PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] تاپیک جامع ترابردپذیری سه اپراتور(همراه اول-ایرانسل-رایتل)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8]

ShadowDragon
23-04-2023, 11:24
دوستان ترابرد هزینه داره؟ مخصوصا همراه اول؟

Amir1234646
24-04-2023, 10:45
دوستان ترابرد هزینه داره؟ مخصوصا همراه اول؟

برای همه اپراتورها رایگانه

ShadowDragon
24-04-2023, 10:46

داشتم تو تعرفه های همراه اول رو میدیدم نوشته بود هزینه ۱۵

Amir1234646
24-04-2023, 10:47

عجب! من چند سال پیش بین رایتل و ایرانسل جابجا شدم رایگان بود.

iran100
24-04-2023, 13:12

عجب! من چند سال پیش بین رایتل و ایرانسل جابجا شدم رایگان بود.

از رایتل به همراه اول در دفاتر خدمات ترابرد انجام دادم مبلغ 10تومان هزینه گرفتند البته روی بروشور که به دیوار دفتر بود نوشته بود هزینه ترابرد 15 تومان، همراه اول که ترابردش پولی شده بقیه اپراتور ها را اطلاع ندارم

ShadowDragon
25-04-2023, 01:29
از رایتل به همراه اول در دفاتر خدمات ترابرد انجام دادم مبلغ 10تومان هزینه گرفتند البته روی بروشور که به دیوار دفتر بود نوشته بود هزینه ترابرد 15 تومان، همراه اول که ترابردش پولی شده بقیه اپراتور ها را اطلاع ندارم

و اما خروجش؟
فعلآ که یه هزینه مسخره بابت سیم رایگان میگیره. ۶۰ تومن باید بابت سیم کارت بدی.... جهت جلوگیری از خروج

- - - Updated - - -

و اما خروجش؟
فعلآ که یه هزینه مسخره

iran100
26-04-2023, 04:36
و اما خروجش؟
فعلآ که یه هزینه مسخره ������ بابت سیم رایگان میگیره. ۶۰ تومن باید بابت سیم کارت بدی.... جهت جلوگیری از خروج

- - - Updated - - -

و اما خروجش؟
فعلآ که یه هزینه مسخره

و اما خروجش؟ متوجه منظور شما نمی شوم، سوال خودتان را واضحتر بپرسید.
ماجرای ۶۰ تومان چیست؟

iran100
27-04-2023, 06:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ترابرد به شاتل موبایل امکانپذیر شد:

ShadowDragon
28-04-2023, 14:40
ماجرای ۶۰ تومان چیست؟

شما ورود به همراه اول رو اشاره کردید، من خروجش رو میگم.
نیچی میخواستم ترابرد کنم، گفتن باید 60 تومن پرداخت کنید چون سیمکارت شما هدیه بوده. لازمه بگم سیمکارت اعتباری رو بسته مودم بوده که بابت مودم من به همراه اول پرداخت کردم! اما فکر میکنن صلواتی دادن

- - - Updated - - -

ماجرای ۶۰ تومان چیست؟

نیچی میخواستم ترابرد کنم، گفتن باید 60 تومن پرداخت کنید چون سیمکارت شما هدیه بوده. لازمه بگم سیمکارت اعتباری رو بسته مودم بوده که بابت مودم من به همراه اول پرداخت کردم! اما فکر میکنن صلواتی دادن

- - - Updated - - -

ماجرای ۶۰ تومان چیست؟

ShadowDragon
28-04-2023, 14:42

ترابرد به شاتل موبایل امکانپذیر شد:

فلسفه لین اپراتور های مجازی رو درک نمیکنم. چرا باید از دلالی که به راتیل داره پول میده و خود رایتل هم اکثرا رو ایرانسل یا بیشتر از اون همراه اول چتر هست، سرویس بگیرم؟ در مورد تهران کرج صحبت نمیکنم. بین راه و شهرستان های کوچکتر

NinjaLord
03-05-2023, 21:24
بسته هفتگی 50هزارتومانی با حجم 70گیگ چی بود که حالا حذف شده!یعنی حتی با حذف بسته های نامحدود هیچ تغییری توی کیفیت اینترنت رایتل ندیدم اتفاقا سرعت خیلی کمتر شده یعنی قبلا که تست میگرفتم تا 20مگابایت سرعت دانلود میرسید! ولی الان که بسته های نامحدود را حذف کردن خب سرعت در حالت 4.5G حتی به 10مگابایت هم نمیرسد
این هم از مسخره بازیهای رایتل واسه فراری دادن راحت مشترکین! یعنی یکی که نه تنها خوبی و برتری رایتل همین بسته های نامحدودش بوده ! اصلا نامحدود هم نه همون بسته هفتگی 50هزار تومان با حجم 70گیگ را حداقل حذف نمیکردند! چقدر بد شده!

الان دنبال اوپراتور خوب میگردم بسته حجم بالا و سرعت بالا داشته باشه

iran100
04-05-2023, 00:36

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

منطقی نیست بهترین راه حل ممکن برای این موارد ثبت شکایت در سامانه تنظیم مقررات هستش:

iran100
04-05-2023, 00:42
بسته هفتگی 50هزارتومانی با حجم 70گیگ چی بود که حالا حذف شده!یعنی حتی با حذف بسته های نامحدود هیچ تغییری توی کیفیت اینترنت رایتل ندیدم اتفاقا سرعت خیلی کمتر شده یعنی قبلا که تست میگرفتم تا 20مگابایت سرعت دانلود میرسید! ولی الان که بسته های نامحدود را حذف کردن خب سرعت در حالت 4.5G حتی به 10مگابایت هم نمیرسد
این هم از مسخره بازیهای رایتل واسه فراری دادن راحت مشترکین! یعنی یکی که نه تنها خوبی و برتری رایتل همین بسته های نامحدودش بوده ! اصلا نامحدود هم نه همون بسته هفتگی 50هزار تومان با حجم 70گیگ را حداقل حذف نمیکردند! چقدر بد شده!

الان دنبال اوپراتور خوب میگردم بسته حجم بالا و سرعت بالا داشته باشه

اشتباه می کنید ، بسته هفتگی ۵۰.۰۰۰ تومان ۷۰ گیگابایت رایتل حذف نشده است و از طریق زیر دستوری زیر قابل خرید و فعالسازی می‌باشد:

*
226
#

لیونل_مسی
04-05-2023, 08:39
اشتباه می کنید ، بسته هفتگی ۵۰.۰۰۰ تومان ۷۰ گیگابایت رایتل حذف نشده است و از طریق زیر دستوری زیر قابل خرید و فعالسازی می‌باشد:

*
226
#

داداش رایتل بسته پرحجم میده درست . ولی العان قند شکن ها فقط رو همراه اول کار میکنمه

- - - Updated - - -

*
226
#

داداش رایتل بسته پرحجم میده درست . ولی العان قند شکن ها فقط رو همراه اول کار میکنمه

NinjaLord
04-05-2023, 22:20
تست کردم متصل هم میشه ولی نه با هر سرویسو پورتی! کلا اینترنت رایتل به پورت حساسه:D
مخصوصا بستن پورتهای بازیهای آنلاین:biggrin:

(دوستان ایمیل این شرکت جوابگو است بهتره نسبت به باز کردن پورتهای بازیها حتما ایمیل بزنید و محترمانه درخاست کنید تا همه پورتهای بازیها را باز کنند! پست الکترونیک روابط عمومی: pr@rightel.ir)

iran100
04-05-2023, 23:03

- - - Updated - - -

برنامه های korda VP.n و TOP VP.n و 1.1.1.1 روی رایتل خوب جواب می‌دهد

NinjaLord
05-05-2023, 14:51
منظورم ویندوز بوده. روی تلفن همراه از این ابزارهای رایگان استفاده نکنید مخصوصا اگر اندروید دسترسی روت آزاد باشد

Mohammad1994_
30-01-2024, 14:16
سلام
من از همراه اول به رایتل ترابرد کردم،الان رایتل فعال شده،پیامک و اینترنت کار میکنه ولی مکالمه تلفنی کار نمیکنه.
پشتیبانی میگه باید صبر کرد تا فعال بشه،راه دیگه هست سریعتر مکالمه فعال بشه؟

Amir1234646
30-01-2024, 15:54
سلام
من از همراه اول به رایتل ترابرد کردم،الان رایتل فعال شده،پیامک و اینترنت کار میکنه ولی مکالمه تلفنی کار نمیکنه.

سلام
وقتی ترابرد انجام شده دلیلی نداره یه سرویس بخواد طول بکشه تا فعال بشه. به 195 شکایت کنید.
من حدود 2 ماهه از ایرانسل ترابرد کردم به رایتل هیچ مشکلی نداشتم.

dvb55
30-01-2024, 16:28
سلام

شبکه رو یک بار 2g انتخاب کنید و یک تماس بگیرید بعد می تونید روی 4g بزارین

iman2919
31-01-2024, 23:03
درود
دوستان ترابرد از ایرانسل به همراه اول هزینه داره؟
و بعد اینکه میشه کاملا آنلاین ترابرد انجام داد و سیم کارت ارسال بشه در منزل؟
اگر تجربه ای هم از مشکلات ترابرد یا نکته ای برای راهنمایی دارین بگین لطفا ممنون

shervin115
31-01-2024, 23:21
درود
دوستان ترابرد از ایرانسل به همراه اول هزینه داره؟
و بعد اینکه میشه کاملا آنلاین ترابرد انجام داد و سیم کارت ارسال بشه در منزل؟
اگر تجربه ای هم از مشکلات ترابرد یا نکته ای برای راهنمایی دارین بگین لطفا ممنون

تا چند ماه قبل ترابرد آنلاین همراه اول مشکل داشت و از طریق سایت نمیشد انجام داد و باید به دفاتر همراه اول مراجعه می کردید .

بازهم ضرری نداره از طریق سایت درخواست بدید اگر تا انتها مراحل انجام شد و کدپیگیری ترابرد براتون پیامک شد که موردی نداره .

برای دریافت سیم حضورا باید به یکی از نمایندگی های همراه اول مراجعه کنید .

هزینه ترابرد هم رایگان هست . مگر هزینه کپی و اسکن مدارک توسط دفاتر
ادون هم نمیدونم قانونی هست یا نه .

meysam_s2015
14-02-2024, 07:51
سلام . دوستان میخوام از رایتل به ایرانسل ترابرد کنم . شنیدم بعضیا مشکل دریافت کد تایید شبکه های اجتماعی و اس ام اس های بانکی مثل رمز پویا پیدا کردن. ترابرد کنم یا کلا سیمکارتمو عوض کنم؟

-

shervin115
14-02-2024, 08:49
سلام . دوستان میخوام از رایتل به ایرانسل ترابرد کنم . شنیدم بعضیا مشکل دریافت کد تایید شبکه های اجتماعی و اس ام اس های بانکی مثل رمز پویا پیدا کردن. ترابرد کنم یا کلا سیمکارتمو عوض کنم؟

-

اوایل مشکلاتی بوده ولی الان از همن لحظه فعال سازی تمامی پیامک ها بدون مشکل دریافت میشه

epaaeiz
25-02-2024, 18:22

-
من بوده سیم کارت رایتل روشن بوده و آنتن فول.با ایرانسل واسش پیام فرستادم ولی در رایتل دریافت نشده و برعکس! نه یک بار بلکه ده ها بار.
به نظر من ایرانسل بهتر از رایتل هستش.رایتل یه زمانی بسته های ارزونی داشت.

meysam_s2015
28-02-2024, 14:29
من بوده سیم کارت رایتل روشن بوده و آنتن فول.با ایرانسل واسش پیام فرستادم ولی در رایتل دریافت نشده و برعکس! نه یک بار بلکه ده ها بار.
منم چندین بار با رایتل مشکلات عجیب و غریبی پیدا کردم . یه مدت به هیچ تلفن ثابتی داخل شهرمون نمیتونستم زنگ بزنم . همش بوق اشغال میخورد . ولی خارج شهر مشکلی نبود . چند وقت پیش از شب تا صبح یهو آنتن رایتل روی حالت تماس اضطراری رفت . چند روز پیشم از تلفن های ثابت یه منطقه از شهرمون نمیشد کسی بهم زنگ بزنه و بوق اشغال روی خطم میخورد در حالی که خط کاملا آزاد بود . کلا رایتل مشکل رومینگ داره و خیلی پیش اومده که پرش آنتن پیدا کنم . در حالی که چند تا اپراتور مجازی دیگه رو دیدم خیلی خوب بودن

- - - Updated - - -

منم چندین بار با رایتل مشکلات عجیب و غریبی پیدا کردم . یه مدت به هیچ تلفن ثابتی داخل شهرمون نمیتونستم زنگ بزنم . همش بوق اشغال میخورد . ولی خارج شهر مشکلی نبود . چند وقت پیش از شب تا صبح یهو آنتن رایتل روی حالت تماس اضطراری رفت . چند روز پیشم از تلفن های ثابت یه منطقه از شهرمون نمیشد کسی بهم زنگ بزنه و بوق اشغال روی خطم میخورد در حالی که خط کاملا آزاد بود . کلا رایتل مشکل رومینگ داره و خیلی پیش اومده که پرش آنتن پیدا کنم . در حالی که چند تا اپراتور مجازی دیگه رو دیدم خیلی خوب بودن

sinasinahm
07-05-2024, 21:19
سلام خدمت همگی، من دیروز از رایتل به همراه اول ترابرد کردم اما امروز متوجه شدم پیامک های برخی سامانه ها همچون کد ورود همراه من از طریق وبسایت ،کد ورود بانک مهر ایران و ویپاد پاسارگاد برام ارسال نمیشه، با پشتیبانی همراه اول هم تماس گرفتم بعد از تماس های متعدد و ثبت تیکت در نهایت باهام تماس گرفتند و گفتند که به دلیل اینه که هنوز "لاگ سیم کارت شما وارد اپراتور همراه اول نشده و ظرف دو روز کاری درست میشه" میخواستم بدونم واقعا اینطوریه یا اینکه باید اقدامی دیگه مانند ثبت شکایت از سامانه ۱۹۵ کنم تا این مشکل درست بشه؟ با تشکر.

php-lover
08-05-2024, 08:17
سلام خدمت همگی، من دیروز از رایتل به همراه اول ترابرد کردم اما امروز متوجه شدم پیامک های برخی سامانه ها همچون کد ورود همراه من از طریق وبسایت ،کد ورود بانک مهر ایران و ویپاد پاسارگاد برام ارسال نمیشه، با پشتیبانی همراه اول هم تماس گرفتم بعد از تماس های متعدد و ثبت تیکت در نهایت باهام تماس گرفتند و گفتند که به دلیل اینه که هنوز "لاگ سیم کارت شما وارد اپراتور همراه اول نشده و ظرف دو روز کاری درست میشه" میخواستم بدونم واقعا اینطوریه یا اینکه باید اقدامی دیگه مانند ثبت شکایت از سامانه ۱۹۵ کنم تا این مشکل درست بشه؟ با تشکر.

داخل وب سایت همراه اول نوشته یکبار از طریق #800 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) * پیامک ها رو غیر فعال کنید دوباره فعال کنید

اما با ترابرد همیشه اینطور مشکلی پیش میاد

یکی از دوستام از ایرانسل نرابرد کرده به همراه اول بعد از چند روز مشکلش حل شد

- - - Updated - - -

داخل وب سایت همراه اول نوشته یکبار از طریق #800* پیامک ها رو غیر فعال کنید دوباره فعال کنید

اما با ترابرد همیشه اینطور مشکلی پیش میاد

یکی از دوستام از ایرانسل نرابرد کرده به همراه اول بعد از چند روز مشکلش حل شد

ShadowDragon
09-06-2024, 00:12
از رایتل به ایرانسل ترابرد دایمی کردم نشد. میگن شما سیمکارت رو با تخفیف خریداری کردید و ترابرد نخواهد شد. گفتم مابه‌التفاوت قیمت رو بگید پرداخت کتم. گفتن نمیشه! قابلیتس نیست

Amir1234646
09-06-2024, 14:34
از رایتل به ایرانسل ترابرد دایمی کردم نشد. میگن شما سیمکارت رو با تخفیف خریداری کردید و ترابرد نخواهد شد. گفتم مابه‌التفاوت قیمت رو بگید پرداخت کتم. گفتن نمیشه! قابلیتس نیست

من هم چند سال پیش دانشجویی همراه اول رو خواستم ترابرد کنم به رایتل رد شد. زنگ زدم به همراه اول و شبیه همین جوابی که به شما دادن رو گفتن!

par_haam
20-10-2024, 22:04
سلام و عرض ادب ، یک سوال داشتم. من از همراه اول ترابرد کردم به ایرانسل و الان حدود 10 روزی گذشته ولی همجنان از سرخط های سرویس هایی مانند Google ، Microsoft و ... کد برام ارسال نمیشه . توی سامانه 195 ثبت شکایت هم کردم. کسی تجربه مشابه دارد ؟

srx190d
21-10-2024, 18:38
کسی از دوستان برای پیامک های سامانه ثنا مشکلی نداره
هر کاری می کنیم نمیاد پیامک از سرشماره عدل ایران

MOHAMMAD_ASEMOONI
21-10-2024, 19:02
کسی از دوستان برای پیامک های سامانه ثنا مشکلی نداره
هر کاری می کنیم نمیاد پیامک از سرشماره عدل ایران

سلام

◼️ اگر مطمئن هستید که این شماره موبایل در ثنا ثبت شده و از برنامه فیلنرشگن هم استفاده نمی‌کنید پس سیم کارت رو بذارید روی یک گوشی دیگه و ورود به ثنا رو امتحان کنید .

◼️ اگر انجام شد و پیامک اومد براتون پس اون گوشی مشکل تنظیمات داره و یا مرورگرش باید به روز بشه .

◼️ اگر با گوشی دیگه هم باز پیامک نیومد براتون پس بهتره اینها رو هم مطالعه کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA+%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%8 5%DA%A9+%D8%AB%D9%86%D8%A7&oq=&aqs=

=========================================

◼️ دوستان , به نفع شما هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی ، هم آسایش و آرامش ، هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا و هم پایان و عاقبت‌ِ خیر و خوش إن شاء الله ..
چند نمونه⬇️ : ( روی دکمه‌ی نمایش کلیک کنید )

◼️ دهها میلیون تومان صرفه‌جویی در هزینه‌های خودرو و زندگی :
. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

◼️ توصیه های مهم ایمنی:

◼️ توصیه های مهم امنیتی:
.

◼️ تجربه‌های رانندگی ( بسیار مهم )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رانندگی

◼️ تجربه‌های زندگی :
.

◼️ قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر:

.

◼️ برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی :
.
.

◼️ سیستم آبرسانی ساختمان ( لوله‌کشی ، پمپ آب ، مخزن آب ، مشاوره ، تعمیر و سرویس)
.

◼️ مشاوره ، سرویس و نگهداری و تعمیر آبگرمکن دیواری

◼️ تاپیک جامع پکیج (مشاوره ، سرویس و نگهداری و تعمیر)

◼️ تاپیک جامع دستگاه تصفیه آب خانگی. (مشاوره، سرویس و تعمیر )

◼️ جسارتاً آموزش توبــهٔ واقعی

◼️ کلیه مسائل آپارتمان نشینی

◼️ اخبار و اطلاعات بسیار مهم در مورد وضعیت اقتصادی و قیمتها

srx190d
23-10-2024, 18:33
سلام

◼️ اگر مطمئن هستید که این شماره موبایل در ثنا ثبت شده و از برنامه فیلنرشگن هم استفاده نمی‌کنید پس سیم کارت رو بذارید روی یک گوشی دیگه و ورود به ثنا رو امتحان کنید .

◼️ اگر انجام شد و پیامک اومد براتون پس اون گوشی مشکل تنظیمات داره و یا مرورگرش باید به روز بشه .

◼️ اگر با گوشی دیگه هم باز پیامک نیومد براتون پس بهتره اینها رو هم مطالعه کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA+%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%8 5%DA%A9+%D8%AB%D9%86%D8%A7&oq=&aqs=

=========================================

◼️ دوستان , به نفع شما هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی ، هم آسایش و آرامش ، هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا و هم پایان و عاقبت‌ِ خیر و خوش إن شاء الله ..
چند نمونه⬇️ : ( روی دکمه‌ی نمایش کلیک کنید )

◼️ دهها میلیون تومان صرفه‌جویی در هزینه‌های خودرو و زندگی :
. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

◼️ توصیه های مهم ایمنی:

◼️ توصیه های مهم امنیتی:
.

◼️ تجربه‌های رانندگی ( بسیار مهم )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رانندگی

◼️ تجربه‌های زندگی :
.

◼️ قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر:

.

◼️ برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی :
.
.

◼️ سیستم آبرسانی ساختمان ( لوله‌کشی ، پمپ آب ، مخزن آب ، مشاوره ، تعمیر و سرویس)
.

◼️ مشاوره ، سرویس و نگهداری و تعمیر آبگرمکن دیواری

◼️ تاپیک جامع پکیج (مشاوره ، سرویس و نگهداری و تعمیر)

◼️ تاپیک جامع دستگاه تصفیه آب خانگی. (مشاوره، سرویس و تعمیر )

◼️ جسارتاً آموزش توبــهٔ واقعی

◼️ کلیه مسائل آپارتمان نشینی

◼️ اخبار و اطلاعات بسیار مهم در مورد وضعیت اقتصادی و قیمتها

رفتم عوض کردم
مثل من چند نفر دیگه هم بودن که پیامک ثنا نمی رفت براشون

meysam_s2015
28-10-2024, 13:57
سلام دوستان. امروز از همراه اول به ایرانسل ترابرد کردم. که منم مثل بقیه به دردسر عدم دریافت پیامک های بانک و ابلیکیشنها افتادم. الان پیامک رمز پویا و واریز و برداشتها و هیچ برنامه ای برام نمیاد. ولی پیام از شماره شخصی هیچ مشکلی نداره. باید چکار کرد؟

meysam_s2015
29-10-2024, 12:58
سلام و عرض ادب ، یک سوال داشتم. من از همراه اول ترابرد کردم به ایرانسل و الان حدود 10 روزی گذشته ولی همجنان از سرخط های سرویس هایی مانند Google ، Microsoft و ... کد برام ارسال نمیشه . توی سامانه 195 ثبت شکایت هم کردم. کسی تجربه مشابه دارد ؟
بله منم از همراه اول به ایرانسل ترابرد کردم و دقیقا مشکل شمارو دارم.

iran100
24-11-2024, 16:05
از هیچ اپراتوری به ایرانسل ترابرد نکنید که به مشکل عدم دریافت پیامک بانک ها سامانه ها و... دچار خواهید شد.
چه از همراه اول بروید و چه از رایتل

samebi
19-12-2024, 11:10
سلام

دکل ایرانسل منطقه ما براش مشکل بوجود اومده سر قطع برق، برق که میره باتری یو پی اس تموم میشه و آنتن دهی از بین میره .. و تا زمانی که برق بیاد باز هم طول میکشه شارژ بشه و تا زمانی که شارژ بشه سیگنال نداریم .

شکایات ۱۹۵ هم کار رو طبق معمول به جایی نرسوند .

اخیراً حتی زمانی که برق قطع نیست هم چند ساعتی پوشش شبکه از بین میره

حالا من یه سیم کارت ایرانسل دارم اما خواستم بدونم به این دلیل ارزشش رو داره ترابرد کنم به همراه اول که هم سیم کارت اصلی زمان عدم پوشش آنتن داشته باشه و هم بشه از سیم کارت های دیگه روی سیم ۲ استفاده کرد ( سیم کارت های متنوعی رو استفاده میکنم به دلیل طرح هاشون )

اما اگه همراه اول رو جداگانه بندازم و خط اصلیم هم بخواد باشه باید سیم کارت های دیگه رو تو یه گوشی دیگه بندازم و این یکم مدیریتش سخت میشه .

حالا مزایای سیم کارت دائمی ایرانسل که دارم مکالمه رایگانش هست در طول روز که معمولاً استفاده نمیکنم و بعضی وقتها طرح های اینترنت خوبی میده شاید کمتر از ۵ بار در سال اما معمولاً خیلی بسته های پیشنهادی گرونی میده واسه همین از سیم کارت های دیگه استفاده میکنم برای طرح اینترنت و مکالمه .

یکی دیگه از مزایاش اینه که ۴جی پلاس ساپورت میکنه ایرانسل اما خب سویچ میشه بعضی وقتا رو ۴ جی اما درکل سرعتش بیشتر از همراه اول دانلود بیشتر میخوره

معایبش هم پوشش ضعیفتر شبکه هست و همراه معمولاً پینگ و پایداری بهتری هم تو بازی های آنلاین داره .

از مزایای همراه هم میشه به همین پوشش شبکه و اینترنت شبانه اون اشاره کرد نسبت به ایرانسل و معمولاً فقط به این دلیل و قطع آنتن ازش استفاده میکنم

حالا با این تفاسیر ارزشش رو داره که سیم کارت اصلی رو ترابرد کنم ؟ بعضی ها میگن مشکل آنتن دهی پیش میاد.

سیم کارت رند هم هست نمیخوام مشکلی براش پیش بیاد واسه همین اگه مشکل خاصی پیش نمیاد اینکارو بکنم که هم شماره اصلیم حفظ بشه هم پوشش بهتری داشته باشم و هم در کنارش بشه از سیم کارت های دیگه استفاده کرد و با سیم کارت اضافی اشغال نشه .

meysam_s2015
22-12-2024, 19:02
سلام

دکل ایرانسل منطقه ما براش مشکل بوجود اومده سر قطع برق، برق که میره باتری یو پی اس تموم میشه و آنتن دهی از بین میره .. و تا زمانی که برق بیاد باز هم طول میکشه شارژ بشه و تا زمانی که شارژ بشه سیگنال نداریم .

حالا من یه سیم کارت ایرانسل دارم اما خواستم بدونم به این دلیل ارزشش رو داره ترابرد کنم به همراه اول که هم سیم کارت اصلی زمان عدم پوشش آنتن داشته باشه و هم بشه از سیم کارت های دیگه روی سیم ۲ استفاده کرد ( سیم کارت های متنوعی رو استفاده میکنم به دلیل طرح هاشون )

اما اگه همراه اول رو جداگانه بندازم و خط اصلیم هم بخواد باشه باید سیم کارت های دیگه رو تو یه گوشی دیگه بندازم و این یکم مدیریتش سخت میشه .

حالا مزایای سیم کارت دائمی ایرانسل که دارم مکالمه رایگانش هست در طول روز که معمولاً استفاده نمیکنم و بعضی وقتها طرح های اینترنت خوبی میده شاید کمتر از ۵ بار در سال اما معمولاً خیلی بسته های پیشنهادی گرونی میده واسه همین از سیم کارت های دیگه استفاده میکنم برای طرح اینترنت و مکالمه .

یکی دیگه از مزایاش اینه که ۴جی پلاس ساپورت میکنه ایرانسل اما خب سویچ میشه بعضی وقتا رو ۴ جی اما درکل سرعتش بیشتر از همراه اول دانلود بیشتر میخوره

معایبش هم پوشش ضعیفتر شبکه هست و همراه معمولاً پینگ و پایداری بهتری هم تو بازی های آنلاین داره .

از مزایای همراه هم میشه به همین پوشش شبکه و اینترنت شبانه اون اشاره کرد نسبت به ایرانسل و معمولاً فقط به این دلیل و قطع آنتن ازش استفاده میکنم

حالا با این تفاسیر ارزشش رو داره که سیم کارت اصلی رو ترابرد کنم ؟ بعضی ها میگن مشکل آنتن دهی پیش میاد.

سیم کارت رند هم هست نمیخوام مشکلی براش پیش بیاد واسه همین اگه مشکل خاصی پیش نمیاد اینکارو بکنم که هم شماره اصلیم حفظ بشه هم پوشش بهتری داشته باشم و هم در کنارش بشه از سیم کارت های دیگه استفاده کرد و با سیم کارت اضافی اشغال نشه .
کلا ترابرد نکنی بهتره. من ده روز درگیر عدم دریافت پیامک بودم. از همراه اول رفتم رو ایرانسل. تمام پیامکهای بانکی و اپهای داخلی و خارجی قطع شد. خلاصه بعد از ده روز درگیری با ایرانسل فکر کنم شانسی درستش کردم. حتی خودشونم نمیدونستن چیشد که درست شد و کلی خوشحال شدن. خلاصه ترابرد دردسر داره . حالا ممکنه همراه اول این مشل رو نداشته باشه چون نسبت به ایرانسل اپراتور گسترده تر و اصلی تریه. یه همراه اول بزار رو گوشیت استفاده کن. طرحها هم همه یکی هستن . هیچ فرقی بین اپراتورها نیست. به جاش از اپراتورهای مجازی مثل سامانتل استفاده کن که طرح های خیلی مناسبی داره. دکل ایرانسلم زنگ بزن پشتیبانی و بگو مشکلشو اگر رسیدگی نکردن یه شکایت داخل 195 ثبت کن

- - - Updated - - -

سلام

کلا ترابرد نکنی بهتره. من ده روز درگیر عدم دریافت پیامک بودم. از همراه اول رفتم رو ایرانسل. تمام پیامکهای بانکی و اپهای داخلی و خارجی قطع شد. خلاصه بعد از ده روز درگیری با ایرانسل فکر کنم شانسی درستش کردم. حتی خودشونم نمیدونستن چیشد که درست شد و کلی خوشحال شدن. خلاصه ترابرد دردسر داره . حالا ممکنه همراه اول این مشل رو نداشته باشه چون نسبت به ایرانسل اپراتور گسترده تر و اصلی تریه. یه همراه اول بزار رو گوشیت استفاده کن. طرحها هم همه یکی هستن . هیچ فرقی بین اپراتورها نیست. به جاش از اپراتورهای مجازی مثل سامانتل استفاده کن که طرح های خیلی مناسبی داره. دکل ایرانسلم زنگ بزن پشتیبانی و بگو مشکلشو اگر رسیدگی نکردن یه شکایت داخل 195 ثبت کن

dvb55
22-12-2024, 19:56
دوستانی که مشکل پیامک دارن بعد از اینکه سیمکارت بدستشون رسید یکبار بصورت دستی شبکه رو بجای 4Gروی 2G بزارین یک تماس صوتی و یک پیامک ارسال و دریافت کنید. مشکل شما حل خواهد شد.

samebi
23-12-2024, 19:22

- - - Updated - - -

درمورد عدم دریافت پیامک بعد از ترابرد شنیدم حتی اونایی که به همراه ترابرد کردن هم همین اتفاق واسشون افتاده

ببینید موضوع اینه که یه سیم کارت من اصلی هست و باید همیشه روشن باشه و اون سیم کارت ایرانسل هست همون طور که قبلاً گفتم اینجا برق که می‌ره آنتن ایرانسل میره اما همراه نه .. یه سیم گوشی هم از سیم کارت های دیگه استفاده میکنم بخاطر طرح هاشون و از تمام سیم کارت ها حتی سامانتل ارزونتر درمیاد شاید نصف بشه هزینه ها اینجوری .. فقط هر سری باید سیم کارت ها رو عوض کنم پس اگه سیم کارت ثابت بگیرم نمیشه از طرح های اون سیم کارت ها استفاده کنم و مجبورم بندازم تو یه گوشی دیگه که دردسر های خودش رو داره
یه نکته هم هست پینگ برام مهمه که رایتل و آپتل استفاده کردم پینگ خیلی بالایی دارن چون اینجا فقط دکل ایرانسل و همراه داره به یکی از این دوتا وصل میشن پیگیر بودم که شاتل بگیرم برای این مسأله ولی احتمال زیاد مثل رایتل باشن اینا پس کنسله.
پس واسه این محدودیت ها خواستم یه سیم کارتم رو ترابرد کنم که هم بشه از سیم کارت های دیگه استفاده کرد و هم سیم کارت اصلیم سر جاش بمونه ..
البته اگه مشکلی پیش نیاد اگه نه که باید با قطعی آنتن سوخت و ساخت .
و حقیقتا سیم کارت اصلیم که دائمی باشه اصلا طرح های خوبی نمیده جز مکالمه یک ساعته رایگان هر ۲۴ ساعت یکبار و چیز زیادی رو فکر نمیکنم از دست بدم ..
همراه هم اینجا سرعتش یکم پایینتر از ایرانسل هست اما در عوض مشکل پکت لاس و سویچ شدن به ال تی ای و ال تی ای پلاس رو نداره .. بسته شبانه اش هم خیلی بهتره.. خلاصه اگه باگ نداره که ترابرد کنم .
۱۹۵ هم شکایت زدم میگن به اداره برقتون بگین بیاد یو پی اس بزاره .

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

درمورد عدم دریافت پیامک بعد از ترابرد شنیدم حتی اونایی که به همراه ترابرد کردن هم همین اتفاق واسشون افتاده

ببینید موضوع اینه که یه سیم کارت من اصلی هست و باید همیشه روشن باشه و اون سیم کارت ایرانسل هست همون طور که قبلاً گفتم اینجا برق که می‌ره آنتن ایرانسل میره اما همراه نه .. یه سیم گوشی هم از سیم کارت های دیگه استفاده میکنم بخاطر طرح هاشون و از تمام سیم کارت ها حتی سامانتل ارزونتر درمیاد شاید نصف بشه هزینه ها اینجوری .. فقط هر سری باید سیم کارت ها رو عوض کنم پس اگه سیم کارت ثابت بگیرم نمیشه از طرح های اون سیم کارت ها استفاده کنم و مجبورم بندازم تو یه گوشی دیگه که دردسر های خودش رو داره
یه نکته هم هست پینگ برام مهمه که رایتل و آپتل استفاده کردم پینگ خیلی بالایی دارن چون اینجا فقط دکل ایرانسل و همراه داره به یکی از این دوتا وصل میشن پیگیر بودم که شاتل بگیرم برای این مسأله ولی احتمال زیاد مثل رایتل باشن اینا پس کنسله.
پس واسه این محدودیت ها خواستم یه سیم کارتم رو ترابرد کنم که هم بشه از سیم کارت های دیگه استفاده کرد و هم سیم کارت اصلیم سر جاش بمونه ..
و حقیقتا سیم کارت اصلیم که دائمی باشه اصلا طرح های خوبی نمیده جز مکالمه یک ساعته رایگان هر ۲۴ ساعت یکبار و چیز زیادی رو فکر نمیکنم از دست بدم ..
همراه هم اینجا سرعتش یکم پایینتر از ایرانسل هست اما در عوض مشکل پکت لاس و سویچ شدن به ال تی ای و ال تی ای پلاس رو نداره .. بسته شبانه اش هم خیلی بهتره.. خلاصه اگه باگ نداره که ترابرد کنم .

meysam_s2015
24-12-2024, 11:30

- - - Updated - - -

در مورد قطع شدن آنتن ایرانسل بعد از قطعی برق تو منطقه ما هم همین مشکل هستش ولی بعد از قطع برق تا یک ساعت ایرانسل فقط امکان مکالمه میده و بعدش کلا قطع میشه. ولی همراه اول از این نظر بهتره و تا دو ساعت هم مکالمه داره هم اینترنت. من سیمکارت شاتل موبایل هم دارم که کیفیت خوبی داره. خیلی بهتر از رایتل و آپتله. اونم بخر امتحان کن. در کل من طبق تجربه ای که داشتم وقتی از همراه اول سیمکارت دایمیم رو ترابرد کردم به ایرانسل تمام پیامکهای بانکی و اپلیکیشنها قطع شد. ولی بعد از پیگیری پیامک های بانکی و اپهای داخلی وصل شد منتها از اپهای خارجی مثل تلگرام و گوگل پیامک نمیومد. خلاصه با چندین بار تماس با پشتیبانی و گیر دادن بهشون تونستم خطم رو به حالت عادی برگردونم و الان تمام پیامکهای داخلی و خارجی بدون مشکل برام میاد. حالا دیگه هرجور خودت میدونی. نهایتش بعد از ترابرد یه چند روزی با همراه اول درگیری داری ولی درستش میکنن. شایدم روی همراه اول پیامکها هیچ مشکلی پیدا نکنه و ترابرد بی دردسری انجام بدی. یا شایدم کلا پیامکهات قطع بشه و مثلا همراه اول بهت بگه سرویسهای خارجی مثل پیامکهای تلگرام و گوگل ربطی به ما نداره و دیگه هیچوقت برات وصل نشه. همه این احتمالات هست. من ریسک ترابرد رو به جون خریدم ولی تهش درست شد. ولی اول یه شاتل موبایل بگیر امتحان کن
. کلا ترابرد کراهت داره

-

samebi
24-12-2024, 13:09
در مورد قطع شدن آنتن ایرانسل بعد از قطعی برق تو منطقه ما هم همین مشکل هستش ولی بعد از قطع برق تا یک ساعت ایرانسل فقط امکان مکالمه میده و بعدش کلا قطع میشه. ولی همراه اول از این نظر بهتره و تا دو ساعت هم مکالمه داره هم اینترنت. من سیمکارت شاتل موبایل هم دارم که کیفیت خوبی داره. خیلی بهتر از رایتل و آپتله. اونم بخر امتحان کن. در کل من طبق تجربه ای که داشتم وقتی از همراه اول سیمکارت دایمیم رو ترابرد کردم به ایرانسل تمام پیامکهای بانکی و اپلیکیشنها قطع شد. ولی بعد از پیگیری پیامک های بانکی و اپهای داخلی وصل شد منتها از اپهای خارجی مثل تلگرام و گوگل پیامک نمیومد. خلاصه با چندین بار تماس با پشتیبانی و گیر دادن بهشون تونستم خطم رو به حالت عادی برگردونم و الان تمام پیامکهای داخلی و خارجی بدون مشکل برام میاد. حالا دیگه هرجور خودت میدونی. نهایتش بعد از ترابرد یه چند روزی با همراه اول درگیری داری ولی درستش میکنن. شایدم روی همراه اول پیامکها هیچ مشکلی پیدا نکنه و ترابرد بی دردسری انجام بدی. یا شایدم کلا پیامکهات قطع بشه و مثلا همراه اول بهت بگه سرویسهای خارجی مثل پیامکهای تلگرام و گوگل ربطی به ما نداره و دیگه هیچوقت برات وصل نشه. همه این احتمالات هست. من ریسک ترابرد رو به جون خریدم ولی تهش درست شد. ولی اول یه شاتل موبایل بگیر امتحان کن
. کلا ترابرد کراهت داره

-

جالبه چند بار گزارش زدم باهام تماس گرفتن آنتن دهی در حال پیگیری هستش بعد امروز با پشتیبانی صحبت کردم گفتن طبیعیه این موضوع !
گفتم باتری دکل ضعیف شده که ۵ دقیقه بیشتر نگه نمیداره واقعاً طبیعیه ؟؟
خلاصه گفتش گزارش بزنید من هم با چندتا خط گزارش زدم دوباره .
حرفشون رو عوض میکنن جالبه .

از همراه اول هم پرسیدم که ترابرد کنم به همراه مشکل عدم دریافت پیامک پیش نمیاد گفتن که خیر پیش نمیاد اگرم بیاد طی ۷۲ ساعت حل میشه
بعد درباره اپلیکیشن ها پرسیدم گفتش اون رو باید از خود پشتیبانی اپ ها بپرسیداز اولشم میدونستم برخورد بیخود و بی ادبانه ای دارن
ایرانسل پشتیبانیش خیلی محترمانه تره حداقل .

پس ترابرد درکل یچیز شانسی هست
بیشتر بخاطر بسته شبانه هم میخوام اینکارو کنم چون تایمش حداقل بهتره ۲ تا ۷ خیلی بد موقع هست .

meysam_s2015
24-12-2024, 16:44
جالبه چند بار گزارش زدم باهام تماس گرفتن آنتن دهی در حال پیگیری هستش بعد امروز با پشتیبانی صحبت کردم گفتن طبیعیه این موضوع !
گفتم باتری دکل ضعیف شده که ۵ دقیقه بیشتر نگه نمیداره واقعاً طبیعیه ؟؟
خلاصه گفتش گزارش بزنید من هم با چندتا خط گزارش زدم دوباره .
حرفشون رو عوض میکنن جالبه .

از همراه اول هم پرسیدم که ترابرد کنم به همراه مشکل عدم دریافت پیامک پیش نمیاد گفتن که خیر پیش نمیاد اگرم بیاد طی ۷۲ ساعت حل میشه
بعد درباره اپلیکیشن ها پرسیدم گفتش اون رو باید از خود پشتیبانی اپ ها بپرسیداز اولشم میدونستم برخورد بیخود و بی ادبانه ای دارن
ایرانسل پشتیبانیش خیلی محترمانه تره حداقل .

پس ترابرد درکل یچیز شانسی هست
بیشتر بخاطر بسته شبانه هم میخوام اینکارو کنم چون تایمش حداقل بهتره ۲ تا ۷ خیلی بد موقع هست .
اگه همراه اول اینجوری بهت جواب داده که پیامکها رو از پشتیبانی خود اپها بپرسید یعنی هیچی به ما ربطی نداره. منظورشم از اینکه گفته برا پیامکها مشکلی پیش نمیاد احتمالا پیامکهای شخصیت بوده که مثلا به دوستانت میفرستی و ازشون میگیری. وگرنه بعد ترابرد اکثرا مشکل دریافت پیامک از اپلیکیشنها خصوصا اپهای خارجی رو پیدا میکنن. که این قضیه یا خودش برطرف میشه و اگه برطرف نشد اون موقع دیگه باید زره جنگی بپوشی و به جنگ اپراتور بری تا برات درستش کنن. کاری که من با ایرانسل کردم. چون اپهای خارجی هیچ ضمانتی تو ایران ندارن و اصولا دریافت پیامک ازشون کاملا شانسیه و اپراتور ایرانی نمیتونه بهت تضمین بده که دریافتش کنی. برا همین میگم ممکنه همراه اول برات کاری نکنه. ایرانسلم انصافا خیلی مشکل منو پیگیری کرد و بارها باهام تماس گرفتن و خطم رو ریست کامل کردن تا مشکلم برطرف شد. حالا چون شما خط اصلیت برات مهمه ترابرد یکم ریسک داره دیگه. اگه فقط به خاطر بسته شبانه همراه اول میخوای این کارو کنی پس ترابرد نکن. ارزش نداره . سیمکارت همراه اولو بزار داخل یه گوشی دیگه شبها دانلودتو بکن. دیگه ترابرد کردن چه لزومی داره؟!!

samebi
24-12-2024, 19:07
اگه همراه اول اینجوری بهت جواب داده که پیامکها رو از پشتیبانی خود اپها بپرسید یعنی هیچی به ما ربطی نداره. منظورشم از اینکه گفته برا پیامکها مشکلی پیش نمیاد احتمالا پیامکهای شخصیت بوده که مثلا به دوستانت میفرستی و ازشون میگیری. وگرنه بعد ترابرد اکثرا مشکل دریافت پیامک از اپلیکیشنها خصوصا اپهای خارجی رو پیدا میکنن. که این قضیه یا خودش برطرف میشه و اگه برطرف نشد اون موقع دیگه باید زره جنگی بپوشی و به جنگ اپراتور بری تا برات درستش کنن. کاری که من با ایرانسل کردم. چون اپهای خارجی هیچ ضمانتی تو ایران ندارن و اصولا دریافت پیامک ازشون کاملا شانسیه و اپراتور ایرانی نمیتونه بهت تضمین بده که دریافتش کنی. برا همین میگم ممکنه همراه اول برات کاری نکنه. ایرانسلم انصافا خیلی مشکل منو پیگیری کرد و بارها باهام تماس گرفتن و خطم رو ریست کامل کردن تا مشکلم برطرف شد. حالا چون شما خط اصلیت برات مهمه ترابرد یکم ریسک داره دیگه. اگه فقط به خاطر بسته شبانه همراه اول میخوای این کارو کنی پس ترابرد نکن. ارزش نداره . سیمکارت همراه اولو بزار داخل یه گوشی دیگه شبها دانلودتو بکن. دیگه ترابرد کردن چه لزومی داره؟!!

بله پشتیبانی همراه عین مخابرات هست کم پیش میاد آدم با اخلاق توش باشه .
من خیلی پیش میاد از اپ های خارجی برام پیامک ارسال بشه از همین مسنجر ها بگیر برو پس اگه ریسک داره که ولش نهایتش یه سیم همراه میندازم تو گوشیم و یه گوشی دوم جور میکنم
این ایرانسل هم دائمیش خیلی بده آخه هیچ چیز خاصی نداره خط اصلیم بود یکی دیگه مینداختم یا اگه یه خط رند دیگه پیدا میکردم حتما عوضش میکردم و اعتباری رند می‌گرفتم اصلا طرح های پیشنهادیش فوق العاده گرونه مثلاً ۷۰ گیگ ماهانه ۳۰۰ هزار تومن ! چه خبره خب .. همون یک ساعت مکالمه رایگانش فقط خوبه که استفاده نمیکنم .. ولی خب سیم کارت های اعتباریش طرح های خوبی میده .

یه دلیلم واسه ترابرد اینترنت شبانه بود یه دلیل دیگه هم پینگ و پایداری بهتر همراه اول تو بازی های آنلاین هست و پوشش شبکه زمانی که برق قطع نیست و البته سویچ شدن از LTE + به LTE هم رو مخه که تو بازی های آنلاین موجب dc شدن میشه و از بازی میپره بیرون .. اما از یه طرف همراه مث ایرانسل طرح های پیشنهادی خوبی نمیده و باید از طرح های عادیش خرید کنم که خیلی در قیاس با طرح های پیشنهادی ایرانسل گرونتر میشه .

ShadowDragon
24-02-2025, 13:23
دوستان یه سیم‌کارت دائمی رایتل دارم، ظاهراً در جشنواره با تخفیف خریداری شده، اجازه ترابردش رو نمیده.
چه راهی وجود داره؟

- - - Updated - - -

دوستان یه سیم‌کارت دائمی رایتل دارم، ظاهراً در جشنواره با تخفیف خریداری شده، اجازه ترابردش رو نمیده.
چه راهی وجود داره؟

- - - Updated - - -

چه راهی وجود داره؟

- - - Updated - - -

چه راهی وجود داره؟

- - - Updated - - -

چه راهی وجود داره؟

- - - Updated - - -

چه راهی وجود داره؟

ShadowDragon
29-03-2025, 21:42
چه راهی وجود داره؟

- - - Updated - - -

چه راهی وجود داره؟

- - - Updated - - -

چه راهی وجود داره؟

- - - Updated - - -

چه راهی وجود داره؟

- - - Updated - - -

چه راهی وجود داره؟

- - - Updated - - -

چه راهی وجود داره؟

کسی مشکل مشابه نداشته؟

- - - Updated - - -

چه راهی وجود داره؟

- - - Updated - - -

چه راهی وجود داره؟

- - - Updated - - -

چه راهی وجود داره؟

- - - Updated - - -

چه راهی وجود داره؟

- - - Updated - - -

چه راهی وجود داره؟

- - - Updated - - -

چه راهی وجود داره؟

کسی مشکل مشابه نداشته؟

Amir1234646
09-04-2025, 15:48
چه راهی وجود داره؟

من یه سیمکارت دانشجویی همراه اول رایگان گرفته بودم، اجازه ترابردش رو ندادن و منم پیگیری نکردم.
باید پیگیر باشید ازشون بخوای هزینه سیمکارت رو بدی و ترابردش رو آزاد کنن. اگه گفتن نمیشضه به 195 شکایت کنید و بگی که حاضری پول سیمکارت رو بدی. وگرنه جواب میدن که سیمکارت رو با تخفیف خریدی و نمیشه.

Amir1234646
09-04-2025, 16:05
چه راهی وجود داره؟

من یه سیمکارت دانشجویی همراه اول رایگان گرفته بودم، اجازه ترابردش رو ندادن و منم پیگیری نکردم.
باید پیگیر باشید ازشون بخوای هزینه سیمکارت رو بدی و ترابردش رو آزاد کنن. اگه گفتن نمیشه به 195 شکایت کنید و بگی که حاضری پول سیمکارت رو بدی. وگرنه جواب میدن که سیمکارت رو با تخفیف خریدی و نمیشه.

ShadowDragon
13-04-2025, 06:58
چه راهی وجود داره؟

- - - Updated - - -

چه راهی وجود داره؟

- - - Updated - - -

چه راهی وجود داره؟

- - - Updated - - -

چه راهی وجود داره؟

- - - Updated - - -

چه راهی وجود داره؟

- - - Updated - - -

چه راهی وجود داره؟

98100 تومن هزینه می‌خواست. با توجه به اینکه کاملا غیر معقول بود، منم سیم‌کارت رو دور انداختم و با 60 هزار تومن یه جدیدش رو گرفتم.

iran100
19-05-2025, 20:55
بدترین اپراتور برای ترابرد ایرانسل هست هیچ وقت سمت این اپراتور نرید که مشکل دریافت پیامک پیدا می کنید.
هم‌چنین این اپراتور پشتیبانی ضعیفتری نسبت به رایتل و همراه اول دارد.