PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] تاپیک جامع ترابردپذیری سه اپراتور(همراه اول-ایرانسل-رایتل)

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8

saber73
19-09-2016, 15:15
ممنون. الان مشکلی تو مشخصات ما تو همراه اول هست یا بی دلیل رد کرده؟

خیر بنده پاسخ دادم.. صحبتی که با پشتیبانی کردم خود همراه اول اطلاعات رو تایید نکرد

هر بار یه دلیل و هر بار یه مشکل جدید از عدم پاسخ کاربر در زمان مورد نظر تا کارشکنی ها و عدم دریافت و یا عدم مطابقت اطلاعات در اپراتور پایه .

اینم یه نوع اخطار :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Majidson
19-09-2016, 16:50
من از تمام بانک هایی که حساب دارم بدون هیچ مشکلی پیامک دریافت میکنم.
صادرات، سینا، پارسیان، دی، تجارت، مهراقتصاد، مسکن

ولی از نرم افزارهای خارجی مانند تلگرام هیچ پیامکی دریافت نمیشه که اونم راه داره، گزینه Call انتخاب میکنم تا کد برام با تماس اعلام گردد.

دلیل این اشکال هم بخاطر این است که در سیستم ترابردی راه اندازی شده تمامی تماس ها و پیامک ها ابتدا به اپراتور مبداء ارسال می شود و سپس به اپراتور مقصد ارسال می شود. در این روش برای تماس ها مشکلی نیست ولی پیامک هایی که با شماره خارج از کشور ارسال می شود در سرورهای اپراتور مبداء مانده و ارسال نمیگردد. این باگ باید توسط همراه اول رفع گردد که مطمئنا به خاطر اینکه شما ناراضی شوید و ترابرد را لغو کنید اینکار را نخواهد کرد.
باید ببینیم که کسانی که مثلا از اپراتور ایرانسل به رایتل یا برعکس ترابرد کرده اند هم این مشکل را دارند و یا فقط در همراه اول این مورد وجود دارد.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Click 1
19-09-2016, 17:51
من از تمام بانک هایی که حساب دارم بدون هیچ مشکلی پیامک دریافت میکنم.
صادرات، سینا، پارسیان، دی، تجارت، مهراقتصاد، مسکن

ولی از نرم افزارهای خارجی مانند تلگرام هیچ پیامکی دریافت نمیشه که اونم راه داره، گزینه Call انتخاب میکنم تا کد برام با تماس اعلام گردد.

دلیل این اشکال هم بخاطر این است که در سیستم ترابردی راه اندازی شده تمامی تماس ها و پیامک ها ابتدا به اپراتور مبداء ارسال می شود و سپس به اپراتور مقصد ارسال می شود. در این روش برای تماس ها مشکلی نیست ولی پیامک هایی که با شماره خارج از کشور ارسال می شود در سرورهای اپراتور مبداء مانده و ارسال نمیگردد. این باگ باید توسط همراه اول رفع گردد که مطمئنا به خاطر اینکه شما ناراضی شوید و ترابرد را لغو کنید اینکار را نخواهد کرد.
باید ببینیم که کسانی که مثلا از اپراتور ایرانسل به رایتل یا برعکس ترابرد کرده اند هم این مشکل را دارند و یا فقط در همراه اول این مورد وجود دارد.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

من والا چک نکردم

ولی نمیدونم چرا هنوز که اومدم رو رایتل از ایرانسل برام مسیج تبلیغاتی میاد :n27:

reza2700
19-09-2016, 21:13
من والا چک نکردم

ولی نمیدونم چرا هنوز که اومدم رو رایتل از ایرانسل برام مسیج تبلیغاتی میاد :n27:
قطع میشه یه بیست روز طول میکشه

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk

mohammadhossin01
20-09-2016, 09:55
مشگل دويافت اس ام اس از بانك ها يا برنامه هاي خارجي ندارين!؟

نه تا الان که تو هر شبکه اجتماعی مثل فیسبوک و اینستا و تلگرام کد فرستاده دریافت کردم و مشکلی نبوده

reza2700
20-09-2016, 10:12
منم الان دو ماهی میشه از همراه اول ترابرد کردم به ایرانسل یه ماه اول مشکل دریافت پیامک داشتم ولی از ماه دوم مشکلم کاملا حل شد و راحت از تلگرام و اینستاگرام و ... پیامک دریافت میشه

masooumi
20-09-2016, 11:11
منم الان دو ماهی میشه از همراه اول ترابرد کردم به ایرانسل یه ماه اول مشکل دریافت پیامک داشتم ولی از ماه دوم مشکلم کاملا حل شد و راحت از تلگرام و اینستاگرام و ... پیامک دریافت میشه

جالبه که از من برعکس هست ، یعنی توی یکماه اول هیچ مشکلی نداشتم ولی الان بعد اون یکماه دیگه هیچ پیامکی از طرف بانک و ... دریافت نمی کنم و ایرانسل هم فقط هر روز یک کد پیگیری جدید میده و نتونسته مشکل را رفع کنه...

reza2700
20-09-2016, 11:19
جالبه که از من برعکس هست ، یعنی توی یکماه اول هیچ مشکلی نداشتم ولی الان بعد اون یکماه دیگه هیچ پیامکی از طرف بانک و ... دریافت نمی کنم و ایرانسل هم فقط هر روز یک کد پیگیری جدید میده و نتونسته مشکل را رفع کنه...
عدم دریافت پیامک به طور خاص مربوط به مرکز ترابرد میشه و سیستم ناقصی که دارن...ولی حتما حل میشه...الان شما نگاه کن هنوز تبلیغات گسترده برا ترابرد نمیشه چون واقعا سیستمشون ایرادات فراوان داره و با هجوم کاربرای زیاد به سمت ترابرد عملا سیستم از کار میوفته

masooumi
20-09-2016, 11:30
عدم دریافت پیامک به طور خاص مربوط به مرکز ترابرد میشه و سیستم ناقصی که دارن...ولی حتما حل میشه...الان شما نگاه کن هنوز تبلیغات گسترده برا ترابرد نمیشه چون واقعا سیستمشون ایرادات فراوان داره و با هجوم کاربرای زیاد به سمت ترابرد عملا سیستم از کار میوفته

منم همین احتمال را میدهم . نکته جالبش اینه که در یکماه اول که از ترابرد من از همراه اول به ایرانسل می گذشت ، تمامی پیامک های همراه اول در خصوص سرویس های خودش مثلا پرداخت قبض تا قبل 20 ماه و دریافت یک روز مکالمه رایگان و آوای پیشواز و ... می آمد و این نشون میداد که همراه اول هنوز نفهمیده من مشترک اون نیستم ولی دقیقا با قطع شدن این پیامک ها ، سایر پیامک های تبلیغاتی و بانکی هم برای من قطع شد.

مشکل من فقط طولانی شدن این مشکل و عدم پاسخ روشن و شفاف ایراسنل هست که فقط هر روز داره پاس میده منو به یک شماره پیگیری و صبر و ... و مشکلاتی که این مدت به واسطه عدم دریافت پیامک های اطلاع رسانی برای من بوجود آمده است.

reza2700
20-09-2016, 14:10
منم همین احتمال را میدهم . نکته جالبش اینه که در یکماه اول که از ترابرد من از همراه اول به ایرانسل می گذشت ، تمامی پیامک های همراه اول در خصوص سرویس های خودش مثلا پرداخت قبض تا قبل 20 ماه و دریافت یک روز مکالمه رایگان و آوای پیشواز و ... می آمد و این نشون میداد که همراه اول هنوز نفهمیده من مشترک اون نیستم ولی دقیقا با قطع شدن این پیامک ها ، سایر پیامک های تبلیغاتی و بانکی هم برای من قطع شد.

مشکل من فقط طولانی شدن این مشکل و عدم پاسخ روشن و شفاف ایراسنل هست که فقط هر روز داره پاس میده منو به یک شماره پیگیری و صبر و ... و مشکلاتی که این مدت به واسطه عدم دریافت پیامک های اطلاع رسانی برای من بوجود آمده است.
از طریق 195 شکایت کردین؟

جیوه
20-09-2016, 14:59
کلا این اخبار ترابرد رو که آدم میشنوه واقعا سنگ کوب میشه
من که از ترسم نه تنها ترابرد نکردم بلکه سیمکارت همراه اولم رو هم انتقال مالکیت دادم به دیگران
باور کن حس ششنم بهم می گفت همیشه شنود می شم توی همراه اول انتقال مالکیت دادم شرش کنده شه !
اعتباری هم داشتم انداختم رفت
ما خر نیستیم این همه سوء استفاده ازمون کنن !

mahan999
20-09-2016, 15:49
این پیغام که کسی زنگ بزنه متوجه ترابرد میشه رو برنداشتن ؟

masooumi
20-09-2016, 16:59
این پیغام که کسی زنگ بزنه متوجه ترابرد میشه رو برنداشتن ؟

نه ، هست پیامش هنوز

- - - Updated - - -

از طریق 195 شکایت کردین؟

بله ولی اتفاقی نیوفتاده هنوز

M.Amorous
22-09-2016, 00:25
سلام دوستان من خط رایتل دارم میخوام برم ایرانسل اگر این کارو بکنم کسانی که بهم زنگ میزنن بوقی که میزنه فرق میکنه با بوق عادی یا پیامی چیزی میده؟

EDWARD WHITE
22-09-2016, 16:33

اگه مشکل پیامک حل شده که عالیه
فقط الان می مونه اون پیام مزاحم

EDWARD WHITE
22-09-2016, 16:35
هر بار یه دلیل و هر بار یه مشکل جدید از عدم پاسخ کاربر در زمان مورد نظر تا کارشکنی ها و عدم دریافت و یا عدم مطابقت اطلاعات در اپراتور پایه .

اینم یه نوع اخطار :

ببین چقد نشته فکر کرده 100 تا ترفند درست کرده که مردم از همراه اول ترابرد نکنن ! :n13:

HamedLan
24-09-2016, 09:48
یعنی واقعا متاسفم برای این اپراتور ها و طرح مسخرشون!!!!!

قبل از اینکه این طرح از فاز بتا در بیاد من اقدام کردم که از همراه اول به ایرانسل ترابرد داشته باشم.

1 ماهه که هنوز درگیرم.
این در صورتی هستش که همه قوانین رو میدونم و از خود اپراتورهای مرکز تماس هاشون بهتر بلدم توضیح بدم.

اما برای بار دهم، به دلیل Authentication failure رجکت میشم.
بارها و بارها و بارها به کال سنتر هر دو اپراتور صحبت کردم.کلی اطلاعات غلط و درست گرفتم ازشون.آخرین بار دیگه همه ی هزینه هام صفر بود، حتی از سیمکارت همراه اولم استفاده نمیکنم و گذاشتم توی گوشی که باهاش تماس نگیرم.ترابردم رد شد. اپراتور همراه اول زنگ زدم میگه آقا شما قطعی صوری روی خط دارید برید مخابرات ببینید چرا!!!!! با هزار جور بدبختی و مرخصی از محل کار رفتم مخابرات، میگن آقا معلومه! خود همراه اول قطعی صوری میذاره روی خططتون تا ترابردتون انجام شه.یعنی در مرحله ترابرد نمیتوانید سند را نقل و انتقال بدید.اما خططون وضعیتش نرماله.اپراتور همراه اول چرت گفته!!!! رفتم ایرانسل، اون نمایندگی که من مراجعه کردم، کلا تو باغ نبودن!

همه ی این مراحل در صورتی اتفاق افتاده که اولین باری که درخواست ترابرد دادم، اس ام اس تایید رو ارسال کردم و فرداش سیمکارت ایرانسل برام اومد.اما دیگه قطع سیمکارت همراه اول و وصل سیمکارت ایرانسل الان یک ماهه که منو خسته کرده!!!!!!

به 100 روش مختلف تاحالا با ایرانسل حرف زدم! تنها کاری که میکنه فرم پیگیری ثبت میکنه.شاید! شاید! از هر 5 تا فرم یکبار یکی از مرکز ترابردشون زنگ برنه! بعد دلیل درست هم نمیگه! هیچی نمیگن! کلا همه ی فرم های پیگیری من 1 ماهه که در حال بررسی هستش!!!!!!!!!!!!

کلا توی این 2 اپراتور یک نفر وجود نداره که بگه آقا مشکل شما اینه!!!!! به این دلیل ریجکت میشید!!!!!! آخه واژه Authentication failure که نشد جواب.این در صورتی که سند من مشکلی نداره، هزینه خطم همیشه زیر 2 هزار تومنه، خطمم چند سالیه که دارم و از دائمی به دائمی دارم انتقال میدم اگه خدا بخواد و مسئولین بذارن و دست از ناهماهنگی ها و دزدی ها توی روز روشنشون بردارن!!!!!
معلومه کاربری که حداقل ماهی 100 هزار تومن پول قبض موبایلش میاد رو همراه اول نمیخواد از دست بده! بابا بسه انقدر کار شکنی نکنید.اپراتور های همراه اول که اطلاعات غلط میدن!!!! اپراتورهای ایرانسلم که کلا یه حرف دارن بزنن،"در حال پیگیری"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سامانه شکایات وزارت ارتباطات هم شکایت پر کردم و از اونجا هم به جایی نرسیدم!!!!

متاسفم.فقط میتونم بگم متاسفم.

همه ی این حرفا رو در حالتی دارم میزنم که دیروز صبح باز هم ترابرد من به همین دلیل Authentication failure برای بار حداقل هشتم رد شد!!!!!!!

و همچنان با پیگیری های هر روزه، هنوز هم این مشکل رو نتونستم حل کنم و هیچکس نیست بگه چرا داری برای بار صدم درخواست ترابردت رد میشه!!!
خدا لعنت کنه هر کسی که این کارشکنی ها رو میکنه.

saber73
24-09-2016, 13:04
و همچنان با پیگیری های هر روزه، هنوز هم این مشکل رو نتونستم حل کنم و هیچکس نیست بگه چرا داری برای بار صدم درخواست ترابردت رد میشه!!!
خدا لعنت کنه هر کسی که این کارشکنی ها رو میکنه.

فعلا دست نگه دارید ترابرد رو انجام ندیدن تا ببینیم رسما این اپراتورها و یا شبکه های اجتماعی پیگیر مشکلات این طرح میشن یا نه . تا مرجعی یا سخنگویی خودش پرده از مشکلات برنداره همینه .

saber73
25-09-2016, 00:20
میگم ترابرد نکنید همینه ها ! امروز سیم کارت ترابردی من از ایرانسل به همراه اول بعد 15 روز تبدیل شد به سیم کارت انارستان ! خودمم موندم حالا چطوری ؟ از شاهکارهای همراه اول . گل بود به سبزه هم آراسته شد . مشکل پیامک داشتم اینم اومد روش . آخه شما بگین ترابردی اونم خط ایرانسل حالا چطوری شد انارستان همراه اول ؟

EDWARD WHITE
25-09-2016, 08:26
میگم ترابرد نکنید همینه ها ! امروز سیم کارت ترابردی من از ایرانسل به همراه اول بعد 15 روز تبدیل شد به سیم کارت انارستان ! خودمم موندم حالا چطوری ؟ از شاهکارهای همراه اول . گل بود به سبزه هم آراسته شد . مشکل پیامک داشتم اینم اومد روش . آخه شما بگین ترابردی اونم خط ایرانسل حالا چطوری شد انارستان همراه اول ؟

خیلی خوبه سیمکارت انارستان
بسته هاش شبانه نداره و کلا روز هست که مردم شب بخوابن . کلا بسته درست همراه اول رو انارستان داره و اون بسته شبانه سیمکارت معمولی بیخودی هست و فقط برای گول زدن مردم

m_amin
25-09-2016, 09:47
خیلی خوبه سیمکارت انارستان
بسته هاش شبانه نداره و کلا روز هست که مردم شب بخوابن . کلا بسته درست همراه اول رو انارستان داره و اون بسته شبانه سیمکارت معمولی بیخودی هست و فقط برای گول زدن مردم

سيم كارت انارستان ديگه چيه؟!

ram teen
25-09-2016, 11:39
من فکر کنم ۲ هفته پیش درخواست ترابرد از همراه اول به ایرانسل دادم بعد از ۴-۵ روز سیمکارت جدید رو برام فرستادن ولی دقیقا همون موقع اس ام اس اومد که درخواست شما رد شده به دلیل Donor time out بعد من پیگیری کردم و یه شماره پیگیری دادن بهم که خودمون خبر میدیم بهتون ولی خبری نشد منم دیگه بیخیالش شدم و درخواستی ندادم بعد از یک هفته دوباره خود به خود پیام دادن که شما درخواست ترابرد دادید و تایید کنید تا برسی بشه !
امروزم سیمکارت قبلی غیر فعال شد و همون سیمکارتی جدیدی که ۱۰ روز پیش دادن رو فعال کردن .
فقط یک مقدار اون پیامش طولانیه ولی امیدوارم بهتر بشه .
البته اون دیگه مشکل کسی هست که زنگ میزنه به من ربط نداره :n08:

m_amin
25-09-2016, 15:42
من فکر کنم ۲ هفته پیش درخواست ترابرد از همراه اول به ایرانسل دادم بعد از ۴-۵ روز سیمکارت جدید رو برام فرستادن ولی دقیقا همون موقع اس ام اس اومد که درخواست شما رد شده به دلیل Donor time out بعد من پیگیری کردم و یه شماره پیگیری دادن بهم که خودمون خبر میدیم بهتون ولی خبری نشد منم دیگه بیخیالش شدم و درخواستی ندادم بعد از یک هفته دوباره خود به خود پیام دادن که شما درخواست ترابرد دادید و تایید کنید تا برسی بشه !
امروزم سیمکارت قبلی غیر فعال شد و همون سیمکارتی جدیدی که ۱۰ روز پیش دادن رو فعال کردن .
فقط یک مقدار اون پیامش طولانیه ولی امیدوارم بهتر بشه .
البته اون دیگه مشکل کسی هست که زنگ میزنه به من ربط نداره :n08:

مشكل اس ام اس از بانك يا از برنامه اي مثل تلگرام نداري؟!

ram teen
25-09-2016, 18:55
مشكل اس ام اس از بانك يا از برنامه اي مثل تلگرام نداري؟!

راجع به بانک من شهر و آینده رو داشتم تست کردم درست بود و اس ام اس میومد
اس ام اس برنامه هم یه برنامه مشابه تلگرام رو امتحان کردم مشکلی نبود

reza2700
25-09-2016, 19:01
مشکل اس ام اس سیم کارت های ترابرد شده حل شده و منم دیگه مشکلی ندارم فقط خدا کنه پیام تماسم بردارن تا کلا مشکلی وجود نداشته باشه

masooumi
25-09-2016, 22:30
مشکل اس ام اس سیم کارت های ترابرد شده حل شده و منم دیگه مشکلی ندارم فقط خدا کنه پیام تماسم بردارن تا کلا مشکلی وجود نداشته باشه

مشکل من هنوز حل نشده و ادامه داره.

شما کی مشکلتون حل شده؟

saber73
25-09-2016, 23:21

شما کی مشکلتون حل شده؟

برا منم هنوز وجود داره امروز از 9990 تماس گرفتن گفتن در حال درست کردن و رفع این مشکل هستیم . صبور باشید . چون از طریق برنامه همراه من اعلام مشکل پیامک کرده بودم تماس گرفتن خودشون .

reza2700
25-09-2016, 23:26

شما کی مشکلتون حل شده؟
من از همراه اول اومدم ایرانسل...یه ماه اول مشکل داشت بعدش حل شد

saber73
25-09-2016, 23:35
من از همراه اول اومدم ایرانسل...یه ماه اول مشکل داشت بعدش حل شد

طبق عرف و عادت همیشگی باز هم ایرانسل زودتر و بهتر در زمینه حل مشکلات و خدمت دهی داره عمل میکنه .

iDownload & iGame
26-09-2016, 09:27
یکسان شدن بوق و پیغام ترابردپذیری از هفته آینده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])با توجه به اینکه اپراتورها روش‌های متفاوتی برای اطلاع‌رسانی در این باره انتخاب کرده بودند روش اطلاع‌رسانی استاندارد شده و به تمامی اپراتورها ابلاغ شده که از هفته ‌آینده اجرایی می‌شود.عباسی گفت: طبق این دستورالعمل باید یک بوق کوتاه خاص و یک پیام (فقط یکبار) برای ترابردپذیری اعمال شود و پس از مدتی که معنی این بوق برای مشترکان مفهوم شد برای کاهش معطلی تماس‌گیرندگان پیغام نیز حذف خواهد شد.به گفته وی در مرحله اول برای اینکه مشترکان موبایل از سطوح مختلف افراد جامعه هستند مقرر شده که این پیغام تا 3-2 ماه پخش و پس از آن حذف شود.

ram teen
26-09-2016, 10:31
دوستان دلیلی که به همراه اول ترابرد میکنید چیه ؟

Masoud 206-16v
26-09-2016, 14:11
دوستان دلیلی که به همراه اول ترابرد میکنید چیه ؟

بي كيفيتي در خدمات و هزينه هاي بالا و نداشتن پوشش كامل اينترنت و آنتن دهي دلبخواهي و .....

Sent from my iPhone using Tapatalk

onlymhb
26-09-2016, 15:00
دوستانی که از ایرانسل به همراه اول رفتن راضی هستن؟ چقدر کارشون طول کشیده؟

Majidson
26-09-2016, 15:32
خبری خوش برای ترابرد کنندگان: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، صادق عباسی شاهکوه از ابلاغ دستورالعمل یکسان‌سازی اطلاع‌رسانی درباره مشترکان ترابرد شده (مشترکانی که با حفظ شماره موبایل اپراتور خود را تغییر داده‌اند) خبر داد.
معاون بررسی‌های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: در طرح ترابردپذیری پیغامی پخش می‌شود که تماس‌گیرنده متوجه می‌شود مشترک موردنظر ترابرد کرده و از هزینه‌های ترابرد آگاه می‌شود.
وی گفت: با توجه به اینکه اپراتورها روش‌های متفاوتی برای اطلاع‌رسانی در این باره انتخاب کرده بودند روش اطلاع‌رسانی استاندارد شده و به تمامی اپراتورها ابلاغ شده که از هفته ‌آینده اجرایی می‌شود.
عباسی گفت: طبق این دستورالعمل باید یک بوق کوتاه خاص و یک پیام (فقط یکبار) برای ترابردپذیری اعمال شود و پس از مدتی که معنی این بوق برای مشترکان مفهوم شد برای کاهش معطلی تماس‌گیرندگان پیغام نیز حذف خواهد شد.
به گفته وی در مرحله اول برای اینکه مشترکان موبایل از سطوح مختلف افراد جامعه هستند مقرر شده که این پیغام تا 3-2 ماه پخش و پس از آن حذف شود.
به گفته وی از زمان ابتدای ترابردپذیری تاکنون کمتر از ٢٠ هزار نفر ترابرد موفق کرده اند و به طور متوسط هر روز ٤ هزار درخواست ترابرد ارایه می شود.
وی از اعلام آمار مربوط به مهاجرت به سمت هر یک از اپراتورها خودداری کرد.

LEO.M
26-09-2016, 21:22
دوستان من يك ماه پيش داخل سايت از رايتل به ايرانسل درخواست ترابرد دادم اما وقتي زنگ زدن،نبودم كه جواب بدم و بعد از چند روز sms اومد كه درخواست ترابرد منتفي هست
نيم ساعت پيش يه بابايي سيمكارت ايرانسل آورد ديدم هموني هست كه درخواست ترابرد داده بودم !!!

الان كه فعال نيست.ميخوام بدونم طريقه فعال سازيش چطوريه و كي فعال ميشه؟؟
بعدم اينكه پين نداره و فقط puk داره.مشكلي كه نيست؟

EDWARD WHITE
27-09-2016, 00:31
خبری خوش برای ترابرد کنندگان: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، صادق عباسی شاهکوه از ابلاغ دستورالعمل یکسان‌سازی اطلاع‌رسانی درباره مشترکان ترابرد شده (مشترکانی که با حفظ شماره موبایل اپراتور خود را تغییر داده‌اند) خبر داد.
معاون بررسی‌های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: در طرح ترابردپذیری پیغامی پخش می‌شود که تماس‌گیرنده متوجه می‌شود مشترک موردنظر ترابرد کرده و از هزینه‌های ترابرد آگاه می‌شود.
وی گفت: با توجه به اینکه اپراتورها روش‌های متفاوتی برای اطلاع‌رسانی در این باره انتخاب کرده بودند روش اطلاع‌رسانی استاندارد شده و به تمامی اپراتورها ابلاغ شده که از هفته ‌آینده اجرایی می‌شود.
عباسی گفت: طبق این دستورالعمل باید یک بوق کوتاه خاص و یک پیام (فقط یکبار) برای ترابردپذیری اعمال شود و پس از مدتی که معنی این بوق برای مشترکان مفهوم شد برای کاهش معطلی تماس‌گیرندگان پیغام نیز حذف خواهد شد.
به گفته وی در مرحله اول برای اینکه مشترکان موبایل از سطوح مختلف افراد جامعه هستند مقرر شده که این پیغام تا 3-2 ماه پخش و پس از آن حذف شود.
به گفته وی از زمان ابتدای ترابردپذیری تاکنون کمتر از ٢٠ هزار نفر ترابرد موفق کرده اند و به طور متوسط هر روز ٤ هزار درخواست ترابرد ارایه می شود.
وی از اعلام آمار مربوط به مهاجرت به سمت هر یک از اپراتورها خودداری کرد.

جوجه رو باید آخر پاییز شمرد
از این خبر ها بوده قبلا

وگرنه در 1 ساعت همراه اول و مخابرات نابود میشه اگه پیام رو برداره

البته ما برای سیمکارت همراه اول روش سطل آشغال رو استفاده کردیم بیشتر جواب داده
منکه از بس این همراه اول مارو خر فرض کرد و خواست زرنگ بازی در بیاره سیم همراه اولمو که چیدین سال داشتم دیگ استفاده نمی کنم
یایید کمپینی برگزار کنیم تا همراه اول جایگاه خود را دریابد…

saber73
27-09-2016, 15:37
دوستان من يك ماه پيش داخل سايت از رايتل به ايرانسل درخواست ترابرد دادم اما وقتي زنگ زدن،نبودم كه جواب بدم و بعد از چند روز sms اومد كه درخواست ترابرد منتفي هست
نيم ساعت پيش يه بابايي سيمكارت ايرانسل آورد ديدم هموني هست كه درخواست ترابرد داده بودم !!!

الان كه فعال نيست.ميخوام بدونم طريقه فعال سازيش چطوريه و كي فعال ميشه؟؟
بعدم اينكه پين نداره و فقط puk داره.مشكلي كه نيست؟

اگه پیامک منتفی بودن ترابرد اومده . پس دیگه فعال نمیشه . دوباره باید ترابرد انجام بدید و به احتمال 99 درصد یه سیم دیگه باز میدن .

hojjat314
28-09-2016, 12:39
سلام
بنده دارای خط دائمی همراه اول هستم که بعد از سه بار ترابرد که یکیش از طریق سایت بود و دو ترابرد دیگر از طریق مراجعه حضوری به دفاتر اپراتورها بود به اپراتور رایتل ترابرد کردم در مجموع 10 روز طول کشید حقیقتاً همراه اول خیلی کارشکنی کرد و مانع این کار میشد ولی من با پیگیریهای متعدد بالاخره کار را به سرانجام رساندم و الان هم از رایتل خیلی راضی هستم یک بسته هدیه آغازین بی نهایت 30 روزه که شامل 30 گیگابایت اینترنت ، مکالمه رایگان درون شبکه و برون شبکه ، sms و mms بهم هدیه داده . کیفیت مکالمه ش و سرعت اینترنتش واقعاً خوبه ، پاسخگویی و جوابدهی پشتیبانی رایتل واقعاً عالیه . درسته اپراتور کوچکیه ولی کارشون خوبه یکی از محاسن شبکه شون اینه حداقل شبکه شون از 3G پایینتر نیست من پیشنهاد می کنم به دوستان که به اپراتور رایتل ترابرد کنند .

bigbang001
28-09-2016, 13:27
سلام
بنده دارای خط دائمی همراه اول هستم که بعد از سه بار ترابرد که یکیش از طریق سایت بود و دو ترابرد دیگر از طریق مراجعه حضوری به دفاتر اپراتورها بود به اپراتور رایتل ترابرد کردم در مجموع 10 روز طول کشید حقیقتاً همراه اول خیلی کارشکنی کرد و مانع این کار میشد ولی من با پیگیریهای متعدد بالاخره کار را به سرانجام رساندم و الان هم از رایتل خیلی راضی هستم یک بسته هدیه آغازین بی نهایت 30 روزه که شامل 30 گیگابایت اینترنت ، مکالمه رایگان درون شبکه و برون شبکه ، sms و mms بهم هدیه داده . کیفیت مکالمه ش و سرعت اینترنتش واقعاً خوبه ، پاسخگویی و جوابدهی پشتیبانی رایتل واقعاً عالیه . درسته اپراتور کوچکیه ولی کارشون خوبه یکی از محاسن شبکه شون اینه حداقل شبکه شون از 3G پایینتر نیست من پیشنهاد می کنم به دوستان که به اپراتور رایتل ترابرد کنند .

شانس اوردی من سیم رایتل دارم و خیلی راضیم
الان سه هفته هست که میخوام خط اصلیمو از همراه اول به رایتل ترابرد کنم حتی مرحله ثبت نامم هم انجام نمیشه!

saber73
28-09-2016, 17:19
کلا نمیدونم جریان از چه قراره ؟ ولی شواهد که اینطور نشون میده همراه اول تو بین اپراتورها از قدرت بیشتری برخورداره و داره حمایت میشه و هر کاری میخواد انجام میده . دقت کرده باشین تو همین ترابرد خیلی اذیت میکنه و حتی در بعضی موارد اصلا اجازه ترابرد و خارج شدن از شبکه خودش رو نمیده و کاری میکنه پشیمون بشی . این در حالی هست که ترابرد از سایر اپراتورها به همراه اول خیلی دردسر کمتری داره . حداقل برا من که اینطوری بوده .

shervin115
28-09-2016, 23:33
کلا نمیدونم جریان از چه قراره ؟ ولی شواهد که اینطور نشون میده همراه اول تو بین اپراتورها از قدرت بیشتری برخورداره و داره حمایت میشه و هر کاری میخواد انجام میده . دقت کرده باشین تو همین ترابرد خیلی اذیت میکنه و حتی در بعضی موارد اصلا اجازه ترابرد و خارج شدن از شبکه خودش رو نمیده و کاری میکنه پشیمون بشی . این در حالی هست که ترابرد از سایر اپراتورها به همراه اول خیلی دردسر کمتری داره . حداقل برا من که اینطوری بوده .

اتفاقا کارشکنی ایرانسل بیشتر بوده .

ترابرد دو تا از شماره های ایرانسل من که به شکایت تو سایت 195 و تماس با مرکز ترابرد رسید . و با پیگیری مدیر مرکز تماس حل شد . البته بعد از 4 بار لغو شدن و 2 بار سیم کارت گرفتن .

الان که مشکلی نیست درحال استفاده هستم .
مشکلی هم از نظر اس ام اس های بانک و ... ندارم و اس ام اس های تبلیغاتی مزاحم ندارم :n02:

mehban
01-10-2016, 08:53
سلام. دوستان وضعیت خط من "قطع جلوگيري از نقل و انتقال" شده. یعنی این دفعه اوکی ه دیگه؟

ram teen
01-10-2016, 11:56
سلام. دوستان وضعیت خط من "قطع جلوگيري از نقل و انتقال" شده. یعنی این دفعه اوکی ه دیگه؟

فکر میکنم معنیش اینه که درخواست شما درحال پیگیری و انجامه

mehban
01-10-2016, 12:53
طبق گفته های امروز مدیر عامل ایرانسل کمتر از 20% ترابرد ها به ایرانسل موفق بوده! یعنی میانگین باید 5 بار درخواست داد! این نرخ از ایرانسل به بقیه 80% بوده و درخواست های ورودی 6 برابر خروجی بوده

EDWARD WHITE
01-10-2016, 14:48
شرط غیرقانونی در قراردادهای همراه اول برای منع ترابردپذیری از همراه اول به اپراتور های مجازی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شروط-ترابردپذیری-اپراتور-مجازی/

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ترابردپذیری-حق-مسلم-mvno-است/

shayanet
02-10-2016, 15:03
سلام
من بیشتر از به ماهه که دقیقا ۱۲ بار درخواست ترابرد از همراه اول به ایرانسل میدم و درخواستم به دلیل عدم احراز هویت توسط همراه اول رد میشه. بارها با کارت ملی به مراکز همراه اول مراجعه کردم و گفتند هیچ مغایرتی وجود نداره. ضمن اینکه به غیر از درخواست اولم برای تمام درخواست هام بلافاصله بعد از اینکه کد پیگیری از ۶۶۷ دریافت میکنم بدون اینکه زمانی بگذره از شماره ۹۸۱۰ که مربوط به همراه اول میباشد این پیامکو دریافت میکنم: مشترک گرامی شما درخواست ناتمام دیگری برای عملیات ترابرد در سیستم ثبت نموده اید. بالای ۱۰۰ دفعه هم با ۹۹۹۰ تماس گرفتم هیچ کاری نکردند. هر دفعه یه چیزی گفتند. به تنظیم مقررات هم شکایت کردم بازم نشد. کسی راهکاری داره که مشکلم حل شه و زودتر از شر همراه اول خلاص بشم؟؟؟

- - - Updated - - -

سلام
من بیشتر از به ماهه که دقیقا ۱۲ بار درخواست ترابرد از همراه اول به ایرانسل میدم و درخواستم به دلیل عدم احراز هویت توسط همراه اول رد میشه. بارها با کارت ملی به مراکز همراه اول مراجعه کردم و گفتند هیچ مغایرتی وجود نداره. ضمن اینکه به غیر از درخواست اولم برای تمام درخواست هام بلافاصله بعد از اینکه کد پیگیری از ۶۶۷ دریافت میکنم بدون اینکه زمانی بگذره از شماره ۹۸۱۰ که مربوط به همراه اول میباشد این پیامکو دریافت میکنم: مشترک گرامی شما درخواست ناتمام دیگری برای عملیات ترابرد در سیستم ثبت نموده اید. بالای ۱۰۰ دفعه هم با ۹۹۹۰ تماس گرفتم هیچ کاری نکردند. هر دفعه یه چیزی گفتند. به تنظیم مقررات هم شکایت کردم بازم نشد. کسی راهکاری داره که مشکلم حل شه و زودتر از شر همراه اول خلاص بشم؟؟؟

saber73
02-10-2016, 16:11
سلام

- - - Updated - - -

سلام

شما یه مدت صبر کن چون برا هر درخواست شما میانگین 5 روز باید بگذره و درخواست شما انصرافی تلقی بشه برا همون پیامک درخواست ناتمام میاد . اگر هم شماره های پیگیری هر 12 مورد رو داری برو ترابرد پذیری همراه اول و درخواست انصراف بده برا هر 12 مورد (اینترنتی) . و در آخر بعد گذشت یه مدت حضوری با مدارک برو یکی از نمایندگی های رسمی ایرانسل و از اونجا درخواست بده و همون جا اول کار برات سیم کارت صدور میشه و تحویلت میدن و فرم رو هم امضاء و انگشت میزنی و بعد 3 روز یا 4 روز مشخص میشه ترابرد انجام میشه یا نه و از این به بعد راحت میتونی از طریق همون نمایندگی پیگیری کنی .

saber73
02-10-2016, 16:23
دوستانی که به همراه اول ترابرد داشتن مشکل پیامک از شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن های موبایلی خارجی رو هنوز هم دارن ؟ در این زمینه کسی به 195 شکایت نکرده ؟

saber73
02-10-2016, 16:28
بهترین و راحت ترین ترابرد اینترنتی رو از همراه اول به رایتل داشتم که بعد ترابرد هم بدون مشکل سیم کارت جدید در اصرع وقت فعال و سیم کارت قبلی باطل و هیچ مشکلی از نظر تماس و یا پیامک نداره . تا به حال به این راحتی و بدون مشکل ندیده بودم کاری انجام میشه .
:n38:

reza2700
02-10-2016, 16:33
بهترین و راحت ترین ترابرد اینترنتی رو از همراه اول به رایتل داشتم که بعد ترابرد هم بدون مشکل سیم کارت جدید در اصرع وقت فعال و سیم کارت قبلی باطل و هیچ مشکلی از نظر تماس و یا پیامک نداره . تا به حال به این راحتی و بدون مشکل ندیده بودم کاری انجام میشه .
:n38:
کلا رایتل و همراه اول با هم هیچ مشکلی ندارن مشکل اصلی بین ایرانسل و همراه اوله

mehban
02-10-2016, 18:35
ترابرد من بعد 5 بار تلاش بالاخره انجام شد.کد ها هنوز کار نمیکنن. احساس خیلی خیلی خوبی دارم که دیگه مشتری یک شرکت غیر مشتری مدار نیستم

bigbang001
02-10-2016, 18:41
کلا رایتل و همراه اول با هم هیچ مشکلی ندارن مشکل اصلی بین ایرانسل و همراه اوله

خیر اینطور نیست من الان یک ماهه درگیر ترابرد از همراه اول به رایتلم و انجام نشده!

reza2700
02-10-2016, 19:09
ترابرد من بعد 5 بار تلاش بالاخره انجام شد.کد ها هنوز کار نمیکنن. احساس خیلی خیلی خوبی دارم که دیگه مشتری یک شرکت غیر مشتری مدار نیستم
تا ۴۸ ساعت اینده فعال میشه

saber73
02-10-2016, 22:18
کسی با چنین پیغامی موقع ثبت نام ترابرد در سایت همراه مواجه نشده ؟

reza2700
02-10-2016, 22:36
کسی با چنین پیغامی موقع ثبت نام ترابرد در سایت همراه مواجه نشده ؟

این خطا به سختی قابل حله حداقل تجربه شخصی من این بوده...اخرشم بعد یه ماه پیگیری حل نشد و بی خیال شدم

saber73
02-10-2016, 23:29
این خطا به سختی قابل حله حداقل تجربه شخصی من این بوده...اخرشم بعد یه ماه پیگیری حل نشد و بی خیال شدم

مثل اینکه مشکل سراسری هستش برا رایتل هم کد اعتبار سنجی نمیاد با دو شماره تست زدم .

saber73
03-10-2016, 13:58
رایتل درست شد مثل اینکه شبها بعضی مواقع کد اعتبار سنجی نمیفرسته . مورد همراه اول هم حق باشماست چون یک بار قبلا هم درخواست داده بودم و اقدام نکرده بودم حالا دیگه نمیزاره دوباره ثبت نام کنم .

reza2700
03-10-2016, 14:31
رایتل درست شد مثل اینکه شبها بعضی مواقع کد اعتبار سنجی نمیفرسته . مورد همراه اول هم حق باشماست چون یک بار قبلا هم درخواست داده بودم و اقدام نکرده بودم حالا دیگه نمیزاره دوباره ثبت نام کنم .
حالا هر چی تماس بگیری هیچ کس نمیدونه چرا این خطا میاد...من چند بار امور مشترکینم رفتم ولی حل نشد.

bigbang001
03-10-2016, 16:08
بعد از سه هفته از رایتل زنگ زدن که یه کد اعتبار سنجی براتون الان ارسال کردیم اونو به ما بدید چک کنیم ببینیم درست شد؟! کد رو دادم ‌رفت که خبر بده!

samdana
03-10-2016, 23:56
سلام.آقا این پیغام رد ترابرد دیگه عصبیم میکنه الان 4 باره میخوام از رایتل به ایرانسل ترابرد کنم هربار میگه donor time out نمیدونم مشکل از کجاس چور باید حل کنم.دوستان اگه راهکاری دارن لطفا ارائه کنن.مرسی از همه تون.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

saber73
04-10-2016, 01:09
سلام.آقا این پیغام رد ترابرد دیگه عصبیم میکنه الان 4 باره میخوام از رایتل به ایرانسل ترابرد کنم هربار میگه donor time out نمیدونم مشکل از کجاس چور باید حل کنم.دوستان اگه راهکاری دارن لطفا ارائه کنن.مرسی از همه تون.

حضوری ترابرد انجام دادین یا نه اینترنتی ؟ حتما حضوری انجام بدین .

morypory
04-10-2016, 07:19
من از روزی که ترابرد انجام میشد از رایتل به ایرانسل ترابرد کردم دیروز از رایتل تماس گرفتن یک خانم با صدائی اندوهناک و بغض کرده :n14: بعد از کلی آه و چز و تاسف خوردن که چرا رفتی چرا رفتی من بیقرارم :n02:میگه میشه بپرسم علت انجام ترابرد شما چی بود خواستم بگم شما قدیسید من شیطان حیف بود بمونم شما رو خون بجگر کنم :n13:نمیدونم خودشون را زدن به نفهمی ( با کمال عذر خواهی از دوستان ) یا ملت رو ... فرض کردن نه انتن دهی قوی نه بسته درست و حسابی واقعا موندم با چه روئی می پرسن البته اینها رو بهش گفتم گفتم من زیاد از ایرانسل هم راضی نیستم ولی خواهشا یک سری به سایت ایرانسل بزنید فقط اینترنت را نگاه کنید بسته هاشو بعد زنگ بزنید شما یک بسته 4 گیگی یکساله رو 100 هزار میدهید :n04:موندم واقعا خدا بخیر کند .

mehban
04-10-2016, 14:54
برای من هم دفعه چهارم این پیغام رو داد ولی بار پنجم انجام شد

saber73
04-10-2016, 15:24
من از روزی که ترابرد انجام میشد از رایتل به ایرانسل ترابرد کردم دیروز از رایتل تماس گرفتن یک خانم با صدائی اندوهناک و بغض کرده :n14: بعد از کلی آه و چز و تاسف خوردن که چرا رفتی چرا رفتی من بیقرارم :n02:میگه میشه بپرسم علت انجام ترابرد شما چی بود خواستم بگم شما قدیسید من شیطان حیف بود بمونم شما رو خون بجگر کنم :n13:نمیدونم خودشون را زدن به نفهمی ( با کمال عذر خواهی از دوستان ) یا ملت رو ... فرض کردن نه انتن دهی قوی نه بسته درست و حسابی واقعا موندم با چه روئی می پرسن البته اینها رو بهش گفتم گفتم من زیاد از ایرانسل هم راضی نیستم ولی خواهشا یک سری به سایت ایرانسل بزنید فقط اینترنت را نگاه کنید بسته هاشو بعد زنگ بزنید شما یک بسته 4 گیگی یکساله رو 100 هزار میدهید :n04:موندم واقعا خدا بخیر کند .

از رایتل با من نیز تماس گرفتم و گفتن خیلی ناراحت شدیم از رایتل رفتید :n37: و ارزو داشتن در اینده نزدیک برگردم :n01: . یه سری سوال و اینکه علت ترک اپراتور رایتل چی بوده و چرا رفتم به اپراتورهای دیگه و علت برتری اون ها چی بوده . منم قشنگ براشون نیم ساعت توضیح دادم و اونها هم یاداشت کردن . امیدوارم دارن این نظرسنجی و علت یابی رو انجام میدن به همون اندازه که در این کار جدی هستن در عمل کردن به خواسته و نظرهای مردم هم جدی باشن . تا شاهد این سیل ترک کاربر از رایتل به دیگر اپراتورها نباشن .

saber73
04-10-2016, 16:34
به نیابت از تمام مشترکینی که به همراه اول ترابرد کردن و مشکل دریافت پیامک از شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن های موبایلی مثل ( وایبر و تلگرام و غیره ..... ) رو داشتن و دارن به سامانه 195 شکایت کردم . امیدوارم به نتیجه برسه . تا به امروز که این سامانه برای مشکلات من کم نذاشته و هر کاری میتونسته کرده .

morypory
04-10-2016, 18:54
از رایتل با من نیز تماس گرفتم و گفتن خیلی ناراحت شدیم از رایتل رفتید :n37: و ارزو داشتن در اینده نزدیک برگردم :n01: . یه سری سوال و اینکه علت ترک اپراتور رایتل چی بوده و چرا رفتم به اپراتورهای دیگه و علت برتری اون ها چی بوده . منم قشنگ براشون نیم ساعت توضیح دادم و اونها هم یاداشت کردن . امیدوارم دارن این نظرسنجی و علت یابی رو انجام میدن به همون اندازه که در این کار جدی هستن در عمل کردن به خواسته و نظرهای مردم هم جدی باشن . تا شاهد این سیل ترک کاربر از رایتل به دیگر اپراتورها نباشن .

من فکر نکنم هیچ کاری انجام بدهند فقط دلیلش اینه که من احساس میکنم رایتل خیلی ریزش داشته با این برنامه ترابرد و بیشتر از دو اپراتور دیگه ضرر کرده

reza2700
04-10-2016, 19:40
من فکر نکنم هیچ کاری انجام بدهند فقط دلیلش اینه که من احساس میکنم رایتل خیلی ریزش داشته با این برنامه ترابرد و بیشتر از دو اپراتور دیگه ضرر کرده
رایتل با اون پوشش ضعیفی که داره و طرح های بدرد نخورش محکوم به شکسته...امیدوارم سیاست کاریش عوض بشه

ram teen
04-10-2016, 19:47
دوستانی که مثلا از ایرانسل به همراه اول ترابرد میکنن بخاطر انتن دهی و پوشش بهتر در شهرستان و ... ; مگه این مشکل با رومینگ ملی حل نمیشه ؟

saber73
04-10-2016, 20:44

همین ریزش ها باعث میشه به فکر چاره بیفتن .

saber73
04-10-2016, 20:49
دوستانی که مثلا از ایرانسل به همراه اول ترابرد میکنن بخاطر انتن دهی و پوشش بهتر در شهرستان و ... ; مگه این مشکل با رومینگ ملی حل نمیشه ؟

خیر نمیشه رومینگ رو شبکه 2g و gsm هستش . نه شبکه 3g و umts حداقل تا اینجا که شاهد اون هستیم . خود رایتل از همین مورد برا مکالمه و آنت دهی داره استفاده میکنه و به اصطلاح فنی رومینگ داخلی انجام میده و همه جا آنتن داره . ولی برا شبکه 3g و umts باید به دکل های خودش متوسل بشه .

saber73
04-10-2016, 20:53
رایتل با اون پوشش ضعیفی که داره و طرح های بدرد نخورش محکوم به شکسته...امیدوارم سیاست کاریش عوض بشه

حتما میشه . واقعا درسته ترابرد پذیری تا به اینجا خیلی اذیت و مشکل برا مشترکین درست کرده ولی کار خوبی بوده تا رقابت و پیشرفت بین اپراتورها راه بیافته .

reza2700
04-10-2016, 20:59
حتما میشه . واقعا درسته ترابرد پذیری تا به اینجا خیلی اذیت و مشکل برا مشترکین درست کرده ولی کار خوبی بوده تا رقابت و پیشرفت بین اپراتورها راه بیافته .
کمبود ها ی ترابرد کم کم حل میشه...این وسط اپراتوری برنده هستش که هم کیفیتش بره بالا هم نسبت به اپراتورهای دیگه تنوع بسته بیشتری داشته باشه...من بدون هیچ طرفداری میگم با توجه به سفری که به نقاط مختلف کشور داشتم ایرانسل پوشش تری جیش خیلی بیشتر از اون یکیاست...امیدورام دو اپراتور دیگه هم یه حرکتی انجام بدن که در نهایت مردم سود کنن

saber73
05-10-2016, 01:22
کسی تو ترابرد از همراه اول به ایرانسل موقع پپگیری از سایت ایرانسل با این پیغام رو به رو شده ؟ و سوال دوم اینکه در ترابرد به ایرانسل از طریق اینترنت سیم کارت جایگزین از طریق پست دریافت کردید یا نه فقط از نمایندگی تماس گرفتن و به صورت حضوری دریافت کردید ؟

saber73
05-10-2016, 10:38
به نیابت از تمام مشترکینی که به همراه اول ترابرد کردن و مشکل دریافت پیامک از شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن های موبایلی مثل ( وایبر و تلگرام و غیره ..... ) رو داشتن و دارن به سامانه 195 شکایت کردم . امیدوارم به نتیجه برسه . تا به امروز که این سامانه برای مشکلات من کم نذاشته و هر کاری میتونسته کرده .

اطلاعیه

پیرو شکایت بنده جهت عیب یابی و حل مشکل دریافت پیامک از شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن های موبایلی ( اینستاگرام . تلگرام . لاین واتس آپ و غیره .... ) امروز از 9990 با من تماس گرفتن و با توجه به متن صریح و آشکار شکایت من و نبود هیچ گونه شک و شبهه باز هم به دنبال رفع مسئولیت و ارجاء دادن به خود شبکه های اجتماعی بودند ولی خوشبختانه بار دوم که زنگ زدن و کمی با دقت بیشتر به حرفهای من گوش دادن متوجه اصل موضوع شدن و فهمیدن حق با من و تمام مشترکان ترابردی به همراه اول میباشد . ولی در حین صحبت با من گفتن همراه اول اینگونه مشکلات رو مورد قبول قرار نمیده و پیگیری نمیکنه . ولی من گفتم چطور خود همراه اول از اینستاگرام و تلگرام استفاده میکنه و این شبکه های اجتماعی یکی از راه های تبلیغ و اطلاع رسانی و برقراری ارتباط با مشترکان میباشد و منع قانونی هم ندارد . پس حق مشترکان ترابردی نیز میباشد . در پایان صحبت های من و مسئول رسیدگی کننده قرار شد پیگیری لازم انجام بشه و من منتظر نتیجه باشم . در اینجا از تمام دوستانی که این مشکل رو دارن و میخوان بلاخره زود به نتیجه برسه و حل بشه خواهش میکنم لطفا در این مورد منو همراهی کنن تا اپراتور رو متوجه مشکل به وجود اومده کنیم و حقمون رو بگیریم . دوستان با نشستن و حرف زدن حق به دست نمیاد با پیگیری و دنبالش افتادن میتونیم حقوق قانونی خودمون رو به عنوان یک مشترک جدید همراه اول به دست بیاوریم . بنده باز هم از طرف هر کسی که این مشکل رو داره پیگیری میکنم و قول میدم حتی تا آخرش که ارجاء به مقام عالی هستش پیش برم فقط اینجا عاجزانه درخواست دارم برای کمک دقیقا مثل متن منو کپی کنید (بدون قسمت معذرت خواهی و مزاحمت زیاد) و فقط به جای شماره ها از شماره خودتون استفاده کنید هر چند تا ترابرد به همراه اول داشتید ذکر کنید . و اسکرین شات از این صفحه مثل من همین جا قرار بدید . تا کمکی به حل این مشکل بشه . مطمئن هم باشید هیچ دردسر و مشکلی براتون به وجود نمیاد . چون بنده پیگیر هستم و شما فقط برای اثبات و آشکار شدن بزرگی این مشکل درخواست شکایت میدید . از همین جا نهایت تشکر رو دارم .

اینم لینک سامانه برای ثبت شکایت :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

saber73
05-10-2016, 10:54
در حال بررسی : بعد تماس دوم که با من داشتن .

saber73
05-10-2016, 11:19
دوستان اگه دسترسی به اینستاگرام دارن و اینستاگرام همراه اول رو تعقیب میکنن . میتونن از این راه ارتباطی هم اعلام مشکل کنن .

لینک صفحه اینستاگرام :

saber73
05-10-2016, 12:14
پیگیری و بحث و جدل من در اینستاگرام همراه اول :

Ghasem.M
05-10-2016, 19:01
سلام
راهی برای حل مشکل SMS بانک ملی یافت نشد؟ من نمیتونم از سرویس sms بانک داغون ملی استفاده کنم! :n02: ولی از بقیه بانک ها SMS دریافت میشه

masooumi
05-10-2016, 19:30
سلام
راهی برای حل مشکل SMS بانک ملی یافت نشد؟ من نمیتونم از سرویس sms بانک داغون ملی استفاده کنم! :n02: ولی از بقیه بانک ها SMS دریافت میشه

منم مثل شمام و فقط با بانک ملی + سایر سایت هایی که پیامک تبلیغاتی یا کد ثبت نام می فرستند مشکل دارم ولی سایر بانک ها بدون مشکل هست.

حدود یک ماه و نیم هم هست که دارم پیگیری و شکایت می کنم ولی هنوز خبری نیست که نیست...

saber73
05-10-2016, 19:32
سلام

منم مثل شمام و فقط با بانک ملی + سایر سایت هایی که پیامک تبلیغاتی یا کد ثبت نام می فرستند مشکل دارم ولی سایر بانک ها بدون مشکل هست.

حدود یک ماه و نیم هم هست که دارم پیگیری و شکایت می کنم ولی هنوز خبری نیست که نیست...

یک زحمت کوچیک بکشید و به من ملحق بشین و صفحه اینستاگرام همراه اول رو پر کنین از داد و هوار و اینکه چرا اس ام اس نمیاد اونوقت مسئول محترم کمی زحمت به خرج میده و بررسی میکنه .

saber73
05-10-2016, 19:35
حداقل تلاش من بهتر از دیگرانی هست که هیچ کاری انجام نمیدن و منتظر هستند مشکل توسط بقیه یا خودبخود درست بشه ....

به راه بادیه رفتن به ز نشستن بی حاصل....

احسنت ایشون کار درست رو میکنن .
برادر ها یک دست صدا نداره .

saber73
05-10-2016, 19:37
شاهکار دیگری از ایرانسل در ترابرد دیگه انتظار اینو نداشتم :

saber73
05-10-2016, 19:43
پیگیری و بحث و جدل من در اینستاگرام همراه اول :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۶-۱۰-۰۵-۱۵-۱۹-۰۳.png

stere1980
05-10-2016, 22:45

منم چهل روز میشه
این مشکلات رو دارم علاوه بر اینکه اصلا و ابدا اینترنت و دیتای موبایل من وصل نمیشه و بطور دستری من به این مسدود هست و ردسثی نسل سوم هم رجیستر نمیشه

reza2700
05-10-2016, 23:53
منم چهل روز میشه
این مشکلات رو دارم علاوه بر اینکه اصلا و ابدا اینترنت و دیتای موبایل من وصل نمیشه و بطور دستری من به این مسدود هست و ردسثی نسل سوم هم رجیستر نمیشه
همراه اول دیتاش خاموشه به طور پیشفرض با کد ستاره ده مربع فعالش کنید .به همین دلیل هم هستش به تری جی ریجستر نمیشید

saber73
06-10-2016, 00:37
والا خوبه همه میان میگن مشکل پیامک داریم ولی وقتی کار میرسه به جاهای قانونی و پیگیری قایم میشن . بعدا میان اینور و انور از خدمات و دولت انتقاد میکنن و فقط میحرفن و در عمل هیچ کاری نمیکنن و فقط منفی بافی و قصاص قبل از جنایت انجام میدن . واقعا برا بعضی ها متاسفم . از این به بعد وقتمو اینجا هدر نمیدم . حیف p30word که کاربرای این چنینی داره . یک نفر پیدا نشد صفحه اینستاگرام همراه اول از من دفاع کنه ؟ یک نفر پشت سر من شکایت نکرد تا اپراتور رو بچزونیم و بشینه سر جاش و به حقوق مشتری احترام بگذاره . حیف ......

masooumi
06-10-2016, 11:52
والا خوبه همه میان میگن مشکل پیامک داریم ولی وقتی کار میرسه به جاهای قانونی و پیگیری قایم میشن . بعدا میان اینور و انور از خدمات و دولت انتقاد میکنن و فقط میحرفن و در عمل هیچ کاری نمیکنن و فقط منفی بافی و قصاص قبل از جنایت انجام میدن . واقعا برا بعضی ها متاسفم . از این به بعد وقتمو اینجا هدر نمیدم . حیف p30word که کاربرای این چنینی داره . یک نفر پیدا نشد صفحه اینستاگرام همراه اول از من دفاع کنه ؟ یک نفر پشت سر من شکایت نکرد تا اپراتور رو بچزونیم و بشینه سر جاش و به حقوق مشتری احترام بگذاره . حیف ......

من به شخصه این مشکل را برعکس شما دارم. من از همراه اول به ایرانسل ترابرد کردم و الان در شبکه ایرانسل این مشکل رو دارم. طبیعتا انتظار اینکه بیام توی اینستاگرام همراه اول دور از ذهن خواهد بود.
از طریق 195 و سازمان تنظیم مقررات هم چندین مرتبه پیگیری کردم ولی هنوز به نتیجه نرسیده و میگن این جزو مشکلات و باگ های روش انتخاب شده برای ترابرد هست و دارن پیگیری می کنند برای رفع

saber73
06-10-2016, 14:13
من به شخصه این مشکل را برعکس شما دارم. من از همراه اول به ایرانسل ترابرد کردم و الان در شبکه ایرانسل این مشکل رو دارم. طبیعتا انتظار اینکه بیام توی اینستاگرام همراه اول دور از ذهن خواهد بود.
از طریق 195 و سازمان تنظیم مقررات هم چندین مرتبه پیگیری کردم ولی هنوز به نتیجه نرسیده و میگن این جزو مشکلات و باگ های روش انتخاب شده برای ترابرد هست و دارن پیگیری می کنند برای رفع

درسته شما هم میتونی به نوبه خودت برا ایرانسل اینکار رو انجام بدی و هر چقدر افراد بیشتری پشت سر هم پیگیری کنن و درخواست بدن مشکل زودتر حل میشه .

reza2700
06-10-2016, 15:32
به نظر میرسه طرح ترابرد پذیری در ایران داره شکست میخوره..از بس بد اجرا شد!دلتون خوشه بخدا الان سه ماه دارم پیگیری میکنم مشکلم حل نشده فقط فقط مشتری ضرر میکنه این وسط...

masooumi
06-10-2016, 16:37
به نظر میرسه طرح ترابرد پذیری در ایران داره شکست میخوره..از بس بد اجرا شد!دلتون خوشه بخدا الان سه ماه دارم پیگیری میکنم مشکلم حل نشده فقط فقط مشتری ضرر میکنه این وسط...

به نظر می رسه به خاطر منافع بعضی اپراتورها ، متولیان این کار علاقه ای به رفع مشکلات طرح ندارند و می خواهند کاری کنند که خود مشترکین بی خیال این طرح بشوند...

reza2700
06-10-2016, 16:51
حیف اون همه هزینه و انرژی که پای این پروژه ها از بین میره...معلوم نیست تا کی مدیران و مسئولین ما خودشون رو به خواب میخوان بزنن...طرحی که در خیلی از کشورها به خوبی اجرا شده تو کشور ما نیومده داره شکست میخوره

stere1980
06-10-2016, 19:17
همراه اول دیتاش خاموشه به طور پیشفرض با کد ستاره ده مربع فعالش کنید .به همین دلیل هم هستش به تری جی ریجستر نمیشید

تمام روش هارو تست کردم نمیشه اصلا و ابدا
رفتم مرکز تلفن ثابت تست فنی روی سیمکارت کردن گفت شما مشکل شبکه ای دارین و باید تیکت ثبت کنم تا درست بشه اینم جوابشان در اینستاگرام گرام بعد از پنجاه روز

Sent from my SM-P555 using Tapatalk

stere1980
06-10-2016, 19:18
من نوشتم زیر پست تبلیغاتی اپلیکیشن همراه من

saber73
06-10-2016, 20:09

پیگیری انفرادی و وقفه دار و غیر علنی و غیر آشکار هیچ نتیجه ای نداره دوست من . یک دست صدا نداره .

saber73
06-10-2016, 20:15
به نظر می رسه به خاطر منافع بعضی اپراتورها ، متولیان این کار علاقه ای به رفع مشکلات طرح ندارند و می خواهند کاری کنند که خود مشترکین بی خیال این طرح بشوند...

اینطور نیست مشخصه برنامه ریزی درستی انجام ندادن و درسته زمان آزمایش طرح رو هم داشتن و آزمایشی اجرا هم کردن ولی کلا بدون برنامه وارد شدن . کل ترابرد به وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات وصله و از طریق اونها انجام میشه . همونطور که میبینید رفته رفته داره بهتر میشه و نظم و انضباط در کارها به وجود اومده اینها رو باید زمان طرح ازمایشی انجام میدادن ولی نکردن .

saber73
06-10-2016, 20:19
تمام روش هارو تست کردم نمیشه اصلا و ابدا
رفتم مرکز تلفن ثابت تست فنی روی سیمکارت کردن گفت شما مشکل شبکه ای دارین و باید تیکت ثبت کنم تا درست بشه اینم جوابشان در اینستاگرام گرام بعد از پنجاه روز

شما هم مثل من مشکل شبکه ای یا دکلی دارید . درسته به سیم کارت و کد و دستور ربطی نداره . فقط دست از پیگیری بر ندارید اگه جایی و یا صفحه چیزی بود من هستم کجا میخواهید منم بیام اعلام مشکل کنم .

saber73
06-10-2016, 20:43
من نوشتم زیر پست تبلیغاتی اپلیکیشن همراه من

زیر نوشته شما هم من نوشتم برو حال کن تا برخورد نکنی جواب نمیگیری آفرین به شما که پیگیری .

saber73
06-10-2016, 21:01
زیر نوشته شما هم من نوشتم برو حال کن تا برخورد نکنی جواب نمیگیری آفرین به شما که پیگیری .

از ترسشون و رفتن ابرو پیش مشترکان کانال اینستاگرام همراه اول پست منو پاک کردن . ولی من دست بر نمیدارم . باید رسیدگی بشه . خوبه عکس گرفتم از پست ارسالی خودم .

saber73
06-10-2016, 21:06
دوستا هر کی مشکلی داره از ترابرد در داخل اینستاگرام بیاد این صفحه پیغام بگذاره . شما مشکل رو بگذارید منم پشت سر شما میام تایید میکنم . اینجا نمیتونن زیاد سانسور کنن چون پست خوده ترابرد هستش .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

saber73
06-10-2016, 21:18
به صورت ایمیل علاوه بر اینکه چند مدته دنبال مشکل خودم هستم برا نمونه چند تا از مشکلات دوستان رو هم انعکاس دادم :

saber73
06-10-2016, 21:20
دوستانی که به رایتل ترابرد موفق داشتن این چنین مشکلاتی براشون به وجود نیومده ؟ تجربیات خودتونو اینجا بزارین تا همه استفاده کنن .

stere1980
07-10-2016, 02:08
دوستانی که به رایتل ترابرد موفق داشتن این چنین مشکلاتی براشون به وجود نیومده ؟ تجربیات خودتونو اینجا بزارین تا همه استفاده کنن .

رایتل همه چیزش عالی بود بدون هیچ مشکلی

Y@var
07-10-2016, 10:01
سلام دوستان

بنده میخواستم از همراه اول به ایرانسل ترابرد کنم، دوستانی که تجربه کردن میشه بگین چه مشکلاتی ممکنه با این کار واسم پیش بیاد؟ و اینکه با سیم کارتی که واسم میارن میشه از 4g ایرانسل هم استفاده کرد یا اینکه سیم کارت مخصوص میخواد؟
با تشکر

masooumi
07-10-2016, 11:40
سلام دوستان

بنده میخواستم از همراه اول به ایرانسل ترابرد کنم، دوستانی که تجربه کردن میشه بگین چه مشکلاتی ممکنه با این کار واسم پیش بیاد؟ و اینکه با سیم کارتی که واسم میارن میشه از 4g ایرانسل هم استفاده کرد یا اینکه سیم کارت مخصوص میخواد؟
با تشکر

بله میشه از این سیم کارت برای 4G استفاده کرد و مشکلی نداره.

SHAHAB-P30
07-10-2016, 11:58
من که خل شدم بیشتر از ده بار درخواست دادم از همراه اول به ایرانسل :n08::n08::n08:
هر دفعه به یه دلیلی رد میشه یه بار donor time out یه بار authorization time out یه بار میگن مغایرت یه بار میگن کد ملی اشتباه یه بار میگن دائمی به اعتباری نمیشه
هم حضوری هم از تو سایت
دیگه برام مهم نیست بشه یا نه ولی هر بار درخواست رد میشه بعدیو درخواست میدم:n08:

saber73
07-10-2016, 15:47
سلام دوستان

با تشکر

قبل درخواست اول ببینید سیم کارت مشکل هویتی نداره یعنی اشتباهی در مشخصات مالک و کد ملی وجود نداشته باشه بعد که مطمئن شدید حداقا 500 تومان داخلش اعتبار داشته باشید و ترابرد رو فقط و فقط 8 صبح تا 12 ظهر از طریق نماینده گی رسمی ایرانسل که مجاز هستش و کلیه خدمات تعویض سیم کارت تا قطع و وصل رو انجام میده . انجام بدید . اصلا اینترنتی این کار رو انجام ندید . همونجا نمایندگی اول کار سیم جایگزین رو هم بهتون میده از نوع سه پانچ 4G .

saber73
07-10-2016, 15:51
من که خل شدم بیشتر از ده بار درخواست دادم از همراه اول به ایرانسل :n08::n08::n08:
هر دفعه به یه دلیلی رد میشه یه بار donor time out یه بار authorization time out یه بار میگن مغایرت یه بار میگن کد ملی اشتباه یه بار میگن دائمی به اعتباری نمیشه
هم حضوری هم از تو سایت
دیگه برام مهم نیست بشه یا نه ولی هر بار درخواست رد میشه بعدیو درخواست میدم:n08:

نمیدونم چرا بعضی مواقع اینطوری میشه از همراه اول به ایرانسل . علاوه بر 2 خطای بالا که شما گفتید . یه خطای :
The phone number 09145 is already subject to a porting process
هم میده و دیگه اصلا نمیتونی ترابرد انجام بدی و باید بیخیال بشی . علت هم مشخص نیست کسی هم نمیدونه ؟

djmoslemok
08-10-2016, 08:24
دوستان من از ایرانسل به همراه اول ترابرد کرده بودم که بلدلیل مشکلات زیاد از قبیل نیامدن اس ام اس تماس از دست رفته و ... تصمیم بازگشت به ایرانسل گرفتم و درخواست بازگشت داده ام !

SHAHAB-P30
08-10-2016, 10:15
قبل درخواست اول ببینید سیم کارت مشکل هویتی نداره یعنی اشتباهی در مشخصات مالک و کد ملی وجود نداشته باشه بعد که مطمئن شدید حداقا 500 تومان داخلش اعتبار داشته باشید و ترابرد رو فقط و فقط 8 صبح تا 12 ظهر از طریق نماینده گی رسمی ایرانسل که مجاز هستش و کلیه خدمات تعویض سیم کارت تا قطع و وصل رو انجام میده . انجام بدید . اصلا اینترنتی این کار رو انجام ندید . همونجا نمایندگی اول کار سیم جایگزین رو هم بهتون میده از نوع سه پانچ 4G .

از کجا بفهمم مشکل هویتی داره ؟ مال خودمه سیم کارت . رفتم همراه اول مشخصاتم همش درست بود

بار اول هم حضوری درخواست دادم سیم کارتم گرفتم. الان دو ماهه سیم کارت دارم ولی ترابرد رد میشه .

amir_82111
08-10-2016, 12:22
سلام.
من از ایرانسل به همراه اول ترابرد کردم.
الان یه مشکلی دارم.وقتی میخوام تلگرام رو روی کامپیوتر نصب کنم اون کد فعال سازی واسه گوشیم sms نمیشه
آیا این طبیعیه؟واسه نرم افزار های دیگه مثلا فیس بوق و گوگل هم پیامک تایید نمیاد؟؟؟؟

saber73
08-10-2016, 13:18
سلام.
من از ایرانسل به همراه اول ترابرد کردم.
الان یه مشکلی دارم.وقتی میخوام تلگرام رو روی کامپیوتر نصب کنم اون کد فعال سازی واسه گوشیم sms نمیشه
آیا این طبیعیه؟واسه نرم افزار های دیگه مثلا فیس بوق و گوگل هم پیامک تایید نمیاد؟؟؟؟

خیر طبیعی نیست شما هم مثل تمامی کسانی که از اپراتورهای رایتل و ایرانسل به همراه اول ترابرد داشتن این نوع پیامک ها رو دریافت نمیکنید و باید شکایت کنید و پیگیری و کوتاه هم نیایید چون حق شما و یکی از قوانین ترابرد هستش مگر نه تا همیشه اینطوری باقی میمونه . نگاه کنید جوابیه همراه اول رو بعد 3 روز پیگیری من ولی من در متن درخواست خودم در سامانه 195 دوباره درخواست تجدید نظر رو میدم تا برسه به مقام عالی وزارت ارتباطات و با من تماس بگیرن و ببینم این چه زورگویی هستش و این چه نوع ترابردی هستش که فرق بین مشترکان قائل میشن . و تقصیر رو می اندازن گردن خود تلگرام و الباقی خدمت دهنده ها و در اخر هم میگن ما اینها رو پشتیبانی نمیکنیم پس چرا خودتون صفحه رسمی تلگرام و اینستاگرام دارید ؟ چرا خطوط غیر ترابردی همراه اول پشتیبانی میشن ؟

saber73
08-10-2016, 13:22
از کجا بفهمم مشکل هویتی داره ؟ مال خودمه سیم کارت . رفتم همراه اول مشخصاتم همش درست بود

بار اول هم حضوری درخواست دادم سیم کارتم گرفتم. الان دو ماهه سیم کارت دارم ولی ترابرد رد میشه .

سامانه 195 شکایت کنین و مدارک ارائه بدید تا رسیدگی بشه بخش ترابرد رو برای شکایت انتخاب کنید .

amir_82111
08-10-2016, 13:50
خیر طبیعی نیست شما هم مثل تمامی کسانی که از اپراتورهای رایتل و ایرانسل به همراه اول ترابرد داشتن این نوع پیامک ها رو دریافت نمیکنید و باید شکایت کنید و پیگیری و کوتاه هم نیایید چون حق شما و یکی از قوانین ترابرد هستش مگر نه تا همیشه اینطوری باقی میمونه . نگاه کنید جوابیه همراه اول رو بعد 3 روز پیگیری من ولی من در متن درخواست خودم در سامانه 195 دوباره درخواست تجدید نظر رو میدم تا برسه به مقام عالی وزارت ارتباطات و با من تماس بگیرن و ببینم این چه زورگویی هستش و این چه نوع ترابردی هستش که فرق بین مشترکان قائل میشن . و تقصیر رو می اندازن گردن خود تلگرام و الباقی خدمت دهنده ها و در اخر هم میگن ما اینها رو پشتیبانی نمیکنیم پس چرا خودتون صفحه رسمی تلگرام و اینستاگرام دارید ؟ چرا خطوط غیر ترابردی همراه اول پشتیبانی میشن ؟

اینایی که از همراه اول به ایرانسل ترابرد میکنن مشکل پیامک تلگرام و شبکه های اجتماعی رو ندارن؟؟

saber73
08-10-2016, 14:29
اینایی که از همراه اول به ایرانسل ترابرد میکنن مشکل پیامک تلگرام و شبکه های اجتماعی رو ندارن؟؟

تا اونجایی که من اطلاع دارم اونها هم براشون این اتفاق می افته ولی نه در حد همراه اول و به این گستردگی . ولی برای رایتل چنین مشکلی گزارش نشده و خود من نیز تست کردم هیچ مشکلی نداره .

amir_82111
08-10-2016, 16:16
ترابرد من به همراه اول امروز فعال شده و من صبح بسته اینترنت نوترینو آلفا پلاس زدم ولی پیامک تاییدش اصلا نمیاد
و هر بار که کد بسته رو میزنم میگه وضعیت بسته اینترنت شما از طریق پیامک ارسال خواهد شد ولی هیچ پیامکی نمیاد و از شارةژم هم واسه بسته کم نمیشه

king_darkness
08-10-2016, 16:21
یه سوال
دلیل دوستان برای ترابرد به همراه اول چیه؟!؟:n13:

amir_82111
08-10-2016, 16:28
خب شهر ما همراه اول آنتن دهیش و سرعت اینترنتش خیلی بهتر از ایرانسله

shervin115
08-10-2016, 16:53
یه سوال
دلیل دوستان برای ترابرد به همراه اول چیه؟!؟:n13:

اینترنت همراه اول تو شهرستان ها بهتره تا ایرانسل
ایرانسل اینترنتش 4 صبح بهت سرعت فضائی میده ولی 6 بعدازظهر تا دم صبح میشه 128
شکایت تو 195 هم جواب نداده .

من ترابرد رو تو هر 3 اپراتور چک کردم .

رایتل که اصلا از خونه بیرون نرفتم همش غیر حضوری
دو تا خط دائمی از ایرانسل و رایتل داشتم بردم روی اپراتور همراه اول
درسته مشکل زیاد داشته و دارد ولی حداقل بعد از دوبار درخواست و چند بار تماس با 9990 حداقل یک مدیر و مسئولی پیدا شد و با پیگیری اش دو تا خط رو برام فعال کرد .
ایرانسل یک نمونه ترابرد داشتم بالای 15 بار برای خط های مختلف درخواست دادم نه کد پیگیری اش اومد و نه خبری شد .
مطمئن باشید اگر اپراتور درستی بود مدیرهاش به جز سیم کارت کارمندی خودشون خط اپراتور دیگه ای رو نمیگرفتند . :n02:

amir_82111
08-10-2016, 17:49
راستی بعد ترابرد پیامک های بانک میاد یا نمیاد؟

saber73
08-10-2016, 18:05
ترابرد من به همراه اول امروز فعال شده و من صبح بسته اینترنت نوترینو آلفا پلاس زدم ولی پیامک تاییدش اصلا نمیاد
و هر بار که کد بسته رو میزنم میگه وضعیت بسته اینترنت شما از طریق پیامک ارسال خواهد شد ولی هیچ پیامکی نمیاد و از شارةژم هم واسه بسته کم نمیشه

24 ساعت طول میکشه تا تمامی خدمات سیم کارت شما کامل برقرار بشه . و به عنوان هدیه 900 مگابایت اینترنت هدیه و با شارژ اولیه سیم کارت از جانب شما 5000 ت اعتبار هدیه داخل شبکه بهتون میده .

saber73
08-10-2016, 18:07
راستی بعد ترابرد پیامک های بانک میاد یا نمیاد؟

بله کلا از سرشماره های داخلی هیچ مشکلی نداره فقط خارجی مشکل داره از یاهو گرفته تا تلگرام و غیره ....

saber73
08-10-2016, 18:13

درسته مشکل زیاد داشته و دارد ولی حداقل بعد از دوبار درخواست و چند بار تماس با 9990 حداقل یک مدیر و مسئولی پیدا شد و با پیگیری اش دو تا خط رو برام فعال کرد .
ایرانسل یک نمونه ترابرد داشتم بالای 15 بار برای خط های مختلف درخواست دادم نه کد پیگیری اش اومد و نه خبری شد .
مطمئن باشید اگر اپراتور درستی بود مدیرهاش به جز سیم کارت کارمندی خودشون خط اپراتور دیگه ای رو نمیگرفتند . :n02:

ایرانسل اینترنتش 4 صبح به بعد سرعت فضائی میده ولی 6 بعدازظهر تا دم صبح میشه 128

این قسمت حرفهاشون رو تایید میکنم و اکثر جاها اینطوریه و الان دست هر بچه ای یک سیم کارت ایرانسل هست و بیشتر از دیتای ایرانسل داره استفاده میشه و خیلی ترافیک داره و اصلا جوابگو نیست بجز شبکه 4g ایرانسل که اونم هنوز عده کمی از مردم گوشی یا مودم 4g دارن . و بیشتر شهرها یا شهرستان ها یا پوشش نداره اگر هم داشته باشه پوشش داخلی کمتری نسبت به 3g داره و گستردگی هم کمتر هستش . همراه اول روی 3g تمرکز داره و سرعت و کیفیت خوبی رو ارائه میده .

saber73
08-10-2016, 18:17
خب شهر ما همراه اول آنتن دهیش و سرعت اینترنتش خیلی بهتر از ایرانسله

ایرانسل در مبحث اینترنت و دیتا سیاست مشخصی اصلا نداره . هر روز شاهد رونمایی از یک طرح جدید در این زمینه هستیم بی آنکه طرح و خدمت قبلی تکمیل شده باشه یا مشکلاتش حل شده باشه وسط کار نیمه رها میشه و میره سراغ یه تکنولوژی دیگه . اصل کار کیفیت هستش بدون کیفیت گستردگی و پوشش اینترنت و استفاده از نسل های جدید چه مفهومی داره ؟

saber73
08-10-2016, 18:22

تایید میکنم منم بالای 10 بار برا شماره یکی از اعضای خانواده درخواست دادم هر بار یه مشت کلمات عجیب غریب انگلیسی که تمومی نداره و فرهنگستانی شده برا خودش و همین جوری میده بیرون . از طریق سایت هم اصلا چیزی رو نمیشه پیگیری کرد فقط میزنه عدم دریافت اطلاعات . از طریق ثبت نام حضوری از مراکز ایرانسل هم نتیجه نداشته و هر بار یه سیم کارت جدید و رد درخواست ترابرد . ایرانسل فکر کنم مشتریاشو از فیلتر رد میکنه برا همین به هر خطی و هر کسی اجازه ترابرد نمیده و دست رد بر سینه مشترکان میزنه .
:n02:

amir_82111
08-10-2016, 18:35
واقعا خیلی بدبختیم خیلی:n35:

ShadowDragon
08-10-2016, 19:13
دوستان فرض کنیم کم یه سیم کارت ایرانسل رو به همراه اول یا رایتل ترابرد کردم، و اگه بخوام برگردم باید چی کار کنم؟ هزینه ای داره؟

saber73
08-10-2016, 21:17
واقعا خیلی بدبختیم خیلی:n35:

هم دردی منو هم بپذیرید .

saber73
08-10-2016, 21:20
دوستان فرض کنیم کم یه سیم کارت ایرانسل رو به همراه اول یا رایتل ترابرد کردم، و اگه بخوام برگردم باید چی کار کنم؟ هزینه ای داره؟

خیر هزینه نداره ولی مشکلات و دردسر خیلی داره شاید هم اصلا نتونستید تا سه ماه برگردید اپراتور پایه تون .

stere1980
08-10-2016, 22:52

این همون بدبختی هست که من پنجاه روزه گرفتارشم، هیچ اس ام اس خدماتی همراع اول نمیاد اصلا دیتای موبایل من هم اصلا وصل نمیشه نه نسل دوم نه سوم، همچنین اس ام اس های تبلیغاتی هم بکلی مسدود شده ، کلی شکایت کردم میگن در حال بررسی هست

saber73
08-10-2016, 23:14
این همون بدبختی هست که من پنجاه روزه گرفتارشم، هیچ اس ام اس خدماتی همراع اول نمیاد اصلا دیتای موبایل من هم اصلا وصل نمیشه نه نسل دوم نه سوم، همچنین اس ام اس های تبلیغاتی هم بکلی مسدود شده ، کلی شکایت کردم میگن در حال بررسی هست

با این میزبانی و استقبال که همراه اول از مشترکان ترابردی انجام میده . فکر کنم کلی مشترک از دست بده و هر کی هم ترابرد کرده بعد گذشت اون سه ماه تعهد از همراه اول برگرده اپراتور پایه خودش . این همه مشکل برا ملت درست کرده زیر بار هم نمیره !!!

reza2700
08-10-2016, 23:48
با این میزبانی و استقبال که همراه اول از مشترکان ترابردی انجام میده . فکر کنم کلی مشترک از دست بده و هر کی هم ترابرد کرده بعد گذشت اون سه ماه تعهد از همراه اول برگرده اپراتور پایه خودش . این همه مشکل برا ملت درست کرده زیر بار هم نمیره !!!
بازگشت به اپراتور پایه ترابرد حساب نمیشه و لازم نیست سه ماه بگذره

saber73
09-10-2016, 00:52
بازگشت به اپراتور پایه ترابرد حساب نمیشه و لازم نیست سه ماه بگذره

همراه اول فرق داره :

بند 7 : در صورت عضویت در اپراتور همراه اول ، امکان انصراف از ان حداقل تا سه ماه میسر نخواهد بود .

فرم ترابرد که امضاء و اثر انگشت از مشترک میگیرن.

SHAHAB-P30
09-10-2016, 11:07
دوستان امروز روی سیم کارت همراه اولم از 667 پیام اومده که
این سیم کارت بزودی غیر فعال خواهد شد .
خواهشنمد است از سیمکارت جدید خود استفاده فرمائید .

من 2 ماه پیش رفتم حضوری درخواست دادم سیم ایرانسل گرفتم ولی رد شد .بعدش حدود 10 بار اینترنتی درخواست میدادم :n08:رد میشد
الان فکر کنم این تایید شده

الان چی کار میکنن ؟ باید دوباره سیم کارت بفرستند رو آدرسم یا همون سیم کارت قبلی فعال میشه ؟

نکنه حالا سیم کارت همراه اولمو قطع کنن سیم ایرانسل هم ندند :| :n30:

mohammadhossin01
09-10-2016, 14:11
سلام من دائمی همراه اول داشتم ترابرد کردم ایرانسل خیلی راضیم امروز برام قبضش اومده که چند تا عکس ازش قرار دادم در زیر

1 :

2 :

3 :

4:

saber73
09-10-2016, 15:54
دوستان امروز روی سیم کارت همراه اولم از 667 پیام اومده که
این سیم کارت بزودی غیر فعال خواهد شد .
خواهشنمد است از سیمکارت جدید خود استفاده فرمائید .

من 2 ماه پیش رفتم حضوری درخواست دادم سیم ایرانسل گرفتم ولی رد شد .بعدش حدود 10 بار اینترنتی درخواست میدادم :n08:رد میشد
الان فکر کنم این تایید شده

الان چی کار میکنن ؟ باید دوباره سیم کارت بفرستند رو آدرسم یا همون سیم کارت قبلی فعال میشه ؟

نکنه حالا سیم کارت همراه اولمو قطع کنن سیم ایرانسل هم ندند :| :n30:

برا منم اینطوری شد فقط با این تفاوت که نه سیم جایگزین داشتم نه از طریق پستی فرستاده بودن و نه کسی به من زنگ زده بود و مثل شما یک دفعه سیم کارت همراه اولم سوخت و آنتن رفت با 700 تماس گرفتم و گفتم حالاکه سوخته و هنوز هم سیم کارتی نفرستادید تماس دیگه نمیتونید بگیرید چون سیم کارت سوخته تکلیف من چیه ؟ گفتن برو یکی از نمایندگی های ایرانسل و درخواست سیم کارت بده منم رفتم دادم و سیم جایگزین گرفتم و راحت فعال شد ولی نماینده ایرانسل میگفت باید پول بدی و کلی اونجا برام مشکل درست شد و نیم ساعات با هم جر و بحث کردیم و اخرش زنگ زدم 700 و گوشی رو دادم به نماینده تا قانع بشه . ولی نماینده هم حق داشت چون تعویض سیم کارت انجام داده بود و میگفت تقصیر من چیه برا شما سیم کارت اولیه ندادن و نفرستادن . اینی که من دادم تعویض محسوب میشه و هزینه داره . بلاخره پول ندادیم و اومدیم و الانم بدون مشکل سیم کارت کار میکنه و هیچ مشکل پیامکی هم نداره نه خارجی نه داخلی . برا شما هم یا جریان ما اتفاق می افته یا اون سیم کارت که دادن فعال میشه .

saber73
09-10-2016, 16:03
سلام من دائمی همراه اول داشتم ترابرد کردم ایرانسل خیلی راضیم امروز برام قبضش اومده که چند تا عکس ازش قرار دادم در زیر

1 :

2 :

3 :

4:

سیم کارت رو چطوری دریافت کردید منظورم سیم کارت جایگزین هستش ؟ موقع فعال سازی و استفاده برای بار اول چنین پیامکی براتون اومد یا نه ؟

درخواست تعویض سیم کارت شما به شماره .................. با موفقیت انجام شد .

پیام خوش امد گویی که براتون فرستاده بودن چی بود ؟

saber73
09-10-2016, 16:05

مثل اینکه شکایتها داره کاره خودش رو انجام میده . امروز این ایمیل رو دریافت کردم .

جیوه
09-10-2016, 16:30

1 :

2 :

3 :

4:

من خیلی وقته به این نتیچه رسیدم همراه اول قبض هاش رو چندین برابر حساب می کنه ... الان برام ثابت شد ...

reza2700
09-10-2016, 17:06
من خیلی وقته به این نتیچه رسیدم همراه اول قبض هاش رو چندین برابر حساب می کنه ... الان برام ثابت شد ...
امروز برا منم قبض اومد واقعا لذت بروم از سلیقه و دقتی که به خرج داده بود دمش گرم

mohammadhossin01
09-10-2016, 17:45
سلام من به دفتر حقوقی ایرانسل که در شهرستانمون هست مراجعه کردم و فرمش رو پر کردم و همونجا بهم سیم کارت فورجی سه پانچ رو دادن
در خصوص پیامها دو تا اومد که پاک کردم و متنش رو زیاد یادم نیست ولی یکی خوش امد گویی بود

و برای یک هفته هم روزانه 100 مگ اینترنت بهم هدیه داد

mohammadhossin01
09-10-2016, 17:49
سلام من به دفتر حقوقی ایرانسل که در شهرستانمون هست مراجعه کردم و فرمش رو پر کردم و همونجا بهم سیم کارت فورجی سه پانچ رو دادندر خصوص پیامها دو تا اومد که پاک کردم و متنش رو زیاد یادم نیست ولی یکی خوش امد گویی بود و برای یک هفته هم روزانه 100 مگ اینترنت بهم هدیه داد

Masoud 206-16v
09-10-2016, 20:37

1 :

2 :

3 :

4:

راستي هنوز انن پيام كذايي همراه اول براي مشتركاش كه به شما تماس بگيرند ،پخش ميشه؟

mohammadhossin01
09-10-2016, 20:46
بله پخش میشه

saber73
10-10-2016, 01:51
دوستانی که از اپراتورهای همراه اول و رایتل به ایرانسل ترابرد کردن مشکل فعال نشدن ( کنترل طرح مصرفی آزاد اینترنت ) رو ندارن ؟

با این دستور فعال میشه : #3*2*3*555*

برا من فعال نمیشه ؟ کسی امتحان کرده ؟

mehban
10-10-2016, 10:54
من مشکلی ندارم

reza2700
10-10-2016, 14:42
دوستانی که از اپراتورهای همراه اول و رایتل به ایرانسل ترابرد کردن مشکل فعال نشدن ( کنترل طرح مصرفی آزاد اینترنت ) رو ندارن ؟

با این دستور فعال میشه : #3*2*3*555*

برا من فعال نمیشه ؟ کسی امتحان کرده ؟
نه مشکل خاصی نیست

stere1980
10-10-2016, 20:03
مشکل دریافت نکردن اس ام اس های خدماتی همراه اول و تبلیغاتی من بعد از پنجاه روز حل شد.
اما مشکل عدم اتصال به اینترنت نسل دو و سه من همچنان پابرجاست

saber73
10-10-2016, 22:27
مشکل دریافت نکردن اس ام اس های خدماتی همراه اول و تبلیغاتی من بعد از پنجاه روز حل شد.
اما مشکل عدم اتصال به اینترنت نسل دو و سه من همچنان پابرجاست

سلام بله امروز درست شد تایید میشه . من برا این مورد کلی پیگیری انجام دادم . با پیگیری های شما دوستان هم بلاخره امروز مشکل حل شد البته تا اونجا که من میدونم و تست زدم . مشکل پیامک خطوط ترابردی ایرانسل به همراه امروز حل شد ولی خطوط ترابردی رایتل به همراه اول فعلا بعضی هاشون این مشکل رو دارن .

نمونه ای از پیگیری من .

saber73
10-10-2016, 22:31

alireza_naeemy
10-10-2016, 23:04
سلام دوستان
من دو بار از همراه اول دائمی به ایرانسل درخواست ترابرد دادم.
همه اطلاعات من 100% درست هست و مطمئنم
دفعه اول گفت کد پستی اشتباست. در صورتی که رو سند همراه اول درست بود
دفعه دوم گفت شماره کارت ملی من اشتباه وارد شده که در صورتی که به سایت my.mci.ir مراجعه میکنم درسته. خلاصه مراجعه کردم و شماره کارت ملی من رو درست کردن
حالا میگه مدارک شناسایی اشتباست. چیکار کنم به نظرتون؟

mehban
10-10-2016, 23:51
سلام دوستان
دفعه دوم گفت شماره کارت ملی من اشتباه وارد شده که در صورتی که به سایت my.mci.ir مراجعه میکنم درسته. خلاصه مراجعه کردم و شماره کارت ملی من رو درست کردن
گیر الکی میدن. سماجت داشته باش!

saber73
11-10-2016, 00:23
سلام دوستان

الان اگه کد پستی و کد ملی و مشخصات رو درست کردید و یا درست بوده . همینطوری پشت سر هم درخواست بدید تا آخرش قبول کنن . من برا ترابرد از همراه اول به ایرانسل 6 بار درخواست دادم و برا هر کدوم که کد پیگیری میداد فرداش از طریق پشتیبانی انلاین ایرانسل پیگیری میکردم اگه رد شده بود باز فرداش درخواست میدادم تا اینکه دفعه اخر بلاخره قبول شد و به بار نشست . فقط شما این کارو از طریق نمایندگی انجام بدین چون اینترنتی سیم کارت جایگزین براتون دردسر درست میکنه و ممکنه به دستتون نرسه .

stere1980
11-10-2016, 14:16
سرانجام بعد از نزدیک به دوماه مشکل عدم اتصال به اینترنت و دیتای موبایل من پس از بازگشت دوباره به همراه اول پس از پنج فقره شکایت به جاهای مختلف از جمله شکایت از طریق مراجعه به باجه همراه اول در مرکز مخابرات تلفن ثابت و تبت فرم شکایت به بازرسی برطرف شد.

بنده از ترابرد کردن اصلا پشیمان شدم دوماهه من نه اس ام اس دریافت میکردم نه به اینترنت مبتونستم وصل شم

saber73
11-10-2016, 17:52
سرانجام بعد از نزدیک به دوماه مشکل عدم اتصال به اینترنت و دیتای موبایل من پس از بازگشت دوباره به همراه اول پس از پنج فقره شکایت به جاهای مختلف از جمله شکایت از طریق مراجعه به باجه همراه اول در مرکز مخابرات تلفن ثابت و تبت فرم شکایت به بازرسی برطرف شد.

بنده از ترابرد کردن اصلا پشیمان شدم دوماهه من نه اس ام اس دریافت میکردم نه به اینترنت مبتونستم وصل شم

والا شهرستان ما 2 تا خانم احمق و بی سواد و از خود راضی و مریض رو گذاشتن امور مشترکین تلفن همراه و ثابت که اصلا ادم نمیخواد قیافه اونها رو ببینه .

stere1980
11-10-2016, 23:33
والا شهرستان ما 2 تا خانم احمق و بی سواد و از خود راضی و مریض رو گذاشتن امور مشترکین تلفن همراه و ثابت که اصلا ادم نمیخواد قیافه اونها رو ببینه .

معمولا آدم های خوش برخوردی نیستن و همچنین کم سواد هستند.

اینترنت هم یکبار غیر فعال کردم و دوباره که فعال کردم درست شد. از طریق همون شماره ۸۰۸۸

saber73
12-10-2016, 02:54
معمولا آدم های خوش برخوردی نیستن و همچنین کم سواد هستند.

اینترنت هم یکبار غیر فعال کردم و دوباره که فعال کردم درست شد. از طریق همون شماره ۸۰۸۸

بلاخره مشکلات شما هم به خیر و سلامتی تموم شد و راحت شدید . فکر کنم تجربه تلخی بود از ترابرد و هیچ وقت از یادتون نره . انشاالله مشکلات همه حل بشه و به این اوضاع ترابرد رسیدگی کنن تا مردم با مشکل مواجه نشن .

ali1400
15-10-2016, 11:17
سلام
دوستان من چندین بار درخواست ترابرد از همراه اول به ایرانسل دادم که رد ده و گفتن مشخصات فردی و کدملی مشکل داره اما تو سیستم همراه اول و امور مشترکین همه چی درسته
الان اومدم باز ثبت نام کنم که با خطای زیر روبرو شدم
کد ملی و شماره همراه مرتبط نیستند.
رفتم دفاتر خدمات همراه اول کدملی درسته
امور مشتکینش رفتم درسته
اما هر بار درخواست منو رد میکنه. ایرانسل هم میگه از دست ما کاری ساخته نیست
حالا باید چیکار کنم؟

راستی تو سایت 195 دیدم یه قسمت اومده شکایت از پیام ترابرد
کسی تا حالا شکایت کرده تا ببینن پیام مزخرف همراه اول قبل از زنگ زدن قطع میشه یا نه؟

mohammadhossin01
15-10-2016, 21:28
جواب همراه اول به گذاشتن طرح کنترل مصرف ازاد دیتا در اینستاگرام

mohammadhossin01
15-10-2016, 21:29

saber73
16-10-2016, 03:44
سلام
دوستان من چندین بار درخواست ترابرد از همراه اول به ایرانسل دادم که رد ده و گفتن مشخصات فردی و کدملی مشکل داره اما تو سیستم همراه اول و امور مشترکین همه چی درسته
الان اومدم باز ثبت نام کنم که با خطای زیر روبرو شدم
کد ملی و شماره همراه مرتبط نیستند.
رفتم دفاتر خدمات همراه اول کدملی درسته
امور مشتکینش رفتم درسته
اما هر بار درخواست منو رد میکنه. ایرانسل هم میگه از دست ما کاری ساخته نیست
حالا باید چیکار کنم؟

راستی تو سایت 195 دیدم یه قسمت اومده شکایت از پیام ترابرد
کسی تا حالا شکایت کرده تا ببینن پیام مزخرف همراه اول قبل از زنگ زدن قطع میشه یا نه؟

در مورد مشکل مشخصات فردی و هویتی حق با ایرانسل هستش کاری نمیتونه انجام بده اینجا باید همراه اول اطلاعات و پرونده شما رو بررسی کنه و هر مشکل و ایرادی بود رفع کنه و اطلاعات جدید شما رو در اختیار سیستم ترابرد قرار بده تا شما با پیغام : کد ملی و شماره همراه مرتبط نیستند . برخورد نکنید . برای اطمینان میتونید برید سایت رایتل و با همین شماره همراه اولتون درخواست ترابرد به رایتل رو بدید و در کمال تعجب میبینید که همون پیغام : کد ملی و شماره همراه مرتبط نیستند . میاد و مشکل به همراه اول مربوطه . شما برو بازرسی امور مشترکین تلفن همراه مخارات شهرتون و شکایت کن . نشد برو 195 شکایت کن .
در مورد پیام ترابرد خیر به جایی نمیرسه فعلا هر سه اپراتور با همکاری وزارت ارتباطات قرار گذاشتن یه پیام مشترک و کوتاه رو تا اطلاع ثانوی پخش کنن . تا مشترک تماس گیرنده از هزینه تماس باخبر بشه .

saber73
16-10-2016, 03:50

این همراه اول پیامک هم نمیده که الان شما بسته ندارید و یا در حاله تمامه و ازاد حساب میشه یه راست میره سر وقت شارژ و تا 30 تومن میدزده و بعد اینترنت قطع میشه . طرح خوبی دارن . افرین به همراه اول :n31:

mohammadhossin01
16-10-2016, 08:52
این همراه اول پیامک هم نمیده که الان شما بسته ندارید و یا در حاله تمامه و ازاد حساب میشه یه راست میره سر وقت شارژ و تا 30 تومن میدزده و بعد اینترنت قطع میشه . طرح خوبی دارن . افرین به همراه اول :n31:

همراه اول یه اپراتور دولتی و پشتش گرمه و به فکر رضایت و. . مشترکهاش نیست و فقط به فکر جیب خودشه و به مشترکها به چشم دستگاه پول ساز و چاپ اسکناس نگاه میکنه برای همین هم هست امده پیام های مختلف جهت رد در خواست ترابرد گذاشته که مشترکها رو به زور نگه داره و نذاره که برن روی اپراتورهای دیگه

massoud68
16-10-2016, 17:22
سلام دوستان
منم سیمکارت دایمی همراه اول داشتم و با کلی مشکل که مطمینم همراه اول باعثشون بوده به ایرانسل ترابرد کردم. اما مشکل اساسی من عدم دریافت پیامک هستش.
من پیامک بانک ها (پارسیان و پاسارگاد و حتی موسسه اعتباری ثامن ) رو دریافت میکنم. پیامک مربوط به اپلیکشن های خارجی مثل تلگرام و اینستاگرام و گوگل و .... بقیه رو هم دریافت میکنم. اما سایر پیامک هایی که از شماره های ایرانی که با سرشماره ی 1000 و 2000 و 3000 شروع میشن رو دریافت نمی کنم. مثلا از دانشگاه ، دیجی کالا ، زود فود و ...... پیامک دریافت نمیکنم.
به ایرانسل هم زنگ زدم و گفتن داریم پیگیری میکنیم ولی هنوز علتش مشخص نشده.
کسی راه حلی پیدا کرده؟ ممنون میشم کمک کنه.

مشکل دیگه اون پیامی هستش که وقتی افراد به من زنگ میزنن پخش میشه. من کلی تماس رو به خاطر اون پیام از دست دادم، یجوری میگه هزینه تماس شما به صورت برون شبکه محاصبه میشود که طرف میترسه زود قطع میکنه.

shamabady
16-10-2016, 18:45
این چیزیه که توی سایت خودشونم نوشته
نرخ تعرفه های دقیقه ای و ثانیه ای ایرانسل عبارتند از:

نوع طرح تعرفه

نام طرح تعرفه

نرخ تعرفه

دائمی

پایه ثانیه ای

۴۱/۱۰ریال/ثانیه (۶۲۵ ریال/دقیقه)

پایه دقیقه ای (طرح فعلی)

۴۹۹ ریال/دقیقه

این یک خبر مربوط به سال 86 تا قبل از این تاریخ (۱۵/۲/۱۳۸۶) تعرفه ایرانسل دقیقه ای بود که بعد شد ثانیه ای (دقیقه ای 62 ت )و الان تقریبا دوسال که 62 ت کم کم کردن شده 49 ت

shamabady
16-10-2016, 18:49
یه دونه سیم کارت اعتباری رایتل داشتم خیلی وقت بود استفاده نکرده بودم که یک طرفه شده بود . درخواست ترابرد به همراه اول دادم سیم کارت رو هم روز بعدش گرفتم و به 667 اس ام اس دادم چقدر طول میکشه سیم قبلی بسوزه و سیم جدید فعال بشه ؟
یک طرفه بودن خط خللی تو ترابرد ایجاد نمیکنه ؟

saber73
16-10-2016, 19:48
یه دونه سیم کارت اعتباری رایتل داشتم خیلی وقت بود استفاده نکرده بودم که یک طرفه شده بود . درخواست ترابرد به همراه اول دادم سیم کارت رو هم روز بعدش گرفتم و به 667 اس ام اس دادم چقدر طول میکشه سیم قبلی بسوزه و سیم جدید فعال بشه ؟
یک طرفه بودن خط خللی تو ترابرد ایجاد نمیکنه ؟

3 روز طول میکشه بعضی مواقع هم 2 روزه سیم کارت جایگزین فعال شده . اون یک طرفه بودن به احتمال 90 درصد برات مشکل درست کنه اگر درست نکرد ادم خیلی خوش شانسی هستی .

saber73
16-10-2016, 19:59
این یک خبر مربوط به سال 86 تا قبل از این تاریخ (۱۵/۲/۱۳۸۶) تعرفه ایرانسل دقیقه ای بود که بعد شد ثانیه ای (دقیقه ای 62 ت )و الان تقریبا دوسال که 62 ت کم کم کردن شده 49 ت

الان پایین ترین تعرفه تماس برون شبکه و داخل شبکه سیم کارت های اعتباری به کدام اپراتور مربوط میشه ؟ رایتل ادعا میکنه خودشه البته برا برون شبکه ! از طرفی میگن کمترین قیمت مربوط میشه به ایرانسل و سیم کارتهای isim ! الان ما نفهمیدیم این قیمتها که تو سایت اپراتورها زده جدیده و بروز رسانی شده یا نه ؟

saber73
16-10-2016, 20:13
سلام دوستان
منم سیمکارت دایمی همراه اول داشتم و با کلی مشکل که مطمینم همراه اول باعثشون بوده به ایرانسل ترابرد کردم. اما مشکل اساسی من عدم دریافت پیامک هستش.
من پیامک بانک ها (پارسیان و پاسارگاد و حتی موسسه اعتباری ثامن ) رو دریافت میکنم. پیامک مربوط به اپلیکشن های خارجی مثل تلگرام و اینستاگرام و گوگل و .... بقیه رو هم دریافت میکنم. اما سایر پیامک هایی که از شماره های ایرانی که با سرشماره ی 1000 و 2000 و 3000 شروع میشن رو دریافت نمی کنم. مثلا از دانشگاه ، دیجی کالا ، زود فود و ...... پیامک دریافت نمیکنم.

مشکل دیگه اون پیامی هستش که وقتی افراد به من زنگ میزنن پخش میشه. من کلی تماس رو به خاطر اون پیام از دست دادم، یجوری میگه هزینه تماس شما به صورت برون شبکه محاصبه میشود که طرف میترسه زود قطع میکنه.

شما ببین پیامک های تبلیغاتی رو مسدود نکردی ؟ اگه مسدود باشه فعال کنن ببین درست میشه از طریق برنامه : my irancell که روی گوشی اندرویدی نصب میشه . مگر نه باید منتظر پیگیری باشی .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۶-۱۰-۱۶-۲۰-۱۰-۱۵.png

shamabady
16-10-2016, 23:26
3 روز طول میکشه بعضی مواقع هم 2 روزه سیم کارت جایگزین فعال شده . اون یک طرفه بودن به احتمال 90 درصد برات مشکل درست کنه اگر درست نکرد ادم خیلی خوش شانسی هستی .

یعنی یه شارژ دو تومنی حروم کنم که وصل بشه:n05:

shamabady
16-10-2016, 23:31
الان پایین ترین تعرفه تماس برون شبکه و داخل شبکه سیم کارت های اعتباری به کدام اپراتور مربوط میشه ؟ رایتل ادعا میکنه خودشه البته برا برون شبکه ! از طرفی میگن کمترین قیمت مربوط میشه به ایرانسل و سیم کارتهای isim ! الان ما نفهمیدیم این قیمتها که تو سایت اپراتورها زده جدیده و بروز رسانی شده یا نه ؟

تو دائمی ایرانسل و رایتل کمترین قیمت رو دارند ولی تو سیم اعتباری متغییره

این مقایسه درسته:

دائمی
اعتباری

خدمت
واحد محاسبه
همراه اول
ایرانسل
رایتل
همراه اول
ایرانسل
رایتل

تماس درون شبکه
دقیقه
۵۷۰
۴۹۹*
۴۹۹*
۶۷۰
۶۶۹
۶۲۰**

تماس با تلفن ثابت
دقیقه
۵۷۰
۴۹۹*
۴۹۹*
۶۷۰**
۷۹۹
۸۵۲

تماس با دیگر اپراتورها
دقیقه
۶۲۵
۴۹۹*
۴۹۹*
۹۳۷
۹۲۹
۸۵۲**

همه قیمت‌ها به ریال است|* ارزان‌ترین در دائمی|**ارزان‌ترین در اعتباری

saber73
17-10-2016, 01:04
تو دائمی ایرانسل و رایتل کمترین قیمت رو دارند ولی تو سیم اعتباری متغییره

این مقایسه درسته:

دائمی
اعتباری

خدمت
واحد محاسبه
همراه اول
ایرانسل
رایتل
همراه اول
ایرانسل
رایتل

تماس درون شبکه
دقیقه
۵۷۰
۴۹۹*
۴۹۹*
۶۷۰
۶۶۹
۶۲۰**

تماس با تلفن ثابت
دقیقه
۵۷۰
۴۹۹*
۴۹۹*
۶۷۰**
۷۹۹
۸۵۲

تماس با دیگر اپراتورها
دقیقه
۶۲۵
۴۹۹*
۴۹۹*
۹۳۷
۹۲۹
۸۵۲**

همه قیمت‌ها به ریال است|* ارزان‌ترین در دائمی|**ارزان‌ترین در اعتباری

با این جدول شما در بین اعتباری ها رایتل حرف اول رو میزنه از لحاظ درون شبکه و تماس با دیگر اپراتورها . اون قسمت تماس با خطوط ثابت هم انحصاری هستش مگر نه باز قیمت برا رایتل و ایرانسل میومد پایین . این همراه اول چه کارها که نمیکنه !

saber73
17-10-2016, 01:10
یعنی یه شارژ دو تومنی حروم کنم که وصل بشه:n05:

کار از محکم کاری عیب نمیکنه . البته اینم در نظر داشته باشید شاید دیگه این شارز به کارتون نیاد و بررسی های لازم انجام شده و یا در حال انجامه و ممکنه ترابرد رد بشه . البته ممکنه . برا مشکلات هویتی و یک طرفه بودن خط و یا داشتن قرض زیادی گیر میدن و بیشتر ترابردها به همین دلایل رد میشه . انشاالله ماله شما رد نمیشه .
:n20:

saber73
17-10-2016, 01:19
صرفا جهت اطلاع

دوستان طبق آخرین بررسی ها و شکایتها و پیگیری هایی که من و تعدادی از دوستان انجام دادیم مشکل ( عدم دریافت پیامک از شبکه ها ، سامانه ها و نرم افزارهای اجتماعی و تحت وب ) اکثر مشترکان ترابردی به همراه اول از سایر خطوط به احتمال 99 درصد حتی با شکایت به بازرسی همراه اول یا سامانه 195 و ارجاء به مقام عالی وزارت ارتباطات حل نمیشه و نخواهد شد . پس در ترابرد خود دقت کنید چون به غیر برگشت به اپراتور پایه یا انجام یک ترابرد دیگه به اپراتور ثالث چاره ای برای حل این مشکل خود نخواهید داشت که این کار هم دردسرها و مشکلات خودشو داره .

این مطالب رو با توجه به جوابیه رسمی همراه اول در مورد این مشکل که برای مشترکان فرستاده و یا تماس گرفته میگم .

massoud68
17-10-2016, 11:01
شما ببین پیامک های تبلیغاتی رو مسدود نکردی ؟ اگه مسدود باشه فعال کنن ببین درست میشه از طریق برنامه : my irancell که روی گوشی اندرویدی نصب میشه . مگر نه باید منتظر پیگیری باشی .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۶-۱۰-۱۶-۲۰-۱۰-۱۵.png
نه دوست عزیز
قبلا این به ذهن خودمم رسید فعالش کردم ولی بازم درست نشد.

Sent from my Xperia Z2 d6503 from Tapatalk

saber73
17-10-2016, 12:50
نه دوست عزیز
قبلا این به ذهن خودمم رسید فعالش کردم ولی بازم درست نشد.

پس شما هم رفتی به صف مشکل داران پیامکی تا ببینیم خدا چی میخواد ؟ فرجی میشه ؟ :n02:

shamabady
17-10-2016, 13:28
کار از محکم کاری عیب نمیکنه . البته اینم در نظر داشته باشید شاید دیگه این شارز به کارتون نیاد و بررسی های لازم انجام شده و یا در حال انجامه و ممکنه ترابرد رد بشه . البته ممکنه . برا مشکلات هویتی و یک طرفه بودن خط و یا داشتن قرض زیادی گیر میدن و بیشتر ترابردها به همین دلایل رد میشه . انشاالله ماله شما رد نمیشه .
:n20:

یه هزار تومن انتقال شارژ زدم فعال شد
امروز صبح که بلند شدم ترابرد انجام شده بود

masooumi
17-10-2016, 18:57
سلام دوستان

من که این دوماه به خاطر این دو تا مشکل که شما فرمودید بدبخت شدیم و هرچی تماس با ایرانسل گرفتیم درست نشد که نشد.

با اجبار درخواست برگشت دادم به همراه اول...

این طرح رو خود مسئولین هم نمیخوان که درست انجام بشه و به نظر می رسه این مشکل از قصد ایجاد شده که مردم کم کم بی خیال این طرح بشوند.(وگرنه فکر نمی کنم بررسی و رفع این مشکل که عمومی هم هست دو ماه زمان نیاز داشته باشه)

saber73
17-10-2016, 20:04
من که این دوماه به خاطر این دو تا مشکل که شما فرمودید بدبخت شدیم و هرچی تماس با ایرانسل گرفتیم درست نشد که نشد.

این طرح رو خود مسئولین هم نمیخوان که درست انجام بشه و به نظر می رسه این مشکل از قصد ایجاد شده که مردم کم کم بی خیال این طرح بشوند.(وگرنه فکر نمی کنم بررسی و رفع این مشکل که عمومی هم هست دو ماه زمان نیاز داشته باشه)

درسته با شما همفکر هستم برا منم 2 ماه پیگیری. شکایت . ایمیل . اینستاگرام . کارشناس . 195 . بازرسی . مقام عالی و تجدید نظر در درخواست و آخرش با طی این مراحل فقط 1 روز درست شد ولی بعد دوباره خودشون قطع کردن و با پر رویی هر چه تمام تر زنگ زدن و گفتن اصلا این مشکل شما به ما ربطی نداره و این مشکل پیگیری نمیشه و نخواهد شد و قانون ما اینه . چه خوشتون بیاد چه نیاد و منم گفتم برمیگردم اپراتور پایه خودم و گفتن هر جور مایلی . خدا نکنه این مشکل برا کسی به وجود بیاد اگه اومد دیگه نه درست میشه و نه پیگیری میشه . همینطوری میمونی و ادم زورش میاد و نمیتونه کاری بکنه . :n34:

ram teen
17-10-2016, 20:31
به نظرم کم کم حل میشن این موارد حالا نمیدونم چقدر طول بکشه ولی اونقد هم مشکل های ناجوری نیستن که بخوایم بخاطرش برگردیم به همراه اول !
مخصوصا مشکل دوم (پخش پیام) چون کم کم جا میفته ترابرد اوابل کسی معنیش رو نمیدونست ولی الان داره جا میفته

saber73
17-10-2016, 20:37
به نظرم کم کم حل میشن این موارد حالا نمیدونم چقدر طول بکشه ولی اونقد هم مشکل های ناجوری نیستن که بخوایم بخاطرش برگردیم به همراه اول !
مخصوصا مشکل دوم (پخش پیام) چون کم کم جا میفته ترابرد اوابل کسی معنیش رو نمیدونست ولی الان داره جا میفته

صبر ایوب و عمر نوح میخواد برای درست شدن این مشکلات پیامک . ما که 2 ماهه به جایی نرسیدیم و پشیمان شدیم از ترابرد و تو این 2 ماه خیلی وقت و هزینه صرف کردیم و خیلی تلاش کردیم تا مشکل حل بشه ولی مثل اینکه خودشون نمیخوان درست بشه .

masooumi
17-10-2016, 21:07

اتفاقا این پخش پیام هم به شدت مشکل ساز هست . این پیام باید قبلش فرهنگ سازی می شد براش.

الان خیلی ها می خوان شماره ماهایی که ترابرد کردیم رو بگیرن و به محض پخش پیام بدون حتی گوش کردن بهش تماس را قطع می کنند. چون همیشه فقط در صورت خاموش بودن یا در دسترس نبودن صدای پخش پیام را می شنیدن و الان همه فکر می کنند هر پیام صوتی به معنی خاموش بودن تلفن هست و حتی به پیام گوش هم نمی کنند و منتظر نمی مانند که پیام تموم بشه و تماس برقرار شود...

ram teen
18-10-2016, 00:41
امیدوارم زودتر حل شه جایی خوندم که قراره پیغام به شکل کامل حذف بشه حالا نمیدونم واقعا عمل کنن یا نه ...
ولی راجع به پیامک (راحع به خودم) پیامک های مهم مربوط به همون بانک ها و برنامه ها مثل واتساپ و ... میشه که اکثرا باهاشون کارای واجب دارین و بقیه سامانه های پیامکی داخلی مثل دانشگاه و ... نرسیدن پیامک شون زیاد مشکلی برای شخص من ایجاد نمیکنه ولی امیدوارم هرچه زود تر درست بشه این مشکل هم.

massoud68
18-10-2016, 19:01

باید موضوع رسانه ای بشه. مثلا تو صدا و سیما یا توی یکی از سایت های معروف در زمینه it مثل دیجی کالا مگ یا زومیت مطرح بشه. تا زودتر درستش کنن

saber73
18-10-2016, 19:16
باید موضوع رسانه ای بشه. مثلا تو صدا و سیما یا توی یکی از سایت های معروف در زمینه it مثل دیجی کالا مگ یذ زومیت مطرح بشه. تا زودتر درستش کنن

ااز طریق ایمیل با سایتهای معروف ارتباط داشتم جوابی ندادن و نخواستن وارد این ماجرا بشن .

massoud68
18-10-2016, 21:40
الان به خودم زنگ زدم از خونه. اون پیام طولانی حذف شده. فقط دوتا بوق میزنه بعدش میگه هزینه تماس شما بین اپراتوریست.

ram teen
18-10-2016, 23:05
بله پیام عوض شده و قراره بعد مدتی کامل حدف بشه.

mohammadhossin01
19-10-2016, 10:33
الان به خودم زنگ زدم از خونه. اون پیام طولانی حذف شده. فقط دوتا بوق میزنه بعدش میگه هزینه تماس شما بین اپراتوریست.

سلام سیمکارت شما چیه ؟؟ برای من که همراه اول هست پیام قبل از تماس هیچ تغییری نکرده

massoud68
19-10-2016, 12:00
سلام سیمکارت شما چیه ؟؟ برای من که همراه اول هست پیام قبل از تماس هیچ تغییری نکرده
دائمی همراه اول

جیوه
19-10-2016, 15:36
هنوز که پیام ترابرد 17 ثانیه هست که
اول و آخرش سکوت ( معنا داری ) گذاشته :n02:

massoud68
19-10-2016, 18:14
پیام جدید ترابرد اینه

SHAHAB-P30
19-10-2016, 18:19
آقا من سیم کارت همراه اولم قطع شد :n28:
سیم ایرانسلم ندارم چی کار باید بکنم ؟:n28:

SHAHAB-P30
19-10-2016, 19:12
آقا من سیم کارت همراه اولم قطع شد :n28:
سیم ایرانسلم ندارم چی کار باید بکنم ؟:n28:

آقا من یه سیم کارت دو ماه پیش بهم داده بودن ولی غیر فعال بود الان یه بار خاموش روشنش کردم فعال شد :n01::n09:

فقط #555 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) * برای شما هم کار نمیده ؟

saber73
19-10-2016, 23:55
آقا من یه سیم کارت دو ماه پیش بهم داده بودن ولی غیر فعال بود الان یه بار خاموش روشنش کردم فعال شد :n01::n09:

فقط #555 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) * برای شما هم کار نمیده ؟

سیم جایگزین دو ماه پیش رو برا همین ترابردتون داده بودن ؟ الان سیم کارت راحت کار میکنه ؟ یعنی میشه تماس گرفت یا دریافت کرد ؟
اون در گاه : #555 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) * باید کار کنه برا من که همون ابتدای کار راحت کار کرد . یک روز منتظر بمونید نشد با 700 تماس بگیرید . چنین مشکلاتی پیش میاد ولی زود درست میشه 1 تا 2 روز طول میکشه .

SHAHAB-P30
20-10-2016, 00:21
سیم جایگزین دو ماه پیش رو برا همین ترابردتون داده بودن ؟ الان سیم کارت راحت کار میکنه ؟ یعنی میشه تماس گرفت یا دریافت کرد ؟
اون در گاه : #555 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) * باید کار کنه برا من که همون ابتدای کار راحت کار کرد . یک روز منتظر بمونید نشد با 700 تماس بگیرید . چنین مشکلاتی پیش میاد ولی زود درست میشه 1 تا 2 روز طول میکشه .

من دو ماه پیش حضوری درخواست دادم همونجا سیم کارت بهم دادند ولی ترابردم هی رد میشد این بار آخر اینترنتی درخواست دادم و امروز سیم کارت همراه اولم سوخت سیم ایرانسل هم کار نمیداد یه بار خاموش روشن کردم سیم ایرانسل فعال شد

همه چی اکی بوده تا حالا و مشکلی نبوده تماس پیامک پیامک های بانک 700 و فقط 555 کار نمیده اررور میده:n27:

saber73
20-10-2016, 01:53
مثل اینکه شبکه مشکل داره. تازه یه سیم کارت ایرانسل خریدم و فعال کردم بعد گذشت 3 روز هنوز نمیتونم طرح مصرف ازاد اینترنت رو فعال کنم. ارور میده ؟ اطلاعات ایمیل هم نمیتونم از طریق کنترل حساب الکترونیکی و برنامه ایرانسل عوض کنم. یارو ورداشته ایمیل نمایندگی رو زده رو پروفایل من.

فرستاده شده از Elephone P4000ِ من با Tapatalk

stere1980
20-10-2016, 11:50
پیام جدید ترابرد اینه

مرسی

ولی اینم تماس گیرنده رو میترسونه

تجربه من از ترابرد و بازگشت دوباره اینه که ترابرد نکنید اصلا کار درستی نیست دچار کلی مشکل میشید و پس از بازگشت هم و باز دچار انواع مشکلات میشید

masooumi
20-10-2016, 15:04
مرسی

ولی اینم تماس گیرنده رو میترسونه

تجربه من از ترابرد و بازگشت دوباره اینه که ترابرد نکنید اصلا کار درستی نیست دچار کلی مشکل میشید و پس از بازگشت هم و باز دچار انواع مشکلات میشید

بله ، دقیقا...

منم درخواست بازگشت داده بودم و همه مراحل انجام شد و ایرانسل سیم کارت را قطع کرد ولی همراه اول هنوز بعد 2 روز فعالش نکرده... (یعنی خاک بر سر همراه اول با تمام مجموعه اجراییش)

Y@var
20-10-2016, 15:21
سلام دوستان
من امروز رفتم نمایندگی ایرانسل و درخواست ترابرد دادم و سیم کارتش رو هم گرفتم.
یه پیامک تایید بعد از 2 ساعت روی سیم کارت قبلیم اومد و نوشته بود عدد1 رو به 667 بفرستین و فرستادم و درخواست ترابرد هم تایید شد. حالا میخواستم ببینم چقدر طول میکشه سیم کارت قبلیم غیر فعال شه و سیم جدیدم فعال بشه؟

با تشکر

saber73
20-10-2016, 16:08
بله ، دقیقا...

منم درخواست بازگشت داده بودم و همه مراحل انجام شد و ایرانسل سیم کارت را قطع کرد ولی همراه اول هنوز بعد 2 روز فعالش نکرده... (یعنی خاک بر سر همراه اول با تمام مجموعه اجراییش)

خدایی باید سر در ورودی این اپراتور گل گرفت . خیلی آدمو اذیت میکنه دست بردار هم نیست و اصلا کوتاه نمیاد چرا چون اپراتور دولتی هستش و دستش بازه هر بلایی سر مشترکان در میاره .

saber73
20-10-2016, 16:10
سلام دوستان
من امروز رفتم نمایندگی ایرانسل و درخواست ترابرد دادم و سیم کارتش رو هم گرفتم.
یه پیامک تایید بعد از 2 ساعت روی سیم کارت قبلیم اومد و نوشته بود عدد1 رو به 667 بفرستین و فرستادم و درخواست ترابرد هم تایید شد. حالا میخواستم ببینم چقدر طول میکشه سیم کارت قبلیم غیر فعال شه و سیم جدیدم فعال بشه؟

با تشکر

2 الی سه روز کاری برای سیم کارت اعتباری 3 الی 5 روز برا سیم کارت دائمی . البته جدیدا اگه به روز تعطیل برنخوریم و اوایل هفته باشه و مشکلی هم به وجود نیاد 1 الی 2 روزه فعال میشه .

ali1400
21-10-2016, 12:32
من از همراه اول درخواست ترابرد به ایرانسل دادم که به دلیل عدم تطابق مشخصات فردی همراه اول درخواست رو رد میکرد. با هزارتا پیگیری و در نهایت با تماس به سامانه 195 بهم گفتن کدپستی شما تو سیستم همراه اول بصورت ناقص ثبت شده و کلا سیستم چون تعداد ارقام کد پستی درست نیست خطا میده. بعد بهم گفتن برو مرکز مخابرات شهرتون تا درست بشه! منم رفتم امور مشترکین اصلی تو شیراز سر آزادگان اما کدپستی تو سیستم درست بود.
بنظرتون باید چیکار کنم؟؟

LEO.M
21-10-2016, 18:05
اگه پیامک منتفی بودن ترابرد اومده . پس دیگه فعال نمیشه . دوباره باید ترابرد انجام بدید و به احتمال 99 درصد یه سیم دیگه باز میدن .
آخه يعني بعد از اين همه مدت سيمكارت آوردن يعني فعال نميشه و بايد مجددا درخواست بدم و سيمكارت جديد ميارن دوباره؟!!!

saber73
21-10-2016, 20:25
آخه يعني بعد از اين همه مدت سيمكارت آوردن يعني فعال نميشه و بايد مجددا درخواست بدم و سيمكارت جديد ميارن دوباره؟!!!

بله اگه ترابرد رد شده اون سیم کارت هم دیگه فعال نمیشه و باید دوباره درخواست ترابرد بدید و اگه این بار ترابرد انجام بشه سیم کارت جدید میدن اگه حضوری مراجعه کنید همون جا سیم جایگزین میدن و اگه ندادن همون جا میگن که اون سیم کارت جایگزین قبلی فعال میشه یا نه . اینترنتی هم همینطوره یا با پست میفرستن یا باز بهتون اطلاع میدن همون قبلی فعال میشه البته با امتحان کردن هم میتونید بفهمید فعال شده یا نه .
موفق باشید .

saber73
21-10-2016, 20:41
من از همراه اول درخواست ترابرد به ایرانسل دادم که به دلیل عدم تطابق مشخصات فردی همراه اول درخواست رو رد میکرد. با هزارتا پیگیری و در نهایت با تماس به سامانه 195 بهم گفتن کدپستی شما تو سیستم همراه اول بصورت ناقص ثبت شده و کلا سیستم چون تعداد ارقام کد پستی درست نیست خطا میده. بعد بهم گفتن برو مرکز مخابرات شهرتون تا درست بشه! منم رفتم امور مشترکین اصلی تو شیراز سر آزادگان اما کدپستی تو سیستم درست بود.
بنظرتون باید چیکار کنم؟؟

من از شما و همه کاربران فروم معذرت میخوام ولی نمیتونم نگم پس میگم . با عرض معذرت گه خوردن بی شرفای بی همه چیز . نفهم ها ، مریض ها ، این همراه اول رو باید ............ کرد . تا حاش سر جاش بیاد . به خدا مریضن ملت رو گذاشتن سر کار اصلا دوست دارن اذیت کنن . بنده به هر دری زدم نشد که نشد . اصلا امکان نداره بشه تا خودشون نخوان وضع همینه که هست و کاری از دست شما و من بر نمیاد .
سیم کارت رایتل ترابرد کردم به همراه اول راحت انجام شد ولی سیم جایگزین کار نکرد بعد کلی پیگیری مجبورم کردن درخواست تعویض سیم کارت با هزینه خودم رو بدم که انجام دادم 3 روز طول نکشید سیم کارت جدید نیم سوز شد . باز شکایت کردم گفتن به ما ربط نداره برو باز تعویض سیم کارت انجام بده . فعلا انجام ندادم چون بعضی وقتها کار میکنه . گفتم برگردم اپراتور پایه یا برم ایرانسل دیدم عین شما خطای عدم تطابق میده زنگ زدم اپراتور پایه رایتل ماجرا رو گفتم و اونجا به سیستم نگاه کردن و گفتن اینجا همه چی درسته و شما قبلا مشترک اپراتور ما بودید و ترابرد کردین به همراه اول و هر چی مشکل الان به وجود اومده از کم کاری و یا ندانم کاری همراه اول هستش که اطلاعات شما رو غلط یا کم و زیاد وارد کردن و الان هم اصلا قبول ندارن و رسیدگی هم نمیکنن و نمیخوان شما برگردی رایتل . 195 هم که هیچ چون دستش با همراه اول تو یه کاسه هستش .
اگه حوصله و وقت کافی داری و اعصابت قویه هی شکایت و پیگیری کن تا شاید درست کنن . برا من همینطوری مونده . حتی سامانه استعلام وزارت ارتباطات هم این شماره منو قبول نمیکنه و تعداد خطوط به نام منو نمیفرسته. ببین این بی شرف های همراه اول چه بلایی سر من آوردن .

soghrats
21-10-2016, 21:16
سلام دوستان گرامی
من از همراه اول به ایرانسل ترابرد کردم ُ البته با کلی مکافات ُ ولی ارزشش رو داشت ، تقریبا 25 روز طول کشید ، به مشخصات، اول گیر دادن که میدونستم مشکلی از این نظرا نیست ، همه ی راه ها رو هم رفتم چون تصمیم داشتم که کلا تو همراه اول نمونم ، من خطم رو سال ۸۰ گرقتم تو این همه مدت خوب همراه اول یکه تازی کرد ، هر کاری کرد همه مدل هم جیب ماها رو خالی کرد عوضش چی داد ؟؟ هیچی واسه 10 هزار تومن خط شما رو قطع میکرد ، الانم که چپ و راست میچاپید ،روزی 200 تمون حق آبونمان الکی میگیره ... الان تقریبا 4 روزه که تراربرد شده خطم همون مدت زمان مکالمه رو دارم هزینه هام خیلی کمتر شده ، من میگم هر کس میخواد از این فرصت استفاده کنه ، ایرانسل خیلی سر تره هم از نظر آنتن دهی واسه ما که تو مشهدیم هم تعرفه هاش هم اینکه مثل همراه اول وسط مکالمه با اینکه آنتن میده یکدفعه قطع نمیشه ، هم مهمترینش برای من اینترنتش هست .
حتما ترابرد کنین ....
درضمن همرا اول دولتی نیست ، دوستان اگر فکر میکنن دولتیه ،از سال 88 سپاه سهام مخابرات رو خریده و شرکت توسعه اعتماد مبین سهام دار عمده هست

saber73
21-10-2016, 23:16
سلام دوستان گرامی
من از همراه اول به ایرانسل ترابرد کردم ُ البته با کلی مکافات ُ ولی ارزشش رو داشت ، تقریبا 25 روز طول کشید ، به مشخصات، اول گیر دادن که میدونستم مشکلی از این نظرا نیست ، همه ی راه ها رو هم رفتم چون تصمیم داشتم که کلا تو همراه اول نمونم ، من خطم رو سال ۸۰ گرقتم تو این همه مدت خوب همراه اول یکه تازی کرد ، هر کاری کرد همه مدل هم جیب ماها رو خالی کرد عوضش چی داد ؟؟ هیچی واسه 10 هزار تومن خط شما رو قطع میکرد ، الانم که چپ و راست میچاپید ،روزی 200 تمون حق آبونمان الکی میگیره ... الان تقریبا 4 روزه که تراربرد شده خطم همون مدت زمان مکالمه رو دارم هزینه هام خیلی کمتر شده ، من میگم هر کس میخواد از این فرصت استفاده کنه ، ایرانسل خیلی سر تره هم از نظر آنتن دهی واسه ما که تو مشهدیم هم تعرفه هاش هم اینکه مثل همراه اول وسط مکالمه با اینکه آنتن میده یکدفعه قطع نمیشه ، هم مهمترینش برای من اینترنتش هست .
حتما ترابرد کنین ....
درضمن همرا اول دولتی نیست ، دوستان اگر فکر میکنن دولتیه ،از سال 88 سپاه سهام مخابرات رو خریده و شرکت توسعه اعتماد مبین سهام دار عمده هست

اینجا جاش نیست ولی یک کلمه دولت = سپاه پاسداران انقلاب اسلامی . غیر اینه ؟ در مورد تعرفه هم اینطوریه حق باشماست فرصت خوبی برای ترابرد به ایرانسل از سوی مشترکان دائمی همراه اول هستش .

hojjat314
22-10-2016, 11:25
با سلام

کاربر عزیز شما اگر مشکل داری درسته حق با شماست ولی این موضوع سیاسی ش نکن این انجمن ها راجع به مسائل تخصصی صحبت میکنند من خودم خط دائمی همراه اول داشتم به رایتل ترابرد کردم مشکل برام پیش اومد اما نه به اندازه شما

mehban
22-10-2016, 11:34
من هم از ترابرد همراه اول به ایرانسل راضی م. اونهایی هم که به خاطر بوق ترابرد قطع میکنن فدای سرم! تنها مشکل ش این ه که تو جاده ها و شهرای کوچیک انتن دهی ش خوب نیست

saber73
22-10-2016, 13:30
با سلام

کاربر عزیز شما اگر مشکل داری درسته حق با شماست ولی این موضوع سیاسی ش نکن این انجمن ها راجع به مسائل تخصصی صحبت میکنند من خودم خط دائمی همراه اول داشتم به رایتل ترابرد کردم مشکل برام پیش اومد اما نه به اندازه شما

مطلب رو تا انتها و درست بخونید بعد اظهار نظر بفرمایید دوست عزیز . بنده همون جا بحث رو با یک کلمه ساده تمام کردم اونی که بحث رو باز میکنه و به موضوع دامن میزنه الان شما هستید . در ثانی بیشتر مشترکان یه نمونه هم خود شما چه موقع ترابرد به همراه اول و چه ترابرد از همراه اول به یک اپراتور دیگه دچار مشکل شده اید غیر اینه ؟ الان اینجا همه از دست کدوم اپراتور شاکی هستن ؟ بیشتر شکایتها به سامانه 195 برای عدم رسیدگی و زورگویی کدام اپراتور هستش ؟

saber73
22-10-2016, 13:34
من هم از ترابرد همراه اول به ایرانسل راضی م. اونهایی هم که به خاطر بوق ترابرد قطع میکنن فدای سرم! تنها مشکل ش این ه که تو جاده ها و شهرای کوچیک انتن دهی ش خوب نیست

بله اگر بخواهیم رتبه بندی کنیم :

همراه اول بابیشترین کارشکنی و مشکلات در رتبه نخست.
ایرانسل با مشکلات متوسط و در رتبه دوم .
رایتل با کمترین مشکلات و در رتبه سوم قرار داره .

bardia-vr
22-10-2016, 15:35
من قصد دارم برم دفاتر رسمی رایتل و از اونجا ترابرد کنم(ایرانسل به رایتل) ،معمولا چقد زمان میبره؟

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

Y@var
22-10-2016, 16:05
سلام دوستان
امروز سیم همراه اولم یه پیام اومد که که به زودی غیرفعال میشه و سیم ایرانسل جدیدتون رو بزارین. الان همراه اول از کار افتاده، ایرانسل هم هنوز فعال نشده.
رفتم نمایندگی ایرانسل تو سیستمشون نوشته بود ترابرد در حال بررسی
میشه بگین چقدر طول میکشه سیم کارتم فعال شه؟

با تشکر

Y@var
22-10-2016, 17:39
سلام به همه ی دوستان
من از ترابرد کلا پشیمون شدم. این پیام ترابرد رو هم آدم میشنوه، از همراه اول چندشش میشه. واسه همین میخوام برگردم همون همراه اول و یه سیم ایرانسل گرفتم که موقعی که کار نت دارم ازش استفاده کنم

حالا دوستان من یه سیم همراه اول قدیمی دارم که بعد از ترابرد غیر فعال شده و یه سیم ایرانسل همون شماره که بعد از ترابرد فعال نشده. مبشه بگین چطوری به سریعترین روش ممکن همون سیم همراه اولم رو برگردونم؟

ممنون

amirbrad
22-10-2016, 19:25
واقعا ادم میمونه ترابرد واسه چی اوردن، اکثر کشورهایی که دارن بدون دردسر ترابرد میشه اما اینجا همش مردم اذیت میکنن باید بخاطرش چندتا گوشی داشته باشی نت یکی خوبه انتن اون یکی .......

mohsen3
22-10-2016, 19:48
سلام دوستان
من از همراه اول ترابرد کردم به رایتل

سه شنبه درخواست را ثبت کردم
امروز سیم کارت رایتل به دستم رسید
تایید دریافت سیم کارت را ثبت کردم و از طریق پیامک هم تایید کردم

دیگه خبری نشد!

آیا قطعا ترابرد من تایید شده؟ یا هنوز ممکنه توسط مرکز ترابرد پذیری یا حتی همراه اول لغو بشه؟

آیا همراه اول برای من صورتحساب میفرسته؟

خلاصه چقدر طول میکشه رایتل فعال بشه؟

saber73
22-10-2016, 20:33
من قصد دارم برم دفاتر رسمی رایتل و از اونجا ترابرد کنم(ایرانسل به رایتل) ،معمولا چقد زمان میبره؟

مشکلی پیش نیاد و همه چیز درست باشه 2 الی 3 روز .

saber73
22-10-2016, 20:36
سلام به همه ی دوستان
من از ترابرد کلا پشیمون شدم. این پیام ترابرد رو هم آدم میشنوه، از همراه اول چندشش میشه. واسه همین میخوام برگردم همون همراه اول و یه سیم ایرانسل گرفتم که موقعی که کار نت دارم ازش استفاده کنم

حالا دوستان من یه سیم همراه اول قدیمی دارم که بعد از ترابرد غیر فعال شده و یه سیم ایرانسل همون شماره که بعد از ترابرد فعال نشده. مبشه بگین چطوری به سریعترین روش ممکن همون سیم همراه اولم رو برگردونم؟

ممنون

بازگشت فوری به همراه اول از طریق سایت رسمی همراه اول .

saber73
22-10-2016, 20:38
واقعا ادم میمونه ترابرد واسه چی اوردن، اکثر کشورهایی که دارن بدون دردسر ترابرد میشه اما اینجا همش مردم اذیت میکنن باید بخاطرش چندتا گوشی داشته باشی نت یکی خوبه انتن اون یکی .......

یادمه 7 یا 8 سال پیش بود این طرح تو ترکیه اجراشد و خیلی هم موفق بود . حالا اینم از وضع و اوضاع ما . اصلا معلوم نیست اومدن خدمت کنن یا بزنن چشم مشترک رو هم کور کنن .

saber73
22-10-2016, 20:40
سلام دوستان
من از همراه اول ترابرد کردم به رایتل

سه شنبه درخواست را ثبت کردم
امروز سیم کارت رایتل به دستم رسید
تایید دریافت سیم کارت را ثبت کردم و از طریق پیامک هم تایید کردم

دیگه خبری نشد!

آیا قطعا ترابرد من تایید شده؟ یا هنوز ممکنه توسط مرکز ترابرد پذیری یا حتی همراه اول لغو بشه؟

آیا همراه اول برای من صورتحساب میفرسته؟

خلاصه چقدر طول میکشه رایتل فعال بشه؟

بعد از تایید دریافت سیم کارت 3 الی 5 روز طول میکشه . صبور باشید چون سیم کارت شما دائمی میباشد .

mohsen3
22-10-2016, 20:43
بعد از تایید دریافت سیم کارت 3 الی 5 روز طول میکشه . صبور باشید چون سیم کارت شما دائمی میباشد .
تشکر از شما
من فکر میکردم از زمان ثبت نام سه تا پنج روز طول میکشه!

آیا هنوز ممکنه ترابرد من به هر دلیلی توسط همراه اول یا مرکز ترابرد لغو بشه؟

آدرس سیم کارت همراه اول من با آدرسی که در زمان درخواست ترابرد در سایت رایتل وارد کردم تفاوت داره

این موضوع مشکل ساز نمیشه؟

saber73
22-10-2016, 20:44
سلام دوستان
امروز سیم همراه اولم یه پیام اومد که که به زودی غیرفعال میشه و سیم ایرانسل جدیدتون رو بزارین. الان همراه اول از کار افتاده، ایرانسل هم هنوز فعال نشده.

با تشکر

بعد 10 یا 20 دقیقه باید فعال میشد چون دیگه سیم قبلی سوخته سیم جدید هم گرفتین و ترابرد هم مشکل نداشته . میتونید به عنوان عدم فعال سازی سیم کارت جایگزین شکایت کنید . مخصوصا که پیگیری هم کردین و مشکل کیت نامبر سیم کارت جایگزین هم نداشتین و سیم کارت جایگزین درست و صحیح سالم به دستتون رسیده و رو سیستم ایرانسل این کیت نامبر ثبت شده .

saber73
22-10-2016, 20:49
تشکر از شما
من فکر میکردم از زمان ثبت نام سه تا پنج روز طول میکشه!

آیا هنوز ممکنه ترابرد من به هر دلیلی توسط همراه اول یا مرکز ترابرد لغو بشه؟

آدرس سیم کارت همراه اول من با آدرسی که در زمان درخواست ترابرد در سایت رایتل وارد کردم تفاوت داره

این موضوع مشکل ساز نمیشه؟

خیر از زمان دریافت سیم کارت جایگزین و ثبت دریافت از طریق پیامک یا سایت رایتل حساب میشه . بله ممکنه ترابرد رد بشه هر چی بشه از طریق پیامک بهتون اطلاع رسانی میشه و علت رو هم ذکر میکنن . فقط سیم کارت قبلی رو اصلا خاموش نکنید و منتظر پیامک ها باشید . انشاالله قبول میشه .

bardia-vr
23-10-2016, 00:40
به گزارش سیتنا، حسین فلاج جوشقانی گفت: براساس بررسی سامانه پاسخگوئی به شکایات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات (۱۹۵)، بالاترین شکایت دریافتی از سوی مردم، مربوط به طولانی‌بودن پیام پخش شده در تماس با مشترکانی است که شماره خود را به اپراتور دیگری ترابرد کرده‌اند.

وی افزود: بر همین اساس رگولاتوری، اپراتورهای تلفن همراه را ملزم کرد تا پیام مربوط به ترابرد شماره را کوتاهتر کنند به طوری که در حال حاضر اطلاع‌رسانی ترابرد شماره مشترکان از طریق پخش بوق و پیام "تماس شما بین اپراتوری است" در مدت ۳ ثانیه انجام می‌شود.

فلاح جوشقانی اظهار کرد: براساس تصمیم کمیته راهبری ترابرد، پس از اطلاع‌رسانی کامل به تمامی مشترکان، درصورت تایید رگولاتوری، در آینده نزدیک پیام صوتی ترابرد نیز حذف شده و برای اطلاع از ترابرد شماره مشترکان، فقط صدای بوق که کمتر از یک ثانیه است، پخش می‌شود.

Y@var
23-10-2016, 10:15
سلام

امروز سیم کارتم خدا رو شکر فعال شد. جالبه دقیقا امروز یه موقعیتی واسم پیش اومد و منتظر یک تماس فوری بودم بعد هر چی صبر کردم خبری نشد. پیگیری کردم دیدم طرف تا این پیام برون شبکه رو شنیده قطع کرده. نمیدونم حالا فکر کرده برون شبکه منظور خارجه یا فکر کرده خط مشکل داره.و اون مکثی که بعد از پخش پیام میشه خیلی مشکل سازه در ضمن باید این پیام به نظرم به عنوان آهنگ پیشواز پخش بشه نه قبل از زنگ خوردن تا حداقل بدونیم یکی زنگ زده و قطع کرده. خلاصه کار امروزم یکساعت به خاطر این پیام عقب افتاد ولی بازم صبر میکنم تا شر این پیام کم شه. چون جایی که هیچ وقت با همراه اول نت نداشتم الان 4جی هستش و البته همراه اول اونجا خطش پر بود ولی ایرانشل نمیدونم چرا کلا یک خطش پره.

خلاصه به نظرم هر کسی میخواد ترابرد کنه 2 الی 3 ماه دیگه هم صبر کنه مشکلات این طرح رفع بشه و بعد اقدام کنه

موفق باشین و ممنون بابت پاسخگویی دوستان در این تاپیک

mohsen3
23-10-2016, 15:30
سلام دوستان

با تشکر

براي من هم همين اتفاق افتاده.
از همراه اول ترابرد كردم به رايتل. ديروز سيم كارت رايتل اومد و پيامك تاييد ترابرد رو فرستادم. امروز صبح همراه اول پيامك داد و سيم كارت رو قطع كرد. رايتل هم هنوز وصل نكرده

رايتل ميگه مركز ترابرد بايد به ما اعلام كنه تا سيم كارت شما رو فعال كنيم.

همراه اول زودتر از موعد سيمكات شما رو قطع كرده!

فكر مي كنم اين هم يكي از برنامه هاي همراه اول در راه سنگ اندازي باشه!

saber73
23-10-2016, 17:28
براي من هم همين اتفاق افتاده.
از همراه اول ترابرد كردم به رايتل. ديروز سيم كارت رايتل اومد و پيامك تاييد ترابرد رو فرستادم. امروز صبح همراه اول پيامك داد و سيم كارت رو قطع كرد. رايتل هم هنوز وصل نكرده

رايتل ميگه مركز ترابرد بايد به ما اعلام كنه تا سيم كارت شما رو فعال كنيم.

همراه اول زودتر از موعد سيمكات شما رو قطع كرده!

فكر مي كنم اين هم يكي از برنامه هاي همراه اول در راه سنگ اندازي باشه!

یا چند روز منتظر بمونید و یا به علت قطع زودتر از موعد و فعال نشدن سیم کارت جایگزین شکایت کنید به 195 .

masooumi
23-10-2016, 17:46
کلا خاک بر سر همراه اول ، از چهارشنبه پیش سیم کارت قبلی من قطع شده و سیم کارت جدید فعال نمیشه . هر چی هم تماس می گیرم میگه داریم پیگیری می کنیم.

saber73
23-10-2016, 20:32
کلا خاک بر سر همراه اول ، از چهارشنبه پیش سیم کارت قبلی من قطع شده و سیم کارت جدید فعال نمیشه . هر چی هم تماس می گیرم میگه داریم پیگیری می کنیم.

اصلا پشتیبانی و رسیدگی درستی نداره این همراه اول . یک بار زنگ میزنی و اعلام مشکل میکنی و سیر تا پیاز موضوع رو میگی و کد پیگیری هم دریافت میکنی تازه بعد یک هفته زنگ میزنن میگن مشکل شما چی بوده طوری هم میگن مثل اینکه از چیزی خبر ندارن ! بعد باز میرن و بعد یک هفته دیگه میان و این بار نوبت کارشناسان بی ادب و بی فرهنگ همراه اول هستش که به جای حل مشکل صورت مسئله رو عوض میکنن و یا ارجاء های نامربوط و الکی میدن . وقتی هم رفتی 195 شکایت کردی مثل سگ فرداش زود پشیمون میشن و زنگ میزنن و دست بردار هم نیستن تا جواب بدی . باز از اول موضوع شروع میشه مشکل شما چیه ؟ در آخر هم اگر شانس داشتید و به کارشناس با وجدانی برخورد کردید مشکل بررسی و حل میشه مگر نه باز همون جواب های الکی و ارجاء های نامربوط و در آخر ارجاء دوباره به سایت 195 . آخه یکی میخواد 1 ماه وقت بزاره و بیفته دنبال این کارها .

saber73
23-10-2016, 20:40
ایرانسل یه چیزش خوبه خود سایت ایرانسل وسط شب هم پشتیبانی انلاین داره و آدمو راهنمایی میکنه یا مشکل رو پیگیری میکنه و کد پیگیری که میده و با پیامک برات میاد میبینی بعد چند روز باز پیامک میاد و نوشته مشکل وارد بررسی شد و از طریق ایمیل هم خیلی خوب پاسخگو هستن . دست نمایندگی های اصلی ایرانسل هم خیلی بازه و راحت تمامی کارها و مشکلات تو نمایندگی های ایرانسل بررسی و به نتیجه میرسه . همراه اول اصلا معلوم نیست چرا این دفاتر پیشخوان دولت رو به عنوان نمایندگی معرفی میکنه . هر وقت من رفتم برا یه مشکل و پیگیری ارجاء دادن به مخابرات و امور مشترکین از اونجا هم به امور مشترکین استان . یعنی باید کلی هزینه کنی و بری استان .

bardia-vr
24-10-2016, 13:12
آقا من دو روز پیش رفتم دفتر رایتل برای ترابرد (ایرانسل به رایتل) به ۶۶۷ هم تایید زدم،بعد دو روز هنوز خبری نشده،از کجا بفهمم هنوز توی کدوم مرحله هست؟

mohsen3
24-10-2016, 20:26
آقا من دو روز پیش رفتم دفتر رایتل برای ترابرد (ایرانسل به رایتل) به ۶۶۷ هم تایید زدم،بعد دو روز هنوز خبری نشده،از کجا بفهمم هنوز توی کدوم مرحله هست؟

در سایت رایتل
در قسمت ترابرد
پیگیری ترابرد
میتوانید آخرین وضعیت رو ببینید

bardia-vr
26-10-2016, 13:18
من دیروز عصر حضوری درخواست ترابرد (ایرانسل به رایتل) دادم و امروز صبح حدود ساعت ۹ سیم کارت جدید وصل شد همراه با یک بسته هدیه آغازین. پیامک های بانکی هم میاد و مشکلی نیست،بالاخره از شر شبکه سرتا پا مسابقات دروغ و وسوسه و کندی اینترنت ایرانسل خلاص شدم

stere1980
28-10-2016, 00:02
برای من وقتی از همراه اول به رایتل رفتم کدهای یواس اس دی کار نمی کرد مثلا کدی که قبلا باهاش وارد بانک صادارت میشدم دیگه از طریق شبکه رایتل غیر فعال بود تقریبا تمام یو اس اس دی ها غیر فعال شده بود.
همچنین با بعضی برنامه های موبایل بانک اندروید مشکل پیدا کردم و دیگه وارد نمیشد چون انگار سیمکارتم عوض شده بود .

اما در کل رایتل عالی بود و اگر پیام ترتبرد حذف بشه من دوباره به رایتل بر می گردم

ali1400
28-10-2016, 12:48
همراه اول مشخصات فردی منو درست نمیکنه دوماه گیر هستم تو سامانه 195 هم شکایت کردم گفتن درست شد ولی نشد و اعتراض گذاشتم رو جوابشون ولی دیگه هیچ کس اون اعتراض رو بررسی نکرد و جواب نداد.
به نظرتون باید چیکار کنم؟

bardia-vr
28-10-2016, 12:51
برای من وقتی از همراه اول به رایتل رفتم کدهای یواس اس دی کار نمی کرد مثلا کدی که قبلا باهاش وارد بانک صادارت میشدم دیگه از طریق شبکه رایتل غیر فعال بود تقریبا تمام یو اس اس دی ها غیر فعال شده بود.
همچنین با بعضی برنامه های موبایل بانک اندروید مشکل پیدا کردم و دیگه وارد نمیشد چون انگار سیمکارتم عوض شده بود .

اما در کل رایتل عالی بود و اگر پیام ترتبرد حذف بشه من دوباره به رایتل بر می گردم
رایتل با برخی بانک ها قرارداد ندارد و کدهای ussd کار نمی کند، اما با بانک پاسارگاد،رفاه و چند بانک دیگر قرار داد ussd داشته و راحت کار می کند.

saber73
28-10-2016, 15:43
همراه اول مشخصات فردی منو درست نمیکنه دوماه گیر هستم تو سامانه 195 هم شکایت کردم گفتن درست شد ولی نشد و اعتراض گذاشتم رو جوابشون ولی دیگه هیچ کس اون اعتراض رو بررسی نکرد و جواب نداد.
به نظرتون باید چیکار کنم؟

منم عین شما رو همین مشخصات موندم . رفتم رمز دوم گرفتم و مشخصاتم رو بررسی کردم ظاهرا درسته و هیچ ایرادی نداره ولی نمیدونم چرا تو سیستم ترابرد میگه عدم مغایرت اطلاعات هویتی ؟ هر سه اپراتور رو برا ترابرد تست کردم رو هر سه اخطار میده ! تاریخ 1395/08/01 درخواست پیگیری دادم تا به امروز هم 3 بار خودم پیگیری کردم ولی هنوز نتیجه نداده . شما منتظر همون اعتراض باش باید از 195 با شما تماس بگیرن . اگر بعد تماس باز هم درست نکردن ارجاء بده به مقام عالی وزارت ارتباطات .

bigbang001
29-10-2016, 00:03
منم عین شما رو همین مشخصات موندم . رفتم رمز دوم گرفتم و مشخصاتم رو بررسی کردم ظاهرا درسته و هیچ ایرادی نداره ولی نمیدونم چرا تو سیستم ترابرد میگه عدم مغایرت اطلاعات هویتی ؟ هر سه اپراتور رو برا ترابرد تست کردم رو هر سه اخطار میده ! تاریخ 1395/08/01 درخواست پیگیری دادم تا به امروز هم 3 بار خودم پیگیری کردم ولی هنوز نتیجه نداده . شما منتظر همون اعتراض باش باید از 195 با شما تماس بگیرن . اگر بعد تماس باز هم درست نکردن ارجاء بده به مقام عالی وزارت ارتباطات .

منم دو ماهه گیر همینم هیچ کس هم پاسخگو نیست حتی ۱۹۵

saber73
29-10-2016, 10:53
منم دو ماهه گیر همینم هیچ کس هم پاسخگو نیست حتی ۱۹۵

عجب اشتباهی کردیم ها ! میخوای بمونی رو اپراتور پذیرا نمیشه چرا ؟ خدمات دهی ناقصه و به مشکلات هم رسیدگی نمیکنن . حالا پشیمون هستی و میخوای برگردی به اپراتور پایه اخطار میده نمیشه ؟ نه اپراتور پایه رسیدگی میکنه و نه اپراتور پذیرا . سامانه 195 هم که دیگه شورشو درآورده . قبلا خوب رسیدگی میکرد ولی الان دیگه حتی مشترکان رو جای آدم نمیزاره یه تماس ناقابل باهاشون بگیره و بگه مشکل از چه قراره و یا مشکل حل شد یا نه؟ خیلی ها مثل شما و من به خاطر این طرح مسخره ترابرد الان الاف هستن . خدا به دادمون برسه چیزه دیگه ای نمیشه گفت .

ali1400
30-10-2016, 07:00
چطوری ارجاع بدم؟ از طریق اینترنت یا تلفن؟

mohsen3
30-10-2016, 11:47
سلام دوستان
من از همراه اول ترابرد كردم به رايتل

پيامك هاي بانك به دست من ميرسه و مشكلي نيست.

اما ظاهرا پيامك هاي تبليغاتي قطع شده!

چند سازمان ديگر هست كه پيامك اونها برام مهمه. آيا ممكنه پيامك اين سازمانها هم قطع شده باشه؟ چطور مي تونم مطمئن بشم؟

تشكر

Y@var
30-10-2016, 15:33
سلام
من از همراه اول به ایرانسل ترابرد کردم

پیامک مربوط به تایید رمز جیمیل بدون مشکل واسم اومد.

موفق باشید

saber73
30-10-2016, 19:01
سلام

موفق باشید

اگر دقت کرده باشید قبلا هم گفتیم . مشکلات پیامک بیشتر در ترابرد از دو اپراتور رایتل و ایرانسل به ( همراه اول ) پیش میاد . در شبکه رایتل و ایرانسل کمتر این مشکل دیده شده .

saber73
30-10-2016, 19:02
چطوری ارجاع بدم؟ از طریق اینترنت یا تلفن؟

مراحل و فرايند ثبت و پيگيري درخواست در اين سامانه به شرح ذيل مي باشد:

ثبت درخواست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در سايت و ارسال كد رهگيري بر روي تلفن همراه ثبت كننده درخواست.

ارجاع درخواست، بر اساس اطلاعات اوليه به مبداء رسيدگي كننده شامل: زير مجموعه هاي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات (مانند اپراتورها، شركت هاي اينترنتي، دفاترپستي و ....)

ارجاع درخواست براي رسيدگي به واحد تخصصي/ بازرسي سازمان مربوطه در صورت عدم ارايه پاسخ نهايي بعد از گذشت 14 روز در سامانه يا درخواست تجديد نظر حداكثر ظرف مدت 3 روز پس از پاسخ نهايي.

ارجاع درخواست به بالاترين مقام سازمان تابعه وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در صورت ثبت تجديد نظر دوم يا عدم ارايه پاسخ نهايي پس از مدت مقرر.

رسيدگي نهايي و صدور راي توسط كميته حل اختلاف در صورت درخواست تجديد نظر دوم.

saber73
30-10-2016, 19:06
سلام دوستان
من از همراه اول ترابرد كردم به رايتل

پيامك هاي بانك به دست من ميرسه و مشكلي نيست.

اما ظاهرا پيامك هاي تبليغاتي قطع شده!

چند سازمان ديگر هست كه پيامك اونها برام مهمه. آيا ممكنه پيامك اين سازمانها هم قطع شده باشه؟ چطور مي تونم مطمئن بشم؟

تشكر

تقریبا میشه گفت در 99 درصد ترابرد به رایتل همه پیامک ها میاد چه خارجی چه داخلی و از هر نوع سرشماره و سامانه مگر اینکه اون سامانه و یا سرشماره جزء پیامک های تبلیغانی محسوب بشه اونم با فعال سازی پیامک های تبلیغاتی برطرف میشه .

جیوه
30-10-2016, 20:02
تقریبا میشه گفت در 99 درصد ترابرد به رایتل همه پیامک ها میاد چه خارجی چه داخلی و از هر نوع سرشماره و سامانه مگر اینکه اون سامانه و یا سرشماره جزء پیامک های تبلیغانی محسوب بشه اونم با فعال سازی پیامک های تبلیغاتی برطرف میشه .
سلام
آیا ترابرد به ایرانسل هم 99 درصد شده الان یا باز هم مشکل هست ؟

massoud68
30-10-2016, 20:17
سلام

موفق باشید
منم از همراه اول به ایرانسل ترابرد کردم، پیامک های بانک و پیامک های تایید هویت اپلیکشن های خارجی برام میاد، اما پیامک اپلیکشن های داخلی مثل دیجی کالا، زودفود،اسنپ و.... اینهاست که مشکل دارن و نمیاد.
کلا هر پیامکی که از شماره های 1000،2000 و 3000 ارسال میشه به غیر از بانک نمیاد.
شما اینها رو امتحان کنید بگید.

bigbang001
30-10-2016, 21:52
مراحل و فرايند ثبت و پيگيري درخواست در اين سامانه به شرح ذيل مي باشد:

ثبت درخواست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در سايت و ارسال كد رهگيري بر روي تلفن همراه ثبت كننده درخواست.

ارجاع درخواست، بر اساس اطلاعات اوليه به مبداء رسيدگي كننده شامل: زير مجموعه هاي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات (مانند اپراتورها، شركت هاي اينترنتي، دفاترپستي و ....)

ارجاع درخواست براي رسيدگي به واحد تخصصي/ بازرسي سازمان مربوطه در صورت عدم ارايه پاسخ نهايي بعد از گذشت 14 روز در سامانه يا درخواست تجديد نظر حداكثر ظرف مدت 3 روز پس از پاسخ نهايي.

ارجاع درخواست به بالاترين مقام سازمان تابعه وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در صورت ثبت تجديد نظر دوم يا عدم ارايه پاسخ نهايي پس از مدت مقرر.

رسيدگي نهايي و صدور راي توسط كميته حل اختلاف در صورت درخواست تجديد نظر دوم.

سلام
من از ۳۱ شهریور تجدید نظر زدم ولی هیچ خبری نشده
چند بارم زنگ زدم فقط وجود مشکل را تایید میکنن ، همین!
الان چکار باید بکنم؟

saber73
30-10-2016, 23:59
سلام
من از ۳۱ شهریور تجدید نظر زدم ولی هیچ خبری نشده
چند بارم زنگ زدم فقط وجود مشکل را تایید میکنن ، همین!
الان چکار باید بکنم؟

با 195 تماس تلفنی و ارتباط با کارشناسان سازمان تنظیم مقررات داشتین ؟ با 195 تماس بگیرید و به بخش کارشناسان تنظیم مقررات وصل و مشکل رو بیان کنید و پیگیری کنید .

saber73
31-10-2016, 00:02
سلام
آیا ترابرد به ایرانسل هم 99 درصد شده الان یا باز هم مشکل هست ؟

منم از همراه اول به ایرانسل ترابرد کردم، پیامک های بانک و پیامک های تایید هویت اپلیکشن های خارجی برام میاد، اما پیامک اپلیکشن های داخلی مثل دیجی کالا، زودفود،اسنپ و.... اینهاست که مشکل دارن و نمیاد.
کلا هر پیامکی که از شماره های 1000،2000 و 3000 ارسال میشه به غیر از بانک نمیاد.
شما اینها رو امتحان کنید بگید.

amirbrad
31-10-2016, 01:18
من همچنان منتظرم این مشکل پیامک ها حل بشه میترسم شانس من واسه بانک نیاد و این پیام همراه اول که دوستان میگن تو مخه . والا خسته شدم از بس دوتا گوشی با خودم بردم تازه یکیش دو سیم کارته. در اینده هم که اپراتور چهارم داره میاد دیگه چه شود الان واسه نت مجبورم رایتل یا ایرانسل ببرم و همراه اولم چون جندین ساله دارم خط اصلیم هستش اما تو تهران چیزی بنام نت نداره جالبه بسته هم میگیری بعد از اتمام بازم به 4g وصل نمیشه! الان اگر ترابرد کنم همراه اولم دایمی تبدیل میشه به دایمی ایرانسل، تعرفه هاش خوبه نسبت به همراه اول؟ بسته های نتش با اعتباری فرق داره؟