PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] تاپیک جامع ترابردپذیری سه اپراتور(همراه اول-ایرانسل-رایتل)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8

britain
27-09-2017, 20:56
یه طرح آزمایشی دارم
این سیمکارت هایی که حمار آخر محدود میکنه سرعتش رو
آیا میشه ترابرد کرد به هر اپراتوری و بعد مثلا 1 ماه برگشت زد تا شاید درست بشه ؟
آیا بازگشت زدن به اپراتور آخر دردسر داره !
سیمکارت بازگشت 4g هست ؟

m2music
27-09-2017, 21:57
یه طرح آزمایشی دارم
این سیمکارت هایی که حمار آخر محدود میکنه سرعتش رو
آیا میشه ترابرد کرد به هر اپراتوری و بعد مثلا 1 ماه برگشت زد تا شاید درست بشه ؟
آیا بازگشت زدن به اپراتور آخر دردسر داره !
سیمکارت بازگشت 4g هست ؟

ترابرد که راحت میشه کرد به رایتل و ایرانسل. این که بعد یکماه برگردی و درست بشه رو نمیدونم و نمیشه چیزی گفت..
بازگشت زدن هم میری دفتر پیشخوان راحت ثبت میکنه و سیم کارت 4g میده.

iman2919
01-10-2017, 17:57
سلام هدیه همراه اول برای ترابرد سیم کارت اعتباری چی هست؟
رایتل چی؟

m2music
01-10-2017, 20:08
سلام هدیه همراه اول برای ترابرد سیم کارت اعتباری چی هست؟
رایتل چی؟

رایتل : 10000 دقیقه مکالمه رایتلی. 10000 پیامک رایتلی و 500 مگ اینترنت
همراه اول: ۱۰۰۰ دقیقه مکالمه داخل شبکه، ۱۰۰۰ عدد پیامک داخل شبکه و حجم نامحدود اینترنت به مدت اعتبار ۱ هفته.
مشترکین اعتباری همراه اول: هر مشترک جدید اعتباری ۱ ماه مهلت دارد تا با رساندن مجموع مبلغ اعمال شارژ (از همه درگاه ها) به ۱۰۰،۰۰۰ ریال از این طرح بهره مند گردد. پس از فعالسازی اتوماتیک بسته خوشامد، ۱ هفته فرصت دارد تا از بسته خوشامد خود استفاده نماید.

iman2919
02-10-2017, 00:53
رایتل : 10000 دقیقه مکالمه رایتلی. 10000 پیامک رایتلی و 500 مگ اینترنت
همراه اول: ۱۰۰۰ دقیقه مکالمه داخل شبکه، ۱۰۰۰ عدد پیامک داخل شبکه و حجم نامحدود اینترنت به مدت اعتبار ۱ هفته.
مشترکین اعتباری همراه اول: هر مشترک جدید اعتباری ۱ ماه مهلت دارد تا با رساندن مجموع مبلغ اعمال شارژ (از همه درگاه ها) به ۱۰۰،۰۰۰ ریال از این طرح بهره مند گردد. پس از فعالسازی اتوماتیک بسته خوشامد، ۱ هفته فرصت دارد تا از بسته خوشامد خود استفاده نماید.
همراه اول باید اول 10 هزار تومان شارژ کنیم تا بسته هدیه بده؟:n38:

m2music
02-10-2017, 08:40
همراه اول باید اول 10 هزار تومان شارژ کنیم تا بسته هدیه بده؟:n38:

بله . برای دائمی هم بعد یکماه تعلق میگیره.

m2music
02-10-2017, 10:35
روز چهارشنبه درخواست ترابرد سیم دائمی از حمار اول به ایرانسل رو ثبت کردم و قبلش هم قبض رو پرداخت و میان دوره رو هم صفر کردم ولی هنوز در مرحله تایید اپراتور فرستنده (همراه اخر) هست و تایید نکرده. به هر کاری میخواد دست بزنه که مشترکینش ترابرد نکنن. :n02:

ShadowDragon
02-10-2017, 11:05
من دایمی همراه ابتر رو به ایرانول ترابرد کردم
به شدت پشیمونم و توصیه نمیکنم
مشکل دریافت sms دارم و ۱ ماهه دارن فقط بهم فرم پیگیری میدن
مشکل دوم بوق نخوردنشه، بهم زنگ میزنن گوشی زنگ میخوره ولی طرف بوقی نمیشنوه و تماس رو قطع میکنه
مشکل سوم که نصف روز سوختن سیمکارت بود که حل شد رفت

ShadowDragon
02-10-2017, 11:08
یه سیمکارت دایمی مادرم رو به رایتل ترابرد کردم این مشکلات رو نداره
(edit قاطی کرد)

m2music
02-10-2017, 11:08

من در اصل دائمی رایتل هست و مدتی همراه اخر بودم و حالا هم میخوام بیام ایرانسل حجم هدیه رو استفاده‌ کنم و برگردم رایتل :n09:
شما پیام های تبلیغاتی رو باز گذاشتید؟ شاید مشکلتون حل شد. یا اصلا کلا پیامی دریافت نمیکنید؟:n38:

britain
02-10-2017, 12:41
مشکل دوم بوق نخوردنشه، بهم زنگ میزنن گوشی زنگ میخوره ولی طرف بوقی نمیشنوه و تماس رو قطع میکنه

:n08: اینم مشکل جدید :n08:

m2music
02-10-2017, 14:48
مشکل سوم که نصف روز سوختن سیمکارت بود که حل شد رفت

مشکل بوق از طرف همراه اول هست و از قصد این کار رو کرده که کرمی بریزه و مشترکینش از ایرانسل درخواست بازگشت بدن .

britain
02-10-2017, 16:11
مشکل بوق از طرف همراه اول هست و از قصد این کار رو کرده که کرمی بریزه و مشترکینش از ایرانسل درخواست بازگشت بدن .
:n29:
شکایت کنید دوباره به 195 که کلا 4 بوق ترابرد رو هم از بیخ بکنه
این عدم زنگ رو هم درست کنه

من الان 1 خط روی رایتل دارم بعد 4 بوق صدای برفک تلویزیون پخش می کنه بعد زنگ می خوره :n02:

m2music
02-10-2017, 16:45
خب بلخره بعد تماس با پشتیبانی ایرانسل ترابرد انجام شد... منتظرم حجم هدیه رو بده و... :n02:

m2music
02-10-2017, 19:24
روز چهارشنبه درخواست ترابرد سیم دائمی از حمار اول به ایرانسل رو ثبت کردم و قبلش هم قبض رو پرداخت و میان دوره رو هم صفر کردم ولی هنوز در مرحله تایید اپراتور فرستنده (همراه اخر) هست و تایید نکرده. به هر کاری میخواد دست بزنه که مشترکینش ترابرد نکنن. :n02:

خب ایرانسل یکساعت بعد فعال سازی سیم کارت هدیه رو هم داد ...
تبريک! 20گيگ اينترنت رايگان 30 روزه به مناسبت پيوستتان به شبکه ايرانسل به شما تعلق گرفت. شما تا 6 ماه آينده ماهي 1 گيگ اينترنت رايگان دريافت خواهيد کرد. کد استعلام: #4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *1*555*

stere1980
03-10-2017, 12:21
من دیروز درخواست ترابرد از همراه اول به رایتل دادم و امروز سیمکارت سریع با پست اومد همه چیز عالی انجام شد. دست رایتل درد نکنه.

در ضمن هدایای بسیار خوبی هم داده در عکس زیر ملاحظه کنید
[emoji1] [emoji2] [emoji1] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

iman2919
03-10-2017, 15:16
من دیروز درخواست ترابرد از همراه اول به رایتل دادم و امروز سیمکارت سریع با پست اومد همه چیز عالی انجام شد. دست رایتل درد نکنه.

در ضمن هدایای بسیار خوبی هم داده در عکس زیر ملاحظه کنید
[emoji1] [emoji2] [emoji1] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خط اعتباری بود یا دائمی؟
خیلی عالیه 10 گیگ اینترنت و 500 دقیقه تماس خارج شبکه:n12:

stere1980
03-10-2017, 15:30
خط اعتباری بود یا دائمی؟
خیلی عالیه 10 گیگ اینترنت و 500 دقیقه تماس خارج شبکه:n12:آره عالیه دائمی بود

red 1
03-10-2017, 17:36
الان بدترین بسته هدیه ترابرد رو همراه اول خسیس میده
فکر کن ترابرد کنی همراه اول هزینه مکالمه دوبرابر هم میکنه
محدود سرعت اینترنت هم میکنه
کلا اصلا همراه اول نبود بهتر بود

ShadowDragon
03-10-2017, 18:59

رفیق کلا بوق نمیخوره
حتی همون ترابرد
فقط بعضی وقت ها با ایرانسل زنگ بزنن اوکیه...
فکر نمیکنم مشکل ا همراه اول باشه به هر حال داستان فعلا بعد یک ماه تموم نشده

ShadowDragon
03-10-2017, 19:11
من در اصل دائمی رایتل هست و مدتی همراه اخر بودم و حالا هم میخوام بیام ایرانسل حجم هدیه رو استفاده‌ کنم و برگردم رایتل :n09:شما پیام های تبلیغاتی رو باز گذاشتید؟ شاید مشکلتون حل شد. یا اصلا کلا پیامی دریافت نمیکنید؟:n38:والا ایرانسل که مارو بی بهره نذاشته.... بس که پیام بیخودی میده ولی از سر شماره ها نمیگیرم

Damask Roses
04-10-2017, 10:17
والا ایرانسل که مارو بی بهره نذاشته.... بس که پیام بیخودی میده ولی از سر شماره ها نمیگیرم
به نظرم میاد رایتل همه پیامک ها رو می گیره
الان مشکل ایرانسل بیشتر به همراه اول مربوطه که مشتریان ترابرد شده از همراه اول رو آزار میده

ShadowDragon
04-10-2017, 10:21
به نظرم میاد رایتل همه پیامک ها رو می گیره
الان مشکل ایرانسل بیشتر به همراه اول مربوطه که مشتریان ترابرد شده از همراه اول رو آزار میده

تا جایی که من خبر دارم سیم که به رایتل ترابرد کرذم مشکلی نداره و پیامک بانکیشو میگیره...

Damask Roses
04-10-2017, 10:54
خب این خیلی بده همراه اول ترابرد های ایرانسل رو اینجوری داغون میکنه
کلا یه خط گرفتیم این همه درد سر نوبره

ShadowDragon
04-10-2017, 11:59
ربطی ب همراه اول نداره
بی برنامگی ایرانسل
نصف روز ، همراه اول درخواست ترابرد منو تایید کرده بود و سیم سوخت و ایرانسل تایید نکرده بود
اخرشم فهمیدم سیستم ایرانسل در حال بروز رسانی بوده ( قطع بوده)!!!

stere1980
05-10-2017, 00:48
رایتل هیچ مشکلی در زمینه دریافت و ارسال اس ام اس و مکالمه برای شماره های ترابرد شده از همراه اول و ایرانسل به آن ندارد.
این مشکلات عدم بوق انتظار و مشکلات اسم ام اس فقط مربوز به اپراتورهای ایرانسل و همراه اول هست.
مشکل عدم بوق انتظار یک مشکل ذاتی ایرانسل هست که قبلا هم برای سیمکارت های اصلی خودش هم وجود داشته و وجود دارد.

ShadowDragon
05-10-2017, 11:35
رایتل فقط یکم تنوع بسته هاشو زیاد کنه واقعا موفق تره اما فقط مشترکین متوسط و به سمت پر مصرف رو دارهکم مصرف و نامحدود و پر مصرف بزاره عالیه

m_amin
06-10-2017, 11:11
رایتل هیچ مشکلی در زمینه دریافت و ارسال اس ام اس و مکالمه برای شماره های ترابرد شده از همراه اول و ایرانسل به آن ندارد.
این مشکلات عدم بوق انتظار و مشکلات اسم ام اس فقط مربوز به اپراتورهای ایرانسل و همراه اول هست.
مشکل عدم بوق انتظار یک مشکل ذاتی ایرانسل هست که قبلا هم برای سیمکارت های اصلی خودش هم وجود داشته و وجود دارد.

درسته اما رایتل با یه سری جاها قرارداد نداره و نمیتونه مسیجهاشون رو بگیره
مثلا اس ام اس شهرداری تهران برای خرید طرح به رایتل نمیرسه
و وشتیبانیشون گفت ما فعلا با شهرداری قرار داد نداریم

m2music
08-10-2017, 15:37
من خط دائمی رایتل رو دو سه ماه پیش ترابرد کردم به همراه اول و بعد ایرانسل و باز برگشتم به رایتل .
بعد درخواست بازگشت و گرفتن سیم کارت. سه ساعته فعال شد.

iman2919
10-10-2017, 08:08
لعنت به همراه اول 5 روزه میخوام ترابرد کنم به رایتل ولی همراه اول نمیذاره و با اپراتورش تماس میگیرم میگه یک قطع ویژه ( که نمیدونم چی هست) روی خط شما هست و به زودی همکاران مشکل برطف میکنن و با شما تماس میگیرن ولی هنوز هیچی ( با هر شرایطی شده میخواد امار ترابرد پایین نگه داره و جلو ریزش مشترک بگیره)

britain
10-10-2017, 09:18
لعنت به همراه اول 5 روزه میخوام ترابرد کنم به رایتل ولی همراه اول نمیذاره و با اپراتورش تماس میگیرم میگه یک قطع ویژه ( که نمیدونم چی هست) روی خط شما هست و به زودی همکاران مشکل برطف میکنن و با شما تماس میگیرن ولی هنوز هیچی ( با هر شرایطی شده میخواد امار ترابرد پایین نگه داره و جلو ریزش مشترک بگیره)
195 شکایت کن

pipo4713
10-10-2017, 23:07

شما اگر سیم کارت رایتل رو دریافت کردید و اجازه ترابرد رو نمیگیرید، از هر دو اپراتور شکایت کنید بصورت جداگانه و بنویسید که اپراتور مبدا اجازه خروج نمیده و توی شکایت بعدی بنویسید اپراتور مقصد اجازه ورود نمیده البته با مقداری آب و تاب و همینطور اسم اشخاص و کدشون که بهتون تماس میگیرن و یا تماس میگیرید رو قید کنید و حتما ذکر کنید که در چندین مرتبه تماس جوابهای سربالا و غیر منطقی میدن... در ضمن اگر خواستید ترابرد کنید حتما اوایل هفته و در ساعات اداری باشه بهتره...
موفق باشید

iman2919
10-10-2017, 23:55
بیخیال شدم 5 روز پیگیری کردم از همراه اول و رایتل نشد. دیگه حسش نیست همین همراه اول موندگار شدم
( ولی خدایی این کار همراه اول درست نیست که به زور و به بهانه های مزخرف بخواد مشترک نگه داره)

ninpo
11-10-2017, 00:36
مزخرف تر از همراه اول ندیدم من
10 روز پیش از ایرانسل ترابرد کردم به مزخرف اول همون موقع ترابردم اوکی شد و سیمکارتم از ایرانسل سوخت و اصولا باید مزخرف اول سیمکارت میداد بهم
نداده که هیچ میگه شما ترابردت کنسل شده الان 10 روزه ایرانسل میگه شما مشترک ما نیستی و تخلیه شده اطلاعاتت اما همراه اول م میگه مشترک ما نیستی هنوز مشترک ایرانسلی،دفتر خدماتی هم که رفتم و شمارمو گفتم میگه همراه اولی ولی نمیشه بهتون سیمکارت بدیم چون ترابرد نشدی...خلاصه الان 10 روزه سیمکارتم کلا تو هیچ شبکه ای نیست و وقتی هم با شماره خودم تماس می گیرم میگه شماره اشتباهه....این همراه اولم نوبری واسه خودش،گیج ترین اپراتور جهان اسلامه...:n13:

red 1
11-10-2017, 02:50
10 روز پیش از ایرانسل ترابرد کردم به مزخرف اول همون موقع ترابردم اوکی شد و سیمکارتم از ایرانسل سوخت و اصولا باید مزخرف اول سیمکارت میداد بهم
نداده که هیچ میگه شما ترابردت کنسل شده الان 10 روزه ایرانسل میگه شما مشترک ما نیستی و تخلیه شده اطلاعاتت اما همراه اول م میگه مشترک ما نیستی هنوز مشترک ایرانسلی،دفتر خدماتی هم که رفتم و شمارمو گفتم میگه همراه اولی ولی نمیشه بهتون سیمکارت بدیم چون ترابرد نشدی...خلاصه الان 10 روزه سیمکارتم کلا تو هیچ شبکه ای نیست و وقتی هم با شماره خودم تماس می گیرم میگه شماره اشتباهه....این همراه اولم نوبری واسه خودش،گیج ترین اپراتور جهان اسلامه...:n13:

چندین بار توی این فورام گفته شده
به هیچ وجه به همراه اول ترابرد نکنید

کلا بخش پذیرش ترابردش داغونه به تمام معنا
الان شما نفر اول نیستی
100 درصد ترابرد به همراه اول مشکل داره :n35:

ShadowDragon
11-10-2017, 07:35

دوست عزیز تو ۲ صفحه پیش منم اینو اعلام کردم
همین مشکل شما رو از همراه اول ب ایرانسل داشتم

m2music
11-10-2017, 10:13
بیخیال شدم 5 روز پیگیری کردم از همراه اول و رایتل نشد. دیگه حسش نیست همین همراه اول موندگار شدم
( ولی خدایی این کار همراه اول درست نیست که به زور و به بهانه های مزخرف بخواد مشترک نگه داره)

به نظر من شکایت کن و ناامید نشو. رایتل بسته های مکالمه خوبی داره. با وجود تلگرام هم مردم کمتر پیامک میزنن مگر در مواد ضروری. من میخوام یکی بسته دکا رو بگیرم که واقعا مخارج رو میاره پایین.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Saeed7Star
20-10-2017, 12:17
دوست عزیز تو ۲ صفحه پیش منم اینو اعلام کردم
همین مشکل شما رو از همراه اول ب ایرانسل داشتم

در کل همراه اول مزخرف ترین همکاری رو در ترابرد داره، موقع خروج مشترکین، خطشون رو زودتر قطع میکنه و اینطوری برای اپراتور مقصد دردسر ایجاد میشه و مشتری نسبت به اون اپراتور بد بین میشه.

ShadowDragon
20-10-2017, 14:25
با اینکه اصلا همراه اول رو قبول ندارم اما صحبت شما تقریبا درست نیست... چون مشکل من از طرف ایرانسل بود ک دیر پذیرش کرد.. اصولا بین ارسال از مبدا و فعال سازی مقصد باید ۵ دقیقه باشه، قرار نیست مبدا از مقصد سوال کنه شما حال داری فعال کنی یا نه؟ اونم تو ساعت اداری...
در اثبات صحبتم، شما ۷۰٪ مواقع زنگ بزنی ۷۰۰, جواب اینکه سیستم در حال بروز رسانی( قطع هست) رو میگیری .....

من از ایرانسل به رایتل هم رفتم، که این حرف رو میزنم

mohsen3
02-11-2017, 22:41
سلام دوستان

من یکسال قبل سیمکارت دائمی را از همراه اول ترابرد کردم به رایتل.
حالا می خوام برگردم به همراه اول. به این دلیل که حالا پوشش 4G همراه اول در تهران و کرج، از رایتل بهتر شده.

چطور اقدام کنم که کمترین زمان قطع شدن خط رو داشته باشم؟

ShadowDragon
03-11-2017, 00:42
سلام دوستان

حالا می خوام برگردم به همراه اول. به این دلیل که حالا پوشش 4G همراه اول در تهران و کرج، از رایتل بهتر شده.

دفتر همراه اول
اما اشتباه
چون جدیدا رومینگ با بسته هم فعاله
من خودم تازه ا همراه ابتر کپچ کردم!!

iman2919
03-11-2017, 00:50
سلام دوستان

میتونید توی سایت همراه اول قسمت ترابرد ( برگشت فوری به همراه اول) تکمیل کنید و یا به نمایندگی های همراه اول برید و برگشت فوری به همراه اول درخواست کنید. معمولا 1 روزه انجام میشه.

mohsen3
03-11-2017, 09:25
دفتر همراه اول
اما اشتباه
چون جدیدا رومینگ با بسته هم فعاله
من خودم تازه ا همراه ابتر کپچ کردم!!
یک مشکل رایتل اینه که در حالت 3G و 4G به شدت باتری میخوره و گوشی داغ میکنه. همراه اول خیلی از این نظر بهتره.

fanoostalaei
03-11-2017, 10:36
یک مشکل رایتل اینه که در حالت 3G و 4G به شدت باتری میخوره و گوشی داغ میکنه. همراه اول خیلی از این نظر بهتره.
دقیقا
منم این مشکل رو تو تبریز با رایتلش دارم :|

mohsen3
03-11-2017, 21:17
دقیقا
منم این مشکل رو تو تبریز با رایتلش دارم :|
من فکر می کردم این مشکل ذاتی 3G و 4G هست. اما یک سیمکارت همراه اول انداختم، صبح تا شب 4G فعال بود. گوشی یک ذره داغ نکرد. عمر باتری هم حدود سی چهل درصد بهتر شد.

فهمیدم که مشکل از رایتل هست.

ShadowDragon
08-11-2017, 15:13
دوستان هدیه ترابرد به ایرانول اعتباری چیه؟

m2music
08-11-2017, 15:24
دوستان هدیه ترابرد به ایرانول اعتباری چیه؟

با ترابرد به ایرانسل می‌توانید پس از خرید اولین شارژ برای سیم‌کارت جدید خود، ۱۰۰۰ مگابایت اینترنت همراه، ۱۰۰۰ دقیقه مکالمه ایرانسلی و ۱۰۰۰ پیامک ایرانسلی رایگان با اعتبار ۷ روز دریافت کنید.
تا یک ماه پس از فعالسازی سیم‌کارت،هر زمان که مجموع مبلغ شارژتان به ۱۰,۰۰۰ تومان برسد، از یک هفته اینترنت رایگان بهره‌مند می‌شوید.

red 1
08-11-2017, 17:41
من فکر می کردم این مشکل ذاتی 3G و 4G هست. اما یک سیمکارت همراه اول انداختم، صبح تا شب 4G فعال بود. گوشی یک ذره داغ نکرد. عمر باتری هم حدود سی چهل درصد بهتر شد.

فهمیدم که مشکل از رایتل هست.
اگه به طور دستی رایتل رو روی شبکه همراه اول قفل کنیم آیا درست میشه ؟

m2music
08-11-2017, 18:03

من انجام دادم ولی باز گوشی داغ میکنه . در همراه اول و ایرانسل گوشیم در این حد داغ نمیکرد.

mohsen3
12-11-2017, 11:56

من موفق نشدم. ظاهرا جاهايي كه شبكه رايتل وجود داره، نميشه از شبكه همراه اول استفاده كرد.

ضمنا جايي خوندم كه اين مشكل (داغ كردن گوشي و مصرف زياد باتري) ميتونه به ساختار سيمكارت هم مربوط باشه.

به نظر من موندن در رايتل هيچ توجيهي نداره. منتظرم كه بسته اينترنتم تموم بشه و برگردم به همراه اول.

iman2919
12-11-2017, 12:05
این هدیه اینترنت ایرانسل که برای ترابرد به خط دائمی میده سرعتش محدود هست؟
چون من هر جای شهر با این اینترنت هدیه تست سرعت میگیرم از 8 مگابیت بیشتر نمیشه سرعت:n13:

andriy70
17-11-2017, 02:22
سلام. من حدود 12 روزه که درخواست ترابرد از رایتل به همراه اول دادم. همه چیز مرحله به مرحله جلو رفت، سیمکارت همراه اول هم گرفتم اما وقتی رسید به مرحله غیرفعال کردن سیمکارت توسط رایتل دیگه جلو نرفت. چندبار هم تماس گرفتم با رایتل میگن که سیستم ما مشکل داره بدون اینکه هیچ توضیحی بدن و اینکه بگن چه موقع مشکل برطرف میشه. خیلی مسخره هستش. از دوستان کسی تجربه شکایت کردن به 195 داره. تلفنی تماس بگیرم با کارشناس ها صحبت کنم یا پیام صوتی بذارم یا توی سایت شکایت پر کنم؟
جالبه یک سیمکارت ایرانسل دائمی داشتم به رایتل ترابرد کردم، 2 روزه کارهاش انجام شد. یعنی رایتل وارد شدن به شبکه خودشو قبول می کنه ولی نمیذاره خارج بشی. یک ترابرد کردن توی این مملکت یک ماه درگیرت می کنه. خدایی اینجا نباید روی هیچی حساب کنی همه چی به هم ریخته و بی حساب و کتابه.

m2music
02-12-2017, 11:57
من یک خط رایتل از سایتش خریدم و حدود 10 روز پیش درخواست ترابرد از رایتل به همراه اول دادم که به بهانه 90 روز رد شد در صورتی که من 92 روز از فعال سازی خطم گذشته بود . دوباره توی سایت همراه اول اینترنتی درخواست ترابرد ثبت کردم ولی وقت نکردم برم پیشخوان و خودم لغوش کردم. امروز رفتم دفتر پیشخوان و حضوری درخواست ترابرد رو ثبت کرد ولی باز رد شد به بهانه جالبی!
(مشترک گرامی درخواست ترابرد شما به دلیل وجود تعهدات قراردادی با اپراتور فرستنده انجام نشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر به اپراتور فرستنده مراجعه نمایید.)
من تا جایی که یادمه تعهدی به رایتل ندادم! اینترنتی خط رو خریدم از سایتش و پولشو با مالیات دادم و خلاص!
به اپراتور رایتل زنگ زدم شکایتم رو ثبت کرد و خودم هم داخل سایت 195 شکایت رو ثبت کردم. با بهانه ای مسخره نمیزاره مشترکین ترابرد کنند
حدود چند ماه پیش یک خط دائمی رایتل رو به همراه اول و بعد ایرانسل بدون مشکل ترابرد کردم ولی مثل اینکه رایتل به کرم ریختن روی اورده...

andriy70
02-12-2017, 14:05
من که بیخیال شدم. خود رایتل که هیچ کاری نکرد. به 195 هم شکایت کردم از رایتل زنگ زدن باز همون حرفای تکراری قبل زدن. تجدیدنظر زدم. رایتل ایندفعه نه زنگ زد و نه جوابی گذاشت. خود سامانه 195 جواب گذاشته که متاسفانه رایتل هیچ جوابی نداده شما برای تجدید نظر دوم درخواست بدین. منم دیدم اینجوری خیلی مسخره است منو بازیچه کردن. چون شماره خط خیلی واسم مهم نبود رفتم 5 تومن دادم یک سیمکارت همراه اول گرفتم. ترابردشون مال خودشون، نخواستیم. رایتل یه شرکت ورشکسته است، هزارتا مشکل داره. الان چند روزه اینترنتش یک سره قطع میشه. توی شهر مشهد هنوز بعضی جاها کلا آنتن نداره میره روی رومینگ ملی. اگه قرار بود شکایت ها بجایی برسه که وضعشون اینجوری نبود!

stere1980
10-12-2017, 00:26
دوستان آیا با این مشکا مواجه شدید؟

موقع ثبت درخواست ترابرد به رایتل (همراه اولی هستم) در سایت رایتل در مرحله آخر ثبت توی سایت این پیغام ظاهر میشه و رایتل هم نمی دونه چرا؟

مشترک گرامی:
درخواست شما با خطا مواجه گردید.

:n03:

ShadowDragon
10-12-2017, 06:59
دوستان آیا با این مشکا مواجه شدید؟

موقع ثبت درخواست ترابرد به رایتل (همراه اولی هستم) در سایت رایتل در مرحله آخر ثبت توی سایت این پیغام ظاهر میشه و رایتل هم نمی دونه چرا؟

مشترک گرامی:
درخواست شما با خطا مواجه گردید.

:n03:

شکایت کن ۱۹۵
اما از کامل بودن مدارکت تو شبکه همراه اول مطمین شو ‌‌... ۳ ماه هم باید از فعال بودن خط بگذره

bas ali
10-12-2017, 08:29
سلام
من همراه اول دایمی دارم . اگه بخوام به ایرانسل ترابرد کنم ، سیم کارتم ایرانسل اعتباری میشه یا دایمی ؟

srx190d
10-12-2017, 08:43
سلام
من همراه اول دایمی دارم . اگه بخوام به ایرانسل ترابرد کنم ، سیم کارتم ایرانسل اعتباری میشه یا دایمی ؟

سلام
دائمی
ولی قبل ش خوب تحقیق کن

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

aminkhan2014
11-01-2018, 08:01
درخواست ترابرد از ایرانسل به همراه اول اینترنتی دادم،بعد رفتم دفتر پیشخوان و با دادن کدپیگیری،یک سیمکارت همراه اول گرفتم،و دفتر3000 تومن ازم بابت سیمکارت4g گرفت،این کارش قانونی بوده؟
سوال بعدیم اینکه بعد از 12 ساعت هنوز سیمکارت ایرانسل ارتباطش قطع نشده،پس کی سیمکارت همراه اول وصل میشه و قابل استفاده هست؟

iman2919
11-01-2018, 08:23
درخواست ترابرد از ایرانسل به همراه اول اینترنتی دادم،بعد رفتم دفتر پیشخوان و با دادن کدپیگیری،یک سیمکارت همراه اول گرفتم،و دفتر3000 تومن ازم بابت سیمکارت4g گرفت،این کارش قانونی بوده؟
سوال بعدیم اینکه بعد از 12 ساعت هنوز سیمکارت ایرانسل ارتباطش قطع نشده،پس کی سیمکارت همراه اول وصل میشه و قابل استفاده هست؟

سلام من چند دفعه ترابرد کردم به همراه اول و ایرانسل و رایتل کاملا رایگان بوده!
از زمان ثبت نام تا تکمیل ترابرد طبق قانون خودشون برای اعتباری 3 روز و برای دائمی 5 روز زمان میبره. ولی تجربه من بعد حداکثر 48 ساعت ترابرد کامل انجام میشه!

mohsen3
11-01-2018, 17:58
بهتر بود سیمکارت3G میگرفتبد و بعد از فعال شدن سیمکارت، با تبدیل 3G به 4G همراه اول به شما ٢٠ گیگ اینترنت رایگان یکماهه میداد.

m2music
11-01-2018, 20:58

کاملا رایگان هست نباید پول میگرفت. حدود دو روز طول میکشه.

ShadowDragon
12-01-2018, 06:45
بهتر بود سیمکارت3G میگرفتبد و بعد از فعال شدن سیمکارت، با تبدیل 3G به 4G همراه اول به شما ٢٠ گیگ اینترنت رایگان یکماهه میداد.

رفیق اصلا سیم ۳ جی دیگه کلا وجود نداره
تخلف کرذن

ALIRK
12-01-2018, 17:12
رفیق اصلا سیم ۳ جی دیگه کلا وجود نداره
تخلف کرذن
دوست عزیز اتفاقا خودشون میدن
تخلفی هم درکار نیست
اگر ندن 15تا20گیگ هم تعلق نمیگیره

ShadowDragon
12-01-2018, 23:40
دوست عزیز اتفاقا خودشون میدن
تخلفی هم درکار نیست
اگر ندن 15تا20گیگ هم تعلق نمیگیره

سیم خام ۳ جی تو نمایندگی نیست!
هزینه ترابرد رو میگم تخلف کردن!

ALIRK
13-01-2018, 22:54
سیم خام ۳ جی تو نمایندگی نیست!
هزینه ترابرد رو میگم تخلف کردن!

تو بعضی نمایندگی ها هست البته شر ها فرق میکنن
اون تخلف ترابرد هم اکثرا ی 1000تومن میگیرن نه بیشتر اما برای کپی و ثبت نام....که البته همین هم نباید بگیرن

m_amin
14-01-2018, 22:02
بچه ها کسی از رایتل برگشته همراه اول؟
من قبلاً از همراه اول رفته بودم به رایتل ولی الان می خوام دوباره برگردم به همراه اول می خوام ببینم مشکلی چیزی نداره؟

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Milad4171
14-01-2018, 23:39
دوستان در نظر داشته باشین برای ترابرد اگه برید دفاتر پیشخوان ممکنه پول بگیرن . ولی اگه برید مراکزی که اون شرکت اعلام کرده که ترابرد انجام میشه همونجا انجام میشه و رایگان هست.
البته نباید کلا پولی گرفته بشه ولی دفاتر پیشخوان واسه هرکاری که جاهای دیگه رایگان هست یا ارزونتره ، پول میگیرن یا گرونتر حساب میکنن.

- - - Updated - - -

بچه ها کسی از رایتل برگشته همراه اول؟
من قبلاً از همراه اول رفته بودم به رایتل ولی الان می خوام دوباره برگردم به همراه اول می خوام ببینم مشکلی چیزی نداره؟

الان یک ماهه درخواست ترابرد کردم هنوز انجام نشده
میگن که اجازه انتقال پرونده نمیدن . سیمکارت فعاله سیمکارت جدید هم گرفتیم ولی هنوز سیمکارت فعلی غیرفعال و درخواستی هم براش نیومده که منتقل بشه

m_amin
15-01-2018, 00:01
دوستان در نظر داشته باشین برای ترابرد اگه برید دفاتر پیشخوان ممکنه پول بگیرن . ولی اگه برید مراکزی که اون شرکت اعلام کرده که ترابرد انجام میشه همونجا انجام میشه و رایگان هست.
البته نباید کلا پولی گرفته بشه ولی دفاتر پیشخوان واسه هرکاری که جاهای دیگه رایگان هست یا ارزونتره ، پول میگیرن یا گرونتر حساب میکنن.

- - - Updated - - -

الان یک ماهه درخواست ترابرد کردم هنوز انجام نشده
میگن که اجازه انتقال پرونده نمیدن . سیمکارت فعاله سیمکارت جدید هم گرفتیم ولی هنوز سیمکارت فعلی غیرفعال و درخواستی هم براش نیومده که منتقل بشهیعنی یه بار از همراه اول رفتین رایتل بعد دوباره میخواین برکردین همرا اول؟
یا کلا رایتل بودین و میخواین ترابرد کنید همراه اول؟

Milad4171
16-01-2018, 21:44
یعنی یه بار از همراه اول رفتین رایتل بعد دوباره میخواین برکردین همرا اول؟

من با یک سیمکارت از ایرانسل رفتم رایتل بعد خواستم برم همراه اول ولی نشد. البته الان شد بعد از فکر میکنم 2 ماه الان ترابرد شده ولی نمیشه تماس گرفت فقط اینترنت کار میکنه

Milad4171
16-01-2018, 21:52
یعنی یه بار از همراه اول رفتین رایتل بعد دوباره میخواین برکردین همرا اول؟

من با یک سیمکارت از ایرانسل رفتم رایتل بعد خواستم برم همراه اول ولی نشد. البته الان شد بعد از فکر میکنم 2 ماه الان ترابرد شده ولی نمیشه تماس گرفت فقط اینترنت کار میکنه

m2music
16-01-2018, 23:16
حذف شود..
مثل اینکه مشکل سیستم ترابرد حل شده..

amin885
31-01-2018, 14:56
از سیم کارت ایرانسل دائمی به همراه اول دائمی ترابرد کردم الان بیش از 10 روز هست هر کسی شماره من رو میگیره میگه شماره اشتباه هست علاوه بر این هیچ پیامکی چه شخضی و چه خود پیامک های اطلاع رسانی همراه اول دریافت نمیکنم. دوستان توی 195 هم شکایت کردم اما بعد از 2 روز هنوز جوابی داده نشده.

ShadowDragon
31-01-2018, 20:13
از سیم کارت ایرانسل دائمی به همراه اول دائمی ترابرد کردم الان بیش از 10 روز هست هر کسی شماره من رو میگیره میگه شماره اشتباه هست علاوه بر این هیچ پیامکی چه شخضی و چه خود پیامک های اطلاع رسانی همراه اول دریافت نمیکنم. دوستان توی 195 هم شکایت کردم اما بعد از 2 روز هنوز جوابی داده نشده.

رفیق نتیجش رو اعلام کن لطفا

amin885
03-02-2018, 11:42
رفیق نتیجش رو اعلام کن لطفا

بعد از شکایت تنها مشکل باقی مانده نمیتونم به هیچ شماره ای پیامک ارسال کنم و هربار هم به 9990 تماس گرفتم فقط میگن شماره مرکز پیام رو چک کن در صورتی که شماره مرکز پیام همراه اول درست هم هست 9891100500+ کلا ارسال پیامک برای من بسته هست و فقط دریافت میکنم.

9vin
06-02-2018, 20:54
سلام من میخام از ایرانسل ترابرد کنم به همراه اول
رفتم نمایندگی همرا اول سیمکارت هم داد بهم
الان 4 روزه گذشتع هنوز انتن سیمکارت ایرانسل هست و اون سیمکارتی که نمایندگی همراه اول داده غیر فعاله !
چه کنم ؟
ممنونم

ShadowDragon
15-02-2018, 15:11
امروز سیمکارت رایتل ترابرد شده به ایرانسلم سوخت! و sms اومد که یه سیمکارت در اپراتور رایتل به اسم شما ثبت شده!!!! و منم هیچ درخواستی نزده بودم!
سیم ۱۱ تومن شارژ داشت!
زنگ زدم به رایتل میگن شما درخواست بازگشت زدی ...
ایرانسل هم میگه رایتل‌گفته بازگشت زدی!!!

فعلا از جفتشون ۱۹۵ شکایت کردم ببینم چی میشه!
یعنی ادم نمیتونه سیمکارتشو هم با خیال راحت شارژ کنه، مبادا اینا یهو جو گیر شن بازگشت بزنن!

amin885
16-02-2018, 11:04
من ترابرد کردم از ایرانسل به همراه اول مشکلاتی داشتم از جمله ارسال نشدن اسمس ها به همین خاطر خواستم به اپراتور پایه برگردم اما وقتی از 667 اسمس اومد تایید کنید و عدد1 رو بفرستید بخاطر اینکه مشکل ارسال نشدن اسمس داشتم نتونستم عدد1 رو ارسال کنم و مجبور شدم خودم اقدام کنم و به 195 شکایت کنم و الان بعد از چند روز به ایرانسل اپراتور پایه بازگشتم .
چرا اینفدر در ترابرد اشکال ایجاد میکنن برای مشترکین نمیدونم!! وقتی ترابرد میشی و مشکلانی داره مسئول اپراتور فرستنده هست یا اپراتور پذیرا!! و اگر مسئول اپرانور پذایرا هست چرا این مشکلات رو برای کاربر ایجاد میکنن تا کاربر مجبور به برگشت بشه؟!!

ShadowDragon
17-02-2018, 08:19
تو ترابرد های جدید، ارسال ۱ به ۶۶۷ حذف شده؟

SAeedBaa
17-02-2018, 19:40
تو ترابرد های جدید، ارسال ۱ به ۶۶۷ حذف شده؟

بله حذف شده و کد یکبار مصرفی که در ابتدای ثبت ترابرد برای مشترک ارسال میشه جای اونو گرفته.

m_amin
17-02-2018, 20:14
بله حذف شده و کد یکبار مصرفی که در ابتدای ثبت ترابرد برای مشترک ارسال میشه جای اونو گرفته.

خوب این کد یکبار مصرف به چه درد میخوره!؟ به جایی باید اس ام اس داد!؟

SAeedBaa
18-02-2018, 17:40
خوب این کد یکبار مصرف به چه درد میخوره!؟ به جایی باید اس ام اس داد!؟

در واقع این، تاییدی بود که مشترک خودش نسبت به ترابرد اقدام کرده است.
در قدیم در وسط های عملیات ترابرد مشترک باید 1 رو به 667 میفرستاد و تایید میکرد که خودش درخواست داده اما این روش دارای مشکلاتی بود بخاطر همین حالا در ابتدای ثبت ترابرد کد یکبار مصرفی بر روی خط مشترک ارسال میشه که باید در سیستم وارد کند تا بتوانید ثبت ترابرد کنید.

m2music
19-02-2018, 10:44
کلاهبرداری جدید تلفنی
ترابرد زورکی با قرعه‌کشی دروغین!

iman2919
21-02-2018, 12:18
دوستان این مشکل دریافت پیامک از بعضی شماره ها مثل بانک ها حل شده یا هنوز هست؟
در ضمن شنیدم بوق ترابرد جدیداً حذف شده درسته؟

iran100
21-02-2018, 14:21
دوستان این مشکل دریافت پیامک از بعضی شماره ها مثل بانک ها حل شده یا هنوز هست؟
در ضمن شنیدم بوق ترابرد جدیداً حذف شده درسته؟

-بله تقریبا حل شده

-یک بوق کوتاه قبل از برقراری تماس هست که کمتر از یک ثانیه هست

m_amin
10-04-2018, 17:12
مشترک گرامی درخواست ترابرد شما به دلیل اعلام مراجع قضایی انجام نشد. خواهشمند است جهت کسب اطلاعات بیشتر به اپراتور فرستنده مراجعه نمایید.

بچه ها کسی این ارور رو می‌شناسه!؟
من از همراه اول اومدم رو رایتل یه ۷-۸ ماهی هست
الان میخوام برگردم همراه اول رفتم مرکز خدمات تزابرد کردم
بعد از اس ام آی تزابرد اون مسیج اومد اما خط مشکلی ندارد به اسم خودم هم هست

shervin115
11-04-2018, 06:45
مشترک گرامی درخواست ترابرد شما به دلیل اعلام مراجع قضایی انجام نشد. خواهشمند است جهت کسب اطلاعات بیشتر به اپراتور فرستنده مراجعه نمایید.

روی خطت شکایتی شده

renfield
11-04-2018, 09:21

شاید باسه تعداد محاز ترابردت از حد گذشته ؟
یا قبضت چمع شده رو هم ؟

m_amin
21-04-2018, 15:16
با خود پشتیبانی رایتل صحبت کردم من گفتند که مشکل از خودشونه اینا ایرادهایی که همینجوری اعلام می کنند
بعد امروز زنگ زدم بهم گفتم که کلا سیستم ترابرد داره عوض میشه حالت تا ۴-۵ روز دیگه همه چی اوکی میشه
گفتم الان همه اپراتور مشکل دارند ۴-۵ روز دیگه درست میشه میتونید خودتون انجام بدید
یعنی مشکلی که من اعلام کردم نه واسه مشکله شکایتی بود نه چیز دیگه ای همینجوری یه مشکلی و رندوم و اعلام می‌کردند

ShadowDragon
08-05-2018, 15:09
خط رایتل من بدون اجازه از ایرانسل برگشت خورد به رایتل، کل شارژمم ۰ شد (طبیعتا)

شکایت ۱۹۵ هم پشمک حاج عبدالله!!!
از ایرانسل شکایت کردم مقصر حساب نشد، همچنین رایتل نیز!
مسخرست واقعا

m_amin
17-05-2018, 14:50
کسی جدیدا تزابرد کرده؟!
میگن دیگه کد تایید و این چیزها نمی‌خواد
من ۳شنبه بازگشت به همراه اول زدم
امروز سیم رو آوردن
اما دیگه مسیجی مبنی بر تزابرد نیومده تا حالا
الان با پشتیبانی همراه اول صحبت کردم
گفت دیگه کدی نمیاد و سیستم جدید اینجوریه
کسی میدونه؟!

iran100
02-09-2018, 21:59
کسی جدیدا تزابرد کرده؟!
میگن دیگه کد تایید و این چیزها نمی‌خواد
من ۳شنبه بازگشت به همراه اول زدم
امروز سیم رو آوردن
اما دیگه مسیجی مبنی بر تزابرد نیومده تا حالا
الان با پشتیبانی همراه اول صحبت کردم
گفت دیگه کدی نمیاد و سیستم جدید اینجوریه
کسی میدونه؟!

بله. فقط کد اولیه میاد که با اون وارد سیستم ثبت نام ترابرد میشید

01110362
26-09-2018, 22:07
سلام دوستان
سیمکارت من ایرانسل دائمی هست،الان ترابرد کنم به رایتل همون دایمی حساب میشه یا اعتباری ؟!
جدیدا چقدر زمان میبره؟
از طریق سایت های اپراتورها میشه اینکار. رو انجام داد درسته؟!

ShadowDragon
26-09-2018, 22:23
سلام دوستان
سیمکارت من ایرانسل دائمی هست،الان ترابرد کنم به رایتل همون دایمی حساب میشه یا اعتباری ؟!
جدیدا چقدر زمان میبره؟
از طریق سایت های اپراتورها میشه اینکار. رو انجام داد درسته؟!

سلام
دایمی همون دایمی
ببین میگن تا ۵ روز اما معمولا کمتره
بله از طریق همون سایت

01110362
27-09-2018, 06:01
سلام
دایمی همون دایمی
ببین میگن تا ۵ روز اما معمولا کمتره
بله از طریق همون سایت

مرسی
بسته اینترنتش الان مونده البته تا برج ۳ سال بعد زمان داره !
اینم انتقال داده میشه به رایتل یا بسته اینترنتم میسوزه؟!

iman2919
27-09-2018, 08:05
مرسی
بسته اینترنتش الان مونده البته تا برج ۳ سال بعد زمان داره !
اینم انتقال داده میشه به رایتل یا بسته اینترنتم میسوزه؟!

بسته اینترنت و مکالمه میسوزه!

mohammadgh6
27-09-2018, 13:16
دوستان من از ایرانسل دائمی میخام ترابرد کنم به رایتل. سوالم اینه که چند روز خطم قطع میشه.یعنی چقدر این خطم از دسرس خارجه. دوم اینکه اذیتی مشکلی چیزی پیش میاد یا نه؟چون فعلا رایتل مکالمه خیلی ارزون تره.دوستانی که تجرجه ترابرد دارن صلاح هست این کار و بکنم؟

ShadowDragon
27-09-2018, 15:04
دوستان من از ایرانسل دائمی میخام ترابرد کنم به رایتل. سوالم اینه که چند روز خطم قطع میشه.یعنی چقدر این خطم از دسرس خارجه. دوم اینکه اذیتی مشکلی چیزی پیش میاد یا نه؟چون فعلا رایتل مکالمه خیلی ارزون تره.دوستانی که تجرجه ترابرد دارن صلاح هست این کار و بکنم؟

3-4 دقیقه خط قطعه
نه مشکلی نیست، من تا حالا ۵-۶ باری ترابرد کردم، رو چند خط مختلف
معاومه که به نفعتون هست، ایرانسل خیلی طمع به جیب مشتری داره. همه چی رو دو برابر‌کرده

mahan999
28-09-2018, 15:37

من به هوای مکالمه ارزون دایمی ایرانسل رو گرفتم . الان من هم میخوام ترابرد کنم ولی میترسم رایتل هم ببره بالاتر.
الان رایتل چند وقته قیمت مکالمش اینه ؟

mahan999
28-09-2018, 15:55
خط رایتل من بدون اجازه از ایرانسل برگشت خورد به رایتل، کل شارژمم ۰ شد (طبیعتا)

شکایت ۱۹۵ هم پشمک حاج عبدالله!!!
از ایرانسل شکایت کردم مقصر حساب نشد، همچنین رایتل نیز!
مسخرست واقعا

آخرش چی شد؟

ShadowDragon
28-09-2018, 17:17
آخرش چی شد؟

هیچی
بالا کشیدن

vahid681`
29-09-2018, 00:20
سلام دوستان آیا ینظرتون ترابرد از همراه اول دائمی به دائمی ایارنسل خوبه بخاطر اینترنتش

number-1
29-09-2018, 02:26
اشتباهه
مثل اینه که از چاله در بیای بیوفتی تو چاه
مخصوصا اگه ۹۱۲ داری اینکارو نکن که ودیعه سیمکارتت میپره

ShadowDragon
29-09-2018, 14:45
اشتباهه
مثل اینه که از چاله در بیای بیوفتی تو چاه
مخصوصا اگه ۹۱۲ داری اینکارو نکن که ودیعه سیمکارتت میپره

نمیپره
من اینو پرسیدم، بعد بازگشت، بر اساس حد اعتبار قبل هست

01110362
02-10-2018, 11:40
امروز از ایرانسل دائمی ترابرد زدم رایتل.
خدا کنه قیمت ها رو تغییر نده [emoji28]
ایرانسل هم شماره ارجاع رو sms کرد.
مرحله بعدی کار چیه؟
رایتل خودش اعلام میکنه که سیمکارت ارسال شد یا خودم پیگیر باشم؟

ALIRK
02-10-2018, 17:20
امروز از ایرانسل دائمی ترابرد زدم رایتل.
خدا کنه قیمت ها رو تغییر نده [emoji28]
ایرانسل هم شماره ارجاع رو sms کرد.
مرحله بعدی کار چیه؟
رایتل خودش اعلام میکنه که سیمکارت ارسال شد یا خودم پیگیر باشم؟

کار خوبی کردی درسی باشه برای ایرانسل که اینقدر وعده الکی نده
شما اخرین قبض رو ازطریق برنامه ایرانسل من باید تو 24ساعت پرداخت کنی از الان تا فردا اگر برات پیامک بدهی بیاد خوب همون مبلغ رو پرداخت کن
بعد تومدت 3تا 5روز کاری منتظر باش که انتقال صورت میگیره

فقط ی نکته مهم هست که خیلی از دوستان نمیدونن اینکه حداقل باید 3تا 5ماه ازثبت سیم کارت در اپراتور ایرانسل گذشته باشه

01110362
02-10-2018, 23:35
کار خوبی کردی درسی باشه برای ایرانسل که اینقدر وعده الکی نده
شما اخرین قبض رو ازطریق برنامه ایرانسل من باید تو 24ساعت پرداخت کنی از الان تا فردا اگر برات پیامک بدهی بیاد خوب همون مبلغ رو پرداخت کن
بعد تومدت 3تا 5روز کاری منتظر باش که انتقال صورت میگیره

فقط ی نکته مهم هست که خیلی از دوستان نمیدونن اینکه حداقل باید 3تا 5ماه ازثبت سیم کارت در اپراتور ایرانسل گذشته باشه

مرسی [emoji120]
خیلی ها ترابرد کردن ! حالا ببینیم رایتل هم رکب میزنه و گرون میکنه یا نه!
سیمکارت رایتل به آدرس پستی داده شده ارسال میشه تو این ۳-۵ روز یا باید برم نمایندگی رایتل ؟!

و اینکه مثلا مجددا بخوام برگردم ایرانسل بعد ار یکماه میشه یا نه؟! تایم دقیقش چند ماه هست؟

iran100
03-10-2018, 07:32
مرسی [emoji120]
سیمکارت رایتل به آدرس پستی داده شده ارسال میشه تو این ۳-۵ روز یا باید برم نمایندگی رایتل ؟!

و اینکه مثلا مجددا بخوام برگردم ایرانسل بعد ار یکماه میشه یا نه؟! تایم دقیقش چند ماه هست؟

سلام .
خیر لازم نیست. مامور پست هنگام تحویل سیم کارت کپی کارت ملی را از شما می گیرد. هر وقت که آنتن سیم کارت ایرانسل شما قطع شد ،سیمکارت جدید که همان رایتل هست رو داخل دستگاه قرار دهید.

و اما سوال دوم برای بازگشت به اپراتور مبدا رایتل یا ترابرد به اپراتور دیگری مثل همراه اول هیچ محدودیتی وجود ندارد و همان روز های اول هم می توانید برگردید.
*در سال فقط دوبار می توان ترابرد کرد. بازگشت به اپراتور اصلی شامل این دوبار نمی شود و لحاظ نمی گردد.

ShadowDragon
03-10-2018, 07:36
مرسی [emoji120]

میتونی سریع برگردی
اما ۹۰٪ رایتل‌گرون نمیکنه ! به دو دلیل
اول اینکه فعلا قیمت ارز‌کم شده، و دوم اینکه مشتری زیادی داره جمع میکنه

از جلو نمایندگیش رد شدم، چندین نفر داشتن ترابرد میکردن در حالی که معمولا خالی هست، و همچنین افراد زیادی هستن که انلان انجام میدن

میتونی فرداش هم برگردی اما نکن، که ایرانسل خیلی فرو مایست!!
سیم هم پست میشه نگران نباش، واسه من ۲ روز بود (تهران)
اگه به هر دلیلی نیومد، برو نمایندگیش

ESPSV
03-10-2018, 08:15
من هم دائمی ایرانسل را به رایتل ترابرد زدم
سه روز زمان برد تا سیم رایتل را پست آورد
سیم رایتل زودتر از ترابرد رسید
دقیقا پنج روز کاری زمان می بره

Mr.Aras
04-10-2018, 12:31
من هم دایمی ایرانسل را به رایتل ترابرد کردم.
دیوانه بدون اینکه اطلاع بده تعرفه اش را با همراه اول یکی کرده، فکر کرده عاشق چشم و ابروش بودیم اومدیم ایرانسل خریدیم.
چند ماه بود که با پوشش شبکه اش مشکل پیدا کرده بودم، دیگه با این کار میخ آخر را به تابوت خودش زد.

01110362
04-10-2018, 13:08
میتونی سریع برگردی
اما ۹۰٪ رایتل‌گرون نمیکنه ! به دو دلیل
اول اینکه فعلا قیمت ارز‌کم شده، و دوم اینکه مشتری زیادی داره جمع میکنه

از جلو نمایندگیش رد شدم، چندین نفر داشتن ترابرد میکردن در حالی که معمولا خالی هست، و همچنین افراد زیادی هستن که انلان انجام میدن

میتونی فرداش هم برگردی اما نکن، که ایرانسل خیلی فرو مایست!!
سیم هم پست میشه نگران نباش، واسه من ۲ روز بود (تهران)
اگه به هر دلیلی نیومد، برو نمایندگیش

مرسی
من که برنمیگردم ، بجز اینکه رایتل هم هزینه رو گرون کنه ! اونم باید بررسی کنم !!
سه تا دائمی ایرانسل دارم :
یکیشو ترابرد کردم رایتل.
احتمالا یکیشو ترابرد کنم به همراه آخر ( بخاطر آنتن دهی و بسته های اینترنتش ).
یکیش هم فعلا بمونه تا بعد [emoji4]

ShadowDragon
04-10-2018, 13:33
مرسی
من که برنمیگردم ، بجز اینکه رایتل هم هزینه رو گرون کنه ! اونم باید بررسی کنم !!
سه تا دائمی ایرانسل دارم :
یکیشو ترابرد کردم رایتل.
احتمالا یکیشو ترابرد کنم به همراه آخر ( بخاطر آنتن دهی و بسته های اینترنتش ).
یکیش هم فعلا بمونه تا بعد [emoji4]

۳ تاش رو ترابرد کن، از هدایاش استفاده کن... بیخودی هم آبونمان به ایرانسل نده :n05:

windows-ps3
04-10-2018, 13:51
دوستان تو ترابرد اینترنت رو میشه انتقال داد ؟
من یه ماه پیش بسته یک ساله خریدم ، الان می خوام برم رایتل ، میپره ؟

01110362
04-10-2018, 14:16
دوستان تو ترابرد اینترنت رو میشه انتقال داد ؟
من یه ماه پیش بسته یک ساله خریدم ، الان می خوام برم رایتل ، میپره ؟

بله حذف میشه !
منم یکساله دارم منتظرم تموم شه ترابردش کنم[emoji4]

۳ تاش رو ترابرد کن، از هدایاش استفاده کن... بیخودی هم آبونمان به ایرانسل نده :n05:

رایتل و همراه آخر چی هدیه میدن ؟![emoji4]
بکیش بسته اینترنت داره ! اگر هدیه خوبه بیخیال بسته شم [emoji28]

Blu-Ray
04-10-2018, 15:46
برای اینکه از هدیه های ترابرد استفاده کنم میتونم هر بار که سیم کارتم هدیش تموم شد ترابردش کنم به ایرانسل و همیشه بین دو اپراتور همراه اول - ایرانسل بچرخم ؟ فقط برای اینترنتش ؟ میشه ؟

01110362
04-10-2018, 16:28
برای اینکه از هدیه های ترابرد استفاده کنم میتونم هر بار که سیم کارتم هدیش تموم شد ترابردش کنم به ایرانسل و همیشه بین دو اپراتور همراه اول - ایرانسل بچرخم ؟ فقط برای اینترنتش ؟ میشه ؟

کلا دو‌بار در سال میشه ترابرد کرد !

ShadowDragon
04-10-2018, 19:01

بار دوم که وارد اپراتور میشی، هدیه نمیده :n40:

ShadowDragon
04-10-2018, 19:03
بله حذف میشه !
منم یکساله دارم منتظرم تموم شه ترابردش کنم[emoji4]

رایتل و همراه آخر چی هدیه میدن ؟![emoji4]
بکیش بسته اینترنت داره ! اگر هدیه خوبه بیخیال بسته شم [emoji28]

والا دقیق نمیدونم اما رایتل ۳۰ گیگ یک ماهست که ۱۰ تاش روزانست

windows-ps3
04-10-2018, 23:28
کور بابای نت , همشو دانلود میکنم , میام رایتل

هر کی تو ایرانسل بمونه به شعور خودش توهین میکنه

ShadowDragon
05-10-2018, 20:52
دوستان هدیه ترابرد دایمی به همراه اول رو کسی اطلاع داره؟

iran100
06-10-2018, 02:40
دوستان هدیه ترابرد دایمی به همراه اول رو کسی اطلاع داره؟

800مگابایت اینترنت یک هفته ای و ۵۰۰۰ریال اعتبار

mohammadgh6
06-10-2018, 17:39
دوستان از ایرانسل دائمی ترابرد کنم به رایتل.چه مدت بعد میشه برگشت به ایرانسل و مراحلش مثل همه (برای برگشت )یا سخت تره

ALIRK
06-10-2018, 17:54
دوستان از ایرانسل دائمی ترابرد کنم به رایتل.چه مدت بعد میشه برگشت به ایرانسل و مراحلش مثل همه (برای برگشت )یا سخت تره

تا جای من اطلاع دارم برگشت اپراتور مبدا هر لحظه که بخواهی میشه ..اما قانون ترابرد کلا 3ماه ماندگی در اپراتور مقصد هستش که مکننه گیر بدن و 3ماه باید تو رایتل باشی

01110362
06-10-2018, 22:40

سلام ، برای من که سیم دائمی ایرانسل بود ۳ روزه انجام شد ، تهران .
هدیه هم ۳۰ گیگ اینترنت یک ماهه ۱۰+۲۰
و پیامک ، مکالمه درون و بیرون شبکه یک ماهه ۴۰۰-۵۰۰ دقیقه.
برگشتش هم مثل همونه فرق نمیکنه.

تا جای من اطلاع دارم برگشت اپراتور مبدا هر لحظه که بخواهی میشه ..اما قانون ترابرد کلا 3ماه ماندگی در اپراتور مقصد هستش که مکننه گیر بدن و 3ماه باید تو رایتل باشی

اون قضیه فک کنم برا مبدا هست یعنی اگر سیم ایرانسل داری و میخوای ترابرد کنی سه ماه حداقل باید از فعال شدنش گذشته باشه ولی برگشتش میتونید بلافاصله اقدام کنید و بعد از ترابرد مجدد برگردید.
ترابرد هم دو بار در سال هست ظاهرا.

01110362
06-10-2018, 22:46
800مگابایت اینترنت یک هفته ای و ۵۰۰۰ریال اعتبار

چقدر ولخرج [emoji4][emoji58][emoji58]
کلا مخابرات خیلی اذیت میکنه و دست تو جیب مردم میکنه! هم مشترکین adsl هم مشترکین سیمکارت.

ShadowDragon
07-10-2018, 06:01

برگشت فوریه و اجبتری به سه ماه‌نیست

iman2919
07-10-2018, 10:51
سلام
ترابرد از خط ایرانسل دایمی به همراه اول هدیه داره؟ اگر داره چیه

m2music
07-10-2018, 12:34

اون سه ماه برای سیم کارت مبدأ هست. وقتی سیم کارتی میخری و فعال میکنی بعد گذشت 90 روز میتونی درخواست ترابرد ثبت کنی.

ShadowDragon
07-10-2018, 14:00
سلام
ترابرد از خط ایرانسل دایمی به همراه اول هدیه داره؟ اگر داره چیه

اول همین صفحه جوابتون هست :n11:

mohammadgh6
08-10-2018, 10:08
دوستان من ۴روز مونده بسته ایرانسلم تموم بشه امروز اقدام کنم برای ترابرد؟

ESPSV
08-10-2018, 10:22
دوستان من ۴روز مونده بسته ایرانسلم تموم بشه امروز اقدام کنم برای ترابرد؟

چند روزی طول میکشه تا ترابرد انجام بشه و تا اون زمان میتونین از بسته هم استفاده کنین

mohammadgh6
09-10-2018, 11:45
اقایون سیم رایتل من که ترابرد کردم اومد.چقدر دیگه قبلی غیر فعال میشه؟

01110362
09-10-2018, 12:33
اقایون سیم رایتل من که ترابرد کردم اومد.چقدر دیگه قبلی غیر فعال میشه؟

رایتل که ظرف یکی دو روز فعال میشه ولی همرا اول گفته ۳ تا ۵ روز !

ShadowDragon
11-10-2018, 10:16
رایتل که ظرف یکی دو روز فعال میشه ولی همرا اول گفته ۳ تا ۵ روز !

صرفا حرفه اینا
چون همش بستگی به سازمانش داره که کی تایید کنه

در کل مزیت رایتل فقط مکالمه ارزون ترشه اونم به شرطی ۲۹۹ حساب میشه که تو شبکه خودش باشی وگرنه ۴۹۹ هست ( البته دوستان گفتن شبکه همراه اولم هست اما من خودم تست کردم نبوده ، کاری ندارم به این موضوع)

مزیت همراه اول رو هم که دوستان اطلاع دارن

در مورد اینترنت بخوایم برسی کنیم، رایتل خیلی سرعتش کمتره، ۳ جی واسه من ۲۰۰ تاس به صورت معمول و پخش از آپارات هم گاهی به مشکل خوردم، د مقایسه با ایرانسل خیلی پایین تره، اما همراه اول نه

در کل اگه قصد استفاده مکالمه دارید رایتل و اگه اینترنت مد نظرتونه همراه اول بهتره

01110362
11-10-2018, 13:11
صرفا حرفه اینا

در کل مزیت رایتل فقط مکالمه ارزون ترشه اونم به شرطی ۲۹۹ حساب میشه که تو شبکه خودش باشی وگرنه ۴۹۹ هست ( البته دوستان گفتن شبکه همراه اولم هست اما من خودم تست کردم نبوده ، کاری ندارم به این موضوع)

در مورد اینترنت بخوایم برسی کنیم، رایتل خیلی سرعتش کمتره، ۳ جی واسه من ۲۰۰ تاس به صورت معمول و پخش از آپارات هم گاهی به مشکل خوردم، د مقایسه با ایرانسل خیلی پایین تره، اما همراه اول نه

در کل اگه قصد استفاده مکالمه دارید رایتل و اگه اینترنت مد نظرتونه همراه اول بهتره

سلام
دو سیم کارت دائمی ایرانسل ترابرد کردم رایتل (تهران)، یکیش دو روزه رسید دستم و یکی دیگش که دیرتر ترابرد کردم امروز رسید دستم(۳روزه) .
یه سیم کارت دائمی رایتل هم ثبت نام کردم برا داداشم اونم ۳/۱۶ و امروز ۳/۱۹ رسید دستش .
و اما سرعت کاملا بستگی به منطقه داره ، خونه ما ایرانسل فول آنتنlte هست منتها نوسان سرعتش زیاده از ۴ مگ تا ۳۰ مگ ( ساعات شبانه روز )
ولی رایتل اکثرا 3G هست حدود ۵-۸ مگ و یعضی جاهای خونه روی 4G تقریبا سرعتش حدود ۲۰-۲۸ مگ ثابت هست. منتها چون مودم دارم جایی هست که 4G هست و ۳-۴ آنتن داره. همراه اول هم تا حالا نداشتم.
کلا از رایتل راضی ترم تو بحث اینترنت.
هزینه مکالمه هم‌انشالله بالا نبرن ! پرسیدم گفتن فعلا برنامه ای برا افرایش ندارن[emoji4]

rioman
11-10-2018, 13:31
میخوام از ایرانسل ترابرد کنم به همراه اول:

وقتی ترابرد می کنیم سیم کارت اپراتور مقصد رو می فرستند خونه یا باید
بریم از نمایندگی بگیریم؟

ShadowDragon
11-10-2018, 13:37
میخوام از ایرانسل ترابرد کنم به همراه اول:

وقتی ترابرد می کنیم سیم کارت اپراتور مقصد رو می فرستند خونه یا باید
بریم از نمایندگی بگیریم؟

میفرستن
اما اگه نمایندگیش نزدیکه میتونی همونجا ثبت نام کنی

ShadowDragon
11-10-2018, 13:40
سلام
دو سیم کارت دائمی ایرانسل ترابرد کردم رایتل (تهران)، یکیش دو روزه رسید دستم و یکی دیگش که دیرتر ترابرد کردم امروز رسید دستم (با احتساب جمعه دو روزه میشه) .
یه سیم کارت دائمی رایتل هم ثبت نام کردم برا داداشم اونم ۳/۱۶ و امروز ۳/۱۹ رسید دستش .
و اما سرعت کاملا بستگی به منطقه داره ، خونه ما ایرانسل فول آنتنlte هست منتها نوسان سرعتش زیاده از ۴ مگ تا ۳۰ مگ ( ساعات شبانه روز )
ولی رایتل اکثرا 3G هست حدود ۵-۸ مگ و یعضی جاهای خونه روی 4G تقریبا سرعتش حدود ۲۰-۲۸ مگ ثابت هست. منتها چون مودم دارم جایی هست که 4G هست و ۳-۴ آنتن داره. همراه اول هم تا حالا نداشتم.
کلا از رایتل راضی ترم تو بحث اینترنت.
هزینه مکالمه هم‌انشالله بالا نبرن ! پرسیدم گفتن فعلا برنامه ای برا افرایش ندارن[emoji4]

امیدوارم
راستش من سه چهار منطقه به مدت یک ماه تست کردم، فقط هم ۳جی
بالاترین سرعت تو خونه ۲۰۰-۳۰۰ ک بود
بالاترین سرعت کلی هم ۱.۸ مگابایت بود ( نه بیت)

زمان ترابرد هم که نوشتم حرفه، منظورم صحبتی هست که تو سایت نوشته تا ۵ روز....

mr1987
11-10-2018, 20:18
صرفا حرفه اینا

من خط دائمی رایتل دارم .منطقه ما تحت پوشش رایتل نیست.پس وصل میشه همراه اول وسرعت اینترنتش مثل همراه اوله نهایت60مگابیت
قیمتش هم من بعد یکماه استفاده درخواست ریز کارکرد دادم که بعد24ساعت ایمیل شد برام و هزینش همون دقیقه299ریال بود
تماسهام همه به همراه اوله من که حساب کردم تایمش وقیمتش درست بود

mehdinik59
23-10-2018, 15:09
قسمت ترابرد سایت رایتل چند روزه خرابه و همش میزنه در حال بروزرسانی، نمایندگی رایتل هم رفتم گفتن چند روزه سیستم قطعه. کسی نمیدونه مشکل چیه و کی قراره حل بشه؟!!!

fanoostalaei
28-10-2018, 12:07
سلام
نزدیک 1 ماهه میخوام ترابرد کنم به رایتل و سیستمشون مشکل داره
امروز رفتم دفتر راتیل تو تبریز ! میگه بهتره 1 ماه صبر کنی ! سیستم بگیر نگیر داره ، این وسط مشترک ضرر میکنه ! سیم فعلیش میسوزه و از اینورم رایتل سیمش فعال نمیشه الاف میمونی !
عجب مسخرس این رایتل :|

ShadowDragon
28-10-2018, 12:40
سلام
امروز رفتم دفتر راتیل تو تبریز ! میگه بهتره 1 ماه صبر کنی ! سیستم بگیر نگیر داره ، این وسط مشترک ضرر میکنه ! سیم فعلیش میسوزه و از اینورم رایتل سیمش فعال نمیشه الاف میمونی !

من که رفتم همراه اول
شما هم میتونی همین کارو انجام بدی تا وقتی که درست شد، اگه ناراضی بودی بری رایتل

yakooza
28-10-2018, 12:51
ترابرد رو چند بار میشه انجام داد

01110362
28-10-2018, 18:49
سلام
یک ماه که نه ولی حدود دو هفته هست اینطوری شده ، من سه سیم کارت ایرانسل ترابرد کردم رایتل و خیلی هم سریع نهایتا سه روزه سیم فعال شد و یکی هم به همراه اول. اگر اینترنت شبانه رایگان همراه اول کنسل نشه و یا شیر فلکه رو نبندن برا پرمصرف ها عالیه. منم دیروز پرسیدم گفتن معلوم نیست کی درست بشه.

ترابرد رو چند بار میشه انجام داد

دو بار در سال.

ShadowDragon
28-10-2018, 19:53
یک ماه که نه ولی حدود دو هفته هست اینطوری شده ، من سه سیم کارت ایرانسل ترابرد کردم رایتل و خیلی هم سریع نهایتا سه روزه سیم فعال شد و یکی هم به همراه اول. اگر اینترنت شبانه رایگان همراه اول کنسل نشه و یا شیر فلکه رو نبندن برا پرمصرف ها عالیه. منم دیروز پرسیدم گفتن معلوم نیست کی درست بشه.

دو بار در سال.

همون طوری که اشاره کردید ، تا وقتی شبانه رایگان داره میارزه ، همراه اول

mohammadgh6
29-10-2018, 00:08
دوستان از ایرانسل اومدم رایتل تا چند وقت میتونم رایتل باشم؟ محدودیت زمانی داره یا نه؟

iran100
29-10-2018, 01:25
دوستان از ایرانسل اومدم رایتل تا چند وقت میتونم رایتل باشم؟ محدودیت زمانی داره یا نه؟

نامحدود میتوانید بمانید، مگر اینکه خط شما چند ماه خاموش باشه که سلب امتیاز میشه و به اپراتور اصلی برمیگرده.
هر وقت هم خودتون بخواهید میتونید برگردید.

ShadowDragon
29-10-2018, 01:45
نامحدود میتوانید بمانید، مگر اینکه خط شما چند ماه خاموش باشه که سلب امتیاز میشه و به اپراتور اصلی برمیگرده.
هر وقت هم خودتون بخواهید میتونید برگردید.

البته این در‌مورد اعتباریه
دایمی نه
تا وقتی بدهی دورهای قبلی نداشته باشی... منظورم اینه خاموش باشه مشکلی نیست

rioman
29-10-2018, 14:23
من دو هفته است از ایرانسل به همراه اول آنلاین ترابرد کردم.
فقط فرداش یه پیامک اومد که از حسن انتخاب من تشکر کرده بود!
دیگه هیچ خبری تا حالا نشده!
سیم کارت ایرانسلم هنوز فعاله و همراه اول هم برام سیم کارت نفرستاده.

SINASONY
29-10-2018, 18:57
من دو هفته است از ایرانسل به همراه اول آنلاین ترابرد کردم.
فقط فرداش یه پیامک اومد که از حسن انتخاب من تشکر کرده بود!
دیگه هیچ خبری تا حالا نشده!
سیم کارت ایرانسلم هنوز فعاله و همراه اول هم برام سیم کارت نفرستاده.
دقیقا منم عین شما پیام اومده ولی خبریم از سیم کارت نیست.

ShadowDragon
29-10-2018, 19:54
برین‌نمایندگی انجام بدید
من که مشکلی نداشتم، همونجا هم سیمکارت رو میدن
فقط بدهی با ایرانسل رو سریع صاف کنید چون بسیار دریوزست! سریع رد درخواست میکنه

SINASONY
30-10-2018, 16:11
خوشبختانه امروز اورد دره خونه.فقط همراه اول چه گیره.ایرانسل اصلا اینجور سخت نمیگیره.شیش بار زنگ زد تا اورد.بعدشم دو ساعت کارتو نگاه کرده اثر انگشت امضا چه خبره خخخخ.

- - - Updated - - -

خوشبختانه امروز اورد دره خونه.فقط همراه اول چه گیره.ایرانسل اصلا اینجور سخت نمیگیره.شیش بار زنگ زد تا اورد.بعدشم دو ساعت کارتو نگاه کرده اثر انگشت امضا چه خبره خخخخ.

SINASONY
30-10-2018, 16:12
پنج تا خط ایرانسل عوض کردم اورد دره خونه نه کارتی خواست نه کپی کارتی نه گفت حتما باید بخودش تحویل بدیم. زیادی سخت میگیره همراه اول چه خبره مگه یه سیم کارته دیگه.

:n31:

ShadowDragon
30-10-2018, 17:28
پنج تا خط ایرانسل عوض کردم اورد دره خونه نه کارتی خواست نه کپی کارتی نه گفت حتما باید بخودش تحویل بدیم. زیادی سخت میگیره همراه اول چه خبره مگه یه سیم کارته دیگه.

:n31:

سریع فعال شد؟ یا فقط سیم رو آوردن؟
الان پنج تا خط رو ترابرد کردین یا هنوز ایرانسله؟

SINASONY
31-10-2018, 17:32
سریع فعال شد؟ یا فقط سیم رو آوردن؟
الان پنج تا خط رو ترابرد کردین یا هنوز ایرانسله؟
نه فکر کنم سه روز لازمه فعال بشه نه اون پنج خطو فقط فور جی کردم.

Pooya Rezaie
01-11-2018, 10:12
سلام دوستان.
من سیم کارت دایمی همراه اول ترابرد کردم رایتل. دفعه اول با اینکه قبض کامل پرداخت کرده بودم ولی تاییدیه پرداخت دیر رسید همراه اول درخواست رو رد کرد. دفعه دوم که درخواست دادم کامل و بدون مشکل ثبت شد. ولی الان دو هفته هست سیم همراه اول غیرفعال شده و سیمی که رایتل اورده هنوز فعال نشده. هرچی هم تماس میگیرم با رایتل فایده نداره میگن فقط داره پیگیری میشه ۱۹۵ هم شکایت کردم اونا هم کاری نکردن بعد دو هفته. کسی تجربه مشابه داشته؟ باید چیکار کرد الان !!!

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

ShadowDragon
01-11-2018, 11:24
سلام دوستان.
من سیم کارت دایمی همراه اول ترابرد کردم رایتل. دفعه اول با اینکه قبض کامل پرداخت کرده بودم ولی تاییدیه پرداخت دیر رسید همراه اول درخواست رو رد کرد. دفعه دوم که درخواست دادم کامل و بدون مشکل ثبت شد. ولی الان دو هفته هست سیم همراه اول غیرفعال شده و سیمی که رایتل اورده هنوز فعال نشده. هرچی هم تماس میگیرم با رایتل فایده نداره میگن فقط داره پیگیری میشه ۱۹۵ هم شکایت کردم اونا هم کاری نکردن بعد دو هفته. کسی تجربه مشابه داشته؟ باید چیکار کرد الان !!!

میتونی بری همراه اول برگشت فوری بزنی
پشتیبانی رایتل خیلی کنده

Pooya Rezaie
01-11-2018, 11:32
میتونی بری همراه اول برگشت فوری بزنی
پشتیبانی رایتل خیلی کندهبرگشت فوری همراه اول سیم جدید میاره باز؟ اونم حتما باید چند روز صبر کنم تا فعال شه

ShadowDragon
01-11-2018, 11:44
برگشت فوری همراه اول سیم جدید میاره باز؟ اونم حتما باید چند روز صبر کنم تا فعال شه

اگه میخوای بیارن که تا یه ماه دیگه خط خاموشه...
برو دفاتر پیشخوان، همون جا یکی بهت میده، سریع هم فعال میشه

SINASONY
05-11-2018, 12:31
لعنت بر همراه اول.هیچیش عین ادمیزاد نیست.شماره ایرانسل ترابرد کردم تو گوشی هواوی و مودم شناخته نمیشه تو گوشی سامسونگ شناخته میشه این چه وضعیه.صحبت کردم میگن همینه که هست سیم کارتا با بعضی گوشی و مودم ها سازگار نیستن.یه سیمکارت قدیمی همراه اول دارم از بس غیره استانداره انداختم تو تبلت با بدبختی درش اوردم گیر کرده بود.

- - - Updated - - -

abbasjun
24-11-2018, 16:26
قسمت ترابرد رایتل الان یک ماهی میشه که خرابه
ترابرد زدم شمارم رو بعدش فرام سیم رایتل اومد دیگه هیچی نشده از اون موقع نه رایتل فعال شده نه سیم خودم غیر فعال
پشتیبانی رایتل هم زمان نمیده برای حل مشکل

dvb55
25-12-2018, 11:52
لعنت بر همراه اول.هیچیش عین ادمیزاد نیست.شماره ایرانسل ترابرد کردم تو گوشی هواوی و مودم شناخته نمیشه تو گوشی سامسونگ شناخته میشه این چه وضعیه.صحبت کردم میگن همینه که هست سیم کارتا با بعضی گوشی و مودم ها سازگار نیستن.یه سیمکارت قدیمی همراه اول دارم از بس غیره استانداره انداختم تو تبلت با بدبختی درش اوردم گیر کرده بود.

من همن دقیقا مشکل این دوستمون رو پیدا کردم و سیمکارت روی تبلت جواب نمیده و انتن نداره

hellbrain666
25-12-2018, 13:32
دوستان اگر از سیمکارت دائمی همراه اول به ایرانسل ترابرد کنیم سرویس ایرانسل دائمی میشه یا اعتباری؟

dvb55
25-12-2018, 14:57
دوستان اگر از سیمکارت دائمی همراه اول به ایرانسل ترابرد کنیم سرویس ایرانسل دائمی میشه یا اعتباری؟

همون دائمی

dvb55
25-12-2018, 19:52

- - - Updated - - -

من تصمیم گرفتم یه شکایت به 195 بزنم شما هم اگه وقتش رو داشتی یه شکایت بزن

dvb55
22-01-2019, 09:45
من تصمیم گرفتم یه شکایت به 195 بزنم شما هم اگه وقتش رو داشتی یه شکایت بزن

بعد از پیگیری های زیاد و مراجعه حضوری به مخابرات محل سکونت و کلی سرو کله زدن

نتیجه: برای دیوایس هایی که فقط از اینترنت استفاده می کنن و مکالمه ندارن چون بعد از نصب سیمکارت انتن ندارن قاعدتا نمی شه اینترنت پایشون رو فعال کرد و در نتیجه انتن هم ندارن باید حضوری به مرکز مخابرات مراجعه کنید تا روی این دیوایس ها مثل تبلت خودم که قابلیت مکالمه نداره بصورت دستی از پنل خودشون اینترنت پایه رو فعال کنن تا انتنش هم بیاد. امیدوارم این تجربه بدرد دوستان بخوره

ShadowDragon
22-01-2019, 11:07
دوستان کسی اطلاع داره حد اعتبار سیم دایمی ترابرد شده به mci چقدره؟

ALIRK
22-01-2019, 14:08
دوستان کسی اطلاع داره حد اعتبار سیم دایمی ترابرد شده به mci چقدره؟

اگر سیم ایرانسل باشه همون مبلغ ایرانسله که شده 30 و 50 و 90
اما اگر سیمت همون سیم قدیم همراه بودی و برگشتی همراه حد اعتبار همون قبلی هست منتها قانون جدید میگه تا 90هزار بدهی قطع میکنه
رایتل هم حد اعتبار خودش که همون 60تومن و 90تومنه

ShadowDragon
24-01-2019, 09:51
دوستان، پارسال شهریور، به خاطر تعرفه های بسته اینترنت و مکالمه ایران لول، ترابرد کردم، (از همراه اول) ، و بعد گرون کردن های ایران لول تصمیم به برگشت به mci دارم
یه سیم دایمی رو هم فرستادم رایتل که اونم هیچ مزیتی نداره، پدر باتری گوشی رو هم دراورده! الان میخوام برگردم mCi،به نظرتون از طریق سایت اقدام کنم؟ یا حضوری؟ در کل ، ایا ترابرد به همراه اول مشکل ایجاد میشه؟

ALIRK
24-01-2019, 17:02
دوستان، پارسال شهریور، به خاطر تعرفه های بسته اینترنت و مکالمه ایران لول، ترابرد کردم، (از همراه اول) ، و بعد گرون کردن های ایران لول تصمیم به برگشت به mci دارم
یه سیم دایمی رو هم فرستادم رایتل که اونم هیچ مزیتی نداره، پدر باتری گوشی رو هم دراورده! الان میخوام برگردم mCi،به نظرتون از طریق سایت اقدام کنم؟ یا حضوری؟ در کل ، ایا ترابرد به همراه اول مشکل ایجاد میشه؟

نظر بنده برید حضوری انجام بدیدنهایت 1ساعت وقت میگیره . به مشکل برنخورید همزمان ترابرد هم قبض بروز رو پرداخت کنید

ShadowDragon
25-01-2019, 19:34
با ۹۹۹۰ تماس گرفتم
گفتن ما اصلا از طریق پست ارسال نمیکنیم و باید دفتر مراجعه کنید
به همین دلیل، اقدام از طریق سایت اصلا منطقی نیست

01110362
26-01-2019, 06:35
با ۹۹۹۰ تماس گرفتم
گفتن ما اصلا از طریق پست ارسال نمیکنیم و باید دفتر مراجعه کنید
به همین دلیل، اقدام از طریق سایت اصلا منطقی نیست

من که ترابرد کرده بودم از ایرانول به همراه آخر برای من با پیک موتور آوردنش ! ۳-۴ ماه پیش.

ShadowDragon
26-01-2019, 07:49
من که ترابرد کرده بودم از ایرانول به همراه آخر برای من با پیک موتور آوردنش ! ۳-۴ ماه پیش.

پیشرفت ویژگی بارز همراه ابتر و ایرانلول هست!

01110362
27-01-2019, 06:28
برگشت زدم به ایرانول
سیمکارت رایتل دیروز no service شد منتها هنوز سیمکارت نیومد ! معمولا سیمکارت رو خود ایرانول میفرسته یا برم امور مشترکین !
البته به پشتیبانی اعلام کردم گفت بررسی میکنیم‌ .

ShadowDragon
27-01-2019, 20:48
نظر بنده برید حضوری انجام بدیدنهایت 1ساعت وقت میگیره . به مشکل برنخورید همزمان ترابرد هم قبض بروز رو پرداخت کنید

متاسفانه حوصله دفت رفتن نداشتم و از سایت اقدام کردم
امیدوارم ب مشکل نخوره! نتیجش رو میزارم
مسیله اینجاست که sms قبضی از طرف رایتل نیومده

ALIRK
28-01-2019, 12:04
متاسفانه حوصله دفت رفتن نداشتم و از سایت اقدام کردم
امیدوارم ب مشکل نخوره! نتیجش رو میزارم
مسیله اینجاست که sms قبضی از طرف رایتل نیومده

در جریان باشید که کلیه هدیه ها برای تمام سیمکارتها برداشته شده
همون20 گیگ برای دائمی و 14 گیگ برای اعتباری .هم برای سیمکارت های که بار اول ترابرد میشن هم برای قدیمی ها که برگشت میدن

ShadowDragon
28-01-2019, 12:39
در جریان باشید که کلیه هدیه ها برای تمام سیمکارتها برداشته شده
همون20 گیگ برای دائمی و 14 گیگ برای اعتباری .هم برای سیمکارت های که بار اول ترابرد میشن هم برای قدیمی ها که برگشت میدن

مگه هدیه داشت؟ قبلا هم پرسیدم گفتن برگشتی ها هدیه ندارن
مشکل من اینه که رایتل ر.ده

ALIRK
28-01-2019, 15:45
مگه هدیه داشت؟ قبلا هم پرسیدم گفتن برگشتی ها هدیه ندارن
مشکل من اینه که رایتل ر.ده

برگشتی ها ندارن کلا
اما برای اولین بار هم ترابرد بزنی دیگه هدیه درکار نیست :n10:

ShadowDragon
28-01-2019, 16:59
برگشتی ها ندارن کلا
اما برای اولین بار هم ترابرد بزنی دیگه هدیه درکار نیست :n10:

کلا نمیدونستم همراه اول هدیه ای میده! فکر میکردم ۸۰۰ مگابایت هست
پس مشکلی نیست :n33:

ShadowDragon
29-01-2019, 11:54
سلام
دوستان من از طریق سایت همراه اول ۲ روز پیش غروب درخواست ثبت کردم
و امروز صبح برای تحویل سیم‌ تماس گرفتن
(آنلاینش مشکلی نداره)

ShadowDragon
02-02-2019, 09:24
سلام
دوستان من از طریق سایت همراه اول ۲ روز پیش غروب درخواست ثبت کردم
و امروز صبح برای تحویل سیم‌ تماس گرفتن
(آنلاینش مشکلی نداره)

دوستان ویرایش میکنم
با من تماس گرفتن، اما سیم به دستم نرسید
با اون شماره هم تماس میگیرم، میگن سیم شما دست ماست و پیک نداریم....
همین الان درخواست ترابردم انجام شد اما سیم ندارم
برین دفتر که همراه اول ....

ALIRK
02-02-2019, 16:28
دوستان ویرایش میکنم
با من تماس گرفتن، اما سیم به دستم نرسید
با اون شماره هم تماس میگیرم، میگن سیم شما دست ماست و پیک نداریم....
همین الان درخواست ترابردم انجام شد اما سیم ندارم
برین دفتر که همراه اول ....

بهتون چند پست قبل گفتم فقط حضوری
که با نبودن پیک و وقت شما حالا باید خودتان پیگیر باشید و حضوری تحویل بگیرید

ShadowDragon
02-02-2019, 17:04
مشکل اینجا بود که مرکز نزدیک ما نبود
به هر حال، من که صبح میرم ، شب میام، اتفاقا قطع باشه وقتمو نمیگیره
اما بقیه مثل من نیستن که با خیال راحت ۱۹۵ شکایت کنن

ShadowDragon
04-02-2019, 09:12
بعد هشت روز ساعت ۹/۳۰ شب فرستادن، ولی مشکل دریافت sms ندارم
در کل اگه دفاتر درخواست بدید بهتره که این مشکل پیش نیاد
همون طوری که دوستان اشاره کردن، هدیه ای هم نداشت (مهم نیست)

mirsina1979
24-03-2019, 00:54
من چند روز پیش از رایتل برگشتم همراه اول الان یک مشکلی که دارم sms بعضی از بانک ها برام نمیاد
volte هم فعال نمیشه گوشیم نوت ۸

m2music
24-03-2019, 21:50
من چند روز پیش از رایتل برگشتم همراه اول الان یک مشکلی که دارم sms بعضی از بانک ها برام نمیاد
volte هم فعال نمیشه گوشیم نوت ۸

فردا تماس بگیرید 9990 تا مشکلتون رو حل کنن. منم از رایتل برگشتم و مشکل پیامک بانکی ندارم(ملی،پاسارگاد)

mohammadgh6
15-04-2019, 23:41
دوستان من از 0912 همراه اول میخام برم رایتل به نظرتون صلاح هست؟ قبلا از دائمی ایرانسل رفتم رایتل راضیم هستم

sia0368
16-04-2019, 07:41
سلام
خط ایرانسل دارم و میخام ترابرد کنم به همراه اول
پیامکهای بانکی و دادگاه خیلی برام مهمن
برای اینجور پیامکها مشکلی پیش نمیاد؟

ALIRK
16-04-2019, 08:21
دوستان من از 0912 همراه اول میخام برم رایتل به نظرتون صلاح هست؟ قبلا از دائمی ایرانسل رفتم رایتل راضیم هستم

رایتل چیزی نداره
مشکلاتش انتن دهی ضعیف رومینگ روی همراه اول ...داغ شدن گوشی زود تموم شدن باطریوووووو
حالا تصمیم با خودتون هست

- - - Updated - - -

سلام
خط ایرانسل دارم و میخام ترابرد کنم به همراه اول
پیامکهای بانکی و دادگاه خیلی برام مهمن
برای اینجور پیامکها مشکلی پیش نمیاد؟

من تا اینجا هرکی رو دیدم ترابرد زده مشکلی نداشته
اما اگر خیلی پیامکها براتون مهم هستند ترابرد نکنید

mohammadgh6
16-04-2019, 23:11
الان کدوم اپراتور برای سیم کارت دائمی به صرفه تره؟
دوم اینکه همراه اول درست حساب میکنه قبض و یا زیر آبی میره؟

Tornado2800
17-04-2019, 13:37

سلام
نظر شخصی من بین ایرانسل و رایتل

mohammadhossin01
19-06-2019, 18:02
همراه اول و ایرانسل از نظر تعرف هر دو یکی هستند فقط رایتل یکم ارزانتر حساب میکنه

ShadowDragon
19-06-2019, 19:40
سلام
نظر شخصی من بین ایرانسل و رایتل

عملا هر سه یکی هستن
چه مزیتی دارن اون دو تا؟

fanoostalaei
19-06-2019, 20:21
به نظر من رایتل برای سیم دائمی بهترینه
چون داخل شبکه تماس کلا رایگان
و در مورد ، اینترنت تعرفه ازاد خیلی ارزونتر از همراه و ایرانسل هست ( من بدون بسته مصرف میکنم و خیلی خیلی ارزونتر از بسته در میاد برای من )

ShadowDragon
20-06-2019, 11:51
پیامتون رو دیدم کلی تعجب کردم:n38:
تماس درون شبکه رایگان
فکر کردم رایتل بلاخره به این نتیجه رسیده که بازار یابیش رو عوض کنه
و از اونجایی که عملا کسی رایتل نداره، این مسیله تماس رایگان یه تبلیغ عالی بدون استفاده برای مشتری هست
اما رفتم تو سایت ، همچنان دقیقه ای ۳۳ هست

fanoostalaei
20-06-2019, 22:31
پیامتون رو دیدم کلی تعجب کردم:n38:
تماس درون شبکه رایگان
فکر کردم رایتل بلاخره به این نتیجه رسیده که بازار یابیش رو عوض کنه
و از اونجایی که عملا کسی رایتل نداره، این مسیله تماس رایگان یه تبلیغ عالی بدون استفاده برای مشتری هست
اما رفتم تو سایت ، همچنان دقیقه ای ۳۳ هست
دوست عزیز خیلی وقته برای من داخل شبکه رایگان هست
انقدر زیاد ک نمیدونم از کی ! شاید از همون وقتی ک ترابرد کردم و یا قبل تر از اون
چون تو شهر خیلی تبلیغ دیده بودم که نوشته بود مکالمه رایگان درون شبکه در استان آ.ش
بعد از ترابرد دیدم ک که کلا داخل شبکه رایگان هست در کشور
یه سری مزایای دیگه هم داره که نمیشه اینجا گفت

mr.arbab28
21-06-2019, 03:09
ترابرد کردم به همراه اول اما الان ۷ روزه میگذره کد فعال سازی برای ثبت نام در همراه من نمیاد چیکار کنم ؟ پیامک‌های محتوایی و تبلیغاتی بازه

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

ShadowDragon
21-06-2019, 11:02
دوست عزیز خیلی وقته برای من داخل شبکه رایگان هست
انقدر زیاد ک نمیدونم از کی ! شاید از همون وقتی ک ترابرد کردم و یا قبل تر از اون
چون تو شهر خیلی تبلیغ دیده بودم که نوشته بود مکالمه رایگان درون شبکه در استان آ.ش
بعد از ترابرد دیدم ک که کلا داخل شبکه رایگان هست در کشور
یه سری مزایای دیگه هم داره که نمیشه اینجا گفت

یعنی ۰؟
بدون بسته؟
تامین اجتماعی اینا هو نبودی؟
چی بگم
شما یکی از شهر های تبریز بودی اگه اشتباه نکمم

fanoostalaei
22-06-2019, 23:10
یعنی ۰؟
بدون بسته؟
تامین اجتماعی اینا هو نبودی؟
چی بگم
شما یکی از شهر های تبریز بودی اگه اشتباه نکمم
بله بدون بسته ۰
نه تامین اجتماعی هستم و نه چیزی

poriya_hashie
22-06-2019, 23:16
رایتل به درد نمیخوره برای مکالمه
وقتی هیچ کس نداره حتی رایگان هم باشه بازم فایده نداره

!AL
23-06-2019, 09:32
الان بین سه اپراتور کدوم بسته های ماهانه با بیشترین حجم رو میده؟
من ماهی 30 گیگ نیاز دارم

!AL
24-06-2019, 13:10
الان بین سه اپراتور کدوم بسته های ماهانه با بیشترین حجم رو میده؟
من ماهی 30 گیگ نیاز دارم
کسی نظری پیشنهادی نداشت؟

mohammadgh6
27-08-2019, 15:54
دوستان من از ایرانسل دائمی اومدم رایتل
آیا میتونم از رایتل برم همراه اول؟

persian.godfather
27-08-2019, 16:20
دوستان من از ایرانسل دائمی اومدم رایتل
آیا میتونم از رایتل برم همراه اول؟

بله میتونید اما این آخرین بار هست اجازه ترابرد دارید ، چون هر یک سال ۲ بار اجازه انجام ترابرد رو دارید

mohammadgh6
27-08-2019, 16:39
بله میتونید اما این آخرین بار هست اجازه ترابرد دارید ، چون هر یک سال ۲ بار اجازه انجام ترابرد رو دارید
چند وقت باید تو رایتل باشم تا بتونم برم همراه اول(منظورم چند ماهه)

ShadowDragon
27-08-2019, 19:46
چند وقت باید تو رایتل باشم تا بتونم برم همراه اول(منظورم چند ماهه)

محدودیت نداره

یک هفته حتی!!
من خودم ۲۰ روزه رفتم

mohammadgh6
07-09-2019, 17:56
من از ایرانسل رفتم رایتل.حالا میخام برم همراه اول. همراه اول اپراتور مبدا و ایرانسل میشناسه.یعنی برای تغییر به رایتل تیک نمیخوره.به نظر شما چکار کنم.۱۰روزه سر کارم

m2music
07-09-2019, 21:13
من از ایرانسل رفتم رایتل.حالا میخام برم همراه اول. همراه اول اپراتور مبدا و ایرانسل میشناسه.یعنی برای تغییر به رایتل تیک نمیخوره.به نظر شما چکار کنم.۱۰روزه سر کارم

حضوری برو دفتر پیشخوان همون لحظه سیم کارت خام رو بهت میده . اگه نشد یکبار برو نمایندگی ایرانسل و از رایتل برگشت بزن و بعد فعال سازی روی ایرانسل به همراه اول ترابرد کن

mohammadgh6
16-09-2019, 10:29
اقا حضوری هم رفتم نشد. به نظرتون برگردم ایرانسل میتونم برم همراه اول یا صبر کنم؟سالی ۲بار پر نمیشه؟ایرانسل به رایتل،رایتل به ایرانسل.ایرانسلبههمراه اول؟

mohammadgh6
16-09-2019, 10:43
اقا حضوری هم رفتم نشد. به نظرتون برگردم ایرانسل میتونم برم همراه اول یا صبر کنم؟سالی ۲بار پر نمیشه؟ایرانسل به رایتل،رایتل به ایرانسل.ایرانسلبههمراه اول؟

m2music
16-09-2019, 10:55

برگشت به اپراتور اصلی جز اون دوبار حساب نمیشه. شما اگه سیمکارت ایرانسل هست و رفتید رایتل حالا برو نمایندگی ایرانسل و بازگشت بزن. بعد فعال شدن خط ایرانسل دوباره برو دفتر پیشخوان و ترابرد کن به همراه اول.

shervin115
14-06-2020, 07:38
آشغال ترین اپراتور رایتل
خط رایتل هست دائمی
رو ایرانسل بود . برش گردوندم رایتل . 10 روز گذشته و آنتن ایرانسلش قطع شده و اومده رو رایتل ولی سیم کارتی نیومده .
تو 195 هم شکایت کردم ولی خط روی هواست

shervin115
14-06-2020, 07:43
آشغال ترین اپراتور رایتل
خط رایتل هست دائمی
رو ایرانسل بود . برش گردوندم رایتل . 10 روز گذشته و آنتن ایرانسلش قطع شده و اومده رو رایتل ولی سیم کارتی نیومده .

ALIRK
14-06-2020, 14:02
آشغال ترین اپراتور رایتل
خط رایتل هست دائمی

اشتباه کردی ثبت اینترنتی زدی حضوری میفرفتی 1دقیقه بیشتر طول نمیکشید

shervin115
14-06-2020, 21:10
اشتباه کردی ثبت اینترنتی زدی حضوری میفرفتی 1دقیقه بیشتر طول نمیکشید

قبلا 2 بار ترابرد کردم با خط های دیگه
درخواست میزدی تو سیستم 48 ساعت نشده سیم کارت تحویل میشد ولی از وقتی تموم هزینه های والده وزیر افتاده گردن رایتل ، مشتری مداری رو فراموش کرده . انگاری داره گردن کلفتی میکنه تو بازار اپراتورها :whistle::دی

mohammadhossin01
24-06-2020, 18:42
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%B2%DB%B4_%DB%B1%DB%B7_%DB%B2%DB%B4_%DB%B1%DB%B8 .png

سلام دوستان من برج یازده 98 از همراه اول به ایرانسل ترابرد کردم الان میخوام برگردم به همراه اول نمیتونم پیام میده حداقل یکی از مغادیر وارد شده با اطلاعات سازمان ثبت احوال مطابقت ندارد
دلیلش چیه و چکار کنم؟ حضوریم رفتم نمایندگی همراه اول نشد و جواب درستی ندادن

mohammadhossin01
24-06-2020, 18:43
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%B2%DB%B4_%DB%B1%DB%B7_%DB%B2%DB%B4_%DB%B1%DB%B8 .png

سلام دوستان من برج یازده 98 از همراه اول به ایرانسل ترابرد کردم الان میخوام برگردم به همراه اول نمیتونم پیام میده حداقل یکی از مغادیر وارد شده با اطلاعات سازمان ثبت احوال مطابقت ندارد

pipo4713
24-06-2020, 19:32

به نمایندگی مرکزی یا دولتی مراجعه کنید.. این مشکل از سرور ثبت احوال و سرور خودشون هست باید حل کنن.
برای من پیش اومد و فامیلی با فاصله کم و زیاد میشد برای همین حلش کردن..

mohammadhossin01
25-06-2020, 02:14
به نمایندگی مرکزی یا دولتی مراجعه کنید.. این مشکل از سرور ثبت احوال و سرور خودشون هست باید حل کنن.
برای من پیش اومد و فامیلی با فاصله کم و زیاد میشد برای همین حلش کردن..
نمایندگی ایرانسل باید برم؟
تو سایت 195 شکایت زدم به جایی میرسه؟

fanoostalaei
25-06-2020, 08:21

برو سایت همراه اول
برگشت فوری رو بزن
من امتحان کردم 24 ساعت نشده برگشت داده میشید

mohammadhossin01
25-06-2020, 09:15
برو سایت همراه اول
برگشت فوری رو بزن
من امتحان کردم 24 ساعت نشده برگشت داده میشید

پیام میده حداقل یکی از مغادیر وارد شده با اطلاعات سازمان ثبت احوال مطابقت ندارد
انجام نمیشه عکس دادم

ALIRK
25-06-2020, 14:42
پیام میده حداقل یکی از مغادیر وارد شده با اطلاعات سازمان ثبت احوال مطابقت ندارد
انجام نمیشه عکس دادم

تعداد سیمکارتهاتون بالای 10تا باشه خطا میزنه
تعداد سیمکارتهاتون در 3اپراتور رو بفرمایید چندتا داری

mohammadhossin01
25-06-2020, 19:25
این مورد حذف شود

mohammadhossin01
25-06-2020, 19:27
تعداد سیمکارتهاتون بالای 10تا باشه خطا میزنه
تعداد سیمکارتهاتون در 3اپراتور رو بفرمایید چندتا داری
کلا از همه 8 تا

pipo4713
26-06-2020, 00:01
نمایندگی ایرانسل باید برم؟
تو سایت 195 شکایت زدم به جایی میرسه؟
به نمایندگی مرکزی مراجعه کن
مشکل رو توضیح بده احتمالا حل میکنن اگر تنبل نباشن...

ALIRK
26-06-2020, 01:41
کلا از همه 8 تا

پس مشکل سیستم احراز هویت هست نمایندگی هم احتمالا همین مشکل و خطا رو بزنه

mehrdad..7
07-03-2021, 02:12
دوستان من سال 95 از ایرانسل ترابرد کردم همراه اول الا چن ماهی هست که از گوگل و اینستاگرام و برخی سرویس های داخلی مث بیمه سلامت برام اس ام اس نمیاد چن بار با اپراتور تماس گرفتم ولی همچنان مشکل برقرار هست کسی این مشکل رو داشته که رفع کرده باشه.

italodance
07-03-2021, 06:49
دوستان من سال 95 از ایرانسل ترابرد کردم همراه اول الا چن ماهی هست که از گوگل و اینستاگرام و برخی سرویس های داخلی مث بیمه سلامت برام اس ام اس نمیاد چن بار با اپراتور تماس گرفتم ولی همچنان مشکل برقرار هست کسی این مشکل رو داشته که رفع کرده باشه.

من هم دارم این مشکل رو همراه آخر

ولی ایرانسل اوکی هست، برای Discord تایید شماره تلفن میخواستم ، هر چی همراه آخر را زدم هیچ اس ام اسی نیامد ولی ایرانسل مشکلی نداره.

mr korash
07-03-2021, 11:34
از همراه اول به رایتل درخواست ترابرد زدم نزدیک یک ماهه 4 درخواست دادم هر 4تاش بدون دلیل خاصی رد میشه و هر بار میگن دوباره ثبت نام کن :wac: دوباره ثبت نام میکنم بازم روز از نو روزی از نو !! کلی وقت و انرژی ازم گرفتن واقعا پشیمون شدم ! مثل اینکه کلا میخوان مشترک بیخیال بشه و ترابرد نکنه !
از رایتل تماس گرفتن گفتن همراه اول همیشه اینکارو میکنه :eh::thumbsdow کلی هزینه هم برای رایتل میتراشه هم وقت از مشتری بیچاره میسوزنه !

ShadowDragon
10-04-2021, 18:25
کسی جدیدا با همراه اول ترابرد کرده؟تو مراحل اذیت نمیکنن؟

navid_rsz
20-06-2021, 16:15
سلام دوستان
کسی اطلاعی داره VO LTE ایرانسل رو چطور میشه فعال کرد؟ ظارهرا میگن که از 13 خرداد بسته فعالسازیشو و مشترکینی که تا به حال فعال نکردن دیگه نمیتونن فعال کنن.. ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه

kurosh08
02-08-2021, 11:19
سلام. من دور روز قبل از ایرانسل به همراه اول ترابرد کردم. از دیروز صبح تا این لحظه هیچ کدوم از پیامک های بانکی واسم نمیاد! 4 تا بانک: ملی مهر پارسیان رفاه
پیامک سامانه ثنا هم واسم نمیاد!!
احتمالاً سامانه های دیگه ای هم هست که نمیاد
پنجاه بار زنگ زدم همراه اول. هی میگن ریست کردیم و 24 ساعت باید ثبت کنین، بلک لیست رو چک کنین!! و...
عجب داستانی شد

- اختلال در دريافت پيامك‌ها پس از ترابردپذيري
اختلال در دريافت پيامك‌ها يكي از شايع‌ترين ايراداتي است كه پس از انجام ترابرد گزارش شده است. تعداد زيادي از اين گزارشات به اختلال و عدم‌دريافت پيامك‌هايي نظير پيامك بانك‌ها، پيامك‌هاي صورت‌حساب و قبوض، پيامك از سرويس‌هاي پيامكي نظير اخبار و خطرناك‌تر از همه پيامك‌هايي كه براي عضويت و ورود در سرويس‌هاي آنلاين مورد نياز است، اشاره دارند. تصور كنيد براي ورود به حساب ايميل خود «ورود دومرحله‌اي» را فعال كرده‌ باشيد و حالا پس از انجام ترابرد براي ورود به ايميل يا سرويس‌هاي مشابه دچار مشكل جدي مي‌شويد. راه‌حل: در نخستين قدم با اپراتور جديد خود تماس بگيريد و خواستار كمك شويد؛ در صورتي كه مشكل حل نشد با سامانه ۱۹۵ تماس بگيريد و شكايت كنيد و درنهايت در صورت ادامه اين مشكل تنها راه «لغو ترابرد» و بازگشت به اپراتور نخستين است.

navid_rsz
03-08-2021, 10:31
سلام. بزرگترین اشتباه شما این بود که به اپراتور همراه اول ترابرد کرده اید.... ترابرد به ایرانسل هیچ مشکلی ندارد ولی همراه اول پاسخگوی هیچ مشکلی نیست...
بنده 6ماه درگیر این مسائل بودم و به شما اطمینان میدم که همراه اول کوچکترین اقدامی برای شما انجام نخواهد داد. توصیه میکنم سریعتر به ایرانسل برگردید
با آرزوی موفقیت

kurosh08
03-08-2021, 10:47
سلام. بزرگترین اشتباه شما این بود که به اپراتور همراه اول ترابرد کرده اید.... ترابرد به ایرانسل هیچ مشکلی ندارد ولی همراه اول پاسخگوی هیچ مشکلی نیست...
بنده 6ماه درگیر این مسائل بودم و به شما اطمینان میدم که همراه اول کوچکترین اقدامی برای شما انجام نخواهد داد. توصیه میکنم سریعتر به ایرانسل برگردید
با آرزوی موفقیت

سلام
ای بابا
حالا همراه اول گفت تا 48 ساعت دیگه نتیجه به شما اعلام میشه. از طریق 195 هم شکایت زدم و اونام گفتن 48 ساعت دیگه تماس بگیرین تا جواب رو به شما بدیم.
اگه برگردم به ایرانسل مشکلی پیش نمیاد؟ بعضی از دوستان میگفتن بعد از برگشت یه سری مشکلات عجیب غریب ممکنه پیش بیاد
من به خاطر این ترابرد کردم که سمت ما آنتن ایرانسل مشکل داره و اینترنت هم سرعت بسیار پایین

dvb55
03-08-2021, 11:08
سلام
ای بابا
حالا همراه اول گفت تا 48 ساعت دیگه نتیجه به شما اعلام میشه. از طریق 195 هم شکایت زدم و اونام گفتن 48 ساعت دیگه تماس بگیرین تا جواب رو به شما بدیم.
اگه برگردم به ایرانسل مشکلی پیش نمیاد؟ بعضی از دوستان میگفتن بعد از برگشت یه سری مشکلات عجیب غریب ممکنه پیش بیاد
من به خاطر این ترابرد کردم که سمت ما آنتن ایرانسل مشکل داره و اینترنت هم سرعت بسیار پایین

با توجه به اینکه شهرستان تشریف دارین به ساختمان مرکزی مخابرات شهرتون حضوری مراجعه کنید زودتر به نتیجه خواهید رسید

navid_rsz
03-08-2021, 14:25
سلام. خیر هیچ مشکلی پیش نمیاد و مطمعن باشین مشکلات احتمالی هم خیلی بهتر و سریعتر از همراه اول حل خواهد شد.
اگه شما بابت عدم آنتن دهی ایرانسل از 195 و 700 پیگیری میکردین یقینا پاسخ بهتری میگرفتین تا اینکه ترابرد کنین به اپراتور بی حساب و کتابی مثل همراه اول
بنده شخصا حدود 15 شکایت از همراه اول دارم که عالی ترین مراجع هم تاییدش کردن ولی همراه اول هیچ اقدام مثبتی انجام نمیده. برای همین میگم بجای اعصاب خردی، برید ایرانسل و مشکل آنتن دهیتون رو رفع کنین.
بفرمایید کدام قسمت رامسر تشریف دارین تا بنده شماره مستقیم مسئول رسیدگی به bts های منطقه رو بهتون بدم و مشکلتون حل بشه

kurosh08
05-08-2021, 07:43
خداروشکر از امروز صبح 90 درصد مشکل پیامکم بعد از ترابرد حل شد. از بانک ملی و مهر بدون مشکل پیام میاد. از گوگل و مایکروسافت و اینستاگرام و تلگرام و سامانه ثنا و دیجی کالا و... هم کد میاد.
ولی از پارسیان و رفاه پیامک نمیاد و البته کد حساب سامسونگ هم واسم نمیاد. صبح دوباره زنگ زدم و گفتن مشکل شما هنوز در حال بررسیه و تیکت هنوز جوابش نیومده.
فکر کنم این موارد هم به زودی حل شن. تا شنبه حل نشه دوباره تماس میگیرم.
این سه چهار روز که این مشکل واسم پیش اومد به طور همزمان به 195 هم زنگ میزدم هم توی پنلش شکایت ثبت میکردم. به 9990 هم زنگ میزدم و هم ایمیل میدادم. پدرشونو درآوردم. گفتم تا دو روز دیگه حل نشه برمیگردم به ایرانسل. از بس زنگ زدم که همه اپراتورهای 9990 منو شناختن :D
خلاصه این تماس های متعدد جواب داد و خداروشکر امروز صبح بخش بزرگ و مهمی از مشکل حل شد.

kurosh08
05-08-2021, 07:45
با توجه به اینکه شهرستان تشریف دارین به ساختمان مرکزی مخابرات شهرتون حضوری مراجعه کنید زودتر به نتیجه خواهید رسید

سلام
اتفاقاً رفتم. اصلاً توی باغ نیستن. گفتن از همون 9990 پیگیری کن و صبر کن جوابش بیاد. بعدش توی سیستم نگاه کرد گفت سرویس پیامک خطت فعاله. فقط در همین حد!

shervin115
05-08-2021, 07:57
خداروشکر از امروز صبح 90 درصد مشکل پیامکم بعد از ترابرد حل شد. از بانک ملی و مهر بدون مشکل پیام میاد. از گوگل و مایکروسافت و اینستاگرام و تلگرام و سامانه ثنا و دیجی کالا و... هم کد میاد.
ولی از پارسیان و رفاه پیامک نمیاد و البته کد حساب سامسونگ هم واسم نمیاد. صبح دوباره زنگ زدم و گفتن مشکل شما هنوز در حال بررسیه و تیکت هنوز جوابش نیومده.
فکر کنم این موارد هم به زودی حل شن. تا شنبه حل نشه دوباره تماس میگیرم.
این سه چهار روز که این مشکل واسم پیش اومد به طور همزمان به 195 هم زنگ میزدم هم توی پنلش شکایت ثبت میکردم. به 9990 هم زنگ میزدم و هم ایمیل میدادم. پدرشونو درآوردم. گفتم تا دو روز دیگه حل نشه برمیگردم به ایرانسل. از بس زنگ زدم که همه اپراتورهای 9990 منو شناختن :D
خلاصه این تماس های متعدد جواب داد و خداروشکر امروز صبح بخش بزرگ و مهمی از مشکل حل شد.

طبق تجربه ای که داشتم
این مورد بین 1 هفته تا 1 ماه ممکنه خطا داشته باه و بعد از اون همه چیز درست میشه .

kurosh08
05-08-2021, 08:15
طبق تجربه ای که داشتم
این مورد بین 1 هفته تا 1 ماه ممکنه خطا داشته باه و بعد از اون همه چیز درست میشه .

دمش گرم :biggrin:
بعد از اینکه صبح اون موارد درست شد به 9990 زنگ زدم و گفتم پیام حساب سامسونگ و پیام پارسیان و رفاه و همچنین کد سایت my.mci.ir نمیاد.
به 9990 ایمیل هم زدم
توی سایت 195 هم یه تیکت جدید زدم.
تا 10 دقیقه قبل چند بار تست کردم و پیام واسم نمیومد
ولی الان یهو دیدم واسم پیام پارسیان اومد!
رفتم بانک رفاه رو چک کردم دیدم اونم پیامش اومد
حساب سامسونگ هم تست کردم کد واسم اومد
و در نهایت my.mci.ir هم کدش اومد
خیلی جالب بود واسم که در عرض 10 دقیقه سایر مشکلات هم حل شد.
به نظر میرسه دیگه مشکل پیامک کامل حل شده

خلاصه که هر کی این مشکلات رو داره به طور همزمان 10 بار در طول روز به 9990 و 195 زنگ بزنه و پیام بده. دیروز که زنگ زده بودم اپراتور 9990 گفت شما 8 بار تماس گرفتین و کارشناسان ما 8 بار درخواست پیگیری سریع تیکت رو واسه شما زدن!:D

971971
09-01-2022, 17:47
سلام، اگر کسی که ترابرد کرده بخواهد دوباره به اپراتور اصلی برگردد دوباره سیمکارت برایش ارسال می شود یا باید سیم کارت قبلی اپراتور اصلی را استفاده کند؟

dvb55
09-01-2022, 20:18
سلام، اگر کسی که ترابرد کرده بخواهد دوباره به اپراتور اصلی برگردد دوباره سیمکارت برایش ارسال می شود یا باید سیم کارت قبلی اپراتور اصلی را استفاده کند؟

سیم کارت جدید باید از اپراتور اصلی بگیرد

971971
10-01-2022, 13:12
سیم کارت جدید باید از اپراتور اصلی بگیرد
ممنون، برای برگشت به اپراتور اصلی یا ترابرد به اپراتور دیگر برای دفعات دوم و بعدی هم هدیه ترابرد اختصاص پیدا می کند یا نه؟

shervin115
10-01-2022, 14:47
ممنون، برای برگشت به اپراتور اصلی یا ترابرد به اپراتور دیگر برای دفعات دوم و بعدی هم هدیه ترابرد اختصاص پیدا می کند یا نه؟

بستگی به اپراتور داره و زمانی که تو اپراتور دیگر موندی
اوایل شروع طرح ترابرد
با برگشت به اپراتور پایه تمامی هدایا به مشترک تعلق میگرفت . ولی الان با برگشت تو اپراتور همراه اول فقط 6 ماه مکالمه نیم بها به مشترکین دائمی میده و بسته های اینترنت تعلق نمیگیره .

Reventon
27-10-2022, 07:23
این ترابرد یه بدبختی بیشتر نیست. من خط همراه اولم رو ترابرد کردم ایرانسل از اون زمان به بعد اس ام اس هام گاها خیلی دیر میاد یا اصلا نمیاد
یک مشکل جدی دیگه که دارم وقتی در حال صحبت هستم و تماس دزیافت میکنم پشت خطی کار نمیکنه و رجکت میشه خود به خود، گاهی اوقات هم کار میکنه، 4 تا گوشی عوض کردم با تمام تنظیمات ور رفتم نشد که نشد

Reventon
27-10-2022, 07:29
این ترابرد یه بدبختی بیشتر نیست. من خط همراه اولم رو ترابرد کردم ایرانسل از اون زمان به بعد اس ام اس هام گاها خیلی دیر میاد یا اصلا نمیاد
یک مشکل جدی دیگه که دارم وقتی در حال صحبت هستم و تماس دزیافت میکنم پشت خطی کار نمیکنه و رجکت میشه خود به خود، گاهی اوقات هم کار میکنه، 4 تا گوشی عوض کردم با تمام تنظیمات ور رفتم نشد که نشد

poorahmad
07-03-2023, 09:52
عزیزانیکه مشکل عدم دریافت پیامک بانکی و عدم دریافت کد های تایید ثبت نام سایت ها و برخی اپلیکیشن ها دارند پس از ترابرد به هر اپراتوری من این مشکل را پس از ترابرد به همراه اول داشتم و کارشناسان 9990 نیز قادر به رفع این مشکل نبودند اما در قسمت تنظیمات سیم کارت یکبار سیم کارت را در حالت 2G یا 3G قرار دهید بلافاصله مشکل من حل شد و پیامک بانکی برایم ارسال شد و دوباره سیمکارتم را در حالت LTE گذاشتم و مشکلم بطور کامل حل شد هیچکدام از کارشناسان همراه اول قادر به رفع مشکلم نبودند با این ترفندی که زدم مشکلم حل شد

iran100
17-04-2023, 03:53
من دائمی رایتل دارم و به همراه اول ترابرد کردم الان در باشگاه فیروزه ای امتیاز من را زده منفی 100 و سرویس VoLTE هم فعال نمیشه

iran100
19-04-2023, 19:53
من دائمی رایتل دارم و به همراه اول ترابرد کردم الان در باشگاه فیروزه ای امتیاز من را زده منفی 100 و سرویس VoLTE هم فعال نمیشه

طی تماس با همراه اول ۹۹۹۰ و ثبت شکایت در سامانه ۱۹۵ سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هم امتیاز باشگاه فیروزه ای درست شد و هم سرویس VoLTE همراه اول فعال شد.

هنگام استفاده از سرویس VoLTE همراه اول امکان استفاده از سرویس آهنگ پیشواز و سرویس محدودیت مکالمات بین المللی وجود ندارد