PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] تاپیک جامع ترابردپذیری سه اپراتور(همراه اول-ایرانسل-رایتل)

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8

britain
19-07-2016, 15:14
شبکه اینترنت ایرانسل و رایتل خیلی سرعتش بد شده از دیروز .... :n30: مگه چند نفر ترابرد کردن ! ؟؟؟؟؟ !!!! ؟

bigbang001
19-07-2016, 15:20
شبکه اینترنت ایرانسل و رایتل خیلی سرعتش بد شده از دیروز .... :n30: مگه چند نفر ترابرد کردن ! ؟؟؟؟؟ !!!! ؟

ایرانسل من متاسفانه محل کار با فول انتن کار نمیکنه اما منزل در حد ۱ مگابیت شده روی فورجی اما رایتل الان تست گرفتم عالیه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه با سرور لندن هست.

Sent from my iPhone 6s+

iman2919
19-07-2016, 15:38
سلام دوستان من از همراه اول ترابرد کردم به ایرانسل! امروز بعد 8 روز سیم کارت همراه اول سوخت و ایرانسل فعال شد! حالا یک مشکل خیلی عجیب دارم با سیم کارتم میتونم تماس بگیرم با هر شماره ای ولی هیچ شماره ای نمیتونه با من تماس بگیره و میگه مشترک مورد نظر در شبکه موجود نیست لطفا راهنمایی کنید؟!:n03:

britain
19-07-2016, 15:41
ایرانسل من متاسفانه محل کار با فول انتن کار نمیکنه اما منزل در حد ۱ مگابیت شده روی فورجی اما رایتل الان تست گرفتم عالیه:
تازه با سرور لندن هست.

Sent from my iPhone 6s+

رایتل برای من که الان خیلی بده که از رایتل سوئیچ کردم روی ایرانسل که خوبه ! اما کندی محسوسه .. من 4g ندارم رایتل تو منطقه مون ... خوش به حالتون که رایتل 28 مگ دارین :n04: ... این که ایرانسل رو ترکوند قشن ....... :n38:

خب چرا محله ما 4g نصب نمی کنه این !!!!!! :n27:

البته محله به محله فرق داره خب

mehban
19-07-2016, 15:59
مشترک 915*******، درخواست ترابرد شما به شبکه ایرانسل در تاریخ 1395-4-29 16:51 و به دلیل Authentication failure رد شده است. با تشکر، ایرانسل ...

stere1980
19-07-2016, 16:22
پیشرفت اپراتورهای موبایل ظرف یک سال/ به کجا ترابرد کنیم؟

سوالات تجربیات و مشکلات خود را در رابطه با ترابردپذیری در این تاپیک مطرح کنید با سپاس

خیلی جالبه تا حالا فکر می کردم فقط ۵ درصد رایتل پوشش جاده ای داره بازم ۱۵ درصد بهتر از ۵ درصده

alireza12827
19-07-2016, 16:38
مشترک 915*******، درخواست ترابرد شما به شبکه ایرانسل در تاریخ 1395-4-29 16:51 و به دلیل Authentication failure رد شده است. با تشکر، ایرانسل ...
من هم ترابرد کردم از اعتباری رایتل به ایرانسل خط ایرانسل هم وصل شده اما مسدوده نه میتونم تماس بگیرم نه تماس دریافت میکنم پشتیبانی ایرانسل میگه در مرحله تایید شماره ملی به مشکل خورده که خط ایرانسلت مسدود شده

reza2700
19-07-2016, 17:06
تمام دوستانی که ترابرد کردن به ایرانسل تا 24 ساعت خطشون نرمال میشه ....کمی صبر نیاز داره

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk

ms1ove
19-07-2016, 17:32
من دو روز پیش خط ایرانسل رو تحویل گرفتم ولی هنوز اس ام اس برام نیومده چقدر طول میکشه بیاد ؟
از اعتباری همراه اول به ایرانسل ترابرد کردم .

alireza12827
19-07-2016, 17:37
شما اون ارسال عدد 1 به 667 برات اومده؟؟ اگر آره خط همراه اولت قطع شده؟؟ اگر آره سیم کارت ایرانسلت رو بگذار توی گوشی ببین آنتن داری

ms1ove
19-07-2016, 17:40
از طرف ۶۶۷ اس ام اس برام نیومده هنوز
سیم کارت ایرانسل هم غیر فعاله

alireza12827
19-07-2016, 17:44
از طرف ۶۶۷ اس ام اس برام نیومده هنوز
سیم کارت ایرانسل هم غیر فعاله
شما همین الان برو تو سایت irancell.ir بخش پشتیبانی آنلاین پایین سایتشه اونجا شماره همراه اولت رو به اوپراتور بگو برات چک کنه ببین وضعیت چیه

reza2700
19-07-2016, 19:10
دم ایرانسل گرم سقف کارکرد خطمو از 50 به 70 هزار تومان افزایش داد...در حالی که همراه اول تو 25 ت یکطرفه میکرد...!

iman2919
19-07-2016, 20:24
هیچ کی نمیتونه با خط من تماس بگیره. کدهای ایرانسل هم کار نمیکنه. ترابرد از همراه اول به ایرانسل ( چه اشتباهی کردم ترابرد کردم) توصیه میکنم فعلا ترابرد نکنید خیلی مشکلات داره فعلا :n27:

alireza12827
19-07-2016, 20:39
هیچ کی نمیتونه با خط من تماس بگیره. کدهای ایرانسل هم کار نمیکنه. ترابرد از همراه اول به ایرانسل ( چه اشتباهی کردم ترابرد کردم) توصیه میکنم فعلا ترابرد نکنید خیلی مشکلات داره فعلا :n27:
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم از اعتباری رایتل ترابرد کردم ایرانسل شما وقتی با سیم کارت ایرانسلت به کسی تماس میگیری میگه خطت مسدوده؟؟

iman2919
19-07-2016, 20:42
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم از اعتباری رایتل ترابرد کردم ایرانسل شما وقتی با سیم کارت ایرانسلت به کسی تماس میگیری میگه خطت مسدوده؟؟
من میتونم با هر شماره ای تماس بگیرم یا پیام بفرستم ولی کسی نمیتونه با من تماس بگیره ( میگه مشترک مورد نظر در شبکه موجود نیست)

LEO.M
19-07-2016, 20:54
دم ایرانسل گرم سقف کارکرد خطمو از 50 به 70 هزار تومان افزایش داد...در حالی که همراه اول تو 25 ت یکطرفه میکرد...!

سقف كاركرد همراه اول چقدره مگه؟والا من خودم تا ١٨٠تومن هم قبضم اومده،٤ ماهم ندادم،يه طرفه نشده

Sent from my iPhone using Tapatalk

reza2700
19-07-2016, 21:00
سقف كاركرد همراه اول چقدره مگه؟والا من خودم تا ١٨٠تومن هم قبضم اومده،٤ ماهم ندادم،يه طرفه نشده

من خطم از قدیمیا نبود به خاطر همون کلا 30 ت بود...خخخخخخ

LEO.M
19-07-2016, 21:15
من خطم از قدیمیا نبود به خاطر همون کلا 30 ت بود...خخخخخخ

دوست عزيزم
خواهش ميكنم اطلاعات غلط ندين به كاربران.اگر چيزي رو نميدونيد،بپرسيد
من الان به ٩٩٩٠ زنگ زدم،پرسيدم.ميزان وديعه يا همون بستانكاري همراه اول براي كسي كه فردا صبح بره سيمكارت دائمي ثبت نام كنه،٩٠ درصد ٧٦تومن هست كه ميشه حدودا ٦٧ تومن يعني وديعه اون ٦٧ تومن هست و تا زماني كه ٦٧ رو رد نكنه ،سيمكارتش يه طرفه نميشه
سال به سال كه ميگذره،بيشتر ميشه
اينكه واسه شما ٣٠ تومن بوده،علتش رو نميدونم اما اطمينان كامل دارم كه حداقل ٣٠ تومن نيست كه با تماسي كه گرفتم،متوجه شدم.

morypory
19-07-2016, 22:32
سلام ، من ترابردیم از رایتل به ایرانسل موفق بود ولی یک مشکل که دارم ئر نرم افزار ایرانسل من قسمت طرح من نوشته PORTABILITY PER SECOND TARIFF PLAN ~2.0.1 و در قسمت موجودی حساب (ریال ) با اینکه سیم کارت را شارژ کردم نوشته Not Available کسی از دوستان میدونه مشکل کجاست ممنون میشم

Majidson
19-07-2016, 22:38
iman2919 morypory

دوستان از زمانیکه سیم کارت آنتنش میاد و آرم ایرانسل بالای گوشی ظاهر میشه ۲۴ ساعت بعد خط فعال میشه.
۲۴ ساعت صبر کنید تمام مشکلات تماس و USSD و MyIrancell برطرف می شود.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

morypory
19-07-2016, 22:41
@iman2919 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @morypory ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوستان از زمانیکه سیم کارت آنتنش میاد و آرم ایرانسل بالای گوشی ظاهر میشه ۲۴ ساعت بعد خط فعال میشه.
۲۴ ساعت صبر کنید تمام مشکلات تماس و USSD و MyIrancell برطرف می شود.

ممنون ولی من الان 2 روزه که فعال شده ولی این مشکل همچنان پا برجاست

Majidson
19-07-2016, 23:08
ممنون ولی من الان 2 روزه که فعال شده ولی این مشکل همچنان پا برجاست
زنگ بزن ۷۰۰ برای مشکلتون تیکت ثبت کنن، ۱۰۰% مشکل برطرف میکنن.

Majidson
19-07-2016, 23:11

حد اعتبار خط منم به ۷۰ تومن افزایش پیدا کرد.

راستی آقا رضا متن شکایت بابت این پیام مزخرف همراه اول برای منم بفرست که منم تو سایت ۱۹۵ شکایت پر کنم.
واقعا طرفی که به شما زنگ میزنه و کار عجله ای داشته باشه، بیچاره کلافه میشه تا تماس برقرار بشه.
ممنون.

dvb55
20-07-2016, 00:00
وضعیت ترابرد خط من از دائمی رایتل به ایرانسل

روز پنجشنبه از سایت ایرانسل ثبت نام کردم. جمعه از ایرانسل ( تهران) تماس گرفتن و اطلاعات رو چک کردن و گفتن سیم کارت رو می فرستیم. روز شنبه از نمایندگی شهرمون تماس گرفتن برای دریافت رفتم دوباره فرم پر کردم و سیم کارت خام رو داد. روز دوشنبه پیامک شماره ارجاع ترابرد اومد همینطور پیامک ارسال عدد 1 به 667. و ساعتی قبل( سه شنبه اخر شب) پیامک قطع سیمکارت قبلی و نصب سیم کارت جدید اومد . همینطور پیامک رمز ورود به حساب .

وضعیت تماس خوب هست چه به شماره خودم و چه به شماره های دیگه . بدون پیغام آزار دهنده ترابرد و مستقیما گوشی زنگ می خوره ( فعلا تو این یک ساعت همه چی ردیفه) . هنوز از نت استفاده نکردم بنابراین نظری ندارم.

وارد حساب کاربری می تونم بشم ولی فعلا وضعت رو زده قطع موقت و نمی تونم در گزینه ها تغییری ایجاد کنم(روز تاریخ تولدم رو اشتباه وارد کرده) که احتمالا تا یکی دو روز اینده اینم رفع بشه.

dj77
20-07-2016, 01:18
زنگ بزن ۷۰۰ برای مشکلتون تیکت ثبت کنن، ۱۰۰% مشکل برطرف میکنن.

با پشتیبانی ایرانسل یه تماس بگیرید

فرستاده شده از E6633ِ من با Tapatalk

reza2700
20-07-2016, 05:42
حد اعتبار خط منم به ۷۰ تومن افزایش پیدا کرد.

راستی آقا رضا متن شکایت بابت این پیام مزخرف همراه اول برای منم بفرست که منم تو سایت ۱۹۵ شکایت پر کنم.
واقعا طرفی که به شما زنگ میزنه و کار عجله ای داشته باشه، بیچاره کلافه میشه تا تماس برقرار بشه.
ممنون.

با سلام
با توجه به اینکه بنده خط همراه اول خود را به ایرانسل ترابرد کردم با پیام بسیار طولانی قبل تماس روبرو شدم یعنی یک نفر که با من تماس میگیره یه پیام طولانی با دو بار تکرار مواجه میشه! و فکر میکنه خطم خاموشه یا مشکل داره تقاضای رسیدگی به این موضوع را دارم...ممنون

reza2700
20-07-2016, 05:58
دوستانی که از همراه اول اومدن ایرانسل مخصوصا خط دائمی ها از جمله اقا مجید عزیز حتما تعرفه کنترل مصرف ازاد رو فعال کنن و ببینن همین یه کار ایرانسل به کل سیستم همراه اول می ارزه

iman2919
20-07-2016, 07:09
نمیدونم من بد شانس هستم یا این مشکل توی ترابرد دائمی همراه اول به ایرانسل وجود داره الان 24 ساعت شده که هیچ کسی نه میتونه با من تماس بگیره نه پیام برام میاد ولی من میتونم تماس بگیرم و پیام بفرستم. از خط دیگه که با من تماس میگیرن میگه ( مشترک مورد نظر در شبکه موجود نمیباشد) با پشتیبانی همراه اول و ایرانسل هم هر چی تماس میگیرم فایده نداره فقط میگن بررسی میکنیم. پشیمون شدم از این ترابرد ( البته فکر کنم همراه اول داره سنگ اندازی میکنه این وسط)

reza2700
20-07-2016, 07:12
نمیدونم من بد شانس هستم یا این مشکل توی ترابرد دائمی همراه اول به ایرانسل وجود داره الان 24 ساعت شده که هیچ کسی نه میتونه با من تماس بگیره نه پیام برام میاد ولی من میتونم تماس بگیرم و پیام بفرستم. از خط دیگه که با من تماس میگیرن میگه ( مشترک مورد نظر در شبکه موجود نمیباشد) با پشتیبانی همراه اول و ایرانسل هم هر چی تماس میگیرم فایده نداره فقط میگن بررسی میکنیم. پشیمون شدم از این ترابرد ( البته فکر کنم همراه اول داره سنگ اندازی میکنه این وسط)
برو پروفایل ایرانسیلت اگه وضعیت خطط قطع موقت بود برو نزدیکترین نمایندگی ایرانسل حل میشه...کلا ترابرد خطوط دائمی همراه اول به ایرانسل مشکل داره...البته بعد فعالسازی کامل دیگه مشکلات حل میشه

iman2919
20-07-2016, 07:23
برو پروفایل ایرانسیلت اگه وضعیت خطط قطع موقت بود برو نزدیکترین نمایندگی ایرانسل حل میشه...کلا ترابرد خطوط دائمی همراه اول به ایرانسل مشکل داره...البته بعد فعالسازی کامل دیگه مشکلات حل میشه

الان چک کردم وضعیت حساب فعال هستش:n13:

iman2919
20-07-2016, 08:00

با این مشکلی که دارم و پشیمون شدم از ترابرد به ایرانسل. ایا میشه برگردم همراه اول؟

dj77
20-07-2016, 09:16
طرح در مرحله آزمایشی هست و دارای نواقصی، باید در سایت 195 شکایت کنی اگر مراحل ترابرد کامل انجام شده

فرستاده شده از E6633ِ من با Tapatalk

reza2700
20-07-2016, 09:16
با این مشکلی که دارم و پشیمون شدم از ترابرد به ایرانسل. ایا میشه برگردم همراه اول؟
من ترابرد کردم هیچ مشکلی نبود به جز پیامی که قرار دادن....فکر کنم سه ماه باید صبر کنی تا دوباره برگردی

koroshn123
20-07-2016, 12:33
با سلام و احترام - از عزیزان اگر کسی به همراه اول ترابرد کرده لطف کنه فیدبکی بده. چطوریه؟ راضی هست یا نه؟ سیم کارتش درست فعال شده ؟ میتونه بسته بخره ؟ مشکل برقراری و دریافت تماس و.. وجود داره ؟ تا موقعی که سیم جدید فعال شد دنگ و فنگ زیادی داشت؟ به دلایل آنتن دهی قصد ترابرد دارم از ایرانسل. پیشاپیش از راهنماییتون سپاس گزارم

hojjat_2008
20-07-2016, 12:40
سلام
من از ایرانسل ترابرد کردم همراه اول
حدود یک هفته خطم قطع شد که مشکل از ایرانسل بود زیرا نبایستی خط من را تا تحویل سیم کارت جدید قطع می کرد.بعد از ترابرد هیچ مشکلی تا حالا ندیدیم و همه چیز خوبه.فقط اگه خواستی ترابرد کنی به صورت حضوری از دفاتر همراه اول ترابرد کن.

با سلام و احترام - از عزیزان اگر کسی به همراه اول ترابرد کرده لطف کنه فیدبکی بده. چطوریه؟ راضی هست یا نه؟ سیم کارتش درست فعال شده ؟ میتونه بسته بخره ؟ مشکل برقراری و دریافت تماس و.. وجود داره ؟ تا موقعی که سیم جدید فعال شد دنگ و فنگ زیادی داشت؟ به دلایل آنتن دهی قصد ترابرد دارم از ایرانسل. پیشاپیش از راهنماییتون سپاس گزارم

reza2700
20-07-2016, 12:42
سلام
من از ایرانسل ترابرد کردم همراه اول
حدود یک هفته خطم قطع شد که مشکل از ایرانسل بود زیرا نبایستی خط من را تا تحویل سیم کارت جدید قطع می کرد.بعد از ترابرد هیچ مشکلی تا حالا ندیدیم و همه چیز خوبه.فقط اگه خواستی ترابرد کنی به صورت حضوری از دفاتر همراه اول ترابرد کن.
برای شما هم پیغام پخش میشه؟

reza2700
20-07-2016, 13:50
حد اعتبارم بعد از 70 ت امروز شد 100 هزار تومن...اقا مجید برا شما هم اینجوری شده؟

dj77
20-07-2016, 14:45
حد اعتبارم بعد از 70 ت امروز شد 100 هزار تومن...اقا مجید برا شما هم اینجوری شده؟

اگر مشترک خوش حساب باشید روی پرداخت قبوض پایان دوره باز هم سقف اعتبار شما افزایش پیدا خواهد کرد.

iman2919
20-07-2016, 17:06

سلام برای من هم که دیروز فعال شد اول 50 هزارتومان بود و بعد شد 70 هزارتومان و الان دیدم شده 100 هزار تومان. فکر کنم برای تمامی خط های ترابرد شده دائمی یه ایرانسل یکسان باشه.

iman2919
20-07-2016, 17:11
سلام به همگی دوستان بعد از گذشت 24 ساعت از فعال شدن سیم کارتم(ترابرد همراه اول دائمی به ایرانسل) مشکل تماس ورودی برطرف شد و راحت میشه با من تماس بگیرن و پیام بفرستن و یک چیز جالب اینکه " تماس که با من میگیرن اون پیغامی که دوستان میگن همراه اول گذاشته برای من نیست و همون اول بوق میخوره " شما هم یک تست کنید شاید همراه اول برداشه اون پیغام را. ( البته هنوز کد های دستوری ایرانسل برام فعال نشده)

ms1ove
20-07-2016, 18:31
سلام
روز سوم هم تموم شد ولی پیامک ترابرد برام نیومد
دیروز با پشتیبان ایرانسل حرف زدم گفت باید ۳روز و ۹ساعت صبر کنی بعد از اون اگه فعال نشد پیگیری کن .
اونایی که از اعتباری همراه اول به ایرانسل ترابرد کردند بعد از دریافت سیمکارت چقدر طول کشید پیامک براتون بیاد ؟

alireza12827
20-07-2016, 18:43
سلام
روز سوم هم تموم شد ولی پیامک ترابرد برام نیومد
دیروز با پشتیبان ایرانسل حرف زدم گفت باید ۳روز و ۹ساعت صبر کنی بعد از اون اگه فعال نشد پیگیری کن .
اونایی که از اعتباری همراه اول به ایرانسل ترابرد کردند بعد از دریافت سیمکارت چقدر طول کشید پیامک براتون بیاد ؟
من از اعتباری رایتل ترابرد کردم ایرانسل همون روز که رفتم دفتر ایرانسلو سیم کارت رو گرفتم همون شب برای پیامک 667 اومد البته خط من به ایرانسل متصل هست اما مسدوده وکاری نمیتوانم بکنم گفتم پیگیری کنند

reza2700
20-07-2016, 19:22
سلام به همگی دوستان بعد از گذشت 24 ساعت از فعال شدن سیم کارتم(ترابرد همراه اول دائمی به ایرانسل) مشکل تماس ورودی برطرف شد و راحت میشه با من تماس بگیرن و پیام بفرستن و یک چیز جالب اینکه " تماس که با من میگیرن اون پیغامی که دوستان میگن همراه اول گذاشته برای من نیست و همون اول بوق میخوره " شما هم یک تست کنید شاید همراه اول برداشه اون پیغام را. ( البته هنوز کد های دستوری ایرانسل برام فعال نشده)
ببینید فقط تماس های که خارج از شبکه ایرانسل میشه این پیام براش پخش میشه دوست عزیز

iman2919
20-07-2016, 19:53

ببینید فقط تماس های که خارج از شبکه ایرانسل میشه این پیام براش پخش میشه دوست عزیز

سلام من با همراه اول به خطم زنگ میزنم هیچ پیامی پخش نمیشه و مستقیم بوق میخوره! برای شما پیام پخش میشه؟

reza2700
20-07-2016, 19:56
سلام من با همراه اول به خطم زنگ میزنم هیچ پیامی پخش نمیشه و مستقیم بوق میخوره! برای شما پیام پخش میشه؟
عجیبه همین الان تست کردم برا من پخش میشه...خدا کنه کلا این پیامو حذف کنن..امروز از ایرانسل تماس گرفته بودن در مورد اینکه ایا راضیم از طرح ها و پوشش منم گفتم فقط تورو خدا این پیامو حذف کنید گفتش در دست پیگیری خیلیا مثل اینکه اعتراض کردن

Rhodes
20-07-2016, 22:55
سیم کارت پیام رسان ایرانسل رو اگر به رایتل تغییر بدم به دیتا تبدیل میشه ؟
به همراه اول ببرم چی میشه ؟

masooumi
20-07-2016, 23:05
منم امروز بعد ۴ روز از پیامک تایید ۶۶۷ خطم از همراه اول به ایرانسل بدون هیچ قطع شدن ترابرد شد .
هیچ مشکلی در تماس و پیامک نیست.
اون پیام ترابرد پخش میشه.
کدهای دستوری کار نمیکنه فعلا.

Majidson
20-07-2016, 23:43

سلام.
بله دقیقا شده ۱۰۰ تومن.

stere1980
21-07-2016, 00:14

برای من هنوز پخش میشه

stere1980
21-07-2016, 00:45
یک چیز جالب در مورد آهنگ های پیشواز یا آوای انتظار یا همون راینوازهای رایتل:
راینوازهای رایتل بسیار با کیفیت تر از همراه اول و ایرانسل پخش می شوند بدون هیچ خشی انگار ترانه با کیفیت از رادیو گوش می کنید. و هم کیفیت صدا تفاوت کاملا محسوسی نسبت ایرانسل و همراه داره خیلی تمیزه مثل رادیو هست کیفیت صدا . البته وقتی از تلفن ثابت زنگ بزنید به رایتل این تفاوت کیفیت را خیلی بیشتر حس می کنید.

اما آهنگ های پیشواز همراه اول و ایرانسل خیلی بد پخش میشه.

الان تست کردم بوق انتظار همراه اول به همراه اول ترابرد شده و تلفن ثابت به همراه اول ترابرد شده تغییر کرده و متفاوت شده اما هنوز اون پیغام دوبار پخش میشه:V30:

4l1r3z4
21-07-2016, 03:07
دوستان من قصد دارم دائمیه همراه اولمو به رایتل تغییر بدم و این نکته که خطم قطع نشه ، خیلی واسم مهمه و به هیچ وجه برام امکانش نیست که خطم قطع باشه!
حالا سوالم این هست که آیا خط قطع میشه یا نه ، بلافاصله پس از تایید وصل میشه؟!

hojjat_2008
21-07-2016, 07:51
نه. هیچ پیغامی پخش نمی شود.ولی ظاهراً در آینده با فشار سازمان تنظیم مقررات قراره پخش بشه.

برای شما هم پیغام پخش میشه؟

iman2919
21-07-2016, 08:21
سلام دوستان من کدهای دستوری (ussd) برام کار نمیکنه و با پشتیبانِی اِیرانسل هم تماس میگیرم فایده ای نداره الان 48 ساعت هست خطم فعال شده! راهی هست پیشنهاد بدین یا کسی این مشکل داره؟ ( ترابرد خط دائمی همراه اول به ایرانسل)

reza2700
21-07-2016, 09:03
سلام دوستان من کدهای دستوری (ussd) برام کار نمیکنه و با پشتیبانِی اِیرانسل هم تماس میگیرم فایده ای نداره الان 48 ساعت هست خطم فعال شده! راهی هست پیشنهاد بدین یا کسی این مشکل داره؟ ( ترابرد خط دائمی همراه اول به ایرانسل)
برا منم اینجوری شده بود خودش حل شد

morypory
21-07-2016, 09:46
سلام دوستان آیا ایرانسل برای ترابرد به خطش تسهیلاتی هم میده مثلا اینترنت رایگان یا مکالمه رایگان

A.Farokhzad
21-07-2016, 09:59
سلام دوستان آیا ایرانسل برای ترابرد به خطش تسهیلاتی هم میده مثلا اینترنت رایگان یا مکالمه رایگان

سلام
ایرانسل تنها تسهیلاتی که میده اعتبار خط دائمی رو به تدریج تا 100 هزار تومان افزایش میدهد.
ولی رایتل اعتبار رو 60 هزار تومان در نظر میگیره و کلی بسته های آغازین اینترنت و تماس و اس ام اس رایگان داره.

A.Farokhzad
21-07-2016, 10:03
دوستان من قصد دارم دائمیه همراه اولمو به رایتل تغییر بدم و این نکته که خطم قطع نشه ، خیلی واسم مهمه و به هیچ وجه برام امکانش نیست که خطم قطع باشه!
حالا سوالم این هست که آیا خط قطع میشه یا نه ، بلافاصله پس از تایید وصل میشه؟!

بعد از دریافت SMS از 667 و ارسال عدد 1 بلافاصله خط شما قطع میشه و همزمان سیم کارت جدید فعال میشه.
رایتل هیچ تاخیری نداره و توی زمینه ترابرد پذیری عالی عمل میکنه. (18 ساعت بعد از پر کردن فرم درخواست ترابردپذیری توی سایت رایتل , سیمکارت رایگان رایتل را پست در خونه تحویل داد.)

A.IvI.I.N
21-07-2016, 11:56
بعد از دریافت SMS از 667 و ارسال عدد 1 بلافاصله خط شما قطع میشه و همزمان سیم کارت جدید فعال میشه.
رایتل هیچ تاخیری نداره و توی زمینه ترابرد پذیری عالی عمل میکنه. (18 ساعت بعد از پر کردن فرم درخواست ترابردپذیری توی سایت رایتل , سیمکارت رایگان رایتل را پست در خونه تحویل داد.)

اره خداییش رایتل خوب عمل کرد
من دارم از همراه اول میرم رایتل
2 روز بعد ثبت نام سیم کارتش پست اورد تحویل داد و کپی کارت ملی گرفت.
رفتم تو سایتش تایید کردم سیم کارتم و گفتن 5 روز دیگه وصل میشه.
رایتل مزیتی که نسبت به 2 تای دیگه داره همیشه بدترین شرایط هم 3g میگیره امکان نداره 2g بشه منکه تا حالا ندیدم.
کلا یا 4g میده یا 3g نوسان هم نداره.

britain
21-07-2016, 12:18
اره خداییش رایتل خوب عمل کرد
من دارم از همراه اول میرم رایتل
2 روز بعد ثبت نام سیم کارتش پست اورد تحویل داد و کپی کارت ملی گرفت.
رفتم تو سایتش تایید کردم سیم کارتم و گفتن 5 روز دیگه وصل میشه.
رایتل مزیتی که نسبت به 2 تای دیگه داره همیشه بدترین شرایط هم 3g میگیره امکان نداره 2g بشه منکه تا حالا ندیدم.
کلا یا 4g میده یا 3g نوسان هم نداره.

ممنون ... منم تصمیم دارم به رایتل ترابرد کنم .... اما کلا رایتل دزد نیست .... اولش خسیس بود توی قیمت های اما کلا خیلی بهتره مخصوصا کیفیت میکالمش ... اون دوتای دیگه خیلی خطر ناکن ... به خصوص اون که اسمش رو گذاشتن دزد اول

اون ایرانسل هم نت 6 تا 12 صبح که میده نیم ساعات زودتر قطع میکه ... همچین خوشحال نشید دوستان رفتید ایرانسل ... ایرانسل کلا کارش درست نیست و مال حرام و حلال قاطیه !

اما من هنوز در عجبم چطوری ایرانسل با سیمکارت های 5 تومنی تا 20 تومنی این همه شبکش سریع رشد کرد :n04: اما همراه اول با ودیعه های 160 هزار تومنی تا 1 میلیون تومن هنوز 3g نداره !!! ( محله ما )

reza2700
21-07-2016, 12:25
ممنون ... منم تصمیم دارم به رایتل ترابرد کنم .... اما کلا رایتل دزد نیست .... اولش خصیص بود توی قیمت های اما کلا خیلی بهتره مخصوصا کیفیت میکالمش ... اون دوتای دیگه خیلی خطر ناکن ... به خصوص اون که اسمش رو گذاشتن دزد اول

اون ایرانسل هم نت 6 تا 12 صبح که میده نیم ساعات زودتر قطع میکه ... همچین خوشحال نشید دوستان رفتید ایرانسل ... ایرانسل کلا کارش درست نیست و مال حرام و حلال قاطیه !

اما من هنوز در عجبم چطوری ایرانسل با سیمکارت های 5 تومنی تا 20 تومنی این همه شبکش سریع رشد کرد :n04: اما همراه اول با ودیعه های 160 هزار تومنی تا 1 میلیون تومن هنوز 3g نداره !!! ( محله ما )
من قبل اینکه بیام ایرانسل، خط اعتباری ایرانسل داشتم و استفاده میکردم اون طرحی شما گفتین برای من 11:59 دقیق قطع میشد...من دو تا سیم کارت رایتلم دارم که کلا غیر فعال شدن استفاده نکردم چون پوشش ضعیف داره ولی هر جا پوشش خوب باشه کیفیت داره و اونم به خاطر خلوتی شبکه هستش...

britain
21-07-2016, 12:42
من قبل اینکه بیام ایرانسل، خط اعتباری ایرانسل داشتم و استفاده میکردم اون طرحی شما گفتین برای من 11:59 دقیق قطع میشد...من دو تا سیم کارت رایتلم دارم که کلا غیر فعال شدن استفاده نکردم چون پوشش ضعیف داره ولی هر جا پوشش خوب باشه کیفیت داره و اونم به خاطر خلوتی شبکه هستش...

خب فیلم گذاشتم از آپارات برای مدرک .. اون فیلمو من نگرفتم که :n01:... الان هم از ساعت یازده و نیم تا 12 قطع و وصل میشد !!!! دلیش رو نمی دون .. من نمی گم اشکال داره اما خب بسته رو بنویسه تا یازده و نیم خودش رو راحت کنه ! :n02:

بعد رایتل سال پیش خیلی بد بود الان تقریبا درست شده اگه سیمکارتتون غیر فعال شده شاید بشه یه جوری فعال کرد با شارژ دوباره و تست کنید ..... من هم که گفتم سیمکارت رایتلم رو انداخته بودم دور. .. :n02: اما خب پیداش کردم و نمی دونم چرا شارژش کردم .. دیدم عجب بچه خوبی شده :n02: حرف گوش میده :n06:

Masoud 206-16v
21-07-2016, 16:18
سلام به دوستان
من ٢٤تيرماه فرم رو در سايت ايرانسل پر كردم جهت ترابرد از همراه اول دائمي به ايرانسل.
٢٦تيرماه ثبت و اس ام اس دريافت كردم و كمتر از چند ساعت بعدش هم عدد يك رو به ٦٦٧ ارسال و كد ترابرد هم دريافت كردم.
سيم ايرانسل هم ٢٧توسط پيك بدستم رسيد.تا به امروز هيچ خبري نيست.
ديروز به ايرانسل تماس گرفتم و گفت همراه اول هيچ جوابي نداده و در خواست شما باز هست.
تا امروز كه هيچ خبري نيست و واقعاً موندم چطور از شر همراه اول خلاص بشم.
من بعد از دريافت اس ام اس از ٦٦٧ همون موقع قبض مياندوره رو پرداخت كردم.
نميدونم دليل همراه اول چيه؟؟
صبح به ٩٩٩٠ تماس گرفتم و اوپراتور ميگه ي تيكت از خط شما دارم ولي نميدونم چيه!!ميگم مگه موضوع نداره يا نميتونيم بازش كني؟ميگه من فقط تيكت ميبينم[emoji848]
از سال ٧٧ گرفتار اين شيطلان بزرگ شدم و خدا كنه خلاص شم از شرش.

7cEram

reza2700
21-07-2016, 16:21
سلام به دوستان
من ٢٤تيرماه فرم رو در سايت ايرانسل پر كردم جهت ترابرد از همراه اول دائمي به ايرانسل.
٢٦تيرماه ثبت و اس ام اس دريافت كردم و كمتر از چند ساعت بعدش هم عدد يك رو به ٦٦٧ ارسال و كد ترابرد هم دريافت كردم.
ديروز به ايرانسل تماس گرفتم و گفت همراه اول هيچ جوابي نداده و در خواست شما باز هست.
صبح به ٩٩٩٠ تماس گرفتم و اوپراتور ميگه ي تيكت از خط شما دارم ولي نميدونم چيه!!ميگم مگه موضوع نداره يا نميتونيم بازش كني؟ميگه من فقط تيكت ميبينم[emoji848]

7cEram
نباید بیشتر از 5روز طول میکشید...از طریق ایرانسل پیگیر بشین

alireza12827
21-07-2016, 16:24
سلام به دوستان

7cEram
حالا من از اعتباری رایتل ترابرد کرم ایرانسل 26 تیر سیم کارت ایرانسل رو گرفتم و از 27 تیر سیم کارت ایرانسلم آنتن میده اما دو طرفه هم برای تماس و هم پیامک مسدوده هر چی پیگیری میکنم به جایی نمیرسم

Masoud 206-16v
21-07-2016, 16:25
نباید بیشتر از 5روز طول میکشید...از طریق ایرانسل پیگیر بشین

امروز رفتم دفتر مركزي ايرانسل در شيراز و ي يكساعتي هم با تهران در تماس بود و گفتش بايد منتظر جواب همراه اول بمونيد.
جالب بود همون يكساعت بيشتر از ٤٨٠خط ٩١٧ ثبت شد جهت جابجايي با ايرانسل[emoji6]

7cEram

soroush7334
21-07-2016, 16:32
درخواست ترابرد شما به شبکه ایرانسل در تاریخ 1395-4-30 11:36 و به دلیل Authentication failure رد شده است.

با تشکر،
ایرانسل

اینم وضعیت ما :||||| خیر سرمون خواستیم از شر همراه اخر خلاص شیم که این پیام اومد.
الانم سیکارت ایرانسل رو دستم مونده.
این مسخره بازیا یعنی چی ؟؟؟؟
فلسفه Authentication failure چی هست حالا؟؟ :n27:

پ.ن: همون اولش هم میدونستم این طرح ترابرد توی ماه اول اجراییش مشکل زیاد داره... ولی با اینحال رفتم سمتش.

reza2700
21-07-2016, 16:36
درخواست ترابرد شما به شبکه ایرانسل در تاریخ 1395-4-30 11:36 و به دلیل Authentication failure رد شده است.

با تشکر،
ایرانسل

اینم وضعیت ما :||||| خیر سرمون خواستیم از شر همراه اخر خلاص شیم که این پیام اومد.

پ.ن: همون اولش هم میدونستم این طرح ترابرد توی ماه اول اجراییش مشکل زیاد داره... ولی با اینحال رفتم سمتش.

صد در صد بدون ایراد نیست چون تو مرحله ازمایشی هست...ولی شاید به خاطر بدهی همراه اول رد کرده

reza2700
21-07-2016, 16:38
امروز رفتم دفتر مركزي ايرانسل در شيراز و ي يكساعتي هم با تهران در تماس بود و گفتش بايد منتظر جواب همراه اول بمونيد.
جالب بود همون يكساعت بيشتر از ٤٨٠خط ٩١٧ ثبت شد جهت جابجايي با ايرانسل[emoji6]

7cEram
امار ترابرد از همراه اول به ایرانسل خیلی بالاست سازمان تنظیم مقررات هم محدودیت روزانه 500 شماره رو برا اپراتورها گذاشته....برا من دقیقا 5 روز طول کشید...ولی مشخصه وضعیت شما از سمت همراه اول معلق مونده بالاخره یه جوابی میده...فقط حواستون باشه بدهی میاندوره نداشته باشین

alireza12827
21-07-2016, 17:04

با تشکر،
ایرانسل

Authentication failure صحت اسناد و مدارک اعلامی هستش که رد شده حالا یا شماره ملی تون رو که زمان ثبت نام ترابرد دادید چک کردند تایید نشده چون ایرانسل شماره ملی روچک میکنه یا سند خط تون مشکلی داشته

ms1ove
21-07-2016, 17:10
برای من ۲۵ درخواست ثبت کردم
۲۶باهام تماس گرفتن و ۲۷ سیم کارت به دستم رسید ولی الان ۴ روزه که از ۶۶۷ اس ام اسی برام نیومده
سیم کارت اعتباری همراه اول ترابرد به ایرانسل
با پشتیبان ایرانسل هم چت کردم نفهمید مشکل از چیه و جواب درستی نداد فقط گفت برو خدمات ایرانسل .
من قبلا رفتم خدمات ایرانسل و فرم رو پر کردم کپی کارت ملی هم دادم ولی نمیدونم مشکل از چیه ...

alireza12827
21-07-2016, 17:15
برای من ۲۵ درخواست ثبت کردم
۲۶باهام تماس گرفتن و ۲۷ سیم کارت به دستم رسید ولی الان ۴ روزه که از ۶۶۷ اس ام اسی برام نیومده
سیم کارت اعتباری همراه اول ترابرد به ایرانسل
با پشتیبان ایرانسل هم چت کردم نفهمید مشکل از چیه و جواب درستی نداد فقط گفت برو خدمات ایرانسل .
من قبلا رفتم خدمات ایرانسل و فرم رو پر کردم کپی کارت ملی هم دادم ولی نمیدونم مشکل از چیه ...
شما وقتی رفتی دفتر ایرانسل شبش برات پیامک 667 نیومد؟؟ راستی دریافت پیامک تبلیغاتی خط همراه اولت رو که غیر فعال نکردی؟؟

ms1ove
21-07-2016, 17:17
شما وقتی رفتی دفتر ایرانسل شبش برات پیامک 667 نیومد؟؟ راستی دریافت پیامک تبلیغاتی خط همراه اولت رو که غیر فعال نکردی؟؟
ن نیومد
غیر فعال نیس روزی سه چهار تا پیامک تبلیغاتی میاد برام

mehdi-sh
21-07-2016, 17:26
Authentication failure صحت اسناد و مدارک اعلامی هستش که رد شده حالا یا شماره ملی تون رو که زمان ثبت نام ترابرد دادید چک کردند تایید نشده چون ایرانسل شماره ملی روچک میکنه یا سند خط تون مشکلی داشته

منم این مشکل داشتم با 9990 تماس بگیر
مشکل من غیر قابل انتقال نبودن بود که با رفتن به دفتر خدمات همراه اول مشکل حل شد.

alireza12827
21-07-2016, 17:54
ن نیومد
غیر فعال نیس روزی سه چهار تا پیامک تبلیغاتی میاد برام
برو سایت ایرانسل بخش پشتیبانی آنلاین بگو sms از 667 برام نمیاد درخواست پیگیری برات بزنه شماره پیگیری هم ازش بگیر 24 ساعت دیگه اگر Sms نیومد دوباره با این شماره پیگیری از سایتشون سوال کن این وظیفه بخش ترابرد ایرانسل هستش وظیفه شونه که برات پیامک رو بزنند

stere1980
21-07-2016, 18:23

اندر فواید ترابرد از همراه اول بی مصرف به رایتل

توضیح:
این گوشی اندرویدی از طریق هات اسپات یه گوشی ویندوزفونی به اینترنت وصل شده است

reza2700
21-07-2016, 19:05

اندر فواید ترابرد از همراه اول بی مصرف به رایتل

توضیح:
این گوشی اندرویدی از طریق هات اسپات یه گوشی ویندوزفونی به اینترنت وصل شده است
4 جی فول انتن؟؟؟!

mehrdad123
21-07-2016, 20:56
سلام
برا من که ترابرد از رایتل اعتباری به ایرانسل کلا شش ساعت طول کشید

stere1980
21-07-2016, 21:12
4 جی فول انتن؟؟؟!

چهار خط از پنج خط آنتن پر بود
4G

EDWARD WHITE
22-07-2016, 01:20
دوستان دیگه کسی دیگه به رایتل نرفته تجربشو بزاره ؟

farsweb
22-07-2016, 08:39
دوستان این کار رایگان هست یا باید پول پرداخت کنیم ؟

iman2919
22-07-2016, 09:17
تجربه ترابرد از همراه اول به ایرانسل 23 از طریق سایت ثبت نام کردم و همون روز رفتم امور مشترکین ایرانسل با کارت ملی تکمیل ثبت نام کردم و سیم کارت خام گرفتم بعد از 2 روز با من از ایرانسل تماس گرفتن برای چک کردن مشخصات و تا 27 خبری نشد دیگه که خودم تماس گرفتم با پشتیبانی ایرانسل گفتن همراه اول جواب نمیده؟! بعد تماس گرفتم با 9990 بعد از کلی چک کردن گفت خط شما قطع صوری خورده برید دفاتر مشترکینوبرطرف کنید همون روز رفتم دفاتر مشترکین همراه اول گفتن خط مشکل جابجایی داره و ما نمیتونیم برطف کنیم برید مخابرات و از انجا رفتم مخابرات بعد از کلی صحبت و مشورت کردن گفتم مشکلی نیست و ترابرد داره انجام میشه( فقط میخواستن اذیت کنن که پشیمون بشم ولی من متنفر بودم از همراه اول و هرطور بود میخواستم برم ایرانسل) بعد از یک روز علاف شدن الکی اومدم خانه و بعد در تاریخ 29 پیام اومد و سیم کارت همراه اول سوخت و همون لحظه ایرانسل فعال شد البته فقط تماس خروجی میتونستم انجام بدم و تماس ورودی نداشتم و با پیگیری از طریق پشتیبانی ایرانسل بعد از حدود 30 ساعت قطع بودن تماس ورودی وصل شد و بعد باز کدهای دستوری کار نمیکرد که دوباره پیگیری کردم از طریق ایرانسل و الان اون هم وصل شده تا بعد ببینم چند خان دیگه باید طی کنم تا خطم نرمال بشه (پیشنهاد میکنم اگر ضروری نیست فعلا ترابرد نکنید تا از حالت ازمایشی دربیاد فعلا خیلی مشکل داره)

reza2700
22-07-2016, 09:31
تجربه ترابرد از همراه اول به ایرانسل 23 از طریق سایت ثبت نام کردم و همون روز رفتم امور مشترکین ایرانسل با کارت ملی تکمیل ثبت نام کردم و سیم کارت خام گرفتم بعد از 2 روز با من از ایرانسل تماس گرفتن برای چک کردن مشخصات و تا 27 خبری نشد دیگه که خودم تماس گرفتم با پشتیبانی ایرانسل گفتن همراه اول جواب نمیده؟! بعد تماس گرفتم با 9990 بعد از کلی چک کردن گفت خط شما قطع صوری خورده برید دفاتر مشترکینوبرطرف کنید همون روز رفتم دفاتر مشترکین همراه اول گفتن خط مشکل جابجایی داره و ما نمیتونیم برطف کنیم برید مخابرات و از انجا رفتم مخابرات بعد از کلی صحبت و مشورت کردن گفتم مشکلی نیست و ترابرد داره انجام میشه( فقط میخواستن اذیت کنن که پشیمون بشم ولی من متنفر بودم از همراه اول و هرطور بود میخواستم برم ایرانسل) بعد از یک روز علاف شدن الکی اومدم خانه و بعد در تاریخ 29 پیام اومد و سیم کارت همراه اول سوخت و همون لحظه ایرانسل فعال شد البته فقط تماس خروجی میتونستم انجام بدم و تماس ورودی نداشتم و با پیگیری از طریق پشتیبانی ایرانسل بعد از حدود 30 ساعت قطع بودن تماس ورودی وصل شد و بعد باز کدهای دستوری کار نمیکرد که دوباره پیگیری کردم از طریق ایرانسل و الان اون هم وصل شده تا بعد ببینم چند خان دیگه باید طی کنم تا خطم نرمال بشه (پیشنهاد میکنم اگر ضروری نیست فعلا ترابرد نکنید تا از حالت ازمایشی دربیاد فعلا خیلی مشکل داره)
پیشنهاد اخرت واقعا بجا بود منم دقیقا مثل شما شدم!

stere1980
22-07-2016, 09:40
پس منم بطور خلاصه بگم:
ترابرد از همراه اول به رایتل
پس از درخواست از سایت رایتل دوساعت بعد اس ام اس تایید اومد و پاسخ دادم و یک ساعت بعد سیمکارت همراه اول کاملا قطع شد و دقیقا دو روز بعد رایتل سیممارت رو بصورت رایگان پست کرد به آدرس منزل و به محض دریافت سیمکارت قابل استفاده بود با تمام سرویس های موجود مانند یو اس اس دی و مدیریت اینترنتی حساب و همه چیز عالی انجام شد.
یک بسته آغازین بینهایت رایتل هم هدیه دادن که خیلی خوبه، دو بار هم برای نظر سنجی زنگ زدن از رایتل

bigbang001
22-07-2016, 13:11
دوستانی که از همراه اول یا ایرانسل به رایتل ترابرد کردن و ایفون دارن لطفا چک کنن ببینن مثل سیمکارتهای رایتل میشه شمارشون رو روی ای مسج و فیس تایم رجیستر کنن؟

Sent from my iPhone 6s+

masooumi
22-07-2016, 13:28

من هیچ مشکلی نداشتم در ترابرد از همراه اول به ایرانسل ، فقط کد های ussd مشکل داشت که اونم بعد 24 ساعت حل شد

alireza12827
22-07-2016, 14:56
دقیقا درسته خطی که باهاش روزانه مکالمه میکنیم رو نباید ترابرد کرد چون ممکن هستش که به مشکل بخوره و مدت ها گرفتار بشی و نتونی کاری بکنی اما اگه خطی دیگه باشه اشکالی نداره برای ترابرد

bigbang001
22-07-2016, 15:05
فلسفه ترابرد برای اونهایی هست که شمارشون براشون مهمه و نمیخوان تغییر بدن
مگرنه اگه صرفا برا نت باشه که طرف ۵ تومن میده یه سیمکارت میخره

Sent from my iPhone 6s+

k1ozil
22-07-2016, 15:52
سلام
در این طرح امکانش هست یه سیم کارت اعتباری رو به دائمی تبدیل کرد؟
قصد دارم اعتباری ایرانسل رو به دائمی همراه اول ترابرد کنم میشه؟

alireza12827
22-07-2016, 15:56
فاسفه ترابرد برای اونهایی هست که شمارشون براشون مهمه و نمیخوان تغییر بدن
مگرنه اگه صرفا برا نت باشه که طرف ۵ تومن میده یه سیمکارت میخره

Sent from my iPhone 6s+
بله!! البته در ایران هیچ چیز با فلسفه اش اجرا نمیشه در همه چیز 15 سال از بقیه دنیا عقب تریم

bigbang001
22-07-2016, 16:19
سلام

راهش اینه که اول اعتباری ایرانسل رو به دائمی ایرانسل تبدیل کنی بعد ترابرد کنی به همراه اول.

Sent from my iPhone 6s+

iman2919
22-07-2016, 16:22
سلام

خیر. ترابرد نظیر به نظیر هست(دائمی به دائمی و اعتباری به اعتباری) و نمیشه تغییر داد. و اگر هم قصد فروش و تغییر مالکیت هم داشته باشید در طی ترابرد باید اول برگردید به اپراتور پایه.

Reza31001
22-07-2016, 16:38
واکنش همراه اول به خروج مشترکینش

بسته ۴ گیگابایت( ۲گیگ +۲ گیگ هدیه شبانه) (ویژه با شرایط ) پیشنهاد ویژه نوترینو به مشترکان با قیمت ۱۲۰۰۰ تومان برای مدت محدود است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشترک گرامی، شما با خرید این بسته از پیشنهاد ویژه همراه اول که در مدت محدود ارائه می شود بهره­ مند خواهید شد. به مدت محدود، این بسته اینترنتی برای همراهان وفادار با تخفیف ۳ هزار تومانی و معادل ۱۲ هزار تومان ارائه می شود. از آنجا که ارزش واقعی این بسته ۱۵ هزار تومان است، اگر مشترک قصد ترک اپراتور را داشته باشد باید مجموع تخفیفات آن را به منظور تسویه حساب با اپراتور پرداخت کند.

masoudyasar
22-07-2016, 18:05
سلام دوستان من همون روز اول طرح برای اعتباری همراه اخر به ایرانسل ثبت نام کردم بعد از 4 روز پیغام مشترک 9141 درخواست ترابرد شما به شبکه ايرانسل در تاريخ 1395-4-25 00:00 و به دليل Authentication failure رد شده است.
بعد از اون به 9990 زنگ زدم جواب درستی نداد باز به نمایندگی ایرانسل گفتم باز درخواست بفرسته که باز همون پیغام احراز حویت رو داد؟؟

alireza12827
22-07-2016, 18:10
سلام دوستان من همون روز اول طرح برای اعتباری همراه اخر به ایرانسل ثبت نام کردم بعد از 4 روز پیغام مشترک 9141 درخواست ترابرد شما به شبکه ايرانسل در تاريخ 1395-4-25 00:00 و به دليل Authentication failure رد شده است.
بعد از اون به 9990 زنگ زدم جواب درستی نداد باز به نمایندگی ایرانسل گفتم باز درخواست بفرسته که باز همون پیغام احراز حویت رو داد؟؟
سند خط تون مشکلی نداشته؟؟

masoudyasar
22-07-2016, 18:58
سند خط تون مشکلی نداشته؟؟

نه هفت هشت سال پیش ثبت نام کردم از کجا بفهمم سند مشکل داره؟؟

همین الان زنگ زدم 9990 گفت سندتون مشکلی نداره!!!!

alireza12827
22-07-2016, 20:36
نه هفت هشت سال پیش ثبت نام کردم از کجا بفهمم سند مشکل داره؟؟

همین الان زنگ زدم 9990 گفت سندتون مشکلی نداره!!!!
منظورم مشکل از نظر نقل و انتقال بودش یا مشخصات شناسنامه ای تون بود که میگید مشکلی نداره شما برو تو سایت ایرانسل irancell.ir بخش پشتیبانی آنلاین شماره ارجاع اون درخواست ترابردی که در دفتر ایرانسل ثبت کردی رو بهش بده برات درخواست پیگیری بزنه ببینه برای چی رد شده.

iman2919
23-07-2016, 11:30
سلام دوستان این پیامی که همراه اول گذاشته وقتی با خط ترابرد تماس میگیرن خیلی بدجور هستش 2 بار هم تکرار میکنه. بریم همه سایت 195 شکایت کنیم شاید برداشته بشه

mehdi-sh
23-07-2016, 12:28
خطم چهار روزه از همراه اول به ایرانسل ترابرد شد ولی این پیغام همراه اول واقعا ازار دهنده است.

bigbang0661
23-07-2016, 13:37
دوستان کسی از همراه اول به ایرانسل جابه جا کرده؟؟؟ اگه برم ایرانسل، تا کی خطم ایرانسل میمونه؟

alireza12827
23-07-2016, 13:48
دوستان کسی از همراه اول به ایرانسل جابه جا کرده؟؟؟ اگه برم ایرانسل، تا کی خطم ایرانسل میمونه؟
شما تا 3 ماه در شبکه ایرانسل می مانید بعد اگر خواستید میتونید برگردید به همراه اول

stere1980
23-07-2016, 14:47
سلام دوستان این پیامی که همراه اول گذاشته وقتی با خط ترابرد تماس میگیرن خیلی بدجور هستش 2 بار هم تکرار میکنه. بریم همه سایت 195 شکایت کنیم شاید برداشته بشه

الان گزینه ترابرد هم برای شکایت اومده توی اون قسمت سایت ۱۹۵ من که تا میتونستم از روش ها یمختلف شکایت کردم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Masoud 206-16v
23-07-2016, 14:52
ما كه ٦روز هم گذشت و خبري نشد،به ايرانسل تماس ميگرم ميگه براتون فرم پر كرديم و فرستاديم همراه اول،از اونور هم همراه اول ميگه بخش فني هنوز جواب نداده.
قشنگ گذاشتنم سر كار

7cEram

ms1ove
23-07-2016, 14:58
ما كه ٦روز هم گذشت و خبري نشد،به ايرانسل تماس ميگرم ميگه براتون فرم پر كرديم و فرستاديم همراه اول،از اونور هم همراه اول ميگه بخش فني هنوز جواب نداده.
قشنگ گذاشتنم سر كار

7cEram
برای منم همینطور ۶روزه که سیم کارت رو تحویل گرفتم ولی پیامک ترابرد برام نیومده
امروز پشتیبان گفت اصلا درخواست ترابرد شما ثبت نشده بعد گفتم اگه ثبت نشده پس چرا همکارتون تماس گرفت و سیم کارت رو برام فرستادین .
خلاصه یه درخواست برام پر کرد و گفت منتظر پیگیری باشید .

Majidson
23-07-2016, 16:40
دوستان سلام.
من رفتم صفحه اجتماعی اینستاگرام و کلوب وزیر آقای دکتر واعظی موضوع پخش آزار دهنده 2بار پیام ترابرد از همراه اول نوشتم.
شما هم برید بنویسید تا ایشون مطلع شوند و پیگیری کنند.
وزیر پیگیری هستند حتما به نتیجه میرسیم.
Instagram: vaezi_ir
Cloob: mahmoudvaezi

EDWARD WHITE
23-07-2016, 16:54
دوستان سلام.
من رفتم صفحه اجتماعی اینستاگرام و کلوب وزیر آقای دکتر واعظی موضوع پخش آزار دهنده 2بار پیام ترابرد از همراه اول نوشتم.
شما هم برید بنویسید تا ایشون مطلع شوند و پیگیری کنند.
وزیر پیگیری هستند حتما به نتیجه میرسیم.
Instagram: vaezi_ir
Cloob: mahmoudvaezi

:n18: عالی

نیت کردم 100 نفر از اقوام و دوستان و همسایه و کل بچه های باشگاه رو ترابرد کنم
اما .... همراه اول غول مرحله آخره..... سخته خب :n02:

qwertym
23-07-2016, 19:02
دوستان من خط اعتباری همراه اولم خواستم ترابرد کنم به ایرانسل ، فرم پیش ثبت نتام پر کردم فرداش ایرانسل باهام تماس گرفت اطلاعات باهام چک کرد و گفت تا ۲۴ ساعت دیگه یه سیمکارت خام با پیک رایگان براتون میاد، فرداش سیمکارت اومد و یه اس هم اط 667 اومد که ۱ را ارسال کردم و یه کذ رهگیری بهم داد حالا بعد دو روز پیام اومده که :

درخواست ترابرد شما به شبکه ایرانسل در تاریخ 1395-5-2 13:07 و به دلیل Authentication failure رد شده است.
با تشکر،
ایرانسل

چرا ؟؟ من که همه مراحل درست انجام دادم

bigbang0661
23-07-2016, 20:29
آقا یه سوال. فرض کنید من از همراه اول برم ایرانسل. بعد از ثبت نام یه سیم کارت ایرنسل بهم میدن. وقتی این سیم کارت فعال بشه یعنی دیگه سیم کارت همراه اولم غیر فعال میشه؟

masooumi
23-07-2016, 20:37
آقا یه سوال. فرض کنید من از همراه اول برم ایرانسل. بعد از ثبت نام یه سیم کارت ایرنسل بهم میدن. وقتی این سیم کارت فعال بشه یعنی دیگه سیم کارت همراه اولم غیر فعال میشه؟

بله ، سیم کارت همراه اول شما میسوزه و سیم کارت ایرانسل فعال می شود.

stere1980
23-07-2016, 20:38
پاسخ سامانه ۱۹۵ در ارتباط با پیغام سی ثانیه ای همراه اول به من:

با سلام مشترك گرامي طي بررسي بعمل آمده اين پيام جزء قوانين ترابردمي باشد و تماس گيرندگان بايد نسبت به هزينه برون شبكه مطلع شوند . با تشكر

Masoud 206-16v
24-07-2016, 07:27
دوستان من خط اعتباری همراه اولم خواستم ترابرد کنم به ایرانسل ، فرم پیش ثبت نتام پر کردم فرداش ایرانسل باهام تماس گرفت اطلاعات باهام چک کرد و گفت تا ۲۴ ساعت دیگه یه سیمکارت خام با پیک رایگان براتون میاد، فرداش سیمکارت اومد و یه اس هم اط 667 اومد که ۱ را ارسال کردم و یه کذ رهگیری بهم داد حالا بعد دو روز پیام اومده که :

درخواست ترابرد شما به شبکه ایرانسل در تاریخ 1395-5-2 13:07 و به دلیل Authentication failure رد شده است.
با تشکر،
ایرانسل

چرا ؟؟ من که همه مراحل درست انجام دادم

كلا همراه اول خيلي داره اذيت ميكنه و من الان ٧/٨ روزه كه گرفتارشم و همون لحظه ثبت درخواست هم مياندوره رو پرداخت كردم و هر دو روز يكبار هم با قبض مياندوره رو پرداخت ميكنم ولي هنوز موفق نشدم جابجا بشم.خلاصه عاقبت خوشي از همراه اول من كه نميبينم.

7cEram

bigbang001
24-07-2016, 07:27
پاسخ سامانه ۱۹۵ در ارتباط با پیغام سی ثانیه ای همراه اول به من:

با سلام مشترك گرامي طي بررسي بعمل آمده اين پيام جزء قوانين ترابردمي باشد و تماس گيرندگان بايد نسبت به هزينه برون شبكه مطلع شوند . با تشكر

به نظر من باید از اینکه چندین را پیام تکرار میشه شکایت کنید و درخواست کنید حداکثر یک بار پخش بشه.

Sent from my iPhone 6s+

Majidson
24-07-2016, 07:42
دوستان دقت داشته باشید که در شکایت سامانه 195 نگویید پیام برداشته شود.
چون این پیام قانونی است و هیچگاه برداشته نخواهد شد.
فقط درخواست دهید که ۱ بار پخش شود، دلیلی وجود ندارد که این پیام طولانی دوبار تکرار گردد.
باتشکر از همه

alireza12827
24-07-2016, 13:18
سرانجام پس از 8 روز پیگیری خط من هم از مسدودی دو طرفه توسط ایرانسل امروز ظهر خارج شد از اعتباری رایتل ترابرد کرده بودم به ایرانسل دوستانی که ترابرد کردند به ایرانسل اگر به مشکلی برخوردند حتما پیگیری کنند مشکلشون برطرف میشه

EDWARD WHITE
24-07-2016, 16:57
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]‌اپراتورهای-متخلف-در-ترابردپذیری-جری

اپراتورهای متخلف در ترابردپذیری جریمه می‌شوند

معاون وزیر ارتباطات تاکید کرد: اپراتورهایی که در مرحله آزمایشی در اجرای طرح ترابردپذیری شماره‌ها مرتکب کارشکنی شوند، در مرحله‌ی تجاری اجازه دریافت مشترک در این بخش را نداشته یا تعداد مشترکان دریافتی آنها محدود خواهد شد.
به گزارش فاوانیوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])به نقل از ایسنا، علی‌اصغر عمیدیان در پاسخ به این سوال که طی روزهای گذشته مردم در مرحله‌ آزمایشی طرح ترابردپذیری شماره‌ها با مشکلات متعددی مواجه شده‌اند، اظهار کرد: در حال حاضر اجرای این طرح در مرحله‌ آزمایشی قرار دارد تا مشکلات موجود آن احصاء و برطرف شود.
رییس سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی در عین حال عنوان کرد: برندهای مختلفی در شبکه‌ اپراتورها وجود دارند که گاهی وقتی قرار است این برندها در قالب یک سیستم یکپارچه فعالیت کنند مشکلاتی ایجاد می‌شود.
وی ادامه داد: برهمین اساس ما در مرحله آزمایشی به نوعی به انجام تست‌های شبکه‌ای خواهیم پرداخت تا اپراتورها مشکلاتی که با دو اپراتور دیگر دارند را احصاء و حل و فصل کنند تا در تاریخ مشخص امکان ارائه‌ تجاری این سرویس وجود داشته باشد. برهمین اساس هم در این مدت هیچ یک از اپراتورها اجازه تبلیغ و جذب مشتری نداشته و در حد محدود می‌تواند برای اجرای آزمایشی این طرح اقدام کنند.
عمیدیان در عین حال متذکر شد: در زمان اجرای تجاری ترابردپذیری نیز به‌طور هفتگی از سوی سازمان تنظیم مقررات وضعیت اپراتورها رصد شده و به آنها اعلام می‌شود که به عنوان مثال می‌توانند ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار مشترک جدید جذب کنند که البته همان‌طور که گفته شد تعداد این مشترکان بستگی به نتیجه آزمایش ها دارد و اگر اپراتوری در مرحله آزمایشی شرایط مناسب را رعایت نکرده و دستخوش تخلف شود، در مرحله بهره‌برداری اقتصادی نیز به او اجازه نخواهیم داد که مشترک بگیرد یا حداقل تعداد مشترک او را محدود اعلام خواهیم کرد.
رییس سازمان تنظیم مقررات رادیویی همچنین یادآور شد: پیش از اجرای مرحله آزمایشی، در مرحله دیگری نیز اجرای این طرح به صورت نرم‌افزاری نیز مورد بررسی قرار گرفت تا ایرادات آن برطرف شود.
وی همچنین متذکر شد: در مرحله اجرای آزمایشی طرح ترابردپذیری برای ما مهم نیست که اپراتورها چه میزان خطا دارند، بلکه مهم آن است که دلیل این خطاها چه موضوعی است. در مرحله بعدی نیز قطعا به طور هفتگی وضعیت اپراتورها ارزیابی شده و به مردم اعلام خواهد شد و در عین حال محدودیت‌هایی نیز در زمینه‌ی جذب مشترک در صورت تخلف رخ خواهد داد.
ترابردپذیری شماره‌ها (MNP) طرحی است که پس از سالها وقفه قرار است از امسال اجرایی شود. به واسطه اجرای این طرح مشترک می‌تواند بدون آنکه شماره خود را تغییر دهد اپراتور ارائه دهنده خدمات خود را تغییر داده و به عنوان مثال با داشتن شماره همراه اول از خدمات ایرانسل استفاده کند یا برعکس.

EDWARD WHITE
24-07-2016, 17:25
دوستان عزیز به نظر من بزرگتری متضرر کارشکنی همراه اول در ترابرد پذیری ایرانسل هست .... ایرانسل رو نشناختید ... حسابشو میرسیه همون طور که با با قیمت اینترنت انجام داد ................ اما خودمونیما این 195 که بیشتر جنبه تزئینی داشته تا اینجا .... :n13:

reza2700
24-07-2016, 17:48
جالبه با کلی پیگیری مشخص نشد چرا همراه اول یه پیام طولانی اونم با دو بار تکرار رو هنوز تغییر نداده!!!!دوستان من ازتون خواهشمندم حتما تو سایت 195 دو بار تکرار و طولانی بودن پیام رو اعلام کنید تا بلکه یه تغییراتی صورت بگیره

bigbang001
24-07-2016, 23:06
اپراتورهای دیگه پیامشون چطوره؟

Sent from my iPhone 6s+

stere1980
24-07-2016, 23:46
دوستان دقت داشته باشید که در شکایت سامانه 195 نگویید پیام برداشته شود.
چون این پیام قانونی است و هیچگاه برداشته نخواهد شد.
فقط درخواست دهید که ۱ بار پخش شود، دلیلی وجود ندارد که این پیام طولانی دوبار تکرار گردد.
باتشکر از همه

دقیقا من عنوان کردم که یا بوق متفاوت گذاشته شود یا یکبار پخش شود، اما باز همان پیغام رو جواب داد

EDWARD WHITE
25-07-2016, 01:15
به نظر من هر اپراتور در 1 ثانیه باید اسم خودش رو معرفی کنه قبل از زنگ و فقط همین !!!!!
.... نه اینکه همراه اول برای اپراتور های دیگه تصیمیم بگیره و پیام فقط مربوط به خودش رو اعلام کنه و بد تر اینکه مثل بچه ها 40 ثانیه پیام بزاره ..... !

EHSANRF
25-07-2016, 02:02
اولا در طرح آزمایشی هستین دوستان!
بنده هم دوس داشتم شرکت کنم ولی موندم دوره آزمایشی تموم بشه - و حتی رسمی - یک ماه ازش بگذره بعد شروع به ترابرد کنم!

حتما موقعی که با کسی که شماره ش رو فوروارد یا منتقل کرده تماس گرفتین! یه متن کوچیک مینویسه روی صفحه یه لحظه مثل Call Forwarding یا تماس منتقل شده یا یه همچین چیزی، اپراتورها هم میتونن همین کار رو انجام بدن ( یا شبیه به این ) و باعث مزاحمت نشن.

نظرتون چیه دوستان؟

EDWARD WHITE
25-07-2016, 11:56
کلا ترابرد سیمکارت دائمی همراه اول مشکل داره .
اصلا همین جریان که پیش اومد من که دیگه کلا سیمکارت همراه اول رو گذاشتم کنار رغبت ندارم برای استفاده ازش خیلی غصه میده آدما

binaafarin
25-07-2016, 12:25
کسی از اعتباری ایرانسل هست ترابرد کنه به همراره اول؟
تجربشو یگه چطوریه

EDWARD WHITE
25-07-2016, 12:33
اولا در طرح آزمایشی هستین دوستان!
بنده هم دوس داشتم شرکت کنم ولی موندم دوره آزمایشی تموم بشه - و حتی رسمی - یک ماه ازش بگذره بعد شروع به ترابرد کنم!

حتما موقعی که با کسی که شماره ش رو فوروارد یا منتقل کرده تماس گرفتین! یه متن کوچیک مینویسه روی صفحه یه لحظه مثل Call Forwarding یا تماس منتقل شده یا یه همچین چیزی، اپراتورها هم میتونن همین کار رو انجام بدن ( یا شبیه به این ) و باعث مزاحمت نشن.

نظرتون چیه دوستان؟
عالبه هر چه خلاصه تر ... بهتره :n02: .....

ms1ove
25-07-2016, 13:04
سلام
بالاخره بعد از گذشت ۸ روز امروز بالاخره پیامک ترابرد برام اومد و ۱ رو فرستادم و جوابش اومد
حالا چقدر دیگه طول میکشه سیم کارت فعال بشه ؟؟

iman2919
25-07-2016, 13:20
سلام
بالاخره بعد از گذشت ۸ روز امروز بالاخره پیامک ترابرد برام اومد و ۱ رو فرستادم و جوابش اومد
برای من 2 روز بعد سیم همراه اول سوخت و ایرانسل فعال شد. و بعد مشکلات بعدی شروع شد:n41:

Masoud 206-16v
25-07-2016, 13:34
برای من 2 روز بعد سیم همراه اول سوخت و ایرانسل فعال شد. و بعد مشکلات بعدی شروع شد:n41:

چه مشكلات ايمان خان؟

7cEram

Masoud 206-16v
25-07-2016, 13:37
من كه شنبه در سايت ١٩٥شكايت ثبت كردم بابت همكاري نكردن همراه اول و جواب داده كه موضوع رو از طريق ايرانسل پيگيري كنيد و ايرانسل هم تماس ميگرم فقط هر سري يك كدپيگيري ميدن و ميگه به بخش فني ارجاع كرديم و تا ٢٤ساعت ديگه و دوباره اين جريان تكرار ميشه.
نه ايرانسل و نه همراه اول جواب قانع كننده اي نميدند و هر كدومشون ميگن از طريق اون يكي پيگيري كنيد.
خلاصه ١٠روز شد و خبري از ترابرد همراه اول به ايرانسل براي من كه نيست.

7cEram

alireza12827
25-07-2016, 13:47
سلام
اگر خط تون اعتباری هستش فردا صبح سیم کارت ایرانسل فعال میشه و سیم کارت قبلی قطع میشه فردا صبح سیم کارت ایرانسلتون فعال شد چک کن ببین مسدودی در تماس نداشته باشید

iman2919
25-07-2016, 16:49
چه مشكلات ايمان خان؟

7cEram
سیم کارت ایرانسل که فعال شد فقط تماس خروجی میتونستم برقرار کنم و تماس ورودی تا 2 روز قطع بود که با پیگیری زیاد با پشتیبانی وصل شد.... مشکل دوم کد های دستوری (ussd) فعال نبود و تا 3 روز بعد وصل شدن سیم کارت و با پیگیری زیاد وصل شد.... بعضی سرویس ها مثل بازیابی تماس ناموفق و پیامگیر صوتی هنوز هم فعال نمیشه با اینکه چند سری با پشتیبانی تماس گرفتم

EDWARD WHITE
25-07-2016, 18:41
سیم کارت ایرانسل که فعال شد فقط تماس خروجی میتونستم برقرار کنم و تماس ورودی تا 2 روز قطع بود که با پیگیری زیاد با پشتیبانی وصل شد.... مشکل دوم کد های دستوری (ussd) فعال نبود و تا 3 روز بعد وصل شدن سیم کارت و با پیگیری زیاد وصل شد.... بعضی سرویس ها مثل بازیابی تماس ناموفق و پیامگیر صوتی هنوز هم فعال نمیشه با اینکه چند سری با پشتیبانی تماس گرفتم

دوست عزیز فقط مواظب باشید خرابکاری نکنید .... من مسئولیت قبول نمی کنم اما
ecare.irancell.ir
این تنظیمات شما رو دیدم رو داره
بخش - خدمات ارزش افزوده -
ussd رو نداره ! کجاست ؟

اگه انجام دادید و درست شد تجربتون رو اینجا بزارید تا بچه ها استفاده کنن ..
بعد همون جا بخش
- ارجاع و پیگیری درخواست یا مشکل -
رو هم میتونید استفاد کنید

stere1980
25-07-2016, 20:13
کلا ترابرد سیمکارت دائمی همراه اول مشکل داره .
اصلا همین جریان که پیش اومد من که دیگه کلا سیمکارت همراه اول رو گذاشتم کنار رغبت ندارم برای استفاده ازش خیلی غصه میده آدما

درسته من همینطور
دیدم رایتل سیمکارت دایمی با امکان انتخاب شماره دلخواه با قیمت ۶۰ تومن به مدت محدود گذاشته منم راحت یه دونه با ترکیب شماره همراه اولم خریدم با کد ۰۹۲۰ منتظرم بیارن تا دو روز دیگه از همون استفاده می کنم.
آبروم رفته هرکی زنگ میزنه به اشتباه می افته و بعد که منو میبینن میگن این چه خطی داری چیکار کردی ما کار مهم داشتیم اما تلفنت قطع کردی یا دایورت کردی!!!!
همراه اول واقعا مثل یک کودک حال به هم زن داره رفتار میکنه.

طرح ویژه رایتل به‌مناسبت روز تامین اجتماعی

سیم‌کارت های دیتا، دایمی و اعتباری رایتل به همراه بسته های بلندمدت با قیمت استثنایی
رایتل به‌عنوان عضوی از خانواده بزرگ تامین اجتماعی به مناسبت 25 تیر ماه که مصادف است با روز بهزیستی و تامین اجتماعی، به نشانه قدردانی و احترام به خانواده بزرگ تامین اجتماعی، با پیشنهادی استثنایی، شرایط ویژه ای را برای برخورداری از خدمات نسل‌های نوین ارتباطات شبکه تلفن همراه (3G/4G) برای این خانواده بزرگ فراهم آورده است.
تمامی بیمه‌شدگان تامین اجتماعی می‌توانند با استفاده از کد (شناسایی / بیمه) درج شده در صفحه اول دفترچه تامین اجتماعی نسبت به ثبت‌نام بسته‌های این طرح اقدام نموده و از مزایای آن بهره‌مند شوند.بر این اساس بیمه شدگان سازمان بیمه تامین اجتماعی می‌توانند از تاریخ 25 تیرماه، از تخفیفات رایتل بهره مند شوند:

سیم‌کارت دایمی رایتل را با 50 درصد تخفیف و امکان انتخاب شماره مورد نظر به همراه بسته آغازین بلند مدت 180 روزه شامل اینترنت و تماس صوتی تنها با پرداخت 60,000 تومان خریداری نمایند.
در این طرح سیم‌کارت اعتباری رایتل با بسته‌های آغازین بلند مدت 180 روزه تنها با مبلغ 20,000 تومان ارایه می‌گردد.
بسته های آغازین بلند مدت سیم‌کارت دیتا نیز با تخفیفات استثنایی در این طرح ارایه می شود.

سرویس/محصول
میزان اعتبار
مهلت اعتبار

اینترنت 3G/4G (ساعات افت مصرف**)
یک گیگابایت ساعات افت مصرف
برای هر دوره 30 روزه
180 روز، به صورت 6 دوره 30 روزه

اینترنت 3G/4G
یک گیگابایت برای سه روزِ اول
در هر دوره 30 روزه

تماس صوتی درون شبکه
10 هزار دقیقه
180 روز

dj77
25-07-2016, 20:42
درسته من همینطور
دیدم رایتل سیمکارت دایمی با امکان انتخاب شماره دلخواه با قیمت ۶۰ تومن به مدت محدود گذاشته منم راحت یه دونه با ترکیب شماره همراه اولم خریدم با کد ۰۹۲۰ منتظرم بیارن تا دو روز دیگه از همون استفاده می کنم.
آبروم رفته هرکی زنگ میزنه به اشتباه می افته و بعد که منو میبینن میگن این چه خطی داری چیکار کردی ما کار مهم داشتیم اما تلفنت قطع کردی یا دایورت کردی!!!!

سیم‌کارت های دیتا، دایمی و اعتباری رایتل به همراه بسته های بلندمدت با قیمت استثنایی
رایتل به‌عنوان عضوی از خانواده بزرگ تامین اجتماعی به مناسبت 25 تیر ماه که مصادف است با روز بهزیستی و تامین اجتماعی، به نشانه قدردانی و احترام به خانواده بزرگ تامین اجتماعی، با پیشنهادی استثنایی، شرایط ویژه ای را برای برخورداری از خدمات نسل‌های نوین ارتباطات شبکه تلفن همراه (3G/4G) برای این خانواده بزرگ فراهم آورده است.
تمامی بیمه‌شدگان تامین اجتماعی می‌توانند با استفاده از کد (شناسایی / بیمه) درج شده در صفحه اول دفترچه تامین اجتماعی نسبت به ثبت‌نام بسته‌های این طرح اقدام نموده و از مزایای آن بهره‌مند شوند.بر این اساس بیمه شدگان سازمان بیمه تامین اجتماعی می‌توانند از تاریخ 25 تیرماه، از تخفیفات رایتل بهره مند شوند:

سیم‌کارت دایمی رایتل را با 50 درصد تخفیف و امکان انتخاب شماره مورد نظر به همراه بسته آغازین بلند مدت 180 روزه شامل اینترنت و تماس صوتی تنها با پرداخت 60,000 تومان خریداری نمایند.
در این طرح سیم‌کارت اعتباری رایتل با بسته‌های آغازین بلند مدت 180 روزه تنها با مبلغ 20,000 تومان ارایه می‌گردد.
بسته های آغازین بلند مدت سیم‌کارت دیتا نیز با تخفیفات استثنایی در این طرح ارایه می شود.

سرویس/محصول
میزان اعتبار
مهلت اعتبار

برای هر دوره 30 روزه

اینترنت 3G/4G
در هر دوره 30 روزه

تماس صوتی درون شبکه
10 هزار دقیقه
180 روز

من خودم یه سیم کارت دیتا 3پانچ با 144+144گیگ 1ساله سرعت حرفه ای اینترنت خریدم از رایتل به قیمت 222هزارتومن با مالیات اینا. خیلی به صرفه هست ای بسته ای که تخفیف خورده به مناسبت روز تامین اجتماعی :n10:

شما فقط 144گیگ روزانه رو حساب کن ببین گیگی چند می افته

EDWARD WHITE
25-07-2016, 21:12
درسته من همینطور

سرویس/محصول
میزان اعتبار
مهلت اعتبار

برای هر دوره 30 روزه

اینترنت 3G/4G
در هر دوره 30 روزه

تماس صوتی درون شبکه
10 هزار دقیقه
180 روز

به نظر من هر کسی که الان همراه اول فعلا ترابرد نکنه ..... خیلی مشکلات مسخره رو در پیش رو داره .. یا حداقل صبر کنه این پیام برداشته بشه .... دوستمون درست می گفت ... دیگران فکر می کنن تلفنتون رو دایورت کردین یا قطع کردین .... مردم عادی اصلا نمی دونن ترابرد چی هست :n29:

اما اگه کسی بخواد آیا امکان داره که سیمکارت همراه اول رو به اون برگردونیم و پول و ودیعه مون رو دریافت کنیم ؟ باور کنید انقدر درد سر خودمون توی زندگی داریم حوصله دردسر همراه اول رو دیگه نداریم. :n30:
این خبر ها مال دریافت ودیعه سال 92 هست : :37: آیا صحت داره ؟

iran100
26-07-2016, 15:34
من سیم کارت همراه اول با پیش شماره 0990داشتم که ازش استفاده نمیکردم اما از لج اذیت های همراه اول 29تیر درخواست ترابرد به رایتل رو دادم. امروز سیم رایتلم فعال شد... تماس هم باهاش میگیرم پیام مزخرف همراه اول پخش میشه اما فقط یک بار. برای بقیه هم الان یک بار شده؟

ms1ove
26-07-2016, 16:29
درخواست ترابرد شما به شبکه ایرانسل در تاریخ ۵-۵-۱۳۹۵ ۱۳:۰۸ و به دلیل Authentication failure رد شده است .
دوستان دلیلش چیه ؟
اعتباری همراه اول به ایرانسل .
الان باید چیکار کنم ؟

فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk

alireza12827
26-07-2016, 16:45
درخواست ترابرد شما به شبکه ایرانسل در تاریخ ۵-۵-۱۳۹۵ ۱۳:۰۸ و به دلیل Authentication failure رد شده است .
دوستان دلیلش چیه ؟
اعتباری همراه اول به ایرانسل .
الان باید چیکار کنم ؟

شما سند خط همراه اولت مشکلی نداشته؟؟ نقل و انتقالی یا چیزی دیگه؟؟ به نظر من شما اول یه زنگی بزن 9990 بگو درخواست ترابرد من رو ایرانسل برای صحت اسناد رد کرده ببینه مشکلی سند خطت نداره بعد اگه گفت نه زنگ بزن 700 ایرانسل همین رو بهش بگو پیگیری کنه برات

reza2700
26-07-2016, 19:45
تکرار پیام حذف شد و فقط یه بار گفته میشه...

stere1980
26-07-2016, 20:44
تکرار پیام حذف شد و فقط یه بار گفته میشه...

آره درسته ولی تا به بوق انتظار متفاوت تبدیل نشه نمیشه به عنوان یه شماره رسمی که به‌آدم های مهم بدی ازش استفاده کرد. طرف یک بار زنگ بزنه اینو بشنوه اصلا حسابشو روی آدم میبنده دیگه. متوجه منظورم که هستید

reza2700
26-07-2016, 21:20
آره درسته ولی تا به بوق انتظار متفاوت تبدیل نشه نمیشه به عنوان یه شماره رسمی که به‌آدم های مهم بدی ازش استفاده کرد. طرف یک بار زنگ بزنه اینو بشنوه اصلا حسابشو روی آدم میبنده دیگه. متوجه منظورم که هستید
درسته متوجهم ...فعلا تا همین جاشم پیشرفت خوبیه...باید پیگیری کنیم باز...البته حتما با اجرایی شدن رسمی دستخوش تغییراتی خواهد شد...شک نکنید اعتراض ها اون موقع چند برابر میشه و مجبور به حذفش خواهد شد...البته من دوباره شکایت ثبت میکنم

silvermanhhh
26-07-2016, 22:01
دوستان خسته نباشید:n01:
من خط ایرانسل دارم اما به دلیل اینکه ایرانسل بسته ی شبانه حجمی نداره میخام برم اپراتور دیگه،من با یه سیم دیگه شبانه دانلود میکنم اما خودم یه بسته شبانه ۲تا ۸مثل ایرانسل که یه بسته از ۶تا ۱۲دارن استفاده کنم برا دیدن ویدیو های یوتیوب و این چیزا،میخاستم بدونم در حال حاضر چه بسته ای از چه اپراتوری خوبه،و چه اپراتوری رو پیشنهاد میدین؟اینو هم بگم رایتل اینجا انتنش تو حیاط یکه...ولی همراه اول یکم بهتره

EDWARD WHITE
26-07-2016, 23:35
هزینه یک دقیقه تماس در اپراتورها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دائمی
اعتباری

خدمت
واحد محاسبه
همراه اول
ایرانسل
رایتل
همراه اول
ایرانسل
رایتل

تماس درون شبکه
دقیقه
۵۷۰
۴۹۹*
۴۹۹*
۶۷۰
۶۶۹
۶۲۰**

تماس با تلفن ثابت
دقیقه
۵۷۰
۴۹۹*
۴۹۹*
۶۷۰**
۷۹۹
۸۵۲

تماس با دیگر اپراتورها
دقیقه
۶۲۵
۴۹۹*
۴۹۹*
۹۳۷
۹۲۹
۸۵۲**

همه قیمت‌ها به ریال است|* ارزان‌ترین در دائمی|**ارزان‌ترین در اعتباری

A.IvI.I.N
27-07-2016, 08:48
سلام
دوستان الان 9 روزه سیم کارت رایتل رو دریافت کردم و تو سایت تاییدش کردم و به 667 هم پیامک زدم.
ولی کماکان سیم همراه اولم فعاله و ترابرد انجام نشده.
به رایتل چندین مرتبه زنگ زدم شماره پیگیری دادن گفتن داریم بررسی میکنیم.
راستی ادرس خط همراه اولم جای دیگه هست چون خونه عوض کردیم به نظرتون مشکل سازه این قضیه؟ :n37:

ms1ove
27-07-2016, 14:34
این همراه اول دیگه خیلی داره سنگ اندازی میکنه من از ۲۸/۴ سیم کارت گرفتم ولی هنوز اجازه ترابرد نداده بهم

4l1r3z4
27-07-2016, 14:40
سلام
دوستان الان 9 روزه سیم کارت رایتل رو دریافت کردم و تو سایت تاییدش کردم و به 667 هم پیامک زدم.
ولی کماکان سیم همراه اولم فعاله و ترابرد انجام نشده.
به رایتل چندین مرتبه زنگ زدم شماره پیگیری دادن گفتن داریم بررسی میکنیم.
راستی ادرس خط همراه اولم جای دیگه هست چون خونه عوض کردیم به نظرتون مشکل سازه این قضیه؟ :n37:

منم دوشنبه 1 رو فرستادم به 667 و بعدش یه کدی واسم اس ام اس کرد و از اون موقع تا الان هنوز سیم همراه اولم فعاله و اوکیش نکردن!!

britain
27-07-2016, 16:07
ما هنوز منتظریم این پیام مزاحم قبل تماس موزمار اول خاموش بشه بعد ترابرد کنیم :n34:خیلی دیگه آب زیر کاه هست .....

عکس از موزمار اول قبل ترابرد :n02: :

بعد از ترابرد :

ms1ove
27-07-2016, 17:41
ما هنوز منتظریم این پیام مزاحم قبل تماس موزمار اول خاموش بشه بعد ترابرد کنیم :n34:خیلی دیگه آب زیر کاه هست .....

عکس از موزمار اول قبل ترابرد :n02: :

بعد از ترابرد :

شما خدارو شکر کن با ترابردت موافقت شده برا من همراه اول سنگ اندازی میکنه

reza2700
27-07-2016, 17:42
شما خدارو شکر کن با ترابردت موافقت شده برا من همراه اول سنگ اندازی میکنه
برای چی موافقت نمیشه؟پیگیری کردی؟

A.IvI.I.N
28-07-2016, 09:58
این همراه اول دیگه خیلی داره سنگ اندازی میکنه من از ۲۸/۴ سیم کارت گرفتم ولی هنوز اجازه ترابرد نداده بهم

منم خیلی وقته روی هوام
به رایتل هروز زنگ میزنم شماره پیگیری داده بهم میگه داریم بررسی میکنیم، 5 روزه همین رو میگه :n27:

منم دوشنبه 1 رو فرستادم به 667 و بعدش یه کدی واسم اس ام اس کرد و از اون موقع تا الان هنوز سیم همراه اولم فعاله و اوکیش نکردن!!

والا من پیامک میزنم به 667 دلیور میشه ولی هیچی برام نیومده باز خوبه برای شما sms فرستادن.
خلاصه همراه اول بدجور داره اذیت میکنه :n15:
195 هم زنگ زدم حرف حساب نمیزنن میگن از طریق رایتل پیگیری کن.

djmoslemok
28-07-2016, 11:42
من می خوام از ایرانسل بیام همراه اول میرم دفتر خدماتی میگن هنوز اجرایی نشده تو قزوین
آنلابن هم می خوام انجام بدم میگه ارور مشخصات ثبت احوال:n35:

4l1r3z4
28-07-2016, 13:43
والا من پیامک میزنم به 667 دلیور میشه ولی هیچی برام نیومده باز خوبه برای شما sms فرستادن.
خلاصه همراه اول بدجور داره اذیت میکنه :n15:
195 هم زنگ زدم حرف حساب نمیزنن میگن از طریق رایتل پیگیری کن.

واسه من بعد از 3 روز ، امروز صبح از 667 اس ام اس اومد که با ترابرد شما موافقت نشد. برای پیگیری به پرتال یا ... برید!!!!!!!!!!!!

bigbang0661
29-07-2016, 00:29
ببخشید دوستان تلفظ واژه tarabord هست یا tarabard؟؟؟ میخوام برم نمایندگی ایرانسل، خواستم سوتی ندم!!!:n02:

bigbang001
29-07-2016, 01:31
ببخشید دوستان تلفظ واژه tarabord هست یا tarabard؟؟؟ میخوام برم نمایندگی ایرانسل، خواستم سوتی ندم!!!:n02:

Tarabod
تَرابُرد درسته

Sent from my iPhone 6s+

britain
29-07-2016, 20:37
سلام دوستان هنوز هم اون پیام مزاحم همراه اول هست ؟ :n30:

reza2700
29-07-2016, 20:58
سلام دوستان هنوز هم اون پیام مزاحم همراه اول هست ؟ :n30:
بله

4l1r3z4
29-07-2016, 21:13
دوستان ، تا به حال برای کسی پیش اومده که از شماره 667 بدون ذکر هیچ دلیلی اس ام اس بیاد که " با درخواست ترابرد شما موافقت نشد " ؟!!

broosli
29-07-2016, 21:34
دوستان ، تا به حال برای کسی پیش اومده که از شماره 667 بدون ذکر هیچ دلیلی اس ام اس بیاد که " با درخواست ترابرد شما موافقت نشد " ؟!!

آره
منم میخواستم از همراه اول برم رایتل حتی سیم کارت رایتل هم درب منزل تحویل گرفتم دو روز بعدش (چهارشنبه عصر) sms اومد با درخواست ترابرد شما موافقت نشد به نمایندگی ها یا سایت پذیرنده مراجعه کنید! هنوز نمیدونم دلیلش چی بوده؟

qwertym
29-07-2016, 21:42
آره
منم میخواستم از همراه اول برم رایتل حتی سیم کارت رایتل هم درب منزل تحویل گرفتم دو روز بعدش (چهارشنبه عصر) sms اومد با درخواست ترابرد شما موافقت نشد به نمایندگی ها یا سایت پذیرنده مراجعه کنید! هنوز نمیدونم دلیلش چی بوده؟

برا منم دقیقا همینطور شد رایتل گفت مجددا ثبت نام کن تا یه سیمکارت دیگه برات پست کنیم .. از دست این همراه اول :n34:

4l1r3z4
29-07-2016, 21:48
آره

دقیقا ، منم دائمی همراه اولمو به رایتل میخواستم ترابرد کنم و بعد از 3 روز ، دوشنبه توسط پست سیم کارت رایتل فرستاده شد و رفتم سایت رایتل و تایید دریافت سیم کارت رو زدم و بعدش اس ام اس از 667 اومد که 1 رو بفرستم و منم فرستادم و 10 دقیقه بعدش یه کدی که با RCSC-MCI شروع میشه رو فرستاد واسم و بعدش هیچ اتفاقی نیفتاد تا اینکه 5شنبه صبح بدون ذکر هیچ دلیلی از 667 اس ام اس اومد که با درخواست ترابرد شما موافقت نشد!! اینم بگم که قبض میان دوره رو تسویه کرده بودم و حسابم صفره!

با این حال ، با رایتل تماس گرفتم و گفتن که براتون درخواست پیگیری ثبت میکنیم و همکارامون علت رو جویا میشن! ( و یه کد پیگیری هم دادن ) بعدش خودم رفتم سایت 195 و از همراه اول یه شکایت ثبت کردم با موضوع عدم انتقال سرویس دهنده فعلی و در متنش از کارهای بچه گانه و کار شکنی های این شرکت نوشتم و گفتم که سریع تر مشکل رو حل کنند...

broosli
29-07-2016, 22:23
برا منم دقیقا همینطور شد رایتل گفت مجددا ثبت نام کن تا یه سیمکارت دیگه برات پست کنیم .. از دست این همراه اول :n34:

دقیقا ، منم دائمی همراه اولمو به رایتل میخواستم ترابرد کنم و بعد از 3 روز ، دوشنبه توسط پست سیم کارت رایتل فرستاده شد و رفتم سایت رایتل و تایید دریافت سیم کارت رو زدم و بعدش اس ام اس از 667 اومد که 1 رو بفرستم و منم فرستادم و 10 دقیقه بعدش یه کدی که با RCSC-MCI شروع میشه رو فرستاد واسم و بعدش هیچ اتفاقی نیفتاد تا اینکه 5شنبه صبح بدون ذکر هیچ دلیلی از 667 اس ام اس اومد که با درخواست ترابرد شما موافقت نشد!! اینم بگم که قبض میان دوره رو تسویه کرده بودم و حسابم صفره!

با این حال ، با رایتل تماس گرفتم و گفتن که براتون درخواست پیگیری ثبت میکنیم و همکارامون علت رو جویا میشن! ( و یه کد پیگیری هم دادن ) بعدش خودم رفتم سایت 195 و از همراه اول یه شکایت ثبت کردم با موضوع عدم انتقال سرویس دهنده فعلی و در متنش از کارهای بچه گانه و کار شکنی های این شرکت نوشتم و گفتم که سریع تر مشکل رو حل کنند...
من میخواستم اعتباری همراه اول رو به اعتباری رایتل تبدیل کنم دقیقا کدی هم که بهم sms شد همین بود
چه طوری با رایتل تماس گرفتید؟ (شماره یا سایتش برای پیگیری این کار چیه؟)
یعنی دوباره درخواست جدید بدم و...؟!!
تو سامانه 195 هم میشه درخواست داد؟ (مشکل از همراه اول بوده که موافقت نکرده؟!!)

4l1r3z4
29-07-2016, 22:32
من میخواستم اعتباری همراه اول رو به اعتباری رایتل تبدیل کنم دقیقا کدی هم که بهم sms شد همین بود

برای اینکه مشکلتونو ثبت و پیگیری کنن ، باید با 09202000000 تماس بگیرید!
بله میتونید در سایت 195 شکایت کنید ؛ بعد از اینکه نوع سرویس رو ارتباطات سیار انتخاب کردید ، نوع شکایت رو ترابرد پذیری بزنید.
احتمال بسیار مشکل از همراه اوله ! چون رایتل هیچ مشکلی رو اعلام نکرد و سیم رو هم فرستاد و منتظر تایید سازمان تنظیم مقررات بود که این اس ام اس اومد!!

broosli
29-07-2016, 22:39
برای اینکه مشکلتونو ثبت و پیگیری کنن ، باید با 09202000000 تماس بگیرید!
بله میتونید در سایت 195 شکایت کنید ؛ بعد از اینکه نوع سرویس رو ارتباطات سیار انتخاب کردید ، نوع شکایت رو ترابرد پذیری بزنید.
احتمال بسیار مشکل از همراه اوله ! چون رایتل هیچ مشکلی رو اعلام نکرد و سیم رو هم فرستاد و منتظر تایید سازمان تنظیم مقررات بود که این اس ام اس اومد!!

اگه اینجوری باشه که خیلی مسخره است
یعنی چی آخه؟
مطمئنی همراه اول میتونه بزنه زیرش؟!!
خب اگه اپراتور مبدا بخواد تصمیم گیری کنه قطعا مخالفت میکنه!!
پس این سازمان تنظیم چی کاره است؟!!
حداقل باید به کاربر و پذیرنده دلیل رو واضح بگن
تنها دلیل منطقی که میتونن درخواست رو رد کنن بدهی قبلیه که اونم من سیم کارت اعتباری داشتم که حدودا 2 تومن هم شارژ داشت که تازه من قید شارژ هم زده بودم! (جز قوانین ترابرد نوشته بود شارژ باقی مونده سوزانده خواهد شد)
از اول هم معلوم بود این طرح شکست میخوره چون این وسط همراه اول کلی ضرر میکنه (این طرح به نفع رایتل و ایرانسل تموم میشه و همراه اول اکثر مشتری هاشو از دست میده معلومه که نمیذاره به این راحتی از دست برن!!)

qwertym
29-07-2016, 23:11

خب منم اعتباری همراه اولم میخواستم ترابرد کنم رایتل که همراه اول اذیت کرد و نگذاشت

اینم بگم سند و مشخصات و همه چی درسته اما همراه آخر داره چوب لا چرخ کاربرایی که میخوان ازش برن میزاره

با رایتل که تماس گرفتم گفت چون این درخواست به هر عنوان لغو شده اون سیمکارتی که براتون پست کردیم دیگه به کار نمیاد

مجدد ثبت نام کنید تا یه سیمکارت دیگه براتون پست کنیم مجدد ثبت نام کردم منتظرم سیمکارت برسه تا ببینم اینبار این همراه آخر چجوری جلومو میخواد بگیره :n31:

broosli
29-07-2016, 23:14
خب منم اعتباری همراه اولم میخواستم ترابرد کنم رایتل که همراه اول اذیت کرد و نگذاشت

اینم بگم سند و مشخصات و همه چی درسته اما همراه آخر داره چوب لا چرخ کاربرایی که میخوان ازش برن میزاره

با رایتل که تماس گرفتم گفت چون این درخواست به هر عنوان لغو شده اون سیمکارتی که براتون پست کردیم دیگه به کار نمیاد

مجدد ثبت نام کنید تا یه سیمکارت دیگه براتون پست کنیم مجدد ثبت نام کردم منتظرم سیمکارت برسه تا ببینم اینبار این همراه آخر چجوری جلومو میخواد بگیره :n31:

پس آخرش دقیق نگفتن دلیلش چیه؟!
من که دیگه حوصله اشو ندارم دوباره ثبت نام و دریافت سیم و ... انجام بدم چون اگه قرار باشه بی دلیل بزنن زیرش 10 بار هم که این کارو تکرار کنی ردش میکنن وقتی انقد این طرحشون بی در و پیکره فایده نداره که ازش استفاده کرد

britain
29-07-2016, 23:37

:n04: از 40 ثانیه پیام مزاحم سوییچ کرده به اینکه کلا جلوی ترابرد ها رو غیر قانونی بگیره ! مرحله بعد فکر کنم آهنگ پیشواز جیگر در کلاه قرمزی پخش کنه برامون :n21:

britain
29-07-2016, 23:47
یک وبلاگ مستقل اخبار ترابرد رو می نویسه .... مطالبش جالب بود

آدرس:

masooumi
30-07-2016, 22:56
امروز پیام گویای مزاحم همراه اول برای من از دوبار پخش به یکبار پخش تبدیل شده ....
ظاهرا کم کم همراه اول مجبور به عقب نیشینی شده

amin885
31-07-2016, 17:21
هزینه یک دقیقه تماس در اپراتورها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دائمی
اعتباری

خدمت
واحد محاسبه
همراه اول
ایرانسل
رایتل
همراه اول
ایرانسل
رایتل

تماس درون شبکه
دقیقه
۵۷۰
۴۹۹*
۴۹۹*
۶۷۰
۶۶۹
۶۲۰**

تماس با تلفن ثابت
دقیقه
۵۷۰
۴۹۹*
۴۹۹*
۶۷۰**
۷۹۹
۸۵۲

تماس با دیگر اپراتورها
دقیقه
۶۲۵
۴۹۹*
۴۹۹*
۹۳۷
۹۲۹
۸۵۲**

همه قیمت‌ها به ریال است|* ارزان‌ترین در دائمی|**ارزان‌ترین در اعتباری

سلام

در مورد ترابرد دوستان چه اعتباری چه دائمی باید 3 ماه از کاکردش در اوپراتوری که بودین بگذره تا بتونید ترابرد کنید گفتم شاید یادشون نباشه

دوم اینکه ایرانسل تماس بیرون شبکه درسته 499 ریال هست و رایتل هم همینطور اما اینم در نظر داشه باشید که طرح دقیقه ای روی ایرانسل و رایتل فعال هست و روی همراه اول طرح ثانیه ای

یعنی هر کسی با ایرانسل به برون شبکه تماس بگیره اگر تماس شما 9 دقیقه و 1 ثانیه باشه 10 دقیقه محسوب میشه یعنی شما وارد هر دقیقه ای بشید 499 ریال ازتون میگیره و براتون حساب میکنه چه کامل اون دقیقه اخر رو صحبت کرده باشید چه نه برای همینم 499 ریال هست اما اگر برید توی کنترل حساب اینترنتی خودتون و طرح ثانیه ای رو تغییر بدید مبلغ هر دقیقه مکالمه ایرانسل به 621 ریال تغییر میکنه.

reza2700
31-07-2016, 17:24
سلام

در مورد ترابرد دوستان چه اعتباری چه دائمی باید 3 ماه از کاکردش در اوپراتوری که بودین بگذره تا بتونید ترابرد کنید گفتم شاید یادشون نباشه

دوم اینکه ایرانسل تماس بیرون شبکه درسته 499 ریال هست و رایتل هم همینطور اما اینم در نظر داشه باشید که طرح دقیقه ای روی ایرانسل و رایتل فعال هست و روی همراه اول طرح ثانیه ای

یعنی هر کسی با ایرانسل به برون شبکه تماس بگیره اگر تماس شما 9 دقیقه و 1 ثانیه باشه 10 دقیقه محسوب میشه یعنی شما وارد هر دقیقه ای بشید 499 ریال ازتون میگیره و براتون حساب میکنه چه کامل اون دقیقه اخر رو صحبت کرده باشید چه نه برای همینم 499 ریال هست اما اگر برید توی کنترل حساب اینترنتی خودتون و طرح ثانیه ای رو تغییر بدید مبلغ هر دقیقه مکالمه ایرانسل به 621 ریال تغییر میکنه.
اصلا اینطور که شما میگین نیست..من دیروز یک دقیقه و خرده ای صحبت کردم 59 ت به حسابم لحاظ شد...با گفته شما دوست عزیز تضاد داره

amin885
31-07-2016, 17:28
اصلا اینطور که شما میگین نیست..من دیروز یک دقیقه و خرده ای صحبت کردم 59 ت به حسابم لحاظ شد...با گفته شما دوست عزیز تضاد داره

نرخ تعرفه های دقیقه ای و ثانیه ای ایرانسل عبارتند از:

نوع طرح تعرفه

نام طرح تعرفه

نرخ تعرفه

دائمی

پایه ثانیه ای

۴۱/۱۰ریال/ثانیه (۶۲۵ ریال/دقیقه)

پایه دقیقه ای (طرح فعلی)

۴۹۹ ریال/دقیقه

FLiKS3R
31-07-2016, 17:29
سلام

سلام
دوست عزیر ایرانسل و رایتل هم با تعرفه 499 ریال بر دقیقه و به صورت پایه ثانیه ای محاسبه میکنن. البته سیم کارت های دائمی.
میتونین به صفحه تعرفه روی وبسایتشون مراجعه کنین.
موفق باشین

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

reza2700
31-07-2016, 17:31
بنده همین الان توی کنترل حساب اینترنتی رفتم و با تغییر تعرفه از دقیقه ای به ثانیه ای نوشت که 621 ریال میشه. خواستید مستندات و عکس میگیرم براتون میذارم دیگه چیزی که در کنترل حساب اینترنتی هم لحاظ شده بنده که الکی نمیام حرفی بزنم دوست عزیر دیدم که میگم شما هم اگه سیم کارت دائمی ایرانیل دارید برید نگاه کنید چون این تعرفه 499 برای دائمی ها هست.
بله سیم کارتم دائمی هستش....منم الکی که نمیگم ...ایرانسلم برای پدر من نیست که ازش طرفداری کنم...چیزی که برام اتفاق افتاده رو گفتم

amin885
31-07-2016, 18:04
این چیزیه که توی سایت خودشونم نوشته

نوع طرح تعرفه

نام طرح تعرفه

نرخ تعرفه

دائمی

پایه ثانیه ای

پایه دقیقه ای (طرح فعلی)

۴۹۹ ریال/دقیقه

Masoud 206-16v
31-07-2016, 18:18
ما كه از ٢٦تيرماه تا به امروز نتونستيم به ايرانسل ترابرد كنيم از همراه اول.هيچ كدومشون هم پاسخ درستي نميدند و ايرانسل ميگه منتظر جواب اپراتور مبدا و همراه اول هم ميگه ازايرانسل مشكل هست.
خلاصه هيچكس پاسخ درستي نميده و ١٩٥هم همين جواب رو ميده.

7cEram

britain
31-07-2016, 18:28
این چیزیه که توی سایت خودشونم نوشته

نوع طرح تعرفه

نام طرح تعرفه

نرخ تعرفه

دائمی

پایه ثانیه ای

پایه دقیقه ای (طرح فعلی)

۴۹۹ ریال/دقیقه

الان کدوم درسته ؟:n13:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]طرح-دائمی-(آی-سیم)

نوع خدمات
هز�نه

تماس داخل شبکه ایرانسل
(از خط ایرانسل به خط ایرانسل دیگر)
۰/۸۳۲ تومان/ثانیه
(۴۹,۹ تومان/دقیقه)

تماس خارج شبکه ایرانسل
(از خط ایرانسل به سایر خطوط)
۰/۸۳۲ تومان/ثانیه
(۴۹,۹ تومان/دقیقه)

پیامک به خطوط همراه (فارسی)
۹,۹ تومان

پیامک به خطوط همراه (لاتین)
۱۷ تومان

پیامک به خطوط ثابت (فارسی یا لاتین)
12 تومان

پیامک به خارج از کشور
(همه کشورها)
۱۵۰ تومان

پیام چندرسانه‌ای
۱۹,۹ تومان

اینترنت همراه
۰/۰۴ تومان/کیلوبایت

Ghasem.M
31-07-2016, 18:54
من 10 روز پیش درخواست و از طریق سایت ثبت کردم.(تبدیل اعتباری همراه اول به ایرانسل) سه روز قبل سیم کارتم اومد. امروز هم وصل شد. فعلا مشکل خاصی ندارم. فقط یک مورد اینکه از تماس خط ثابت و همراه اول به این خطم یه 4-5 ثانیه Voice گذاشتن. ایرانسل و رایتل موردی نداره.

britain
31-07-2016, 19:07
من 10 روز پیش درخواست و از طریق سایت ثبت کردم.(تبدیل اعتباری همراه اول به ایرانسل) سه روز قبل سیم کارتم اومد. امروز هم وصل شد. فعلا مشکل خاصی ندارم. فقط یک مورد اینکه از تماس خط ثابت و همراه اول به این خطم یه 4-5 ثانیه Voice گذاشتن. ایرانسل و رایتل موردی نداره.

وقتی همه یواش یواش ترابرد کنن از گران اول به اپراتور های دیگه خب اون پیام انتقام اول رو هم نمی شنون:n02:

britain
31-07-2016, 19:56
همراه اول به خاطر پیام ترابرد از رگولاتوری اخطار گرفت
لینک :

کامنت هاش آخرشه ....
همه اول میگن **** بر همراه اول :n29: چه کرده این همراه اول با مردم ..... :41:

amin885
31-07-2016, 20:35
الان کدوم درسته ؟:n13:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]طرح-دائمی-(آی-سیم)

نوع خدمات
هز�نه

تماس داخل شبکه ایرانسل
(از خط ایرانسل به خط ایرانسل دیگر)
۰/۸۳۲ تومان/ثانیه
(۴۹,۹ تومان/دقیقه)

تماس خارج شبکه ایرانسل
(از خط ایرانسل به سایر خطوط)
۰/۸۳۲ تومان/ثانیه
(۴۹,۹ تومان/دقیقه)

پیامک به خطوط همراه (فارسی)
۹,۹ تومان

پیامک به خطوط همراه (لاتین)
۱۷ تومان

پیامک به خطوط ثابت (فارسی یا لاتین)
12 تومان

پیامک به خارج از کشور
(همه کشورها)
۱۵۰ تومان

پیام چندرسانه‌ای
۱۹,۹ تومان

اینترنت همراه
۰/۰۴ تومان/کیلوبایت

حالا خدا کنه ارزون تر باشه منکه بشخصه خوشحال میشم از ارزونتر بودن

حالا دوستانی که ایرانسل دائمی دارن و گفتن 499 هست این سیم دائمی ایرانسل ابونمان و هزینه های اضافی رو روی قبض هر ماه چه مقدار محاسبه میکنه هیچ وقت دقت کردین؟ ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید بذارید.
بعد من یه سیم کارت دائمی ایرانسل دارم تعرفه نقره ای از پیش فرض روش فعال بوده بهتره این طرح رو غیر فعال کنم به طرح دیگه ای؟ کلا بهترین و ارزانترین طرح سیم کارت ایرانسل دائمی چی هست که عوضش کنم به اون طرح؟

کسی تا حالا سیم کارت دائمی ایرانسل رو به دائم رایتل و یا همراه اول ترابرد نکرده؟

ms1ove
31-07-2016, 20:50
ما كه از ٢٦تيرماه تا به امروز نتونستيم به ايرانسل ترابرد كنيم از همراه اول.هيچ كدومشون هم پاسخ درستي نميدند و ايرانسل ميگه منتظر جواب اپراتور مبدا و همراه اول هم ميگه ازايرانسل مشكل هست.
خلاصه هيچكس پاسخ درستي نميده و ١٩٥هم همين جواب رو ميده.

7cEram
منم همینطور و کلا دیگه بیخیال شدم .

britain
31-07-2016, 21:09
منم همینطور و کلا دیگه بیخیال شدم .

به غیر از پیام مزاحم یکی دیگه از ترفندهای همراه اول اینه که به صورت رندوم یه سری رو بی دلیل رد میکنه که شامل بعضی هاس چون شما شده
ترفند دیگش هم اینه که امکان برقراری تماس از تلفن ثابت رو به تلفن های ترابرد شده می گیره ....
و این ترفند ها این هنوز ادامه داره ... :n13: به قول معروف دزد بازار آشفته ميخواهد ! :n29:

masooumi
31-07-2016, 21:21
به غیر از پیام مزاحم یکی دیگه از ترفندهای همراه اول اینه که به صورت رندوم یه سری رو بی دلیل رد میکنه که شامل بعضی هاس چون شما شده
ترفند دیگش هم اینه که امکان برقراری تماس از تلفن ثابت رو به تلفن های ترابرد شده می گیره ....
و این ترفند ها این هنوز ادامه داره ... :n13: به قول معروف دزد بازار آشفته ميخواهد ! :n29:

اینا از کوتاه فکری مدیران همراه اوله ، اگه توی این همه سال خدماتشو درست میکرد ، الان مجبور نبود برا نگه داشتن مشتریاش این همه دست و پا بزنه !!!

ما که ترابرد کردیم و از شر همراه اخر راحت شدیم . من برای اینکه از گیرهای همراه اول تو ترابرد می ترسیدم ، بعد درخواست ترابرد هر شب قبض میاندورمو پرداخت میکردم که بهانه ای دست همراه اخر ندم و خوشبختانه هم مشکای پیش نیومد ، یکی از دیگه از دوستان هم همین کار رو کرد و اونم سریع ترابرد شد..

Damask Roses
01-08-2016, 01:47
این که خیلی روی اعصابه . این پیام همراه اول باعث شده افراد بیخیال تماس بشن طوری لامذهب داره پیام میده که انگار گرانتر از همراه اوله . به نظر من صبر کنین تا از نسخه ازمایشی دربیاد دیگه فک نکنم همراه اول این گیر و گور های الکی و مضخرف رو بتونه از خود تولید کنه . با این کاراش فک کنم یه چن صد تا همراه اول میمونه واسشون اونا هم کارمندای خودشونن که از ترس ترابرد نمیکنن .

stere1980
01-08-2016, 08:24
معاون وزیر ارتباطات: موفقیت ۲۰ درصدی اپراتورها در اجرای طرح ترابردپذیری موبایل
تاکنون در قالب این طرح از میان بیش از ۶۰۰۰ درخواست ترابرد شماره حدود ۱۳۹۷ مورد با موفقیت انجام شده است

منبع: ایسنا
رییس سازمان تنظیم مقررات ارتباطات از موفقیت ۲۰ درصدی اپراتورهای تلفن همراه در اجرای طرح ترابردپذیری شماره‌های موبایل در سومین هفته اجرای آزمایشی آن خبر داد.

علی‌اصغر عمیدیان امروز در مراسمی که در وزارت ارتباطات برگزار شد به ارائه‌ی توضیحاتی درباره طرح ترابردپذیری شماره‌ها پرداخت و گفت: این طرح در اولین هفته اجرای آزمایشی برای اپراتورهای تلفن همراه شرایطی ایجاد می‌کرد تا بتوانند هر یک روزانه ۵۰۰ شماره تلفن همراه را ترابرد کنند، اما در این هفته اپراتورها به دلایل مختلف تنها یک درصد موفق به اجرای این طرح شدند.

وی ادامه داد: در هفته دوم تعداد مشترکان به ۷۵۰ مشتری رسید و موفقیت اپراتورها تا ۱۰ درصد افزایش یافت که این رقم‌ها تا هفته سوم به ترتیب به ۱۰۰۰ مشترک در روز و ۲۰ درصد موفقیت منجر شد.

رییس سازمان تنظیم مقررات ارتباطات همچنین متذکر شد: واقعیت آن است که ترابردپذیر شماره‌ها یک طرح ملی است که با همکاری تمام اپراتورهای موبایل و حتی شرکت‌های زیرساخت و مخابرات اجرایی خواهد شد تا اکنون در قالب اجرای این طرح پس از یکسال و نیم یاد گرفته‌ایم که دور یک میز نشسته و در اکوسیستمی که وجود دارد به منافع یکدیگر نیز فکر کنیم.

عمیدیان در عین حال عنوان کرد: تاکنون در قالب این طرح از میان بیش از ۶۰۰۰ درخواست ترابرد شماره حدود ۱۳۹۷ مورد با موفقیت انجام شده است البته با توجه به این‌که برای اجرای این طرح اپراتورها مجاز به تبلیغات نیستند جای رشد برای این درصد پس از در نظر گرفتن امکان تبلیغ برای اپراتورها وجود دارد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود نیز به اقدامات اخیر شرکت ارتباطات زیرساخت برای کاهش تعرفه‌های اینترنت اشاره کرد و گفت: با توجه به چرخش بازارهای بین‌المللی از سمت مکالمات صوتی و پیامک‌ها به سمت دیتا شاید این موضوع یکی از بهترین اتفاقات زیرساختی سال‌های اخیر باشد.

رییس سازمان تنظیم مقررات همچنین یادآور شد: از این پس به واسطه مصوبه ۲۲۲ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات چارچوب خاصی در حوزه فعالیت‌ شرکت‌های اینترنتی در نظر گرفته شده و برهمین اساس مدت زمان حل خرابی برای این شرکت‌ها حدود چهار ساعت در نظر گرفته شده و اگر این رقم بیشتر شود شرکت‌های ارائه کننده خدمات ملزم به پرداخت خسارت کاربران خود خواهند بود.

stere1980
01-08-2016, 11:35
همراه اول به خاطر پیام ترابرد از رگولاتوری اخطار گرفت
لینک :

کامنت هاش آخرشه ....
همه اول میگن **** بر همراه اول :n29: چه کرده این همراه اول با مردم ..... :41:

در همین متن هم این خبر خوب رو نوشته::
ما این موضوع را از رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی پیگیری کردیم تا ببینم این پیام قانونی است و اپراتور می‌تواند افراد را ثانیه‌ها به شنیدن این پیام مجبور کند؟
علی اصغر عمیدیان رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در مورد پخش این پیام برای اپراتورها به خبرنگار زومیت گفت: «ما در مورد این پیام به اپراتور مورد نظر اخطار داده‌ایم.»
عمیدیان در مورد اینکه پخش این پیام ادامه پیدا می‌کند یا برداشته می‌شود به خبرنگار زومیت پاسخ داد: «این پیام باید برداشته شود و اپراتور مورد نظر این کار را خواهد کرد.»

باید حمله شکایت رو ادامه بدیم هم به خود همراه اول هم به ۱۹۵

amin885
01-08-2016, 12:18
در همین متن هم این خبر خوب رو نوشته::
ما این موضوع را از رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی پیگیری کردیم تا ببینم این پیام قانونی است و اپراتور می‌تواند افراد را ثانیه‌ها به شنیدن این پیام مجبور کند؟
علی اصغر عمیدیان رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در مورد پخش این پیام برای اپراتورها به خبرنگار زومیت گفت: «ما در مورد این پیام به اپراتور مورد نظر اخطار داده‌ایم.»
عمیدیان در مورد اینکه پخش این پیام ادامه پیدا می‌کند یا برداشته می‌شود به خبرنگار زومیت پاسخ داد: «این پیام باید برداشته شود و اپراتور مورد نظر این کار را خواهد کرد.»

باید حمله شکایت رو ادامه بدیم هم به خود همراه اول هم به ۱۹۵

اگه یه تعداد در 195 شکایت کنن از پیام ازار دهنده همراه اول مطمئنا مجبور میشن زودتر بردارن فقط باید یه تعداد برن و ثبت شکایت کنن که بدونن مردم دارن اذیت میشن.

reza2700
01-08-2016, 12:20
اگه یه تعداد در 195 شکایت کنن از پیام ازار دهنده همراه اول مطمئنا مجبور میشن زودتر بردارن فقط باید یه تعداد برن و ثبت شکایت کنن که بدونن مردم دارن اذیت میشن.
من امروز ثبت شکایت میکنم حتما دوستانم این کارو انجام بدن تا از شر پیام مزاحم خلاص بشیم

Damask Roses
01-08-2016, 14:37
حالا که اینجوری شد من 4 تا سیمکارت از خون آشام اول داشتم فقط می خواستم یکی و اصلی را ترابرد کنم .... اما حالا هر 4 تاشو ترابرد می کنم حتی اعتباری ها رو ...... در حقیقت خود پیام مزاحم همراه اول به نوعی ایجاد بدبینی و تنفر نسبت به همراه اول اینجاد میکنه که خودش با این کارش عدم اعتماد به همراه اول رو 100 برابر خواهد کرد .... اپراتوری که 1 ریال هم برای مردم ارزش قائل نیست و اینطور با مردم تا میکنه به هیچ وجه محرم مکالمات و پیامک های خصوصی ما نخواهد بود و بسیار احساس خطر می کنم من خودم به شخصه ! :ohno::n30: واقعا برای من ثابت شده که این خون آشام صد تا چاقو بسازه ، یکیش دسته نداره :grrr:

-----------

بعد دوستان جریان چیست که ایرانسل برای کاربرانی که از آن ترابرد کرده اند نوع بوق را عوض کرده است ؟

reza2700
02-08-2016, 10:28
به سامانه 195 شکایت کردم بابت پیام اینطور جوابمو دادن :
با سلام، به استحضار مي رساند: بر اساس دستور اعلام شده از سوي سازمان تنظيم مقررات: تمامي اپراتورها موظفند به منظور اطلاع رساني به مشتركين در رابطه با تغيير در تعرفه هاي تماس با مخاطب ترابرد شده، پيام صوتي را پيش از برقراري مكالمه، براي تماس گيرنده پخش نمايند.

dj77
02-08-2016, 11:43
شما کاری نداشته باشید پاسخ سایت 195 بهتون چیه فقط برید از پیام ترابرد پذیری همراه اول شکایت کنید مطمئن باشید تاثیر خودشو خواهد گذاشت...
وگرنه اونا ور میدارن یه متن رو برای همه کپی میکنن این میشه جواب شکایت.
جواب اولتون هم میاد دوباره تجدید نظر بزنید اعتراض کنید.
شکایت ها همین طوری بره بالا اون پیام رو کلاً جمش میکنن شک نکنید.

amin885
02-08-2016, 11:45
به سامانه 195 شکایت کردم بابت پیام اینطور جوابمو دادن :
با سلام، به استحضار مي رساند: بر اساس دستور اعلام شده از سوي سازمان تنظيم مقررات: تمامي اپراتورها موظفند به منظور اطلاع رساني به مشتركين در رابطه با تغيير در تعرفه هاي تماس با مخاطب ترابرد شده، پيام صوتي را پيش از برقراري مكالمه، براي تماس گيرنده پخش نمايند.

حالا یه سیم کارت ترابرد میشه مثلا از همراه اول به ایرانسل اگه ایرانسل به ایرانسل باشه که دیگه نباید این پیغام پخش بشه
باید اگه اوپراتور تماس گیرنده متفاوت بود این پیام به علت ترابرد پخش بشه.

dj77
02-08-2016, 11:51
دوستان اگر خاطرشون باشه پارسال هم که ایرانسل به یک باره ور داشت قیمت بسته های اینترنت خودشو 2برابر کرد قیمت ها شو همین جا انقدرررررر اعتراض کردیم در سایت 195 شکایت ثبت شد که حتی خبرگذاری ها و صداسیما هم مجبور شدن خبر کار کنن دربارش.
این در حالی بود که همین افراد فعلی وزارت ارتباطات دراومدن گفتن از سقف بالاتر نیست پس ما نمیتونیم کاری بکنیم.

ولی مردم دیدن که با ریزش چند میلیونی دیتا , ایرانسل مجبور شد تعرفه هاش خودشو حتی از قبل هم ارزون تر بکنه برای جذب مخاطب و بازگشت سرمایه گذاری.

شما شک نکیند شکایت هایی که در 195 ثبت میشه برای پخش این پیغام مخرف همراه اول بی تاثیر نخواهد بود. هر چی هم بگن قانونیه فلان باز هم شما شکایت کنید.

amin885
02-08-2016, 11:57
دوستان اگر خاطرشون باشه پارسال هم که ایرانسل به یک باره ور داشت قیمت بسته های اینترنت خودشو 2برابر کرد قیمت ها شو همین جا انقدرررررر اعتراض کردیم در سایت 195 شکایت ثبت شد که حتی خبرگذاری ها و صداسیما هم مجبور شدن خبر کار کنن دربارش.
این در حالی بود که همین افراد فعلی وزارت ارتباطات دراومدن گفتن از سقف بالاتر نیست پس ما نمیتونیم کاری بکنیم.

ولی مردم دیدن که با ریزش چند میلیونی دیتا , ایرانسل مجبور شد تعرفه هاش خودشو حتی از قبل هم ارزون تر بکنه برای جذب مخاطب و بازگشت سرمایه گذاری.

شما شک نکیند شکایت هایی که در 195 ثبت میشه برای پخش این پیغام مخرف همراه اول بی تاثیر نخواهد بود. هر چی هم بگن قانونیه فلان باز هم شما شکایت کنید.
حالا این پغام کوتاه باشه مثلا بگه این سیم کارت ترابرد شده است یا همچین چیزی مشکلی نیست اما اگه طولانی باشه مشکل ساز هست
این پیام بجای بوق تماس پخش میشه یا بعد از برقراری تماس؟
همچنین اگه داخل شبکه بود این پیام پخش نشه.

Le0nard0
02-08-2016, 14:58
تا الان زیر 2000 ترابرد انجام شده . معلومه زیاد استقبال نشده از این طرح . از این 2000 ترابرد هم 1500 تاش کاربرای همین فوروم هستن:n01:

britain
02-08-2016, 16:40
تا الان زیر 2000 ترابرد انجام شده . معلومه زیاد استقبال نشده از این طرح . از این 2000 ترابرد هم 1500 تاش کاربرای همین فوروم هستن:n01:

هنوز که شروع نشده.الان که آزمایشی وضع ترابرد داغونه ... همه صبر کردیم بعد از گذشتن مرحله آزمایش ترابرد کنیم ... اونهم نه اولش بلکه یکی دوماه بعد .
الان 10 الی 20 درصد موفقیت داره به علت اینکه همراه اول به شدت داره سنگ می اندازه . فقط نمی دونه داره زود دست خودش رو می کنه و الان توی آزمایشی نباید ترفند بزنه .
برین ایرانسل یا رایتل تا تعرفه هاشو درست کنه همراه اول و چند تا دکل بخره پوشش دهیشو درست کنه و... چون دولتیه بهش فشار بیاد راحت مدیراش عوض میشن و مدیر بعدی میتونه ارتقا بده کیفیتو و شاید یه رقابتی ایجاد شه بلکه وضع مردم کمی بهتر شه ...
این مدیر الان هنوز نفهمیده چه خبره و گرنه از این بلاها سر مردم نمی آورد سر ترابرد ...
مدیر های دولتی فکرشون منجمده و توی تغییر نمی تونن فکر کنن و اما دیده شده که کلا مثل قطعات خودرو ایرانی زود به زود هم عوض میشن پس این هم عوض میشه لعنتی ......
اینا هنوز نفهمیدن که اوضاع مثل قبل نیست و دیگه نمی تونن مثل ده بیست سال قبل به مردم زور بگن و سیمکارت یک میلیون تومن بفروشن و آب از آب تکون نخوره ....
اما این نوابغ هنوز همون تفکر چاپیدن 1 میلیونی رو دارن و بدجور دارن مردم رو اذیت می کنن . قشنگ مثل زورگیر ها توی ترابرد رفتار می کنن که دیگه خودتون شاهد هستید دیگه .. :n34: . :n35:

reza2700
02-08-2016, 16:57
شما کاری نداشته باشید پاسخ سایت 195 بهتون چیه فقط برید از پیام ترابرد پذیری همراه اول شکایت کنید مطمئن باشید تاثیر خودشو خواهد گذاشت...
وگرنه اونا ور میدارن یه متن رو برای همه کپی میکنن این میشه جواب شکایت.
جواب اولتون هم میاد دوباره تجدید نظر بزنید اعتراض کنید.
شکایت ها همین طوری بره بالا اون پیام رو کلاً جمش میکنن شک نکنید.
من تجدید نظر زدم از دوستانم خواهش دارم که اعتراض و شکایت خودشون رو در 195 ثبت کنن...حتما این موضوع حل خواهد شد...من که عمرا برگردم همراه اول

Damask Roses
02-08-2016, 19:34
علی اصغر عمیدیان رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در مورد پخش این پیام برای اپراتورها به خبرنگار زومیت گفت: «ما در مورد این پیام به اپراتور مورد نظر تذکر داده‌ایم.»

منم باور کردم ... باشه :n02:

Le0nard0
02-08-2016, 20:21
این خبر در هیچ خبرگزاری رسمی دیگه ای اعلام نشده . مثل اینکه عمیدیان به صورت اختصاصی واسه دلخوشی خبرنگار زومیت این اخطار رو داده به همراه اول.
این پیام مدتش کم میشه ولی برداشته نمیشه .

Damask Roses
02-08-2016, 21:06
به تخیل نویسنده زومیت اومده ... راه حلی نداره جر کنار گذاشتن سیکارت ترابرد شده و یا برگشت به قبلی

A.IvI.I.N
03-08-2016, 08:59
بیشتر از 2 هفته میشه که سیم کارت رو تایید کردم ولی هنوز رایتل فعال نشده و همراه اول فعاله.
به رایتل هر روز زنگ میزنم فقط میگه داریم پیگیری میکنیم نباید انقد طول بکشه :n09:

خلاصه بلاتکلیف موندم.

این دوستمون هم که میگه استقبال کمه برعکس استقبال انقد زیاده نمیتونن جواب بدن الان روزی 750 تا شماره داره ترابرد میشه تازه خیلی هارو بی دلیل رد میکنن.

رفیق خودم رو رد کردن بخاطر بدهی که اصلا نداشت.

یعنی کوچکترین ایرادی باشه رد میکنن انجام نمیدن.

ولی یه چیزی برام مثل روز روشنه که همراه اول این وسط بد چجوری داره سنگ میندازه :n15:
این همه معطل کرن منو اگه اخرش بپیچونن خیلی زور داره :n35:

djmoslemok
03-08-2016, 09:36
بالاخره درخواست ترابرد به همراه اول من هم ثبت شد
فقط خنده داره :n08:بنده یم ماه بود تلاش میکردم نمیشد دفاتر انجام نمی دادند و یا آنلاین ارور می داد که امروز راه حلشو پیدا کردم نام پدر بنده "ولی الله" هست که باید به صورت "ولی اله" وارد می شد تا ارور نده !عجب
الان اس ام اس اومد از همراه اول که درخواستم ثبت شد باید برم دفتر خدماتی سیم بگیرم!
بعد یک سوال سیمی که میدند 4G هست ؟یا معمولی و 3g هست؟

A.IvI.I.N
03-08-2016, 10:53
بالاخره درخواست ترابرد به همراه اول من هم ثبت شد
فقط خنده داره :n08:بنده یم ماه بود تلاش میکردم نمیشد دفاتر انجام نمی دادند و یا آنلاین ارور می داد که امروز راه حلشو پیدا کردم نام پدر بنده "ولی الله" هست که باید به صورت "ولی اله" وارد می شد تا ارور نده !عجب
الان اس ام اس اومد از همراه اول که درخواستم ثبت شد باید برم دفتر خدماتی سیم بگیرم!
بعد یک سوال سیمی که میدند 4G هست ؟یا معمولی و 3g هست؟

داداش درخواست من 15 روزه که ثبت شده ولی خبری نیست
نمیخوام نا امیدت کنم ولی اگه شانس بیاری و درخواستت رد نشه حداقل 2 هفته زمان میبره تا فعال بشه بتونی استفاده کنی.
در مورد 4g هم فقط یک جا تو کل ایران میتونی با همراه اول 4g بگیری اونم تهران محدوده میدان ونک هست.
احتمالا خودشون 4g میدن بهت ولی به کارت نمیاد بهترین حالت 3g میگیره وگرنه که نسل 2 E میشه.
در کل به نظرم رایتل و ایرانسل با اختلاف فاحش از همراه اول بهترن.

djmoslemok
03-08-2016, 12:05
نمیخوام نا امیدت کنم ولی اگه شانس بیاری و درخواستت رد نشه حداقل 2 هفته زمان میبره تا فعال بشه بتونی استفاده کنی.
در مورد 4g هم فقط یک جا تو کل ایران میتونی با همراه اول 4g بگیری اونم تهران محدوده میدان ونک هست.
احتمالا خودشون 4g میدن بهت ولی به کارت نمیاد بهترین حالت 3g میگیره وگرنه که نسل 2 E میشه.
درست میگی ولی هدف من از ترابرد آنتن دهی بهتر شماره اصلیم هست متاسفانه ایرانسل در منطقه ما خوب آنتن نمیده و سرعتشم جالب نیست ولی همراه اول بهتره
من خط ایرانسل و رایتل دیگه دارم این شماره اصلیم هست که می خوام چون همراه اول پوشش گسترده تری داره همراه اولیش کنم

EDWARD WHITE
03-08-2016, 17:22
در کل به نظر من و تجربه ای که از آنتن دهی دارم 2g اول ایرانسل به خصوص توی جاده ها خیلی بهتره حتی نت هم داره دوم همراه اول که اصلا کلا نت نداره توی نسل 2 اما صوت و پیام داره . ویژه رایتل که از آنتن اون دوتا استفاده می کنه و از هر دوشون بهرته اما خوب آنتنش مال خودش نیست به نظرم اومد صوتش کیفیت داره اما

3g اول ایرانسل و رایتل باهم توی مراکز استان ها رایتل بهتر هست سرعتش اما ایرانسل سرعتش کمتره از رایتل اما پوشش کلی بیشتری داره دوم همراه اول که آخر هم ما نفهمیدیم کجا ها داره و نداره و اون نقشه توی سایتش یا غلطه یا 2 تا گوشی من خرابه و روی 3g سوییچ نمی کنه .

4g اول ایرانسل خیلی خوب دوم رایتل سرعتش بالاتر از ایرانسله اما پوشش خیلی کم هست سوم همراه اول که خیلی به ندرت نصب کرده آنتن رو اگر هم تحت پوشش باشید باید بسته آلفا پلاس بخرید تا نسل 4 بشید که مسخرست اصلا

در حقیقت آنتن دهی همراه اول یه شایعست که جا انداختن تا مردم عادی بگن ! اگه اینطوری باشه پس رایتل سرتره از همراه اول چون رومینگ ملی داره و کیفیت صوتش بالاتره واقعا .. بعد من روستا ها پرسیدم همه ایرانسل استفاده می کردن به خاطر نتش حتی توی 2g خوب بوده ... من خودم توی جاده بودم با 2g ایرانسل پول ریختم به حساب از طریق اینترنت که برای خودم ثابت شد کار میکنه اما سرعت کم بود ... پمپ بنزین های توی جاده دستگاه کارتخوانشون کارت کشیدم که خیلی سریع بود و اصلا مکث نداشت که خیلی بعید می دونم سیمکارتشون غیر از ایرانسل باشه چون نسل 1 و 2 همراه اول واقعا داغونه ! بعد ما یه آشنا داریم همراه اول داره و زیاد میره سفر اگه بهش زنگ بزنیم و بگه در دسترس نیست .... اوقت می فهمیم طرف رفته سفر :n02: البته هیچوقت گوشیش رو خاموش نمی کنه بلکه همراه اوله که آنتن نمی ده !

اگه کلا نظر دیگه ای دارید خوشحال میشم منو از اشتباه دربیارید .. :n16:

EDWARD WHITE
03-08-2016, 21:03
بیشتر از 2 هفته میشه که سیم کارت رو تایید کردم ولی هنوز رایتل فعال نشده و همراه اول فعاله.
به رایتل هر روز زنگ میزنم فقط میگه داریم پیگیری میکنیم نباید انقد طول بکشه :n09:

خلاصه بلاتکلیف موندم.

این دوستمون هم که میگه استقبال کمه برعکس استقبال انقد زیاده نمیتونن جواب بدن الان روزی 750 تا شماره داره ترابرد میشه تازه خیلی هارو بی دلیل رد میکنن.

رفیق خودم رو رد کردن بخاطر بدهی که اصلا نداشت.

یعنی کوچکترین ایرادی باشه رد میکنن انجام نمیدن.

ولی یه چیزی برام مثل روز روشنه که همراه اول این وسط بد چجوری داره سنگ میندازه :n15:
این همه معطل کرن منو اگه اخرش بپیچونن خیلی زور داره :n35:

750 در روز میشه 273750 در سال که اصلا هیچ مشکلی برای همراه اول باز پیش نمی یاد .. پس دلیلی نداره که نگران بشه و شبکه رو توسعه بده
می خام سرم رو بکوبم به دیوار ... بعد این همه مدت اینا اصلا اینا سرمایه گذاری نکردن کاملا هم دلیلش برام معلوم شد...
پس همون نسل 1 خواهیم موند :n34:

ali220g
03-08-2016, 21:09
سلام ببخشید
میخاستم بدونم که من الان همراه اول دائمی دارم ولی گوشی یک سیم کارت گرفتم همینطور که میدونید اینترنت همراه اول خوب نیست میخام بخاطر اینترنت ترابرد کنم به ایرانسل
مبخاستم بدونم آیا هزینه های مکالمه و پیامک ایرانسل بیشتر از همراه اوله
اینترنتم بعضی وقتا بیرون از خونه بدردم میخوره

فرستاده شده از Lenovo A3500-HVِ من با Tapatalk

stere1980
03-08-2016, 21:18
در کل به نظر من و تجربه ای که از آنتن دهی دارم 2g اول ایرانسل به خصوص توی جاده ها خیلی بهتره حتی نت هم داره دوم همراه اول که اصلا کلا نت نداره توی نسل 2 اما صوت و پیام داره . ویژه رایتل که از آنتن اون دوتا استفاده می کنه و از هر دوشون بهرته اما خوب آنتنش مال خودش نیست به نظرم اومد صوتش کیفیت داره اما

3g اول ایرانسل و رایتل باهم توی مراکز استان ها رایتل بهتر هست سرعتش اما ایرانسل سرعتش کمتره از رایتل اما پوشش کلی بیشتری داره دوم همراه اول که آخر هم ما نفهمیدیم کجا ها داره و نداره و اون نقشه توی سایتش یا غلطه یا 2 تا گوشی من خرابه و روی 3g سوییچ نمی کنه .

4g اول ایرانسل خیلی خوب دوم رایتل سرعتش بالاتر از ایرانسله اما پوشش خیلی کم هست سوم همراه اول که خیلی به ندرت نصب کرده آنتن رو اگر هم تحت پوشش باشید باید بسته آلفا پلاس بخرید تا نسل 4 بشید که مسخرست اصلا

در حقیقت آنتن دهی همراه اول یه شایعست که جا انداختن تا مردم عادی بگن ! اگه اینطوری باشه پس رایتل سرتره از همراه اول چون رومینگ ملی داره و کیفیت صوتش بالاتره واقعا .. بعد من روستا ها پرسیدم همه ایرانسل استفاده می کردن به خاطر نتش حتی توی 2g خوب بوده ... من خودم توی جاده بودم با 2g پول ریختم به حساب از طریق اینترنت که برای خودم ثابت شد کار میکنه اما سرعت کم بود ... پمپ بنزین های توی جاده دستگاه کارتخوانشون کارت کشیدم که خیلی سریع بود و اصلا مکث نداشت که خیلی بعید می دونم سیمکارتشون غیر از ایرانسل باشه چون نسل 1 و 2 همراه اول واقعا داغونه ! بعد ما یه آشنا داریم همراه اول داره و زیاد میره سفر اگه بهش زنگ بزنیم میگه در دسترس نیست .... اوقت می فهمیم طرف رفته سفر :n02: البته گوشیش رو خاموش نمی کنه ....

اگه کلا نظر دیگه ای دارید خوشحال میشم منو از اشتباه دربیارید .. :n16:

حرفای شما کاملاً درسته
و عالی ترین انتخاب هم رایتل هست که راحت میتونه همه جا با دو اپراتور دیگه رومینگ کنه و در شرایط دیگه هم از شبکه عالی و با کیفیت خودش که نسل سه و چهار هست با کیفیت صدای عالی

FLiKS3R
03-08-2016, 21:29
حرفای شما کاملاً درسته
و عالی ترین انتخاب هم رایتل هست که راحت میتونه همه جا با دو اپراتور دیگه رومینگ کنه و در شرایط دیگه هم از شبکه عالی و با کیفیت خودش که نسل سه و چهار هست با کیفیت صدای عالی
سلام
البته دوستان قبل از ترابرد مطمئن بشین. من هم طبق همین فکر رایتل گرفتم ببینم چطوریه که اگه مناسب بود بعدا همراه اولم رو ترابرد کنم روش. توی این چند روز میبینم که اولا فقط به همراه اول رومینگ میشه و کلا روی ایرانسل رجیستر نمیشه. ثانیا مشکلی که داره اینه که وقتی از محدوده پوشش رایتل خارج میشم سریع رومینگ میشه روی همراه اول ولی بعد که برمیگردم توی محدوده پوشش خود رایتل و میخواد برگرده روی رایتل خیلی طول میکشه و توی این مدت روی هیچ شبکه ای نیست. یعنی مثلا هربار شاید تا 20 دقیقه در دسترس نیست. میتونین هربار برین جستجوی شبکه کنین و رجیستر کنین روی رایتل که واقعا کار عقلانی و شدنی ای نیست. با پشتیبانی هم تماس گرفتم تایید کرد و گفت توصیه ما اینه که فقط روی رایتل باشین و رومینگ نکنین. فوقش بعضی جاها آنتن ندارین.

masooumi
03-08-2016, 22:05
سلام ببخشید
میخاستم بدونم که من الان همراه اول دائمی دارم ولی گوشی یک سیم کارت گرفتم همینطور که میدونید اینترنت همراه اول خوب نیست میخام بخاطر اینترنت ترابرد کنم به ایرانسل
مبخاستم بدونم آیا هزینه های مکالمه و پیامک ایرانسل بیشتر از همراه اوله
اینترنتم بعضی وقتا بیرون از خونه بدردم میخوره

فرستاده شده از Lenovo A3500-HVِ من با Tapatalk

خیر ، هزینه مکالمات ایرانسل بیشتر نیست برای خطوط دائمی

ali220g
03-08-2016, 22:10
خیر ، هزینه مکالمات ایرانسل بیشتر نیست برای خطوط دائمی

اتفاقا الان ديدم هزينه ايرانسل انگار كمتره دقيقه اي ٤٩ واسه اي سيم

ببخشيد اي سيم فرق داره ؟

masooumi
03-08-2016, 22:56
اتفاقا الان ديدم هزينه ايرانسل انگار كمتره دقيقه اي ٤٩ واسه اي سيم

ببخشيد اي سيم فرق داره ؟

خیر ، آی سیم همان دائمی ایرانسل است

EDWARD WHITE
03-08-2016, 23:47
سلام
البته دوستان قبل از ترابرد مطمئن بشین. من هم طبق همین فکر رایتل گرفتم ببینم چطوریه که اگه مناسب بود بعدا همراه اولم رو ترابرد کنم روش. توی این چند روز میبینم که اولا فقط به همراه اول رومینگ میشه و کلا روی ایرانسل رجیستر نمیشه. ثانیا مشکلی که داره اینه که وقتی از محدوده پوشش رایتل خارج میشم سریع رومینگ میشه روی همراه اول ولی بعد که برمیگردم توی محدوده پوشش خود رایتل و میخواد برگرده روی رایتل خیلی طول میکشه و توی این مدت روی هیچ شبکه ای نیست. یعنی مثلا هربار شاید تا 20 دقیقه در دسترس نیست. میتونین هربار برین جستجوی شبکه کنین و رجیستر کنین روی رایتل که واقعا کار عقلانی و شدنی ای نیست. با پشتیبانی هم تماس گرفتم تایید کرد و گفت توصیه ما اینه که فقط روی رایتل باشین و رومینگ نکنین. فوقش بعضی جاها آنتن ندارین.

من فکر می کنم سرعت سوییچ بین شبکه ها به گوشی و ساپرت باند های اون بستگی داره ... مال من با دوتا گوشی سامسونگ مشکل شمار رو نداره و خیلی سریع هست حداکثر شاید 30 ثانیه در بدترین شرایط ... چه در مورد ایرانسل تنها و یا رایتل روی اپراتور های مختلف سرعت سوییچ یکیه ... ( هیچ فرقی بین یک اپراتور و سوییچ رومینگ نیست ) بعد توی سوییچ بین شبکه ها مگه با باماشین در حال حرکت باشین که مشکل شاید پیش بیاد... ..... دیگه اینکه الان ارزون ترین گوشی ها هم 4g شدن مثلا j1 min هست که 300 تومنه ... دیگه کسی گوشی 2g نداره ... مگه از قدیما .

البته یه گوشی قدیمی قبلا داشتم اون موقع با همراه اول خیلی بد سوییچ می کرد ردش کردم رفت بعد نگو همراه اول شبکش خیلی از باند ها رونداره و با هر گوشی مچ نمیشه.... مال شما هم شاید همین مشکل رو داره و گوشی مال مثلا کشور های دیگه بوده وارد کردن ایران یا قدیمه ........ یه گوشی نوت 5 توی پاساژ مرکز موبایل به طرف انداخته بودن فقط 2g رو ساپورت می کرد توی ایران .... طرف هم دکتر بود بهش گفتم بهت انداختن ناراحت شد فکر کرد دارم شوخی باهاش می کنم.

البته رایتل یه ایراد خیلی بد داره که کنترل مصرف آزاد نداره که خیلی بده

بعد یه نکته جالب دیگه تا حالا متوجه شدین توی خیابون حافظ مرکز موبایل ایران همراه اول برای بعضی موبایل ها آنتن نمی ده! ( جریان چیه ؟؟؟ ) اگه گوشی می خرید فکر می کنید خرابه .. :n04:. باید با سیمکارت ایرانسل تست کرد اونجا فقط ! ... بدترین تجهیزات مال همراه اول هست و چه بسا توانایی کشیدن خودش چه برسهبه رایتل رو نداره توی منطقه شما .... کلا همراه اول روی دکل هاش آشغال بسته و کل شرکتش زد بند و بنداز هست و مدیراش جه سودهایی که از خرید های آشغالشون نکردن ... البته این موضوع بعدها معلوم میشه !:n03:

FLiKS3R
04-08-2016, 00:20
من فکر می کنم سرعت سوییچ بین شبکه ها به گوشی و ساپرت باند های اون بستگی داره ... مال من با دوتا گوشی سامسونگ مشکل شمار رو نداره و خیلی سریع هست حداکثر شاید 30 ثانیه در بدترین شرایط ... چه در مورد ایرانسل تنها و یا رایتل روی اپراتور های مختلف سرعت سوییچ یکیه ... ( هیچ فرقی بین یک اپراتور و سوییچ رومینگ نیست ) بعد توی سوییچ بین شبکه ها مگه با باماشین در حال حرکت باشین که مشکل شاید پیش بیاد... ..... دیگه اینکه الان ارزون ترین گوشی ها هم 4g شدن مثلا j1 min هست که 300 تومنه ... دیگه کسی گوشی 2g نداره ... مگه از قدیما .

البته یه گوشی قدیمی قبلا داشتم اون موقع با همراه اول خیلی بد سوییچ می کرد ردش کردم رفت بعد نگو همراه اول شبکش خیلی از باند ها رونداره و با هر گوشی مچ نمیشه.... مال شما هم شاید همین مشکل رو داره و گوشی مال مثلا کشور های دیگه بوده وارد کردن ایران یا قدیمه ........ یه گوشی نوت 5 توی پاساژ مرکز موبایل به طرف انداخته بودن فقط 2g رو ساپورت می کرد توی ایران .... طرف هم دکتر بود بهش گفتم بهت انداختن ناراحت شد فکر کرد دارم شوخی باهاش می کنم.

البته رایتل یه ایراد خیلی بد داره که کنترل مصرف آزاد نداره
شاید همینطوره که شما میگین. ولی روی همین گوشی هم یه مدت سیم همراه اول بوده هم ایرانسل. برای اونا سریع بین نسل های مختلف سوییچ میشد. مثلا همراه اول توی پارکینگ خونه GPRS بود، حیاط EDGE میشد و طبقه دوم HSPA. همیشه هم سریع سوییچ میشد بدون هیچ تاخیری. در مورد 3G و 4G ایرانسل هم همینطور. موقع صحبت کردن که 3G بود، به محض اینکه مکالمه ام تموم میشد و قطع میکردم، مجدد 4G میشد.
نکته دیگه اینکه پشتیبانی رایتل هم تایید کرد که گاهی خیلی طول میکشه.
نمیدونم شایدم مشکل از جانب گوشیه

EDWARD WHITE
04-08-2016, 00:28
شاید همینطوره که شما میگین. ولی روی همین گوشی هم یه مدت سیم همراه اول بوده هم ایرانسل. برای اونا سریع بین نسل های مختلف سوییچ میشد. مثلا همراه اول توی پارکینگ خونه GPRS بود، حیاط EDGE میشد و طبقه دوم HSPA. همیشه هم سریع سوییچ میشد بدون هیچ تاخیری. در مورد 3G و 4G ایرانسل هم همینطور. موقع صحبت کردن که 3G بود، به محض اینکه مکالمه ام تموم میشد و قطع میکردم، مجدد 4G میشد.
نکته دیگه اینکه پشتیبانی رایتل هم تایید کرد که گاهی خیلی طول میکشه.
نمیدونم شایدم مشکل از جانب گوشیه
نظر شما خوبهکه می گید قبل از ترابرد یه سیمکارت بگیرید و تست کنید .... .... به نظر من هر الکی ترابرد نکنه به خاطر ایرانسل و رایتل به صورت کلی ... هر منطقه فرق می کنه !
بعد کلا به نظر من الان هم اصلا وقت ترابرد نیست .... خیلی همراه اول مشکل درست می کنه برای کسایی که ترابرد کردن فعلا ... بزارید بعد از رسمی :n27:

بعدش اینا دشمن همن ..... کلا فکر نکنم کیفیت خوبی برای هم بدن ... مدیر عامل رایتل می گفت رومینگ باید 3g هم باشه .... اما دیگران مانع هستن و کاربران در اینجا متضرر

ali220g
04-08-2016, 00:57
الان 3g همراه اول خيلي بده؟
بنظرتون همراه اول دائمي دارم ترابرد كنم به ايرانسل؟!

بعد از ترابرد اگه پشيمون بشيم ميشه برگشت داد؟

هزينه ترابرد چقدره؟

ممنون

iran100
04-08-2016, 01:58
الان 3g همراه اول خيلي بده؟
بنظرتون همراه اول دائمي دارم ترابرد كنم به ايرانسل؟!

بعد از ترابرد اگه پشيمون بشيم ميشه برگشت داد؟

هزينه ترابرد چقدره؟

ممنون

-کیفیت سرویس هر اپراتور بستگی به پوشش و ظرفیت و تعداد مشترکین اونها در منطقه شما داره. بهترین راه کسب اطلاعات از اطرافیان محل سکونت شماست

-بعد از 90 روز می توانید برگردید.

-در حال حاظر رایگان است.

stere1980
04-08-2016, 02:32
سلام

رجیستر شدن از رومینگ یه شبکه اصلی و برعکس بستگی خیلی زیادی به سخت افزار و نوع گوشی داره من سه مدل گوشی تست کردم ، یکی اصلا از رومینگ به شبکه اصلی برنمیگشت یکی دیکه ۱۰ دقیقه طول می کشید یکی دیگه بیش از چهل دقیقه طول می کشید تا از رومینگ به شبکه خود رایتل برگرده. بستگی خیلی زیادی به گوشی داره.

دوم رومینگ همپوشانی نداره یعن اینکه اگر در جایی شما می توانید به همراه اول رومینگ کنید ، ایرانسل اجازه رومینگ نمی دهد و مثل اگر در جایی تنها اپراتور موجود ایرانسل باشد شما به ایرانسل رومینگ می شوید....
من خودم تست کردم مثلا در تهران روی ایرانسل رومینگ نمشه ولی در جاده ای که همراه اول پوشش نداشت روی ایرانسل رومینگ شد.

shervin115
04-08-2016, 07:22
با سلام به دوستان گلم
قبل از ترابرد به کیفیت شبکه اپراتور پذیرا حتما توجه کنید .
درسته ایرانسل سرعت 3G و 4G بالا هست و ... ولی عملا به درد من نخورده .
تو مسافرت به شهرهای شمالی و تو البرز پوشش داغون ، سرعت داغون ، در حد 128 . البته شکایتی هم تو سایت سپاس 195 ثبت شده .

همراهم اول نت 3G سرعتش پایدارتره نسبت به ایرانسل . شب ها ایرانسل در حد ADSL 256 میشه و جیمیل و ssl رو نمیشه باز کرد . تو همون ساعت همراه اول با سرعت بالا و بدون مشکل ssl رو باز میکنه .
تنها مشکل همراه اول نداشتن بسته های متنوع هست . وگرنه اپراتور بدی نیست .

تحربه من از ترابرد
یک حط ایرانسل اعتباری رو به رایتل ترابرد کردم . سیم کارتش رو با پست سریعا بهم رسوندند . دقیقا بعد از 3 روز بدون دعوا و خونریزی سیم کارت شماره ایرانسل داخل شبکه رایتل سویچ شد و آنتن اومد .

دو تا خط دائمی ایرانسل و رایتل رو ترابرد کردم به همراه اول . از 26 تیر ماه درخواستش رو اینترنتی زدم .
تا یک هفته سیم کارت رو نتونستم از امور مشترکین بگیرم . سیسنم مشکل داشت . لغو شد .

یک بار دیگه درخواست دادم . برای هر دو شماره رایتل و ایرانسل . این دفعه به مرحله گرفتن سیم کارت رسید . منتظر فعال شدن سیم کارت ها بودم که دیدم باز لغو شد .
برای بار سوم درخواست دادم . و با پیگیری مدیر مرکز تماس همراه اول و مرکز ترابرد سیم کارت ها رو گرفتم و منتظر فعال سازی شون هستم .

نکته مهم در فعال سازی خط های دائمی

من سیم کارت ها رو بدهی شون رو کامل تسویه کردم . و در دوبار گذشته از گوشی درشون آورده بودم . ولی این دفعه داخل گوشی انداختم . جالب اینه که خط دائمی رایتل بعد از گرفتن سبم کارت ، یک صورت حساب 18000 ریالی برام اس ام اس کرد . ایرانسل رو مبلغ براش واریز کردم و طلبکارم . احتمالا همین بدهی باعث لفو شده بود .

فعلا منتظرم تا هردو شماره ایرانسل و رایتل فعال بشه .

همراه اول درسته سیستم های درست و درمونی نداره ولی تو این قضیه برای حل مشکل من مدیر و کارمندان مرکز تماس مازندران کلی زحمت کشیدند .
ولی کارمند رسیدگی کننده به شکایت ایرانسل ( سامانه سپاس 195 ) زنگ زده بهم ، میگه تو منطقه 3G که شما هستی آیا حداقل سرعت 128 رو داری ؟ میگم بله . میگه 3G سرعتش از 128 شروع میشه . پس مشکل سرعت نیست :n24:

روز خوش

FLiKS3R
04-08-2016, 12:27
نظر شما خوبهکه می گید قبل از ترابرد یه سیمکارت بگیرید و تست کنید .... .... به نظر من هر الکی ترابرد نکنه به خاطر ایرانسل و رایتل به صورت کلی ... هر منطقه فرق می کنه !
بعد کلا به نظر من الان هم اصلا وقت ترابرد نیست .... خیلی همراه اول مشکل درست می کنه برای کسایی که ترابرد کردن فعلا ... بزارید بعد از رسمی :n27:

بعدش اینا دشمن همن ..... کلا فکر نکنم کیفیت خوبی برای هم بدن ... مدیر عامل رایتل می گفت رومینگ باید 3g هم باشه .... اما دیگران مانع هستن و کاربران در اینجا متضرر
آره حق با شماست. منم تجربه دوستان رو میخونم توی این صفحات به این نتیجه میرسم فعلا وقت ترابرد نیست. انگار طرحش هنوز خیلی آزمایشیه.
به خصوص همراه اول هم به نظر میاد خیلی ناراحته و سنگ اندازی میکنه

FLiKS3R
04-08-2016, 12:33
رجیستر شدن از رومینگ یه شبکه اصلی و برعکس بستگی خیلی زیادی به سخت افزار و نوع گوشی داره من سه مدل گوشی تست کردم ، یکی اصلا از رومینگ به شبکه اصلی برنمیگشت یکی دیکه ۱۰ دقیقه طول می کشید یکی دیگه بیش از چهل دقیقه طول می کشید تا از رومینگ به شبکه خود رایتل برگرده. بستگی خیلی زیادی به گوشی داره.

دوم رومینگ همپوشانی نداره یعن اینکه اگر در جایی شما می توانید به همراه اول رومینگ کنید ، ایرانسل اجازه رومینگ نمی دهد و مثل اگر در جایی تنها اپراتور موجود ایرانسل باشد شما به ایرانسل رومینگ می شوید....
من خودم تست کردم مثلا در تهران روی ایرانسل رومینگ نمشه ولی در جاده ای که همراه اول پوشش نداشت روی ایرانسل رومینگ شد.
آهان. تجربیات جالبی بود. به خصوص در مورد همپوشانی رومینگ.
پس باید با گوشی های دیگه امتحان کنم ببینم به چه شکله.
سپاس ازت [emoji4]

qwertym
04-08-2016, 16:51
بالاخره تونستم از همراه آخر ترابرد کنم به رایتل :n19:

reza2700
04-08-2016, 16:55
پیام برا شما هم پخش میشه؟

4l1r3z4
04-08-2016, 18:06

چه خوب ، ایشالا که راضی باشی :n06:

منم بعد از اینکه با درخواست قبلیم موافقت نشد ( به دلیل نادرست بودن کد ملی!!! در حالی که درست وارد کردم ) ، دوباره پیش ثبت نام کردم و امروز یه سیم کارت دیگه فرستادن! احتمال زیاد این دفعه اوکی شه ، چون بعد از فرستاده شدن کد ترابرد از 667 ، از همراه اول یه اس ام اس اومد که قوانین ترابرد رو گفته و همچنین تو بخش همراه من وضعیت خطم رو نوشته " قطع جلوگیری از نقل و انتقال "
اپراتور رایتل هم گفت که موافقت شده و منتظر تایید سازمان تنظیم مقرراته که حداکثر 5 روز و 3 ساعت طول میکشه! تو سایت رایتلم زده در حال بررسی توسط سازمان تنظیم مقررات! حالا خدا کنه امروز فردا اوکیش کنن...
ضمن اینکه چند روز پیش یه شکایت از همراه اول بابت کارشکنی هاش تو روند ترابرد ، ثبت کردم که بعد از تماس همراه اول و چرت و پرت گفتناش ، تجدید نظر زدم و ....

EDWARD WHITE
04-08-2016, 19:51
ضرب المثل
جنگ فقط دو سردارد : یا پیروزیست ، یا شکست است

یا همراه اول به تنهایی پیروز میشه برمردم با این کارهاش و شکست کل مردم ایران توسط ایشون رقم میخوره
یا همراه اول تبدیل میشه به تنهای اول برای همیشه

اما یه ضرب المثل دیگه وجود داره که بیشتر حقیقت داره
ضرب المثل
عـجیب ترین چـیز در دنیا مـوفقیت احمق و شکست داناست

تا اینجایی که ما دیدیم اینجا همه چی برعکسه و ضرب المثل دوم بیشتر درسته :n13:

qwertym
04-08-2016, 20:28
پیام برا شما هم پخش میشه؟

بله پخش میشه .. تا کی این پیام رو خط میمونه ؟

EDWARD WHITE
04-08-2016, 21:13
بله پخش میشه .. تا کی این پیام رو خط میمونه ؟

من پیش بینی می کنم به زودی این مشکل حل میشه ... فقط همراه اول می خواست حس تنفر برای خودش ایجاد کنه موفق شد ... خیلی دوام نمی یاره این پیام

Mr.Aras
05-08-2016, 19:22
درخواست ترابرد خط دائمی همراه اول به ایرانسل من هم به خاطر Authentication failure رد شد. هرچند به خاطر بسته های اینترنت ایرانسل می خواستم ترابرد کنم. ولی یکم از ایرانسل می ترسم. می ترسم مثل سیم کارت اعتباریش که الکی از اعتبارش کسر میشه تو دائمیش هم الکی هزینه بتراشه، باز خوبی اعتباری اینه که بیشتر از اعتبارت نمیتونه بخوره ولی تو دایمی یه دفعه آخر برج میبینی 30 تومن قبض اومده برات. برای همین منم بی خیالش شدم.

masooumi
05-08-2016, 19:28
درخواست ترابرد خط دائمی همراه اول به ایرانسل من هم به خاطر Authentication failure رد شد. هرچند به خاطر بسته های اینترنت ایرانسل می خواستم ترابرد کنم. ولی یکم از ایرانسل می ترسم. می ترسم مثل سیم کارت اعتباریش که الکی از اعتبارش کسر میشه تو دائمیش هم الکی هزینه بتراشه، باز خوبی اعتباری اینه که بیشتر از اعتبارت نمیتونه بخوره ولی تو دایمی یه دفعه آخر برج میبینی 30 تومن قبض اومده برات. برای همین منم بی خیالش شدم.

من که ترابرد کردم و فعلا همچین مشکلی نداره و کاملا داره درست کار می کنه و مبلغ قبض هم فعلا نسبت به همراه اول کاهش پیدا کرده

EDWARD WHITE
05-08-2016, 19:45
مبلغ قبض کاهش پیدا کرده ؟
من هم حس می کنم همراه اول دائمی قبض هاش 2 تا 4 برابر واقعی هست چون خودم اعتباری ایرانسل استفاده می کنم هزینم به به اندازه دائمی همراه اول نیست .. یا اصلا رایتل اعتباری رو که یه بار شارژ 2000 تومن کرده بودم خیلی خیلی دیر تموم شد که تغجب کردم
:n04:
دیدم همراه اول برای پیامک های سیستم خودش ( نه تبلیغاتی ) که می فرسته یکی در میون هزینه پیامک می اندازه روی سیمکارت دیگه اعتباری همراه اول که دارم یه بار خودم جمع و تفریق کردم از شارژم :n29: دیدم کم می کنه ..... بعد ایرانسل اعتباری خودم هم از موقع بوق زدن پالس می اندازه نا از موقع برقرای تماس که درست نیست .البته گاهی این مشکل رو داره ... رایتل اعتباری که داشتم فکر کنم حسابش درست باشه ...

من 20000 هزار تومن همراه اول برام قبض میاد بدون نت و خیلی کم استفاده می کنم ...ایرانسل 2000 تومن شارژ می کنم ماهیانه برای صحبت کردن و پیام .... کلا فکر کنم ایرانسلم بیشتر کار می کنه !!! :n03: یه مدت همراه اول دیوانه شده بود و قبض 70 هزار و حتی 200 هزار تومن داده !!!! :n30: gprs رو هم غیر فعال کرده بودم که نگن نت گرفتی !

A.IvI.I.N
06-08-2016, 15:47
دوستان بالاخره بعد از گذشت 15 روز که سیم کارت رایتل رو گرفتم و تایید کردم ، تازه الان sms اومد که 1 رو بفرست به 667 :n34:
نمیدونم برای من چرا انقد طول کشید ولی برای خواهرم 1 روز بیشتر طول نکشید تا sms بیاد
حالا چقدر طول میکشه وصل بشه؟

ali220g
06-08-2016, 15:54

منكه كلا خط ايرانسلم دارم استفاده ميكنم رفتم فورجي كنم ميگه سيم كارت بنام خودت نيست
خطم از اولين خطاييه كه ايرانسل اومد ايران
چند دفه هم سيم كارت عوض كردم حتي سندشم دارم

djmoslemok
07-08-2016, 08:23
دوستان ترابرد من از ایرانسل به همراه اول انجام شد دقیقا سر ساعت و زمانی که اعلام کرده بودند
همون لحظه تو خدمات پستی از 667 پیام اومد و 1 رو زدم
وبعد از 3 روز و 3ساعت و 30 دقیقه سیم ایرانسل سوخت و همراه اول فعال شد سیمش
البته 4 ساعت قبل از سوختن پیغام هشدار اومد که این سیم بعد از 4 ساعت خواهد سوخت

Masoud 206-16v
07-08-2016, 08:29
دوستان ترابرد من از ایرانسل به همراه اول انجام شد دقیقا سر ساعت و زمانی که اعلام کرده بودند
همون لحظه تو خدمات پستی از 667 پیام اومد و 1 رو زدم
وبعد از 3 روز و 3ساعت و 30 دقیقه سیم ایرانسل سوخت و همراه اول فعال شد سیمش
البته 4 ساعت قبل از سوختن پیغام هشدار اومد که این سیم بعد از 4 ساعت خواهد سوخت

ما كه هنوز موفق نشديم از اين همراه اول بريم ايرانسل

7cEram

saeed_sqs_20
07-08-2016, 09:38
از روز دوم ترابرد 23/04/1395 که شروع شد رفتم خط همراه اولم رو به ایرانسل ترابرد کنم ولی با مشکل و پیغام به دلیل Authentication failure رد شده است مواجه شدم
بعد از اون افتادم دنبال حل مشکل
بیشتر از 53 بار تماس با همراه اول و ایرانسل داشتم
سه بار به دفتر اصلی همراه اول در بلوار جانباز مشهد مراجعه کردم که چندتا زن خنگ اونجا بودن و اصلا نمی دونستند ترابرد چیه
یکبار رفتم دفتر ایرانسل تو قاضی طباطبائی ولی اونجا هم هیچی دستگیرم نشد
به سامانه 195 هم شکایت کردم اونا هم گفتن بررسی میکنیم و بازم هیچ خبری نشد که نشد
جالبه هیچ کس نمیدونه چطور باید خطا و مشکلات رو رفع کرد
خلاصه
من که دیگه قیدشو زدم ولی هرکسی که تونست ترابرد بکنه نوش جانش و خوشبحالش

Pooya Rezaie
07-08-2016, 09:54
چند صفحه پيش خوندم دوستان براي ترابرد از همراه اول به بقيه اپراتور ها مشكل دارن، حالا ظاهرا رايتل هم خوشش نيومده مشتركاش رو داره از دست ميده داره سنگ ميندازه جلو پاي مردم، دو روز پيش تو سايت ايرانسل درخواست ترابرد دادم، ديروز كه از شماره ٩٣٥١٠٠٠٠٠٠ تماس گرفتن كه مشخصات رو چك و تاييد كنن صدا اصلا واضح نبود، گفتم شايد شبكه اون موقع مشكلي داشته، امروز باز تماس گرفتن همون وضعيت بود و اصلا معلوم نبود اپراتور داره چي ميگه، گفتم با شماره ثابت تماس بگير و همون لحظه زنگ زدن و تاييد كردم مشخصاتم، ظاهرا هفت خوان رستم بايد طي كرد واسه ترابرد ببينيم مرحله بعد چيه[emoji3]

Sent from my iPad using Tapatalk

EDWARD WHITE
08-08-2016, 20:46
موبایل در ایران 22 ساله شد
کامنت ها رو حتما بخونید :n08:

qwertym
08-08-2016, 20:58
دوستان چه زمانی کاربر مجددا میتونه به اپراتور مبدا برگرده ؟

reza2700
08-08-2016, 21:12
دوستان چه زمانی کاربر مجددا میتونه به اپراتور مبدا برگرده ؟
سه ماه بعد

Masoud 206-16v
09-08-2016, 00:49
از روز دوم ترابرد 23/04/1395 که شروع شد رفتم خط همراه اولم رو به ایرانسل ترابرد کنم ولی با مشکل و پیغام به دلیل Authentication failure رد شده است مواجه شدم
سه بار به دفتر اصلی همراه اول در بلوار جانباز مشهد مراجعه کردم که چندتا زن خنگ اونجا بودن و اصلا نمی دونستند ترابرد چیه
به سامانه 195 هم شکایت کردم اونا هم گفتن بررسی میکنیم و بازم هیچ خبری نشد که نشد
خلاصه

من هم دقيقا مشكلم شبيه شماست و هر جا هم تماس ميگيرم و شكايت ميكنم و ميگن در دست برسي است.

7cEram

ms1ove
09-08-2016, 08:00
من هم دقيقا مشكلم شبيه شماست و هر جا هم تماس ميگيرم و شكايت ميكنم و ميگن در دست برسي است.

7cEram
سلام
منم همین مشکلو دارم
دیگه بیخیال شدم میزارم هرموقع رسمی شد

mehdi-sh
09-08-2016, 08:06
خلاصه

بار اولي كه درخواست دادم اين مشكل داشت كه زنگ زدم ٩٩٩٠ گفتن خط شما نقل وانتقالش تو سيستم قفل شده و نمي توني ترابرد كني بريد مخابرات درخواست بدين ازادش كنن بعد حل مشكل يكبار ديگه درخواست دادم چهار روزه ترابرد شد.

reza2700
09-08-2016, 08:52
دوستان خبر تازه ای از حذف پیام ترابرد همراه اول ندارید؟

mehban
09-08-2016, 11:40
دفتر امور مشترکین ایرانسل میگفت همراه اول 90% کسایی که میخوان ترابرد کنن رو بی دلیل رد میکنه

A.IvI.I.N
09-08-2016, 13:30
دوستان بالاخره بعد از 22 روز من از همراه اول رفتم رایتل :n02:
همه چی خوبه خداروشکر
فقط این پیغام روی مخه که ایشالا اونم حذف میکنن.
جالب اینجاست اول برای خودم ترابرد ثبت نام کردم چند روز بعد هم برای 2 نفر دیگه ولی مال اون 2 تا دیروز وصل شد مال من امروز :n09:

bigbang001
09-08-2016, 13:42
دوستان بالاخره بعد از 22 روز من از همراه اول رفتم رایتل :n02:
همه چی خوبه خداروشکر
فقط این پیغام روی مخه که ایشالا اونم حذف میکنن.
جالب اینجاست اول برای خودم ترابرد ثبت نام کردم چند روز بعد هم برای 2 نفر دیگه ولی مال اون 2 تا دیروز وصل شد مال من امروز :n09:

مبارکه
لطفا اگر ایفون دارید چک کنید ببینید ای مسج روی شمارتون فعال میشه یا خیر

Sent from my iPhone 6s+

A.IvI.I.N
09-08-2016, 15:09
مبارکه
لطفا اگر ایفون دارید چک کنید ببینید ای مسج روی شمارتون فعال میشه یا خیر

Sent from my iPhone 6s+

نه خداروشکر سامسونگ دارم :n02:

bkhamseh
09-08-2016, 16:05
سلام برای من هم همچین مشکلی پیش آمده
Authentication failure چند بار به 9377000000 زنگ زدم گفتند پاسخی از همراه اول نیامده چکار باید بکنم. ؟ لطفا راهنمایی کنید.

saeed_sqs_20
09-08-2016, 17:07
بار اولي كه درخواست دادم اين مشكل داشت كه زنگ زدم ٩٩٩٠ گفتن خط شما نقل وانتقالش تو سيستم قفل شده و نمي توني ترابرد كني بريد مخابرات درخواست بدين ازادش كنن بعد حل مشكل يكبار ديگه درخواست دادم چهار روزه ترابرد شد.

دقیقا همین پیام برای سیم کارت من میاد که نقل و انتقال بسته هست ولی به دفتر همراه اول که مراجعه کردم گفتن صوری هست و مهم نیست
میشه بگید دقیقا چه گفتین که اونها این مووضع رو تغییر دادند؟

mehdi-sh
09-08-2016, 17:10
دقیقا همین پیام برای سیم کارت من میاد که نقل و انتقال بسته هست ولی به دفتر همراه اول که مراجعه کردم گفتن صوری هست و مهم نیست
میشه بگید دقیقا چه گفتین که اونها این مووضع رو تغییر دادند؟

برید مخابرات بگین میخوام سیم کارتم بفروشم

saeed_sqs_20
09-08-2016, 17:39
برید مخابرات بگین میخوام سیم کارتم بفروشم

خوب میگن شما درخواست ترابرد دادی و باید انصراف بدید بعدش میشه مشکل انتقال رو رفع کرد
اون رو چه کنم؟
درخواست انصراف بزنم؟