ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] تاپیک جامع ترابردپذیری سه اپراتور(همراه اول-ایرانسل-رایتل)

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8

britain
09-08-2016, 18:11
خوب میگن شما درخواست ترابرد دادی و باید انصراف بدید بعدش میشه مشکل انتقال رو رفع کرد
اون رو چه کنم؟
درخواست انصراف بزنم؟
به نظر من برید همراه من

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اول وضعیت رو چک کنید بعد اقدام کنید
خط های من رو که بی خودی قطع یه طرفه می کرد اونجا وضعیت مشخص بود الان ببینید واقعا جلوگیری از انتفال رو دارید ؟

saeed_sqs_20
09-08-2016, 19:47
به نظر من برید همراه من

اول وضعیت رو چک کنید بعد اقدام کنید
خط های من رو که بی خودی قطع یه طرفه می کرد اونجا وضعیت مشخص بود الان ببینید واقعا جلوگیری از انتفال رو دارید ؟

اره دارم مشکل انتقال

britain
09-08-2016, 20:34
اره دارم مشکل انتقال

به نظر من این که چرا جلوگیری کرده از نقل و انتقال رو رفع کنید
از ترابرد هم فعال اصراف بدین برای اون . اشکال نداره . رها شدن از دست این چسب سخته خب ! این که فکر کنید راحت انجام میشه در اشتباهید . . بعدا بعد از آزمایشی اقدام کنید

اما کلا من می گم اگه بتونید سیمکارت همراه اول رو یه جوری با شماره اصلی اپراتور دیگه عوض کنید بهتره ... مثل ایکه طرح ترابرد توی ایران شده مسخره اپراتور اول و ایشون بعد ترابرد هم ولتون نمی کنه و پیام مزاحم تا میتونه براتوی پخش می کنه که اصلا ول کن نیست . دقیقا مثل چسب فوری هست که اگه به دستون بچسبه یا نباید بکنیدش و باید ولش کنید به حال خودش یا اگه بکنید پوستتون هم کنده میشه تا لایه اپی درم

reza2700
09-08-2016, 22:32
به نظر من این که چرا جلوگیری کرده از نقل و انتقال رو رفع کنید
از ترابرد هم فعال اصراف بدین برای اون . اشکال نداره . رها شدن از دست این چسب سخته خب ! این که فکر کنید راحت انجام میشه در اشتباهید . . بعدا بعد از آزمایشی اقدام کنید

اما کلا من می گم اگه بتونید سیمکارت همراه اول رو یه جوری با شماره اصلی اپراتور دیگه عوض کنید بهتره ... مثل ایکه طرح ترابرد توی ایران شده مسخره اپراتور اول و ایشون بعد ترابرد هم ولتون نمی کنه و پیام مزاحم تا میتونه براتوی پخش می کنه که اصلا ول کن نیست . دقیقا مثل چسب فوری هست که اگه به دستون بچسبه یا نباید بکنیدش و باید ولش کنید به حال خودش یا اگه بکنید پوستتون هم کنده میشه تا لایه اپی درم
اره واقعا چرا بعد ترابرد پیا مهای همراه اول برا من میاد هنوز!!!!؟!!!

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk

britain
10-08-2016, 01:36
دوستان عزیز
من از منابع غیر رسمی شنیدم که همراه اول خیلی از مشترکان خودش از دست داده به طوری که مجوز ترابرد به مابقی در خواست ها نمی ده یا به سختی میده
در جریان باشید

Pooya Rezaie
10-08-2016, 01:48
از رايتل به ايرانسل ترابرد كردم، ديروز سيم جديد رسيد دستم، چقدر طول ميكشه از ٦٦٧ پيامك بياد، كلا چقدر زمان ميبره از زمان دريافت سيم كارت تا فعال شدنش ؟

Sent from my iPad using Tapatalk

mehdi-sh
10-08-2016, 07:30
خوب میگن شما درخواست ترابرد دادی و باید انصراف بدید بعدش میشه مشکل انتقال رو رفع کرد
اون رو چه کنم؟
درخواست انصراف بزنم؟

دوست عزیز ترابرد کردن ارتباطی به اونا نداره شمابرو درخواست رفع مسدودی نقل و انتقال بده

Sent from my iPhone using Tapatalk

iran100
10-08-2016, 13:07
سلام، من فقط برای تست یک ایرانسل رو به همراه اول ترابرد کردم الان از خط ایرانسل زنگ میزنم پیام پخش میکنه. ایرانسلم عین همراه اول زده تو کار پخش پیام خخخخ.

«مشترک مخاطب به اپراتور دیگری ترابرد شده هزینه تماس با وی بصورت بین شبکه ای محاسبه می شود»
همراه اخر کم بود ایرانول هم دست به کار شد :))

reza2700
10-08-2016, 13:13
سلام، من فقط برای تست یک ایرانسل رو به همراه اول ترابرد کردم الان از خط ایرانسل زنگ میزنم پیام پخش میکنه. ایرانسلم عین همراه اول زده تو کار پخش پیام خخخخ.

«مخاطب به اپراتور دیگری ترابرد شده هزینه تماس با وی بصورت بین شبکه ای محاسبه می شود»
اولش مشترک میگه یا مخاطب؟

iran100
10-08-2016, 13:19
اولش مشترک میگه یا مخاطب؟

مشترک مخاطب...

shervin115
10-08-2016, 15:32
تمامی اپراتورها این پیام رو پخش می کنند .
تا اونی که تماس میگیره فکر نکنه مکالمه اش بین شبکه ای هست .

saeed_sqs_20
10-08-2016, 15:52
یک خبر
امروز از سازمان تنظیم مقررات و زیر ساخت همونی که 195 ربط داره با من تماس گرفتن
گفتن بابت شکایتی که کردین ما خودمونم میدونیم همراه اول داره سنگ اندازی میکنه و حتی نامه به وزارت خونه زدیم ولی فعلا هیچکاری نمیشه کرد باید صبر کرد تا چند روز دیگه که طرح از آزمایشی خارج میشه و بصورت تجاری عرضه میشه اونوقت میشه مسائل رو پیگیری یا حقوقی کرد
بازم لعنت به این همراه اول

hojjat_2008
10-08-2016, 16:23

«مشترک مخاطب به اپراتور دیگری ترابرد شده هزینه تماس با وی بصورت بین شبکه ای محاسبه می شود»
برای من که از ایرانسل رفتم همراه اول چنین پیغامی پخش نمی شه.

Sent from my ME371MG using Tapatalk

iran100
10-08-2016, 17:10
برای من که از ایرانسل رفتم همراه اول چنین پیغامی پخش نمی شه.

از یک خط ایرانسل باید تماس بگیرید.

Milad4171
10-08-2016, 17:22
خوب
من ترابرد کردم از ایرانسل به رایتل
سه روز طول کشید سیم کارت رو آوردن و کمتر از 2 ساعت طول کشید تا سیم کارت فعال شد. قبلش ازتون امضا میگیرن که منطقه شما پوشش داره و حق شکایت ندارین و این حرفا . بهرحال چه بخواین چه نخواین باید امضا کنین.
رایتل 1 گیگ و نیم ترافیک رایگان میده ( فکر میکنم 1 گیگش شبانه باشه ) 10000 دقیقه هم مکالمه رایگان. سرعتش اینجا خوب هست که من به زودی تست سرعت رو قرار میدم در تاپیک مذکور.
ولی چیزی که وجود داره قیمت های رایتل خیلی خوب شده و به گفته اپراتور محدودیت ها کاملا برداشته شده و اونا هم مثل هر دو اپراتور اعلام کردن که بیشترین سرعت رو ارائه میدن.
( من هم از اپراتور ایرانسل هم همراه اول سوال کردم هر دو اعلام کردن که بیشترین سرعت اینترنت حتی در حالت 4 جی مربوط به رایتیل هست که 3.75 ارائه میده ! )

britain
10-08-2016, 18:56

قبلا نبود

شاید داره تلافی می کنه

hojjat_2008
10-08-2016, 19:39
از یک خط ایرانسل باید تماس بگیرید.
اتفاقا از خط ایرانسل تماس گرفتم.ا

iran100
11-08-2016, 05:05
اتفاقا از خط ایرانسل تماس گرفتم.ا

خوشبحالتون ، برای منکه پخش میشه:n03:

Milad4171
11-08-2016, 12:05
من به رایتل ترابرد کردم یکی از دوستانم هم همینکارو کرده بود چیزی که پیش اومده بود از حساب من پول کسر شد در صورتی که رایتل به رایتل نزدیک 80 ساعت مکالمه رایگان درون شبکه ای داره.
زنگ زدن گفتن ما بررسی کردیم دیدیم از حساب شما تو تماس درون شبکه پول کسر شده و داریم بررسی میکنیم و اینا. یه سه چهار باری بررسی کردن. فکر کنم با این موضوع ترابرد خیلی ها به دلایلی به اپراتور رایتل رفتن و هرکاری رو میکنن که یوزرهای جدیدشون ناراضی نشن

جیوه
11-08-2016, 21:11
لطفا در مورد فرق قبض ها بعد از انتقال هم بنویسید ...

AmirF3
12-08-2016, 12:16
دوستان کسی بوده که از این بسته های 12 هزار تومانی اینترنت همراه اول (2+2گیگ) خریده باشه بعد موقع ترابرد کردن اون 3 تومن به اصطلاح تخفیف خودشون (در اصل توهین به مشترکان) رو ازش گرفته باشن موقع تسویه حساب؟
میخوام ببینم واقعا همچین کاری رو میکنن یا میخوان منت بذارن سر مشترکان؟

bigbang0661
13-08-2016, 18:13
دوستان کسی از همراه اول ترابرد کرده به ایرانسل؟ میخوام بدونم بازم اون پیغام معروف همراه اول واسه شخص تماس گیرنده پخش میشه؟

Sent from my HUAWEI G7-L11 using Tapatalk

reza2700
13-08-2016, 18:16
دوستان کسی از همراه اول ترابرد کرده به ایرانسل؟ میخوام بدونم بازم اون پیغام معروف همراه اول واسه شخص تماس گیرنده پخش میشه؟

بله همچنان پیام پا بر جاست...منو خسته کرده درخواست دادم بر گردم به همراه اول...عملا خطم به فنا رفته با این پیام

bigbang0661
13-08-2016, 18:17
بله همچنان پیام پا بر جاست...منو خسته کرده درخواست دادم بر گردم به همراه اول...عملا خطم به فنا رفته با این پیام

خیلی بده اینجوری. لعنت به این همراه اول. نمیشه به ۱۹۵ شکایت کرد؟

reza2700
13-08-2016, 18:18
خیلی بده اینجوری. لعنت به این همراه اول. نمیشه به ۱۹۵ شکایت کرد؟

شکایت کردم چند بار میگه طبق مصوبه فلان کاملا قانونی هستش و هیچ ایرادی تو این کار نیست!!

imnot12
13-08-2016, 18:38
دوستان من از ایرانسل ترابرد کردم رایتل الان که سیم کارت رایتل اومده فعال نیست چجوری فعالش کنم؟ تو سایت به صورت آنلاین میتونم؟

iran100
13-08-2016, 20:24
دوستان من از ایرانسل ترابرد کردم رایتل الان که سیم کارت رایتل اومده فعال نیست چجوری فعالش کنم؟ تو سایت به صورت آنلاین میتونم؟

دوست عزیز ، شما با همین خط ایرانسلت عدد 1 رو به 09204000000 بفرست تا دریافت سیم کارت رو تایید کنی. بعد از این کار از 667یک پیام میاد که آیا میخواهین ترابرد کنید که شما عدد 1 رو به 667 میفرستی. بعد از اون منتظر بمونید تا یک پیام بیاد که بزودی خط شما غیرفعال میشه ، وقتی انتن ایرانسل رفت و خط سوخت. اون سیم کارت رایتل رو بزار تو گوشیت :)

stere1980
13-08-2016, 20:44

دقیقا با این وضع خط منم به فنا رفته لحظه شماری می کنم سه ماه تموم شه برگردم به همراه اول....
اینطوری خیلی ناجوره هرکی زنگ میزنه چهار متلک به من میگه منم منم باید پنج دقیقه توضیح بدم براش :n35:

imnot12
13-08-2016, 23:15
دوست عزیز ، شما با همین خط ایرانسلت عدد 1 رو به 09204000000 بفرست تا دریافت سیم کارت رو تایید کنی. بعد از این کار از 667یک پیام میاد که آیا میخواهین ترابرد کنید که شما عدد 1 رو به 667 میفرستی. بعد از اون منتظر بمونید تا یک پیام بیاد که بزودی خط شما غیرفعال میشه ، وقتی انتن ایرانسل رفت و خط سوخت. اون سیم کارت رایتل رو بزار تو گوشیت :)

متاسفانه هرچند اس میدم جوابی نمیاد چکار باید بکنم :(

جیوه
14-08-2016, 01:58
به نظر من شرایط ترابرد درست این خواهد بود و کلا تا وقتی این شرایط ایجاد نشه ترابرد نخواهم کرد :

1 . امکان خرید شماره تلفن مرجع از رگلاتوری وجود داشته باشه بعد بشه به هر اپراتوری ترابرد کرد
2 . در صورت خرید از اپراتور قدیمی و ترابرد به اپراتور جدید ودیعه من به اپراتور مقصد داده بشه
3 . اگه ودیعه زیاد هست حتما به حساب خودم ریخته بشه و یا امکان وجود داشته باشه با اختیار خودم روی قبضم مصرف بشه و امثالهم :n23:
4 . سوئیچ ترابرد در رگلاتوری باشه نه در همراه اول و ایرانسل و ... که پیام انتقام از کاربران بیچاره ترابرد کرده پخش کنن :n29:
5 . امکان خاموش کردن مصرف آزاد نت در اپراتور وجود داشته باشه
6 . ترابرد برای ثابت به موبایل و یا برعکس هم وجود داشته باشه
7 . امکان محلی برای رفع مشکل و شکایت ویژه ترابرد وجود داشته باشه
8 . کلمه مسخره ترابرد به تعویض اپراتور تغییر پیدا کنه :n05:
9 . بوق اپراتور ها جدا بشه از هم فقط برای تشخیص

iran100
14-08-2016, 06:46
متاسفانه هرچند اس میدم جوابی نمیاد چکار باید بکنم :(

صبر کنید تا خودش پیام بده.

imnot12
14-08-2016, 10:14
صبر کنید تا خودش پیام بده.

داداش پیامک از 667 اومد یه کد داد بعد اون دوباره اس داد و نوشته با درخواست ترابرد شما موافقت نشد . جهت اصلاع بیشتر با کد رهگیری در اختیار به پرتال اینترنتی و یا دفاتر خدمات مشترکین اپراتور مراجعه نمایید
خوب این یعنی چی موافقت نشد من سیم کارت رایتلش برام اومده

A.IvI.I.N
14-08-2016, 14:42
یه چیزی رو حواستون باشه که اگه 1 قرون هم بدهی داشته باشین ترابرد انجام نمیشه.
من 20 روز طول کشید تا ترابرد کنم از همراه اول به رایتل.
هرروز میاندوره رو چک میکردم اگه 100 تومن هم بود پرداخت میکردم.

bigbang001
14-08-2016, 15:19
به دوستانی که از همراه اول میخوان ترابرد بکنن پیشنهاد میکنم یکی از این بسته های ترکیبی همراه اول مثل کم بسته بخرن که ۵ تومن هزینشه تا دیگه کمتر نگران قبض میان دوره باشن

Sent from my iPhone 6s+

Majidson
14-08-2016, 15:32
دوستان سلام.
شما هم در صفحات اجتماعی وزیر ارتباطات به اطلاع ایشون برسونید تا این پیام کلافه کننده ترابرد همراه اول عوض کنن و حداقل یه پیام مختصر پخش شود. ممنونم

کلوب: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینستاگرام: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

distefanoo
14-08-2016, 17:51
بنده از دائمی همراه اول به رایتل ترابرد کردم.
ابتدا در سایت رایتل درخواست کردم،بعد از ۴ روز سیمکارت رایتل بدستم رسید،بعد از سایت اعلام کردم سیمکارت بدستم رسید،سپس پیامک 1 به ۶۶۷ فرستادم،سپس بعد از 3 روز پیامک آمد که خط همراه اولم غیرفعال شد،و سیم رایتل فعال شد. فعلاً که همه چیز اکی هست و رایتل بسته یک ماه بینهایت برام رایگان تشویقی گذاشته.
نکته مهم تسویه کامل بدهی همراه اول هست که هر لحظه از طریق 9990 میتوانید پرداخت کنید که در فرایند ترابردتان مشکلی پیش نیاید.

Sent from my D6633 using Tapatalk

bigbang001
15-08-2016, 11:02
میخوام از همراه اول به رایتل ترابرد کنم.
این پیام ترابرد خیلی اذیت میکنه؟ دقیقا پیام چند ثانیس؟
۲۲ ساله خط رو دارم هم میخوام از شر دو گوشی بودن راحت بشم هم دردسر نشه.

Sent from my iPhone 6s+

mehban
16-08-2016, 00:02
سلام. دوستان بعد یک ماه معطلی و شکایت دو روز پیش تو سایت 195 دیروز از ایرانسل تماس گرفتن که مشکل عدم تطابق شماره های ملی هست. من دفتر خدمات همراه اول رفتم و مشل حل شد حالا برای به جریان انداختن دوباره ترابرد باید چی کار کنم؟

m_amin
16-08-2016, 00:11
سلام. دوستان بعد یک ماه معطلی و شکایت دو روز پیش تو سایت 195 دیروز از ایرانسل تماس گرفتن که مشکل عدم تطابق شماره های ملی هست. من دفتر خدمات همراه اول رفتم و مشل حل شد حالا برای به جریان انداختن دوباره ترابرد باید چی کار کنم؟

دوباره درخواست ترابرد بده

iran100
17-08-2016, 00:27

ترابردپذیری شماره‌های همراه هفته آینده رونمایی ملی می‌شود
اجرای آزمایشی طرح ملی ترابردپذیری در ابعاد محدود روزانه ظاهرا رضایت مسئولان وزارت ارتباطات را جلب کرده که تصمیم گرفته‌اند به فاصله حدود یک ماه و نیم از اجرای پایلوت و به مناسبت هفته دولت، این طرح را وارد فاز نهایی کنند.

وایمکس نیوز - طرح ملی ترابردپذیری شماره‌های تلفن همراه که امکان انتقال شماره مشترکان را به اپراتورهای دیگر می‌دهد از اواسط تیر ماه وارد فاز اجرای آزمایشی شد.
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی جهت کشف نقاط ضعف و چالش‌های این طرح در ابعاد ملی، ابتدا محدودیت ترابرد حداکثر 500 شماره در روز را به اپراتورهای موبایل داد و بعد از یک هفته مجوز ترابرد برای 700 شماره به شکل روزانه نیز صادر شد.
گام بعدی با محدودیت هزار شماره در روز مواجه شد اما مسئولان رگولاتوری در مصاحبه‌ای اعلام کردند که اگر اپراتورها به این میزان ظرفیت در روز برسند و تقاضای ترابرد بیشتر را داشته باشند، با کسب اجازه از رگولاتوری امکان این کار وجود خواهد داشت.
با این حال ظاهرا برآیند اجرای آزمایشی راضی کننده بوده که مسئولان وزارت ارتباطات بنا دارند در تاریخ 31 مرداد ماه جاری وارد فاز نهایی شوند یا به عبارتی ترابردپذیری را در ابعاد ایران عظیم پیاده‌سازی کنند.
وزارت ارتباطات در کانال تلگرامی خود ضمن تأیید این موضوع نکاتی را در ارتباط با ترابردپذیری به شرح زیر ارائه کرده است:
1. ترابردپذیری امکان جدیدی است تا بدون اینکه شماره مشترک عوض شود امکان استفاده از خدمات یک اپراتور دیگر فراهم گردد.
2. همزمان با انجام ترابرد، یک سیم‌کارت جدید به مشترک داده می‌شود. بنابراین پیشنهاد می‌شود قبل از انجام ترابرد و تعویض اپراتور، همه اعتبار خود را مصرف کنید.
3. پیش از انجام ترابرد همه قبوض و بدهی‌های سیم‌کارت اول خود را باید تسویه کنید.
4. با تعویض اپراتور، پیامک‌های خدمات دولتی و بانکی قطع نمی‌شود.
منبع : تسنیم

Majidson
17-08-2016, 17:08
من در تهران، یک خط اعتباری ایرانسل ترابرد کردم به رایتل
۲۵ مرداد ساعت ۹ صبح تو سایت رایتل پیش ثبت نام کردم.
امروز ۲۷ مرداد ساعت ۱ بعدازظهر سیم کارت با پست رسید.
ساعت ۱۴ در سایت اعلام دریافت سیم کارت کردم.
ساعت ۱۴.۳۰ عدد ۱ به ۶۶۷ ارسال کردم.
ساعت ۱۴.۴۵ ترابرد بطور کامل انجام و سیم رایتل فعال شد.
فعلا هم همه چیز اوکی هست.
ایرانسل هم مانند همراه اول پیام ترابرد داره ولی کمی کوتاه تر هستش.

دقیقا خیلی راحت و بدون هیچ مشکلی ولی برعکس برای ترابرد از همراه اول به ایرانسل خیلی داستان داشت و کلی اذیت شدم.

hrkhl
17-08-2016, 17:30
دوستان شماره *765# روی رایتل برای شما جواب میده یا نه ممنون میشم اعلام کنید.
ستاره هفتصدو شصتو پنج مربع

Sent from my NX403A using Tapatalk

saeedrele
17-08-2016, 21:15
من هم يكي دو هفتس خط 919 خودم رو ترابرد كردم به ايرانسل
واقعا عالي هستش
از دست اين اسپمر آخر راحت شدم
يه بند تبليغ ميفرستاد. آنتنش هم كه همش ميپريد اينترنتش هم كه گرون بود.
فقط يه پيام ترابرد پخش ميكنه كه مشكل من نيست. مشكل كسي كه زنگ ميزنس [emoji3]

[emoji266]

masooumi
18-08-2016, 09:28
من هم يكي دو هفتس خط 919 خودم رو ترابرد كردم به ايرانسل
واقعا عالي هستش
از دست اين اسپمر آخر راحت شدم
يه بند تبليغ ميفرستاد. آنتنش هم كه همش ميپريد اينترنتش هم كه گرون بود.
فقط يه پيام ترابرد پخش ميكنه كه مشكل من نيست. مشكل كسي كه زنگ ميزنس [emoji3]

[emoji266]

منم خیلی راضی هستم ، هر کسی هم زنگ میزنه پیام رو میشنوه می پرسه ترابرد چیه و وقتی توضیح میدم ، اکثرا دوست دارن همین کار رو بکنن. عملا همراه آخر داره گور خودشو می کنه با این پیام

hes_luckey
18-08-2016, 11:15
منم درخواست ترابردم از همراه اول به رایتل رو یه هفته ای میشه ثبت کردم سه چهار روزی هم هست که سیمکارت اومده وای دیگه خبری نشده
راهی هست واسه پیگری؟

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

morypory
18-08-2016, 12:23
دوستان من دو عدد سیم کارت رایتل داشتم یکی از سیم کارتها خیلی راحت 3 روزه به ایرانسل ترابرد شد ولی یکی دیگش با وجود اینکه سیم کارت خام هم از ایرانسل گرفتم به دلیل عدم احراز هویت توسط رایتل رد شد حالا موندم چکار بکنم چه جوری میشه از دست رایتل خلاص شد.

bardia-vr
18-08-2016, 13:33
دوستان شماره *765# روی رایتل برای شما جواب میده یا نه ممنون میشم اعلام کنید.
ستاره هفتصدو شصتو پنج مربع

Sent from my NX403A using Tapatalk
خیر،کار نمیکنه، رایتل فقط با چندتا بانک مثل پاسارگاد قرارداد ussd داره و بقیه این کد ها متاسفانه کار نمیکنه

Masoud 206-16v
18-08-2016, 14:10
منم درخواست ترابردم از همراه اول به رایتل رو یه هفته ای میشه ثبت کردم سه چهار روزی هم هست که سیمکارت اومده وای دیگه خبری نشده
راهی هست واسه پیگری؟

من كه يكماه و سه روز شده و هيچ خبري نيست.

7cEram

ms1ove
18-08-2016, 16:31
سلام
من به دلیل احراز هویت با ترابردم از همراه اول به ایرانسل موافقت نشد !
حالا تکلیف چیه با این سیم کارت خام ایرانسل چیکار کنم ؟؟

saeedrele
18-08-2016, 19:17
سلام
من به دلیل احراز هویت با ترابردم از همراه اول به ایرانسل موافقت نشد !
حالا تکلیف چیه با این سیم کارت خام ایرانسل چیکار کنم ؟؟

دوباره درخواست بده
ايندفه احتمالا مشكل برطرف شده

[emoji266]

iran100
18-08-2016, 19:53
راهی هست واسه پیگری؟

دوست عزیز وقتی سیم کارت رو دریافت میکنی باید با هین خط هنراه اول عدد 1 رو به 09204000000 بفرستین تا رایتل اطلاع پیدا کنه که سیم کارت به دست شما رسیده. بعد منتظر باشین یک پیام از 667بیاد که جواب پیام رو عدد 1 بفرستیت در اخر منتظر باشین خط بسوزه و انتنش قطع شه. حالا خط رایتل رو بزارین تو گوشی. :)

iran100
18-08-2016, 19:55
من كه يكماه و سه روز شده و هيچ خبري نيست.

7cEram

در سایت رایتل قسمت پیگیری ترابرد بروید.

عدد یک رو به 09204000000 فرستادید؟

hes_luckey
18-08-2016, 23:34
دوست عزیز وقتی سیم کارت رو دریافت میکنی باید با هین خط هنراه اول عدد 1 رو به 09204000000 بفرستین تا رایتل اطلاع پیدا کنه که سیم کارت به دست شما رسیده. بعد منتظر باشین یک پیام از 667بیاد که جواب پیام رو عدد 1 بفرستیت در اخر منتظر باشین خط بسوزه و انتنش قطع شه. حالا خط رایتل رو بزارین تو گوشی. :)
من به اون شماره sms ندادم ولی از ۶۶۷ واسم پیام اومد که ۱ رو بفرستید و منم فرستادم اما هنوز خبری نشده، تو سایت رایتل پیگری میکنم نوشته تحت بررسی

M.Amorous
19-08-2016, 14:03
سلام دوستان من قصد دارم سیم کارت رایتلمو به دلیل پوشش آنتن ضعیف عوض کنم و چوم شنیدم همراه اول پیام قبل از تماس برای مخاطب پخش میکنه نمیدونم چیکر کنم. ایرانسل همچین پیامی نداره؟
یه سوال دیگه هم دارم. رومینگ ملی رایتل وقتی رایتل آنتن نمیده روی گوشی من فعال میشه و میره رو همراه اول ولی خیلی وقتا میشه (توی جاده ها) گوشیمو که نگاه می کنم به هیچ آنتی وصل نیست یا وقتی رایتل آنتن میده برنمیگرده روی آنتن رایتل و باید دستی این کارو انجام بدم. حالا نمیدونم مشکل گوشیه یا شبکه. گوشیم LG G2 هست. ممنون از توجهتون.:n16:

جیوه
19-08-2016, 15:41
سلام دوستان من قصد دارم سیم کارت رایتلمو به دلیل پوشش آنتن ضعیف عوض کنم و چوم شنیدم همراه اول پیام قبل از تماس برای مخاطب پخش میکنه نمیدونم چیکر کنم. ایرانسل همچین پیامی نداره؟
یه سوال دیگه هم دارم. رومینگ ملی رایتل وقتی رایتل آنتن نمیده روی گوشی من فعال میشه و میره رو همراه اول ولی خیلی وقتا میشه (توی جاده ها) گوشیمو که نگاه می کنم به هیچ آنتی وصل نیست یا وقتی رایتل آنتن میده برنمیگرده روی آنتن رایتل و باید دستی این کارو انجام بدم. حالا نمیدونم مشکل گوشیه یا شبکه. گوشیم LG G2 هست. ممنون از توجهتون.:n16:

من نمی دونم چرا شما می خاید به اپراتور همراه اول که 2g هست به دلیل شایعات پوشش کامل که نمی دونم از کدوم خراب شده ای میاد ترابرد کنی :n21: همراه اول به جز مراکز استان ها به ندرت 3g داره
و 4g اصلا نداره غیر از 2 جا توی تهران !!!
بعد رایتل هم که بیشتر 3g داره نسبت به همراه اول به نظر من . کلا از چاله در میاید میوفتید توی چاه .
جدیدا همراه اول هم که کلا در حدود قبض 30000 تومنی میده الکی . حتی گوشی مادر من هم که اصلا موبایل بلد نیست 30000 تومن قبض میده هر بار !!!
الان گوشی مادرم رو که مدت مکالمه ها رو توی گوشیش چک می کنم هیچوقت 7 ساعت مکالمه نکرده که 30 هزار تومن قبض میده :n29: . خوبه گوشیش مدت مکالمه را هم می نویسه .. اکثر مکالماتش زیر 4 دقیقه هست :n04:.فقط لعنت به همراه اول دزد

کلا من به نظر خودم بخام کیفیت اینا رو مقایسه کنم به ایرانسل امتیاز 7 میدم از 10 . به رایتل 3 و به همراه اول اصلا 0 می دم چون که دزده اگر هم نبود شبکه نداره اصلا !!!!

FLiKS3R
19-08-2016, 15:42
سلام. مشکل شما رو منم دارم. یعنی بعد از رم شدن به همراه اول، خیلی طول میکشه تا برگرده به رایتل. از دوستان توی فروم پرسیدم گویا مشکل از گوشیه. پشتیبانی رایتل هم گفت طبق تجربه متوجه شدیم بعضی از گوشی ها زمان زیادی طول میکشه تا مجدد رجیستر بشه روی خود شبکه. من با چنتا گوشی دیگه امتحان کردم این مشکل نبود سریع برمیگشت

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

M.Amorous
19-08-2016, 16:17
سلام. مشکل شما رو منم دارم. یعنی بعد از رم شدن به همراه اول، خیلی طول میکشه تا برگرده به رایتل. از دوستان توی فروم پرسیدم گویا مشکل از گوشیه. پشتیبانی رایتل هم گفت طبق تجربه متوجه شدیم بعضی از گوشی ها زمان زیادی طول میکشه تا مجدد رجیستر بشه روی خود شبکه. من با چنتا گوشی دیگه امتحان کردم این مشکل نبود سریع برمیگشت

ممنون از پاسختون. میشه قید کنید چه گوشی هایی بودن که آنتنشون زود عوض میشد؟

FLiKS3R
19-08-2016, 19:16
ممنون از پاسختون. میشه قید کنید چه گوشی هایی بودن که آنتنشون زود عوض میشد؟
خواهش میکنم دوست خوب
نه چیزی نگفت ولی گفت ما دیدیم روی برخی از مدلای گوشی های htc تا یک ساعت هم طول کشیده.
من خودم با گوشی های سری گلکسی A سامسونگ امتحان کردم مشکلی نداشت و سریعا برمیگشت به رایتل. یکی از دوستان هم توی همین فروم 6s داشتن و گفتن این مشکل رو ندارن.

Kamyar_AnathemA
20-08-2016, 02:36
اون پیغام ترابرد رو نمیشه کلریش کرد و باید پخش بشه
من خودم تو همراه اول کار میکنم
بلانسبت شما روزی 1000 نفر آدم با آی کیو زیر 0 میان و میرن اونجا که هیچی حالیشون نیست و هر چیزیو باید 1000 بار تکرار کنی که بفهمن
برای طرح های مکالمه درون شبکه وقتی سیم کارتی ترابرد بشه دیگه درون شبکه محسوب نمیشه
اون مشترک نفهم هم که چمیدونه ترابرد چیه
برای همن اون پیام یخش میشه که خوب خر فهم بشه طرف

mohammadhossin01
20-08-2016, 09:09
این پیام ترابرد همراه اول باید برداشته بشه وقتی کسی تماس میگیره باید اول این پیام رو بشنوه مشترک مخاطب مورد نظر به اپراتور دیگری ترابرد کرده هزینه تماس با ایشان به صورت برون شبکه محاسبه میگردد شاید طرف درحال مرگ بود داشت تماس میگرفت با ما که نجاتش بدیم تا بیاد این پیام تمام بشه که طرف مرده رفته

par_haam
20-08-2016, 09:34
این پیام ترابرد همراه اول باید برداشته بشه وقتی کسی تماس میگیره باید اول این پیام رو بشنوه مشترک مخاطب مورد نظر به اپراتور دیگری ترابرد کرده هزینه تماس با ایشان به صورت برون شبکه محاسبه میگردد شاید طرف درحال مرگ بود داشت تماس میگرفت با ما که نجاتش بدیم تا بیاد این پیام تمام بشه که طرف مرده رفته

متاسفانه برداشته نمی شود

جیوه
20-08-2016, 10:26
این مطلب رو توی نت دیدم تاریخ خبر 1395/04/18 هست
واقعا دیگه شورشو در آورده کلا قبض ها شده توی مایه های 30 هزار تومن :

البته از ایشون 2 با قبض گرفتن

bardia-vr
20-08-2016, 14:34
خواهش میکنم دوست خوب
نه چیزی نگفت ولی گفت ما دیدیم روی برخی از مدلای گوشی های htc تا یک ساعت هم طول کشیده.
من خودم با گوشی های سری گلکسی A سامسونگ امتحان کردم مشکلی نداشت و سریعا برمیگشت به رایتل. یکی از دوستان هم توی همین فروم 6s داشتن و گفتن این مشکل رو ندارن.

چرا موضوع رو سخت میکنید، گوشی من هم ایسوس هست و گاهی تا ی ربع طول میکشه، تنها راه اینه برید تو تنظیمات و سرچ اتوماتیک choose autumatically رو بزنید، فورا میوفته رو رایتل، من این کار رو اغلب وقت ها که از ایستگاه مترو خارج میشم و دوباره رو سطح زمین میام انجام میدم.

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

M.Amorous
20-08-2016, 15:02
مرسی از دوستانی که جواب دادن. دوستان ترابرد به ایرانسل چطوره ایرانسل قبل از بوق خوردن پیامی پخش نمیکنه؟

FLiKS3R
20-08-2016, 17:42
چرا موضوع رو سخت میکنید، گوشی من هم ایسوس هست و گاهی تا ی ربع طول میکشه، تنها راه اینه برید تو تنظیمات و سرچ اتوماتیک choose autumatically رو بزنید، فورا میوفته رو رایتل، من این کار رو اغلب وقت ها که از ایستگاه مترو خارج میشم و دوباره رو سطح زمین میام انجام میدم.

سخت نمیکنیم عزیزم، ولی اصلا کار معقولی نیست همش چشمت به گوشی باشه که هرموقع آنتن نداره بری سرچ کنی
گوشی واس آسایشه نه دغدغه جدید درست کردن

جیوه
20-08-2016, 19:14
خیلی جالبه . چون توی همین مترو من قشنگ آنتن می گیرم برای رایتل سریع . اصلا متوجه کندی سوئیچ آنتن نشدم و تا به حال بهش فکر هم نکرده بودم . به نظر من کلا گوشی بگیرید که فرکانس های ایران رو ساپورت کنه و گرنه مشکل دارید . الان مثلا همین آیفون فرکانس 2600 ایرانسل رو نداره !!!!! و فقط 1800 میره !!!!! اتفاقا خیلی ها هم خوشحالی می کنن که آیفون دارن خبر ندارن چه کلاهی سرشون رفته !!!

الان فرکانس های گوشی تون رو پشت جعبه اش هست بخونید اینجا بزارید مشکل پیدا میشه حتما .

FLiKS3R
20-08-2016, 19:55
خیلی جالبه . چون توی همین مترو من قشنگ آنتن می گیرم برای رایتل سریع . اصلا متوجه کندی سوئیچ آنتن نشدم و تا به حال بهش فکر هم نکرده بودم . به نظر من کلا گوشی بگیرید که فرکانس های ایران رو ساپورت کنه و گرنه مشکل دارید . الان مثلا همین آیفون فرکانس 2600 ایرانسل رو نداره !!!!! و فقط 1800 میره !!!!! اتفاقا خیلی ها هم خوشحالی می کنن که آیفون دارن خبر ندارن چه کلاهی سرشون رفته !!!

الان فرکانس های گوشی تون رو پشت جعبه اش هست بخونید اینجا بزارید مشکل پیدا میشه حتما .
UMTS:
850, 900, 1900, 2100 MHz
اینا فرکانس هاییه که گوشی من توی نسل 3 پشتیبانی میکنه
معمولا هرچی نگاه کردم روی باند 1 بوده که اگه اشتباه نکنم میشه 2100 مگاهرتز
بحث کم کم داره خارج از موضوع این تاپیک میشه [emoji14]

m_amin
20-08-2016, 21:12

دوست عزيز اطلاعات غلط نده
اين باندهايي كه ايفن پشتيباني ميكنه
LTE (Bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 27, 28, 29, 30)

كه باند ٧ همون ٢٦٠٠ ميشه

جیوه
21-08-2016, 03:40
UMTS:
850, 900, 1900, 2100 MHz
اینا فرکانس هاییه که گوشی من توی نسل 3 پشتیبانی میکنه
معمولا هرچی نگاه کردم روی باند 1 بوده که اگه اشتباه نکنم میشه 2100 مگاهرتز
بحث کم کم داره خارج از موضوع این تاپیک میشه [emoji14]

نه من نسل 2 رو میگم . رومینگه که ربطی به نسل 3 نداره

جیوه
21-08-2016, 03:43
دوست عزيز اطلاعات غلط نده
اين باندهايي كه ايفن پشتيباني ميكنه
LTE (Bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 27, 28, 29, 30)

كه باند ٧ همون ٢٦٠٠ ميشه

این مشکل رو خود بچه ها اینجا گفتن و گرنه من از خودم که نمی گم . آیفون های انلاک شده اپراتور ها که به صورت قاچاقی میاد ( که کم هم نیست ) باند های ایران رو نداره . کلا قیمت ارزون می خرن معمولا قاچاقچی ها اما به قیمت آیفون معمولی میدن . بعد من مثلا زدم . اصلا بحثم آیفون نیست . اصلا بعضی انواع iphone و note و گلکسی رو بخونید توی gsmarena بعض از مدل هاش اصلا به باند های ایران نمی خوره . خیلی خیلی واضح بود و همه می دونستن . سرچ کنید . نمونه این کلاهبرداری ها توی علائدین بسیار هست . الان بحث ما این بود که موبایل ایشون باند های نسل 2 سازگار با ایران رو داره یا نه . که من خودم قدیم ها موبایلی داشتم که با ایرانسل نسل 2 ساپورت نمی شده . چون مال کشور دیگه ای بوده و البته نسل 2 بود موبایلش .
اینم لینکش
که باند هاش با اینی که gsmarena نوشته فرق می کرد قشنگ . بعد کلا gsmaren که همه مدل ها رو که نداره!
یه بار هم که می خواستم گلکسی نوت 4 بخرم که نمی دونم چی شد نخریدم . چند تا نوت دیدم باند هاش فرق می کرد با باند ایران . به مغازه دار هم که اینو می دیدم بهشون می گفتم مغازه دار شاکی می شد می خواست کتک بزنه آدمو :n23: عوضی ان اینا :n34: الان هر مشکلی هست از همین علائدین هست و نه رایتل . چه بسا جعبه رو هم اینا عوض می کنن پس باز هم آدم از علائدین نخره بهتره !

با این بحث ها هم کلا تایپک هم منحرف شد . :n18:

hes_luckey
21-08-2016, 08:00
بعد از دو هفته آخرم با ترابرد من موافقت نشد!

FLiKS3R
21-08-2016, 08:49
نه من نسل 2 رو میگم . رومینگه که ربطی به نسل 3 نداره
روی نسل دوم اگه مشکل فرکانسی بود که با سیم کارت اون دوتا اپراتور هم ناسازگاری پیدا میکرد، که اینطوری نیست.
بعدم موقع رم شدن مشکلی نداره، موقع برگشتن روی رایتل تاخیر داره.
GSM 850 - 900 - 1800 - 1900
ایناست

جیوه
21-08-2016, 10:16
روی نسل دوم اگه مشکل فرکانسی بود که با سیم کارت اون دوتا اپراتور هم ناسازگاری پیدا میکرد، که اینطوری نیست.
بعدم موقع رم شدن مشکلی نداره، موقع برگشتن روی رایتل تاخیر داره.
GSM 850 - 900 - 1800 - 1900
ایناست

خب گوشی شما هم 900 رو داره و هم 1800 ..

الان 1 گوشی قدیمی دیگه دارم رایتل روش کار نمی کرد ... از این سری جدید سیمکارت های جدید 922 رایتل که اومده گرفته بودم انداختم روش درست شد . .. سیکارت قدیمی رایتل مشکل داشت روش .. ( علت رو نمی دونم ) شاید علت این باشه
اون سیمکارت قدیمی ها بدون پانچ هست . این جدید ها پانچ شده هستن .
هر دو سیمکارت هم Usim هست

بعد چرا رایتل بی سرو صدا سیمکارت هاش رو عوض کرده ؟؟؟

گوشیم مدل قدیم n90 نوکیا بود که 3g هم داره و الان با سیمکارت های جدید 922 روی باند 2100 رایتل 3g کار می کنه + رومینگ 2g خیلی سریع !

بعدش من می گم چرا آدم باید روزه شک دار بگیره و یه گوشی بگیره که کسی تست نکرده توی ایران و مشکل داره با اپراتور های ایران .. مثلا همین گلکسی s5 دوسیمکارت با همراه اول پرش آنتن داره ... کسی هم نمی دونه چرا
!! البته به خاطر کاهش هزینه آشغالتری تجهیزات رو می خره همراه اول و در این شکی نیست . کلا دکل هاشون تا اون اتاق تجیزاتش زیر دکل ( اگه داشه باشه و توی هوا وصل نکرده باشن ) گریه آدم رو راه می اندازه اگه دیده باشد . رایتل بیچاره هم رومینگ می کنه روی همراه اول که بیشتر !!!! همراه اول خودشو داره به زور میکشه ... دیگه ظرفیت رایتل رو نداره و اگه مجبور نبود رومینگ رایتل رو خاموش می کرد . که قرار بود رومیگ برای ایرانسل و همراه اول هم باشه که کلا غیر قانونی خاموشش کردن برای هم چونگه ظرفیت نداره شبکه همراه اول و ایرانسل هم لج کرده در پاسخ :n26:

EDWARD WHITE
21-08-2016, 13:26
من توی منطقه ای زندگی می کنم که حداقد 50 درصد اون پارک و جنگل مصنوعی و فضای خالی هست .

بعد ایرانسل قشنگ اومده توی یکی از این جنگل ها دکل نصب کرده مرتب و تمیز
که عکسش رو گرفتم و این دکل 4g و 3g هست سرعت حدود 40 مگابیت در ثانیه میده روی 2 تا باند 1800 و 2600 اما باند 3g اون سرعتش کمه .

خب اما همراه اول توی این منطقه ای که هستم چی کار کرده ؟؟؟

اومده با اینکه خیلی زمین خالی و جنگل هست رفته توی مدرسه غیر دولتی دکل زده و حتما کلی هزینه اجاره می ده . کلا اصلا مغز متفکر همین جوری ریخته توی همراه اول . بعد جاش هم کلا اشتباه هست و کنار منطقه ماست .
و کلی فضای بدون پوشش هست ..

نمی خام بگم این همه هزینه کردی چرا دکل 3g زدی . ققط این دکل اصلا تزئینی هست و خاموش هست کلا مدت خیلی زیاد .
فقط می خام بگم همراه اول همه برنامه هاش الکیه و چرته . درگیریش با یوزر های ترابرد کرده هم یکی از این کاراست که باید حداقل 50 سال فحش بخوره به خاطر نبوغش در آزار دادن .
کلا به هم ریخته هست فکر کنم !

EDWARD WHITE
21-08-2016, 14:54
از اینجا نقل کردم

ی سری مشکلات عظیم رخ میده که من میگم
اول که برخی همراه بانک ها به طور کل غیر فعال میشه و پیغام میده که به علت تغییر شماره حساب در دسترس نیست
دومین مورد اینه که پیامک های خدماتی تا مدتی دریافت نمیشه که واقعا من پدرم در اومد
و نکته سوم و مهمترین بخش شارژ خطتونه که از هیچ بانکی نمیتونید شارژ مستقیم بگیرید و اگر هم بخواید کد شارژ بگیرید چون اولش شمارتونو میخواد شارژ مربوط به همون سیمکارتو میده
نکته بعد در مورد پنل همراه من یا مای ایرانسله که تا مدتی نمیتونید واردش بشید مثلا من رفتم رو همراه اول و تا هفته پیش اجازه ورود به برنامه همراه من رو نداشتم برای مدریت حساب
خلاصه ازین دست مشکلات ریز و درشت همچنان وجود داره و پابرجاست تا حتی پیامک های گوگل و فیسبوک هم در 80% حالات به دستتون نخواهد رسید

dj77
21-08-2016, 17:42
پست اول تاپیک به روزرسانی شد

راهنمای جامع ترابردپذیری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

FLiKS3R
21-08-2016, 18:22
خب گوشی شما هم 900 رو داره و هم 1800 ..

الان 1 گوشی قدیمی دیگه دارم رایتل روش کار نمی کرد ... از این سری جدید سیمکارت های جدید 922 رایتل که اومده گرفته بودم انداختم روش درست شد . .. سیکارت قدیمی رایتل مشکل داشت روش .. ( علت رو نمی دونم ) شاید علت این باشه
اون سیمکارت قدیمی ها بدون پانچ هست . این جدید ها پانچ شده هستن .
هر دو سیمکارت هم Usim هست

بعد چرا رایتل بی سرو صدا سیمکارت هاش رو عوض کرده ؟؟؟

گوشیم مدل قدیم n90 نوکیا بود که 3g هم داره و الان با سیمکارت های جدید 922 روی باند 2100 رایتل 3g کار می کنه + رومینگ 2g خیلی سریع !

بعدش من می گم چرا آدم باید روزه شک دار بگیره و یه گوشی بگیره که کسی تست نکرده توی ایران و مشکل داره با اپراتور های ایران .. مثلا همین گلکسی s5 دوسیمکارت با همراه اول پرش آنتن داره ... کسی هم نمی دونه چرا
!! البته به خاطر کاهش هزینه آشغالتری تجهیزات رو می خره همراه اول و در این شکی نیست . کلا دکل هاشون تا اون اتاق تجیزاتش زیر دکل ( اگه داشه باشه و توی هوا وصل نکرده باشن ) گریه آدم رو راه می اندازه اگه دیده باشد . رایتل بیچاره هم رومینگ می کنه روی همراه اول که بیشتر !!!! همراه اول خودشو داره به زور میکشه ... دیگه ظرفیت رایتل رو نداره و اگه مجبور نبود رومینگ رایتل رو خاموش می کرد . که قرار بود رومیگ برای ایرانسل و همراه اول هم باشه که کلا غیر قانونی خاموشش کردن برای هم چونگه ظرفیت نداره شبکه همراه اول و ایرانسل هم لج کرده در پاسخ :n26:
ممنون از وقتی که میذاری [emoji4]
آهان شاید همینطوره
البته من سیم کارت رایتل رو جدیدا گرفتم. ولی جالبه دائمی اش دو پانچ هست (میکرو و مینی) ولی هدیه اش که اعتباریه سه پانچه. شاید سیم من نوع قدیمی تره و این مشکلی رو داره که شما هم میگین.
حالا منتظرم سه ماه از تاریخ فعال سازی بگذره و ترابرد کنم ایرانسل. یه بار اقدام کردم که رد شد. چون نمیدونستم باید حداقل 3 ماه مشترک این اپراتور بوده باشم.

LEO.M
21-08-2016, 22:10
دوستان من ميخوام از سيمكارت اعتباري رايتل به اعتباري ايرانسل ترابرد كنم
گفتم چون اينجا دوستان تجربه دارن،من اينجا بپرسم كه اگه ريزه كاري توي نحوه انجامش هست،بگيد
اعتبار سيمكارت رايتلم،صفر هست.

EDWARD WHITE
22-08-2016, 02:51
یک کامنت جالب

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]صدوقی،-مدیر-عامل-اول-ترابردپذیر/

خیلی وقت ها هم وقتی قبضتون مقداری بالاتر از همیشه میاد،تا اخر دیگه همون طور میمونه. یکی از دوستان من به خاطر کارش یک ماه مجبور بود با تلفن زیاد تر از حد معمولش حرف بزنه.هر ماه خرج سیم کارتش تقریبا 30 تومن میاد ولی اون ماه 200 تومن اومد.تا شش ماه بعدش با این که مصرفش معمولی شده بود،زیر 120 تومن براش قبض نیومد!اینی که میگم برای سال 89 هست. من فکر می کردم تا الان درست شده ولی همین هفته ی پیش از دوتا دیگه از اشناهام مورد های مشابه رو شنیدم.کاریه که همراه اول می تونه بکنه و خیلی راحت از زیرش در بره چون برای مشترک اثباتش غیرممکنه.
جالب اینجاست که همون رفیق من از سال 90 ایرانسل داره و تا الان به چنین چیزی برنخورده

م

mamadferi
22-08-2016, 13:58
همراه اول واقعا دزد شده دیگه.. یعنی چی که پیغام میزاره مشترک مورد نظر ترابرد کرده... اونم ۴۰ ثانیه !!!!!!!!!!!!

EDWARD WHITE
22-08-2016, 15:40
همراه اول واقعا دزد شده دیگه.. یعنی چی که پیغام میزاره مشترک مورد نظر ترابرد کرده... اونم ۴۰ ثانیه !!!!!!!!!!!!

استدالشون اینه وقتی برای خرید 1 سیمارت پول 1 خانه را در 22 سال پیش مردم می دادن . الان که هر پیغامی به خاطر ترابرد و ضرر زدن به همراه اول براشون هم پخش کنن که باید به فال نیک بگیرن و خوشحال هم بشن . تازه آموزش هم هست برای صاحب خط و صد البته دیگران که صد سال دیگه از این اشتباه ها نکنن

bardia-vr
22-08-2016, 23:03
طرح ترابرد به طور رسمی آغاز شد و اپراتورها می توانند تبلیغ کنند، طرح های تشویقی اپراتور ها چیه؟

EDWARD WHITE
23-08-2016, 11:49
کسایی که پیام ترابرد همراه اول اذیتشون می کنه از این سرویس به ادعای همراه اول می تونن استفاده کنن

بازگشت فوری به همراه اول

با توجه به درخواست های مکرر مشترکین خارج شده از همراه اول برای بازگشت مجدد به همراه اول، سرویس «بازگشت فوری به همراه اول» ارائه شده است تا این گروه از مشترکین مجددا بتوانند به این اپراتور بازگشته و از خدمات ویژه آن بهره مند شوند.

saeed_sqs_20
23-08-2016, 18:17
دوستان این یعنی چی؟؟؟
توی سایت همراه اول زده

هرگونه تماس مشترکین دائمی در دوره بررسی درخواست ترابرد، به اضافه هزینه های مربوط به خدمات دیگر (بسته های تخفیف و غیره) در صورتحساب نهایی لحاظ می شود. این صورت حساب ظرف 1 الی 2 ماه پس از ترابرد به مشترک ارسال می شود و مشترک ملزم به پرداخت آن است. در غیر اینصورت سرویس های سیم کارت در اپراتور جدید برابر مصوبات کمیسیون قطع خواهد شد.

m_amin
23-08-2016, 19:09
دوستان این یعنی چی؟؟؟
توی سایت همراه اول زده

هرگونه تماس مشترکین دائمی در دوره بررسی درخواست ترابرد، به اضافه هزینه های مربوط به خدمات دیگر (بسته های تخفیف و غیره) در صورتحساب نهایی لحاظ می شود. این صورت حساب ظرف 1 الی 2 ماه پس از ترابرد به مشترک ارسال می شود و مشترک ملزم به پرداخت آن است. در غیر اینصورت سرویس های سیم کارت در اپراتور جدید برابر مصوبات کمیسیون قطع خواهد شد.

يعني اون چند روزي كه از ترابرد شما موافقت ميشه تا روزي كه خط جديدت اكتيو شه
اون مدت كه حرف ميزني يا كار ديگه ميكني چون قبلش تصفيه كردي رو بايد پرداخت كني حتي بعد از اينكه به اپراتور جديد رفتي

ganymede
23-08-2016, 20:10
سلام
امكان داره دوستاني كه از دائمي همراه اول به ايرانسل ترابرد كردن، از تجربه و محاسن و معايب موضوع و امكانات ايرانسل بگن.
چند روزيه كه حسابي اين موضوع ترابرد شدن از همراه اول ذهنم رو مشغول كرده، ممنون مي‌شم

masooumi
23-08-2016, 21:24
سلام
امكان داره دوستاني كه از دائمي همراه اول به ايرانسل ترابرد كردن، از تجربه و محاسن و معايب موضوع و امكانات ايرانسل بگن.
چند روزيه كه حسابي اين موضوع ترابرد شدن از همراه اول ذهنم رو مشغول كرده، ممنون مي‌شم

اولا باید بدونی که برای چه هدفی داری ترابرد می کنید .

من شخصا برای پوشش اینترنت 4g به ایرانسل ترابرد کردم . سیم کارتم دائمی بود. ترابرد من بدون هیچ مشکلی و دقیقا ظرف 5 روز انجام شد و بعدش هم هیچ مشکل خاصی ندارم و مثل یک مشترک که سیم کارت خود ایرانسل را دارد دارم از شبکه ایرانسل استفاده می کنم.

مبلغ قبض هم بستگی به این داره که تماس هات بیشتر با چه شماره هایی هست. من بیشتر تماس هام ایرانسل به ایرانسل هست و قبضم حدود 15 الی 20 درصد نسبت به قبل کمتر شده

amirbrad
24-08-2016, 12:00
منم قصد دارم از دایمی همراه اول به ایرانسل برم چون نت همراه اول تو تهران واقعا فاجعست فقط مشکل اینه که از دایمی به دایمی میشه رفت فقط درسته؟ یعنی دایمی همراه اول تبدیل میشه به دایمی ایرانسل؟ محاسبه صورت حساب هزینه اضافی که نداره؟ بسته ها هم اپراتور مقصده دیگه؟!
دایمی ایرانسل هزینه مکالمه و بسته هاش یکی هستش با اعتباری؟

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk

reza2700
24-08-2016, 12:06
منم قصد دارم از دایمی همراه اول به ایرانسل برم چون نت همراه اول تو تهران واقعا فاجعست فقط مشکل اینه که از دایمی به دایمی میشه رفت فقط درسته؟ یعنی دایمی همراه اول تبدیل میشه به دایمی ایرانسل؟ محاسبه صورت حساب هزینه اضافی که نداره؟ بسته ها هم اپراتور مقصده دیگه؟!
دایمی ایرانسل هزینه مکالمه و بسته هاش یکی هستش با اعتباری؟

هزینه تماس ایرانسل دائمی پنجاه تومان برا کلیه خطوط کلیه اپراتورهاست از این لحاظ به صرفه ترین تعرفه رو داره...خطط تبدیل به دائمی ایرانسل با حد اعتبار صد هزار تومان میشه

britain
25-08-2016, 07:30
لعنت به کسانی که به زور میخوان کاربر رو توی اپراتور آشغالشون نگه دارن :

مشترک مخاطب شما به اپراتور دیگری ترابرد کرده است ( این بین 2 ثانیه مکث می کنه و بعد ادامه جمله رو میگه ) مبلغ مکالمه با ایشان به صورت برون شبکه محاسبه خواهد شد :n21:

یعنی تمام سعی خودشو کرده تا طولانی ترین جمله ای که به ذهنش میرسه رو قبل بوق آزاد تماس، پخش کنه برای تماس گیرنده!
بعد از این پیام 20 ثانیه ای تازه بوق آزاد تماس شروع به خوردن می کنه :n21:

bigbang001
25-08-2016, 07:34
پیام سایر اپراتورها هم دقیقا همینه؟ یعنی منظورم اینه که دقیقا صدای همین شخص پخش میشه یا فرق داره؟

Sent from my iPhone 6s+

britain
25-08-2016, 07:48
دوستان این یعنی چی؟؟؟
توی سایت همراه اول زده

کلا می خاستم سیمکارت های همراه اولم رو توی سطل زباله بندازم ... اینهمه دردسر از سر ما زیاده :n27:

اما یه اسفاده براشون پیدا کردم . :n26:

1 . سیمکارت های همراه اولم رو به جای قاب سیمکارت اسفتاده می کن
2 . مغزشون رو هم باز کردم ببینم توش چیه . کار علمی کردم
3 . چند تا سیکارت ایرانسل دارم می خواست شماره رند بگیرم میگه توی اپراتور شما سیمکارت زیاد داری از 9 تا بیشتر نمی شه ! چند تاش رو ترابرد می کنم همراه اول جا باز شه ... بعد می اندازمشون دور دوباره

Milad4171
25-08-2016, 10:16
جالبه. من از رایتل میخوام بیام ایرانسل الان یک هفته اس درخواست من تایید نمیشه زنگ هم نزدن. سه بار تا حالا درخواست دادم ولی هنوز درخواستم ثبت نشده!
نمیدونم بقیه هم این مشکل رو داشتن یا نه !

britain
25-08-2016, 11:24
پیام سایر اپراتورها هم دقیقا همینه؟ یعنی منظورم اینه که دقیقا صدای همین شخص پخش میشه یا فرق داره؟

Sent from my iPhone 6s+
مثل اینکه همراه اول هست فقط اما یادمه یه گوشی خریدم 10 سال پیش . 3g داشت . انقدر دلم می خواست 3g اینترنت بگیرم . همین همراه اول نمی زاشت تکنولوژی اش بیاد توی ایران . اگه مجبور نبود صصصصصصصصصصصصصصد سال دیگه هم 3g نمی آورد توی بعضی از جاها . الان 10 ساله دارم زجر می کشیم از همراه اول وقت در رفتنه از دست این ظالم . اما دیگه پیام هم گذاشته بگه یک نادان هستید دارید فرار می کنید . حالا که نمی زاری فرار کنیم . منم دیدم سطل آشغال جای خوبیه برای سیمکارت عوضی همراه اول . قشنگ 240 تومن استفاده کردم قبض هم ندادم دیگه .

reza2700
25-08-2016, 12:20
من ترابرد کردم به ایرانسل خطمم دائمی همراه اول بود به جز اون پیام دیگه مشکلی ندارم من حدود هشت سال مشترک همراه اول بودم یک بارم زنگ نزدن ببینن اصلا مشکلی دارم یا نه ولی تو این یه ماهی که ترابرد کردم به ایرانسل سه بار باهام تماس گرفتن و نظر و پیشنهاد ازم خواستن از کیفیت شبکه و بسته ها سوال کردن و هر چیزی که میخواستم رو دقیقا توضیح دادن اخرین بارم دیروز بود که باهام تماس گرفتن از پیام مزاحم قبل تماس گفتم بهشون گفتش شدیدا در حال پیگیری هستیم تا به بوق خاصی تبدیل بشه...در کل من خیلی راضیم

masooumi
25-08-2016, 13:05
دوستانی که از همراه اول به ایرانسل ترابرد کردند ، من یکماهی هست که ترابرد کردم و مشکل خاصی نبود ، الان حدود 1 هفته هست که پیامک های بانک ملی را دریافت نمی کنم. از بانک پیگیری کردم که میگن مشکل از ما نیست و الان که تست کردم از طریق پنل های ارسال پیامک ،متوجه شدم که پیامک های تبلیغاتی که از این پنل ها هم ارسال می کنم هیچ کدوم به خط خودم نمیرسه.

آیا دوستان چنین مشکلی ندارند؟

reza2700
25-08-2016, 13:20
دوستانی که از همراه اول به ایرانسل ترابرد کردند ، من یکماهی هست که ترابرد کردم و مشکل خاصی نبود ، الان حدود 1 هفته هست که پیامک های بانک ملی را دریافت نمی کنم. از بانک پیگیری کردم که میگن مشکل از ما نیست و الان که تست کردم از طریق پنل های ارسال پیامک ،متوجه شدم که پیامک های تبلیغاتی که از این پنل ها هم ارسال می کنم هیچ کدوم به خط خودم نمیرسه.

اره منم یه هفته ای هستش هیچ پیام تبلیغاتی برام نمیاد قبلش میومد حدود 40 روز ترابرد کردم

ms1ove
25-08-2016, 13:39
اره منم یه هفته ای هستش هیچ پیام تبلیغاتی برام نمیاد قبلش میومد حدود 40 روز ترابرد کردم

با پشتیبانی ایرانسل تماس بگیرید .

stere1980
25-08-2016, 13:42

منم که به رایتل ترابرد کردم الان روزی بیش از ۳تا اس ام اس تبلیغاتی نمیاد ولی قبلا کمتر از روزی ۲۰ تا نبود و با سیستم موبایل بانکینگ و یواس اس دی مشکل دارم و کار نمی کنند

و همچنین کیفیت مکالمه و دیتای رایتل در تمام شرایط و مکانهایی که قبلا از همراه اول استفاده میکردم بهتره برای من بدون ذره ای خش خش صدا و قطع وصلی هنگام مکالمه

masooumi
25-08-2016, 14:15

اگه مشکل عمومی باشه ، حداقل میشه امیدوار به پیگیری و حلش بود. من با پشتیبانی تماس گرفتم و فعلا دارن پیگیری می کنند

amirbrad
25-08-2016, 22:12

اینطوری که خیلی بد شد ، یعنی یه کارو نمیتونن درست
انجام بدن.
فقط بانک ملی نمیاد یا رندوم؟
هر وقت درست شد اطلاع رسانی کنید منم با اینکه هنوز ترابرد نکردم پیگیری میکنم

masooumi
26-08-2016, 10:21
اینطوری که خیلی بد شد ، یعنی یه کارو نمیتونن درست
انجام بدن.
فقط بانک ملی نمیاد یا رندوم؟
هر وقت درست شد اطلاع رسانی کنید منم با اینکه هنوز ترابرد نکردم پیگیری میکنم

والا فقط مربوط به بانک نیست ، ظاهرا از طرف بعضی سر شماره ها پیامک نمیاد. کلا از بعضی شماره از سرشماره 5000 که هیچ پیامکی نمیاد و در مورد بانک ها از بانک ملت و بانک شهر پیامکش که از پیش شماره 2000 هست بدون مشکل میاد ولی بانک ملی کلا تعطیل شده ، چه پیامک تراکنش ها و چه پیامک ورود به اینترنت بانک و ...

فعلا که فقط می تونم پیگیری کنم

stere1980
26-08-2016, 18:32
یه قسمتی توی سایت همراه اول اینو نوشته:
]در این قسمت می توانید شبکه تلفن همراه هرکدام از مشترکین اپراتورها را بررسی کنید. به این معنی که با وارد کردن شماره تلفن همراه،‌ وضعیت حضور در همراه اول، ترابرد به همراه اول و یا خروج از شبکه همراه اول را مشاهده کنید

بعد جوابش جالبه من شماره خودمو زدم

این مشترک فعلا عضو خانواده ۹۶ میلیونی همراه اول و تلفن ثابت نیست و به اپراتور دیگری ترابرد کرده است؛ البته ممکن است در آینده به همراه اول ترابرد کند.

من از گزینه بازگشت فوری به همراه اول استفاده کردم ببینم چی میشه

reza_p
27-08-2016, 09:24
سلام دوستان
آیا این پیام ترابرد از همه اپراتورها پخش میشه مثلا اگه از اپراتور ایرانسل با من که سیم کارت همراه اول دائمی دارم تماس بگیرن هم پخش میشه یا فقط از خط همراه اول .
در مورد پامکهای بانکی هم آیا دوستان پیامهایی که از پیش شماره های 2000 و 3000 میاد بطور خاص بانکهای دی و کارآفرین رو بدون مشکل دریافت میکنن .

با تشکر

masoudyasar
27-08-2016, 14:42
آیا این پیام ترابرد همراه اول تا آخر زمان پخش می شه؟؟؟ هر کی تماس میگیره فکر می کنه خط قطع شده :n04:حتی نمی ذاره پیام تموم بشه اگر اینجوری باشه مجبوریم برگردیم!!

A.IvI.I.N
27-08-2016, 14:53
من 3 هفته میشه که از همراه اول ترابرد کردم به رایتل
همه چی خوبه
رایتل کلی بسته رایگان داده (اینترنت و پیامک و مکالمه)
اینترنت 10 گیگ داده خدایی حرف نداره
خوبیه رایتل اینه هرجا میرم حداقل 3g میگیره و بهترین حالت هم 4g
تو انباری خونه 1 طبقه زیر زمین هست همراه اول که اصلا انتن نداره اونجا ولی رایتل هم انتن داره هم اینترنت 3g :n09:
دماوند رفتم همراه اول و ایرانسل جفتشون 2g بزور میگرفتن ولی رایتل 3g بود تست گرفتم 6 مگ :n33:
راستی تمام sms های بانک و تبلیغات هم کماکان برام میاد.
فقط این پیام ترابر روی مخه خدا کنه خفش کنن زودتر.
یا علی

stere1980
27-08-2016, 16:39
آیا این پیام ترابرد همراه اول تا آخر زمان پخش می شه؟؟؟ هر کی تماس میگیره فکر می کنه خط قطع شده :n04:حتی نمی ذاره پیام تموم بشه اگر اینجوری باشه مجبوریم برگردیم!!
من 3 هفته میشه که از همراه اول ترابرد کردم به رایتل همه چی خوبه رایتل کلی بسته رایگان داده (اینترنت و پیامک و مکالمه) اینترنت 10 گیگ داده خدایی حرف نداره خوبیه رایتل اینه هرجا میرم حداقل 3g میگیره و بهترین حالت هم 4g تو انباری خونه 1 طبقه زیر زمین هست همراه اول که اصلا انتن نداره اونجا ولی رایتل هم انتن داره هم اینترنت 3g :n09: دماوند رفتم همراه اول و ایرانسل جفتشون 2g بزور میگرفتن ولی رایتل 3g بود تست گرفتم 6 مگ :n33: راستی تمام sms های بانک و تبلیغات هم کماکان برام میاد. فقط این پیام ترابر روی مخه خدا کنه خفش کنن زودتر. یا علی درسته همه چیز رایتل عالی هست و همینطوره حتی توی جاده اینترنت عالی داره ولی متاسفانه همونطور که اون دوستمون گفت هرکی زنگ میزنه فکر میکنه خط قطع شده و واقعا بدجوره بیشتر افراد این چیزارو نمی دونند. من دیروز درخواست بازگشت فوری دادم به همراه اول دادم الان هم زنگ زدن دارن سیمکارت رو میارن . متاسفانه فقط بخاطر این پیغام مزاحم همراه اول برگشتم.

Damask Roses
27-08-2016, 17:35
درسته همه چیز رایتل عالی هست و همینطوره حتی توی جاده اینترنت عالی داره ولی متاسفانه همونطور که اون دوستمون گفت هرکی زنگ میزنه فکر میکنه خط قطع شده و واقعا بدجوره بیشتر افراد این چیزارو نمی دونند. من دیروز درخواست بازگشت فوری دادم به همراه اول دادم الان هم زنگ زدن دارن سیمکارت رو میارن . متاسفانه فقط بخاطر این پیغام مزاحم همراه اول برگشتم.

دوست عزیز در آخر در مورد هزینش هم لطف کنید بنویسید .... :n16:

iDownload & iGame
27-08-2016, 19:29
من 3 هفته میشه که از همراه اول ترابرد کردم به رایتل
همه چی خوبه
رایتل کلی بسته رایگان داده (اینترنت و پیامک و مکالمه)
اینترنت 10 گیگ داده خدایی حرف نداره
خوبیه رایتل اینه هرجا میرم حداقل 3g میگیره و بهترین حالت هم 4g
تو انباری خونه 1 طبقه زیر زمین هست همراه اول که اصلا انتن نداره اونجا ولی رایتل هم انتن داره هم اینترنت 3g :n09:
دماوند رفتم همراه اول و ایرانسل جفتشون 2g بزور میگرفتن ولی رایتل 3g بود تست گرفتم 6 مگ :n33:
راستی تمام sms های بانک و تبلیغات هم کماکان برام میاد.
فقط این پیام ترابر روی مخه خدا کنه خفش کنن زودتر.
یا علی
احتمالا" خط رایتل شما ویژه هست!
تو همین تهران حتی توی فضای باز هم در هنگام تردد بعض جاها میوفته روی رومینگ همراه اول و بعد اگر جایی بری که سیگنال رایتل قوی باشه بعد از تاخیر زیاد بر میگرده روی رایتل.
به نظر بنده که اصلا" روی رایتل به عنوان 3G نمیشه حساب کرد!

George Shelly
27-08-2016, 19:41
تو همین تهران حتی توی فضای باز هم در هنگام تردد بعض جاها میوفته روی رومینگ همراه اول و بعد اگر جایی بری که سیگنال رایتل قوی باشه بعد از تاخیر زیاد بر میگرده روی رایتل.

نه مشکل از شماست که فک می کنی چون خودت مشکل داری پس بقیه هم باید داشته باشن ...
رایتل بهترین سرعت رو به من تو 3g و 4g داده .
سرعت به ترتیب 10 در بیشتر مواقع و بالای 25 بوده ...
من 2 ماه قبل توی بیمارستان امیراعلم عمل بینی داشتم که تو کل بیمارستان تنها خطی که انتن نداشت ایرانسل بود اما 4g رایتل سرعتش بالای 25 بود که خیلی عالی بود واسه مواقعی که استرس داشتم اصلا یادم میرفت عمل دارم ..
ضمنا خونه یکی از اشناهامون هم توی میدون 7 تیر روبروی امجدیه هست که ساختمون 6 طبقه ایراسنل و همراه سرعت نتشون افتضاح هست اما رایتل به راحتی 4g داره تو طبقه ششم ...
من خودم 1 ماهه از ایرانسل اومدم رایتل روز اول اجرای این طرح هم ثبت کردم واسه ترابرد تا الان عالی بوده همه جوره فقط تنوع بسته یکم باید بهتر باشه ...
من نمی دونم این چه چیزیه بین ایرانی ها که طرف چون خودش مسکل داره پس صد درصد همه باید مثل اون باشن ...
ضمنا من قبل اینکه بیام رایتل سرعت نت ایراسنل برام وحشتناک کند بود انقدر شاکی بودم که حد نداشت ولی میدیدم طرف میومد اسکرین شات میزاشت از سرعت 30 مگ با 4g ایرانسل ....
در هر صورت این تجربه منه نمی خوام بحث الکی کنم چون وقت گیر و بی دلیله .

stere1980
27-08-2016, 20:38
دوست عزیز در آخر در مورد هزینش هم لطف کنید بنویسید .... :n16:
در مورد هزینه چه چیزی منظورتون هست دوست عزیز، هزینه مکالمه و اینترنت رایتل یا هزینه ترابرد؟

Sent from my SM-P555 using Tapatalk

masoudyasar
27-08-2016, 20:55
[QUOTE=stere1980;8873705]در مورد هزینه چه چیزی منظورتون هست دوست عزیز، هزینه مکالمه و اینترنت رایتل یا هزینه ترابرد؟

فکر کنم منظور هزینه سیم کارتی که همراه اول گرفته برای برگشت

stere1980
27-08-2016, 21:00
[QUOTE=stere1980;8873705]در مورد هزینه چه چیزی منظورتون هست دوست عزیز، هزینه مکالمه و اینترنت رایتل یا هزینه ترابرد؟

فکر کنم منظور هزینه سیم کارتی که همراه اول گرفته برای برگشت
اگه منظور اونه که هیچی مجانی بود، با پیک خودشون هم آوردن در منزل رایگان، اما هنوز غیر فعاله و سیمکارت قبلی هنوز فعال... نمیدونم سیستم چطوریه باید زنگ بزنم بپرسم ازشون کی این فعال میشه و اون یکی غیر فعال

masoudyasar
27-08-2016, 21:44
اگه منظور اونه که هیچی مجانی بود، با پیک خودشون هم آوردن در منزل رایگان، اما هنوز غیر فعاله و سیمکارت قبلی هنوز فعال... نمیدونم سیستم چطوریه باید زنگ بزنم بپرسم ازشون کی این فعال میشه و اون یکی غیر فعال

میشه یه توضیحی بعد از فعال کردن سیم کارت همراه اول بگید ( با کدوم شماره تماس گرفتید یا sms زدید)
ممنون

4l1r3z4
28-08-2016, 01:52

احتمالا گوشی شما مشکل پیدا کرده!

من هم خط دائمی همراه اولمو به رایتل ترابرد کردم و علاوه بر اینکه در همون ابتدا یه بسته بی نهایت ( 30گیگ اینترنت و 500 دقیقه مکالمه برون شبکه و ... ) به صورت رایگان بهم اختصاص داد ، از کیفیت مکالمه و اینترنتش هم به شدت راضیم! که در ادامه چندتا تست از سرعت میذارم...

برای باقی دوستانی هم که تسلیم شرکت دزد همراه آخر شدند و به این شرکت برگشتند هم وااااقعا متاسفم ! من خودم با ارائه مستندات لازم اعم از سخن خود عمیدیان ( رییس سازمان تنظیم مقررات ) مبنی بر لزوم حذف پیام صوتی آزار دهنده همراه آخر و غیره ، در سامانه 195 شکایتی ثبت کردم و همراه آخر به دلیل نداشتن جواب منطقی و پس از گذشت چند روز ، شکایتم رو به سازمان تنظیم مقررات ارجاع داده و در این سازمان در حال بررسیه و تا آخر پیگیر این شکایت هستم...

و اما تست های سرعت رایتل در مناطق مختلف تهران :

elica-nice
28-08-2016, 07:24
نکاتی که برای ترابرد یا تعویض اپراتور موبایل خود با حفظ شماره باید بدانیدطرح ترابردپذیری شماره‌ های تلفن همراه پس از طی دوره ی آزمایشی، به صورت رسمی بین ۳ اپراتور همراه اول، ایرانسل و رایتل آغاز شده است. بر اساس طرح ملی ترابردپذیری مشترکان قادر خواهند بود با حفظ شماره ی تلفن همراه خود، اپراتورشان را تغییر دهند.
به این ترتیب اگر از هزینه ها، کیفیت، تنوع خدمات یا پوشش‌ دهی اپراتور خود راضی نیستید، می‌ توانید با استفاده از این امکان از خدمات سایر اپراتور های تلفن همراه استفاده کنید.
با این وجود هنوز بسیاری از کاربران پیرامون این طرح سؤالات و ابهاماتی دارند که در ادامه سعی شده به این سؤالات پاسخ داده شود.
۱- متقاضیان ترابرد چگونه باید برای این کار اقدام کنند؟متقاضیان می توانند با مراجعه ی حضوری به دفاتر امور مشترکین و یا اقدام از طریق پایگاه اینترنتی اپراتوری که قصد مهاجرت و استفاده از شبکه‌‌ اش را دارند، از شرایط ترابرد مطلع شده و پس از تأیید شرایط و ارائه ی اطلاعات لازم، درخواست خود را ثبت کنند.
۲- مشترکان پیش از ثبت تقاضا برای ترابرد شماره به چه نکاتی باید توجه کنند؟

پرداخت بدهی از جمله شروط ثبت درخواست ترابرد برای دارندگان سیم کارت های دائمی است.
پس از ترابرد، مشترک می‌ تواند همانند سایر مشترکین اپراتور پذیرنده از تمامی محصولات و خدمات آن بهره‌ مند شود.
سیم کارت دائمی تنها به سیم کارت دائمی، و سیم کارت اعتباری تنها به سیم کارت اعتباری ترابرد می شود.
پس از درخواست ترابرد و تا زمان فعال‌ سازی سیم کارت جدید در اپراتور پذیرنده، رومینگ بین‌ الملل و تماس با خارج از کشور برای سیم‌ کارت قبلی مشترکین دائمی مسدود خواهد بود.
ارسال پیامک تأیید و یا عدم تأیید توسط مشترک رایگان است.

۳- آیا مشترکان هر زمان که بخواهند می‌ توانند درخواست ترابرد داشته باشند؟در خارج از ساعات و روزهای کاری نیز می توان درخواست خود را انجام داد، اما بررسی این درخواست توسط مرکز مدیریت ترابرد، تنها در ساعات و روز های کاری یعنی شنبه تا چهارشنبه از ۸ صبح تا ۵ بعدازظهر میسر است.
۴- از زمان درخواست برای انجام ترابردپذیری تا فعال‌ سازی سیم‌ کارت چقدر زمان می‌ برد؟ترابرد سیم‌ کارت‌ های اعتباری حداکثر تا ۳ روز و سیم‌ کارت‌ های دائمی حداکثر تا ۵ روز طول می کشد.
۵- پاسخ به درخواست اولیه ی مشترک برای ترابرد چقدر طول می کشد؟پس از ارسال پیامک تأیید توسط مشترک، مرحله ی تأیید اولیه ۴۸ ساعته انجام خواهد شد تا مشکلات احتمالی حقوقی و مالی حل شود.
۶- در چه شرایطی درخواست مشترک برای ترابرد شماره رد می‌ شود؟درخواست ترابرد به این دلایل ممکن است رد شود:

عدم تطابق مشخصات اعلام شده با مشخصات دارنده ی شماره
عدم رعایت ترابرد نظیر به نظیر مثل درخواست ترابرد از سیم‌ کارت دائمی به اعتباری و بالعکس
فعلا نبودن سیم‌ کارت
احکام صادره از سوی مراجع ذی صلاح
فعال بودن سیم‌ کارت به مدت کمتر از ۳ ماه (برای اولین ترابرد)
عدم پرداخت به موقع صورتحساب در صورت دائمی بودن سیم‌ کارت
داشتن ۱۰ سیم کارت در اپراتور پذیرنده (هر مشترک تنها مجاز به داشتن ۱۰ سیم کارت در هر اپراتور تلفن همراه است)

۷- در صورت انصراف مشترک، آیا امکان بازگشت به اپراتور قبلی وجود دارد؟مشترک می‌ تواند در صورت انصراف تا قبل از شروع فرآیند اجرا یعنی ۱۵ دقیقه قبل از قطع سیم‌ کارت فعلی، با مراجعه به اپراتور پذیرنده درخواست انصراف خود را اعلام کند. گزینه ی انصراف برای مشترک از طریق کد رهگیری تا زمان فرایند اجرا بر روی پرتال اپراتور پذیرنده نیز فعال است. در صورت انصراف پس از اجرای ترابرد، مشترک می‌ تواند درخواست بازگشت به اپراتور قبلی را با مراجعه به آن اپراتور به عنوان ترابرد جدید انجام دهد. که در این صورت مشترک می‌ تواند بدون محدودیت زمانی به شبکه ی اپراتور قبلی بازگردد. در صورتی که اپراتور قبلی، اپراتور اصلی مشترک نباشد، محدودیت ۲ ترابرد در سال رعایت می‌‌ شود.
۸- سیم‌ کارت فعلی چه زمانی قطع و سیم‌ کارت جدید چه زمان فعال می‌ شود؟پس از طی مراحل ثبت درخواست و احراز هویت، سیم‌ کارت اپراتور جدید به مشترک تحویل داده می شود و با غیر فعال شدن سیم‌ کارت قبلی، سیم کارت جدید فعال می‌ شود.
۹- متقاضی از چه طریقی می‌ تواند سیم کارت جدید خود را دریافت کند؟شیوه ی تحویل سیم‌ کارت بسته به اپراتور متفاوت است. مشترک می‌ تواند با مراجعه به دفاتر امور مشترکان بعد از ثبت درخواست و احراز هویت، سیم‌کارت جدید را فعال کند و یا اپراتور پذیرا از طریق شرکت پست و یا شرکت‌ های طرف قرارداد خود سیم‌ کارت جدید را پس از احراز هویت، تحویل مشترک دهند تا پس از تأیید دریافت، سیم‌کارت قبلی غیر فعال شود.
۱۰- با ترابرد شماره چه اطلاعاتی از روی سیم‌ کارت پاک می‌ شود؟تمامی اطلاعات روی سیم‌ کارت مثل دفترچه تلفن با ترابرد از بین می رود.
۱۱- تماس‌ گیرندگان با مشترک ترابرد شده، چگونه از درون شبکه‌ یا برون‌ شبکه‌ بودن هزینه ی تماس خود مطلع می شوند؟اپراتور ها مؤظفند شماره های ترابرد شده را به تماس گیرنده اطلاع بدهند تا مشترک بداند شماره‌ ای که با آن تماس می‌ گیرد درون شبکه است یا برون شبکه.
۱۲- آیا هزینه‌ ها و تعرفه‌ های خدمات پس از ترابرد تغییر می‌ کند؟بله، پس از ترابرد هزینه های مشترک مطابق تعرفه‌‌ های اپراتور پذیرنده محاسبه می‌ شود.
۱۳- متقاضیان ترابرد جزئیات سرویس و مزایا و معایب آن را از کجا باید بفهمند؟اپراتور های تلفن همراه مؤظف هستند جزئیات این طرح و نحوه ی استفاده از سیم‌ کارت جدید را از طریق درج در پورتال و یا ارائه ی اطلاعات در دفاتر امور مشترکین اطلاع‌ رسانی کنند. در حال حاضر نیز اطلاعات لازم در قالب راهنما و سؤالات متداول در پورتال اپراتور های تلفن همراه وجود دارد.
۱۴- هر مشترک چند بار در سال می‌ تواند از طرح ترابرد استفاده کند؟۲ بار در سال
۱۵- متقاضیان در صورت برخورد با مشکل در فرایند ترابرد چه باید بکنند؟گام اول تماس با مرکز تماس و یا مراجعه به امور مشترکین اپراتور پذیرنده و پیگیری موضوع است. اپراتور پذیرنده مؤظف است برای رفع اشکالات به وجود آمده اقدام لازم را انجام دهد. گام دوم تماس با سامانه ی پاسخگویی ۱۹۵ و یا مراجعه به پایگاه اینترنتی این سامانه است.
۱۶- آیا دارندگان سیم‌ کارت های تالیا و منطقه ی آزاد کیش هم می‌ توانند از طرح ترابردپذیری استفاده کنند؟در حال حاضر خیر ولی ممکن است این امکان در آینده برای آنها فراهم شود.
موفق باشید :n05:

Damask Roses
28-08-2016, 08:36
چطور شده که ناگهان اون 2 تا رایتل و ایرانسل هم یادشون افتاده پیام بزارن ؟ :n13:
جریان چیه ؟

قبلا نبود درسته ؟

A.IvI.I.N
28-08-2016, 09:17

خوب این مشکل شماست.
من خودم و 3 نفر از اعضای خانواده رو از همراه اول بردم رایتل همگی راضی هستن.
این رومینگ هم که میگی مشکل از گوشی شماست که زود سوئیچ نمیکنه.
من واقعا راضیم از رایتل.
بزرگترین حسن رایتل این هست که همه جا 3g و 4g داره اصلا 2g نداره خداروشکر.

morypory
28-08-2016, 10:25
من چند وقت پیش از رایتل به ایرانسل ترابرد کردم بعد از چند مدت ایرانسل خط من را غیر فعال کرد با پیگیری گفتن که کپی کارت ملی جز مدارکت نیست در صورتی که من موقع دریافت سیم کارت از پیک هم فرم تعهد نامه را امضاء کردم هم کپی کارت ملیم را دادم در ضمن هر وقت که به سیم کارت زنگ میزنند اپراتور رایتل یک پیغام گذاشته چطور از شر این پیغام راحت بشیم

Tornado2800
28-08-2016, 10:34
من چند وقت پیش از رایتل به ایرانسل ترابرد کردم بعد از چند مدت ایرانسل خط من را غیر فعال کرد با پیگیری گفتن که کپی کارت ملی جز مدارکت نیست در صورتی که من موقع دریافت سیم کارت از پیک هم فرم تعهد نامه را امضاء کردم هم کپی کارت ملیم را دادم در ضمن هر وقت که به سیم کارت زنگ میزنند اپراتور رایتل یک پیغام گذاشته چطور از شر این پیغام راحت بشیم

سلام
این پیام صوتی برای کسان دیگری هم که بین اپراتورها ترابرد کردند در حال پخش هست
فعلا باید صبر و شکایت کنید تا رسیدگی کنند

M.Amorous
28-08-2016, 15:36
خوب این مشکل شماست.
من خودم و 3 نفر از اعضای خانواده رو از همراه اول بردم رایتل همگی راضی هستن.
این رومینگ هم که میگی مشکل از گوشی شماست که زود سوئیچ نمیکنه.
من واقعا راضیم از رایتل.
بزرگترین حسن رایتل این هست که همه جا 3g و 4g داره اصلا 2g نداره خداروشکر.
سلام دوست عزیز گوشی شما چی هست که زود سوییچ میکنه؟ من LG G2 دارم افتضاحه خیلی دیر سوییچ میکنه.

stere1980
28-08-2016, 19:11
میشه یه توضیحی بعد از فعال کردن سیم کارت همراه اول بگید ( با کدوم شماره تماس گرفتید یا sms زدید)
ممنون
از طریق سایت همراه اول جمعه درخواست بازگشت فوری دادم به همراه اول اس ام اس تایید اومد از ۶۶٧ شنبه باهام تماس گرفتن از یه دفتر خدماتی همراه اول برای فرستادن سیمکارت عصر هم آوردن. بعد یه اس ام اس تایید دیگه اومد که تا اونو تایید کنی چند دقیقه بعد سیمکارت قبلیت میسوزه و سیمکارت جدید فعال میشه،
اما چون سیمکارت جدید منو با شماره سریال اشتباه در سیستم ثبت کرده بود و ارسال کرده بود اون دفتر خدماتی بنابراین هنوز سیمکارتم غیر فعاله و رنگ زدم به ٩٩٩٠ گفت شماره سریال سیمکارت همراه اول شما در سیستم با شماره سریال سیمکارتی که اون دفتر بهتون تحویل داره مغایرت داره و اونها دوباره براتون سیمکارت دیگری باید بفرستن که مشکل رو ثبت کرد و شماره و آدرس گرفت ازم که فردا زنگ بزنه برای ارسال سیمکارت

hamed_korn
28-08-2016, 21:04
کلا الجی تو آنتن دهی و سرچ کردن شبکه ضعیف هست .
من خودم G3 دارم اونم بدرد نمیخوره.
تو این زمینه ها اول هواوی بعد سامسونگ و بعد سونی. ....

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

A.IvI.I.N
29-08-2016, 09:55
سلام دوست عزیز گوشی شما چی هست که زود سوییچ میکنه؟ من LG G2 دارم افتضاحه خیلی دیر سوییچ میکنه.
من سامسونگ اج پلااس دارم مشکلی هم بابت سوئیج شدن ندارم.
یعنی به محض اینکه میرم داخل مترو کنار انتن R میاد و میره روی رومینگ همراه اول.
شما میتونی خودت گوشی رو ببری به حالت ایر پلین و خارج کنی تا رومینگ فعال بشه.

Damask Roses
29-08-2016, 11:38
توی این سامانه استعلام تعداد خطوط بعد از ترابرد آیا از تعداد سیمکارت های اپراتور مبدا کم میشه و یکی به اپراتور مقصد اضافه می شه ؟
یا اینکه به هر دو اضافه میشه ؟

امکانش هست یکی استلام کنه ؟ :n16:

sorat_net
29-08-2016, 13:40
از طریق سایت همراه اول جمعه درخواست بازگشت فوری دادم به همراه اول اس ام اس تایید اومد از ۶۶٧ شنبه باهام تماس گرفتن از یه دفتر خدماتی همراه اول برای فرستادن سیمکارت عصر هم آوردن. بعد یه اس ام اس تایید دیگه اومد که تا اونو تایید کنی چند دقیقه بعد سیمکارت قبلیت میسوزه و سیمکارت جدید فعال میشه،
اما چون سیمکارت جدید منو با شماره سریال اشتباه در سیستم ثبت کرده بود و ارسال کرده بود اون دفتر خدماتی بنابراین هنوز سیمکارتم غیر فعاله و رنگ زدم به ٩٩٩٠ گفت شماره سریال سیمکارت همراه اول شما در سیستم با شماره سریال سیمکارتی که اون دفتر بهتون تحویل داره مغایرت داره و اونها دوباره براتون سیمکارت دیگری باید بفرستن که مشکل رو ثبت کرد و شماره و آدرس گرفت ازم که فردا زنگ بزنه برای ارسال سیمکارت

من هم برگشتم همراه اول، الان پنج روز گذشته ولی هنوز سیم کارت همراه اول در شبکه رجیستر نمیشه
9990 هم میگه همه چیز درسته مشکلی نداره
تا دیروز میگفتن صبر کن 5 روز بشه ، امروز میگه بررسی میکنیم ....
متاسفانه بیشتر از پنج روزه که خطم تو هواست

M.Amorous
29-08-2016, 14:02
من سامسونگ اج پلااس دارم مشکلی هم بابت سوئیج شدن ندارم.
یعنی به محض اینکه میرم داخل مترو کنار انتن R میاد و میره روی رومینگ همراه اول.
شما میتونی خودت گوشی رو ببری به حالت ایر پلین و خارج کنی تا رومینگ فعال بشه.

ممنون از پاسختون. مشکل من رفتن روی رومینگ نیست چون وقتی رایتل آنتن نمیده سریع میره رو همراه اول ولی وقتی رایتل آنتن میده دیگه بر نمیگرده روی رایتل و حتی رومینگ رو هم قطع میکنه و no service میده که در نتیجه باید دستی رجیسترش کنم دوباره. شمچنین مشکلی ندارین؟ ینی وقتی از مترو میاین بیرون خودش برمیگرده رو رایتل سریع؟

djmoslemok
29-08-2016, 14:13
دوستان من از ایرانسل ترابرد کردم به همراه اول
مشکلی که دارم این هست که یکی موقعی که به خط های همراه اول زنگ میزنم اول شمارم +98 یا 0 نمیفته برا طرف !

ودومی هم با اس ام اس های امنیتی از طرف سایت ها مثلا فیسبوک و تلگرام و ... هست یعنی مثلا موقع فعالسازی تلگرام یه اس ام اس میاد کد رو میزنی فعال میشه ! اون کد واسم نمیاد:n03:

کسی راه حلی سراغ داره ؟ یا مشکل منو داره >؟

FLiKS3R
29-08-2016, 19:20
ممنون از پاسختون. مشکل من رفتن روی رومینگ نیست چون وقتی رایتل آنتن نمیده سریع میره رو همراه اول ولی وقتی رایتل آنتن میده دیگه بر نمیگرده روی رایتل و حتی رومینگ رو هم قطع میکنه و no service میده که در نتیجه باید دستی رجیسترش کنم دوباره. شمچنین مشکلی ندارین؟ ینی وقتی از مترو میاین بیرون خودش برمیگرده رو رایتل سریع؟
منم "دقیقا" همین مشکل رو روی نوت ۳ داشتم دوست عزیز. مشکل از سمت گوشی بود. با گوشی جدیدم هیچ مشکلی نیست و شاید ۱ دقیقه هم No service نباشه و سریعا برمیگرده روی رایتل. ممکنه با امتحان کردن رام های مختلف بتونین مشکل رو رفع کنین. ولی من با ۳ تا رام مختلفی که امتحان کردم حل نشد بنابراین حدس میزنم مربوط به سخت افزار گوشی باشه نه نرم افزارش.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

A.IvI.I.N
30-08-2016, 11:16

از مترو که میام بیرون بعد از چند دقیقه خودش میره روی رایتل ولی no service نمیشه.
شما همونطور که دوستمون گفت رام گوشیت رو عوض کن و رام جدید ایران بگیر فلش کن ایشالا درست بشه.

saberfadakar
31-08-2016, 18:33
سلام من سیم کارتم به نام خودم نبود رفتم تغییر مالکیت دادم الان باید صبر کنم تا سه ماه بگذره تا ترابرد کنم یا الان می تونم ؟

Majidson
31-08-2016, 18:39
سلام من سیم کارتم به نام خودم نبود رفتم تغییر مالکیت دادم الان باید صبر کنم تا سه ماه بگذره تا ترابرد کنم یا الان می تونم ؟
نیازی نیست ۳ ماه بگذره. تغییر نام ارتباطی با این موضوع نداره.
میتوانید همین فردا صبح برای ترابرد اقدام نمایید.

bigbang001
31-08-2016, 18:47
این مشکل نیامدن پیامکهای فعال سازی تلگرام و جیمیل و ... که در سیمکارتهای ترابرد شده به ایرانسل وجود داره در رایتل هم هست؟

Sent from my iPhone 6s+

Le0nard0
31-08-2016, 20:34
مدیر ترابردپذیری همراه اول با بیان اینکه پیش‌بینی‌ها از میزان ترابرد مشترکان فعلا غلط از آب در آمده است، گفت: در حال حاضر عده بسیاری از مشترکان اندکی که به شبکه اپراتورهای دیگر پورت شدند، در حال برگشتن هستند. وی گفت تا حال حاضر چند صد مشترکی که از همراه اول ترابرد کرده‌اند، حدود 130 مشترک تقاضای برگشت دارند

A.IvI.I.N
01-09-2016, 09:12
مدیر ترابردپذیری همراه اول با بیان اینکه پیش‌بینی‌ها از میزان ترابرد مشترکان فعلا غلط از آب در آمده است، گفت: در حال حاضر عده بسیاری از مشترکان اندکی که به شبکه اپراتورهای دیگر پورت شدند، در حال برگشتن هستند. وی گفت تا حال حاضر چند صد مشترکی که از همراه اول ترابرد کرده‌اند، حدود 130 مشترک تقاضای برگشت دارند

مدیر ترابرد همراه اول حرف مفت میزنه.
اشنای بنده میگفت بالاترین آمار ترابرد از همراه اول به ایرانسل و رایتل هست.
یه جورایی گور همراه اول رو کندن با این طرح :n09:

alireza.alipour
01-09-2016, 11:55
دوستان کسی از وضعیت آنتن دهی رایتل تو مناطق بالای تهران خبر داره ؟چون من شنیدم تو بالاشهر تهران رایتل آنتنش خیلی بده

bigbang001
01-09-2016, 12:02
دوستان کسی از وضعیت آنتن دهی رایتل تو مناطق بالای تهران خبر داره ؟چون من شنیدم تو بالاشهر تهران رایتل آنتنش خیلی بده

در تاپیک رایتل سوالتون را مطرح کنید.

Sent from my iPhone 6s+

alireza.alipour
01-09-2016, 12:17
من میخوام به رایتل ترابرد کنم دیدم اینجا هم تاپیک ترابرده برا همین سوال کردم.تو صفحات قبلم کلی راجع به آنتن دهی آیفون و این چیزا بحث بوده کسی چیزی نگفته.

Damask Roses
01-09-2016, 16:14
من کلا برای بانک ها شماره ایرانسل میدم به خاطر استفاده همراه بانک .
همراه اول اصلا اینترنت نداره برای انتقال وجه و اینا نمی شه ! :n03: شاید بعضی جاها داشته باشه که اصلا به کار نمی یاد .... توی جاده و کوه من می خام ..
پیامک ها هم قشنگ میاد چون 935 هست و تربرد فکر کنم قطع بشه
خب اکه همراه اول ترابرد کنم پیامک ها از کار بیفته نمی دونم چکار کنم :n27:
کلا همراه اول بیشتر به درد پیر مرد ها و پیر زن ها می خورده که اصلا با تکنولوژی بیشتر مشکل دارن و پول نقد می زارن توی جیب کشادشون

کلا ترابرد توی ایران طرح شکست خوردس
به 700 زنگ زدم شماره ایرانسل به درد نخورم رو تعلیق دو طرفه کنم اپراتور خسته بود تعلیق 1 طرفه زد بعد نشد درستش کنه گفت 1 ساعت دیگه !!! . بعد برای اصلاحش 2 بار دیگه تماس گرفتم دفعه دوم سیمتمش هنگ کرد ... دفعه سوم درست شد . تازه شماره خودشون بوده ... فکر نکنم بشه شماره همراه اول رو روی ایرانسل تعلیق کرد ... کلا یه شوخیه ! :n04:

فقط تنها مشکل ایرانسل اینه که توی مترو اینترنت نسل 3 و 4 نداره ! که برای من خیلی بده .. من ایستگاه آخر مترو ام خیلی توی مترو ام ! نمی دونم رایتل داره یا نه ! کسی تست کرده بگه

alireza.alipour
02-09-2016, 10:18
دوستانی که ترابرد کردن این مشکل عدم دریافت پیامکهای بانک و تلگرام و غیره هنوز پابرجاست یا حل شده؟

masoudyasar
02-09-2016, 10:39
دوستانی که ترابرد کردن این مشکل عدم دریافت پیامکهای بانک و تلگرام و غیره هنوز پابرجاست یا حل شده؟

دوست عزیز من که از همراه اول به ایرانسل ترابرد کردم هم sms از بانک ملی درست میاد هم تلگرام
فقط این پیام ترابرد من مردد کرده نمی دونم امیدی هست پیام کوتاه تر بشه یا کلا حذف کنن همراه اولم یه پیامی گذاشته که 6 ثانیه مشترک مخاطب طول می کشه بعد یه مکث 2 ثانیه بعد باز ادامه جمله
که باز 6 ثانیه طول می کشه بعد از اون باز یه 3 یا 4 ثانیه طول می کشه تا بوق بزنه

یه چیز جالب که پریروز از خط ایرانسل با خطم تماس گرفتم همون پیام ترابرد رو پخش شد ولی از دیروز این مشکل نیست شاید راه حلش این باشه که همه اپراتورها توافق کنن یه نوع بوق رو وقتی کسی ترابرد کرد پخش کنن!!!!

arshian_re
03-09-2016, 11:42
سلام
دوستان با این شماره ها مستقیم میتونید با مسئولین ترابرد پذیری سازمان تنظیم مقررات صحبت کنید و مشکلات خودتونو بگید.
88112813
88112007
88112910
89661810
88112853

farzad_sx1
04-09-2016, 10:09
من الان نزدیک به 3 هفته هستش که درخواست ترابرد دادم و 3 بار رد شد ( از دائمی همراه اول به ایرانسل)
بار اول : مشکل سامانه همراه اول و رد ترابرد : به خاطر معوقه مالی و بدهی
بار دوم : اشتباه مرکز خدمات ایرانسل و ثبت اشتباهی سیم کارت از نوع اعتباری
بار سوم که هفته پبش 4 شنبه بود فعلا پا در هوا هستم و نه ایرانسل جواب میده و همراه اول هم میگه پرونده تشکیل شده 10 روز میکشه تا جواب بدن :n34: حسابی داغونم ...

جالبه که هر بار 1 هفته طول کشیده توی سایت تنظیم مقررات هم شکایت کردم ولی نتیجه نشده ..
توی پرتال همراه اول زده : وضعیت خط : جلوگیری از نقل و انتقال بهشون که زنگ زدم میگن چون داره خطت MNP ( همون ترابرد میشه ) به اون خاطره ...
تو رو خدا یه نفر کمک کنه .. نمیدونم چی کار کنم

arshian_re
04-09-2016, 12:35
سلام
دوستان با این شماره ها مستقیم میتونید با مسئولین ترابرد پذیری سازمان تنظیم مقررات صحبت کنید و مشکلات خودتونو بگید.
88112813
88112007
88112910
89661810
88112853

ms1ove
04-09-2016, 12:43
سلام
88112813
88112007
88112910
89661810
88112853
دوست عزیز یه بار هم بزاری کافیه نیازی نیست روزی یه بار بفرستی

Masoud 206-16v
04-09-2016, 20:40
ما كه موفق نشديم از همراه اول بريم ايرانسل.
امروز به يكي از دوستام زنگ زدم و اين بنده خدا از همراه اول رفته به ايرانسل و قبل زنگ خوردن اون پيام همراه اول پخش شد و بعد از فكر كنم ٢٠ثانيه تازه شروع كرد به زنگ خورد كه هنوز زنگ اول تموم نشده بود گوشي جواب داد ،بنده خدا اينقدر خوشحال شد من منتظرش موندم توي اين ٢٠ثانيه كه نگو[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
خلاصه خيلي شاكي بود از همراه اول ولي ميگفت خدماتي كه ايرانسل بهش داده رو هم نميتونه چشم پوشي كنه.
داستان جالبي شده و واقعا همراه اول نميخواد دست برداره!!

7cEram

A.IvI.I.N
05-09-2016, 09:15
ما كه موفق نشديم از همراه اول بريم ايرانسل.
امروز به يكي از دوستام زنگ زدم و اين بنده خدا از همراه اول رفته به ايرانسل و قبل زنگ خوردن اون پيام همراه اول پخش شد و بعد از فكر كنم ٢٠ثانيه تازه شروع كرد به زنگ خورد كه هنوز زنگ اول تموم نشده بود گوشي جواب داد ،بنده خدا اينقدر خوشحال شد من منتظرش موندم توي اين ٢٠ثانيه كه نگو[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
خلاصه خيلي شاكي بود از همراه اول ولي ميگفت خدماتي كه ايرانسل بهش داده رو هم نميتونه چشم پوشي كنه.
داستان جالبي شده و واقعا همراه اول نميخواد دست برداره!!

7cEram

این پیام رو همه اپراتور ها گذاشتن چون جزء قوانین ترابرد هست.
ولی مشکل اینجاست که این پیام خیلی طولانی هست.
خیلی ها فک میکنن طرف رفته خارج از کشور که همچین پیامی پخش میشه و به محض شنیدن پیام قطع میکنن :n09::n34:
هنوز 95 درصد مردم نمیدونن ترابرد چی هست.
منکه از رایتل راضیم خداییش عالیه هم اینترنتش هم اینکه منطقه ما انتن دهیش خیلی بهتره از همراه اول.

farzad_sx1
05-09-2016, 10:56
این پیام رو همه اپراتور ها گذاشتن چون جزء قوانین ترابرد هست.
ولی مشکل اینجاست که این پیام خیلی طولانی هست.
خیلی ها فک میکنن طرف رفته خارج از کشور که همچین پیامی پخش میشه و به محض شنیدن پیام قطع میکنن :n09::n34:
هنوز 95 درصد مردم نمیدونن ترابرد چی هست.
منکه از رایتل راضیم خداییش عالیه هم اینترنتش هم اینکه منطقه ما انتن دهیش خیلی بهتره از همراه اول.

سلام تست کردین ببینین در زمان پخش این مکالمه ترابرد ( همون آرم ترابرد رو عرض میکنم ) آیا برای مشترکی که ما رو گرفته هزینه میافته ؟
یعنی فرض کنید 60 ثانیه مدت مکالمه باشه .. 20 ثانیه آرم این ترابرده ..
الان مشترک پول 40 ثانیه بعدی رو میده یا 60 ثانیه رو ؟

Click 1
05-09-2016, 12:35
دوستانی که از ایرانسل رفتن رایتل میشه تجربیاتشون را بگن ؟

ممونم :n16:

A.IvI.I.N
05-09-2016, 14:28
سلام تست کردین ببینین در زمان پخش این مکالمه ترابرد ( همون آرم ترابرد رو عرض میکنم ) آیا برای مشترکی که ما رو گرفته هزینه میافته ؟
یعنی فرض کنید 60 ثانیه مدت مکالمه باشه .. 20 ثانیه آرم این ترابرده ..
الان مشترک پول 40 ثانیه بعدی رو میده یا 60 ثانیه رو ؟
من سوال کردم قبلا
کارشناس رایتل گفت از زمانی که تماس رو پاسخ داده میشه بصورت ثانیه ای محاسبه میشه.
یعنی اون پیام ترابرد و بوق کوتاه هیچ هزینه ای نداره میتونین با خط اعتباری تست کنین و یک نفر که ترابرد کرده رو بگیرین.

stere1980
05-09-2016, 19:13
من رفته بودم رایتل و حالا که برگشتم به همراه اول ولی الان اس ام اس های تبلیغاتی و اطلاع رسانی همراه اول مثل کدهای فعال سازی نمیاد

imnot12
05-09-2016, 20:03
دوستان من ایرانسل رو ترابرد کردم به رایتل الانم سیم کارتم اومده واسه فعال سازی هم گفته به فلان شماره عدد 1 رو ارسال کنم ارسال میکنم ولی 2روزه جوابی نیومده چیکار کنم به نظرتون؟

farzad_sx1
05-09-2016, 20:06
بچه ها تورو خدا كمك كنيد بار چهارم هستش دارم از همراه اول ميرم ايرانسل هنوز اس ام اس رد نيومده ولي داخل پرتال همواه اول join.mci.ir چك ميكنم اين ايرادو زده يعني چي اين ؛ ولي فعاله
درخواست ترابرد از همراه اول بعلت عدم فعال بودن خط رد شد

jokereblis
05-09-2016, 22:27
سلام
من از همراه اول رفتم ایرانسل
یه مشکلی که دارم اینه که وقتی یکی بهم زنگ میزنه یه پیغامی برای طرف پخش میشه که این تماس برون شبکه های هستش و تز این حرف ها ، راهی نداره که این پیام پخش نشه ؟؟؟؟؟ واقعا ازار دهندس ،،، اگر نمیشه که بگید برگردم به همون همراه اول:(((((

hes_luckey
05-09-2016, 22:37
بچه ها تورو خدا كمك كنيد بار چهارم هستش دارم از همراه اول ميرم ايرانسل هنوز اس ام اس رد نيومده ولي داخل پرتال همواه اول join.mci.ir چك ميكنم اين ايرادو زده يعني چي اين ؛ ولي فعاله
درخواست ترابرد از همراه اول بعلت عدم فعال بودن خط رد شد
منم تا حالا دو بار درخواست دادم اما به علت فعال نبودن خط رد شده

۱۹۵ شکایت ثبت کردم امروز ببینم چی میشه

شما هم شکایت کن تو ۱۹۵، این همراه اول باید زور بالا سرش باشه

saber73
05-09-2016, 23:44
سلام

با هزار زحمت و بعد چند روز پیگیری و یک بار ترابرد ناموفق با اینکه سیم کارت هم صادر شده بود و تحویل هم گرفتم ولی فعال نشد که نشد و سیم قبلیم که ایرانسل بود غیر فعال نشد که نشد . دوباره درخواست ترابرد دادم این بار هم اینترنتی و باز معرفی کردن به نمایندگی برا دریافت سیم کارت جدید رفتم و گرفتم وبعد 1 روز فعال شد و سیم قبلیم یعنی ایرانسل سوخت و از شبکه خارج شد . حالا مشکل جدیدی دارم اونم اینکه این سیم جدید از هر جایی پیامک قبول نمیکنه یعنی براش نمیاد مخصوصا خدمات خود همراه اول مثل دریافت تنظیمات اینترنت یا استعلام مانده بسته اینترنت و یا سامانه *100 # یا *800# و مهمتر از شبکه های اجتماعی مثل تلگرام یا واتس آپ حتی از برنامه خود همراه اول به اسم همراه من هم پیامک تایید نمیاد و خیلی شماره ها و سرویس های دیگه . زنگ زدم پشتیبانی 9990 گفت مسیج سنتر رو چک و با چند تا گوشی دیگه امتحان کن درست نشد برو امور مشترکین مخابرات . آخه این چه وضعیه اول سیم کارت میدن فعال نمیشه و یه سیم کارت از جیب خودشون میره حالا دومین بار یه سیم کارت دیگه میدن اونم اینطوری ! فکر کنم این بار هم بندازن گردن این سیم کارت جدید و 5000 تومان ناقابل از من بگیرن و دوباره سیم جدید صادر کنن . برا کسی چنین مشکلی به وجود اومده ؟ هر کار هم کردم با فرستادن عدد 2 به سامانه 8999 برا فعال سازی کلی پیامک های تبلیغاتی باز پیامک میره ولی جوابی نمیاد که درخواست انجام شده یا نه . همین الان بسته شبانه اینترنت با کد دستوری فعال کردم پول کم شده بسته هم فعال ولی پیامکی نیومده ؟ با کد دستوری درخواست دوباره دادم فهمیدم فعال شده مگر نه ول معطل بودم . برا خلافی ماشین پیامک میدم نتیجه نمیاد ؟ ولی از یه خط دیگه به این خطم پیامک میاد فرقی هم نداره چه اپراتوری باشه .

saber73
05-09-2016, 23:53
رایتل هم به همراه اول ترابرد کردم . زود قبول شد و سیم رایتلم قبل اینکه سیم جایگزین بگیرم باطل شد . ولی سیم جدید که دادن فعال نمیشه و زنگ میزنم پشتیبانی میگن همه چیز درسته الان شما مشترک همراه اول هستی و باید سیم فعال باشه ولی با پیگیریهای زیاد اخر سر فهمیدیم که سیم کارت جایگزین شماره سریالش با سیم کارتی که رو سیستم ثبت شده فرق داره ؟ در حالی که رو فرم ترابرد من سریال همین سیم کارتی که غیر فعاله ثبت شده حتی رو سیستم دفاتر خدماتی هم اینو نشون میده ولی اپراتور میگه این نیست یا اشتباه دادن و یا اصلا معلوم نیست چی شده و 2 روزه دارن بررسی میکنن و نتیجه هم نداده دفتر خدماتی هم چیزی نداره بگه میگه همینه و مرغ یه پا داره و بس ؟ تازه به جای سیم 4g سیم 3g به عنوان جایگزین راتلم به من دادن که این خودش اشتباهه باید حتما از نوع جدید و 4g میدادن اینو خود اپراتور گفت ولی وقتی به دفتر خدمات میگم میگه مخارات برامون فقط از این نوع سیم کارتها برا این طرح داده ؟ الان اعصابم داغونه و کارم شده پیگیری زنگ و اینور اونور رفتن . خودشون یک بار هم به من زنگ نزدن .

shervin115
06-09-2016, 05:25
سلام

با هزار زحمت و بعد چند روز پیگیری و یک بار ترابرد ناموفق با اینکه سیم کارت هم صادر شده بود و تحویل هم گرفتم ولی فعال نشد که نشد و سیم قبلیم که ایرانسل بود غیر فعال نشد که نشد . دوباره درخواست ترابرد دادم این بار هم اینترنتی و باز معرفی کردن به نمایندگی برا دریافت سیم کارت جدید رفتم و گرفتم وبعد 1 روز فعال شد و سیم قبلیم یعنی ایرانسل سوخت و از شبکه خارج شد . حالا مشکل جدیدی دارم اونم اینکه این سیم جدید از هر جایی پیامک قبول نمیکنه یعنی براش نمیاد مخصوصا خدمات خود همراه اول مثل دریافت تنظیمات اینترنت یا استعلام مانده بسته اینترنت و یا سامانه *100 # یا *800# و مهمتر از شبکه های اجتماعی مثل تلگرام یا واتس آپ حتی از برنامه خود همراه اول به اسم همراه من هم پیامک تایید نمیاد و خیلی شماره ها و سرویس های دیگه . زنگ زدم پشتیبانی 9990 گفت مسیج سنتر رو چک و با چند تا گوشی دیگه امتحان کن درست نشد برو امور مشترکین مخابرات . آخه این چه وضعیه اول سیم کارت میدن فعال نمیشه و یه سیم کارت از جیب خودشون میره حالا دومین بار یه سیم کارت دیگه میدن اونم اینطوری ! فکر کنم این بار هم بندازن گردن این سیم کارت جدید و 5000 تومان ناقابل از من بگیرن و دوباره سیم جدید صادر کنن . برا کسی چنین مشکلی به وجود اومده ؟ هر کار هم کردم با فرستادن عدد 2 به سامانه 8999 برا فعال سازی کلی پیامک های تبلیغاتی باز پیامک میره ولی جوابی نمیاد که درخواست انجام شده یا نه . همین الان بسته شبانه اینترنت با کد دستوری فعال کردم پول کم شده بسته هم فعال ولی پیامکی نیومده ؟ با کد دستوری درخواست دوباره دادم فهمیدم فعال شده مگر نه ول معطل بودم . برا خلافی ماشین پیامک میدم نتیجه نمیاد ؟ ولی از یه خط دیگه به این خطم پیامک میاد فرقی هم نداره چه اپراتوری باشه .

چند روز اول این طوری هست
نگران نباش

من دوتا خط دائمی خودم رو از ایرانسل بردم همراه اول
راضی هستم .
البته من هم چندباری درخواست دادم و ایرانسل کارشکنی میکرد ولی با پیگیری مرکز ترابرد و مدیر مرکز تماس بابل :n16:مشکل حل شد .

farzad_sx1
06-09-2016, 07:15
منم تا حالا دو بار درخواست دادم اما به علت فعال نبودن خط رد شده

۱۹۵ شکایت ثبت کردم امروز ببینم چی میشه

شما هم شکایت کن تو ۱۹۵، این همراه اول باید زور بالا سرش باشه

نه بابا من تا الان 3 بارشکایت کردم اونا همش بی فایده هستش ... خودت باید پیدا کنی من فکر کنم دیگه دارم توی ترابرد ADMIN میشم .:n02:
شما یه کاری کن ببین داخل پرتال my.mci.ir داخل پنل گه وارد میشی سمت راست بالا سطر سوم وضعیت خط رو چی زده ؟ زده جلوگیری از نقل و انتقال .؟ ( این سطر یعنی در حال خروج از MCI )
باید یه بار درخواست انصراف بدیم مجددا درخواست بدیم .
شما رفتی مرکز همراه اول استان خودتون چی گفتن ؟ که خط فعال نیست ؟

A.IvI.I.N
06-09-2016, 08:48
دوستان من ایرانسل رو ترابرد کردم به رایتل الانم سیم کارتم اومده واسه فعال سازی هم گفته به فلان شماره عدد 1 رو ارسال کنم ارسال میکنم ولی 2روزه جوابی نیومده چیکار کنم به نظرتون؟

روزی که سیم کارت میاد باید 1 روبفرستی به همون شماره که تو برگه ها گفته فک کنم 09204000000 بود.
تو سایت رایتل هم تایید دریافت سیمکارت رو انجام بدی.
به 667 هم 1 رو بفرست.
بعد از 1 هفته از 667 پیامک میاد و 3-4 روز طول میکشه تا سیم جدیدت فعال بشه.
یعنی اگه همه چی خوب پیش بره 10 روزه ترابردت انجام میشه اگرم مثل من بدشانس باشی 22 روز طول میکشه :n09:
راستی اگه دیدی بعد از 1 هفته هیچ خبری نشد اول به پشیتیبانی رایتل بزنگ بعد به شماره 195 بزنگ و مشکل رو بگو حتما پیگیر میشن تا ترابردت انجام بشه.
یک موردی یادت نره هر روز بدهی خطت رو چک کن اگه 100 تومن داری پرداخت کن صفر بشه وگرنه بخاطر همین 100 تومن ترابردت رو انجام نمیدن.
یاعلی

Click 1
06-09-2016, 09:24
یک موردی یادت نره هر روز بدهی خطت رو چک کن اگه 100 تومن داری پرداخت کن صفر بشه وگرنه بخاطر همین 100 تومن ترابردت رو انجام نمیدن.

یادمه تا 2 هزار تومان را نادیده می گرفتن :n13:

hes_luckey
06-09-2016, 11:26
نه بابا من تا الان 3 بارشکایت کردم اونا همش بی فایده هستش ... خودت باید پیدا کنی من فکر کنم دیگه دارم توی ترابرد ADMIN میشم .:n02:
شما یه کاری کن ببین داخل پرتال my.mci.ir داخل پنل گه وارد میشی سمت راست بالا سطر سوم وضعیت خط رو چی زده ؟ زده جلوگیری از نقل و انتقال .؟ ( این سطر یعنی در حال خروج از MCI )
باید یه بار درخواست انصراف بدیم مجددا درخواست بدیم .
شما رفتی مرکز همراه اول استان خودتون چی گفتن ؟ که خط فعال نیست ؟
واسه من اونجا نوشته قطع هماهنگی با ستاد مشترکین

من با پشتیبانی رایتل صحبت کردم که گفت تو سیستم زده خطتون فعال نیست

بار اول تو مرحله آزمایشی بود که درخواست دادم گفتم شاید هنوز باگ دارن، اما دفعه دوم طرح از حالت آزمایشی در اومده بود، اما هر دو بار گفتن خط غیر فعاله

حالا با این پیامی که پخش میشه فعلا ترابردم نشم بهتره

Damask Roses
06-09-2016, 11:35
پیام رو درست کنن نیت کردم که 10 سیمکارت همراه اول آشنایان و دوستان رو ترابرد کنم . آخه چرا این مدیر عاملش انقدر گیر داده به تکنولوژی 3g !!!!! ؟؟؟؟؟ :n29:
البته کوره 4g ای هم داره !!! مثلا خیابون اداره همراه اول:n05: البته یه راه حل هم اینه که منزل رو ببریم خیابون اداره اینا :n02:

مدیرعامل همراه اول:در نهایت تصمیم بر این شد که توسعه نسل 3 با تعداد مشترکان زیاد از توسعه نسل 4 با تعداد کم مشترک، سودمند‌تر خواهد بود

مشکل اینه که از امسال به بعد ارزان ترین گوشی ها هم 4g هست .. مثل Galaxy J1 mini که 250 تومنه
یعنی این الان اومده روی علف سرمایه گذاری کرده اییییییییییییییییییییین !

یکی به این وحید بگه تو عزیم برو خوش باش با 3g ات ! ما که میریم اما تو میمونی این نصیحت نی

اصلا یکی از دلایل کله پا شدن و هزینه زیاد همراه اول که از مشترکان گرفته میشه همین وحید و تصمیمات بسیار اشتباهش هست .

راستی جریان چیه جدیدا یه خبر یکسان رو در یک روز از موفقیت همراه اول در پیش برد تکنولوژی جهانی سایت های خبری با هم می زارن ؟ :n23: عایا ؟؟؟ :n15:
:n13: تو خبط خبرى و خزعبل نوشتى . تو با پول مردم دکون زدى مشتى :n09:

masoudyasar
06-09-2016, 17:53
من هم بازگشت فوری به همراه اولو زدم به خاطر همون پیام ترابرد!!!!!!!!
امروز ساعت 10 صبح sms اومد که این سیم کارت به زودی غیر فعال خواهد شد ولی تا حالا سیم کارت ایرانسل فعاله!!!

saber73
07-09-2016, 09:00
سلام

این مورد من (پیامک) فردای همون روز درست شدن فقط داخلی یعنی از خارج از کشور برام پیامک نمیاد حتی نرم افزارهای اجتماعی و گروهی . این مورد رو میشه به جایی انعکاس داد . باقی موارد درست شدن .

saber73
07-09-2016, 09:07
رایتل هم به همراه اول ترابرد کردم . زود قبول شد و سیم رایتلم قبل اینکه سیم جایگزین بگیرم باطل شد . ولی سیم جدید که دادن فعال نمیشه و زنگ میزنم پشتیبانی میگن همه چیز درسته الان شما مشترک همراه اول هستی و باید سیم فعال باشه ولی با پیگیریهای زیاد اخر سر فهمیدیم که سیم کارت جایگزین شماره سریالش با سیم کارتی که رو سیستم ثبت شده فرق داره ؟ در حالی که رو فرم ترابرد من سریال همین سیم کارتی که غیر فعاله ثبت شده حتی رو سیستم دفاتر خدماتی هم اینو نشون میده ولی اپراتور میگه این نیست یا اشتباه دادن و یا اصلا معلوم نیست چی شده و 2 روزه دارن بررسی میکنن و نتیجه هم نداده دفتر خدماتی هم چیزی نداره بگه میگه همینه و مرغ یه پا داره و بس ؟ تازه به جای سیم 4g سیم 3g به عنوان جایگزین راتلم به من دادن که این خودش اشتباهه باید حتما از نوع جدید و 4g میدادن اینو خود اپراتور گفت ولی وقتی به دفتر خدمات میگم میگه مخارات برامون فقط از این نوع سیم کارتها برا این طرح داده ؟ الان اعصابم داغونه و کارم شده پیگیری زنگ و اینور اونور رفتن . خودشون یک بار هم به من زنگ نزدن .

این مورد هم شکایت کردم 195 و از 195 با من تماس گرفتن و گفتن در حال پیگیری و ارجاع به اپراتور هستیم .

A.IvI.I.N
07-09-2016, 10:59
یادمه تا 2 هزار تومان را نادیده می گرفتن :n13:

یکی از اقوام ما بخاطر 100 تومن (1000 ریال) درخواست ترابردش رد شد :n09:

masoudyasar
07-09-2016, 14:06
امروز بعد از 24 ساعت سیم کارت ایرانسل سوخت ولی باز این مشکل نیومدن sms بانک ملی و *100# و غیره هست که با سیم کارت ایرانسل مشکلی نبود
نمیدونم با 9990 تماس بگیرم یا نه چون دیروز تماس گرفته بودم حتی نمی دونستن بازگشت فوری چیه؟ هی از من شماره ایرانسلو می خواست می گفت شماره 0914 ماله همراه اوله
یه مشکل جدی دیگه ای که داره سیم کارت جدید که دادن فقط به 2g وصل میشه و 3g وصل نمیشه و از دسترس خارج میشه با اینکه با سیم کارت دیگه همراه اول مشکلی نداره

hadi_ans
07-09-2016, 14:22
من از همراه اول اعتباري به ايرانسل ترابرد كردم
سيمكارت ايرانسل گرفتم و الان فعالش كردم.
جالبه هنوزم زنگ ميزنن ميگن فردا سيمكارتو ميفرستيم و من ميگم سيمكارتو گرفتم و ...
الان مشكل تماس گرفتن ندارم
مشكلي كه دارم اينه كه الان كدهاي دستوري كار نميكنه برام
از طريق اپليكيشن ايرانسلم نه ميتونم بسته بخرم نه شارژ مستقيم كنم
فقط ميتونم كد شارژ با *141 بزنم

bigbang001
07-09-2016, 14:59
من الان رفتم سیمکارت دایمی همراه اول رو به رایتل ترابرد کنم
مشخصات فردی را که وارد کردم میزنه مشخصات هویتی با شماره هماهنگی ندارد!
حدودا ۳ هفته پیش شماره را بنام خودم کردم و از بابت این موضوع اطمینان دارم
رفتم تو برنامه همراه من اونجا مشخصات را که میزنم نام خودم رو میاره که نشون میده انتقال درست انجام شده
الان مشکل از کجاست چکار کنم؟

Sent from my iPhone 6s+

reza2700
07-09-2016, 15:57
امروز بعد از 24 ساعت سیم کارت ایرانسل سوخت ولی باز این مشکل نیومدن sms بانک ملی و *100# و غیره هست که با سیم کارت ایرانسل مشکلی نبود
نمیدونم با 9990 تماس بگیرم یا نه چون دیروز تماس گرفته بودم حتی نمی دونستن بازگشت فوری چیه؟ هی از من شماره ایرانسلو می خواست می گفت شماره 0914 ماله همراه اوله
یه مشکل جدی دیگه ای که داره سیم کارت جدید که دادن فقط به 2g وصل میشه و 3g وصل نمیشه و از دسترس خارج میشه با اینکه با سیم کارت دیگه همراه اول مشکلی نداره
دیتای سیم کارت رو باید از طریق کد فعال کنید

reza2700
07-09-2016, 15:58
من از همراه اول اعتباري به ايرانسل ترابرد كردم
سيمكارت ايرانسل گرفتم و الان فعالش كردم.
جالبه هنوزم زنگ ميزنن ميگن فردا سيمكارتو ميفرستيم و من ميگم سيمكارتو گرفتم و ...
الان مشكل تماس گرفتن ندارم
مشكلي كه دارم اينه كه الان كدهاي دستوري كار نميكنه برام
از طريق اپليكيشن ايرانسلم نه ميتونم بسته بخرم نه شارژ مستقيم كنم
فقط ميتونم كد شارژ با *141 بزنم
تا ۴۸ ساعت اینده تدریجا همگی فعال میشه نگران نباش

masoudyasar
07-09-2016, 16:34
دیتای سیم کارت رو باید از طریق کد فعال کنید

سلام دوست عزیز با کدوم کد
ولی مشکل من اینکه دیتا اصلا روشن نمی کنم نمیتونه به 3g وصل شه
با سیم کارت دیگه همراه اول مشکلی نداره

reza2700
07-09-2016, 17:35
سلام دوست عزیز با کدوم کد
ولی مشکل من اینکه دیتا اصلا روشن نمی کنم نمیتونه به 3g وصل شه
با سیم کارت دیگه همراه اول مشکلی نداره
سلام سیستم مزخرف همراه اول اینطوریه از طریق کد ستاره ده مربع دیتا رو فعال کنی به تری جی ریجستر میشه

masoudyasar
07-09-2016, 18:21
سلام سیستم مزخرف همراه اول اینطوریه از طریق کد ستاره ده مربع دیتا رو فعال کنی به تری جی ریجستر میشه

خدا خیرت بده به 9990 زنگ زدم می گفت امروز کدهای دستوری همراه اول داره اپدیت می شه به همون خاطر sms نمیاد و 3g نمی شه حتی نگفت که فعال سازی کردی یا نه (بعد از پست شما یادم اومد که سیم کارت دیگه ام ریجیستر نمی شد قبل از فعال سازی اینترنت)

بعدا شاهکار دیگه ای که هم گفت sms بانک ربطی به اختلال خودشون نداره و باید از بانک پیگیری کنم!! به نظر شما از بانک پیگیری کنم یا درست می شه

یه چیز جالب هم هست تو کدهای دستوری اینترنت همراه اول به نام اینترنت پاک!!!!!!!!!!!!

reza2700
07-09-2016, 19:34
خدا خیرت بده به 9990 زنگ زدم می گفت امروز کدهای دستوری همراه اول داره اپدیت می شه به همون خاطر sms نمیاد و 3g نمی شه حتی نگفت که فعال سازی کردی یا نه (بعد از پست شما یادم اومد که سیم کارت دیگه ام ریجیستر نمی شد قبل از فعال سازی اینترنت)

بعدا شاهکار دیگه ای که هم گفت sms بانک ربطی به اختلال خودشون نداره و باید از بانک پیگیری کنم!! به نظر شما از بانک پیگیری کنم یا درست می شه

یه چیز جالب هم هست تو کدهای دستوری اینترنت همراه اول به نام اینترنت پاک!!!!!!!!!!!!
همراه اول کلا از همه لحاظ شاهکاره...اس ام اس به خاطر ترابرد مختل شده خودش اتومات درست میشه .مربوط به سیستم ناقص ترابرد میشه و دست اپراتور نیست

saber73
08-09-2016, 12:03
از دوستان کسی میدونه دوباره من بخوام برگردم رایتل میشه ؟ هزینه صدور سیم کارت داره ؟ یا رایگانه ؟ یا همون سیم قبلیم فعال میشه ؟ الان 3 روزه منو سامانه 195 و همراه اول مسخره کرده . ترابرد شده ولی سیم فعال نمیشه کسی هم پاسخگو نیست هی پیگیری پشت پیگیری . میخوام دوباره برگردم همون رایتل حداقل خطم وصل میشه الان چند روزه خطم قطعه ولی تو سیستم همراه اول مشترک اونها شدم .
------------------------------------------------------------------------------
یه ترابرد موفق هم به همراه اول از ایرانسل داشتم که مشکل پیامک نیومدن از شبکه های اجتماعی هنوز بعد گذشت 3 روز پابرجاست . فقط از شبکه های اجتماعی مثل واتس اپ تلگرام و وایبر و غیره ذالک نمیاد . از جاهای دیگه مشکل نداره . زنگ هم زدم حضور امور مشترکین شهرستان هم رفتم از اونجا به مرکز استان هم زنگ زدن . اصلا خودشونو میزنن به کوچه علی چپ و برا گوشی ادم حرف هم درمیارن این بیسوادها رو نمیدونم کدوم خری برده گذاشته اونجا کارشناس . میگن مشکل نرم افزاری گوشی هست . پیشه چشمش میزنم با یه خط دیگه میاد ولی با اون خط نمیاد باز حالیش نمیشه . اینو من چیکار کنم باز برم 195 شکایت ؟

bigbang001
08-09-2016, 13:40
من امدم تو سایت رایتل ثبت نام کنم برا ترابرد از همراه اول
همون اول تو سایت که شماره و مشخصاتم رو میزنم میگه عدم تطابق شماره با مشخصات هویتی!
زنگ زدم خدمات رایتل میگه احتمالا مشخصات شمار در همراه اول اشتباه ثبت شده رفتم مخابرات میگه همه چیز درسته!
دوباره زنگ زدم رایتل گفت کپی شناسنامه و کارت ملی و سند همراه اول براشون بفرستم
که ارسال کردم
کسی چنین مشکلی داشته؟ راه حلشه چیه؟

Sent from my iPhone 6s+

880446534
08-09-2016, 18:43
سلام.
منم از همراه اول دارم ترابرد میکنم به ایرانسل. الان یه ماه میگذره (تو دوره ی ازمایشی ثبت نام کردم) ، تا حالا هم دوتا سیمکارت از ایرانسل واسم فرستادن، هر دفعه تو پیامک یه عیب میگیره، فعال نمیشه سیمکارتم.

مکافاتیه.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Teiger
09-09-2016, 00:09
من امدم تو سایت رایتل ثبت نام کنم برا ترابرد از همراه اول
همون اول تو سایت که شماره و مشخصاتم رو میزنم میگه عدم تطابق شماره با مشخصات هویتی!
زنگ زدم خدمات رایتل میگه احتمالا مشخصات شمار در همراه اول اشتباه ثبت شده رفتم مخابرات میگه همه چیز درسته!
دوباره زنگ زدم رایتل گفت کپی شناسنامه و کارت ملی و سند همراه اول براشون بفرستم
که ارسال کردم
کسی چنین مشکلی داشته؟ راه حلشه چیه؟

Sent from my iPhone 6s+

دوستان تمام اینا کارشکنی عمدی اپراتور مقصد هست
والا کاری براشون نداره مراحل ومقدمات کامل شفاف هست

Click 1
11-09-2016, 08:21
دوستان من از ایرانسل به رایتل ترابرد کردم . چه قدر زمان می بره تا کامل بشه ؟

+ اگر هم کاری میشه کرد که زودتر انجام بشه و رد نشه لطفا بگید

:n12:

saber73
11-09-2016, 14:23
تجربه من از چند تا ترابرد و چند نکته که حتما رعایت کنید مشکلات ترابرد حداقل 50 درصد کم میشه :

اول اینکه اصلا اینترنتی ترابرد انجام ندید یا اگر هم انجام دادید گزینه مراجعه به یکی از دفاتر و دریافت حضوری سیم کارت رو انتخاب کنید ( البته اگه این گزینه در همه اپراتورها وجود داشته باشه) .

دوم - قبل ترابرد از فعال بودن سیم کارت و به نام خودتون بودن سیم کارت و وجود حداقل 200 تومان شارژ برای فرستادن پیامک تایید ترابرد ( علی رغم اعلام رایگان بودن ولی اگه شارژ صفر باشه اس ام اس تایید ارسال نمیشه ) و نبود بیش از 9 سیم کارت به نامتون در اپراتوری که قصد ترابرد به اون رو دارید . مطمئن شوید .

سوم - سعی کنید ساعات اولیه صبح تا نزدیکای 11 ظهر به دفاتر و نمایندگی ها مراجعه کنید تا روال کار زودتر و بهتر انجام بشه و موکول به بعد از ظهر نکنید .

چهارم - سعی کنید به یک نمایندگی مراجعه کنید و هی به این و اون نمایندگی مراجعه نکنید تا وقتی مشکلی پیش اومد راحت بتونید پیگیری کنید . قبل درخواست ترابرد از نمایندگی حتما بپرسید که سیم کارت جایگزین از نوع 4G و جدید باشه چون بعضی نمایندگی ها از سیم کارتهای نوع 3G و قدیمی برا جایگزینی استفاده میکنن . به همراه خودتون فتوکپی و اصل کارت ملی رو داشته باشید .

پنجم - بعد ترابرد و باطل شدن سیم قبلی و دریافت سیم جدید حداقل بعضی موارد 48 ساعت طول میکشه فعال بشه و بعد فعال شدن وقتی رو گوشی انداختید مثل روز اول که سیم کارت خریدید بسته به هر اپراتور باید کارهایی انجام بدید که سیم فعال بشه . اونم با مراجعه به وب سایت اپراتور موردنظر و خواندن کدها و راهنمایی های موجود بر روی پوکه سیم کارت و یا تماس با مرکز تماس اپراتور جدید . بسته به نوع اپراتور هدیه هایی هم در نظر گرفته شده که با فعال شدن سیم جدید و شارژ سیم کارت و فعال سازی کامل به صورت پیامک براتون ارسال میشه مثلا همراه اول : با شارژ اولیه که انجام میدین ( حداقل 1000 تومان ) براتون 5000 ت اعتبار داخلی و 800 مگابایت اینترنت نوترینو هدیه میده . برا پیامک های تبلیغاتی هم باز مثل روز اول بجزء پیامک های خود همراه اول و پیامک های بانکی الباقی بسته هستن و باید دوباره فعال سازی بشن . در مورد شبکه های اجتماعی مانند تلگرام و وایبر و غیره .... هم دیده شده حتی بعد گذشت 48 ساعت و فعال کردن تمامی پیامک ها باز هم پیامکی دریافت نمیشه برای این مشکل بنده هم هنوز نتونستم راه حلی پیدا کنم .

موفق باشید .

bigbang001
11-09-2016, 16:40
من الان رفتم سیمکارت دایمی همراه اول رو به رایتل ترابرد کنم
مشخصات فردی را که وارد کردم میزنه مشخصات هویتی با شماره هماهنگی ندارد!
حدودا ۳ هفته پیش شماره را بنام خودم کردم و از بابت این موضوع اطمینان دارم
رفتم تو برنامه همراه من اونجا مشخصات را که میزنم نام خودم رو میاره که نشون میده انتقال درست انجام شده
الان مشکل از کجاست چکار کنم؟

Sent from my iPhone 6s+

خیلی جالبه همه بعد از ثبت نام و انتظار جهت فعالسازی به مشکل میخورن من اصلا نمیتونم حتی ثبت نام کنم!
امروز از رایتل مجدد زنگ زدن که یه اسکرین شات از برنامه همراه من که تو پروفایلت نشون بده خط بنام خودته بگیر.
منم گرفتم براشون تلگرام کردم، باز خوبه خودشون پیگیرن.

Sent from my iPhone 6s+

Click 1
11-09-2016, 17:19
تجربه من از چند تا ترابرد و چند نکته که حتما رعایت کنید مشکلات ترابرد حداقل 50 درصد کم میشه :

اول اینکه اصلا اینترنتی ترابرد انجام ندید یا اگر هم انجام دادید گزینه مراجعه به یکی از دفاتر و دریافت حضوری سیم کارت رو انتخاب کنید ( البته اگه این گزینه در همه اپراتورها وجود داشته باشه) .

دوم - قبل ترابرد از فعال بودن سیم کارت و به نام خودتون بودن سیم کارت و وجود حداقل 200 تومان شارژ برای فرستادن پیامک تایید ترابرد ( علی رغم اعلام رایگان بودن ولی اگه شارژ صفر باشه اس ام اس تایید ارسال نمیشه ) و نبود بیش از 9 سیم کارت به نامتون در اپراتوری که قصد ترابرد به اون رو دارید . مطمئن شوید .

سوم - سعی کنید ساعات اولیه صبح تا نزدیکای 11 ظهر به دفاتر و نمایندگی ها مراجعه کنید تا روال کار زودتر و بهتر انجام بشه و موکول به بعد از ظهر نکنید .

چهارم - سعی کنید به یک نمایندگی مراجعه کنید و هی به این و اون نمایندگی مراجعه نکنید تا وقتی مشکلی پیش اومد راحت بتونید پیگیری کنید . قبل درخواست ترابرد از نمایندگی حتما بپرسید که سیم کارت جایگزین از نوع 4G و جدید باشه چون بعضی نمایندگی ها از سیم کارتهای نوع 3G و قدیمی برا جایگزینی استفاده میکنن . به همراه خودتون فتوکپی و اصل کارت ملی رو داشته باشید .

پنجم - بعد ترابرد و باطل شدن سیم قبلی و دریافت سیم جدید حداقل بعضی موارد 48 ساعت طول میکشه فعال بشه و بعد فعال شدن وقتی رو گوشی انداختید مثل روز اول که سیم کارت خریدید بسته به هر اپراتور باید کارهایی انجام بدید که سیم فعال بشه . اونم با مراجعه به وب سایت اپراتور موردنظر و خواندن کدها و راهنمایی های موجود بر روی پوکه سیم کارت و یا تماس با مرکز تماس اپراتور جدید . بسته به نوع اپراتور هدیه هایی هم در نظر گرفته شده که با فعال شدن سیم جدید و شارژ سیم کارت و فعال سازی کامل به صورت پیامک براتون ارسال میشه مثلا همراه اول : با شارژ اولیه که انجام میدین ( حداقل 1000 تومان ) براتون 5000 ت اعتبار داخلی و 800 مگابایت اینترنت نوترینو هدیه میده . برا پیامک های تبلیغاتی هم باز مثل روز اول بجزء پیامک های خود همراه اول و پیامک های بانکی الباقی بسته هستن و باید دوباره فعال سازی بشن . در مورد شبکه های اجتماعی مانند تلگرام و وایبر و غیره .... هم دیده شده حتی بعد گذشت 48 ساعت و فعال کردن تمامی پیامک ها باز هم پیامکی دریافت نمیشه برای این مشکل بنده هم هنوز نتونستم راه حلی پیدا کنم .

موفق باشید .

ممنون دوست عزیز از توضیحاتت

از کجا میشه مطمئن شد که سیم کارت فورجی هست فقط ؟

saber73
12-09-2016, 01:52
ممنون دوست عزیز از توضیحاتت

از کجا میشه مطمئن شد که سیم کارت فورجی هست فقط ؟

بپرسید سیم کارت دو پانچ هستش یعنی در اندازه نانو و میکرو . اگه اینطوری باشه 4G هستش . رایتل که کلا 4G هستش ایرانسل هم تقریبا 95 درصد 4G هستش الان . ولی همراه اول بیشتر از سیم کارتهای 3G استفاده میکنه تو این مورد باید بیشتر دقت کنید . یعنی ترابرد به همراه اول .

Click 1
12-09-2016, 07:24
بپرسید سیم کارت دو پانچ هستش یعنی در اندازه نانو و میکرو . اگه اینطوری باشه 4G هستش . رایتل که کلا 4G هستش ایرانسل هم تقریبا 95 درصد 4G هستش الان . ولی همراه اول بیشتر از سیم کارتهای 3G استفاده میکنه تو این مورد باید بیشتر دقت کنید . یعنی ترابرد به همراه اول .

من به رایتل کردم :n06:

فقط الان وضعیت رو زده در حال ارسال دقیقا چه قدر طول میکشه تا بیاد ؟

stere1980
12-09-2016, 12:04
من از رایتل برگشتم به همراه اول اما پس از دو هفته هنوز نمی تونم به تری جی همراه اول رجیستر بشم و همچنین اس ام اس از شماره هایی مثل 990009 8989 8080 و کلا از تمام شماره هایی که خدمات همراه اول هست اصلا به من نمیاد برای تایید سرویس ها....
اپراتور تشکیل پرونده داده گفت بدلیل ترابرد این مشکل ایجاد شده باید صبر کنید درست بشه

srx190d
12-09-2016, 12:23
خدا لعنت كنه به زور اين پيام ترابرد بايد برگرديم
مخصوصا زور داره به همراه اول برگرديم

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad

stere1980
12-09-2016, 12:36
خدا لعنت كنه به زور اين پيام ترابرد بايد برگرديم
مخصوصا زور داره به همراه اول برگرديم

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
آره فقط بدلیل همون پیام مزاحم برگشتم وگرنه رایتل خوب بود

saber73
12-09-2016, 15:03
من به رایتل کردم :n06:

فقط الان وضعیت رو زده در حال ارسال دقیقا چه قدر طول میکشه تا بیاد ؟

طبق قانون 3 روز برای قبولی با ترابرد برا سیم کارتهای اعتباری و 5 روز برا سیم کارتهای دائمی و بعد دریافت سیم جدید 48 ساعت طول میکشه تا کامل فعال بشه .

saber73
12-09-2016, 15:10
دوستانی که از همراه اول مهاجرت میکنن با این پیام مواجه میشن درسته ؟ من از ایرانسل و رایتل به همراه اول اومدم ولی هیچ پیامی نیست مثل قبل فقط بوق میخوره تا گوشی رو برداری . این نمیتونه کارشکنی باشه ؟ پس چرا اپراتورهای دیگه این کار رو انجام نمیدن ؟ یا شاید به وقتش انجام خواهند داد ؟

bigbang001
12-09-2016, 15:12
دوستانی که از همراه اول مهاجرت میکنن با این پیام مواجه میشن درسته ؟ من از ایرانسل و رایتل به همراه اول اومدم ولی هیچ پیامی نیست مثل قبل فقط بوق میخوره تا گوشی رو برداری . این نمیتونه کارشکنی باشه ؟ پس چرا اپراتورهای دیگه این کار رو انجام نمیدن ؟ یا شاید به وقتش انجام خواهند داد ؟

اگر کسی از ایرانسل به اون خطی که از ایرانسل ترابرد کردی زنگ بزنه میشنوه

Sent from my iPhone 6s+

saber73
12-09-2016, 23:25
اگر کسی از ایرانسل به اون خطی که از ایرانسل ترابرد کردی زنگ بزنه میشنوه

Sent from my iPhone 6s+

الان امتحان کردم از ایرانسل به اون خطی که از ایرانسل ترابرد کرده بودم زنگ زدم ولی چیزی نمیگه فقط بوق میزنه . مشکلی نداره . چطور شما اون صدا رو میشنوی ؟

mehban
15-09-2016, 12:17
سلام. برای سومین بار درخواست ترابرد م رد شد. این بار با خطا Donor time out . شده هزار بار اقدام میکنم تا از شر همراه اول خلاص بشم

jokereblis
15-09-2016, 12:51
من سیم کارتو از همراه اول ترابرد کردم به ایرانسل مشکلاتی که داره اینه که اگر از اپیکیشن هایی خرید شارژ استفاده میکنید به مشکل میخورید ، مثل اسان اپ
اس ام اس های بانک نمیاد ،
الان هم خطمو قطع کردن ، زنگ زدم گفتن که مدارک ارسال نشده !
رفتم نمایندگی گفتش که سیستم ارسال مدارک سیسمشو ن از کار افتاده (برای خطوط ترابرد)
الانم هم نمی تونم کاری کنم ، مگر برم نمایندگی های مرکزیشون

کلا خیلی پشیمونم که ترابرد کردم ، به دوستان هم پیشنهاد می کنم نکنن این کارو

saber73
15-09-2016, 23:28
من سیم کارتو از همراه اول ترابرد کردم به ایرانسل مشکلاتی که داره اینه که اگر از اپیکیشن هایی خرید شارژ استفاده میکنید به مشکل میخورید ، مثل اسان اپ
اس ام اس های بانک نمیاد ،
الان هم خطمو قطع کردن ، زنگ زدم گفتن که مدارک ارسال نشده !
رفتم نمایندگی گفتش که سیستم ارسال مدارک سیسمشو ن از کار افتاده (برای خطوط ترابرد)
الانم هم نمی تونم کاری کنم ، مگر برم نمایندگی های مرکزیشون

کلا خیلی پشیمونم که ترابرد کردم ، به دوستان هم پیشنهاد می کنم نکنن این کارو

طبق گفته دوستمون این کارو انجام ندید واقعا مشکلاتش زیاده اعصاب به هم میریزه و آبرو آدم هم میره از بس میری این دفتر اون نمایندگی و این اداره . نکنین خوب نیست خود بنده با تجربه و دانستن بیشتر چیز ها هنوز هم که هنوزه کارم تمومی نداره و هر روز یه مشکل جدید به وجود میاد برام .

امروز بعد چند هفته دویدن اینور اونور رفتن به امور مشترکین و تماس و شکایت از 195 و پیگیری های 195 و پرداخت هزینه 11 هزار تومان برای تعویض سیم کارت ترابرد شده به علت یکسان نبودن سریال سیم کارت ثبت شده در شبکه همراه با سیم کارتی که تحویل من داده بودن و گردن نگرفتن این مشکل توسط همراه اول . مشکل جدیدی برا سیم کارت تعویض شده به وجود اومد اونم اینکه خود به خود و یک دفعه سیم کارت تو شبکه umts یا همون 3G از کار افتاد و وقتی هم وصل میشه بیشتر از 5 دقیقه دوباره از شبکه خارج و کلا آنتن مانتن و همه چی میپره. فقط در شبکه GSM آنتن و خدمات پایداره. 4 روز نیست تعویض سیم کارت کردم و 11 هزار هزینه کردم درسته 5000 تومنش مجبوری شارژ بارم کردم بلاخره خواستیم ثواب برا خودمون کنیم کباب شدیم . زنگ هم زدم 9990 گفتن برو امور مشترکین مخابرات و بده با دستگاه سیم تست . سیم کارت رو تست کنن به احتمال 90 درصد سیم کارت معیوب شده . حالا باز هم 11 هزار برا تعویض افتاد تو پاچم . اینها جایی نمی خوابن که آب زیرشون دربیاد و خیس بشن . تا پول این طرح رایگان رو در نیارن راحت نمی شینن . خدا رحم کنه این ملت رو پدر ملت رو درمیارن این یه نمونش . اون مشکل کسانی که از اپراتورهای رایتل و ایرانسل به همراه او ترابرد موفق داشتن ولی هنوزم پیامک از شبکه های اجتماعی دریافت نمیکنن هنوز پایداره و کسی جوابگو نیست و ایراد الکی به گوشی های مردم میگیرن . خدا رحم کنه و همرو بیامرزه تا راحت شیم . اصلا اشتباه کردیم ترابرد انجام دادیم کشور ما بدون برنامه ریزی درست و بدون تحقیقات یک باره میان میگن رفتیم مثلا 5G مبارکه از کل دنیا جلو زدیم اینها راه صد ساله رو یک روزه و بدون زیر ساخت و تجربه و دانش و تحقیقات انجام میدن خوبیش هم اینه با خودشون هم درگیر هستن و کار همدیگه رو خراب میکنن .

ho3in2012
16-09-2016, 01:36
سلام
دوستان من از ایرانسل ترابرد کردم همراه اول و امروز سیمکارتم رو تحویل گرفتم
متاسفانه فقط به شبکه 2G وصل میشه و چن بار Network Search رو زدم و MCI 3G و MCI 4G رو انتخاب کردم ولی تو شبکه ریجستر نمیشه
با سه تا گوشی تست کردم و مشکل دارم
باید چیکار کنم؟

reza2700
16-09-2016, 09:32
سلام
دوستان من از ایرانسل ترابرد کردم همراه اول و امروز سیمکارتم رو تحویل گرفتم
متاسفانه فقط به شبکه 2G وصل میشه و چن بار Network Search رو زدم و MCI 3G و MCI 4G رو انتخاب کردم ولی تو شبکه ریجستر نمیشه
با سه تا گوشی تست کردم و مشکل دارم
باید چیکار کنم؟
از طریق کد ستاره ده مربع دیتای سیم کارت رو باید فعال کنید

ho3in2012
16-09-2016, 09:35
از طریق کد ستاره ده مربع دیتای سیم کارت رو باید فعال کنید

مرسی
مشکل 3G برطرف شد
ولی همچنان وقتی به شبکه 4G میخوام کانکت بشم آیکن 3G بغل انتن هست
برای استفاده از شبکه 4G باید بسته اینترنت خرید؟ چون من الان بسته ندارم

reza2700
16-09-2016, 09:38
مرسی
مشکل 3G برطرف شد
ولی همچنان وقتی به شبکه 4G میخوام کانکت بشم آیکن 3G بغل انتن هست
برای استفاده از شبکه 4G باید بسته اینترنت خرید؟ چون من الان بسته ندارم
خواهش میکنم....اول مطمئن باش سیم کارتت یو سیم هست ...ظاهرا طبق گفته ی دوستان دیگه برای اولین بار باید بسته بخری...

ho3in2012
16-09-2016, 09:41
خواهش میکنم....اول مطمئن باش سیم کارتت یو سیم هست ...ظاهرا طبق گفته ی دوستان دیگه برای اولین بار باید بسته بخری...

از کجا باید بفهمم یو سیم هست؟
سیمکارته که به من دادن ۳ سایز هست
روی کارت حاوی سیمکارت هم سه تا ابر هست رو یکیش نوشته 3G یکیش 4G یکیش هم WIFI
این یو سیم هست یا نه؟

reza2700
16-09-2016, 09:43
از کجا باید بفهمم یو سیم هست؟
سیمکارته که به من دادن ۳ سایز هست
روی کارت حاوی سیمکارت هم سه تا ابر هست رو یکیش نوشته 3G یکیش 4G یکیش هم WIFI
این یو سیم هست یا نه؟
روی سیم کارت نوشته یو سیم؟روی شبکه 4جی ریجستر شدین؟

ho3in2012
16-09-2016, 10:10
روی سیم کارت نوشته یو سیم؟روی شبکه 4جی ریجستر شدین؟

چیز خاصی ننوشته
فقط لوگو همراه اوله و یه شماره سریال
فکر کنم 4G نیس سیمکارته
چون با وجود اینکه شبکه 4G رو انتخاب میکنم بازم H هست

ویرایش:
الان زنگ زدم 9990 گفتن فورجی نیس باید بری دفاتر خدمات امور مشترکین عوض کنی [emoji19]
من فکر میکردم سیمکارتای غیر یو سیم دیگه منسوخ شدن

reza2700
16-09-2016, 10:58
چیز خاصی ننوشته
فکر کنم 4G نیس سیمکارته

ویرایش:
الان زنگ زدم 9990 گفتن فورجی نیس باید بری دفاتر خدمات امور مشترکین عوض کنی [emoji19]
همراه اول همیشه از دنیا عقبه...روی سیم کارت های یوسیم کلمه یو سیم رو نوشته

saber73
16-09-2016, 17:12
چیز خاصی ننوشته
فکر کنم 4G نیس سیمکارته

ویرایش:

ببین از کدومه :

نوع (4G) : در دو سایز میکرو و نانو و قابلیت : 3G و 4G

نوع (3G) : البته اون پانچ داخلشو خودم دادم بیرون انجام دادن مگر نه یک تیکه و بدون پانچ هستن این مدل ها .

شما باید گوشیت هم قابلیت :4G رو داشته باشه . اگه مودم از نوع : 4G داری رو مودم بینداز ببین ریجیستر میشه.

ho3in2012
17-09-2016, 03:19
ببین از کدومه :

نوع (4G) : در دو سایز میکرو و نانو و قابلیت : 3G و 4G

نوع (3G) : البته اون پانچ داخلشو خودم دادم بیرون انجام دادن مگر نه یک تیکه و بدون پانچ هستن این مدل ها .

شما باید گوشیت هم قابلیت :4G رو داشته باشه . اگه مودم از نوع : 4G داری رو مودم بینداز ببین ریجیستر میشه.
سیمکارتم یه چیزی تو مایه های اولی هست فقط طرحش یکم فرق میکنه
رو سه تا گوشی انداختم به شبکه 4G وصل نمیشه
اپراتور که گفت 4G نیست سیمکارتت باید عوض کنی

saber73
17-09-2016, 03:33
سیمکارتم یه چیزی تو مایه های اولی هست فقط طرحش یکم فرق میکنه
رو سه تا گوشی انداختم به شبکه 4G وصل نمیشه
اپراتور که گفت 4G نیست سیمکارتت باید عوض کنی

والا دیگه نمیدونم چی بگم جدیدترین نوع سیم کارت همونی هست که بالا عکس اولی گذاشتم و باید 4g رو ساپورت کنه . مگر نه دیگه نمیدونم چی بگم ! شایدم همراه اول این مسخره بازی و کلاه برداری رو داره اجرا میکنه ؟ دقت کرده باشین سیم کارتهای 4g رایتل و ایرانسل هم از همین نوع هستن یه عکس هم میزارم مربوط میشه به سیم کارتهای 4g همراه اول ولی اینم از لحاظ تراشه فرقی با اون عکس قبلی نداره . شما رفتی تعویض کردی عکسشو حتما اینجا بزار برا اطلاع رسانی .

saber73
17-09-2016, 03:46
اینم یه مدل دیگه الان بیشتر از این میدن :

ho3in2012
17-09-2016, 03:47
اینم یه مدل دیگه الان بیشتر از این میدن :

دقیقا همینه
ولی به 4g وصل نمیشه

bigbang001
17-09-2016, 07:53
دقیقا همینه
ولی به 4g وصل نمیشه

ایا بسته اینترنتتون الفا پلاس است؟ تا اونجایی که میدونم فقط انهایی که بسته الفا پلاس قعال دارن میتونن به شبکه lte همراه اول متصل بشن.

Sent from my iPhone 6s+

HamedLan
17-09-2016, 09:57
یعنی واقعا متاسفم برای این اپراتور ها و طرح مسخرشون!!!!!

قبل از اینکه این طرح از فاز بتا در بیاد من اقدام کردم که از همراه اول به ایرانسل ترابرد داشته باشم.

1 ماهه که هنوز درگیرم.
این در صورتی هستش که همه قوانین رو میدونم و از خود اپراتورهای مرکز تماس هاشون بهتر بلدم توضیح بدم.

اما برای بار دهم، به دلیل Authentication failure رجکت میشم.
بارها و بارها و بارها به کال سنتر هر دو اپراتور صحبت کردم.کلی اطلاعات غلط و درست گرفتم ازشون.آخرین بار دیگه همه ی هزینه هام صفر بود، حتی از سیمکارت همراه اولم استفاده نمیکنم و گذاشتم توی گوشی که باهاش تماس نگیرم.ترابردم رد شد. اپراتور همراه اول زنگ زدم میگه آقا شما قطعی صوری روی خط دارید برید مخابرات ببینید چرا!!!!! با هزار جور بدبختی و مرخصی از محل کار رفتم مخابرات، میگن آقا معلومه! خود همراه اول قطعی صوری میذاره روی خططتون تا ترابردتون انجام شه.یعنی در مرحله ترابرد نمیتوانید سند را نقل و انتقال بدید.اما خططون وضعیتش نرماله.اپراتور همراه اول چرت گفته!!!! رفتم ایرانسل، اون نمایندگی که من مراجعه کردم، کلا تو باغ نبودن!

همه ی این مراحل در صورتی اتفاق افتاده که اولین باری که درخواست ترابرد دادم، اس ام اس تایید رو ارسال کردم و فرداش سیمکارت ایرانسل برام اومد.اما دیگه قطع سیمکارت همراه اول و وصل سیمکارت ایرانسل الان یک ماهه که منو خسته کرده!!!!!!

به 100 روش مختلف تاحالا با ایرانسل حرف زدم! تنها کاری که میکنه فرم پیگیری ثبت میکنه.شاید! شاید! از هر 5 تا فرم یکبار یکی از مرکز ترابردشون زنگ برنه! بعد دلیل درست هم نمیگه! هیچی نمیگن! کلا همه ی فرم های پیگیری من 1 ماهه که در حال بررسی هستش!!!!!!!!!!!!

کلا توی این 2 اپراتور یک نفر وجود نداره که بگه آقا مشکل شما اینه!!!!! به این دلیل ریجکت میشید!!!!!! آخه واژه Authentication failure که نشد جواب.این در صورتی که سند من مشکلی نداره، هزینه خطم همیشه زیر 2 هزار تومنه، خطمم چند سالیه که دارم و از دائمی به دائمی دارم انتقال میدم اگه خدا بخواد و مسئولین بذارن و دست از ناهماهنگی ها و دزدی ها توی روز روشنشون بردارن!!!!!
معلومه کاربری که حداقل ماهی 100 هزار تومن پول قبض موبایلش میاد رو همراه اول نمیخواد از دست بده! بابا بسه انقدر کار شکنی نکنید.اپراتور های همراه اول که اطلاعات غلط میدن!!!! اپراتورهای ایرانسلم که کلا یه حرف دارن بزنن،"در حال پیگیری"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سامانه شکایات وزارت ارتباطات هم شکایت پر کردم و از اونجا هم به جایی نرسیدم!!!!

متاسفم.فقط میتونم بگم متاسفم.

همه ی این حرفا رو در حالتی دارم میزنم که دیروز صبح باز هم ترابرد من به همین دلیل Authentication failure برای بار حداقل هشتم رد شد!!!!!!!

ho3in2012
17-09-2016, 10:04
ایا بسته اینترنتتون الفا پلاس است؟ تا اونجایی که میدونم فقط انهایی که بسته الفا پلاس قعال دارن میتونن به شبکه lte همراه اول متصل بشن.

Sent from my iPhone 6s+
الان بسته الفا پلاس فعال کردم
سرعت نت بیشتر شد
ولی همچنان تو 4G رجیستر نمیشه

reza2700
17-09-2016, 10:53

قبل از اینکه این طرح از فاز بتا در بیاد من اقدام کردم که از همراه اول به ایرانسل ترابرد داشته باشم.

1 ماهه که هنوز درگیرم.
این در صورتی هستش که همه قوانین رو میدونم و از خود اپراتورهای مرکز تماس هاشون بهتر بلدم توضیح بدم.

بارها و بارها و بارها به کال سنتر هر دو اپراتور صحبت کردم.کلی اطلاعات غلط و درست گرفتم ازشون.آخرین بار دیگه همه ی هزینه هام صفر بود، حتی از سیمکارت همراه اولم استفاده نمیکنم و گذاشتم توی گوشی که باهاش تماس نگیرم.ترابردم رد شد. اپراتور همراه اول زنگ زدم میگه آقا شما قطعی صوری روی خط دارید برید مخابرات ببینید چرا!!!!! با هزار جور بدبختی و مرخصی از محل کار رفتم مخابرات، میگن آقا معلومه! خود همراه اول قطعی صوری میذاره روی خططتون تا ترابردتون انجام شه.یعنی در مرحله ترابرد نمیتوانید سند را نقل و انتقال بدید.اما خططون وضعیتش نرماله.اپراتور همراه اول چرت گفته!!!! رفتم ایرانسل، اون نمایندگی که من مراجعه کردم، کلا تو باغ نبودن!

همه ی این مراحل در صورتی اتفاق افتاده که اولین باری که درخواست ترابرد دادم، اس ام اس تایید رو ارسال کردم و فرداش سیمکارت ایرانسل برام اومد.اما دیگه قطع سیمکارت همراه اول و وصل سیمکارت ایرانسل الان یک ماهه که منو خسته کرده!!!!!!

به 100 روش مختلف تاحالا با ایرانسل حرف زدم! تنها کاری که میکنه فرم پیگیری ثبت میکنه.شاید! شاید! از هر 5 تا فرم یکبار یکی از مرکز ترابردشون زنگ برنه! بعد دلیل درست هم نمیگه! هیچی نمیگن! کلا همه ی فرم های پیگیری من 1 ماهه که در حال بررسی هستش!!!!!!!!!!!!

کلا توی این 2 اپراتور یک نفر وجود نداره که بگه آقا مشکل شما اینه!!!!! به این دلیل ریجکت میشید!!!!!! آخه واژه Authentication failure که نشد جواب.این در صورتی که سند من مشکلی نداره، هزینه خطم همیشه زیر 2 هزار تومنه، خطمم چند سالیه که دارم و از دائمی به دائمی دارم انتقال میدم اگه خدا بخواد و مسئولین بذارن و دست از ناهماهنگی ها و دزدی ها توی روز روشنشون بردارن!!!!!
معلومه کاربری که حداقل ماهی 100 هزار تومن پول قبض موبایلش میاد رو همراه اول نمیخواد از دست بده! بابا بسه انقدر کار شکنی نکنید.اپراتور های همراه اول که اطلاعات غلط میدن!!!! اپراتورهای ایرانسلم که کلا یه حرف دارن بزنن،"در حال پیگیری"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

همه ی این حرفا رو در حالتی دارم میزنم که دیروز صبح باز هم ترابرد من به همین دلیل Authentication failure برای بار حداقل هشتم رد شد!!!!!!!
دوست من بنده از همراه اول ترابرد کردم به ایرانسل ولی با خاطر پیامی که پخش میشه ناراضیم بهتون پیشنهاد میدم فعلا ترابرد نکنید

ho3in2012
17-09-2016, 12:02
الان رفتم دفتر خدمات مشترکین و سیمکارت رو عوض کردم و 5 تومن ازم گرفتن و روی پوکه این سیمکارته نوشته LTE USIM
همون موقع خود یارو سیمکارتو تست کرد و بازم به شبکه 4G وصل نشد
یه شماره داد گفت به این زنگ بزن
الانم زنگ زدم به اون شماره و یارو گفت این مشکل به ما مربوط نمیشه
یعنی مضخرف ترین کار زندگیم همین ترابرد کردن بود

reza2700
17-09-2016, 12:08
الان رفتم دفتر خدمات مشترکین و سیمکارت رو عوض کردم و 5 تومن ازم گرفتن و روی پوکه این سیمکارته نوشته LTE USIM
همراه اول ایرادات سیستمی زیاد داره

ho3in2012
17-09-2016, 12:22
همراه اول ایرادات سیستمی زیاد داره

بالاخره بعد چن بار تماس با 9990 مشکل بر طرف شد ولی سرعتش فرق چندانی با 3G نداره

Click 1
17-09-2016, 14:30
منم به رایتل ترابرد کردم و زنگ زدن گفتن فردا میاره . البته بعد از یک هفته :n13:

masoudyasar
17-09-2016, 16:09

1 ماهه که هنوز درگیرم.

سلام دوست عزیز
همانطور که دوست مون بالاتر گفت فعلا ترابرد رو بی خیال بشین چون این پیغام ترابرد همراه اول خیلی بده من که مجبور کرد برگردم همراه اول همه فکر می کردن خط قطع شده (همه مردم نمیدونن که ترابرد چیه)

saber73
17-09-2016, 16:50
دقیقا همینه
ولی به 4g وصل نمیشه

به جان خودم این سیم کارت از نوع 4g هستش باور نداری ببر نمایندگی نشون بده یا ببر امور مشترکین مگر اینکه همراه اول داره از این راه یه پول دیگه ای هم به جیب میزنه و روز روشن سر ملت کلاه میزاره ! این سیم کارت از نوع سه پانچ و در اندازه های : نانو . میکرو . نرمال . یا همون یو سیم محسوب میشه و بهتر تر و شکیل تر از ین سیم کارت تو ایران نداریم . تمامی اپراتورها برای شبکه 4g از این نوع دارن استفاده میکنن برا همراه اول هم فرقی نداره بازم میگم شاید دارن یا کارشکنی میکنن و یا سر ملت از این راه کلاه میزارن یا مشکلی چیزی تو ترابرد به وجود اومده برا خط شما . بعید هم نیست !

saber73
17-09-2016, 17:06

من گفتم کارشکنی و ایراد از خود ترابرد و همراه اول هستش دیگه الان ببین راحت 5000 ت از شما گرفتن ببین چقدر از این بلاها سر دیگر کاربران نمیارن . خود من سیم اول که رایگان دادن فعال نشد . مجبوری رفتم تعویض سیم کارت دادم و 5000 ت از جیبم رفت و حالا بعد گذشت یک هفته و همون 3 روز اخر یک هفته این سیم کارت تازه هم خود به خود نیم سوز شد و میگن دوباره برو تعویض سیم کارت انجام بده و 5000 ت ناقابل پرداخت کن . شما رو شبکه 4g ریجیستر نمیشدی ماله منم رو شبکه 3g کلا میپره و آنتن میره و سیم کارت از کار میافته . من میدونم مشکل از خود همراه اوله ولی با زور میگن فقط تعویض سیم کارت . ملت نکنین این کارها رو به خدا همه رو مسخره کردن و دارن بازی میدن . از طرفی هم دارن درامد زایی میکنن .

saber73
17-09-2016, 17:12
این که از اول مشخصه تو ایران تکنولوژی اسم داره نه کارایی و قابلیت یعنی 3G برابر با 4G . الان شهرستان ما : سرعت 3G همراه اول از 4G ایرانسل بیشتره .

SNOW PATROL
18-09-2016, 08:02
سلام دوستان ترابرد کردم از همراه اول به ایرانسل... سیمکارتم اومده که غیر فعاله العان باید منتظر بمونم? یا به جای پیام بدم? چقدر طول میکشه این مرحله?

ho3in2012
18-09-2016, 08:20
سلام دوستان ترابرد کردم از همراه اول به ایرانسل... سیمکارتم اومده که غیر فعاله العان باید منتظر بمونم? یا به جای پیام بدم? چقدر طول میکشه این مرحله?
صبر کنین
هر وقت سیمکارت فعلیتون غیرفعال شد
اون یکی رو داخل گوشی بزارین
حداکثر یک روز طول میکشه فک کنم
برای من که چن ساعت قبل اینکه سیمکارت برسه دستم ، سیمکارت قبلیم غیرفعال شد

Click 1
18-09-2016, 12:03
سلام دوستان من امروز سیمکارتم رسید حالا برای فعالسازی باید چیکار کنم ؟

پ.ن : توی سایت رایتل هم تایید کردم

saber73
18-09-2016, 13:51
سلام دوستان من امروز سیمکارتم رسید حالا برای فعالسازی باید چیکار کنم ؟

پ.ن : توی سایت رایتل هم تایید کردم

راهنمای ترابرد پذیری رایتل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Click 1
18-09-2016, 13:53
راهنمای ترابرد پذیری رایتل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تا مرحله 3 رو انجام دادم .

برای مرحله چهارم باید از سیمکارت قبلیم استفاده کنم یا سیمکارت رایتل ؟

saber73
18-09-2016, 13:54

دقیقا با کدوم شماره و کدوم بخش صحبت کردین که مشکل حل شد چه کاری برا خط شما انجام دادن . کلا مشکل از کجا بود ؟

saber73
18-09-2016, 13:59
تا مرحله 3 رو انجام دادم .

برای مرحله چهارم باید از سیمکارت قبلیم استفاده کنم یا سیمکارت رایتل ؟

سیم قبلی : پاسخ به پیامک تایید ترابردپذیری ظرف مدت تعیین شده معمولا 24 ساعت که یه پیام میاد و با قوانین موافقت میکنی و 1 رو میفرستی 667 و تموم میشه و پیام این سیم کارت تا چند لحظه یا چند مدت دیگه باطل میشود میاد و سیم کارت باطل میشه .

ho3in2012
18-09-2016, 14:44
دقیقا با کدوم شماره و کدوم بخش صحبت کردین که مشکل حل شد چه کاری برا خط شما انجام دادن . کلا مشکل از کجا بود ؟
اول اینکه سیمکارتی که اول بهم دادن سه سایز بود ولی 4G نبود
رفتم و با 5 تومن فورجی کردم
روی سیمکارت های فورجی بزرگ نوشته LTE USIM اگه همچین نوشته ای نداره یعنی فورجی نیس
دوم اینکه بعد فورجی کردن مشکل رجیستر داشتم تو شبکه فورجی اونم با تماس برطرف شد
هر بار تماس میگرفتم میگفتن اصلا منطقه شما فورجی نیست واسه همین وصل نمیشه و پیگیری نمیکردن چن بار زنگ زدم بالاخره یکی پیگیری کرد

Click 1
18-09-2016, 14:53
سیم قبلی : پاسخ به پیامک تایید ترابردپذیری ظرف مدت تعیین شده معمولا 24 ساعت که یه پیام میاد و با قوانین موافقت میکنی و 1 رو میفرستی 667 و تموم میشه و پیام این سیم کارت تا چند لحظه یا چند مدت دیگه باطل میشود میاد و سیم کارت باطل میشه . [/B]

ممنون دوست عزیز سیمکارتم فعال شد .

فقط رایتل هدیه ای نمیده ؟ :n35:

Masoud 206-16v
18-09-2016, 15:22
دوستان هنوز اون پيغام كذايي همراه اول پخش ميشه؟

7cEram

SNOW PATROL
18-09-2016, 15:35
صبر کنین
هر وقت سیمکارت فعلیتون غیرفعال شد
اون یکی رو داخل گوشی بزارین
حداکثر یک روز طول میکشه فک کنم
برای من که چن ساعت قبل اینکه سیمکارت برسه دستم ، سیمکارت قبلیم غیرفعال شد
اقا پیام اومد به دلیل donor time out درخواستتون رد شد! العان من باید چیکار کنم?! اگر دوباره درخواست بدم سیمکارت ایرانسلی که دستمه فعال میشه یا دوباره باید برام ارسال کنند?!

reza2700
18-09-2016, 16:52
دوستان هنوز اون پيغام كذايي همراه اول پخش ميشه؟

7cEram
هنوز هست

mohammadhossin01
18-09-2016, 18:16
///////////////////////////

Pooya Rezaie
18-09-2016, 18:27
دوستان اين پيغام مسخره اي كه ميگه مشترك مورد نظر ترابرد كرده تا كي ادامه داره و پخش ميشه؟ نزديك دو ماهه از رايتل به ايرانسل ترابرد كردم ، به پشتيباني رايتل زنگ زدم ميگه تنظيم مقررات گفته بزاريم و قرار نيست برداشته شه يعني چي ؟

saber73
18-09-2016, 19:36
روی سیمکارت های فورجی بزرگ نوشته LTE USIM اگه همچین نوشته ای نداره یعنی فورجی نیس
هر بار تماس میگرفتم میگفتن اصلا منطقه شما فورجی نیست واسه همین وصل نمیشه و پیگیری نمیکردن چن بار زنگ زدم بالاخره یکی پیگیری کرد

منم مشکل قطع شدن و رفتن انتن سیم کارت در شبکه 3g موقع استفاده از دیتا (اینترنت) رو دارم . جایی نیست نرفته باشم و زنگ نزده باشم . یه مشت احمق بی سواد رو گذاشتن پشت میز و شدن صاحب منصب و مقام چیزی هم از مخابرات و سیم کارت و شبکه نمیفهمن .

saber73
18-09-2016, 19:39
دوستان اين پيغام مسخره اي كه ميگه مشترك مورد نظر ترابرد كرده تا كي ادامه داره و پخش ميشه؟ نزديك دو ماهه از رايتل به ايرانسل ترابرد كردم ، به پشتيباني رايتل زنگ زدم ميگه تنظيم مقررات گفته بزاريم و قرار نيست برداشته شه يعني چي ؟

مرغ یک پا دارد همینه که هست . فکر نکنم بردارن . دوستانی که تجربه ترابرد و یا اطلاعاتی از ترابرد در خارج از کشور دارن و یا فامیلی اشنایی کشورهای خارج دارن آیا اونجا هم اینطوریه یا نه ؟

saber73
18-09-2016, 19:43
اقا پیام اومد به دلیل donor time out درخواستتون رد شد! العان من باید چیکار کنم?! اگر دوباره درخواست بدم سیمکارت ایرانسلی که دستمه فعال میشه یا دوباره باید برام ارسال کنند?!

از نو دوباره باید ترابرد بدی این بار برو حضوری نمایندگی و از اونجا ترابرد بده . البته قبل انجام این کار با اپراتور ی که قصد ترابرد به اون رو داشتی مسئله رو در میان بزار و بعد این کار رو انجام بده . اون سیم هم رفت به رحمت خدا دیگه فعال نمیشه و دوباره باید سیم بهت بدن .

saber73
18-09-2016, 19:46
ممنون دوست عزیز سیمکارتم فعال شد .

فقط رایتل هدیه ای نمیده ؟ :n35:

برو این لینک و حساب کاربری تو فعال کن ببین چی میده اگه بده همین جا میده نده هم دیگه هیچ :

سامانه مدیریت حساب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

saber73
18-09-2016, 20:06
منم مشکل قطع شدن و رفتن انتن سیم کارت در شبکه 3g موقع استفاده از دیتا (اینترنت) رو دارم . جایی نیست نرفته باشم و زنگ نزده باشم . یه مشت احمق بی سواد رو گذاشتن پشت میز و شدن صاحب منصب و مقام چیزی هم از مخابرات و سیم کارت و شبکه نمیفهمن .

از این نوع دادن :

اگه اینطوری باشه همراه اول داره سر ملت کلاه بزرگی رو میزاره و به اجبار 2 بار هزینه و تعویض سیم کارت رو جهت وصل شدن به شبکه 4G برا کابر تحمیل میکنه . در حالی که همون سیم کارت سه پانچ از لحاظ نرم افزاری و سخت افزاری هیچ تفاوتی با این سیم کارتهای LTE ندارن . شما ببینید سیم کارت های اولیه رایتل همون هایی که موقع روی کار اومدن این اپراتور توزیع شد درسته روشون نوشته 3.75 ولی الان اعلام شده همه گی 4G هستن و قابلیت LTE دارن و نیازی به تعویض نیست . ولی این همراه اول عجب مارمولکی شده ها ما خبر نداریم ............ :n36:

Pooya Rezaie
18-09-2016, 20:15
مرغ یک پا دارد همینه که هست . فکر نکنم بردارن . دوستانی که تجربه ترابرد و یا اطلاعاتی از ترابرد در خارج از کشور دارن و یا فامیلی اشنایی کشورهای خارج دارن آیا اونجا هم اینطوریه یا نه ؟

خداروشكر فقط واسه اينترنت استفاده ميكنم از اين سيم[emoji28]

saber73
18-09-2016, 20:28

خداروشكر فقط واسه اينترنت استفاده ميكنم از اين سيم[emoji28]

منم همینطور فقط برا اینترنت و اینکه سیم کارت های قدیمی رو به نسل جدید بدون هزینه تبدیل کنم این کار رو انجام دادم . نمیدونستم اینها تا چیزی از آدم در نیارن چیزی نمیدن .

Click 1
18-09-2016, 20:32
برو این لینک و حساب کاربری تو فعال کن ببین چی میده اگه بده همین جا میده نده هم دیگه هیچ :

سامانه مدیریت حساب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با کد دستوری ردم کلی چیز داده خخخخ

saber73
18-09-2016, 20:43
با کد دستوری ردم کلی چیز داده خخخخ

جل الخالق عجب :n19:

mehban
19-09-2016, 01:46

اگر فهمیدین مشکل از چیه به منم بگین

saber73
19-09-2016, 03:46
اگر فهمیدین مشکل از چیه به منم بگین

معمولا به این خطا یا ایراد میگن عدم پاسخ کاربر در زمان مناسب . یعنی به گفته اپراتور شما در مدت زمان اعلام شده به ترابرد پاسخ مثبت ندادی و تایید نکردی .

SNOW PATROL
19-09-2016, 05:12
معمولا به این خطا یا ایراد میگن عدم پاسخ کاربر در زمان مناسب . یعنی به گفته اپراتور شما در مدت زمان اعلام شده به ترابرد پاسخ مثبت ندادی و تایید نکردی .
خیر بنده پاسخ دادم.. صحبتی که با پشتیبانی کردم خود همراه اول اطلاعات رو تایید نکرد

mehban
19-09-2016, 08:08
خیر بنده پاسخ دادم.. صحبتی که با پشتیبانی کردم خود همراه اول اطلاعات رو تایید نکرد
ممنون. الان مشکلی تو مشخصات ما تو همراه اول هست یا بی دلیل رد کرده؟

mohammadhossin01
19-09-2016, 08:43
من دائمی همراه اول داشتم تو تاریخ 95/05/01 درخواست ترابرد دادم یه ایرانسل که رد شد و دوباره 95/05/06 درخواست دادم اما این بار با استفاده از #1 * و 9990 قبض رو پرداخت کردم تا کامل مبلغ صفر شه اگه 1000 ریال بدهکار باشین به همراه اول نمیزاره ترابرد کنید و در خواستتون رد میشه و هر روز چک کنید ببینین اگه مبلغی امده رو میان دوره سریع پرداخت کنید تا با مشکل مواجه نشید الان هم از همه چی شبکه ایرانسل راضیم و تعرفه هاش و بسته های اینترنتش از خود همراه اول بهتر و به صرفه تر هست

اینم سرعت اینترنت ایرانسل در استان سمنان - شهرستان شاهرود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

m_amin
19-09-2016, 10:16
من دائمی همراه اول داشتم تو تاریخ 95/05/01 درخواست ترابرد دادم یه ایرانسل که رد شد و دوباره 95/05/06 درخواست دادم اما این بار با استفاده از #1 * و 9990 قبض رو پرداخت کردم تا کامل مبلغ صفر شه اگه 1000 ریال بدهکار باشین به همراه اول نمیزاره ترابرد کنید و در خواستتون رد میشه و هر روز چک کنید ببینین اگه مبلغی امده رو میان دوره سریع پرداخت کنید تا با مشکل مواجه نشید الان هم از همه چی شبکه ایرانسل راضیم و تعرفه هاش و بسته های اینترنتش از خود همراه اول بهتر و به صرفه تر هست

اینم سرعت اینترنت ایرانسل در استان سمنان - شهرستان شاهرود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مشگل دويافت اس ام اس از بانك ها يا برنامه هاي خارجي ندارين!؟