مشاهده نسخه کامل
: مباحث مربوط به Overclock اا اورکلاک
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
سلام از همه ی صفحات عکس گرفتم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ess_1362
02-05-2010, 19:00
خوب اینم یکی دیگه از مزایای چیپست های ارزون قیمت انویدیا!!!
هیچ گزینه ای برای تنظیمات پردازنده و رمها نذاشته!!!!
بی انصاف!!!!!!!
خوب اینم یکی دیگه از مزایای چیپست های ارزون قیمت انویدیا!!!
هیچ گزینه ای برای تنظیمات پردازنده و رمها نذاشته!!!!
بی انصاف!!!!!!!
حالا چیکار کنم؟؟:41:
هیچ برنامه ای نیست که بشه باهاش cpu رو اورکلاک کرد؟؟
HASHEM289
03-05-2010, 00:34
حالا چیکار کنم؟؟:41:
هیچ برنامه ای نیست که بشه باهاش cpu رو اورکلاک کرد؟؟
دوست عزیز در پردازنده شما ضريب کلاک از طرف کارخانه سازنده قفل شده و در یکسری از cpu های amd این قابلیت گذاشته شده مثل Black Edition براي اورکلاک پردازنده هايي که ضريب پردازنده در آنها قفل است يا به عبارت ساده تر BLACK EDITION نيستند ، بايد در اولين قدم بيشترين مقدار فرکانس باس ( کلاک مرجع ) که مادربورد و پردازنده مي توانند در آن عمل کنند را پيدا کنيم . نام گزينه هاي مربوط به فرکانس ها و ضريب ها در بايوس و نرم افزار AOD متفاوت است .
از طرف ديگر اين گزينه ها در بايوس هاي مختلف نيز نام هاي متفاوت دارند . به عنوان مثال ، کلاک مرجع در نرم افزار AOD با نام BUS SPEED و در بايوس با نام FSB FREQUENCY ، HT FREQUENCY و ... شناسايي مي شود و همچنين در بايوس نيز کلاک مرجع مي تواند با نام هايي مانند CPU CLOKH FREQUENCY ، CLOCK Ratio و ... شناسايي مي شود . باپيدا کردن بيشترين فرکانس پردازنده مي توانيد کارايي سيستم را به ميزان قابل توجهي کاهش دهيد ، اما فرکانس پردازنده بخشي از مراحل پردازش است . براي رسيدن به بيشترين کارايي ، شما به کار روي فرکانس هاي ديگر نيز نياز داريد .
با اضافه کردن مقداري ولتاژ به پل شمالي مي توان آن را به 2400 تا 2600 مگاهرتز اورکلاک کرد که کارايي کنترلر حافظه و سرعت حافظه نهان سطح سوم را افزايش مي دهد . همچنين تغيير در فرکانس و زمان بندي هاي حافظه به بالاتر از 1066 مگاهرتز نيز افزايش داد . در صورتي که اگر فرکانس HYPER TRANSPORT به بيش از دو هزار مگاهرتز افزايش پيدا کند ، تاثير آن روي کارايي اندک است و به سادگي مي تواند موجب بي ثباتي سيستم شود .
به طور کلي ، براي سريدن به کارايي بالاتر و از دست ندادن پايداري سيستم بايد هر يک از فرکانس هاي گفته شده در بالا به تدريج افزايش پيدا کنند تا يک اورکلاک با ثبات را داشته باشيد
منبع:نشريه عصر شبکه ،شماره 88
اینم لینک دانلود نرم افزار AMD Over drive یا AOD
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
wonderful
03-05-2010, 17:55
دوست عزیز در پردازنده شما ضريب کلاک از طرف کارخانه سازنده قفل شده و در یکسری از cpu های amd این قابلیت گذاشته شده مثل Black Edition براي اورکلاک پردازنده هايي که ضريب پردازنده در آنها قفل است يا به عبارت ساده تر BLACK EDITION نيستند ، بايد در اولين قدم بيشترين مقدار فرکانس باس ( کلاک مرجع ) که مادربورد و پردازنده مي توانند در آن عمل کنند را پيدا کنيم . نام گزينه هاي مربوط به فرکانس ها و ضريب ها در بايوس و نرم افزار AOD متفاوت است .
از طرف ديگر اين گزينه ها در بايوس هاي مختلف نيز نام هاي متفاوت دارند . به عنوان مثال ، کلاک مرجع در نرم افزار AOD با نام BUS SPEED و در بايوس با نام FSB FREQUENCY ، HT FREQUENCY و ... شناسايي مي شود و همچنين در بايوس نيز کلاک مرجع مي تواند با نام هايي مانند CPU CLOKH FREQUENCY ، CLOCK Ratio و ... شناسايي مي شود . باپيدا کردن بيشترين فرکانس پردازنده مي توانيد کارايي سيستم را به ميزان قابل توجهي کاهش دهيد ، اما فرکانس پردازنده بخشي از مراحل پردازش است . براي رسيدن به بيشترين کارايي ، شما به کار روي فرکانس هاي ديگر نيز نياز داريد .
با اضافه کردن مقداري ولتاژ به پل شمالي مي توان آن را به 2400 تا 2600 مگاهرتز اورکلاک کرد که کارايي کنترلر حافظه و سرعت حافظه نهان سطح سوم را افزايش مي دهد . همچنين تغيير در فرکانس و زمان بندي هاي حافظه به بالاتر از 1066 مگاهرتز نيز افزايش داد . در صورتي که اگر فرکانس HYPER TRANSPORT به بيش از دو هزار مگاهرتز افزايش پيدا کند ، تاثير آن روي کارايي اندک است و به سادگي مي تواند موجب بي ثباتي سيستم شود .
به طور کلي ، براي سريدن به کارايي بالاتر و از دست ندادن پايداري سيستم بايد هر يک از فرکانس هاي گفته شده در بالا به تدريج افزايش پيدا کنند تا يک اورکلاک با ثبات را داشته باشيد
منبع:نشريه عصر شبکه ،شماره 88
اینم لینک دانلود نرم افزار AMD Over drive یا AOD
دوست عزیز برنامه ی aod فقط برای برد هایی با چیپست های amd کار می کنه و روی برد هایی با چیپست nvidia ارور میده
Richardus
04-05-2010, 10:21
من سیستمم رو که اورکلاک میکنم همه چیز عالی و پایداره.
اما وقتی در مواقع ری استارت دو بار کیس کلا خاموش روشن میشه و از حالت اورکلاک خارج میشه ؟
به چی باید ولتاژ بدم که اینجوری نشه ؟
ess_1362
04-05-2010, 17:26
من سیستمم رو که اورکلاک میکنم همه چیز عالی و پایداره.
اما وقتی در مواقع ری استارت دو بار کیس کلا خاموش روشن میشه و از حالت اورکلاک خارج میشه ؟
به چی باید ولتاژ بدم که اینجوری نشه ؟
مدل مادربردت چی هست؟؟
به نظر میاد یک جور مشکل از بایاس باشه تا ناپایداری
چون اگر در تست OCCT یا PRIME95 مشکلی از لحاظ ناپایداری نداشته باشه پس دیگه احیاجی به ولتاژ دادن نداره
Farshid72
05-05-2010, 20:40
این CPU با این قدرت فکر نمی کنم نیازی به اور داشته باشه ها! حالا هرجور صلاحه!:18:
سلام
نرم افزار CPU Level up رو از توس سی دی مادربردت نصب کن و اونجا خودش زده که تا چقدر می شه Overclock کرد می تونی آخرین مقدار رو انتخاب کنی و سیستم رو ریست کنی و با مقدار انتخابی شروع به کار کنی:20:
theophanic
07-05-2010, 18:19
با سلام خدمت دوستان عزیز
من وقتی از cpu-z استفاده می کنم بعضی از کادرهاشو خالی میذاره و نشون نمیده مشکل کار از کجاست ؟
یه عکس میذارم ممنون میشم جواب بدید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]د
Aryaeiboy
10-05-2010, 14:58
سلام. من 2 و3 روزی هست این سیستم رو بستم بازی زیاد می کنم. با 3dmax و Photoshop و Premier زیاد کار می کنم و کلا روی سیستم خیلی برنامه نصب می کنم. و سیستم 24 ساعته باید روشن باشه.
خواهشا منو راهنمایی کنین که چطور می تونم حداکثر کارایی رو از این سیستم بگیرم (اورکلاک یا انجام تنظیمات دیگر و..) البته بدون صدمه زدن به قطعات و یا کاهش عمر آنها.
این قطعات منه:
CPU: Core I7 930
CPU Cooler: Tuniq Tower 120 Extreme
Motherboard: Gigabyte GA-X58A-UD7
PSU: 600W OCZ
Graphic: Zotac GTX 260 896M
RAM: 3*2Gig 1600 CL9 Corsair XMS3
Case: Green Infinity
اینم شات های cpuz: با تنظیمات Default مادربورد بدون overclock
CPU:
Caches:
Mainboard:
Graphic:
Memory:
SPD:
اینم setup utility مادربوردم.(بهم بگین اینجا چه تنظیماتی انجام بدم)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1600x1200.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1600x1200.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه easy tune خودش اور داره با این برنامه اور کنم بهتره و یا با همون تنظیمات مادربورد؟
ساده:
حرفه ای:
باس رم من 1600. ولی اینجا 1066 نشون می ده. چرا؟ چکار کنم که درست بشه؟
ببخشید طولانی شد خیلی.
خلاصه فکر کنید می خوایید سیستم خودتون رو یه حالی بهش بدین دیگه
ممنون
ess_1362
10-05-2010, 18:15
سلام. من 2 و3 روزی هست این سیستم رو بستم بازی زیاد می کنم. با 3dmax و Photoshop و Premier زیاد کار می کنم و کلا روی سیستم خیلی برنامه نصب می کنم. و سیستم 24 ساعته باید روشن باشه.
خواهشا منو راهنمایی کنین که چطور می تونم حداکثر کارایی رو از این سیستم بگیرم (اورکلاک یا انجام تنظیمات دیگر و..) البته بدون صدمه زدن به قطعات و یا کاهش عمر آنها.
این قطعات منه:
اینم شات های cpuz: با تنظیمات Default مادربورد بدون overclock
CPU:
Caches:
Mainboard:
Graphic:
Memory:
SPD:
اینم setup utility مادربوردم.(بهم بگین اینجا چه تنظیماتی انجام بدم)
برنامه easy tune خودش اور داره با این برنامه اور کنم بهتره و یا با همون تنظیمات مادربورد؟
ساده:
حرفه ای:
باس رم من 1600. ولی اینجا 1066 نشون می ده. چرا؟ چکار کنم که درست بشه؟
ببخشید طولانی شد خیلی.
خلاصه فکر کنید می خوایید سیستم خودتون رو یه حالی بهش بدین دیگه
ممنون
من گفتم 3 تا شات شما از همه قسمتهای سیستم یک شات گذاشتی:31:
خوب یک شات هم از کل سیستم(مانیتور و کیس و کیبوردو ...به همراه میزش هم میزاشتی):31::31:
به هر حال جواب شما را در پست مربوطه دادم
htc-hd2es
11-06-2010, 08:34
دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین:
اگه یه پردازنده رو مثلا" از 2.8ghz به 3.3ghz اورکلاک کنیم وسپس cpuرو از مادربورد خارج کنیم و روی یه بورد دیگه نصب کنیم_آیا در روی برد جدید با فرکانس قبلی و اولیه کار میکنه یا با فرکانس اورکلاک شده؟
ess_1362
11-06-2010, 10:03
دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین:
اگه یه پردازنده رو مثلا" از 2.8ghz به 3.3ghz اورکلاک کنیم وسپس cpuرو از مادربورد خارج کنیم و روی یه بورد دیگه نصب کنیم_آیا در روی برد جدید با فرکانس قبلی و اولیه کار میکنه یا با فرکانس اورکلاک شده؟
در این صورت با فرکانس مرجع کار می کنه
چون تنظیمات اورکلاک در بایاس ذخیره میشه نه در پردازنده
amin_caragt2
14-06-2010, 15:01
سلام به اساتید اقا ما هم 890 خریدیم تا به کمک شما دوستان بتونیم چندتا رکورد کچولو بزنیم
دیشب تو چند ساعت اول که داشتم تست میکردم یک CPU 140 سمپرون تا 4050 مگاهرتز تونستم ببرم بدون استفاده از تجهیزات و همینجور تا فرکانس مرجع 300 راحت تصویر میداد ولی انصافا با این پول و کلا زیر 200 تومن فکر نمیکنم همیچین بوردی گیر کسی بیاد خیلی امکانات اور کاملی داره دمش گرم بایوستار البته برای برد کم نذاشتم و یک جفت رم GSKILL TRIDENT 1866 هم براش خریدم
اساتید لطفا جواب بدن: بدون تجهیزات اور تا چه فرکانسی تصویر بده خوبه و چندتا نکته ضریف دیگه که بشه فهمید چه قدر این بورد قویه
harrypotter
14-06-2010, 17:06
این قطعات منه:
چه فرکانسی مد نظرت هست؟
من این مین رو دارم بگو تا راهنماییت کنم
ess_1362
14-06-2010, 17:23
اساتید لطفا جواب بدن: بدون تجهیزات اور تا چه فرکانسی تصویر بده خوبه و چندتا نکته ضریف دیگه که بشه فهمید چه قدر این بورد قویه
خوب اینکه در اور چقدر جواب بده باید دید شما چه قصدی داری؟
اگر فقط برای رکورد میخوای که فقط دمای IDLE را داشته باش که از 69 بیشتر نشه و البته سعی کن از یک سیستم عامل سبک استفاده کنی و کلیه برنامه های زائد را که دمای پردازنده را بالا میبره حذف کنید(حتی یکسری از برنامه های خود ویندوز را از طریق ADD REMOVE COMPONENT در کنترل پنل)
بعدش هم تنظیمات را از قبل محاسبه کن و فقط یک ولیدیت بگیر
البته با این روش فکر می کنم بشه 140 را تا 4.8 هم اور کرد که خوب ریسک بالایی داره
باز هم تاکید می کنم این روش فقط برای رکورد هست نه کاربرد 7/24 وگرنه پردازنده میترکه پس باید بلافاصله پس از بوت ولیدیت بگیری
برو ببینم میتونی منفجرش کنی؟!:31:
سلام
من تو تايپيك ها متوجه نشدم آخر سر چه طوري اوور ميكنيد؟
از تنظيمات مادر برد يا با استفاده از نرم افزار؟
------------------------
MB:Giga EP41-UD3L
CPU:Intel E5300
RM:2gig 800FBS
VGA:Geforce 9400GT اوور كلاك شده
بايوس هم آپديت شده
چه فرکانسی مد نظرت هست؟
من این مین رو دارم بگو تا راهنماییت کنم
سلام ،
فکر کنم از ادامه سوال دوستمون خبری نشد! من سیستمی مشابه شما دارم:
X58A-UD7
Core i7 930
Corsair Dominator 1600 3*2GB
هدفم 3.7GHz هست با مولتی پلیر 21
DRAM Voltage را روی 1.64 گذاشتم و مشکلی از آن بابت ندارم
Vcore را 1.264 و QPI را 1.255 که می گذارم (البته CPU-Z ولتاژ را 1.232 میخونه) توی تست prime95 مشکلی نداره ولی توی چند روز بعدش توی یکی از Cold boot ها Fail میشه و برمیگرده روی Default.
جالبه الان هم با Vcore 1.275 با FSB 177 (در این حالت CPU-Z در حالت لود 1.248 می خونه) اگر QPI/VTT را روی کمتر از 1.31 بگذارم توی تست prime95 کرش می کنه ولی اگر روی QPI/VTT را روی 1.31 بگذارم تا حالا علاوه بر اینکه با تست prime مشکل نداره فعلا مشکل Cold Boot را هم نداشتم.
به هر حال اگر نکته ای هست ممنون میشم راهنمائی کنید.
ess_1362
25-06-2010, 20:24
سلام ،
X58A-UD7
Core i7 930
Vcore را 1.264 و QPI را 1.255 که می گذارم (البته CPU-Z ولتاژ را 1.232 میخونه) توی تست prime95 مشکلی نداره ولی توی چند روز بعدش توی یکی از Cold boot ها Fail میشه و برمیگرده روی Default.
جالبه الان هم با Vcore 1.275 با FSB 177 (در این حالت CPU-Z در حالت لود 1.248 می خونه) اگر QPI/VTT را روی کمتر از 1.31 بگذارم توی تست prime95 کرش می کنه ولی اگر روی QPI/VTT را روی 1.31 بگذارم تا حالا علاوه بر اینکه با تست prime مشکل نداره فعلا مشکل Cold Boot را هم نداشتم.
احتمالا یک پارامتر دیگه داره برای شما محدودیت ایجاد می کنه!
سه تا شات از پردازنده و مموری و SPD برنامه CPU-Z بعد اور بذارید لطفا!
احتمالا یک پارامتر دیگه داره برای شما محدودیت ایجاد می کنه!
سه تا شات از پردازنده و مموری و SPD برنامه CPU-Z بعد اور بذارید لطفا!
حتما، مرسی
یک نکته فقط اضافه کنم که دز Bios گزینه های hyper threading و ،Turbo mode را disable کردم (HT در نرم افزارهای مورد استفاده من بی تاثیره لذا غیرفعال کردن آن چند درجه ای CPU را خنک می کنه) و به گزینه های کالیبراسیون و ... دست نزدم.
حالت IDLE با setting ذکر شده در بایوس (پست 2018)
حالت Full load با setting ذکر شده در بایوس تحت prime95 (پست 2018)
دوباره ممنون
amd>intel
25-06-2010, 22:51
سلام
من تو تايپيك ها متوجه نشدم آخر سر چه طوري اوور ميكنيد؟
از تنظيمات مادر برد يا با استفاده از نرم افزار؟
------------------------
MB:Giga EP41-UD3L
CPU:Intel E5300
RM:2gig 800FBS
VGA:Geforce 9400GT اوور كلاك شده
بايوس هم آپديت شده
تو بايوس اوركلاك حرفه اي تر هست . با نرم افزار نميشه زياد رفت بالا :11:
harrypotter
25-06-2010, 22:58
سلام ،
X58A-UD7
Core i7 930
کلن UD7 ولتاژ هارو یه مقدار بیشتر از اونی که هست بالا میبره. مثلن دلیلی نداره روی فرکانس پایه تنظیمات معمول بایوس ولتاژ CPU روی 1.20 باشه. اونم 1.20 که من باهاش 4000 رو توی مین قبلیملود میکردم.
در کل برای 3.7 شما زیاد تنظیمات رو دستکاری نکن. شاید درست نباشه و بعضی از دوستان ایراد بگیرن که فلان پارامتر باید اینقد ولتاژ بهش داده بهش یا ... ولی این به شخصه تنظیماتی هست که خودم انجام میدم.
CPU Voltage رو روی 1.20 بزاید
CPU VTT رو هم روی 1.20 یا 0.1 بالا یا پایین
رم رو هم دفعه اول بهش ولتاژ ندین اگه کار کرد که چه بهتر وگرنه اگه اروری گرفتین یا صفحه آبی اومد روی 1.65 بزارید.
اگه تایمینگ رم میخاین XMP رو فعال کنید و System Memory Muliplier رو روی 8 بزارید و DRAM Timing رو هم روی Auto بزارید و تامینگ ها رو روی 7-7-7-18 کنید. اگه به DRAM دست نزنید روی تامینگ 8 یا 9 کار میکنه.
hباز اگه مشکلی توی بوت کردن داشتید به Advanced CPU Features برید گزینه های 5 7 9 رو Disable کنید(شمارش گزینه ها بدون CPU Frequency)
کلا این مین ولتاژ cpu رو حالت auto باشه اگه cpu رو اور کنید خودش اوتوماتیک ولتاژ cpu رو تنظیم میکنه و نیازی به دادن ولتاژ
به cpu نیست
ess_1362
26-06-2010, 19:02
حتما، مرسی
یک نکته فقط اضافه کنم که دز Bios گزینه های hyper threading و ،Turbo mode را disable کردم (HT در نرم افزارهای مورد استفاده من بی تاثیره لذا غیرفعال کردن آن چند درجه ای CPU را خنک می کنه) و به گزینه های کالیبراسیون و ... دست نزدم.
سلام
راستش بهتر بود که دمای فول لود را در اجرای PRIME95 به من گزارش میدادین نه اینکه در حین اجراش از CPU-Z شات بذارید:31:
به هر حال شما یکبار دیگه تست را انجام بدین و اگر دمای فول لود زیر 76 درجه بود پارامترهای زیر را تغییر بدین :
اول از همه این چند پارامتر را غیر فعال کنید چون در اورکلاک موجب تداخل و گرم شدن دمای پردازنده میشه :
INTEL TURBO BOOST : DISABLE
CPU ENHANCED HALT(C1E) : DISABLE
C3/C6/C7 STATE SUPPORT : DISABLE
CPU EIST FUNCTION : DISABLE
CIA2 : DISABLE
بعدش سایر تنظیمات را بصورت زیر تغییر بدین :
BCLK : 200
CPU CLOCK RATIO : 18.5
QPI RATIO : 32X
SPD : 8
DDR VOLTAGE : 1.5
QPI VOLTAGE : 1.15
VCORE : 1.2
VVT : 1.14
PLL V: 1.7
الان فرکانس رمهای شما از 1400 به 1600 فیکس میشه و فرکانس پردازنده هم دقیقا روی 3.75 قرار میگیره
بعدش تست PRIME95 با دمای ماکزیمم هم فراموش نشه!!
ضمن اینکه رمها فعلا اصلا به افزایش ولتاژ نیاز ندارند!!
پس از انجام تست هم سه تا شات از مموری و پردازنده و SPD بذارید!
موفق باشید
TREASURES
29-06-2010, 09:39
سلام
یه خبر سی پی یو I7 از مرز 7400 عبور کرد :18: رکوردشم تو VALID هست :8:
Hessam_7800gtx
29-06-2010, 10:01
این مطمینا باگ cpuz هستش چونکه مولتی سی پی یو 920 هیچ جوره به 32 نمیرسه نهایتا 23
arashyty
29-06-2010, 10:56
من سی پی یو intel p4 2.6 رو تا 3.23 اور میکنم ولی میخوام جلوتر برم نمیشه مشکل خنک کردنش نیست .پاور من 650w هست مشکل کجاست ؟اگه اجازه بده تا 4ghz هم میرم .مادربردم intel p4i65g هست چطوری میتونم ولتاج رو دست کاری کنم؟فکر کنم بتونم باهاش رکورد بزنم چون فرکانس پایه تا 355 زیاد میشه یعنی 7.1ghz!!!!
ess_1362
29-06-2010, 20:29
سلام
یه خبر سی پی یو I7 از مرز 7400 عبور کرد :18: رکوردشم تو VALID هست :8:
این شات 100% چند تا ایراد داره
مهمترین سوتیش هم همین مالتی پلایر هست که نهایتا برای پردازنده ای مثل 920 چیزی بین 20 تا 22 هست!
مورد بعدی اینکه اگر هم فرضا بخوان با این پردازنده رکورد بزنند هیچوقت به این رکورد و حتی کمترش هم نمیرسند چون این پلتفرم برای رکورد زدن یک نقطه ضعف کوچیک داره اون هم افزایش فرکانس QPI هست که متاسفانه ضریبی براش تعبیه نشده و با افزایش این فرکان دمای پردازنده و پل شمالی هم تصاعدی زیاد میشه و فقط باید به دنبال مدلهای با مالتی پلایر باز باشند که اونها هم قیمت بالایی دارند!!
حالا از همه اینها که بگذریم این شات را باید در تاپیک مخصوص خودش میزدی:31::31::46:
TREASURES
29-06-2010, 20:42
این شات 100% چند تا ایراد داره
مهمترین سوتیش هم همین مالتی پلایر هست که نهایتا برای پردازنده ای مثل 920 چیزی بین 20 تا 22 هست!
مورد بعدی اینکه اگر هم فرضا بخوان با این پردازنده رکورد بزنند هیچوقت به این رکورد و حتی کمترش هم نمیرسند چون این پلتفرم برای رکورد زدن یک نقطه ضعف کوچیک داره اون هم افزایش فرکانس QPI هست که متاسفانه ضریبی براش تعبیه نشده و با افزایش این فرکان دمای پردازنده و پل شمالی هم تصاعدی زیاد میشه و فقط باید به دنبال مدلهای با مالتی پلایر باز باشند که اونها هم قیمت بالایی دارند!!
حالا از همه اینها که بگذریم این شات را باید در تاپیک مخصوص خودش میزدی:31::31::46:
اگه این طور باشه هر چی رکورد I7 920 تو سایت VALID هست همگی اشتباه هست چون همشون بالای 22 مالتی پلیر دارن
بهترین رکوردی که شما از I7 دیدی چند بود؟
ess_1362
29-06-2010, 20:46
اگه این طور باشه هر چی رکورد I7 920 تو سایت VALID هست همگی اشتباه هست چون همشون بالای 22 مالتی پلیر دارن
بهترین رکوردی که شما از I7 دیدی چند بود؟
هر رکوردی که مالتی پلایرش بیشتر از 22 هست جعلی هست!!
بهترین رکوردی که به شخصه با این پردازنده با نیتروژن مایع دیدم 5.85 بود
البته این بهترین رکوردی هست که من دیدم و مستند هست ولی شاید مثلا حدود 6 هم رکورد داشته باشه و من ندیده باشم!!
Hessam_7800gtx
29-06-2010, 23:00
والا اون رکورد که شما هم دیدی احتمالا فیک بوده و یا نوی hwbot ثبت نشده چون مرجع جهانی اور کلاک سایت hwbot.org هستش و تمامی رکورد ها در اونجا ثبت میشند و رکورد پردازنده 920 رو هم ز همونجا میتونید ببینید که اینه :
htc-hd2es
30-06-2010, 10:45
سلام اساتید عزیز
راستش چند روز پیش برد MSI آنبرد با پردازنده AMD Athlon x4 635 2.9ghz گرفتم.
میخواستم بپرسم واسه اور کردن حداقل تا3.5 گیگ بهترین راه چیه؟آیا باید HT از 1000 بیارم رو800 یا نه همینطور باس پردازنده رو افزایش بدم.
سوال دیگم اینه که این برد دوتا دکمه داره که با فشار اونا تا 20درصد اورکلاک میشه به نظر شما با فشار دکمه اور کنم یا از بایوس؟
دیروز 200 مگ امتحانی اور کردم تو اجرای گیم به مشگل خورد و با لگ پخش کرد و تا باس رو به حالت اول برگردوندم دوباره گیم رون پخش کرد به نظر شما مشکل چی میتونه باشه؟
لطفا" راهنماییم کنید!:11:
ess_1362
30-06-2010, 11:35
سلام اساتید عزیز
راستش چند روز پیش برد MSI آنبرد با پردازنده AMD Athlon x4 635 2.9ghz گرفتم.
میخواستم بپرسم واسه اور کردن حداقل تا3.5 گیگ بهترین راه چیه؟آیا باید HT از 1000 بیارم رو800 یا نه همینطور باس پردازنده رو افزایش بدم.
سوال دیگم اینه که این برد دوتا دکمه داره که با فشار اونا تا 20درصد اورکلاک میشه به نظر شما با فشار دکمه اور کنم یا از بایوس؟
دیروز 200 مگ امتحانی اور کردم تو اجرای گیم به مشگل خورد و با لگ پخش کرد و تا باس رو به حالت اول برگردوندم دوباره گیم رون پخش کرد به نظر شما مشکل چی میتونه باشه؟
لطفا" راهنماییم کنید!:11:
سلام
بهترین راه برای اورکلاک تغییر پارامترها از درون بایاس هست چون اینطوری کلیه مقادیر تحت کنترل شما هست و به اصطلاح امنتر هست
ضمنا شما مدل مادربرد و همینطور مدل و توان واقعی پاور و مدل کارت گرافیک را هم ذکر کنید!
البته به شما توصیه می کنم که یک تاپیک جدید باز کنید و در اون تاپیک علاوه بر موارد فوق سه تا شات از تبهای مموری و پردازنده و SPD برنامه CPU-Z بذارید و ضمنا یک تست 30 دقیقه ای هم با PRIME95 از سیستم بگیرید و حین تست دمای ماکزیمم پردازنده را هم با HW MONITOR گزارش کنید!
این جوری دوستان بهتر می تونند شما را راهنمایی کنند .
Dark.Life
01-07-2010, 01:37
دوستان اینتل e4600 حداکثر تا چقدر اور میشه ؟
خودم تا رو 3 راحت بردمش 100% استیبله ولی میخام تا 3.5 یا حتا بیشتر برم
واسه 3 ولتاژ روی 1.4 گزاشتم و به ولتاز fsb و ... دست نزدم ولی 3.2 هر کاری میکنم استیبل نمیشه ... ولتاز fsb و NB و SB رو افزایش دادم هیچ تاثیری نداشت
رم در همه حالات روی 800 بوده
حالا چی کار کنم روی 3.4 یا بیشتر استیبل بشه ؟
Hessam_7800gtx
01-07-2010, 15:00
دما دوست عزیز :دی؟؟ vtt رو چند ست کردی؟؟
Dark.Life
01-07-2010, 15:25
دما دوست عزیز :دی؟؟ vtt رو چند ست کردی؟؟
اینجا کامل توضیح دادم :
M.B: GIGABYTE GA-X58A-UD3R rev 2.0
CPU: Intel Core i7 -920 - 2.66GHz
RAM: CORSAIR Dominator - Triple Channel -1600 - 6GB =3 x 2GB
VGA: Giga ATI HD5830
POWER: Green 885B
برا این سیستم تنظیمات بایوس رو بذارید . نمی خوام زیاد اورکلاک کنم.در حد 5 %
البته اینو بگم رم منو 1066 می شناسه ! اول اینو درست کنید :31:
یکی که وارده ... لطفا !
Nico-SMY
15-07-2010, 12:48
می خوام بدونم فنوم 955 تا چه فرکانسی برای کار دائم با فن Hyper 212 plus میشه اور کرد؟
amd>intel
15-07-2010, 13:50
دما فعلي با hwmonitor و مادربرد و پاور
alborz_k
15-07-2010, 13:57
M.B: GIGABYTE GA-X58A-UD3R rev 2.0
CPU: Intel Core i7 -920 - 2.66GHz
RAM: CORSAIR Dominator - Triple Channel -1600 - 6GB =3 x 2GB
VGA: Giga ATI HD5830
POWER: Green 885B
برا این سیستم تنظیمات بایوس رو بذارید . نمی خوام زیاد اورکلاک کنم.در حد 5 %
البته اینو بگم رم منو 1066 می شناسه ! اول اینو درست کنید :31:
یکی که وارده ... لطفا !
سلام. از داخل بایوس multuplier رو افزایش بدین تا فرکانسش به 15600 برسه!(باید روی 12 بزارین)
ولتاژ رم رو هم روی 1.65 قرار بدین (گزینش باید dram voltage یا vd voltage باشه )
زمان تأخیر رم رو هم تنظیم کنید
---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
می خوام بدونم فنوم 955 تا چه فرکانسی برای کار دائم با فن Hyper 212 plus میشه اور کرد؟
تا فرکانس حدود 4000 دما در حالت نرمال خواهد بود ولی برای کار طولانی مدت فرکانس بیشتر از 3500 توصیه نمی شه چون به مادربرد و همچنین پردازند فشار بسیار زیادی می اره!
Nico-SMY
15-07-2010, 17:01
Atlon X4 635 رو هم تا این فرکانس میشه راحت اور کرد ؟( منظورم تا 3.5 هستش ) اگه نمیشه تا چه فرکانسی به صورت 24 ساعته میشه اور کرد؟
ess_1362
15-07-2010, 21:17
Atlon X4 635 رو هم تا این فرکانس میشه راحت اور کرد ؟( منظورم تا 3.5 هستش ) اگه نمیشه تا چه فرکانسی به صورت 24 ساعته میشه اور کرد؟
با فن استوك خيلي نميشه اورش كرد
ولي اگر محدوديت فن استوك از بين بره بدون افزايش ولتاژ راحت تا 400-500 مگاهرتز اور ميشه و با خنك كننده متوسط تا 4 گيگاهرتز هم اوركلاك ميشه
Nico-SMY
16-07-2010, 11:18
بین اتلون 635 و فنوم 945 چه قدر تفاوت در کارایی وجود داره و آیا ارزش داره حدود 40 تومن بیشتر بدم و 945 بگیرم ؟
( یک فن Hyper 212 Pus دارم با اون 635 و 945 هر کدوم راحت تا چند برای استفاده دائم اور میشن؟)
ess_1362
16-07-2010, 12:26
بین اتلون 635 و فنوم 945 چه قدر تفاوت در کارایی وجود داره و آیا ارزش داره حدود 40 تومن بیشتر بدم و 945 بگیرم ؟
( یک فن Hyper 212 Pus دارم با اون 635 و 945 هر کدوم راحت تا چند برای استفاده دائم اور میشن؟)
بستگي به كاربرد داره!!
مثلا در بازي خيلي تفاوت ندارند(ولي 945 كمي قويتر هست) ولي در ساير امور 945 قويتر هست
ضمن اينكه با اين خنك كننده هر دو پردازنده را تا 4 مي تونيد اور كنيد(به شرطي كه محدوديت پاور نداشته باشيد)
Nico-SMY
16-07-2010, 12:30
بستگي به كاربرد داره!!
مثلا در بازي خيلي تفاوت ندارند(ولي 945 كمي قويتر هست) ولي در ساير امور 945 قويتر هست
ضمن اينكه با اين خنك كننده هر دو پردازنده را تا 4 مي تونيد اور كنيد(به شرطي كه محدوديت پاور نداشته باشيد)
می خوام یک پاور 685 گرین بخرم. مادربوردی هم که می خوام بخرم یکی از مدل های زیره .این مدلهه برای اور خوب هستند دیگه؟
MSI 770-G45
GA MA770TA-UD3
مین دومی برای کار شما بهتره و اورکلاک پذیری بالاتری داره
Nico-SMY
16-07-2010, 14:07
اگه دومی رو گیر نیاوردم , اولی که تو اور محدودیت ایجاد نمی کنه ؟( یعنی تا 1000 -1200 مگاهرتز راحت میشه 945 رو اور کرد دیگه )
ess_1362
16-07-2010, 19:50
می خوام یک پاور 685 گرین بخرم. مادربوردی هم که می خوام بخرم یکی از مدل های زیره .این مدلهه برای اور خوب هستند دیگه؟
MSI 770-G45
GA MA770TA-UD3بايد ديد براي چه گرافيكي قرار هست استفاده بشه ولي مثلا اين پاور براحتي از پس يك 5870 به همراه اوركلاك پردازنده و رم و كارت گرافيك بر مياد
در مورد مادربرد فرق چنداني ندارند چون هر دو تا اين ميزان اوركلاك محدوديت ايجاد نمي كنند ضمن اينكه اين چند مدل زير را هم مد نظر داشته باشيد :
ASUS M4A77TD 104000
ASUS M4A77TD PRO-USB3 137000
ASUS M4A87TD-EVO 148000
ASUS M4A88TDM 120000
ASUS M4A88TD-V EVO USB3 135000
Nico-SMY
17-07-2010, 18:29
برام یک لینک از مشخصات مادربورد زیر می زاری؟
ASUS M4A77TD PRO-USB3
HardWare Professor
17-07-2010, 18:48
برام یک لینک از مشخصات مادربورد زیر می زاری؟
ASUS M4A77TD PRO-USB3
برو سایت اسوس/بعد مشخصات هر مادربوردی رو خواستی در قسمت سرچ سایت بنویس
Nico-SMY
19-07-2010, 10:33
تو مادربورد اين كه ميگن 8+1 فاز يا 4+1 فاز يعني چي؟
كدوم يكيش بهتره؟
ess_1362
19-07-2010, 16:02
كدوم يكيش بهتره؟
بايد ديد از چه منظري به اين موضوع نگاه مي كنيد
براي اوركلاك(مخصوصا سنگين) هر چقدر تعداد فازهاي توان پردازنده بيشتر باشه رسيدن به فركانس بالاتر و پايداري بيشتره
HardWare Professor
19-07-2010, 16:12
كدوم يكيش بهتره؟
هر چه قدر تعداد فازهای تامین برق cpu بیشتر بشه قابلیت اور کلاک میره بالا/
گیگابایت در جدیدترین مین خودش ex58a-ud9 از 24 فاز برای تامین برق cpu بهره برده
و با قرار دادن قابلیت جدید unlocked power در این مادربورد میتوان 12 فاز را غیر فعال کرد
و در صورت اورکلاک بالا اون 12 فاز رو دوباره فعال کرد
Nico-SMY
19-07-2010, 16:12
براي اوركلاك پردازنده خودم كه 945 هست اين 5 فاز هاش جواب مي ده ديگه ( اور تا 4 گيگاهرتز)؟
يك مادربورد 8+2 فاز كه ساتا 6 و usb3 باشه و زير 150 چي پيشنهاد مي كنيد ؟
alborz_k
19-07-2010, 17:25
براي اوركلاك پردازنده خودم كه 945 هست اين 5 فاز هاش جواب مي ده ديگه ( اور تا 4 گيگاهرتز)؟
يك مادربورد 8+2 فاز كه ساتا 6 و usb3 باشه و زير 150 چي پيشنهاد مي كنيد ؟
تعداد فاز به تنهایی برای تعیین توانایی سیستم در تأمین توان مورد نیاز پردازنده کافی نیست . چون انواع اقسام سیستم های آنالوگ ، دیجیتال ، هیبرید برای بخش توان داریم که هر کدومشون انواع مختلفی دارند و در هر نوع ، بسته به نوع قطعات استفاده شده می تونند توان متفاوتی رو به پردازنده تحویل بدن . در کل در دو نوع سیستم توان یکسان ، هر چه قدر که تعداد فاز بیشتر باشه فشار به این بخش برد کمتر می شه .
پس نتیجه می گیریم که با توجه به تعداد فاز های توان ، نمیشه به طور دقیق در مورد کارایی و عملکرد مادربرد تصمیم گرفت .
در مورد این برد به خصوص شما هم بگم که اگه روی برد نوشته شده باشه که قابلیت کار با پردازنده های 140 واتی رو داره ، نباید در اورکلاک مشکل ایجاد کنه . البته مطمئنأ شما نمی تونید از این پردانزده در فرکانس 4 گیگاهرتز به صورت مداوم استفاده کنید!!
گیگابایت در جدیدترین مین خودش ex58a-ud9 از 24 فاز برای تامین برق cpu بهره برده
یک برد که از سیستم توان دیجیتال استفاده می کنه (مثل برد DFIدر همین سطح که بخش توانش به صورت دیجیتال و 5 فاز برای هسته هست ) کارایی بسیار بهتر و پایدار تری در اورکلاک به ارمغان می اره!! این استفاده کیلویی از خازن ، چوک ، ماسفت کاملأ جنبه ی تبلیغاتی داره! (حالا ممکنه که در رکورد گیری با نیتروژن مایع تفاوت هایی داشته باشه که اون رو هم بعید می دونم!!!)
سلام و خسته نباشید به همه ی دوستان
درباره over clock پردازنده های p4 اطلاعاتی می تونید در اختیارم بزارید .
shadow666
20-07-2010, 14:02
سلام . من سی پی یو 1055t تازه برداشتم. یه کولر خوب با حدود قیمت 50 تومن لطفا معرفی کنین که یکم اورکلاکش بکنم.رم لازم نداره؟
alborz_k
20-07-2010, 15:11
سلام . من سی پی یو 1055t تازه برداشتم. یه کولر خوب با حدود قیمت 50 تومن لطفا معرفی کنین که یکم اورکلاکش بکنم.رم لازم نداره؟
بهترینش در اون محدوده tuniqtower 120 extreme هست که با اون تا 4 گیگاهرتز دما از سطح مجاز بیشتر نمی شه .
alborz_k
20-07-2010, 20:22
سلام و خسته نباشید به همه ی دوستان
درباره over clock پردازنده های p4 اطلاعاتی می تونید در اختیارم بزارید .
سلام. معماری این پردازنده ها طوری هست که با افزایش فرکانس کارایی تغییر زیادی نمی کنه ولی میزان دما به شکل محسوسی بالا می ره . پس کلأ اورکلاک پنتیوم ها چندان معقول نیست و به دردسرش نمی ارزه . نگه این که بخواین باهاش تمرین کنید و تجربه کسب کنید .
Nico-SMY
22-07-2010, 12:17
سلام
می خواستم بدونم این مادربورد 770T-USB3 چطوره؟( از نظر کیفیت و سطح اور)
به نظر شما کدوم یکی از مادربورد های زیر رو بخرم؟
MSI 770-G45
770T_USB3
alborz_k
22-07-2010, 12:34
سلام
می خواستم بدونم این مادربورد 770T-USB3 چطوره؟( از نظر کیفیت و سطح اور)
به نظر شما کدوم یکی از مادربورد های زیر رو بخرم؟
MSI 770-G45
770T_USB3
از هر دو نظر نسبت به قیمتش انتخاب بسیار خوب و مناسبیه . البته مطمئنأ به پای رقیبان 890fx نمی رسه!!!
من این برد رو به g45 ترجیح می دم .
Nico-SMY
22-07-2010, 12:43
نظر خودم رو گیگا هستش .به نظر شما بین بردهای زیر کدوم بهتره ؟ (برای اور و قیمتاشونم چنده)
770T-UD3P
770T-USB3
785GT-UD3H
همشون USB 3 و ساتا 3 دارند دیگه؟
Nico-SMY
22-07-2010, 23:49
کسی جواب ما رو نمی ده؟
alborz_k
05-08-2010, 11:21
نظر خودم رو گیگا هستش .به نظر شما بین بردهای زیر کدوم بهتره ؟ (برای اور و قیمتاشونم چنده)
770T-UD3P
770T-USB3
785GT-UD3H
تفاوت زیادی با هم ندارند ، ولی 785 کمی بهتر عمل می کنه .
در کل اگه می خواین پردارنده رو تا فرکانس های بالا اورکلاک کنید ، بهتره دنبال مدل های 790,890 fx.gx باشین.
نه.
770 USB3 فقط USB 3 داره sata2 هستش.
من همین بردو دارم.
---------
دوستان من میخوام Athlon II 635 رو اور کنم.
حالا چیکار میتونم بکنم ؟
---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------
بعد یه سوال بی ربط
البته متغیر ها فرضی هستند.
یه CPU ی دو هسته ای 1 گیگاهرتز بهتره
یا یه CPU ی تک هسته ای 1.8 گیگاهرتز ؟
دلیلش هم بگید لطفا.
و یه سوال دیگه اینکه چرا Athlon 240 تو همه ی تست های پرفورمنس از Athlon 635 نتیجه ی بهتر داده ؟
ess_1362
09-08-2010, 20:20
دوستان من میخوام Athlon II 635 رو اور کنم.
حالا چیکار میتونم بکنم ؟
بهتر هست كه يك تاپيك جديد بزنيد و مشخصات سيستم و سه تا شات از تبهاي مموري و پردازنده و SPD برنامه CPU-Z بذاريد و يك تست 30 دقيقه اي هم با PRIME95 از سيستم بگيريد و دماي پردازنده را هم حين تست با HW MONITOR كنترل كنيد
البته اضافه كنم كه 635 با فن استوك توان بالايي در اوركلاك نداره و بهتر هست كه يك خنك كننده متوسط تهيه كنيد
بعد یه سوال بی ربط
البته متغیر ها فرضی هستند.
یه CPU ی دو هسته ای 1 گیگاهرتز بهتره
یا یه CPU ی تک هسته ای 1.8 گیگاهرتز ؟
بستگي به كاربرد داره ولي خيلي كلي بگم هر دو پردازنده تفاوت خاصي با هم ندارند و اگر د لپتاپ باشند پردازنده دو هسته اي كمي ارجحيت داره
دلیلش هم بگید لطفا.
و یه سوال دیگه اینکه چرا Athlon 240 تو همه ی تست های پرفورمنس از Athlon 635 نتیجه ی بهتر داده ؟
ممكن نيست!!
كدوم تست؟
حتي با در نظر گرفتن فركانس دو پردازنده هم 635 در تمامي كاربردها(تاكيد مي كنم تمامي كاربرد ها) از 240 قويتر هست!!
حتما شما به پارامتر هاي تست توجه نكردين و LOWER را با HIGHER اشتباه گرفتين
این تعبیر درستیه که بگیم اتلون 635 قدرت پردازشش 2.9 گیگاهرتز ضرب در 4 است پس قطعا از یه سی پی یوی 4 گیاهرتزی قویتره ؟( کش مساوی )
حتما شما به پارامتر هاي تست توجه نكردين و LOWER را با HIGHER اشتباه گرفتين
شاید.سایته رو نتونستم پیدا کنم.ولی تست بازی Call of Duty World at War بود.تو پایینترین رزولیشن.
ess_1362
10-08-2010, 11:42
این تعبیر درستیه که بگیم اتلون 635 قدرت پردازشش 2.9 گیگاهرتز ضرب در 4 است پس قطعا از یه سی پی یوی 4 گیاهرتزی قویتره ؟( کش مساوی )
نه غلط هست.
فركانس در 4 ضرب نميشه بلكه اطلاعات در 4 صف پردازش مي شوند كه ميشه نتيجه گرفت كه اگر نرم افزار قابليت ساپورت پردازش بيش از دو رشته را داشته باشه قويتر از يك تك يا دو هسته اي عمل مي كنه (در فركانس مشابه)
aga hadi
20-08-2010, 17:26
دوستان کسی میدونه این تکنولوژی ازراک UCC به چه دردی می خوره؟ خاموش باشه بهتره با روشن ؟؟
ess_1362
20-08-2010, 19:31
دوستان کسی میدونه این تکنولوژی ازراک UCC به چه دردی می خوره؟ خاموش باشه بهتره با روشن ؟؟
براي آنلاك كردن كش L3 و هسته هاي لاك شده پردازنده هاي سمپروم و آتلون و فنوم
aga hadi
21-08-2010, 16:07
شما می گین روشنش کنم؟ حرارت پردازنده بالا نمی ره؟ اصلا فرقی می کنه؟
cpu :phenom x6 1090
ess_1362
21-08-2010, 17:31
اگر پردازنده شما 1090 هست خير بذاريد خاموش باشه
اون که ACC بود ucc هم داریم؟
aga hadi
22-08-2010, 00:43
ببین دوست عزیز اینهاش:
من خودم چیزی سر در نیاوردم :31:
ولی تو بایوس بردم دیدم نوشته X4 ---> X6
amd>intel
22-08-2010, 10:17
تو دفترچه بردت توضيح داده كامل
ess_1362
22-08-2010, 12:09
اون ACC در چيپ هاي SB710 به بالا درون SB قرار داشت.
ولي از زماني كه اين قابليت توسط AMD حذف يا غير فعال شد سازندگان مادربرد يك چيپ جانبي به مادربرد اضافه كردن كه اين مسئوليت را بر عهده داره و ديگه به پل جنوبي ربطي نداره و مستقل كنترل ميشه
اون ACC در چيپ هاي SB710 به بالا درون SB قرار داشت.
ولي از زماني كه اين قابليت توسط AMD حذف يا غير فعال شد سازندگان مادربرد يك چيپ جانبي به مادربرد اضافه كردن كه اين مسئوليت را بر عهده داره و ديگه به پل جنوبي ربطي نداره و مستقل كنترل ميشه
یعنی اگه مین خاصیت ucc داشته باشه دیگه مهم نیست sb710 به بالا باشه برای آنلاک کردن؟
shadow666
22-08-2010, 16:39
تاپیک جدا زده شد!
ess_1362
22-08-2010, 21:26
یعنی اگه مین خاصیت ucc داشته باشه دیگه مهم نیست sb710 به بالا باشه برای آنلاک کردن؟
در چيپ هاي سري 8 ديگه نوع SB هم نيست و اكثر بردها اين قابليت را يا در باياس يا بصورت كليد مجزا روي برد دارند و البته نام هاشون هم متفاوت هست
amd>intel
23-08-2010, 22:15
اوركلاك تو بايوس رو يواش يواششروع ميكنيم . ولي الان آموزش برنامه ميذازم كه براي پردازنده هاي اينتل و تحت ويندوز ميباشد . كافيه چيپ كلاك جنراتور رو پيدا كنيد كه عموما تو دفترچه برد يا تو نت پيدا ميكنيد .
set fsb
آموزش بصورت تصويري هست اگر سوالي بود در خدمت سروان خودم هستم
راهنما رو بزودي فارسيش ميكنم .زياده روي نكنيد هميشه با احتياط جلو بريد
بزودي فارسيش رو ميذارم cooming soon
sadebodan
24-08-2010, 03:00
سلام دوستان
من یه مشکلی واسم چند وقته پیش اومده تو رو خدا بهم کمک کنید هرچه زود تر.
یه چند مدت دمای سی پی یوم خیلی رفته بالا جوری که وقتی هیچ کار خاصی نمی کنم دمای سی پی یو 80+ تقریبا.خودم احساس می کنم سی پی یوم اورکلاک شده لطفا راهنمایی کنید اصلا از کجا مطمئن شم اور کلاک شده یا نه؟ اگر شده چه کار کنم ؟ اگر نشده چه کار کنم که دمای سی پی یو به حالت طبیعی برگرده؟
مدل سی پی یو: اینتل پنتیوم 4 3.06GHz
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید....
دوستان میخواستم بدونم حداقل قدرت فن و حداقل تعداد فن برای یه اور کلاکینگ درست حسابی چقدر هست ؟
و ایا این سرما به سرمایش بیرون کیس هم مرتبط هست یا خیر ؟
rezaomido
30-08-2010, 12:39
دوست عزیز احتمال اینکه پردازنده خود بخود اور بشه خیلی خیلی پایینه، اگه از بابت اتصالات یا نصب درست فن سی پی پو مطمن هستی و فن سالمه و با دور کافی چرخش داره و همچنین بر روی پره های هیت سینک غبار ننشسته، انوقت حدسی که شما زدید ممکنه درست باشه.
برای اصلاح تمامی تنظیمات مادربردتون کافی توی تنظیمات بایوس مادر برد دنبال گزینه Set to Defualt یا چیزی مشابه همین بگردی و اون رو انتخاب کنی و با ری استارت کردن تمام تنظیمات به حالت پیش فرض یا همون موقعی که مادربردتون رو خریدید بر میگرد
امیدوارم که مفید بود باشه
آریا ایرانی
04-09-2010, 10:30
آقا ما از کجا Overclock پردازنده و RAM و MB رو یاد بگیریم؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جایی پیدا نکردم.
انگلیسی هم بلد نیستم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جایی رو بگید که قشنگ یاد بده نه اینکه بحث و جدل باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.
آقا ما از کجا Overclock پردازنده و RAM و MB رو یاد بگیریم؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جایی پیدا نکردم.
انگلیسی هم بلد نیستم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جایی رو بگید که قشنگ یاد بده نه اینکه بحث و جدل باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.
اورکلاک چیزی نیست که تئوری یاد بگیری باید خودت انجام بدی .
یه چند بار سی پی یو بسوزونی دستت میاد:31:
آریا ایرانی
05-09-2010, 15:28
چه راهنمایی توپی کردی منُ
اطلاعاتم فزونی یافت :46:
roteal2007
05-09-2010, 15:53
الان حس میکنم به کمال نسبی رسیدم:9:
alborz_k
05-09-2010, 15:58
این جوری ها نیست که حتمأ باید بسوزه... اگه نیم سوز هم بشه حسابه....:دی
جدا از شوخی اگه درست و معقول انجام بشه ، احتمال آسیب خیلی خیلی کمه..
amin1374
05-09-2010, 16:49
لطفا یک کمک بکنید
با سلام من مشخصات سیستم اینه میخواهم آن را اور کلاک کنم رم پردازنده کارت گرافیک لطفا راهنمایی فرمایید چون من هیچی از اور کلاک نمیدونم لطفا یک راهنمایی کامل بفرماید ممنون
power:600w inelect
cpu:2.6 e 5300
ram:2G patriot bus 800
gpu: asus eah4670 1 G DDR3
Main: GIGABYTE G41M-ES2L
ویک سوال اور کلاکی که شما میکنید نرم افزاری است یا سخت افزاری ودر کل چه تفاوتی بین این دو اورکلاک هست و کدام یک بدون سوخت وسوز قطعات و راحت تر است اگر نرم افزاری با چه نرم افزاری تو ی سی دی خود مادر بورد یک نرم افزار که فکر میکنم اسمش easy tune 6 بود وجود دارد آیا برای اور کلاک هست اگر هست آموزش استفاده از این برنامه رو بنویسید ویک سوال دیگه تفاوتاین پاور های 30 هزار تومانی با مدل هایی گرونتر از گرین که وات خروجی کمتر از اینوقیمت بیشتر دارد چیست ودمای گرافیک تو حالت معمولی (هیچ نرم افزار گرافیکی اجرا نشده 32 در جه سانتیگراد هست آیا طبیعی است یا خیر البته با وجود یک فن داخل کیس .
----------------------------
mInI_ClockEr
07-09-2010, 03:13
آقایون آیا i3 540 بدرد اوور میخوره با یه مادربرده 130 تومنی یا نه مصرف برقش چجوریه پاورم 430 گرین هست گرافیکم هم 260 جی تی ایکس
لطفاً راهنمایی کنید
Переклад не
20-09-2010, 10:56
ببخشيد رفقا جسارتا اوركلاك كردن يعني چي كلا؟
و اينكه وقتي كامپيوتر رو روشن ميكنيم ارور اوركلاك بده يعني چه مشكلي براش پيش اومده؟
ممنون
ali_disslove
25-09-2010, 20:11
با سلام
این سیستمه منه
mb:asus p5ql-se
cpu:intel e5300 2.6mhz
ram:2gb-bus 800-cl6-ddr2
vga:ati 4670 ddr3
مشکلی که در اورکلاک دارم اینه که تا حدی که فرکانس cpu رو بالا میبرم همزمان فرکانس رم هم بالای 800 میره و میگند برای رم مشکل زا میشه به خاطر کشیدن ولتاژ اضافی
حتی فرکانس رم رو روی 667 گذاشتم روی manual اما بازم میره بالای 800
حالا 2 تا سوال دارم
1- آیا اگه من یه رم با باس 1033 بخرم مشکل من حل میشه ؟یعنی محدودیت اور کلاکم حل میشه ؟چون این جوری دمای cpu بالای 63-65 نمیره میخوام بیشتره اور کنم تا بره 70-75 درجه
2- الان که باسه رم روی 800 هست اورکلاک تا چه باسی برای رم مشکل درست نمیکنه ؟
3- اگه رمم رو باس 1033 بخرم با توجه به افزایش باس توی سیستم افزایش سرعت هم دارم ؟
4- رم با باس 1033 با cl 8 کمتر نداریم آیا این رم بهتره یا رمه خودم با باسه 800 و cl 6 ???
مممنون میشم یکی از دوستان راهنمایی کنند
سلام
راستش دوستان دیگه از سرعت زپرتیه سیستم خسته شدم و اشتباهی که کردم اینه که یه گرافیک 4850 ati گرفتم بستم به این سیستم ضعیف و حالا حالا هام قصد ارتقا ندارم .. اینم مشخصات
cpu:intel e2140
mb:945plms2.gigabyte
ram:2gig patriot bus 533
power:green 430
و میدونم اصلا خنده داره ولی با این وجود میخوام به نوعی اورکلاک کنم تا بهتر جواب گو باشه..از داخل تنظیمات دمای معمولی cpu بین 55 تا58 هست.. منتظر جوابه شما هستیم
سلام دوستان
من یه تاپیک با عنوان راهنمایی برای دوره های اورکلاک زدم نمیدونم چرا مدیران عزیز لطف کردن پاکش کردن حالا از دوستان کسی یه منبع خوب برای آموزش اورکلاک سراغ داره. در مورد این دوره ها آموزشی هم اگر کسی اطلاعاتی بده ممنون میشم.
night lord
04-10-2010, 10:15
سلام دوستان
من یه تاپیک با عنوان راهنمایی برای دوره های اورکلاک زدم نمیدونم چرا مدیران عزیز لطف کردن پاکش کردن حالا از دوستان کسی یه منبع خوب برای آموزش اورکلاک سراغ داره. در مورد این دوره ها آموزشی هم اگر کسی اطلاعاتی بده ممنون میشم.
یه سر به سایت evgs.com قسمت فرومش بزن چنتا مقاله خیلی خوب هست . من گرفتمشون . زبان انگلیسیه البته .
یه سر به سایت evgs.com قسمت فرومش بزن چنتا مقاله خیلی خوب هست . من گرفتمشون . زبان انگلیسیه البته .
دوست عزیز من توی این سایت نتونستم فروم یا مقاله ای پیدا کنم سایت مربوط به فرش دمین بود اگه لطف کنی اون مقاله هایی رو که داری برام بفرستی یا یه لینکی ازشون بدی ممنون میشم.
danial311
25-10-2010, 18:04
سلام دوستان.
راستش منم نمیدونم اورکلاک چیه. میشه بگید 4 قطعه اصلی کیس را از چه راه و روش و قسمتی اورکلاک میکنن؟
کجاشو باید دست کاری کنم؟
سلام دوستان.
راستش منم نمیدونم اورکلاک چیه. میشه بگید 4 قطعه اصلی کیس را از چه راه و روش و قسمتی اورکلاک میکنن؟
کجاشو باید دست کاری کنم؟
دوست عزیز اگر به اورکلاک علاقه مند هستید حتما به این آدرس مراجعه کنید یک آموزش کامل از سطح کاملا مبتدی برای اورکلاک داره.
actros 1843
10-12-2010, 01:01
سلام دوستان این سیستم منه:
vga 5770xfx
cpu:corei5 760
mb:asus pp55d le
ram 2*2g geil1333
power:585
به نظر شما میشه اور کلاک کرد تاثیر زیادی داره یا نه:20:
actros 1843
10-12-2010, 01:14
من رو کات گرافیک ام یه سی دی بود که نصب اش کردم:
که با این برنامه میشه gpu clock تا 960 mhz
وmemry clock هم تا1440 بالا برد مینونه تاثیر گذار باشه یا نه:20:
shahab_blaster
10-12-2010, 19:04
سلام دوستان این سیستم منه:
vga 5770xfx
cpu:corei5 760
mb:asus pp55d le
ram 2*2g geil1333
power:585
به نظر شما میشه اور کلاک کرد تاثیر زیادی داره یا نه:20:
كار كه نشد نداره ميشه اوركلاك كرد و تاثير هم داره
سلام.
من با اور کلاک سی ی یوم مشکل دارم. خیلی ممنون می شم راهنماییم کنید.
cpu: core2quad Q6600 @ 2.4 GH
mainbord: intel DP35DP
من این سیستم رو سه سال پیش، که تازه 4 هسته ای اومده بود گرفتم.
مین بوردم رو با چیپست P35 گرفتم چون شنیده بودم برای اور کلاک خوبه.
اما مشکل من اینجاس که اصلا تو صفجه ی بایوس من نمی شه هیچ مشخصاتی رو دستکاری کرد.
نمی دونم، مشکل از چیه، ورژن بایوسم قدیمیه؟ اونو یه بار 2009 اپدیت کردم، تو منو های بایوس هیچ تغییری ایجاد نشد، فقط سرعت بوتش یکم رفت بالا...
دوستان ممنون می شم راهنماییم کنید.
یه سه سالی می شه که می خوام اور کنم نمی شه...
ess_1362
31-12-2010, 10:54
معمولا طبق تجربه اي كه با مادربرد هاي اينتل دارم اين بردها اكثر پارامتر هاي لازم براي اوركلاك را متاسفانه درون باياس ندارند
بهتر هست شما چند تا شات از محيط باياس بذاريد
actros 1843
01-01-2011, 23:56
با سلام
وmemry clock هم تا1440 بالا برد مینونه تاثیر گذار باشه یا نه:11:
با سلام
وmemry clock هم تا1440 بالا برد مینونه تاثیر گذار باشه یا نه:11:
بله مخصوصا core clock که تاثیرش تو بازی بیشتر از memroy clock هست
POROMA2008
04-01-2011, 02:49
اخرین حد اور کلاک سی پی I5-760 با فن اورجینال چقدره کیسهم گرین X3 باشه
kourosh4
16-02-2011, 19:31
دوستان سلام....
امروز یدونه رم kingmax 1333 cl9 خریدم و یدونه هم قبلا داشتم اما بعد از اورکلاک روی فرکانس 1314 با زمان تاخیر 8-7-7-20 قرار گرفتند....
میخاستم بدونم برای استفاده 7/24 مشکل ساز هست یا نه....
فعلا چون مادربورد حرفه ای ندارم نمیتونم زمان تاخیرها رو بهتر کنم ...
ولتاز کاری رمها هم 1.5 هست ....
اخرین حد اور کلاک سی پی I5-760 با فن اورجینال چقدره کیسهم گرین X3 باشه
تا جایی که بشه دما رو کنترل کرد با فن اورجینال
که خودتون باید تو اور به این نتیجه برسین
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------
دوستان سلام....
امروز یدونه رم kingmax 1333 cl9 خریدم و یدونه هم قبلا داشتم اما بعد از اورکلاک روی فرکانس 1314 با زمان تاخیر 8-7-7-20 قرار گرفتند....
میخاستم بدونم برای استفاده 7/24 مشکل ساز هست یا نه....
فعلا چون مادربورد حرفه ای ندارم نمیتونم زمان تاخیرها رو بهتر کنم ...
ولتاز کاری رمها هم 1.5 هست ....
یک تست prime 95 از رم ها بگیرید یک تست پایداری ببینید مشکلی هست یا نه
اگه دستی رم رو اور کردید معمولا دستی هم باید تایمیگشو تعیین کنید
kourosh4
16-02-2011, 20:06
با پرایم تست کردم و مشکل پایداری نداره....
اما مادربورد قابلیت تنظیم دستی تایمینگها رو نداره ...
فقط میخام مطما بشم مشکلی نداره همین....
با پرایم تست کردم و مشکل پایداری نداره....
اما مادربورد قابلیت تنظیم دستی تایمینگها رو نداره ...
فقط میخام مطما بشم مشکلی نداره همین....
اگه پایداره و قشنگ دارید استفاده میکنید پس مشکلی نیست
baby27784
27-02-2011, 00:31
سلام به همه
من 2 تا رم 1 گیگ با باس 1066 دارم ولی مادربردم بیشتر از 800 جواب نمیده؟
2 تا رم 512 هم با باس 667 دارم که میخوام اورشون کنم تا 800.تا کل سیستم با باس 800 کار کنه.
حالا چجوری از بین این 4 تا رم اون 2 تا 512 ها رو اوور کنم؟
kaplan 8
19-03-2011, 16:25
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cpu 6750
سلام
لطفا من را راهنمایی کنید سی بی یو ٍ 6750 مادر بورد EP41-UD3l است من fsb من از 343 بالاتر نمیرود تمام تغییرات در بایوس را امتحان کردم رم ddr3
با تشکر
salam_iran57
18-04-2011, 23:03
سلام
من یه لپ تاپ msi gx640 دارم، میخواستم ببینم سی پی یوش رو میشه اورکلاک کنم? i5 430m
Hessam_7800gtx
18-04-2011, 23:19
نه :دی کلا اور لپناتپ خم ریسکش زیاده هم اینکه کمی دشواره چون بایوس معمولا گزینه های لازم رو نداره
dihav1359
25-04-2011, 19:45
خدمت اساتید سلام
مادربرد Biostar TA890GXE دارم و سی پی یو هم AMD Athlon 2 x2 255 است در بایوس مادربرد یک قسمت به نام t-series است که برای اوور کلاک است چند تا مقاله در مورد اوور کلاک خوندم ولی گزینه های لازم ا پیدا نکردم تا تغییر دهم البته یک قسمت به نام اوور کلاک اتو ماتیک دارد که زدم ولی از 200 شد 220 چون دما تا 50 بیشتر بالا نرفته میخوام دستی بیشتر اوور کنم ممنون میشوم کمکم کنید
در ضمن دو تا رم دو گیگ هم دارم که میخواهم اوور کنم مدلش kingmax ddr3 1333
با تشکر
masoudrasouli
28-04-2011, 02:16
سلام به همه overclocker های این سایت
من یکم noob تشریف دارم :D میخواستم راههنماییم کنین
mainboard : asus P5K
ram : 2 gb 1066 corsair
cpu : intel 8400 box
chipset : P35
grafic : 8600 GT nVidia Geforce
این سیستم من هستش میخواستم در مورد overclock کردنش یکم راهنماییم کنید
کلا تا چقدر میتونم over کنمش ؟ برای over کردن power خوب لازمه؟ من الان power سیستم 535 هستش
در مورد over کردنش هم یه توضیح کلی بدین که دیگه رسالت رو در حالم تموم کردین :D
یه سوال دیگه من pc رو معمولا زیاد روشن نگه میدارم . تو حالتی که سیستم رو over میکنی مشکلی برای قطعات پیش نمیاد اگه زیاد روشن باشن ؟
ممنون از همتون
Amin4All
12-05-2011, 19:19
اقا اور کلاک سی پی یو چی هستش؟چیکار میکنه؟
سیستم من اینه:میشه همین کارو روش انجام داد؟
CPU AMD 4800+
VGA:9400 &9500 1G
RAM:2 G TWINMOSE
POWER 380 PASCAL
سلام به دوستان کسی اطلاع داره با چه نرم افزاری میشه هسته پردازنده خاموش کرد یک پردازنده
4 هسته ای بشه 3 هسته خاموش کرد
اگر سایتی هست که یک مدلی تست میزاره معرفی کنید
ess_1362
15-06-2011, 12:59
بستگی به پلتفرم داره
ولی تقریبا تمام مادربردها در بایاس گزینه ای را دارند که بر فعالیت هسته ها نظارت دارند و تقریبا همه هسته ها بجز هسته اصلی را میشه غیر فعال کرد
Hessam_7800gtx
15-06-2011, 13:12
سلام به دوستان کسی اطلاع داره با چه نرم افزاری میشه هسته پردازنده خاموش کرد یک پردازنده
4 هسته ای بشه 3 هسته خاموش کرد
اگر سایتی هست که یک مدلی تست میزاره معرفی کنید
نیاز به نرم افزار یا کار با بایوس نیست خیلی راحت میشه با استفاده از خود ویندوز این کارو انجام داد
مسیر زیر رو دنبال کنید:
run>msconfig>boot>advanced option>number of processors
تعداد هسته های مورد نظرتونو ست کنید و ok کنید و یک ریستارت.برای برگردوندن هسته ها هم همین کارو بکنید
ehsab222
01-07-2011, 12:49
سلام دوستان!:20:
یک سوال ساده داشتم!خنک کننده های نیتروژنی تا چه قدر میتونند دما را پاییین بیارن؟بعد قیمتشون چقدره؟
ehsab222
03-07-2011, 10:39
سلام دوستان!:20:
یک سوال ساده داشتم!خنک کننده های نیتروژنی تا چه قدر میتونند دما را پاییین بیارن؟بعد قیمتشون چقدره؟
بی زحمت جواب ما رو هم بدید.!
بی زحمت جواب ما رو هم بدید.!
نیتروژن مایع دمای -196 درجه داره. حالا نمیدونم تا چند درجه میتونن دما رو بیارن پایین... برای اطلاعات بیشتر از ناظر انجمن D3vil_hsa2w بپرسید.
موفق باشید.
ess_1362
03-07-2011, 11:14
دما چیزی بین 160 تا 190 درجه زیر صفر کاهش پیدا می کنه
هزینه هم شامل هزینه طراحی و ساخت بلاک
هزینه خرید کپسول نیتروژن مایع و عایق بندی های مربوطه چیزی حدود 500 تا یک میلیون در میاد
مدت زمان استفاده از این موارد (یعنی زمان مورد نیاز برای تست گرفتن) حداکثر یک ساعت هست
پس با توجه به هزینه بالا و دوام کوتاه ln2 مهارت و تجربه بالا در اورکلاک و تهیه پروفایل های از قبل تعیین شده الزامی هست
موفق باشید
ashkan1313
13-07-2011, 16:51
دوستان فرکانس e2180 من بالاتر از 2.8ghz نمیره من بایوس رو هم اپدیت کردم و یه گزینه به اسم o.c core.2 1333fsb اضافه شده ولی با فعال کردن اون هم باز بالاتر از 2.8 نمیره.
مشخصات سیستمم ایناست:
mobo:giga ga-pl945-s3p
ram:2*ddr2 667 dual channel
cpu:e2180
vga:8800 gtx
یه cooler master hyper 212 tx3 هم برای خنک کردنش گذاشتم
ممنون میشم بهم بگید مشکل کاز از کجاست؟
ess_1362
13-07-2011, 17:43
دوستان فرکانس e2180 من بالاتر از 2.8ghz نمیره من بایوس رو هم اپدیت کردم و یه گزینه به اسم o.c core.2 1333fsb اضافه شده ولی با فعال کردن اون هم باز بالاتر از 2.8 نمیره.
مشخصات سیستمم ایناست:
mobo:giga ga-pl945-s3p
ram:2*ddr2 667 dual channel
cpu:e2180
vga:8800 gtx
یه cooler master hyper 212 tx3 هم برای خنک کردنش گذاشتم
ممنون میشم بهم بگید مشکل کاز از کجاست؟
باید فرکانس رم را هم ند نظر داشته باشی
احتمالا فرکانس رم شما الان از 667 مگاهرتز رسیده به بالای 900 مگاهرتز و همین عامل سیستم شما را ناپایدار می کنه
باید ضریب رم یا همون dram frequency را از 1.665 بصورت دستی بذاری 1.33 یا بعبارتی فرکانس ماژول ها را از 667 بذاری روی 533
ashkan1313
13-07-2011, 21:01
ممنون که جواب دادید ولی فرکانس رم رو روی هر عددی کمتر از 667 هم میزارم باز هم از 2.8 بالاتر نمیره
با stable بودن مشکلی ندارم داستان اینه که cpu host frequency رو روی هر عددی بالاتز از 280 میزارم ,قبل از لودینگ ویندوز بالای صفحه یه خط اضافه هست که توش نوشته cpu clock 2.79 memory cache 1mb توی سایت های خازجی خوندم که نوشته بودن fsb مادربرد این مشکل رو به وجود میاره الان مادربرد من تا 1333 جواب میده
با سلام خدمت دوستان
من سی پی یوم با این مشخصات هست:
cpu:dual core e5200 2.50 Ghz
و میخوام با یه نرم افزار از خود ویندوز اورکلاکش کنم. ایا میشه و این گزینه ها رو باید به چه ترتیبی تنظیم کنم؟
در ضمن باید چه نکاتی رو رعایت کنم چون تاحالا این کار رو انجام ندادم!:20:
اورکلاک سی پی یو رو از بایوس انجام بدین بهتره
ess_1362
14-07-2011, 18:36
با stable بودن مشکلی ندارم داستان اینه که cpu host frequency رو روی هر عددی بالاتز از 280 میزارم ,قبل از لودینگ ویندوز بالای صفحه یه خط اضافه هست که توش نوشته cpu clock 2.79 memory cache 1mb توی سایت های خازجی خوندم که نوشته بودن fsb مادربرد این مشکل رو به وجود میاره الان مادربرد من تا 1333 جواب میده
بله این هم امکان داره
یعنی اگر مادربرد از فرکانس front side bus بیشتر از 1333 پشتیبانی نکنه سیستم پایدار نمیشه
البته اکثر برد ها تا مقدار بیشینه یعنی 1600 را ساپورت می کنند
پس با این حساب برد شما از سری c2e هم پشتیبانی نمی کنه
سلام
از کجا بفهمم که تا چه حد میتونم CPU رو اورکلاک کنم که مادربورد ساپورت کنه یعنی از لحاظ باس و ... مشکلی نباشه. از لحاظ پایین اوردن دما مشکلی ندارم
ess_1362
21-07-2011, 19:59
اصلا مقدار مشخصی نداره:31:
این موارد باید با تجربه بدست بیاد
مثلا موردی که برای خودم پیش آمده یک پردازنده روی یک برد تا یک مقدار خیلی خوب اور میشه ولی روی یک برد دیگه از همون مدل با همون پیکر بندی اصلا به رکورد اولیه نمیرسه
میشه راهنمایی کنید من رو برای اورکلاک کردن؟
این گزینه ها توی ستاپ مادربوردم هست:
توی تنظیمات بایوس یه گزینه هست cpu enhanced hal C1E که نوشته اگه فرکانس cpu بیشتر از باس باشه این کلاک رو کم میکنه میشه فعال یا غیر فعالش کرد
توی M.I.T گزینه ی اول cpu clock ratio هست که من اینو نفهمیدم چرا بر حسب X نوشته؟ از 12 تا 15 ایکس میشه تغییر داد. من روی 15 گذاشتمش
cpu host clock control رو اگه فعال کنی یه گزینه زیرش فعال میشه با نام cpu clock که از 200 تا 600 مگاهرتز تغییر میشه بکنه من گذاشتم روی 600 مگاهرتز. ولی نمیدونم چرا بر حسب گیگاهرتز نیست؟!
بعدیش هم برای کلاک رم هست که روی auto گذاشتم.
توی برنامه ی SIW این مشخصات کلاک cpu شده:
Number of CPU(s) : One Physical Processor / 2 Cores / 2 Logical Processors / 64 bits
CPU Full Name : Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.00GHz
CPU Name Intel Pentium D 925
CPU Code Name Presler
Platform Name Socket 775 LGA
Revision D0
Technology 65 nm
Instructions MMX, SSE, SSE2, SSE3, ET64, XD, EST
Original Clock 3000 MHz
Original System Clock 200 MHz
Original Multiplier 15.0
CPU Clock 3014 MHz
System Clock 201.0 MHz
FSB 803.9 MHz
Core 0 Speed 2411.6 MHz
Core 0 Multiplier 12.0
Core 1 Speed 2411.6 MHz
Core 1 Multiplier 12.0
L1 Data Cache 2 x 16 KBytes
L1 Trace Cache 2 x 12 Kuops
L2 Cache 2 x 2048 KBytes
ess_1362
22-07-2011, 10:53
ببین دوست عزیز شما مشتاق به اورکلاک هستید ولی در اورکلاک اصلا اینطوری نیست که شما تمام پارامترها را در مقار بیشینه بذارید
اینطوری سیستم شما قطعا آسیب می بینه
اول باید دید ظرفیت اورکلاک سیستم شما چقدر هست!
برای این منظور کلیه پارامتر ها را به حالت پیش فرض برگردونید و سه برنامه CPU-Z و HW MONITOR و PRIME95 را دانلود کنید
سه تا شات از تب های مموری و پردازنده و SPD برنامه CPU-Z برای من بذارید
بعدش هم یک تست 20 دقیقه از حالت BLEND برایمه PRIME95 بگیرید و دمای بیشینه پردازنده را از طریق HW MONITOR به من گزارش بدین تا مشخص بشه ظرفیت اورکلاک پردازنده شما چقدر هست
در ضمن اضافه می کنم که برای اورکلاک شما نیاز به یک خنک کننده بهتر برای پردازنده هم دارید
موفق باشید
ali_mosavi
23-07-2011, 10:32
با سلام
با توجه به اینکه مادر برد قبلیم الایت بود و تو اور کلاک مشکل داشتم و بات توجه به راهنمایی برخی دوستان تغییرات اساسی تو قطعات سیستم خودم دادم که به شرح زیر هست :
CPU : PHENOM II 560
CPU FAN : DEEP COOL BETA 400
M.B : BIOSTAR TA890FXE
RAM : A-DATA 1600 GAMER 2*2GB
VGA : XFX 5450 1 GB DDR3
H.D.D : 2 TB SEGATE
CASE : GREEN MAGNUM 2
POWER : MEMONEX 540 W REAL
حالا با توجه به موارد فوق ممنون میشم بفرمائید الان سیستم برای اورکلاک سی پی یو مناسب هست؟ و اینکه مادر بردی که گرفتم دیگه اخرین مدل برند بایوستار برای پردازنده ای ام دی بود و از این بالاتر نبود دیگه و اگر موردی هست که مناسب نیست بگید تا عوضش کنم
عکس مادر برد جدیدم :
فن سی پی یو هم برند دپ کول گرفتم و یه نکته اینکه از وقتی این فن رو بستم دمی سی پی یو از 18 درجه سانتیگراد بالاتر نمیره این مورد برا پردازنده مشکلی نداشته باشه؟ اخه قبلا همیشه رو 50 درجه بود ؟؟؟!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس فن :
ess_1362
23-07-2011, 12:04
سلام
اول از همه پردازنده را آنلاک کنید
بعدش هم یک تست 30 دقیقه ای با prime95 از پردازنده بگیرید تا هم مطمئن بشید که پردازنده هر 4 هسته اش پایدار باشه و هم اینکه حداکثر دماش را با hw monitor به من گزارش بدین
اگر پردازنده be باشه اورکلاک کردنش با این بر کار راحتی هست
ضمن اینکه من بعید می دونم دمای پردازنده شما در حالت فول لود 18 باشه(بعید هست) چون این مدل خنک کننده با خنک کننده استوک amd تفاوت خاصی نداره
mInI_ClockEr
30-07-2011, 22:54
سلام
دستان این i3 2100 رو نمیشه واقعاً اوورکرد اگه میشه مثل معمولی ها هست ؟؟
آخه شنیدم نمیشه اوورش کرد راست این حرف
alborz_k
31-07-2011, 21:32
سلام
خیر نمی شه ، در این نسل فرکانس پایه قفل هست و از این راه نمی شه اورکلاک کرد ( البته فکر کنم 10 مگاهرتز قابل افزایش هست ولی این مقدار با نبودش هیچ فرقی نمی کنه! )
شما برای اورکلاک باید از پردازنده های ضریب باز که پسوند k دارند و همچنین مادردبرد های سری z , p استفاده کنید .
سلام
بستگی به چیپ ست داره در سری p سی پی یو و رم رو میشه اور کرد ولی گرافیک مجتمع رو نمیشه ولی در سری z68 هم سی پی یو و رم رو میشه او رکرد و هم گرافیک مجتمع
mInI_ClockEr
01-08-2011, 20:20
بستگی به چیپ ست داره در سری p سی پی یو و رم رو میشه اور کرد ولی گرافیک مجتمع رو نمیشه ولی در سری z68 هم سی پی یو و رم رو میشه او رکرد و هم گرافیک مجتمع
شما مطمئن هستی؟؟
واقعیتش اینه که اصلاً منتظر z68 هایی هستم که pci3 دارن
ولی گفتم این cpu رو بگیرم بزارم تا اون موقع یه تستی چیزی تو اینترنت اگه با z68 و این سی پی یو پیدا کردی بزاری ممنون میشم من خیلی گشتم ولی جایی رو ندیدم که 2100 رو اوور کرده باشن
ولی بازم ممنون
ess_1362
01-08-2011, 21:04
مهرداد جان شما مطمئنی؟
من هر کاری کردم نشد
فقط bclk از 100 رفت روی 105
mInI_ClockEr
01-08-2011, 21:46
مهرداد جان شما مطمئنی؟
من هر کاری کردم نشد
فقط bclk از 100 رفت روی 105
خیلی ممنون ولی شما الان مگه i32100 دارید دوست گرامی
مطمئن هستید من نگیرم یه وقتی گیر کنم آخه گفتم که فعلاً نمیخوام مادربرد بگیرم فقط سی پی یو رو میخوام
هر کسی کمکی کنه ممنون میشم
از دوسالت بسیار سپاسگذارم
فروم هم پی30 فقط
alborz_k
01-08-2011, 22:45
من عرض کردم که فرکانس پایه قفل هست و بیش از 5-10 مگاهرتز نمی شه افزایشش داد و این مقدار هم برای اورکلاک نا چیز هست...
-------------------------------------------------------
مهرداد جان ، داریم در مورد پردزانده ی sandybrige بدون پسوند k صحبت می کنیما! :دی
من عرض کردم که فرکانس پایه قفل هست و بیش از 5-10 مگاهرتز نمی شه افزایشش داد و این مقدار هم برای اورکلاک نا چیز هست...
-------------------------------------------------------
مهرداد جان ، داریم در مورد پردزانده ی sandybrige بدون پسوند k صحبت می کنیما! :دی
:31: شرمنده فکر کردم با پسونده
عذر خواهی میکنم
mInI_ClockEr
02-08-2011, 14:32
:31: شرمنده فکر کردم با پسونده
عذر خواهی میکنم
دوستان خب من الان چیکار کنم
بالخره با چیپ z68 میشه اوورش کرد یا نه دوستان اگه مطمئن هستید بگید ممنون میشم
دوستان خب من الان چیکار کنم
بالخره با چیپ z68 میشه اوورش کرد یا نه دوستان اگه مطمئن هستید بگید ممنون میشم
خیر چون سی پی یو ضریب باز نیست و فقط bclk هست نمیشه اور کرد اگر هم از طریق bclk اقدام کنید مقدارش ناچیز هست
mInI_ClockEr
02-08-2011, 23:59
خیر چون سی پی یو ضریب باز نیست و فقط bclk هست نمیشه اور کرد اگر هم از طریق bclk اقدام کنید مقدارش ناچیز هست
خیلی ممنون
خوب برای چی اصلاً این سری رو زده این اینتل منظور i32100 هست چون اصلاً این سری با پسوند k وجود نداره درست نمیگم ؟؟؟؟
راستی سری i5 2300 هم همیجوری هست ؟؟؟
soroush20
10-08-2011, 20:18
من FSB رو بردم بالا و ولتاژ رو بالا نبردم دماي Cpu هم زياد فرقي نكرده . نيازي نداره كه ولتاژ رو هم ببرم بالا؟
من FSB رو بردم بالا و ولتاژ رو بالا نبردم دماي Cpu هم زياد فرقي نكرده . نيازي نداره كه ولتاژ رو هم ببرم بالا؟
باید خودتون از روی علائم ببینید نیازی هست ولتاژ بدید یا نه
علامت ها یا اتفاقات خاصی روی سیستم نیمفته ؟
اگه نیاز بود ولتاژ بدید
سلام
ببخشید من میخاستم سیستممو اور کنم میخاستم ببینم یه مقاله ای چیزی نیست بصورت pdf که همرو از اول توضیح داده باشه چون اولین بارمه میخام اور کنم
اینم سیتممه
main:p5qpro asus
cpu:e8400 core 2
ram:4gb 1066
vga gts 250 calibre
aاصلا ارزششو داره با نه
ممنون
شما یک عکس از تب spd و memory و تب اصلی نرم افزار cpu-z بزارید
به همراه دوتا عکس از hw monitor در هنگام لود و بیکاری
برای اولین مرحله برید تو ستاپ گزینه ی cpu host controller رو پیدا کنید و 30 واحد بهش اضافه کنید
با اینکار فرکانس رم بالا میره اونو با spd پایین بیارین ولتاژ لازم نیست به سی پی یو بدین
بریت تو ویندوز و 30 دقیقه تست پایداری با prime 95 بگیرین و حین تست دمای سی پی یو رو با نرم افزار hw monitor نگاه کنید
که از 65 بیشتر نشه
گزینه هایی مثل c2e - cpu eist function-cpu thermal monitor رو غیر فعال کنید
mInI_ClockEr
18-08-2011, 17:37
با سلام
دوستان یه چند تا بازی برای تست میخوام مثل بتلفیلد که از سی پی یو کار بکشه
دیگه چه بازی هایی وجود داره که بتونه از سی پی یو استفاده کنه
ممنون میمشم کمک کنید
Amin Asterix
18-08-2011, 19:12
با سلام
دوستان یه چند تا بازی برای تست میخوام مثل بتلفیلد که از سی پی یو کار بکشه
دیگه چه بازی هایی وجود داره که بتونه از سی پی یو استفاده کنه
ممنون میمشم کمک کنید
gtaو مافیا2 خوبه برای تست
mInI_ClockEr
18-08-2011, 20:10
gtaو مافیا2 خوبه برای تست
متاسفانه من هیچکدوم رو ندارم دوست گرامی لاست پلانت چی اون بدرد نمیخوره
اگه دوستان بازی های دیگه ایی به ذهنشون میرسه بگن ممنون میشم
از شانس بد مافیا 2 تا 1 ماه پیش تو هاردم بود پاکش کردم
lost planet2 هم خوبه
با هم میتونید امتحان کنید
همچنبن crysis2
MOHAMMAD2010
28-08-2011, 13:46
بچه ها من یه سیستم دارم
cpu این سیستم از همون اول اور کلاک بوده ( روی 3400 )
cpu : e5200
main : p35-ds3l
امروز یهو cpu-z رو باز کردم دیدم اور نیست ! گفتم شاید تنظیمات بایوس به حالت اول برگشته رفتم اونجا رو هم نگاه کردم دیدم سر جاشه ولی وقتی میام تو ویندوز میبینم اور نیست !
مشکل از چیه ؟ ضریب روی 12.5 هست تو بایوس هم 12.5 هست ولی bus اینجا زده 200 ولی من تو بایوس روی 272 گذاشتمش !
رم رو هم تو بایوس روی 400 هست ولی اینجا روی 300 !!!
ممنون
بچه ها من یه سیستم دارم
cpu این سیستم از همون اول اور کلاک بوده ( روی 3400 )
cpu : e5200
main : p35-ds3l
امروز یهو cpu-z رو باز کردم دیدم اور نیست ! گفتم شاید تنظیمات بایوس به حالت اول برگشته رفتم اونجا رو هم نگاه کردم دیدم سر جاشه ولی وقتی میام تو ویندوز میبینم اور نیست !
مشکل از چیه ؟ ضریب روی 12.5 هست تو بایوس هم 12.5 هست ولی bus اینجا زده 200 ولی من تو بایوس روی 272 گذاشتمش !
رم رو هم تو بایوس روی 400 هست ولی اینجا روی 300 !!!
ممنون
شما بزارید cpu-z باز باشه تست super pi بگیرید ببینید فرکانس سی پی یو تا چه حد میره بالا اگه تا اون حدی که خودتون اور کردید رفت بالا یعنی اور شده و مشکلی نداره
MOHAMMAD2010
29-08-2011, 14:46
شما بزارید cpu-z باز باشه تست super pi بگیرید ببینید فرکانس سی پی یو تا چه حد میره بالا اگه تا اون حدی که خودتون اور کردید رفت بالا یعنی اور شده و مشکلی نداره
نه نمیره خب
الان این عکسی که گرفتم در حالت تست سنگینه !
به نظرت مشکل از چیه ؟
قبلا این مشکل رو نداشتم ها - اتفاقی متوجه شدم
نه نمیره خب
الان این عکسی که گرفتم در حالت تست سنگینه !
به نظرت مشکل از چیه ؟
قبلا این مشکل رو نداشتم ها - اتفاقی متوجه شدم
خوب برید تنظیمات بایوس رو یک چک بکنید
همچنین گزینه های که باعث مصرف سی پی یو میشن مثل c2e و.... رو غیرفعال کنید این گزینه ها وقتی فعال باشن حتی اگر تنظیمات رو سیو کنید باز هم به دلیل ناپایداری تنظیمات به حالت اول برمیگرده ببینید تنظیمات بایوس درسته و به هم نخورده
MOHAMMAD2010
29-08-2011, 21:27
خوب برید تنظیمات بایوس رو یک چک بکنید
همچنین گزینه های که باعث مصرف سی پی یو میشن مثل c2e و.... رو غیرفعال کنید این گزینه ها وقتی فعال باشن حتی اگر تنظیمات رو سیو کنید باز هم به دلیل ناپایداری تنظیمات به حالت اول برمیگرده ببینید تنظیمات بایوس درسته و به هم نخورده
تنظیمات که درسته
دقیق میشه بگی اونایی رو که باید غیر فعال کنم کدوما هستن ؟ اسماشونو بگو
یه چیزم بگم من قبلنم این گزینه هایی که باعث میشد تو وقتایی که از سیستم استفاده ای ندارم کلاک بیاد پایین تو بایوسم فعال بود ولی وقتی مثلا یه تست سنگین رو میزدم درست میشد . ( اونا ضریب رو کم میکنن ) در مورد ضریب هم که خودت صفحه قبل دیدی ماکزیمم هست یعنی 12.5 !!! ولی باس روی 200 هست که من تو بایوس روی 272 گذاشتمش ! همین طور تنظیمات رم که روی 400 گذاشتم اونجا ولی اینجا نگاه میکنم روی 300 هست !
پس چی میتونه باشه ؟
واقعا کلافم کرده ! :19:
گزینه هایی مثل c2e , cpu eist function , cpu thermal monitor , cpu spread spectrum باید غیر فعال بشه
ببینید با تغییر دیگه ای در بایوس باز هم تنظیمات ذخیره میشه یا نه اگه نشد
بایوس رو یک بار دیفالت کنید و مجددا تنظیمات رو از اول اعمال کنید اگه باز هم سیو نشد و همه چی درست بود و مکشلی نبود میگم دو حالت داره یا باتری مین ضعیف شده که تنظیمات ذخیره نمیشه یا اینکه یک جایی از تنظیمات مشکل داره و باعث ناپایداری میشه و بایوس اونارو به حالت اول میبره
MOHAMMAD2010
30-08-2011, 14:12
بایوس رو یک بار دیفالت کنید و مجددا تنظیمات رو از اول اعمال کنید اگه باز هم سیو نشد و همه چی درست بود و مکشلی نبود میگم دو حالت داره یا باتری مین ضعیف شده که تنظیمات ذخیره نمیشه یا اینکه یک جایی از تنظیمات مشکل داره و باعث ناپایداری میشه و بایوس اونارو به حالت اول میبره
1 - بایوس رو چه جوری دیفالت کنم ؟
2 - اگه باتری هم ضعیف شده باشه تنظیمات سیو نمیشه ؟ ( چون احتمال این زیاده الان تقریبا 3 ساله کار هم کرده )
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
الان یادم اومد من یک نرم افزار (اپدیت چیپ مادربورد) چند وقت پیش نصب کردم احتمال داره واسه اون باشه چون احساس میکنم از اون روز اینجوری شد.
1 - بایوس رو چه جوری دیفالت کنم ؟
2 - اگه باتری هم ضعیف شده باشه تنظیمات سیو نمیشه ؟ ( چون احتمال این زیاده الان تقریبا 3 ساله کار هم کرده )
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
الان یادم اومد من یک نرم افزار (اپدیت چیپ مادربورد) چند وقت پیش نصب کردم احتمال داره واسه اون باشه چون احساس میکنم از اون روز اینجوری شد.
بله سیو نمیشه اگه باتری ضعیف باشه
با برداشتن باتری مین در حالت خاموشی سیستم و گذاشتن مجدد آن بایوس دیفالت میشه
حالا شما اون موارد دیگه ای هم که گفتم رو کامل چک کنید و فقط این مورد رو بررسی نکنید
MOHAMMAD2010
30-08-2011, 20:53
ممنون
باتری رو در آوردم جا زدم بعد دوباره تنظیم کردم درست شد .
سلام
دوستان میشه برنامه برای تنظیم دور فن تو حالته اور معرفی کنید . با pc probe نمیشه رو حالته اور
و من e8400 رو تا 4 اور کردم و ولتاژ رو اتو هستش مشکلی نداره ؟
ممنون
سلام
دوستان میشه برنامه برای تنظیم دور فن تو حالته اور معرفی کنید . با pc probe نمیشه رو حالته اور
و من e8400 رو تا 4 اور کردم و ولتاژ رو اتو هستش مشکلی نداره ؟
ممنون
با نرم افزار speed fan میشه
میشه یه راهنمایی کنید اصلا ملوم نیست چی بهی چیه speed fan
اون سواله دوم هم میشه بگید ؟
ممنون
یه دوسته خوب به ما میشگه چجوری باید با speed fan دوره فنو در حالته اور تغییر داد ؟
ممنون میشم
parsa5564
10-09-2011, 21:18
سلام دوستان.من اطلاع دقیقی از نحوه انجام اورکلاک ندارم اما از چیزهایی که میدونستم استفاده کردم و تغییراتی دادم.لطفا راهنمایی کنید که این شیوه اور کردن درسته و ایا برای سیستم مشکلی پیش میاد یا نه؟ممنون
رکورد آورکلاک فرکانس CPU جهان به وسیلهی AMD شکسته شد
این آورکلاک به وسیله یک پردازنده 8 هسته FX با اسم رمز Zambezi و مدل 8150 انجام شده، و در این آورکلاک به فرکانس باورنکردنی 8.429GHz دست یافتند...
این رکورد در گینس به ثبت رسید: “Highest Frequency of a Computer"
این رکورد به وسیلهی متخصصین آورکلاک AMD به ثبت رسید، و آورکلاک با افزایش ولتاژ و اکستریم کولینگ (نیتروژن مایع و هلیوم مایع)انجام شده... و معلومه که از Cold Bug ها خبری نیست...
با این کار میشه فهمید که این پردازنده ها به راحتی به فرکانس 5GHz یا بالاتر روی Air دست پیدا میکنند و این خبری عالی هست.
موفق باشید.
M-I-L-A-D
22-09-2011, 15:01
میشه راجب اورکلاک بیشتر توضیح بدین !!
amirarsenal
15-10-2011, 10:38
سلام
خسته نباشید
آیا میشه این سی پی یو رو آور کرد؟
AMD Athlon II X4 640 Processor 3.00 GHz
ess_1362
15-10-2011, 11:30
سلام
خسته نباشید
آیا میشه این سی پی یو رو آور کرد؟
AMD Athlon II X4 640 Processor 3.00 GHz
بله
شما تاپیک جدید بزنید و مشخصات کامل سخت افزاری از جمله مادربرد و گرافیک و پردازنده را هم قید کنید + سه تا شات از تبهای پردازنده و مموری و spd
البته اینو بگم که برای اور بهتر هسست که از یک خنک کننده متوسط برای پردازنده استفاده کنید
mehdi_nin
20-10-2011, 15:46
آقا من این سی پی یو رو میخوام تا آخرین حد ممکن با فن استوک خودش اور کنم intel dual core e2180 چون تا چند روز دیگه میخوام یه سی پی یو دیگه بگیرم برام زیاد مهم نیست بسوزه یا نه :دی فقط میخوام بدونم چقدر میشه اورش کرد ...مبتدی مبتدی هم هستم و زیاد در مورد اورکلاک نمیدونم اگه میشه کامل منو راهنمایی کنید ....
mehdi_nin
22-10-2011, 22:00
چند روز اینجا یه درخواست دادیما یکی نیست مارو راهنمایی کنه ..از این انجمن خیلی بیشتر از اینا تواقع داشتیم ....
چند روز اینجا یه درخواست دادیما یکی نیست مارو راهنمایی کنه ..از این انجمن خیلی بیشتر از اینا تواقع داشتیم ....
شما با نرم افزار cpu-z از تب اصلی و memory و spd عکس بزارین دمای سی پی یو در هنگام لود رو بگین
ضریب سی پی یو هم بگین چقدره
mehdi_nin
23-10-2011, 17:10
اینم عکس هایی که گفتین ....دما هم در حالت عادی بین 45 تا 50 هست و در حالت لود بین 57 تا 65 متغییر هست
من که عکسی نمیبینم
تو این سایت آپلود کنید
mehdi_nin
23-10-2011, 23:17
بیا اینم از عکس ها
خوب شما دمای سی پی یو تون در لود یک مقدار بالاست که حدود 64 درجه هست اول از مقدار کم شروع میکنیم نباید افراط کنید اینطوری ممکنه هم به مین و هم به سی پی یو آسیب وارد بشه شما این تغییرات رو فعلا اعمال کنید
cpu host controller===>230mhz
vcore==>auto
cpu ratio==>10
cpu eist function==>disable
cpu thermal monitor =>disable
c2/c2e==>disable
c1e==>enable
شما مدل مین و همچنین یک عکس از بایوس از قسمت spd هم برام بزارین
تا بتونم بگم برای تنظیمات فرکانس رم باید چکار کنید
الان رم شما داره رو 667 کار میکنه
شما قبلل از اور با spd فرکانس رو رو 533 تنظیم کنید که با بالا رفتن فرکانس رفرنس فرکانس رم هم به هم نخوره رو همین تایمینگ cl5
بعد از اور با نرم افزار prime 95 به مدت 10 دقیقه موقتا یک تست پایداری بگیرید و در حین تست نرم افزار hw monitor باز باشه و هر اتفاقی افتاد به من بگین با این کار سی پی یو شما از 2 به 2.3 گیگاهرتز اور میشه فعلا
mehdi_nin
24-10-2011, 00:17
مهرداد جان من فقط میخوام سی پی یو رو اور کنم و به اور کردن رام نیازی ندارم ...
سی پی رو هم طبق گفته های شما اور کردم فقط توی بایوس این گزینه رو پیدا نکردم که disable کنم cpu eist function
فعلا هم دارم با اون برنامه که گفتین تست میکنم خبرشو 10 مین دیگه میدم
mehdi_nin
24-10-2011, 00:34
10 دقیق تست رو انجام دادم آقا مهران هیچ اروری و چیز خاصی نداد .... دما هم min 65 بود max 85 بیشتر روی 80 تا 85 بودش
مهرداد جان من فقط میخوام سی پی یو رو اور کنم و به اور کردن رام نیازی ندارم ...
سی پی رو هم طبق گفته های شما اور کردم فقط توی بایوس این گزینه رو پیدا نکردم که disable کنم cpu eist function
فعلا هم دارم با اون برنامه که گفتین تست میکنم خبرشو 10 مین دیگه میدم
من نگفتم رم رو اور کنید
شما با تغییر پارمتر cpu hpst controller فرکانس رمتون هم میره بالا و اون باید دوباره با ضریب رم تنظیم کنید
10 دقیق تست رو انجام دادم آقا مهران هیچ اروری و چیز خاصی نداد .... دما هم min 65 بود max 85 بیشتر روی 80 تا 85 بودش
دما زیاده نباید از 65 بیشتر بشه پیشنهاد من خرید یک فن خوب هست
mehdi_nin
24-10-2011, 14:49
یعنی اگه بخوام بیشتر از این اور کنم باید فن بگیرم ؟؟
فن رو امروز تهیه میکنم ...اگه بخوام تا 2.5 گیگاهرتز اور کنم باید چی کار کنم ؟
mehdi_nin
24-10-2011, 17:21
آقا مهرداد سی پی رو از حالت اور خارج کردم و بردم به تنظیمات اولیه و با نرم افزار prime 95 هم یه تست گرفتم و توی حالت بدون اور و ارجینال خودش باز توی وقتی که cpu 100% پر هست دما روی همون 80 تا 85 هستش ....یعنی وقتی اور هست و وقتی اور نیست دماش زیر بار هیچ فرقی نمیکنه و همون بین 80 تا 85 هستش من یه دو سه سالی این سی پی رو دارم و تا حالا آخ نگفته و اگه قرار باشه توی cpu 100% با دمای 80 تا 85 اتفاقی بیافته باید توی همین 2 سه سال میافتاد....در ضمن اینو بگم که یه 2 تا فن خوب به کیس اضافه کردم و جایی هم که کیس هست هوا خیلی سرده الانم که دارم این پست رو تایپ میکنم پاهام یخ زده :31:
آقا مهرداد سی پی رو از حالت اور خارج کردم و بردم به تنظیمات اولیه و با نرم افزار prime 95 هم یه تست گرفتم و توی حالت بدون اور و ارجینال خودش باز توی وقتی که cpu 100% پر هست دما روی همون 80 تا 85 هستش ....یعنی وقتی اور هست و وقتی اور نیست دماش زیر بار هیچ فرقی نمیکنه و همون بین 80 تا 85 هستش من یه دو سه سالی این سی پی رو دارم و تا حالا آخ نگفته و اگه قرار باشه توی cpu 100% با دمای 80 تا 85 اتفاقی بیافته باید توی همین 2 سه سال میافتاد....در ضمن اینو بگم که یه 2 تا فن خوب به کیس اضافه کردم و جایی هم که کیس هست هوا خیلی سرده الانم که دارم این پست رو تایپ میکنم پاهام یخ زده :31:
باشه
کلا سی پی یو شما 65 نانومتری هست و دماش به نسبت بالاست شما با فن استوک نباید اور کنید سی پی یو
یک 30 تومنی برای فن باید هزینه کنید
تا 2.5 هم میشه ولی فکر کنم باید ولتاژ بدین
به رنج ولتاژ این سی پی یو هم دقت کنید تا 1.5 ولت بیشتر نمیتونید ولتاژ بدین
به فرکانس رم هم دقت کنید
اون گزینه هایی که گفتم غیر فعال کنید تو advance bios features هست
Iceboy_LOVE
02-11-2011, 12:00
درود .. دوستم برایمCPU اورکلاک کرده بود اما برگردوندمش...
کارت گرافیکم رو اورکلاک کردم اتوماتیک و دما در بازی ها بین 50 الی 52 درجه ست .. همین حدود . دور فن گرافیک 75% بردم
خواستم ببینم برای اینکه فریم بهتر بگیرم یا افت فریم در بازی های سنگین نداشته باشم اور CPU مکمل و لازم هست یا نه ؟
اگر لازم هست یه راهنمایی کنید که ابتدایی و کاربردی ترین و ساده ترین روش CPU سری Black من چیست ؟
در بایوس البته میخوام اینجام بدم .. بهتره نه ؟
عکس زیر گویای همه چیز هست :
کولر CPU هم Cooler master Hyper 212 دارم ، با دور فن اتوماتیک تنظیم در بایوس مادربرد
کیس هم Magnom II با یک فن r در سقف + یک فن در بغل کیس و یک فن در پشت کیس .
دما CPU درحالت عادی بین 30 تا 35 درجه هست ... در بازی هم فوقش تا 40c بره
باتشکــر
mojtaba_tanha
10-11-2011, 14:16
سلام
ميخوام سيستم و اور كلاك كنم
cpu=q6600
mainboard=p5q-e
ram=2*2 patiot
vga= leadtek 465
power=585 green
كيسم ميخوام عوض كنم احتمالا green Falcon ميخوام ramوcpu رو اور كنم كه از تمام قدرت گرافيك استفاده كنم. بايد چي كار كنم تا حالا اين كارو نكردم.
ess_1362
10-11-2011, 15:48
سلام
cpu=q6600
mainboard=p5q-e
ram=2*2 patiot
vga= leadtek 465
power=585 green
كيسم ميخوام عوض كنم احتمالا green Falcon ميخوام ramوcpu رو اور كنم كه از تمام قدرت گرافيك استفاده كنم. بايد چي كار كنم تا حالا اين كارو نكردم.
پردازنده شما از نوع 65 نانومتری هست که خوب حرارتش یکم بالاست پس حتما یک خنک کننده می خوای که براساس بودجه بهتر هست از 40 به بالا باشه
اما در مورد اورکلاک
اول سه تا شات از تب های مموری پردازنده و spd برنامه CPU-Z ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])برای من بذارید
بعدش با برنامه prime95 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])یک تست 15 تا 20 دقیقه ای از پردازنده بگیرید و در حین تست ماکزیمم دمای پردازنده را با برنامه hw monitor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])به من گزارش کنید تا بعدش بگم چیکار کنید
موفق باشید
سلام
cpu=q6600
mainboard=p5q-e
ram=2*2 patiot
vga= leadtek 465
power=585 green
چیزهای گفتنی رو آقا احسان گفتند سی پی یو 65 نانومتری هست
اول یک فن خوب تهیه کنید بعد یک عکس از تب اصلی cpu-z و تب مموری به همراه یک عکس از بایوس بزارین اینجا
دمای سی پی یو بعد از خریدن فن جدید در حالت دیفالت بایوس بعد از 10 دقیقه تست پرایم95 رو هم بگین
mojtaba_tanha
11-11-2011, 12:01
ok پس با این شرایط باید اول یه خنک کننده بگیرم. بعد از خرید باز از تخصص دوستان استفاده میکنم.
mojtaba_tanha
14-11-2011, 19:20
سلام دوستان اورکلاک
اینم عکسها
mojtaba_tanha
16-11-2011, 11:33
كسي نيست كار ما رو راه بندازه....؟؟؟؟
ess_1362
16-11-2011, 11:55
كسي نيست كار ما رو راه بندازه....؟؟؟؟
FSB :300
DRAM FREQUENCY : 333@667
C1E: DISABLE
با این تغییرات فرکانس از 2.4 به 2.7 میرسه
mojtaba_tanha
16-11-2011, 13:26
FSB :300
DRAM FREQUENCY : 333@667
C1E: DISABLE
با این تغییرات فرکانس از 2.4 به 2.7 میرسه
ميخواستم حد اقل فركانس 3 بشه امكانش هست؟
mojtaba_tanha
16-11-2011, 17:58
نمدونم درست انجام دادم اینارو این جوری کردم
fsb strop to north bridge و 300 نداشت 333 گذاشتم
DRAM FREQUENCY تغییر به 639
حالا از کجا بفهمم تغییر کرده؟
ess_1362
16-11-2011, 19:02
ميخواستم حد اقل فركانس 3 بشه امكانش هست؟
دوست عزیز در اورکلاک مخصوصا شما که تازه کار هستی و مخصوصا وقتی خنک کننده پردازنده استوک هست باید خورده خورده اورکلاک کرد
نمدونم درست انجام دادم اینارو این جوری کردم
fsb strop to north bridge و 300 نداشت 333 گذاشتم
DRAM FREQUENCY تغییر به 639
حالا از کجا بفهمم تغییر کرده؟
اگر درست انجام داده باشید الان فرکانس پردازنده روی 3 گیگارتز هست !!
دو تا شات از تبهای مموری پردازنده در زمان لود پردازنده با prime95 بذارید
راستی یک 15 دقیقه سیستم را با prime95 زیر فشار تست کنید و دمای پردازنده را هم hw monitor گزارش کنید
mojtaba_tanha
16-11-2011, 19:46
دوست عزیز در اورکلاک مخصوصا شما که تازه کار هستی و مخصوصا وقتی خنک کننده پردازنده استوک هست باید خورده خورده اورکلاک کرد
اگر درست انجام داده باشید الان فرکانس پردازنده روی 3 گیگارتز هست !!
دو تا شات از تبهای مموری پردازنده در زمان لود پردازنده با prime95 بذارید
راستی یک 15 دقیقه سیستم را با prime95 زیر فشار تست کنید و دمای پردازنده را هم hw monitor گزارش کنید
عرض کنم خدمت دوست گرامی که من فن و عوض کردم (cooler master hyper tx3)
عرض کنم خدمت دوست گرامی که من فن و عوض کردم (cooler master hyper tx3)
الان سی پی یو تحت فشار هست ؟
کلاک سی پی یو تغییری نکرده
شما الان فرکانس رفرنس رو افزایش دادین ؟
mojtaba_tanha
16-11-2011, 21:10
الان سی پی یو تحت فشار هست ؟
کلاک سی پی یو تغییری نکرده
شما الان فرکانس رفرنس رو افزایش دادین ؟
آره تحت فشاره.همونایی که گفتم و تغییر دادم.
ess_1362
16-11-2011, 22:33
چیزی که من میبینم شما فقط ضریب فرکانس رم را تغییر دادین
فکر کنم در مادربردهای ایسوس اگر اشتباه نکنم گزینه فرکانس مرجع cpu host یا cpu speed باشه که بصورت واحدی تغییر می کنه
آره تحت فشاره.همونایی که گفتم و تغییر دادم.
ولی کلاک سی پی یو تغییری نکرده و رو حالت استاندارد داره کار میکنه و چیزی ار اور کلاک مشاهده نمیشه
شما فرکانس رفرنس رو زیاد نکردید ؟
mojtaba_tanha
19-11-2011, 13:01
ولی کلاک سی پی یو تغییری نکرده و رو حالت استاندارد داره کار میکنه و چیزی ار اور کلاک مشاهده نمیشه
شما فرکانس رفرنس رو زیاد نکردید ؟
کدوم گزینه رو باید تغییر بدم؟
اینم عکس از بایوس
mojtaba_tanha
19-11-2011, 20:18
یکی جواب مارو بده لطفا!!!
تنها گزینه ای که من میبینم همون fsb هست ببینید با افزایش اون مقدار فرکانس رم تغییر میکنه یا نه ؟
همچنین گزینه هایی که باعث مصرف سی پی یو میشن رو غیرفعال کن تا پایدار باشه
مثل c2/c2e , cpu eist function ,cpu thermal monitor , cpu speed etep , spread spectrume
نتیجرو بگین
mojtaba_tanha
19-11-2011, 23:16
بالاخره این شد ولی نمدونم چرا وقتی زیر تست نیست core speed میشه 1999.9 mhz
این درست شد شد 3ghz
اون به خاط حالت idle هست در حالت idle برای مصرف برق کمتر و اینکه دما پایینتر بیاد ضریب سی پی یو کم میشه که core speed بیا پایین
چند دقیقه تست گرفتین ؟
mojtaba_tanha
20-11-2011, 08:39
این درست شد شد 3ghz
اون به خاط حالت idle هست در حالت idle برای مصرف برق کمتر و اینکه دما پایینتر بیاد ضریب سی پی یو کم میشه که core speed بیا پایین
چند دقیقه تست گرفتین ؟
تقريبا 15 دقيقه. بيشتر از 3ghz هم ميشه اور كرد اگه ميشه مشكلي پيش نمياد؟
تقريبا 15 دقيقه. بيشتر از 3ghz هم ميشه اور كرد اگه ميشه مشكلي پيش نمياد؟
خوبه شرایط دمایی خوبه میشه بیشتر کرد
مدل مینتون چیه ؟
اگه مینتون هم مدارتغذیه ی خوبی داشته باشه میشه بیشتر کرد باید با افزایش ولتاژ در فرکانس بالاتر سی پی یو رو پایدار کنید
mojtaba_tanha
20-11-2011, 12:35
خوبه شرایط دمایی خوبه میشه بیشتر کرد
مدل مینتون چیه ؟
اگه مینتون هم مدارتغذیه ی خوبی داشته باشه میشه بیشتر کرد باید با افزایش ولتاژ در فرکانس بالاتر سی پی یو رو پایدار کنید
p5q-e
كدوم گزينه ها رو افزايش بدم؟
مینتنم بد نیست
فرکانس رو به همون روش افزایش بده هر علامتی دیدی به من بگو فعلا ولتاز نده تا بگم چیکار کنی
دما رو هم مواظب باش که بالاتر از 65 تو لود نره
amirpers
08-12-2011, 15:55
دوستان من تا حالا اورکلاک سی پی یو و رم انجام ندادم.
گشتم تو انجمن و یه آموزش خوب پیدا نکردم. چکار باید بکنم ؟
مشخصات سیستمم :
Intel Core 2 Dou 8400
MB : Asus P5Q-E
Ram " Corsair 4 gig 800
ess_1362
08-12-2011, 20:43
سلام
شما اول سه تا شات از تب های مموری و پردازنده و SPD برنامه CPU-Z ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بذارید
بعدش هم یک تست 15 دقیقه ای ااز پردازنده با نرم افزار PRIME95 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بگیرید و دمای پردازنده حین تست را با HW monitor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به من اعلام کنید.
بعدش میشه شما را بهتر راهنمایی کرد
اطلاعاتی که احسان گفت رو بزارین تا با هم بریم یک اور داشته باشیم :31:
amirpers
09-12-2011, 03:08
دوستان این شاتهای CPU-Z :
و این هم شات برای دما بعد از حدود 20 دقیقه تست :
ممنون میشم کمک کنید.
ess_1362
09-12-2011, 10:05
اول اینکه دمای پردازنده بالاست و بهتر هست که یک خنک کننده بهتر خریداری کنید مثلا مدلی بین 40 تا 50 تومن!
ولی موقتا میشه 400 تا 500 مگاهرتز پردازنده را اور کرد
برای این منظور تغییرات زیر را از درون بایاس اعمال کنید
CPU HOST CLOCK : 400
CPU CLOCK RATIO : 9X
DRAM FREQUENCY : 1X@400(X2)MHZ
C1E , C2E : DISABLE
INTEL SPEED STEP : DISABLE
با این کار فرکانس پردازنده روی 3.5 فیکس میشه و فرکانس رمها هم روی همون 800 باقی می مونه و دمای پردازنده در فول لود هم تقریبا به نزدیکای 70 میرسه
افزایش ولتاژ در هیچ شاخه ای هم نیاز نیست
تست PRIME 95 دوباره گرفته بشه و دمای فول لود پردازنده کنترل بشه
موفق باشید
amirpers
09-12-2011, 11:29
اول اینکه دمای پردازنده بالاست و بهتر هست که یک خنک کننده بهتر خریداری کنید مثلا مدلی بین 40 تا 50 تومن!
ولی موقتا میشه 400 تا 500 مگاهرتز پردازنده را اور کرد
برای این منظور تغییرات زیر را از درون بایاس اعمال کنید
CPU HOST CLOCK : 400
CPU CLOCK RATIO : 9X
DRAM FREQUENCY : 1X@400(X2)MHZ
C1E , C2E : DISABLE
INTEL SPEED STEP : DISABLE
با این کار فرکانس پردازنده روی 3.5 فیکس میشه و فرکانس رمها هم روی همون 800 باقی می مونه و دمای پردازنده در فول لود هم تقریبا به نزدیکای 70 میرسه
افزایش ولتاژ در هیچ شاخه ای هم نیاز نیست
تست PRIME 95 دوباره گرفته بشه و دمای فول لود پردازنده کنترل بشه
موفق باشید
ممنون
سعی می کنم این کارها رو اگه پیداشون کردم تو بایوس ، انجام بدم. چون تا حالا انجام ندادم.
اما چیزی که برام سواله اینه که این تغییرات بر چه مبناییه ؟ و هر کدوم از اونجا چی هستند و چقدر باید بالا برند ؟
مثلا در اور کردن کارت گرافیک خب مشخصه که با Core Clock و Memory Clock سرو کار داریم و چه جوری باید بالا ببریم اما اینجا رو نمی دونم.
ممنون
سعی می کنم این کارها رو اگه پیداشون کردم تو بایوس ، انجام بدم. چون تا حالا انجام ندادم.
اما چیزی که برام سواله اینه که این تغییرات بر چه مبناییه ؟ و هر کدوم از اونجا چی هستند و چقدر باید بالا برند ؟
مثلا در اور کردن کارت گرافیک خب مشخصه که با Core Clock و Memory Clock سرو کار داریم و چه جوری باید بالا ببریم اما اینجا رو نمی دونم.
باید برین تو بایوس ای تنظیمات رو اعمال کنید
این تنظیمات بر اساس cpu host controller هست که فرکانس مرجع هست که فرکانس سی پی یو و رم و fsb از اون به دست میاد
شما باید فرکانس مرجع رو رو همون مقدار که احسان گفت بزارین و بقیه پارامترها رو هم تنظیم کنید فرکانس رم تنظیم بشه و پارامترهایی که گفته شده غیرفعال بشه
تا 500 تا نیاز به دادن ولتاز نیست بیشتر خواستین بکنید 05. ولت افزایش بدین vcore رو
با فن استوک هم این سی پی یو رو اور نکنید
mojtaba_tanha
11-12-2011, 20:21
سلام
من دوباره اومدم بعد از چند روز دوباره رفتم و fsb و فرکانس و بردم بالا اومدم تست کردم دوباره شد مثل اول باز رفتم اوردم پایین بازم تغییری رو نشون نمیده چی کار کنم؟
سی پی یو رو تحت فشار بزارین ببینید باز هم با همین فرکانس هست ؟ اگه باز هم همین فرکانس باشه
یک جای اور مشکل داره یک ناپایداری وجود داره که تنظمیات بایوس ذخیره نمیشه
باید اون پارامترهاییی که گفته شده غیرفعال کنید
باید به تنظمیات بایوس رجوع کنید ببینید کجا اشتباه کردید
یک شات از تب مموری هم بزارید اینجا
و همچنین از تب اصلی در هنگام تست پرایم 95 هم بزارید اینجا
mojtaba_tanha
11-12-2011, 21:20
تو همون عکس بالایی تحت فشاره اینم عکس از تب مموری.
تو یکی دو صفحه قبل عکس بایوسم هست فقط اگه بگی دیگه کدوم گزینه ها روباید تغییر بدم ممنون میشم.
تو همون عکس بالایی تحت فشاره اینم عکس از تب مموری.
تو یکی دو صفحه قبل عکس بایوسم هست فقط اگه بگی دیگه کدوم گزینه ها روباید تغییر بدم ممنون میشم.
شما کدوم پارامترهارو غیرفعال کردین ؟
mojtaba_tanha
11-12-2011, 22:37
دوباره از بایوس عکس گرفتم همه این گزینه ها رو هم تک تک جابه جا کردم بازم تغییری حاصل نشد.
وقتی هم ai overcolack tuner روی حالت دستی میزارم هر تغییری میدم سیستم بالا نمیاد.
شما که رو 400 میزارین در حالت manual سیستم بوت نمیشه ؟
شما اصلا با این افزایش فرکانس ولتاژ دادین به سی پی یو ؟
با این 400 فرکانس میرسه یه 3.6ghz با این افزایش حتما باید ولتاژ بدین
ess_1362
12-12-2011, 11:38
پارامترهای زیر را هم تغییر بدین :
ai oc tuner : manual
fsb strap to nb : 300
dram freq : 333
ai clock twister : disable
ai transaction booster : disable
cpu ratio seting : 9x or 9.5x
mojtaba_tanha
12-12-2011, 22:46
ولتاژ دادم بازم تغییر حاصل نشد.
وقتی روی حالت manual میزارم دو تا گزینه باز میشه
1-fsb frequency که از 200 تا 800 داره دیفالتش روی 260 هست
2-pcie frequency که از 100تا 180 داره و دیفالتش روی 130 هست
دو تاگزینه بالا رو هر تغییری میدم سیستم بوت نمیشه
اینم ai clock twister گزینه disable نداره 5 تا گزینه داره lighter,light,moderate ,stronge,stronger
اینم ai transaction booster فقط حالت manual و auto داره وقتی روی manual میزارم 3 تا گزینه میاد هرسه تارو disable میکنم بازم هیچی به هیچی...
ولتاژ دادم بازم تغییر حاصل نشد.
وقتی روی حالت manual میزارم دو تا گزینه باز میشه
1-fsb frequency که از 200 تا 800 داره دیفالتش روی 260 هست
2-pcie frequency که از 100تا 180 داره و دیفالتش روی 130 هست
دو تاگزینه بالا رو هر تغییری میدم سیستم بوت نمیشه
اینم ai clock twister گزینه disable نداره 5 تا گزینه داره lighter,light,moderate ,stronge,stronger
اینم ai transaction booster فقط حالت manual و auto داره وقتی روی manual میزارم 3 تا گزینه میاد هرسه تارو disable میکنم بازم هیچی به هیچی...
خوب شما برای اور باید رو اون fsb ferecanc کار کنید اون 260 هم فرکانس رفرنس هست که با مولتی ضرب بشه
فرکانس سی پی یو تون رو میده
mojtaba_tanha
12-12-2011, 23:37
درست شد بالاخره شد این .تشکر از همه دوستان البته درجه حرارت تا 52 هم. رفت مشکلی که نیست؟ ولتاژ حالت auto
دمای سی پی یو در لود بالاست نباید از 65 بیشتر بشه این به دلیل 65 نانومتری بودن سی پی یو هست
اگه فن استوک دارید حتما یک فن خوب تهیه کنید و بعد اور کنید این دما 70 خوب نیست
همچنین از یک خمیر خوب استفاده کنید و تهویه کیس رو بهتر کنید
vahid javani
13-12-2011, 11:49
من درب کیس رو باز گذاشتم یه فن معمولی هم تنظیم کردم روی فن CPU خوب شد!
mojtaba_tanha
13-12-2011, 12:43
دمای سی پی یو در لود بالاست نباید از 65 بیشتر بشه این به دلیل 65 نانومتری بودن سی پی یو هست
اگه فن استوک دارید حتما یک فن خوب تهیه کنید و بعد اور کنید این دما 70 خوب نیست
همچنین از یک خمیر خوب استفاده کنید و تهویه کیس رو بهتر کنید
فن و قبلا عوض كردم دما تو عكس 45 هست كه بعد از 20 دقيقه تست متغير بين 45 تا 52 بود...!
ess_1362
13-12-2011, 13:11
ولی در شات دمای پردازنده شما از 70 هم گذشته!!
mojtaba_tanha
13-12-2011, 14:49
ولی در شات دمای پردازنده شما از 70 هم گذشته!!
مگه كدوم گزينه دماي cpu رو نشون ميده؟
مگه كدوم گزينه دماي cpu رو نشون ميده؟
میشه بگین فنتون چیه ؟
دما همون core0,1,2,3,4 هست که رو 70 هست !
mojtaba_tanha
14-12-2011, 14:29
میشه بگین فنتون چیه ؟
دما همون core0,1,2,3,4 هست که رو 70 هست !
cooler master hyper tx3
cooler master hyper tx3
خمیر سیلیکون زدین به سی پی یو ؟
تهویه کیس چه طوره ؟
dihav1359
16-12-2011, 22:21
با سلام خدمت اساتید
چند تا سوال داشتم ممنون میشوم راهنمایی کنید
چون فلایت سیمولاتور بازی میکنم و این بازی بیشتر از همه چیز به یک پردازنده قوی اوورکلاک شده احتیاج دارد میخواستم یک مین بورد و سیپیو 6 هسته ایی(amd یا intel) و رم معرفی کنید که بتوانم بدون درد سر بین 4.5 تا 5 گیگا هرتز اوور کنم مشکل گرما و پاور ندارم چون فن حرفه ایی و پاور 1235 دارم گرافیکم هم 5970 است
مادر برد الانم biostar ta890gxe که سی پی یو را تا 3600 بیشتر نتوانستم اوور کنم البته زیاد وارد نیستم سی پی یو هم x2 255 است
خلاصه ممنون میشوم یک راهنمایی جامع بکنید
با سلام خدمت اساتید
چند تا سوال داشتم ممنون میشوم راهنمایی کنید
چون فلایت سیمولاتور بازی میکنم و این بازی بیشتر از همه چیز به یک پردازنده قوی اوورکلاک شده احتیاج دارد میخواستم یک مین بورد و سیپیو 6 هسته ایی(amd یا intel) و رم معرفی کنید که بتوانم بدون درد سر بین 4.5 تا 5 گیگا هرتز اوور کنم مشکل گرما و پاور ندارم چون فن حرفه ایی و پاور 1235 دارم گرافیکم هم 5970 است
مادر برد الانم biostar ta890gxe که سی پی یو را تا 3600 بیشتر نتوانستم اوور کنم البته زیاد وارد نیستم سی پی یو هم x2 255 است
خلاصه ممنون میشوم یک راهنمایی جامع بکنید
با این گرافیک همچین سی پی یو یی زیاد جالب نیست با اور هم محدودیت ایجاد میکنه
شما در حالت دیفالت بایوس از تب مموری و تب اصلی نرم افزار cpu-z یک عکس بزارین اینجا به همراه یک تست 15 دقیقه ای با پرایم 95 و حداکثر دمارو با hw monitor به من بگین
dihav1359
17-12-2011, 01:31
سلام
عکسها خدمت شما
عکس ها واضح نیست بزرگتر آپلود کنید یا به صورت لینک بزارید اینجا
dihav1359
17-12-2011, 11:08
خدمت شما
این عکس دومی بعد از چند دقیقه تست بود ؟
شرایط دمایی خوبه این تغییرات رو اعمال کنید
fsb ==>270mhz
cpu ratio==>15x
dram frecance:400mhz
timing==>auto
spread spectrume==>disable
cpu thermal moniotor==>disable
cool and quite==>disable
c2/c2e==>disable
پارامتر vcore رو 05. ولت بهش اضافه کنید یعنی 50 میلی ولت ولتاژ بدین به سی پی یو اگه پایدار نبود 50 میلی ولت دیگه اضافه کنید
فرکانس رم از 1333 بیشتر نشه چون الان رماتون در 1066 داره کار میکنه فکر کنم بتونید با cl7 هم با 1066 ست کنید
با اعمال این تنظمیات سی پی یو شما به 4 ghz اور میشه
بعد از اور دومرحله تست پرایم بگیرید و درحین تست دما رو با hw moniotor تست کنید که از 65 بالا تر نره
مرحله اول به مدت 30 دقیقه در حالت blend تست بگیرید
مرحله دوم به مدت 15 دقیقه در حالت in place large ffts تست بگیرید
dihav1359
19-12-2011, 00:41
fsb ==>270mhz
cpu ratio==>15x
timing==>auto
cool and quite==>disable
c2/c2e==>disable
پارامتر vcore رو 05. ولت بهش اضافه کنید یعنی 50 میلی ولت ولتاژ بدین به سی پی یو اگه پایدار نبود 50 میلی ولت دیگه اضافه کنید
فرکانس رم از 1333 بیشتر نشه چون الان رماتون در 1066 داره کار میکنه فکر کنم بتونید با cl7 هم با 1066 ست کنید
بعد از اور دومرحله تست پرایم بگیرید و درحین تست دما رو با hw moniotor تست کنید که از 65 بالا تر نره
دوست عزیز با تشکر فراوان
گزینه های زیر را پیدا نکردم
cool and quite==>disable
c2/c2e==>disable
و گزینه زیر
dram frecance
به صورت 400 نیست و به صورت 1333 و 1600 و غیره هست که در نهایت چون روی هیچکدام پایدار نشد روی aouto گذاشتم پایدار شد
در کل fsb را روی 260 گذاشتم و vcore را تا 150 بالا بردم و تا 4 اوور شد و در تستها هم دما از 52 بالاتر نرفت و ظاهرا پایدار است ولی وقتی fsb را روی 270 گذاشتم اصلا بالا نیامد
حالا باید چیکار کنم تا بیشتر اوور شود چون به نظر مشکل دما ندارم؟
دوست عزیز با تشکر فراوان
cool and quite==>disable
c2/c2e==>disable
و گزینه زیر
dram frecance
به صورت 400 نیست و به صورت 1333 و 1600 و غیره هست که در نهایت چون روی هیچکدام پایدار نشد روی aouto گذاشتم پایدار شد
در کل fsb را روی 260 گذاشتم و vcore را تا 150 بالا بردم و تا 4 اوور شد و در تستها هم دما از 52 بالاتر نرفت و ظاهرا پایدار است ولی وقتی fsb را روی 270 گذاشتم اصلا بالا نیامد
روی 270 که بزارین باید cpu ratio رو رو 15 میزاشتین بهرحال فرقی با 260 با cpu ratio 15.5 نداره
شما باید فرکانس رم رو یا با xmp درست کنید یا با ضریب رم spd فرکانس رم رو کاهش بدین
از اوری که کردین از تب اصلی و مموری cpu-z عکس بزارین یا یک لینک valid بدین
ولتاژ هم گفتم 50 میلی ولت اضافه کنید الکی زیاد ولتاژ ندین به سی پی یو اگر سیستم بوت نشد یا هر مشکل دیگه ای پیش اومد 50 میلی ولت دیگه اضافه کنید یک دفعه ولتاژ زیاد ندید
ess_1362
19-12-2011, 14:40
fsb ==>270mhz
cpu ratio==>15x
timing==>auto
cool and quite==>disable
c2/c2e==>disable
می گم پس فرکانس ht و nb چی شد:31:
دوست عزیز با تشکر فراوان
cool and quite==>disable
c2/c2e==>disable
و گزینه زیر
dram frecance
شما دو تا شات از تب های مموری و پردازنده بعد از تغییرات بذارید تا ببینم وضعیت سایر فرکانس ها به چه صورت هست
احتمالا فرکانس nb و زیر شاخه اش ht از میزان قابل تحمل برد عبور می کنه که سیستم پایدار نمیشه
الان باید حدودا نزدیکای 2600 باشه
می گم پس فرکانس ht و nb چی شد:31:
شما دو تا شات از تب های مموری و پردازنده بعد از تغییرات بذارید تا ببینم وضعیت سایر فرکانس ها به چه صورت هست
احتمالا فرکانس nb و زیر شاخه اش ht از میزان قابل تحمل برد عبور می کنه که سیستم پایدار نمیشه
الان باید حدودا نزدیکای 2600 باشه
آخ آخ اصلا به کل یادم رفت :31:
ببخشید
آره همونطور که احسان جان گفتند ht و nb رو با ضریبش بعد از اور تنظیم کنید اصلا حواسم نبود
خدمت شما
دوست من عذر خواهی میکنم من ht و nb به کل یادم رفت شما باید با ضریبی که دارن این دوپارامتر رو به مقدار اول برگردونید که تنش روی برد کم بشه باز هم عذر خواهی میکنم
dihav1359
21-12-2011, 10:12
آقا این مادر برد لعنتی ضریب nb و ht و xmp و cpu نداره فقط ولتاژ است
اگه میشه از روی عکسها ی زیر راهنمایی کنید کجاست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.