ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مباحث مربوط به Overclock اا اورکلاک

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11

Kianoosh
30-07-2009, 19:41
دوست عزیز برادر من شما تو پست شماره 1747 این تاپیک عکسی غیر از عکسی که من گذاشتم میبینید که من متوجه بشم سیستم خودت منظورت بوده!؟من عکسی نمیبینم از سیستم شما!همونجایی که دور فن ولتاژ دما و .. رو میگی من از کجا بفهمم سیستم خودتو میگی من تصویری نمیبینم جز شات خودم!

من کی گفتم شات شما تقلبیه که خودتون میرین برداشت بد میکنین

من نمی دوم رکورد زدم یا نه اصلا رکوردی نیستم اما گویا شما شک دارید!!!؟؟

به ما حق بده باور نکنیم

این منظورت چی بوده ؟سو تفاهم شده...

در ضمن من تا به حال تو هیچ فرومی ثبت نام نکردم شما برای چی بدون مدرک همچین حرفی میزنی

من چه حرفی زدم که به ثبت نام شما تو سایر فرومها ربط داشته باشه؟من گفتم فن من استوک خالی نیست تو یه فروم دیگه به یکی از دوستان مشخصاتشو گفتم همین...

خیلی توهین کردی ولی میزارم رو حساب سو تفاهم.خوب شاید من منظورم رو خوب بیان نکردم و اشتباه از من بوده
واقعا عجب روزگاری شده!!هیییییی!!!!

راستش اگه تو پست من توهینی میبینی حتما دکمه گزایش رو بزن تا رسیدگی بشه من لحنم تند بود و گفتم که از لحنم ناراحت نشو!اما اگه چیزی گفتم بهت که توهین تلقیش کر دی عذر می خوام!

خوب شاید من منظورم رو خوب بیان نکردم و اشتباه از من بوده

منم بیشتر همین فکر رو میکنم...:دی

javad2015
30-07-2009, 20:37
باز لینک عکسا رو میزارم باز میگم شک داری برو نگاه کن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه فروم دیگه شما نمی تونی دور فن تنظیم کنی من چی کار کنم؟ (برای یاد اوری میگم اینجابه صراحت شما گفتین من تو یه فروم دیگه ثبت نام کردم بدون هیچ دلیل و مدرک)
با اهل رکورد چند وقته آشنا شدم و ارادت هم داریم خدمتشون
از شما که انتظاری نمیره از برخی دوستان انتظار بیشتری داشتم...
مهندس بهت حق میدم باورت نشه چون چیز زیادی در مورد اورکلاک نمی دونی
به نظر شما اینا اسمش چیه؟؟!!

خوب شاید من منظورم رو خوب بیان نکردم و اشتباه از من بوده

منم بیشتر همین فکر رو میکنم...حالا وقتی من میام میخام یه جوری این اشو کوزه رو درست کنم قرار نیست شما بیاید سو استفاده کنید
من نمیدونم شما چه جوری عکسا رو ندیدی چون من با سیستم برادرمم این تاپیک رو اوردم و کاملا مشخص بود
بعدشم شما که اینقدر اطلاعات دارید میتونستی بگی بچ من با شما فرق داره من چند بار گفتم چنین چیزی وجود نداره ولی ایا باز شما جواب دادین؟ حتی البرزم که ظاهرا بیشتر از من قبول داری گفت >>>محاله<<<
شما که باورتون شده من مبتدیم وچیزی از بچ نمیدونستم وقتی ببینم با این ولتاژ اینقدر اور کردی نباید تعجب کنم؟ یه جورایی میخواستی کلاس بزاری (ولی بهت بر نخوره)

Kianoosh
30-07-2009, 21:09
باز لینک عکسا رو میزارم باز میگم شک داری برو نگاه کن

بابا لینکت کو من چرا هیچی نمی بینم!؟!؟از اپرا و ie هم تست کردم شما نه این پست نه پستهای قبلی عکسی نمایش ندادی!؟

یه فروم دیگه شما نمی تونی دور فن تنظیم کنی من چی کار کنم؟ (برای یاد اوری میگم اینجابه صراحت شما گفتین من تو یه فروم دیگه ثبت نام کردم بدون هیچ دلیل و مدرک)

نه دوست عزیز اشتباه متوجه شدی گفته بودی دور فنت 1600 هست گفتم تنظیمش کردم شما دور فنت رو نمی تونی تنظیمش کنی من چی کار کنم!؟

ببین دوست من باز بگم الان جمله رو اشتباه خو ندی خودت سو تفاهم دچار شدی میگی توهین کردی و فلان!

برای مهدی عزیز توضیح دادم یه فروم دیگه

متوجه میشی!؟برای مهد ی عزیز تو یه فروم دیگه توضیح دادم=برای مهدی عزیز توضیح دادم یه فروم دیگه

یه فروم دیگه به جمله بعد ربطی ند اره اینم از این!

از شما که انتظاری نمیره از برخی دوستان انتظار بیشتری داشتم...
مهندس بهت حق میدم باورت نشه چون چیز زیادی در مورد اورکلاک نمی دونی

از دوستانی که فرق استپینگ m0 , c0 , و ...رو میدونن قابلیت اور پردازند ه ها با در نظر گرفتن کل شرایط و ... بعد میان میگن غیر ممکنه انتظار ند اشتم!

بعد ه مگفتم که وقتی میگی باور نمی کنم جوابت بهتر از او ن د رنمیاد!تو پردانتزش رو یاد ت رفت بگی که گفتم
(اضافه کنم که من هیچی نمی دونم)

به نظر شما اینا اسمش چیه؟؟!

نکنه به اینا میگی توهین!؟:دی

حالا وقتی من میام میخام یه جوری این اشو کوزه رو درست کنم قرار نیست شما بیاید سو استفاده کنید
من نمیدونم شما چه جوری عکسا رو ندیدی چون من با سیستم برادرمم این تاپیک رو اوردم و کاملا مشخص بود

والا من عکسی نمی بینم اگه میدیدم اینطوری نمیشد شاید مشکل از نتم یا اکسپلوررم هست اگه دوستان میبینن یه جا دیگه آپ کنن برام بفر ستن پروفایل چون من تصویری نمی بینم!شما میشه عکستو تو تینی پیک یا مگا پیک آپلو د کنی لینکش خودش رو بدی!؟

بعدشم شما که اینقدر اطلاعات دارید میتونستی بگی بچ من با شما فرق داره من چند بار گفتم چنین چیزی وجود نداره ولی ایا باز شما جواب دادین؟

چی ر وجواب بدم اصلا انظتر ند اشته باشید اورکلاک دو پردازند ه با یک کد نیم و مشخصات کامل یکی باشه چه برسه به اینها!

من ادعا اطلاعات ندارم میگم کسایی که میدونن انتظار نداشتم پردازنده های مختلف رو با هم تو اور و ولتاژ مقایسه کنن!

حتی البرزم که ظاهرا بیشتر از من قبول داری گفت >>>محاله<<<

داشتم با البرز سر همین مساله صحبت میکردم کاری براش پیش اومد رفت باز چیزی که برای من مشخصه اینه که پردازند ه با همین مشخصات و فرکانس و ... داره بدون مشکل کار م یکنه تست هایی که گفتم و شات گذاشتم رو 100% پس کرده حالا کل دنیا بیان بگن محاله!در ضمن با مدیر بخش سخت افزار صحبت کرد م در این مورد گفت هیچ مشکلی نیست بسته به شرایط ممکنه و اینکه بگین نمیشه و عمرا و ..اشتباهه!!!

البرز هم دوست من هست و مشکلی نداریم...

شما که باورتون شده من مبتدیم وچیزی از بچ نمیدونستم وقتی ببینم با این ولتاژ اینقدر اور کردی نباید تعجب کنم؟

ببینید اورکلاک که همش ولتاژ نیست!!یه سری محدودیت ها که باشه تا 1.7 هم ولت بده هیچی!تعجب عیب ند اری بگی باور نمی کنم و ...دقیقا همین مفهوم غیر واقعی بودن برد اشت میشه!

یه جورایی میخواستی کلاس بزاری (ولی بهت بر نخوره)

نه عزیز دل کلاس چی من پایینتر از این حرفها هستم... تا الان یه شات و ..از اورکلاک من د یدی تو این تاپیک؟من گفتم 7200 رو با فلان ولتاژ پایدار کردم 3600 برای اثباتش مجبور شد م شات و..بزارم

حالا اگه کاملا متوجه مسائل اخیر شدی بهتره برگردیم سر اورکلاک پردازندت خب؟

alborz_k
30-07-2009, 22:32
از دوستانی که فرق استپینگ m0 , c0 , و ...رو میدونن قابلیت اور پردازند ه ها با در نظر گرفتن کل شرایط و ... بعد میان میگن غیر ممکنه انتظار ند اشتم!
داشتم با البرز سر همین مساله صحبت میکردم کاری براش پیش اومد رفت باز چیزی که برای من مشخصه اینه که پردازند ه با همین مشخصات و فرکانس و ... داره بدون مشکل کار م یکنه تست هایی که گفتم و شات گذاشتم رو 100% پس کرده حالا کل دنیا بیان بگن محاله!در ضمن با مدیر بخش سخت افزار صحبت کرد م در این مورد گفت هیچ مشکلی نیست بسته به شرایط ممکنه و اینکه بگین نمیشه و عمرا و ..اشتباهه!!!
البرز هم دوست من هست و مشکلی نداریم...
kنه عزیز دل کلاس چی من پایینتر از این حرفها هستم... تا الان یه شات و ..از اورکلاک من د یدی تو این تاپیک؟من گفتم 7200 رو با فلان ولتاژ پایدار کردم 3600 برای اثباتش مجبور شد م شات و..بزارم

سلام. اصلأ نمی خواستم اوضاع این جوری بشه!! من طبق تجارب خودم و نتایجی که تو فروم ها و سایت های مختلف بود ، ولتاژ 1.35 رو پیشنهاد دادم ، حتی یادمه که یکی از دوستان می خواست 5200 رو تا 3400 اورکلاک کنه و ناپایدار بود ، من بهش پیشنهاد کردم که تا 1.325 ولت بده ، ولی باز پایدار نشد و حتی مهدی موسوی عزیز بعدش گفت بهتره روی 1.375 بزاری!! خودم هم برای 3400 تا 100% پایدار بشه روی 1.3125 می زارم که با افتش به 1.3 ولت می رسه (پردزانده ی من 8200 هست که همون طور که می دونید سطحش بالاتره اما به خاطر فرکانس مسیر بالاتر کمی ولتاژ بیشتر می خواد.
در ضمن من وقتی که گفتم 3600 با 1.2 پایدار نمی شه ، نمی دونستم که کیا جان ، این کار رو کرده !! و قبل از اون هم یک همچین چیزی رو ندیده بودم. آخه باورش سخته ، 40% اورکلاک ، با ولتاژِی 0.05 ولت کمتر از مقدار استاندارد ، حالا شانس بوده که این پردزانده گیرش اومده:31::10: و من به ثورت کلی گفتم که غیر ممکنه ، البته درستش بود که می گفتم به ندرت پیش می اد!! :46: در ضمن حرارت کم پردازنده ایشون هم به خاطر همون ولتاژ 1.2 ولت هست!!
خب ممکنه که استپینگ و سری تولید فرق داشته باشه ، ولی فکر نکنم که تمام m0 ها یک همچین قابلیتی داشته باشند که در فرکانس 3600 با 1.2 ولت پایدار بشن!!
آرمان جان هم خیلی نسبت به من لطف داشتن!! :8:

javad2015
31-07-2009, 08:53
دور فن منم 2700 هست خودم میدونم چه جوری تنظیمش کردی با Q FAN حالا بی خیال.
این بار باید دیگه 100% ببینی
لینک مستقیم عکسا
عکس1 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس 2 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توضیحات قبلی .
میخواستم بدونم چرا بین پی سی پروپ و اسی سی تی اینقدر اختلافه در مو رد دما و ولتاژ وقتی سی پی یو اصلا لود نیست ولتاژ 1.4 است ولی وقتی تقریبا کاملا لوده ولتاژ میشه 1.36 یا حتی 1.35
این یکی عکس رو هم همین الآن گرفتم باز به اختلاف دما و ولتاژ توجه کنید ولتاژ قبل از تست 1.4 بود حالا بگیم اختلاف 1 صدم 2 صدم دیگه 5 یا 6 صدم عادی نیست
لینک عکس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه چیز دیگه به اختلاف ولتاژ 5 توجه کنید تو دوتا برنامه:
شما وقتی میگین دما از 65 رد نشه منظورتون دمای هسته هاست یا دمای کلی cpu چون وقتی من بدون اورکلاک با ولتاژ خود cpu تست گرفتم دمای هسته ها تا 67 هم رسید ولی دمای cpu از 55 رد نکرد

vroom
31-07-2009, 11:18
لینک مستقیم عکسا
با توضیحات قبلی .
میخواستم بدونم چرا بین پی سی پروپ و اسی سی تی اینقدر اختلافه در مو رد دما و ولتاژ وقتی سی پی یو اصلا لود نیست ولتاژ 1.4 است ولی وقتی تقریبا کاملا لوده ولتاژ میشه 1.36 یا حتی 1.35
این یکی عکس رو هم همین الآن گرفتم باز به اختلاف دما و ولتاژ توجه کنید ولتاژ قبل از تست 1.4 بود حالا بگیم اختلاف 1 صدم 2 صدم دیگه 5 یا 6 صدم عادی نیست
لینک عکس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما وقتی میگین دما از 65 رد نشه منظورتون دمای هسته هاست یا دمای کلی cpu چون وقتی من بدون اورکلاک با ولتاژ خود cpu تست گرفتم دمای هسته ها تا 67 هم رسید ولی دمای cpu از 55 رد نکرد

دوست عزیز سروری که عکس ها رو توش آپلود میکنی قیلتره:46:

alborz_k
31-07-2009, 11:18
لینک مستقیم عکسا
با توضیحات قبلی .
سلام. وقتی که می گیم دما از 65 رد نشه ، منظور دمای کلی هست و اختلاف دمای هسته ها با tjmax هم باید بیش از 25 درجه باشه (همون که realtemp نشون می ده) .

javad2015
31-07-2009, 12:26
سلام. وقتی که می گیم دما از 65 رد نشه ، منظور دمای کلی هست و اختلاف دمای هسته ها با tjmax هم باید بیش از 25 درجه باشه (همون که realtemp نشون می ده) .
ای ول یه حال اساسی بهم دادی خیلی نگران دمای cpuم بودم اینم یک شات از occt بعد از یک ساعت و حداکثر فشار به صورت infinite دمای cpu از 55 رد نکرد!!
اینم نوسانات vcore فکر کنم بیشتر هم بتونم اورش کنم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

javad2015
31-07-2009, 12:26
ای ول یه حال اساسی بهم دادی:26: خیلی نگران دمای cpuم بودم اینم یک شات از occt بعد از یک ساعت و حداکثر فشار به صورت infinite دمای cpu از 55 رد نکرد!!

SIMON137
31-07-2009, 12:53
یک سوال دوستان
این مادربورد به درد اورکلاک میخوره ؟ چقدر میشه ازش کار کشید و توانایی هاش در چه حد هست ؟

alborz_k
31-07-2009, 13:13
یک سوال دوستان
این مادربورد به درد اورکلاک میخوره ؟ چقدر میشه ازش کار کشید و توانایی هاش در چه حد هست ؟

این برد؟!! rampage? این برد رو برای اورکلاک ساختن و سطح بالاترین بردی هست که برای 775 ساختن!! جون می ده برای اورکلاک کردن و خیلی راحت به 550 مگاهرتز می رسه!!

alborz_k
31-07-2009, 13:19
ای ول یه حال اساسی بهم دادی خیلی نگران دمای cpuم بودم اینم یک شات از occt بعد از یک ساعت و حداکثر فشار به صورت infinite دمای cpu از 55 رد نکرد!!

اختلاف دمای core با پردازنده یک کم زیاده ، ولی زیاد جای نگرانی نیست ، البته بهتره ولتاژ رو تا 1.325 کم کنی به احتمال 99% پایدار می مونه. با این دما بیشتر اورکلاک نکنی بهتره. سعی کن تا جایی که می تونی ولتاژ رو کم کنی. :دی

Kianoosh
31-07-2009, 16:26
لینک مستقیم عکسا
با توضیحات قبلی .

بله بالاخره موفق شدیم با قیلتر شک ببینیم!سرور بهتر از این پیدا نکردی!؟:دی

خب اون افت ولتاژ طبیعی هست و مشکلی نداره...

منظور دمای هسته ها هست و 20 درجه تا tjmax دمای پیشفرض occt 80 هست نه 75!!!و هیچ مشکلی هم نخواهد بود...

یک سوال دوستان

بسیار عالی!!

javad2015
01-08-2009, 11:18
اقا یه سوال دیگه هم داشتم بچ نامبر cpu من اینه میشه توضیح بدین که این یعنی چی و نهایت اورکلاکش با خنک کننده مایع چنده
e45276-001
q843a926
malaysia 03\09\09

Kianoosh
01-08-2009, 17:22
اقا یه سوال دیگه هم داشتم بچ نامبر cpu من اینه میشه توضیح بدین که این یعنی چی و نهایت اورکلاکش با خنک کننده مایع چنده
e45276-001
q843a926
malaysia 03\09\09

ببینید بازم از روی بچ نامبر نمیشه گفت حداکثر چقدر اورکلاک!!اگه قصد اورکلاک پایدار و کاربردی داری تا نهایاتش دیگه حد اکثر!3.8 کافیه افزایش فرکانس حتما باعث افزایش کارایی نخواهد شد کاربردت چیه؟اگه هم قصد ر کورد زنی داری باید مین پاور و رم بسیار خوبی داشته باشی خنک کنند ه های حرفه ای و بعضا گرون قیمت بسیار موارد جزئی رو رعایت کنی و اورکلاکر باشی!,...

رکورد cpu z پردازند ه E7300 اگه اشتباه نکنم 5552 هست با LN2 !

اینم توضیح بچ نامبر:

Example: L149A463-0726

1st letter or digit = plant code (Malay)
0 = San Jose, Costa Rica
1 = Cavite, Philippines
3 = .............., Costa Rica
6 = Chandler, Arizona
7 = .........., Philippines
8 = Leixlip, Ireland
9 = Penang, Malaysia
L = ............, Malaysia
Q = ..........., Malaysia
R = Manila, Philippines
Y = Leixlip, Ireland

2nd digit = Year of production (2001)

3rd & 4th digits = week (49th week )

5th - 8th digits= lot number

10th - 13th digits = serialization code

arman1133
02-08-2009, 00:08
سلام دوستام. من cpu i7 920 دارم با مینبورد asus p6t deluxe v2
من میخوام این سیستم به صورت پایدار اور کنم.خواهشن کمک کنید. در ضمن فن cpu هم cooler master V8
هست.فعان بدون تغیر ولتاپ اور کرم و با خاموش کردن turbo mode تا 3.66
اما الان که با برنامه occt دارم کار میکنم
1 :دما خیلی بالا میره با توجه به فن انتظار این دما را ندارم.تا 75 میره
2:در حالت infinite و test mode: medium data set حتی پایداریش به 2 مین هم نمیرسه.اما خارج از این نرم افزار هرچی ازش کار میکشم مشکلی پیش نمیاره.
من هیچ تغیری ولتاژی ندادم.خواهشن اگر میتونید بگید چه کار کنم تا به حالت پایدار در فرکانس 3.6 برسم.

Kianoosh
02-08-2009, 12:54
سلام

دوست من استپینگ پردازندت؟!

arman1133
02-08-2009, 14:48
دوست عزیز استپینگ هم 5 هست.اگر نیاز به عکسی چیزی هست بگو بزارم.ممنون.

Kianoosh
02-08-2009, 16:15
اینو تست کنید:

18*200=3600

1.25

بعدش دور فن رو زیاد کنید و خمیرت خوبه؟از اینتل بورن تست یا ارتوس و پرایم و ...هم می تونید استفاده کنید!

اینم جدول دما:

-Tcase/Tjunction-
--80--/--85--85--85--85-- Hot
--75--/--80--80--80--80-- Warm
--70--/--75--75--75--75--Safe <--
--30--/--35--35--35--35-- Cool

arman1133
02-08-2009, 19:12
دوست عزیز من امروز بدون هیچ ولتازی در occt برای 2 ساعت در خفن ترین حالت روی فرکانس 3.6 پایدار بودالبته از یک کانفیگ پیشفرض خود مین استفاده کردم من فقط فرکانس بالا بردم.دما هم دیگه بعد ساعت رو سخت ترین حالت occt از 72 بیشتر نشد.خمیر هم خود خمیر فن هست cooler master
به نظر شما پایداره سیستم من ؟با تغیر ولتاژ به نظر شما تا 4 میشه اور کرد؟خواهشن دقیق بگید ولتاژ کدام قسمت باید بره بالاتر.
من حالا با ولتاژ 1.25 cpu هم تست میکنم یه خبری میدم.بابت اطلاعات فوق ممنون.

Kianoosh
02-08-2009, 21:18
دوست عزیز من امروز بدون هیچ ولتازی در occt برای 2 ساعت در خفن ترین حالت روی فرکانس 3.6 پایدار بودالبته از یک کانفیگ پیشفرض خود مین استفاده کردم من فقط فرکانس بالا بردم.دما هم دیگه بعد ساعت رو سخت ترین حالت occt از 72 بیشتر نشد.خمیر هم خود خمیر فن هست cooler master
به نظر شما پایداره سیستم من ؟با تغیر ولتاژ به نظر شما تا 4 میشه اور کرد؟خواهشن دقیق بگید ولتاژ کدام قسمت باید بره بالاتر.
من حالا با ولتاژ 1.25 cpu هم تست میکنم یه خبری میدم.بابت اطلاعات فوق ممنون.

پس چرا قبلا نبود!؟:دی نه مشکلی نیست سیستمت رو زی چند ساعت رو شنه؟بله می تو نی تا 3.8 برید ولی فکر کنم مشکل دما بخوری برای بالاترش تا 4 رفتن که خب کمی سخت تر میشه و اعمال ولتاژ بیشتر!مثلا NB-VTT و....می تونی از cpu tweaker هم استفاده کنی+ memset

arman1133
02-08-2009, 22:03
دوست عزیز گفتم از یکی دیگر کانفیگ های مین اتفاده کردم.قبلا واقعا نمیشد اما در حالت manul.
اما تو این کانفیگ با اون که همچیز در حالت auto هست اما پایداره.
سیستم زیاد روشنه 10 ساعت به بالا.ممکنه با دمای فعلی که تحت فشار به 72-73 میرسه به مشکل بخورم؟البته فقط در برنامه occt به این دما میرسه.

Kianoosh
03-08-2009, 01:31
دوست عزیز گفتم از یکی دیگر کانفیگ های مین اتفاده کردم.قبلا واقعا نمیشد اما در حالت manul.
اما تو این کانفیگ با اون که همچیز در حالت auto هست اما پایداره.
سیستم زیاد روشنه 10 ساعت به بالا.ممکنه با دمای فعلی که تحت فشار به 72-73 میرسه به مشکل بخورم؟البته فقط در برنامه occt به این دما میرسه.

خب دوست من!برای همین هست که من به شما میگم باید از تنظیمات دقیق تری استفاده کنی که حداقل ولتاژ پایداری رو پیدا کنی و بیشتر از او ن اعمال نشه که دمای هم روی مرز نباشه وقتی استفاده بلندمدت و 24/7 می خوای!کاربرد شما چیه؟به هر حال با تنظیمات صحیح تا 3.8 مشکلی نیست خنک کننده هم مناسبه.

sm6m10
04-08-2009, 17:28
سلام دوستان
یک سیستم دارم سال 81 گرفتم ram 256وcpu 1.33
تازه می خوام اوور کنم هیچی نمیدونم از کجا شروع کنم یکهویی نسوزه (:41:)مبتدی

alborz_k
05-08-2009, 11:51
سلام دوستان
یک سیستم دارم سال 81 گرفتم ram 256وcpu 1.33
تازه می خوام اوور کنم هیچی نمیدونم از کجا شروع کنم یکهویی نسوزه (:41:)مبتدی
سلام. مشخصات کامل سیستمتون چیه؟ البته فکر نکنم برای اورکلاک مناسب باشه ، چون خیلی قدیمیه و عمرش رو کرده ، بهتره به فکر ارتقا باشین!

arman1133
05-08-2009, 22:43
دوست عزیز ما یه جورایی به مشکل برخوردیم تو اور.من اور کردم تا 3.6 اما با فرکانس رم اتوماتیک.و فرکانس
دی رم را1600 که در حالت عادی است به 1440 برده بود.و کمترین فرکانس رم بعد از 1440 میشه 1820
که یعنی از فرکانس فعلی بیشتر باشه اما هر کاریش میکنم پایدار نمیشه.دما هم که رو occt با V8 میره رو 70تا 75.
من اومدم cpu rate را از 20 بردم 21 اونموقع حدقل فرکانس بالای فرکانس رم فعلی 1730 بود و با ولتاژ 1.25625
تونستم تا 2 ساعت پایدارش کنم.حالا با همون کانفیگ یه بار میشه یه بار نمیشه پایدار.
با خود فررکانس اتوماتیک رم تا 4000 هم پایدار میشه اما فرکانس رم پایین تر حد معمول هست .دور ور 1400-1500.
1 - به نظر شما یکم دما برا این فن زیاد نیست یا این همینطوریه؟
2- به نظر شما من فرکانس رم رو اگر بخوام بالاتر از حد معمولش بدم یعنی بالاتر از 1600 که میشه 1800 -
cpu voltage و dram bus voltage را رو چند بزارم حدودی با از چند شروع کنم برم بالا؟
3-به جز این 2-3 مورد تغیر ولتاژ تو کدوم قسمت را توصیه میکنید؟مثلا qpi/dram voltage چه طور؟

Kianoosh
05-08-2009, 23:04
سلام. مشخصات کامل سیستمتون چیه؟ البته فکر نکنم برای اورکلاک مناسب باشه ، چون خیلی قدیمیه و عمرش رو کرده ، بهتره به فکر ارتقا باشین!

برای اورکلاک و رکورد بازی و ...که عالیه!ولی منظورت اورکلاک کاربردی بود که بله هیچ تاثیری نداره...

دوست عزیز ما یه جورایی به مشکل برخوردیم تو اور.من اور کردم تا 3.6 اما با فرکانس رم اتوماتیک.و فرکانس
دی رم را1600 که در حالت عادی است به 1440 برده بود.و کمترین فرکانس رم بعد از 1440 میشه 1820
که یعنی از فرکانس فعلی بیشتر باشه اما هر کاریش میکنم پایدار نمیشه.دما هم که رو occt با V8 میره رو 70تا 75.
من اومدم cpu rate را از 20 بردم 21 اونموقع حدقل فرکانس بالای فرکانس رم فعلی 1730 بود و با ولتاژ 1.25625
تونستم تا 2 ساعت پایدارش کنم.حالا با همون کانفیگ یه بار میشه یه بار نمیشه پایدار.
با خود فررکانس اتوماتیک رم تا 4000 هم پایدار میشه اما فرکانس رم پایین تر حد معمول هست .دور ور 1400-1500.
1 - به نظر شما یکم دما برا این فن زیاد نیست یا این همینطوریه؟
2- به نظر شما من فرکانس رم رو اگر بخوام بالاتر از حد معمولش بدم یعنی بالاتر از 1600 که میشه 1800 -
cpu voltage و dram bus voltage را رو چند بزارم حدودی با از چند شروع کنم برم بالا؟
3-به جز این 2-3 مورد تغیر ولتاژ تو کدوم قسمت را توصیه میکنید؟مثلا qpi/dram voltage چه طور؟

دوست من این تنظیمات اتومات رو رها کنید!

یکی از بهترین نرم افزارها cpu tweaker هست برای این چیپ!ولتاژ و ضریب رو با تصویر قبلا برای شما توضیح دادم عقبگرد کنید...

دمای شما ر وی مرز هست و برای استفاد ه طولانی مد ت توصیه نمیشه پایداری شما هم 100% نیست!

evil 4
05-08-2009, 23:25
سلام سيستم من اينه: (چطوري ميتونم cpu رو اوور كنم؟؟؟؟ ) راستي ضرري هم داره؟

amd athlon 64 X2 dual core processor 4600+ 2.41 GHz
ram: 2gb
geraphic: 8500gt 1gb

Lord_theOne
05-08-2009, 23:40
پاورت چيه و مارك رم
مدل مادربردت بصورت كامل مهمه

millad1388
09-08-2009, 21:01
:5

:5:اولآ بهتره نسل قبلی amd رو اوور نکنی!!! چون خیلی بالاتر نمیره!!1:5:
:5:ضرر که داره و عمر قطه رو هم به نسبت اوور کردنت کم میکنه:5:

Kianoosh
10-08-2009, 01:24

پاور و مین؟یه اور کلاک کاربردی 100% پایدار می تونی داشته باشی و با اورکلاک گرافیک یه تغییر کارایی محسوس بوجود میاد البته همونطور که گفته شد چون قطعات قدیمیه بازم تو اجرای بازی های روز نباید خیلی انتظار داشته باشی...

D3vil_A
10-08-2009, 11:27
سلام.
به راحتی با اورکلاک میشه به فرکانس حدودا 3000MHZ رسید. 100 درصد Stable .
البته کولر خوب هم نسبتا لازمه + خمیر سلیکون مرغوب. اگر هم نیست حداقل باید تهویه کیس خوب باشه.

Hsnti
10-08-2009, 15:34
سلام
من در زمینه اور تازه کارم
البته با کانفیگ زیر تا 3360MHZ یبار اور کردم و سیستم پایدار بود
CPU:i7 Core 920 2.66GHz
Ram :Corsaire 3*2g 1600Mhz
Over
Core Speed :3360Mhz
Multiplier:X21
Bus Speed :160
Rated FSB:2880.0
البته تو تنظیمات مادر بورد من ولتاژ رو دستکاری نکردم و چون مادربورد گزینه های خوبی برای اور داره به راحتی اور میشه
راستی مادربوردم Asus Rampage II هستش
حالا اگه دوستان تجربه ای با اور این مین و قطعات دارن که میشه بیشتر هم اور کرد لطفا" نظر بدن

راستی برای کولر هم از V8 استفاده میکنم و تهویه کیس هم عالیه

مرسی

extreme edition
10-08-2009, 23:09
دوست عزیز منم همین سیستم با این مشخصات دارم ولی مادربورد من x58ud5گیگگابایت است

برای اور ضریب پردازنده را روی 19 و,و فرکانس blck را روی 200 بذارتا فرکانس سی پی یو بشه 3.8--- turbo وest را غیر فعال کن ولتاز بذار روی 1.35 اگه stepping c0 است اگه ی0d است بذار روی1.28ولی برای پایداری میتونی تا 1.38 ببری بالا شاید یکمی ولتاژ ها فرق کنه
فرکانس pcie روی 100 بذار ولتازمموری روی 1.65vوضریب مموری روی8 یا همون اتو صدرصد پایداره ولی برای اور پیشتر باید ولتاز vttو ولتاز qpi را زیاد کنی وضریب اونا رو روی حداقل قرار بگذاری راستی اینم بگم که ضریب uncoreیا کش l3 باید دوبرابر ضریب مموری باشه و برای پایداری بیشتر فرکانس qpi را روی حداقل قراربده low speed در اخر دما نباید بیشتر از 72c بشه ولی باتنظیماتی که اول گفتم میتونی تا3.8 راحت اور کنی اینو بگم من تا 4.2 اور کردم ولی خیلی دما بالا میره .اور خوبی داشته باش.

Hsnti
13-08-2009, 22:18
دوست عزیز منم همین سیستم با این مشخصات دارم ولی مادربورد من x58ud5گیگگابایت است

برای اور ضریب پردازنده را روی 19 و,و فرکانس blck را روی 200 بذارتا فرکانس سی پی یو بشه 3.8--- turbo وest را غیر فعال کن ولتاز بذار روی 1.35 اگه stepping c0 است اگه ی0d است بذار روی1.28ولی برای پایداری میتونی تا 1.38 ببری بالا شاید یکمی ولتاژ ها فرق کنه
فرکانس pcie روی 100 بذار ولتازمموری روی 1.65vوضریب مموری روی8 یا همون اتو صدرصد پایداره ولی برای اور پیشتر باید ولتاز vttو ولتاز qpi را زیاد کنی وضریب اونا رو روی حداقل قرار بگذاری راستی اینم بگم که ضریب uncoreیا کش l3 باید دوبرابر ضریب مموری باشه و برای پایداری بیشتر فرکانس qpi را روی حداقل قراربده low speed در اخر دما نباید بیشتر از 72c بشه ولی باتنظیماتی که اول گفتم میتونی تا3.8 راحت اور کنی اینو بگم من تا 4.2 اور کردم ولی خیلی دما بالا میره .اور خوبی داشته باش.

سلام
با راهنمایی شما خیلی راحت اور کردم سیستم هم پایدار بود و برای اطمینان یه نیمساعتی هم با بالاترین تنظیمات گرافیکی بازی هم کردم
دما هم خوبه بیشتر از 55 بالا نمیره. فکر کنم بشه تا 4500 هم بدون مشکل اورش کرد

sltavakoli
14-08-2009, 01:06
سلام دوستان.

من گرافیکم Geforce 8500 Gt Gigabyte هست.

میخواستم ببینم میشه اورش کرد؟یعنی اصلا تواناییش رو داره؟

Kianoosh
14-08-2009, 04:38
میخواستم ببینم میشه اورش کرد؟یعنی اصلا تواناییش رو داره؟

بله ولی اینجا مربوط به اورکلاک گرافیک نیست...

Kianoosh
14-08-2009, 04:43
با راهنمایی شما خیلی راحت اور کردم سیستم هم پایدار بود و برای اطمینان یه نیمساعتی هم با بالاترین تنظیمات گرافیکی بازی هم کردم
دما هم خوبه بیشتر از 55 بالا نمیره. فکر کنم بشه تا 4500 هم بدون مشکل اورش کرد

سلام 4 تا 4.2 کاملا کافیه!4.5 100% پایدار به فرض اینکه برای بشه!(کیفیت قطعات پاور مین و حرفه ای بودن اورکلاکر) بسیار مشکلتره و اصلا ساده نیست خنک کننده بسیار خوب و مین و ...می خواد در ضمن نیازی هم تو کاربرد نیست...

در ضمن برای تست پایداری از occt استفاده کنید با حداکثر فشار یک ساعت ببینید بازم بیشتر از 55 نمیره!!؟؟

Hsnti
14-08-2009, 10:16
سلام 4 تا 4.2 کاملا کافیه!4.5 100% پایدار به فرض اینکه برای بشه!(کیفیت قطعات پاور مین و حرفه ای بودن اورکلاکر) بسیار مشکلتره و اصلا ساده نیست خنک کننده بسیار خوب و مین و ...می خواد در ضمن نیازی هم تو کاربرد نیست...

در ضمن برای تست پایداری از occt استفاده کنید با حداکثر فشار یک ساعت ببینید بازم بیشتر از 55 نمیره!!؟؟

با توجه به اینکه من اصلا" هیچ مشکلی ندیدم احساس کردم میشه با کمی احتیاط تا مرز 4.5 هم رسید
کانفیگ سیستم من به شرح زیر هست:
CPU : Core i7 920
Rampage II extreme
Corsaire 3*2g 1600MHZ
Asus GTX285
hdd : seagate 500
Power : green 850w
case vanguard
CPU cooler : coolMastter V8

Kianoosh
14-08-2009, 16:01
CPU : Core i7 920
Rampage II extreme
Corsaire 3*2g 1600MHZ
Asus GTX285
hdd : seagate 500
Power : green 850w
case vanguard
CPU cooler : coolMastter V8

امکانش نیست همین 4.2 بسیار مناسبه شما تست occt گرفتی؟!

ghadami2005
16-08-2009, 10:29
دوستان من سی پی یو مو اور کردم . e7400 هست الان در 3360 کار میکنه .برای این فرکانس چقدر بهش ولتاز بدم؟(320*10.5)

p5qlpro +green430a

Kianoosh
17-08-2009, 08:38
سلام خنک کنندت؟یه شات از ولتاژ ها (+5/+12) بزار گرافیک و باقی قطعان؟اونم اورکلاک کردی؟

ghadami2005
17-08-2009, 10:24
سلام خنک کنندت؟یه شات از ولتاژ ها (+5/+12) بزار گرافیک و باقی قطعان؟اونم اورکلاک کردی؟

خنک کننده فابریک خودشه دما بین 29-تا 54 در نوسانه
الان تو بایوس ولتاز سی پی یو رو روی 1.3 گذاشتم ولی cpuz در فرکانس 1890 1.280 و در 3360 1.272 ولت رو نشون میده قضیه چیه؟

حالا که زحمت کشیدی میشه بگی ولتاز پل جنوبی و پل شمالی رو چند بزارم الان رو اتومات هستند

قطعات دیگه: 4650 یه کم اور هست(640gpu /440ram )

هارد 500 مکستور 7200.12

4گیگ رم کینگستون اوریجینال 800 (6-6-6-18 ) الان تو 840 با تاخییر (5-5-5-18 با 1.9 ولت کار میکنه)
دوتا درایو نوری +کیبوردو........

Kianoosh
17-08-2009, 11:06
خنک کننده فابریک خودشه دما بین 29-تا 54 در نوسانه

خوبه همون 3600-3400 کافیه

الان تو بایوس ولتاز سی پی یو رو روی 1.3 گذاشتم ولی cpuz در فرکانس 1890 1.280 و در 3360 1.272 ولت رو نشون میده قضیه چیه؟

افت ولتاژ هست طبیعیه

حالا که زحمت کشیدی میشه بگی ولتاز پل جنوبی و پل شمالی رو چند بزارم الان رو اتومات هستند

برای 3.4 تا 3.6 نیازی نیست با این مین همون خودکار

باقیش هم مشکلی نیست

خب کلا کاربردت چیه و چقدر می خوای اور کنی؟

شما اینو تست کن:

10*360

10.5*343

1.375-1.35

با فرکانس دیفالت ولتاژ حداقل پایداری چنده ؟

ghadami2005
17-08-2009, 18:57
شما اینو تست کن:

10*360

10.5*343

1.375-1.35

با فرکانس دیفالت ولتاژ حداقل پایداری چنده ؟

ولتاز 1.08

ازباب جان مولتی پلیر رو چجوری باید تغییر بدم ؟؟ کدام گزینه رو باید دست بزنم؟

این چطوره ولتاز 1.3625 خوبه.؟ پایداره

Kianoosh
17-08-2009, 21:16
ازباب جان مولتی پلیر رو چجوری باید تغییر بدم ؟؟ کدام گزینه رو باید دست بزنم؟

اول باید محدود کننده ها رو از بایوس غیر فعال کنی بعدش بین محدود تعیین شده تغییرش بدی یا روی بیشتر مقدار ثابتش کنی

این چطوره ولتاز 1.3625 خوبه.؟ پایداره

کمتر نمیشه؟دیگه حداقل ولتاژ پایداری پیدا کردن سعی و خطا هست بعدش اینکه تست occt حتما بگیر.

saman.killer
18-08-2009, 11:44
ببخشید کامپیوتر من ram 1 gig و v.g.a 256 و cpu 2.4 تک هسته ای داره ولی خیلی کنده مثلا جونش بالا میاد تا یه برنامه یا حتی بعضی وقتا حتی یه فایل رو اجرا کنه:19: چکار کنم تا درست شه:worried:

Gesher
18-08-2009, 12:35
ببخشید کامپیوتر من ram 1 gig و v.g.a 256 و cpu 2.4 تک هسته ای داره ولی خیلی کنده مثلا جونش بالا میاد تا یه برنامه یا حتی بعضی وقتا حتی یه فایل رو اجرا کنه:19: چکار کنم تا درست شه:worried:
درود.از لحاظ سخت افزاری قطعات به روزی ندارد ولی سیستم آنچنان ضعیفی هم نیست که اینطور که فرمودید کند باشد.ایراد سیستمهای اینقدر کند به ترتیب بیشتر متوجه ویروس,ویندوز معیوب, هارد بد سکتور دار, و در مرحله ی بعد سخت افزار قدیمی میباشد.اینجانب با سیستم مبتنی بر Pentium III و رم 128MB SDRam هم کار کرده ام و به هیچوجه احساس کندی در اجرای ویندوز Xp SP2 و برنامه های عادی مثل ویرایشگرهای متن و مجموعه ی آفیس 2003 نداشته ام.بهتر میدانم که سوال خود را در انجمنهای مشکلات نرم افزاری مطرح نمایید
بحث های نرم افزاری و سیستم عامل>ویندوز XP

m_s_r_08
25-08-2009, 16:15
اول پاور باید تعویض شه
بعد هارد رو دو باره پارتیشن بندی کن
حالا از سرعت خوب لذت ببر

QSEVEN
11-09-2009, 23:15
کمک کنید

سیستم

intel 3.00

رم 512 ddr

خواستم اور کلاک کنم رفتم توی یک قسمتی auto رو برداشتم و فکر کنم مال cpu intel بودش نوشته بودش 200HGZ فکر کنم که بعد ماکسیموم نوشته بود 350 که من کردمش 330 و بعد سیو کرم و ریستارت شد ولی دیگه هیچ تصوصیری رو مانیتور نمیاتش و بعد از ده تا پانزده ثانیه خاموش میشه من یک پنکه گذاشتم طرف سیستم درب سیستم بازه دیگه خاموش نشد ولی تصصیر نمیاتش چی کار کنم کمک کنید ؟؟؟ چیزی از کامپیوتر سوخته ؟؟؟؟؟

QSEVEN
11-09-2009, 23:23
کمک کنید

سیستم

intel 3.00

رم 512 ddr

خواستم اور کلاک کنم رفتم توی یک قسمتی auto رو برداشتم و فکر کنم مال cpu intel بودش نوشته بودش 200HGZ فکر کنم که بعد ماکسیموم نوشته بود 350 که من کردمش 330 و بعد سیو کرم و ریستارت شد ولی دیگه هیچ تصوصیری رو مانیتور نمیاتش و بعد از ده تا پانزده ثانیه خاموش میشه من یک پنکه گذاشتم طرف سیستم درب سیستم بازه دیگه خاموش نشد ولی تصصیر نمیاتش چی کار کنم کمک کنید ؟؟؟ چیزی از کامپیوتر سوخته ؟؟؟؟؟

alirezazzz
12-09-2009, 02:37
کمک کنید

سیستم

intel 3.00

رم 512 ddr

مرد حسابی تا اونجایی که من میدونم (با اطلاعات اندک) هیچ وقت ییهو 200 رو نمیکنن 330 :18: بلکه 20 تا 20 تا اضافه میکنن. بعد از هر 20 تا هم تست پایداری و دما گرفته میشه.
افزایش ناگهانی باعث آسیب های جدی به cpu میشه.:13:
در مورد نوع آسیبش بنده اطلاعاتی ندارم. دوستان بهتر میتونن کمکت کنن.:11:

Lord_theOne
12-09-2009, 10:23
باطري مادربرد را دربياور
و بعد از 10 دقيقه بزن سرجاش ببين روشنه مي شود
اگر روشن نشود فكر كنم سي پي يوت رفته

pouyapro
19-09-2009, 12:19
ممنون مشکلم حل شد پستمو ویرایش کردم:31:

pouyapro
19-09-2009, 12:22
مرد حسابی تا اونجایی که من میدونم (با اطلاعات اندک) هیچ وقت ییهو 200 رو نمیکنن 330 :18: بلکه 20 تا 20 تا اضافه میکنن. بعد از هر 20 تا هم تست پایداری و دما گرفته میشه.
افزایش ناگهانی باعث آسیب های جدی به cpu میشه.:13:

من فکر کنم برا مشخص کردن حداکثر پایداری این کارو میکنند.200 رو مستقیم 260 کردن به نظر من که معقول میاد:20:
نظر بزرگان چیه؟

Reza Razor
19-09-2009, 14:02
درود
من سیستمم موقع روشن شدن از پاورش یه صدای ترسناکی میاد برای یک لحظه (همون لحظه ی روشن شدن) .
وقتی تنظیمات اورکلاک رو غیرفعال میکنم دیگه اول این صدا نمیاد.
گفتن چون ولتاژ رو همراه با فرکانس افزایش ندادم اینطور شده (اصلا به ولتاژ دست نزدم)
حالا راهنمایی میخوام که با این تنظیمات اورکلاک چه تنظیمات ولتاژی باید باشن.

FSB Freq. 420
FSB strap to north bridge 400
DRAM Freq. 840 DDR2

اینم سیستممه:
مادربورد P5QL Pro
سی پی یو E8400
رم Patriot DDR2 800
پاور Green 535

فرکانس سی پی یو الان 3.78 کاملا پایدار هست میخوام ببینم میشه با بالارفتن ولتاژ بیشتر از اینم بره؟ (و البته رم)
اگه میشه تنظیمات دقیقشو میگین؟

tetrataxis
19-09-2009, 14:20
مادربورد من :
abit IP35 PRO 35 XE هستش می خواستم راهنمایی کنید چجوری اورکلاک کنم .
ضمنا پردازنده هم :
Intel(R) Core (T M)2 Duo CPU E8400 @ 3.00 GHz

در ضمن رم 1 DDR2

Kianoosh
19-09-2009, 18:23
درود
من سیستمم موقع روشن شدن از پاورش یه صدای ترسناکی میاد برای یک لحظه (همون لحظه ی روشن شدن) .
وقتی تنظیمات اورکلاک رو غیرفعال میکنم دیگه اول این صدا نمیاد.
گفتن چون ولتاژ رو همراه با فرکانس افزایش ندادم اینطور شده (اصلا به ولتاژ دست نزدم)
حالا راهنمایی میخوام که با این تنظیمات اورکلاک چه تنظیمات ولتاژی باید باشن.

FSB Freq. 420
FSB strap to north bridge 400
DRAM Freq. 840 DDR2

اینم سیستممه:
مادربورد P5QL Pro
سی پی یو E8400
رم Patriot DDR2 800
پاور Green 535

فرکانس سی پی یو الان 3.78 کاملا پایدار هست میخوام ببینم میشه با بالارفتن ولتاژ بیشتر از اینم بره؟ (و البته رم)
اگه میشه تنظیمات دقیقشو میگین؟

شما اول از این فرکانس تست پایداری تمام قطعات بگیر!(رم پاور پردازنده)

با occt

مادربورد من :
abit IP35 PRO 35 XE هستش می خواستم راهنمایی کنید چجوری اورکلاک کنم .
ضمنا پردازنده هم :
Intel(R) Core (T M)2 Duo CPU E8400 @ 3.00 GHz

در ضمن رم 1 DDR2

اورکلاک به صورت کلی بارها و بارها توضیح داده شده اور 8400 هم داشتیم یه جست و جو قبلا از زدن پست بکنید...

Reza Razor
19-09-2009, 19:48
شرمنده بخاطر اینترنت داغون مجبور شدم اینجور آپلود کنم
حجمش کمه
راستی چجوری از رم تست بگیرم؟

ham3d_want3d
20-09-2009, 09:24
سلام...

Asus p5q
E8400 333

من تازه شروع کردم و خیلی وارد نیستم به همین خاطر از EPU 6-Engine خود مادر بورد Asus واسه over استفاده می کنم...(خودم می دونم که نمی تونه خیلی خوب اور کنه چون خودش فرکانس و ولتاژ رو دست کاری میکنه یعنی تنظیمات Bios روی Auto هستش) ولی چون سریع از تو Win میشه تغییرش داد خیلی به دردم می خوره...
الان وقتی تو حالت Max Power Saving هستش میتونه under clock کنه. میشه یه خورده در مورد underClocking هم توضیح بدین...؟ یعنی تا چه مقدار میشه این کار رو کرد...؟ من تا %40- هم رفتم ( که خودش تا %50- جا داره) fsb رو کرده198.8x6 که میشه 1192.7 با ولتاژ 0.92 ولی رو %50- سیستم هنگ میکنه. ضرر نداره...؟؟
رو حالت turbo هم %13 over شده 375.7x6 که میشه 2254 ولتاژ هم 1.15 (سیستم تو حالت Idle) که با x9 میشه 3381 البته هنوز جا داره ولی یه مشکلی دارم که وقتی می خوام با occt تست بگیرم باز هم با x6 تست میگیره. چطوری بهش بفهمونم که با x9 تست بگیره...؟؟؟

ham3d_want3d
20-09-2009, 09:58
سلام...

Asus p5q
E8400 333

من تازه شروع کردم و خیلی وارد نیستم به همین خاطر از EPU 6-Engine خود مادر بورد Asus واسه over استفاده می کنم...(خودم می دونم که نمی تونه خیلی خوب اور کنه چون خودش فرکانس و ولتاژ رو دست کاری میکنه یعنی تنظیماتBios روی هستش) ولی چون سریع از تو Win میشه تغییرش داد خیلی به دردم می خوره...
الان وقتی تو حالت Max Power Savingهستش میتونه under clock کنه. میشه یه خورده در مورد underClocking هم توضیح بدین...؟ یعنی تا چه مقدار میشه این کار رو کرد...؟ من تا %40- هم رفتم ( که خودش تا%50- جا داره) fsb رو کرده 198.8x6 که میشه 1192.7 با ولتاژ 0.92 ولی رو %50- سیستم هنگ میکنه.ضرر نداره...؟؟
رو حالت turbo هم %13 over شده 375.7x6 که میشه 2254 ولتاژ هم 1.15 (سیستم تو حالت Idle) که با x9 میشه 3381 البته هنوز جا داره ولی یه مشکلی دارم که وقتی می خوام با occt تست بگیرم باز هم با x6 تست میگیره. چطوری بهش بفهمونم که با x9 تست بگیره...؟؟؟

ببخشید...! امکان ویرایش یا حذف وجود نداشت مجبور شدم از اول بنویسم...!!!

Kianoosh
20-09-2009, 20:35
شرمنده بخاطر اینترنت داغون مجبور شدم اینجور آپلود کنم
حجمش کمه
راستی چجوری از رم تست بگیرم؟

دوست عزیز دمای پیشفرض رو تغییر ند ادی؟؟چون این تستها ارور cpu is too hot دادن!!!!

با mem test و ...

سلام...

Asus p5q
E8400 333

من تازه شروع کردم و خیلی وارد نیستم به همین خاطر از EPU 6-Engine خود مادر بورد Asus واسه over استفاده می کنم...(خودم می دونم که نمی تونه خیلی خوب اور کنه چون خودش فرکانس و ولتاژ رو دست کاری میکنه یعنی تنظیماتBios روی هستش) ولی چون سریع از تو Win میشه تغییرش داد خیلی به دردم می خوره...
الان وقتی تو حالت Max Power Savingهستش میتونه under clock کنه. میشه یه خورده در مورد underClocking هم توضیح بدین...؟ یعنی تا چه مقدار میشه این کار رو کرد...؟ من تا %40- هم رفتم ( که خودش تا%50- جا داره) fsb رو کرده 198.8x6 که میشه 1192.7 با ولتاژ 0.92 ولی رو %50- سیستم هنگ میکنه.ضرر نداره...؟؟

سلام

برای اون مورد ضرر و مشکلی نداره !جز مواردی که سیستم IDLE هست و خودکار ضریب کاهش پیدا می کنه نیازی نیست فرکانس از اون هم کمتر بشه!!شما ضرب کننده رو از بایوس روی 9 ثابت کنید و البته عجیب هست!!!چون موقع باردهی باید خودکار ضریب-فرکانس افزایش پیدا کنه ویندوزت چیه؟بالاخره با یه چیزی تست کن نتیجه رو بگو...

cpu ratio:9x

fsb frequency: 444

fsb nb :400

dram:888mhz 1:1

cpu voltage: 1.30v

fsb termination:1.50v

dram: 1.9v

NB: 1.50v

شما از 3600 شروع کن ولتاژ ها نسبی هست باید خودت کمترین ولتاژ پایداری رو پیدا کنی...

ham3d_want3d
20-09-2009, 20:59
سلام

برای اون مورد ضرر و مشکلی نداره !جز مواردی که سیستم IDLE هست و خودکار ضریب کاهش پیدا می کنه نیازی نیست فرکانس از اون هم کمتر بشه!!شما ضرب کننده رو از بایوس روی 9 ثابت کنید و البته عجیب هست!!!چون موقع باردهی باید خودکار ضریب-فرکانس افزایش پیدا کنه ویندوزت چیه؟بالاخره با یه چیزی تست کن نتیجه رو بگو...

cpu ratio:9x

fsb frequency: 444

fsb nb :400

dram:888mhz 1:1

cpu voltage: 1.30v

fsb termination:1.50v

dram: 1.9v

NB: 1.50v

شما از 3600 شروع کن ولتاژ ها نسبی هست باید خودت کمترین ولتاژ پایداری رو پیدا کنی...

ویندوز XP 32 هستش...! البته 2-3 روز دیگه میشه vista 64 ...!
پس ضرری نداره...under clocking عمر cpu رو افزایش میده...؟
نمی خوام دستی اور کنم...! چون اون جوری مجبورم هر دفعه سیستم رو ریست کنم واسه تغییر پروفایل، نه...؟
نیاز دارم از تو Win این کار رو بکنم به همین خاطر تنظیمات Bios روی Auto هستش...! نمی دونم میشه ratio رو تغییر داد یا نه...!! امتحان می کنم خبر می دم...!

ببینید تنظیمات occt درسته...؟
test mode : large data set
priority : normal
فکر کنم یه جاش یه کاره دیگه ای باید بکنم ،کار دیگه ای باید بکنم...؟ اصلا cpu usage بالا نمیره...؟!!!
حتی وقتی روی نرم افزار رو حالت Auto هستش که اتوماتیک زیر بار ،سیستم رو به حالت اور ببره تست میکنم پروفایل به حالت Turbo نمیاد...!!! و با همون حالت under clock تست می گیره...!!

ham3d_want3d
20-09-2009, 23:38
احتمالا بد نصب شده بود...! الان دوباره نصبش کردم درست شد...!
یه تست کوتاه گرفتم 10min دما رفت روی 67...زیاد نیست...؟

Reza Razor
21-09-2009, 00:20
مرسی ار اینکه جواب میدی
mem test برای gpu بود فقط!
اینم نتیجش:

درضمن من اصلا با این نرم افزار کار نکردم نمیدونم منظور از دمای پیش فرض چیه؟

Kianoosh
21-09-2009, 01:44
ویندوز XP 32 هستش...! البته 2-3 روز دیگه میشه vista 64 ...!
پس ضرری نداره...under clocking عمر cpu رو افزایش میده...؟
نمی خوام دستی اور کنم...! چون اون جوری مجبورم هر دفعه سیستم رو ریست کنم واسه تغییر پروفایل، نه...؟
نیاز دارم از تو Win این کار رو بکنم به همین خاطر تنظیمات Bios روی Auto هستش...! نمی دونم میشه ratio رو تغییر داد یا نه...!! امتحان می کنم خبر می دم...!

ببینید تنظیمات occt درسته...؟
test mode : large data set
priority : normal
فکر کنم یه جاش یه کاره دیگه ای باید بکنم ،کار دیگه ای باید بکنم...؟ اصلا cpu usage بالا نمیره...؟!!!
حتی وقتی روی نرم افزار رو حالت Auto هستش که اتوماتیک زیر بار ،سیستم رو به حالت اور ببره تست میکنم پروفایل به حالت Turbo نمیاد...!!! و با همون حالت under clock تست می گیره...!!

دوست عزیز آندر کلاک می خوای برای چی؟!؟

عمر مفید مشخصی در کاری نیست !!اور کلاک بکنید!

نه نیازی نیست دیگه یه بار ذخیره میشه رو بایوس بایوس رو هم بروز کنید...

میشه! چرا نشه!؟

می خوای با اینتل بورن تست 30 دور تست بگیر

مرسی ار اینکه جواب میدی
mem test برای gpu بود فقط!
اینم نتیجش:
کد:

درضمن من اصلا با این نرم افزار کار نکردم نمیدونم منظور از دمای پیش فرض چیه؟

خواهش

برادر شما cpu رو اور کردی تست gpu گرفتی!؟

دمای حداکثر نرم افزار 80 هست به 90 افزایشش بده تو آپشن >>>سیستم مانیتورینگ ستینگ)و اینکه حتما حداقل تست 1 ساعت باشه خواستی شما هم با اینتل بورن تست بگیر

ham3d_want3d
21-09-2009, 07:37
دوست عزیز آندر کلاک می خوای برای چی؟!؟

عمر مفید مشخصی در کاری نیست !! اور کلاک بکنید!

نه نیازی نیست دیگه یه بار ذخیره میشه رو بایوس بایوس رو هم بروز کنید...

میشه! چرا نشه!؟

می خوای با اینتل بورن تست 30 دور تست بگیر

با تشکر...

من سیستمم دائما تحت فشار هستش...! سی پی یو 3 قدیمیم تو Task Manager عین cpu دو هسته ای دو تا نشون می ده...!! نمی دونم چه بلایی سرش اومده...! یدونه 2.8 هم سوزوندم...! کار انالیز و راندو دارم...! اگه دائم اور باشه دوباره می سوزه ، مطمئنم...! under clock رو هم واسه همین می خوام...! الان با under clock دما خیلی میاد پایین تر...! 24-27 درجه است...! در حالت عادی رو 35-40...!

احتمالا پست قبلی رو ندیدید...با همون occt یه تست کوتاه گرفتم رفت رو 67 درجه...! زیاده ، نه..؟

می دونم انجا جاش نیست ولی اگه بخوام یه cooler خوب بگیرم در حد 30-40 تومان، که تو ایران هم گیر بیاد، شما چی پیشنهاد می کنید...؟

Reza Razor
21-09-2009, 12:17
آخه من گزینه ی mem test ندیدم باشه!
الان تست cpu occt گرفتم با اون تنظیماتی که شما گفتی
تست cpu linpack گرفتم همون 5 دقیقه ی اول ارور cpu too hot داد!

تست رم روکه آخر نفهمیدم از کجا باید گرفت!:41:
پاور رو که قبلا گذاشته بودم.
ورژن نرم افزار 3.1.0 هست.

Kianoosh
22-09-2009, 21:15
با تشکر...

من سیستمم دائما تحت فشار هستش...! سی پی یو 3 قدیمیم تو Task Manager عین cpu دو هسته ای دو تا نشون می ده...!! نمی دونم چه بلایی سرش اومده...! یدونه 2.8 هم سوزوندم...! کار انالیز و راندو دارم...! اگه دائم اور باشه دوباره می سوزه ، مطمئنم...! under clock رو هم واسه همین می خوام...! الان با under clock دما خیلی میاد پایین تر...! 24-27 درجه است...! در حالت عادی رو 35-40...!

احتمالا پست قبلی رو ندیدید...با همون occt یه تست کوتاه گرفتم رفت رو 67 درجه...! زیاده ، نه..؟

می دونم انجا جاش نیست ولی اگه بخوام یه cooler خوب بگیرم در حد 30-40 تومان، که تو ایران هم گیر بیاد، شما چی پیشنهاد می کنید...؟

اگه تهویه خوب باشه هیچ چیزی نمیسوزه و نیازی به آندر کلاک نیست!دیگه و شزایط عادی که نباید مشکل داشته باشه !

tuniq tower 120

برادر من سو تفاهم شده! mem test یه نرم افزار جدا هست!!

خب باید تهویه رو بهتر کنی یا ولتاژ رو ک مکنی نگفتی دمای پیشفرض رو دستکاری کردی یا نه!؟

برای رم هم ولش با everest تست کن:

mem test:

Kianoosh
22-09-2009, 21:16
با تشکر...

اگه تهویه خوب باشه هیچ چیزی نمیسوزه و نیازی به آندر کلاک نیست!دیگه و شزایط عادی که نباید مشکل داشته باشه !اونم هسته مجازی هست بله کمی بالاست مخصوصا برای بلند مدت

tuniq tower 120

برادر من سو تفاهم شده! mem test یه نرم افزار جدا هست!!

خب باید تهویه رو بهتر کنی یا ولتاژ رو ک مکنی نگفتی دمای پیشفرض رو دستکاری کردی یا نه!؟

برای رم هم ولش با everest تست کن:

mem test:

Reza Razor
23-09-2009, 01:32
خب با memtest نزديك 1ساعت تست كرد ارور نداد. دماي بيش فرض هم روي 90 هست. حالا مشكل من همينه كه نميدونم ولتاز بيش فرض جقده و جقدر بايد بايد در اذاي فركانس اضافه بشه. بوزش بابت اشكالات املايي مجبورم با موبايل بست بدم

Kianoosh
23-09-2009, 02:17
خب با memtest نزديك 1ساعت تست كرد ارور نداد. دماي بيش فرض هم روي 90 هست. حالا مشكل من همينه كه نميدونم ولتاز بيش فرض جقده و جقدر بايد بايد در اذاي فركانس اضافه بشه. بوزش بابت اشكالات املايي مجبورم با موبايل بست بدم

خب این یعنی رم پایداره

ولتاژ نمیشه یه عدد دقیق برای حداقلش گفت به خیلی چیزا بستگی داره من یه حدود بهت گفتم باید سعی و خطا کنی حداقل ولتاژ پایداری رو خودت پیدا کنی...

Reza Razor
23-09-2009, 12:10
من یه حدود بهت گفتم
شما که چیزی نگفتی عزیز!×

m_s_r_08
23-09-2009, 12:59
برای تست از OCCT و یا PRIME95 استفاده کن

Kianoosh
23-09-2009, 14:33
شما که چیزی نگفتی عزیز!×

مگه پردازندت e8400 نیست!؟

پس این چیه!؟

roham_06
29-09-2009, 13:04
سلام:
1- اوركلاك چیه؟
2- برنامه اي كه دماي اجزا رو نشون بده ميخوام ( براي نوتبوك)
مرسي

Kianoosh
29-09-2009, 13:45
سلام:
1- اوركلاك چیه؟
2- برنامه اي كه دماي اجزا رو نشون بده ميخوام ( براي نوتبوك)
مرسي

1-افزایش فرکانس کار ی قطعات>>>افزایش کارایی

2-Realtemp-hwmonitor

hasanmotori
30-09-2009, 16:34
سلام
اینتل e4600 و میخام رو 3000 استیبل کنم ... میشه بگید چقدر ولتاز بدم ؟ ... بعدش لازمه به north bridge و south bridge هم ولتاز بدم ؟

Kianoosh
30-09-2009, 20:24
اینتل e4600 و میخام رو 3000 استیبل کنم ... میشه بگید چقدر ولتاز بدم ؟ ... بعدش لازمه به north bridge و south bridge هم ولتاز بدم ؟

نه نیازی به تغییر اون ولتاژ ها نیست:

حدود ولتاژ 1.2 مین و سایر قطعاتت ؟

hasanmotori
30-09-2009, 20:42
نه نیازی به تغییر اون ولتاژ ها نیست:

حدود ولتاژ 1.2 مین و سایر قطعاتت ؟

ولتاژ 1.2 منظورتون چیه ؟
منظورتون ولتاژ سی پی یو هست ؟
حالت عادی روی 1.29 بود

بعد خودم الان گزاشتمش رو 1.4 الان روی 3000 هست هیچ مشکلی نداره و خیلی خوب جواب میده ولی اولش رمو گزاشتم رو 1000 بالا نیومد گزاشتم رو 800

مادربورد : P5Q
رم : 4تا 1گیگ PATRIOT P6400 که دیفالتش 800 ه ولی رو خودش نوشته UP TO 1066
گرافیک : 9800GTX+
پاور : گیرین 535

خودم یه فن براش درست کردم یعنی دوتا فن پشت کیسو چشبوندم روهم :دی
رو حالت دیفالت بعد از ربع ساعت تست پایداری دمای سی پی یو حداکثر به 54 رسید ولی میانگینش حدود 47 بود که فک کنم خوب باشه

بعد که اورش کردم تست گرفتم تا 68 رسید ولی یه لحظه ... میانگینش رو 55 بود

alborz_k
30-09-2009, 21:06
ولتاژ 1.2 منظورتون چیه ؟
حالت عادی روی 1.29 بود

بعد خودم الان گزاشتمش رو 1.4 الان روی 3000 هست هیچ مشکلی نداره و خیلی خوب جواب میده ولی اولش رمو گزاشتم رو 1000 بالا نیومد گزاشتم رو 800

مادربورد : P5Q
رم : 4تا 1گیگ PATRIOT P6400 که دیفالتش 800 ه ولی رو خودش نوشته UP TO 1066
گرافیک : 9800GTX+
پاور : گیرین 535

خودم یه فن براش درست کردم یعنی دوتا فن پشت کیسو چشبوندم روهم :دی
رو حالت دیفالت بعد از ربع ساعت تست پایداری دمای سی پی یو حداکثر به 54 رسید ولی میانگینش حدود 47 بود که فک کنم خوب باشه

بعد که اورش کردم تست گرفتم تا 68 رسید ولی یه لحظه ... میانگینش رو 55 بود
سلام. ولتاژ پردازنده رو خیلی زیاد کردی ، من تو اون ولتاژ با 8200 به 4200 مگاهرتز می رسم! :دی
ولتاژ رو روی 1.325 بزار! کاملأ کافیه، لازم نیست که به پل شمالی و جنوبی ولتاژ بدی ، ولتاژ مسیر رو 0.1 زیاد کنی خوبه ، برای رم هم ولتاژش رو روی 2.1 بزار ، اگه پایدار بود که بود ، اگه نبود بزار روی 800 باشه!
برای تست پایداری هم از نرم افزار occt استفاده کن.

Kianoosh
01-10-2009, 00:28
ولتاژ 1.2 منظورتون چیه ؟
حالت عادی روی 1.29 بود

اشتباه تایپی بود 1.3 بله منظورم پردازندست باقی هم البرز گفت دما هم خوبه

hasanmotori
08-10-2009, 15:02
سلام. ولتاژ پردازنده رو خیلی زیاد کردی ، من تو اون ولتاژ با 8200 به 4200 مگاهرتز می رسم! :دی
ولتاژ رو روی 1.325 بزار! کاملأ کافیه، لازم نیست که به پل شمالی و جنوبی ولتاژ بدی ، ولتاژ مسیر رو 0.1 زیاد کنی خوبه ، برای رم هم ولتاژش رو روی 2.1 بزار ، اگه پایدار بود که بود ، اگه نبود بزار روی 800 باشه!
برای تست پایداری هم از نرم افزار occt استفاده کن.

گزاشتمش رو 1.325 وسط بازی ریست شد
گزاشتمش رو 1.35 بازم ریست شد ولی دیرتر
بعد گزاشتمش رو 1.38 خوب بود ولی یه دفه که میخاستم سیستمو خاموش کنم قبل از اینکه خاموش بشه ریست شد
بعد دوباره گزاشتمش رو 1.4 تا حالا بعد از چند روز کارکرد هیچ مشکلی نداره

alborz_k
08-10-2009, 16:37
بعد گزاشتمش رو 1.38 خوب بود ولی یه دفه که میخاستم سیستمو خاموش کنم قبل از اینکه خاموش بشه ریست شد
خب پس رو همون 1.4 بمونه!! :دی
ولی کلأ ولتاژ بالایی هست ، فنوم های 65 نانومتری که این قدر ولتاژ نمی خواستن! :دی
البته ضرر نداره ، فقط مراقب دما باش.

Kianoosh
08-10-2009, 16:38

خب به جای این کارا تست اینتل بورن بگیر سریع هم هست...

حداکثر دما؟

ashkan_2007_h
13-10-2009, 12:28
با سلام چطور میتونم سیستم را اورکلاک کنم. مشخصات سیستم من به شرح زیره
mainboard : giga ep31 ds3l
vga : giga gforce6200 256mb
cpu : intel e5200 dual -core 2.50 GHz
ram : 2ta 2gige kingmax 800

alborz_k
17-10-2009, 12:23
با سلام چطور میتونم سیستم را اورکلاک کنم. مشخصات سیستم من به شرح زیره
mainboard : giga ep31 ds3l
vga : giga gforce6200 256mb
cpu : intel e5200 dual -core 2.50 GHz
ram : 2ta 2gige kingmax 800
سلام ، تا چه حد و براي چه كاري مي خواين اوركلاك كنيد؟!

Hessam_7800gtx
22-10-2009, 09:30
تو فرکانس 3.8 گیگاهرتز با e2200 ویندوز بالا نمیاد ارور میده چه مرگشه؟؟؟؟ویندوز ویستا

amd>intel
22-10-2009, 10:08
تو یکی از ولتاژ ها مشکل داری ؟ حرارت رو هم چک کنید ؟ از چه فنی استفاده میکنید .

alborz_k
22-10-2009, 11:01
تو فرکانس 3.8 گیگاهرتز با e2200 ویندوز بالا نمیاد ارور میده چه مرگشه؟؟؟؟ویندوز ویستا
خب این فرکانس واسه این پردازنده خیلی زیاده و پایدار کردنش هم خیلی سخت!! مادربردتون چیه ؟ ولتاژ ها رو روی چند می زارین؟

Hessam_7800gtx
22-10-2009, 11:50
mb: DFI P45-t2rs turbo
vcore:1.475
dram:2.1
fsb/dram 667/333
مشکل ارور صفحه آبی که نمیده خود ویندوز ارور میده که نمیدونم مشکل از سخت افزار دارید و سی دی ویندوز رو بزارید و ریپیر کنید....
راستی من از واتر کول استفاده میکنم دما هم تو بایوس از 32 و تو ویندوز در فرکانس 3.3 تحت میکسیمم فشار با اینتل برن از 49 بالاتر نیمره...

Kianoosh
22-10-2009, 16:30
mb: DFI P45-t2rs turbo
vcore:1.475
dram:2.1
fsb/dram 667/333
مشکل ارور صفحه آبی که نمیده خود ویندوز ارور میده که نمیدونم مشکل از سخت افزار دارید و سی دی ویندوز رو بزارید و ریپیر کنید....
راستی من از واتر کول استفاده میکنم دما هم تو بایوس از 32 و تو ویندوز در فرکانس 3.3 تحت میکسیمم فشار با اینتل برن از 49 بالاتر نیمره...

خب پایدار نیست دیگه برادر!:دی

به این فرکانس کاربردی نیست و رسیدن بهش و پایداری نسبی فقط به دما بستگی نداره! در ضمن تنها مشخصه ناپایداری که ارور صفحه آبی نیست موقع بوت میشه انواع و اقسام مشکلها پیش بیاد...

با این حال اگه فکر می کنی باید پایدار باشه روی نسخه های دیگه ویندوز تست کن...

Hessam_7800gtx
22-10-2009, 16:47
با فرکانس 1.6 هم که 3.6 کاملا پایدار میشه بازم این مشکل هست تو فرکانس 3.8.یه xp نصب کردم بعد ویستم بالا نیومد بعد که ویستا رو ریپیر کردم درست شد حالا xp بالا نمیاد!!!!

Hessam_7800gtx
25-10-2009, 22:16
مشکل جدید:فرکانس بالای 40000 سیستم بوت نمیده :(( تایمینگ رم رو رو 7.7.7.21 حتی بردم ولتاژ سیپی یو رو 1.75 ولتاژ پل شمالی رو 1.3 ولتاژ رم رو 2.2 و فرکانس رم رو هم رو 667/33 گزاشتم.

SoheilExtreme
25-10-2009, 23:13
مشکل جدید:فرکانس بالای 40000 سیستم بوت نمیده :(( تایمینگ رم رو رو 7.7.7.21 حتی بردم ولتاژ سیپی یو رو 1.75 ولتاژ پل شمالی رو 1.3 ولتاژ رم رو 2.2 و فرکانس رم رو هم رو 667/33 گزاشتم.

باسلام.اولا که فرکانس4000منظورتونه نه40000:31:
بعدش الکی که برای اینکه برسی به کلاک بالاتر نباید ولتاژ بدی.ولتاژ که چاره کار نیست.
GLL Voltage
PLL Voltage
اینا کارتو راه میندازه Vcore رو کم کن

hamed999
26-10-2009, 13:17
cpu من AMD athlon(tm)64*2 dual core 3600 و گرافیک منnvidia 7300 gs هست تا چه قدر میتونم اورلاک کنم تا مشکلی پیش نیاد ؟ نحوه اورلاک رو هم بگین چون مبتدیم و تازه میخوام یاد یگیرم؟ خواهش میکنم خیلی ساده و صریح بگین

D3vil_A
26-10-2009, 14:14
cpu من AMD athlon(tm)64*2 dual core 3600 و گرافیک منnvidia 7300 gs هست تا چه قدر میتونم اورلاک کنم تا مشکلی پیش نیاد ؟ نحوه اورلاک رو هم بگین چون مبتدیم و تازه میخوام یاد یگیرم؟ خواهش میکنم خیلی ساده و صریح بگین
سلام.
مادربرد و رم شما چیه؟!
شاید برای 24/7 بتونید 2.6GHZ الی 2.8GHZ استفاده کنید.

hamed999
28-10-2009, 12:59
رم هم ddr2 kingeston 512 bus 667 , مادربور د هم ,msi k9n neo v2 هست ؟ خوب چطوری می تونم سی پی یو و گریفیک و رم رو اورلاک کنم ؟ تا چه قدر با توضیح ساده و روان لطفا

farbod123
01-11-2009, 21:49
رم هم ddr2 kingeston 512 bus 667 , مادربور د هم ,msi k9n neo v2 هست ؟ خوب چطوری می تونم سی پی یو و گریفیک و رم رو اورلاک کنم ؟ تا چه قدر با توضیح ساده و روان لطفا
با اجازه اساتید
7300 اورش نمی تونه زیاد کمکت کنه آن چنان نمی شه اورش کرد اگرم بکنی آن چنان تو کاراییت تاثیر زیاد نمی ذاره
*2 3600 فک کنم 2.2 هست دیگه آره؟
رواین مادر بورد خوده من 4400 رو از 2.3 به 2.8 بدون مشکل رسوندم اما 3600 فک کنم نشه بالای 2500 رسید (البته این اعدادو می گم مطمئن نیستم چون پایه ی 3600 یادم نیست)
رمم که باسش تا 800 فک کنم بیاد بالا

saeedn70
07-11-2009, 23:48
آقا من توی بایوسم گزینه ی مخصوص اورکلاک نداره این گزینه ها توی cpu configration کسی هست بگه چه جوری اور کنم.
cpu ratio setting = Auto
c1e suppoh = enable
max cpuid value limit = disblade
cpu tm function = enable
exectutedisbi = eneble
intel speed step ten = enable
cpu e5200

farbod123
08-11-2009, 16:50
آقا من توی بایوسم گزینه ی مخصوص اورکلاک نداره این گزینه ها توی cpu configration کسی هست بگه چه جوری اور کنم.
cpu ratio setting = Auto
c1e suppoh = enable
max cpuid value limit = disblade
cpu tm function = enable
exectutedisbi = eneble
intel speed step ten = enable
cpu e5200
cpu ratio setting رو از auto در بیار

daneshi1
09-11-2009, 20:40
سلام . توی تنظیمات مادربورد من گزینه ای به اسم AI overclocking هست. من روی 5 درصد تنظیمش کردم. فرکانس cpu از 3400 الان روی 3570 هستش. مشکل من اینه که تو برنامه CPU-Z فرکانس بعضی اوقات 2570 با multipler12 و گاهی اوقات 3570 با multipler17 نشون میده ولی با نرم افزارهای دیگه مثل sandra یا حتی کلیک راست روی my computer همون 3.57 هست.
مشکل کجاست؟
آیا بنظر شما طبیعیه؟
لطفا راهنمایی بفرمایید

Kianoosh
10-11-2009, 00:25
مشخصات کامل سیستم!؟

daneshi1
10-11-2009, 01:07
mb:asus P5P800s
CPU: P4-3.4 -2MB cache
Ram: 1.5Gb DDR1
VGA: GEForce MX4000-128MB
ممنون میشم

mohmrg
14-11-2009, 16:17

اقا چرا بیشتر نمیشه اور کرد ؟ :d

یا سیتم ریست میشه
یا صفحه ابی میاد
با بوق تند تند میزنه

میخوام بالاتر ببرم چیا رو دیگه توی مادبورد تغییر بدم ؟

naser31
15-11-2009, 14:42
سلام دوستان
سی پی یو amd 4800 x2 باپاور 330 گرین تا چه حد میتونم اورکلاک کنم وآیا بعد از اور احتیاج به فن اضافه داره
مادر بورد ga_ma74gm_s2h

alborz_k
22-11-2009, 13:48
سلام دوستان
سی پی یو amd 4800 x2 باپاور 330 گرین تا چه حد میتونم اورکلاک کنم وآیا بعد از اور احتیاج به فن اضافه داره
مادر بورد ga_ma74gm_s2h
سلام. اين پردازنده رو تا 3 گيگاهرتز اوركلاك كنيد ، خيلي خوبه و افزايش كارايي هم چشمگيره! در اين فركانس هم نيازي به تغيير فن نيست!

vahid_fisher
22-11-2009, 15:39
سلام

cpu amd 7750 x2

دارم

اورکلاکش که میکنم حتی 100 mhz هم که بالا میبرم بازم بعد از چند دقیقه سیستم ریست میشه صفحه ابی میاد

مشکل از چیه

پاور: coolermaster 700w
motherboard: abitax78

ممنون میشم اگه کسی طریقه اورکلاک دقیق این سیپیو با این مادر بورد رو بگه

alireza2099
30-11-2009, 20:15
سلام
بهم بگید برای اینکه cpuرو تا 4.2ببرم به چه کولری نیاز هست.لطفا قیمتش رو هم بگید.COOLER MASTER Vortex 752 خوبه یا COOLERMASTER Hyper 212 Plus ؟
ممنون

kourosh4
30-11-2009, 22:11
فکر نکنم با air cooler بتونید 7300 رو تو 4200 پایدار کنید .......
اما با v8 کولر مستر شاید تا 4000 بتونی بری ............
البته یکم هم مادربوردت محدودیت ایجاد میکنه........
قیمتش هم حدود 80 تومن هست.........
اما به نظر من اگه cpu رو بفروشی و با پول کولر یک cpu جدیدتر بخرید بهتر باشه مثلا cpu خودتون رو 80 میخرن و اگه 70 تومن بزارید روش میتونید یدونه q8200 بخرید و با فن خودش تا 3000 اورش کنید و از قدرتش لذت ببرید..........

alireza2099
01-12-2009, 00:44
من خودم با فن استوک تا 4000 رفتم فقط مشکل دما داشت توی 5دقیقه بازی gta iv کاملا پایدار بود وکلی فریم بیشتر از 3500میداد ولی دما به 90رسید ومادربرد خودش سیستم رو خاموش کرد . فقط یه چیزی فنی که خودت استفاده میکنی چنده؟
روی چه ولتاژی تونستی 7400رو روی 4000پایدار کنی؟ولتژها رو دقیق بنویس.
ممنون

kourosh4
01-12-2009, 09:43
فن تو امضام هست خریدمش 22 تومن ..........
فن بدی نیست...........
من فقط به cpu ولتاز دادم و به بقیه ولتازها کاری نداشتم...........
با 1.44 تو 4000 پایدارش کردم اما چون دما به 69 هم رسید الان روی 3.8 داره کار میکنه و تو فول لود دما بیشتر از 66 نمیشه........

alireza2099
01-12-2009, 14:20
حالا به نظرت برا cpu فن بخرم یا برم چهار هسته ای بگیرم . مال من روی 1.5 پایدار میشه به نظرت ارزش داره تا 4000برم یا نه؟
من همین الان فول لود روی 75هستش فکر کنم تا 4000 بری برا cpuت مشکلی پیش نمیاد.

kourosh4
01-12-2009, 19:13
خب معلومه شما اگه یک 4 هسته ای مثل q8200 بخری و با فن خودش تا 3000 اورش کنید کاراییه بیشتری داره تا e7300 رو تا 4000 اور کنید.......
در ضمن الان همون فرکانس 3500 برای گیم کافیه که فکر کنم شما هم برای گیم میخای............
بازم میگم خریده یک چهار هسته ای اینده ی بهتری داره........

moh1421000
06-12-2009, 12:35
با سلام من سی پی یو AMD phenom(tm) || x4 965 دارم ممنون می شم اگه یه عزیزی نحوه اور کردنش رو نشونم بده

GIGA GA-MA770T-UD3P
RAM: ADATA 1G*2-1333
VGA: 6500 NVIDIA

D3vil_A
06-12-2009, 15:53
با سلام من سی پی یو AMD phenom(tm) || x4 965 دارم ممنون می شم اگه یه عزیزی نحوه اور کردنش رو نشونم بده

GIGA GA-MA770T-UD3P
RAM: ADATA 1G*2-1333

سلام شما تا چه فرکانسی قصد Overclock کردن این پردازنده رو دارین؟!
کاربردتون هم بگین بد نیست.
البته این MB که شما دارید برای Xtreme Overclock اصلا جوابگو نیست.....
در حالت معمولی میشه راحت رو 3.8GHZ ست کرد برای مصرف 24/7

ali744
12-12-2009, 16:43
سلام ،

اولا با شرمندگی :توی اورکلاک تازه کارم :43:
مادربردم از سری p35 گیگاست و CPU E8500

کولر هم Coolermaster V8 که واقعا ازش راضیم و روی سرعت طبیعی 3.15 تقریبا 10 تا 12 از فن خود اینتل خنکتره (در حالت Idle)

فرکانس CPU را روی 380 تنظیم کردم که با ضریب 9.5 به سرعت 3.6 رسیدم که فعلا بنظرم هم Safe هست و هم حوابگوی نیاز من. (دما در حالت لود 47~ است)

1-اما از دو رم corsair 2GB با باس 400 ، در حالت طبیعی سیستم ضریب فرکانس رم را روی 2.40 یا همان 5:6 ست می کرد ولی در حالت اور فرکانس رم تا 2/380*2.4 یعنی 456 افزایش پیدا میکرد. چون قصد اور رم را ندارم با تنظیم دستی ضریب 2.0 یا 1:1 فرکانس رم به 380 کاهش پیدا می کنه، چون ضریب فرکانس بین ایندو را در اختیار نداشتم و باعث میشه نزدیک به 20Mhz از سرعت رم رو از دست بدم!:13:

2-هنوز سیستم رو زیر بار تست های معروف اورکلاک نبردم ولی در کار خودم در حالیکه هر دو هسته بار تقریبی 90% رو تحمل می کنند با همان حداکثر ولتاژ 1.250 سیستم روان کار می کنه ، ولی اگر در حالت Auto بگذارم اونرو تا 1.295 بالا می بره! آیا احتیاج به بررسی داره یا با همان Manual یعنی 1.250v ادامه بدم.

ممنون میشم در 2 مورد بالا اگر نکته ای هست راهنمائیم کنید. :20:

armin_punisher6
18-12-2009, 22:58
سلام دوستان ميشه فرق cpu هاي core2dou و quad core رو بگين واينكه تو اوركلاك چه تفاوتهايي با هم دارند؟

armin_punisher6
22-12-2009, 17:23
سلام دوستان ميشه فرق cpu هاي core2dou و quad core رو بگين واينكه تو اوركلاك چه تفاوتهايي با هم دارند؟
دوستان جواب من چی شد؟

Kianoosh
22-12-2009, 18:11

دوست عزیز این دو سری از پردازنده های Core 2 اینتل هستند دو هسته ای و چهار هسته ای جز تعداد هسته و رشته (Thread-Core) تو فرکانس کاری (Core Speed) تعداد و مقدار حافظه Cache ء (L1-L2-L3)و دیگه FSB حداکثر دما و ولتاژ اولیه و...با هم تفاوت دارن

اطلاعات بیشتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

معمولا اورکلاک دو هسته ای ها ساده تر هست(چون فرکانس پیشفرض بالاتر و پایداری دو هسته بیشتر و ولتاژ مورد نیاز کمتر و.... هست)

amirpers
31-12-2009, 04:27
هیچ کدوم از دوستان آموزشی برای اورکلاک رم ندارند ؟ چون من واقعا نمی دونم رو چه حسابی باید باس و ولتاژ و تایمینگ و ... رو تغییر داد.مثلا تایمینگ حتما باید به شکل12-4-4-4 و یا 18-5-5-5 باشه یا مثلا میشه گذاشت رو 15-4-5-4 ؟؟؟؟؟؟

mehryazdan
04-01-2010, 22:11
سلام آقا چرا من وقتی سی پی یو رو اورکلاک میکنم سرعت گیم ها زیاد میشه ؟
فوتبال و چند تا گیم دیگه اینجوری میشن

alborz_k
04-01-2010, 22:19
سلام آقا چرا من وقتی سی پی یو رو اورکلاک میکنم سرعت گیم ها زیاد میشه ؟
فوتبال و چند تا گیم دیگه اینجوری میشن
خب اصلأ اورکلاک واسه همینه دیگه ، با افزایش فرکانس قطعات سخت افزاری ، کارایی اون ها افزایش پیدا می کنه و باعص افزایش سرعت در بازی ها و سایر نرم افزار ها می شه!

alborz_k
04-01-2010, 22:20
هیچ کدوم از دوستان آموزشی برای اورکلاک رم ندارند ؟ چون من واقعا نمی دونم رو چه حسابی باید باس و ولتاژ و تایمینگ و ... رو تغییر داد.مثلا تایمینگ حتما باید به شکل12-4-4-4 و یا 18-5-5-5 باشه یا مثلا میشه گذاشت رو 15-4-5-4 ؟؟؟؟؟؟
4-5-4-15 مشکلی نداره ، ولی آخه ، وقتی رمی در این تایمینگ کار کنه ، به ااحتمال 99% در 4-4-4-12 هم کار می کنه ، پس بهتره که از 4-4-4-12 استفاده بشه!

mehryazdan
04-01-2010, 22:32
خب اصلأ اورکلاک واسه همینه دیگه ، با افزایش فرکانس قطعات سخت افزاری ، کارایی اون ها افزایش پیدا می کنه و باعص افزایش سرعت در بازی ها و سایر نرم افزار ها می شه!

نه بابا اونطور نمیگم تو نرم افزار ها بله سرعت فرق میکنه از نوع مثبت ولی در گیم تعداد فریم تا حدودی میره بالا ولی سرعت بازی انگار گذاشتی تو دور تند از حالت طبیعی میاد بیرون
اگر اینجور باشه مثلا در بازی فوتبال با E2200 2.2ghz سرعت بازی استاندارد هست وقتی سی پی یو با فرکانس بالا میذاری دوباره سرعت گیم باز هم استاندارد هست و هیچ مشکلی نداره
سرعت فوتبال یعنی تقریبا دوبل میشه و خیلی نا فرم میشه

alborz_k
05-01-2010, 01:40
نه بابا اونطور نمیگم تو نرم افزار ها بله سرعت فرق میکنه از نوع مثبت ولی در گیم تعداد فریم تا حدودی میره بالا ولی سرعت بازی انگار گذاشتی تو دور تند از حالت طبیعی میاد بیرون
اگر اینجور باشه مثلا در بازی فوتبال با E2200 2.2ghz سرعت بازی استاندارد هست وقتی سی پی یو با فرکانس بالا میذاری دوباره سرعت گیم باز هم استاندارد هست و هیچ مشکلی نداره
سرعت فوتبال یعنی تقریبا دوبل میشه و خیلی نا فرم میشه
نمی دونم والله! :دی این دیگه از اون حرفاست! من تا حالا خیلی اورکلاک کردم ، ولی دیگه این مدلشو ندیده بودم!:دی

mehryazdan
05-01-2010, 12:59
نمی دونم والله! :دی این دیگه از اون حرفاست! من تا حالا خیلی اورکلاک کردم ، ولی دیگه این مدلشو ندیده بودم!:دی
از بابت جواب ممنونم والله خودمم موندم چرا تو فوتبال اینجوری میشه تو بازی assisin creed خیلی خوب جواب میده خیلی روانتر میشه ولی تو فوتبال :41:

amd>intel
05-01-2010, 13:09
درایور گرافیک رو اپ دیت کردی ؟ تفاوتی داشته ؟

alborz_k
05-01-2010, 18:04
از بابت جواب ممنونم والله خودمم موندم چرا تو فوتبال اینجوری میشه تو بازی assisin creed خیلی خوب جواب میده خیلی روانتر میشه ولی تو فوتبال :41:
تو تنظیمان فوتبال یک چکی بکن ، شاید سرعت بازی تغییر کرده ، اونو به حالت عادی بر گردون!

mehryazdan
06-01-2010, 21:06
تو تنظیمان فوتبال یک چکی بکن ، شاید سرعت بازی تغییر کرده ، اونو به حالت عادی بر گردون!
نه تو بسکتبال هم همینطور میشه البته فقط سیستم من نیست که اینطوری میشه سیستم دوستم هم اینجورمیشه نمیدونم چرا ؟ بقیه بازی ها اینجور نمیشه البته احتیاجی به اورکلاک ندارم ها ولی نمیدونم چرا اینجور میشه ؟
:11:

Kianoosh
07-01-2010, 03:29
نه تو بسکتبال هم همینطور میشه البته فقط سیستم من نیست که اینطوری میشه سیستم دوستم هم اینجورمیشه نمیدونم چرا ؟ بقیه بازی ها اینجور نمیشه البته احتیاجی به اورکلاک ندارم ها ولی نمیدونم چرا اینجور میشه ؟

من خودم PES 2010-NBA 2K10 تست کردم چنین چیزی نمیشه!!با این حال شما تنظیمات گرافیکی رو ی آخرین حد ممکن بزار ...

mehryazdan
07-01-2010, 11:13
والله من خودمم موندم :41:
البته تو ویستا اینطور نمیشه ولی تو XP و 7 این مشکل هست
عیبی نداره یکجور کنار میام البته گفتم احتیاج به اور نیست ولی این مشکل اعصابمونو داغون کرده !
به هر حال از همتون ممنونم :11:

alireza_73
09-01-2010, 18:41
سلام دوستان,

من میخوام cpu رو اورکلاک کنم ولی هیچی از اور کلاک نمیدونم میشه منو راهنمایی کنید باید چیکار کنم؟

مدل cpu :E8400 Intel

مدل main board:asus p5q deluxe

رم: 4 gig

alireza_73
10-01-2010, 12:01
کسی نیست جواب منو بده؟:19:

amd>intel
10-01-2010, 12:07
ببین این بدرت میخوره :

alireza_73
10-01-2010, 13:02
نه من میخوام cpu اور کلاک کنم نه بایوس

regedit021
11-01-2010, 21:11
نه من میخوام cpu اور کلاک کنم نه بایوس
دوست عزيز
اولا بايوس آپديت ميشه نه اور كلاك!!!!:27:
دوما اگر بخواهيد cpuرو اور كنيد بايد از طريق بايوس اين كاررو بكنيد!!:21:

alireza_73
12-01-2010, 21:32
درسته

اگه لطف کنید تنضیمات اورکلاکو بگید ممنون میشم

خنک کننده:Stack Cool 2

aban366
15-01-2010, 18:44
سلام
من سیستمم اینه ممنون میشم بهم کمک کنین که چه مقادیری رو در بایوسم چه مقدار ببریم بالا تا جائی که فشار زیاد نیاد و پاورمم بکشه
cpu phenon2 x4 945 3.0 g
m.b giga 770-ud3p
ram patriot 2*2 ddr3 1333
power green 485
vga 5850 1g ddr5
مبتدیم فقط ممنون میشم بگین تو بایوسم چه گزینه هائی رو چقدر بالا ببرم
ممنون

M Like Mother
20-01-2010, 17:17
سلام

من یه مادربرد p6td deluxe دارم. قصدی هم برای اور ندارم اما یه برنامه تو dvd مادربرد بود نصب کردم با نام Asus turbo - که تمام کنترلها مانند ولتاژ و فرکانسهای سیستم رو میشد تغییر داد و نوشته بود برای اور کلاکه.

فکر کنم Asus با اینکار خیال شما رو راحت کرده و دیگه نیاز به وارد شدن به set up نباشه و کار اورکلاک رو راحت تر بکنه.

البته نمی دونم شاید این برنامه محدود باشه و باز نیاز به set up باشه . ولی برنامه ی خیلی باحالی بود. البته من چون نیاز نداشتم پاکش کردم.

گفتم اینجا بگم شاید به درد بعضی ها بخوره

arashyty
08-02-2010, 14:35
من cpu رو اورکلاک میکنم ولی نمیتونم از 3ghz بالا تر برم یعنی اگه بیشتر بزنم تصویر میره ودوباره باید باتری مادر بورد رو در بیارم
دمای cpu از 35 بالا تر نمیره میخوام تا 3.8ghz اورش کنم باید حالا چکار کنم که تصویرش نره؟
cpu=intel p4 2.6ghz
ram=1gb ddr
m.b=p4i65g
لطفا کمک کنید.من بلد نیستم ولتاج ها رو عوض کنم

ess_1362
08-02-2010, 20:58
من cpu رو اورکلاک میکنم ولی نمیتونم از 3ghz بالا تر برم یعنی اگه بیشتر بزنم تصویر میره ودوباره باید باتری مادر بورد رو در بیارم
دمای cpu از 35 بالا تر نمیره میخوام تا 3.8ghz اورش کنم باید حالا چکار کنم که تصویرش نره؟
cpu=intel p4 2.6ghz
ram=1gb ddr
m.b=p4i65g
لطفا کمک کنید.من بلد نیستم ولتاج ها رو عوض کنم

البته همین که این سی پی یو را تا 3 اور کردیدی کار شاقی هست

شما باید فرکانس رم را هم در نظر بگیرید که از مقدار تعیین شده بیشتر نشه

مثلا اگر رم شما از نوع DDR 400MHZ هست باید مقدارش را روی یک مقدار کمتر مثلا 366 یا 300 قرار بدین که بعد از اورکلاک از 400 بیشتر نشه

ضمن اینکه به توان پاور هم توجه کنید که محدودیت ایجاد نکنه

---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------

سلام
من سیستمم اینه ممنون میشم بهم کمک کنین که چه مقادیری رو در بایوسم چه مقدار ببریم بالا تا جائی که فشار زیاد نیاد و پاورمم بکشه
cpu phenon2 x4 945 3.0 g
m.b giga 770-ud3p
ram patriot 2*2 ddr3 1333
power green 485
vga 5850 1g ddr5
مبتدیم فقط ممنون میشم بگین تو بایوسم چه گزینه هائی رو چقدر بالا ببرم
ممنون

اگر توان پاور شما واقعا 485 وات هست واقعا محدودیت ایجاد می کنه

من پیشنهاد می کنم که با این پاور فکر اورکلاک نباشید چون احتمال اسیب به سایر قسمتها زیاد هست

wonderful
11-02-2010, 23:45
سلام به دوستان کسی اینجا از amd overdriver سر در میاره؟

برای من هنگام ورود این ارور رو میده amd overdriver failed to start

سیستم عاملم هم 7 هست.

.................................................. ..................

1-نظرتون راجع به این سیستم چیه؟

power:380watt

CPU Type DualCore AMD Athlon Black Edition 7750, 2700 MHz (13.5 x 200)

Motherboard Name Abit AN52V

ram:ddr2 _2gig

تا الان 10 مگاهرتز:31:over شده ولی میترسم پاورم کم بیاره .

2-ایا لازمه پاور قوی تر بشه؟اگه بله تا چه حد؟

ess_1362
12-02-2010, 20:53
سلام به دوستان کسی اینجا از amd overdriver سر در میاره؟

برای من هنگام ورود این ارور رو میده amd overdriver failed to start

سیستم عاملم هم 7 هست.

.................................................. ..................

1-نظرتون راجع به این سیستم چیه؟

power:380watt

CPU Type DualCore AMD Athlon Black Edition 7750, 2700 MHz (13.5 x 200)

Motherboard Name Abit AN52V

ram:ddr2 _2gig

تا الان 10 مگاهرتز:31:over شده ولی میترسم پاورم کم بیاره .

2-ایا لازمه پاور قوی تر بشه؟اگه بله تا چه حد؟

البته سی پی یو شما BLACK EDITION نیست و نسخه عادی هست

گرافیک شما چی هست ؟؟ کلا همه چیز به گرافیک شما بر می گرده و توانی که مصرف می کنه!!

این پردازنده را با فن استوک میشه حدود 3.4 اور کرد

اون برنامه هم احتمالا با سیستم عامل هماهنگ نیست

wonderful
12-02-2010, 23:03
البته سی پی یو شما BLACK EDITION نیست و نسخه عادی هست

گرافیک شما چی هست ؟؟ کلا همه چیز به گرافیک شما بر می گرده و توانی که مصرف می کنه!!

این پردازنده را با فن استوک میشه حدود 3.4 اور کرد

اون برنامه هم احتمالا با سیستم عامل هماهنگ نیست

این برنامه ی everst هست
این هم cpu-z

میخوای عکس جعبه اش رو هم بندازم:31:
منظور شما از اینکه black edition نیست چیه؟

کارت گرافیکم: nvidia geforce 9500gt /1gigabyte/ddr2

sohrabtatari
12-02-2010, 23:04
البته اگه بیشتر باشه شما میتونی با خیال راحت این کارو بکنین

ess_1362
13-02-2010, 12:41
این برنامه ی everst هست
این هم cpu-z

میخوای عکس جعبه اش رو هم بندازم:31:
منظور شما از اینکه black edition نیست چیه؟

کارت گرافیکم: nvidia geforce 9500gt /1gigabyte/ddr2

خوب 7750 نسخه عادی هست یعنی مالتیپلایر بسته هست که اگر بری درون بایاس و قسمت سی پی یو می بینی که مالتی پلایر قفل هست

مدل 7850 یک مدل BLACK EDITION هست و مالتی پلایر آزاد هست و باز

در کل پاور شما برای اورکلاک یکم ضعیف هست و امکان آسیب به سایر بخش ها وجود داره

شما می تونی مقدار FSB HOST را از 200 به 220 برسونس که فرکانس از 2.7 به 2.97 منتقل میشه

اگر سیستم بوت شد و در PRIME95 پایدار بود که هیچ ولی اگر بوت نشد مقدار HT RATIO را یک تا 2 واحد کم کن و فرکانس رمها را هم از 800 بذار روی 667

دما را هم موقع تست زیر نظر داشته باش که از 60 بیشتر نشه

با این پاور از این مقدار بیشتر سلاح نیست ولی اگر قصد ارتقای پاور را داری اگر قصد آینده نگری و خرید گرافیک را در آینده داری یک مدل مثل GREEN GP535 برای شما کفایت می کنه وا اگر قصد ارتقا نداری GP485 کافی هست

arashyty
14-02-2010, 16:49
دوستان من تا 23/3 اور کردم دستگاه هنوز رو 38 درجه بود ولی نمیزاشت بالا تر برم. یعنی دیگه بالا نمی امد و ری استارت میشد
cpu=intel p4 2.6ghz
ram=1gb ddr
m.b=p4i65g
پاورم 450 وات هست فکر کنم به خاطر اونه درست میگم؟

wonderful
14-02-2010, 18:08
خوب 7750 نسخه عادی هست یعنی مالتیپلایر بسته هست که اگر بری درون بایاس و قسمت سی پی یو می بینی که مالتی پلایر قفل هست

مدل 7850 یک مدل BLACK EDITION هست و مالتی پلایر آزاد هست و باز

در کل پاور شما برای اورکلاک یکم ضعیف هست و امکان آسیب به سایر بخش ها وجود داره

شما می تونی مقدار FSB HOST را از 200 به 220 برسونس که فرکانس از 2.7 به 2.97 منتقل میشه

اگر سیستم بوت شد و در PRIME95 پایدار بود که هیچ ولی اگر بوت نشد مقدار HT RATIO را یک تا 2 واحد کم کن و فرکانس رمها را هم از 800 بذار روی 667

دما را هم موقع تست زیر نظر داشته باش که از 60 بیشتر نشه

با این پاور از این مقدار بیشتر سلاح نیست ولی اگر قصد ارتقای پاور را داری اگر قصد آینده نگری و خرید گرافیک را در آینده داری یک مدل مثل GREEN GP535 برای شما کفایت می کنه وا اگر قصد ارتقا نداری GP485 کافی هست

اقا احسان واقعآ ممنونم

درست می گی cpu multiplier روی 13.5 قفل شده.

ویرایش :

یه مشکل

وقتی fsb رو میخوام بیارم بالا از 209 mhz بیشتر نمیشه .یعنی دوباره وارد بایوس می شم می بینم خودش برگشته رو 200 mhz

ممنون میشم جواب بدی

ess_1362
16-02-2010, 17:31
اقا احسان واقعآ ممنونم

درست می گی cpu multiplier روی 13.5 قفل شده.

ویرایش :

یه مشکل

وقتی fsb رو میخوام بیارم بالا از 209 mhz بیشتر نمیشه .یعنی دوباره وارد بایوس می شم می بینم خودش برگشته رو 200 mhz

ممنون میشم جواب بدی

شما تمام تنظيمات قسمت پردازنده و رمها را بجز ولتاژها بصورت دستي در بيار

گزينه amd cool and quiet را هم غير فعال كن

بعدش هم تنضيمات را بصورت 10 مگاهرتز زياد كن البته با اون پاور نهايت تا 220 و تست پايداري و همچنين دما بگير

در پايان هم تنظيمات را درون باياس ذخيره كن با كليد F10

نكته اي كه نبايد فراموش كني اين هست كه فركانس رمها و همينطور مسير HT از مقداري كه مشخص شده بيشتر نشه

مثلا فركانس رمها از 800 مگاهرتز بيشتر نشه كه در باياس شما ممكن هست فركانس واقعي 400 باشه كه از اين مقدار نبايد تجاوز كنه

مسير HT هم از 1000 بيشتر نشه و براي اين كار بايد يا فركانس رمها را بذاري روي 667 يا ضريبشون را يك يا دو واحد كم كني

در مورد مسير HT هم بايد ضريبش را از 5 (اگر درست نوشته باشم) كه مقدار پيش فرض هست يك يا دو واحد كمتر كني مثلا بذاري روي 4 يا 3

فعلا اين كارها را انجام بده تا ببينيم چي ميشه

ess_1362
16-02-2010, 17:41
دوستان من تا 23/3 اور کردم دستگاه هنوز رو 38 درجه بود ولی نمیزاشت بالا تر برم. یعنی دیگه بالا نمی امد و ری استارت میشد
cpu=intel p4 2.6ghz
ram=1gb ddr
m.b=p4i65g
پاورم 450 وات هست فکر کنم به خاطر اونه درست میگم؟

چطوري نمي ذاشت كه بالاتر بري؟؟

اگر بعد از ذخيره در باياس و RESTART مانيتور ديگه روشن نميشه ولي سيستم روشن ميشه كه شما يك سري محدوديت داري

مثلا فركانس مسير پردازنده شما يا 800 هست يا 667 يا 533 و وقتي شما تا 3.23 اور مي كنيد فركانس از 800 به 993 مگاهرتز ميرسه (اگر فركانس مسير پردازنده شما 800 باشه) كه در اينصورت مادربرد شما محدوديت ايجاد مي كنه

در اينصورت بيشتر از اين نميشه روي اين پلتفرم اوركلاك كرد

ولي اگر سيستم روشن ميشه ولي بوت نميشه ممكن هست بخاطر رمها باشه و فركانسشون را از مقدار پيشفرض كمتر كنيد مثلا اگر رمهاي شما فركانسشون 400 هست در باياس مقدار را روي 166 يا 133 بذاريد تا سيستم بوت بشه

اگر باز هم بوت نشد ولتاژ پردازنده را 0.09 ولت اضافه كنيد و تا مقدار 0.13 ولت هم اين كار را تكرار كنيد تا سيستم پايدار بشه

wonderful
16-02-2010, 21:44
شما تمام تنظيمات قسمت پردازنده و رمها را بجز ولتاژها بصورت دستي در بيار

گزينه amd cool and quiet را هم غير فعال كن

بعدش هم تنضيمات را بصورت 10 مگاهرتز زياد كن البته با اون پاور نهايت تا 220 و تست پايداري و همچنين دما بگير

در پايان هم تنظيمات را درون باياس ذخيره كن با كليد F10

نكته اي كه نبايد فراموش كني اين هست كه فركانس رمها و همينطور مسير HT از مقداري كه مشخص شده بيشتر نشه

مثلا فركانس رمها از 800 مگاهرتز بيشتر نشه كه در باياس شما ممكن هست فركانس واقعي 400 باشه كه از اين مقدار نبايد تجاوز كنه

مسير HT هم از 1000 بيشتر نشه و براي اين كار بايد يا فركانس رمها را بذاري روي 667 يا ضريبشون را يك يا دو واحد كم كني

در مورد مسير HT هم بايد ضريبش را از 5 (اگر درست نوشته باشم) كه مقدار پيش فرض هست يك يا دو واحد كمتر كني مثلا بذاري روي 4 يا 3

فعلا اين كارها را انجام بده تا ببينيم چي ميشه
همه رو انجام داده بودم .

شما هم گفتی یه بار چک کردم.

ولی همچنان روی 209 یا بیشتر میذارم و سیو می کنم وقتی وارد ویندوز میشم می بینم خودش اومده روی 200 یعنی سیو نمیشه فقط هم این مشکل برای فرکانس cpu هست. یعنی تغییرات دیگه مثل ولتاز ها یا مسیر HT یا cool&quite سیو می شوند. ولی این ....

ess_1362
17-02-2010, 13:19
همه رو انجام داده بودم .

شما هم گفتی یه بار چک کردم.

ولی همچنان روی 209 یا بیشتر میذارم و سیو می کنم وقتی وارد ویندوز میشم می بینم خودش اومده روی 200 یعنی سیو نمیشه فقط هم این مشکل برای فرکانس cpu هست. یعنی تغییرات دیگه مثل ولتاز ها یا مسیر HT یا cool&quite سیو می شوند. ولی این ....

شما بایاس را یک آپدیت کنید لطفا

wonderful
18-02-2010, 16:09
شما بایاس را یک آپدیت کنید لطفا

بایوسم هم آخرین اپدیت رو داره

حتمآ یه مشکلی وجود داره که اینطور میشه که قریب به یقین سخت افزاریه

ess_1362
18-02-2010, 21:14
یک عاملی در سیستم شما محدودیت ایجاد می کنه

اولین احتمال من این هست که یکی از پارامترهای بایاس شما در حالت خودکار هست که با افزایش فرکانس موجب ایجاد ارور میشه و بایاس بصورت هوشمند تنظیمات را به حالت پیشفرض بر می گردون که پیشنهاد می دم که از محیط بایاس و قسمت تنظیمات پردازنده و رم چند تا عکس با موبایل و کیفیت متوسط بذارید

احتمال دوم هم به پاور شما بر می گرده که کم میاره و بایاس تنظیمات را به حالت پیش فرض میذاره

L.S.K
19-02-2010, 12:50
سلام به همه.یه سوال ساده داشتم.تو تنظیمات BIOS سرعت CPU من رو 2720(340*8) نشون میده ولی تو win xp با نرم افزار CPU-Z سرعت رو 2040(6*340) نشون میده!!!چرا؟کدومش درسته؟
CPU E6750
RAM 2*1GB corsiar XMS2 800Mhz
main ABIT IP35

ess_1362
19-02-2010, 14:14
سلام به همه.یه سوال ساده داشتم.تو تنظیمات BIOS سرعت CPU من رو 2720(340*8) نشون میده ولی تو win xp با نرم افزار CPU-Z سرعت رو 2040(6*340) نشون میده!!!چرا؟کدومش درسته؟
CPU E6750
RAM 2*1GB corsiar XMS2 800Mhz
main ABIT IP35

هیچ کدومش

فرکانس پردازنده شما 2.66 هست البته پردازنده شما از نوع EXTREME یا با مالتی پلایر باز هست

در بایاس سیستم شما گزینه ای فعال هست که در حالت عادی مالتی پلایر را کاهش میده و فرکانس پردازنده برای کاهش مصرف انرژی کم میشه و موقع فعالیت همین پارامتر را افزایش میده و فرکانس تا حدود 2.8 افزایش پیدا میکنه

ممکن هست نام این پارامتر INTEL TURBO یا همچین چیزی باشه

به هر حال شما می تونی این پارامتر را غیر فعال کنی یا بذاری فعال باشه(که این آخری را توصیه می کنم)

wonderful
23-02-2010, 23:15
یک عاملی در سیستم شما محدودیت ایجاد می کنه

اولین احتمال من این هست که یکی از پارامترهای بایاس شما در حالت خودکار هست که با افزایش فرکانس موجب ایجاد ارور میشه و بایاس بصورت هوشمند تنظیمات را به حالت پیشفرض بر می گردون که پیشنهاد می دم که از محیط بایاس و قسمت تنظیمات پردازنده و رم چند تا عکس با موبایل و کیفیت متوسط بذارید

احتمال دوم هم به پاور شما بر می گرده که کم میاره و بایاس تنظیمات را به حالت پیش فرض میذاره

این عکس ها از بایوسم هست

تو سه روز اینده هم یه پاور قوی پیدا خواهم کرد

Hessam_7800gtx
24-02-2010, 11:25
یک سوال شما تنظیمات رو که ست میکنید و سیو میکنید بعدش سیستم چند بار ریست میشه و بعد میره توی ویندوز یا با اولین ریست میره تو ویندوز؟؟ اگه چند بار ریست میشه رمهات ناپایدارند.....

TREASURES
24-02-2010, 12:08
یک سوال شما تنظیمات رو که ست میکنید و سیو میکنید بعدش سیستم چند بار ریست میشه و بعد میره توی ویندوز یا با اولین ریست میره تو ویندوز؟؟ اگه چند بار ریست میشه رمهات ناپایدارند.....

بایوس رو آپدیت کن شاید مال اونه:20:

ess_1362
24-02-2010, 20:54
این عکس ها از بایوسم هست

تو سه روز اینده هم یه پاور قوی پیدا خواهم کرد

دوست عزيز شما پارامتر HT WIDTH را از حالت AUTO خارج كنيد و ضريبش را روي عددي بذاريد كه از 1000 بيشتر نشه و يك تست ديگه بگيريد

همين پارامتر دومي

wonderful
25-02-2010, 00:16

خیر یک بار ریست میشه

بایوس رو آپدیت کن شاید مال اونه:20:
بایوسم هم اخرین اپدیت رو داره

دوست عزيز شما پارامتر HT WIDTH را از حالت AUTO خارج كنيد و ضريبش را روي عددي بذاريد كه از 1000 بيشتر نشه و يك تست ديگه بگيريد

همين پارامتر دومي

این رو هم رو هر عددی که میذاشتم چه 8 چه 16 باز همون آشو همون کاسه...

حداقل اینو مطمئن شدیم که از پارامتر های بایوس نیست چون دیگه پارمتری نیست که تغییر نداده باشم

اگه با عوض کردن پاور درست شد که خدا رو شکر(خبرش رو تا سه روز دیگه میذارم) اگه نه مادر بردم رو عوض خواهم کرد.(کمپانی abit شورش رو دراورده اخرین اپدیت بایوسم برای 11 ماه پیشه اخرین اخبار سایتش هم برای نوامبر 2008 هست . انگار ور شکسته شده)

در هر صورت از تمامی دوستان مخصوصا اقا احسان ممنونم.

ess_1362
25-02-2010, 08:33
خوب قبلش من به شما بگم كه تراشه NF520 كه در مادربرد شما بكار گرفته شده در اوركلاك چندان توانا نيست

ولي به هر حال بايد تا 3 گيگاهرتز اوركلاك بشه و مشكلي نداشته باشه

wonderful
25-02-2010, 15:17
خوب قبلش من به شما بگم كه تراشه NF520 كه در مادربرد شما بكار گرفته شده در اوركلاك چندان توانا نيست

ولي به هر حال بايد تا 3 گيگاهرتز اوركلاك بشه و مشكلي نداشته باشه

من از این نکته اگاه بودم ولی این دلیل بر این نمیشه فقط 9 مگا هرتز تغییر فرکانس رو تحمل نکنه

در مورد برد های با چیپست AMD 760G چی؟ ایا اینها قویتر عمل می کنند؟

مثل این برد

GA-MA78LM-S2

ess_1362
25-02-2010, 18:13
البته از چيپ NF 520 كه خيلي بهتره

راستش اين چيپ مادربرد شما همين كه با كارتهاي جانبي PCI مثل ساير برندها مشكل تداخل IRQ نداره خودش خيلي جالب هست

ولي من پيشنهاد مي دم حدعقل يك چيپ از نوع AMD 770 يا اگر از نوع گرافيك آنبرد مي خواهيد يك مدل با چيپ 785G بگيريد

كلا شما بودجه را مشخص كنيد و در بخش پيشنهاد سيستم مادربرد و پردازنده و رم تاپيك بذاريد هم من و هم ساير دوستان به شما مشاوره ميديم

kourosh4
01-03-2010, 20:38
دوستان سلام...........
من e7400 رو با ولتاز 1.44 تو فرکانس 3.8 پایدارش کردم اما من فقط به cpu ولتاز دادم و به همین خاطر مجبورم برای پایدار کردن اون ولتاز بالا بدم و دما هم تو حالت لود بیشتر از 63 نمیره ........
از اساتید میخوام تا بهم کمک کنن و با ولتاز کمتر توی فرکانس 4.00 پایدارش کنم اخه خیلی جاها دیدم با ولتاز 1.3 تو فرکانس 4.00 پایدارش کردن و فکر کنم دلیلش هم ولتاز دادن به پل جنوبی و شمالی مادربورد هست که من بلد نیستم..........
اینم از عکس بایوس مادربورد........
بقیه ی سیستم هم تو امضام هست.............

Hessam_7800gtx
01-03-2010, 21:07
شما vtt رو بگزار روی 1.3 بعد ببین با چه ولتاژی پایدار میشه بعدش هم همه ی سیپی یو ها که با یک ولتاژ پایدار نمیشند بستگی به بچ نامبرشون داره....
راستی spred رو هم غیر فعال کن

kourosh4
01-03-2010, 21:55
ممنون...........
این spread چیه..............
الان خونه نیستم جوابش رو فردا میزارم.........

kourosh4
02-03-2010, 18:20
شما vtt رو بگزار روی 1.3 بعد ببین با چه ولتاژی پایدار میشه بعدش هم همه ی سیپی یو ها که با یک ولتاژ پایدار نمیشند بستگی به بچ نامبرشون داره....
راستی spred رو هم غیر فعال کن

بازم نشد....:19:
کسی نیست..........
بقیه دوستان هم اگه نظر بدن ممنون میشم:10:

kourosh4
02-03-2010, 18:52
delete...........

Armin.ASD97
03-03-2010, 19:10
سلام
دوستان یه سوال
دما هر هسته تو حالت لود کامل چقدر خوبه؟(تا سی پی یو صدمه نبینه؟)
بعد دمای کلی سی پی یو چی باشه؟
ممنون
cpu=q6600

---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------

سلام
دوستان یه سوال
ممنون
cpu=q6600

ess_1362
04-03-2010, 16:30
سلام
دوستان یه سوال
ممنون
cpu=q6600

---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------

سلام
دوستان یه سوال
ممنون
cpu=q6600

معمولا بهتره در لود کامل زیر 60 درجه باشه

لود کامل هم یعنی اینکه مثلا در حدود نیم ساعت کار کردن با نرم افزار PRIME95 که هر 4 هسته در 100% کار می کنند دما از 60 درجه بیشتر نشه

البته این نقطه حداکثر هست در حالت اورکلاک و در حالت عادی دما در لود کامل بین 38-50 باید باشه

Armin.ASD97
05-03-2010, 00:12
[ممنون
تاپیکم رو پیدا کردم جوابمو دیدم...

kourosh4
05-03-2010, 09:39
دوستان سلام...........
من e7400 رو با ولتاز 1.44 تو فرکانس 3.8 پایدارش کردم اما من فقط به cpu ولتاز دادم و به همین خاطر مجبورم برای پایدار کردن اون ولتاز بالا بدم و دما هم تو حالت لود بیشتر از 63 نمیره ........
از اساتید میخوام تا بهم کمک کنن و با ولتاز کمتر توی فرکانس 4.00 پایدارش کنم اخه خیلی جاها دیدم با ولتاز 1.3 تو فرکانس 4.00 پایدارش کردن و فکر کنم دلیلش هم ولتاز دادن به پل جنوبی و شمالی مادربورد هست که من بلد نیستم..........
اینم از عکس بایوس مادربورد........
بقیه ی سیستم هم تو امضام هست.............

لطفا کمک کنید ...........:19:

hamedy12
05-03-2010, 09:42
spread spectrعm در زمان اور باید غیر فعال باشه چون ناپایداری ایجاد می کنه

MOHAMMAD2010
05-03-2010, 11:31
دوستان من الان حدود 1 ساله cpu E5200 خودمو تا 3400 بدون افزایش ولتاژ اور کردم ( 272*12.5 ) میخواستم بدونم دیگه جا داره بدون افزایش ولتاژ اورش کنم ؟
تو این حالت هیچ مشکلی باهاش نداشتم و یه بارم ریست یا صفحه آبی نداشتم ، دما هم خوبه
MB : p35-ds3l
ممنون

armin_punisher6
05-03-2010, 11:42
سلام من یه سی پی یو 2.4 intel single core دارم.میتونم اینو اور کلاک کنم؟تاثیری داره؟از کجا میتونم آموزش این نوع سی پی یو رو پیدا کنم؟

ess_1362
05-03-2010, 14:16
لطفا کمک کنید ...........:19:

نقل قول میگم از فروم OC.NET که SPRAED SPECTRUM ماژولی هست که وظیفه کنترل سرعت هسته پردازنده و همینطور سایر قسمتهای مادربرد را که به صورتی با این بخش (کلاک پردازنده ) در اتباط هستند را بر عهده داره یعنی مثلا اگر هر کدوم از فرکانسهای اجزا (شامل پردازنده مادربرد رم یا گرافیک و ...) از مقدار مشخص تغییری داشته باشد جلوی این تغییر را میگره و محدودیت بوجود میاره ضمن اینکه این ماژول فکر می کنم از طرح های ابتکاری ایسوس هست

پس برای اورکلاک این گزینه باید غیر فعال باشه چون ممکن هست جلوی اورکلاک را بگیره یا محدودیت یا به زبانی فنی تر نا پایداری ایجاد کنه

به شخصه این گزینه را در بایاس سیستم خودم غیر فعال کردم چه با اورکلاک چه بدون اون

حالا مشکل شما بجز این دیگه چی هست؟؟

دوستان من الان حدود 1 ساله cpu E5200 خودمو تا 3400 بدون افزایش ولتاژ اور کردم ( 272*12.5 ) میخواستم بدونم دیگه جا داره بدون افزایش ولتاژ اورش کنم ؟
تو این حالت هیچ مشکلی باهاش نداشتم و یه بارم ریست یا صفحه آبی نداشتم ، دما هم خوبه
MB : p35-ds3l
ممنون

خوب اینکه جا داره یا نه جز با آزمون و خطا میسر نیست ولی حتما از سیستم در PRIME95 تست پایداری بگیرید تا دقیقا پایداری سیستم محرض بشه همچنین حین تست دما را هم داشته باشید که از 60 عبور نکنه

دوستان همین پردازنده را با بردهایمتوسط تا 3.5 هم با خنک کننده استوک اور کردند ولی بعضی از دوستان با بردهای نیمه حرفه ای P45 بدون افزایش ولتاژ به 3 هم نرسیدند که یعنی اصلا نمیشه گفت که آیا باز هم جا داره یا نه

پس شما FSB را 5 تا 5 تا افزایش بدین و از سیستم تست بگیرید تا به حد اکثر برسید

سلام من یه سی پی یو 2.4 intel single core دارم.میتونم اینو اور کلاک کنم؟تاثیری داره؟از کجا میتونم آموزش این نوع سی پی یو رو پیدا کنم؟

سایر قطعات و پاور و گرافیک چی هست؟

سوکت 478 یا 775؟؟

armin_punisher6
05-03-2010, 14:28
سایر قطعات و پاور و گرافیک چی هست؟

سوکت 478 یا 775؟؟[/QUOTE]
پاور 450w فابریک کیس الگانس.رم 2 تا 512 2 تا 256 مادربرد foxconn گرافیک 128 رادئون 9200.هارد 300gb ide سامسونگ.

kourosh4
05-03-2010, 16:54
[QUOTE=ess_1362;4731685]نقل قول میگم از فروم OC.NET که SPRAED SPECTRUM ماژولی هست که وظیفه کنترل سرعت هسته پردازنده و همینطور سایر قسمتهای مادربرد را که به صورتی با این بخش (کلاک پردازنده ) در اتباط هستند را بر عهده داره یعنی مثلا اگر هر کدوم از فرکانسهای اجزا (شامل پردازنده مادربرد رم یا گرافیک و ...) از مقدار مشخص تغییری داشته باشد جلوی این تغییر را میگره و محدودیت بوجود میاره ضمن اینکه این ماژول فکر می کنم از طرح های ابتکاری ایسوس هست

پس برای اورکلاک این گزینه باید غیر فعال باشه چون ممکن هست جلوی اورکلاک را بگیره یا محدودیت یا به زبانی فنی تر نا پایداری ایجاد کنه

به شخصه این گزینه را در بایاس سیستم خودم غیر فعال کردم چه با اورکلاک چه بدون اون

اینو غیر فعال میکنم........
اما مشکل اصلیه من اینه که من 5300 رو تا 4000 با همین خنک کننده پایدار میکردم اما این 7400 رو بیشتر از 3.8 نمیتونم پایدار کنم اونم با ولتاز 1.44:18:
ممنون .........

hamedy12
05-03-2010, 19:53
[QUOTE=ess_1362;4731685]نقل قول میگم از فروم OC.NET که SPRAED SPECTRUM ماژولی هست که وظیفه کنترل سرعت هسته پردازنده و همینطور سایر قسمتهای مادربرد را که به صورتی با این بخش (کلاک پردازنده ) در اتباط هستند را بر عهده داره یعنی مثلا اگر هر کدوم از فرکانسهای اجزا (شامل پردازنده مادربرد رم یا گرافیک و ...) از مقدار مشخص تغییری داشته باشد جلوی این تغییر را میگره و محدودیت بوجود میاره ضمن اینکه این ماژول فکر می کنم از طرح های ابتکاری ایسوس هست

اما مشکل اصلیه من اینه که من 5300 رو تا 4000 با همین خنک کننده پایدار میکردم اما این 7400 رو بیشتر از 3.8 نمیتونم پایدار کنم اونم با ولتاز 1.44:18:
ممنون .........
شاید5300 شما بچ خوبی داشته و شاید 7400 نداره این یکی از احتمالات هستش و همه ی پردازنده هابه یک اندازه اور نمیشن حتی اگه از یک سری باشن...7400 و5300 که از دوسری متفاوتن
یه نکته هست fsb 5300 معمول رو800 ولی 7400 رو 1066 ،مطمئن شید که از1333 یا حداکثر1600 عبور نکنه

ess_1362
05-03-2010, 20:23

ممنون .........

خوب هر پردازنده با پردازنده دیگه فرق می کنه(البته در مورد پردازنده های هم مدل هم صادق هست)

من خودم به شخصه تجربه کردم که یک e8400 روی یک سیستم با فن استوک تا 4 اور شده ولی روی همون سیستم یک E8400 دیگه حتی به 3.5 هم نمیرسه و دما بالا براش محدودیت بوجود میاره

شما اول از سلامت خمیر سیلیکون اطمینان حاصل کن شاید به احتمال 5% مشکل از این باشه

ولی اگر مشکل از این نبود زیاد در این مورد نمیشه سخت گرفت چون هر بچ نامبر با بچ نامبر دیگه در دما و یکسری موارد دیگه فرق می کنه

kourosh4
05-03-2010, 22:29
ممنون از کمکتون.............
من مشکل دما ندارم چون تو بدترین حالت 66 میشه ولی هرکاری کردم بیشتر از 3.8 اور نمیشه و بیخیال شدم چون تاثیری هم نداره و فعلا کافیه............
اما دلیلش چیه مگه همه ی پردازندهها در یک جا و توسط یک شرکت ساخته نمیشن.........

ess_1362
06-03-2010, 06:55
ممنون از کمکتون.............
من مشکل دما ندارم چون تو بدترین حالت 66 میشه ولی هرکاری کردم بیشتر از 3.8 اور نمیشه و بیخیال شدم چون تاثیری هم نداره و فعلا کافیه............
اما دلیلش چیه مگه همه ی پردازندهها در یک جا و توسط یک شرکت ساخته نمیشن.........

خوب البته 66 درجه برای این پردازنده یکم بالا هست

ولی همینطور که داشتم مشخصات سیستم شما در امضاتون نگاه می کردن به این نتیجه رسیدم که اگر سیستم شما مشکل ناپایداری داره باید با افزایش ولتاژ حل بشه و اگر با افزایش ولتاژ حل نشه یا فرکانس رمها از حد مجاز 800 تجاوز کرده یا در احتمال قویتر پاور داره محدودیت ایجاد می کنه

به هر حال چون دمای پردازنده هم یکم بالاست من هم پیشنهاد می کنم دیگه به فکر افزایش فرکانس پردازنده نباشید

hamedy12
06-03-2010, 11:39
دوست عزیز دما یه عامل مهم هستش و66 یکم زیاده...دما رو باید در حالت لود کامل با wprime 1024 یا برنامه های مشابه تست کنید
مثلا پردازنده ایکه تو دمای50 درجه به فرکانس3.8 میرسه احتمالش هست که تو66 به3.6 هم نتونه برسه

kourosh4
07-03-2010, 11:17
خوب البته 66 درجه برای این پردازنده یکم بالا هست

ولی همینطور که داشتم مشخصات سیستم شما در امضاتون نگاه می کردن به این نتیجه رسیدم که اگر سیستم شما مشکل ناپایداری داره باید با افزایش ولتاژ حل بشه و اگر با افزایش ولتاژ حل نشه یا فرکانس رمها از حد مجاز 800 تجاوز کرده یا در احتمال قویتر پاور داره محدودیت ایجاد می کنه

به هر حال چون دمای پردازنده هم یکم بالاست من هم پیشنهاد می کنم دیگه به فکر افزایش فرکانس پردازنده نباشید

دما فکر نکنم خیلی زیاد باشه:31:
با افزایش ولتاز که درست نشد فقط دما بیشتر میشه و رمها هم الان رور 835 کار میکنن که فکر کنم مشکلی نباشه چون تا 850 جا داره و بیشتر شک خودم هم روی پاور هست که همین روزا عوضش میکنم ......
کلا بیخیال افزایش فرکانش شدم و از کمکتون ممنون .........:46:

ess_1362
07-03-2010, 13:51
دما فکر نکنم خیلی زیاد باشه:31:
با افزایش ولتاز که درست نشد فقط دما بیشتر میشه و رمها هم الان رور 835 کار میکنن که فکر کنم مشکلی نباشه چون تا 850 جا داره و بیشتر شک خودم هم روی پاور هست که همین روزا عوضش میکنم ......
کلا بیخیال افزایش فرکانش شدم و از کمکتون ممنون .........:46:

شما برای اطمینان بیشتر حتما اول فرکانس رمها را کم کن

یک مقدار کمتر از 800 چون رمهای کینگ مکس قابلیت اورکلاک چندانی ندارند مثلا بصورت دتس بذار روی 667

9622663
07-03-2010, 17:12
سلام

منظورتون از اور کلاک چیه؟
بیشتر توضیح میدید؟

ess_1362
07-03-2010, 17:44
سلام

منظورتون از اور کلاک چیه؟
بیشتر توضیح میدید؟

بصورت خیلی کلی یعنی کارایی بیشتری گرفتن از یک قطعه سخت افزاری نسبت به قیمتی که برای اون قطعه داده شده

wonderful
19-03-2010, 19:55
خب بالا خره مشکل ما هم (تو 3-4 صفحه پیش) با عوض کردن برد حل شد .

الان با برد ma-770-ud3 هیچ مشکلی ندارم و نکته ی جالب اینجاست که multiplier سی پی یو amd athlon 7750 نیز قفل نیست و میشه تغییرش داد

alborz_k
19-03-2010, 22:30
خب بالا خره مشکل ما هم (تو 3-4 صفحه پیش) با عوض کردن برد حل شد .

الان با برد ma-770-ud3 هیچ مشکلی ندارم و نکته ی جالب اینجاست که multiplier سی پی یو amd athlon 7750 نیز قفل نیست و میشه تغییرش داد
یعنی چی که می شه تغییر داد؟! یعنی می شه زیادش کرد؟!! (که البته بسیار بسیار بعیده!)

wonderful
19-03-2010, 23:58
یعنی چی که می شه تغییر داد؟! یعنی می شه زیادش کرد؟!! (که البته بسیار بسیار بعیده!)

بله روی حالت پیش فرض روی 13.5x هست ولی تا 20x قابل تغییره اگه بازم شک داری مشکلی نیست عکس میذارم

alborz_k
20-03-2010, 00:23
بله روی حالت پیش فرض روی 13.5x هست ولی تا 20x قابل تغییره اگه بازم شک داری مشکلی نیست عکس میذارم
من پست های قبلی رو نخوندم ، شما آنلاک کردی یا خودش این طوری شد؟! شک که نه ، حرف شما برای ما سنده! :دی
دلیل تعجبم هم این هست که چیز مرسومی نیست!

wonderful
20-03-2010, 11:23
من پست های قبلی رو نخوندم ، شما آنلاک کردی یا خودش این طوری شد؟! شک که نه ، حرف شما برای ما سنده! :دی
دلیل تعجبم هم این هست که چیز مرسومی نیست!

نه من اولین دفعه که داخل بایوس شدم دیدم دومین گزینه cpu clock ratio هست

مشکل من با مادر بورد قبلیم (abit an52v ) این بود که تغییرات فرکانس سی پی یو داخل cmos ذخیره نمیشد یعنی بعد از تغییر دادن HT و بوت شدن ویندوز در عین ناباوری می دیدم که فرکانس برگشته رو حالت DEFAULT

خب منم میدونم چیز مرسومی نیست و گرنه به عنوان نکته ی جالب نمیگفتم که:31:

اینم دو تا عکس از بایوس

اینم یه عکس از CPU-Z که multiplier رو از 13.5 به 14.5 اوردم فرکانس هم از 2700 اومده رو 2919

راستی یه سوال ht link من زیاد نیست؟

ess_1362
20-03-2010, 12:07
نه من اولین دفعه که داخل بایوس شدم دیدم دومین گزینه cpu clock ratio هست

مشکل من با مادر بورد قبلیم (abit an52v ) این بود که تغییرات فرکانس سی پی یو داخل cmos ذخیره نمیشد یعنی بعد از تغییر دادن HT و بوت شدن ویندوز در عین ناباوری می دیدم که فرکانس برگشته رو حالت DEFAULT

خب منم میدونم چیز مرسومی نیست و گرنه به عنوان نکته ی جالب نمیگفتم که:31:

اینم دو تا عکس از بایوس

اینم یه عکس از CPU-Z که multiplier رو از 13.5 به 14.5 اوردم فرکانس هم از 2700 اومده رو 2919

راستی یه سوال ht link من زیاد نیست؟

خوب چیز زیاد دور از انتظاری نیست

مثلا اکثر بردهای با چیپ X58 یک مقدار امکان مانور دادن روی مالتیپلایر پردازنده I7 920 را دارند البته جزیی که بخاطر تغییراتی هست که در بایاس اعمال شده در حالی که 920 دارای مالتیپلایر قفل هست ولی این که مادربردی با این قیمت یک چنین قابلیتی داشته باشه خوب این جالب هست!!!

این مدل هم احتمالا مشمول همون قاعده میشه

HT FRQUENCY هم زیاد نیست چون تا 2600 جا داره

مالتی پلایر را بذارش روی 15 تا فرکانس روی 3 باشه

wonderful
20-03-2010, 13:25
خوب چیز زیاد دور از انتظاری نیست

مثلا اکثر بردهای با چیپ X58 یک مقدار امکان مانور دادن روی مالتیپلایر پردازنده I7 920 را دارند البته جزیی که بخاطر تغییراتی هست که در بایاس اعمال شده در حالی که 920 دارای مالتیپلایر قفل هست ولی این که مادربردی با این قیمت یک چنین قابلیتی داشته باشه خوب این جالب هست!!!

این مدل هم احتمالا مشمول همون قاعده میشه

HT FRQUENCY هم زیاد نیست چون تا 2600 جا داره

مالتی پلایر را بذارش روی 15 تا فرکانس روی 3 باشه

clock ratio از 5x تا 35x قابل تغییره
تا 15.5x میتونم بالا بیارم ولی بیشتر از این با محاسباتی که داشتم پاورم کم میاره

ess_1362
20-03-2010, 17:31
clock ratio از 5x تا 35x قابل تغییره
تا 15.5x میتونم بالا بیارم ولی بیشتر از این با محاسباتی که داشتم پاورم کم میاره

اگر مالتیپلایر از 5 تا 35 باز هست که خیلی خوبه و شما جای مانور زیادی داری!!

البته تا همین مقدار هم کارایی سیستم افزایش محسوسی را تجربه می کنه ولی اگر واقعا در اورکلاک به دنبال سرعت و پرفرمنس با هم هستی راهش این هست که FSB را از 200 به بالا ببری و مالتیپلایر را کم کنی

ضمن اینکه باید فرکانس مسیر HT را هم به حدود 2600 برسونی و همینطور فرکانس رمها را هم حدود همون مقدار 800 قرار بدی

اینطوری واقعا افزایش کارایی بیشتر میشه

برای اینکه بیشتر در جریان قرار بگیری می تونی تنظیمات را بصورت زیر در بیاری :

CPU RATIO : 10X
FSB : 300
HT RATIO : 8X
SET MEMORY CLOCK : MANUAL
MEMORY CLOCK : 2.66

اگر رم شما فرکانس 800 هست که آخرین گزینه همون هست که نوشتم ولی اگر فرکانس 667 هست گزینه آخر به 2.2 یا کمتر تغییر می کنه

ولتاژها هم به احتمال زیاد نیازی نیست که تغییری داشته باشند ولی اگر سیستم نا پایدار بود تغییرات زیر را هم می تونید در اون بخش بدین :

SYSTEM V CONTROL : MANUAL
VCORE : 1.420
D RAM VC : +0.06
DDR VTT : +0.04
NB VC : +0.07
CPU NB VIDC : +0.09

wonderful
20-03-2010, 20:02
ممنون ولی به این نکته توجه کنید که پاور من 380w هست و فن cpu هم استوک و جیب من هم تا بعد از عید خالی:31:

با این اوصاف بازهم جواب میده؟

در هر صورت انجام میدم و میام نتیجه رو میگم

ess_1362
21-03-2010, 10:12
ممنون ولی به این نکته توجه کنید که پاور من 380w هست و فن cpu هم استوک و جیب من هم تا بعد از عید خالی:31:

با این اوصاف بازهم جواب میده؟

در هر صورت انجام میدم و میام نتیجه رو میگم

بدون افزایش ولتاژ هم احتمال زیاد جواب میده چون افزایش فرکانس پردازنده همون مقدار هست که الان سیستم شما داره

فقط پهنای باند انتقال اطلاعات را بیشتر کردیم

Smoke_1110
01-04-2010, 00:11
سلام به همگی

میشه برای همیشه سیستم رو اور کلاک کرد به اندازه 10% برای cpu E6500

mohsenslr
01-04-2010, 10:03
سلام.
اینجا مثل اینکه همه طرفدار AMD هستند! در هر صورت میخواستم راهنماییم کنید در رابطه با core i5 . این Multiplier با Bus Speed چه فرقی باهم دارند؟ کدومشو برای اورکلاک زیادتر کنیم بهتره؟ در
ضمن فن CPU فن معمولی هست و میخواستم ببینم با این فن تا کجا مجازم که CPU رو اورکلاک کنم؟ ممنون.

ess_1362
01-04-2010, 11:35
سلام به همگی

میشه برای همیشه سیستم رو اور کلاک کرد به اندازه 10% برای cpu E6500

بله میشه

10% در اورکلاک پلتفرم C2D اصلا زیاد نیست

سلام.
اینجا مثل اینکه همه طرفدار AMD هستند! در هر صورت میخواستم راهنماییم کنید در رابطه با core i5 . این Multiplier با Bus Speed چه فرقی باهم دارند؟ کدومشو برای اورکلاک زیادتر کنیم بهتره؟ در
ضمن فن CPU فن معمولی هست و میخواستم ببینم با این فن تا کجا مجازم که CPU رو اورکلاک کنم؟ ممنون.

ببینید اگر بخوام خیلی کلی بگم BUS SPEED یا بعبارتی همون FSB سابق به تمام لینکهای ارتباتی در سیستم ارتباط داره

در پردازنده های LYNFIELD که I5 750 را هم شامل میشه این BUS SPEED اگر اشتباه نکنم از 133 شروع میشه

برای شما راحترین کار این هست که مالتی پلایر پردازنده را زیاد کنید که فرکانس پردازنده بیشتر میشه

ولی اگر به دنبال اورکلاک حرفه ای هستید یعنی می خواهید تمام سیستم افزایش کارایی داشته باشه باید BUS SPEED را زیاد کنید و مالتی پلایر را کم کنید ولی همونطور که گفتم این پارامتر در کلیه قسمت های مادربرد از جمله فرکانس نهایی رمها و فرکانس مسیر QPI و ... تاقیر می ذاره که خوب هر کدوم هم ضریب خاص خودش را داره و برای شما که ممکن هست مبتدی باشی کنترل همزمان همه این پارامتر ها سخت هست

ولی بصورت خیلی کلی می گم که اگر مبتدی هستی و فقط به دنبال افزایش فرکانس هستی همون مالتیپلایر پردازنده را زیاد کن

اما در مورد بالترین فرکانس با خنک کننده استوک می تونم بگم که مقدار دقیقی نمیشه گفت چون شرایط متفاوت هست ولی حدودا رقمی بین 2.8-3 گیگاهرتز هست

بهترین کار این هست که شما از 2.8 شروع کنید و پس از هر بار تغییر فرکانس دما را در لود کامل بوسیله PRIME95 و با استفاده از HW MONITOR کنترل کنید که از 60 درجه بیشتر نشه

mohsenslr
01-04-2010, 12:07
بله میشه

10% در اورکلاک پلتفرم C2D اصلا زیاد نیست

ببینید اگر بخوام خیلی کلی بگم BUS SPEED یا بعبارتی همون FSB سابق به تمام لینکهای ارتباتی در سیستم ارتباط داره

در پردازنده های LYNFIELD که I5 750 را هم شامل میشه این BUS SPEED اگر اشتباه نکنم از 133 شروع میشه

برای شما راحترین کار این هست که مالتی پلایر پردازنده را زیاد کنید که فرکانس پردازنده بیشتر میشه

ولی اگر به دنبال اورکلاک حرفه ای هستید یعنی می خواهید تمام سیستم افزایش کارایی داشته باشه باید BUS SPEED را زیاد کنید و مالتی پلایر را کم کنید ولی همونطور که گفتم این پارامتر در کلیه قسمت های مادربرد از جمله فرکانس نهایی رمها و فرکانس مسیر QPI و ... تاقیر می ذاره که خوب هر کدوم هم ضریب خاص خودش را داره و برای شما که ممکن هست مبتدی باشی کنترل همزمان همه این پارامتر ها سخت هست

ولی بصورت خیلی کلی می گم که اگر مبتدی هستی و فقط به دنبال افزایش فرکانس هستی همون مالتیپلایر پردازنده را زیاد کن

اما در مورد بالترین فرکانس با خنک کننده استوک می تونم بگم که مقدار دقیقی نمیشه گفت چون شرایط متفاوت هست ولی حدودا رقمی بین 2.8-3 گیگاهرتز هست

بهترین کار این هست که شما از 2.8 شروع کنید و پس از هر بار تغییر فرکانس دما را در لود کامل بوسیله PRIME95 و با استفاده از HW MONITOR کنترل کنید که از 60 درجه بیشتر نشه

ممنون از راهنماییت.
فقط دوتا سوال دیگه مونده که اگه زحمتی نیست یه توضیح مختصر بدید:
1- ولتاژ ها توی بایوس کامپوتر من همگی روی Auto هستند.این یعنی اینکه خودشون به مقدار لازم انتخاب میشن یا من باید دستی اونا رو تغییر بدم؟ و اگر روی آخرین حدش بزارم مشکلی برای سیستم پیش میاد؟ Main Board:Giga P55A UD3
2- اگه یه خنک کننده Cooler Master V8 or V10 بخرم میتونم تا 4.2 یا بیشتر این CPU رو اورکلاک کنم؟
ممنون

alborz_k
01-04-2010, 13:55
ممنون از راهنماییت.
فقط دوتا سوال دیگه مونده که اگه زحمتی نیست یه توضیح مختصر بدید:
1- ولتاژ ها توی بایوس کامپوتر من همگی روی Auto هستند.این یعنی اینکه خودشون به مقدار لازم انتخاب میشن یا من باید دستی اونا رو تغییر بدم؟ و اگر روی آخرین حدش بزارم مشکلی برای سیستم پیش میاد؟ Main Board:Giga P55A UD3
2- اگه یه خنک کننده Cooler Master V8 or V10 بخرم میتونم تا 4.2 یا بیشتر این CPU رو اورکلاک کنم؟
ممنون
برای ولتاژ دستی ، باید حدود ولتاژ رو بدونید و نمی تونید به صورت دل بخواهی عدد بدین!!
حداکثر ولتاژ برای قطعات ، یعنی نابودی کامل سیستم!!!! ولتاژ مثل گاز ماشین نیست که اگه تختش کنید ، نهایت قدرت ماشین باشه!!! قطعات کامپیوتری محدودیت هایی دارن که از یک سطح بیشتر ولتاژ رو نمی تونند تحمل کنند !! مثلأ رم های ddr3 حداکثر تا 1.7 می شه ولتاژ داد و بیش از اون باعث آسیب به رم و حتی خود پردازنده می شه ، اون وقت شما می خواین روی حداکثر مقدار ، یعنی 2.2 قرار بدین؟!!!!

Smoke_1110
01-04-2010, 15:18
ess_1362 سی پی یو من doul core هست و core 2 dou نیست میشه حالا 10% اورکلاک کنم

ess_1362
02-04-2010, 09:35
ess_1362 سی پی یو من doul core هست و core 2 dou نیست میشه حالا 10% اورکلاک کنم

اگر DUAL CORE هم باشه به راحتی تا 10 % اور میشه

البته سایر قطعات هم مهم هستند از جمله پاور و گرافیک

Smoke_1110
02-04-2010, 15:50
اگر DUAL CORE هم باشه به راحتی تا 10 % اور میشه

البته سایر قطعات هم مهم هستند از جمله پاور و گرافیک

پاور من 500 و گرافیکم xfx1G می باشد

ess_1362
02-04-2010, 18:16
پاور من 500 و گرافیکم xfx1G می باشد

ببین باید مدل دقیق پاور و همینطور کارت گرافیک را بگی

مثلا پاور SILVER قدیمی هم روش زده 500 وات ولی بصورت عادی و پیوسته 150 وات هم تولید نمی کنه

همچنین کارتهای 7100 و 8400 و GTX280 همگی یک گیگ هستند ولی اولی 60 وات مصرف داره و آخری بیش از 450 وات

شما باید توان پیوسته پاور (CONTINIOUS) را که روی پاور نوشته بگی و همچنین نوع دقیق کارت گرافیک تا سیستم شما بعلت پایین بودن توان منبع تغذیه آسیب نبینه

Smoke_1110
03-04-2010, 16:13

مثلا پاور SILVER قدیمی هم روش زده 500 وات ولی بصورت عادی و پیوسته 150 وات هم تولید نمی کنه

همچنین کارتهای 7100 و 8400 و GTX280 همگی یک گیگ هستند ولی اولی 60 وات مصرف داره و آخری بیش از 450 وات

شما باید توان پیوسته پاور (CONTINIOUS) را که روی پاور نوشته بگی و همچنین نوع دقیق کارت گرافیک تا سیستم شما بعلت پایین بودن توان منبع تغذیه آسیب نبینه

گرافیک من ATI radeon hd 4350 است پاور هم کدوم گزینه است ؟

Smoke_1110
03-04-2010, 16:20

گرافیک من ATI Radeon HD 4350 است چیزی ننوشته پاور ولی مدلش پرفکت 500 وات 12F است

ess_1362
03-04-2010, 18:10
گرافیک من ATI Radeon HD 4350 است چیزی ننوشته پاور ولی مدلش پرفکت 500 وات 12F است

بسیار خوب

برای افزایش 10% فرکانس پردازنده شما از 2.9 باید روی 3.2 قرار بگیره

کاش مدل مادربرد و همچنین فرکانس رمها را هم می گفتی تا خیلی دقیقتر بشه

با این وجود شما مقادیر زیر را باید تغییر بدی :

FSB : 222
FSB SD RAM RATIO(MULTIPLIER): 1.8

من فرض کردم که رمهای شما در فرکانس 800 مگاهرتز اجرا میشن

اگر رمها در فرکانس 667 اجرا میشن مقدار متغیر دوم برابر : 1.5 هست و اگر رمها در فرکانس 1066 اجرا میشن که بعید هست مقدار دوم برابر : 2.4 هست

majid123a
05-04-2010, 12:57
سلام

منم میخوام Cpu رو Over کنم ولی بلد نیستم میشه بگین چطور میتونم Core i7 920 رو با Asus p6t Se اور کلاک کنم ؟

ببينين اين پنچ مارك رو هم از سيستم گرفتم

majid123a
05-04-2010, 16:16
سلام

منم میخوام Cpu رو Over کنم ولی بلد نیستم میشه بگین چطور میتونم Core i7 920 رو با Asus p6t Se اور کلاک کنم ؟

هیچ کس نیست کمک کنه ؟

mohsenslr
05-04-2010, 18:13
سلام

این CPU با این قدرت فکر نمی کنم نیازی به اور داشته باشه ها! حالا هرجور صلاحه!:18:

ess_1362
05-04-2010, 20:19
سلام

ببينين اين پنچ مارك رو هم از سيستم گرفتم

خوب اگر پردازنده شما با فن استوک هست خیلی روی اورکلاکش نمیشه مانور داد چون دما محدودیت ایجاد می کنه

پس فعلا مقادیر زیر را تغییر بده :

CPU FSB HOST : 200==> 216
QPI RATIO (MULTIPLIER OR SPEED) : 24X ==> 22X

ضمنا فرکانس رم شما چقدر هست ؟

همچنین در بایاس ببین SD RAM RATIO (SD RAM MULTIPLIER) چقدر هست ؟ اگر رم شما فرکاس 1333 باشه به احتمال زیاد باید 3.335 باشه

بعد از تغییرات هم دما را در PRIME95 با استفاده از HW MONITOR کنترل کنید که از 64 درجه بیشتر نشه اگر حدود 50-55 بود باز هم میشه یک مقدار کوچیک اورکلاک کرد (که بعید می دونم اینطور باشه)

Smoke_1110
06-04-2010, 15:50
ess_1362 عزیز

من مادربوردم Asus هست و خودش یه منو در بایوسش رو داره به نام Overclock Profile که از 5% تا 30% داره که خودش فکر کنم اتوماتیک همه رو تنظیم میکنه خواستم بدونم این درسته ؟ یا باید رم و گرافیک رو جدا اور کنیم ؟
بعدش میشه برای همیشه مثلا 10% اورش کرد البته قبلا هم به خوبی و دقیق پاسخ دادید و بیشتر سوالم روی Overclock Profile هست

ess_1362
06-04-2010, 17:53
ess_1362 عزیز

من مادربوردم Asus هست و خودش یه منو در بایوسش رو داره به نام Overclock Profile که از 5% تا 30% داره که خودش فکر کنم اتوماتیک همه رو تنظیم میکنه خواستم بدونم این درسته ؟ یا باید رم و گرافیک رو جدا اور کنیم ؟
بعدش میشه برای همیشه مثلا 10% اورش کرد البته قبلا هم به خوبی و دقیق پاسخ دادید و بیشتر سوالم روی Overclock Profile هست

گرافیک و رم را که اورکلاک نمی کنه و بیشتر تمرکز روی فرکانس هسته هست

رم را که زیاد نمیشه اورکلاک کرد و اگر اورکلاکش کنی تایمینگش زیاد میشه و کاراییش میاد پایین
مگر مدلهای DDR3 که تمام سیستم ها نهایتا تا 1333 ساپورت می کنند و از این مقدار بیشتر را باید اور کرد(البته با فرض اینکه شرکت سازنده اون فرکانس را برای رم در نظر گرفته باشه)

گرافیک را هم باید جدا اورکلاک کنید

10% در اورکلاک تاثیر منفی در عمر قطعه ای مثل پردازنده نداره و میشه گفت که آسیبی به سیستم نمی زنه

کلا در اورکلاک تا زمانی که علمی انجام بشه و ولتاژ بیشتر از انداره به قطعه ای داده نشه یا حرارت بیش از توان قطعه تولید نشه در عمر قطعات تاثیری نداره البته با فرض اینکه منبع تغذیه توانایی تامین توان لازم را داشته باشه که تا 10% جای نگرانی نیست

نهایتا شما برای اطمینان بیشتر یکبار قبل از افزایش 10% و یک بار بعدش از سیستم با PRIME95 تست بگیرید و دما را هم در حین تست با HW MONNITOR کنترل کنید تا تغییرات دما قبل و بعد از این فرایند را متوجه بشید ولی من بعید می دونم تغییر دما چندان برای شما محسوس باشه شاید نهایت دو یا سه درجه که اصلا مهم نیست

Smoke_1110
06-04-2010, 21:49
گرافیک و رم را که اورکلاک نمی کنه و بیشتر تمرکز روی فرکانس هسته هست

رم را که زیاد نمیشه اورکلاک کرد و اگر اورکلاکش کنی تایمینگش زیاد میشه و کاراییش میاد پایین
مگر مدلهای DDR3 که تمام سیستم ها نهایتا تا 1333 ساپورت می کنند و از این مقدار بیشتر را باید اور کرد(البته با فرض اینکه شرکت سازنده اون فرکانس را برای رم در نظر گرفته باشه)

گرافیک را هم باید جدا اورکلاک کنید

10% در اورکلاک تاثیر منفی در عمر قطعه ای مثل پردازنده نداره و میشه گفت که آسیبی به سیستم نمی زنه

کلا در اورکلاک تا زمانی که علمی انجام بشه و ولتاژ بیشتر از انداره به قطعه ای داده نشه یا حرارت بیش از توان قطعه تولید نشه در عمر قطعات تاثیری نداره البته با فرض اینکه منبع تغذیه توانایی تامین توان لازم را داشته باشه که تا 10% جای نگرانی نیست

نهایتا شما برای اطمینان بیشتر یکبار قبل از افزایش 10% و یک بار بعدش از سیستم با PRIME95 تست بگیرید و دما را هم در حین تست با HW MONNITOR کنترل کنید تا تغییرات دما قبل و بعد از این فرایند را متوجه بشید ولی من بعید می دونم تغییر دما چندان برای شما محسوس باشه شاید نهایت دو یا سه درجه که اصلا مهم نیست

گرافیک رو چه طوری اور کنم در ضمن رم من 2G ApacerDDR2 هست

ess_1362
07-04-2010, 11:02
گرافیک رو چه طوری اور کنم در ضمن رم من 2G ApacerDDR2 هست

گرافیک را بهتر هست با RIVA TUNER اورکلاک کنید

رم شما چه فرکنسی هست؟؟

Smoke_1110
07-04-2010, 15:30
فرکانس رم من فکر کنم 800 باشه
Apacer 2G DDR2

4daneshjo
18-04-2010, 08:22
یک سوال
این چهار هسته ای ها رو که اور میکنند و مثلا فرکانسش میشه 6000 این فقط فرکانسه یک هسته است یا نه چهارتایی روی هم
اگه برای یکی هست پس باید 4تایی روی هم 24000 باشه ؟

AMIRICE
18-04-2010, 19:53
اگر میشه یه پیشنهاد OVER CPU هم به من بدید :46:
Core i7 860
Giga P55A UD3P
تو امضام هست
ممنون

ess_1362
19-04-2010, 12:43
یک سوال
این چهار هسته ای ها رو که اور میکنند و مثلا فرکانسش میشه 6000 این فقط فرکانسه یک هسته است یا نه چهارتایی روی هم
اگه برای یکی هست پس باید 4تایی روی هم 24000 باشه ؟

برای هر یک از هسته ها هست یعنی هر هسته فرکانسش 6 گیگاهرتز هست

ضمنا اون 24000 هم اصلا معیار مناسبی برای سرعت پردازنده نیست چون سرعتش همون 6000 هست نه 6000X4

---------- Post added at 01:43 PM ---------- Previous post was at 01:41 PM ----------

اگر میشه یه پیشنهاد OVER CPU هم به من بدید :46:
Core i7 860
Giga P55A UD3P
تو امضام هست
ممنون

شما برای چی می خوای اورکلا کنی و کاربردت چی هست؟

اگر یک کاربر عادی هستی بهترین کار این هست که مالتی پلایر پردازنده را یک واحد بیشتر کنی

اینطوری فرکانس از 2.8 میاد روی 3

hamedy12
19-04-2010, 12:52
دوست عزیز مولتی پلیر این پردازنده به صورت دستی زیاد نمیشه

البته اگه رو حالت توربو قرار بدین در صورت نیاز تا25 هم بالا میره که میشه3.32

AMIRICE
19-04-2010, 13:17
شما برای چی می خوای اورکلا کنی و کاربردت چی هست؟

اگر یک کاربر عادی هستی بهترین کار این هست که مالتی پلایر پردازنده را یک واحد بیشتر کنی

اینطوری فرکانس از 2.8 میاد روی 3
چطور میشه این کارو انجام داد
من فقط میخوام امتحان کنم و کمی یاد بگیرم

Reza Razor
19-04-2010, 14:43
راجع به اورکلاک core i7 میخواستم بدونم وقتی خودش بصورت اتوماتیک میتونه فرکانسشو بالا ببره وقتی ما خودمون هم اورکلاکش کنیم بازهم Turbo-boost فعاله و دوباره بالاتر میره؟!

ess_1362
19-04-2010, 19:32
چطور میشه این کارو انجام داد
من فقط میخوام امتحان کنم و کمی یاد بگیرم

برید در بایاس و در قسمت تنظیمات پردازنده و مقدار CPU MULTIPLIER را بین 0.5 تا یک واحد زیاد کنید که بدین ترتیب فرکانس پردازنده کمی بیشتر میشه

برای شما که کمی در اورکلاک آماتور هستین این بهترین کار هست چون نه خنک کننده داری نه به تمام پارامتر های اورکلاک در بایاس آشنایی داری و کمی گیچ می شی

راجع به اورکلاک core i7 میخواستم بدونم وقتی خودش بصورت اتوماتیک میتونه فرکانسشو بالا ببره وقتی ما خودمون هم اورکلاکش کنیم بازهم Turbo-boost فعاله و دوباره بالاتر میره؟!

اگر اورکلاک بشه بهتر هست که TURBO BOOST غیر فعال بشه چون محدودیت ایجاد می کنه و ممکن هست سیستم در تست ارور بده

البته این TURBO BOOST فرکانس را از یک مقدار مشخص بیشتر نمی کنه یعنی مثلا در پردازنده 750 با فعال بودن این پارامتر فرکانس در لورد از 2.66 به 2.9 یا 3 افزایش پیدا می کنه ولی اگر شما اور کردید و به فرضا سیستم در 3 گیگاهرتز پایدار بود(که با فعال بودم TURBO BOOSTاین پایداری بعید هست) دیگه در لود کامل مثلا 300 مگاهرتز به فرکانس اضافه نخاهد شد

---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------

دوست عزیز مولتی پلیر این پردازنده به صورت دستی زیاد نمیشه

البته اگه رو حالت توربو قرار بدین در صورت نیاز تا25 هم بالا میره که میشه3.32

ممنون بابت راهنمایی شما:31::31:

بله این پردازنده مالتی پلایر بسته دارند ولی بایاس مادربردهای جدید این قابلیت را دارند که تا حدودی (البته نه به اندازه پردازنده های ضریب باز) روی این پارامتر مانور بدن چون اگر کاملا بسته باشه پس دیگه TURBO BOOST معنی نداره:31::31::31:

AMIRICE
20-04-2010, 12:25
برید در بایاس و در قسمت تنظیمات پردازنده و مقدار CPU MULTIPLIER را بین 0.5 تا یک واحد زیاد کنید که بدین ترتیب فرکانس پردازنده کمی بیشتر میشه

در بایاس قسمت تنظیمات پردازنده چیزی به اسم CPU MULTIPLIER پیدا نکردم
بعد یه سوال دیگه هم داشتم
رم من 1600 هست اما وقتی تست میکردم تو بایاس 1333 نشون میداد
از مغازه دار که پرسیدم گفت Voltage Dram Frequency رو بزار رو 1.620
میخواستم بدونم 1.600 درسته بزارم یا 1.620

ess_1362
20-04-2010, 13:32
در بایاس قسمت تنظیمات پردازنده چیزی به اسم CPU MULTIPLIER پیدا نکردم
بعد یه سوال دیگه هم داشتم
رم من 1600 هست اما وقتی تست میکردم تو بایاس 1333 نشون میداد
از مغازه دار که پرسیدم گفت Voltage Dram Frequency رو بزار رو 1.620
میخواستم بدونم 1.600 درسته بزارم یا 1.620

شاید توی این مدت شما نفر چند 100 هستید که همین مشکل را دارید

ببینید تمام سیستم های حال حاضر از AMD گرفته تا I7 بصورت پیش فرض فرکانس رم را 1333 اجرا می کنند و برای تصحیحش باید در بایاس ضریب SD RAM MULTIPLIER را اصلاح کنید

شما در همین بخش اورکلاک یک تاپیک باز کنید و با ذکر مشخصات سیستم و همینطور دو تا شات از صفحه اطلاعات پردازنده و همینطور صفحه اطلاعات رم SPD بذارید تا من به شما بگم چیکار کنید

اون مغازه دار هم چیز تقریبا بی ربطی گفته چون ولتاژ رم ربطی به فرکانسش (البته بدین شکل) نداره

P.Pod
20-04-2010, 17:09
اکثر SPD ها و BIOS ها طوری طراحی میشند که در حالت پایه پروفایل اصلی JEDEC را لود کنند و بنابراین 1066 یا 1333 بوت میکنند .

برای این کار در بایوس میتونید Memory Multipier یا Divider مربوطه را دستی تغییر بدید یا پروفایل های رمتون را در صورتی که مادربرد پشتیبانی کنه لود کنید ( مثل XMP ، EPP و ... ) یا یک راه تخصصی و غیر معمول اینکه تغییرات توی SPD بدید .

باتشکر :46:

hadi h
20-04-2010, 23:16
لطفا به ما کمک کنید :46:
:

amin_caragt2
25-04-2010, 19:57
من یه مادربورد 770 MSI C45 خریدم وقتی اور بود هر 4تا چراغ تغذیه فاز مادربورد روشن بود حالا که از اور در اوردم 3تا از چراغ ها چشمک میزنه یعنی مادربوردم خراب شده

اقا جریان این مادربوردهای AMD که DDR3 هستند چیه ؟ یعنی اینا دیگه مدلهای AM2+ AM2 دیگه ساپورت نمیکنند
خیلی مزخرف شده هر کی مادربورد AM3 بخره انگار 1366 اینتل خریده به چند مدل محدود میشه
CPU 7750 که عاشق اور کردنش بودمو دیگه نمیتونم اور کنم:19:

wonderful
26-04-2010, 18:24
من یه مادربورد 770 MSI C45 خریدم وقتی اور بود هر 4تا چراغ تغذیه فاز مادربورد روشن بود حالا که از اور در اوردم 3تا از چراغ ها چشمک میزنه یعنی مادربوردم خراب شده

اقا جریان این مادربوردهای AMD که DDR3 هستند چیه ؟ یعنی اینا دیگه مدلهای AM2+ AM2 دیگه ساپورت نمیکنند
خیلی مزخرف شده هر کی مادربورد AM3 بخره انگار 1366 اینتل خریده به چند مدل محدود میشه

من خیلی مدل میشناسم که هم ddr3 هستند و هم از AM2 و AM2+ و AM3 پشتیبانی می کنند .

ess_1362
26-04-2010, 19:28

متاسفانه خیر اگر مادربرد با سوکت AM3 بگیرین دیگه قابلیت نصب پردازنده های AM2+ و پایینتر را روی این برد ندارید به این دلیل که پردازنده های AM2+ دارای سوکت 940 پین هستند در حالیکه سوکت AM3 تنها 938 پین داره که 2 تا پین بلاتکلیف می مونه

ولی برعکسش تقریبا صادق هست یعنی شما پردازنده ای مثل 955 را که سوکت AM3 هست می تونید به راحتی روی مادربردهای سوکت AM2,AM2+ نصب کنید

در مورد اون مشکل مادربرد MSI هم فکر کنم شما اگر یک CLEAR CMOS از طریق JAMPER SETUP انجام بدین مشکلش حل بشه

من خیلی مدل میشناسم که هم ddr3 هستند و هم از AM2 و AM2+ و AM3 پشتیبانی می کنند .

میشه یک مدلش را اسم ببرید؟؟!!

چون از لحاظ تئوری که چه عرض کنم!! از لحاظ عملی هم این کار شدنی نیست و دو تا پین پردازنده های سوکت AM2+ بلاتکلیف در هوا باقی می مونه

در کل فکر می کنم منظور شما این هست که مادربردهای سوکت AM2 و AM2+ قابلیت ساپورت پردازنده های AM3 را دارند که مطلب را اشتباهی نوشتی:31:

wonderful
26-04-2010, 19:46
متاسفانه خیر اگر مادربرد با سوکت AM3 بگیرین دیگه قابلیت نصب پردازنده های AM2+ و پایینتر را روی این برد ندارید به این دلیل که پردازنده های AM2+ دارای سوکت 940 پین هستند در حالیکه سوکت AM3 تنها 938 پین داره که 2 تا پین بلاتکلیف می مونه

ولی برعکسش تقریبا صادق هست یعنی شما پردازنده ای مثل 955 را که سوکت AM3 هست می تونید به راحتی روی مادربردهای سوکت AM2,AM2+ نصب کنید

در مورد اون مشکل مادربرد MSI هم فکر کنم شما اگر یک CLEAR CMOS از طریق JAMPER SETUP انجام بدین مشکلش حل بشه

میشه یک مدلش را اسم ببرید؟؟!!

چون از لحاظ تئوری که چه عرض کنم!! از لحاظ عملی هم این کار شدنی نیست و دو تا پین پردازنده های سوکت AM2+ بلاتکلیف در هوا باقی می مونه

در کل فکر می کنم منظور شما این هست که مادربردهای سوکت AM2 و AM2+ قابلیت ساپورت پردازنده های AM3 را دارند که مطلب را اشتباهی نوشتی:31:
من نگفتم که خیلی مادر برد AM3 میشناسم که از am2+ و am2 پشتیبانی کنه

من گفتم:

در هر صورت اگه مشکل از من بود ببخشید:31:

ess_1362
27-04-2010, 07:22
اگر از رم DDR3 ساپورت کنه فقط از پردازنده های AM3 پشتیبانی می کنه چون فقط پردازنده های AM3 دارای MEMORY CONTROLER پشتیبانی از DDR3 و DDR2 هستند و پردازنده های AM2 و AM2+ اصلا رمهای DDR3 را نمی شناسند و پشتیبانی نمی کنند و فقط DDR2 ساپورت می کنند

به هر حال اینجا بخش بحث اورکلاک هست و برای اطلاعات بیشتر این بحث بهتره اینجا تموم بشه و در بخش عمومی ادامه داشته باشه

jmmk
30-04-2010, 21:06
سلام.من ميخوام براي رم و پاور بخرم.ممنون ميشم اگه بهم كمك كنيد
cpu:(althon 64 x2 3800 +)0
m.b :abit an 52
VGA: Geforce 7300 LE
ram : 1 GIG 667 kinston
power:golden 500w (14000 toman)i
من اين سييتم رو تا 2800 اور كردم اما به خاطر پاورم نمي تونم ازش استفاده كنم.براي اين سيستم رم و پاور چي پيشنهاد مي كنيد
من شنيدم چون cpu هر 2-3 ثانيه ram رو write مي كنه اگه حجم رم خيلي زياد باشه اثر معكوس داره.اين حرف تا چه حد درسته؟
با اين وجود اگه GIG 4
رم بزارم سرعت نسبت الان چقدر زياد ميشه؟
راستي ميشه بيشتر لز اينم اور كرد؟

sir payman
01-05-2010, 00:38
بهتره که بودجه رو مشخص کنید.
ولی کلا برای رم میتونید 2 تا رم 1 گیگ با باس 800 و لتنسی 5 از برند پتریوت با قیمت 50-52 بخرید(در مجموع برای 2 »اژول)
و پاور هم 480 گرین براتون کافیه و خرید بهتر هم 535 هست که بستگی به بودجتون داره که کدوم رو انتخاب کنید ولی هردوشون کارتون رو راه میندازه.
در مورد تاثیر معکوس افزایش حجم رم هم اون حرف کاملا اشتباه هست.
با افزایش حجم رم هم تا حدی افزایش سرعت دارید ولی به خاطر ضعف پردازنده خیلی محسوس نخواهد بود.
و با کولر استوک هم بیشتر از 2.3 روی اور حساب نکنید و با تعویض کولر با یک کولر حرفه ای حداکثر تا 2.8 شاید بتونبد اور کنید چون قابلیت اور این پردازنده بالا نیست.

jmmk
01-05-2010, 00:54
oخيلي ممنون از راهنمايي تون.
به نظر شما اصلا لازم به تعويغ psu هست يا نه.پاور من 500w golden كه سه سال پيش خريدم 14000 تومن
در مورد اور كلاك من تا 2800 رفتم كه فقط در مدت زمان طولاني كه بار cpu زياد بود با مشكل دما روبه رو بودم .وگرنه تا 2600 بدون هيچ مشكلي كار مي كنه

sir payman
01-05-2010, 02:40
باید ببینید که توان وافعی پاورتون چنده اگر حدافل 400 بود بود (با توجه به فیمت بعیده) نیازی به تعوض نیست.
در مورد فرکانس هم شما باید با نرمافزاری مثل occt تست پایداری بگیرید نه اینکه مثلا بازی کنید تا ببینید مشکل داره یا نه.
شما باید حداقل سیستم رو 2 ساعت در حالت فول لود(تست پایداری)بذارید و اگر دما به بالای 60 درجه رسید یعنی اینکه باید فرکانس رو کم کنید.
راستی شما تا 2.8 اور کردید ولتاژ رو چقدر افزایش دادید؟چند استپ؟

HASHEM289
01-05-2010, 09:32
رم بزارم سرعت نسبت الان چقدر زياد ميشه؟

بالا بردن حجم رم باعث بالا رفتن کارایی سیسنم می شه
و بالا رفتن فرکانس رم باعث بیشتر شدن سرعت سیستم

و کلا اورکلاک کردن رو به هیچ کس پیشنهاد نمی کنم

jmmk
01-05-2010, 14:19
0.1 افزايش دادم كه به 1.4 رسيد.2 step

zanes
01-05-2010, 15:15
سلام من cpu amd 4600 و مادربرد giga m61 دارم میخوام اورکلاک کنم باید چیکار کنم؟؟
تو بایوس هرچی گشتم پیدا نکردم؟؟
یعنی هیجوره راه نداره؟؟
برنامه ای هست که بشه باهاش به راحتی اور کرد؟؟

jmmk
01-05-2010, 15:19
مگه ميشه كه پيدا نشه؟حتما وجود داره.

zanes
01-05-2010, 17:37
مگه ميشه كه پيدا نشه؟حتما وجود داره.
نداره دیگه
حالا چیکار کنم:23:

ess_1362
01-05-2010, 20:09
سلام من cpu amd 4600 و مادربرد giga m61 دارم میخوام اورکلاک کنم باید چیکار کنم؟؟
تو بایوس هرچی گشتم پیدا نکردم؟؟
یعنی هیجوره راه نداره؟؟
برنامه ای هست که بشه باهاش به راحتی اور کرد؟؟

هست ولی ممکن هست چون چیپست شما انویدیا هست نامها با هم فرق داشته باشه

شما از قسمت تنظیمات پردازنده در محیط بایاس با موبایل عکس بذار تا به شما بگم کدوم پارامترها را باید تغییر بدی

zanes
02-05-2010, 08:37

اینم عکس حالا باید چیکار کنم؟؟

ess_1362
02-05-2010, 09:05
چرا اینقدر ریز هست؟؟

شما برید در قسمت ADVANCE BIOS FEATURES و یک عکس از تنظیمات اون قسمت بذارید ولی کمی بزرگتر

zanes
02-05-2010, 10:08
چرا اینقدر ریز هست؟؟

شما برید در قسمت ADVANCE BIOS FEATURES و یک عکس از تنظیمات اون قسمت بذارید ولی کمی بزرگتر

خیلی ممنون که کمک میکنید.
ببخشید که کوچیک بود.

ess_1362
02-05-2010, 11:13
خیر این صفحه هم پارامتری برای تنظیم نداره

شما از اولین تب و سومین تب هم یک عکس بذارید