مشاهده نسخه کامل
: مباحث مربوط به Overclock اا اورکلاک
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
کلاً مادربردهای ECS الایت گروپ قابلیت اور خیلی کمی دارند چون با توجه به محدودیت بایوس آنها در تنظیمات ولتاژها و تغییر ضریب ها نمیشه از اونها در اورکلاک استفاده کرد
حالا شما باید ببینی آیا در بایوس ستاپ کامپیوتر خودت چه تنظیماتی داری در مورد تغییر فرکانس یا چیزی شبیه به این
چون برد قدیمی هم هست احتماً ممکنه پردازنده شما الان روی 133 مگاهرتز باشه البته نمیدونم گفتم شاید
میتونی اون رو شروع کنی به افزایش 10 تا بالا ببر و بزار ویندوز بالا بیاد با برنامه CPUZ یک شات بگیر و این کار رو تکرار کن تا جایی که دیگه سیستم هنگ میکنه و رستارت میشه و شما مجبور میشی باتری ستاپ رو در بیاری:31:
حالا فعلاً همینطوری معمولی یک شات از CPUZ به همراه تب حافظه، مادربرد و خود پردازنده برامون بگذار :11:
این یک شات از سی پی یو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یک شات از مادر برد
لطفا در باره با اور یکم بیشتر توضیح بده :40::40::40:
مثلا چجوری 10% بالا ببرم
vivid806
30-09-2008, 08:37
سلام
من AMD Athlon 64X2 5200 دارم که فرکانس هسته اش 2.7 هست تا 2.85 میذاره اورکلاک کنم و تو ویستا امتیازش از 5.2 به 5.4 میرسه .میخواستم بدونم سایر دوستانی که AMD دارند وضعیتشون تو اورکلاک چطوره؟چقدر میتونید اورکلاک کنید ؟:5:
من پردازنده AMD Ahtlon 64bit 3200 خودم رو تا 44% اور کردم:
خیلی کاره سختیه این رو هم در عرض مدت طولانی تونستم برسم اما با E7200 اینتل که کار کردم در عرض 20 دقیقه به 35% اور رسیدم به راحتی :21:
دقیقا
7200 به راحتی اور میشه
بی ادبی نباشه
منظورم به شما نیست
یه بچه هم به راحتی میتونه اورش کنه.
بدون هیچ گونه خنک کننده اضافی
اما اور کردن Amd واقعا کار سختیه
تبریک میگم
اما مواظب باش نسوزه
44 درصد برای 3200 خیلی زیاده
vivid806
30-09-2008, 16:02
دقیقا
7200 به راحتی اور میشه
بی ادبی نباشه
منظورم به شما نیست
یه بچه هم به راحتی میتونه اورش کنه.
بدون هیچ گونه خنک کننده اضافی
اما اور کردن Amd واقعا کار سختیه
تبریک میگم
اما مواظب باش نسوزه
44 درصد برای 3200 خیلی زیاده
متشکرم دوست عزیز من هم میدونم کاره سختی نیست و یک بچه هم میتونه انجام بده :18:
اما من با مادربرد P35T-A الایت گروپ اینکار رو انجام دادم که امکانات اور کمی داره میدونم کاره سختی نیست ولی منظورم این بود که اور کردن اینتل خیلی راحت تر از AMD هست :11:
بله گفتی
الایت
خودش درد سریه
خداییش گل کاشتی
Mahdi_Moosavi
30-09-2008, 20:42
E2180 80% Overclocking core Ferequency + 112% FSB Overclocking by Mahdi_Moosavi
==================================
MAX FSB
Validation Link ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
CPU Vcore : 1.40V
=================================
MAX CPU Frequency
Validation Link ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
CPU Vcore : 1.625V
=================
Mobo : ASUS P5K Bios 1103
Cooling : Tuniq Tower 120LPF
متاسفانه این Batch Number ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از این مدل ، تو فرکانس 425 مگاهرتز FSB Wall خیلی سفت و سختی داره که دارم روش کار میکم .
رکورد ها لحظه ای هست و فقط به درد Validtion میخوره .
shahab_blaster
30-09-2008, 20:53
سلام
من AMD Athlon 64X2 5200 دارم که فرکانس هسته اش 2.7 هست تا 2.85 میذاره اورکلاک کنم و تو ویستا امتیازش از 5.2 به 5.4 میرسه .میخواستم بدونم سایر دوستانی که AMD دارند وضعیتشون تو اورکلاک چطوره؟چقدر میتونید اورکلاک کنید ؟:5:
من 5200 رو به 3300 رسوندم و از اون بيشتر نتونستم
ولتاژ خيلي بالا ميره و نياز به يك خنك كننده اساسي داره
مادربوردمم asus m2n-e
becareful
30-09-2008, 21:27
E2180 80% Overclocking core Ferequency + 112% FSB Overclocking by Mahdi_Moosavi
==================================
MAX FSB
CPU Vcore : 1.40
CPU Vcore : 1.625V
=================
Mobo : ASUS P5K Bios 1103
Cooling : Tuniq Tower 120LPF
متاسفانه این Batch Number ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m%2Fimg%2Fout.php%2Fi3207_e2180batchnumber.jpg) از این مدل ، تو فرکانس 425 مگاهرتز FSB Wall خیلی سفت و سختی داره که دارم روش کار میکم .
مهدی میشه دمای سی پی یو رو توی حالتی که 1.6 ولتاژ دادی بگی؟ اگه 1.4 هم بگی ممنون...
ghahremanimehdi
30-09-2008, 21:27
مادربوردمم asus m2n-e
منم مادربوردم M2N-E 570Ultra هستش مثل اینکه سیستمهامون خیلی شبیه هم هست راغب شدم تست ویستا و بنچمارک کامپیوترت رو تو نرم افزار Pc wizard بدونم .لطف کن بذار
تست ویستا و بنچمارک سیستم من به صورت زیر هست
اینم تست ویستا
اینم مشخصات سیستم من:
Mainboard: Asus M2N-E chipset 570Ultra
CPU:AMD Athlon 64X2 5200+ with 1MBcacheL2
Ram:2GB DDR2 800 Runs at Double Channel 128bit
HDD:250GB Maxtor Sata2
VGA:Point Of View 8500GT DDR2
Power :330Wat Real Green
Mahdi_Moosavi
30-09-2008, 21:43
مهدی میشه دمای سی پی یو رو توی حالتی که 1.6 ولتاژ دادی بگی؟ اگه 1.4 هم بگی ممنون...
رو این حالت تست حرارتی نگرفتم . چون فقط برای ثبت رکورد لحظه ای تست کردم . اینجا گفتم :
تو تست Max FSB که فرکانس CORE بالا نیست . دما حداکثر به 43 درجه هم نمیرسه .
alborz_k
30-09-2008, 22:34
مادربوردمم asus m2n-e
البته با بهترین خنک کننده ها هم به بالای 3500 نمی رسی.
Mahdi_Moosavi
30-09-2008, 23:07
خیر دوست عزیز ! اینطور نیست .
رکورد های زیر رو ببین :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این پردازنده هم با هسته Windsor و هم با هسته Brishbane بیشتر از مقداری که شما گفتی اورکلاک شده ! با ولتاژ های بیشتر و یک سری قلق های دیگه به همراه خنک کننده های خوب ، هر کاری میشه کرد .
vivid806
30-09-2008, 23:11
حرف استاد مهدی دقیقاً درسته این رکورد توسط تیم لهستانی ثبت شده
که برابر 49.1% اور این پردازنده هست
موفق باشید
اساتید گرامی به این تاپیک هم توجهی کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
alborz_k
30-09-2008, 23:15
خیر دوست عزیز ! اینطور نیست .
رکورد های زیر رو ببین :
این پردازنده هم با هسته Windsor و هم با هسته Brishbane بیشتر از مقداری که شما گفتی اورکلاک شده ! با ولتاژ های بیشتر و یک سری قلق های دیگه به همراه خنک کننده های خوب ، هر کاری میشه کرد .
چرا ولتازها ذکر نشدند؟
تو این فرکانس پایدار هستند؟؟؟؟؟
چند تا مادربرد وجود دارند که بتونند این فرکانس رو تحمل کنند و همچنین در این فرکانس به پردازنده ولتاژ برسونند.
احتمالأ این ها یک سری رکورد گیری هستند که اصلأ در شرایط خونگی نمی شه بهشون رسید و احتمالأ از یخ خشک برای خنک ردنشون استفاده شده. ، مثلأ پردازنده ی e8500 رو در فرکانس بالای 6 گیگاهرتز به کار انداختند ، این دلیل می شه که این پردازنده بتونه همیشه در این فرکانس کار کنه.
alborz_k
30-09-2008, 23:19
حرف استاد مهدی دقیقاً درسته این رکورد توسط تیم لهستانی ثبت شده
که برابر 49.1% اور این پردازنده هست
موفق باشید
اساتید گرامی به این تاپیک هم توجهی کنید
تیم لهستانی با نیتروژن مایع و احتمالأ با مادربرد کراس شیر ، اما من از خنک کننده ی آبی حرف زدم.
در ضمن ، همون تیم هایی که شما گفتین ، تونستند e8x00 رو تا بالای 6 اورکلاک کنند ، اما هیچ کس نمی گه که این پردازنده ها رو می شه در اون فرکانس به کار برد.
حتی اگه مقایسه هم کنید متوجه می شید که مثلأ فرق 4.3 تا 6.5 خیلی خیلی بیشتر از 3.5 تا 3.8 هست و پردازنده های اتلئن در شرایط مسابقه هم خیلی اورکلاک نمی شن.
Mahdi_Moosavi
30-09-2008, 23:38
چرا ولتازها ذکر نشدند؟
تو این فرکانس پایدار هستند؟؟؟؟؟
چند تا مادربرد وجود دارند که بتونند این فرکانس رو تحمل کنند و همچنین در این فرکانس به پردازنده ولتاژ برسونند.
احتمالأ این ها یک سری رکورد گیری هستند که اصلأ در شرایط خونگی نمی شه بهشون رسید و احتمالأ از یخ خشک برای خنک ردنشون استفاده شده. ، مثلأ پردازنده ی e8500 رو در فرکانس بالای 6 گیگاهرتز به کار انداختند ، این دلیل می شه که این پردازنده بتونه همیشه در این فرکانس کار کنه.
دوست عزیز ، تو validate cpu-z ولتاژ ها ذکر نمیشن ، این چیز جدیدی نیست ! :31:
چرا شلوغش میکنی ؟! من در جواب پست شما جواب دادم . پست شما این بود :
نبود ؟! شما گفتی با هیچ خنک کننده ای نمیشه به این فرکانس رسید ! نگفتی ؟!
حرفی از استفاده 24/7 و پایداری کامل زدی ؟!
vivid806
30-09-2008, 23:40
تیم لهستانی با نیتروژن مایع و احتمالأ با مادربرد کراس شیر ، اما من از خنک کننده ی آبی حرف زدم.
در ضمن ، همون تیم هایی که شما گفتین ، تونستند e8x00 رو تا بالای 6 اورکلاک کنند ، اما هیچ کس نمی گه که این پردازنده ها رو می شه در اون فرکانس به کار برد.
حتی اگه مقایسه هم کنید متوجه می شید که مثلأ فرق 4.3 تا 6.5 خیلی خیلی بیشتر از 3.5 تا 3.8 هست و پردازنده های اتلئن در شرایط مسابقه هم خیلی اورکلاک نمی شن.
من در سخن شما حرفی از خنک کننده آبی ندیدم که بگم رکوردها در چه شرایطی بودند :11:
هیچ پردازنده AMD نمیتونه رکورد اینتل رو در مثلاً برنامه Super PI بزنه همه این رو میدونند:20:
alborz_k
01-10-2008, 00:01
دوست عزیز ، تو validate cpu-z ولتاژ ها ذکر نمیشن ، این چیز جدیدی نیست ! :31:
چرا شلوغش میکنی ؟! من در جواب پست شما جواب دادم . پست شما این بود :
نبود ؟! شما گفتی با هیچ خنک کننده ای نمیشه به این فرکانس رسید ! نگفتی ؟!
حرفی از استفاده 24/7 و پایداری کامل زدی ؟!
قربون دقت جفتتون برم.:5:
یک صفحه ی قبل رو هم نکاه می کردین بد نبود.
.
منظور من از بهترین خنک کننده بهترین خنک کننده ی در دسترس بود ، از کی تا حالا از نیتروزن مایع برای اورکلاک خونگی استفاده می شه؟
دوست عزیز من که خر نیستم ، پردازنده های فنوم هم به 3.5 می رسند ، اما پایداری ...........
در این تاپیک ، در مورد اورکلاک های قابل دسترس و اصولی که کمترین خطر رو داشته می شه بحث می شه .
راستشو بخوای یادم رفت که یاد آوری کنم که وقتی یک پردازنده برای استفاده اورکلاک می شه ، حتمأ باید پایدار باشه ، و دلیلی نداره که همیشه پایداری رو ذکر کنیم . مثلأ شما کجای دنیا دیدی که یک رکورد اورکلاک رو برای پردازنده ای که هنوز نا پایداره ثبت کنند؟
Mahdi_Moosavi
01-10-2008, 00:11
قربون دقت جفتتون برم.:5:
یک صفحه ی قبل رو هم نکاه می کردین بد نبود.
.
منظور من از بهترین خنک کننده بهترین خنک کننده ی در دسترس بود ، از کی تا حالا از نیتروزن مایع برای اورکلاک خونگی استفاده می شه؟
دوست عزیز من که خر نیستم ، پردازنده های فنوم هم به 3.5 می رسند ، اما پایداری ...........
در این تاپیک ، در مورد اورکلاک های قابل دسترس و اصولی که کمترین خطر رو داشته می شه بحث می شه .
راستشو بخوای یادم رفت که یاد آوری کنم که وقتی یک پردازنده برای استفاده اورکلاک می شه ، حتمأ باید پایدار باشه ، و دلیلی نداره که همیشه پایداری رو ذکر کنیم . مثلأ شما کجای دنیا دیدی که یک رکورد اورکلاک رو برای پردازنده ای که هنوز نا پایداره ثبت کنند؟
والا من علم غیب نداشتم بفهمم چی مد نظر شما بوده ! :31:
ضمنا خیلی از رکورد های ثبت شده بیشتر از 3500mhz با کولینگ AIR هم ثبت شدند !!
مثلأ شما کجای دنیا دیدی که یک رکورد اورکلاک رو برای پردازنده ای که هنوز نا پایداره ثبت کنند؟
:31:
تو بزرگترین و رسمی ترین سایت ثبت رکورد های اورکلاک جهان : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Athlon 64 5200+ X2 Windsor Records ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
که رکوردهای CPU-Z Hall Of Fame ، PCMark 2005 Hall Of Fame ، PiFast Hall Of Fame ، و .......... رو ثبت میکنه .
shahab_blaster
02-10-2008, 13:09
منم مادربوردم M2N-E 570Ultra هستش مثل اینکه سیستمهامون خیلی شبیه هم هست راغب شدم تست ویستا و بنچمارک کامپیوترت رو تو نرم افزار Pc wizard بدونم .لطف کن بذار
تست ویستا و بنچمارک سیستم من به صورت زیر هست
اینم تست ویستا
اینم مشخصات سیستم من:
Mainboard: Asus M2N-E chipset 570Ultra
CPU:AMD Athlon 64X2 5200+ with 1MBcacheL2
Ram:2GB DDR2 800 Runs at Double Channel 128bit
HDD:250GB Maxtor Sata2
VGA:Point Of View 8500GT DDR2
Power :330Wat Real Green
ram : ocz gold 800 dual 2*1gb
power : green 430
vga : 8400 leadtek
hdd:200 maxtor diamondmax10
بقيه بقطعات هم كه يكيه
اين آخرين اوري كه كردم
سيستم پايدار بود
با نرم افزار تست نگرفتم دما ميرفت بالا
ولي هفته آينده ميتركونمش
alborz_k
02-10-2008, 13:57
سلام. گفتی اورکلاک ، گفتم یکی دیگه از اور های تفریحیم رو بزارم که دوستان استفاده کنند.:5:
alborz_k
02-10-2008, 16:09
والا من علم غیب نداشتم بفهمم چی مد نظر شما بوده ! :31:
ضمنا خیلی از رکورد های ثبت شده بیشتر از 3500mhz با کولینگ AIR هم ثبت شدند !!
تو بزرگترین و رسمی ترین سایت ثبت رکورد های اورکلاک جهان : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Athlon 64 5200+ X2 Windsor Records ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
که رکوردهای CPU-Z Hall Of Fame ، PCMark 2005 Hall Of Fame ، PiFast Hall Of Fame ، و .......... رو ثبت میکنه .
دوست عزیز من چند بار گفتم که بحث آزمایش اورکلاک رو با اورکلاک خونگی قاطی نکن.
در آزمایش اورکلاکینگ از بهترین قطعات استفاده می شه و هیچ کس هم نگران آسیب به قطعات نیست.
اما در اورکلاک خانگی باید از قطعات ارزون قیمت کارایی بالایی گرفت و باید مراقب باشیم که به سلامت قطعات آسیب نزنیم.
و تا جایی که من می دونم ما در این تاپیک با اورکلاک های خانگی کار داریم .
اون رکورد هایی که با پردازنده های نا پایدار گرفته می شه ، هم به عنوان اورکلاک های آزمایشی محسوب می شه و برای یک ایرانی که می خواد به خاطر هزینه ها ، از اورکلاک به جای ارتقای سیستم استفاده کنه ، هیچ ارزشی نداره.
در سال 86 ، در هفته نامه ی عصر ارتباط ، یک پردازنده ی بلک ادیشن 5000 مورد آرمایش قرار گرفت و بیشترین میزان اورکلاکش هم به صورت پایدار ، 3.3 بیان شد (البته همراه این پردازنده ها فن نیست و از ی فن مرغوب استفاده شده بود). حالا من از شما یک سوال دارم ، اگه می شه که پردازنده های آتلون رو با حالت هوا خنک ، به بالای 3.5 رسوند ، پس ما چرا کلی پول می دیم و core2 dou می گیریم؟ من یک پردازنده ی 8200 رو نمی تونم با فن استوک تا بیش از 3.5 اورکلاک کنم ، چون دما از حالت استاندارد خارج می شه . حالا شما به چه دلیل و قصدی یک همچین حرف هایی رو می زنید ، من نمی دونم.
اصلأ بهترین مادربرد های amd فقط می تونند 140 وات نیرو برای پردازنده فراهم کنند ، ان وقت چه جوری می شه فرکانس این پردازنده ها رو به 3500 رسوند .(توضیح: پردازنده ی 6400+ بالای 100 وات مصرف داره)
Mahdi_Moosavi
02-10-2008, 17:01
در آزمایش اورکلاکینگ از بهترین قطعات استفاده می شه و هیچ کس هم نگران آسیب به قطعات نیست.
اما در اورکلاک خانگی باید از قطعات ارزون قیمت کارایی بالایی گرفت و باید مراقب باشیم که به سلامت قطعات آسیب نزنیم.
اون رکورد هایی که با پردازنده های نا پایدار گرفته می شه ، هم به عنوان اورکلاک های آزمایشی محسوب می شه و برای یک ایرانی که می خواد به خاطر هزینه ها ، از اورکلاک به جای ارتقای سیستم استفاده کنه ، هیچ ارزشی نداره.
در سال 86 ، در هفته نامه ی عصر ارتباط ، یک پردازنده ی بلک ادیشن 5000 مورد آرمایش قرار گرفت و بیشترین میزان اورکلاکش هم به صورت پایدار ، 3.3 بیان شد (البته همراه این پردازنده ها فن نیست و از ی فن مرغوب استفاده شده بود). حالا من از شما یک سوال دارم ، اگه می شه که پردازنده های آتلون رو با حالت هوا خنک ، به بالای 3.5 رسوند ، پس ما چرا کلی پول می دیم و core2 dou می گیریم؟ من یک پردازنده ی 8200 رو نمی تونم با فن استوک تا بیش از 3.5 اورکلاک کنم ، چون دما از حالت استاندارد خارج می شه . حالا شما به چه دلیل و قصدی یک همچین حرف هایی رو می زنید ، من نمی دونم.
اصلأ بهترین مادربرد های amd فقط می تونند 140 وات نیرو برای پردازنده فراهم کنند ، ان وقت چه جوری می شه فرکانس این پردازنده ها رو به 3500 رسوند .(توضیح: پردازنده ی 6400+ بالای 100 وات مصرف داره)
برای چی قاطی نکنم !!؟! مگه شما تعیین کردی که چه نوع اورکلاکی تو این تاپیک آموزش داده بشه !؟ عنوان تاپیک هم صحت عرایض شما رو تعیین نمیکنه !
الان تو تمام دنیا 2 نوع اورکلاک استفاد میشه : اورکلاک کاربردی ، و اورکلاک برای ثبت رکورد .
الان کمپانی های سخت افزاری مثل GIGABYTE و ASUS و ...... کلی هزینه میکنند و مسابقات اورکلاک در سطح جهانی راه می اندازند . اونجا هم اورکلاک کاربردی ، استفاده میشه ؟!!
کم کم اورکلاک ثبت رکورد داره همه گیر میشه ! شما هستی که طرز فکرت فرق میکنه !
اصلا شما اگه تجربه داشته باشی ، تجربه های اورکلاک و مسائل علمی تو همون اورکلاک ثبت رکورد به دست میاد .
این نظر شخصی شماست ! برای بنده و خیلی از افراد دیگه ارزش نداره !
اصلأ بهترین مادربرد های amd فقط می تونند 140 وات نیرو برای پردازنده فراهم کنند ، ان وقت چه جوری می شه فرکانس این پردازنده ها رو به 3500 رسوند .(توضیح: پردازنده ی 6400+ بالای 100 وات مصرف داره
برای اورکلاکینگ کاربردی اون توان TDP 140W مورد نظر شما کاربرد داره . برای اورکلاکینگ ثبت رکورد ، بحث MPD ( maximum power dissipation)l میاد وسط ، که خیلی از مادربورد های حال حاضر بازار شاید این مقدار رو بین 200w تا 250w هم پشتیبانی می کنند ، تو مادربورد های High End به 500w هم میرسه .
تا زمانی که هنوز فرق اورکلاک کاربردی و ثبت رکورد رو درک نکردی ، بحث با شما فایده نداره !
بهتره علمی بحث کنی . اینطوری ادامه بدی بحث به جایی نمی رسه .
alborz_k
02-10-2008, 18:32
برای چی قاطی نکنم !!؟! مگه شما تعیین کردی که چه نوع اورکلاکی تو این تاپیک آموزش داده بشه !؟ عنوان تاپیک هم صحت عرایض شما رو تعیین نمیکنه !
الان تو تمام دنیا 2 نوع اورکلاک استفاد میشه : اورکلاک کاربردی ، و اورکلاک برای ثبت رکورد .
الان کمپانی های سخت افزاری مثل GIGABYTE و ASUS و ...... کلی هزینه میکنند و مسابقات اورکلاک در سطح جهانی راه می اندازند . اونجا هم اورکلاک کاربردی ، استفاده میشه ؟!!
کم کم اورکلاک ثبت رکورد داره همه گیر میشه ! شما هستی که طرز فکرت فرق میکنه !
اصلا شما اگه تجربه داشته باشی ، تجربه های اورکلاک و مسائل علمی تو همون اورکلاک ثبت رکورد به دست میاد .
این نظر شخصی شماست ! برای بنده و خیلی از افراد دیگه ارزش نداره !
برای اورکلاکینگ کاربردی اون توان TDP 140W مورد نظر شما کاربرد داره . برای اورکلاکینگ ثبت رکورد ، بحث MPD ( maximum power dissipation)l میاد وسط ، که خیلی از مادربورد های حال حاضر بازار شاید این مقدار رو بین 200w تا 250w هم پشتیبانی می کنند ، تو مادربورد های High End به 500w هم میرسه .
تا زمانی که هنوز فرق اورکلاک کاربردی و ثبت رکورد رو درک نکردی ، بحث با شما فایده نداره !
بهتره علمی بحث کنی . اینطوری ادامه بدی بحث به جایی نمی رسه .
خوب بحث ها قاطی شده ، من به صورت جدا نظراتم رو می گم ، با هر کدوم که موافق بودین که چه بهتر و با هر کدوم که مخالف بودین ، دلیل مخالف رو بگین.
1_ پردازنده های اتلون ، در شرایط اورکلاک پایدار ، زمانی که با هوا خنک بشه به 3.3 و زمانی هم که با آب خیک بشه ، به 3.5 می رسه .( البته در بهترین شرایط و با یک اورکلاکر حرفه ای و با کم کردن بخش اعظمی از عمر پردازنده)
2_در ثبت رکورد هم هر کسی هر چی رو که بخواد ثبت می کنه و هیچ قانون و علمی وجود نداره ، اورکلاکر از سبک ترین نسخه های سیستم عامل استفاده می کنه تا فقط بتونه اون رو بالا بیاره و .........
3_ من تا به این لحظه فکر می کردم که در این تاپیک با حقایق کار داریم و با کار های شدنی ، اما از این لحظه طبق گفته ی شما وقتی کسی پرسید که مثلأ پردازنده ی 8400 چه قدر اورکلاک می شه ، باید بگیم تا 6700 مگاهرتز
4_ثبت رکورد دلیلی نداره که همه گیر بشه ، من یک بار هم گفتم که کسی از سیستمش برای ثبت رکورد استفاده می کنه که نگران آسیب رسیدن به سیستمش نباشه . ولی تو ایران کی حاضر می شه این کار رو بکنه ، اون شرکت هایی رو که اسم بردین هم به خاطر تبلیغات محصولاتشون این کار رو می کنند و این قدر پول به جیب می زنند که چند تا مادربرد اصلأ براشون مهم نیست. وقتی که در مسابقه ی اورکلاک اوازنگ در مرحله ی ابتدایی ، بخش اعظمی از کاربران حتی نتونستند 6550 رو به مقدار مناسبی اورکلاک کنند و همه ی تقصیر ها رو گردن رم انداختند و در مرحله ی دوم هیچ یک از ماربران تا حالا مادربرد extreme رو ندیده بودند ، شما چه جوری می گی که اورکلاک رکوردگیری داره همه گیر می شه ، حالا بگذریم که اون چیزی که شما به عنوان یک پدیده ی همه گیر ازش یاد می کنید ، از نظر شرکت های سازندشون که این قدر هم تبلیغات اورکلاک می کنند ، غیر قانونیه و باعث ابطال گارانتی می شه.( بحث در این مقوله خیلی زیاده)
5_می شه بگید که کدوم مادربرد برای پردازنده های amd می تونه بیش از 200 وات رو برای پردازنده فراهم کنه.
6_نظر شخصی من ، از تجاربم در کار با کامپیوتر و اورکلاک و گفتگو با افراد وارد بدست اومده و طبیعیه که وقتی آموزه های شما با مال من فرق کنه ، نظرات شخصیمون هم متفاوت باشه.
5_من هنوز فرق اورکلاک واقعی و ثبت رکورد رو درک نکردم؟؟؟:blink: من الان چند روزه دارم بهتون می گم که دارم در مورد اورکلاک کاربری صحبت می کنم ، اما شما عکش های از اورکلاک رکوردی می زاری .
اگه جوابی که می دین در مورد مباحث فنی هست ، همین جا بیان کنید که دیگران استفاده کرده و اگر مشکلتون با طرز تفکر من هست ، به صورت خصوصی مطرح کنید که باعث ناراحتی دیگران نشیم.
ممنون.
Mahdi_Moosavi
02-10-2008, 20:16
1_ پردازنده های اتلون ، در شرایط اورکلاک پایدار ، زمانی که با هوا خنک بشه به 3.3 و زمانی هم که با آب خنک بشه ، به 3.5 می رسه .( البته در بهترین شرایط و با یک اورکلاکر حرفه ای و با کم کردن بخش اعظمی از عمر پردازنده)
2_در ثبت رکورد هم هر کسی هر چی رو که بخواد ثبت می کنه و هیچ قانون و علمی وجود نداره ، اورکلاکر از سبک ترین نسخه های سیستم عامل استفاده می کنه تا فقط بتونه اون رو بالا بیاره و .........
اینا درست . ( در مورد کاهش عمر ، باید حداکثر حرارت پردازنده مورد بررسی قرار بگیره ) .
3_ من تا به این لحظه فکر می کردم که در این تاپیک با حقایق کار داریم و با کار های شدنی ، اما از این لحظه طبق گفته ی شما وقتی کسی پرسید که مثلأ پردازنده ی 8400 چه قدر اورکلاک می شه ، باید بگیم تا 6700 مگاهرتز
خب ، در این مورد خود کاربر میگه که چه نوع اورکلاکی مد نظرش هست ( برای رکورد یا اورکلاک کاربردی ) .
ضمنا رکورد جهانی اورکلاک E8400 حدود 6.1GHZ هست .
4_ثبت رکورد دلیلی نداره که همه گیر بشه ، من یک بار هم گفتم که کسی از سیستمش برای ثبت رکورد استفاده می کنه که نگران آسیب رسیدن به سیستمش نباشه . ولی تو ایران کی حاضر می شه این کار رو بکنه
اورکلاک هم برای خودش حد و حدودی داره ! اینطوری ها هم نیست که شما میگی . در صورتی که بدونی چه آبشن هایی رو چه قدر تغییر بدی و اصلا بدونی که چی رو داری تغییر می دی ، مشکلاتی که شما میگی پیش نمیاد . هنر اورکلاک به اینه که با کمترین تغییرات رکورد های قابل توجه بزنی .
وقتی که در مسابقه ی اورکلاک اوازنگ در مرحله ی ابتدایی ، بخش اعظمی از کاربران حتی نتونستند 6550 رو به مقدار مناسبی اورکلاک کنند و همه ی تقصیر ها رو گردن رم انداختند و در مرحله ی دوم هیچ یک از ماربران تا حالا مادربرد extreme رو ندیده بودند ، شما چه جوری می گی که اورکلاک رکوردگیری داره همه گیر می شه ، حالا بگذریم که اون چیزی که شما به عنوان یک پدیده ی همه گیر ازش یاد می کنید ، از نظر شرکت های سازندشون که این قدر هم تبلیغات اورکلاک می کنند ، غیر قانونیه و باعث ابطال گارانتی می شه.( بحث در این مقوله خیلی زیاده)
شما چرا محدوده فکریت فقط به ایران محدود میشه ؟! مگه یه ایرانی یا هر کس دیگه تو کشورهای دیگه به این فروم دسترسی نداره ؟! این انجمن همیشه تو صفحات اول موتور های جستجو قرار داره .
5_من هنوز فرق اورکلاک واقعی و ثبت رکورد رو درک نکردم؟؟؟ من الان چند روزه دارم بهتون می گم که دارم در مورد اورکلاک کاربری صحبت می کنم ، اما شما عکش های از اورکلاک رکوردی می زاری .
شما داشتی رسمیت وجود اورکلاک برای ثبت رکورد رو تو این پستت منکر می شدی !
این پست شما نیست ؟! :
مثلأ شما کجای دنیا دیدی که یک رکورد اورکلاک رو برای پردازنده ای که هنوز نا پایداره ثبت کنند؟
وگرنه من با طرز فکر شما کاری ندارم . نظر شما هم برای خودت محترمه .
=====================
لپ کلام :
تو این تاپیک هم درباره هر دو نوع اورکلاک بحث شده و خواهد شد . خود کاربر هم می تونه نوعش رو تشخیص بده .
موفق باشی .
alborz_k
02-10-2008, 20:36
شما چرا محدوده فکریت فقط به ایران محدود میشه ؟! مگه یه ایرانی یا هر کس دیگه تو کشورهای دیگه به این فروم دسترسی نداره ؟! این انجمن همیشه تو صفحات اول موتور های جستجو قرار داره .
.
من فکر می کنم که ما منظور همدیگه رو خوب متوجه شدیم و همدیگه رو درک می کنیم.
فقط چند مسأله ی کوچیک باقی می مونه .
مثلأ وقتی که من می گم که اتلون حداکثر تا 3500( از نظر کاربری) و شما عکس میزاری که تا 3800( از نظر زمایش) اورکلاک می شه. کاربری که این دو رو می بینه چه جوری باید نتیجه گیری کنه؟ آیا به اشتباه نمی افته؟ ممکنه که این پردازنده رو داشته باشه و بخواد به 3800 برسونه ، آیا ممکن نیست که به سیستمش آسیب بزنه؟
2_ دوست عزیز ، ما داریم با تمام بدی هاش و خوبی هاش ، در ایران زندگی می کنیم و به خاطر وضعیت خاصی که کشورمون داره ، نمی تونیم خودمون رو با سایر کشور های دنیا بسنجیم و با اون ها مقایسه کنیم. ما از لحاظ it ، چه شباهتی به دیگران داریم که بخوایم در اورکلاک پا به پای اون ها حرکت کنیم. البته قبول دارم که باید وسعت دید رو از ایران بالاتر برد ، اما این کار جز این که به حال خودمون افسوس بخوریم ، فایده ی دیگری هم داره . وقتی که مادربرد های درجه 3 مارک های معتبر به کشور ما میان (به طوری که شرکت های گارانتی از هر 10 مادربرد یکی رو برای تعویض پیش خودش نگه می داره و پولش رو می کشه سر 9 تا دیگه) شما چه انتظاری داری؟
Mahdi_Moosavi
02-10-2008, 21:47
من فکر می کنم که ما منظور همدیگه رو خوب متوجه شدیم و همدیگه رو درک می کنیم.
فقط چند مسأله ی کوچیک باقی می مونه .
مثلأ وقتی که من می گم که اتلون حداکثر تا 3500( از نظر کاربری) و شما عکس میزاری که تا 3800( از نظر زمایش) اورکلاک می شه. کاربری که این دو رو می بینه چه جوری باید نتیجه گیری کنه؟ آیا به اشتباه نمی افته؟ ممکنه که این پردازنده رو داشته باشه و بخواد به 3800 برسونه ، آیا ممکن نیست که به سیستمش آسیب بزنه؟
2_ دوست عزیز ، ما داریم با تمام بدی هاش و خوبی هاش ، در ایران زندگی می کنیم و به خاطر وضعیت خاصی که کشورمون داره ، نمی تونیم خودمون رو با سایر کشور های دنیا بسنجیم و با اون ها مقایسه کنیم. ما از لحاظ it ، چه شباهتی به دیگران داریم که بخوایم در اورکلاک پا به پای اون ها حرکت کنیم. البته قبول دارم که باید وسعت دید رو از ایران بالاتر برد ، اما این کار جز این که به حال خودمون افسوس بخوریم ، فایده ی دیگری هم داره . وقتی که مادربرد های درجه 3 مارک های معتبر به کشور ما میان (به طوری که شرکت های گارانتی از هر 10 مادربرد یکی رو برای تعویض پیش خودش نگه می داره و پولش رو می کشه سر 9 تا دیگه) شما چه انتظاری داری؟
چرا بحث رو به بیراهه میکشی ؟!
این همه آموزش اورکلاک نو نت پیدا میشه ! این همه رکوردهای مختلف ت موتورهای جست و جو پیدا میشه . یعنی هر کس اون ها رو ببینه باید همون قدر اورکلاک کنه ؟! به نظر خودت این حرفت منطقیه ؟!
چرا مینبورد حرفه ای پیدا نمیشه ؟! یه سر تهران بزن ! نظرت عوض میشه ! قیمت سخت افزار کلا تو ایران بالاست ، فقط به مینبورد محدود نمیشه ! بعد من این جا چی گفتم پس ؟! :
مگه یه ایرانی یا هر کس دیگه تو کشورهای دیگه به این فروم دسترسی نداره ؟! این انجمن همیشه تو صفحات اول موتور های جستجو قرار داره .
منظور من خیلی واضح بود : شاید یه ایرانی خارج از کشور که تعدادشون هم کم نیست بخواد از این مطالب استفاده کنه ! شما چه کار به امکانات و طرز تفکر یوزر ها داری ؟!
همانطور که گفتم متاسفانه بحث با شما به هیچ وجه فایده نداره ! بیخیال !
ghahremanimehdi
02-10-2008, 21:52
بله در تایید صحبتهایalborz_k باید بگم که با مادربوردهای چینی ( درجه 2 و 3 ) انتظار اورکلاکهای آنچنانی نداشته باشید. :41:
در حال حاضر بیش از 90 درصد محصولات سخت افزری داخل کشور چینی هستند :41: که یکی از دلایلش هم تحریمهای متوالی اخیر آمریکا بوده . بیخود خودتون رو گول نزنید که ASus . گیگابایت و ... اصل خریدید چون جنسی که چینی باشه حتی اگه نمایندگی رسمی هم باشه در هیچ کجای دنیا اصل و اصیل شناخته نمیشه چون کیفیت قطعات اصلی ساخت آمریکا - ژاپن - کره جنوبی و تایوان را به هیچ وجه نخواهد داشت و قطعات چینی به دلیل کیفیت پایین قطعات تحمل اورکلاک آنچنانی رو ندارند .
Mahdi_Moosavi
02-10-2008, 22:08
بله در تایید صحبتهایalborz_k باید بگم که با مادربوردهای چینی ( درجه 2 و 3 ) انتظار اورکلاکهای آنچنانی نداشته باشید. :41:
در حال حاضر بیش از 90 درصد محصولات سخت افزری داخل کشور چینی هستند :41: که یکی از دلایلش هم تحریمهای متوالی اخیر آمریکا بوده . بیخود خودتون رو گول نزنید که ASus . گیگابایت و ... اصل خریدید چون جنسی که چینی باشه حتی اگه نمایندگی رسمی هم باشه در هیچ کجای دنیا اصل و اصیل شناخته نمیشه چون کیفیت قطعات اصلی ساخت آمریکا - ژاپن - کره جنوبی و تایوان را به هیچ وجه نخواهد داشت و قطعات چینی به دلیل کیفیت پایین قطعات تحمل اورکلاک آنچنانی رو ندارند .
OMG ! :18:
به شما پیشنهاد می کنم اینها رو حتما مطالعه کنی :
ASUSTeK Computer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gigabyte Technology ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](company))
تمام این کمپانی ها تایوانی هستند . تایوان هم هنوز به صورت رسمی جزئی از کشور چین محصوب میشه . کمپانی تولید کننده این محصولات در تایوان هست . چطور ممکنه ؟!! :
چون کیفیت قطعات اصلی ساخت آمریکا - ژاپن - کره جنوبی و تایوان را به هیچ وجه نخواهد داشت و قطعات چینی به دلیل کیفیت پایین قطعات تحمل اورکلاک آنچنانی رو ندارند .
:18:
سلام
دوستان عزیز هر کس با یک دید خاص به موضوع نگاه می کنه و مسلما انتظاراتی که یک نفر از یادگیری یک موضوع داره با شخص دیگه متفاوته. اینجا هم قرار نیست درباره دیدمون نسبت به موضوع صحبت کنیم بلکه قراره درباره خود موضوع بحث کنیم.
ghahremanimehdi
02-10-2008, 22:52
OMG ! :18:
به شما پیشنهاد می کنم اینها رو حتما مطالعه کنی :
ASUSTeK Computer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fwiki%2FAsus)
Gigabyte Technology ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fwiki%2FGigabyte_%28company%29)
تمام این کمپانی ها تایوانی هستند . تایوان هم هنوز به صورت رسمی جزئی از کشور چین محصوب میشه . کمپانی تولید کننده این محصولات در تایوان هست . چطور ممکنه ؟!! :
:18:
تایوان هم هنوز به صورت رسمی جزئی از کشور چین محصوب میشه . :31:
بله من میدونم ایسوز و گیگا تایوانی هستش به همین خاطر هم اسمش رو تو پست قبلیم آوردم . پستم رو درست نخوندی :46: اگه تو پستم قبلیم دقت کنی من گفتم :
کیفیت قطعات اصلی ساخت آمریکا - ژاپن - کره جنوبی و تایوان را به هیچ وجه نخواهد داشت .دقیقا تایوان رو به همین خاطر پس از آمریکا - ژاپن - کره جنوبی آوردم .
ولی این رو نشنیده بودم که تایوان جزئی از چین باشه .:13: حرف خنده داری بود.:31: تایوان بطور مستقیم از تکنولوژی آمریکا استفاده میکنه این موضوع مهمی هستش و مطمئن باش هیچ جای دنیا جنس چینی رو به عنوان جنس درجه یک و اصیل نمیدونن . :27: کیفیت قطعاتی که در تایوان تولید میشه یک دنیا با چین تفاوت داره دوست من . امروز به خاطر تحریمها دیگه قطعات تایوانی هم وارد نمیشه.
بله من میدونم ایسوز و گیگا تایوانی هستش به همین خاطر هم اسمش رو تو پست قبلیم آوردم . پستم رو درست نخوندی :46: اگه تو پستم قبلیم دقت کنی من گفتم :
کیفیت قطعات اصلی ساخت آمریکا - ژاپن - کره جنوبی و تایوان را به هیچ وجه نخواهد داشت .دقیقا تایوان رو به همین خاطر پس از آمریکا - ژاپن - کره جنوبی آوردم .
ولی این رو نشنیده بودم که تایوان جزئی از چین باشه .:13: حرف خنده داری بود.:31: تایوان بطور مستقیم از تکنولوژی آمریکا استفاده میکنه این موضوع مهمی هستش و مطمئن باش هیچ جای دنیا جنس چینی رو به عنوان جنس درجه یک و اصیل نمیدونن . :27: کیفیت قطعاتی که در تایوان تولید میشه یک دنیا با چین تفاوت داره دوست من . امروز به خاطر تحریمها دیگه قطعات تایوانی هم وارد نمیشه.
ببخشید؟
میشه یک منبع معتبر درباره این صحبتتون بگذارید:
تایوان بطور مستقیم از تکنولوژی آمریکا استفاده میکنه این موضوع مهمی هستش و مطمئن باش هیچ جای دنیا جنس چینی رو به عنوان جنس درجه یک و اصیل نمیدونن . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کیفیت قطعاتی که در تایوان تولید میشه یک دنیا با چین تفاوت داره دوست من .
ممنون.
Mahdi_Moosavi
02-10-2008, 23:21
ببین دوست عزیز بنده برای تک تک جمله هایی که تایپ می کنم دلیل و مدرک دارم !
شما این جا رو مطالعه کنید : Taiwan ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تو همون صفحه ذکر شده که :
فکر می کنم همه چیز واضح باشه .
ضمنا شما هم بهتره برای تمام عرایضتون دلیل و مدرک معتبر ضمیمه کنید .
با تشکر .
ghahremanimehdi
02-10-2008, 23:30
لازم به منبع نیست . چیزی که عیان است ...
معلومه کیفیت قطعاتی که در آمریکا و یا تایوان تولید میشه خیلی بالاتر از نمونه مشابه چینیش هست . یعنی این رو هم شما قبول نداری؟
واقعا با این طرز تفکر ما ایرانی ها شایسته ی استفاده از قطعات چینی هستیم .
لازم به منبع نیست . چیزی که عیان است ...
معلومه کیفیت قطعاتی که در آمریکا و یا تایوان تولید میشه خیلی بالاتر از نمونه مشابه چینیش هست . یعنی این رو هم شما قبول نداری؟
واقعا با این طرز تفکر ما ایرانی ها شایسته ی استفاده از قطعات چینی هستیم .
دوست عزیز شما یک سری مطالب رو عنوان کردید مثل:
تایوان بطور مستقیم از تکنولوژی آمریکا استفاده میکنهبدون شک این صحبت نیاز به مدرک داره.
مطمئن باش هیچ جای دنیا جنس چینی رو به عنوان جنس درجه یک و اصیل نمیدونن . شما همه جای دنیا رفتید و نظر همه رو پرسیدید؟ مسلما نه.
پس اینجا هم نیازه منبع معتبری داشته باشید.
کیفیت قطعاتی که در تایوان تولید میشه یک دنیا با چین تفاوت داره دوست من .
در کل شما به طور علمی نشون بدید کیفیت مادربرد ASUS ای که روش نوشته شده Made in Taiwan با مادربرد ASUS ای که نوشته شده Made in China چقدر تفاوت داره، صحبت های شما قبول!
ghahremanimehdi
02-10-2008, 23:55
اول از دوستان عذرخواهی میکنم چون تاپیک منحرف شد ولی به هر حال در جواب دوستان ، من هم باید از صحبتهای خودم دفاع کنم .
تایوان مدت زمان زیادی هست که روابطش رو با چین قطع کرده و درپی استقلال کامل هست .
متن زیر رو از سایت جام جم آنلاین براتون گذاشتم :
پس از 60 سال اولين پرواز مستقيم چين - تايوان انجام شد
به گزارش خبرگزاري مهر ، اين پرواز از گوانجو در جنوب چين به تايوان صورت گرفت و صد توريست چيني مسافراين هواپيما به محض ورود مورد استقبال مردم و دولت تايوان قرار گرفتند.
اين پرواز پس از انجام مذاکراتي در سطوح عالي بين دو کشور و به صورت يک قرارداد پرواز مستقيم براي تبادل گردشگر صورت گرفت.
حدود 10 سال است يبن تايوان و چين مذاکراتي در اين سطح نبوده است و روابط بين دو طرف کاملا قطع شده و با خصومت همراه بوده است.
چين، تايوان را جزئي از خاک خود مي داند، اما تايوان با حمايت آمريکا خود را کشوري مستقل معرفي مي کند.
هرچند چين و تايوان روابط چندان خوبي را با يکديگرندارند، اما پس از آنکه در انتخابات مارس گذشته تايوان، حزب طرفدار چين "کومينتانگ" به رهبري "وو" توانست بر حزب طرفداراستقلال غلبه کند؛ سرديروابط دو کشور اندکي به گرمي گراييد.
روابط مستقيم دو کشور از سال 1949 و پس از جدا شدن جزيره فرمز( تايوان) از خاك اصلي چين با يکديگر قطع شده است.
اینم لینک منبع
یعنی حتی تا به امروز ( این خبر ماله تیرماه امساله ) پرواز مستقیم هم بین چین و تایوان انجام نمیگرفته چه رسد به اینکه ...
در ضمن شما که ویکیپدیا مطالعه میکنی بد نیست یه سری هم به قسمت پالیتیکس میزدی که درباره ی روابط چین و تایوان و امریکا تا به امروز صحبت کرده .
بالاخره ببخشید دیگه . :20: من نمیدونم اینجا تاپیک اورکلاکینگ یا سیاست خارجه .:13:
بالاخره آدم رو مجبور میکنید دیگه .:46:
باز بول نگرید بریزید سر من . من درحالت کلی گفتم که تایوان بهتر از چین هست .
درضمن من خودم نرفتم ولی بابام از طرف شرکتش اغلب کشورهای اروپایی و آسیایی رفته و آمارشون رو داره .
Mahdi_Moosavi
03-10-2008, 00:26
اول از دوستان عذرخواهی میکنم چون تاپیک منحرف شد ولی به هر حال در جواب دوستان ، من هم باید از صحبتهای خودم دفاع کنم .
تایوان مدت زمان زیادی هست که روابطش رو با چین قطع کرده و درپی استقلال کامل هست .
متن زیر رو از سایت جام جم آنلاین براتون گذاشتم :
پس از 60 سال اولين پرواز مستقيم چين - تايوان انجام شد
چين، تايوان را جزئي از خاک خود مي داند، اما تايوان با حمايت آمريکا خود را کشوري مستقل معرفي مي کند.
هرچند چين و تايوان روابط چندان خوبي را با يکديگرندارند، اما پس از آنکه در انتخابات مارس گذشته تايوان، حزب طرفدار چين "کومينتانگ" به رهبري "وو" توانست بر حزب طرفداراستقلال غلبه کند؛ سرديروابط دو کشور اندکي به گرمي گراييد.
روابط مستقيم دو کشور از سال 1949 و پس از جدا شدن جزيره فرمز( تايوان) از خاك اصلي چين با يکديگر قطع شده است.
اینم لینک منبع
بالاخره ببخشید دیگه . :20: من نمیدونم اینجا تاپیک اورکلاکینگ یا سیاست خارجه .:13:
بالاخره آدم رو مجبور میکنید دیگه .:46:
درضمن من خودم نرفتم ولی بابام از طرف شرکتش اغلب کشورهای اروپایی و آسیایی رفته و آمارشون رو داره .
دوست عزیز ، مهم اینه که کشور های دیگه برای تجارت کالا کشوری رو به نامه تایوان به رسمیت نمی شناسند .
تو نقشه های بین المللی معتبر هم هنوز تایوان جزعی از چین هست . در سازمان ملل هم هنوز این کشور رسمیت نداره ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
الان خیلی از جاها هستن که ادعای استقلال می کنن ! آیا همشون رو باید کشور رسمی دونست ؟ در تجارت جهانی کشور باید رسمیت داشته باشه .
صحبت های بی دلیل و مدرک شما هم هیچ ارزشی نداره . منطقی بحث کن .
ghahremanimehdi
03-10-2008, 00:37
بله درسته که تایوان کشور رسمی نیست ولی مدت زیادی هست که چین با تایوان رابطه ای نداره و تکنولوژی ای هم که استفاده میکنه مستقل از چین هست چون سیاست بین دو کشور همچین اجازه ای رو نمیده.
در ضمن من برای صحبتهام مدرک آوردم حالا خود دانی .
من تجربیات و چیزایی رو که میدونستم رو گفتم .
Mahdi_Moosavi
03-10-2008, 00:54
بله درسته که تایوان کشور رسمی نیست ولی مدت زیادی هست که چین با تایوان رابطه ای نداره و تکنولوژی ای هم که استفاده میکنه مستقل از چین هست چون سیاست بین دو کشور همچین اجازه ای رو نمیده.
در ضمن من برای صحبتهام مدرک آوردم حالا خود دانی .
مضاف بر این نه من بابای تایوانم نه شما مامان چین . من تجربیات و چیزایی رو که میدونستم رو گفتم .
صنعت طراحی و تولید نیمه هادی دست چند تا کشور دنیا نظیر آمریکا ، زاپن و کره جنوبی .... هست .
قطعاتی هم مثل خازن ، IC های موجود روی برد و ..... ، معمولا عمدتآ ساخت همین کشور ها هستند . سهام دارهای اصلی اون شرکت ها هم که نام بردی عمدتآ آمریکایی هستند . به دلایلی که ربطی به این تاپیک نداره کمپانی هایی که نام بردی هم در تایوان مستقر هستند . این کمپانی ها عمدتا قطعات خیلی پیش پا افتاده مین بورد رو مثل : چوک ها ، اسلات ها ، پورت ها و نهایتا PCB مینبورد رو تولید می کنند ( که البته همین قطعات هم در اکثر مواقع توسط کمپانی غول Foxconn تولید میشه ) . در نهایت این کمپانی هایی که نام بردی فقط زحمت مونتاژ کردن برد رو میکشن . ولی چون TAIWAN هنوز رسمیت نداره ، رو جعبه محصولاتی که به صورت رسمی وارد ایران می شوند ، نوشته میشه Made in China .
فکر کنم که موضوع الان کاملا روشنه .
ghahremanimehdi
03-10-2008, 01:02
من که خودم به شخصه تفاوت زیادی بین یه کارت گرافیک تایوانی و مشابه اون ولی ساخت چینی احساس میکنم . من کارت گرافیک سیستم قدیمیم ASUS V3800 MAGIC بود با چیپست TNT2 Riva و 32 مگ SD Ram ( اون موقع ها محصولات ایسوز هم همش ساخت خود تایوان بود و رم های کینگستون آمریکایی تو بازار بود نه مثل الان که همشون چینی هستن) .
بعد از 2 سال رفتم یه کارت 5200 جیفورس با 128 مگ DDR خریدم که چینی بود همون مارک ایسوز باورتون نمیشه که نتایج بنچمارکشون خیلی نزدیک به هم بود!
اول گفتم شاید مشکل از سیستم من هستش بردم رو سیستم دوستم که سیستمش جدید بود دوتا کارت رو تست کردم ولی باز هم نتایج بنچمارکشون نزدیک بهم بود . بردم نمایندگی گفت کارت مشکلی نداره !
باید پک بندی اون کارت ایسوز قدیمیم با اون جدیده رو میدید که از زمین تا زیزمین! تفاوت داشت چون قدیمی تایوانی بود ولی جدیده چینی !
الان هم کارتم 8500 جی تی هست با 256 مگ رم DDR2 و دوستم که بازیخور هست خارج آشنا داره و میگه کارت رو از اونجا براش میفرستن اون یه کارت 8500 جی تی براش فرستادن که من هنوز انکف اون کارتم با اینکه اونم 8500 جی تی هست .
ghahremanimehdi
03-10-2008, 01:07
هرچند که این صحبت آخریت رو کامل قبول دارم ولی پس چرا چند سال پیش که ایران تحریم نبود و قطعات تایوانی وارد میشد روش نوشته بود Made in Taiwan ؟ اگه این صحبت شما درست بود اونموقع هم نباید همچین چیزی رو میزد رو قطعاتش. من خیلی از قطعات رو دیدم که روش زده بود Made in Taiwan
alborz_k
03-10-2008, 01:49
صنعت طراحی و تولید نیمه هادی دست چند تا کشور دنیا نظیر آمریکا ، زاپن و کره جنوبی .... هست .
قطعاتی هم مثل خازن ، IC های موجود روی برد و ..... ، معمولا عمدتآ ساخت همین کشور ها هستند . سهام دارهای اصلی اون شرکت ها هم که نام بردی عمدتآ آمریکایی هستند . به دلایلی که ربطی به این تاپیک نداره کمپانی هایی که نام بردی هم در تایوان مستقر هستند . این کمپانی ها عمدتا قطعات خیلی پیش پا افتاده مین بورد رو مثل : چوک ها ، اسلات ها ، پورت ها و نهایتا PCB مینبورد رو تولید می کنند ( که البته همین قطعات هم در اکثر مواقع توسط کمپانی غول Foxconn تولید میشه ) . در نهایت این کمپانی هایی که نام بردی فقط زحمت مونتاژ کردن برد رو میکشن . ولی چون TAIWAN هنوز رسمیت نداره ، رو جعبه محصولاتی که به صورت رسمی وارد ایران می شوند ، نوشته میشه Made in China .
فکر کنم که موضوع الان کاملا روشنه .
دوست عزیز، فراومش نکن که nvidia یک شرکت تایوانی هست و تمام پردازنده های گرافیکی انویدیا و ati رو یک شرکت تایوانی تولید می کنه. البته اون کمپانی غول که نام بردین ، honhi هست که برند تجاریش فاکسکانه و اسمش تایوانی ، ولی تمامأ چینیه ، چون تمام کارخانه هاش تو چین هستن. ممکنه که تایوان از نظر سیاسی رسمیت نداشته باشه ، اما از نظر it ، بسیار رسمیت داره و کاملأ از چین مستقله. در ضمن تا جایی که من می دونم ما تحریمیم و هیچ قطعه ای به صورت رسمی وارد باار ما نمی شه.
در ضمن فعلإ وابستگی کره ی جنوبی به امریکا از تایوان هم بیشتره.
Mahdi_Moosavi
03-10-2008, 02:24
دوست عزیز، فراومش نکن که nvidia یک شرکت تایوانی هست و تمام پردازنده های گرافیکی انویدیا و ati رو یک شرکت تایوانی تولید می کنه. البته اون کمپانی غول که نام بردین ، honhi هست که برند تجاریش فاکسکانه و اسمش تایوانی ، ولی تمامأ چینیه ، چون تمام کارخانه هاش تو چین هستن. ممکنه که تایوان از نظر سیاسی رسمیت نداشته باشه ، اما از نظر it ، بسیار رسمیت داره و کاملأ از چین مستقله. در ضمن تا جایی که من می دونم ما تحریمیم و هیچ قطعه ای به صورت رسمی وارد باار ما نمی شه.
در ضمن فعلإ وابستگی کره ی جنوبی به امریکا از تایوان هم بیشتره.
دوست عزیز ، شما به جمله من دقت نکردی ! گفتم :
صنعت طراحی و تولید نیمه هادی ......
اگه بحث فقط مونتاژ بود که مالزی و سنگاپور هم تولید کننده CPU هستند .
NVIDIA هم کمپانی اصالتآ آمریکایی هست که در کالیفرنیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مستقر هست .
کار طراحی نیمه هادی در آمریکا انجام میشه و در تایوان مونتاژ میشه .
البته اون کمپانی غول که نام بردین ، honhi هست که برند تجاریش فاکسکانه و اسمش تایوانی ، ولی تمامأ چینیه ، چون تمام کارخانه هاش تو چین هستن.
خب همه کمپانی ها رو از نام تجاری اونها می شناسند . به قول معروف trade name ملاک هست . :31:
در ضمن تا جایی که من می دونم ما تحریمیم و هیچ قطعه ای به صورت رسمی وارد باار ما نمی شه.
منبعی ذکر کن که ثابت کنه قطعات سخت افزاری هم شامل این تحریم میشه تا قبول کنم حرفت رو .
ضمنا چین از خیلی وقت پیش رابطه خوبی با ایران داشته از نظر تجارت . دیگه الان مملکت رو جنس چینی پر کرده . شکر خدا فکر نکنم تا الان از نظر قطعات چینی تحریم شده باشیم . :31:
ghahremanimehdi
03-10-2008, 02:27
من نظرم این هست که یه بوردی که تو تایوان مونتاژ میشه کیفیتش بالاتر از همون بردی هست که تو چین مونتاژ میشه . و مطمئن باشید که همینطور هست . الان هم خود کارخانجات آمریکا و تایوان تولیدات دارند ولی به علت تحریمها دیگه وارد ایران نمیشه .
alborz_k
03-10-2008, 02:35
من نظرم این هست که یه بوردی که تو تایوان مونتاژ میشه کیفیتش بالاتر از همون بردی هست که تو چین مونتاژ میشه . و مطمئن باشید که همینطور هست . الان هم خود کارخانجات آمریکا و تایوان تولیدات دارند ولی به علت تحریمها دیگه وارد ایران نمیشه .
دلیلش اینه که اکثر برد هایی که تو چین تولید می شن ساخت 2 شرک foxconn , ecs هستند که مارک شرکت های دیگه مثل ایسوس و گیگا رو روی مادربرد می زنند ، برای همین هر چه هم در ساخت دقت کنند ، باز نمی توند که کیفیت بالا رو حفظ کنند.
ghahremanimehdi
03-10-2008, 02:56
NVIDIA هم کمپانی اصالتآ آمریکایی هست که در کالیفرنیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fwiki%2FNVIDIA)مستقر هست .
کار طراحی نیمه هادی در آمریکا انجام میشه و در تایوان مونتاژ میشه .
منبعی ذکر کن که ثابت کنه قطعات سخت افزاری هم شامل این تحریم میشه تا قبول کنم حرفت رو .
ضمنا چین از خیلی وقت پیش رابطه خوبی با ایران داشته از نظر تجارت . دیگه الان مملکت رو جنس چینی پر کرده . شکر خدا فکر نکنم تا الان از نظر قطعات چینی تحریم شده باشیم . :31:
بله صحبت اول شما درسته Nvidia اصالتا آمریکایی هست .
ببین من گفتم که
1) کشوری که مونتاژکار باشه جنسش اصیل به حساب نمیاد (به هیچ وجه) حال چه این کشور ایران باشه چه چین و چه هرجای دیگه ... مطمئنا چین مجوز داره و به نمایندگی فرضا ایسوز داره تولید میکنه ولی
2) کشورهای متعددی به قول شما مونتاژ کار هستند مثل چین ، سنگاپور ، مالزی ، تایوان و .... ولی در بین اینها بهترین مونتاژکار تایوان هست ضمن اینکه خود تایوان شرکتهایی مثل گیگا و ایسوز رو هم داره ولی چین چی ؟ فقط مونتاژکار هست و شرکتهایی هم که اصالتا چینی هستند کیفیتشون پایین هست .
یعنی اینکه یه شرکتی مثل ایسوز که اصالتا تایوانی هست محصولاتش روچندین کشور مونتاژ میکنه با سطوح کیفیت متفاوت مثل چین ، سنگاپور ، مالزی ، و حتی خود تایوان هم تولید میکنه ولی distributer بدترینش رو به ما میده ( به علت تحریمهای اقتصادی که بدترینش هم همون چینی هست کیفیت تولید خود تایوان و سنگاپور و مالزی بالاتر از چین هست .)
3) ببین عزیز اینکه قطعات سخت افزاری شامل تحریم میشه یا نه رو میشه خیلی راحت فهمید و اثبات کرد . کافیه به وب سایت این شرکتها بری و یه ایمیل به distributer اصلیشون بزنی و ازشون سوال کنی که نمایندگی رسمی توی ایران دارن یا نه واگه دارن آدرس و شماره تلفن نمایندگی رو بدن . اینکار رو خودت بکن یا اگه نتونستی بگو من انجام میدم . اونها اگه نمایندگی رسمی تو ایران داشته باشن یعنی ایران تحریم نیست و مشخصات و نام نمایندگیشون رو بهت میدن. در ثانی اگه نمایندگی رسمی داشته باشن معمولا تو سایتشون مستقیما اعلام میکنن و آدرس و شماره تلفن نمایندگی رسمیشون رو میذارن.
3) همین چند ماه پیش من یه دفترچه راهنمای موبایل بود (گوشی نوکیا)که از اینترنت دانلود کردم و اولش که قوانین رومینویسه گفته بود کشورهای کوبا و سوریه و ایران تحریم هستند و هیچگون خدماتی رو شامل نمیشوند .
حالا چه رسد به قطعات کامپیوتر !:41:
ghahremanimehdi
03-10-2008, 02:58
دلیلش اینه که اکثر برد هایی که تو چین تولید می شن ساخت 2 شرک foxconn , ecs هستند که مارک شرکت های دیگه مثل ایسوس و گیگا رو روی مادربرد می زنند ، برای همین هر چه هم در ساخت دقت کنند ، باز نمی توند که کیفیت بالا رو حفظ کنند.
بله همینطوره .:5:
shahab_blaster
03-10-2008, 11:21
بله همینطوره .:5:
تا جايي كه من خبر دارم FOXCONN يه كارخانه تو تايوان هست نه چين
اينيم كه تو چين جنس ها توليد ميشه به خاطر هزينه پائين توليد هستش نه كيفيت پايين
بحث اين تاپيك هم كاملا منحرف شده مهدي جان آرمان جان بزرگاي فروم هستين بحث رو شما خاتمه بدين:10:
alborz_k
03-10-2008, 11:36
تا جايي كه من خبر دارم FOXCONN يه كارخانه تو تايوان هست نه چين
اينيم كه تو چين جنس ها توليد ميشه به خاطر هزينه پائين توليد هستش نه كيفيت پايين
بحث اين تاپيك هم كاملا منحرف شده مهدي جان آرمان جان بزرگاي فروم هستين بحث رو شما خاتمه بدين:10:
کلأ بحث که کاملأ منحرف شده و دیگه باید یواش یواش اسم تاپیک رو عوض کنیم.
شما فقط یک محصول فاکسکان به من نشون بده که روش نوشته باشه ساخته تایوانه.
من یک بار گفتم که اسمش تایوانی و همه چیزش تو چینه.
تو رو خدا ببین 1 روز نبودم چه بلایی سر اینجا اومده
آقا چه خبره موضوع سر چیه؟
اگه بحث سر اینه که کدوم مادربرد بهتره بحث بیهوده ایه
اگه سر اینه که فاکسکان و ECs همه کارا رو میکنن بازم بیهوده است
هر شرکتی اجازه داره محصولش رو تحت لیسانس خودش تو هر کشور و هر کارخونه ای تولید کنه
ایسوس و گیگا حق دارن مادربردشون رو تو چین یا تایوان و تو کارخونه فاکسکان تولید کنن.
فاکسکان چند سالی بود که قطعات این مادربردها رو میزد
اگه مادربرد گیگا دارین که تو این سه سال آخر خریدین یه نگاه به قسمت پنل پشتی اون بندازین
حتما اسم فاکسکان یا ESC رو روش میبینید.
alborz_k
03-10-2008, 13:41
تو رو خدا ببین 1 روز نبودم چه بلایی سر اینجا اومده
آقا چه خبره موضوع سر چیه؟
اگه بحث سر اینه که کدوم مادربرد بهتره بحث بیهوده ایه
اگه سر اینه که فاکسکان و ECs همه کارا رو میکنن بازم بیهوده است
هر شرکتی اجازه داره محصولش رو تحت لیسانس خودش تو هر کشور و هر کارخونه ای تولید کنه
ایسوس و گیگا حق دارن مادربردشون رو تو چین یا تایوان و تو کارخونه فاکسکان تولید کنن.
فاکسکان چند سالی بود که قطعات این مادربردها رو میزد
اگه مادربرد گیگا دارین که تو این سه سال آخر خریدین یه نگاه به قسمت پنل پشتی اون بندازین
حتما اسم فاکسکان یا ESC رو روش میبینید.
دوست عزیز ، اول 5 صفحه ی اخر بحث رو بخون تا متوجه بشی که بحث از کجا شروع شد و به کجا داره می ره.
البته من هم که از اول این بحث بودم ، دقیقأ نفهمیدم که درمورد چی داریم دعوا می کنیم:31:
این طور به نظر می رسه که هر کی می خواد نشون بده که اطلاعات عمومیش چه قدره:31:
کلأ بحث که کاملأ منحرف شده و دیگه باید یواش یواش اسم تاپیک رو عوض کنیم.
شما فقط یک محصول فاکسکان به من نشون بده که روش نوشته باشه ساخته تایوانه.
من یک بار گفتم که اسمش تایوانی و همه چیزش تو چینه.
مشکلی نیست، بحث که به نتیجه رسید منتقل میشه به یک تاپیک جدید!
Mahdi_Moosavi
03-10-2008, 19:27
دوست عزیز ، اول 5 صفحه ی اخر بحث رو بخون تا متوجه بشی که بحث از کجا شروع شد و به کجا داره می ره.
البته من هم که از اول این بحث بودم ، دقیقأ نفهمیدم که درمورد چی داریم دعوا می کنیم:31:
این طور به نظر می رسه که هر کی می خواد نشون بده که اطلاعات عمومیش چه قدره:31:
فقط می تونم بگم برات متاسفم .. ! هنوز فرق بین بحث و دعوا رو نمی دونی . فکر نمی کردم تا این حد کوته فکر باشی .gif
========================
بنده به احترام کاربر های انجمن ، دیگه تو این بحث غیر منطقی و بیهوده شرکت نمی کنم .
متاسفانه تا زمانی که بعضی افراد اطلاعات عمومی نسبتآ غلط خودشون رو مدرک می دونند ، ادامه بحث فایده نداره .
alborz_k
03-10-2008, 19:36
فقط می تونم بگم برات متاسفم .. ! هنوز فرق بین بحث و دعوا رو نمی دونی . فکر نمی کردم تا این حد کوته فکر باشی !
========================
بنده به احترام کاربر های انجمن ، دیگه تو این بحث غیر منطقی و بیهوده شرکت نمی کنم .
متاسفانه تا زمانی که بعضی افراد اطلاعات عمومی نسبتآ غلط خودشون رو مدرک می دونند ، ادامه بحث فایده نداره .
آخه من یک بار در همون جمله از کلمه ی بحث استفاده کرده بودم و نخواستم که دوباره به کار ببرمش:31:(به خاطر قواعد نگارشی)
وگرنه ، اگه من با کسی دعوا داشته باشم ، که چپ و راست بهش نمی گم دوست عزیز:31:
دوست عزیز:31:
این قدر هم زود جوش نیار ، سر جوونی مو های سرت سفید می شه :10:
خدایشش این بحث اصلأ فایده نداره ، چون اصلأ موضوعی نداره. یک مادربرد تو یک کشور تولید می شه و تو یک کشور فروخته می شه. این که دعوا (ببخشید بحث:31:)نداره.
من هم از شما عذز می خوام . فکر کنم که اولین گفتگومون اصلأ خوب پیش نرفت ، چون همدیگه رو خوب نمی شناختیم.:10:
Mahdi_Moosavi
03-10-2008, 19:55
آخه من یک بار در همون جمله از کلمه ی بحث استفاده کرده بودم و نخواستم که دوباره به کار ببرمش:31:(به خاطر قواعد نگارشی)
وگرنه ، اگه من با کسی دعوا داشته باشم ، که چپ و راست بهش نمی گم دوست عزیز:31:
دوست عزیز:31:
خدایشش این بحث اصلأ فایده نداره ، چون اصلأ موضوعی نداره. یک مادربرد تو یک کشور تولید می شه و تو یک کشور فروخته می شه. این که دعوا (ببخشید بحث:31:)نداره.
من هم از شما عذز می خوام . فکر کنم که اولین گفتگومون اصلأ خوب پیش نرفت ، چون همدیگه رو خوب نمی شناختیم.:10:
شما غصه اونو نخور ! پوست کلفت تر از این حرفاییم ! این جور بحث ها بار اول نیست پیش میاد ! :31:
بنده برای خودم متاسفم که فکر می کردم بحث منطقی با شما فایده داره ، ولی متاسفانه اشتباه می کردم . :41:
بیخیال . موفق باشی . :31:
خوب خدا رو شکر دعوا به نتیجه رسید!!!!!!!!!!!!!
بسه دیگه برید سراغ اورکلاک
vivid806
13-10-2008, 10:28
آقا بحث سره پردازنده بیچاره من شروع شد که Athlon هست و من دوباره برگشتم با واترکولینگ دست ساز خودم به زودی تست میکنم و نتایج تست و رکورد های لحظه ای رو میگذارم اون رکورد 3800 هم اگر کاربر تونست به همین راحتی به دست بیاره بعد میتونه کار دست سیستمش بده و موفق میشه سیستم رو بفرسته اون دنیا اور پردازنده های اتلون به همین راحتی که نیست من فعلاً از 2000 به 2880 رسوندم با فن Zalman CPNS9700 اما چیپ مادربرد چون خیلی داغ بود واترکولینگ دست سازی تهیه کردم و این چند مدت هم که نبودم رفتم ترموالکترو خریدم و برای این هم کم کم یک فکری میکنم
قربون شما بگذارید من پردازنده خودم رو میخوام بترکونم چون خسته شده ازش شاید اینجوری مجبور بشم سیستم رو عوض کنم:5::5::5::5::21::21:
shahab_blaster
13-10-2008, 11:34
آقا بحث سره پردازنده بیچاره من شروع شد که Athlon هست و من دوباره برگشتم با واترکولینگ دست ساز خودم به زودی تست میکنم و نتایج تست و رکورد های لحظه ای رو میگذارم اون رکورد 3800 هم اگر کاربر تونست به همین راحتی به دست بیاره بعد میتونه کار دست سیستمش بده و موفق میشه سیستم رو بفرسته اون دنیا اور پردازنده های اتلون به همین راحتی که نیست من فعلاً از 2000 به 2880 رسوندم با فن Zalman CPNS9700 اما چیپ مادربرد چون خیلی داغ بود واترکولینگ دست سازی تهیه کردم و این چند مدت هم که نبودم رفتم ترموالکترو خریدم و برای این هم کم کم یک فکری میکنم
قربون شما بگذارید من پردازنده خودم رو میخوام بترکونم چون خسته شده ازش شاید اینجوری مجبور بشم سیستم رو عوض کنم:5::5::5::5::21::21:
منم همزمان با شما تست های خودم رو با AMD ATHLON 5200+X2 قرار میدم رکوردی که ثبت کردم 3380 بود که عکسشم قرار میدم و بعد ببینم میشه کاریش کرد یا نه:31:
farshid14
13-10-2008, 12:25
سلام دوستان عزیز . من دیروز یک سیستم جدید خریدم ( اورکلاک نکردم و قصد اورکلاک هم ندارم ) فقط چون تو این تاپیک بحث استفاده از تست orthos بود اینجا سوالم رو مطرح کردم .
یکی از دوستان گفتند ممکنه رم با مادربوردی که خریدم با هم سازگار نباشند و پیشنهاد کردند که از این برنامه برای تست استفاده کنم .
ممنون میشم اگه این کار هماهنگ بودن رم و مادربورد رو مشخص میکنه و مشکلی هم برای سیستم به وجود نمیاره لینک دانلود و طرز استفاده اس رو توضیح بدید .
با تشکر از راهنماییتون .
سلام دوستان عزیز . من دیروز یک سیستم جدید خریدم ( اورکلاک نکردم و قصد اورکلاک هم ندارم ) فقط چون تو این تاپیک بحث استفاده از تست orthos بود اینجا سوالم رو مطرح کردم .
یکی از دوستان گفتند ممکنه رم با مادربوردی که خریدم با هم سازگار نباشند و پیشنهاد کردند که از این برنامه برای تست استفاده کنم .
ممنون میشم اگه این کار هماهنگ بودن رم و مادربورد رو مشخص میکنه و مشکلی هم برای سیستم به وجود نمیاره لینک دانلود و طرز استفاده اس رو توضیح بدید .
با تشکر از راهنماییتون .
سلام فرشید جان
خوبی
آره این برنامه کلا تست پایداری سیستم رو نشون میده
هیچ مشکلی هم به وجود نمی آد
لینک دان لود هم فکر کنم چند صفحه پیش بود
استفاده ازش هم کاری نداره
shahab_blaster
13-10-2008, 19:59
اینم رکورد جدید من
shahab_blaster
14-10-2008, 20:46
اینم رکورد جدیدم با مادربورد فاکسکان
به نظر من نرم افزاری که برای اور گذاشتن واقعا محشر بود به علاوه امکانات بایوس جالبی داشت
vivid806
14-10-2008, 21:30
با سلام بر دوستان و عرض تسلیت
امروز رفتم برای تست با واترکولینگ و TEC همزمان روی چیپ رو واترکولینگ گذاشتم و روی پردازنده هم TEC و روی قسمت گرمش هم بلاک واتر دیگه رو گذاشتم
همه چی رو هم چندیدن بار چک کردم وقتی سیستم رو روشن کردم همون اول میخواستم برم داخل ستاپ سیستم هنگ کرد رستارت کردم دیگه سیستم بالا نیامد چند بار Clear CMOS کردم درست نشد بردم مادربرد رو جای دیگه تست کردم بالا نیامد
به سلامتی خودم مادربرد از گارانتی خارج هست و فلان هم بودجه خرید سیستم جدید ندارم از اونجایی که سوکت 939 بود دست 2 در شهره ما نایاب هست و فلان با سیستم زغال سنگی اورکلاک دیگر دوستان رو میبینم و حسرت میخورم تا زمانی که به امید خدا سیستم جدیدی دست و پا کنم
موفق باشید
با عرض پوزش که اینجا مطرح میکنم چون عمده کار من اورکلاک هست مادربرد DFI LP LT X38-T2R به نظر دوستان برای اور در مقایسه با Asus P5Q Deluxe چطوره؟
B U L U T
15-10-2008, 01:32
سلام بچه ها يه سوال اورلايك كردن تا اخرش ميمونه يا تا ئقتي كه ويندوز رو عوض كني ميمونه
يا كي به حالت اوليه بر ميگرده
با خارج كردن سي پي يو از محل اصليش هم باز به حالت اوليه بر ميگرد
سلام بچه ها يه سوال اورلايك كردن تا اخرش ميمونه يا تا ئقتي كه ويندوز رو عوض كني ميمونه
بستگی داره از کجا اور کلاک کنی
اگه از تو بایوس کار کنی به ویندوز ربطی نداره
اما اگه از تو ویندوز باشه بعد از تعویض ویندوز از بین میره
با خارج کردن سی پی یو و برگردوندن همون سر جاش که چیزی نمیشه
اما اگه یه CPU دیگه بزاری اونوقت مجبوری ویندوز هم عوض کنی
در ضمن ممکنه CPU دیگه ای که میزاری مالی پلایرش با قلبی فرق داشته باشه
یا اصلا کدش فرق داشته باشه و بایوس یه چیز جدید بشناسدش که باز هم اور از بین میره
alborz_k
15-10-2008, 18:55
سلام. اورکلاک کردن از محیط بایوس انجام می شه و با تعویض ویندوز تغییر نمی کنه ولی با عوض کردن نسخه ی بایوس و با تعویض پردازنده(توصیه می کنم که قبل از تعویض پردازنده یا اپدیت بایوس ، تنظیمات پیش فرض رو به حالت اول برگردونید تا آسیب نبینه.) از حالت اورکلاک خارج می شه و به حالت پیش فرض بر می گرده.
سلام. اورکلاک کردن از محیط بایوس انجام می شه و با تعویض ویندوز تغییر نمی کنه ولی با عوض کردن نسخه ی بایوس و با تعویض پردازنده(توصیه می کنم که قبل از تعویض پردازنده یا اپدیت بایوس ، تنظیمات پیش فرض رو به حالت اول برگردونید تا آسیب نبینه.) از حالت اورکلاک خارج می شه و به حالت پیش فرض بر می گرده.
عزیز خیلی ها هستند که نمی تونن از بایوس اور کنن
مثل کسانی که از دل یا اچ پی خرید میکنن
چون بایوس بهشون اجازه این کار رو نمی ده
بنابر این مجبورن از داخل ویندوز و با یه سری برنامه اور کنن که با تعویض ویندوز از بین میره
alborz_k
15-10-2008, 20:59
عزیز خیلی ها هستند که نمی تونن از بایوس اور کنن
مثل کسانی که از دل یا اچ پی خرید میکنن
چون بایوس بهشون اجازه این کار رو نمی ده
بنابر این مجبورن از داخل ویندوز و با یه سری برنامه اور کنن که با تعویض ویندوز از بین میره
دوست عزیز ، پردازنده که مثل کارت گرافیک درایو ویندوز نداره که بشه از طریق ویندوز و به صورت مستقل اورکلاش کرد. هر تغییری هم که از طریق ویندوز توسط نرم افزار هایی مثل albooster , smartdoctor, acc, ,.............. داده می شه ، مستقیمأ روی بایوس تأثیر می زاره و تغییرات رو از بایوس می شه مشاهده کرد ، حتی بعد از انجام تغییرات ، باید سیستم رو ریستارت کرد تا سیستم اورکلاک رو بپذیره. در ضمن با تعویض ویندوز هم اورکلاک پاک نمی شه چون تنظیمات بایوس در سطحی بالاتر از ویندوز انجام می شن و بایوس هیچ نیازی به ویندوز نداره که به خاطر عوض شدنش بخواد تغییر کنه و اورکالک پاک بشه.
دوست عزیز ، پردازنده که مثل کارت گرافیک درایو ویندوز نداره که بشه از طریق ویندوز و به صورت مستقل اورکلاش کرد. هر تغییری هم که از طریق ویندوز توسط نرم افزار هایی مثل albooster , smartdoctor, acc, ,.............. داده می شه ، مستقیمأ روی بایوس تأثیر می زاره و تغییرات رو از بایوس می شه مشاهده کرد ، حتی بعد از انجام تغییرات ، باید سیستم رو ریستارت کرد تا سیستم اورکلاک رو بپذیره. در ضمن با تعویض ویندوز هم اورکلاک پاک نمی شه چون تنظیمات بایوس در سطحی بالاتر از ویندوز انجام می شن و بایوس هیچ نیازی به ویندوز نداره که به خاطر عوض شدنش بخواد تغییر کنه و اورکالک پاک بشه.
البرز جان،
تا حالا با SetFSB یا ClockGen کار کردی؟
تغییر FSB در محیط ویندوز و بصورت Realtime امکان پذیره و البته بعد از Restart شدن کامپیوتر به حالت اول برمی گرده. از این تکنیک بیشتر برای زدن رکورد های لحظه ای استفاده میشه.
ولی برنامه هایی که معمولا همراه مادربرد هست برای اورکلاک دقیقا به همون شکل عمل می کنند، تنظیماتی رو که توی ویندوز انجام می دیم بعد از Restart توی بایوس اعمال میشه و بقیه اش همونطوریه که گفتی.
البرز جان،
تا حالا با SetFSB یا ClockGen کار کردی؟
تغییر FSB در محیط ویندوز و بصورت Realtime امکان پذیره و البته بعد از Restart شدن کامپیوتر به حالت اول برمی گرده. از این تکنیک بیشتر برای زدن رکورد های لحظه ای استفاده میشه.
ولی برنامه هایی که معمولا همراه مادربرد هست برای اورکلاک دقیقا به همون شکل عمل می کنند، تنظیماتی رو که توی ویندوز انجام می دیم بعد از Restart توی بایوس اعمال میشه و بقیه اش همونطوریه که گفتی.
ممنون
منظور من هم همون setfsb بود
چون دیده بودم که وقتی با این برنامه اور میشه تو بایوس تغییری نمیده و فقط برای اور لحظه ایه
alborz_k
16-10-2008, 11:37
ممنون
منظور من هم همون setfsb بود
چون دیده بودم که وقتی با این برنامه اور میشه تو بایوس تغییری نمیده و فقط برای اور لحظه ایه
دوست عزیز ، شما گفته بودین که بعد از هر بار تعویض ویندوز اورکلاک پاک می شه ، من هم فکر کردم که منظورتون نسخه هایی هست که بایوس رو تغییر می دن. چون استفاده از setfsb ، همان طور کهstream گفتن برای گرفتن رکورد هست و می شه برای اورکلاک همیشگی ازش استفاده کرد.
ماشاالله تو این فروم مو رو از ماست می کش:31:
babak_1386
22-10-2008, 13:04
سلام
دمای سی پی یو من فکر کنم درست نیست!
سی پی یو من Q6600 هست و مادربورد من ASUS MAXIMUS EXTREME هست!
نرم افزار مادربورد من PC Probe II V1.04.47 که روی سی دی مادر بورد هست دمای سی پی یو رو 23 نشون میده!
در حالی که توی HWMonitor دمای سی پی سو همون 23 هست ولی دمای کورها حدود 37 هست!
حالا زمانی که اور می کنم کدوم رو باید در نظر بگیرم!???
SYSTEM:
CPU: Q6600 @2.4 GHz
MAIN: ASUS MAXIMUS EXTREME
RAM: DDR3 OCZ GOLD 2x1GB 1333 MHz
POWER: GREEN 780W
CPU cooler: coolermaster hayper 212
VGA:ATI 3650 1GB
سلام
دمای سی پی یو من فکر کنم درست نیست!
سی پی یو من Q6600 هست و مادربورد من ASUS MAXIMUS EXTREME هست!
نرم افزار مادربورد من PC Probe II V1.04.47 که روی سی دی مادر بورد هست دمای سی پی یو رو 23 نشون میده!
در حالی که توی HWMonitor دمای سی پی سو همون 23 هست ولی دمای کورها حدود 37 هست!
حالا زمانی که اور می کنم کدوم رو باید در نظر بگیرم!???
SYSTEM:
CPU: Q6600 @2.4 GHz
MAIN: ASUS MAXIMUS EXTREME
RAM: DDR3 OCZ GOLD 2x1GB 1333 MHz
POWER: GREEN 780W
CPU cooler: coolermaster hayper 212
VGA:ATI 3650 1GB
بایوس رو آپدیت کردی؟
babak_1386
22-10-2008, 19:32
بایوس رو آپدیت کردی؟
سلام
همین حالا آپدیت کردم! قبلا 1007 بود حالا فکر کنم 1104 هست!
ولی همون مشکل بازم هست!
یک چیزی روهم حالا متوجه شدم! دمای پاور هم روی 17 هست!
این دماها طبیعی هست؟
اول بگو دمای پاور رو از کجا فهمیدی؟
در ضمن اگه هم درست فهمیدی طبیعی نیست
خودت حساب کن
دمای محیط 25 درجه باشه
بگو پاور 10 درجه و فقط 10 درجه گرم کنه میشه 35 درجه
alborz_k
22-10-2008, 21:26
سلام
همین حالا آپدیت کردم! قبلا 1007 بود حالا فکر کنم 1104 هست!
ولی همون مشکل بازم هست!
یک چیزی روهم حالا متوجه شدم! دمای پاور هم روی 17 هست!
این دماها طبیعی هست؟
سلام. اگه دمای پردازنده رو ملاک می گیرید ، دما باید زیر 60 باشه.
و اگر دمای هسته ها رو ملاک می گیرید ، باید اختلاف دمای اندازه گیری شده با tjmax ، بیش از 25 درجه باشه.
بهتره از نرم افزار coretemp استفاده کنی.
بهترین و دقیق ترین روش اینه که دما رو از تو بایوس بخونی
alborz_k
23-10-2008, 16:24
بهترین و دقیق ترین روش اینه که دما رو از تو بایوس بخونی
سلام. البته دمایی که نرم افزار هایی مثل al suite نشون می دن ، همون دمای بایوس هست.
سلام. البته دمایی که نرم افزار هایی مثل al suite نشون می دن ، همون دمای بایوس هست.
اما باز هم قابل اعتماد نیستند
معمولا خود بایوس هم خطای زیادی داره
بهترین کار استفاده از دماسنجی هست که بتونید سنسورش رو بین پردازنده و هیت سینگ قرار بدین
اما چون برای هر کسی این کار ممکن نیست همون بایوس مطمئن ترین راهه
Mahdi_Moosavi
23-10-2008, 20:59
اما باز هم قابل اعتماد نیستند
معمولا خود بایوس هم خطای زیادی داره
بهترین کار استفاده از دماسنجی هست که بتونید سنسورش رو بین پردازنده و هیت سینگ قرار بدین
اما چون برای هر کسی این کار ممکن نیست همون بایوس مطمئن ترین راهه
این کار که اصلا از پایه غلط میشه ! هم فضای خالی هوایی بین پردازنده و سینک ایجاد میشه که باعث افزایش دمای پردازنده به صورت خیلی محسوس میشه . هم به نظر شما با این کار میشه دمای هسته پردازنده رو مشاهده کرد ؟!
بهترین حالت ، چک کردن دمای پردازنده توسط آخرین ورژن نرم افزار خود سازنده مادربورد هست در حالی که از صحت نصب آخرین ورژن bios هم مطمئن باشیم .
دوستان من یه سوالی خیلی ابتدایی داشتم.
از کجا بفهمیم که ضریب رم باید روی چند باشه؟
alborz_k
24-10-2008, 01:38
دوستان من یه سوالی خیلی ابتدایی داشتم.
از کجا بفهمیم که ضریب رم باید روی چند باشه؟
کلأ با یک کم فکر کردن می شه فهمید:31:
مثلأ اگه فرکانس رم 800 باشه و فرکانس مسیر 400 ، با توجه به 800 تقسیم بر 400 می شه نتیجه گرفت که ضریب رم باید رو 2 باشه.:31:
zahedy2006
02-11-2008, 01:32
سلام
چندتا سوال:
1- سيستم من
سي پي يو E2140
رم دو گيگ 667 DDR2
گرافيك 7300 256 به 512 هست
من fsb رو كه روي 200 بود تا 220 بردم بالا البته خرد خرد و core clock گرافيك رو از 450 به 490 و مموري كلاك رو از 800 به 870 رسوندم و بازي battlefield 2 رو يه ساعتي با گرافيك High بازي كردم. هيچ مشكلي پيش نيومد
بيشتر هم ميشه بالا برد؟! از 10 درصد بيشتر
يه سوال ديگه هم اينكه من سي پي يو دو هسته اي دارم اما الان در system properties يكي از هسته ها شده 1760 و ديگري همچنان 1600 هست. نميشه هر دو افزايش يابند؟؟
shahab_blaster
02-11-2008, 10:40
سلام
چندتا سوال:
1- سيستم من
سي پي يو E2140
رم دو گيگ 667 DDR2
گرافيك 7300 256 به 512 هست
من fsb رو كه روي 200 بود تا 220 بردم بالا البته خرد خرد و core clock گرافيك رو از 450 به 490 و مموري كلاك رو از 800 به 870 رسوندم و بازي battlefield 2 رو يه ساعتي با گرافيك High بازي كردم. هيچ مشكلي پيش نيومد
بيشتر هم ميشه بالا برد؟! از 10 درصد بيشتر
يه سوال ديگه هم اينكه من سي پي يو دو هسته اي دارم اما الان در system properties يكي از هسته ها شده 1760 و ديگري همچنان 1600 هست. نميشه هر دو افزايش يابند؟؟
بيشتر ميشه برد
مدل مادربوردتو بگو
zahedy2006
02-11-2008, 18:28
بيشتر ميشه برد
مدل مادربوردتو بگو
با تشكر بردم روي 230 ولي گرافيك رو مي ترسم
مادر بورد هم giga 945 ps3 هست.
اون هسته ها رو چي كار كنم؟ يكي روي 1600 هست و ديگر 1840 (15 درصد 1600 اضافه شده ولي به اون يكي نه!!)
shahab_blaster
02-11-2008, 18:31
با تشكر بردم روي 230 ولي گرافيك رو مي ترسم
مادر بورد هم giga 945 ps3 هست.
اون هسته ها رو چي كار كنم؟ يكي روي 1600 هست و ديگر 1840 (15 درصد 1600 اضافه شده ولي به اون يكي نه!!)
عزيز شما از تو كنترل پنل قسمت system تب general نگاه ميكني اين 2 تا رو نوشته؟
اگه از اونجا نگاه ميكني اون يكي كلاك اصلي پردازنده است و يگري كلاك فعلي پردازنده پس مشكلي نيست
GaleryDevil
02-11-2008, 23:54
با سلام خدمت همه دوستان
یک سوال داشتم که حتی تو FORUM TOMSHARDWARE هم جوابمو ندادند .
من سیستم خودم رو با این مشخصات به صورت زیر اورکلاک کردم
CPU E2180 3.5GH VCORE 1.55
RAM 2GB*2 BALLISTIX 800MHZ به 1054MHZ CL5.5.5.15 VRAM 2.0
MAINBORD FOXCONN P35A
ولی هر چ0 تلاش میکنم نمیتونم بیشتر از 3.65GHZ ببرم بالا حتی در صورت 1.1 کردن Ratio و من شنیدم که میشه با انجام یک سری عملیات بر روس cpu با قلم نقره و وصل کردن پایه ها به هم multiplier v رو مپل سری x باز کرد
آیا همچین کاری با Cpu E2180 میشه انجام داد ؟
با تشکر از همه دوستان که این مطلب رو میخونند
hosseinboss
03-11-2008, 02:32
این سیستم منه اگه میشه راهنمایی کنید
باتشکر
CPU-Z 1.47 report file
Processor(s) Number of processors1Number of cores2 per processorNumber of threads2 per processorNameAMD Athlon 64 X2 5000+Code NameBrisbaneSpecificationAMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+PackageSocket AM2 (940)Family/Model/SteppingF.B.2Extended Family/ModelF.6BBrand ID4Core SteppingBH-G2Technology65 nmCore Speed2586.9 MHzMultiplier x Bus speed13.0 x 199.0 MHzHT Link speed995.0 MHzStock frequency2600 MHzInstruction setsMMX (+), 3DNow! (+), SSE, SSE2, SSE3, x86-64L1 Data cache (per processor)2 x 64 KBytes, 2-way set associative, 64-byte line sizeL1 Instruction cache (per processor)2 x 64 KBytes, 2-way set associative, 64-byte line sizeL2 cache (per processor)2 x 512 KBytes, 16-way set associative, 64-byte line sizeChipset & Memory NorthbridgeNVIDIA nForce 560 rev. A3SouthbridgeNVIDIA nForce 560 rev. A3Graphic InterfacePCI-ExpressPCI-E Link Widthx16PCI-E Max Link Widthx16Memory TypeDDR2Memory Size2048 MBytesMemory Frequency369.6 MHz (CPU/7)CAS# Latency (tCL)5.0 clocksRAS# to CAS# (tRCD)5 clocksRAS# Precharge (tRP)5 clocksCycle Time (tRAS)16 clocksBank Cycle Time (tRC)21 clocksCommand Rate (CR)2TSystem System ManufacturerMSISystem NameMS-7369System S/NTo Be Filled By O.E.M.Mainboard VendorMSIMainboard ModelMS-7369BIOS VendorAmerican Megatrends Inc.BIOS VersionV2.4BIOS Date11/20/2007Memory SPD Module 1DDR2, PC2-6400 (400 MHz), 1024 MBytes, PDP SystemsModule 2DDR2, PC2-6400 (400 MHz), 1024 MBytes, PDP SystemsSoftware Windows VersionMicrosoft Windows XP Professional Service Pack 3 (Build 2600) DirectX Version9.0c
marcus1999
03-11-2008, 11:52
اقا َای ام دی athlon x2 6000 تا چقدر اخرین حد اورش هست ؟:31:
Mahdi_Moosavi
03-11-2008, 18:46
با سلام خدمت همه دوستان
MAINBORD FOXCONN P35A
ولی هر چ0 تلاش میکنم نمیتونم بیشتر از 3.65GHZ ببرم بالا حتی در صورت 1.1 کردن Ratio و من شنیدم که میشه با انجام یک سری عملیات بر روس cpu با قلم نقره و وصل کردن پایه ها به هم multiplier v رو مپل سری x باز کرد
تا همین جا رو هم خوب اومدی ! بالاتر از 3.5GHZ این CPU خوره VCORE میشه ! شما برای ثبت 3.7Ghz به حداقل VID 1.7V نیاز داری ! که با احتصاب Vdroop چیزی حدود 1.65v از آب در میاد .
البته حتما با کولینگ خوب ! شما با Air cooling خوب می تونی تا 3.7 الی 3.8 بری ! البته استیبل نیست و فقط برای ثبت رکورد به درد میخوره . کولینگت چیه ؟
Pin mod هم در این مورد تا الان من ندیدم ، لینکی چیزی در این مورد دیدی ؟
با سلام خدمت همه دوستان
MAINBORD FOXCONN P35A
سلام بر دوست عزیز صادق جان خوبی پسر ؟؟؟ بالاخره اومدی P30 خوش اومدی ! :10:
بچه ها به نظر شما اینو اورلاک کنم:
Pentium(R) 3.2 Intel 64 bit
دو هسته ای نیست دارم عذاب میکشم
shahab_blaster
03-11-2008, 20:30
با افزایش فرکانس این پرازنده تاثیر زیادی احساس نمیشه اونم به خاطر نوع معماری این پردازنده هست
این پردازنده با فن استوک بیشتر از 200 مگاهرتز اور نمیشه
واقعا خیلی حرارت تولید میکنه
marcus1999
04-11-2008, 08:53
سلام
بی معرفتا یکی جواب مارو بدید خدایی عضو جدیدم ! ! ! ! قریبم !
ای ام دی 6000 رو تا چقدر می تونم اور کنم اخرین حدش ؟
بعد اینکه تا چه فرکانسی میتونم از فن استوک استفاده کنم از چه فرکانسی باید کولینگ بزارم؟
راستی مادر بردم هم MSI k9a2 cf هستش به درد اور میخوره؟
برا گیم که عالیه مخصوصا با 4870
اقا کمکم کنین
مرسی
shahab_blaster
04-11-2008, 16:32
سلام
بعد اینکه تا چه فرکانسی میتونم از فن استوک استفاده کنم از چه فرکانسی باید کولینگ بزارم؟
اقا کمکم کنین
مرسی
شمامیتونی این پردازندهروبراحتی تا3300 اور کنی وبا کمی زور به3400-500 برسی و رکوردی که من دیدم 3600 بوده
alborz_k
04-11-2008, 21:46
سلام
اقا کمکم کنین
مرسی
این کارت با خنک کننده ی همراش تا 3300 و تا خنک کننده ی بهتر تا حدود 3500 به صورت پایدار اورکلاک می شه. البته رسوندن یک پردازنده ی اتلون به این فرکانس ها کار خیلی سختیه.
marcus1999
05-11-2008, 08:36
اقا شرمنده همتوون
یه سوال دیگه هم دارم
msi k9a2 cf برای اور کلاک چطوره ؟
توی بازیا که حرف نداره
فیط یه چیز دیگه اینکه من چطوری از بایوس اور کلاک کنم ؟
راستش با amd overdrive که اور میکنم بعد خاموش کردن کاپیوتر همیه چیز میره روی دیفالت
راستی رمم هم باید اور بشه ؟ 4gb 800 potriot
اگه کمکم کنین ممنون میشم !
farbod123
07-11-2008, 20:49
با سلام خدمت دوستان...
سیستم من AMD هستش...
می دونید که برا اورکلاک باید HT Speed رو کاهش داد...
اما من روی بایوس مادربردم گزینهای برای این کار پیدا نمی کنم...
مادربردم هم MSI K9N Neo V2 هست...
شما راهی برای اینکار بلدید؟؟؟
اگه بله لطفا بگید...
shahab_blaster
08-11-2008, 09:20
با سلام خدمت دوستان...
سیستم من AMD هستش...
می دونید که برا اورکلاک باید HT Speed رو کاهش داد...
اما من روی بایوس مادربردم گزینهای برای این کار پیدا نمی کنم...
مادربردم هم MSI K9N Neo V2 هست...
شما راهی برای اینکار بلدید؟؟؟
اگه بله لطفا بگید...
این مادربورد هم این قابلیت کاهش رو داره باید درون بایوس دنبال گزینه ای به نام اولش با chipset شروع میشه تو همون جایی که تنظیمات اورکلاک سر فصلش هست پیدا میشه
farbod123
08-11-2008, 17:27
این مادربورد هم این قابلیت کاهش رو داره باید درون بایوس دنبال گزینه ای به نام اولش با chipset شروع میشه تو همون جایی که تنظیمات اورکلاک سر فصلش هست پیدا میشه
اونجا چیزی نیست که با chipset شروع بشه...
مطمئنی درست گفتی؟؟؟
shahab_blaster
08-11-2008, 18:31
مطمئنی درست گفتی؟؟؟
درست که گفتم
بگردی پیدا میشه معمولا این قسمت اطراف تغییرات مربوط به فرکانس پردازنده و تایمینگ رم هست تو اون سرفصل بگردی پیدا میشه
marcus1999
11-11-2008, 08:45
مطمئنی درست گفتی؟؟؟
ببین این دوستمو تا یه حدی درست میگه که دنبال chipset باش ولی خوب توی همه ی مادربرد ها جور نیست
نمونش اینکه تو مدل های ام اس ای تو بعضی از مودل هاش نوشته cell h\w
که این قسمت برای اور کلاک و تنظیم سی پی یو اینا هستش
تو توی منو هات دنبال یه همچین چیزایی بگرد یا برو داخل کل منو ها دنباله multipleyer\
یا ht ratio بگرد
اگر هم که بود بهم بگو تا بیشتر کمکت کنم و اگر هم نبود با عرض پوزش مادر بردت قابلیت او کلاک کردن رو نداره !
بی خیال اور شو !
یا حق :31:
farbod123
11-11-2008, 16:41
ببین این دوستمو تا یه حدی درست میگه که دنبال chipset باش ولی خوب توی همه ی مادربرد ها جور نیست
نمونش اینکه تو مدل های ام اس ای تو بعضی از مودل هاش نوشته cell h\w
که این قسمت برای اور کلاک و تنظیم سی پی یو اینا هستش
تو توی منو هات دنبال یه همچین چیزایی بگرد یا برو داخل کل منو ها دنباله multipleyer\
یا ht ratio بگرد
اگر هم که بود بهم بگو تا بیشتر کمکت کنم و اگر هم نبود با عرض پوزش مادر بردت قابلیت او کلاک کردن رو نداره !
بی خیال اور شو !
یا حق :31:
فقط یه جا پیدا کردم که ضریب نبود و فرکانس بود(اینا 400 یا 800 یا 1000 )ودیگر هیچ...
البته اینا رو تو همون قسمت HT پیدا کردم...
shahab_blaster
11-11-2008, 17:10
فقط یه جا پیدا کردم که ضریب نبود و فرکانس بود(اینا 400 یا 800 یا 1000 )ودیگر هیچ...
البته اینا رو تو همون قسمت HT پیدا کردم...
خب شما نمیتونی ضریب قرار بدی و باید از ضریب های پیش فرض انتخاب کنی
میتونی متنیو که اونجا نوشته رو یا عینا بنویسی یا اینکه یه عکس قرار بده ببینیم همون هست یا نه
daneshjooyan
12-11-2008, 21:53
يه سوال
اوركلاك كردن e5200 اينتل نهايتا تا چقدر هست و اينكه چه مقدار بستگي به كيفيت ram داره و بهترين ram براي overclock كه قيمتش هم مناسب باشه چيه؟
alborz_k
13-11-2008, 00:45
يه سوال
اوركلاك كردن e5200 اينتل نهايتا تا چقدر هست و اينكه چه مقدار بستگي به كيفيت ram داره و بهترين ram براي overclock كه قيمتش هم مناسب باشه چيه؟
این پردازنده رو تا 3.7 اورکلاک کردند (در شرایط پایدار) ولی احتمالأ به 4 هم می رسه. و با توجه به فرکانس مسیر این کارت ، رم با باس 800 مرغوب و در زمان تأخیر 5 (مثل کرسیر و پاتریوت) کار شما رو راه می اندازه. البته اگه بودجه ی بیشتر دارید ، سراغ رم های بهتر با کارایی بالاتر برین.
daneshjooyan
13-11-2008, 15:53
1) در مورد انتخاب cpu من مي خوام از بين e7200 و e5200 يكيشون رو انتخاب كنم ولي موندم كدوم رو بخرم
باتوجه به اينكه ميگن e5200 خيلي خوب over مي شه صرفه اقتصادي بيشتر با كدوم هست؟؟؟؟
2) يه چيز ديگه اينكه e7200 رو هم ميشه به خوبي و راحتي over كرد و حدودا تا چقدر over مي شه؟؟؟؟
3) من بيشتر براي game اين سيستم رو مي خوام و مي خوام كه خيلي خوب هر بازي رو جواب بده حالا شما نظرتون بيشتر در مورد intel هست يا AMD ؟؟؟؟ يعني با يه هزينه برابر كدوم در بازي ها پرفرمانس بيشتري مي دن؟؟؟ (من خودم الان amd دارم ولي نظرم روي intel هست)
alborz_k
13-11-2008, 16:03
1) در مورد انتخاب cpu من مي خوام از بين e7200 و e5200 يكيشون رو انتخاب كنم ولي موندم كدوم رو بخرم
باتوجه به اينكه ميگن e5200 خيلي خوب over مي شه صرفه اقتصادي بيشتر با كدوم هست؟؟؟؟
2) يه چيز ديگه اينكه e7200 رو هم ميشه به خوبي و راحتي over كرد و حدودا تا چقدر over مي شه؟؟؟؟
3) من بيشتر براي game اين سيستم رو مي خوام و مي خوام كه خيلي خوب هر بازي رو جواب بده حالا شما نظرتون بيشتر در مورد intel هست يا AMD ؟؟؟؟ يعني با يه هزينه برابر كدوم در بازي ها پرفرمانس بيشتري مي دن؟؟؟ (من خودم الان amd دارم ولي نظرم روي intel هست)
سلام. 7200 دارای کش بیشتر و کیفیت بالاتری هست و قدرتش هم بیشتره و خریدش هم عاقلانه تره.
daneshjooyan
13-11-2008, 17:10
1) كدام يك از مشخصه هاي ram نشان دهنده زمان تاخير ram هست
2) به نظر شما ram سوپر تالنت رم خوبي هستم قيمتش به من گفتن 24 تومن (1gig) در اين رنج قيمت بهترين رم كدوم هست؟؟
با تشكر
alborz_k
13-11-2008, 17:20
1) كدام يك از مشخصه هاي ram نشان دهنده زمان تاخير ram هست
2) به نظر شما ram سوپر تالنت رم خوبي هستم قيمتش به من گفتن 24 تومن (1gig) در اين رنج قيمت بهترين رم كدوم هست؟؟
با تشكر
زمان تأخیر رو با cl نشون می دن. مثلأ cl5 ,cl4 .البته اگه یک رم در باس 1066 و یا در زمان تأخیر 4 بگیری خیلی بهتره و دستت هم در اورکلاک بازتره. در مورد کیفیت و اورکلاک supertalent چیزی نمی دونم.
daneshjooyan
13-11-2008, 18:17
زمان تأخیر رو با cl نشون می دن. مثلأ cl5 ,cl4 .البته اگه یک رم در باس 1066 و یا در زمان تأخیر 4 بگیری خیلی بهتره و دستت هم در اورکلاک بازتره. در مورد کیفیت و اورکلاک supertalent چیزی نمی دونم.
مشخصات رم من كه الان مدل اپيسر هست اينه
ميشه نظرتون رو بگيد و فكر مي كنيد بهترين رمي كه ميشه خريد با قيمت نهايت 25 هزار تومان ( يك گيگ) چي ميتونه باشه توي بازار
alborz_k
13-11-2008, 18:28
مشخصات رم من كه الان مدل اپيسر هست اينه
فرکانس رمتون چنده؟؟؟؟ 415؟؟؟ احتمالأ cool in qiute رو شنه و فرکانس رو تحت تأثیر قرار داده.
اگه فرکانس رمتون 800 هست نگهش داریم و اگر بعدأ اذیتتون کرد عوضش کنید.
daneshjooyan
13-11-2008, 20:00
بله اون cool quit فعاله
نه باسش 667 هست كه به نظرم براي سيستم جديدي كه ميخ وام بگيرم ضعيفه
alborz_k
13-11-2008, 20:05
بله اون cool quit فعاله
نه باسش 667 هست كه به نظرم براي سيستم جديدي كه ميخ وام بگيرم ضعيفه
اگه فکر می کنید که تا یک مدت دیگه پول به دستتون می رسه که رم بخرید ، همین ها رو فعلأ نگه دارین. در غیر این صورت عوضشون کنید.
Mahdi_Moosavi
14-11-2008, 14:45
دوستان عزیز توجه کنند ، اینجا تاپیک مباحث مربوط به Overclock اا اورکلاک هست ، برای مشاوره برای خرید قطعه به تالارهای مربوطه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید .
از کاربران فعال انتظار میره ، اینگونه مسائل رو حتما به تالار های مربوطه ارجاع بدهند .
با تشکر .
daneshjooyan
14-11-2008, 15:03
به نظر شما اين رمهاي ارزان قيمت بازار مانند kingeston در اوركلاك پردازنده محدودت و مشكلي ايجاد نمي كنه؟؟
به نظر شما اين رمهاي ارزان قيمت بازار مانند kingeston در اوركلاك پردازنده محدودت و مشكلي ايجاد نمي كنه؟؟
همون طور که مهدی هم گفت اینجا جای بحث سر قیمت و کالا نیست ولی چون انتخاب درست قطعات توی اورکلاک موثره این هم باید لحاظ بشه.
در مورد قابلیت اورکلاک بر میگرده به چیپ های به کار رفته روی رم ها که معمولا در رم های value , low -end از جیپ های ارزان تری استفاده میشه که به طبع اورکلاک پذیری رو هم میاره پایین. هر شرکت در همه ی رده ها محصولاتی ارزه میکنه. مثلا همین kingstone هم رم های قوی برای اورکلاک داره.
در کل فعلا در پک های 2 گیگابایتی PC2-6400 رم های Ballistic Tracer ها بسیار خوب جواب دادن.
برای حجم های بالاتر میتونید سراغ برندهای گران تری مثل Corsair یا ّOCZ برید.
با عرض سلام
مشخصات سیستم من اینه
Cpu;q6600 Whit Tuniqtower120
M.b;p5q
Ram;csx 2*2gb bus1066@1.95 Timing5-5-5-16
من Fsb سی پی یو را روی 333 قرار میدم واینطوری Coreclock 3000 بدست میاد
نسبت Fsb;dram روی5;4 در Cpuz نشون داده می شه و Dram Fru;417.5 نشون داده می شه ایا رمهای من در وضعیت اور یعنی در 1066 قرار گرفته اند
daneshjooyan
16-11-2008, 19:13
سلام به همگي
براي اوركلاك كردن cpu به نظر شما يه cpu e5200 با يه ram با كيفيت بالا و زمان تاخير كم بخرم بهتره يا اينكه cpu e7200 به اضافه يه ram مثلا ارزون تر و كم كيفيت تر؟؟؟؟ كدام فكر مي كنيد نتيجه بهتري مي ده در اوركلاك؟؟؟؟؟؟؟؟
vivid806
17-11-2008, 00:37
سلام به همگي
براي اوركلاك كردن cpu به نظر شما يه cpu e5200 با يه ram با كيفيت بالا و زمان تاخير كم بخرم بهتره يا اينكه cpu e7200 به اضافه يه ram مثلا ارزون تر و كم كيفيت تر؟؟؟؟ كدام فكر مي كنيد نتيجه بهتري مي ده در اوركلاك؟؟؟؟؟؟؟؟
یک E7200 بهتره از هر نظر:31:
Eureka204
26-11-2008, 11:20
سلام به همگی
سیستم من :
cpu E8400 c2d 3.0GHz
ram 2gb ddr2 1066
motherboard ASUS P5KC
VGA ZOTAK geforce 9600GT 512MB
همونطور که گفتم رم هام 1066 هستن ولی تو صفحه boot می DDR2-800 می نویسه.
من باید چی کار کنم تا 1066 بخونه، کلی پولشو دادم.
در ضمن پاور هم 580 واته.
خودم یه بار رفتم تو تنظیمات setup دستکاری کردم بعد گفت باید overclock بشه منم که چیزی بارم نیست گفتم میزنم cpu دود میشه میره هوا.
ممنون از توجهتون
hamid2006gh
26-11-2008, 12:11
سلام به همگی
سیستم من :
cpu E8400 c2d 3.0GHz
ram 2gb ddr2 1066
motherboard ASUS P5KC
همونطور که گفتم رم هام 1066 هستن ولی تو صفحه boot می DDR2-800 می نویسه.
در ضمن پاور هم 580 واته.
خودم یه بار رفتم تو تنظیمات setup دستکاری کردم بعد گفت باید overclock بشه منم که چیزی بارم نیست گفتم میزنم cpu دود میشه میره هوا.
ممنون از توجهتون
میشه بگی multiplier و FSB سی پی یو ات چند هست ؟
دوستان سیستم من این است
asus p5k/epu
e5200
ocz gold 800
sapphire hd3650 512 ddr2
حالا هرکدام از قطعات بالا را تا چه حد میتونم آور کنم که آسیب نبینند؟
Eureka204
29-11-2008, 13:10
میشه بگی multiplier و FSB سی پی یو ات چند هست ؟
FSB شو که میدونم 1333 هست. ولی برای multiplier یه عکس میذارم از setup(فکرکنم 9 باشه)
Mahdi_Moosavi
29-11-2008, 19:58
دوستان سیستم من این است
asus p5k/epu
e5200
ocz gold 800
sapphire hd3650 512 ddr2
کولر cpu چیه ؟
کولر cpu چیه ؟
فن سیپیو استوک هست
marcus1999
01-12-2008, 13:25
دوستان سیستم من این است
asus p5k/epu
e5200
ocz gold 800
sapphire hd3650 512 ddr2
رمت رو تا فرکانی 1066 البته یکم خنکشم بکنی بد نیست
گرافیکتم تا 750
سیپیوتم دقیق نمیدنم ولی باید دست کم 20 درصد بشه
fsb شو که میدونم 1333 هست. ولی برای multiplier یه عکس میذارم از setup(فکرکنم 9 باشه)
مالتی پلایرش از 6 تا 9 متغیره
siamak5561
03-12-2008, 04:56
سلام اینم نتیجه اور من با یه سیستم قدیمی !!!
اینم مشخصات سیستم با فن استوک
مادربورد Gigabyte K8nf-9
رم 2x512 apacer ddr
من ولتاژ رو تا چه حد میتونم بالا ببرم که به cpu آسیب نزنه؟؟ الان توی اوج کار دماش 58 میشه من ولتاژ رو از 1.4 به 1.65 بردم. کلا این cpu تا چه ولتاژ و دمایی رو تحمل میکنه ؟؟؟
alborz_k
03-12-2008, 13:36
سلام اینم نتیجه اور من با یه سیستم قدیمی !!!
اینم مشخصات سیستم با فن استوک
مادربورد gigabyte k8nf-9
رم 2x512 apacer ddr
من ولتاژ رو تا چه حد میتونم بالا ببرم که به cpu آسیب نزنه؟؟ الان توی اوج کار دماش 58 میشه من ولتاژ رو از 1.4 به 1.65 بردم. کلا این cpu تا چه ولتاژ و دمایی رو تحمل میکنه ؟؟؟
سلام. بهتره ولتاژ رو از این بالاتر نبری ، خیلی خطر داره!
دما برای رادمان حداکثر باید زیر 50 باشه. اما این پردازنده تا 60-65 رو هم می تونه بدون هیچ مشکلی تحمل کنه.
siamak5561
05-12-2008, 03:28
سلام. بهتره ولتاژ رو از این بالاتر نبری ، خیلی خطر داره!
دما برای رادمان حداکثر باید زیر 50 باشه. اما این پردازنده تا 60-65 رو هم می تونه بدون هیچ مشکلی تحمل کنه.
نظرتون دربارش چیه ؟؟ بیشتر ار این هم کسی تونسته این cpu رو اور کنه؟؟؟
daneshjooyan
05-12-2008, 12:07
با سلام خدمت اساتيد
من cpu e5200 رو كمي اوركلاك كردم و حالا چندتا سوال داشتم
1) تا چه ميزان بدون اعمال ولتاژ و فشار زياد مي شه اين cpu رو اور كرد؟؟؟
2) مقدار سرعت bus اين cpu روي ديفالت 800 هست و من الان اون رو روي 1000 گزاشتم كه در شكل مي بينيد فكر مي كنيد تا چه ميزان كه خطري هم نداشته باشه مي شه busرو بالا برد؟؟
3) الان دماي هسته در زمان بيكاري روي 25 درجه هست و روي بار با برنامه orthos نهايتا روي 50 درجه ثابت مي مونه آيا اين دما خوب هست و خطري نداره و بيشترين تحمل دماي اين cpu چند هست ؟
با تشكر
1) تا چه ميزان بدون اعمال ولتاژ و فشار زياد مي شه اين cpu رو اور كرد؟؟؟
2) مقدار سرعت bus اين cpu روي ديفالت 800 هست و من الان اون رو روي 1000 گزاشتم كه در شكل مي بينيد فكر مي كنيد تا چه ميزان كه خطري هم نداشته باشه مي شه busرو بالا برد؟؟
3) الان دماي هسته در زمان بيكاري روي 25 درجه هست و روي بار با برنامه orthos نهايتا روي 50 درجه ثابت مي مونه آيا اين دما خوب هست و خطري نداره و بيشترين تحمل دماي اين cpu چند هست ؟
مشکلی نداره با این دما ... البته بهتره بیشتر نشه !
من هم خودم یک e5200 دارم پردازنده ی خوبیه !
سعی کنید اول بدون ولتاژ اور کنید قلق دستتون میاد !
ghahremanimehdi
05-12-2008, 14:40
ُسلام
میخواستم بدونم بعد از تغییر ولتاژ و کلاک توی این نرم افزار ایسوس آیا برای اینکه تغییرات رو اعمال کنه میخواد که ویندوز رو ریستارت کنید؟ یا تغییرات ولتاژو فرکانس رو همون لحظه اعمال میکنه؟:5:
daneshjooyan
05-12-2008, 17:41
ممنون ولي مي خواستم بدونم بيشترين مقداري سرعت bus كه بشه بدون اعمال ولتاژ داد چه مقدار هست؟
و اينكه حداكثر دماي مجاز e5200 چند درجه هست؟؟
با تشكر مجدد
alborz_k
05-12-2008, 18:38
نظرتون دربارش چیه ؟؟ بیشتر ار این هم کسی تونسته این cpu رو اور کنه؟؟؟
شما پردازنده رو خیلی خوب اور کردین و احتمالأ کارایی هم خیلی بالا رفته ، خوب افرادی هم هستند که با امکانات و خنک کننده های قوی تر به اعداد بالاتر می رسند.
سلام
من دوتا رم 2 گیگ باس 800 کینگ دارم
من داخل بایوس مادربرد شدم و در قسمت dram frequncey به طور پیش فرض بر روی 667 mhz
بود و من اون را بر روی 800 تغییر دادم کلا دوتا گزینه داشت یکی 800 و یکی 667 آیا این 667 همون باس رم هست که من اون را روی 800 گذاشتم
آیا به قول معروف اسم این تغییر را اورکلاک میگویند
و آیا ضرری ندارد برای رم
سلام
من داخل بایوس مادربرد شدم و در قسمت dram frequncey به طور پیش فرض بر روی 667 mhz
بود و من اون را بر روی 800 تغییر دادم کلا دوتا گزینه داشت یکی 800 و یکی 667 آیا این 667 همون باس رم هست که من اون را روی 800 گذاشتم
و آیا ضرری ندارد برای رم
daneshjooyan
07-12-2008, 16:12
سلام
و آیا ضرری ندارد برای رم
به نظر من چون رمهاي شما 800 بوده و تا به حال داشته با 667 كار مي كرده يعني كمتر از مقدار واقعي خود و شما الان با اين تغيير كه داديد رمهاتون در همون فركانس اصلي يعني 800 داره كار مي كنه و نه بيشتر اين اوركلاك معني نميده
daneshjooyan
07-12-2008, 18:47
سلام يه سوال
من پردازنده خودمو يعني 5200 اينتل رو اوركردم كه الان داره با مولتي پلير 5/12 و سرعت باس 1000 (250*4) كار ميكنه خواستم روي 260 بزارم كه ديگه ويندوز بالا نيومد و همون مقدار قبل يعني 250 گزاشتم .
به نظر شما آيا باس اين cpu بالاتر از 1000 بدون اعمال ولتاژ نمي ره يعني كسي تونسته برسه يا نه؟؟؟
alborz_k
08-12-2008, 10:30
سلام
و آیا ضرری ندارد برای رم
سلام . مدل مادربرد و رم رو بگين خيلي بهتره.
اسم اين كار اوركلاك نيست ، بلكه تنظيم دستيه !!!
اوركلاك به كاري مي گن كه باعث بشه قطعات در سطح بالاتر از حد متعارفشون به كار گرفته بشن ، اما شما طوري تنظيم كردين كه در همون سطح معمولي و استاندارد كار كنه و اگه تنظيماتتون بدون ايراد باشه ، هيچ ضرري نداره.
alborz_k
08-12-2008, 10:32
سلام يه سوال
من پردازنده خودمو يعني 5200 اينتل رو اوركردم كه الان داره با مولتي پلير 5/12 و سرعت باس 1000 (250*4) كار ميكنه خواستم روي 260 بزارم كه ديگه ويندوز بالا نيومد و همون مقدار قبل يعني 250 گزاشتم .
به نظر شما آيا باس اين cpu بالاتر از 1000 بدون اعمال ولتاژ نمي ره يعني كسي تونسته برسه يا نه؟؟؟
مدل مادربردت چي بود؟؟؟ كلأ تا 400 ولتاژ اضافه نمي خواد!!!!
daneshjooyan
08-12-2008, 15:07
مادربرد p5ql pro هست كه فكر كنم مادربرد خوبي باشه درسته؟؟؟
شما گفتيد تا bus 400 ولتاژ اضافه نمي خواد ولي من براي اينكه سرعت bus رو به 1120 يعني 280*4 برسونم مجبور شدم 25/1 بهش ولت بدم .
به نظر شما اين ولتاژ براي اين فركانس bus زياد نيست چون نمي خوام براي cpu مشكلي پيش بياد؟؟؟ و آخرين حد ولتاژي كه بيخطر باشه براي اين e5200 چقدر هست؟
Mahdi_Moosavi
08-12-2008, 19:07
منظورت NB Voltage بود دیگه ؟!
شما گفتيد تا bus 400 ولتاژ اضافه نمي خواد ولي من براي اينكه سرعت bus رو به 1120 يعني 280*4 برسونم مجبور شدم 25/1 بهش ولت بدم .
به نظر شما اين ولتاژ براي اين فركانس bus زياد نيست چون نمي خوام براي cpu مشكلي پيش بياد؟؟؟ و آخرين حد ولتاژي كه بيخطر باشه براي اين e5200 چقدر هست؟
به نظر من همین حد اورکلاک با فن استوک برای پردازنده شما کافیه .
daneshjooyan
08-12-2008, 19:42
سلام
من مادربردم p5ql pro هست كه در setup مادربرد يا همون باياس گزينه هاي خيلي زيادي براي تنظيمات مربوط به اوركلاك هست كه من از بعضيهاشون سر در نميارم يعني نمي دونم با تغييرش ممكنه چه نتيجه اي بده حالا مي خواستم بدونم ايا مرجعي به زبان فارسي هست كه بتونه اونها رو توضيح بده ؟؟؟ اگه هست لطفا آدرسش رو بديد.
alborz_k
08-12-2008, 21:52
من فکر کردم مادربردتون asus p5q_e هست! کلأ پردازنده ی 5200 ، تا 1.35 رو راحت تحمل می کنه.
البته در اورکلاک باید ولتاژ مسیر و پل شمالی رو هم تغییر بدین و حواستون به رم هم باشه.
alborz_k
08-12-2008, 21:55
منظورت NB Voltage بود دیگه ؟!
.
آره با اجازه ی شما!!!! البته من فکر کردم که مادربردش asus p5q_e هست.:5:
daneshjooyan
09-12-2008, 12:58
اين NB Voltage چيه و ولتاژ مسیر و پل شمالی رو تا چه ميزان مي شه بالا برد آيا مشكلي براي مادربرد پيش نمي ياد؟؟
becareful
09-12-2008, 15:27
چرا یکی از دلایل خراب شدن مادر برد همین ولتاژ NB بالاس. p45 تا 1.4 -1.38 بالاتر افزایش ندید(نیازی هم نیست)
daneshjooyan
09-12-2008, 17:28
سلام به همگي
1) براي افزايش و اوركلاك پردازنده، بالابردن fsb بهتر هست و يا multiplayer ؟؟ شما كدوم رو ترجيح مي ديد و البته با دليل؟؟؟؟؟
2) و ديگه اينكه بالاترين فركانس fsb پردازنده e5200 اينتل چه مقدار هست يعني آخرين حد تحملش با افزايش ولتاژ و يا بدون افزايش ولتاژ چقدر هست؟؟؟
3) و يه سوال مهمتر : اگه گزينه هايي در setup كه براي تنظيم كاهش سرعت cpu در زمان بيكاري استفاده مي شود مانند تكنولوژي cool & cuit را غير فعال نكنيم در اوركلاك مشكلي پيش مياد يا اينكه نه تأثيري نداره؟؟؟؟
MOHAMMAD2010
17-12-2008, 10:21
ولتاژ مناسب cpu به نظرتون برای cpu E2180 تو فرکانس 2800 چنده ؟
چون من وقتی رو 1.362 میزارم و بعد با orthos تست میگیرم تا یک ساعت مشکلی نداره ولی بعد از یه ساعت ارور صفحه ابی میاد و ریست میشه
دمای cpu هم به حدود 64 میرسه
مرسی
shahab_blaster
17-12-2008, 11:20
سلام به همگي
1) براي افزايش و اوركلاك پردازنده، بالابردن fsb بهتر هست و يا multiplayer ؟؟ شما كدوم رو ترجيح مي ديد و البته با دليل؟؟؟؟؟
2) و ديگه اينكه بالاترين فركانس fsb پردازنده e5200 اينتل چه مقدار هست يعني آخرين حد تحملش با افزايش ولتاژ و يا بدون افزايش ولتاژ چقدر هست؟؟؟
3) و يه سوال مهمتر : اگه گزينه هايي در setup كه براي تنظيم كاهش سرعت cpu در زمان بيكاري استفاده مي شود مانند تكنولوژي cool & cuit را غير فعال نكنيم در اوركلاك مشكلي پيش مياد يا اينكه نه تأثيري نداره؟؟؟؟
1-ضريب مالتي كه بهتره ولي پردازنده ها معمولا ضريب مالتيشون بسته است و شما بايد fsb رو بالا ببري و در اين صورت رم هم او ميشه ولي وقتي ضريب مالتي رو بالا ببري رم اور نميشه
2-بالاترين فركانسي كه ديدم ازش 5200 بوده حالا خودت اينو تقسيم بر ضريب مالتيش كن ببين چند در مياد
3-نه مشكلي پيش نمياد در مواقع بيكاري فركانس بالاتري رو داريم
alidadash
18-12-2008, 21:35
ولتاژ مناسب cpu به نظرتون برای cpu e2180 تو فرکانس 2800 چنده ؟
چون من وقتی رو 1.362 میزارم و بعد با orthos تست میگیرم تا یک ساعت مشکلی نداره ولی بعد از یه ساعت ارور صفحه ابی میاد و ریست میشه
مرسی
درود
این پردازنده تو این فرکانس نیازی به ولتاژ اضافه نداره
به نظر من این مشکل به دلیل دمای بالای پردازنده هست.
Mahdi_Moosavi
18-12-2008, 22:32
ولتاژ مناسب cpu به نظرتون برای cpu e2180 تو فرکانس 2800 چنده ؟
مرسی
دمای هسته ها یا دمای cpu ؟ مادربوردت چیه ؟ ram رو هم اورکلاک کردی ؟
کلا از cpu-z شات بزار تا بیشتر بررسی بشه .
MOHAMMAD2010
19-12-2008, 00:50
درود
این پردازنده تو این فرکانس نیازی به ولتاژ اضافه نداره
به نظر من این مشکل به دلیل دمای بالای پردازنده هست.
ولتاژ cpu رو از 1.362 یه کم بیشتر کردم درست شد ( دقیق یادم نیست رو چند گذاشتم )
دمای هسته ها یا دمای cpu ؟ مادربوردت چیه ؟ ram رو هم اورکلاک کردی ؟
کلا از cpu-z شات بزار تا بیشتر بررسی بشه .
دمای cpu
p35-ds3l
رم هم 800 patriot 3gb cl4 dual اینم تا 900 اور کردم
مشکلی از لحاظ پایداری ندارم
فقط دمای cpu بعد دو ساعت تست orthos به 65 میرسه مشکلی که نداره ؟
یه مشکل دیگه هم دارم ( نمیدونم اسمشو باید مشکل بزارم یا نه ) وقتی کلید پاور رو میزنم سیستم روشن میشه ولی بلافاصله خاموش میشه و بعد از 2-3 ثانیه دوباره روشن میشه
از وقتی یه رم 1 گیگ ( 2 تا 512 ) به رم های قبلیم اضافه کردم اینجوری شده رم ها هم همه مثل هم هستن و dual
Reza Razor
19-12-2008, 16:03
درود بر دوستان CPUی من E8400 هست و همونطوری که میدونین با فرکانس 3.00 GZH.
من بطور خیلی ابتدایی با این تنظیمات فرکانسشو به 3.78 رسوندم:
FSB Freq:420
FSB Strap to North Bridge:400 MHZ
-------------------------------------------------
CPU Voltage:Auto
FSB Termination Voltage:Auto
North Bridge Voltage:Auto
South Bridge Voltage:Auto
CPU Spread Spectrum:Disabled
-------------------------------------------------
فرکانس FSB تا 425 هم بالا میبرم پایداره ولی بیشتر نه! FSB Strap to North Bridge گزینه ای بیشتر از 400 نداره! ولتاژها رو هم بغیر North Bridge که نمیدونم پیش فرضش چیه تا اضافه کنم بقیه کم و زیاد کردنش زیاد تاثیری روی فرکانس اورکلاک نداشت! حالا با توجه به این گزینه هایی که مادربوردم (Asus P5Q PRO) داشت راهنماییم کنین که چجوری تا 4GZH فرکانسو بالا ببرم چون شنیدم این CPU بیشتر از 4 هم اور میشه. راستی پاورم هم Green 535 Real هست!
Reza Razor
20-12-2008, 08:37
کسی نمیتونه راهماییم کنه؟
این ضریب cpu رو چرا من توی تنظیمات اورکلاک نمیبینم؟
اینهمه استاد اینجاس یکی کمک کنه!
دوستان اين اوركلاك ضرر هم داره؟
MOHAMMAD2010
25-12-2008, 00:43
ولتاژ cpu رو از 1.362 یه کم بیشتر کردم درست شد ( دقیق یادم نیست رو چند گذاشتم )
دمای cpu
p35-ds3l
رم هم 800 patriot 3gb cl4 dual اینم تا 900 اور کردم
مشکلی از لحاظ پایداری ندارم
فقط دمای cpu بعد دو ساعت تست orthos به 65 میرسه مشکلی که نداره ؟
یه مشکل دیگه هم دارم ( نمیدونم اسمشو باید مشکل بزارم یا نه ) وقتی کلید پاور رو میزنم سیستم روشن میشه ولی بلافاصله خاموش میشه و بعد از 2-3 ثانیه دوباره روشن میشه
از وقتی یه رم 1 گیگ ( 2 تا 512 ) به رم های قبلیم اضافه کردم اینجوری شده رم ها هم همه مثل هم هستن و dual
کسی جواب نمیده !؟
sepehr52
26-12-2008, 10:06
این مشخصات سیستم منه سعی کردم کمی اورش کنم ولی هر بار بعد از اور کردن یکسری مشکل ایجاد میشه اگر یک کمکی بکنید ممنون میشم که تا چقدر بدون مشکل اورش کنم
Mainboard : Gigabyte P35-DS3L
Chipset : Intel P31/P35
Processor : Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2400 MHz
Physical Memory : 4096 MB Geil (4 x 1024 DDR2-SDRAM ) BUS 800
Video Card : Nvidia Corp NVIDIA GeForce 9600 GT 1GB
Hard Disk : MAXTOR (500 GB)
Hard Disk : MAXTOR (500 GB)
DVD-Rom Drive : PIONEER DVD-RW DVR-116
DVD-Rom Drive : PIONEER DVD-RW DVR-116
البته با توجه به مصرف برق سیستم و اینکه یک کپچر کارت تیونر دار و یک کارت IEEE نیز روی سیستم دارم خنک کننده هم همون فن استوک خود cpu هست پاورم هم green 580b هست
shahab_blaster
26-12-2008, 21:40
کسی نمیتونه راهماییم کنه؟
این ضریب cpu رو چرا من توی تنظیمات اورکلاک نمیبینم؟
اینهمه استاد اینجاس یکی کمک کنه!
بستگي به امكانات بايوس مادربوردت داره براي اوركلاك
تازه اگه هم باشه در صورتي ميتوني افزايشش بدي كه ضريب پردازندت باز باشه
مدل پردازندت رو بگو
kourosh4
29-12-2008, 17:14
سلام
من میخواستم بدونم e2200 با مادر بورد giga ep31-ds3l چقدر اور میشه و دماش تا چه اندازه برسه مشکلی نداره چون فنش اصلی نیست و از این 7-8 تومانی ها هست
در ضمن این رمها رو تا چقدر میتونم اور کنم kingmax 800 2*2g=4g
تا 900 رو راحت اور کردم
حالا خواهشن بگید دمای e2200 2.2ghz بعد از اور چقدر باشه خوبه
daneshjooyan
29-12-2008, 17:44
سلام دوستان
براي تست و پايداري cpu بعد از اوركلاك من از نرم افزار orthos استفاده مي كنم ولي به نظر دوستان چقدر بايد اين برنامه در حال اجرا باشه تا به پايداري سيستم اطمينان پيدا كنيم
با تشكر
mohsen_blid
29-12-2008, 17:47
سلام خدمت تمام دوستان
ایا میشه رم 256 رو هم اورکلاک کرد اگر میشه چقدر ارتقا پیدا میکنه
سلام خدمت تمام دوستان
ایا میشه رم 256 رو هم اورکلاک کرد اگر میشه چقدر ارتقا پیدا میکنه
دوست من شما احتمالا معنی اورکلاک رو اشتباه فهمیدین
اورکلاک به افزایش سرعت میگن نه ارتقا
اگه سوالتون همین بوده
باید بگم که این خیلی به رم شما بستگی داره
ممکنه رم خیلی خوبی داشته باشید که خیلی راحت اور بشه
ممکن هم هست که رم خوبی نداشته باشید که نشه زیاد اورش کرد
شما رم 256 داری چه باسی؟
فرض میکنیم رم باس 400 ocz داری که روش یه خنک کننده داره
شاید همچین رمی رو بشه تا 800 اور کرد
در کل اورکلاک به خیلی از عوامل مثل فنهای کیس و پاور و ...... بستگی داره
vbigdeli
30-12-2008, 03:50
سلام دوستان
براي تست و پايداري cpu بعد از اوركلاك من از نرم افزار orthos استفاده مي كنم ولي به نظر دوستان چقدر بايد اين برنامه در حال اجرا باشه تا به پايداري سيستم اطمينان پيدا كنيم
با تشكر
10 دقیقه برای تست سی پی یو و رم،فک کنم Blend باشه.
sepehr52
30-12-2008, 08:08
این مشخصات سیستم منه سعی کردم کمی اورش کنم ولی هر بار بعد از اور کردن یکسری مشکل ایجاد میشه اگر یک کمکی بکنید ممنون میشم که تا چقدر بدون مشکل اورش کنم
mainboard : Gigabyte p35-ds3l
chipset : Intel p31/p35
processor : Intel core 2 quad q6600 @ 2400 mhz
physical memory : 4096 mb geil (4 x 1024 ddr2-sdram ) bus 800
video card : Nvidia corp nvidia geforce 9600 gt 1gb
hard disk : Maxtor (500 gb)
hard disk : Maxtor (500 gb)
dvd-rom drive : Pioneer dvd-rw dvr-116
dvd-rom drive : Pioneer dvd-rw dvr-116
البته با توجه به مصرف برق سیستم و اینکه یک کپچر کارت تیونر دار و یک کارت ieee نیز روی سیستم دارم خنک کننده هم همون فن استوک خود cpu هست پاورم هم green 580b هست
ثواب داره منم یه راهنمایی بکنید
DOMINATOR
30-12-2008, 08:39
سلام دوستان
با تشكر
با سلام
دوست عزیز حد اقل تا 15 تا 20 دقیقه باید تست بگیرید .
farhad07
31-12-2008, 10:38
میتونم بپرسم که سی پی یو خودم را چگونه میتونم اورکلاک کنم و در ضمن ضرری نداره برای مادربورد و رم و گرافیک و در ضمن داخل Setup مادربرد برويد داخل منوي Frequncy/Voltage Control برويد ??این گزینه کجاست سیستم من
cpu:4800 x2
vga:4850
mainboard:ma3
power:460
ram :2 gig 667
farhad07
31-12-2008, 11:14
فقط این سوال منو جواب بدید با چه برانامه یی اورکلاک کنم ایا amd over drive خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟/
farhad07
31-12-2008, 11:37
کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
sadeghbb
31-12-2008, 19:30
سلام اینم CPU منه چقدر می تونم Over کنمش؟لطفا راهشم بهم نشون بدین
SIMON137
31-12-2008, 20:21
سلام
من می خواستم ببینم برای اور یک intel q6600 چه فنی لازمه ؟ (چه مارک و مدلی باشه؟)
برای اور کردن رم 4 (2*2) گیگ هم فن لازم هست ؟ چه مدلی و چه مارکی ؟
سپاس
سلام
مشخصات سیستم من اینه:
CPU: Intel e8400 3.0Ghz
Ram: 2*2Gb Kingston
Main: Asus P5QL-E
VGA: XFX 8800 640Mb
Power: Green 535A
فن پردازنده همون استوک خودشه!
دمای پردازنده موقعی که با فرکانس معمولی کار می کنه حدود 50 درجه هست!! زیاده! نه؟
وقتی تا 3.5 GHz اورش می کنم دماش می رسه به 80 درجه!!!!! البته سیستم کاملا پایداره.
چرا اینقدر دماش بالاست؟
تا چقدر بیشتر میشه اورش کرد؟
اگه یه فن حرفه ای بندازم روش چقدر دماش پایین تر میاد؟
ممنون از راهنماییتون
فقط این سوال منو جواب بدید با چه برانامه یی اورکلاک کنم ایا amd over drive خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟/
اگه پردازنده ات amd هست آره مناسبه
سلام اینم cpu منه چقدر می تونم over کنمش؟لطفا راهشم بهم نشون بدین
با فن استوک زیاد نمیتونی اور کنی
سلام
من می خواستم ببینم برای اور یک intel q6600 چه فنی لازمه ؟ (چه مارک و مدلی باشه؟)
برای اور کردن رم 4 (2*2) گیگ هم فن لازم هست ؟ چه مدلی و چه مارکی ؟
سپاس
بهتره یه تونیک تاور بگیری
سلام
مشخصات سیستم من اینه:
Cpu: Intel e8400 3.0ghz
ram: 2*2gb kingston
main: Asus p5ql-e
vga: Xfx 8800 640mb
power: Green 535a
دمای پردازنده موقعی که با فرکانس معمولی کار می کنه حدود 50 درجه هست!! زیاده! نه؟
وقتی تا 3.5 ghz اورش می کنم دماش می رسه به 80 درجه!!!!! البته سیستم کاملا پایداره.
چرا اینقدر دماش بالاست؟
ممنون از راهنماییتون
دماش خیلی زیاده
بهتره با یه کاری بیاریش پایین
Mahdi_Moosavi
31-12-2008, 22:30
سلام اینم CPU منه چقدر می تونم Over کنمش؟لطفا راهشم بهم نشون بدین
ما قبل از هر کاری ، باید bios سیستمت رو آپدیت کنی . آخرین ورژن رو از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بگیر و با استفاده از این آموزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آپدیت کن .
فقط حواست باشه ! اشتباه نکنی .
بهتره با یه کاری بیاریش پایین
خوب با چه كاري؟؟؟
shahab_blaster
01-01-2009, 09:11
سلام
مشخصات سیستم من اینه:
Cpu: Intel e8400 3.0ghz
ram: 2*2gb kingston
main: Asus p5ql-e
vga: Xfx 8800 640mb
power: Green 535a
وقتی تا 3.5 ghz اورش می کنم دماش می رسه به 80 درجه!!!!! البته سیستم کاملا پایداره.
چرا اینقدر دماش بالاست؟
ممنون از راهنماییتون
عزيز ببين فن پردازنده به درستي قرار داده شده يا نه اين دما زياده
عزيز ببين فن پردازنده به درستي قرار داده شده يا نه اين دما زياده
فن کاملا درست قرار گرفته چون نو هم هست کامل میچرخه برای سیلیکون هم از همون خمیری که به صورت جامد از اول رو فن سی پی یو بوده استفاده شده البته از 4 ماه پیش چند بار فن رو برداشتم بعد گذاشتم سر جاش ممکنه خمیر سیلیکون لازم داشته باشه؟
shahab_blaster
01-01-2009, 12:13
فن کاملا درست قرار گرفته چون نو هم هست کامل میچرخه برای سیلیکون هم از همون خمیری که به صورت جامد از اول رو فن سی پی یو بوده استفاده شده البته از 4 ماه پیش چند بار فن رو برداشتم بعد گذاشتم سر جاش ممکنه خمیر سیلیکون لازم داشته باشه؟
اگه خودت فن رو باز كردي احتمال زياد درست نتونستي ببنديش
SIMON137
01-01-2009, 13:30
بازده اور کلاکینگ 2 تا رم 2 گیگ 1066 ژل چقدر هست ؟ سی پی یو intel q6600 چطور؟
kourosh4
01-01-2009, 13:33
اقا بازم دمت گرم الان دیگه هر 3 تا سیستم من اور شده و حسابی کارم راه افتاده . این قضیه ctrl+f1 خیلی با حال بود تایمنگ رم را دستکاری کردم خیلی راحت اور شد . ولی تا 4700 رسیدم از اونجا به بعد سیستم ریست میشه این قضیه فیوز هم خیلی با حال بود چون قبلا وقتی هر 3تا سیستم را روشن میکردم و مشغول رند میشود لامپا ی مغازه ضعیف میشد وسیستمها هم درست کا رنمی کرد 3 هزار تومان خرج فیوز کردم الا ن با همین سیستم intel اور شده کاری را که دیروز با 2 ساعت تموم شد امروز با 40 دقیقه تموم کردم.
خلاصه بازم دستت درد نکنه که تو این عید یه عیدی توپ به ما دادی.
سلام
با توجه به مطالب بالا من این cpu رو تا چقر میتونم اور کنم و دماش تا چقدر برسه خوبه
cpu=3.6ghz full
خوب با چه كاري؟؟؟
استفاده از یه خنک کننده خوب
وقتی فن رو در میاری و میخوای بزاری سر جاش باید خمیر رو عوض کنی
avecina.ir
07-01-2009, 00:01
سلامم یک شبهه ای واسم پیش اومده چرا بعضیا وقتی باس رم ره میبرن بالا گاهی تایمینگ رم ره بجای پایین آوردن دیدم بالا بردن؟؟اینکه یجورایی نقض غرضه!! پاسخدهی رم میاد پایین فقط سرعت ذخیره سازیش رفته بالا!
حالا اگه کسی این سوال ما ره جواب داد!
amirhosenpour
08-01-2009, 21:25
با سلام اطلاعات سیستم من اینه
باتوجه به اطلاعات موجود در تاپیک تونستم سیستم رو تا حد زیر اور کنم
از دوستان اگه ممکنه منو در رابطه با درستی نحوه اور کردن واینکه میشه بیشتر از این هم اور کرد یا نه راهنمایی میخوام
البته طوری که به سیستم صدمه نزنه
(1) -
(2) -
(3) -
(4) -
(5) -
(6) -
(7) -
(8) -
(9) -
(10) -
با تشکر از همه عوامل و دوستان این تاپیک :11:
AmiRreZA_RAcEr
09-01-2009, 02:47
سلام دوستان عزی . من یک سیستم دارم و میخوام تا حد انفجار اورش بکنم ، البته فقط تو اور سی پی یو مشکل دارم چون بدلیل افتضاح بودن مادر بردش تو تنظیمات صفحه ستاپ نمیشه اور کرد . مشخصات : cpu 2 ghz intel celeron یک بار هم فنش رو برداشتم تا دمای 75 اینا پایداری داره بالاتر از 75 نمیتونه :d حالا باید چیکار کنم ؟ فکر کنم باید با برنامه اور کرد ولی خوب اساتید لطفا کمک کنید
adel_665
11-01-2009, 23:55
سلام من یک سیستم با مشخصات زیر دارمep45 ds3 giga asus 9600ddr3 1gig ram gel 2*1gig bus 800 ddr2 duol cpu e7300 مشکل من اینه که cpu من توی سیستم مزنهe7300 @2.66gh 1.57 gh من با cpu z نگاه کردم همین تور بود وبا اور کردن تا 2.24 تونسم بالا بیارم نمیدونم چجوری عکسها رو بزارم
mahyarSAMSUNG
14-01-2009, 11:03
من راستش نمیتوم کل این تاپیک رو برای آموزش بگردم . اگه میشه بگید به کدوم صفحه مراجعه کنم که سی پی یو 2180 خودم رو اورکلاک کنم ! فقط درد سرش کم باشه !
kourosh4
14-01-2009, 11:49
سلام خدمت دوستان
یک مشکلی برام پیش اومده اگه ممکنه کمکم کنید
من چند وقت پیش cpu رو اور کردم و ولتاز اون به 1.505 رسید و رمها هم خودبه خود به 2.14 رسید ولی رمها رو اور نکرم و تو فرکانس 400 کار میکنن در صورتی که باید ولتاز اونا 1.8 باشه
حالا میخواستم بدونم مشکل از کجاست و تو این وضعیت مشکلی پیش نمیاد
دوستان من يك cpu4400 core 2duo دارم براي اينكه تاحدي كه بتونه از باس رم 1066 اسفاده كنه تا چقدر بايد اور كلاكش كنم اينم بگم مين من p5b هست (يك سوال ديگه من ميخوام 3 گيگ رم 1066 بگيرم چه رمي بگيرم كه قيمتش مناسب باشه وقتي هم cpu رو اوركلاك ميكنم مشكلي براش پيش نياد)
MOHAMMAD2010
14-01-2009, 16:08
کسی دلیلشو نمیدونه ؟
marcus1999
15-01-2009, 23:37
دوستان من يك cpu4400 core 2duo دارم براي اينكه تاحدي كه بتونه از باس رم 1066 اسفاده كنه تا چقدر بايد اور كلاكش كنم اينم بگم مين من p5b هست (يك سوال ديگه من ميخوام 3 گيگ رم 1066 بگيرم چه رمي بگيرم كه قيمتش مناسب باشه وقتي هم cpu رو اوركلاك ميكنم مشكلي براش پيش نياد)
اصلا ربطی به سی چی یو نداره باس رم که بخواد استفاده کنه !
و شم میتونی از برند ocz استفاده نی که هم قیمت خوبی داره و کیفیتی فوق العاده توی اورکلاک !
marcus1999
15-01-2009, 23:38
کسی دلیلشو نمیدونه ؟
احتمالا این رم های جدیدت با رم های قبلیت یا مادر بردت خوب مچ نشده !
یا مین بردت قسمت power pci مشکل داره !
kourosh4
16-01-2009, 13:03
سلام خدمت دوستان
یک مشکلی برام پیش اومده اگه ممکنه کمکم کنید
من چند وقت پیش cpu رو اور کردم و ولتاز اون به 1.505 رسید و رمها هم خودبه خود به 2.14 رسید ولی رمها رو اور نکرم و تو فرکانس 400 کار میکنن در صورتی که باید ولتاز اونا 1.8 باشه
حالا میخواستم بدونم مشکل از کجاست و تو این وضعیت مشکلی پیش نمیاد
بابا کسی نبود به ما کمک کنه:19:
سلام دوستان
میخواستم بدونم آیا اورکردن Intel Pentium4 3.0GHZ 2MB LGA ارزش داره یا نه ؟ البته با مادربورد Asus P5KPL-AM
چقدر روی عملکرد و سرعت پردازش تاثیر میزاره؟
ممنون
avecina.ir
19-01-2009, 06:23
سلام دوستان
میخواستم بدونم آیا اورکردن intel pentium4 3.0ghz 2mb lga ارزش داره یا نه ؟ البته با مادربورد asus p5kpl-am
چقدر روی عملکرد و سرعت پردازش تاثیر میزاره؟
ممنون
سلامم چرا ارزش نداشته باشه؟؟ تا 3.8 بدون افزایش ولتاژ با فن خودش راحت میتونی اور کنی.اگه فن مناسب نداری و دما بالای 70 رفت کمی بیار پایین
avecina.ir
19-01-2009, 06:24
بابا کسی نبود به ما کمک کنه:19:
فعلن همه مشغول امتحانات هستن.باید صبر کنی جانمممم
میگم بیا و بایوست ره آپدیت کن.حکمن اشکال از مادربوردته
kourosh4
20-01-2009, 13:15
فعلن همه مشغول امتحانات هستن.باید صبر کنی جانمممم
میگم بیا و بایوست ره آپدیت کن.حکمن اشکال از مادربوردته
ممنون که جواب دادید
ولی دوستم هم همین مادر بورد رو داره با دوتا رم پاتریوت اون هم همینجوری یعنی با بالا رفتن ولتاز cpu
ولتاز رم هم اتوماتیک بالا میره
ولی خب هیچ مشکلی نداره فکر کنم کلن معماری مادر بورد همینجوری چون اگه ولتاز رو از اتوماتیک در بیاری همه چیز درست میشه
avecina.ir
22-01-2009, 08:43
سلامم.. یگ سوال واسم پیش اومده
روی یک مدل مین گیگا فکر کنم 845 پردازنده ی 1.7 سلرون بودش.ضریب مولتی پلیر ره توووی بایوس میشد تغییر داد و ذخیره هم میشد و اگه بعد از اون هر بار وارد بایوس میشدی میدیدی تغییر ذخیره شده ولی به هیچوجه روی cpu اعمال نمیشد حتی تووووی cpu-z هم نشون میداد که هیچ فرقی با اولش نکرده!
ولی وقتی بجاش یگ سلرون 2.4 میذاشتم میدیدم اوووون قسمت تغییر ضریب مولتی توووی بایوس دیگه اصلن وجود نداره!!
کسی از دوستان میتونه بگه جریان این دو تا سناریو چیه
اولی این بود که مگه 1.7 مولتیش باز بوده که میشد توووی مین تغییر داد؟؟ اگه باز بوده پس چرا اعمال نمیشده؟؟
دمی هم اینه که اگه ضریب واسه هر دو بسته بوده پس چرا واسه 2.4 کلن این بخش حذف میشده ولی واسه 1.7 توووی بایوس وجود داشته؟؟:18:
جالب انگیزه نه؟؟
Eureka204
23-01-2009, 12:23
سلام به همگی
سیستم من :
cpu E8400 c2d 3.0GHz multiplier 9 , fsb 1333
ram 2gb ddr2 1066
motherboard ASUS P5KC
همونطور که گفتم رم هام 1066 هستن ولی تو صفحه بوت 800 می نویسه.
در ضمن پاور هم 580 واته.
ممنون از توجهتون (البته من یه 7-8 صفحه قبل هم این پست رو داده بودم ولی ...)
ghahremanimehdi
24-01-2009, 02:58
ghahremanimehdi
24-01-2009, 02:59
تست Arithmetic ALU-FPU
CPU سیستمم Athlon64X2 5200 هست و 8 درصد اور کردم :
سلام
برای اینکه تو اورکلاک رم مبتدیم این سوال می پرسم
با توجه به اینکه بعضی از ما دربردها ساپورت رم انها بیشتر از 800 نیست وقتی رم که باس اون 800 با اورکلاک به
فرض به 950 میرسونیم ایا ساپورت رم مادربرد هم به همون نسبت بالا میره و به 950 میرسه
با تشکر
shahab_blaster
24-01-2009, 11:49
تست arithmetic alu-fpu
cpu سیستمم athlon64x2 5200 هست و 8 درصد اور کردم :
سلام دوست خوبم
مدل مادربوردتو بگو ميشه از اين هم بالاتر بري فقط مدل مدل دقيق رو بگو
اين پردازنده رو ميتوني تا 20 درصد بالاتر ببري بدون مشكل
سلام
برای اینکه تو اورکلاک رم مبتدیم این سوال می پرسم
با توجه به اینکه بعضی از ما دربردها ساپورت رم انها بیشتر از 800 نیست وقتی رم که باس اون 800 با اورکلاک به
فرض به 950 میرسونیم ایا ساپورت رم مادربرد هم به همون نسبت بالا میره و به 950 میرسه
با تشکر
تو اين حالت هم مادربورد رم رو با باس بالاتر ساپورت ميكنه كه بايد به چيپ مادربورد هم ولتاژ بدي تا از حد توانش خارج نشه
ghahremanimehdi
24-01-2009, 12:56
سلام دوست خوبم
مدل مادربوردتو بگو ميشه از اين هم بالاتر بري فقط مدل مدل دقيق رو بگو
اين پردازنده رو ميتوني تا 20 درصد بالاتر ببري بدون مشكل
مادربوردم ASUS M2N-E هستش
چیپستش : Nforce 570MCP
بهترین نرم افزاری که میتونم باهاش اور کنم چی هست ؟ من هرکاری میکنم بیشتر از 10 درصد نمیتونم اورش کنم و سیستمم Blue screen میده و ریست میشه (البته مشکل از دمای بالا نیست و کلا زیاد که میخوام اور کنم سیستم ناپایدار میشه) فرکانس خود پردازنده در حالت آیدل 2.7 هست و با اور حداکثر به 2.95 میرسونم و بیشتر از اون سیستم ناپایدار میشه . پاورم 535Real Green
بایوس مادربورد فونیکس هست و آپدیتش هم کردم.
4GB Ram DDR2 800 پاتریوت دارم و هر 4 اسلات پر هست .
کارت گرافیکم HIS 4850 IceQ4 1GB
برای اور پردازنده ببینید میتونید کمکم کنید.:21:
shahab_blaster
24-01-2009, 16:19
مادربوردم ASUS M2N-E هستش
چیپستش : Nforce 570MCP
بهترین نرم افزاری که میتونم باهاش اور کنم چی هست ؟ من هرکاری میکنم بیشتر از 10 درصد نمیتونم اورش کنم و سیستمم Blue screen میده و ریست میشه (البته مشکل از دمای بالا نیست و کلا زیاد که میخوام اور کنم سیستم ناپایدار میشه) فرکانس خود پردازنده در حالت آیدل 2.7 هست و با اور حداکثر به 2.95 میرسونم و بیشتر از اون سیستم ناپایدار میشه . پاورم 535Real Green
بایوس مادربورد فونیکس هست و آپدیتش هم کردم.
4GB Ram DDR2 800 پاتریوت دارم و هر 4 اسلات پر هست .
کارت گرافیکم HIS 4850 IceQ4 1GB
برای اور پردازنده ببینید میتونید کمکم کنید.:21:
اين مادربورد من هم هست
شما Bus Speed رو رو 240 بزار
ولتاژ پردازنده رو رو 1.475 بزار
به رم هم ولتاژ بده بزارش رو 1.9
و HT Link رو بزار رو 4
ghahremanimehdi
24-01-2009, 17:14
اين مادربورد من هم هست
شما Bus Speed رو رو 240 بزار
ولتاژ پردازنده رو رو 1.475 بزار
به رم هم ولتاژ بده بزارش رو 1.9
و HT Link رو بزار رو 4
با چه نرم افزاری اور کنم ؟ شما از نرم افزار AI Booster که تو DVD مادربورد هستش استفاده میکنی؟
ببینم شما رم و CPU رو تا چه فرکانسی اور میکنی؟:20:
shahab_blaster
24-01-2009, 17:19
با چه نرم افزاری اور کنم ؟ شما از نرم افزار ai booster که تو dvd مادربورد هستش استفاده میکنی؟
ببینم شما رم و cpu رو تا چه فرکانسی اور میکنی؟:20:
من از طريق بايوس اور ميكنم از اون نرم افزار براي ثبت ركورد لحظه اي استفاده ميكنم
Hessam_7800gtx
25-01-2009, 19:05
سلام من قبلا با
samsung cpu 2.8 Ghz 1 mb mb:Aus p5gd2x ram:512 mb با ولت 1.375 frrequnce 189 و ولت 2.1 واسه رم تونستم cpu رو تا ghz4 اور کنم(البته فن باa(sus silent square pro ولی اللن با cpu 2200 ram 1g patriot va main p5kpl 1600 فقت تونستم cpu رو تا 2.6 oc کنم بیشثر از این دیگه سیستم بوت نمیشه چیکار کنم؟ پاورم هم 450realبود و هست.
ghahremanimehdi
25-01-2009, 20:17
من از طريق بايوس اور ميكنم از اون نرم افزار براي ثبت ركورد لحظه اي استفاده ميكنم
با این تنظیماتی که گفتی اور میکنم و سیستم اصلا بالا نمیاد . مجبورم دوباره رو دیفالت بذارم .کلا بیشتر از 2.95 هیچ رقمه نمیتونم اورش کنم
رکورد اور کلاک دنیا شکسته شد توسط ای ام دی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
سی پی یو فنوم 2 اور تا 6.5 گیگاهرتز با ولتاژ 1.85 مالتیپلای 22
بدون شرح
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]در هنگام اور از گاز مایه نیتروژن برای خنک کنندگی استفاده شد دما -230 درجه بود!!!!!!!!!!!11 ویدئو این اور هم در سایت مورد نظر هست!!!!!!!!11
alborz_k
29-01-2009, 01:30
بدون شرح
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]در هنگام اور از گاز مایه نیتروژن برای خنک کنندگی استفاده شد دما -230 درجه بود!!!!!!!!!!!11 ویدئو این اور هم در سایت مورد نظر هست!!!!!!!!11
منظورت این بود که دما -230 درجه بود یا 230 درجه ی کلوین بود؟؟!!
230 درجه زیر صفر تو سایت بری هستش!
منظورت این بود که دما -230 درجه بود یا 230 درجه ی کلوین بود؟؟!!
با استفاده از هلیم مایع دما رسیده بود به 230- درجه سانتیگراد یا 43 درجه کلوین.
دمای هلیم مایع 4 درجه کلوین است!
----------
این رکورد فرکانس cpu های چهار هسته ای بود، نه رکورد اورکلاک دنیا.
با استفاده از هلیم مایع دما رسیده بود به 230- درجه سانتیگراد یا 43 درجه کلوین.
دمای هلیم مایع 4 درجه کلوین است!
----------
این رکورد فرکانس cpu های چهار هسته ای بود، نه رکورد اورکلاک دنیا.
این تیم 1 میلیون دلار از شرکت ای ام دی جایزه گرفته! تو سایت تامس هاردوار هستش!
بعدش یعنی از ای 7 ... بهتر شده؟؟
ارزش داره بخری اور کنی حالا ا 4 گیگاهرتز!!
یعدش کدوم سی پی یو تا 6.5 گیگاهرتز اور میشه؟؟ حالا هر چند هسته ای ؟
shahab_blaster
29-01-2009, 11:50
عزيز بالاترين ركورد ثبت شده مربوط به خانواده پنتيوم 4 مدل 630 فكر كنم هست كه حدود 8100 هستش
اين ركورد هم همونطور كه مدير محترم :10:عرض كردن مربوط به 4 هسته اي ها هستش
این تیم 1 میلیارد دلار از شرکت ای ام دی جایزه گرفته! تو سایت تامس هاردوار هستش!
بعدش یعنی از ای 7 ... بهتر شده؟؟
ارزش داره بخری اور کنی حالا ا 4 گیگاهرتز!!
منبعی که نشون بده این تیم از AMD یک میلیارد دلار جایزه گرفته رو لطف کنید (لینک دقیق)
اینکه Phenom II ها اینقدر اورکلاک شده اند دلیلی نداره کاراییشون توی فرکانس 4 گیگاهرتز از یک C2Q چهار گیگاهرتزی بالاتر باشه (یا نباشه)
کارایی کلی Phenom II ها به Core i7 نمی رسه و فاصله بین Core i7 و Core 2 Quad رو پر می کنه.
رکورد فرکانس پردازنده های دنیا 8180 مگاهرتز است که با Pentium 4 631 زده شده.
با Core 2 Duo E8600 ها هم به فرکانس هایی نزدیک 6.7 گیگاهرتز رسیده اند.
avecina.ir
29-01-2009, 14:09
سلامم..
بدون شرح
یکهفته قبل بحثشو کردیم رفت پی کارش....
اینجا : forum.p30world.com/showthread.php?t=293108
اینو ببین میفهمی
bleu2u4u
29-01-2009, 16:40
من یک q6600 دارم با p5q از توی بایوس fsb رو اوردم روی 333
سرعت به 3000 رسید فقط هم همین کار رو کردم و به چیزای دیگش دست نزدم ولی هم از لحاظ دما
(چون سیلیکون زدم در هنگامی که هرچهارهسته دارن مثل خر کار میکنند دما به 48میرسه در صورتی که قبل از اینکه سیلیکون بزنم دمادرحالت عادی 60درجه بود)
هم از لحاظ پایداری خوبه
(یک فایل 5 گیگی رو باهاش فشرده کردم هیچ اتفاقی نیافتاد)
حالا میخواستم ببینم همین خوبه یا برای پایداری کامل در این سرعت نیاز هست به چیزهای دیگه ای که توی بایوس دست بزنم
اگر جواب اره است باید چیکار کنم چون من همینش هم به زور انجام دادم و بیشتر از این هیچی بلد نیستم
منبعی که نشون بده این تیم از amd یک میلیارد دلار جایزه گرفته رو لطف کنید (لینک دقیق)
اینکه phenom ii ها اینقدر اورکلاک شده اند دلیلی نداره کاراییشون توی فرکانس 4 گیگاهرتز از یک c2q چهار گیگاهرتزی بالاتر باشه (یا نباشه)
کارایی کلی phenom ii ها به core i7 نمی رسه و فاصله بین core i7 و core 2 quad رو پر می کنه.
رکورد فرکانس پردازنده های دنیا 8180 مگاهرتز است که با pentium 4 631 زده شده.
با core 2 duo e8600 ها هم به فرکانس هایی نزدیک 6.7 گیگاهرتز رسیده اند.
با عرض پوزش 1 میلیون دلار ! اشتباه شد!
توی سایت تامس هاردوار هستش برین ببینید من وقت نکردم بگردم!
من اینو قبلا توی سایت تامس دیده بودم ولی وقت نکردم بذارم اینجا این لینک رو هم با فیلمش یک از دوستان برام گذاشتن!
طبق این سایت یعنی من 100 مگاهرتز با رکورد جههانی فاصله دارم؟؟!!!!
طبق این سایت یعنی من 100 مگاهرتز با رکورد جههانی فاصله دارم؟؟!!!!
معتبرترین سایتی که رکوردهای اورکلاک رو ثبت می کنه سایت HWBot.org ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست.
این هم رکورد های اورکلاک پردازنده شما:
اقای استریم اینا که اکثرا از مادربرد های ابیت استفاده میکنن که از مادربرد من هم که ابیته خیلی ضعیف ترهن یعنی فقط بشه خنک نگه داشت و برقش تامین بشه (کاملا تامین میشه 2 تا 4 پین مادربردم می خوره) میشه تا این 3.5 اور کرد؟؟ من که فعلا دنبال کولینگ هستم برای ادامه!
bleu2u4u
29-01-2009, 19:10
سرعت به 3000 رسید فقط هم همین کار رو کردم و به چیزای دیگش دست نزدم ولی هم از لحاظ دما
(چون سیلیکون زدم در هنگامی که هرچهارهسته دارن مثل خر کار میکنند دما به 48میرسه در صورتی که قبل از اینکه سیلیکون بزنم دمادرحالت عادی 60درجه بود)
هم از لحاظ پایداری خوبه
حالا میخواستم ببینم همین خوبه یا برای پایداری کامل در این سرعت نیاز هست به چیزهای دیگه ای که توی بایوس دست بزنم
اگر جواب اره است باید چیکار کنم چون من همینش هم به زور انجام دادم و بیشتر از این هیچی بلد نیستم
بزرگان اورکلاک اگه میشه یک نگاه کوچکی هم به ما بندازین :11:
alborz_k
29-01-2009, 22:24
هم از لحاظ پایداری خوبه
دما که مناسبه!!! با ارتوس 1 ساعت تست بگیر ، اگه پایدار بود همه چی خوبه. اگر ایرور داد باید ولتاژ پردازنده رو کمی زیاد کنی!
bleu2u4u
30-01-2009, 01:22
دما که مناسبه!!! با ارتوس 1 ساعت تست بگیر ، اگه پایدار بود همه چی خوبه. اگر ایرور داد باید ولتاژ پردازنده رو کمی زیاد کنی!
ارتوس چی چیه؟
alborz_k
30-01-2009, 01:56
ارتوس چی چیه؟
ارتوس یک نرم افزار برای تست پایداری سیستم هست و کارش این طوریه که سیستم رو روی لود 100% قرار می ده و چک می کنه که پایداره و یا نه!orthos
bleu2u4u
30-01-2009, 05:25
عجب برنامه ايه اين ارتوس من خودم هر کاري کردم نتونستم دماي cpu رو بالاترر از 50 ببرم ولي اين تا 65 هم برد
bleu2u4u
30-01-2009, 05:33
1 ساعت و نیم گذشت اینجور که پیداست این نمیخواد خودش تمومش کنه پس من تمومش میکنم .stop رو زدم !!!
هیچ مشکلی هم پیش نیومد یه چند تا سوال هم داشتم
1 - چرا فقط از دو هسته استفاده ميکرد و دو هسته ي ديگه بلا استفاده ميموند؟
2 - در بين تست هي يک چيزي بود که قرمز ميشد و روش نوشته بود paging اون چي بود؟
3 - من تستم رو با گزينه ي Blend - stress CPU and RAM انجام دادم ايا درستش هم همينه؟
ارتوس بدرد نمی خوره شما با occt تست بگیری بهتره پایداری رم هاتو هم تست میکنه!
alborz_k
30-01-2009, 23:37
1 ساعت و نیم گذشت اینجور که پیداست این نمیخواد خودش تمومش کنه پس من تمومش میکنم .stop رو زدم !!!
هیچ مشکلی هم پیش نیومد یه چند تا سوال هم داشتم
1 - چرا فقط از دو هسته استفاده ميکرد و دو هسته ي ديگه بلا استفاده ميموند؟
2 - در بين تست هي يک چيزي بود که قرمز ميشد و روش نوشته بود paging اون چي بود؟
3 - من تستم رو با گزينه ي Blend - stress CPU and RAM انجام دادم ايا درستش هم همينه؟
احتمالأ نسخه ای که استفاده کردی برای کار با پردازنده های 4 هسته ای بهینه نشده بود!! از نرم افزار prime استفاده کن!!
2_یعنی نرم افزار داره کار می کنه!!!
3_بله همین خوبه و رم رو هم تست می کنه!!!
Hessam_7800gtx
05-02-2009, 17:15
سلام یه مشکل تو اور کلاک واسم پیش اومده.این که با cpu e2200 و ram patriot bus 800 هر کاری میکنم سرعت cpu از 3000 بیشتر نمیشه الان هم با مولتی پلایر 11 و فرکانس 266 برای cpu و 667 برای رم رو سرعت 2933 هستم و سیستم کاملا پایداره ضمنا مادر بوردم هم p5kpl/1600 هستش با پاور 450 ریل گرین فن من هم اسوس سایلنت اسکوایر که بسیار خوب خنک میکنه.
ameer arsalan
06-02-2009, 02:12
salam.in kar sudesh bishtar az ziyaneshe chun omre cpu be shedat kam mishe dar surati ke karayi ham ta hadi bala mire
farbod123
06-02-2009, 12:29
salam.in kar sudesh bishtar az ziyaneshe chun omre cpu be shedat kam mishe dar surati ke karayi ham ta hadi bala mire
خوب هیچ کس نگفته این کار ریسک نداره...
ولی از نظر من ارزش داره...مگه شما یه سی پی یو رو چند سال می تونی استفاده کنی؟؟؟حالا اگه خیلی زیاد باشه 3سال...
بعد از اون دیگه سی پی یو دووم داشته باشه بهچه دردی می خوره...
ضمنا لطفا پینگلیش ننویسید...
MRI 2599
20-02-2009, 13:30
سلام دوستان.
مشخصات سیستم من: برای اورکلاک به نظر شما چکار میتونم بکنم؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدGUP-Z Screen Shot:
CPU-Z Screen Shot:
رم و گرافیک رو زیاد نمیتونی اور کنی
اما CPU رو میتونی با افزایش bus و ولتاژ اور کنی
MRI 2599
20-02-2009, 22:01
رم و گرافیک رو زیاد نمیتونی اور کنی
اما cpu رو میتونی با افزایش bus و ولتاژ اور کنی
میشه بیشتر توضیح بدید یا آموزش معرفی کنید؟
میشه بیشتر توضیح بدید یا آموزش معرفی کنید؟
وارد بایوس سیستم میشی و باس و ولتاژ رو افزایش میدی
MRI 2599
21-02-2009, 02:30
وارد بایوس سیستم میشی و باس و ولتاژ رو افزایش میدی
ممنون اینو میدونم فقط یه آموزشی میخوام که با جزئیات باشه. مثلا اینکه چقدر اضافه کنم و ...:46:
پس تا اینجای کار رو بلدی
ببین بسته به دمای فعلی CPU داره
الان شما فرکانس رو تا 220 ببر بالا بدون افزایش ولتاژ
در ضمن فرکانس رم هم بیار پایین
اگه خوب جواب داد یه تست پایداری با یه برنامه بگیر (Orthos)
اگه ارور داد یه کم ولتاژ بده
البته همیشه دما رو نگله کن که از 65 بالاتر نره
میتونی یه فن خوب بگیری و این کار رو بکنی
jetjacket
24-02-2009, 00:53
سلام
اساتيد محترم لطفاَ يه نگاه بندازن، ببينن اين سيستم ارزش و يا اصلا قابليت اور كردن داره؟
با تشكر
هر چیزی ارزش اور کردن داره
alborz_k
24-02-2009, 11:28
سلام
اساتيد محترم لطفاَ يه نگاه بندازن، ببينن اين سيستم ارزش و يا اصلا قابليت اور كردن داره؟
با تشكر
سلام. مس تونس اورکلاکش کنی ، یکی از دویتان این پردازنده رو تا 2700 مگاهرتز اورکلاک کرده بود !! شما اگه بتونی به 2500 برسی خیلی خوبه!! بالاخره افزایش کارایی رو هم احساس می کنی ، کلأ هر چه قدر کهه پردازنده ضعیف تر باشه ، در اورکلاکش ، افزایش کارایی بیشتر احساس می شه!!
aminjon625
24-02-2009, 13:37
سلام
من میخوام سیستمم رو اور کنم البته نمیدونم نیازی داره یا نداره :20:بزارید تا مشکلم رو بهتون بگم:
من تا چند روز پیش مادربرد گیگا p31 داشتم و ازش راضی بودم (فقط مادربرد عوض کردم) الان هم که این p45 رو گرفتم هیچ فرقی نکرده هیچ تازه کلی هم کند شده و تا حدودی هم میدونم که مشکلم از رم هستش ( رم پاتریوت 2*1 گیگ با باس 1066 مشکی) چون وقتی بصورت دوال میزارم سیستم بالا نمیاد با چند بار ریستارت بالاخره بالا میاد الان هم هر لحظه امکان هنگ صفحه ابی معروف و ... شدید هستش بایوس رو هم از خود گیگا گرفتم 3 مدل رو اپدیت و تست کردم جواب نمیده رم ها بصورت تکی تکی کار میکنن بصورت یکی تو اسلت زرد یکی تو قرمز به خوبی کار میکنه ولی بصورت دوال با زحمت فراوان و چندین بار ریست کردن بالا میاد حالا نمیدونم این مشکل با اور کردن حل میشه یا نه :41:
پیشاپیش ممنون:11:
alborz_k
24-02-2009, 18:57
سلام
من میخوام سیستمم رو اور کنم البته نمیدونم نیازی داره یا نداره :20:بزارید تا مشکلم رو بهتون بگم:
من تا چند روز پیش مادربرد گیگا p31 داشتم و ازش راضی بودم (فقط مادربرد عوض کردم) الان هم که این p45 رو گرفتم هیچ فرقی نکرده هیچ تازه کلی هم کند شده و تا حدودی هم میدونم که مشکلم از رم هستش ( رم پاتریوت 2*1 گیگ با باس 1066 مشکی) چون وقتی بصورت دوال میزارم سیستم بالا نمیاد با چند بار ریستارت بالاخره بالا میاد الان هم هر لحظه امکان هنگ صفحه ابی معروف و ... شدید هستش بایوس رو هم از خود گیگا گرفتم 3 مدل رو اپدیت و تست کردم جواب نمیده رم ها بصورت تکی تکی کار میکنن بصورت یکی تو اسلت زرد یکی تو قرمز به خوبی کار میکنه ولی بصورت دوال با زحمت فراوان و چندین بار ریست کردن بالا میاد حالا نمیدونم این مشکل با اور کردن حل میشه یا نه :41:
پیشاپیش ممنون:11:
سلام. ولتاژ رم رو چک کن و اون رو روی 2.1 بزار. احتمالأ مشکل از اونه.
jetjacket
24-02-2009, 19:16
سلام
آقا ما تا اينجا پيش رفتيم:
چند تا سوال:
1- هنوز خيلي جا داره؟
2- از كجا ميشه فهميد حداكثر فركانس رم چه قدره؟ الان روي 166 گذاشتم كه با افزايش سرعت cpu الان 197 شده.
3- حداكثر دماي cpu چقدره؟
خيلي ممنون.
alborz_k
24-02-2009, 19:34
سلام
آقا ما تا اينجا پيش رفتيم:
چند تا سوال:
1- هنوز خيلي جا داره؟
2- از كجا ميشه فهميد حداكثر فركانس رم چه قدره؟ الان روي 166 گذاشتم كه با افزايش سرعت cpu الان 197 شده.
3- حداكثر دماي cpu چقدره؟
خيلي ممنون.
خب ، هنوز می تونیی خیلی اورکلاک کنی!! ولتاژ پردازنده رو روی 1.45 بزار و ضریب ht رو زیاد کن ، باید خیلی راحت به فرکانس 2.4 برسی. مراقب باش فرکانس رم از حد مجاز بیشتر نشه چون باعث ناپایداری می شه ، در ضمن دما رو هم مراقب باش ، در لود کامل نباید از 60 بیشتر بشه!!
jetjacket
24-02-2009, 19:42
حداكثر فركانس رم چنده؟
ضريب ht رو از 4x هم بيشتر كنم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.