PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مباحث مربوط به Overclock اا اورکلاک

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11

Bracket
28-07-2008, 16:20
مادربورد ASUS p5k-E wifi هست.

من با هر نرم افزاري چك ميكنم تو ويندوز دما تو همين محدوده است Pcwizard ,Pc probe,everest و . . . البته وقتي وارد بايوس ميشم دما حدود 6 يا 7 درجه بالاتره كه فكر ميكنم به خاطر فول لود شدن CPU باشه درسته؟
نميدونم كدومش درست هست . ولي فكر كنم بايوس قابل اعتماد تر باشه .
وقتی وارد بایوس میشی که CPU در حالت Load نیست وقتی با Orthos مثلا 30 دقیقه تست گرفتی اونجا دمایه CPU در حالت Full Load هست گفتم بایوس رو به آخرین ورژن بروز کن آخرین ورژن برنامه Pc Probe رو هم بگیر حتما این مشکلات قبلا هم مخصوصا تو برنامه های Asus بوده که تو بعضی بورد ها دما رو برنامه درست نشون نمیداده که تو ورژنهای جدید مشکل رو برطرف کرده .

Mahdi_Moosavi
28-07-2008, 19:09
دما رو اشتباه میخونه بیشتر ازاین حرفاست مخصوصا با استوک با چی دما رو چک میکنی با اون Pc Probe چک میکنی ؟ , من خودمم همین CPU رو دارم اورشم کردم 3.2 حداکثر فرکانس بدون ولتاژ هست البته ممکنه رو یه مینبوردی یکمی بالاتر هم بره ولی بیشتر از این ولتاژ میخواد ولی حتما دما رو چک کن این دما اشتباهه الان اخرین نسخه Pc Probe رو بگیر حتما بایوستم اخرین نسخه بروز کن .

در مورد دما کاملآ موافقم ، مشکل از BIOS هست و باید آپدیت بشه .

در مورد ولتاژ ، نمیشه گفت که کمه ! این مادربورد اورکلاک خورش محشره ! بنده به شخصه این مادربورد رو با IP 35 PRO مشهور هم عوض نمیکنم ! با 8Phaze PWM فکر نمیکنم نیاز به ولتاژ بیشتر از 1.3 ولت باشه . معمولا این مدل مادربورد های اسوس تا 30 درصد اورکلاک پردازنده های CORE هم با کنترل Auto روی Vcore معمولا 100% پایدار عمل می کنند .

خوب من كه اور نكردم همش راهنمايي شما بود . انشاءالله بقيه اش رو هم منو راهنمايي ميكنيد .

دما رو اشتباه نميكنم . كولر هم فن اورجينال cpu هست .تو تصوير زير ميتونيد ببينيد . البته دماي Core ها بيشتره . نميدونم شايد شما منظورتون Core باشه .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد فركانس تضمين شده براي NorthBridge ميشه بيشتر توضيح بديد . يعني ديگه بيشتر از اين نميشه اور كرد .

حداکثر FSB قابل تحمل بدون اعمال ولتاژ به NB مادربورد شما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])که دارای چیپست P35 هست ، 1600MHZ هست . بالاتر از این فرکانس دیگه سیستم معمولا STABLE کار نمیکنه ، باید در هر لحظه منتظر باگ هایی مثل : BOOT نشدن سیستم ، DETECT نشدن H.D.D ، فریز شدن گاه و بی گاه و ...... باشی . شاید این مشکل چندیدن روز هم خودش رو بروز نده ، ولی معمولا اجتناب ناپذیره .

اگر قصد زدن رکورد رو داشته باشی میتونی تا حدود 3.5GHZ هم با فن استوک بری ، ولی کاربردی نیست و لحظه ای هست .

سلام
خيلي ممنون دوست عزيز
من از روز اول كه اين cpu و مين رو گرفتم مشكلي از نظر دما نداشتم حتي در حالت Default سي پي يو و درحالت Idle دماي اون حدود 19 يا 20 هست كه براي خودم هم تعجب آور بود البته فكر ميكنم همه سري E6x50 بايد همينطور باشند.اينطور نيست ؟

راستي قطعات شما چيه ؟

به نظر شما میشه دمای پردازنده در حالت ON بودن ، از دمای اتاق هم کمتر باشه ؟! :31:

مشکل از قدیمی بودن BIOS شماست !

آخرین ورژن (1013 ) رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بگیر و با استفاده از این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])آموزش آپدیت کن .

hamid2006gh
28-07-2008, 22:38

در مورد ولتاژ ، نمیشه گفت که کمه ! این مادربورد اورکلاک خورش محشره ! بنده به شخصه این مادربورد رو با IP 35 PRO مشهور هم عوض نمیکنم ! با 8Phaze PWM فکر نمیکنم نیاز به ولتاژ بیشتر از 1.3 ولت باشه . معمولا این مدل مادربورد های اسوس تا 30 درصد اورکلاک پردازنده های CORE هم با کنترل Auto روی Vcore معمولا 100% پایدار عمل می کنند .

حداکثر FSB قابل تحمل بدون اعمال ولتاژ به NB مادربورد شما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])که دارای چیپست P35 هست ، 1600MHZ هست . بالاتر از این فرکانس دیگه سیستم معمولا STABLE کار نمیکنه ، باید در هر لحظه منتظر باگ هایی مثل : BOOT نشدن سیستم ، DETECT نشدن H.D.D ، فریز شدن گاه و بی گاه و ...... باشی . شاید این مشکل چندیدن روز هم خودش رو بروز نده ، ولی معمولا اجتناب ناپذیره .

اگر قصد زدن رکورد رو داشته باشی میتونی تا حدود 3.5GHZ هم با فن استوک بری ، ولی کاربردی نیست و لحظه ای هست .

به نظر شما میشه دمای پردازنده در حالت ON بودن ، از دمای اتاق هم کمتر باشه ؟! :31:

آخرین ورژن (1013 ) رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بگیر و با استفاده از این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])آموزش آپدیت کن .

در مورد پايينتر بودن دماي cpu از دماي اتاق ، چرا امكانش نباشه ؟ همونطور كه ميدونيد فلزات ضريب انتقال حرارت بالايي دارند و همونطوري كه زود گرم ميشن زودتر هم از بقيه اجسام خنك ميشن و من فكر ميكنم با اون فن وسينكي مسي كه روي cpu هست امكانش هست كه دماي cpu از دماي محيط هم كمتر باشه .
البته شايد در مورد cpu , mb بنده صادق نباشه ول بطور كلي فكرميكنم امكانش هست .

البته يه سوال ديگه كه اينجا پيش مياد اينه كه اگه به قول شما و دوستان مشكل از BIOS باشه پس چرا با بقيه نرم افزار ها هم كه تست ميكنم جواب يكي است . مگر همه نرم افزار ها دما و اطلاعات ديگه رو از بايوس ميخونند . فكر ميكنم بعضي نرم افزار ها مستقيما از سنسور هاي تعبيه شده بر روي قطعات دما رو ثبت ميكنند . در مورد اين مساله چي ميشه گفت ؟

در هر حال به گفته شما بنده بايد BIOS رو آپديت كنم چون ورژن اش قديمي هست فكر كنم 0703 هست .

يه سوال ديگه اينكه : قبل از اينكه FSB رو روي 400 بزارم با 380 تست كردم ولي وقتي وارد ويندوز ميخواستم با Orthos تست بگيرم بلافاصله اون صفحه آبي مي اومد و بايد سيستم رو ريست ميكردم . ميخواستم بدونم كه اين مشكل از كجاست ؟
از عدم هماهنگي فركانس هاي رم و cpu هست يا چيز ديگه اي؟ ميخواستم بدونم شما كه اون تنظيمات رو به من گفتيد اونها رو با تجربه كردن بدست آورديد يا طبق اصول خاصي ميشه محاسبه كرد ؟
با تشكر

hamid2006gh
28-07-2008, 22:48

در مورد پايينتر بودن دماي cpu از دماي اتاق ، چرا امكانش نباشه ؟ همونطور كه ميدونيد فلزات ضريب انتقال حرارت بالايي دارند و همونطوري كه زود گرم ميشن زودتر هم از بقيه اجسام خنك ميشن و من فكر ميكنم با اون فن وسينكي مسي كه روي cpu هست امكانش هست كه دماي cpu از دماي محيط هم كمتر باشه .

البته يه سوال ديگه كه اينجا پيش مياد اينه كه اگه به قول شما و دوستان مشكل از BIOS باشه پس چرا با بقيه نرم افزار ها هم كه تست ميكنم جواب يكي است . مگر همه نرم افزار ها دما و اطلاعات ديگه رو از بايوس ميخونند . فكر ميكنم بعضي نرم افزار ها مستقيما از سنسور هاي تعبيه شده بر روي قطعات دما رو ثبت ميكنند . در مورد اين مساله چي ميشه گفت ؟

در هر حال به گفته شما بنده بايد BIOS رو آپديت كنم چون ورژن اش قديمي هست فكر كنم 0703 هست .

يه سوال ديگه اينكه : قبل از اينكه FSB رو روي 400 بزارم با 380 تست كردم ولي وقتي وارد ويندوز ميخواستم با Orthos تست بگيرم بلافاصله اون صفحه آبي مي اومد و بايد سيستم رو ريست ميكردم . ميخواستم بدونم كه اين مشكل از كجاست ؟
از عدم هماهنگي فركانس هاي رم و cpu هست يا چيز ديگه اي؟ ميخواستم بدونم شما كه اون تنظيمات رو به من گفتيد اونها رو با تجربه كردن بدست آورديد يا طبق اصول خاصي ميشه محاسبه كرد ؟
با تشكر

hamid2006gh
28-07-2008, 22:51
وقتی وارد بایوس میشی که CPU در حالت Load نیست وقتی با Orthos مثلا 30 دقیقه تست گرفتی اونجا دمایه CPU در حالت Full Load هست گفتم بایوس رو به آخرین ورژن بروز کن آخرین ورژن برنامه Pc Probe رو هم بگیر حتما این مشکلات قبلا هم مخصوصا تو برنامه های Asus بوده که تو بعضی بورد ها دما رو برنامه درست نشون نمیداده که تو ورژنهای جدید مشکل رو برطرف کرده .

ببخشيد منظورم فول لود نبود منظورم اون ويژگي ايست كه وقتي به حداكثر توان cpu احتياج نيست بصورت اتومات فركانس رو پايين مياره وبالعكس نميدونم اين ويژگي رو چي ميگند ؟( شما بگيد ) فقط ميدونم كه اين ويژگي تو ويندوز فعال هست و وقتي وارد بايوس ميشي اينطور نيست شايد به همون دليل بالاتر نشون ميده . اگه اشتباه ميكنم راهنمايي كنيد

Bracket
29-07-2008, 00:33
گفتم اینو بزارم شاید جالب باشه .

Advanced Overclocking Championship 08

مثل سالهای قبل توسط Asus برگزار میشه و از همه دنیا اورکلاک کارهای خفن دور هم جمع میشن تا بترکونن مسابقات در هنگ کنگ هست .
خلاصه ی چند تا از عکس رو میزارم برای اینکه کامل ببنید به لینک آخر پست برید تعداد عکساش خیلی زیاده .

اینایی که میبیند چایی داغ نیست که ازش بخار بلند میشه اینا نیتروژن مایع هست عزیز یعنی در فشار اتمسفر رویه زمین دمایه بیش از 160- درجه سانتی گراد برای ترکوندن
:31: باید مواظب بود که دستت بهش نخوره .

اون PSP نمیدونم اونجا باهاش چیکار میکنن اینا خطرناکن بخدا میبینی یارو psp رو میکنه تو نیتروژن مایع اورش میکنه .

از همه دنیا شرکت کننده هست فقط از ایران کم بود میگفتن من میرفتم :5: :31: .

شرکت کننده همسایه خودمون ترکیه اون یارو دست چپیه مشخصا شبه قبلش نخوابیده کجا بوده خدا میدونه اینا هم مثل ما خارج ندیده هستن فکر کنم .

این بچه رو اینجوری نگاه نکنید این Technical Marketing Manager کمپانی Nvidia هست چی فکر کردی ببین چه گلی هم زده به سینش :31: .

اینا هم نمایندگان پشتیبانان مالی این رویداد هستن از Asus,FSP,Kingstone,Nvidia,Intel و خوده Vr-Zone که کنار هم دارن دلستر میخورن .

این تیم استارلیا با کیبورد یخ زده .

اینم اورکار دیوانه داره نیتروژن مایع میخوره دیوونه دیوونه دیوونه .

استفاده های متعدد نیتروژن مایع برای فریز کردن دلستر فنلاندی .

در آخر این تیم چین بود که قهرمان شد .

چون حسش نیست دیگه یکی بقیه رو خودتون ببنید . اینا برای روز اول بود .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mahdi_Moosavi
29-07-2008, 14:46

دوست عزیز مگه پردازنده حتی در حالت Idle انرژی مصرف نمیکنه !!؟ خب به همون طبع هم گرما تولید میکنه ! به نظر شما باز هم دمای پردازنده از دمای اتاق کمتره !؟؟ یا برای مثال مگه تمام حرارت پردازنده به سینک منتقل میشه ؟!!

بنده با این نظریه شما اصلا موافق نیستم !

خیر ، نظریه شما کاملآ اشتباه هست .

سنسور های حرارتی تعبیه شده در پردازنده و هر فطعه دیگه با سنس کردن حرارت ، تغییرات دما را با بر حسب نوعشون به صورت تغییرات ولتاژ یا جریان به چیپ مونیتورینگ تعبیه شده در مادربورد ارسال می کنند .

BIOS هم طبق برنامه ای که براش نوشته شده با تنظیم چیپ مونیتورینگ در بازه های زمانی مختلف و با استفاده از توابع خاص دما رو از چیپ مونیتوریگ دریافت میکنه و به صورت عدد نمایش میده .

تمام نرم افزار های تحت ویندوز هم اطلاعات رو به صورت مستقیم از چیپ مونیتورینگ مادربورد دریافت می کنند و در اصل نقش BIOS رو در ویندوز بازی میکنند ! با این فرق که توانایی تنظیم چیپ مونیتورینگ رو ندارند و تنظیم چیپ کماکان توسط Bios انجام میشه .

با اومدن هر Stepping و نسل جدید از پردازنده ها ، سنسورهای تعبیه شده در اون ها هم با نسل قبل معمولا تفاوت دارند . نسخه های جدید Bios با تنظیم چیپ مونیتورینگ این مشکل رو حل می کنند .

احتمال میدم ضریب DRAM:FSB تغییر داشته که این مشکل پیش اومده ! یا برای اون فرکانس خاص خود تویکر مادربورد ولتاژ کمی رو به پردازنده اعمال میکنه ! این مشکلات هم معمولا با آپدیت BIOS قابل حله !

تمامآ تجربی هست ! در اورکلاکینگ تقریبآ هیچ اساس و منطقی وجود نداره ( این نظر شخصی بنده هست ! ) .

آقا شما چرا نمی خوای BIOS رو آپدیت کنی ؟! :31:

hamid2006gh
31-07-2008, 10:04

با تشكر

دوست عزیز مگه پردازنده حتی در حالت Idle انرژی مصرف نمیکنه !!؟ خب به همون طبع هم گرما تولید میکنه ! به نظر شما باز هم دمای پردازنده از دمای اتاق کمتره !؟؟ یا برای مثال مگه تمام حرارت پردازنده به سینک منتقل میشه ؟!!

بنده با این نظریه شما اصلا موافق نیستم !

خیر ، نظریه شما کاملآ اشتباه هست .

سنسور های حرارتی تعبیه شده در پردازنده و هر فطعه دیگه با سنس کردن حرارت ، تغییرات دما را با بر حسب نوعشون به صورت تغییرات ولتاژ یا جریان به چیپ مونیتورینگ تعبیه شده در مادربورد ارسال می کنند .

BIOS هم طبق برنامه ای که براش نوشته شده با تنظیم چیپ مونیتورینگ در بازه های زمانی مختلف و با استفاده از توابع خاص دما رو از چیپ مونیتوریگ دریافت میکنه و به صورت عدد نمایش میده .

تمام نرم افزار های تحت ویندوز هم اطلاعات رو به صورت مستقیم از چیپ مونیتورینگ مادربورد دریافت می کنند و در اصل نقش BIOS رو در ویندوز بازی میکنند ! با این فرق که توانایی تنظیم چیپ مونیتورینگ رو ندارند و تنظیم چیپ کماکان توسط Bios انجام میشه .

با اومدن هر Stepping و نسل جدید از پردازنده ها ، سنسورهای تعبیه شده در اون ها هم با نسل قبل معمولا تفاوت دارند . نسخه های جدید Bios با تنظیم چیپ مونیتورینگ این مشکل رو حل می کنند .

احتمال میدم ضریب DRAM:FSB تغییر داشته که این مشکل پیش اومده ! یا برای اون فرکانس خاص خود تویکر مادربورد ولتاژ کمی رو به پردازنده اعمال میکنه ! این مشکلات هم معمولا با آپدیت BIOS قابل حله !

تمامآ تجربی هست ! در اورکلاکینگ تقریبآ هیچ اساس و منطقی وجود نداره ( این نظر شخصی بنده هست ! ) .

آقا شما چرا نمی خوای BIOS رو آپدیت کنی ؟! :31:

فكر كنم (الان مطمئن شدم ) كه اشتباه فكر ميكردم ( عجب جمله اي شدخودم هم نفهميدم:31:)
در مورد دما cpu فكر كنم شما درست ميگيد و حداقل دمايي كه cpu ميتونه داشته باشه همون دماي تعادل محيط است و دماش نميتونه پايينتر از دماي محيط باشه . در مورد نرم افزارها هم كه با توجه به توضيحات شما كه همه نرم افزارها از يه منبع (چيپ مونيتورينگ ) دما رو اعلام ميكنند ، من اشتباه شنيده بودم .

ممنون از راهنماييت

بايوس رو هم كه گفتم بايد آپديت كنم ولي خوب از دردسرهاش خوشم نمياد .

hamid2006gh
02-08-2008, 10:22
با سلام خدمت دوست عزيز mahdi_moosavi
خوب همونطوري كه شما گفتيد BIOS مشكل داشت و من اون رو آپديت كردم و دما حدود 7-8 درجه با قبل اختلاف داره و بيشتره .
اما مشكلي كه بعد از آپديت بايوس پيش اومده اينه كه من تنظيمات زير رو همونطوري كه شما گفتي

این از ویژگی های Tweaker ی هست که asus برای اورکلاک کم دردسر تو مادربورد هاش ارائه میده .

شما برای داشتن حداکثر اورکلاک کاملآ safe میتونی fsb رو روی 400 set کنی ، ضریب dram:fsb رو هم 1:1 انتخاب کن ، تایمینگ ها رو هم به صورت دستی روی 5 5 5 15 تنظیم کن .

اول Vcore cpu رو Auto بزار و یه تست 1 ساعته با Orthos بگیر .. حداکثر دما رو هم اعلام کن .

اگر Error داد ، یا سیستم پایدار نبود ( بعید میدونم ) میتونی با Vcore 1.325 تست کنی .

ميذارم و وقتي save ميكنم و سيستم دوباره ريستارت ميشه هيچ اتفاقي نمي افته و حتي مراحل POST سيستم هم انجام نميشه . سيستم روشن هست اما هيچ تصويري تو مانيتور ندارم البته اين مشكل رو قبلا هم با شرايط ديگه اي داشتم . ميخواستم بدونم مشكل از كجاست ؟
با تشكر

Mahdi_Moosavi
02-08-2008, 18:25
با سلام خدمت دوست عزيز mahdi_moosavi
خوب همونطوري كه شما گفتيد BIOS مشكل داشت و من اون رو آپديت كردم و دما حدود 7-8 درجه با قبل اختلاف داره و بيشتره .
اما مشكلي كه بعد از آپديت بايوس پيش اومده اينه كه من تنظيمات زير رو همونطوري كه شما گفتي

ميذارم و وقتي save ميكنم و سيستم دوباره ريستارت ميشه هيچ اتفاقي نمي افته و حتي مراحل POST سيستم هم انجام نميشه . سيستم روشن هست اما هيچ تصويري تو مانيتور ندارم البته اين مشكل رو قبلا هم با شرايط ديگه اي داشتم . ميخواستم بدونم مشكل از كجاست ؟
با تشكر

قبل از آپدیت ، تنظیمات Bios رو در به حالت Defult برگردوندی ؟

از طریق ویندوز آپدیت کردی ؟ بعد ار آپدیت و Restart سیستم رو 2 دقیقه از برق شهر جدا کردی ؟

فقط تو اورکلاک مشکل داری ؟

سیستم رو از برق بکش . باتری ماربورد و دربیار .. بعد از 3 دقیقه جا بزن سر جاش .

hamid2006gh
02-08-2008, 20:58
قبل از آپدیت ، تنظیمات Bios رو در به حالت Defult برگردوندی ؟

از طریق ویندوز آپدیت کردی ؟ بعد ار آپدیت و Restart سیستم رو 2 دقیقه از برق شهر جدا کردی ؟

فقط تو اورکلاک مشکل داری ؟

سیستم رو از برق بکش . باتری ماربورد و دربیار .. بعد از 3 دقیقه جا بزن سر جاش .

بله از طريق ويندوز آپديت كردم و 2 دقيقه هم از برق جدا كردم . فقط فكر كنم تنظيمات رو قبل از آپديت default نكردم .

قبلا تو حالتهاي ديگه اي هم اين مشكل پيش مي اومد مثلا قبلا وقتي first boot رو اشتباه انتخاب ميكردم و دوباره ريستارت ميكردم اين مشكل پيش مي اومد و سيستم همونطور روشن مي موند و مانيتور هيچ تصويري نداشت و من مجبور ميشدم چندين بار reset كنم يا كلا سيستم رو خاموش كنم بعد اونوقت سيستم POST رو انجام ميداد و دوباره بر ميگشت . اين يك نمونه از مواقعي بود كه اين مساله پيش مي اومد .

ولي الان فقط زماني كه ميخوام اوركلاك كنم اين مسئله پيش مياد و موقعيتهاي ديگه هنوز پيش نيومده كه ببينم اين مسئله اتفاق مي افته يا نه .

باطري رو در ميارم و دوباره تست ميكنم ببينم چي ميشه .
تشكر از راهنماييت

hamid2006gh
05-08-2008, 13:56
بله از طريق ويندوز آپديت كردم و 2 دقيقه هم از برق جدا كردم . فقط فكر كنم تنظيمات رو قبل از آپديت default نكردم .

قبلا تو حالتهاي ديگه اي هم اين مشكل پيش مي اومد مثلا قبلا وقتي first boot رو اشتباه انتخاب ميكردم و دوباره ريستارت ميكردم اين مشكل پيش مي اومد و سيستم همونطور روشن مي موند و مانيتور هيچ تصويري نداشت و من مجبور ميشدم چندين بار reset كنم يا كلا سيستم رو خاموش كنم بعد اونوقت سيستم POST رو انجام ميداد و دوباره بر ميگشت . اين يك نمونه از مواقعي بود كه اين مساله پيش مي اومد .

ولي الان فقط زماني كه ميخوام اوركلاك كنم اين مسئله پيش مياد و موقعيتهاي ديگه هنوز پيش نيومده كه ببينم اين مسئله اتفاق مي افته يا نه .

تشكر از راهنماييت

ما منتظر جواب شما هستيم آقاي موسوي:20::20:

Mahdi_Moosavi
05-08-2008, 14:30

تشكر از راهنماييت

مشکل خیلی عجیبیه .. تا الان برخورد نکردم . حتی وقتی فقط 10mhz هم oc میکنی این مشکل پیش میاد ؟

مشکل قبلیت هم ربطی به مشکل جدیدت نداره ، ازنظر من . وقتی سیستم تصویر نمیده ، چراغ مونیتور روشن میشه یا نه ؟

sinaset
05-08-2008, 14:58
مشکل خیلی عجیبیه .. تا الان برخورد نکردم . حتی وقتی فقط 10mhz هم oc میکنی این مشکل پیش میاد ؟

مشکل قبلیت هم ربطی به مشکل جدیدت نداره ، ازنظر من . وقتی سیستم تصویر نمیده ، چراغ مونیتور روشن میشه یا نه ؟
سلام مهدی
من فکر کنم این یک علامت است..
مثلان من وقتی سیستم رو اورکلاک می کنم و دکمه F10 رو می زنم سیستم خاموش می شه و بعد از چند ثانیه روشنه می شه و در صورتی که اورکلاک درست باشه بدون مشکل باشه میره تویه ویندوز وگرنه باید دکمه پاور رو یه بار خاموش و روشن کنم و بعد از بالا اومدن به صورت داس می نویسیه که اشکال از کجاست
مثلان مال من رو که حدود 8 تا 10 بار اینطوری می شود می نوشت اشکال در پروفایل اورکلاک ( به خارجی)..
ولی هر وقت مشکلی در اورکلاک نبود بعد از زدن کلید F10 سیستم بعد از چند ثانیه خاموش شودن روشن می شود و به ویندوز میرفت...
معمولان هر وقت بد اورکلاک بشه ولتاژ ها کم باشه یا بعضی چیزی ها رو الکی اورکنیم ویا...
چنین اتفاقی می افته:20:
ممنون و خدا حافظ

vivid806
05-08-2008, 16:13
من با 2 مین بورد Asus که داشتم همین مشکل رو داشتم مدتهای مدید همون اول که روشن میکردم بعد از 2 ثانیه که روشن میکردم باید کلیک رستارت رو هم میزدم تا ویندوز بالا بیاد هنوز هم همین مشکل رو دارم
من هم روی 25% اور دارم همیشه

hamid2006gh
06-08-2008, 11:41

بله چراغ مانيتور روشن ميشه . ولي post انجام نميشه و هيچ بوقي از مادربورد شنيده نميشه .و براي برگردوندن سيستم بعضي مواقع كليد ريست رو چند بار ميزنم تا يكبار رستارت بشه بعضي مواقع سيستم رو كلا خاموش ميكنم دوباره روشن ميكنم بعضي وقتها هم كليد f8 رو كه ميزنم تا سيستم مراحل پست رو انجام بده و برگرده . نميدونم مشكل از كجاست . برا همين ديگه سراغ اور نميرم . دوستان اگه كسي ميدونه مشكل چيه راهنمايي كنه .

سلام مهدی
من فکر کنم این یک علامت است..
مثلان من وقتی سیستم رو اورکلاک می کنم و دکمه F10 رو می زنم سیستم خاموش می شه و بعد از چند ثانیه روشنه می شه و در صورتی که اورکلاک درست باشه بدون مشکل باشه میره تویه ویندوز وگرنه باید دکمه پاور رو یه بار خاموش و روشن کنم و بعد از بالا اومدن به صورت داس می نویسیه که اشکال از کجاست
مثلان مال من رو که حدود 8 تا 10 بار اینطوری می شود می نوشت اشکال در پروفایل اورکلاک ( به خارجی)..
ولی هر وقت مشکلی در اورکلاک نبود بعد از زدن کلید F10 سیستم بعد از چند ثانیه خاموش شودن روشن می شود و به ویندوز میرفت...
معمولان هر وقت بد اورکلاک بشه ولتاژ ها کم باشه یا بعضی چیزی ها رو الکی اورکنیم ویا...
چنین اتفاقی می افته:20:
ممنون و خدا حافظ
اون حالتي كه سيستم خاموش ميشه براي من هم پيش مياد .يه جا خوندم كه براي stable شدن كلاك ها و ولتاژهاست . خوب ولي نميدونم كه چرا تو فقط مادربوردهاي سري p5k ايسوس اينطوري هست و تو مادربوردهاي ديگه من نديدم .

من با 2 مین بورد Asus که داشتم همین مشکل رو داشتم مدتهای مدید همون اول که روشن میکردم بعد از 2 ثانیه که روشن میکردم باید کلیک رستارت رو هم میزدم تا ویندوز بالا بیاد هنوز هم همین مشکل رو دارم
من هم روی 25% اور دارم همیشه

سيستم شما هم مراحل پست رو انجام نميده؟

vivid806
06-08-2008, 14:08
منظور شما رو از مراحل پست متوجه نمیشم؟ خوب من هر بار بخواهم سیستم رو روشن کنم اگر بعد از زدن دکمه Turn On دکمه رستارت رو نزنم اولاً که خیلی طول میکشه تا از همون صفحه اول ویندوز جلوتر بره و ثانیاً که یکی از هاردها رو نمیشناسه
اما اگر بلافاصله بعد از روشن کردن دکمه رستارت رو بزنم سیستم بدون مشکل بالا میاد

gamekhor2007
07-08-2008, 08:25
من میخوام CPU رو اورکلاک کنم.AMD Dual core 4800 هست.با چه برنامه ای میتونم و تا چقدر میشه اورکلاکش کنم

hamid2006gh
07-08-2008, 08:57
منظور شما رو از مراحل پست متوجه نمیشم؟ خوب من هر بار بخواهم سیستم رو روشن کنم اگر بعد از زدن دکمه Turn On دکمه رستارت رو نزنم اولاً که خیلی طول میکشه تا از همون صفحه اول ویندوز جلوتر بره و ثانیاً که یکی از هاردها رو نمیشناسه
اما اگر بلافاصله بعد از روشن کردن دکمه رستارت رو بزنم سیستم بدون مشکل بالا میاد

منظور از power on self test ,post هست كه بايوس بعد از زدن كليد پاور روي كيس انجام ميده و تمام قطعات سخت افزاري رو چك ميكنه و در صورتي كه اشكالي در قطعات پيدا نكنه يه بوق كوچيك ميزنه و درصورتي كه يكي از قطعات سخت افزار مشكل داشته باشه با توجه به قطعه مشكلدار و با توجه به نوع بايوس بوق هاي متفاوتي ميزنه .

در مورد سيستم من بعضي مواقع با تغيير تنظيمات در بايوس اين مشكل پيش مياد و همونطوري كه گفتم مراحل پست انجام نميشه و صفحه مانيتور هيچ چيز رو نشون نميده و به اون صفحه اول ويندوز هم كه شما ميگي نميرسه .و بايد چندين بار ريست رو بزنم يا كلا سيستم رو چندين بار خاموش كنم تا بالاخره يه بار سيستم بالا بياد . حتي با clear Cmos هم سيستم برنميگرده .

shahab_blaster
07-08-2008, 09:56
من میخوام CPU رو اورکلاک کنم.AMD Dual core 4800 هست.با چه برنامه ای میتونم و تا چقدر میشه اورکلاکش کنم
شما مدل دقيق مادربورد و رم و پاورت رو بزار تا بد راهنماييت كنن

gamekhor2007
07-08-2008, 10:48
شما مدل دقيق مادربورد و رم و پاورت رو بزار تا بد راهنماييت كنن

main: GiGabyte MA69G-S3H

RAM:2 GIG

Powre:300 W Redmax

با برنامه Easytune5 تا 2800 فرکانس رو بردم بالا

alborz_k
07-08-2008, 15:20
سلام دوستان. من سیستمی با مشخصات زیر دارم.
intel core 2 dou e8200
asus p5q
2*1 gb cruciall ballistix
ati radeon hd 4850
و دمای پردازنده من همیشه بین 40 تا 45 درجه هست. این دما طبیعیه؟
و سیستمم هم تو اورکلاک پایدار نیست . (نسخه ی بایوسم 0506 هست)
چه کار می تونم بکنم؟

bynam
08-08-2008, 04:22
باسلام من چند روزی است که سیستم جدیدم رو خریده ام در طول مدتی که در مورد خرید ان تحقیق میکردم متوجه شدم که اور کلاک خیلی مورد توجه بوده وبسیار مورد استفاده میباشد اما من در این زمینه اشنایی خیلی کمی فقط در حد خواندن مطالب پستها دارم خواهش میکنم اگر ممکن است به من اموزش دهید برای اور کلاک سیستمم البته تا حد مطلوب وبدون ریسک چه کار باید بکنم من از فن خاصی استفاده نمیکنم فقط موقع بستن یک فن کوچک در پشت کیس اضافه کردم مشخصات سیستم من به شرح زیر است سی پی یو E7200 گرافیک4850 4عدد رم یک گیگ پاتریوت باس800 پاور 530 گرین مین Biostar Tp35d2-a7 Se

alborz_k
08-08-2008, 13:11
سلام دوستان. من سیستمی با مشخصات زیر دارم.
intel core 2 dou e8200
asus p5q
2*1 gb cruciall ballistix
ati radeon hd 4850
و دمای پردازنده من همیشه بین 40 تا 45 درجه هست. این دما طبیعیه؟
و سیستمم هم تو اورکلاک پایدار نیست . (نسخه ی بایوسم 0506 هست)
چه کار می تونم بکنم؟

در ضمن وقتی نرم افزار orthos یک ربع کار می کنه دمای پردازنده به 63 درجه می رسه:41:

Lord_theOne
08-08-2008, 13:50
alborz_k دوست عزيز پاورت چي هست؟ و فكر كنم از مادربرد باشد شما ولتاژ هم دست كاري مي كني؟

[bynam] سيستمه خوبي داري اما پاورت جالب نيست 530 براي گرافيكي كه داري جالب نيست بهتر بود 580 مي گرفتي
خوب دركل براي اوركلاك كردن سيستمه خوبي داري مشكلي نداري
توي چند صفحه اول نكات خوبي نوشته شده اونها رو مطالعه كن جايي گير كردي بگو

alborz_k
08-08-2008, 20:35
alborz_k دوست عزيز پاورت چي هست؟ و فكر كنم از مادربرد باشد شما ولتاژ هم دست كاري مي كني؟

[bynam] سيستمه خوبي داري اما پاورت جالب نيست 530 براي گرافيكي كه داري جالب نيست بهتر بود 580 مي گرفتي
خوب دركل براي اوركلاك كردن سيستمه خوبي داري مشكلي نداري
توي چند صفحه اول نكات خوبي نوشته شده اونها رو مطالعه كن جايي گير كردي بگو
سلام. ممنون از توجه ات. پاورم گرینه. ولتاژ ها رو حالت auto هستن.(ولتاژ پردازنده 1.125 هست)
امروز بدون دستکاری کردن ولتاز ها سیستم رو تا 3.2 گیگاهرتز اورکلاک کردم سیستم پایدار بود ولی تو تست استرس دمای پردازنده به 70 رسید.(دما رو باcoretemp انذازه گرفتم) مجبور شدم تنظیمات بایوس رو به حالت default برگندونم. با عرض شرمندگی چند تا سوال دارم
1- حداکثر دمای قابل تحمل e8200 و حداکثر ولتاز قابل تحملش چه قدره؟(نمی خوام آسیب برسونم)
2_حداکثر دمای قابل تحمل پل شمالی و حداکثر ولتاژ قابل تحملش چه قدره؟
3-رم من cl4 هست. ولی تو بایوس زمان تاخیر رو5-5-5-18 نوشته. چه کارش کنم؟به صورت manual تنظیمش کنم؟
ممنون

Lord_theOne
09-08-2008, 03:46
1- حداكثر... خوب كاري به دما نداشته باش كه كي مي سوزه كار به بازدهيش داشته باش كه در دماي 70 درجه بازدهي ندارد CPU دما بايد زير 50 باشد خمير سيليكن زدي؟ HeatSink را در بيار دوباره با دقت نصبش كن
2- ولتاژ بدردت نمي خوره بدون ولتاژ داره مي تركه چون شما سيستم خنك كننده نداري
3- بله مي توني Manual تنظيمش كني شايد دوتا رم جور با جور داري
اوركلاك هم به رم خيلي بستگي دارد به نوعش

gamekhor2007
09-08-2008, 08:02

کسی برای اورکلاک کردن جوابه مارو نمیده

alborz_k
09-08-2008, 12:55
1- حداكثر... خوب كاري به دما نداشته باش كه كي مي سوزه كار به بازدهيش داشته باش كه در دماي 70 درجه بازدهي ندارد CPU دما بايد زير 50 باشد خمير سيليكن زدي؟ HeatSink را در بيار دوباره با دقت نصبش كن
2- ولتاژ بدردت نمي خوره بدون ولتاژ داره مي تركه چون شما سيستم خنك كننده نداري
3- بله مي توني Manual تنظيمش كني شايد دوتا رم جور با جور داري
اوركلاك هم به رم خيلي بستگي دارد به نوعش

سلام . خمیر سیلیکن نزدم.(خورش دلشت) ممکنه کم باشه؟
فن رو خوب بستم(4 بار چکش کردم)
البته بار اول بد بسته بودمش که دمای سی پی یو به 100 رسیده بود و کامپیوتر بوق بوق می کرد:27::31::20:
رم هام یک جورن. (crucial ballhstix) البته در ولتاژ 2.1 ولت با تایمینگ 5-5-5-18 تا 1066 اورکلاکش کردم که کاملأ پایدار بود. ولی در فرکانس 1111 (ولتاژ2.36)orthos ،ایرور می داد.

Benygh
09-08-2008, 13:43
م هام یک جورن. (crucial ballhstix) البته در ولتاژ 2.1 ولت با تایمینگ 5-5-5-18 تا 1066 اورکلاکش کردم که کاملأ پایدار بود. ولی در فرکانس 1111 (ولتاژ2.36)orthos ،ایرور می داد.
رمهای من هم اینه ... تا چند دقیقه ارور رو داد ؟
تو 1066 که پایدار بود چقدر تست کردید ارور نداد ؟ ورژن اورتوس ؟

shahab_blaster
09-08-2008, 16:33

اوركلاك پردازنده هاي AMD خيلي سخت تر هست نسبت به اينتل و شما براي پايداري بايد چند قسمت رو تغيير بديد
اول ببين بايوس مادربوردت قابليت اوركلاك رو داره
برو تو بايوس و ببين JUMPER FREE CONFIGURATION رو داره اگه داشت از اونجا اور كني
و اينكه يه مقاله اول همين تاپيك هست حتما بخونش

alborz_k
09-08-2008, 22:54
رمهای من هم اینه ... تا چند دقیقه ارور رو داد ؟
تو 1066 که پایدار بود چقدر تست کردید ارور نداد ؟ ورژن اورتوس ؟

سلام. دقیقه ی دوم eror داد.
1ساعت(تقریبأ)
البته امروز هم تا 1090 مگاهرتز اور کردم، که ارور نداد و کاملأ پایدار بود.
شما تا حالا اور کلاک کردی؟
در ضمن من امروز بایوس کامپیوترم رو اپدیت کردم و حالا دمای پردازنده رو 32 درجه نشون می ده(قبلأ حدو 43 درجه) ولی هنوز نرم افزار coretemp ، دما رو 50 درجه نشون می ده. حالا من کدوم رو باور کنم؟

sinaset
12-08-2008, 20:48
سلام دوستان
چندتا سوال داشتم
مادربورد من asus p5k se است
cpu:intel e8400
خواستم بدونم تا چه مقدار fsb این مادربورد اورکلاک می شه کسی می دونه؟
یه سوالی دیگه هم داشتم خواستم بدونم بعد bus 400 برای ارتقاع بهتره روی چه باسی bus تنظیم بشه؟
الان سرعت من 3600 گیگ و fsb 1600 و باس 400 خواستم بدونم بیشتر از باید ولتاژ روی چند تنظیم بشه
الان رویه 1.350 است
:10::11:

Mahdi_Moosavi
12-08-2008, 21:04
سلام دوستان
چندتا سوال داشتم
مادربورد من asus p5k se است
cpu:intel e8400
خواستم بدونم تا چه مقدار fsb این مادربورد اورکلاک می شه کسی می دونه؟
یه سوالی دیگه هم داشتم خواستم بدونم بعد bus 400 برای ارتقاع بهتره روی چه باسی bus تنظیم بشه؟
الان سرعت من 3600 گیگ و fsb 1600 و باس 400 خواستم بدونم بیشتر از باید ولتاژ روی چند تنظیم بشه
الان رویه 1.350 است
:10::11:

بیشتر از این FSB دیگه پایداری کامل نداری . ولتاژ هم زیاده ! ولتاژ CPU رو هم بزار رو AUTO .

sinaset
13-08-2008, 14:05
بیشتر از این FSB دیگه پایداری کامل نداری . ولتاژ هم زیاده ! ولتاژ CPU رو هم بزار رو AUTO .
سلام مهدی جان
کاملان حق با شماست
قبلان تست کرده بودم بالاتر از دیگه پایدار نیست
مهدی یه سوال دارم
چرا رم باس 1066 رو ساپورت نمی کنه
یعنی وقتی می زارمش رویه این سیستم بالا نمی یاد
الان روی 961 است با تامینگ 5.5.5.18 روی ولتاژ 2.25 نمی دونی دلیلیش چیه؟:13::11:

sinaset
14-08-2008, 15:33
سلام دوستان
چند سوالی دیگه هم خدمتون داشتم
خواستم بدونم
اون تنظیمات پایین تر از تامنیگ رم در بایوس چیه
اونی که نوشته "بوستر" بدرد چی می خوره؟ مال من تا 3 درجه می ره ..
یه سوال دیگه هم داشتم
خواستم بدونم می شه بدون این که fsb رو افزایش بدم سرعت هسته رو افزایش بدم؟
چنین کاری ممکن است؟:20:

hamid2006gh
14-08-2008, 17:16
خوب اين هم اور دوباره سيستم من بعد از آپديت بايوس :
E6750
Asus p5k-E

فقط دو تا مشكل هست :
1. من Vcor رو تو ستاپ دستي رو 1.325 تنظيم كردم ولي اينجا ميبينيد كه 1.27 هست و ثابت هم نيست و تو همين حول وحوش متغيره دليلش چيه ؟ كسي ميدونه ؟

2. از وقتي بايوس رو آپديت كردم گاهي اوقات Pc prob دماي cpu و MB رو بالاي 200 درجه نشون ميده .البته ميدونم كه اشتباه هست ولي ميخواستم بدونم كه مشكل از كجاست ؟

در ضمن دما بعد از 30 دقيقه تست با Orthos از 58 بالاتر نرفت .
با تشكر لطفا نظرتون رو بگيد .

Mahdi_Moosavi
14-08-2008, 17:34
E6750
Asus p5k-E

فقط دو تا مشكل هست :
1. من Vcor رو تو ستاپ دستي رو 1.325 تنظيم كردم ولي اينجا ميبينيد كه 1.27 هست و ثابت هم نيست و تو همين حول وحوش متغيره دليلش چيه ؟ كسي ميدونه ؟

2. از وقتي بايوس رو آپديت كردم گاهي اوقات Pc prob دماي cpu و MB رو بالاي 200 درجه نشون ميده .البته ميدونم كه اشتباه هست ولي ميخواستم بدونم كه مشكل از كجاست ؟

بسیار عالی .

در مورد سوال اول که کاملا عادیه ! این عمل به خاطر Vdrop پردازنده های اینتل هست ! قسمتیش هم تکنولوژی های ASUS هست که برای حفظ پایداری ، در دماهای مختلف ، ولتاژ های مختلف به پردازنده اعمال میکنه .

مشکل دوم هم با نصب ورژن جدید برنامه حل میشه .

دما هم عالیه . در کل الان Profile OC خوبی داری .

vivid806
14-08-2008, 22:52
سلام آقا مهدی

منم یکم تشویق کن :10:

من نهایت اور که تونستم انجام بدم با سیستم زیر عکسشو گذاشتم
AMD Athlon 64bit 3200
Asus A8N5X (Nforce4 Chip)
1.5Gig DDR

و با بالا بردن FSB و پایین آوردن ضریب ملتی پلیر به این صورت

متشکرم :11::10:

PCminister
15-08-2008, 00:50
E6750
Asus p5k-E

فقط دو تا مشكل هست :

خنک کنندتون چیه دوست عزیز؟

به نظر من ولتاژ برای این فرکانس خیلی خوبه ضمن اینکه میشه به صورت 24/7 ازش استفاده کرد!

در مورد دما:

من این مشکلو در IX38 QuadGT هم دیدم. زیاد نگران نباشید!

با تشکر

Mahdi_Moosavi
15-08-2008, 01:37

به نظر من ولتاژ برای این فرکانس خیلی خوبه ضمن اینکه میشه به صورت 24/7 ازش استفاده کرد!

در مورد دما:

با تشکر

عماد جان ، از مادربوردی مثل ASUS P5K-E ، همچین چیزی بعید نیست .

Mahdi_Moosavi
15-08-2008, 01:40
سلام آقا مهدی

منم یکم تشویق کن :10:

من نهایت اور که تونستم انجام بدم با سیستم زیر عکسشو گذاشتم
AMD Athlon 64bit 3200
Asus A8N5X (Nforce4 Chip)
1.5Gig DDR

و با بالا بردن FSB و پایین آوردن ضریب ملتی پلیر به این صورت

متشکرم :11::10:

کار شما هم عالیه ! بنده تجربه اورکلاک Athlon 64 رو داشتم ، می دونم چه قدر مشکله ! در هر حال رکورد خوبی هست .

شما برای استفاده دائم چه پروفایلی رو استفاده میکنی ؟

PCminister
15-08-2008, 01:41
عماد جان ، از مادربوردی مثل ASUS P5K-E ، همچین چیزی بعید نیست .

یعنی به نظر شما با خنک کننده Stock هم میشه به چنین نتایجی رسید؟

البته به نظر من هم این مادربرد از بهترین بردهای Asus هست که برای P35 عرضه شده!

با تشکر

Mahdi_Moosavi
15-08-2008, 01:54
یعنی به نظر شما با خنک کننده Stock هم میشه به چنین نتایجی رسید؟

البته به نظر من هم این مادربرد از بهترین بردهای Asus هست که برای P35 عرضه شده!

با تشکر

خب در حال حاضر این پردازنده فقط 20 درصد اورکلاک شده ! این مقدار نیاز به ولتاژ زیاد نداره ! همون 1.3v میتونه کافی باشه . از اون گذشته با این مقدار اورکلاک معمولا اختلاف دمایی زیادی با حالت Default دیده نمیشه .

E2
15-08-2008, 03:39
با سلام به شما دوستان عزیز آقا من میخام over کنم راهنمایی میخام مشخصات سیستمم رو میگم میخام کمک کنید تا اون جایی که میشه با حال ترش کنم ولی مشکلی پیش نیاد ولی دارم میگم خفن ترش کنم تا جایی که میشه

CPU:Intel Core 2 Dua E4600
ram:3 ta 1gig kingeston
Manbord:P35-DS3L

پاورم 400 هست ولی اگه نیاز داشته باشه تا 700 هم میده حالا دیگه شما استادین راهنمایی کنیدهر چی خفن تر بشه بهتر البته میخام گرافیکن over کنم اونم GT 8600 1024mb هست که اون بحث جداگانه و تاپیک دیگه ای داره مرسی خدانگهدار

اینم عکس گفتم شاید لازم بشه:

E2
15-08-2008, 04:20
راستی یکم جستجو کردم تو سایت های خارجی اینو گیر آوردم ببینید چیه میشه اجرا کرد؟؟؟

Use Cpu-z it's free.

I can give you some basic settings.
You say you have DDR2 800 which runs ar 400mhz.
Your cpu Freq is 200mhz
The multiplier is 11x
11x 200mhz = 2.2ghz which is your defualt processor speed.
The FSB is 800mhz quad pump 4 x 200mhz = 800mhz
What you need to do is get the FSB:DRAM Ratio @ 1:1
Raise the Cpu Freq to 275mhz x 11 mutiplier = 3ghz
Lower the Ram Freq to 275mhz as well.
This will give you a DRAM:FSB of 1:1 and an overclock of 3ghz.Use Cpu-z it's free.

@shahram@
15-08-2008, 16:53
با سلام من یک مادر برد گیگابایت 865 دارم و سی پی یو 3000 فول کش و یک گیگ رم
میخام سی پی یو و مادر برد رو اورکلاک کنم اگه امکان داره یک مقاله رو در این مورد به من معرفی کنید با تشکر

shahab_blaster
15-08-2008, 19:05
با سلام من یک مادر برد گیگابایت 865 دارم و سی پی یو 3000 فول کش و یک گیگ رم
میخام سی پی یو و مادر برد رو اورکلاک کنم اگه امکان داره یک مقاله رو در این مورد به من معرفی کنید با تشکر
اگر به اول همين تاپيك مراجعه كني ميتوني اطلاعاتي كه مي خواي رو پيدا كني

PCminister
15-08-2008, 21:54
راستی یکم جستجو کردم تو سایت های خارجی اینو گیر آوردم ببینید چیه میشه اجرا کرد؟؟؟

Use Cpu-z it's free.

I can give you some basic settings.
You say you have DDR2 800 which runs ar 400mhz.
Your cpu Freq is 200mhz
The multiplier is 11x
11x 200mhz = 2.2ghz which is your defualt processor speed.
The FSB is 800mhz quad pump 4 x 200mhz = 800mhz
What you need to do is get the FSB:DRAM Ratio @ 1:1
Raise the Cpu Freq to 275mhz x 11 mutiplier = 3ghz
Lower the Ram Freq to 275mhz as well.
This will give you a DRAM:FSB of 1:1 and an overclock of 3ghz.Use Cpu-z it's free.

به نظر میرسه مشخصاتی که شما بدست آوردین بیشتر به E4500 میخوره تا E4600 چون ضریب پردازنده شما روی 12 قفل شده.

با ولتاژ 1.456 و فرکانس 3GHz من با E4500 به پایداری کامل رسیدم با همین برد شما، البته من از Hyper212 برای خنک کردن پردازنده استفاده کردم.

باتشکر

E2
16-08-2008, 01:21
سلام

آقا منم یه OC کردم حالا نمیدونم علان که سرعت پی سی بد نیست آیا این بهترم میتونم بکنم؟ اگه آره بگید که چه قسمت هایی رو باید چی بزنم مرسی

E2
16-08-2008, 02:10
سلام
این مقایسه که بدست آوردم قبل و بعد از oc خودتون ببینید و این هم تنظیماتی هست که تو Bios زدم این ها رو بینید و راهنمایی کنید که میتونم بهتر از اینم هم بکنم PC م رو یا نه اگه نمیشه کجا ها رو باید دستکاری کنم و در چه قسمت هایی چه مواردی رو استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید

aliani
16-08-2008, 12:40
سلام دوستان يه سوال داشتم:
ميخواستم بپرسم آيا ميشه با ايتفاده از over clock ( يا روش ديگه اي) كارايي سيپيو رو پايين آورد يا اينكه مثلا يكي از هسته هاي اونو از كار انداخت ؟ :دي
من سيپيوم 3.4 dual core پنتيوم دي هست كه مصرف پاورش بسيار زياد هست يعني تا 250 هم ميره . ميخواستم يه جوري مصرفش رو پايين بيارم آيا امكان پذير هست ؟

ممنون

hamid2006gh
16-08-2008, 15:55
بسیار عالی .

در مورد سوال اول که کاملا عادیه ! این عمل به خاطر Vdrop پردازنده های اینتل هست ! قسمتیش هم تکنولوژی های ASUS هست که برای حفظ پایداری ، در دماهای مختلف ، ولتاژ های مختلف به پردازنده اعمال میکنه .

مشکل دوم هم با نصب ورژن جدید برنامه حل میشه .

دما هم عالیه . در کل الان Profile OC خوبی داری .

با تشکر از مهدی آقا موسوی
در مورد vdrop یعنی با وجود اینکه ما setup رو دستی تنظیم میکنیم باز هم ولتاژ تغییر میکنه ؟
من این مسئله رو در مورد تنظیم تایمینگ رم ها هم دیده بودم که بعضی از دوستان تایمینگ رم ها رو بصورت دستی تنظیم میکردند و بعد cpu-z تایمینگ ها متفاوت از تنظیمات نشون میداد .

یه سوال دیگه: رم ها رو میتونم اور کنم ؟ چون فکر میکنم رم های خوبی برای اور داشته باشم :OCZ platinum

در مورد دما:

با تشکر

خنک کننده فن باکس cpu هست .
در مورد ولتاژ هم میشه بیشتر توضیح بدی دوست عزیز اون 24/7 چیه ؟
با تشکر

mhaf
16-08-2008, 17:01
سلام
این مقایسه که بدست آوردم قبل و بعد از oc خودتون ببینید و این هم تنظیماتی هست که تو Bios زدم این ها رو بینید و راهنمایی کنید که میتونم بهتر از اینم هم بکنم PC م رو یا نه اگه نمیشه کجا ها رو باید دستکاری کنم و در چه قسمت هایی چه مواردی رو استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید

عالیه!
فکر نکنم از این بهتر بتونی.

PCminister
16-08-2008, 18:58
با تشکر از مهدی آقا موسوی
در مورد vdrop یعنی با وجود اینکه ما setup رو دستی تنظیم میکنیم باز هم ولتاژ تغییر میکنه ؟
من این مسئله رو در مورد تنظیم تایمینگ رم ها هم دیده بودم که بعضی از دوستان تایمینگ رم ها رو بصورت دستی تنظیم میکردند و بعد cpu-z تایمینگ ها متفاوت از تنظیمات نشون میداد .

یه سوال دیگه: رم ها رو میتونم اور کنم ؟ چون فکر میکنم رم های خوبی برای اور داشته باشم :OCZ platinum

خنک کننده فن باکس cpu هست .
در مورد ولتاژ هم میشه بیشتر توضیح بدی دوست عزیز اون 24/7 چیه ؟
با تشکر

در مورد OCZ platinum :

من باهاشون کار کردم! به نظر من میتونین روش حساب کنین رم واقعا خوبیه!

اون 24/7 هم یعنی استفاده به صورت همیشگی (24 ساعته در 7 روز هفته! یه اصطلاح هست ربطی به OC نداره!)

E2 عزیز FSB بالا زیاد بهتون کمکی نمیکنه! سعی کنید سیستم را در باسهای پایینتر در همین فرکانس پایدار کنید! در ضمن به نظر من بهتره ولتاژدهی را خودتون انجام بدین چون میتونین با اعمال ولتاژهای پایینتر به پایداری برسین که باعث کاهش حرارت تولیدی توسط پردازنده میشه.

راستی هنوز خنک کننده پردازنده را نگفتین چیه؟!:20:

با تشکر

takotok
16-08-2008, 19:19
سلام

من نمی خواهم رم هام را اورکلاک کنم.فقط می خواهم سی پی یو ام را اور کنم . اورش هم کامل بی خطر باشه .ممکن هست ؟ و بدرد هم می خورد؟

من e2180 دارم . چه مقدار اور بی خطر است؟

PCminister
16-08-2008, 19:29
سلام

من نمی خواهم رم هام را اورکلاک کنم.فقط می خواهم سی پی یو ام را اور کنم . اورش هم کامل بی خطر باشه .ممکن هست ؟ و بدرد هم می خورد؟

من e2180 دارم . چه مقدار اور بی خطر است؟

من e2180 را اور کردم! با اور کردنش میتونین افزایش کارایی را بطور محسوس داشته باشین!

اگر خنک کننده مناسب داشته باشین میتونین روی فرکانس 3Ghz حساب کنید به شرطی که ولتاژ از 1.45 بیشتر نشه (برای پردازنده)!

با تشکر

takotok
16-08-2008, 21:53
سلام

این نرم افزار در cd مادربوردم بود.

با این می شه اور کلاک کرد؟

ایا خودش ولتاژ رو تغییر می ده؟ و اینجا فقط یک گزینه برای بالا بردن هست ... همین یکی کافیه ؟ بقیه گزینه ها چطوری بالا می روند؟

Lord_theOne
16-08-2008, 22:41
ببين زير نوشته Foxcone نوشته CPU. Frequnce. Voltage. Fan روي هر كدوم كليك كني گزينه هايي پايينش فعال مي شود و مي توني تغييراتي را انجام بدي و دست به ولتاژ هم نزن بهتره فعلا

takotok
16-08-2008, 23:19
سلام

نرم افزار ... فقط خراب کاری کرد... بعدا مفصل می گم...

من از صفحه های ست اپ بایوسم عکس گرفتم...

اگه می شه بفرمایید این اعداد رو چند بزارم تا هم اور خوبی باشه هم پایدار و 100% بی خطر...

خیلی خیلی ممنون می شم ...

فقط همین چند تا بودن که وقتی مانوال کردم قابل تغییر شدند

وقتی گزینه cpu vltage regulateor رو زدم این امد...

و این ...

و این ...

وقتی گزینه Dram configuration را press enter کردم این صفحه امد که گفتم شاید لازم باشه

خواهش می کنم بفرمایید کدام اعداد را چه میزان تغییر بدهم

با سپاس فراوان

hamid2006gh
17-08-2008, 10:43
در مورد OCZ platinum :

اون 24/7 هم یعنی استفاده به صورت همیشگی (24 ساعته در 7 روز هفته! یه اصطلاح هست ربطی به OC نداره!)

ممنون از راهنماییت
میشه برای شروع بگی از کجا شروع کنم یا اگه راهنمایی مقاله ای چیزی داری برای اور رم برام بذار

با تشکر

hamid2006gh
17-08-2008, 10:49
در مورد OCZ platinum :

ممنون از راهنماییت
میشه برای شروع بگی از کجا شروع کنم یا اگه راهنمایی مقاله ای چیزی داری برای اور رم برام بذار

با تشکر

aliani
17-08-2008, 12:33
سلام دوستان يه سوال داشتم:
ميخواستم بپرسم آيا ميشه با ايتفاده از over clock ( يا روش ديگه اي) كارايي سيپيو رو پايين آورد يا اينكه مثلا يكي از هسته هاي اونو از كار انداخت ؟ :دي
من سيپيوم 3.4 dual core پنتيوم دي هست كه مصرف پاورش بسيار زياد هست يعني تا 250 هم ميره . ميخواستم يه جوري مصرفش رو پايين بيارم آيا امكان پذير هست ؟

ممنون

اساتيد لطفا كمك كنند

takotok
17-08-2008, 16:14
سلام

سلام

من cpu clock رو روی 220 می گذارم سیستم رو خاموش می کنم روشن می شه اما هیچی بالا نمیاد و مجبور می شم باطری در بیارم ...

210 و 215 بالا میاد ولی بیشتر هر چی بگین گذاشتم ما بالا نیومد...؟

راستی چرا ست اپ من این شکلی هست مگه نباید تنظیم fsb داشته باشه اما هیچ جاش نیست

shahab_blaster
17-08-2008, 16:29
اساتيد لطفا كمك كنند
برو تو بايوس و ضريب مولتي رو بيار پائين تا فركانس كمتر شه multiplier منظورم هست

shahab_blaster
17-08-2008, 16:33
سلام

سلام

من cpu clock رو روی 220 می گذارم سیستم رو خاموش می کنم روشن می شه اما هیچی بالا نمیاد و مجبور می شم باطری در بیارم ...

210 و 215 بالا میاد ولی بیشتر هر چی بگین گذاشتم ما بالا نیومد...؟

راستی چرا ست اپ من این شکلی هست مگه نباید تنظیم fsb داشته باشه اما هیچ جاش نیست
fsb رو كه شما نميتوني دستي تغيير بدي با بالا بردن فركانس اونم بالاتر ميره
احتمال داره سيستم شما تو كلاك 220 نياز به دادن ولتاژ داشته باشه از استاد بپرسي بهتره اون نظرش دقيقتر هست و مطمئن تر از ما

takotok
17-08-2008, 17:59
fsb رو كه شما نميتوني دستي تغيير بدي با بالا بردن فركانس اونم بالاتر ميره
احتمال داره سيستم شما تو كلاك 220 نياز به دادن ولتاژ داشته باشه از استاد بپرسي بهتره اون نظرش دقيقتر هست و مطمئن تر از ما

سلام

خودش STEP 1 و 2 و 3 داره و خودش ولتاژ ها رو بالا می بره اما بازم رو STEP 2 که 220 هست چیزی بالا نمیاد و مجبور میشم باطری رو دربیارم

ایا اگه زیاد باطری دربیارم ضرر داره...؟؟
از صبح تا حالا یه 20 ،30 باری باطری در اوردم . خیلی خسته شدم ... لطفا کمک کنید .
ببخشید استاد کیه ؟

E2
17-08-2008, 19:17
با سلام
خیلی ممنون از دوستانی نظر دادن والا خنک کننده فکر کنم فن کولر باشه نمیدونم دقیق یارو pc بست خودش یدونه از اینا گذاشت روش دمای CPU قبل OC 35 بود در خفن ترین حالت علان بعد از OC در خفن ترین حالت 45 هست راستی دوست عزیز من متوجه نشدم اگه میشه لطف کن و بگو که برای خفن تر کردنش کدام قسمت های که در عکس زیر هست رو دستکاری کنم؟؟؟ کجا ها رو و چه چیزی به جاش وارد کنم لطفا کامل توضیح دهید در مورد ولتاژ هم من گذاشتم روی خودکار به نظر شما برای بهتر شدن و پیاداری و خنک تر شدن اگه ولتاژ رو بگذارم روی دستی چه قسمت هایی رو تغییر بدم منظورم اینه که ولتاژ فلان رو از روی Normal بگذارم روی چه لطفا راهنمایی کنید مرسی من بیشتر میخام تا جایی که بشه خفن کنم و هر چی عالی تر بهتر و اینکه سیستم پایدار باشه دما هم زیاد مهم نیست ولی اگه کم هم باشه بدم نمیاد باز هم تشکر میکنم
یا علی

Mahdi_Moosavi
17-08-2008, 20:35
سلام

خودش STEP 1 و 2 و 3 داره و خودش ولتاژ ها رو بالا می بره اما بازم رو STEP 2 که 220 هست چیزی بالا نمیاد و مجبور میشم باطری رو دربیارم

ایا اگه زیاد باطری دربیارم ضرر داره...؟؟
از صبح تا حالا یه 20 ،30 باری باطری در اوردم . خیلی خسته شدم ... لطفا کمک کنید .

اینطور نمیشه ! ابتدا شما ورژن bios مادربوردت رو چک کن ! در صورت قدیمی بودن ، آپدیتش کن . اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آموزش آپدیت bios مادربورد های فاکسکان موجوده .

در مرحله بعد ، برنامه CPU-Z ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو دانلود کن و از تب های CPU , Mainboard , Memory و SPD شات بزار .

بعد از این کار یه تست 30 دقیقه ای با تست Blend برنامه Orthos ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بگیر و از حداکثر دما ، توسط برنامه کاربردی خود مادربورد ( Foxone ) شات بگیر و اینجا قرار بده .

ببخشید استاد کیه ؟

اینجا استاد نداریم !

aliani
17-08-2008, 21:07
برو تو بايوس و ضريب مولتي رو بيار پائين تا فركانس كمتر شه multiplier منظورم هستممنون از جوابت
من تو بايوش system memory multiplier رو پيدا كردم (همينه ديگه ؟)كه گزينه هاي زيادي داره .
كدومشون رو بذارم بهتره؟
اينا رو داره :
2.00 2.66 3.33 3.00 4.00 1.50 2.50 و 2.0-
و اينكه ضرري كه نداره تغييرش ؟
ممنون

alborz_k
18-08-2008, 00:45
سلام.
من سیستم زیر رو دارم.
intel core2doe e8200
asus p5q
crucial ballistix cl4
وقتی پردازنده رو تا 3600 مگاهرتز اور کلاک می کنم،و تست orthos می گیرم ، دمای پردازنده به 73 دجه می رسه و دور فن به 2800 دور می رسه،مشکل از کجا می تونه باشه؟(فن خوب بسته شده و خمیر سیلیکون داره و دما رو با coretemp اندازه می گیرم.)

Lord_theOne
18-08-2008, 06:53
ولتاژ استفاده مي كني
بدون ولتاژ اوركلاك كن

alborz_k
18-08-2008, 11:03
ولتاژ استفاده مي كني
بدون ولتاژ اوركلاك كن

سلام.
ولتاژ رو 2.2 بود.
کلأ دماش بالاست در حالت عادی هم هیچوقت از 47 کمتر نمی شه(با نرم افزار coretemp اندازه می گیرم.)(ولتاژ رو 1.08هست).:41:
البته بایوس دما رو 15 درجه کمتر نشون می ده ، ولی نرم افزار coretemp مطمئن تره.

Mahdi_Moosavi
18-08-2008, 11:46
سلام.
من سیستم زیر رو دارم.
intel core2doe e8200
asus p5q
crucial ballistix cl4
وقتی پردازنده رو تا 3600 مگاهرتز اور کلاک می کنم،و تست orthos می گیرم ، دمای پردازنده به 73 دجه می رسه و دور فن به 2800 دور می رسه،مشکل از کجا می تونه باشه؟(فن خوب بسته شده و خمیر سیلیکون داره و دما رو با coretemp اندازه می گیرم.)

Bios رو آپدیت کن و آخرین ورژن ASUS AISuite رو نصب کن .

sinaset
18-08-2008, 12:07
سلام دوستان
چند سوالی دیگه هم خدمتون داشتم
خواستم بدونم
اون تنظیمات پایین تر از تامنیگ رم در بایوس چیه
اونی که نوشته "بوستر" بدرد چی می خوره؟ مال من تا 3 درجه می ره ..
یه سوال دیگه هم داشتم
خواستم بدونم می شه بدون این که fsb رو افزایش بدم سرعت هسته رو افزایش بدم؟
چنین کاری ممکن است؟:20:

چرا رم باس 1066 رو ساپورت نمی کنه(corsir 2*1 dhx)یعنی وقتی می زارمش رویه این سیستم بالا نمی یادالان روی 961 است با تامینگ 5.5.5.18 روی ولتاژ 2.25 نمی دونی دلیلیش چیه؟***********کسی جواب سوالات بالای من رو بده؟؟؟؟؟

vahid_s
18-08-2008, 12:56
سلام دوستان.امیدوارم که حالتون خوب باشه.
راستش من یه سیستم قدیمی دارم که نمیشه اونو ارتقا داد یعنی از لحاظ اقتصادی به صرفه نیست ارتقا دادنش و بودجه کافی برای تعویض سیستم هم فعلا ندارم.میخواستم از شما عزیزان درخواست کنم که به من کمک کنید تا سیستمم رو تا حداکثر ممکن اورکلاک کنم وحداکثر سرعت رم و پردازنده و کارایی کارت گرافیک رو داشته باشم.
البته اینم بگم که من تقریبا تمام صفحات این تاپیک رو خوندم و فکر نکنید که از راه اومدم و میخوام بدون مقدمه برم سراغ کارم ولی حقیقتش هیچی نفهمیدم که ناشی از خنگ بودنمه و اینکه یکم میترسم.
لذا از شما دوستان میخوام که منو راهنمایی کنید تا بدونم در مورد سیستمم چیکار کنم دقیقا؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم.

vahid_s
18-08-2008, 13:01
در ضمن اینم مشخصات سیستممه:
main: msi 865 pe neo2-v
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and Settings\vahid\My Documents\My Pictures\1.bmp

MILIN3M
18-08-2008, 16:19
Bios رو آپدیت کن و آخرین ورژن ASUS AISuite رو نصب کن
مهدی جان میشه لینک اخرین ورژنشو بدی

aliani
18-08-2008, 17:13
من تو بايوش system memory multiplier رو پيدا كردم (همينه ديگه ؟)كه گزينه هاي زيادي داره .
كدومشون رو بذارم بهتره؟
اينا رو داره :
2.00 2.66 3.33 3.00 4.00 1.50 2.50 و 2.0-
و اينكه ضرري كه نداره تغييرش ؟
ممنون

ممنون ميشم جواب مارو هم بديد.

alborz_k
18-08-2008, 19:28
Bios رو آپدیت کن و آخرین ورژن ASUS AISuite رو نصب کن .
سلام. بايوس رو اژديت كردم.فكر كنم نسخه ي 1040 باشه.
البته بايوس دما رو كم نشون مي ده.(در حالت بي كاري 35 و فعاليت 45)
نرم افزار core temp دما رو بالا نشون مي ده(بي كاري 50و فعاليت 65)

takotok
18-08-2008, 21:49
اینطور نمیشه ! ابتدا شما ورژن bios مادربوردت رو چک کن ! در صورت قدیمی بودن ، آپدیتش کن آموزش آپدیت bios مادربورد های فاکسکان موجوده .

در مرحله بعد ، برنامه رو دانلود کن و از تب های CPU , Mainboard , Memory و SPD شات بزار .

بعد از این کار یه تست 30 دقیقه ای با تست Blend برنامه بگیر و از حداکثر دما ، توسط برنامه کاربردی خود مادربورد ( Foxone ) شات بگیر و اینجا قرار بده .

اینجا استاد نداریم !

سلام

تاریخ بایوس رو 2008 ثبت کرد( بوسیله cpu-z ) که در تصویر ملاحظه می کنید...

اپدیت لازم هست؟

نگفتید چرا تنظیم ست اپ من متفاوت با بقیه هست ؟

صفحه 106 هم یک سری عکس هست ...

شاید مفید واقع شود

بازم ممنونم

دقیقه 17

دقیقه 30

vahid_s
19-08-2008, 08:19
کسی نبود جواب منو بده؟

در ضمن اینم مشخصات سیستممه:
main: msi 865 pe neo2-v[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] uments%5CMy%20Pictures%5C1.bmp

ببخشید من نمیتونم عکسهای cpu-z رو آپلود کنم ولی هر چی که لازمه بگید تا بگم.
main:msi 865pev neo-2
cpu:celeron 2.53 ghz
ram 512 ddr1 bus 400
grafic:geforce fx 5200

MOHAMMAD/mEHDI
19-08-2008, 11:18
سلام.........
من تجربه کردم اصلا over clock نکنید!!!!!!!!!!
من یه بار اینکارو باcpuانجام دادم و بلافاصله سوخت.
فوق العاده جدی میگم.!!!!!!!!!!

sinaset
19-08-2008, 14:28
سلام.........
من تجربه کردم اصلا over clock نکنید!!!!!!!!!!
من یه بار اینکارو باcpuانجام دادم و بلافاصله سوخت.
فوق العاده جدی میگم.!!!!!!!!!!

سلام دوست منخوبید شمامثل این که تازه وارد هستید عضویت شما تبریکولی دوست من این حرف شما یک خورده منطقی نیست..چون من خودم هم تاحالا اورکلاک انجام دادمو الان حدود یک ماه خوردی است که سی پی یوم اورکلاک است و مشکلی ندارمدوست من حتمان یه اشتباهی انجام دادید که سی پی یوتون سوخته ..همیشه باید اطلاعاتون تکمیل بشه و بعد اون کار رو انجام بدید( البته من خودم این کار رو نکردم یعنی خودم روی سیستم ازمایش کردم و چند مقاله و حرف های دوستان رو هم گوش دادم تا به یه نتیجه کلی رسیدم)ممنون و خدا حافظ

MILIN3M
19-08-2008, 16:18
دوستای اورکلاکی خسته نباشید الان داشتم راهنمایی های مهدی رو میخوندم کف کردم چقدر قشنگ راهنمایی میکنه
.
.
در کل ناوارد در اورکلاک cpu هستم.
.

کیس من 5 تا فن داره...cpu هم فن اذجینالش روشه...یه جوری راهنمایی کنید تا بفهمیم ممنونم
Mb:asus p5k
cpu:E6750
ram:2*1GB Bass800 OCZ Cl5
Vga:8800 Gts512 Evga

vahid_s
20-08-2008, 09:52
یکی نیست یه کمکی به من بکنه؟

hardware2000
21-08-2008, 20:42
سلام خدمت دوستان و اساتید
من یک cpu intel celeron a 2.4 دارم وقتی سرعت باسش رو از 100 به 120 تغییر میدم که میشه 2.8 تو ویندوز اوکیه ولی بعد از 15 دقیقه سیستم هنگ میکنه
امدم این بار سرعت باس رو 110 گذاشتم . شد 2.6
ولی باز هنگام باز کردن میکروسافت ورد یا اینترنت اکسپلورر بعد از مدت 15 دقیقه هنگ کرد و کاری نمیشد کرد جز, خاموش کردن کاپیوتر از پشت.

لازم به ذکر است:
1. دمای سیپیو موقع هنگ کامپیتر 45 درجه بود
2. وقتی که اور کلاک میکنم هنگ میکنه بطور معمولی هنگ نمیکنه.
3. به ولتاژم هیچ دست نزدم.

alborz_k
21-08-2008, 23:20
سلام. رمت تو چه فرکانسی هست و مدلش چیه؟
مادربردت چیه؟

hardware2000
22-08-2008, 00:11
سلام. رمت تو چه فرکانسی هست و مدلش چیه؟
مادربردت چیه؟

رم رو اتو مین ایسوز

alborz_k
22-08-2008, 00:20
رم رو اتو مین ایسوز
رم رو از روی auto بردار و بگذارش رو ضریب 1 به احتمال زیاد مشکلت حل می شه.
البته اگر فرکانس رم و فرکانس مسیر رو بهم بگی خیلی بهتر می تونم کمکت کنم.

hardware2000
22-08-2008, 00:35
رم رو از روی auto بردار و بگذارش رو ضریب 1 به احتمال زیاد مشکلت حل می شه.
البته اگر فرکانس رم و فرکانس مسیر رو بهم بگی خیلی بهتر می تونم کمکت کنم.

نمایی از بایاس مین بردم.
رو 1 گذاشتم بازم هنگ کرد.

alborz_k
22-08-2008, 00:52
نمایی از بایاس مین بردم.
رو 1 گذاشتم بازم هنگ کرد.

وقتی ضریب رو 1 هست ، یعنی این که از طرف رم محدودیت نداری.
یک مقدار ولتاژ =ردازنده رو زیاد کن (مثلأ بزار رو 1.55)
دما رو با چی اندازه می گیری؟اگه از نرم افزار coretemp استفاده کنی خیلی مطمئن تره.

hardware2000
22-08-2008, 09:21
وقتی ضریب رو 1 هست ، یعنی این که از طرف رم محدودیت نداری.
یک مقدار ولتاژ =ردازنده رو زیاد کن (مثلأ بزار رو 1.55)
دما رو با چی اندازه می گیری؟اگه از نرم افزار coretemp استفاده کنی خیلی مطمئن تره.

یعنی 3 درجه زیاد کنم امکان سوختنش نیست اخه 1.5 ولت طبیعیش هم برق کمی نیست !!!

shahab_blaster
22-08-2008, 09:38
دوستای اورکلاکی خسته نباشید الان داشتم راهنمایی های مهدی رو میخوندم کف کردم چقدر قشنگ راهنمایی میکنه
.
.
در کل ناوارد در اورکلاک cpu هستم.
.

کیس من 5 تا فن داره...cpu هم فن اذجینالش روشه...یه جوری راهنمایی کنید تا بفهمیم ممنونم
Mb:asus p5k
cpu:E6750
ram:2*1GB Bass800 OCZ Cl5
Vga:8800 Gts512 Evga
اول يه مقاله اول اين تاپيك هست بخون
بعد بايوس مادربوردتو آپديت كن
پاورت چند وات هست ؟ مدل دقيقشو بگو

MILIN3M
22-08-2008, 14:08
اول يه مقاله اول اين تاپيك هست بخون
بعد بايوس مادربوردتو آپديت كن
پاورت چند وات هست ؟ مدل دقيقشو بگو
بایوس من اپدیت هست اخرین ورژنشو دارم.........پاور هم Green 580B EPS

Mahdi_Moosavi
22-08-2008, 14:26
سلام

تاریخ بایوس رو 2008 ثبت کرد( بوسیله cpu-z ) که در تصویر ملاحظه می کنید...

اپدیت لازم هست؟

نگفتید چرا تنظیم ست اپ من متفاوت با بقیه هست ؟

صفحه 106 هم یک سری عکس هست ...

شاید مفید واقع شود

بازم ممنونم

دقیقه 17

دقیقه 30

بسیار عالی . شما فقط بین این مدل ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، مادربوردت خودت رو پیدا کن ! cpu-z که درست و حسابی مدل مین رو شناسایی نکرده !

این رو مشخص کن ، تا پروفایل رو تحویلت بدم .

hardware2000
22-08-2008, 18:39
کسی نیست جواب ما رو بده. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

سلام خدمت دوستان و اساتید
من یک cpu intel celeron a 2.4 دارم وقتی سرعت باسش رو از 100 به 120 تغییر میدم که میشه 2.8 تو ویندوز اوکیه ولی بعد از 15 دقیقه سیستم هنگ میکنه
امدم این بار سرعت باس رو 110 گذاشتم . شد 2.6
ولی باز هنگام باز کردن میکروسافت ورد یا اینترنت اکسپلورر بعد از مدت 15 دقیقه هنگ کرد و کاری نمیشد کرد جز, خاموش کردن کاپیوتر از پشت.

لازم به ذکر است:
1. دمای سیپیو موقع هنگ کامپیتر 45 درجه بود
2. وقتی که اور کلاک میکنم هنگ میکنه بطور معمولی هنگ نمیکنه.
3. به ولتاژم هیچ دست نزدم.

behradsn
23-08-2008, 03:11
سلام به سروران عزیز

ساعت پست را نگاه کنید میفهمید که چقدر ور رفتم و به فرکانس دلخواه نرسیدم

اول مشخصات سیستم :

CPU AMD Athlon 64 3000
Main : K8N SLI MSI
Ram : 2GB Dual Channel DDR 400Mhz

تا اونجایی که میدونم برای سوکت 939 بهترین مادربرد هستش برای اور کردن از صفحه بایوس هم میتونید بفهمید

دوستان این سی پی یو را تا 2.6 گیگاهرتزبالا بردند اما من حداکثر تا 2115 میتونم بالا ببرم که استیبل هم نیست

فکر میکنم تایمینگ های رم را استباه وارد میکنم

فرکانس رم را پایین میگذارم

HT روی 3

ولتاژ سی پی یو 1.49 و رم 1.60

تایمینگ هم 9 3 3 3

حداکثر سرعت هم تا 2115 235*9

بالاتر نتونستم برم سیستم بوت نمیشه باید بایوس را ریست کنم

عکس صفحه بایوس را هم گذاشتم با مشخصات سی پی یو

لطفاً راهنمایی کنید تا حداقل به 2.5 گیگاهرتز برسم (درضمن کنترلر فن هم داره مادر برد که دور فن را بالا میبرم) تحویه کیس هم خوبه

در ضمن این NF4 ولتاژ چیه ؟ ولتاژ چیپسته ؟

takotok
23-08-2008, 11:25
بسیار عالی . شما فقط بین ، مادربوردت خودت رو پیدا کن ! cpu-z که درست و حسابی مدل مین رو شناسایی نکرده !

این رو مشخص کن ، تا پروفایل رو تحویلت بدم .

سلام:11:

در سایت مدل من نبود!!!:18: که این خیلی عجیب هست !!!

اما مدل مادربرد این هست ...

945PL7AE

با سپاس

alborz_k
23-08-2008, 11:47
یعنی 3 درجه زیاد کنم امکان سوختنش نیست اخه 1.5 ولت طبیعیش هم برق کمی نیست !!!
وقتي سيستم پايدار نيست ، چاره ي ديگه اي نداري.
1.55 براي پردازنده هاي 65 و 45 نانومتري مقدار زياديه ولي نه براي يك پردازنده 130 نانومتري.

Farzad.wow
25-08-2008, 22:29
سلام ..
بچه ها یه CPu q9300 با Mb p45 Deluxe تا چقدر اورکلاک شه براش بسه ومعمولیه .... کلا نمی سوزه ....

PCminister
25-08-2008, 22:33
با یه کولینگ خوب و ولتاژ کمتر از 1.38 اگر در فرکانس 3.4Ghz پایدار بشه به نظر من کافیه!

با تشکر

alborz_k
25-08-2008, 22:54
سلام ..
بچه ها یه CPu q9300 با Mb p45 Deluxe تا چقدر اورکلاک شه براش بسه ومعمولیه .... کلا نمی سوزه ....
سلام. فرکانس مسیر رو روی 400 بزار و ولتاژ رو روی 1.28 بزار و نیم ساعت تست orthos بگیر . اگه پایدار نبود ، ولتاژ رو روی1.3 بزار.
در این حالت ، سیستمت کاملأ پایداره و فشار زیادی هم بهش نمی اد و کارایی بسیار زیاد می شه.

MicroSystem
25-08-2008, 23:28
سلام. فرکانس مسیر رو روی 400 بزار و ولتاژ رو روی 2.8 بزار و نیم ساعت تست orthos بگیر . اگه پایدار نبود ، ولتاژ رو روی 3 بزار.
در این حالت ، سیستمت کاملأ پایداره و فشار زیادی هم بهش نمی اد و کارایی بسیار زیاد می شه.
2.8 -3 مگه ميخواي پردازنده دوستمون رو منفجر كني

alborz_k
25-08-2008, 23:51
2.8 -3 مگه ميخواي پردازنده دوستمون رو منفجر كني
ببخشد.
منظورم 1.28 و 1.3 بود.
شرمنده.
درستش می کنم.

Farzad.wow
26-08-2008, 14:06
شرمنده دوستان با این فرکانس مسر cpu از 2.5 به چند گیگا هرتز می رسه .....

kasra_masiha
29-08-2008, 00:05
اقا این q6600 رو با فن خودش تا چقد میشه اور کرد؟
( به پردازنده زیاد فشار نیاد یه اور معمولی . در این حالت چقد میشه اور کرد ؟)؟

منی که اور نکردم تاحالا میتونم اور کنم؟ با راهنمایی شما و مطالبی که تو نت هست؟

behzoo
31-08-2008, 06:12
من یه مین گیگا M52l-s3 دارم که میخوام ولتاژ رم رو افزایش بدم بزارم رو 1.9 اما گزینه ای توی بایوس پیدا نکردم اگه میشه راهنمایی کنید چون خیلی واجبه

alborz_k
31-08-2008, 19:32
اقا این q6600 رو با فن خودش تا چقد میشه اور کرد؟
( به پردازنده زیاد فشار نیاد یه اور معمولی . در این حالت چقد میشه اور کرد ؟)؟

منی که اور نکردم تاحالا میتونم اور کنم؟ با راهنمایی شما و مطالبی که تو نت هست؟
سلام. اگه می خوای اصلأ فشار نیاد و دما هم پایین باشه ، حدود 2.8 تا 3 گیگاهرتز اورکلاکش کن.
با فن استاندارد هم می تونی نهایتأ تا 3.3 اورکلاکش کنی. البته در این حالت ، دما بالا می ره و معمولأ بالای 50 هستش و البته کاراییش هم فوق العاده می شه.

ali_ranger22
01-09-2008, 21:45
من سیستمم اینه:
Q6600
P5Q
Asus 4850
Apacer 2Gb

چقدر میشه اور کرد ؟?

alborz_k
01-09-2008, 23:03
من سیستمم اینه:
Q6600
P5Q
Asus 4850
Apacer 2Gb

چقدر میشه اور کرد ؟?
سلام. با فن استاندارد تا 3.2 راحت اورکلاک می شه.

ali_ranger22
02-09-2008, 21:34
سلام. با فن استاندارد تا 3.2 راحت اورکلاک می شه.

با فن استوک خودش منظورته دیگه?؟:18:
عجب اوری میشه! نه در این حد نمی خوام اور کنم یه مقداری که ثابت باشه و دما و... هم زیاد بالا نره چقدر خوبه؟

alborz_k
03-09-2008, 13:43
با فن استوک خودش منظورته دیگه?؟:18:
عجب اوری میشه! نه در این حد نمی خوام اور کنم یه مقداری که ثابت باشه و دما و... هم زیاد بالا نره چقدر خوبه؟

سلام. می تونی فرکانس رو حدود 2.8 تا 3 بزاری. کارایی بسیار بالا می ره و دما هم زیاد بالا نمی ره.

Benygh
03-09-2008, 16:47
سلام. می تونی فرکانس رو حدود 2.8 تا 3 بزاری. کارایی بسیار بالا می ره و دما هم زیاد بالا نمی ره.
3.2 که چیزی نیست من دارم روی 3.6 کار میکنم ! البته پایداریش رو هنوز درست تست نکردم ولی تا حالا که تو گیم ها مشکلی نداشته ! فن هم استوکه ! دما تا 75 حداکثر میره بالا ! البته دمای اتاق هم پایینه !
ولی مشکلی نیست ! شما سعی کن مالتی پایلر رو زیاد ندی بالا تا دما زیاد گیر نده !

alborz_k
03-09-2008, 17:39
3.2 که چیزی نیست من دارم روی 3.6 کار میکنم ! البته پایداریش رو هنوز درست تست نکردم ولی تا حالا که تو گیم ها مشکلی نداشته ! فن هم استوکه ! دما تا 75 حداکثر میره بالا ! البته دمای اتاق هم پایینه !
ولی مشکلی نیست ! شما سعی کن مالتی پایلر رو زیاد ندی بالا تا دما زیاد گیر نده !

سلام دوست من.
جناب ali_ranger گفت که می خواد تا حدی اورکلاک کنه که دما بالا نره(با فن همراه پردازنده) و سیستم کاملأ پایدار باشه و طول عمر cpu هم کم نشه. که این حالت ها در فرکانس بالای 3 گیگاهرتز به دست نی اد.
من هم به خوبی می دونم که این پردازنده تا 3.65 اورکلاک می شه. ولی در این فرکانس ، باید از یک خنک کننده ی مناسب تر استفاده کرد ، وگرنه دمای پردازنده به بالای 75 می رسه ، یعنی 15 درجه بیش از حد استاندارد این پردازنده . که این وضع اصلأ خوب نیست چون هر لحظه ممکنه که پردازنده اسیب ببینه و در این دما کارایی پردازنده هم خیلی کم می شه. کلأ دمای پردازنده ای مثل q6600 در هیچ شرایطی نباید از 60 بیشتر بشه.

Benygh
03-09-2008, 21:03
سلام دوست من.
جناب ali_ranger گفت که می خواد تا حدی اورکلاک کنه که دما بالا نره(با فن همراه پردازنده) و سیستم کاملأ پایدار باشه و طول عمر cpu هم کم نشه. که این حالت ها در فرکانس بالای 3 گیگاهرتز به دست نی اد.
من هم به خوبی می دونم که این پردازنده تا 3.65 اورکلاک می شه. ولی در این فرکانس ، باید از یک خنک کننده ی مناسب تر استفاده کرد ، وگرنه دمای پردازنده به بالای 75 می رسه ، یعنی 15 درجه بیش از حد استاندارد این پردازنده . که این وضع اصلأ خوب نیست چون هر لحظه ممکنه که پردازنده اسیب ببینه و در این دما کارایی پردازنده هم خیلی کم می شه. کلأ دمای پردازنده ای مثل q6600 در هیچ شرایطی نباید از 60 بیشتر بشه.
من که برای دوستمون این روش رو توضیح ندادم !
در ضمن من سیستم تهویه مناسبی دارم !
بحث رو ادامه ندید !

alborz_k
03-09-2008, 23:02
من که برای دوستمون این روش رو توضیح ندادم !
در ضمن من سیستم تهویه مناسبی دارم !
بحث رو ادامه ندید !

سلام.
من قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم. چه قدر زور عصبی می شی.:18:
فقط گفتم که 75 درجه بسیار بالاست و باید یک فکری براش بکنی. وگرنه پردازندت اسیب می بینه.:8:
باز هم اگر باعث ناراحتیت شدم عذر می خوام.:10::20:

Benygh
03-09-2008, 23:15
سلام.
من قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم. چه قدر زور عصبی می شی.:18:
فقط گفتم که 75 درجه بسیار بالاست و باید یک فکری براش بکنی. وگرنه پردازندت اسیب می بینه.:8:
باز هم اگر باعث ناراحتیت شدم عذر می خوام.:10::20:
نه !
ناراحت نشدم !
بله درسته 75 درجه خیلی زیاده به همین خاطر یک مدل کولر براش قراره تهیه کنم !
شاید یک تست دما گذاشتم تو حالت 3.2 ! به زودی !

mhaf
04-09-2008, 13:03
در این حالت cacsh global performance خیلی میاد پایین.
حتما باید ولتاژ رو 5 درصد اور کنی که این ایراد پیش نیاد.

alborz_k
04-09-2008, 13:50
در این حالت cacsh global performance خیلی میاد پایین.
حتما باید ولتاژ رو 5 درصد اور کنی که این ایراد پیش نیاد.
سلام. اون که انگلیسی نوشتی ، فارسیش چی می شه؟
تا جایی من می دونم در فرکانس 2.8 نیاز به افزایش ولتاژ نیست ، ولی در 3 چرا. البته در هر دو حالت ولتاژ در محدوده ی مجاز پردازنده کافیه.
البته اگر ولتاژ پردازنده روی auto باشه ، نباید مشکلی پیش بیاد.

wildhunter
04-09-2008, 16:22
با یک خنک کننده خوب q6600 میتونه یه 4 گیگاهرتز برسه؟ یا بیشتر؟

shahab_blaster
04-09-2008, 16:29
با یک خنک کننده خوب q6600 میتونه یه 4 گیگاهرتز برسه؟ یا بیشتر؟
ركورد اين مادربورد 3.65 بوده با يه خنك كننده خوب در حالي كه پايدار بوده

alborz_k
04-09-2008, 16:56
ركورد اين مادربورد 3.65 بوده با يه خنك كننده خوب در حالي كه پايدار بوده
البته به مقدار هاي بيش از 3.65 هم مي شه رسيد ، ولي در شرايط ازمايشگاهي ، و در حالت استفاده ي مداوم ، 3.6 اخرشه.
فركانس هاي بالاتر طول عمر رو به شدت كاهش مي ده. البته براي خنك كردنش هم بايد از نيترو‍‍‍ژن مايع استفاده كرد.

*IN*
06-09-2008, 13:12
سلام
من آماتورم برای یاد گیری اورکلاک باید چه جوری شروع کنم؟

Benygh
06-09-2008, 19:20
سلام
من آماتورم برای یاد گیری اورکلاک باید چه جوری شروع کنم؟
به نظر من :
از اول هیچ وقت نرو رو مسائل فنی ! چون زده میشی !
اول برو سره مسائلی مثل نسبت Fsb : Dram و اینجور چیزا برو ! بعد که کمی راه افتادی سعی کن فنی هم یاد بگیری ! چون اون موقع یاد بگیری درکش هم میکنی مطلب رو ولی اگه اولش یاد بگیری فکر نکنم !

*IN*
06-09-2008, 19:38
نسبت Fsb : Dram
اینا یعنی چی؟

ali_ranger22
06-09-2008, 20:33
دوستان مگه نباید فرکانس Q6600 ---2.4 باشه ؟ من میرم تو برنامه cpu-z می نویسه 1500 !!

babak_1386
07-09-2008, 08:59
سلام
من یک سیستم دارم که زیاد بروز نیست!
ASUS P5PL2-E (ba akharin version bios)
CPU intel P4 3.6 GHz 2MB L2 cash 800
ram 2*512MB DDR2 667MHz kingeston
VGA gforce 7100GS
Power phonix 600W
برام بگید تا چه حد درسته که اور کنم! من تا 4468 مگا هرتز پایداری میده با دمای زیر 60 درجه!(100 لود)
(پایداری رو با ORTHOS تست کردم دما رو هم با CPUID Hardware Monitor و PC Wizard 2008)
فن سی پی یو هم cooler master Hyper 212 با یک فن ارجینال با قدرت 0.37 آمپر و یک فن که خودم بستم با قدرت 0.40 آمپر!
روی چیپ مادر بورد هم یک فن بستم!
بنظر اساتید میتونم بیشتر برم؟ و اینکه دمای CPU از چقدر بالا تر نره!

shahab_blaster
07-09-2008, 11:35
دوستان مگه نباید فرکانس Q6600 ---2.4 باشه ؟ من میرم تو برنامه cpu-z می نویسه 1500 !!
فرکانس پایین مربوط میشه به تکنولوژی اینتل که در هنگام بیکاری با کاهش فرکانس مصرف برق و دمای پردازنده رو بالا می بره برای افزایش طول عمر پردازنده میتونی از تو بایوس غیر فعالش کنی

shahab_blaster
07-09-2008, 11:40
اینا یعنی چی؟
ضریب FSB پردازنده به رم هست
یعنی به چه نسبتی با افزایش FSB فرکانس رم تغییر میکنه

ali_ranger22
07-09-2008, 11:52
فرکانس پایین مربوط میشه به تکنولوژی اینتل که در هنگام بیکاری با کاهش فرکانس مصرف برق و دمای پردازنده رو بالا می بره برای افزایش طول عمر پردازنده میتونی از تو بایوس غیر فعالش کنی

یعنی توی بازی ها به همون 2.4 میره دیگه؟

*IN*
07-09-2008, 12:32
ضریب FSB پردازنده به رم هست
یعنی به چه نسبتی با افزایش FSB فرکانس رم تغییر میکنه
میشه بیشتر توضیح بدید؟

shahab_blaster
07-09-2008, 14:53
یعنی توی بازی ها به همون 2.4 میره دیگه؟
آره زمانی که تو لود کامل باشه سیستم فرکانس به بالاترین حد خودش میرسه

babak_1386
07-09-2008, 14:57
سلام
VGA gforce 7100GS
Power phonix 600W
برام بگید تا چه حد درسته که اور کنم! من تا 4468 مگا هرتز پایداری میده با دمای زیر 60 درجه!(100 لود)
(پایداری رو با ORTHOS تست کردم دما رو هم با CPUID Hardware Monitor و PC Wizard 2008)
فن سی پی یو هم cooler master Hyper 212 با یک فن ارجینال با قدرت 0.37 آمپر و یک فن که خودم بستم با قدرت 0.40 آمپر!

کسی نیست جواب مارو بده؟

alborz_k
07-09-2008, 15:33
میشه بیشتر توضیح بدید؟
سلام. فركانس 2*رم=فركانس مسير*ضريب رم
اين يعني اين كه فركانس رم به فركانس مسير بستگي داره. و با تغيير فركانس مسير ، فركانس رم تغيير مي كنه.

xero.1992
07-09-2008, 18:47
سلام به دستان تووووپ.کسی میدونه X2 6000 حودودن تا چقدر اور میشه؟
:)

alborz_k
07-09-2008, 21:13
سلام.
کلأ پردازنده های athlon x2 تا بیش از 3.4 گیگاهرتز اورکلاک نمی شن. البته اگر خیلی وارد باشی ، می تونی به 3.5 هم برسی.

shahab_blaster
07-09-2008, 21:37
كلا پردازنده هاي AMD تو اوركلاك خيلي سخت هستن به خصوص اين 6000 من جايي ديدم نوشته بود تا 3600 اور كرده با مادربورد كرسشير از ايسوس

ali_ranger22
07-09-2008, 21:38
دوستان یه توضیحی بدین برای اینکه من به 2.8 اور کنم ...
چی کار ها باید بکنم?؟

alborz_k
07-09-2008, 21:41
داخل بایوس برو و فرکانس مسیر رو 312 قرار بده و بزار که ولتاژ رو auto باشه.
بعد هم فرکانس رم رو کم کن. یعنی ضریب رم رو از 3 ، روی 2.66 بزار .

babak_1386
08-09-2008, 10:37
نوشته شده توسط babak_1386[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]
سلام
VGA gforce 7100GS
Power phonix 600W

کسی نیست جواب مارو بده؟

دوستان بابا یکی هم بداد ما برسه!
من سی پی یو رو تا 4688MHz پایداری گرفتم ولی با ولتت 1.38 تا 1.49 (خودم روی 1.45 تنظیم کردم) و دمای CPU از مرز 64 رد نمیشه!

ولی زمانیکه ریسیت میکنم سیستم کلا خاموش میشه بعد روشم میشه(خود به خود) یعنی تمام فنها خاموش میشن و بعد 2 یا 3 ثانیه دوباره روشن میشن!
مشکل از کجاست؟

M659
08-09-2008, 13:55
دوستان بابا یکی هم بداد ما برسه!
من سی پی یو رو تا 4688MHz پایداری گرفتم ولی با ولتت 1.38 تا 1.49 (خودم روی 1.45 تنظیم کردم) و دمای CPU از مرز 64 رد نمیشه!

ولی زمانیکه ریسیت میکنم سیستم کلا خاموش میشه بعد روشم میشه(خود به خود) یعنی تمام فنها خاموش میشن و بعد 2 یا 3 ثانیه دوباره روشن میشن!
مشکل از کجاست؟

شما دمای لودت روی 100 هستش؟:18:
به نظرم زیاده (اونم با 212) مواظب باش که عمر پردازنده رو قربانی نکنی.
reset هم تا اونجایی که من میدونم همین طوری هستش و مشکلی نیست(انتظار چی داشتی مگه؟)

mhaf
08-09-2008, 14:43
100 درجه وحشتناکه.
آقا کمش کن
خیلی زیاد اور کردی.
ریست هم عادیه البته به مادربردت بستگی داره.
اما در هر صورت کمش کنی بهتره
خیلی بد دماش رفته بالا.
من هم 2.4 رو 1 گیگاهرتز اور کردم فوقش دماش تو حد اکثر به 70 میرسید

ali_ranger22
08-09-2008, 14:46
داخل بایوس برو و فرکانس مسیر رو 312 قرار بده و بزار که ولتاژ رو auto باشه.
بعد هم فرکانس رم رو کم کن. یعنی ضریب رم رو از 3 ، روی 2.66 بزار .

مولتی پلایر رو چی کارش کنم همون 6 باشه؟؟

shahab_blaster
08-09-2008, 17:15
شما دمای لودت روی 100 هستش؟:18:
به نظرم زیاده (اونم با 212) مواظب باش که عمر پردازنده رو قربانی نکنی.
reset هم تا اونجایی که من میدونم همین طوری هستش و مشکلی نیست(انتظار چی داشتی مگه؟)
آقايون اون بنده خدا نوشته تو لود 100 درصد دماي پردازندش زير 70 درجه هست
متنو دوباره بخونين

alborz_k
08-09-2008, 17:25
مولتی پلایر رو چی کارش کنم همون 6 باشه؟؟
6?:18:
مگه پردازندت q6600 نیست؟؟
باید رو 9 باشه.:8:

ali_ranger22
08-09-2008, 17:34

چرا ولی الان که توی Cpu-z دیدم زده 6 و با این که به 2.62 اور کردم زده 1.7 !!! البته به خاطر همون تکنولوژی که باعث مصرف کمتر میشه هست...
راستی اسم این تکنولوژی چیه که برم disable اش کنم?؟

shahab_blaster
08-09-2008, 17:35
تو پردازنده هاي اينتل اين ضريب متغير هست برا 6600 هم بين 9 و 6 متغير هست تو لود كامل 9 ميشه و فركانس به 2400 ميرسه
به نظر من اين ضعف اينتل محسوب ميشه درسته با اينكار مصرف برق و دماي پردازنده رو پائين مياره در نتيجه عمر پردازنده بيشتر ميشه ولي تو پردازنده مگه چي استفاده كره كه نتونه دائم از اون فركانس بهره ببره ؟

alborz_k
08-09-2008, 17:53
چرا ولی الان که توی Cpu-z دیدم زده 6 و با این که به 2.62 اور کردم زده 1.7 !!! البته به خاطر همون تکنولوژی که باعث مصرف کمتر میشه هست...
راستی اسم این تکنولوژی چیه که برم disable اش کنم?؟
فکر کنم که اسمش c1e هستش.
البته اگر گزینه ی speedstep هم دیدی غیر فعالش کن.

alborz_k
08-09-2008, 18:00
تو پردازنده هاي اينتل اين ضريب متغير هست برا 6600 هم بين 9 و 6 متغير هست تو لود كامل 9 ميشه و فركانس به 2400 ميرسه
به نظر من اين ضعف اينتل محسوب ميشه درسته با اينكار مصرف برق و دماي پردازنده رو پائيٸ8ب ميشه درسته Aجه عمر پردازنده رم افزارایی که استفاده میه مگه چي استفاده كره كه نتونه دائم از اون فركانس بهره ببره ؟
من فکر کردم که در بایوس ضریب روی 6 هست. برای همین هم تعجب کردم.
وقتی از پردازنده استفاده نمی شه چه دلیلی داره که در حداکثر سرعت عمل کنه؟این حالت مثل این هست که شما در زمان رانندگی همیشه دور موتور در محدوده ی قرمز نگه داری.
این قابلیت مصرف برق ، حرارت ، دور فن رو کم میکنه و طول عمر پردازنده رو بالا می بره.

farsweb
08-09-2008, 18:21
سلام
آقا من یه مشکلی پیدا کردم . پردازندم یه مدل پنتیوم d قدیمی 2 گیگاهرتز از اینتله . به میزان 200 مگاهرتز پردازنده رو آورکلاک کردم . متاسفانه بعد از این کار صدای ویندوز از کار افتاد یعنی تمامی دستگاهای صوتی شناسایی شدند اما صدایی به گوش نمی رسید . با برگردانندن کلاک cpu به حالت قبلی مشکل صدا حل شد .
من یه راهنمایی می خوام که این مشکل از کجاست ؟

alborz_k
08-09-2008, 20:04
سلام
آقا من یه مشکلی پیدا کردم . پردازندم یه مدل پنتیوم d قدیمی 2 گیگاهرتز از اینتله . به میزان 200 مگاهرتز پردازنده رو آورکلاک کردم . متاسفانه بعد از این کار صدای ویندوز از کار افتاد یعنی تمامی دستگاهای صوتی شناسایی شدند اما صدایی به گوش نمی رسید . با برگردانندن کلاک cpu به حالت قبلی مشکل صدا حل شد .

مادربردت چیه؟
فرکانس pci-e رو هم زیاد کردی؟

shahab_blaster
08-09-2008, 21:33
سلام
اين يكي از معايب اور كلاك هست
زماني كه سيستم پايدار نباشه و مادربورد توان نداشته باشه كه فركانس و باس پردازنده از حد خودش بالاتر باشه اين مشكلات پيش مياد
مدل دقيق مادربورد و پردازندت رو بگو يا با CPU-Z يه عكس بگير ازش اينجا بزار تا راهنمائيت كنند

shahab_blaster
08-09-2008, 21:43
وقتی از پردازنده استفاده نمی شه چه دلیلی داره که در حداکثر سرعت عمل کنه؟این حالت مثل این هست که شما در زمان رانندگی همیشه دور موتور در محدوده ی قرمز نگه داری.
این قابلیت مصرف برق ، حرارت ، دور فن رو کم میکنه و طول عمر پردازنده رو بالا می بره.
نه عزيز چرا اين تكنولوژي تو خانواده قبلي نبود چرا با آمدن پنتيوم دي و بعد خانواده كر اين تكنولوژي پيداش شد
كلا خانواده اينتل يه مشكل خاص دارن كه به مرور زمان ايجاد ميشه اونم زماني كه تو يه فركانس سابت كار ميكنند بعد چند وقت دچار مشكل ميشه
بايد پشت اين تكنولوژي يه ضعف خوابيده باشه كه بعد ها مشخص بشه
شايدم هيچ مشكلي نباشه و اين حدس غلط من باشه

mhaf
08-09-2008, 21:44
حتما فرکانس Agp , Pci رو هم عوض کردی که این مشکل پیبش اومده
سیستم من جالب تره
این این فرکانس ها رو دست بزنم و 66 و 33 مثلا بزارم رو 67 و 34 دیگه هارد ساتا شناخته نمیشه.

ali_ranger22
08-09-2008, 23:15

من که فعلا این قابلیتو غیر فعال کردم ولی دیگه اور نکردم گذاشتم رو همون 2.4 کارایی خیلی بالاتر رفت

alborz_k
08-09-2008, 23:30
نه عزيز چرا اين تكنولوژي تو خانواده قبلي نبود چرا با آمدن پنتيوم دي و بعد خانواده كر اين تكنولوژي پيداش شد
كلا خانواده اينتل يه مشكل خاص دارن كه به مرور زمان ايجاد ميشه اونم زماني كه تو يه فركانس سابت كار ميكنند بعد چند وقت دچار مشكل ميشه
بايد پشت اين تكنولوژي يه ضعف خوابيده باشه كه بعد ها مشخص بشه
شايدم هيچ مشكلي نباشه و اين حدس غلط من باشه
اینتل شرکت اب زیر کاهی هست ، ولی در این زمینه مشکلی وجود نداره. شما می تونید مدت ها این پردازنده رو روی لود کامل به کار ببرید ، بدون این که مشکلی پیش بیاد. مثلأ می تونید نرم افزار orthos رو 24 ساعت روشن بزارید. البته اگه از این تکنولوژی خوشتون نمی اد می تونید غیر فعالش کنید.

mh2002ir
09-09-2008, 00:04
سلام دوستان

Mb Giga P965 S3
Cpu 6850
Ram : Ocz 2 G 667 Doual
من برای شروع چه کار کنم ؟

hardware2000
09-09-2008, 02:08
سلام دوستان

Mb Giga P965 S3
Cpu 6850

اگر منظورت cpu هست هر سری 10 درجه 10 درجه بیار بالا و دما و پایداریشو تست کن و با ارتوس تست یک تست نیم ساعتع بگیر اگر پایدار بود باز اضافه کن تا جایی که دمای زیر 60 درجه بیاد بیشترش دیگه خطر ناکه.

shahab_blaster
09-09-2008, 09:12
اینتل شرکت اب زیر کاهی هست ، ولی در این زمینه مشکلی وجود نداره. شما می تونید مدت ها این پردازنده رو روی لود کامل به کار ببرید ، بدون این که مشکلی پیش بیاد. مثلأ می تونید نرم افزار orthos رو 24 ساعت روشن بزارید. البته اگه از این تکنولوژی خوشتون نمی اد می تونید غیر فعالش کنید.
منظور من يه تست 24 ساعته نبود منظورم يه زمان طولانيست
يه زماني كه يه كاربر عادي سيستمش رو ارتقا نده مثلا 1 سال يا حتي بيشتر
خود من amd دارم و از وقتي اينو بستم ازش كاملا راضيم

farsweb
09-09-2008, 10:21
سلام
مشخصات مادربرد :

mhaf
09-09-2008, 10:37
سلام
مشخصات مادربرد :

حتما فرکانس Agp , Pci رو هم عوض کردی که این مشکل پیبش اومده
سیستم من جالب تره
این این فرکانس ها رو دست بزنم و 66 و 33 مثلا بزارم رو 67 و 34 دیگه هارد ساتا شناخته نمیشه.

من که جوابتو داده بودم!

xero.1992
09-09-2008, 16:44
سلاااااامم به BAROBAX.
دوستان ایا نرم افزار *کاملی* اومده که باهاش بشه
CPU AMD/Intel رو Overclock کرد؟

alborz_k
09-09-2008, 17:50
سلام دوستان

Mb Giga P965 S3
Cpu 6850
سلام. رم هات در اورکلاک مشکل ساز می شون و باید عوضشون کنی.
به عنوان پیشنهاد ، رم 2x1 crucial balistix tracer در باس 800 بگیر.
این رم در باس 1100 هم کار می کنه ، در پایداری کامل.

alborz_k
09-09-2008, 17:55
منظور من يه تست 24 ساعته نبود منظورم يه زمان طولانيست
يه زماني كه يه كاربر عادي سيستمش رو ارتقا نده مثلا 1 سال يا حتي بيشتر
خود من amd دارم و از وقتي اينو بستم ازش كاملا راضيم
خوب پردازنده های amd هم تکنولوژی cool in quite دارن که همون کار speedstep پردازنده های اینتل رو انجام می د و کاراییش هم بالا تره.
در زمان طولانی هم ، این تکنلوژی طول عمر پردازنده رو بالا می بره. غیر فعال کردن این تکنولوژی هم هیچ اشکال فنی رو ایجاد نمی کنه.
البته باید بگم که شما اولین کسی هستید که از وجود این تکنولوژی به درد بخور ناراضی هستید.

alborz_k
09-09-2008, 17:56
سلاااااامم به BAROBAX.
دوستان ایا نرم افزار *کاملی* اومده که باهاش بشه
CPU AMD/Intel رو Overclock کرد؟
بهترین نر افزار همون بایوس هست.

shahab_blaster
09-09-2008, 20:00
خوب پردازنده های amd هم تکنولوژی cool in quite دارن که همون کار speedstep پردازنده های اینتل رو انجام می د و کاراییش هم بالا تره.
در زمان طولانی هم ، این تکنلوژی طول عمر پردازنده رو بالا می بره. غیر فعال کردن این تکنولوژی هم هیچ اشکال فنی رو ایجاد نمی کنه.
البته باید بگم که شما اولین کسی هستید که از وجود این تکنولوژی به درد بخور ناراضی هستید.
اون تكنولوژي AMD مياد با بالا رفتن دما دور فن رو تنظيم ميكنه تا جايي كه من اطلاع دارم نه اينكه فركانس رو تغيير بده
من با اون تكنولوژي اينتل مشكلي ندارم ولي سياست هاي اينتل خيلي مشكوكه

*IN*
09-09-2008, 21:02
آقا یکی لطف کنه یه آموزش در سطح پیشدبستانی برای من بزاره

shahab_blaster
09-09-2008, 21:25
آقا یکی لطف کنه یه آموزش در سطح پیشدبستانی برای من بزاره
اول همين تاپيك يه آموزش هست بگير بخونش

alborz_k
09-09-2008, 21:48
اون تكنولوژي AMD مياد با بالا رفتن دما دور فن رو تنظيم ميكنه تا جايي كه من اطلاع دارم نه اينكه فركانس رو تغيير بده
من با اون تكنولوژي اينتل مشكلي ندارم ولي سياست هاي اينتل خيلي مشكوكه
تکنولوژی amd هم فرکانس رو کم می کنه و حتی از اینتل هم بیشتر و بهتر این کار رو انجام می ده.
من هم گفتم که اینتل اب زیر کاه هست ، ولی بیچاره در این زمینه گناهی نکرده ، مطمئن باش

hardware2000
09-09-2008, 21:57
اینجا هنوز سر intel amd دعواست.:31:

alborz_k
10-09-2008, 09:23
اینجا هنوز سر intel amd دعواست.:31:
سر اينتل و amd هميشه دعواست. چون خودشون هميشه با هم دعوا دارند و اينتل خيلي از طرح هاي amd رو مي دزده.

babak_1386
10-09-2008, 14:38
سلام
من چند روز پیش یک رم DDR2 1024MB PC2 8900 مارک پی ان وای گرفتم!
مشکل من اینه که سیستم pc2 8900 نمی شناسه! و بجای اون pc2 5300 می شناسه!:41:
(هم تو بایوس اینطوری هست هم با نرم افزار هایی مثل CPU-Z و pc wizard 2008 و MemSet 3.3 beta2)
اینم عکسی ار CPU-z:
نمیدونم ربطی داره یا نه ولی توی بایوس جایی که مربوط به اور میشه ماکسیموم ولت رم 2 هست!

حالا من راهی میخوام که یا مشکل حل بشه! یا اینکه روشی بگید تا فقط رم رو اور کنم!

اینم بگم که با اپدیت بایوس هم حل نشد!(آخریم بایوس که 1002 هست هم نصب کردم نشد!)

alborz_k
10-09-2008, 15:54
سلام. چیپ ست مادربرد شما 945 هست و فقط از رم ها تا فرکانس 667 پشتیبانی می کنه. و تنها راه شما اورکلاک کردن هست. شما اول ببین که کمترین ضریب پردازنده چند هست تا بعد من بهت بگم که تا چه حد می تونی اورکلاک کنی.

mhaf
10-09-2008, 15:54
تو عکس که درسته
pc2 8900 میشناسه.

alborz_k
10-09-2008, 16:10
تو عکس که درسته
pc2 8900 میشناسه.

در ائن قسمت که شما دقت کردین ، مشخصات رم رو نوشته و نه در فرکانسی که کار می کنه. در عکس چپی ، فرکانس عملیاتی رو نوشته.(333)

babak_1386
10-09-2008, 18:27
سلام. چیپ ست مادربرد شما 945 هست و فقط از رم ها تا فرکانس 667 پشتیبانی می کنه. و تنها راه شما اورکلاک کردن هست. شما اول ببین که کمترین ضریب پردازنده چند هست تا بعد من بهت بگم که تا چه حد می تونی اورکلاک کنی.

ضریب پردازنده نمیدونم یعنی چی ولی سی پی یو من یه عدد داره که x12 و x18 هست که وقتی کار نمیکنه 12 هست و وقتی کار میکنه 18 !
یکی هم هست که به این ضرب میشه که 200مگا هرتز هست! که وقتی اور میکنم اینو زیاد میکنم!

پاور من green GP430A هست!
فن سی پی یو هم کولر مستر هایپر 212 با 2 تا فن 12*12 سانتی متری!

یک سوال:
راهی هست که این عدد 12x رو ثابت روی 12 نگه داره؟
فکر کنم آگه اینطوری بشه میشه خیلی بیشتر رم رو اور کرد!

alborz_k
10-09-2008, 18:47
ضریب پردازنده نمیدونم یعنی چی ولی سی پی یو من یه عدد داره که x12 و x18 هست که وقتی کار نمیکنه 12 هست و وقتی کار میکنه 18 !
یکی هم هست که به این ضرب میشه که 200مگا هرتز هست! که وقتی اور میکنم اینو زیاد میکنم!

پاور من green GP430A هست!
فن سی پی یو هم کولر مستر هایپر 212 با 2 تا فن 12*12 سانتی متری!

یک سوال:
راهی هست که این عدد 12x رو ثابت روی 12 نگه داره؟
فکر کنم آگه اینطوری بشه میشه خیلی بیشتر رم رو اور کرد!

بله شما از داخل بایوس ، باید وارد بخش اورکلاک بایوستون بشید و cpu clock ratio رو روی 12 و cpu host frequency رو روی 300 قرار بدین.اون وقت فرکانس رم شما روی 1000 قرار می گیره. البته شاید مجور بشین که فرکانس پل شمالی و مسیر رو زیاد کنید.

babak_1386
10-09-2008, 22:34
بله شما از داخل بایوس ، باید وارد بخش اورکلاک بایوستون بشید و cpu clock ratio رو روی 12 و cpu host frequency رو روی 300 قرار بدین.اون وقت فرکانس رم شما روی 1000 قرار می گیره. البته شاید مجور بشین که فرکانس پل شمالی و مسیر رو زیاد کنید.
1:دستتون درد نکنه!
2: اگه امکان داره این چیز هایی که میگید تغیر بدم اسم انگلیسی شون رو بگید تا دنبالشون بگردم!

اینم بگم که توی بایوس در تنظیمات پر دازنده نمیتونم عدد 18 رو کم کنم! یعنی بر خلاف دیگر گزینه ها که آبی هستند این رنگ خاکستری داره!

hardware2000
11-09-2008, 06:05
سر اينتل و amd هميشه دعواست. چون خودشون هميشه با هم دعوا دارند و اينتل خيلي از طرح هاي amd رو مي دزده.

نه دیگه تحمت دزدی به اینتل نزن که همه میدونن اینتل تو دنیا حرف اولو میزنه.:11:

shahab_blaster
11-09-2008, 09:53
نه دیگه تحمت دزدی به اینتل نزن که همه میدونن اینتل تو دنیا حرف اولو میزنه.:11:
اينجا جاي اين بحث نست ولي اين حرف واقعيت داره و اينتل هميشه AMD رو به مسخره ميگيره و در آخر كارايي كه اون انجام ميده رو برا خودش استفاده ميكنه

surpriser
11-09-2008, 10:48
سلام بچه ها.سیستم من اینه:
CPU: Q6600 G0
CPU Fan: Cooler Master Hyper TX2
MB: Abit IP35 Pro XE
Ram: G.Skill 2*1Gig 1066
Power : Acbel 510 W

به نظر شما اگر پردازنده رو تا فرکانس 3 گیگاهرتز اور کنم مشکلی برای رم پیش نخواهد آمد؟

hardware2000
11-09-2008, 12:46
اينجا جاي اين بحث نست ولي اين حرف واقعيت داره و اينتل هميشه AMD رو به مسخره ميگيره و در آخر كارايي كه اون انجام ميده رو برا خودش استفاده ميكنه

من چیزیکه مشخصه رو میگم اینایی که شما میگین نمی دونم چیه ...

babak_1386
11-09-2008, 13:09
سلام دوستان!
بجای دعوا با همدیگه به ما کمک کنین!این طوری بهتر نیست؟:20:

مشکل من هنوز اینه که نمیتونم ضریب یا همون مولتی پلیر سی پی یو رو روی مینیموم ثابت کنم!:41::41:

2تا عکس ار بایوس رو در زیر قرار میدم ! لطفا کمک کنید!

ضریب سیپی یو من بین 12 و 18 بصورت اوتو بالا پایین میاد!
بگید کجارو باید تغیر بدم تا روی 12 ثابت بمونه!؟

vivid806
11-09-2008, 14:04
با سلام

دوستان من سیستم رو باز هم یک مقداری دست کاری کردم و بیشتر اور تونستم انجام بدم:

خوب به نظر شما چطوره باز هم جای اور دارم؟ البته پایدار نیست و گاهی مواقع سیستم قاطی میکنه اما کنجکاو شدم ببینم آیا باز هم میتونم بیشتر اور کنم؟:11:

shahab_blaster
11-09-2008, 14:58
سلام دوستان!

مشکل من هنوز اینه که نمیتونم ضریب یا همون مولتی پلیر سی پی یو رو روی مینیموم ثابت کنم!:41::41:

مادربورد شما اين قسمت رو نداره تو تنظيماتش
مگه اينكه جاش فرق بكنه

babak_1386
11-09-2008, 15:07
مادربورد شما اين قسمت رو نداره تو تنظيماتش
مگه اينكه جاش فرق بكنه

اسم این بخش چی هست که بگردم ببینم هست یا نه؟

shahab_blaster
11-09-2008, 15:20
اسم این بخش چی هست که بگردم ببینم هست یا نه؟
بايد اين اسمش باشه multiplier يه همچين چيزي

vivid806
11-09-2008, 16:30
پست شماره 1185 من را ببینید لطفاً :10:

babak_1386
11-09-2008, 21:39
دوستان منظور از
ASUS C.P.R.(CPU Parameter Recall)
چی هست؟این رو روی بعضی ار مادر بوردهای ایسوس در قسمت Overclocking Features می نویسه!

ali_ranger22
11-09-2008, 22:02
آخریت ورژن Cpu-z چیه؟؟ میشه لینک بدین

shahab_blaster
11-09-2008, 22:04
آخریت ورژن Cpu-z چیه؟؟ میشه لینک بدین
از لينك زير بگيرش :

surpriser
11-09-2008, 22:45

به نظر شما اگر پردازنده رو تا فرکانس 3 گیگاهرتز اور کنم مشکلی برای رم پیش نخواهد آمد؟

:41::41::41::41::41::41::41::41:

bleu2u4u
12-09-2008, 03:18
سلام به بزرگان اوركلاك من يك سيستم با مشخصات زير گرفتم و ميخوام اونو تا دسته اور كنم

CPU: Q6600
MB: P5Q
Ram: PATRIOT 2*1 GIG
Power : Cooler Master 600 W

ولي چه كنم كه از اوركلاك هيچي نميدونم::41::41::41:

1-هركدوم ازاين قطعات تاچقدر تحمل اور دارن
2-براي يادگيري اوركلاك از پايه بايد چكار كنم

ali_ranger22
12-09-2008, 11:48
دوستان من رمم 800 هست ولی توی Cpu-z میزنه 400 چطوری همون 800 اش کنم؟

shahab_blaster
12-09-2008, 12:03
دوستان من رمم 800 هست ولی توی Cpu-z میزنه 400 چطوری همون 800 اش کنم؟
مشكلي نيست درست شناخته 400*2=800
كلا مقداري كه اونجا مينويسه در 2 ضرب و مقدار واقعي رو ميسازه

alborz_k
12-09-2008, 16:11
سلام دوستان!

سلام.
شما از صفحه ي اصلي بايوس يك عكس بزار.
فكر كنم كه براي تغيير اين پارامتر بايد وارد بخش m.i.t بشي. اسمش هم بايد cpu ratio يا cpu multipier باشه.

alborz_k
12-09-2008, 16:14
دوستان منظور از
ASUS C.P.R.(CPU Parameter Recall)
چی هست؟این رو روی بعضی ار مادر بوردهای ایسوس در قسمت Overclocking Features می نویسه!
اين سيستم اين قابليت رو به بايوس مي ده كه اگه شمادر زمان اوركلاك يك مقدار بيش از حد سيستم رو وارد كردين و سيستم بوت نشد، مادربرد همون مقدار پيش فرض بايوس رو بر مي گردونه و سيستم روشن ميشه و ديگه لازم نيست كه جامپر رو بپروني.

alborz_k
12-09-2008, 16:17

سلام. مشكلي پيش نمي اد. فقط دوباره رو 1066 تنظيمش كن.

alborz_k
14-09-2008, 10:27
سلام به بزرگان اوركلاك من يك سيستم با مشخصات زير گرفتم و ميخوام اونو تا دسته اور كنم

CPU: Q6600
MB: P5Q
Ram: PATRIOT 2*1 GIG
Power : Cooler Master 600 W

ولي چه كنم كه از اوركلاك هيچي نميدونم::41::41::41:

1-هركدوم ازاين قطعات تاچقدر تحمل اور دارن
2-براي يادگيري اوركلاك از پايه بايد چكار كنم

سلام كلأ براي اوركلاك اصطلاح دسته رو به كار نمي برند.:31::31::31:
6600 با خنك كننده ي معمولي تا 3.3
p5q نا 500 (البته خودم به بيش از 480 نرسيذم)
رم شما هم تا 900 راحت اوركلاك مي شه.
اوركلاك 20% ياذگيري و 80% تجربه هست. تا كاملأ وارد نشديد ، سيستم رو اوركلاك نكنيد.

rezidentevilone
17-09-2008, 00:09
سلام...
مضرب E2180 و E8500 رو می خواستم... ممنون.

alborz_k
17-09-2008, 01:41
سلام...
مضرب E2180 و E8500 رو می خواستم... ممنون.
سلام. مضرب 2180 ، 10 و مضرب 8500 ، 9.5 هست.

M659
17-09-2008, 07:04
سلام
بچه ها شما دقیقا از چه نرم افزاری برای Temp Monitoring استفاده می کنین؟
من Everest دارم Realtemp هم همین طور ، وقتی اصلا اور نکردم هم میزارمش روی تست استرس(با Prime95 --- small fft) در کمتر از یک دقیقه دما می ره روی 57 تا حتی بالای 60 (در اورست) Realtemp هم حدود 5 درجه کمتر نشون میده.
بردم P5Q با Q6600 G0 هستش که چک کردم پایه هاش سفت به نظر میرسید و تکون نمی خورد ، خمیر سیلیکونش هم که روی خودش بود (pre-applied )، خنک کننده خود استوک اینتل هست.
نظرتون چیه؟

_LOVE_CODER_
17-09-2008, 08:07

نه پیش نمیاد
با همین سی پی یو و مادربرد P5Q و رم Curcial 800 تا 3400 اور کردم و دارم کار میکنم با فن معمولی (پایدار) شما رو 4 فکر کن !:46:

راستی همین طور که اور میکنی باس رم رو هم بیار پایین مثلا باس رو بزار رو 667 و شروع کن سی پی یو FSB رو ببر بالا

mehran_286
17-09-2008, 10:23
سلام بچه ها خسته نباشید (واقعا)
من چند تا سوال داشتم اگر جواب بدید ممنون میشم
در مجله پیام ارتباط اموزش کامل اورکلاک کردن سی پی یو رو داده به اون عمل کنیم یا اونی که شما در صفحه اول گفتید ؟

ایا با ارتقا قطعات مشکلی برای ان ها پیش نمیاد؟

برای اورکلاک های سنگین فن هیتسینک میخواد این فن ها قیمتش چنده؟

میشه کارت گرافیک و رم رو هم اورکلاک کرد؟

من همه ی صفحات رو نخوندم میشه قسمت هایی رو که اموزش اورکلاک رم گرافیک و cpuرو گزاشتید بهم بدید یا اگر کسی pdfداره برام بزاره ؟

M659
17-09-2008, 14:09
سلام بچه ها خسته نباشید (واقعا)
من چند تا سوال داشتم اگر جواب بدید ممنون میشم
در مجله پیام ارتباط اموزش کامل اورکلاک کردن سی پی یو رو داده به اون عمل کنیم یا اونی که شما در صفحه اول گفتید ؟

ایا با ارتقا قطعات مشکلی برای ان ها پیش نمیاد؟

برای اورکلاک های سنگین فن هیتسینک میخواد این فن ها قیمتش چنده؟

میشه کارت گرافیک و رم رو هم اورکلاک کرد؟

من همه ی صفحات رو نخوندم میشه قسمت هایی رو که اموزش اورکلاک رم گرافیک و cpuرو گزاشتید بهم بدید یا اگر کسی pdfداره برام بزاره ؟

مقاله عصر ارتباط رو خوندم ، چیز خوبی بود. تا اونجایی که میدونم تفاوت چندانی نداره ( اصل عمل اورکلاک) ولی اون چیزهایی که در صفحه ی اول خوندی یکمی قدیمی هستش ، عصر ارتباط راحت تر توضیح داده.

منظور شما از "ارتقا قطعات" رو کاملا نفهمیدم. شما قطعاتت رو ارتقا بدی میتونی اون هارم حتی بهتر و بیشتر اور کنی.

اورکلاک سنگین رو بستگی داره چی معنی کنی اگه مثلا از فرکانس پیش فرض 2.4 گیگاهرتز بخواهی بری روی 5 گیگاهرتز بدون شک به یک سیستم Phase Changing احتیاج داری که پر دردسر و برای ثبت رکورد هستش.
ولی مثلا اگه بخواهی همون پردازنده رو (بستگی به مدل پردازنده داره --- خیلی!) به فرکانس های معقول تر در حد 3 گیگاهرتز یا بالاتر برسونی (مثلا 3.4 ) میتونی به خنک کننده های معمول Heatsink امید داشته باشی .
بالاتر از اون بهتره از سیستم های خنک کننده ی مایع استفاده کنی.
بازم میگم این خیلی کلی شد. توی عصر ارتباطم به اندازه کافی توضیح داده بود. بستگی زیادی به قطعاتتون داره.
بله ، کارت گرافیک و رم رو هم میشه اور کرد. رم میتونه در پروسه اورکلاک CPU اور بشه و هم جدا. برای کارت گرافیک هم الان با نرم افزار های موجود مثل RivaTuner این امکان فراهم میشه.
---
در کل هر چی پول بدی همون قدر آش می خوری.
در صفحات قبلی یک بنده خدایی یک مطلب خیلی خوب جمع کرده بود ببین میتونی پیدا کنی یا نه.
برای اورکلاک کارت گرافیک هم تاپیک جدا گانه هست.

Benygh
17-09-2008, 14:22
[quote]راستی همین طور که اور میکنی باس رم رو هم بیار پایین مثلا باس رو بزار رو 667 و شروع کن سی پی یو Fsb رو ببر بالا[
/quote]
بازده کلی نیاد پایین با این کار ولی میشه ثابت نگه داشت و Fsb رو برد بالا !

Stream
18-09-2008, 18:22
سلام
بچه ها شما دقیقا از چه نرم افزاری برای Temp Monitoring استفاده می کنین؟
من Everest دارم Realtemp هم همین طور ، وقتی اصلا اور نکردم هم میزارمش روی تست استرس(با Prime95 --- small fft) در کمتر از یک دقیقه دما می ره روی 57 تا حتی بالای 60 (در اورست) Realtemp هم حدود 5 درجه کمتر نشون میده.
بردم P5Q با Q6600 G0 هستش که چک کردم پایه هاش سفت به نظر میرسید و تکون نمی خورد ، خمیر سیلیکونش هم که روی خودش بود (pre-applied )، خنک کننده خود استوک اینتل هست.
نظرتون چیه؟

با همون PC Probe II هم تست کنی بد نیست.
احتمالا یکی از برنامه ها دمای Core رو نشون می ده و یکی دیگه دمای CPU. برای همین چند درجه با هم فرق دارند...

البته باز هم دما توی Load خیلی بالا نیست.

M659
18-09-2008, 20:42
با همون PC Probe II هم تست کنی بد نیست.
احتمالا یکی از برنامه ها دمای Core رو نشون می ده و یکی دیگه دمای CPU. برای همین چند درجه با هم فرق دارند...

البته باز هم دما توی Load خیلی بالا نیست.

PC Probe که دمای CPU رو نشون میده:

من هنوز نفهمیدم وقتی دمای هر چهار تا هسته نزدیکه چه جوری دمای CPU 10-15 درجه کمتره؟:18:
من نمی دونم به کدوم نرم افزار اعتماد کنم.
یک جا یکی گفته بود که Everest دمای Tj Max رو زیاد تنظیم می کنه ، برای همین دماها این جوری هستن. ولی بازم عجیبه آخه:45:

alborz_k
18-09-2008, 21:29
PC Probe که دمای CPU رو نشون میده:

من هنوز نفهمیدم وقتی دمای هر چهار تا هسته نزدیکه چه جوری دمای CPU 10-15 درجه کمتره؟:18:
من نمی دونم به کدوم نرم افزار اعتماد کنم.
یک جا یکی گفته بود که Everest دمای Tj Max رو زیاد تنظیم می کنه ، برای همین دماها این جوری هستن. ولی بازم عجیبه آخه:45:

سلام دوست عزیز. علت این اختلاف ، در دمای پردازنده و 4 هسته ،این هست که نرم افزار ، دمای پردازنده رو از بایوس و دمای هسته ها رو از خود پردازنده می خونه و اصلأ نمی شه گفت که کدوم درستند ، چون ممکنه که هیچ کدوم درست نباشند ، بهتره این جور بگم که عددی که ذکر می شه ، دقیقأ سانتی گراد نیست ، بلکه این عدد ، از اختلافش با یک دمایی به نام tj max بدست می اد . و این اختلاف نباد از 30 کمتر بشه ، و البته بایوس هم دمایی رو اعلام می کنه که نسبتأ به سانتی گراد واقعی نزدیک تره.
اگر متوجه نشدی بیشتر توضیح بدم.

hamid2006gh
19-09-2008, 01:33
سلام دوست عزیز. علت این اختلاف ، در دمای پردازنده و 4 هسته ،این هست که نرم افزار ، دمای پردازنده رو از بایوس و دمای هسته ها رو از خود پردازنده می خونه و اصلأ نمی شه گفت که کدوم درستند ، چون ممکنه که هیچ کدوم درست نباشند ، بهتره این جور بگم که عددی که ذکر می شه ، دقیقأ سانتی گراد نیست ، بلکه این عدد ، از اختلافش با یک دمایی به نام tj max بدست می اد . و این اختلاف نباد از 30 کمتر بشه ، و البته بایوس هم دمایی رو اعلام می کنه که نسبتأ به سانتی گراد واقعی نزدیک تره.
اگر متوجه نشدی بیشتر توضیح بدم.

دوست عزيز اگه در اين مورد بيشتر توضيح بدي خيلي عاليه . چون فكر كنم اكثر بچه ها اين مشكلات رو دارند .
اگه در مودر چيپ مانيتورينگ هم چيزي ميدوني لطفا بگو چون يكي از دوستان ميگفت كه بايوس هم دما رو ااز اين چيپ ميخونه.
با تشكر

Benygh
20-09-2008, 16:00
حدود دما رو میتونید از همین نرم افزار ها بگیرید !

ali_ranger22
20-09-2008, 16:30
سلام
من Q6600 رو فرکانس رو گذاشتم روی 310 و در واقع تا 2.80 اور کردم و ولتاژ رو هم گذاشتم روی 1.3 ...حالا این طوری الان پایداره یا ولتاژ رو به 1.26 تغییر بدم؟/

Benygh
20-09-2008, 18:12
سلام
من Q6600 رو فرکانس رو گذاشتم روی 310 و در واقع تا 2.80 اور کردم و ولتاژ رو هم گذاشتم روی 1.3 ...حالا این طوری الان پایداره یا ولتاژ رو به 1.26 تغییر بدم؟/
بالا میاد با این ولتاژ ؟ اگه اومد یک تستی بگیرید معلوم میشه !
1.26 خیلی کم میشه ! فکر کنم با 1.3 چیزی نشه !

ali_ranger22
20-09-2008, 18:46
بالا میاد با این ولتاژ ؟ اگه اومد یک تستی بگیرید معلوم میشه !
1.26 خیلی کم میشه ! فکر کنم با 1.3 چیزی نشه !

من Cpu-z رو که اجرا میکنم خودش ولتاژ رو 1.26 میزنه
فک کنم 1.3 زیاد باشه. نه؟

alborz_k
20-09-2008, 23:15
من Cpu-z رو که اجرا میکنم خودش ولتاژ رو 1.26 میزنه
فک کنم 1.3 زیاد باشه. نه؟
سلام. با نرم افزار ارتوس و روی ولتاژ 1.26 ، یک ساعت تست بگیر (روی small fft) اگه پایدار بود که هیچی و ولی اگه نبود ولتاژ رو روی 3 بزار. کلأ ولتاژ 3 هم مقدار زیادی نیست و کاملأ معقوله.

alborz_k
20-09-2008, 23:36
دوست عزيز اگه در اين مورد بيشتر توضيح بدي خيلي عاليه . چون فكر كنم اكثر بچه ها اين مشكلات رو دارند .
اگه در مودر چيپ مانيتورينگ هم چيزي ميدوني لطفا بگو چون يكي از دوستان ميگفت كه بايوس هم دما رو ااز اين چيپ ميخونه.
با تشكر
سلام.
کلأ تمام کسانی که با دما سرو کار دارند ، با این مشکل رو برو هستند . و تا جایی که من می دونم اورکلاکر های حرفه ای ، از یک حسگر بیرونی دقیق برای محاسبه ی دما استفاده می کنند تا خیالشون از صحت دمایی که بایوس می ده راحت بشه .
کلأ درون پردازنده ، سنسور هایی وجود داره که دما رو بر حسب tjfunction اندازه گیری می کنند و یک tj max هم وجود داره که بیشترین میزان tj هست و نرم افزار های مانیتورینگ دما ، مثل core temp , real temp ، میزان فاصله دما رو تا این tjmax اندازه گیری و بیان می کند و دمای اعلامی اون ها قابل اعتماد تره. البته در استفاده از این نرم افزار ها باید به این نکته توجه کنید که این اختلاف نباید از 25 درجه کمتر بشه. و البته بایوس هم دما رو طوری نشون می ده که ، دما به مقیاس درجه ی سانتی گراد نزدیک تر باشه. (البته باید بگم که بعضی از نسخه های بایوس هم خطا دارند و برای همین همیشه نمی شه که به دمای اعلامی بایوس تکیه کرد) مثلأ وقتی نرم افزار realtemp ، دمای پردازنده رو 80 اعلام می کنه و tjmax رو 105 ، که اختلاف می شه 25 ، در اون زمان بایوس اگه سالم باشه ، باید بیشترین دمای مجاز پردازنده رو نشون بده.
مثلأ من خودم 8200 دارم و زمانی که نرم افزار اختلاف دما رو 25 نشون می ده ، بایوس دمای پردازنده رو 70 نشون می ده. البته در این زمان نرم افزار دما رو 80 نشون می ده.
پس می شه نتیجه گرفت که نرم افزار ها درست کار می کنند و فقط کاربر باید استفاده ی درست از اون ها رو بلد باشه.
سایر نرم افزار ها هم مثل everest , pcwizard و ............ هم دما رو از بایوس می خونند.
کلأ اون قطعه ای که به چیپ مانیتورینگ مشهوره ، کارش این هست که سیگنال ها رو از سنسور های مختلف بگیره و اون رو به شکلی که ما بتونیم بفهمیم تبدیل کنه ، مثل تمام دما ها ، سرعت فن ها و دمای هارد و ................ که این چیپ یک رابط بین سخت افزار و نرم افزار هست.
البته من فکر می کنم که بایوس دما رو خودش می خونه و چیپ های مانیتورینگ ، در این زمینه دخالتی ندارند .

vivid806
22-09-2008, 02:23
با سلام به اساتید اور

من قبلاً هم پست زدم اما کسی منو راهنمایی نکرد عکس رو ببینید:

روی این فرکانس فقط میتونم ویندوز رو لود کنم اما تست هر نرم افزاری که بگذارم سیستم هنگ میکنه
و از این بالاتر هم اصلاً جوابگو نیست یعنی فرکانس بالاتر بدم رمهای سیستم بالاتر از 190 مگاهرتز قبول نمیکنه
نظر خودتون رو بگید ممنون میشم

alborz_k
22-09-2008, 02:35
با سلام به اساتید اور

من قبلاً هم پست زدم اما کسی منو راهنمایی نکرد عکس رو ببینید:

روی این فرکانس فقط میتونم ویندوز رو لود کنم اما تست هر نرم افزاری که بگذارم سیستم هنگ میکنه
و از این بالاتر هم اصلاً جوابگو نیست یعنی فرکانس بالاتر بدم رمهای سیستم بالاتر از 190 مگاهرتز قبول نمیکنه
نظر خودتون رو بگید ممنون میشم

سلام. بهتره فرکانس ht رو کم کنی تا سیستم پایدار بشه. البته ولتاژ پردازنده بسیار بالاست. سعی کن که کمش کنی.
وضعیت دما چه طوره؟
فرکانس پردازنده رو تا 2700 کم کن و بعد با ارتوس ، نیم ساعت تست بگیر ببین پایدار می شه و یا نه.

vivid806
22-09-2008, 10:33
سلام. بهتره فرکانس ht رو کم کنی تا سیستم پایدار بشه. البته ولتاژ پردازنده بسیار بالاست. سعی کن که کمش کنی.
وضعیت دما چه طوره؟
فرکانس پردازنده رو تا 2700 کم کن و بعد با ارتوس ، نیم ساعت تست بگیر ببین پایدار می شه و یا نه.

متشکرم من ضریب HT فابریک پردازنده روی 1000 هست من اون رو از 5* روی 3* میگذارم همیشه که برای این پردازنده ها AMD بهترین گزینه هست
الان که روی 864 هست تا 1000 خیلی جا داره ولی باز هم روی 2* میگذارم تا ببینم چی میشه روی فرکانس 2800mhz سیستم پایداره و 1 ساعت هم تست گرفتم اما میخوام بالاتر پایدار نگه دارم
مشکل اصلی من دمای چیپ هست که در فرکانس 2800 تا 65 درجه هم بالا میره پردازنده با توجه به فن Zalman که دارم از 50 عبور نمیکنه
باز هم منتظر راهنمایی شما هستم :40:

alborz_k
22-09-2008, 23:11
متشکرم من ضریب HT فابریک پردازنده روی 1000 هست من اون رو از 5* روی 3* میگذارم همیشه که برای این پردازنده ها AMD بهترین گزینه هست
الان که روی 864 هست تا 1000 خیلی جا داره ولی باز هم روی 2* میگذارم تا ببینم چی میشه روی فرکانس 2800mhz سیستم پایداره و 1 ساعت هم تست گرفتم اما میخوام بالاتر پایدار نگه دارم
مشکل اصلی من دمای چیپ هست که در فرکانس 2800 تا 65 درجه هم بالا میره پردازنده با توجه به فن Zalman که دارم از 50 عبور نمیکنه
باز هم منتظر راهنمایی شما هستم :40:
مدل مادربردت چی بود:؟
کلأ برای رسیدن به فرکانس های بالاتر با پردازنده های اتلون باید از مادربرد های بسیار نیرومند مثل crosshair استفاده کرد و شما با همین حد اورکلاک هم کار بزرگی کردید.

vivid806
23-09-2008, 02:52
مدل مادربردت چی بود:؟
کلأ برای رسیدن به فرکانس های بالاتر با پردازنده های اتلون باید از مادربرد های بسیار نیرومند مثل crosshair استفاده کرد و شما با همین حد اورکلاک هم کار بزرگی کردید.

مادربرد من Asus A8N5X با چیپ Nforce 4 هست میدونم زیاده از حد دارم از مادربرد اور میخوام اما میخوام بدونم بازم جا داره یا نه :27::21:

alborz_k
23-09-2008, 10:39
مادربرد من Asus A8N5X با چیپ Nforce 4 هست میدونم زیاده از حد دارم از مادربرد اور میخوام اما میخوام بدونم بازم جا داره یا نه :27::21:
فکر نکنم. بیشتر بتونی. مگه این که یکی از پردازنده های سری blackedition رو بگیری و با سیستم مالتی پیر باز اورکلاک کنی.
با توجه به دمای پل شمالی و ولتاژ هسته ، اورکلاک بیشتر صلاح نیست.

Linux Learner
23-09-2008, 11:02
من میخوام یه بازی ای بنام Ghost Recon: Advanced Warfighter رو روی کامپیوترم اجرا کنم.
حالت عادی اجرا میشه و فقط بازی یکم کند و فریم فریم میاد.
میخواستم بدونم میتونم با اورکلاک راحت بازی کنم؟
چه قطعاتی رو باید اور کلاک کنم و آیا به خطرش میرزه؟
کامپوترم نباید آسیب ببینه.
متشکرم

alborz_k
23-09-2008, 11:18
من میخوام یه بازی ای بنام Ghost Recon: Advanced Warfighter رو روی کامپیوترم اجرا کنم.
حالت عادی اجرا میشه و فقط بازی یکم کند و فریم فریم میاد.
میخواستم بدونم میتونم با اورکلاک راحت بازی کنم؟
چه قطعاتی رو باید اور کلاک کنم و آیا به خطرش میرزه؟
کامپوترم نباید آسیب ببینه.
متشکرم
سلام.
مشخصات سیستم و مانیتورت چیه؟
در ضمن اگه قرار باشه که یه سیستم آسیب برسه که اصلأ اورکلاک فایده نداره.

Linux Learner
23-09-2008, 13:07
خدمت شما:

Monitor: LG FLATRON L1520B LCD
-----------------------------------------
Graphic: NVIDIA
Chip Type: GeForce 6200 LE
DAC Type: Integrated RAMDAC
Memory Size: 128 MB
Adapter String: GeForce 6200 LE
Bios Version 5.44.02.45.83
-----------------------------------------------
3.00 gigahertz Intel Pentium 4
16 kilobyte primary memory cache
1024 kilobyte secondary memory cache

Cpu & Ram: Intel(R)
Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
3.01 GHz, 1.00 GB of RAM (2x512)

HDD: 80GB MAXTOR (Maxtor 6V080E0) + 160GB EXTERNAL

MainBoard: Gigabyte Technology Co., Ltd. 8I945P-G-RH
Bus Clock: 200 megahertz
BIOS: Award Software International, Inc. F3 04/03/2006

Windows XP Professional Service Pack 2 (build 2600)

چیزی رو جا انداختم؟

alborz_k
23-09-2008, 13:16
خدمت شما:

Monitor: LG FLATRON L1520B LCD
-----------------------------------------
Graphic: NVIDIA
Chip Type: GeForce 6200 LE
DAC Type: Integrated RAMDAC
Memory Size: 128 MB
Adapter String: GeForce 6200 LE
Bios Version 5.44.02.45.83
-----------------------------------------------
3.00 gigahertz Intel Pentium 4
16 kilobyte primary memory cache
1024 kilobyte secondary memory cache

Cpu & Ram: Intel(R)
Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
3.01 GHz, 1.00 GB of RAM (2x512)

HDD: 80GB MAXTOR (Maxtor 6V080E0) + 160GB EXTERNAL

MainBoard: Gigabyte Technology Co., Ltd. 8I945P-G-RH
Bus Clock: 200 megahertz
BIOS: Award Software International, Inc. F3 04/03/2006

Windows XP Professional Service Pack 2 (build 2600)

چیزی رو جا انداختم؟
نه. همه چیز رو گفتی.
متأسفانه کارت گرافیک شما خیلی قدیمی شده و برای بازی های جدید اصلأ مناسب نیست. و با اورکلاک هم نمی شه که کاراییش رو خیلی بالا برد بهتره که عوض بشه.
البته می تونی اورکلاک بکنی ، ولی چون کارت گرافیک خیلی ضغیف هست ، افزایش کارایی در بازی ها اصلأ محسوس نیست.
خوشبختانه مادربرد شما ، درگاه pci_e داره و شما می تونید یک کارت گرافیک جدید و به روز بخرید و مشکلتون رو کلأ حل کنید.
البته چون شما از مانیتور فلترون استفاده می کنید ، با یک کارت ارزان قیمت هم کارتون راه می افته. مثلأ می تونید کارت گرافیک geforce 8600 85t , 9600gso 140t , geforce 9500 بگیرید . البته من پیشنهاد می کنم که 9600 رو بگیرید تا مدت ها براتون مشکل ایجاد نمی کنه. البته هر کدوم از این کارت ها رو که می گیرید ، حتمأ دقت کنید که حافظشون ddr3 باشه.
می خوای پردازنده رو اورکلاک کنی؟

Linux Learner
23-09-2008, 15:42
حالا من بخوام یه گرافیکی بگیرم که قیمتش پایین باشه و فقط کار همین بازی رو راه بندازه، چی بگیرم؟ آخه سیستم مال خودم نیست و هرچی پول بالاش بدم، میره هوا. پس نمیخوام زیاد خرجش کنم. یه مدلی رو پیشنهاد کنید که هم با سیستم بسازه و هم ارزون باشه و بازیهایی مثل Assassins رو روی Low Quality اجرا کنه.

اورکلاک کردن پردازنده رو چه چیزایی تاثیر میزاره؟

متشکرم

alborz_k
23-09-2008, 18:52
حالا من بخوام یه گرافیکی بگیرم که قیمتش پایین باشه و فقط کار همین بازی رو راه بندازه، چی بگیرم؟ آخه سیستم مال خودم نیست و هرچی پول بالاش بدم، میره هوا. پس نمیخوام زیاد خرجش کنم. یه مدلی رو پیشنهاد کنید که هم با سیستم بسازه و هم ارزون باشه و بازیهایی مثل Assassins رو روی Low Quality اجرا کنه.

اورکلاک کردن پردازنده رو چه چیزایی تاثیر میزاره؟

متشکرم
کلأ اورکلاک پردازنده ، کارایی کلی سیستم رو بالا می بره و در تمام فعالیت ها سرعت بالاتر می ره. البته من به 2 دلیل پیشنهاد می کنم که این کار رو انجام ندین:
1_سیستم مال شما نیست و اگه خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد ، شما مسول هستید.
2_کلأ در پردازنده های پنتیوم 4 ، افزایش فرکانس ، کارایی رو زیاد بالا نمی بره و کلأ برای اورکلاک مناسب نیستند.
در ضمن بهترین انتخاب برای این وضعیت شما ، خرید یک کارت دسته دوم مطمئن هست. مثلأ شما می تونید یک 8600 دست دوم رو با 55-60 تومان بخرید.
اگر هم که می خواین کمتر هزینه کنید ، یک کارت 7600 gs دست دوم بگیرید.
کارت هایی مثل 8500 و 8400 به درد بازی نمی خورند. البته شما برای خرید کارت گرافیک ، بهتره که به بخش مخصوصش در این فروم مراجعه کنید.
شرمنده که فقط اخبار ناراحت کننده برای شما داشتم.

vivid806
24-09-2008, 15:16
فکر نکنم. بیشتر بتونی. مگه این که یکی از پردازنده های سری blackedition رو بگیری و با سیستم مالتی پیر باز اورکلاک کنی.
با توجه به دمای پل شمالی و ولتاژ هسته ، اورکلاک بیشتر صلاح نیست.

مادربرد من سوکت 939 هست آیا برای این سوکت هم پردازنده فرکانس متغییر داریم؟:13:

alborz_k
24-09-2008, 22:10
مادربرد من سوکت 939 هست آیا برای این سوکت هم پردازنده فرکانس متغییر داریم؟:13:
دقیقأ نمی دونم. اما فکر کنم که اون زمان پردازنده های athlon fx ، ضریب باز داشتند . اما همون موقع هم قیمتشون خیلی گرون بود . الان فکر نکنم که پیدا بشن.

Linux Learner
25-09-2008, 21:39
کلأ اورکلاک پردازنده ، کارایی کلی سیستم رو بالا می بره و در تمام فعالیت ها سرعت بالاتر می ره. البته من به 2 دلیل پیشنهاد می کنم که این کار رو انجام ندین:
1_سیستم مال شما نیست و اگه خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد ، شما مسول هستید.
2_کلأ در پردازنده های پنتیوم 4 ، افزایش فرکانس ، کارایی رو زیاد بالا نمی بره و کلأ برای اورکلاک مناسب نیستند.
در ضمن بهترین انتخاب برای این وضعیت شما ، خرید یک کارت دسته دوم مطمئن هست. مثلأ شما می تونید یک 8600 دست دوم رو با 55-60 تومان بخرید.
اگر هم که می خواین کمتر هزینه کنید ، یک کارت 7600 gs دست دوم بگیرید.
کارت هایی مثل 8500 و 8400 به درد بازی نمی خورند. البته شما برای خرید کارت گرافیک ، بهتره که به بخش مخصوصش در این فروم مراجعه کنید.
شرمنده که فقط اخبار ناراحت کننده برای شما داشتم.

اتفاقا" برعکس. حالا مطمئن شدم که با خرید یه کارت گرافیک کارم راه میفته. من فردا مشخصات یه سیستم دیگه رو میدم که این بازی ها روش راحت اجرا میشن تا ببینیم من چطور میتونم سیستمم رو فقط تا همون حد بالا ببرم. متشکرم.

راستی کارت گرافیک 7300 موجود نیست؟

milky way
26-09-2008, 02:04
دیگه حسش نبود تاپیک جدید بزنم اگر کسی خواست بزنه چون اتفاق تقریبا مهمیه .
مسابقات بین المللی اورکلاک گیگابایت Gooc 2008 در شهر تایپه در حال برگزاریه نکته مهم شرکت تیم ایرانی برای اولین بار تو این مسابقاته از طرف آواژنگ تو سایت مسابقات میتونید نتایج رو به صورت همزمان چک کنید و امتیازات رو مسابقه هم در دو قسمت P45 Oc و Free Style برگزار میشه . امتیازات تیم ایران الان تو برنامه هایی مثل 3dMark خیلی جالب نیست تو Super Pi هم همینطور الان البته اینطوریه .

این تیم ایران :

اینم یه تیکه از جدول نتایج که تا الان اعلام شده .

سایت مسابقات که اتفاقا زبون فارسی هم داره :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچک کردن به صورت زنده امتیازات :

SANR
26-09-2008, 08:52
دوستان مادر بورد p5k تا دمای 56 درجه رسیده بود!!!

فکر کنم مرز سوختن بود بعد اورکلاک!

alborz_k
26-09-2008, 10:58

سلام. مگه فرکانس مسیر رو تا چند مگاهرتز اورکلاک کردی و ولتاژ رو روی چند گذاشتی؟؟؟؟

Mahdi_Moosavi
26-09-2008, 17:43

نترس ! تا 65 هم جا داری . :31:

حالا چه کارش کردی به این دما رسید ؟!

M659
26-09-2008, 19:53
نترس ! تا 65 هم جا داری . :31:

حالا چه کارش کردی به این دما رسید ؟!

چه عجب... مهدی هم یک دونه پست داد!:7:
خوبی عزیز؟
حالا بگذریم... این برد که P35 هستش .. دمای مجاز P45 چه قدره ؟

vivid806
28-09-2008, 02:06
یک چیزی یاد گرفتم جدیداً [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته فعلاً چون ذوق داشتم سریع اور کردم و ثبت کردم توی رده بندی هم

تقریباً نزدیک Great هستم بدک نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4870x2
28-09-2008, 07:37
سلام بر همه اور کلاکر های حرفه ای من یه ما دربرد ecsدارم با نام 865g-m8حالا میخوام پردازندم رو اور کنم یه نفر بهم گفت که اور نمی تونی بکنی (بدلیل مادربرد)حالا می خواستم ببینم راست میگه یا نه :19::19:اگه می شه جواب بدین:6::42:

vivid806
28-09-2008, 10:23
سلام بر همه اور کلاکر های حرفه ای من یه ما دربرد ecsدارم با نام 865g-m8حالا میخوام پردازندم رو اور کنم یه نفر بهم گفت که اور نمی تونی بکنی (بدلیل مادربرد)حالا می خواستم ببینم راست میگه یا نه :19::19:اگه می شه جواب بدین:6::42:

کلاً مادربردهای ECS الایت گروپ قابلیت اور خیلی کمی دارند چون با توجه به محدودیت بایوس آنها در تنظیمات ولتاژها و تغییر ضریب ها نمیشه از اونها در اورکلاک استفاده کرد

حالا شما باید ببینی آیا در بایوس ستاپ کامپیوتر خودت چه تنظیماتی داری در مورد تغییر فرکانس یا چیزی شبیه به این
چون برد قدیمی هم هست احتماً ممکنه پردازنده شما الان روی 133 مگاهرتز باشه البته نمیدونم گفتم شاید
میتونی اون رو شروع کنی به افزایش 10 تا بالا ببر و بزار ویندوز بالا بیاد با برنامه CPUZ یک شات بگیر و این کار رو تکرار کن تا جایی که دیگه سیستم هنگ میکنه و رستارت میشه و شما مجبور میشی باتری ستاپ رو در بیاری:31:
حالا فعلاً همینطوری معمولی یک شات از CPUZ به همراه تب حافظه، مادربرد و خود پردازنده برامون بگذار :11:

shahab_blaster
28-09-2008, 17:10
با اجازه از اساتيد
مادربورد asus m2n-e آخرين ورژن بايوس
رم ocz gold 800 2g dual
پاور گرين 430
گرافيم leadtek 8400 gs

امروز بيكار بودم اين پرازندم گيرم افتاد گفتم يه حالي بهش بدم
فعلا با اين فركانس دارم باهاش كار ميكنم دما در حالت عادي رو 60 هست و اينكه فن استوك هست
ايشاالله بعد افطار يه حال اساسي بهش بدم ببينم به چند ميتونم برسونمش
تا الان كه 20% اور شده تا ببينيم چي ميشه

alborz_k
28-09-2008, 18:25
با اجازه از اساتيد
مادربورد asus m2n-e آخرين ورژن بايوس
رم ocz gold 800 2g dual
پاور گرين 430
گرافيم leadtek 8400 gs

امروز بيكار بودم اين پرازندم گيرم افتاد گفتم يه حالي بهش بدم
فعلا با اين فركانس دارم باهاش كار ميكنم دما در حالت عادي رو 60 هست و اينكه فن استوك هست
ايشاالله بعد افطار يه حال اساسي بهش بدم ببينم به چند ميتونم برسونمش
تا الان كه 20% اور شده تا ببينيم چي ميشه
سلام. فکرنکنم که این پردازنده با این ولتاز و فرکانس پایدار باشه. یک ساعت تست ارتوس بگی ببین چی می شه.
در ضمن مراقب دما باش که از 65 بالاتر نره و cool in quite , tlb رو غیر فعال کن.
در ضمن هیچ وقت ولتاژ این پردازنده ها رو از 1.4 بیشتر نکن ، چون خیلی بچه ننه هستند و ...................

vivid806
28-09-2008, 18:37
منظورت چیه که این پردازنده توی این فرکانس پایدار نیست؟
این فقط 450 مگاهرتز افزایش داشته که به نظر من اصلاً میزان زیادی نیست پس مشکلی برای پایدار نبودنش نباید باشه
البته از حق نگذریم دمای پردازنده خیلی بالاست دلیلش چیه؟

shahab_blaster
28-09-2008, 18:46
سلام. فکرنکنم که این پردازنده با این ولتاز و فرکانس پایدار باشه. یک ساعت تست ارتوس بگی ببین چی می شه.
در ضمن مراقب دما باش که از 65 بالاتر نره و cool in quite , tlb رو غیر فعال کن.
در ضمن هیچ وقت ولتاژ این پردازنده ها رو از 1.4 بیشتر نکن ، چون خیلی بچه ننه هستند و ...................

با اين فركانس پايدار هست ولي مشكل دما دارم البته جايي كه كيس قرار گرفته تهويه مناسبي نداره
البته الان كه دارم اينو مينويسم دما رو 54 درجه هست با اورتوس هم تست گرفتم ولي تو لود كامل دما بالا ميره تا 70 رسيد و مجبور شدم تست رو قطع كنم مشكل دما رو حل كنم تست ارتوس رو هم كامل ميگيرم ببينم چي ميشه

این فقط 450 مگاهرتز افزایش داشته که به نظر من اصلاً میزان زیادی نیست پس مشکلی برای پایدار نبودنش نباید باشه

دماي پردازنده به خاطر تهويه نا مناسب بالاست و اينكه ولتاژ رو به 1.4 تو بايوس رسوندم تا پايدار شده

alborz_k
28-09-2008, 19:24

منظور من این بود که با این ولتاژپایدار نیست. کلأ بزرگترین مشکل پردازنده های فنوم ، ناتوتنی اون ها در کار در فرکانس بالاست و amd داره تمام سعیش رو می کنه که این مشکل رو بر طرف کنه.

mhaf
29-09-2008, 10:59
سلام
دوستان دیروز داشتم قیمت میکردم دیدم AMD 5000 X2v حدود 65 هزار هست و 5000 Black edition حدود 120 هزار هست
میخوام ببینم این پردازنده AMD واقا این قدر که قیمتش فرق میکنه با معمولیش این قدر خوب هم اور میشه؟
یعنی ارزش خرید داره؟

shahab_blaster
29-09-2008, 12:55
سلام
دوستان دیروز داشتم قیمت میکردم دیدم AMD 5000 X2v حدود 65 هزار هست و 5000 Black edition حدود 120 هزار هست
میخوام ببینم این پردازنده AMD واقا این قدر که قیمتش فرق میکنه با معمولیش این قدر خوب هم اور میشه؟
یعنی ارزش خرید داره؟
كلا پردازنده هاي amd رو خيلي سخت ميشه اورش كرد
بعدم اين پردازنده مدل قديمي هست چون الان phenom 9950 x4 black edition قيمتش 200 تومان هست

mhaf
29-09-2008, 13:01
كلا پردازنده هاي amd رو خيلي سخت ميشه اورش كرد
بعدم اين پردازنده مدل قديمي هست چون الان phenom 9950 x4 black edition قيمتش 200 تومان هست
من تو یه سری بنچ مارک دیدم که سری فنوم خیلی جاها جلوی دو هسته ای ها کم آورده
برای همین سراغ این سری نمی رم

alborz_k
29-09-2008, 20:30
سلام
یعنی ارزش خرید داره؟
سلام. پردازنده ی 5000+ با خنک کننده ی معمولی تا 3.3 و با خنک کننده ی آبی تا 3.5 اورکلاک می شه.
اما با این پول می شه یک 7200 خرید که خیلی بیشتر هم اورکلاک می شه.

ghahremanimehdi
30-09-2008, 02:31
سلام

من AMD Athlon 64X2 5200 دارم که فرکانس هسته اش 2.7 هست تا 2.85 میذاره اورکلاک کنم و تو ویستا امتیازش از 5.2 به 5.4 میرسه .میخواستم بدونم سایر دوستانی که AMD دارند وضعیتشون تو اورکلاک چطوره؟چقدر میتونید اورکلاک کنید ؟:5: