مشاهده نسخه کامل
: مباحث مربوط به Overclock اا اورکلاک
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
عکس باز نمیشه
اگه xmp نیست از ضریب رم برای کم کردن فرکانس رم استفاده کنید
dihav1359
21-12-2011, 22:54
آخه لامصب ضریب cpu هم معلوم نیست گذاشت لینک را گذاشتم ممنون میشوم یک نگاهی کنی
شدیدا احتیاج به اوور کلاک دارم دمت گرم:19:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به ضریب سی پی یو کاری نداشته باشین اون قفله رو 15.5
اون کلاک کنترل جیه ؟
shahab_blaster
22-12-2011, 08:44
آخه لامصب ضریب cpu هم معلوم نیست گذاشت لینک را گذاشتم ممنون میشوم یک نگاهی کنی
شدیدا احتیاج به اوور کلاک دارم دمت گرم:19:
سلام
خب تنظیمات خوبی برای اور هست
1. از سربرگ advanced وارد cpu configuration بشید و گزینه c1e رو disable کنید.
2. cpu/ht reference clock برای بالا بردن فرکانس پردازنده استفاده میشه که با ضرب در ضریب پردازنده فرکانس رو تشکیل میده که شما فقط میتونید از همین طریق فرکانس رو افزایش بدید.
3. وارد قسمت cpu tuning بشید در اون قسمت مولفه های مربوط به ولتاز و سایر ضریب ها وجود داره که ولتاژ رو همونظور که دوستمون گفتن باید افزایش بدید و یه دفعه ولتاژ بالا ندید چون باعث افزایش دما و ناپایداری میشه
4. hyper transfer link configuration قسمت link speed رو ظریبش یاید رو 5 باشه که کاهش بدید به 4 تا ht پایینتر بیاد چون باعث ناپایداری میشه
این کارها رو انجام بدید ببینید میتونید به فرکانس بالاتری برسید یا نه که بعد سایر مولفه ها رو ادامه بدیم
dihav1359
22-12-2011, 11:50
دوست عزیز با تشکر
همانطور که فرمودید در قسمت hyper transfer link configuration و در link speed ضریبها به صورت 4 یا 5 نبود و به صورت 800 تا 2 ghz بود که روی عدد 1.4 گذاشتم و در cpu-z قسمت ht link رسید به 1800 که قبلا 2600 بود خب این قسمت جواب داد
ولی در تب مموری nb frecuncy هنوز روی 2600 است چه جوری پایین بیاورمش
الان سی پی یو تا 4000 اوور است با ضریب 260
ممنون
ess_1362
22-12-2011, 12:32
شما ضریب nb را کم کن بذار روی 1400 اون ضریب ht بصورت خودکار میاد پایین
dihav1359
22-12-2011, 22:45
ممنون دوست عزیز فرکانس nb را هم پیدا کردم و روی 1400 گذاشتم و از 2600 رسید به 1800 در این قسمت هم مشکل با کمک دوستان رفع شد
فقط مانده تنظیمات تایمینگ و ضریب رم که طبق عکس زیر راهنمایی کنید کدام قسمتها را باید دستکاری کنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز فرکانس nb را هم پیدا کردم و روی 1400 گذاشتم و از 2600 رسید به 1800 در این قسمت هم مشکل با کمک دوستان رفع شد
فقط مانده تنظیمات تایمینگ و ضریب رم که طبق عکس زیر راهنمایی کنید کدام قسمتها را باید دستکاری کنم
تایمینگ رو رو auto بزارین
و خود فرکانس رم از memory clock mode قابل تغییر هست
85221148
23-12-2011, 01:03
اول سلام
MB من GA-P35-DS3L هست. دو تا دو گیگ 1066 کینگمکس با Cpu E4500 روشه. پاورم هم GREEN 430A. اینم CPU-Z:
مشگلم تو تایمینگ رم هست که از MB امکان تغییر ندارم. (اگه کسی بلده به من هم بگه). احساس میکنم بالاست. نظر شما چیه؟ اصلا اورش خوبه؟ بازم جا داره؟
اول سلام
MB من GA-P35-DS3L هست. دو تا دو گیگ 1066 کینگمکس با Cpu E4500 روشه. پاورم هم GREEN 430A. اینم CPU-Z:
خوبه
دما درلود چنده ؟
ولتاژ دادین به سی پی یو ؟
البته فکر نکنم نیازی به ولتاژ باشه تو این فرکانس
85221148
23-12-2011, 01:36
خوبه
دما درلود چنده ؟
ولتاژ دادین به سی پی یو ؟
البته فکر نکنم نیازی به ولتاژ باشه تو این فرکانس
نهایتا به 65 میرسه البته تا 73 جا داره!
نه ولتاژ ندادم
نظرتون در مورد کاهش باس و افزایش ضریب به 11 چیه؟
مثلا 260 با 11
نهایتا به 65 میرسه البته تا 73 جا داره!
نه ولتاژ ندادم
نظرتون در مورد کاهش باس و افزایش ضریب به 11 چیه؟
مثلا 260 با 11
خوبه با 11 و 260 هم خوبه fsb اینطوری کمتر میره بالا و استرس وارد بر مین کمتر میشه
شرایط دمایی هم خوبه
85221148
23-12-2011, 13:02
میشه راجع به timings table این تب یک کم توضیح بدین. lمتشکرم
cl در واقع مدت زمان درخواست سی پی یو از رم تا رسیدن دیتاها به پین های رم هست همون اولی
دومی فکر کنم مدت زمانی هست که دیتا مورد نظر در رم سطر و ستونش فعال بشه
سومی مدت زمانی که سطر و ستون دیتا غیرفعال بشه
چهارمی مدت زمانی که چیپ حافظه از حالت فعالیت به حالت بیکاری میره
آخری هم مدت زمانی که چیپ فعال میشه تا با سی پی یو ارتباط برقرار کرده و دیتا هارو بگیره
فکر کنم هیمنا باشه
85221148
23-12-2011, 14:29
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/QUOTE]
این قسمت اخر که ولتاژ رو 2 نوشته و tRAS رو 18 کرده یعنی چی؟ اگه ولتاژ رم رو 2 بکنم این حالت پیش میاد؟
این قسمت اخر که ولتاژ رو 2 نوشته و tRAS رو 18 کرده یعنی چی؟ اگه ولتاژ رم رو 2 بکنم این حالت پیش میاد؟[/QUOTE]
با تنظیمات این قسمت کاری نداشته باشین اگر افزایش فرکانس رم اونم زیاد باشه شما باید به رم ولتاژ بدین
تایمینگ هم هم میشه به صورت دستی ست کرد هم میشه رو حالت auto گذاشت خودش ست میشه
85221148
23-12-2011, 17:53
این قسمت اخر که ولتاژ رو 2 نوشته و tRAS رو 18 کرده یعنی چی؟ اگه ولتاژ رم رو 2 بکنم این حالت پیش میاد؟
با تنظیمات این قسمت کاری نداشته باشین اگر افزایش فرکانس رم اونم زیاد باشه شما باید به رم ولتاژ بدین
تایمینگ هم هم میشه به صورت دستی ست کرد هم میشه رو حالت auto گذاشت خودش ست میشه[/QUOTE]
اینایی که شما فرمودین رو میدونم، میخوام بدونم چون مینبرد من تنظیمات تایمینک نداره امکان استفاده از اون رو ندارم؟ پس این جدول برای من کاربرد نداره دیگه... این همه میگفتن P35-DS3L برا اور خوبه این بود...:41:
تایمینگ هم هم میشه به صورت دستی ست کرد هم میشه رو حالت auto گذاشت خودش ست میشه
اینایی که شما فرمودین رو میدونم، میخوام بدونم چون مینبرد من تنظیمات تایمینک نداره امکان استفاده از اون رو ندارم؟ پس این جدول برای من کاربرد نداره دیگه... این همه میگفتن P35-DS3L برا اور خوبه این بود...:41:[/QUOTE]
شما رو auto بزارین کافیه خودش موقع اور ست میشه
مگه اینکه بخواین حرفه ای عمل کنین و یک تایمینگ پایین تر بزارین که رو اون پایدار باشه
در ضمن بایوس مین رو هم آپدیت کنید
85221148
23-12-2011, 20:56
در ضمن بایوس مین رو هم آپدیت کنید
بایوس رو به اخرین ورژن (F9) اپدیت کردم. من هر جا میگردم نمیتونم تامینگ رو به صورت دستی وارد کنم:13:
بایوس رو به اخرین ورژن (F9) اپدیت کردم. من هر جا میگردم نمیتونم تامینگ رو به صورت دستی وارد کنم:13:
میتونی از قسمت های مختلف بایوس از قسمت های مهمش عکس آپلود کنی ؟
85221148
24-12-2011, 00:25
به روی چشم، بفرمایید:
ess_1362
24-12-2011, 07:59
شما performance enhance را تغییر بدین احتمالا یک گزینه دیگه باز میشه
85221148
24-12-2011, 15:03
شما performance enhance را تغییر بدین احتمالا یک گزینه دیگه باز میشه
سر انجام با هزار بدبختی و سرچ تو گوگل یاااااااااااااااافتم:31: باید Ctrl+F1 میزدم. ولی جالب بود که نه تو بایوس و نه تو دفترچه مادربورد هیچ اشاره ای نشده...:13:
حالا تایمینگ رو رو چند بیارم خوبه؟
الان فکر کنم رمتون رو 1066 کار میکنه
میتونید با cl7 ست گنید
dihav1359
25-12-2011, 14:00
فرکانس مرجع را از 260 بالاتر نمیتونم ببرم چون ناپایدار میشود ضریب nb ,و ht را هم کم کردم -ولتاژ هم دادم ولی باز ناپایدار است و ویندوز بالا نمیآید
حالا سوالم اینست که محدودیت cpu یا مادر برد دارم ؟ کدام را باید عوض کنم
shahab_blaster
25-12-2011, 20:38
فرکانس مرجع را از 260 بالاتر نمیتونم ببرم چون ناپایدار میشود ضریب nb ,و ht را هم کم کردم -ولتاژ هم دادم ولی باز ناپایدار است و ویندوز بالا نمیآید
خب فرکانس بالاتر ببرید و ولتاژ رو هم افزایش بدید ببینیم میشه بالاتر رفت یا نه
سلام میشه در مورد چگونگی اورکلاک این پردازنهد توضیح بفرمایید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
nb و ht رو که کم کنید نیاز به دادن ولتاژ نیست
الان از 260 با ضریب 15.5 بیشتر میکنید ولتاژ میدین به سی پی یو ؟
dihav1359
26-12-2011, 09:46
4 بار 05.ولت دادم پایدار نشد بیشتر ولتاژ بدهم مشکل ندارد؟:2:
ess_1362
26-12-2011, 10:38
0.05 ولت کم هست
0.1 ولت به vcore اضافه کنید
shahab_blaster
26-12-2011, 20:58
4 بار 05.ولت دادم پایدار نشد بیشتر ولتاژ بدهم مشکل ندارد؟:2:
ببینم باس اسپید رو چند تا میبرید بالاتر یعنی بعد از 260 چقدر بالاتر میبریدش؟
بهتر 5تا ببرید یا اگه پر حوصله ترید 2تا وقتی که سیستم کرش کرد یا بالا نیومد ولتاژ رو بالاتر ببرید تا به پایداری برسید
سلام میشه در مورد چگونگی اورکلاک این پردازنهد توضیح بفرمایید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان راهنمایی بفرمایید لطفا
shahab_blaster
03-01-2012, 12:03
دوستان راهنمایی بفرمایید لطفا
سلام
این پردازنده رده سرور هست و باید دید مادربوردی که استفاده شده دارای چه امکاناتی هست تا بشه نظر داد راجبش
ess_1362
03-01-2012, 13:44
زئون مشکلی از لحاظ اورکلاک نداره
فقط می مونه قابلیت بایاس!!
زئون مشکلی از لحاظ اورکلاک نداره
فقط می مونه قابلیت بایاس!!
این پردازنده رده سرور هست و باید دید مادربوردی که استفاده شده دارای چه امکاناتی هست تا بشه نظر داد راجبشاین پردازنده رده سرور هست و باید دید مادربوردی که استفاده شده دارای چه امکاناتی هست تا بشه نظر داد راجبشاین پردازنده رده سرور هست و باید دید مادربوردی که استفاده شده دارای چه امکاناتی هست تا بشه نظر داد راجبش
یعنی مدل مادربورد رو خدمتتون عرض کنم؟
اینم مادربدمون
راستی در مورد سوکت 771 میشه یه توضیح کوچیک بدید؟
یه سوال دیگه هم دارم..این cpu فرکانسش 2.8 گیگا هرتز هست اما چرا داره با فرکانس 1.6 کار میکنه؟؟؟
من منتظر پاسخ هستم دوستان..
shahab_blaster
08-01-2012, 08:33
من منتظر پاسخ هستم دوستان..
سوکت 771 در رده سوکت های LGA برای سرور هست در زمانی که LGA775 برای کامپیوترهای دسکتاپ اومد
توضیح خاصی مدنظرتون هست؟
راجب فرکانس هم اینو بگم که این کاهش فرکانس بخاطر مصرف بهینه انرژی در مواقع بیکاری هست هر 2 شرکت اینتل و ای ام دی این تکنولوژی ها رو با اسم های مختلف تو پردازنده هاشون استفاده می کنند
ضریب پردازنده متغیر هست و باعث کاهش فرکانس در زمان بیکاری و افزایش فرکانس در زمان کارهای سنگین میشه
برای اور هم از صفحه بایوس مادربورد عکس بذارید
توضیح خاصی مدنظرتون هست؟
خیر همین مفدار که توضیح فرمودید کافی بود..احه من تا به حال اسم این شماره سوکت رو نشنیده بودم
برای اور هم از صفحه بایوس مادربورد عکس بذارید
ممنون از پاسخدهی شما..اما متاسفانه امکان ری استارت کردن سرورمون بای وارد شدن به ستاپ فعلا مقدور نیست برام..
Punisher_2008
12-01-2012, 22:49
سلام.
من یک لپتاپ دارم با سی پی یو CORE I3 380M که فرکانسش 2.53GHZ هست....
میخواستم یکمی اورکلاکش کنم.. ولی نمیدونم چطوری باید اینکارو کنم..
لپتاپم با اینکه کارایی سنگین میکنم داغ نمکینه. فنش همیشه عادی میچرخه فقط گاهی مثلا COD MW3 بیشتر از2 ساعت بازی کنم یکم سرعت فن بیشتر میشه البته نه اونقدر که صدا بده..
لطفا دقیق راهنمایی کنید چطور میتونم یکمی اورکلاک کنم؟
راستی ایا میشه گرافیک های انبرد مثل Intel HD Graphics رو اورکلاک کرد؟
فقط از رو کنجکاوی هست... بعدا به حالت عادی بر میگردونم همشونو...پس فقط بگین ساده ترین راهش برای اورکلاک سی پی یو که بالا گفتم چیه. گرافیک هم اگه میشه بگین. مرسی
مرسی.
سلام.
من یک لپتاپ دارم با سی پی یو CORE I3 380M که فرکانسش 2.53GHZ هست....
میخواستم یکمی اورکلاکش کنم.. ولی نمیدونم چطوری باید اینکارو کنم..
لپتاپم با اینکه کارایی سنگین میکنم داغ نمکینه. فنش همیشه عادی میچرخه فقط گاهی مثلا COD MW3 بیشتر از2 ساعت بازی کنم یکم سرعت فن بیشتر میشه البته نه اونقدر که صدا بده..
لطفا دقیق راهنمایی کنید چطور میتونم یکمی اورکلاک کنم؟
راستی ایا میشه گرافیک های انبرد مثل Intel HD Graphics رو اورکلاک کرد؟
فقط از رو کنجکاوی هست... بعدا به حالت عادی بر میگردونم همشونو...پس فقط بگین ساده ترین راهش برای اورکلاک سی پی یو که بالا گفتم چیه. گرافیک هم اگه میشه بگین. مرسی
مرسی.
اورکلاک سی پی یو لپ تاب به دلیل ایجاد دمای زیاد توصیه نمیشه
سلام :20:
سؤالم در مورد اورکلاک CPU و رمم هست ...
مشخصات CPU من ... :
Intel Pentium D 945 | 3.4 GHz
Technology : 65 nm
Socket 775 LGA
سرعت CPU در Bios به صورت پیشفرض روی 3468 و FSB Clock معادل 204 مگا هرتز هست ... اما نوشته تا ماکزیمم 400 هم میشه گذاشتش ...
مینبورد: ABIT IL8
Ram: Kingston 2 GB
باسش هم 800 هست
اما Dram Frequency در نرمافزار CPU-Z زده 339.6 MHz
FSB:DRAM هم 3:6 هست ...
اگه اطلاعات دیگهای هم نیازه، بفرمایید تا بدم :20:
میخوام ببینم تا چقدر اور کردنش منطقیه و میشه عملکرد بهتری گرفت (البته با حداقل خطر برای هر دو قطعه)
ممنون ...
ess_1362
01-02-2012, 08:28
اینکه چقدر اور میشه به خیلی پارامترها بستگی داره
ولی اول از همه باید دید وضعیت ترمودینامیکی پردازنده به چه صورت هست
شما با استفاده از برنامه prime95 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یک تست 20 دقیقه ای از پردازنده بگیرید و دمای بیشینه زیر تست را با نرم افزار hw monitor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گزارش بدین
بعدش هم سه تا شات از تب های مموری و پردازنده و spd برنامه cpu-z ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بذارید
این نکته را هم تاکید می کنم که احتمالا نیاز به یک خنک کننده با قیمت متوسط برای پردازنده خواهید داشت
موفق باشید
سلام بر همگی
دوستان عزیز من هر کاری رو در قسمت بایوس سیستم اعمال می کنم ، در برنامه CPU - Z تغییری ایجاد نمی شود و فرکانس سی پی یو مثلا روی 4200 ثابت نمی شود و فقط هنگام لود به این فرکانس میرسد و دوباره به همون حالت اول بر می گردد ، سوالی که از شما دوستان عزیز دارم آیا راهی هست که بتونم برای همیشه فرکانس رو روی 4200 نگه دارم و در قسمت CPU - Z هم این فرکانس نمایش داده شود ... من عکسهایی رو از قسمت بایوس سیستم خودم قرار میدم تا شما دوستان به من کمک کنید و به من بگید که کدام یک از قسمتها رو برای اورکلاک سی پی یو و ثابت کردن فرکانس باید تغییر بدم ... ممنون ( عکسهایی که از قسمت بایوس سیستم گذاشتم مربوط به زمانی هست که سیستم رو به حالت دیفالت برگردوندم و به خاطر همین برخی گزینه ها مانند ذخیره انرژی و ... فعال هست )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] viewer.php%3Ffile%3D98573801750473048706.jpg)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] viewer.php%3Ffile%3D77517868755648197807.jpg)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] viewer.php%3Ffile%3D95011218192791024072.jpg)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] viewer.php%3Ffile%3D39276943104325124686.jpg)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] viewer.php%3Ffile%3D19616582720163630197.jpg)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] viewer.php%3Ffile%3D81423700734619817726.jpg)
ess_1362
01-02-2012, 19:42
سلام بر همگی
دوستان عزیز من هر کاری رو در قسمت بایوس سیستم اعمال می کنم ، در برنامه CPU - Z تغییری ایجاد نمی شود و فرکانس سی پی یو مثلا روی 4200 ثابت نمی شود و فقط هنگام لود به این فرکانس میرسد و دوباره به همون حالت اول بر می گردد ، سوالی که از شما دوستان عزیز دارم آیا راهی هست که بتونم برای همیشه فرکانس رو روی 4200 نگه دارم و در قسمت CPU - Z هم این فرکانس نمایش داده شود ... من عکسهایی رو از قسمت بایوس سیستم خودم قرار میدم تا شما دوستان به من کمک کنید و به من بگید که کدام یک از قسمتها رو برای اورکلاک سی پی یو و ثابت کردن فرکانس باید تغییر بدم ... ممنون ( عکسهایی که از قسمت بایوس سیستم گذاشتم مربوط به زمانی هست که سیستم رو به حالت دیفالت برگردوندم و به خاطر همین برخی گزینه ها مانند ذخیره انرژی و ... فعال هست )
اول اینکه این شاتهایی که شما گذاشتی آیا خودت می تونی ببینی چی توش هست؟:31:
دوم اینکه باید تمام گزینه هی صرفه جویی توان پردازنده از جمله :
enahnce c1
c1e
c2e
speedstep
و
.
.
.
غغیر فعال باشد
موفق باشید
اول اینکه این شاتهایی که شما گذاشتی آیا خودت می تونی ببینی چی توش هست؟:31:
دوم اینکه باید تمام گزینه هی صرفه جویی توان پردازنده از جمله :
enahnce c1
c1e
c2e
speedstep
و
.
.
.
غغیر فعال باشد
موفق باشید
با سلام خدمت شما
دوست عزیز اگه شما روی عکسها کلیک کنید ، عکسها با سایز بزرگتر برای شما نمایش داده خواهد شد ، من به خاطر اینکه باز شدن صفحه زیاد طول نکشد به این شکل عکسها رو گذاشتم ، اگه شما موفق به دیدن عکسها در سایز بزرگ نشدید لطفا بهم بگید تا عکسها رو در سایز اصلی در سایت قرار بدم ...
در مورد گزینه هایی که گفتید من برخی از این گزینه ها رو غیر فعال کردم ولی هنوز همون مشکل رو دارم ، البته این عکس زیر مربوط به قبل می باشد ، به خاطر همین این گزینه ها فعال می باشد ... فقط این گزینه enahnce c1 در کجای بایوس قرار داره ... ممنون ( اگه امکان داره کلیه گزینه هایی رو که برای اورکلاک سی پی یو باید غیر فعال باشد رو بگید تا من همه اونا رو غیر فعال کنم )
ess_1362
02-02-2012, 08:24
توی همین شاتی که گذاشتی
enhance speed step
turbo mode
c1e
c3
c6
epu
را غیر فعال کنید
ضمنا ضریب پردازنده را دستی بذارید روی 34 تا از این حالت کلا خارج بشه
توی همین شاتی که گذاشتی
enhance speed step
turbo mode
c1e
c3
c6
epu
را غیر فعال کنید
ضمنا ضریب پردازنده را دستی بذارید روی 34 تا از این حالت کلا خارج بشه
سلام
دوست عزیز مشکلم حل شد ، واقعا از شما سپاسگزارم :11: ... فقط من ضریب پردازنده رو روی 42 گذاشتم ، از این بابت که مشکلی نداره ... ممنون :10:
اینکه چقدر اور میشه به خیلی پارامترها بستگی داره
ولی اول از همه باید دید وضعیت ترمودینامیکی پردازنده به چه صورت هست
شما با استفاده از برنامه prime95 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] locking.com%2Ffile.php%3Ff%3D103) یک تست 20 دقیقه ای از پردازنده بگیرید و دمای بیشینه زیر تست را با نرم افزار hw monitor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ftwares%2Fhwmonitor.html) گزارش بدین
بعدش هم سه تا شات از تب های مموری و پردازنده و spd برنامه cpu-z ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ftwares%2Fcpu-z.html) بذارید
این نکته را هم تاکید می کنم که احتمالا نیاز به یک خنک کننده با قیمت متوسط برای پردازنده خواهید داشت
موفق باشید
سلام احسان جان ...
با prime95 زدم تست کنه، دو سه دقیقه که گذشته بود، Fatal Error داد و روی همون Test 1 گفتش که
Rounding was 0.5, expected less than 0.4
تو این مدت بیشینهی دما به 83 درجه سانتیگراد رسید ... دور فن هم 2163 دور بود ...
چه باید کرد ؟! :11:
شاتهای CPU-Z رو هم ضمیمه کردم ...
ممنون
ess_1362
02-02-2012, 21:55
دوست عزیز مشکلم حل شد ، واقعا از شما سپاسگزارم ... فقط من ضریب پردازنده رو روی 42 گذاشتم ، از این بابت که مشکلی نداره ... ممنون
به نظرم 42 یکم زیاده روی هست
خنک کننده پردازنده که استوک نیست؟
اگر خنک کننده استوک هست حتما ضریب را تا فرکانس مرجع کاهش بدین
با prime95 زدم تست کنه، دو سه دقیقه که گذشته بود، Fatal Error داد و روی همون Test 1 گفتش که
Rounding was 0.5, expected less than 0.4
تو این مدت بیشینهی دما به 83 درجه سانتیگراد رسید ... دور فن هم 2163 دور بود ...
چه باید کرد ؟!
چه تستی را اجرا کردی؟
باید روی blend اجرا کنی
ضمنا دمای پردازنده بالاست. چیزی به ترکیدنش نمونده:31:
احتمالا یا خمیر سیلیکون حرارتی فاسد شده یا فن به درستی نصب نشده
من توصیه می کنم یک خنک کننده 20-30 تومنی تهیه کنید اینجوری امن تر هست چون با وضعیت فعلی اورکلاک پردازنده بی فایده هست و احتمالا به سایر قسمت ها آسیب میرسه
میخام این قطغات رو اورکلاک کنم/میشه یه توضیحی بدین
cpu:amd phenom x4 840
ram: gskill dual chanell (2*2g) 1600
vga:sapphire6770
مادر بردم هم اینهasrock770icafe
میخام این قطغات رو اورکلاک کنم/میشه یه توضیحی بدین
cpu:amd phenom x4 840
ram: gskill dual chanell (2*2g) 1600
vga:sapphire6770
مادر بردم هم اینهasrock770icafe
شما اول از همه یک شات از تب مموری و تب اصلی نرم افزار cpu-z بزارین
به همراه 15 دقیقه تست پایداری با نرم افزار پرایم 95 همچنین درحین تست دمای سی پی یو رو با نرم افزار hw monitor نگاه کنید و دمای نهایی رو بگین
یک عکس هم از تب اصلی نرم افزار gpu-z بزارین
شما اول از همه یک شات از تب مموری و تب اصلی نرم افزار cpu-z بزارین
به همراه 15 دقیقه تست پایداری با نرم افزار پرایم 95 همچنین درحین تست دمای سی پی یو رو با نرم افزار hw monitor نگاه کنید و دمای نهایی رو بگین
یک عکس هم از تب اصلی نرم افزار gpu-z بزارین
دمای سی پی یو هم رو 55 هستش
clock refrence:250mhz
cpu ratio:16x
cool and quite:disable
cpu speed step:disable
cpu thermal monitor:disable
c2/c2e==>?disable
cpu spread spectrume:disable
dram frecance:1066mhz
timing :cl7
vcore:+./5v
با این تغییرات سی پی یو شما به 4 ghz میرسه
بعد از اینکه این تغییرات رو اعمال کردین مقدار ht و nb ferecance رو با استفاده از ضریبش کم کنید
اگر سیستم بوت نشد و مشکلاتی مانند بلو اسکرین با کد 101 - فریز شدن - کرش کردن هنگ کردن و ریست شدن از این قبیل
داشتی 5/. ولت دیگه به سی پی یو ولتاژ بده تا پایدار بشه
حدود 20 دقیقه تست پرایم 95 در حالت blend بگیر دما در لود از 65 نباید بیشتر بشه
فرکانس رم رو با ضریبش یا با استفاده از پروفایل xmp رو 1066 ست کن
مدل مینتو هم بگو کش این سی پی یو لول 3 شو میشه آزاد کرد بستگی به مینت داره مدلشو بگو
clock refrence:250mhz
cpu ratio:16x
cool and quite:disable
cpu speed step:disable
cpu thermal monitor:disable
c2/c2e==>?disable
cpu spread spectrume:disable
dram frecance:1066mhz
timing :cl7
vcore:+./5v
با این تغییرات سی پی یو شما به 4 ghz میرسه
بعد از اینکه این تغییرات رو اعمال کردین مقدار ht و nb ferecance رو با استفاده از ضریبش کم کنید
اگر سیستم بوت نشد و مشکلاتی مانند بلو اسکرین با کد 101 - فریز شدن - کرش کردن هنگ کردن و ریست شدن از این قبیل
داشتی 5/. ولت دیگه به سی پی یو ولتاژ بده تا پایدار بشه
حدود 20 دقیقه تست پرایم 95 در حالت blend بگیر دما در لود از 65 نباید بیشتر بشه
فرکانس رم رو با ضریبش یا با استفاده از پروفایل xmp رو 1066 ست کن
مدل مینتو هم بگو کش این سی پی یو لول 3 شو میشه آزاد کرد بستگی به مینت داره مدلشو بگو
asrock770icafe
asrock770icafe
این مین پل جنوبی sb710 رو داره فکر کنم بتونی باهاش اینکارو بکنی
تو بایوس گزینه ی به اسم acc یا advance clock celiberation یا auto clock celiberation نیست ؟
این مین پل جنوبی sb710 رو داره فکر کنم بتونی باهاش اینکارو بکنی
تو بایوس گزینه ی به اسم acc یا advance clock celiberation یا auto clock celiberation نیست ؟
advance clock celiberation
advance clock celiberation
اینو بزار رو حالت all cores یا auto بعد یک عکس از تب اصلی cpu-z بزار
اینو بزار رو حالت all cores یا auto بعد یک عکس از تب اصلی cpu-z بزار
نظرت در کل در مورد سیستمم چیه؟
نظرت در کل در مورد سیستمم چیه؟
سیستم خوبی داری
اون تنظیمات هم برای اور گذاشتم اعمال کن هرجا مشکل داشتی بگو
سیستم خوبی داری
اون تنظیمات هم برای اور گذاشتم اعمال کن هرجا مشکل داشتی بگو
ممنون/لطف کردی:11:
kaka_2015
13-03-2012, 12:20
سلام دوستان.
میخواستم Cpu اَم رو اور کنم ولی هیچی در مورد اورکلاک کردن نمیدونم
مادربورد:Asus P7P55D LE
رم:( 4GIG DDR3 (2*2
باسش رو نمیدونم فک کنم1333 باشه.ولی تو مدل رم 1600 نوشته
اینم مشخصات سیستم:
.........................
فقط اگه میشه کامل بگین چه کنم آخه هیچ آشنایی ندارم....
---------------------
ess_1362
13-03-2012, 14:08
اول از همه یک تست 20 دقیقه ای با برنامه prime95 از پردازنده بگیرید و دمای بیشینه پردازنده را حین تست با hw monitor کنترل و گزارش کنید
فعلا همین
kaka_2015
13-03-2012, 17:17
بفرمایید
7دقیقه تست با intelBurner
بفرمایید
7دقیقه تست با intelBurner
دمای سی پی یو با توجه به دو هسته ای و 32 نانومتری بودن بالاست
شما اول از همه یک خمیر خوب و یک کولر خوب تهیه کنید و سپس اور کنید سی پی یو رو
این هم از تنظیمات
bclk :170mhz
dram ferecance:1333mhz
cpu speedstep :disable
c2/c2e:disable
vcore:1.34v
فرکانس رم رو روی 1333 نکه دارین
اگه با این ولتاژ پایدار نشد 50 میلی ولت دیگه بدید
بهتره از همون 50 میلی ولت پله ای اضافه کنید تا ببینید در چه ولتازی پایدار میشه چون در مین های مختلف و بچ های مختلف سی پی یو این قضیه فرق داره
دما بعد از 20 دقیقه تست از 60 نباید بیشتر بشه
با این تنظیمات سی پی یو به 3.7 میرسه
من خیلی تازه وارد هستم. برای بار اول clock reference رو 220 گذاشتم ولی مادر بورد خود به خود گزینه های انتخابی فرکانس رم را تغییر داد. من هم 10 درصد اونو از 1333 پایین آوردم. فرکانس ht و nb رو هم 10 درصد پایین آوردم. cpuz فرکانس رم رو 10 درصد پایین آورد. وقتی فرکانس رم رو auto گذاشتم بعد از بالا اومدن صفحه آبی اومد.
به دلیل کار محاسباتی نیاز به سرعت بیشتری دارم ولی فرصت چندانی برای مطالعه راجع به overclock ندارم. حالا چند تا سوال دارم:
1- چرا نمی تونم فرکانس رم رو ثابت نگه دارم؟
2- حداکثر چقدر می تونم overclock کنم با رعایت شرایط ایمنی؟ کولر خوبی هم دارم . در حالت full load ماکزیمم حرارت 48 هست.
3- فرکانس رم چقدر تو سرعت تاثیر داره در صورتی که نرم افزار مورد استفاده ی من رم چندانی نیاز نداره
مشخصات سیستم در حالت پایه
من خیلی تازه وارد هستم. برای بار اول clock reference رو 220 گذاشتم ولی مادر بورد خود به خود گزینه های انتخابی فرکانس رم را تغییر داد. من هم 10 درصد اونو از 1333 پایین آوردم. فرکانس ht و nb رو هم 10 درصد پایین آوردم. cpuz فرکانس رم رو 10 درصد پایین آورد. وقتی فرکانس رم رو auto گذاشتم بعد از بالا اومدن صفحه آبی اومد.
به دلیل کار محاسباتی نیاز به سرعت بیشتری دارم ولی فرصت چندانی برای مطالعه راجع به overclock ندارم. حالا چند تا سوال دارم:
1- چرا نمی تونم فرکانس رم رو ثابت نگه دارم؟
2- حداکثر چقدر می تونم overclock کنم با رعایت شرایط ایمنی؟ کولر خوبی هم دارم . در حالت full load ماکزیمم حرارت 48 هست.
3- فرکانس رم چقدر تو سرعت تاثیر داره در صورتی که نرم افزار مورد استفاده ی من رم چندانی نیاز نداره
مشخصات سیستم در حالت پایه
شما وقتی کلاک رفرنس رو زیاد کنید فرکانس رم ht و nb افزایش پیدا میکنه
شما بعد از افزایش فرکانس رفرنس با ضریب رم فرکانس رم رو بیارین پایین حالا اگه 1333 هم نشد اشکالی نداره
1200 باشه
فرکانس ht و nb هم با ضریبش میارین پایین یا اگه نمیخواین پایین بیارین و دوست دارین بالا بره باید بهشون ولتاژ بدین وگرنه سیتم ناپایدار میشه
فرکانس سی پی یو رو با کلاک رفرنس زیاد میکنید اگه دیدید سیستم بوت نشد با صفحه آبی با کد 101 داد یا هنگ کرد کرش - فریز - ریست کرد باید به سی پی یو ولتاز بدین مبنای اضافه کردن ولتاز 50 میلی ولت است
به این صورت ولتاژ میدین تا به پایداری برسین
دمای سی پی یو بعد از 20 دقیقه تست پرایم از 65 درجه هم نباید بیشتر بشه
مشکلی بود بگین
من می خوام رفرنس کلاک رو رو 250 بذارم. ولتاژ cpu و nb و فرکانس رم رو چند تنظیم کنم به نظر شما؟
من می خوام رفرنس کلاک رو رو 250 بذارم. ولتاژ cpu و nb و فرکانس رم رو چند تنظیم کنم به نظر شما؟
دوست من معمولا تا 600 مگاهرتز افزایش نیاز به افزایش ولتاژ نیست ولی همیشه هم اینطور نیست
و این بستگی به بچ سی پی یو و مدارتغذیه مینت داره که در چه ولتاژی پایدار بشه
خودتون باید بفهمین در چه ولتاژی میتونید پایدار کنید با اعمال ولتاز به صورت 50 میلی ولت تا به پایداری برسونید
و همچنین زمانی به سی پی یو ولتاز بدین که نیاز باشه واون علائم رو ببینید
همچنین از طریق spd گفتم فرکانس رم رو رو چند بزارین تو ستاپ ضریب های رم رو تغییر بدین و خروجی فرکانس رو میتونید ببینید 1333 یا کمتر مثلا 1276 یا 1200 باشه خوبه
همچنین اگه نظر منو میخواین فرکانس ht و nb رو با ضریبش کم کنید که نیازی به افزایش ولتاز نباشه و استرس وارد بر مین هم کمتر بشه
بعد از اور باید پارمترهای مصرفی سی پی یو از جمله c2/c2e , cpu thermal monitor , cpu eist function , cpu spread spectrum و ... رو غیر فعال کنید تا باعث ناپایداری نشه
همچنین شما در حالتی که سی پی یو رو اور نکردید 15 دقیقه تست پرایم 95 بگیرین و در حین تست دما رو با hw monitor چک کنید و اون دمارو به من بگین تا ببینیم اول وضعیت دمایی به چه صورت است بعد اور کنیم
دوست من معمولا تا 600 مگاهرتز افزایش نیاز به افزایش ولتاژ نیست ولی همیشه هم اینطور نیست
و این بستگی به بچ سی پی یو و مدارتغذیه مینت داره که در چه ولتاژی پایدار بشه
خودتون باید بفهمین در چه ولتاژی میتونید پایدار کنید با اعمال ولتاز به صورت 50 میلی ولت تا به پایداری برسونید
و همچنین زمانی به سی پی یو ولتاز بدین که نیاز باشه واون علائم رو ببینید
همچنین از طریق spd گفتم فرکانس رم رو رو چند بزارین تو ستاپ ضریب های رم رو تغییر بدین و خروجی فرکانس رو میتونید ببینید 1333 یا کمتر مثلا 1276 یا 1200 باشه خوبه
همچنین اگه نظر منو میخواین فرکانس ht و nb رو با ضریبش کم کنید که نیازی به افزایش ولتاز نباشه و استرس وارد بر مین هم کمتر بشه
بعد از اور باید پارمترهای مصرفی سی پی یو از جمله c2/c2e , cpu thermal monitor , cpu eist function , cpu spread spectrum و ... رو غیر فعال کنید تا باعث ناپایداری نشه
همچنین شما در حالتی که سی پی یو رو اور نکردید 15 دقیقه تست پرایم 95 بگیرین و در حین تست دما رو با hw monitor چک کنید و اون دمارو به من بگین تا ببینیم اول وضعیت دمایی به چه صورت است بعد اور کنیم
دوست عزیز. من ref clock رو رو 240 گذاشتم. ht و nb روی 1920. dram روی 1280. بعد از 5 دقیقه تست با پرایم 95 سیستم ریست شد. در این مدت حداکثر دمایی که hw نشون داد از هسته 48 و حداکثر دمایی که نرم افزار مادربورد از cpu نشون داد 53 بود.
دوست عزیز. من ref clock رو رو 240 گذاشتم. ht و nb روی 1920. dram روی 1280. بعد از 5 دقیقه تست با پرایم 95 سیستم ریست شد. در این مدت حداکثر دمایی که hw نشون داد از هسته 48 و حداکثر دمایی که نرم افزار مادربورد از cpu نشون داد 53 بود.
به سی پی یو ولتاژ دادین ؟
تایمینگ رم رو رو حالت auto بزارین
پاور سیستمتون چیه و بقیه کانفیگ سیستمتون رو هم بگین
شرایط دمایی که خوب بوده
علاوه بر پارامترهای قبلی cool and quit رو هم غیر فعال کنید
مدار تغذیه مین هم که خوبه نباید مشکل ایجاد کنه تو این فرکانس
شما بایوس مین رو هم حتما آپدیت کنید بعضی ورژن های بایوس است که تو پایداری سیستم تاثیر داره
50 mv ولتاژ رو افزایش دادم یعنی 1.35. حدود 30 دقیقه تست گرفتم و این نتایج برای دقیقه 15 و 20 هستن: علت کم شدن دما در دقیقه 20 اینه که سرعت فن رو افزایش دادم.
حالا آیا اورکلاک بیشتر رو توصیه می کنید؟
---------- Post added at 01:21 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------
به سی پی یو ولتاژ دادین ؟
تایمینگ رم رو رو حالت auto بزارین
پاور سیستمتون چیه و بقیه کانفیگ سیستمتون رو هم بگین
شرایط دمایی که خوب بوده
علاوه بر پارامترهای قبلی cool and quit رو هم غیر فعال کنید
مدار تغذیه مین هم که خوبه نباید مشکل ایجاد کنه تو این فرکانس
شما بایوس مین رو هم حتما آپدیت کنید بعضی ورژن های بایوس است که تو پایداری سیستم تاثیر داره
پاور گرین 430. بایوس مین هم تازه آپدیت کردم
50 mv ولتاژ رو افزایش دادم یعنی 1.35. حدود 30 دقیقه تست گرفتم و این نتایج برای دقیقه 15 و 20 هستن: علت کم شدن دما در دقیقه 20 اینه که سرعت فن رو افزایش دادم.
حالا آیا اورکلاک بیشتر رو توصیه می کنید؟
خوبه شرایط دمایی اگه استفاده 24/7 میخواین بکنید همینقدر کافیه ولی میخواین رکورد بزنید جا داره هنوز
ولی برای اور بیشتر یک فن برای nb و یک فن روی مدار تغذیه و آی سی کلاک بزارید تا دماش بالا نره
برای استفاده 24/7 فرکانس 3.4 یا 3.5 خوبه برای رکورد باید به اون صورتی که گفتم دما رو کمتر کنید
از یک خمیر خوب هم برای سی پی یو استفده کنید
برای فرکانس های بالاتر ولتاژ بیشتری باید داد و دما هم بالاتر میره و باید دما کنترل بشه و در تست ار 65 بیشتر نشه
خوبه شرایط دمایی اگه استفاده 24/7 میخواین بکنید همینقدر کافیه ولی میخواین رکورد بزنید جا داره هنوز
ولی برای اور بیشتر یک فن برای nb و یک فن روی مدار تغذیه و آی سی کلاک بزارید تا دماش بالا نره
برای استفاده 24/7 فرکانس 3.4 یا 3.5 خوبه برای رکورد باید به اون صورتی که گفتم دما رو کمتر کنید
از یک خمیر خوب هم برای سی پی یو استفده کنید
برای فرکانس های بالاتر ولتاژ بیشتری باید داد و دما هم بالاتر میره و باید دما کنترل بشه و در تست ار 65 بیشتر نشه
مرسی. منظور از 24/7 هر 24 ساعت 7 ساعته؟ باید حداقل 20-24 ساعت در روز کامپیوتر روشن باشه. چون Run های سنگین دارم. البته حداکثر از 75 درصد cpu (سه هسته) برای Run استفاده می کنم.
من از فن zalman cnps 10x extreme استفاده می کنم که فن خیلی خوبیه. از بابت دمای cpu خیلی نگران نیستم. به دنبال رکورد نیستم ولی سرعت بیشتر برام مهمه. nb و آی سی کلاک نمی دونم کجا هستن ولی اگه لازم باشه براشون فن می ذارم
مرسی. منظور از 24/7 هر 24 ساعت 7 ساعته؟ باید حداقل 20-24 ساعت در روز کامپیوتر روشن باشه. چون Run های سنگین دارم. البته حداکثر از 75 درصد cpu (سه هسته) برای Run استفاده می کنم.
من از فن zalman cnps 10x extreme استفاده می کنم که فن خیلی خوبیه. از بابت دمای cpu خیلی نگران نیستم. به دنبال رکورد نیستم ولی سرعت بیشتر برام مهمه. nb و آی سی کلاک نمی دونم کجا هستن ولی اگه لازم باشه براشون فن می ذارم
الان hw ماکزیمم ولتاژو 1.36 زده. یعنی 0.01 بیشتر از اونی که تو بایوس تنظیم کرده. آیا لازمه بازم افزایش بدم؟
الان hw ماکزیمم ولتاژو 1.36 زده. یعنی 0.01 بیشتر از اونی که تو بایوس تنظیم کرده. آیا لازمه بازم افزایش بدم؟
اگه سیستم پایداره نیازی به افزایش ولتاژ نیست
don mohsen
25-03-2012, 21:56
سلام به دوستان
خسته نباشید
سیستم من با این مشخصات هست که نسبتا قدیمی هست:
این هم تست 21 دقیقه ای با prime95 و hw monitor که چون عکسش بزرگه تو لینک گذاشتم.
دمای 53 هم پایداری نسبتا زیادی داشت فکر می کنم.
می خواستم سیستمم رو اورکلاک کنم. با توجه به تست فکر کنم بشه. زیاد هم با اورکلاک آشنایی ندارم.
مدل معمولی cpu این هست AMD ATHELON 64 X2 +4000 2.1 GHz Brisbane هست.لطفا دوستان راهنمایی کنند .
یه سوال هم هست اینکه تا چه حدی می تونم این cpu رو اور کنم؟ مناسبترین کدومه؟
موفق باشید.
ess_1362
26-03-2012, 21:18
سلام به دوستان
خسته نباشید
سیستم من با این مشخصات هست که نسبتا قدیمی هست:
این هم تست 21 دقیقه ای با prime95 و hw monitor که چون عکسش بزرگه تو لینک گذاشتم.
دمای 53 هم پایداری نسبتا زیادی داشت فکر می کنم.
می خواستم سیستمم رو اورکلاک کنم. با توجه به تست فکر کنم بشه. زیاد هم با اورکلاک آشنایی ندارم.
مدل معمولی cpu این هست AMD ATHELON 64 X2 +4000 2.1 GHz Brisbane هست.لطفا دوستان راهنمایی کنند .
یه سوال هم هست اینکه تا چه حدی می تونم این cpu رو اور کنم؟ مناسبترین کدومه؟
موفق باشید.
دقیق نمیشه گفت که چقدر می تونید اورکلاک کنید
چیزی که من پیشبینی می کنم چیزی بین 200 تا 400 مگاهرتز هست
شما در اولین اقدام از طریق بایاس cpu host را از 200 بذارید روی 222 و nb ratio را هم از 5 بذراید روی 4
don mohsen
27-03-2012, 16:12
مشکل اینه که تو بایاس m2n-x asus قسمت nb ratio یا همون nb multiplier وجود نداره!
ess_1362
28-03-2012, 09:06
مشکل اینه که تو بایاس m2n-x asus قسمت nb ratio یا همون nb multiplier وجود نداره!
یادم هست قبلا هم با این سری توی اورکلاک مشکل داشتیم
ببین ht multiplier داره یا نه چون این دو بصورت موازی با هم عمل می کنند
اگر داره مقدارش را از خودکار یک واحد کم کن
موفق باشید
don mohsen
28-03-2012, 10:50
ht multiplier نداره ولی ht freq داره.من فکر میکنم که ht multiplier پنج هست.چون فرکانس ht در حالت اولیه 1000 هست و چون کلاکمرجع 200 هست, ضربدر 5 شده تا به ht freq که همون 1000 هست برسه.
برای تفهیم بهتر لینک دفترچه راهنمای مادربرد رو با حجم 3.48 مگابایت می ذارم که همه ی تنظیمات بایاس هم توش هست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن تو بخش advanced در قسمت jumperfree موقعی که می خوایم AI overclocking رو روی حالت دستی بذاریم, یه قسمت به نام Overclocking profile هست که تا 7 درصد اورکلاک رو خود مادربرد انجام میده که الان مال من به علت همین از 2.1 به 2.2 GHz رسیده.
عکس های سربرگ های cpu و memory هم بعد از این 7 درصد گذاشتم که اگه خواستید مقایسه کنید.
جالب اینه که DRAM FREQ و CPU VOLTAGE و BUS SPEED تغییر کرده و HT FREQ حدود 60 تا تغییر داشته.(بالا ترین حد HT FREQ همین 1000 تا است )حالا با این تفاسیر خودم به وسیله ی تغییر همین قسمت ها امتحانی می کنم.
موفق باشید.
don mohsen
28-03-2012, 11:37
سلام!
موفق شدم 2.33 هم از cpu بگیرم! کلاک مرجع رو رو 244 گذاشتم و cpu multiplier رو رو 10.5 که بالاترین حد هست گذاشتم
ht freq هم بدون دست زدن رو 1000 باقی موند..cpu voltage هم رو 1.325 گذاشتم. و memclock value رو روی 400 گذاشتم که کمترین حد هست .و به 2.3 GHz رسوندم.دما هم 38 درجه هست(!).
این هم عکس cpuz :
حالا میشه راهنمایی بکنید که بهترین حالت رو بگیرم.بازم ممنون از راهنمایی های دوستان!
ویرایش:
بعد از مدتی دوباره رفتم تو بایاس تا بتونم بیشتر اور کنم.اما سیستم پایدار نمی شد. خواستم برگردم به همین 2.33 با تنظیمات قبلی که سیستم پایداری نداشت. ولتاژ cpu رو از 1.325 به 1.35 بردم و پایدار شد با فرکانس 2.35 GHz .
یه سوال پیش اومد که dram freq کاهش پیدا کرده.فکر کنم به خاطر memclock value :400 تو بایاس هست .باید dram freq از حالت معمولی بیشتر باشه؟
ess_1362
28-03-2012, 13:13
شما dram frequency را بذار روی 667 بعدش هم cpu frequency را افزایش بده
ضمنا vcore یکم پایین هست
بذارش روی 1.38 یک تست بگیر بعدش برای فرکانس 2.5 بذارش روی 1.4تا1.42 و تست کن
البته احتمالا افزایش دما را هم تجربه خواهید کرد
موفق باشید
don mohsen
28-03-2012, 13:45
سلام
به من اجازه قرار دادن ولتاژ cpu رو بیشتر از 1.35 نمیده.آیا مشکل از پاور هست؟chipset voltage و memory voltage برای چی هستند؟
ess_1362
28-03-2012, 20:19
به من اجازه قرار دادن ولتاژ cpu رو بیشتر از 1.35 نمیده.آیا مشکل از پاور هست؟chipset voltage و memory voltage برای چی هستند؟
محدودیت بردهای قدیمی با چیپ انویدیا هست دیگه
chipset voltage
ولتاژ چیپست یا همون پل شمالی هست(این سری چیپست انویدیا فکر نکنم پل جنوبی نداشته باشه)
memory voltage
ولتاژ ماژول های رم هست
don mohsen
28-03-2012, 21:54
ولی تو دفترچه تو تنظیمات این بخش 1.4 بیشترین حد هست.
+
من وقتی تا 2.37 اور کردم بعد سیستم رو خاموش می کنم می زنه اورکلاک failed .بعد الان یک اورکلاک کاملا پایدار با 2.23 دارم.
+
راه دیگه ای وجود نداره؟
ess_1362
29-03-2012, 09:10
یادم میاد قبلا هم با برد های سری 5 از انویدیا از این دست مشکلات زیاد داشتیم
شما با amd over drive هم یک تستی داشته باش
ضمنا چند تا شات از تب های ai و تنظیمات چیپست و ولتاژهای بایاس بذار
king_darkness
01-05-2012, 13:03
سلام
می خواستم بدونم با مادربورد 945PLM-S2 ه gigabyte میشه cpu رو اورکلاک کرد ؟
این عکس از CPU-Z
تنظیمات بایوس فقط همین ها رو داره !
مبشه کاریش کرد ؟
سلام
می خواستم بدونم با مادربورد 945PLM-S2 ه gigabyte میشه cpu رو اورکلاک کرد ؟
این عکس از CPU-Z
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتنظیمات بایوس فقط همین ها رو داره !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمبشه کاریش کرد ؟
شما باید اول از همه دمای سی پی یو رو کنترل کنید سی پی یو 90 نانومتری است و دماش باید اول از همه کنترل بشه با فن استوک یک تست 15 دقیقه ای با پرایم 95 در حالت blend بگیرید و در حین تست ببینید دمای سی پی یو به چند درجه میرسه
اگه از طرف دما مشکلی نبود باید از طریق fsb cpu host عملیات اورکلاک رو انجام بدین
با مولتی پلیر هم که همون ضریب رم است فرکانس رم رو بعد از افزایش fsb تنظیم میکنید
شما برای قدم اول این تنظمیات رو اعمال کنید
cpu host :240mhz
dram ferecance :667mhz
c2/c2e:disable
cpu thermal monitor :disable
cpu eist function:disable
با این تنظمیات سی پی یو به 3.3 اور میشه
اگه سیستم بوت نشد به سی پی یو به اندازه ی 50 میلی ولت ولتاژ بدین و ادامه بدین تا سیستم بوت بشه
fsb مین شما ماکسیمم تا 800 مگاهرتز است و اگه بخویان اور کلاک کنید اگه fsb یک مقدرا بالاتر بره باید بهش ولتاژ بدین همچنین به چیپ شمالی یعنی mch core بنابراین مین یک مقدار تحت استرس قرار میگیره و من اورکلاک نسبتا زیاد رو با این مین زیاد توصیه نمیکنم همچنین مدار تغذیه زیاد جالبی هم نداره مین شما
king_darkness
01-05-2012, 21:05
دوست عزیز میشه یکم بیشتر توضیح بدید مبتدی هستم !:41:
تنظیمات بایوس چنین آپشن هایی نداره باید باید با برنامه خاصی تنظیمات رو عمال کنم ؟
از چه نرم افزاری برای تست دما استفاده کنم !
ببخشید که خیلی سوال پرسیدم
دوست عزیز میشه یکم بیشتر توضیح بدید مبتدی هستم !:41:
تنظیمات بایوس چنین آپشن هایی نداره باید باید با برنامه خاصی تنظیمات رو عمال کنم ؟
از چه نرم افزاری برای تست دما استفاده کنم !
ببخشید که خیلی سوال پرسیدم
چیزایی که من الان در تنظمیات گفتم دربایوستون بود
اون پارامترهای ولتاژ منظورتونه ؟
با نرم افزار hw monitor دمارو ببین و برای تست هم گفتم با چه نرم افزاری ببینید
اون توی بایوس تو قسمت voltag control باید باشه
شما اول از همه تست دما رو بگیرید ببینید دما بعد از 15 دقیقه با اون تست چقدر میشه
king_darkness
02-05-2012, 12:36
دمای cpu حدود 50 بود تو 15 دقیقه
ولی تنظیماتی که میگید رو هنوز پیدا نکردم !
تو frequency/voltage control فقط چند تا گزنیه هستش که هرچقدر تغییر میدم و سیو می کنم فرکانس عوض نمیشه
CPU Host clock control که enabled می کنم گزنیه های زیر فعال میشن :
CPU Host frequency که فقط اجازه وارد کردن عدد بین 100 تا 600 رو میده
PCI Express frequency که میشه 90 تا 150 رو وارد کرد
System Memory multiplier که فقط دو عدد 2.00 و 2.66 داره !!
دمای cpu حدود 50 بود تو 15 دقیقه
ولی تنظیماتی که میگید رو هنوز پیدا نکردم !
تو frequency/voltage control فقط چند تا گزنیه هستش که هرچقدر تغییر میدم و سیو می کنم فرکانس عوض نمیشه
CPU Host clock control که enabled می کنم گزنیه های زیر فعال میشن :
CPU Host frequency که فقط اجازه وارد کردن عدد بین 100 تا 600 رو میده
PCI Express frequency که میشه 90 تا 150 رو وارد کرد
System Memory multiplier که فقط دو عدد 2.00 و 2.66 داره !!
شما باید cpu host ferecance رو رو همون عددی که گفتم بزارین
با system memory multipier باید فرکانس رم رو تنظیم کنید چون وقتی کلاک اصلی بالا میره فرکانس رم هم زیاد میشه باید با ضریبش کم کنیدش
به pci express ferecance کاری نداشته باشین
گزینه های توان مصرفی رو هم که گفتم غیرفعال کنید
مواردی هم که در مورد ولتاژ گفتم بخونید
اگه باز هم نشد اولین گزینه رو diable کنید تو بایوس که عکسشم گذاشتین
وضعیت دما هم خوبه تا 65 جا داره میتونید تا اون مقداری که گفتم برسونید ولی بیشتر از اون به مین فشار میاد
king_darkness
02-05-2012, 18:35
هر کاری کردم نشد فرکانس تغییر میدم سیو میکنم ولی وقتی سیستم بالا میاد فرکانس تغییری نکرده !!
خیلی ممنون مهرداد جان بی خیال اور شدم :11:
هر کاری کردم نشد فرکانس تغییر میدم سیو میکنم ولی وقتی سیستم بالا میاد فرکانس تغییری نکرده !!
خیلی ممنون مهرداد جان بی خیال اور شدم :11:
یک ناپایداری در سیستم وجود داره که فرکانس به حالت قبل برمیگرده
اون پارامترهایی که گفتم غیرفعال کردی ؟
king_darkness
03-05-2012, 10:15
اون پارامتر ها که گفتید غیرفعال کنم و تنظیمات مربوط به ولتاژ تو بایوس نیست یا حداقل من نتونستم پیداشون کنم !!!
تو integrated peripherals هم این پارامترها رو نتونستین پیدا کنین ؟
king_darkness
03-05-2012, 15:43
این عکس از تنظیمات integrated peripherals
ess_1362
03-05-2012, 18:40
در این نسل تنظیمات مربوط به اورکلاک در chipset seting قرار داره
king_darkness
03-05-2012, 18:54
در این نسل تنظیمات مربوط به اورکلاک در chipset seting قرار داره
میشه بیشتر توضیح بدید ؟ چجوری می تونم به chipset setting دسترسی پیدا کنم ؟
ess_1362
04-05-2012, 12:13
شما باید تنظیمات چیپست را چک کنی!!
یک چندتا شات از زیر منوهای بایاس بذار
Golbarg01
16-05-2012, 22:57
من یه مادربورد مدل asus P5P800-VM و سی پی یو Inte Celeron D CPU 2.80GHz دارم .اگر در تنظیمات بایوس مادربورد در قسمت jumper configuration
AI overclock tuner رو بذارم روی 5 یا 10 و 20 و 30 درصد تاثیری در عملکرد سیستم داره؟
یعنی توانایی سی پی یو افزایش پیدا میکنه؟
کلا این قسمت برای چی هست؟
بله برای اورکلاکینگ هستش که توان سی پی یو به ترییب 5 10 20 30 درصد افزاریش پیدا میکنه.ادامه ی تاپیک رو در قسمت اورکلاکینگ بدید.
خوب ضرر هم داره اوورکلاک کردن؟
من الان می تونم رو 30 درصد بذارم؟توصیه می کنید؟
عملکرد ویندوز و نرم افزارها سریعتر میشه؟
قبلا روی 10 درصد که گذاشته بودم کارت صدای مادربوردم قطع شده بود به طور اتوماتیک و روی حالت استاندارد که گذاشتم دوباره وصل شد.
ولی الان کارت صدام جداست و انبورد نیست.
saeed_2007r
27-05-2012, 20:00
خوب ضرر هم داره اوورکلاک کردن؟
من الان می تونم رو 30 درصد بذارم؟توصیه می کنید؟
عملکرد ویندوز و نرم افزارها سریعتر میشه؟
قبلا روی 10 درصد که گذاشته بودم کارت صدای مادربوردم قطع شده بود به طور اتوماتیک و روی حالت استاندارد که گذاشتم دوباره وصل شد.
ولی الان کارت صدام جداست و انبورد نیست.
اگر سیستمتو اور کنی...دمای قطعه ای که اور کردی به شدت بالا میره...که در صورت بالا رفت دما اگه کولینگ مناسب نداشته باشی میتونه اون قطعه رو حتی بسوزونه...
ودر بهترین حالت عمر قطعات رو میاره بایین.
بله...عملکرد ویندوز ونرم افزار ها بهتر میشه.
سلام
بنده مادربورد ABIT IL9PRO دارم که با تنظیمات بایوس نمیشه اورکلاک کرد برای همین از SetFSB 2 .2.125.92 استفاده کردم الان CPU E2160 رو تا 2000 اورکلاک کردم و سیستم مشکلی نداره راحت کار میکنه ولی وقتی رستارت میکنم تنظیمات دوباره 0 میشه !! برمیگرده سر همون 1800 خودش !! چطوری ذخیره کنم ؟!
البته تو بایوس اینا رو غیر فعال کردم
Execute-Disable Bit Capability
C1E Support
Max CPUID Value Limit
Intel C-State Tech
CPU TM Function
Intel Speedstep Tech
DDR Enhance Mode
بایوس مین رو آپدیت کنید ببینید پارامترهای مربوط به اورکلاک اضافه میشه یا نه
درست نشد از همون setfsb که بهترینه استفاده کنید چون این نرم افزار است با ریست تنظیمات به حالت پیش فرض برمیگرده
ممنون فلاپی ندارم که آپدیت کنم
راستی این قسمت ها که غیر فعال کردم باید دوباره فعال کن یا همون جوری بزارم باشه ؟
ممنون فلاپی ندارم که آپدیت کنم
راستی این قسمت ها که غیر فعال کردم باید دوباره فعال کن یا همون جوری بزارم باشه ؟
'گزینه های توان مصرفی سی پی یو درموقع اورکلاک بهتره غیرفعال باشه که پایداری بیشتری داشته باشین
یعنی کسی پیدا میشه به من اورکلاک سی پی یو و کارت گرافیک رو یاد بده ؟:42:
آیا با نرم افزار cpu z هم میشه این کارو کرد ؟ اگه کسی بلده جواب بده :13:
یعنی کسی پیدا میشه به من اورکلاک سی پی یو و کارت گرافیک رو یاد بده ؟:42:
آیا با نرم افزار cpu z هم میشه این کارو کرد ؟ اگه کسی بلده جواب بده :13:
اورکلاک سی پی یو یا ازطریق ویندوز با استفاده از نرم افزار های مین انجام میشه یا از طریق بایوس که چون تاحالا شما اینکارو نکردین بهتره از بایوس شروع کنید
ولی فکر کنم با نرم افزار بهتر باشه که در صورت تعویض ویندوز تنظیمات به حالت قبل برگرده .
با بایوس بلد نیستم . راستش gran turismo نصب کردم که به دلیل گرافیک بالاش گاهی بازی کند میشه .
اورکلاک یا ارتقا سیستم ! مساله این است !
یه اورکلاک کوچیک لازم داره تا درست حسابی اجرا بشه ! یعنی میشه ؟؟؟؟!!:31:
خودم رفتم توی محیط بایوس اما چون تا حالا اورکلاک نکردم بی خیال شدم . :45:
میشه بهم یاد بدی آقا مهرداد ؟:42:
میشه بهم یاد بدی آقا مهرداد ؟:42:
یک عکس از تب اصلی نرم افزار cpu-z بزار به همراه تب مموری این نرم افزار
نرم افزار prime95 رو دانلود کن و در حالت blend سی پی یو رو به مدت 15 دقیقه تحت فشار قرار بده و در حین تست دمای سی پی یو رو با نرم افزار hw monitor تست کن
مدل منیتنم بگو
باشه . فعلا در حال دانلود برنامه هستم . راستی این " منیتنم " چیه ؟ متوجه نشدم ؟
از تب mainbord نرم افزار cpu-z هم عکس بزار
تستی که گفتی انجام دادم و دما بعد از 20 دقیقه تست از 39 به 49 میرسه و بیشتر هم نمیشه .
اینم لینک تصاویر که خواسته بودی ...ممنون که جوابمو میدی :11:
پس چرا لینک تصاویر خراب شد ؟ چجوری تصویرا رو برات بذارم خب..چه بد.نمیشه بدون تصاویر به درس ادامه بدیم ؟
پس چرا لینک تصاویر خراب شد ؟ چجوری تصویرا رو برات بذارم خب..چه بد.نمیشه بدون تصاویر به درس ادامه بدیم ؟
تو این سایت آپلود کنید
عکسارو لود کردم مهرداد جان
دما که خوبه
شما اول باید برید بایوس چون سی پی یو ضریب باز نیست کلاک اصلی رو باید افزایش بدین
clcok refrence :250
drame ferecance : 1066mhz
spread spectrume :disable
cool and quite :disable
cpu esit function:disable
ht:2000mhz
nb :default
مقدار ht و nb رو با ضریبش یا به صورت دستی به مقدار اولیش برگردونید چون با افزایش کلاک اصلی این دو پارامتر هم زیاد میشن
اگر سیستم با تنظیمات بالا بوت نشد 05. ولت به vcore ولتاژ بدین
با این تنظیمات سی پی یو به 3.5 اور میشه بعد از اورکلاک 20 دقیقه تست پایداری انجام بشه و درحین تست با hw monitor چک بشه دما از 65 بالاتر نره
یعنی باید یرم بایوس و تغیرات ایجاد کنم . دقیقا مثل این عدد ها و disable هایی که برام نوشتید . درسته ؟
clcok refrence :250
drame ferecance : 1066mhz
spread spectrume :disable
cool and quite :disable
cpu esit function:disable
ht:2000mhz
nb :default
و یه سوال ؟ vcore توی بایوس قرار داره ؟ و این که تنظیمات اتوماتیک وار به حالت قبل بر میگرده یا خودم باید این کارو کنم ؟
آقا مهرداد هیچ کدوم از این گزینه هایی که نوشتی توی بایوس نبود ! شاید نوشته های مادربردای مختلف با هم فرق دارن . نمیدونم...:24:
کلاک اصلی رو انگلیسی شو بنویس بشه پیدا کنم توی بایوس . اگه واسه اور کلاک یه نرم افزار مخصوص بود خیلی خوب میشد.:20:
کلا قاطی کردم چیکار کنم ! باید برم دانشگاه شب میام ادامه بدیم . :rolleye:
نرم افزار easy tune است ولی شما چون بار اولته بهتره از بایوس کار کنی
شما کلاک رفرنس رو در بایوس پیدا کن که عدد 200 جلوش نوشته اون که در 14 ضرب بشه میشه 2.8 که فرکانس سی پی یو ته اون عدد رو باید زیاد کنی بقیه تنظیمات رو هم گفتم
سلام من e7400 دارم میخواستم بدونم چرا از فرکانس 3.68 بالاتر نمیره ممکنه از پاورم(390w) باشه یا چیز دیگه هست? یه سوال دیگه اینکه ولتاژ رم و کلاک مادربورد روی چند باشه خوبه?
سلام من e7400 دارم میخواستم بدونم چرا از فرکانس 3.68 بالاتر نمیره ممکنه از پاورم(390w) باشه یا چیز دیگه هست? یه سوال دیگه اینکه ولتاژ رم و کلاک مادربورد روی چند باشه خوبه? یک عکس از تب اصلی نرم افزار cpu-z و تب مموری اون بزارین همچنین در 20 دقیقه تست پایداری دما به چه عددی میرسه در اون فرکانس چه اتفاقی میفته ؟ مدل مینتنون هم بگین
یک عکس از تب اصلی نرم افزار cpu-z و تب مموری اون بزارین همچنین در 20 دقیقه تست پایداری دما به چه عددی میرسه در اون فرکانس چه اتفاقی میفته ؟ مدل مینتنون هم بگینFoxconn P31A-Gامتحان کردم دیگه اصلا به اون فرکانس نمیرسه نمیدونم چشه ولی روی فرکانس 3.4 همه چیز خوبه.
Foxconn P31A-Gامتحان کردم دیگه اصلا به اون فرکانس نمیرسه نمیدونم چشه ولی روی فرکانس 3.4 همه چیز خوبه.
علت های زیادی میتونه داشته باشه یکی بایوس است که باید آپدیت بشه
یکی تنظیمات فرکانس و تایمینگ رم است
یکی از کمبود ولتاژ سی پی یو است
ضعیف بودن پاور یا مدار تغذیه مین یا فعال بودن پارامترهای مصرفی
کمبود ولتاژ های fsb و nb
حالا اگه دیباگر داشته باشین بهتر میشه فهمید مشکل از کجاست
سلام.راستش فقط این عدده 250 رو در بایوس پیدا کردم. ولی از بقیه تنظیمات خبری نبود .
از اورکلاک نا امید شدم. فکر کنم با easy tune راحت تر باشه. برنامه شو هم دانلود کردم...
سلام.
مدل cpu من این هست که می خواستم turbo core اونو روشن کنم چطور میطونم این کارو انجام بدم آیا مشکلی واسه cpu پیش نمیاد دمای cpu تغییر پیدا میکنه یا اینکه برقی که مصرف میکنه بیشتر میشه cpu phenom II 1075t x6
سلام.
مدل cpu من این هست که می خواستم turbo core اونو روشن کنم چطور میطونم این کارو انجام بدم آیا مشکلی واسه cpu پیش نمیاد دمای cpu تغییر پیدا میکنه یا اینکه برقی که مصرف میکنه بیشتر میشه cpu phenom II 1075t x6
جوابتون رو در اون تاپیک که اول زده بودید دادم
سلام آقا مهرداد.راستش توی محیط بایوس چیزی مربوط به اورکلاک و ولتاژو اینا پیدا نکردم. این شد که عکساشو اینجا قرار دادم تا راهنمائیم کنید...
خوب بود از زیر منوهای بایوس یک عکس میزاشتین
بایوس مین آخرین ورژنه ؟
ArashMiniStar
28-06-2012, 12:44
سلام.عزیزان اورکلاک سی پی یو سلرون بهش ضرر نمیرسونه؟ آخه خیلی قدیمی هست.2.4Ghz سوکت 478:31:
دماش چقدر باشه خوبه؟
بعد برای افزایش ولتاز باید به North Brige ولتاژ بدیم یا South Bridge?
یک سوال خارج از اورکلاک هم داشتم.تو این جور مادبورد های قدیمی MSI اگر 2 تا رم 256 داشته باشیم میتونه از 256 بهتر کار کنه؟ به عبارت دیگه Dual Chanel میشن؟؟
ممنون
سلام.عزیزان اورکلاک سی پی یو سلرون بهش ضرر نمیرسونه؟ آخه خیلی قدیمی هست.2.4Ghz سوکت 478:31:
دماش چقدر باشه خوبه؟
بعد برای افزایش ولتاز باید به North Brige ولتاژ بدیم یا South Bridge?
یک سوال خارج از اورکلاک هم داشتم.تو این جور مادبورد های قدیمی MSI اگر 2 تا رم 256 داشته باشیم میتونه از 256 بهتر کار کنه؟ به عبارت دیگه Dual Chanel میشن؟؟
ممنون
سلام تکنولوژی این سی پی یو ها قدیمیه و دماهاشون بالا باید دماشونو کنترل کنی سلرون با سوکت 775 با اورکلاک extreme رکورد حدود 7ghz رو داشته شدن میشه ولی رو air که نمیتونی به این کلاک برسی :)
ولتاز هم باید به vcore و در صورت نیاز هم به fsb و هم به nb به sb نباید ولتاز بدی چون به هیچ درد کار شما نمیخوره دماش میره بالا خطریه دمای sb نباید زیاد بالا بره
مین هم باید نسبتا خوب باشه 478 زیاد نمیشه کاری کرد ولی تا یک جاهایی میشه برد
اگه dual باشه یک مقدرا تاثیر داره ولی این مین ها که dual ساپورت نمیکنن چون یک مقدار حجم رم افزایش پیدا میکنه یک مقدرا تو کارایی تاثیر میزاره ولی الان 2 گیگ جزء حداقل حجم رم است و با اون دوتا 256 هم بازم افت کارایی رو دارین
دوستان ی سوال داشتم اگر تکراری بود ببخشید.برای اور سی پی یو اگر ضریب رو افزایش بدم و از حالت اوتو در بیارم دیگه کلا با فرکانس بالا کار میکنه حتی در حالت آی دل و به نظرتون بهتر نیست همون فرکانسو افزایش بدم؟؟
بیشترین مقدارnb بدون ولتاژ چقدر میتونه باشه که مین آسیب نبینه؟؟اگر زیر 2200 باشه بازم مشکل داره؟؟
در ضمن چه مدت باید روی تست بمونه که مطمعا بشم 100 اوکی هست؟؟ آخه با برنامه prime95 بعد از گذشت 3 ساعتو نیم ارور داد
ArashMiniStar
10-07-2012, 11:24
دوستان ی سوال داشتم اگر تکراری بود ببخشید.برای اور سی پی یو اگر ضریب رو افزایش بدم و از حالت اوتو در بیارم دیگه کلا با فرکانس بالا کار میکنه حتی در حالت آی دل و به نظرتون بهتر نیست همون فرکانسو افزایش بدم؟؟
بیشترین مقدارnb بدون ولتاژ چقدر میتونه باشه که مین آسیب نبینه؟؟اگر زیر 2200 باشه بازم مشکل داره؟؟
در ضمن چه مدت باید روی تست بمونه که مطمعا بشم 100 اوکی هست؟؟ آخه با برنامه prime95 بعد از گذشت 3 ساعتو نیم ارور داد
سی پی یو تون چی هست؟؟ دما بالا نرفته؟
سی پی یو تون چی هست؟؟ دما بالا نرفته؟
دما تا 57 دجه بالا رفت.فن استوک نیست و ی کولر ttx3 نصبه.سی پی یو 555 هست البته آنلاک شده و الان به b55 تبدیل شده
دما تا 57 دجه بالا رفت.فن استوک نیست و ی کولر ttx3 نصبه.سی پی یو 555 هست البته آنلاک شده و الان به b55 تبدیل شده
معمولا در دو مرحله تست میگیرن مرحله اول 20 دقیقه تست blend 5 دققیه بعدش 15 دقیقه تست smal ffts برای اینکه مطمئن بشین سیستم پایداره
دما هم از 65 بالاتر نباید بره
اگه ضریب سی پی یو باز باشه با افزایش اون فرکانس سی پی یو افزایش پیدا میکنه و طبعا فرکانس idle تون هم بیشتر میشه
مقدار nb رو تاجایی باید زیاد کنید که نه دماش بیش از حد بالا بره و فشا زیادی هم به مین نیاد برای اینکار یک فن 8 سانتیمتری روی چیپ شمالی حتما بزارید ولی به نظر من نیازی به این کار نیست
چطور این تست هارو بگیرم با کدوم نرم افزار؟؟میشه راهنمایی کنید
در ضمن ب occt یک سعت و نیم تست گرفتم مشکل نداشت
در 222 که از 3200 به 3555 اومد در prime95 بعد از 3 ساعت ی ارور داد الان هم روی 218 و 3488 هست که میخوام ی تست بگیرم که 100% بدون مشکل باشه
ArashMiniStar
10-07-2012, 13:31
سلام.یک سوال :
اگر spd و فرکانس سی پی یو طوری تنظیم بشوند که اون عددی که نشون میده از 800(چون رم DDR2 6400 هست) بیشترشود خطر دارد؟
راستی چرا سیستم پایدار نیست حتی اگر 799 یا 801 بشه؟:39:
ess_1362
10-07-2012, 19:09
اگر spd و فرکانس سی پی یو طوری تنظیم بشوند که اون عددی که نشون میده از 800(چون رم DDR2 6400 هست) بیشترشود خطر دارد؟
الزاما خیر
فقط ممکن هست ناپایداری بوجود بیاد
ولی در صورت ولتاژ دادن اگر آشنایی به اصول اورکلاک رم نداشته باشید و ولتاژ نامعقول بدین آن موقع احتمال آسیب به ماژول ها وجود داره
راستی چرا سیستم پایدار نیست حتی اگر 799 یا 801 بشه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](38).gif
علل مختلفی داره
از کافی نبودن ولتاژ میشه گفت تا ضعیف بودن پاور یا فعال بودن پارامترهای صرفه جویی مصرف و ...
punisher man
16-07-2012, 00:58
سلام و شب خوش. میشه دمایه نرمال و ماکسیموم سی پی یو و جی پی یو و هارد بهم بگین؟
1376MAXIMUM
25-07-2012, 22:46
سلام این اور به نظرتون چطوره؟ با مین GA-EP31-DS3Lبوده و سی پی یو ی E5200با نرم افزار های روی سی دی مادربورد یعنی EASY TUNE 6
FSB را از 200 تا 240 بالا بردم و ولتاژ رو کاری نداشتم و دما تو حالت عادی یعنی بدون اور کلاک تو ی تست با OCCT بعد از 10دقیقه تا 15 به 85 می رسید که تست را قطع می کرد بعد پنکه را برداشتم برای خنک کردن کیس و تهویه و بعد از تقریا یک ساعت ماکزیموم دما به 99 رسیده بود چرا این قدر دمای این بالا هست تو حالت عادی هم بالا هست نیست چیکارش کنم خمیر سیلیکونش را عوض کردم فنش هم خاک گیزی کردم یه مدت خوب بود ولی دوباره بالا رفته
firooze87
26-08-2012, 14:46
سلام خدمت دوستان با تجربه. میشه یه نگاهی به این تاپیک بندازید و راهنمایی بفرمایید. بسیار ممنونم
saeed_2007r
11-09-2012, 16:38
سلام و شب خوش. میشه دمایه نرمال و ماکسیموم سی پی یو و جی پی یو و هارد بهم بگین؟
داداش گلم بستگی به مدل قطعاتتون داره اینطوری نمیشه گفت.
مگر اینکه یه چیز میانگین بهتون بگ که ترجیح میدم نگم
سلام دوستان!
اینم سومین پستم : :sq_24:
مشخصات سیستم من اینه :
cpu : e8400 E0
ram : 2*2 -800 mhz
MB : giga ep43 - s3l
power green GP 535A
به نظرتون با یه سیستم خنک کننده خوب میتونم تا 4.4 اورش کنم؟
بیشتر سوالم در مورد توان مادر برد و پاورمه!
میدونم ک در فول لود ، با 4.4 ، CPU ، ه283 وات از پاور میکشه!
البته کارت گرافیکمم gt9600 تشریف داره! (میخوام اگه سیستم کشید ، اونم اور کنم!
حالا میشه؟
سلام دوستان!
اینم سومین پستم : :sq_24:
مشخصات سیستم من اینه :
cpu : e8400 E0
ram : 2*2 -800 mhz
MB : giga ep43 - s3l
power green GP 535A
به نظرتون با یه سیستم خنک کننده خوب میتونم تا 4.4 اورش کنم؟
بیشتر سوالم در مورد توان مادر برد و پاورمه!
میدونم ک در فول لود ، با 4.4 ، CPU ، ه283 وات از پاور میکشه!
البته کارت گرافیکمم gt9600 تشریف داره! (میخوام اگه سیستم کشید ، اونم اور کنم!
حالا میشه؟
سلام شما باید یک عکس از تب اصلی cpu-z و تب مموری نرم افزار cpu-z بزارید اینجا
یک تست 15 دقیقه ای با نرم افزار prime95 در حالت blend بگیرید و در حین تست دما رو با نرم افزار hw monitor چک کنید و دمای نهایی رو بگین
با یک کولر میتونید اور خوبی روی این مین داشته باشین با توجه به دوهسته ای بودن سی پی یو
در مورد دما کلا باهام صحبت نکنین!
تو 5 دقیقه با پرایم 95 میره رو 72
واسه همین میخوام واسش یه سیستم خنک کننده کاردرست دست و پا کنم دیگه!
پاورم جواب میده؟
و جواب میده علاوه بر این گرافیکمم اور کنم؟
و یه سوال دیگه!
تو تب مموری ، نوشته DDR3 ولی رم من همونطور ک تو تب SPD دیده میشه ، DDR2 تشریف داره
بلاخره ینی چی؟
نرم افزار cpu-z رو آپدیت کنید بخش رم عکس دومی رو زده ddr3 که در صورتی مین شما ddr2 ساپورت است رم ها هم در فرکانس 667 دارن کار میکنن بایوس مین رو هم حتما آپدیت کنید
بله دما بالاست و باید یک کولر حتما بخرید به همراه یک خمیر خوب
پاورتون که خوبه مدل گرافیکتون چیه ؟
کولر رو خریدین اعلام کنید تا بگم پارامترها رو چی ست کنید
خب خودم دستکاریش کردم ک 667 کار میکنه!
مولتیپلایر مموری رو رو 2.33 گذاشتم!
درستش کنم؟
گرافیک اینه :
giga - geforce 9600 gt GDDR3 256 bit - 1GB
وارد جزئیات شم؟
در ضمن CPU منrevision E0 هست!
حالا ک میگین مین و پاور جواب میده ، فقط در مورد 4.4 پارامترا رو بم بگین ک اولین چیزی ک واسه اور امتحان کنم همون باشه!
سلام دوستان
اینم دومین پست من!
آقا من میخوام یه واتر کولر بسازم با این مشخصات :
پمپ آکواریوم 1500 لیتر بر ساعت : واتر کولر کارخونه ای فک کنم زورش 800 باشه
رادیات بخاری پراید
و برای بلاک هم میخوان یه هیت سینک 475؟ رو دور تادورشو ببندم و تو دیواره هاش یه صورت ضربدری سوراخ ایجاد کنم تا آب حسابی در جریان باشه! تعداد پره های هیت سینک ، 18 تاس و حجم هیت سینک 78*32*68 میلیمتر
بقیه چیزا هم ک مهم نیس!
البته منبع آب رو دولایه میسازم به طوریه شامل دوتا محفظه باشه!
یکی واسه مایع خنک کننده ک هیچ ارتباطی با بیرون و محیط خارج از سیستم نداره!
و دیگری ، یک محفظه آلمینیومی ک تنها ارتباطش با محفظه اول ، از طریق دیوارای اونه ک تبادل گرما صورت بگیره! چون میخوام تو محفظه دوم موقع کارای سنگین ، یخ بندازم و بدون خراب کردن مایع خنک کننده ، دمای اونو پایین بیارم!
این چقد کارایی داره؟
چون میخوام e8400 خودمو از 3گیگ ، به 4.4 اور کنم
و فقط میدونم با فن بادی thermlaright ultra120 دماش موقعی ک تحت فشار قرار میگیره ، به 68 میرسه!
این سوالو واسه این پرسیدم ک بعد از خودن 12 صفه و نگرفتن نتیجه از بحثای شما ، گفتم مستقیما بیان کنم!
این پستم تو یه تاپیک دیگه زدم
این تصمیمو واسه این گرفتم ک بعد جمع کردن بودجه واسه خرید zalman دیدم دلار منو به مبارزه طلبیده!
و ازونجایی ک رشتم مکانیک سیالاته ، سیستممو سعی کردم با پرفرمنس بالا طراحی کنم! (طبق محاسباتم سطح تبادل گرمای واتر بلاک من ، 6 برابر واتر بلاکای کارخونه ایه و این درحالیه ک ضریب انتقال حرارت مس(مدل کارخونهای) دو برابر آلمینیومیه! با این وجود ، طراحیه من در بدترین شرایط با قدرت یه سیستم کارخونه ای توان خنک کردن داره! و در بهترین شرایط ، 3برابر! :sq_24:
لزا سیستم خنک کنندم همین خواهد بود!
این پستم تو یه تاپیک دیگه زدم
این تصمیمو واسه این گرفتم ک بعد جمع کردن بودجه واسه خرید zalman دیدم دلار منو به مبارزه طلبیده!
و ازونجایی ک رشتم مکانیک سیالاته ، سیستممو سعی کردم با پرفرمنس بالا طراحی کنم! (طبق محاسباتم سطح تبادل گرمای واتر بلاک من ، 6 برابر واتر بلاکای کارخونه ایه و این درحالیه ک ضریب انتقال حرارت مس(مدل کارخونهای) دو برابر آلمینیومیه! با این وجود ، طراحیه من در بدترین شرایط با قدرت یه سیستم کارخونه ای توان خنک کردن داره! و در بهترین شرایط ، 3برابر! :sq_24:
لزا سیستم خنک کنندم همین خواهد بود!
کولر اگه میخواین بگیرین tuniq tower 120 exterem rev2 انتخاب خوبیه برای اورکلاک
شما مرحله اول باید برین تو بایوس و پارامتر اصلی یعنی cpu host controller رو افزایش بدین با افزایش اون فرکانس رم و فرکانس fsb و nb افزایش پیدا میکنه باید با ضریب رم فرکانس رو تنظیم کنید و تایمینگ ها
پارامترهای مصرفی مثل c2/c2e,cpu eist function , cpu thermal monitor و .... غیرفعال بشه در صورت نیاز به vcore و fsb و nb ولتاژ بدین که این موارد رو از رو علائم سیستم باید فهمید
خب خودم دستکاریش کردم ک 667 کار میکنه!
مولتیپلایر مموری رو رو 2.33 گذاشتم!
درستش کنم؟
گرافیک اینه :
giga - geforce 9600 gt GDDR3 256 bit - 1GB
وارد جزئیات شم؟
در ضمن CPU منrevision E0 هست!
حالا ک میگین مین و پاور جواب میده ، فقط در مورد 4.4 پارامترا رو بم بگین ک اولین چیزی ک واسه اور امتحان کنم همون باشه!
نه فرکانس رو نمیگم رم رو نوعشو اشتباه دیتکت کرده زده ddr3 در عکس دوم هم نرم افزار cpu-z رو آپدیت کنید و هم بایوس مین رو
بایوس مینم نسخه f8 هست
ک به جز f9c beta آخرین ورژنه!
به نظرتون این آخرین ورژن ک بعد 3 سال هنوز بتایه رو نصب کنم خطرناک نیس؟
اینم آپدیت CPU z
سلام دوستان با توجه به تصاویر من چقدر دیگه میتونم اور کنم
کولرم دیپ کول U200 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و سیستم با این مقدار در پرایم پایداره ولتاژ هم روی 1.28
ess_1362
18-10-2012, 23:57
طبق تجربه ای که من دارم اگر مشکل حرارتی نداشته باشید تا مرز 4 گیگاهرتز هم می تونید پیشروی کنید
Meysam Raz
19-10-2012, 01:08
دوستان سلام
من سی پی یوم روبا prim95 توی حالت 100 لود که میزارم
برنامه اسوس مادر بردم AI Suite II که با افزونه (fan xpert 2) مخصوص تنظیم خودکار دور فن ها هسش متناسب با درجه حرارت واقعی که در برنامه real temp نشون داده میشه کار نمیکرد
پس جویای علت شدم و در این یافتم که :
یک سطح اختلاف بین دمای شناسایی شده از 3570k در برنامه real temp و برنامه AI Suite II 1.02.29 وجود داره عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1.این اختلاف در شناسایی دما به چه دلیلی بروز کرده؟ برنامه اسوس باگ داره؟
2.راهی برای از بین بردن این اختلاف هست؟به جز تنظیم دستی دور فن ها در برنامه fan xpert
3.اصلا استفاده از این برنامه fan xpert رو توصیه میکنید؟
win7 64bit
cpu :3570k
mb : z77 v pro
تا 4.2 به صورت خودکار اور میکنه و دما از چیزی در عکس هست بالاتر نمیره
عکس از لحظه اختلاف دما بعد از 5 دقیقه گرفته شده
ess_1362
19-10-2012, 14:12
دوستان سلام
من سی پی یوم روبا prim95 توی حالت 100 لود که میزارم
برنامه اسوس مادر بردم AI Suite II که با افزونه (fan xpert 2) مخصوص تنظیم خودکار دور فن ها هسش متناسب با درجه حرارت واقعی که در برنامه real temp نشون داده میشه کار نمیکرد
پس جویای علت شدم و در این یافتم که :
یک سطح اختلاف بین دمای شناسایی شده از 3570k در برنامه real temp و برنامه AI Suite II 1.02.29 وجود داره عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1.این اختلاف در شناسایی دما به چه دلیلی بروز کرده؟ برنامه اسوس باگ داره؟
2.راهی برای از بین بردن این اختلاف هست؟به جز تنظیم دستی دور فن ها در برنامه fan xpert
3.اصلا استفاده از این برنامه fan xpert رو توصیه میکنید؟
win7 64bit
cpu :3570k
mb : z77 v pro
تا 4.2 به صورت خودکار اور میکنه و دما از چیزی در عکس هست بالاتر نمیره
عکس از لحظه اختلاف دما بعد از 5 دقیقه گرفته شده
مرجع برای من hw monitor هست
شما با این هم تست کنید فکر می کنم به درمای real temp برسید
کلا می گم تمام این برنامه ها باگ دارن ولی مرجع فعلا hw monitor هست (حدعقل برای من)
سه تا سوال بالا را در جواب به سوال 3 تجمیع می کنم :
اگر بصورت 100% به این برنامه نیاز دارید می تونید جدیدترین نسخه اش ا از سایت ایسوس بگیرید ولی اگر من جای شما باشم این کار را نمی کنم چون با فعال کردن گرینه smart یا auto در بایاس و قسمت تنظیمات مونیتوریگ اصلا نیازی به این نرم افزار نخواهد بود
دوستان من لپتاپ HP DV6t-7000 دارم جدیداً وقتی بازی میکنم دمای CPU خیلی بالا میره 2 تا برنامه GPU-Z و AIDA64 رو حین بازی باز گذاشتم تا دما رو مانیتور کنم برای CPU ماکزیمم دمای 103 درجه ثبت شده حالا با برنامه Prime95 اومدم تست بگیرم ببینم دماش چجوریاس دیدم بله دمای CPU درحین تست بعضا به 104 درجه هم میرسه اما CPU اصلا Trittle Down نمیکنه
سی پی یو i7 3610 هستش با HWinfo درحین تست Prime95 اومدم تست بگیرم دیدم CPU بعضا تا 3100 MHz هم میره درحالی که فرکانسش 2300 هستش
با یه برنامه زدم اطلاعات CPU رو ببینم نوشته 39% اورکلاک شده درحالی که من اصلا اورکلاکش نکردم
چجوری به کلاک طبیعی برش گردونم؟ این اورکلاکی که در حین تست Prime95 ثبت میشه طبیعیه؟ یا CPU اورکلاک شده که توی تست تا 3100 میره؟
ممنون
Amir Hossein
01-11-2012, 13:01
سلام
چند تا سوال
من دمای پردازندم در حالت عادی و بدون بازی 29 هستش
آور که کردم دما تا چه حد طبیعیه؟
کولر آبی خفن برای 1155 چنده؟
یه سوال از سر کنجکاوی
آور پردازنده گرافیک و رم رو میدونم چه تآثیری داره!
ولی آور کردن مادر بورد دیگه با چه درد میخوره
ممنون
سلام
چند تا سوال
من دمای پردازندم در حالت عادی و بدون بازی 29 هستش
آور که کردم دما تا چه حد طبیعیه؟
کولر آبی خفن برای 1155 چنده؟
یه سوال از سر کنجکاوی
آور پردازنده گرافیک و رم رو میدونم چه تآثیری داره!
ولی آور کردن مادر بورد دیگه با چه درد میخوره
ممنون
مدل سی پی یو تون چیه ؟ همچنین مدل مین
بعد از اور بعد از 20 دقیقه تست پرایم 95 نباید از 60 بیشتر بشه
Amir Hossein
01-11-2012, 14:35
مدل سی پی یو تون چیه ؟ همچنین مدل مین
بعد از اور بعد از 20 دقیقه تست پرایم 95 نباید از 60 بیشتر بشه
cpu:g530
main:giga p61
cpu:g530
main:giga p61
این سی پی یو قابلیت اورکلاک نداره
رم هم قابلیت اور نداره و ضریب رم قفله
فقط میتونید گرافیک مجتمع رو اور کنید
دوستان من لپتاپ HP DV6t-7000 دارم جدیداً وقتی بازی میکنم دمای CPU خیلی بالا میره 2 تا برنامه GPU-Z و AIDA64 رو حین بازی باز گذاشتم تا دما رو مانیتور کنم برای CPU ماکزیمم دمای 103 درجه ثبت شده حالا با برنامه Prime95 اومدم تست بگیرم ببینم دماش چجوریاس دیدم بله دمای CPU درحین تست بعضا به 104 درجه هم میرسه اما CPU اصلا Trittle Down نمیکنه
سی پی یو i7 3610 هستش با HWinfo درحین تست Prime95 اومدم تست بگیرم دیدم CPU بعضا تا 3100 MHz هم میره درحالی که فرکانسش 2300 هستش
با یه برنامه زدم اطلاعات CPU رو ببینم نوشته 39% اورکلاک شده درحالی که من اصلا اورکلاکش نکردم
چجوری به کلاک طبیعی برش گردونم؟ این اورکلاکی که در حین تست Prime95 ثبت میشه طبیعیه؟ یا CPU اورکلاک شده که توی تست تا 3100 میره؟
ممنون
واقعا ممنون بابت جوابهاتون
Fear_Darknes
13-11-2012, 22:24
salam dustan
system info man inas age mishe begin ta cheqad overesh kunam khobe
Cpu : amd phenom II x6 1055t 2.8GHz
Gpu : aTi Radeon HD 5870 x6 2Gb
Ram : 10Gb
Mainboard : Elitegroup A785GM-Ad3
Khodam Fq cpu ro ro 240 mizaram voltagesham +20 mikunam bad cpu mishe 3.36Ghz
Mikhastam bedunam ta cheqad ja dare overesh kunam albate inam begam ke systeme coolingesh unqadra herfeyi nis ye fane 7000rpm.
salam dustan
system info man inas age mishe begin ta cheqad overesh kunam khobe
Cpu : amd phenom II x6 1055t 2.8GHz
Gpu : aTi Radeon HD 5870 x6 2Gb
Ram : 10Gb
Mainboard : Elitegroup A785GM-Ad3
Khodam Fq cpu ro ro 240 mizaram voltagesham +20 mikunam bad cpu mishe 3.36Ghz
Mikhastam bedunam ta cheqad ja dare overesh kunam albate inam begam ke systeme coolingesh unqadra herfeyi nis ye fane 7000rpm.
لطفا فارسی تایپ کنید
شما چند چیز باید بدید
یک عکس از تب اصلی نرم افزار cpu-z به همراه تب مموری
یک تست 15 دقیقه ای با نرم افزار prime95 در حالت blend و چک کردن دما با نرم افزار hw monitor در طول تست
silhouette
10-12-2012, 17:52
من میخوام رم باس 2000 رو در مادربردم ست کنم بهم گفتن که باید اورکلاک کنم میشه راهنمایی کنید که از کدوم قسمت بایوس باید برم تا مینم رم 2000 رو شناسایی کنه؟:n13:
مشخصات:
Main asus m5a78l usb3
ram dd3 2000 dual
cpu amd athlon x3 455
قبل از دستکاری:
بهداز دستکاری
ولی خوب به 2000 هنوز نرسیده ونمیدونم چیکار کنم
من میخوام رم باس 2000 رو در مادربردم ست کنم بهم گفتن که باید اورکلاک کنم میشه راهنمایی کنید که از کدوم قسمت بایوس باید برم تا مینم رم 2000 رو شناسایی کنه؟:n13:
مشخصات:
Main asus m5a78l usb3
ram dd3 2000 dual
cpu amd athlon x3 455
قبل از دستکاری:
بهداز دستکاری
ولی خوب به 2000 هنوز نرسیده ونمیدونم چیکار کنم
فکر کنم تو اون تاپیک جوابتون رو دادم باید برین تو بایوس و از طریق ضریب رم spd فرکانس رم رو زیاد کنید
مین شما در حالت اورکلاک تا فرکانس 2000 برای رم ساپورت میکنه
silhouette
10-12-2012, 19:18
فکر کنم تو اون تاپیک جوابتون رو دادم باید برین تو بایوس و از طریق ضریب رم spd فرکانس رم رو زیاد کنید
مین شما در حالت اورکلاک تا فرکانس 2000 برای رم ساپورت میکنه
اگه امکان داره یه مقدار کاملتر توضیح بدید من گزینش رو پیدا نمیکنم فقط یه جایی بو که 3 تا عدد رو میبایست انتخاب کنم که من رو بیشترین عدد یعنی 800 گذاشتم ولی اینی که شما توضیح دادید رو نمیدونم کجای بایوس برم
اگه امکان داره یه مقدار کاملتر توضیح بدید من گزینش رو پیدا نمیکنم فقط یه جایی بو که 3 تا عدد رو میبایست انتخاب کنم که من رو بیشترین عدد یعنی 800 گذاشتم ولی اینی که شما توضیح دادید رو نمیدونم کجای بایوس برم
از قسمت های مختلف بایوس عکس بدین
silhouette
11-12-2012, 00:17
از قسمت های مختلف بایوس عکس بدین
من الان بایوس رو آپدیت کردم گزینه هاش عوض شد در واقع برای اینکه بتونم رو رم 2000 ست کنم باید سی پی یو رو هم اور کنم البته اونجور که من فهمیدم ولی روی 2000 که میذارم سیستم ریست میشه ولی دیگه بالا نمیاد :n30:بعده یه ریست دستی هم که پیعام میده تنظیمات رو عوض کنم حالا چی راهنمایی میکنید از خیرش بگذزم یا میشه کاری کرد؟
عکس هم دز اسرع وقت میدارم
من الان بایوس رو آپدیت کردم گزینه هاش عوض شد در واقع برای اینکه بتونم رو رم 2000 ست کنم باید سی پی یو رو هم اور کنم البته اونجور که من فهمیدم ولی روی 2000 که میذارم سیستم ریست میشه ولی دیگه بالا نمیاد :n30:بعده یه ریست دستی هم که پیعام میده تنظیمات رو عوض کنم حالا چی راهنمایی میکنید از خیرش بگذزم یا میشه کاری کرد؟
عکس هم دز اسرع وقت میدارم
شما با ضریب رم حداکثر چقدر میتونید فرکانس رم رو بالا ببرید ؟
silhouette
11-12-2012, 01:49
شما با ضریب رم حداکثر چقدر میتونید فرکانس رم رو بالا ببرید ؟
سوالتونو متوجه نمیشم زیر ذیپلم بگید:n16:
ولی اینو بگم که هر چی سی پی یو رو بیشتر اور میکتم فرکانس رم بیشتر میره بالا از 2000 هم بالا میزنه ولی خوب نمیشه استفاده کرد دیگه..من هر چی تو نت سرچ میکنم از بایوس خودم چیزی نمیبینم هر چی عکس و تصویر هست شباهتی به ستاپ من نداره حتی با اینکه آپدیتش کردم:n27:
این xmp هم هرچی تو بایوس میگردم پیدا نمیکنم شاید اگه چنتا عکس بذارم بهتر بتونید کمک کنید
سوالتونو متوجه نمیشم زیر ذیپلم بگید:n16:
ولی اینو بگم که هر چی سی پی یو رو بیشتر اور میکتم فرکانس رم بیشتر میره بالا از 2000 هم بالا میزنه ولی خوب نمیشه استفاده کرد دیگه..من هر چی تو نت سرچ میکنم از بایوس خودم چیزی نمیبینم هر چی عکس و تصویر هست شباهتی به ستاپ من نداره حتی با اینکه آپدیتش کردم:n27:
این xmp هم هرچی تو بایوس میگردم پیدا نمیکنم شاید اگه چنتا عکس بذارم بهتر بتونید کمک کنید
معلومه که با افزایش کلاک پایه رو زیاد کنید فرکانس رم زیاد میشه چون همه قطعات از اون کلاک پایه دارند استفاده میکنند شما دارین کلاک پایه رو زیاد میکنید فرکانس سی پی یو به حدی بالا میره که نیاز به ولتاژ داره و دیگه سیستم بوت نمیشه این روشش نیست
مین شما xmp رو ساپورت نمیکنه شما از ضریب رم باید این کارو بکنید dram ferecance معمولا جلوش نوشته spd این ضریب در کلاک پایه ضرب میشه و مستقلا فرکانس رم رو میده دیگه به فرکانس سی پی یو و nb و ht هم کاری نداره
برای همین میگم از قسمت های مختلف بایوس عکس بدین
ess_1362
11-12-2012, 10:03
اول اینکه شما یک شات از تب spd نرم افزار cpuz بذارید تا تایمینگ و فرکانس کاری ماژول ها مشخص بشه
کلا با توجه به پلتفرم سیستم شما بعید می دونم این ماژول ها با فرکانس بیشتر از 1600 کار کنند شاید در بهترین حالت بتونید در فرکانس 1800 اجراشون کنید
silhouette
11-12-2012, 14:16
اول اینکه شما یک شات از تب spd نرم افزار cpuz بذارید تا تایمینگ و فرکانس کاری ماژول ها مشخص بشه
کلا با توجه به پلتفرم سیستم شما بعید می دونم این ماژول ها با فرکانس بیشتر از 1600 کار کنند شاید در بهترین حالت بتونید در فرکانس 1800 اجراشون کنید
silhouette
11-12-2012, 14:18
معلومه که با افزایش کلاک پایه رو زیاد کنید فرکانس رم زیاد میشه چون همه قطعات از اون کلاک پایه دارند استفاده میکنند شما دارین کلاک پایه رو زیاد میکنید فرکانس سی پی یو به حدی بالا میره که نیاز به ولتاژ داره و دیگه سیستم بوت نمیشه این روشش نیست
مین شما xmp رو ساپورت نمیکنه شما از ضریب رم باید این کارو بکنید dram ferecance معمولا جلوش نوشته spd این ضریب در کلاک پایه ضرب میشه و مستقلا فرکانس رم رو میده دیگه به فرکانس سی پی یو و nb و ht هم کاری نداره
برای همین میگم از قسمت های مختلف بایوس عکس بدین
قسمت jumperfree configuration----- یه جا هست زده memory clock speed --- که بالاترین گزینش 1600mhz هستش من روی اون گذاشتم بقیه گزینه ها هم auto هستش
قسمت jumperfree configuration----- یه جا هست زده memory clock speed --- که بالاترین گزینش 1600mhz هستش من روی اون گذاشتم بقیه گزینه ها هم auto هستش
بایوسی که ریختین آخرین ورژن بود ؟
اگه بیشتر از 1600 نتونید بکنید برای انکه به 2000 برسید باید کلاک رفرنس رو هم افزایش بدین در اون صورت اگر نیاز باشه باید به سی پی یو هم ولتاژ بدین و پارامترهای دیگه
silhouette
11-12-2012, 18:49
اگه بیشتر از 1600 نتونید بکنید برای انکه به 2000 برسید باید کلاک رفرنس رو هم افزایش بدین در اون صورت اگر نیاز باشه باید به سی پی یو هم ولتاژ بدین و پارامترهای دیگه
بله آخرین ورژن بود بره همین یکی دوماه پیش بود نمیخوام زیاد به سیستم فشار بیاد اگه در همین حالت دیگه بالاتر نره ذیگه مهم نیست زیاد حساسیت بخرج نمیدم از راهنماییتون هم بسیار سپاسگدارم
ess_1362
11-12-2012, 20:06
مهرداد جان سری آتلون 2 بیشترین فرکانسی که پشتیبانی می کنه در بهترین حالت 1800 مگاهرتز هست طبیعی هم هست
ایشون باید این مورد را زمان خرید رم در نظر می گرفت
شما موارد زیر را انجام بدین ولی بگم که احتمال رسیدن به فرکانس 2000 به نظر من وجود نداره ولی میشه به مقادیری نزدیک این فرکانس رسید
cpu host : 250
cpu clock ratio : 13.5x
n.b ratio : 8x
dram frequency : manual @ 1600
pci-e frequency : 105
dram voltage : 1.68
با تغییرات بالا احتمالا به فرکانس 2000 نزدیک میشید
اگر سیستم بالا نیومد کلاک پایه را روی 225 قرار بدین و ضریب پردازند را هم روی 15 ست کنید و سایر تنظیمات هم فرقی نمی کنه
مهرداد جان سری آتلون 2 بیشترین فرکانسی که پشتیبانی می کنه در بهترین حالت 1800 مگاهرتز هست طبیعی هم هست
ایشون باید این مورد را زمان خرید رم در نظر می گرفت
شما موارد زیر را انجام بدین ولی بگم که احتمال رسیدن به فرکانس 2000 به نظر من وجود نداره ولی میشه به مقادیری نزدیک این فرکانس رسید
cpu host : 250
cpu clock ratio : 13.5x
dram frequency : manual @ 1600
pci-e frequency : 105
dram voltage : 1.68
با تغییرات بالا احتمالا به فرکانس 2000 نزدیک میشید
اگر سیستم بالا نیومد کلاک پایه را روی 225 قرار بدین و ضریب پردازند را هم روی 15 ست کنید و سایر تنظیمات هم فرقی نمی کنه
کنترلر حافظه 1333 است در حالت اورکلاک مین میتونه این کلاک رو پشتیبانی کنه که با کلاک پایه میتونن به این حد برسونن اگه با ضریب رم نشه و مشکل برطرف میشه
من همچین چیزی نشنیدم که تا 1800 باشه
silhouette
12-12-2012, 00:26
اصلاح شد..
ess_1362
12-12-2012, 08:29
کنترلر حافظه 1333 است در حالت اورکلاک مین میتونه این کلاک رو پشتیبانی کنه که با کلاک پایه میتونن به این حد برسونن اگه با ضریب رم نشه و مشکل برطرف میشه
من همچین چیزی نشنیدم که تا 1800 باشه
این موارد تبلیغات برندها هست
اصل کار همون کنترلر درون پردازنده هست
حتی بعید می دونم این سری به 1800 هم برسه
حتی با crosshair هم نمیشه به فرکانس 2000 رسید
این موارد تبلیغات برندها هست
اصل کار همون کنترلر درون پردازنده هست
حتی بعید می دونم این سری به 1800 هم برسه
حتی با crosshair هم نمیشه به فرکانس 2000 رسید
درسته که در حالت عادی نمیشه به 2000 رسید ولی این محدودیت از طرف مین است از طرف سی پی یو نیست که نمیتونه بالاتر بره
شمااگه با ضریب رم نشد کلاک رفرنس رو زیاد کنید میتونید فرکانس رم رو هم بالا ببرید که من رو پلتفرم 775 خودم هم همین کارو کردم چون مین در حالت اورکلاک تا 1333 رو ساپورت میکردولی بیشتر از 1066 نمیشد که با کلاک پایه درست شد منتها با اینکارشون افزایش فرکانس سی پی یو و nb و ht هم دارند
فکر نمیکنم همچین چیز مهممی بتونه تبلیغات باشه
ess_1362
12-12-2012, 10:25
درسته که در حالت عادی نمیشه به 2000 رسید ولی این محدودیت از طرف مین است از طرف سی پی یو نیست که نمیتونه بالاتر بره
شمااگه با ضریب رم نشد کلاک رفرنس رو زیاد کنید میتونید فرکانس رم رو هم بالا ببرید که من رو پلتفرم 775 خودم هم همین کارو کردم چون مین در حالت اورکلاک تا 1333 رو ساپورت میکردولی بیشتر از 1066 نمیشد که با کلاک پایه درست شد منتها با اینکارشون افزایش فرکانس سی پی یو و nb و ht هم دارند
فکر نمیکنم همچین چیز مهممی بتونه تبلیغات باشه
اتفاقا این محدودیت از طرف پردازنده هست!!:n02:
پردازنده های آتلون 2 بصورت استاندارد تا فرکانس 1333 ساپورت می کنند و در حالت اورکلاک هم تا 1600 یا نهایت تا 1800 پشتیبانی می کنند
حتی سری فنوم 2 هم تقریبا همین وضعیت را دارند
به هر حال ایشون می تونند تست کنند و نتیجه را اعلام کنند
اتفاقا این محدودیت از طرف پردازنده هست!!:n02:
پردازنده های آتلون 2 بصورت استاندارد تا فرکانس 1333 ساپورت می کنند و در حالت اورکلاک هم تا 1600 یا نهایت تا 1800 پشتیبانی می کنند
حتی سری فنوم 2 هم تقریبا همین وضعیت را دارند
به هر حال ایشون می تونند تست کنند و نتیجه را اعلام کنند
ولی با کلاک پایه میشه فرکانس رم رو بالا برد این محدودیت از طرف کلاک پایست
من رو فنوم 2 کار کردم و اور کردم ولی رم با فرکانس بیشتر از 1333 نبردم و رو همون 1333 نگه میداشتم ولی باید با کلاک پایه بشه
احسان حالت اورکلاک برای رم بیشتر به مین مربوط میشه به کنترلر حافظه مربوط نمیشه ! من همچین چیزی نشنیده بودم تا حالا
ess_1362
12-12-2012, 12:30
ولی با کلاک پایه میشه فرکانس رم رو بالا برد این محدودیت از طرف کلاک پایست
من رو فنوم 2 کار کردم و اور کردم ولی رم با فرکانس بیشتر از 1333 نبردم و رو همون 1333 نگه میداشتم ولی باید با کلاک پایه بشه
احسان حالت اورکلاک برای رم بیشتر به مین مربوط میشه به کنترلر حافظه مربوط نمیشه ! من همچین چیزی نشنیده بودم تا حالا
من تست کردم
در بهترین حالت با فنوم 2 حدود 1800 به زور استیبل میشه:n02:
حتی سندی بریج هم اکثرا در فرکانس 2000 مشکل استیبل شدن دارند حتی با بردی مثل ماکسیموس!!
باید چند تا بایاس را چک کنید در حالت های مختلف تا یکیش جواب بده
من تست کردم
در بهترین حالت با فنوم 2 حدود 1800 به زور استیبل میشه:n02:
حتی سندی بریج هم اکثرا در فرکانس 2000 مشکل استیبل شدن دارند حتی با بردی مثل ماکسیموس!!
باید چند تا بایاس را چک کنید در حالت های مختلف تا یکیش جواب بده
اینطوری نمیشه باید تست کنم :n02:
ولی رو سندی بریج من تونستم رو 2133 استبیل کنما
silhouette
12-12-2012, 19:19
سکرین بایوس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اقا یکی میتونه بگه چرا تو ستاپ مادر بوردم نمیتونم fsp تغییر بدم بقیه چیزا مثل ولتاژا میشه تغییر داد. یک چیزی هم نوشته please clear cmos if system no display after overcloking
اقا یکی میتونه بگه چرا تو ستاپ مادر بوردم نمیتونم fsp تغییر بدم بقیه چیزا مثل ولتاژا میشه تغییر داد. یک چیزی هم نوشته please clear cmos if system no display after overcloking
نمیتونید تغییر بدین بایوس مین رو با برداشتن باتری مین دیفالت کنید قبل از افزایش fsb باید اون رو فعال کنید تا بتونید زیاد کنید
عکس از بایوس هم بدین
silhouette
18-12-2012, 22:46
اینطوری نمیشه باید تست کنم :n02:
ولی رو سندی بریج من تونستم رو 2133 استبیل کنما
داداش این اسکرین بایوس منم یه نظر بکن ببین میشه بیشتر از 1600 استفاده کنم یا نه
silhouette
19-12-2012, 22:31
عکسی من نمیبینم
بیا داداش
بیا داداش
الان که رو 1600 داره کار میکنه مشخصات دقیق رمتون چیه و با چه فرکانسی است
silhouette
20-12-2012, 00:52
الان که رو 1600 داره کار میکنه مشخصات دقیق رمتون چیه و با چه فرکانسی است
داداش به این زودی منو یادت رفت :n23:
ram dd3 2g 2000 dual
cpu athlon x3 455
داداش به این زودی منو یادت رفت :n23:
ram dd3 2g 2000 dual
cpu athlon x3 455
بعیده بشه به این فرکانس رسید تو پروفایل ببینید تا چه فرکانس هایی است بیشتر از اون مقدار نبود بایوس مین رو آپدیت کنید و از کلاک رفرنس استفاده کنید ببینید میتونید به این فرکانس برسید یا نه
سلام به داداشای گلم ممنون میشم راهنمایی بکنید
cpu core i5 460 دارم میخام با این برنامه یه کم فقط اور کنم ایا امکان پذیره؟؟
الان واسه اور چیکار کنم؟؟(راهنماییم کنید واسه کار با این برنامه این عکس از سیستم خودمه)
ess_1362
30-12-2012, 18:23
اول اینکه با نرم افزار اور نکنید
دوم اینکه لپ تاپ را اور نمی کنند چون در کوتاه مدت بشدت آسیب می بینه
TREASURES
05-01-2013, 15:43
سلام
یه رکورد جدید از amd دیدم گفتم اگه لینکشو بذارم بد نباشه مال a10 5800k هست
پستو ویرایش کردم
رکورد جدید amd با سی پی یو 8350 :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=0#int erval=20
سلام دوستان
مشخصات سیستم :
cpu: athlon x3 435
ram: 2x2gig kingmax 1333
main: GA-MA770t-ud3
در عکس زیر که از بایوس گذاشتم مشخصه که تا چه اندازه اورکلاک کردم
به مدت 30 دقیقه با برنامه prime95 تست گرفتم که سیستم پایدار بود .
1. به نظر شما مقدار اورکلاکی که انجام دادم مناسبه ؟ آسیبی به پردازنده وارد نمی کنه؟ ولتاژی اضافه نکردم.
2.دما از 42.5 بالاتر نرفت اما در حالت بیکاری بین 27 تا 30 مدام نوسان داره ! در صورتی که قبل از اورکلاک اینطور نبود و روی یک عدد ثابت میموند .
3. در حالت بیکاری فرکانس پردازنده از 3479 مگاهرتز پایینتر نمیداد دلیلش چیه ؟ در صورتی که قبل از اور موقع بیکاری تا 800 مگاهرتز پایین میومد
4.تایمینگ رم موقع اورکلاک باید چقدر باشه ؟ Dram رو باید افزایش بدم ؟ در کدوم قسمت ؟
ess_1362
17-01-2013, 08:10
1. به نظر شما مقدار اورکلاکی که انجام دادم مناسبه ؟ آسیبی به پردازنده وارد نمی کنه؟ ولتاژی اضافه نکردم.
خنک کننده پردازنده چی هست؟
به نظر من جا برای اورکلاک بیشتر هم هست با این دما!! مثلا 3.6 تا 3.8
2.دما از 42.5 بالاتر نرفت اما در حالت بیکاری بین 27 تا 30 مدام نوسان داره ! در صورتی که قبل از اورکلاک اینطور نبود و روی یک عدد ثابت میموند .
مسئله مهمی نیست ، نگرانش نباشید
3. در حالت بیکاری فرکانس پردازنده از 3479 مگاهرتز پایینتر نمیداد دلیلش چیه ؟ در صورتی که قبل از اور موقع بیکاری تا 800 مگاهرتز پایین میومد
احتمالا ضریب پردازنده را تغییر دادید که باعث از کار افتادن cool&quiet و c1e میشه که در بردهای رده ارزان قیمت این اتفاق می افته
4.تایمینگ رم موقع اورکلاک باید چقدر باشه ؟ Dram رو باید افزایش بدم ؟ در کدوم قسمت ؟
تایمینگ را نیازی نیست تغییر بدین همون مقدار auto روی 8 هست که خوبه
فقط cpu frequency را بذار روی 250 و ضریب پردازنده را بین 14 تا 14.5 نگه دار ببین پایدار می مونه یا نه!؟
اینطوری فرکانس رم از 1270 میاد روی 1333
خنک کننده پردازنده چی هست؟
به نظر من جا برای اورکلاک بیشتر هم هست با این دما!! مثلا 3.6 تا 3.8
احتمالا ضریب پردازنده را تغییر دادید که باعث از کار افتادن cool&quiet و c1e میشه که در بردهای رده ارزان قیمت این اتفاق می افته
تایمینگ را نیازی نیست تغییر بدین همون مقدار auto روی 8 هست که خوبه
فقط cpu frequency را بذار روی 250 و ضریب پردازنده را بین 14 تا 14.5 نگه دار ببین پایدار می مونه یا نه!؟
اینطوری فرکانس رم از 1270 میاد روی 1333
خنک کننده : deep cool ice wind
cool&quie یکی از دوستان گفته بود که غیر فعالش کنم !؟
فعالش کردم به خوبی جواب داد دیگه تو حالت بیکاری فرکانس روی 3500 مگاهرتز نیست و به 900 مگاهرتز کاهش پیدا می کنه .
فرکانس رو روی 250 گذاشتم و ضریب رو روی 14 با تستی که گرفتم پایدار موند .
TREASURES
17-01-2013, 20:10
سلام
برای این گفته شده که COOL N QUIET رو غیر فعال کنید چون موقع کار با ویندوز سیستم و سی پی یو یه مقدار تاخیر داره (دلیلشم اینه که تا فرکانس از مثلا 800 برسه به 3500 یه مقدار طول میکشه)!!!! :n01:
سلامبرای این گفته شده که COOL N QUIET رو غیر فعال کنید چون موقع کار با ویندوز سیستم و سی پی یو یه مقدار تاخیر داره (دلیلشم اینه که تا فرکانس از مثلا 800 برسه به 3500 یه مقدار طول میکشه)!!!! :n01:اگه اینقدر زمان میبره (من که چیزی حس نکردم ) پس چرا خود سازنده همچین قابلیتی رو گذاشته ؟!وقتی از برنامه ای که به فرکانس بالای سی پی یو نیاز نداره استفاده میکنیم دیگه چه نیازیه که از همه ی فرکانسش استفاده بشه ؟ موقع پردازش های سنگین میره روی 3500 دیگه چه کاریه .
اگه اینقدر زمان میبره (من که چیزی حس نکردم ) پس چرا خود سازنده همچین قابلیتی رو گذاشته ؟!وقتی از برنامه ای که به فرکانس بالای سی پی یو نیاز نداره استفاده میکنیم دیگه چه نیازیه که از همه ی فرکانسش استفاده بشه ؟ موقع پردازش های سنگین میره روی 3500 دیگه چه کاریه .
تو این حالت هم مشکلی نداره میتونید استفاده کنید من خودم برای اینکه مصرف سی پی یو زیاد نشه قابلیت c1/c1e و c2/c2e رو فعال گذاشتم که در حالت بیکاری فرکانس بیاد پایین مشکلی هم در کارایی ندارم ولی معمولا در اورکلاک در فرکانس های بالا فعال بودن این گزینه ها باعث ناپایداری سیستم میشود
دوستان با اورکلاکی که بالا توضیح دادم تا قبل نصب بازی mass effect 3 مشکلی نداشتم .
تست پایداری مشکلی نبود ، بازی Syndicate رو تا آخر رفتم بدون مشکل اما موقعی که خواستم مس افکت3 رو بازی کنم مشکل اومد ! اوایل بازی صفخه آبی BSOD ظاهر شد ، 2 مرتبه که وارد ویندوز شدم طولی نمیکشید که BSOD میداد بدون اینکه کار سنگینی سی پی یو انجام بده !تنظیمات رو روی حالت دیفالت گذاشتم که دیگه از BSOD خبری نیست !
مشکل از چیه ؟
تا چه اندازه اور کنم که به سیستم آسیبی نزنه ؟
همین 1 ماهه قبل گرافیکم (5770) سوخت ، نمی خوام ضرر مالی کنم اونم تو این اوضاع .
ess_1362
19-01-2013, 07:46
شما vcore را یک مقدار بیشتر کنید و بذارید روی 1.46 احتمالا مشکل حل خواهد شد
سلام دوستان
cpu : athlon x3 435 رو تا 3.3 اورکلاک کردم ولی system propertis ویندوز 2.7 رو نشون میده ! حتی از دیفالت که 2.9 هست کمتر میزنه ! دلیلش چیه ؟
cpuz موقعی که تست prime95 رو میگیرم تا 3.3 میره !
سلام اگه cpu-z تا 3.3 میره و مشکلی نداره پس مشکلی نیست و سیستم درست اور شده
TREASURES
15-02-2013, 19:14
سلام دوست عزیز !
تو ویندوز زیاد حرف مفت میزنه به قول عمو مهرداد اگه cpuz نوشته 3.3 پس همون درسته...... :n02:
TREASURES
15-02-2013, 20:08
یه مسئله دیگه هم بگم اگه میخای کاملا مطمئن بشی یه تست CINEBENCH هم بگیر بد نیست..... :n05:
mohamadmoosh
12-03-2013, 01:53
باعرض سلام مشخصات سیستم
سی پی یو 8350 fx
mb m5a97 asus
ram 1600 geil
power 700
cooler axo 140
می خواستم سی پی یو رو تا فرکانس 4.8 اور کنم اما بلد نیستم
اینم مشخصات ولتاژ
cpu/nb voltage 1.20000
cpu voltage 1.37500
cpu bus freg 200
ess_1362
12-03-2013, 08:17
اول از همه یک تست 30 دقیقه ای با نرم افزار prime95 از پردازنده بگیرید و حین تست دمای پردازنده را با hw monitor کنترل کنید و بیشینه اش را اعلام کنید تا بعد امکان اورکلاک سیستم شما بررسی بشه
mohamadmoosh
12-03-2013, 15:59
بعد از انجام تست شماره 4 دمای پردازنده به 64 رسید که انجام کار رو متوقف کردم
ess_1362
13-03-2013, 07:39
دمای پردازنده خیلی برای اورکلاک مناسب نیست
توصیه می کنم یک خنک کننده قویتر برای پردازدنده تهیه کنید
من مدل خنک کننده شما را تا به حال ندیدم لطفا یک لینک ی یک شات ازش بذارید
mohamadmoosh
13-03-2013, 09:48
ل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بفرمایید)ینک کولر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ess_1362
13-03-2013, 10:13
فن مناسبی نیست
خیلی با فن استوک تفاوتی نداره
در صورت امکان یک خنک کننده بالای 100 و ترجیحا 120 تومن تهیه کنید
البته با همین خنک کننده هم با افزایش دو واحدی ضریب پردازنده می تونید 400 مگاهرتز به فرکانس پردازنده اضافه کنید
mohamadmoosh
13-03-2013, 23:06
دوست عزیز کولرو دو هفته پیش 200 تومان خریدم چه طور میگید کولر خوبی نیست خواهشا نحوه افزایش ولتاژ را بگید به نحوی است
hanipado
14-03-2013, 10:51
سلام عزیزان من یه مشکل با اور کلاک سیستمم دارم وقتی همه چی را تنظیم میکنم و گزینه های cpu east , c1e, c2e را هم خاموش میکنم وقتی سیستمو ریسیت میکنم میبینم تنظیمات به حالت اول بر میگرده . مادر برد:gigabyte ep31 dsl cpu: e4600 core2 dou 2.4GH ممنون میشم کمک کنین و بگین مشکلش چیه
سلام عزیزان من یه مشکل با اور کلاک سیستمم دارم وقتی همه چی را تنظیم میکنم و گزینه های cpu east , c1e, c2e را هم خاموش میکنم وقتی سیستمو ریسیت میکنم میبینم تنظیمات به حالت اول بر میگرده . مادر برد:gigabyte ep31 dsl cpu: e4600 core2 dou 2.4GH ممنون میشم کمک کنین و بگین مشکلش چیه
یک ناپایداری در سیستم وجود داره حالا یا میتونه از بایوس باشه که باید آپدیت بشه یا ولتاژ کم به سی پی یو داده شده یا دمای سی پی یو بالاست یا گزینه های توان مصرفی کامل همه غیرفعال نشده
گزینه ی thermal monitor رو هم غیر فعال کنید
hanipado
14-03-2013, 15:20
ممنون از جوابتون ولی من همه کارهای بالا را انجام دادم اف اس بی دیفالتم 200 بود کردم 230و همچنین dram هم روی 667 ثابت ثت کردم البته یه بار بدون افزایش ولتاژامتهان کردم که نشد یه بار هم با افزایش ولتاژ هم سی پی یو هم fsbهم mch حالا ممنون میشم بگید چی کار کنم بایو سمم اپدیته فقط یه بایوس نسخه بتا هس که اونو ازمایش نکردم با نرم افزار primeهم بتا لود کامل تا 60حرارت داره
ممنون از جوابتون ولی من همه کارهای بالا را انجام دادم اف اس بی دیفالتم 200 بود کردم 230و همچنین dram هم روی 667 ثابت ثت کردم البته یه بار بدون افزایش ولتاژامتهان کردم که نشد یه بار هم با افزایش ولتاژ هم سی پی یو هم fsbهم mch حالا ممنون میشم بگید چی کار کنم بایو سمم اپدیته فقط یه بایوس نسخه بتا هس که اونو ازمایش نکردم با نرم افزار primeهم بتا لود کامل تا 60حرارت داره
اگه بایوس بتا است جدیدش دانلود نکنید
اون گزینه ای هم که گفتم غیرفعال کردین ؟
spread spectrume هم اگه هست غیر فعال کنید
میتونه این مشکل از ضعف پاور و نکشیدن توان مین هم باشه
hanipado
14-03-2013, 16:34
بله اون کارها رو انجام دادم فقط یه چیزی که شما میگی شاید پاورت نکشه شک کردم چون وقتی اون تنظیماتو انجام دادم سیستم به جای اینکه ریستارت بشه ابتدا چن ثانیه ای خاموش و سپس روشن میشه همچنین اینو بگم که باتری مینمم حدود چن سالی میشه عوض نکردم راستی یه سوال ایا نرم افزار ی هس که بفهمم سیستمم چه پاوری داره و همچنین یه سوال دیگه (حالا شما اینجایی سواستفاده کنم چن تا سوال بپرسم ) وقتی مانیتور را خاموش میکنم ایا مقدار مصرف توان کارت گرافیک به صفر میرسه و همچنین یه سوال دیگه این مقدار توان مصرفی که برای قطعات میدن مثلا میگن این سی پی یو 90واتیه ینی چی ینی اینه تو حالت فول لواد 90واتیه یا میانگین مصرفش 90 واته . و همچنین یه سوال دیگه ایا نرم افزار ی هس که مثلا همینت التان که دارم از سیستم استفاده میکنم بگه این سیستم چن وات مصرف میکنه ممنون
بله اون کارها رو انجام دادم فقط یه چیزی که شما میگی شاید پاورت نکشه شک کردم چون وقتی اون تنظیماتو انجام دادم سیستم به جای اینکه ریستارت بشه ابتدا چن ثانیه ای خاموش و سپس روشن میشه همچنین اینو بگم که باتری مینمم حدود چن سالی میشه عوض نکردم راستی یه سوال ایا نرم افزار ی هس که بفهمم سیستمم چه پاوری داره و همچنین یه سوال دیگه (حالا شما اینجایی سواستفاده کنم چن تا سوال بپرسم ) وقتی مانیتور را خاموش میکنم ایا مقدار مصرف توان کارت گرافیک به صفر میرسه و همچنین یه سوال دیگه این مقدار توان مصرفی که برای قطعات میدن مثلا میگن این سی پی یو 90واتیه ینی چی ینی اینه تو حالت فول لواد 90واتیه یا میانگین مصرفش 90 واته . و همچنین یه سوال دیگه ایا نرم افزار ی هس که مثلا همینت التان که دارم از سیستم استفاده میکنم بگه این سیستم چن وات مصرف میکنه ممنون
سیستمتون رو که مصرف توان شو میتونید از سایت گرین محاسبه کنید
در مورد اون مورد که میگین تنظیمات رو در بایوس ذخیره میکنید بعد ریست میشه یک لحظه خاموش میشه و روشن میشه مشکلی نیست بعضی بایوس ها به این صورت است و مشکلی نداره
در مورد سی پی یو که مثلا گفته 90 وات در حالت لود است در زمان بیکاری به دلیل کم شدن ولتاز و ضریب پردازنده فرکانس کم و مصرف توان کاهش پیدا میکنه البته با اور توان مصرفی سی پی یو در حالت لود افزایش پیدا میکنه به دلیل افزایش فرکانس و ولتاژ مورد نیاز
برای گرافیک هم زمانی مصرفش زیاد میشه که gpu در حالت لود باشه مثل بازی در حالتی که تصویر میده و کار عادی میکنید توانش مصرفی کم میشه چون gpu در حالت idle است
در مورد باتری مین هم یا با مولتی متر ولتاژ باتری مین رو بگیرین یا با یک باتری دیگه تست کنید
Pooya3030
28-03-2013, 01:06
یک سوال فنی پیش اومده بود ، گفتم اینجا سوال کنم ، گرچه فکر کنم جای درستی نیست .
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تامز هاردور تونسته با ولتاژ 1.6 فرکانس 1600 تایمینگ 7-8-5-15 از رمای Corsiar بگیره .
من خودمو کشتم ، هرقدرم ولتاژ رو بالا بردم ، بیشتر از 7-8-7-15 (1.6v) نشد .
میخواستم بدونم بخاطر مینه ؟
با :
asus m4a88td-v evo/usb3
amd 955be
ess_1362
28-03-2013, 20:19
یک سوال فنی پیش اومده بود ، گفتم اینجا سوال کنم ، گرچه فکر کنم جای درستی نیست .
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تامز هاردور تونسته با ولتاژ 1.6 فرکانس 1600 تایمینگ 7-8-5-15 از رمای Corsiar بگیره .
من خودمو کشتم ، هرقدرم ولتاژ رو بالا بردم ، بیشتر از 7-8-7-15 (1.6v) نشد .
میخواستم بدونم بخاطر مینه ؟
با :
asus m4a88td-v evo/usb3
amd 955be
پلتفرم به پلتفرم تفاوت داره
البته به چیپ های حافظه هم کمی مربوط میشه
در پلتفرم شما کنترل رم درون پردازنده هست و پردازنده شما هم مربوط به چند نسل قبل هست
فکر می کنم در حال حاضر پلتفرم fm از amd بهترین کنترلر رم را داره
ALIREZA-PH
13-05-2013, 17:33
سلام پردازنده من intel celeron 2.00GHz هستش.می تونم تا 560mhzببرمش بالا اما وقتی از 400mhz بالاتر میره خیلی هنگ می کنه.فرکانس رم را 100mhz افزایش دادم اما نسوخت !لطفا کمک کنید.خیلی عجیب و قریب شده!
سلام پردازنده من intel celeron 2.00GHz هستش.می تونم تا 560mhzببرمش بالا اما وقتی از 400mhz بالاتر میره خیلی هنگ می کنه.فرکانس رم را 100mhz افزایش دادم اما نسوخت !لطفا کمک کنید.خیلی عجیب و قریب شده!
علت های زیادی داره کمبود ولتاز سی پی یو یا درست نبودن تنظیمات رم و تایمینگ رم
کمبود توان مین و پاور سیستم یا افزایش دمای سی پی یو و فعال بودن پارامترهای مصرفی سی پی یو در بایوس
یا بعضی اوقات نیاز به آپدیت بایوس است
pci ferequency =105mhz ست کنید و دوباره تست کنید
ALIREZA-PH
15-05-2013, 12:48
ممنون.pci ferequency =125mhzتایمینگ رم=+FAST
majid-gamer
20-05-2013, 22:31
سلام به همه ی حرفه ا ی ها میخواستم این مدل سی پی یو رو اورکلاک کنم:amd athlon 11 x4 635 2.90GHZ
برقیه ی سیستم منم این: : asus(ati radeon 6670
سی پی یو:amd athlon2 tm x4 635 2.90GH
رم:team 4GB 1600
مانیتور:syncmaster s22a210x(samsung
منبع تغذیه:green 430watt model:GP430a_eu
مادربرد:asus m4n68t
خواهش میکنم اگر میدونید که میشه با این سیستمی که من دارم این مدل سی پی یو رو اور کنم یک توضیح ساده وقابل فهم من بدهید تا با کمک خداوند وارد عمل بشم
سلام من یه پردازنده تک هسته ای amd 140 دارم که چند روز پیش از 2.7 آوردمش 3.5 و به خوبی بدون هنگ کار کرد ...ولی بعد مدتی که رایانه رو روشن کرردم نوشته بود نمیدونم چی Bad ولی 2 گزینه داشت که محیط بایوس رو به حالت پیش فرض تنظیم میکرد!!!و به پیش فرض تنظیم میکردی درست میومد بالا
حالا من چه کنم!؟
ess_1362
05-06-2013, 17:21
در افزایش فرکانس در پلتفرم am3 علاوه بر اینکه باید مواظب افزایش فرکانس رم باشید باید فرکانس های nb و ht را هم زیر نظر بگیرید در غیر اینصورت دچار ناپایداری و آسیب در میان مدت از طرف چیپست مادربرد میشید
سلام من یه پردازنده تک هسته ای amd 140 دارم که چند روز پیش از 2.7 آوردمش 3.5 و به خوبی بدون هنگ کار کرد ...ولی بعد مدتی که رایانه رو روشن کرردم نوشته بود نمیدونم چی Bad ولی 2 گزینه داشت که محیط بایوس رو به حالت پیش فرض تنظیم میکرد!!!و به پیش فرض تنظیم میکردی درست میومد بالا
حالا من چه کنم!؟
کسی نی جواب بده چند روزه سوال پرسیدم:n22:
ess_1362
07-06-2013, 22:26
جواب شما در پست قبل داده شده اگر دقت بیشتری کنید می بینید!!
در افزایش فرکانس در پلتفرم am3 علاوه بر اینکه باید مواظب افزایش فرکانس رم باشید باید فرکانس های nb و ht را هم زیر نظر بگیرید در غیر اینصورت دچار ناپایداری و آسیب در میان مدت از طرف چیپست مادربرد میشید
بهتر هست مواردی را که گفتم بررسی کنید
با سلام
پردازنده Celeron430 بعد از اورکلاک از 1.8 به 2.4 رسیده (fsb 267) از لحاظ دما هم مشکلی نیست و سیستم هم ثابته اما با بالاتر رفتن fsb ،هاردها شناسایی نمیشن (حتی یک واحد).
حالا کاری میشه انجام داد؟؟؟؟فرکانس خود هارد قابل تنظیمه؟؟؟ :n29:
MB:ASUS P5GC-MX/1333
Amir M.ohAma.D
29-06-2013, 10:00
سلام
من اینو
CPU : AMD Athlon II X4 635 2.9GHz
M.B : ASRock 770DE3L
تا 10% اور کردمو مشکلی نداشت ولی وقتی 15% اور کردم موقع تست ریست میشه و تست هم که انجام ندم از هارد صدای جیر جیر میادو هنگ میکنه
یعنی این سی پی یو فقط تا 3.19 اور میشه؟
ess_1362
29-06-2013, 10:32
سلام
من اینو
CPU : AMD Athlon II X4 635 2.9GHz
M.B : ASRock 770DE3L
تا 10% اور کردمو مشکلی نداشت ولی وقتی 15% اور کردم موقع تست ریست میشه و تست هم که انجام ندم از هارد صدای جیر جیر میادو هنگ میکنه
یعنی این سی پی یو فقط تا 3.19 اور میشه؟
مدل دقیق پاور و کارت گرافیک را مشخص کنید!!
همونطور که قبلا هم گفتم در پلتفرم am3 علاوه بر کنترل فرکانس رم در اورکلاک باید فرکانس های ht و nb کنترل کنید تا از حد مجاز افزایش پیدا نکنه
احتمالا مشکل شما در اورکلاک همون دو مورد بالایی هست اگر فرض بگیریم که از لحاظ پاور و حرارت مشکلی وجود نداره
Amir M.ohAma.D
29-06-2013, 11:01
پاور tsco atx 650 )چیزی که روش نوشته
گرافیک همSapphire 5770 1GB Vapor-X GDDR5
گرافیکو هم gpu clock تا 950 و memory clock هم تا 1295 اور کردم
ht و nb را چه قدر کاهش بدم؟
الان تا 3.34 اور کردم اما هنوز تست نگرفتم.اگه تست بگیرم ریست میشه
ess_1362
29-06-2013, 11:44
اول اینکه من به شدت به پاور شما مشکوک هستم چون جز موارد متفرقه(بی پدر و مادر) بازار هست
شما چک کن روی پاور ببین جریان(آمپر) شاخه 12 ولت چقدر هست تا من مشخص کنم توان واقعی این پاور چند هست!!
ضمن اینکه توی این شاتی که گذاشتی فرکانس nb از 2000 زده بالا سعی کن ضریبش را بیاری پایین که روی 2000 یا کمتر قرار بگیره مثلا 9 برای مقدار حال حاضر مناسب هست و 8 هم در صورتی که قصد ادامه اورکلاک را داشته باشید مناسبه
فکر کنم فرکانس ht قاعدتا باید بصورت خودکار کمتر از فرکانس nb قرار بگیره اگر نشد (که حتما میشه) ضریب آن را هم همینطور کم کنید
در مورد رم هم طبق شاتی که گذاشتی فرکانسش باید حدود 920 باشه که فکر می کنم خوبه
البته ادامه اورکلاک منوط به این هست که پاور توان کافی داشته باشه
ضمن اینکه برای گزارش اگر از نرم افزار cpuz استفاده کنید به نظرم بهتر باشه
Amir M.ohAma.D
29-06-2013, 12:05
ممنون داداش
این عکس مشخصات پاور.اصلا کشش داره؟یا همین اندازه اور هم واسش زیادیه؟
ess_1362
29-06-2013, 12:31
آقا وضع این پاور خیلی افتضاحه
حتما باید تعویض بشه اصلا هم اورکلاک روی این پاور انجام ندین
توان واقعی این پاور 144 وات هست در صورتی که مصرف گرافیک شما بیشتر از این هست
حتما عوضش کنید با یک مدل 530 وات به بالا و ترجیحا در صورت اورکلاک یک مدل 600 وات
mohammad2284
29-06-2013, 12:56
ممنون داداش
این عکس مشخصات پاور.اصلا کشش داره؟یا همین اندازه اور هم واسش زیادیه؟
:n02::n02:
سلام دادا.
خدایی این چه پاوریه؟
بخدا حیفه اون سیستم که ای پاور روشه.
سریعا یه 600 وات بگیر.
اگه بودچه داشتی بالاتر بهتر
Amir M.ohAma.D
29-06-2013, 15:13
:n02::n02:
سلام دادا.
خدایی این چه پاوریه؟
بخدا حیفه اون سیستم که ای پاور روشه.
سریعا یه 600 وات بگیر.
اگه بودچه داشتی بالاتر بهتر
یه قصابی بود هیچوقت استخون نداشت ، یه روز میبینن کلی استخون داره ازش میپرسن چی شده امروز این همه استخون داری؟برگشت گفت اخه امروز اشنا نیومده ازم خرید کنه....
الان قضیه منم همین شده.....نتیجه اعتماد و خرید از اشنا
دوباره برگردوندمش روی 10% nb هم کم کردم و از 2000 اومد پایین تر و stability test گرفتم و بعد از 1 ساعت تست دیگه ریست نشد
فعلا با همین سر میکنم تا پاورو عوض کنم و دوباره مزاحمتون بشم:n02:
ممنون از راهنماییهاتون:n16:
ahmadeid1362
02-08-2013, 18:07
سلام به همگی اقا من مادربرد بایوستار مدلtp67xe دارم چرا تو گزینه ی رمها bus 2000 نداره؟!!! می خوام رمم ها رو تو اون bus اور کنم
قبلن مادربرد ga -z77-d3hداشتم که می شد دستی کور هر یس پی یو رو تا 3900 برد بالا اینجا چرا امکان نداره..؟! ....ضریب رو وقتی دستی می برم رو 101 دیگه سیستم روشن میشه ولی حتی تو بایوس نمی ره وجلو نمی ره...میشه کمکم کنید
ess_1362
02-08-2013, 19:52
پردازنده چی هست؟
پردازنده های ضریب بسته معمولا هسته ها جای اورکلاک نداره
مدل رم هم باید مشخص بشه
سه تا شات از تب های مموری و پردازنده و spd برنامه cpuz بذارید تا بررسی بشه
ahmadeid1362
02-08-2013, 21:07
پردازنده چی هست؟
پردازنده های ضریب بسته معمولا هسته ها جای اورکلاک نداره
مدل رم هم باید مشخص بشه
سه تا شات از تب های مموری و پردازنده و spd برنامه cpuz بذارید تا بررسی بشه
ببخشید حواسم نبود پردازنده i5 3550 هست
ببخشید حواسم نبود پردازنده i5 3550 هست
این پردازنده ضریب باز نیست اور نمیشه با bclk هم یکم میتونید تغییر بدید که زیاد تاثیر گذار نیست
شما برای اور بهتره از پردازنده های ضریب باز استفاده کنید این محدودیتی است که در ivy bridge و sanduy bridge است ولی در هسول این محدودیت ها برطرف شده
ahmadeid1362
03-08-2013, 01:46
این پردازنده ضریب باز نیست اور نمیشه با bclk هم یکم میتونید تغییر بدید که زیاد تاثیر گذار نیست
شما برای اور بهتره از پردازنده های ضریب باز استفاده کنید این محدودیتی است که در ivy bridge و sanduy bridge است ولی در هسول این محدودیت ها برطرف شده
سلام مجدد برای جواب ممنون.در مورد رمها چیزی نگفتید............؟!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.