مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
آنچلوتي: بيل امشب بازي نميکند
سرمربي ايتاليايي رئال مادريد از شنيدن خبر فوت سرمربي سابق تيم ملي اسپانيا اظهار تأسف کرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارلو آنچلوتي در نشست خبري پيش از ديدار امشب تيمش مقابل اتلتيک بيلبائو تأييد کرد که گرت بيل در اين مسابقه حضور نخواهد داشت و اظهار داشت: حال بيل خوب است اما ما نميخواهيم روي شرايط وي ريسک کنيم. او در ديدار امشب بازي نميکند زيرا نتوانست تمام هفته را تمرين کند. او کارش را عالي انجام ميدهد و فکر ميکنم براي بازي چهارشنبه شب مقابل اتلتيکو مادريد حاضر باشد. مشکلي که بيل در حال حاضر دارد، جدي نيست. من نگران او نيستم. بايد مراقب تمام بازيکنانمان باشيم.
وي ادامه داد: دو انتخاب دارم: يکي خسه در سمت راست است و ديگري حضور دي ماريا در راست و ايارامندي در ميانه ميدان است. ايارامندي در کوپادلري عالي کار کرد. موقعيت خسه کاملا مشخص است؛ نيازي نيست که چيزي را اثبات کند؛ همه از او راضي هستند و او کارش را عالي انجام ميدهد.
سرمربي رئال مادريد خاطرنشان کرد: دليلي نداشت که اجازه دهيم کوئنترائو در زمستان باشگاه را ترک کند و اين مسئله را به او هم گفتيم. در مورد کاسميرو هم همين طور است که فرصتهاي کمتري داشت اما او هنوز جوان است و از بودن در اين تيم لذت ميبرد زيرا ميتواند تواناييهايي را که دارد، به نمايش بگذارد.
وي اضافه کرد: بيلبائو تيم بزرگي است و عالي بازي ميکند. شيوه بازي آنها بسيار پرتحرک است. والورده کارش را فوقالعاده انجام ميدهد. بايد بيش از صد در صد توانمان را در سن مامس به نمايش بگذاريم. واران در فهرست قرار دارد. او با ساير بازيکنان تمرين کرد و زانويش بسيار خوب جواب داد. او آماده بازي کردن است اما بايد مراقب باشيم. او نميتواند هر سه روز يک بار بازي کند و به يک هفته زمان براي استراحت نياز دارد. بايد مطمئن شويم که زانويش مجددا ورم نميکند.
کارلو انچلوتي افزود: از شنيدن خبر فوت لوئيس آراگونس به شدت متأسف شدم زيرا او شخصيت بسيار مهمي در فوتبال اسپانيا و در واقع تمام دنياي فوتبال بود. نوار موفقيتهاي اسپانيا از قهرماني در يورو 2008 زير نظر آراگونس شروع ميشود.
Meisam.apk
02-02-2014, 14:00
اگه منظورت این عکس هیت
که همین طرح انتخاب شده و قراره ساخته بشه تا سال 2017
بله منظورم همین بود،ایول که انتخاب شد!
با اینکه بازی امشب خیلی مهمه،اما اینکه بیل رو بازی نده ضربه زیادی به بازیمون وارد نمیشه،که بازی با اتلتیکو مهم تره قطعا!!
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
malkemid
02-02-2014, 14:07
کاشکی داور یه پنالتی الکی هم امشب برای ما بگیره. به هر حال بازی مهمیه.
در مورد استفاده از واران هم به نظرم ترکیبی که خوب کار کرده رو نباید دست بهش زد...راموس و پپه فعلا خوبن...تا ببینیم چی میشه
پله: در حال حاضر رونالدو از مسي بهتر است
پله ميگويد رونالدو در چند سال گذشته توانسته با عملکرد بينظير خود، خودش را برتر از ليونل مسي نشان دهد.
کريستيانو رونالدو، مهاجم پرتغالي در سال 2013 موفق شد در نهايت پس از چهار سال با کنار زدن ليونل مسي به عنوان "برترين بازيکن فوتبال جهان" انتخاب شود. او نمايش خوب خود را در سال 2014 نيز ادامه داد و موفق شده است با بازيهاي خوبش فاصله رئال مادريد و بارسلونا را در ليگا کاهش دهد.
به نقل از ايسنا،پله، اسطوره فوتبال برزيل در پاسخ به سوالي درباره مقايسه کريستيانو رونالدو و ليونل مسي، گفت: رونالدو در دو، سه سال گذشته عملکرد خوبي در تيمش داشته و به نظر من توانسته خود را بالاتر از ليونل مسي به عنوان بهترين بازيکن جهان معرفي کند. فکر ميکنم در حال حاضر بي شک رونالدو بهترين بازيکن جهان باشد.
پله در ادامه گفت: ليونل مسي پنج سال استثنايي را در بارسلونا پشت سر گذاشت، اما در دو سال گذشته و امسال او مشکل داشته و بيشتر با مصدوميت دست و پنجه نرم کرده است. او بازيهاي خيلي کمي در اين فصل براي تيمش بازي کرده است.
رونالدو در سال 2013 عملکرد بسيار خوبي در ليگا داشت و طي 59 بازي موفق شد 69 گل را به ثمر برساند. او اين فصل 14 گل بيشتر از ليونل مسي در رقابتهاي ليگا به ثمر رسانده است و "آقاي گل" رقابتها محسوب ميشود.
پله در پايان گفت: مسي کارهايي را در زمين مسابقه انجام ميدهد که من زماني که در سانتوس بودم انجام مي دادم. رونالدو بر خلاف مسي يک قدم جلوتر بازي ميکند بنابراين فکر ميکنم رونالدو بازيکن مهمتري باشد که گلهاي بيشتري را به ثمر ميرساند.
پله که در مراسم "برترينهاي فوتبال جهان" موفق شد اولين توپ طلاي افتخاري را کسب کند جايزه برترين بازيکن فوتبال جهان را به کريستيانو رونالدو پرتغالي اهدا کرد.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیلی وقته رونالدو پنالتی نزده
امیدواریم امشب یه پنالتی همینجوری واسمون بگیرن تا لذت دوباره پنالتی زدن رو بچشه !! :n09:
امشب هم بازی سختی داریم
و متاسفانه بارسا تی وی پخش نمیکنه !!!!!!!
شبکه 3 تو اون ساعت هیچی پخش نمیکنه
ولی بازم حاضر به پخش نیستن !!!!!!!!!!! :n23:
Abdolreza2012
02-02-2014, 16:03
خیلی وقته رونالدو پنالتی نزده
امیدواریم امشب یه پنالتی همینجوری واسمون بگیرن تا لذت دوباره پنالتی زدن رو بچشه !! :n09:
امشب هم بازی سختی داریم
و متاسفانه بارسا تی وی پخش نمیکنه !!!!!!!
شبکه 3 تو اون ساعت هیچی پخش نمیکنه
ولی بازم حاضر به پخش نیستن !!!!!!!!!!! :n23:
تو دهه ی فجر قرار داریم
پس تا ده روز شاهد برنامه ی پر محتوای 7 در ساعت 23.30 خواهیم بود و خبری از فوتبال نخواهد بود ( دو تا آهنگ های قدیمی انقلاب هم پخش نمیکنن که یاد دوران دبستانمون بیقتیم )
از شانس بد بازی مهم يوونتوس - اينترميلان امشب همزمان هست ، بخاطر همین شبکه ورزش هم نمتونه نشون بده
powerslave
02-02-2014, 16:18
من موندم یوونتوس ـ اینتر مهم تره یا رئال ـ بیلبائو؟؟؟؟؟
کلاً اگه رئال بازی داشته باشه و یه بازی دیگه هم باشه اونیکی رو پخش میکنن. حالا به هر بهانه ای شده. تو این بازی امشب ممکنه صدر نشین لالیگ عوض بشه ولی اون بازی چی؟ یوونتوس از تیم دوم 6 امتیاز پیشه و هیجان خاصی نداره. واقعاً آدم میمونه تو کار اینا.
اکانت من هم تموم شده امشب دیگه هیچجوره نمیتونم ببینم.
ترکیب:۴-۳-۳
OFFICIAL: Real Madrid Xl vs Bilbao: Diego López; Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo; Xabi Alonso, Modric, Di María; Jesé, Cristiano Ronaldo y Benzema.
من موندم یوونتوس ـ اینتر مهم تره یا رئال ـ بیلبائو؟؟؟؟؟
کلاً اگه رئال بازی داشته باشه و یه بازی دیگه هم باشه اونیکی رو پخش میکنن. حالا به هر بهانه ای شده. تو این بازی امشب ممکنه صدر نشین لالیگ عوض بشه ولی اون بازی چی؟ یوونتوس از تیم دوم 6 امتیاز پیشه و هیجان خاصی نداره. واقعاً آدم میمونه تو کار اینا.
اکانت من هم تموم شده امشب دیگه هیچجوره نمیتونم ببینم.
اینتر-یووه یه داربی کلاسیکه پاور جان ربطی به جدول نداره.دوماً صدر جدول لا لیگا هم تو بازی اتلتیکو عوض می شه:)
ترکیب:۴-۳-۳
OFFICIAL: Real Madrid Xl vs Bilbao: Diego López; Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo; Xabi Alonso, Modric, Di María; Jesé, Cristiano Ronaldo y Benzema.
عجب ترکیبی
الان باید بازی رو ببینیم که پخش نمیکنن !!!!!!!!!!!! :n23:
آتلتیکو هم رفص صدر جدول :n02:
malkemid
02-02-2014, 23:52
نمیشه آنلاین دید؟ بازی حسابی حساسه
از اینجا ببینید
با سرعت 50 هم میشه دید
نیمه اول تموم شد
بیلبائو اکثرا داشت حمله میکرد (( حداکثر 20 دقیقه آخر که اینجوری بود ))
رونالدو هم تو چند صحنه با په په و راموس داشت تو دفاع بحث میکرد
بیلبائو خیلی ضد حمله داشت و امیدوارم مشکل ساز نشه !!!!!!!!!
charlize
03-02-2014, 00:22
پرسینگ بازیکنای اتلتیکو وحشتناک بود!
یعنی ببینید چی بود که ژابی و مودریچ یکی در میون توپ لو میدادن و حتی لوپز هم توپ مدام لو میداد...!
اگه نیمه دوم هم اینطور باشن، خیــــلی کارمون سخته..
حالا با بدختی توپ رو میاریم جلو، جناب دی ماریا با تو جو بودن و یا جناب کریم با حرکات زیباش (اومد پشت پا پاس بده، توپ رو زده دوباره به پای خودش..وحشتناک ضایع!) توپ ها رو خراب میکنن...
شاید اگه ثانیه 20 ضربه کریس گل میشد، الان شرایط جور دیگه ای بود...
+
مارسلو هم خیلی توپ لو داد و شاید اومدن کوئنترائو بتونه اون سمت رو جمع کنه...
احمقتر از دیماریا من آدم ندیدم !!!!!!!!
ایسکو 1000 برابر دیماریا ارزش داره !!!!!
//////////
با تمارض بازیکن حریف رونالدو قرمز مستقیم گرفت
دیگه داوری تابلوئه !!!!!!!!
دیگه هیچی نمیمونه که بگم !!!!!!!!!!!! :n29:
آخرین لحظه نذاشت بازیکن ضربش رو بزنه !!!!!!
تا بوده داوری همین بوده !!
charlize
03-02-2014, 01:23
جالبه که تویه کل نیمه بازی، کریس رو میزدن..
بعد اون صحنه هم بازیکن حریف کریس رو هل میده اول...اما کریس اخراج میشه...!
اصلا اخراج کریس درست...
بازیکن اتلتیکو که کم مونده بود کریس رو بزنه چرا حتی کارت زرد هم نگرفت؟!؟!
این اخراج همه چی رو خراب کرد...
در کل هم فقط همون 20 دقیقه اول نیمه دوم رو خوب بودیم و خیلی شایسته برد هم نبودیم...
حیف بود به هر حال...
فرصت عالی رو از دست دادیم...
تا وقتی دی ماریا از نزدیک های نقطه کرنر جو میگیرتش و شوت میزنه، اینجور هم میشیم...
داور ثابت کرد که ادم فهمیده و در کارش بسیار ماهر هستش.
شاید اگه دست بازیکنان بیلبائو شاتگان یا اره برقی میبود اون موقع داور به جای کارت قرمز به رونالدو کارت زرد میداد.
اتلتيك بيلبائو 1-1 رئال مادريد / بيخ گوش بارسلونا ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرجع خبري رئال مادريد : در شبي كه رئال مادريد اين فرصت را داشت تا از بارسلونا پيشي بگيرد ،اين ديگو لوپز بود كه در باز شدن دروازه رئال پس از 9 بازي نقش داشت .
آنجلوتي همچنان نمي خواهد نقطه ضعف تيمش درون دروازه را ببيند . ديگو لوپز همان طور كه در نيوكمپ يك تنه تيم را به گند كشيد و در حالي كه رئال در آستانه برگرداندن نتيجه بود ،با دريافت عجيب ترين گل دنيا ، زمينه ساز شكست شد ، اين بار نيز در بيلبائو نتوانست از اندوخته و پيروزي رئال دفاع كند تا ركورد كلين شيت ،پس از 9 بازي شكسته شود .
فرق دروازه بان بزرگ و دروازه بان متوسط در همين جاست . يكي مثل ايكر در كورنيا ، در تنها موقعيت بازي ، با يك سوپر واكنش پيروزي را حفظ مي كند و ديگري روي اولين موقعيت جدي در دروازه اش در سن مامس ، دروازه اش گشوده مي شود و تازه بعد از خوردن گل ، موتورش روشن مي شود و يادش مي افتد كه وظيفه اش واكنش نشان دادن است .
رئال مادريد در كورنيا در نيمه اول حرفي براي گفتن نداشت . سيستم 3-3-4 حرفي براي زدن نداشت . اتلتيك با والورده به خوبي و با مهار مودريچ و ژابي ، نبض بازي را به دست گرفته بود و رئال چيزي نداشت تا ارائه بدهد .
اتلتيك در نيمه اول تيم حاكم بر ميدان بود و به استثناي دو شوت رئال در اوايل بازي توسط كريتسيانو و دي ماريا ،شاگردان آنجلوتي كاملا بازيچه حريف بودند . اتلتيك در نيمه اول هيچ موقعيت جدي نداشت اما تيم حاكم بر ميدان بود و بازيكنان رئال مدام توپ لو مي دادند .
در نيمه اول شرايط كمي بهتر شد . فشار هجومي اتلتيك كاهش يافت و رئال راحت تر بازي را كنترل كرد . پس از يك شوت جدي از دي ماريا ، بالاخره ال فيدئو يك توپربايي از ايتوراسپه داد . دي ماريا براي بنزما توپ را فرستاد ، بازيكن فرانسوي كه چندان جالب بازي نمي كرد ، توپ را به كريستيانو داد تا ستاره پرتغالي توپ را براي خسه ساخته و پرداخته كند . جواهر آكادمي رئال نيز فرصت را هدر نداد و همچون مستايا و نيوكمپ ، استاديوم سن مامس جديد را هم در نورديد و گلزني كرد .
اما خيلي زود دروازه رئال گشوده شد . اين ايباي گومز بود كه روي اولين توپي كه در اين بازي كسب كرد ، دروازه ديگو لوپز را گشود تا يك بار ديگر سطح كيفي دروازه بان گاليشيايي مشخص شود .
پس از اين صحنه ،روي تمارض بازيكن اتلتيك ، اين كريستيانو بود كه روي اشتباه محرز داوري اخراج شد تا باز هم در شرايط سخت ،اين داوران باشند كه به كمك بارسلونا بيايند و مانع از اين شوند كه به رده سوم نزول كنند . در ادامه ديگو لوپز بالاخره فهميد كه وظيفه دروازه بان تكان خوردن است و چند واكنش داشت تا جلوي شكست را بگيرد .
به نظر مي رسد كه آنجلوتي بايد تنوع بازيش را بيش از اين كند . سبك 3-3-4 شايد در مقابل تيمهاي ضعيف تر جواب بدهد اما تيم جنگنده اي مثل اتلتيك با مربي جسوري مثل والورده به خوبي پادزهرش را پيدا كرده بود ،پادزهري كه اگر توسط تيمهاي ديگر اجرا شود ، كسب نتيجه آسان نخواهد بود . بنزما باز هم نشان داد كه يك بازيكن پر فراز و نشيب است و هر چقدر هم خوب باشد ، ممكن است كه در شبي كه انتظارش نمي رود ،ضعيف كار كند . خسه از سويي يك بار ديگر نشان داد كه حقش فقط و فقط فيكس شدن است . در مورد ديگو لوپز هم چيزي نمي توان گفت . حالا رئال هم امتياز با بارسلوناست اما بارسا با تفاضل گل در رده سوم است . اتلتيك نيز نسبت به رئال و بارسا سه امتياز برتري دارد .
خوب بازی شدیدا فیزیکی و درگیرانه بود.رونالدو هم خیلی بچگانه اخراج شد شاید داور میتونست یه کارت زرد بده ولی این داور از قدیم الایام با تیم مشکل داشت ! آنجلوتی هم اصلا خوب کار نکرد و مارسلو شدیدا از خودش ضعف نشون میداد بهتر بود کوانتراءو رو میاورد تا از لحاظ فیزیکی از وینگر های اتلتیک کم نیاره.
بنزما هم که ول معطل بود کلا !
و اما در رابطه با اون قسمتی که قرمز کردم واقعا شرایط وخیم مرجع خبری رو میرسونه.....و به خاطر همین مسعله من قطعا به زودی زود میدوم سایتشون رو بیارن پایین تا بفهمن بیشتر از این باید حواسشون رو جمع کنند و هر مزخرفی ننویسند لوپز دوتا سیو فوق العاده داشت !
البته من با قسمتی از حرفاشون که به لوپز مربوط میشه موافقم.
بالای 90 درصد احساس میکنم اگر کاسیاس بود به هیچ وجه توپ گل نمیشد.
اون دو تا سیو هم که انجام داد به شکلی بود که چون توپ مستقیم به سمت جایی رفت که لوپز حضور داشت تونست سیو کنه و به نظرم کار خاصی نبود.
البته من با قسمتی از حرفاشون که به لوپز مربوط میشه موافقم.
بالای 90 درصد احساس میکنم اگر کاسیاس بود به هیچ وجه توپ گل نمیشد.
اون دو تا سیو هم که انجام داد به شکلی بود که چون توپ مستقیم به سمت جایی رفت که لوپز حضور داشت تونست سیو کنه و به نظرم کار خاصی نبود.
برادر من اون شوت بالا 80KM/h سرعت داشت ! دوتا دروازه بان هم بودند باز گل میشد ! رفت خورد به تیرک بعد رفت تو دروازه عمرا هیچ دروازه بانی نمیتونست بگیره.
SA3EDLORD
03-02-2014, 01:58
و اما در رابطه با اون قسمتی که قرمز کردم واقعا شرایط وخیم مرجع خبری رو میرسونه.....و به خاطر همین مسعله من قطعا به زودی زود میدوم سایتشون رو بیارن پایین تا بفهمن بیشتر از این باید حواسشون رو جمع کنند و هر مزخرفی ننویسند لوپز دوتا سیو فوق العاده داشت !
طرفداری بی خودی بسه! قبول دارم خیلی تند حرف زده این سایت و حق لوپز نیست اما خب رو اون شوت خیلی بهتر از اینا میتونست کار کنه!
برادر من اون شوت بالا 80KM/h سرعت داشت ! دوتا دروازه بان هم بودند باز گل میشد ! رفت خورد به تیرک بعد رفت تو دروازه عمرا هیچ دروازه بانی نمیتونست بگیره.
درسته توپ خیلی سرعت داشت اما لوپز زیاد با توپ فاصله نداشت......لوپز اصا جهشی نداشت به اون صورت!
و اما شاهکاری داوری و کلا این شخص آقای Aysa Gamez و افتخاراتشون :
آقا همونی که مورینیو از روی لیست ۱۰ تا از اشتباهات فاهشش رو تو کنفرانس خبری اعلام کرد !
این داور همون داوری بود که تو 4 دقیقه کاکای تعویضی رو اخراج کرد...همون داوری بود که فینال کوپا با اتلتیکو مورینیو رو اخراج کرد و گند زد به بازی و بعدش رونالدو رو تو همون بازی اخراج کرد ... جالب تر اینکه همین امسال هم راموس رو تو بازی با اوساسونا اخراج کرد...!
میشه از محسن قهرمانی دعوت بشه که بازی های ما رو سوت بزنه؟؟ فک کنم نتیجه بهتر بشه...
طرفداری بی خودی بسه! قبول دارم خیلی تند حرف زده این سایت و حق لوپز نیست اما خب رو اون شوت خیلی بهتر از اینا میتونست کار کنه!
آخه بار اولش نیست ... در رابطه با مورینیو همین کارو کرد ! سال های اول رونالدو همین برخورد رو باهاش داشتند ! دو سال هر سری گیر میدن به لوپز و کاسیاس رو قدیس نشون میدند ! بابا بسه دیگه ! اون شوت ظاهرا 78Km/h سرعت داشته ! یعنی در عمل توی اون فاصله دروازه بان هیچ کاری نمیتونه انجام بده !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Abdolreza2012
03-02-2014, 02:14
....
جالب شد
رونالدو چرا اخراج شد آخه ؟؟؟
گل رئالو خسه زد
نوشته جیزه :n02:
بازیو که ندیدم ، فقط حیف شد که مساوی شد
راحت میتونستم از بارسا جلو بیفتیم ، البته الانم باهاشون مساوی هستیم ولی اختلاف با اتلتیک زیاد شد ( البته میگیریمشون و صد البته نه با وجود این گونه داورها )
فقط رونالدو تو بازی بعد رئال تو لالیگا نیست که بازی مهم و سختیه
هر چی بازی سخته افتاده تو چند هفته ی پشت هم
charlize
03-02-2014, 08:28
بوفون و وان در سار شوت گیر هم بودن نمیگرفتن...
اون همه بازیکن جلوش بودن و اونم اون شوت وحشتناک...
Altairezio
03-02-2014, 11:16
بهتر که بازی رو نشون نداد.....چون حتما" این خیابانی میشد گزارشگر و دیگه هیچی هم این حرص میداد هم داور هم بازی و شب اول شبی فحش بارون میشد تلوزیون بد بخت!
خبرشو الان میشنوم حرص میخورم چه برسه که بازی رو ببینم!
Abdolreza2012
03-02-2014, 15:11
من صحنه ی گل خوردن رئال رو دیدم ، خداییش شوت بدی بود و نمیشد گرفت
قبول دارم لوپز رو گل دوم بازی با براسا مقصر بود ولی روی این گل به نظر من مقصر نبود
+
داور هم گل کاشت
ebibarati
03-02-2014, 15:18
خیلی اعصاب خورد کن بود قبل از بازی یه حسی بهم میگفت که نمیتونه ببره و بارسا رو پشت سر بذاره
حیف شد موقعیت خوبی بود اگه میشد بارسا رو گذر کن مطمئناً قهرمان میشه چون اتلتیکو اخر فصل کم میاره و نمیتونه رقابت کنه
سه جلسه محرومیت در انتظار کریستیانو رونالدو
کریستیانو رونالدو پس از اخراج در جریان دیدار یکشنبه شب تیم فوتبال رئال مادرید مقابل اتلتیکو بیلبائو ممکن است سه جلسه محروم شود.
به گزارش ایرنا از مارکا، رونالدو در دقیقه 75 این دیدار که با تساوی یک بر یک به پایان رسید، در اعتراض به اعلام نشدن پنالتی روی کریم بن زما با دست یک ضربه به صورت کارلوس گورپگی مدافع تیم مقابل زد.
رونالدو بعد از این اتفاق از داور مسابقه کارت قرمز گرفت اما هنگام خروج از زمین رفتار نامناسبی نسبت به کمک داور نشان داد که احتمالا از چشم داور دور نمانده است.
این بازیکن اکنون بازی روز شنبه هفته آینده رئال مادرید مقابل ویارئال را از دست خواهد داد اما ممکن است سه جلسه محروم شود که در این صورت در دو دیدار بعدی مقابل تیم های ختافه و الچه را هم نمی تواند بازی کند.
charlize
03-02-2014, 18:02
یه چیزی هم که متاسفانه بخاطر اخراج فراموش شد، پاس گل فوق العاده کریس به خسه بود که با وجود اینکه خسه عالی توپ رو زد، همه بازیکن ها اومدن از کریس تشکر کردن چون واقعا فوق العاده بود حرکتش...
SA3EDLORD
03-02-2014, 18:13
بوفون و وان در سار شوت گیر هم بودن نمیگرفتن...
اون همه بازیکن جلوش بودن و اونم اون شوت وحشتناک...
باشه هر چی شما میگی!
ولی یه بار دیگه نگاه کن ببین موقع شوت جای گیری لوپز کجا بود؟ ....عکس العملش فقط خابیدن رو زمین بود!
Abdolreza2012
03-02-2014, 18:16
باشه هر چی شما میگی!
ولی یه بار دیگه نگاه کن ببین موقع شوت جای گیری لوپز کجا بود؟ ....عکس العملش فقط خابیدن رو زمین بود!
سعید جان به نظر من نمیشد اون توپ رو گرفت ، خداییش گرفتنش سخت بود
من خودم طرفدار سر سخت کاسیاسم ولی میگم اگه کاسیاسم بود نمیتونست بگیره چون خیلی زاویه دار زد ، خورد به تیر و بعد رفت تو گل
SA3EDLORD
03-02-2014, 18:23
سعید جان به نظر من نمیشد اون توپ رو گرفت ، خداییش گرفتنش سخت بود
من خودم طرفدار سر سخت کاسیاسم ولی میگم اگه کاسیاسم بود نمیتونست بگیره چون خیلی زاویه دار زد ، خورد به تیر و بعد رفت تو گل
البته من نمیگم اون گل تقصیر لوپز بودا! اشتباه نشه!
در درجه ی اول تقصیر دفاع بود که اجازه داد اون توپ سر ضرب و بزنن!
اما خب نظر من اینه که میشد اونو گرفت.... کاسیاسم چون جسه کوچیکتری داره فرض ( فرز ، فرذ ) تر از لوپزه....
Abdolreza2012
03-02-2014, 18:30
البته من نمیگم اون گل تقصیر لوپز بودا! اشتباه نشه!
در درجه ی اول تقصیر دفاع بود که اجازه داد اون توپ سر ضرب و بزنن!
اما خب نظر من اینه که میشد اونو گرفت.... کاسیاسم چون جسه کوچیکتری داره فرض ( فرز ، فرذ ) تر از لوپزه....
آره اونطوری که باشه قطعا به نظر من کاسیاس اگه بهش بازی بدن ثابت خواهد کرد که از لوپز بهتره ولی لوپز هم خیلی خوبه
حالا مساوی شد رفت باید به فکر بازی های بعدی بود و مخصوصا بازی های مهم با اتلتیکو مادرید که خیلی مهم هست
همین سه سنبه بازی داریم دیگه ؟؟؟؟
معلوم نیست نشون بدن یا نه ؟
تو سایت ها که خبری نیست ، نگین که بازی رئال - اتلتیک رو نشون نمیدن که ... :n02:
Meisam.apk
04-02-2014, 15:42
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سرمربی رئال مادرید از اخراج کریس رونالدو از ترکیب تیمش راضی نبود والبته بادید مثبتی به تساوی تیمش مقابل اتلتیک بیلبائو نگریست
سایت گل- کارلو آنچلوتی سرمربی ایتالیایی رئال مادرید در پایان بازی دیشب تیمش مقابل اتلتیک بیلبائو که با تساوی 1-1 به پایان رسید در کنفرانس خبری شرکت کرد و پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد:
*روند بازی: ما بازی خوبی انجام دادیم. با انسجام خوبی کار کردیم و در نیمه دوم خیلی خوب بودیم. می شد روند بازی متفاوت دنبال شود. چون ما اول به گل رسیدیم و بازی را تحت کنترل داشتیم ولی در ادامه گل فوق العاده ای توسط اتلتیک به ثمر رسید. در مجموع از روند بازی تیم راضی هستم
*اخراج رونالدو: قضاوت سخت است. تصاویر حاکی از آن است که اخراج او قدری اغراق آمیز بود
*عملکرد اتلتیک: در نیمه اول اتلتیک خیلی ما را تحت فشا گذاشت و ما با سختی های زیادی روبرو شدیم. هرچند که آنها تنها در یک موقعیت به دروازه ما نزدیک شدند. در نیمه دوم اوضاع متفاوت دنبال شد و ما بیشتر کنترل توپ و میدان را در اختیار داشتیم
*تعویض های محافظه کارانه: بازی کردن با ده بازیکن کار سختی است. به ویژه اگر بازیکنان خسته باشند. من می خواستم بازیکنان تیمم تا پایان بازی قبراق و سرزنده باشند
*گل ایبای گومس: بعد از آنکه بازی 0-1 شد، ما سختی زیادی نمی کشیدیم وبا تعادل کار را دنبال کردیم. گل تیم حریف با یک ضربه استثنایی از راه رسید و این گل ناشی از اشتباه ما نبود.
چند صفحه قبل رو که مطالعه کردم مقداری بعضی از دوستان واقعا کم لطفی کردن نسبت به لوپز
درخشش در فصل گذشته و همین فصل رو فراموش کردین؟
این فصل واقعا به خاطر بازی های یکی در میونی که انچلوتی دروازه بان ها رو تعویض میکنه باعثش افت هردو میشه
charlize
04-02-2014, 22:16
خب امشب با آتلتیکو تو برنابئو بازی داریم
بازی رفت کوپا هست
بازی هم ساعت 22:30 هست که شبکه ورزش قراره پخش کنه !!
خیلی دوست داشتم آتلتیکو تو جام حذفی ماندگار بشه
ولی با این اوضاع اگه حذف بشه فشار ازش برداشته میشه و لیگ رو بهتر دنبال میکنه !! :n02:
به امید موفقیت تیم در بازی امشب :n12:
///////////
محروميت 3 جلسه اي براي کريس رونالدو
فوق ستاره تيم فوتبال رئال مادريد با وجود اخراج در ديدار اين هفته ليگا برابر آتلتيک بيلبائو و تعيين محروميت براي وي در بازي نيمه نهايي جام حذفي امشب برابر آتلتيکومادريد به ميدان مي رود.
به نوشته روزنامه موندو دپورتيوو کريس رونالدو پرتغالي در بازي با بيلبائو به علت درگيري با کارلوس گورپگي کارت قرمز گرفت و کميته انضباطي فدراسيون فوتبال اسپانيا وي را 3 جلسه از همراهي رئال مادريد محروم کرد اما با توجه به اينکه محروميت رونالدو ديروز اعلام شد وي مي تواند در داربي امشب برابر آتلتيکومادريد در ورزشگاه سانتياگو برنابئو شرکت کند.
بدين ترتيب رونالدو که ماه ژانويه براي دومين بار بهترين بازيکن فوتبال جهان شد ، سه ديدار رئال برابر ويارئال ، ختافه و الچه در روزهاي 8 ، 16 و 22 فوريه را از دست خواهد داد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _%D8%AC%D9%84%D8%B3%D9%87_%D8%A7%D9%8A_%D8%A8%D8%B 1%D8%A7%D9%8A_%DA%A9%D8%B1%D9%8A%D8%B3_%D8%B1%D9%8 8%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88
:n15::n23:
Abdolreza2012
05-02-2014, 19:25
جدی قرار نشون بدن ؟
تو جدول پخششون که خبری نبود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :n13:
خوبه بعد مدتی بازی رئالو میبینیم
امیدوارم ببریم که برای بازی برگشت کارمون آسون بشه و فشار زیادی تو این هفته های فشرده به تیم وارد نشه
+
حالا که رونالدو رو جریمه کردن باید اون داور ... رو هم جریمه میکردن
+
من دیشت خواب دیدم که بردیم :n02: 3 بر 2 ولی نمیدنم چرا تو خوابم اتلتیک میزبان بود
__________________________________________________ __________________________________________________ ________________________
شکست ناپذیری کاسیاس در 24حضورش در دربی مادرید
دروازه بان رئال در دو باخت اخیر تیمش مقابل اتلتیکومادرید درون دروازه تیمش نبوده و 682 دقیقه است که دراین فصل گلی را دریافت نکرده است
سایت گل –رئال مادرید و اتلتیکومادرید امشب در شرایطی در دور رفت مرحله نیمه نهایی کوپا دل ری مقابل هم قرار می گیرند که ایکر کاسیاس دروازه بان تیم مادریدی از دروازه کهکشانی ها دفاع خواهد کرد.
از 18 ماه مارس 2000 تا 17 می سال 2013 رئال مادرید در 24 دربی متوالی مقابل اتلتیکومادرید نباخته بود. جالب هم اینجاست که در طول این 24 دربی، کاسیاس دروازه بان رئال مادرید بوده.
کاسیاس که حالا آقای دربی لقب گرفته، درهیچ یک از دربی هایی که دروازه بان ثابت رئال بوده، شکست نخورده و در دو مصاف اخیر رئال با اتلتیکومادرید، در زمان حضور آنچلوتی و مورینیو، رئال در شرایطی شکست خورده که کاسیاس دروازه بان تیمش نبوده است.
حتی در 5 دربی دوستانه ای که دو تیم در طول این سالها برگزار کردند نیز بخت با کاسیاس یار بوده واو در هیچ یک از سه باختی که رئال در این 5 بازی دوستانه مقابل اتلتیکو به دست آورده، دروازه بان تیمش نبوده: یکی از این سه باخت در روز 8 سپتامبر2002 در جام الیمپیکوی سویا و باحضور سسار درون دروازه رئال و با باخت 1-0 کهکشانی ها به پایان رسید. در روز 26 مارس سال 2003 و در جام مادرید 2012، رئال با حضور سسار 1-2 مغلوب اتلتیکو شد ودر روز 22 دسامبر سال 2006 دریادبود خسوس خیل بعد از تساوی 0-0 دو تیم دروقتهای اضافه رئال با حضور دیگو لوپس در ضربات پنالتی مغلوب اتلتیکو شد.
به علاوه کاسیاس رکورد خوب دیگری را نیز یدک می کشد.او 682 دقیقه است که در طول این فصل دروازه اش را بازشده ندیده.این رکوردی است که هیچ دروازه بان دیگری در تاریخ باشگاه مادریدی آن را کسب نکرده بود و حالا او می تواند دراین بازی اولین بازیکن تاریخ رئال مادرید لقب گیرد که در 8 بازی رسمی متوالی گلی را دریافت نکرده. پاکو بویو در سال 1995 و خود کاسیاس در سال 2013، در هفت بازی رسمی متوالی گلی نخورده بودند
آخرین باری که کاسیاس در جام حذفی گل خورد، به روز 25 ژانویه سال 2012 و در نوکمپ برمی گردد که دانی آلوس در وقت های اضافه نیمه اول دروازه او را باز کرد. آمار او ، بهترین آمار دروازه بانی در تاریخ رقابت های جام حذفی است که 781 دقیقه گلی را دریافت نکرده و9 بازی متوالی است( هشت بازی کامل و 16 دقیقه حضورش درمستایا تقریبا یک سال پیش؛ دقیقا در دیداری که آربلوا باعث شکستگی دست او شد.)که گلی را دریافت نکرده.
ژست رونالدو در بازی با بیلبائو خطاب به داور چهارم نبود
دوربین های خبری شبکه کواترو با بازتاب ویدئویی سعی برپایان دادن به این بحران دارند
سایت گل- با انتشار ویدئوی کوتاهی توسط شبکه تلویزیونی کواترو امید می رود تا گمانه زنی ها در مورد حرکت جنجالی کریستیانو رونالدو در بازی این هفته تیمش مقابل اتلتیک بیلبائو در ورزشگاه سن ممس پایان یابد
بعد از اخراج کریستیانورونالدو از ترکیب رئال در آن بازی، ستاره پرتغالی ژستی را به نمایش گذاشت و بعد از آن گمانه زنی های زیادی انجام شد که چه کسی مخاطب ژست او بوده.
حالا خبرنگار شبکه کواترو بعد از بازبینی تصویری که رونالدو بعداز اخراج ، با دست به صورتش ضربه می زد، اعلام کرده که مخاطب رونالدو داور چهارم نبوده؛ چون وقتی رونالدو این کار را انجام می داد، پشت داور چهارم به اوبوده است.
دراین ویدئو مشخص است که داورچهارم پشت به کریس رونالدو ایستاده و قطعا مخاطب کریس، داور چهارم بازی نبوده است.این درحالی است که آیسا گامس، داور بازی به اشتباه در گزارش خود نوشته بود که رونالدو رو به داور چهارم رفتار ناشایستی را به نمایش گذاشته.دراین گزارش می خوانیم:« رونالدو وقتی در حال خروج از زمین مسابقه بود،درحالی که به سمت داور چهارم می رفت، بارها با کف دستش به صورت خودش می کوبید.» اماحالا سران رئال درنظر دارند تا با ارائه این گزارش ویدئویی تلاش کنند تا محرومیت رونالدو هرچه کمتر شود.
هر چه فکر میکنم ، میبینم ژست رونالدو بد نبوده ، حالا چرا میگن ژست جنجال برانگیز نمیدونم
آخ این دیه گو کاستا چقدر موزی تشریف داره !!!!!!!! :n24:
اصلا تو بازی کرم نریزه بیخیال نمیشه !!!!!!
ولی خوشم اومد رئالیا هم کم نیاوردن تا تونستن زدنش !! :n08::n02:
//////////
بازی هم بد نبود
بازیکن ها کم و بیش توپ از دست میدادن که بعضی مواقع آزار دهنده بود
این بنزما هم همچنان معلوم نیست چرا آنچلوتی بهش بازی میده ؟!!!!! :n23::n15:
خسه هم واقعا نشون داده بازیکن خوبیه و میش بهش اطمینان کرد
مودریچ هم دیگه حرفی واسه گفتن نمیزاره
آتلتیکو هم طبق معمول فشرده بازی میکرد و البته خشن !!!
ضعیفترین بازیکن های رئال هم طبق معمول بنزما و شاید دیماریا !!
///////////
خب نیمه دوم هم تیم عالی بود
واقعا آتلتیکو کاری نکرد
دیماریا هم بر خلاف نیمه اول تو نیمه دوم عالی بود
دیه گو کاستا هم دیگه فهمید با رئالی جماعت نباید شوخی کنه !! :n08:
رونالدو هم خیلی تلاش کرد گل بزنه ولی نشد
بعضی مواقع هم عصبی میشد !!
به طور کل خوب بودیم و اصلا رئال نذاشت آتلتیکو کاری کنه !!
Meisam.apk
06-02-2014, 00:44
تبریک به خاطر برد،بازی عالی بود و همه ی بازی دسته رئال بود،رئال هم رواورد به شوت از راه دور با توجه به اینکه خیلی بسته بازی می کرد اتلتیکو و نتیجه هم گرفت:n02:
powerslave
06-02-2014, 01:52
اولاً که عجب خرابیه این دیگو کاستا. نیمۀ اول که دیگه شورشو در آورده بود.
همچنان تیم آنجلوتی سردرگم هست. هدف مشخصی تو بازی دیده نمیشه.
علاوه بر فروش اشتباه بازیکن ها (اوزیل و هیگواین) و انتخاب بازیکن با پارامترهای غیر فنی (نمونش حضور همیشگی بنزما فقط و فقط به خاطر حمایت های زیدان)، بزرگترین ضربه به تیم رو آنجلوتی با عوض کردن جای بازی بازیکن های اصلی تیم انجام میده.
الان چه درست و چه غلط یکی دو تا بازیکن از تیم رفتن که نباید اینطور میشد. آقا برای اینکه جای خالی اونها رو بپوشونه رونالدو رو هی میفرسته خط حمله و دیماریا رو میزاره هافبک وسط. برای همینه که با اینکه دیماریا یه پاس گل داده (گل دوم) و یه گل زده و تو گل اول هم نقش داشته دوستان میگن ضعیف بود. به خاطر اینکه در بهترین حالت در اون پست کارایی 100% نداره.
تو بازی بیلبائو توپ برگشتی از ضربۀ سر رو همین دیماریا باید جمع میکرد و به توپ هم نزدیک تر بود اما چون ذهنیت دفاعی نداره نرفت سمت توپ و بازیکن بیلبائو از عقب اومد و ضربه رو زد.
امروز تو بازی دیدیم که هافبک وسط به شدت خالی بود.
اگه خدیرا مصدوم نشده بود و اونو آلونسو اون عقب کار میکردن و مودریچ وسط و جلوتر و دیماریا هم آزاد میبود. باز قابل قبول بود. متاسفانه تو خرید بازیکن دقت نکردن.
با بازی دادن به کریم هم دارن حق خسه و موراتا رو میخورن. وقتی بیل برگرده اونوقت خسه باید نیمکت نسین بشه در حالی که شم گلزنی خیلی بهتری از بنزما داره.
رئال باید به هر قیمتی شده یکی تو حد و اندازه های لواندوفسکی، کاوانی، فالکائو یا حتی ون پرسی (هر چند ازش بدم میاد) رو بگیره. تو بیشتر پست ها با یه مصدومیت تیم به مشکل میخوره.
به نظرم اینا باید تو نقل و اتنقالات یه هافبک طراح میگرفتن. میتونستن برن دنبال ماتا. تو این شرایط به درد تیم میخورد.
پارسال با اون نتایج نه چندان خوب هم تیم شکل بازیش بهتر بود.
دیگه فکر نکنم هیچوقت تیم یکپارچه و عالی و با انگیزه و جنگنده ای مثل سال دوم مورینیو رو ببینم.
اولاً که عجب خرابیه این دیگو کاستا. نیمۀ اول که دیگه شورشو در آورده بود.
همچنان تیم آنجلوتی سردرگم هست. هدف مشخصی تو بازی دیده نمیشه.
علاوه بر فروش اشتباه بازیکن ها (اوزیل و هیگواین) و انتخاب بازیکن با پارامترهای غیر فنی (نمونش حضور همیشگی بنزما فقط و فقط به خاطر حمایت های زیدان)، بزرگترین ضربه به تیم رو آنجلوتی با عوض کردن جای بازی بازیکن های اصلی تیم انجام میده.
الان چه درست و چه غلط یکی دو تا بازیکن از تیم رفتن که نباید اینطور میشد. آقا برای اینکه جای خالی اونها رو بپوشونه رونالدو رو هی میفرسته خط حمله و دیماریا رو میزاره هافبک وسط. برای همینه که با اینکه دیماریا یه پاس گل داده (گل دوم) و یه گل زده و تو گل اول هم نقش داشته دوستان میگن ضعیف بود. به خاطر اینکه در بهترین حالت در اون پست کارایی 100% نداره.
تو بازی بیلبائو توپ برگشتی از ضربۀ سر رو همین دیماریا باید جمع میکرد و به توپ هم نزدیک تر بود اما چون ذهنیت دفاعی نداره نرفت سمت توپ و بازیکن بیلبائو از عقب اومد و ضربه رو زد.
امروز تو بازی دیدیم که هافبک وسط به شدت خالی بود.
اگه خدیرا مصدوم نشده بود و اونو آلونسو اون عقب کار میکردن و مودریچ وسط و جلوتر و دیماریا هم آزاد میبود. باز قابل قبول بود. متاسفانه تو خرید بازیکن دقت نکردن.
با بازی دادن به کریم هم دارن حق خسه و موراتا رو میخورن. وقتی بیل برگرده اونوقت خسه باید نیمکت نسین بشه در حالی که شم گلزنی خیلی بهتری از بنزما داره.
رئال باید به هر قیمتی شده یکی تو حد و اندازه های لواندوفسکی، کاوانی، فالکائو یا حتی ون پرسی (هر چند ازش بدم میاد) رو بگیره. تو بیشتر پست ها با یه مصدومیت تیم به مشکل میخوره.
به نظرم اینا باید تو نقل و اتنقالات یه هافبک طراح میگرفتن. میتونستن برن دنبال ماتا. تو این شرایط به درد تیم میخورد.
پارسال با اون نتایج نه چندان خوب هم تیم شکل بازیش بهتر بود.
دیگه فکر نکنم هیچوقت تیم یکپارچه و عالی و با انگیزه و جنگنده ای مثل سال دوم مورینیو رو ببینم.
برای چی از فان پرسی بدت میاد مگه آرسنالی هستی:n02:
اخرش نفهمیدم مشکل شما رئالی ها با کارلتو چیه کسی ندونه فکر میکنه کارلتو جانشین کسی شده که تمامی جام ها درو کرده بود
فکر نکنم کارلتو اگه 3سال در رئال بمونه بدتر از مورینیو نتیجه بگیره که در عرض 3 سال در لالیگا 2تا قهرمانی زود هنگام تقدیم بارسا کرد
charlize
06-02-2014, 06:39
بدون شک بهترین بازی امسالمون بود...(شاهکار نبودیم اما خب)
یه بازی خیلی منطقی رو انجام دادیم...زمانیکه باید حمله میکردیم و هر وقت لازم بود توپ رو نگه میداشتیم
حیف که رقیب تیمی بود که فقط تو فکر دعوا و درگیری بود...
+
انتخاب بهترین بازیکن سخته
دی ماریا روی هر 3 گل تاثیر داشت و بعد از این همه حرص دادن ما، بلاخره یه بازی خوب دیدیدم ازش...(هر چند بازم نیمه اول دیوونمون کرد)
خسه فوق العاده بود...واقعا انصاف نیست که خسه روی نیمکت بشینه...عالیه این پسر...نکته جالب دربارش اینه که ضربات اخرش رو عالی میزنه...واقعا آینده رئال-ه
پپه عالی بود...یاد اون روزهای بی نظیرش...با تغریبا گلش، شرایط رو برای تیم آماده کرد و بعد هم با بازی عالیش در دفاع و البته کار کردن روی اعصاب کاستا، نذاشت کاری از پیش ببرن...خیلی خوب بود...
در دفاع البته کوئنترائو هم خیلی خوب بود...هم در دفاع خیلی خوب بود و بارها توپ گیری کرد و هم در حمله بارها شرکت کرد..پرتحرک ترین کوئنترائو ممکن بود...
و البته مودریچی که مثل همیشه فوق العاده بود...هرچند مهمترین کارش، برگشت توپ روی خط بود...اگه بازی 2-1 میشد، شرایط خیلی فرق میکرد و بازی عوض میشد...این پسر واقعا خوبه...
گل نخوردن ایکر هم خوب بود..رکوردش داره بیشتر میشه...
+
بدترین بازیکن هم مشخصا کریم که کلا ندیدمش من..!
هیچ کاری نمیکنه این پسر...!
malkemid
06-02-2014, 10:46
خیلی خوشم اومد...اتلتیکو رو خرد کردیم...کار خاصی نتونستن بکنن. بیشتر از سه گل خودمون، از این موضوع کیف کردم!
تو یکی دو صحنه جای خالی اوزیل کاملا محسوس بود...اونجا که بازیکن حریف توپو لو داد و ما 4 به سه شده بودیم جلوی دروازه...ولی توپ دست ایارا بود و انقدر لفتش داد که بازیکن حریف دوباره اومد توپو گرفت. رونالدو اونطرف خالی بود داشت خودشو می کشت از عصبانیت....اگه اوزیل بود...
تو بازیهایی که درگیری بالاست، کوئنترائو خیلی بهتر از مارسلو کار می کنه...مارسلو حال نداره بدوئه! خستس!
پپه هم خوب بازی کرد...یه صحنه بازیکن حریف داشت تک به تک میشد فوق العاده توپو ازش گرفت...
خسه هربازی داره گل می زنه و امیدوارم زیدان این بنزما رو بیخیال شه...آقا کسی که فعلا رو فرم نیست، خوب نیست! زورکی که نمیشه.
رونالدو هم اگه واقعا 3 بازی محروم شده باشه باشگاه باید جریمش کنه. درسته که حرکتش اخراج نداشت ولی دیگه همه می دونیم چون یه پای قضیه رونالدو هست، همیشه بزرگنمایی میشه. چرا آدم باید بهونه بده دستشون؟
تبریک می گم برد مقابل اتلتیکو رو ...
حسه و مودریچ خیلی خوب کار کردن و از اون طرف دفاع عالی هم انجام شد ...
بازی توی لالیگا رو هم اگه یادتون باشه دیگو کاستا دقیقا همین روش رو پیش گرفت ... دیشب وقتی داشت این حرکات غیر انسانی (:n02:) رو انجام می داد گفتم ۲باره می خواد مث اون بازی بکنه که دیدم موج عظیمی از بازیکنای ریال شروع کردن به زدنش ... چنان لذتی داد بهم که هیچ کودوم از گل های این بازی نداد مخصوصا وقتی توی نیمه ی دووم په په زدش بعدش اون خنده ی مارموزانه رو انجام داد خیلی جال داد ...
در مورد دروازه بان حریف ، کورتویس هم بگم وقتی ریال اوولین کرنر بازی رو زد قبل از اینکه به کسی بخوره ( توپ به محوطه جریمه نرسیده بود! ) شیرجه زد ! از همون موقع معلوم بود که مطمن نیست . چند تا ( ۲ تاشو یادمه ) شوت هم بود که وحشتناک بد گرفت .. کلا اون قدر هم که می گن خوب نیست ...
یه صحنه ی جالب داشت توی بازی اونجا که زدن تو گوش راموس اگه اشتباه نکنم ... حرکت رونالدو جالب بود ... اگه حرکت رونالدو ۳ تا بازی محرومیت داره، این چرا زرد هم نداشت ؟
کاسیاس به نظرم باید دروازه بان اوول تیم بشه ۲باره ...
نمی دونم با این وضعیت عالی خط دفاع واران چی می شه ...
SA3EDLORD
06-02-2014, 14:02
خب منم با تاخیر تبریک میگم برد رو......
بهترین بازیکن زمین از نظر من دی ماریا بود...... جنگنده ، پر تحرک ، باهوش.....تکنیکی.... چه پاس گلی داد.......کشت بازیکن جلوشو :دی
بدترین هم باید بگم بنزما....... توپ که دستش میاد خودشو گم میکنه اکثر مواقع...... اینم به خاطر از دست دادن اعتماد به نفسه که توسط فشار هوادارا ایجاد شده.... یه طورایی مثه فرناندو تورس تو چلسی....
دیگه اینکه خوشحالم کاسیاس رکوردشو بازم بیشتر کرد البته توپی نیومد روی دروازش یه ضربه ی سر بود که اونم به نظر من میتونست یه ضرب بگیره اما بازم عالی دفعش کرد ، به جای خوبی دفعش کرد....اون یکی هم اگه مودریچ نبود گل میشد.
راموس هم داشت کار دست خودش میداد.....اوایل داشت مثه یه کاپیتان با تجربه بازیکنا رو اروم میکرد اما بعد خودش هم اعصابش به هم ریخت.....البت این بازی کنای اتلتیک هم خیلی موزمارن.... یه صحنه که راموس واقعا میخواست بزنه فک خوانفران رو بیاره پایین :دی
په په هم داره برمیگرده به دوران اوجش.....اینم باید ممنون انجلوتی و مصدومیت واران باشیم که فرصت شد په په دوباره خودشو پیدا کنه.
در کل این تیم همونطور که بعد بازی الکلاسیکو گفتم تو نیم فصل دوم بهتر میشه......فصل بعد دیگه به نظرم عالی میشه....... خیلی امیدوارم:n12:
Abdolreza2012
06-02-2014, 14:09
منم تبریک میگم برد رو ، کارمون برای صعود راحت شد
بازی خوبی بود ، فقط طبق معمول بیشتر بازی های رئال بدترین بازیکن همون بنزما بود
از این کاستا بدم میومد ، دیگه متنفر شدم ازش
کلا کاری میخواست بکنه که رئالیا کارت بگیرن ، هر چند تو چند حرکت حالیش کردن که اینکار چه جوابی میتونه داشته باشه ، اوجش این بود که با آلونسو درگیر میشد اوایل
گزارشگر هم که اصلا نشون نداد دوست داشت رئال گل بخوره ، یه ج گفت :
تو نیمه ی دوم اتلتیکو مادرید مارو امیدوار کرد
بعد دید خیلی چیز تابلویی گفته گفت :
منظورم از امیدوار کردن اینه که بازی قشنگ تر بشه
خیلی جاهای دیگه ، مخصوصا رو قضیه کاستا
فقط خسه خیلی خوبه ولی کم پاس میده ، یعنی تا جایی که بتونه دریبل می کنه که بتونه خودش بزنه و اگه جایی نتونه پاس میده
موراتا دیگه خیلی بد تر از خسه هست تو پاس ندادن ، باز خسته 2 تا پاس میده ولی این دیگه هیچ
تو چند بازی که موراتا میاد تو بازی توجه کردم همش دوست داره خودش بزنه و اصلا پا نمیده
+
تو بازی های دیشب کوپا چه داوری های جالبی دیدیم :n09:
یه چیز یادم رفت بگم :n08:
از همه قشنگتر دیشب اونجا بود که کاستا کارت زرد گرفت و په په داشت بهش میخندید !!! :n09: :n08::n08::n08:
تبریک میگم، بدون شک بهترین نمایش این فصلمون رو شاهد بودیم (البته با در نظر گرفتن قدرت حریف)، به ثمر رسوندن سه گل مقابل اتلتیکویی که بهترین خط دفاع در لیگ و در اروپا رو داشته و در کل بازی های این فصل فقط یک بار رنگ باخت رو دیده و فعلا در صدر لیگ به سر می بره دستاورد کمی نیست، با این نتیجه و صعود تقریبا قطعی تیم به فینال عملا تکلیف دو بازی از 4 بازی سخت این دو هفته رو مشخص کردیم.
البته مهم تر از نتیجه تمرکز و کنترل کاملی بود که روی بازی داشتیم که به جز یکی دو مورد اجازه هیچ گونه حرکتی رو به اتلتیکو ندادیم. این بازی می تونه نقطه عطفی باشه برای ادامه فصل و البته بازی مهمی که به زودی در لیگ با اتلتیکو خواهیم داشت، بازی که می تونه در تعیین قهرمان لیگ به شدت سرنوشت ساز باشه.
بازی همون طور که انتظار می رفت فوق العاده پربرخورد بود و البته با داوری خیلی ضعیف، خیلی راحت می تونستیم چندین اخراجی رو از طرفین ببینیم، از دیگو کاستا و خشونت توام با تمارض های متعددش گرفته (که صرفا یک کارت زرد گرفت) تا آربلوا که بدون توجه به توپ به دنبال جبران چند بازی اخیر کاستا بود یا اینسوا مدافع چپ اتلتیکو که ضربه بسیار بدی رو به پای خسه وارد کرد که خیلی راحت می تونست از بازی اخراج بشه (و البته در عین ناباوری حتی کارت زردی رو دریافت کرد) و موارد دیگه مثل خطایی که اگه اشتباه نکنم میراندا مدافع اتلتیکو (که بعدها یک کارت زرد رو هم گرفت) روی رونالدو چسبیده به محوطه جریمه انجام داد که گرفته نشد و ...
بهترین های میدان به اعتقاد من دی ماریا، پپه، مودریچ و البته خسه بودن، خسه ای که در این فصل و در این سن کم تونسته گل های واقعا مهمی رو به ثمر برسونه، از جمله در سن مامز، مستایا، نوکمپ و حالا در دربی و در مقابل اتلتیکو. گلی که دیشب به ثمر رسوند و حرکت بدون توپ و فرار زیبایی که داشت یادآور بعضی از حرکات هیگواین بود، خصلتی که متاسفانه بنزما نداره. بنزما به جای اینکه با حرکات بدون توپ در عمق دفاع حریف به سمت فضاهای خالی یا ایجاد فضا برای هم تیمی ها باشه، متاسفانه معمولا در خط هافبک به سر می بره! به اعتقاد من با ویژگی هایی که تا حالا از خسه دیدیم، با بازگشت بیل به ترکیب کارلو باید امکان استفاده از خسه به جای بنزما رو به طور جدی در نظر بگیره.
شنبه آینده بازی مهمی با ویارئال داریم، ویارئالی که در بازی رفت بازی بسیار زیبا و حتی برتری رو به نمایش گذاشت و به سختی تونستیم یک تساوی بگیریم، طبق صحبت های کارلو، بیل برای اون بازی آمادگی کاملی داره و می تونه به جای رونالدوی محروم به میدان بره. در صورت کسب پیروزی در اون بازی می تونیم به طور موقت در صدر جدول قرار بگیریم تا حداقل برای 24 ساعت فشار مضاعفی به دو تیم رقیب یعنی اتلتیکو و بارسا وارد بشه.
Metalhead56
06-02-2014, 18:34
من موندم رئال بازیکنی مثل خسه داره چرا میره بیل رو میخره.کلا" این بازیکن گنجیه که مفت و مجانی نصیب رئال شده و فکر کنم یکی دو سال دیگه خیلی از بیل بهتر بشه.
برای چی از فان پرسی بدت میاد مگه آرسنالی هستی:n02:
اخرش نفهمیدم مشکل شما رئالی ها با کارلتو چیه کسی ندونه فکر میکنه کارلتو جانشین کسی شده که تمامی جام ها درو کرده بود
فکر نکنم کارلتو اگه 3سال در رئال بمونه بدتر از مورینیو نتیجه بگیره که در عرض 3 سال در لالیگا 2تا قهرمانی زود هنگام تقدیم بارسا کرد
من به شخصه از آنچلوتی انتقاد زیادی میکنم
دلیلش جام نیست
دلیلش بازی های قشنگ هست
زمان مورینیو فقط کافی بود تیم یه ضد حمله کنه
اونوقت موقعیت تیم حریف که جلوی دروازه رئال بود تبدیل میشد به یه موقعیت فوق العاده حساس
سرعت بازی زمان مورینیو عالی بود ولی الان نه
هیچکس نمیتونه انکار کنه بازی های زمان مورینیو قشنگ نبوده !!
علاوه بر بازی قشنگ در حال حاضر سیستم آنچلوتی هم یه ذره بهش ایراد وارده
چرا بنزمایی که همیشه برگ چغندر هست فیکس بازی میکنه اون وقت کسی مثل ایسکو و موراتا که واقعا استعداد های خاصی هستن رو نیمکت بشینن
و حتی بعضی مواقع خسه که نیمکت نشین هست
نکته دوم دیماریا هست که بالای 50 درصد موارد ضعیف کار میکنه ولی بازهم فیکس بازی میکنه
نکته سوم و البته مهم
حذف رونالدو تو سیستم رئال هست
تو اکثر بازی های رونالدو از بازی محو میشه و عملا کاری نمیتونه بکنه
تو چند سال اخیر که مورینیو بود رونالدو اصلا راست بازی نمیکرد
ولی در حال حاضر تو سیستم رئال به راست میاد و واقعا کاری نمیتونه بکنه
البته اینایی که گفتم انتقاد از سیستم آنچلوتی بود
چون هدف گرفتن نتیجه هست که آنچلوتی داره خوب کار میکنه در زمینه گرفتن نتیجه
ولی از نظر قشنگ بودن و سرعتی بودن بازی به هیچ عنوان این تیم با تیم مورینیو قابل مقایسه نیست !! (( ضد حمله های وحشتناک زمان مورینیو واقعا بازی رو جذاب میکرد ))
Abdolreza2012
06-02-2014, 23:22
الان این خبر رو دیدم ، فاتحه اتلتیکو مادرید خونده شده بود و دیگه بدتر هم شد :n09:
غیبت دیگو کاستا در بازی برگشت جام حذفی مقابل رئال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Meisam.apk
07-02-2014, 00:06
با کاستا هیچ کاری نتونستن ترتیب بدن:n10:البته خوب داوید ویا تو بازی برگشت می تونه بهشون کمک کنه!
ی موضوعی هست ک نگرانم کرده:رئال خسه(چون بنظرم واقعا مهاجم خوبیه و میشه روش حساب کرد) رو به راحتی از دست بده،مثه بقیه ی بازیکن های جوون و با استعداد قبلی(ماتا،نگردو)البته اگه موراتا رو بفروشن زیاد مهم نی:n02:
با کاستا هیچ کاری نتونستن ترتیب بدن:n10:البته خوب داوید ویا تو بازی برگشت می تونه بهشون کمک کنه!
اونطوری که خبرش میاد
مثل اینکه ویا هم تو بازی برگشت نمیتونه بازی کنه !! :n02:
داور بازي رئال - بيلبائو يک ماه محروم شد
رئال مادريد و آتلتيک بيلبائو در ديداري جنجالي در ليگاي اسپانيا به مصاف هم رفتند که در نهايت اين بازي با تساوي يک بر يک به پايان رسيد، اما اتفاق ويژه اين ديدار اخراج کريستيانو رونالدو ، مهاجم پرتغالي رئال مادريد بود که باعث شد جنجال ويژهاي ايجاد شود.
به نقل از ايسنا، آيزاگامز، کريستيانو رونالدو را به دليل درگيري با بازيکن آتلتيک بيلبائو به طور مستقيم با کارت قرمز جريمه کرد تا هفتمين اخراج مهاجم پرتغالی در پرونده او ثبت شود.
کميته انضباطي فدراسيون فوتبال اسپانيا در واکنش اتفاق پيش آمده در بازي رئال مادريد و آتلتيک بيلبائو، آيزاگامز را به دليل عملکرد ضعيفش در اين مسابقه از يک ماه قضاوت در فوتبال اسپانيا محروم کرد.
کميته انضباطي فوتبال اسپانيا همچنين پيش از اين مهاجم پرتغالي رئال مادريد را به دليل اخراج در اين ديدار و رفتار ناشايست سه بازي از همراهي تيمش محروم کرده بود. باشگاه رئال مادريد پيش از اين با انتقاد از داور مسابقه اعلام کرده بود که رونالدو واکنشي به داور چهارم اين مسابقه نداشته و گزارش داور مسابقه در اين بازي اشتباه بوده است.
رئال مادريد در هفته بيست و سوم رقابتهاي ليگا در خانه از تيم ويارئال پذيرايي خواهد کرد.
Meisam.apk
07-02-2014, 11:33
اونطوری که خبرش میاد
مثل اینکه ویا هم تو بازی برگشت نمیتونه بازی کنه !!
چرا ویا تو بازی بر گشت نمی تونه بازی کنه؟
داور بازي رئال - بيلبائو يک ماه محروم شد
به نقل از ايسنا، آيزاگامز، کريستيانو رونالدو را به دليل درگيري با بازيکن آتلتيک بيلبائو به طور مستقيم با کارت قرمز جريمه کرد تا هفتمين اخراج مهاجم برزيلي در پرونده او ثبت شود.
مهاجم برزیلی کیه دیگه؟!
مهاجم برزیلی کیه دیگه؟!
اصلاح شد......
!
خودم یه جا خونده بودم
واسه همین گفتم اونطور که خبرش میاد !! :n02:
حالا نمیدونم
بازی میکنه ؟؟
malkemid
07-02-2014, 12:40
ویا مصدوم نیست مگه؟
Abdolreza2012
07-02-2014, 14:17
یک روز استراحت برای رونالدو و بازگشت بیل به تمرینات گروهی رئال ستاره پرتغالی رئال مادرید در بازی با ویارئال به دلیل محرومیت قادر به همراهی تیمش نخواهد بود و دیروز را به استراحت پرداخت
سایت گل- بعداز برگزاری دربی شهر مادرید در روز چهارشنبه وبرد 0-3 رئال مادرید مقابل اتلتیکومادرید در دور رفت مرحله نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا، شاگردان کارلو آنچلوتی از دیروز تمرینات آماده سازی شان برای مصاف با ویارئال از سری رقابتهای هفته بیست و سوم لالیگا را آغاز کردند.
رئال مادرید شنبه ساعت 20 به وقت اروپای مرکزی از هفته بیست وسوم لالیگا مقابل ویارئال به میدان خواهد رفت. درآن بازی کریستیانو رونالدو قادر به همراهی رئال نخواهد بود واولین جلسه از محرومیت سه جلسه ای اش را پشت سرخواهد گذاشت.
از همین رو سرمربی ایتالیایی رئال دیروز را به کریس استراحت داد و این درحالی است که گرث بیل، جانشین تئوریک کریس در بازی با ویارئال که به خاطر احتیاط بیشتر مقابل اتلتیکومادرید بازی نکرد، حالا به تمرینات گروهی تیمش بازگشته.
بیل درکنارناچو، مارسلو، کارواخال، واران، اییارامندی، ایسکو و موراتا با هم تمریناتشان را دنبال کردند و بازیکنانی که در بازی با اتلتیکو در ترکیب اصلی بودند جلسه تمرینی بازیابی را دنبال کردند.
گروه دیگری متشکل از ایکر کاسیاس، دیگو لوپس، خسوس و توماس مخیاس ، دروازه بانان رئال هم زیر نظرویلیام وچی مربی دروازه بانان رئال تمرینات خاصشان را انجام دادند.
یک روز استراحت برای رونالدو و بازگشت بیل به تمرینات گروهی رئال
اینم که صبح تا شب مصدومه
مصدومیتشو اورده تو برنابئو رفع کنه، همش داره میخوره می خوابه :n29:
صدا و سیما هم داره حالمونو بهم میزنه !! :n23:
امشب بازی رئال با ویارئال رو نشون نمیده !!!
دیگه واقعا آدم میمونه به اینا چی بگه :n23:
Abdolreza2012
08-02-2014, 13:27
المپیک زمستونیه ها :دي
هوا سرده :دي
:n02: نکته باریکی بود
__________________________________________________ _________________________________
به نظرم بازی امشب با ویارئال از بازی برگشت اتلتیک هم مهم تر هست و ای کاش نشون میدادن
به هر حال امیدوارم ببریم که عقب نمونیم
SA3EDLORD
08-02-2014, 13:35
ای بابا......اینا باز نمیخوان نشون بدن؟
بابا یکی به ما یه --- فروش منصف معرفی کنه خودمون از دست این صدا سیما راحت کنیم :n27:
alimirzaee38
08-02-2014, 14:25
اگه اینترنتت نامحدوده تو گوگل بزن realmadridstream بازی رو با کیفیت خوب پخش میکنه
:thumbsup:
المپیک زمستونیه ها :دي
هوا سرده :دي
کلا اینا با لباسشون هم مشکل دارن !! :n02:
لباس زمستونی هم منشوری داریم :n02:
//////////
دوستان به این شماره پیامک بزنید و درخواست پخش کنید
30000925
گویا آمار بده بالا پخش میشه
Meisam.apk
08-02-2014, 22:41
الان شبکه ورزش مسابقات موتور سواری پخش میکنه:n23:
بازی واقعا مهمه حالا چه صدا سیما ی پخش کنه یا نه:n02:
امیدوارم با ارائه ی بازی خوب،و نتیجه ی خوب بازی رو ببریم.(از کارلو ممنون ممنون میشم اگه خسه رو تو پست رونالدو،که این کارو کرده!!!)
گرث هم فعلا تا دقیقه ی 9 بازی 1 گل زده:n10:
GOOOOOOOAAAAAALLLLLL For real madrid
and it's gareth bale on his return
----
ترکیب:
دیگو لوپز
کارواحال-په په-راموس-مارسلو
مودریچ-ایارامندی-دی ماریا
خسه!-کریم-بیل
نکته جالب اینکه ک تو ترکیب دیماریا رو یه خط پشت خسه گذاشته و عالیه
-----
آپدیت:
تا دقیقه ی 20نتیجه 1 بر 0 به سود رئال پا برجا هست
Abdolreza2012
08-02-2014, 22:59
خب موتور سواری مهمتر از بازی رئال شد
تا همین الان که 30 دقیقه از بازی گذشته 2 گل زدیم
خیلی خوب شد
گرت بیل هم یکی از گل هارو زده که دیگ عالی
اون یکی گل رو هم بنزما چغندر زده :n02: ( بالاخره گل زد )
امیدوارم که بترکونیم که دیگه واسمون شاخ نشن
Meisam.apk
08-02-2014, 23:15
خب موتور سواری مهمتر از بازی رئال شد
تا همین الان که 30 دقیقه از بازی گذشته 2 گل زدیم
خیلی خوب شد
گرت بیل هم یکی از گل هارو زده که دیگ عالی
اون یکی گل رو هم بنزما چغندر زده :n02: ( بالاخره گل زد )
امیدوارم که بترکونیم که دیگه واسمون شاخ نشن
البته با پاس گرت!کریم گلو زده.
یک گل هم خوردیم و ۲ دقیقه ی دیگه نیمه اول تموم میشه.
SA3EDLORD
08-02-2014, 23:18
نیمه اول 2-1 تموم شد......اه:n27:
charlize
08-02-2014, 23:26
خیلی خوب نبودیم...
خلاقیت زیادی تیم نداشت که 3 دلیل داشت:
1.نبود کریس و عادت نداشتن تیم به این موضوع
2.عدم حضور ژابی و ناآماده بودن ایارا به عنوان بازیکن جانشین
3.عدم خلاقیت دی ماریا
کلا هم روی 2 حرکت بیل گل زدیم..
یکیش که دفاع اونا اشتباه کرد و گل زدیم(چیپ قشنگی زد)
اون یکی از هم روی فرار عالی بیل...
گلی که خوردیم هم مقصر راموس+کوئنترائو بودن...
جلوی بازیکن حریف رو نگرفتن و ایشون هم محکمترین شوت عمرشون رو زدن...
+
مصدومیت مارسلو خیــلی خبر بدی بود...
malkemid
08-02-2014, 23:37
کوءنتراءو هم انگار مصدوم شد؟
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
خب همه مصدوم شدن که !!! :n27::n27:
مارسلو - کونترائو !!!!!!
دیگه چی ؟ !!!!!
یکی الان گفت مارسلو مصدوم شد و بعد کنترائو اومد به جاش
بعدش کونترائو مصدوم شد و آربلوا اومد به جاش
درسته ؟؟
نیمه اول 2 مصدوم ؟؟ !!!!!!!!!!!!! :n29:
SA3EDLORD
09-02-2014, 00:05
اخرالزمان شده.....کریم دبل کرد:n08: (صرفا جهت شوخی)
malkemid
09-02-2014, 00:08
هی یه گل اونا می زنن استرس رو خالی می کنن رو ما...بعد ما یه گل می زنیم!! باز هم هر دوتا دفاع چپ هامون با هم مصدوم شدن! امیدوارم جدی نباشه تو این مقطع پر فشار بازی ها
این خسه چقدر زرنگه...ضربه ای که زد خیلی آروم بود ولی یه موقعی زد که دروازه بان اصلا انتظارشو نداشت واسه همین نتونست عکس العمل خوبی نشون بده...
Abdolreza2012
09-02-2014, 02:08
خب من که بازیو ندیدم ولی اونطوری خوندم به این صورت نوشته بودن و صحت داره این قضیه
که :
مارسلو مصدوم شد و بعد کنترائو اومد به جاش
بعدش کونترائو مصدوم شد و آربلوا اومد به جاش
برد رو تبریک میگم
کریم هم بعد مدت ها خوشحالمون کرد
+
اتلتیک یکی خورد و 1 بر 0 عقبه
باید دید چی میشه
خب دومین گل رو هم خورد اتلتیک
+
اتلتیک با همون نتیجه 2 بر 0 باخت و اختلافی بینمون نموند و بهشون رسیدیم
امیدوارم این هفته ، هفته ی رئال باشه و با باخت تیم های رقیب دیگر تکمیل بشه
اول از همه اینکه تبریک میگم !! :n02:
بنزما هم بعد از مدتی ما رو خوشحال کرد !!!
و متاسفانه خبر بد مصدومیت مارسلو و کونترائو بود که امیدوارم جدی نباشه
مصدومیت 2 دفاع از یک جناح خیلی بده و امیدوارم هر چه زودتر خبر برگشت این 2 رو بشنویم !!
//////
آتلتیکو هم 2-0 باخت تا در صورتی که بارسا فردا شب بازی رو ببره
لیگا در بالای حدول با 3 تیم 57 امتیازی پیش بره
که واقعا داستان رو جذاب میکنه !!!! :n02:
حتی یک تساوی از هر 3 تیم میتونه باعث عقب افتادن تیم مورد نظر بشه
البته شانسی که رئال آورد 2 بازی سخت با تیم های بالای جدول رو (( 4 و 5 )) انجام داده و حساسترین بازی ها الان آتلتیکو و الکلاسیکو هستن که میشه گفت تعیین کننده ترین بازی ها هستن
Abdolreza2012
09-02-2014, 02:28
گل های بازی :
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Meisam.apk
09-02-2014, 07:04
وقتی رقابت ها حساس تر می شوند
رئال ۴-۲ برد
و اتلتیکو ۲ بر صفر باخت!
kasra_khan2003
09-02-2014, 10:30
اتلتیکو باخت و رقابت برای قهرمانی خیلی سخت شد. فعلاً اول هستیم، تا بارسلونا بازی کنه و در صورت برد، بخاطر تفاضل گل بهتر جای ما رو میگیره (بارسلونا - رئال - اتلتیکو).
بیل به خوبی دهن منتقدین رو بست و با گل و پاس گلی که تو نیمه اول (نیمه ی خوبش) داد، بار رو از دوش تیم برداشت.
بازی مودریچ، مخصوصاً نحوه ی دریبل کردنش، فقط واسه من شبیه به اینیستا هست؟
دانلود فیلم صحنه ی فوق ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
malkemid
09-02-2014, 11:35
الآن اول هستیم یا دوم؟ بازی مستقیم ملاکه یا تفاضل گل؟
Abdolreza2012
09-02-2014, 12:15
الان اولیم ، چون بازی تو بازی رفت باختیم به اتلتیک ولی هنوز بازی برگشت مونده ، پس ملاک تفاضل گل هست
در صورت برد امشب بارسا بارسا میاد صدر بخاطر تفاضل گل :
(بارسلونا - رئال - اتلتیکو)
chapanah
09-02-2014, 12:22
ساعت 12:25 ظهر رئال اوله :n02:
malkemid
09-02-2014, 13:02
الان اولیم ، چون بازی تو بازی رفت مساوی کردیم با اتلتیک و هنوز بازی برگشت مونده ، پس ملاک تفاضل گل هست
در صورت برد امشب بارسا بارسا میاد صدر بخاطر تفاضل گل :
بازی رفت رو از اتلتیکو باختیم!
از بارسا هم باختیم پس در واقع الان مثل اینه که یه امتیاز عقبیم
تبریک میگم، بازی رو که متاسفانه نتونستم ببینیم، هایلایت های بازی رو که دیدم، بعد از دو گل اول که تقریبا میشه گفت کار انفرادی بیل رو دیدیم، روی گل سوم یه کار ترکیبی زیبا رو داشتیم بین دی ماریا، بنزما و خسه. فرار خسه به فضای خالی قبل از شروع دو پاس آخر هوش بالای خسه رو نشون میده، درست مثل حرکت بدون توپ هوشمندانه ای که مقابل اتلتیکو داشت (از قضا اونجا هم روی پاس دی ماریا) و هر دو گل روی ضربه های زمینی و فنی که نشون میده توی این سن و سال کم چه اعتماد به نفس بالایی داره.
اما تنها مورد نگران کننده مصدومیت همزمان مارسلو و کوئنترائو هست که البته طبق صحبت های کارلو تعویض کوئنترائو (بر خلاف مارسلو) بیشتر جنبه احتیاط داشته و احتمالا با مصدومیت جدی روبرو نباشه.
طبق قوانین لالیگا تا زمانی که بازی برگشت بین دو تیم انجام نشده، ملاک تفاضل گل هست و تا اون زمان بالاتر از اتلتیکو قرار می گیریم.
eman619rv
09-02-2014, 14:18
تبریک میگم برد رو و پشت سر گذاشتن اتلتیکو رو . دیگه واقعا سرنوشت قهرمانی رو میتونیم رقم بزنیم ، امیدوارم تیم فرم خوبش رو نگه داره و با یه عملکرد ثابت کمترین امتیاز های ممکن رو از دست بده.
خسه چهار بازی پشت سر هم هست که داره برامون گل میزنه و این تلاشش برای اثبات خودش در رئال بیسار ستودنیه. بین این همه ستاره ، خودی نشون داد توسط یه بازیکن کم تر پر آوازه واقعا سخته.
نکته بعدی دید بد بعضی هوادارا نسبت به بنزماست امار گلش انچنان فوق العاده نیس ولی 13 گل و 5 پاس گل در 22 بازی امار بدی هم نیس. البته انتقاد اصلی که به کریم وارد هست، تعداد موقعیت هایی هست که حراب میکنه که به نظرم فقط کمی بیش از حد معمول بقیه مهاجم های تاپ دنیاست. کافیه فقط بازی های کاوانی در لیگ کم کیفیت تر فرانسه رو ببینید یا حتی ستاره ایی مثه لوا هم کم توپ خراب نمیکنه. دیگه نمیخواد اشاره ایی به سانچز و دیگو کاستا و جیرود و اتوئو و تیم های تاپ دیگه بکنم که چقدر موقعیت از دست میدن . این یه بحران کلی هست که واقعا مهاجم تاپ کم هست در این عصر و البته انتظار بیش از حد هوادارا که فکر میکنن از هر دو موقعیتی حتما باید یکیش گل شه! واقعا اون نرم مد نظر هوادارا رو فقط 2-3 بازیکن بیشتر تو دنیا نیستن که دارن، یکم باید از زیاده خواهیمون کم کنیم.
ولی منم معتقدم که چنین تیم بزرگی میتونه از مهاجم با کیفیت تری بهره ببره ، ولی فعلا باید به کریم قناعت کنیم و حمایتش کنیم.
ضمن اینکه کریم با رکورد 104 گل رونالدوی برزیلی برای رئال در بازی شب گذشته برابری کرد.
arashsard
09-02-2014, 14:42
نیم امتیاز عقب هستین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
charlize
09-02-2014, 18:29
یه نکته جالب تویه تیم هست...
اونم شباهت عجیب ایارا به ژابی و البته خسه به کریس هست...!
یعنی ایارا/خسه حرکت میکنن، من فکر میکنم ژابی/کریس دارن حرکت میکنن!
وحشتناک سبک بازیهاشون شبیه هست...
+
آمار خسه و بیل عالی بوده
بیل تاکنون 9 گل زده و 8 پاس گل داده در 15 بازی
خسه هم که فقط تویه 2014، تاکنون 5 گل زده و 3 تا پاس گل داده! (هم اندازه کریس!!)
خدایی حیفه نیمکت نشینی این بازیکن...
ضمن اینکه کریم با رکورد 104 گل رونالدوی برزیلی برای رئال در بازی شب گذشته برابری کرد.
من فکر نمیکنم حتی خود کریم هم بتونه خودش رو با پدیده مقایسه کنه!
نکته ای که درباره کریم هست اینه که 4-5 تا بازی فاجعست، بعد یه بازی عالیه!
دیشب هم البته گل اولش شانسی بود اما گل دوم رو خیلی خوب زد...
alimirzaee38
09-02-2014, 19:11
به امید قهرمانی:thumbsup::thumbsup::sq_15:
Abdolreza2012
09-02-2014, 19:23
ببخشید حواسم نبود ، به اتلتیک باختیم ولی همونطور که گفتم :
ولی هنوز بازی برگشت مونده ، پس ملاک تفاضل گل هست
+
طبق قوانین لالیگا تا زمانی که بازی برگشت بین دو تیم انجام نشده، ملاک تفاضل گل هست و تا اون زمان بالاتر از اتلتیکو قرار می گیریم.
احتمال غیبت کورتوا در بازی اتلتیکو- رئال مادرید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Meisam.apk
09-02-2014, 20:07
ببخشید حواسم نبود ، به اتلتیک باختیم ولی همونطور که گفتم :
+
احتمال غیبت کورتوا در بازی اتلتیکو- رئال مادرید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
والا ما حاظر نیستیم،تیم حریف اینقدر تو بازی برگشت ضعیف حاظر بشه ها:n02:
کاستا و ویا و کورتا نیستن همه؟!!!
+
ی باره دیگه هم در مورد تفاضل و بازی رو در رو اینا صحبت کردیم:n02:
اما اینا مهم نیست،مهم اینه قهرمان می شیم!!
+
ستاره پرتغالی رئال در صحبت هایی اعلام کرده که توپ طلا بزرگترین جایزه فردی برای هر بازیکنی در دنیای فوتبال است
سایت گل- کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی رئال مادرید درگفتگو با برنامه ایل سینیوری دل کالچو که از شبکه اسکای ایتالیا پخش می شود در مورد مسائل مختلف دنیای فوتبال صحبت کرده
این گزیده ای از صحبت های رونالدوست:
* لادسیما: فتح دهمین قهرمانی اروپایی (لادسمیا) نباید برای ما تبدیل به یک عقده شود. هواداران و ما بازیکنان مدتهاست منتظر فتح لادسیما هستیم. رئال مادرید باید همیشه به تلاش برای فتح دهمین قهرمانی اروپایی اش فکر کند ولی قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا آرزو و خواسته خیلی تیمهاست. من مطمئنم که امسال می تواند سال محقق کردن این خواسته باشد. ما تیمی فوق العاده و یک سرمربی خوب به نام آنچلوتی داریم که در کنار همه چیز،خوش شانس هم هست.امیدوارم که بتواند نشان دهد که این شانس با ماست
*فتح دومین توپ طلا: اصلا توقعش را نداشتم که توپ طلا را ببرم. لحظات بی نظیری برایم بود. به ویژه وقتی که پسرم همراه با من برروی سن آمد. اشک هایم حکایت از احساسات درونم داشت. درعین حال اشک شادی هم بود که به خاطر تجربه آن شب مملو از احساسات سرازیر شده بود.آن اشک ها، اشک های صادقانه وشفاف یک انسان عادی بود. در طول مراسم کمی عصبی بودم. تا قبل از آنکه نام برننده مشخص شود، همه چیز مبهم بودودرعین حال کلی حس کنجکاوی داشتم. شنیدن نام من به نوعی حس آزادی بود. یک نفس عمیق کشیدم و مملو از احساسات شدم. واقعا تقعش را نداشتم ولی درنهایت نمی توانستم احساسات شادی درونم را ابراز کنم. توپ طلا بزرگترین جایزه و ثمره تلاشهای فردی برای هر بازیکنی است. انتخاب شدن به عنوان بهترین بازیکن دنیا حس بی نظیری است. من دوبار این حس را تجربه کرده ام و باید ببینیم که در اینده چه خواهدشد
*بالوتلی: من شخصا او را نمی شناسم و کارهایی که در خارج از زمین انجام می دهد هم چندان توجهم را جلب نمی کند . به نظر بازیکن خوبی می رسد که قادر است رد پایش را در میلان و تیم ملی ایتالیا برجای بگذارد و نشان داده که مهارت خوبی دارد
*لیگهای اروپایی: من صادقانه می گویم؛ زیاد از لیگ ایتالیا خوشم نمی آید و با دقت چندانی لیگ ایتالیا را دنبال نمی کنم.هرچند که می دانم سطح فوتبال در لیگ ایتالیا خیلی بالاست. آنها همیشه در عرصه بین المللی و اروپایی جزو بهترین ها هستند و نماینده های زیادی در جامهای جهانی و رقابت های اروپایی دارند. من نمی گویم که لیگ ایتالیا لیگ بدی است ولی مرا جذب نمی کند.من بازیهای زیادی از لیگ ایتالیا را تماشا کرده ام ولی به نظرم هیجان انگیز نمی آید. درلیگ ایتالیا تیم های خوب و بازیکنان خوبی هستند ولی من طرفدار لیگ برتر یا لالیگاهستم.شاید یک روز نظرم عوض شود.
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _FA_4
از این به بعد دیگه هیچ بازیی رو نباید ببازیم و مخصوصا بازی های برگشت مقابل اتلکتیکو بارسلونا که باید ببریم تا قهرمان بشیم.
charlize
10-02-2014, 06:32
بسکتبالمون موفق شد در فینال کوپادل ری، 77-76 بارسا رو تو زمین خودش شکست بده و جشن قهرمانی رو همونجا بگیره...
این قهرمانی تو زمین رقیب، من رو یاد یه چیزایی میندازه....که قبلش با آب پاش و اینا تموم شد...!!
Meisam.apk
10-02-2014, 14:14
بسکتبالمون موفق شد در فینال کوپادل ری، 77-76 بارسا رو تو زمین خودش شکست بده و جشن قهرمانی رو همونجا بگیره...
این قهرمانی تو زمین رقیب، من رو یاد یه چیزایی میندازه....که قبلش با آب پاش و اینا تموم شد...!!
ان شا الله ک این قهرمانی مقدمه ی قهرمانی های دیگه باشگاه باشه.
فقط الان لالیگا اینقدر داغ و جذاب شده که تلفات نده،خوبه!!
Meisam.apk
10-02-2014, 17:11
بنزما و رسیدن به 104 گل رونالدوی برزیلی با پیراهن رئال
ستاره فرانسوی رئال مادرید که کابوس بازیکنان ویارئال دربازی دیشب بود دوبار دروازه این تیم را باز کردوتوانست تعداد گلهایش را به گلهای رونالدوی برزیلی برساند
سایت گل- کریم بنزما ستاره فرانسوی رئال مادرید همچنان برای گلزنی کرده و پیش می رود. او که در برنامه های کارلو آنچلوتی مبدل به بازیکن ثابت تیم شده است، تدریجا به روزهای اوجش بازگشته و شرایط دلنشینی را تجربه می کند.
ستاره شماره 9 رئال دیشب در شرایطی گام به بازی با ویارئال گذاشت که تا قبل از این بازی 14 گل برای تیمش به ثمر رسانده بود و یکی از برترین گلزنان این فصل تیمش است و البته بدون استراحت در حال افزایش تعداد گلهایش است.
کریم در بازی دیشب دو گل از 4 گل تیمش مقابل ویارئال را به ثمر رساند تا حالا نامش را در کنار یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ باشگاه مادریدی ببیند: ستاره ای به نام رونالدو لوئیس نازاریو دلیما که در طول 4 فصل ونیم حضورش در باشگاه مادریدی با پیراهن این تیم 104 گل به ثمر رسانده بود. حالا بنزما نیز 104 گل برای تیمش زده و او نیز در مدت زمان مشابهی این تعداد گل را به ثمر رسانده: چهار فصل و نیم.البته رونالدوی برزیلی در 177 بازی به 104 گل رسیده بود و بنزما به 215 بازی نیاز داشت تا به این آمار برسد.
حالا هر چه باشد، نام بنزما در کنار نام رونالدو ثبت شده. ستاره جوان فرانسوی حالا نامش را درکنار اسطوره و الگوی دوران کودکی اش می بیند و با بهره گیری از پاسهای بیل و خسه و باز کردن دروازه سرخیو آسنخو، دروازه بان ویارئال، درکنار پدیده برزیلی قرار گرفته و حالا می تواند با گلزنی در بازیهای بعدی تیمش از رونالدوی پدیده نیز پیشی بگیرد.
گزارش روز: بیل وسبقت از آمار پاسهای گل بکام دراولین فصل حضورش در رئال
ستاره ولزی رئال در بازی دیشب تیمش مقابل ویارئال پاس گل زیبایی را به بنزما رساند وتا به اینجای رقابتهای این فصل لالیگا 9 پاس گل داده
سایت گل- گرث بیل دیشب و در جریان بازی تیمش مقابل ویارئال در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو یک ستاره به تمام معنا بود. ضربه جزئی ای که در بازی با گرانادا به او وارد شد، بیل را برای 15 روز از میادین ورزشی به دور نگاه داشته بود و با وجود چراغ سبز پزشکان باشگاه مادریدی، او در بازی با اتلتیکومادرید در دور رفت نیمه نهایی کوپا دل ری استراجت کرد تا با آمادگی تمام و کمال در بازی دیشب برای رئال به میدان برود
کارلتو می دانست که تیمش در غیاب رونالدو در بازی با ویارئال به یک مهره قابل اطمینان نیاز دارد و دراین بازی بیل که تردیدهای زیادی در مورد شرایط فیزیکی و عملکردش وجود دارد به میدان رفت و نمایش خیره کننده ای هم داشت. خسه رودریگس هم دراین بازی خوش درخشید ولی این گرث بیل بود که با گلزنی و پاس گل دادن، توانست مرد اول این بازی باشد.
ستاره ولزی تنها به 6 دقیقه زمان نیاز داشت تا از بار فشارها ی روی دوشش بکاهد و به گل رسید و توانست دروازه سرخیو آسنخو را باز کند تا نشان دهد که دوباره باید منتظر درخشش های او بنشینم. البته همین یک گل بیل را راضی نکرد و کمتر از 15 دقیقه دیگر او بار دیگر ظاهر شد و پاسی طلایی را به کریم بنزما رساند تا ستاره فرانسوی بازی را 0-2 کند. پاسی که بیل با پای راستش داد تصویری بود که نام او را بیش از پیش برسرزبانها قرار داد.
این پاس گل، نهمین پاس گل ستاره ولزی در رقابت های این فصل لالیگا بود. او در اولین فصل حضورش در رقابت های لالیگا تا به امروز9 پاس گل داده که از این نظر یک پاس گل بیشتر از دیوید بکام در اولین فصل حضورش در رئال مادرید بوده است.
بکام دراولین سال حضورش در رئال در 32 بازی، 9 پاس گل داده بود ولی بیل جوان در 15 بازی، 9 بار هم تیمی هایش را به گل رسانده.
بیل وقتی با رئال مادرید قرارداد امضا می کرد، نگرانی های زیادی وجود داشت که طلسم ناکامی ستاره های بریتانیایی در رئال مادرید دامن گیر او نیز بشود ولی او درهمان اولین فصل حضورش در برنابئو توانست مهارت هایش را اثبات کند. بیل حالا از رکورد پاس گل یکی از بهترین پاسورهای باشگاه مادریدی در دهه های اخیر پیشی گرفته و 11 گل و 9 پاس گلی که دراین فصل لالیگا به نام خودش ثبت کرده نام او را در جمع خریدهای موفق تیم مادریدی قرار می دهد. بیل به طور میانگین هر 73 دقیقه برای رئال گلزنی کرده و این آماری است که قطعا با گذشت زمان و تطبیق هرچه بیشتر او در تیم مادریدی بهبود خواهد یافت.
منبع:
goal.com/iran
کارلو اعلام کرده که برای بازی فردا شب با اتلتیکو، واران بعد از مدت ها از ابتدا در ترکیب قرار می گیره!
راموس و پپه هر دو چهار کارت زرد دارند و در صورتی که در بازی فردا شب اخطاری دریافت کنن از بازی فینال محروم میشند و از این نظر رسیدن واران به بازی و حضورش به جای یکی از اونها می تونه دو منظوره باشه.
مارسلو و کوئنترائو که به خاطر مصدومیت در بازی با ویارئال تعویض شدند، به گفته کارلو مشکلی ندارند و هر دوشون آمادگی بازی رو پیدا کردند.
همچنین کارلو به پابلو لاسو سرمربی تیم بسکتبال باشگاه به خاطر پیروزی در فینال جام حذفی مقابل بارسا تبریک گفته (تیم بسکتبال باشگاه در صدر لیگ هم قرار داره) و گفته امیدواره که تیم فوتبال هم در همین راه قدم برداره.
[منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]
Altairezio
10-02-2014, 18:30
دوستان تو بازی فردا رونالدو رو داریم دیگه؟!
Meisam.apk
10-02-2014, 20:15
دوستان تو بازی فردا رونالدو رو داریم دیگه؟!
بله دوست عزیز،رونالدو تو بازی با اتلتیکو چون جام حذفی هست بازی می کنه و 2 بازی دیگه توی لیگ رو از دست میده(ختافه-الچه)با وجود بیل و خسه آماده فک نکم مشکلی پیش بیاد:n02:
alimirzaee38
10-02-2014, 20:59
راست میگن دیگو کاستا بازی نمی کنه؟؟؟
حیف میشه اگه بازی نکنه !!!!!
خیلی دلم میخواد ببینم جلو واران چی میکنه:n24::n24::n23:
Abdolreza2012
11-02-2014, 12:48
مودریچ،بیل و راموس، میهمانان ویژه جشن تولد کریس رونالدو
گرث بیل و مودریچ در کنار یکی از میهمانان
فابیو کوئنترائو هم همراه همسرش درجشن شرکت کرده بود
دراین تصویر کریس رونالدو را درکنار نامزدش ایرینا و همسر په په (سمت چپ) ملاحظه می کنید
این هم ایرینا با تعدادی از میهمانان
رونالدو با همکاری پسرش شمع های روی کیکش رو فوت کرد
کریس در کنار آنسلمو رالف، یکی از خواننده های دنیای موسیقی که دوست او نیز هست
این هم دیگو لوپس و همسرش در جریان این میهمانی
و در نهایت سرخیو راموس یکی از میهماانان ویژه این جشن بود
malkemid
11-02-2014, 17:03
ظاهرا بازی امشب رو شبکه سه پخش میکنه
Meisam.apk
11-02-2014, 18:06
ظاهرا بازی امشب رو شبکه سه پخش میکنه
طبق EPG های شبکه ها،بازی از شبکه ی ورزش پخش خواهد شد اما طبق تله تکست،شبکه سه بازی رو پخش می کنه!
king of the kings
11-02-2014, 20:15
در پايان بازى پرتقال- اسرايل رونالدو، حاضر به تعويض پيراهنش با بازيكن اسرايلى نشد
======================
خبرنگار الجزیره ورزشی آقای طولکرم از رونالدو می پرسه: شما در خاک اسرائیل هستی یا فلسطین؟
رونالدو در جواب میگه من در خاک فلسطینم!
درپایان بازی هم بازی کن تیم اسرائیل برای تعویض لباس
به رونالدو نزدیک میشه که کریس بهش اهمیتی نمیده . . .
انسانیت ظاهری نیست . انسانیت به دست دادن نیست .
انسانیت حد و مرز و رنگ و نژاد و قوم و ملت نمیشناسه
درود به رونالدو
Altairezio
11-02-2014, 21:31
طبق EPG های شبکه ها،بازی از شبکه ی ورزش پخش خواهد شد اما طبق تله تکست،شبکه سه بازی رو پخش می کنه!
آهان چون جشنواره ی فجر تموم شده الان دعواس سر پخش بازی....مخصوصا" که تو سوچچچچچچچچچچچچی انگار امروز منکراتی ها مسابقه دارن....:n02::n09:
charlize
11-02-2014, 23:43
با گل کریس از روی نقطه پنالتی، 1-0 جلو هستم تا دقیقه 12...
+
احترام به مخاطب کوچکترین اهمیتی نداره
از 1 هفته قبل اعلام میکنن بازی 11.30 پخش میشه
اما بجاش دارن دست دادن مردم به همدیگه رو نشون میدن
اون تموم میشه، بازم بازی پخش نمیشه و بجاش پیام بازرگانی داره پخش میشه
فدا سرشون
مرگ بر آمریکا...
malkemid
12-02-2014, 00:08
یه پنالتی دیگه هم کریس زد...الان اتلتیکو باید 6 تا گل بزنه تا صعود کنه!:n02:
دقیقا مثل وحشیا داشتن بازی میکردن !!!!!! :n23:
2 تا کاپیتان آتلتیکو هر 2 وحشی :n23:
کاپیتان اولشون که هر وقت تونست یه کرمی رو آلونسو ریخت !!!
چندجا هم مثل وحشیا زدن رئالیا رو :n23:
//////
در مورد بازی هم چیز خاصی نمیشه گفت
رئال حتی بدون گل زده هم نیازه به حمله نداشت واسه همین فشاری نمی آورد
ولی چیزی که آزار میداد پاس ندادن ایسکو بود
نمیدونم چرا چند تا بازی ازش تعریف شد یهو این شکلی شده !!!
یه چند بازی هست اصلا پاس نمیده و خیلی تکروی داره !!
بیل هم یه کاشته قشنگ زد ولی حیف گل نشد -- البته سرعت توپ کم بود
گزارشگر بازی هم که دیگه شاهکار بود !!!
طرفدار ..... تا تونست چرت و پرت گفت
100 بار گفت رئال فصل قبل تو فینال به آتلتیکو باخت !!!!
این گزارشگرای مذخرف دیگه حال آدمو بهم میزنن ! :n23:
charlize
12-02-2014, 06:48
کار بسیار زشت هوادارای اتلتیکو که یه فندک رو به سر کریس زدن...
کلا جنبه باخت داشتن کار هرکسی نیست..
ما میبازیم، پا میشیم بهترین بازیکن حریف رو موقع تعویض ایستاده تشویق میکنیم اما بعضی تیم ها...!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس زیر رو راموس شیر کرده..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بیل در فیسبوکش: فوق العادست که به اولین فینالم با رئال رسیدم...اتفاقی که امیدوارم بارها بیوفته
kasra_khan2003
12-02-2014, 07:44
پوزش باشگاه اتلتیکو درباره پرتاب فندک به سر کریس:
"We reject the attitude of those fans," Atletico spokesman Clemente Villaverde said afterwards. "Nobody should throw anything.
"They should get behind the team. It's an isolated act and we have identified the person who threw the lighter. We'll have to wait for the referee's report to see what can be done."
And Madrid captain Iker Casillas, who has gone through the entire competition without conceding a goal, said: "There's always one low-life who taints the support. It doesn't
show the quality of their fanbase."
[منبع] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ebibarati
12-02-2014, 12:51
صعود به فینال کوپا دل ری رو به هم هوارداران رئال تبریک میگم ایالله اونجا بارسا رو میزنیم و قهرمان میشیم
Abdolreza2012
12-02-2014, 14:18
منم برد و رسیدن به فینال رو به همه ی دوستان تبریک میگم
ایکر عزیز تو این بازی زیاد تحت فشار نبود ، فقط یه شوت خیلی خیلی محکم رو خیلی خوب گرفت :n12:
کاپیتان تو سال 2014 تا حالا گل نخورده
در مورد بازی : نمیدونم چرا اینقدر بازی های رئال و اتلتیک ایقدر خشنه ، فقط به فکر زدن هستن تا بازی
گارسیا ( کاپیتان ) خیلی اذیت میکرد ، تو بازی رفت هم همراه کاستا همینکارو میکرد ولی درنبود کاستا وظیفش رو به تنهایی به دوش میکشید
دو تا پنالتی که داور گرفت به نظرم هر دو درست بود ، مخصوصا خطایی که ری بیل انجام شد
+
بیل ضربه آزاداشو خیلی خوب میزنه ، فقط یه چیز کم داره که اونم سرعته
باید محکمتر بزنه که دروازبان نتونه خودشو برسونه ، به نظرم سبک ضربه آزادش تو فاصله های نزدیک موفق تره
+
گزارشگر بازی هم چیزی کم نذاشتن
یه 20 باری باخت سال قبل رئال به اتلتیک رو گوش زد کردن و کلا گند زد به بازی
+
رئال تنها تیم تاریخ جام حذفی که بدون گل خورده فینالیست شد !!!!!!
:n12::n12::n12:
charlize
12-02-2014, 20:41
گزارشی ویژه : کریستیانو رونالدو و گل زدن در تمام 90 دقیقه فوتبال | دقیقه 90(+)؛ محبوبترین با 22 گل!
لازم به ذکر است که کریس تنها (اولین) بازیکن تاریخ است که موفق به انجام اینکار می شود
:n12:
Altairezio
12-02-2014, 21:06
اول برد رو تبریک بگم به همه....صعود به فینالم تبریکــــــــــــ......یه الکلاسیکو در انتظار هم تبریکــــــــــــ......
تیم که کلا" جوری به اتلتیکو درس فوتبال داد تو دو بازی که فک نکنم دیگه بتونه قد الم کنه جلو رئال.....
تیم حریفم که دستشون درد نکنه فقط یه دست دستکش بوکس نیاز داشتن.....خطا های بازی ام که نگو کلا" تا یه ربع بعد بازی تو جام داشتم میخندیدم.....خطای کریسم که کلا" شاه خطا بود(فقط پرید توپو بزنه که طرف بعد برخورد باهاش یه دور فلکه افتخاری زد.....البته جوری که با گردن اومد پایین گفتم 100% قط نخاس....هر باری که صحنه رو نشون میداد میترکیدم از خنده لامصب دور دور میرکد....:n02::n08:)
رونالدو ام که کلا" یه چند وقتی بود پنالتی نزده بود خیلی خوشحال شدم یه دو تایی زد....البته منتظر بودم تا هتریک کنه که اونم نشد....:n28:
بازی بعدی با اتلتیکو کیه؟!با بارسا کیه؟!
:n16:
malkemid
12-02-2014, 21:49
آقا روحیاتت خیلی خشنه ها:دی... کجاش خنده داشت بنده خدا داشت می مرد... من که یادش می افتم گردنم درد میگیره!
Meisam.apk
12-02-2014, 22:52
با تاخیر!(اینترنت مشکل داشت)
بازی دیشب به عبارت دیگه امروز(بیشتر بازی بعد 12 شب بود:n02:)خوب بازی کردیم حمله و مالکیت و همه چیز از آن ما بود و خوب انتقام پارسال رو گرفتیم و ان شاء ی بازی الکلاسیکو خوب دیگه(با نتیجه ی خوب:n10:) رو تو فینال داشته باشیم.
من نگرانم برا اون بازیکنی که به دست کریس مصدوم شد!گردنشو شکوند کریس؟؟واقعا بد رو زمین افتاد. خدا برا هیچ کس دیگه ای که با رونالدو می پره هوا نخواد!
سی ونهمین حضور رئال در فینال جام حذفی: 18 بردو 20 باخت
این آمار نگران کننده هست
رئال مادرید با صعود به فینال جام حذفی حالا تیمی است که بیشتین حضور را در جام حذفی فوتبال اسپانیا داشته. اتلتیک بیلبائو 36 بار به فینال جام حذفی رسیده و بارسا35 بار
سایت گل- رئال مادرید با غلبه بر اتلتیکو مادرید در دو دیدار رفت و برگشت محله نیمه نهایی به فینال جام حذفی امسال اسپانیا راه یافت. حالا مادریدی ها برای سی و نهمین بار در فینال کوپا دل ری حضور خواهند یافت و تیمی هستند که بیشترین حضور را در فینال کوپا دل ری داشته اند.
اتلتیک بیلبائو تا حالا 36 بار به فینال کوپا دل ری رسیده و بارسا 35 حضور در فینال جام حذفی را تجربه کرده است. رئالی ها حالا درنظر دارند تا با فراموش کردن خاطرات تلخ فینال دوره گذشته که مغلوب اتلتیکومادرید شدند، امسال قهرمان این تورنمنت شود و حریف آنها در فینال امسال بارسا یا رئال سوسیداد خواهد بود.
کهکشانی ها در روز 19 آوریل برای کسب نوزدهمین قهرمانی شان در جام حذفی اسپانیا مبارزه خواهند کرد و ورزشگاه میزبان این فینال هنوز مشخص نشده است
درتیم کنونی رئال 12 بازیکن هستند که هنوز افتخار قهرمانی در جام حذفی اسپانیا را در کارنامه ورزش شان نمی بینند: کوئنترائو، واران، دیگو لوپس، مودریچ، ناچو، موراتا، بیل، کارواخال، ایسکو، اییارامندی، کاسمیرو و خسه. آنچلوتی هم گرچه تجربه قهرمانی در جام حذفی کشورهای مختلف ، از جمله کوپا ایتالیا (با میلان در فصل 3-2002)، اف ای کاپ با چلسی (در فصل 10-200) را درکارنامه مربیگری اش می بیند اما امسال می خواهد اولیت قهرمانی اش در کوپا دل ری را نیز تجربه کند.
آخرین باری که رئال قهرمان جام حذفی اسپانیا شد، به 20 آوریل سال 2011 در ورزشگاه مستایا برمی گردد که ضربه سر کریس رونالدو در وقت های اضافه بازی رئال مقابل بارسلونا جام دیگری را به ویترین افتخارات رئال مادرید اضافه کرد.
البته لازم به ذکر است که رئال در 38 حضورش در فینال جام حذفی بیشت تیم قبانی بوده تا برنده و 20 بار تیم نایب قهرمان شده و 18 بار جام قهرمانی را بالای سر برده.
درحال حاضر بارسلونا با 27قهرمانی در جام حذفی و اتلتیک بیلبائو با 23 قهرمانی در جام حذفی پرافتخارترین تیم های تاریخ کوپادل ری هستند و رئال با 18قهرمانی در رده سوم است.
اگر بارسلونا به عنوان فینالیست دوم این فصل کوپا دل ری شناخته شود، این هفتمین باری خواهد بود که فینال جام حذفی یک بازی ال کلاسیکو است.
منبع:
Abdolreza2012
12-02-2014, 23:39
پاسخ کاسیاس به دختر آنچلوتی: عذرخواهی سرمربی را پذیرفتمدروازه بان رئال مادرید در صحبت هایی اعلام کرده که برایش اهمیتی ندارد که تیمش در فینال جام حذفی با چه تیمی روبرو شود
سایت گل- ایکر کاسیاس دروازه بان رئال مادرید در پایان بازی تیمش مقابل اتلتیکومادرید در دور نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا در گفتگو با خبرنگار کانال پلوس شرکت کرد. او در مورد مسائل مختلفی صحبت کرد که این گزیده ای از این صحبتهاست:
*پرتاب فندک به سمت رونالدو: در بین دو نیمه وقتی وارد رختکن شدیم، کریستیانو ماجرا را برای ما تعریف کرد. همیشه افرد دیوانه ای هستند که این کارها را می کنند. عواقب پرتاب یک فندک می تواند خیلی زیاد باشد. البته این رفتار،بازتاب کیفیت هواداران اتلتیکومادرید نیست
*آنالیز بازی برگشت : بازی رفت خیلی مهم بود. الان باید به بازیهای لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا فکر کنیم
*رویارویی بازیکنان دو تیم در اردوی تیم ملی اسپانیا: این گونه مسائل و جروبحث ها باید در زمین چمن بمانند. شاید بیش ازحد به برخی مسائل پرداخته شد. باید ورق را برگرداند و هرکسی باید بیشترین تلاشش را برای تیم باشگاهی اش به کار گیرد
*روند فوق العاده کاسیاس در دربی ها: واقعیت این است که دربی ها بازیهای زیبایی هستند و هرکسی که در مادرید به دنیا آمده باشد، دوست دارد تا دراین بازی حضور داشته باشد. وقتی اولین بازی ام دردربی را برگزار کردم، اصلا فکر اینجا را نمی کردم ولی همه چیز خوب پیش رفت
*حریف رئال در فینال جام حذفی: برای من اهمیت چندانی ندارد. ما به فینال رسیده ایم. قطعا رئال مادرید انگیزه های زیادی برای رسیدن به فینال داشت. بارسا هم همین طور ولی ما تلاشمان را انجام داده ایم
*صحبتهای دختر آنچلوتی: من و آنچلوتی با هم صحبت کرده ایم و مشکل را حل کرده ایم. عذرخواهی ها را باید پذیرفت
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _TS_6)
*صحبتهای دختر آنچلوتی: من و آنچلوتی با هم صحبت کرده ایم و مشکل را حل کرده ایم. عذرخواهی ها را باید پذیرفت
داستان این عذرخواهی چیه ؟؟؟
چی شده بود ؟؟
Meisam.apk
13-02-2014, 12:41
ستاره پرتغالی در 32 بازی اش دراین فصل 34 گل زده که بهترین آمارگلزنی درکارنامه ورزشی اش است. او پی چی چی لالیگاست و رکوردگلزنی درمرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا را نیز دراختیار دارد
سایت گل- برنده توپ طلای سال 2013 همچنان به رکوردشکنی هایش ادامه می دهد.
روزنامه آ.اس چاپ مادرید در گزارشی یادآوری کرده که رونالدو هرگز در کارنامه ورزشی اش دراین برهه از فصل وبعد از برگزاری 32 بازی موفق نشده بود تا این تعداد گل بزند. او تا به اینجای فصل در 32 بازی با پیراهن رئال مادرید به میدان رفته و 34 گل به ثمر رسانده که 22 تا از این گلها در لالیگا از راه رسیده و باعث شده تا او پی چی چی (آقای گل) فعلی لالیگا باشد. او 9 گل در لیگ قهرمانان اروپا زده و رکورد گلزنی درتاریخ مرحله گروهی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا را به نام خودش ثبت کرده و سه بار هم در جام حذفی اسپانیا به گل رسیده.
این بهترین رکورد گلزنی کریس رونالدو درکارنامه ورزشی اش است و او هرگز تا به امروز موفق نشده بود که در 32 بازی ابتدایی تیمش در هیچ فصلی به این تعداد گل برسد.
رونالدو در دو فصل اخیر در 32 بازی تیمش، 33 گل زده بود. و در فصل 2-2011 ، در سالی که او رکورد فردی گلزنی اش را با زدن 60 گل دریک فصل شکست، در سی و دومین بازی اش، 31 گل به ثمر رسانده بود
حالا و درمسیر کسب کفش طلای امسال، کریستیانو رونالدو در جایگاه دوم قرار دارد. برای انتخاب برنده کفش طلا، گلهایی که بازیکنان در لیگ های داخلی کشورها به ثمر می رسانند به حساب می آید و در حال حاضر لوئیس سوارس، مهاجم اروگوئه ای لیورپول با 23 گل (یک گل بیشتر از کریس) صدرنشین جدول برترین گلزنان است و دیگو کاستا گلزن برزیلی الاصل اتلتیکومادرید با 21 گل در رده سوم است.
فینبوگاسون ، بازیکن هیرنون هم با 21 گل درکنار کاستا قرار دارد و استوریج و آگوئرو 15 گله هستند
powerslave
14-02-2014, 01:24
مگه برای انتخاب کفش طلا لیگ ها ضریب نداشتن؟ من یادمه یه سال ژاردل تو پورتو خیلی خوب کار کرده بود و اون موقع صحبت هایی از ضریب لیگ های مختلف بود.
malkemid
14-02-2014, 02:01
چرا ضریب داره... ولی فکر کنم مال لیگ برتر و لا لیگا یکیه ضریب... در واقع فعلا سوارز رقیب اصلیه به همراه کاستا
Altairezio
14-02-2014, 10:56
آقا روحیاتت خیلی خشنه ها:دی... کجاش خنده داشت بنده خدا داشت می مرد... من که یادش می افتم گردنم درد میگیره!
نه بابا روحیم خیلی ام شاده.....آخه شما یه دقتی بکن .... طرفم میپره هوا رونالدو ام ولی بعد برخورد طرف دور افتخاری میزنه....(البته اینم بگم که بعد این که طرف افتاد زمین خودم خیلی ناراحت شدم...به قول دوستان گردنم درد گرفت....ولی از دل جویی رونالدو خیلی خوشم اومد یعنی آخرشه....):n12:
===============================
دوستان از اون لحظه فیلمی چیزی دارن بزارن ببینیم....:n02:
دوستان از اون لحظه فیلمی چیزی دارن بزارن ببینیم....:n02:
بفرما:
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Meisam.apk
14-02-2014, 15:18
گزارش روز: هفتمین جدال رئال و بارسا در فینال جام حذفی اسپانیا
اولین باری که رئال وبارسا درفینال جام حذفی باهم روبرو شدند درسال 1936 بودکه رئال برنده آن بازی شد و درآخرین مصافشان درفینال جام حذفی هم تک گل کریس، جام را به مادریدی ها رساند
سایت گل- روز 19 آوریل ورزشگاه مستایا میزبان فینال جام حذفی اسپانیا خواهد بود و دراین دیدار دو تیم رئال مادرید و بارسلونا باهم روبرو خواهند شد.
این هفتمین مصاف رئال مادرید و بارسلونا در فینال جام حذفی خواهد بود و از سال 1903 تاکنون شش بار این دو تیم در بازی فینال مقابل هم قرار گرفته اند که سهم رئال 3 برد و سهم بارسا نیز سه برد بوده
شش مصاف رئال و بارسا در تاریخ فینال جام حذفی اسپانیا بدین ترتیب بوده:
*رئال مادرید2- بارسلونا 1 ( 21ژوئن سال 1936): یک ماه قبل از آغاز جنگ های داخلی اسپانیا، مستایا میزبان این بازی بود
اوخنیو و لسوئه گلهای برتری رئال را زدند و اسکولا گل بارسا را به ثمر رساند.
*رئال مادرید0- بارسلونا 1 (11 جولای سال 1968): فینال بطری ها که در آن بارسا با گل به خودی سونسونگی به پیروزی رسید. آن بازی به خاطر قضاوت داورش جنجالی شد.چرا که بعدها آن داور به قضاوت به نفع بارسا متهم شد. او دو خطای پنالتی واضح برروی بازیکنان رئال را نگرفت و باعث شد تا هواداران حاضر در برنابئو، بطری هایشان را به سمت زمین پرتاب کنند.بعدها آن داور اذعان کرد که آن فینال باعث شد تا اوعلیه رئال مادرید موضع بگیرد
*رئال مادرید4- بارسلونا 0 (29ژوئن سال 1974): قاطعانه ترین برد در فینال ال کلاسیکو. سانتیانا، روبینیان، آگیلار و پیری گلهای رئال در آن بازی را زدند
*بارسلونا2- رئال مادرید 1 (4 ژوئن سال 1983): بازی در ورزشگاه روماردا برگزار شد و دومین برد بارسا در تاریخ فینالهایش مقابل رئال به دست آمد. مارکوس آلونسو گل سرنوشت ساز بازی را زد ودرآن بازی مارادونا چندان به چشم نیامد و برند شوستر هم که چندی بعد به رئال مادرید منتقل شد در آن بازی بارها به هواداران رئال توهین کرد
*بارسلونا2- رئال مادرید 0 ( 5 آوریل سال 1990): باز هم ورزشگاه مستایا میزبان بود و سومین برد بارسا مقابل رئال در فینال جام حذفی رقم خورد . گلهای آمور و سالیناس برد را به نام بارسا ثبت کرد. با اخراج ایئرو، رئال تمام نیمه دوم را ده نفره بازی کرد و شوستر در ترکیب رئال بازی می کرد
*رئال مادرید1- بارسلونا 0 (20 آوریل سال 2011): برای تکرار فینال ال کلاسیکویی در جام حذفی، بیست و یک سال دیگر زمان لازم بود. این سومین فینال ال کلاسیکویی جام حذفی بود که در مستایا برگزار می شد. رال مورینیو بعد از باخت 0- 5در لالیگا مقابل بارسا توانست به لطف تک گل کریس رونالدو که باضربه سر به ثمر رسید به پیروزی رسیده و جام قهرمانی را مال خود کند.
منبع:
goal.com
رکورد جالب رونالدو وارد گینس میشود!!!!!!!!!
کریستیانو رونالدو با گلزنی برابر آتلتیکو مادرید به اولین بازیکنی تبدیل شد که در تمام دقایق یک مسابقه فوتبال موفق به گلزنی شده است.
کریستیانو رونالدو در بازی دیدار برگشت تیمش در جام حذفی اسپانیا برابر آتلتیکو مادرید موفق شد دو گل برای تیمش به ثمر برساند. گل اول او در دقیقه 7 از روی نقطه پنالتی زده شد تا یک رکورد منحصر به فرد برای کریستیانو رونالدو ثبت شود. رونالدو با گلی که در دقیقه 7 به ثمر رساند به بازیکنی تبدیل شد که در همه دقایق بازی فوتبال موفق شده گلزنی کند. پیش از مهاجم 29 ساله رئال مادرید تنها در دقیقه 7 نتوانسته بود گلزنی کند که آن را در بازی برابر آتلتیکو مادرید از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند.
در بین دقایقی که رونالدو موفق به گلزنی شده دقیقه 90 بیشترین دقیقهای بود که در آن پایش به گلزنی باز شده. او در این دقیقه موفق شده 22 گل به ثمر برساند.
همچنین دقیقه 45 ، 68 و 23 نیز رونالدو موفق شده به ترتیب 12، 10 و 10 گل به ثمر برساند. دقایقی که در آن تنها یک بار موفق به گلزنی شده نیز دقایق 1 ، 7 ، 15 ، 17 ، 31 ، 40 ، 43 ، 53 و 78 بوده است.
این جدول دقایقی است که کریس رونالدو در آنها گلزنی کرده است.
Abdolreza2012
14-02-2014, 20:27
22 تا گل تو دقیقه ی 90 زده :n04:
__________________________________________________ __________________________________________________ _____________________________
جریمه 600 یورویی اتلتیکو به دلیل پرتاب فندک به طرف رونالدو اين اتفاق اگرچه مصدوميتي جدي به ستاره پرتغالی وارد نکرد اما در گزارش داور قيد شد و نتيجه آن جريمه نقدي براي قرمز و سفیدها بود
سایت گل- کميته انضباطي فدراسيون فوتبال اسپانيا، باشگاه اتلتيکومادريد را به دلیل پرتاب فندک از سوی یکی از هواداران این باشگاه در دیدار برگشن مرحله نيمه نهايي کوپا دل ری، 600 يورو جريمه کرد.
در این دیدار که با پیروزی 2-0 رئالی ها و صعود این تیم به فینال این رقابت ها به پایان رسید، در پايان نيمه اول، حالی که رونالدو در حال رفتن به رختکن بود، يکي از هواداران اتلتيکومادريد به سمت او فندکي پرتاب کرد که به سر اين بازيکن پرتغالي اصابت کرد.
اين اتفاق اگرچه مصدوميتي جدي به ستاره پرتغالی وارد نکرد اما در گزارش داور قيد شد و نتيجه آن جريمه نقدي براي قرمز و سفیدها بود. اتلتيکومادريد 10 روز فرصت دارد تا به اين حکم اعتراض کند.
پرتاب فندک به سوي رونالدو اندکي پس از حادثهاي صورت گرفت که در جريان آن اين بازيکن با برخورد با مونکيو سبب شد مدافع جوان اتلتيکومادريد به شيوه ای خطراک با سر خود روي زمين فرود آيد و در نتيجه آن يکي از مهرههاي گردنش دچار شکستگي شود.
طبق آخرين گزارشها از رسانههاي اسپانيايي مدافع اتلتيکومادريد که از قطع نخاع جان سالم به برده حداقل تا يک ماه قادر به بازي نخواهد بود و بايد از آتل محافظ گردن استفاده کند.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _TS_2)
Abdolreza2012
15-02-2014, 15:39
کاپلو: درسال 2013،فقط بایرن بهتر از اتلتیکو بود؛ رئال امسال می توانددرهمه تورنمنت ها قهرمان شودسرمربی ایتالیایی تیم ملی روسیه در صحبت هایی یادآوری کرده که آنچلوتی باخودش آرامش را به شهر مادرید آورده؛ آن هم به شهری که در آن به سرمربی تیم اجازه نفس کشیدن هم داده نمی شود
سایت گل- فابیو کاپلو سرمربی ایتالیایی تیم ملی روسیه در گفتگو با روزنامه گاتزتا دلوسپورت در مورد حال و روز رئال مادرید با کارلو آنچلوتی و شرایط بارسا ودیدار میلان- اتلتیکو صحبت کرده است
این گزیده ای از صحبت های اوست:
*مورینیو: من می گویم که مورینیوبهترین سرمربی سال است. چون این موفقیت بزرگی است که بتوان در یک پروژه خیلی سخت رکوردهایی را ثبت کرد: او بازیکنان پیشکسوت وباتجربه چلسی از جمله تری و لمپارد را بازیابی کرده و از انرژی و کیفیت بازیکنان جوان و بامهارت نیز بهترین بهره ممکن را برده. او عملا در انجام خریدهایش اشتباهی ندارد و این طبیعی نیست
*مصاف اتلتیکومادرید و میلان در دور یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا: اتلتیکومادرید مدعی صعود به دور بعد است .من بازی اخیر آنها مقابل بارسلونا رااز نزدیک تماشا کردم.بازی فوق العاده ای بود. چندین بار هم از طریق تلویزیون هم بازیها آنها را تماشا کردم. اتلتیکو تیم منسجمی است که قدرت وکیفیت بالایی دارد؛ خیلی به تیم حریف فشار می آورد وگلهای کمی دریافت می کند. آنها به خوبی بازی را می بندند و می توانند از راه های مختلفی به گل برسند؛ چرا که دیگو کاستا و ویا مهاجمان قدرتمندی هستند و تیم آنهابه طور کلی می داند که چطور باید از شرایط استراتژیک بهره ببرد.
*سیمئونه: او می داند که چطور با درنظر داشتن خواسته های باشگاه بازیکنانش را انتخاب کند و عملکرد خیلی خوبی در ثبات بخشیدن به روند رو به رشد و خوب تیمش داشته. تنها مشکلی که او دارد این است که بازیکننان کمی دارد و این را در دو هفته اخیر شاهد بوده ایم. ولی در سال 2013 فقط بایرن بهتر از اتلتیکو مادرید بوده
*مدعی قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا: فکر می کنم که رئال می تواند درتمام تورنمنت هایی که در آن حضور دارد به قهرمانی برسد. چون آنها تیم باکیفیتی را دارندو آنچلوتی هم سرمربی توانایی است. در رئال مادرید به سرمربی اجازه نفس کشیدن هم نمی دهند .همان طور که می دانید من آشنایی زیادی با این شرایط دارم. اما آنچلوتی با وجود این سختی شرایط به دنبال آرامش بوده و آن را یافته است.عملکرد تیم بازی به بازی بهتر می شود و فکر می کنم که کلید موفقیت رئال او، مودریچ و دی ماریا هستند؛ دو بازیکن با قابلیت های تهاجمی که به خوبی به پوشش نیز می پردازند. وقتی بتوانی بازیکنان تیمت را متقاعد کنی که در مسائل دفاعی هم فداکاری کنند، موفق می شوی.این هم یک حقه است.
*بارسلونا: بارسا تیم قبل نیست ولی در بازیهای اخیر آن عزم راسخ را درتیم آنها دیده ام. بارسایی ها برشرایط سختشان غلبه کرده اند. می گویند که مسی فقط به جام جهانی فکر می کند، اما بعید می دانم که این طور باشد. من بازیهای مسی را دیده ام. او بعد ازبازگشت از مصدومیت خوش می درخشد و بازی آنها دریک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل سیتی تماشایی خواهد بود. حیف که در بازی رفت آگوئرو غیبت خواهد داشت
*نیمار: تیم های بزرگ لیدرهای زیادی دارند و تیم های کوچک هستند که تنها یک لیدر دارند. نیمار انتخابی حرفه ای برای بارسا بود و حالا هم عملکرد خوبی را به نمایش می گذارد. رفتن به بارسلونا و به دنبال چیز دیگری بودن، اشتباه است
ریال مادرید کاستیا موفق شد ۳-۱ بارسلونا بی رو تو مسابقات لالیگا B شکست بده :دی
تبریک :n12:
Meisam.apk
16-02-2014, 14:19
از تیم اول جدول ۱۱ تا تفاضل پایین تریم،درسته بازی رو در رو مهمه اما باید در غیاب کریس به ختافه خوب گل بزنیم!
بازم بازی رئال رو پخش نمی کنن،متاسفانه.
دیگه بحث تیم از برد گذشته سوای این که حتما باید ببریم بلکه باید از این به بعد به حریف 5 تا 5 تا گل بزنیم :|
یعنی مثلا یک برد با نتیجه 1 بر صفر یا 2-1 اینا واقعا مایه خجالت، خودتون که میدونید چی میگم :|
Meisam.apk
16-02-2014, 15:08
مثه اینکه با توجه به مصدومیت طولانی مدت گوندوگان سران باشگاه به دنبال خرید آرتور ویدال هستن که تا سال ۲۰۱۷ با یووه قرار داد داره.
بنظرم خرید ویدال برای فصل آینده زیاد ضروری نیست،مودریچ داره خیلی خوب بازی می کنه ایسکو و ایارا+آلونسو رو هم داریم که خوب بازی می کنن.
charlize
16-02-2014, 18:29
درباره تاثیر ژابی همین بس که از وقتیکه برگشته، در 24 بازی انجام شده، رئال تاکنون نباخته!
+
1 ساعت دیگه هم بازی..
ببینیم چیکار میکنیم...
malkemid
16-02-2014, 19:49
چه می کنه خسه... پاس گل از بیل...
دوستان آخر فصل در چه صورت کار به تفاضل گل می کشه؟
Meisam.apk
16-02-2014, 20:31
تا پایان نیمه اول با گل های خسه(پاس بیل) و کریم(پاس دیماریا) جلو هستیم.
+
در صورتی که بازی رو در رو هم آخر فصل برابر بشه،تفاضل حساب خواهد شد
Abdolreza2012
16-02-2014, 20:33
چه می کنه خسه... پاس گل از بیل...
دوستان آخر فصل در چه صورت کار به تفاضل گل می کشه؟
اگه با یه تیم ( مثلا اتلتیک ) تو بازی های رفت و برگشت مساوی باشیم
مثلا اتلتیک رئال رو تو زمین خودش 1 بر 0 برد و رئال بتونه تو بازی برگشت 1 بر 0 ببره
و بعد در آخر فصل رئال و اتلتیک هردو یک امتیاز داشته باشن ، چون بازی رفت و برگشتشون برنده نداشته کار به تفاضل میکشه
charlize
16-02-2014, 21:22
گل سوم رو هم لوکا دوست داشتنی زد:n12:
+
امار خارق العاده خسه در حدود 500 دقیقه ای که در لالیگا بازی کرده :
4 گل - 4 پاس گل
بعد بیان بگن رئال بازیکن سازی نمیکنه...!!!
:n12:
بازی رو که ندیدیم ولی تبریک بابت برد !! :n16:
این خسه عالیه !!
واقعا داره عالی کار میکنه !!!
به قول یکی از بچه ها سلطانی دیگر در راه است :n12::n12::n12:
و بالاخره مودریچ
تو همه بازی ها عالی کار کرد و بالاخره امروز گل هم زد !!
در مورد رده بندی هم الان متاسفانه تفاضل کمتری داریم و باید تو بازی های آینده تفاضل رو زیاد کنیم
همینجوری بخواد پیش بره تا آخر فصل به گل شماری کشیده میشه !
Abdolreza2012
17-02-2014, 01:55
ختافه 0-3 رئال مادرید: دومین سه امتیاز بدون کریس
شاگردان آنچلوتی هم این هفته به پیروزی رسیدند تا همچنان در کنار دو مدعی دیگر قهرمانی، باقی بمانند
سایت گل- رئال مادرید با پیروزی 3-0 مقابل ختافه، بار دیگر فاصله اش با بارسا و اتلتیکو مادرید را از بین برد و تا تنها به دلیل تفاضل گل کمتر، در رتبه دوم جدول قرار بگیرد.
به گزارش طرفداری، رئال مادرید بازی را خیلی خوب شروع کرد و در دقیقه پنج به گل رسید؛ حرکت بیل در پشت محوطه و پاس او به خسه با ضربه فنی و تماشایی این بازیکن جوان به گوشه دروازه مویا رفت.
در دقیقه 18 پاس بلند عالی راموس پشت دفاع ختافه به آربلوا رسید اما در حالی که او فضای خوبی برای ضربه زدن داشت، ترجیح داد پاس به بیرون بدهد که توپ توسط مدافعان ختافه برگشت داده شد و این فرصت خوب از دست رفت.
در دقیقه 21 حرکت بیل از سمت راست و شوت محکم او در دو ضرب توسط مویا مهار شد.
دقیقه 23 کولونگا روی اشتباه په په در میانه میدان با فضای باز روبروی خود به سمت دروازه لوپز تاخت اما در آخرین لحظه خود په په از راه رسید و با تکلی عالی توپ را راهی کرنر کرد.
دقیقه 27 رئال مادرید به گل دوم رسید؛ حرکت دی ماریا از سمت چپ و ارسال دقیق او به داخل محوطه جریمه برای بنزما، که این مهاجم فرانسوی بعد از کنترل توپ با سینه با ضربه ای خوب توپ را به درون دروازه فرستاد.
در دقیقه 33 دی ماریا از میانه میدان با حرکتی عالی توپ را به بنزما رساند و این ستاره فرانسوی بعد از جا گذاشتن 2 بازیکن ختافه توپ را در سمت راست به بیل رساند، اما بازیکن ولزی با ضربه ای بد توپ را به کنار دروازه فرستاد تا موقعیت عالی از دست برود.
در ادامه رئالی ها به خوبی بازی را کنترل کردند و حرکات بازیکنان ختافه از کناره ها با دفاع منسجم شاگردان آنچلوتی همراه شد تا نیمه نخست با نتیجه 2 - 0 به پایان برسد.
در دقیقه 48 آنخل دی ماریا بعد از سر توپی زیبا، از پشت محوطه ضربه اش را روانه دروازه کرد که مویا با واکنشی خوب توپ را برگشت داد.
دقیقه 53 پاس در عرض بیل به دی ماریا با شوت محکم ستاره آرژانتینی همراه شد که مویا توپ را مشت کرد و در برگشت ضربه خسه از بالای دروازه راهی اوت شد.
دقیقه 64 حرکت پا به توپ عالی از مودریچ و پاس در عمق او دی ماریا را در موقعیت مناسبی قرار داد، اما بازیکن آرژانتینی بعد از چرخش نتوانست به توپ ضربه بزند و مویا توپ را جمع کرد.
در دقیقه 66 رئال مادرید کار را تمام کرد؛ پاس در عرض مارسلو به مودرچ با شوت این ستاره کروات از پشت محوطه به تور دروازه مویا چسبید تا بازی فوق العاده مودریچ تکمیل شود.
در دقیقه 78 همکاری دی ماریا و خسه با پاس پشت پای خسه به مارسلو همراه شد و ضربه مدافع برزیلی با واکنش مویا راهی کرنر شد.
در دقیقه 79 هم لوکا مودریچ در میان تشویق هوادران حاضر در ورزشگاه جای خود را به ایارامندی داد.
در دقیقه 82 هم آنخل دی ماریا جای خود را به کارلوس کاسمیرو جوان داد.
در دقیقه 1+90 هم ضربه ایسکو در نقطه کور دروازه ختافه بعد از برخورد با پای مدافع این تیم روی تیر افقی فرود آمد و راهی کرنر شد.
در نهایت رئال مادرید با کسب 3 امتیاز حساس خارج از خانه به امتیاز 60 رسید و با تفاضل گل بهتر نسبت به اتلتیکو و کمتر نسبت به بارسلونا در رده دوم قرار گرفت.
sayberiya
17-02-2014, 12:18
چه میکنه این مودریچ
واقعا نعمتیه واسه تیم
Abdolreza2012
17-02-2014, 13:58
مودریچ دروازبان شده :n02:
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ _____
زمان ال کلاسیکوی برگشت لیگ تغییر جزئی داشت و یک روز عقب افتاد:
بازی در روز 23 مارچ برگزار میشه، در حالی که بازی برگشت با شالکه در 18 مارچ هست. (یک روز استراحت بیشتر بعد از بازی با شالکه)
زمان ال کلاسیکوی فینال جام حذفی هم طبق تاریخ های پیشنهادی فدراسیون اسپانیا در 17 یا 18 آوریل خواهد بود.
این در حالیه که در صورتی که یکی از دو تیم یا هر دو تیم تا دور نیمه نهایی لیگ قهرمانان پیش رفته باشند، بازی رفت مرحله نیمه نهایی در روزهای 22 و 23 آوریل برگزار میشه.
طبق اظهار نظرهای دو باشگاه راجع به تاریخ برگزاری و خصوصا برای جلوگیری از تکرار ماجرای سال 2011 و ساندویچ شدن برنامه بازی فینال کوپا با بازی های CL، تاریخ 17 آوریل گزینه
بهتری هست و در صورت صعود تیم(ها) به معنی یک روز استراحت بیشتر در دور نیمه نهایی CL هست.
charlize
18-02-2014, 18:17
فلیپ لام :
بدترین حریف ممکن که در مرحله حذفی و یا فینال میتونیم بهش بخوریم، رئال مادرید-ه. رئال تنها تیمیه که میتونه امسال مارو در لیگ قهرمانان به دردسر بندازه
...
+
تعویض جالب ختافه در بازی قبل:
پدرو لئون ><- پابلو سارابیا
!
kasra_khan2003
19-02-2014, 16:33
یه ویدئو جالب از تغییر چهره رونالدو طی سال های مختلف.
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SA3EDLORD
19-02-2014, 19:13
ببخشید این سوالو اینجا میپرسم. اما :
دقیقا کدوم کانال ها رو هاتبرد تمام بازیای premier league و champions league و laliga رو پوشش میده؟
powerslave
19-02-2014, 19:57
من این ویدئو رو نگرفتم ولی مطمئناً اگه از تک تک ما هم میشد یه همچین ویدئویی درست کرد باز کلی فرق میکردیم.
به هر حال کسایی که درآمد خیلی خیلی بالایی از تبلیغات و آگهی های بازرگانی دارن باید سرو وضع خوبی داشته باشن. اونایی که در مورد آرایشگاه حرف میزدن در همچین موقعیتی نبودن (:31:)
malkemid
20-02-2014, 00:16
بازی بایرن رو می دیدم...4 تا ستاره زده بودن رو سینشون دور لوگوی باشگاه...ما بخوایم بزنیم جا نمیشه که!:n02:
امشب امیدوارم اتلتیکو بازیشو ببره که از لیگ قهرمانان حذف نشه...بهتره فشار روش بمونه.
Iman-Emperatour
20-02-2014, 00:53
بازی بایرن رو می دیدم...4 تا ستاره زده بودن رو سینشون دور لوگوی باشگاه...ما بخوایم بزنیم جا نمیشه که!:n02:
امشب امیدوارم اتلتیکو بازیشو ببره که از لیگ قهرمانان حذف نشه...بهتره فشار روش بمونه.
نه دوست عزیز...
ستاره های نقش بسته بر پیراهن مونیخی ها حکایت از 22 عنوان قهرمانی آن ها در بوندس لیگا ست
در آلمان به ازای هر 5 قهرمانی یک ستاره به باشگاه ها اهدا میشه.
خب خوشبختانه آتلتیکو بازی رو برد و میشه گفت به مرحله بعدی صعود میکنه
در این صورت به شدت روی آتلتیکو فشار خواهد بود و لیگ امتیاز از دست میده (( حالا باید دید مرحله بعدی چمپیونز به کی میخوره ))
+
بازی آرسنال - بایرن هم جالب بود
این بایرن همچنین شکست ناپذیر هم نیست
با یه ذره تمرکز تیم حریف و بازی خوب میشه بایرن رو شکست داد
و در آخر به امید موفقیت رئال !! :n02: :n16:
SA3EDLORD
20-02-2014, 01:24
بازی آرسنال - بایرن هم جالب بود
این بایرن همچنین شکست ناپذیر هم نیست
با یه ذره تمرکز تیم حریف و بازی خوب میشه بایرن رو شکست داد
والا به نظر من که شانس آورد....آرسنال اگه اخراجی نمیداد حتی میتونست بازی رو ببره...بدشانسه این ارسنال!
این دو تیم میهمان دیشب و امشبم خرشانس ترین تیمای تاریخن :n02:
ستاره های نقش بسته بر پیراهن مونیخی ها حکایت از 22 عنوان قهرمانی آن ها در بوندس لیگا ست
در آلمان به ازای هر 5 قهرمانی یک ستاره به باشگاه ها اهدا میشه.
البته این بحث آف-تاپیک هست اما چون جنبه حاشیه نداره:
نحوه تعریف و استفاده از ستاره ها در هر کشور متفاوت هست و معمولا ریشه تاریخی داره.
مثلا در بوندسلیگا یک ستاره برای 3 قهرمانی، دو ستاره برای 5 قهرمانی، سه ستاره برای 10 قهرمانی و چهار ستاره برای 20 قهرمانی هست.
دوستان بقیه بحث های مرتبط با بازی های CL رو در تاپیک مربوطه انجام بدن.
ممنون از توجه.
kasra_khan2003
20-02-2014, 14:13
کریس در حال بازدید از سایت رئال مادرید بعد از تغییرات جدید. ظاهر جدید سایت واقعاً فوق العاده هست...
puya2010
20-02-2014, 16:49
اون دوستانی که موقع فروش اوزیل به آرسنال، مدیر باشگاه رو مورد انتقاد قرار می دادن، امیدوارم بازی دیشب رو دیده باشن که اوزیل چجوری تیمش رو قهوه ای کرد
اوزیل تو آرسنال دو سه تا بازی خوب کرد و بعد شدیدا افت کرد
اما بیل بازی به بازی داره بهتر میشه
یادمه موقع فروش اوزیل به آرسنال یه جا خونده بودم که اوزیل با آرسنال هیچ ***** نميشه و آرسنال هم با اوزیل هیچ ****** نميشه
همین اوزیل بود که با از دست دادن چندین موقعیت تک به تک تو لیگ قهرمانان پارسال باعث حذف رئال مادرید شد
powerslave
20-02-2014, 19:49
بعضی بازیکنها اینطورین. خودشون مکمل کس دیگه هستن و بقیه هم مکمل اونهان. مثل تکه های مختلف یه ماشین.
کریس آمارش امثال خیلی خوبه ولی هممون قبول داریم که شیوۀ بازیش مثل گذشته نیست و اون کارایی 100% رو نداره. نیمی از توانایی های کریس تو ضد حمله ها بود. هیچکدوم از بازیکن های فعلی با کریس اون هماهنگی رو ندارن که به اون خوبی تغذیش کنن.
البته اوزیل الان تو افت هست و آماده بشه برای آرسنال مفیده. گرت بیل و اوزیل هم پست نبودن. دلیل فروش/جداییش مالی و تجاری و .. بود. با اینکه تمام اون حرف هایی که در مورد اوزیل گاهی زده میشه درسته (از جمله اینکه نور چشمی مو بود و بد هم بازی میکرد تعویض نمیشد و ..) ولی هنوز اون جلو یه حفره تو ترکیب تیم هست که خالیه و اونم جای بازیه اوزیل هست.
malkemid
20-02-2014, 19:52
یه دلیل افت اوزیل آینه که تو آرسنال داره بازی می کنه... تو ضد حملات خیلی مفید بود...
kasra_khan2003
21-02-2014, 08:28
بازی بعدی مقابل Elcheهست، تو برنابئو. در ظاهر که بازی ساده ایست و شانس بردمون خیلی بالاست.
اما نکته مهمتر اینه که یکی از دو رقیب قهرمانی، یعنی بارسلونا، تو زمین Real Sociedad بازی داره، زمینی که از ۱۹ بازی اخیرشون فقط دو بارش رو موفق شدن با ۳ امتیاز بیان بیرون. در نتیجه، از نظر آماری، پیشبینی میشه بارسلونا باز هم امتیاز از دست بده.
Abdolreza2012
21-02-2014, 14:40
دوستان مشخص نیست بازی رئال رو میخوان نشون بدن یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نگاه کردم شبکه ی 3 که طبق معمول .... نشون نمیدن
شبکه ی ورزش هم فعلا مشخص نیست چیکار میخوان بکنن
دوستان مشخص نیست بازی رئال رو میخوان نشون بدن یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نگاه کردم شبکه ی 3 که طبق معمول .... نشون نمیدن
شبکه ی ورزش هم فعلا مشخص نیست چیکار میخوان بکنن
فردا شبکه ورزش بازی با الچه رو نشون میدن
//////////////////
چهارشنبه هم شبکه 3 میخواد بازی گالاتاسرای با چلسی رو نشون بده
بازی شالکه با رئال شبکه ورزش !!!!!!!!!!!
یعنی بازی گالا با چلسی مهمتره ؟؟؟؟ :n29:
Abdolreza2012
21-02-2014, 15:01
فردا شبکه ورزش بازی با الچه رو نشون میدن
//////////////////
چهارشنبه هم شبکه 3 میخواد بازی گالاتاسرای با چلسی رو نشون بده
بازی شالکه با رئال شبکه ورزش !!!!!!!!!!!
یعنی بازی گالا با چلسی مهمتره ؟؟؟؟ :n29:
دیگه از این حرفا گذشته
فقط همین که قراره نشون بدن خوبه ، میتونیم نگاه کنبم
امیدورم از این گزارشگر های داغونشونو نذارن که خراب کنه بازیو
SA3EDLORD
21-02-2014, 15:39
یعنی بازی گالا با چلسی مهمتره ؟؟؟؟
از یه حیث مهمتره اونم بازگشت دروگبا به استمفوردبریج (درسته؟) که برای طرفدارای چلسی مهمه....اما من که فک نمیکنم اینا به همچین چیزی توجه داشته باشن....بیشتر تفکرات انتی رئالی پشتشه!
متاسفانه یه داستانی که باب شده نتیجه گیریهای مقطعی از یک یا چند بازی یا یک مقطع هست ؛ همین اوزیل که با خراب کردن یک ضربه ی پنالتی شده بدترین بازیکن تاریخ !!! ، از خاطرمون نره تا زمانی که توی رئال بود بهش لقب سلطان پاس گل اروپا رو میدادیم و زمانی که بازی نمیکرد ریتم بازی تیم مورینیو دچار مشکل میشد و هر وقت هم روی فرم نبود تیم دچار مشکل میشد !
کما اینکه الان هم ریتم جالبی نداره رئال ( غیر از چند بازی که این فصل در سطح بالا بازی کردیم ) ، نمیخوام بگم صرفا به خاطر رفتن اوزیل هست اما اون آهنگ و شتاب بازی که رئال مورینیو داشت بخش مهمیش وابسته به بازی اوزیل بود .
الان هم عملا مقایسه ی بیل و اوزیل همونقدر اشتباهه که مقایسه ی کریس و مسی ؛ بازیکنهایی با پست های متفاوت و کارایی های متفاوت وتواناییهای متفاوت و البته شرح وظایف متفاوت !
malkemid
21-02-2014, 19:42
خیلی ها مثل من احساس دوگانه ای نسبت به اوزیل دارن...سبک بازیش دوست داشتنیه...ولی اون تک به تکی که جلو دورتموند پاس نداد از ذهن من پاک نمیشه!! با همه این حرفها حیف شد از رئال رفت. هم برای رئال بد شد هم برای خودش.
متاسفانه یه داستانی که باب شده نتیجه گیریهای مقطعی از یک یا چند بازی یا یک مقطع هست ؛ همین اوزیل که با خراب کردن یک ضربه ی پنالتی شده بدترین بازیکن تاریخ !!! ، از خاطرمون نره تا زمانی که توی رئال بود بهش لقب سلطان پاس گل اروپا رو میدادیم و زمانی که بازی نمیکرد ریتم بازی تیم مورینیو دچار مشکل میشد و هر وقت هم روی فرم نبود تیم دچار مشکل میشد !
کما اینکه الان هم ریتم جالبی نداره رئال ( غیر از چند بازی که این فصل در سطح بالا بازی کردیم ) ، نمیخوام بگم صرفا به خاطر رفتن اوزیل هست اما اون آهنگ و شتاب بازی که رئال مورینیو داشت بخش مهمیش وابسته به بازی اوزیل بود .
الان هم عملا مقایسه ی بیل و اوزیل همونقدر اشتباهه که مقایسه ی کریس و مسی ؛ بازیکنهایی با پست های متفاوت و کارایی های متفاوت وتواناییهای متفاوت و البته شرح وظایف متفاوت !
۱۰۰ در ۱۰۰ این حرفو قبول دارم ... نمی دونم کسی اصلا یادش نمی اد که همون پنالتی رو کی گرفت ؟ به چه زیبایی گرفت ؟ یه سری که یهو عاشق فوتبال شدن یه سری مسایل رو نمی بینن ... بهترین دروازه بان دنیا در حال حاظر مقابل هر کی باشه با اون امار خوبش ادم یه مقدار هل می کنه خوب . اوزیل هم می خواست نویر رو فریب بده چون می دونست اگه گوشه بزنه اون قدر مجکم نمی تونه بزنه که
نویر نتونه بگیره ...
به نظرم اگه اوزیل نبود ارسنال همون ۱۰ ۱۵ دقیقه هم خوب کار نمی کرد ... با اون مهاجمشون که به خودش لایی می زد خوب معلوم بود نمی شه نتیجه گرفت ... :X
من یادم نمی اد سالای پیش ارسنال این قدر خوب کار کرده باشه ... نمی خوام همه ی این موفقیتاشو به پای اوزیل بنویسم ولی واقعا درصد کمک کردنش به ارسنال رو نمی شه ازش چشم پوشی کرد .
اول همین فصل خود ارسنالی ها داشتن حلوا حلواش می کردن ...
نحوه ی ضد حملات رو توی اون بازی دقت کنین یه سری چیزا دست ادم می اد ...
REZAHOSEYNGANI
21-02-2014, 22:56
۱۰۰ در ۱۰۰ این حرفو قبول دارم ... نمی دونم کسی اصلا یادش نمی اد که همون پنالتی رو کی گرفت ؟ به چه زیبایی گرفت ؟ یه سری که یهو عاشق فوتبال شدن یه سری مسایل رو نمی بینن ... بهترین دروازه بان دنیا در حال حاظر مقابل هر کی باشه با اون امار خوبش ادم یه مقدار هل می کنه خوب . اوزیل هم می خواست نویر رو فریب بده چون می دونست اگه گوشه بزنه اون قدر مجکم نمی تونه بزنه که
نویر نتونه بگیره ...
به نظرم اگه اوزیل نبود ارسنال همون ۱۰ ۱۵ دقیقه هم خوب کار نمی کرد ... با اون مهاجمشون که به خودش لایی می زد خوب معلوم بود نمی شه نتیجه گرفت ... :X
من یادم نمی اد سالای پیش ارسنال این قدر خوب کار کرده باشه ... نمی خوام همه ی این موفقیتاشو به پای اوزیل بنویسم ولی واقعا درصد کمک کردنش به ارسنال رو نمی شه ازش چشم پوشی کرد .
اول همین فصل خود ارسنالی ها داشتن حلوا حلواش می کردن ...
نحوه ی ضد حملات رو توی اون بازی دقت کنین یه سری چیزا دست ادم می اد ...
شما بازی ارسنال رو دیدی اصلا؟
اوزیل اصلا تو دفاع شرکت نمیکرد.کلا خیلی شل بازی میکرد.بعد پنالتی روحیش خراب شد
شما بازی ارسنال رو دیدی اصلا؟
اوزیل اصلا تو دفاع شرکت نمیکرد.کلا خیلی شل بازی میکرد.بعد پنالتی روحیش خراب شد
نه من نابینام دوست عزیز ...
coming from a person who misspelled wayne rooney . !
REZAHOSEYNGANI
21-02-2014, 23:29
نه من نابینام دوست عزیز ...
coming from a person who misspelled wayne rooney . !
ماشالا منطق!!
ماشالا منطق!!
این جا نه تایپیک ارسناله نه بایرن ...
و همچنین من ازتباطی بین پست شما اصلا با پستم ندیدم واسه همین تصمیم گرفتم مثل شما پست بی ربط بدم ...
البته فکر می کنم زبطش بیشتر بود بازم ...
ببخشید من یه چند تا سوال دارم ازتون ممنون می شم جواب بدین ..
پنالتی بایرن رو هم مسوت اوزیل داد ؟ یا مسوت اوزیل پنالتی رو زد بیرون ؟ اون موقع هم بازی صفر صفر بود . اوزیل اخراج شد ؟ و ....
من هیچ دفاعی از اوزیل نکردم به غیر از این چیزی که بود .
حرف گزارشگرو تکرار کردن درست نیست ...
هدفم از اون حرفم این بود که اوزیل توی ضد حملات اندازه ی رونالدو برای تیم مهم بود ...
REZAHOSEYNGANI
21-02-2014, 23:46
این جا نه تایپیک ارسناله نه بایرن ...
و همچنین من ازتباطی بین پست شما اصلا با پستم ندیدم واسه همین تصمیم گرفتم مثل شما پست بی ربط بدم ...
البته فکر می کنم زبطش بیشتر بود بازم ...
ببخشید من یه چند تا سوال دارم ازتون ممنون می شم جواب بدین ..
پنالتی بایرن رو هم مسوت اوزیل داد ؟ یا مسوت اوزیل پنالتی رو زد بیرون ؟ اون موقع هم بازی صفر صفر بود . اوزیل اخراج شد ؟ و ....
من هیچ دفاعی از اوزیل نکردم به غیر از این چیزی که بود .
حرف گزارشگرو تکرار کردن درست نیست ...
هدفم از اون حرفم این بود که اوزیل توی ضد حملات اندازه ی رونالدو برای تیم مهم بود ...
مطمئنا اگر اوزیل پنالتی رو گل میکرد ارسنال میتونست بهترکار کنه!
مطمئنا اگر اوزیل پنالتی رو گل میکرد ارسنال میتونست بهترکار کنه!
مطمئنا اگر اوزیل نبود دیگه پنالتی ای وجود نداشت که بخواد گل کنه یا نا نویر بگیره :n06:
puya2010
22-02-2014, 03:06
مطمئنا اگر اوزیل نبود دیگه پنالتی ای وجود نداشت که بخواد گل کنه یا نا نویر بگیره :n06:
من موندم دوستان چه گیری دادن به پنالتی!
دوست عزیز اوزیل در مجموع بسیار بسیار ضعیف بازی کرد و یکی از مهم ترین عوامل باخت تیمش بود
بازیکنان بزرگ در بازی های بزرگ خودشون رو نشون ميدن نه در بازی مقابل کاردیف سیتی
malkemid
22-02-2014, 14:16
ظاهرا جلسه آخر محرومیت کریس بخشیده شده و امروز بازی می کنه.
charlize
22-02-2014, 18:23
ظاهرا جلسه آخر محرومیت کریس بخشیده شده و امروز بازی می کنه.
با وجود اینکه کارلتو درخواست کرد جلسه فرجام خواهی قبل بازی باشه، اما اینکار انجام نشد و متاسفانه کریس امروز هم بازی نمیکنه...
Diego López, Varane, Pepe, Benzema, Bale, Xabi Alonso, Carvajal, Arbeloa, Jesé, Di María, Illarra.
SUPLENTES / BENCH: Casillas, Ramos, Coentrão, Casemiro, Nacho, Morata, Isco.
خب اول تبریک بابت برد !!!! :n16:
بیل هم یه گل فوق العالده زد !! :n04:
نبود مودریچ - راموس و رونالدو کاملا احساس میشد به خصوص مودریچ
تیم واقعا تمرکز نداشت و خیلی نا هماهنگ بازی میکرد
درصد بالایی از پاس ها خراب شد و میشه گفت دلیل اصلیش نوبد مودریچ بود !!!
بازیکن ها هم همه خوب بودن و طبق معمول بنزما نقش برگ چقندر رو داشت !!!
واقعا هم هنوز درک نکردم چرا آنچلوتی بهش تو همه بازی ها فیکس بازی میده !!! (( تعویض هم میشه بدهکاره !! :n23: ))
بعضی مواقع میاد حرکی تکنیکی بزنه کلا خودش و تیم رو نابود میکنه !!!
ایسکو هم که طبق معمول فوق العاده عالی و هیچ چیزی واسه گفتن نمیزاره !!
و متاسفانه موراتا 2 تا موقعیت گل رو خراب کرد که اگه بخواد اینجوری پبش بره کار واسه قرار گرفتن تو ترکیب اصلی واسش سخت میشه
///////
کسی نمیدونه گزارشگر این بازی اسمش چی بود ؟؟؟؟ !! :n29:
powerslave
22-02-2014, 20:31
کسی نمیدونه گزارشگر این بازی اسمش چی بود ؟؟؟؟ !! :n29:
آقای اسماعیلی. من خیلی از صداش و سبک گزارشش خوشم میاد. به نظرم باید خیلی بازی بیشتر بهش برسه. البته اون بازی جام حذفی بدفرم از اتلتیکو طرفداری میکرد که یکم ناراحتم کرد:31:. ولی کلاً از مزدک و یوسفی و خیابانی و جناب سرهنگ خیلی بهتره:n01:
تیم هم نیمۀ اول خیلی خوب نبود. به نظرم ایسکو باید فیکس بازی میکرد. دلیلی برای استفاده از دو تا هافبک دفاعی تو این بازی نبود.
گل بیل عالی بود.
موراتا بد کار کرد. مخصوصاً اون آخریه رو باید پاس میداد. الان تفاضل گل تیم 2 تا از بارسا بیشتره. اگه این توپ آخری گل میشد میشد 3 تا بیشتر. شاید همین یه پاس دادنش باعث بشه هفته ها باز منتظر رفتن به صدر جدول بمونیم.
موراتا بد کار کرد. مخصوصاً اون آخریه رو باید پاس میداد. الان تفاضل گل تیم 2 تا از بارسا بیشتره. اگه این توپ آخری گل میشد میشد 3 تا بیشتر. شاید همین یه پاس دادنش باعث بشه هفته ها باز منتظر رفتن به صدر جدول بمونیم.
دوستان مگه تفاضل گل رئال 47 و واسه بارسا 52 نیست ؟!!!
ما الان 5 تا تفاضل کمتری داریم
چرا شما میگی تفاضل رئال 2 تا بیشتر شده ؟؟؟
گل زده رئال 2 تا بیشتر از بارسا هست ولی تفاضل رئال همچنان کمتره !!!!
powerslave
22-02-2014, 21:06
:n13:
این یارو الان گفت :n02: نمیدونم شاید هم من اشتباه شنیدم.
Meisam.apk
22-02-2014, 21:13
دوستان مگه تفاضل گل رئال 47 و واسه بارسا 52 نیست ؟!!!
ما الان 5 تا تفاضل کمتری داریم
چرا شما میگی تفاضل رئال 2 تا بیشتر شده ؟؟؟
گل زده رئال 2 تا بیشتر از بارسا هست ولی تفاضل رئال همچنان کمتره !!!!
بله شما رست می گید،دوستمون هم به استناد حرف گزارشگر بازی فکر میکنم اینو گفتن چون من هم در حین گزارش بازی اینو از گزارشگر شنیدم که منظورش 2گل زده بیشتر بوده نه تفاضل.
به هر حال بازی خوب و بیشتر گل می تونست داشته باشه و گل بیل هم که فوق العاده استثنایی بود.
دوستان به اطلاع برسونم سایت گل نسخه ی فارسی تا 29 فوریه حدود 1 هفته دیگه بسته خواهد،تشکر هم کرده به خاطر اینکه خبرهامونو از اونجا می خوندیم،من که اینطور بودم و بیشتر موقع اخبار مربوط به تیم رو می ذاشتم!به نقل از این سایت.((اون موقع که تحریم بودیم سایت نسخه ی فارسی داشت،حالا اوضلع داره بهتر میشه که:n04:این چه کاریه؟))
Abdolreza2012
22-02-2014, 23:00
:n13:
این یارو الان گفت :n02: نمیدونم شاید هم من اشتباه شنیدم.
نه درست شنیدید ، منم شنیدم :n02:
گزارشگر حالش خوب نبوده
__________________________________________________ ____________
منم برد رو تبریک میگم
هر چند از بس خسته بودم یه چند دقیقه ایشو خوابم برد :n02:
ولی اونجاهایی که دیدم تیم خوب بازی میکرد
ایسکو خیلی رو توپ تسلط داره ، عالیه
فقط بدیش اینه که مثل اوزیل یه بازی خوبه ، یه بازی بد ( البته شاید من اینطوری فکر میکنم )
گل بیل هم که دیگه حرفی واسه گفتن نمیذاره ، خیلی قشنگ بود
دانلود گل های بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
malkemid
23-02-2014, 00:25
تبریک دوستان...رفتیم صدر....:n01: اگه اتلتیکو هم امتیاز از دست بده که عالی میشه. تفاضل گل هم بین ما و بارسا کمتر شد.
SA3EDLORD
23-02-2014, 00:34
این سوسیداد چقدر خوب بود! کانالسی که خیلی راحت از دستش دادیم چقد خوب بود!
سوسیداد الان چندمه؟ در حد یه تیم تاپ اروپایی بازی میکردن!
malkemid
23-02-2014, 00:43
این سوسیداد چقدر خوب بود! کانالسی که خیلی راحت از دستش دادیم چقد خوب بود!
سوسیداد الان چندمه؟ در حد یه تیم تاپ اروپایی بازی میکردن!
پنجمه فکر می کنم... کلا تو زمین خودش خیلی خوبه.
Abdolreza2012
23-02-2014, 01:07
سوسیداد خیلی قشنگ بازی کرد
مخصصوصا اون حرکتی که نزدیک بود گل چهارم رو بزنن ، که خورد تیرک
کلا اون صحنه خیلی جالب بود ، انگار اصلا دفاع نداشت
برای خالی نبودن عریضه ، رفتن به صدر رو تبریک میگم :n16:
دوستان به یه نکته جالب توجه کردید ؟؟
اگه یادتون باشه 8 امتیاز اختلاف با صدر داشتیم
رئال اینقدر خوب کار کرده که علاوه بر جبران 8 امتیاز تفاضل الان هم 3 امتیاز تفاضل بیشتری داریم (( یعنی ایجاد 11 امتیاز اختلاف ))
حیف اون بازی هایی مثل بازی با بیلبائو که داور ازمون امتیاز گرفت
وگرنه معلوم نبود الان چند امتیاز جلو بودیم !!
اون زمان که 8 امتیاز تفاضل داشتیم اکثریت میگفتن رئال دیگه از کورس قهرمانی خارج شده
ولی دیدیم چی شد !!!!!!!
جبران 8 امتیاز و تفاضل مثبت 3 امتیاز
Hala Madrid :n16:
SA3EDLORD
23-02-2014, 02:23
اون زمان که 8 امتیاز تفاضل داشتیم اکثریت میگفتن رئال دیگه از کورس قهرمانی خارج شده
ولی دیدیم چی شد !!!!!!!
Hala Madrid
تنکس تو کارلو !
دِ نُرمال وان : دی
shiraz13
23-02-2014, 06:41
صدرنشینی رءال رو تبریک می گویم:n16:
kasra_khan2003
23-02-2014, 11:03
بازی بعدی مقابل Elcheهست، تو برنابئو. در ظاهر که بازی ساده ایست و شانس بردمون خیلی بالاست.
اما نکته مهمتر اینه که یکی از دو رقیب قهرمانی، یعنی بارسلونا، تو زمین Real Sociedad بازی داره، زمینی که از ۱۹ بازی اخیرشون فقط دو بارش رو موفق شدن با ۳ امتیاز بیان بیرون. در نتیجه، از نظر آماری، پیشبینی میشه بارسلونا باز هم امتیاز از دست بده.
خب، پیشبینی نوستراداموس ـی من درست از آب در اومد و بارسلونا امتیاز از دست داد. البته به یه مساوی هم راضی بودم اما چی بهتر از باخت رقیب، تا در نهایت سلطان لالیگا به جایگاه اصلیش برگرده.
برد پرگل و یک کلین شیت دیگه رو هم تبریک میگم. بهترین بازیکن زمین هم بدون شک ایرامندی بود.
آمار بیل هم تا اینجا با توجه به مدت زمانی که بازی کرده، مصدومیت های پیاپیش و عدم حضور در پیش فصل، میشه گفت قابل قبول بوده: 12 گل و 9 تا پاس گل از 17 بازی.
charlize
23-02-2014, 20:29
آمار بیل هم تا اینجا با توجه به مدت زمانی که بازی کرده، مصدومیت های پیاپیش و عدم حضور در پیش فصل، میشه گفت قابل قبول بوده: 12 گل و 9 تا پاس گل از 17 بازی.
خدایی این "میشه گفت قابل قبول بوده" خیلی بی انصافیه!
بیل شاهکار کرده تا الان! حداقل از نظر آماری...
یعنی فشاری که روی گرت هست رو یه لحظه تویه ذهنتون بیارید و اونها رو به علاوه مصدومیت هاش بکنید...
خدایی فوق العاده بوده و حقیقتا من خودم که کلی منتظرش بودم فکر نمیکردم یه چنین آماری رو از خودش به جا بذاره...
تازه معتقدم گرت آمارش در فصل های بعدی بهتر هم میشه مثل کریس
چون از فصل بعد دیگه واقعا به این باور میرسه که الان دیگه رئال خونشه و فشار "فصل اولی" ازش برداشته میشه و شروع میکنه با ریسک بازی کردن..بدون ترس
بازی های رئال رو من اکثرا دیدم این فصل...گرت هر وقت بازی کرده، یه ترس تویه بازیش بوده که بخاطر همون موضوع خط قبلیم هست..اکثر مواقع بجای یه حرکت انفجاری که ازش سراغ داریم، توپ رو به بازیکن کناری پاس میده تا توپی لو نداده باشه...
اما هر بار بیخیال شده و با ریسک بازی کرده، اگه اون توپ گل نشده باشه، حداقلش یه موقعیت گل برامون داشته!
کلا معتقدم گرت راحت میتونه یه کریس دیگه برامون بشه...
نه اینکه این آمار فضایی کریس رو بزنه اما خب میتونه مثل کریس فوق العاده باشه برامون...
عجب بازی ای کرد اوساسونا !!!!!!
کاملا آتلتیکو رو بستن !!
عملا آتلتیکو نتوسنت کاری بکنه به خصوص کاستا که میشه گفت هیچ موقعیتی نداشت !!!
چرا این 2 شب اینجوری شد ؟؟؟؟
2 تا تیم مدعی راحت باختن !!! :n29:
میشه گفت آتلتیکو هم باخته و با تفاضل 3 امتیاز رفتیم صدر !! :n16:
Sepehr SS
24-02-2014, 00:30
اگه یادتون باشه 8 امتیاز اختلاف با صدر داشتیم
رئال اینقدر خوب کار کرده که علاوه بر جبران 8 امتیاز تفاضل الان هم 3 امتیاز تفاضل بیشتری داریم (( یعنی ایجاد 11 امتیاز اختلاف ))
حیف اون بازی هایی مثل بازی با بیلبائو که داور ازمون امتیاز گرفت
وگرنه معلوم نبود الان چند امتیاز جلو بودیم !!
ولی دیدیم چی شد !!!!!!!
Hala Madrid :n16:
حالا خوبه خودتم اینا رو میدونی ولی همچنان آنجلوتی رو قبول نداری و دلتنگ مورینیو هستی. یه روزی قدر آنجلوتی رو میدونید که از این تیم رفته.
حالا خوبه خودتم اینا رو میدونی ولی همچنان آنجلوتی رو قبول نداری و دلتنگ مورینیو هستی. یه روزی قدر آنجلوتی رو میدونید که از این تیم رفته.
دوست عزیز خواهشا شما نگران رئال و رئالی نباش
همون طرفدار چلسی هستی واسه هفت پشت چلسی بسه !!!
پست منم خواهشا نقل قول نکن
با تشکر !! :n16:
vahidgame
24-02-2014, 00:48
آنجلوتی مربی خیلی خوبیه ولی اینجوری نیست که یه دفعه تیمو متحول کرده باشه و این رئالی که الان داریم می بینیم بیشتر حاصل دست رنج مورینیو ست
دیگه فن های آنجلوتی هم فکر کنم قبول داشته باشن که آنجلوتی از مورینیو بزرگتر نیست
فکر کنم شما تاپیک چلسی رو با این حرفا به اندازه کافی به حاشیه کشیدی این تاپیک به حاشیه نره بهتره :دی
+
صدرنشینی رو تبریک میگم
این فصل دیگه همه چی برای قهرمانی رئال مهیاست
جالبه اتلتیکو فعلا سه بر صفر از اوساسونا عقبه!
اتلتیکو این فصل خیلی خطری می زد ولی اگه هفته بعد هم رئال توی زمین اون بتونه شکستش بده دیگه عملا از مدعی های قهرمانی خارج میشه
اتلتیکو مادرید هم 3-0 به اوساسونا باخت تا به همراه باخت ۳-۱ بارسلونا , ریال با ۳ امتیاز اختلاف صدر جدول قرار بگیره :n09:
SA3EDLORD
24-02-2014, 01:28
خب تبریک میگم باخت اتلتیکو رو :دی
حالا دیگه غصه تفاضل هم نداریم :دی
الان مشکل اصلی هفته دیگه هست !!
4 روز بعد بازی با شالکه باید با آتلتیکو تو خونه آتلتیکو بازی کنیم که این 3 امتیاز اندوخته میتونه به خطر بیفته !!! :n27: (( در حالی که آتلتیکو 1 هفته استراحت میکنه ))
البته 2 بازی پشت سر هم بردیم ولی خشونت آتلتیکو همیشه خطرناک و نگران کننده بوده
هفته بعد بازی رو ببریم دیگه رقابت فقط بین رئال و بارسا میمونه !! :n02:
به امید پیروزی مهم هفته بعد !!:n12:
SA3EDLORD
24-02-2014, 01:45
هفته بعد بازی رو ببریم دیگه رقابت فقط بین رئال و بارسا میمونه
آلمریا اتلتیکو رو برد.....چمیدونی بارسا رو نمیبره؟ :n02:
بوی جام قهرمانی در این حوالی پیچیده است :دی
ebibarati
24-02-2014, 13:21
هفته فوق العاده ای بود برای رئال
صدر نشینی مطلق رو تبریک میگم به همه دوستان
Meisam.apk
24-02-2014, 13:49
بوی جام قهرمانی در این حوالی پیچیده است :دی
درست حس کردین که ازاین طرفا تشریف اوردین!!
تنها کار ممکن بردن بازی ها یکی بعد از دیگری هست،بقیه تیم ها خودشون از گردونه خارج می شن.
تبریک بخاطر صدر جدول:n02:
SA3EDLORD
24-02-2014, 14:16
تنها کار ممکن بردن بازی ها یکی بعد از دیگری هست،بقیه تیم ها خودشون از گردونه خارج می شن.
تبریک بخاطر صدر جدول
اره.... مخصوصا تا روز الکلاسیکو که اگه به فرض محال امتیاز از دست دادیم زیاد تو دردسر نیفتیم.
بازی تو نیوکمپ هست !!!
بارسا راحت میزنه !!!
اها من نمیدونستم تو نیوکمپه.... البته تو خود المریا هم میزنه اما امسال یه اتفاقات عجیبی افتاده که من به همه بازیا امیدوارم!
آلمریا اتلتیکو رو برد.....چمیدونی بارسا رو نمیبره؟ :n02:
بازی تو نیوکمپ هست !!!
بارسا راحت میزنه !!!
/////////////////////////
این بازی های رئال تا آخر فصل هست
الان بازی های سخت خارج از خانه
تقریبا میشه گفت فقط 3 تا بازی خارج از خانه سخت داریم (( از 13 هفته باقی مانده ))
یکی بازی با آتلتیکو هست
بعدی که هفته 30 هست بازی با سویا هست
هفته 32 باید با رئال سوسیه داد بازی کنیم
این 3 تا رو با موفقیت پشت سر بزاریم به امید خدا قهرمانیم !!!
Abdolreza2012
24-02-2014, 20:11
اتلتیکو مادرید هم 3-0 به اوساسونا باخت تا به همراه باخت ۳-۱ بارسلونا , ریال با ۳ امتیاز اختلاف صدر جدول قرار بگیره :n09:
ریال :n02:
بازی های سختی پیش رو هست و امیدوارم دیگه مفت امتیاز از دست ندیدم تا عقب نیفتیم
soheilnouri
24-02-2014, 21:16
امسال مادرید تیم خوبی بست...واقعا خوب بست...خسه بهترین اتفاق مادرید بود.یکی از لایق ترین تیم های اخیر مادرید هستش..
ریال :n02:
این ویندوز ما (ئ) نداره نمیشه تایپش کرد !
به هر حال .....
------
لوپس بهترين دروازهبان لاليگا از ابتداي سال 2014
سنگربان اسپانيايي تيم فوتبال رئال مادريد در مقايسه با ديگر همتايان لاليگايي خود بهترين آمار را در سال جاري ميلادي به ثبت رسانده است.
ديهگو لوپس با آماري که در سال 2014 در سنگر رئال مادريد به ثبت رسانده، خود را به يکي از مدعيان جدي کسب جايزه زامورا (جايزه دروازهبان فصل لاليگا) تبديل کرده است. سنگربان پيشين تيم سويا که در بازار نقلوانتقالات زمستاني فصل گذشته به رئال مادريد پيوست، در سال 2014 در هر 8 بازي که کهکشانيها در لاليگا انجام دادهاند به ميدان رفته است و در آنها تنها 3 بار توپ از خط دروازهاش عبور کرده است.
آمار گلهاي خورده لوپس در کل فصل جاري هم تحسين برانگيز بوده است و او از ابتداي فصل جاري تا کنون در هر بازي به طور ميانگين کمتر از يک گل (0.9 گل) دريافت کرده است که اين آمار رفته رفته بهتر هم ميشود. پيشتازي لوپس در جدول برترين دروازهبانان لاليگا در سال 2014 در شرايطي است که نزديکترين تعقيب کنندهاش، تيبا کورتوا، دروازهبان بلژيکي اتلتيکومادريد با يک بازي کمتر نسبت به او، در سال 2014، 6 گل دريافت کرده است.
اوجگيري لوپس براي کسب جايزه زامورا در پايان فصل جاري در شرايطي است که همتيمي پرتغالي او، کريستيانو رونالدو هم با تنها يک گل زده کمتر نسبت به ديهگو کاستا، مهاجم اتلتيکومادريد، شانس زيادي براي کسب جايزه پيچيچي(آقاي گل لاليگا) دارد.
در حالي که لوپس مسئوليت محافظت از دروازه کهکشانيها در لاليگا را برعهده دارد، ايکرکاسياس، کاپيتان رئال مادريد در ليگ قهرمانان اروپا و جام حذفي اسپانيا در ترکيب اصلي سفيدپوشان سانتياگوبرنابئو قرار ميگيرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B1%D9%8A%D9%86_%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%B2%D 9%87%E2%80%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86_%D9%84%D8%A7%D9%84 %D9%8A%DA%AF%D8%A7_%D8%A7%D8%B2_%D8%A7%D8%A8%D8%AA %D8%AF%D8%A7%D9%8A_%D8%B3%D8%A7%D9%84_2014
////////////
Abdolreza2012
25-02-2014, 16:59
کاسیاس: شالکه حریف خطرناکی برای ماست
دروازهبان رئال مادرید معتقد است در مرحله یکهشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا به مصاف حریف خطرناکی خواهند رفت.
[*=center]
[*=center]
به گزارش خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، ایکر کاسیاس در آستانه دیدار تیمش مقابل شالکه در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا اظهار داشت: وقتی در سنمامس اولین بازیام را برای رئال مادرید انجام دادم و بالاتر از همه وقتی در همان سال اولین جام اروپاییام را دریافت کردم، اینها بهترین لحظات دوران فوتبالم بودند.
وی آماده بودن را راز همیشه در اوج بودنش دانست و گفت: همچنین فکر میکنم هربار که فصل جدیدی شروع میشود، باید امیدوار باشم که بهتر از فصل قبل باشم.
دروازهبان رئال مادرید در پاسخ به اینکه دوست دارید در پایان فصل چه مطلبی درباره رئال بخوانید، افزود: دوست دارم بخوانم که رئال مادرید سه جام کسب کرده است. میدانیم که کار مشکلی است زیرا تیمهای دیگری هم هستند که میخواهند این جامها را به دست آورند.
وی خاطرنشان کرد: شالکه یک تیم آلمانی است؛ تیمی که از لحاظ بدنی قدرتمند است. آنها یک بازیکن به نام هونتلار دارند که اخیرا از مصدومیت شدیدی برگشته است و من فکر میکنم که حریف خطرناکی برای ما باشند.
دروازهبان تیم ملی اسپانیا اضافه کرد: باید با لذت بردن از زمان حضورمان در ورزشگاه شالکه خودمان را برای رویارویی با جو آن آماده کنیم. من دوست دارم در این مسابقات بازی کنم زیرا دیدارهای مهمی هستند.
وی در خصوص برنامهاش برای مهار هونتلار گفت: با بازی خوب در خط دفاع و دادن فرصتهای کم به حریف میتوانیم این کار را انجام دهیم. ما در خط حمله منسجم هستیم و بازیکنان تأثیرگذاری داریم که در شرایط خوبی به سر میبرند و این باید شیوه بازی ما باشد.
SA3EDLORD
25-02-2014, 17:03
کريستيانو رونالدو هم با تنها يک گل زده کمتر نسبت به ديهگو کاستا، مهاجم اتلتيکومادريد، شانس زيادي براي کسب جايزه پيچيچي(آقاي گل لاليگا) دارد.
دیگو کاستا یکی کمتره ها!:n13:
كاسياس دروازست فردا يا لوپس؟
کاسیاس!
soheilnouri
25-02-2014, 18:30
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چمپیونز کاسیاس
Meisam.apk
26-02-2014, 20:33
رونالدو یک گل از دیگو کاستا جلوتره!
امشب بازی خیلی مهمه در صورتی که به نظر میاد نسبت به بقیه ی تیم ها حریف آسون تری هست اما اصلا اینطور نیست و باید بازی با نتیجه ی خیلی خوبی ببریم.همون طور که دیدیم اولمپیاکو دیشب من یونایتد رو بد جور غافل گیر کرد(مرحله ی بعد ان شائ الله باهاشون محشور بشیم) و زنیت هم جلوی بورسیا دورتموند خوب بازی کرد.
ممنون:n02:
E.N.A.Y.A.T
26-02-2014, 22:00
چرا هیچکدومشون کچل نیستن؟! بچه هم، بچه های قدیم!:n02:
رئال شرایط خوبی داره. میتونه بازی رو پرگل ببره.
به عنوان یه بارسایی، امیدوارم رئال بازی رو ببره و حتی یکی از نماینده های اسپانیا در CL حذف نشه.(تا نیمه نهایی منظورمه!:دی)
SA3EDLORD
26-02-2014, 22:30
این تئو چقد شبیه خود زیدانه :n19:
عجب بازی ای بود
تیم کاملا متحد و یکدست بود !!!
واقعا از دیدن بازی لذت بردم !!!
حیف که نشد بیشتر گل بزنیم و به خصوص اینکه رونالدو نتونست گل بزنه !! :n27:
و طبق معمول که انتظار خرابکاری از 2 بازیکن رو داشتیم الان نوبت دیماریا رسیده (( یه بازی بنزما خراب میکنه یه بازی دیماریا ))
واقعا این دیماریا بگیر نگیر داره
یه بازی خوبه یه بازی بد !!!
بقیه بازیکن ها هم عالی بودن !
به امید برد پرگل و گل زدن سلطان !!! :n16:
چرا هیچکدومشون کچل نیستن؟! بچه هم، بچه های قدیم!:n02:
رئال شرایط خوبی داره. میتونه بازی رو پرگل ببره.
به عنوان یه بارسایی، امیدوارم رئال بازی رو ببره و حتی یکی از نماینده های اسپانیا در CL حذف نشه.(تا نیمه نهایی منظورمه!:دی)
زیدان چقدر بچه داره !! :n02:
اینا هرکدوم بشن مثل باباشون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و تو رئال بازی کنن که دیگه عالی میشه !!! :n16::n02:
SA3EDLORD
27-02-2014, 01:23
چه بازی ای.......چه انسجامی...... چه گلایی...... یکی از بهترین بازیای این فصل......امسال لادسیما رو دیگه باید بگیریم :n02:
چه سوپرسیوی.....از اون سیوایی کرد که تخصصشه ......یه نجات 100 درصد! اما از اونبر چه سوپر گلی زد هانتلار.....تنها اشتباه نیمه دوم همین بود که به این راحتی گذاشت اون شوت سر ضرب و محکم و بزنه.....خداییش هیشکی اون توپو نمیتونست بگیره! حیف کلین شیتا!
بیشتر از اینم میتونستیم گل بزنیم.......تبریک میگم به همه :n12:
charlize
27-02-2014, 06:40
در شب تولد خسه و پپه چه بردی کسب کردیم..
من بازی رو ندیدم اما صحنه های حساس رو دیدم، مشخص بود که بازی خیلی قشنگی بود...
و البته چه گل های زیبایی داشت...
گل هونتلار هم فوق العاده بود..به احتمال زیاد؛ از کاندیدهای بهترین گل سال هم باشه...
همکاری کریس و گرت خیلی جالب شده...قشنگ مشخصه مدام باهم تمرین میکنن سر این همکاری ها..
یه زمان قرار بود این همکاری بیل کریس کاکا باشه که نشد...حالا بیل هست و عالی دارن کار میکنن باهم...
Meisam.apk
27-02-2014, 10:36
اول اینکه راحت می تونستیم بیشتر از 6 تا گل بزنیم اما خوب گناه داشتن جلوی هواداراشون اینقدر گل خوردن:n05:
از سوپر سیف کاسیاس هم نمیشه گذشت که اگه اون موقعیت گل می شد جریان بازی به کلی تغییر می کرد.حیف شد کاسیاس اون گل رو تو دقایق پایانی خورد که حیف شد.
رونالدو هم عالی بود و عطش گل زنیش خاموش نشدنیه اما چند جا بد شانسی هم اورد.
بیل هم خیلی خوب بازی کرد مخصوصا دو تا گلش قشنگ بود
کلا تیم ی پارچه و منسجم و با برنامه بازی کرد.ممنون
:n02:Wait For LaDecima:n02:
Sepehr SS
27-02-2014, 13:46
واقعا رئال امسال فوق العادست. عجب تیمی ساخته آنجلوتی. قهرمان لیگ و جام حذفی که قطعا میشه. تو CL هم تنها تیمی که حریفشه، بایرنه که امیدوارم تا فینال بهم نخورن. آنجلوتی هر جا باشه، موفقیت رو هم با خودش میبره و بر عکس مربی های قبلی رئال، کوچکترین حاشیه ای برای تیم درست نمیکنه.
عکسی که راموس بعد از بازی به افتخار خدیرا که در ورزشگاه حضور داشت، ترتیب داد (شکار لحظه ها/ایکر)
+
با نتیجه ای که دیشب به دست اومد و با توجه به فاصله چند روزه بازی برگشت با شالکه با ال کلاسیکوی لیگ، خصوصا با
توجه به اختلاف امتیاز کمی که بین دو تیم وجود داره و اهمیت بازی رو در رو، کارلو می تونه به بازیکنان کلیدی استراحت بده.
جالب اینکه در چند روز آینده شالکه باید با بایرن روبرو بشه و رئال با اتلتیکو.
SA3EDLORD
27-02-2014, 17:19
شکار لحظه ها/ایکر)
?!!!!!:n13:
ایکر اگه اشتباه نکنم شلوار نپوشیده !!! :n02:
پیراهن شالکه رو روی خودش انداخته !!:n02:
ایکر حین تعویض لباس، در حال خوردن سیب و لذت بردن از موقعیت بوده که اصرار راموس برای گرفتنِ عکس منظره جالبی رو رقم زده:n02:
برای اینکه عدالت رعایت بشه، تصویری از سیو زیبای دیشب:
charlize
27-02-2014, 18:59
من فکر میکنم کمتر کسی میتونه بگه حق رئال-بایرن نیست این فصل در فینال باشن..!
من فکر میکنم کمتر کسی میتونه بگه حق رئال-بایرن نیست این فصل در فینال باشن..!
به شرط اینکه مرحله یک چهارم و نیمه نهایی بهم نخورن !!! :n02:
به نظرم بازی رفت و برگشت راحت تر میشه بایرن رو برد !!:n13:
charlize
27-02-2014, 20:00
چند تا فکت جالب
* رئال دیشب تبدیل به نخستین تیم در تاریخ شد که به عنوان تیم مهمان، در یک ورزشگاه آلمانی 6 گل زد!
* کریس تبدیل به نخستین بازیکن تاریخ شد که در 3 فصل متوالی در cl، بیش از 10 گل به ثمر میرسونه!
* رئال الان رکورد بیشترین تعداد گل خارج از خونه رو در cl داره با 153 گل
* کریس هم دارای رکورد بیشترین تعداد گل زده در خارج از خانه در cl با 32 گل زدست
* کریس، گرت و کریم تا اینجای فصل، "70" گل در مجموع رقابت ها به ثمر رسوندن برای رئال
* نکته جالب تر اینکه مثلث کریس-گرت-کریم رو هم، به اندازه کل تیم بارسا در این فصل لیگ قهرمانان گلزنی کردن: 19 گل!
* در ادامه آمار جالب بالا، اینکه از فصل 12-13 به بعد در لیگ قهرمانان، کریس 15 تا گل خارج از خونه زده در حالیکه کل تیم بارسا 13 بار اینکار رو کرده!!
به شرط اینکه مرحله یک چهارم و نیمه نهایی بهم نخورن !!! :n02:
به نظرم بازی رفت و برگشت راحت تر میشه بایرن رو برد !!:n13:
امیدوارم...
من کلا کاری به سختی آسونیش ندارم...
معتقدم این دو تیم بهترین های حال حاضر اروپا هستن و شایسته فینالیست شدن...
Abdolreza2012
27-02-2014, 21:37
این برد خوب و سعود رو تبریک میگم
متاسفانه بازی نتونستم ببینم ولی ضبط کردن برام ،امشب میبینم و از بردمون لذت میبرم :n02:
امیدوارم امسال بتونیم لیگ قهرمانان رو ببریم
همه ی تیم ها ی گروه بعد قطعا خوب هستن ، باید دید رئال به چه تیمی میخوره
به نظر ایکر عزیز هم شبه خوبی رو پشت سر گذاشته
اگه این یه گل رو هم نمیخورد تا حالا تو سال 2014 گل نخورده بود
+
آمار جالبی بود
ممنون از دوست عزیز که لطف کردن گذاشتن :n16:
نادر1368
27-02-2014, 22:39
رئال فقط بايرن رو به عنوان رقيب اصلي پيش رو داره in cl و بقيه حتما فرعي هستن!:n13::n02: لاليگا رو يقينا ميبره حتي حذفي رو هم ميبره! چون از كارلتو
خوشم مياد ميگم وگرنه ميتونستم بعدا بگم . .من مي دونستمااا:n10:
malkemid
27-02-2014, 22:57
خوب چیزی که منو از این بازی راضی می کنه اینه که روحیه تیمی خوبی رو خواهیم داشت و بازی برگشت با شالکه دیگه از لیست بازیهامون تو مقطع پرفشار فصل کم میشه. قبول کنیم تیم ضعیفی بود.
Abdolreza2012
28-02-2014, 14:23
رئال با بهترين خط حمله در مقابل بهترين خط دفاع لاليگا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرجع خبري رئال مادريد :رئال مادريد با هفتاد و يك گل زده ، بهترين خط حمله لاليگاست و حالا قرار است مقابل اتلتيكويي قرار بگيرد كه با نوزده گل خورده ،بهترين امار خط دفاعي را در اختيار دارد .
رئال سه امتياز از اتلتيكو جلوست و مي داند كه اگر يكشنبه بتواند پيروز شود ، حريف را ناك اوت مي كند . تيم آنجلوتي در لاليگاي امسال 473 شوت زده است ، يعني نوزده شوت در هر بازي و تيم سيمئونه 220 شوت زده يعني نه تا در هر بازي .
البته كمترين شوت به چارچوب اتلتيكو انجام شده است . به طور متوسط در هر بازي 2.64 شوت به چارچوبشان شده در حالي كه به دروازه رئال در هر بازي 3.8 شوت به چارچوب شده است . اتلتيكو دومين توپ از نظر توپربايي با 73 شوت در هر بازي است و رئال 70 توپربايي كرده است . به دروازه اتلتيكو 3.92 كرنر در هر بازي زده شده و به دروازه رئال 4.32 .
با وجود همه آمار تدافعي ، كار اتلتيكو آسان نيست . كريتسيانو در اين فصل 36 گل زده ،بنزما 20 تا و بيل 14 تا ، رونالدو 22 گلي كه در لالیگا زده بيش از كل گلهاي گرانادا ، الچه و بتيس است .
اتلتيكو در 12 بازي در لاليگا كلين شيت كرده و رئال 10 تا . البته 6 تا از ده كلين شيت رئال در هشت هفته اخير بوده اند .
با توجه به اين در لاليگا بازيهاي رو در رو در جدول اهميت زيادي داره ، بردن اتلتيكو با يك گل كافي نیست
چون رئال تو بازی رفت در برنابئو يك بر صفر باخته و الان برای اینکه در صورت هم امتياز شدن با اتلتيكو ، بالاتر از اين تيم قرار بگیره ، بايد حداقل دو گل بزنه
SA3EDLORD
28-02-2014, 14:34
یکشنبه است بازی؟
Abdolreza2012
28-02-2014, 14:57
یکشنبه است بازی؟
آره یکشنبه ساعت 19.30
soheilnouri
28-02-2014, 20:20
يه نكته ي جالب..مطبوعات مادريدي به مثلث cr7,bale وًbenzema لقب bbc دادن...........
puya2010
28-02-2014, 21:39
يه نكته ي جالب..مطبوعات مادريدي به مثلث cr7,bale وًbenzema لقب bbc دادن...........
بیل و کریس فوق العاده هستن اما به نظر من بنزما همون بی تفاوتی هستش که قبلا بود
Meisam.apk
01-03-2014, 15:53
من این خبر رو پریروز خوندم و آماده هم کردم برا امضای جدیدم،اما امروز تصویر رو آپ کردم!و به عنوان امضا گذاشتم:n02:
(بنزما بازیکن خوبی هست،شرایط رئال خاصه چون همه ی ستاره هستن،شما الان هیگوائین رو ببین چقدر خوب خودشو رو تو ناپولی اثبات کرده،در حالی که توی رئال برای بازی کردن با بنزما رقابت داشت.
**پیش بازی رئال-اتلتیکو:کاستا در مقابل رونالدو،چه کسی تاثیر گذار تر بوده؟!**
منبع:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Altairezio
01-03-2014, 18:56
جالب اینه که بازی رو شبکه 3 نشون نمیده....:n08:
یعنی چی آخه این؟!
soheilnouri
02-03-2014, 10:39
خاک تو سر شبکه ی 3...مغزهای کوچیک با ادم های کوچیک...من بازیو از canal sport hd میبینم...
در خصوص بنزما:
در این چند سال اخیر در موردش خیلی نقدهای نا منصفانه ایی منتشر شد.در حالیکه امار گزنی در مادرید عالیه.یادتون نره که بنزما رو نباید با رونالدو قیاس کرد یا با رائول....
خاک تو سر شبکه ی 3...مغزهای کوچیک با ادم های کوچیک...من بازیو از canal sport hd میبینم...
در خصوص بنزما:
در این چند سال اخیر در موردش خیلی نقدهای نا منصفانه ایی منتشر شد.در حالیکه امار گزنی در مادرید عالیه.یادتون نره که بنزما رو نباید با رونالدو قیاس کرد یا با رائول....
بله حرفت درسته که نباید با رونالدو مقایسه بشه ولی شما بازی های روئال رو ببین
موقعیت هایی که بنزما به دست میاره و خراب میکنه 10 برابر موقعیت هایی هست که گل میزنه
اگه تو هر 3 بازی 3 گل میزنه تو همون 3 بازی 10 تا موقعیت عالی رو هم خراب میکنه
همه پاس های رونالدو - بیل و دیماریا اکثر موارد به بنزما ختم میشه
ولی بنزما خیلی خیلی راحت خرابش میکنه
فقط کافیه از کسایی که 10 بازی آخر رئال رو دیدن بپرسی
با اینکه بنزما این همه گل زده ولی باز هم کسی پیدا نمیشه ازش بد تعریف نکنه
به قول یکی از بچه ها
بنزما موقعیتی رو گل میکنه که در بهترین شرایط بهش میرسه
به نظرم آخر فصل بهترین گزینه فروش میتونه باشه (( در صورت پیدا شدن یه مهاجم خوب ))
جالب اینه که بازی رو شبکه 3 نشون نمیده....:n08:
یعنی چی آخه این؟!
میسوزه! :n19:
توجه کردید از وقتی برد های رئال شروع شده و رئال به صدر نزدیک شد شبکه 3 دیگه بازی های رئال رو نشون نمیدن !!! :n09::n09::n09:
به قول دوست عزیز بوی سوختنی میاد !! :n09:
soheilnouri
02-03-2014, 13:36
من كلا كارم فوتبال ديدنه..بنزما تو اين سالها كه در مادريد بوده در بدترين شرايظ جوي عليه اش بازي كرده و گل زده.١٥٠ بازي و ٧٠ گل امار مقبوليه واسه كسي كه ٣ مربي به خودش ديده و در تيمي هست كه امثال اوون،كاسانو،ادبايور، روبن،اسنايدر،فان در فارت،هونتلار،رائول،كاكا و حتي ايگواين اوزيل در اين سالها تو اين باشگاه به انتهاي راه رسيدند و به ظرق مختلف يا بخاطر سود زياد(اوزيل)فروخته شدند يا اخراج محترمانه(روبن،فان در فارت،هونتلار و وايول)..در حاليكه رايول تو شالكه اسطوره شد.روبن با بايرن سه فينال اروپا رفت.هونتلار تو شالكه نزديك ١٠٠ تا گل زده..اسنايدر تو اينتر سه گانه كرد.فان در فارت تو تاتنهام و هامبورك عالي بود.كاسانو در سامپدوريا كنار پاتزيني تيمو برد سي ال...اما بنزما مونده و حتي گاهي با كم لطفي هواداران تيم مواجه ميشه...
هنوز اون گل شوكه كنندش به بارسا با اون دريبلي كه پيكه رو زد(اوج بارسا با پپ)تو ذهنمه!
در ضمن هرگز يه مهاجم رو -صرفا-با گل هايي كه ميزنه نبايد سنجيد!
Meisam.apk
02-03-2014, 14:13
حس انتقام توی اتلتیکو شدیدا هست!بازی هم توی زمین خودشونه...
دیشب شالکه از بایرن 5 تا خورده یعنی تو دو بازی 11 گل!من به بازی برگشت بدجور امید دارم(شاید هم کاذب باشه)که مجموع گل های زده به شالکه رو دو رقمی کرد:n02:
نظرتون چیه؟ و ی رکورد هم ثبت کرد
SA3EDLORD
02-03-2014, 15:21
دیشب شالکه از بایرن 5 تا خورده یعنی تو دو بازی 11 گل!من به بازی برگشت بدجور امید دارم(شاید هم کاذب باشه)که مجموع گل های زده به شالکه رو دو رقمی کرد
سلام... من دیشب بازی رو دیدم.
باید در نظر گرفت که این شالکه سه روز قبلش با رئال بازی کرده بود و کاملا خسته بود و با یک روحیه لِه شده تو خونه ی بایرن! باهاشون بازی کرد!
تازه 10 دقیقم 10 نفره بودن.....یک گلم پنالتی!
من که احتمال میدم بازی برگشت با تیم دوم به میدان برن و فقط نتیجه رو حفظ کنن چون بازی بعدیمون اگه اشتباه نکنم الکلاسیکو هست!
charlize
02-03-2014, 18:26
قبل بازی امشب، یه مطلب جالب...
کالدرون طی مصاحبه اخیرش، مطلب جالبی رو درباره تلاش فرگوسن برای فروش کریس به بارسا بیان کرده!
کالدورن گفته وقتی میخواسته کریس رو بیاره، متوجه شده فرگی اصلا نمیخواد کریس به رئال بیاد و حتی کریس رو به بارسا پیشنهاد داده و بارسا هم آماده بوده که هزینه انتقال کریس رو بده و با کریس مشورت کنه
اما کریس این موضوع رو اصلا قبول نکرده و گفته میخواد فقط برای رئال بازی کنه...(گفت میشه که مادر کریس هم وقتی کریس سمت فوتبال رفته، بهش گفته آرزو دارم یه روزی تو لباس رئال بازی کنی و کریس همیشه میخواسته این خواسته مادرش رو عملی کنه)
این عکس هم مربوط میشه به روزنامه اسپورت (بارسایی) حدود 5 سال پیش که اونا کریس رو با لباس بارسا بردن روی جلدشون و وعده اومدن کریس رو دادن! (حالا نوبت کریستیانوست!)
چه میدونستن که این پسر عشق بزرگترین باشگاه تاریخ رو داره و قرار نابودگرشون باشه نه اینکه براشون بازی کنه؟!
Meisam.apk
02-03-2014, 19:13
یوونتوس و میلان به دنبال خرید فابئو کوئنترائو:
رئال مادرید آماده ی فروش این مدافع 25 ساله پرتقالی است و یونتوس ومیلان به دنبال خرید او هستند؛کف مبلغ قرار داد باید بالای 10 میلیون یورو باشه(به نوشته ی سایت گل)کم نیست آیا؟
منبع:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبل بازی چه حاشیه هایی راه انداختن !!! :n24:
در مورد بازی هم
طبق معمول خشونت وحشیانه آتلتیکو خیلی نگران کننده هست
طبق معمول کاپیتان آتلتیکو و اون وحشی بازی همیشگیش !!! و به خصوص کاستا
امیدوارم رئالیا به اعصابشون مسلط باشن !!!!
بازی هم واسه آتلتیکو دقیقا یه بازی انتقامی هست
بعد از حذف از کوپا حداقل امیدوارن تو این بازی رئال امتیاز از دست بده !!
به امید موفقیت رئال !! :n16:
فکر کنم قید امتیازو باید بزنیم و برای سلامتی بازیکنا دعا کنیم.کشته ندیم تو این بازی خوبه.سیموینه یه مشت وحشیو ریخته تو زمین :n02:
اینا دیگه کی هستن ؟؟
یه مشت وحشی !!!!!
چپ و راست فقط میزدن داور هم که کامالا قش کرده !!
خدا رجم کنه تا آخر بازی !!!
تماشاگرا هم مثل بازیکنانشون هستن
اول بازی یه قوطی آلمینیومی نوشابه انداختن تو زمین (( اگه تو سر بازیکنی میخورد دیگه خدا بیامرزتش :n29: !! ))
تا آخر بازی سالم باشیم خوبه !
بلا نسبت حیوون !
اینا مثل وحشیا بازی میکنن ! امیدوارم تا آخر بازی مصدوم یا اخراجی ندیم / تماشاگرهاشونم دست کمی از خود بازیکنای اتلتیکو مادرید ندارن / دیگو لوپز روی هر دو گل ۸۰٪ مقصر بود روی گل اول جای فابیو خالی شد و روی گل دوم هم سه بازیکن در مسیر توپ بودند.دی ماریا عالی بود و مودریچ و بیل محود بودند.رونالدو هم که اصلا نمیزاشتن توپ بهش برسه !
امیدوارم نیمه دوم ببریم...:n02:
eman619rv
02-03-2014, 20:31
من فوق العاده بازی محکم و پر فشار رو می پسندم ، اما این دیگه فراتر از این حرفاست و خشونت بیش از حدی داره بازی اتلتیکو . :n15:همین برخورد های کوچیک باعث سریع تحلیل رفتن بدن بازیکن ها میشه. واقعا تیم 10 دقیقه اخر بدن هاشون نمی کشید.
ای کاش ای کاش امروز ایکر کاسیاس درون دروازه بود! توی بازی های کوچیک اون اختلاف های جزیی مشخص نمیشه ، اما توی سطح تاپ اون لول اخر که آمپر اهمیت و سختی بازی داره منفجر میشه هست که این جزئیات به چشم میاد شاید اگر ایکر بود این دو گل رو نمیخوردیم به ویژه گل دوم که یکم توی محاسباتش لوپز دچار مشکل شد، به هر حال فدای سرش ، فدای اون همه توپ های خوبی که تا حالا گرفته.
انقدر بازی به جنگ شبیه که فقط من فکر کنم اگه اتلتیکو اخراج بده شاید یکم بازی اروم بشه وگرنه برخورد ها فعلا که در حد بازی راگبیه!
Kianoosh
02-03-2014, 20:35
اگه کولینا داور این بازی بود تا الان 3 اخراج 2 پنالتی 6 کارت زرد :دی رئال خوب شروع کرد میتونست گل دوم رو هم بزنه اما خشونت و درگیری های زیاد نذاشت رئال بازی رو مدیریت کنه و خیلی بد گل خورد (هم نوعش هم دقایقش)
تو بازی مهم در ایــــن مقطع حساس!:n09: که میتونه تعیین کننده قهرمان باشه لوپز اشتباهات بدی کرد مخصوصا گل دوم کاملا مقصر بود ... با این وضع بازی احتمالا امشب رئال صدر رو از دست میده؟:n15:
ویرایش:
خب بازی تموم شد یکی از زشت ترین فوتبال های فصل بود!:n23:خشونت بیش از حد بازیکنان اتلتیکو کیفیت بازی رو پایین آورد و دوباره بی تفاوتی داور که اصل وجودش حفظ سلامتی بازیکنان هست خشن ترین تکل ها و برخوردها رو اصلا توجه نمیکرد!!بعد هم نیمکت اتلتیکو که فشار رو بیشتر کرد روی داور دیگه توپ جمع کن کمتر دیده بودیم تو اروپا توپ ندن یا بندازن اونور امشب مشاهده شد :دی
در هر صورت بازیکن ضعیف کم نبود تو زمین اربلوئا کوئنترائو راموس و دیماریا ...
رونالدو و بیل خیلی کم تغذیه میشدن و دلیلش فشار روی مودریچ و ژابی بود واقعا اگه اون اشتباه رو نمیکرد مدافع اتلتیکو بعید بود رئال به گل برسه ولی رسید و رونالدو + تعویض های آنجلوتی رئال رو نجات داد!
در شبی که هر دو تیم میتونستن برنده باشن با این تساوی رقابت تو صدر نزدیکتر شد!این فصل لالیگا خیلی جذاب و پرهیجان شده :n19:
پ.ن: دیماریا همه جا علاقه داره دریبل کنه تو 18 خودی روی خط دروازه خودی وسط زمین اصلا پدیده ای هست برای خودش :n24:
پ.ن.ن:لوپز هم باید خیلی دقت کنه تو بازی های حساس اشتباه مرگبار نداشته باشه درسته یک فصل روی فرم بود ولی با یک اشتباه در بزنگاه همه چیز میتونه از دست بره ...
mohammad.asghari
02-03-2014, 20:43
ای کاش ای کاش امروز ایکر کاسیاس درون دروازه بود! ت
دقیقا به نظرم اون شوت رو میتونست بگیره کاسیاس به نظرم لوپز اشتباه کرد درسته توپ یکدفعی تغییر جهت داد ولی بازم میتونست بگیره.روی گل اولم به نظر من30%تقصیرش بود
آخر بازی سرمربی آتلتیکو با آنچلوتی دست نداد !!!
البته از همچین وحشی هایی بیشتر انتظار نمیره !!!
واقعا چیزی نمیشه گفت
از تماشاگرا و توپ جمع کن ها و ..... بگیرید تا بازیکن ها و کادر فنی همه وحشی !!!
//////
بازی هم خوب بود
نمیدونم چرا از اول از مارسلو و کارواخال استفاده نکرد !!!! :n15:
آربلوا و کونترائو نشون دادن واقعا نمیشه بهشون اطمینان کرد
کارواخال هم عالی
پاس گل دوم فوق العاده ای داد !!
یکی از بهترین مدافعان این چند ساله هست کارواخال !!! :n12:
به هر حال مساوی هم نتیجه بدی نبود
باید منتظر بازی های حساس بعدی موند !!
kasra_khan2003
02-03-2014, 21:33
بازی بسیار فیزیکی بود. درگیری ها خیلی شدید و زیاد از حد بود. نیتجه برای هیچ کس به اندازه بارسلونا خوب نیست. اما به هرحال، همچنان تو صدر باقی میمونیم.
دو گل دیگه از BBC تا همچنان رکورد ۱۶ سال شکست ناپذیری رئال تو ویسنته کالدرون باقی بمونه. گل اول اشتباه راموس بود تا لوپز، راموس خیلی فضا داد و فقط دست هاش رو جمع کرد تا بلکه شوت بهش بخوره. به نظرم راموس یکی از ضعیف ترین بازی هاش رو کرد (همینطور آربلوا که به تیم ملی هم دعوت نشده). اما رو گل دوم لوپز میتونست بهتر کار کنه، هرچند لوپز هم تو دو صحنه خیلی خوب کار کرد، مخصوصاً یه تک به تک رو که از کستا گرفت.
تعویض های آنجلوتی هم خیلی خوب بود. کارواخال که با جنگندگیش پاس گل داد، ایسکو که با عملکرد خوبش تونست نیمکت نشینیش رو زیر سوال ببره و مارسلو که با حضورش به فاز حجومی قدرت مضاعفی بخشید.
بدون شک صحنه ی برخورد راموس با کستا، پنالتی بود. شوت رونالدو هم به دست دیوار دفائی خورد که میتونست پنالتی باشه. Diego Godin که تو درگیریش با په په، کارت گرفته بود، یکی از کسائی بود که باید بخاطر خطا روی کوئنترائو باید اخراج میشد. اما در کل داور خیلی ضعیف بود، برای هر دو تیم.
E.N.A.Y.A.T
02-03-2014, 21:37
حالا خودمونیم از بازی خشنشون و نتیجه بگذریم واقعا دوندگی و پرسینگ عالی داشتن تو هیچ تیمی ندیدم
خلاصه دربی مادرید::n02:
Kick Off
Foul
Goal
Foul
Dive
Kick
Goal
Dive
Foul
Slap
Goal
Half Time
Dive
Kick
Foul
Dive
Fight
Kick
Goal
Dive
Full Time
خوب خداروشکر مصدوم ندادیم.
استفاده از آربلوا و کوانتراءو که نسبت به دو دفاع کناری ( کارواخال و مارسلو) حالت تدافعی تری دارند برای کنترول بازی بهتر بوند تا اینکه گل هارو دریافت کردیم و خشونت بازیکنان اتلتیکو داستان شد ! بنابر این احتیاج به قوای تهاجمی بیشتری بود و آنجلوتی تصمیم گرفت برای فشار از کناره ها از مارسلو و کاراخال ( کاروایال !) استفاده کنه که به نظرم واقعا جواب داد.
مودریچ هم تو نیمه دوم فضای بیشتری پیدا کرد و موفق شد به بازی برگرده بر خلاف گرت بیل که کلا محو بود و عملا هیچ عمل حساب شده (مثل رونالدو) انجام نداد ! (البته تقصیر خودش هم نیست چون توسط یک مدافع و یک هافبک به طور کامل مارک شده بود) و آربلوا هم که کنارش بازی میکرد توانایی تهاجم های سرعتی رو نداشت تا اومدن کارواخال و مارسلو که شرایط یکم بهتر شد.
بنزما که بیشتر پشت به دورازه بازی میکرد و به اون صورت برنامه گل زنی براش تعریف نشده بود / روی زد حمله ها بیشتر به گوشه ها میرفت تا پست شماره ۹ برای رونالدو و بیل خالی بشه و بعضی مواقع هم مشاهده شد نقش شماره ۱۰ تیم رو بر عهده داشت.
اینم اندرحکایت دربی های مادرید : :n09:
SA3EDLORD
02-03-2014, 21:49
سلام...... من که مردم تا بازی تموم شد!
دم رونالدو گرم بازم تیم رو نجات داد...... ترکیب اولیه میتونست با کارواخال و مارسلو شروع کنه بازی رو کارلو.
لوبز رو گل اول : این دومین گلیه که داره اینجوری میخوره! ضعف داره رو این شوتا..... یکی هم تو بازی با اتلتیک بیلبایو خورد البته اون گل میشد ازش گذشت اما انصافا این یکی رو میتونست بگیره!
لوپز رو گل دوم : به نظر من ۹۰ درصد تقصیر خودش بود!
از بدترین بازیای لوپز بود.... ولی خب نمیشه انتظار داشت همیشه عالی باشه!
به هر حال...بعد از این تساوی دیگه تا الکلاسیکو فقط باید ببریم......الکلاسیکو هم ایشالا میبریم.:n06:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.