PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13

SA3EDLORD
31-03-2014, 19:08
اخه مثلا کی رو جای بنزما بیارن واقعا؟ همه همینن..........مگه اینکه سوارز رو بیاریم که اونم فک نکنم بیاد اگرم بیاد باز یه پول بزرگ باید بش بدن!

City 17
31-03-2014, 19:14
بازی اول تو زمین ماست دیگه درسته؟ برخلاف عموم من فکر می کنم بازی اول تو خونه خودمون باشه بهتره...برای بازی دوم دیگه تکلیفمون مشخصه ولی اگه بازی دوم تو خونه خودمون باشه یهو یه گل خورده تمام محاسبات رو بهم می ریزه...

به نظر من هم برای تیم هایی مثل رئال که قدرت تهاجمی بیشتری دارن و توی دفاع صرف اونقدر موفق نیستن، بازی دوم در خانه حریف بهتر هست.
در همین راستا در فاز حمله در این فصل 15 بازیکن از تیم موفق شدند مجموعا 128 گل رو به ثمر برسونند. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بازی قبلی، بنزما دوباره یه شاهکار دیگه از خودش بجا گذاشت، طوری که فیلمش رو حتی Marca هم گذاشته. درحالی که میتونست پاس بیل رو با یه بقل پای ساده وارد دروازهِ خالی کنه، توپ رو خراب میکنه و بعدش میره که همون توپ رو پاس به عقب بده، اما باز هم خراب میکنه! امیدوارم، فصل دیگه نباشه... مهاجمی که باید ۴ تا فرصت رو خراب کنه تا یکی گل کنه و توانایی دریبل حتی یک بازیکن رو نداره، جایی تو تیمی مثل رئال نداره.

خریدن مهاجم در تابستان دیگه تقریبا قطعی هست، کاری که تابستان قبل باید انجام میشد اما با خرید بیل با قیمت بالا و اضافه شدن موراتا به تیم اصلی دیگه عملا امکانش نبود.
تنها راه این هست که امیدوارم باشیم بنزما توی بازی های حساس پیش رو نمایش خوبی داشته باشه {مثل فرم خوبی که یکی دو ماه قبل داشت} تا تابستان سر برسه.
البته از اون سمت هم به اون شکل گزینه های ایده آلی وجود نداره یا فسخ قراردادشون فوق العاده سخت هست {سوارز، آگوئرو}

Ezel
01-04-2014, 11:16
خب خب خب :دی

در یک هفته ی کابوس وار ، هم الکلاسیکو رو باختیم و هم صدر جدول رو از دست دادیم ، به نظر من دو باخت در الکلاسیکو شایسته ی تیمی که قهرمان لالیگا میشه نیست ، بنابراین با احترام به اتلتیکو ، با توجه به نتایج الکلاسیکو ها در حال حاضر فکر میکنم بارسا تیم شایسته تری هست برای کسب لالیگا ( به نسبت رئال ) چون این فصل واقعا در خیلی از لحظات و بازیها خوب نبودیم و قهرمانی در لالیگا بدون بردن الکلاسیکو به من یکی که اصلا نمیچسبه :دی

اما خب در ابتدای حضور کارلتو هستیم ، جایی که فصل اول مورینیو هم تنها با یک کاپ کوپا سپری شد ، و ما هنوز اون کاپ رو میتونیم داشته باشیم + سی ال و همینطور کماکان لالیگا ! ، پس خیلی از لحاظ مقایسه ای نمیشه خرده گرفت به کارلتو در این لحظه .

اما فردا شب دورتموند رو داریم ، جایی که میتونیم به نوعی انتقام بگیریم ازشون هرچند که اصلا قابل مقایسه نیستند با فصل قبلشون ، کما اینکه فصل قبل هم تا حذف دورتموند در بازی برگشت تنها چند قدم فاصله داشتیم که موفق نشدیم در نهایت .

اگر بتونیم برای فصل آینده یه مهاجم تعیین کننده داشته باشیم ، خیلی مثبت هست برای تیم با توجه به اینکه همه ی فشارها بر روی دوش کریس رونالدو نخواهد بود دیگه ، شاید اگر اگر بتونیم زلاتان رو جذب کنیم " افق های روشنی پیش روی تیم خواهیم دید " :n09: ولی اگر زلاتان هم نشد نباید به بازیکنانی مثل آدبایور فکر کنیم ...

charlize
01-04-2014, 14:03
شانس لطف کرد بهمون و مارسلو مصدوم شد!
آاس گفته 3 هفته نیستش!
شانس نداریم خدایی...
(البته در برابر دورتموند نباید اسمی از شانس و مصدومیت بیاریم خدایی! نابود شدن اونا!:n02:)

malkemid
01-04-2014, 14:44
فکر کنم دروغ اول آوریل ه!

metalhead_forever
01-04-2014, 15:06
فکر کنم دروغ اول آوریل ه!
مصدومیت مارسلو؟!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

City 17
01-04-2014, 15:25
زیدان در یک رای گیری نسبتا بزرگ در فرانسه با کسب 44.4 درصد از آراء به عنوان بهترین بازیکن تاریخ این لیگ شناخته شده:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لیگ فرانسه از نظر تاریخی چهره های بزرگ زیادی رو به خودش دیده، ازجمله چهره های شناخته شده در رای گیری میشه به
پلاتینی، رونالدینیو، کوپا {از ستارگان رئال در قهرمانی های دهه 60}، تیری آنری، دروگبا، پاپین و تعدادی دیگه اشاره کرد.[منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]

به نظر من دو باخت در الکلاسیکو شایسته ی تیمی که قهرمان لالیگا میشه نیست ، بنابراین با احترام به اتلتیکو ، با توجه به نتایج الکلاسیکو ها در حال حاضر فکر میکنم بارسا تیم شایسته تری هست برای کسب لالیگا ( به نسبت رئال ) چون این فصل واقعا در خیلی از لحظات و بازیها خوب نبودیم و قهرمانی در لالیگا بدون بردن الکلاسیکو به من یکی که اصلا نمیچسبه :دی
منم همچین دیدی داشتم و مسلما قهرمانی بدون بردن بازی مستقیم با رقیب کمتر مزه داره ولی همیشه واقعیت این بوده که آخر فصل برای تصمیم گیری های کلان باشگاه فقط به جام نگاه میشه و گرفتن/نگرفتن جام شدیدا روی ثبات و آینده تیم تاثیر می گذاره، مثلا اگه سال قبل مورینیو به جای ال کلاسیکوها {که هم در سوپرکاپ، هم در لیگ و هم در جام حذفی موفق بود، یعنی برتری قاطع در سه جبهه} لیگ رو فتح کرده بود الان به جای اخراج، تازه اواسط قرارداد طولانی مدتش رو سپری می کرد! سرنوشت کارلو و بقیه نفرات هم شدیدا به جام وابسته هست و بی ثباتی هیچ وقت مثبت نبوده و برای همین لیگ با/بدون ال کلاسیکو به صلاح همه اقشار هست!:n02:

E.N.A.Y.A.T
01-04-2014, 19:22
نمیدونم جاش اینجاس یا نه. اگه نیست خودتون اوستا پاک کردنین دیگه!:n02:
اینم خانوم رونالدو هم که تو فیلم Hercules بازی کرده :25: تریلرش داشتم میدیدم بعد یه لحظه گفتم این چقدر آشناست:n02: ! :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Abdolreza2012
01-04-2014, 21:34

خبر بد برای رئالی ها؛ غیبت مارسلو در دیدار مقابل دورتموند

مدافع برزیلی به دلیل مصدومیت، بازی مقابل دورتموند را از دست داد.

آی اسپورت- کارلو آنچلوتی سرمربی رئال مادرید، پس از مصدومیت مارسلو از ناحیه ی همسترینگ، با مشکل بزرگی در مقابل دورتموند در یک چهارم لیگ قهرمانان روبرو خواهد بود.
این مدافع برزیلی در پیروزی 5-0 تیمش مقابل رایو وایکانو استراحت داده شده بود ولی حالا برای بازی پیش رو، با مصدومیت مواجه شده است.
باشگاه رئال مادرید در بیانیه ای اعلام کرد: "در سری تست‌هایی که از مارسلو گرفته شد، مشخص شد که وی در ناحیه ی همسترینگ پای چپش دچار مصدومیت شده است
هنوز مشخص نیست که این مدافع 25 ساله چه مدتی از میادین دور خواهد بود ولی بازی چهارشنبه در برنابئو را مطمئنا از دست خواهد داد."
مارسلو یکی از کلیدی ترین بازیکنان رئال مادرید در این فصل بوده و 33 بازی برای این تیم انجام داده است.
در غیاب این مدافع برزیلی، فابیو کوئنترائو پرتغالی جای او را خواهد گرفت.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

D3vil_A
02-04-2014, 00:22
در هر صورت اگر مارسلو هم مصدوم نمیشد به نظرم استفاده از مارسلو مقابل دورتموند اصلا کار عاقلانه ای نبود ! چون در سیستم 4-3-3 رئال سه تا بازیکن سمت چپ یعنی رونالدو دیماریا مارسلو اصلا شرایط تدافعی ندارند و حتما در مقابل دورتموند که ضد حمله های وحشتناکی از کناره ها ترتیب میده باید یک دفاع کناری تدافعی تر یعنی کوائنترائو بازی میکرد ، همونطور که زمان مورینیو تو اینجور بازی ها (الکلاسیکو - بازی با بایرن - منچستر) که بازیکنان کناری پر سرعت داشتند کوانترائو جایگزین مارسلو میشد.به نظرم اگر آربلوا هم اگر به این بازی میرسید با توجه به ضعف تدافعی کارواخال ، خیلی بیشتر به درد تیم میخورد.
به فکیس بودن په په هم اصلا خوشبین نیستنم ، چون تجربه و گذر زمان ثابت کرده په په در مقابل بازیکن هایی امثال رویس و لواندوسکی که تکنیک و سرعت بالایی دارند اصلا عملکرد خوبی نداره و دائما جا میمونه ولی در عوض واران میتونه گزینه بهتری باشه در صورت آماده بودن.په په مقابل سویا نشون داد که زیاد آماده نیست و راموس هم تقریبا همین شرایط رو داره ولی اگر قرار باشه واران جای یکی بازی کنه من په په رو ترجیه میدم.

در یک هفته ی کابوس وار ، هم الکلاسیکو رو باختیم و هم صدر جدول رو از دست دادیم ، به نظر من دو باخت در الکلاسیکو شایسته ی تیمی که قهرمان لالیگا میشه نیست ، بنابراین با احترام به اتلتیکو ، با توجه به نتایج الکلاسیکو ها در حال حاضر فکر میکنم بارسا تیم شایسته تری هست برای کسب لالیگا ( به نسبت رئال ) چون این فصل واقعا در خیلی از لحظات و بازیها خوب نبودیم و قهرمانی در لالیگا بدون بردن الکلاسیکو به من یکی که اصلا نمیچسبه
دو باخت در اکلاسیکو به چه شیوه ای؟ باخت واقعی یا باخت ساختگی...مسئله اینه ! :n09:

charlize
02-04-2014, 02:08
چون تجربه و گذر زمان ثابت کرده په په در مقابل بازیکن هایی امثال رویس و لواندوسکی که تکنیک و سرعت بالایی دارند اصلا عملکرد خوبی نداره

لوا نیستش!
محرومه بازی رفت رو...

Ezel
02-04-2014, 11:42
در هر صورت اگر مارسلو هم مصدوم نمیشد به نظرم استفاده از مارسلو مقابل دورتموند اصلا کار عاقلانه ای نبود ! چون در سیستم 4-3-3 رئال سه تا بازیکن سمت چپ یعنی رونالدو دیماریا مارسلو اصلا شرایط تدافعی ندارند و حتما در مقابل دورتموند که ضد حمله های وحشتناکی از کناره ها ترتیب میده باید یک دفاع کناری تدافعی تر یعنی کوائنترائو بازی میکرد ، همونطور که زمان مورینیو تو اینجور بازی ها (الکلاسیکو - بازی با بایرن - منچستر) که بازیکنان کناری پر سرعت داشتند کوانترائو جایگزین مارسلو میشد.به نظرم اگر آربلوا هم اگر به این بازی میرسید با توجه به ضعف تدافعی کارواخال ، خیلی بیشتر به درد تیم میخورد.
به فکیس بودن په په هم اصلا خوشبین نیستنم ، چون تجربه و گذر زمان ثابت کرده په په در مقابل بازیکن هایی امثال رویس و لواندوسکی که تکنیک و سرعت بالایی دارند اصلا عملکرد خوبی نداره و دائما جا میمونه ولی در عوض واران میتونه گزینه بهتری باشه در صورت آماده بودن.په په مقابل سویا نشون داد که زیاد آماده نیست و راموس هم تقریبا همین شرایط رو داره ولی اگر قرار باشه واران جای یکی بازی کنه من په په رو ترجیه میدم.

دو باخت در الکلاسیکو به چه شیوه ای؟ باخت واقعی یا باخت ساختگی...مسئله اینه ! :n09:

دیگه باخت باخته برادر ، سه امتیازش هم از دست ما رفته پس نتیجه ی قطعی اینه که باید باهاش کنار بیان همه :n02:

Altairezio
02-04-2014, 18:54
دوستان بازی فینال حذفی کیه؟!(دیگه اونو اصلا" نباید ببازیم ....)

City 17
02-04-2014, 19:55
بعد از مصدومیت مارسلو، حالا ساعاتی قبل از بازی اعلام شده که دی ماریا به خاطر التهاب دستگاه گوارشی بازی امشب رو از دست میده! [منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al-madrid%2Fmaria-baja-ultima-hora-por-una-gastroenteritis-3239931&ei=rjk8U_u8LMattAaBtoGoBA&usg=AFQjCNEnYBRXeN4rD2d3MAUr86nM0ku6QA)]

دوستان بازی فینال حذفی کیه؟
چهارشنبه دو هفته آینده، 16 آوریل.

Abdolreza2012
02-04-2014, 20:55
به امید یه بازی خوووووب همراه با بردمون :n12:

و ...

دی ماریا مقابل دورتموند بازی نمی کند ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

بیست و دومین سالروز درگذشت کاپیتان افسانه ای رئال : خوانیتو !

امروز 2 آوریل بیست و دومین سالروز درگذشت کاپیتان سابق رئال و تیم ملی اسپانیا "خوانیتو" است

آی اسپورت - خوان گومز گونزالز (متولد فوئنگیرولا ، مالاگا ، 10 نوامبر 1954 . فوت : 2 آوریل 1992) ملقب به " خوانیتو " بازیکن و کاپیتان سابق تیم ملی اسپانیا و رئال مادرید بود . در طی حضورش در رئال مادرید شماره 7 را می پوشید و هنوز هواداران رئال دردقیقه هفت هر بازی در برنابئو نام او را فریاد می زنند : ای یا ، ای یا ، ای یا ... خوانیتو ماراویا .

رئال مادرید :

خوانیتو خیلی زود توجه رئال مادرید را به خود جلب کرد و در 1977 به این تیم پیوست و به یک بازیکن برجسته برای مادرید در دهه ی 80 تبدیل شد . او هم تیمی هایی همچون اولی اشتیلیکه ، سانتیانا ، دل بوسکه و کاماچو داشت . از میان افتخارات او با رئال می توان به پنج عنوان لالیگا ، دو کوپا دل ری و دو جام یوفا اشاره کرد. در میان افتخارات شخصی او علاوه بر کسب عنوان بهترین بازیکن سال اسپانیا ، زدن دو گل در فینال کوپا دل ری 1980 برابر کاستیا در برد 6-1 و همچنین زدن 5 گل به بارسلونا در ال کلاسیکوهایی که در آن حضور داشت نیز به چشم می خورد . در سال 1983 او در فینال جام یوفا برابر آبردین آلکس فرگوسن ، یک پنالتی به ثمر رساند که البته رئال مادرید آن بازی را 2-1 باخت . در 84-1983 او با 17 گل زده پی چی چی لا لیگا شد . او در مجموع 287 بار در لالیگابرای رئال مادرید بازی کرد و 85 گل بهثمر رساند . در رقابتهای اروپایی نیز او 55 بازی و 17 گل در کارنامه ی خود دارد .

در زمان نوجوانی خوانیتو ، ساراگوسا را دوست داشت اما بعدها عاشق رئال مادرید شد و پوشیدن پیراهن سفید رئال مادرید به رویای او تبدیل شد .او در مصاحبه ای گفته بود " بازی برای رئال مادرید مانند لمس آسمان است " " رئال مادرید همیشه انتخاب اول من به عنوان تیم است و مادرید همیشه شهر مورد علاقه ی من خواهد بود ."

خوانیتو در تمام سالهای پس از مرگش نیز محبوب هوادارن رئال مادرید است . روح او همواره پیش از بازی هایی از رئال مادرید که تیم نیاز به بازگشت بزرگ دارد ، صدا زده می شود چرا که تمام بازگشت های بزرگ زمانی رخ می داد که او با پیراهن کهکشانی ها در زمین حاضر می شد . یکی از این بازگشتهای بزرگ برابر سلتیک در مرحله یک چهارم نهایی لیگ اروپایی بود که رئال مادرید در گلاسکو 2-0 شکست خورد اما در بازی برگشت خوانیتو با سه گل تیم را به بازی بازگرداند ، در حالی که هیچ کس فکر نمی کرد که این تیم راهی نیمه نهایی شود . دیگر بازگشتهای معروف رئال ، برابر اینتر ، دورتموند ، اندرلخت و ساراگوسا هستند. امروز و در دقیقه 7 بازی با دورتموند منتظر تشویق های هوادارن رئال مادرید باشید که نام او را صدا خواهند زد. این جمله معروف خوانیتو که پس از شکست 3-1 در مقابل اینتر در سن سیرو گفته بود: 90 دقیقه برنابئو خیلی طولانی است ! همواره در ذهن مادریدی ها باقی می ماند.

تیم ملی اسپانیا :
خوانیتو همچنین 34 بار برای تیم ملی اسپانیا بازی کرد و 8 گل به ثمر رساند . او بین سالهای 1978 تا 1982 در تیم ملی اسپانیا حاضر بود و در یورو 1980 حضور داشت . او در بازی برابر یوگسلاوی در جام جهانی 1980 یک ضربه ی پنالتی به ثمر رساند .

مالاگا و مریدا :
بعد از ترک رئال مادرید ، خوانتیو برای مالاگا دو فصل بازی کرد و سپس در 1989 بازنشسته شد . او سپس کار به عنوان مربی مریدا را در فصل 92-1991 آغاز کرد . هر چند که او در سال 1992 پس از مشاهده ی بازی رئال-تورینو در جام یوفا در یک تصادف جاده ای در مریدا کشته شد .

افتخارات :

+ برترین بازیکن سال اسپانیا (77-1976)
رئال مادرید :
+ کسب لالیگا ( 1978 ، 1979 ، 1980 ، 1986 و 1987)
+ کوپا دل ری (1980 و 1982)
+ جام یوفا ( 1985 و 1986)
+ سوپرجام اسپانیا (1985)
+ پی چی چی (1984)

D3vil_A
02-04-2014, 21:34
دیگه باخت باخته برادر ، سه امتیازش هم از دست ما رفته پس نتیجه ی قطعی اینه که باید باهاش کنار بیان همه :n02:

حداقلش اینه که ما خودمون میدونیم مردونه بازی کردیم :دی و افتخار میکنیم که همچین برد هایی بدست نیاوردیم و قهرمان لالیگا شدیم ...اینم در نظر بگیر ....

ترکیب اومد بیرون:
کاسیاس-فابیو-راموس-په په-کارواخال-ژابی-مودریچ-ایسکو-رونالدو-بیل-بنزما
نکته قابل توجه فکیس شدن ایسکو به جای دیماریا

SA3EDLORD
02-04-2014, 22:06
نکته قابل توجه فکیس شدن ایسکو به جای دیماریا
گفته میشه دیماریا مشکل گوارشی پیدا کرده و به بازی نرسیده!

SA3EDLORD
02-04-2014, 23:05
1 گل دیگه بزنیم و بعد اون تلاشمون این باشه که گل نخوریم.

charlize
02-04-2014, 23:07
چه تغییر اجباری خوبی بود اومدن ایسکو!
خیلی خوب بازی کرد...
+
این کریم داره میکشه یعنی من رو...
همه توپ ها رو باید خراب کنه؟!

SA3EDLORD
03-04-2014, 00:10
ای جاااااان...... اگه اتفاقات عجیب غریب نیوفته راحت صعود میکنیم.
فقط خدا خدا میکنم الان مصدومیت رونالدو جدی نباشه......این بره جاش کی باشه واقعا؟ باید دیماریا بیاد جلو بعد یه مدت طولانی!
تبریک میگم بابت این صعود شیرین....... تبریک میگم به خاطر انتقام...........تبریک میگم به خاطر رکورد شکنی رونالدو........چه گل استادانه ای

charlize
03-04-2014, 00:26
بقول گفتنی : انتقام شیرین-ه!
+
این گل کریس رو من تا چند دقیقه مبهوتش بودم!
وسط بازی چمنی، دروازه بان رو با یه پا دو پا دریبل میزنه!! دهنش سرویس!:دی
جز اون رکورد تعداد گل زده در یک فصل که امشب کریس شکست، یه رکورد جالب دیگه هم زد و اونم اینکه اولین بازیکن شد که در هشت بازی لیگ قهرمانان 14 گل میزنه!
+
بدون شک بهترین بازیکن زمین پپه بود...
عالی بود امشب...
اکثر توپ ها رو جمع کرد و 2-3 بار هم لحظه آخر توپ ها رو برگردوند...
+
یه نکته جالب نیمه اول، همزمانی گل های دو بازی بود!
دقیقا همزمان بود...3 و 27 !
+
نادال هم مهمان ویژه بازی بود که مشخصا لذت هم برد...
+
اون فرار آخرای بازی گرت عالی بود...
پاس میداد گل میشد اما با توجه به شرایط بازی، هر کس دیگه ای هم بود بازم خودش ضربه رو میزد...اون حرکت رو انجام بدی و آخر پاسش بدی؟! عمرا!
+
دیگه هم چیزی یادم نمیاد!: دی

malkemid
03-04-2014, 00:33
همه چی خوب بود بجز مصدومیت رونالدو...په په فوق العاده بود...

به قول یکی از دوستان گفت آخرین باری که دیدم یکی یه پا دوپا گل می زنه خودم زدم اونم تو دبیرستان! :n02:خیلی گل نازی بود.

این نتیجه ای بود که اگه آقای اوزیل اون دو به تک رو پاس می داد فصل قبل هم داشتیم! اصلا یادم نمیره! نمی دونم چرا.

موراتا هم خیلی زیاد سر پایین و ناپخته بازی می کنه...قشنگ معلوم بود بعد چنتا توپی که خراب کرد مودریچ تو یه صحنه بهش پاس نداد.

Abdolreza2012
03-04-2014, 02:01
تبریک میگم این برد خوبو
هم خوب بازی کردیم و خوب هم بردیم
فقط شیرینی این برد رو مصدومیت احتمالی رونالدو کم میکنه که امیدوارم جدی نباشه

نکاتو دوستان گفتن
از دیدن این بازی خوب لذت بردم
بازی با بارسا هم مثل این بازی قشنگ بازی میکردیم ولی متاسفانه اخراج راموس و بقیه داستان نداشت که ببریم

واقعا یه چیز برام جالبه
شباهت بازی ها
بازی های دیشب هر دو یک یک مساوی شد و گل ها تقریبا همزمان زده شد
بازی ها اامشب هم تقریبا اینطوری شد دو تا 3 گل داشتیم
گلهای اول که دقیقا همزمان بود امشب

Sent from my ST25i using Tapatalk

kasra_khan2003
03-04-2014, 10:29
گرت بیل: ۱۷ گل - ۱۵ پاس گل. (???Overpriced) [منبع] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کریس خودش رو به رکورد آلتافینی و مسی رسوند، فقط تو ۸ بازی (این خودش یه رکورد دیگه هست). [منبع] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چه گل فانتزی ای زد! منتظر یه شوت محکم بودم اما یه بقل پای ساده و آروم که حتی یک لحظه فکر کردم مدافع دورتمند اگر بدوئه بهش میرسه...

به گفته آنجلوتی، کریس مصدوم نیست و فقط بخاطر درد پایی که از قبل داشت تعویض شد تا ریسک نکنن. [منبع] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

په په در جواب حرکت و صحبت های بوسکتس: "البته که پاش رو گذاشت رو سرم، اگر من این کار رو کرده بودم، الان تو رئال نبودم. این چیزا تو فوتبال پیش میاد." [منبع] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به نظرم تو دفاع خیلی نامنظم بودیم، درسته که په په چند صحنه خوب توپ رو دفع کرد، اما چندجا هم با بی دقتی دفاع کرد و اگر داور این بازی هم مثل داور ال کلاسیکو بود، الان ۲ تا پنالتی گرفته بود. بهترین بازیکن زمین مودریچ شد.

Altairezio
03-04-2014, 12:52
دوستان فک نمیکنین رونالدو برا این که با موراتا بازی نکنه درخواست تعویض کرد؟!(به نظرم همچین چیزی بود...)
===================
رونالدو ام عجب گلی زد ... عادل کف کرده بود...:n02::n12:

Abdolreza2012
03-04-2014, 13:16
دوستان فک نمیکنین رونالدو برا این که با موراتا بازی نکنه درخواست تعویض کرد؟!(به نظرم همچین چیزی بود...)

مگه مشکلی وجود داره ؟؟؟؟
بخاطر همون بازی که سوت براش زدن ؟؟؟؟ که به موراتا پاس نداده ؟؟؟

من از همون اول گفتم موراتا هر چقدر که بازیش خوب باشه چون اصلا پاس نمیده و فقط میخواد خودش بزنه ، من ازش خوشم نمیاد

__________________________________________________ __________________________________________________ _______________________________________

حضور رونالدو در بازی با سوسیه داد ، در هاله ای از ابهام

کریس رونالدو هفته هاست که از درد خفیفی در ناحیه تاندون پای چپ رنج می برد !

آی اسپورت - دقیقه 79 بازی رئال مادرید - دورتموند ! آلمانی ها در حال پایه ریزی یک حمله هستند که تصاویر تلویزیونی رونالدو را در حالیکه پای چپش را گرفته و روی چمن نشسته است ، نشان می دهند. بازی متوقف می شود و آنچلوتی متوجه می شود که باید ستاره پرتغالی خود را تعویض کند. کاسمیرو بجای او وارد زمین می شود و در دقیقه 80 ، داستان رونالدو در بازی با دورتموند به پایان می رسد. مصدومیت تاندون پای چپ رونالدو یک مصدومیت مزمن است که نزدیک به یک ماه است ، با آن دست و پنجه نرم می کند. بدین ترتیب ، برای بازی روز شنبه با سوسیه داد در آنوئتا (22.30 به وقت ایران) حضور رونالدو در هاله از ابهام قرار گرفته است. اگر آنچلوتی می خواهد ، تحت هر شرایطی به رونالدو بازی بدهد ، باید یک کار ضرب العجلی پزشکی روی او صورت بگیرد. پس از بازی ال کلاسیکو بود که فاش شد رونالدو چندین هفته است که با این مصدومیت مواجه شده است . بدون شک دیشب از چهره رونالدو مشخص بود که او درد زیادی را تحمل می کند. اما از طرف باشگاه خبر می رسد که مصدومیت او جدی نیست و به نوعی قصد دارند تا نگرانی ها را در مورد کریس کاهش دهند. بوتراگنیو (مدیر ورزشی رئال) تاکید می کند که تعویض رونالدو صرفا جنبه احتیاطی داشته است و در ادامه آنچلوتی هم این مساله را تایید کرد. در حساسترین مقطع فصل مصدومیت نابهنگام رونالدو نگرانی های زیادی را در بین هواداران رئال مادرید بوجود آورده است. باید به انتظار روزهای آتی و تصمیمات آنچلوتی در قبال بازی دادن یا ذخیره نشاندن رونالدو نشست.

منبع : آ اس

Altairezio
03-04-2014, 13:34
مگه مشکلی وجود داره ؟؟؟؟
بخاطر همون بازی که سوت براش زدن ؟؟؟؟ که به موراتا پاس نداده ؟؟؟

من از همون اول گفتم موراتا هر چقدر که بازیش خوب باشه چون اصلا پاس نمیده و فقط میخواد خودش بزنه ، من ازش خوشم نمیاد

رونالدو از موراتا خیلی ناراحته به خاطر پاس ندادنش...تکروی هاش...به تمرینات که نگاه کنی رونالدو با همه خوشو بش میکنه و بازی میکنه به جز موراتا...این موضوع از آبان شروع شده...
موراتا ام از حدش گزشته انصافا" ... همه رو دریب میکنه وقتی میرسه به جایی که باید شوت کنه حرکات نمایشیش یادش میوفته...:n23:

City 17
03-04-2014, 13:55
تبریک میگم. نتیجه قاطعی به دست آوردیم.

بازی واقعا مهیج بود و اگه فرم خوب وایدنفلر دروازبان دورتموند و فرم بد میکی و آبومیانگ نمی بود، می تونستیم نتیجه به مراتب پرگل تری رو ببینیم، شاید 2-5
از بازیکنان تیم، به جز پپه{به دو تکل فوق العاده مهم و یک نمایش عموما کم اشتباه}، مودریچ و و سورپرایز ایسکو، شخصا عملکرد کارواخال رو خیلی پسندیدم.
در همه جای میدان حضور داشت و واقعا خستگی ناپذیر کار کرد، جوری که در یک سمت زمین پاس گل اول رو میده و در سمت دیگه جور عقب موندن مدافعین وسط
تیم رو می کشه. کارواخال با این نمایش، نمایش بدش در ال کلاسیکو رو کاملا جبران کرد. البته آشنایی کارواخال با بوندسلیگا و تیم های آلمانی هم بی تاثیر نبوده.

کوئنترائو هم در ادامه نمایش خوبش در بازی ابتدای هفته با رایو مطمئن ظاهر شد و به خوبی به حملات اضافه میشد. اما راموس بر خلاف بقیه مدافعین تیم متزلزل
بود و یکی دو بار روی حرکات رویس و میکی جا موند، از راموس به عنوان کاپیتان دوم تیم انتظارات بیشتری میره، خصوصا که ما واران رو روی نیمکت تیم داریم.

بیل نشون داد که در لحظات تعیین کننده میشه روش حساب کرد. {ایضا در بازی با یوونتوس} کنترل و ضربه فنی و آرامی که به توپ وارد کرد، اون هم درست در دقایق
ابتدایی بازی، روی نتیجه نهایی کاملا تاثیر گذار بود. در اواخر بازی هم حرکت انفرادی زیبایی رو انجام داد که اگه به جای ضربه آخر توپ رو برای راموس ارسال کرده بود،
نمایش خوب خودش رو تکمیل می کرد.

تعبیر جالبی که در مورد نتیجه به دست اومده به کار میره این هست که دیگه اون 1-4 معروف سال قبل هم نمی تونه مانع صعود تیم بشه.
البته در فوتبال اتفاقات نادر زیادی رخ داده اما در تاریخ بازی های CL هم تا به حال نتیجه 0-3 جبران نشده.
با این برد رئال تنها تیمی در رقابت های CL هست که سه سال پیاپی در خانه شکست نخورده.

در روزهای آینده در لیگ بازی نسبتا سختی رو با سوسیداد در خانه حریف داریم، با توجه به اینکه اتلتیکو باید در مقابل ویارئال قرار بگیره و نیم نگاهی به بازی بعدی
خودش با بارسا داشته باشه، امکان لغزش اتلتیکو وجود داره و سه امتیاز آینده می تونه تعیین کننده باشه.

Ezel
03-04-2014, 16:20
" هرکی هرچی هم که بگه ، انتقام چیز خوبیه " ...

Ramiz Dayı
یه جورایی خیلی قابل پیش بینی بود برد رئال ، و میشه گفت جای شگفتی ای نداشت این برد چون این دورتموند حتی شبحی از دورتموند فصل پیش هم نبود ، دیدم که یوسف در تاپیک دورتموند لقب بازنده ی بزرگ رو به کلوپ داد ، مساله اینجاست که معمولا کسی جلوی کارلتو انگیزه ی وحشتناک نداره ، کلوپ هم میخواست آقای خاص ثانی بشه که فصل پیش شد :دی

تکراری ترین نکته ای که توی رئال کارلتو به چشم میخوره ( کارلتوی روتین و قابل پیش بینی ) اینه که هرموقع که رونالدو مهار میشه ، سریعا جاش با بیل عوض میشه و این نکته که این کار کارایی هر دو رو به طور قابل ملاحظه ای پایین میاره ، اصلا در نظر گرفته نمیشه ...

آلونسو باز هم محو بود تقریبا در بازی ، نمیدونم چرا من هیجوقت یک بازی خوب از آلونسو به یاد ندارم توی رئال ( مطمئنا اون بازی هایی که من نگاه نکردم آلونسو بازیهای خیلی خوبی ارائه داده :دی:دی:دی )

پپه هم که یکی از بازیهای خوبش رو انجام داد بعد از مدتها ، البته با چاشنی یکی دو مورد بی دقتی ...

مودریچ واقعا خوب بود ، بنزما هم به نظر میاد که با رفتین هیگواین انگیزه ای نداره برای رقابت ، و میدونه تحت هر شرایطی گزینه ی اول هست و مطمئنا هیچ مربی ای در شرایط عادی موراتا رو بهش ترجیح نمیده ، پس نیازی هم نداره که خیلی به خودش زحمت بده ، من با ترنسفر بنزما موافق نیستم بلکه فکر میکنم تنها راه اوج گرفتن دوبارش این هست که یک مهاجم سطح بالا به تیم اضافه بشه تا جا برای بنزما تنگ تر بشه و تلاشش رو بیشتر بکنه .

نکته ای که این وسط آزار دهنده هست اینه که فابیو کوئنترائو رو میخوایم بفروشیم ، بعد باید بریم کلی هزینه کنیم برای اینکه یک مدافع چپ بیاریم به تیم دوباره !

ایسکو هم به نظرم اگر بیشتر بهش بازی داده نشه ، یکی میشه مثل کانالس و لئون که هم خرابش میکنیم هم راحت از دستش میدیم ...

Layken
03-04-2014, 18:46
دیشب دورتموند به خاطر نداشتن یک تمام کننده ماهر چند تا موقعیت خوب رو از دست داد و این تمام کننده هم کسی نیست جز لوا
اگه در بازی برگشت همچین شرایطی باز پیش بیاد (که میاد) دیگه لوا اون موقعیت هارو تبدیل به گل میکنه و واقعا خطرناک هستش.
بازی برگشت کار راحتی نداریم.

- کاش بیل در اون صحنه که فرار زیبایی انجام داد پاس میداد.
و بهترین بازیکن میدان هم از نظر من کاسیاس بود، کوه بود کوه، وقتی کاسیاس در چهارچوبه یک اسودگی خیال به ادم دست میده.

charlize
03-04-2014, 19:31
تک گل کریس تویه این بازی، خیلی جالب بود و باعث شد 4 تا رکورد ثبت کنه باهاش! (به 3 مورد اشاره شده)
1-اولین بازیکن تاریخ که در 8 بازی لیگ قهرمانان 14 گل میزنه
2-اولین بازیکن تاریخ که در 8 بازی پیاپی در لیگ قهرمانان گلزنی میکنه
3-رکورد دار بیشترین تعداد گل زده در یک فصل لیگ قهرمانان (در کنار مسی و التافینی) که با توجه به بازیهای باقیمونه (حداقل 1 و حداکثر 5 بازی) میتونه یه رکورد خیلی عالی بذاره
4-با 49 گل زده در لیگ قهرمانان اروپا، دومین گلزن برتر تاریخ رئال در لیگ قهرمانان(در کنار دی استفانو و بعد از رائول)

رئال هم که داره کماکان رکورد گلزنی در بازیهای پیاپی خودش رو بهتر میکنه...
تا به اینجای کار در 34 بازی پیاپی موفق به گلزنی شدیم...

bbc در این فصل و تا به اینجای کار:
مجموع گل ها : 85 گل
مجموع پاس گل ها : 37 پاس گل

کریس:
لالیگا : 28 گل
کوپا : 3 گل
لیگ قهرمانان : 14 گل
مجموع گل : 45 گل
مجموع پاس گل : 11 پاس گل

بنزما:
لالیگا : 17 گل
کوپا : 2 گل
لیگ قهرمانان : 4 گل
مجموع : 23 گل
مجموع پاس گل : 11 پاس گل

بیل:
لالیگا : 12 گل
لیگ قهرمانان : 5 گل
مجموع : 17 گل
مجموع پاس گل : 15 پاس گل

Layken
04-04-2014, 17:16

:n02:
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Abdolreza2012
04-04-2014, 17:34
:n03:

کاهش وزن 2.5 کیلویی دی ماریا و نگرانی کارلتو

این بیماری ویروسی است و روند ریکاوری دی ماریا به صورت خصوصی دنبال می شود. این بیماری سبب التهاب معده و روده ی آنخل شده است و باعث شده او نتواند خوب غذا بخورد.

آی اسپورت- آنخل دی ماریا ممکن است نتواند در بازی آخر هفته ی تیمش برابر رئال سوسیه داد به میدان برود. پس از از دست دادن بازی رئال با دورتموند حالا این هافبک آرژنتینی در تمرین روز پنجشنبه ی تیمش در شهرک ورزشی والدبباس غایب بوده و بیماری گاسترو آنتریت او سبب کاهش وزن 2.5 کیلوگرمی در طی دو روز شده است.
این بیماری ویروسی است و روند ریکاوری دی ماریا به صورت خصوصی دنبال می شود. این بیماری سبب التهاب معده و روده ی آنخل شده است و باعث شده او نتواند خوب غذا بخورد.
تیم پزشکی رئال مادرید از شرایط کنونی دی ماریا به شدت نگران است. آن ها امیدوارند وی بتواند به دیدار تیمش در برابر سوسیه داد برسد ولی در بهترین شرایط نیز او نخواهد توانست نود دقیقه برای تیمش به میدان برود.
آنچلوتی در حال حاضر می تواند به جای دی ماریا از ایسکو یا ایارامندی استفاده کند. حالا هدف اصلی تیم پزشکی بازگشت دی ماریا به میادین و رسیدن او به بازی با دورتموند است.
این هافبک آرژانتینی از بازیکنان کلیدی تیم آنچلوتی است. با وجود عملکرد خوب ایسکو در رقابت های این فصل هنوز این مربی نتوانسته است ترکیبی مناسب از این دو بازیکن در زمین شکل دهد.

SA3EDLORD
04-04-2014, 17:42
اگه دیماریا نباشه دوباره رونالدو باید بیخیال استراحت شه و بازی بکنه که.... کی رو داریم جای دیماریا و رونالدو؟ خسه که مصدومه؟

Abdolreza2012
04-04-2014, 17:46
اگه دیماریا نباشه دوباره رونالدو باید بیخیال استراحت شه و بازی بکنه که.... کی رو داریم جای دیماریا و رونالدو؟ خسه که مصدومه؟

بد شانسی پشت بدشانسی
تو حساس ترین موقع از فصل که سنگین ترین بازی ها رو داریم ، دونه دونه بازیکنا دارن مصدوم میشن

charlize
04-04-2014, 17:53
3 نکته از کنفرانس مطبوعاتی ساعاتی قبل کارلتو

مهمترین نکته اینکه کارلتو بلاخره برای بازی شنبه به کریس استراحت داد!
مدتها بود کریس به یه بازی استراحت نیاز داشت و اون نیمچه مصدومیت، باعث شد کارلتو هم نگران بشه و برای این بازی کریس نیستش...

همچنین کارلتو گفته که احتمالا گرت این بازی میره سمت چپ بازی میکنه..جاییکه تخصصش اونجا هست کلا...
البته کارلتو ضمن تمجید از موراتا، از اون هم به عنوان یکی از جانشینان احتمالی کریس در اون سمت نام برد...
همچنین کارلتو گفته که دی ماریا هم خوب شده اما 100 درصد نیست در نتیجه از اول در بازی نیستش..
در کل از صحبت های کارلتو بر میومد ترکیب تهاجمیمون این باشه برای شنبه...با این توضیح که این 4 بازیکن مدام جاشون رو عوض میکنن...

بیل.....ایسکو......موراتا
...........کریم...........

خبر مهم دیگه اینکه سامی طبق گفته کارلتو تا 10-15 روز دیگه به تمرینات برمیگرده و با تیم تمرین میکنه (نه اینکه آماده بازی باشه اما خب)

Abdolreza2012
04-04-2014, 18:01
3 نکته از کنفرانس مطبوعاتی ساعاتی قبل کارلتو

مهمترین نکته اینکه کارلتو بلاخره برای بازی شنبه به کریس استراحت داد!
مدتها بود کریس به یه بازی استراحت نیاز داشت و اون نیمچه مصدومیت، باعث شد کارلتو هم نگران بشه و برای این بازی کریس نیستش...

همچنین کارلتو گفته که احتمالا گرت این بازی میره سمت چپ بازی میکنه..جاییکه تخصصش اونجا هست کلا...
البته کارلتو ضمن تمجید از موراتا، از اون هم به عنوان یکی از جانشینان احتمالی کریس در اون سمت نام برد...
همچنین کارلتو گفته که دی ماریا هم خوب شده اما 100 درصد نیست در نتیجه از اول در بازی نیستش..
در کل از صحبت های کارلتو بر میومد ترکیب تهاجمیمون این باشه برای شنبه...با این توضیح که این 4 بازیکن مدام جاشون رو عوض میکنن...

بیل.....ایسکو......موراتا
...........کریم...........

خبر مهم دیگه اینکه سامی طبق گفته کارلتو تا 10-15 روز دیگه به تمرینات برمیگرده و با تیم تمرین میکنه (نه اینکه آماده بازی باشه اما خب)
با این تفاسیر بازی سختی پیش رو داریم
به نظرتون امکان داره امتیاز و لالیگا رو باهم از دست بدیم ؟؟؟؟؟

SA3EDLORD
04-04-2014, 18:06
با این تفاسیر بازی سختی پیش رو داریم
به نظرتون امکان داره امتیاز و لالیگا رو باهم از دست بدیم ؟؟؟؟؟
lمن امید زیادی دارم که اتلتیکو امتیاز از دست بده.
بتیس که خدا زدش!
فقط باید ببریم که در صورت باخت اتلتیکو بهشون برسیم.
تو لیگ قهرمانان ممکنه صعود نکنن و دیگه تمام تمرکزشون میشه لیگ و احتمال از دست دادن امتیازشون خیلی کمه!

yuseph
05-04-2014, 13:22
تو لیگ قهرمانان ممکنه صعود نکنن و دیگه تمام تمرکزشون میشه لیگ و احتمال از دست دادن امتیازشون خیلی کمه!

اتفاقا شانس صعودشون بیشتر از بارسا هستش ولی درصورت صعود هم احتمال از دست دادن امتیازشون توی لیگ بازم خیلی کم هستش.
سیمئونه تیم محکمی بسته واین روزها اماده هستن.
+

بد شانسی پشت بدشانسی
تو حساس ترین موقع از فصل که سنگین ترین بازی ها رو داریم ، دونه دونه بازیکنا دارن مصدوم میشن

میبینم که تنتون به تن دورتموند خورده:دی

بیماری گاسترو آنتریت او سبب کاهش وزن 2.5 کیلوگرمی در طی دو روز شده است.
این بیماری میشه دقیقا برعکس بیماری رونالدو(برزیلی)که مرتب وزن اضافه میکرد؟:n13:

wooooow
05-04-2014, 14:37
خب امروز یه بازی سخت پیش رو داریم
باید با تیم 5 جدول یعنی رئال سوسیه داد بازی کنیم که این بازی تو خونه حریف هست و کار رو سخت میکنه !!!
رونالدو هم طبق اخبار بازی نمیکنه !! :n27:

یعنی بد شانسی پشت بد شانسی !!! (( با این اوضاع مصدوم ها قهرمان شدن دیگه میشه 7 خان ))

بازی هم ساعت 22:30 هست که معلوم نیست آفتاب از کدوم ور در اومده که شبکه 3 قراره بازی رو پخش کنه !!!

////////

2 تیم رقیب هم

بارسا تو نیوکمپ باید با بتیس تیم 20 جدول بازی کنه
آتلتیکو هم باید تو خونه خودش با ویارئال تیم 7 جدول بازی کنه !!

تقریبا میشه گفت امید از دست دادن امتیاز از 2 تیم رقیب به هفته های بعدی میره
چون بازی های به نسبت آسونی دارن !!!

SA3EDLORD
05-04-2014, 16:27
اتفاقا شانس صعودشون بیشتر از بارسا هستش ولی درصورت صعود هم احتمال از دست دادن امتیازشون توی لیگ بازم خیلی کم هستش.
سیمئونه تیم محکمی بسته واین روزها اماده هستن.
نه به نظر من......تجربه نشون داده توانایی گرفتن تساوی 0-0 رو ندارن جلوی بارسا........مگه اینکه ببره!

malkemid
05-04-2014, 17:30
امشب بازی خیلی سختی داریم با توجه به شرایط و اگه امتیاز از دست بدیم تقریبا میشه گفت از دست دادن لیگ قطعی میشه. امیدوارم بتونیم ببریم.

Kianoosh
05-04-2014, 18:44
رئال تو شرایط بسیار حساسی افت کرد و البته از لشگر مصدوم ها و اشتباهات داوری هم نمیشه گذشت ... نقطه عطف ال کلاسیکو بود موقعیت خراب کردن های استاد بنزما اشتباه بچگانه راموس و البته داور فوق العاده که تو بازی رفت هم نشون داد بهترین گزینه ست!:دی و بعد با یک افت روحی شدید بازی ضعیف مقابل سویا و یک باخت دیگه در شرایط نزدیک پایان فصل برای کارلتو ثبت شد اگه نگاه کنیم به دو رقیب اصلی رئال : هر دو تو بازی های رودررو موفق تر بودند (به هر شکل!) که این تو رده بندی نهایی خیلی تاثیر داره * و هم تونستن در طول فصل فرم عالی رو بیشتر حفظ کنن و نوسان کمتری داشته باشن رئال صدرنشینی با 3 امتیاز رو خیلی زود با سومی با اختلاف 3+1 امتیاز عوض کرد!

در هر صورت 6 امتیاز بسیار حساس در 2 بازی پیاپی از دست رفت و واقعا تو این شرایط فقط یک معجزه نیازه تا رئال به صدر برگرده با احتساب بازی های امشب 6 هفته باقی مونده رئال 3+1 امتیاز با اتلتیکو و 2+1 امتیاز با بارسا فاصله داره * ضمن اینکه این دو تیم باید این مقدار امتیاز از دست بدن رئال هم باید تمام بازی های باقی مونده رو ببره که کار سختیه شاید بازی هفته آخر بارسا-اتلتیکو تعیین کننده تیم قهرمان باشه جالب اینکه هر 3 تیم هم در CL حضور دارن و تیمی که نفرات کامل با کمترین تعداد مصدوم رو داره تو آخر فصل خیلی بهتر کار میکنه و واقعا اتلتیکو تو این مورد از رئال و بارسا جلوتره!

به نظر من رئال باید تمرکز بیشتری روی CL بذاره از جام های داخلی کوپا دل ری بیشتر در دسترس هست تا لالیگا!رقابت با این شرایط تو لالیگا میتونه منجر به از دست رفتن La Decima بشه چیزی که کارلتو به نوعی عنوان کرد مسئولیت اصلیشه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ...

:n16:

if points are equal between two or more clubs, the rules are *

[*=left]If all clubs involved have played each other twice
[*=left]If the tie is between two clubs, then the tie is broken using the goal difference for the two matches those clubs have played against each other without away goals rule

If the tie is between more than two clubs, then the tie is broken, using the games the clubs have played against each other

a) head-to-head points
b) head-to-head goal difference
c) head-to-head goals scored

Abdolreza2012
05-04-2014, 21:37
یه دفعه هم این شبکه ی 3 کمر رستمو شکوند بازی رو داره زنده نشون میده
شبکه 3 ما نمیگیره ، اونوقت شبکه ی ورزش میگیره :n15:
:n23::n24:

الان من از چی بگم ؟؟؟؟؟

wooooow
05-04-2014, 22:23
سوسیه داد خیلی دفاعی بازی میکرد !!!
چنتا موقعیت خوب داشتیم که نشد گل بشه ولی در نهایت یارامندی تونست یه توپ برگشتی رو گل کنه !!!

در مورد بازیکن ها هم 2 تا مورد خیلی مهم هست

اول اینکه ایسکو خیلی تکروی داره
تو چند بازی اخیر خیلی تکروی داشته و هر دفعه هم یه موقعیت خوب رو پاس نمیده که در نهایت موقعیت خراب میشه

نکته دوم هم در مورد راموس هست
واقعا خوب بازی میکنه ولی آدم میمونه چرا در موقعیت های حساس گند میزنه
امشب خوب بود و میشه گفت عالی ولی جای سواله چرا بعضی مواقع خراب میکنه ؟؟

تقریبا میشه گفت اگه این فصل لالیگا رو نگیریم به خاطر راموس هست
تو 3 بازی مهم اخراج شده که هر 3 بازی رو امتیاز از دست دادیم !!!!

آخر فصل هم باید به فکر خرید مدافع باشیم (( منظورم راموس نیست ))
بلکه به جای په په و یکی هم مدافع چپ (( به جای مارسلو ))
ناچو زیاد مطمعا نیست و اگه تو یه بازی مهم بخوایم از ناچو استفاده کنیم نمیشه بهش اطمینان کرد !!

و در آخر هم بنزما
اصلا سرعت کافی رو نداره و مثل بیل و رونالدو سرعتی نیست !!
یه تمام کننده خوب به شدت به تیم کمک میکنه !!!

الان من از چی بگم ؟؟؟؟؟

شبکه 3 رو آنلاین ببین
سرعتی نمیخواد و راحت میتونیی ببینی

تو گوگل سرچ کن پخش آنلاین شبکه 3

malkemid
05-04-2014, 22:25
خوب با یه گل نه چندان خوب ولی نجات بخش نیمه اول جلوییم. موقعیت های زیادی نتونستیم خلق کنیم در نبود دیماریا و رونالدو و این اصلا خوب نیست. تیم زیادی متکی به رونالدو شده...کاش برامون یکی دو تا پنالتی بگیرن که بازی رو ببریم. حریف خیلی خوبه انصافا.

charlize
05-04-2014, 22:25

الان من از چی بگم ؟؟؟؟؟

خیالت راحت، هیچی از دست ندادی!
افتضاح بودیم!
مدتها بود ندیده بودم رئال نتونه در طی 1 نیمه حتی 1 موقعیت خلق کنه!
فقط همون صحنه گل الکیمون بود که نیمچه موقعیت خلق کردیم!
واقعا خسته کننده بود...
باید از کارلتو سوال کرد که چرا اینقدر تدافعی تیم رو چیده بود؟!
درسته ما 3 شنبه بازی داریم اما با توجه به نتیجه رفت، فکر نمیکنم قرار باشه وحشتناک بهمون فشار بیاد که بخواد اینقدر از تیم بخواد آروم بازی کنن و خسته نکنن خودشون رو!
خب نگیریم اینجا نتیجه رو که لیگ رو وا دادیم!

بی تعارف، اینجور رئالی رو دوست ندارم بازیهاش رو نگاه کنم...!
+
کریم گرچه روی گل تاثیر داشت اما خدایی در حد تیم حریف هم نیست!
هویج رو داشتیم بحاش خیلی وضعمون بهتر بود!
قشنگ داره راه میره!
بدبختی دیگه کسی هم رو نیمکت نیست که این یخورده به خودش بیاد!
انصاف نیس تویه این تیم، مهاجم نوکش این باشه...
+
گرچه آفساید شد اما درباره سوپر سیو لوپز...
دوست دارم تیتر فردای روزنامه های آاس و مارکا رو ببینم..
ببینم این پسر هم مقدس میشه؟!

Abdolreza2012
05-04-2014, 22:33
فکر نکنم کاسیاس با چهار تا توپ گرفتن مقدس شده باشه که انتظار دارید لوپز بشه
کاسیاس با 5 سال بهترین بودن ( که واقعا بود و آربلوآ و مورینیو نابودش کردن ) مقدس شده

SA3EDLORD
05-04-2014, 22:34
من متوجه مشکل عمیقی که شما با ایکر داری رو متوجه نمیشم. انگار ارثتو خورده تو رئال!
ایکر یه شبه و یه ساله نشد مقدس که لوپز بشه!

jack82
05-04-2014, 23:21
یک نیمه دوم فوق العاده و یک نتیجه عالی. هنوز دارم حسرت اون دو باخت مزخرف می خورم:n03:

malkemid
05-04-2014, 23:25
هر چقدر نیمه اول بد بودیم، نیمه دوم خوب کار کردیم... سه گل زدیم و دو تا تیر دروازه... گل بیل خیلی خوب و زیرکانه بود.
ایسکو هم دیگه حرص همه رو در آورده خیلی تک روی می کنه

charlize
05-04-2014, 23:27
یه برد خوب رو به روی یه حریف خیلی خوب...
نیمه دوم تازه تیم شدیم و نتیجش این شد..
شروع کردیم حمله کردن و مشخصا گل زدن...
+
آنخل که 5 دقیقه اومد و یه پاس گل عالی داد به موراتایی که اونم 5 دقیقه بازی کرد و گل زد...
+
گل گرت رو دوست داشتم..
با بازیهای کامپیوتری هم نمیشه اینقدر دقیق شوت زد!
امیدوارم مصدومیتش جدی نباشه...
+
درباره بحث کاسیاس و لوپز...
در حال حاضر مشکلی با ایکر ندارم من!
اون سیو دیگو دقیقا مثل سیو ایکر رو به روی سویا بود...منتها اونجا کلی گفتن ایکر و فلان
اما اینجا درباره دیگو بدون شک نمیگن اینا رو روزنامه های عزیزمون...
من میگم باید از دیگو هم حمایت بشه چون داره عالی کار میکنه و تلاش میکنه...
در واقع کل بحثم این عکسه و به نظرم این اوج بی انصافی به دیگو لوپز هست:

wooooow
05-04-2014, 23:28
دوستان خواهشا بحث کاسیاس و لوپز رو ول کنید
چیزی بوده که تموم شده

خودم از منتقدین سر سخت کاسیاس بودم ولی الان کم کم به این نتیجه میرسم واقعا هیچکس کاسیاس نمیشه
در عالی بودن لوپز شکی نیست ولی تجربه کاسیاس واقعا خیلی موارد به کمک تیم میاد !!

در مورد بازی امشب هم این قسمت حرفم در مورد نیمه اول

سوسیه داد خیلی دفاعی بازی میکرد !!!
چنتا موقعیت خوب داشتیم که نشد گل بشه ولی در نهایت یارامندی تونست یه توپ برگشتی رو گل کنه !!!

در مورد بازیکن ها هم 2 تا مورد خیلی مهم هست

اول اینکه ایسکو خیلی تکروی داره
تو چند بازی اخیر خیلی تکروی داشته و هر دفعه هم یه موقعیت خوب رو پاس نمیده که در نهایت موقعیت خراب میشه

نکته دوم هم در مورد راموس هست
واقعا خوب بازی میکنه ولی آدم میمونه چرا در موقعیت های حساس گند میزنه
امشب خوب بود و میشه گفت عالی ولی جای سواله چرا بعضی مواقع خراب میکنه ؟؟

تقریبا میشه گفت اگه این فصل لالیگا رو نگیریم به خاطر راموس هست
تو 3 بازی مهم اخراج شده که هر 3 بازی رو امتیاز از دست دادیم !!!!

آخر فصل هم باید به فکر خرید مدافع باشیم (( منظورم راموس نیست ))
بلکه به جای په په و یکی هم مدافع چپ (( به جای مارسلو ))
ناچو زیاد مطمعا نیست و اگه تو یه بازی مهم بخوایم از ناچو استفاده کنیم نمیشه بهش اطمینان کرد !!

و در آخر هم بنزما
اصلا سرعت کافی رو نداره و مثل بیل و رونالدو سرعتی نیست !!
یه تمام کننده خوب به شدت به تیم کمک میکنه !!!

شبکه 3 رو آنلاین ببین
سرعتی نمیخواد و راحت میتونیی ببینی

تو گوگل سرچ کن پخش آنلاین شبکه 3

و باز هم تاکید بیشتر رو بد بودن بنزما
یعنی اگه این بشر آقای گل لیگ هم بشه بازم بهش هیچ اطمینانی بهش ندارم
کلا تو زمین معلوم نیست نقش چیو داره ؟؟؟
ای کاش به جای هیگواین همین بنزما رو میفروختیم !! :n27:

مصدومیت بیل هم امیدوارم جدی نباشه
تو 1 فصل حضورش تو رئال از سر تا پا دچار مشکل شد !!!

ایسکو هم طبق معمول تکروی و پاس ندادن رو تو دستور کارش داره !!
نمیدونم شاید از روی بی تجربگی هست ولی واقعا بعضی موارد رو اعصابه !!!

clau
05-04-2014, 23:38
هیگواین هم که بدتر از بنزماست موقعیت گلی که در نیمه نهایی سال قبل جلوی دورتموند مثل ماست خراب کرد یادت رفته:n01:پرز معلوم نیست چرا اینقد سر خرید مهاجم چنس بازی درمیاره اگه سر کیسه شل میکرد کاوانی فصل قبل میخرید الان حسرت موقعیت های از دست رفته بنزما نمیخوردین- بنزما و هیگواین روی هم بزاری انگشت کوچیکه کاوانی نمیشن:n02:

wooooow
05-04-2014, 23:46
هیگواین هم که بدتر از بنزماست موقعیت گلی که در نیمه نهایی سال قبل جلوی دورتموند مثل ماست خراب کرد یادت رفته:n01:پرز معلوم نیست چرا اینقد سر خرید مهاجم چنس بازی درمیاره اگه سر کیسه شل میکرد کاوانی فصل قبل میخرید الان حسرت موقعیت های از دست رفته بنزما نمیخوردین- بنزما و هیگواین روی هم بزاری انگشت کوچیکه کاوانی نمیشن:n02:

به هر حال از بنزما بهتر بود

این همه موقعیت خراب نمیکرد !!:n22:

//////

دوستان راستی به سوال مهم یادم رفت تو پست قبلی بگم

گزارشگر بازی گفت پرز چند روز قبل یه جلسه محرمانه با مدیران منچستر سیتی و موناکو داشته !!!

خبر ندارید موضوع چی بوده ؟؟
یعنی بر سر خرید مهاجم بوده ؟؟؟ :n02:

2 مهاجم تاپ دنیا یعنی فالکائو و آگرو تو این 2 تیم هستن
یعنی میشه یکی بیاد رئال !! :n05:

PSYCHO_MAN
05-04-2014, 23:56
تبریک میگم
امشب واقعاً هوشمندانه وحرفه ای بازی کرد رئال . با توجه به بازی چند روز پیش تو Cl و خستگی نسبی که طبیعتاً وجود داره هافتایم اول کارلتو تیم رو تقریباً عقب نگه داشت تا تحلیل نرن و از اونور سوسیه داد تو زمین خودش حمله کرد و پرسینگ هم داشتن تو هافتایم اول که نتیجش این شد تو هافتایم دوم نایی برای حمله نداشتن
و اگه شانس و یکم دقت بیشتری تو ضربات آخر بود نتیجه بهتر از اینم میشد .
راموس و پپه هم نمایش خوبی داشتن تو فاز دفاعی . ایکاش راموس تو اون بازی کذایی که جریان بازی دستمون بود اون اشتباه رو نمیکرد تا الان سرنوشت دسته خود رئال بود تو هر 3 جام.
و آخرم اینکه امیدوارم بیل به جمع مصدومین اضافه نشده باشه بدجور پاشو زد دفاعشون رو نیمکتم پای راستش گمونم بانداژ شده بود.

powerslave
06-04-2014, 00:28
من فکر نکنم اون پارگی روی زاوش بر اثر ضربه ای چیزی بوده باشه. وقتی داشت میفتاد با زانو روی کف پای دفاع پایین اومد. اتفاقی بود.
گل ها هم که دوتای اول روی اشتباه دروازه بان و فرصت طلبی بازیکنها بدست ومد که دومی که بیل زد خیلی ضربۀ خوبی بود. گل سوم که راموس پاس داد و په په زد یه حال دیگه ای داشت و گل چهارم هم برای من یاد اون پاسهای عالی اوزیل و فرار های عالیتر کریس رو زنده کرد.
در کل نیمۀ دوم خوب بود.

kasra_khan2003
07-04-2014, 11:49
Damir Skomina داور مسابقه رئال مادرید - BVB شده. در گذشته برای بازی های مقابل لیون، آژاکس و سیتی هم سوت زده که همش به نفع رئال تموم شده.

گل بیل، شبیه به گل ویا به شیلی تو جام جهانی ۲۰۱۰ بود.

رونالدو به تمرینات برگشته و نیم نگاهی به بازی جلوی BVB داره تا رکورد گلزنیش تو CL رو ارتقاء بده. عدم بازیش تو لالیگا باعث شد مسی بیشتر بهش نزدیک بشه، هرچند از ۷ گل اخیر مسی فقط ۲تاش در جریان بازی بوده. با این حال رونالدو همچنان آقای گل لالیگا و CL هست.

په په و راموس یه بازی فوق العاده دیگه رو به نمایش گذاشتن. بازی بعدی، تو برنابئو میزبان آلمریا خواهیم بود که داره واسه موندن در لالیگا تلاش میکنن.

REZAHOSEYNGANI
07-04-2014, 11:52
Damir Skomina داور مسابقه رئال مادرید - BVB شده. در گذشته برای بازی های مقابل لیون، آژاکس و سیتی هم سوت زده که همش به نفع رئال تموم شده.

گل بیل، شبیه به گل اینیستا به شیلی تو جام جهانی ۲۰۱۰ بود.

رونالدو به تمرینات برگشته و نیم نگاهی به بازی جلوی BVB داره تا رکورد گلزنیش تو CL رو ارتقاء بده. عدم بازیش تو لالیگا باعث شد مسی بیشتر بهش نزدیک بشه، هرچند از ۷ گل اخیر مسی فقط ۲تاش در جریان بازی بوده. با این حال رونالدو همچنان آقای گل لالیگا و CL هست.

په په و راموس یه بازی فوق العاده دیگه رو به نمایش گذاشتن. بازی بعدی، تو برنابئو میزبان آلمریا خواهیم بود که داره واسه موندن در لالیگا تلاش میکنن.
گل اینیستا؟فک کنم گل داوید ویا بودها!

kasra_khan2003
07-04-2014, 17:27
گل اینیستا؟فک کنم گل داوید ویا بودها!بله، ویا بود نه اینیستا.

Abdolreza2012
07-04-2014, 19:18

گرت بیل : از بازی در رئال مادرید و در کنار رونالدو لذت می برم !

گرت بیل اعتقاد دارد که در رئال کاملا جا افتاده و مشکلی ندارد و این تیم با ارائه کیفیت همیشگی خود می تواند به نیمه نهایی لیگ قهرمانان صعود کند.

آی اسپورت - " گرت بیل " فوق ستاره رئال مادرید و گران قیمت ترین بازیکن جهان ، این روزها در اوج بسر می برد . این مهاجم ولزی که در لیگ برتر انگلستان نیز یک فوق ستاره بود ، این روزها با عملکرد خوب خود نشان داده است که ارزش این را داشته که مادرید 100 میلیون بابت خرید او بپردازد. بیل در مصاحبه با سایت شرط بندی " Bwin " اشاره می کند :
« شرایط خوبی در مادرید دارم . در لالیگا به نسبت لیگ برتر روی مالکیت توپ تاکید بیشتری می شود. اما این مساله سبب نشده است که در ریتم بازی من اختلالی بوجود بیاید و به همان راحتی تاتنهام در رئال فوتبال بازی می کنم »

ورود به باشگاه بزرگی چون رئال و بازی کردن در کنار فوق ستاره های جهان می تواند برای هر بازیکنی مشکلات خاص خودش را داشته باشد اما بیل چنین اعتقادی ندارد:
« فوق العاده است که می توانم کنار مهاجمین بزرگی چون رونالدو و بنزما بازی کنم ، از بازی در کنار کریستیانو لذت می برم. هرچند که قدرت رئال تنها بخاطر مهاجمینش نیست و ما در تیممان بازیکنان بسیار بزرگ دیگری نیز در اختیار داریم. خیلی زود توانستم با محیط رئال خودم را وفق دهم و هیچ مشکلی در حال حاضر ندارم . بخصوص زمانی که در برنابئو هت تریک کردم توانستم بر خیلی از مشکلات روحی خودم غلبه کنم. ما به یک فینال رسیده ایم و برای قهرمانی در دو جام دیگر هم بسیار امیدواریم. در تیم شور و حال خاصی برای فتح همه جام ها دیده می شود »
گرت در مورد بازی برگشت با دورتموند خاطرنشان می کند :
« بازی با دورتموند یک بازی ویژه برای ما محسوب می شود.آنها به امید جبران وارد زمین خواهند شد . هرچند که ما هم رئال مادرید هستیم و قصد داریم مثل هر بازی دیگری این بار نیز پیروز شویم. هدف ما تکرار پیروزی و صعود به نیمه نهایی چمپیونز لیگ است. خطر اصلی دورتموند مهاجم این تیم " لواندفسکی " است که اعتقاد دارم بازیکن بزرگی است و سالهاست که کیفیت بالای خود را نشان می دهد. باید مراقب او باشیم و امیدوارم در روز مسابقه تیم ما کیفیت همیشگی خود را نشان دهد »

malkemid
07-04-2014, 23:08
مصدومیت رونالدو عود کرده؟ فردا شب نیست؟

SA3EDLORD
07-04-2014, 23:21
هنوز چیزی معلوم نیست. سایت گل نوشته بود فقط بعد 20 دقیقه تمرین ...تمرینو ترک کرده و فیزیوتراپ ها داشتن معاینش میکردن اما چیز رسمی نگفتن که بازی میکنه یا نه

clau
07-04-2014, 23:26
دوستان اینجا کسی برنامه بازیهای 3تیم بالای جدول تا آخر فصل داره بزاره:n16:

wooooow
07-04-2014, 23:40

آتلتیکو

ختافه - آتلتیکو (( 18 ))
آتلتیکو - الچه (( 14 ))
والنسیا - آتلتیکو (( 8 ))
لوانته - آتلتیکو (( 10 ))
آتلتیکو - مالاگا ((11 ))
بارسا - آتلتیکو (( 2 ))

بارسا

گرانادا - بارسا (( 15 ))
فینال کوپا دل ری
وئاریال - بارسا (( 7 ))
بارسا - ختافه (( 18 ))
بارسا - آتلتیک بیلبائو (( 4 ))
الچه - بارسا (( 14 ))
بارسا - آتلتیکو (( 1 ))

رئال

رئال - آلمریا(( 19 ))
فینال کوپا دل ری
رئال - اوساسونا(( 16 ))
رئال - والنسیا(( 8 ))
رائو والکانو - رئال(( 13 ))
سلتاویگو - رئال(( 12 ))
رئال - اسپانیول(( 9 ))

City 17
07-04-2014, 23:55
دوستمون زحمت کشید و برنامه بازی های لیگ و فینال جام حذفی رو گذاشت.
اگه بازی های "لیگ قهرمانان" رو هم در نظر بگیریم، برنامه کامل بازی های آینده
سه تیم تا انتهای فصل به این شکله:

8-9 April
دو برگشت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان {هر سه تیم}

11-12 April
Getafe - Atletico
Real Madrid - Almeria
Granada - Barcelona

16 April
فینال جام حذفی {رئال مادرید - بارسلونا}

April 19th
Altletico de Madrid - Elche

April 22-23th
دور رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان {به احتمال زیاد دو تیم از سه تیم در اون حضور دارند}

April 26-27th
Real Madrid - Osasuna
Valencia - Atletico Madrid
Villareal - Barcelona

April 29-30th
دور برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان

May 3-4th
Real Madrid - Valencia
Levante - Atletico Madrid
Barcelona - Getafe

May 7th
Valladolid - Real Madrid
Barcelona - Athletic Bilbao

May 11th
Celta - Real Madrid
Atletico Madrid - Malaga
Elche - Barcelona

May 18th
Real Madrid - Espanyol
Barcelona - Atletico Madrid

May 24
فینال لیگ قهرمانان {شانس وجود صفر، یک یا دو تیم از سه تیم وجود داره}

پ.ن. در مورد لیگ قهرمانان و جام حذفی که شانس های برابری وجود داره، اما در مورد لیگ به
اعتقاد من بازنده بازی این هفته اتلتیکو و بارسا به خاطر حذف از لیگ قهرمانان و زمان استراحت
بیشتر در بازی های آینده، بیشترین شانس رو برای قهرمانی داره. البته ما هم نیم نگاهی به
وضعیت دو تیم داریم.

kasra_khan2003
08-04-2014, 06:54
ژاوی درباره حرکت بوسکتس:

فکر کنم به اندازه کافی در این باره صحبت شده. بوسکتس هرگز په په رو لگد نکرد، میتونین تو تمام تصاویر این رو ببینین. بازیکنان رئال مادرید درباره اون بی انصافی کردن، همینطور چندتن از ملی پوشانمون. نیازی نیست از بوسکتس دفاع کنیم، همه میتونن تو تصاویر ببینین و کاملاً گویا هست. به نظرم همه در حق بوسکتس بی انصاف بودن، خیلی بی انصاف.

So much has been said about this. Busquets never stomped on Pepe, you can see in all the images that there’s nothing to it. The Real Madrid players have been unfair with Sergio, including some of our international team-mates. There’s no need to defend Busquets, the images everyone can see are enough to do that. I think everyone has been very unfair with Busquets, very unfair indeed

نحوه صحبت کردن ژاوی رو بذارین کنار کاسیاس، بعد قضاوت کنین. به مورینیو حق میدم که کاسیاس رو نیمکت نشین کرد، چرا که سطح خودش رو اورد پایین، اونم بخاطر...

لواندوفسکی: شانس بسیار کمی داریم. نمیشه امسال رو با سال قبل مقایسه کرد. نمیشه توقع داشت که باز هم ۴ گل به رئال بزنیم. با تمام قوا به میدان میریم و پشتیبانی هوادارانمون رو داریم. [منبع] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آنجلوتی: دورتموند ۹۰ دقیقه وقت داره چهار گل بزنه، ما ۹۰ دقیقه وقت داریم تا یک گل بزنیم. [منبع] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آنجلوتی تو دفاع، حضور په په، راموس و کونترائو رو تایید کرده.

Abdolreza2012
08-04-2014, 17:29

همان بهتر که رونالدو امشب را استراحت کند !

رئال مادرید امشب یک بازی دیگر بدون رونالدو را تجربه خواهد کرد و سردبیر " آ اس " اعتقاد دارد که مادرید بدون رونالدو هم صعود خواهد کرد

آی اسپورت - مصدومیت ادامه دار رونالدو باعث شده است که رئال مادرید امشب نیز بدون حضور وی در برابر دورتموند قرار بگیرد . نکته جالب اینجاست که رئال مادرید در سه سال اخیر هرگز بدون رونالدو شکست نخورده است و در این فصل نیز در 8 بازی خود در غیاب رونالدو 7 بار پیروز شده و 1 بار به تساوی رسیده است. " آلفردو رلانیو " نگاهی داشته به تاثیر عدم حضور رونالدو در ترکیب رئال مادرید :
« کریس از ناحیه تاندون پا مصدوم است و درد می کشد و امشب هم در ترکیب ثابت رئال حضور نخواهد داشت. ممکن است به او بازی هم نرسد ؛ خوب ! مهم نیست ! بهتر این است که او بازی نکند. وقتی تیمت در بازی رفت 3-0 پیروز شده نیازی به ریسک کردن نیست. می توانی با خیال آسوده نفس بکشی و نگران این نباشی که غیبتت لطمه ای به تیم خواهد زد »

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0uKT5el.jpg

« امشب آلمان ها " لواندفسکی " را در ترکیب خود دارند. من او را تحسین می کنم بخاطر 4 گلی که فصل گذشته به مادرید زد. بازیکنان زیادی را بخاطر ندارم که در یک شب 4 گل به مادرید زده باشند . بدون شک او مهاجم بزرگی است که برای فصل بعد به تیم درستی هم ملحق شده است (بایرن) . به فرض که نتیجه بازی رفت سال گذشته تکرار شود و لوا هم 4 گل به مادرید بزند ! چه اتفاقی می افتد ؟ هیچ ! بازهم مادرید صعود خواهد کرد. جای نگرانی نیست . رئال را صعود کرده بدانید »
« رونالدو دوست دارد که گل 15 خود در لیگ قهرمانان را بزند و رکورد را به نام خود ثبت کند. اما هیچ نیازی نیست که او برای رکورد شکنی روی این بازی حساب کند. دو نیمه نهایی و اگر خدا بخواهد یک فینال در پیش است و او مطمئنا این رکورد را از آن خود خواهد کرد. کریس باید استراحت کند! رئال یک فینال جام حذفی بسیار حساس تر از بازی امشب را در پیش خواهد داشت. آن هم مقابل تیمی همچون بارسا و در آن بازی حضور رونالدو بسیار بسیار حیاتی است »

« در آخرین فینالی که بارسا و مادرید باهم روبرو شدند این خود کریس بود که با تک گل خود در وقت اضافه ، مادرید را در " مستایا " قهرمان جام حذفی کرد ! و شاید مهمتر از حتی این فینال ، 6 بازی مهم در لالیگا هستند که انتظار رئال را می کشند. 6 بازی بسیار مهم که پیروزی در همه آنها شاید مادرید را قهرمان لالیگا کند. می گویم شاید چون نمی توان خیلی روی شکست اتلتیکو در این 6 بازی باقیمانده حساب باز کرد. ولی حضور یک رونالدوی آماده و سرحال در ادامه راه لالیگا ، بدون شک کمک بزرگی برای مادرید به حساب می آید ! »
« همیشه شورو شوق رونالدو برای بازی کردن را ستایش کرده ام. در همه بازی ها روی درخشش او شرط بسته ام. هیجان او برای شکستن همه رکوردها و بهترین ماندن را دوست دارم. ولی وقتی تاندون پایت کشیده شده است باید که جانب احتیاط را رعایت کنی و مصلحت تیم را بر مصلحت فردی مقدم بدانی »

« امشب بار دیگر پرتره مادرید بدون رونالدو ترسیم خواهد شد. دی ماریا در راست ، گرت بیل در چپ و احتمالا ایارامندی در مرکز زمین بازی خواهند کرد. ترکیب خوبی خواهد بود. تصور نمی کنم خطری مادرید را تهدید کند .همان بهتر که رونالدو استراحت کند و به فکر بهبودی زانوی مصدومش باشد . رئال بازی های به مراتب مهمتری در پیش دارد و رونالدو باید که در آن بازی ها حضور داشته باشد »

آلفردو رلانیو : آ اس
ترجمه : رضا سیف

wooooow
08-04-2014, 17:48
دیماریا راست و بیل چپ ؟؟
این ترکیب بر عکس بشه مثل زمانی که رونالدو هست بهتره :n13:

بیل راست بهتر کار میتونه بکنه و شوت بزنه
حالا باید دید امشب چی میشه !!!

متاسفانه خسه رو هم نداریم که واقعا یه مهاجم تاپ بود !!!

امیدوارم اگه ایسکو امشب تو ترکیب هست نره رو اعصابمون !!! :n23:

Abdolreza2012
08-04-2014, 18:10
دیماریا راست و بیل چپ ؟؟
این ترکیب بر عکس بشه مثل زمانی که رونالدو هست بهتره :n13:

بیل راست بهتر کار میتونه بکنه و شوت بزنه
حالا باید دید امشب چی میشه !!!

متاسفانه خسه رو هم نداریم که واقعا یه مهاجم تاپ بود !!!

امیدوارم اگه ایسکو امشب تو ترکیب هست نره رو اعصابمون !!! :n23:

به نظرم ایسکو امسال شده شبیه اوزیل ساله قبل
یه بازی خیلی خوبه ، یه بازی رو مخه
امیدوارم امشب شبه خوبش باشه و خوب بازی کنه
و با پیروزی مقتدرانه سعود کنیم

fr0st
08-04-2014, 21:12
ژاوی درباره حرکت بوسکتس:

نحوه صحبت کردن ژاوی رو بذارین کنار کاسیاس، بعد قضاوت کنین. به مورینیو حق میدم که کاسیاس رو نیمکت نشین کرد، چرا که سطح خودش رو اورد پایین، اونم بخاطر...

البته کسرا جان کسی‌ که این چند سال اخیر حواشی ال‌ کلاسیکو‌ها رو دنبال کرده باشه، نحوه صحبت کردن کاسیاس رو به خصوص بعد چند باخت پشت سر هم رئال از یاد نبرده. لازم نیست یادآوری کنم که؟ کلا عادت کردیم به دو نوع متفاوت از مصاحبه‌ها یکی‌ بعد باخت یکی‌ بعد برد.
چطور بعد حرکات په په رو کاسکوئرو یا پیاده روی از قصد رو دست مسی صحبتی‌ از "Slap" اینا نبود؟همه هم می‌دونیم این عکس‌العمل کاسیاس بخاطر حمایت په په جلو مو بوده و ربطی‌ به قضایا دیگه نداره. بعد کسی‌ که فوتبال بازی کرده باشه میدونه که یه تماس جزئی صورت و استوک، حداقل آسیبش خراش رو صورت بازیکن هست حالا اگه عمدی باشه که دیگه کامل آثارش رو باید رو صورت په په دید.

چابی هم تو مصاحبش گفته: سرجیو انسان راستگویی است و وقتی می گوید که از عمد به په په ضربه وارد نکرده است، من باور می کنم. البته که این اتفاق از تصوایر نیز مشخص است. اما متاسفانه بازیکنان رئال مادرید و به خصوص هم تیمی‌هایش در تیم ملی اسپانیا حملات زیاد و ناجوانمردانه‌ای را درچند روز اخیر متوجه او ساخته اند.

در ضمن نحوه صحبت کردن و کردیت دادن رو ما بعد مصاحبه چابی میدیم که بعد باخت به رئال "کوپا" برای تیمتون دست می‌زنه و تبریک میگه. البته برعکس این قضیه رو هرچی‌ جستجو می‌کنیم به یه نمونه هم برخورد نمی‌کنیم. یا اینکه یه بازیکن مثل پویول که از لحاظ اخلاقی‌ الگوست، که به جا دامن زدن به حواشی ال‌ کلاسیکو مثل قضیه دزدی یا همین Slap زدن. تو الکلاسیکو حتی نمیذاره پیکه فندک رو به داور نشون بده و ازش می خواد که فقط بازیش رو بکنه! اینجا باید قضاوت کرد رو تفاوت ها

واکنشا دنیا فوتبال بعد حرکت په په و بوسکتس نشون میده مردم گول مانور هایه تبلیغاتی رو نمی‌خورن و فرق بزرگنمایی یا حقیقت رو به‌خوبی درک می‌کنن، خارج از اون چیزی که بعضی‌ها دوست دارن نشون بدن و بهربرداری کنن.

wooooow
08-04-2014, 21:43
البته کسرا جان کسی‌ که این چند سال اخیر حواشی ال‌ کلاسیکو‌ها رو دنبال کرده باشه، نحوه صحبت کردن کاسیاس رو به خصوص بعد چند باخت پشت سر هم رئال از یاد نبرده. لازم نیست یادآوری کنم که؟ کلا عادت کردیم به دو نوع متفاوت از مصاحبه‌ها یکی‌ بعد باخت یکی‌ بعد برد.
چطور بعد حرکات په په رو کاسکوئرو یا پیاده روی از قصد رو دست مسی صحبتی‌ از "Slap" اینا نبود؟همه هم می‌دونیم این عکس‌العمل کاسیاس بخاطر حمایت په په جلو مو بوده و ربطی‌ به قضایا دیگه نداره. بعد کسی‌ که فوتبال بازی کرده باشه میدونه که یه تماس جزئی صورت و استوک، حداقل آسیبش خراش رو صورت بازیکن هست حالا اگه عمدی باشه که دیگه کامل آثارش رو باید رو صورت په په دید.

چابی هم تو مصاحبش گفته: سرجیو انسان راستگویی است و وقتی می گوید که از عمد به په په ضربه وارد نکرده است، من باور می کنم. البته که این اتفاق از تصوایر نیز مشخص است. اما متاسفانه بازیکنان رئال مادرید و به خصوص هم تیمی‌هایش در تیم ملی اسپانیا حملات زیاد و ناجوانمردانه‌ای را درچند روز اخیر متوجه او ساخته اند.

در ضمن نحوه صحبت کردن و کردیت دادن رو ما بعد مصاحبه چابی میدیم که بعد باخت به رئال "کوپا" برای تیمتون دست می‌زنه و تبریک میگه. البته برعکس این قضیه رو هرچی‌ جستجو می‌کنیم به یه نمونه هم برخورد نمی‌کنیم. یا اینکه یه بازیکن مثل پویول که از لحاظ اخلاقی‌ الگوست، که به جا دامن زدن به حواشی ال‌ کلاسیکو مثل قضیه دزدی یا همین Slap زدن. تو الکلاسیکو حتی نمیذاره پیکه فندک رو به داور نشون بده و ازش می خواد که فقط بازیش رو بکنه! اینجا باید قضاوت کرد رو تفاوت ها

واکنشا دنیا فوتبال بعد حرکت په په و بوسکتس نشون میده مردم گول مانور هایه تبلیغاتی رو نمی‌خورن و فرق بزرگنمایی یا حقیقت رو به‌خوبی درک می‌کنن، خارج از اون چیزی که بعضی‌ها دوست دارن نشون بدن و بهربرداری کنن.

در مورد پویول حرفتون رو قبول دارم
واقعا آدم بزرگ و خوبی هست
تو بارسلونا کلا از 2 نفر خوشم میاد که یکیش همین پویول هست (( اون یکی هم اینیستا ))
واقعا هیچوقت دنبال حاشیه نبوده و همیشه سرش به کار خودش هست

ولی در مورد ژاوی حرفتون رو قبول ندارم
هنوزم که هنوزه یادم نرفته ژاوی فصل قبل با اون مصاحبه هایی که در حمایت از کاسیاس کرد رئال و مورینیو رو چقدر برد تو حاشیه !!!

شده بود کاسه داغتر از آش
کاسیاس خودش هیچی نمیگفت ولی ژاوی فقط مصاحبه (( در ظاهر در حمایت از کاسیاس ولی در باطن به خاطر به حاشیه بردن رئال ))

نمیخوام بگم نتیجه نگرفتن رئال تو فصل قبل به خاطر ژاوی بود
ولی تیم رئال رو آخر فصل قبل به یاد بیارید
همه بازیکن ها و سرمربی و تماشاگرا شده بودن علیه هم دیگه
هرکی به یه نفر یه چیز میگفت
آخرش هم تیم هیچ نتیجه ای نگرفت و نتیجه حاشیه سازی دوستان در حمایت از کاسیاس نتیجه داد و مورینیو هم رفت

البته نتیجه هایی که مورینیو تو الکلاسیکو ها میگرفت باید هم بازیکنان بارسا رو به مصاحبه علیه مورینیو وادار کنه

زمان مورینیو
تو 5 الکلاسیکو آخر بارسا بدون برد
تو 9 الکلاسیکو آخر بارسا فقط 1 برد
و همینطور هرچه جلوتر میایم برد بارسا کمتر میشه (( و حتی بدون برد ))
باختن به تیم 2 رئال (( بدون حضور رونالدو و اوزیل و .... ))

بازی رفت امسال تو الکسیکو که بارسا برد هنوز هم حرکت اینیستا یادم نرفته
بعد از اینکه داور سوت پایان بازی رو زد اینستا از خوشحالی نزدیک بود زمین رو گاز بگیره (( حساب کنید آخرین بازی که برده باشید یادتون نیاد ))
طرفدارای بارسا هم تنفر خاصی نسبت به مورینیو پیدا کردن !!!

حرکات ژاوی علیه رئال بعضیاش هیچوقت یادم نمیره
مصاحبه های بی جایی که فصل قبل رئال رو به نابودی کشوند و همه رو به جون هم انداخت

در مورد پویول و اینیستا اگه بود حرفی نمیزدم
چون واقعا انسان های آروم و منطقی و بی حاشیه ای هستن و احترام زیادی واسشون قائلم

ولی ژاوی ......... :n15:

malkemid
08-04-2014, 22:05
یکی از متقلب ترین بازیکنهایی که تا حالا دیدم تبدیل شده به سرجیو راستگو! اون حرکت جالبش تو بازی اینتر...و کلا کارهاش نشون دهنده صداقتش هست واقعا.

تا بحال یک بار نشده که بیان بگن آقا بازیکن ما فلان کار زشت رو انجام داد. بوسکتس اصلا نزد! حتما باید طرف کور بشه تا زدن محسوب بشه. همین حرکت رو اگر په په انجام داده بود ویدئو pepe is animal part II تولید می شد!

Layken
08-04-2014, 22:58
به به هنوز نیمه اول تموم نشده 2 گل دریافت کردیم
جناب دیماریا هم یک پنالتی از دست داده.

صفحات قبل هم گفتم اگه در بازی برگشت دورتموند به همین شکل بازی کنه کارمون خیلی سخت میشه و میبینیم که شده.

SA3EDLORD
08-04-2014, 23:03
یه بازی بدون استرس نمتونیم داشته باشیم؟

wooooow
08-04-2014, 23:06
2 تا گل مفت رو تقدیم دورتموند کردیم
میشه گفت هر 2 گل رو خودمون به خودمون زدیم

بازیکن ها هم بجز کاسیاس یکی بد تر دیگری !!!

بنزما که هیچی لزومی نیست چیزی بگم - طبق معمول افتضاح (( عادت کردیم ))

یارامندی که واقعا ثابت کرده هنوز در سطح رئال نیست -- خیلی بی تجربه هست و تو بازی های قبل هم ضعیف نشون داد

په په و راموس هم که دیگه شاهکار !!!

دیماریا هم بدتر از بقیه !!!

فقط آلونسو و مودریچ و کارواخال خوب بودن به همراه کاسیاس

نیمه دوم نیاز به تغییرات هست
یارامندی باید بیاد بیرون و یکی مطمعا تر بره جاش (( کسی هست ؟؟ ))

نصف تیم هم مصدوم داریم که خودش مشکل بدتریه (( خدیرا - خسه - رونالدو - و ........ ))

خدا رحم کنه تا آخر بازی !!

jack82
08-04-2014, 23:07
یه بازی بدون استرس نمتونیم داشته باشیم؟
کلا این چند هته گذشته کابوس وار بوده امید وارم امشب ادامه پیدا نکنه:n03:

malkemid
08-04-2014, 23:08
حدس می زدم که 2 تا گل بخوریم ولی از اون طرف هم حدس می زدم دیگه یه گل رو بتونیم بزنیم!:n02:

وقتی پنالتی رو از دست میدی...همین میشه دیگه.

mohammad.asghari
08-04-2014, 23:14
ایرامندی واقعا فاجعه است.با استرس شدیدی داره بازی میکنه که همین امر موجب شده ضریب اشتباش بره بالا.په په هم واقعا ضعیف داره بازی میکنه.
ایرامندی بره بیرونرزونالدو بیاد تو.مودریچ ناچارا هافبک دفاعی واسته دی ماریا هم بازی ساز تیم بشه مایل به چپ احتمالش هست همچین کاری بکنه انجلوتی؟؟

mohammad.asghari
08-04-2014, 23:15
حذف شود....

Kianoosh
08-04-2014, 23:18
کاشکی تعداد تعویض ها 10 بود ! :دی

دی ماریا:هر توپی برسه باید برداره تنهایی بره 6-7 نفر رو دریبل کنه 99% مواقع هم لو میره کلا به پاس دادن اعتقادی نداره + پنالتی خیلی قشنگی زد !
استاد بنزما:مهاجم خوب رو با موقعیتهایی که از دست میده بشناس! برای بنزما باید 5-6 موقعیت عالی فراهم کرد تا بالاخره بعد از جفت و جور شدن پاها بتونه گل بزنه
په په: تو این مقطع حساس هر بازی یک نفر اشتباه مرگبار میکنه!په په هم با اقتدار خودش رو به لیست اضافه کرد ...
استاد بزرگ راموس:بعد از ال کلاسیکو تو هر بازی مهاجمین حریف زوم کردن به پنالتی گرفتن از راموس یعنی واقعا روش حساب میکنن!خطاها و اخطارهای بی مورد و البته پاسهای اشتباه بماند
دیگه در مورد ایارامندی و کارواخال هم صحبتی نمیکنیم

تیم:

حضور دیماریا بنزما بیل در ترکیب اولیه و عقب نشستن به امید ضد حمله اشتباه کارلتو بود با حفظ توپ ضعیف(البته وضعیت زمین بی تاثیر نبود) و پاسهای با ریسک بالا تو عرض یا به عقب نمیشه کاری پیش برد واقعا درصد خطای پاسهای رئال بسیار بالا بود... بعد از گل اول هم که مدیریت بازی تعطیل!

تعویض:

ایسکو حتما باید بیاد جای ایارامندی و البته دی ماریا که معمولا با روحیه باشه دقیقه 60 تخلیه میشه ...

kasra_khan2003
08-04-2014, 23:36

اگر یادآوری کنی، ممنون میشم. تو این فرصت من یه چیز رو یادآوری کنم، کل صحبت شما سر اینه که چرا کاسیاس سر فلان جریان تماس نگرفت؟ علتش رو خودش توضیح داد. کاسیاس گفت "تو این ۱۵ سالی که بازی کردم، تا حالا این همه تنش ندیده بودم، حس کردم گروه داره متلاشی میشه و از اونجایی که من نماینده کشورم هستم، باید عکس العمل نشون میدادم." فکر کنم همه چیز روشن هست و جای اما اگر نداره. مگر اینکه ما، از اینجا، با این سن و تجربه کم، بخوایم قضاوت کنیم کاسیاس زمان درستی تصمیم گرفته یا نه.

اصلاً نمیخوام وارد این موضوع بشم که شدت ضربه سرجیو چقدر بود و ... همین که عمدی بودنش مشخص هست، کافیه. حالا مسی دستش شکست یا جای استوک های په په رو Instagram کرد؟ گاهی فقط Poke کردن یه بازیکن برای تحریک روانیش کافیه.

نمیدونم چه نیازی هست پای پویول رو وسط بکشیم، هر دو باشگاه اسطوره هایی داشتن که نه تنها تو بازی اسطوره بودن، بلکه خارج بازی هم بودن (نمونه رئالیش: رائول). این فقط بحث رو بیهوده باز میکنه.

درباره دست زدن ژاوی و بزرگنمایی (که من یادم نمیاد کی ژاوی دست زد اما بنا را، رو صداقت و آگاهیت میذارم)، این میتونه صرفاً سیاست ژاوی باشه و بس. وگرنه، چرا برعکس این موضوعِ تماس گرفتن رخ نداد؟ در مورد بزرگنمایی، پیشنهاد میکنم یه دور بری Game ای رو که از رو حرکت په په ساختن رو بازی کنی! اتفاقی که فکر نکنم سر بوسکتس افتاده باشه.

سخن آخر، همه ی اینا رو در ذهن داشته باشیم و بعد به یاد بیاریم په په درسته که قبول نکرد کارش عمدی بوده، اما حداقل از مسی پوزش خواست. اما بوسکتس حتی قبول نمیکنه که این کار رو کرده... و این بار اولی نیست که ژاوی از این نوع مصاحبه ها میکنه، فراموش نکردیم چطور هیزم میریخت تو آتیش درگیری مورینیو با بازیکنا.

jack82
09-04-2014, 00:08
تبریک بابت صعود.این نتیجه رو مدیون کاسیاس هستیم واقعا دمش گرم

wooooow
09-04-2014, 00:10
دقیقا به همون روشی که دورتموند سال قبل صعود کرد امسال هم رئال صعود کرد
سال قبل باید تو خونه 1 گل میزدیم و الان هم دورتموند باید این کار رو میکرد !!!

تیم هم افتضاح بود

فقط کارواخال - کاسیاس - آلونسو خوب بودن
بقیه همه افتضاح بودن
واقعا نبودن رونالدو خیلی اذیت میکرد

مصدومیت ها هم که دیگه دست از سر رئال بر نمیدارن

مارسلو یکی از بهترین مدافع هایی که تو حمله کمک میکنه
یکی از بهترین هافبک هامون یعنی خدیرا مصدومه
2 تا هم از بهترین مهاجم ها رونالدو و خسه !!!!!!

با این وضع مرحله بعد خیلی سخت خواهد بود
البته رونالدو میرسه به بازی و مارسلو !!

نیمکت هم در حال حاضر ضعیف شده !! و زیاد نمیشه به تعویض ها امیدوار بود !!!

Layken
09-04-2014, 00:11
در واقع:
کاسیاس 3 - دورتموند 2
تبریک بابت صعود.

kasra_khan2003
09-04-2014, 00:16
بازی تموم شد، نتیجه واقعاً جالب بود. شباهت هایی داشت به بازی برگشت سال پیش تو برنابئو. فقط با این تفاوت که بازیکنان دورتموند ۵۵ دقیقه در آرزوی گل سوم موندن! رئال سه سال بود که نشده بود تو یه بازی گل نزنه، اما حالا اون رکورد صفر شد. رئال برای چهارمین سال پیاپی به نیمه نهایی رفت. از دست دادن پنالتی، نه تنها یاس رو به تیم ما آورد، بلکه امید اونا رو بیشتر کرد.

رو دو اشتباه فردی از په په و ایرامندی، گل خوردیم. تیم تو میانه میدان ضعیف بود و مصدومیت خدیرا دست آنجلوتی رو برای گذاشتن یه هافبک دفاعی با تجربه بسته بود.

چه خوب شد که نیازی به تعویض رونالدو نشد.

نمرات بازیکنان

SA3EDLORD
09-04-2014, 00:17
و کوهی به نام ایکر کاسیاس:n12:
بازی رو برامون نگه داشت. چقد خوبه که بازی فینال حذفیم داریمش تا بارم خیالمون راحته که ما دیوار داریم توی دروازه:n12::n12::n12:
+
این جور حذف شدنا خیلی درد داره ما پارسال این دردو کشیدیم امسال داغو گذاشتیم دلشون.
اما واقعا اکثر تیم بد بودن.
ایسکو که اومد بازی رو اروم تر کرد اون وسط.
مشکل اصلی رئال هم جناب په په بود. یه روز خوبه یه روز اینجوری

Dark Shine
09-04-2014, 00:29
اول از همه من باید بگـم که دورتمـوند واقعاً یکی از شگفت‌انگیزترین تیم هایه که دیدم .
قصد هم ندارم بگم کی بد بود و فلان چون پست ـم طولانی خواهد شد فقط بگم که بهترین بازیکن رئال بدونِ شک مودریچ بود . این بازی با این شرایط فقط حفظ توپ و بازی مهم بود و تنها کسی که این کار رو انجام میداد مودریچ بود . حالا بقیه یا زیرتوپی میزدن یا این پاشون به اون پاشون میگفت پِخ [ دقیقاً منظورم بنزماست ] و ... .
ضمنِ اینکه تعویضِ ایسکو به جای ایارمندی کاملاً به جا بود و به نظرِ من ایسکـو باید فیکس میبود . حالا بازی قبلی رو خوب نبوده دلیل نمیشه این بازی هم خراب کنه ضمن اینکه ایارمنـدی هنوز خیلی پخته نشده . میشه روی لالیگا روش حساب کرد اما توی جام قهرمانان اروپا و ابرقدرت‌های اروپا ؟! اصلاً ! اما نکته‌ای که میخواستم بگم اینه که من احساس میکنم ایسکو اصلاً توی پست وینگر نمیتونه بازی کنه . این بازی نکته اینجا بود که دیماریا هم بود اما ایسکو رفت وینگر شد و دیماریا هافبک شد ! این کاملاً اشتباست به نظرِ من .

توی توییتر و فیس بـــ ـوک و هرجایی که میتونین این هشتگ زیر رو هم نقل کنین .
#MorataShouldBeFix .

Hala Madrid :n12:

ahadpoolghahat
09-04-2014, 00:35
با این وضع بازی مرحله بعد 100% به هر تیمی بخوریم حذفیم....

به غیر از کاسیاس ( که اونم سیو فوق العاده ای نداشت و معمولی بود ) هر 10 نفر تو زمین افتضاح بودن....

آخه یکی نیست بگه این ایارامندی تو این چند وقت 1 بازی خوب (نه عالی) داشته که بابتش بالای 30 میلیون پول دادن ؟؟؟؟

دفاع وسط ها که بماند تو بازی های حساس یکی درمیون شاهکار به خرج میدن...

ژابی آلونسو انصافا دیگه سنش بالا رفته و اصلا کشش همچین بازیایی رو نداره و رسما وا داده بود... این وسط مودریچ یه خورده خوب بازی میکرد ولی نه در حد اسمم رئال

آقای دیماریا ک ه محض رضای خدا یه نکته مثبت تو حرکتاش دیده نشد.... گرت بیل هم از دیقه 60 به بعد slow motion شده بود....

درباره بنزما هم چیزی ندارم بگم جز :n21:

مرحله بعد اگه به بایرن بخوریم فک کنم با این اوضاع 7تایی شیم.... خدا رحم کنه:n27:

clau
09-04-2014, 00:51
بایرن مونیخ با بهترین سرمربی چند سال اخیرش یوپ هاینکس بیشتر از 2تا نتونست به رئال مادرید بزنه

اونجام اگه راموس سوتی نمیداد قدر اون 2تا سیو عالی کاسیاس در ضربات پنالتی میدونست پنالتیش هدر نمیداد رئال فینالیست بود

SA3EDLORD
09-04-2014, 00:51
مرحله بعد اگه به بایرن بخوریم فک کنم با این اوضاع 7تایی شیم.... خدا رحم کنه:n27:
تورو خدا لحظه ای نباشید.
هر تیمی یه موقع هایی از این بازی های افتضاح داره . همین بایرنی که میگی پارسال نزذیک بود جلو ارسنال حذف شه. یا بارسای اون سال ها هم از این موردا داشت
دیماریا بد بود اما کل فصل عالی بوده. چرا اینطوری میکوبینش
یا الونسو که تا الان ستون تیم بوده چطور جرات میکنید بگید کشش این بازیا رو نداره!
لطفا لحظه ای نباشید

ahadpoolghahat
09-04-2014, 01:04
تورو خدا لحظه ای نباشید.
هر تیمی یه موقع هایی از این بازی های افتضاح داره . همین بایرنی که میگی پارسال نزذیک بود جلو ارسنال حذف شه. یا بارسای اون سال ها هم از این موردا داشت
دیماریا بد بود اما کل فصل عالی بوده. چرا اینطوری میکوبینش
یا الونسو که تا الان ستون تیم بوده چطور جرات میکنید بگید کشش این بازیا رو نداره!
لطفا لحظه ای نباشید

شما اگه بازی های حساس این فصل رئالو با دقت نگاه کنین (مثل بازی با بارسا- اتلتیکو-یوونتوس) متوجه میشین اون بازیایی که فشار روی آلونسو هست از دیقه 60-70 به بعد از لحاظ بدنی کم میاره

مهم اینه که تیم تو بازیای بززرگ خوب بازی کنه که تا الان همچنین اتفاقی رخ نداده..... همین دیماریا تو بازی های حساس غیر از یه نیمه تو بازی اخر جلو بارسا چه بازی فوق العاده ای داشته؟؟؟

دفاع وسط ها هم که دیگه گقفتنی نیستن.... پنالتی اخراج و پاس گل به حریف تو همچنین سطحی از فوتبال واسه تیمی مثل رئال کمرشکنه.....

اصلا لحظه ای فکر نمیکنم .... این یه پروسه ایه که جلو تیم های قوی داره رخ میده و متاسفانه هنوزم ادامه داره....:n27:

malkemid
09-04-2014, 01:05
من بازی رو ندیدم ولی گلها و پنالتی رو دیدم...پنالتی که انصافا اشتباه بود و همون بهتر که گل نشد!

دو تا گل هم که انگار بچه ها نذر داشتن تقدیم کنن به دورتموند! خیلی اشتباهات بدی بود...خصوصا سوتی ایارا!

Kianoosh
09-04-2014, 01:28
تبریک بابت صعود :n12: هرچند این سبک بازی و صعود ...

به نحوی شرایط فصل گذشته تکرار شد و این بار دورتموند بود که تو خونه در عین شایستگی و کسب پیروزی حذف شد!

باید به دورتموند هم تبریک گفت برای این بازی دیدنی و البته تشکر ویژه از استاد مخیتاریان بابت دقت کافی در ضربات نهایی:دی

امشب کاسیاس سوپر واکنش و سیو خارق العاده نداشت ولی تعداد سیو های زیاد و تو شرایط پر فشاری که دفاع وا داده بود (مخصوصا نیمه دوم) بهترین بازیکن رئال و حتی زمین بود مقایسه بشه با بازی برگشت لالیگا مقابل اتلتیکو!(از نمایش عالی رویس هم نگذریم 2 گل و موثر بودن در اکثر حملات)

" لکن طوری نشود که بگویند ایکر مقدس نیست!":n09:

از اشتباهات و بازیکنان ضعیف هم بگذریم که بحث خیلی طولانی میشه!...

در هر صورت رئال اگه به دنبال دهمین قهرمانی در CL هست باید خیلی بهتر از اینها بازی کنه , فینال کوپا پیش روست و البته بازی پر فشار و نزدیک امشب بارسا-اتلتیکو میتونه در هفته بعدی لالیگا به نفع رئال هم باشه ...

fr0st
09-04-2014, 02:06
اگر یادآوری کنی، ممنون میشم. تو این فرصت من یه چیز رو یادآوری کنم، کل صحبت شما سر اینه که چرا کاسیاس سر فلان جریان تماس نگرفت؟ علتش رو خودش توضیح داد. کاسیاس گفت "تو این ۱۵ سالی که بازی کردم، تا حالا این همه تنش ندیده بودم، حس کردم گروه داره متلاشی میشه و از اونجایی که من نماینده کشورم هستم، باید عکس العمل نشون میدادم." فکر کنم همه چیز روشن هست و جای اما اگر نداره. مگر اینکه ما، از اینجا، با این سن و تجربه کم، بخوایم قضاوت کنیم کاسیاس زمان درستی تصمیم گرفته یا نه.

اصلاً نمیخوام وارد این موضوع بشم که شدت ضربه سرجیو چقدر بود و ... همین که عمدی بودنش مشخص هست، کافیه. حالا مسی دستش شکست یا جای استوک های په په رو Instagram کرد؟ گاهی فقط Poke کردن یه بازیکن برای تحریک روانیش کافیه.

نمیدونم چه نیازی هست پای پویول رو وسط بکشیم، هر دو باشگاه اسطوره هایی داشتن که نه تنها تو بازی اسطوره بودن، بلکه خارج بازی هم بودن (نمونه رئالیش: رائول). این فقط بحث رو بیهوده باز میکنه.

درباره دست زدن ژاوی و بزرگنمایی (که من یادم نمیاد کی ژاوی دست زد اما بنا را، رو صداقت و آگاهیت میذارم)، این میتونه صرفاً سیاست ژاوی باشه و بس. وگرنه، چرا برعکس این موضوعِ تماس گرفتن رخ نداد؟ در مورد بزرگنمایی، پیشنهاد میکنم یه دور بری Game ای رو که از رو حرکت په په ساختن رو بازی کنی! اتفاقی که فکر نکنم سر بوسکتس افتاده باشه.

سخن آخر، همه ی اینا رو در ذهن داشته باشیم و بعد به یاد بیاریم په په درسته که قبول نکرد کارش عمدی بوده، اما حداقل از مسی پوزش خواست. اما بوسکتس حتی قبول نمیکنه که این کار رو کرده... و این بار اولی نیست که ژاوی از این نوع مصاحبه ها میکنه، فراموش نکردیم چطور هیزم میریخت تو آتیش درگیری مورینیو با بازیکنا.

نمیخواستم تو اون پست عکس‌العمل‌ها ایکر بعد باخت رو بذارم. فکر هم نمیکردم فراموش کرده باشی‌. چیز عجیبی‌ هم نبوده تنها فرق ایکر با راموس یا په په و آربلوا این بود که تو دروازه بود وگرنه همون عکس‌العمل‌ها رو هم بعید نبود از ایکر تو جریان بازی ببینیم.

Real Madrid's Iker Casillas admits to insulting referee in wake of Copa del Rey defeat to Barcelona
he told Fernando Teixeira that he was free to go out and party to celebrate Pep Guardiola's side's progression in the Spanish cup
source ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Casillas: Row? There's a lot at stake, these thing can happen. Guess someone made a foul and they went to the ground as usual
صدا مورینتس رو هم در اورد کاسیاس:
Morientes (ex-Madrid): As Madrid fan, I'm ashamed Casillas said Cesc was acting, and disgusted they didn't stay for the ceremony

وقتی‌ میگی‌ مقایسه کنین حرکت ایکر رو با چابی، واسه کسی‌ که این پیش‌زمینه‌ها رو از ایکر نداشته باشه قابل قبوله. ولی‌ اگه یه سرچی کنی‌ میبینی‌ رو ایکر چه نظری دارن. نظری که طرفدارا بخصوص مردم کاتالان از اون تماس با چابی دارن اینه که اگه اسپانیا اونقدر بازیکن تاثیر گذار تو بارسا نداشت اون تماس هرگز گرفته نمی‌شد.

اون قسمتی‌ رو هم که از پست من بلد کردی فکر کنم اشتباه منظورم رو گرفتی‌. این مصاحبه علیه بوسکتس دقیقا جواب بده بستونا په په و دفاعش از کاسیاس جلو مو بوده. سوال منم این بود که جناب کاسیاس دقیقا بعد جریان لگد کردن مسی کجا بودن؟ چرا اون موقعه از برخورد خبری نبود؟

در مورد چابی هم با اینکه به قول شما بازیکن سیاست مدار یا دورویی هست ولی‌ حداقل اینقدر خود دار هست که برد شما رو تبریک بگه. و اگه تو مصاحبش بگه ما برتر بودیم ولی‌ اینقدر شهامت داشته باشه که تو مراسم حضور داشته باشه و شما رو تشویق کنه (فینال کوپا با داوری ماینکو)

لپ کلام اینه که شما میگی‌ ایکر دانا چابی نادان ولی‌ اینطورا هم نیست حداقل برای ما، چون عکس‌العمل آدما تو فشار نشون میده کی‌ دورو هست کی‌ خیر.

Abdolreza2012
09-04-2014, 02:49
تبریک بابت سعود ، هر چند سعود دلچسبی برای من نبود چون دوست داشتم یه گل میزدیم
البته از یه طرف هم به طرز خیلی خوشگلی انتقام گرفتیم چون دقیقا مثله ساله قبل ما حذف شدن
البته واقعا تیم بورسیا دورتموند ، تیم خیلی خوبیه

ایکر عزیز اینطوریاس که مقدس شده

به غیر از کاسیاس ( که اونم سیو فوق العاده ای نداشت و معمولی بود ) هر 10 نفر تو زمین افتضاح بودن....
تو شبی که هر کدوم از بازیکنا رئال کلکسیون سوتی بودن همین چندین سیو ( که اتفاقا عالی هم بودن ) کاسیاس عزیز بود که تیمو نجات داد

به نظرم من فقط دو نفر امشب خوب بودن یکی کاسیاس و اون یکی مودرچ
مودریچ یه چند صحنه بد بود ولی در مجموع خیلی بهتر از بقیه بازیکنا بود

در مورد آلونسو هم یه نکته بگم ، نمیدونم چرا تازگیا اینطوری شده
خیلی بد خطا میکنه ، راحت کارت میگیره
بعد اینکه هم که کارت گرفته باز ادامه میده :n13:
من نمیتونم این اشتباهات خیلی ضایع بازیکنا رو اونم تو بازی هایی به این مهمی رو درک کنم
آخه نزدیک بود بخاطر دو تا اشتباه مسخره حذف بشیم

من بازی رو ندیدم ولی گلها و پنالتی رو دیدم...پنالتی که انصافا اشتباه بود و همون بهتر که گل نشد!

منم اتفاقا وقتی پنالتی گرفته شد ، دوست نداشتم گل بشه که نشد
ولی تو هند بودنش که شکی نیست ، فقط تو محوطه بودن یا بیرون بودنش شک دارم که باید ببینیم درست بوده یا نه

رئال میتونست گل بزنه ولی با وجود استاد اعظم بنزما نشد
در کل بازم تبریک میگم ، شب سختی بود ولی پایان خوشی داشت

لپ کلام اینه که شما میگی‌ ایکر دانا چابی نادان ولی‌ اینطورا هم نیست حداقل برای ما، چون عکس‌العمل آدما تو فشار نشون میده کی‌ دورو هست کی‌ خیر.
دوست عزیز مقایسه کاسیاس با شخصی مثله ژاوی کار بسی اشتباهی هست
میخوای شما که طرفدار بارسا هستی قبول نکن ولی ژاوی از لحاظ اخلاقی در حد کاسیاس نیست

(فینال کوپا با داوری مالنکو)
بازم ....

kasra_khan2003
09-04-2014, 05:13
نمیخواستم تو اون پست عکس‌العمل‌ها ایکر بعد باخت رو بذارم. فکر هم نمیکردم فراموش کرده باشی‌. چیز عجیبی‌ هم نبوده تنها فرق ایکر با راموس یا په په و آربلوا این بود که تو دروازه بود وگرنه همون عکس‌العمل‌ها رو هم بعید نبود از ایکر تو جریان بازی ببینیم.

Real Madrid's Iker Casillas admits to insulting referee in wake of Copa del Rey defeat to Barcelona
he told Fernando Teixeira that he was free to go out and party to celebrate Pep Guardiola's side's progression in the Spanish cup
source ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Casillas: Row? There's a lot at stake, these thing can happen. Guess someone made a foul and they went to the ground as usual
صدا مورینتس رو هم در اورد کاسیاس:
Morientes (ex-Madrid): As Madrid fan, I'm ashamed Casillas said Cesc was acting, and disgusted they didn't stay for the ceremony

وقتی‌ میگی‌ مقایسه کنین حرکت ایکر رو با چابی، واسه کسی‌ که این پیش‌زمینه‌ها رو از ایکر نداشته باشه قابل قبوله. ولی‌ اگه یه سرچی کنی‌ میبینی‌ رو ایکر چه نظری دارن. نظری که طرفدارا بخصوص مردم کاتالان از اون تماس با چابی دارن اینه که اگه اسپانیا اونقدر بازیکن تاثیر گذار تو بارسا نداشت اون تماس هرگز گرفته نمی‌شد.

اون قسمتی‌ رو هم که از پست من بلد کردی فکر کنم اشتباه منظورم رو گرفتی‌. این مصاحبه علیه بوسکتس دقیقا جواب بده بستونا په په و دفاعش از کاسیاس جلو مو بوده. سوال منم این بود که جناب کاسیاس دقیقا بعد جریان لگد کردن مسی کجا بودن؟ چرا اون موقعه از برخورد خبری نبود؟

در مورد چابی هم با اینکه به قول شما بازیکن سیاست مدار یا دورویی هست ولی‌ حداقل اینقدر خود دار هست که برد شما رو تبریک بگه. و اگه تو مصاحبش بگه ما برتر بودیم ولی‌ اینقدر شهامت داشته باشه که تو مراسم حضور داشته باشه و شما رو تشویق کنه (فینال کوپا با داوری ماینکو)

من نمیدونم چه اسراری دارین که بگین کاسیاس باید سر جریان لگد کردن دست مسی تماس میگرفت! اونم وقتی خود په په اعتراف کرد و پوزش خواست. به نظرم توضیح دادم، مدارکش هم رو کردم!، که علت تماس کاسیاس چی بوده. نیازی نمیبینم که دوباره تکرار کنم.

مردم کاتالان؟ نمیدونم شما تا چه حد با اونا در ارتباط هستین و خبر دارین، اما حرفی که میزنین کاملاً منطقی هست و وقتی ۹۰٪ تیم ملی اسپانیا تشکیل شده از بازیکنان بارسلونا و رئال و دعوا هم بین بازیکنان همین دو تیم هست، باید با ژاوی، به عنوان شخص با نفوض و تاثیر گذار تو رختکن بارسا و تیم ملی، تماس گرفت، شما بودی با تورس تماس میگرفتی؟

من متوجه نمیشم اظهار نظر کاسیاس درباره داور مسابقه، چه ربطی به بحث ما داره. نکته اینجاست که رقابت بین بارسلونا و مادرید، باعث نشد ایکر اون تماس رو بگیره، تنها زمانی که پای تیم ملی وسط کشیده شد، و ایکر (به گفته خودش) حس کرد از حد گذشته، عکس العمل نشون داد. کم هم نبوده مواردی که ژاوی و دیگر بازیکنان بارسلونا به داور بازی ال کلاسیکو توپیدن و نمونه آخرش والدز که فصل پیش کم مونده بود داور رو بزنه.

درباره صحبت آخرتون، نمونه بارز حرف تو دهن گذاشتن هست! من هرگز ژاوی رو نادان یا کاسیاس رو دانا ندونستم. حتی تهمت دو رو بودن هم نزدم...

من به اندازه کافی در اینباره صحبت کردم و لینک های لازم رو گذاشتم، به قول ژاوی، تصاویر خودش حرف میزنه...! ختم کلام.

همه هم می‌دونیم این عکس‌العمل کاسیاس بخاطر حمایت په په جلو مو بوده و ربطی‌ به قضایا دیگه نداره.

!

wooooow
09-04-2014, 05:18
در مورد ژابی واقعا اگه خیلی واقع بین باشیم دیگه کم کم تو سیستم رئال جواب نمیده
واقعا دیگه اون ژابی قبل نیست (( تمدید قرار دادشم فقط 2 ساله هست و طولانی مدت نیست ))

متاسفانه بعد از مصدومیت خدیرا تو این پست هافبک دفاعی به مشکل خوردیم و تو تعویض ها دست سرمربی زیاد باز نیست !!
مودریچ عالیه ولی همیشه نمیشه از ترکیب مودریچ - آلونسو استفاده کرد
تو خیلی از بازی ها هم آلونسو دقایق 70 تا 80 هم تعویض میشد که نشون میده تو فشردگی بازی ها دووم نمیاره
سنشم هم کم کم داره میره بالا (( 33 سال ))

تو این پست الان یه مهاجم تاپ و سرعتی نیاز داریم !!!
شاید کسی مثل پوگبا که جوان و تازه نفس هست
علاوه بر اون هم میتونه تو پست هافبک دفاعی بازی کنه و هم هجومی

تو 2 فصل آینده علاوه بر خرید مهاجم نوک باید به فکر خرید هافبک دفاعی خوب هم باشیم !!!
بنزما که آخر فصل هم بره مهم نیست
ولی آلونسو حداکثر فکر کنم تا 1 فصل دیگه بتونه کار کنه (( تمدید قراردادشم 2 ساله هست و تا 2016 فقط 2 فصل دیگه تو رئال هست ))
این نشون میده آنچلوتی و مدیریت هم به فکر جایگزین هستن

Layken
09-04-2014, 12:41
چرا پنالتی رو دادن به دی ماریا بزنه؟
بیل، الونسو و حتا مودریچ که بودن مخصوصا بیل.

تو این پست الان یه مهاجم تاپ و سرعتی نیاز داریم !!!
شاید کسی مثل پوگبا که جوان و تازه نفس هست
علاوه بر اون هم میتونه تو پست هافبک دفاعی بازی کنه و هم هجومی

والا به من باشه که کل 10 بازیکن رئال رو باید تغییر بدن.
از دفاع په په و راموس که اصلا هیچ موقع نمیشه بهشون با خیال راحت تکیه کرد.
هافبک وسط هم که تعطیلیم، باز ناز نفس مودریچ
مهاجم هم که بیل تنهایی هیچ کارست و کریم هم که دیگه معرف حضور است :دی

------

دیشب بعد از این که 2 گل رو خوردیم تا اخر بازی از استرس زیاد من این مدلی بودم :دی

wooooow
09-04-2014, 13:29
چرا پنالتی رو دادن به دی ماریا بزنه؟
بیل، الونسو و حتا مودریچ که بودن مخصوصا بیل.

والا به من باشه که کل 10 بازیکن رئال رو باید تغییر بدن.
از دفاع په په و راموس که اصلا هیچ موقع نمیشه بهشون با خیال راحت تکیه کرد.
هافبک وسط هم که تعطیلیم، باز ناز نفس مودریچ
مهاجم هم که بیل تنهایی هیچ کارست و کریم هم که دیگه معرف حضور است :دی

از حق نگذریم راموس بازیکن خوبیه
ولی بعضی مواقع خراب میکنه که باید سرمربی یه ذره بهش تذکر بده

دیشب که فقط راموس خراب نکرد
بلکه کل تیم خراب کردن
دلیلش هم دست کم گرفتن دورتموند بود

چیزی که فصل قبل سرمون اومد
تو بازی رفت با گالاتاسرای تو مرحله حذفی فکر کنم 3 یا 5 تا زدیم
و بازی برگشت یه لحظه گالا رو دست کم گرفتیم و اگه اشتباه نکنم تو 5 دقیقه 2 گل خریدم !! (( در کل بازی تو 15 دقیقه 3 گل خوردیم که حاصل دست کن گرفتن گالا بود ))

دیشب هم همین شکل بود
دورتموند رو دست کم گرفتن و فکر کردن صعود کردن و هرکای کنن رئال صعود میکنه
ولی 1 اشتباه لازم بود تا رئال حذف بشه !!!

در کل راموس خوبه ولی یه ذره باید کار روانشناسی روش انجام بشه
این فصل تو لالیگا 3 بازی اخراج شد که هر 3 بازی رو یا باختیم یا مساوی کردیم که به خاطر همین نتایج الان سوم هستیم !! :n15:

تو دفاع باید به فکر جایگزین په په بود
تو هافبک دفاعی هم ژابی
تو نوک هم بنزما باید به فروش بره

اولویت با این 3 تا پست هست
بقیه پست ها مشکلی نداریم
حتی راموس هم عالیه !

City 17
09-04-2014, 14:18
دیشب واقعا ضعیف بودیم، چه کارلو و کادر فنی از نظر آماده سازی(؟) ذهنی بازیکنان و چه عملکرد فردی بازیکنان کابوس وار بود.
مسئله جالب این بود که نه یه دفاع تمام عیار با ضد حمله های سرعتی رو در دستور کار داشتیم و نه یه بازی تهاجمی به دنبال گلزنی.

بلکه ملقمه عجیب و غریبی از هر دو رو شاهد بودیم، به شکلی که تیم تا حدی جلو می کشه و در برابر ضد حمله ها آسیب پذیر میشه {که با هنرنمایی فردی پپه گل رو تقدیم می کنیم به حریف}، اما این جلو کشیدن ها به قدری بی برنامه و ناهماهنگ صورت می گیره که تبدیل میشه به پاسکاری های بی هدف بین خط دفاع و هافبک که نه تنها موقعیتی خلق نمیشه بلکه از دل همین پاس ها یک اشتباه فردی دیگه {اینبار ایارا} بیرون میاد و گل دوم رو دریافت می کنیم. یعنی تیم به جای دفاع منطقی و ضد حمله، یا به جای یه بازی رو در رو و به دنبال گلزنی، فقط به دنبال حفظ توپ بی هدف و با ریسک بالا بود. که اگه واقعا قصد همچین برنامه ای وجود داشت، استفاده از ایسکو به جای ایارا از ابتدای کار {مثل بازی رفت} می تونست به مراتب بهتر باشه.

از اینها که بگذریم، نقطه شروع همه این مشکلات ضربه پنالتی هست که دی ماریا از دست میده {من صحنه پنالتی رو متاسفانه به خاطر مشکل اینترنت از دست دادم و نمی دونم تصمیم داور درست بوده یا نه} اما به هر حال وقتی تکرار ضربه پنالتی رو دیدم و با خبر شدم که دی ماریا مسئول زدن پنالتی بوده، خیلی تعجب کردم. دی ماریا با اینکه این فصل جزو بهترین بازیکنان تیم بوده و معمولا در فرم خوبی به سر می برده، اما همچنان جزو بازیکنانی هست که به دقت ضربه شهرت نداره و اصولا بازیکنی هست که عملکرد غیر قابل پیش بینی داره... در حالی که در تیم بیل رو داریم که در چند سال اخیر در تاتنهام انواع ضربات کاشته اعم از پنالتی، شروع مجدد و ... رو زده یا آلونسو که در تیم ملی اسپانیا یا لیورپول یا حتی همین رئال بعضا ضربات پنالتی رو زده، حالا چه اتفافی می افته که "دی ماریای معمولا غیر قابل پیش بینی" ضربه رو میزنه رو باید از کارلو پرسید. پنالتی که اگه به ثمر می رسید بازی در همون ابتدا تموم میشد و نیازی به زحمت افتادن و گرفتن کارت زردهای متعددی که ممکنه در مراحل بعدی گرون تموم بشه، نبود.

+

در ادامه ماجرای به وجود اومده در ال کلاسیکو و صحبت اخیر ژاوی و انکار وارد کردن ضربه بوسکتز به سر پپه و صحبت غیر مستقیم علیه ایکر، ایکر صحبت کرده:
"اگه ژاوی با من مشکلی داره، باید با خود من صحبت کنه. نه اینکه در در معرض عموم {راجع به من صحبت کنه} و سوژه برنامه های تلویزیونی رو مهیا کنه"
" دیگه نیازی به صحبت بیشتر راجع به این مسئله نیست. بهتره این مسئله رو کنار بگذاریم چون خسته کننده هست." [منبع] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

E.N.A.Y.A.T
09-04-2014, 15:04
در ادامه ماجرای به وجود اومده در ال کلاسیکو و صحبت اخیر ژاوی و انکار وارد کردن ضربه بوسکتز به سر پپه و صحبت غیر مستقیم علیه ایکر، ایکر صحبت کرده:
"اگه ژاوی با من مشکلی داره، باید با خود من صحبت کنه. نه اینکه در در معرض عموم {راجع به من صحبت کنه} و سوژه برنامه های تلویزیونی رو مهیا کنه"
" دیگه نیازی به صحبت بیشتر راجع به این مسئله نیست. بهتره این مسئله رو کنار بگذاریم چون خسته کننده هست." [
منبع] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

درود

دقیقا. به نظرم هر 4 تاشون اشتباه کردن! و بیشترین اشتباه رو ایکر کرد که همچین مسائل شخصی رو در رسانه مطرح کرد.
پیرو ایکر، ژاوی هم کار اشتباهی انجام داد که در معرض عموم جوابش رو داد.
اینطور مسائل بهتره خصوصی و دوستانه حـل بشند نه علـنی تا حـاشیه سـازی نشه.

اگه ژاوی با من مشکلی داره، باید با خود من صحبت کنه

LOL

به چیزی که میگی اول خودت باید عمل کنی دادا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+

تبریـکـ به رئالی های عزیز بـرای صعود به نیـمه نـهایـی!

Kianoosh
09-04-2014, 15:06
Ancelotti: Real Madrid lucky to still be in Champions League

The coach was relieved that his charges could edge past Dortmund, claiming they "suffered" en route to the semifinal stage Tuesday.
Carlo Ancelotti ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) says Real Madrid ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) was lucky to make the Champions League semifinals after a 2-0 defeat to Borussia Dortmund ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).

With a 3-0 first-leg advantage, the Blancos looked like a firm favorite heading into Tuesday's game but Angel Di Maria's saved penalty and a first-half brace from Marco Reus made for some nervous moments.
Madrid survived more Dortmund pressure in the second period, with Henrikh Mkhitaryan striking a post while Iker Casillas was also called upon to make some crucial saves, and its coach confessed that his charges had almost paid for its poor second-leg showing.

"All games at this stage are very difficult," Ancelotti told reporters. "We are fortunate to be through to the semifinals. We're happy to reach the semis, but not happy as we suffered a lot, especially in the first half. We opened the tie up again.
"We were better in the second half. Football is like that, we gave away gifts, made lots of errors, we had no confidence and we suffered because of it. Casillas made fantastic saves in important moments of the game. His game was very, very good."

kasra_khan2003
09-04-2014, 15:19

کفش مخصوص رونالدو برای فینال کوپا

SA3EDLORD
09-04-2014, 15:24
کفش مخصوص رونالدو برای فینال کوپا
خداییش این دیگه خیلی نازه!:n04:

City 17
09-04-2014, 15:58
درود

دقیقا. به نظرم هر 4 تاشون اشتباه کردن!
هر چهارتاشون؟!

بوسکتز ضربه ای رو عمدا به سر پپه وارد می کنه، صحنه ای که ازش چشم داور دور می مونه اما از چشم دوربین ها نه.
بوسکتز به خاطر این حرکت عذرخواهی نمی کنه، عیبی نداره. مثل خیلی از برخوردهای دیگه.
اما بوسکتز با وجود ویدئوی این صحنه میاد و جلوی دید همگان این برخورد رو انکار می کنه!
پپه میاد و از self-respect و اینکه آدم باید حداقل برای خودش احترام قائل باشه (همچین چیزی رو انکار نکنه) صحبت می کنه.
ایکر از پپه موضع پپه دفاع می کنه و در جواب به انکار بوسکتز میگه باید یه تلنگر به گوش بوسکتز وارد کنه {که با توجه به جایگاهش در تیم ملی و senior بودنش قابل درکه، حتی اگه بیش از حد باشه}
ژاوی از بوسکتز دفاع می کنه و مثل بوسکتز صحنه رو انکار می کنه! (Busquets never stomped on Pepe)
ژاوی ادامه میده که بعضی از هم تیمی هامون در تیم ملی با بوسکتز خیلی غیر منصفانه برخورد کردند. یعنی از ایکر و منصف نبودن صحبت می کنه در حالی که ویدئو مشخص هست.

در بهترین حالت 2.5 نفر اشتباه کردند، بوسکتز و ژاوی به خاطر انکار کردن برخورد و غیر منصف خوندن هم تیمی هاشون در تیم ملی و ایکر به خاطر صحبت از تلنگر در گوش بوسکتز
{که البته معنی کنایی داره که درست هست اما نیم امتیاز منفی به خاطر شدت در گفتار:n02:}

LOL
به چیزی که میگی اول خودت باید عمل کنی دادا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایکر میگه اگه ژاوی صحبتی با من داره باید با خودم صحبت کنه (دقت کنید که برخورد بین بوسکتز و پپه هست، اما ژاوی هم تیمی هاش در تیم
ملی رو زیر سوال می بره، در حالی که ایکر داره راجع به برخورد و موضع بوسکتز در انکار برخورد صحبت می کنه نه از ژاوی و بقیه بازیکنان بارسا)

Sara
09-04-2014, 17:11
صحبت های ایکر کاسیاس پس از بازی مقابل دورتموند:

"سختی زیادی را متحمل شدیم. شاید اکنون یک زنگ بیدار باش که همه چیز آسان نیست خوب باشد.
"اشتباهات در دفاع سبب شد تمام طول بازی سختی بکشیم اما بهتر است در این بازی باشد تا بازیهای تعیین کننده تر دو هفته آینده."
"در دریافت گل اول ما مقصر بودیم و دومین گل وقتی به ثمر رسید که میانه میدان توپ را از دست دادیم.
"از نظر ذهنی قوی بودیم زیرا وقتی در دقیقه 37 بازی 2-0 عقب می افتید خیلی چیزها از ذهن شما می گذرد و تمام اینها در حالی باشد که یک پنالتی را نیز از دست داده باشید.
"نکته مثبت این است سختی و عذاب کشیدن را در این بازی ها تجربه کردیم. این خطاها نمی تواند در نیمه نهایی اتفاق بیافتد."
در مورد احساس دی ماریا و ایارامندی پس از بازی: "احساس خیلی خوبی ندارند اما این یک تیم است و صعود کردیم. باید از آنها کاملاً حمایت کنید و مانند یک تیم مبارزه کنید."

sky SPORTS
ترجمه: Rebecca

charlize
09-04-2014, 17:16
آماری از رئال در cl:
* رئال برای چهارمین سال پیاپی به نیمه نهایی راه پیدا میکنه
* رئال با 25 حضور در نیمه نهایی، بیش از هر تیم دیگه ای این مرحله رو تجربه کرده
* رئال برای بار سوم هست که موفق میشه 4 دوره پیاپی در نیمه نهایی حضور داشته باشه
+

ahadpoolghahat
10-04-2014, 00:30
صعود تیم همشهری و حذف بارسلونا رو تبریک میگم:n20:

نصف نیمه نهایی از آن مادریدی ها شده.........

ولی انصافا این تیم سیمئونه عالی بازی میکنه!!!

Karistias
10-04-2014, 00:32
حذف شه>اشتب دوبار ارسال شد

Karistias
10-04-2014, 00:33
بچه ها توجه داشتید دیشب رونالدو کنار زمین عین شیری بود تو قفس که طعمش تو زمین بود که کافی بود در قفسو باز کنی حمله کنه به طعمش!؟

تاریخ دقیق رفت و برگشت فینال کوپا دلری کیه؟

Abdolreza2012
10-04-2014, 00:34
بچه ها توجه داشتید دیشب رونالدو کنار زمین عین شیری بود تو قفس که طعمش تو زمین بود که کافی بود در قفسو باز کنی حمله کنه به طعمش!

رفت و برگشت نداره
اگه اشتباه نکنم 30 فروردین هست

wooooow
10-04-2014, 00:36
دیگه مرحله بعد هیچ تیم آسونی وجود نداره !!
هر 3 تیم واقعا سخت بشه ازشون عبور کرد و راحت رفت فینال

ول به نظرم چلسی میتونه بهترین گزینه باشه
درسته مورینیو سرمربیش هست ولی مهره های رئال میتونن برگ برنده باشن

بایرن هم گزینه خوبیه
به قول دوستان آنچنان شکست ناپذیر نشون نمیده !!

و در آخر آتلتیکو !! :n02:
خشونت تو بازی های آتلتیکو با رئال خیلی نگران کننده هست
و همچنین سیستم تدافعی وحشتناک که سخت بشه ازش عبور کرد !!

آتلتیکو رو سخت تر از چلسی و بایرن میبینم !!
تو بازی امشب بارسا - آتلتیکو بازیکن های آتلتیکو اصلا از نیمه زمین خودشون بیرون نمی اومدن

حداقل چلسی و بایرن 4 تا حمله میکنن که میشه امید داشت همون واسه رئال بشه ضد حمله
ولی آتلتیکو .......

بچه ها توجه داشتید دیشب رونالدو کنار زمین عین شیری بود تو قفس که طعمش تو زمین بود که کافی بود در قفسو باز کنی حمله کنه به طعمش!؟

رفت و برگشت نداره
اگه اشتباه نکنم 30 فروردین هست

30 فروردین که شنبه هست و بازی های لیگ برگذار میشه

فینال چهارشنبه 27 فروردین ساعت 23:00 هست

SA3EDLORD
10-04-2014, 15:49
این مسخره بازیا چیه هر فصل برا ما از زمین و اسمون میباره؟
کریس رونالدو انگار مصدومیتش جدیتر از چیزی که فکر میکنیم هست و بازی فینال حذفی و بازی رفت نیمه نهایی رو از دست میده !

City 17
10-04-2014, 16:16
کریس رونالدو انگار مصدومیتش جدیتر از چیزی که فکر میکنیم هست و بازی فینال حذفی و بازی رفت نیمه نهایی رو از دست میده !
البته هنوز تاریخ بازگشتش قطعی نیست، گفته میشه احتمالا در حدود دو هفته ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و شانس رسیدن به بازی رفت لیگ قهرمانان وجود داره.

Abdolreza2012
10-04-2014, 16:23

کجا خوندی ؟
امیدوارم حقیقت نداشته باشه
چون واقعا بهش نیاز داریم ، رئال تو بازیای بزرگ به یکی مثله کریس احتیاج داره

SA3EDLORD
10-04-2014, 16:26
کجا خوندی ؟
امیدوارم حقیقت نداشته باشه
چون واقعا بهش نیاز داریم ، رئال تو بازیای بزرگ به یکی مثله کریس احتیاج داره
سایت گل و فیسبوک رئال.
البته صفحه رسمی رئال فقط از مصدومیت خبر داده و حرفی از مدتش نزده.

Abdolreza2012
10-04-2014, 16:37
سایت گل و فیسبوک رئال.
البته صفحه رسمی رئال فقط از مصدومیت خبر داده و حرفی از مدتش نزده.

هیچ دیگه ، عجب بد شانسی
چون فقط حضور رونالدو تو زمین میتونه به تیم روحیه بده
بیل و بنزما و دیماریا و .... رو اصلا نمیشه روشون حساب کرد ، خیلی نوسان دارن ، یه بازی خیلی خوبن و یا بازی افتضاحن
ولی رونالدو همیشه یه جوره
امیدوارم به لیگ قهرمانان برسه حداقلش

wooooow
10-04-2014, 16:47

بیا !!!
بازم شروع شد !!! :n03::n23:
یعنی عقده به دلم موند یه فصل مثل آدم به اتمام برسه !!!

این فصل عجب مصدومیت هایی داشتیم
همشون بازیکن های تراز اول رئال

ژابی آلونسو
مارسلو
کاسیاس
کونترائو
رونالدو
خدیرا
خسه
بیل
و باز هم رونالدو !!!!!!

همشون جزو بهترین ها هستن
واقعا با این روند جام نمیشه گرفت !!!
یک خط در میون مصدوم داریم !! :n27:

ahadpoolghahat
10-04-2014, 17:09
دوستان وبسایت رسمی باشگاه هم مصدومیت رونالدو رو تایید کرده :

Medical tests performed on Cristiano Ronaldo have revealed an injury to the player's left biceps femoris muscle. Pending a medical evaluation

خدا رحم کنه .....:n28:

wooooow
10-04-2014, 17:14
دوستان وبسایت رسمی باشگاه هم مصدومیت رونالدو رو تایید کرده :

Medical tests performed on Cristiano Ronaldo have revealed an injury to the player's left biceps femoris muscle. Pending a medical evaluation

خدا رحم کنه .....:n28:

تایید شدن رو ولش :n29::n15:

تاریخ نداره ؟؟؟ !! :n27:

////////////////////////

خبر بد براي کهکشاني‌ها
احتمال پارگي تاندون پاي رونالدو

ستاره پرتغالي کهکشاني‌ها احتمال دارد با پارگي تاندون پاي چپ روبرو شده باشد.

باشگاه رئال مادريد تاييد کرده است که رونالدو از ناحيه همسترينگ دچار آسيب‌ديدگي شده است و به مصدوميت او از ناحيه پاي چپش اشاره شده است.

به نقل از فارس، خبر بد براي هواداران مادريدي اين است که احتمال پارگي در ناحيه تاندون زانوي رونالدو وجود دارد و اين ستاره پرتغالي دو هفته زمان براي بهبودي نياز خواهد داشت و اين در شرايطي است که گزارش پزشکي در اين باره منتشر نشده و باشگاه مادريدي سکوت کرده است.

در صورتي که اين مصدوميت تاييد شود رونالدو در دو هفته آينده دو ديدار حساس که يکي از آن‌ها ال‌کلاسيکو در فينال جام حذفي اسپانيا و ديگري دور رفت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا خواهد بود، را از دست مي‌دهد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%D8%B1%DA%AF%D9%8A_%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%AF%D 9%88%D9%86_%D9%BE%D8%A7%D9%8A_%D8%B1%D9%88%D9%86%D 8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88

بد بخت شدیم رفت !!!!!!! :n28:

SA3EDLORD
10-04-2014, 17:43
تاندون پاره یشه که یکی دو ماه مصدومه که!

wooooow
10-04-2014, 18:03
دوستان یه سوال فنی

چند درصد احتمال میدید این خبر حاشیه باشه ؟؟
به خاطر نزدیکی به الکلاسیکو ؟؟ :n02:

یعنی من از وقتی این خبر رو شنیدم دیگه اعصاب واسم نمونده !! :n28:

SA3EDLORD
10-04-2014, 18:06
چند درصد احتمال میدید این خبر حاشیه باشه ؟؟
به خاطر نزدیکی به الکلاسیکو ؟؟
حاشیه به نفع کی؟
سایت رسمی رئالم تایید کرده که.

wooooow
10-04-2014, 18:13
حاشیه به نفع کی؟
سایت رسمی رئالم تایید کرده که.

چمیدونم والا !!
واسه اینکه بارسا فکر کنه رونالدو نیست !! :n02:

اعصبا نمونده واسم از وقتی خبر رو شنیدم !!!
اگه این شکلی باشه خیلی راحت چمپیونز و فینال کوپا میپره !! :n23::n27:

kasra_khan2003
10-04-2014, 19:05
رونالدو به احتمال زیاد فینال کوپا و حتی شاید بازی رفت نیمه نهایی رو از دست بده. جلو آلمریا که مطمئناً بازی نمیکنه.

Sara
10-04-2014, 19:46
روز پنجشنبه مادرید تایید تست بروی رونالدو و مشکل در همسترینگ پای چپ رونالدو را تایید کرد، گرچه باشگاه به طور دقیق اعلام نکرده است که ستاره رئال مادرید برای چه مدت خارج از ترکیب خواهد بود.
در این بیانیه آمده است: "آزمایش روی کریستیانو رونالدو انجام شده و آسیب عضلانی بر همسترینگ پای چپ او تشخیص داده شده است."
گزارش ها از اسپانیا اذعان می کنند که رونالدو ممکن است 15 روز را در مصدومیت سپری کند که در این مدت زمان بازی نهایی کوپا مقابل بارسلونا در 16 اپریل و همچنین بازی رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان که در 22 یا 23 اپریل خواهد بود را از دست خواهد داد.
آنجلوتی پس از بازی برگشت مقابل بورسیا دورتموند گفت: "کریستیانو خوب بود، به دلیل شدت مسابقه نمی خواستیم روی او ریسک کنیم و مجبور نبودیم.
"خوشبختانه او به زودی بهتر می شود و برای نیمه نهایی آماده است. مسئله بزرگی نیست زیرا اگر اینطور بود نمی توانست روی نیمکت بنشیند. او زمان برای بهبود دارد و شنبه می تواند به میدان برود."
رونالدو دوشنبه در آستانه بازی مقابل دورتموند در تمرینات شرکت کرد اما پس از چند دقیقه به دلیل مصدومیت متوقف شد.

sky SPORTS
ترجمه: Rebecca

malkemid
11-04-2014, 00:20
رئال مادرید با 25 حضور در نیمه نهایی چمپیونز لیگ از این حیث رکورد دار هست. این عدد بیش از تعداد حضور خیلی از تیم های مدعی! در کل ادوار چمپیونز لیگه.

SA3EDLORD
11-04-2014, 14:07
خوردیم به بایزن. هاها ها هاها :n19:

Layken
11-04-2014, 14:10
رونالدو تو را به جان هر کی که دوست داری، تو را به خدا قصمت میدم از مصدومیت بیا بیرون که خوردیم به بایرن :n02:

mohammad.asghari
11-04-2014, 14:14
این خبر درسته که میگن 100%به بازی فینال جام حذفی نمیرسه و اگه بازی کنه 6هفته دور خواهد بود؟

SA3EDLORD
11-04-2014, 14:17
چه انتقام تو انتقامی شد :n08:
این سال اگه قهرمان بشیم آی مزه داره :n02:
دقیقا همون چیزی داره میشه که من میخواستم. قهرمانی La decima باید LEGENDARY باشه اونم با بردن بهترین ها :n12:

wooooow
11-04-2014, 14:29
رونالدو میرسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !! :n28:

بازی رفت تو برنابئو هست که رونالدو باید برسه !!!!

اصل بازی رفت هست
بدون رونالدو کار سخت خواهد شد !!!

malkemid
11-04-2014, 15:18
در بدترین زمان ممکن خوردیم به بایرن... لشکر مصدوم ها.. کریس هم اضافه بشه دیگه هیچی. کاش می خوردیم به اتلتیکو... درسته تیم خوبیه ولی برای ما بهترین قرعه بود.. جام حذفی که خوب بردیم شون.

charlize
11-04-2014, 15:37
یعنی بدترین قرعه ممکن بود برای هر دوتیم
انصافا هردوتیم شایسته ترین های امسال برای فینال بودن و حیفه یکیشون نیاد فینال
من خودم دوست داشتم با چلسی بیوفتیم اما نشد
دفاع ما امسال خوب نبوده
حالا شما فرض کن روبن از اینور و ریبری از اون ور حمله کنن!
بدبختی هم اینه که تیم کامل نیست!
امیدوارم کریس برسه فقط
+
اگه بریم فینال و احتمالا بخوریم به چلسی، خیلی سخته تکبازی رو از مورینیو بگیریم!
تخصصش اون بازیهاس!
+
یک هشتم : شالکه
یک چهارم : دورتموند
نیمه نهایی : بایرن
آلمانی دیگه نبود؟!
خیلی آمار خوبی رو به روشون داریم، همشون هم خوردن بهمون امسال!

هر چند اگه قراره قهرمان بشیم باید بتونیم همه رو ببریم اما خب...
کلا کارمون خیــلی سخت شد...

mohammad.asghari
11-04-2014, 17:12
آنجلوتی طی مصاحبه ای که بعد از مشخص شدن حریف تیمش در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان داشت گفت فک میکنم رونالدو به فینال جام حذفی میرسد

100%رسیدن رونالدو به فینال کوپا در ری و از همه مهترین رسیدن به نیمه نهایی میتونه شیرین ترین خبر تو این چند روز باشه

Iloveu-ALL
11-04-2014, 19:22
سلام
تیم جوانان رئال مادرید، متاسفانه در نیمه نهایی لیگ جوانان اروپا که مقابل بنفیکا بازی داشت امروز با نتیجه 4-0 بازی رو واگذار کرد و به فینال رقابت ها نرسید.
بنفیکا، با بارسلونا که شالکه04 رو 1-0 برد، بازی داره.
فینال 14 آوریل (25 فروردین برگذار میشه) ساعت 7pm به وقت ایران در کشور سوئیس برگذار میشه.
اطلاعات بیشتر در wikipedia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

kasra_khan2003
11-04-2014, 20:18
از چهارتا سهمیه بوندسلیگا، فقط یه بایرن لورکوزن به تُورمون نخورد!

SA3EDLORD
11-04-2014, 21:15
آنجلوتی طی مصاحبه ای که بعد از مشخص شدن حریف تیمش در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان داشت گفت فک میکنم رونالدو به فینال جام حذفی میرسد

100%رسیدن رونالدو به فینال کوپا در ری و از همه مهترین رسیدن به نیمه نهایی میتونه شیرین ترین خبر تو این چند روز باشه
به نظر منم این بو داره که تا حالا اعلام نکردن دقیقا چقد مصدومه. تا لحظه اعلام لیست بازیکن ها برای فینال هم فک نکنم بفهمیم.
فک کنم دروغ گفتن:n02:

Abdolreza2012
11-04-2014, 22:50
به نظر من با این دفاع ها کار خیلی خیلی سختی داریم
اگه بخوایم مثل بازی برگشت با دورتموند بازی کنیم که دیگه وا ویلام

یکی از دوستان دو تا جمله امیدوار کننده بزنه ، امیدوار شم :n02:

این خبر رسیدن رونالدو درسته ؟
من حاضرم به بازی بارسا نرسه ( چون باز داور ماینکو هست :n15: ) ولی به بازی بایرن برسه

ahadpoolghahat
12-04-2014, 23:23
دوستان باخت بارسلونا رو تبریک میگم.....

فقط باید آلمریا رو ببریم.....:n06:

malkemid
12-04-2014, 23:31
دوستان باخت بارسلونا رو تبریک میگم.....

فقط باید آلمریا رو ببریم.....:n06:

مشکل اصلی اتلتیکو هست! باید تو دو بازی امتیاز از دست بده! تازه اگه ما همه رو ببریم

2raj_a
12-04-2014, 23:35
این فصل به احتمال 99% اون یک درصد رو هم برای احتمالات گذاشتم کوپا رئال میگیره و لالیگا رو اتلتیکو
قهرمانی یا نائب قهرمانی هم در لیگ قهرمانان برای هردو تیم احتمال داره.
و اما بارسا که تیم مدیریتی در درجه اول و بعد مربی با خاک یکسانش کردن.

2raj_a
13-04-2014, 00:29
من حاضرم به بازی بارسا نرسه ( چون باز داور ماینکو هست :n15: ) ولی به بازی بایرن برسه
برسه یا نرسه مهم نیست 5 دقیقه فشار روی دروازه = 2 3 تا گل

charlize
13-04-2014, 01:17
قبل این بازی، بگم که باخت 3-0 بایرن رو به روی دورتموند هم نکته بسیار جالبیه که نباید فراموش کرد!

اما بازی...
چه دلیلی وجود داره که کماکان جناب سرهنگ گزارش کنه، من نمیفهمم؟!
ناخو؟! کاروایال؟!؟ نه جون من؟!!
قشنگ مشخصه که صفحه ویکی پدیا رو موقع گزارش باز میکنه و طبق اون گزارش میکنه و تصمیم میگیره که کی با کی مشکل داره!
مثلا اگه واران بازی نمیکنه، شما اشتباه فکر میکنید بخاطر مصدومیت بوده...دلیلش اینه که کارلتو بهش علاقه نداره! (چون تویه ویکی تعداد بازی اومده و ننوشته فلانی بخاطر مصدومیت کم بازی کرده
بعد حالا جالبه بعضی ها رو به آمار هم نگاه نمیکنه و میگه!
مثلا خوزه و کارلتو با مارسلو مشکل دارن و از فابیو بیشتر استفاده میکنن...
حالا اصلا فرض کنیم درسته این موضوع...این دو مربی بزرگ اشتباه میکنن و ایشون درست میگن که فابیو در حد مارسلو نیست اصلا!
یا کارلتو از ایکر بیشتر استفاده میکنه...! اینکه امار چی میگه هم مهم نیست!
واقعا نمیدونم چی بگم...

داور هم افتضاح بود...
3 تا پنالتی رو راحت نگرفت...
کلی هم وسط زمین خطا کردن و نگرفت...
معلوم نبود چه مشکلی با فابیو هم داشت که هرکی میزدش، کاری باهاش نداشت!

کریم هم که معلوم نیست چقدر توپ و موقعیت باید خراب کنه تا بلاخره گل بزنه؟!
بعد اون موراتا جوون یه توپ گیرش میاد و گل میزنه!
ماشالله چقدر هم موقعیت از 1-2 متری دروازه خراب میکنه!!

کرنر دی ماریا هم بسی جالبناک بود...!
مثل همیشه مودریچ بازم فوق العاده بود...واقعا حضورش باعث آرامش-ه..
پاس گل ایارا هم بسی قشنگ بود...
+
چه شوتی زد بیل روی گلش!
دروازبان دستش درد گرفت!
دوربین پشت هم قشنگ گرفته بود و نشون داد که دستش رو از شدت درد گرفت دروازه بان!

malkemid
13-04-2014, 01:24
بازی بنزما دیگه داره نفرت انگیز میشه! چند تا توپ از دو قدمی زد به آسمون!

واقعا لوکا مودریچ فوق العادست. یه صحنه تو یه جای کوچیک یه یه پا دو پا ی ناااااز زد اندازه کل هیکل بنزما می ارزید!:n02:

Iloveu-ALL
13-04-2014, 01:31
قبل این بازی، بگم که باخت 3-0 بایرن رو به روی دورتموند هم نکته بسیار جالبیه که نباید فراموش کرد!

بایرن 3تا بازی آخرش تو لیگو 2تا رو باخته و اون یکی رو مساوی کرده! قبلش به جز 2تا بازی که مساوی کردن همه رو بردن... چون دیگه قهرمان شدن جوری بازی میکنن که مصدوم ندن
علی فر کلا رو مخه ... تو یکی از بازی های بارسا، میگفت تاتا شماره 2 رو از آلوز گرفته 22 رو بهش داده :| در حالی که بخاطر ابیدال 22 اون لباس رو پوشید!
کلا از فوتبال هیچی نمی فهمه فقط میخواد یه چیزی بگه که نشون بده از فوتبال خیلی میفهمه!!

نکته این بازی هم مثل بازی قبلی لیگ این بود که بازیکن های مختلفی گل زدن
شرمنده اگه اینجا اظهار نظر کردم

Altairezio
13-04-2014, 10:06
دوستانی که به باختای بایرن علاقه نشون میدن....دقت کنن که بایرن اونقدری جلو هست که دیگه لیگو ول کنه و بچسبه به لیگ قهرمانان....

D3vil_A
13-04-2014, 13:44
دوستانی که به باختای بایرن علاقه نشون میدن....دقت کنن که بایرن اونقدری جلو هست که دیگه لیگو ول کنه و بچسبه به لیگ قهرمانان....

بعد میتونی به من بگی چرا با ترکیب 100% اصلی میاد بازی میکنه؟ و تا دقیقه 90 مثل بنز فشار میران که بازیرو نبازند؟ اگر لیگ رو ول کرده باید با تیم ذیخره بازی کنه ! اگر نه پس چرا تو زمین خودش جلو چندین هزار طرفدار3-0 میبازه؟

City 17
13-04-2014, 13:49
آلمریا ماشالله اینقدر تیم خنثی و بی خطری بود که گفتن نتیجه بازی کفایت می کنه.
با نتیجه هایی که دیشب به دست اومد شانس قهرمانی تیم {و البته فرار از رده سومی} به یکباره زیاد شد. واقعا امسال لالیگا جدای از بهترین {که سال های اخیر بوده} جذاب ترین لیگ اروپا هم هست.
سرنوشت لیگ در دست اتلتیکو هست، اتلتیکو باید دو لغزش داشته باشه که امشب با ختافه و در خانه ختافه {یک تیم ته جدولی دیگه مثل گرانادا که برای بقا می جنگه} بازی داره و امکان از دست دادن امتیاز وجود داره.
از بازی های نسبتا سخت دیگه اتلتیکو بازی خارج از خانه با والنسیا بعد از بازی برگشت نیمه نهایی CL هست و البته بازی خارج از خانه با لوانته که تیمی هست که بسیار فیزیکی بازی می کنه.
بازی هفته انتهایی لیگ بین بارسا و اتلتیکو در شرایطی می تونه به کمک بیاد که بارسا همچنان در کورس باقی بمونه و انگیزه لازم برای گرفتن نتیجه مقابل اتلتیکو رو داشته باشه
و الا با اختلافات عمیقی که هر دو تیم رقیب با رئال دارند توی شرایطی که یکی از دو تیم از کورس عقب افتاده باشه، نمیشه اونقدرا روی نتیجه هفته آخر و یک نبرد تمام عیار حساب باز کرد.
با همه این صحبت ها من فکر می کنم اگه تیم بتونه هر 5 بازی باقیمانده خودش رو ببره، شانس خوبی {50-60%} برای قهرمانی وجود داره.
+
چهارشنبه کم اهمیت ترین جام فصل رو در پیش رو داریم، اما بازی مقابل رقیب دیرینه و در دسترس بودن جام {نسبت به بقیه جام ها} مطمئنا اهمیت و انگیزه ویژه ای رو ایجاد می کنه {مثل فینال کوپا 2011}
امیدوارم کارلو تحت هیچ شرایطی از رونالدو استفاده نکنه، چون مصدومیت هم استرینگ با بازی کردن تشدید میشه و دوره درمان رو طولانی تر می کنه که می تونه باعث از دست دادن بازی های مهم تر تیم در CL بشه.

malkemid
13-04-2014, 16:18

اگه رئال قهرمان لیگ می شد می رفت ال کلاسیکو رو 3-0 ببازه بعد بگه برام مهم نبود؟! امکان نداره... رقابت دورتموند و بایرن بیشتر از این حرفاست که به راحتی حاضر بشن با نتیجه سنگین ببازن.

در ضمن بایرن با ترکیب اصلی به زمین رفت و این نشون میده نرفته بود که ببازه.

و الا با اختلافات عمیقی که هر دو تیم رقیب با رئال دارند توی شرایطی که یکی از دو تیم از کورس عقب افتاده باشه، نمیشه اونقدرا روی نتیجه هفته آخر و یک نبرد تمام عیار حساب باز کرد.

من فکر می کنم بارسا حداقل برای اعاده حیثیت هم شده سعی می کنه اتلتیکو رو ببره...قطعا اون تلاشی که وقتی تو کورس هست رو نداره...ولی سعی می کنه این فصل حداقل یه بار از اتلتیکو ببره بازی رو.

2raj_a
13-04-2014, 18:06
من فکر می کنم بارسا حداقل برای اعاده حیثیت هم شده سعی می کنه اتلتیکو رو ببره...قطعا اون تلاشی که وقتی تو کورس هست رو نداره...ولی سعی می کنه این فصل حداقل یه بار از اتلتیکو ببره بازی رو.
نه داداش دلت صابون نزن عمرا بتونن برنده بشن خصوصا که اخرین بازی فصل هم هست و بای جام جهانی فشار نمیارن

Abdolreza2012
13-04-2014, 20:23

در پایان بازی رئال - آلمریا صورت گرفت ؛ قدردانی آنچلوتی و بازیکنان رئال از افراطی های " فوندو سور "

هواداران افراطی واقع در پشت دروازه جنوبی برنابئو که به فوندو سور معروف است به حمایت پرشور از رئال تحت هر شرایطی شهره هستند
آی اسپورت - رئال مادرید شب گذشته با پیروزی قاطعانه 4-0 در مقابل آلمریا به رده دوم لالگیا صعود کرد و امیدهایش برای قهرمانی را همچنان حفظ کرد. در پایان مسابقه ، کارلو آنچلوتی و عده ای از بازیکنان رئال مادرید به سمت " فوندو سور " ( پشت دروازه ضلع جنوبی برنابئو ) رفتند تا از هوادارن افراطی رئال که همواره در این جایگاه حضوری پرشور دارند ، بخاطر حمایت های بی وقفه در جریان بازی با آلمریا قدردانی کنند.کارلتو از زمان حضورش در رئال تا به این اندازه به این جایگاه نزدیک نشده بود. در نشست خبری بعد از مسابقه نیز کارلو آنچلوتی به این نکته اشاره کرد که : هواداران رئال و بخصوص هواداران واقع در " فوندو سور " به پیروز شدن ما در این مسابقه کمک زیادی کردند. این گروه از تماشاچیان ، همواره و در هر شرایطی پشتیبان ما هستند.
از میان بازیکنان نیز موراتا ، ناچو و دیگو لوپز سرمربی خود را همراهی می کردند.

SA3EDLORD
13-04-2014, 22:25
خب.....دیگو کاستا میزنه بازیکن حریفو اونجوری پخش زمین میکنه فقط یه کارت زرد.
رونالدو رو اونجوری مضحک اخراج میکنن سه بازیم محروم.!!!
دیگو کاستا اخر بازی یه مصدومیت بدجورم احتمالا براش پیش اومد! با ساق ( یا زانوش) خیلی محکم رفت تو تیرک. رفت برا توپ گل بزنه. گل زد اما له شد :دی یه پنالتیم خراب کرد
تازه یه صحنه مشکوک به پنالتیم برا ختافه نگرفتن.
مصدومیت کاستا شاید اگه 2 هفته ای طول بکشه خبر خوشی از همه بیشر واسه چلسیه !
+
اوه اوه اوه.... عکسا نشون میده انگار پاش شکسته ! اوه اوه اوه.
شخصا ناراحت شدم :-(

Abdolreza2012
13-04-2014, 23:41
عکسشو اگه میتونی بذار سعید جان
بیچاره نزدیکه جام جهانی هست
اگه شکسته باشه که از دست میده

SA3EDLORD
13-04-2014, 23:54
عکسشو اگه میتونی بذار سعید جان
بیچاره نزدیکه جام جهانی هست
اگه شکسته باشه که از دست میده
والا عکسه که میگفت شکسته اما فیسبوک باشگاشون گفت چیزی نشده
"Luckily, Diego Costa only has a wound after hitting the post" via[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Meisam.apk
14-04-2014, 14:04
سلام بعد از ی وقفه طولانی به دوستان.
رونالدو به بازی ال کلاسیکو می رسه؟یا نه
سایت گل نظر سنجی مبنی بر اینکه"نبود کدام یک از سوپر استار های بازی الکلاسیکو تاثیر بیشتری بر روی سطح کیفی تیمش داره" گذاشته.
1-رونالدو
2-مسی
3-هر دو به یک اندازه مهم هستند.

دوستان می تونید نظر خود رو از طریق این لینک ثبت کنید:

charlize
14-04-2014, 17:13
کارلتو گفته که از نظر اون کریس هنوز بازی فینال رو از دست نداده و امکان داره بازی کنه...
+
تیم اگه بدون گل خورده بتونه بارسا رو ببره و قهرمان بشه، تنها تیم تاریخ میشه که موفق شده کوپا رو بدون دریافت گل کسب کنه!

Abdolreza2012
14-04-2014, 18:25

آنچلوتی : حضور رونالدو در فینال را رد نمی کنم / علاقه جهانی به رئال ، غافلگیرم کرده است

کارلو آنچلوتی در مصاحبه امروز خود با " ال موندو " درمورد رئال ، کریستیانو رونالدو ، فینال جام حذفی و مسائل حاشیه ای فوتبال اسپانیا مصاحبه جالبی را انجام داده است
آی اسپورت - کارلو انچلوتی که پس از دو شکست متوالی در برابر بارسا و سویا مورد انتقاد شدید رسانه های اسپانیا قرار گرفته بود حال با صعود به نیمه نهایی لیگ قهرمانان و همچنین رده دوم لالیگا در حاشیه امنیت مناسبی قرار گرفته است. مصاحبه امروز او با روزنامه " ال موندو " را اینجا بخوانید :

چه چیزی در مادرید بیش از هر چیزی شما را مجذوب خود کرده است ؟
عشقی که به این باشگاه در نقطه نقطه جهان وجود دارد. نه در میلان و نه در هیچ باشگاه دیگری که کار کرده ام ، همچین علاقه و شور جهانی مفرطی را ندیده ام. بی نظیر است .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 630&h=420&q=75
خراردو مارتینو اعتقاد دارد که در اسپانیا بیشتر از فوتبال از حاشیه صحبت می شود . شما هم موافقید؟
او حق دارد. واقعیت این است که در اسپانیا بیشتر از اینکه از فوتبال و تاکتیک صحبت شود از جنجال و حاشیه ؛ بخصوص در مورد اشتباهات داوری صحبت می شود. بدتر اینکه این مساله ، فشار روی داوران را افزایش می دهد.
می دانید داور بازی فینال کوپا دل ری چه کسی است ؟
بله ! " ماتئو لاهوس " نه در مورد او پیش داوری می کنم و نه اینکه با بازیکنان در مورد او صحبت خواهم کرد. مساله داوری مرا نگران نمی کند. وقتی از ایتالیا خارج شدم عادت انتقاد از داوری را کنار گذاشتم.

فینال را چطور ارزیابی می کنید ؟
معتقدم بازی برابر و البته پر تنشی خواهد بود. امیدوارم نقش اول این بازی را ما بازی کنیم . البته این امر در مقابل بارسا قدری مشکل است چرا که فلسفه بازی آنها حفظ توپ و مالکیت بازی است و این یک مساله کلیدی است.

یک زمانی می گفتند دوران گواردیولا - مورینیو ! آیا این دوران را می توانیم دوران آنچلوتی - مارتینو بنامیم ؟
نمی دانم ! از طرف خودم بخواهم صحبت کنم باید بگویم که در مورد مورینیو فقط یک بار و آن هم در ماه اگوست و در آمریکا ، زمانیکه در یک تورنمنت با چلسی بازی داشتیم صحبت شد و او را در تونل ورزشگاه دیدم. و پس از آن نه از خود او و نه از ایده های تاکتیکی او حرفی به میان نیامده است. مارتینو یک مربی جدی است و متاسفانه روزهای خوبی را نمی گذراند. مربیگری در بارسا سخت تر از هر باشگاه دیگری است. چرا که آنها فلسفه ای دارند که سال ها با آن به نتایج مطلوبی رسیده اند و هر مربی جدیدی ، باید ایده های قبلی خود را کنار گذاشته و به فلسفه بارسلونا پایبند باشد. فاصله بین عرش تا فرش در بارسلونا کسری از ثانیه است.

به بازیکنان تیمتان بین دو نیمه بازی برگشت با دورتموند چه گفتید ؟
قبل از هر چیز به آنها روحیه دادم. جو رختکن بسیار منفی بود و نمیشد در مورد مسائل تاکتیکی صحبت کرد. وقتی بازی تمام شد ، انگار یک تراژدی رخ داده بود ، چون همه بخاطر شکست ناراحت بودند . ولی خوشبختانه تیم صعود کننده ما بودیم نه دورتموند !

بنظر می رسد زیدان بیشتر از شما با بازیکنان صحبت می کند ؟
بصورت اختصاصی بله ! زیزو بیشتر از من با بازیکنان در ارتباط مستقیم است. من خیلی با بازیکنان صحبت نمی کنم. یکی از مربیان سابقم به من می گفت " کارلو هیچوقت به بازیکنانت خیلی نزدیک نشو " . این گفته او را هیچوقت فراموش نکرده ام. معتقدم زیاد صحبت کردن و نزدیک شدن به بازیکنان ، باعث می شود که احترام متقابل از بین برود. اما زیزو این کار را بخوبی انجام می دهد و معتقدم مربی بزرگی خواهد شد.

آینده خود در مادرید را چطور می بینید ؟
خیالم راحت است. به این مجموعه اطمینان دارم. فوتبال غیر قابل پیش بینی است و در هر ثانیه ممکن است روی بدش را به شما نشان بدهد. بطور مثال در دورتموند. کافی بود پنالتی ما گل شود اما چنین نشد و ورق برگشت. اگر در ادامه توپ میخیتاریان به تیر نمی خورد ، شاید الان مقابل شما ننشسته بودم.

از بایرن نمی ترسید ؟
می دانم که آنها هم از این قرعه خشنود نیستند. نه تنها بایرن ، بلکه همه حریفان در این مرحله سخت و دشوارند. هر کدام شیوه بازی مخصوص به خودشان را دارند . اضافه بر این ، لیگ قهرمانان تورنمنتی پر تنش و با حساسیت بالاست که فتح آن بسیار مشکل است. در میلان هم همچون مادرید ، یکی از اهداف رسیدن به چهار تیم پایانی بود. معتقدم پس از چند بار رسیدن به این مرحله ، بالاخره نوبت شما می شود که در فینال حاضر باشید و قهرمان هم بشوید. امیدوارم امسال این اتفاق برای ما بیفتد.

از شیوه بازی اتلتیکو خوشتان می آید ؟
خیر ! بنظر من بسته به کیفیت بازیکنانتان ، شیوه بازی شما هم متفاوت خواهد بود. نه ما می توانیم مثل آنها بازی کنیم نه آنها مثل ما. اتلتیکو فصل بی نظیری را سپری می کند. البته از سیستم دفاعی آنها خوشم می آید و همچنین از اتحاد و فداکاری آنها در هنگام دفاع ، ولی شیوه بازی آنها به فلسفه بازی رئال نمی خورد.
در فینال کوپا دل ری در غیاب رونالدو سیستم بازی شما تغییر خواهد کرد ؟
رونالدو هر روز در حال بهتر شدن است ولی در مورد او ریسک نمی کنم . بازی کردن او را هم رد نمی کنم .کسی نمی تواند جای او را پر کند. اگر به بازی نرسد کمی تغییرات خواهیم داشت. به بازیکنان دیگرم ایمان دارم و آنها هم در شرایط مطلوبی به سر می برند.

در غیاب رونالدو روحیه تیمی افت نمی کند ؟
غیبت رونالدو در هر شرایطی به چشم می آید ولی نه در این حد که بازیکنان بگویند " اوه خدای من ! حالا بدون او چکار کنیم ؟ " بازیکنان رئال به توانایی خودشان ایمان دارند و بدون رونالدو هم می توانند پیروز شوند. این را در همین فصل بارها اثبات کرده اند. این یک فرصت خوب است برای دیگر بازیکنان که در غیاب رونالدو در فینال بدرخشند.

منبع : As
رضا سیف

شانس کریس برای بازی در فینال جام حذفی کمتر شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

kasra_khan2003
15-04-2014, 16:08
خدیرا به تمرینات گروهی برگشته و احتمال میرسه که به نیمه نهایی برسه، که خبر خیلی خوبی هست.

در نبود رونالدو، وقتش هست که بیل و دی ماریا خودشون رو نشون بدن. احتمال حضور ایسکو هم میره.

charlize
15-04-2014, 16:19
متاسفانه کارلتو رسما اعلام کرد که کریس بازی فینال رو از دست داد:

"روی کریس ریسک نمیکنیم در نتیجه بازی نمیکنه. البته باهامون میاد به والنسیا تا بازی رو از نزدیک تماشا کنه
خودم همین امروز صبح متوجه شدم نمیتونم از کریس استفاده کنم. میتونم بازی خوبی رو با وجود نبود چندتا از بازیکن هامون بکنیم..."

Abdolreza2012
15-04-2014, 19:57
در نبود رونالدو، وقتش هست که بیل و دی ماریا خودشون رو نشون بدن. احتمال حضور ایسکو هم میره.
متاسفانه این 3 بازیکن جاهایی که خیلی ازشون انتظار میره به کمک تیم بیان ، اصلا خوب نیستن
البته به جزء بازی برگشت با بارسا تو لیگ که دیماریا خیلی خیلی ( مخصوصا نیمه اول ) خوب بود
به هر حال امیدوارم همگی خوب باشن
روی بنزما ( حتی با توجه به دو گلش تو بازی لیگ با بارسا ) بازم نمیشه حساب کرد

__________________________________________________ __________________________________________________ _________________

کاسیاس : به هیچ وجه روی بارسا در روز آخر لالیگا حساب نمی کنم / نگران اینکه مسی فردا چه خواهد کرد نیستم

ایکر کاسیاس دروازه بان محبوب و پرافتخار رئال مادرید امروز در یک نشست خبری جذاب پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد

آی اسپورت - در فاصله یک روز مانده به فینال جام حذفی اسپانیا بین رئال مادرید و بارسلونا ، ایکر کاسیاس دروازه بان محبوب رئال مادرید در یک نشست خبری شرکت کرد و به سوالات خبرنگاران پاسخ گفت. این مصاحبه جذاب را اینجا بخوانید :
طلسم پیروز نشدن در فینال های جام حذفی برای تیم شما شکسته می شود ؟
پیروز شدن هدفی است که همیشه در سر داریم ، نه فقط من که همه بازیکنان چنین ایده ای دارند. تیم ما تا بدینجای کار عملکرد فوق العاده ای داشته چه در جام حذفی چه در دو جام دیگر. قهرمان شدن در این جام کار آسانی نیست.بازی فردا بخاطر حضور بهترین بازیکنان جهان ، هر لحظه اش می تواند تعیین کننده باشد. به خودمان و به شیوه بازیمان اطمینان داریم و ایمان داریم که می توانیم برنده باشیم.
در صفحه فیسبوک خودتان تصویر یک قدیس را گذاشته بودید ! برای پیروزی در بازی فردا به امداد الهی محتاجید ؟
در برخی موارد خاص می تواند اینطور باشد. دوست داشتم قبل از این بازی چنین کاری بکنم و این عکس را گذاشتم. تلاش 8 ماهه کل تیم به همین چند بازی آینده بستگی دارد و در تمام این مدن به خودمان و به توانائی های خود متکی بودیم. بد نیست که در این مقطع حساس روی معنویات هم حساب کنیم. این می تواند اولین جام این فصل ما باشد. در دو جام دیگر هم بسیار امیدواریم و امیدوارم که همه چیز خوب پیش برود.
غیبت رونالدو چقدر تاثیر گذار است ؟
نه فقط رونالدو که تیم ما مصدومان دیگری مثل خسه ، ارلوا ، خدیرا و مارسلو دارد. فکر کردن به اینکه این بازیکنان نمی توانند در بازی فردا به ما کمک کنند هیچ ارزشی ندارد . باید به خودمان و بازیکنانی که برای فردا در دسترس هستند تکیه کنیم.
فینال سال 2011 را حتما بخاطر دارید !
بله ! به خوبی بخاطر می آورم که چه مسابقه حساس و هیجان انگیزی بود. مسابقه بین دو تیمی بود که آن زمان صد در صد آماده بودند و جام را با تمام وجود می خواستند.آن سال در نیوکمپ به سختی شکست خورده بودیم و باید در آن بازی پیروز می شدیم تا باعث خوشحالی هوادارانمان شویم. امیدوارم فردا نیز این مساله تکرار شود و یک جام دیگر به ویترین افتخارات رئال اضافه کنیم.
چه تیمی فردا شانس اول برنده شدن است ؟
نمی دانم ! شخصا روی بارسا در روز آخر لالیگا حساب نمی کنم. آنها شانس زیادی برای قهرمانی در لالیگا ندارند و با توجه به دو شکست اخیرشان در مقابل اتلتیکو و گرانادا در فرم مناسبی نیستند. آنها یک لالیگا را دارند که خیلی به بردنش اطمینان ندارند و یک فینال جام حذفی. مطمئنم که با حداکثر انگیزه به این بازی نگاه می کنند. ما هم در شرایط ایده آلی قرار داریم و روی بازی فردا متمرکز شده ایم
در فینال سه سال قبل توپ هایی را دفع کردی که مادرید را در بازی نگه داشتند ...
بله ! البته وقتی در یک بازی مهم مثل یک فینال پیروز می شوید همه چیز بیشتر از آنچه که به نظر می رسد بزرگنمایی می شود . توپ های خوبی را گرفتم البته خیلی هم خطرناک نبودند اما چون این مساله در فینال بود ، بیشتر به چشم آمد . در هر صورت امیدوارم باز هم باعث شادی هوادارانمان در بازی فردا شوم و یک ستاره به ستاره های رئال اضافه شود.
داور بازی آقای ماتئو لاهوس است ، در مورد او چه نظری داری ؟
همیشه از او خوشم آمده و بنظر من ، داور بسیار خوبیست . شیوه داوری او متفاوت است . کمتر سوت می زند و اجازه می دهد بازی در جریان باشد . نمی خواهم منفی گرا باشم و در مورد بازی فردا و داوری او هم مثبت فکر می کنم.
در مورد مسی چه نظری داری ؟ نگران او نیستی ؟
نه ! نگران مسی نیستم. نگران این نیستم که او فردا چه خواهد کرد . تیمی که باید نگران باشد بارسلونا است. نگران غایبین خودمان هم نیستیم . با همین داشته ها قدرت قهرمان شدن را داریم.
چرا رئال در اکثر بازی های مهم فصل بازی را واگذار کرده است ؟
مواقم که در برخی بازی های مهم فصل خوب عمل نکرده ایم اما لالیگا فقط بارسا و اتلتیکو نیست ، 17 تیم دیگر نیزدر ان حضور دارند که کسب نتیجه در مقابل ان تیم ها نیز اهمیت دارد. در حال حاضر در بهترین شرایط خود قرار داریم و با کسب چند پیروزی خوب اعتماد به نفسمان را دوباره بدست آورده ایم
در مرد لگد بوسکتس به په په صحبت کرده بودید که باعث شد ژاوی واکنش منفی به شما نشان دهد ..
در مورد این مساله قبلا صحبت کرده ام و نمی خواهم چیز دیگری اضافه کنم.مطمئنا یکدیگر را خواهیم دید و در این مورد باهم صحبت خواهیم کرد. از جنگ و جدل بیشتر خوشم نمی آید . فوتبال همین است و این رفتارها و عکس العمل ها را در خود دارد.
در لالیگا مقابل بارسا دبل شدید . انتظار این امر را داشتید ؟
برای پیروز شدن در بازی فردا برنامه ریزی کرده ایم. فکر و نگاه ما فقط به این بازی است. بازی فردا می تواند متفات با دو بازی قبلی باشد. می خواهیم کاری کنیم که همه مادریدی ها به ما افتخار کنند. تلاش کردن، دویدن و جنگیدن رمز موفقیت در بازی فرداست.

Layken
16-04-2014, 15:55
لباس و و پرچم تیم در اختیار کاپیتان

charlize
16-04-2014, 17:09
متاسفانه این 3 بازیکن جاهایی که خیلی ازشون انتظار میره به کمک تیم بیان ، اصلا خوب نیستن
بیل که رو به روی دورتموند (رفت) عالی بود خدایی!
درسته یکی کافی نیست اما خب نمیشه ازش انتظار معجزه داشت!
کریس هم اوایلش خوب نبود تویه بازیهای بزرگ اما بعدش...
هرچند یه حسی بهم میگه گرت امشب ستاره تیم میشه...
+
عکسی از مارسلو، کریس، آربلوآ و خدیرا در کنار پرز در والنسیا و قبل بازی...
هیچ کدوم نیستن امشب...

Abdolreza2012
16-04-2014, 19:40

فلورنتینو پرز در جمع هزاران هوادار رئال : شما بهترین هواداران جهان هستید ؛ زنده باد مادرید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%88-%D9%BE%D8%B1%D8%B2-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D9%85%D8%B9-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%87%D9%88%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D8%B4%D9%85%D8%A7-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%87%D9%88%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%AF-%D8%B2%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%AF-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%AF)

runner
16-04-2014, 22:55
لینک های پخش آنلاین خدمت دوستان:

اینترنت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ماهواره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

charlize
16-04-2014, 23:49
فقط یه چیز از نیمه اول:
این فیکس بودن کریم داره باعث میشه محبوبیت زیزو هم برام کمتر شه چون میدونم اگه اون نبود، الان اینجوری کریم رو اعصاب ما نقاشی نمیکشید!
یه جا نتونست به پاس ساده بده که گرت رو تک به تک کنه..
اینم این صحنه آخرش که اینجور شوت میزنه!
شانس بیاره قهرمان بشیم...:n24:

malkemid
16-04-2014, 23:53
داور رو هم به ستوه آوردن...یه صحنه بازیکن بارسا الکی صورتشو گرفت داور حسابی بهش توپید.
گل ما آفساید بود؟ من از یه تلویزیونی می بینم که نصفش برفکه !

jack82
17-04-2014, 00:02
داور رو هم به ستوه آوردن...یه صحنه بازیکن بارسا الکی صورتشو گرفت داور حسابی بهش توپید.
گل ما آفساید بود؟ من از یه تلویزیونی می بینم که نصفش برفکه !
گل به نظر درست بودخداییش دفاع بارسا داغونه نمیدونم چرا این قدر بد کار می کنیم تو ضد حملات:n03:

jack82
17-04-2014, 00:55
تبریک به همه دوستان.اگه بازیو نمیبردیم باید بنزمارو دار میزدیم:n10:

SA3EDLORD
17-04-2014, 00:56
تبرییییییییییییییییییییک:n 19:
سال 2011 رونالدو سال 2014 گرت بیل:n12:

malkemid
17-04-2014, 01:05
چه گلی زد بیل، با اینکه بارترا پرتش کرد بیرون زمین بازم چند متر ازش جلو افتاد.

Layken
17-04-2014, 01:12
Hala Madrid :n12:

وقتی بارترا بیل رو هل داد من گفتم دیگه تموم شد ولی بیل کلا یهو سرعتش دوبل شد، کلا بیل در مصاف های سرعتی یک اعتماد به نفس بالایی هم داره
ولی در ضربه نهایی شک داشتم که بتونه گل کنه که خب گل کرد :دی

ولی انصافا جای خالی یک تمام کننده قهار مثل رونالدو احساس میشد، کریم که بزارش کنار :دی
چند تا موقعیت ایجاد شد که اگه رونالدو داخل زمین بود و توب به اون میرسید 100 درصد گل بود.

حالا با این حال تبریک میگم قهرمانی رو و حالا مادرید :n12:

reza_3722
17-04-2014, 01:22
تبریک به رئالی های نازنین
چه شتاب عجیبی گرفت بیل سر گل دوم
صفر تا صد این بشر چنده!

Abdolreza2012
17-04-2014, 01:24
HALA MADRID

تبریک به همه ی رئالی های عزیز
چه گلی زد بیل ، چه استارتی ، به قوله مجری اگه بارترا ( اسمش همین بود دیگه ) تاکسی هم میگرفت نمیتونست برسه

اگه به جای بنزمای چقندر ( چغندر ) رونالدو بود خیلی بیشتر گل میزدیم

و در آخر جام در دستان شایسته ترین کاپیتان حال حاضر اسپانیا قرار گرفت
کاسیاس عزیز

گزارشگر خیلی رو مخ بود ولی آخر سر مجری ( اسمش یادم نمیاد ) خیلی خوب جوابشو داد

ahadpoolghahat
17-04-2014, 01:26
دوستان تبریکات فراووووون........

یه جمله قشنگ رو جاودانی آخر بازی گفت :

بارترا تاکسی هم میگرفت نمی تونست یه بیل برسه :n09:

HALA MADRID :n12:

محرمانه
17-04-2014, 01:28

City 17
17-04-2014, 02:09
تبریک میگم اولین جام فصل رو که گرچه کم اهمیت ترین جام هست اما مقابل رقیب دیرینه هست و مهم تر از یک جام حذفی معمولی.

هواداران رئال قبل از بازی در بیرون ورزشگاه مستایا:

خوشحالی بیل و واکنش هواداران مقابل:

توئیتر آلونسو:

eman619rv
17-04-2014, 06:54
اولین جام فصل تبریک.:n12: دسیما و لالیگا هم دست یافتنی هستن.
بهترین بازیکن زمین بیل شد ، از 14 دریبل موفق تیم سهم گرت بیل 6 بود . فرار بی نظیرش حتما جز بیاد ماندنی ترین صحنه های تاریخ فینال کوپا خواهد شد ، و مارتینویی که تا بیل از کنارش رد شد بوی خطر رو احساس کرد.
اربلوا هم در یه حرکت زیبا موقع قهرمانی پیراهن خسه رو پوشیده بود که یواش یواش دلمون داره براش تنگ میشه. راموس هم که رسمی برای خودش ایجاد کرده که بعد قهرمانی نمایش گاو بازیش رو توی زمین انجام بده.:n02:

HALA MADRID:n12:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

kasra_khan2003
17-04-2014, 06:56
قهرمانی در کوپا د ری تنها با دریافت یک گل!

بیل یک گل فوق العاده زد و دیگه واقعاً باید گفت Well Spent! هرچند هنوز درجه خودخواهیش تو محوطه جریمه زیاد هست و مثل روزای اول رونالدو تو رئال میمونه. درست مثل بازی رفت جلو دورتمند که یک صحنه اگر پاس میداد، گل چهارم رو میزدیم، اینجا هم یک صحنه میتونست پاس بده به ایسکو یا بنزما تا اختلاف رو دو برابر کنیم اما خودش شوت زد.

دنی آلوز تو بازی دیشب اخلاق غیر ورزشیش رو به اوج رسونده بود، از پس زدن دست راموس گرفته تا زدن توپ به صورت مودریچ وقتی فهمید پرتاب اوت مال رئال هست...

عکس گرفتن بچه ها با پیراهن خسه...

بایرن آماده باش...

کاسیاس درباره برخورد توپ با دیرک دروازه: گاهی کمی شانس بد نیست، باید بهش خوش آمد گفت.

تبریک اوزیل:

تصویر مارکا:

arashsard
17-04-2014, 11:51
اول تبریک بابت پیروزی رئال مادرید ... گل بیل قشنگ بود ... دیشب یه سوال ذهنمو مشغول کرده بود ... فرناندو تورس گل نزنتره یا کریم بنزما ؟؟؟ :n13:

Abdolreza2012
17-04-2014, 12:57

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =p5bQMQLD

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =tQIEGj_3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =yw683wl2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =k2AzpfLR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =Jcmn0B-Y ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =7xfWTpoW ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =MwV7h2Ry ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =NcKP5XXa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =XiCApbKR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =_1pMZ0PF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =zpHqnXTB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =Wjt1rJKs ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =mdrPK3AA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =QO5YdnD1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =jni3t2ej ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =yZ5dZDJQ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =LZvCbwwc ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =NCH1a3Vt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =5SGpMYbf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =4G1AeF67 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =ALurT4VD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =YKiEBj74 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =jio9cpDi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =9o3wdCbZ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =8hq2AFUX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =EmeB_j80 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =hwj4f_5x ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =PNrPVMKF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =AsANr4ih ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =7k-QiTQ1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =UYkl-0Vr ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =Wy_m7iRF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

منبع : طرفداری

Abdolreza2012
17-04-2014, 13:27
برای اینکه پست قبلی شلوغ نشه ، پست جدا زدم :n01:

فرار قشنگ بیل

جام در دستان ایکر عزیز

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+

آنگاه که پادشاه اسپانیا دست به پاهای کاسیاس میشود

+

ادای احترام بیل به فرمانده

منبع : myronaldo.ir

Altairezio
17-04-2014, 13:44
دوستان بردو تبریک میگم...
یه چیزی در حین بازی خیلی اذیتم میکردو فک میکردم هی 10 نفره هستیم...نبود رونالدو واقعا" سخته برا تیم...
بنزما ام نمیدونم چرا فقط پاساش خوبن !:n13:باید هافبک هجومی میشد کلا" انگار علاقه ای به گل زدن نداره...
در کل برا فصل بعد یه مهاجم نوک باید بخرن ....
بیلم عجب گلی زد یعنی من کف کردم وقتی توپو از لاپای پینتو گل کرد....

Layken
17-04-2014, 14:02
کاپیتان کاسیاس اولین دروازبانی است که در کوپا دل ری 1029 دقیقه گل نخورده.

Aryana_b
17-04-2014, 14:06
تبریـــــــــــــــــــک
خیلی حال کردم خدایی :n20::n20::n20:
عجب گلی زد بیل :n19:از طرف مقابلش چند مترم بیشتر دوید چون دور زد ایووووووووول:n19:
چقدر گزارشگر رو مخ بود ولی ... هی گشته بود رکورد پیدا کنه که توش بارسا از رئال جلوتر باشه یه جام کم آورد گفت کریس تو لالیگا جلوتر از مسیه ولی مسی میتونه 3نا دیگه بزنه بهش برسه
بازم دم جاودانی گرم که گفت تلاش یوسفی برای جلوگیری از حذف رئال قابل تقدیره

+ایشالا بایرن رو هم میبریم و جام اروپا رو هم ایکر میبره بالا سرش :n20:

hamidchi
17-04-2014, 14:07
:n19::n19:
وقعاً خیلی خوب بود ، یکم بنزما دقت میکرد گل های بیشتری زده بودیم، البته رو اون شوت نیمار هم که واقعا شانس آوردیم گل نشد
همونطور که دوستان گفتند ، واقعا جای خالی رونالدو تو زمین حس میشد

امیدوارم کسب این جام شروعی باشه واسه فتح لالیگا و CL ، کار سختی است ولی واقعا بعد از چندین سال همه منتظر فتح 3 گانه هستند ، که خب شرایط و پتانسیلش هم موجوده

malkemid
17-04-2014, 15:45
بچه ها به نظر شما آلونسو چطور بود؟؟ به نظرم افت کرده یکی دو بار هم بد جایی توپ لو داد نزدیک بود گل بخوریم
کاریکاتور از عمر مومنی(به نیمار دقت کنید :دی)

vahidgame
17-04-2014, 19:44
تبریک میگم
دیشب خیلی خوابم میومد و دیگه زوری بازیو دیدم :دی
خیلی چسبید و توی روزی که تیم اون چنان فوق العاده نبود برنده بازی و جام بودیم
بازیکنای بزرگ هم اینجور موقع ها دیگه خودشون رو نشون میدن گرت بیل هم کلا تخصصش توی همین جا گذاشتن بازیکناست و توی کورس گذاشتن حرف نداره یعنی شاید تکنیکش فوق العاده نباشه ولی به خاطر سرعتش بعضی وقتا کارای فوق العاده انجام میده

بچه ها به نظر شما آلونسو چطور بود؟؟ به نظرم افت کرده یکی دو بار هم بد جایی توپ لو داد نزدیک بود گل بخوریم
کلا اون آلونسوی آماده سابق نیست و یکمی هم به سنش ربط داره
در زمینه دفاعی به خصوص قبلا هم خیلی عالی نبود و الانم که دیگه اصلا به عنوان یه هافبک دفاعی در زمینه دفاعی مفید نیست
بازی با بایرن باید یه فکری در مورد وسط زمین کرد و فکر نکنم مثلا با آلونسو ، مودریچ و ایسکو در وسط زمین بشه هافبک وسط های پرشمار بایرن رو مقابلشون دووم اورد و یعنی باید یه هافبک دفاعی با خصوصیات دفاعی بالا هم وسط زمین باشه و توی فوتبال روز دنیا این دیگه خیلی لازمه...

Dark Shine
17-04-2014, 22:50
بدون شرح ! :د‌ی

mohammad.asghari
17-04-2014, 23:09
منم تبریک میگم این برد شیرین رو به همه مادریدی ها:n02:
خیلی هوشمندانه بازی کردیم و نتیجه لازم رو کسب کردبم.قهرمانی شیرینی بود خیلی کیف میده تو فینال رقیب سطنتیت رو شکست بدی:n02:.نبود کریس رونالدو هم حس میشد و حتما اگه بود میتونستیم از ضعف دفاعی بارسا بیشتر استفاده کنیم و بیشتر گل بزنیم.

فقط یه سوال رونالدو میرسه به بازی با بایرن؟

Abdolreza2012
17-04-2014, 23:15
منم تبریک میگم این برد شیرین رو به همه مادریدی ها:n02:
خیلی هوشمندانه بازی کردیم و نتیجه لازم رو کسب کردبم.قهرمانی شیرینی بود خیلی کیف میده تو فینال رقیب سطنتیت رو شکست بدی:n02:.نبود کریس رونالدو هم حس میشد و حتما اگه بود میتونستیم از ضعف دفاعی بارسا بیشتر استفاده کنیم و بیشتر گل بزنیم.

فقط یه سوال رونالدو میرسه به بازی با بایرن؟

اینکه رونالدو به بازی رفت بایرن صد در صد برسه هنوز کامل معلوم نیست
ولی احتمالش زیاده
امیدوارم برسه که بهش خیلی تو بازی بایرن نیاز داریم

kasra_khan2003
18-04-2014, 12:43
دویدنی به ارزش تمام زندگی ؛ " یوسین بیل " 59.1 متر را در 7.04 ثانیه دوید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دویدنی-به-ارزش-تمام-زندگی-یوسین-بیل-591-متر-را-در-704-ثانیه-دوید)

گرت بیل در دقیقه 85 بازی و در اوج خستگی یک بازیکن فوتبال رکوردی خیره کننده از خود بر جای گذاشت.
پنجشنبه 28 فروردین ساعت 22:13

آی اسپورت - هنوز 24 ساعت از گل تاریخی گرت بیل به بارسا نگذشته و صحبت ها و اظهارنظرها در مورد این گل همچنان ادامه دارد.
بطور مثال دیشب ژابی آلونسو در انتهای بازی گفته بود که به عمرم نمونه این گل را ندیده ام . اما Deportes cuatro امروز با نشان دادن چندین گل دیگر گرت بیل در تاتنهام ،نشان داد که گرت بیل قبلا نیز نظیر چنین گلی را به ثمر رسانده است. گل هایی که از نیمه زمین شروع به دویدن کرده و با پشت سر گذاشتن همه بازیکنان حریف توپ را وارد دروازه کرده است.
شب گذشته گرت بیل از محوطه اختصاصی تاتا مارتینو دویدن را شروع کرد و 59.1 متر را در 7.04 ثانیه طی کرد بعبارتی 8.39 متر در هر ثانیه ! آماری خارق العاده برای یک بازیکن فوتبال. به همه اینها اضافه کنید دقیقه ای که این اتفاق رخ داد ، یعنی دقیقه 85 بازی که یک بازیکن فوتبال بطور طبیعی در اوج خستگی به سر می برد.
بی تردید این گل در تاریخ ال کلاسیکو جاودانه خواهد ماند و تا سال ها از آن صحبت خواهد شد.

Abdolreza2012
18-04-2014, 14:24

گرت بیل : این گل مهمترین گل زندگی من بود / فقط به توپ نگاه می کردم تا اینکه به پینتو رسیدم

مصاحبه داغ و جذاب گرت بیل با روزنامه As یک روز پس از فینال تاریخی کوپا دل ری .
آی اسپورت - گرت بیل با گل تاریخی خود در فینال کوپا دل ری ، هم رئال را برای نوزدهمین بار قهرمان کوپا کرد و هم نام خود را در تاریخ این باشگاه جاودانه کرد. مصاحبه داغ ستاره فینال کوپا با روزنامه As را اینجا بخوانید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g
با گلی که زدی به شخصیت اول فینال تبدیل شدی ؛ واقعا چطور آن گل را زدی ؟
مشابه این گل را چند وقت پیش در یک بازی ملی زده بودم. وقتی استارت زدم یک لحظه از زمین خارج شدم ، اما سعی کردم بارترا را کنار بزنم ، او خیلی سعی کرد که مانع من بشود و حاضر بود هر کاری بکند تا من از او عبور نکنم اما خوشبختانه خودم را جدا کردم ؛ تمام مدت به توپ نگاه می کردم و وقتی به جلوی دروازه رسیدم و پینتو را دیدم ، تصمیم گرفتم که شوت بزنم.

حساس ترین گل تو برای مادرید بود که حاصلش یک جام قهرمانی بود ؛ درست است ؟
احساسی که دارم غیر قابل وصف است. این اولین قهرمانی من با مادرید بود و امیدوارم جامهای بیشتری از راه برسند. همه اتفاقات دیشب هنوز برایم باورنکردنی است. گلی که زدم ، پیروزی با ارزش مقابل بارسا و قهرمان شدن ، همه اینها مثل یک رویاست. هرچند معتقدم این فصل می توانیم دو جام دیگر را بدست بیاوریم.

بازی فینال چطور بود ؟ بنظر تا قبل از گل مساوی بارترا ، بخوبی بازی را تحت کنترل داشتید !
بله همینطور است. بعد از خوردن گل مساوی ، شخصیت بالای خودمان را نشان دادیم . صادقانه می گویم که انتظار خوردن گل مساوی را نداشتیم.

قبل از گل مساوی بارسا ، تیم شما موفق به گلزنی شده بود که البته داور آن را مردود اعلام کرد. واقعا آن گل خطا بود ؟
اگر بخواهم روراست باشم باید بگویم که مطمئن نیستم که خطا بود یا نه . هنوز تکرار آن صحنه را ندیده ام. به هرحال همه چیز تمام شده و دیگر اهمیتی ندارد.

این گل مهمترین گل زندگی شما بود ؟
بله ! احتمالا این گل مهمترین گل زندگی من است.
وقتی توپ را وارد دروازه کردی به چه چیز فکر می کردی ؟
واقعا به هیچ چیزی فکر نمی کردم. حتی بعد از بازی هم نمی توانستم باورش کنم. الان بهتر می توانم درک کنم . چند ساعتی است که سعی می کنم این گل و این قهرمانی را جشن بگیرم . امیدوارم سال دیگر بازهم نظیر این اتفاق تکرار شود.
این جام برای شما چه معنایی دارد ؟
همیشه هوادار رئال بوده ام و از کسب این جام خوشحالم ، به اینجا آمده ام تا همه افتخارات ممکن را بدست بیاورم. واقعا از بودن در رئال خوشحالم.

بازی بعدی شما با بایرن است. این پیروزی به شما کمک خواهد کرد که به فینال لیگ قهرمانان بروید ؟
خیلی مهم است که در باد این قهرمانی نخوابیم . بایرن یک تیم بسیار قدرتمند است . در مقابل آنها باید بازی واقعی خودمان را ارائه دهیم.

با این گل جواب منتقدانت را هم دادی !
نگران آنچه که پشت سر من می گویند نیستم . برای من مهم این است که روی بازی خودم متمرکز باشم. از عملکردم تا بدینجای فصل راضی هستم.

پس از پایان بازی ، رونالدو به زمین آمد و شما را در آغوش گرفت . چه چیزی به هم گفتید ؟
کریس به من تبریک گفت و واقعا خوشحال بود. او در همه بازی های ماقبل فینال بازی کرده بود. حضور او در ورزشگاه ، برای همه ما یک قوت قلب بود .این قهرمانی نتیجه تلاش همه بازیکنان است و با اتحاد وفداکاری جمعی بدست آمد.

در مورد هواداران رئال که به مستایا آمده بودند چه نظری داری ؟
این قهرمانی متعلق به همه هواداران است .آنهایی که به والنسیا آمده بودند تا لحظه آخر دست از تشویق ما بر نداشتند. جو بازی بی نظیر بود و به کمک همین جو فوق العاده ، بارسا را شکست دادیم.

As
رضا سیف

Sh-Meteor
18-04-2014, 14:26

Abdolreza2012
18-04-2014, 18:49

ایکر کاسیاس و جام هایی که بالای سر برده است ؛ 7 جام در 6 سال
ایکر کاسیاس از سال 2008 کاپیتانی اسپانیا و از سال 2010 کاپیتانی رئال را بر عهده دارد و تا به امروز 7 جام را به عنوان کاپیتان دریافت کرده است.
جمعه 29 فروردین ساعت 17:17
آی اسپورت - ایکر کاسیاس دو شب پیش کوپا دل ری را بالای سر برد. پس از پشت سرگذاشتن سالی سخت و نیمکت نشین بودن در لالیگا سرانجام روز خوب ایکر مقدس نیز فرار رسید و او به فاصله سه سال بار دیگر به عنوان کاپیتان ، کوپا دل ری را از دستان پادشاه اسپانیا دریافت کرد و آن را بالای سر برد. اما این نه اولین بار و نه دومین باری بود که ایکر ، جامی را بالای سر می برد. از زمانی که ایکر عنوان کاپیتانی تیم ملی و باشگاه رئال مادرید را بر بازو می بندد این هفتمین جامی است که او بعنوان کاپیتان بالای سر می برد.

« به سال 2008 بر می گردیم و جام ملتهای اروپا در اتریش . شهر وین میزبان مسابقه نهایی بین اسپانیا و آلمان بود. لوئیس آراگونس رائول را به تیم ملی دعوت نکرده بود و ایکر در رقابت با پویول کاپیتانی تیم ملی راعهده دار شده بود. اسپانیا با شکست آلمان قهرمان شد و ایکر جام را بالای سر برد. عکس بالابردن جام توسط ایکر پر بیننده ترین عکس تاریخ تیم ملی اسپانیا به حساب می آید. در سال 2010 نیز ایکر این بار جامی بسیار مهم تر یعنی جام جهانی را در ژوهانسبورگ بالای سر برد . اسپانیا با برتری بر هلند قهرمان جهان شد و ایکر برای دومین بار در دوران فوتبالش بعنوان کاپیتان روی سکو رفت و جام را به نمایندگی از سایر بازیکنان دریافت کرد.اما در سال 2010 که رائول ، مادرید را به مقصد شالکه ترک کرد کاسیاس در رئال هم عنوان کاپیتانی را از آن خود کرد. از آن سال ایکر 5 بار دیگر بعنوان کاپیتان قهرمانی و کسب جام را تجربه کرده است. سومین بار در سال 2011 و در ورزشگاه مستایا ، با قهرمانی در فینال کوپا دل ری(رئال 1 بارسا 0) ؛ چهارمین بار سال 2012 پس از فتح لالیگای رکوردها (100 امتیاز و 121 گل توسط مادرید) و در سانتیاگو برنابئو ؛ پنجمین بار در جام ملتهای اروپای لهستان و اکراین که اسپانیا با برتری 4-0 بر ایتالیا به قهرمانی رسید ؛ ششمین بار در سوپرجام اسپانیا در برنابئو که رئال در مجموع دو بازی رفت و برگشت بارسا را مغلوب کرد و سرانجام هفتمین و آخرین بار همین دو شب پیش در مستایا بود که رئال کوپا دل ری را با شکست بارسا از آن خود کرد »

حال ایکر سه جام دیگر را پیش روی دارد . اولی لالیگا ؛ دومی لیگ قهرمانان و سومی جام جهانی برزیل ! به نظر شما ایکر چند جام دیگر را بالای سر خواهد برد ؟

City 17
18-04-2014, 19:44
اگه احیانا مراسم جشن قهرمانی رو از دست دادید یا نتونستید کامل تماشا کنید، می تونید نمایش کامل مراسم جشن قهرمانی و مصاحبه با بازیکنان درون زمین (ویدئو به مدت 100 دقیقه) رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (پایگاه تلویزیون ملی اسپانیا) ببینید یا به کمک IDM دانلود کنید. (حجم 570 مگابایت)

+

یه نکته جالب در مورد قهرمانی هایی که رئال در رقابت های لیگ قهرمانان (و کاپ اروپای سابق) اینکه رئال هر وقت قهرمان این رقابت ها شده در یکی از دورهای حذفی قهرمان سال قبل رقابت ها رو شکست داده، در سال 1966 با گذاشتن از سد اینتر (قهرمان 1965)، در سال 1998 با گذشتن از سد دورتموند (قهرمان 1997)، در سال 2000 با گذشتن از سد منچستر یونایتد (قهرمان 1999) و در سال 2002 با گذشتن از سد بایرن مونیخ (قهرمان 2001). در مورد 5 قهرمانی دیگه رئال در دهه 1960 رئال قهرمان دوره قبل هم بوده. حالا اینبار در سال 2014 باید با بایرن مونیخ (قهرمان 2013) روبرو بشه، نکته جالب تر اینکه اگه رئال شکست بخوره هم این مورد پابرجاست، چون در صورت شکست، در درجه اول قهرمان نشده که الزامی به پیروزی مقابل قهرمان دوره قبل داشته باشه:n02:

در مورد بازی با بایرن و قرعه ای که برای من به شخصه به خاطر برخورد دو تیمی که طرفدارشون هستم و بازی هاشون رو دنبال می کنم {اعتراف می کنم با دُز بیشتری برای رئال اما تفاوت سطح علاقه به دو تیم برای من واقعا کم هست} بدترین قرعه بود، فکر می کنم تفاوت مهمی که نسبت به تقابل دو تیم در سال 2012 وجود داره اینه که در اون دوره قبل از انجام دو بازی، رئال تیم آماده تری به نظر می اومد، نتیجه های فوق العاده در لیگ و فرم خوب تیم باعث شده بود شانس صعود رئال به طور طبیعی بیشتر به نظر بیاد که فکر می کنم این مسئله غرور کاذب احتمالی، ساندویچ شدن ال کلاسیکو بین این دو بازی و در طرف دیگه بازی بسیار خوب و منسجم بایرن زمینه ساز حذف رئال بود. اما امسال شرایط به نظر عکس شده. اگه از یکی دو نتیجه به خصوص هفته های اخیر بایرن عبور کنیم و تصویر کلی (دو سال اخیر) این تیم رو در نظر بگیریم، به طور طبیعی بایرن هست که دست بالاتر رو داره و شانس صعود بیشتری داره، حالا باید ببینیم رئال می تونه از این فرصت {نیاز به اثبات خودش در مقابل بهترین تیم اروپا در دو سال اخیر} بهره ببره و در طرف دیگه بایرن ممکنه به خاطر توفیق بیشتری که در سال های اخیر داشته حریف خودش رو دسته کم بگیره یا نه. در هر صورت امیدوارم بازی های زیبایی رو ببینیم و تیمی که شایسته تر هست صعود کنه.

دیشب یه سوال ذهنمو مشغول کرده بود ... فرناندو تورس گل نزنتره یا کریم بنزما ؟؟؟ :n13:
آمار تورس در 24 بازی لیگ: (15 بازی از ابتدا و 9 بازی از روی نیمکت)
تعداد شوت در هر بازی: 2.2
آمار گل: 4

آمار بنزما در 32 بازی لیگ: (31 بازی از ابتدا و 1 بازی از روی نیمکت)
تعداد شوت در هر بازی: 3
آمار گل: 17

البته از یه نقطه نظر دیگه نگاه کنیم، تعداد گل هایی که بنزما در این فصل در لیگ به ثمر رسونده (17) با "تعداد کل گل هایی" که تورس در 3.5 سال اخیر در لیگ به ثمر رسونده (24) فاصله زیادی نداره!

SA3EDLORD
18-04-2014, 21:28
انگار رونالدو امروز تمرین کرده :n09:
خبر خوبیه:n10:

HOSS3IN
19-04-2014, 14:03
8.39m/s = 30.204km/h

Abdolreza2012
19-04-2014, 19:42

گزارش تمرین امروز رئال : رونالدو آماده تر از همیشه

همچون دیروز رونالدو امروز نیز در تمرینات گروهی حضور داشت و آخرین مراحل اماده سازی خود را برای بازی با بایرن پشت سر می گذارد
آی اسپورت - در حالی که به بازی حساس رئال مادرید و بایرن نزدیک و نزدیک تر می شویم حضور رونالدو در این بازی رنگ قوت به خود می گیرد. امروز تمرینات رئال برای دیدار با بایرن در شهرک ورزشی والدبباس از سر گرفته شد و رونالدو همچون دیروز به همراه باقی بازیکنان در مرحله اول تمرین که گرم کردن با توپ بود حضور داشت و سپس به تمرینات اختصاصی خود در زمین شماره دو ادامه داد.کریس ، امروز آماده تر از دیروز نشان می داد.
سپس بازیکنان رئال در مرحله دوم ، اقدام به تمرین حفظ توپ در فضایی محدود کردند. دروازه بانان تیم نیز همچون همیشه زیر نظر ویلیام وکی به تمرین مشغول بودند.اما سرخیو راموس امروز در سالن بدنسازی حضور داشت و با باقی بازیکنان تمرین نکرد. ضمن اینکه مارسلو و بیل بدون هیچ مشکلی در تمام مراحل تمرینی حضور داشتند .
نکته جالب تمرین امروز حضور فلورنتینو پرز در انتهای تمرین بود که بار دیگر به منظور شارژ روحی بازیکنان در والدبباس حاضر شد و دقایقی با بازیکنان به خوش و بش پرداخت.

Abdolreza2012
20-04-2014, 15:28

فوری: رونالدو به بازی با بایرن می رسد

رونالدو که 21 روز پیش در بازی برابر دورتموند مصدوم شده بود از آن زمان تا کنون در هیچ مسابقه ای به میدان نرفته است.
یکشنبه 31 فروردین ساعت 13:11
بر اساس گزارش وب سایت مارکا کریستیانو رونالدو برای بازی با بایرن مونیخ آماده است. پارگی 1.5 سانتیمتری همسترینگ پای چپ او بهبود یافته است و حالا هواداران رئال می توانند نفسی از سر آسودگی بکشند. با حضور برنده ی توپ طلا رئال مادرید شانس بالایی برای بردن بایرن مونیخ در خانه خواهد داشت. چیزی که باید توسط کادر مربی گری رئال بررسی شود این است که آیا کریس می تواند از ابتدا به میدان رود یا خیر.
به نظر می رسد مشکلات همسترینگ رونالدو به خوبی کنترل شده است. البته رونالدو به خوبی آگاه است در صورت فشار آوردن روی پای تازه از مصومیت بهبود یافته اش ممکن است یک فاجعه ی وحشتناک برایش رخ دهد. مصدومیت احتمالی او در این برهه از فصل احتمال نرسیدن او به فینال لیگ قهرمانان و جام جهانی را در بر خواهد داشت.
البته کادر پزشکی رئال اعلام کرده است این بازیکن برای بازی برابر بایرن مونیخ در شرایط حداقلی ریسک قرار دارد و احتمال تشدید مصدومیتش خیلی پایین است.
رونالدو که 21 روز پیش در بازی برابر دورتموند مصدوم شده بود از آن زمان تا کنون در هیچ مسابقه ای به میدان نرفته است. باید منتظر نشست و دید آیا او می تواند چهارشنبه شب درخشش به یاد ماندنی اش در بازی های قبلی رئال در لیگ قهرمانان را تکرار کند یا خیر

Kianoosh
20-04-2014, 20:05
خب من هم با تاخیر تبریک میگم :n12:
جام مهمی نبود ولی لازم بود دو شکست حرف و حدیث دار مقابل بارسا به نحوی جبران شد :دی بیل هم گل فوق العاده ای زد واقعا استارت دیدنی بود هرچند شاید یک مدافع با تجربه تر از بارترا یک کارت زرد رو به جون میخرید و خیلی راحت وسط زمین خطا میکرد در هر صورت کارلتو بدون باخت و تنها با دریافت 1 گل قهرمان کوپا شد که نتیجه قابل توجهیه!

رونالدو هم به تمرینات برگشته و احتمال زیاد به بازی بایرن میرسه از ابتدا یا تعویض با نظر کارلتو هست خبر خوبیه حتی رومنیگه هم استقبال کرد و گفته تو این بازی حساس با میلیون ها بیننده دوست داره که بهترین بازیکنها حضور داشته باشن! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سرنوشت لالیگا در دست رئال نیست و حتی اگه اتلتیکو تو هفته های باقی مونده امتیاز از دست بده باید روی بارسا برای قهرمانی حساب باز کرد ... و بهتره تمام توجه معطوف CL بشه به نظرم رئال اصلا نباید مثل فینال کوپا دل ری مقابل بارسا با بایرن بازی کنه! انقدر عقب نشستن فضای زیاد به حریف دادن مقابل بارسای رو فرم بد چندین موقعیت خطرناک ایجاد کرد چه برسه به بایرن! باید از جلوتر دفاع رو شروع کنن با پرس متوسط و فضای کمتری در جناحین به روبن و ریبری داده بشه.چیزی که بیشتر نگران کننده ست آسیب پذیری خط دفاع و اشتباهات فردیه امیدوارم مقابل بایرن تکرار نشن هم قرعه سختی شده و هم بازی رفت در خانه
به نظرم نکته دیگه که شاید کمتر دیده شد در فینال کوپا سخت گل زدن و ساده گل خوردن رئاله!چندین و چند موقعیت باید خلق بشه تا به گل برسه بنزما تو چند صحنه موقعیت عالی گل رو با یه پاس ساده کات بک با خودخواهی از زاویه بسته میزنه و خراب میکنه حتی بیل هم چندین بار این رو ازش دیدم شوت های آسمانی بماند!دیگه نیمه نهایی CL جای از دست دادن 4 موقعیت 100% نیست تا 1 گل بزنی!از طرفی موراتا تجربه CL و اون پختگی و تحمل فشار روحی رو نداره مهاجم نوک دیگه ای هم که نیست!و همه میدونیم پارتی بنزما کیه :دی پس فکر کنم باید تحملش کنیم و امیدوار باشیم پاهاش جفت و جور باشن ...
بازی مودریچ و احیانا ایسکو خیلی مهمه جلوی بایرن بازی با آرامش و فضاسازی چیزی که رئال نیاز داره و حفظ توپ در صورت برتری!

یک واقعیت امیدوار کننده دیگه آمار کارلتو به عنوان سرمربی مقابل بایرن هست 4 پیروزی و 2 تساوی بدون شکست!سال 2002 تو مرحله گروهی با میلان هر دو بازی مقابل بایرن رو پیروز شد در 2005 دوباره با میلان یک تساوی و یک برد و آخرین بار هم باز با میلان 2006 بود که در یک چهارم نهایی موفق به صعود با یک تساوی و یک پیروزی شد!

امیدوارم تیمی که میخواد لا دسیما رو فتح کنه واقعا یک تیم متحد و باانگیزه باشه و با کمترین میزان اشتباه و با از خودگذشتگی بازی کنه

پ.ن:

8.39m/s = 30.204km/h

البته اینطور استارتهای انفجاری و دویدن Sprint برای بازه های زمانی کوتاه و مسافتهای زیر 400 متر هست! که در فوتبال به سختی به 100 متر برسه بنده بشری ندیدم :دی که بتونه 1 ساعت با این سرعت به دویدن ادامه بده!...هرچند حرکت بیل ستودنی بود و تنه به رکورد بولت میزد!:n19:

Iman-Emperatour
20-04-2014, 20:28
ممکنه هنگام این بازی یا بازیهای بعدش دوباره مصدومیت سراغ رونالدو بیاد! چون اینجوری که معلومه پرشکان تیم دارن با آمپول و ریکاوری شدید می رسوننش برای این بازی ولی در کل اینجور که معلومه هنوز مصدومیت رونالدو بهبود نیافته
حتی ما (بعضی ها) بارسای ها دوست نداریم بازیکنان رغیبامون حتی اگه کریس هم باشه مصدوم باشند
حضور رونالدو در این بازی می تونه آرامش بخصوصی رو به کمپ رئالی ها بیاره

mohammad.asghari
20-04-2014, 20:42
ممکنه هنگام این بازی یا بازیهای بعدش دوباره مصدومیت سراغ رونالدو بیاد! چون اینجوری که معلومه پرشکان تیم دارن با آمپول و ریکاوری شدید می رسوننش برای این بازی ولی در کل اینجور که معلومه هنوز مصدومیت رونالدو بهبود نیافته
حتی ما (بعضی ها) بارسای ها دوست نداریم بازیکنان رغیبامون حتی اگه کریس هم باشه مصدوم باشند
حضور رونالدو در این بازی می تونه آرامش بخصوصی رو به کمپ رئالی ها بیاره
نه خود انجلوتی گفت حتی اگه1درصدم رونالدو مصدوم باشه بازم بازیش نمیده پس حتما کاملا مصدومیتش بر طرف شده

City 17
20-04-2014, 20:47
بیل، دومین بازیکن سریع اروپا

طبق نتایج یک مطالعه روی سرعت بازیکنان در لیگ های برتر اروپایی، بیل دومین بازیکن سریع اروپاست.
استارتی که بیل در بازی با بارسا زد در نقطه اوج خودش به 34 کیلومتر بر ساعت رسیده که فقط از سرعت 35.1 کیلومتر بر ساعت ثبت شده توسط والنسیا بازیکن یونایتد کمتر هست.
بعد از والنسیا و بیل، آرن لِنِن (تاتنهام)، کریستیانو (رئال) و والکات (آرسنال) سریع ترین بازیکنان اروپا هستند.
لازم به ذکره که بولت دونده جامائیکایی سرعت 44 کیلومتر بر ساعت رو ثبت کرده. [منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]

واقعا از اون گل هایی بود که میشه بارها تکرارش رو تماشا کرد و هنوز حیرت کرد و وقتی اعجاب آورتر میشه که به شات های زمان دویدن بیل نگاه کنید {توی فیلم دقیق مشخص نیست}
و ببینید که قسمت کناری زمین یه مقدار شیب داره و قسمتی از مسیری که بیل در بیرون از زمین سرعت می گیره سربالایی هست!

انقدر عقب نشستن فضای زیاد به حریف دادن مقابل بارسای رو فرم بد چندین موقعیت خطرناک ایجاد کرد چه برسه به بایرن!

به نظرم دفاع رئال {بر خلاف معمول} کاملا منسجم بود و در طول 90 دقیقه تنها دو اشتباه لحظه ای وجود داشت، یکی عدم یارگیری پپه روی کرنر و دومی عدم تمرکز در دفاع تیمی و موقعیتی که نیمار روی پاس ژاوی در انتهای بازی به دست آورد. موقعیت دیگه ای رو نداشتیم.
+
یه مورد که اونقدر که باید بهش پرداخته نشد، آمار فوق العاده ایسکو در بازی بود.
در شرایطی که تیم در فاز دفاعی به شکل 2-4-4 در می اومد، ایسکو وظایف دفاعی سنگینی داشت که فوق العاده عمل کرد و نشون داد چه بازیکن هوشیاری هست.

دو نمونه از آمار ایسکو:
9 تکل صحیح {بیش از هر بازیکن دیگه ای در زمین و با یک اختلاف قابل توجه} که یک مورد از همین تکل های صحیح در ابتدای بازی منجر به توپ گیری از آلوز و ساختن گل اول شد.
دقت پاس 92% {به استثنای ایارا که چند دقیقه ای رو بیشتر در میدان نبود، بیشترین درصد پاس صحیح در تیم} پاس هایی که معمولا در فضاهای بسته داده میشدن و یکی از همین پاس ها نقطه شروع گل دوم بود.
به دو مورد بالا اضافه کنیم کنترل توپ در فضاهای کم رو که شاید به جز مودریچ بازیکن دیگه ای در تیم همچین قابلیتی رو نداره.
در مجموع با توجه به آمار بالا میشه گفت با اینکه بیل اون سوپر گل رو به ثمر رسوند، ایسکو شاید مهم ترین نقش رو در این پیروزی داشت.
شخصا هیچ وقت انتظار همچین عملکرد موفق و نظم بالایی رو در فاز دفاع از ایسکو نداشتم، به نظر میاد صحبت های کارلو مبنی بر تناظرهایی که بین ایسکو و سیدرف می بینه و سیری که سیدرف طی کرد و کمی ویژگی های تهاجمی خودش رو فدا کرد تا از یک هافبک تهاجمی به یک هافبک میانی و چند کاره تبدیل شد و سیری که ایسکو در حال طی کردنش هست، بی جهت نیست.

Kianoosh
20-04-2014, 22:05
به نظرم دفاع رئال {بر خلاف معمول} کاملا منسجم بود و در طول 90 دقیقه تنها دو اشتباه لحظه ای وجود داشت، یکی عدم یارگیری پپه روی کرنر و دومی عدم تمرکز در دفاع تیمی و موقعیتی که نیمار روی پاس ژاوی در انتهای بازی به دست آورد. موقعیت دیگه ای رو نداشتیم.

من میتونم قانع نشم معراج جان؟ :دی بله موقعیت 100% گل 2 3 تا بیشتر نبود اما منظور من از موقعیت خطرناک بیشتر ارسالها از جناحین هست جایی که با عقب نشستن و دفاع از یک سوم خودی آلوز و آلبا بارها بدون هیچ مزاحمتی پیش اومدن و ارسال کردن و خیلی از مواقع مدافعین رئال نبودن که ضربه اول رو میزدن!مخصوصا روی ارسالهای به تیر دور این اتفاق رو بارها در بازی برگشت دورتموند هم دیدیم یک ضعف آشکار هست مخصوصا از سمت مارسلو (اگه برسه)در ضمن اینو هم در نظر بگیریم آلوز و و آلبا نسبت به ریبری و روبن خیلی کمتر توانایی شوت زدن و دریبل دارن مخصوصا روبرن که اعتماد به نفس زیادی برای به عمق زدن و حرکت در عرض و شوت داره! + بارسا مهاجم هدف کلاسیک و سر زن نداره بر خلافش بایرن چندین بازیکن با توانایی سرزنی بالا داره!

این آمار سانترها و پاسها در فینال:

30 ارسال ! (ضمن اینکه این طرح حمله بارسا با توجه به نداشتن ابزار مورد نیازش در نوع خود فوق العاده بامزه بود!:دی)

و این آمار بازی برگشت دورتموند درسته تعداد کمتر شده 18 ولی با توجه به سبک بازی دورتموند و توانایی مهاجمین در سرزنی یا موج سوم حمله به مراتب موقعیت خیلی خطرناک بیشتری خلق شد!

مطمئن باش با این وضعیت نفرات در دفاع, رئال تحت هر شرایطی کاملا عقب بشینه و از یک سوم دفاع کنه با دادن فضا به ریبری و روبن و بازی سازی لام و شواینی + تفکرات پپ در این ضمینه بسیار شرایط سختی خواهد داشت پرس مناسب دفاع از میانه زمین و بازی با حوصله و حفظ توپ مقابل بایرن شرط صعوده البته استفاده حداکثری از حداقل موقعیتها...

+
همه میدونیم بارسا مخصوصا مسی ژاوی اینیستا حتی نیمار چقدر افت کرده بودن و با فرم بد بازی کردن مقابل رئال و جدا از همه اینها همونطور که خودت اشاره کرده بر خلاف معمول یعنی دفاع رئال این فصل چندان مطمئن نبوده مخصوصا در بازی های حساس راموس په په و ... مستعد سوتی دادن هستند به صورت ذاتی!:n02:

در مورد ایسکو هم باهات موافقم اگه اون فشار روانی نیمه نهایی CL رو بازیش تاثیر نذاره و مثل همیشه باشه بسیار موثر خواهد بود

City 17
20-04-2014, 22:36
من میتونم قانع نشم معراج جان؟ :دی بله موقعیت 100% گل 2 3 تا بیشتر نبود اما منظور من از موقعیت خطرناک بیشتر ارسالها از جناحین هست جایی که با عقب نشستن و دفاع از یک سوم خودی آلوز و آلبا بارها بدون هیچ مزاحمتی پیش اومدن و ارسال کردن و خیلی از مواقع مدافعین رئال نبودن که ضربه اول رو میزدن!مخصوصا روی ارسالهای به تیر دور این اتفاق رو بارها در بازی برگشت دورتموند هم دیدیم یک ضعف آشکار هست مخصوصا از سمت مارسلو (اگه برسه)
صحبتت در مورد تعداد زیاد ارسال ها کاملا درسته، اما من دلیلی برای به حساب آوردن اونها به عنوان موقعیت {قبلا صحبت از موقعیت خطرناک بود:n02:} در "اون بازی" نمی بینم.
این برنامه رئال بود که با توجه به توانایی پایین بازیکنان بارسا روی توپ های هوایی و از طرف دیگه قدرت بالای اونها در بازی روی زمین، مرکز رو با دو لایه چهار نفره ببنده و فقط اجازه ارسال از جناحین رو بده، اینکه بارسا مجبور به انجام ارسال شده، ارسال هایی که همون طور که انتظار می رفت هیچ کدوم خطری رو روی دروازه رئال ایجاد نکردند {تکرار سناریو بازی اتلتیکو و بارسا} یعنی کارلو دقیقا به برنامه ای که در سر داشته رسیده. اما همونجوری که خودت هم اشاره کردی این سبک نمی تونه عینا مقابل بایرن پیاده بشه، چون بازیکنان بایرن و به خصوص مانژوکیچ روی توپ های هوایی به مراتب توانایی بیشتری دارند و اصولا بایرن تیمی هست که بر خلاف بارسا با فرارهای لب خط لام در سمت راست و آلابا در سمت چپ و ارسال هایی که انجام میدن در کناره های زمین خطرناک ظاهر میشه و رئال اگه بخواد موفق باشه باید حرکات لب خط و ارسال ها رو شدیدا کنترل کنه. مگر اینکه مدافعین رئال روی توپ های هوایی فوق العاده ظاهر بشند {که با توجه به شناختی که داریم احتمال اشتباه زیاد هست، شاید واران بتونه به کمک تیم بیاد}، مثل کاری که یونایتد مقابل بایرن انجام داد و ارسال های بایرن رو در یک بازه زمانی طولانی خنثی کرد، گرچه در زمینه های دیگه مغلوب شد.
+
در صورتی که رونالدو به بازی برسه {که ظاهر میرسه} به احتمال زیاد ایسکو از روی نیمکت کار رو دنبال می کنه {مگه اینکه کارلو واقعا سورپرایزمون کنه} و به همین خاطر در برنامه های تیم، به خصوص در فاز دفاع تفاوت زیادی نسبت به بازی با بارسا شکل می گیره که بارزترینش نبود ایسکو با اون بازی موفق دفاعی {تقریبا موثرترین عنصر دفاعی در ال کلاسیکو} و اضافه شدن رونالدو هست {که مسلما مشارکت کمتری در دفاع داره} که قیاس این دو بازی رو مع الفارق می کنه. در همین راستا کارلو باید وظایف دفاعی بیشتری رو {البته به شکل برنامه ریزی شده} روی دوش رونالدو بگذاره، مثل کاری که مورینیو در بازی های مهم و حساس این چنینی انجام می داد.

Kianoosh
20-04-2014, 23:16
صحبتت در مورد تعداد زیاد ارسال ها کاملا درسته، اما من دلیلی برای به حساب آوردن اونها به عنوان موقعیت {قبلا صحبت از موقعیت خطرناک بود:n02:} در "اون بازی" نمی بینم.
این برنامه رئال بود که با توجه به توانایی پایین بازیکنان بارسا روی توپ های هوایی و از طرف دیگه قدرت بالای اونها در بازی روی زمین، مرکز رو با دو لایه چهار نفره ببنده و فقط اجازه ارسال از جناحین رو بده، اینکه بارسا مجبور به انجام ارسال شده، ارسال هایی که همون طور که انتظار می رفت هیچ کدوم خطری رو روی دروازه رئال ایجاد نکردند {تکرار سناریو بازی اتلتیکو و بارسا} یعنی کارلو دقیقا به برنامه ای که در سر داشته رسیده. اما همونجوری که خودت هم اشاره کردی این سبک نمی تونه عینا مقابل بایرن پیاده بشه، چون بازیکنان بایرن و به خصوص مانژوکیچ روی توپ های هوایی به مراتب توانایی بیشتری دارند و اصولا بایرن تیمی هست که بر خلاف بارسا با فرارهای لب خط لام در سمت راست و آلابا در سمت چپ و ارسال هایی که انجام میدن در کناره های زمین خطرناک ظاهر میشه و رئال اگه بخواد موفق باشه باید حرکات لب خط و ارسال ها رو شدیدا کنترل کنه. مگر اینکه مدافعین رئال روی توپ های هوایی فوق العاده ظاهر بشند {که با توجه به شناختی که داریم احتمال اشتباه زیاد هست، شاید واران بتونه به کمک تیم بیاد}، مثل کاری که یونایتد مقابل بایرن انجام داد و ارسال های بایرن رو در یک بازه زمانی طولانی خنثی کرد، گرچه در زمینه های دیگه مغلوب شد.
+
در صورتی که رونالدو به بازی برسه {که ظاهر میرسه} به احتمال زیاد ایسکو از روی نیمکت کار رو دنبال می کنه {مگه اینکه کارلو واقعا سورپرایزمون کنه} و به همین خاطر در برنامه های تیم، به خصوص در فاز دفاع تفاوت زیادی نسبت به بازی با بارسا شکل می گیره که بارزترینش نبود ایسکو با اون بازی موفق دفاعی {تقریبا موثرترین عنصر دفاعی در ال کلاسیکو} و اضافه شدن رونالدو هست {که مسلما مشارکت کمتری در دفاع داره} که قیاس این دو بازی رو مع الفارغ می کنه. در همین راستا کارلو باید وظایف دفاعی بیشتری رو {البته به شکل برنامه ریزی شده} روی دوش رونالدو بگذاره، مثل کاری که مورینیو در بازی های مهم و حساس این چنینی انجام می داد.

اینها موقعیت خطرناک گل بالقوه هستند :دی
در واقع عدم ایجاد تعداد زیاد موقعیت گل از اون ارسال ها در فینال کوپا (هرچند بارها ضربه اول رو در تیر دور بارسایی ها زدن = ضعف خطرناک) دلیلی بر انسجام خط دفاعی رئال نیست بیشتر ضعف بارسا رو در ایجاد و استفاده از این فضاها و ارسال نشون داد وگرنه در بازی برگشت دورتموند دیدیم که چطور میشه از این فضاها ضربه خورد و دفاع فشرده در یک سوم چقدر میتونه خطرناک باشه نقشه کارلتو و البته سیمئونه مشابه و موفق بود ولی همینطور که هردو اشاره کردیم مقابل بارسای در هم شکسته و افت کرده!رئال با حضور رونالدو بیل و حتی دی ماریا(ترجیحا بدون بنزما!:دی) توانایی فوق العاده ای در انتقال بازی سریع و ضد حمله های مرگبار داره اما این دلیل به عقب نشستن و دفاع محض مقابل تیمهایی مثل بایرن نیست حتی اگه 1 گل زده باشی!

دقیقا به همون دلایلی که اشاره کردی باید دفاع رو از جلوتر شروع کرد و حتما در دقایقی از بازی پرس در دستور کار باشه و اجازه بازی سازی یا دور زدن به لام/ آلابا و روبن/ریبری نداد
+
اینم اضافه کنم بر خلاف بارسا که میل زیادی به شوت از راه دور نداره متمرکز شدن در محوطه جریمه حتی اگه به قول تو فوق العاده ظاهر بشن روی هوا و ضربات اول رو بدون اشتباه بزنن فرصت خوبی برای روبن و شواینی و کروس برای شوت زدنه!پس حتما وظایف دفاعی رونالدو و حتی بنزما باید بیشتر باشه نبودن خدیرا واقعا حس میشه و فشار زیاد بازی ها آلونسو رو خسته کرده فکر میکنم با احترام به نظرت ایسکو بر خلاف سیدرف یا ... به علت شرایط فیزیکی و بدنش خیلی نمیتونه نقش یک هافبک تخریبی و درگیر رو بازی کنه چه بخواد چه بهش محول بشه بیشتر حفظ توپ سبک فانتزی و قدرت پاس و دیدش هست که مفیده

امیدوارم که بازی رفت رئال گل نخوره از آخرین وضعیت مصدومها چه خبر جز رونالدو ؟مارسلو میرسه؟:n13:

Abdolreza2012
21-04-2014, 12:13

ریسک بالای بازی کردن رونالدو در مقابل بایرن مونیخ

دکتر خوزه گونزالس اعتقاد دارد که رونالدو برای درمان مصدومیت عضلانیش به استراحت بیشتری نیاز دارد و بازی با بایرن برای او یک ریسک محسوب می شود
یکشنبه 31 فروردین ساعت 22:48
آی اسپورت - هفته هاست که کریس رونالدو به علت مصدومیت از ناحیه عضله دوسر زانو از بازی برای رئال معذور است. تلاشها برای رساندن رونالدو به بازی با بایرن همچنان ادامه دارد و در سه روز اخیر ، رونالدو با حضور در تمرینات گروهی همه را به این امر امیدوار کرده است. دکتر " خوزه گونزالس " در یادداشتی در روزنامه As در مورد مصدومیت رونالدو می نویسد :

مصدومیت رونالدو در حال بهبود است و این چهارشنبه سومین هفته غیبت او در بازی های رئال مادرید کامل می شود. از لحاظ تئوری ، این مدت زمان برای درمان این نوع خاص از مصدومیت کفایت می کند. رونالدو در حال حاضر ، مشغول تمرینات کاربردی است ؛ تمریناتی که در آن ، هم سعی در درمان مصدومیتش دارد و از طرف دیگر قصد دارد فرم فیزیکی ایده آلش را برای حضور در زمین فوتبال بدست بیاورد.

رونالدو مصمم شده که حضور خودش در بازی روز چهارشنبه مقابل بایرن را بیمه کند. اما باید مراقب باشد ! بیش از یک بار تذکر داده ام که عضله دو سر ، نقش بسیار مهمی در فعالیت های سرعتی یک فرد بازی می کند . همه ما می دانیم که رونالدو یک بازیکن سرعتی با استارت های انفجاریست و علت اصلی دوری سه هفته ای او نیز ، مصدومیت از ناحیه همین عضله است. به همین دلیل توصیه می شود که در درمان این ناحیه مصدوم خود بیش از حد معمول ، جانب احتیاط را در نظر بگیرد.

این مسئله یک پارامتر کاملا طبیعی در درمان مصدومیت های عضلانی است. در بازی های با فشار بالا و یا در مقاطعی از فصل که تعدد بازی ها زیادتر از حد معمول است ، بازیکنانی همچون رونالدو که به تازگی از بند یک مصدومیت عضلانی رهایی یافته اند ، در معرض خطر بیشتری به نسبت سایر بازیکنان قرار دارند.

رونالدو از طرف دیگر به تازگی از مصدومیت تاندون زانو رهایی یافته و باید بگویم که خوشبختانه این مصدومیت و مراقبت های پس از درمانش ، هیچ ارتباطی به مصدومیت عضله دو سر ندارد. رونالدو می خواهد هر طور شده در بازی با بایرن حضور داشته باشد ؛ اما برای بهبودی کامل خود ، یک راه بیشتر ندارد و آن هم گذشت زمان و استراحت بیشتر است. این تنها راهیست که او می تواند با رعایت آن ، به عود نکردن مصدومیتش امیدوار بماند.

دکتر خوزه گونزالس : As
رضا سیف

Iman-Emperatour
21-04-2014, 17:52
خب منم هم نظر با دکتر خوزه بودم:n02: الان کریس داره سخت تمرین میکنه تا هرچه سریعتر به آمادگیش برسه و بتونه جلو بایرن بازی کنه ولی فشار آوردن به خودش در این بازیا دوباره مصدومیت به سراغش میاد ولی با استراحت بیشتر(بازی نکردنش جلو بایرن و بازی یا بازیهای بعدی لیگش) این ریسک خیلی کمتره و این واسه خودش و مخصوصا رئال خیلی مهمه.

ei8ht
21-04-2014, 17:59
آخرین خبری که دیدم گفتم اینجا بذارم شما هم ببینین: :n02:
The Portugal star and Sergio Ramos were fit enough to practice as normal with the rest of the squad, but the €100 million man is suffering with an illness

Abdolreza2012
21-04-2014, 18:06
آخرین خبری که دیدم گفتم اینجا بذارم شما هم ببینین: :n02:
The Portugal star and Sergio Ramos were fit enough to practice as normal with the rest of the squad, but the €100 million man is suffering with an illness

خب الان این یعنی چی ؟؟؟
چیو میخواین ثابت کنید ؟؟؟
دلیل بیماری هست ، نه مصدومیت

+

خیال رئالی ها راحت؛ رونالدو امروز هم تمرین کرد

دوشنبه 1 اردیبهشت ساعت 17:57
آی اسپورت- کریس رونالدو، ستاره رئال مادرید، در تمرینات امروز صبح تیمش حضور داشت و به نظر نمی رسد که مشکلی برای همراهی رئال برای دیدار چهارشنبه شب مقابل بایرن مونیخ داشته باشد.
این ستاره پرتغالی در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی مقابل بوروسیا دورتموند از ناحیه همسترینگ دچار آسیب دیدگی شد و چند دیدار رئال را از دست داد؛ حتی این نگرانی وجود داشت که نتواند رئال را در دیدار رفت مقابل بایرن همراهی کند.
اما رونالدو از روز گذشته در تمرینات رئال حضور پیدا کرد و سایت باشگاه رئال اعلام کرد که او در تمرینات امروز صبح هم به طور کامل حضور داشت؛ به این ترتیب، به نظر نمی رسد که او مشکلی برای همراهی تیمش مقابل بایرن داشته باشد.
سرخیو راموس هم که مصدومیتی جزئی داشت، امروز در تمرینات حضور داشت اما گرت بیل به دلیل بیماری، تمرین نکرد.

+

آزمون: اگر رونالدو بود، رئال بارسا را 6 تایی می کرد! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ادامه ی خبر درلینک

runner
21-04-2014, 18:52
اما رونالدو از روز گذشته در تمرینات رئال حضور پیدا کرد و سایت باشگاه رئال اعلام کرد که او در تمرینات امروز صبح هم به طور کامل حضور داشت؛ به این ترتیب، به نظر نمی رسد که او مشکلی برای همراهی تیمش مقابل بایرن داشته باشد.
حضور در تمرینات به معنی عدم وجود مشکل نیست!ممکنه تمرینات ریکاوری باشه و جدا از تیم تمرین کنه تا بتونه چراغ سبز رو از کادر پزشکی بگیره باید دید از کادر پزشکی چراغ سبز رو گرفته یا نه؟

خبر امروزتونم چیز دیگه ای میگه:
ریسک بالای بازی کردن رونالدو در مقابل بایرن مونیخ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Meisam.apk
21-04-2014, 18:55
خب الان این یعنی چی ؟؟؟

+

خیال رئالی ها راحت؛ رونالدو امروز هم تمرین کرد

آی اسپورت- کریس رونالدو، ستاره رئال مادرید، در تمرینات امروز صبح تیمش حضور داشت و به نظر نمی رسد که مشکلی برای همراهی رئال برای دیدار چهارشنبه شب مقابل بایرن مونیخ داشته باشد.
این ستاره پرتغالی در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی مقابل بوروسیا دورتموند از ناحیه همسترینگ دچار آسیب دیدگی شد و چند دیدار رئال را از دست داد؛ حتی این نگرانی وجود داشت که نتواند رئال را در دیدار رفت مقابل بایرن همراهی کند.
سرخیو راموس هم که مصدومیتی جزئی داشت، امروز در تمرینات حضور داشت اما گرت بیل به دلیل بیماری، تمرین نکرد.

+

آزمون: اگر رونالدو بود، رئال بارسا را 6 تایی می کرد! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ادامه ی خبر درلینک

امیدوارم بیل با وجود ناراحتی که داره بتونه بگرده و رئالی ها تو سانتیاگو با تمام قوا جلوی مونیخی ها حاضر بشن و از نبود مانوئل نویر بیشترین بهره برده بشه...
در هر صورت Ladecima تو هر شرایط توی این فصل از آن ماست...

ei8ht
21-04-2014, 19:27
خب الان این یعنی چی ؟؟؟

ادامه ی خبر درلینک

چیزی رو نخواستم ثابت کنم ، صرفا اطلاع رسانی بود
ببخشید :n03:

king of the kings
21-04-2014, 19:30
امیدوارم اگر رونالدو حتی یک درصدم مصدوم هست آنجلوتی بازیش نده . چون هم نمیتونه توان صد در صدشو ارائه بده و هم ممکنه تا مدت ها نداشته باشیمش هم برا تیم بده هم خود رونالدو

معقول تره بازی رفت رو بدون رونالدو بازی کنیم . ما بدون رونالدو هم می تونیم بایرن رو ببریم . منچستر یکم باهوش تر عمل می کرد و رونی آماده رو داشتند بایرن رو برده بودن .

malkemid
21-04-2014, 21:22
منم ترجیح می دم یه بازی کامل داشته باشیمش تا دو بازی نصفه و نیمه.
بیشتر از بایرنی ها بقیه دوست ندارن رونالدو برسه انگار.

king of the kings
22-04-2014, 10:30
رئال‌مادريد با 110 ميليون يورو به دنبال سوآرس

باشگاه رئال‌مادريد قصد دارد با مبلغ خيره‌کننده 110 ميليون يورو لوئيس سوآرس را به سانتياگو برنابئو ببرد.

لوئيس سوآرس، مهاجم اروگوئه‌اي ليورپول اين فصل عملکرد بسيار خوبي از خود به نمايش گذاشت و شانس زيادي براي کسب بهترين عنوان بازيکن ليگ برتر انگليس دارد.

روزنامه "ديلي ميل" اعلام کرد: باشگاه رئال‌مادريد در تلاش است لوئيس سوآرس را با 110 ميليون يورو تابستان سال جاري به سانتياگو برنابئو ببرد تا اين مهاجم 27 ساله با کنار زدن گرت بيل گرانقيمت‌ترين بازيکن فوتبال شود.

کريم بنزما، مهاجم فرانسوي رئال مادريد به احتمال زياد تابستان از جمع کهکشاني‌ها جدا خواهد شد و باشگاه رئال مادريد نيز قصد دارد تا سوآرس را جانشين گلزن فرانسوي تيمش کند.

وکيل لوئيس سوآرس در واکنش به پيشنهاد باشگاه رئال مادريد براي جذب اين بازيکن گفت: سوآرس تا پايان جام جهاني 2014 برزيل به پيشنهادهاي خود فکر نخواهد کرد و تنها تمرکز خود را معطوف به حضور در جام جهاني برزيل کرده است.

منبع : ورزش 3

پ ن : شدیدآ استقبال میشه . سوارس فوقالعادس اگه بیاد حتی با همین قیمت نجومی می ارزه . هم آقای گل هم آقای پاس گل لیگ برتره در کنار بیل و رونالدو فراتر از تصوره

SA3EDLORD
22-04-2014, 11:06
فک نکنم بعد اوردن بیل با اون قیمت نجومی دیگه پرز بتونه تا یکی دو سال دیگه بتونه همچین هزینه هایی بکنه.
ولی اگه بتونه عالیه.... من خودم سوارزو خیلی دوست دارم

Meisam.apk
22-04-2014, 12:47
فک نکنم بعد اوردن بیل با اون قیمت نجومی دیگه پرز بتونه تا یکی دو سال دیگه بتونه همچین هزینه هایی بکنه.
ولی اگه بتونه عالیه.... من خودم سوارزو خیلی دوست دارم

بنزما رو می تونه 50 تا بفروشه،اگه بازم کسری داشته باشه می تونه موراتا(با توجه به برگشت خسه)بده بره بقیش هم جور کنه دیگه!!!
عالی میشه اگه بیاد،صد درصد ارزششو داره،مثه بیل.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

Abdolreza2012
22-04-2014, 14:30
حضور در تمرینات به معنی عدم وجود مشکل نیست!ممکنه تمرینات ریکاوری باشه و جدا از تیم تمرین کنه تا بتونه چراغ سبز رو از کادر پزشکی بگیره باید دید از کادر پزشکی چراغ سبز رو گرفته یا نه؟

خبر امروزتونم چیز دیگه ای میگه:
ریسک بالای بازی کردن رونالدو در مقابل بایرن مونیخ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خبر اول که :

تاریخ اعلام خبر :
یکشنبه 31 فروردین ساعت 22:48

دومین خبر :
خیال رئالی ها راحت؛ رونالدو امروز هم تمرین کرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تاریخ اعلام خبر :

در کل همه ی رئالیا امیدوارن رونالدو بدون داشتن مشکل به بازی با بایرن برسه

چیزی رو نخواستم ثابت کنم ، صرفا اطلاع رسانی بود
ببخشید :n03:

:n16: منم منظوری نداشتم :n16:

mohammad.asghari
22-04-2014, 17:49
آنچلوتی: در مورد استفاده از رونالدو ریسک نمی کنم

ستاره پرتغالی رئال که در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی مقابل بوروسیا دورتموند از ناحیه همسترینگ آسیب دید، روز گذشته به تمرینات برگشت.
آنچلوتی اعلام کرد از اینکه ستاره تیمش را بار دیگر در اختیار دارد، بسیار خوشحال است اما تاکید کرد تنها در صورتی از او استفاده خواهد کرد که 100 درصد آماده باشد.
او به خبرنگاران گفت:" کریس تمرینات خوبی را پشت سر گذاشت. ما بعد از تست های فردا تصمیم گیری خواهیم کرد. او اگر کاملا آماده باشد، بازی خواهد کرد.
اگر خطری احساس کنیم، رونالدو بازی نخواهد کرد. ما هفته آینده یک دیدار تعیین کننده دیگر داریم.
خارج کردن یک بازیکن برای قرار دادن در ترکیب اصلی کار ساده ای نیست زیرا همه عالی کار کرده اند. ایسکو ثابت کرد که می تواند بازیکن مهمی برای تیم باشد. حضور کریس باعث شده تا ما گزینه های بیشتری در اختیار داشته باشیم."
آنچلوتی معتقد است قهرمانی در کوپا دل ری، اعتماد به نفس شاگردانش برای این دیدار را افزایش داد:" ما مقابل بارسا با 11 بازیکن بازی کردیم و از انسجام کافی برخوردار بودیم.
فردا شب هم همین طور خواهد بود. ما با اعتماد به نفسی مانند گذشته بازی می کنیم اما سطح بازی مان افزایش پیدا کرده است.
ما در نیمه نهایی هستیم و می خواهیم قهرمانی شویم. این یک عقده نیست؛ انگیزه است. ما اشتیاق زیادی داریم و برای دیدار فردا بسیار هیجان زده هستیم.
شکست کلمه بدی است اما نمی توانم بگویم که رسیدن به نیمه هایی یک موفقیت است. هدف اول ما رسیدن به فینال است."

Layken
22-04-2014, 18:02
سوارس چند سالشه؟

ei8ht
22-04-2014, 18:06
سوارس چند سالشه؟

27 سالشه
January 24, 1987

Kianoosh
23-04-2014, 04:41
Real Madrid's historic goals against Bayern Munich

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دیدنش خالی از لطف نیست ...

کارلتو لیست نهایی 20 نفره رو اعلام کرده هم رونالدو هست هم بیل و البته مارسلو:

REAL MADRID SQUAD:
Goalkeepers: Casillas, Diego López and Jesús Fernández.
Defenders: Varane, Pepe, Ramos, Coentrão, Marcelo, Carvajal and Nacho.
Midfielders: Bale, Xabi Alonso, Casemiro, Modric, Di María, Isco and Illarra.
Forwards: Cristiano Ronaldo, Benzema and Morata.

ترکیب هنوز نامشخصه بولد شده بد نیست ها ؟ :دی

شایعاتی مبنی بر تلاش باشگاه برای فروختن بنزما در نقل و انتقالات تابستانی شنیده شده و آرسنال هم مشتاق نشون داده :n20:البته از حق نگذریم بنزما درسته موقعیت زیاد خراب میکنه و تو بازی های حساس اونطور که باید گل نمیزنه ولی آمارش هم خیلی بد نیست(لالیگا+لیگ قهرمانان) 39 بازی 21 گل 13 پاس گل مثلا آمار نیمار و سانچز به ترتیب:

28 بازی 13 گل 11 پاس گل
28 بازی 17 گل 11 پاس گل

بنزما کمی با روحیه و انگیزه بیشتر بازی کنه و تو زدن ضربات آخر دقت, میتونه تو رئال بمونه مگه اینکه گزینه های خوبی برای خرید جدید رئال باشن !

این هم آمار تقابل های رئال و بایرن:

در مورد بازی هم تا نفرات اصلی مشخص نشن نمیشه نظر داد اما فکر میکنم کارلتو حتما احتیاط خواهد کرد و گل نخوردن تو خونه براش مهمه بر خلاف بازی چلسی-اتلتیکو امیدوارم جذاب و نزدیک و همراه با گل باشه!...

malkemid
23-04-2014, 07:30
بنزما رو می تونه 50 تا بفروشه،اگه بازم کسری داشته باشه می تونه موراتا(با توجه به برگشت خسه)بده بره بقیش هم جور کنه دیگه!!!
عالی میشه اگه بیاد،صد درصد ارزششو داره،مثه بیل.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

عمرا ۵۰ تا بخرنش، اوزیل رو انقدر نخریدن چه برسه این.
بازی امشب تو برنابءو هست؟

metalhead_forever
23-04-2014, 09:32
عمرا ۵۰ تا بخرنش، اوزیل رو انقدر نخریدن چه برسه این.
بازی امشب تو برنابءو هست؟
بله بازی امشب در برنابئو خواهد بود....
------------------------
بازی دیشب دو تیم که کاملا" بر روی دفاع بسته شده بود و تنها امیدشون به ارسال های بلند و ضربات راه دور بود.
این سبک فوتبال برای تیمی مثل رئال که گاهی اوقات مدافعان اشتباه میکنند میتونه خطرناک باشه..... اگه به فیتال برسیم بازی سختی جلوی دو تیم دیگه خواهیم داشت.....

Layken
23-04-2014, 10:06
یک نکته ای که امشب بچه ها باید رعایت کنن اینه که میل به پاس دادن رو در موقعیت های حساس و تک به تک در خودشون زیادتر کنن.
مخصوصا بیل و بنزما که در خیلی از بازی ها دیدم فقط با یه پاس بغل پا میتونستند یک گل برای تیم مهیا کنن که خب کمی خودخواهی کردن.

kesafating
23-04-2014, 18:16
رونالدو به بازی امشب میرسه ؟؟! :n03: اگه بازی کنه همین امشب کارشون تمومه ولی اگه نباشه معلوم نیست چه بلایی سرمون میاد !!! :n03:

malkemid
23-04-2014, 19:43
به نظر من امشب اگه گل نخوریم میشه گفت بردیم! بایرن تو هر دو سمت فوق العاده خطرناکه...فابیو شاید بتونه روبن رو مهار کنه ولی اگه کارواخال باشه سمت راست، اون تجربه کافی رو برای مهار ریبری نداره....میشه راموس رو گذاشت راست که بازم مشکلات خاص خودشو داره...

hadishi
23-04-2014, 21:23
ترکیب اعلام شد
Casillas, Pepe, Ramos, Coentrão, Ronaldo, Benzema, Alonso, Carvajal, Modric, Di María, Isco

Subs: Diego López, Varane, Bale, Marcelo, Casemiro, Morata

......................
BAYERN MUNICH: Neuer, Dante, Rafinha, Boateng, Lahm, Alaba, Schweinsteiger, Kroos, Ribéry, Robben, Mandzukić
Subs: Raeder, Zingerle, Martínez, Pizarro, Götze, Weiser, Mülle

SA3EDLORD
23-04-2014, 23:04
این کارواخال حال منو بهم زده.......همه توپا رد میشه ازش........هر چی ارساله از طرف اونه

linkinpark20
23-04-2014, 23:06
اگر فرصت ها رو از دست ندیم مثل دورتمند 3 تا یا بیشتر میزنیم

Kianoosh
23-04-2014, 23:15
خب نیمه اول بد نبود میتونست بهترم باشه ... طبق پیشبینی 15 دقیقه اول رئال کاملا عقب نشست بایرن مالکیت بالا و ارسالهای زیاد از جناحین و کرنر اما خوشبختانه هیچ کدوم به گل منجر نشد حتی قبل از صحنه ضدحمله رئال همون قضیه اتفاق افتاد سانتر به تیر دور پاس مانژو و ضربه روبن که به خوبی بلاک شد ولی بعد از یک ضدحمله خوب و دروازه خالی که بنزما با مهارت بازش کرد :دی رئال یکم اومد جلوتر و کمی هم پرس کرد تا دقیقه 30-35 رونالدو میتونست گل دوم رو بزنه یا دی ماریا همونطور که دوستان اشاره کردن به اندازه کافی از خودگذشتگی نشون نداد!و تا 45 باز بایرن فشار اورد ولی نتونست موقعیت خیلی خوبی خلق کنه با این حال اکثر حملات از سمت چپ رئال و کوئنترا که تا اینجا عملکرد خیلی خوبی داشته و شوتهای روبن همه تو اوت!و لام فضای زیاد بازی سازی نداره ولی هر ارسال روی دروازه رئال خیلی خطرناک به نظر میاد بهتره رئال وقتی مالیت رو در اختیار با آرامش و تعداد پاسهای بیشتر کار کنه و وقتی لو داد پرس رو کمی از جلوتر انجام بده

برتری 1-0 خیلی شکننده ست و رئال اول باید تلاش کنه گل نخوره تو خونه

ویرایش:

خب همون 1-0 تموم شد میشد گل بیشتر زد بیل و دیماریا یه جاهایی خودخواه میشن البته در قیاس با روبن اصلا اینطور به نظر نمیاد :دی صحنه خاصی پیش نیومد ریبری کاملا مهار شده بود و اکثر توپها به سمت چپ رئال و به روبن ختم میشد که چندین ارسال داشتند خطرناکترینش شوت گوتزه بود که ایکر مقدس خوب واکنش نشون داد اون صحنه آخر هم هیچ خطایی نبود و مولر خودش تعادلش رو از دست داد اعتراض به چی میکرد نمیدونم!:دی

هیچ چیز تموم نشده گل نخوردن خوب بود ولی اختلاف خیلی کمه بازی برگشت امیدوارم رونالدو آماده تر باشه په په برسه و دفاع همچنان با دقت و بدون اشتباه

charlize
24-04-2014, 00:11
نتیجه خوبی بود...بازی برگشت کریس و بیل رو شدید نیاز داریم برای ضد حمله زدن...

این لوکا مجیک واقعا بی نظیره!
بدون شک در کنار پپه و کوئنترائو بهترین های تیم بودن...
امیدوارم مصومیت پپه جدی نباشه...
+
نمیدونم فقط احساس من بود یا نه اما به نظرم راموس در تمام 90 دقیقه، با استرس بازی کرد که احتمالا بخاطر خطر محرومیتش بود!

malkemid
24-04-2014, 00:14
چقدر خوب بازی کردیم....من از دقیقه 30 دیدم...خیلی هوشمندانه بازی کردیم... موقعیت های خیلی خوبی رو از دست دادیم متاسفانه...دیماریا چرا پاس نداد آخه...گل بود :(

Abdolreza2012
24-04-2014, 00:21
تبریک میگم این برد خوب رو
برام جای سواله چرا بعضی دوستان انگار نه انگار کاسیاس نجات داد تیمو
حالا اگه لوپز بود....
در کل مودریچ، کاسیاس، په په ، ژابی عالی بودن

SA3EDLORD
24-04-2014, 00:22
تبریک بابت یه برد دیگه در مقابل بایرن در برنابئو :n20:
بازم کاسیاس یه بار دیگه نجاتمون داد و نذاشت مودریچ بازی خوبشو خراب کنه!
و ژابی که نعمتیه.
موقعیتای خوبیم از دست دادیم که میتونست از الان فینالیستمون کنه :n27:
امیدوارم حسرتشو بازی برگشت نخوریم و تو مونیخ جشن قهرمانی بگیریم.:n12:

jack82
24-04-2014, 00:24
نتیجه نسبتا خوبی گرفتیم که می تونست بهترم باشه.به امید قهرمانی

charlize
24-04-2014, 00:29
برام جای سواله چرا بعضی دوستان انگار نه انگار کاسیاس نجات داد تیمو

ایکر هم خیلی خوب بود اما اگه اجازه بدید، 3 نفر برتر به نظر من همون 3 نفر بودن که گفتم...
+
یه مسئله دیگه اینکه به شکل جالبی، عادل هم کم سوتی نداد!
بخصوص جایی که بعد از گل رئال گفت رئال رکورد گلزنیش رو ادامه میده در حالیکه در بازی برگشت با دورتموند این رکورد شکسته شد!

ahadpoolghahat
24-04-2014, 00:29
دوستان تبریک فراوووون بابت برد .....

یعنی نمیشه تصور کرد این فردوسی پور تو این یک هفته چه روز های سختی رو پشت سر گذاشته ....!!:n02:

ایشالله تو بازی برگشت رونالدو و بیل رو 100% آماده خواهیم داشت....

به امید صعود از این مرحله....

PSYCHO_MAN
24-04-2014, 00:34
تبریک میگم به هوادارا:n16:
لذت بردم از دفاع اصولی رئال که اگر اون اشتباه تو دفع سریع توپ نبود بایرن حتی 1 موقعیت جدی هم نمیتونست ایجاد کنه و کاش اون توپای هدر رفته نیمه اول و بعضی خودخواهیا تو هافتایم دوم نبود و با خیال راحت تر میرفتیم مونیخ
ولی باز با وجود اینکه داشته هامون 100% نبود و آماده نبودن کامل کریس و بیل نتیجه نسبتاً خوبی بود امیدوارم پپه که ستاره خط دفاعی بود مشکلش جدی نباشه

راستی دم ایکر هم گرم :n12:

Layken
24-04-2014, 00:39
برد خوبی بود ولی اگه دیماریا تو اون صحنه پاس میداد دیگه محشر میشد.
به هر حال الان فقط 90 دقیقه با فینال فاصله داریم.

یک تشکر جانانه از کاسیاس :n12:

D3vil_A
24-04-2014, 00:59
خوب روی یک بازی حساب شده و ریسکی بردیم !
بهترین بازیکن زمین هم بدون شک فابیو کوانترائو بود ! فوق العاده بود کلا سمت چپ بسته بود ! آلونسو هم یک مقدار افت کرده که کاملا محسوسه ، دیگه شاهد پاس های قطری فوق العاده ازش نیستیم ! خط دفاعی هم به طور کلی تحت فشار نبود و بیشتر خط هافبک و تحت فشار های تیم بایرن قرار میگرفت !
در کل به بازی برگشت شدیدا امیدوارم ، مصخصوا اگه یک گل هم بتونیم توی آلیانز آرنا بزنیم 100% صعود میکنیم به فینال

پ.ن : این بازیکن که میگفتن لایق توپ طلا بود و حقش رو خوردن کجا بود ؟!

Masoud King
24-04-2014, 02:00
درک این موضوع چیز سختی نیست.
بعضی بازیکنا یا کلا افراد وقتی به چیزی که فک می کنن لایقش هستن و براش تلاش کردند نمی رسند. واکنش منفی نشون میدن ولی بعضی ها هم واکنش مثبت.
همون موقع هم خیلی ها اینو مطرح می کردن که این موضوع تاثیر زیادی رو ریبری خواهد داشت که واقعا هم تاثیر گذاشته و عملا انگیزه ی خاصی تو این بازیکن نیست مثه سال قبل

Kianoosh
24-04-2014, 02:02
خوب روی یک بازی حساب شده و ریسکی بردیم !
بهترین بازیکن زمین هم بدون شک فابیو کوانترائو بود !

به نکته خوبی اشاره کردی ...

facts:

1-آنجلوتی مهارت خاصی در دفاع تیمی داره این سبک دفاع-ضد حمله تو ایتالیا ثابت کرد و رئال هم تیمیه که با استفاده از رونالدو بیل دی ماریا میتونه سریع ترین انتقال بازی و ضد حمله رو داشته باشه اما به ندرت دیدیم همزمان هم خیلی عقب بره و هم اشتباه نکنه
2-تیمهای پپ علاقه زیادی به پاس دارن تعداد بالای پاس!( ولی درصد زیادی تو ارزشگذاری پاس ها جز دسته کم ارزش! مثل پاسهای رو به عقب به دروازه بان عرضی کوتاه و مکرر) این روند پاس دادن مداوم تکرار میشه و نقشه دومی وجود نداره چه بارسا چه بایرن در مقاطع مختلف پپ مقابل تیمی که فضا رو ببنده بسیار به مشکل خورده
3-و اما از همه مهم تر هرچقدر هم نفرات تیم به خوبی دفاع کنن(دیدیم حتی رونالدو و بنزما هم در دفاع شرکت داشتن محسوس!)وقتی شما فاصله دفاع کردن و دروازه رو کم میکنی میاری تو یک سوم خودی و محوطه جریمه خیلی خطرناک و ریسکی میشه چرا که امکان اشتباه تو شلوغی و موج سوم حمله زیاده و کوچکترین اشتباه دیگه جا و فرصت جبران نداره مثل بازی درخشان کوئنترائو و مودریچ که با یک اشتباه میتونست خراب بشه

اینکه گفته میشه اتوبوس گذاشته شده بود و ... اصلا قابل قبول نیست!جز مالکیت توپ و پاسها که نهایتا منجز به خلق موقعیت خاصی هم نشد باقی موارد اختلاف چندانی نیست حتی موقعیتهای رئال به مراتب بیشتر و زهردار تر بودند!رئال هیچ وقت تمام نفراتش رو تو باکس جمع نکرد یا موقع حمله به مدافعین اجازه داد (یه صحنه په په و راموس با هم جوگیر شدن اومدن برای گل :دی) بر خلاف چلسی و رئال مورینیو یک مهاجم ثابت مثل تورس مرکز زمین نبود و باقی تو 18 قدم!(نمونه بارزش دیشب!)خیلی طبیعی هست وقتی بارسا یا بایرن پپ از فضاها با پاس و حرکت استفاده میکنن حریف هم جمع بشه و فضاها رو بسته نگه داره این اتوبوس بهانه شده !چیزی که امشب شاهدش بودیم یک برنامه defense-counter attack بی نقص و البته توام با ریسک بود!

در هر صورت تبریک میگم بازی و نتیجه خوب :n12:

هنوز تموم نشده و صعود قطعی نیست این سبک میتونه مشکل ساز هم بشه!تمام 15 دقیقه اول نگران بودم که بایرن رو یکی از این صحنه ها به گل برسه ...

charlize
24-04-2014, 05:48
یخورده امار از بازی دیروز:
کریس با 5 شوت بعد از روبن با 6 شوت، بیشترین تعداد شوت رو داشت. البته کریس 3 شوت در چارچوب داشت در حالیکه روبن فقط 1 شوت در چارچوب داشت.(کلا 5 بازیکن دیگه 1 شوت در چارچوب داشتن)
فابیو در کنار لام با دادن 3 پاس طلایی، بهترین بودن. البته مشخصا پاس طلایی فابیو بشدت مهمتر بود چون باعث گل شد. (روی اون صحنه، کریس هم یه پاس عالی داد به فابیو)
فابیو با بردن 3 دوئل، بهترین بود در تیم. هرچند مانژوکیچ و بوآتینگ از بایرن با 5 برد، بهترین ها بودن. در این بین کارواخال با 4 توپ ربایی بهترین بازیکن زمین بود از این نظر
تونی کروس با 139 بار لمس توپ، بیشترین بازیکنی بود که پاش به توپ خورد. این در حالی بود که ژابی با 52 بار، بهترین در تیم ما بود.
و امار فوق العاده پپه که با 12 دفع توپ، بهترین بود. اگه بوآتینگ با 11 دفع توپ رو کنار بذاریم، میبینیم که راموس و فابیو که نفران بعدی بودن، 6 بار دفع توپ کردن که تفاوت زیادی داره

king of the kings
24-04-2014, 09:39
تبریک می گم ..

حیف می تونستیم حداقل گل دومو بزنیم .

بایرن هم فقط همون یک موقعیت گوتزه رو داشت که نمی دونم چه فکری کرد که می تونه اینجوری به کاسیاس گل بزنه :n09:

آنجلوتی خوب بایرن رو بست و فقط اگر قرار بود بیل بازی کنه چرا از اول جای دی ماریا نذاشته بودش ؟

malkemid
24-04-2014, 09:46
تبریک می گم ..

حیف می تونستیم حداقل گل دومو بزنیم .

بایرن هم فقط همون یک موقعیت گوتزه رو داشت که نمی دونم چه فکری کرد که می تونه اینجوری به کاسیاس گل بزنه :n09:

آنجلوتی خوب بایرن رو بست و فقط اگر قرار بود بیل بازی کنه چرا از اول جای دی ماریا نذاشته بودش ؟

دیماریا به نظرم وظایف دفاعی رو بهتر اجرا می کنه...خصوصا اگه بخواد سریش بشه واسه گرفتن توپ ول کن نیست! ای کاش اون تک به تک رو پاس داده بود یا حداقل یه ضربه کنترل شده می زد بجای شوت روپای محکم...می تونستیم گل دوم رو بزنیم

Layken
24-04-2014, 10:53
دیشب من روی بازی الونسو دقت داشتم درسته با این که نسبت به گذشته روی پاس های قدیمی خودش افت داشته اما وقتی به حرکت های دفاعیش دقت می کردم واقعا عالی عمل کرد.
خط دفاع و هافبک دفاعی رو مثل یک کاپیتان رهبری میکرد. در هر لحظه و دقیقه عین یک میدان جنگ لحظه به لحظه داشت دستورات لازم رو به بقیه تیم برای جاگیری های مناسب میداد.
جلوی دو تا گل حتمی رو هم گرفت.