PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13

D3vil_A
02-03-2014, 21:57
دیگه توپ جمع کن کمتر دیده بودیم تو اروپا توپ ندن یا بندازن اونور امشب مشاهده شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیانوش بازی الکلاسیکو برگشت جام حذفی یادت نیست رءال ۲-۰ تو کمپ نو عقب بود بعد که ۲-۲ شد تمام توپ جم کن های از دور زمین فرار کردن بازیکنای رءال خودشون مبپریدن توپ رو بر میداشتن ! :n09:

City 17
02-03-2014, 22:00
با توجه به شرایطی که بر بازی حاکم بود، {از فرصت یک هفته ای اتلتیکو برای آمادگی بدنی بیشتر برای این بازی به لطف درآمدزایی بیشتر یوفا از تقسیم کردن بازی های لیگ قهرماناندر دو هفته، جنگ روانی و خشونت بالا و اغلب ناجوانمردانه بازیکنان اتلتیکو و هواداران اتلتیکو و داوری ضعیف در ندیدن یا عدم برخورد لازم در بعضی از صحنه ها و برخوردهای خشن گرفته تا عملکرد واقعا ضعیف آربلوا، دی ماریا و راموس، خوردن گل دوم در بدترین زمان ممکن اونهم متاسفانه با کم دقتی لوپز} در مجموع نتیجه قابل قبولی به دست آوردیم و همین تساوی می تونه در انتهای فصل باعث قهرمانی تیم بشه، خصوصا که در هفته انتهایی شاهد بازی اتلتیکو و بارسلونا هستیم.

سوالی که پیش میاد اینکه سمیئونه به چه شکلی و با چه ابزاری (سشوار؟) همچین بازیکنان، نیمکت و طرفدارانی رو کنترل می کنه، کارش واقعا قابل تحسینه:n02:

E.N.A.Y.A.T
02-03-2014, 22:08
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Abdolreza2012
02-03-2014, 22:19
ای کاش میبردیم ولی خب مساوی هم بد نبود با توجه به جوی که تو بازی حاکم بود
باز صدریم و میتونیم برای بازی های آینده آماده بشیم

به نظرم کاسیاس دیگه باید برگرده به دروازه ( البته نه فقط بخاطر همین دو گل بدی امشب خورد ، یه چند هفتس دیگه اون لوپز سابق نیست و بر عکسش کاسیاس خیلی خوب بوده )

من کلا هر وقت بازیای اتلتیک رو میبینم همیشه میخوان با بازی فیزیکی و بزن بزن ببرن
این مربی اتلتیک ( اخراج شد ) ...... :n15: فکر کنم دیگه کم کم تا آخر فصل نخواهیم دیدش
داور بازی هم خوب نبود ، خطایی که باید کارت زرد میداد نمیخواست بگیره ، کمک بهش گفت تا گرفت
بعد خطایی که اصلا نبود ( خطای آلونسو روی کاستا ) خطا میگیره

+

ای کاش میبردیم ولی باز رکورد شکست ناپذریمونو حفظ کردیم
گل های بدی هم خوردیم خصوصا گل دوم
__________________________________________________ __________________________________________________ ___

کریس هم با گلش خوب جواب تماشاگرای اتلتیک رو داد با اون توپ جمع کناشون
اگه امشب بارسا ببره دیگه اتلتیک از کورس قهرمانی عقب میفته
و فقط میمونه رئال و بارسا

به امید موفقیت رئال :n12:

clau
02-03-2014, 23:04
خشونت با وحشی گری خیلی فرق داره که برای بازیکنایی اتلتیکو مورد دومش صدق میکنه اون بازیشون با میلان اینم از بازی امشبشون با رئال اگه داورا باهاشون مدارا نکنن هر بازی باید چند تا اخراجی بدن

مقابل رئال مادرید در جام حذفی دابل شدن بدجور بهشون فشار وارد شد هر کاری کردن با بازی کثیف رئال ببرن به هدفشون نرسیدن:n09:

Layken
03-03-2014, 00:31
سر گل دوم اتلکتیکو، لوپز با یک تاخیر وحشتناک توپ رو دید و تا اومد واکنش نشون بده دیگه کار از کار گذشته بود.
کریم کارش درسته واقعا خطرناکه این بازیکن باید قدرشو دونست.

soheilnouri
03-03-2014, 02:11
واقعا بازی محشری بود...لوکا مودریچ بهترین هافبک میانی حال حاضر دنیاست...بی نظیر و مسلط...بهترین لطف مورینیو به مادرید خرید مودریچ بود.از اون طرف هم کوکه عالی بود.بازی این دو تیم داره بدل به یه نبرد کلاسیک میشه.اخه اخیرا بازیهاشون بیش از حد یه طرفه بود!

soheilnouri
03-03-2014, 02:15
یه چیز هم هست راجع به بازی درگیرانه تیم اتلتی...ببینید اتلتی هافبک هاش کیان...گابی...کوکه...ماریو سوارز...حتی هافبک هجومی تیم رائول گارسیاست که تا همین چند وقت اخیر کنار جواد نکونام هافبک دفاعی بازی میکرد...همه مهره های درگیرانه..دیگو کاستا هم یه بازیکن درگیر هست...لوییس فیلیبه هم یه مدافع درگیر که بخاطر همین خصیصه داره مدافع چب بازی میکنه...واسه همین به دیگو ریباس برزیلی در هافبکک هجومی بازی نداد چولو...

Kianoosh
03-03-2014, 07:08
Ronaldo, Zidane & Figo play in all-star match

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

The game, billed as Ronaldo, Zidane and Friends vs BSC Young Boys and Friends, is the 11th Annual Match Against Poverty, with the proceeds of the game going to help support the recovery efforts after Typhoon Haiyan - one of the most devastating storms in history
hit the Philippines.
It will take place on Tuesday, March 4 at the national stadium in Bern, Switzerland - the Stade de Suisse - and tickets are still available.
Former AC Milan defender Maldini, who will be playing on Ronaldo and Zidane's side, said: "I was very pleased with the invitation I received. I played as a defender throughout all my career and now I'm ready to defend the people of the Philippines in the fight against poverty."
Other familar faces include: Fernando Hierro, Fabio Cannavaro, Robert Pires, Patrick Vieira, Gennaro Gattuso, Pavel Nedved, Christian Vieri and Giovane Elber.

World Cup Legends | Former Real Madrid stars Zidane and Ronaldo share a joke

Former Chelsea coach Ruud Gullit, who will be in charge of the all-star side, said: "It is a privilege and a challenge to steer a team with such great world football names.
"We would like to count on a massive public presence to see us playing and help us support the people of the Philippines."
The Young Boys team will be led by former Swiss international players Stephane Chapuisat and Hakan Yakin, while Pierluigi Collina will be the referee.

Both Ronaldo and Zidane played in the last iteration of the Match Against Poverty along with Brazilian superstar Neymar prior to his move from Santos to Barcelona.

The confirmed players in the Ronaldo, Zidane & Friends' team are:

Goalkeepers
Carlo Cudicini (Italy), Antonios Nikopolidis (Greece)

Defenders
Paolo Maldini, Fabio Cannavaro, Gianluca Zambrotta (Italy), Fernando Hierro, Michel Salgado (Spain), Jamie Carragher (England), Paulo Ferreira, Fernando Couto (Portugal)

Midfielders
Zinedine Zidane, Patrick Vieira, Robert Pires, Christian Kerembeu (France), Luis Figo, Paulo Sousa (Portugal), Pavel Nedved (Czech Republic), Freddie Ljungberg (Sweden), Gaizka Mendieta (Spain), Gennaro Gattuso (Italy), Ronald de Boer (Netherlands), Santiago Solari (Argentina), Hidetoshi Nakata (Japan), Steve McManaman (England)

Attackers
Ronaldo, Marta, Giovane Elber (Brazil), Davor Suker (Croatia), Hakan Sukur (Turkey), Youri Djorkaeff (France), Christian Vieri (Italy), Nuno Gomes (Portugal).

reza0034
03-03-2014, 09:35
آنچلوتي : از کسب يک امتياز راضي هستيم
کارلو آنچلوتي مربي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا روز يکشنبه اعلام کرد در پايان يک بازي مشکل ، بازيکنان مي توانند از نتيجه و کسب يک امتياز راضي باشند.

در دربي شهر مادريد که در چارچوب رقابتهاي هفته بيست و ششم ليگ دسته اول فوتبال اسپانيا (لاليگا) بين دو تيم همشهري رئال مادريد و اتلتيکومادريد برگزار شد ، دو تيم در پايان 90 دقيقه به تساوي دو - دو رضايت دادند.

آنچلوتي در کنفرانس خبري گفت:«يک امتياز هم يک امتياز است. ما بايد به يک امتياز اين ديدار راضي باشيم زيرا بازي بسيار مشکل بود.ما تلاش کرديم بازي خوبي ارائه کنيم اما اين کار ساده اي نبود.»

اين در حالي است که کريستيانو رونالدو مهاجم پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد با گل دقايق پاياني خود ، رئال مادريد را از شکست برابر اتلتيکومادريد رقيب سنتي اين تيم نجات داد تا اين تيم همچنان با 64 امتياز صدر نشين لاليگا باشد.

آنچلوتي خاطر نشان کرد:«ما در حالي موفق به کسب تساوي شديم که به شکست نزديک بوديم.در کل مي توانيم از اين نتيجه راضي باشيم،‌ زيرا اتلتيکو مادريد يک تيم بسيار خوب به ويژه در خانه است.اين تيم با رئال فاصله سه امتيازي دارد و ما با اين تساوي جايگاه صدر جدولي خود را حفظ مي کنيم.»

reza0034
03-03-2014, 11:52
راموس: تصميم داور درست بود
مدافع رئال مادريد معتقد است که حرکت وي بر روي مهاجم اتلتيکو مادريد پنالتي نبوده و داور تصميم درستي گرفته است.

سرخيو راموس بر اين باور است که کارلوس دلگادو فريرو، داور دربي شب گذشته مادريد در اعلام نکردن پنالتي به سود اتلتيکو مادريد، تصميم درستي گرفته است.

وي اظهار داشت: فوتبال همين است. هزاران پنالتي گرفته مي‌شود و همين تعداد هم گرفته نمي‌شود؛ اين به داور بستگي دارد. من نبايد قضاوت کنم اما فکر نمي‌کنم آن صحنه پنالتي بوده باشد.

راموس گفت: شايد بازي را خيلي ساده گرفتيم و پس از گل اول خيلي خيالمان راحت شد. تيم با جنگندگي بيشتري در نيمه دوم به زمين آمد. تيم 90 دقيقه جنگيد.

وي ادامه داد: هنوز سه امتياز جلوتر از اتلتيکو هستيم و بايد همچنان پيشرفت کنيم و امتياز بگيريم. مي‌توانستيم نتيجه بهتري بگيريم زيرا در نيمه دوم بر بازي مسلط بوديم و شايسته اين بوديم که گل‌هاي بيشتري بزنيم. اتلتيکو رقيب قدرتمندي است؛ آنها تيم بسيار سرسختي هستند.

Meisam.apk
03-03-2014, 13:42
توی اون جو بازی مساوی هم غنیمت بود به هر حال!
تا اومد رونالدو گل رو بزنه سکته زدم...اگه می باختیم اوضاع ناجور میشد بدجور

wooooow
03-03-2014, 18:17
کریم کارش درسته واقعا خطرناکه این بازیکن باید قدرشو دونست.

در مورد کریم بنزما یه نکته خیلی مهمه
درسته بازیکن خوبیه ولی مشکلی که داره این هست که تعداد موقعیت هایی که خراب میکنه خیلی زیاده

تو چند بازی که این فصل از همین بنزما دیده شد به طرز فجیعی موقعیت خراب میکنه و خیلی راحت توپ رو لو میده
فقط کافیه صفحات قبل رو بخونید تا متوجه بشید
تو 90 درصد بازی ها موقعیت خراب میکنه

دیگه طرفدارای رئال هم تو همین صفحات قبل شگفت زده میشدن وقتی بنزما گل میزد (( تو یه بازی بنزما 2 گل زد یکی گفت آخر الزمان شده کریم دابل کرده :n02: ))

به طور کل تمام کننده مورد اطمینانی نیست
هیگواین خیلی خیلی از بنزما سرتر بود
موقعیت خراب شده این فصل بنزما فکر کنم 10 برابر گل هایی هست که زده !!

آخر فصل هم در صورت لزوم میشه به جایگزینش واسه خرید جدید فکر کرد

Ezel
03-03-2014, 19:20
قوانین و توصیه‌های انجمن ورزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

101- بر سر موضوعات ورزشی با یکدیگر بحث و جدال بی‌مورد نكنيد و به نظرات و آراء یکديگر احترام بگذاريد. مطمئنا نظرات افراد در هر زمینه‌ای با هم متفاوت است.

501- شرکت در مباحث تیم‌های رقیب با هدف ایجاد تنش و درگیری ممنوع می باشد. اظهار نظر در این موضوعات در صورتی که به قصد برهم زدن مباحث نباشد، مانعی ندارد.
تذکر: تعیین پست‌های متناقض با این قانون تنها به عهده تیم مدیریت انجمن ورزش هست.

502- در هر تاپیک لزوما فقط در مورد همان باشگاه صحبت خواهد شد. توهین به دیگر تیم‌ها و اعضایشان (مربی، بازیکن و ...) جایی ندارد.

بنابراین :

الزام کاربران به رعایت قوانین انجمن ورزش << حذف دسترسی در صورت قانون شکنی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

... در راستای اجرای قوانین ، هرگونه بحث و تخلفی که منجر به حاشیه و تنش و جنجال و توهین بشه اعم از کل کل بی مورد و بی احترامی و تمسخر و متلک پرانی به تیم رقیب و اعضای تیم رقیب و سایر کاربران و به طور کل وارد شدن و شعله ور کردن اینگونه بحث ها ، موجب برخورد بدون تخفیف حذف دسترسی خواهد بود .

به منظور تاکید بیشتر :

به طور کل وارد شدن و شعله ور کردن اینگونه بحث ها ، موجب برخورد بدون تخفیف حذف دسترسی خواهد بود .

پی نوشت : حذف دسترسی بدون تذکر قبلی و بدون اعلام قبلی انجام میشه ، پس اگر روزی اومدیم انجمن و دیدیم کلا انجمن ورزش رو نمیبینیم ، نگران نباشیم که شاید مشکلی برای انجمن بوجود اومده باشه ، بلکه به این معنی هست که دسترسی ما به انجمن ورزش حذف شده :n01:

پیشاپیش ممنون از توجه دوستان

Abdolreza2012
04-03-2014, 13:04
کاسیاس: امیدوارم تا ۴۰ سالگی هم در رئال باشم

دروازه‌بان تیم ملی فوتبال اسپانیا ابراز امیدواری کرد که تا سن ۴۰ سالگی همچنان در رئال مادرید به بازی ادامه دهد.

به گزارش خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، ایکر کاسیاس در یک برنامه رادیویی حاضر شد. دروازه‌بان تیم ملی فوتبال اسپانیا ابراز امیدواری کرد که تا سن 40 سالگی فوتبال بازی کند؛ هرچند مطمئن نیست تا آن زمان همچنان در رئال باشد.

وی اظهار داشت: دوست دارم همچنان به کسب افتخارات ادامه دهم. فرصت داشتن برای رسیدن به قهرمانی‌های بیشتر و به خیابان رفتن برای جشن گرفتن به همراه هواداران فوق‌العاده است. این یک مزیت واقعی است. اکنون خیلی بیشتر به این فکر می‌کنم که وقتی فوتبال را کنار گذاشتم، چه کاری انجام دهم. دوست دارم همچنان بازی کنم، اگر بشود در باشگاه خودم.

وی خاطرنشان کرد: مهم است که تلاش کنید تا به ترکیب اصلی تیم برگردید؛ باید به مبارزه ادامه دهید و تلاش کنید موفقیت‌های بیشتری کسب کنید. من یک انسان ایده‌آل‌گرا هستم و همیشه با احترامی که برای هم‌تیمی‌هایم قائل هستم، می‌خواهم بازی کنم.

دروازه‌بان رئال مادرید اضافه کرد: امیدوارم مقابل ایتالیا بازی کنم. حضور در تیم ملی برای من اهمیت زیادی دارد و از مربی تشکر می‌کنم که همچنان به من اعتماد دارد. فکر می‌کنم می‌توانم تا 40 سالگی به بازی ادامه دهم. یک دروازه‌بان اگر از خودش مراقبت کند، می‌تواند تا 40 سالگی بازی کند. امیدوارم که وقتی 40 ساله شدم، همچنان در رئال مادرید باشم اما زمانی می‌رسد که دیگر امکانش نخواهد بود. وقتی قرارداد من به پایان برسد، درباره اینکه باید چه کاری انجام دهم و اینکه آیا در رئال بمانم یا نه فکر می‌کنم.

کاسیاس در خصوص بهترین مهارهایش گفت: مهار توپ پروتی از تیم سویا، مهار توپ در فینال لیگ قهرمانان 2002 یا واکنشی که در جام‌جهانی آفریقای جنوبی مقابل آرین روبن داشتم. همه آنها را به یاد می‌آورم.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فرگوسن: باید برای رونالدو ۱۵۰ میلیون پوند از رئال می‌گرفتیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Abdolreza2012
06-03-2014, 12:52
آلونسو: شرایطم عالی باشد در رئال می‌ مانم

هافبک رئال مادرید شرط تمدید قراردادش را در رئال مادرید شرایط بدنی عالی دانست.

به گزارش خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، ژابی آلونسو در گفت‌و‌گویی با فرانس فوتبال به تمجید از دو بازیکن فرانسوی در رئال مادرید و به خصوص کریم بنزما پرداخت و او را یک فوتبالیست عالی دانست.

آلونسو به تأثیری که حضور در انگلیس روی بازی او داشت اشاره کرد و گفت: فوتبال یک ورزش پربرخورد است و من زمانی که لازم باشد، نمی‌ترسم از پاهایم استفاده کنم اما همیشه این کار را اصولی انجام می‌دهم.

وی در خصوص دلایلش برای تأخیر در تمدید قرارداد اظهار داشت: می‌خواهم مطمئن شوم که از لحاظ بدنی شرایطم عالی است. مصدومیت فصل گذشته کاملا مرا از تمرینات بیرون نگه داشت. آسان‌ترین مسیر را انتخاب نکردم. تصمیم من ربطی به پول یا آرزو نداشت. از خودم می‌پرسیدم که آیا می‌خواهی دو سال دیگر در این تیم بمانی؟ اگر جوابم مثبت بود، تمدید قرارداد آسان می‌شد.

هافبک رئال مادرید خاطرنشان کرد: در زمین بازی بسیار سازمان‌یافته هستیم؛ حتی مهاجمان هم به ما کمک می‌کنند و این کار را برای ما بسیار آسان می‌کند تا از میانه میدان بازی را کنترل کنیم. کار ما باعث می‌شود تا وظیفه مدافعان سبک‌تر شود.

آلونسو اضافه کرد:‌ این باعث می‌شود فشار کمتری روی دروازه‌بان وارد شود و گل‌های کمتری بخورد. این تأثیر مثبت یکی از خطوط تیم روی خط دیگر باعث تعادل در تیم می‌شود که برای مسابقاتی که پس از آوریل در پیش داریم، بسیار مهم است: یک‌چهارم لیگ قهرمانان اروپا؛ فینال کوپا‌دل‌ری و مسابقات لالیگا. اگر تنها هفت بازیکن دفاع کنند، کافی نیست ما باید همگی دفاع کنیم و همگی در حمله شرکت کنیم.

wooooow
06-03-2014, 23:01
رونالدو يک رکورد ديگر را هم شکست
بهترين بازيکن جهان در سال 2013 موفق شد يک رکورد جديد در رده ملي از خود بر جاي بگذارد.

تيم ملي فوتبال پرتغال بامداد امروز (پنج‌شنبه) در ديداري دوستانه موفق شد 5 بر يک ميهمان خود کامرون را شکست دهد. براي پرتغال در اين بازي کريستيانو رونالدو (21 و 83)، رائول ميرالس (66)، فابيو کونترائو (67) و ادينيو (76) گلزني کردند. تنها گل کامرون را هم وينسنت ابوبکر در دقيقه 43 به ثمر رساند.

به نقل از تسنيم، رونالدو، مهاجم رئال‌مادريدي پرتغال با 2 گلي که در اين بازي به ثمر رساند تعدا گل‌هاي زده ملي‌اش را به عدد 49 رساند و عنوان بهترين گلزن تمامي ادوار تاريخ فوتبال پرتغال در رده‌ ملي را به خودش اختصاص داد.

به اين ترتيب ستاره 29 ساله پرتغال موفق شد رکورد پائولتا، مهاجم پيشين پرتغال را که در سال 2006 از فوتبال ملي خداحافظي کرد را بشکند. پائولتا در 88 بازي ملي 47 گل براي پرتغال به ثمر رسانده بود.

رونالدو که با 110 بازي ملي رکورد پائولتا را شکست، پس از بازي با کامرون گفت: مي‌دانستم که سرانجام اين رکورد را خواهم شکست. رسيدن به اين رکورد خيلي خاص است چون از حضورم در تيم ملي پرتغال 10 سال مي‌گذرد. تمام اين دستاوردها هم به خاطر سختکوشي‌ام در اين مدت بوده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%8A%DA%A9_%D8%B1%DA%A9%D9%88%D8%B1%D8%AF_%D8%AF% D9%8A%DA%AF%D8%B1_%D8%B1%D8%A7_%D9%87%D9%85_%D8%B4 %DA%A9%D8%B3%D8%AA

////////////

سلطان کریس و باز هم رکوردی دیگر !!! :n09:

charlize
06-03-2014, 23:06
!Real Madrid .. 112 years old
:n12:

Kianoosh
07-03-2014, 01:09
Real Madrid, a 112-year-old legend ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تصاویر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FRM_GaleriaImagenes)

wooooow
07-03-2014, 12:05
دوستان داور الکلاسیکو مشخص شد

یه ضد رئالی همه جانبه

از همین الان باخت رو تسلیت میگم

Abdolreza2012
07-03-2014, 12:16
امیدوارم که مشکل خاصی پیش نیاد تا هر تیمی که حقش هست بازیو ببره
حالا باید دید چی میشه
این داور به نظر آنچنان بد نیست

powerslave
07-03-2014, 18:35
تو اخبار اومده که میلان به دنبال جذب دیگو لوپز هست و از اونور هم یوونتوس دیماریا، کوئنترائو و موراتا رو زیر نظر داره. از اینور هم رئال به دنبال ویدال و پوگبا هست. فکر نمیکنم خروج این بازیکن ها از تیم کار درستی باشه. سئوالی که پیش میاد اینه که آیا ایتالیایی ها پولدار شدن؟

SA3EDLORD
07-03-2014, 18:48
دیگو لوپز دوست ندارم بره اما به نظرم اگه بره چون 33 ساله میشه فک میکنم زیاد مشکلی پیش نمیاد. به جاش همین دروازبان شالکه رو بخریم. ( چند سالشه؟)
اما در مورد دیماریا و موراتا فک نکنم کار درستی باشه. مخصوصا دیماریا که الان از بازیکنای کلیدی هست.

SA3EDLORD
07-03-2014, 19:55
کاپیتان کاسیاس : لوپز یکی از اصلی ترین دلایل صدر نشینی رئال در لالیکاست
Goal ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کاپیتان :n12: خواست فشار ها رو از رو لوپز به خاطر بازی با اتلتیکو کم کنه :)

eman619rv
07-03-2014, 20:16
تو اخبار اومده که میلان به دنبال جذب دیگو لوپز هست و از اونور هم یوونتوس دیماریا، کوئنترائو و موراتا رو زیر نظر داره. از اینور هم رئال به دنبال ویدال و پوگبا هست. فکر نمیکنم خروج این بازیکن ها از تیم کار درستی باشه. سئوالی که پیش میاد اینه که آیا ایتالیایی ها پولدار شدن؟

پولدار که چه عرض کنم... پووه دقیقا میخواد همون کاری که ناپولی در فصل ترانسفر ها انجام داد رو تکرار کنه یعنی فروش یه بازیکن با قیمت بالا بیش از ارزش و خرید چند بازیکن با قیمت پایین و به صرفه .
الان بسیار روی قیمت پوگبا هایپ وجود داره و گفته میشه تا 90 میلیون یورو هم PSG حاضر به خرج کردن برای اون هست فکر کنم هم یووه این فرصت رو از دست نده و با قیمتی بیش از 60 میلیون یورو به توافق برسه و به جاش چند بازیکن مورد نیازشون رو بخرن. این وسط بزرگترین ضرر رو من یونایتد کرد که بازیکنی که حالا خودش انقدر نیاز بهش داره رو از دست داد و حتی گزینه باز پس گیری رو هم در قراردادش نگذاشت.
دی ماریا این فصل در حال حاضر جایگاه خوبی در تیم اصلی داره و فکر نکنم مثه گذشته از حضور در تیم ناراضی باشه. اما کنترائو حتما خواهد رفت.این وسط شاید موراتا هم قرض داده بشه ولی فروشش غیر محتمله. البته همه چیز به جایگاه پایان فصل تیم و قهرمانی احتمالی CL بستگی داره.
انچلو قبلا هم اعلام کرده که اگه تیم به مراحل بالاتر CL برسه احتمال بازی کردن بیشتر ایکر در لالیگا هم وجود داره. که شاید حالا که لوپز در بازگشت به رئال از یه بازیکن معمولی به یه بازیکن مطمئن و خوب تبدیل شده مشتریان زیادی رو در اخر فصل با توجه به شرایط داشته باشه.

Meisam.apk
07-03-2014, 21:48
112 سالی که هر روزش به افتخار و شکوه این باشگاه اضافه کرد و هر روز بزرگ و بزرگ تر شد تیمی که شاید پادشاهی باشه اما مردم از طبقه ی پایین هم دوستش دارن...تیمی که توی هر مقطع از زمان بازیکن های بزرگی رو به خودش دیده و باعث غرور هواداراش شده...
تولدت مبارک...(با کمی تاخیر:n01:)

Abdolreza2012
08-03-2014, 18:53
مثله این که قرار نیست بازی رئالو فردا شب نشون بدن :n24:
به هر حال امیدوارم بتونیم بازی ببریم تا تو صدر بمونیم

kasra_khan2003
08-03-2014, 19:41
باشگاه اتلتیکو مادرید اعلام کرد توپ جمع کنی که در دربی مادرید، توپ رو پرت کرد سمت دیگری بجای اینکه تحویل رونالدو بدهد را اخراج کرده است. [منبع] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

از نگاه آماری، ۱۰ گل از ۷۳ گلی که رئال تو لالیگا به سمر رسونده تو ۱۰ دقیقه پایانی بوده. یکی از این گل ها، گلی بود که کریس رونالدو در دقایق آخر به حریف بعدی رئال، لوانته، در بازی رفت به ثمر رساند تا در نهایت با نتیجه 3-2 پیروز میدان شویم. [منبع] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به اعتقاد زیدان، Pogba بازیکنی هست که میتونه در آینده حتی کاندید جایزه Ballon D'Or بشه و باید به رئال مادرید بیاد. زیدان پیش از این هم با آوردن واران و دفاع از بازیکنان تیم مثل بنزما، در تقویت نیمکت تیم کمک کرده است. [منبع] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

yuseph
08-03-2014, 19:46
به جاش همین دروازبان شالکه رو بخریم. ( چند سالشه؟)

بايد25ساله باشه.

charlize
08-03-2014, 20:57
با باخت بارسا، شرایط برای دوباره زیاد کردن اختلاف مهیا شد
فکر میکنم باید ما این هفته ها به بهترین شکل بازی کنیم تا از این فرصت ها بهتر استفاده کنیم...
با برا احتمالی بازی فردا و در صورتیکه دربی رو برده بودیم، اختلافمون با بارسا 7 امتیاز میشد...!
به هر حال الانم شرایط خوبه..
4 تا هم بشه، باز فشار زیادی به بارسا میاد و بازم احتمال لغزش براشون وجود داره...

malkemid
08-03-2014, 21:07
این پوگبا واقعا خیلی خوبه... هم فیزیک خوبی داره هم خیلی سنجیده بازی میکنه.

wooooow
08-03-2014, 22:09
این پوگبا واقعا خیلی خوبه... هم فیزیک خوبی داره هم خیلی سنجیده بازی میکنه.

خدا وکیلی تو این ترافیک هافبک ها پوگبا کجا بیاد ؟؟؟
همین الانشم خدیرا از مصدومیت برگرده نیمکت نشین هست

خرید زیاد هم حدی داره !!!

/////////

مدافع رئال مادريد مصدوم شد
کارلو آنجلوتي مربي تيم فوتبال رئال مادريد روز يکشنبه اعلام کرد آلوارو آربلوا مدافع اين تيم که از ناحيه زانوي پاي راست دچار مصدوميت شده ، در ديدار مقابل لوانته در چارچوب رقابت هاي لاليگا غايب است و احتمال دارد ال کلاسيکو 23 مارس را نيز از دست بدهد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%D9%84_%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D9%8A%D8%AF_% D9%85%D8%B5%D8%AF%D9%88%D9%85_%D8%B4%D8%AF#)

رئال مادريد روز يکشنبه در چارچوب هفته بيست و هفتم لاليگا در سانتياگو برنابئو به مصاف لوانته رده هشتمي مي رود. وي در بيانيه اي بدون اشاره به مدت غيبت آربلوا ؛ گفت :«پس از بررسي هايي که صبح روز شنبه انجام شد، پزشکان تشخيص دادند آربلوا از ناحيه زانوي راست دچار مصدوميت است.»

آربلوا سي و يک ساله سابقه حضور در 56 ديدار ملي را نيز در کارنامه خويش دارد.

رسانه هاي اسپانيايي اعلام کردند اين مصدوميت احتمالا موجب غيبت سه هفته اي آربلوا از رقابت ها خواهد شد که در اين صورت وي ديدار مقابل بارسلونا در چارچوب هفته بيست و نهم رقابت هاي لاليگا را نيز از دست خواهد داد.

آنجلوتي در کنفرانس خبري تصريح کرد :«مشکل زانوي وي امروز تشخيص داده شد و وي بايد چند روزي استراحت کند. اين خبرخوبي براي ما نيست، آربلوا به دليل توانايي هاي دفاعي و تجربه، بازيکن مهمي براي ما است.»

اگر مدت زمان غيبت آربلوا تاييد شود، وي از ابتداي ماه آوريل و در مرحله يک چهارم پاياني ليگ قهرمانان فعاليت خود را از سر مي گيرد. با توجه به پيروزي شش بر يک رئال در ديدار رفت مقابل شالکه صفر چهار، رئال به صعود به اين مرحله بسيار اميدوار است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%D9%84_%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D9%8A%D8%AF_% D9%85%D8%B5%D8%AF%D9%88%D9%85_%D8%B4%D8%AF

بازم شروع شد !!! :n15:

ebibarati
09-03-2014, 09:02
خیلی عالی شد بارسا باخت اگه به امید خدا امشب ببریم فاصله 4 امتیاز خیلی خوبه

Sub007
09-03-2014, 09:39
دوستان قرار نیست بازی امشب از هیچ شبکه‌ای پخش بشه؟
سایت ورزش ۳ هم اصلا هیچ چیزی نزده در مورد پخش بازی و بازی بعدی که قرار از تی وی پخش بشه مربوط به سه‌شنبه میشه.
ماها از کجا بازی رو ببینیم؟یکی مثل من نه میتونم از شبکه‌های اونطرف آب ببینم نه شبکه ورزش دارم.حالا وقتی شبکه ورزش پخش میکرد با اینترنت نگاه میکردم اما الان چی؟
جایی هست که بشه بازی رو حداقل آنلاین دید؟
نمیدونم چرا هوادارای رئال مادرید هیچ ارزشی برای مسئولین تلویزیون ندارن :n28:

SA3EDLORD
09-03-2014, 13:01
دوستان قرار نیست بازی امشب از هیچ شبکه‌ای پخش بشه؟
سایت ورزش ۳ هم اصلا هیچ چیزی نزده در مورد پخش بازی و بازی بعدی که قرار از تی وی پخش بشه مربوط به سه‌شنبه میشه.
ماها از کجا بازی رو ببینیم؟یکی مثل من نه میتونم از شبکه‌های اونطرف آب ببینم نه شبکه ورزش دارم.حالا وقتی شبکه ورزش پخش میکرد با اینترنت نگاه میکردم اما الان چی؟
جایی هست که بشه بازی رو حداقل آنلاین دید؟
نمیدونم چرا هوادارای رئال مادرید هیچ ارزشی برای مسئولین تلویزیون ندارن
والا آنلاین میشه دید اما برای من اعصاب خورد کن بود چون هی قطع میشد . اینترنتت اگه پرسرعت باشه میتونی ببینی. لینک انلاین رو دوستان یا من موقع پخش بازی میذاریم همینجا.
اما اگه ----- داشته باشی میتونی از شبکه های اونطرف آب ببینی .

Layken
09-03-2014, 13:15
یعنی دیگه بازی امشب حکم فینال لیگ قهرمانان رو داره :دی
باید ببریم فرصت خیلی خوبی هستش و با استفاده درست از این فرصت ها به جام قهرمانی خواهیم رسید
BBC ببینم امشب چه میکنید. :n12:

Abdolreza2012
09-03-2014, 13:16
شبکه ی 3 که طبق معمول بازیو پخش نمیکنه
شبکه ی ورزش هم اون ساعت برنامه ی میدان رو قراره نشون بده
پس امشب نمیبینم بازیو متاسفانه

امیدورام ببریم
دیشب اتلتیک هم برد و الان باهامون هم امتیازه و باید ببریم تا اختلاف امتیازو با بارسا و اتلتیک بیشتر کنیم

Meisam.apk
09-03-2014, 13:50
شبکه ی 3 که طبق معمول بازیو پخش نمیکنه
شبکه ی ورزش هم اون ساعت برنامه ی میدان رو قراره نشون بده
پس امشب نمیبینم بازیو متاسفانه

امیدورام ببریم
دیشب اتلتیک هم برد و الان باهامون هم امتیازه و باید ببریم تا اختلاف امتیازو با بارسا و اتلتیک بیشتر کنیم

شبکه ی سه رو که ول کن(فقط تو ی صورت بازی رئال رو نشون می دن!فینال لیگ قهرمانان اونم اگه با بایرن باشه!)
بازی رو با نتیجه ی خوبی ببریم و دقیقا 21 روز دیگه بریم سراغ بارسا
تا ایسکو هست حاجتی به پوگبا نیست خیلی ظریف تر بازی می کنه ایسکو نسبت به پوگبا،وسط زمین هم بازی کن ظریف و خوش تکنیک می خواد نه بیشتر قدرتی(با توجه به شرایط رئال)

wooooow
09-03-2014, 14:30
اونطور که معلومه راموس اگه یه کارت زرد بگیره بازی بعدی لیگ رو از دست میده :n13:

با توجه به الکلاسیکو 2 هفته آینده احتمالا امشب کارت زرد میگیره که الکلاسیکو رو از دست نده !!!!!

بازی بعدش با بارسلونا هست !!

الان وقت کارد زرد گرفتن راموس هست !! :n02:

SA3EDLORD
09-03-2014, 21:34
از اینجا امتحان کنید آنلاین میشه دید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] eam%2Flivestream.html&ei=_qwcU8ruOcrsswb4qIGgDg&usg=AFQjCNFsoVx70sl45SRXVnw9R32SlooE7g&sig2=LjSrZduAcpD4qyhTTUPMlg&bvm=bv.62578216,d.Yms

malkemid
09-03-2014, 21:34
دوستان بازی رو از اینجا ببینید:

arming900
09-03-2014, 21:50
این چه وضعشه لیگِ انگلیسٌ تمام بازیهاشو نشون دادن دیروز بازی به این مهمی رو نشون نمیدن،یه چیزی اونورتر از توهین به طرفدارا

چه کانالی نشون میده ؟ ماه و ار ه

wooooow
09-03-2014, 21:51
از اینجا ببینید
با سرعت 50 کیلو جواب میده

malkemid
09-03-2014, 22:19
لوانته هیچ موقعیتی نتونست خلق کنه...ولی از اون طرف خوب هم دفاع می کرد...بنزما هم یکی زد به تیر دروازه...باید سعی کنیم یه گل دیگه بزنیم حتما

SA3EDLORD
09-03-2014, 22:21
این چه وضعشه لیگِ انگلیسٌ تمام بازیهاشو نشون دادن دیروز بازی به این مهمی رو نشون نمیدن،یه چیزی اونورتر از توهین به طرفدارا

چه کانالی نشون میده ؟ ماه و ار ه
نایلست bein sport 2 نشون میده.... هاتبرد امتحان نکردم .
تو فیس دیدم گفتن tv1 افغانستاننشون میده:n13:

charlize
09-03-2014, 22:23
خوب نبودیم..
پاس های زیاد و نهایتا ارسال های بسیار بد، باعث این موضوع بود...
تنها نکته بازی، همون پرواز کریس و گلش بود...10 گل در 9 بازی برابر لوانته!
و البته تلاش شدید راموس برای گرفتن کارت که خب فعلا نتیجه نداد!

malkemid
09-03-2014, 23:18
بدبخت شدیم رفت...کارواخال هم مصدوم شد...فکر کنم عضلش کش اومد!:n03:

سه تا هم زدیم به تیر...یکی کریس دوتا کریم... ضربه کریس فکر کنم گل شد

charlize
09-03-2014, 23:23
مصدومیت کارواخال اوج بدشانسی بود..
وسط زمین راه بری...
یهو اونجوری بشه و پات پیچ بخوره؟!
+
کریم چقدر توپ خراب کرد...
تیرک اولش بدشانسی بود اما دومی رو خیلی موقعیت طلایی بود که خراب کرد..
راحت میتونست گل کنه...
در کنار گرت بدترین هامون بود...
+
چه گلی زد مارسلو...
خیلی خوشگل پا عوض کرد و ضربه رو با پای راست زد
خیلی گل نازی بود برای یه دفاع !
+
کریس هم بهترین بود بدون شک..
همه کار کرد..
گل زد...
پاس گل داد..
باعث اخراج بازیکن حریف هم شد...

SA3EDLORD
09-03-2014, 23:24
همه خوب بودند......ایسکو فقط یکم بهتر میتونست کار کنه.....چی بگیم دیگه...خوب بودیم خوبم بردیم.......البته بیشتر از اینا باید گل میخوردن.
تبریک:n06:

powerslave
09-03-2014, 23:30
نخست شاد باش برای این برد ارزشمند.
دوم گور بابای صدا و سیما که وقتی بارسا داره میبازه تمام دست اندر کارانش عزا میگیرن و بعد از باخت با قیافه های ماتم زده جلوی دوربین ظاهر میشن و تازه در جواب SMS مردم که گفتن این چه وضعیه دروغ هم میگن و حالا امشب بازی ای که شاید سرنوشت قهرمانی رو مشخص کنه رو پخش نمیکنن. عوضش کلی برنامۀ چرت و در نهایت یه فوتبال رکورد شده رو پخش میکنن.
سوم هم اینکه امیدوارم بازیکنهای مصدوممون برگردن و همه با هم جشن قهرمانی رو بگیرن. چقدر هم خوب میشه اگه بتونن این کار رو در CL انجام بدن. به امید اون روز!! :n16:.

wooooow
09-03-2014, 23:34
اول از همه تبریک بابت برد :n16:
اختلاف امتیاز رسید به 3

الان دیگه باید منتظر بازی های سخت موند
جدی ترین رقیبمون الان پشت سرمون هست و فقط 3 امتیاز باهاش فاصله داریم !!!

در مورد بازی هم

طبق معمول همه خوب بودن بجز بنزما !!
یعنی این بشر نمیشه 2 تا بازی پشت سر هم خوب باشه !!!

در مورد کارواخال هم بد شانسی !!!!!!!!!
1 هفته مونده به الکلاسیکو کارواخال مصدوم شد ؟؟؟؟؟؟؟؟
از جزئیاتش خبر ندارید ؟؟؟؟ :n14:

/////

City 17
09-03-2014, 23:39
تبریک میگم با این سه امتیاز فاصلمون در صدر جدول به سه امتیاز رسید. راموس هم کارت زردی که به دنبالش بود رو گرفت.

سه گل به ثمر رسوندیم، سه بار دیرک دروازه رو به لرزه در آوردیم و چندین موقعیت دیگه رو از دست دادیم، یه بازی کاملا کنترل شده و منطقی تا نهایتا 21 اُمین کلین شیت فصل رو داشته باشیم. سیستم تیم همون سیستم معمول بود و تنها تغییر حضور واران به جای پپه {به خاطر مشکل گوارشی جزئی که برای پپه به وجود اومده بود}

تنها مورد نگران کننده مصدومیت کارواخال هست، اونم از اون مصدومیت های عجیب و غریب!
امیدوارم که مسئله جدی نباشه، خصوصا که آربلوا هم به خاطر مصدومیت چند بازی آینده رو از دست داده و در دفاع راست جایگزین نداریم.

به نظر میاد شام های کارلو جواب میده! دو شب پیش اعضای تیم به دعوت کارلو شام رو در یک رستوران و در کنار هم صرف کردند، ظاهرا کارلو که دفعه های قبل هزینه غذا رو تقبل کرده بوده اینبار هزینه رو به زیدان سپرده:n02:
+
یه رکورد جالب: قبل از بازی امشب تیم از شروع سال میلادی جدید با 14 برد بیشترین تعداد برد رو در بین کل باشگاه های 5 لیگ برتر اروپا داشت که با این نتیجه به 15 برد رسید.

malkemid
09-03-2014, 23:42
از نحوه مصدومیتش فکر کنم یه ماهی نباشه!
گرچه اگر هم بود برای ال کلاسیکو شاید آنچلوتی نذاردش....

امان از شبی که دیماریا بخواد پرس کنه...یعنی کچل کرده بود مدافعای حریفو... کریم علاوه بر بدشانسی، شل هم بود کلا...جنگندگی و حمله به توپ رو اصلا نمی دیدیم تو حرکاتش. ولی انقدر ها هم فاجعه نبود!

امشب با 3 تا تیر دروازه با رکورد بازیمون با اتلتیکو تو فینال جام حذفی مساوی کردیم!

City 17
09-03-2014, 23:59
اولین خبر از مصدومیت کارواخال: [منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]

Tras las primeras pruebas: Dani Carvajal, pequeño pinzamiento en la cadera. En principio, nada grave

ترجمه گوگل:

After the first tests: Dani Carvajal, small impingement in the hip. In principle, nothing serious

ظاهرا خوشبختانه مصدومیت جدی نیست!

Kianoosh
10-03-2014, 00:05
برد خوبی بود برای رئال و فشار متقابل به بارسا و اتلتیکو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته فراموش نکنیم هفته های زیادی باقی مونده و با یک لغزش لالیگا میتونه از دست بره! هنوز خیلی زوده برای جشن قهرمانی و این اختلاف امتیاز قابل توجهی نیست ...

اختلاف امتیاز رسید به 3

تبریک میگم با این سه امتیاز فاصلمون در صدر جدول به سه امتیاز رسید

یادآور بشم در صورت تساوی امتیاز ها با اتلتیکو , اتلتیکو بالاتر قرار میگیره (در مورد بارسا تا بازی برگشت باید صبر کرد) این 3 امتیاز اختلاف با اتلتیکو در واقع 2 امتیازه کافیه یه هفته رئال ببازه و اتلتیکو ببره!نکته مثبت اینه که بارسا و اتلتیکو بازی رودرروشون مونده

:n16:

E.N.A.Y.A.T
10-03-2014, 00:09
این چطوری گل به خودی زده آخه؟:n08: یه مهاجم هم نمیتونست اینقد خوب بزنه!:n02:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Abdolreza2012
10-03-2014, 00:27
چه گل به خودیه بوده :n08: دفاع لوانته چی فکر کرد که اونجوری زد آخه

متاسفانه بازیو ندیدم :n03: ولی با چیزایی که دوستان گفتن یه چیزایی دستگیرم شد
منم بردو تبریک میگم :n12: ، امیدوارم همینجوری به بردهامون ادامه بدیم و در آخر قهرمان بشیم

در مورد صدا سیمامون همین قدر بسشون باشه که فعلا صدریم و باید بسوزن
راموس مثله اینکه کارته زردرو گرفته و خیالش بابت ال کلاسیکو راحت شد

گل های بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _3_0_levante.mp4)

charlize
10-03-2014, 06:23
کارلتو خوشبختانه اعلام کرد که مصدومیت واران و کارواخال جدی نیست و جفتشون 2-3 روز استراحت میکنن و برمیگردن...
+
الان رئال رکورد 29 بازی بدون شکست بارسای پپ رو شکوند...
24 برد و 5 مساوی...85 گل زده و 19 گل خورده و البته 18 کلین شیت هم داشتیم
جالب اینه که این آمار از زمانی شروع شده که ژابی برگشته!
+
اینم امار 16 بازی اخیر در سانتیاگو:
:n02:

wooooow
10-03-2014, 12:42
مارسلو:آنچلوتي بخواهد در راست بازي مي‌‌کنم
مدافع برزيلي رئال مادريد اعلام کرد در صورت تصميم سرمربي ايتاليايي، جهت بازي‌اش در زمين مسابقه را تغيير خواهد داد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%86%DA%86%D9%84%D9%88%D8%AA%D9%8A_%D8%A8%D8%AE%D 9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF_%D8%AF%D8%B1_%D8%B1%D8%A7%D 8%B3%D8%AA_%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%8A_%D9%85%D9%8A%E 2%80%8C%E2%80%8C%DA%A9%D9%86%D9%85#)

مارسلو ويرا که شب گذشته مقابل لوانته در رقابت‌هاي لاليگا دومين گلش را به ثمر رساند، تأييد کرد که تيمش بازي خوبي را به نمايش گذاشت اما معتقد است که مهم‌ترين مسئله اين بود که دروازه تيم بسته ماند و افزود: بازي تقريبا بي‌عيب و نقص بود؛ در نيمه اول ضعيف‌تر از نيمه دوم بوديم اما مهم‌ترين مسئله اين است که گل نخورديم. امروز اشتباه نکرديم و تنها روي کار خودمان تمرکز کرديم. مطمئنا اگر رقباي شما شکست بخورند بهتر است اما ما تنها روي بازي خودمان تمرکز مي‌کنيم.

به نقل از فارس، وي در خصوص گلزني با پاي راست اظهار داشت: شايد بايد کم کم به سمت راست زمين تغيير مکان بدهم. در تمرينات معمولا بهتر از اين هستم اما بالاخره امروز گل زدم.

مارسلو ادامه داد: مي‌خواهم به تيم کمک کنم و اگر سرمربي بخواهد با توجه به مصدوميت کارواخال در راست زمين به من بازي دهد، اين کار را مي‌کنم اما اميدوارم مصدوميت او جدي نباشد.

////////

توافق ضمني کورتوآ با رئال‌مادريد
دروازه‌بان آتلتيکو مادريد از توافق ضمني براي پيوستن به رئال‌مادريد خبر داد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%86%D9%8A_%DA%A9%D9%88%D8%B1%D8%AA%D9%88%D8%A2_% D8%A8%D8%A7_%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%8 5%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D9%8A%D8%AF#)

تيبات کورتوآ، دروازه‌بان بلژيکي چلسي که به صورت قرضي در آتلتيکو مادريد بازي مي کند، بازي‌هاي خوبي را در تيمش از خود نشان داده است اما حضور پتر چک باعث شده است که اين دروازه‌بان نتواند به چلسي بازگردد. با توجه به اين که قرارداد قرضي او با آتلتيکو مادريد تابستان به پايان مي رسد، باشگاه‌هاي زيادي تمايل خودشان را براي به خدمت گرفتن اين دروازه‌بان اعلام کردند.

روزنامه AS اسپانيا خبر داد تيبات کور‌توآ تيم اينده خود را اعلام کرده است و به مدير برنامه‌هاي خود اعلام کرده فصل آينده به رئال‌مادريد خواهد رفت. اين روزنامه گزارش داد کورتوآ با مسئولان باشگاه رئال به توافقات ضمني رسيده است و اين بازيکن تابستان آينده پيراهن کهکشاني‌ها را به تن خواهد کرد.

به نظر مي‌رسد در صورتي که اين دروازه‌بان به رئال‌مادريد بپيوندند احتمال رفتن ايکر کاسياس از رئال مادريد در تابستان آينده افزايش خواهد يافت.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%86%D9%8A_%DA%A9%D9%88%D8%B1%D8%AA%D9%88%D8%A2_% D8%A8%D8%A7_%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%8 5%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D9%8A%D8%AF

همین الانشم یه دروازه بان اضافه داریم
این دیگه کجا بیاد ؟؟

malkemid
10-03-2014, 13:17
امیدوارم این خبر صحیح نباشه! دروازه بان می خوایم چیکار؟؟

SA3EDLORD
10-03-2014, 13:25
امیدوارم این خبر صحیح نباشه! دروازه بان می خوایم چیکار؟؟
البته یه دروازبان جوون تر میخوایم. دیگو و ایکر فک کنم هر دو 33 باشن!
ولی من دوست دارم دروازبان بعدی مونم یکی از آکادمی باشه.
مثه ایکر و دیگو!

malkemid
10-03-2014, 13:48
مثه ایکر و دیگو!

آخه هر دو تا دروازه بانمون دو سه فصل دیگه حداقل می تونن بازی کنن... نمی دونم والا!

Abdolreza2012
10-03-2014, 14:31
آخه هر دو تا دروازه بانمون دو سه فصل دیگه حداقل می تونن بازی کنن... نمی دونم والا!

دقیقا
الان به نظرم دروازبان احتیاج نداریم
خریدش اشتباهه ، چون معلوم نیست باهاش میخوان چیکار کنن
در حال حاضر هم لوپز خوبه و هم کاسیاس ، پس احتیاجی نیست به دروازبان

Meisam.apk
10-03-2014, 14:31
مثه ایکر و دیگو!
شما الان بوفون یا چک رو ببین(تو این سن هنوز خیلی خوب بازی می کنن)برا دراوزه بان سن فاکتور زیاد مهمی نیست.دروازه بان هامون راحت تا 3،4 سال دیگه می تونن تو بهترین شرایط بازیکنن تازه هرچی دروازه بان سنش بالا تر باشه بهتره(تجربه خیلی مهمه)
تبریک بابت برد...

City 17
10-03-2014, 14:53
خبر به توافق رسیدن با کورتوا دروازبان اتلتیکو از طرفی کاملا غیر منتظره هست {پیوستن دروازبان اتلتیکو در آینده به تیم مقابل مادرید، حضور کاسیاس و لوپز در حال حاضر و موارد دیگه} اما از طرف دیگه منبع واقعا موثقی این صحبت رو کرده. [منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])] {مطمئنا منظورم ورزش3 نیست:n02:}، de la Morena شخصی که توی این چند سال هروقت از انتقالی صحبت کرده بعد از چند مدت صحبت هاش محقق شده و از قضا هوادار دو آتشه اتلتیکو هست، برای همین این خبر رو باید از یک شایعه معمولی جدی تر گرفت. خبرها از این حکایت دارن که کورتوا طی صحبت هایی که با باشگاه اتلتیکو داشته، به دنبال این هست که تابستان امسال، در شرایطی که قرارداد قرضیش با اتلتیکو به پایان می رسه، به چلسی بره و تا پایان قراردادی که با چلسی داره یعنی تابستان 2016 در اونجا مشغول باشه، اما قرارداد جدیدی رو امضا نکنه و طبق توافقی که انجام داده بعد از به پایان رسیدن قراردادش یعنی تابستان 2016 به رئال بیاد.

در هر صورت اگه در آینده همچین اتفاق غیر منتظره ای بیفته و "واقعا" همچین برنامه ای رو داشته باشیم، از نظر فنی تصمیم بسیار خوبی هست، اولا مسئله حضور همزمان کاسیاس و لوپز و تقسیم بازی ها به اعتقاد من نمی تونه راه حل دائمی داشته باشه و دیر یا زود {شاید حتی در انتهای همین فصل} یکی از اونها از تیم جدا میشه، چون ثباتی که در حال حاضر شکل گرفته کاملا شکننده هست، حتی همین الان مطبوعات فشار زیادی رو برای بازگشت کاسیاس ایجاد کردند. مسئله دوم شرایط سن و سال هر دو در زمانی که این انتقال فرضی صورت بگیره هست، تا تابستان 2016 کاسیاس 35 ساله میشه و مطمئنا از شرایط بدنی ایده آل فاصله می گیره و باشگاه دیر یا زود باید به فکر جانشین مناسب باشه، کورتوا در حال حاضر 21 ساله هست با 199 سانتی متر قد{23 ساله در تابستان 2016} و اگه نگیم بهترین، قطعا یکی از بهترین دروازبانان جوان حال حاضر جهان هست و یک گزینه کاملا ایده آل. باید صبر کنیم و منتظر تایید و تکذیب های بعدی باشیم:n02:

SA3EDLORD
10-03-2014, 19:21
+بعید میدونم چلسی بفروشتش چون فک کنم مورینیو رو کورتوا به عنوان جانشنین چک حساب باز کرده:n13:

6774
11-03-2014, 06:14
دوستان خوب خواهش میکنم در فکر تغییر دروازبان نباشین . کاسیاس بهترینه

kasra_khan2003
11-03-2014, 09:47

سرخیو راموس، در حال به رخ کشیدن اندامش
Real Madrid vs Levante

wooooow
11-03-2014, 12:48
دوستان خوب خواهش میکنم در فکر تغییر دروازبان نباشین . کاسیاس بهترینه

خب قرار نیست که کاسیاس تا آخر عمر تو دروازه باشه:n02:
بالاخره تا 2 تا 4 سال آینده باید به فکر جا نشین بود !!!

City 17
11-03-2014, 14:42
خبر به توافق رسیدن با کورتوا ... باید صبر کنیم و منتظر تایید و تکذیب های بعدی باشیم:n02:
خب تکذیب ها شروع شد:n02:
کورتوا در صحبت با AS و در جواب به سوالی در مورد خبر اخیر گفته که قرارداد/توافقی یا تیم خاصی {رئال} نداشته. [منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]

البته انتظار همچین تکذیبی می رفت، چرا که اگه "حتی" قصد داشته باشه دو سال دیگه به رئال بیاد، به هیچ وجه نمی تونه از الان
علنا از اون صحبت کنه و راه دیگه ای جز تکذیب نداره چون باید دو سال رو زیر فشار هواداران تیمی که در اون بازی کنه سپری کنه.
جواب قطعی و نهایی سوالمون رو نمی گیریم تا زمانی که قرارداد/تمدید رسمی رو با چلسی/اتلتیکو انجام بشه.

بعید میدونم چلسی بفروشتش چون فک کنم مورینیو رو کورتوا به عنوان جانشنین چک حساب باز کرده
البته فعلا صحبت تکذیب شده، اما اگه طبق اون شایعه قوی پیش بریم، نیازی به موافقت چلسی یا شخص مورینیو نیست.
کورتوا تا 2016 قرارداد داره و هر بازیکنی می تونه در پایان قراردادش به عنوان بازیکن آزاد منتقل بشه، مثل انتقال لواندوفسکی به بایرن.

kasra_khan2003
11-03-2014, 14:48

فابیو کوئنترائو ۲۶ ساله شد. تولدت مبارک

Meisam.apk
12-03-2014, 19:05
سلام دوستان
سایت رئال،10 گل برتر کریس رو توی این فصل گذاشته:

Abdolreza2012
13-03-2014, 20:50
حمایت اعجوبه پرتغالی رئال مادرید از فرزندان سوریه
رونالدو: جهانیان از کودکان سوریه حمایت کنند؛ آنها نیازمند آینده‌ای بهتر هستند

مرد سال فوتبال جهان از پرتغال خواهان توجه جهانیان به نیازهای کودکان سوریه شد.

به گزارش خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کریستیانو رونالدو در صفحه خود در شبکه اجتماعی فیسبوک از هوادارانش و بطور کلی مردم جهان خواست به آنچه در سوریه روی می‌دهد توجه کرده و به خصوص وضعیت هولناک کودکان سوریه‌ای را مدنظر قرار دهند. وی نوشت: احمد یک نوجوان رانده شده سوریه‌ای است که دلش می‌خواهد بازیکن فوتبال شود. از کودکان آنجا حمایت کنید همان کاری که من در مورد احمد می‌کنم. او افزود: با حمایت شما کودکان سوریه از آینده‌ای بهتر برخوردار خواهند شد.

در واکنش به این خواسته اعجوبه پرتغالی،‌ علاقمندانش نیز با نوشتن جملات به عنوان کامنت، به حمایت از خواست وی حمایت کردند.

یک کاربر از مراکش نوشت: به عنوان یک هوادار عرب، مایلم از شما از صمیم قلب بابت توجه و همراهی به فرزندان سوریه تشکر کنم.

فرد دیگری از ترکیه نوشت: رونالدو، همین دلیلی است که چرا ما شما را دوست داریم. به خاطر حمایت از سوریه‌ای‌ها از شما تشکر می‌کنم. فردی خوش قلب هستید. ان‌شاءالله که خداوند همیشه نگهدار شما باشد.

wooooow
14-03-2014, 11:47
آربلوا جام جهاني را از دست داد
رسانه‌هاي اسپانيايي از غيبت آربلوا مدافع ملي پوش رئال مادريد در جام جهاني 2014 به علت آسيب ديدگي خبر دادند اين در حالي است که خود او اطمينان دارد که به اين رقابت‌ها خواهد رسيد.

آلوارو آربلوا مدافع رئال مادريد چند روز پيش در تمرين اين تيم آسيب ديد. شبکه تلويزيوني ديونسا سنترال اسپانيا آسيب ديدگي اين بازيکن را جدي دانست و اعلام کرد که او جام جهاني را نيز از دست خواهد داد.

به گزارش ايسنا، اين شبکه اسپانيايي خبر داد: آسيب ديدگي آربلوا جدي است. او دو تا سه ماه نمي تواند تيمش را همراهي کند و به احتمال زياد جام جهاني را هم از دست خواهد داد.

هر چند اين شبکه اسپانيايي از احتمال زياد غيبت آربلوا در جام جهاني برزيل خبر داد اما خود اين مدافع ملي پوش نظر ديگري دارد. او گفت: اطمينان دارم که مي توانم در فينال ليگ قهرمانان اروپا براي رئال مادريد چنانچه به ديدار نهايي صعود کند حضور يابم. تلاش مي‌کنم تا هر چه سريعتر خود را از اين آسيب ديدگي رها کنم. مي‌خواهم به رئال مادريد براي کسب دهمين قهرماني خود در ليگ قهرمانان اروپا کمک کنم. گذشته از اين جام جهاني 2014 در راه است. اگر کادر فني تيم ملي اسپانيا مرا به اردو دعوت کنند تمام تلاش خود را براي موفقيت تيم انجام خواهم داد. آسيب ديدگيم دردآور نيست اما در حال حاضر نمي‌توانم در تمرينات رئال شرکت کنم.

رئال مادريد با هدايت کارلو آنچلوتي در فصل جاري رقابت‌هاي ليگا نتايج بسيار خوبي کسب کرده است و با 67 امتياز در صدر جدول رده‌بندي قرار دارد و با تيم دوم چهار امتياز اختلاف دارد. اين تيم در ليگ قهرمانان اروپا هم عملکرد خوبي داشته است و در دور رفت يک هشتم نهايي با نتيجه پرگل شش بر يک شالکه را از پيش رو برداشت تا صعودش را تا حدود بسيار زيادي به دور بعد نهايي کند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%D9%85_%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%D9%8A_%D8%B1% D8%A7_%D8%A7%D8%B2_%D8%AF%D8%B3%D8%AA_%D8%AF%D8%A7 %D8%AF

//////

2 تا 3 ماه مصدومیت !!!!!! :n15::n27:

بازم این مصدومیت ها شروع شد !!!:n27:

runner
14-03-2014, 12:26
با تيم دوم چهار امتياز اختلاف دارد

wooooow
14-03-2014, 12:37

اشتباه از ورزش 3 بود !!!

بیچاره نمیدونه بارسا با آتلتیکو رقابت تنگاتنگی واسه جایگاه دوم دارن واسه همین رده بندی رو اشتباه زده !! :n09:

اول فصل هم بارسایی ها گفتن فقط آتلتیکو تنها رقیبشون هست حق داشتن
چون واقعا تنها رقیب واسه جایگاه دوم بارسا هست
رقابت هم خیلی تنگا تنگه واسه جایگاه دوم !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

runner
14-03-2014, 12:40
اشتباه از ورزش 3 بود !!!

بیچاره نمیدونه بارسا با آتلتیکو رقابت تنگاتنگی واسه جایگاه دوم دارن واسه همین رده بندی رو اشتباه زده !! :n09:

اشتباه از ورزش 3 نیست
خواننده باید عاقل باشه دوست من شمایی که خبر میذاری باید دقت کنی!

charlize
14-03-2014, 19:14
تازه حساب کنید این آمار مربوط به یک فصل کامل هم نیست!!

wooooow
14-03-2014, 19:53
حرکتي قابل تقدير از کريستيانو رونالدو
کريستيانو رونالدو ستاره پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا تمام هزينه هاي عمل جراحي مغز يک نوزاد 10 ماهه را پرداخت کرد.

اين نوزاد دهه ماهه اسپانيايي اريک اورتيز کروز نام دارد که از بدو تولد به نوعي ناهنجاري مغزي به نام ديسپلازي قشر مغز مبتلا بوده است.

به نقل از ايرنا و به گزارش روزنامه آاس چاپ اسپانيا، خانواده و آشنايان اين نوزاد در تلاش براي جمع کردن پول براي پرداخت هزينه هاي عمل وي، از رونالدو خواستند که يک جفت کفش و يکي از پيراهن هايش را به آنها بدهد تا با به حراج گذاشتنشان، بخشي از هزينه ها را تأمين کنند.

اما رونالدو در عوض تصميم گرفت پا پيش بگذارد و کل مبلغ 83 هزار دلار اين عمل جراحي را متقبل شود.

رونالدو تقريبا هفته اي 461 هزار دلار دستمزد مي گيرد بنابراين پولي که او بابت عمل جراحي اين نوزاد 10 ماهه پرداخت کرده، با وجود اينکه زياد هم برايش سنگين نبوده ولي حرکتي قابل تقدير از يک شخصيت برجسته و مشهور ورزشي به شمار مي رود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A8%D9%84_%D8%AA%D9%82%D8%AF%D9%8A%D8%B1_%D8%A7% D8%B2_%DA%A9%D8%B1%D9%8A%D8%B3%D8%AA%D9%8A%D8%A7%D 9%86%D9%88_%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9 %88

//////

سلطان اینه !!! :n05::n09:

Abdolreza2012
15-03-2014, 13:38
مهم نیست شیر باشیم یا غزال، فقط باید بدویم

آنچلوتی: از حرف‌های دی‌ماریا تعجب کردم

سرمربی ایتالیایی رئال مادرید اعلام کرد از صحبت‌های دی‌ماریا درخصوص بازی نکردن در دیدار مقابل مالاگا تعجب کرده است.

به گزارش خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، کارلو آنچلوتی پیش از دیدار امشب تیمش مقابل مالاگا در هفته بیست و هشتم رقابت‌های لالیگا اظهار داشت:‌ نمی‌ترسم از اینکه بازیکنانم خیالشان راحت باشد؛ من به آنها اطمینان دارم و به شخصیتشان اعتماد دارم. همه آنها می‌دانند که این بازی مقابل مالاگا به اندازه بازی هفته آینده مهم است. خیال آنها راحت نیست و سخت تمرین می‌کنند.

وی ادامه داد: آربلوا را در این بازی در اختیار نداریم. باید مثل زمانی که خدیرا را از دست دادیم، راه حلی برای این موضوع پیدا کنیم. ناچو را در دفاع راست امتحان کرده‌ایم؛ او توانایی این را دارد که در آن قسمت بازی کند. سرخیو راموس نیز در دفاع راست بازی کرده است و این دو راه حل برای ما است.

سرمربی رئال مادرید خاطرنشان کرد: باید خودمان را خیلی خوب برای این بازی آماده کنیم زیرا آنها اخیرا عالی بازی کرده‌اند. مالاگا پیشرفت کرده است. بازیکنان من می‌دانند که لیگ تا روز آخر به پایان نمی‌رسد. ایسکو باید در موقعیت‌های مختلف بازی کند. او باید بیشتر دفاع کند. من با او صحبت کردم و به او گفتم که شرایطش مثل سیدورف است. او از این مقایسه خوشش آمد و من می‌دانم که ایسکو اگر بیشتر در نقش دفاعی بازی کند، می‌تواند به تیم کمک کند. دی‌ماریا تنها در تیم ملی آرژانتین در این پست بازی می‌کرد و واقعا عالی هماهنگ شده است.

وی اضافه کرد: خیلی راحت می‌شود تمرکز را از دست داد. درباره کلاسیکو صحبت نمی‌کنیم. فقط به بازی با مالاگا فکر می‌کنیم و پس از آن هم شالکه. هر روز با خسه صحبت می‌کنم. او شرایطش را درک می‌کند. او کمک بزرگی برای ما بوده است و در ادامه همین طور خواهد بود. نمی‌دانم چقدر فرصت به او داده خواهد شد و خسه چیزی از ما نمی‌خواهد. به بازیکنان گفته‌ام که همه آنها باید آماده باشند زیرا شاید آنها را یک دقیقه به میدان بفرستم اما آن 60 ثانیه می‌تواند مهم‌ترین لحظه تمام فصلشان باشد. آنها این را می‌فهمند و برای بازی آماده هستند.

آنچلوتی گفت: نمی‌دانم دی ماریا چه گفته است اما تعجب کردم که از من خواست برای این بازی نیمکت‌نشین باشم؛ بازی با مالاگا مهم‌ترین مسابقه است. قوی‌ترین تیمم را به میدان می‌فرستم بدون اینکه نگران باشم چه کسی یک اخطار تا محرومیت فاصله دارد. می‌دانم که آیا دی‌ماریا مقابل مالاگا بازی می‌کند یا نه اما چیزی به او نگفته‌ام. اگر نتواند مقابل بارسا به میدان برود، یک نفر دیگر را به بازی می‌فرستم.

وی تأکید کرد: یک فلسفه خوب داریم. افسانه‌ای درباره شیر و غزال وجود دارد. هر صبح در آفریقا یک غزال از خواب بیدار می‌شود و می‌داند که یا باید از شیر سریع‌تر بدود یا کشته خواهد شد. هر صبح در آفریقا شیری از خواب بیدار می‌شود و می‌داند که باید از کندترین غزال سریع‌تر بدود یا از گرسنگی تلف خواهد شد. مهم نیست که شما غزال باشید یا شیر. وقتی خورشید بالا می‌آید، بهتر است بدوید. بازیکنان من باید این را بفهمند.

wooooow
15-03-2014, 13:48
بازم قرار نیست بازی رئال رو پخش کنن !!!!!

از وقتی رئال رفت صدر و بردهاش شروع شد دیگه بازی های رئال از بارسا تی وی پخش نشد !!!!!! بدجوری دارن میسوزن !! :n08:

سه شنبه هم بازی رئال رو شبکه سه پخش نمیکنه !!!!! :n08::n08:

Abdolreza2012
15-03-2014, 13:57
بازم قرار نیست بازی رئال رو پخش کنن !!!!!

از وقتی رئال رفت صدر و بردهاش شروع شد دیگه بازی های رئال از بارسا تی وی پخش نشد !!!!!! بدجوری دارن میسوزن !! :n08:

سه شنبه هم بازی رئال رو شبکه سه پخش نمیکنه !!!!! :n08::n08:

بذار بترکن ، اگه اینجوری پیش برن فکر کنم ال کلاسیکو رو هم نشون نمیدن :n02:
برام مهم نیست دیگه شبکه ی 3 نشون نمیده
فقط امیدوارم شبکه ی ورزش نشون بده
بتونیم بازیو ببینیم

که زنده نشون نمیدن :

wooooow
15-03-2014, 22:06
یه لینک بدید بازی رو آنلاین ببینیم !!!!!!!!!

از تلویزیون ایران انتظار زیادی نمیره !!!!

Meisam.apk
15-03-2014, 22:53
سلام دوستان بازی 0-0 مساوی هست و به استقبال بازی می ریم.
امیدوارم بازی زیبا و پر گل با نتیجه خوب باشه.

Meisam.apk
15-03-2014, 22:54
چه پا قدمی داره این شبکه ورزش!(به محض پخش)
گل برای رونالدو!

wooooow
15-03-2014, 23:24
باز هم یه مصدوم دیگه
ای خدا !!!!!!!!

مصدوم پشت مصدوم
اینبار از مهاجم ها !!!
و نکته جالب اینکه یه خودی زد بازیکن خودی رو مصدوم کرد !!!!!!

امیدوارم مصدومیت بنزما جدی نباشه !!!!!!

چه پا قدمی داره این شبکه ورزش!(به محض پخش)
گل برای رونالدو!

بازی رو شبکه ورزش داره پخش میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
من دارم آنلاین میبینم دیگه اعصاب ندارم !!!!

SA3EDLORD
15-03-2014, 23:26
بازی رو شبکه ورزش داره پخش میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
من دارم آنلاین میبینم دیگه اعصاب ندارم !!!!
اره بعد بازی بایرن دارن نشون میدن!

charlize
16-03-2014, 00:26
چه استرسی بود این 10 دقیقه آخر!
البته موقعیت خلق نمیکردن اما خب همشون جلو بودن و هی الکی توپ میریختن و هر لحظه امکان اشتباه بود!
گل رو روی نبوغ گرت و کریس زدیم..
گرت عالی توپ رو آورد جلو و منطقه بازی رو عوض کرد و در نهایت کریس با یه حرکت عالی دروازه رو باز کرد..
جالب اینکه دوبار دیگه هم اینکار رو به فاصله 7-8 دقیقه انجام دادیم که یکیش رو دروازه بان عالی گرفت و اون یکی هم بیرون رفت (سر همون صحنه کریم مصدوم شد)
این مصدومیت کریم هم جالب بود..
یادمه یه بازیکن گفته بود وقتی خوردم به کریس، فکر کردم به دیوار خوردم..
الان درکش کردم...کریم کریس رو زد، بعد خودش مصدوم شد!!
امیدوارم مشکلی نداشته باشه...یه مهاجمه رفتن به الکلاسیکو راحت نیست..
+
داور بازی هم شاهکار بود!
قشنگ 3 تا پنالتی نگرفت برامون بخصوص همون دقیقه 5 بازی که واقعا عجیب بود...

SA3EDLORD
16-03-2014, 00:28
قشنگ 3 تا پنالتی نگرفت برامون بخصوص همون دقیقه 5 بازی که واقعا عجیب بود...
از چه کانالی میدیدی؟
من هرچی کانالای هاتبردو اینبر اونبر کردم هیچکدوم نشون نمیداد؟

Abdolreza2012
16-03-2014, 01:34
این برد شیرین و با استرس زیاد رو تبریک میگم
من 20 دقیقه ی آخرو دیدم ، یعنی ساعت 12 tv رو روشن کردم بازی رو ببینم دیدم دارن زنده نشون میدن
منو میگی
راحت تو 20 دقیقه ی آخر میتونستیم یه دونه بزنیم ، اون توپی که آخرش معلوم نشد خسه چه کرد باهاش
شوت کرد ، پاس داد ، هر چقدر این خسه خوب باشه یه بدی داره که خیلی کم پاس میده

در کل مهم اینه که بردیم ، آماده برای بازی لیگ قهرمانان و ال کلاسیکو :n12:

گله خیلی خوبی زدیم ، پاس عالی بیل و تموم کردن خیلی بهتر کریس

دانلود گل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

charlize
16-03-2014, 06:21
از چه کانالی میدیدی؟
1tv افغانستان

wooooow
16-03-2014, 07:59
مصدومیت بنزما خبر ندارید تا چه حد جدی هست ؟؟؟

هیچ خبری هنوز نیومده ؟؟ :n27:

soheilnouri
16-03-2014, 14:12
ديشب مالاگا خيليً خوب بازي كود.هرلحظه تيم بوي گل تساوي رو مي داد.چقدر اين واران خوبه..يه مدافع ويژه و بازيساز...مودريچ هم كه الان در كنار راكيتيچ اماده ترين هاي ميانه ميدان هستند.البته ديشب اتلتي هم به زحمت اسپانيول رو مغلوب كرد.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

reza0034
16-03-2014, 15:44
آلونسو:
ال‌کلاسيکو مهم است اما تعيين‌کننده نيست
هافبک رئال مادريد معتقد است بازي ال‌کلاسيکو مهم است اما براي قهرماني تعيين‌کننده نيست.

ژابي آلونسو پس از پيروزي شب گذشته تيمش مقابل مالاگا اظهار داشت: مالاگا ما را در نيمه دوم تحت فشار زيادي گذاشته بود و تلاش زيادي کرديم تا اين نيمه را به سود خودمان به پايان برسانيم.

به نقل از فارس، وي ادامه داد: پاسکاري ما در خط هافبک و حمله به اندازه کافي دقيق نبود و ضربه‌هاي آخر خوبي نداشتيم.

وي ادامه داد: مالاگا عالي کار کرد و يک مسير فرار براي ما گذاشت. ما سه امتياز مهم از اين مسابقه گرفتيم و يکي ديگر از بازي‌ها را پشت سر گذاشتيم.

هافبک رئال مادريد خاطرنشان کرد: وقتي تيم عملکرد خوبي نداشته باشد، همه مقصر هستند و نبايد شخص خاصي را نشان داد. ال‌کلاسيکوي هفته آينده ديدار مهمي است اما قهرمان لاليگا را مشخص نمي‌کند.

wooooow
16-03-2014, 21:28
باز هم یه دوره بازی های فشرده شروع شد !! :n15:
من نمیدونم چرا هر وقت بازی های حساس و فشرده برگذار میشه فدراسیون اسپانیا چهاشنبه و پنجشنبه هم تصمیم میگیره لیگ رو برگذار کنه !!!:n15:

سه شنبه 27 اسفند باید با شالکه بازی کنیم که خب میشه گفت یه بازی تدارکاتی هست

یکشنبه 3 فروردین باید با بارسلونا بازی کنیم که با توجه به حساسیت بازی خیلی سخت خواهد بود !!!

بعدش چهارشنبه 6 فروردین باید با سویا تو خوش بازی کنیم که تیم هفتم هست و سخت !!!

و بعد شنبه 9 فروردین هم تو لیگ بازی داریم

تو 12 روز باید 4 بازی برگذار کنیم !!!!!!!
2 بازی حساس تو لیگ رو باید تو 4 روز بازی کنیم !!! (( بارسا و سویا ))
امیدوارم تو هر 2 بازی جون سالم به در ببریم !!!

Abdolreza2012
17-03-2014, 00:54
هر چند بازی های زود زود سخته برای تیم ( البته تیمی به بزرگی رئال نباید این چیزا براش مهم باشه )
ولی من به شخصه از اینکه این همه بازی پشت هم رئال داره خوشحالم ، چون میتونم بازیاشونو ببینم ، البته اگه این صدا و سیما ... نشون بدن
به هر حال امیدوارم امتیاز از دست ندیم
و هم چنین :
تو مرحله ی بعد لیگ قهرمانان به یه تیم خوب بخوریم

charlize
17-03-2014, 18:01
امار فوق العاده خسه

City 17
17-03-2014, 18:28
ظاهرا با از کار افتادن گل فارسی تاپیک ها یه مقدار تحلیل رفتن!

چند تا خبر پراکنده:

با وجود برنامه ریزی نه چندان جالب یوفا در همزمان نبودن زمان در دو سال اخیر برگزاری بازی های مراحل حذفی، خوشبختانه هر دو بازی آینده تیم در خانه هست و تیم با خستگی مرتبط با سفر روبرو نمیشه.
کارلو در مورد بازی فردا گفته کریستیانو، خسه، موراتا و ایسکو از ابتدا بازی می کنن.
بنزما به بازی فردا نمی رسه، اما امیدواره که بتونه به ال کلاسیکوی یکشنبه آینده برسه.
در مورد خسه به طور ویژه گفته که خیلی خوش شانسه که در 21 سالگی در یک کنفرانس مطبوعاتی لیگ قهرمانان شرکت می کنه در حالی که خود کارلو در دوران بازیگری خودش اولین بار در 30 سالگی همچین موردی رو تجربه کرده.
همچنین کارلو در مورد تیم های مختلفی که مربی گری کرده، گفته که با حضور همزمان بازیکنان با تجربه، بازیکنان جوان و شخصیت کلی، این کامل ترین تیمی هست که تا حالا زیر دست خودش داشته [سایت رسمی باشگاه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]
پپه که در بازی با مالاگا برخورد جدی {اما اتفاقی} با دودا بازیکن مالاگا داشت، در بعضی از رسانه های اسپانیایی دوباره مورد انتقاد قرار گرفته.
اما در یک اقدام جالب همسر دودا از پپه دفاع کرده و گفته این برخورد عمدی نبوده و دودا و پپه مثل دو دوست روابط خوبی دارن و عکسی از پپه با بچه های دودا رو قرار داده!

با بازی این هفته مقابل مالاگا، تعداد بازی های آلونسو برای رئال با تعداد بازی های فرناندو ردوندو آرژانتینی اسطوره سابق باشگاه برابری کرد، این آمار بیشتر از این جهت قابل توجه هست که هر دو بازیکن تقریبا پست یکسانی رو در تیم ایفا می کردن و ردوندو به نوعی در بین الگوهای دوران نوجوانی آلونسو به حساب میاد، در همین راستا پدر آلونسو گفته که افتخار می کنه که ژابی به همچین درجه ای برسه و با ردوندو بزرگ مقایسه بشه.
+
جان توشاک که در دو مقطع، هر بار برای یک سال، سرمربی تیم بوده، از جمله در سال 99 و اوایل حضور کاسیاس در تیم نقش پررنگی داشته، در مورد بیل گفته بیل مثل یک ماشین تیونینگ شده هست که تا زمانی که به فرم صد درصد خودش نرسیده نمی تونه قابلیت های خودش رو نشون بده و معتقده که مثل مودریچ با یک پیش فصل مناسب، در فصل آینده بیل واقعی رو می بینیم.
توشاک ادامه داده که: من در برابر افرادی که به توانایی بیل شک دارند، فقط می تونم بخندم. حاضرم روی هر چیزی شرط ببندم. فقط افراد نابینا نمی تونن توانایی های بیل رو ببینن. او همشهری من به حساب میاد و اهل کاردیف هست. مدرسه ای که در اون درس می خوند رقیب دیرینه مدرسه من بود. [منبع هر دو خبر مارکا]

تصویر قدیمی از توشاک و کاسیاس مربوط به سال 99:

wooooow
17-03-2014, 18:53
بنزما به ال‌کلاسيکو مي‌رسد

مصدوميت ستاره فرانسوي خط حمله رئال مادريد آنقدر که تصور مي‌شد شديد نبوده است و او مي‌تواند به حساس‌ترين بازي اين فصل لاليگا برسد.

کارلو آنچلوتي، سرمربي ايتاليايي تيم فوتبال رئال مادريد اعلام کرد، کريم بنزما، مهاجم فرانسوي کهکشاني‌ها به بازي هفته آينده اين تيم برابر بارسلونا خواهد رسيد.

به گزارش تسنيم، بنزما در جريان بازي قبلي رئال مادريد در خانه مالاگا که با پيروزي يک بر صفر تيمش خاتمه يافت، به خاطر ناهماهنگي با کريستانو رونالدو، هم‌تيمي پرتغالي‌اش هدف ضربه برترين بازيکن جهان در سال 2013 قرار گرفت و آسيب ديد و به سبب همين آسيب‌ديدگي بازي خانگي فرداشب (سه‌شنبه) کهکشاني‌ها برابر شالکه در دور برگشت مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا را از دست خواهد داد اما طبق گفته کارلو آنچلوتي او به ال‌کلاسيکو خواهد رسيد.

آنچلوتي در کنفرانس خبري پيش از بازي تيمش با شالکه اظهار داشت: بنرما فردا نمي‌تواند به ميدان برود اما او مطمئناً براي بازي يک‌شنبه شب آماده خواهد بود. بنزما براي ما بازيکن بسيار مهمي است اما خوشبختانه به اندازه کافي براي پر کردن خلاء او به هنگام مصدوميت بازيکن داريم.

کارلتو در ادامه در خصوص ال‌کلاسيکو تصريح کرد: بازي روز يک‌شنبه پاياپاي خواهد بود اما ما پيش از آن بايد با شالکه بازي کنيم که آن هم ديدار بسيار مهمي است. پيروزي در اين بازي بهترين شيوه کسب آمادگي براي ال‌کلاسيکو است.

رئال مادريد فردا شب در شرايطي از شالکه پذيرايي مي‌کند که در بازي رفت 2 تيم در آلمان 6 بر يک به برتري رسيد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%A7%D9%84%E2%80%8C%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3%D9%8 A%DA%A9%D9%88_%D9%85%D9%8A%E2%80%8C%D8%B1%D8%B3%D8 %AF

/////////

تو الکلاسیکو بیشتر از اینکه از بارسا بترسم از داور میترسم !!! :n15:

Abdolreza2012
17-03-2014, 20:28
بنزما: رونالدو بهترین بازیکن تاریخ فوتبال است/پدر شدن حس خیلی خوبی است
مهاجم فرانسوی رئال مادرید هم‌تیمی پرتغالی‌اش را بهترین بازیکن تاریخ فوتبال دانست.

به گزارش خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، کریم بنزما درباره آخرین اخبار رئال مادرید، شرایط خوبش و عملکردش در تیم ملی فرانسه با یک برنامه تلویزیونی صحبت کرد.

وی در پاسخ به اینکه پدر شدن چه احساسی دارد، گفت: فوق‌العاده است. همه دوست دارند پدر شوند. اکنون آرامش خیلی بیشتری دارم.

بنزما ادامه داد: دوران سختی داشتم اما همیشه اعتماد به نفس داشتم. سال خوبی برایم رقم خورد.

وی در باره بازی پلی‌آف فرانسه مقابل اوکراین گفت: گل من مقابل اوکراین مهم‌ترین گلم در تیم ملی بود زیرا باعث راهیابی تیم به جام‌جهانی شد.

مهاجم فرانسوی رئال مادرید خاطرنشان کرد: از نظر من کریستیانو رونالدو بهترین بازیکن تمام تاریخ است. این فرصت را داشتم که در کنار بهترین بازیکن دنیا بازی کنم. خیلی خوشحالم که در کنار کریستیانو هستم.

وی با بیان اینکه زیدان باعث می‌شود که او هر روز بازیکن بهتری شود، افزود: از نظر من رئال مادرید بهترین باشگاه جهان است و چیزی بزرگتر از آن نیست.

بنزما تأکید کرد: هیچ کس از ما انتظاری در جام‌جهانی ندارد. ما مدعی نیستیم و این برای ما خوب است.

kasra_khan2003
18-03-2014, 06:27
پسر دوم زیدان، Luca، که تو پست دروازبان واسه آکادمی رئال بازی میکنه به تیم ملی زیر ۱۶ ساله های فرانسه دعوت شد. پیش از این، پسر بزرگتر زیدان، Enzo، نیز به تیم ملی زیر ۱۹ ساله های فرانسه دعوت شده بود، هرچند که وی پیشتر برای زیر ۱۵ ساله های اسپانیا نیز بازی کرده بود. [منبع] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آنجلوتی در کنفرانس خبری بازی رئال-شالکه۰۴ : "سخت هست که مقایسه کنی، من تیم های با کیفیتی داشته ام، اما راضیم چون این تیم از هرچیزی یکم داره: تجربه، جوانی، کیفیت، کرکتر و شخصیت. میتونم بگم که این کاملترین تیمی هست که مربیش بوده ام." وی درباره ی اینکه آیا فصل بعد نیز در رئال خواهد بود یا نه گفت: "سخت هست که جواب بدی، من دارم نهایت تلاشم رو میکنم. از اینکه اینجا هستم بسیار خوشحالم، اما همیشه فکر میکنم که درباره مربیان با توجه به نتایجی که کسب میکنن قضاوت میشه. تو فوتبال مدرن، سیستم به این شکل هست. " [منبع] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Keller، مربی شالکه۰۴ به تمجید رئال مادرید پرداخت: "به نظر من، بایرن و رئال دو تیم برتر حال حاضر هستن. اونا بازیکنان فوق العاده ای دارن." [منبع] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

از اونجایی که بازی مقابل شالکه به نوعی تشریفاتی هست، بهتر هست درباره ال کلاسیکو صحبت کنیم.

تو ۳۰ دقیقه پایانی بازی آخر مقابل مالاگا، بچه ها کمی خسته بودن، که شاید دلیلش عدم بازی تو وسط هفته باشه که نتیجش تمرینات سخت تر و فشرده تر هست.

با اینکه رئال یکی از تیم هایی هست که این فصل همه ازش تعریف میکنن و از بازی مقابلش میترسن (و حتی کاپلوی بزرگ وقتی رئال سوم بود، پیش بینی کرده بود که لالیگا مالِ ماست)، اما جلوی تیم های بزرگ خوب کار نکردیم (اتلتیکو، بارسا و یوونتوس). هرچند جز بازی برگشت مقابل اتلتیکو که دو گل بد خوردیم (مخصوصاً گل دوم)، ۳ بازی دیگه همشون نیم فصل اول بود و اون مقطع تیم مثل الان هماهنگ نبود.

الان تیم آماده تر هست (با کمی مصدومیت های جزئی)، رونالدو شاید رونالدو ی همیشگی نباشه و مدام هتریک نکنه، اما بجای یک هتریک بی فایده، تک گل سه امتیازی برامون میزنه و جای تیم سوم و اول جدول رو عوض کرده.

فشار روی تاتا زیاد هست و از الان مطبوعات دارن درباره جانشینش صحبت میکنن و این ال کلاسیکو برای تاتا یا مثل تولد یک ققنوس هست یا مثل آب سردی.

Meisam.apk
18-03-2014, 12:50
سلام دوستان:n12:
سایت گل نظر سنجی مبنی بر انتخاب بهترین خط حمله های(سه نفری) تیم های مختلف باشگاهی در ادوار مختلف تاریخ گذاشته
BBCمعرف رئال مادرید هم هست:n12:

و همینطور دی استفانو،پوشکاش،جنتو هم از رئال هستن:n12:

***رئال مادرید تنها تیم هست که دو نماینده داره***

Abdolreza2012
18-03-2014, 14:57
دوستان این خبری که مربوط به نامزد رونالدو ( دوست دخترش ) میشه چیه ؟؟
من یکی دو جا خوندم ولی چیز خاصی ننوشته بودن
اگه کسی میدونه بهمون بگه
ممنون

kasra_khan2003
18-03-2014, 18:43

کریم بنزما در صحفه فیسبـوک:
Treatment with Juan
!!!Hala Madrid

kasra_khan2003
18-03-2014, 22:31

امشب میزبان ۴۰۰۰ تماشاگر شالکه هستیم که تا دقیقه آخر تیمشون رو تشویق میکنن.
دشمن رو نباید دست کم گرفت...

wooooow
19-03-2014, 01:10
داستان تعویض اجباری خسه چیه ؟؟

من از دقیقه 60 بازی رو دیدم !!!!!!

SA3EDLORD
19-03-2014, 01:13
داستان تعویض اجباری خسه چیه ؟؟

من از دقیقه 60 بازی رو دیدم !!!!!!

مصدوم شد دیگه ... داستان نداره :دی
پای راست بود فک کنم.
+
رونالدو : هــــــَــــــ ......هــــَـــــــــ ........ هـــــــــــــَــــــــــ ــــــــــــ ...... نیومد
هــــــَــــــ ......هــــَـــــــــ ........ هـــــــــــــَــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــتــــــــــــ ...... نیومد :n02:

wooooow
19-03-2014, 01:20
مصدوم شد دیگه ... داستان نداره :دی
پای راست بود فک کنم.
+
رونالدو : هــــــَــــــ ......هــــَـــــــــ ........ هـــــــــــــَــــــــــ ــــــــــــ ...... نیومد
هــــــَــــــ ......هــــَـــــــــ ........ هـــــــــــــَــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــتــــــــــــ ...... نیومد :n02:

جدی !!!!!!!!!!!

بعد از بنزما و آربلوا الان نوبت خسه شد !!!!!! :n27:

تو 1 ماه 3 تا مصدوم دادیم !!!!!!

مصدومیتش جدی هست ؟؟؟؟:n29:

Abdolreza2012
19-03-2014, 01:30
جدی !!!!!!!!!!!

بعد از بنزما و آربلوا الان نوبت خسه شد !!!!!! :n27:

تو 1 ماه 3 تا مصدوم دادیم !!!!!!

مصدومیتش جدی هست ؟؟؟؟:n29:

به نظر که جدی بود ، بد شانسی پشت بد شانسی
به هر حال امیدوارم بنزما و خسه برسن به ال کلاسیکو
چون جسد بنزما می ارزه به این موراتا داغون

تبریک میگم این برد و سعود به مرحله ی بعد رو ، البته تو همون بازی رفت کارشون رو تموم کرده بودیم
امیدوارم به یه تیم خوب بخوریم ، دوستان دقیقا قرعه کشی 1 فروردینه یا ... ؟

حیف شد رونالدو میتونست حتی رکورد بیشترین گلو بشکونه که شانس باهاش یار نبود و دو تا توپاش خورد تیرک
بیل که دیگه گل کاشت ، خیلی خوب بود ريا، دمش گررررررم اساسی

+

بازی با بارسا باید خیلی بهتر از اینا بازی کنیم
درسته این بازیو بردیم ولی خیلی خوب بازی نکردیم

SA3EDLORD
19-03-2014, 01:54
اوه اوه اوه.......
فیسبوک دیدم میگن خسه رباط صلیبی پاره کرده :n28:

Abdolreza2012
19-03-2014, 02:00
اوه اوه اوه.......
فیسبوک دیدم میگن خسه رباط صلیبی پاره کرده :n28:

نه بابا :n04:
جدی ؟؟؟
ای تو روحه اون بازیکنه ( شماره 8 بود 6 بود چند بود ) خیلی بد بازی میکرد
امیدوارم حقیقت نداشته باشه

kasra_khan2003
19-03-2014, 05:26
متاسفانه مصدومیت خسه از ناحیه رباط صلیبی، طعم پیروزی رو به کاممون تلخ کرد. تا فصل دیگه خسه رو نخواهیم داشت. تو این سن کم مجبورِ با یه همچین مصدومیتی مقابله کنه...

مصدومیت ها تو پایان فصل که مهمترین و سخت ترین بازی هامون رو خواهیم داشت، زیاد شده.

بیل دو پاس گل دیگه هم داد تا از نظر آماری جوابی واسه منتقدین نذاره. رونالدو فقط دو گل دیگه میخواد تا رکورد بیشترین گل زده تو یک دوره رقابت CL که مال مسی هست رو بشکنه (رونالدو تا اینجا ۱۳ گل زده، یک گل بیشتر از فصل پیش). متاسفانه دیشب موقعیت زیاد خراب کرد، دوتا هم دیرک زد.

ایسکو ۹۰ دقیقه بازی کرد که عملکرد خیره کننده داشت. کاملاً در جریان بازی بود و توپ رو از دفاع به حمله منتقل میکرد (۱۰۷ تا تاچ). ۵-۶ تا دریبل فوق العاده داشت، مخصوصاً یک صحنه که دو نفر رو تو محوطه جریمه محو کرد اما در نهایت تک به تک خراب شد.

ناچو هم تو دفاع راست بازی کرد که واقعاً خوش درخشید. مخصوصاً تو صحنه ای که یه Last Tackle زد رو پای Draxler.

بعد برخورد، لحظه مصدومیت خسه

Meisam.apk
19-03-2014, 12:23
در شبی که بیل دو پاس گل عالی داد
رونالدو به رکورد گلزنی در لیگ قهمرمانان حمله کرد
و متاسفانه خسه بدجور مصدوم شد
با مصدومیت خسه و کریم باید جلوی بارسا موراتا رو بذاریم؟:n15:(دیشب بدجور موقعیت از دست می داد)

wooooow
19-03-2014, 15:32
مثل اینکه خسه 6 ماه از میادین دوره !!!!!!! :n03:
ببین چه موقعی مصدومیت ها سراغمون اومده !!!!!

بنزما به الکلاسیکو میرسه ؟؟؟؟

/////////

رونالدو به رکورد پوشکاش رسيد

ستاره پرتغالي رئال مادريد با به ثمر رساندن دو گل در ديدار مقابل شالکه به رکورد پوشکاش در رئال مادريد رسيد.

کريستيانو رونالدو دو گل اول تيمش را در پيروزي سه بر يک شب گذشته مقابل شالکه به ثمر رساند. دو گلي که او در اين مسابقه به ثمر رساند رکورد گل‌هاي زده او را به 242 گل فرانس پوشکاش در رئال مادريد رساند. رونالدو هم‌اکنون با چهارمين گلزن برتر تاريخ رئال مادريد برابر شده است. رائول (323 گل)، دي استفانو (307 گل) و سانتيانا (290 گل) بالاتر از او قرار دارند.

رونالدو با اين دو گل تعداد گل‌هاي زده خود در ليگ قهرمانان را به 13 گل رساند تا در صدر گلزنان اين مسابقات قرار بگيرد. ستاره پرتغالي مادريد تنها يک گل با 14 گل که رکورد بيشترين گل تاريخ اين مسابقات است فاصله دارد. آلتافيني (1962)، رود فان نيستلروي (2003) و لئو مسي (2012) اين رکورد را به ثبت رسانده‌اند.

رونالدو در رقابت‌هاي ليگ قهرمانان امسال 13 گل در 630 دقيقه بازي به ثمر رساند يعني در هر 48.5 دقيقه يک گل. ايبراهيموويچ هر 59.8 دقيقه يک گل، مسي هر 56.25 دقيقه و ديگو کاستا هر 53.42 دقيقه يک گل زده‌اند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A8%D9%87_%D8%B1%DA%A9%D9%88%D8%B1%D8%AF_%D9%BE% D9%88%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D8%B4_%D8%B1%D8%B3%D9%8A%D 8%AF

:n09:

رائول 323
دی استفانو 307
سانتیانا 290
رونالدو 242

تا 2 فصل آیده فکر کنم به رائول برسه !!!!!

charlize
19-03-2014, 18:44
مصدومیت خسه همه چی رو بهم ریخت..
امیدوارم بعد از برگشتش، بتونه همین فرم فوق العادش رو دوباره کسب کنه...:n12:

طبق گفته as، کریم به الکلاسیکو میرسه...
+
یخورده آمار

* رئال تا به اینجا موفق به زدن 29 گل در لیگ قهرمانان شده و از این نظر بهترینه
* رئال تبدیل به نخستین تیم تاریخ شد که در 33 بازی پیاپی در لیگ قهرمانان گلزنی میکنه
* آمار کریس در رئال در لیگ قهرمانان :
47 بازی - 48 گل - 13 پاس گل

* گرت هم تا به اینجای کار 14 گل زده و 15 تا پاس گل داده که با توجه به مصدومیت ها، فوق العاده بوده آمارش...

* آمار کارلئو هم تا به اینجا خیلی عالی بوده:
44 بازی - 36 برد (84.09 درصد) - 6 مساوی - 2 باخت - 22 کلین شیت - 119 گل زده - 33 گل خورده - کسب 85.61 درصد از کل امتیازات ممکن
صدرنشن مطلق لالیگا - حضور در فینال کوپا دل ری - حضور در جمع 8 تیم لیگ قهرمانان (از مهمترین شانس های قهرمانی طبق آمار بنگاه های شرط بندی)

اینا رو داشته باشید تا شب که کلی آمار خیره کننده از کریس براتون بذارم تا نشون بده چرا این پسر بی نظیره:n12:

SA3EDLORD
19-03-2014, 18:51
تا 2 فصل آیده فکر کنم به رائول برسه !!!!!
با کلی بازی کمتر!
+
پیشاپیش فرارسیدن نوروز و سال نو رو به همه ی دوستان رئالی شادباش میگم.
امیدوارم سال نو رو با برد شیرین در الکلاسیکو و یک سه گانه دلچسب شروع کنیم :n12:
پ.ن :منم تهران پذیرفته شم :n19:

Abdolreza2012
19-03-2014, 23:26
امیدوارم تو مرحله ی بعد لیگ قهرمانان اروپا با برنده ی بازی منچستریونایتد با المپیاکس بخوریم

SA3EDLORD
20-03-2014, 13:34
پیش بینی من برای قرعه مرحله بعد :
چلسی - بایرن
اتلتیکو - psg
دورتموند - بارسلون
رئال - منچستر

بهترین حالت برای قهرمانی هم همین قرعه هست فک کنم.
به نظر من مورینیو و چلسی توان حذف کردن بایرن رو دارن. اگر هم چلسی حذف شد حداقل ما انقدر زود به بایرن نخوردیم و این خوبه.

SA3EDLORD
21-03-2014, 14:48
زمان انتقام فرا رسید.
دورتموند به ما خورد....
بازی رفتم ساتیاگو برنابئوی اگه اشتباه نکنم

Abdolreza2012
21-03-2014, 14:48
خوردیم به دورتموند
درسته دورتموند اون تیم ساله قبل نیست ولی باز تیمه قویه

Altairezio
21-03-2014, 14:53
خوردیم به دورتموند
درسته دورتموند اون تیم ساله قبل نیست ولی باز تیمه قویه

در هر صورت با وجود لواندوفسکی تو دورتموند من سکته میزنم شب بازی....:n02:

jack82
21-03-2014, 14:57
میتونست خیلی سختر هم باشه.احتملا شاهد 2تا الکلاسیکوی دیگه تو نیمه نهایی باشیم.

Abdolreza2012
21-03-2014, 15:02
میتونست خیلی سختر هم باشه.احتملا شاهد 2تا الکلاسیکوی دیگه تو نیمه نهایی باشیم.

آره میتونست سخت تر باشه
ولی بهترین قرعه در حال حاضر نصیب چلسی و بایرن شده

vahidgame
21-03-2014, 15:07
فعلا که مصدومه و شاید به بازی با رئال هم نرسه
در هر صورت تیمی که می خواد قهرمان بشه باید همه رو ببره ولی توی این مرحله خوردن به دورتموند که مثل دو فصل قبل نیست و مصدوم هم زیاد داره قرعه ای خیلی خوبیه و به مراتب نسبت به قرعه های دیگه بهتره

metalhead_forever
21-03-2014, 18:15
اینطور که من یه جا خوندم لواندوفسکی و گوندوغان به بازی نمیرسن (محروم هستن).... امیدوارم اینبار توی برنابئو یه جهنم واقعی آماده بشه برای استقبال از دورتموند.....
و این که امسال بر خلاف سال گذشته ایـــــکر مقدس درون دروازه قرار داره.......
دوست داشتم بخوریم به منچستر اما دورتموند هم قرعه ی خوبیه.....
فقط امیدوارم کریم به بازی برسه (میرسه دیگه.... نه؟!!!!) چون روی موراتا اصلا نمیشه حساب کرد.....
__________________________________________________ ____________________
Emilio Butragueno: غیبت لواندوفسکی را غنیمت می شماریم.

Hans-Joachim Watzke: دورتموند قرعه دیگری را ترجیح میداد!!!

MORINIO
21-03-2014, 20:44

لواندوفسکی بازی رفت رو محرومه

kasra_khan2003
21-03-2014, 21:33

آمادگی راموس برای مقابله با دورتمند

Dark Shine
21-03-2014, 22:10

SA3EDLORD
21-03-2014, 22:37
کاسیاسم تو اینستاگرام حرکت باحالی زده :

کاسیاس : یک هشتم لیگ قهرمانان....انتقام

kasra_khan2003
22-03-2014, 10:40
چند خبر کوتاه:

ویکتور والدز درباره ال کلاسیکو، که احتمالاً آخرین باریست که به سانتیاگو برنابئو پا میذاره: "من احترام خیلی خاصی برای اون استادیوم قائل هستم و امیدوارم هر سه امتیاز بازی رو بگیریم." وی همچنین درباره شرایط Bale که در اوایل فصل از نظر جسمانی و عدم آمادگی رنج میبرد گفت که فکر میکند که "در حال پرواز کردن است" و "دارد کم کم به بازیکنی که در لیگ برتر میدیدیم تبدیل میشود". [منبع] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آنجلوتی درباره قرعه تیم و تقابلش با بورسیا دورتمند: "دورتمند تیم بسیار رقابتی، با تجربه و با بازیکنان فوق العاده هست. برای برد باید شجاعت و کرکتر از خودمون نشون بدیم. مصاف بسیار سخت و نزدیکی خواهد بود. اونا از بوندس لیگا جا موندن و در نتیجه برای لیگ قهرمانان بسیار با انگیزه هستن. تیم با کیفیت و منظمی هستن که دفاع فوق العاده ای دارن، در ضدحملات هم بسیار خطرناک هستند". [منبع] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کلوپ درباره قرارگرفتن در مقابل رئال مادرید: "اینکه بازی اول تو خونه حریف هست، یه مزیت هست، دارم بهتون میگم، الان وقت این نیست که پرچم سفید دست بگیریم. برتری کوچیک ما اینه که بازی اول رو تو خونه حریف انجام میدیم، اما با این حال نمیشه تصور کرد که بازی آسانی خواهد بود". [منبع] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Abdolreza2012
22-03-2014, 14:21
واقعا بازی اول تو زمینمون هست یه مزیت برای دورتموند هست
چون یه گلم هم بخوریم میتونه برامون دردسر بشه
دقیقا مثله سال قبل که فقط یه گل تو زمینه اونا زدیم و چه شرایطی تو سانتیاگو بود ، یه گل دیگه میزدیم میرفتیم بالا ولی ....
به هر حال باید گل نخوریم و گل های زیادی هم بزنیم

آمار کریس سال 2013 :

metalhead_forever
22-03-2014, 17:52
ظاهرا" ایسکو به آنفلوانزا مبتلا شده و تمرینات هم غایب بوده و به احتمال قریب به یقین ال کلاسیکو هم از دست میده!!!:n15::n27:
منبع 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] en%2Ffootball%2Freal_madrid%2F1395492168.html&ei=GpwtU_y7AcffsgaIpYGABA&usg=AFQjCNEcbkSq-EiLEksGQ3rwvAjWcIxYIA&sig2=TGloBmg_ugen5ph-CR6iLQ&bvm=bv.62922401,d.Yms&cad=rja)
منبع 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

wooooow
22-03-2014, 23:21
کلا بازی با دورتموند فعلا نمیتونه مهم باشه !!
الکلاسیکو خیلی حساس تر از بازی با دورتموند هست !!!!!

بازیکن ها هم یکی بعد از دیگری دارن مصدوم میشن !!!!!!

شانس نمیذاره ببریم !!!!!:n27:

Abdolreza2012
23-03-2014, 00:21
ایسکو هم نیست :n15:
مه و خورشید و فلک و داور در کارن تا ......

از ابتدای فصل انسجام تیم بهتری داشته‌ایم

زیدان:‌ شانس موفقیت رئال در ال‌کلاسیکو بیشتر از بارساست

کاپیتان اسبق خروس‌های آبی باور دارد شانس موفقیت رئال مادرید در مصاف موسوم به ال‌کلاسیکو مقابل بارسا بیشتر است.

به گزارش خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) زین‌الدین زیدان که در سال‌های 2001 تا 2006 برای سفیدپوشان مادریدی به عنوان بازیکن به میدان رفت و اکنون سمت مربی همین تیم را دارد،‌ در مصاحبه‌ای با یک نشریه چاپ پاریس گفت: پیش‌بینی نتیجه دربی‌های رئال و بارسا همیشه دشوار است اما احساس می‌کنم رئال شانس بیشتری برای کسب نتیجه در مصاف با رقیب همیشگی‌اش دارد.

کاپیتان اسبق فرانسه افزود: رئال در فصل جاری انسجام تیمی بسیار خوبی داشته و توانسته از موانع سخت به سلامت عبور کند. به گمانم اکنون از این میدان سخت نیز به سلامت عبور خواهد کرد.

این دیدار 00:30 بامداد دوشنبه به وقت تهران آغاز خواهد شد.

آمریکا ساعت 4 بعدازظهر
برزیل ساعت 5 بعدازظهر
آرژانتین ساعت 2 ظهر
چین ساعت 4 صبح
انگلیس ساعت 8 شب
فرانسه ساعت 9 شب
آلمان ساعت 9 شب
اسپانیا ساعت 9 شب
هند ساعت 1:30 بامداد
اندونزی ساعت 3 بامداد
ژاپن ساعت 5 بامداد
کشورهای عربی ساعت 11 شب

SA3EDLORD
23-03-2014, 14:58
میگن بنزما هم معلوم نیست بازی کنه یا نه!:n29:
داستان چیه؟:n29:

wooooow
23-03-2014, 18:00
میگن بنزما هم معلوم نیست بازی کنه یا نه!:n29:
داستان چیه؟:n29:

داستان اینه از زمین و زمان داره واسمون میباره !!! :n15:

Abdolreza2012
23-03-2014, 19:18
امروز تو خبر 13.15 شنیدم که هست بنزما
خبره جدیدتری اومده که نیست ؟؟؟؟؟

+

امشب 100 در 100 ایسکو نیست ؟؟؟؟؟

__________________________________________________ __________________________________________________ _____________________________________________

دانستني هايي درباره ال کلاسيکوي 168

بارسلونا در شرايطي به مصاف رقيب ديرينه‌ خود مي‌رود که با توجه به فاصله‌اش با صدر جدول محکوم به پيروزي است.

مهم‌ترين بازي نيم فصل دوم لاليگا در فصل جاري بامداد فردا (دوشنبه) در حالي در خانه رئال مادريد برگزار مي‌شود که اين تيم با اميد افزايش فاصله‌اش با بارسلونا به 7 امتياز از کاتالان‌ها پذيرايي مي‌کند.

به گزارش تسنيم، رئال مادريد که روز جمعه گذشته در قرعه‌کشي مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا به بورسيا دورتموند خورد در حال حاضر با 4 امتياز بيشتر نسبت به بارسلونا صدرنشين جدول رده‌بندي لاليگا است و در پي اين است که با فتح يکصدوشصت‌وهشتمين ال‌کلاسيکوي تاريخ لاليگا امشب شانس خود را براي خارج کردن جام قهرماني از چنگ آبي‌ و اناري‌پوشان افزايش دهد.

بازي 2 غول سنتي فوتبال اسپانيا نکات جالب توجه ديگري هم دارد که در زير به بخشي از آنها اشاره مي‌شود:

* بارسلونا در اين فصل با 81 گل زده قوي‌ترين خط حمله لاليگا را در اختيار دارد. رئال مادريد با 77 گل زده دومين خط حمله قدرتمند لاليگا را در اختيار دارد. از نظر دفاعي هم عملکرد بارسايي‌ها از کهکشاني‌ها بهتر بوده است. بارسلونا با دريافت 22 گل خورده، دومين خط دفاع قوي لاليگا را دارد و اين در حالي است که رئال مادريد با 4 گل خورده بيشتر دارنده سومين خط دفاعي قدرتمند ليگ محسوب مي‌شود.

* تقريبا نيمي از گل‌هاي زده بارسلونا در اين فصل (19 گل) در نيمه اول مسابقات اين تيم به ثمر رسيده و اين در حالي است که بيش از يک چهارم گل‌هاي رئال مادريد (20 گل) در 15 دقيقه پاياني زده شده است.

* ال کلاسيکوي پيش رو، 2 بازيکني را که بيشترين تعداد پاس گل را در اين فصل داشته‌اند يعني سسک فابرگاس، هافبک بارسلونا با 12 پاس گل و گرث بيل، بال ولزي رئال مادريد با 11 پاس گل را برابر هم قرار مي‌دهد.

* آخرين باري که رئال مادريد تحت هدايت کارلو آنچلوتي در اين فصل شکست خورده در ال‌کلاسيکوي نيم فصل نخست در ورزشگاه نيوکمپ بود که با نتيجه 2 بر يک به سود کاتالان‌ها به پايان رسيد.

* بارسلونا با 18 هزار و 502 پاس، بيشترين تعداد پاس را در اين فصل لاليگا داشته که 88.6 درصد آن سالم بوده است. رئال مادريد از اين حيث با 14 هزار و 921 پاس دوم است و 85.7 درصد آنها سالم بوده است.

* هم رئال مادريد (13 - 13) و هم بارسلونا (11 - 11) به ترتيب در نيمه‌هاي اول و دوم بازي‌هاي‌شان به يک اندازه گل خورده‌اند.

* نيمار، مهاجم برزيلي بارسلونا (61 بار) و کريستيانو رونالدو (49 بار) بيشتر از همه بازيکنان شاغل در لاليگا در اين فصل هدف خطاي بازيکنان حريف واقع شده‌اند.

* ژاوي هرناندس، هافبک بارسلونا با 2 هزار و 30 پاس که يک‌هزار و 584 پاس آن سالم بوده بيشترين تعداد پاس را در اين فصل داشته است. در رئال مادريد لوکا مودريچ با يک‌هزار و 548 پاس که يک‌هزار و 60 پاس آن سالم بوده، بيشترين تعداد پاس را داشته است.

* اوديانو ماينکو، داور ال‌کلاسيکوي بامداد فردا در اين فصل هنوز کارت قرمز را از جيب خود خارج نکرده است.

* در 167 ال‌کلاسيکويي که تاکنون در لاليگا برگزار شده، هر بازي به طور ميانگين 3.19 گل داشته است.

* از 27 سال پيش تاکنون سابقه نداشته که ال‌کلاسيکوي برگزار شده در سانتياگو برنابئو بدون گل به پايان برسد.

تيم‌هاي بارسلونا و رئال مادريد 30 دقيقه بامداد دوشنبه 4 فروردين با يکديگر روبه‌رو خواهند شد

منبع : ورزش پو

D3vil_A
23-03-2014, 22:33
Real Madrid starting XI: López, Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo, Modric, Xabi, Di María, Bale, Cristiano & Benzema.

ترکیب ۴-۳-۳ طبق معمول....قراره ما بازیو به بارسلونا دیکته کنیم !‌

wooooow
23-03-2014, 22:48
مثل همیشه !!!

لوپز

مارسلو ---- راموس ---- په په ---- کارواخال

دی ماریا ---- ژابی ---- مودریچ

رونالدو --- بنزما --- بیل

دی ماریا و مارسلو پشت رونالدو
کارواخال و مودریچ پشت بیل

ترکیب عالی
بنزما هم به بازی رسیده !!!!!!

به امید برد و یه بازی فوق العاده !!! :n12:

vahidgame
23-03-2014, 22:49
ترکیب رئال خوبه
از اونور بارسا هم کلا همه هافبک وسط های خودشو گذاشته و یه جورایی حالا به جز مسی ، نقطه قوت اصلی اون همینه
اگه رئال بتونه این هافبک وسط ها رو کنترل کنه قسمت اصلی خلاقیت بارسا رو گرفته
یه جورایی باید آلونسو ، مودریچ و دی ماریا در مقابل بوسکتس ، ژاوی ، اینیستا و فابرگاس قرار بگیرن که فقط دی ماریا رو مطمئن نیستم بتونه توی این پست خوب کار کنه البته اینو باید در نظر گرفت که رئال کلا ترکیبش هجومیه و بیشتر حمله می کنه
ولی کلا توی دفاع بارسا مشکل داره و دفاع های اون مطمئنا روز سختی دارن به خصوص آلوز و آلابا برای مهار رونالدو و بیل
در کل رئال محکوم به برده و امیدوارم با یه بازی خیلی خوب یه برد ارزشمند داشته باشه
از اونور هم اتلتیکو برده و موفتا صدر جدول رو گرفته و بازم خطری شده...

aluminum
23-03-2014, 23:03
من کم پیش میاد توی انجمن فوتبال خارجی پست بدم
ولی امشب یه حسی دارم که میگه شب، شب رئال و گرت بیله:n02:

wooooow
24-03-2014, 00:22
یعنی فابرگاس !!!!!!!! :n23:

///

در مورد بازی

دفاع ما همچین عالی نیست
چنتا اشتباه بد داشت !!!

بنزما هم اول بازی یه موقعیت عالی رو خراب کرد ولی بعدش با 2 گل جبران کرد و البته 2 تا موقعیت عالی رو هم نزد !!!
(( کلا 5 تا موقعیت عالی فقط بنزما داشت ))
آخر فصل هم در صورتی که بشه باز هم رو حرفم در مورد خرید یه مهاجم خوب هستم
تو همه بازی ها این همه موقعیت گیرمون نمیاد !!!!!

دی ماریا هم امشب فوق العاده بود
یه چیزی بیشتر از فوق العاده !!!

بازیکن ها هم همه خوب بودن و نمیشه گفت کسی مشکل داشته !!!

نیمه دوم یه ذره بهتر بازی کنیم راحت میبریم !!!!!!!!

داور هم که طبق معمول !! :n15:

Meisam.apk
24-03-2014, 00:24
بازی عالی،روون و جذاب تا نیمه اول...
امشب،شب دیماریاست...
کیفیت تصویری بازی هم که عالیه!خدارو شکر

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

D3vil_A
24-03-2014, 00:24
راموس و مارسلو شدیدا مشکل داشتند !‌ سمت راست که قشنگ اتوبان شده بود !‌ نیمار حواسش رو جمع میکرد میتونست راحت گل بزنه !
مودریچ یک مقدار محو بازی میکنه !‌ بیل هم خیلی اشتباه داره و اصلا از قابلیت هاش نمیتونه استفاده کنه !‌
در کل امیدوارم نیمه دوم فرجی بشه :n09:

vahidgame
24-03-2014, 00:27
من فکر می کردم فقط بارسا توی دفاع مشکل داره!
اگه رئال توی دفاع هم مثل حمله بود الان نتیجه فرق می کرد
سیستم یه جورایی 3-3-4 نیست و من احساس می کنم بیشتر دقایق بازی دی ماریا میره هافبک چپ و سیستم میشه 2-4-4
برعکس پیش بینی ها بیل و رونالدو زیاد کار خاصی نکردن و به جاش کریم و دی ماریا عالی بودن
کریم اولای بازی یه موقعیت صد در صد رو خراب کرد داشتم کم کم ناامید می شدم که خوشبختانه جبران کرد :دی

نیمه دوم هم فکر کنم باز پر گل و طوفانی باشه
به نظرم باید رئال حداقل دو تا گل بزنه تا برنده باشه چون از اونور احتمال گل خوردنش هست!
کلا وقتی تیم مقابل 4 تا هافبک وسط خوب داره که همه شون هم در زمینه دفاعی و پرس کردن خوبن در مقابلش باید حداقل 3 تا هافبک وسط باشن و دیگه 2 تا کمه
الان که رئال داره هجومی کار می کنه همین سیستم خوبه ولی در ادامه و بعد از گل احتمالی شاید بهتر باشه یه هافبک وسط اضافه بشه وگرنه بارسا توی حمله از وسط زمین خیلی خطرناک کار می کنه به خصوص اگه گل هم عقب باشه البته از گوشه ها هم مارسلو و کارواخال زیاد خوب نیستن و از اون جا هم بارسا می تونه حمله کنه

wooooow
24-03-2014, 01:23
یعنی دیگه در مورد داوری حرف نمیشه زد

اون از بازی رفت
اینم برگشت

خب بی دلیل نیست یه داور رو میدارن واسه 2 بازی
بالاخره یه جوری باید رفت و برگشت رو در بیارن !!!

راموس هم .......................

شب خوش !!

Meisam.apk
24-03-2014, 01:23
راموس ی تنه تیم رو با مشکل موجه کرد.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

D3vil_A
24-03-2014, 01:26
مرسی داور ...واقعا گل کاشت !‌ پنالتی ۱۰۰٪‌ روی بیل رو به اون راحتی گذشت میکنه !‌ میاد اینور تمارض اینیستا رو پنالتی میگیره ! درسته پنالتی ما پنالتی نبود !‌ ولی دوتا پنالتی (‌یکی بازی رفت - یکی روی بیل )‌ برامون نگرفت ! راموس هم از اول بازی کلا محو بود و تقریبا روی دوتا گل (‌یکی پنالتی و گل دوم)‌ کاملا مقصر بود مارسلو هم اصلا تو فاز حمله قرار نداشت من نمیدونم چرا وقتی قرار نیست تو فاز حمله باشه از فابیو استفاده نمیکنه !

با این شکست هم باز هم قهرمانیم یک امتیاز بیشتر از بارسا داریم.

aluminum
24-03-2014, 01:28
این بازی نبود که رئال بخواد ببازه؟!!!
راموس گند زد به تیم.البته بنظرم همون صحنه نیمار توی افساید بود که توپ بهش رسید

+AMIR+
24-03-2014, 01:28
راموس یعنی نمیفهمه جلوی بارسلونا 10 نفره نمیشه ادامه داد ؟ نیمار احتمال اینکه اون توپ رو گل کنه خیلی زیاد نبود به جاش اومد یه گل رو تقدیم کرد و خودش رو هم اخراج کرد :n15:
والبته از اول بازی هم دفاع اصلا هماهنگ نبود . افساید رو همیشه پر کرده بودند
9 بازی مونده و 27 امتیاز رو باید بگیریم تا قهرمان بشیم . حتی 1 امتیار هم میتونه 2 پله تو جدول بیارمون پایین

malkemid
24-03-2014, 01:33
هیچکدوم از پنالتی ها صحیح نبود... نیمار وقتی پاس داده می شد تو آفساید بود...یه اخراج رو اشتباه داور هم اینجا دادیم...

malkemid
24-03-2014, 01:49

Abdolreza2012
24-03-2014, 02:02
کار ريال رو راموس خراب کرد
خیلی قشنگ بازی میکردیم قبل اخراج
حیف حیف که اخراج و پنالتی که قبلش آفساید بود کار تیم رو خراب کرد
هر سه تا پنالتی یه جورایی پنالتی نبودن
حداقل این قدر مرد هستیم که بگیم پنالتی روی رونالدو بیرون از محوطه بوده و داور نباید پنالتی میگرفتم نه مثل.....
داوری اصلا خوب نبود نیمه ی اول که اصلا خطا نمیگرفت
به هر حال مقصر صد در صد راموس بود
دیماریا خیلی خوب بود
لوپز میتونست بهتر باشه
به هر حال هنوز میتونیم قهرمان بشیم
الان رقیب اصلیمون آتلتیکو هست که صدرها
ما بازی با سویا رو رد کنیم فکر نکنم بازی سخته دیگه ای داشته باشیم ولی رقیب اصلیمون بازیشان سخت تره

بازی خیلی قشنگی بود حیف که چند عامل باعث شد برا ما به خوبی تموم نشه

Sent from my ST25i using Tapatalk

wooooow
24-03-2014, 02:14
دوستان رئال همچنان صدر جدول هست !!

تفاضل گلش 5 تا بیشتر از آتلتیکو هست
ولی اگه آخر فصل با آتلتیکو از نظر امتیاز مساوی کنیم آتلتیکو قهرمان میشه

به هر حال نباید کار به اما و اگر کشیده بشه و باید همه بازی ها رو برد

4 بازی تقریبا سخت داریم و میشه گفت بقیه بازی ها آسون هستن !!

9 بازی آخر رئال !! (( 4 بازی مهم Bold ))

سویا - رئال (( تیم 5 جدول ))
رئال - رایووالکانو (( تیم 15 ))
سوسیه داد - رئال (( تیم 6 ))
رئال - آلمریا (( تیم 19 ))
وایادولید - رئال (( تیم 18 ))
رئال - اوساسونا (( تیم 16 ))
رئال - والنسیا (( تیم 8 ))
سلتاویگو - رئال (( تیم 12 ))
رئال - اسپانیول (( 9 ))

و باز هم به امید موفقیت رئال بدون دخالت داور !!

محرومیت بی جهت رونالدو
اخراج بی جهت رونالدو
داوری های عجیب تو الکلاسیکو ها !!!!! و ............

هرکاری میکنن تا جلوی رئال رو بگیرن ولی با همه این ها باز هم صدر جدولیم !!!! :n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12: :n12::n12:

vivabarca
24-03-2014, 02:19
دوستان رئال همچنان صدر جدول هست !!
رئال همچنان در صدر نیست! بازی های رفت و برگشت با اتلتیکو در مجموع 3-2 به نفع اتلتیکو شده و بر حسب بازی رو در رو الان دومه رئال

wooooow
24-03-2014, 02:35

تو این پست عکس هست ؟؟
من چیزی نمیبینم !! :n02:

malkemid
24-03-2014, 02:42

Altairezio
24-03-2014, 09:37
فقط یه چیزی میشه گفت اونم اینه که راموس کار رئالو خراب کرد...آخه اگه اون گلو از نیمارم میخوردیم بازم برامون خوب بود...ولی 10 نفره شدن برامون بد بود...راموس باید میدونست به کی داره دست میزنه...به کسی دست زد که اگه کنار گوشش یکی عطسه ام بکنه تمارض میکنه....به نظرم نیمار یه تمارض خیلی طبیعی ای کرد....آخه یه دست کوچیک آدمو یه دور کامل میگردونه....جوری تمارض کرد انگار با پا رفتن رو کمرش....
یه موردی که پیش اومد این بود که خوب بازی میکردیم ولی هم خوب گل میزدیم هم خوب میخوردیم.....ولی در کل نتیجه بهتر از اینا میشد اگه کاسیاس تو دروازه بود و راموسم دسته گل به آب نمیداد...یه مورد دیگه ام گرث بیل داره اونم اینه که خودشو میکشه با توپ از کنار نفوذ میکنه ولی همه ی نفوذاش کلا" میرن بیرون...کلا" فقط فک کنم از نفوذ اینو بلده که بدو بدو با توپ بره سمت خط کرنر بعد که به اونجا رسید تازه فک کنه که چی کار قراره بکنه...به نظرم بیل وسط میدون بیشتر کارایی داره تا کنارا...
یه حرکت دیگه ام که تو بازی بود و خیلی ازش بدم اومد این بود که مسی با په په دهن به دهن میشدن....این حرکت به نظرم تو میدون فوتبال خیلی حرکت بدیه...

hamidchi
24-03-2014, 11:15
خیلی بد شد که باخت ، خطاهای بی مورد و پنالتی الکی دادن همین میشه دیگه
ولی انصافا دو تا مورد تو این بازی خیلی نظرم رو جلب کرد :
1 - آنخل دی ماریا که سمت چپ داشت پادشاهی میکرد ، خدا بخیر بگذورنه جام جهانی رو !! واقعاً حیف شد که با باخت تیم اون حرکاتش کم رنگ شد
2 - مورد بعدی هم مسی و پنالتی هاش که نمیشد امیدی به خراب شدنش داشت .

clau
24-03-2014, 11:21
امیدوارم در فینال جام حذفی ماینکو دوباره نزارن داور تا برای سومین بار بازی براشون دربیاره:n02:دیشب راموس مقصر اصلی باخت تیم بود اگه اون خطای بی مورد انجام نمیداد اخراج نمیشد رئال میتونست بازی به نفع خودش تمام کنه با اخراجش باعث شد تیم عقب بکشه و امداد غیبی داوری هم که کار یکسره کرد:n06:در فینال جام حذفی تلافی این باخت سرشون در میاریم:n24:

kasra_khan2003
24-03-2014, 11:59
یکی از بازی هایی بود که نتیجش واقعاً غیرمنصفانه بود. اما مقصر داور بود یا خودمون؟ خودمون.

بارها گفتم که بنزما اصلاً مهاجمی نیست که بدرد رئال بخوره، حتی از گل زنیش هم هیچوقت خوشحال نمیشم چون باعث میشه ضعفش رو بپوشونه و دورانی که همه ازش انتقاد میکنن رو موقتاً پشت سر بذاره. یه نگاه به موقعیت های گل دو تیم بندازیم و ببینیم چندتا رو بنزما خراب کرد، یا به عبارتی 'خودمون' نه 'داور':

دقیقه ۴: بنزما وسط محوطه جریمه توپ رو بعد از پرس خوب کاراواخال میگیره و تک به تک میشه، خراب میکنه.
دقیقه ۱۲: دی ماریا رو یک-دو با مارسلو، و دریبل دو نفر، توپ رو میرسونه به بنزما، بنزما نزدیک شش قدم هست و توپ رو به آسمان میزنه (درست همونجا که گل دومش رو زد).
دقیقه ۱۴: مسی تک به تک میشه و توپ رو به بیرون میزنه.
دقیقه ۲۵: پیکه شوت بنزما رو از رو خط دروازه برمیگردونه. شوتی که میتونست خیلی بهتر زده بشه.
دقیقه ۴۵: ضربه سر بنزما از کنار دروازه به بیرون میره.
دقیقه ۵۱: حرکت بیل و دریبل دو نفر، پاس به بنزما که باز تک به تک شده، فقط توپ رو میکوبه به دست دروازبان.
دقیقه ۵۹: شوت بیرون محوطه جریمه (فکر کنم اینیستا بود).
دقیقه ۷۳: شوت آلوز به دیرک میخوره.

دو تیم موقیت خاص دیگه ای نداشتن (برای مثلا شوت های بنزما و رونالدو که ثمری نداشت و والدز به راحتی گرفت).

تیم بازی ۱-۰ رو ۲-۱ کرد و بعدش دوباره بازی ۲-۲ دو ۳-۲ کرد، اما در نهایت با ۲تا پنالتی ۳ امتیاز رو از دست دادیم که اگر میگرفتیم لالیگا به نوعی تموم بود.

حالا هر سه تیم شانس قهرمانی دارن، شانس اتلتیکو و رئال کم و بیش مساوی هست چرا که اتلتیکو یه بازی تو خونه بارسلونا داره و باید حتماً برنده بیرون باید تا قهرمان لالیگا بشه. از اونجایی که تو لیگ قهرمانان، این دو تیم به هم خوردن، استهلاک هر کدوم به نفع ما خواهد بود، هیج کدوم نمیتونن لالیگا رو بخواتر لیگ قهرمانان قربانی کنن، همه ی اینا، امتیازی هست برای ما. اما به شرط اینکه به خودمون نبازیم...

arashsard
24-03-2014, 12:07
2 - مورد بعدی هم مسی و پنالتی هاش که نمیشد امیدی به خراب شدنش داشت .

مگه اینکه سلطانی مثل چک توی دروازه باشه :n16: مسی از استرس چک کوبید به دیرک :n02:

----------------------------

من مقصر اصلی باخت رئال رو راموس میدونم .... راموس دست به قمار زد ... به نظرم پنالتی اخراج دست به قمار زدن اشتباه محضه ... راموس با این همه تجربه :n13: ....

metalhead_forever
24-03-2014, 12:07
شاید راموس یه جورایی میخواست نیمار تمارض کنه داور هم خطا به نفع رئال بگیره تک به تک هم خراب شه اما واقعا تو یه همچین بازی حساسی نباید ریسک میکرد. به هر حال به نظرم رئال نتونست اون بازی که دوست داشت پیاده کنه... روتالدو هم خیلی تو جریان بازی نبود موقعیت خیلی خاصی هم نداشت.....
از حالا دیگه باید همه امتیاز ها رو بگیریم به امید اینکه رقبا امتیاز از دست بدن...

Reza31001
24-03-2014, 12:55
حالا انتقادها همه سمت راموس هست ولی من فکر نمیکنم از قصد خطا کرده باشه
توپ ازش رد شد و مجبور بود دنبال نیمار بره که تو یه لحظه بهش برخورد کرد و خطا شد
پنالتی بود اخراج هم داشت ولی به نظر من راموس نرفت که خطا کنه؛ وظیفش بود دنبال نیمار بره که تو یه لحظه برخورد به وجود اومد

Layken
24-03-2014, 13:53
هر کی که دوست داره رکوردی بشکنه و داخل زمین جولان بده پا میشه میاد به برنابئو :|

انقدر اعصبام خراب بود که هنوز که هنوز خواب به چشمام نیومده.
من جام لالیگا رو نمی خوام من برد مقابل بارسلونا رو می خوام، می خواد رئال ته جدول باشه می خود قهرمان اروپا باشه، هر چی که می خواد باشه ولی حداقلش باید در خانه خودش میتونست بارسا رو ببره.

هر چی ابرو ریزی بود در این چند سال از رئال دیدم، نمی دونم کی اون روزی میرسه که با اطمینان بگم رئال تیم پیروز یک میدان بین رئال و بارسا خواهد بود. :|

با فاکتور گیری از دیماریا و کریم، خاک بر سر تک تکشون. اومده بودن ببازن نیومده بودن ببرن.
حضرت بیل فقط بلده جلوی تیم های ضعیف خودی نشون بده، رونالدو خان هم که استوپ کردن توپ یادش رفته بود.
اون موقعی که من طرفدار رئال شدم کاپیتانمون هییرو بود نه جناب بی اعصابی مثل راموس که هر توپی به سمت رئال اومد خط دفاعیمون مثل اب خوردن گفتن بفرما برو به سمت چهارچوب تازه شانس اوردیم که شوت الوز به تیرک خود وگرنه ابروریزی چند برابر میشد.
عجیبه که الونسو با اون سن و تجربه با اون سرعت زیاد داخل محوطه جریمه خودشو میکوبه به اینیستا که باعث بشه باز مسی هتریک کنه. :|

اصلا یکی به من بگه رئال 5 تا پاس مداوم رو داشت؟ نه واقعا داشت؟
تیم های غیر اسپانیایی جلوی این بارسا برنامه ریزی کردن که چطور جلوی حملشون بایستن ولی ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم.

من دیشب از رئال برد می خواستم نه چیز دیگه ای، حتا اگه به قیمت جونشون هم تموم میشد باید بازی رو میبردن نه این که...

فقط در اخر میگم اقای راموس خواهش میکنم از رئال برو برو برادر برو از رئال، فقط برو

Abdolreza2012
24-03-2014, 13:56
راموس بجای اینکار میتونست بره پشت دروازبان وایسه که اگه نیمار توپ رو از لوپز رد میکرد ، شاید اون میتونست بگیره
حداقل بهتر از این بود که خطا کنه

رئال خودش هم مقصر بود ، هر وقت گل جلو میفتاد عقب میکشید و باعث میشد بارسا بیاد جلو و داور بهشون پنالتی تقدیم کنه

رئال با اتلتیک هم امتیازه ، از الان به بعد باید همه ی امتیاز ها رو بگیریم تا با لغزش اتلتیک دوباره بیایم صدر جدول

SA3EDLORD
24-03-2014, 14:16
راموس بجای اینکار میتونست بره پشت دروازبان وایسه که اگه نیمار توپ رو از لوپز رد میکرد ، شاید اون میتونست بگیره
این حرفا چیه چرا نوش دارو بعد مرگ سهراب؟
من تا اونجایی که یادمه خیلی مفت توپ رسید به نیمار.........همون اول با یه تکل میتونست توپو قطع کنه.........شایدم اعصابم خورده یه چیز دیگه داره یادم میاد

Layken
24-03-2014, 14:21
این حرفا چیه چرا نوش دارو بعد مرگ سهراب؟
من تا اونجایی که یادمه خیلی مفت توپ رسید به نیمار.........همون اول با یه تکل میتونست توپو قطع کنه.........شایدم اعصابم خورده یه چیز دیگه داره یادم میاد

رئال خودش هم مقصر بود ، هر وقت گل جلو میفتاد عقب میکشید و باعث میشد بارسا بیاد جلو و داور بهشون پنالتی تقدیم کنه

رئال با اتلتیک هم امتیازه ، از الان به بعد باید همه ی امتیاز ها رو بگیریم تا با لغزش اتلتیک دوباره بیایم صدر جدول

به نظرم حتا لوپز هم میتونست جلو بیاد تا فضا رو تنگ تر کنه، فوقش این میشد که توپ اوت میشد یا دیگه گل میشد حداقل دیگه راموس قرمز نمیگرفت.
یا از همون اول راموس تکل میزد و نمیزاشت توپ به نیمار برسه که خب سرعت توپ کمی زیاد بود
یا دیگه راموس اجازه میداد نیمار ضربشو بزنه و به قول دوستمون خودش بره پشت لوپز وایمیساد که خب باز اگه گل میشد باز بهتر از این بود که 10 نفره بشیم.

بماند که کلا دفاعمون عملکرد خوبی نداشت، کلا یک جوری سر سری توپ رو دور میکردن. :n27:

Dark Shine
24-03-2014, 14:43
من جام لالیگا رو نمی خوام من برد مقابل بارسلونا رو می خوام، می خواد رئال ته جدول باشه می خود قهرمان اروپا باشه، هر چی که می خواد باشه ولی حداقلش باید در خانه خودش میتونست بارسا رو ببره.

من به هیچ صورتی با این حرف موافق نیستم و نبودم و نخـواهم بود .
درسته که مهمتـرین بازی فصله و بردش درکل حـس و حال خودش رو داره که خیلی هم خوبه اما به هیچ وجـه راضی نیستم کلِ تیمِ رو فدای یک بازی بکنم !
- - -
دررابطه بـا بازی هم میشه گفت که دیشب شبِ دیماریا بود . شـاید اگه فقط یک گل هم میزد خیلی راحت بهترین بازیکن زمین اعلام میشد [ البته دقیق هم نمیدونم کی بهترین بازیکن شد ولی کاملاً قابلِ حدسه ! ]
ضمنِ اینکه تمامی حرفهای کسرا خـان تایید میشه
- - -
]این جدول لیگ اسپانیا چرا اینجوریه ؟ همه اش رئال بالاتر از بارساست!! :n02:

vahidgame
24-03-2014, 14:43
حالا که دیگه باختیم و مقصر پیدا کردن فایده ای نداره ولی به نظر من سه عامل باعث شکست رئال شد:

1- ترکیب اولیه خیلی خوب نبود . شاید کسی به این قضیه زیاد فکر نکنه ولی واقعیت اینه که هر بازی شرایط خاص خودشو داره مثلا اتلتیکو که بیشتر وقتا 2-4-4 بازی می کنه مقابل اون با همچین سیستمایی جواب میده ولی بارسایی که 3-3-4 بازی می کنه و سه تازه هافبک وسط تخصصی داره و تازه اینیستا که مثلا مهاجم چپ بود بیشتر وقتا به هافبک ها اضافه میشه و مسی هم توی وسط زمین گاهی وقتا کار بازیسازی رو انجام میده دیگه در این شرایط نباید از این ترکیب استفاده میشد. باید حتما بین بنزما ، بیل و دی ماریا یکی روی نیمکت می شست و به جاش یه هافبک وسط دیگه اضافه میشد تا وزنه میانه زمین رئال هم بهتر میشد. وقتی تیم گل می خوره حتما دفاع ها مقصر نیستن و کلا سیستم دفاعی تیم مشکل داره و نباید همه چی رو تقصیر دفاع انداخت...
حالا نمیگم باید سیستم دفاعی چید ولی حداقلش باید با سیستم 1-3-2-4 بازی می کردیم

2- راموس با اخراجش کلا دیگه همه چی رو تموم کرد و بعد از اون دیگه کسی امید برد نداشت
حالا جدای از اینکه اون صحنه آفساید بود یا نه راموس در هر صورت اگه فرضا می ذاشت توپ گل بشه هم حداقل تیم ده نفره نمیشد و خیلی قضیه فرق می کرد
البته توی فوتبال یه دفعه یه لحظه یه اتفاق می افته و نمیشه تصمیم درست رو گرفت ولی کلا اون صحنه سرنوشت بازی رو تغییر داد

3- داور اصلا خوب نبود و برای هر دو تیم اشتباهات زیادی داشت
ولی اگه در کل حساب کنیم برای رئال بدتر بود و دیگه پنالتی اشتباه دقیقه 82 و اونم توی دربی دیگه تیمو کلا نابود می کنه!
اون از اول هفته و اون اشتباه عجیب داور چلسی و آرسنال و اینم از این داوری این دربی! فکر کنم داور هاای ایرانی بهتر از این قضاوت می کنن :دی

hheadshoter
24-03-2014, 15:01
چرا همه میگین که پنالتی روی اینیستا نبود ؟ ژابی با زانو رفت تو رونش ، توپ رو هم که نتونست بگیره ازش !!!

SA3EDLORD
24-03-2014, 15:23
چرا همه میگین که پنالتی روی اینیستا نبود ؟ ژابی با زانو رفت تو رونش ، توپ رو هم که نتونست بگیره ازش !!!
اولا که اینیستا قبل اینکه ژابی بزنه تمارض رو شروع کرد + دوما توپ در اختیار په په بود! البته من اینطوری یادم میاد

nw_nk
24-03-2014, 15:42
اولا که اینیستا قبل اینکه ژابی بزنه تمارض رو شروع کرد + دوما توپ در اختیار په په بود! البته من اینطوری یادم میاد

فرقی نمیکنه (توپ در اختیار کی باشه)
توپ اون سمت زمین هم بود زدن پنالتیه

به نظر من هم راموس نرفت که بزنه و بی احتیاطی بود (بازم پنالتیه ولی عمدی نیست)
اما آلونسو رفت بزنه و زد
از خطاهایی بود که هافبک های دفاعی زیاد انجام میدن ولی در محوطه جای تعجب داشت

SA3EDLORD
24-03-2014, 15:46
توپ اون سمت زمین هم بود زدن پنالتیه
اشتباه فک میکنی خیلی مهمه توپ کجا باشه...... همونطور که روی بیل پنالتی نگرفت چون توپ دیگه در اختیارش نبود.

MJ assassins creed
24-03-2014, 15:54
اشتباه فک میکنی خیلی مهمه توپ کجا باشه...... همونطور که روی بیل پنالتی نگرفت چون توپ دیگه در اختیارش نبود.
اضلا توپ رو از بین پاهایی ژابی رد کردبعد خطا کردن روش نگذاشتن به راهش ادامه بده.سایت ورزش 3 هایلایت بازی رو گذاشته.میتونین صحنه خطا رو مشاهده کنید

nw_nk
24-03-2014, 15:58

خیر
توپ تو محوطه بارسا هم بود اما یکی اینیستای قدم زنان در محوطه رئال رو میزد پنالتی میشد
فقط باید بازی در جریان (توپ در زمین) و خطای منجر به ضربه آزاد مستقیم باشه که زدن هست
قانون ابتدایی فوتباله

nw_nk
24-03-2014, 16:04
زدن یا حتی اقدام به زدن خطاست و اصلا کاری با توپ نداره
رخ دادن این خطا در محوطه جریمه خودی پنالتیه و بازم کاری با توپ نداره

FIFA Laws of the Game 2013-14

Direct free kick
kicks or attempts to kick an opponent

Penalty kick
A penalty kick is awarded if any of the above ten offences is committed by a player inside his own penalty area, irrespective of the position of the ball, provided it is in play

ebibarati
24-03-2014, 16:06
نتیجهبدیبود دیگه فرصت اشتباه کردن نیست این یک امتیاز اختلاف خیلی حیاتیه

E.N.A.Y.A.T
24-03-2014, 16:15
فکر میکنم این عکس مارکا حسن ختامی باشه به صحنه پنالتی مربوط به نیمار! به دست چپ و پای چپ راموس دقت کنید، هر چند برخورد آنچنان واضح نبود ولی برای بر هم زدن تعادل و اعلام پنالتی کافی بود!

SA3EDLORD
24-03-2014, 16:21
اضلا توپ رو از بین پاهایی ژابی رد کردبعد خطا کردن روش نگذاشتن به راهش ادامه بده.سایت ورزش 3 هایلایت بازی رو گذاشته.میتونین صحنه خطا رو مشاهده کنید

ببین برادر توپو که انداخت ژابی خورد به پاش و توپ دور شد و به حرکتش ادامه داد.....اینیستا هم از این بر به حرکتش ادامه داد خوردن به هم و اینیستا افتاد زمین..... دقیق نگاه کن متوجه میشی.
حتی حرکت اهسته هم نباشه اینو میبینی. مثه یه پاس از ژابی به په په بود.

فکر میکنم این عکس مارکا حسن ختامی باشه به صحنه پنالتی مربوط به نیمار! به دست چپ و پای چپ راموس دقت کنید، هر چند برخورد آنچنان واضح نبود ولی برای بر هم زدن تعادل و اعلام پنالتی کافی بود!

کسی نمیگه اون پنالتی نبود همه میگن قبل اون افساید بود!

E.N.A.Y.A.T
24-03-2014, 16:26
کسی نمیگه اون پنالتی نبود همه میگن قبل اون افساید بود!

هنوز بعضی رئالی ها سر پنالتی بودنش هم شک و شبه دارن!:n06:

SA3EDLORD
24-03-2014, 16:26
خیر
توپ تو محوطه بارسا هم بود اما یکی اینیستای قدم زنان در محوطه رئال رو میزد پنالتی میشد
فقط باید بازی در جریان (توپ در زمین) و خطای منجر به ضربه آزاد مستقیم باشه که زدن هست
قانون ابتدایی فوتباله
پس یه پنالتی دیگه هم به نفع رئال گرفته نشده....مرسی ;)

wooooow
24-03-2014, 16:42
دوستان رئالی سر چی دارین بحث میکنید ؟؟؟؟
بازی رفت رو چطور باختیم ؟؟
اینم همونجوری باختیم !!!

بیخود بحث نکنید
از نیمه نهایی 2011 بگیرید تا الان !!!!!

/////////////////////////

الان باید به فکر بازی های دیگه باشیم

از الان تا 10 روز بعد 4 تا بازی داریم

همین چهاشنبه با سویا
شنبه با رایووالکانو
سه شنبه دورتموند
شنبه سوسیه داد

3 تا از این بازی ها از مهمترین بازی ها هستن !!!

Abdolreza2012
24-03-2014, 18:52
هنوز بعضی رئالی ها سر پنالتی بودنش هم شک و شبه دارن!:n06:

دوستان رئالی رو پنالتی روی اینیستا شک دارن

__________________________________________________ __________________________________________________ _________________________________________

هر سه پنالتی ال کلاسیکو اشتباه بود !

اوندیانو ماینکو در این این بازی 3 بار برای دو تیم اعلام پنالتی کرد که ظاهرا هر سه پنالتی او نادرست بوده است.

آی اسپورت- دیدار جنجالی رئال مادرید و بارسلونا در حالی 3-4 به سود بارسا به پایان رسید که قضاوت آلبرتو اوندیاو ماینکو داور مسابقه، بسیار ضعیف و پر اشتباه بود.

اوندیانو ماینکو در این این بازی 3 بار برای دو تیم اعلام پنالتی کرد که ظاهرا هر سه پنالتی او نادرست بوده است. آنچه می خوانید گزارش کوتاهی از وبسایت آس در مورد قضاوت این داور اسپانیایی است ، با این توضیح که آس در مادرید منتشر می شود و به رئال متمایل است :
اولین صحنه ی جنجالی این مسابقه در دقیقه ی 28 بازی اتفاق افتاد. شوت محکم رونالدو در حالی به دست فابرگاس برخورد کرد که داور می توانست برای رئال اعلام پنالتی کند. البته این می توانست تصمیمی سخت گیرانه باشد اما به هر حال دست فابرگاس جهت حرکت توپ را تغییر داده بود.

از صحنه ی هند سسک که بگذریم این داور اولین اشتباهش را در دقایق ابتدایی نیمه ی دوم انجام داد. آلوس بیرون از محوطه ی جریمه روی رونالدو خطا کرد اما این داور به اشتباه نقطه ی پنالتی را برای رئال نشان داد.
درست ده دقیقه پس از این گل پاس مسی در حالی به نیمار رسید که او کاملا در موقعیت آفساید قرار داشت. در این صحنه نیمار با زیرکی خود را جلوی پای راموس انداخت و ماینکو با اعلام پنالتی راموس را از زمین مسابقه اخراج کرد. کاملا مشخص بود که نیمار در منطقه ی آفساید قرار دارد و نمی توان از این اشتباه ماینکو به سادگی گذشت.
در حالی که هفت دقیقه به پایان بازی باقی مانده بود ماینکو دوباره به سود بارسا پنالتی اعلام کرد. او برخورد اینیستا با ژابی آلونسو را در حالی خطا اعلام کرد که کاملا مشخص بود اینیستا خود را از قصد روی بدن ژابی آلونسو می اندازد. اگر این صحنه را خطا فرض کنیم پرش خشن پیکه و ضربه اش به پای بیل نیز می توانست برای رئال پنالتی باشد.

به هر حال اگر از بازی بد مدافعان رئال به خصوص راموس بگذریم نمی توان قضاوت پر اشتباه ماینکو را روی نتیجه ی بازی بی تاثیر دانست.

اعاده دعوی کمیته داوران اسپانیا ، علیه راموس و رونالدو ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دشمنی از این بیشتر :n15:

malkemid
24-03-2014, 18:57
دوستان رئالی سر چی دارین بحث میکنید ؟؟؟؟
بازی رفت رو چطور باختیم ؟؟
اینم همونجوری باختیم !!!

بیخود بحث نکنید
از نیمه نهایی 2011 بگیرید تا الان !!!!!

دقیقا بحث کردن با اینها بی فایدست.
دقیقه 43 بوسکتس باید بخاطر زدن پپه اخراج می شد، نتیجه چیه؟ کارت زرد برای پپه.
صحنه ای که نیمار تو آفساید توپو می گیره و نتیجه؟ پنالتی اخراج!
اینارو می ببینن؟ نه. کل نیمه دوم رو باید ده نفره می بودن... عوضش....
دیگه بحث کردن چه فایده ای داره.
تیم داور واقعا خنگ بود...چه تو آفساید، چه تو پنالتی ها.. چه تو صحنه های درگیری..

بازی خوبی بود و تا قبل از گند زدن داور، هر دوتا تیم واقعا خوب بودن و گل زدن و چندتا موقعیت خوب هم داشتن...

persian0
24-03-2014, 19:58
من بی طرفم
دو پنالتی بارسلونا صحیح بود پنالتی روی رونالدو اشتباه بود اما این جای اون پنالتی ای که روی بیل نگرفت
در کل فصل اگه حساب کنیم حق رئاله قهرمان بشه و میشه

Abdolreza2012
25-03-2014, 01:47
من بی طرفم
دو پنالتی بارسلونا صحیح بود پنالتی روی رونالدو اشتباه بود اما این جای اون پنالتی ای که روی بیل نگرفت
در کل فصل اگه حساب کنیم حق رئاله قهرمان بشه و میشه

ممنون که نظرتون رو از دیدگاه بی طرف گفتید
ولی باید توجه کنید که قبل پنالتی روی نیمار ( و اخراج ) آفساید بوده که داور نگرفته

Reza31001
25-03-2014, 02:00
ولی باید توجه کنید که قبل پنالتی روی نیمار ( و اخراج ) آفساید بوده که داور نگرفته
ایشالله که بچه ها نریزن رو سرم ولی ...
اون صحنه واقعا آفساید بود؟
من راست حسینی آفسایدی ندیدم
هر جور حساب میکنم نیمار و مارسلو تو یک خط هستن

به غیر از اون، به فرض آفساید بودن دو بازیکن به قدری نزدیک هم هستن و به قدری صحنه میلی متری هست که واقعا نمیشه کمک داور رو یزید دونست (چقدر شور کربلایی گرفتم :31:)

یا اون صحنه هایی که از دست لگد کردن و سر لگد کردن گذاشته میشه (هم اینجا و هم تاپیک بغل) دیگه باید گفت طرفدارای دو تیم بدجور مته به خشخاش میذارن
یعنی یه عده هستن تو کل بازی فقط دنبال یه صحنه میگردن که یه اتفاق بیفته و عکسش رو بذارن
داور بنده خدا هم باید اندازه ده ها و بلکه صدها دوربین حاضر در مسابقه کارایی داشته باشه و همه چیز رو ببینه و بهترین تصمیم رو بگیره

خیلی از این صحنه ها در بازیهای دیگه هم وجود داره ولی به دلیل کمتر بودن حساسیت و تعداد دوربینها هیچ وقت دیده نمیشه
از داور هم انتظار نمیره همه چیز رو ببینه

malkemid
25-03-2014, 02:22
ایشالله که بچه ها نریزن رو سرم ولی ...
اون صحنه واقعا آفساید بود؟
من راست حسینی آفسایدی ندیدم
هر جور حساب میکنم نیمار و مارسلو تو یک خط هستن

به غیر از اون، به فرض آفساید بودن دو بازیکن به قدری نزدیک هم هستن و به قدری صحنه میلی متری هست که واقعا نمیشه کمک داور رو یزید دونست (چقدر شور کربلایی گرفتم :31:)

یا اون صحنه هایی که از دست لگد کردن و سر لگد کردن گذاشته میشه (هم اینجا و هم تاپیک بغل) دیگه باید گفت طرفدارای دو تیم بدجور مته به خشخاش میذارن
یعنی یه عده هستن تو کل بازی فقط دنبال یه صحنه میگردن که یه اتفاق بیفته و عکسش رو بذارن
داور بنده خدا هم باید اندازه ده ها و بلکه صدها دوربین حاضر در مسابقه کارایی داشته باشه و همه چیز رو ببینه و بهترین تصمیم رو بگیره

خیلی از این صحنه ها در بازیهای دیگه هم وجود داره ولی به دلیل کمتر بودن حساسیت و تعداد دوربینها هیچ وقت دیده نمیشه
از داور هم انتظار نمیره همه چیز رو ببینه

نه دوست عزیز چرا بریزن سرت؟ این تاپیک از حرکات هماهنگ خودجوش خبری نیست...

ولی واقعا ندیدید؟! این عکس هم نمی تونه کمکی بکنه؟! خیلی مشخصه که نیمار جلوتره!

کسی نمیگه داور همه صحنه ها رو درست ببینه...ولی این داور همه ی صحنه ها رو چپکی دیده! از پنالتی که واسه ما گرفت تا بقیه چیزها... بگیم تو یه بازی یه صحنه...دو صحنه از دستش در بره...این بابا همه چی از دستش در رفته...

در نهایت تیمی که متضرر شد ما هستیم طبق معمول...ممکنه به قیمت قهرمانی تموم شه برامون...

M E S S I
25-03-2014, 08:54
صحنه ای که نیمار تو آفساید توپو می گیره و نتیجه؟ پنالتی اخراج!

It wasn't Neymar offside and it was indeed penalty and red card for Sergio Ramos. Fantastic cal from ref and linesman
— Tancredi Palmeri (@tancredipalmeri) March 23, 2014 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

kasra_khan2003
25-03-2014, 10:17
از کی تا حالا Sport Journalist و Contributor شبکه ورزشی شده کارشناس داوری!

نظر شخصی: بر اساس این تصویر صحنه آفساید هست (پای راست نیمار جلوتر هست)، اما این تصویر با زاویه گرفته شده و نمیتونه ملاک باشه.

Reza31001
25-03-2014, 10:51
نه دوست عزیز چرا بریزن سرت؟ این تاپیک از حرکات هماهنگ خودجوش خبری نیست...

کسی نمیگه داور همه صحنه ها رو درست ببینه...ولی این داور همه ی صحنه ها رو چپکی دیده! از پنالتی که واسه ما گرفت تا بقیه چیزها... بگیم تو یه بازی یه صحنه...دو صحنه از دستش در بره...این بابا همه چی از دستش در رفته...

در نهایت تیمی که متضرر شد ما هستیم طبق معمول...ممکنه به قیمت قهرمانی تموم شه برامون...
ممنون
دقیقا این صحنه اصلا پنالتی به نظر نمیاد
اول اینکه همون طور که آقا کسری گفتن با زاویه هست هست پس نباید صرفا به اونچه در ظاهر دیده میشه استناد کرد که به نظر میاد نیمار جلوتره
اون چیزی که در این تصویر به کمکون میاد خط چمن هست که کاملا نشون میده هر دو تاشون یه بدن در قسمت روشن چمن هست و هم راستا هستن همون طوری که راموس دقیقا یه بدن اون طرف خط قرار داره
تازه پای عقب نیمار هنوز اون طرف خطه که نشون میده نیمار واقعا جلوتر از مارسلو نیست
در واقع میخوام بگم نیمار مثلا به اندازه یه نیم بدن جلوتر از مارسلو نیست که بگیم آفسایده (حالاش شاید دستش راستش به خاطر خیزی که برداشته جلوتر بوده باشه)

من حتی پنالتی اینیستا رو هم نه اینکه بگم 100% پنالتی بود ولی اعتقاد دارم بیشتر از اینکه پنالتی نباشه، پنالتی بود
یعنی از اون صحنه هایی بود که اگه داور پنالتی نمی گرفت خیلی بیشتر میشد بهش خرده گرفت
یه جورایی بهترین تفسیر همون بود که "اینیستا پنالتی رو از داور گرفت" چون برخورد که وجود داشت حالا ممکنه اون یه ذره پیاز داغش رو بیشتر کرده باشه ولی بازم میشه گفت (نه100% ولی بالای50 %) که پنالتی بوده

بازم با همه اینها برای من بی طرف برد بارسا بهتر بود چون جدول فشرده شد :31:
گرچه با توجه به بازیهای باقیمونده باز شانس رئال بیشتره برای قهرمانی لالیگا
بازی رودررو بارسا-اتلتیک ممکنه خیلی بیشتر از اونی که به نظر میاد در لالیگا تاثیر داشته باشه و در واقع به قهرمانی رئال کمک کنه

City 17
25-03-2014, 18:34
دیروز فرصت نشد راجع به بازی صحبت کنم برای همین نظرم رو با تاخیر میگم.

متاسفانه سه امتیاز مهم رو از دست دادیم، دلائل شکست رو توی دو بخش میشه بهش پرداخت:

دلائل فنی: بر خلاف بازی قبل، اینبار کارلو با ترکیب اصلی و همیشگی خودش پا به بازی گذاشت و قصد داشت با یک بازی تهاجمی با پرس از جلو یعنی عملا یک نبرد رو در رو نتیجه لازم رو بگیره یعنی مسئله ای که خیلی از هوادارن مدت ها بود به دنبالش بودند که نتیجه اون یک بازی پرگل و مطمئنا زیبا و مهیج برای هواداران بی طرف بود، اما این تصمیم کارلو برای رئال چقدر موفق بود؟

از نظر تهاجمی کاملا موفقیت آمیز بود، موقعیت های پرشماری در نیمه اول و به خصوص روی خلاقیت دی ماریا و جاگیری های خوب بنزما به دست اومد، در صورتی که از اونها استفاده لازم شده بود، تکلیف بازی در همون نیمه اول یک سره میشد. اما متاسفانه بنزما در ضربات آخر کم دقت بود و شاید از 5 موقعیت مسلم گلزنی فقط دو گل به ثمر رسوند. در نیمه دوم هم تا قبل از اخراج راموس تیم در خلق موقعیت موفق بود و خصوصا با توجه به دفاع نامطمئن بارسا هر لحظه میشد انتظار گلزنی رو داشت. اما بعد از اخراج راموس و بیرون کشیدن بنزما {شاید بهترین بازیکن در بین سه مهاجم تیم در عین موقعیت هایی که از دست داد} و ایضا بیرون کشیدن دی ماریا {بهترین هافبک رئال در طول بازی} تیم عقب نشست، بنابراین در ادامه دفاع بارسا دیگه مشکل جدی رو پیش رو نداشت و تونست بازی سازی از عقب و به راحتی شکل بده که نهایتا پنالتی در دقایق پایانی بازی نتیجه بازی رو رقم زد.

اما از نظر تدافعی بر خلاف بسیاری از بازی های دیگه در دو سه ماه اخیر تیم عملکرد ضعیفی داشت و مدام فضاهای خالی رو در مرکز زمین می دیدیم، فضاهای خالی که مسی به خوبی از اونها استفاده کرد و بدون هیچ مزاحمتی هم پاس گل اول به اینیستا و هم پاس به نیمار که منجر به پنالتی/اخراج راموس شد رو از اون ناحیه داد، فضاهایی که کمربند میانی تیم و به خصوص شخص آلونسو باید اونها رو پوشش می دادند اما با جابجایی های مسی و رفتن در خط هافبک بارسا و در جای یک شماره 10، آلونسو از نظر فیزیکی توان جابجایی های مداوم رو نداشت و این کار مسی رو به شدت ساده کرد. به همین خاطر به اعتقاد من ضعیف ترین عملکرد رو در کل تیم آلونسو داشت {چون از پس مهم ترین مسئولیت خودش بر نیومد}، به نظر میاد آلونسو در بازی های پرفشار دیگه اون توان لازم برای مقابله با تیم های با خط هافبک قدرتمند رو نداره {این مشکل در بازی دور رفت سال گذشته مقابل دورتموند هم کاملا به چشم می اومد} و شاید استفاده از ایارا در بازی های پرفشار در عین ریسک هایی که به همراه داره تصمیم بهتری باشه.

در فاز دفاعی کریستیانو {بر خلاف اکثر بازی های مهم} و بیل هم مشارکت کافی رو نداشتند و به اون اندازه که باید به عقب بر نگشتند، احساس می کنم رویکرد بیش از حد تهاجمی تیم باعث شده بود که اون وظایف دفاعی که از کریستیانو و بیل در بازی های بزرگ انتظار میره تا حدی به فراموشی سپرده بشه و به همین خاطر دفاع های کناری تیم بیش از حد تحت فشار قرار گرفتند، در شرایطی که کارواخال و مارسلو {درست مثل زمانی که سالگادو و کارلوس در تیم بودند} هر دو میل به حرکات رو به جلو دارند، مسئولیت بال های کناری در فاز دفاع بیشتر از قبل میشه، در حالی که در عمل این حمایت رو ندیدیم که بخشی از این کم کاری بال های کناری در فاز دفاع و بیش از حد باز شدن تیم متوجه کارلو هست و مسئله ای هست که {مثل بازی با اتلتیکو در جام حذفی و درست بر خلاف این بازی} در بازی های آینده به درستی و با دقت رعایت بشه.

از نظر عملکرد فردی بهترین های تیم دی ماریا و تا حدودی بنزما بودند، کریستیانو، بیل و مودریچ نسبت به بازی هایی که این فصل ازشون دیدیم، عملکرد کمتر از حد انتظاری داشتند، کارواخال هم نمایش ضعیفی داشت و به خصوص روی گل اول توجه کافی رو به بازیکن مستقیم خودش {یعنی اینیستا که در نقش یک بازیکن گوش ظاهر شد} رو نداشت.

راموس ضعیف ظاهر شد. چندین بار روی پاس هایی که در عمق دفاع تیم داده میشد جا موند و با وجود اینکه روی صحنه پنالتی/اخراج {که در ادامه بهش می رسم} مستحق دریافت کارت قرمز نبود، اما باید بهتر از هر کسی بدونه که کوچکترین تماس احتمالی با نیمار در محوطه جریمه {خصوصا با سابقه ای که راموس به خشونت و نیمار به بزرگنمایی داره} چه ریسکی رو داره، مضافا به اینکه توی شرایطی دست به این کار زد که لوپز زاویه نیمار رو تنگ کرده بود، مارسلو عقب تر از لوپز حضور داشت و میشه گفت فارغ از درستی یا نادرستی تصمیم داور، به داور بهانه ای داد که یک موقعیت خوب اما نه قطعی به یک پنالتی/احراج تبدیل بشه و جریان بازی رو کاملا تحت تاثیر قرار بده {احساس می کنم در بازی هایی که پرس از جلو در دستور کار هست و به دنبال اون خط دفاعی بیشتر از معمول جلو کشیده شاید استفاده از واران، خصوصا با سرعت و هوشیاری بالایی که ازش سراغ داریم و در همین دقایق محدودی که در بازی ازش دیدیم تصمیم بهتری باشه. واران این مسئله یعنی توانایی بالایی که در پوشش دادن فضاهای خالی در مواقعی که عمق دفاع نشانه گرفته میشه رو در ال کلاسیکوهای سال قبل به خوبی نشون داد و از دلائل اصلی پیروزی های متوالی در اون بازی ها بود و شاید کم کم وقت بازگشتش به قلب دفاع به طور ثابت باشه}

به هر شکل با وجود اینکه این سه امتیاز فوق العاده حائز اهمیت بود و می تونست باعث بشه که تیم در بازی های آینده تمرکز خودش رو در مسابقات لیگ قهرمانان بگذاره و کار رو راحت تر دنبال کنه، این شکست در عین اینکه شکست تلخی هست {چون تا زمانی که نبرد 11 به 11 بود رئال موقعیت های بیشتری رو خلق کرد و تقریبا تیم برتر میدان بود}، می تونه تلنگری باشه به تیم و به بعضی از بازیکنان که از فرم یک ماه قبل خودشون کمی فاصله گرفتند، رگه هایی از این ضعف در کنترل بازی بعد از جلو افتادن در بازی قبل با مالاگا هم دیده میشد و این بازی نشون داد که مسئله داره به یه مسئله جدی تبدیل میشه و اون بالانس خوبی که مدتی پیش ایجاد شده بود و در بازی با اتلتیکو هم دیدیم، در حال به هم خوردن هست. خوشبختانه هنوز هم در لیگ شرایط خوبی وجود داره و هم اینکه یه فرصت ایده آل برای جبران این شکست در فینال کوپا دل ری وجود داره و اگه تیم به خودش بیاد می تونه هم در هر دو جام و هم در بازی رو در رو مقابل رقیب سنتی موفق باشه.

دلائل غیر فنی: از اونجا که داوری بازی فوق العاده ضعیف بود و اشتباهات داور بیش از اندازه بود، نمیشه از بخش فنی صحبت کرد و از داوری بازی چشم پوشی کرد. اول از همه تصمیم فدراسیون فوتبال اسپانیا برای استفاده از ماینکو که در بازی رفت دو تیم در لیگ یک پنالتی واضح {هل دادن رونالدو توسط بوسکتز} رو اعلام نکرده و زیر سوال بوده، از اون تصمیم هایی هست که شاید فقط در اسپانیا می بینیم.

در مورد اخراج نکردن بوسکتز:
تصاویر و ویدئوهایی که از این صحنه هست نشون میده ضربه با پا توسط بوسکتز به سر پپه به شکل عمدی وارد شده که مسلما باید اخراج رو برای بوسکتز به همراه داشته باشه، اما به خاطر شلوغی و تعداد زیاد بازیکنان این صحنه از چشم داور دور موند:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فایل ویدئو [اینجا] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در مورد پنالتی رونالدو: تصویر کاملا واضح هست که برخورد در خارج از محوطه انجام میشه و به جای پنالتی باید یک ضربه کاشته چسبیده به محوطه اعلام بشه. {تا حدودی شبیه به صحنه ای در بازی رفت سیتی و بارسا}
در مورد پنالتی/اخراج راموس: یه مسئله قبل از برخورد احتمالی و حضور نیمار در آفساید هست، که با فاصله کمی جلوتر از مارسلو قرار داره:

اما در مورد خود برخورد Balague از ادیتورهای ارشد SkySports که یک هوادار دو آتشه بارسا هست در ستون هفتگی خودش می نویسه "شک و تردیدهایی در مورد پنالتی نیمار وجود داشت، بین پاهای دو بازیکن کمترین برخورد وجود داشت اما راموس دست خودش رو بر شانه نیمار می گذاره" {البته آقای Balague کارشناس داوری نیست اما به عنوان یه نمونه از صحبت ها آوردم به این منظور که اگه توجیهی برای گرفتن پنالتی به کار میره قسمت برخورد از ناحیه برخورد پا نیست و مسئله دست راموس هست، جهت چرخش نیمار بعد از برخورد هم گواه همین موضوع هست یعنی نحوه چرخش با برخورد پا همخوانی نداره} اما وقتی تکرار صحنه رو ببینیم، دست راموس تماس جزئی با شانه نیمار داره و به شکل دست انداختن در شانه و تاباندن بازیکن حریف نیست، در حالی که نیمار یک چرخش 360 درجه ای کامل رو میزنه که با میزان برخورد همخوانی نداره و واضحا در حال بزرگنمایی هست. بنابراین این پنالتی هم مثل پنالتی رونالدو پنالتی نیست اما چون اخراج هم در کنار اون وجود داشت، بدون شک این تصمیم بیشترین تاثیر رو روی جریان بازی گذاشت و بزرگترین اشتباه داور در بازی هست.

در مورد پنالتی اینیستا: با وجود اینکه شدت برخورد زیاد نیست، اینیستا کمی حرفه ای گری می کنه اما چون از سمت دو مدافع برخورد صورت گرفته {کارواخال با هل دادن، آلونسو با سد} از اون صحنه هایی هست که ممکنه یک داور پنالتی بگیره و یک داور دیگه نگیره و شاید نشه زیاد به داور خرده گرفت.

در مورد پنالتی گرفته نشده از پیکه روی بیل: با استانداردهایی که داور در طول بازی برای گرفتن ضربات پنالتی ارائه داد، این صحنه خیلی پنالتی تر از پنالتی های دیگه بود و از اون مصداق هایی هست که نشون میده داوری یکدست نبود، یعنی یک سطح مشخص از برخورد در بازی سوای از اینکه توسط چه بازیکنی و از چه تیمی انجام میشه، یکبار خطا بود، یکبار خطا نبود{دو سه مورد خطا روی بیل}، یکبار پنالتی بود، یکبار نبود و تکلیف بازیکن ها مشخص نبود. یکی از مهم ترین وظایف داور در یک بازی، داوری یکدست هست که متاسفانه ماینکو فاقد این توانایی هست و نبود این ویژگی جدای از تصمیم های مهم بازی، روی کل جریان بازی تاثیر منفی گذاشته بود.

در مجموع اگه بخوایم برآیند کار رو در نظر بگیریم، اخراج اشتباه راموس، اخراج نکردن بوسکتز و نگرفتن پنالتی رو بیل همگی تصمیم های اشتباهی بودند که روی نتیجه نهایی کار به شدت تاثیر گذار بودند.

با این حال من با صحبت های راموس و کریستیانو در بعد از بازی نیستم، داوری به شدت ضعیف بود و در مجموع رئال بیشتر متضرر شد اما تصمیم های اشتباهی برای هر دو طرف گرفته شد و صحبت از توطئه صحبت درستی نیست، میشه از کمیته داوران اسپانیا به خاطر تصمیم به استفاده از ماینکو با اون سابقه از بازی رفت یا از عملکرد ضعیف ماینکو و اشتباهات متعددش به شکل رسمی انتقاد کرد. اما تجربه نشون داده این شکل از صحبت های فردی بی فایده هست و به جز جریمه های فردی بیشتر نتیجه ای رو به دنبال نداره {در موارد مشابه در گذشته: گواردیولا به خاطر انتقاد از کلوس گومز داور بازی در سال 2010 با جریمه نقدی 1500 یورویی مواجه شد، پیکه در سال 2012 بعد از اخراج مقابل اسپورتینگ گیخون در حالی که گفته بود اخراج او "از قبل برنامه ریزی شده" با هیچ گونه جریمه ای مواجه نشد و با توجه به دو مورد بالا گفته میشه اینجا جریمه به شکل نقدی خواهد بود}

در هر صورت جدای از اینکه فدراسیون فوتبال اسپانیا چه تصمیمی رو می گیره، کریستیانو و راموس هر دو عملکرد کمتر از انتظاری رو داشتند و قبل از این انتقادها باید از عملکرد خودشون در 90 دقیقه انتقاد کنند، تمرکز خودشون رو روی بخشی که در درون زمین اتفاق می افته بگذارند و به دنبال جبران در بازی های آینده باشند.

+

برنامه بازی های آینده سه تیم مدعی به این شکل هست:

روی کاغذ بازی های ساده تری رو داریم، در طرف دیگه اتلتیکو سخت ترین برنامه رو داره. به علاوه اینکه دو تیم رقیب در هفته آخر با هم رو در رو میشند و مسلما یک تیم یا هر دو تیم امتیاز از دست میدند.
بازی فردا با سویا در خانه حریف اون هم در شرایطی که سویا در فرم خوبی به سر می بره و هر 5 بازی آخر خودش رو با پیروزی پشت سر گذاشته فوق العاده مهم هست. راموس به خاطر کارت قرمزی که دریافت کرد و دی ماریا به خاطر چند کارته شدن، در بازی فردا حضور ندارند و احتمالا واران و ایسکو رو در میدان می بینیم.

malkemid
25-03-2014, 19:05
من به بازی سخت و آسون زیاد اعتقاد ندارم تو این مقطع... همین اوساسونا که تو جام حذفی به راحتی بردیمش... تو لیگ مساوی گرفته ازمون... امیدوارم رو حساب اینکه بازی رقبا رو کاغذ سخت تره شل و ول نشیم و کار به اما و اگر نکشه.
دوستان بارسایی که خیلی به جد این تاپیک رو دنبال می کنن..یکم انصاف خوبه ها.. یعنی خوشم میاد هیچوقت قانع نمی شن..
بازی من سیتی می گفتن خطا از بیرون شروع شده رفته تو! قطعا همچین استدلالی اشتباهه...همین پنالتی اشتباه روی رونالدو گواه مساله هست.
بین این همه منابع... مهمتر از اون فیلم بازی، می گردن ببینن فلان کسک گفته آفساید نیست بذارن اینجا.

E.N.A.Y.A.T
25-03-2014, 19:26
درود

دوستان رئالی یه خواهش صمیمانه ازتون دارم...

الآن چند روزه که از الکلاسیکو گذشته. بــارسلونا برد و رئــال مادرید باخت تو سنتیاگو.
حالا چه به ناداوری چه به اشتباهات فردی و هرچیز دیگه این نتیجه رخ داده.
هرچقدر هم که شما اعتراض کنید این نتیجه تغییر نخواهد کرد. همینطــور مـا.
بهترین راه اینه که مثل تمام بازی های دیگه از کنارش بگذریم.
ارزش نداره سر یه بازی دوستی هامون رو فداش کنیم.
با تشـــکر

:11:

Abdolreza2012
25-03-2014, 20:44

تمرین امروز رئال مادرید؛ همچنان صحبت از ماینکو است!

رئال مادرید و هواداران پرتعدادش هنوز در شوک از دست دادن ال کلاسیکو هستند.شاگردان انچلوتی امروز اخرین تمرین خود قبل از بازی با سویا را برگزار می کنند.

آی اسپورت - هوای مادرید دو روز پس از شکست در ال کلاسیکو خیلی آفتابی نیست. خوشبینی ها البته هنوز وجود دارند و یک امتیاز اختلاف با بارسا امیدها را در نزد کهکشانی ها و هواداران میلیونی آنها در سراسر جهان حفظ کرده است.
در اردوی رئالی ها همچنان از اوندیانو ماینکو صحبت می شود و از همین حالا منتظر بازی فینال جام حذفی و گرفتن انتقام از کاتالان ها هستند. تمرین امروز رئال آخرین تمرین آنها در شهرک ورزشی والدبسه مادرید پیش از عزیمت به سویل برای بازی مقابل سویا (5 شنبه 1.30 بامداد بوقت ایران) است.
این تمرین امروز با حضور تمام بازیکنان به غیر از مصدومین این تیم : آربلوا ، خسه و خدیرا برگزار خواهد شد. آنچلوتی برای بازی فردا نمی تواند روی راموس و دی ماریا حساب کند (بدلیل محرومیت ) و احتمالا واران و اییارامندی جایگزین این دو بازیکن خواهند شد. این بازی از بسیاری جهات برای مادرید حساس است.
این شاید اخرین بازی سخت رئال در خارج از خانه تا پایان فصل باشد و رئال باید این دیدار را با پیروزی پشت سر بگذارد ، چرا که برد اتلتیکو مقابل خرانادا و برد بارسا مقابل سلتا بسیار محتمل بنظر می رسد.
بازی فردا یکی دیگر از بازی های مرگ و زندگی برای مادریدی هاست بخصوص که پیروزی بر سویا که در بازی رفت 7-3 آنها را شکست داده اند می تواند رئال را یک بار دیگر از لحاظ روحی بازسازی کند.

منبع

malkemid
25-03-2014, 23:12
درود

دوستان رئالی یه خواهش صمیمانه ازتون دارم...

الآن چند روزه که از الکلاسیکو گذشته. بــارسلونا برد و رئــال مادرید باخت تو سنتیاگو.
حالا چه به ناداوری چه به اشتباهات فردی و هرچیز دیگه این نتیجه رخ داده.
هرچقدر هم که شما اعتراض کنید این نتیجه تغییر نخواهد کرد. همینطــور مـا.
بهترین راه اینه که مثل تمام بازی های دیگه از کنارش بگذریم.
ارزش نداره سر یه بازی دوستی هامون رو فداش کنیم.
با تشـــکر

:11:

حق با شماست دوست عزیز... این رو من اضافه کنم که اگه گفته میشه داور فلان بود، معنیش این نیست که داریم میگیم تقصیر شماست :دی
ولی حالا به قول شما پیش اومده دیگه این سعی دوستان برای اثبات اینکه داور خیلی خوب بوده یکم باعث میشه بچه ها فکر کنن خدای نکرده دارن تعصبی برخورد می کنن. ;)
بگذریم...
------------
به شخصه دوست دارم واران چند بازی جای راموس فیکس باشه... واقعا راموس باید به خودش بیاد... باشگاه حتما باید جریمه ش کنه... امیدوارم اینطور بشه.

Abdolreza2012
26-03-2014, 13:14
به شخصه دوست دارم واران چند بازی جای راموس فیکس باشه... واقعا راموس باید به خودش بیاد... باشگاه حتما باید جریمه ش کنه... امیدوارم اینطور بشه.
قبلا با این که راموس باید جریمه بشه و یا از باشگاه بره مخالف بودم
ولی با گندی که تو بازی با بارسا زد حالا شدیدا میخوام حالیش کنن که برای چه تیمی داره بازی میکنه و نباید مفت مفت خراب کنه بازی هارو

+

امشب بازی خیلی مهمی داریم ( امیدوارم برسم و ببینم بازیو )
از این به بعد باید بازیا رو ببریم
با توجه به بازی رفت میشه امیدوار بود که ببریم البته نیاید دست کم گرفته بشن
امیدوارم با این برد ، باخت بازی قبل رو فراموش کنن

SA3EDLORD
26-03-2014, 15:50
ولی با گندی که تو بازی با بارسا زد حالا شدیدا میخوام حالیش کنن که برای چه تیمی داره بازی میکنه و نباید مفت مفت خراب کنه بازی هارو
من دوباره که بازی رو نگاه کردم به نظرم حتی پنالتی هم نکرد بیچاره راموس!

D3vil_A
26-03-2014, 22:53
من دوباره که بازی رو نگاه کردم به نظرم حتی پنالتی هم نکرد بیچاره راموس!
۱۰۰٪ اگر آفساید نبود پنالتی اعلام شده کاملا صحیح بود.هم با دست و هم با پا یک برخورد کوچیک با نیمار داشت و همون برخورد کوچیک برای گرفتن پنالتی در هر شرایطی کافیه !‌

SA3EDLORD
26-03-2014, 23:17
اگر آفساید نبود پنالتی اعلام شده کاملا صحیح بود.هم با دست و هم با پا یک برخورد کوچیک با نیمار داشت و همون برخورد کوچیک برای گرفتن پنالتی در هر شرایطی کافیه !‌
پای نیمار خیلی عقب بود اون سر انگشتی هم که راموس زد بچه دو ساله هم در حرکت بود تعادلش به هم نمیخورد......
دیگه نیمار دایور قهاریه دیگه...به قول یکی از دوستان این سطح از دایوریم یک امتیازه!

D3vil_A
26-03-2014, 23:53
پای نیمار خیلی عقب بود اون سر انگشتی هم که راموس زد بچه دو ساله هم در حرکت بود تعادلش به هم نمیخورد......
دیگه نیمار دایور قهاریه دیگه...به قول یکی از دوستان این سطح از دایوریم یک امتیازه!
ببین توی اون سرعت و شیوه جرکت کردن با توپ کوچیک ترین برخورد باعث به هم خوردن تعادل میشه نه تنها نیمار که استاد دایو و این داستاناست با زرگنی پنالتی میگیره , حتی اگر یک بازیکن معمولی هم باشه به راحتی پنالتی اعلام میشه !‌ راموس که ادعاش .........!‌ باید بدونه که همچین برخوردی توی یک همیچن بازی ای مقابل همچین بازیکن و داوری میتونه ۱۰۰٪‌ پنالتی اخراج رو در بر داشته باشه !‌

MORINIO
27-03-2014, 00:34
بازی حساس سه ویا - رئال رو پخش نمیکنن ؟ :| تو اعلام برنامه ها نوشته بودن :n27:

واقعآ که .. !! :n21:

wooooow
27-03-2014, 00:35
مگه قرار نبود بازی امشب رئال از شبکه ورزش پخش بشه ؟؟؟

چرا پس پخش نمیشه ؟؟؟؟؟ :n15:

Abdolreza2012
27-03-2014, 00:35
بازی رئالو شبکه ورزش میخواست نشون بده
چی شد ؟؟؟
الان داره المپیک زمستونی ریکورد شه رو نشون میدن که
تو برنامه هاشونم زده بودن که بازی رئالو نشون میدن
انگار نه انگار ملتی منتظرنا
تف به روحشون

malkemid
27-03-2014, 00:49
سرعت خوب باشه از اینجا میشه دید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ].rojadirecta.me

Abdolreza2012
27-03-2014, 01:29
سرعت خوب باشه از اینجا میشه دید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ].rojadirecta.me

متاسفانه اگه تو روز بود امیدی میشد داشت که بشه دید
ولی الان که بازه ی رایگان شروع شده ، سرعت ها تررررررررررررررررررکیده

+

از نیمه ی دومم هم خبری نیست انگار
داریم مساوی میکنماااااااااااا
دارررررررریم دوباره مفت امتیاز از دست میدیم
اگه امتیاز از دست بدیم ، دیگه باید بیخیال لیگ شد
الان اتلتیک یه گل زد :n15:

Abdolreza2012
27-03-2014, 02:24
دو تا باخت پشت هم تو بدترین مقطع از فصل
من که دیگه امیدی به بردن لیگ ندارم

امیدوارم حداقل تو لیگ قهرمانان و کوپا به جایی برسیم

SA3EDLORD
27-03-2014, 02:38
برنامه ریزی لیگ چرا اینطوریه؟
3 روز دیگم که با رایو بازی داریم ینی 10ام.....
بعد 13ام هم که با دورتموند بازی داریم که!:n29:

SA3EDLORD
27-03-2014, 03:20
من یه چی میگم یه سری باز نیان بگن بازیکن پرست و فلان....
به نظرتون الان دیگه وقتش نیست کاسیاس برگرده به دروازه؟
به نظرتون اشتباهات لوپز الان زیاد نشده؟ گل دوم رو والدزی خورد! گل اولم به نظرم زود تر باید میومد جلو....نمیگم تقصیر دیگو بود که باختیما.......اما رفته رفته بازیا حساس و حساس تر میشه....
لوپزم داره کم میاره انگار!

ebibarati
27-03-2014, 09:20
چه باخت بدی بود ایکر مقدس رو بذاری رو نیکمت بعد اینجوری با اشتباه دروازه بان باخت بدی شاهکار کردن به خدا!!!

Altairezio
27-03-2014, 13:08
چه باخت شیرینی بود دوستان.....
من که از حرصم خندم گرفته الان....
یعنی از اونجایی که 4 امتیاز جلو افتادیم یه حسی به من میگفت بشین آخر فصلو ببین....:n02:

Abdolreza2012
27-03-2014, 13:28

زمان بازگشت کاسیاس به دروازه نرسیده است ؟
اشتباه عجیب دیگو لوپز در دریافت گل دوم از سویا بحث روز کارشناسان فوتبال اسپانیاست.

آی اسپورت - هنوز هیچیک از طرفداران رئال مادرید نتوانسته اند درک کنند که چرا کاسیاس در رئال نیمکت نشین است. به فصل قبل برمیگردیم که کاسیاس آشکارا با مورینیو دچار مشکل شد و مورینیو در اقدامی عجیب آدان را که دروازه بانی متوسط بود جانشین وی کرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C86Dtl.jpg

اخراج آدان مقابل سوسیه داد خیلی زود ایکر را به دروازه برگرداند اما دربازی حذفی مقابل والنسیا در مستایا برخورد آربلوآ با ایکر او را چند ماه خانه نشین کرد. رئال مجبور بود که در زمستان یک دروازه بان جدید به خدمت بگیرد نهایتا لوپز دروازه بان سابق خود را از سویا باز پس گرفت و بی شک درخشش باورنکردنی لوپز برای همگان غیر قابل تصور بود. شاید می شد حق را به مورینیو داد که بدلیل همین درخشش ، کاسیاس بعد از رفع مصدومیت همچنان نیمکت نشین باقی بماند ، با این وجود هیچکس ، منکر اختلافات این دو نبود ! با رفتن مورینیو و آمدن آنچلوتی کمتر کسی تصور می کرد که این داستان ادامه پیدا کند. کاسیاس در تیم ملی در جام کنفدراسیون ها (اواخر بهار سال گذشته ) فیکس تیم ملی بود و والدز نیمکت نشین وی ! اما با شروع فصل جدید فوتبال ، بازهم در کمال تعجب دروازه بان ثابت تیم ملی نیمکت نشین ثابت دیگو لوپز شد. این بار کسی از آنچلوتی انتظار نداشت که روند سال گذشته مورینیو را ادامه دهد. فشار رسانه ها شروع شد اما هر چه می گذشت عملکرد خوب لوپز جوابی بود بر انتقادات وارده. حالا در حساس ترین مقطع فصل به سر می بریم و رئال مادرید در این مقطع در حالی که کسی انتظارش را نداشت 2 باخت پی در پی متحمل شده است. لوپز بدون شک یکی ار مقصرین در این دو باخت ، بخصوص باخت شب گذشته ، محسوب می شود. دیروز در شرایطی که لوپز می توانست با یک عکس العمل معمولی ، تیمش را در بازی نگه دارد به شکل بچه گانه ای گل دوم را در حالی که رئال با همه وجود در حال حمله کردن بود دریافت کرد. این دروازه ، همان دروازه ای بود که ایکر یکی از چند عملیات غیر ممکنش را 5 سال پیش در آن انجام داده بود.

به قول آلفردو رلانیو سردبیر روزنامه آ اس که قبل از بازی با سویا عنوان کرده بود : در حال حاضر رئال مادرید بیش از گل های رونالدو به اعجاز کاسیاس نیازمند است . آیا وقت آن نرسیده که ایکر مقدس در این 8 بازی فینال گونه رئال مادرید بار دیگر به دروازه تیم محبوبش بازگردد ؟ برای دانستن جواب این سوال باید تا بازی با رایو وایکانو صبر کنیم !

malkemid
27-03-2014, 14:32
بازگشت ایکر هم می تونه ریسکی باشه... ولی چیزی که واضحه اینه که لوپز افت کرده...
تو مقطع پر فشار فعلی می شد پیش بینی کرد که امتیاز از دست بره، ولی دیگه نه اینقدر مفت! دو تا موقعیت داشتن که جفتش گل شد.

Layken
27-03-2014, 14:57
دیروز در شرایطی که لوپز می توانست با یک عکس العمل معمولی ، تیمش را در بازی نگه دارد به شکل بچه گانه ای گل دوم را در حالی که رئال با همه وجود در حال حمله کردن بود دریافت کرد. این دروازه ، همان دروازه ای بود که ایکر یکی از چند عملیات غیر ممکنش را 5 سال پیش در آن انجام داده بود.

میشه لینک ویدئویی از این حرکت بذارین؟
من خیلی تو یوتوب گشتم نیافتم.

لااقل با گذشته خودمون رو دل خوش کنیم :(

Abdolreza2012
27-03-2014, 18:48

من کلیپ سیوهای کاسیاس رو دارم دانلود میکنم
اگه توشون بود ، براتون میذارم

SA3EDLORD
27-03-2014, 19:31

10 سیو برتر کاسیاس رو گذاشته سایت رئال....تو اونا هست.

kasra_khan2003
28-03-2014, 00:06
۳۱ بازی بدون شکست، ۴ روز ۲ شکست.

فقط به خودمون باختیم، شانس قهرمانی خیلی کم هست...

Abdolreza2012
28-03-2014, 00:29
بازگشت ایکر هم می تونه ریسکی باشه... ولی چیزی که واضحه اینه که لوپز افت کرده...
تو مقطع پر فشار فعلی می شد پیش بینی کرد که امتیاز از دست بره، ولی دیگه نه اینقدر مفت! دو تا موقعیت داشتن که جفتش گل شد.

دیگه الان به نظر ریسک قرار دادن لوپز تو دروازه بیشتر از کاسیاسه

کار به کجا رسیده که قرار دادن کاسیاس تو دروازه ریسک شده آخه

+

لینکی که سعید جان زحمت کشیده گذاشته حتما بگیرید و ببینید
خیلی خوبه

SA3EDLORD
28-03-2014, 00:30

این لینک سیو در آپارات :

malkemid
28-03-2014, 09:31
دیگه الان به نظر ریسک قرار دادن لوپز تو دروازه بیشتر از کاسیاسه

کار به کجا رسیده که قرار دادن کاسیاس تو دروازه ریسک شده آخه

+

لینکی که سعید جان زحمت کشیده گذاشته حتما بگیرید و ببینید
خیلی خوبه

از این جهت میگم که خیلی وقته بازی نکرده.

Abdolreza2012
28-03-2014, 16:47
از این جهت میگم که خیلی وقته بازی نکرده.

آره ، ولی به نظرم دیگه وقتشه
لوپز کم کم داره ریپ میزنه
بهتره که تو بازی بعد لیگ از کاسیاس استفاده کنه تا برای cl هم آماده باشه
یجورایی تو لیگ که دیگه زیاد امیدی نیست ، باید بتونیم تو بقیه جام ها خوب کار کنیم تا جبران بشه

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ _____________

ادعای مارکا؛ مشکل زانوی رونالدو، دلیل افت در دیدارهای اخیر

نشریه مارکا معتقد است که علت اینکه رونالدو نتوانسته در بازی های اخیر درخشش همیشگی را داشته باشد، همین مشکل است

آی اسپورت- نشریه اسپانیایی مارکا ادعا کرد که رونالدو از ناحیه تاندون زانو دچار مشکل است.
البته به نظر نمی رسد این مشکل باعث دوری رونالدو از میادین شود اما نشریه مارکا معتقد است که علت اینکه رونالدو نتوانسته در بازی های اخیر درخشش همیشگی را داشته باشد، همین مشکل است.
این مصدومیت به دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان مقابل شالکه برمی گردد. رئال دیدار رفت را 6-1 برده بود اما رونالدو اصرار داشت که در دیدار برگشت هم به میدان برود.

البته مشکل اصلی به هفته های پایانی فصل گذشته برمی گردد و از آن زمان، کادر پزشکی رئال به طور دائم وضعیت او را تحت نظر دارد.
رونالدو در چند روز مانده به ال کلاسیکو هم نیاز به فیزیوتراپی پیدا کرد و به همین دلیل نتوانست برای دیدار مقابل بارسا به خوبی آماده شود.
اما به گفته مارکا، او مشکلی برای همراهی رئال در دیدار فردا شب مقابل رایو وایکانو نخواهد داشت.

malkemid
28-03-2014, 17:17
ظاهرا ماینکو به عنوان داور فینال کوپا انتخاب شده!:n04: صحت داره؟!

Abdolreza2012
28-03-2014, 17:20
ظاهرا ماینکو به عنوان داور فینال کوپا انتخاب شده!:n04: صحت داره؟!

نهههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههه :n04:

کجا خوندی ؟؟؟
فکر نکنم در این حد تابلو باشن

kasra_khan2003
28-03-2014, 19:51
یکی از جنجال های بعد بازی سویا، سر تعویض کفش های گرت بیل هست. گویا دقیقاً زمانی که بیل از زمین بازی بیرون رفته تا کفش هاش رو عوض کنه، رئال از همون سمت (راست رئال) دچار ضد حمله میشه، په په که جلو اومده بود و جای بیل رو پر کرده بود تا جلوی ضد حمله رو بگیره، موفق نمیشه و در نهایت تیم گل دوم رو میخوره...

City 17
28-03-2014, 21:57
چه هفته ای گذشت، یکی از بدترین هفته های چند سال اخیر جوری که سرنوشت قهرمانی که دست خودمون بود رو تقدیم کردیم به رقبا.

گویا دقیقاً زمانی که بیل از زمین بازی بیرون رفته تا کفش هاش رو عوض کنه، رئال از همون سمت (راست رئال) دچار ضد حمله میشه

دقیقا همین اتفاق افتاد، البته به نظرم پپه نباید با عجله تصمیم گیری می کرد و مقصر بود.
موردی که لازمه روش تاکید بشه نمایش ضعیف آلونسو هست که بدون شک از مسببین اصلی این نتیجه بود.
شروع بازی شرایط کیفی تیم کاملا ایده آل بود و نوید یکی از اون بردهای پرگل رو می داد، یک گل زده شد و چندین موقعیت خلق شد، در حالی که بازیکنان سویا بیشتر از یکی دو پاس رو نمی تونستند به هم بدند.
اما با اشتباه فاحش آلونسو و از دست دادن توپ در بدترین زمان ممکن، یک گل رو به سویا تقدیم کردیم، کاملا بر خلاف جریان بازی.
بعد از اون سویا عقب نشست و بازی تبدیل شد به بازی که سویا به دنبالش بود، دروزبان سویا هم واکنش های خیلی خوبی رو نشون داد {بر خلاف لوپز که متاسفانه به نظر میاد کمی افت کرده}
اما متاسفانه در نیمه دوم بر خلاف اوایل بازی نمایش خیلی ضعیفی رو از تیم دیدیم، شاید ضعیف ترین نمایشمون در کل فصل.
متاسفانه خسه رو توی مقطع حساسی از فصل از دست دادیم، خسه ای که بارها توی شرایط سخت به کمک تیم اومده و با نبودش نیمکت تیم ضعیف شده.
کارلو هم از تعویض ها به شکلی به باید استفاده نکرد. تعویض ایارا که جزو معدود بازیکنانی بود که نمایش قابل قبولی داشت، واقعا جای سوال داره.
اون هم در شرایطی که آلونسو که در فرم بدی به سر می بره 90 دقیقه بازی می کنه. در طرف دیگه کارلو باید خیلی زودتر موراتا رو به میدان می آورد.
آوردن موراتا به زمین درست در دقیقه 90 بازی چه معنی می تونه داشته باشه؟
تنها برداشتی که من می تونم داشته باشم این هست که کارلو به موراتا اعتماد کافی رو نداره و صرفا از سر اجبار دست به این تعویض زد و الا یه بازیکن در دو دقیقه نمی تونه معجزه کنه.
متاسفانه همون طور که قبلا گفتم بعد از چند ماه بازی های خوب و منسجم از تیم، چند بازی هست که تیم افت کرده و این نشونه های ضعف رو میشد از بازی با مالاگا در تیم دید.
از اونجا که تا بازی لیگ قهرمانان چیزی نمونده، برای بازی های آینده کارلو باید تغییرات اساسی رو {حداقل از نظر روحی روانی} در تیم لحاظ کنه و تیم به خودش بیاد.

SA3EDLORD
29-03-2014, 00:09
بازی با رایو امشبه یا فرداشبه الان؟:n13:

Abdolreza2012
29-03-2014, 00:18
بازی با رایو امشبه یا فرداشبه الان؟:n13:

فردا شب ساعت 1.30 هست که میشه شب یکشنبه :n06:

kasra_khan2003
29-03-2014, 08:53
کلیپ تبلیغاتی شرکت هواپیمایی Emirates با حضور دو افسانه ی فوتبال: کریس رونالدو و پله: Watch/Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ahadpoolghahat
29-03-2014, 11:10
سلام دوستان

با وجود اینکه دو باخت پیاپی عید رو برام تلخ کرده :n28: ولی بازم .............

:n12::n12: VIVA MADRID :n12::n12:

wooooow
29-03-2014, 11:57
بازی امشب ساعت 1:30 هست (( نخوابید به امید اینکه بازی فردا هست :n02: ))

شبکه ورزش قراره پخش کنه خیر سرش :n23:

SA3EDLORD
30-03-2014, 00:25
خب بارسا یکی از بازی های سختشو [حذف شد] برد و همینطور اتلتیکو دقایقی پیش بازیش با بیلبائو با نتیجه 2-1 به پیروزی رسید.
ما حتی حق نداریم 1 دونه از این بازیای باقی مونده رو مساوی کنیم چه برسه ببازیم.
بازی بارسا و اتلتیکو حتی مساویم بشه باز ما 1 امتیاز عقبیم از اتلتیکو ، و باید امیدوار باشیم غیر اون بازی که مساوی بشه یک بازی دیگه رو هم هر کدوم مساوی کنن!

SA3EDLORD
30-03-2014, 01:15
ویرایش :
بازی رو 5-0 بردیم و با یه روحیه نسبتا خوب میریم به مصاف با دورتموند و پروژه انتقام :دی
کریم بنزما ازش تعریف میکنی بازی بعدی بد بازی میکنه......ازش انتقاد میکنی خوب بازی میکنه.......چیکار کنیم با این؟
بیچاره بیل چه استرسی داشت....
لوپزم کار خاصی نکرد چون توپی نیومد رو دروازه.
بهترین بازیکن زمین همون رونالدو به نظرم از همه بهتر بود با اون مصدومیت هنوزم بهترینه!

metalhead_forever
30-03-2014, 01:21
به نظرم کریس میتونست استراحت کنه تا مصدومیتش شدید نشه.... معلومه به زحمت داره ادامه میده....
بنزما کلا خیلی خوب نیست چه تو پاس کنترل کردن چه پاس دادن و....
بیل هم خیلی استرس داره کاملا" معلومه.... هر چند درست نیست خیلی تحت فشار باشه به خاطر اتفاقات بازی قبل ولی هنوز هم استرس شدید تو بازیش موج میزنه...
دی ماریا هم خوب بود....
نمیدونم چرا اون رئال آماده و آرمانی رو نمیبینم....

wooooow
30-03-2014, 01:21
گل بود و به سبزه نیز آراسته شد !! :n27:
رونالدو یه مصدومیت جزئی پیدا کرد !! (( الان فکر کنم یه ملتی خوشحالا ))

در مورد بازی

آخر فصل حتما باید به فکر خرید یه مهاجم تمام کننده فرصت طلب و خوب باشیم
به بنزما اصلا نمیشه اعتماد کرد
دروازه خالی به جای اینکه شوت بزنه استوپ میکنه !!!:n29:
یه مهاجم نوک خوب باید به تیم اضافه بشه

ژابی هم زیاد رو فرم نیست
در صورتی که گزینه بهتری پیدا بشه میشه به جایگزینیش فکر کرد
البته مودریچ نبود و فشار روی ژابی زیاده ولی آنچنان هم مثل یه جوون تازه نفس نیست (( در صورت لزوم میشه به خرید پوگبا فکر کرد - پست دقیقش نمیدونم جای آلونسو هست یا نه ! :n13: ))

بازی هم زیاد خوب نبود
بازیکن ها رو فرم نبودن !!!

یه مهاجم و هافبک به خصوص مهاجم نوک باید به تیم اضافه بشه
گند زدن های بنزما بازم شروع شده !!!

SA3EDLORD
30-03-2014, 02:18
چه گلی زد موراتا :دی

Layken
30-03-2014, 13:38
برد شیرینی بود.
موقعیتی که کریم خراب کرد من اولش فکر کردم خودش بیخیال شد قصدا گل نزد :دی بعد اهسته که نشون داد دیدم اصلا نتونسته استوپ کنه.
یدونه از این موقعیت ها جلو دورتموند خراب کنه فاتحمون خوندست.

بیل هم اون موقعیت تک به تک رو به شکل خیلی مبتدیانه ای خراب کرد، یک جورایی معلوم بود که اصلا هیچ برنامه ای تو ذهنش در این که چطوری اون توپ رو گل کنه نداشت و تا نزدیک شدن به دروازه فقط تو ذهنش داشت فکر می کرد چطوری به توپ ضربه بزنه که اخرش پای خودش به خودش پیچید.

در کل برد شیرینی بود و تبریک.

Dark Shine
30-03-2014, 14:39
دیشب چیزی که کاملاً برام روشن شد برتـری کوئنتراو نسبت به مارسلو بود . فابیو هم توی کارهای دفاعی و هم هجومی خیلی خوب کارکرد . تاجایی که من یادمه توپی ازش رد نشد حتی :‌دی
ضمنِ اینکه تیم مهاجم نیاز داره و البته دفاع راست ! الان برای سمت راست کارواخال و آربـلوا رو داریم . به نظرِ خودم کارواخال آنچنان مطمئن نیست مخصوصاً توی نفوذها مشکل داره و خیلی هم با استرس بازی میکنه . دقیقاً وقتی صاحب توپ میشه کلاً تبدیل میشه به استرس . توی بازی الکلاسیکو هم کاملاً ضعف ـش رو با اون فضایی که تقدیمِ اینیستا کرد مشخـص کرد .

ضمنِ اینکه گل سرسبدِ بازی دیشب برای من فقط گل مـوراتا بود . این پسر چندبازی بود که خودش رو به یک نحوی میخواست نشون بده که دیشب تونست بخوبی اینکارو با کمکِ خودش بکنه . یک گل خیلی خوب زد .

درآخـر هم باید بگـم که واقعاً تصمیماتِ بدی برای تیم در گذشته صورت گرفته . خیلی هارو از دست دادیم خیلی ها رو هم تا مرضِ از دست دادن رفتیم . خوشحـالم که هنوز دی‌ماریا لباسِ رئال رو میپوشه .

SA3EDLORD
30-03-2014, 15:55

امروز تولد 28 سالگی سرجیو راموس کاپیتان دوم تیمه.
به خاطر همه جنگندگی هات ازت ممنونیم. تولدت مبارک :n12:

Abdolreza2012
30-03-2014, 16:21
دیشب بازی اصلا قشنگ نبود و تنها چیزی که داشت خوشحالم کرد 5 تا گل بود
البته این نظره منه و به نظرم شرایط جوی باعث این بازی شد

گل موراتا خیلی قشنگ بود ، راحت میتونستیم بیشتر گل بزنیم ولی اشتباهات فردی باعث شد نزنیم

رونالدو هم استراحت میکرد بهتر بود ، چون تو بازی cl بیشتر بهش نیاز داریم

powerslave
30-03-2014, 17:48
در مورد آلونسو من هم یکم فکر کرده بودم. الان چند وقتیه ریب میزنه. بازیکن های زیادی نیستن که بتونن نبض بازی رو اونطوری که به درد رئال بخوره به دست بگیرن. یحیا توره خوبه. دیگه کسی به ذهنم نمیرسه. البته خوب توره بارساییه و احتمالاً میلی برای بازی تو رئال نداره و تازه اگر هم بخواد سیتی ولش نمیکنه و بعد از اون هم مسالۀ دستمزدش هست.

SA3EDLORD
30-03-2014, 18:04
در مورد آلونسو من هم یکم فکر کرده بودم. الان چند وقتیه ریب میزنه. بازیکن های زیادی نیستن که بتونن نبض بازی رو اونطوری که به درد رئال بخوره به دست بگیرن. یحیا توره خوبه. دیگه کسی به ذهنم نمیرسه. البته خوب توره بارساییه و احتمالاً میلی برای بازی تو رئال نداره و تازه اگر هم بخواد سیتی ولش نمیکنه و بعد از اون هم مسالۀ دستمزدش هست.
پوگبا پستش چیه؟
+
عکسای تمرینات امروز رو که نگاه میکنی میبینی اتمسفر خوبی بوده تو تمرین و انگار تیم روحیه شو دوباره بدست اورده :n12:

malkemid
30-03-2014, 18:08
پوگبا هم هافبک دفاعیه...سبک بازیش شاید بشه گفت نزدیک به خدیرائه ولی به نظرم بهتره.. کنترل بهتری داره رو توپ.

Abdolreza2012
30-03-2014, 20:32

رئال مادرید به دنبال اشلی کول

نیمکت نشینی کول، او را به فکر خروج از چلسی انداخته است
قرارداد این مدافع چپ تابستان امسال به پایان خواهد رسید و امروز روزنامه یSun گزارش می‌دهد که دستمزد هفته یای 76 هزار پوندی او توسط غول اسپانیایی مشکلی نخواهد بود.
یکی از منبع های Sun در برنابئو گزارش می‌دهد : "اشلی مدافع سطح بالایی است و رئال مدت‌هاست قصد خریدن او را دارد. حالا این بهترین فرصت است زیرا او می‌تواند به عنوان بازیکن آزاد به این تیم بپیوندد.
به نظر می‌رسد رئال مادرید قصد دارد کوئنترائو را به تاتنهام بفروشد و برای جایگزین کردن او‌ کول گزینه ی خوبی خواهد بود. بنابراین کول در مادرید به عنوان رقیب مارسلو شناخته خواهد شد.
البته شایعاتی نیز وجود دارد که چلسی قصد دارد پیشنهادی برای تمدید قرارداد او ارائه بدهد و اگر این اتفاق بیفتد، حدس زدن آینده کار بسیار سختی خواهد شد.
پس از بازگشت مورینیو به چلسی، کول تنها 12 بازی را فیکس شروع کرده و وی به زودی باید تصمیم خود را برای آینده اش اخذ کند.

malkemid
30-03-2014, 21:24

رئال مادرید به دنبال اشلی کول

نیمکت نشینی کول، او را به فکر خروج از چلسی انداخته است
قرارداد این مدافع چپ تابستان امسال به پایان خواهد رسید و امروز روزنامه یSun گزارش می‌دهد که دستمزد هفته یای 76 هزار پوندی او توسط غول اسپانیایی مشکلی نخواهد بود.
یکی از منبع های Sun در برنابئو گزارش می‌دهد : "اشلی مدافع سطح بالایی است و رئال مدت‌هاست قصد خریدن او را دارد. حالا این بهترین فرصت است زیرا او می‌تواند به عنوان بازیکن آزاد به این تیم بپیوندد.
به نظر می‌رسد رئال مادرید قصد دارد کوئنترائو را به تاتنهام بفروشد و برای جایگزین کردن او‌ کول گزینه ی خوبی خواهد بود. بنابراین کول در مادرید به عنوان رقیب مارسلو شناخته خواهد شد.
البته شایعاتی نیز وجود دارد که چلسی قصد دارد پیشنهادی برای تمدید قرارداد او ارائه بدهد و اگر این اتفاق بیفتد، حدس زدن آینده کار بسیار سختی خواهد شد.
پس از بازگشت مورینیو به چلسی، کول تنها 12 بازی را فیکس شروع کرده و وی به زودی باید تصمیم خود را برای آینده اش اخذ کند.

این که سنش خیلی بالاست...فابیو واقعا خوبه اصلا نمی فهمم چه گیریه که بفروشیمش...واقعا مدافع خوبیه

charlize
31-03-2014, 11:31
برگشت سامی به تمرینات روی چمن بعد از چند ماه

Abdolreza2012
31-03-2014, 15:13
مارک کلاتنبرگ داور بازی رئال دورتموند شد
باید بازیو ببریم و اصلا گل نخوریم
چون یه گل هم بخوریم میتونه خطرناک باشه
آمار این داوره برای اسپانیایی ها خوبه ، امیدوارم ایندفعه هم خوب باشه و با یه بازی خوب پر گل ببریم

malkemid
31-03-2014, 15:42
مارک کلاتنبرگ داور بازی رئال دورتموند شد
باید بازیو ببریم و اصلا گل نخوریم
چون یه گل هم بخوریم میتونه خطرناک باشه
آمار این داوره برای اسپانیایی ها خوبه ، امیدوارم ایندفعه هم خوب باشه و با یه بازی خوب پر گل ببریم

بازی اول تو زمین ماست دیگه درسته؟ برخلاف عموم من فکر می کنم بازی اول تو خونه خودمون باشه بهتره...برای بازی دوم دیگه تکلیفمون مشخصه ولی اگه بازی دوم تو خونه خودمون باشه یهو یه گل خورده تمام محاسبات رو بهم می ریزه...

Abdolreza2012
31-03-2014, 15:51
بازی اول تو زمین ماست دیگه درسته؟ برخلاف عموم من فکر می کنم بازی اول تو خونه خودمون باشه بهتره...برای بازی دوم دیگه تکلیفمون مشخصه ولی اگه بازی دوم تو خونه خودمون باشه یهو یه گل خورده تمام محاسبات رو بهم می ریزه...

آره میزبان ماییم
به نظر من هم میتونه خوب باشه و هم بد
بد هست چون یه گل بخوریم یه کم مشکل میشه و بیشتر حواس تیم بیشتر به گل نخوردن هست تا گل زدن
خوب هست چون همونطور که خودتون گفتید تکلیفون مشخصه برای بازی برگشت

kasra_khan2003
31-03-2014, 18:28
هو شدن رونالدو واقعاً جای سوال داره. هرچند تعداد تماشاچی هایی که هوش کردن خیلی کم بوده (همچنین لوپز رو) اما باز هم جای سوال داره که کریس؟! حتی آنجلوتی هم گفته که سردر نمیاره که چطور یه سری میتونن به خودشون این اجازه رو بدن که رونالدو رو هو کنن. بااین حال، رونالدو نشون داده که این هو شدن ها براش تاثیر معکوس داره، همونطور که یه روزی هو شد و دیروز توپ طلا رو برد.

بازی قبلی، بنزما دوباره یه شاهکار دیگه از خودش بجا گذاشت، طوری که فیلمش رو حتی Marca هم گذاشته. درحالی که میتونست پاس بیل رو با یه بقل پای ساده وارد دروازهِ خالی کنه، توپ رو خراب میکنه و بعدش میره که همون توپ رو پاس به عقب بده، اما باز هم خراب میکنه! امیدوارم، فصل دیگه نباشه... مهاجمی که باید ۴ تا فرصت رو خراب کنه تا یکی گل کنه و توانایی دریبل حتی یک بازیکن رو نداره، جایی تو تیمی مثل رئال نداره.