PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13

e4lyas
25-05-2014, 01:31
شادباش این قهرمانی <3 <3

با تشکر از سانسورچی :) ..

راموس که گل و زد داشتم سکته میزدم :دی

<<DaRk kNiGhT>>
25-05-2014, 01:31
چه شبی بود.یکی از دراماتیک ترین فینالای چمپیونز.کی امشب خواب میره دیگه.تبریک به همه ی رئال ی ها.آلا مادرید.

powerslave
25-05-2014, 01:32
نخست شادباش به همۀ هوادارای رئال کبیر.

بازی رو همه دیدیم. کارلتو اولش تیم ر. با احتیاط چیده بود ولی بعد که عقب افتاد دیگه همه چیو از دست رفته دید و با دو تا تعویض خوب ورق رو برگردوند. هم ایسکو و هم مارسلو عالی کار کردن. ولی از بین این دو ایسکو اون چیزی بود که تیم اون پشت محوطۀ حریف کم داشت. فصل بعد باید این نقطه ترمیم بشه. بنزما تا زمانی که تو بازی بود رو اعصاب بود. کریس مشخص بود که آماده نیست و دوبار موقع ضربه زدن هم سر خورد. بیل خیلی پتانسیل داره ولی کم دقته. دیماریا عالی بود. یعنی عالی!! کارواخال هم خوب بود مخصوصاً نیمۀ اول.
راموس باز داشت کار دست تیم میداد. هم تو نیمۀ اول و هم تو نیمۀ دوم یک اشتباه رو دوبار تکرار کرد و اون هم پاس به دروازه بان بدون نگاه کردن بود اونم از مدل پاس آلونسو! و اشتباه بدترش سر کارت گرفتنش بود. ولی گل رو عالی زد. یعنی من به شخصه تمام اون اشتباه ها و کارت های بیموردی که این یکی دوسال اخیر گرفته بود رو یادم رفت. دیگه خودتون دیدین که کاسیاس رسماً رفت و بهش میگفت که (مثلاً) آبرومو نجات دادی و ... و خود کاسیاس که بد بود. اشتباه مبتدیانه در حالی که نه موقعیت آنچنانی بود و نه فشاری روش بود. تازه نیمۀ دوم هم باز هم خروج همره با تردید داشت که دیگه از راموس و مارسلو تا دیماریا همه اومدن بهش گفتن چکار میکنی و فلان (اون موقع 2-1 بود).
از همۀ اینها که بگذریم، تیم شایسته قهرمانی بود. فکر کنم غیر از شالکه و دورتموند بقیه تیمهایی که باهاشون بازی کردیم قهرمان کشوراشون بودن. یعنی این یه جورایی قهرمان قهرمانان بودش.

دوباره شادباش میگم و به امید یه جام جهانی خوب و موفقیت برای بازیکگنهای محبوبمون.

charlize
25-05-2014, 01:35
حس بی نظیریه واقعا
بعد این همه سال...
و البته نکته مهم اینکه هیچ تیمی شایسته تر از ما نبود و بدون هیچ حرف و حدیثی قهرمان شدیم...
و البته فکر میکنم اگه ضعف های امسال مثل مهاجم رو اوکی کنیم، میتونیم نخستین تیمی باشیم که از قهرمانیمون دفاع کنیم...
در کل امیدوارم دوران طلاییمون شروع بشه از الان...

دی ماریا بهترین بازیکن زمین شد اما من قبول ندارم به شخصه!
دی ماریا صحنه گل شاهکار بود اما بقیه بازی سرطان بود! خیلی توپ خراب کرد...
به نظرم با اختلاف راموس بهترین بود...عالی بود این پسر

بیل هم خیلی توپ خراب کرد اما توپی رو گل کرد که همه چی رو جبران کنه!
خوشحالم که نقش بسیار پررنگی داشت تویه این قهرمانی...

کریس هم گرچه مثل همیشه نبود اما دیدن گل زدن این پسر واقعا انرژی میده!
و البته لطف هم داشت و مدام 6 تیکه ها رو به رخ میکشید!:دی

گریه های مارسلو هم خیلی دوست داشتنی بود!
کلا این پسر خیلی دوست داشتنیه و خیلی خوشحال شدم که گل زد...

خوشحالی راموس و ایکر هم خیلی جالب بود و حرف توش بود..
ایکر بشدت این قهرمانی رو مدیون راموس میدونه!

حرکت و درگیری سیمئونه با واران رو اصلا درک نکردم!
چرا جنبه باخت نباشه؟!
به یه بچه 19 ساله باید حمله کنی چون باختی؟! زشته واقعا...

کارلتو هم که اسمش ثبت شد برامون...بلاخره اون بود که دسیما رو برامون آورد و این طلسم لعنتی رو شکست...

و در آخر اینکه...
2 رقمی شد قهرمانیهامون آقا جان!
همین برای بقیه کافیه!
+
اوزیل هم قهرمانی رو به تیم و تمام هم تیمی های سابقش تبریک گفت!

PSYCHO_MAN
25-05-2014, 01:35
چه قهرمانی دراماتیکی بود خدایا . تبریک به همه :n16: گل راموس خونمون رو منفجر کرد
چه کردن راموس و دی ماریا (خدا به دفاعامون تو ورلد کاپ رحم کنه)
و تو وقت اضافه کلاس تیمی زئال بود که تفاوتا رو مشخص کرد
بیل هم با اینکه واقعاً امشب رو مخ بود و همه توپا رو خراب کرد کار خودشو تو بهترین زمان انجام داد
تعویضای کارلتو هم خوب روند بازی رو عوض کرد و به نظرم از اولم نباید خدیرای نا آماده رو بازی میداد ولی آرامشش نذاشت تیم وارد بازی احساسی و جنگهای روانی سیمئونه بشه
و کریس رونالدو 11 بازی 17 گل :n04::n02: امیدوارم فرمش رو تا جام جهانی حفظ کنه

دم همتون گرم که دلمون شاد شد اساسی:n12:

eman619rv
25-05-2014, 01:36
امشب همه گریه کردیم..تموم شد ...ما بردیم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohammad.asghari
25-05-2014, 01:38

بازی خاطره انگیزی شد طوری که همیشه یادم میمونه دیگه مطمئنم شده بودن قهرمان نمیشیم که راموس با یه ضربه سر

دقیق بازی رو مساوی کرد واقعا خوشحال شدم.بعد12سال قهرمانی خیلی میچسبه به راموس مدیون هستیم قهرمانی رو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دهههههه تایی شدن رو تبریک میگم به همه ی مادریدی ها[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

malkemid
25-05-2014, 01:40
تبریک به همه ...

همه ی انتقام ها رو این فصل گرفتیم!

یوونتوس رو نذاشتیم بیاد بالا...دورتموند و بایرن اونجوری، بارسا رو تو فینال کوپا، اتلتیکو رو هم که نقره داغ کردیم!

هیچ تیمی شایسته تر از ما نبود.

دو رقمی نمی بینیم:n02:

نادر1368
25-05-2014, 01:42
فوق العاده بود!

:n04: در گذشته نزديك يا حتي دور به ياد نمي اورم(!) با يه همچين صداي بلندي گفته باشم گــــــــــــــــــــــــ ـــــل:n19:

من كلا داشتم تلوزيون رو خاموش مي كردم البته اگر 5+ رو ديرتر نشون ميداد(كي ميتونه؟! خاموش نمي كردم:n09:) فردا صبح حسرت داشتم ميخوردم! ولي به شخصه دلم به حال سيمئونه
و تيم اتلتيكو سوخت! نمي دونم چرا ولي خيلي دلم سوخت!:n27: امشب يه شب تاريخي بود براي آقا جواد:n08: پلاتيني اگه ميدونست تو چه

شرايطي بازيا رو تماشا ميكنيم كلا همه هزينه ها رو تقبل ميكرد از آژانس دم در خونه تا پرتغال:n02:

Dejagah
25-05-2014, 01:49
کاشکی گزارشگر مزدک میرزایی بود تا صدای هق هق زدنشو بعد این گلهای رئال میشنیدم و جیگرم حال میومد ...:n09:

ahadpoolghahat
25-05-2014, 01:50
تعداد قهرمانی های اروپا :

بارسلونا + یوونتوس + منچستر یونایتد : 9

رئال مادرید : 10

HALA MADRID :n12:

PSYCHO_MAN
25-05-2014, 01:51
فوق العاده بود!

:n04: در گذشته نزديك يا حتي دور به ياد نمي اورم(!) با يه همچين صداي بلندي گفته باشم گــــــــــــــــــــــــ ـــــل:n19:

من كلا داشتم تلوزيون رو خاموش مي كردم البته اگر 5+ رو ديرتر نشون ميداد(كي ميتونه؟! خاموش نمي كردم:n09:) فردا صبح حسرت داشتم ميخوردم! ولي به شخصه دلم به حال سيمئونه
و تيم اتلتيكو سوخت! نمي دونم چرا ولي خيلي دلم سوخت!:n27: امشب يه شب تاريخي بود براي آقا جواد:n08: پلاتيني اگه ميدونست تو چه

شرايطي بازيا رو تماشا ميكنيم كلا همه هزينه ها رو تقبل ميكرد از آژانس دم در خونه تا پرتغال:n02:

ولی شاید باورت نشه من تا خود لحظه گل امیدوار بودم و ناامید نبودم حتی حدسم رو گلزنی واران یا راموس بود . همچین حسی رو آخرین بار سر بازی پرسپولیس - سپاهان زمان قطبی داشتم که دقیقه 97 قهرمان شد پرسپولیس

Layken
25-05-2014, 01:55

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):n12:

Arrowtic
25-05-2014, 01:56
تبریک فراوان . 10 تایی شدیم !
چه میکنه این راموس !

charlize
لحطع بلند کردن جام توسط ایکر..
13 ثانیه با کیفیت 720p...البته صدا نداره اما خب..
+

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amin200200
اصلا حرفی واسه گفتن ندارم .......................................:33::33::th umbsup:
بیچاره طرفدارای اتلتیکو .........................................:n08::n08 ::n07:

Abdolreza2012
25-05-2014, 01:58
تبریک به همه ریالی های عزیز
10 تایی شدیم
بالاخره شکست این طلسم
گفتنی هارو دوستان گفتن
فقط اینو بگم که برد خیلی حال داد بخاطر برگشتن تو دقیقه 93
و گریه بازیکنا خیلی خیلی تاثیر گذار بود
تبررررررررررریک

Sent from my ST25i using Tapatalk

powerslave
25-05-2014, 01:59
1. حس بی نظیریه واقعا

2. دی ماریا بهترین بازیکن زمین شد اما من قبول ندارم به شخصه!

3. بیل هم خیلی توپ خراب کرد اما توپی رو گل کرد که همه چی رو جبران کنه!

4. گریه های مارسلو هم خیلی دوست داشتنی بود!
ک

5. حرکت و درگیری سیمئونه با واران رو اصلا درک نکردم!
چرا جنبه باخت نباشه؟!
به یه بچه 19 ساله باید حمله کنی چون باختی؟! زشته واقعا...

6. و در آخر اینکه...
2 رقمی شد قهرمانیهامون آقا جان!
همین برای بقیه کافیه!

1. وااااااای نگوووووووو :n19:
2. اتفاقاً شایسته بود. تو کل بازی زحمت کشید و 4 ت بازیکن حریف رو اخطاری کرد و خیلی هم موثر بود. راموس هم خوب بود ولی خیلی بیشتر از دیماریا رو اعصاب بود. دیماریا اصرار به لایی دادن داشت ولی راموس یه سری حرکات عجیبی تو نیمۀ اول داشت. نیمۀ دوم اما ماجراش فرق داشت و خیلی خوب بود.
3. من یادم رفت بگم. با اینکه بعد گل بیل باز هم گل زده شد ولی درواقع اون گل دوم بود که کار رو تموم کرد. اون صحنه ای که موقع مدال گرفتن پرز بغلش کرده بود خیلی عالی بود.
4. آره آره واقعاً حتی تا قبل جام گرفتن هم داشت گریه میکرد. فکر کنم بابت هر سالی که منتظر مونده بود قشنگ یه دقیقه گریه کرد :n09:
5. من درست ندیدم اون صحنه رو. اکانتم همون لحظه قطع شد تا رفرش کنم یهو دیدم دارن سیمئونه رو از کنار واران میکشن میبرن.
یکی یه کلیپی چیزی از این لحظه بزاره. یا حد اقل تعریف کنین برام :31:.مردک خیلی بیجنبه هست. چند بار که اعتراض بیمورد کرد و اول وقت اضافه هم داشت به داور یه چیزایی میگفت. کلاً مربی که این باشه بازیکن ها هم اونطوری بازی میکنن دیگه.
6. از اون مدل کری های ایرانی شد ولی حال کبیری میده :27:

دو رقمی نمی بینیم:n02:
ایول آواتار.

charlize
25-05-2014, 02:01
از هرچی بگذریم..
این مهندس رو کجای دلم بذارم؟!
دوربین هم زوم شده بود روش..
یه صحنه گرت توپ رو خراب کرد، از استرس خسه رو بغل کرده بود و ولش نمیکرد!
جاش خیـــــلی خالی بود...:n12:

Abdolreza2012
25-05-2014, 02:07
دقیقا اون لحظه ای که ژابی خسه رو بغل کرده بود خیلی جالب بود و دیدنی
+
اگه کسی لینک کل بازی + حواشی قبل و بعد بازی به همراه جشن قهرمانی رو پیدا کرد بهم بده
ممنون
با کیفیت باشه

من برم بخوابم که 6 صبح باید بیدار شم
کی خوابش میگیره با این بازی که دیده
بازم تبریک میگم، 10 تایی شدنمونو

Sent from my ST25i using Tapatalk

D3vil_A
25-05-2014, 02:08
با تبریک فراوان :n02:
این سیمئونه دقیقه 120 چی شد پرید تو زمین بقه واران رو گرفت؟!

malkemid
25-05-2014, 02:14
بچه ها فکر کنم فقط خودمون موندیم تو سایت، طرفدارای تیمای دیگه که تا 92:40 خوشحال و خندان بودن رفتن لالا:n10:

حالا که فقط خودمونیم شادی منشوری بکنیم؟!:n02:

D3vil_A
25-05-2014, 03:34
ه ها فکر کنم فقط خودمون موندیم تو سایت، طرفدارای تیمای دیگه که تا 92:40 خوشحال و خندان بودن رفتن لالا:n10:

حالا که فقط خودمونیم شادی منشوری بکنیم؟!:n02:
به قول خوزه مورینیو تا دقیقه 92 همه چیز عالی بود ، تا اینکه در دقیقه 93 ناگهان یک تلویزیون از پنجره پرت شد بیرون !

vahidgame
25-05-2014, 07:13
تبریک تبریک :n12:
قهرمانی اینجوری خیلی حال میده
یعنی واقعا قهرمانی دراماتیکی بودش
این بازی نشون داد که وقتی یه تیم یه هدفی داره حتما بهش می رسه وقتی هم تیم داشت قهرمانی رو از دست می داد با توجه بازیکنا جنگیدن و گفتن حقمون نیست بعد این هم برد مقابل تیمای بزرگ ، قهرمانی رو اینجوری از دست داد و تا آخرین لحظه برای قهرمانی جنگیدن و حقشون رو هم گرفتن
نکته جالبی هم که به نظر می رسه اینه که توی دو فینالی که امسال رئال داشته هر جفتشو گرت بیل توش گل پیروزی رو زد و تاثیرگذار بود و معلوم شد الکی برای این بازیکن خرج نشده و بازیکنای بزرگ توی بازی های مهم تاثیرشون رو نشون میدن

در کل این قهرمانی مبارک همه رئالی ها و مدتها باید خوشحالی کرد

charlize
25-05-2014, 08:12
بدون شک کریس هم امسال هم باید توپ طلا رو بگیره مگه اینکه بازیکنی بخواد معجزه کنه تویه جام جهانی!
آقای گل لالیگا
آقای گل cl
کفش طلای اروپا
قهرمان جام حذفی
قهرمان cl
شکستن رکورد گلزنی تاریخ cl
و...

ebibarati
25-05-2014, 09:05
خیلی خیلی مبارک باشه
آی حال داد این قهرمانی

Altairezio
25-05-2014, 09:14
وای دوستان خیلی خوشحالم....
یعنی یه گل خیلی بد خوردیم....و لی یه گلی زدیم که حرص در آره از نوع تیم ملی....
تا دقیقه 82 دلهره داشتم که انگار وداع باید کرد....ولی با توجه به پرس هی استرسم بالا میرفت تا جایی که دقیقه 91 که کرنرا شروع شدن قلبم داشت میومد تو دهنم...(البته داورم به این استرس با توجه به اعلام نکردن وقت های اضافه تا دقیقه ی 91 افزود....):n02:....و بعــــــد،هیچی نبود جز راموس....یعنی از 90 به بعد مگفتم راموس جون یه کاری بکن ،الان وقت گل زدنته.....وقتی گل زد خدا میدونه از خوشحالی یه دور دور خونه رو زدم....:n02:
بیلم که دو تا موقعیت گلو بلبلو از دست داد داشت دیگه حرصم در میومد....ولی با هد میلیمتری ای که زد دیگه عاشقش شدم.....
بعد که مارسلو گل زد(یعنی خیلی دوست داشتم که بزنه) دیگه خیلی حال کردم و هی تو ذهنم میگفتم چی میشد اگه رونالدو ام سهیم بود...که پنالتی و سوووووووووت...:n12:

برد رو تبریک میگم و بازیکنا واقعا" جنگیدن....بازیکنای تیم حریفم جنگیدنا ولی از نوع بدنی جنگیدن.....
و از این که رونالدو خیلی کناره گیری میکرد از بازی کردن با توپ ناراحت بودم تا که فهمیدم تقریبا" به این علت فشار نمیاره که شاید اگه مصدومیتش بالا بگیره دوباره جام جهانی رو از دست بده...یعنی اگه تو جام جهانی ام پرتقال تا 1/4 نهایی بره واقعا" دیگه ام سال توپ طلا رو میگیره....
+
آقای خیابانی دستش درد نکنه که از دقیقه ی 57 که تعویض میخواستن بکنن میگفت جامو از دست داد رئال....:n15:
+
سانسور های زیبایی هم طی بازی شد که یه سری فحش زیبا تر نثار سانسور چی شد....:n09:

REZAHOSEYNGANI
25-05-2014, 09:43
خب دوستان تبریک میگم...اتلتیکو هم تیم شایسته ای بود.
اما داور چرا 5 دقیقه وقت اضافه گرفت؟

stealer
25-05-2014, 09:47
تبریک فینال بیاد موندنی بود داشتم خاموش میکردم که گلو زد:دی

reza0034
25-05-2014, 09:53
مارسلو بهترين شد، بيل بهتر هم مي‌شود
اظهارات آنچلوتي پس از قهرماني رئال مادريد
سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد گفت: نتيجه تغييرات را با همراهي بازيکنانم در بازي نهايي با قهرماني اروپا گرفتيم.

کارلو آنچلوتي پس از کسب پيروزي 4 بر يک تيمش در مصاف فينال ليگ قهرمانان اروپا اظهار داشت: همه هواداران از کسب اين پيروزي و موفقيت خوشحال هستند. اين موفقيت براي هواداران شور و نشاط زيادي به ارمغان دارد که کمک مي‌کند کارها را در آينده بهتر انجام دهيم.

به گزارش فارس , وي ادامه داد: در فصلي که سپري شد، تلاش شد يکسري تغييرات در رئال ايجاد شود که بازيکنانم با روحيه حرفه‌اي در اين زمينه قدم برداشتند و نتيجه همراهي خود را با کسب اين موفقيت گرفتند.

آنچلوتي در مورد مارسلو که زننده گل سوم تيمش در اين مصاف بود، اظهار داشت: مارسلو از اينکه از ابتدا در ترکيب قرار نگرفت،‌ ناراحت بود. اما وقتي به بازي آمد تا حد بهترين بازيکن ميدان خود را نشان داد.

او همچنين در مورد گرت بيل که در ديدار مقابل اتلتيکو مادريد گل دوم را زد،‌ اظهار داشت: بيل در بهترين زمان ممکن گلزني کرد. اطمينان دارم فصل بعد باز هم عملکرد بهتري را از طرف او خواهيم ديد.

reza0034
25-05-2014, 09:54
کاسياس: دسيما از جام‌جهاني برايم مهم‌تر بود
کاپيتان رئال مادريد قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا را مهم تر از قهرماني در جام جهاني توصيف کرد.

رئال مادريد در ليگ قهرمانان اروپا موفق شد پس از 12 سال به قهرماني دست يابد. اين قهرماني دهمين قهرماني رئالي‌ها در اروپا بود و به اين ترتيب اهميت زيادي براي بازيکنان و باشگاه داشت.

ايکر کاسياس کاپيتان رئال مادريد که اين فصل بازي‌هاي خوبي در ليگ قهرمانان اروپا از خود نشان داد پس از قهرماني در اروپا گفت: به افتخار بسيار بزرگي دست يافتيم. کسب دسيما از جام جهاني هم براي من باارزش‌تر است.

کاسياس در ادامه گفت: مدت زيادي براي اين قهرماني تلاش کرديم. روز‌هاي سخت زيادي را پشت سر گذاشتيم تا بتوانيم به اين قهرماني دست يابيم. 10 عدد رند و زيبايي است. مي خواهم از همه هوادارانمان که خود را به پرتغال برسانند، تشکر کنم. در ابتداي مسابقه تلاش زيادي کرديم اما تيم حريف با خوش شانسي به گل رسيد؛ گلي که روي اشتباه فردي ما بدست آمد. در ادامه مسابقه تلاش زيادي کرديم چرا که آتلتيکو تيم بزرگي است و توانست چندين موقعيت مهم را روي دروازه ما ايجاد کند.

کاسياس در پايان گفت: نتيجه عادلانه‌اي کسب کرديم. بازيکنان حريف بازي را به خوبي مديريت مي‌کردند و به خوبي وقت بازي را گرفتند. خوشحالم که توانستيم در نهايت از شکست پيروزي بسازيم. مطمئن هستم هوادارانمان براي هميشه اين قهرماني را به ياد داشته باشند.

reza0034
25-05-2014, 09:55
رکورد شکني و آقاي گلي رونالدو در اروپا
کريستيانو رونالدو در بازي شب گذشته تيمش برابر آتلتيکو مادريد موفق شد گل چهارم تيمش را از روي نقطه پنالتي به ثمر برساند.

رئال‌مادريد و اتلتيکو مادريد شب گذشته در فينال ليگ قهرمانان اروپا به مصاف هم رفتند که رئالي‌ها در پايان موفق شدند با نتيجه پرگل 4 بر يک به پيروزي برسند و جام قهرماني را بالاي سر ببرند.

کريستيانو رونالدو مهاجم پرتغالي رئال مادريد در بازي شب گذشته‌ هفدهمين گل اين فصل خود را به ثمر رساند تا علاوه بر آقاي گلي در اين بازي‌ها، رکوردشکني هم کرده باشد.

تا قبل از فصل جاري، خوزه آلتافيني از ميلان در فصل 63-1962 و ليونل مسي از بارسلونا در فصل 12-2011 با به ثمر رساندن 14 گل، بيشترين گل در يک فصل ليگ قهرمانان اروپا را به ثمر رسانده بودند.

همچنين کريستيانو رونالدو با تک گلش در بازي شب گذشته موفق شد با پيشي گرفتن از ليونل مسي به عنوان دومين گلزن برتر تاريخ ليگ قهرمانان اروپا معرفي شود. رونالدو در حال حاضر 68 گل به ثمر رسانده است و 3 گل تا رسيدن به رائول گونسالس فاصله دارد.

فهرست برترين گلزنان ليگ قهرمانان اروپا به شرح زير است:

رائول گونسالس (اسپانيا) 71 گل

کريستيانو رونالدو (پرتغال) 68 گل

ليونل مسي (آرژانتين) 67 گل

رود فان نيستلروي (هلند) 60 گل

OSEN
25-05-2014, 10:39
بعد از دوازده سال انتظار، رسیدن به دهمین قهرمانی به اندازه ی کافی خاص و خاطره انگیز بوده برای رئالی ها. اما با این گل دیرهنگام و برد دراماتیک، حتما خیلی خاص تر و خاطره انگیز تر هم شده برای طرفداراش.

تبریک میگم به همه ی طرفدارای رئال خصوصا دوستِ خوبم کسرای عزیز.

lionf3
25-05-2014, 10:47
بعد از دوازده سال انتظار، رسیدن به دهمین قهرمانی به اندازه ی کافی خاص و خاطره انگیز بوده برای رئالی ها. اما با این گل دیرهنگام و برد دراماتیک، حتما خیلی خاص تر و خاطره انگیز تر هم شده برای طرفداراش.

تبریک میگم به همه ی طرفدارای رئال خصوصا دوستِ خوبم کسرای عزیز.

منم تبریک میگم به همه دوستدارای رئال
اما دلمم برا اتلتیک سوخت!
تا دقیقه ۹۳ قهرمانِ اروپا باشی بعد ۴-۱ ببازی.

! Hala Madrid

Aryana_b
25-05-2014, 10:59
تبریک میگم به همه :n19::n19::n19:
نیمه دوم مخصوصن اخرای بازی که رئال خیلی حمله میکرد و گل نمیشد یاد بازی پارسال با دورتموند افتادم ولی خوشبختانه مث اون بازی نشد
راموس چه گلای حساسی میزنه دمش گرم امسال واقعن ترکوند

خیابانی خیلی رو مخ بود خیییییلی حرف میزد موقعی که میخواستن بیان جام بگیرن تک تک راجع به همه صحبت کرد :n24: اونوقت سر گل راموس ساکت بود :n15:

بازم تبریک :n19:مبارک کاسیاس و هم تیمیهاش :n12:

reza0034
25-05-2014, 11:10
راموس: گل من به همه هواداران رئال تعلق دارد
مدافع رئال مادريد گلش را به تمام هواداران رئال مادريد تقديم کرد.

سرخيو راموس گل تساوي‌اش در ديدار ديشب رئال مادريد مقابل اتلتيکو مادريد در فينال ليگ قهرمانان اروپا را به هواداران اين باشگاه تقديم کرد. وي اظهار داشت: اين مهم‌ترين گلي بود که من زدم. ما تا آخرين دقيقه بازي جنگيديم و اين هواداران را به طور باورنکردني راضي کرد. اين گل من نبود بلکه به همه هواداران، خانواده‌ام و هرکسي که از ما حمايت کرد، تعلق دارد. ما پس از چندين سال شايسته اين قهرماني بوديم.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: توضيح دادن احساسم پس از گل غيرممکن است. اين اتفاق خيلي سريع رخ داد. يک بار ديگر با تيمي واقعا بزرگ تاريخ ساز شديم. اين قهرماني را به تمام عاشقان فوتبال تقديم مي‌کنيم.

مدافع رئال مادريد در خصوص در آغوش کشيده‌شدنش توسط کاسياس خاطرنشان کرد: براي سال‌ها اين آغوش را به يکديگر بدهکار بوديم. کاسياس پس از گلم به من گفت «تو فوق‌العاده‌اي».

reza0034
25-05-2014, 11:27
سلام خدمت دوستان عزیزم و قهرمانی رو بهتون تبریک میگم دیشب همه دوست داشتن اتلتیکو ببره از خیابانی معلوم بود از صدر و یوسفی هم همینطور اصلا بعد از بازی حالشون گرفته شده بود :n02:دقیقا پارسالم بعد از باختمون به دورتموند همه به قول خودشون دوستدار تیم محبوب دورتموند بودن :n23: حالا خدا راشکر با یه پیروزی قاطع دیگه حرفی واسشون نموند البته حق دارن چون هم بایرن و دورتموندشون حذف شد و هم غارسا :n02: بیچاره ها از وقتی که بایرن اومد رو کار بارسا رو رها کردن افتادن دنبال بایرن حالا هم امیدشون به اتلتیکو بود که امیدشون نا امید شد به افتخار همه دوستان HALA REAL:n12:

Dejagah
25-05-2014, 11:46
Respect

حسن110
25-05-2014, 11:55
اتلتیک توی نیمه دوم خیلی شانس اورد.ضربه ایستگاهی و ضربه سر رونالدو و شوت گرت باید گل میشد اما نمیدونم چرا گل نمیشد:n04: ولی راموس طلسمو شکوند.:n20:...

Ezel
25-05-2014, 11:59
وقتی جشن قهرمانی به کنفرانس مطبوعاتی کارلتو کشیده میشود :

:دی :دی :دی

Mohammad King
25-05-2014, 12:03
تبریک تبریک تبریک

همه خوب بازی کردن همه

رونالدو عالی -بیل عالی - دیمیاریا فوق عالی-مارسلو عالی - راموس هم که فرشته ی نجاتمون شد

خیلی خوب بازی کردیم بعد از این همه سال این قهرمانی و دو رقمی شدن تعداد قهرمانی هامون واقعا ن مزه میده اینجاست که میگن پر افتخار ترین تیم جهانیم

فقط دلم برای خیابانی سوخت که وقتی آتلاتیکو گل میخورد انگار داشتن به خیابانی توهین میکردن و همه تقصیرا رو انداخت گردن کورتوآ :دی

دوباره تبریک میگم به همه دوستان

Mohammad King
25-05-2014, 12:13
سلام به همگی.

امروز صبح من خدمت سربازیم رو تموم کردم، و شب هم که رئال دسیما رو برد. الان رو ابرهام و از همتون خوشحال‌تر منم. :n20:

به همه‌ی رئالی‌های عزیز تبریک میگم.

۹۳/۳/۳ -> خاص‌ترین روز زندگی من. زنده باد رئال.

:40::40::40::40::40:

سلام خدمت حمید عزیز

حمید جان یه تبریک ویژه هم برای اتمام خدمت سربازی

حس خیلی خوبی رو داری امروز کاملان میتونم درکت کنم

مبارک باشه دادا

Dejagah
25-05-2014, 12:14
وقتی جشن قهرمانی به کنفرانس مطبوعاتی کارلتو کشیده میشود :

:دی :دی :دی

لطفا مستقیمش کنید ما هم بتونیم ببینیم ............

Dejagah
25-05-2014, 12:16
شلوغ کاری بازیکنان رئال در مصاحبه آنچلوتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:n07:

iljimae1
25-05-2014, 12:52
یکی از بهترین بازی هایی بود که دیدم ! تبریک می گم !:n12: یکی از بهترین فصل ها تو چند سال اخیر بود.

Layken
25-05-2014, 12:54

زیدان: کریـــــــم بازم ببینم وسط بازی چرتت گرفته خودم میکشمت بیرون و خفت میکنم

انجلوتی: من دیگه حرفی برای گفتن ندارم.
+
یک پشتک از مقدس ترین بازیکن زمین :دی :n12:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

leo.unique
25-05-2014, 13:49
اگه بازی رو ضبط یا دانلود کردین بی زحمت وقت اضافه نیمه دوم رو بیطرفانه محاسبه کنید تا ببینیم این آنتی رئالی ها چی میگن ! مغزمونو خوردن:n02:

Abdolreza2012
25-05-2014, 14:19
عکس های بازی دیشب

منبع : طرفداری

عکس های جشن قهرمانی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Abdolreza2012
25-05-2014, 14:34
دلم نیومد این رو هم نذارم :n02:

همه گاف های آقای گزارشگر در فینال/ خیابانی، پدیده داربی مادرید!

یکشنبه 4 خرداد ساعت 15:06
آرتاتوران رو روی نیمکت اتلتیکو می بنیم. البته نیمکت رئاله!
آی اسپورت - پدیده بازی رئال - اتلتیکو در فینال چمپیونز لیگ چه کسی بود؟ مودریچ؟ بیل؟
دیماریا؟ راموس؟ شاید برای کسانی که این بازی را از شبکه سه تماشا می کردند
پدیده دیگری هم وجود داشت به نام جواد خیابانی. استاد که سالهاست از دوران اوج
خود فاصله گرفته و دیگر کسی از او توقع زیادی ندارد در بازی دیشب یک تنه به
اندازه یک سال سوژه دست طنز پردازان جامعه مجازی داد. مخاطبین شبکه سه هنوز
سخت گیری ها و سماجت های او را در داوری برنامه آقای گزارشگر از یاد نبرده اند
که با شاهکار دیشبش مواجه شدند. موارد زیر تنها به سوتی ها و اشتباهات کلامی
خیابانی در بازی دیشب اشاره دارد و اگر میخواستیم به افاضات عجیب و قریب
بپردازیم باید نود دقیقه گزارش را به شکل مکتوب در می آوردیم:
-ﺳﯿﻤﻮﻧﻪ ﮐﺎﺳﺘﺎ ﺭﻭ ﻣﯽﮐﺸﻪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺗﺎ ﺗﯿﻤﺶ ﺩﭼﺎﺭ ﭘﺪﯾﺪﻩ ﮐﻤﺘﺮ ﺩﻭﯾﺪﻥ ﻧﺸﻪ.

- آرتاتوران رو روی نیمکت اتلتیکو می بنیم. البته نیمکت رئاله (استاد با دیدن آربلوئای ریش دار نیمکت
رئال را یا اتلتیکو اشتباه می گیرد. غافل از اینکه آرتا توران از روی سکو ها
بازی را دنبال می کند)

-ﺗﻮﭖ ﺑﻪ ﻧﻔﻊ ﻣﺎﺩﺭﯾﺪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺭﻓﺖ .. ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺭﺋﺎﻝ ﻣﺎﺩﺭﯾﺪ!
(استاد بی توجه به همشهری بودن دو تیم، طبق عادت نود دقیقه طبق عادت از لفظ
مادریدی ها و یاران مادرید استفاده می کند)

- در تصویر آهسته میتونیم ببینیم کی گل رو زده. بله. توپ - اگه کاسیاس یک صدم ثانیه زودتر به توپ می رسید میتونست مانع این گل بشه -ﺳﺮﺧﭙﻮﺳﺘﺎﻥ ﺍﺗﻠﺘﯿﮑﻮ ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺳﻔﯿﺪ ﭘﻮﺷﺎﻥ ﺭﯾﺎﻝ ﺻﻒ
ﺁﺭﺍﯾﯽ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ.

-رئال 75 و اتلتیکو 65 درصد مالکیت توپ رو تا این لحظه در
اختیار داشته ( نزدیک به سی سال است که داریم علی پروین را برای ده درصد
ناقابل هجو می کنیم)

- ﺑﺎﺯﯼ 1 ﻃﺮﻓست، 1 ﮔﻠست، ﺍﻧﮕﺎﺭ ﻓﻘﻂ 1 ﺩﺭﻭﺍﺯﻩ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ ﺍﻭﻧﻢ ﺩﺭﻭﺍﺯﻩ ﺍﺗﻠﺘﯿﮑﻮ .
ﺑﯿﮑﺎﺭﺗﺮﯾﻦ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﺯﻣﯿﻦ ﮐوﺮﺗﻮﺍﺴﺖ. ( استاد سه دقیقه بعد متوجه می شود منظورش کاسیاس بوده)

-از ﻗﻮﻝ ﻃﺮﻓﺪﺍﺭﺍﻥ ﺗﺮﮐﯿﻪ ﻣﯿﮕﻢ ﮐﻪ ﻣﺘﺎﺳﻔﻢ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺯﯼ ﺣﻀﻮﺭ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﺍﺭﺩﺍ ﺗﻮﺭﺍﻥ.
- وارد ثانیه های پایانی ورود به 15 دقیقه پایانی بازی می شویم.

- ضربه تمام نکننده بازیکنان رئال
-هر پنج داور بازی از هلند هستند.( در حالی که تیم داوری متشکل از داوران سوئدی - آلمانی و ترکیه ای بود)

- ﺑﺒﺒﻨﯿﺪ ﺍﺗﻠﺘﯿﮑﻮ ﺧﻂ ﺩﻓﺎﻉ ﺧﻮﺩﺷﻮ ﭼﻄﻮﺭ ﺑﺎ ﻧﯿﺮﻭﻩ ﻫﺎﯼ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﭘﻮﺷﺶ ﺩﺍدﻩ.
- لیگ قهرمانان اروپا یا جام جهانی باشگاه ها
- توپ آخرین متراژ عبور از خط عرضی دروازه رو طی میکنه.
استاد علاوه بر اینها بارها از صحنه های مهم جا ماند و بارها در تشخیص بازیکنان دچار اشتباه شد. او نخست وزیر اسپانیا را مدیر باشگاه اتلتیکو خطاب کرد و چند بار حرکات ریز و تکنیکی دی ماریا را از جانب کریستیانو رونالدو دید. از صحنه گل دوم رئال جا ماند و دیرتر از همه متوجه پنالتی رئال
شد. با این وضعیت استاد در جام جهانی هم سوژه های زیادی دست طنزپردازان خواهد داد.
سعید رضی پور

منبع : آی اسپورت

iljimae1
25-05-2014, 15:06
آخر های بازی بود ...

پدرم می گفت که بازی مساوی می شه و به پنالتی ها کشیده می شه و رئال بازی رو می بره.

بازی مساوی شد و به وقت های اضافی رفت ...
وقتی که 2 تا گل رو رئال زد دیگه خیالم راحت شد اما همین که دقایق آخر پنالتی هم گل شد ...

پدرم گفت دیدی گفتم بازی به پنالتی کشیده می شه و رئال بازی رو می بره !

پدرم :n02:
من :n29: :n27: :n02:

Abdolreza2012
25-05-2014, 15:17
:n12::n12::n12:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pg)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g)

منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

lionf3
25-05-2014, 15:20
اصن فضا ملکوتیِ:

Santiago Bernabeu

clau
25-05-2014, 15:25
کارلتو تا الان جام حذفی-چمپیونز لیگ برای رئال گرفته

سوپرکاپ اروپا - سوپرکاپ اسپانیا- جام باشگاهای جهان هنوز مونده:n05:

میشه 5جام در یک فصل:n05:

فقط خدا کنه هر چی زودتر خبر مسرت بخش رفتن بنزما از تیم روی خبرگزاری ها قرار بگیره:n02:

powerslave
25-05-2014, 15:55
آقا فصل بعد سر پیراهن شمارۀ 10 دعواست دیگه؟

+

ندیدم کسی از پرز زیاد حرفی بزنه. خدایی مدیر به این میگن. بعضی مدیرها فقط فوتبالین و تو بخش مالی مهارتی ندارن. بعضیها نقش حساب بانکی رو بازی میکنن و بار فنی ندارن. بعضی از مدیرایی که بار فنی دارن تو کار سرمربی دخالت میکنن. پرز دید فنی وسیعی داره و از اونور هر سال با خرید و فروش هاش طراز مالی باشگاه رو بهتر کرده و دخالتی هم تو کار کادر فنی نمیکنه. یه جورایی داره تبدیل به اسطوره میشه.

hamidchi
25-05-2014, 16:22
تا قبل از این که رئال گل مساوی رو بزنه ، بازی یه جوری بود ، نمیدونم اصن همه چیز رو اعصاب بود :
- گزارشگری خیابانی که دائم بازیکنا رو اشتباه میگفت و کلا هیجان رو از بازی گرفته بود با گزارشش
- کارواخال که هم تو دفاع و هم حمله با تعلل توپ رو از دست میداد و بعد هم هی سرشو تکون میداد و از کار خودش ناراضی بود
- سامی خدیرا که تا تونست توپ لو داد و اشتباه کرد
- گرت بیل که تو شرایطی که اتلتیک دفاع میکرد و نمیذاشت موقعیت خوبی واسه رئال درست بشه چندتا موقعیت خوب رو با شوت هاش از دست داد
- رونالدو هم که در حدو اندازه خودش نبود
- گلی رو هم که رئال دریافت کرد ایکر کاسیاس مقصر بود

نکات مثبتی هم که به چشم میومد
- دفاع عالی سرخیو راموس که اکثر توپ های ارسالی اتلتیک رو با سر میزد
- بازی خوب مودریچ در مرکز زمین
- دیماریا هم خوب بود و در وقتای اضافه عالی شده بود

بعد از گلی که رئال خورد فکر میکردم خیلی راحت مساوی میکنه ولی هر چی به پایان بازی نزدیک میشدیم نا امید تر میشدم . دقیقه نود که ویا پشت دروازه رئال زمین خورد و خطا به سود اتلتیک شد گفتم دیگه باختیم . چون کمی وقت واسه این ضربه هدر میشه و بعد هم سوت پایان زده میشه ولی 5 دقیقه وقت اضافی که اعلام شد دوباره استرس و هیجان رو برگردوند و در دقیقه 93 راموس مثه بازی های قبلی با ضربه سر گل حیاتی رو به ثمر رسوند و واقعا امید به قهرمانی داشتم
بعد از گل مساوی و در وقتای اضافه همه چی خوب شده بود ، رئال فقط حمله میکرد . اتلتیک توانی برای دویدن نداشت و کلا خیلی لذت بخش بود بازی یک صفر باخته رو 4 بر یک ببریم

malkemid
25-05-2014, 16:37
آقا فصل بعد سر پیراهن شمارۀ 10 دعواست دیگه؟

+

ندیدم کسی از پرز زیاد حرفی بزنه. خدایی مدیر به این میگن. بعضی مدیرها فقط فوتبالین و تو بخش مالی مهارتی ندارن. بعضیها نقش حساب بانکی رو بازی میکنن و بار فنی ندارن. بعضی از مدیرایی که بار فنی دارن تو کار سرمربی دخالت میکنن. پرز دید فنی وسیعی داره و از اونور هر سال با خرید و فروش هاش طراز مالی باشگاه رو بهتر کرده و دخالتی هم تو کار کادر فنی نمیکنه. یه جورایی داره تبدیل به اسطوره میشه.

نه دیگه شماره 10 که مال مودریچه! باز مث اوندفعه نشه یهو لاسانا دیارا بیاد 10 بپوشه!!:n04:

Metalhead56
25-05-2014, 17:29
یعنی بعد اون فینال 1999 بین منچستر یونایتد و بایرن فینالی ندیده بودم که اینجور دراماتیک باشه.دوستانی که اون بازی یادشونه میدونن که تو اون بازی هم منچستر آخر بازی رو یک کرنر بازی رو مساوی کرد و بعد عین همون صحنه دوباره رو یک کرنر دیگه یکی دیگه به بایرن زد و بازی رو برد.تو اون بازی گل مساوی منچستر بایرن رو از هم پاشوند اینجا هم همینجور که گل راموس در حقیقت فقط گل مساوی نبود بلکه تیر خلاص بود که اصلاً اتلتیکو رو نابود کرد از نظر روحی و تو ایکی ثانیه قهرمانی رو از دست دادن و تو وقت اضافه جنازه اتلتیکو بود که تو زمین بود.

D3vil_A
25-05-2014, 20:49
مدل موی جدید مودریچ :

طبق اعلام پرز قصد داره قرارداد کوانترائو بنزما و دیماریا رو تمدید کنه البته در حدل صحبته !

Altairezio
25-05-2014, 20:53
دوستان فصل بعد 10ــو به کی بدن خوبه!؟
1-ایسکو
2-مودریچ
3-گزینه ی دیگه ای نداره...:n02:(همه شماره هاشونو دوست دارن)
+
امید وارم جام جهانی خوبی داشته باشیم... کریس هم مصدوم نشه و بدرخشه....کلا" مصدوم ندیم ایشاللا....

City 17
25-05-2014, 22:24
یک لینک از مراسم قهرمانی در مادرید در میدان Cibeles در کانال ی.و.ت.و.ب باشگاه هست با مدت زمان 1 و نیم ساعت. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=12)اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=12)
دوستانی که امکان مستقیم کردن لینک براشون مقدور هست، زحمت مستقیم کردنش رو بکشند تا همه بتونند در تاپیک استفاده کنند.

دوستان اگه لینک فول مج بازی با کیفیت HD بذارید ممنون میشیم.
فرقی نمیکنه مستقیم باسه یا از مدیافایر یا راپیدشیر یا....باشه. کلا هر لینکی به چشمتون خورد لطفا بذارید:n16:

مشخصات: FLV ۷۲۰P SPORTSNET ۲٫۵ GB
دانلود کامل مسابقه کمکی: نیمه اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | نیمه دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | وقت اضافه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | وقت اضافه۲ و مراسم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مشخصات: MPG ۷۲۰P SKYSPORT ۱٫۵ GB
دانلود کامل مسابقه کمکی: نیمه اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | نیمه دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | وقت اضافه +مراسم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود خلاصه بازی HD کمکی: نیمه اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | نیمه دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود خلاصه بازی دریک پارت ۵۷۶p: کمکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]

City 17
25-05-2014, 22:32
تبریک تبریک تبریک!

چند روز اخیر سرم خیلی شلوغ بود و اصلا فرصت نکردم به انجمن بیام یا مورد خاصی رو تدارک ببینم، اینکه با تاخیر راجع به بازی دیشب میگم:

از قبل از بازی شروع کنیم. رئالی های سرشناسی که در استادیوم حضور داشتند و مهمان ویژه بودند: رائول، هیرو، گنتو، آماناچیو، هلگرا، سولاری، مورینتس، گوتی، کاماچو، میاتوویچ، کایخون، هیگواین، اوزیل، فیگو، کاناوارو

از با هم بودنی که قبل از بازی شکل گرفته بود و عکس های دسته جمعی که بین اسطوره های سابق باشگاه گرفته شد:
(سه نفر سمت چپ در سه فینال اخیر رئال گلزنی کردند و دو نفر دیگه سابقه کاپیتانی در فینال رو دارند)

مجموع تعداد قهرمانی های افرادی که توی عکس پایین هستند از مسائل حل نشده هست:n02:
راهنمایی: گنتو با 6 قهرمانی هم در تصویر حضور داره.

تا با هم بودنی که قبل از شروع در زمین بود با انرژی که راموس به هم تیمی هاش می داد.
اون لحظه فکرش رو می کرد همچین گلی رو به ثمر برسونه؟

تقریبا میشه گفت هواداران رئال در یک سمت بودند و هواداران عمده تیم های دیگه یک سمت دیگه.

با محرومیت آلونسو، استفاده از خدیرا واقعا دور از انتظار بود، اما جواب قطعی به این سوالمون رو داد که کارلو هنوز به ایارا اعتماد کافی رو نداره. خدیرایی که مشخص بود هنوز با شرایط ایده آل فاصله داره، همین طور رونالدو که در 10 بازی اخیر تیم در رقابت های مختلف، فقط در دو بازی 90 دقیقه بازی کرده بود، اونهم رونالدویی که به ندرت یک دقیقه از فصل رو از دست میده. این عدم آمادگی کافی در تصمیم کارلو به استفاده از رونالدو بیشتر در مرکز و در جایی نزدیک به یک مهاجم کاملا مشهود بود، ما در طول 90 دقیقه تقریبا حرکت پا به توپ یا حرکت لب خطی رو از رونالدو ندیدیم که کاملا گواه بر همین تصمیم هست. بنزما هم میشه گفت تقریبا شرایط مشابهی داشت. اما بر خلاف بقیه جایگزین دیگه یعنی حضور واران به جای پپه مصدوم، همیشه مطمئن و تقریبا بدون نقص کار کرد.

در سمت دیگه تصمیم سیمئونه به استفاده از کاستا واقعا جای سوال داشت، کاستا در این مدت در عمده بازی های مهم این تیم به همین شکل بوده، حضور در میدان و تعویض شدن در همون نیمه اول، که در این بازی 9 دقیقه بیشتر دوام نیاورد و سیمئونه با این تصمیم یک تعویض از سه تعویض اتلتیکو رو به هدر داد، در حالی که با کشیده شدن بازی به وقت اضافه و خستگی مفرط بازیکنان اتلتیکو، اهمیت نبود این تعویض بیشتر مشخص شد.

اتلتیکو از یک نظر مثل همیشه بود، خشونت بالا، استفاده از کارت زرد به عنوان یک ظرفیت و فرصت بالقوه!، جنگ های روانی، وقت کشی و البته یک گل روی موقعیتی که واقعا موقعیت نبود. اما از نظر دیگه هیچ شباهتی به اتلتیکویی که قهرمان لیگ شده بود و تا فینال سزاوارانه بالا اومده بود نداشت، چون بر خلاف همه بازی های این فصل خودش تقریبا هیچ موقعیتی خلق نکرد و با یک رویکرد بیش از حد منفی به بازی اومده بودند، حتی در نیمه دوم بازیکنان این تیم دیگه روی کرنرها هم کمتر تعدادتر جلو می اومدند و به یک دفاع صرف روی آورده بودند، از این نظر بازی شبیه به بازی چلسی و اتلتیکو اما اینبار اتلتیکو در جای چلسی شده بود. کارلو صحبت خوبی کرد، اتلتیکو یک فینالیست شایسته بود اما رئال شایسته قهرمانی بود.

داور بازی با مدارای بیش از حد با بازیکنان و ندادن کارت یک داور ایده آل برای شیوه اتلتیکو و سیمئونه بود. در نیمه اول گابی و کوکه خیلی راحت می تونستند به خاطر بازی خطرناک با کارت زرد جریمه بشن اما این اتفاق نیفتاد و باعث شد تا انتهای بازی بتونن به شیوه ای که به دنبالش بودند ادامه بدند، موردی که خیلی جالب بود، نگاه اتلتیکو به کارت زرد به عنوان یکجور ظرفیت بود و عمده بازیکنان این تیم به صورت چرخشی هر کدام با جلوگیری از یک ضد حمله یک کارت زرد گرفتند اما هیچ کدام اخراج نشدند.

بیل به جز دو سه اشتباه در از دست دادن توپ در طول نود دقیقه، حرکات خیلی خوبی رو انجام داد، حضور خیلی فعالی در حملات داشت و از معدود نقاط خطرناک تیم بود، اما ضربات آخر فوق العاده بدی رو داشت که مشخصا ناشی از استرس بود، بیل که اولین فصل حضورش در تیم هست و برای اولین بار در قالب یک تیم مدعی لیگ قهرمانان و حالا بازی فینال، اونهم در شرایطی که رئال سالهاست به دنبال دهمین قهرمانی هست رو تجربه می کنه، مطمئنا از نظر روانی تحت تاثیر فشار وحشتناک زیاد بازی قرار می گیره، گر چه با حضور به موقع و گلی که روی حرکت فوق العاده دی ماریا به ثمر رسوند، ورق رو کاملا برگردوند و یک شب بد رو تبدیل کرد به بهترین شب دوران زندگی فوتبالیش.

گل روی اشتباه فردی ایکر به ثمر رسید، اونهم روی یکی از معدود نقاط ضعفی که از گذشته داشته یعنی توپ های بلند و درسته که این گل برای قهرمانی اتلتیکو کافی نبود اما مطمئنا برای از بین بردن زیبایی بازی برای افراد بی طرفی که اومده بودند یک بازی زیبا رو ببینند، کافی بود.

در نیمه دوم هیجان به اوج خودش رسید، ضربه سری که مارسلو در شرف زدنش بود و می تونست گل تساوی بازی باشه، اما مدافع اتلتیکو با پای خودش توپ رو دفع کرد... فرار بیل از وسط زمین و موقعیت خیلی خوبی که به دست آورد و از دست داد، ضربه ایسکو روی کار ترکیبی چند بازیکن که از دست رفت و ...

مهم تر از همه واکنش هایی که از بیرون یا از روی نیمکت می دیدیم، از نیم خیز شدن آلونسو در مقاطع مختلف، از انرژی مثبتی که کوئنترائو موقع تعویضش با مارسلو نشون داد و اون رو در آغوش گرفت، از ایستادن پپه در عمده دقایق نیمه دوم، و شاید خاص تر از همه موردی که خاطرم هست در حالی که در دقایق پایانی بازی بازیکنان اتلتیکو خودشون رو به زمین می زدند یا به دنبال گرفتن خطا بودند و بازیکنان رئال رو از نظر ذهنی خسته کنند، آربلوا که برای خودش استاد بزرگی در زمینه جنگ های روانی هست، از روی نیمکت به بازیکنان درون زمین اشاره کرد که تمرکز خودشون رو حفظ کنند و با ضربه زدن به سینه خودش به اونها گفت که با قلبشون بازی کنند... نهایتا این حمایت از درون و بیرون باعث شد تیم تا انتها نا امید نشه.

اما چه پایان دراماتیکی، بعضی از قسمت های انتهایی بازی با فیلم های هالیوودی قابل مقایسه بود (از نظر غیر قابل باور بودن و درجه اغراق:n02:)، راموس با دو گلی که در مونیخ به ثمر رسوند و این گل هم ایکر رو از انتقادات احتمالی که تا ابد ادامه پیدا می کرد نجات داد (تشکر ایکر از راموس و در آغوش گرفتنش گواه همین مسئله بود) و هم خودش رو تبدیل به یکی از اسطوره های باشگاه تبدیل کرد و جا پای بزرگانی مثل مانوئل سانچیز و فرناندو هیرو گذاشت و در سال های آینده می تونه حتی از اونها پیشی بگیره. اگه اشتباه نکنم در 30-40 روز اخیر بیشترین تعداد گل رو برای تیم به ثمر رسونده!

مارسلو در حالی که سمت کورتوا رفت که دیگه بازیکنان اتلتیکو نایی برای دویدن نداشتند، گلی که دیگه آب سردی بود بر روی سیمئونه و اولین گلی بود که کارلو واقعا خوشحالی خودش رو بروز داد.

وقایع انتهای بازی و ورود سیئونه به زمین و درگیری سیمئونه با واران، فقط شکست تلخ اتلتیکو رو تلخ تر کرد و حتی تا حدی دستاورد بزرگ سیمئونه در طول این دو فصل رو زیر سوال برد. حرکتی که هیچ وقت از یک مربی انتظار نمیره، کاری که حتی کلوپ و مورینیو حاضر به انجامش نبودند.

همه بازیکنان پر تلاش بودند، حتی رونالدوی نا آماده در دفاع مشارکت فعالی داشت. اما دی ماریا مطمئنا بهترین بازیکن میدان بود و با این نمایش عالی فصل خوب خودش رو تکمیل کرد، انتخاب شدنش به عنوان بهترین بازیکن زمین و گرفتن جایزه از دست سر آلکس فرگوسن توسط بازیکنی که به خاطر سبک بازیش همیشه زیر بار انتقادات هست، خیلی شبیه به شرایطی بود که سال قبل برای روبن در بازی فینال اتفاق افتاد، روبن هم تا اون بازی فینال هنوز بین هواداران بایرن یک دو دستگی شدید رو ایجاد کرده بود، حتی صحبت از فروشش مطرح بود اما همه اینها بعد از بازی فینال به فراموشی سپرده شد. به اعتقاد من با این نمایش باشگاه تحت هیچ شرایطی نباید اجازه فروش دی ماریا رو بده، بازیکنی که کارلو بخش زیادی از انعطاف پذیری تاکتیکی تیم رو مدیون او، چند پسته بودنش و قابلیت های متعددی که داره هست.

صحنه دریافت جایزه از سر آلکس فرگوسن:

واقعا امسال با حضور بازیکنان کم سن و سالی مثل ایسکو، کارواخال، ایارا، موراتا در کنار واران
و چهره جدیدی مثل بیل و در کنار همه اینها حضور زیدان روی نیمکت تیم انرژی مثبت خیلی خوبی
فضای باشگاه رو گرفته که این قسمت رو باید مدیون مدیریت به خصوص پرز، کارلو و زیدان باشیم.

تصویری از زیدان در بازی که حتی کارلو رو متعجب کرده:

بعد از بازی در کنفرانس خبری، در حالی که کارلو در حال صحبت کردن و جواب دادن به سوالات خبرنگاران بود، بازیکنان تیم اومدند، صحبت های کارلو رو قطع کردند و خوشحالی های خودشون رو به اتاق کنفرانس هم صادر کردند، البته کارلو هم خیلی زود همراهی کرد و همزمان با شعار Real Madrid Ole Ole روی میز کوبید:n02:

واقعا همه اینها رو میشه در صحبت کاسیاس خلاصه کرد که "اهمیت دهمین قهرمانی رئال از جام جهانی بالاتر هست" اونهم از سمت بازیکنی که هر دو جام رو فتح کرده، اما این "شماره 10" بعد از 12 سال سختی کشیدن و بالا و پایین ها، حذف متوالی در دور یک هشتم سه سال اخیر که هر سال به شکلی در نیمه نهایی موفق نبودیم، واقعا با ارزش بود، به خصوص برای هوادارانی که فاصله بین این قهرمانی ها رو از نزدیک و به صورت مداوم از نزدیک باهاش روبرو شدند و تحمل کردند.

با این حساب اتلتیکو به لقب اصلی که توسط هواداران رئال در این سال ها ساخته شده یعنی پثتیکو (Pathetico) هم وزن با اتلتیکو و به معنی "رقت انگیز" ادای دین کرد و در واقع مثلی که در زبان فارسی داریم: "برای هر کی لاتی برای ما شوکولاتی!" و جالب تر اینکه در شیوه ای که در اون تخصص دارند یعنی ضربات سر یک گل به ثمر رسوندند و رئال دو گل.

اما اتفاقاتی که به طور غیر مستقیم بعد از این نتایج رقم خورد:

از سال آینده در کنار نشان ویژه لیگ قهرمانان بر روی آستین پیراهن تیم، یک عدد دو رقمی یعنی عدد 10 به نمایش در میاد.
آنچلوتی با این قهرمانی در کنار باب پیزلی به پر افتخارترین مربی این رقابت ها تبدیل شد. با این تفاوت که هر سه قهرمانی پیزلی در فرمت قدیمی این رقابت ها به دست آمده بود و هر سه قهرمانی کارلو در فرمت جدید.

رئال با این قهرمانی با 4 قهرمانی در فرمت جدید بازی های اروپایی یعنی لیگ قهرمانان از سال 1992 به پرافتخارترین تیم تبدیل شد و بالاتر از میلان و بارسا با سه قهرمانی قرار گرفت.
رئال همچنین بیشترین تعداد بازی رو در فرمت جدید این رقابت ها انجام داده (200 بازی مشترک با یونایتد)، و بیشترین پیروزی رو داره(116 پیروزی) و بیشترین تعداد گل رو به ثمر رسونده (415 گل)
لازم به ذکره که رئال با 6 قهرمانی پر افتخارترین تیم در فرمت کاپ اروپای سابق و عصری هست که معروف به عصر تلویزیون های سیاه و سفید هست.
کریستیانو با گلی که به ثمر رسوند، در کنار 17 گله شدن و ارتقا دادن رکورد تعداد گل در یک سال و تبدیل شدن به اولین بازیکنی که در دو فینال با دو تیم مختلف گلزنی می کنه، تونست بعد از رائول در دومین جایگاه گلزنان برتر این رقابت ها قرار بگیره، اونهم در حالی که یکی دو سال قبل با اختلاف قابل توجهی (در حدود 13 گل) از رقیب سال های اخیر خودش، مسی، عقب تر بود.
اتلتیکو در کلیه بازی های حذفی امسال (جام حذفی و لیگ قهرمانان) شکستی نداشته مگر مقابل رئال مادرید (دو شکست در نیمه نهایی جام حذفی و یک شکست در فینال CL)

زیباترین عکس فینال به نظرم این تصویر هست:
تصویر آلونسو با جام به شکلی خاص بعد از این همه حرص زدن!

+

مایکل اوون بازیکن سابق تیم که البته به خاطر گزینه های متعددی که تیم به عنوان مهاجم داشت (بر خلاف الان) و در عین اینکه از نظر گلزنی رکورد بدی نداشت، خیلی زود به فروش رفت و همزمان با فروشش خرید راموس انجام شد... این قهرمانی رو تبریک گفته و در کنارش صحبت خیلی جالب و با مزه ای کرده، اوون گفته: "چقدر خوبه که پولی که من با فروشم برای باشگاه به ارمغان آوردم در راه درستی خرج شده، رئال وقتی تصمیم به فروش من گرفت که خرید راموس قطعی شده بود!"

shakerifar
25-05-2014, 23:07
وقایع انتهای بازی و ورود سیئونه به زمین و درگیری سیمئونه با واران، فقط شکست تلخ اتلتیکو رو تلخ تر کرد و حتی تا حدی دستاورد بزرگ سیمئونه در طول این دو فصل رو زیر سوال برد. حرکتی که هیچ وقت از یک مربی انتظار نمیره، کاری که حتی کلوپ و مورینیو حاضر به انجامش نبودند.
البته درسته که هیچ مربی نباید یه همچین کاری انجام بده اما حرکت واران زیاد جالب نبود تلویزیون ای تیوی فیلم این صحنه رو گذاشته
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

malkemid
25-05-2014, 23:19
حرکت واران چی بود؟ توپ داخل زمین رو بغل پا زد بیرون... که طرف یهو وحشی شد!

Abdolreza2012
26-05-2014, 00:08
مدل موی جدید مودریچ :
البته خود مودریچ قول داده بوده که اگه رئال قهرمان بشه ، موهاشو میزنه
که رئال قهرمان شد و مودریچ هم به قولش عمل کرده ، که به نظرم این مدل بهش بیشتر میاد :n02:
که کوتاه کردن موهای مودریچ رو هم آرایشگر مخصوص رونالدو براش انجام داده

طبق اعلام پرز قصد داره قرارداد کوانترائو بنزما و دیماریا رو تمدید کنه البته در حدل صحبته !

تمدید دیماریا و کونترائو که باید انجام بشه
ولی به نظرم بنزما خیلی کم کاره ، دیشب تا وقتی که تو زمین بود رو مخ بود ، نمیتونست 4 تا پاس ساده بده
همش توپ خراب میکرد ، یه توپ هم گیرش میومد خطا میکرد و ...
باید بنزما رو بفروشن و جاش یه مهاجم خوب بگیرن ، اگه هم بنزما باشه باید جانشین مهاجم جدید باشه
اصلا روش نمیشه برای فصل بعد حساب کرد ، این فصل همش بد بود به جزء چندتا بازی

+

دیشب یه آمار جالب داد حمیدرضا صدر !!! کارلتو 3 تا لیگ قهرمانان اروپا برده و کلا هم 3 بار قهرمان لیگ شده ( با تیم هایی که مربیشون بوده )
آمارش برای لیگ قهرمانان عالیه و برای لیگ زیاد خوب نیست
دوستان اگه توجه کرده باشن ، تیم رئال بازیش تو لیگ قهرمانان خیلی فرق میکرد تا بازی های لیگش ، میشه گفت تو لیگ قهرمانان یه تیم دیگه بود

+

دوستان سوپر کاپ اروپا کی هست ؟؟؟ با سویا داریم دیگه

+

میدان Puerta del sol مادرید

D3vil_A
26-05-2014, 01:40
جشن قهرمانی از نما دور :

SA3EDLORD
26-05-2014, 02:06
یک لینک از مراسم قهرمانی در مادرید در میدان Cibeles در کانال ی.و.ت.و.ب باشگاه هست با مدت زمان 1 و نیم ساعت. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=12)اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=12)
دوستانی که امکان مستقیم کردن لینک براشون مقدور هست، زحمت مستقیم کردنش رو بکشند تا همه بتونند در تاپیک استفاده کنند.

مشخصات: FLV ۷۲۰P SPORTSNET ۲٫۵ GB
دانلود کامل مسابقه کمکی: نیمه اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | نیمه دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | وقت اضافه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | وقت اضافه۲ و مراسم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مشخصات: MPG ۷۲۰P SKYSPORT ۱٫۵ GB
دانلود کامل مسابقه کمکی: نیمه اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | نیمه دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | وقت اضافه +مراسم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود خلاصه بازی HD کمکی: نیمه اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | نیمه دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود خلاصه بازی دریک پارت ۵۷۶p: کمکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]

با تشکر از معراج عزیز. من نسخه SKYSPORTS رو مستقیم کردم. میذارم اینجا استفاده کنید.

نیمه اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _5D.mpg) . نیمه دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _5D.mpg) . وقت اضافه + جشن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _5D.mpg)

پ.ن: نمیدونم لینک های رپیدباز برای کسانی که عضو نیستند کار میکنه؟ کار نکرد اطلاع بدید.

charlize
26-05-2014, 05:54
آهنگ هالا مادرید تیم دوباره بازخونی شد که اینبار بازیکن ها هم خوندنش!

City 17
26-05-2014, 06:52
ویدئویی از آهنگی که کلیه بازیکنان و کادر فنی تیم با هم ضبط و اجرا کردند، اینبار تحت نام Red One (عکسی که احمد بالاتر گذاشت) روی سایت رسمی باشگاه قرار گرفته، کار بسیار زیبایی هست، حتما دانلود کنید:

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نسخه اصلی این کار روی iTunes قرار گرفته، اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در بخشی از مراسم، آهنگ Red One اینبار به رهبری کارلو در استادیوم اجرا میشه که می تونید از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کنید.

پ.ن. 12 سال صحبت از Decima یا شماره 10 بود، در حالی که تازه جام به مادرید اومده، حالا صحبت ها از Unidecima یا شماره 11 هست، کلمه جدیدی که دیر یا زود باید بهش عادت کنید!

پ.ن: نمیدونم لینک های رپیدباز برای کسانی که عضو نیستند کار میکنه؟ کار نکرد اطلاع بدید.
آره لینک ها کار می کنن، مرسی :»

دو تا لینک دیگه هم وجود داره که پرونده رو تکمیل می کنه:n02:

ویدئوی کامل مراسم جشن در Cibeles که قبل از مراسم جشن قهرمانی در صبح دیروز انجام شده بود به مدت 1 ساعت و نیم: 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ویدئوی کامل مراسم کامل جشن قهرمانی در سانتیاگو برنابئو که دیشب انجام شد به مدت 3 ساعت و 48 دقیقه: 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

البته درسته که هیچ مربی نباید یه همچین کاری انجام بده اما حرکت واران زیاد جالب نبود تلویزیون ای تیوی فیلم این صحنه رو گذاشته
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راجع به این صحنه خونده بودم و درسته حرکت واران هم مطمئنا درست نبوده و با کارت زرد جریمه شده اما سیمئونه به عنوان یک سرمربی در جریان بازی به وسط زمین اومده بود و می خواست واران رو کتک بزنه و به قول مارتین تایلر به واران گفت: "بیرون ورزشگاه منتظرتم!"

LEO.M
26-05-2014, 10:28
اینم لینک دانلود فیلم بازی + مراسم اهدای جام
کیفیت HD
فیلم نیمه اول بازی
Real_Madrid_vs._Atletico_Madrid_1ST_Half.mkv - 457.6 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فیلم نیمه دوم بازی
Real_Madrid_vs._Atletico_Madrid_2ND_Half.mkv - 450.6 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فیلم وقت اضافه
Real_Madrid_vs._Atletico_Madrid_Extra_Time.mkv - 380.0 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فیلم مراسم اهدای جام
Real_Madrid_vs._Atletico_Madrid_Trophy_Presentatio n.mkv - 109.6 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مدیر محترم بخش لطفا لینک هارو در پست 1 قرار بدن تا عموم کاربر ها بتونن استفاده کنن

kasra_khan2003
26-05-2014, 11:11

هیچ کلمه ای نیست که بتونه احساسم رو ازین قهرمانی دراماتیک بیان کنه، بعد از ۱۲ سال صبر، تلاش، زمین خوردن و برخواستن، به حق و نا حق حذف شدن، تونستیم با قاطعیت قهرمان بشیم. با حضور مربی ای که کل تورنومنت ساکت و آروم، تیم رو هدایت کرد و چقدر قشنگ همه ی فشار، شادی و خستگی انباشته شدش رو وقتی با گل مارسلو کار تموم شده بود، بروز داد.

با این قهرمانی، چه از نظر فردی، چه از نظر تیمی و باشگاهی چند پله صعود کردیم. رونالدوی رکورد شکن تو دومین فینال CL خودش هم گل زنی کرد، و حتی به نظر خودم زیباتر از ضربه ی سرش با منچستر بود، خودش پنالتی رو گرفت، خودش هم گلش کرد، تک و تنها. تا حتی تو شب به ظاهر بدش، تو شبی که پشتش کلی مصدومیت و کلافگی پنهان شده بود، بازیش بره تو چشم منتقدینش. از نظر تیمی، حالا بالاتر از بارسلونا و پایین تر از میلان، با ۱۳ جام اروپایی، پرافتخارترین باشگاه قاره هستیم.

صادقانه بگم، هرچی زمان به پایان مسابقه نزدیک تر میشد، مطمئن تر میشدم که جبران میکنیم، اونقدر تیم تو لالیگا تا آخرین نفس جنگیده بود و رونالدو یک تنه جور تیم رو کشیده بود که این اعتماد به نفس رو داشتم. اما شاید حدود ۲ دقیقه پیش از گل، زمانی که می دیدم ویا چطور دریبل میکنه و خطا میگیره، ناامید شده بودم. بازی رو تو یکی از حال های دانشگاه نگاه میکردم و وقتی راموس اون گل رو زد، کل سالن رفت رو هوا، وصف ناپذیر بود که چطور همه جیغ میکشیدن و بالا پایین میپریدن.

اتلتیکو لایق حضور تو فینال بود، حتی شاید لایق اینکه یه CL بهش بدن، اما اصلاً و ابداً لایق بردن این بازی نبود. تنها با یک موقعیت، یک حمله و یک گل، اون هم رو اشتباه کاپیتان. ۱۲۰ دقیقه حمله کردیم، ۱۲۰ دقیقه همه از جون مایه گذاشتن، حتی اونایی که رو نیمکت بودن، حتی اونایی که رو سکو بودن. برعکس نیمکت اتلتیکو که همشون ساکت و مضطرب بودن (جز سیمئونه)، و ناقافل از اینکه این استرس و اضطراب قابل انتقال به تیموشون هست.

اونایی که هنوز تاثیر ژابی آلونسو رو تو بازی رئال درک نکردن، به سادگی نیمه ی اول بازی رو نگاه کنن تا متوجه ی تاثیرش بشن. خدیرا از نظر تدافعی عالی بود، اما بازی ساده و کندش مانع این میشد که مدریچ و بقیه بتونن توپ رو به اندازه کافی پشت محوطه جریمه اتلتیکو نگه دارن تا بشه خلق موقعیت کرد. اما با تعویض خدیرا و اومدن ایسکو، بازی تماماً تو یک سوم تیم دوم مادرید بود. اومدن همزمان ایسکو و مارسلو، خیلی ریسکی بود، قماری که آنجلوتی شجاعانه انجامش داد و از سمت چپ، مارسلو و دی ماریا اونقدر جلو رفتن و فشار آوردن که در نهایت یک نتیجه فوق العاده کسب شد. و با سوت پایان بازی، چه استارتی زد ژابی:

نبود ژابی آلونسو از یک سمت، و نبود کستا از سمت دیگه. سیمئونه تمام تلاشش رو کرد تا کستا به بازی برسه، حتی یک جا خوندم که با یک متود بسیار جدید و استفاده از جنین اسب سعی میکردن از مصدومیت در بیاد، اما بودنش هم فرقی نمیکرد چون اتلتیکو کلاً در فاز تدافعی بود.

داوری بسیار ضعیف بود. داور به هیچ وجه تو کارت دادن با ثبات تصمیم نمیگرفت، از یک طرف چقدر راحت به راموس کارت زرد داد و از طرف دیگه تو خیلی صحنه ها به بازیکنان اتلتیکو کارت نداد. سیمئونه هم که تمام بازیکنان یک کارتش رو میکشید بیرون، یکی دیگه رو میفرستاد داخل تا با خیال آسوده، به دور از دلهره ی کارت زرد دوم، خطا کنن.

شاید تا قبل از گل دوم، همه میگفتن بیل بدترین خرید و بازیکن زمین هست، اما یک ضربه ی سر و یک گلِ جام آور دیگه از گرت بیل کافی بود تا رقم بالا و شفافی که براش پرداخت شد رو توجیه کنه و دهن منتقدین بی صبر و فراموش کار رو ببنده.

الوعده وفا:

farshidmm
26-05-2014, 12:23
یعنی بعد اون فینال 1999 بین منچستر یونایتد و بایرن فینالی ندیده بودم که اینجور دراماتیک باشه.دوستانی که اون بازی یادشونه میدونن که تو اون بازی هم منچستر آخر بازی رو یک کرنر بازی رو مساوی کرد و بعد عین همون صحنه دوباره رو یک کرنر دیگه یکی دیگه به بایرن زد و بازی رو برد.تو اون بازی گل مساوی منچستر بایرن رو از هم پاشوند اینجا هم همینجور که گل راموس در حقیقت فقط گل مساوی نبود بلکه تیر خلاص بود که اصلاً اتلتیکو رو نابود کرد از نظر روحی و تو ایکی ثانیه قهرمانی رو از دست دادن و تو وقت اضافه جنازه اتلتیکو بود که تو زمین بود.

بازی سوپر کاپ سال گذشته اروپا بین بایرن و چلسی هم تقریبا همینجوری بود
البته اون در 120 دقیقه بود نه 90 دقیقه
بازی در 90 دقیقه 1 - 1 شد بعد در دقایق اول وقت های اضافه چلسی یه گل زد و بازی 2 - 1 شد و در پایان بازی دیگه داور داشت کم کم سوت رو میبرد دم دهنش که سوت پایان بازی رو بزنه که در دقیقه 121 خاوی مارتینز گل تساوی رو زد و بازی رفت پنالتی و در پنالتی بایرن برنده شد. در واقع آخرین ضربه ای که در بازی به توپ زده شد همون گل خاوی ماتینز بود.

kasra_khan2003
26-05-2014, 16:49
جشن قهرمانی در برنابئو، شادی در خیابان های مادرید، تصویر رونالدو به همراه خانوادش (سمت راست تصویر برادر رونالدو هست که در پایان بازی رونالدو پیراهنش رو به اون داد)، شادی بعد از گل معروف رونالدو وقتی تو برنابئو اسمش رو صدا کردن، و شادی بازیکنان بعد از گل مارسلو که قهرمانی رو مسلم کرد:

+

یک نکته ی جالب در مورد این فینال، اگر اشتباه نکنم، تمام شش فینالی که به وقت اضافه کشیده شدن، نتیجه بازی تو پنالتی مشخص شد، اما این سری، برای اولین بار، تو همین وقت های اضافه بازی تموم شد. که بدون شک یکی از دلایلش حمله های بی امان ما بود. ضمن اینکه حتی اگر به پنالتی میکشید، با حضور کاسیاس، شانس ما خیلی بیشتر بود، حتی رونالدو قبل بازی پنالتی تمرین کرده بود.

charlize
26-05-2014, 17:17
تعداد قهرمانیهای cl کارلتو خیلی جالبه..
مجموعا 5 بار cl رو به عنوان بازیکن و مربی برده...
دو رقمی شدن که از رویا هم فراتره...به کارلتو هم اگه رسیدن اون تیما...:n02:
+
از آمار گرت هم نگذریم...
22 گل. 16 پاس گل و البته 2 جامی که از قضا هر دوتاش رو خودش گل های قهرمانیش رو زد!!
تازه کلی مصدوم بود و البته هنوز ما سوپرکاپ اروپا، سوپر کاپ اسپانیا و البته جام باشگاه های جهان رو هم خواهیم داشت!
که فکر نمیکنم تصور بردن حداقل 2 تاش، خیلی عجیب باشه!
اگه بشه، به عبارتی میکنه 4 جام در سال اولش در رئال!
نمیدونم، احتمالا گرون خریدیمش!!!
بقول خودش تویه روز معارفه "نیومدم اینجا که فقط بتونم در cl بازی کنم. اومدم که قهرمانش بشم"
+
تیم این فصل cl...

+
این پسر چی میگه؟!
بدون شک باباش یکی از خوشحالترین بازیکن های تیم محسوب میشه در حال حاضر

Abdolreza2012
26-05-2014, 21:07

یک تابستان شلوغ و پر از جام در انتظار قهرمان اروپا

دوشنبه 5 خرداد ساعت 19:12
رئال مادرید به عنوان قهرمان اروپا در صدد است تا با فتح دو سوپرکاپ اروپا و اسپانیا خودش را چهارجامه و به اصطلاح پوکر کند.
آی اسپورت - رئال مادرید سرانجام برای دهمین بار قهرمان اروپا شد. انتظاری 12 ساله برای لادسیما که توسط آقای متخصص کارلو آنچلوتی به سر رسید.
این عنوان نه تنها رئال مادرید و هوادارانش را از یک خوشحالی بی پایان سرمست کرد ، بلکه سبب خواهد شد تا این تیم یک تابستان شلوغ و پر از جام را برعکس سال گذشته در پیش داشته باشد.
یک روز پس از پایان جام جهانی برزیل در 14 جولای ( 23 تیر ) ، این تیم همچون همیشه به اتریش سفر می کند تا اردوی پیش فصل خود را آغاز کند . در ادامه مادریدی ها به روال سالهای پیش به آمریکا خواهد رفت تا اردوی جدی خود که با بازیهای دوستانه ای همراه خواهد بود را آغاز کند.
پیش بینی می شود که رئال در این اردو اکثر بازیکنان خود را در اختیار داشته باشد. پس از بازگشت از ایالات متحده ، رئال مادرید با اولین چالش خود در فصل جدید روبرو خواهد شد .
در 12 آگوست ( 21 مرداد ) و در شهر کاردیف شهر محل تولد گرت بیل ، سوپرکاپ اروپا بین رئال مادرید و سویا برگزار خواهد شد.
آخرین بار رئال در سال 2002 توانسته بود تا در شهر موناکو با برتری 3-1 مقابل فاینورد این عنوان را از آن خود کند. گلهای رئال در آن بازی زیبا را کارلوس ( 2 گل ) و گوتی به ثمر رسانده بودند.
پس از این مسابقه در 20 و 27 آگوست ( 29 مرداد و 5 شهریور ) ، دو مسابقه بسیار حساس با اتلتیکو مادرید در چهارچوب سوپرکاپ اسپانیا برگزار خواهد شد.
دیداری که برای اتلتیکو جنبه کاملا انتقامی دارد و همین عامل باعث حساس تر شدن این بازی خواهد شد. چنانچه رئال بتواند هر دو سوپرکاپ را از ان خود کند در واقع چهارجامه خواهد شد.
در هر صورت یک تابستان داغ و شلوغ در انتظار رئال و هوادارانش است . باید به انتظار بنشینیم و ببینیم که قهرمان اروپا در دو چالش جدی پیش روی خود چه خواهد کرد.

City 17
26-05-2014, 22:16
همون طور که می دونید بازی فینال به طور زنده در حضور بیش از 80 هزار تماشاگر در سانتیاگو برنابئو پخش میشد.
ویدئویی که توسط یکی از تماشاچیان گرفته شده که جو ورزشگاه رو در دقایق پایانی و اون لحظه تاریخی به ثمر رسیدن گل راموس نشون میده...
هوادارانی که موقع ضربه کرنر توسط مودریچ نیم خیز شده بودند تا منفجر شدن ورزشگاه بعد از گل!

دانلود ویدئو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20Bernabeu%20%5bHD%5d.mp4/download)

جام در موزه باشگاه قرار گرفت و برای عموم قابل دیدن هست:

ویدئو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Abdolreza2012
27-05-2014, 19:07

اولین حرکت قهرمان اروپا در بازار نقل و انتقالات : رئال این آرژانتینی را می خواهد

سه شنبه 6 خرداد ساعت 15:45
آی اسپورت - از قهرمانی دهم رئال در اروپا چند روزی نمی گذرد اما قهرمان اروپا قصد تعلل و درنگ ندارد و از همین امروز فعالیت خود در بازار نقل و انتقالات را شروع کرده است.
به گزارش اسکای ایتالیا خوان ایتوربه بازیکن آرژانتینی سابق ریورپلاته آرژانتین و پورتوی پرتغال که فصل گذشته در ورونا بازی های درخشانی از خود ارائه داد هدف جدید رئال در فاز تهاجمی خواهد بود.

این شبکه همچنین جزئیات بیشتری را نیز فاش کرده و می گوید مسئولین باشگاه هلاس ورونا این هفته به مادرید خواهند رفت تا در مورد شرایط واگذاری این بازیکن 20 ساله با سران مادریدی پای میز مذاکره بنشینند.
مالکیت این بازیکن هنوز در اختیار باشگاه پورتو است اما پنج شنبه هفته گذشته ورونا با ارئه مبلغ 15 میلیون یورو به باشگاه پرتغالی خواهان به خدمت گرفتن قطعی این بازیکن شد.
هدف باشگاه ایتالیایی فروش ایتوربه به قیمت 20 تا 25 میلیون به رئال است تا از این طریف 5 تا 10 میلیون سود کند.
البته آنچلوتی نیز دید مثبتی به این بازیکن 1.71 سانتی دارد . زمانی که ایتوربه در گوارانی بازی می کرد حتی او را با مسی نیز قیاس می کردند.
او یک مهاجم صرف نیست و بیشتر در پشت مهاجمین به کار گرفته می شود . در فصل گذشته در 33 بازی برای ورونا زننده 8 گل بود و با توجه به اولین فصل حضورش در سری آ و اینکه در تیم متوسطی مثل هلاس ورونا نیز بازی می کرد ، آمار چندان بدی به حساب نمی آید.
ایتوربه همچنین عضو تیم های ملی پایه های آرژانتین نیز بوده است . با توجه به آخرین مصاحبه فلورنتینو پرز مبنی بر اینکه امسال خرید کهکشانی در کار نخواهد بود ، شاید خرید ایتوربه چندان غیر منتظره به نظر نیاید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D8%B1%D8%A7-%D9%85%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF

کارلو آنچلوتی برنده جایزه انزو بیرزوت سال 2014 کشور ایتالیا

سرخیو راموس و کریس رونالدو دو شانس مسلم کسب توپ طلای امسال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Abdolreza2012
27-05-2014, 20:06
چندتا عکس جالب :

پیروز99
28-05-2014, 08:50
وای خدا جون چقدر خوشحالم که این تاپیکو دیدم:n19:

حاجیتون خیلی وقت عشقه رئاله از اون زمان که کاپلو سری اول مربی شد

داوور شوکر که معرف حضورتون هست؟!

تبریک واسه دهمیش.....

kasra_khan2003
28-05-2014, 23:50
آنجلوتی شدیداً دنبال این هست که یه جایگزین مناسب برای آلونسو پیدا کنه. ایارا جوون هست و هنوز جا داره تا پیشرفت کنه. ایسکو هم تا اینجا نتونسته 100% خودش رو به اون پست وفق بده.

ظاهراً رئال شدیداً دنبال اینه که Pogba رو از یوونتوس به مادرید بیاره. پوگبا وسط بازی میکنه و توان به عمق زدن رو داره، باضافه قدرت بدنی و شوت های از راه دور عالی. زیدان، واران و بنزما هم دارن باهاش صحبت میکنن. صحبت از یه پیشنهاد ۵۶ میلیون یورویی هست که حتی میتونه در کنارش موراتا و کوئنترائو هم قرار بگیره. درواقع آنجلوتی میدونه که آلنسو داره سنش بالا میره و تو فکر ترکیبی مثل ایارا - پوگلا - مدریچ هست. وزنه ی سنگین واسه آوردنش واران و زیدان هست وگرنه PSG دنبالش هست و همه میدونن که PSG تو پول دادن شماره یک هست.

یه جایگزین دیگه واسه آلونسو با خصوصیت نفوض به عمق، مارکو وراتی هست. از اونجایی که احتمالاً یهیا توره میره PSG، وراتی میتونه با مبلغی حدود ۳۰ میلیون یورو بیاد رئال.

و گزینه سوم هم، راکیتیچ هست. راکیتیچ تو ترکیب سویا فوق العاده بوده (آمار ۱۵ گل و ۱۳ پاس گل). تو پاس های بلند، پاس های کلیدی و کنترل بازی عالی هست. سویا داره خیلی تلاش میکنه که اونو نگه داره اما گفته که اگه کسی میخوادش، ۴۰ میلیون یورو مبلغ فسخ قرارداد رو پرداخت کنه تا بذاریم بره.

malkemid
29-05-2014, 00:06
پوگبا فوق العادست... خیلی خوب میشه اگه بیاد.

lionf3
29-05-2014, 00:13
پوگبا فوق العادست... خیلی خوب میشه اگه بیاد.

بعید میدونم پوگبا بیاد.
احتمالِ اومدنِ وراتی بیشترِ تا پوگبا و به نظرم سبکش بیشتر به رئال میخوره (با توجه به اینکه شاگردِ کارلتو بوده)

powerslave
29-05-2014, 08:47
پوگبا خیلی خوبه. از بین همۀ جوونهایی که این یکی دوساله هی میخواستن اسمشونو مطرح کنن پوگبا واقعاً خوبه. ولی فکر کنم خصوصیات دفاعیش کمتر از آلونسو باشه و مطمئن نیستم میتونه نبض بازی رو بگیره دستش یا نه.
وراتی رو بازیش رو درست ندیدم.
راکیتیچ هم خیلی با مغز بازی میکنه. خوشم میاد ازش. چند سالشه؟ اگه 25-26 سالش باشه 40 تا خوبه. اگه مسن تر باشه مثلاً 28 به بالا 40 تا براش زیاده.
+
الان تو ویکی نگاه کردم. 26 سالشه و 184 سانتیمتر هم قدشه. فکر کنم گزینۀ مناسبی باشه.

kasra_khan2003
29-05-2014, 09:34
همیشه از Daily Mirror بخاطر مزخرفاتی که چاپ میکنه متنفر بودم و حتی جرمی کلارکسون هم با من هم نظر هست :دی

اما به بگفته Daily Mirror رئال دنبال اینه که آگوئرو رو به مادرید بیاره. آگوئرو سال ۲۰۱۱ با ۳۸ میلیون پوند رفت منچسترسیتی و اگه رئال بخواد اونو برگردونه به مادرید، باید ۶۰ میلیون پوند بده. رئال اومدن آگوئرو رو نزدیکتر میدونه تا سوارزی که از انتقالش قطع امید شده. البته پرز گفته عجله ی برای نقل و انتقال بازیکن نداره و احتمال داره تا پایان جام جهانی صبر میکنه.

Abdolreza2012
29-05-2014, 13:05
البته یکی دیگه از خرید های رئال که بهش اشاره شده ، ویدال هست

تاکید کارلو آنچلوتی به سران رئال مادرید برای جذب آرتورو ویدال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

+

پوگبا خوبه ولی ارزش نداره موراتا + کوئنترائو رو براش بدیم ، مخصوصا کوئنترائو

malkemid
29-05-2014, 17:52
یه ویدئو جالب از لحظه گل راموس...واکنش هوادارا در سراسر دنیا :n02:

kasra_khan2003
29-05-2014, 19:44

Dejagah
29-05-2014, 21:29
لطفا خلاصه بازی رو با گزارشگر خارجی و بدون سانسور (خوشحالی گل رونالدو) با کیفیت خوب بذارید ... ممنونم.... :n12:

Layken
29-05-2014, 22:02
Audi با مدل قهرمان اروپا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

kasra_khan2003
29-05-2014, 22:11
لطفا خلاصه بازی رو با گزارشگر خارجی و بدون سانسور (خوشحالی گل رونالدو) با کیفیت خوب بذارید ... ممنونم.... :n12:

دوست عزیز فقط دو صفحه به عقب میرفتین تا لینکش رو ببینین، بچه ها حتی مستقیمش هم کردن: #2816 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

lionf3
30-05-2014, 09:42

کریس رونالدو
پرتغال

clau
30-05-2014, 18:28

پس از دریافت مدال افتخار شهر سویل

سرخیو راموس : فراموش نکرده ام که زادگاهم کجاست / بهترین روزهای زندگی ام را می گذرانم

آی اسپورت - امروز و در طی یک مراسم رسمی در سالن لوپه ده وگا ، مدال افتخار شهر سویل که بالاترین و باارزش ترین عنوان در سویل ، مرکز استان اندلس است به سرخیو راموس ستاره تیم فوتبال رئال مادرید و تیم ملی اسپانیا اهدا شد.

راموس در همین شهر متولد شده و هیچگاه زادگاه خود را فراموش نکرده است. وی همواره عنوان کرده که فراموش نمی کنم که از کجا آمده ام.
سرخیو فوتبالش را از تیم سویا آغاز کرد و در آنجا بود که خودش را به عنوان یک ستاره به فوتبال اسپانیا معرفی کرد اما با آمدن او به رئال مادرید همه چیز برایش بهتر شد.
او همین شنبه با زدن گل تساوی در دقیقه 93 به اتلتیکو مادرید کمک کرد تا رئال به بازی برگردد و نهایتا در وقت های اضافه ، دهمین عنوان قهرمانی خود در اروپا را مسجل کند.
در این مراسم شهردار سویل ، استاندار و برخی شخصیت های مهم این شهر از جمله رئالی مشهور سابق رافائل گوردیو نیز حضور داشتند.
قبل از ورد به مراسم سرخیو راموس در مصاحبه ای کوتاه عنوان داشت : "در بهترین روزهای زندگی ام به سر می برم. اینکه امسال توپ طلا را ببرم یا نه مهم نیست. مهم جام هایی هستند که بدستشان آوردیم. در حال حاضر به تیم ملی و جام جهاین فکر می کنم و امیدوارم نتایج خوبی در این جام بگیریم. "

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

clau
30-05-2014, 23:26
اگه این پیشنهاد 70 میلیون یورویی رئال به سیتی برای خرید آگوئرو صحت داشته باشه بنظرم رئال مادرید الکی وقتش داره تلف میکنه

بعیده مالک باشگاه سیتی با پول هنگفتی که داره آگوئرو به این سادگی از دست بده
اگه با این قیمتا میرفتن سراغ کاوانی یا فالکائو احتمال جذبشون خیلی محتملتر بود:n05:

lionf3
31-05-2014, 10:58
اگه این پیشنهاد 70 میلیون یورویی رئال به سیتی برای خرید آگوئرو صحت داشته باشه بنظرم رئال مادرید الکی وقتش داره تلف میکنه

بعیده مالک باشگاه سیتی با پول هنگفتی که داره آگوئرو به این سادگی از دست بده
اگه با این قیمتا میرفتن سراغ کاوانی یا فالکائو احتمال جذبشون خیلی محتملتر بود:n05:

اما آیا واقعا درسته که ۷۰ میلیون برا یه مهاجم خرج کنن؟
میتونن به جاش ۲-۳ تا مهاجم جوون و خوب بیارن و رشدش بدن تو باشگاه.
راستی دوستان راکیتیچ هم به اتلتیکو مادرید پیوست: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SA3EDLORD
31-05-2014, 11:04
اما آیا واقعا درسته که ۷۰ میلیون برا یه مهاجم خرج کنن؟
میتونن به جاش ۲-۳ تا مهاجم جوون و خوب بیارن و رشدش بدن تو باشگاه.
راستی دوستان راکیتیچ هم به اتلتیکو مادرید پیوست
فکر نمیکنم.... هنوز تو هیچ سایت معتبری ندیدم خبرش.

Ezel
31-05-2014, 15:05

چرا ما هیچ وقت نمیریم سراغ زلاتان آخه ؟ آخرش این یه حسرت ابدی میشه برای من :دی

Abdolreza2012
31-05-2014, 15:08
رئال صدر نشین رنکینگ یوفا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

__________________________________________________ __________________________________________________ ________________________________________________

آ.ب.ث : نام استادیوم سانتیاگو برنابئو تغییر می کند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

__________________________________________________ __________________________________________________ ________________________________________________

لباس دروازبان های رئال در فصل بعد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دیگو لوپز در رئال‌مادرید می‌ماند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مرجع خبری مای رونالدو:
مدیربرنامه‌های دروازه‌بان رئال مادرید از برنامه این بازیکن برای ماندن در سانتیاگوبرنابئو خبر داد.
به گزارش مای رونالدو، مانوئلگارسیا کوئیلون اظهار داشت: دیگو لوپز به کارش در رئال مادرید ادامه خواهد داد.
وی با رد شایعه پیوستن لوپز به ناپولی گفت: از اینکه صحبت از پیوستن دیگو به تیم‌های دیگر مطرح شد، تعجب کردم زیرا او نمی‌خواهد رئال‌مادرید را ترک کند. عقیده این بازیکن و خانواده‌اش ماندن در ترکیب رئال مادرید است.
در چند روز گذشته شایعات زیادی در خصوص آینده دو دروازه‌بان رئال مادرید مطرح شده است. پس از اینکه مطرح شد ایکر کاسیاس و دیگو لوپز به دلیل ناراضی بودن از شرایط فعلی‌شان در باشگاه قصد ترک رئال مادرید را دارند، صحبت از حضور آنها در باشگاه‌های متعددی مطرح شد. ایکر کاسیاس می‌خواهد در لیگ بازی کند و دیگو لوپز هم علاقمند به حضور در دیدارهای لیگ قهرمانان اروپا است. با این حال کوئیولین تأکید کرد که دیگو لوپز در این تیم خواهد ماند.

hamidchi
31-05-2014, 16:21
چرا ما هیچ وقت نمیریم سراغ زلاتان آخه ؟ آخرش این یه حسرت ابدی میشه برای من :دی
زلاتان سال پیش در یه مصاحبه گفته بود : مقایسه من و رونالدو کاملا مسخره است ، مسلمه من بهتر هستم :n02:

Abdolreza2012
01-06-2014, 00:01
زلاتان سال پیش در یه مصاحبه گفته بود : مقایسه من و رونالدو کاملا مسخره است ، مسلمه من بهتر هستم :n02:

فقط میشه :n02: خندید ، البته زلاتان بازیکن خیلی خوبی هست ، نمیشه منکر این قضیه شد ولی خب ...

+

دوستان کسی لینک دانلود بازی های :
بازی برگشت رئال - شالکه 04 لیگ قهرمانان امسال
بازی های رفت و برگشت با دورتموند لیگ قهرمانان امسال
و بازی فینال کوپا امسال رو بهم بده تا دانلود کنم که آرشیو امسالم تکمیل بشه ؟؟؟؟
غیر مستقیم هم پیدا شد بدید
ممنون :n16:

kasra_khan2003
01-06-2014, 10:43
طبق نتیجه نظرسنجی سایت گل، تا به این لحظه، از بین Llorente،Negredo،Navas،Moreno،Carvajal،Thiago و Soldado ، ایسکو با ۳۰٪ رای، به عنوان بزرگترین غایب تیم ملی اسپانیا شناخته شده!

موندم تو ذهن این دل بوسکه چی میگذره که سری اول تیاگویی که همش مصدوم بود رو دعوت کرد و حتی بعدش که معلوم شد تیاگو به جام جهانی نمیرسه، باز هم ایسکو رو نبرد.

از اونور هم خوانفران رو بجای کارواخال برد، خوانفرانی که تو فینال، مارسلو و دی ماریا از اون سمت هرکاری خواستن کردن و فقط تماشا کرد! نفس کم آورد و نتونست ۱۲۰ دقیقه بازی کنه اما کارواخال تا دقیقه آخر بازی میدوئید.

lionf3
01-06-2014, 13:19
چند جا خوندم پدرِ آگرو گفته که پسرم با میلِ کامل به بارسلونا میره!
سوآرز هم داره به رئال و اومدن به این تیم فکر میکنه (البته در حدِ شایعه هستش)
خلاصه همه چی قاطی پاتی شده :دی

kasra_khan2003
01-06-2014, 13:30
ناچو هم قاطی مرغ ها شد :دی

charlize
01-06-2014, 18:36
خب اینم وضعیت کامل آماری فصل 2014-2013...
سعی کردم از همه چی آمار رو قرار بدم که کامل باشه...
احتمالا بره تویه پست اول، بد نباشه...
تویه اسپویلر گذاشتم چون طولانی شد...

آمار کلی بازیهای تیم

لالیگا :
27 برد - 6 مساوی - 5 باخت (87 امتیاز)
104 گل زده - 38 گل خورده (66+)
طبق آمار، حقیقتا شایسته رتبه سوم لالیگا بودیم! ما در واقع از 38 هفته، در 26 هفته در رده سوم حضور داشتیم!

کوپادل ری :
8 برد - 1 مساوی
15 گل زده - 1 گل خورده (14+)
بدون شک تیم از ما شایسته تر نبود. دریافت تنها یک گل اون هم در فینال و البته حذف قهرمان لیگ در مجموع با نتیجه 5-0، جای هیچ حرفی رو نذاشت...

لیگ قهرمانان اروپا :
11 برد - 1 مساوی - 1 باخت
42 گل زده - 11 گل خورده
در مرحله نیمه نهایی نایب قهرمان رو بردیم و در مرحله نیمه نهایی هم که قهرمان فصل پیش رو لِه کردیم! اونقدر خوب بودیم که قبل فینال، کلی از بازیکنهای تیم های حریف هم گفتن شایسته قهرمانی هستیم!

آمار بازیکن ها

لالیگا :
بیشترین تعداد بازی
1-دیگو لوپز 36 بازی
2-کریم بنزما : 35 بازی
3-سرخیو راموس : 32 بازی

بیشترین گل زده
1-کریستیانو رونالدو : 31 گل
2-کریم بنزما : 17 گل
3-گرت بیل : 15 گل

بیشترین پاس گل
1-آنخل دی ماریا : 17 پاس گل
2-گرت بیل : 12 پاس گل
3-کریستیانو رونالدو + کریم بنزما : 9 پاس گل

بیشترین کارت زرد
1-سرخیو راموس : 11 کارت
2-پپه : 9 کارت
3-آلوارو آربلوآ : 7 کارت

بیشترین کارت قرمز
1-سرخیو راموس و کریستیانو رونالدو : 1 کارت

بهترین بازیکن زمین
1-کریستیانو رونالدو : 11 بار
2-سرخیو راموس : 6 بار
3-گرت بیل + ایسکو : 4 بار

کوپادل ری :
بیشترین تعداد بازی
1-ایکر کاسیاس + پپه + اسیر ایارامندی + ایسکو : 9 بازی
2-خسه رودریگز + آلوارو آربلوآ : 8 بازی
3-آنخل دی ماریا + سرخیو راموس + ژابی آلونسو + کاسمیرو : 7 بازی

بیشترین گل زده
1-آنخل دی ماریا : 4 گل
2-کریستیانو رونالدو + خسه: 3 گل
3-کریم بنزما : 2 گل

بیشترین کارت زرد
1-پپه : 3 کارت
2-سرخیو راموس + آلوارو آربلوآ + کریستیانو رونالدو + کاسمیرو + خسه: 2 کارت
3-لوکا مودریچ + ژابی آلونسو + دنی کارواخال + اسیر ایارامندی + ناچو فرناندز + ایسکو : 1 کارت

بیشترین کارت قرمز
بدون کارت قرمز (فابیو کوئنترائو در یک بازی 2 کارته شد و اخراج شد اما کارت قرمز مستقیم نداشتیم)

لیگ قهرمانان اروپا :
بیشترین تعداد بازی
1-ایکر کاسیاس : 13 بازی
2-کریستیانو رونالدو + لوکا مودریج + پپه + سرخیو راموس + کریم بنزما : 11 بازی (ایسکو در مجموع 12 بازی کرد اما 6 تا از اونها رو به عنوان یار جانشین وارد بازی شد)
3-آنخل دی ماریا : 9 بازی (به علاوه 2 بازی به عنوان یار جانشین)

بیشترین گل زده
1-کریستیانو رونالدو : 17 گل
2-گرت بیل : 6 گل
3-کریم بنزما : 5 گل

بیشترین پاس گل
1-آنخل دی ماریا + کریم بنزما : 5 پاس گل
2-کریستیانو رونالدو + گرت بیل : 4 پاس گل
3-لوکا مودریچ : 3 پاس گل

بیشترین کارت زرد
1-سرخیو راموس + لوکا مودریچ + ژابی آلونسو : 3 کارت
2-مارسلو + اسیر ایارامندی + رافائل واران : 2 کارت
3-کریم بنزما + آنخل دی ماریا + کریستیانو رونالدو + پپه + ایسکو + آلوارو آربلوآ + سامی خدیرا + دنی کارواخال + کاسمیرو : 1 کارت

بیشترین کارت قرمز
1-سرخیو راموس : 1 کارت

بهترین بازیکن زمین
1-کریستیانو رونالدو : 4 بار
2-آنخل دی ماریا : 2 بار
3-سرخیو راموس + دنی کارواخال + پپه + فابیو کوئنترائو : 1 بار
میانگین آمار تیم (در هر بازی)

نکته مهم : این آمار مربوط به لیگ قهرمانان اروپا و لالیگا میشه و کوپا دل ری در این آمار محسوب نشده!

درصد مالکیت توپ : 59 درصد
پاس صحیح : 86 درصد
شوت زده : 20 شوت
شوت دریافت شده : 11 شوت
خطای انجام شده : 13 خطا
خطای گرفته شده : 13 خطا

محدوده حرکتی و گلزنی تیم

نکته مهم : این آمار مربوط به لیگ قهرمانان اروپا و لالیگا میشه و کوپا در این آمار محسوب نشده!
محدوده حملات
37 درصد حملات از سمت چپ
34 درصد حملات از سمت راست
29 درصد حملات از وسط

گردش توپ در زمین
45 درصد در یک سوم میانه زمین
31 درصد در یک سوم تهاجمی
23 درصد در یک سوم دفاعی

محدوده شوت زنی تیم
61 درصد از وسط
23 درصد از سمت چپ
16 درصد از سمت راست

منطقه شوت زنی تیم
54 درصد از محوطه 18 قدم
41 درصد از خارج از محوطه جریمه
6 درصد از محوطه 6 قدم

نحوه به ثمر رسیدن گل ها
در حین بازی : 66 گل
ضربات ایستگاهی : 18 گل
ضد حمله : 13 گل
پنالتی : 6 گل
گل به خودی : 1 گل

نحوه پاس دهی تیم در هر بازی (میانگین)
پاس کوتاه : 473 پاس
پاس بلند : 62 پاس
سانتر : 25 سانتر
پاس در عمق : 4 پاس

جمع بندی آمار تیم

کل بازی ها
46 برد - 8 مساوی - 6 باخت
160 گل زده (88 در خانه + 66 خارج از خانه) - 49 گل خورده (19 در خانه + 28 خارج از خانه) با میانگین 2.67 گل در هر بازی
89 کارت زرد + 2 کارت قرمز (به علاوه یک کارت قرمز غیر مستقیم)

بیشترین تعداد بازی در کل رقابت ها
1-ایسکو : 53 بازی (چه فیکس، چه جانشین)
2-کریم بنزما + آنخل دی ماریا : 52 بازی
3-لوکا مودریچ : 51 بازی

بیشترین دقایق بازی
1-سرخیو راموس : 4558 دقیقه
2-پپه : 4430 دقیقه
3-لوکا مودریچ : 4243 دقیقه

بیشترین گل زده
1-کریستیانو رونالدو : 51 گل زده
2-کریم بنزما : 24 گل زده
3-گرت بیل : 22 گل زده

بهترین برد
6-1 گالاتاسرای (لیگ قهرمانان اروپا)
5-0 آلمریا (لالیگا)
5-0 بتیس (لالیگا)
6-1 شالکه (لیگ قهرمانان اروپا)
5-0 وایاکانو (لالیگا)

بدترین باخت
2-0 سلتاویگو (لالیگا)
2-0 دورتموند (لیگ قهرمانان اروپا)

کلین شیت
29 بازی

خسته نباشید!:n02:
غلط املایی هم اگه بود، به بزرگی خودتون ببخشید!

Abdolreza2012
02-06-2014, 14:16

تمدید قرارداد ایکر کاسیاس با رئال مادرید / کاپیتان مقدس در مادرید ماندنی شد

دوشنبه 12 خرداد ساعت 12:30
در ماه آگوست وقتی از ایکر برای تمدید قرارداد سوال شده بود، او صراحتا به مسئولان رئال پاسخ منفی داده بود.
آی اسپورت - به نوشته ی روزنامه ی مارکا ایکر کاسیاس دروازه بان اسطوره ای تیم رئال مادرید قصد دارد، قرارداد خود را با رئال تمدید کند.
منابع خبری مختلفی این خبر را تایید کرده اند و گفته می شود، تصمیم سن ایکر برای ماندن در جمع کهکشانی ها جدی است؛ هر چند 9 ماه طول کشید تا کاسیاس برای تمدید قرار داد تصمیم گیری کند.
در 9 ماه گذشته ایکر کاسیاس در ترکیب رئال مادرید به صورت "نوبتی" به میدان می رفت. در فصل گذشته ایکر در کوپا دل ری و لیگ قهرمانان دروازه بان ثابت رئال بود و لوپس هم در لالیگا تیم را همراهی می کرد.
در ماه آگوست وقتی از ایکر برای تمدید قرارداد سوال شده بود، او صراحتا به مسئولان رئال پاسخ منفی داده بود.

kasra_khan2003
02-06-2014, 19:00
سرخیو راموس از خالکوبی لیگ قهرمانان پرده برداشت!

تو صفحه اینستاگرامش نوشته:

As promised..!! The Champions in our skin (@RodrigoGalvez81) and heart. Now the World Cup. Let's go

hamidchi
02-06-2014, 20:33
دوستان بازیکنایی که قرار تو لیست فروش باشن مشخص شده یا نه ؟
کیا قراره برن ؟
دی ماریا رو ردش نکن بره ؟!!!

Dark Shine
02-06-2014, 20:56
:)

SA3EDLORD
03-06-2014, 00:46
چطوره؟

Abdolreza2012
03-06-2014, 00:50
لباس تیم بد نیست ، اون خط پشت بالای اسم بازیکنا چیه قضیش ؟؟؟؟

kasra_khan2003
03-06-2014, 11:51
UEFA Technical Study Group یام به اختصار TGS، مثل هر سال، ۱۸ بازیکن برتر تیم منتخب لیگ قهرمانان رو معرفی کرد: ۷ بازیکن از رئال مادرید، ۴ بازیکن از اتلتیکو مادرید، ۴ بازیکن از بایرن مونیخ، و تیم های بارسلونا، PSG و دورتمند هم هر کدام تنهای یک بازیکن.

Goalkeepers:Thibaut Courtois (Club Atlético de Madrid), Manuel Neuer (FC Bayern Múnich)q

Defenders:Diego Godín (Club Atlético de Madrid), Philipp Lahm (FC Bayern Múnich), Daniel Carvajal (Real Madrid CF), Pepe (Real Madrid CF), Sergio Ramos (Real Madrid CF)q

Midfielders:Gabi (Club Atlético de Madrid)m, Andrés Iniesta (FC Barcelona), Toni Kroos (FC Bayern Múnich), Ángel Di María (Real Madrid CF), Luka Modric (Real Madrid CF), Xabi Alonso (Real Madrid CF)q

Forwards:Marco Reus (Borussia Dortmund), Diego Costa (Club Atlético de Madrid), Arjen Robben (FC Bayern Múnich), Zlatan Ibrahimovic (Paris Saint Germain FC), Cristiano Ronaldo (Real Madrid CF)q

Abdolreza2012
03-06-2014, 12:55
دیشب یه بازی بین پیشکسوتان رئال با یونتوس برگزار شد که رئال موفق شد 5 بر 1 این بازی رو ببره
گل های بازی :
زیدان ، مورینتس ، سیدورف ، دلارد و ولاسکو
__________________________________________________ _________________________________________________

لباس تمرین تیم برای فصل بعد :

منبع : myronaldo

powerslave
03-06-2014, 14:34
چطوره؟

ای وای این صورتیه واقعیه؟:n15:

اون سپیده رو که دیدم درست مثل عکسی هست که از لباس جدید میلان تهیه شده. کلاً آدیداس داره بد کار میکنه. لباس خیلی از تیمهایی که آدیداس میپوشن الان شبیه هم هستن و کلاً کپی پیست کردشون. به نظرم شخصیت تیمها رو کنار زده و داره شخصیت آدیداس رو توشون قوی تر میکنه.

SA3EDLORD
03-06-2014, 14:59
ای وای این صورتیه واقعیه؟:n15:

اون سپیده رو که دیدم درست مثل عکسی هست که از لباس جدید میلان تهیه شده. کلاً آدیداس داره بد کار میکنه. لباس خیلی از تیمهایی که آدیداس میپوشن الان شبیه هم هستن و کلاً کپی پیست کردشون. به نظرم شخصیت تیمها رو کنار زده و داره شخصیت آدیداس رو توشون قوی تر میکنه.
اره بابا آدیداس واقعا داره بدتر و بدتر میشه.......الان نایک خیلی بهتر داره کار میکنه....لباس فصل بعد رُم خیلی خوبه...... اما از لباس امسال فونتشو دوست دارم.

Meisam.apk
03-06-2014, 15:50
فونت لباس نسبت به پارسال قیشنگ تر شده
یخه ی جدید باحاله
رنگ صورتیش هم تنوع جالبی ایجاد کرده

Sh-Meteor
03-06-2014, 22:27
آمار کریس رونالدو ( لا لیگا + لیگ قهرمانان )

Abdolreza2012
04-06-2014, 13:31
مارکا از قطعی شدن آمدن لوئیز سوارز به رئال مادرید خبر داد!

kasra_khan2003
04-06-2014, 14:36
در صورت که سوارز بیاد و بنزما بره، یک ترسی وجود داره اونم اینکه مثلث BBC از بین میره، مثلثی که قویترین مثلث کل اروپا شد. و سوارز ممکنه خوب باشه، اما نکته ی مثبت بنزما، پاس گل هاش بود که به بیل و رونالدو میداد.

اما یکی از نکات مثبت آنجلوتی اینه که، تو مصاحبه هاش گفته که نمیذاره شیرازه ی این تیم بهم بخوره و این تیم شروع کننده یک دوران جدید خواهد شد، فقط برای تقویت خطوط، ممکنه بازیکنی اضافه بشه. گویا در رستوران Señorío de Alcocer هم پرز سوارز رو تو بشقاب تحویل آنجلوتی داده، اما آنجلوتی تاکید کرده که از عملکرد بنزما راضی هست و نمیخواد بره! از طرفی آنجلوتی که مرد صلح و سازش هست، معتقده که جو رختکن فوق العاده خوب هست و کریم بنزما هم بی تاثیر نیست و نباید کسی از اومدن دیگری ناراحت بشه.

اگر آمدن سوارز و رفتن موراتا رو حتمی بدونیم، ترکیب خط حمله ی فصل بعد خیلی خوب میشه، سوارز به عنوان یکی از ۳ مهاجم برتر حال حاضر دنیا، بعدش بنزما کمی پایین تر از اون، و در نهایت خسه که تو خط هافبک هم اگر لازم باشه میتونه بازی کنه و بسیار جوان، خام اما با استعداد هست.

Dejagah
04-06-2014, 18:11
ویدیو رونمایی فوق العاده از پیراهن جدید رئال مادرید

download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Abdolreza2012
04-06-2014, 23:39
شماره ۸ و ۱۰ رئال در انتظار صاحبان جدید خود

فصل پیش با جدائی کاکا و اوزیل از رئال مادرید شماره ۸ و ۱۰ رئال مادرید بدون صاحب باقی ماندهیچ تغییری هم در شماره های فعلی بازیکنان صورت نگرفت .

بعد از جدائی کاکا و اوزیل از رئال مادرید زمزمه هائی بود مبنی بر عوض شدن شماره پیراهن های مودریچ و ایسکو و تصاحب شماره ۸ و ۱۰ اما این اتفاق صورت نگرفت و تیم کهکشانی رئال مادرید بدون شماره ۱۰ و ۸ دسیما را کسب کرد . اما در این تابستان تکلیف این شماره ها مشخص خواهد شد. در صورتی که سوارز به رئال مادرید منتقل شود شماره ۱۰ را خواهد پوشید و شماره ۸ نیز ممکن است به مودریچ برسد . البته هنوز هیچ چیز مشخص نیست ، در صورتی که رئال خرید کهکشانی نداشته باشد شماره ۱۰ می تواند به خسه یا ایسکو برسد .

myronaldo.ir

مودریچ مرد سال فوتبال کرواسی شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مطرح شدن نام کاناوارو برای جانشینی زیزو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

kasra_khan2003
05-06-2014, 07:44
علت مصدومیت رونالدو هم معلوم شد:

این دکتر جادوگری که میبینین، برای اینکه رونالدو نتونه جلوی قنا گل بزنه، رفته چهارتا سگ پیدا کرده و خلاصه با وردهای خودش، روح رونالدو رو بیمار کرده :دی به گفته این دکترِ خفن! مصدومیت رونالدو بوسیله ی هیچ طبی خوب نمیشه چون یک مصدومیت روحی هست که امروز خودش رو تو زانوی رونالدو نشون میده، فردا تو جای دیگه!

SON OF GOD
05-06-2014, 11:39
ادعای عجیب جادوگر غنایی: من عامل مصدومیت کریستیانو رونالدو هستم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به گزارش سرویس بین المللی وب سایت گل، یک جادوگر غنایی در مصاحبه ای با شبکه رادیویی Angel FM این کشور مدعی شد که وی با طلسم ها و نفرین هایش کاری کرده است که رونالدو در آستانه جام جهانی و دیدار تیم ملی پرتغال برابر غنا با مصدومیت رو به رو شود.
"من دقیقا می دانم که مصدومیت رونالدو از چه ناحیه ای است و مشغول کار بر روی آن هستم. من در هفته های گذشته به صورت کاملا جدی بر روی این موضوع تمرکز کرده ام و برای این کار چهار سگ به خصوص را یافته و روح آن ها را از بدنشان جدا کرده ام."
"من 4 ماه پیش نیز گفته بودم که کاری خواهم کرد تا کریستیانو رونالدو در بازی برابر غنا در جام جهانی غایب باشد و تمام تلاشم را نیز پیرامون این موضوع انجام داده ام. امروز زانوی رونالدو، فردا ران پایش و روزی دیگر مشکل دیگری برایش به وجود خواهد آمد و به شما اطمینان می دهم که هیچ درمان انسانی و طبیعی بر روی مصدومیت رونالدو جواب نخواهد داد و پزشکان نیز به زودی خواهند فهمید که مصدومیت رونالدو اتفاقی ماورایی و فرای توانایی های علم پزشکی است."
گفتنی است بازی دو تیم غنا و پرتغال در روز آخر رقابت های گروه هفتم رقابت ها و از ساعت 22:30 دقیقه به وقت تهران در شامگاه پنجم تیر ماه آغاز خواهد شد - طرفداری

Abdolreza2012
05-06-2014, 12:08
کلیپ : تمام ۶۸ گل کریستیانو رونالدو در چمپیونز لیگ با کیفیت HD 720p

کیفیت: HD 720p

زمان: ۱۵ دقیقه و ۱۵ ثانیه

حجم: ۲۸۱ مگابایت

لینک مستقیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %20In%20Champions%20League%20%e2%97%8f%20HD.mp4) – غیرمستقیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

منبع : myronaldo.ir

__________________________________________________ __________________________________________________ _____________

11 بازیکن منتخب جام جهانی از دید توئیتری ها

منبع : ای اسپورت

__________________________________________________ __________________________________________________ _____________

فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبالرنکینگ ده باشگاه برتر جهان در ماه می را اعلام کرد :

1 - بایرن مونیخ آلمان (336 امتیاز)
2 - رئال مادرید اسپانیا (333 امتیاز)
3 - اتلتیکو مادرید اسپانیا (299 امتیاز)
4 - لانوس آرژانتین (277 امتیاز)
5 - اتلتیکو ناسیونال کلمبیا (276 امتیاز)
6 - بارسلونا اسپانیا (258 امتیاز)
7 - سویا اسپانیا (256 امتیاز)
8 - یوونتوس ایتالیا (251 امتیاز)
9 - آرسنال انگلیس (243 امتیاز)
10 - بنفیکا پرتقال (241.5 امتیاز)

charlize
05-06-2014, 18:54
طبق گفته مارکا، فابیو کوئنترائو آمادست که قراردادش رو تا سال 2019 تمدید کنه با باشگاه و منچستر از خریدش هم نا امید شده!
کارلتو راضیش کرده که بمونه و البته قراردادش هم بهبود پیدا میکنه و دستمزدش بیشتر میشه...
به شخصه یکی از نگرانیهام رفع میشه اینجور!
واقعا حیف-ه فابیو رو از دست بدیم...
+
مارکا همچنین گفته که پرز و کارلتو با هم به توافق رسیدن که رئال تمام تلاش تابستون امسالش رو بذاره برای سوارز و گفته میشه قراره مبلغ 90 میلیون دلار هم پیشنهاد داده بشه براش!
+
جالبه که از لباس صورتی تیم هم استقبال خوبی شده و در همون 24 ساعت نخست، بیش از 100 هزار لباس فروخته شده!

vahidgame
05-06-2014, 20:11
مارکا همچنین گفته که پرز و کارلتو با هم به توافق رسیدن که رئال تمام تلاش تابستون امسالش رو بذاره برای سوارز و گفته میشه قراره مبلغ 90 میلیون دلار هم پیشنهاد داده بشه براش!
امیدوارم سوارز رو بگیریم چون میشه گفت الان آماده ترین سنتر فوروارد دنیاست و بازیکنایی مثل بنزما نسبت به اون فاصله دارن
ولی نکته مهم اینه که مبلغ فسخ قرارداد سوارز 120 میلیون پونده و با 90 میلیون و اینا نمیشه کاری کرد! :دی

charlize
05-06-2014, 21:10
ولی نکته مهم اینه که مبلغ فسخ قرارداد سوارز 120 میلیون پونده و با 90 میلیون و اینا نمیشه کاری کرد! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من اول یه ویرایش بکنم که اون 90 میلیون یورو بود نه دلار!:دی
بعد اینکه خب اون شروعشه!
باید دید تا کجاها پیش میریم!
به هر حال فراموش نکنیم که گرت رو هم نمیخواستن بدن اما خودش خواست و اومد!
مدیربرنامه های سوارز هم چند وقت پیش گفته بود لوئیز در لیورپول راحت و خوشحاله اما رد کردن پیشنهاد رئال، کار خیلی سختی براش محسوب میشه!

vahidgame
05-06-2014, 21:33
من اول یه ویرایش بکنم که اون 90 میلیون یورو بود نه دلار!:دی
بعد اینکه خب اون شروعشه!
باید دید تا کجاها پیش میریم!
به هر حال فراموش نکنیم که گرت رو هم نمیخواستن بدن اما خودش خواست و اومد!
مدیربرنامه های سوارز هم چند وقت پیش گفته بود لوئیز در لیورپول راحت و خوشحاله اما رد کردن پیشنهاد رئال، کار خیلی سختی براش محسوب میشه!
مسئله اینه که به نظر می رسه لیورپول این قرارداد سوارز رو از قصد اینجوری طراحی کرده که یه جورایی غیر قابل فروش باشه
ولی اگه همین الان رئال 120 میلیون پوند بده اتوماتیک سوارز قراردادش فسخ میشه به همین سادگی ولی این پول دیگه خیلی فضاییه! :دی
یه نکته دیگه هم اینه که لیورپول باشگاه خیلی بزرگتری از تاتنهامه و همچین مهره ای رو به همین سادگی از دست نمیده به خصوص اینکه تازه این فصل بعد از مدت ها اوج گرفته و برای فصل بعد هم می خواد باز مدعی باشه
فکر می کنم زیر این مبلغی که تعیین شده رو لیورپول قبول نمی کنه

به نظرم روی بازیکنایی مثل زلاتان ، کاوانی و فالکائو هم میشه حساب باز کرد
هر چند که خرید اونا هم سخته ولی نسبت به خرید سوارز راحتره
زلاتان با اینکه پا به سن گذاشته ولی راحت یکی دو فصل رو جواب میده و میشه به طور چرخشی بنزما هم جای اون بازی کنه
البته در هر صورت سوارز از همه اینا بهتره و در کنار بیل و رونالدو کلا همه تیم ها رو اینا نابود می کنن! :دی
اگه فصل بعد همین جوری عملکردش رو ادامه بده بعید نیست برای توپ طلا حتی جزو سه چهار تا بازیکن اول هم باشه

D3vil_A
05-06-2014, 22:27
یکی از بهترین خبر های این هفته تمدید قرار داد فابیو کوانترائو با دست مزد 4 میلیون یورو تا سال 2019.....

Dejagah
05-06-2014, 22:29
بازیکنایی مثل ایارامندی و کاسمیرو و موراتا اصلا تو سطح رئال نیستن امیدوارم جدا بشن راحت شیم !! :n23:

SON OF GOD
06-06-2014, 14:20
تیتر امروز
----------------------

روزنامه ی آ.اس چاپ مادرید با تیتر "آرسنال خواهان به خدمت گرفتن کاسیاس" به پیشنهاد توپ‌چی ها برای کاپیتان رئال مادرید اشاره دارد.

Meisam.apk
07-06-2014, 08:50
بازیکنایی مثل ایارامندی و کاسمیرو و موراتا اصلا تو سطح رئال نیستن امیدوارم جدا بشن راحت شیم !! :n23:
به سنشون هم توجه کن،این سه تا بازیکن که نام بردی زیر 22 هستن.اگه رئال حالا بفروشه اونها رو به مبلق ناچیزی از دستشون میده.چند سال دیگه برا رئال بازی کنن سرمایه های بزرگی می تونن باشن.

Abdolreza2012
07-06-2014, 15:53
آ.ب.ث : دیماریا می ماند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

__________________________________________________ __________________________________________________ ________________________________________

ایکر کاسیاس در شبکه های اجتماعی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

__________________________________________________ __________________________________________________ ________________________________________

آ.ب.ث : راموس تا ۲۰۱۹ تمدید می کند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

روزنامه آ.ب.ث در گزارشی از تمدید قرارداد سرجیو راموس تا سال ۲۰۱۹ خبر داد . این در حالی است که تا پیش از این خبر ها حاکی از افزایش دستمزد سرجیو راموس بود .

سرجیو راموس در فصل گذشته خواستار قرارداد جدید بود اما فقط روی فوتبالش تمرکز کرد و بهترین فصل فوتبالیش را با درخشش در اواخر فصل سپری کرد . در حال حاضر سرجیو راموس سالانه ۵٫۵ میلیون یورو دستمزد می گیرد و قراردادش تا پایان سال ۲۰۱۷ اعتبار دارد اما به گفته روزنامه اسپانیائی آ.ب.ث به زودی قرارداد وی تا سال ۲۰۱۹ تمدید خواهد شد و دستمزد او سالانه در حدود ۷ یا ۸ میلیون یورو خواهد بود و بدین ترتیب او بعد از رونالدو در کنار ایکر کاسیاس بیشترین دستمزد را دریافت خواهد کرد

Meisam.apk
07-06-2014, 21:51
خداروشکر مثله اینکه رونالدو شرایطش برای بازی داره روز به روز بهتر میشه و به تمرین های انفرادی پایان داده و تمرین های تیمی رو دنبال خواهد کرد.این در حالی که احتمال بازی کریس در مقابل ایرلند که 3 روز دیگه برگذار خواهد شد هست.
منبع:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو سایت گل اونطور که به نقل از آ.ب.ث خبر ماندن دیماریا رو نوید داده نوشته نشده و فقط گفته رئال مادرید پیشنهاد های بالای 50 میلیون یورو به بالا رو قبول می کنه.یونایتد و آرسنال هم برای دیماریا دندون تیز کردن.یونایتد با این اوضاعش بعید نیست پیشنهاد های بالا تری رو هم بده.
قبلا می خوام دیماریا بمونه چون تو شرایطی که بیل و رونالدو نیستن خیلی به کمک تیم می آد و وقتی هم ستاره هامون هستن،خیلی خوب باهاشون هماهنگه.

منبع:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamidchi
07-06-2014, 23:10
جدا واسه چی اصن قصد فروش دیماریا رو دارن ؟ حیفه به خدا
من اگه بخام 5 تا بازیکن برتر رئال رو بگم حتما دیماریا جز اون 5 تاست
خدا کنه نره

Abdolreza2012
08-06-2014, 12:54
گرت بیل بهترین خرید سال

گرت بیل ستاره ولزی رئال مادرید در فصل اول حضورش در رئال مادرید آمار خیره کننده ای به جای گذاشت و نسبت به نیمار و سایر بازیکنانی که در تابستان گذشته به تیمهای دیگر منتقل شدند کاملا آماری برتر را به جای گذاشت .

گرت بیل در فصل اول حضورش در رئال مادرید موفق شد آمار ۲۲ گل و ۱۶ پاس گل را به ثبت برساند و در ۳۸ گل رئال مادرید تاثیر مستقیم داشته باشد و این در حالی بود که بیل بدون پیش فصل به رئال مادرید آمد و ۱۰۰% آماده نبود . به طور کلی گرت بیل هر ۸۷ دقیقه برای رئال مادرید گل زده است یا پاس گل داده است و این در حالی است که این میانگین از بازیکنانی مثل کاوانی خرید تابستانی پی اس جی ، نگردو و یا هیگوائین و اوزیل هم بهتر است .

در اول فصل همه نگاهها به نیمار و گرت بیل بود که در پایان این گرت بیل بود که در این دوئل برنده شد . بیل با رئال دو جام معتبر کسب کرد و در فینال کوپا به بارسا گل زد و در فینال چمپیونز هم به اتلتیکو . گرت بیل در رئال ۲۲ گل زد در حالی که این عدد برای نیمار ۱۵ بود و گرت بیل ۱۶ پاس گل داد و باز هم این عدد برای نیمار کمتر بود و او ۱۵ پاس گل داد .

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ______

بیلد : رئال و بایرن بر سر انتقال تونی کروس به توافق رسیدند

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9.jpg/480px-Toni_Kroos,_Germany_national_football_team_%2801%2 9.jpg

به گفته روزنامه بیلد آلمان تونی کروس هافبک آلمانی و ملی پوش بایرن مونیخ اولین خرید رئال مادرید در فصل نقل و انتقالات خواهد بود .
به گفته این روزنامه آلمانی باشگاه رئال مادرید و بایرن مونیخ برای انتقال این بازیکن به توافق رسیده اند . تونی کروس قراردادش در سال آینده با بایرن به اتمام خواهد رسید و بایرن برای جدا نشدن او به صورت رایگان به این انتقال راضی شده است .

+

ادعای نشریه بیلد: مشاور تونی کروس در مادرید در حال مذاکره با کهکشانی هاست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

City 17
08-06-2014, 22:09
گرت بیل بهترین خرید سال

واقعا فصل یا بهتر بگیم نیم فصل دوم رویایی رو داشت، چون بعد از نگذارندن تمرینات پیش فصل و مشکل مصدومیت توی نیم فصل دوم بود که بیل واقعی رو دیدیم.
این تصویر واقعا به زیبایی شکار شده، که ارزش واقعی بیل رو نشون میده، PRICELESS!

ویدئویی از حرکات و گل های برتر بیل در فصلی که گذشت (در سطح باشگاهی و ملی) که واقعا ارزش دیدن رو داره، مطمئنا بعضی از حرکات رو یا ندیدید یا فراموش کردید.
توصیه می کنم ببینید: دانلود - 127 مگابایت
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2%8F%20Best%20Skills%20%C3%A2%C2%97%C2%8F%20HD.mp4 )

Abdolreza2012
08-06-2014, 23:57
دوستان نظرتون در مورد کروس چیه ؟؟؟
من خیلی ازش خوشم میاد ، خیلی دوست دارم بیاد
سنش هم خیلی خوبه ، به نظرم خیلی به کار میاد

Abdolreza2012
09-06-2014, 14:37
دیشب یه بازی بین پیکسوتان رئال و اینتر برگزار شد که 2 - 2 مساوی شد
نکته ی جالب این بازی این بود که رئال از پیراهن فصل بعدش استفاده کرد

City 17
09-06-2014, 16:41

به نقل از پایگاه اسپانیایی La Se'xta بعد از این بازی دوستانه با زیدان مصاحبه شده که گفته برای فصل آینده هم در رئال باقی می مونه:n12:

زیدان واقعا سهم زیادی روی جو خیلی خوبی که در تیم شکل گرفته و موفقیت هایی که به دست اومد داشته.

از تصمیم های استراتژیک مثل متقاعد کردن واران و بیل و منصرف کردنشون از رفتن به باشگاه های دیگه گرفته تا متقاعد کردن خسه برای باقیموندن در تیم با وجود حضور امثال بیل گرفته تا کار فردی روی تکنیک بازیکنان به خصوص ضربات آخر از جمله خسه که بارها از جلسه های انفرادی با زیدان اسم برده و مودریچ که بعد از ضربه فنی زیبایی که در یکی از بازی ها به ثمر رسوند گفته شد جلسات خصوصی مشابهی رو داشته:n02:... تا ارتباط نزدیکی که با همه بازیکنان تیم داره و انرژی مثبت و اعتماد به نفسی که به رختکن تیم میاره به عنوان شخصی که همه قله های فوتبالی ممکن رو فتح کرده و حرفش بدون چون و چرا مورد قبوله و از طرف دیگه چون سابقه کار کردن زیر دست کارلو رو داشته و یکجورایی خودش رو شاگرد کارلو می دونه، بدون کوچکترین اصطکاکی می تونه در عین اینکه کسب تجربه می کنه و خودش رو آماده می کنه برای قدم بعدی یعنی سرمربی گری یک تیم، تجربیات خودش رو هم در اختیار تیم می گذاره و به بار فنی تیم اضافه کنه. به عنوان نمونه کارلو در یکی از مصاحبه های خودش به این اشاره کرد که بعد از مصدومیت طولانی مدتی که برای خدیرا به وجود اومد و خلاءی تاکتیکی که به وجود اومد بعد از بحث های طولانی با کلمنت و زیدان به این نتیجه رسیدند که دی ماریا رو در پست هافبک به کار بگیرند... بر خلاف زمان حضور زیدان در زمان مورینیو که سطح ارتباط زیدان با تیم اینقدر نزدیک نبود و بیشتر یک مدیر اجرایی بود تا یک دستیار سرمربی.

یه نمونه از ارتباط نزدیک زیدان رو میشه توی بازی فینال دید که بعد از گل پیروزی بخش بیل روی حرکت دی ماریا، زیدان از روی نیمکت به سمت بازیکنانی که روی سر و کله هم می پریدند رفت و درست مثل یکی از بازیکن ها خوشحالی کرد که مطمئنا اون صحنه رو بارها دیدید یا یه نمونه دیگه که اینجا گذارم:

charlize
09-06-2014, 19:19
کارلتو رسما اعلام کرد که موراتا از باشگاه خواسته تا با خروجش موافقت کنه و باشگاه هم با درخواستش موافقت کرده!
احتمالا هم مقصد آرسنال هست!
"بازیکن(موراتا) دنبال شرایطی میگرده که بتونه بیشتر بازی کنه و باشگاه هم موافق این موضوع هست. اگه میخواد بره، امیدوارم جایی بره که بیشتر بازی کنه. اگه موراتا واقعا بره، باید به فکر یه جانشین باشیم. یه بازیکن جوون با شیوه بازی مشابه"

شاید موراتا یه زمانی قرار بود جای رائول رو برامون بگیره اما بی تعارف هیچ وقت باهاش حال نکردم!
به جاش خسه رو هر وقت دیدم، لذت بردم از بازش...همیشه در خدمت تیم و فقط به فکر تیم بود...
نه اینکه پاس بهش ندن، اینم تریپ بیاد پاس نده!
اینجوری خسه به اونچه که حقش هست میرسه در تیم...
+
گفته هم میشه که در صورت رخ دادن این اتفاق، تیم دنبال آنتونیو گریژمان، مهاجم سوسیداد میره!
با توجه به صحبت های کارلتو، شایعه پر قوتی هم به نظر میرسه!
مهاجم جوون (23 سال) و بسیار خوبیه...
این فصل هم خیلی خوب بود و موفق شد 16 گل هم در لالیگا بزنه (از جمله یه گل به خودمون...بازی خوبی رو اون بازی انجام داد هرچند باختن خوشبختانه)
عضو تیم ملی فرانسه هم هست و در 4 بازی، 3 گل هم زده براشون!

Ezel
09-06-2014, 21:20
پرس ، مانژو رو باید دریابه :دی

رسما خداحافظی کرد از بایرن

powerslave
09-06-2014, 23:41

چقدر این لباس اصلی خوشگله. خیلی عالیه. مخصوصاً فرم یقش رو دوست دارم و اون قسمت چهار گوش روی آستین راست که آرم باشگاه روشه. واقعاً خوشم اومد. منم میییییییییخوااااااام :n01:.

یه نمونه از ارتباط نزدیک زیدان رو میشه توی بازی فینال دید که بعد از گل پیروزی بخش بیل روی حرکت دی ماریا، زیدان از روی نیمکت به سمت بازیکنانی که روی سر و کله هم می پریدند رفت و درست مثل یکی از بازیکن ها خوشحالی کرد که مطمئنا اون صحنه رو بارها دیدید یا یه نمونه دیگه که اینجا گذارم:

این چند وقته هر بار صحبت رابطۀ زیدان و تیم و آنجلوتی و ... میشه من یاد اون عکسی میفتم که تو تاپیک دیدم که تو بازی فینال زیدان داشت با فریاد به بازیکنها اشاره میکرد و آنجلوتی با نعجب داشت نگاه میکرد. از اون لحظه هایی بود که میفهمی دل کی با تیم هست و دل کی نیست.

Layken
09-06-2014, 23:52

گرت بیل ستاره ولزی رئال مادرید در فصل اول حضورش در رئال مادرید آمار خیره کننده ای به جای گذاشت و نسبت به نیمار و سایر بازیکنانی که در تابستان گذشته به تیمهای دیگر منتقل شدند کاملا آماری برتر را به جای گذاشت .
گرت بیل در فصل اول حضورش در رئال مادرید موفق شد آمار ۲۲ گل و ۱۶ پاس گل را به ثبت برساند و در ۳۸ گل رئال مادرید تاثیر مستقیم داشته باشد و این در حالی بود که بیل بدون پیش فصل به رئال مادرید آمد و ۱۰۰% آماده نبود . به طور کلی گرت بیل هر ۸۷ دقیقه برای رئال مادرید گل زده است یا پاس گل داده است و این در حالی است که این میانگین از بازیکنانی مثل کاوانی خرید تابستانی پی اس جی ، نگردو و یا هیگوائین و اوزیل هم بهتر است .

هنوز من از عملکرد بیل راضی نیستم اون هم فقط به خاطر برخی تک روی های زیادش است.
بیشترین درصد نارضایتیم هم سر پاس ندادنش است، حتا توی فینال CL هم یکی دو مورد میتونست پاس بده مخصوصا در نیمه اول اون موقعیت تک به تکی که داشت و می تونست به کریم پاس بده ولی نداد. یک مقدار تک روی زیادی داره.

Abdolreza2012
10-06-2014, 00:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ok=_vTKca6L

آنچلوتی: از ماندن کاسیاس خوشحالیم؛ دی ماریا می داند که همه دوستش دارند؛ سخت است که ایتالیا به فینال برسد؛ به فکر خرید مهاجمی جوان هستیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%9B-%D8%AF%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%A7-%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%AF-%DA%A9%D9%87-%D9%87%D9%85%D9%87-%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%B4-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%AF%D8%9B-%D8%B3%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%DA%A9%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)

طرفداری- کارلو آنچلوتی روز دوشنبه در جریان معرفی شبکه های اجتماعی و وبسایت رسمی خود در سفارت ایتالیا به گفتگو با خبرنگاران پرداخت. رسانه ها مشتاق بودند تا از او در مورد برنامه هایش برای فصل بعد بپرسند.

کاسیاس و دیگو لوپز: "ما در این مورد فکر نکرده ایم چرا که از وقتی ما در فینال پیروز شدیم، همه به تعطیلات رفتند. کاسیاس از ماندن در اینجا بسیار خوشحال است و ما هم خوشحالیم که او می ماند."
در وقت های اضافی فینال لیسبون به چه فکر می کردید؟ "خیلی به یاد ندارم. من به بازی فکر می کردم. داستان های مثبت و منفی زیادی وجود دارد. این شبیه فینال 94 آمریکا نبود، وقتی که ما در مقابل نیجریه به این فکر بودیم که چگونه می توانیم صحیح و سالم به ایتالیا برگردیم! من در لیسبون به چنین چیزی فکر نمی کردم."
آیا ترکیب تیم با توجه به چالش های پیش رو تقویت خواهد شد؟ "من نگران نیستم، فکر می کنم اگر بتوانیم ترکیب فعلی را تقویت کنیم، این کار را خواهیم کرد. اگر نه، من از ترکیبی که دارم، بیش از حد راضی ام."
آیا باشگاه با کادر پزشکی تیم ملی پرتغال صحبت کرده است؟ "نه صحبت نکرده ایم، اما با خود کریستیانو چرا. یک هفته پیش حال او خوب بود و تمرینات انفرادی را دنبال می کرد. در این یک هفته او به بهترین فرم خود بازخواهد گشت."
آیا هدف فعلی شما برای فصل بعد فتح تمام 6 عنوان قهرمانی ممکن است؟ "ما شانس فتح هر 6 عنوان قهرمانی را داریم اما این آسان نخواهد بود. ما دو هدف داریم. رقابت طلب بودن چیزی است که ما می خواهیم."
آیا دی ماریا می تواند از رئال مادرید جدا شود؟ "فکر می کنم دی ماریا می داند که همه دوستش دارند. رئیس او را دوست دارد، باشگاه و هواداران هم به همین ترتیب. فکر می کنم او این را می داند."
آنچلوتی به عنوان سرمربی تیم ملی ایتالیا: "در حال حاضر من از کار کردن به طور روزمره خوشحالم. می خواهم در تیم باشگاهی به کارم ادامه دهم. من در رئال مادرید خوشحالم. مادرید را دوست دارم و دوست دارم که برای مدتی طولانی اینجا بمانم. به عنوان یک ایتالیایی، این یک تفکر آرمانی است."
تقویت خط هافبک تیم: "فکر می کنم باید این موضوع را به یاد بیاوریم که در این فصل ما خدیرا را در اختیار نداشتیم، کسی که به خوبی ریکاوری کرد و به جمع ما بازخواهد گشت. با بازگشت او سطح خط میانی ما بالا خواهد رفت. بعد از آن خواهیم دید. او بازیکن بزرگی است."
موراتا: "بازیکنان می خواهند دقایق بیشتری به میدان بروند و باشگاه موافق است. اگر او بتواند فرصت بازی کردن به دست آورد، خوب است که برای یک سال این شانس را داشته باشد. اگر موراتا برود ما به فکر خرید مهاجمی مشابه به کاراکتر او خواهیم بود، یک مهاجم جوان."
رئال مادرید کاستیا: "ما از سقوط این تیم راضی نیستیم، به خصوص بعد از اینکه آنها از شروعی بد در ابتدای فصل، وضعیت خود را بهبود بخشیده بودند."
فینال ایتالیا - اسپانیا در جام جهانی: "فکر می کنم این اتفاق به سختی رخ دهد، به خصوص برای ایتالیا."

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________

بی بی سی خطرناک ترین مثلث دنیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مثلث بی بی سی این فصل را با آمار خیره کننده ۹۶ گل به پایان رساند .
در واقع هیچ خط حمله ۳ نفره ای موفق نشده است چنین آمار خیره کننده ای ثبت کند . مسی ، الکسیس سانچز و پدرو در این فصل ۸۱ گل زدند و در پی اس جی کاوانی ، زلاتان و لاوتزی و هم چنین در منچستر سیتی مثلث آگوئرو ژکو و توره ۷۸ گل به ثمر رساندند . مثلث بی بی سی بهترین مثلث تاریخ رئال مادرید نیز محسوب می شود که شبهای جادوئی زیادی را در برابر تیمهائی مانند شالکه ، بتیس و سویا پشت سر گذاشت .

منبع : مرجع خبری مای رونالدو

Dejagah
11-06-2014, 11:58
ویدئویی از حرکات و گل های برتر بیل در فصلی که گذشت (در سطح باشگاهی و ملی) که واقعا ارزش دیدن رو داره، مطمئنا بعضی از حرکات رو یا ندیدید یا فراموش کردید.
توصیه می کنم ببینید: دانلود - 127 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2%8F%20Best%20Skills%20%C3%A2%C2%97%C2%8F%20HD.mp4 )

واقعا قشنگ بود سریع, تکنیکی, شوتزن, دریبلزن, پاسور, سانتر, سرزن, کاشته زن, تکلزن, خلاصه همه چی تموم. :n12::n12:

Abdolreza2012
11-06-2014, 18:18
در چنین روزی چه اتفاقی افتاد؟؟؟

۱۱ ژوئن ۲۰۰۹ وبسایت رسمی باشگاه رئال مادرید رسما خبر انتقال کریستیانو رونالدو به رئال مادرید را اعلام کرد

Abdolreza2012
12-06-2014, 15:06

۵ سال با کریستیانو رونالدو در رئال مادرید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

درست ۵ سال پیش بود که تیتر شماره ۱ روزنامه ها و مطبوعات دنیا به انتقال پر سر و صدای کریستیانو رونالدو به رئال مادرید اختصاص داده شده بود .

۵ سال ، ۲۴۶ بازی ، ۲۵۳ گل و کسب لیگ قهرمانان اروپا ، جام حذفی و لالیگا با رئال مادرید بدون شک کریستیانو رونالدو را به بهترین خرید قرن تبدیل می کند . برای رونالدو فقط ۵ سال طول کشید تا به اسطوره برنابئو تبدیل شود . او حالا چهارمین گلزن برتر تایخ باشگاه است و فقط سانتیانا ، دی استفانو و رائول را بالاتر از خود می بیند که با این روند تا پایان قرارداد خود به رکورد رائول نیز رسیده است .

آمار های خیره کننده رونالدو

آمار گویای همه چیز راجع به رونالدو است . ۱۶۵ بازی در لیگ و ۱۷۸ گل ، ۲۶ بازی در جام حذفی و ۲۰ گل و گلزنی در فینال برابر بارسلونا ، ۴ بازی در سوپر کاپ و ۳ گل و ۵۱ بازی در لیگ قهرمانان اروپا و ۵۲ گل آمار خیره کننده ایست که فقط رونالدو آنرا می توانست ثبت کند .

S0R3N4
15-06-2014, 01:30

تازه فهميدم مورينيو درباره کاسياس چه مي‌گفت

ديگو مارادونا به انتقاد از ايکر کاسياس پرداخت و گفت: تازه فهميده است مورينيو درباره او چه مي‌گفته است.

اسپانيا در حالي در اولين ديدار خود در جام جهاني با نتيجه پر گل 5 بر يک برابر هلند شکست خورد که ايکر کاسياس دروازه‌بان اسپانيا چندين اشتباه بزرگ از خود نشان داد.

ديگو مارادونا اسطوره فوتبال آرژانتين با انتقاد از ايکر کاسياس گفت: بازي کاسياس برابر هلند بدترين بازي‌ بود که از او ديدم. تازه فهميدم که مورينيو درباره کاسياس چه مي‌گفت و به چه دليل او را نيمکت‌نشين کرده بود.

مارادونا در ادامه گفت: کاسياس شرايط خوبي براي محافظت از دروازه اسپانيا برابر هلند نداشت و تاوان اين را هم پرداخت. او بايد در بازي دوم روي نيمکت قرار گيرد. مارادونا همچنين با انتقاد از سرخيو راموس گفت: نفهميدم روبن چطور توانست راموس را جا بگذارد در حالي که 5 متر هم از او عقب بود. به نظر من مدافعان و دروازه‌بان اسپانيا شب بسيار بدي را برابر هلند سپري کردند.

Abdolreza2012
15-06-2014, 12:44

تازه فهميدم مورينيو درباره کاسياس چه مي‌گفت

چون تنها جایی که مورینیو نتونست سیستم ریاضتی خودشو پیاده کنه همین رئال بود
علت اینکه نتونست اینکارو بکنه هم مشخصه
منبع خبرتون هم که نیست
من میخوام بدونم همون مارادونا که این حرفو زده اگه تو 2 سال همش 10 تا بازی انجام میداد میتونست شکمشو تکون بده ؟؟؟!!!!
بعد مورینیو فقط بخاطر لج و لجبازی کاسیاس رو نیمکت نشین کرد نه دلیل فنی ، چون اون موقع کاسیاس هنوز بهترین بود
اگه بحث تاریخ بخواد بشه ، همه میدونن که کاسیاس بهترین بوده و همین کاسیاس بود تیم مورد علاقت رو تو فینال جام جهانی 2010 .... کرد و نذاشت گل بزنن ( تک به تک روبن ، یادت هست که ؟؟؟!!! ) و تیم اسپانیا قهرمان شد

+

همه قبول دارن کاسیاس تو بازی با هلند خوب نبود ( علت هم که مشخصه !!!! لج و لج بازی فرد مورد علاقت با بهترین دروازبان اون سال و نیمکت نشینیش )
امسال هم کاسیاس تو کوپا دل ری بهترین عملکرد رو داشت و تو کل بازی ها فقط و فقط 1 گل خورد ( اون لحظه مارادونا و مورینیو کجا بودن ؟؟؟ )
تو لیگ قهرمانان هم بهترین دروازبان مرحله ی گروهی شد ( تو مراحل بالاتر هم خیلی خوب بود )
اون لحظه شما کجا بودی ؟؟؟ یا مارادونا یا مربی مورد علاقت ؟؟؟؟
کسی که تو یه فصل همش 10 تا بازی میکنه و هنوز خودشو تو سطح بالا نگهداشته ، نشون از توانایی هاشه ، که کاسیاس اینکارو تو رئال انجام داد

اگه شما بازی اسپانیا رو دیده باشی ( با چشم باز ) حتما فهمیدی که کل تیم اسپانیا فاجعه بود نه فقط دفاع و دروازبان ،

در ضمن اگه قراره فقط با یه بازی عملکرد دروازبان بره زیر سوال ، شما عملکرد این فصل مربی مورد علاقتو برو ببین بعد ....

albertxx
19-06-2014, 13:39
خب جام جهانی واسه اسپانیا تموم شد و چنتا از بازیکن های کلیدی رئال به تیم بر میگردن (( کاسیاس - راموس - ژابی ))

امیدوارم حذف از جام جهانی رو روحیه تیم تاثیر منفی نذاره !! :n27:
از همین الان هم باید حذف رو فراموش کنن !!!

البته سیستم بازی اسپانیا با رئال فرق داره و کلا وضعیت رئال خیلی متفاوت هست
ولی امیدوارم این 3 بازیکن همه چی رو فراموش کنن و به روزهای خوبشون برگردن !!

---------------

در مورد خرید هافبک هم راکیتیچ رفت بارسا و باید به فکر جایگزین آلونسو بود

قرارداد بنزما هم تمدید نشده و احتمالا پرز به فکر جایگزین هست !!

وضعیت رونالدو هم خوب نیست !! :n15:و امیدوارم هرچه زودتر به روزهای اوج برگرده !

Abdolreza2012
20-06-2014, 16:02
رئال و خرید استعداد ۱۴ ساله

هوگو مونسرات به جوانترین بازیکن تیم نوجونانان تبدیل شد . این بازیکن ۱۴ ساله که چند ماه پیش در والدیباس تست داده بود به تیم نوجوانان رئال مادرید پیوست .

__________________________________________________ __________________________________________________ _______________________________________________

تونی کروس تا پایان جام جهانی در مورد آینده اش تصمیم نخواهد گرفت؛ چلسی و رئال مادرید به دنبال او ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

رئال مادرید یک بار دیگر در حالیکه تیم ملی آلمان مشغول مسابقات جام جهانی است، در این تابستان برای جذب او پیشنهادی ارائه خواهد کرد. دو باشگاه منچستر یونایتد و چلسی هم به جذب این بازیکن 24 ساله علاقه نشان داده اند، و همچنین در صورتی که باشگاه فعلی او بایرن مونیخ، پیشنهاد بهبود قرارداد به او ارائه کند، رد شدن این پیشنهاد از سوی بازیکن بعید به نظر می رسد.
این بازیکن در حال حاضر تصمیم گرفته است که برای تمرکز کامل روی جام جهانی، با هیچ باشگاه و فردی مذاکره نکند. تنها یک سال از قرارداد او با باواریایی ها باقی مانده است و می داند که پیشنهاداتی خواهد داشت. او به دنبال افزایش دستمزد سالانه 3.5 میلیون یورویی خود است و درخواست دستمزدی برابر با ماریو گوتزه را کرده است، کسی که به طور خالص 7 میلیون یورو دستمزد دریافت می کند. با اینحال بایرن نمی خواهد بیش از 6 میلیون یورو به او پرداخت کند.
کروس دو راه پیش رو دارد. یکی ماندن در بایرن برای یک فصل دیگر و جدایی به عنوان بازیکن آزاد در پایان فصل است. در این صورت او پینشهادات متعددی را دریافت خواهد کرد. چلسی حتی حاضر است تا 8.5 میلیون یورو در سال برای او پرداخت کند، درحالیکه مبلغ پیشنهادی رئال مادرید بین 5 الی 6 میلیون یورو خواهد بود.
در عین حال، دیگر راه برای او این است که در همین تابستان درخواست جدایی از بایرن را داشته باشد، و در این صورت سران بایرن به دنبال دریافت مبلغی از فروش این بازیکن خواهند بود که انتظار می رود بالاتر از 20 میلیون یورو نباشد.

پی نوشت : امیدوارم به جای پول زیاد دادن برای سوآرز ، رئال کروس و مانژو رو از بایرن بگیره
تا تیم تکمیل بشه ، البته سوآرز هم بازیکن خوبیه ولی ارزش نداره بودجه این فصلو بدیم برای 1 نفر

City 17
21-06-2014, 14:38
به نظرم این حذف زودهنگام اسپانیا حداقل برای باشگاه بد نشد، با این شرایط بازیکنانی که در تیم اسپانیا حضور داشتند می تونن خیلی زودتر توی تمرینات پیش فصل باشگاه شرکت کنن و با آمادگی بیشتری فصل جدید رو شروع کنن، درسته که از نظر روحی روانی یه مقدار تاثیر این نتایج باقی می مونه اما بحث باشگاهی و ملی همیشه جداست، اسپانیا حتی در جام کنفدراسیون های سال قبل هم نمایش جالبی نداشت اما وضعیت باشگاه کاملا متفاوت هست، خصوصا که چهره های مختلفی حضور دارند، چهره هایی مثل ایسکو و کارواخال که چه خوب شد به تیم ملی اسپانیا دعوت نشدند، یا چهره هایی که در جام حضور نداشتند مثل بیل و چهره هایی که هنوز در جام حضور دارند و ممکنه موفقیت کسب کنند که شامل اکثر بازیکنان تیم میشه.

+

این فصل باید در همه رقابت های ممکن شرکت کنیم، 3 جام اصلی و 3 جام با تک بازی یا دو بازی که به شخصه هیچ وقت واقعا به دید "جام" بهشون نگاه نکردم.

برنامه بازی های پیش فصل تیم در تور ایالات متحده جهت آمادگی برای فصل جدید:

رئال مادرید -اینتر
26 جولای ساعت 00:00 به وقت CET
ورزشگاه California Memorial

رئال مادرید - رم
30 جولای ساعت 3:15 به وقت CET
ورزشگاه Cotton Bowl دالاس

رئال مادرید - منچستر یونایتد
2 آگوست ساعت 22:06 به وقت CET
ورزشگاه Michigan

Layken
21-06-2014, 16:53
این کریم بنزما که در تیم ملی فرانسه بازی میکنه همین کریمی هستش که در رئال بازی میکرد؟ :دی

احتمالا یک احساس مسئولیت بهش دست داده، نیست تو رئال همه کارهارو بقیه بازیکن ها انجام میدن و این فقط وسط زمین چرت میزنه اینجا حتما اون احساس مسئولیته گل کرده می خواد تمام کمال در خدمت تیم باشه :n02:
خدا حفظش کنه بچه مظلومی هستش :n02:

albertxx
21-06-2014, 17:40
واقعا بنزما با این اوضاع افتضاحی که داشته همون بهتر که بره !!

تو رئال این فصل افتضاح بود ولی تو فرانسه داره عالی کار میکنه !! :n23:

تو رئال اگه اون موقعیت هایی که خراب کرد رو گل میکرد الان آقای گل اروپا بود !!! :n02:
تعداد موقعیت هایی که خراب میکنه 10 برابر موقعیت هایی هست که تبدیل به گل میشه !!!

Altairezio
21-06-2014, 18:59
آدم به بازی های باشگاهیش نگا میکنه میگه گور بابای مهاجم ،بدن بره سریــــــــــع....ولی یه بازی ملی که میکنه لامصب انگار یه پا رونالدوئه برا خودش....:n23:

albertxx
23-06-2014, 22:33
آقا یه سوال

این داستان سوآرز به کجا رسید ؟؟
رئال قصد خرید نداره ؟؟
گویا خیلی ها از جمله تیم حریف تمایل به خریدش دارن

امیدوارم رئال با یه مبلغ هنگفت بتونه سوآرز رو بخره (( حتی بالای 100 میلیون - تا 120 هم می ارزه ((

هیچ خبری مورد اطمینانی منتشر نشده یا همش شایعه هست >؟:n13:

City 17
23-06-2014, 23:08
آقا یه سوال

این داستان سوآرز به کجا رسید ؟؟
رئال قصد خرید نداره ؟؟
گویا خیلی ها از جمله تیم حریف تمایل به خریدش دارن

امیدوارم رئال با یه مبلغ هنگفت بتونه سوآرز رو بخره (( حتی بالای 100 میلیون - تا 120 هم می ارزه ((

هیچ خبری مورد اطمینانی منتشر نشده یا همش شایعه هست >؟:n13:
طبق صحبت پرز خریدهای احتمالی بعد از پایان جام جهانی انجام میشه.
آخرین مورد مرتبط اظهار نظر فورلان از شایستگی سوارز برای پوشیدن پیراهن رئال بوده.
اما به طور کلی اخبار سوارز صرفا در حد شایعه هست و خبر موثقی وجود نداره.

Abdolreza2012
24-06-2014, 13:38
من دیروز یه جا خوندم که سوآرز خواستار جدایی از لیورپول شده که به رئال بیاد
بعد خیابانی تو گزارش بازی هلند گفت سوآرز خواستار جدایی از لیورپول شده که بره بارسلونا
:n13:
در کل به نظرم با اون قیمت ، همون بهتر بره بارسلون
به نظرم کروس + یه مهاجم خوب بهتر به کار رئال میاد

__________________________________________________ __________________________________________________ _____________________________

اسپورت یو : زیدان سرمربی کاستیا خواهد شد

اسپورت یو مدعی شده است که زیزو جانشین دیاز در کاستیا خواهد بود و ماموریت بازگرداندن این تیم به دسته دوم را به عهده خواهد گرفت .

__________________________________________________ __________________________________________________ _____________________________

به ادعای BeIn sports
توافق قطعی فالکائو و رئال مادرید

در پایان جام جهانی این مساله بصورت رسمی عنوان خواهد شد
آی اسپورت - بنا بر اعلام رسمی شبکه BeIn sports؛ رادامل فالکائو بازیکن کلمبیایی تیم موناکو با رئال مادرید به توافق رسیده تا فصل بعد در این تیم بازی کند
پس از جام جهانی این مساله از سوی باشگاه مادریدی بصورت رسمی اعلام خواهد شد. جامی که روز 13 جولای به پایان خواهد رسید و بر طبق اعلام این شبکه توافق صورت گرفته قطعی است.
شنبه همین هفته بود که روزنامه AS خبر از علاقمندی فالکائو به بازی در رئال داده بود و حالا مشخص می شود که انتقال ال تیگره به رئال مراحل پایانی خود را طی می کند و آنچلوتی هم به شماره 9 موردنظر خود دست یافته است.
شبکه BeIn sports بخش ورزشی غول رسانه ای قطر یعنی الجزیره است. که سه شعبه در فرانسه دارد . مالک این شبکه همان مالک باشگاه پاریسن ژرمن است که حق پخش لیگ های معتبر اروپایی را در اختیار دارد.
فالکائو 28 ساله زمستان گذشته از ناحیه رباط صلیبی مصدوم شد و در پرتغال تحت عمل جراحی قرار گرفت. فالکائو پس از عمل جراحی ماه ها نزد فیزیوتراپ پل گاسول بسکتبالیست مشهور اسپانیایی تحت مراقبت های ویژه قرار داشت.
البته او قبل از جام جهانی این مصدومیت را پشت سرگذاشت ولی از آنجا که نمی خواست در این مورد ریسک کند و به گفته پزشکان در صورت بازی در جام جهانی خظر بازگشت مصدومیتش وجود داشت؛ قید حضور در جام جهانی برزیل را زد.
جالب است بدانید که فالکائو هنوز منزل خود در مادرید را حفظ کرده است. او تا سال 2018 با موناکو قرارداد دارد و با توجه به روابط حسنه موناکو و رئال مادرید بعید است در مورد این انتقال؛ فالکائو با مشکل خاصی از جانب باشگاه فرانسوی مواجه شود.
منبع : AS

powerslave
24-06-2014, 19:39
من واقعاً دوست دارم سوارز رو تو پیراهن رئال ببینم.آخر فصل قبل عقیدم این بود که یه فوروارد خوب بگیرن، کریم رو نگه دارن و یه هافبک وسط خوب هم بگیرن.
الان با این بازی هایی که من دیدم و نا آمادگی بد آلونسو و آمادگی کریم با خودم فکر کردم اگه یه هافبک وسط بهتر بتونن بگیرن جای آلونسو + یه هافبک پشت مهاجمین + اون فوروارد که فکر میکردم سوارز باشه + نگه داشتن کریم میتونه خوب باشه. الان با این وضعی که پیش اومده و توافق فالکائو با رئال (که خیلی هم خوبه) من فکر میکنم که اگه کروس رو بتونن بگیرن برد کردن. اگه بتونن سوارز رو بگیرن که عالی میشه. حالا اگه کریم رو بدن و سوارز رو بگیرن بد هم نمیشه ولی باید دقت کرد که کریم از فالکائو و سوارز جوون تره و مشکلش تو سال قبل فقط نبود یار ذخیره و کمبود انگیزه بوده.
یه فکری که به ذهنم میرسه ولی اصلاً عملی نیست اینه که فالکائو + سوارز+کریم+کروس+یه جانشین برای آلونسو رو بتونن بیارن تو تیم. من بازی اول فرانسه سعی کردم به بازی پوگبا دقت کنم. نمیدونم میتونه اون وسط رو بگردونه یا خیر. ولی خوب این حالت اتفاق نمیفته (حد اقل نه تو یه تابستون) چون 250 ملیون بودجه میخواد.

malkemid
24-06-2014, 23:05
بابا این سوارز که همش گاز می گیره! جنجال می کنه تو تیم! :دی

SA3EDLORD
24-06-2014, 23:13
فالکائو مگه قطعی شد اومدنش؟ این در حد سوارز هست؟ من زیاد بازیاشو ندیدم.

lionf3
24-06-2014, 23:24
فالکائو مگه قطعی شد اومدنش؟ این در حد سوارز هست؟ من زیاد بازیاشو ندیدم.

ظاهرا قطعی شده.
بازیاش تو اتلتیکو مادرید حرف نداشتــــــــــ !
با یه پولِ هنگفت رفت موناکو
سوآرز بازیکنِ خیلی خوبیِ اما بعید میدونم به درد رئال بخوره.

powerslave
24-06-2014, 23:40
آقا نخواستیم سوارز رو! این دیگه چه جانوریه بابا! همونن په په رو داریم برای هفت پشتمون بسه! خدایی همون رو هم باید رد کنن بره. دیگه 31 سالشه. الان میشه با 15 - 20 تا ردش کرد و یه دفاع دیگه خرید. جو تیم کلاً آروم میشه. با 100 تایی که حدوداً باید برای سوارز خرج بشه و احتمالاً 20 تایی که از فروش په په بدست بیاد راحت میشه 4 تا بازیکن خوب خرید. با 70 تاش میشه یه دفاع آخر و یه هافبک وسط مطمئن تهیه کرد.

در مورد فالکائو اون اوائل که تو اتلتی داشت اسم در میکرد من فکر میکردم که دارن بزرگش میکنن ولی بعد که به بازیش دقت کردم دیدم بازیکن خیلی خوبیه. مهم ترین ویژگی که تو بازیش دیدم زیرکیش بود. و خیلی هم چابک بود. البته سنش یکم نگران کننده هست. اون با 60 تا رفته موناکو. مشخص شده چقدر قراره براش هزینه بشه؟ بهترین زمان انتقال هم همین شلوغی جام جهانیه که سوژه کلاً زیاده.

Abdolreza2012
25-06-2014, 11:55
در چنین روزی چه اتفاقاتی رخ داد؟

۲۵ ژوئن

۲۵ ژوئن ۱۹۹۷ یوپ هاینکس سرمربی رئال مادرید شد

۲۵ ژوئن ۲۰۰۳ کیروش سرمربی رئال مادرید شد

۲۵ ژوئن ۲۰۰۹ البیول به رئال مادرید پیوست

۲۵ ژوئن ۲۰۱۳ آنجلوتی سرمربی رئال مادرید شد

myronaldo.ir

__________________________________________________ __________________________________________________ ______________________________

خبر اومدن فالکائو هم تکذیت شده ، حالا باید دید چی پیش میاد
در مورد سوآرز هم گفته میشه که دوسال قراره محروم بشه ، که تو قیمتشم تاثیر خواهد داشت :

محرومیت دو ساله در انتظار لوئیز سوارز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

albertxx
25-06-2014, 13:04
اگه قراره 2 سال محروم بشه پس میخوان بخرنش چی بشه ؟؟

رو نیمکت بشینه سبزی پاک کنه ؟؟؟:n02:

City 17
25-06-2014, 14:50
سوارز که بالاخره یک سالی بود از حاشیه های بزرگ دور شده بود، با حرکتی که دیشب کرد از رادار باشگاه خارج شد و احتمال خریدش به صفر رسید.
پرز موقع خرید توجه زیادی به ایمیج بازیکنان در رسانه ها داره، موردی که در گذشته حتی از نیاز باشگاه بیشتر بهش پرداخته میشد(~ خرید بکهام) که
البته با نتایجی که متعاقبا به دست اومد دیگه پرز اون مسیر اشتباه رو نرفت.

شایعه توافق نهایی با فالکائو که از قول beIN اسپورت نقل میشد، مشخص شد ساخته شده توسط AS بوده و beIN از اساس انتشار همچین خبری
رو رد کرد تا برای هزارمین بار معلوم بشه که اخبار AS در مورد اخبار باشگاه (به جز مواردی مثل مصاحبه ها و ...) فاقد اعتبار هست و چه بهتر که در
مسائل نقل و انتقالات و مسائل مهم باشگاه اصلا این پایگاه رو دنبال نکرد.
+
ایده آل ترین گزینه برای خرید به نظرم کاوانی هست که در کنار توان گلزنی در حد قابل قبول، ویژگی های بازیسازی خیلی خوبی رو داره و حتی در
همین جام چندین بار سوارز رو در فضاهای بسته پیدا کرده و هم تیمیش رو در موقعیت های خیلی خوب قرار داده. مورد دیگه ای که کاوانی رو نسبت
به بقیه گزینه ها توی اولیت می گذاره سخت کوشی بیش از حد کاوانی در دفاع و به طور کلی بازی در خدمت تیم و کاملا غیر خودخواهانه هست که
برای قرار گرفتن در کنار کریستیانو و بیل ویژگی بسیار مهمی هست، ویژگی که کاوانی رو از بازیکنی مثل سوارز (تا قبل از حادثه اخیرش!) جدا می کرد.
در حالی که سوارز در عین قابلیت های بالاتری که از بعضی جهات داره به خاطر تکروی و میل زیاد به گلزنی شاید از این نظر به خط حمله تیم ضربه میزد.

همونن په په رو داریم برای هفت پشتمون بسه! خدایی همون رو هم باید رد کنن بره. دیگه 31 سالشه. الان میشه با 15 - 20 تا ردش کرد و یه دفاع دیگه خرید. جو تیم کلاً آروم میشه

اتفاقا پپه به عنوان یکی از بازیکنان قدیمی تیم جو تیم رو خیلی بهتر کرده و تاثیر خیلی مثبتی رو جو رختکن داره، حتی از خوشحالی های بعد از گل پپه و
ارتباط خوبش با بقیه بازیکنان تیم میشه این رو به وضوح دید. درسته که پپه اشتباهات بزرگی رو چند سال قبل انجام داده (عمدتا اون صحنه با بازیکن ختافه)
اما این قضیه خیلی وقته که جمع شده، شما توی سالی که گذشت، سالی که پپه یکی از بهترین فصل هاش رو گذروند و جزو عوامل قهرمانی بود، چه
حاشیه بزرگی رو دیدی و کجا جو تیم رو به هم زده؟ این همون مسئله قضاوت شخص بر اساس گذشتش هست، و چه خوب که ابتدای فصل در شرایطی
که پپه به خاطر مسائلی که با مورینیو پیش اومد و افتی که کرده بود، فاصله ای تا خروج از باشگاه نداشت، و تیمی مثل سیتی پیشنهاد وسوسه کننده ای
برای یک بازیکن 30 ساله داده بود، کارلو تصمیم درست رو گرفت و نگذاشت این اتفاق بیفته. چون واران صرفا اواخر فصل بود که فرم خوبش رو پیدا کرد و اگه
پپه نبود معلوم نبود الان چه شرایطی به وجود اومده بود.

City 17
25-06-2014, 16:47
خب شایعات پیوستن زیدان به تیم کاستیا رئال مادرید تبدیل به واقعیت شد، سایت رسمی باشگاه این خبر رو تایید کرده.

مسئولیت او یک ساله خواهد بود و او دیگر مسئولیتی در تیم اصلی رئال به عنوان دستیار آنچلوتی نخواهد داشت. [منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]

Abdolreza2012
25-06-2014, 18:46
همونن په په رو داریم برای هفت پشتمون بسه! خدایی همون رو هم باید رد کنن بره. دیگه 31 سالشه. الان میشه با 15 - 20 تا ردش کرد و یه دفاع دیگه خرید. جو تیم کلاً آروم میشه

اتفاقا پپه به عنوان یکی از بازیکنان قدیمی تیم جو تیم رو خیلی بهتر کرده و تاثیر خیلی مثبتی رو جو رختکن داره، حتی از خوشحالی های بعد از گل پپه و
ارتباط خوبش با بقیه بازیکنان تیم میشه این رو به وضوح دید. درسته که پپه اشتباهات بزرگی رو چند سال قبل انجام داده (عمدتا اون صحنه با بازیکن ختافه)
اما این قضیه خیلی وقته که جمع شده، شما توی سالی که گذشت، سالی که پپه یکی از بهترین فصل هاش رو گذروند و جزو عوامل قهرمانی بود، چه
حاشیه بزرگی رو دیدی و کجا جو تیم رو به هم زده؟ این همون مسئله قضاوت شخص بر اساس گذشتش هست، و چه خوب که ابتدای فصل در شرایطی
که پپه به خاطر مسائلی که با مورینیو پیش اومد و افتی که کرده بود، فاصله ای تا خروج از باشگاه نداشت، و تیمی مثل سیتی پیشنهاد وسوسه کننده ای
برای یک بازیکن 30 ساله داده بود، کارلو تصمیم درست رو گرفت و نگذاشت این اتفاق بیفته. چون واران صرفا اواخر فصل بود که فرم خوبش رو پیدا کرد و اگه
پپه نبود معلوم نبود الان چه شرایطی به وجود اومده بود.

منم با نظر معراج جان موافقم
به نظرم په په خیلی خیلی خوب شده و کلا تغییر کرده و اون په په سالیان قبل نیست
و باید نگه داشته بشه
به جاش یه کم حاشیه ی راموس زیاد شده بود تو این فصل که امیدوارم تو فصل آینده مثل په په تغییر کنه

albertxx
26-06-2014, 23:53
خب خیلی از ستاره های رئال برگشتن به خونه و با جام جهانی خداحافظی کردن !!
و کم کم باید به فکر رکاوری و تیم باشگاهی باشن !!!

تقریبا میشه گفت ستاره های اصلی برگشتن

دروازه بان که هر 2 هستن (( ایکر - لوپز ))

مدافع ها (( کونترائو - په په - کارواخال - آربلوا - راموس ))

هافبک (( ژابی - مودریچ ))

مهاجم (( رونالدو - بیل ))

تقریبا 70 تا 85 درصد از بازیکن های اصلی هستن و دیگه جام جهانی واسشون تموم شده !!!
امیدوارم این برگشت زود به خونه باعث بشه رونالدو به رکاوری خودش ادامه بده و به دوران اوجش برگرده !!!

منتظر 3 جام دیگه هستیم (( 2 تا سوپر کاپ و یکی هم کاپ جهانی ))
و شروع یک فصل فوق العاده دیگه !!!!!!! :n12:

:n01:

Abdolreza2012
27-06-2014, 12:56
رئال قید سوارز را می زند !؟ سوارز ۴ ماه از کلیه فعالیت های ورزشی محروم شد !

لوئیس سوارز مهاجم اروگوئه ای تیم فوتبال لیورپول به دلیل حرکت غیر ورزشی در دیدار مقابل ایتالیا ۴ ماه محروم شد .

این بار اولی نبود که سوارز چنین حرکت زشتی مرتکب می شود . در واقع او بارها در زمین مسابقه مدافعان حریف را گاز گرفته است ! اما این محرومیت می تواند به معنای خداحافظی او با رئال مادرید باشد . در واقع نه تنها خرید چنین بازیکنی به صلاح باشگاه نیست بلکه ۴ ماه محرومیت او باعث می شود که چندین بازی در اوایل فصل را از دست دهد . البته شاید محرومیت او به معنای پائین آمدن قیمت او نیز باشد . به هر حال بعید است که با این اوضاع او به برنابئو منتقل شود . گفتنی است پس از حرکت زشت او در دیدار مقابل ایتالیا هواداران رئال مادرید در شبکه های اجتماعی پارسی زبان به شدت از این بازیکن انتقاد کردند و با انتقال او به برنابئو مخالف بودند .

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ______

ثبت رکوردی دیگر برای رونالدو با گلزنی در برابر غنا

کریستیانو رونالدو با گلزنی در برابر غنا موفق شد به رکوردی دیگر دست یابد . آقای گل تاریخ تیم ملی پرتغال در شب پیروزی تلخ تیمش مقابل غنا در ششمین تورنمنت مهم متوالیش در تیم ملی موفق به گلزنی شد .

کریستیانو رونالدو با گلزنی در برابر غنا موفق شد به رکورد کلوسه و کلینزمن دست یابد . در واقع کریستیانو رونالدو در شش تورنمنت مهم پیاپی برای تیم ملی کشورش گلزنی کرده است . او در یورو ۲۰۰۴ ، جام جهانی ۲۰۰۶ ، یورو ۲۰۰۸ ، جام جهانی ۲۰۱۰ ، یورو ۲۰۱۲ گلزنی کرده بود و با گلی که امشب زد برای ششمین بار متوالی در یک تورنمنت مهم در رده ملی گلزنی می کند .

myronaldo.ir

Abdolreza2012
28-06-2014, 20:37
گالاردو اِیجنت رسمی فیفا تایید کرد: تونی کروس اولین خرید تابستانی رئال مادرید؛ او دیوانه پیوستن به کهکشانی هاست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

امیدوارم خبر حقیقت داشته باشه ، خیلی دوست دارم کروس بیاد رئال

albertxx
28-06-2014, 21:34
پست دقیق کروس چی هست ؟؟
دقیقا قراره جایگزین کی بشه ؟؟ (( جایگزین که نه -- ولی تو پست کی بازی میکنه ؟؟؟ ))

malkemid
29-06-2014, 00:04
بهترین خرید ممکن برای ما کاوانی هست.. باهوش، قدرت بدنی خوب، پاس دهی خوب... تکنیک قابل قبول...و البته خوشتیپ :دی یه مهاجم کامل و بدون حاشیه

albertxx
29-06-2014, 10:16
بهترین خرید ممکن برای ما کاوانی هست.. باهوش، قدرت بدنی خوب، پاس دهی خوب... تکنیک قابل قبول...و البته خوشتیپ :دی یه مهاجم کامل و بدون حاشیه

من بازی های psg رو ندیدم
کاوانی بازیش چه شکلیه ؟؟؟؟

دیشب تو بازی اروگوئه - کلمبیا زیاد زهردار نشون نداد !!:n13:

kasra_khan2003
29-06-2014, 11:12
جیمز رودریگز: رئال مادرید را به بارسلونا ترجیه میدم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

James: I prefer Real Madrid to Barcelona

جیمز رودریگز، مهاجم کلمبیایی که در بازی مقابل اروگوئه هر دو گل تیمش را به ثمر رساند، با ۵ گل زده از بخت های بردن کفش طلای مسابقات است. وی که برای تیم موناکو بازی میکند، به Cadena Cope گفت: عاشق بازی کردن در اسپانیا هستم، لیگ اسپانیا بهترین لیگ هست. من رئال مادرید را به بارسلونا ترجیه میدهم.

جیمز تابستان گذشته با ۴۵ میلیون یورو از پورتو به موناکو پیوست.

Ezel
29-06-2014, 15:19
به نظر منم این جیمز خیلی بازیکن فوق العاده ایه و جزو گزینه هایی هست که با مبلغ بالا هم بیاد توجیه پذیره

ولی خب این وسط پای دلارهای بی حد و حصر مالک روس موناکو وسطه و خریدنش شاید از خرید کاوانی از پی اس جی خیلی سخت تر باشه

SA3EDLORD
29-06-2014, 15:28
جیمز خیلی خوبه اما با توجه به پستش نیازی نداریم.
ایسکو هست. دیماریا هست....... کروس رو هم که خریدیم. :n13:

City 17
29-06-2014, 16:02
کروس رو هم که خریدیم. :n13:
فعلا فقط در حد شایعه هست. طبق صحبت پرز خریدها بعد از جام جهانی (و معمولا با نیم نگاهی به پدیده های جام یا چهره های قبلا اثبات شده) انجام میشه:
1998 داوور شوکر رو در تیم داشتیم و نیاز به خرید نبود:n02:| 2002 رونالدو برزیلی | 2006 کاناوارو | 2010 اوزیل | 2014 ؟
+
ایده آل ترین گزینه تهاجمی به نظرم کاوانی هست.
اما برای اینکه به شایعات بیشتر دامن بزنیم، عکس کریستیانو با "سالومه" دختر کوچولوی جیمز رودریگز بزرگترین پدیده جام تا الان، که به هواداری خودش از رئال اعتراف کرد:

S0R3N4
30-06-2014, 12:02
کارلوس: کاسياس دليل اصلي ناکامي اسپانيا بود

ستاره سابق تيم ملي فوتبال برزيل عملکرد ضعيف کاسياس را دليل اصلي ناکامي اسپانيا در جام جهاني برزيل دانست. او همچنين به ستايش از جيمز رودريگس ستاره تيم ملي کلمبيا پرداخت و از فلورنتينو پرس خواست تا او را جذب کند.

تيم ملي فوتبال اسپانيا در جام جهاني برزيل عملکرد کابوس واري داشت و با دو شکست و يک پيروزي حتي نتوانست از مرحله گروهي صعود کند.

درباره علت ناکامي ماتادورها در برزيل زياد بحث شده است. روبرتو کارلوس، ستاره سابق تيم ملي فوتبال برزيل بر اين باور است که نمايش ضعيف کاسياس دليل اصلي حذف شدن اسپانيا بود. او گفت: در برزيل وقتي تيمي پيروز مي شود مي گويند همه با هم پيروز مي شوند و همه با هم شکست مي خورند. به نظر من ايکر کاسياس در برزيل آماده نبود و همين باعث شد تا اسپانيا برابر حريفان خود به راحتي تن به شکست دهد. البته بايد اين را هم گفت که ديگر بازيکنان اسپانيا هم نتوانستند به سنگربان خود کمک کنند.

کارلوس که در رئال مادريد با کاسياس همبازي بود ادامه داد: دو نوع بازيکن هستند که نبايد اشتباه کنند و آن دروازبان و مهاجم هستند. وقتي آنها اشتباه مي کنند همه زبان به انتقاد مي گشايند. کاسياس مي تواند مسئوليت ناکامي اسپانيا در برزيل را برعهده گيرد. من از دوستان صميمي ايکر و از طرفداران فوتبال اسپانيا هستم اما در فوتبال بايد همواره در حال پيشرفت بود چرا که شما در حال زندگي مي کني نه در گذشته.

بسياري يکي از دلايل اصلي ناکامي اسپانيا در جام جهاني برزيل را تکراري شدن سبک بازي تيکي تاکا مي دانند. کارلوس در اين باره گفت: من چنين نظري ندارم چرا که معتقدم سبک تيکي تاکا هنوز تمام نشده است. اسپانيا هم مانند برزيل صاحب سبک است. پاس دادن، پاس دادن، پاس دادن، تا اينکه موقعيت ايجاد شود.

تيم ملي فوتبال کلمبيا در جام جهاني 2014 برزيل نمايش درخشاني داشته است و در هر چهار بازي خود به پيروزي رسيده است. اين تيم بايد در مرحله يک چهارم نهايي به مصاف برزيل ميزبان رود. کارلوس به ستايش از کلمبيا پرداخت و گفت: تيم ملي فوتبال کلمبيا نمايش درخشاني در برزيل داشته است و همه نگاه ها را به خود جلب کرده است. اين تيم مي تواند در يک چهارم نهايي هم حريف سختي براي برزيل ميزبان باشد.

بدون شک بهترين بازيکن کلمبيا در برزيل جيمز رودريگس بوده است که با زدن پنج گل بهترين گلزن جام است. کارلوس به ستايش از اين بازيکن جوان پرداخت و گفت: بازيکني که بيش از همه توجه من را جلب کرده است رودريگس بوده است. او تا الان بسيار خوب درخشيده است و نشان داده که بازيکن بزرگي است. البته کلمبيا فقط به اين بازيکن متکي نيست. رودريگس در موناکو بازيهاي خوبي را به نمايش مي گذارد اما من از فلورنتينو پرس رئيس باشگاه رئال مادريد مي خواهم که او را جذب کند. البته بايد اين را بگويم که موناکو هم تيم بزرگي است و ستاره‌هاي زيادي در اين تيم بازي مي کنند.

رودريگس پس از پيروزي تيمش برابر اروگوئه اعتراف کرد که دوست دارد به فوتبال اسپانيا برود و پيراهن رئال مادريد را بر تن کند.

Abdolreza2012
30-06-2014, 13:02
مارکا:رئال مادرید و بایرن مونیخ در مورد انتقال کروس مذاکره میکنند

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pg)

__________________________________________________ __________________________________________________

آ اس:جیمز رودریگز از طرفداران مادرید است

__________________________________________________ __________________________________________________

malkemid
30-06-2014, 21:31
بی بی سی خبر زده کروس نهایی شده... کروس سه پیشنهاد از یونایتد و چلسی و بارسا رو ربجکت کرده

albertxx
30-06-2014, 22:01
بی بی سی خبر زده کروس نهایی شده... کروس سه پیشنهاد از یونایتد و چلسی و بارسا رو ربجکت کرده

کروس دقیقا تو چه پستی بازی میکنه ؟؟؟

من تو یه سایت چک کردم تو 5 بازی آخر بایرن کروس تو چنتا پست مختلف بازی کرده !!
تو رئال فقط بین هافبک ها آلونسو یه جایگزین خوب میخواد !!! تو فشردگی بازی ها کم میاره و کم کم دیگه نمیکشه

راست که مودریچ و خدیرا هستن
چپ هم دیماریا و ایسکو

اگه کروس جذب شده پس دیگه مشکلی تو خط دفاعی و هافبک نخواهیم داشت (( مدافع که مشکلی نداشتیم و هافبک هم با اومدن کروس تکمیل شد ))

فقط میمونه مهاجم نوک !!!!
یعنی مهمتر از خریدن کروس باید به فکر مهاجم نوک بود !!
بنزما دیگه تو رئال قابل تحمل نیست
این فصل دیگه بیش از اندازه رفته رو اعصابمون !!!:n23:

Abdolreza2012
30-06-2014, 22:27
کروس دقیقا تو چه پستی بازی میکنه ؟؟؟

تو بایرن هافبک تهاجمی بود

امشب تو برنامه ی 2014 هم گفتن یه جورایی اومدن کروس قطعی شده ، به شخصه خیلی از کروس خوشم میاد
خرید یه مهاجم میتونه تیم رو تکمیل کنه

البته خرید یه مدافع هم خوبه ( به عنوان جایگزین ) ، چون این فصلی که گذشت تو بعضی بازیا دفاع تیم خوب نبود
و در هیچ صورت هم نباید هیچ کدوم از مدافع هامونو از دست بدیم ( واران رو چندتا تیم خواستن )

+

باشگاه گفته در مورد دیماریا ، مثل قضیه اوزیل اشتباه نمیکنن و میخوان نگهش دارن

charlize
30-06-2014, 22:47
کروس هافبک بازی میکنه منتها یه جورایی بازیکن آزاد محسوب میشه...تویه 1 سوم میانی، تغریبا همه جا دیده میشه...
و البته مهمترین نکته تویه بازیش، اینه که میتونه نبض بازی رو تو دست بگیره...
یه جورایی ژابی آلونسو خودمون محسوب میشه با این تفاوت که خیلی تهاجمی تر بازی میکنه+دوندگی بیشتری داره و مشخصا الان با سن کمترش، خیلی آماده تره...
به نظرم خرید خیلی خوبیه..
گفته میشه قرارداد 5 ساله هست و سالیانه 5 میلیون هم دستمزدش هست...
رقم انتقال هم بین 25 تا 30 میلیون یورو گفته شده...
+
فالکائو هم که گویا در مادرید هست و اماده بستن قرارداد با تیم...
همون موقع هم اعلام شد که 1 سال میره موناکو و بعد میاد رئال چون اتلتیکو نمیذاشت مستقیم بیاد...
+
با توجه به رفتن موراتا و صحبت های کارلتو و رودریگز، این پسر الان بهترین گزینه برای جانشینی موراتاست
یه جوون فوق العاده آینده دار...
هرچند همین الانشم خیلی خوبه!

کلا اخبار خوبی از نقل و انتقالات میاد و اگه اینا به واقعیت بپیونده، فصل نقل و انتقالات خیلی خوبی رو داشتیم...

Abdolreza2012
30-06-2014, 23:06
مثله اینکه چند روز پیش تولد رائول عزیز بوده ، 27 ژوئن ( من امشب تو برنامه ی 2014 گفتن متوجه شدم )
تولد این مرد بزرگ رو به تمام طرفدارها تبریک میگم
:n12:

__________________________________________________ __________________________________________________ ___________________________________________

مارتین کاسیاس

__________________________________________________ __________________________________________________ ___________________________________________

اخبار کوتاه امروز :

1 .رئال مادرید بعد از فروش موراتا به دنبال خوان مانوئل ایتوربه
2 .مطبوعات اسپانیا : خروج خدیرا به معنای ورود ۲ تازه وارد…
3. رئال مادرید به دنبال اسمیر بگوویچ درواز‌بان بوسنیایی استوک سیتی

4.منچستر یونایتد به دنبال وارن بعداز ورود هررا و شاو

5.لیورپول با ۲۴ میلیون پوند به دنبال مارسلو

6 . بارسلونا به دنبال مسوت اوزیل

7 .کروس بسیار به رئال نزدیک و این انتقال به زودی تکمیل می‌شه…

8 . لیورپول و آرسنال به دنبال خدیرا

9 . جیمز رودریگز از سال ۲۰۰۷ در رادار رئال مادرید بود

10 . ایتالیایی‌ها میخوان آنجلوتی مربی‌ تیم‌ ملیشون بشه اما آنجلوتی این پیشنهاد را قبول نمیکند

11 .موناکو و رئال مادرید برای انتقال فالکائو به توافق رسیدن

12 . قیمت دی ماریا ۵۰ میلیون پوند خواهد بود

13 .رئال مادرید به دنبال رحیم استریلنگ برای پر کردن جای رونالدوی مصدوم

بنزما نمی‌خواهد رئال را ترک کند

به نقل از روزنامه مارکا، کریم بنزما که در تعدادی از بازی‌های فصل گذشته رئال نیمکت‌نشین بود تصمیم دارد تا به کارش در این تیم اسپانیایی ادامه دهد.
مدیر برنامه‌های مهاجم موفق فرانسه در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل در این ارتباط گفت: کریم دوست ندارد رئال را ترک کند. او پیشنهادات خیلی خوبی دارد اما تمایل دارد تا به کارش با قهرمان اروپا ادامه دهد. در هر حال این رئیس رئال است که تصمیم نهایی را برای ادامه همکاری با کریم خواهد گرفت و من امیدوارم که نظر او هم برای ادامه این همکاری مثبت باشد.

myronaldo.ir

A/|\IR
30-06-2014, 23:21
.رئال مادرید به دنبال رحیم استریلنگ برای پر کردن جای رونالدوی مصدوم

سلام
مگه رونالدو چند وقت مصدوم میمونه؟

albertxx
30-06-2014, 23:28
سلام
مگه رونالدو چند وقت مصدوم میمونه؟

به نظر من لزومی به رحیم استرلینگ نیست

رونالدو حداکثر فکر کنم اولیل فصل (( 1 ماه مصدوم باشه )) که اگه از همین الان حساب کنیم میشه 2 ماه استراحت
تا اون موقع فکر کنم رونالدو برگرده
چون بازی های اول فصل زیاد حساس نیست لزومی به ستاره گرون قیمت هم نداریم

ضمنا
خسه از مصدومیت برگشته و حتی تو فینال چمپیونز هم یه تمرینی داشته
با برگشت خسه یه جایگزین خوب واسه رونالدو داریم

همون 2 خرید واسه رئال کافیه
هافبک یعنی کروس
مهاجم هم فالکائو !!

بنزما نمی‌خواهد رئال را ترک کند

غلط میکنه !!!! :n23:

مگه دست خودشه ؟؟

این فصل چون هیچ جایگزین نداشت و میدونست ثابت هست هیچ غلطی نکرد و راحت گند زد به اکثر بازی ها !!!
یا باید نیمکت نشین بشه یا بره !!!

تا بفهمه چون کسی رو نیمکت نیست که به جاش بیاد رو نیمکت هرجوری نباید بازی کنه
فصل قبل هیگواین بود بهتر بازی میکرد
ترس از تعویض
ولی این فصل ..............

Abdolreza2012
30-06-2014, 23:37
غلط میکنه !!!! :n23:

مگه دست خودشه ؟؟

این فصل چون هیچ جایگزین نداشت و میدونست ثابت هست هیچ غلطی نکرد و راحت گند زد به اکثر بازی ها !!!
یا باید نیمکت نشین بشه یا بره !!!

تا بفهمه چون کسی رو نیمکت نیست که به جاش بیاد رو نیمکت هرجوری نباید بازی کنه
فصل قبل هیگواین بود بهتر بازی میکرد
ترس از تعویض
ولی این فصل ..............

البته الان بنزما تو تیم ملی خیلی خوب کار میکنه
و با اومدن مهاجم جدید و جنگیدن برای بازی کردن قطعا بهتر هم میشه
البته اگه تو تیم بمونه

charlize
01-07-2014, 00:27
مدیربرنامه های تونی کروس هرگونه توافق با رئال یا هر تیم دیگه ای رو رد کرد! :n13:
“There is no agreement with Real Madrid or any other club”

SA3EDLORD
01-07-2014, 00:29
اینا مثه اینکه میخوان مثه بیل تا بیاد مارو سرویس کنن :n29:
خدا کنه بیاد خیلی خوشم میاد از کروس.

A/|\IR
01-07-2014, 11:26
ضمنا
خسه از مصدومیت برگشته و حتی تو فینال چمپیونز هم یه تمرینی داشته
با برگشت خسه یه جایگزین خوب واسه رونالدو داریم

بیخیال:دی
خسه واقعا نمیتونه جای خالی رونالدو رو پر کنه (اگه خالی باشه)

خدیرا وضعیتش چطوره؟ داره میره؟ جایگذین کسی در نظر گرفته شده؟

clau
01-07-2014, 13:35
حمایت چیلاورت از کاسیاس: تو همچنان بهترین دروازه بان جهان هستی

چیلاورت در نامه ای به حمایت از دروازه بان رئال مادرید پرداخته است.
آی اسپورت- خوسه لوییس چیلاورت، دروازه بان اسطوره ای پاراگوئه به حمایت و تمجید از ایکر کاسیاس، دروازه بان اسپانیا و رئال مادرید پرداخت.
پس از حذف اسپانیا از جام جهانی و نمایش‌های نه چندان خوب کاسیاس، بسیاری به انتقاد از او پرداختند و دوران او را تمام شده خواندند.
حالا چیلاورت با نامه ای که برای مارکا ارسال کرد، قصد حمایت از این دروازه بان 33 ساله را دارد.
او در نامه اش نوشت: " دوست عزیزم ایکر
از وقتی که فوتبالت را در رئال مادرید و تیم ملی شروع کردی، همیشه احساس خاصی به تو داشتم و تو را ستوده ام، با این که چند سال از تو بزرگتر هستم. همیشه در ذهنم تو دروازه بان خاصی بوده ای. این روز‌ها، بعضی از فوتبالی ها به شدت از تو انتقاد می‌کنند، مخصوصا این که غیرقابل باور باست که در کشورت، جایی که باید تو در اوج حمایت باشی، از تو انتقادات شدیدی می‌شود.
برای همین من با مسئولین مارکا تماس گرفتم تا این نامه را به دست تو برسانم. بالاتر از همه چیز من تو را دوست خود می‌دانم، ومهم ترین چیز اینکه دروازه بانی با تفاوت‌های زیاد با دیگران. هیچ‌گاه شور و شوقی که در طول این سال‌ها به ما دادی را فراموش نکن زیرا دنیای فوتبال ناسپاس است، ولی به تمام این انتقادات باید بی توجهی شود زیرا آنها نمی‌دانند که این ورزش چگونه است و تو چه راه سختی را رفته ای.
من مطمئنم که پس از گرفتن پنالتی کوردوزو مقابل تیم کشور من و مهار آن تک به تک فوق‌العاده مقابل آرین روبن در فینال 2010، تو قهرمان و اسطوره ی بسیاری شدی. امروز، آنها از تو انتقاد می‌کنند. به آنها توجه نکن ! آنها ناجوانمردانه برخورد می‌کنند. به عنوان یک همکار، با این که اسپانیایی نیستم ولی از فوتبالی که با تیم ملی بازی کردی لذت بردم. تو شایسته بودی و دنیا این را فراموش نخواهد کرد. باید به تو افتخار کنند. در فوتبال پیروزی و مساوی و باخت وجود دارد. این بار نوبت باخت بود، ولی بازیکنان اسطوره ای مانند تو هم تیمی هایت در ذهن همه ی فوتبال دوستان خواهند ماند.
به تو اهمیت زیادی می‌دهم ایکر، مراقب خانواده ات باشد و با وجود فروتنی که در تو هست، همچنان با اختلاف بهترین دروازه بان جهان هستی."

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Abdolreza2012
02-07-2014, 14:23
اسپانسر جدید تیم بسکتبال رئال مادرید

albertxx
02-07-2014, 18:19
ناپولي به دنبال جذب دروازبان رئال مادريد

به نظر مي رسد تيم ايتاليايي قصد دارد تا دروازه بان رئال مادريد را به خدمت بگيرد.

گزارشات در اسپانيا حاکي از اين موضوع است که باشگاه ناپولي به طور جدي در پي ديگو لوپز خواهد بود. اين باشگاه ايتاليايي قصد دارد که دروازه بان شماره 1 جديدي به ترکيبش اضافه کند. با توجه به اين که علي رغم شنيده ها جدايي ايکر کاسياس ار زئال مادريد کمي بعيد به نظر مي رسد، ديگو لوپز تمايلي به دروازه بان دوم بودن در ترکيب کهکشاني ها ندارد.

سرمربي اسپانيايي تيم ناپولي که کمي از جدايي په په رينا هراس دارد، از الان به فکر جايگزين براي او افتاده است و به نظر مي رسد اولين گزينه براي جايگزيني وي ديگو لوپز خواهد بود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%87_%D8%AF%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D8%AC%D8%B0% D8%A8_%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D 9%86_%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84_%D9%85%D8%A7%D8%AF%D 8%B1%D9%8A%D8%AF

.++++++++++++++++

اگه خبر صحت داشته باشه بهترین فرصت هست تا لوپز رو بفروشن
از فصل بعد کاسیاس باید برگرده به دروازه و نیمکت نشین کردن لوپز هم زیاد جالب نخواهد بود

به بهترین قیمت ممکن میشه فروختش !!!

City 17
02-07-2014, 20:57
11 سال پیش در چنین روزی:

اسپانسر جدید تیم بسکتبال رئال مادرید

Teka اسپانسر محبوب سابق تیم فوتبال باشگاه، چه خاطرت خوبی که ازش نداریم:

aluminum
03-07-2014, 13:44

Madrid & Bayern reach Kroos deal

Toni Kroos is set to complete a big-money move to Real Madrid after the Spanish club reached an agreed to pay €25 million to Bayern Munich for his services.

نمیدونم چرا هر بازیکنی رو که دوست دارم میاد رئال...امیدوارم سوارز بارسا نره

aluminum
03-07-2014, 13:45
تکراری حذف شود

Abdolreza2012
03-07-2014, 14:02

روزنامه ی مارکا چاپ مادرید با تیتر “انجام شده” به توافق نهایی رئال مادرید با تونی کروس اشاره دارد

روزنامه ی آ.اس چاپ مادرید با تیتر ” رئال مادرید شماره ۹ را برای فالکائو رزرو کرده است” به مذاکرات رئال با موناکو برای انتقال فالکائو اشاره دارد

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ____

به نظر میخوان برای گرفتن فالکائو ، دیماریا رو هم بدن
نمیدونم چرا هر تیمی به رئال میرسه میخواد کل بودجشو ببنده
موناکو مثله این برای فالکائو 90 میلیون خواسته :n13:

albertxx
03-07-2014, 14:02

Madrid & Bayern reach Kroos deal

Toni Kroos is set to complete a big-money move to Real Madrid after the Spanish club reached an agreed to pay €25 million to Bayern Munich for his services.

نمیدونم چرا هر بازیکنی رو که دوست دارم میاد رئال...امیدوارم سوارز بارسا نره

یعنی این خبر رسمیه ؟؟؟؟؟

تا الان که هرچی خبر اومده بود تایید نشد !!

Abdolreza2012
03-07-2014, 14:07
یعنی این خبر رسمیه ؟؟؟؟؟

تا الان که هرچی خبر اومده بود تایید نشد !!

باید تا بعد جام جهاتی صبر کرد
تا خود کروس بیاد ببینیم چی میشه :n02:

stealer
03-07-2014, 14:16
به نظرم 90 تا واسه فالکائو زیاده
بازیکن خیلی خیلی خوبی هست ولی خوب بعد از اون مصدومیت سنگین معلوم نیست مثل اولش بشه
کروس هم اگه با 25 تا بیاد خدایی خیلی خوب خریدنش:دی
امیدوارم دیماریا رو هم از دست ندیم چون بعدا مطمئنا حسرتشو میخوریم
تیم امسال یه هافبک نفوذی کم داشت و یک مهاجم شیش دنگ که با اومدن فالکائو و کروس خرید بازیکن دیگه خرج اضافه هست
مگر اینکه خامس رودریگزو بیارن:دی

malkemid
03-07-2014, 15:10
کروس 25 تا، ایارا 30 تا!

albertxx
03-07-2014, 15:59
خبر جدایی دیماریا صحت داره ؟؟/
مثل اینکه خودش درخواست کتبی داده !!!
و چنتا مصاحبه هم داشته در این مورد !!

Altairezio
03-07-2014, 18:06
دوستان همین الان اخبار گفت سوارز با 85 تا رفته بارسا و قرارداد 8 ساله+ تونی کروس با 25 تا اومده رئال....

albertxx
03-07-2014, 18:23
دوستان همین الان اخبار گفت سوارز با 85 تا رفته بارسا و قرارداد 8 ساله+ تونی کروس با 25 تا اومده رئال....

بارسا 85 میلیون واسه سوآرز خرج کرد ؟؟؟ :n04:

این بارسا یه چیزیش میشه
نه به اینکه هیچی نمیخرن
نه اینکه یهو میترکونن !!!

کدوم اخبار ؟؟
شبکه 3 ؟؟؟
به اخبار و سایت های ایرانی زیاد نمیشه اطمینان کرد !!! :n02:

Sh-Meteor
03-07-2014, 18:37
بارسا 85 میلیون واسه سوآرز خرج کرد ؟؟؟ :n04:

این بارسا یه چیزیش میشه
نه به اینکه هیچی نمیخرن

کدوم اخبار ؟؟
شبکه 3 ؟؟؟
به اخبار و سایت های ایرانی زیاد نمیشه اطمینان کرد !!! :n02:
آره
اخبار ساعت 18:45 شبکه سه اعلام کرد.

SA3EDLORD
03-07-2014, 18:58
این بارسا یه چیزیش میشه
نه به اینکه هیچی نمیخرن
احتمال محروم شدن دو فصله از سوی فیفا هست برا همین این فصل که به تعویق انداختن اون داستانو مطمئنا سنگ تموم میذارن امسال.

Abdolreza2012
04-07-2014, 21:54
آلفردو دی استفانو ۸۸ ساله شد

malkemid
04-07-2014, 23:14

دایو بود و به گاز هم آراسته شد :-D

Layken
05-07-2014, 01:47
اقا این رودریگوئز نمی خواد بیاد رئال؟ :n02: یعنی جون میده لباس کهکشانی هارو بپوشه و کنار رونالدو اون وسط جولان بده.

SA3EDLORD
05-07-2014, 03:22
من میترسم جیمز بیاد این وسط ایسکو حیف شه!

albertxx
05-07-2014, 03:35
من میترسم جیمز بیاد این وسط ایسکو حیف شه!

احتمال خروج دیماریا زیاد شده
واسه همین دارن جیمز رو میخرن !!

چون اگه دیماریا میموند خرید جیمز غیر منطقی به نظر میرسید
واسه همین خرید جیمز میتونه دلیلی واسه فروش دیماریا باشه !!!

SA3EDLORD
05-07-2014, 03:51
واسه همین خرید جیمز میتونه دلیلی واسه فروش دیماریا باشه !!!
اخه جیمز که از دیماریا بهتر نیست...... نمیدونم هر چی صلاحه:n23:

Abdolreza2012
05-07-2014, 04:35

من بازی جیمز رودریگز رو به جز جام جهانی جای دیگه ندیده بودم
خیلی خوبه واقعا خوشم اومد ازش فقط الان چندتا مشکل وجود داره برای اومدنش :

1- موناکو واسه فروش جیمز اگه اشتباه نکنم حدود 70 میلیون میخواد
2 - اگه بیاد و دیماریا بمونه، هم خودش و هم ایسکو حیف میشن که هردو واقعا خوبن
البته احتمالا برای خرید کاوانی و جیمز رودریگز از موناکو دیماریا رو به عنوان بخشی از قرار داد بدن
و از طرفی خود دیماریا مثله اینکه مایله از تیم جدا شه
3 - رودریگز به خوبی و پختگی دیماریا نیست ولی خب خیلی جوونه و جا داره بهتر شه

albertxx
05-07-2014, 10:46

خب من که تصمیم نمیگیرم که شما دعوا داری !!! :n02:

در مورد دیماریا هم
مثل اینکه خودش خواسته جدا بشه و یکسری مصاحبه داشته(( گویا واسه عمو پرز شاخ و شونه کشیده !![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])(( طرف یه فصل خوب بود الان میخواد رو سرمون سوار بشه ))
جدیدا هم زیادی مسی مسی میکنه !!!!
با این اوصاف اگه بره باید به جایگزینش فکر کرد

و در این حالت ایسکو به عنوان بازیکن ذخیره رو نیمکت میمونه !!

به طور حتم دیماریا میخواد بره که پرز داره تصمیم به خرید میگیره
چون 70 میلیون هیچکس نمیده بازیکن بخره بزاره رو نیمکت !!!:n02:

رودريگز: دوست دارم در انگليس بازي کنم
در حالي که رسانه‌هاي اسپانيايي از علاقه رئال مادريد براي جذب ستاره جوان کلمبيا خبر مي‌دهند اما او دوست دارد فوتبال را در ليگ برتر انگليس تجربه کند.

رودريگز ستاره تيم ملي کلمبيا گفت: در گذشته بارها و بارها اعلام کرده بودم دوست دارم در لاليگا به فوتبالم ادامه دهم. دليل اصلي‌ام اين بود که فوتبال اسپانيا بسيار تکنيکي است و بازيکنان بيشتر با توپ کار مي‌کنند اما حالا کاملا تغيير عقيده دادم و دوست دارم در فوتبال فيزيکي انگليس توپ بزنم.

وي افزود: در حال حاضر بازيکن موناکو هستم و به قراردادم با اين تيم احترام مي‌گذارم. مدتي مي‌خواهم استراحت کنم و پس از آن به تمرينات موناکو بازخواهم گشت تا براي شروع فصل جديد آماده شوم.

malkemid
05-07-2014, 13:35
خب من که تصمیم نمیگیرم که شما دعوا داری !!! :n02:

در مورد دیماریا هم
مثل اینکه خودش خواسته جدا بشه و یکسری مصاحبه داشته(( گویا واسه عمو پرز شاخ و شونه کشیده !!:n23:)(( طرف یه فصل خوب بود الان میخواد رو سرمون سوار بشه ))

چون 70 میلیون هیچکس نمیده بازیکن بخره بزاره رو نیمکت !!!:n02:

رودريگز: دوست دارم در انگليس بازي کنم

در حالي که رسانه‌هاي اسپانيايي از علاقه رئال مادريد براي جذب ستاره جوان کلمبيا خبر مي‌دهند اما او دوست دارد فوتبال را در ليگ برتر انگليس تجربه کند.

رودريگز ستاره تيم ملي کلمبيا گفت: در گذشته بارها و بارها اعلام کرده بودم دوست دارم در لاليگا به فوتبالم ادامه دهم. دليل اصلي‌ام اين بود که فوتبال اسپانيا بسيار تکنيکي است و بازيکنان بيشتر با توپ کار مي‌کنند اما حالا کاملا تغيير عقيده دادم و دوست دارم در فوتبال فيزيکي انگليس توپ بزنم.

وي افزود: در حال حاضر بازيکن موناکو هستم و به قراردادم با اين تيم احترام مي‌گذارم. مدتي مي‌خواهم استراحت کنم و پس از آن به تمرينات موناکو بازخواهم گشت تا براي شروع فصل جديد آماده شوم.

اینم هی داره بازار گرمی می کنه برای خودش!

SA3EDLORD
05-07-2014, 14:49
خب من که تصمیم نمیگیرم که شما دعوا داری !!!
:n02:

در مورد دیماریا هم
مثل اینکه خودش خواسته جدا بشه و یکسری مصاحبه داشته(( گویا واسه عمو پرز شاخ و شونه کشیده !!
:n23:
)(( طرف یه فصل خوب بود الان میخواد رو سرمون سوار بشه ))

چون 70 میلیون هیچکس نمیده بازیکن بخره بزاره رو نیمکت !!!
:n02:
نه دادا دعوا چیه.........:n07:
به نظر من دیماریا حق داره.........وقتی حمایت و احترام از طرف مدیریت باشگاه نمیبینه وقتی حس نمیکنه که موندنش واقعا برای باشگاه مهمه چه انتظاری داری ازش که جهتشو عوض نکنه؟
حالا من دقیق نمیدونم اما فکر کنم اگه دیماریا بره کسی که جاشو تو بالای کناری بگیره همون بیل هست. اما کنار مودریچ ، احتمالا کروس جاشو میگیره. به نظرم اومدن جیمز به طور مستقیم روی جایگاه ایسکو تاثیر میذاره.
راستی این مالک موناکو که گقته این فصل نه فالکائو نه جیمزو نمیدیم؟ نکنه اینام مثه تاتنهام میخوان قیمتو ببرن بالا؟
فکر کن فالکائو رو بخریم بعد خسه بیاد نیمکت نشینش کنه :n09:

malkemid
05-07-2014, 15:45
من فکر می کردم گرفتن فالکاءو با این قیمتها و با توجه به سنش از دستور کار خارج شده باشه!! نمی دونم والا!

albertxx
05-07-2014, 15:52
من فکر می کردم گرفتن فالکاءو با این قیمتها و با توجه به سنش از دستور کار خارج شده باشه!! نمی دونم والا!

درسته ولی فعلا راه دیگه ای نیست
یعنی هرکسی رو بخریم به جای بنزما ارزش داره

بنزما این فصل تو رئال افتضاح بود
دلیلشم این بود هیچ رقیبی رو نیمکت نداشت
آرش برهانی رو داشتیم از این بهتر کار میکرد !!!

ضمنا
مهاجم های در دسترس همشون تو همین رده سنی هستن (( فالکائو - کاوانی - آگروئو - سوارز ))
همه 26 تا 28 سال دارن و مهاجم جوون و رو فرم در دسترسی نیست

حداقل یه 3 تا 5 سالی فکر کنم بتونه واسمون خوب کار کنه
حداقلش میدونم از بنزما بهتره !! (( بنزما این فصل خیلی از چشم افتاد -- افتضاح بود به معنای واقعی کلمه :n15: ))

..0.0.0.0.0..

اسطوره فوتبال رئال مادريد سکته قلبي کرد
آلفردو دي‌استفانو، اسطوره فوتبال تيم‌ رئال مادريد يک روز پس از سالروز تولدش دچار سکته قلبي شد و در بخش مراقبت‌هاي ويژه تحت درمان قرارگرفت.

آلفردو دي‌استفانو روز گذشته جشن تولد 88 سالگي‌اش را در کنار اعضاي خانواده جشن گرفت. اما طبق گزارش روزنامه ال‌موندو به خاطر حمله قلبي به بيمارستان گريگورو مارانون شهر مادريد انتقال يافت و در بخش مراقبت‌هاي ويژه آن بستري شد.

اتفاق فوق در حالي روي داد که اين چهره افسانه‌اي آرژانتيني – اسپانيايي در گذشته‌هاي نزديک دور و نزديک از ناحيه قلب دچار عارضه شده بود. به همين دليل او در ماه‌هاي گذشته در محافل عمومي ظاهر نشد و در منزل خويش به استراحت پرداخت.

دي استفانو در سال‌هاي 1956 تا 1960 پنج بار پياپي همراه با رئال فاتح جام باشگاه‌هاي اروپا شد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D 9%84_%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D9%8A%D8%AF_%D8%B3%D A%A9%D8%AA%D9%87_%D9%82%D9%84%D8%A8%D9%8A_%DA%A9%D 8%B1%D8%AF

Abdolreza2012
06-07-2014, 15:41

5 سال از آمدن کریس رونالدو به رئال مادرید گذشت

یکشنبه 15 تیر ساعت 15:48
ساعت 21.20 به وقت محلی بود که رونالدو در جایگاه مخصوصی که برای او تعبیه شده بود؛ حاضر شد و برای هواداران مشتاق رئال شروع به صحبت کرد
آی اسپورت - امروز 6 جولای 2014 پنجمین سالروز معرفی کریس رونالدو به عنوان بازیکن جدید رئال مادرید است.
روزی که رونالدو برای اولین بار وارد زمین چمن سانتیاگو برنابئو شد تا به عنوان گران ترین بازیکن جهان به 85000 هوادار رئال معرفی شود.در حالیکه اوزه بیوی فقید و دی استفانو او را همراهی می کردند.
ساعت 21.20 به وقت محلی بود که رونالدو در جایگاه مخصوصی که برای او تعبیه شده بود؛ حاضر شد و برای هواداران مشتاق رئال سخنرانی کرد.
او در انتهای صحبت های خود با گفتن یک، دو، سه، زنده باد مادرید؛ ورزشگاه را به مرز انفجار رساند. سانتیاگو برنابئو نیز یکصدا نام او را فریاد می زد و می گفت بله بله بله کریستیانو اینجا پیش ماست .
5 سال از آن روز می گذرد و حالا کریستیانو به عنوان بهترین بازیکن جهان به سمبل این باشگاه مبدل شده است.
زدن 252 گل در 246 بازی و کسب جام های رنگارنگ که آخرینش قهرمانی اروپا بود او را به یک اسطوره در تاریخ باشگاه بدل کرده است.
کریستیانو در سال 2009 بخاطر حضور رائول پیراهن شماره 9 را به تن کرد اما سال بعد و با رفتن رائول او پیراهن محبوب شماره 7 خود را تصاحب کرد.
همه منتظر شروع فصل جدید و دیدن هنرنمایی دوباره کریس در ترکیب کهکشانی ها هستند

powerslave
07-07-2014, 17:24
میگم الان که فکر میکنم خریدن فالکائو به نظرتون خوبه؟ اولاً که 28 سالشه و فوق فوقش اگه از همین الان در مرز آمادگی کامل باشه 3 سال دیگه به درد رئال میخوره. حالا اینکه مصدومیت خیلی شدیدی هم داشته و معلوم نیست بتونه به اوج برگرده.من الان فکر میکنم که خریدن زلاتتن 32 ساله ب 25- 30 ملیون خیلی بیشتر صرف داره. بازی زلاتاتن با بقیه فرق داره و سبک بازیش طوریه که اونقدر ارژی صرف نمیکنه و بیشتر از مغزش استفاده میکنه و برای 2 سال دیگه هنوز خوبه.
در مورد هافبک ها و اینا فکر کنم با وجود مودریچ، آلونسو، خدیرا،ایسکو، کروس، دیماریا و احتمالاً اگه بشه جیمز رودریگز وضع خیلی خوب میشه. البته اسم ها رو که میبینی زیادی به نظر میرسه ولی آلونسو دیگه کم کم داره بازیش تموم میشه و متاسفانه یه حرف هایی در مورد جدایی خدیرا شنیدم که فکر کنم کار اشتباهی باشه.
اگر سوارز اونطور گاز نمیگرفت عقیدۀ شخصیم این بود که باید هر طور شده بگیرنش ولی با اون وضع فکر نکنم کسی از هوادارها راضی باشه بیاد تو تیم و از اونور انگار داره میره بارسلون. الان در این لحظه نظر من اینه یا باید زلاتان رو با یه شرایط مطلوب بگیرن یا برن اون ماریو گومز (28-29 ساله) رو از فیورنتینا بگیرن یا شایدم مانزوکیچ 12ملیونی. قیمتشون خیلی خیلی کمتره ولی قد بلند تر هستن و هم میتونن تنوع تکتیکی به تیم بدن و هم انگیزه بشه برای بنزما و هم احتمالاً خودشون هم انتظار ندارن که همیشه فیکس باشن. یعنی خط حملمون میشه کریس، بیل، بنزما، خسه و گومز/مانزوکیچ. خیلی خوب میشه و میتونیم با باقیماندۀ تفاوت قیمت فالکائو و گومز بریم برای رودریگز! من شخصاً اینو ترجیح میدم.

کسایی هم که باید از تیم برن یا قرض داده بشن هم فکر کنم موراتا و کاسمیرو و ایرامندی رو قرض بدیم چای دیگه بازی کنن تجربه بدست بیارن. از بین این سه تا کسی که بودنش بیشتر نفع داره کاسمیرو هست.
و یه نظر دارم که شاید بعضی ها خوششون نیاد (یه بار هم گفتم) دیگه الان باید په په رو بفروشن. دیگه 31 سالشه. شاید تیمهایی مثل آرسنال یا یوونتوس یا میلان و اینتر بخرنش. سنش داره بالا میره و دیگه قطعاً تعداد خطا ها و محرومیتش بیشتر میشه. به جاش باید حتماً از این فرصت استفاده کنن و متس هوملز 25 ساله رو بگیرن که قشنگ تا 5 سال میتونه بازی کنه و واران رو هم داریم. هوملز پارسال تو اون همه بازی فقط 5 تا کارت زرد و یدونه کارت قرمز گرفته.من از په په بدم نمیاد و این دو سال اخیر عالی کار کرده ولی باشگاه باید آینده نگر باشه. وقتی اوزیل قابل فروش هست، په په هم قابل فروش هست.

پ.ن: آقا تو ویکیپدیا Current team هوملز رو زده منچستر یونایتد :n04: مگه رفته منچستر؟؟

Abdolreza2012
07-07-2014, 19:37

فوری: آلفردو دی استفانو درگذشت

دوشنبه 16 تیر ساعت 20:19
به رئال در سال 1953، برای باشگاه کلمبیایی میوناریوس بازی کرد. او بین سال های 1953 تا 1964 برای رئال بازی کرد و پرافتخارترین دوران باشگاه مادریدی را رقم زد
آی اسپورت- آلفردو دی استفانو، اسطوره باشگاه رئال مادرید، در سن 88 سالگی درگذشت.
دی استفانو روز شنبه در هنگام خروج از یک رستوران در نزدیکی سانتیاگو برنابئو دچار حمله قلبی شد و در چند روز اخیر در بخش مراقبت های ویژه بستری بود. اما امروز صبح شرایطش رو به وخامت گذشت و در نهایت دقایقی پیش درگذشت.
این ستاره آرژانتینی دوران حرفه ای اش را در ریورپلات آغاز کرد و پیش از پیوستن به رئال در سال 1953، برای باشگاه کلمبیایی میوناریوس بازی کرد.
او بین سال های 1953 تا 1964 برای رئال بازی کرد و پرافتخارترین دوران باشگاه مادریدی را رقم زد. او در 396 بازی برای رئال، 306 گل به ثمر رساند و در حال حاضر، پشت سر رائول (323 گل)، دومین گلزن برتر تاریخ این باشگاه است.
در بیانیه ای که باشگاه رئال مادرید منتشر کرده، آمده است:" آلفردو دی استفانو، رئیس افتخاری باشگاه رئال امروز در بیمارستان گریگوریو مارانون مادرید درگذشت.

فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه رئال و اعضای هیئت مدیره باشگاه، همدردی عمیق شان را با خانواده، فرزندان و دوستان او اعلام می کند. این باشگاه همچنین در غم همه کسانی که به خاطر درگذشت یکی از بهترین بازیکنان همه تاریخ احساس ناراحتی می کنند، شریک است."
قرار است فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه رئال مادرید، ساعاتی دیگر در کنفرانس مطبوعاتی حضور پیدا کند.

charlize
07-07-2014, 20:59
چه خبر بدی و غیر منتظره ای بود فوت آلفردو دی استفانو افسانه ای
این همه سال، هر بار اتفاقی میوفتاد و میرفت بیمارستان
کلی همه رو نگران میکرد
اما بعدش خوب میشد و برمیگشت
اینبار هم همه نگران شدن اما میدونستن بازم برمیگرده
اما...
کی فکرش رو میکرد؟
بسیاری از چهره های سرشناس فوتبال، پیام درگذشت دادن...
رئال راه رئال شدن و بهترین در تاریخ شدنش رو با دی استفانو شروع کرد و شاید اگه اون نبود که همه قهرمانی بده بهمون، شرایطمون فرق میکرد
بدون شک یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ رئال و البته فوتباله(خیلی از بزرگان فوتبال، دی استفانو رو بهترین بازیکن تاریخ میدونن)
روحش شاد...

Sh-Meteor
07-07-2014, 21:45
از شنیدن خبر درگذشت آلفردو دی استفانو ناراحت شدم.
.
حقیقتی که وجود داره اینه که سن من به بازی های ایشون قد نمیده،
ولی خوب مسلما کسی که اکثر کارشناسان اونو جزو بهترین فوتبالیست های دنیا میدونن، قطعا شخص قابل احترامیه.
اگه اشتباه نکنم، اون پنج قهرمانی متوالی رئال هم زمان ایشون به دست اومده که نشان از سطح فنی فوق العاده اش میده.
.
.
تنها عکسی که ازش داشتم اینه که در کنار دیوید بکهام ایستاده.

Altairezio
07-07-2014, 21:59

SA3EDLORD
07-07-2014, 22:51
منم خیلی ناراحت شدم......... یکی از نماد های رئال یکی از بت های رئال رو از دست دادیم .
این جملش دقیقا حس ما مادریدیستا ها نسبت به رئال هست : رئال مادرید یک احساسه :n12::n28:

vahidgame
07-07-2014, 23:19
فوت اسطوره و سمبل باشگاه واقعا خبر خیلی تلخ و شوک آوری بودش
ولی چه میشه کرد که همیشه باید شاهد فوت ناگهانی بزرگان باشیم
روحش شاد...

............

بیانیه مورینیو درباره درگذشت آلفردو دی استفانو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خوزه مورینیو تاسف خود را از درگذشت آلفردو دی استفانو ابراز کرد.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، امروزآلفردو دی استفانو اسطوره رئال مادرید درگذشت و مورینیو در بیانیه ای این واقعه ناگوار را تسلیت گفت.

در بیانیه خوزه مورینیو که بر روی خروجی وبسایت باشگاه چلسی قرار گرفته، خوزه نوشته است: "وقتی خبر فوت آلفردو دی استفانو را شنیدم، بسیار غمگین شدم، او مردی شگفت انگیز بود که در زمان حضورم در مادرید شانس اشنایی با او را پیدا کردم."

"قطعا ابتدا تسلیتم را به خانواده و دوستانش اعلام کردم، ولی امروز روزی تلخ برای فوتبال و هوادارانش محسوب می شود، چیزی که ما هم بخشی از آن هستیم. از دست دادن چنین شخص خاصی یک اندوه بزرگ است."

"آلفردو بهترین بازیکن تاریخ مادرید بود، 5 جام اروپایی متوالی را برد و یکی از بزرگ ترین ها در تاریخ است. آسوده بخواب آلفردو."

City 17
07-07-2014, 23:46

واقعا خبر ناراحت کننده ای بود، شاید اغراق آمیز به نظر بیاد ولی حقیقتا خبر درگذشت دی استفانو مثل خبر یتیم شدن باشگاه هست.

دی استفانو در کنار سانتیاگو برنابئو بزرگترین سمبل باشگاه بود و جایگاهی که رئال به عنوان بزرگترین باشگاه تاریخ پیدا کرده شدیدا در گرو حضور دی استفانو چه درون زمین و چه در بیرون زمین بوده و خواهد بود.

دی استفانو بدون شک موفق ترین بازیکن تاریخ در سطح باشگاهی تیم های اروپایی هست، او در هر 5 قهرمانی اول باشگاه در اروپا حضور داشت و در هر 5 فینال گلزنی کرد، از جمله در فینال تاریخی و اون پیروزی 3-7 مقابل فرانکفورت هت تریک کرد.

در حالی که معمولا از پله و مارادونا به عنوان "برترین" بازیکنان تاریخ یاد میشه، اغلب از دی استفانو به عنوان "کامل ترین" فوتبالیست تاریخ یاد میشه. چرا که بزرگی دی استفانو فقط به گلزنی نبود. بزرگانی چون پله، اوزبیو، لوئیس سوارز (اسطوره سال های دور بارسا و اینتر)، ماتزولا (از بزرگترین اسطوره های اینتر و ایتالیا) و بسیار چهره های دیگه دی استفانو رو "کامل ترین بازیکن تاریخ" می دونند.

هلنا هررا که یکی از بزرگترین و تاثیرگذارترین مربیان فوتبال -به ظن عده زیادی، بزرگترین مربی تاریخ- هست، مربی که خیلی از زمان خودش جلوتر فکر می کرد و لقب "آقای خاص" که این سال ها به مورینیو داده شده رو با یک تغییر به شکل "آقای خاص اصلی" به هررا نسبت میدند، با تیم های مختلفی در نیمکت تیم مقابل دی استفانو قرار گرفته (چند سال سرمربی بارسا و چند سال اینتر)، هررا در مورد دی استفانو میگه:

"آلفردو دی استفانو بزرگترین بازیکن تاریخ بود، حتی خیلی بالاتراز پله. او به طور همزمان یک وزنه در خط دفاع، یک بازیساز در خط هافبک و خطرناک ترین گلزن در خط حمله بود."

سر بابی چارلتون اسطوره منچستر یونایتد وقتی اولین نمایش دی استفانو رو از نزدیک به یاد میاره این واکنش رو نشون میده:

"این شخص کیه؟
توپ رو از دروازبان می گیره، به فول بک ها میگه که چکار کنند، هر وقت در زمین هست، در جایی حضور داره که توپ رو بگیره، می تونید تاثیرش رو در هر اتفاقی که در زمین رخ میده ببینید.
من هیچ وقت بازیکنی به این کاملی ندیدم. مثل این بود که او مرکز فرماندهی خودش رو در قلب بازی بنا کرده بود. به همان اندازه که قدرتمند بود، زیرک بود. ویژگی های متعددی که او یکجا داشت مسحور کننده بود."

میگل آنخل مونز سرمربی اسطوره ای باشگاه در اون زمان در اشاره به "کامل بودن" دی استفانو میگه:
"بزرگی دی استفانو این بود که با حضور او در تیم خود، شما در هر پست دو بازیکن داشتید."

پله راجع به دی استفانو:
"مردم وقتی راجع به بهترین بازیکن صحبت می کنند، از پله یا مارادونا صحبت می کنند اما برای من بهترین بازیکن تاریخ آلفردو دی استفانو بود."

دیگو مارادونا که دعوای دائمی با پله بر سر عنوان بهترین بازیکن تاریخ داشته، در گذشته در این مورد گفته:
"من می تونم بگم مارادونا می تونه بدتر از پله باشه اما تاکید می کنم دی استفانو بهتر بود."

اما نظر خود دی استفانو راجع به این مسائل: "فوتبال به من همه چیز داده، من همیشه به فوتبال به عنوان یک ورزش تیمی نگاه کردم و همیشه گفتم که نمی خوام به شکل یک الگو و یک شخص دست نیافتنی در بیام. من فقط می خوام بازی کنم!"

اما مورد دیگه ای که تاثیر دی استفانو بر تاریخ باشگاه رو پررنگ تر می کنه حضور دائمی و تاثیرش در همه اتفاقاتی هست که در طی این سال ها در گوشه و کنار باشگاه رخ داده، از اتفاقات در ابعاد بزرگتر مثل جذب چهره های جدید توسط باشگاه گرفته تا مراسمی که در اون کارواخال در نونهالی از دی استفانو جایزه گرفته و بهترین خاطره دوران ورزشیش هست، چند تا از عکس هایی که داشتم رو می گذارم:

رائول در جوانی

جذب رونالدوی برزیلی

در کنار رونالدوی پرتغالی

در کنار دوست قدیمیش اوزبیو

در کنار کارواخال نونهال

در کنار مارادونا

و عکسی که امسال به اتفاق تعدادی از اسطوره های دیگه باشگاه گرفته شد، اونم در فاصله یکی دو روز مونده به La Decima، شماره دهی که خیلی سخت به دست اومد و چه پایان شیرینی بود برای دی استفانو که استارت همه این اتفاقات به دست خودش رقم خورد و باشگاه تا ابد وامدارش هست.

Abdolreza2012
08-07-2014, 00:22
:n12::n12: روحش شاد :n12::n12:

پیام چهره های فوتبالی :

پرس :
امروز، روز غمگینی برای رئال مادرید است و می‌توانم بگویم که حتی برای تمام دنیای فوتبال.
دی استفانو مهم‌ترین بازیکن تاریخ رئال مادرید و بهترین بازیکن تمام تاریخ است.
آلفردو دی استفانو رئال مادرید است. او تاثیر‌گذار بود و تاریخ و سرنوشت باشگاه را تغییر داد. او توانست وجهه و آیین رئال را به تمام دنیا صادر کند. او توانست به مردم جهان ثابت کند که یک فوتبالیست چه‌ کارهایی می‌تواند انجام دهد.
آلفردو دی‌استفانو، رئیس افتخاری؛ رئال مادرید هیچگاه تو را فراموش نخواهد کرد."

ایکر کاسیاس :
کاپیتان رئال مادرید در فیس بوکش نوشت: " دون آلفردو، بزرگترین اسطوره ی رئال مادرید، همیشه با ماست. همیشه تو را به خاطر خواهم داشت استاد."

کریستیانو رونالدو :
ستاره ی رئال مادرید و بهترین بازیکن جهان در سال 2013 در فیس بوکش نوشت: " روز بسیار غمگینی است. برای من، و برای همه ی رئالی های دنیا و جهان فوتبال. دون آلفردو ما را ترک کرد ولی روحش همچنان پیش ماست. خاطراتش برای همیشه در قلب ماست زیرا اسطوره هیچ‌گاه نمی‌میرد. برای همه چیز ممنونم و آسوده بخواب استاد."

دیوید بکام :
هافبک سابق رئال مادرید در فیس بوکش نوشت: "ناراحتم که خبر مرک آلفردو دی ‌استفانو را می‌شنوم. خوش شانس بودم که او را می‌شناختم، او یک جنتلمن واقعای و یک اسطوره ی کامل برای رئال مادرید بود. برای هر بازیکنی، حضور در این باشگاه یک آرزوست ولی وقتی او هم بخشی از این خانواده ی بزرگ بود، بسیار ویژه شده بود. او یکی از بزرگترین اسطوره های تاریخ فوتبال بود."

لوییس سوارس :
هافبک لیورپول و اروگوئه در فیس بوکش نوشت: " آسوده بخواب آلفردو دی ‌استفانو، یک نابغه ی فوتبال"

لیونل مسی :
ستاره ی بارسلونا در فیس بوکش نوشت: "امروز دنیا یک اسطوره را از دست داد، دون آلفردو دی استفانو. یک مرد فوق‌العاده هم داخل زمین هم خارج آن.برای خانواده اش آرزوی صبر می‌کنم."

باشگاه رئال مادرید نیز در بیانیه ای رسمی، مرگ دی استفانو را به خانواده ی او و جهان فوتبال تسلیت گفت

Sh-Meteor
08-07-2014, 01:59

اولین گل دی استفانو با پیراهن رئال مادرید در فینال اروپا در تاریخ 18 می 1960

D o l f i n
08-07-2014, 03:11
تا حالا من برای دو تن از چهره های سرشناس که برام عزیز بودن بسیار ناراحت شدم و اشک تو چشمام اومده
اولی استیو جابز بود
و نفر دوم هم
دی استفانو کبیر

واقعا پدر معنوی و بزرگ رئال بود اونقدر بزرگ که برای باشگاه جایگاهی فراتر از یک بازیکن فوتبال و اسطوره سابق داشت
شخصا روز غم انگیزی بود برام
روحش شاد

Iman-Emperatour
08-07-2014, 03:58

Abdolreza2012
08-07-2014, 11:08

سر الکس فرگوسن از آلفردو دی استفانو به بزرگی یاد کرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) طرفداری- سر الکس فرگوسن، از اسطوره باشگاه رئال مادرید، آلفردو دی استفانو، که در سن 88 سالگی دار فانی را وداع گفت، به بزرگی یاد کرد.

به گزارش اسکای اسپورتس، فرگوسن گفت: "سوال بزرگی که همیشه پیش می‌آید این است که «بزرگ‌ترین بازیکنان چه کسانی هستند؟» لشکری از این بزرگان موجود است – کرایف، مارادونا، پله، پوشکاش و دی استفانو. دی استفانو در نظر من یکی از بزرگ‌ترین‌ها بود." فرگوسن همچنین گفت که یکی از 127000 تماشاگر فینال 1960 در همپدن پارک بود و له شدن 3-7 غول آن دوران آلمان؛ یعنی اینتراخت فرانکوفرت، توسط رئال مادرید را شاهد بود. وی افزود: "او تعادل و تسلط بی‌نظیری داشت. اگر به یکی از گل‌هایی که در برابر فرانکفورت به ثمر رساند نگاه کنید، می‌بینید که حاصل همان چیزی است که اکنون درمورد آن صحبت می‌کنیم – تعادلی که او داشت. او غیر قابل باور بود. نکته حیرت‌انگیز در مورد آن این است که فرانکفورت در نیمه-نهایی با نتایج 3-6 و 1-6 رنجرز را شکست داده بود. آن‌ها همچون خدایان به همپدن پارک آمدند. سپس با نتیجه 3-7 توسط رئال مادرید، نیست و نابود شدند. من در قسمت بچه‌مدرسه‌ای‌ها قرار داشتم و در آن زمان برای کویینز پارک بازی می‌کردم. فکر می‌کنم اولین بار بود – اگر اشتباه می‌کنم اصلاح کنید – که تماشاگران در پایان به افتخار یک شخص دست زدند. هواداران اسکاتلندی هرگز چنین چیزی را ندیده بودند." در پاسخ به این سوال که آیا خاطره آن فینال برای او از همه فینال‌های اروپایی شاخص‌تر بوده یا خیر، فرگوسن گفت: "از نظر فینال‌های اروپایی بله. ده گل در فینال. چنین چیزی را هرگز دیگر نخواهید دید. آن دوره برای رئال مادرید طلایی بود. پنج قهرمانی اروپایی پشت سر هم و گل‌زنی دی استفانو در هر پنج فینال – رکوردی واقعاً خیره‌کننده. اما بزرگ‌ترین خاطره من، پیروزی آبردین برابر رئال مادرید در فینال جام برندگان جام در 1983 بود. او در آن زمان مربی رئال بود." "قرار گرفتن برابر دی استفانو برای من مایه افتخار بود. کاری که من، از روی احترامی که برای او قائل بودم، انجام دادم، این بود که یک بطری ویسکی مالت اسکاتلندی خریدم و شب قبل از بازی، که دو تیم فرصت تمرین در زمین مسابقه را داشتند، به او تقدیم کردم. آن‌ها اول و ما دوم تمرین کردیم. وقتی آن‌ها از زمین خارج شدند، در حال عبور از تونل بودند که من گفتم «آقای دی استفانو، دوست دارم این هدیه را به شما بدهم.» او شوکه شد، واقعاً شوکه شد. مسلماً نمی‌دانست که من چه می‌گویم – من اسپانیایی حرف نمی‌زنم و او انگلیسی حرف نمی‌زند. اما یک هارمونی در اینجا وجود داشت، یک توافق – او از من تشکر کرد." "آن‌ها نام‌های شناخته شده جهانی بودند. اما آبردین تیمی در حال رشد و نوظهور بود که تمامی بازیکنان آن اسکاتلندی و پرورش یافته در آبردین بودند. پس از بازی او بسیار بسیار سخاوتمند بود. او گفت «آبردین تیمی است که پول نمی‌تواند آن را بخرد. آن‌ها یک روح و یک روحیه خانوادگی دارند.» آن کلمات – از نظر ستایش یک تیم فوتبال، چیز دیگری نمی‌توانید بگویید. این سخاوت بسیار بزرگی از او بود." "در دفعات معدودی که طی این سال‌ها با رئال مادرید بازی کرده‌ایم، او همیشه در بین جمعیت حاضر در ورزشگاه بوده است. او در مراسم یونایتد برای فاجعه مونیخ حاضر بود – به همراه بازیکنان رئال مادرید آمد، هر چه باشد، آن‌ها سال گذشته در نیمه-نهایی با منچستر یونایتد بازی کرده بودند. و آن‌ها پس از فاجعه مونیخ در 1958 بار دیگر با یونایتد بازی کردند. هرجا که رئال می‌رفت، او همواره مرکز توجهات بود. وی زندگی فوق العاده‌ای داشت و من مفتخرم که به مقداری جزئی، در زندگی او حاضر بوده‌ام."

PARIYA 69
08-07-2014, 16:28
جلد مارکا پس از درگذشت دي‌استفانو

City 17
08-07-2014, 16:38
Didi اسطوره سابق برزیل و یکی از برترین هافبک های تاریخ (قهرمان دو جام جهانی و بهترین بازیکن جام جهانی 1958) که احتمالا تنها فردی هست که در رده ملی با پله و در رده باشگاهی با دی استفانو همبازی بوده، سال ها پیش در مقایسه دو همبازی سابق خودش صحبت مختصر اما بسیار زیبایی کرده:

"ادسون (نام اصلی پله) در هر بازی 10 دقیقه پله هست، آلفردو (نام دی استفانو) در همه 90 دقیقه دی استفانو هست"
"Edson is Pelé 10 minutes per match; Alfredo is Di Stefano all 90 of them"

اشک های پله در کنار Didi (بازیکن سمت چپ)

افتخارات تیمی دی استفانو

دی استفانو در کنار پرز موقع دریافت جام بهترین باشگاه قرن بیستم در فیفا

دی استفانو در کنار جایزه Super Ballon d'Or (سوپر توپ طلا)

همون طور که می دونید از سال های دور تا سال 2009 از طرف "فرانس فوتبال" به بهترین بازیکن شاغل در اروپا، توپ طلا یا Ballon d'Or داده میشد، که از 2009 به بعد این جایزه با فیفا ادغام شد و از 2009 به بعد دیگه جایزه ای تحت نام Ballon d'Or نداریم. اما نکته ای که شاید نشنیده باشید اینکه در سال 1989 در 30 اُمین سالگرد "فرانس فوتبال" تصمیم گرفته شد که بهترین بازیکن از بین برنده های Ballon d'Or تا اون زمان رو انتخاب کنند و جایزه Super Ballon d'Or رو اهدا کنند، که کاندیدهای اصلی دریافت این جایزه دی استفانو، کرویف و پلاتینی بودند که نهایتا دی استفانو به عنوان برترین بازیکن انتخاب شد و تنها شخصی هست که جایزه Super Ballon d'Or رو دریافت کرده. همون طور که در تصویر می بینید، طرح جایزه قدری متفاوت توپ طلاهای معمول هست.

چند تا خبر پراکنده که به جز خبر اول، منبع همه مارکا هست.

بیلد آلمان از قطعی بودن انتقال کروس به رئال خبر داده و تنها مورد باقیمونده رو اختلاف قیمت بین دو باشگاه (بین 25 تا 30 میلیون یورو) دونسته.

در حالی که هنوز به طور رسمی این انتقال انجام و اعلام نشده، لوتار ماتئوس انتقال کروس رو به رئال تبریک گفته، "شما یک نابغه رو جذب کردید!"

خود کروس گفته که تصمیم نهایی خودش رو مدتی هست که گرفته و این تصمیم رو بعد از پایان جام جهانی اعلام می کنه.

کاناوارو که سه سال در باشگاه حضور داشت و سابقه کار زیر نظر کارلو رو هم داره، از احتمال قرار گرفتن روی نیمکت رئال به عنوان دستیار کارلو
-به عنوان جانشین زیدان- استقبال کرده و گفته اگر همچین فرصتی پیش بیاد مطمئنا از دستش نمیدم.

Abdolreza2012
08-07-2014, 16:41
روزنامه ی آ اس نیز مطابق انتظار به مرگ دی استفانو پرداخته است و با تیتر ” برای همیشه ” عظمت او را یادآور شده است.

روزنامه ی سیاسی ABC نیز به مرگ دی استفانو اشاره کرده و عکسی بسیار زیبا از او در صفحه ی اول خود کار کرده است.

روزنامه ی لارازون نیز با تیتر ” بهترین دنیا ” مرگ دی استفانو را به روی جلو خود برده است.

City 17
08-07-2014, 18:25
تقریبا هر باشگاه و شخصیت فوتبالی برای درگذشت دی استفانو پیغام تسلیت فرستاده که حقیقتا زمان و فضای کافی
برای آوردنشون وجود نداره.
+
در مراسم امروز چهره های سرشناس زیادی شرکت کردند، البته به خاطر برگزاری جام جهانی در برزیل عده زیادی از
بزرگان فوتبال مثل پله، مارادونا و ... فقط توستند پیغام تسلیت بفرستند.

شبکه رئال مادرید ساعت هاست برنامه ویژه بزرگذاشت رو پخش می کنه، از روی سایت باشگاه (این قسمت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) هم
می تونید به صورت زنده ببینید.

تابوت دی استفانو در برنابئو:

احساساتی شدن پرز در مراسم، اشک ریختن پرز و لرزش صورتش در حالی که نمی تونه خودش رو کنترل کنه [ویدئو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]

علاوه بر پله و مارادونا که دی استفانو رو بهترین بازیکن تاریخ دونستند، کرویف اسطوره آژاکس و پدر معنوی بارسای
عصر جدید هم گفته دی استفانو الگوی فوتبالیش بوده و همین صحبت رو به شکل شدیدتری تایید کرده:

مجسمه دی استفانو در جلوی زمین تیم کاستیا رئال مادرید که چندین سال قبل به نام خود دی استفانو نامگذاری شده.

مجسمه از یکی از خوشحالی های بعد از گل دی استفانو بعد از گلزنی در فینال الهام گرفته شده بود:

albertxx
09-07-2014, 02:35
یعنی امشب بازی کروس رو دیدم کیف کردم

لامصب ژابی آلونسو شماره 2 بود !! :n02: به اضافه اینکه گزینه هجومی هم بهش اضافه شده بود !!!

خودش که گفته تصمیمش رو واسه رفتن به تیم مقصد مشخص کرده ولی فعلا اعلام نکرده
یعنی میشه بیاد رئال ؟؟

بهترین جایگزین واسه آلونسو هست
و مهترین گزینه اینکه 24 سالشه !!
یعنی تا 5 سال آینده هافبک میانی تیم بیمه میشه !! :n17:

بی صبرانه منتظر خبر خریدش هستم !!:n12:

SA3EDLORD
09-07-2014, 02:41
آقا عجب خریدی کردیم......یعنی آرزو داشتم کروس بیاد رئال.....اومده دیگه فک کنم باید قطعی بدونیمش......
فقط اگه دیماریا به فروش برسه برای تیم خیلی بد میشه......دیگه بازیکن فانتزی به اون صورت نداریم.......ایسکو میمونه که خدا کنه از فصل دیگه اوج بگیره.

Abdolreza2012
09-07-2014, 08:48
مادر بزرگ رونالدو فوت شد

کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی رئال مادرید با انتشار عکسی در توئیتر اعلام کرد که مادر بزرگ خود را از دست داده است .

بعد از فوت پدربزرگ مارسلو و عزادار شدن او و همچنین بعد از درگذشت دی استفانو و عزادار شدن تمام خانواده رئال مادرید رونالدو نیز مادر بزرگ خود را از دست داد و عزادار شد

myronaldo.ir

malkemid
09-07-2014, 11:33
این رفتن خدیرا به آرسنال هم انگار جدیه! باز هم از اون اشتباهات مدل فروش ماکلله...آرسنال هم که خوب داره هی تیغ میزنه همرو :n02:

PARIYA 69
09-07-2014, 20:32
موراتا به يوونتوس پيوست
مهاجم فصل پيش رئال مادريد را امضاي قراردادي راهي يوونتوس شد..

آلوارو موراتا با امضاي قراردادي 22 ميليون يورويي از رئال مادريد به يوونتوس منتقل شد.

اين بازيکن در مورد انتقال خود به يووه به نشريه مارکا گفت: خيلي خوشحالم. اين انتقال از نظر شخصي براي من يک چالش جديد است.

اعلام رسمي اين انتقال به زودي توسط باشگاه يوونتوس انجام مي‌گيرد و موراتا هم از نخستين جلسه تمريني يووه در کنار ساير بازيکنان خواهد بود.

malkemid
09-07-2014, 21:50
موراتا رو 22 تا فروختیم؟؟؟ بابا ما دیگه کی هستیم خیلی زرنگیم!!:n19::n02:

albertxx
11-07-2014, 00:09
هيرو دستيار اول آنچلوتي در رئال مادريد شد
هيروي 46 ساله متولد مالاگا در سال 1989 با قيمت 1.2 ميليون دلار به رئال ملحق شد و خيلي زود پله هاي ترقي را در اين تيم پيمود.

فرناندو هيرو ساعتي پيش به عنوان دستيار اول کارلو آنچلوتي در رئال مادريد انتخاب شد.باشگاه رئال در سايت خود اين خبر را منتشر کرده است.

هيرو بازيکن و کاپيتان سابق کهکشاني هاست که جانشين زين الدين زيدان خواهد شد. زيدان هفته گذشته به عنوان مربي تيم دوم رئال مادريد برگزيده شده بود.

او در 601 بازي براي اين تيم 127 گل به ثمر رساند و تا سال 2003 در اين تيم مشغول بازي بود. هيرو همراه رئال 5 لاليگا ، 3 چمپيونزليگ ، يک کوپا دل ري ، دو جام باشگاه هاي جهان و 4 سوپرکاپ اسپانيا را بدست آورد.

89 بار پيراهن تيم ملي اسپانيا را به تن کرد و در 4 جام جهاني پي در پي نيز حضور داشت. او در چند سال اخير به عنوان مدير فني مالاگا مشغول فعاليت بود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%8A%D8%A7%D8%B1_%D8%A7%D9%88%D9%84_%D8%A2%D9%86% DA%86%D9%84%D9%88%D8%AA%D9%8A_%D8%AF%D8%B1_%D8%B1% D8%A6%D8%A7%D9%84_%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D9%8A%D 8%AF_%D8%B4%D8%AF

City 17
11-07-2014, 00:51
هیرو انتخاب عالی هست، فکر نمی کردم با اختلافی که از موقع جدایی دل بوسکه از تیم با پرز پیدا کرده بود، جزو گزینه ها باشه اما حتما اختلافات قدیمی کنار گذاشته شده و این بهترین خبر هست.
هیرو که یکی از برترین مدافعین وسط دو سه دهه اخیر اروپا بوده مطمئنا می تونه به مدافعین جوان تیم به خصوص واران و ناچو چیزهای زیادی یاد بده. این عکس رو ناچو روی اینستاگرام قرار داده:

موراتا رو 22 تا فروختیم؟؟؟ بابا ما دیگه کی هستیم خیلی زرنگیم!!:n19::n02:
یک بند خرید مجدد هم در قرار داد گذاشته شده تا در صورتی در سه سال آینده موراتا بدرخشه با 50 درصد قیمت بیشتر یعنی 33 میلیون قابل بازگشت باشه، بدون وجود اون بند میشد حتی مبلغ بیشتری رو گرفت.

Abdolreza2012
11-07-2014, 13:31

روزنامه مارکا چاپ کشور اسپانیا :

هیه‌رو جانشین زیدان شد او دستیار اول کارلتو خواهد بود ؛ کاناوارو هم به کادر فنی رئال اضافه خواهد
آنچلوتی: خوش آمدی فرناندو

مسی در برابر سایه آمار و ارقام

نشریه as چاپ کشور اسپانیا :

هیه رو دست راست آنچلوتی در رئال شد

برزیلی‌ها در فینال آلمان ها را حمایت می‌کنند

مانژوکیچ پس از پیوستن به اتلتیکو : سبک بازی این تیم را دوست دارم

فیفا دادخواست تجدیدنظر در رأی سوارز را نپذیرفت

albertxx
11-07-2014, 15:54
هفته قبل پنجمین سالگرد حضور رونالدو تو رئال بود
یه عکس داشتم میخواستم بزارم ولی بعدش دی استفانو مرد و وقت نشد !!

یه عکس و چنتا آمار

رکوردهای کریس رونالدو (( مثل اینکه این رکوردها **************- پس یه نکته اضافه کنم - این رکورد ها از جای دیگه ای کپی شده و خود بنده وقت نکردم بشمرم و از صحتش خبردار بشم ))
!!:n01:!

سریع ترین بازیکن تاریخ که در اسپانیا به 200 گل رسید.

سریع ترین بازیکنی که به 19 هت تریک در لالیگا رسید
.
سریع ترین بازیکنی به 150 گل در اسپانیا رسید
.
سریع ترین بازیکنی که در برنابئو به 100 گل رسیده
.
تنها بازیکن تاریخ که با دو تیم قهرمان اروپا شده.

تنها بازیکن تاریخ که با دو تیم هم اروپا, هم لیگ, هم حذفی گرفته
.
تنها بازیکن تاریخ رئال که در چمپیونز لیگ در دو فصل بیشتر از 10 گل زده
.
تنها بازیکن تاریخ که در چمپیونزلیگ 17 گل زده
.
تنها بازیکن تاریخ که در مرحله گروهی چمپیونزلیگ 9 گل زده
.
تنها بازیکن تاریخ که در مرحله حذفی چمپیونزلیگ بیشترین گل رو زده
.
تنها بازیکن تاریخ که در نیمه نهایی چمپیونزلیگ بیشترین گل رو زده
.
تنها بازیکن تاریخ که از دقیقه 1 تا 90 گل زده
.
سریع ترین بازیکن تاریخ در بین 5 لیگ معتبر که به 150 گل رسیده
.
داشتن بهترین میانگین گل تاریخ رئال

بهترین ایستگاهی زن لالیگا از زمان حضورش
.
بیشترین هت تریک لالیگا از زمان حضورش
.
تنها بازیکن تاریخ که با دو تیم هم توپ طلا گرفته هم کفش طلا
.
تنها بازیکن تاریخ که در 6 تورنمنت ملی پشت سرهم گل زده
.
تنها بازیکن تاریخ رئال که در یک فصل 46 گل زده

تنها بازیکن تاریخ رئال که در دو فصل متوالی بیش از 35 گل زده

تنها بازیکن تاریخ رئال که در یک سال میلادی 69 گل به ثمر رسونده

زنده باد بهترین بازیکن تاریخ کریستیانو

Altairezio
11-07-2014, 17:21
وای تونی کروس بهترین بازیکن جام تا به اینجا انتخاب شده....وای....:n20:

Stream
11-07-2014, 18:52
هفته قبل پنجمین سالگرد حضور رونالدو تو رئال بود
یه عکس داشتم میخواستم بزارم ولی بعدش دی استفانو مرد و وقت نشد !!

یه عکس و چنتا آمار

رکوردهای کریس رونالدو

سریع ترین بازیکن تاریخ که در اسپانیا به 200 گل رسید.

سریع ترین بازیکنی که به 19 هت تریک در لالیگا رسید
.
سریع ترین بازیکنی به 150 گل در اسپانیا رسید
.
سریع ترین بازیکنی که در برنابئو به 100 گل رسیده
.
تنها بازیکن تاریخ که با دو تیم قهرمان اروپا شده.

تنها بازیکن تاریخ که با دو تیم هم اروپا, هم لیگ, هم حذفی گرفته
.
تنها بازیکن تاریخ رئال که در چمپیونز لیگ در دو فصل بیشتر از 10 گل زده
.
تنها بازیکن تاریخ که در چمپیونزلیگ 17 گل زده
.
تنها بازیکن تاریخ که در مرحله گروهی چمپیونزلیگ 9 گل زده
.
تنها بازیکن تاریخ که در مرحله حذفی چمپیونزلیگ بیشترین گل رو زده
.
تنها بازیکن تاریخ که در نیمه نهایی چمپیونزلیگ بیشترین گل رو زده
.
تنها بازیکن تاریخ که از دقیقه 1 تا 90 گل زده
.
سریع ترین بازیکن تاریخ در بین 5 لیگ معتبر که به 150 گل رسیده
.
داشتن بهترین میانگین گل تاریخ رئال

بهترین ایستگاهی زن لالیگا از زمان حضورش
.
بیشترین هت تریک لالیگا از زمان حضورش
.
تنها بازیکن تاریخ که با دو تیم هم توپ طلا گرفته هم کفش طلا
.
تنها بازیکن تاریخ که در 6 تورنمنت ملی پشت سرهم گل زده
.
تنها بازیکن تاریخ رئال که در یک فصل 46 گل زده

تنها بازیکن تاریخ رئال که در دو فصل متوالی بیش از 35 گل زده

تنها بازیکن تاریخ رئال که در یک سال میلادی 69 گل به ثمر رسونده

دوست عزیز بد نیست یکم درباره صحت این رکوردها تحقیق کنید. انتشار رکوردهای دروغین باعث میشه بقیه رکوردهایی که در همین لیست واقعی هستن هم در دید مخاطب سوال بر انگیز به نظر بیان. رونالدو اونقدر رکورد و افتخار داره که نیاز نباشه برای بهتر جلوه دادنش دست به انتشار رکوردهای دروغین بزنیم.

albertxx
11-07-2014, 18:57
دوست عزیز بد نیست یکم درباره صحت این رکوردها تحقیق کنید. انتشار رکوردهای دروغین باعث میشه بقیه رکوردهایی که در همین لیست واقعی هستن هم در دید مخاطب سوال بر انگیز به نظر بیان. رونالدو اونقدر رکورد و افتخار داره که نیاز نباشه برای بهتر جلوه دادنش دست به انتشار رکوردهای دروغین بزنیم.

اون چیزایی که من خوندم اکثرش رو خودم یادم مونده !!! و هست و لزومی به تحقیق نیست !!!
شاید خیلی از این رکورد ها رو اکثرا بدونیم چیه و کی به ثبت رسیده!!!

حالا اگه شما سوالی در مورد هرکدوم داری بپرس
من میسپرم دوستان تحقیق کنن !!!

Stream
11-07-2014, 19:10
اون چیزایی که من خوندم اکثرش رو خودم یادم مونده !!! و هست و لزومی به تحقیق نیست !!!
شاید خیلی از این رکورد ها رو اکثرا بدونیم چیه و کی به ثبت رسیده!!!

حالا اگه شما سوالی در مورد هرکدوم داری بپرس
من میسپرم دوستان تحقیق کنن !!!

دوست عزیز قصد کش دادن بحث رو ندارم ولی بحث از سوال داشتن گذشته چون خیلی از این رکوردها خنده دار هستند. نمونش قهرمان شدن با دو تیم در اروپا که بازیکن داریم با سه تیم قهرمان شده باشه (سیدورف) و بیشتر از 10 بازیکن با دو تیم قهرمان شدن (یک نمونه همین ژابی آلونسو که الان در رئال بازی می کنه و با لیورپول قبلا قهرمان شده بود!)، یا قهرمان شدن با دو تیم در حذفی/لیگ/اروپا که رونالدو تنها بازیکن نیست (اتوئو)، یا رکورد گلزنی در مرحله حذفی لیگ قهرمانان که دست رونالدو نیست، رکورد گلزنی نیمه نهایی نیز همینطور یا رکورد سریعترین 150 گل در 5 لیگ برتر اروپا.

توصیه می کنم تک تک موارد رو چک کنید چون اینها فقط اونهایی بود که خیلی واضح اشتباه بودن. در بقیه هم ممکنه اشکالات اساسی باشه. :n01:

PARIYA 69
12-07-2014, 02:22

به خاطره توئه که الان تو هیچ کل کلی کم نمیاریم, اسطوره. :n12::n12: