PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13

SA3EDLORD
28-12-2013, 20:10
هرکی میخواد، هرچی دوست داره بگه
اما اصلا این رو دوست ندارم که ایکر رسما تیم رو تهدید میکنه که اگه دروازبان اول نباشم، میرم...!
ایکر یه زمان وقتی رائول رفت، بـُت من و خیلیهای دیگه بود (
که شاید همون اشتباه رو ما کردیم که زود این رو کردیم اسطوره تیم
) اما این 1-2 سال اخیر حداقل از چشم من خیلی افتاد و واقعا از این موضوع متاسفم...
وقتی بازیکن هم پستیت داره عالی بازی میکنه، چه دلیلی اینکار ها؟! بجای اینکه بیای از طرف حمایت بکنی به عنوان کاپیتان، اینکار ها رو میکنی...؟!
پس فرق شما با مثلا دی ماریا چیه؟! اون اگه بگه میرم، مهم نیست اما تو که دیگه نباید بگی اینا رو...! غیر اینه که شما باید مثلا نماد غیرت به تیم باشی؟!
دیگه تو که باید ارزش های باشگاه رو فهمیده باشی...دیگه تو که باید بدونی باشگاه مهمتر از بازیکنه...
ایکر خان، من هوادارا که دیگه نباید نگران صحبت ها و "من من" کردن های کاپیتان تیمم باشم...!
نظرت محترم اما کاسیاس همین اواخر تو یه مصاحبه گفت زئال مادرید خانه ی من است و این شایعات واقعیت نداره! ( لپ مطلب این بود :n02:)

D o l f i n
28-12-2013, 21:33
اما اصلا این رو دوست ندارم که ایکر رسما تیم رو تهدید میکنه که اگه دروازبان اول نباشم، میرم...!
ایکر یه زمان وقتی رائول رفت، بـُت من و خیلیهای دیگه بود (که شاید همون اشتباه رو ما کردیم که زود این رو کردیم اسطوره تیم) اما این 1-2 سال اخیر حداقل از چشم من خیلی افتاد و واقعا از این موضوع متاسفم...
وقتی بازیکن هم پستیت داره عالی بازی میکنه، چه دلیلی اینکار ها؟! بجای اینکه بیای از طرف حمایت بکنی به عنوان کاپیتان، اینکار ها رو میکنی...؟!
پس فرق شما با مثلا دی ماریا چیه؟! اون اگه بگه میرم، مهم نیست اما تو که دیگه نباید بگی اینا رو...! غیر اینه که شما باید مثلا نماد غیرت به تیم باشی؟!
دیگه تو که باید ارزش های باشگاه رو فهمیده باشی...دیگه تو که باید بدونی باشگاه مهمتر از بازیکنه...
ایکر خان، من هوادارا که دیگه نباید نگران صحبت ها و "من من" کردن های کاپیتان تیمم باشم...!
شما اگه خودتون و این چند تا یوزر اینجا رو خیلی ها حساب میکنید پس باید بگم آفرین رسما میتونید بازیکن وارد یا خارج کنید از رئال و پرز باید رسما به شما جواب پس بده
لوپز عالی بازی میکنه ولی دلیل نیمکت نشینی کاسیاس از همون اول غیر فنی بوده و الانم به خاطر خوب بازی کردن لوپز نمیشه گذاشتش کنار مگه اینکه کارلتو یه رفتار غیر حرفه ای مثل خوزه انجام بده و لوپز رو بزاره کنار هر چند تا الانم با توجه به دقایق بازی کردن لوپز و کاسیاس آمار ایکر بهتره
منم کاری ندارم کی چی میگه چی نمیگه ولی چشمهاتون رو باز کنید و یکم انصاف رو دخیل کنید و به این داستان خارج از طرفدار رئال نگاه کنید و از اول این داستان سرتاسر مضخرف رو مرور کنید
من که امیدوارم بره جایی که قدرش رو بدونن چون رئال به هیچ عنوان استحقاق ایکر رو نداره همونجور که رائول با اون شکل رفت کاری که حتی باشگاههای مضخرف داخلی هم با اسطوره هاشون نمیکنن
من هنوزم ایکر رو بهترین دروازه بان جهان میدونم

charlize
28-12-2013, 21:45
نظرت محترم اما کاسیاس همین اواخر تو یه مصاحبه گفت زئال مادرید خانه ی من است و این شایعات واقعیت نداره! ( لپ مطلب این بود :n02:)

تویه صحبت های اخیرش گفته که میخواد جایی باشه که انتخاب اول باشه...

شما اگه خودتون و این چند تا یوزر اینجا رو خیلی ها حساب میکنید پس باید بگم آفرین رسما میتونید بازیکن وارد یا خارج کنید از رئال و پرز باید رسما به شما جواب پس بده
لوپز عالی بازی میکنه ولی دلیل نیمکت نشینی کاسیاس از همون اول غیر فنی بوده و الانم به خاطر خوب بازی کردن لوپز نمیشه گذاشتش کنار مگه اینکه کارلتو یه رفتار غیر حرفه ای مثل خوزه انجام بده و لوپز رو بزاره کنار هر چند تا الانم با توجه به دقایق بازی کردن لوپز و کاسیاس آمار ایکر بهتره
منم کاری ندارم کی چی میگه چی نمیگه ولی چشمهاتون رو باز کنید و یکم انصاف رو دخیل کنید و به این داستان خارج از طرفدار رئال نگاه کنید و از اول این داستان سرتاسر مضخرف رو مرور کنید
من که امیدوارم بره جایی که قدرش رو بدونن چون رئال به هیچ عنوان استحقاق ایکر رو نداره همونجور که رائول با اون شکل رفت کاری که حتی باشگاههای مضخرف داخلی هم با اسطوره هاشون نمیکنن
من هنوزم ایکر رو بهترین دروازه بان جهان میدونم
فقط همون یه تیکه بولد شده نشون دهنده تفکر شماست...
من هیچی ندارم بگم...

D o l f i n
28-12-2013, 22:25
اره تفکر منه که رئال استحقاقش رو نداره و این تفکر منه نشون دهنده چیزی که شما فکر میکنید نیست که بخواید به من بچسبونید
مطمئنم قبل اینکه شما رئالی باشی رئالی بودم و تا ابد هم هستم ولی در تمام تصمیمات و سیاسیتها موافق باشگاهم نیستم و این طبیعیه و تا زمانی هم که باشم سیاستهای باشگاه رو مقصر میدونم در برابر کاسیاس و تفکری که موجب شد خیلی ها ادعای رئالی دو آتیشه رو بکنن
منم دیگه چیزی نمیگم ولی این اخرین بحث در مورد کاسیاس نیست مگه اینکه بره یا فیکس بشه در ضمن در پست دیگه ای هم گفتم اگر لوپز بد کار میکرد و در حد انتطار نبود همه پرز و خوزه و زمین و زمان رو مقصر میدونستید که چرا کاسیاس نیمکت نشینه همونطور که تو بازی که آدان اومد همه حمله کردن

SA3EDLORD
28-12-2013, 22:27
تویه صحبت های اخیرش گفته که میخواد جایی باشه که انتخاب اول باشه...
اخیر داریم تا اخیر...... من اینی که میگم هفته ی پیش یا هفته ی پیشش خوندم.....شما کی؟

Abdolreza2012
28-12-2013, 22:53
ایکر یه زمان وقتی رائول رفت، بـُت من و خیلیهای دیگه بود (که شاید همون اشتباه رو ما کردیم که زود این رو کردیم اسطوره تیم) اما این 1-2 سال اخیر حداقل از چشم من خیلی افتاد و واقعا از این موضوع متاسفم...

یعنی شما میگی بهترین دروازبان 5 سال اخیر جهان فقط برای نشون دادن غیرتش برای تیمی که 15 ساله داره توش زحمت میکشه
باید رو نیمکت نابود بشه و دم نزنه ؟؟؟:n15:

همون رائولی که مثال میزنید با چه وضعی از باشگاه رفت ؟؟؟؟

که شاید همون اشتباه رو ما کردیم که زود این رو کردیم اسطوره تیم

:n15:

malkemid
28-12-2013, 23:29
رائول با چه وضعی رفت؟

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

charlize
29-12-2013, 07:07
اخیر داریم تا اخیر...... من اینی که میگم هفته ی پیش یا هفته ی پیشش خوندم.....شما کی؟

1-2 روز پیش!

باید رو نیمکت نابود بشه و دم نزنه ؟؟؟:n15:
یعنی رئال نابود بشه که x یا y بازی کنه؟!
مشخصه که یا باید بشینه رو نیمکت یا اگه نمیتونه بره..

-----------------------------------------------------------

تویه مصاحبه اخیر، کریس درباره حق بردن توپ طلا گفته "نمیدونم. شاید مستحقش بودم. مثل سالهای قبل" که بعد مارکا خیلی شیک اومده این رو ترجمه کرده "توپ طلا حق من هست و هر سال باید ببرمش" و همین شده سوژه اونوری ها...!
+
پدر گوندوگان هم گفته که رئال ابراز تمایل کرده بهش...
این در ابتدا خبر خوبیه اما نشون میده که رئال خیلی امید نداره به تمدید ژابی و داره دنبال جانشین میگرده که خب خیلی خبر بدیه...

D o l f i n
29-12-2013, 08:43
رائول با چه وضعی رفت؟

با وضعی که اوزیل رفت اصلا باهاش مثل یک اسطوره رفتار نشد

1-2 روز پیش!

-----------------------------------------------------------

تویه مصاحبه اخیر، کریس درباره حق بردن توپ طلا گفته "نمیدونم. شاید مستحقش بودم. مثل سالهای قبل" که بعد مارکا خیلی شیک اومده این رو ترجمه کرده "توپ طلا حق من هست و هر سال باید ببرمش" و همین شده سوژه اونوری ها...!
+
پدر گوندوگان هم گفته که رئال ابراز تمایل کرده بهش...
این در ابتدا خبر خوبیه اما نشون میده که رئال خیلی امید نداره به تمدید ژابی و داره دنبال جانشین میگرده که خب خیلی خبر بدیه...
خب شما که داری جواب خودت رو میدی نمیتونه تحمل کنه و میخواد بره شایدم نمیخواد بره ما داریم برا خودمون خیال بافی میکنیم به هر حال ایکر هنوز در اوجه و اگه قراره نیمکت نشین باشه هم برای خودش و هم برای روحیه اش و از همه مهم تر برای تیم ملی اسپانیا بهتره که بره جایی که فیکس باشه و بتونه دورازه بان اول تیم اسپانیا باشه که براشون مهمتر از باشگاه هست

malkemid
29-12-2013, 09:37
با وضعی که اوزیل رفت اصلا باهاش مثل یک اسطوره رفتار نشد

خب شما که داری جواب خودت رو میدی نمیتونه تحمل کنه و میخواد بره شایدم نمیخواد بره ما داریم برا خودمون خیال بافی میکنیم به هر حال ایکر هنوز در اوجه و اگه قراره نیمکت نشین باشه هم برای خودش و هم برای روحیه اش و از همه مهم تر برای تیم ملی اسپانیا بهتره که بره جایی که فیکس باشه و بتونه دورازه بان اول تیم اسپانیا باشه که براشون مهمتر از باشگاه هست

رائول بعد از اینکه از رئال رفت فکر کنم چند فصل دیگه بازی کرد. شما حساب کن اگه قرار بود این چند فصل رو تو رئال ذخیره بشینه بهتر بود؟

بعدشم اون تیکه ی بولد شده تمام اختلاف من با شما و کاسیاس:n02: هست. در قیاس با رئال تیم ملی نباید براش ارزش داشته باشه. ایکر کاسیاس دروازه بان رئاله و از رئال به تیم ملی و همه چی رسید. هرچی که کاسیاس داره از رئاله. زحمات شخصیش جای خودش ولی اولویتش باید رئال باشه.

charlize
29-12-2013, 09:57

عزیزم، من رفتن ایکر برام مهم نیست و به اون کار ندارم..
الان تویه تیم از کریس که تاثیرگذار تر نداریم، داریم؟
من میگم کریس هم میخواد بره، بره...مشکلی نداره...
موضوع اون تهدید کردن تیم هست که اگه فیکس نباشم میرم!
این قشنگ نیست و از کاپیتان تیم انتظار نمیره...
اوزیل اینکار رو کرد و دلخوری نداشت چون کاپیتان و نماد تعصب نبود...
اما مثلا فرض کنید رائول میخواست اینکار رو بکنه...میخواست بگه اگه فیکس نباشم، میرم!
قشنگ نیست اینکار ها..
رئال مهمتر از شخصه..
حالاهرکی میخواد باشه اون شخص...رائول...ایکر...کریس...خوز ه...دلبوسکه...پرز...یا حتی برنابئو...(من تعجبم از اینه که خوزه با اون غرورش، وقتی میخواست بره، با وجود اینکه 3 سال بیشتر نبود، به این نتیجه رسید که رئال مهمتر از اونه اما کاپیتانمون...)
رئال مهمه نه اسم اشخاص

Layken
29-12-2013, 12:46
این مدل طرز برخورد رئال با اسطوره هاش رو من فقط در رئال مادرید میبینم
یک لحظه داشتم فکر می کردم الان مثلا کاسیاس اگه دروابزبان بارسلونا بود مگه همچین رفتاری باهاش می کردن؟ نه به خدا
همون والدز که کلا انگشت کوچیکه کاسیاس هم نمیشه چند سال سنگربان تیم بارسلونا بود، حالا مگه بارسلونا اگه می خواست نمی تونست یک دروازبان
رده بالاتری بخره و جایگزینش کنه که چه بسا حتا خود طرفداران بارسلونا هم دروازبان والدز رو یک نقطه ضعف تیمشون میدونن
اما ما، رئال مادرید جز اسطوره کشی کار دیگه ای بلد نیستیم
اون از رائول، این از کاسیاس، یادمه با چه وضعی با مورینتس برخورد کردن، ماک له له اون هم به راحتی کنار گذاشته شد.

امروزه دوره ای نیست که دیگه یک تیم که در سطح بالایی قرار داره بیاد در مورد همچین مسائل پیش پا افتاده ای درون خودش اغتشاش و دو دلی ایجاد کنه، تیم باید اعتماد سازی کنه.

wooooow
29-12-2013, 13:43
بعدشم اون تیکه ی بولد شده تمام اختلاف من با شما و کاسیاس:n02: هست. در قیاس با رئال تیم ملی نباید براش ارزش داشته باشه. ایکر کاسیاس دروازه بان رئاله و از رئال به تیم ملی و همه چی رسید. هرچی که کاسیاس داره از رئاله. زحمات شخصیش جای خودش ولی اولویتش باید رئال باشه.

خواستم جواب بدم که دیدم پست ها زیاد شده
ولی در جواب به 15 پست قبلی کاملا موافق همین قسمت بولد شده و به خصوص اون قسمت قرمز هستم :n06:

//////////

کاسیاس هرکی هست واسه خودش هست
باید واسه رئال زحمت بکشه و اگه یک لحظه به قول دوستان بخواد من من بکنه میتونه بره !!!

فکر کنم دوستان رئالی یادشون رفته قبل از مورینیو اوضاع رئال چه شکلی بود ؟؟

من به عنوان یه رئال نتیجه گیری تیم واسم مهم هست
حالا چه کاسیاس داخل دروازه باشه چه نباشه !!

قبل از اومدن مورینیو رئال یه تیم کاملا نابود شده بود
بعدش مورینیو اومد و تیم رو فوق العاده کرد
قبلش که کاسیاس بود چی ؟؟

فقط جایزه های فردی (( بهترین دراوزه بان -بهترین و بهترین و ......... ))

رئال یه تیمه و باید جام بگیره
حالا کاسیاس یا هر کس دیگه ای بخواد خلاف حرف مربی (( مورینیو )) کار بکنه میتونه بره

قبل از مورینیو که کاسیاس فیکس بود چه گلی به سرمون زد ؟؟

بعد از 12 سال هنوز چمپیونز نتوستیم بگیریم ولی این مورینیو بود که 3 بار تا نیمه نهایی برد تیم رو و رکورد لالیگا رو شکوند !!!
بازیکن هم بخواد خلاف نظر بده همون بهتر رو نیمکت بشینه !!

به قول مدیر عزیز سروش (( فکر کنم بعد از رفتن مورینیو )) اینو گفته بود
واقعا لیاقت ما رئال های همون تیم نابود شده رو داریم که افرادی مثل کاسیاس بیان و افتخارات خودشون رو زیاد کنن
و تیم هرچی باشه مهم نیست !!!

D o l f i n
29-12-2013, 13:58
رائول بعد از اینکه از رئال رفت فکر کنم چند فصل دیگه بازی کرد. شما حساب کن اگه قرار بود این چند فصل رو تو رئال ذخیره بشینه بهتر بود؟

قربونت حالا اگه کاسیاس که الان تو اوج تجربه و آمادگی هست نیمکت نشین باشه بهتره؟چون قراره اگه لوپز عزیزمون زمانی مصدوم بشه دروازه بان تراز اولمون رو داشته باشیم این خودخواهی محضه و باید به تصمیم کاسیاس احرتام گذاشت چه بره و چه بمونه
میمونه تیکه دوم صحبت شما که اصلا هیچ جوره درک نمیشه شاید کلا بر همین عقیده هستید برای تمام بازیکنهاو بزرگتر از اونها انسانهای جهان ملیت و کشورشون در اولویته و کلیت اینطوریه بوده زمانی که بازیکنی نیمکت نشین بوده و سرمربی اون کشور گفته یا تیمت رو عوض کن و فیکس باش یا جایی در تیم ملی نداری
رئال ماله کشور اسپانیاست از منابع و امکانات اسپانیا استفاده کرده کاسیاس در درجه اول اسپانیایی حساب میشه بعد رئالی و مطمئنا کشورش اولویت داره براش مثل تمام انسانهای روی کره زمین

D o l f i n
29-12-2013, 14:08
عزیزم، من رفتن ایکر برام مهم نیست و به اون کار ندارم..
الان تویه تیم از کریس که تاثیرگذار تر نداریم، داریم؟
من میگم کریس هم میخواد بره، بره...مشکلی نداره...
موضوع اون تهدید کردن تیم هست که اگه فیکس نباشم میرم!
این قشنگ نیست و از کاپیتان تیم انتظار نمیره...
اوزیل اینکار رو کرد و دلخوری نداشت چون کاپیتان و نماد تعصب نبود...
اما مثلا فرض کنید رائول میخواست اینکار رو بکنه...میخواست بگه اگه فیکس نباشم، میرم!
قشنگ نیست اینکار ها..
رئال مهمتر از شخصه..
حالاهرکی میخواد باشه اون شخص...رائول...ایکر...کریس...خوز ه...دلبوسکه...پرز...یا حتی برنابئو...(من تعجبم از اینه که خوزه با اون غرورش، وقتی میخواست بره، با وجود اینکه 3 سال بیشتر نبود، به این نتیجه رسید که رئال مهمتر از اونه اما کاپیتانمون...)
رئال مهمه نه اسم اشخاص
charlize عزیز
پست های من موجوده از همون اول بحث خوزه و ایکر منم از همون اول گفتم جلو نام رئال هیچ کس اهمیتی نداره الانم میگم و زیر حرفم نزدم
من دارم از سیاستهای اشتباه باشگاه مورد علاقم در برابر اسطوره هاش میگم و این مروبط به الانم نیست و منم تنها نیستم که دارم انتقاد میکنم
حالا ربط نداره ولی نظر شخصی من اینه خوزه به این خاطر رفت که نتونست جو باشگاه و فشار رو تحمل کنه و اگه میموند اون لقب پرافتخار ترین شاید به چالش کشیده میشد
در ضمن میشه متن مصاحبه ای که ایکر مستقیم تهدید کرده یا فیکس باشم یا میرم رو برای بنده بزارید چون من ندیدم

City 17
29-12-2013, 14:24
اینجوری که من می بینم ریشه بحث ها مسئله ای هست که اتفاق نیفتاده؛ اتفاقات فصل قبل و ماجرای مورینیو به کنار، اون رو به اندازه کافی راجع بهش صحبت شده، اما:
توی مصاحبه ای که با ایکر انجام شده، خبرنگار می پرسه که نظرتون راجع به رفتن به سیتی (و نه ماندن در مادرید!) چی هست؟ که ایکر جواب میده من جایی نمیرم که شماره 2 باشم.

At the end of the discussion, he took questions from the group and was asked directly if he was
interested in joining Manchester City, the Premier League club managed by his former Madrid coach Manuel Pellegrini

"I'm not going anywhere I'm going to be No.2"
اما اینجوری که من توی بحث ها می بینم، این جواب داره به صورت مستقل از سوال به عنوان نظر کلی ایکر درباره وضعیتش آورده میشه که خب صحبت درستی نیست و out-of-context هست.
البته میشه این خرده رو گرفت که این اظهار نظر با جایگاه فعلیش در باشگاه کاملا همخوانی نداره، اما دقت کنید که صحبت راجع به رفتن و شرایط رفتن به یک تیم جدید هست نه شرایط ماندن.
شاید ایکر هنوز این احساس رو داره که با حضور توی بازی های CL و کوپا دل ری شماره 2 نیست یا شاید احساس می کنه که می تونه در آینده به جایگاه قبلیش برگرده که اون بحث دیگه ای هست.
+
در مورد جدایی رائول: جدایی رائول هیچ شباهتی به جدایی اوزیل نداره.
خود رائول چندین بار راجع به این مسئله اظهار نظر کرده که با وجود خواست مورینیو و باشگاه، خودش مایل به جدایی بود، چون از یه طرف می دونست با خریدهای جدید بازی های کمتری بهش
می رسه و از طرف دیگه دوست داشت توی سال های آخر بازیگریش تجربه های جدیدی رو هم داشته باشه، که به نظر من با درخششی که در فوتبال آلمان و شالکه خصوصا در بازی های CL
داشت نمی تونیم بگیم برای خود رائول تصمیم درستی نبوده، به عنوان نمونه الان عده زیادی از هوادارهای شالکه رائول رو در حد پرستش دوست دارن و جایگاهی که توی اون باشگاه و بین مردم
یه کشور دیگه پیدا کرده و تجربه های جدیدی که داشته فوق العاده ارزشمند بوده، در ادامه درحالی که اینبار شالکه مایل به موندن و تمدید قرارداد رائول بود، به خاطر دلائل خانوادگی و برای اینکه
دیگه اون ساعت های طولانی تمرینات در سطح اول اروپا رو نداشته باشه و بتونه بیشتری رو در کنار خانوادش بگذرونه و به آسیا اومد.

Abdolreza2012
29-12-2013, 15:51
یعنی با بازی کردن کاسیاس رئال نابود میشه ؟؟؟؟؟
شما بخاطر یه موضوع دیگه از کاسیاس خوشت نمیاد ، چرا خوبیاشو نمیبینی ؟؟
همون چندتا بازی که تو CL انجام داد بهترین دروازبان مرحله ی گروهی شد ، یعنی بهتر از نویر ، والدز ، بوفون ، چک و ...
این نشون میده که هنوز هم آمادس و حقش نیمکت نشینی نیست
حالا شما این نظرو نداری ، خیلیا میگن خوب هست که هست
البته لوپز هم خوب بوده و هست
پس اگه کاسیاس رو بازی ندن ، حق داره مثله رائول بره تا خیلی زود مجبور به خداحافظی از فوتبال نشه

آردا توران:وقتی به رونالدو می خوری، انگار به دیوار خورده ای ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88-%D9%85%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%DB%8C%D9%88%D8%A7%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%87-%D8%A7%DB%8C?ICID=HP_TS_5)
کریس رونالدو، پرطرفدارترین ورزشکار سال 2013 در توئیتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%88%D8%B1%D8%B2%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D9%84-2013-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D9%88%D8%A6%DB%8C%D8%AA%D8%B1?ICID=HP_TS_6)
یک خبر خوش برای رئالی ها: آلونسو می خواهد بماند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

wooooow
29-12-2013, 16:58
این بحث کاسیاس به جایی ختم نمیشه
پس بهتره همه دوستان کنار بکشن تا تموم بشه :n02:

2 تا خبر جالب

\\\\\\\\\

تمايل رونالدو براي کارکردن دوباره با مورينيو

ستاره پرتغالي رئال مادريد از تمايل خود با کار کردن دوباره با سرمربي پيشين رئال مادريد خبر داد.

بر اساس گزارش رسانه‌ها کريستيانو رونالدو و ژوزه مورينيو در زمان حضور سرمربي پرتغالي در رئال مادريد از ارتباط رو در رو با يکديگر خودداري مي‌کردند اما ستاره رئال هيچ احساس بدي نسبت به مربي سابق خود ندارد و اعلام کرده است که از کار کردن دوباره با ژوزه مورينيو خوشحال مي‌شود.

رونالدو پس از اينکه مورينيو او را به عنوان بهترين بازيکن تاريخ مربيگري خود اعلام کرد، تأکيد کرد که حاضر است باز هم شاگرد آقاي خاص باشد.

وي اظهار داشت: مورينيو را ببخشم؟ من همه را مي‌بخشم. ما هرگز اختلافي با هم نداشتيم و من هيچ‌وقت حرف بدي درباره کسي نمي‌زنم.

ستاره 28 ساله رئال ادامه داد: دوست دارم دوباره با مورينيو و ساير مربياني که داشته‌ام مثل فرگوسن، پيگريني و بولوني کار کنم. چيزهاي زيادي از آنها يادگرفته‌ام.

رونالدو به عنوان يکي از سه نامزد نهايي دريافت توپ طلاي 2013 معرفي شده و تأييد کرد که دوست دارد برنده اين جايزه شود.

وي خاطرنشان کرد: مثل سال گذشته و سال قبلش هميشه فکر مي‌کنم شايسته کسب توپ طلا هستم. من هر سال دوست دارم برنده اين جايزه شوم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88_%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D 9%8A_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86_%D 8%AF%D9%88%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87_%D8%A8%D8%A7_%D 9%85%D9%88%D8%B1%D9%8A%D9%86%D9%8A%D9%88

//////////////

هافبک رئال‌ مادريد در يک‌قدمي آرسنال

آلوارو موراتا هافبک اسپانيايي رئال‌مادريد آماده است تا در نقل و انتقالات ژانويه به جمع بازيکنان آرسنال ملحق شود.

آرسنال در فصل جاري ليگ برتر يکي از تيم‌هاي مدعي بوده است که توانسته جايي در بين صدر‌نشينان داشته باشد.

به گزارش ديلي ميل آرسن ونگر سرمربي فرانسوي آرسنال اميدوار است آلوارو موراتا هافبک اسپانيايي رئال‌مادريد را به خدمت بگيرد تا قدرت هجومي تيمش را براي نيم‌فصل دوم ليگ برتر افزايش دهد. موراتا در فصل قبل ليگ اسپانيا پديده رئال مادريد بود و توانست عملکرد بسيار خوبي از خود نشان دهد و همراه تيم ملي جوانان اسپانيا به عنوان برترين بازيکن جوانان اروپا دست يافت اما در فصل جديد، ترافيک بازيکنان در تيم رئال‌ مادريد باعث شده است تا اين بازيکن نيمکت نشين شود و نتواند جايي در ترکيب اصلي اين تيم داشته باشد.

آرسن ونگر فرانسوي که تبحر خاصي در به خدمت گرفتن بازيکنان جوان دارد، قصد دارد تا با 15 ميليون پوند موراتا را در نقل‌و انتقالات ژانويه به خدمت خود دربياورد. از طرفي با مصدوميت اوليويه ژيرو فرانسوي و لوکاس پودلسکي آلماني اين تيم به دنبال جذب بازيکني جديد است تا با مشکل بازيکن در نيم فصل دوم مواجه نشود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%D9%84%E2%80%8C_%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D9%8 A%D8%AF_%D8%AF%D8%B1_%D9%8A%DA%A9%E2%80%8C%D9%82%D 8%AF%D9%85%D9%8A_%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9 %84

///////

در مورد خبر اول که جوک هست
رونالدو تازه تمدید کرده :n02:

خبر دوم هم
موراتا بازیکن خوبی هست
امیدوارم بمونه :n27:

Karistias
29-12-2013, 23:47
موراتا به مدت 6 ماه به صورت قرضی رفت ارسنال

به نظرم چون به صورت قرضی میره بد نشد همچین

malkemid
29-12-2013, 23:57
قربونت حالا اگه کاسیاس که الان تو اوج تجربه و آمادگی هست نیمکت نشین باشه بهتره؟چون قراره اگه لوپز عزیزمون زمانی مصدوم بشه دروازه بان تراز اولمون رو داشته باشیم این خودخواهی محضه و باید به تصمیم کاسیاس احرتام گذاشت چه بره و چه بمونه
میمونه تیکه دوم صحبت شما که اصلا هیچ جوره درک نمیشه شاید کلا بر همین عقیده هستید برای تمام بازیکنهاو بزرگتر از اونها انسانهای جهان ملیت و کشورشون در اولویته و کلیت اینطوریه بوده زمانی که بازیکنی نیمکت نشین بوده و سرمربی اون کشور گفته یا تیمت رو عوض کن و فیکس باش یا جایی در تیم ملی نداری
رئال ماله کشور اسپانیاست از منابع و امکانات اسپانیا استفاده کرده کاسیاس در درجه اول اسپانیایی حساب میشه بعد رئالی و مطمئنا کشورش اولویت داره براش مثل تمام انسانهای روی کره زمین

نتیجه همچین تفکری حاصلش میشه تماس گرفتن با ژاوی و بردن تیم تو حاشیه و اون داستانها.

امیدوارم تو نقل و انتقالات یکیو بگیریم! بنزما که آماده نیست. خسه هم خوبه ولی بی تجربست. موراتا هم که رفت.

wooooow
30-12-2013, 00:10

خبر بدی بود:n23:

بعد از رفتن هیگواین دیگه مهاجم نوک خوب نداریم
بنزما که اصلا بهش اطمینانی نیست و 1 درصد هم روش حساب باز نمیکنم (( بر خلاف آنچلتوی که نمیدونم چرا اینقدر بهش اطمینان داره ))
موراتا هم خوب بود و جای پیشرفت داشت ولی حیف شد !!

باید به فکر خرید یه مهاجم نوک خوب باشیم
بنزما اصلا قابل اطمینان نیست !! :n15:

Abdolreza2012
30-12-2013, 00:13
حالا خوبه باز قرضی داره میره ، اونم برای 6 ماه
در مورد بنزما کاملا موافقم
نمیدونم رئال میخواد چیکار کنه با این بی مهاجمی تو بازی هایی که گره میخوره

wooooow
30-12-2013, 01:13
آردا توران:
وقتي به رونالدو مي‌خوري، انگار به ديوار خوردي
ستاره باشگاه اتلتيکومادريد با شرکت در برنامه اي تلويزيوني در مورد رئال مادريد و کريستيانو رونالدو صحبت کرد.

آردا توران ،يکي از بازيکنان مهم تيم ملي ترکيه و باشگاه اتلتيکومادريد است و عملکرد درخشانش در باشگاه اسپانيايي باعث شده تا بيش از هرزمان ديگري درسرزمين مادري به شهرت برسد. او در برنامه تلويزيوني در تي وي8 شرکت کرد ودر اين برنامه از مسائل مختلفي از جمله ديدار با رئال مادريد و رويارويي با کريستيانو رونالدو به صحبت پرداخت

به گزارش گل، او به اين نکته اشاره کرد که در جريان آن بازي فکر مي کرد که مي تواند با خطا کردن برروي رونالدو او را مهار کند وبه توصيف لحظه اي که روي کريس خطا کرده پرداخت:« براي مهار رونالدو روي او خطا کردم و وقتي به بدن او برخورد کردم، حس کردم که به ديوار خورده ام.»

آردا توران همه اين صحبت ها را با لحن طنزآلودي برزبان آورد و در ادامه به تمجيد از رونالدو پرداخت:« او بازيکني بزرگ و فوتباليست خاصي است. ما در يک محله زندگي مي کنيم و هر زمان که همديگر را مي بينيم، باهم سلام و احوالپرسي مي کنيم.»

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88_%D9%85%D9%8A% E2%80%8C%D8%AE%D9%88%D8%B1%D9%8A%D8%8C_%D8%A7%D9%8 6%DA%AF%D8%A7%D8%B1_%D8%A8%D9%87_%D8%AF%D9%8A%D9%8 8%D8%A7%D8%B1_%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%8A

//////

:n02::n02:

Abdolreza2012
30-12-2013, 15:04

گوندوگان و امضای پیش قرارداد با رئال مادریددرصورتی که آلونسو قراردادش را با رئال تمدید نکند، کهکشانی ها به طور قطع برای خرید گوندوگان دست به کار خواهند شد. و حتی ممکن است با وجود ماندن آلونسو نیز او را به خدمت بگیرند.
سایت گل- در شرایطی که در هفته های اخیر نگرانی های زیادی در مورد تمدید یاعدم تمدیدقرارداد ژابی آلونسو در باشگاه مادریدی وجود داشت، سران این باشگاه تصمیم به آغاز مذاکرات با ایلکای گوندوگان گرفتند تا در صورت نیاز و جدایی احتمالی آلونسو از تیمشان ستاره دورتموند را به خانه بیاورند
روزنامه اسپورت کاتالونیا در گزارشی به این نکته اشاره کرده که این ستاره آلمانی پیش قراردادی را نیز با باشگاه مادریدی به امضا رسانده وتنها باید منتظر توافق سران دو باشگاه باشد.
درصورتی که آلونسو قراردادش را با رئال تمدید نکند، کهکشانی ها به طور قطع برای خرید گوندوگان دست به کار خواهند شد. و حتی ممکن است با وجود ماندن آلونسو نیز او را به خدمت بگیرند. چرا که مصدومیت سامی خدیرا و دوری طولانی مدت او از میادین ورزشی سران باشگاه مادریدی را به فکر انداخته تا به تقویت خط میانی تیمشان بپردازند. خرید گوندوگان گزینه خیلی خوبی برای مادریدی هاست؛ چرا که آنها می توانند از انتقال دائمی نوری شاهین به دورتموند به عنوان بخشی از این قرارداد استفاده کنند

kasra_khan2003
31-12-2013, 05:51
Eurosport نوشته که مورینیو داره سعی میکنه تا ژابی آلنسو رو بخره، هرچند به گزارش مارکا نظر ژابی کم کم داره تغییر میکنه و میخواد تمدید کنه.

Abdolreza2012
31-12-2013, 12:02
فابیو کوئنترائو در راه پیوستن به میلان

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به گزارش موندو دیپورتیوو رئال مادرید فابیو کوئنترائو را به صورت قرضی تا پایان فصل به میلان پیشنهاد داده

است. او که تا کنون تنها در 4 بازی کهکشانی ها به میدان رفته است هنوز در لیگ قهرمانان نیز بازی نکرده

است و به هر تیمی که بپیوندد می تواند برای آن تیم در رقابت های اروپایی نیز بازی کند…

(احتمالا به صورت قرضی با حق خرید)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%88-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%B3%D8%AA%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86.html)

wooooow
31-12-2013, 19:54
شش رئالي در تيم منتخب سال 2013
شش بازيکن از رئال‌مادريد در بين تيم برتر فوتبال جهان در سال 2013 به انتخاب روزنامه اسپانيايي قرار گرفتند.

کاربران روزنامه A.S اسپانيا تيم منتخب سال 2013 فوتبال جهان را انتخاب کردند که در آن ايکر کاسياس با وجودي که سال 2013 ميلادي را اغلب به عنوان نيمکت‌نشيت پشت سر گذاشت، به عنوان دروازه‌بان تيم منتخب برگزيده شد. در اين فهرست نام شش بازيکن از رئال مادريد، دو بازيکن از بارسلونا، دو بازيکن از بايرن مونيخ و يک بازيکن از پاري سن ژرمن ديده مي‌شود. از ديگر نکات جالب اين تيم حضور گرت بيل بازيکن ولزي است که پس از پيوستنش از تاتنهام به رئال‌مادريد با مشکل مصدوميت دست و پنجه نرم کرده است و فرصت زيادي براي بازي کردن نداشته است، با اين وجود نام او در بين برترين تيم منتخب سال 2013 فوتبال جهان قرار گرفته است.

فهرست برترين تيم سال 2013 به انتخاب اين روزنامه اسپانيايي به شرح زير است:

دروازه‌بان: ايکر کاسياس (رئال مادريد)

خط دفاع: فيليپ لام (بايرن مونيخ)، تياگو سيلوا(پاري سن ژرمن)، سرخيو راموس (رئال مادريد) ، مارسلو (رئال مادريد)

خط مياني: گرث بيل (رئال مادريد)، ژابي آلونسو (رئال مادريد)، آندرس اينيستا (بارسلونا)، فرانک ريبري (بايرن مونيخ)

خط حمله: کريستيانو رونالدو(رئال مادريد) و مسي (بارسلونا)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%AF%D8%B1_%D8%AA%D9%8A%D9%85_%D9%85%D9%86%D8%AA %D8%AE%D8%A8_%D8%B3%D8%A7%D9%84_2013

Abdolreza2012
31-12-2013, 21:00
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اورست
31-12-2013, 22:24

Abdolreza2012
01-01-2014, 13:15

هزاران هوادار میهمان آخرین جلسه تمرینی مادریدی هادیروز آخرین جلسه تمرینی شاگردان کارلو آنچلوتی در حضور 6هزار هوادار دنبال شد
سایت گل- آخرین جلسه تمرینی مادریدی ها در سال 2013 دیروز با حضور 6هزار هوادار در شهرک ورزشی والدبباس برگزار شد. دراینجا می توانید تصاویر منتخبی از این جلسه تمرینی را ملاحظه کنید:

:n08: چند نفری افتادن به جونش

charlize
01-01-2014, 18:44
فردا تیم در یک بازی دوستانه به مصاف PSG میره...
نکته جالب اینه که بازی در ورزشگاه خلیفه دوهه برگزار میشه و با توجه به تعطیلی ها، شاید اگه یخورده زودتر گفته میشد، بعضی دوستان میتونستن برن بازی رو ببینن از نزدیک (رویا؟!)...!
تقابل مجدد کریس-ایبرا میتونه جالب باشه...!

City 17
01-01-2014, 23:23
عکس روز: "شکار عکس العمل دیوار دفاعی" در جریان تمرینات اخیر تیم

Meisam.apk
01-01-2014, 23:27
سلام،رفقا!
بعد از ی مدت وقت شد بیام،خبری از ی مهاجم نیس،فعلا؟!

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

wooooow
01-01-2014, 23:49
سلام،رفقا!
بعد از ی مدت وقت شد بیام،خبری از ی مهاجم نیس،فعلا؟!

مهاجم ؟؟
فعلا که موراتا رو هم دارن میدن بره !!! :n27:

3 تا مهاجم داریم ( بنزما - موراتا - خسه )) که یکیشون داره میده

اوضاع بدتر هم خواهد شد
باید دید تو نیم فصل یا آخر فصل چه خریدی میکنن !!

البته بعید میدونم نیم فصل خرید کنن -- چون در صورت خرید باید بازیکنی رو بخرن که تو چمپیونز نباشه
فکر کنم آخر فصل برن سراغ خرید مهاجم خوب

brad pitt
02-01-2014, 10:03
بازی دوستانه رو هنوز مشخص نشده شبکه 3 یا ورزش کدوم نشون میده ؟
22:30 هست ؟

malkemid
02-01-2014, 12:32
بازی دوستانه رو هنوز مشخص نشده شبکه 3 یا ورزش کدوم نشون میده ؟
22:30 هست ؟

چرا فکر کردی بازی دوستانه رئال رو نشون میدن اینا؟؟؟

brad pitt
02-01-2014, 12:37
چرا فکر کردی بازی دوستانه رئال رو نشون میدن اینا؟؟؟

چون دیشب بازی سوانزی و سیتی رو نشون دادن
تازه اینا با لیگ جزیره لج هستن

پس حتمن اینو نشون میدند . 100 درصد

ماکالو
02-01-2014, 12:55
نخستین بازی رئال مادرید در سال ۲۰۱۴ برابر تیم پاریس سن ژرمن در دوحه برگزار خواهد شد.

نخستین بازی رئال مادرید در سال ۲۰۱۴ برابر تیم پاریس سن ژرمن در دوحه برگزار خواهد شد.
امروز تیم رئال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مادرید نخستین بازی خود را در سال ۲۰۱۴ میلادی برابر تیم پاریس سن ژرمن برگزار خواهد کرد. تیم پاریس سن ژرمن به مرحله حذفی لیگ قهرمانان راه یافته و این میتواند یک بازی جذاب باشد. این یکی بازی دوستانه بین دو تیم میباشد. رئال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مادرید برای اولین بار در تاریخ با پیراهن سفید رنگ با تیم پاریس سن ژرمن بازی خواهند کرد. این یک بازی بزرگ بین دو تیم شناخته شده است و فرصت خوبی برای مردمان قطری است تا از این بازی دیدن کنند. بازیکنان رئال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مادرید هم در لالیگا و هم در لیگ قهرمانان بیشترین گل را به ثمر رسانده اند. البته تیم پاریس سن ژرمن هم بیشترین گل در فرانسه میباشد و در لیگ برتر فرانسه رتبه اول با ۴۸ امیاز در اختیار دارند. رئال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مادرید در لیگ قهرمانان باید برابر تیم شالکه ۰۴ در آینده بازی کند. کارلوآنجلوتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نام ۲۳ بازیکن را برای این بازی مشخص کرده است. در این بازی بازیکنان مجس،کاسادو و لئورنته ،جیمی و خوزه رودرزگز حضور دارند. یک دوئل بین کریستیانورونالدو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با زلاتان ابراهیموویچ در به ثمر رساندن گل خواهد بود. هردو بازیکن در این فصل در لیگ قهرمانان تیم هاشون هستند. کریستیانورونالدو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای زلاتان ابراهیموویچ یک خاطره فراموش نشدنی است چراکه در بازی مرحله حذفی مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ در برزیل این رونالدو بود که با درخششش نجات دهنده تیم ملی پرتغال برای پیروزی برابر تیم ملی زلاتان ابراهیموویچ (سوئد) شد و تیم ملی پرتغال به جام جهانی ۲۰۱۴ در برزیل صعود کرد.

منبع:realmadrid.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Sepehr SS
02-01-2014, 13:03
بازی سوانزی-سیتی یه بازی حساس تو لیگ برتر بود که خیلی هم بازی قشنگی بود. ولی این بازی یه بازی خیلی الکی و بیخودیه و نشون هم ندن، مشکلی نیست.

charlize
02-01-2014, 15:23
دیدار رائول از تیم در دوحه:n12:

City 17
02-01-2014, 17:15
سایت رسمی باشگاه [مصاحبه ای با رائول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] today._There_are_no_friendly_matches_between_Real_ Madr.htm)] ترتیب داده، بخش هایی از اون به این صورته:

سوال: نظر شما راجع به رئال مادرید از فاصله ای دور؟
من سعی می کنم همه بازی های رئال را تماشا کنم، با این وجود که گاهی اوقات به خاطر اختلاف زمانی(قطر و مادرید) قدری سخت هست، سعی می کنم اونها را تشویق کنم، البته گاهی اوقات هم عصبانی می شوم. ما در نقطه خوبی از فصل به سر می بریم و بهترین اتفاقات در آینده نزدیک رقم خواهند خورد. تیم در باشگاه های اروپا در وضعیت بسیار خوبی قرار دارد و هنوز شانس های زیادی برای بازگشت به لیگ وجود دارد.

سوال: شما برای هر دو باشگاه رئال مادرید و شالکه بازی کرده اید، فکر می کنید دور 1/8 بین این دو تیم چگونه خواهد بود؟
این پلی-آف بازی بسیار خاصی برای من خواهد بود، همچنین برای شالکه فوق العاده خواهد بود و من برای هم تیمی های سابق و هوادارانی که این بازی را تجربه می کنند واقعا خوشحالم. رئال مادرید تیم بهتری نسبت به شالکه است، ولی در مقابله با تیم های آلمانی همیشه باید مراقب بود، چرا که آنها تا انتها می جنگند.

سالگادو هم در دوحه به محل اردوی تیم اومده:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _Michel_Salgado_al_hotel_de_concentraci%C3%B3n_en_ Doha.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203335258921&ssbinary=true

فعلا که موراتا رو هم دارن میدن بره !!!:n27:

3 تا مهاجم داریم ( بنزما - موراتا - خسه )) که یکیشون داره میده

انتقال قرضی موراتا تا اینجای کار صرفا در حد شایعات بوده و هنوز صحبت جدی مطرح نشده.

اورست
02-01-2014, 18:33

اسطوره دلم برات تنگ شده ........ :n28::n12:

Meisam.apk
02-01-2014, 18:43
تا دقیقه ی ۲۵ بازی،مسابقه ی گل داشته...
خسه،دقیقه ی ۱۹ بازی

brad pitt
02-01-2014, 20:10
نتیجه چی شد ؟

charlize
02-01-2014, 20:33
بازی همون 1-0 تموم شد
گل بازی رو خسه زد روی پاس موراتا!
نیمه اول تیم جوانان بود تو زمین تغریبا!
و نکته جالب، 11 تعویض کارلتو بین دو نیمه بود که همه رو عوض کرد!!

hadishi
02-01-2014, 22:22
یک خبر بعد برای دوستانی که فوتبال رو از شبکه های الجزیره نگاه میکردن همینطور که میدوید کلا پکیج شبکه الجزیره تغیر نام داده
ناصر الخلیفی اعلام کرد بعد تاریخ 31-5-2014 پکیج از سیستم شیرینگ خارج میشه و دوستانی که اکانت
سی سی کم هم داشتن دیگه نمی تونن این کانال ها رو تماشا کنند . فکر کنم تا چند ماه دیگه فقط میتونم
نتایج بازی ها رو دنبال کنم

malkemid
02-01-2014, 23:43
یک خبر بعد برای دوستانی که فوتبال رو از شبکه های الجزیره نگاه میکردن همینطور که میدوید کلا پکیج شبکه الجزیره تغیر نام داده
ناصر الخلیفی اعلام کرد بعد تاریخ 31-5-2014 پکیج از سیستم شیرینگ خارج میشه و دوستانی که اکانت
سی سی کم هم داشتن دیگه نمی تونن این کانال ها رو تماشا کنند . فکر کنم تا چند ماه دیگه فقط میتونم

خوب چاره ی کار چیه؟ چجوری میشه اکانت جدید خرید؟

hadishi
03-01-2014, 00:12
اکانت سی سی کم که بعد از این تاریخ که گفتن جواب نمیده البته شاید هکر ها راهی براش پیدا کنند اما اگر کاری نکردن
باید ----- مخصوص الجزیره رو گرفت که فعلا تو ایران موجود نیست

wooooow
03-01-2014, 13:44

خب اگه اینطور باشه پس تلویزیون ایران (( شبکه 3 و ورزش )) هم نمیتونن پخش کنن
چون تا اونجایی که میدونم صدا و سیما هم از رو همین شبکه ها فوتبال رو میدزده :n02:

بجز اینکه از راه دیگه ای استفاده کرده باشه !!

hadishi
03-01-2014, 17:02
برای شبکه 3 و ورزش کاری نداره میره سراغ کانال هایی که حق پخش بازی ها رو دارن لوگو اون شبکه رو برمیداره جاش لوگو شبکه 3
رو میزاره بیشتر بازی ها رو از الجزیره میگرفتن تو این سال ها بعد این تاریخ مجبورن دنبال جایگزین بگردن

charlize
03-01-2014, 20:34
مارتین کاسیاس هم ساعتی قبل به دنیا اومد...!
تبریک به ایکر...
امیدوارم قدمش خوش یمن باشه...

Abdolreza2012
04-01-2014, 16:26

رونالدو و دریافت ارزشمندترین جایزه پرتغال از دستان رئیس جمهور این جایزه افتخار دیگری در کارنامه ورزشی کریستیانو رونالدوست وحالا او بیش از پیش الگوی بزرگی برای کودکان پرتغالی شناخته می شود

سایت گل- کریستیانو رونالدو یکی از معتبرترین و ارزشمندترین جایزه ها در میان جوایز کشور پرتغال را دریافت کرد.
طبق اعلام رئیس جمهور پرتغال، رونالدوی 28 ساله که عنوان سرباز افتخاری پرینس هری را یدک می کشد، از این به بعد سرباز افتخاری پرتغال نیز هست تا بیش از پیش الگوی بزرگی برای کودکان پرتغالی باشد. این جایزه یکی از معتبرترین جوایز در سیستم کشور پرتغال است که تنها به کسانی اهدا می شود که فعالیت های خارق العاده ای برای کشور انجام داده باشند.
در بیانیه منتشره از سوی ریاست جمهوری پرتغال می خوانیم:« رئیس جمهوری پرتغال ، عنوان سرباز بزرگ افتخاری که در خدمت پرینس هری دریانورد است را به کریستیانو رونالدو، بازیکن فوتبال و کاپیتان تی ملی فوتبال اهدا می کند . کاواکو سیلوا، رئیس جمهور پرتغال این تصمیم را به منظور قدردانی از شخصیت ورزشی رونالدو که باعث شده تا او به عنوان سمبل پرتغال درسرتاسر دنیا شناخته شود گرفته است. او تصویر بین المللی کشور و الگوی بزرگی برای نسل جوان است.»
جایزه سرباز افتخاری پرینس هری به کسانی اهدا می شود که عملکرد فوق العاده ای برای پرتغال داشته باشند و فرهنگ پرتغال را بسط داده و یا شناخت سایرین را از تاریخ و ارزشهای این کشور افزایش دهند.»
مراسم اهدای این جایزه افتخاری به رونالدو روز سه شنبه در کاخ ملی بلم در لیسبون برگزار خواهد شد.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AC%D8%A7%DB%8C%D8%B2%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%AA%D8%BA%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A6%DB%8C%D8%B3?ICID=HP_HN_3)

یک کهکشانی با دستمزدی زمینی :دستمزد زیدان یک سوم دستمزد دستیار مورینیو
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

منم پدر شدن ایکر عزیز رو به همه ی رئالی ها و خودش :n02: تبریک میگم
ایشالا موفق باشه ایکر عزیزمون با فرزندش

Abdolreza2012
05-01-2014, 15:20

رئال و پیشنهاد تمدید 2 ساله قرارداد ژابی آلونسواین طور به نظر می رسد که آنچلوتی بانگرانی خاصی پروسه تمدید قرارداد ستاره تیمش را دنبال می کند

سایت گل- طبق گزارش مانو کارنیو در برنامه کاروسل دپورتیووی شبکه سر، سران باشگاه رئال مادرید و ژابی آلونسو تا چند روز دیگر برای تمدید قرارداد این ستاره اسپانیایی برسر میز مذاکره خواهند نشست. برطبق این گزارش سران باشگاه مادریدی قصددارندتا پیشنهاد تمدید 2ساله قرارداد آلونسو به اضافه یک سال مشروط دیگر و با حقوق خالص 6 میلیون یورو در هر فصل را به او ارائه دهند.
دستمزد سالانه آلونسو در حال حاضر 4 میلیون یورو است.
کارنیو در گزارش خود یادآوری کرده که سران باشگاه مادریدی با خوشبینی فراوانی پروسه تمدید قرارداد بازیکن 32 ساله شان را دنبال می کنندو این درحالی است که گویا نظر آلونسو نیز تغییر کرده وخود او نیز قصد دارد تا در مادرید بماند. از روز چهارشنبه هفته گذشته و با آغاز ماه ژانویه و بازار نقل و انتقالات زمستانی، او آزاد است تا با هر باشگاهی که می خواهد مذاکره کند اما با این وجود او از این ابزار برای تحت فشار گذاشتن سران باشگاه مادریدی استفاده نکرده است و مشکل او مشکل مالی نیست و اگر تصمیم به جدایی از رئال گرفته بود، به خاطر دلایل شخصی به این موضوع فکر می کرد.
از سوی دیگر کارلو آنچلوتی سرمربی ایتالیایی رئال بی صبرانه درانتظار تمدید قرارداد آلونسو است و اخیرا در صحبت هایی گفته بود:« بهترین هدیه سال نو برای من می تواند تمدید قرارداد ژآبی آلونسو باشد.»بعد از برگزاری بازی دوستانه رئال با پی.اس.جی در دوحه نیز او با خوشبینی دراین باره گفته بود:« معتقدیم که در نهایت به راهکاری خواهیم رسید و سران باشگاه و آلونسو با هم توافق خواهند کرد.» آلونسو از این تعریف و تمجیدهای سرمربی تیم و محبت هم تیمی ها و هواداران تیمش به شدت خوشحال است. در جریان بازی رئال مقابل ساتیووا در ورزشگاه برنابئو وقتی آلونسو در دقیقه 58 با اییارامندی تعویض شد، هواداران رئالی به شدت او را تشویق کرده و خواهان تمدید قرارداد او شدند

جالب اینجاست که آلونسو از زمان بازگشتش به میادین ورزشی بعد از مصدومیت اخیرش نمایش خارق العاده ای داشته.او که درروز 30 اکتبر ودربازی با سویا به میادین ورزشی بازگشت تا به امروز 713 دقیقه برای رئال بازی کرده و درطول این مدت رئال به 9 برد و 2 تساوی (بدون باخت)رسیده، 39 گل زده و 13 گل دریافت کرده. جالب اینجاست که 88% از پاسهای آلونسو در طول این مدت به مقصد رسیده و میانگین پاسهای صحیح دیگر بازیکنان مادریدی 83% بوده است. بهترین بازی آلونسو مقابل آلمریا بود که در آن 91% از پاسهایش سالم بودندو فقط 9 پاس از 88 پاس او به مقصد نرسیدند.

اوزه بیو ، اسطوره فوتبال پرتغال درگذشت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%87-%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D9%BE%D8%B1%D8%AA%D8%BA%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA)

charlize
05-01-2014, 19:22
و اوزیلی که کماکان رفیقش رو فراموش نکرده
اوزیل: با تمام قلبم، امیدوارم کریستیانو توپ طلا رو ببره
:n12:
این پسر هم تریپ رفته بره رو اعصاب ما رئالی ها برای از دست دادنش؟!:n19:
+
کریس هم درگذشت اوزه بیو رو تسلیت گفت :
"اوزه‌بیو تا ابد جادوان. روحت شاد"

جالبه که اوزه بیو همیشه میگفت کریس هنر نکرده رکورش رو شکونده و از این حرفا و حمایتی از کریس نمیکرد...
اما بازم "کریس مغرور" ما، اسطوره کشورش رو فراموش نمیکنه...

wooooow
06-01-2014, 14:27
خب بعد از تعطیلات امروز اولین بازی رسمی رئال هست
بازی با سلتاویگو هست تو برنابئو
آنچلوتی گفته بیل مصدوم نیست و میتونه بازی کنه

بازی رو هم شبکه ورزش پخش میکنه ساعت 21:30

+

بازی این هفته هم فشرده هست
امشب باید با سلتاویگو بازی کنیم و همین پنجشنبه شب تو جام حذفی با اوساسونا
و بعد از 2 روز استراحت باید تو خونه اسپانیول بازی کنیم !!!

در عرض 6 روز باید 3 بازی انجام بشه

Abdolreza2012
06-01-2014, 14:36
بازی ها خیلی فشرده شده و سخت
امیدوارم اوساسونا رو بزنه نابود کنه تا انتقام اون مساوی رو بگیره
امیدوارم امشب هم با یه بازی خوب سلتا رو ببریم

+

Meisam.apk
06-01-2014, 14:58
بیل چقدر وقت دیگه مصدومیتش رفع میشه و آماده بازی می شه؟
این فصل اغلب مصدوم بود و بیشترش به خاطر نداشتن تمرینات پیش فصله...

wooooow
06-01-2014, 15:11
بیل چقدر وقت دیگه مصدومیتش رفع میشه و آماده بازی می شه؟
این فصل اغلب مصدوم بود و بیشترش به خاطر نداشتن تمرینات پیش فصله...

امشب تو لیست هست ولی اینکه بازی کنه یا نه معلوم نیست
مصدومیتش برطرف شده و فعلا مشکلی نداره ولی امشب احتمالا امشب بازی نمیکنه (( بازی کردنش ریسک داره !! ))

+

در مورد واران هم مثل اینه تا 2 هفته دیگه برمیگرده ! :n12::n12:

malkemid
06-01-2014, 15:59
این واران هم نیومده دوباره مصدوم میشه!
نقل و انتقالات هیچ حرکتی نزدیم نه؟ بعیده خرید بزرگ یا نیمه بزرگ! داشته باشیم.

Abdolreza2012
06-01-2014, 21:21

رونالدو و 2 گل فاصله تا چهارصدمین گل کارنامه ورزشی اش کریس رونالدو در 4 مصاف با سلتاویگو 7بار دروازه این تیم را باز کرده و امیدوار است تابتواند در بازی امشب نیز این روند خوب راادامه دهد
سایت گل- کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی باشگاه رئال مادرید دو ماه بعد از انجام آخرین بازی اش در برنابئو که روز 9 نوامبر برگزار شد دوباره دراین ورزشگاه به میدان خواهد رفت و مقابل سلتاویگو قرار خواهد گرفت. او حالا تنها 2گل دیگر تا رسیدن به رکورد 400 گل در بازیهای ورزشی با پیراهن تیم های اسپورتینگ لیسبون، منچستریونایتد، رئال مادرید و تیم ملی پرتغال، فاصه دارد
بازی امشب درعین حال اولین بازی کریس درسال 2014 نیز خواهد بود. او سال 2013 را با زدن 69 گل به عنوان بهترین سال فوتبالی اش به پایان برد و دراین فصل بهترین فصل حضورش در طول 5 فصل حضور در رئال را تجربه کرده و به طور میانگین در هر بازی 1.28 گل به ثمر رسانده (27 گل در 21 بازی) واین به معنای سه برابر شدن توان گلزنی او درمقایسه با آخرین فصل حضورش در اولدترافورد در فصل 9-2008 (میانگین 0.47 گل درهر بازی) است
کریس رونالدو را حالا می توان یک مهاجم محض دانست. او تا به امروز 398 گل زده و 160 گل با پای راست به ثمر رسانده؛ 75 گل با پای چپ؛ 62 گل با سر، 63 گل از روی نقطه پنالتی و 38 گل از روی ضربه ایستگاهی
ستاره پرتغالی حالا تنها به دو گل دیگر نیاز دارد تا بتواند 400 گله شود و این هدفی است که در بازی امشب رئال مقابل سلتا دور از دسترس نیست. او از زمانی که به فوتبال اسپانیا آمده، 4 بار مقابل سلتاویگو به میدان رفته و 7 گل وارد دروازه این تیم نموده (میانگین 1.75 گل درهر بازی) و در دو بازی اخیرش مقابل سلتا، شب کابوس واری را برای این تیم رقم زده. در بازی برگشت تیمش مقابل سلتاویگو در دور یک هشتم پایانی پارسال جام حذفی هت تریک کرد تا تیمش 0-4 به پیروزی برسد و در لالیگا و در خانه سلتا دو گل زد و رئال 2-1 به پیروزی رسید.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86-%DA%AF%D9%84-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88%D8%B1%D8%B2%D8%B4%DB%8C)

charlize
06-01-2014, 22:25
خدایی م.ق هم اینقدر تابلو غش نکرده بود!:n02:
خوب نبودیم چندان...
امیدوارم بهتر بشیم

فقط یه نکته هست اونم پسری بنام لوکا هست
که هرچقدر ساده بازی میکنه، ولی بازم فوق العاده جذاب بازیش...

wooooow
06-01-2014, 22:29
ای خدا این علیفر اعصاب نذاشت واسمون !!!!! :n23:
فقط چرت و پرت میگه (( گزارشگر های صدا و سیما متخصص اعصاب خرد کردن هستن ))

+

در مورد بازی هم چیز خاصی نمیشه گفت
دفاع سلتاویگو خیلی شدید بود
رئال اصلا سرعت کافی رو تو ضد حمله نداره !!!

+

هنوز هم با سیستم آنچلوتی مشکل دارم !!!

نمیدونم چرا به استفاده از مهاجم نوک (( بنزما )) اعتقاد داره !
اصلا با بنزما حال نمیکنم !!!
از سبک بازیش اصلا خوشم نمیاد !

همچنین تو سیستم آنچلوتی , رونالدو کاملا محو میشه
اصلا نمیتونه اون حرکات لازم خودش رو داشته باشه

تو سیستم مورینیو رونالدو تو ضد حملات وحشتناک بود
ولی الان اصلا اون شکلی نمیتونه حرکت کنه !!!

charlize
06-01-2014, 23:23
400 تایی ها!:n02:
گل آخر کریس خیلی چسبید...
بخصوص که کمتر از 1 دقیقه قبلش گل سالمش مردود شد و داشتیم از دیدن 400مین گلش تویه این بازی نا امید میشدیم اما یه استارت عالی از بیل و نهایتش هم ضربه کریس..
کلی حال داد...:n19:

انگیزه خسه واقعا جای تحسین داشت...
ایارا هم عالی بود و نیمه دوم خیلی خوب توپ پخش کرد...

Meisam.apk
06-01-2014, 23:23
تو نیمه ی اول کارلتو حرصمو در اورد،تو این دفاع بسته ای ک سلاتاویگو اجرا کرد،بارنامه ی خاصی تو نیمه اول نبود.
اما با نتیجه ی خوبه ۳ بر هیچ بردیم.
خسه تو نیمه ی دوم ک اومد عالی بود،نفوذ بیل و پاس به کریس عالی بود،کریس هم که همیشه در صدره...
موفق و پیروز باشید.

wooooow
06-01-2014, 23:28
و آنگاه بود که خدا احمقی به اسم علیفر را آفرید !!!!
من نمیدونم یه نفر آدم مگه چقدر میتونه چرت و پرت بگه ؟!!!!!!
فقط مذخرف !!!

خیلی تاکید داشت که رئال بدون سرمربی خوب بازی میکنه و آنچلوتی هیچ تاثیری نداره
ولی تعویض های آنچلوتی نتیجه رو عوض کرد و بازی 3-0 شد
من نمیدونم چرا ایندر گزارشگر های ایرانی علاقه دارن اینقدر خارج از محدوده خودشون حرف بزنن و در مورد مسائلی که اصلا بهشون ربط نداره دخالت کنن !! :n23: (( آخه سیستم رئال و سرمربی اون چه ربطی به جنابعالی داره هی مذخرف میگی ))!!

//

در مورد بازی هم خسه و کارواخال عالی بودن و مودریچ هم طبق معمول فوق العاده بود
به رونالدو فرصت داده نمیشد و متاسفانه حرکات زیادی نتوسنت بکنه !! ولی در همین حال هم 2 گل زد ! :n12:

کل بازیکن ها خوب بودن ولی من هنوز در عجبم چرا آنچلوتی به استفاده از بنزما اونم به صورت فیکس و 90 دقیقه علاقه داره
واقعا حیف به جای اینکه بنزما رو به فروش بزارن رفتن هیگواین رو فروختن !!

با اینکه گل زذ ولی عملکرد خوبی به عنوان یه مهاجم نوک نداره !

Abdolreza2012
07-01-2014, 02:55
فقط کافی رونالدو بازی کنه تا گل بزنه :n09:
هم برد رو تبریک میگم و هم 400 تایی شدن رونالدو رو
بازی هم خوب نبود ، نیمه ی اول که خواب آور بود ، باز نیمه ی دوم بهتر شد ، خیلی راحت داشت یه مساوی دیگه رخ میداد یا حتی باخت چون اگه یه ذره مهاجم های سلتا بهتر بودن راحت میتونستن 2 تا گل به رئال بزنن
ضد حمله های تیم وقتی که مورینیو مربی بودو هیچ وقت یادم نمیره ، تو هفت ثانیه از دفاع میومدن تو حمله :n04: شاهکار بود
اامشب کند بودن تو ضد حمله رو به عینه میشد دید
لوکا مودریچ هم خیلی خوب بود

خب از هر چی بگذریم سخن استاد علیفر خوش تر است
وای چقدر برای این حرفش خندیدم

بله دفاع خطی ، موقعیت برای گل زدن و توی دروازه .. نه مثله اینکه به کنار دروازه میزنه
من کلا وقتی تیمی بخاطر دفاع خطی گل میخوره خوشحال میشم
کاری هم به تیم و رنگ ندارم
( البته دوستان این عینه حرفی که زد نبود ولی سعی کردم همونو بگم )

وای که چقدر خندیدم وقتی گل نشد ، چقدر استاد با دفاع خطی گیره

charlize
07-01-2014, 09:22
کریس رسما اعلام کرد میره به مراسم توپ طلا
"میرم به مراسم. نمیدونم حقم هست ببرم یا نه. اگه بردم، که عالیه و اگر هم نه، مثل همیشه تمام تلاشم رو میکنم تا به رئال کمک کنم"
+
گویا دی ماریا هم وقتی داشته تعویض میشده، هو شده و اونم به تماشاگرا واکنش نشون داده!
خودش که تکذیب کرده
ولی کارلتو گفته اگه هم بوده باشه، یه اشتباه بوده و مشکلی نداره
به هر حال...

Abdolreza2012
07-01-2014, 18:53

گرت بیل: کار من، دادن پاس گل به رونالدو است بیل بعد از سه هفته دوری از میادین، در دیدار دیشب به عنوان بازیکن جانشین به میدان رفت و گل سوم را برای رونالدو فراهم کرد؛ اتفاقی که خود از آن راضی است.
سایت گل- گرت بیل، ستاره ولزی رئال مادرید، پس از پاس گلی که در دیدار دیشب به کریس رونالدو داد، فراهم کردن موقعیت برای ستاره ولزی را "کار" خود توصیف کرد.
بیل بعد از سه هفته دوری از میادین، در دیدار دیشب به عنوان بازیکن جانشین به میدان رفت و گل سوم را برای رونالدو فراهم کرد؛ اتفاقی که خود از آن راضی است.
او به خبرنگاران گفت:" پاس گل به رونالدو؟ این کار من است.
دیدار دشواری بود و مهمترین مسئله این بود که توانستیم به سه امتیاز برسیم. خیلی خوشحالیم که توانستیم اولین بازی مان در سال 2014 را با پیروزی پشت سر بگذاریم.
ما در طول کریسمس استراحت کردیم و حالا در سال 2014 برگشته ایم. ما واقعا منتظر آغاز رقابت ها بودیم.
احساس خوبی دارم و خیلی دوست دارم به تیم در سال 2014 کمک کنم."
بیل در رقابت های این فصل لالیگا، در 11 بازی، 7 گل زد و 7 پاس گل هم داد.

رونالدو: در مراسم توپ طلا حاضر هستم / دو گلم تقدیم به اوزه‌بیو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _HN_2)
دی‌ماریا: انگار هر کاری می‌کنم را باید توضیح بدهم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آنچلوتی: حرکت دی‌ماریا اشتباه بود اما زندگی ادامه دارد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوستان من بازی رو میدیدم ولی حواسم نبود و ندیدم که دیماریا دقیقا چیکار کرد
اگه کسی عکسی ، فیلمی از اون صحنه داره بذاره
ممنون

SAMCRO
07-01-2014, 19:07
خوب بردو تبریک می گم ...
بازی خیلی خیلی گره خورده بودش مخصوصا توی نیمه اوول ... حسه خیلی با انگیزه و خوب بازی کرد قشنگ حالم جا اومد ...
ایسکو باید ۲باره مث اوول فصل بشه وگرنه لیگ که هیچ کلا ۲باره باید جاما رو بزاریم کنار ...
این جوری که من می بینم لا لیگا رو از دست دادیم ... درسته بازی با بارسا اون قضایا پیش اومد ولی ما هم همچین عالی بازی نکردیم ... بنزما به شدت افت کرده ...
امیدوارم با اومدن واران و بیل مشکلات تا حدی حل بشه ... دوست دارم چند بازی از حسه استفاده بشه این بنزما پر رو نشه ... خیلی انگار خوشش اومده تنها مهاجم طراز اوول تیم باشه ...هیگواین بود لااقل خیلی زور می زد ... البته شاید همه ی این افت ها هم به سیستم تیم برگرده ...
بدبخت علی فر ...:n02: یه بار انجلوتی تعویضاش جواب داد که ات این گزارش گر بود :دي

دوستان بدون هیچ گونه قصدی یه سوای داشتم . دی ماریا بازی خوب هم داشته ؟ :n02: من هر چی فکر می کنم یادم نمی اد اون جوری که باید به تیم کمک کرده باشه ... خیل دووندس و همیشه توی دفاع خوب بوده ... ولی درصد خراب کردنش خیل بیشتر از موفقیتاشه .
ماریا فک کنم بره هم واسه تیم بهتره و هم واسه خودش ... اینم بره ارسنال :n02:
مهاجم هم می خوایم . همون زلاتانو باید می گرفتیم اون موقع که می خواست بیاد ریال ( چند صد سال پیشو می گم :n02:)

دوستان من بازی رو میدیدم ولی حواسم نبود و ندیدم که دیماریا دقیقا چیکار کرد
اگه کسی عکسی ، فیلمی از اون صحنه داره بذاره
ممنون

di maria grabs crotch
گوگل سرچ کن !‌:دي

charlize
07-01-2014, 22:28
گقته میشه دلیل اینکه کریس میخواد بره مراسم توپ طلا و این رو اعلام کرد، اینه که مسئولین بهش اطلاع دادن در مراسم حتما باید باشه و گویا دلیلش بردن جایزه توسط کریس هست...!
در واقع مسئولین نمیخواستن جایزه رو کسی ببره که در مراسم حضور نداره و در نتیجه مطمئن شدن که کریس به مراسم میاد...!
+
یه عکس از (تغریبا!) مارتین کوچولو که ایکر شیر کرده

Meisam.apk
08-01-2014, 11:16
در جوابتون ک این سوالو پرسین:
دوستان بدون هیچ گونه قصدی یه سوای داشتم . دی ماریا بازی خوب هم داشته ؟ :n02: من هر چی فکر می کنم یادم نمی اد اون جوری که باید به تیم کمک کرده باشه ... خیل دووندس و همیشه توی دفاع خوب بوده ... ولی درصد خراب کردنش خیل بیشتر از موفقیتاشه .
ماریا فک کنم بره هم واسه تیم بهتره و هم واسه خودش ... اینم بره ارسنال :n02:

دیماریا بازیکن خوبی و موقعی که بازی گره می خوره می تونه کمک باشه مثه گل اول تو بازی با والنسیا،بازی تو تیم رئال شرایط خیلی خاصی می خواد اما تا وقتی بیل هست دیماریا زیر سایه اونه.تیمی هم که بخاد تو چند جام مختلف شرکت کنه تو هر پست حداقل باید ۲ بازیکن خوب داشته باشه،پس وجود دیماریا لازمه.
درمورد بنزما هم موافقم کاملا افت کرده،انگار انگیزه ای نداره ک نقطه ی مقابلش خسه جوان با انگیزه هست ک هر روز بهتر میشه،نمی دونم دلیل اینکه تو بازی هایی مثه با سلتاویگو کارلو کاملا خسه رو بازی نمیده...

Abdolreza2012
08-01-2014, 13:24
di maria grabs crotch
گوگل سرچ کن !‌:دي
:n02: من این صحنه رو دیدم ولی فکر نمیکردم منظور خاصی داشته باشه
اگه اینکارو برای جواب هوادارا کرده باشه خیلی بده
باید از طرف باشگاه جریمه بشه چون رئال با هواداراش رئال شده :n13:

__________________________________________________ __________________________________________________ ______________________

آربلوا و مصدوم کردن غیر عمدی گرث بیل

گویا مدافع اسپانیایی رئال مادرید به صوت غیرعمدی هم تیمی ولزی اش را مصدوم کرده بود

سایت گل- کاروسل دپوتیوو د گزارشی که روز سه شنبه منتشر کرد یادآوری نمود که مصدومیت اخیر گرث بیل از ناحیه عضله دوقلو در پی خطای آلوارو آربلوا حاصل شده بود.

طبق این گزارش در طول این مدت سران رئال مادرید تلاش کردند تا از انتشار و رسانه ای شدن این خبر اجتناب کنند. این درحالی است که درفصل گذشته نیز آلواروآربلوا به صورت غیرعمد ایکر کاسیاس را نیز مصدوم کرد. آن مصدومیت در بازی رئال در جام حذفی و در مصاف با والنسیا ایجاد شده بود. در آن بازی یکی از انگشتان دست کاسیاس شکست و همان زمان بود که رئالی ها به سراغ جذب دیگو لوپس رفتند.

__________________________________________________ __________________________________________________ ___________________

این آربلوآ تا تک تک بازیکنا رو مصدوم نکنه ول کن نیست
اون از کاسیاس که نابودش کرد ، اینم از بیل
درست غیر عمد بوده ولی چند بار آخه ؟

در سال 2013 توانست در 59 بازی باشگاهی و ملی 69 گل بزند. این دو گلی که او امروز زد باعث شد به رکورد 400 گل در دوران بازی برسد. رونالدو به همراه پدرو پائولتا با 47 گل بیشترین گل ملی را برای پرتغال دارد. او 353 گل باشگاهی هم زده است که به این ترتیب از رونالدو برزیلی پیشی می‌گیرد. آن رونالدو 352 گل باشگاهی زده بود.
مهاجم اهل مادیرا در 653 به این تعداد گل زده است؛ اما حیرت‌انگیز آن که او در تنها 221 بازی برای رئال مادرید 230 گل زده است. یعنی بیش از یک گل در هر بازی.

charlize
08-01-2014, 14:51
مشخصا دلیل بازی کردن کریم، شخصی بنام زیزو و حمایت همه جانبش از اون هست!

D o l f i n
08-01-2014, 17:27
:n02: من این صحنه رو دیدم ولی فکر نمیکردم منظور خاصی داشته باشهاگه اینکارو برای جواب هوادارا کرده باشه خیلی بدهباید از طرف باشگاه جریمه بشه چون رئال با هواداراش رئال شده :n13:_____________________________________________ __________________________________________________ ___________________________[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آربلوا و مصدوم کردن غیر عمدی گرث بیلگویا مدافع اسپانیایی رئال مادرید به صوت غیرعمدی هم تیمی ولزی اش را مصدوم کرده بود
سایت گل- کاروسل دپوتیوو د گزارشی که روز سه شنبه منتشر کرد یادآوری نمود که مصدومیت اخیر گرث بیل از ناحیه عضله دوقلو در پی خطای آلوارو آربلوا حاصل شده بود.
طبق این گزارش در طول این مدت سران رئال مادرید تلاش کردند تا از انتشار و رسانه ای شدن این خبر اجتناب کنند. این درحالی است که درفصل گذشته نیز آلواروآربلوا به صورت غیرعمد ایکر کاسیاس را نیز مصدوم کرد. آن مصدومیت در بازی رئال در جام حذفی و در مصاف با والنسیا ایجاد شده بود. در آن بازی یکی از انگشتان دست کاسیاس شکست و همان زمان بود که رئالی ها به سراغ جذب دیگو لوپس رفتند.منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])__________________ __________________________________________________ __________________________________________________ _این آربلوآ تا تک تک بازیکنا رو مصدوم نکنه ول کن نیستاون از کاسیاس که نابودش کرد ، اینم از بیلدرست غیر عمد بوده ولی چند بار آخه ؟در سال 2013 توانست در 59 بازی باشگاهی و ملی 69 گل بزند. این دو گلی که او امروز زد باعث شد به رکورد 400 گل در دوران بازی برسد. رونالدو به همراه پدرو پائولتا با 47 گل بیشترین گل ملی را برای پرتغال دارد. او 353 گل باشگاهی هم زده است که به این ترتیب از رونالدو برزیلی پیشی می‌گیرد. آن رونالدو 352 گل باشگاهی زده بود. مهاجم اهل مادیرا در 653 به این تعداد گل زده است؛ اما حیرت‌انگیز آن که او در تنها 221 بازی برای رئال مادرید 230 گل زده است. یعنی بیش از یک گل در هر بازی.من که اصلا از باز بازی اربلوا خوشم نمیاد اط زمانی هم که زد ایکر رو مصدوم کرد ازش متنفر شدم(غیر اردایه و تقصیر کارم نبود ولی خب حسم بهش همینه) از امروزم که معلوم شده مصدومیت بیل تقصیر اون بوده کلا دیگه :n21:

Meisam.apk
08-01-2014, 20:29
با اومدن کارواحال تقریبا مشکل دفاع از اون ناحیه رفع شده،آربلوا احساس می کنم در حد رئال نیس...

wooooow
08-01-2014, 21:53
پرز به دنبال بازگرداندن رائول به سانتياگو برنابئو

رئيس باشگاه رئال مادريد در نظر دارد اسطوره سابق اين تيم را به سانتياگو برنابئو برگرداند.

سفر رئال مادريد به قطر براي برگزاري ديدار دوستانه با پاري‌سن‌ژرمن باعث نزديک‌تر شدن فلورنتينو پرز به رائول گونزالز براي بازگشت وي به باشگاه شد.

براساس گزارش «کانفيدنشال» رئيس باشگاه رئال مادريد مصمم است که اسطوره سابق باشگاه را براي ملحق شدن به سازمان ورزشي‌اش به سانتياگو برنابئو بازگرداند.

هدف فلورنتينو پرز اين است که برخي از بازيکنان سابق را به باشگاه بازگرداند تا تکليف برخي از پست‌هاي ورزشي باشگاه مشخص شود.

رائول که هنوز فوتبال بازي مي‌کند در نظر دارد يک فصل ديگر به بازي کردن ادامه داده و سپس بررسي خواهد کرد که آيا پيشنهاد رئال را بپذيرد يا نه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%A8%D8%A7%D9%84_%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DA%AF%D8%B1% D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%86_%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D 9%88%D9%84_%D8%A8%D9%87_%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%AA%D 9%8A%D8%A7%DA%AF%D9%88_%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D8 %A8%D8%A6%D9%88

//

تیتر خبر رو خوندم یه لحظه فکر کردم میخواد بیاد رئال بازی کنه !!! :n02:

خودم بیشتر از بنرما قبولش دارم !!!!! حتی الان !!

City 17
08-01-2014, 21:56
تبریک میگم، ظاهرا کار تمدید قرارداد آلونسو کاملا حل شده، تمدید قرارداد دو ساله هست. [منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]
خوزه لوئیس سانچز هم این مورد رو تایید کرده.

+

با این تمدید پرونده نقل و انتقالات زمستانی تیم بسته میشه، طبق صحبت های کارلو هیچ گونه ورودی یا خروجی نخواهیم داشت.

charlize
08-01-2014, 22:40
در تکمیل خبر معراج جان:
1. گفته میشه ژابی الان در ساختمان باشگاه هست تا قرارداد رو امضا کنه همین امشب!
2. قرارداد سالانه 6 میلیون دستمزد داره+یک گزینه تمدید خودکار سال سوم قرارداد هم توش وجود داره که اگه دو طرف راضی باشن، خودکار قرارداد یک سال دیگه هم تمدید میشه

حقیقتا این خبر خیلی خوب بود..
فکر رفتن ژابی بشدت آزار دهنده بود و خیلی خوشحالم موند
خیالمون از وسط راحت شد...
+
کریس یه رکورد دیگه زد!
در واقع کریس در بازی با سلتا، تونست 2 گل بزنه تا 30مین 2 گله خودش رو در رئال ثبت کنه
بدین ترتیب رکورد 29 بازی که رائول توش 2 گل زد برای رئال رو، شکوند...!
رکورد بعدی چیه؟!
+
مثل فصل نقل و انتقالات قبل، بازم شدیدا خبر انتقال کوئنترائو به من یو به گوش میرسه...!

D3vil_A
08-01-2014, 22:49
من واقعا نمیدونم چرا مدیران و مربیان رئال هیچ تلاشی برای حفظ کوانترائو نمیکنند ! واقعا جای تعجب داره مطمئنا اگه تو یک تیم دیگه بود بدون شک به بهترین دفاع چپ دنیا تبدیل میشد...

Meisam.apk
08-01-2014, 23:04
ممنونم ازتون،امیدوارم ژابی الونسو به زودی به شرایط بازی اولیه خودش برسه...
انتقال کوئنترایو می تونه اشتباهی دیگه توی فصل نقل و انتقال برای پرز باشه.
به هرحال مدیرت هم باید به فکر سود دهی بیشتر و افزایش درآمد باشه،اما نه به هرقیمتی!

Abdolreza2012
09-01-2014, 03:55
من که اصلا از باز بازی اربلوا خوشم نمیاد اط زمانی هم که زد ایکر رو مصدوم کرد ازش متنفر شدم(غیر اردایه و تقصیر کارم نبود ولی خب حسم بهش همینه) از امروزم که معلوم شده مصدومیت بیل تقصیر اون بوده کلا دیگه :n21:

من کلا از بازی آربلوآ خوشم نمیومد و نمیاد
از همون اول سطحش از همه ی بازیکنای رئال پایین تر بوده و هست
و تنها بازی که دیدم خوب بازی کرد و بهش امیدوار شدم که البته گذرا بود ، همین فصل موقعی که رونالدو مصدوم بود و چند بازی ، بازی نکرد ، آربلوآ تو یکی از این بازی ها خوب بازی کرد و گل هم زد ( دقیقا یادم نمیاد با چه تیمی بود )
این تنفر ازش رو با مصدوم کردن کاسیاس و اظهار فضل و اظهار نظراش تو تابستون در مورد کاسیاس و مورینیو ( کلا تیم ) دو چندان کرد
بعد الان هم که خبر مصدوم کردن یکی دیگه از بازیکن های تیم

charlize
09-01-2014, 07:09
یه شروع عالی برای سال 2014:

wooooow
09-01-2014, 14:19
خب امشب باید تو برنابئو با اوساسونا بازی کنیم
بازی رفت کوپا هست

بازی ساعت 24:00 هست و شبکه 3 پخش میکنه

ببینیم امشب تیم چیکار میکنه
واقعا سرعت تو بازی شنبه جلوی سلتاویگو خیلی کم بود
سیستم آنچلوتی نیاز به یکسری تغییر داره

اول از همه باید بنزما رو نیمکت نشین کنه !! :n23:

D3vil_A
09-01-2014, 23:36
کاسیاس ، راموس ، په په ، مارسلو ، آربلوا ، ایارا ، مودریچ ، خسه ، بنزما ، بیل ، رونالدو

فرمیشن 4-2-2-2 برای بازی با اوساسونا....

malkemid
10-01-2014, 00:19
پنالتی رو نگرفت کارت هم داد! داور از چند متری پنالتی دیده...کمک از بیست متری میگه تمارض!

wooooow
10-01-2014, 00:51
نمیدونم چرا تیم با سیستم آنچلوتی نمیتونه بازی کنه
زمان مورینیو همین تیم عالی بود ولی الان .....

رونالدو اصلا نمیتونه حرکت کنه و بازی رئال اصلا سرعت نداره !!!!
شاید هم آنچولتی با بازیکن های جوون میخواد تیم خودشو بسازه که صد در صد زمان خواهد برد !!!
ساخت تیم جدید با یه سیستم جدید طول میکشه و اگه این شکلی باشه کلا این فصل کاری نمیشه کرد بجز اینکه سیستم تیم عوض بشه

با اینکه بنزمان گل زد ولی بازم هیچکاری انجام نداد
رونالدو یه توپ داخل 18 خیلی قشنگ به بنزما پاس داد و بنزما خیلی راحت خرابش کرد

نمیدونم چرا با این بازی افتضاح بنزما بازم بهش بازی داده میشه !!!!!!
اینجوری بخواد پیش بره آخر فصل از رئال بره بهتره !!

ایسکو با اون بازی عالیش رو نیمکت نشسته بعد بنزما منگ هر بازی فیکس بازی میکنه !!!!!:n23:

mohammad.asghari
10-01-2014, 01:24
پرش رونالدو دقیقه61 یه عکسی،gifبذارید:n19:

Abdolreza2012
10-01-2014, 01:59
آقا برد رو تبریک میگم برد
دوستان از لحاظ فنی بحث خواهند کرد ، من یه چند نکته بگم برم بخونم :n14:
آقا رونالدو چند متر پرید ؟؟؟؟ دیگه بیشتر از 1 متر بود
بعد اینکه این لوکا خیلی خوبه + واینکه این مهاجمای اوساسونا داغ یه حمله ی درست و حسابی به دلم گذاشتن ، میخواستم هنر نمایی کاسیاسو ببینم که نشد

حیف شد رونالدو گل نزد ، میتونست راحت یکی بزنه
تازه ناخواسته جلوی گل زدن بیل رو هم گرفت ، کاملا مشخص بود رو اون صحنه کمر بیل شکست وقتی توپ رفت اوت :n08:

امیدوارم بازی برگشت هم بتونیم ببریم

موفق باشید

D3vil_A
10-01-2014, 02:08
Fly Ronaldo...Not Emirates :n09:

تیم خوب بازی نکرد بر خلاف نظر دوستان....
کاملا جای خالی Alonso احساس میشد ، و تیم توی انتقال توپ از دفاع به حمله شدیدا مشکل داشت و نمیتونست به بازی سرعت بده ، کم بود بازیکنی مثل دی ماریا و یا مسوت اوزیل به وضوح به چشم میومد.

malkemid
10-01-2014, 02:23
بعد از یک ماه وقت تونستم بازی تیم رو مستقیم ببینم. چنگی به دل نمی زد... ایارا پر اشتباه بود....رونالدو هم همینطور... مودریچ خوب بود ولی کافی نبود...این فصل خیلی به اوزیل احتیاج داشتیم...خسه هم خوب و موثر بازی کرد امیدوارم مصدومیتش جدی نباشه

kasra_khan2003
10-01-2014, 12:45

wooooow
10-01-2014, 13:40
دوستان تو پست بالاتر که کسری عزیز گذاشت چیزی هست ؟؟
من چیزی نمیبینم :n02:

کاملا جای خالی Alonso احساس میشد ، و تیم توی انتقال توپ از دفاع به حمله شدیدا مشکل داشت و نمیتونست به بازی سرعت بده ، کم بود بازیکنی مثل دی ماریا و یا مسوت اوزیل به وضوح به چشم میومد.

ربطی به آلونسو و دیماریا و ... نداره
سیستم آنچلوتی همین شکلی هست

تو بازی های قبلی هم آلونسو بود و هم دیماریا ولی تیم اصلا تند نبود
حتی بازی شنبه با وجود آلونسو و دیماریا تیم سرعتش از بازی دیشب هم کمتر بود
تیم آنچلوتی مثل اینکه با ضد حمله سریع رابطه خوبی نداره

مشکل اصلی هم میتونه بنزما باشه
چون اگه نیمکت نشین بشه اونوقت افرادی مثل دیماریا - ایسکو میتونن بازی کنن که سرعت و بازی بهتری نسبت به بنزما دارن !!!
بنزما اصلا درست و حسابی بازی نمیکنه !!! خیلی منگه !!

////////////////////

پاسخ منفي آنچلوتي به ونگر براي جذب موراتا

سرمربي رئال مادريد با وجود علاقه آرسنال به جذب موراتا اعلام کرد که موافق جدايي اين مهاجم جوان نيست.

تئو والکات، مهاجم آرسنال در ديدار برابر تاتنهام از ناحيه رباط صليبي دچار پارگي شد و تا شش ماه نمي‌تواند تيمش را همراهي کند. آرسنال با هدايت آرسن ونگر براي پيدا کردن جانشيني شايسته براي والکات دست به کار شده است. رسانه‌هاي انگليسي در چند روز اخير نوشتند که توپچي‌ها قصد دارند آلوارو موراتا، مهاجم جوان رئال مادريد را جانشين والکات کنند.

به گزارش ايسنا، روزنامه‌ "ديلي ميل" انگليس نوشت که توپچي‌ها حاضرند براي خريد قرضي موراتا براي نيم فصل دوم ليگ برتر انگليس 1.7 ميليون پوند به باشگاه رئال مادريد پرداخت کنند، اما رئال تنها حاضر است با دو ميليون پوند مهاجم 21 ساله خود را به آرسنال بدهد.

کارلو آنچلوتي، سرمربي رئال مادريد در نشستي خبري تاکيد کرد که موراتا را به آرسنال نخواهد فروخت. کارلتو گفت: موضع گيري ما درباره موراتا تغيير نکرده است. او در رئال باقي خواهد ماند. موراتا درخواست جدايي نکرده است و ما هم نمي‌خواهيم او را به تيم ديگر بدهيم.

هر چند آنچلوتي مي‌گويد که موراتا در انديشه جدايي از رئال مادريد نيست، اما به نظر مي‌رسد که اين مهاجم جوان به جدايي از کهکشاني‌ها فکر مي‌کند. او گفت: رئال تيم محبوب من از دوران کودکي بوده است و در آينده هم طرفدار و دوستدار اين تيم خواهم بود. با اين حال من مي‌خواهم که در رئال بازيکني تاثيرگذار باشم و در موفقيت‌هاي تيمم سهيم باشم. زمان براي يک بازيکن همچون طلاست و نبايد به راحتي آن را از دست بدهد. چه بسا پنج يا 10 دقيقه‌ براي يک بازيکن کافي باشد تا توانايي‌هاي خود را اثبات کند. چنانچه در رئال فرصت بازي پيدا نکنم به فرصت‌هاي ديگر فکر خواهم کرد. نوسان در عملکرد براي يک بازيکن آن هم در تيم بزرگي همچون رئال مادريد طبيعي است. من مي‌خواهم جايي در ترکيب تيمي که براي آن بازي مي کنم داشته باشم.

آرسنال قصد دارد در فصل جابجايي زمستاني يک مهاجم سرشناس را جذب کند. ماريو ماندزوکيچ (مهاجم بايرن مونيخ)، ديگو کاستا (مهاجم اتلتيکو مادريد)،مارتينس (مهاجم پورتو)، ادين ژکو (مهاجم منچستر سيتي) و وين روني (مهاجم منچستر يونايتد) از جمله گزينه‌هاي هستند که خبرهاي درباره علاقه توپچي ها به جذب آنها به گوش مي‌رسد اما با توجه به قيمت بالاي اين بازيکنان بعيد به نظر مي‌رسد که آرسنال موفق به جذب آنها شود.

آرسنال در فصل جاري رقابت‌هاي ليگ برتر انگليس نتايج خوبي کسب کرده و با 45 امتياز صدرنشين است. شاگردان ونگر در هفته بيست و يکم دوشنبه هفته آينده مهمان آستون ويلا هستند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%8A_%D8%A2%D9%86%DA%86%D9%84%D9%88%D8%AA%D9%8A_% D8%A8%D9%87_%D9%88%D9%86%DA%AF%D8%B1_%D8%A8%D8%B1% D8%A7%D9%8A_%D8%AC%D8%B0%D8%A8_%D9%85%D9%88%D8%B1% D8%A7%D8%AA%D8%A7

/////

بازیکن خوبیه ولی دوست ندارم نیمکت نشین بشه !!

ای کاش به جای موراتا میرفتن بنزما رو میذاشتن واسه فروش
اگه پیشنهاد خرید بنزما رو بدن من که مشکلی ندارم !!:n02:

malkemid
10-01-2014, 14:02
عکس پرش رونالدو هست...سرش از تیر دروازه هم زده بالا!!

SAMCRO
10-01-2014, 17:28
با اجازه کسری خان :دي

اول بردو تبریک می گم دووم اینکه از اوول هفته بهتر بازی کردن ... بازی بدی نبود ... ولی واقعا پتانسیل ریال خیلی خیلی بیشتر از این حرفاس ...
حسه خوب بازی می کنه و به نظرم اگه بازی بعدی نظر به بازی کردن ایسکو باشه خیلی خوب می تونه جای بنزما رو پر کنه ... رونالدو خیلی رفته تو سایه ... نمی دونم چی شده بود دیشب ...
از رونالدو خیلی بعید بودش اون کارا !
کاسیاس یه حس خوبی توی بازی دیشب بهم داد ... خیلی دوس دارم ۲ باره دروازه بان فیکس ریال شه ... من خودم جزو اوولین کسایی بودم که از لوپز حمایت کردم ( :n02:) ولی الان به نظرم کاسیاس برگرده می تونه دروازه رو خوب جمع کنه ...

wooooow
12-01-2014, 00:34
خب بازم یکی از اون بازی ها رسید که تیم صد در صد باید ببره
فاصله یکبار با صدر جدول کم شد ولی تیم با گرفتن نتیجه مساوی اختلاف رو زیاد کرد (( بازی جلوی اوساسونا که راموس اخراج شد ))

الان هم یکی دیگه از بازی های خیلی مهم واسه رئال که رئال باید ببره
در صورت برد هم اختلاف با هر 2 تیم صدر جدول به 3 امتیاز کاهش پیدا میکنه (( 1 بازی ))

امیدوارم فردا تیم خوب بازی کنه !!! :n01:
بازی هم تو خونه اسپانیول هست !!!!

malkemid
12-01-2014, 01:40
بهتر بود اتلتیکو می برد...به هر حال اتلتیکو به موقعش امتیاز از دست خواهد داد...ولی بازم نتیجه خوبی بود.

clau
12-01-2014, 01:50
دوستان اینجا کسی مستند Cristiano Ronaldo - All 400 Golas ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %5BDirectbaz2%20dot%20in%5D%20%285ina%29.mkv) دانلود کرده:n01:

wooooow
12-01-2014, 23:32
خب بازی رو 1-0 با گل په په بردیم
بازی رو هم تلویزیون پخش نکرد !!!!!

به هر حال اختلاف به 3 امتیاز رسید
گل بازی رو هم په په بازی هم که از نکات جالب بازی بود :n02:

کسی بازی رو دیده یه آمار بده ؟؟؟؟

D3vil_A
12-01-2014, 23:47
خب بازی رو 1-0 با گل په په بردیم
بازی رو هم تلویزیون پخش نکرد !!!!!

به هر حال اختلاف به 3 امتیاز رسید
گل بازی رو هم په په بازی هم که از نکات جالب بازی بود :n02:

کسی بازی رو دیده یه آمار بده ؟؟؟؟
رونالدو چهار پنچ تا موقعیت گل از دست داد :دی تیم نیمه دوم بخصوص 15 دقیقه آخر 4-4-2 خطی بازی میکرد با استفاده از چهار هافبک دفاعی ( دی ماریا به خط هافبک آورده شده بود) مهاجم ها هم خسه و رونالدو بودند...گرت بیل بد نبود ، ولی زیاد جالب بازی نکرد در کل و انتظار بیشتر میره.در کل رئال بیشتر مواقع سعی میکرد مالکیت توپ رو با استفاده از ژابی مودریچ ایارا حفظ کنه.
راموس و په په هم فوق العاده بودند.

charlize
13-01-2014, 00:09
کریس 2 تا بازی خیـلی موقعیت داره خراب میکنه!
این بازی حتی تغریبا یه گل خالی رو خراب کرد که خودش هم مونده بود!
امیدوارم از این وضعیت خارج شه...
+
کریم و دی ماریا هم طبق روال رو اعصاب و جالب که بازم تا آخرش بازی میکنن!!
کلا خیلی خوب بازی نکردیم و فقط مهم اون برد بود...
البته یه نکته خیلی مهم این بود که هیچ موقعیتی عملا ندادیم به حریف..
یه 2-3 تا کرنر اوایل بازی داشتن و دیگه کاری نتونستن بکنن...
+
مودریچ دقیقه 80 شانس اورد کارت زرد دوم رو نگرفت که اگه اینطور میشد، خیلی خطرناک میشد...
پاس گل رو هم خودش داد...ضربه خطا بود و سانتر کرد و پپه خیلی خوب یه ضربه سر به سبک علی دایی زد!:n02:

powerslave
13-01-2014, 00:56
واقعاً این وضع پخش تلوزیونی رو اعصابه
وقتی هم که جایی تو این انجمن یه جمله ای مینویسی طرفدارای تیمای دیگه میان میپرن که نظر سنجی کردن!!! الان چی؟؟؟ الان که دیگه بازی دیگه ای نبود!!
واقعاً جای ناسف داره.
------------------------------
بازی رو که ندیدم ولی حد اقل نتیجه رو گرفتیم و امتیازمون نزدیک شد. یه بار هم رسیدیم به همین حد که تو بازی مستقیم نزاشتن.

ولی کلاً من ته دلم یکم امید داشتم شاید آنجلوتی از عظمت رئال خجالت بکشه دست از این سیستم مسخره و تکراریش برداره ولی اینطور نیست. ببینم حالا اونایی که برای مورینیو سوت میزدن چی دارن بگن!!! بازی قشنگ میخواستن الان حتی اون نظم و تلاش و برندگی تیم پارسال رو هم نداره تیم. آقایانی که میرفتن جلسه میزششتن حالا خوشحالن.

D3vil_A
13-01-2014, 01:47
بازی رو که ندیدم ولی حد اقل نتیجه رو گرفتیم و امتیازمون نزدیک شد. یه بار هم رسیدیم به همین حد که تو بازی مستقیم نزاشتن.

ولی کلاً من ته دلم یکم امید داشتم شاید آنجلوتی از عظمت رئال خجالت بکشه دست از این سیستم مسخره و تکراریش برداره ولی اینطور نیست. ببینم حالا اونایی که برای مورینیو سوت میزدن چی دارن بگن!!! بازی قشنگ میخواستن الان حتی اون نظم و تلاش و برندگی تیم پارسال رو هم نداره تیم. آقایانی که میرفتن جلسه میزششتن حالا خوشحالن.
ببین وقتی بعضی از طرفدار نما ها و طرفدارای شخصی ایکر کاسیاس میان زیر خبری که در رابطه با مصدومیت لوپز گذاشته شده ، از عباراتی مثل: (الهی بمیره - مصدوم بشه حالا حالا ها بر نگرده - بره گمشه - به درک ........)استفاده میکنند به نظر من لیاقت داشتن کوپا دل ری هم ندارند چه برسه به دهمین CL ! این دسته هایی که سوت میزدن 50% عضو همین سری از افراد هستند ، که کلا برای خودشون تو تیمی که طرفدارش هستند هدف تعیین میکنند ! مورینیو هم کاره خوبی میکرد بر خلاف میل هوادارا عمل میکرد تا یکم ادب بشند بفهمن تو کاری که بهشون مربوط نیست دخالت نکنند و جو تیم رو بهم نریزند !

--------------------------
پ.ن:
دوستان استحضار دارند که بنده ادمین پیج ایکر کاسیاس بودم و از این پیج کنار کشیدم
نمونه از واکنش طرفدار های شخصی ایکر کاسیاس ( نه رئال مادرید ) به خبر مصدوم شدن لوپز :

ادامه تصاویر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

به نظر شما لیاقت این افراد چیه؟! :n23:

SAMCRO
13-01-2014, 02:31
خوب اوول تبریک رو بگم ... دوستان لطف کردن از صدا و سیما تشکر کردن واسه پخش نکردن بازی :n02: پس من تکرار نمی کنم ...
دیگه یواش یواش این بازی ریال داره اذیت می کنه ... سر بازی پیش گفتم الانم می گم اگه قراره وضعیت به این چنین باشه با این تیما بخوام این جوری بازی کنیم امسال هم هیچ جامی رو نمی گیریم ...
پارسال حداقلش اینکه واقعا خیلی حرف داشتیم برای زدن ! الان حتی رونالدو هم رونالدوی پارسال نیست ! درسته ۲۰ تا گل زده تو لیگ ولی هنوز مث پارسال نیست ... هیچ وقت من ندیده بودم کریس ۲ تا بازی پشت هم این جوری موقعیت خراب کنه !‌
بگذریم ... دوستان پست بیل توی بازی چی بود ؟

لیگ ایران :n02:

D o l f i n
13-01-2014, 09:38
ببین وقتی بعضی از طرفدار نما ها و طرفدارای شخصی ایکر کاسیاس میان زیر خبری که در رابطه با مصدومیت لوپز گذاشته شده ، از عباراتی مثل: (الهی بمیره - مصدوم بشه حالا حالا ها بر نگرده - بره گمشه - به درک ........)استفاده میکنند به نظر من لیاقت داشتن کوپا دل ری هم ندارند چه برسه به دهمین CL ! این دسته هایی که سوت میزدن 50% عضو همین سری از افراد هستند ، که کلا برای خودشون تو تیمی که طرفدارش هستند هدف تعیین میکنند ! مورینیو هم کاره خوبی میکرد بر خلاف میل هوادارا عمل میکرد تا یکم ادب بشند بفهمن تو کاری که بهشون مربوط نیست دخالت نکنند و جو تیم رو بهم نریزند !

--------------------------
پ.ن:
دوستان استحضار دارند که بنده ادمین پیج ایکر کاسیاس بودم و از این پیج کنار کشیدم
نمونه از واکنش طرفدار های شخصی ایکر کاسیاس ( نه رئال مادرید ) به خبر مصدوم شدن لوپز :

ادامه تصاویر:

صبحتهایی که کردن بسیار زننده و غیر قابل قبول هست و اصلا توجیه نداره حتی اگه طرفدار شخص خاصی باشی لویزی که اصلا در این امر تقصیری نداشته و نداره و عالی هم کار کرده
ولی شما
مثل دولتمردان کشور گل و بلبل صحبت میکنید
فکر کنم اینا رو خ س و خاش اک حساب میکنید

D3vil_A
13-01-2014, 11:45
ولی شما
مثل دولتمردان کشور گل و بلبل صحبت میکنید
فکر کنم اینا رو خ س و خاش اک حساب میکنید
ببین این یک حقیقته ! دروغ و مزخرف نیست .....کاملا مستند ! طرفدارای واقعی تیم به خودشون اجازه نمیدن جو تیم رو با حرکاتی مثل این بهم بریزند..

یه جا خوندم که کاسیاس گفته بود فصل پیش از نیمکت نشینی ناراحت نبودم ، از اینکه هیچ جامی نگرفتیم ناراحتم...! یکی باید به ایشون میگفت 50% دلیلی که جام نگرفتیم مشکلات و حواشی بود که باند شما و طرفدارای شخصیت برای مورینیو و تیم درست کردند ( حالا اینکه کاسیاس مقصر این حواشی بود نمیدونم درسته یا نه ) ولی خوب حوادراش یا باندش با همکاری آ.س و مارکا و یه سری از بازیکن های دیگه اون بلا هارو سر تیم آوردند !

kasra_khan2003
13-01-2014, 12:07
بازی از نظر پرگل بودن اصلاً دلچسب نبود، اما یه بازی کاملاً یک طرفه از رئال رو شاهد بودیم ( با ۶۸٪ مالکیت توپ، ۸ شوت داخل چهارچوب و ۸ شوت خارج چهارچوب) و اسپانیول به خوبی دفاع میکرد. بدون اینکه تمارض کنن، خشن بازی کنن و یا وقت تلف کنن. لوپز کم کارترین بازیکن زمین بود و اسپانیول حتی یک موقعیت هم نداشت.

برخلاف نظر سایت Whoscored که بهترین بازیکن زمین رو راموس میدونه، به نظر من مودریچ تو این بازی بهترین بود. تنها بازیکن زمین بود که حداقل تا دقیقه ۸۰ هر پاسی بهش میرسید، میدونستم درست استپ میکنه و بعدش درست پاس میده. واقعاً عالی بود،Aerials ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Wonاش تو این بازی 100% بود. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) درواقع هرچقدر آلنسو تو پاس های بلند فوق العاده هست، مودریچ تو پاس های زمینی و کوتاه ماهر هست.

بیل که اصلاً خوش ندرخشید و کارلو هم تعویضش کرد (قابل توجه دی ماریا). از همه بدتر کریس بود که خیلی بدکار کرد، اما مطمئن هستم فردا شب که Ballon D'or رو برد، با روحیه ای مضاعف بر میگرده، هیچکس مثل خودش نمیتونه بهش بگه اشکال کارش کجاست و چطور باید درستش کنه.

Meisam.apk
13-01-2014, 14:47
Fararu.com
مسی با جت خصوصی می‌رود؛ رونالدو با خانواده

مراسم انتخاب بهترین بازیکن سال 2013 جهان در حالی امشب (دوشنبه) در زوریخ برگزار می شود که لیونل مسی قرار است با جت خصوصی و کریستیانو رونالدو با تمام خانواده اش خود را به مقر فیفا برسانند.

به گزارش ایرنا، فرانک ریبری بازیکن فرانسوی تیم بایرن مونیخ، سومین نامزد دریافت جایزه توپ طلای فیفا است.

سایت باشگاه بارسلونا در این باره نوشته که مسی قرار است ظهر امروز به وقت اسپانیا با یک جت خصوصی به زوریخ برود و ساعت 13:45 دقیقه وارد این شهر خواهد شد.

در این سفر ساندرو روسل رییس و تعدادی از اعضای هیأت مدیره باشگاه بارسلونا، مسی، نیمار که نامزد جایزه پوشکاش و دیگر بازیکنان این تیم که نامزد حضور در تیم منتخب سال دنیا شده اند را همراهی خواهند کرد.

خانواده برخی از بازیکنان نیز در این سفر خواهند بود.

آنها ابتدا مستقیم به هتل محل اقامت خود می روند و مسی به همراه ریبری و رونالدو ساعت 3 بعد از ظهر به وقت زوریخ در یک کنفرانس مطبوعاتی شرکت می کنند.

اما به نوشته سایت گل، کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی رئال مادرید نیز قرار است برای اولین بار با تمام اعضای خانواده خود مسافر سوئیس شود. او که در سال های اخیر همواره یکی از سه نامزد نهایی بوده است، فقط در سال 2008 که با برادر و شوهر خواهرش به زوریخ رفت، موفق به دریافت آن شد.

او این بار تمام اعضای خانواده اش را به زوریخ خواهد برد و با آنها در مراسم حضور خواهد یافت. خانم دلورس، مادر رونالدو همراه با دو خواهر، شوهر خواهر، برادر و نامزدش او را در این سفر همراهی خواهند کرد.

مراسم انتخاب بهترین های سال فوتبال دنیا ساعت 6:15 عصر با خوش آمدگویی سپ بلاتر رییس فیفا از نامزدها بر روی فرش قرمز آغاز خواهد شد.

حدود ساعت 8 شب (22:30 شب به وقت تهران) نیز برندگان نهایی جوایز بهترین های سال فوتبال دنیا معرفی می شوند.

در مراسم امشب علاوه بر بهترین بازیکن مرد جهان، بهترین بازیکن زن جهان، بهترین مربی مرد و زن دنیا، برنده جایزه ریاست فیفا، برنده جایزه بازی جوانمردانه، برنده جایزه پوشکاش و همچنین بازیکنان تیم منتخب دنیا نیز معرفی می شوند.

Abdolreza2012
13-01-2014, 18:04
خب تبریک میگم بابت برد و اینکه اختلاف کم شد
اگه رئال تو چندتا بازی این فصل ( از جمله بازی با اوساسونا و .. ) خوب بازی میکرد الان راحت اول بودیم
بازیم که ندیدم ولی نظرات دوستان خودنمدم یه چیزایی دستگیرم شد ، مرسی
رسانه ی ملی مونو هم ولش کلا جفت پوچ تشریف دارن ( هر چند بهتر نشون ندادن ، اگه نشون میدادن منم مجبور بودم بشینم نگاه کنم بعد درسو نمیخوندمو بعدش ... :n02: )

__________________________________________________ __________________________________________________ ________________________________

امیدوارم امشب رونالدو توپ طلا رو ببره تا با روحیه بالا بیاد و دوباره روند گل زنیشو ادامه بده

اعتراف بلاتر: اخیرا تلفنی با رونالدو حرف زده ام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

powerslave
13-01-2014, 19:04
ببین این یک حقیقته ! دروغ و مزخرف نیست .....کاملا مستند ! طرفدارای واقعی تیم به خودشون اجازه نمیدن جو تیم رو با حرکاتی مثل این بهم بریزند..

یه جا خوندم که کاسیاس گفته بود فصل پیش از نیمکت نشینی ناراحت نبودم ، از اینکه هیچ جامی نگرفتیم ناراحتم...! یکی باید به ایشون میگفت 50% دلیلی که جام نگرفتیم مشکلات و حواشی بود که باند شما و طرفدارای شخصیت برای مورینیو و تیم درست کردند ( حالا اینکه کاسیاس مقصر این حواشی بود نمیدونم درسته یا نه ) ولی خوب حوادراش یا باندش با همکاری آ.س و مارکا و یه سری از بازیکن های دیگه اون بلا هارو سر تیم آوردند !

راستش من کاسیاس رو اونقدرا تو اون موضوع مقصز نمیدونم. البته اینکه خبرهایی از سوی ایکر به نامزد (اون موقع) خبر نگارش رو گفته و اون خبر ها درز کرده ، من بیشتر اینو حاصل یه جور خیانت از طرف اون خانم میدونم. آدمیه دیگه. شاید یه حرفی رو دل ایکر مونده بود داشت میترکید!!! اگه به نامزدش نتونه حرف بزنه با کی باید بزنه. منتهی اون خانم سوئ استفاده کردن.
بعدش هم ایکر یه کارایی کرد که از روی ذات ساده و آرومش بود (که برای هممون در جای اول همین ویژگیش باعث محبوب شدنش نزد ما شد) ولی بقیه (چه از تیم حریف و چه خودی) از این بیچاره سوئ استفاده کردن. اولاً که کاسیاس از روی میهن دوستی و با فرض دریافت جواب مشابه و شاید به قصد بهبود روابط دوباشگاه تماس های تلفنی رو برقرار کرد و چند بار پیغام فرستاد و مصاحبه کرد و (متاسفانه) یه بار نابجا عذر خواهی کرد ولی از اونور متاسفانه کسی که کاپیتان تیم حریف بود سوئ استفاده کرد و حرف های کاسیاس رو بهونه قرار داد که به باشگاه و مورینیو حمله کنه و من فکر میکنم این رفتار از تیم و یک منطقه که مایۀ انگیزش تنفر تاریخی هست بر میاد.
از اونور هم این راموس مارمولک بازی در آورد و وقتی خودش وضع مناسبی تو تیم نداشت و چند بار اخراج شد و قطعاً مورینیو ساکت نموند و اون قضیۀ عکس اوزیل و ... اومد با هدف (واقعاً بدکارانه) از ساده دلی ایکر استفاده کرد و اونو درگیر اون جلسات کرد که کاسیاس البته بزرگ تیم بود و نباید این کار رو میکرد (درست مثل نمونۀ وطنی که عقیلی به پای رحمتی سوخت) و از اونور دوبازیکن نینکت نشین شده یعنی په په و مارسلو هم کاراشونو شروع کردن و خوب مشخص بود که مورینیو از تیم میره.
من هیچ وقت دهداری رو ییادم نمیاد و کلاً از این ماجراهای جوانمردی و پهلوانی و اخلاق مداری بیش از حد تو ورزش خوشم نمیاد ولی چون پرز بیشتر یه مدیر تجاری هست تا ورزشی (حد اقل اینکه اون قسمتش سنگین تره) قطعاً نمیاد قید دو سه بازیکن تیم رو بزنه و مو رو نگه داره.
تنها نکته ای که من میدونم اینه که تقصیر اصلی گردن راموس هست که خیلی خودش رو بزرگ میدونه. من کشته و مردۀ مورینیو نبودم و انتقادهای زیادی بهش داشتم که از پتانسیل کل تیم استفاده نمیکنه ولی اگه مورینیو تو سالهای اول دفاعی کار کرد و من ناراحت بودم و اگر مثلاً 10% پتانسیل تیم رو استفاده نکرده باشه، الان وضع خیلی خیلی بد تره. حد اقل اون شکل تیمش رو میدونست و میدونست چه میخواد و تیمش مثل یه ماشین هماهنگ بود که هر قسمت کارش رو انجام میداد. آنجلوتی فوتبالی دیم ارائه میده که بازیکن ها بازی میکنن و نه تاکتیک تیم.

یه نکته رو هم در مورد وضعیت فنی کاسیاس بگم.
الان دو سه بازی هست که کریس خوب کار نکرده. صدای بعهضی از دوستان در اومده.
انصافاً برین بازی های 4 ماه قبل از اینکه مورینیو کاسیاس رو نیمکت نشین کنه رو ببینین چقدر ساده گل میخورد. بدون انگیزه و بدون واکنش و اون اواخر که دیگه خیلی بد شده بود یه نمونش بازی با دورتموند بود. مو اشتباهش این بود که رو آدان مانوور داد وگرنه کاسیاس اصلاً آماده نبود. بعدش هم که دستش شکست و تا حالا هم 100% آماده نشده و لوپز هم عالی کار کرده. کسایی که به نیمکت نشینی کاسیاس اعتراض دارن بی انصافی میکنن. لوپز نسبت به ایکر برترذی قدی هم داره و بعضی از توپهایی رو که اون میگیره ایکر اصلاً نمیتونه. ایکر همیشه رو این موضوع ضعف داشت ولی با چالاکی اونو پوشش میداد ولی الان آماده نیست.
فقط دوباره یه چیزی که به ذهن میرسه اینه که با تمام این تفاسیر ایکر با متانت رفتار کرده. اگه یه همچین کاری با راموس شده بود قطعاً اوضاع خیلی بدتر میشد.

خیلی طولانی شد.

++
به امید موفقیت کریس در مراسم امشب.

D o l f i n
13-01-2014, 22:08

عزیز منم گفتم رفتار اون قشر قابل قبول نیست ولی نه شما نه من حق اظهار نظر نداریم که کسی رو متهم کنیم اونم وقتی خودش نیست دقیقا حرفتون همون چیزیه که نقل قول گرفتید اونا طرفدار رئال هستن و چون شما خوشتون نیومده از نظرشون دارید تند میرید
در ضمن من با هیچ منطقی حرفهای شما رو درک نمیکنم یه احساس تنفر در شما ایجاد شده که حتی اجازه نمیده با دید ملایم تر و حتی بیطرفانه بتونید اطهار نطر کنید
دقیقا برای حرفهای شما این مثال صدق میکنه که با دست پس میزنید و با پا پیش میکشید دارید کاسیاس رو متهم میکنید حتی با اشاره به منبع دیگر بعد میگید نمیدونم کاسیاس مقصر هست یا خیر خودتون نوشته هاتون رو یه دور بخونید با عصبانیت نوشته شده خدا رو شکر تعداد افرادی که کاسیاس رو مقصر میدونن بسیار کمتر از بقیه دوستان هستن وگرنه همون فصل قبل ایکر رو میشکتن یا بیرونش میکردن از مادرید
یه نگاه هم به اطرافتون بندازید حتما این شم کارگاهی بیشتر بدرد خواهد خورد تا برای جایی که دستمون بهش نمیرسه

charlize
13-01-2014, 22:32
کریس برد جایزه رو..
بعد این همه مدت بلاخره به حقش رسید..
گریه کردنش رو نبینیم...:n03:
تبریک....
+
کریس جونیور هم که اومد...

vahidgame
13-01-2014, 22:34
تبریک میگم
اگه رونالدو نمیشد دیگه نامردی بود
جایزه گرفتنش چه رمانتیک شد :دی

lionf3
13-01-2014, 22:43
خب کریس هم به اونچه که مستحقش بود رسید تبریک میگم به همه طرفداراش.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

wooooow
13-01-2014, 22:47
خب دوستان تبریک میگم :n12:

امیدوارم این کار باعث بشه روحیه تیم و رونالدو بالا بره و تو بازی های بعدی خوب بازی کنن
به خصوص الان که اختلاف فقط 3 امتیاز هست (( 1 بازی ))

به امید موفقیت رونالدو و رئال !! :n16:

iljimae1
13-01-2014, 22:49
:»:»:»تبريك تبريك تبريك. به همه هواداران رئال مادريد و هواداران كريس رونالدو تبريك مي گم. حقيقتا به اون چيزي كه مستحقش بود رسيد.:»:»:»

Abdolreza2012
13-01-2014, 22:54
تبریک میگم به رونالدوی عزیز و طرفدارای رئال و رونالدو
بالاخره به حقش رسید
مبارکش باشه :n16:

D3vil_A
13-01-2014, 23:09
راستش من کاسیاس رو اونقدرا تو اون موضوع مقصز نمیدونم. البته اینکه خبرهایی از سوی ایکر به نامزد (اون موقع) خبر نگارش رو گفته و اون خبر ها درز کرده ، من بیشتر اینو حاصل یه جور خیانت از طرف اون خانم میدونم. آدمیه دیگه. شاید یه حرفی رو دل ایکر مونده بود داشت میترکید!!! اگه به نامزدش نتونه حرف بزنه با کی باید بزنه. منتهی اون خانم سوئ استفاده کردن.
بعدش هم ایکر یه کارایی کرد که از روی ذات ساده و آرومش بود (که برای هممون در جای اول همین ویژگیش باعث محبوب شدنش نزد ما شد) ولی بقیه (چه از تیم حریف و چه خودی) از این بیچاره سوئ استفاده کردن. اولاً که کاسیاس از روی میهن دوستی و با فرض دریافت جواب مشابه و شاید به قصد بهبود روابط دوباشگاه تماس های تلفنی رو برقرار کرد و چند بار پیغام فرستاد و مصاحبه کرد و (متاسفانه) یه بار نابجا عذر خواهی کرد ولی از اونور متاسفانه کسی که کاپیتان تیم حریف بود سوئ استفاده کرد و حرف های کاسیاس رو بهونه قرار داد که به باشگاه و مورینیو حمله کنه و من فکر میکنم این رفتار از تیم و یک منطقه که مایۀ انگیزش تنفر تاریخی هست بر میاد.
از اونور هم این راموس مارمولک بازی در آورد و وقتی خودش وضع مناسبی تو تیم نداشت و چند بار اخراج شد و قطعاً مورینیو ساکت نموند و اون قضیۀ عکس اوزیل و ... اومد با هدف (واقعاً بدکارانه) از ساده دلی ایکر استفاده کرد و اونو درگیر اون جلسات کرد که کاسیاس البته بزرگ تیم بود و نباید این کار رو میکرد (درست مثل نمونۀ وطنی که عقیلی به پای رحمتی سوخت) و از اونور دوبازیکن نینکت نشین شده یعنی په په و مارسلو هم کاراشونو شروع کردن و خوب مشخص بود که مورینیو از تیم میره.
من هیچ وقت دهداری رو ییادم نمیاد و کلاً از این ماجراهای جوانمردی و پهلوانی و اخلاق مداری بیش از حد تو ورزش خوشم نمیاد ولی چون پرز بیشتر یه مدیر تجاری هست تا ورزشی (حد اقل اینکه اون قسمتش سنگین تره) قطعاً نمیاد قید دو سه بازیکن تیم رو بزنه و مو رو نگه داره.
تنها نکته ای که من میدونم اینه که تقصیر اصلی گردن راموس هست که خیلی خودش رو بزرگ میدونه. من کشته و مردۀ مورینیو نبودم و انتقادهای زیادی بهش داشتم که از پتانسیل کل تیم استفاده نمیکنه ولی اگه مورینیو تو سالهای اول دفاعی کار کرد و من ناراحت بودم و اگر مثلاً 10% پتانسیل تیم رو استفاده نکرده باشه، الان وضع خیلی خیلی بد تره. حد اقل اون شکل تیمش رو میدونست و میدونست چه میخواد و تیمش مثل یه ماشین هماهنگ بود که هر قسمت کارش رو انجام میداد. آنجلوتی فوتبالی دیم ارائه میده که بازیکن ها بازی میکنن و نه تاکتیک تیم.

یه نکته رو هم در مورد وضعیت فنی کاسیاس بگم.
الان دو سه بازی هست که کریس خوب کار نکرده. صدای بعهضی از دوستان در اومده.
انصافاً برین بازی های 4 ماه قبل از اینکه مورینیو کاسیاس رو نیمکت نشین کنه رو ببینین چقدر ساده گل میخورد. بدون انگیزه و بدون واکنش و اون اواخر که دیگه خیلی بد شده بود یه نمونش بازی با دورتموند بود. مو اشتباهش این بود که رو آدان مانوور داد وگرنه کاسیاس اصلاً آماده نبود. بعدش هم که دستش شکست و تا حالا هم 100% آماده نشده و لوپز هم عالی کار کرده. کسایی که به نیمکت نشینی کاسیاس اعتراض دارن بی انصافی میکنن. لوپز نسبت به ایکر برترذی قدی هم داره و بعضی از توپهایی رو که اون میگیره ایکر اصلاً نمیتونه. ایکر همیشه رو این موضوع ضعف داشت ولی با چالاکی اونو پوشش میداد ولی الان آماده نیست.
فقط دوباره یه چیزی که به ذهن میرسه اینه که با تمام این تفاسیر ایکر با متانت رفتار کرده. اگه یه همچین کاری با راموس شده بود قطعاً اوضاع خیلی بدتر میشد.

خیلی طولانی شد.
ببین تا حدودی باهات موافقم...ولی مشکل من اینه که وقتی که کاسیاس میبینه این نیمکت نشین شدنش داره به تیم لطمه میزنه چرا هیچ واکنشی نشون نمیده؟! مشکل اینجاست یه بار درست حسابی از لوپز حمایت نکرد ! و گذاشت طرفدارای شخصیش لوپز و رئال رو ببرند تو حاشیه تا به این وسیله بتونه به ترکیب اصلی برگرده ، بعد از لحاظ فنی هم شدیدا افت داشت ، چپ و راست ضربه کاشته میخورد یکی از یکی دیگه قشنگ تر ، درسته سوپر سیو ها فوق العاده ای هم داشت ، ولی دلیل نمیشه به خاطر گذشته ، یه بازیکن فیکس بازیکنه با این حال من یا شاید بعضی از طرفداران واقعی اصلا به این قضایا هم کاری نداشته باشند و حرف مربی براشون سند و مبنا باشه که درستش هم همین هست ! نه اینکه تا میبینن بازیکن مورد علاقشون تو ترکیب نیست شروع کنند سوت زدن برای مربی و لوپز و غیره...مسئله همینه ، هر کس دیگه ای هم جای کاسیاس بود ( مثلا ژابی - مارسلو....) باید همین روش مبنا باشه ، بازیکن خواسته یا نا خواسته برای تیم حاشیه درست کنه و تیم رو از مسیر اصلی که بردن جام هست دور کنه باید جوابگو باشه ...
مسئله راموس هم راجبش حرف نزنیم بهتره....

عزیز منم گفتم رفتار اون قشر قابل قبول نیست ولی نه شما نه من حق اظهار نظر نداریم که کسی رو متهم کنیم اونم وقتی خودش نیست دقیقا حرفتون همون چیزیه که نقل قول گرفتید اونا طرفدار رئال هستن و چون شما خوشتون نیومده از نظرشون دارید تند میرید
در ضمن من با هیچ منطقی حرفهای شما رو درک نمیکنم یه احساس تنفر در شما ایجاد شده که حتی اجازه نمیده با دید ملایم تر و حتی بیطرفانه بتونید اطهار نطر کنید
دقیقا برای حرفهای شما این مثال صدق میکنه که با دست پس میزنید و با پا پیش میکشید دارید کاسیاس رو متهم میکنید حتی با اشاره به منبع دیگر بعد میگید نمیدونم کاسیاس مقصر هست یا خیر خودتون نوشته هاتون رو یه دور بخونید با عصبانیت نوشته شده خدا رو شکر تعداد افرادی که کاسیاس رو مقصر میدونن بسیار کمتر از بقیه دوستان هستن وگرنه همون فصل قبل ایکر رو میشکتن یا بیرونش میکردن از مادرید
یه نگاه هم به اطرافتون بندازید حتما این شم کارگاهی بیشتر بدرد خواهد خورد تا برای جایی که دستمون بهش نمیرسه
من متهم نمیکنم برادر ، من کسی نیستم که بخوام کس دیگه ای رو متهم کنم دارم نظر شخصیم رو میگم..نه هیچ احساس تنفری هم وجود نداره ، من تو متن بالا هم گفتم خود بازیکن برای من اصلا مهم نیست ، مهم آثار و نتایج اون بازیکن روی تیم هست ، قطعا اگه هر بازیکن دیگه ای هم بود نظر من هیچ تغییری نمیکرد !
در رابطه با مقصر بودن ایکر در رابطه با مشکلات اول فصل من هیچ نظری ندارم و نمیدونم که مقصر بود یا نه ! مسئله اینه که این سکوت و عدم واکنش ایکر به این مشکلاتی که امثال راموس و هوادارای شخصیش دارن برای تیم به وجود میارن ایکر رو مقصر میدونم ! باید یه واکنشی باشه و بیاد از سایر افراد دفاع کنه و سعی کنه ثبات رو به تیم برگردونه و این دو دستگی رو از بین ببره ! نه اینکه بیشتر برای تیم حاشیه درست کنه....

والا یه حرفایی طرفدارای شخصی ایکر کاسیاس در رابطه با لوپز و مورینیو میزنند و توهین هایی که میکنند که تا حالا به تیم رقیب و دشمن هم همچین چیزایی نگفتند...! آخه چرا باید اینجوری باشه؟ حالا به حق یا نا حق ایکر روی نیمکت باید کل تیم رو بفرستیم رو هوا؟! خوب قطعا درست نیست....
اون تعداد کمی هم ایکر رو مقصر میدونند اکثرا افرادی هستند که درصد مطالعه و قدرت آنالیزشون بیشتر از یه هوادار معمولیه که شب فقط مرجع های خبری Marca / A.S .....رو چک میکنه یه سر هم پست های فیس بوک رو میبینه که طرف فرق 4-4-2 رو با 4-2-3-1 نیمونه میاد پست میده فلان و این حرفا..... و یه بازی میبینه بعدشم روز از نو روزی از نو...:n09:
----------------------
راستی توپ طلای رونالدو رو هم تبریک میگم ، حقش بود ، به حقش رسید ( با تلاش ! ) ....

با تشکر

charlize
14-01-2014, 00:29
منتظر برگشت کریس به سانتیاگو برنابئو با توپ طلا هستیم...!
به دلایلی، خیلی وقت بود که یه رئالی نبرده بود این جایزه رو...
در نتیجه حس خوبی خواهد داشت و بدون شک هوادارا جبران میکنن برای کریس...

powerslave
14-01-2014, 01:01
خوب خوب خوب اول شادباش بابت کریس. بنده خدا واقعاً دوسال پیش هم که رکورد لالیگا رو زده بود و قهرمان هم شده بودن شایستگیش بیشتر از مسی بود (پارسال که بیشک مسی ترکوند). یاد یه جمله از کینگ دایمند افتادم که در مورد یه مساله ای (جاش اینجا نیست) ازش میپرسن و میگه این سخته و قدرت میخواد. واقعاً رونالدو بودن سخته و قدرت روحی زیادی میخواد. بیچاره سوژۀ تنفر خاص و عام هست. تو استادیوم های دیگه رفتار خیلی بدی باهاش میشه. ایکاش ادما مسائل خوبش رو بیشتر میدیدن، عدم استفاده از الکل و مخالفت با تتو و خون دادن و کارای خوبی که برای دیگارن کرده ولی به رخ نکشیده. فقط و فقط امیدوارم تو جام جهانی موفق باشه.

من مراسم رو نتونستم تا آخر ببینم و اون قسمت های انتخاب بازیکن زن رو دیدم و دیگه ندیدم. امیدوارم این گریه ای که شما میگین رو سوژه نکنن ولی میدونم که میکنن.

ولی مشکل من اینه که وقتی که کاسیاس میبینه این نیمکت نشین شدنش داره به تیم لطمه میزنه چرا هیچ واکنشی نشون نمیده؟!
من میتونم یه دلیل ساده بیارم. کاسیاس هیچ وقت همچین چیزی رو تجربه نکرده بود. اون یه شبه تو مادرید ره صد ساله رو رفت و تو تیم ملی هم قهرمان ملی شد ولی تو گلوری گذشته بود و متوجه افتش نبود. مو با اون حرکتش اون حباب رو ترکوند. من حتی متوجه شدم بعد از رفتن مو و اومدن مربی جدید فشار بیشتری روش وارد شده بود. اون اوائل چند تا عکس و ویدئو دیدم که زیر چشش گود افتاده بود و چهرش پر از اضطراب بود و فکر کنم اون زمانی بود که خودش هم فهمید که واقعاً افت داشته و خوب آدم به خودش شک کنه خیلی بده و فکر و خیال آینده و .. و ...

من شیوۀ برخورد آنجلوتی رو نمیپسندم. حالا اینکه تو جام حذفی و CL ایکر رو بازی میده خیلی خوبه ولی اینکه تو لیگ لوپز همیشه باشه رو بد میدونم. واقعاً شاید یه هفته ایکر تو اوج باشه. باید بزارتش تا اعتمادشو بدست بیاره. لوپز هم استراحت میکنه. اون وقت کم کم رقابتشون سالم تر میشه و انتخاب سخت تر و نتیجه بهتر.

D3vil_A
14-01-2014, 03:10
من میتونم یه دلیل ساده بیارم. کاسیاس هیچ وقت همچین چیزی رو تجربه نکرده بود. اون یه شبه تو مادرید ره صد ساله رو رفت و تو تیم ملی هم قهرمان ملی شد ولی تو گلوری گذشته بود و متوجه افتش نبود. مو با اون حرکتش اون حباب رو ترکوند. من حتی متوجه شدم بعد از رفتن مو و اومدن مربی جدید فشار بیشتری روش وارد شده بود. اون اوائل چند تا عکس و ویدئو دیدم که زیر چشش گود افتاده بود و چهرش پر از اضطراب بود و فکر کنم اون زمانی بود که خودش هم فهمید که واقعاً افت داشته و خوب آدم به خودش شک کنه خیلی بده و فکر و خیال آینده و .. و ...

من شیوۀ برخورد آنجلوتی رو نمیپسندم. حالا اینکه تو جام حذفی و CL ایکر رو بازی میده خیلی خوبه ولی اینکه تو لیگ لوپز همیشه باشه رو بد میدونم. واقعاً شاید یه هفته ایکر تو اوج باشه. باید بزارتش تا اعتمادشو بدست بیاره. لوپز هم استراحت میکنه. اون وقت کم کم رقابتشون سالم تر میشه و انتخاب سخت تر و نتیجه بهتر.

ولی بازم این دلیل نمیشه به نظرم ، کاسیاس کم کسی نبود و نیست که نتونه با این شرایط کنار بیاد....بیا یکم قبول کنیم که خودش هم بدش نمیاد به دروازه برگرده حالا به هر قیمتی که شده.میتونه حداقلش یه مصاحبه کنه و از لوپز حمایت کنه تا جو یکم آرومتر بشه ، کار ساده تر از اینم مگه میشه؟
در رابطه با کار آنچلوتی هم باهات موافقم ، نباید این قضیه رو تبدیل به یه رول یا قانون میکرد که حتما این دو بازیکن باید تو این سه جام بازی کنند ، باید شرایطی به وجود میومد که هر کسی که عملکرد بهتری داشت بازی میکرد ، اینطوری نه توهینی به وجود میومد نه نفرت ، نه حاشیه....دقیقه مثل قضیه بیل و دی ماریا و ایسکو و بنزما و آربلوا و کارواخال ....که چرخشی بازی میکنند.

charlize
14-01-2014, 06:59

D o l f i n
14-01-2014, 08:06
تبریک میگم واقعا به حقش رسید :n12:
یعنی این جایزه فصل قبلم میتونست ماله CR7 باشه ولی خب نخواستن

Altairezio
14-01-2014, 13:31
تبریک میگم به همه ی دوستان یعنی قلبم داشت از جا در میومد!
ولی کاملا" معلوم بود که کریس عجب فشاری کشیده!(یعنی این سالم نامردی میکردن احساساتش جریحه دار میشد!)
یه نکته جالبم که بود این بود که وقتی قیافه ها رو نشون میداد ..... دقت کردین به لحظه اعلام نتیجه؟!..... ریبری داشت دست میزد و اینو میدونست که شانس کمی داره (یعنی عاشق این اخلاقشم!).... ولی مسی همین که اسم رونالدو رو شنید انگار بهش فحش دادن!جوری خشکش زد که انگار هماهنگ کرده بود دوباره توپ طلا رو ببره این سال!:n23:
و جالب تر هم این بود که رئیس یوفا هنوزم راضی نبود از این که توپو به رونالدو دادن!
جالب تر هم این بود که کسایی که میگن رونالدو بد اخلاقه حتما" شاهد گریه هاش یوووووووووووووووووووووودن !!!
و این که خیلی از تیم منتخب این سال راضی ام!(الا یه مورد!ژاوی دقیقا" ایمسال چه چیز چشم گیری داشت؟!یا حتی آلوز؟!)ولی در کل همگن بودن بازیکنا خوب بود!(تیاگو سیلوا هم واقعا" به حقش رسید!:n12:)
:n12:در آخر هم این که عــــــــــــــــــــــــ ـــــــا شقتم رونالدو; Lovely CR7:n12:

ebibarati
14-01-2014, 13:36
مبارک باشه حق به حق دار رسید

Meisam.apk
14-01-2014, 14:49
مبارک باشه،واقعا حقش بود.
پله هم چه قدر بچه ی رونالدو رو اذیت می کرد!بلندش می کرد،می ذاشت رو زمین دوباره!

kasra_khan2003
14-01-2014, 15:36
یه عکس دسته جمعی با بهترین بازیکن جهان، فکر کنم عکاس زیدان بوده :دی

City 17
14-01-2014, 15:49
به نظرم احساساتی شدن کریستیانو و تاثیر روحی روانی این جایزه روی عملکردش توی چند بازی اخیر، به خصوص بازی آخر، کاملا محسوس بود و چه خوب که بالاخره این وضعیت زودتر به پایان رسید.
از نظر "فردی" بدون شک کریستیانو توی سال تقویمی 2013، خصوصا در نیم سال دوم، بهترین عملکرد رو داشت، به هر شکل امیدوارم این زمینه ساز کسب جوایز و جام های مهم تر در انتهای فصل باشه:n06:

charlize
14-01-2014, 18:43
نامردید اگه تکذیب کنید...:n02:
ReEl MaDriD fans

malkemid
14-01-2014, 19:02
نکته ای که تو درصد رای ها هست اگه دقت کنید مسی با وجود عملکرد فعلیش، باز هم 25% رای داره و رونالدو فقط 3% بیشتر رای آورده. البته رای بالای ریبری هم بی تاثیر نیست... ولی امثال آقای نکونام و بقیه ظاهرا تصمیم دارن هر ساله فارغ از اینکه چه کسی در طول سال بهترین بوده، به مسی رای بدن.

Altairezio
14-01-2014, 21:08
مبارک باشه،واقعا حقش بود.
پله هم چه قدر بچه ی رونالدو رو اذیت می کرد!بلندش می کرد،می ذاشت رو زمین دوباره!

نه رونالدو اونقدر کتش تنگ بود که نتونست بغلش کنه!(خوب مرد حسابی از دست بچه بگیر ببر باخودت دیگه حالا باید بغلش کنی؟!در ضمن رونالدو خم شدنی نگران بودم الان شلوارش نترکه خوبه!):n08:
پله رو هم که نگو میخواست برداره بچه رو ،کمر درد گرفت در جا گزاشت زمین!(یا شایدم بلد نبود بچه رو بغل کنه!):n02:

نکته ای که تو درصد رای ها هست اگه دقت کنید مسی با وجود عملکرد فعلیش، باز هم 25% رای داره و رونالدو فقط 3% بیشتر رای آورده. البته رای بالای ریبری هم بی تاثیر نیست... ولی امثال آقای نکونام و بقیه ظاهرا تصمیم دارن هر ساله فارغ از اینکه چه کسی در طول سال بهترین بوده، به مسی رای بدن.

آخه نکته جالب اینه که نکونام یا هر بازیکن حرفه ای ایرانی از صبح زود تو اردوئه و ساعت 9/30 الی 10 بخوابه!(حالا میخوام ببینم تو این بین چه طوری رونالدو و مسی رو مقایسه کرده؟!)

ولی رای کیروش برام عجیب بود!(آخه هم پرتقالیه هم با رونالدو کار کرده آخه!)

علی دایی هم که لابد به مسی داده!

یه عکس دسته جمعی با بهترین بازیکن جهان، فکر کنم عکاس زیدان بوده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ژابیو لوپز مظلوم واقع شدن!(البته مارسلو خیلی کیفش کوکه خبریه؟!)

malkemid
14-01-2014, 21:20
کیروش از اون دوره ای که مربی تیم ملی پرتغال بوده با کریس مشکل داره.

wooooow
14-01-2014, 21:30
کیروش از اون دوره ای که مربی تیم ملی پرتغال بوده با کریس مشکل داره.

شما زیاد به دل نگیر
کیروش کیه آخه ؟؟
همون بره دنبال 2 رگه هاش بگرده :n02:

خداوکیلی رو چه حسابی به مسی رای داده ؟ !

charlize
14-01-2014, 21:36
البته کیروش اعلام کرده که رای خودش کریس بوده
دلیل اینکه به مسی رای داده، این بوده که گذاشته تا تمام مربی های لیگ رای بدن و مجموع رای رو به عنوان رای خودش داده
یعنی دموکراسی گذاشته بنوعی!

وگرنه خودش گفته که کریس بهترین بازیکن سال بوده براش...

Altairezio
14-01-2014, 21:40
شما زیاد به دل نگیر
کیروش کیه آخه ؟؟
همون بره دنبال 2 رگه هاش بگرده :n02:

خداوکیلی رو چه حسابی به مسی رای داده ؟ !

دوست من بد کاری کرده دو تا سرمایه پیدا کرده؟!(انصافا" میشه از قوچان نژادو دژاگه گذشت؟!)

البته کیروش اعلام کرده که رای خودش کریس بوده
دلیل اینکه به مسی رای داده، این بوده که گذاشته تا تمام مربی های لیگ رای بدن و مجموع رای رو به عنوان رای خودش داده
یعنی دموکراسی گذاشته بنوعی!

وگرنه خودش گفته که کریس بهترین بازیکن سال بوده براش...

آره برا منم عجیب بود چون چند روز پیش تو مصاحبه تو پرتغال گفته بود که رونالدو بهترینه!
========================================
خواهشا" اون قسمت پررنگم یه توضیحی بده نفهمیدم چی شد!:n02:
یه سوال دیگه کاپیتان پاکستان به کی داد؟!:n02:

wooooow
14-01-2014, 21:50
دوست من بد کاری کرده دو تا سرمایه پیدا کرده؟!(انصافا" میشه از قوچان نژادو دژاگه گذشت؟!)

!

نه نمیشه
ولی بضی حرکت هاش جالبه

البته به قول دوستان احتمالا از زمانی که سرمربی پرتغال بود با رونالدو مشکل داره ؟؟!!

Ezel
14-01-2014, 22:12

آره برا منم عجیب بود چون چند روز پیش تو مصاحبه تو پرتغال گفته بود که رونالدو بهترینه!
خواهشا" اون قسمت پررنگم یه توضیحی بده نفهمیدم چی شد!:n02:
یه سوال دیگه کاپیتان پاکستان به کی داد؟!:n02:

کی روش وقتی که میخواست برای توپ طلا رای بده ، گفت که این رای مربوط به کل فوتبال ایرانه و در انحصار اون نیست ، بنابراین از مربیان لیگ نظر سنجی کرد تا ببینه به عنوان نماینده ی ایران به چه کسی رای بده .

Abdolreza2012
15-01-2014, 03:45
مربیان ایرانی رو کلا ولش کنید ، چون خوب بودنو تو مظلوم بودن میبینن
هر چقدر برادر تر ، بهتر
دیشب قلعه نویی رو خط تلفنی برنامه ی شبکه ورزش اومد ، نظرشو پرسیدن
این آقا زورش میومد حتی اسم رونالدو رو ببره و در آخر گفت رونالدو هم بازیکن خوبیه
من از اول از این قلعه نویی خوشم نمیومد ، الان دیگه :n21:

اورست
15-01-2014, 10:38
برترين گلز‌نان 2013 فوتبال جهان
فدراسيون تاريخ و آمار برترين گلز‌نان سال 2013 فوتبال جهان را اعلام کرد.

فدراسيون بين‌المللي تاريخ و آمار برترين گلزنان تاريخ آمار و فوتبال برترين گلزنان سال 2013 را اعلام کرد که کريستيانو رونالدو بالاتر از مهاجم تيم ملي مالديو در رده نخست قرار دارد.

کريستيانو رونالدو پرتغالي که موفق شد در سال 2013 توپ طلاي جهان را کسب کند با 25 گل زده در رده نخست قرار گرفت. شگفتي بزرگ، درخشش مهاجم تيم مالديو بوده است که توانست 23 گل به ثمر برساند و در رده دوم قرار گيرد.

فهرست 10 مهاجم گلزن فوتبال جهان در سال 2013 به اين شرح است:

1- کريستيانو رونالدو (پرتغال – رئال مادريد) 25 گل

2- علي اشفق (مالديو – راديانت ) 23 گل

3- اسام جما (تونس – الکويت) 20 گل

4- زلاتان ابراهيموويچ (سوئد – پاري سن ژرمن) 18 گل

5- ليونل مسي (آرژانتين – بارسلونا) 15 گل

6- محمد صلاح (مصر – بازل) 14 گل

7- توماس مولر (آلمان – بايرن‌ مونيخ) 14 گل

8- فرناندو تورس (اسپانيا – چلسي) 14 گل

9 – بدرالموتاوا (کويت – القادسيه) 14 گل

10- موريکي (برزيل – گوانگژو) 14 گل

kasra_khan2003
15-01-2014, 11:14
آمار بهترین بازیکن سال ۲۰۱۳:

۵۹ بازی
۶۹ گل
۱.۱۷ گل در هر بازی
۳۷ گل با پای راست
۱۸ گل با پای چپ
۶ گل ضربه ایستگاهی
۱۴ گل با سر
۸ هتریک
۱۷ پاس گل

اورست
15-01-2014, 11:43
رونالدو: حالا به دنبال سومين توپ طلا هستم
ستاره پرتغالي رئال مادريد از آرزوي خود براي کسب سومين توپ طلا خبر داد.

کريستيانو رونالدو قصد ندارد با کسب دو توپ طلا به کار خودش پايان دهد و از حالا به دنبال به دست آوردن سومين توپ طلايش است. وي در اين باره اظهار داشت: اميدوارم سال بعد با کسب سومين توپ طلايم برگردم.

ستاره پرتغالي اهميت اين جايزه را تأييد کرد و گفت: به دست آوردن دومين توپ طلا چيزي بود که بيشتر از همه آرزويش را داشتم و وقتي فهميدم برنده شدم، خيلي خوشحال شدم. احساس افتخار کردم.

وي ادامه داد: پله و پلاتيني بازيکنان بزرگي در گذشته بوده‌اند؛ اسطوره‌هاي بزرگ. افتخار بزرگي است که اين جايزه را توسط آنها دريافت کنم.

رونالدو همچنين خاطرنشان کرد: اين جايزه را به تمام هم‌تيمي‌هايم در رئال مادريد و تيم ملي تقديم مي‌کنم زيرا نمي‌توانيد بدون بازي در يک تيم، جوايز انفرادي را به دست آوريد. همين طور از مربيانم به دليل اعتمادي که به من داشتند، تشکر مي‌کنم.

Abdolreza2012
15-01-2014, 11:53

بازیکن پرتغالی با دومین توپ طلایش در قله فوتبال دنیا قرار گرفت. سایت گل نگاهی انداخته به مسیری که او برای بزرگی پیموده.
سایت گل – برای آنهایی که رونالدو را از کودکی می‌شناسند آن صحنه آشنا بود. کریستیانو رونالدو هنگامی که دومین توپ طلایش را گرفت گریست. اما بزرگ شدن در محله‌ای فقیرنشین در فونچال، مرکز جزیره مادیرا باعث شده بود که بهترین فوتبالیست سال 2013 با اشک ریختن کاملا آشنا باشد.
او در حومه کوهستانی فونچال، در منطقه‌ای به نام سانتو آنتونیو بزرگ شد و دوران کودکی بسیار دشواری را سپری کرد. او چهارمین فرزند دولورس و دینیس بود. مادرش آشپز بود و پدرش هم باغبانی که الکلی بودن سرانجام در سال 2005 او را از پا درآورد. پدرش نمی‌توانست درآمد خوبی داشته باشد.
دو بخش نام او را پدر و مادرش انتخاب کردند؛ مادرش کریستیانو (یا با تلفظ خود پرتغالی‌ها، کریشتیانو) را برگزید و پدرش هم بخش دوم نامش را رونالدو انتخاب کرد. دلیل انتخاب نام رونالدو علاقه پدر او به رونالد ریگان، رییس جمهور وقت آمریکا و بازیگر محبوبش بود. پسرک برای رهایی از رنج‌های روزمره به‌سرعت رو به فوتبال آورد. پدرش او را به تیم محلی آندورینیا برد.
فرانسیسکو آفونسو، معلم دبستان که اولین مربی رونالدو هم بود از همان ابتدا تحت تاثیرش قرار گرفت: «او از همان ابتدا خاص بود. می‌شد این را دید. او جثه‌ای کوچک داشت اما بسیار بااراده بود. او ابتدا مدافع بود اما سپس چون می‌خواست در همه کارها درگیر شود به جلوتر رفت. او با هر دو پا خوب بازی می‌کرد و سریع بود، و تکنیک خوبی هم داشت چون هرگز دست از تمرین برنمی‌داشت. او همیشه توپ را می‌خواست. فوتبال برایش همه چیز بود و اگر نمی‌توانست بازی کند حواسش پرت می‌شد.»

محصول مادیرا | تصویری از رونالدو جوان در آندورینیا
روی آلوش، دوست دوران کودکی که هنوز هم با رونالدو صمیمی است، گفت که رونالدو همیشه فقط می‌خواست فوتبال بازی کند: «ما بیرون می‌رفتیم و تمام روز بازی می‌کردیم. اما کریستیانو 24 ساعته به توپ ضربه می‌زد. تلاش کردم او را به بازی‌های دیگر هم ببرم، اما او تنها فوتبال را دوست داشت. آخر روز به نانوایی می‌رفتیم و صبر می‌کردیم تا کیک‌هایی که فروش نرفته بود را ببریم. او همه جا توپ را همراهش داشت.»
در آندورینیا بود که رونالدو اثر خود را گذاشت. ریکاردو، هم‌تیمی سابق او که اکنون در این باشگاه شغل دیگری دارد رقابتی بودن او را به یاد دارد: «او چند خیابان جلوتر از سایر بازیکنان بود. این را می‌شد در همان سنین پایین دید. اما اگر او توپ را نمی‌گرفت عصبانی می‌شد. زمانی که می‌باختیم هم گریه می‌کرد.»
او چنان بااستعداد بود که در یک مسابقه در نیمه اول هت‌تریک کرد تا آندورینیا سه بر صفر پیش بیفتد. اما در همان نیمه اول سرش ضربه خورد. او را بین دو نیمه به بیمارستان بردند تا معاینه کنند، و وقتی با سر باندپیچی‌شده به ورزشگاه برگشت دریافت که آندورینیا در غیاب او چهار بر سه باخته است. او نابود شد!
عملکرد رونالدو تحت توجه دیگران قرار گرفت و بزرگ‌ترین تیم جزیره، یعنی ناسیونال به سراغش رفت. رونالدو در 12سالگی قرار بود قراردادی رسمی به عنوان بازیکن جوانان امضا کند، اما در همان زمان هم بسیاری دریافته بودند که این بازیکن لاغر به جاهای بزرگ‌تری خواهد رسید. یکی از مقامات قضایی مادیرا به نام ژوائو مارکس ده‌فریتاش با یکی از استعدادیاب‌های اسپورتینگ لیسبون به نام آئورلیو پریرا تماس گرفت و او را معرفی کرد.

توپ در دست | رونالدو (پایین، راست) در تصویری که باشگاهش با افتخار نگاه داشته است ده‌فریتاش به سایت گل گفت: «رونالدو را وقتی 11ساله بود دیدم. پدرخوانده‌اش او را به من معرفی کرد و گفت او بازیکن بسیار خوبی است. او بسیار بسیار کوچک‌اندام بود. بسیار لاغر و شکننده.
با کسی که رییس استعدادیابی اسپورتینگ بود تماس گرفتم و به او گفتم پسری هست که می‌گویند بی‌نهایت خوب است. او گفت سنش بسیار کم است و نمی‌توانیم پسری کم‌سن‌و‌سال را تک و تنها به لیسبون بفرستیم.
پس با مادر کریستیانو صحبت کردم که فردی بسیار فروتن و بسیار فقیر بود. او اجازه این کار را صادر کرد. ما برایش بلیت گرفتیم. کریستیانو در حالی سوار هواپیما شد که روی یک تکه مقوا نامش را نوشته بود و آن را به گردنش بسته بود تا شناسایی شود. آقای آئورلیو او را پیدا کرد و او چهار روز در لیسبون ماند.»
استعدادیاب‌های اسپورتینگ تحت تاثیر این بازیکن جوان اهل مادیرا قرار گرفتند و به‌سرعت با او قرارداد بستند. ناسیونال البته هنوز 25 هزار یورو از اسپورتینگ طلبکار بود چرا که با رونالدو قراردادی امضا کرده بود. آنها به اسپورتینگ گفتند که اگر این بدهی پرداخت نشود آنها رونالدو را برخواهندگرداند. اما این پول برای خرید پسری 11ساله بسیار زیاد بود. با این حال این دو تیم با هم به توافقی محرمانه دست یافتند.

تغییر منظره | خانواده رونالدو اکنون در منطقه ای ویژه در فونچال زندگی می کنند

آکادمی اسپورتینگ بهترین آکادمی پرتغال است و بال‌هایی در کلاس جهانی پرورش داده. مانند لوییس فیگو. مادر رونالدو که به‌شدت طرفدار فیگو بود و تیم محبوبش هم اسپورتینگ بود، خوشحال بود که پسرش پیراهن سبز و سفید را به تن می‌کند. رونالدو در سن 12سالگی از جزیره مادیرا به خاک اصلی پرتغال رفت.
او اوایل دوران سختی را گذراند. کریستیانو جوان دلتنگ خانه شده بود و دیگر پسران او را به دلیل لهجه مادیرایی مسخره می‌کردند. به نظرشان لهجه او مسخره بود. ده‌فریتاش می‌گوید: «او اوایل مشکل داشت اما به دلیل شخصیت بسیار خاصش موفق شد. او فردی برنده بود و از همان سن اراده‌ای شکست‌ناپذیر داشت.
او مبارز بود. او از آن بچه‌های خیابانی بود. پدرش فردی بسیار ناراحت، ناکام و شوربخت بود. او همین چند سال پیش درگذشت. کریستیانو به این ترتیب کودکی بسیار دشواری داشت. اما او همیشه می‌دانست چگونه واکنش نشان دهد. او در دوران‌های سخت بود که رشد می‌کرد. زمانی که بلاتر آن حرف‌ها را درباره‌اش زد او گفت در میدان پاسخ می‌دهد و همین کار را کرد. بلاتر راست می‌گفت. او فرمانده است.»
روی، دوست دوران کودکی او هم افزود: «مردم او را نمی‌شناسند. آنها فکر می‌کنند که می‌شناسندش اما اگر با او باشید درمی‌یابید که فردی بسیار مهربان و بخشنده است. او به سانتو آنتونیو برنمی‌گردد چون بسیاری از این افراد کار نمی‌کنند و از او پول خواهند خواست. به همین دلیل از این‌جا دور می‌ماند. اما هنوز همان فرد سابق است.»
ریکاردو، دیگر دوست دوران کودکی‌اش می‌گوید: «ما هنوز در تماس هستیم و او همیشه برای ما وقت دارد. جالب است. زمانی که جوان‌تر بودم همیشه پائولتا را نگاه می‌کردم که اهل آزورس (جزیره‌ای دیگر در پرتغال) است و در تیم ملی بازی می‌کند. از خود می‌پرسیدم چرا ما در مادیرا چنین بازیکنی نداریم؟ معلوم شد که یکی داشته‌ایم که حتی بهتر بوده است!
کریستیانو باعث شناخته شدن جزیره ما شد. ما همیشه بابت تمام کارهایی که برای ما انجام داده سپاسگزار خواهیم بود.»
رونالدو 28ساله نتوانست در مراسم توپ طلا جلو اشک‌هایش را بگیرد. اما حتما بسیاری از ساکنان مادیرا هم با او گریسته‌اند. برای نوستالژی، و به افتخار مردی که به چشم خودشان دیدند که از فقر برخاسته و بزرگ‌ترین جایزه انفرادی فوتبال دنیا را برای دومین بار برده است.

wooooow
15-01-2014, 17:33
امشب بازی برگشت کوپا هست و با اوساسونا بازی داریم
بازی ساعت 24:00 تو خونه اوساسونا هست
شبکه 3 هم بازی رو نشون میده !!!!

بازی رفت اگه اشتباه نکنم 3-0 شد !!

به امید یه بازی خوب و بازگشت فوق العاده سلطان کریس به گلزنی !!!!!!!!!!!! :n12::n12::n12:

/////////////

برترين گلز‌نان 2013 فوتبال جهان

فدراسيون تاريخ و آمار برترين گلز‌نان سال 2013 فوتبال جهان را اعلام کرد.

فدراسيون بين‌المللي تاريخ و آمار برترين گلزنان تاريخ آمار و فوتبال برترين گلزنان سال 2013 را اعلام کرد که کريستيانو رونالدو بالاتر از مهاجم تيم ملي مالديو در رده نخست قرار دارد.

کريستيانو رونالدو پرتغالي که موفق شد در سال 2013 توپ طلاي جهان را کسب کند با 25 گل زده در رده نخست قرار گرفت. شگفتي بزرگ، درخشش مهاجم تيم مالديو بوده است که توانست 23 گل به ثمر برساند و در رده دوم قرار گيرد.

فهرست 10 مهاجم گلزن فوتبال جهان در سال 2013 به اين شرح است:

1- کريستيانو رونالدو (پرتغال – رئال مادريد) 25 گل

یعنی چی 25 گل ؟؟
منظور از 25 گل چیه ؟؟
مگه رونالدو 69 گل زده نداره ؟

Abdolreza2012
15-01-2014, 20:12
امشب بازی برگشت کوپا هست و با اوساسونا بازی داریم
بازی ساعت 24:00 تو خونه اوساسونا هست
شبکه 3 هم بازی رو نشون میده !!!!

بازی رفت اگه اشتباه نکنم 3-0 شد !!

به امید یه بازی خوب و بازگشت فوق العاده سلطان کریس به گلزنی !!!!!!!!!!!! :n12::n12::n12:

/////////////

3 بر 0 برد درسته ( البته شک دارم منم ، احتمالا 2 بر صفر برده چون الان تازه زدن 3 بر صفر )
گل هارو بنزما و خسه و ... ( یادم نمیاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) زدن اگه اشتباه نکنم
امشبه ؟؟؟؟
ورزش 3 زده بود جمعه ساعت 24 که میشه فردا شب

+

ولی الان نگاه کردم به نظر امشبه :n02:
ایول میتونم با خیال راحت نگاش کنم

بازی رونالدو امشب دیدن داره ، دیگه اون فشار از روش برداشته شده و با روحیه بالا میاد برای بازی امشب

Ezel
15-01-2014, 20:32
...
یعنی چی 25 گل ؟؟
منظور از 25 گل چیه ؟؟
مگه رونالدو 69 گل زده نداره ؟

ملاک رده بندی ، گلهای ملی و گلهای به ثمر رسیده توسط بازیکن در بازی های ممتاز و رسمی بین المللی هست ، یعنی گلهای رونالدو در تیم ملی پرتغال و گل هاش در لیگ قهرمانان با رئال حد فاصل 1 ژانویه 2013 تا انتهای دسامبر /

Abdolreza2012
15-01-2014, 21:18
چند تا مطلب تو هفته نامه رئال مادرید دیدم ، جالب بود
گفتم بذارم دوستان هم ببینن

M £ H D I
15-01-2014, 22:41
فوتبال ریپورت

اين دو تيم در رقابت هاي جام حذفي به مصاف يك ديگر خواهند رفت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] VS [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اوساسونا - رئال مادرید

دور برگشت مرحله یک هشتم جام حذفی(کوپا دل ری)
ورزشگاه ال سَدَر
پنجشنبه ساعت 00:00 به وقت تهران

رئال مادرید امشب در دور برگشت مرحله یک هشتم نهایی رقابت های جام حذفی اسپانیا به مصاف اوساسونا برود.مادریدی ها در دیدار رفت توانستند با دو گل خسه و کریم بنزما 2-0 از سد اوساسونا عبور کنند و خیال خود را تا حدی بابت صعود راحت کنند.اما اوساسونا تیمی است که در خانه خود خطرناک نشان داده است.این تیم توانسته در ورزشگاه خانگی خود رئال مادرید و بارسلونا_دو غول فوتبال اسپانیا_را متوقف کند.از این رو شاگردان آنچلوتی می دانند که نباید اوساسونا را دست کم گرفت و باید نهایت تلاش خود را انجام دهند تا بتوانند از این مرحله عبور کنند.اوساسونا بازی آخر خود را برابر بتیس با نتیجه 2-1 با پیروزی به پایان برد و رئال مادرید نیز توانست با برد در برابر اسپانیول فاصله را تا صدر جدول به 3 امتیاز کاهش دهد.لازم به ذکر است تیم صعود کننده باید با یکی از دو تیم آلکورکون و یا اسپانیول بازی کند،دیدار رفت آلکورکون و اسپانیول با نتیجه 1-0 به سود آلکورکون به پایان رسید.

اخبار دو تیم:
رئال مادرید:
کریستیانو رونالدو پس از 5 سال توانست دوباره عنوان بهترین بازیکن جهان _”توپ طلا”_ را ازآن خود کند.این اولین توپ طلای کریس رونالدو از زمان حضورش در رئال مادرید است.
همچنین تیم منتخب سال 2013 نیز اعلام شد که در آن سرخیو راموس به عنوان مدافع و کریستیانو رونالدو به عنوان مهاجم از رئال مادرید این عنوان را از آن خود کردند.

اوساسونا:
گفته میشود که فرانسسکو،دانیل و سیسینیو به این دیدار نخواهند رسید وغایب خواهند بود.

5 بازی اخیر دو تیم:
رئال مادرید:

اوساسونا:

ترکیب احتمالی دو تیم:

رئال مادرید:ایکر کاسیاس-کارواخال-راموس-په په – مارسلو-آلونسو-ایسکو-مودریچ-بیل-رونالدو-بنزما

اوساسونا:آندرس فرناندز-مارکو برتران-فلانو-اریباس-دامیا-لولو(Lolo)-سیلوا-دلاس کوئواس-کجادو-روبرتو تورس-اوریول ریرا

نتیجه احتمالی: اوساسونا 0-2 رئال مادرید

عملکرد خط دفاعی رئال مادرید پس از دیدار با والنسیا در حال بهبود است و آن ها در 4 بازی اخیر خود هیچ گلی دریافت نکرده اند.از سویی دیگر کریستیانو رونالدو با گرفتن توپ طلا انگیزه مضاعفی برای گلزنی پیدا کرده است.البته نباید قدرت اوساسونا در برابر تیم های بزرگ را از یاد ببریم.

Abdolreza2012
16-01-2014, 00:23
رونالدو چه گلی زد .............................. :n04:

بیچاره دروازبان توپ خیلی جا به جا شد :n02:

wooooow
16-01-2014, 00:51
پشت دروازه رئال رو دیدید ؟؟
به زبان فارسی نوشته شده بود اوساسونا !!! :n02: (( حالا نمیدونم عربی بود یا فارسی ولی نوشته شده بود اوساسونا :n02: ))

//

کلا رونالدو در زدن گل از فاصله دور به اوساسونا علاقه خاصی داره
سال قبل هم از همین نقطه شوت زده بود گل شد (( همون بازی که بعد از گل عضله پاهاش رو نشون داد ))

از نکات بازی هم تصاحب توپ رئال خیلی جالب بود
باید دید هدف آنچلوتی از این سیستم ها چیه
فکر نکنم هنوز سیستم خودشو پیدا کرده باشه !!!!!!

تعویض منطقه رونالدو هم خیلی به چشم میاد
سال قبل کاملا چپ بازی میکرد ولی امسال هر 2 منطقه بازی میکنه !!

دیماریا هم هنوز گیج میزنه
واقعا بعضی مواقع یه بی خاصیت هست

و همچنین خدا شکر اینبار بنزما بازی نکرد !!!!! :n29:

منم بعد از مدت طولانی بازگشت پیروزمندانه خودمو به عرصه نت بازی به خودم و شما تبریک میگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنین برد توپ طلای رونالدو رو به خودش و همه دوستان تبریک میگم.... حقش رو گرفت!
سوزش رسانه های وطنی و بارسا تی وی رو هم تبریک میگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه چی مونده تبریک بگم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بازگشت رونالدو به گل زنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SA3EDLORD
16-01-2014, 00:54
منم بعد از مدت طولانی بازگشت پیروزمندانه خودمو به عرصه نت بازی به خودم و شما تبریک میگم :دی
همچنین برد توپ طلای رونالدو رو به خودش و همه دوستان تبریک میگم.... حقش رو گرفت!
[حذف شد]
دیگه چی مونده تبریک بگم؟:n02:

Abdolreza2012
16-01-2014, 02:08
خب برد و سعود رو تبریک میگم
تیم مرحله ی بعد هم که معلوم شد ، اسپانیول
امیدوارم این تیم رو هم ببریم و بریم برای مراحل بعدی
حالا بازی با اسپانیول کی هست ؟؟؟

دیماریا چرا اینطوری شده ؟؟
خیلی توپ خراب میکنه ، یه موقعیت بود اگه درست و حسابی پاس میدا ، ایسکو راحت میتونست گل بزنه ولی خیلی افتضاح پاس داد و موقعیت رو خراب کرد
تازگیا خیلی توپ خراب میکنه و کلا بی تفاوت بازی میکنه دیماریا

+

په په چقدر خوب شده از لحاظ اخلاقی ، چند وقته توجه کردم خیلی بهتر از قبل شده
ساکت ، مظلوم :n02:

کوانتراو ( چقدر نوشتن اسمش به فارسی سخته :n02: ) هم مفت مفت اخراج شد ، الکی
اصلا هم معلوم نبود قصدش چیه :n15:

SAMCRO
16-01-2014, 02:46
بازی خوبی بودش ... یه مقداری لذت بردم ...
کونتراو داشت خوب بازی می کرد ... مخصوصا نیمه اوول خیلی خوب بودش ...
دی ماریا مثل همیشه عالی بود !‌:n09:
حسه ولی واقعا عالی بودش ... اگه همین جوری پیش بره خیلی خیلی خوب می شه ... و به مهاجم نیاز نداریم ... استیلش هم خیلی خوبه ... اصلا وقتی با استاد زابی رفتن بیرون بازی خوابید ...
موراتا بد بخت ... چه قدر بد شد صورتش ... بد شانسه کلا فک کنم ...
ولی ایسکو بهتر شده بود نسبت به چند بازی قبل ... تکنیکش عالیه ... روی توپ خیلی تسلط داره ولی روی زمین هنوز نه ...
راموس خوب بازی کرد همچنین په په ...
رونالدو هم خوب زد ... :دي ولی خیلی محکم زدش ...

به زبان فارسی نوشته شده بود اوساسونا !!! :n02: (( حالا نمیدونم عربی بود یا فارسی ولی نوشته شده بود اوساسونا :n02: ))

اون بالاش یه پنتاگرم هم بودش :n02:احتمالا مسعود شجاعی بوده .. :دي

اورست
16-01-2014, 11:23
زدن چش و چال بیچاره موراتا رو ترکوندن

iljimae1
16-01-2014, 12:18
با اينكه يكم دير شده ولي باز هم مي خوام درباره بازي صحبت كنم :n02:.
بازي جالبي بود و يكم دفاع بهتر شده بود. حداقل اينكه موقعيت خيلي خطرناكي روي دروازه رئال درست نشد.
ضربه رونالدو هم به قدري سنگين بود و كات داشت كه دروازه بان نمي دونست چي كار كنه ! :n09:. فكر كنم قبلا هم از اين گل ها از رونالدو ديده بود كه شوت رو با قدرت و كمي كات مي زد قشنگ جايي كه دروازه بان ايستاده و دروازبان هم كه نمي دونست چي كار كنه ، مشتش مي كرد و توپ گل مي شد.
ولي اين رو نفهميدم كه چرا رونالدو رو نيمه 2 كشيد بيرون :n27:. شايد نمي خواست مصدوم بشه يا شايد هم ديگه نيازي به گل بيشتر نداشت. ولي در هر حال بازي ديگه ارزش ديدن نداشت.
مهاجم هاي رئال هم كه ديگه بعد از بيرون رفتن رونالدو كار خاصي نكردن به جز رو صحنه گل دوم كه واقعا خسه خوب كار كرد.
موراتا هم بد جوري چشمش داغون شد. فكر كنم چشمش خورد به شونه دفاع اوساسونا .:n28:

اورست
16-01-2014, 12:26
این یه کلیپه از تکنیکای رونالدو مقابل بارسا خیلی قشنگه از لایی انداختن گرفته تا سر توپای تماشایی و پاسای فوق العاده

ebibarati
16-01-2014, 12:57
گل قشنگی زد cr7 عزیز

Abdolreza2012
16-01-2014, 14:10
زدن چش و چال بیچاره موراتا رو ترکوندن

Click here to view the original image of 658x450px.

من تا اونجایی که دیدم ، دست خودش خورد تو صورتش

خوب توجه کنید ، میبینید وقتی موراتا پرید و داشت میومد پایین دست چپش محکم خورد به بدن مدافع اوساسونا و برگشت ( کمونه کرد :n02: ) خورد تو صورتش و پای چشش اونطوری شد

اشتباه که نمیکنم ؟؟؟؟ :n13:

iljimae1
16-01-2014, 15:54
من تا اونجایی که دیدم ، دست خودش خورد تو صورتش

خوب توجه کنید ، میبینید وقتی موراتا پرید و داشت میومد پایین دست چپش محکم خورد به بدن مدافع اوساسونا و برگشت ( کمونه کرد :n02: ) خورد تو صورتش و پای چشش اونطوری شد

اشتباه که نمیکنم ؟؟؟؟ :n13:

بله اين احتمال هم وجود داره. اما كمي عجيب به نظر مي رسه كه دست خود موراتا اين چنين بلايي سر چشمش بياره ( بادمجون كاشته شده بود ) شايد هم دستش خورده هم شونه حريف.( بحث كارشناسي شد :n26: )

در هر حال اميدوارم زود خوب بشه و مشكل جدي نباشه.:n16:

kasra_khan2003
17-01-2014, 14:34
فابیو کاپلو: رئال شانس اول برای بردن دهمین جامشون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کاپلو برای تماشای بازی بارسلونا - اتلتیکو به اسپانیا اومده بود و این وسط مارکا هم باهاش مصاحبه کرد. وی به خبرنگار مارکا گفت: "خوشحالم که رقابت بین سه تیم هست، اتلتیکو به جمع مدعیان پیوسته و دیگه نبرد فقط بین بارسلونا و رئال مادرید نیست. "

"رئال شانس اول قهرمانی در لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا هست، ترکیب تیم فوق العاده هست. تعویض مربی در بارسلونا، چیزی نو با خودش آورده. تیم سریعتر بازی میکنه, یه فوتبال حجومی و پرگل، اما هنوز جا برای تکامل داره."

// متاسفانه برخلاف جناب کاپلو، معتقدم درسته که رئال خوب کار میکنه، اما نه اونقدر خوب که بتونه امسال لالیگا رو ببره، اروپا هم همیشه قرعه کشی درصدی دخیل بوده...

+

در صورتی که کاسیاس به عنوان دروازبان، در بازی یکشنبه مقابل بتیس به میدان نره، یک سال از آخرین باری که کاسیاس در لالیگا دروازبان رئال بود میگذره. کاسیاس آخرین بار جلوی والنسیا به میدان رفت. [منبع] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

+

زوج راموس و په په در قلب دفاع، تو سال ۲۰۱۴ فوق العاده کار کرده و در ۴ بازی انجام شده تو سال جدید گلی دریافت نکرده. آنلجوتی: "دفاع داره خوب کار میکنه، اونا متمرکز و قوی هستن. په په و راموس دلیل اصلی این بهبود هستن". رئال تا قبل این در لیگ، ۲۱ گل دریافت کرده بود، که در مقایسه با بارسلونا با ۱۲ گل و اتلتیکو با ۱۱ گل، وضعیت بسیار بدی برای تیمی که قصد قهرمانی داره هست. [منبع] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

+

طبق خبری که La Gazetta dello Sport منتشر کرده، اینتر و یوونتوس مایل به جذب موراتا هستن. یوونتوس مایل به پرداخت ۱۲ تا ۱۳ میلیون یورو هست، همچنین اینتر، اما آنها اول باید یکی از بازیکنان حاضر تیم را بفروش برسانند تا بتوانند مهاجم بخرند. هرچند، رئال مادرید حاضر به فروش این بازیکن هست مشروط به اینکه بند بازخرید در قرارداد ذکر شود. [منبع] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Meisam.apk
18-01-2014, 20:52
برد پر گل بازی تبریک میگم(کلکسیون گل های زیبا) فعلا تا بازی اتلتیکو شروع بشه دوم هستیم!با توجه به تفاضل بهتر!
گل ها به ترتیب:
کریستیانو
بیل
بنزما
دیماریا
آخریش هم موراتا زد!

امید رض
18-01-2014, 21:01
ای ای چشمون خشک شد برای یک قهرنانی رئال مادرید پس کی رئال قهرمان میشه بریم به همه پوزبدیم دیگه ازدست بارسلنا خسته شدم

Meisam.apk
18-01-2014, 21:08
دوستان برا دیدن خلاصه بازی و گل ها به لینک می تونید مراجعه بفرماییدکیفیتش هم عالیه

wooooow
18-01-2014, 21:32
خب تبریک میگم برد پر گل رو
و همچنین باز هم گلزنی رونالدو
بیل و موراتا هم گل زدن که خوبه(( موراتا چقدر سریع خوب شد :n02: ))

/////

کسی بازی رو ندیده یه آمار بده ؟؟
کل تیم میزان بود یا بازم بنزما و دیماریا افتضاح بودن ؟؟:n13:

charlize
18-01-2014, 22:58
کسی بازی رو ندیده یه آمار بده ؟؟

این بازی جشنواره گل های شیک بود!
سوپر گل کریس، ایستگاهی عالیه بیل و در نهایت هم شوت سرکش دی ماریا...
+
تیم نسبتا خوب بود اما حقیقتا به اندازه تعداد گلهامون خوب نبودیم...

کریس بشدت آماده بود و معلوم بود روحیه گرفته...
بیل اما خیلی تو جریان بازی نبود...
دی ماریا متوسط بود..
مودریچ مثل همیشه عالی بود در کنار ژابی که بودنش نعمته...
کریم هم خب انتظار کلا ازش نمیره...خدایی این یه ظلم در حق موراتا/خسه هست که کریم فیکس بازی میکنه...!

wooooow
18-01-2014, 23:07
رئال چرا تیم دوم جدول هست ؟؟
مگه بازی رو در رو تو لالیگا ملاک نیست ؟؟
رئال که به آتلتیکو باخته !!!!!

پس چرا دوم هست ؟؟

City 17
18-01-2014, 23:41
در مجموع بازی خوبی بود، هر چند که بتیس کاملا دست و پا بسته بود و شرایط کیفی این تیم وضعیتشون در انتهای جدول رده بندی رو تایید کرد.

درست مثل چند بازی اخیر، کارلو با یه 3-3-4 با خط هافبک آلونسو، مودریچ و دی ماریا کار رو شروع کرد، ترکیبی که به مرور داره جا می افته و به نظر میاد بازیکن ها، خصوصا دی ماریا که با این پست کمتر آشنایی داشته، وظایف خودشون رو بهتر شناختن و تقریبا بالانس خوبی در حال ایجاد شدنه و نتایجی که تیم در سال جدید میلادی گرفته شده (پیروزی های متوالی بدون دریافت یک گل تا این لحظه) این رو تایید می کنه، به این اضافه کنیم که توی دو سه بازی اخیر، تیم های مقابل به ندرت تونستن موقعیت خطرناکی رو خلق کنن و عملکرد تیم توی فاز هجومی هم تقریبا سیر صعودی رو داشته، برای همین فکر می کنم به احتمال زیاد ترکیب اصلی تیم در ادامه فصل همین 3-3-4 باشه، ترکیبی که درست قبل از مصدومیت خدیرا هم ترکیب اصلی تیم بود که در شرایط فعلی دی ماریا نقش خدیرا رو بازی می کنه، البته کاستی هایی وجود داره اما شیوه ای هست که فعلا جواب داده.

از عملکردهای فردی عملکرد مودریچ خیلی به چشم می اومد، در همه جای میدان حضور داشت، از یک سوم خودی برای گرفتن توپ از حریف(ویژگی که کمتر بهش شهرت داره اما فوق العاده در اون موفقه) یا کمک به انتقال توپ در فضاهای فشرده لب خط طولی گرفته تا یک سوم میانی برای بازی سازی و یک سوم حریف(از جمله گرفتن یکی دو ضربه کاشته)، و نکنه ای که کمتر به چشم میاد، استقامت فوق العاده مودریچ هست، توی شرایط فعلی میشه گفت بعد از رونالدو بهترین و مهم ترین بازیکن تیم، با توجه به سبکی که ارائه میشه، مودریچ هست.

بیل کاشته زیبایی رو ثمر رسوند، می تونست ضربه دوم رو هم به ثمر برسونه اما نوبت به رونالدو رسیده بود! شاید بهتر باشه ضرباتی که در نیمه راست (محدوده بیل) و ضرباتی که در نیمه چپ یا فواصل دورتر (محدوده رونالدو) هست تقسیم بندی بشه، چون کاشته یکی از ویژگی های خیلی مثبت بیل هست و ظرفیتی هست که باید ازش استفاده بشه. مورد دیگه اینکه بیل "بیش از حد" در خدمت تیم بازی می کنه و مثلا به ندرت بیل رو می بینیم که برای زدن شوت اقدام کنه، موردی که احساس می کنم برای نیمار در بارسا هم به وجود اومده که باعث شده این دو بازیکن هنوز نتونن پتانسیل واقعی خودشون رو نشون بدن، امیدوارم به مرور با بازی های بیشتر و جا افتادن بیشتر، در کنار کارهای تیمی، حرکات انفرادی و حتی خودخواهی های بیشتری رو از بیل ببینیم.

بعد از به ثمر رسوندن گل موراتا که در یک ربع پایانی به میدان اومده بود، اکثر بازیکن ها بهش تبریک گفتن که یک جورایی دلجویی از اتفاقی بود که چند روز قبل در جریان بازی برای چشمش افتاده بود، یه گل به ظاهر کم اهمیت اما به موقع و شاید در آینده مهم، چون درست در شرایطی به ثمر رسید که گفته میشه تیم هایی مطرحی از جمله یووه به دنبال جذبش هستن ، به عنوان نمونه صحبت های Beppe از مدیران یووه در چند روز قبل: "فکر می کنم موراتا دور از دسترس ماست، البته ما با باشگاه رئال صحبت نکردیم، او بازیکنی هست که یک قهرمان خواهد شد" این گل بعد از حمایت های اخیر کارلو از موراتا می تونه به روند جا افتادن سرعت ببخشه و باعث آرامش خاطر یشتر و البته ماندگاری موراتا بشه.

دو تیم هنوز بازی برگشت خودشون رو انجام ندادن و تا اون زمان ملاک تفاضل گل هست که رئال شرایط بهتری داره.

Meisam.apk
18-01-2014, 23:45
مگه بازی رو در رو تو لالیگا ملاک نیست ؟؟
رئال که به آتلتیکو باخته !!!!!

پس چرا دوم هست ؟؟

تا وقتی بازی های فصل کامل نشه،ملاک تفاضل گل هس.
تا حالا کریس دو بار ضربه آزاد رو به بیل داده و هر دوبار هم بیل گل زده....

Abdolreza2012
19-01-2014, 01:07
برد پر گل رو تبریک میگم
متاسفانه نتونستم بازیو ببین
ولی الان گل بیل و رونالدو رو دیدم ، بیل ضربه آزاد رونالدویی زد :n02:

چه گلی زد کریس :n04:
فعلا همین دو تا گلو تونستم ببینم فعلا
فقط توجه کنین دروازبان بیچاره رو هر دو گل فقط نگاه کرد

__________________________________________________ __________________________________________________ ____________________________________

رئال مادرید در فکر خرید مورنو به عنوان جانشین کوئنترائو مدافع چپ سویا،بازیکنی است که سران رئال قصددارند تا دربازار تابستانی برای خریداودست به کار شوند.اوتا سال2018 باسویا قرارداددارد ومبلغ ذکرشده در بند جدایی زودهنگامش 30 میلیون یورواست
سایت گل- سران باشگاه رئال مادرید نام آلبرتو مورنو را در اولویت خریدهای تابستانی شان قرار داده اند ودرنظر دارند تا او را به عنوان جانشین فابیو کوئنترائو برای دفاع چپ تیمشان به خدمت بگیرند. مادریدی ها معتقدند که این بازیکن 21 ساله گزینه ایده آلی برای رقابت با مارسلو برای حضور درترکیب رئال است.
او یکی از آینده دارترین بازیکنان فوتبال اسپانیاست و سابقه پوشیدن پیراهن تیم ملی اسپانیا را نیز دارد و یکی از ستاره های تیم ملی زیر21 سال اسپانیا بود که درسال 2013 قهرمان اروپا شد. در ماه سپتامبر او قراردادش را تا سال 2018 با سویا تمدید کرد و رقم ذکر شده در بند جدایی زودهنگامش 30 میلیون یورو است.
البته رئال تنها تیمی نیست که به دنبال اوست و ناپولی رافا بنیتس هم برای جذب این ستاره اسپانیایی ابراز تمایل کرده. سران سویا برای فروش ستاره شان 18 میلیون یورو طلب کرده اند ولی حاضرند با پیشنهادی 15 میلیون یورویی هم پای میز مذاکره بنشینند. خود مورنو هم دوست دارد تا در لالیگا بماند و اولویتش انتقال به رئال مادرید است وشواهد وقراین حکایت از این دارد که درتابستان این انتقال نهایی خواهد شد
دیروز مونچی، مدیر ورزشی سویا در گفتگو با شبکه رادیویی این باشگاه اعلام کرد که پیشنهادی برای مورنو دریافت نکرده است و دراین باره گفت:« تا به امروز پیشنهادی برای مورنو نگرفته هایم. قطعا نام او برزبان مدیران باشگاهی تیم های بزرگ ومهمی خواهد بود.شنیده ام که ناپولی به دنبال اوست ولی هنوز پیشنهادی نگرفته ایم و باید درآرامش کارمان را دنبال کنیم.»

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%88?ICID=SP_TS_9)

SAMCRO
19-01-2014, 02:03
بازی خوبی بود ... گل زیاد داشت . ولی با این حال اون چنان جذاب نبود هنوز ..
البته دیگه حریف هم زیاد قوی نبود.تبریک می گم.هر کی اومد توی زمین یه گلی زد
متاسفانه ۲ گل اوول رو ندیدم و انگار ۲ تا سوپر گل بودن . شانس عالیه منه دیگه ..
دروازه بان بتیس خیلی خوب کار کرد با اینکه ۵ گل خورد ولی ۲ ۳ تا توپو خوب گرفت
و حتی روی گل عالی دیماریا هم خیلی تلاش کرد و حتی دستش هم به توپ خورد
ولی گل شدش.. کریم یه موقعیتو خیلی خیلی بد هدر دادش. ولی در عوض مودریج
عالی بودش ... چه قدر مسلط و عالی بازی می کنه بیل هم خیلی تلاش می کنه
تا اخرین دقایق خیلی می دووید . بعد از اون قیچی برگردونی که رونالدو زد و بعدش
موراتا اون گل رو زد چرا رونالدو اون جوری کرد و انگار ناراحت شدش ..

جالبیش این بود که تعویض های این بازی مثل همیشه نبود و انجلوتی روی اعصاب
من اسکی نرفت .
خوب امیدوارم این موفقیتا تموم نشه چون دیگه از الان بازی ها خیلی مهمتر از نیم فصل اولن و کم کم هم لیگ قهرمانان دوره ی حذفیش شروع می شه و اون جا دیگه جای اشتباه نیست و باید تیم ثبات داشته باشه و ترکیب اصلیش رو هم پیدا کرده باشه ...

mohammad.asghari
19-01-2014, 14:56
Cristiano Ronaldo … Knuckle Ball Free Kick

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تحلیل بازی رئال مادرید و رئال بتیس

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] R-SPAIN.jpg

D3vil_A
19-01-2014, 16:03
سرعت شوت رونالده (‌گل اول ) حدود ۱۳۳Km/H بود !‌ :n09:

Altairezio
19-01-2014, 19:20
سرعت شوت رونالده (‌گل اول ) حدود ۱۳۳Km/H بود !‌ :n09:

115 KMPH..........................

Abdolreza2012
19-01-2014, 19:27

رئال مادرید به دنبال خرید توماس مولر توماس مولر که محصول مدرسه باشگاه بایرن مونیخ است در طول 150 مسابقه ای که در بوندس لیگا انجام داده است 52 گل به ثمر رسانده است.
سایت گل- بنابر گزارش روزنامه موندو دیپورتیوو اسپانیا باشگاه رئال مادرید خود را برای ارائه پیشنهادی برای جذب توماس مولر مهاجم آلمانی باشگاه بایرن مونیخ آماده می کند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، مادریدی ها که خاطره خوبی از جذب بازیکنان آلمانی دارند حالا قصد دارند با ارائه پیشنهادی 45 میلیون یورویی بایرن را برای فروش مولر مجاب کنند.

توماس مولر که محصول مدرسه باشگاه بایرن مونیخ است در طول 150 مسابقه ای که در بوندس لیگا انجام داده است 52 گل به ثمر رسانده است.

توماس مولر که یک فصل رویایی را به همراه بایرن پشت سر گذاشته است در فصل جاری هم از ارکان قدرت بایرن به شمار می آید و با توجه به اینکه قرارداد او با بایرنی ها سال گذشته تمدید شده است بسیار بعید است که مدیران بایرن به فروش این بازیکن آینده دار رضایت دهند.

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ___________________

موراتا: در رئال می‌مانم؛ دوست دارم بیشتر بازی کنم این بازیکن جوان گفته دوست دارد همچنان برای باشگاه محبوب دوران کودکی‌اش بازی کند.
سایت گل – آلوارو موراتا می‌خواهد همچنان در رئال مادرید باشد.
موراتا یکی از پنج گل رئال به بتیس را به ثمر رساند. هرچند چندین باشگاه خارجی او را می‌خواهند اما او میلی به رفتن ندارد: «با وجود تمام حرف‌هایی که زده می‌شود من از حضور در این‌جا راضی‌ام و می‌خواهم بمانم.
من با مربی و مقامات باشگاه صحبت کرده‌ام و هر روز با هم‌تیمی‌ها حرف می‌زنم. من در تمام عمرم در این باشگاه بوده‌ام که بهترین باشگاه دنیاست.
بهترین‌ها این‌جا هستند و می‌خواهم هر زمان که نیاز بود کمک کنم. اگر با چند دقیقه بازی می‌توانم کمک کنم این کار را انجام می‌دهم. اما بهتر است که دقایق بیشتری را بتوانم بازی کنم.»
او درباره گلی که زد گفت: «خیلی خوشحالم که گل زدم. اما بیشتر از پیروزی خوشحالم. مسابقه مهمی بود چون ما پیش از دو تیم دیگر صدرنشین بازی کردیم و باید ببینیم آنها امتیاز از دست می‌دهند یا نه.»

این روزنامه اسپانیایی نوشت: رونالدو به دو فیزیوتراپ باشگاه رئال مادرید قول داد که چنانچه به عنوان بهترین بازیکن انتخاب شود، برای هر کدام از آنها یک اتومبیل خواهد خرید.

رونالدو پس از انتخابش به عنوان بهترین بازیکن جهان در سال 2013 یک لامبورگینی جدید خرید و با آن در تمرین رئال حضور یافت.

کریستیانو رونالدو با پشت سر گذاشتن فرانک ریبری و لیونل مسی به عنوان بهترین بازیکن جهان در سال 2013 انتخاب شد.

رونالدو که با انتخابش به عنوان بهترین بازیکن جهان در سال 2013 به سلطه چهار ساله لیونل مسی پایان داد، بسیار خوشحال است و حتی در مراسم اهدای توپ طلا هم اشک شادی ریخت تا نشان دهد که در این چهار سال فشار زیادی را تحمل کرده است.

روزنامه آ.اس اسپانیا نوشت: رونالدو از انتخابش به عنوان بهترین بازیکن جهان خوشحال است. او در تمرین روز جمعه رئال مادرید با یک لامبورگینی سیاه رنگ جدید حضور یافت که به نظر می‌رسد بعد از انتخابش به عنوان بهترین بازیکن، خریده است.

D3vil_A
19-01-2014, 19:37
115 KMPH..........................
Canal+ حدودا ۱۳۳KM/H اندازه گیری کرده بود :|‌

Abdolreza2012
19-01-2014, 19:47
Canal+ حدودا ۱۳۳KM/H اندازه گیری کرده بود :|‌

خبر ورزشی شبکه 3 گفت 115km/h
فرقی نمیکنه
به هر حال سوپر شوت رونالدو گل شد و مهم همینه

SA3EDLORD
20-01-2014, 01:24
چه شب خوبی بود.......
هم بارسا هم اتلتیکو از بازیای امشبشون فقط یک امتیاز گرفتن و حالا اختلاف ما با صدر جدول به حداقل رسید ینی ۱ امتیاز :n19:

D3vil_A
20-01-2014, 01:40
سر نوشت قهرمانی لالیگا دست خودمون افتاد.
اتلتیکو که با شروع جام حذفی و CL ...شدیدا تحت فشار قرار میگیره به راحتی امتیاز از دست میده (‌تا لان هم دقت کنید بیشتر بازی هارو شانس به نفع خودشون تموم کردند)....
بارسا هم اگر امتیاز از دست بده که خوبه..ولی اگه نده و همرو ببره... بازی برگشت الکلاسیکو تو زمین ما برگزار میشه و میتونیم امتیاز بگیریم.

Abdolreza2012
20-01-2014, 02:07
سر نوشت قهرمانی لالیگا دست خودمون افتاد.
اتلتیکو که با شروع جام حذفی و CL ...شدیدا تحت فشار قرار میگیره به راحتی امتیاز از دست میده (‌تا لان هم دقت کنید بیشتر بازی هارو شانس به نفع خودشون تموم کردند)....
بارسا هم اگر امتیاز از دست بده که خوبه..ولی اگه نده و همرو ببره... بازی برگشت الکلاسیکو تو زمین ما برگزار میشه و میتونیم امتیاز بگیریم.

دقیقا
افتاد دسته خودمون سرنوشت
اگه رئال هم مفت مفت امتیاز از دست نده ، مثل بازی با اوساسونا و ....

+

جدول گلزنان لالیگا رو یکی بذاره

ممنون :n16:

hadishi
20-01-2014, 03:10
دقیقا
افتاد دسته خودمون سرنوشت
اگه رئال هم مفت مفت امتیاز از دست نده ، مثل بازی با اوساسونا و ....

+

جدول گلزنان لالیگا رو یکی بذاره

kasra_khan2003
20-01-2014, 04:36
با ۵ گل بتیس رو بردیم تا تفاضل گلمون بهتر بشه (مثبت ۳۷، فقط ۴ گل کمتر از بارسلونا).

هردو تیم بالای جدول ۲ امتیاز از دست دادن تا رقابت بیش از پیش نزدیک تر بشه.

و از همه مهمتر بازگشت وارانِ رفت و برگشت به تمرینات تیم:

نتیجه تلاش بیهوده برای مهار مودریچ :دی

Meisam.apk
20-01-2014, 13:44
اختلاف یک امتیاز شکننده هست،با کوچک ترین لغزش از سوی هر تیمی سرنوشت لالیگا تغییر خواهد،که به نفع ما باشه خوبه!
امیداورم حالا ک واران برگشته به اوج خودش مثه فصل پیش برگرده و بتونه کمک حال تیم باشه.
سایت گل - زین الدین زیدان، میهمان برنامه کانال فوتبال کلوب کانال پوس فرانسه بود و در صحبت هایی راجع به توپ طلای اخیر و کریستیانو رونالدو و هموطنش ریبری که نفر سوم رده بندی برترین بازیکنان سال دنیا لقب گرفت به صحبت پرداخت.
زیزو درمورد ریبری گفت: ما نمی خواهیم جار و جنجال کنیم و بگوئیم که این یک جنجال است ولی فرانک به خاطر کارهایی که در سال 2013 انجام داد، قطعا شایستگی های بیشتر از این داشت.
دستیار آنچلوتی ادامه داد: چیزی که تفاوتها را رقم زد، قطعا 69 گلی است که کریس در 2013 به ثمر رساند. برای اهدای جایزه ای مثل توپ طلا باید سه چیز را درنظر داشت: عملکرد بازیکن در تیم باشگاهی اش؛ وجهه و چهره او و عملکرد فردی یک بازیکن. برای دوره بعدی اهدای توپ طلا، باید دراین باره شفاف سازی شود؛ چون از نظر من توپ طلا یک جایزه فردی است و باید به کارهایی که یک بازیکن در زمین چمن انجام می دهد توجه شود. فرانک سالی استثنایی را پشت سرگذاشته ولی بازیکن دیگر در طول یک سال 69 گل زده.

در شب سخت مسی،بارسا و اتلتیکو توپ را به رئال پاس دادند!
سایت گل – رقابت‌های دیشب لالیگا فرصتی یگانه برای آتلتیکومادرید بود تا بتواند بارسلونا را از صدر به زیر بکشد.
آنها می‌توانستند با پیروزی مقابل سه‌ ویا 53 امتیاز شوند و با اختلاف 2 پوئن بالاتر از بارسا بایستند اما با وجود به ثمر رساندن گل اول سه‌ ویا بازی را مساوی کرد تا نتیجه‌ای مشابه با بازی لوانته – بارسلونا به دست بیاید. مسابقه‌ای که لیونل مسی در آن ناکام ماند و دو فرصت عالی گلزنی را در نیمه دوم هدر داد.
با نتایج به دست آمده این هفته همه چیز به سود مادریدی‌های کهکشانی رقم خورده است. آنها 50 امتیازی هستند و فقط یک امتیاز با بارسا و آتلتیکو فاصله دارند. یک امتیازی که با پیروزی در یک بازی رو در رو کاملا قابل جبران است. اگرچه تا آن روز لیونل مسی مصدومیت را کاملا پشت سر گذاشته است.

iljimae1
20-01-2014, 14:15
دوستان جريان اين بازي دوستانه رئال مادريد با پرسپوليس چيه ؟ لطفا خبر هاي كامل رو قرار بديد . با تشكر ! :n16:

Meisam.apk
20-01-2014, 19:09
دوستان جريان اين بازي دوستانه رئال مادريد با پرسپوليس چيه ؟ لطفا خبر هاي كامل رو قرار بديد . با تشكر ! :n16:

منم خبرشو تو اخبار ورزشی دیدم،و گفته میشه توافق اولیه از سوی رئال بوجود اومده.جزیئاتش هنوز مشخص نیست.اگه توافق نهایی بشه(مستلزم پرداخت هزینه بالا ازسوی پرسپولیس هست)عالی میشه!!
کوکاکولا آماده است با پرداخت ۸۰ میلیون یورو به پرس،او را متقاعد به تغییر اسم ورزشگاه کند.
سایت گل - این روزها همه ورزشگاه خانگی باشگاه رئال مادرید را با نام سانتیاگو برنابئو، یکی از روسای موفق و پرافتخار این باشگاه می شناسند. اما حالا یورومریکاس اسپورت مارکتینگ در گزارشی یادآوری کرده که کمپانی سرشناس کوکاکولا ممکن است با پرداخت مبلغی هنگفت، نام رئیس پرافتخار باشگاه مادریدی را زیر سایه خودش ببرد.
در این گزارش یادآوری شده که کمپانی کوکاکولا، آماده است تا با پرداخت مبلغ سالانه 80 میلیون یورو به فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه مادریدی، او را متقاعد کند تا در نهایت نام کوکاکولا در کنار نام سانتیاگو برنابئو قرار گرفته و در ورزشگاه خانگی رئال مادرید، کلمه کوکاکولا نیز گنجانده شود. این در حالی است که در ماه های اخیر صحبت ها و گمانه زنی های زیادی در مورد تغییر نام ورزشگاه خانگی باشگاه مادریدی به گوش می رسید و شنیده می شد که به عنوان مثال کمپانی صاحب نام مایکروسافت قصد دارد تا حق نام ورزشگاه مادریدی را مال خود کند . البته فلورنتینو پرس، رئیس کهکشانی ها هم مذاکراتی با مدیران مایکروسافت داشت و در آن گفتگوها سران کمپانی آمریکایی حاضر شده بودند تا با پرداخت سالانه 50 میلیون یورو به رئال، نام ورزشگاه این تیم را خریداری کنند ولی عدم توافق با بیل گیتس ، حالا درها را به روی کمپانی های بزرگ دیگری باز کرده است و حالا مسئولان کوکاکولا با بهره گیری از ایده مایکروسافت، به سران سران باشگاه مادریدی آمده اند.
لازم به یادآوری است که این اولین بار در دنیای فوتبال نیست که مسئولان یک باشگاه با فروش نام ورزشگاه شان به درآمدزایی می پردازند و این اتفاقی است که اخیرا خیلی هم مد شده. سران باشگاه آرسنال در سالهای اخیر و بعد از توافق با یک کمپانی پرواز اماراتی ورزشگاه خانگی شان را امیریتس گذاشته اند. ورزشگاه خانگی بایرن مونیخ بعد از توافقی پردرآمد برای باواریایی ها آلیانس آرنا نام گرفت و ورزشگاه منچسترسیتی هم پس از توافق با کمپانی خطوط هوایی اتحاد، به این اسم تغییر نام داد. از سوی دیگر حتی سران باشگاه بارسلونا هم در نظر دارند تا با پذیرفتن چنین توافقی، بخشی از مبالغ بازسازی نوکمپ یا ساخت ورزشگاه جدیدی را تامین کنند و شنیده می شود که برنامه فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه مادریدی هم برنامه ای مشابه با ایده سران بارساست و او در صورت فروش حق نامگذاری ورزشگاه خانگی مادریدی ها ، این پول را برای بازسازی ورزشگاه هزینه نماید.

اورست
20-01-2014, 21:57
کريس رونالدو، شواليه پرتغال شد

کريس رونالدو، ستاره رئال مادريد، بالاترين نشان افتخار کشور پرتغال را از دست رئيس جمهور اين کشور دريافت کرد.

در مراسم رسمي که امروز در کاخ رياست جهوري پرتغال انجام شد، رونالدو مدال و نشان رسمي پرنس هنري را دريافت کرد؛ مدالي که معادل نشان شواليه در ساير کشورهاست.

به گزارش گل، رونالدو بعد از دريافت اين نشان، به خبرنگاران گفت:" کسب اين نشان افتخار بزرگي براي من است و باعث خواهد شد تا با انگيزه بيشتري کار کنم. در سال هاي آينده، سخت تر از قبل تلاش خواهم کرد.

براي من فوتبال يک تفريح است. مي خواهم تا زمان بازنشستگي به جام هاي بيشتري دست پيدا کنم؛ چه با باشگاهم و چه با تيم ملي."

آنيبال کاواکو سيلوا، رئيس جمهور پرتغال، هم اعلام کرد رونالدو به خاطر اعتباري که براي پرتغال در سطح جهان کسب کرد، شايسته دريافت اين مدال بوده است:" او الگويي براي نسل جوان است. به خاطر سخت کوشي، نظم و اراده اش براي کسب پيروزي."

wooooow
21-01-2014, 11:02
امشب با اسپانیول بازی داریم - بازی رفت کوپا دل ری هست
ساعت 23:30 تو خونه اسپانیول برگذار میشه !
شبکه های وطنی هم بازی رو نشون نمیدن !!!!!!! (( شبکه 3 تو اون ساعت هیچ برنامه ای نداره ولی بازی رو پخش نمیکنه !! :n23: ))

//////

یه نکته جالب در مورد چمپیونز لیگ و 2 بازی حساس جلوی آتلتیکو و بارسا !!!!!!!!!!!!!!!!!

رئال 26 فوریه باید با شالکه بازی کنه
و بعدش 4 روز بعد باید با آتلتیکو مادرید تو خونه آتلتیکو بازی کنه !!!!!!!!!

بعدش بازی برگشت رئال با شالکه 18 مارچ هست
و بعد 5 روز باید با بارسلونا بازی کنیم !!!!!!!!!!!

به طور اتفاقی چقدر برنامه های چمپیونز لیگ جالب شد !!! و مصادف شده با حساسترین بازی های فصل رئال !!
بعد از بازی های رفت و برگشت چمپیونز 2 بازی حساس داریم که میشه گفت حساس ترین بازی های رئال هست !!!!

چطور این 2 بازی دقیقا با همچین بازی هایی همزمان شده واسه من سواله !!

SA3EDLORD
21-01-2014, 13:18
چطور این 2 بازی دقیقا با همچین بازی هایی همزمان شده واسه من سواله !!
چه فرقی میکنه.......بارسا و اتلتیکو هم این زمانا حتما مسایقه چمپیونز لیگشونه دیگه؟ یا نه؟

SAMCRO
21-01-2014, 13:43
چه فرقی میکنه.......بارسا و اتلتیکو هم این زمانا حتما مسایقه چمپیونز لیگشونه دیگه؟ یا نه؟

فرق که داره یه مقدار ... هر کودوم از اونا یه بار با ریال بازی می کنن و یه بار با یه تیم ضعیف ... (۳ تا تیم اوول نیستن حداقل ) ...
البته این رو نمی شه کانسپرسی رو بهش چسبوند ... حالا ما خودمون شانس هم اووردیم که به شالکه خوردیم ... ( اگه نبازیم :n02:)
همیشه همین طوری بوده بازی های چمپیونز لیگ ... حتی واسه بارسا هم همچین خوب نبود ... فصل پیش اون بازی ها با بارسا و قاطی شدنش با چمپنز لیگ ....
اگه بخوایم این طوری حساب کنیم وضعیت بارسا وخیم تره ... بازیش توی چمپینز لیگ وحشتناکه ... حالا باید با ریال هم بازی کنه ...

wooooow
21-01-2014, 14:12

بازی های رفت چمپیونز تو 2 هفته برگذار میشه
بارسا هفته اول بازی داره که میشه 29 بهمن
رئال هفته دوم هم بازی داره که میشه 7 اسفند

بین بازی بارسا واسه الکلاسیکو و چمپیوتز 10 روز فاصله هست
ولی واسه رئال 4 روز

و ضمنا
رئال 2 تا بازی حساس داره
با بارسا و آتلتیکو که واسه هر 2 فقط 4 روز فاصله داره

فرق که داره یه مقدار ... هر کودوم از اونا یه بار با ریال بازی می کنن و یه بار با یه تیم ضعیف ... (۳ تا تیم اوول نیستن حداقل ) ...
البته این رو نمی شه کانسپرسی رو بهش چسبوند ... حالا ما خودمون شانس هم اووردیم که به شالکه خوردیم ... ( اگه نبازیم :n02:)
همیشه همین طوری بوده بازی های چمپیونز لیگ ... حتی واسه بارسا هم همچین خوب نبود ... فصل پیش اون بازی ها با بارسا و قاطی شدنش با چمپنز لیگ ....
اگه بخوایم این طوری حساب کنیم وضعیت بارسا وخیم تره ... بازیش توی چمپینز لیگ وحشتناکه ... حالا باید با ریال هم بازی کنه ...

واسه رئال یه ذره وخیمتر هست
فقط 4 روز فاصله واسه 2 بازی حساس

رئال - شالکه
4 روز بعد
رئال - آتلتیکو

رئال شالکه
5 روز بعد
رئال - بارسا

malkemid
21-01-2014, 14:29
۴یا۵ روز فاصله کمی نیست... ایرانه که هفته ای ۱ بار بیشتر بازی کنن نفس بر میشن

Sepehr SS
21-01-2014, 14:31
آخه شالکه هم تیمه که ازش میترسین ؟!!!!! چلسی تو دو بازی، 6 تا به شالکه زد.

Abdolreza2012
21-01-2014, 14:45

کسی از شالکه نمیترسه
از 4 بازی سنگین پشت سر هم حرف میزنیم

رئال - شالکه
اتلتیک - رئال
شالکه - رئال
رئال - بارسا

+

دوستان تا اونجایی که یادمه سال قبل هم ینطوری بود و تفاوتش این بود که تو اون دوره 2 بار با بارسا بازی کردیم با فاصله ی کم زمانی
درسته یا اشتباه میکنم ؟؟ :n13:

Meisam.apk
21-01-2014, 15:44
4,5 روز فاصله خوبی هست.جای نگرانی نیست.به خصوص برا تیم های حرفه ای تو این سطح از فوتبال.ان شاالله ک نتیجه ی خوبی رقم خواهد خورد.

SAMCRO
21-01-2014, 16:17
کسی از شالکه نمیترسه
از 4 بازی سنگین پشت سر هم حرف میزنیم

رئال - شالکه
اتلتیک - رئال
شالکه - رئال
رئال - بارسا

+

دوستان تا اونجایی که یادمه سال قبل هم ینطوری بود و تفاوتش این بود که تو اون دوره 2 بار با بارسا بازی کردیم با فاصله ی کم زمانی
درسته یا اشتباه میکنم ؟؟ :n13:

بله .. قضیه ی تیم دووم و موراتا و اون قضایا :n02:
واقعا پارسال تیم خیلی تیم خوبی بود ... یکی از بهترین ریالای ۷ ۸ سال اخیر بود ... حیف که جام نگرفت ...

تاثیر که داره ...
باید اینم بهش توجه کنیم که هر ۴ تا بازی خیلی خیلی حساسن ...
فشار روی بازیکنا زیاده ...

wooooow
21-01-2014, 18:45

بحث فاصله کم یا زیاد بودن نیست
اونم واسه تیمی مثل رئال که داره تو سطح اول اروپا بازی میکنه

بحث اینه این بازی ها خیلی خیلی حساس هستن
بازی با بارسلونا و آتلتیکو به نوعی اختلاف رئال بین بارسا و آتلتیکو رو مشخص میکنه
واسه همین اهمیت خیلی زیادی دارن

به هر حال امیدوارم تیم نتیجه خوبی بگیره !!!
فشار زیادی رو تیم خواهد بود
تو 2 تا دوره 1 هفته ای باید 4 بازی خیلی حساس انجام بشه که 2 تاش تکلیف رئال تو لالیگا رو به نوعی مشخص میکنه !!

اورست
22-01-2014, 11:49
رونالدو: رقابت با مسي به نفع هر دوي ماست
مرد سال فوتبال جهان در سال 2013 درباره مسائل مختلفي به صحبت پرداخت.

کريستيانو رونالدو مرد سال 2013 فوتبال جهان در گفت‌وگويي مفصل با مجله فرانس فوتبال فرانسه درباره مسائل مختلفي به صحبت پرداخت.

رونالدو درباره برنده شدنش در مراسم برترين بازيکن فوتبال جهان در سال 2013 گفت: آنقدر در هفته‌هاي گذشته درباره توپ طلاي فوتبال جهان صحبت شده بود که نگران شده بودم. اگر قرار بود برنده توپ طلا نشوم، فرانک ريبري مي‌توانست اين جايزه را از آن خود کند. سعي مي‌کردم به اين حرف ها توجه نکنم. خيلي ها قبل از مراسم درباره توپ طلا و شانس برنده شدن من حرف مي زدند. حتي مادرم بارها به من مي گفت آيا برنده توپ طلا خواهي شد؟ اکنون خيلي نسبت به قبل خيلي آرام تر شدم و دوست دارم که بتوانم عملکرد بهتري حتي نسبت به سال قبل داشته باشم.

ريبري فصل گذشته عملکرد خوبي داشت. ليونل مسي نيز خوب کار کرده بود. تا زماني که پله اسم من را به زبان آورد نمي دانستم برنده توپ طلا شدم. خيلي‌ها فکر مي کنند من چون مي دانستم برنده توپ طلا مي‌شوم به مراسم گالا رفتم در حالي که اين طور نبود و من اصلا نمي دانستم که برنده مي شوم. اکنون که از آن مراسم مي‌گذرد، خيلي بهتر شده و احساس آزادي مي کنم.

رونالدو در ادامه گفت: درست است که در حال حاضر نسبت به قبل آرام‌تر هستم اما اين به اين معنا نيست که ديگر دست از تلاش برخواهم داشتم. هر سال شرايط خاص خودش را دارد. قرار نيست اکنون فکر کنم همه چيز تمام شده است و بخوابم. مي‌خواهم به افتخارات بيشتري همراه رئال مادريد و تيم ملي پرتغال دست يابم. درست است که رسيدن به توپ طلا آرزوي خيلي از بازيکنان فوتبال است اما رسيدن به آن سقف آرزوهاي من محسوب نمي شود.

کريستيانو رونالدو درباره اشک هايش در مراسم توپ طلاي فوتبال جهان گفت: خيلي لحظه هيجان‌انگيزي بود خصوصا وقتي که پسرم به سمت من دويد و در آغوش من قرار گرفت. نتوانستم خودم را کنترل کنم و اشک از چشمانم جاري شد. و وقتي اشک هاي خانواده‌ام را ديدم اشک هايم بيشتر شد. اشک هاي خانواده‌ام واقعي بود. آنها هميشه پشتيبان من بودند. خيلي صادقانه بخواهم صحبت کنم، انتظار کسب توپ طلا را نداشتم و خيلي خوشحالم. براي کساني که زياد من را نمي‌شناسند، حتما خيلي غيرمنتظره بوده است که اشک من را ديدند. من آدم جدي در زمين مسابقه هستم. اما براي کساني که من را مي شناسند مي دانند که اين اتفاقات طبيعي است زيرا من آدم احساساتي هستم.

مهاجم پرتغالي رئال مادريد در ادامه گفت: شايد برداشت خيلي ها از شخصيت من اشتباه است. من شکست خوردن را دوست ندارم و وقتي تيمم شکست مي خورد ، بسيار ناراحت مي شوم. هميشه دوست دارم که پيشرفت کنم و روز به روز بهتر شوم. هر روز سخت تمرين مي کنم تا بتوانم در بهترين شرايط خود باشم. مي خواهم هميشه در بهترين شرايط خود باشم.

کريستيانو رونالدو فصل گذشته در يکي از جنجالي‌ترين مصاحبه‌هاي خود پس از اينکه هواداران تيم رقيب نام ليونل مسي را بر زبان آوردند بسيار ناراحت شد و گفت: مردم به من حسودي مي کنند زيرا من آدم پولدار، جوان و زيبايي هستم. او درباره اين مصاحبه خود گفت: من آن موقع که اين صحبت ها را کردم اشتباه کردم. من اين صحبت را زماني کردم که به شدت عصباني بودم و بعد از اين گفته خودم پشيمان شدم. همانطور که هميشه گفته‌ام آدم کاملي نيستم. مثل همه انسان‌ها از گوشت و خون هستم. مثل همه احساس دارم. و بعضي مواقع اشتباه مي کنم. بايد از اين اشتباه‌ها درس بگيرم و ديگر آن را تکرار نکنم. مردم مي‌دانند که سخت تمرين مي کنم و براي رسيدن به موفقيت کوتاه نمي‌آيم. معمولا در بازي هاي خارج از خانه خيلي زياد به من توهين مي شود که بايد آن را تحمل کنم.

رونالدو در ادامه گفت: دوست دارم وقتي فوتبال را کنار مي گذارم، زندگي آرام‌تري داشته باشم و بتوانم بيشتر لذت ببرم اما تصور کنيد همراه فرزند و همسرتان به فروشگاه مي‌رويد و با يک صف طولاني مي بينيد که مردم منتظر هستند با شما عکس بيندازند و امضا بگيرند. من ترجيح مي دهم در محيط هاي خلوت باشم. دوست دارم پس از بازنشستگي يک کريستيانو رونالدوي جديد باشم.

مهاجم پرتغالي در ادامه گفت: هر روز براي اينکه در بهترين فرم خود باشم، 3 تا 4 ساعت تمرين مي کنم. فرزندم در بيشتر مواقع در کنار مادرم است و سپس سعي مي‌کنم در کنار خانواده‌ام باشم. گوش دادن به موزيک و رفتن به استخر ديگر برنامه روزانه من است. هر روز زماني را صرف پاسخ دادن به پيام‌هاي طرفدارانم مي‌کنم و بعضي مواقع هم براي صرف شام بيرون مي‌روم.

برنده توپ طلاي فوتبال جهان در سال 2013 در ادامه گفت: اگر سخت تلاش کنيد و انگيزه داشته باشيد موفق مي شويد. من هميشه سعي مي‌کنم تا چيز هاي جديدي ياد بگيرم. وقتي در منچستر‌يونايتد بودم از گري نويل و رايان گيگز خيلي چيزها ياد گرفتم و در رئال نيز از رائول و ميشل سالگادو چيزهاي زيادي ياد گرفتم. در تيم ملي پرتغال نيز از لوئيس فيگو، روي کاستا، فرناندو کوتو و دکو چيز هاي زيادي ياد گرفتم.

او همچنين درباره تفاوت هاي مورينيو و آنچلوتي گفت: هر دو تقريبا به يک اندازه موثر هستند. فکر مي کنم که امسال اعتماد به نفس تيممان براي قهرماني بيشتر است. در زمين مسابقه نسبت به فصل قبل خيلي متفاوت تر بازي مي کنيم.

در پايان رونالدو درباره چند نام به توضيح پرداخت که در زير مي‌خوانيم:

ليونل مسي:

قطعا رقابت با او باعث پيشرفت من مي‌شود. البته نه تنها رقابت با ليونل مسي که با بازيکنان بزرگ ديگر چون آرين روبن، نيمار، گرت بيل، آندرس اينيستا، لوئيس سوآرس و ديگو کاستا نيز به سود من خواهد بود. هم من و هم مسي دوست داريم که با تيم هايمان بهترين باشيم و اين باعث پيشرفت ما مي‌شود.

توپ طلا:

خوشحالم که به آن دست يافتم. توپ طلا يک جايزه فردي است که در دنياي فوتبال اهميت زيادي دارد.

پله:

او يک الگو براي فوتباليست‌هاي جهان است و دريافت اين جايزه براي من از دستان او خيلي با اهميت است.

اوزه بيو و ماندلا:

هميشه اوزه بيو را به خاطر آنچه در بنفيکا و تيم ملي پرتغال انجام داده است، ستايش کرده‌ام. او يک الگوست و براي هميشه در قلب ما باقي مي‌ماند. ماندلا نيز يک انسان انقلابي در جهان بود و براي همه انسان‌هاي جهان يک نمونه بود. مردم جهان هيچوقت او را فراموش نمي‌کنند.

wooooow
22-01-2014, 15:06
پيشنهاد رئال مادريد براي خريد روني
به گزارش رسانه هاي انگليسي، رئال مادريد قصد دارد در تابستان آينده پيشنهادي 25 ميليون پوندي براي به خدمت گرفتن وين روني، مهاجم منچستريونايتد، ارائه بدهد.

تنها 18 ماه از قرارداد وين روني با منچستريونايتد باقي مانده اما دو طرف هنوز براي تمديد قرارداد به توافق نرسيده اند. البته يونايتدها تمايل زيادي براي حفظ روني دارند و در تابستان گذشته هم دو پيشنهاد چلسي براي خريد او را رد کردند.

اما روني تمايل چنداني براي ماندن در الدترافورد ندارد و در صورتي که قرارداد جديدي امضا نکند، باشگاه منچستريونايتد مجبور است او را در تابستان آينده بفروشد.

البته آنها اميدوارند بتوانند با به خدمت گرفتن خوان ماتا از چلسي، روني را متقاعد کنند که منچستريونايتد مي تواند در فصول پيش رو، بار ديگر يکي از مدعيان ليگ برتر و چمپيونزليگ خواهد بود.

رئالي ها با رفتن ايگواين، مهاجم ديگري به خدمت نگرفتند و گزينه هاي اصلي آنها، لوئيس سوارس و سرخيو آگوئرو هم بعيد است از ليورپول و منچسترسيتي جدا شوند.

آگوئرو در ماه مي گذشته قراردادش را با منچسترسيتي تا سال 2017 تمديد کرد و سوارس نيز در پاييز گذشته، قرارداد جديدي با دستمزد هفتگي 200 هزار پوندي با ليورپول امضا کرد.

منچستريونايتد ترجيح مي دهد روني را به يک باشگاه غيرانگليسي بفروشد اما گفته مي شود که مورينيو هم آماده است تا پيشنهاد سومش را براي خريد اين مهاجم ملي پوش انگليسي ارائه بدهد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84_%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D 9%8A%D8%AF_%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A_%D8%AE%D8%B1%D 9%8A%D8%AF_%D8%B1%D9%88%D9%86%D9%8A

//////////

خرید خوبیه
البته اگه انجام بشه
از بنزما هم بهتره !

امیدوارم یه مهاجم جدید اضافه بشه !!

City 17
22-01-2014, 17:00
با آخرین برد یه رکورد جالب زده شد:
تیم در 6 بازی متوالی گلی رو دریافت نکرده، که برای دومین بار در طول تاریخ 112 ساله باشگاه هست! (اولین بار در سال 1995 اتفاق افتاد)

توی 19 بازی ابتدایی نیم فصل اول، در هیچ دو بازی متوالی ترکیب یکسانی رو نداشتیم که نشون میده کارلو تا چه حد گزینه های مختلف رو امتحان کرده و انعطاف پذیری داشته.
که از اونجا که تیم تا اینجا خوب نتیجه گرفته به اعتقاد من باعث آشنایی تاکتیک پذیری بیشتر بازیکن ها توی شرایط و وظایف مختلف میشه و توی طولانی مدت به نفع تیم هست.
یکی از مشکلاتی که سال آخر مورینیو باهاش مواجه بودیم، استفاده مداوم از یه برنامه تقریبا برای سه سال متوالی بود که باعث شده بود در سال آخر عملکرد تیم بیشتر قابل
پیش بینی باشه و تیم های مقابل تدارک ویژه ای رو برای مقابله داشته باشن که به خاطر همین مسئله امتیازهای زیادی رو در لیگ از دست دادیم.

Abdolreza2012
22-01-2014, 18:08

آنجلوتی : کاسیاس و دیگو لوپز هر دو شماره ی 1 هستند

به تازگی بار دیگر شایعاتی در مورد احتمال جدایی کاسیاس از رئال در پایان فصل منتشر شد اما کارلتو تاکید کرد که دو دروازه بان تیمش را در سطح می داند.سایت گل- کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال مادرید، پس از پیروزی 1-0 تیمش مقابل اسپانیول در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی کوپا دل ری، اعلام کرد که ایکر کاسیاس و دیه گو لوپس، هر دو دروازه بان های شماره 1 تیمش هستند.در این دیدار کریم بنزما تک گل پیروزی بخش رئال مادرید را به ثمر رساند و کاسیاس با بسته نگه داشتن دروازه اش، رکورد شخصی اش را شکست و زمان بسته نگه داشتن دروازه اش را به 592 دقیقه رساند.این در حالی است که این دروازه بان باتجربه از نیم فصل دوم فصل گذشته نیمکت نشین شد و حتی حضور کارلو آنچلوتی به جای ژوزه مورینیو هم نتوانست تغییری در وضعیت او و دیه گو لوپس ایجاد کند.کاسیاس این فصل تنها در رقابت های لیگ قهرمانان و کوپا دل ری برای رئال به میدان می رود.به تازگی بار دیگر شایعاتی در مورد احتمال جدایی کاسیاس از رئال در پایان فصل منتشر شد اما کارلتو تاکید کرد که دو دروازه بان تیمش را در سطح می داند.او به خبرنگاران گفت:" من باید به او تبریک بگویم زیرا او در حال حاضر خیلی خوب بازی می کند. او شایسته رسیدن به این رکورد است و واقعا به تیم کمک می کند.او روی ضربه کوردوبا، واکنش فوق العاده ای داشت. در هر دیدار، او خوب بازی می کند. در حال حاضر، هر دو دروازه بان به طور متناوب به کار گرفته می شوند و ایکر به اندازه دیه گو لوپس، در برنامه های تیم است."گرت بیل در دیدار دیشب به جز یک ضربه آزاد که توسط دروازه بان حریف مهار شد، کار خاصی انجام نداد اما آنچلوتی تلاش ستاره ولزی تیمش را تحسین کرد." فکر می کنم او بازی خوبی را پشت سر گذاشت. شاید او به اندازه همیشه خطرناک نبود اما در دفاع و حمله، به طور خستگی ناپذیری کار کرد. همه بازیکنان تیم برای یک ساعت، بسیار عالی کار کردند."

مارتین کاسیاس

SAMCRO
23-01-2014, 15:29
ریال دوباره پر در امد ترین تیم دنیا شدش ... حالا اقای هاینکس بیاد ۲باره بگه ریال بدبخته ... درحالی که نزدیک ۱۰۰ میلیون ریال بیشتر از بایرن دراوورده ... اونم می زاریم به حساب بیل ...

ده میلیون تومن؟:n29:
:n02:
Real

SA3EDLORD
23-01-2014, 15:39
درحالی که نزدیک ۱۰۰ میلیون ریال بیشتر از بایرن دراوورده
ده میلیون تومن؟:n29:

wooooow
25-01-2014, 11:14
امشب با گرانادا بازی داریم
بازی لالیگا هست و تو سانیاگو برنابئو

بازی هم ساعت 18:30 و شبکه ورزش پخش میکنه (( بالاخره چی شد یه بازی رو پخش کردن !!!!!! :n23: ))

بازی هم بسیار مهم و حساس هست
الان که اختلاف 1 امتیازه به شدت به امتیاز بازی نیاز داریم

امیدوارم بازی قشنگی ببینیم

Abdolreza2012
25-01-2014, 13:52

امشب جشن توپ طلای رونالدو در برنابئو ستاره پرتغالی رئال مادرید امشب وقبل از بازی تیمش با گرانادا در ورزشگاه برنابئو ، توپ طلایش را به هواداران نشان خواهد داد

سایت گل- کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی رئال مادرید در نظر دارد تا دقایقی قبل از آغاز بازی امشب رئال مادرید مقابل گرانادا در سانتیاگو برنابئو، توپ طلایی که چند روز پیش کسب کرده را با هواداران تیمش به اشتراک بگذارد.
رونالدو در روز 13 ژانویه سال 2014 با پیشی گرفتن از مسی و ریبری توپ طلای سال 2013 را مال خود کرد و حالا زمان آن فرا رسیده که او این جایزه را به هواداران رئال نشان دهد.
البته سران باشگاه مادریدی جشن بزرگداشت کوچکی را برای ستاره شان ترتیب داده اند و قرار براین است که وقتی که کریس با توپ طلایش وارد چمن برنابئو می شود، لحظاتی رویایی و خاصی برای این بازیکن باتجربه، هواداران و سران باشگاه رقم بخورد.
در طول این روزها توپ طلای کریس رونالدو در موزه رئال مادرید قرار گرفته بود تا هزاران هواداری که روزانه از این موزه بازدید می کنند، این توپ را از نزدیک ببینند ولی بعد از اتمام بازی امشب، این جایزه ارزشمند به مادیرا منتقل خواهد شد و در موزه کریستیانو قرار خواهد گرفت.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _HN_3)

اورست
25-01-2014, 16:51
زيدان: براي سرمربيگري آماده‌ام
اسطوره فوتبال فرانسه براي شروع فعاليتش به عنوان سرمربي اعلام آمادگي کرد.

زين‌الدين زيدان اعلام کرده که دوست دارد يک گام ديگر در مربيگري بردارد و در اين راه از راهنمايي‌هاي آنچلوتي و پرز قدرداني کرد.

ملي‌پوش سابق فرانسه که در سال 2011 به عنوان مدير ورزشي در سانتياگو برنابئو شناخته شد، با حضور سرمربي ايتاليايي در رئال به عنوان دستيار آنچلوتي انتخاب شد.

زيدان بعد از 6 ماه فعاليت به عنوان دستيار آنچلوتي تأکيد کرد که اکنون احساس مي‌کند آماده است تا شانس خود را با در دست گرفتن هدايت يک تيم امتحان کند.

وي اظهار داشت: براي ارائه دادن همه چيزم و اينکه پاسخ اعتمادي که به من شده را بدهم، هيجان‌زده هستم. علاوه بر همه اين‌ها رقابت در خون من است. تيم من تعادل خواهد داشت اما خط حمله آن نقطه اصلي آن است. بازي آنها ساده اما هجومي خواهد بود.

وي ادامه داد: جلب اعتماد من آسان نيست اما وقتي به کسي اعتماد کنم، مردم مي‌توانند مطمئن باشند. مي‌دانم که براي اين کار، براي انتقال تجربياتم و براي مفيد بودن آماده هستم و اگر هدايت تيمي را در دست بگيرم، در اين زمينه تلاشم بيشتر خواهد بود.

سرمربي رئال مادريد خاطرنشان کرد: محدوديت‌ها و آرزوهايم را مي‌شناسم. مي‌‌خواهم ببينم آيا توانايي رسيدن به اوج بلندپروازي‌هايم را دارم؟ همچنين مي‌خواهم ياد بگيرم، کار کنم و پيشرفت کنم.

زيدان که پس از انتقال از يوونتوس به رئال مادريد با اين تيم افتخاراتي را به دست آورده است؛ به دليل راهنمايي‌هاي پرز و آنچلوتي در زمان حضور وي در کادر فني تيم از اين 2 نفر قدرداني کرد.

وي اضافه کرد: به خاطر تمام چيزهايي که در رئال زير نظر آنچلوتي ياد گرفتم، از وي تشکر مي‌کنم. از رئيس باشگاه هم تشکر مي‌کنم. خوش‌شانس بودم که ارتباطي بر پايه احترام با کسي که مرا از تورين آورد، ساخته‌ام. بدون او هرگز به مادريد نمي‌آمدم.

kasra_khan2003
25-01-2014, 18:00
Eurosport ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به نقل از چند منبع اسپانیایی گفته که رئال مادرید حاضر بوده برای Neymar مبلغی در حدود ۱۰۵ میلیون یورو پرداخت کنه، در چند قسط. نیمار و پدرش از این انتقال راضی بودن اما در نهایت اصرار پدر نیمار به دریافت کل پول در یک نوبت باعث شد که این بازیکن به رئال مادرید نیاد.

wooooow
25-01-2014, 19:22
عجب بازی یخ زده ای بود !!!!
گرانادا بدجور دفاع کرد و رئال هم نتوسنت کاری کنه !!!!!

و باز هم در مورد بنزما
چرا بازی میکنه این بشر من نمیدونم !!!!!!

یعنی اینقدر بازیش خوب هست که تو همه بازی های اخیر فیکس بوده ؟؟ !!!! :n15:( من که فکر نمیکنم !!! ))

Abdolreza2012
25-01-2014, 19:37
بنزما کلا تو آفساید خیمه زده
آخه ....
دیماریا - بنزما - بیل اصلا خوب نبودن
امیدوارم یخ بازی بشکنه و گل بزنن
رونالدوهم تا حالا چیزی نشون نداده از خودش

امیدوارم دوباره تو این بازی مفت امتیاز از دست ندیم

اورست
25-01-2014, 20:08
رونالدو بازم یه سوپر گل زد./ یه کاشته ههم زد که با برخورد به په په تغییر جهت داد و به تیرک خورد./ بنزما گل خالی رو با پاس مارسلو که از رونالدو گرفته بود کرد تو گل و تعویض شد./ در کل بازی افتضاح ولی نتیجه عالی!! :n09::n12: تبریک میگم امیدوارم رونالدو یکی دیگه هم بزنه :n12:

charlize
25-01-2014, 20:27
نیمه اول افتضاح بودیم..
واقعا باید از کارلتو پرسید که چرا کریم و دی ماریا رو بازی میده وقتی جفتشون تنها کاری که میکنن، خراب کردن توپهاست؟!
کریم که ماشالله تریپ رفته بود برای رکورد ایزاگی رو زدن
آنخل هم مثل همیشه، تویه جو بازیهای کامپیوتری! همه توپ ها رو خراب کرد...
فقط یه برگردون عجیب کریس بود تویه نیمه اول..

ضمن اینکه همون اول بازی باید گرندا 10 نفره میشد
نابود کرد گرت رو! من بودم تا یک ماه راه نمیرفتم!: دی
+
نیمه دوم بهتر شدیم اما خب..
تعویض عجیب کارلتو که دی ماریا رو نبرد بیرون هم جای سوال داره که امیدوارم بخاطر هویج بودن کارلتو باشه نه مصدومیت گرت...
در کل خیلی خوب نبودیم...
فقط اون گل کریس عالی بود که فوتسالی توپ رو جابجا کرد و زد...
+
صحنه های ابتدای بازی هم خیلی خوب بود...
اون cr7 کلی انرژی داد بهمون...

City 17
26-01-2014, 00:23
تعویض عجیب کارلتو که دی ماریا رو نبرد بیرون هم جای سوال داره که امیدوارم بخاطر هویج بودن کارلتو باشه نه مصدومیت گرت...

دلیل تعویض این بوده که بیل هنوز از اون برخورد(که واقعا استحقاق کارت قرمز رو داشت) احساس ناراحتی می کرده، البته خوشبختانه مصدومیتی در کار نیست.
درسته دی ماریا اشتباه های زیادی رو داره، خصوصا توی ضربه های آخر (چه پاس آخر و چه شوت) اما توی چند بازی اخیر که توی ترکیب خط هافبک سه نفره بوده به خاطر دوندگی بی امانی که داشته، خصوصا برای پوشش دادن سمت چپ زمین و فضاهای خالی زیادی که مارسلو ایجاد می کنه، بالانس خیلی خوبی رو به تیم از نظر دفاعی داده و تیم های مقابل به ندرت تونستن موقعیتی رو حلق کنن، در صورتی که گزینه های دیگه مثل ایسکو یا خسه با وجود کیفیت به وضوح بالاتری که دارن، از پس همچین مسئولیتی که مد نظر کارلو هست بر نمیان، کاری که مودریچ در سمت راست و با پوشش دادن ناحیه خالی پشت سر کارواخال/آربلوا وقتی که در حمله هستیم به نحو احسن انجام داده. بی دلیل نیست که دو تا از با استقامت ترین بازیکن های تیم رو برای همچین کاری در نظر گرفته (کاری که خدیرا درست قبل از مصدومیتش انجام می داد)
کاملا به کارلو حق میدم که هنوز روی این سیستم اصرار داشته باشه، 7 کلین شیت متوالی(و جابجا کردن رکورد تاریخ باشگاه در این زمینه) نشون میده که فعلا حق با کارلو هست.

اورست
26-01-2014, 13:07
توپ طلا متعلق به همه خانواده مادريد است
ستاره پرتغالي رئال مادريد اعلام کرد که توپ طلا متعلق به تمام خانواده باشگاهش است.

کريستيانو رونالدو پس از پيروزي دو بر صفر رئال مادريد مقابل گرانادا و صدرنشيني موقت اين تيم اظهار داشت: بردن توپ طلا به برنابئو کاري غيرمعمولي نبود. آگوستين هررين (سرپرست ورزشگاه برنابئو) 20 سال است که اينجا بوده و براي من افتخار بود که افتخارم را با او شريک شوم. لحظه بسيار دوست‌داشتني‌اي بود. او را غافلگير کرديم و نشان داديم که توپ طلا متعلق به همه است: تيم، هواداران و گروه‌هاي قبلي، همه آنهايي که در خانواده مادريد هستند.

به نقل از فارس،وي در خصوص شرايط بارسلونا گفت: صحبت درباره بقيه کار من نيست. فقط مي‌توانم درباره خودم حرف بزنم.

رونالدو خاطرنشان کرد: نمي‌دانم بهترين لحظه فصل کدام بود. دوست دارم همين طور بهتر شوم و فصل را به خوبي به پايان برسانم.

wooooow
26-01-2014, 13:33
راموس: به رأي داور اعتراض مي‌کنم
مدافع رئال مادريد نسبت به کارت زردي که داور در ديدار شب گذشته به او نشان داد، معترض است.

سرخيو راموس با ابراز خوشحالي از پيروزي تيمش مقابل گرانادا نسبت به دريافت کارت زردي که داور در نيمه اول به او نشان داد، اعتراض کرد و گفت: حرف زيادي براي گفتن ندارم. داور پذيرفت که من با بازيکن گرانادا (نيوم) برخوردي نداشته‌ام بنابراين اعتراض خواهم کرد و مطمئنم که آنها اخطار مرا حذف مي‌کنند. نمي‌دانم بايد چه کار کنم، حس مي‌کنم کارت دادن به راموس کار آساني شده است.

به نقل از فارس،وي اظهار داشت: آنچلوتي مربي بزرگي است و ما از او راضي هستيم.

راموس خاطرنشان کرد: کار رونالدو در آوردن توپ طلا به برنابئو دوست داشتني بود. اين همه ما را خوشحال کرد. سرپرست ورزشگاه برنابئو هم با ما در اين خوشحالي سهيم شد. او براي رئال مادريد زندگي مي‌کند و زيبا است که اين خاطره در ذهن او بماند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _%D8%B1%D8%A3%D9%8A_%D8%AF%D8%A7%D9%88%D8%B1_%D8%A 7%D8%B9%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B6_%D9%85%D9%8A%E2%80 %8C%DA%A9%D9%86%D9%85

Abdolreza2012
26-01-2014, 13:41

کریس رونالدو: توپ طلا، مال تمام خانواده مادریدی هاست ستاره پرتغالی یادآوری کرد که اگر ضربه برگردانش در بازی با گرانادا وارد دروازه می شد، این یکی از زیباترین گلهای کارنامه ورزشی اش لقب می گرفت
سایت گل- کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی رئال مادرید بعد از اتمام بازی دیشب تیمش مقابل گرانادا درمیکسد زون با خبرنگاران به صحبت پرداخت. به نمایش گذاشتن توپ طلایش در این میدان، گلزنی مقابل گرانادا، برگردان زیبایی که زد و شرایط فعلی بارسلونا از جمله مسائلی بود که کریس راجع به آنها صحبت کرد:
*برگردان: بدشانس بودم که توپ وارد دروازه حریف نشد. چون با آن سرعتی که توپ داشت، اگر دروازه بان درسوی دیگری بود، توپ وارد دروازه می شد ولی او دقیقا همان جایی بود که توپ نیز قرار داشت.. اوضاع این گونه شد. اگر این ضربه گل می شد، یکی از زیباترین گلهای کارنامه ورزشی ام می شد ولی من خوشحالم، چون توانستم گل دیگری بزنم
*به نمایش گذاشتن توپ طلا: عصر شنبه با سایر عصرها متفاوت بود. به اشتراک گذاشتن جایزه با هواداران و افراد مادریدی حس خیلی زیبایی است. واقعا راضی و احساساتی شده ام. واقعا راضی هستم؛ چون در طول سالهای اخیر هواداران خیلی از من حمایت کرده اند؛ چه در داخل و چه خارج از ورزشگاه.آنها به من انگیزه داده اند تا هربار بهتر از قبل کار کنم و تلاش کنم تا افتخاراتی را برای باشگاه کسب کنم. می خواهم به همین روند ادامه دهم. درمورد مراسم برگزار شده هم باید بگویم که مراسم،ساده، طبیعی و نرمالی بود. آگوستین اررین (مردی که دراین مراسم حضور داشت و توپ طلا را در دستانش گرفت) فردی است که بیست سال در برنابئو کار کرده و برای من افتخار بزرگی بود که این جایزه را به دستان او بدهم.لحظه زیبایی بود. او با کمی تعجب جایزه را در دستش گرفت ولی این نشان دهنده آن است که توپ طلا مال همه است: مال تیم، هواداران و بزرگان باشگاه: تمام اعضای خانواده رئال مادرید.. از توپ جمع کن ها و فیزیوتراپ ها گرفته تاتمام اعضای باشگاه
*شرایط بارسا: درست نیست که من در مورد خانه دیگران صحبت کنم و من در مورد خانه خودم صحبت می کنم
*بهترین لحظات فصل: نمی دانم که در کدام لحظه از این فصل بیشتر از هرلحظه ای احساس خوشبختی کرده ام. من می خواهم تا پایان فصل به حرکت دراین مسیر ادامه دهم

Meisam.apk
26-01-2014, 14:30
برگردون رونالدو واقعا محشر بود،تو اون شرایط سر زدن برا بعضی از بازیکنا سخته،چه برسه به پرش و زدن اون ضربه فوق العاده به هر حال حیف شد...
من نمی دونم با ‌وجود بازیکن جوون و آینده داری(خسه یا موراتا)توی تمرینات کارلو از بنزما چی میبینه ک بازیش میده،اونم فیکس،واقعا این فصل در حد انتظار اصلا ظاهر نشده.
سه امتیاز حیاتی بود و به صدر جدول رسیم،منتظر بازی های آیتده ایم...

charlize
26-01-2014, 18:41
آمار بازیکنی که زمانی خیلی بهش میتوپیدن که خشنه و فلان:
375 : از آخرین خطای وی، 375 دقیقه میگذرد (4 بازی)
700 : از آخرین کارت زرد وی، 700 دقیقه میگذرد (بیش از 7 بازی)
2 : از آخرین کارت قرمز وی 2 سال میگذرد...

این آمار خیلی جالب مربوط به پپه میشه...
امار پپه از زمانی اینجور شد که خوزه گفت میخواد روی تفکراتش کار کنه تا اون بتونه بدون خطا کردن بازی کنه و نتیجش میشه این...(تولد خوزه هم مبارک:n16:)
امیدوارم کارلتو هم بتونه اینکار رو با سرخیو بکنه...
+
تقدیر به سبک برنابئو از کریس:

wooooow
26-01-2014, 22:13
آتلتیکو مادرید دیده دوم جدولی رو از دست داده بدجور داره جون میکنه !!!!
تو 30 دقیقه 2 تا گل زدن !! :n02::n08:

بیچاره ها بعد از عمری امدن تو کورس قهرمانی دیگه دارن از خوشحالی سکته میزنن !:n02:
ولی بعد از 2 بازی با میلان بدجور نفسش گرفته میشه ! :n09::n10:

///////////

کسی یه ویدئو یا عکس GIF از حرکت برگردون رونالدو نداره ؟؟!!!!!!

City 17
26-01-2014, 22:19
ضمن تبریک تولد ژوزه، اگه بخوایم دقیق تر بگیم کم شدن خشونت په په از اینجا شروع شد:n02:

یادمون نره که په په سال قبل تقریبا فاجعه بود و مسئول اصلی شکست تیم در وستفالن، جوری که تقریبا روی همه گل ها مقصر بود و اگه واران رو نمی داشتیم مطمئنا فصل قبل خیلی اوضاع بدتری رو می دیدیم
از طرف دیگه یادمون نره که فصل قبل روابط ژوزه و په په کاملا شکر آب شده بوده، تا حدی که ژوزه (شاید به حق) گفت مشکل په په شخصی هست به نام واران!
به خاطر همون مسائل و افت زیاد په په، توی بازار نقل و انتقالات تابستانی تا آستانه جدایی رفت و اگه کارلو و اون روحیه خاصش نمی بود (Peacemaker) شاید په په رو دیگه نمی دیدیم و کارلو بود که په په رو نگه داشت
و احیا کرد، په په ای که در نبود واران و افت زیاد راموس، تا اینجای فصل قابل اعتمادترین مدافع وسطمون بوده و این رو باید مدیون کارلو باشیم.
متاسفانه بعضی وقت ها می بینم هر اتفاق مثبتی که زیر نظر کارلو افتاده رو فراموش می کنیم و فقط عیب ها رو می بینیم.

malkemid
27-01-2014, 01:09
پیرمرد سالخورده ایی که کریس رونالدوی مغرور دیشب صداش زد تا با توپ طلاش عکس بندازه فقط یه کارمند ساده ایی بود که تو سانتياگو برنابئو کار میکرد.

‌آگوستین هررین : رونالدو صدام کرد و گفت بیا پیش تیم و عکس بنداز حس خوبی بود و شگفت انگیز از اینکه رونالدو مرا در شادی تیم شریک کرد بسیار خوشحالم و شب خوبی را برایم ساخت.

Layken
27-01-2014, 13:28

طرف کل عمرش ورزش های رزمی انجام میده نمی تونه این طوری رو هوا بچرخه :n02:
احسنت داره به مولا، زانو حتا یک درجه هم خم نشده صاف صاف
یعنی شرایط بدنی یک فرد باید فوق العاده ایده ال باشه که بتونه همچین حرکتی انجام بده
درسته گل نشد ولی واس من که اندازه 10 تا گل ارزش داره، دمش گرم.

Abdolreza2012
27-01-2014, 14:44

دروازه بسته رئال درسال 2014 : صفر گل و13 شوت به دروازه کهکشانی ها

در 17 بازی ابتدایی رئال در رقابت های این فصل لالیگا، آنها به طور میانگین درهر بازی 1.2 گل می خوردند و این نشانی از ضعف درخط دفاعی تیم مادریدی بودسایت گل- رئال مادرید تا به امروز 7بازی در سال2014 برگزار کرده که 4 تا در لالیگا و3 تا در جام حذفی بوده. نکته جالب توجه اینجاست که آنها از زمان آغاز سال 2014 تا به امروز حتی یک گل هم دریافت نکرده اند و جالب این است که در این 7 بازی تنها 13 شوت به سمت دروازه کهکشانی ها زده شده است یعنی به طور میانگین کمتر از 2 شوت در هر بازی.این آمار حکایت از آن دارد که دیگو لوپس و کاسیاس عملکرد خیلی خوبی در بازیهای اخیر داشته اند. در سال جدید میلادی شاگردان کارلتو به مشکلات محدودی درزمینه تدافعی برخورده اند.این درحالی است که در 17 بازی ابتدایی رئال در رقابت های این فصل لالیگا، آنها به طور میانگین درهر بازی 1.2 گل می خوردند و این نشانی از ضعف درخط دفاعی تیم مادریدی بود و حریفان به بهترین نحو ممکن از آن بهره می بردند. در نیمه ابتدایی رقابت های این فصل و در17 بازی اول لالیگا، به طور میانگین درهربازی 4.4 شوت به سمت دروازه تیم مادریدی زده می شد ولی حالا این آمار در سال 2014 دستخوش تغییرات جالب توجهی شده است.دراولین بازی رئال در سال 2014 که روز6ژانویه ومقابل سلتاویگوبود و رئال 0-3 به پیروزی رسید، 1شوت به سمت ردوازه رئال زده شد و مادریدی ها14 شوت به سمت دروازه حریف زدند. روز12ژانویه و دربرد1-0 رئال درخانه اسپانیول، تیم حریف2 شوت به سمت دروازه رئال زد و رئالی ها 9 شوت به دروازه داشتند. روز 18 ژانویه وبرد 5-0 رئال مقابل بتیس..تیم حریف 1 باربه سمت دروازه حریف تاخت ورئالی ها 6 شوت به دروازه داشتند. در روز 25 ژانویه و در برد خانگی 0-2 رئال مقابل گرانادا، بازیکنان میهمان 2بار به سمت دروازه رئالی هاآمدند ورئالی ها 6 شوت به دروازه داشتند.رئال درسال2014 سه بازی در جام حذفی برگزار کرد. درروز9ژانویه و بردخانگی 0-2 رئال مقابل اوساسونا، تیم میهمان 1شوت به دروازه رئال داشت و رئالی ها 5 شوت داشتند. در بازی برگشت و 15 ژانویه، اوساسونا 5 بار به دروازه رئال رسید و رئالی ها 9 شوت به سمت دروازه تیم میزبان که 2-0 مغلوب شد داشتند و درنهایت در مصاف 21 ژآنویه رئال- اسپانیول که با برد 0-1 رئال مهیمان به پایان رسید، اسپانیول1شوت به سمت دروازه کاسیاس داشت و رئالی ها 13 شوت زدندعدم دریافت گل در 7 بازی، باعث شد تا رئالی ها با رکورد فصل 5-1994 این تیم زیرنظر والدانو برابری کنند.حالا دیگو لوپس و ایکر کاسیاس در مجموع 658 دقیقه است که گل نخورده اند و آخرین باری که دروازه رئال باز شد، روز 22 دسامبر در مصاف رئال با والنسیا در خانه مستایا بود.سرخیو راموس دراین باره گفت:« حالا ما با یک رکورد برابری کرده ایم و امیدواریم که همچنان بتوانیم دروازه مان را بسته نگاه داریم. ازنظر گروهی، خبر خوبی است، برای همه ما و نه فقط برای مدافعان.»رونالدو هم دراین باره گفت:« باید به مدافعانمان که خیلی خوب وکاملا متمرکز هستند تبریک بگوئیم. به دروازه بانانمان هم همین طور. یک تیم همین است. ما خوب هستیم و امیدواریم که در لالیگا، لیگ قهرمانان اروپا وجام حذفی به همین ترتیب ادامه دهیم. این رو به اینده به ما اعتماد به نفس می دهد.»

wooooow
28-01-2014, 10:23
امشب ساعت 23:30 باید با اسپانیول بازی کنیم
بازی برگشت کوپا هست و تو برنابئو !!

بازی رو به طرز باورنکردنی شبکه 3 قراره پخش کنه !!!

به امید یه بازی جذاب و دیدنی !! :n01:

malkemid
28-01-2014, 12:50
امیدوارم امشب هم گل نخوریم... حتی شده همه بازیها رو 1-0 ببریم... استقلال هم الان صدره با کم گل خوردن

wooooow
28-01-2014, 16:47
امیدوارم امشب هم گل نخوریم... حتی شده همه بازیها رو 1-0 ببریم... استقلال هم الان صدره با کم گل خوردن

آره درسته این روش بازی کردن باعث گرفتن نتیجه مطلوب میشه
ولی یه نکته منفی داره
اونم اینه بازی زیاد جذاب نمیشه !!

در زمان مورینیو حتی اگه تیم میباخت هم بازی فوق العاده جذاب بود
کافی بود توپ برسه به رونالدو تا با سرعت باورنکردنی یه حرکت عالی ببینیم
ولی از زمان انچلوتی سرعت تیم خیلی کم شده (( به خصوص اینکه رونالدو تو اکثر موارد محو میشه ))

سیستم آنچلوتی نتیجه گرا هست و بازی ها از نظر جذابیت مثل سابق نیست
ولی خوبیش اینه نتیجه مورد نظر گرفته میشه ! :n02::n25:

Abdolreza2012
28-01-2014, 18:18

charlize
28-01-2014, 19:00
ولی از زمان انچلوتی سرعت تیم خیلی کم شده (( به خصوص اینکه رونالدو تو اکثر موارد محو میشه ))

البته تفکرات مربی خیلی مهمه اما فکر میکنم مهمترین دلیلش، اختلاف تفکری ایسکو با اوزیل باشه...
اوزیل توپ رو میگرفت، سریع میرفت برای ضد حمله....اکثر مواقع سریع یه پاس به دی ماریا/کریس میداد که اونا با سرعت برن جلو...
اما ایسکو اکثر مواقع توپ رو نگه میداره و دور خودش دور میزنه تا بازیکن ها دیگه بیان...یا اینکه تویه عرض شروع به حرکت میکنه...
+
این بازیهای مودریج داره دیوونه میکنه من رو!
شاهکاره این پسر:n12:
امیدوارم این روندش رو حفظ کنه کماکان...تویه بدترین بازیهامون هم عالیه این...

Abdolreza2012
28-01-2014, 20:20
این بازیهای مودریج داره دیوونه میکنه من رو!
شاهکاره این پسر:n12:
امیدوارم این روندش رو حفظ کنه کماکان...تویه بدترین بازیهامون هم عالیه این...
دقیقا

این بازیکن همون بازیکنی بود که فصل قبل ازش به عنوان بدترین خرید یاد میشد ولی الان با این بازیاش دهنه همه رو بسته
عالیه

wooooow
29-01-2014, 10:53
کاسياس رکورددار جديد کلين‌شيت در رئال

کاپيتان کهکشاني‌‌ها در پيروزي اخير تيمش در جام حذفي اسپانيا نام خود را به عنوان رکوددار بيشترين زمان بسته نگه داشتن دروازه‌ رئال مادريد به ثبت رساند.

به لطف پيروزي يک بر صفر رئال مادريد برابر اسپانيول در دور برگشت مرحله يک چهارم نهايي جام حذفي اسپانيا، 90 دقيقه ديگر به زمان بسته ماندن دروازه کهکشاني‌ها در بازي‌هايي که ايکر‌کاسياس از سنگر آنها حفاظت کرده افزوده شد تا اين بازيکن اسپانيايي به رکورددار کلين‌شيت در تاريخ باشگاه تبديل شود.

به گزارش تسنيم،با بسته نگه داشتن دروازه رئال مادريد برابر اسپانيول، کاسياس ضمن کمک به تيمش براي صعود به نيمه نهايي جام حذفي به عنوان اولين تيم، رکورد کلين‌شيت خود را به 682 دقيقه افزايش و رکورد قبلي را که در فصل 95-1994 توسط بويو، سنگربان پيشين رئال مادريد به ثبت رسيده بود را به ميزان 24 دقيقه ارتقا داد.

رئال مادريد سال 2014 را فوق‌العاده شروع کرده است به طوري که پيروزي اخير برابر اسپانيول هشتمين پيروزي متوالي کهکشاني‌ها بدون دريافت حتي يک گل خورده بوده است.

آخرين باري که ايکر کاسياس اجازه داد توپ از خط دروازه‌ تيمش عبور کند، 27 نوامبر سال 2013 در پيروزي 4 بر يک رئال مادريد برابر گالاتاسراي در دور برگشت بازي‌هاي مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا بود. از آن زمان کاسياس در 7 بازي متوالي گل نخورده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DA%A9%D9%88%D8%B1%D8%AF%D8%AF%D8%A7%D8%B1_%D8%AC%D 8%AF%D9%8A%D8%AF_%DA%A9%D9%84%D9%8A%D9%86%E2%80%8C %D8%B4%D9%8A%D8%AA_%D8%AF%D8%B1_%D8%B1%D8%A6%D8%A7 %D9%84

/////////

دیشب هم با نتیجه 1-0 بازی رو بردیم
ولی
الان تو لالیگا 2 هفته سخت رو پیش رو داریم
باید با تیم های 4 و 5 جدول بازی کنیم !!!

هفته بعد تو خونه بیلبائو بازی داریم
و 2 هفته بعد هم تو برنابئو باید با ویارئال بازی کنیم !!!!!

Abdolreza2012
29-01-2014, 15:36

بیل در لالیگا بهتر از مسی بوده است
هر دو بازیکن در نیمه اول فصل با مشکل مصدومیت مواجه بودند. اما آمار نشان می‌دهد که بیل در لیگ بهتر از مسی بوده است.
سایت گل – گرث بیل به بازی رئال مادرید با اسپانیول در جام حذفی نرسید، چرا که از ناحیه ساق پا مصدوم بود. کارلو آنچلوتی حاضر نشد که ریسک کند و او را برای دیدار لیگ مقابل اتلتیک بیلبائو حفظ کرد.این بازیکن 24ساله نقش مهمی در احیای مادرید در ماه‌های گذشته داشته و آنچلوتی می‌خواهد مطمئن شود که این بازیکن 100 میلیونی آماده است تا بتواند با او به سمت قهرمانی لیگ خیز بردارد.بیل در این فصل لالیگا هشت گل زده و هشت پاس گل داده؛ آن هم در شرایطی که تنها 921 دقیقه بازی کرده است. این یعنی او در هر 57 دقیقه یا گل زده یا گل ساخته.

بیل و مسی در لالیگا

14
بازی
14

921
دقیقه
985

8
گل
8

8
پاس گل

5

آمار بیل در مقایسه با لیونل مسی از بارسلونا جالب تر می‌شود. مسی در برد مقابل مالاگا عالی بود و یک پاس گل داد و تیمش را به سمت بردی راحت رهنمون ساخت. با این حال او سه پاس گل کمتر از بیل داده است، و البته هر دو نفر هشت گل زده‌اند.مسی 26ساله مانند بیل چندین بازی را به دلیل مصدومیت از دست داد اما یک ساعت بیشتر از بیل بازی کرده است، یعنی 985 دقیقه درقیاس با 921 دقیقه بیل.البته بازیکن بارسلونا در تمامی رقابت‌ها بهتر از بیل عمل کرده است. اما تردیدی نیست که عملکرد بیل در لالیگا عالی بوده است، هرچند که در ژانویه نتوانسته به‌خوبی ماه‌های قبل کار کند.بیل در رده‌بندی گل‌زنان مادرید سوم است ولی بهترین گل‌ساز تیمش است. او از زمان اولین دیدارش مقابل ویارئال در تنها 55 درصد دیدارهای رئال حضور داشته است (1433 دقیقه از 2610 دقیقه در تمامی رقابت‌ها). این عدد با غیبت او مقابل اسپانیول کاهش می‌یابد.بیل از نظر میزان حضور در میدان در رده دوازدهم بازیکنان رئال است! مارسلو، ایسکو، آلوارو آربلوا و دنی کارواخال بیشتر از او بازی کرده‌اند، آن هم با این که دیدارهای بسیاری را به دلیل مصدومیت از دست داده‌اند.بیل تنها در 9 مسابقه 90 دقیقه کامل را بازی کرده است که شش تایش در لالیگا بوده است. به این ترتیب عملکرد او عالی به نظر می‌رسد.

City 17
30-01-2014, 21:42
با صعود اتلتیکو به دور بعد کوپا، بازی های سختی رو در پیش داریم، اون هم توی یک برنامه فشرده. توی دو هفته آینده تیم جدی ترین محک خودش رو می خوره.
از بازی با بیلبائو که در خانه خودش هنوز در لیگ بدون شکست بوده (از جمله بارسا رو شکست داده) تا بازی با ویارئالی (از بهترین تیم های لالیگا در سال جاری) که در بین دو دربی با اتلتیکو ساندویچ شده!
در ادامه در آینده نزدیک و بعد از بازی های لیگ، مجددا بازی های فشرده با شالکه و اتلتیکو، یک فرصت کوتاه، و دوباره با شالکه و بارسا رو در پیش داریم.
برنامه کلی به این شکل هست (H بازی در خانه و A بازی در خانه حریف)

Atheltic Bilbao (A) 2nd
Atletico Madrid (H) 5th
Villareal (H) 8th
Atletico Madrid (A) 12th
Getafe (A) 16th
Elche (H) 22nd
Schalke (A) 26th
Atletico Madrid (A) 2nd
Levante (H) 9th
Malaga (A) 16th
Schalke (H) 18th
Barcelona (H) 23rd

Abdolreza2012
30-01-2014, 23:06
بازی های رئال خیلی سنگین شدن
حالا باز شانس با رئال یار بود که تو لیگ قهرمانان اروپا به تیم آنچنان سختی نخوردیم که دردسر جدیدی ایجاد کنه
الان رئال تو شرایط خوبی تو جدول قرار داره ، امیدوارم این فشردگی و باز های سخت و سنگین پیش رو باعث امتیاز از دست دادن نشه

و دوست دارم رئال انتقام شکست تو لیگ رو از اتلتیکو مادرید ، تو جام حذفی بگیره

powerslave
30-01-2014, 23:22
این سه تا بازی ای که با اتلتیکو داره کدوماش جام حذفیه؟
البته خوب تو فاصلۀ 25 روز 3
بار با اتلتیکو بازی کردن سخته ولی خوب برای اونها هم سخته.
اون تیمهای دیگه به نظر میرسه بی دردسر هستن ولی اصلاً نباید دست کم گرفتشون. قبلاً یقۀ تیم رو گرفتن.

Abdolreza2012
30-01-2014, 23:39
این سه تا بازی ای که با اتلتیکو داره کدوماش جام حذفیه؟
البته خوب تو فاصلۀ 25 روز 3
بار با اتلتیکو بازی کردن سخته ولی خوب برای اونها هم سخته.
اون تیمهای دیگه به نظر میرسه بی دردسر هستن ولی اصلاً نباید دست کم گرفتشون. قبلاً یقۀ تیم رو گرفتن.

دو تای اولی تو جام حذفین

آخرین بازی برای لیگ هست

wooooow
31-01-2014, 02:16
با صعود اتلتیکو به دور بعد کوپا، بازی های سختی رو در پیش داریم، اون هم توی یک برنامه فشرده. توی دو هفته آینده تیم جدی ترین محک خودش رو می خوره.
از بازی با بیلبائو که در خانه خودش هنوز در لیگ بدون شکست بوده (از جمله بارسا رو شکست داده) تا بازی با ویارئالی (از بهترین تیم های لالیگا در سال جاری) که در بین دو دربی با اتلتیکو ساندویچ شده!
در ادامه در آینده نزدیک و بعد از بازی های لیگ، مجددا بازی های فشرده با شالکه و اتلتیکو، یک فرصت کوتاه، و دوباره با شالکه و بارسا رو در پیش داریم.
برنامه کلی به این شکل هست (H بازی در خانه و A بازی در خانه حریف)

Atheltic Bilbao (A) 2nd
Atletico Madrid (H) 5th
Villareal (H) 8th
Atletico Madrid (A) 12th
Getafe (A) 16th
Elche (H) 22nd
Schalke (A) 26th
Atletico Madrid (A) 2nd
Levante (H) 9th
Malaga (A) 16th
Schalke (H) 18th
Barcelona (H) 23rd

خدا رحم کنه !!!
ای خداا شانس مارو ببین !!!!
بازی رفت و برگشت با آتلتیکو بازی برگشت تو خونه آتلتیکو هست ؟؟؟؟ !!! :n15:
بعد بازی شالکه هم تو خونه آتلتیکو بازی داریم !!! :n15:

سال قبل همزمان با بازی چمپیونز تو مرحله حذفی 3 بازی با بارسا داشتیم
امسال همزمان 3 بازی با آتلتیکو
همه تیمهای مدعی تو بازی های حذفی چمیپونز باید به رئال بخورن ؟؟

City 17
31-01-2014, 13:51
تا ساعات دیگه مراسم رونمایی از طرح جدید برنابئو توسط پرز انجام میشه. نامزدهای طرح نهایی به این شکل بودند:

ظاهرا طرح برنده از بین طرح های بالا، این طرح هست که کار بازسازی قراره توسط شرکت آلمانی GMP Architekten ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با همکاری شرکت های L-35 و Ribas&Ribas تا 2017 انجام بشه:

Abdolreza2012
31-01-2014, 14:13

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%AF%D9%85%DB%8C-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%AF-%D9%85%D9%86-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%AF%DB%8C-%D9%87%D8%B3%D8%AA%D9%85?ICID=HP_TS_4)

تا ساعات دیگه مراسم رونمایی از طرح جدید برنابئو توسط پرز انجام میشه. نامزدهای طرح نهایی به این شکل بودند:

هر 4 طرح قشنگ بودن
این طرح انتخاب شده هم خیلی قشنگه
مرسی معراج جان:n16:

runner
31-01-2014, 16:17

بیل و مسی در لالیگا

14
بازی
14

921
دقیقه
985

8
گل
8

8
پاس گل

5

BALE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فکر میکنم قسمت پاس گلا یه مقدار اشتباه داره!

City 17
31-01-2014, 17:43
عکس های جدید از سانتیاگو برنابئو جدید:

عکس های دیگه با نورپردازی شبیه سازی شده در روز:

Abdolreza2012
31-01-2014, 18:37
BALE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فکر میکنم قسمت پاس گلا یه مقدار اشتباه داره!

7تا پاس گل داده

SA3EDLORD
31-01-2014, 18:58
من از این طرح جدید اونقدرا خوشم نیومد.....خیلی بهتر از اینا میشد باشه......البته شاید ساخته شدش با عکساش فرق کنه!

wooooow
31-01-2014, 19:04
تو این عکس
بالا سمت چپ از همه قشنگتره

charlize
31-01-2014, 19:28
انگار سفینه فضایی-ه!
درسته خیلی فوتبال نیست اما این خاص بودنش رو دوست دارم...
یه حس ابهت خاصی میده...
+
دقت کنیم که فقط طرح ورزشگاه مهم نبوده...
چون اینجا قراره بشه شهرک رئال و اطرافش هم که جزئی از طرح بودن، برای تیم انتخاب کننده مهم بودن...

Abdolreza2012
31-01-2014, 19:48
تو این عکس
بالا سمت چپ از همه قشنگتره

اگه توجه کنی میبینی که طرحی که مدنظرت زیاد با الان سانتیاگو فرق نداره
البته فرق که میکنه ولی نه خیلی

wooooow
31-01-2014, 19:51
اگه توجه کنی میبینی که طرحی که مدنظرت زیاد با الان سانتیاگو فرق نداره
البته فرق که میکنه ولی نه خیلی

نه باوووو
خیلی فرق داره

4 ستون کناری حذف شدن و اطراف کاملا شبشه ای شده
سقف هم جذاب شده

البته بین این 4 طرح این 1 طرح مثل اینکه سر پوشیده نیست !!!

//

الان این طرح حتمی شده دارن میسازن ؟؟

Abdolreza2012
31-01-2014, 20:06
نه باوووو
خیلی فرق داره

4 ستون کناری حذف شدن و اطراف کاملا شبشه ای شده
سقف هم جذاب شده

البته بین این 4 طرح این 1 طرح مثل اینکه سر پوشیده نیست !!!

//

الان این طرح حتمی شده دارن میسازن ؟؟

منظورم این بود که بین طرح ها ،طرح مدنظرت نزدیک ترین به شکل کنونی سانتیاگو هست

+

این طرح انتخاب شده و قراره تا 2017 ساخته شه
شروع شدنش دقیق خبر ندارم ولی به همین زودیا شروع خواهد شد

D3vil_A
01-02-2014, 20:38
خوب فرصت خوبی به وجود اومد دوتا تیم مادریدی صدر جدوم رو بگیرن...امیدوارم فردا ببریم...اتلتیک هم مساوی کنه !‌

Abdolreza2012
01-02-2014, 23:06
قرار نیست بازی فردا شب رئال رو پخش کنن ؟ :n23:
:n24:

اگه پخش نکنن دیگه خیلی شوت تشریف دارن
بازی مهمی هست و سخت برای رئال

اورست
01-02-2014, 23:09
قرار نیست بازی فردا شب رئال رو پخش کنن ؟ :n23:
:n24:

اگه پخش نکنن دیگه خیلی شوت تشریف دارن
بازی مهمی هست و سخت برای رئال
شما هم چه انتظاراتی داریا ؟؟! چرا شبکه ملی بارسا باید بازیه یه تیم معمولی مثل رئال رو پخش کنه؟؟! :n09:

Meisam.apk
01-02-2014, 23:27
این هفته از لیگ اسپانیا بازی های مهم و سختی برای تیم های بالای جدول لیگ هست،و رئال با پیروزی در برابر بیلبائو می تونه خودشو بالا بکشه،بیلبائو تیم خوبیه و ۴م جدول هم هستن،به هرحال آرزوم اینکه نتایج به سود رئال ختم باشه.
از بین طرح های ارائه شده،بنظرم پایین سمت چپ خیلی شیکه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SA3EDLORD
01-02-2014, 23:38
شما هم چه انتظاراتی داریا ؟؟! چرا شبکه ملی بارسا باید بازیه یه تیم معمولی مثل رئال رو پخش کنه؟؟!
به بارسا تی وی کار ندارم اما فک میکنم طرفدارای سری آ حق دارن بازی اینتر یوونتوس رو ببینن! به نظر من پیامک بزنین به شبکه ورزش بخواین بازی رئال رو پخش کنه!

Abdolreza2012
01-02-2014, 23:44
این هفته از لیگ اسپانیا بازی های مهم و سختی برای تیم های بالای جدول لیگ هست،و رئال با پیروزی در برابر بیلبائو می تونه خودشو بالا بکشه،بیلبائو تیم خوبیه و ۴م جدول هم هستن،به هرحال آرزوم اینکه نتایج به سود رئال ختم باشه.
از بین طرح های ارائه شده،بنظرم پایین سمت چپ خیلی شیکه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه منظورت این عکس هیت

که همین طرح انتخاب شده و قراره ساخته بشه تا سال 2017

wooooow
02-02-2014, 00:46
به قول معروف از اون بازی هایی هست که همه چی دست خودمونه !!!

بازی با اوساسونا که رئال میتونست اختلاف رو کم کنه و بعدش مساوی کرد (( اخراج راموس ))
این بازی که به برد صد در صد نیاز هست امیدوارم اتفاق خاصی نیفته

البته این هفته بازی های سختی داریم
تو 12 روز باید 4 بازی سخت انجام بدیم

فردا یکشنه 13 بهمن باید با بیلبائو بازی کنیم (( تیم 4 جدول ))
چهارشنبه 16 بهمن باید با آتلتیکو بازی کنیم (( بازی رفت کوپا ))
شنبه 19 بهمن باید با و یارئال بازی کنیم (( تیم 5 جدول ))
سه شنبه 22 بهمن بازی بر گشت با آتلتیکو

///////////

آمار رئال و بیلبائو واسه بازی فردا

البته تیم وضعیت خوبی داره

11 بازی آخر رو بردیم و باخت یا مساوی تو کارنامه نداریم
10 بازی آخر رو هم گل نخوردیم !! !!!

یه آمار جالب !!
بیلبائو که فردا باهاش بازی داریم تو 3 بازی آخر 15 گل زده !!!!!!!! :n29:

فردا کدوم روند ادامه پیدا میکنه ؟؟ گل نخوردن رئال یا جشنواره گل بیلبائو ؟؟؟:n02::n02::n24::n24::n25:

آمار 11 بازی آخر رئال بدون باخت و 10 بازی بدون گل خورده !!!

Thu
19/12/13
CDR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Real Madrid ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2 - 0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Olímpic de Xàtiva ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
View events ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
More info ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Sun
22/12/13
PRD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Valencia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2 - 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Real Madrid ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
View events ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
More info ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Thu
02/01/14
CLF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PSG ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
0 - 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Mon
06/01/14
3 - 0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Celta de Vigo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Fri
10/01/14
Osasuna ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Sun
12/01/14
Espanyol ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Thu
16/01/14
Osasuna ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
0 - 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Sat
18/01/14
Real Betis ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
0 - 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Tue
21/01/14
Espanyol ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Sat
25/01/14
Granada ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Tue
28/01/14
1 - 0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اورست
02-02-2014, 01:14
به بارسا تی وی کار ندارم اما فک میکنم طرفدارای سری آ حق دارن بازی اینتر یوونتوس رو ببینن! به نظر من پیامک بزنین به شبکه ورزش بخواین بازی رئال رو پخش کنه!
کلا فرقی نداره بارسا تیوی نباید بازیهای تیمهای دیگه رو پخش کنه!! SMS هم جواب نمیده چون تو رده بندی شبکه ورزش محبوبترین لیگهای اروپا لالیگا اوله!! ;)