مشاهده نسخه کامل
: تاپيك سوالات و مشكلات Smart TV Samsung
camel_60
19-01-2013, 16:09
سلام من یک ال ای دی سامسونگ 32ES6950 دارم یک یک ماه پیش گوشه سمت راست بالای اون
لک سفید افتاد که بد از دادن گارانتی و تعویض پنل مشکل حل شد
و بعداز اون یک مشکل جدید پیش اومد اونم این هست که به هیچ عنوان اسمارت هاب اون اپدیت نمیشه یعنی به شبکه به راحتی وصل میشه حتی یوز پس اکانت سامسونگ رو قبول میکنه.
وقتی که اپدیت رو می زنم شروع میکنه به نصب 9 تا نرم افزار بد دیگه هیچ من حتی چند ساعت هم صبر کردم ولی نشد که نشد زنگ زدم نمایندگی تعمیرات رشت گفت که مشکل نت هست به نظر من که چرت گفته چون قبلا راحت این کاررو انجام دادم مشکلی نبود بد بختی این هست هیچ کس از اطرافیان من اسمارت تی وی ندارن تا یک کار دیگه ای بکنم اگه از دوستان کار بر میاد خواهش می کنم که کمکم کنن
منم این مشکل رو دارم -
46es6950
هنوز راهی پیدا نکردم .
امشب با چیز-- پی -- ان امتحان میکنم . اگه ok شد میگم
camel_60
25-01-2013, 16:37
منم این مشکل رو دارم -
46es6950
هنوز راهی پیدا نکردم .
امشب با چیز-- پی -- ان امتحان میکنم . اگه ok شد میگم
آره دمت گرم منتظر جوابت هستم چون دیگه دارم قاطی می کنم که برم پدر این سام سرویس رو در بیارم.
camel_60
29-01-2013, 18:22
سلام مشکل من با شر کردن چیز پی ان حل شد کاملا اسمارت هاب نصب شد و به راحتی وارد سامسونگ اپ شدم هر چی خواستم دانلود کردم :n02::n02::n02:
فقط می تونم بگم که خاک تو سر سام سرویس که که نمیتونه سامسونگ اپ رو از فیلتر در بیاره:n25::n25::n25:
حالا خوبیش این هست که برای دانلود باید فقط چیز پی ان شر کرد:n12::n12:
دمتون گرم.الان می امتحانم
فقط ی سوال دیگ!
با بروزرت مشکل نداری؟
منظورم همون مشکل اپدیت کردنشه
سلام
مشکل من هم با چیز پی ... حل شد .
srry دیر جواب دادم .
شما چطوری شیر کردی ؟ چیز پی .... رو ؟
سلام
srry دیر جواب دادم .
با نام خدا و سلام
دوستان چطور vpn رو share کنیم ؟؟؟
با سلام به دوستان گل
من یک تلوزیون سامسونگ سری 7 از این مدل های اروپایی گرفته ام که ساپورت 3d هم داره فقط موقعی که ----- کانالهای 3d نشون میده بصورت
دوتیکه هستش شنیدم باید با تلوزیون اون رو یک تیکه کرد خواستم بدونم چطوریباید این کار رو کرد
smhsh121
01-02-2013, 14:37
با سلام به دوستان گل
من یک تلوزیون سامسونگ سری 7 از این مدل های اروپایی گرفته ام که ساپورت 3d هم داره فقط موقعی که ----- کانالهای 3d نشون میده بصورت
دوتیکه هستش شنیدم باید با تلوزیون اون رو یک تیکه کرد خواستم بدونم چطوریباید این کار رو کرد
اگر تصاویر پلهو به پهلو هست باید دکمه 3D رو بزنی و گزینه پهلو به پهلو رو انتخاب کنی و اگر بالا و پایین هست به همین ترتیب. بعدش هم عینک رو می زنی.
ضمنا دوست گلم smhsh121
روی تلوزیون تقریبا چند دقیقه یک بار مشخصات تلوزیون مثل نوع تلوزیون بعد سری وهرتز اون نشون داده میشه ودوباره بعد از چند دقیقه میاد ومیره
خواستم بدونم نمیشه کاری کرد که اینا دیگه نیاد
در ضمن مشخصات تلوزیون من اینه UE40D 7090
تلوزیون سامسونگ ال ای دی با 800 هرتز با گیرنده های --- ,و DVBT با امکانات وب بروزر -وایرلس وهمچنین HDMI4
خواستم نظرت روبدونم تلوزیون خوبیه یا نه
smhsh121
01-02-2013, 15:12
ضمنا دوست گلم smhsh121
روی تلوزیون تقریبا چند دقیقه یک بار مشخصات تلوزیون مثل نوع تلوزیون بعد سری وهرتز اون نشون داده میشه ودوباره بعد از چند دقیقه میاد ومیره
خواستم بدونم نمیشه کاری کرد که اینا دیگه نیاد
در ضمن مشخصات تلوزیون من اینه UE40D 7090
تلوزیون سامسونگ ال ای دی با 800 هرتز با گیرنده های --- ,و DVBT با امکانات وب بروزر -وایرلس وهمچنین HDMI4
خواستم نظرت روبدونم تلوزیون خوبیه یا نه
دکمه Exit رو 10 ثانیه نگه دار و وقتی گفت ریست کنه قبول کن. بعدش تلوزیون رو برای نمایش در منزل انتخاب کن نه برای مغازه. تلویزیون خوبیه و مشخصاتش هم خوبه فقط مدل 2011 هست.
عزیزم روی کنترل اصلا دکمه EXIT نیست
از قسمت منو راهی نیست
smhsh121
01-02-2013, 16:37
عزیزم روی کنترل اصلا دکمه EXIT نیست
از قسمت منو راهی نیست
مگه میشه ریموتی دکمه Exit نداشته باش:n04:
از منوی سیستم قسمت وصل و پخش یا plug & play. توی یکی از همون تنظیماته که باید بذاری رو نمایش در منزل. اگر رمز خواست 4 تا صفر بزن.
دوستان میخوام angry birds رو بازی کنم که میگه باید فریمور آپدیت بشه .. در صورتی که تلویزیون به اخرین ورژن آپدیت هست ... لطفا راهنمایی کنید
ua46es7500
با سپاس
hobor971
06-02-2013, 14:22
دوستان میخوام angry birds رو بازی کنم که میگه باید فریمور آپدیت بشه .. در صورتی که تلویزیون به اخرین ورژن آپدیت هست ... لطفا راهنمایی کنید
ua46es7500
با سپاس
من هم با es7770 همین مشکل رو دارم . دیشب نصب کردم . بازی رو هم دانلود کرد اما موقع اجرا می گه باید فریمور رو آپدیت کنی!!!
hooman79108
06-02-2013, 15:28
سلام
من سامسونگ6950 خریدم. یه مشکلی تو دیدن فیلم های 3D دارم اونم اینه که فیلم هایی که بصورت side by side هستن رو میتونم سه بعدی ببینم اما فیلم هایی که تصویرشون ه جورایی مات و دوتایی شده رو نمیتونم سه بعدی ببینم . مثل تصویر زیر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونید مشکل از کجاست؟
Heidar676
07-02-2013, 13:22
سلام
من سامسونگ6950 خریدم. یه مشکلی تو دیدن فیلم های 3D دارم اونم اینه که فیلم هایی که بصورت side by side هستن رو میتونم سه بعدی ببینم اما فیلم هایی که تصویرشون ه جورایی مات و دوتایی شده رو نمیتونم سه بعدی ببینم . مثل تصویر زیر:
دوست عزیز سیسم 3d دستگاه شما اکتیو هست ولی این تصاویری که گذاشتید با یک عینک ساده که با دست هم میشه ساخت قابل مشاهده هستند
یک عینک با دو طلق سبز و قرمز (یا ابی فیروزه ای و قرمز)
این تصویری که شما گذاشتید به تصاویر اناگليف موسوم هست
میتونید تو نت سرچ کنید و اطلاعات کاملی بگیرید
موفق باشید
hooman79108
09-02-2013, 15:18
یعنی برای دیدن فیلم های سه بعدی باید دو نوع عینک داشته باشیم؟
یکی برای سیستم های اکتیو و یکی هم برای پسیو؟
hobor971
09-02-2013, 15:34
یعنی برای دیدن فیلم های سه بعدی باید دو نوع عینک داشته باشیم؟
یکی برای سیستم های اکتیو و یکی هم برای پسیو؟
نه عزیزم . تلوزیونهای سه بعدی به دو دسته پسیو و اکتیو تقسیم می شوند . به طور مثال اکثر مدلهای ال جی دارای سیستم پسیو هستند . در مقابل تلوزیونهای سامسونگ بیشتر دارای مدل اکتیو هستند . تکنولوژی پسیو و اکتیو بیشتر به نحوه کارکرد عینکهای سه بعدی بر می گرده . عینکهای اکتیو دارا شاتر فعال هستند و نیاز به شارژ دارند . اما عینکهای پسیو سبکتر هستند و شارژ هم نیاز ندارند .
پس شما نیاز به دو نوع عینک ندارید . بسته به نوع تلوزیون شما یک سری عینک مخصوص همون رو باید تهیه کنید .
hooman79108
10-02-2013, 13:58
نه عزیزم . تلوزیونهای سه بعدی به دو دسته پسیو و اکتیو تقسیم می شوند . به طور مثال اکثر مدلهای ال جی دارای سیستم پسیو هستند . در مقابل تلوزیونهای سامسونگ بیشتر دارای مدل اکتیو هستند . تکنولوژی پسیو و اکتیو بیشتر به نحوه کارکرد عینکهای سه بعدی بر می گرده . عینکهای اکتیو دارا شاتر فعال هستند و نیاز به شارژ دارند . اما عینکهای پسیو سبکتر هستند و شارژ هم نیاز ندارند .
پس شما نیاز به دو نوع عینک ندارید . بسته به نوع تلوزیون شما یک سری عینک مخصوص همون رو باید تهیه کنید .
پس برای دیدن اون فیلم ها باید چکار چکار کنم ؟
hobor971
10-02-2013, 22:17
پس برای دیدن اون فیلم ها باید چکار چکار کنم ؟
کدوم فیلمها ؟ فیلمهای 3D در هر دو نوع تلوزیون قابل مشاهده می باشند /.
hooman79108
12-02-2013, 17:34
کدوم فیلمها ؟ فیلمهای 3D در هر دو نوع تلوزیون قابل مشاهده می باشند /.
منظورم اون تصویر دومی هست که گذاشتم. برای دیدن فیلم هایی با اون نوع تصویر باید عینک آناگلیف داشته باشم ؟
amin_g_p
12-02-2013, 17:48
منظورم اون تصویر دومی هست که گذاشتم. برای دیدن فیلم هایی با اون نوع تصویر باید عینک آناگلیف داشته باشم ؟
این تصاویر نیاز به تلویزیون سه بعدی ندارند و با هر نمایشگری می شه دید فقط نیاز به عینک آناگلیف دارند که کیفیت سه بعدی قابل قیاس نیست. تصاویری که به صورت دو تصویر کنار هم (چپ و راست یا بالاوپایین) که به half side by side معروفند نیاز به نماشگر سه بعدی دارند (که البته به آناگلیف هم تبدیل می شه کردشون و دیدشون ولی کیفیت قابل مقایسه نیست) البته فرمت های دیگر سه بعدی هم هستند (مثل mpo برای عکس سه بعدی)
amin_g_p
12-02-2013, 17:53
من هم با es7770 همین مشکل رو دارم . دیشب نصب کردم . بازی رو هم دانلود کرد اما موقع اجرا می گه باید فریمور رو آپدیت کنی!!!
من اول فریمور را آپدیت کردم (از سایت سامسونگ گرفتم با فلش آپدیت کردم) بعد با زحمت فراوان انگری بردز را دانلود (در واقع آپدیت) کردم (مگه دانلود می شد) راحت هم اجرا می کنه روی 7770
rohanimohammad
13-02-2013, 21:18
سلام
چند روزه یه 46ES6960 خریدم، با کانال 1 تا 8 مشکل داره!
همه ش تصویرش میره میگه سیگنال ضعیفه! توی گیرنده دیجیتال دیده بودم آنتن خوب نباشه شبکه 8 به بعد رو نگیره اما این جوریشو ندیده بودم.
بعد هم همون موقعی که میگه سیگنال ضعیف است، گیرنده ی ایکس ویژن تصویر میده!
چرا؟
morandi2012
13-02-2013, 23:00
سلام.تو اسمارت هاب کشورو یه کشور خارجی قرار بدید.بعد بازی رو نصب کنید.راحت اجرا میشه.مال من اینجور بود
sunicorn
15-02-2013, 20:35
دوستان کسی میدونه تنظیمات پیش فرض سه بعدی برای همه ی حالت ها(تبدیل دو بعدی به سه بعدی-پهلو به پهلو-بالا پایین) چیه؟
اگه عزیزی زحمت بکشه رو منوش نگاه کنه بهم بگه خیلی ازش ممنون میشم.
ماله من 46 اینچ سامسونگ مدل 6960
دوستان عزیز من ledd46d6960 خریدم و تو شبکه منوتو و شبکه ورزش و شبکه3 بخصوص فوتبال تصاویر رو با تیک تیک محسوس میبینم.لطفا کمکم کنید
09359797649
جان مادرتون
hobor971
16-02-2013, 18:06
دوستان عزیز من ledd46d6960 خریدم و تو شبکه منوتو و شبکه ورزش و شبکه3 بخصوص فوتبال تصاویر رو با تیک تیک محسوس میبینم.لطفا کمکم کنید
09359797649
جان مادرتون
عزیزم تو تصاویر شبکه های عادی چون کیفیت تصویر خیلی پایین هست اغلب کیفیت خوبی نداره و توزیون بصورت شطرنجی یا با کیفیت کم نشون می ده . شما یه فیلم hd 720 یا 1080p تهیه کن و با اونا تست کن . تلوزیون شما d6960 در زمان خودش ( 2011 ) یکی از بهترینهای بازار بود .
سلام چطور میشه از روی ایپاد تاچ بر روی تلویزیون D6960 فیلم و موزیک و عکس استریم کرد؟
matinpour
12-08-2013, 23:44
[QUOTE=NOR-1;7812753]سلام چطور میشه از روی ایپاد تاچ بر روی تلویزیون D6960 فیلم و موزیک و عکس استریم کرد؟[/QUOT
دوست عزیز
ازاین راه بروید
منو--->شبکه--->Wi-Fi Direct
یک دستگاه تلفن همراه ای یا آی پاد را که پشتیبانی کند از Wi-Fi Directبه تلویزیون بدون استفاده از یک روتر بی سیم وصل کنید.
1- فعال کردن Wi-Fi Direct بر روی دستگاه تلفن همراه یا آی پاد و پس از آن راه اندازی Wi-Fi Directتلویزیون به طور خودکار
اسکن و نمایش یک لیست از دستگاه های که در دسترس است. نام این تلویزیون همچنین نمایان می شود بر روی دستگاه تلفن همراه یا آی پاد.
2- دستگاه را از لیست برای شروع یک اتصال انتخاب کنید. اگر یک درخواست اتصال ساخته شده است توسط تلویزیون، یک پیام اجازه نمایان می شود بر روی دستگاه تلفن همراه و بالعکس. قبول درخواست به اتصال دستگاه تلفن همراه یا آی پاد به تلویزیون.
برنامه خاصی رو باید رو هر دو داشته باشم ؟
الان وصل شد اما چطور فیلمی رو از ایپاد رو tv ببینم؟
یه سوال دیگه allshare چیه؟
orbitnic
13-08-2013, 01:06
سلام ..
خسته نباشید ..
دوستان من میخوام به عنوان مثال یک ویدئو کلیپی رو بر روی فلش ضبط کنم ..
اما وقتی فلش رو به پشت دستگاه LED وصل میکنم و دکمه ضبط بر روی کنترل رو میزنم به زبان فارسی پایین نمایشگر مینویسه : موجود نیست ..
حتی توسط خود خود دستگاه فلش رو فرمت کردم اما بازم همین مشکل رو دارم ..
از طریق سیستم سینما خانگی هم تست کردم بی فایده بود !!!
----------------
در کل میخوام چیزی رو ضبط کنم بر روی فلش باید چیکار کنم ؟؟؟
ممنون میشم کمک کنید ..
matinpour
13-08-2013, 14:32
سلام ..
خسته نباشید ..
دوستان من میخوام به عنوان مثال یک ویدئو کلیپی رو بر روی فلش ضبط کنم ..
اما وقتی فلش رو به پشت دستگاه LED وصل میکنم و دکمه ضبط بر روی کنترل رو میزنم به زبان فارسی پایین نمایشگر مینویسه : موجود نیست ..
حتی توسط خود خود دستگاه فلش رو فرمت کردم اما بازم همین مشکل رو دارم ..
از طریق سیستم سینما خانگی هم تست کردم بی فایده بود !!!
----------------
در کل میخوام چیزی رو ضبط کنم بر روی فلش باید چیکار کنم ؟؟؟
ممنون میشم کمک کنید ..
دوست عزیز
جواب شما را در این تایپیک دادم
matinpour
13-08-2013, 14:42
برنامه خاصی رو باید رو هر دو داشته باشم ؟
الان وصل شد اما چطور فیلمی رو از ایپاد رو tv ببینم؟
یه سوال دیگه allshare چیه؟
دوست عزیز
بله باید از برنامه خاص استفاده کنید برای اینکار می توانید از این تایپیک استفاده کنید
سلام خدمت همه دوستان می یک تلوزیون خربدم به این مدل
samsung smart Tv
model: ua46d7000lr
model code: ua46d7000lrxzn
version no:HQ01
این شکلی هست تقریبن
این عکس از تو نت پیدا کردم
چند تا سوال دارم اگر میشه کمک کنید من رو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اموزش شما از روی کنترل کلید E-MANUAL رو بزنید در اونجا اموزش بطور کامل داده شده!
اما مال ما منو فارسی نداره اموزش ها به انگایسی هست ؟ تو تنطیمات رفتم اما زبان فارسی نداره که منو رو فارسی کنم اموزش هارو بخونم
1.این تلوزیون حافظه داخلی نداره؟ فیلمی چیزی ظبت کنم حتما باید فلش بزنم فیلم ظبط کنم؟
2. شنیدم میشه موبایل رو بدون سم حالا نمیدونم از چه طریق به تلوزیون وصل کرد عکس اهنگ هارو دید؟ شرینگ میگن؟ چطوری هست؟ این کار من گوشیم هم وایلس داره هم بلوتوز
3.کتابچه راهنمای فارسی ندارین؟ من کامل بخونم قسمت به قسمت رو خوب یاد بگیرم؟
4.سیستم عامل این تلوزیون شنیدم اندروید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست اره؟
5.این مدل تلوزیون شنیدم خیلی امکانات داره اما نمیدونم چطوری کار کنم باهاش ممنون میشم کتابچه راهنمای فارسی بزارین
6.شنیدم این تی وری تصورو به 4 قسمت تقسیم میکنه مثلا کانال 1/4 یک جا تو 4قیسمت وساوری نشون میده یک جا؟ درسه اما چطوری؟
matinpour
27-11-2013, 20:34
سلام خدمت همه دوستان می یک تلوزیون خربدم به این مدل
samsung smart Tv
model: ua46d7000lr
model code: ua46d7000lrxzn
version no:HQ01
این شکلی هست تقریبن
این عکس از تو نت پیدا کردم
چند تا سوال دارم اگر میشه کمک کنید من رو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اموزش شما از روی کنترل کلید E-MANUAL رو بزنید در اونجا اموزش بطور کامل داده شده!
اما مال ما منو فارسی نداره اموزش ها به انگایسی هست ؟ تو تنطیمات رفتم اما زبان فارسی نداره که منو رو فارسی کنم اموزش هارو بخونم
1.این تلوزیون حافظه داخلی نداره؟ فیلمی چیزی ظبت کنم حتما باید فلش بزنم فیلم ظبط کنم؟
2. شنیدم میشه موبایل رو بدون سم حالا نمیدونم از چه طریق به تلوزیون وصل کرد عکس اهنگ هارو دید؟ شرینگ میگن؟ چطوری هست؟ این کار من گوشیم هم وایلس داره هم بلوتوز
3.کتابچه راهنمای فارسی ندارین؟ من کامل بخونم قسمت به قسمت رو خوب یاد بگیرم؟
4.سیستم عامل این تلوزیون شنیدم اندروید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست اره؟
5.این مدل تلوزیون شنیدم خیلی امکانات داره اما نمیدونم چطوری کار کنم باهاش ممنون میشم کتابچه راهنمای فارسی بزارین
6.شنیدم این تی وری تصورو به 4 قسمت تقسیم میکنه مثلا کانال 1/4 یک جا تو 4قیسمت وساوری نشون میده یک جا؟ درسه اما چطوری؟
دوست عزیز
طبق سایت سامسونگ مدل شما دیجیتال ندارد ولی می توانید تست کنید
و برای فارسی ساز کردن از مطلب زیر استفاده کنید.
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
در تلویزیون های قدیمی تر:
کد:
mute > 1 > 8 > 2 > power
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را بجای ed-Iran آن راed-INA انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر
ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید. و در ضمن برای تنظیم ساعت تان هم به این تایپیک بروید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لطفا به آیتمهای دیگر دست نزنید چون ممکن است دچار خسارت جبران ناپذیر شوید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و برای آبدیت می توانید از لینک زیر آبدیت کنید
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
حافظه داخلی آن برای نصب نرم افزارهایش است و برای ضبط از مموری به این تایپیک بروید.
برای اتصال موبایل به تلویزیون باید موبایل تان سامسونگ باشد یا برنامه allshesar را در موبایلتان داشته باشید تا بتوانید از آن استفاده کنید
و کتابچه فارسی را از اینجا دانلود کنید
61374
خیر سیستم عامل این تلویزیون لینوکسی است
خیر سیستم شما تک هسته ای است و قابلیت چهار قسمت کردن تصویر در سری های 2013 سری f امکان پذیر است نه در سری شما که برای 2011 است.
سلام
این لکه ی سیاه رو چیکار کنم که بره ؟؟؟ متاسفانه گارانتی نداره از بانه خریدم
matinpour
27-11-2013, 21:57
سلام
این لکه ی سیاه رو چیکار کنم که بره ؟؟؟ متاسفانه گارانتی نداره از بانه خریدم
دوست عزیز
ظاهره امر این است که پنل تلویزیون تان پیکسلها ش سوخته و باید پنل تان را تعویض کنید و قیمت آن برابر دو سوم قیمت تلویزیون تان است
دوست عزیز
ظاهره امر این است که پنل تلویزیون تان پیکسلها ش سوخته و باید پنل تان را تعویض کنید و قیمت آن برابر دو سوم قیمت تلویزیون تان است
اگه سوخته بود تصویر پشتش دیده نمیشد ولی دیده میشه حتی بعضی موقع ها کامل از بین میره
matinpour
27-11-2013, 22:54
اگه سوخته بود تصویر پشتش دیده نمیشد ولی دیده میشه حتی بعضی موقع ها کامل از بین میره
دوست عزیز
آیا از آبدیت استفاده کرده ا ید؟ اگر نه سیستم تان را آبدیت کنید و اگر آبدیت کرده اید و این مشگل همچنان به قوت خود باقی است باید از کنترول دست ساز و از دستورالعمل این تایپیک و مطلبی که با متن قرمز نوشته شده است برای رفع عیب استفاده کنی. و اگر خودتان نمی توانید از یک کار بلد و یا یک متخصص کمک بگیرید.
mohammadtsd
27-11-2013, 23:10
سلام به همه.داداش بنده یک اسمارت تی وی سامسونگ داره.سری 6 فکر کنم.براش فلش 32 گیگ خریدم که برنامه هایی رو که میخاد مستقیم ضبط کنه اما تلوزیون ایراد میگیره و میگه باید hdd نصب کنی.تماس گرفتیم با خدمات پس از فروش گفت حداقل ی هارد 250 تایی باید باشه تا ضبط کنه.اون حجم براش کمه.من موندم 32 گیگ براش کمه یعنی حجم ضبط این تی وی چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟4 کا هم بخواد ضبط کنه حداقل 15 مین باید ضبط کنه!!!!!
حالا راه حلی هست یا نرم افزاری که روی همین 32 گیگ ضبط کنه یا تنها راهش اینه که هارد بخریم براش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
matinpour
27-11-2013, 23:53
سلام به همه.داداش بنده یک اسمارت تی وی سامسونگ داره.سری 6 فکر کنم.براش فلش 32 گیگ خریدم که برنامه هایی رو که میخاد مستقیم ضبط کنه اما تلوزیون ایراد میگیره و میگه باید hdd نصب کنی.تماس گرفتیم با خدمات پس از فروش گفت حداقل ی هارد 250 تایی باید باشه تا ضبط کنه.اون حجم براش کمه.من موندم 32 گیگ براش کمه یعنی حجم ضبط این تی وی چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟4 کا هم بخواد ضبط کنه حداقل 15 مین باید ضبط کنه!!!!!
حالا راه حلی هست یا نرم افزاری که روی همین 32 گیگ ضبط کنه یا تنها راهش اینه که هارد بخریم براش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز
به این تایپیک بروید و از مطالب آن برای ضبط روی فلش استفاده کنید.
و برای اینکه فیلم ضبط شده را بتوانید روی کامپیوتر ببینید از این تایپیک استفاده کنید.
سلام توي منو مخفي تلويزيون بودم كه برق قطع شد الان تلويزيون روشن نميشه حتي چراغ استندباي هم روشن نيست
به محافظ وصل نبود داشتم منو ها را به ترتيب چك ميكردم بدون تغيير در اونها كه تو قسمت كه گزينه آپديت اشتباهي اوكي كردم تا بيام با دكمه منو برگردم برق قطع شد
matinpour
30-11-2013, 20:17
سلام توي منو مخفي تلويزيون بودم كه برق قطع شد الان تلويزيون روشن نميشه حتي چراغ استندباي هم روشن نيست
به محافظ وصل نبود داشتم منو ها را به ترتيب چك ميكردم بدون تغيير در اونها كه تو قسمت كه گزينه آپديت اشتباهي اوكي كردم تا بيام با دكمه منو برگردم برق قطع شد
دوست عزیز
مدل تلویزیون تان چیست و آیا در منوی مخفی آیتمی را تغییر دادید یانه که این مشگل بوجود آمده روی کدام گزینه آبدیت اوکی کردید؟
دوست عزیز
مدل تلویزیون تان چیست و آیا در منوی مخفی آیتمی را تغییر دادید یانه که این مشگل بوجود آمده روی کدام گزینه آبدیت اوکی کردید؟
مدل f6850 آيتمي را تغيير ندادم گزينه آپديت يادم نيست
matinpour
01-12-2013, 19:36
مدل f6850 آيتمي را تغيير ندادم گزينه آپديت يادم نيست
دوست عزیز
اگر تلویزیون شما اصلا روشن نمی شود بایدآی سی eeprom تان ریست شود و اگر گارانتی دارید و می توانید از آن استفاده کنید که هیچ و گرنه نمایندگی برایتان مین برد عوض می کند که مبلغ آن تقریبا یک سوم پول تلویزیونتان است و اگر گفتن این مشگل شامل گارانتی نمی شود و به هر حال باید مین برد عوض شود قبل از آن خودتان اگر در کار فنی واردید و یا از یک نفر فنی کمک بگیرید و پشت قاب تلویزیون را باز و
از این مطلب استفاده کنید
EEPROM
در اینجا ما به شما راه چگونه به حالت اولیه برگرداندن تلویزیون خود تان را با باز گر داندن اطلاعات آی سی EEPROM نشان می دهد. در صورتی که شما تلویزیون خود را با برخی از تنظیمات داخلی خودتان بهم ریختید این می تواند بسیار مفید باشد ، اگر شما در اطراف منوی سرویس سرک میکشید و باعث از کار افتادن تلویزیون می شوید که به راحتی می تواند اتفاق بیافتد. این است که به شدت توصیه می شود قبل از تغییر هر چیزی از هر صفحه در منوی خدمات و نشان دادن تنظیمات سیستم عامل اصلی خود تان عکس بگیرید .
تنظیم مجدد کارخانه
قبل از تلاش برای تنظیم مجدد EEPROM، لطفا سعی کنید تنظیم مجدد کارخانه کنید، با این کار ممکن است تلویزیون تان دوباره فعال شود.
هنگامی که تلویزیون روشن است دکمه "EXIT" را برای 12 ثانیه15 فشار دهید بهتر است از آنجایی که شما نمی توانید تصویر تلویزیون تان را ببینید اول کلید Left" و سپس "Enter""را فشار دهید "
نکته: در حالی که پایین نگه داشتن دکمه EXIT نور آماده به کار باید در تمام مدت بدون وقفه چشمک بزند.
قبل از هر کاری مشخصات منوی option یعنی Model / Type / Tuner / Font Color را یاداشت کنید
EEPROM چیست؟
EEPROM در واقع یک تراشه کوچک الکترنیکی با حافظه فقط خواندنی پاک شدنی قابل برنامه ریزی است. که در تلویزیون های سامسونگ، تمام تنظیمات منوی سرویس در آن نگه داری می شود. شما می توانید این تراشه را میلیون ها بار حذف و تغییر برنامه بدهید. به طوری که آنها سریع و قابل اعتماد هستند.
مشخصات آی سی EEPROM
این آی سی کوچک دارای هشت پایه است که پنج سوراخ در کنار آن است وبا یک مثلث سفید که شمار پایه از آن شروع می شود در نزدیکی آی سی CPU قرار دارد
Reseting NVRAM (EEPROM)
برای تنظیم مجدد تلویزیون، تنظیمات، شما نیاز به حذف آی سی EEPROM از دستگاه تلویزیون دارید. اما این کار لازم نیست. در جهان الکترونیکی، اگر شما ارتباطات را از تراشه غیر فعال کنید ، این کار باعث حذف اطلاعات می شود . بنابراین ما فقط نیاز به از بین بردن ارتباطات EEPROM را داریمEEPROM . در تلویزیون سامسونگ برقراری ارتباط از طریق پروتکل I2C مشترک است. این پروتکل حمل داده ها را از طریق خط SDA یعنی پایه شماره 5 و ارسال ساعتها از طریق خط SCL یعنی پایه شماره 6 انجام می دهد. برای شرایط ما، هر دو SCL وSDA برای مسدود کردن با این نسخهها کار می کند. اما من برای این کار تصمیم دارم با SDA کار را شروع کنم.
شما باید برای تغذیه پایه GND) یعنی پایه شماره 4 و یا اینکه VCC (3.3V) یعنی پایه شماره 8 را به خط SDA یعنی پایه شماره 5 با یک سیم اتصال دهید .
مشخصات آی سی فکر می کنم این است
S24C51
2C4VC1
0140
روی مدار چاپی IC 1902 که البته ممکن است در تلویزیونهای دیگر شماره روی مدار چاپی چیز دیگری باشد این برای مدل F8000 است
از آنجایی که این خطوط HIGH (v3.3) درIDLE هستند، بهتر است آن را از طریق VCC نگه دارید. شما همچنین می توانید این خطوط را از طریق GND بیش از حد نگه دارید. اما سعی نکنید برای اتصال هر دوپایه GND وVCC. را اتصال دهید چون موجب اتصال کوتاه خواهد شد و احتمالا مین بورد تان آسیب خواهد دید.
زمانیکه VCC وSDA را اتصال دادید، تلویزیون را روشن کنید و به مدت 20 ثانیه نگه دارید این مقدار برای تلویزیون طراحی شده است. این کار باعث می شود خطا های تنظیمات را از EEPROM به خواندن و از بین ببرد ، آنجا که نمی توان هر چیزی را به خواند منظورModel / Type / Tuner / Font Colorیک پیام هشدار نمایان می شود و با پیش فرض شروع می شود. که باید بعدا مقدار همان آیتمها را وارد کنید این چیزی است که ما می خواهیم. سیم را از خطSDA قطع و تلویزیون را خاموش می کنیم ، تنظیمات بر روی EEPROM با محتوای خالی به روز رسانی می شود ، که تلویزیون می تواند با آن بوت. شود سپس وقتیکه تلویزیون خاموش است دکمه های
info > menu > mute > powerرا کمتر از در 3 ثانیه وارد می کنید و به منوی سرویس رفتهو تغییرات مورد نیاز را تغییر دهید. یعنی Model / Type / Tuner / Font Color
ممنون دوست عزيز
امروز از طرف سامسونگ اومد تي وي را ديد گفت مین برد كه بهش فلش وصل ميكني سوخته علتش هم اينكه فلش ويروس داشته و قيمتش 800 هزار تومان است آيا تي وي ممكنه ويروس بگيره و من مطمئن بودم كه فلش ويروس نداشته آيا حرف ايشون درست است
matinpour
01-12-2013, 22:35
ممنون دوست عزيز
امروز از طرف سامسونگ اومد تي وي را ديد گفت مین برد كه بهش فلش وصل ميكني سوخته علتش هم اينكه فلش ويروس داشته و قيمتش 800 هزار تومان است آيا تي وي ممكنه ويروس بگيره و من مطمئن بودم كه فلش ويروس نداشته آيا حرف ايشون درست است
دوست عزیز
خیر تلویزیون ویروس نمی گیرد همچین موردی تا حالا گزارش نشده است پس با این حساب از مطالب پست بالا استفاده کنید و اگر در تهران ساکن هستید می توانم کمک تان کنم
سلام
سامسونگ
مدل F6450 با سایز 40 اینچ چطوره؟
کیفیت ساخت کیفیت تصویر
matinpour
03-12-2013, 19:55
سلام
سامسونگ
مدل F6450 با سایز 40 اینچ چطوره؟
کیفیت ساخت کیفیت تصویر
دوست عزیز
تلویزیون شما بخاطر دو هسته ای بودن از کیفیت خوب و پردازش خیلی خوب برخوردار است و دارای wifi داخلی و crm 400است و پنل آن ساخت سامسونگ است و روی هم رفته سیستمی با حد و اندازه خوب از نظر سیستمی و عملکرد است
amir dragon
03-12-2013, 21:56
سلام . من یک سامسونگ d6940 دارم . چگونه می تونم فیلم تلویزیون بروی فلش ذخیره کنم
جناب
matinpour ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز سوالی دارم ازتون:
من حدود 2_1 ماه پیش یه f8880 46 خریده بودم. تلوزیون توی اسمارت هاب و منو دستگاه گیر می کرد و هنگ می کرد تا اینکه خاموش روشن می شد
با یه بدبختی تونستم پولم را از شرکت پس بگیرم.مغازه دار که زیر بار نمی رفت و می گفت ربطی به ما نداره
تو این یکی دوماه خیلی گشتم هنوز ال ای دی به کیفیت تصیور f8880 نتونستم پیدا کنم
نمی دونم چه کنم می ترسم بازم برم بگیرم و همون مشکل را داشته باشه
با هر مغازه داری هم که شرط می کنم تو مغازه باز کنه و امتحان کنه به شرط سالم بودن ببرم کسی قبول نمی کنه
خواهشا" راهنمای بفرمایید اگر مدل دیگه ای از برند دیگه ای میشناسید که کیفیت تصور این تلوزیون را داشته باشه معرفی کنید
هیچ کدام از امکاناتش برام مهم نیست فقط کیفیت تصویر و عمر پنل
ممنون
matinpour
03-12-2013, 23:08
سلام . من یک سامسونگ d6940 دارم . چگونه می تونم فیلم تلویزیون بروی فلش ذخیره کنم
دوست عزیز
از این تایپیک برای استفاده از فلش
واز این تایپیک برای
مشاهده تصاویر ضبط شده از تلویزیون های سامسونگ روی کامپیوتر
matinpour
03-12-2013, 23:20
جناب
matinpour ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز سوالی دارم ازتون:
من حدود 2_1 ماه پیش یه f8880 46 خریده بودم. تلوزیون توی اسمارت هاب و منو دستگاه گیر می کرد و هنگ می کرد تا اینکه خاموش روشن می شد
با یه بدبختی تونستم پولم را از شرکت پس بگیرم.مغازه دار که زیر بار نمی رفت و می گفت ربطی به ما نداره
تو این یکی دوماه خیلی گشتم هنوز ال ای دی به کیفیت تصیور f8880 نتونستم پیدا کنم
نمی دونم چه کنم می ترسم بازم برم بگیرم و همون مشکل را داشته باشه
با هر مغازه داری هم که شرط می کنم تو مغازه باز کنه و امتحان کنه به شرط سالم بودن ببرم کسی قبول نمی کنه
خواهشا" راهنمای بفرمایید اگر مدل دیگه ای از برند دیگه ای میشناسید که کیفیت تصور این تلوزیون را داشته باشه معرفی کنید
هیچ کدام از امکاناتش برام مهم نیست فقط کیفیت تصویر و عمر پنل
ممنون
دوست عزیز
اگر نظر مرا می خواهید همان مدل بهترین است و آن موضوع هم ممکن است دلیلی داشته که تلویزیونتان اینطور می شده و ممکن نیست که همه این مشگل را داشته باشند همه اینها برمی گردد به نحویه استفاده درست از سیستم که اگر بدرستی تلویزیونتان را آماده سازی کنید و همچنین دستورالعمل ها و عملکرد تلویزیون را بدانید کمتر دچار مشگل می شوید استفاده از این مدل تلویزیون بمانند استفاده از بنز آخرین سیستم می ماند و اگر شما راهنمای درستی نداشته باشید چگونه می توانید از یک سیستم بسیار هوشمند بطور کامل و جامع استفاده کنید که متاسفانه سامسونگ ایران از یک امکان ساده یعنی دادن یک دفترچه راهنما کامل و جامع که به زبان فارسی نوشته شده باشد استفاده نکرده است و همین برای کاربرانی که از این تلویزیونها استفاده می کنند مشگل ساز شده است ولی خوشبختانه من این دفترچه را گردآوری و ترجمه و در دسترس دارم.
دوست عزیز
اگر نظر مرا می خواهید همان مدل بهترین است و آن موضوع هم ممکن است دلیلی داشته که تلویزیونتان اینطور می شده و ممکن نیست که همه این مشگل را داشته باشند همه اینها برمی گردد به نحویه استفاده درست از سیستم که اگر بدرستی تلویزیونتان را آماده سازی کنید و همچنین دستورالعمل ها و عملکرد تلویزیون را بدانید کمتر دچار مشگل می شوید استفاده از این مدل تلویزیون بمانند استفاده از بنز آخرین سیستم می ماند و اگر شما راهنمای درستی نداشته باشید چگونه می توانید از یک سیستم بسیار هوشمند بطور کامل و جامع استفاده کنید که متاسفانه سامسونگ ایران از یک امکان ساده یعنی دادن یک دفترچه راهنما کامل و جامع که به زبان فارسی نوشته شده باشد استفاده نکرده است و همین برای کاربرانی که از این تلویزیونها استفاده می کنند مشگل ساز شده است ولی خوشبختانه من این دفترچه را گردآوری و ترجمه و در دسترس دارم.
بله ممنون از پاسخ تون
من فقط یک روز با این دستگاه کار کردم
کارشناس فنی خود شرکت هم که امد تایید که مین برد دستگاه ایراد داره و باید تعویض بشه
یعنی مدل دیگه ای در بازار وجود نداره که کیفیت تصویرش هم پای این تلوزیون باشه؟
matinpour
03-12-2013, 23:32
بله ممنون از پاسخ تون
من فقط یک روز با این دستگاه کار کردم
کارشناس فنی خود شرکت هم که امد تایید که مین برد دستگاه ایراد داره و باید تعویض بشه
یعنی مدل دیگه ای در بازار وجود نداره که هم پای این تلوزیون باشه؟
دوست عزیز
من بهتر از این سراغ ندارم
mahmoodgood2
07-12-2013, 01:00
لطفا تنظیمات وصل کردن تلویزیونua40d5000pr را به اینترنت با کابل لن توضیح دهید ممنون
یا لینک مربوطه را راهنمایی کنید
WOLF PACK
07-12-2013, 14:01
دوستان f468800 تو بانه چند درمیاد؟
matinpour
07-12-2013, 20:54
دوستان f468800 تو بانه چند درمیاد؟
دوست عزیز
اول اینکه ممکن است پیدا نکنید دوم اینکه تفاوت قیمت چندانی ندارد و اگر مشگل برایتان بوجود بیاید چون بدون گارانتی است هزینه آن برای تعمییر کمر شکن است من جای شما باشم از داخل تهیه می کنم تا از خدمات آن استفاده کنم.
masoodkhansari
09-12-2013, 21:57
سلام
من f8880دارم به نظرم بهترین مدله.
فقط ۲ تا مشکل دارم
۱- وارد اسمارت هاب نمیشه که در یک تاپیکه دیگه مطرح کردم
۲- هنگام ضبط از روی شبکه دیجیتال بعضی از کانالها غیر فعال میشه وقتی میزنی یه شبکه دیگه میگه میخواهید ضبط رو کنسل کنم؟
در ضمن چجوری می تونم از چیز پی ان استفاده کنم؟
ممنون
matinpour
09-12-2013, 22:49
سلام
من f8880دارم به نظرم بهترین مدله.
فقط ۲ تا مشکل دارم
۱- وارد اسمارت هاب نمیشه که در یک تاپیکه دیگه مطرح کردم
۲- هنگام ضبط از روی شبکه دیجیتال بعضی از کانالها غیر فعال میشه وقتی میزنی یه شبکه دیگه میگه میخواهید ضبط رو کنسل کنم؟
در ضمن چجوری می تونم از چیز پی ان استفاده کنم؟
ممنون
دوست عزیز
روی تمامی مودم های شرکت tplink شما نمیتوانید V*P*N ست کنید فقط بر روی دستگاه های Access point Router شما میتوانید این کار را انجام دهید
باید یک روتر در سطح حرفه ایی داشته باشید که بتونید توش کانکشن وی پی ان بزنید والا حتی مودم روتر ها هم قادر به این مورد نیستند که بشه توش اکانت وی پی ان زد
پیشنهاد ام به شما استفاده از روتر میکروتیک هست البته باید کلی اموزش هاش رو بخونید تا وارد بشید (میکروتیک مدل rb750 ارزان ترین میکورتیک هست
چرا میشه من با V*P*N وصل شدم مشکلی نداره
کافیه کانکشنV*P*N رو باز کنید برید تو قسمت properties بعد قسمت advanced گزینه
َ Allow other network users to connect through this computer internet connection رو تیکش رو بزنید
بعد قسمت زیر home networking connection رو local area connection میزارید و ok میکنید
کابل lan رو از پشت pc میزنید به tv بعد که V*P*N وصل شد کار تمومه ولی خوب مجبور میشید مودم رو از طریق پورت usb به pc وصل کنید یا این که مودم رو از طریق وایرلس به pc وصل کنید تا پورت lan پشت pc خالی بمونه که کابل بزنید به تلویزیون ضمن این که بعضی از کانکشن های v*P*n این گزینه شیر کردن رو ندارن باید از یه جایی بگیرید که این امکان رو داشته باشه کانکشنشون
masoodkhansari
09-12-2013, 22:53
باتشکر مشکل ضیطو چکارش کنم؟
matinpour
10-12-2013, 20:50
باتشکر مشکل ضیطو چکارش کنم؟
دوست عزیز
زمانی که شما دارید برنامه ای رااز کانالی ضبط می کنید نمی توانید کانال دیگری بروید چون سیستم شما دو تیونر مجزا ندارد
bomfunk_mcs_2010
10-12-2013, 21:52
با سلام
اف8880 دارم بعد از آپدیت به ورژن 1111 با این مشکلات مواجه شدم
1-دکمه ی خاموش و روشن کنترل کار نمیکنه،دقیقن هم که کنترل رو جلوی تی وی می گیرم و دکمه ی خاموش و روشن رو میزنم 90% مواقع کار نمیکنه،یه بار باید از برق بکشمش تا راه بیفته،یا باید دکمه های دیگه رو بزنم یا برم تو سورس جابجا بشم تا راه بیفته
2-وقتی به کابل اچ دی وصل شدم و دارم ماهواره میبینم،وسط تصاویر یهو رو تصویر مشخصات کانال ظاهر میشه،یعنی نشون میده که داری از چه سورسی استفاده میکنی و ساعت چنده،لازم به ذکره که اول ساعت ست نشده بود ولی بعدش ساعت رو به صورت دستی تنظیم کردم
کلن قاطی کرده،اونم از سرورای سری افش،سامسونگ داره بیزار میکنه ملت رو از برندش
masoodkhansari
10-12-2013, 22:37
دوست عزیز
زمانی که شما دارید برنامه ای رااز کانالی ضبط می کنید نمی توانید کانال دیگری بروید چون سیستم شما دو تیونر مجزا ندارد
اتفاقا موقع ضبط میشه کانالهای دیگه رو دید فقط مشکل ابنه که مثلا اگه کانالی که داره از روش بین ۹ و ۱۸ باشه فقط میشه داخل این رنج حرکت کرد.
ولی با ست اپ باکس اینطور نبود میشد همه کانالها رو حین ضبط دید.
masoodkhansari
10-12-2013, 22:47
با سلام
اف8880 دارم بعد از آپدیت به ورژن 1111 با این مشکلات مواجه شدم
1-دکمه ی خاموش و روشن کنترل کار نمیکنه،دقیقن هم که کنترل رو جلوی تی وی می گیرم و دکمه ی خاموش و روشن رو میزنم 90% مواقع کار نمیکنه،یه بار باید از برق بکشمش تا راه بیفته،یا باید دکمه های دیگه رو بزنم یا برم تو سورس جابجا بشم تا راه بیفته
2-وقتی به کابل اچ دی وصل شدم و دارم ماهواره میبینم،وسط تصاویر یهو رو تصویر مشخصات کانال ظاهر میشه،یعنی نشون میده که داری از چه سورسی استفاده میکنی و ساعت چنده،لازم به ذکره که اول ساعت ست نشده بود ولی بعدش ساعت رو به صورت دستی تنظیم کردم
کلن قاطی کرده،اونم از سرورای سری افش،سامسونگ داره بیزار میکنه ملت رو از برندش
عزیز من نباید آپدیت میکردی.
۱۱۱۱.۲ رو امتحان کردی؟ قبلش PDFش رو بخون
bomfunk_mcs_2010
10-12-2013, 22:51
عزیز من نباید آپدیت میکردی.
۱۱۱۱.۲ رو امتحان کردی؟ قبلش PDFش رو بخون
آره اول با خودش تی وی به 1110 آپدیت کردم بعد از سایت اماراتش 111 رو دانلود کردم و نصبش کردم
مسخره کردن خودشونو،گند زدن تو تی وی،سام سرویسم همینو میگه و میگه شامل گارانتی نمیشه،میگم اولی که خریدم نگفتین آپدیت نکن که الان اینطوری شده میگین نکن،بدترین قسمتش اینجاست که سیستم فرمانگیر صوتیش هم تو این ورژن حذف شده
روانیم کردن
masoodkhansari
10-12-2013, 23:08
آره اول با خودش تی وی به 1110 آپدیت کردم بعد از سایت اماراتش 111 رو دانلود کردم و نصبش کردم
مسخره کردن خودشونو،گند زدن تو تی وی،سام سرویسم همینو میگه و میگه شامل گارانتی نمیشه،میگم اولی که خریدم نگفتین آپدیت نکن که الان اینطوری شده میگین نکن،بدترین قسمتش اینجاست که سیستم فرمانگیر صوتیش هم تو این ورژن حذف شده
روانیم کردن
فرمانگیر صوتی می خوای چه کنی؟ اولش برامون تازه است بعدش میبینی بدرد نمیخوره. فرمانگیر حسی و حرکتیش هم همینطور. الان برای من بیشتر اسمارت هاب مهمه که اونم فعلا رو هواست.
bomfunk_mcs_2010
10-12-2013, 23:24
فرمانگیر صوتی می خوای چه کنی؟ اولش برامون تازه است بعدش میبینی بدرد نمیخوره. فرمانگیر حسی و حرکتیش هم همینطور. الان برای من بیشتر اسمارت هاب مهمه که اونم فعلا رو هواست.
فرمانگیر صوتیش خیلی خوب بود،آخر تنبلی بود
اسمارت هاب اصل کاریه،6تومن پول بدی سامسونگ 10-15 روز همش بگه سرورش تو آپدیته،مسخرست
matinpour
10-12-2013, 23:28
فرمانگیر صوتیش خیلی خوب بود،آخر تنبلی بود
اسمارت هاب اصل کاریه،6تومن پول بدی سامسونگ 10-15 روز همش بگه سرورش تو آپدیته،مسخرست
دوست عزیز
و لازم به ذکر است که با تماسی با منبع موثق سام سرویس داشتم به علت اشگالی که در سرور سایت سامسونگ بوجود آمده تا اطلاع ثانوی برای سری F اسمارت هاب قابل استفاده نمی باشد ولی از بروزر آن می توانید استفاده کنید
برای تغییر سرور وقتی که وارد اسمارت هاب می شوید این کلیدها را از روی کنترول بزنید
• دکمه►► سپس عدد 289 وبعد◄◄را روی کنترل فشار دهید smart hub info link وارد شده و کشور تان را انتخاب کنید به غیر از ایران چون سرور سایت مشگل دارد ببینید می توانید از سرورهای کشور دیگر استفاده کنید
و یا از منوی مخفی و با کنترول دست ساز منوهای دیگر در سرویس مخفی را باز کنید و از این مسیر
option---> contorl----> sub option ----> info linke country کشور دیگری را انتخاب و از اسمارت هاب استفاده کنید
bomfunk_mcs_2010
13-12-2013, 00:19
اف8880 دارم
با کنترل دستگاهم به مشکل خوردم،کلید پاور روی کنترل رو وقتی میزنم تلویزیون هیچ عکس العملی انجام نمیده،با دوربین موبایلم که به کنترل نگاه میکنم نشون میده که دکمه ی پاور کنترل داره درست کار میکنه ولی تلویزیون هیچ عکس العملی انجام نمیده،حتمن باید چندتا کلید روی کنترل رو بزنم تا بعد دکمه ی پاور کار خودش رو درست انجام بده
البته اینو بگم 2هفته ای هست که دستگاهمو به ورژن 1111 آپدیت کردم،الان 3روزه که این مشکل برام به وجود اومده
با تشکر از جوابتون
matinpour
13-12-2013, 00:35
اف8880 دارم
با کنترل دستگاهم به مشکل خوردم،کلید پاور روی کنترل رو وقتی میزنم تلویزیون هیچ عکس العملی انجام نمیده،با دوربین موبایلم که به کنترل نگاه میکنم نشون میده که دکمه ی پاور کنترل داره درست کار میکنه ولی تلویزیون هیچ عکس العملی انجام نمیده،حتمن باید چندتا کلید روی کنترل رو بزنم تا بعد دکمه ی پاور کار خودش رو درست انجام بده
البته اینو بگم 2هفته ای هست که دستگاهمو به ورژن 1111 آپدیت کردم،الان 3روزه که این مشکل برام به وجود اومده
با تشکر از جوابتون
دوست عزیز
برای رفع این مشگل روش خاصی است که یکمی پیچیده است و باید حتما کنترول مخصوص سرویس کار و یا کنترول دست ساز داشته باشید و به شما پیشنهاد میدهم اگر تلویزیونتان گارانتی دارد اول آن را به نمایندگی نشان دهید و اگر این مشگل شامل کاراتی می باشد از آن استفاده کنید و حتی اگر خرج آن هم زیاد نیست بازم سعی کنید که خودتان دست به تلویزیون نزنید مگر اینکه در کار تعمیر وسایل صوتی و تصویری مهارت داشته باشید و یا اطلاعات فنی کافی در این زمینه را دارا باشید چون برای ترمیم کردن این مشگل اگر به درستی عمل نشود ممکن است که دچار خسارت سنگین شوید.
bomfunk_mcs_2010
13-12-2013, 01:07
دوست عزیز
برای رفع این مشگل روش خاصی است که یکمی پیچیده است و باید حتما کنترول مخصوص سرویس کار و یا کنترول دست ساز داشته باشید و به شما پیشنهاد میدهم اگر تلویزیونتان گارانتی دارد اول آن را به نمایندگی نشان دهید و اگر این مشگل شامل کاراتی می باشد از آن استفاده کنید و حتی اگر خرج آن هم زیاد نیست بازم سعی کنید که خودتان دست به تلویزیون نزنید مگر اینکه در کار تعمیر وسایل صوتی و تصویری مهارت داشته باشید و یا اطلاعات فنی کافی در این زمینه را دارا باشید چون برای ترمیم کردن این مشگل اگر به درستی عمل نشود ممکن است که دچار خسارت سنگین شوید.
2-3 هفتس گرونترین تلویزیون دنیا تو این ابعاد رو خریدم به جای راحتی و آسودگی خاطر پشت سر هم داره مشکل واسش به وجود میاد،واقعن دست سامسونگ درد نکنه،البته تلویزیونای سی آر تی 21 اینچش منظورمه
متوجه نشدم مشکل از کنترله یا تلویزیون؟
یکم بیشتر توضیح میدین،چرا این اتفاق افتاده و باید چیکار کنم؟
گارانتی داره ولی میخام بدونم دلیلش چیه و چارش چیه
matinpour
13-12-2013, 02:00
2-3 هفتس گرونترین تلویزیون دنیا تو این ابعاد رو خریدم به جای راحتی و آسودگی خاطر پشت سر هم داره مشکل واسش به وجود میاد،واقعن دست سامسونگ درد نکنه،البته تلویزیونای سی آر تی 21 اینچش منظورمه
متوجه نشدم مشکل از کنترله یا تلویزیون؟
یکم بیشتر توضیح میدین،چرا این اتفاق افتاده و باید چیکار کنم؟
گارانتی داره ولی میخام بدونم دلیلش چیه و چارش چیه
دوست عزیز
اول اینکه تا زمانیکه مشگلی با تلویزیون نتان نداشتید نباید آبدیت می کردید و دوم اینکه این سری تلویزیونها بسیار پیشرفته و هوشمند هستند و اگر کاربر ی درستی نکنید برایتان مشگل بوجود می آید و در این مواقع معمولا با ریست فاکتوری مشگل حل می شود ولی اگر حل نشود باید از داخل منوی مخفی به ترمیم سیستم پرداخت که د ر وحله اول باید دید چه آیتمی تغیر کرده که همچین مشگلی بوجود آمده است و ما معمولا با این که تلویزیون مشگلی ندارد با کنترول دست ساز تمامی منوهایمخفیرا فعال و از تمامی صفحه های آن عکس تهیه می کنیم تا اگر دچار مشگلی از این دست شد با مطابقت دادن آیتم ها با عکس به رفع آن می پردازیم و چون من از سری های جدید عکسی ندارم پس از روش خودم برای رفع اینجورمشگلها استفاده می کنم که لازمه اینکار در دسترس داشتن این سیستم و نگاه کردن به آیتم های منوی مخفی برای پیدا کردن آیتمهای فوق برای رفع عیب می باشد.
bomfunk_mcs_2010
13-12-2013, 10:25
دوست عزیز
اول اینکه تا زمانیکه مشگلی با تلویزیون نتان نداشتید نباید آبدیت می کردید و دوم اینکه این سری تلویزیونها بسیار پیشرفته و هوشمند هستند و اگر کاربر ی درستی نکنید برایتان مشگل بوجود می آید و در این مواقع معمولا با ریست فاکتوری مشگل حل می شود ولی اگر حل نشود باید از داخل منوی مخفی به ترمیم سیستم پرداخت که د ر وحله اول باید دید چه آیتمی تغیر کرده که همچین مشگلی بوجود آمده است و ما معمولا با این که تلویزیون مشگلی ندارد با کنترول دست ساز تمامی منوهایمخفیرا فعال و از تمامی صفحه های آن عکس تهیه می کنیم تا اگر دچار مشگلی از این دست شد با مطابقت دادن آیتم ها با عکس به رفع آن می پردازیم و چون من از سری های جدید عکسی ندارم پس از روش خودم برای رفع اینجورمشگلها استفاده می کنم که لازمه اینکار در دسترس داشتن این سیستم و نگاه کردن به آیتم های منوی مخفی برای پیدا کردن آیتمهای فوق برای رفع عیب می باشد.
مرسی از پاسختون
ولی حرف اولتون رو قبول ندارم،کاربری درست یعنی چی؟من چه کاری کردم که نباید میکردم؟تو منوی مخفیش رفتم و اونجا دست کاری کردم؟یا پشت تلویزیونو باز کردم و اونجارو دست کاری کردم؟یا هر کار دیگه که سامسونگ من رو از انجام دادنش منع کرده؟
من فقط تلویزیونمو آپدیت کردم،اگه آپدیت مشکل داره مقصرش من نیستم،اگه نباید اپدیت کنی پس اصلن واس چی سامسونگ همچین گزینه ای رو تو منوش گذاشته؟اگه نباید آپدیت کنی پس اصلن واس چی آپدیت جدید میده بیرون؟کلن به نظر شما آپدیت کردن واس چیه؟واس این نیست که اگه سیستم مشکلی داره اون سری مشکلات حل بشه یا یه سری امکانات جدید به سیستم اضافه بشه؟؟؟؟یا واس اینه که سیستم کلن کون فیکون بشه و نشه دیگه باهاش کارکرد؟؟؟؟پس این مشکل از من نیست از سامسونگه که اولن آپدیت با مشکل عرضه کرده و ثانیا بعد از گذشت 3هفته هنوز هیچ آپدیتی برای رفع مشکلاتش نذاشته و ثالثا سروراش هم دچار مشکلن
سرتون رو درد آورم
matinpour
13-12-2013, 11:19
مرسی از پاسختون
ولی حرف اولتون رو قبول ندارم،کاربری درست یعنی چی؟من چه کاری کردم که نباید میکردم؟تو منوی مخفیش رفتم و اونجا دست کاری کردم؟یا پشت تلویزیونو باز کردم و اونجارو دست کاری کردم؟یا هر کار دیگه که سامسونگ من رو از انجام دادنش منع کرده؟
من فقط تلویزیونمو آپدیت کردم،اگه آپدیت مشکل داره مقصرش من نیستم،اگه نباید اپدیت کنی پس اصلن واس چی سامسونگ همچین گزینه ای رو تو منوش گذاشته؟اگه نباید آپدیت کنی پس اصلن واس چی آپدیت جدید میده بیرون؟کلن به نظر شما آپدیت کردن واس چیه؟واس این نیست که اگه سیستم مشکلی داره اون سری مشکلات حل بشه یا یه سری امکانات جدید به سیستم اضافه بشه؟؟؟؟یا واس اینه که سیستم کلن کون فیکون بشه و نشه دیگه باهاش کارکرد؟؟؟؟پس این مشکل از من نیست از سامسونگه که اولن آپدیت با مشکل عرضه کرده و ثانیا بعد از گذشت 3هفته هنوز هیچ آپدیتی برای رفع مشکلاتش نذاشته و ثالثا سروراش هم دچار مشکلن
سرتون رو درد آورم
دوست عزیز
صحبت من جنبه عمومی دارد و مخاطب شخص خاصی نیست و دوم اینکه آبدیت معمولا در سایت کشورها بر اساس سیستمهای همان کشور ها گذاشته می شوند و به همین منظور آیتمهای فعال و یا خیر فعال می شوند و با ید از سایتهای که سیستمهای آنها با سیستم ماسازگار باشند استفاده کنید.
bomfunk_mcs_2010
13-12-2013, 13:27
دوست عزیز
صحبت من جنبه عمومی دارد و مخاطب شخص خاصی نیست و دوم اینکه آبدیت معمولا در سایت کشورها بر اساس سیستمهای همان کشور ها گذاشته می شوند و به همین منظور آیتمهای فعال و یا خیر فعال می شوند و با ید از سایتهای که سیستمهای آنها با سیستم ماسازگار باشند استفاده کنید.
فرمایش شما صحیح
وقتی از طریق خود تی وی آپدیت میکنی از کدوم سرور استفاده می کنه؟وقتی اف8000 رو واس ایران با این امکانات تولید کردن نباید واس آپدیتش هم بر اساس سفارشی کردن های ایران آپدیت بشه،یعنی از سرور ایران استفاده کنه؟من برای ورژن 1110 از طریق آپدیت خودکار اقدام کردم بعد وقتی دیدم کنترل صوتی کلن از منو حذف شده رفتم از سایت امارات فریمور رو دانلود کردم و با یو اس بی آپدیتش کردم و باز هم این امکان در این فرمور هم وحود نداره.
البته اینو باید بگم وقتی با یکی از نمایندگی های سام سرویس در تهران تلفنی صحبت کردم گفت کنترل صوتی روی خود تلویزیون وقتی صدای تلویزیون زیاد باشه درست عمل نمیکنه و سامسونگ هم تا مرتفع کردن این مشکل تو آپدیتای بعدیش این امکانو حذف کرده
matinpour
13-12-2013, 14:17
فرمایش شما صحیح
وقتی از طریق خود تی وی آپدیت میکنی از کدوم سرور استفاده می کنه؟وقتی اف8000 رو واس ایران با این امکانات تولید کردن نباید واس آپدیتش هم بر اساس سفارشی کردن های ایران آپدیت بشه،یعنی از سرور ایران استفاده کنه؟من برای ورژن 1110 از طریق آپدیت خودکار اقدام کردم بعد وقتی دیدم کنترل صوتی کلن از منو حذف شده رفتم از سایت امارات فریمور رو دانلود کردم و با یو اس بی آپدیتش کردم و باز هم این امکان در این فرمور هم وحود نداره.
البته اینو باید بگم وقتی با یکی از نمایندگی های سام سرویس در تهران تلفنی صحبت کردم گفت کنترل صوتی روی خود تلویزیون وقتی صدای تلویزیون زیاد باشه درست عمل نمیکنه و سامسونگ هم تا مرتفع کردن این مشکل تو آپدیتای بعدیش این امکانو حذف کرده
دوست عزیز
وقتی که شما از طریق تلویزیون تان فریمور تان را دانلود می کنید بطور خودکار به سرور سامسونگ ایران وصل می شوید و از آن سرور استفاده می کنید و تمامی امکانات تان با سیستم ایران سازکار می شود و برای استفاده از امکانات فرمان صوتی من اگر از تمامی منوهای مخفی شما عکس داشتم می توانستم بگویم کدام آیتم رافعال و طریقه ستاپ کردن آن را برای اجرای بهتر توضییح دهم ولی متاسفانه به این عکسها دسترسی ندارم
bomfunk_mcs_2010
13-12-2013, 14:24
دوست عزیز
وقتی که شما از طریق تلویزیون تان فریمور تان را دانلود می کنید بطور خودکار به سرور سامسونگ ایران وصل می شوید و از آن سرور استفاده می کنید و تمامی امکانات تان با سیستم ایران سازکار می شود و برای استفاده از امکانات فرمان صوتی من اگر از تمامی منوهای مخفی شما عکس داشتم می توانستم بگویم کدام آیتم رافعال و طریقه ستاپ کردن آن را برای اجرای بهتر توضییح دهم ولی متاسفانه به این عکسها دسترسی ندارم
ممنونم از پاسختون
اگه به منوی مخفی دسترسی پیدا کردین ممنون میشم من رو هم راهنمایی کنین
matinpour
13-12-2013, 17:30
ممنونم از پاسختون
اگه به منوی مخفی دسترسی پیدا کردین ممنون میشم من رو هم راهنمایی کنین
دوست عزیز
اگر شما به منوی مخفی تلویزیون تان دسترسی داشته باشید می توانید از تمامی منو آن عکس بگیرید و هم برای خودتان برای روز مبادا داشته باشید و هم برای من به ایمیلم ارسال کنید تا بتوانم مشگل عزیزانی مثل شما را بر طرف کنم
alimatinpour@yahoo.com
bomfunk_mcs_2010
13-12-2013, 17:51
دوست عزیز
اگر شما به منوی مخفی تلویزیون تان دسترسی داشته باشید می توانید از تمامی منو آن عکس بگیرید و هم برای خودتان برای روز مبادا داشته باشید و هم برای من به ایمیلم ارسال کنید تا بتوانم مشگل عزیزانی مثل شما را بر طرف کنم
alimatinpour@yahoo.com
والا این تلویزیون دست بهش نمیزنی هفته ای 1 بار یه مشکل جدید براش به وجود میاد و البته تو این سه هفته ای که من خریدمش هر 3تا مشکلی که براش به وجود اومده هیچکدومش حل نشده،وای به حال اینکه بخام برم تو منو مخفیش و تنظیمات حرفه ایش
WOLF PACK
18-12-2013, 23:04
دوستان این tv بهتره یا w900 سونی؟
masoodkhansari
18-12-2013, 23:09
دوستان این tv بهتره یا w900 سونی؟
این TV :n02::n02::n02:
WOLF PACK
18-12-2013, 23:12
این TV :n02::n02::n02:
حالا منظورم w904 بود
چرا بهتره دلیل؟
masoodkhansari
18-12-2013, 23:21
یله منظورتونو فهمیدم.
به سایت digikala یه سری بزنید
WOLF PACK
19-12-2013, 12:12
دوستان یکی لطفا توضیح بده فرق Sony KDL-46W904A با این tv رو...کدوم بهتره؟! من شنیدم این تلوزیون بعد یه مدت شفافیت تصویرش کم میشه درسته؟کیفیت تصویر سونی بهتره یا سامسونگ؟
mobileestan
19-12-2013, 17:52
سلام تلوزیون من آپدیت نمیشه ارور 800 میده میگه با پشتیبانی تماس بگیرین یهو اینطور شد من چندین بار آپدیت انلاین کردم مدل ES6950
matinpour
19-12-2013, 18:17
سلام تلوزیون من آپدیت نمیشه ارور 800 میده میگه با پشتیبانی تماس بگیرین یهو اینطور شد من چندین بار آپدیت انلاین کردم مدل ES6950
دوست عزیز
برای سوال کردن فقط یک جا پست بدهید و از پست تکراری بپرهیزید
جواب شما را در این تایپیک دادم
masoodkhansari
19-12-2013, 18:21
دوستان یکی لطفا توضیح بده فرق Sony KDL-46W904A با این tv رو...کدوم بهتره؟! من شنیدم این تلوزیون بعد یه مدت شفافیت تصویرش کم میشه درسته؟کیفیت تصویر سونی بهتره یا سامسونگ؟
ابن مطلبو کجا شنیدی عزیزجان؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
WOLF PACK
19-12-2013, 21:18
ابن مطلبو کجا شنیدی عزیزجان؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
از این مغازه دار ها...میدونم چرت گفته ولی میخواستم مطمئن بشم...حالا اون مدل سونی بهتره یا این تی وی؟
ممنون.
masoodkhansari
20-12-2013, 00:56
تا اونجا که من شنیدم و از سایتهای مختلف تحقیقاتی انجام داده ام فعلا samsung سری F8000 بهترین مدله حال حاضره. کلا برند سامسونگ بهتر از sony هست البته ابن نظر شخصی منه و شما مختار هستید ولی بازهم تحقیق کنید.
بعضی از این مغازه دارها البته نه همشون خیلی سواد این چیزا رو ندارن.
این مدل سه چهار ماهه که اومده اونوقت چطوز اینو فهمیدن؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! :n04::n04::n04:
به digikala سر زدی. سایته موثقیه
درود و سلام.
تلویزیون 6960 سامسونگ، بعد از ور رفتن با قسمت ضبط و فرمت کردن usb با تلویزیون، دیگر تلویزیون هیچ فیلمی را با هیچ usb نشان نمیدهد و وقتی درخواست نمایش فیلم میکنم این نوشته می آید:
"نمی توان درخواست را عمل کرد media player به صفحه ی اصلی برخواهد گشت" و سپس وارد منوی all shared می شود.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
farshad.88
22-12-2013, 21:33
امشب رفتم یه فروشگاه که مدل 40F6980 رو به قیمت 3.3 میلیون ارائه میداد. توی اینترنت هیچ اثری از این مدل نیبست !! اگه دوستان اطلاعی درباره این مدل دارند اعلام کنند. خوبه ؟
matinpour
22-12-2013, 23:32
درود و سلام.
تلویزیون 6960 سامسونگ، بعد از ور رفتن با قسمت ضبط و فرمت کردن usb با تلویزیون، دیگر تلویزیون هیچ فیلمی را با هیچ usb نشان نمیدهد و وقتی درخواست نمایش فیلم میکنم این نوشته می آید:
"نمی توان درخواست را عمل کرد media player به صفحه ی اصلی برخواهد گشت" و سپس وارد منوی all shared می شود.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوست عزیز
در حالت روشن دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv بعد ببینید مشگلتان حل شده یا نه؟
farshad.88
23-12-2013, 10:21
جوای سوال قبلی رو که کسی نداد. حداقل اینو اگه میدونید جواب بدین.
سری ES جدیدتره یا سری F ?
توی سایت ساسونگ ایران فقط سری ES داره. اما توی مغازه ها اکثرا F وجود داره
matinpour
23-12-2013, 10:29
جوای سوال قبلی رو که کسی نداد. حداقل اینو اگه میدونید جواب بدین.
سری ES جدیدتره یا سری F ?
توی سایت ساسونگ ایران فقط سری ES داره. اما توی مغازه ها اکثرا F وجود داره
دوست عزیز
سری Fجدیدتر است و دلیل اینکه در سایت سامسونگ ایران شما سری جدید را نمیبینید این است که هنوز سایت را آبدیت نکردند ولی بزودی اینکار انجام خواهد شد
farshad.88
23-12-2013, 10:32
جواب سوال قبلی رو هم اگه بدین ممنون میشم. مدل 40F6980 چطوره ؟
matinpour
23-12-2013, 10:34
امشب رفتم یه فروشگاه که مدل 40F6980 رو به قیمت 3.3 میلیون ارائه میداد. توی اینترنت هیچ اثری از این مدل نیبست !! اگه دوستان اطلاعی درباره این مدل دارند اعلام کنند. خوبه ؟
دوست عزیز
اگر شما در اینترنت این مدل را پیدا نکردید دلیل آن این است که این نام گذاری سامسونگ ایران برای این مدل است که نام گذاری اصلی آن f6800 است و تلویزیونی با کیفیت بالای است
دوست عزیز
در حالت روشن دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv بعد ببینید مشگلتان حل شده یا نه؟
دکمه exit رو هر چی نگه میدارم هیچ اتفاقی نمیافته ولی دکمه return رو که نگه میدارم یک منو عیب یابی میاد البته یک بار از طریق منوها ریست کردم ولی فایده نداشت.
matinpour
23-12-2013, 19:50
دکمه exit رو هر چی نگه میدارم هیچ اتفاقی نمیافته ولی دکمه return رو که نگه میدارم یک منو عیب یابی میاد البته یک بار از طریق منوها ریست کردم ولی فایده نداشت.
دوست عزیز
از آبدیت استفاده کنید.
mrrahimi2012
24-12-2013, 01:11
داخل تنظيمات آن كه ميرم ( اون قسمتي كه سريال تلويزيون و ورژن نرم افزار را نشان ميدهد ) يك قسمتي دارد كه نوشته مثلاً فلان كد را داخل سايت DIVX فعال كنيد.
منظورش چيست؟
mrrahimi2012
24-12-2013, 01:25
ريست كردن نلويزيون مدل UA40F5300 ميخواهم به حالت اول گه خريدم بازگردده و تنظيمات كارخانه ؟ آيا با اين عمل زبان فارسي حذفيشه؟ از منوي مخفي ريست فاكتور انتخاب كردم اما حذف نشد؟ اول كه خريدم انگلسي وعربي بود.؟:n27:
سلام.دوستان من فریمور ال ای دی سامسونگ مدل ua40f5570 رو میخوام کسی میتونه کمکم کنه؟
matinpour
24-12-2013, 23:05
ريست كردن نلويزيون مدل UA40F5300 ميخواهم به حالت اول گه خريدم بازگردده و تنظيمات كارخانه ؟ آيا با اين عمل زبان فارسي حذفيشه؟ از منوي مخفي ريست فاكتور انتخاب كردم اما حذف نشد؟ اول كه خريدم انگلسي وعربي بود.؟:n27:
دوست عزیز
اگر خودتان فارسی ساز کردید همان مراحل را برعکس انجام دهید یعنی زبان را و دیگر آیتمها را انگلیسی انتخاب کنید
hamedheidary
25-12-2013, 09:13
سلام خدمت تمامی دوستان.
بنده یکدستگاه تلویزیون 46es7770 دارم مشکل من اینه که کلی نرم افزار نصب میکنم اما بعد یه مدت تا به اینترنت وصل میشم تمام نرم افزارهای اسمارت هاب پاک میشه.تا حالا چند بار این اتفاق افتاده.دوستان ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
farshad.88
25-12-2013, 18:26
سلام . کسی هست کمکم کنه ؟ مدل ES بهتره یا F ?
توی مغازه بهم گفتن مدل 40F6980 است. اما الان که تحویل گرفتم روی جعبه نوشته ES6980 . می خواستم بدونم سرم کلاه رفته یا نه ؟ نمایندگی سامسونگ هم رفتم !!
matinpour
25-12-2013, 19:57
سلام . کسی هست کمکم کنه ؟ مدل ES بهتره یا F ?
توی مغازه بهم گفتن مدل 40F6980 است. اما الان که تحویل گرفتم روی جعبه نوشته ES6980 . می خواستم بدونم سرم کلاه رفته یا نه ؟ نمایندگی سامسونگ هم رفتم !!
دوست عزیز
البته که سری F از سری e بهتر است چون سری f این مدل دوهسته ای است و از هر لحاظی از سری e برتری دارد
matinpour
25-12-2013, 20:02
سلام خدمت تمامی دوستان.
بنده یکدستگاه تلویزیون 46es7770 دارم مشکل من اینه که کلی نرم افزار نصب میکنم اما بعد یه مدت تا به اینترنت وصل میشم تمام نرم افزارهای اسمارت هاب پاک میشه.تا حالا چند بار این اتفاق افتاده.دوستان ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
دوست عزیز
این دو حالت دارد یا اینکه حافظه آن پرشده و برای پردازش فضا ندارد و یا اینکه اسمارت هاب تان زیاد بروز رسانی می کند و چون فضای کافی ندارد برنامه ها را پاک می کند و یا اینکه سیستمتان باگ گرفته و نیاز به آبدیت دارد
farshad.88
25-12-2013, 22:27
دوست عزیز
البته که سری F از سری e بهتر است چون سری f این مدل دوهسته ای است و از هر لحاظی از سری e برتری دارد
اخه چه سایت های خارجی و چه سایت های ایرانی. همه فقط مدل ES رو دارند. کسی مدل F نداره. برای مدل ES هم دو هسته ای نوشته اند.
matinpour
25-12-2013, 22:38
اخه چه سایت های خارجی و چه سایت های ایرانی. همه فقط مدل ES رو دارند. کسی مدل F نداره. برای مدل ES هم دو هسته ای نوشته اند.
دوست عزیز
برای مطالعه سری F به این سایت سامسونگ بروید.
shervin_aleta
26-12-2013, 02:40
سلام خدمت تمامی دوستان
من در آلمان هستم و جدیدا تلویزیون هوشمند مدل UE46F6500SS خریدم ولی میخوام در قسمت زیرنویس بتونم زیرنویس فارسی هم ببسنیم ولی در قسمت encoding عربی نداره
ایا راهی هست بتونم این مشکل رو برطرف کنم یا فایل زیرنویس رو با کامپیوتر تغییر بدم که بتونم با تی وی مشاهده کنم!؟
با سپاس
matinpour
26-12-2013, 20:58
سلام خدمت تمامی دوستان
من در آلمان هستم و جدیدا تلویزیون هوشمند مدل UE46F6500SS خریدم ولی میخوام در قسمت زیرنویس بتونم زیرنویس فارسی هم ببسنیم ولی در قسمت encoding عربی نداره
ایا راهی هست بتونم این مشکل رو برطرف کنم یا فایل زیرنویس رو با کامپیوتر تغییر بدم که بتونم با تی وی مشاهده کنم!؟
با سپاس
دوست عزیز
اگر تلویزیونتان منوی فارسی ندارد و یا فارسی ساز آن فعال نیست اول باید آن را فعال کرد
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص می خواهد این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])30HYPERLINK "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"world.com/showthread.php?t=HYPERLINK "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"565998 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
طریقه فعال کردن زیر نویس در TV LED سامسونگ
شرکت سامسونگ برای راحتی حال مصرف کنندگان خود در مدیا پلیرهای خود از فونتهای جهانی استفاده میکند. که یکی از این فونت ها فونت عربی می باشد.
اول مطمئن باشید که گزینه زیر نویس روشن است از این مسیر بروید
منو-----> سیستم---- زیر نویس را روشن کنید و این کار را روی تلویزیون بزارید نه روی AV
روش اول
اول فایل زیر نویس را با فایل فیلم هم نام می کنید و سپس روی فلش مموریتان ذخیره کرده وبعد به تلویزیون وصل میکنید .و آن را به نمایش در می آورید ودر هنگام نمایش از روی کنترول کلید ابزار (TOOLS ) را فشار داده و در منو ابزار روی تنظیمات زیر نویس رمزگزاری یا( ENCODE ) رابه زبان عربی تغییر می دهید و آن را OK کرده و خارج میشوید هم اکنون متوانید از دیدن فیلم تان لذت ببرید.
روش دوم
برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن
file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید .
اگر زیر نویس شما مشگلش حل نشد می توانید از نرم افزاری که در سایت زیر است استفاده کنید.
تصور کنید فیلم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ی را دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کردهاید و به دنبال آن، زیرنویس فارسی مربوط به فیلم را نیز تهیه و دریافت میکنید اما هنگام مشاهده، همه چیز آنطور که انتظار دارید نیست! قطعا این اتفاق برای خیلی از شما پیش آمده که نمایش زیرنویس فایلهای با فرمت SRT در سیستمتان همراه با مشکل بوده است.
دلیل این اتفاق به تنظیمات یونیکد و زبان موجود در سیستم عامل شما مربوط میشود و اصولا یکی از راهحلها، فارسی کردن زبان کلی سیستم عامل نصب شده روی کامپیوتر کاربر است اما بنا به دلایلی ممک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ن است نتوانید (و یا نخواهید) زبان سیستم خود را به فارسی تبدیل کنید.
بسیاری از راه حل هایی که برای این منظور استفاده می شوند، اصولا همگی دارای بیش از دو یا سه مرحله جهت دریافت خروجی نهایی هستند و در صورتی که بخواهید بیش از یک فایل زیرنویس را اصلاح کنید، باید زمان زیادی را صرف این کار نمایید. شاهین کاتبی، برنامهنویسی است که برای هر دو سیستم ویندوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و مک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، برنامه کمحجم و کاربردی Sh Persian Subtitle Fixer را تهیه کردهاست تا تنها به وسیله کشیدن و رها کردن فایل در محیط برنامه، زیرنویس اصلاح شده خود را دریافت نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1/%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD-%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-Sh-Persian-Subtitle-Fixer/" ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1/%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD-%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-Sh-Persian-Subtitle-Fixer/)29HYPERLINK "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1/%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD-%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-Sh-Persian-Subtitle-Fixer/"//%DHYPERLINK "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1/%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD-%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-Sh-Persian-Subtitle-Fixer/"9HYPERLINK "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1/%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD-%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-Sh-Persian-Subtitle-Fixer/"%HYPERLINK "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1/%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD-%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-Sh-Persian-Subtitle-Fixer/"8HYPERLINK "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1/%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD-%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-Sh-Persian-Subtitle-Fixer/"...ubtitle-Fixer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1/%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD-%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-Sh-Persian-Subtitle-Fixer/)
این برنامه را با جستجو در گوگل خواهید یافت
در موقع اجرا یک پنجره کوچک باز می شود که در آن چیزهای به انگلیسی نوشته شده است شما فایلتان را در همان صفحه بکشید و رها کنید خواهید دید که فایل زیر نویس شما اصلاح شده است
shervin_aleta
26-12-2013, 21:47
ممنونم از راهنماییت ولی منظورتون از منوی سرویس و option کجاست!؟
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
matinpour
26-12-2013, 22:59
ممنونم از راهنماییت ولی منظورتون از منوی سرویس و option کجاست!؟
دوست عزیز
این منوی مخفی و یا همان منوی سرویس است و با کنترول معمولی تلویزیو نتان
دسترسی به منوی سرویس
در تلویزیون های جدید:
کد:
و اگر پست بالا را با لینکهای داده شده را مطالعه کنید مطلب بهتر قابل فهم می شود. و وقتی که وارد منوی مخفی یا همان منوی سرویس شدید به آیتمهای که گفته نشده دست نزنید چون ممکن است تلویزیونتان دچار خسارت شدید شود
shervin_aleta
27-12-2013, 02:34
دوست عزیز
این منوی مخفی و یا همان منوی سرویس است و با کنترول معمولی تلویزیو نتان
دسترسی به منوی سرویس
در تلویزیون های جدید:
کد:
و اگر پست بالا را با لینکهای داده شده را مطالعه کنید مطلب بهتر قابل فهم می شود. و وقتی که وارد منوی مخفی یا همان منوی سرویس شدید به آیتمهای که گفته نشده دست نزنید چون ممکن است تلویزیونتان دچار خسارت شدید شود
دوست عزیز مشکل زیرنویس رو با توجه به راهنمایی ها برطرف کردم ولی مشکلی که بوجود اومده اینه که تیونر تی وی شبکه های دیجیتال رو اسکن نمیکنه و انالوگ میاره در صورتی که قبل از تغییر تنظیمات این مشکل رو نداشتم
من شبکه های ماهواره استرا رو دریافت مسکردم ولی الان فقط چند شبکه انالوگ رو سکن میکنه.
میتونید در این ضمینه هم کمکم کنید!؟
matinpour
27-12-2013, 11:25
دوست عزیز مشکل زیرنویس رو با توجه به راهنمایی ها برطرف کردم ولی مشکلی که بوجود اومده اینه که تیونر تی وی شبکه های دیجیتال رو اسکن نمیکنه و انالوگ میاره در صورتی که قبل از تغییر تنظیمات این مشکل رو نداشتم
من شبکه های ماهواره استرا رو دریافت مسکردم ولی الان فقط چند شبکه انالوگ رو سکن میکنه.
میتونید در این ضمینه هم کمکم کنید!؟
دوست عزیز
چون شما در آلمان زندگی می کنید فکر می کنم سیستم دیجیتال بدر تان نمی خورد و شما باید تیونرتان را روی
----T/C/S2 این آیتم در منوی OPTION و در قسمت تیونر پیدا و روی آن قرار دهید تا هم چی قابل دسترسی باشد و فقط باید همان آیتم را تغییر دهید چون آن آیتم اصلی تلویزیون شماست که قابلیتهای تلویزیونی از دست رفته شما را باز می گردانند.و برای اشنا شدن به خصوصیات تلویزیو نتان به اینجا بروید
#25 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پست
27-12-2013, 21:08
دوست عزیز
چون شما در آلمان زندگی می کنید فکر می کنم سیستم دیجیتال بدر تان نمی خورد و شما باید تیونرتان را روی
----T/C/S2 این آیتم در منوی OPTION و در قسمت تیونر پیدا و روی آن قرار دهید تا هم چی قابل دسترسی باشد و فقط باید همان آیتم را تغییر دهید چون آن آیتم اصلی تلویزیون شماست که قابلیتهای تلویزیونی از دست رفته شما را باز می گردانند.و برای اشنا شدن به خصوصیات تلویزیو نتان به اینجا بروید
#25 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پست
تنظیم تیونر را روی TCS2 قرار میدم ولی بازم فقط شبکه های انالوگ رو دریافت میکنه عجب داستانی شده ها....
امکان داره برای تنظیمات ایران باشه که به این صورت شده!؟
با سپاس
matinpour
27-12-2013, 22:40
تنظیم تیونر را روی TCS2 قرار میدم ولی بازم فقط شبکه های انالوگ رو دریافت میکنه عجب داستانی شده ها....
امکان داره برای تنظیمات ایران باشه که به این صورت شده!؟
با سپاس
دوست عزیز
لوکال ست را روی آلمان بگذارید و تیونر را همانطور که گفتم روی
----T/C/S2 قرار دهید
shervin_aleta
27-12-2013, 23:29
دوست عزیز
لوکال ست را روی آلمان بگذارید و تیونر را همانطور که گفتم روی
----T/C/S2 قرار دهید
مشکل رو یافتم رفیق
تو قسمت local Set من اشتباه کردم به جای ed-iran روی ea-iran گذاشته بودم
ممنونم از راهنمایی هات
---------------------
راهی نیست بتونم فایلهایی تصویری که فرمت صدای Flac داره رو بتونم با تی وی پخش کنم؟
چون وقتی پلی میکنم میگه به دلیل عدم پشتیبانی نمیتونه پخش کنه
matinpour
27-12-2013, 23:40
مشکل رو یافتم رفیق
تو قسمت local Set من اشتباه کردم به جای ed-iran روی ea-iran گذاشته بودم
ممنونم از راهنمایی هات
---------------------
راهی نیست بتونم فایلهایی تصویری که فرمت صدای Flac داره رو بتونم با تی وی پخش کنم؟
چون وقتی پلی میکنم میگه به دلیل عدم پشتیبانی نمیتونه پخش کنه
دوست عزیز
سامسونگ از این فایل صوتی پشتیبانی می کند بگویید از چه طریقی این فایل را پخش می کنید
پشتیبانی از فرمت های فایل های موسیقی
نظرات
کدک
نوع
فایل گسترده
MPEG1 Audio Layer 3
MPEG
*.mp3
AAC
MPEG4
*.m4a
*.mpa
*.aac
پشتیبانی تا 2 کانال
FLAC
FLAC
*.flac
پشتیبانی تا 2 کانال
Vorbis
OGG
*.ogg
WMA 10 حرفه ای تا 5.1 کانال را پشتیبانی می کند. WMA با فشرده سازی صوتی پشتیبانی نمی شود. پشتیبانی تا مشخصات M2
WMA
WMA
*.wma
wav
wav
*.wav
نوع 0 . نوع 1 پشتیبانی شده هستند.
midi
midi
*.mid
*.midi
ape
ape
*.ape
shervin_aleta
28-12-2013, 00:04
رفیق local set رو که رو ed iran قرار دادم از منوی تنظیمات زیرنویس زبان عربی رفت و نمیتونم زیرنویس فارسی ببینم وقتی میزارم رو ea iran زبات عربی اضافه میشه
این مشکل رو چطور باید رفع کنم!؟
shervin_aleta
28-12-2013, 00:12
دوست عزیز
سامسونگ از این فایل صوتی پشتیبانی می کند بگویید از چه طریقی این فایل را پخش می کنید
پشتیبانی از فرمت های فایل های موسیقی
نظرات
کدک
نوع
فایل گسترده
MPEG1 Audio Layer 3
MPEG
*.mp3
AAC
MPEG4
*.m4a
*.mpa
*.aac
پشتیبانی تا 2 کانال
FLAC
FLAC
*.flac
پشتیبانی تا 2 کانال
Vorbis
OGG
*.ogg
WMA 10 حرفه ای تا 5.1 کانال را پشتیبانی می کند. WMA با فشرده سازی صوتی پشتیبانی نمی شود. پشتیبانی تا مشخصات M2
WMA
WMA
*.wma
wav
wav
*.wav
نوع 0 . نوع 1 پشتیبانی شده هستند.
midi
midi
*.mid
*.midi
ape
ape
*.ape
والا یه فایل کنسرت دارم که فرمت صداش رو نمیتونه پخش کنه و بدون صدا فقط ویدیو رو پخش میکنه و فرمت صداش flac هست
matinpour
28-12-2013, 00:21
والا یه فایل کنسرت دارم که فرمت صداش رو نمیتونه پخش کنه و بدون صدا فقط ویدیو رو پخش میکنه و فرمت صداش flac هست
دوست عزیز
بلاخره نگفتید با چه وسیله ای این موسیقی را به تلویزیو نتان ارسال می کنید
اگر از فلش مموری استفاده می کنید در هنگام پخش از روی کنترول دکمه tools را بزنید و فرمت صدا را تغییر دهید و یا انتخاب کنید
و از سیستمهای دیگر هم از همین روش استفاده کنید.
shervin_aleta
28-12-2013, 02:32
دوست عزیز
بلاخره نگفتید با چه وسیله ای این موسیقی را به تلویزیو نتان ارسال می کنید
اگر از فلش مموری استفاده می کنید در هنگام پخش از روی کنترول دکمه tools را بزنید و فرمت صدا را تغییر دهید و یا انتخاب کنید
و از سیستمهای دیگر هم از همین روش استفاده کنید.
با هارد اکسترنال و یبن موارد رو انجام داده بودم رفیق توفیقی نداشت.
بابت تیونر و زیرنویس به نظرتان راهی هست!؟
با سپاس از کمکتون
hamedheidary
28-12-2013, 13:18
دوست عزیز
این دو حالت دارد یا اینکه حافظه آن پرشده و برای پردازش فضا ندارد و یا اینکه اسمارت هاب تان زیاد بروز رسانی می کند و چون فضای کافی ندارد برنامه ها را پاک می کند و یا اینکه سیستمتان باگ گرفته و نیاز به آبدیت دارد
ممنون جناب متین پور.
حافظه که تا حالا بیشتر از نصف به هیچ وجه پر نبوده در مورد اپدیت هم مرتب اپدیت شده و الان ورژن 1024 هست.این باگ که فرمودید مشکل از چیه؟
mrrahimi2012
29-12-2013, 02:06
اون قسمتي كه سريال تلويزيون و ورژن نرم افزار را نشان ميدهد ) يك قسمتي دارد كه نوشته مثلاً فلان كد را داخل سايت DIVX فعال كنيد.
منظورش چيست؟ UA40F5300
matinpour
29-12-2013, 06:42
اون قسمتي كه سريال تلويزيون و ورژن نرم افزار را نشان ميدهد ) يك قسمتي دارد كه نوشته مثلاً فلان كد را داخل سايت DIVX فعال كنيد.
منظورش چيست؟ UA40F5300
دوست عزیز
تلویزیون شما ثبت شده است و نیازی به ثبت دوباره ندارد و اگر آن را تغییر داده باشید نرم افزار مدیا پلیر divx تان که پخش کننده تمامی فرمت های صوتی تصویری است از کار می افتد و دیگر تلویزیون شما قادر به پخش فیلم -عکس -موسیقی نخواهد بود در صورتی که این مشگل بوجود آمده باشد به این تایپیک بروید.
matinpour
29-12-2013, 07:12
رفیق local set رو که رو ed iran قرار دادم از منوی تنظیمات زیرنویس زبان عربی رفت و نمیتونم زیرنویس فارسی ببینم وقتی میزارم رو ea iran زبات عربی اضافه میشه
این مشکل رو چطور باید رفع کنم!؟
دوست عزیز
local set منطقه زمانی تان را تغییر میدهد که بسته به منطقه و یا کشور استفاده کننده از دیجیتال و ساعت همان منطقه استفاده می کنند . و سعی کنید local set تان با تیونر تان که همان آیتمی که قبلا گفتم یکی باشد یعنی لکالست تان ed کشور خودتان باشد چون ممکن است عملا شما نتوانید بدرستی از آیتمهایتان استفاده کنید چون این فعال سازی مختص سیستم ایران است در قسمت suboptin در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید. این قسمت مهمترین قسمت است
matinpour
29-12-2013, 07:15
با هارد اکسترنال و یبن موارد رو انجام داده بودم رفیق توفیقی نداشت.
بابت تیونر و زیرنویس به نظرتان راهی هست!؟
با سپاس از کمکتون
دوست عزیز
اگر میشود آن فایل را به ایمیلم بفرستید تا بتوانم بیشتر روی آن بررسی کنم
alimatinpour@yahoo.com
shervin_aleta
29-12-2013, 08:55
دوست عزیز
اگر میشود آن فایل را به ایمیلم بفرستید تا بتوانم بیشتر روی آن بررسی کنم
alimatinpour@yahoo.com
فایل حدود 20 گیگ هست اگر امکان دانلود دارید بهتون لینک بدم.
shervin_aleta
29-12-2013, 08:57
دوست عزیز
local set منطقه زمانی تان را تغییر میدهد که بسته به منطقه و یا کشور استفاده کننده از دیجیتال و ساعت همان منطقه استفاده می کنند . و سعی کنید local set تان با تیونر تان که همان آیتمی که قبلا گفتم یکی باشد یعنی لکالست تان ed کشور خودتان باشد چون ممکن است عملا شما نتوانید بدرستی از آیتمهایتان استفاده کنید چون این فعال سازی مختص سیستم ایران است در قسمت suboptin در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید. این قسمت مهمترین قسمت است
یعنی رویed -iran بزارم و بعد تو قسمت تنظیمات ساعت و تاریخ تنظیمات رو روی ساعت ایران و منطقه ایران قرار بدم!؟من الان چک میکنم و خبر میدم
مرسی از پیگیری و کمکت
shervin_aleta
29-12-2013, 09:42
دوست عزیز
متاسفانه وقتی لوکال رو روی ed-iran قرار میدم همه چیز فارسی میشه و تنظیمات دیجیتال به خوبی کار میکنه فقط تو قسمت مشاهده فیلم و مدیا از طریق حافظه جانبی تو قسمت تنظیمات زیر نویس زبان عربی نمیاد و خیلی عجیبه که چرا اینطوری میشه!؟
matinpour
29-12-2013, 19:56
متاسفانه وقتی لوکال رو روی ed-iran قرار میدم همه چیز فارسی میشه و تنظیمات دیجیتال به خوبی کار میکنه فقط تو قسمت مشاهده فیلم و مدیا از طریق حافظه جانبی تو قسمت تنظیمات زیر نویس زبان عربی نمیاد و خیلی عجیبه که چرا اینطوری میشه!؟
دوست عزیز
همانطور که در پست بالا گفتم
در قسمت suboptin در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید. این قسمت مهمترین قسمت است آیا از این قسمت هم استفاده کردید اگر استفاده کردید و نتوانستید زیر نویس فارسی را فعال کنید از این پست و مطلب آن استفاده کنید
#2407 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پست مورد نظر
shervin_aleta
29-12-2013, 22:29
دوست عزیز
همانطور که در پست بالا گفتم
در قسمت suboptin در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید. این قسمت مهمترین قسمت است آیا از این قسمت هم استفاده کردید اگر استفاده کردید و نتوانستید زیر نویس فارسی را فعال کنید از این پست و مطلب آن استفاده کنید
#2407 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پست مورد نظر
رفیق من از تنظیمات عکس گرفتم واستون
تو قسمت suboption من اصلا گزینه زبان وجود نداره
matinpour
30-12-2013, 21:49
رفیق من از تنظیمات عکس گرفتم واستون
تو قسمت suboption من اصلا گزینه زبان وجود نداره
دوست عزیز
برای اینکه منوی مخفی شما بطور کامل باز نشده است برای اینکار شما باید یک کنترول دست ساز بسازید که خیلی راحت و ساده است و با آن کنترول تمامی منوی مخفی شما بطور کامل باز خواهد شد و شما آن آیتمها را خواهید دید
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])30HYPERLINK "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"world.com/showthread.php?t=HYPERLINK "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"565998 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
srry دیر جواب دادم .
داداش Music منم به کمکت احتیاج دارم بگو ما رو هم خلاص کن
shervin_aleta
31-12-2013, 12:17
دوست عزیز
برای اینکه منوی مخفی شما بطور کامل باز نشده است برای اینکار شما باید یک کنترول دست ساز بسازید که خیلی راحت و ساده است و با آن کنترول تمامی منوی مخفی شما بطور کامل باز خواهد شد و شما آن آیتمها را خواهید دید
با این وضعیت بهتره بیخیال بشم و با همون انالوگ و استفاده از زیرنویس فارسی کار کنم.چون مترسم خراب کنم یه وقت ...
یعنی اگه این ریمت رو درست کنم تو قسمت sub option منو های دیگه اضافه میشه!؟
ممنونم از راهنماییهات
یه سوال دیگه
میتونی بهم بگید کاربرد ir extender cable چیه !؟
matinpour
31-12-2013, 13:23
با این وضعیت بهتره بیخیال بشم و با همون انالوگ و استفاده از زیرنویس فارسی کار کنم.چون مترسم خراب کنم یه وقت ...
یعنی اگه این ریمت رو درست کنم تو قسمت sub option منو های دیگه اضافه میشه!؟
ممنونم از راهنماییهات
یه سوال دیگه
میتونی بهم بگید کاربرد ir extender cable چیه !؟
دوست عزیز
اگر شما این کابل را دارید می توانید با آن منوی مخفی را باز کنید
منظور دستگاه توسعه دهنده IR است
باید آن را به یک دستگاه پخش وصل کنید و آن فایل میکس شده را از طریق همان دستگاه پخش اجرا کنید
لازم بذکر است که باید آن سر قسمت کابل توسعه دهنده را با فاصله 5 سانت به سنسور روشن و خاموش تلویزیون نزدیک و صدا را تا آخر بلند کنید و آن فایل را از دستگاه پخش اجرا کنید
61489 اینم فایل میکس شده
shervin_aleta
31-12-2013, 16:16
دوست عزیز
اگر شما این کابل را دارید می توانید با آن منوی مخفی را باز کنید
منظور دستگاه توسعه دهنده IR است
باید آن را به یک دستگاه پخش وصل کنید و آن فایل میکس شده را از طریق همان دستگاه پخش اجرا کنید
لازم بذکر است که باید آن سر قسمت کابل توسعه دهنده را با فاصله 5 سانت به سنسور روشن و خاموش تلویزیون نزدیک و صدا را تا آخر بلند کنید و آن فایل را از دستگاه پخش اجرا کنید
61489 اینم فایل میکس شده
من موارد رو انجام دادم ولی منوی مخفی تغییری نکرد از کجا متوجه بشم که انلاک شده!؟گزینه ای روی صفحه میاد!؟
سلام دوستان الان این مشکل واسم پیش اومده عصری درست بود یه دفعه اینجوری شد ولی اینترنتم هیچ مشکلی نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
masoodkhansari
31-12-2013, 20:35
سلام دوستان الان این مشکل واسم پیش اومده عصری درست بود یه دفعه اینجوری شد ولی اینترنتم هیچ مشکلی نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینترنت شیر شده استفاده کردی؟
dns server درست نیست
masoodkhansari
31-12-2013, 20:39
1MUZ عزیز توی تنظیمات IP تنظیم dns رو بحالت خودکار بگذار.
1MUZ عزیز توی تنظیمات IP تنظیم dns رو بحالت خودکار بگذار.
این الان تنظیم خودکاره قاطی کرده انگاری میگم لازمه مودم ADSL ریست کنم :n13:
masoodkhansari
31-12-2013, 20:54
این الان تنظیم خودکاره قاطی کرده انگاری میگم لازمه مودم ADSL ریست کنم :n13:
ok
شایدهم اینترنت قطع شده باشد.
ok
شایدهم اینترنت قطع شده باشد.
عزیزم اگه نت مشکل داشته باشه که نمیتونم اینجا پست بزنم
masoodkhansari
31-12-2013, 20:59
ooooooookkkkkkkkkkkk
:n19::n19::n19::n19:
مودم چی شذ؟
ooooooookkkkkkkkkkkk
:n19::n19::n19::n19:
مودم چی شذ؟
مودم هم ریست کردم فایده نداشت نمیدونم چیکار کنم من میخواستم به کامپیوتر شیر کنم حالا دیگه کاملا قاط زد 3 روزه به تمام دارم شیر میکنم ولی موفق نشدم حالا دیگه به حالت عادی هم به نت وصل نمیشه
shayan_x5x
31-12-2013, 21:53
سلام
یه سوال خدمت دوستان با تجربه : ممنون میشم جواب بدین ;-)
یه f6850 داریم دیروز پشت tv فلش بود واسه دراوردنش درایوش رو بستم و فلش رو از پشت tv کندم ، یهو tv قاطی کرد رنگاش قاطی کرد بهم ریخت همزمان یه جوریم هم میشد انگار آنتن به tv وصل نیست بد میگرفت و بعد دیگه کانلهای شبکه دیجیتال رو نمیگرفت یا یکی و میگرفت یکیو نمیگرفت بعد 5 مین خاموش بودن و از برق کشیدن درست شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!
چــــــــــــــــــــــرا اینطوری شد ؟؟؟؟ کسی میدونه ؟؟؟؟
سلام دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده!! یه ال ای دی ua32es6950m دارم! نمیدونم چی شده یهو وای فای از کار افتاده!! دوستان کسی راه حلی بلده که دیگه نخوام ببرم پیش سرویس کار!! فکتوری ریست هم کردم حل نشد!!
matinpour
31-12-2013, 23:10
سلام
یه سوال خدمت دوستان با تجربه : ممنون میشم جواب بدین ;-)
یه f6850 داریم دیروز پشت tv فلش بود واسه دراوردنش درایوش رو بستم و فلش رو از پشت tv کندم ، یهو tv قاطی کرد رنگاش قاطی کرد بهم ریخت همزمان یه جوریم هم میشد انگار آنتن به tv وصل نیست بد میگرفت و بعد دیگه کانلهای شبکه دیجیتال رو نمیگرفت یا یکی و میگرفت یکیو نمیگرفت بعد 5 مین خاموش بودن و از برق کشیدن درست شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!
چــــــــــــــــــــــرا اینطوری شد ؟؟؟؟ کسی میدونه ؟؟؟؟
دوست عزیز
زمانی که فلش را از تلویزیون جدا می کنید اول باید از قسمت منبع وارد شده ورودی فلش رفته و کلید tools روی کنترول را زده و فلش را بی خطر جدا کنید تا به سیستمتان صدمه وارد نشود
shervin_aleta
01-01-2014, 07:48
من موارد رو انجام دادم ولی منوی مخفی تغییری نکرد از کجا متوجه بشم که انلاک شده!؟گزینه ای روی صفحه میاد!؟
ممنون میشم پاسخ بدید
shayan_x5x
01-01-2014, 11:28
دوست عزیز
زمانی که فلش را از تلویزیون جدا می کنید اول باید از قسمت منبع وارد شده ورودی فلش رفته و کلید tools روی کنترول را زده و فلش را بی خطر جدا کنید تا به سیستمتان صدمه وارد نشود
ممنون
نکته جالب اینجاست ک دقیقا همین کار رو انجام دادم با این حال اتفاقی که در بالا عرض کردم پیش اومد !!!!!!!!!!!!!!!!
matinpour
01-01-2014, 12:38
ممنون میشم پاسخ بدید
دوست عزیز
برای آن دسته از کاربرانی که با F8000 ( و یا هر مدل دیگر که همراهش بلسترIR ) در پکیجشان است ، تعویض local_set به منطقه مورد نظر خود را خیلی سر راست است .
1. دانلود فایل های WAV را از اینجا
FACTORY+3SPEED_inv.7z ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2. وارد کنید فایل FACTORY+3SPEED_inv.wav به داخل iTunes و یا هر دستگاهی دیگر که موسیقی پخش می کند) . ایجاد یک لیست پخش را تنها با این فایل در آن ، اطمینان حاصل شود که عملکرد حلقه خاموش است تا فایل فقط یک بار بازی کند. در properties این فایل در آیتونز ، به نوبه خود تنظیم صدا تنظیم تا 100٪ و اگر از کامپیوتر استفاده می کنید روشن کردن حجم صدا بر روی PC خود تا حد حداکثر .
3. افزودن بلستر IRکه سامسونگ به راحتی با TV را به
سوکت هدفون
کامپیوتر تان و تراز کنید بلستر IR با گوشه پایین سمت راست از تلویزیونتان .
4. باز کردن منوی سرویس بر روی تلویزیون با استفاده از کنترل از راه دور معمولی- قرار دادن تلویزیون در حالت استنبای ،دکمه های info > menu > mute > power را از روی کنترول فشارهید
5. اجرای FACTORY+3SPEED_inv.wav در iTunes . و یا هر وسیله ای که موسیقی پخش می کند صفحه نمایش تلویزیون باید چشمک بزند و به شما امکان وارد شدن را بدهد
6. تلویزیون را به حالت استندبای برده ، دکمه های info > menu > mute > power را از روی کنترول را فشار دهید و سپس تغییر TV. درست است local_set در حال حاضر باید قابل ویرایش باشد.
matinpour
01-01-2014, 12:57
ممنون
نکته جالب اینجاست ک دقیقا همین کار رو انجام دادم با این حال اتفاقی که در بالا عرض کردم پیش اومد !!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز
آیا در موقع خارج کردن فلش تلویزیون تکان شدید خورده؟ و یا اینکه ممکن است الکتریسیته ساکنی که از حرکت شما روی فرش ایجاد شده باعث این مشگل شده باشد مخصوصا وقتی که شما جوراب به پاداشته باشید و یا دمپایی ابری این باعث تخلیه بار الکتریکی می شود و شوک حاصله به دستگاههای الکترونیکی اثر گذار است وگرنه این مشگل نباید با قرار دادن و یا خارج کردن بی خطر از تلویزیون بوجود آید.
shayan_x5x
01-01-2014, 14:24
دوست عزیز
آیا در موقع خارج کردن فلش تلویزیون تکان شدید خورده؟ و یا اینکه ممکن است الکتریسیته ساکنی که از حرکت شما روی فرش ایجاد شده باعث این مشگل شده باشد مخصوصا وقتی که شما جوراب به پاداشته باشید و یا دمپایی ابری این باعث تخلیه بار الکتریکی می شود و شوک حاصله به دستگاههای الکترونیکی اثر گذار است وگرنه این مشگل نباید با قرار دادن و یا خارج کردن بی خطر از تلویزیون بوجود آید.
ممنون بابت پاسخگویی و پیگیری
تکان شدید که نه ولی یه تکان کوچیکی خورد چون یه نمه سخت فلاش از پشت tv خارج شد ،
میز tv، چوبی، رو زمین و سرامیک قرار داره و tv با براکت به میز نصب و منم رو سرامیک و زمین بدون دمپایی اقدام به خارج کردن فلاش کردم
با این حال این اتفاق ، شوک الکتریسیته ساکن بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!
شوک الکتریسیته ساکن اثر جدی دارد یا گذرا؟؟؟؟
الان این اتفاق رو چه قسمتی از tv اثر گذار بوده ؟؟؟
با تشکر
مدل ال ای دی UA46ES6200R دارم
دیروز ی کارتون با کیفیت 1080P دانلود کردم که حجمش حدود 990 مگ بود وقتی روی فلش گذاشتم به ال ای دی وصل کردم پخش نکرد در حالیکه همون کارتون رو با کیفیت 720P دانلود کردم ...پخش کرد
کسی میدونه علتش چی میتونه باشه؟در حالیکه با توجه به ال ای دی بودن و فول اچ بودن اون می بایست این کیفیت رو هم پخش میکرد
ممنون میشم راهنمایی کنید
masoodkhansari
01-01-2014, 15:32
میز tv، چوبی، رو زمین و سرامیک قرار داره و tv با براکت به میز نصب و منم رو سرامیک و زمین بدون دمپایی اقدام به خارج کردن فلاش کردم
با تشکر
در مدلهاي سري f8000 محل اتصال USB يه خورده نافرمه و فلش هم سخت جا مي خوره و هم سخت درميايد. خود من براي حل اين مشكل از كابل افزايش طول USB استفاده كردم و ديگه لازم نيست هي از پشت تلوزيون usb رو بكشي كه مشكل پيش بياد. قيمتش هم حدود 2 تا 4 هزار تومن هست.
اميدوارم براي مين برد دستگاهتون مشكلي پيش نيومده باشه.
يه زنگ به 8255 بزن و راهنمايي بگير. :n02:
masoodkhansari
01-01-2014, 15:36
مدل ال ای دی UA46ES6200R دارم
دیروز ی کارتون با کیفیت 1080P دانلود کردم که حجمش حدود 990 مگ بود وقتی روی فلش گذاشتم به ال ای دی وصل کردم پخش نکرد در حالیکه همون کارتون رو با کیفیت 720P دانلود کردم ...پخش کرد
کسی میدونه علتش چی میتونه باشه؟در حالیکه با توجه به ال ای دی بودن و فول اچ بودن اون می بایست این کیفیت رو هم پخش میکرد
ممنون میشم راهنمایی کنید
فرمت فايل 1080ه چيه؟
اگه يه فرمت پرتو پلا باشه تلوزيون نميتونه بخونه. ولي معمولا HDهاي 1080 فرمتش MKV هست كه تلوزيون ميتونه اجرا كنه.
ببين كامپيوتر ميتنونه اجرا كنه!!!!!:n13:
درسته... فرمتش همون mkv هستش ولی با کیفیت 1080 اجرا نمیشه ولی همون کارتون با کیفیت 720 اجرا میشه
میدونید علتش چی هست؟روی کامپیوتر اجرا میشه
shervin_aleta
01-01-2014, 16:59
دوست عزیز
برای آن دسته از کاربرانی که با F8000 ( و یا هر مدل دیگر که همراهش بلسترIR ) در پکیجشان است ، تعویض local_set به منطقه مورد نظر خود را خیلی سر راست است .
1. دانلود فایل های WAV را از اینجا
FACTORY+3SPEED_inv.7z ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2. وارد کنید فایل FACTORY+3SPEED_inv.wav به داخل iTunes و یا هر دستگاهی دیگر که موسیقی پخش می کند) . ایجاد یک لیست پخش را تنها با این فایل در آن ، اطمینان حاصل شود که عملکرد حلقه خاموش است تا فایل فقط یک بار بازی کند. در properties این فایل در آیتونز ، به نوبه خود تنظیم صدا تنظیم تا 100٪ و اگر از کامپیوتر استفاده می کنید روشن کردن حجم صدا بر روی PC خود تا حد حداکثر .
3. افزودن بلستر IRکه سامسونگ به راحتی با TV را به
سوکت هدفون
کامپیوتر تان و تراز کنید بلستر IR با گوشه پایین سمت راست از تلویزیونتان .
4. باز کردن منوی سرویس بر روی تلویزیون با استفاده از کنترل از راه دور معمولی- قرار دادن تلویزیون در حالت استنبای ،دکمه های info > menu > mute > power را از روی کنترول فشارهید
5. اجرای FACTORY+3SPEED_inv.wav در iTunes . و یا هر وسیله ای که موسیقی پخش می کند صفحه نمایش تلویزیون باید چشمک بزند و به شما امکان وارد شدن را بدهد
6. تلویزیون را به حالت استندبای برده ، دکمه های info > menu > mute > power را از روی کنترول را فشار دهید و سپس تغییر TV. درست است local_set در حال حاضر باید قابل ویرایش باشد.
دوست عزیز مشکل من تغییر لوکال نیست من سوالم را در پستهای قبل گفته بودم
با سپاس
matinpour
01-01-2014, 21:36
با تشکر
دوست عزیز
معمولا گذراست و امیدوارم که مشگلی پیش نیامده باشد شما می توانید برای اینکه دیگر با این مشگل مواجه نشوید از کابل SUB کوتاه استفاده کنید که کار کردن با آن هم برایتان راحتتر است
matinpour
01-01-2014, 21:40
دوست عزیز مشکل من تغییر لوکال نیست من سوالم را در پستهای قبل گفته بودم
با سپاس
دوست عزیز
آن یک مثال در رابطه با باز کردن یک آیتم بود ولی در کل تمام منو ها را باز می کند
این تی وی های اسمارت یکمی خل وضع هستن مشکلات عجیب غریب پیدا میکنن ربطی هم به سیف مود خارج کردن فلش نداره، هفته پیش هم مال ما هیچ فیلمی رو نشون نمیداد باف لش هر چی هم اینجا پرسیدم کسی جوابی براش نداشت ولی خودبخود و با زدن یه فلش 1 گیگ درست شد.
matinpour
01-01-2014, 22:00
درسته... فرمتش همون mkv هستش ولی با کیفیت 1080 اجرا نمیشه ولی همون کارتون با کیفیت 720 اجرا میشه
میدونید علتش چی هست؟روی کامپیوتر اجرا میشه
دوست عزیز
از روی فایل فیلمی که پخش نمی شود رفته و با دکمه TOOLS روی کنترول وارد منوی TOOLS شده اطلاعات فایل را ببینید که چه نو کد و یا کدک تصویری دارد معمولا کدک تصویری H.264 BP/MP/HP برای فرمت MKV استفاده می شود
کدک تصویری
کدک تصویر
محفظه
Divx 3.11 / 4 / 5 / 6MPEG4 SP/ASPH.264 BP/MP/HPMotion JPEGMicrosoft MPEG-4 v3v7,v8,v9
Window Media VideoMPEG2MPEG1VP6
MVC
AVI
MKV
ASF
MP4
3GP
MOV
FLV
VRO
TS
SVAF
WebM
VP8
masoodkhansari
01-01-2014, 23:00
این تی وی های اسمارت یکمی خل وضع هستن مشکلات عجیب غریب پیدا میکنن ربطی هم به سیف مود خارج کردن فلش نداره، هفته پیش هم مال ما هیچ فیلمی رو نشون نمیداد باف لش هر چی هم اینجا پرسیدم کسی جوابی براش نداشت ولی خودبخود و با زدن یه فلش 1 گیگ درست شد.
درسته. منم با فلش داشتم فیلم میدیم ییهو تلوزیون خاموش روشن شد. منو میگی دو دستی زدم تو سرم:n30:. دوباره فیلمو گذاشتم. دوباره رسید به همونجا تلویزیون خاموش روشن شد ناجور. تپ تپ. باهمین صدا. فکر کنم دوتا سکته رو باهم رد کردم.:n28:
فلشو زدم به کامپیوتر فیلم رسید به همونجا هنگ کرد. فهمیدم اشکال از فیلم بوده.. تلوزیونه ا...ق. :n23:
matinpour
01-01-2014, 23:06
درسته. منم با فلش داشتم فیلم میدیم ییهو تلوزیون خاموش روشن شد. منو میگی دو دستی زدم تو سرم:n30:. دوباره فیلمو گذاشتم. دوباره رسید به همونجا تلویزیون خاموش روشن شد ناجور. تپ تپ. باهمین صدا. فکر کنم دوتا سکته رو باهم رد کردم.:n28:
فلشو زدم به کامپیوتر فیلم رسید به همونجا هنگ کرد. فهمیدم اشکال از فیلم بوده.. تلوزیونه ا...ق. :n23:
دوستان عزیز
از این مشگلی که برای این دوستمان افتاده درس بگیرید که قبل از استفاده از وسایل جانبی و از کم و کیف فیلم و عکس و موسیقی خود حتما اطمینان حاصل کنید که مبادا با یک بی دقتی سرمایه بزرگی را فدای چیز ناچیزی کرده باشید
موفق باشید
DAMEDOME
04-01-2014, 18:26
یه سوال داشتم : جریان on tv ال ای دی های سری 8 سامسونگ چیه . میشه ماهواره هاتبرد رو باهاش ست کرد. یا همین ir ریموت فقط رو دستگاهای سامسونگ کار میکنه یا فرقی نمی کنه.
matinpour
04-01-2014, 19:40
یه سوال داشتم : جریان on tv ال ای دی های سری 8 سامسونگ چیه . میشه ماهواره هاتبرد رو باهاش ست کرد. یا همین ir ریموت فقط رو دستگاهای سامسونگ کار میکنه یا فرقی نمی کنه.
دوست عزیز
تلویزیونهای که مخصوص ایران اسمبل می شود ما- هو- اره ندارد و هیچی با آن ست نمی شود کرد و ir ریموت برای دستگاهای با فایل مخصوص خودشان قابل استفاده است و برای پخش هم با دستگاه های دیگر ساز گار است
ایا با مدل ES6200 میشه کانال دیجیتال داخلی رو گرفت؟و اصلا امکاناتش را روی ال ای دی داره؟اگه داره کسی میتونه نحوه کارکردش چطوری هست؟ممنون
matinpour
05-01-2014, 19:45
ایا با مدل ES6200 میشه کانال دیجیتال داخلی رو گرفت؟و اصلا امکاناتش را روی ال ای دی داره؟اگه داره کسی میتونه نحوه کارکردش چطوری هست؟ممنون
دوست عزیز
بله قابلیت دارد برای فعال سازی اینجا کلیک کنید2417 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
DAMEDOME
16-01-2014, 19:52
سلام دوستان خسته نباشید.
led samsung 46 f8000 دارم . موقعی که یه تصویر متحرک رو نشون میده مثل فوتبال تصویر لرزش ظریفی پیدا میکنه و بعضی موقع جهش داره به نظرتون میتونم از داخل منو سرویس مشکلمو حل کنم یا مشکل سخت افزاریه. ممنونم
matinpour
16-01-2014, 21:02
سلام دوستان خسته نباشید.
led samsung 46 f8000 دارم . موقعی که یه تصویر متحرک رو نشون میده مثل فوتبال تصویر لرزش ظریفی پیدا میکنه و بعضی موقع جهش داره به نظرتون میتونم از داخل منو سرویس مشکلمو حل کنم یا مشکل سخت افزاریه. ممنونم
دوست عزیز
اول بگویید که این فوتبال را از چه منبعی می بینید یعنی از فیلم ضبط شده روی سی دی و یا از فلش و یا از خود کانالهای تلویزیونی اگر در همه موارد این مشگل را دارید باید از نمایندگی بخواهید که مشگلتان را حل کند ولی اگر فقط از کانالهای تلویزیونی است این بستگی به ایستگاه فرستنده سیکنال تلویزیونی دارد و به تلویزیون شما مربوط نمی باشد.
shervin_aleta
16-01-2014, 21:31
سلام دوستان خسته نباشید.
تو قسمت تنظیمات میتونی حالت sport رو فعال کنی ببینی بازم مشکل داری یا نه
اقا من امروز اومدم تلویزیون و ریست کارخانه کنم به خاطر مشکلی که توی روشن شدن رو تلویزیون دیجیتال روشن میشد خواستم ریست کنم که پیش فرض بشه رویhdmi اما گزینه ریست خاموشه اون ور هم دیدم کانال یابی انتن دیجیتال خاموشه نه ریست میشه تلویزیون نه کانال یابی دیجیتال فعاله البته کانال های دیجیتالی که قبلا کانال یابی کردم نشون میده مدل تلویزیون من ۳۲es۶۹۵۰ هستش دوستان کمککنن ممنون میشم
matinpour
17-01-2014, 00:27
اقا من امروز اومدم تلویزیون و ریست کارخانه کنم به خاطر مشکلی که توی روشن شدن رو تلویزیون دیجیتال روشن میشد خواستم ریست کنم که پیش فرض بشه رویhdmi اما گزینه ریست خاموشه اون ور هم دیدم کانال یابی انتن دیجیتال خاموشه نه ریست میشه تلویزیون نه کانال یابی دیجیتال فعاله البته کانال های دیجیتالی که قبلا کانال یابی کردم نشون میده مدل تلویزیون من ۳۲es۶۹۵۰ هستش دوستان کمککنن ممنون میشم
دوست عزیز
نیازی به این کار نیست کافی است که از روی منبع ورودی روی HDMI بروید البته به شرطی که شما کابل HDMI تان به دستگاهی وصل باشد . و تلویزیونتان را دستکاری نکنید که موجب خسارت می شود
DAMEDOME
17-01-2014, 00:47
تو قسمت تنظیمات میتونی حالت sport رو فعال کنی ببینی بازم مشکل داری یا نه
سلام دوستان عزیز . اولا ممنونم از جوابگویی تان . بعد هم بله حالت sport فعاله ولی تاثیری تو لرزش تصویر نداره. این مشکل هم به نظرم بعد از اینکه لبتابمو به ال ای دی وصل کردم و باهاش pes 2013 بازی کردم. فقط رفتم 1 حالت sport رو فعال کردم 2 حالت بازی رو فعال کردم. بعد از ان احساس کردم که تصویر اینجوری شده . همه چی روبه راهه ولی فقط تصویر لرزش داره. یه چیز دیگه که متوجه شدم . موقعی که حالت بازی رو فعال میکنم دیگه جهش نداره . فقز لرزش داره.. ممنونم
دوست عزیز
نیازی به این کار نیست کافی است که از روی منبع ورودی روی HDMI بروید البته به شرطی که شما کابل HDMI تان به دستگاهی وصل باشد . و تلویزیونتان را دستکاری نکنید که موجب خسارت می شود
عزیز مشکل من رو اشتباه متوجه شدید مسیله اینه که گزینه ریست خاموش شده همینطور گزینه کانال یابی هم خاموش شده انگار ریست و کانال یابی غیر فعاله
سلام من یک تی وی f8880 دارم ساسمونگ خواستم بدون آیا نرم افزار یا برنامه ای توی اسمارت نیست بشه زیرنویس رو بزرگتر کردش آخه گذیننه خود تی وی اصلا خوب نیست سه تا داره کوچ متوسط و بزرگ که به نظرم بزرگش تازه کوچک هستش
matinpour
17-01-2014, 22:50
سلام من یک تی وی f8880 دارم ساسمونگ خواستم بدون آیا نرم افزار یا برنامه ای توی اسمارت نیست بشه زیرنویس رو بزرگتر کردش آخه گذیننه خود تی وی اصلا خوب نیست سه تا داره کوچ متوسط و بزرگ که به نظرم بزرگش تازه کوچک هستش
دوست عزیز
فعلا برنامه ای نیست ولی ممکن است بزودی طرحی شود
سلام.یهسوال داشتم.میشه اپدیت تلویزیون مال کشورهای اروپایی رو برا تی وی های ساخت داخل استفاده کرد؟بعد یه سوال دیگه اگه اپدیت مال یه مدل تی وی باشه ولی سایز تی وی ها فرق کنه میشه رو هر کدوم نصب کرد؟مرسی
matinpour
19-01-2014, 11:28
سلام.یهسوال داشتم.میشه اپدیت تلویزیون مال کشورهای اروپایی رو برا تی وی های ساخت داخل استفاده کرد؟بعد یه سوال دیگه اگه اپدیت مال یه مدل تی وی باشه ولی سایز تی وی ها فرق کنه میشه رو هر کدوم نصب کرد؟مرسی
دوست عزیز
معمولا آبدیت ها را بر اساس کار بردهای که در منطقه ها یعنی اروپا - آسیا - و امریکا دارند در سایت قرار می دهند و اگر از آبدیت اروپایی استفاده کنید ممکن است آیتمهای را در تلویزیون شما که کاربرد دارد را خاموش و آیتمهای دیگری را که کاربرد ندارد روشن کند و اصولا نیازی به این کار نیست و معمولا تمامی سایزهای یک مدل و حتی یک سری مثلا تمامی مدلهای سری e ورژن 6 با سایزهای مختلف آبدیتشان با هم یکی است ولی سعی کنید همیشه از قواعد پیروی کنید
با سلام و عطف به سوال قبلی همین دوستمون! بنده یه 6950 با سایز 32 اینچ دارم که معادل مدل 6200 بین المللی هست!! از اونجایی که سام سرویس و الکترونیک و ... قربونشون برم با دادن آپدیت میان افزار اصلا رابطه خوبی ندارن یه فایل آپدیت برای 6200 گرفتم که میخوام آفلاین روی تلویزیونم فلش کنم ! مشکلی که برنمیخوره؟! چون حتی روی برد تلویزیون خودم رو هم دیدم که نوشته 6200 فقط این سام الکترونیک میاره تو ایران سمبل (اسمبل) میکنه اسمش رو میزاره 6950!!
IIRezaII
22-01-2014, 23:37
ممکن هست به مشکل بر بخورید
من میخوام آپدیت سنگاپور مدل 6200 رو روی تلویزیونم که 6950 هست بریزم! تلویزیون فلش رو سرچ میکنه ولی میگه چیزی یافت نشد! در حالی که فولدر حاوی فایل آپدیت توی فلش هست!!! مشکل از چیه؟
سلام.یه سوال داشتم.کیت تکامل هوشمند سامسونگ تو ایران نیومده؟بعد اگه این کیت رو از خارج از کشور یا بانه بخرم میشه رو تلویزیونم که مدل داخلیه 40es7770 نصب کنم؟این قطعه تکامل هوشمند تیونر تلویزیونم عوض میکنه؟ تو سایت سامسونگ ایران تیونر تی ویم مدلش اینه ----T/C/S2 ولی تو منو مخفی مدل تیونر زده echo-tc.هر چی تو منو مخفی مدلشو عوض میکنم بعد خاموش روشن کردن تی وی برمیگرده سر جا اولش.lمیشه تو منو مخفی مدلشو عوض کرد؟بعد اینکه چرا مدل تیونر تو سایت سام با منو مخفی فرق داره
matinpour
23-01-2014, 20:42
سلام.یه سوال داشتم.کیت تکامل هوشمند سامسونگ تو ایران نیومده؟بعد اگه این کیت رو از خارج از کشور یا بانه بخرم میشه رو تلویزیونم که مدل داخلیه 40es7770 نصب کنم؟این قطعه تکامل هوشمند تیونر تلویزیونم عوض میکنه؟ تو سایت سامسونگ ایران تیونر تی ویم مدلش اینه ----T/C/S2 ولی تو منو مخفی مدل تیونر زده echo-tc.هر چی تو منو مخفی مدلشو عوض میکنم بعد خاموش روشن کردن تی وی برمیگرده سر جا اولش.lمیشه تو منو مخفی مدلشو عوض کرد؟بعد اینکه چرا مدل تیونر تو سایت سام با منو مخفی فرق داره
دوست عزیز
چون سیستم شما برای ایران ودر همان کشور استفاده می شود با سیستم دیجیتال ایران جستجو می شود و برای همین هم برمیگردد روی همان آیتم و اینکه معمولا کیت تکامل کاراییش یکسان است یعنی قدرت و سرعت پردازش سیستمتان را ارتقا می دهد و دیگر موارد آن
WOLF PACK
24-01-2014, 01:11
دوستان من f7770 دارم و دو سه تا مشکل دارم:
من فیلم میزارم فیلم یه لحظه تند میشه بعد عادی میشه(با یو اس بی و لپ تاپ) تعادل نداره یعنی روون نشون نمیده فیلم رو چرا اینطوریه؟واینکه با یو اس بی وصل میکنم فیلم میزارم انگار فشار به tv میاد ریست میشه! اشکال چیه؟
و اینکه زیرنویس فارسی رو خرچنگ قورباغه نشون میده
matinpour
24-01-2014, 20:48
دوستان من f7770 دارم و دو سه تا مشکل دارم:
من فیلم میزارم فیلم یه لحظه تند میشه بعد عادی میشه(با یو اس بی و لپ تاپ) تعادل نداره یعنی روون نشون نمیده فیلم رو چرا اینطوریه؟واینکه با یو اس بی وصل میکنم فیلم میزارم انگار فشار به tv میاد ریست میشه! اشکال چیه؟
و اینکه زیرنویس فارسی رو خرچنگ قورباغه نشون میده
دوست عزیز
برای حل این مشگل باید موشن پلاس را از منوی تصویر خاموش کنید. و برای رفع مشگل زیر نویس از اینجا استفاده کنید
سلام
من یک اسمارت F6400 با کنترل لمسی دارم.
نمی دونم چی شده که دیگه عملکرد صوتی کنترل کار نمی کنه. منظورم همون قابلیتیه که با حرف زدن به تلوزیون دستور می دی.
فکر کنم بعد از راه اندازی دیجیتال و منوی فارسی با کنترل دست ساز این مشکل به وجود اومد. ولی یادم نمی یاد تو منو مخفی به چیزی دست زده باشم.
منوش را هم انگلیسی کردم ولی بازم نشد و مینویسه موجود نیست-not available
لطفا کمک کنید.
با تشکر
matinpour
26-01-2014, 22:50
سلام
من یک اسمارت F6400 با کنترل لمسی دارم.
نمی دونم چی شده که دیگه عملکرد صوتی کنترل کار نمی کنه. منظورم همون قابلیتیه که با حرف زدن به تلوزیون دستور می دی.
فکر کنم بعد از راه اندازی دیجیتال و منوی فارسی با کنترل دست ساز این مشکل به وجود اومد. ولی یادم نمی یاد تو منو مخفی به چیزی دست زده باشم.
منوش را هم انگلیسی کردم ولی بازم نشد و مینویسه موجود نیست-not available
لطفا کمک کنید.
با تشکر
دوست عزیز
از منوهای مخفی تان در حالی که تماما باز است عکس بگیرید و به ایمیلم ارسال کنید تا ببینم چه آیتمی خاموش شده
alimatinpour@yahoo.com
DAMEDOME
27-01-2014, 00:15
سلام دوستان عزیز. کسی سامسونگ 46f8000 داره از بین دوستان.اگه زحمتی نیست میخواستم عکس از منو مخفی برام ایمیل کنن . ممنون
dany_dame@yahoo.com
majed_001
27-01-2014, 02:37
سلام گوشی نوت 3 خریدم ال ای دیم هم سامسونگ ua46f6400هست چجوری میتونم گوشیمو با ال ای دی شیر کنم چه از طریق روتر و چه از طریق خیر روتر
matinpour
27-01-2014, 20:02
سلام گوشی نوت 3 خریدم ال ای دیم هم سامسونگ ua46f6400هست چجوری میتونم گوشیمو با ال ای دی شیر کنم چه از طریق روتر و چه از طریق خیر روتر
دوست عزیز
برنامه سامسونگ لینک و یا allshear را روی گوشیتان نصب کنید و از طریق wifi کوشی با تلویزیون ارتباط برقرار کنید یعنی اینکه در قسمت منو --->شبکه --- >wifi direct-----> فعال می کنید و در همان قسمت هم عملکرد soft AP را روشن و کلید ایمنی آن را یادداشت کرده و در قسمت تنضیمات WIFI گوشی تان می نویسید تا گوشیتان تلویزیونتان را شناسایی کند و انوقت می توانید فیلم و عکس و موسیقی را به اشتراک گذاشته و آن را نمایش دهید
معکوس صفحه نمایش دستگاه موبایل در تلویزیون
این ویژگی در سری LED 4500, 5300 در دسترس نیست.
این تلویزیون قادر به نمایش صفحه نمایش دستگاه تلفن همراه است. شما می توانید ویژگی های زیر را برای لذت بردن از ویدئو، عکس و فایل های موسیقی را از دستگاه های تلفن همراه به طور مستقیم بر روی تلویزیون خودتان استفاده کنید.
● ● استفاده از منوی معکوس برای نشان دادن روی صفحه نمایش یک دستگاه تلفن همراه در صفحه نمایش تلویزیون است.
معکوس صفحه
صفحه منو--> شبکه--> AllShare تنظیمات--> معکوس صفحه نمایش
Screen Menu > Network > AllShare Settings > Screen Mirroring
دستگاه تلفن همراه را به صورت بی سیم در صفحه نمایش تلویزیون خود تان نمایش می دهد. با این حال، فقط با دستگاه های تلفن همراه که از کاربر به سایر نظرسنجی ها AllShare مرتبط است معکوس صفحه نمایش در دسترس است. برای کسب اطلاعات بیشتر، به وب سایت کارخانه سازنده دستگاه تلفن همراه مراجعه کنید.
با توجه به وضعیت شبکه، صفحه نمایش و یا قطع صدا ممکن است رخ دهد هنگامی که عملکرد معکوس روی صفحه نمایش در حال اجرا است
اتصال دستگاه تلفن همراه
اجرای عملکرد معکوس صفحه نمایش )شبکه--> تنظیمات AllShare--> معکوس صفحه نمایش). روش دیگر، دکمه SOURCE و معکوس صفحه نمایش را از لیست منبع انتخاب کنید. پس از معکوس صفحه نمایش در حال اجرا، عملکرد معکوس بر روی دستگاه تلفن همراه را اجرا کنید تلویزیون با دستگاه تلفن همراه متصل می شود، و کاربر می تواند صفحه نمایش دستگاه متصل به تلفن همراه را در تلویزیون ببینید
F.A.R.S.H.I.D
28-01-2014, 02:11
دوستان من با f8880 نمیتونم برنامه دانلود کنم با برنامه samsung apps وقتی میزنم واسه دانلود اررور میده : اختلال در شبکه وجود دارد لطفا بعدا سعی کنید ... در حالی که tv به نت وصله و web browser خوب کار میکنه ... یه سوالم داشتم نه کنترل صوتی این tv کار میکنه و نه تصویر در تصویر ؟؟؟!!!! خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان عزیز ؟!
matinpour
28-01-2014, 02:38
دوستان من با f8880 نمیتونم برنامه دانلود کنم با برنامه samsung apps وقتی میزنم واسه دانلود اررور میده : اختلال در شبکه وجود دارد لطفا بعدا سعی کنید ... در حالی که tv به نت وصله و web browser خوب کار میکنه ... یه سوالم داشتم نه کنترل صوتی این tv کار میکنه و نه تصویر در تصویر ؟؟؟!!!! خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان عزیز ؟!
دوست عزیز
برای تصویر در تصویر بایذ یا رویhdmi باشید یا روی tv بعد در منو آن ایتم را فعال کنید
تشخیص صدا
برای بهترین تجربه تشخیص صدا، توصیه می کنیم که شما از یک کنترل لمسی هوشمند استفاده کنید.
تشخیص صدا در تمام زبان ها موجود است ، گویش ها و یا مناطق در دسترس نیست. عملکرد متفاوت است
بسته به زبان انتخاب شده، حجم صدا و سطح سر و صدای محیط در مناطق اطراف آن بستگی دارد.
انجام تست محیط زیست تشخیص صدا قبل از استفاده از تشخیص صدا برای تست سطح و وضوح و صدای محیط از مناطق اطراف آن. صدای ورودی متن نیاز به موافقت کاربر با صدای سیاست حفظ حریم خصوصی هر نرم افزار شخص ثالث و سامسونگ با آدرس MAC کاربر و دیگر اطلاعات خصوصی دارد.
ورودی متن صدا اجازه می دهد تا کاربران متن را با استفاده از فرمان های صوتی به جای ماوس وارد کنند ، صفحه کلید
و یا از راه دور کنترل کنید. این ویژگی به خصوص مفید است برای جستجو، مرور وب، و با استفاده از برنامه های کاربردی که نیاز به ورودی متن دارد.
تشخیص صدا
صفحه منو---> ویژگی های هوشمند---> تشخیص صدا
تشخیص صدا را می توان با روش های زیر استفاده کرد:
● ● با استفاده از میکروفون کار گذاشته شده در تلویزیون با فاصله
● ● با استفاده از دکمه VOICE از نزدیک
سر و صدای محیط می تواند با تشخیص صدا تداخل داشته باشد. اگر این مورد برخوردید، کلید VOICE را فشار داده و پس از آن کلمه / عبارت فرمان را از فاصله 10cm توسط 15CM به دور از میکروفون بر روی کنترل لمسی هوشمند بگویید.
دستورات ممکن است به رسمیت شناخته نشود اگر شما بیش از حد آرام و یا با صدای بلند صحبت کنید. حجم مطلوب حدود 60dB سابق: 60 دسی بل: مکالمه عمومی، 70 دسی بل: زنگ تلفن .
عوامل محیطی
نرخ تشخیص صدا بسته به ولوم / تن، تلفظ، و محیط زیست محیط صدای تلویزیون و سر و صدای محیط متفاوت است
خودآموز تشخیص صدا
صفحه منو---> ویژگی های هوشمند---> تشخیص صدا---> خودآموز صدا و تشخیص
Screen Menu > Smart Features > Voice Recognition > Voice Recognition Tutorial
این به شما اجازه می دهد تا خود را با اصول اولیه استفاده از تشخیص صدا آشنا کنید. اجرای تشخیص صدا خودآموز و یا تشخیص صدا را فعال و پس از آن می گویند "راهنمای من".
فعال کردن تشخیص صدا
برای گفتن کلمه دکمه VOICEرا برای اجرای تشخیص صدا فشار دهید. یک فرمان بگو. شما می توانید تشخیص صدا را به یک کار از تلویزیون استفاده کنید. اگر تشخیص صدا کار نکرد، چک کنید و ببینید اگر تشخیص صدا (ویژگی های هوشمند--> صدای تشخیص---> تشخیص صدا) فعال شده است. برای استفاده از تشخیص صدا، تشخیص صدا باید در مجموعه باشد زمانی که تشخیص صدا فعال است، تلویزیون می تواند به طور خودکار بنوبه خود ورودی های محیطی را روشن کند.
استفاده از تشخیص صوتی عمومی
شما می توانید دستورات زیر را در هر زمان در حالی که تشخیص صدا فعال است استفاده کنید :
● ● فرامین صوتی: بگویید "Guide me" "راهنمای من" و سپس بگویید "Show all commands" "نمایش همه دستورات" لیست کامل از فرمان های صوتی بر اساس طبقه بندی را به نمایش در می آورد. و سپس نام از یک ردیف را بگویید .
● ● دستورات صوتی موجود : بگو "Guide me" "راهنمای من".لیستی از فرمان های صوتی پایه در دسترس وضعیت فعلی نشان داده می شود.
● ● مبانی تلویزیون
- تنظیم دوره: بگو "Volume up" / "Volume down". "صدا زیاد" / "صدا کم".
- تغییر کانال ها: بگو "Channel Up" / "Channel Down".: "کانال بالا" / "کانال پایین".
- خاموش کردن: می گویند "TV Power Off". " تلویزیون خاموش".
- حرکت تمرکز: بگو "Focus left", "Focus right", "Focus up", or "Focus down" "تمرکز چپ"، "تمرکز راست"، "تمرکز بالا"، یا "تمرکز پایین"
تمرکز می کنند. با این حال، این دستورات می تواند تنها در شرایطی استفاده می شود زمانی که تمرکز می تواند نقل مکان کند.
- انتخاب مورد: بگو "Select " انتخاب ".
● ● دستورات هوشمند
لیستی از کلمات مرتبط با توپی هوشمند موجود به این قرار در دسترس است
" "Smart Hub", "Apps Home", "Social" توپی هوشمند"، "خانه نرم افزار"، "اجتماعی".
● ● نرم افزار و خدمات
لیستی از کلمات مرتبط با نرم افزار ها و خدمات موجود در دسترس است
به عنوان "Explore 3D", "Web Browser", "Samsung Apps". "کاوش 3D،" "مرورگر وب"، "نرم افزار سامسونگ".
فقط فرامین صوتی از پیش تعیین شده شناخته می شود. دستورات صوتی موجود در بسته روی نسخه نرم افزار ممکن است متفاوت باشد،.
تنظیمات تشخیص صدا
صفحه منو---> امکانات هوشمند---> تشخیص صدا.
Screen Menu > Smart Features > Voice Recognition.
● ● زبان: انتخاب زبان برای تشخیص صدا است.
● ● استفاده از صدای تلویزیون: فعال / غیر فعال کردن پاسخ صدای تلویزیون به دستورات تشخیص صدای شما و بین صدای مرد و زن را انتخاب کنید.
این عملکرد با توجه به منطقه پشتیبانی نمی شود".
غیرفعال کردن تشخیص صدا
برای غیر فعال کردن تشخیص صدا، می گویند "Close Voice Recognition" "بستن تشخیص صدا".
hamedheidary
28-01-2014, 12:02
دوست عزیز
برنامه سامسونگ لینک و یا allshear را روی گوشیتان نصب کنید و از طریق wifi کوشی با تلویزیون ارتباط برقرار کنید یعنی اینکه در قسمت منو --->شبکه --- >wifi direct-----> فعال می کنید و در همان قسمت هم عملکرد soft AP را روشن و کلید ایمنی آن را یادداشت کرده و در قسمت تنضیمات WIFI گوشی تان می نویسید تا گوشیتان تلویزیونتان را شناسایی کند و انوقت می توانید فیلم و عکس و موسیقی را به اشتراک گذاشته و آن را نمایش دهید
معکوس صفحه نمایش دستگاه موبایل در تلویزیون
این ویژگی در سری LED 4500, 5300 در دسترس نیست.
این تلویزیون قادر به نمایش صفحه نمایش دستگاه تلفن همراه است. شما می توانید ویژگی های زیر را برای لذت بردن از ویدئو، عکس و فایل های موسیقی را از دستگاه های تلفن همراه به طور مستقیم بر روی تلویزیون خودتان استفاده کنید.
● ● استفاده از منوی معکوس برای نشان دادن روی صفحه نمایش یک دستگاه تلفن همراه در صفحه نمایش تلویزیون است.
معکوس صفحه
صفحه منو--> شبکه--> AllShare تنظیمات--> معکوس صفحه نمایش
Screen Menu > Network > AllShare Settings > Screen Mirroring
دستگاه تلفن همراه را به صورت بی سیم در صفحه نمایش تلویزیون خود تان نمایش می دهد. با این حال، فقط با دستگاه های تلفن همراه که از کاربر به سایر نظرسنجی ها AllShare مرتبط است معکوس صفحه نمایش در دسترس است. برای کسب اطلاعات بیشتر، به وب سایت کارخانه سازنده دستگاه تلفن همراه مراجعه کنید.
با توجه به وضعیت شبکه، صفحه نمایش و یا قطع صدا ممکن است رخ دهد هنگامی که عملکرد معکوس روی صفحه نمایش در حال اجرا است
اتصال دستگاه تلفن همراه
اجرای عملکرد معکوس صفحه نمایش )شبکه--> تنظیمات AllShare--> معکوس صفحه نمایش). روش دیگر، دکمه SOURCE و معکوس صفحه نمایش را از لیست منبع انتخاب کنید. پس از معکوس صفحه نمایش در حال اجرا، عملکرد معکوس بر روی دستگاه تلفن همراه را اجرا کنید تلویزیون با دستگاه تلفن همراه متصل می شود، و کاربر می تواند صفحه نمایش دستگاه متصل به تلفن همراه را در تلویزیون ببینید
جناب متین پور میشه بفرمایید این screen mirroring روی چه مدلهایی فعال هست؟ ایا روی es7770 هم فعال هست؟
majed_001
28-01-2014, 13:01
این کارا رو انجام دادم وقتی روی Screen Mirroring میزنم میگعه allshear cast را در دستگاه خود نصب کنید
F.A.R.S.H.I.D
28-01-2014, 13:21
دوست عزیز برای تصویر در تصویر بایذ یا رویhdmi باشید یا روی tv بعد در منو آن ایتم را فعال کنید تشخیص صدا برای بهترین تجربه تشخیص صدا، توصیه می کنیم که شما از یک کنترل لمسی هوشمند استفاده کنید. تشخیص صدا در تمام زبان ها موجود است ، گویش ها و یا مناطق در دسترس نیست. عملکرد متفاوت است بسته به زبان انتخاب شده، حجم صدا و سطح سر و صدای محیط در مناطق اطراف آن بستگی دارد. انجام تست محیط زیست تشخیص صدا قبل از استفاده از تشخیص صدا برای تست سطح و وضوح و صدای محیط از مناطق اطراف آن. صدای ورودی متن نیاز به موافقت کاربر با صدای سیاست حفظ حریم خصوصی هر نرم افزار شخص ثالث و سامسونگ با آدرس MAC کاربر و دیگر اطلاعات خصوصی دارد. ورودی متن صدا اجازه می دهد تا کاربران متن را با استفاده از فرمان های صوتی به جای ماوس وارد کنند ، صفحه کلید و یا از راه دور کنترل کنید. این ویژگی به خصوص مفید است برای جستجو، مرور وب، و با استفاده از برنامه های کاربردی که نیاز به ورودی متن دارد. تشخیص صدا صفحه منو---> ویژگی های هوشمند---> تشخیص صدا تشخیص صدا را می توان با روش های زیر استفاده کرد: ● ● با استفاده از میکروفون کار گذاشته شده در تلویزیون با فاصله ● ● با استفاده از دکمه VOICE از نزدیک سر و صدای محیط می تواند با تشخیص صدا تداخل داشته باشد. اگر این مورد برخوردید، کلید VOICE را فشار داده و پس از آن کلمه / عبارت فرمان را از فاصله 10cm توسط 15CM به دور از میکروفون بر روی کنترل لمسی هوشمند بگویید. دستورات ممکن است به رسمیت شناخته نشود اگر شما بیش از حد آرام و یا با صدای بلند صحبت کنید. حجم مطلوب حدود 60dB سابق: 60 دسی بل: مکالمه عمومی، 70 دسی بل: زنگ تلفن . عوامل محیطی نرخ تشخیص صدا بسته به ولوم / تن، تلفظ، و محیط زیست محیط صدای تلویزیون و سر و صدای محیط متفاوت است خودآموز تشخیص صدا صفحه منو---> ویژگی های هوشمند---> تشخیص صدا---> خودآموز صدا و تشخیص Screen Menu > Smart Features > Voice Recognition > Voice Recognition Tutorial این به شما اجازه می دهد تا خود را با اصول اولیه استفاده از تشخیص صدا آشنا کنید. اجرای تشخیص صدا خودآموز و یا تشخیص صدا را فعال و پس از آن می گویند "راهنمای من". فعال کردن تشخیص صدا برای گفتن کلمه دکمه VOICEرا برای اجرای تشخیص صدا فشار دهید. یک فرمان بگو. شما می توانید تشخیص صدا را به یک کار از تلویزیون استفاده کنید. اگر تشخیص صدا کار نکرد، چک کنید و ببینید اگر تشخیص صدا (ویژگی های هوشمند--> صدای تشخیص---> تشخیص صدا) فعال شده است. برای استفاده از تشخیص صدا، تشخیص صدا باید در مجموعه باشد زمانی که تشخیص صدا فعال است، تلویزیون می تواند به طور خودکار بنوبه خود ورودی های محیطی را روشن کند. استفاده از تشخیص صوتی عمومی شما می توانید دستورات زیر را در هر زمان در حالی که تشخیص صدا فعال است استفاده کنید : ● ● فرامین صوتی: بگویید "Guide me" "راهنمای من" و سپس بگویید "Show all commands" "نمایش همه دستورات" لیست کامل از فرمان های صوتی بر اساس طبقه بندی را به نمایش در می آورد. و سپس نام از یک ردیف را بگویید . ● ● دستورات صوتی موجود : بگو "Guide me" "راهنمای من".لیستی از فرمان های صوتی پایه در دسترس وضعیت فعلی نشان داده می شود. ● ● مبانی تلویزیون - تنظیم دوره: بگو "Volume up" / "Volume down". "صدا زیاد" / "صدا کم". - تغییر کانال ها: بگو "Channel Up" / "Channel Down".: "کانال بالا" / "کانال پایین". - خاموش کردن: می گویند "TV Power Off". " تلویزیون خاموش". - حرکت تمرکز: بگو "Focus left", "Focus right", "Focus up", or "Focus down" "تمرکز چپ"، "تمرکز راست"، "تمرکز بالا"، یا "تمرکز پایین" تمرکز می کنند. با این حال، این دستورات می تواند تنها در شرایطی استفاده می شود زمانی که تمرکز می تواند نقل مکان کند. - انتخاب مورد: بگو "Select " انتخاب ". ● ● دستورات هوشمند لیستی از کلمات مرتبط با توپی هوشمند موجود به این قرار در دسترس است " "Smart Hub", "Apps Home", "Social" توپی هوشمند"، "خانه نرم افزار"، "اجتماعی". ● ● نرم افزار و خدمات لیستی از کلمات مرتبط با نرم افزار ها و خدمات موجود در دسترس است به عنوان "Explore 3D", "Web Browser", "Samsung Apps". "کاوش 3D،" "مرورگر وب"، "نرم افزار سامسونگ". فقط فرامین صوتی از پیش تعیین شده شناخته می شود. دستورات صوتی موجود در بسته روی نسخه نرم افزار ممکن است متفاوت باشد،. تنظیمات تشخیص صدا صفحه منو---> امکانات هوشمند---> تشخیص صدا. Screen Menu > Smart Features > Voice Recognition. ● ● زبان: انتخاب زبان برای تشخیص صدا است. ● ● استفاده از صدای تلویزیون: فعال / غیر فعال کردن پاسخ صدای تلویزیون به دستورات تشخیص صدای شما و بین صدای مرد و زن را انتخاب کنید. این عملکرد با توجه به منطقه پشتیبانی نمی شود". غیرفعال کردن تشخیص صدا برای غیر فعال کردن تشخیص صدا، می گویند "Close Voice Recognition" "بستن تشخیص صدا". ممنون از پاسخ کامل شما . فقط به این سوالمم پاسخ بدین ممنون میشم : دوستان من با f8880 نمیتونم برنامه دانلود کنم با برنامه samsung apps وقتی میزنم واسه دانلود اررور میده : اختلال در شبکه وجود دارد لطفا بعدا سعی کنید ... در حالی که tv به نت وصله و web browser خوب کار میکنه ...
matinpour
28-01-2014, 22:22
ممنون از پاسخ کامل شما . فقط به این سوالمم پاسخ بدین ممنون میشم : دوستان من با f8880 نمیتونم برنامه دانلود کنم با برنامه samsung apps وقتی میزنم واسه دانلود اررور میده : اختلال در شبکه وجود دارد لطفا بعدا سعی کنید ... در حالی که tv به نت وصله و web browser خوب کار میکنه ...
دوست عزیز
این مربوط به سرورهای سامسونگ برای برنامه های اسمارت هاب می شود و گاهی پیش می آید که سرورها اختلال در شان بوجود می آید.
F.A.R.S.H.I.D
28-01-2014, 23:57
ممنون جناب متین پور ... راستی من دکمه کنترل صدا رو که میزنم not available میده , همچنین تصویر در تصویر هر دو رو همونطور که گفتین عمل کردم ولی درست نشد ...
matinpour
29-01-2014, 01:03
جناب متین پور میشه بفرمایید این screen mirroring روی چه مدلهایی فعال هست؟ ایا روی es7770 هم فعال هست؟
دوست عزیز
این قابلیت فقط در سری F است و شما برای ارتباط می توانید از
matinpour
29-01-2014, 01:04
این کارا رو انجام دادم وقتی روی Screen Mirroring میزنم میگعه allshear cast را در دستگاه خود نصب کنید
دوست عزیز
در پست بالا توضییح کامل دادم.
majed_001
29-01-2014, 01:43
دستتون درد نکنه تنوستم از طریق اسکرین مورنیگ وصل کنم ولی توی یکی از تبلیغا دیده بودم فیلم رو میگرفت تو گوشی و از گوشی بعه بیرون پرتاب میکرد تو ال ای دی نشون میداد اون جریانش چجوریه؟
matinpour
29-01-2014, 22:40
دستتون درد نکنه تنوستم از طریق اسکرین مورنیگ وصل کنم ولی توی یکی از تبلیغا دیده بودم فیلم رو میگرفت تو گوشی و از گوشی بعه بیرون پرتاب میکرد تو ال ای دی نشون میداد اون جریانش چجوریه؟
دوست عزیز
خودتان می گویید تبلیغات یعنی جلوهای ویژه شما خودتان را با این چیزها سرگرم نکنید واقعیت شما با سیستمتان همان است که گفتم.
meshkiposh2200
30-01-2014, 02:19
سلام.تلويزيون سامسونگ که واي فاي داشته باشه اگه بخاهيم با گوشي سامسونگ محتوا را از گوشي روي تلويزيون بندازيم بايد چکار کنيم
و دوم اینکه remove کردن شبکه ی وی فای در این مدل تلویزیون کجاست اصلا همچین گزینه ایی داره
مدل40ES6980
matinpour
30-01-2014, 23:39
سلام.تلويزيون سامسونگ که واي فاي داشته باشه اگه بخاهيم با گوشي سامسونگ محتوا را از گوشي روي تلويزيون بندازيم بايد چکار کنيم
و دوم اینکه remove کردن شبکه ی وی فای در این مدل تلویزیون کجاست اصلا همچین گزینه ایی داره
مدل40ES6980
دوست عزیز
از منو ---> شبکه---> wifi می شود آن را خاموش کرد
دوستان سلام
امروز اومدم تی وی رو روشن کنم نشد! چراغ سامسونگش روشن میشه اما تصویر کوچیکترین نوری هم نداره. انگار خاموشه. حس میکنم موقع روشن شدن دوباره ریستارت میکنه!
دوستان خواهشا راهنمایی کنین
SAMSUNG F8880:n03:
matinpour
31-01-2014, 12:42
دوستان سلام
امروز اومدم تی وی رو روشن کنم نشد! چراغ سامسونگش روشن میشه اما تصویر کوچیکترین نوری هم نداره. انگار خاموشه. حس میکنم موقع روشن شدن دوباره ریستارت میکنه!
دوستان خواهشا راهنمایی کنین
SAMSUNG F8880:n03:
دوست عزیز
اگر تلویزیون تان گارانتی دارد به نمایندگی مراجعه کنید
دوست عزیز
اگر تلویزیون تان گارانتی دارد به نمایندگی مراجعه کنید
ممنون ولی آخه چرا باید یهو اینجور شه!
زنگ زدم نمایندگی گفت ۲۴ ساعت از برق بکشین اگه درست نشد تعمیرکار میفرستن!:n03::n03:
matinpour
31-01-2014, 23:23
ممنون ولی آخه چرا باید یهو اینجور شه!
زنگ زدم نمایندگی گفت ۲۴ ساعت از برق بکشین اگه درست نشد تعمیرکار میفرستن!:n03::n03:
دوست عزیز
تلویزیون هرچه هوشمندتر باشد مراقبت از آن و نهوی کار کر دن با آن هم بیشتر است یعنی استفاده از کنترول آن - استفاده از فلش برای تماشا و همچنین خارج کردن آن از تلویزیون - استفاده از کابلهای مرغوب برای اتصال به سیستمهای دیگر داشتن محافظ و یا ترانس برق برای جاهایی که دچار نوسانات برقی می باشند - قرار گرفتن تلویزیون در مکانهای که رطوبت و جریانات هوای بد دارد - دستکاری تلویزیون مخصوصا منوی سرویس یا همان منوی مخفی و علتهای از این دست که باعث از کار افتادن و یا بریکت شدن آن می شود
این که آره اما خیلی بیخود این اتفاق افتاده برام. بی هیچ دلیلی. نمیدونم چرا از اول احساس کردم کیفیت کار و پنلش خوب نیست. یه حسی بهم میگه مونتاژ داخلش اصلا جالب نیست.
حالا باید وایسم ببینم تعمیرکار چی میگه
DAMEDOME
02-02-2014, 00:25
سلام دوستان عزیز. خواستم بدونم این نمایندگی های سامسونگ فقط ال ای دی های گارانتی دار رو تعمیر میکنن یا بدون گارانتی رو هم تحویل میگیرن واسه تعمیر. ممنونم
matinpour
02-02-2014, 20:24
سلام دوستان عزیز. خواستم بدونم این نمایندگی های سامسونگ فقط ال ای دی های گارانتی دار رو تعمیر میکنن یا بدون گارانتی رو هم تحویل میگیرن واسه تعمیر. ممنونم
دوست عزیز
معمولا نمایندگی ها تلویزیونهای را که سام سرویس می فروشد و گارانتی می کند را خدمات پس از فروش می دهند ولی در بعضی از نمایندگی ها برای کمک به مردم با قیمت آزاد این کار را انجام می دهند.
DAMEDOME
07-02-2014, 02:39
سلام دوستان عزیز. یه سوال . جریان این رست که تو منو سرویس هست چیه . اگه واقعا رست باشه که باید هر گونه تنظیماتی که اینجا تغییر دادی رو دو باره بر بگردونه حالت قبل ولی به نظر میا اینجور نیست. نظر شما چیه.
WOLF PACK
07-02-2014, 20:53
دوستان مصرف باتری کنترل این تلوزیون ها خیلی زیاده؟(F7770)؟چون من 16 روزه TV رو گرفتم الان باتری تموم کرده!!!گوشه تی وی ایکون کنترل و باتری اومد...
spiderboy
09-02-2014, 09:42
سلام. امروز صبح منوی مخفی رو آنلاک کردم و کانال یابی دیجیتال رو انجام دادم. منو فارسی شده و یه کم سردرگم شدم. لیست کانال ها رو از 800 تا 819 آورده . هرچی دنبال گزینه ای برای تنظیم کانال ها از 1 تا 19 گشتم پیدا نکردم.
ضمنا سرعت جابجایی بین کانال ها هم خیلی افت داشته . این مربوط به شبکه های دیجیتاله یا به خاطر فارسی سازی منو هست ؟
چجوری میتونم دیجیتال داشته باشم اما منو انگلیسی باشه ؟
یه سوال دیگه ، تلویزیون ها قابلیت نمایش تصویر در تصویر هم دارن ؟ یعنی مثلا داری شبکه 1 میبینی ، تصویر کوچک شبکه 2 رو هم اون پایین صفحه همزمان برات تشون بده . مدل تی وی من UA40EH5300
راستی من از طریق کنترل دستساز به نتیجه نرسیدم و 70 تومن پول دادم کنترل سرویسکار خریدم و با اون تنظیمات رو عوض کردم.
الان دیگه ریموت کنترلم کاربردی برام نداره . اگه کسی خواست بگه با قیمت کمتر بهش میدم.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
دوستان مصرف باتری کنترل این تلوزیون ها خیلی زیاده؟(F7770)؟چون من 16 روزه TV رو گرفتم الان باتری تموم کرده!!!گوشه تی وی ایکون کنترل و باتری اومد...
سلام
آره همینطوره
پیشنهاد میشه باتری قابل شارژ تهیه کنین
سلام. امروز صبح منوی مخفی رو آنلاک کردم و کانال یابی دیجیتال رو انجام دادم. منو فارسی شده و یه کم سردرگم شدم. لیست کانال ها رو از 800 تا 819 آورده . هرچی دنبال گزینه ای برای تنظیم کانال ها از 1 تا 19 گشتم پیدا نکردم.
ضمنا سرعت جابجایی بین کانال ها هم خیلی افت داشته . این مربوط به شبکه های دیجیتاله یا به خاطر فارسی سازی منو هست ؟
یه سوال دیگه ، تلویزیون ها قابلیت نمایش تصویر در تصویر هم دارن ؟ یعنی مثلا داری شبکه 1 میبینی ، تصویر کوچک شبکه 2 رو هم اون پایین صفحه همزمان برات تشون بده . مدل تی وی من UA40EH5300
راستی من از طریق کنترل دستساز به نتیجه نرسیدم و 70 تومن پول دادم کنترل سرویسکار خریدم و با اون تنظیمات رو عوض کردم.
الان دیگه ریموت کنترلم کاربردی برام نداره . اگه کسی خواست بگه با قیمت کمتر بهش میدم.
سلام کانال ها رو دستی تنظیم کنینو اگه راه دیگه ای داره من نمیدوم
تلویزیون های سامسونگ کوجود هیپکدوم تصویر در تصویر برای دو شبکه تلویزیونی ندارن
matinpour
09-02-2014, 19:58
دوست عزیز
برای ویرایش کانال باید وارد اسمارت هاب شده و در منوی آن روی آیکون کانال رفته و آن را باز کنید و ویرایش را انجام دهید.
جابجایی بین کانالها هم همانطور که گفتید طبیعی است. و ربطی به فارسی شدنش ندارد و تصویر در تصویر هم زمانی که از کابل hdmi استفاده می کنید یک کانال تلویزیونی و یک تصویر از ورودی hdmi را دارد نه آنطوری که شما می گویید یعنی دو تا کانال تلویزیون را هم زمان ببینید این روش در ستاب باکس قابلیت دارد و اگر می خواهید منوی انگلیسی ولی دیجیتال داشته باشید کافیست که این قسمت را انجام ندهید منظور نوشته های قرمز رنگ است.
در قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group راarabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتالو هم منوی فارسی دارید
spiderboy
09-02-2014, 22:13
دوست عزیز
برای ویرایش کانال باید وارد اسمارت هاب شده و در منوی آن روی آیکون کانال رفته و آن را باز کنید و ویرایش را انجام دهید.
جابجایی بین کانالها هم همانطور که گفتید طبیعی است. و ربطی به فارسی شدنش ندارد و تصویر در تصویر هم زمانی که از کابل hdmi استفاده می کنید یک کانال تلویزیونی و یک تصویر از ورودی hdmi را دارد نه آنطوری که شما می گویید یعنی دو تا کانال تلویزیون را هم زمان ببینید این روش در ستاب باکس قابلیت دارد و اگر می خواهید منوی انگلیسی ولی دیجیتال داشته باشید کافیست که این قسمت را انجام ندهید منظور نوشته های قرمز رنگ است.
در قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group راarabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتالو هم منوی فارسی دارید
سلام کانال ها رو دستی تنظیم کنینو اگه راه دیگه ای داره من نمیدوم
تلویزیون های سامسونگ کوجود هیپکدوم تصویر در تصویر برای دو شبکه تلویزیونی ندارن
ممنون دوستان.
با Tapatalk تالار رو مشاهده میکنم . نمیدونم چرا پی سی ورد دکمه تشکر توی تپاتالک نداره . همینجا تشکر میکنم از اینکه وقت گذاشتین و پاسخ دادین به سوالاتم.
تقریبا جواب همه سوالاتمو گرفتم.
فقط موردی که برای ویرایش کانال ها فرمودین ، از قسمت اسمارت هاب هم رفتم فقط میشه ترتیب رو عوض کرد . شماره کانال رو نتونستم عوض کنم. مثلا الان کانال 3 روی شماره کانال 813 میگیره . میخوام روی شماره کانال 3 تنظیمش کنم تا با دکمه کنترل راحت دسترسی داشته باشه . برای خودم مورد نداره . از channel list سریع میارم. برای خانواده میخوام این کار رو کنم.
matinpour
09-02-2014, 22:35
ممنون دوستان.
با Tapatalk تالار رو مشاهده میکنم . نمیدونم چرا پی سی ورد دکمه تشکر توی تپاتالک نداره . همینجا تشکر میکنم از اینکه وقت گذاشتین و پاسخ دادین به سوالاتم.
فقط موردی که برای ویرایش کانال ها فرمودین ، از قسمت اسمارت هاب هم رفتم فقط میشه ترتیب رو عوض کرد . شماره کانال رو نتونستم عوض کنم. مثلا الان کانال 3 روی شماره کانال 813 میگیره . میخوام روی شماره کانال 3 تنظیمش کنم تا با دکمه کنترل راحت دسترسی داشته باشه . برای خودم مورد نداره . از channel list سریع میارم. برای خانواده میخوام این کار رو کنم.
دوست عزیز
وارد منوی اسمارت هاب شده و آیکون کانال را انتخاب می کنید و وقتی وارد منوی کانال شدید با دکمه tools از روی کنترول وارد منوی آن می شوید و از منوی آن ویرایش کانال را نتخاب کرده و وارد منوی آن میشوید و کانال مورد نظر را انتخاب و با دکمه جهت دار از روی کنترول به سمت چپ منو رفته و بادکمه های عددی از روی کنترول عدد کانال مورد نظرتان را وارد کرده و از پایین آن دکمه قبول را زده و از این به بعد کانال شما همان خواهد شدو به ترتیب تمامی کانالها را ویرایش و به دلخواه خود کنید.
ممنون دوستان.
برای من که تو صفحه ی ویرایش کانال، تغییر نام داره، جدای از اون میشه جابجاش کرد تا بیاد رو عدد دلخواه. مثلا 813 رو انتخاب کنید و ببرینش بالا یا اگه دکمه ی تغییر نام داره بزنینش و ا
شماره کانالی که دوس دارین روش باشه رو وارد کنین
spiderboy
10-02-2014, 11:15
برای من که تو صفحه ی ویرایش کانال، تغییر نام داره، جدای از اون میشه جابجاش کرد تا بیاد رو عدد دلخواه. مثلا 813 رو انتخاب کنید و ببرینش بالا یا اگه دکمه ی تغییر نام داره بزنینش و ا
شماره کانالی که دوس دارین روش باشه رو وارد کنین
درسته
گیر کار از منو بود.
منو / کانال / ویرایش شماره کانال ---> فعال
مال من غیر فعال بود. وقتی این گزینه رو فعال کردن گزینه ویرایش شماره کانال هم به اون بخش توی اسمارت هاب افزوده شد.
تشکر از راهنمایی شما بزرگواران
spiderboy
11-02-2014, 18:01
ساعت رو برای سیستم دستی تنظیم کردم (اوتو نشد) اما وقتی info رو میزنم ساعت برنامه ها با ساعت سیستم فرق داره . مثلا الان ساعت 17:00 هست و ساعت رو از منو هم 17:00 تنظیم کردم . اما info کانال رو میزنم میزنه برنامه در حال پخش (مثلا برنامه x ) و ساعت 20:00-21:10 .
توی یه تاپیک در موردش نوشته بود :
اﻣﺎ ﺍﮔﺮ ﺳﺎﻋﺖ ﺷﻤﺎ ﺑﻄﻮﺭ ﺧﻮﺩﮐﺎﺭ ﺩﻗﯿﻖ ﺗﻨﻈﯿﻢ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ ﻭ ﺁﯾﺘﻢ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﻧﺪﺍﺭﺩ
ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻓﻊ ﺍﯾﻦ ﻣﺸﮕﻞ ﮐﺎﻓﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻣﻨﻮﯼ ﻣﺨﻔﯽ ﺭﻓﺘﻪ ﻭ ﻣﺜﻞ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﻓﻌﺎﻝ
ﮐﺮﺩﻥ ﻓﺎﺭﺳﯽ ﺳﺎﺯ ﻭ ﺩﯾﺠﯿﺘﺎﻝ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﯽ ﺩﻫﯿﺪ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﮑﻨﯿﺪ :
ﺑﺮﺍﯼ ﺷﺮﻭﻉ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻣﻨﻮﯼ ﺳﺮﻭﯾﺲ ﻭﺍﺭﺩ ﻣﯽ ﺷﻮﯾﺪ ﻗﺴﻤﺖ OPTION ﺭﺍ ok
ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ ﻭﺩﺭ ﻣﻨﻮﯼ ﺁﻥ local set ﺭﺍ ﺑﺠﺎﯼ ed- Iran ﺁﻥ ﺭﺍ ed- INA ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ
ﻭﺩﺭ ﻗﺴﻤﺖ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﻫﻤﺎﻥ ﺻﻔﺤﻪ tuner ﺭﺍ auto ﻭﺩﺭ ﭘﺎﯾﯿﻨﺘﺮ
ch table ﺭﺍ iran ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺁﻥ ﻗﺴﻤﺖ ﺧﺎﺭﺝ ﺷﻮﯾﺪ
اگه بجای ed-Iran گزینه ed-ina رو انتخاب کنیم برای شبکه ها مشکلی پیش نمیاد؟
(قبلا در توضیح فعال سازی شبکه های دیجیتال گفته شده ed-iran رو انتخاب کنیم ....)
matinpour
11-02-2014, 19:54
ساعت رو برای سیستم دستی تنظیم کردم (اوتو نشد) اما وقتی info رو میزنم ساعت برنامه ها با ساعت سیستم فرق داره . مثلا الان ساعت 17:00 هست و ساعت رو از منو هم 17:00 تنظیم کردم . اما info کانال رو میزنم میزنه برنامه در حال پخش (مثلا برنامه x ) و ساعت 20:00-21:10 .
توی یه تاپیک در موردش نوشته بود :
اگه بجای ed-Iran گزینه ed-ina رو انتخاب کنیم برای شبکه ها مشکلی پیش نمیاد؟
(قبلا در توضیح فعال سازی شبکه های دیجیتال گفته شده ed-iran رو انتخاب کنیم ....)
دوست عزیز
خیر هیچ مشگلی بوجود نمی آید بلکه مشگلتان هم حل می شود.
برای تلویزیون 6850 کنترل معمولی بدون لمسی پیدا میشه تو بازار؟
spiderboy
12-02-2014, 10:47
سلام.
از فایل های wav ، دوتا فایل factory و 3speed مربوط به منوی مخفی هست. یه تعداد دیگه از فایل ها مربوط به دکمه های info یا menu یا up از ریموت کنترل اصلی تی وی هستن.
خواستم ببینم پک کامل فایل هایی که شامل همه ی دکمه ها (یا حداقل دکمه های اصلی مثل prog و volume و enter و return و ... ) وجود داره یا فقط همین چند تا هست ؟
اسکرین شات فایل هایی که من دارم:
آیا علاوه بر اینها هم فایل های دیگه ای موجود هست ؟
matinpour
12-02-2014, 20:21
برای تلویزیون 6850 کنترل معمولی بدون لمسی پیدا میشه تو بازار؟
دوست عزیز
بله تمامی کنترولهای معمولی سامسونگ با هم ساز گار هستند و مدل کنترول معمولی شما TM1250 است
matinpour
12-02-2014, 20:24
سلام.
از فایل های wav ، دوتا فایل factory و 3speed مربوط به منوی مخفی هست. یه تعداد دیگه از فایل ها مربوط به دکمه های info یا menu یا up از ریموت کنترل اصلی تی وی هستن.
خواستم ببینم پک کامل فایل هایی که شامل همه ی دکمه ها (یا حداقل دکمه های اصلی مثل prog و volume و enter و return و ... ) وجود داره یا فقط همین چند تا هست ؟
اسکرین شات فایل هایی که من دارم:
آیا علاوه بر اینها هم فایل های دیگه ای موجود هست ؟
دوست عزیز
شما به فایلهای دیگر نیاز ندارید همان یک فایل میکس شده برای شما کافیست61661
دوست عزیز
بله تمامی کنترولهای معمولی سامسونگ با هم ساز گار هستند و مدل کنترول معمولی شما TM1250 است
قصد خریدش رو دارم. از کجاها می تونم تهیه کنم ؟
فرق این مدل با مدل TM1240 در چیه؟
آیا اطلاع دارید مدل لمسی از چه طریقی اطلاعات رو می فرسته به تلویزیون؟ بلوتوثه؟
.................................................. ...............................
من تلویزیون رو یکی دو روزه خریدم. نسخه ی فریمویرش 111 هستش. خودش نسخه ی 115 رو پیدا کرده و میشه آپدیت کرد . در این نسخه چه قابلیت هایی اضافه میشه به تلویزیون؟
matinpour
12-02-2014, 21:13
قصد خریدش رو دارم. از کجاها می تونم تهیه کنم ؟
فرق این مدل با مدل TM1240 در چیه؟
آیا اطلاع دارید مدل لمسی از چه طریقی اطلاعات رو می فرسته به تلویزیون؟ بلوتوثه؟
دوست عزیز
همانطور که گفتم همه کنترولهای معمولی با هم یک عمل را انجام می دهند و فرقی با هم ندارند فقط در بعضی دکمه ضبط ندارد
کارشناسان سامسونگ برای اتصال بیسیم هرچه بهتر ریموت با تلویزیون، از هر دوی فن آوری های بلوتوث و مادون قرمز استفاده کرده اند. از این گذشته می توانید ریموت مربوطه را برای دستگاه های دیگری چون گیرنده دیجیتال تلویزیونی (DVBT)، دستگاه های پخش بلوری (Blu-ray) و سایر تجهیزات نیز استفاده کنید.
و برای خرید از نمایندگی ها و یا فروشگاههای که کنترولهای تلویزیونها را برای عرضه به نمایش می گذارند و در تهران از جمهوری و توپخانه یا همان میدان امام خمینی پاساژ فتوت
من تلویزیون رو یکی دو روزه خریدم. نسخه ی فریمویرش 111 هستش. خودش نسخه ی 115 رو پیدا کرده و میشه آپدیت کرد . در این نسخه چه قابلیت هایی اضافه میشه به تلویزیون؟
خود تلویزیون میگه سه چهار ساعت طول میکشه فایل آپدیت دانلد بشه. اشکال نداره تلویزیون این همه ساعت روشن باشه؟
matinpour
12-02-2014, 23:37
خود تلویزیون میگه سه چهار ساعت طول میکشه فایل آپدیت دانلد بشه. اشکال نداره تلویزیون این همه ساعت روشن باشه؟
دوست عزیز
اگر به هر دلیلی در هنگام آبدیت کردن تلویزیونتان خاموش شود ممکن است سیستمتان صدمه ببیند و در صورتی که تلویزیونتان مشگلی ندارد آن را آبدیت نکنید
دیشب ساعت 3 نصف شب خودش اتوماتیک در حالی که تلویزیون خاموش بود، آپدیت شد.
من که هیچ تغییری حس نکردم. ای کاش یه جا نوشته شده بود تغییرات و قابلیت های جدید.
.:Bardia:.
13-02-2014, 12:51
دیشب ساعت 3 نصف شب خودش اتوماتیک در حالی که تلویزیون خاموش بود، آپدیت شد.
من که هیچ تغییری حس نکردم. ای کاش یه جا نوشته شده بود تغییرات و قابلیت های جدید.
آپدیت ها تغییر ایجاد نمیکنند . ( در اکثر مواقع )
فقط برای رفع مشکلات عرضه میشوند .
moooohsen
15-02-2014, 00:26
سلام خسته نباشين! تلويزيونم سامسونگ ال سي دي32 اينچ سري4 هست اگه ميشه منا راهنمايي کنين نرم افزارجديدش را از کجا پيداش کنم خواهش ميکنم چونکه انقدر گشتم ديگه خسته شدم ممنون ميشم مدلشهمla32d455e2m :n16::n13:
matinpour
15-02-2014, 00:46
سلام خسته نباشين! تلويزيونم سامسونگ ال سي دي32 اينچ سري4 هست اگه ميشه منا راهنمايي کنين نرم افزارجديدش را از کجا پيداش کنم خواهش ميکنم چونکه انقدر گشتم ديگه خسته شدم ممنون ميشم مدلشهمla32d455e2m :n16::n13:
دوست عزیز
اگر تلویزیونتان مشگل دارد از آبدیت استفاده کنید این آبدیت سری تلویزیونتان
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
hassan_110
15-02-2014, 09:49
دوستان سلام
تلوزیون من 6920 هست (40 اینچ) و در حالت معمولی امکان ضبط کردن روی فلش تو این سری وجود نداره. می خواستم ببینم راهی هست که من بتونم این امکان رو به تلوزیونم اضافه کنم؟
با تشکر
سلام به همه .
اقای متین پور راهی هست که بشه رنگ زیر نویس ها زرد کرد مدل :ua40d6960wm
moooohsen
15-02-2014, 10:48
سلام خسته نباشی داداش تواون ساست همه مدلابود جزء مودل تلویزیون من
IR Extender رو چگونه فعال کنم؟
در قسمت انتخاب ارایه دهنده ی سرویس گیر کردم. فقط یک کادر جست و جو نمایش میده. چه چیزی باید وارد کرد؟
ماه...واره iclass 9595x رو می خوام اکستند کنم.
matinpour
15-02-2014, 20:06
سلام به همه .
اقای متین پور راهی هست که بشه رنگ زیر نویس ها زرد کرد مدل :ua40d6960wm
دوست عزیز
فعلا هیچ ترفندی برای اینکار انجام نشده است هر وقت راه حلی پیدا شد حتما آن را در یک تایپیک مستقل آموزش خواهیم داد
matinpour
15-02-2014, 20:08
سلام خسته نباشی داداش تواون ساست همه مدلابود جزء مودل تلویزیون من
دوست عزیز
همان که در پست بالا برایتان گذاشتم با سیستم سری شما ساز گار است
matinpour
15-02-2014, 20:36
IR Extender رو چگونه فعال کنم؟
در قسمت انتخاب ارایه دهنده ی سرویس گیر کردم. فقط یک کادر جست و جو نمایش میده. چه چیزی باید وارد کرد؟
ماه...واره iclass 9595x رو می خوام اکستند کنم.
دوست عزیز
کابل را به خروجی IR تلویزیون وصل کنید و سر سنسور دار آن را با فاصله 5 سانتی از دستگاه مورد نظر رو بروی سنسور آن دستگاه قرار دهیدبا کنترول دستگاه مورد نظر را روشن کنید و از روی منبع دستگاه مورد نظر را پیدا کنیدو روی آن رفته و آن را فعال کنید
دوست عزیز
کابل را به خروجی IR تلویزیون وصل کنید و سر سنسور دار آن را با فاصله 5 سانتی از دستگاه مورد نظر رو بروی سنسور آن دستگاه قرار دهیدبا کنترول دستگاه مورد نظر را روشن کنید و از روی منبع دستگاه مورد نظر را پیدا کنیدو روی آن رفته و آن را فعال کنید
اون قسمتی که پر رنگ کردم رو میشه با جزییات توضیح بدید.
hassan_110
16-02-2014, 08:06
دوستان سلام
تلوزیون من 6920 هست (40 اینچ) و در حالت معمولی امکان ضبط کردن روی فلش تو این سری وجود نداره. می خواستم ببینم راهی هست که من بتونم این امکان رو به تلوزیونم اضافه کنم؟
با تشکر
سلام
دوستان کسی جواب سوال من رو نمیدونه؟
matinpour
16-02-2014, 19:56
اون قسمتی که پر رنگ کردم رو میشه با جزییات توضیح بدید.
دوست عزیز
یعنی از روی تلویزیون با کنترول روی منبع ورودی بروید و یا از دستگاه مربوطه روی منبع ورودی بروید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.