PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپيك سوالات و مشكلات Smart TV Samsung

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5

matinpour
16-02-2014, 21:09
سلام
دوستان کسی جواب سوال من رو نمیدونه؟
دوست عزیز
از مطلب زیر استفاده کنید ببینید فعال می شود یا نه؟
آموزش فعال سازی pvr
باید هتل مد را در منوی مخفی دستکاری کرد که به طور کامل براتون توضیح میدم
ابتدا وقتی که فلش به تلویزیون وصل است و تلویزیون روشن است کد زیر را بزنید:
mute-1-1-9 را به ترتیب از سمت چپ وارد کنید بعد از باز شدن منویی شبیه منوی مخفی از اولین حالت که هتل مد نام دارد. hotel mode را روی on قرار داده و تلویزیون را خاموش کنید
سپس تلویزیون را روشن کرده و از همان کد بالا وقتی وارد منوی هتل مد شدید گزینه clone tv to usb را انتخاب کنید
سپس تلویزیون را خاموش کنید
در حالت خاموش کد زیر را بزنید info-menu-mute-power وتلویزیون روشن میشود حالا وارد option شوید وسپس hotel mode شوید و clone tv to usb را انتخاب کنید
حالا تلویزیون شما دارای منو های مخفی بیشتری شده که میتوانید asia option و سپس pvr خود را فعال کنید

cheh
17-02-2014, 22:27
سلام
ایا این Samsung 46F5300 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] amsung-ue46f5300%2Fpo3-198617964%2C33%2F&ei=CVkCU4yRCcbTtAbikoHoCg&usg=AFQjCNEBezp-0JHAj5ZeY4PTPCw8rJi0ew&sig2=MEEvz5zZvtV47QnCtngTQw&bvm=bv.61535280,d.Yms) گیرنده دیجیتال داره ؟
چطوری فعال میشه ؟
ممنون

matinpour
18-02-2014, 20:04
سلام
ایا این Samsung 46F5300 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] amsung-ue46f5300%2Fpo3-198617964%2C33%2F&ei=CVkCU4yRCcbTtAbikoHoCg&usg=AFQjCNEBezp-0JHAj5ZeY4PTPCw8rJi0ew&sig2=MEEvz5zZvtV47QnCtngTQw&bvm=bv.61535280,d.Yms)

گیرنده دیجیتال داره ؟
چطوری فعال میشه ؟
ممنون

دوست عزیز
بله دیجیتال دارد و برای فعال سازی از اینجا استفاده کنید
این سایت تلویزیونتان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دسترسی به منوی سرویس
با کنترول معمولی این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power

طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در
TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را بجای ed-Iran آن راed-INA انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر
ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group راarabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتالو هم منوی فارسی دارید. و در ضمن برای تنظیم ساعت تان هم به این تایپیک بروید

بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لطفا به آیتمهای دیگر دست نزنید چون ممکن است دچار خسارت جبران ناپذیر شوید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Yi Yi
18-02-2014, 22:11
همون طور که اطلاع دارید بوسیله ی تلویزیون های اسمارت میشه به ویدیو و موزیک و عکس های موجود در کامپیوتر از طریق وایرلس دسترسی پیدا کرد و در بینشون به گشت و گذار پرداخت.

متاسفانه وقتی از طریق تلویزیون میخوام فیلم های موجود در کامپیوترم رو پخش کنم، فایل زیرنویس شون - چه فارسی چه انگلیسی - نمایش داده نمیشه. راه حل چیه؟
فایل زیر نویس هم نامه با فایل ویدیو و هر دو در یک مکان اند.

مشکل دوم جلو و عقب زدن فیلم هاست. سریع ترین راه برای رفتن به زمان خاصی از فیلم چیه؟ با کنترل هزار ساعت طول میکشه تا برم به نیمه ی فیلم.

cheh
18-02-2014, 22:36
من فقط تا این مرحله پیش رفتم
nfo > menu > mute > power
TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را بجای ed-Iran آن راed-INA انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر
ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید.

و الان تلوزیون هی خاموش و روشن میشه و دکمه هایه کنترل کار نمیکنه لطفا بگین چیکار کنم بدبخت شدم
اگه میشه زود

cheh
18-02-2014, 22:52
لطفا کمک کنید

moooohsen
18-02-2014, 23:31
تلويزيونم سامسونگ ال سي دي32 اينچ سري4 هست مدلشهمla32d455e2m نرم افزارشهم دانلودکردم زیختم یو اس بی وقتیکه یو اس بی رابه تلویزیون میزنم تانرم افزارجدیدرانصب کنم پیقام میده هیچ نرم افزاری داخلش نیست ازشما ممنون میشم مناراهنمایی کنین

cheh
19-02-2014, 00:09
دوستان کمک کنید لطفا

.:Bardia:.
19-02-2014, 16:02
تلويزيونم سامسونگ ال سي دي32 اينچ سري4 هست مدلشهمla32d455e2m نرم افزارشهم دانلودکردم زیختم یو اس بی وقتیکه یو اس بی رابه تلویزیون میزنم تانرم افزارجدیدرانصب کنم پیقام میده هیچ نرم افزاری داخلش نیست ازشما ممنون میشم مناراهنمایی کنین

در این فایل توضیح داده شده :

Upgrade guide رو دانلود کنید .

matinpour
19-02-2014, 19:59

دوست عزیز
باید از مطلب زیر استفاده کنید و اگر آبدیت انجام نشد دلیل آن این است که تلویزیون شما نیازی به آبدیت ندارد
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید

matinpour
19-02-2014, 20:21
من فقط تا این مرحله پیش رفتم
nfo > menu > mute > power
TV سامسونگ
ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید.

و الان تلوزیون هی خاموش و روشن میشه و دکمه هایه کنترل کار نمیکنه لطفا بگین چیکار کنم بدبخت شدم
اگه میشه زود
دوست عزیز
اگر آیتمی را اشتباه عمل کردیددوباره همان آیتم را به حالت اول برگردانید یعنی وارد منوی مخفی شده و آن ایتم را اصلاح کنید مراحلی که در پست بالا ذکر شده بارها و بارها تست شده است و هیچ مشگلی برلی کسی بوجود نیامده مگر اینکه به آیتمهای دیگری که گفته نشده است دست زده شده است و یا مراحل را درست انجام نداده باشند

cheh
20-02-2014, 00:59
مشکل اینجاس که به منو مخفی نمیره
تلوزیون که روشن میشه بعد از دو ثانیه دیگه هنگه و بعد از 10 ثانیه خاموش میشه
اگه راه دیگه ای بلدین بگین

Yi Yi
20-02-2014, 01:13
مشکل اینجاس که به منو مخفی نمیره
تلوزیون که روشن میشه بعد از دو ثانیه دیگه هنگه و بعد از 10 ثانیه خاموش میشه
اگه راه دیگه ای بلدین بگین

چرا حتما خودت میخوای درست کنی؟
زنگ بزن نمایندگی، تعمیرکار.

cheh
20-02-2014, 09:36
زنگ زدم میگن باید بردش عوض بشه که اونم نیست

matinpour
20-02-2014, 20:02
زنگ زدم میگن باید بردش عوض بشه که اونم نیست

اگر وارد نیستید از یک متخصص کمک بگیرید و اگر به امور فنی واردید اینجا را کلیک کنید#52 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

aminkhan2014
21-02-2014, 11:02
منم LED ES6950سامسونگ دارم برخی مواقع بعضی فرمتهای خاص،یا فیلمهایی که با دوربین هندی کم ضبط شده(VOB) را نشون نمیده و یک همچین چیزی میگه فرمت یا کدک یافت نشده...یا برخی مواقع بدون صدا پخش میکنه!!!
باید چی کار کنم؟

matinpour
21-02-2014, 17:04
منم LED ES6950سامسونگ دارم برخی مواقع بعضی فرمتهای خاص،یا فیلمهایی که با دوربین هندی کم ضبط شده(VOB) را نشون نمیده و یک همچین چیزی میگه فرمت یا کدک یافت نشده...یا برخی مواقع بدون صدا پخش میکنه!!!
باید چی کار کنم؟

دوست عزیز
جواب شما را در این تایپیک داده ام لطفا در یک جا پست داده و منتظر جواب بمانید

Firebirds
21-02-2014, 21:22
یک سوال ساده ،

سمارت تی وی های سامسونگ امکان وصل شدن به یوتوب را میدهند ؟

Yi Yi
21-02-2014, 21:50
یک سوال ساده ، سمارت تی وی های سامسونگ امکان وصل شدن به یوتوب را میدهند ؟ اجازه میدند. ولی نه در ایران. اگه از مرورگرش بری سایتش فی...ل.تره. اپلیکیشن اش هم برای ایرانیا در دسترس نیست.

re0022
21-02-2014, 22:36
سلام گوشی سونی را چطور باید به تلویزیون سامسونگ وصل کرد از طریق wifi یا dlna ؟

amin_g_p
21-02-2014, 22:36
اجازه میدند. ولی نه در ایران. اگه از مرورگرش بری سایتش فی...ل.تره. اپلیکیشن اش هم برای ایرانیا در دسترس نیست.

در سری es می دونم که با تغییر کشور می شه اپلیکیشنش را دانلود کرد میمونه فیلشرینگ.

Firebirds
21-02-2014, 23:30
یوتوب چند وقتیه باز شده...

برید به این لینک

یه تست با شرایط جدید بکنید ببینید موفق میشید از TV وارد یوتوب بیشید.

matinpour
21-02-2014, 23:32

دوست عزیز
با نصب برنامه samsung link در گوشی تان و استفاده از اشتراک گذاری فایلهای صوتی و تصویری تان

Yi Yi
21-02-2014, 23:58

دوست عزیز
با نصب برنامه samsung link در گوشی تان و استفاده از اشتراک گذاری فایلهای صوتی و تصویری تان

به نصب برنامه نیاز نیست.

اول در Setting گوشی باید گزینه های مربوط به Sharing رو فعال کنید. بعد داخل اپلیکشن های موزیک و ویدیو و عکس، دکمه ی Throw رو بزن.

re0022
22-02-2014, 16:44
samsung link را گرفتم روی گوشیم نصب نشد شایدی فقط روی سامسونگ نصب بشه؟برنامه ای غیر از این نیست

re0022
22-02-2014, 16:48
به نصب برنامه نیاز نیست.

اول در Setting گوشی باید گزینه های مربوط به Sharing رو فعال کنید. بعد داخل اپلیکشن های موزیک و ویدیو و عکس، دکمه ی Throw رو بزن.

چنین گزینه ای در گوشی نیست گوشیم سونی هست؟

Yi Yi
22-02-2014, 17:50
چنین گزینه ای در گوشی نیست گوشیم سونی هست؟

مشخصات گوشی ای که پشتیبانی می کنه:
Xperia smartphones released after November 2011

re0022
22-02-2014, 19:18
مشخصات گوشی ای که پشتیبانی می کنه:
Xperia smartphones released after November 2011
در تنظیمات گزینه throw را میزنم و پیدا می کنه بعد روش که میزنم در تلویزیون در قسمت all
Sharing میره مینویسه در حال بار گزاری اما چیزی نمیاد بعد یک دقیقه بیرون میاد؟
در قسمت عکس کزینه throw میزنم اتفاقی نمی افته گوشیم xperia v

Yi Yi
22-02-2014, 19:52
در تنظیمات گزینه throw را میزنم و پیدا می کنه بعد روش که میزنم در تلویزیون در قسمت all
Sharing میره مینویسه در حال بار گزاری اما چیزی نمیاد بعد یک دقیقه بیرون میاد؟
در قسمت عکس کزینه throw میزنم اتفاقی نمی افته گوشیم xperia v

باید با کنترل تلویزیون ok کنی. بوسیله فشار دادن صفحه لمسی کنترل لمسی یا دکمه ی میان کلیدهای جهت نمای کنترل معمولی

در Setting گوشی گزینه های مربوط به Sharing رو هم فعال کن.

اگه هنوز نتونستی وصل بشی این راه رو هم امتحان کن.
اول داخل تلویزیون از طریق دکمه Source گزینه Screen Mirroring رو فعال کن. بعد در گوشی Throw رو بزن.

re0022
23-02-2014, 14:19
باید با کنترل تلویزیون ok کنی. بوسیله فشار دادن صفحه لمسی کنترل لمسی یا دکمه ی میان کلیدهای جهت نمای کنترل معمولی

در Setting گوشی گزینه های مربوط به Sharing رو هم فعال کن.

اگه هنوز نتونستی وصل بشی این راه رو هم امتحان کن.
اول داخل تلویزیون از طریق دکمه Source گزینه Screen Mirroring رو فعال کن. بعد در گوشی Throw رو بزن.
تمام کارهایی که گفتید را انجام دادم در تلویزیون میزنه در حال بار گزاری اتفاق دیگه ای نمی افته شما خودتون با گوشی سونی امتحان کردید؟

Yi Yi
23-02-2014, 18:13
تمام کارهایی که گفتید را انجام دادم در تلویزیون میزنه در حال بار گزاری اتفاق دیگه ای نمی افته شما خودتون با گوشی سونی امتحان کردید؟

بله. با گوشی سونی امتحان کردم.

اصلا مدل تلویزیون چیه؟
در تلویزیون برو تو منو و تنظیمات شبکه و با Wi-Fi Direct و بقیه تنظیمات ور برو شاید درست شد.

re0022
23-02-2014, 19:41
بله. با گوشی سونی امتحان کردم.

اصلا مدل تلویزیون چیه؟
در تلویزیون برو تو منو و تنظیمات شبکه و با Wi-Fi Direct و بقیه تنظیمات ور برو شاید درست شد.

مدل تلویزیون F6450 ،یک کابل همراه هست IR EXTENDER کارش میدونی چیه؟

matinpour
23-02-2014, 20:13
مدل تلویزیون F6450 ،یک کابل همراه هست IR EXTENDER کارش میدونی چیه؟

دوست عزیز
این کابل برای ارتباط تلویزیون با دستگاههای دیگر بصورت ار سال امواج است و حتی با آن میشود در منوی مخفی آیتمهای پنهان را دید
و روش استفاده آن این است که

کابل را به خروجی IR تلویزیون وصل کنید و سر سنسور دار آن را با فاصله 5 سانتی از دستگاه مورد نظر رو بروی سنسور آن دستگاه قرار دهیدبا کنترول دستگاه مورد نظر را روشن کنید و از روی منبع دستگاه مورد نظر را پیدا کنیدو روی آن رفته و آن را فعال کنید

hassan_110
02-03-2014, 08:03
سلام دوستان
من آخرین ورژن frimware تلوزیون خودم رو گرفتم (d6920) و اون رو رو فلش ریختم ولی وقتی به قسمت ارتقا نرم افزار میرم و گزینه ارتقا از طریق یو اس بی رو میزنم مینویسه فایلی برای ارتقا وجود ندارد.میخواستم بدونم دلیلش چیه و چرا این پیغام رو میده؟
با تشکر

mazzi
03-03-2014, 15:24
سلام
دوستان من یه 6960 دارم 40 اینچ
ولی یه سری از فیلم ها رو میزنه که نمی تونه پخش کنه
با همون پسوند mkv
در حالیکه همون رو LG نشون میده
میخوام ببینم برنامه ای چیزی باید نصب بشه تا بتونه پخش کنه؟

Yi Yi
03-03-2014, 18:45
سلام
دوستان من یه 6960 دارم 40 اینچ
ولی یه سری از فیلم ها رو میزنه که نمی تونه پخش کنه
با همون پسوند mkv
در حالیکه همون رو LG نشون میده
میخوام ببینم برنامه ای چیزی باید نصب بشه تا بتونه پخش کنه؟

پسوند mkv رو بکن mp4 شاید درست شد.

spiderboy
13-03-2014, 17:59
سلام.
دو سه روز پیش بعلت بارندگی زیاد و رعد و برق ، برق شهر قطع شد . البته تلویزیون من محافظ داشت . ولی از فردای اون روز دیگه با زدن دکمه info برنامه و اطلاعات هیچ شبکه ای نمیاد و فقط میزنه "هیچ اطلاعاتی جهت نمایش وجود ندارد" . خواستم ببینم این مسئله ربطی به تلویزیون من داره یا اینکه احتمالا به علت همون قطع شدن برق از فرستنده شهرمون این اطلاعات قطع شده ؟
کلا در تنظیمات تلویزیون گزینه ای برای تنظیم نمایش info کانالها وجود داره؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Yi Yi
13-03-2014, 18:16
سلام.
دو سه روز پیش بعلت بارندگی زیاد و رعد و برق ، برق شهر قطع شد . البته تلویزیون من محافظ داشت . ولی از فردای اون روز دیگه با زدن دکمه info برنامه و اطلاعات هیچ شبکه ای نمیاد و فقط میزنه "هیچ اطلاعاتی جهت نمایش وجود ندارد" . خواستم ببینم این مسئله ربطی به تلویزیون من داره یا اینکه احتمالا به علت همون قطع شدن برق از فرستنده شهرمون این اطلاعات قطع شده ؟
کلا در تنظیمات تلویزیون گزینه ای برای تنظیم نمایش info کانالها وجود داره؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

تاریخ و ساعت تلویزیون رو چک کن.

aminkhan2014
14-03-2014, 11:08
دوستان چي كاركنم توي شبكه هاي ديجيتال ساعت برنامه ها در Info (همان EPG)برحسب گرينويچ هست(+3:30 جلوتره)بخام مثل ساعت ايران بشه چي كار كنم؟

matinpour
14-03-2014, 12:40
دوستان چي كاركنم توي شبكه هاي ديجيتال ساعت برنامه ها در Info (همان EPG)برحسب گرينويچ هست(+3:30 جلوتره)بخام مثل ساعت ايران بشه چي كار كنم؟
دوست عزیز
از این تایپیک استفاده کنید

Yi Yi
14-03-2014, 16:01
یه مدته کنترل لمسی تلویزیون ، وقتی به مدت چند ساعت استفاه نمیشه،
وقتی میخوام دوباره ازش استفاده کنم، ۲–۳ دقیقه طول میکشه تا از خواب پاشه و کار کنه. مشکل از کجاست؟

matinpour
14-03-2014, 21:21
یه مدته کنترل لمسی تلویزیون ، وقتی به مدت چند ساعت استفاه نمیشه،
وقتی میخوام دوباره ازش استفاده کنم، ۲–۳ دقیقه طول میکشه تا از خواب پاشه و کار کنه. مشکل از کجاست؟

دوست عزیز
باطری آن را چک کنید و یا ببینید صدمه ندیده باشد و یا روی صفحه جرم نگرفته باشد.

a_fotovat
15-03-2014, 08:42
سلام
ما یه 6450 تازه گرفتیم وقتی یه فیلم ام کا وی 8 - 7 گیگی باش پخش می کنیم و باقسمت لمسیکنترلش فیلمو عقب جلو می کنیم هماهنگی صدا و تصویر بهم میریزه یعنی صدا زودتر از تصویر پخش میشه
با هارد یا فلشم فرقی نمی کنه
باید چی کار کرد؟

fandogh141
15-03-2014, 10:41
سلام من یک سامسونگ سری 5 دارم مشکل ضبط تصویر دارم دکمه رکورد رو که میزنی میگه موجود نیست. دو تا خروجی usb دارم

matinpour
15-03-2014, 20:12
سلام
ما یه 6450 تازه گرفتیم وقتی یه فیلم ام کا وی 8 - 7 گیگی باش پخش می کنیم و باقسمت لمسیکنترلش فیلمو عقب جلو می کنیم هماهنگی صدا و تصویر بهم میریزه یعنی صدا زودتر از تصویر پخش میشه
با هارد یا فلشم فرقی نمی کنه
باید چی کار کرد؟

از کنترول معمولی استفاده کنید تمامی کنترولهای معمولی سامسونگ با هم سازگار هستند

matinpour
15-03-2014, 20:18
سلام من یک سامسونگ سری 5 دارم مشکل ضبط تصویر دارم دکمه رکورد رو که میزنی میگه موجود نیست. دو تا خروجی usb دارم

دوست عزیز
اول اینکه مدل تلویزیونتان را بطور کامل ننوشتید که بدانیم اصلا تلویزیون شما این قابلیت را دارد یا نه؟ بر فرض که داشته باشد برای ضبط از فلش استفاده می کنید یا از هارد ؟ اگر از هارد استفاده می کنید باید روی کانال دیجیتالی که فیلم یا برنامه ای را که می خواهید ضبط کنید بروید و بعد از روی کنترول دکمه مخصوص ضبط را زده و فیلم را ضبط کنید ولی اگر می خواهید روی فلش ضبط کنید باید از این تایپیک برای فرمت کردن و آماده سازی برای ضبط استفاده کنید

goodson
15-03-2014, 22:14
با سلام من یه تلوزیون سامسونگ سری 8 دارم که با کابل hdmi به ----- وصله وقتی ----- رو روشن میکنم بعد از 10 دقیقه تصویر به طور خودکار به مدت یک ثانیه میره و اطلاعات تاریخ و ساعت نشون میده (اطلاعاتی که با زدن دکمه info نمایش داده میشه) باید چکار کنم که اینطوری نشه

fandogh141
16-03-2014, 14:46
مدلش 5560 m led سامسونگ هستش زمانی که به فلش فیلم میریزم زیر نویس نداره گزینه ای هم به نام زیر نویس زمانی کهد دکمه tools رو میزنم نداره.اسم فیلم با زیر نویس یکی هستش.و فرمتش هم ansi.utf8 باز هم اثری نداره.

matinpour
16-03-2014, 20:19
مدلش 5560 m led سامسونگ هستش زمانی که به فلش فیلم میریزم زیر نویس نداره گزینه ای هم به نام زیر نویس زمانی کهد دکمه tools رو میزنم نداره.اسم فیلم با زیر نویس یکی هستش.و فرمتش هم ansi.utf8 باز هم اثری نداره.
دوست عزیز
از مطلب زیر استفاده کنید.
طریقه فعال کردن زیر نویس در TV LED سامسونگ
شرکت سامسونگ برای راحتی حال مصرف کنندگان خود در مدیا پلیرهای خود از فونتهای جهانی استفاده میکند. که یکی از این فونت ها فونت عربی می باشد.
اول مطمئن باشید که گزینه زیر نویس روشن است از این مسیر بروید
منو-----> سیستم---- زیر نویس را روشن کنید و این کار را روی تلویزیون بزارید نه روی AV
روش اول
اول فایل زیر نویس را با فایل فیلم هم نام می کنید و سپس روی فلش مموریتان ذخیره کرده وبعد به تلویزیون وصل میکنید .و آن را به نمایش در می آورید ودر هنگام نمایش از روی کنترول کلید ابزار (TOOLS ) را فشار داده و در منو ابزار روی تنظیمات زیر نویس رمزگزاری یا( ENCODE ) رابه زبان عربی تغییر می دهید و آن را OK کرده و خارج میشوید هم اکنون متوانید از دیدن فیلم تان لذت ببرید.
روش دوم
برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن
file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید .
اگر زیر نویس شما مشگلش حل نشد می توانید از نرم افزاری که در سایت زیر است استفاده کنید.
تصور کنید فیلم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ی را دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کرده‌اید و به دنبال آن، زیرنویس فارسی مربوط به فیلم را نیز تهیه و دریافت می‌کنید اما هنگام مشاهده، همه چیز آن‌طور که انتظار دارید نیست! قطعا این اتفاق برای خیلی از شما پیش آمده که نمایش زیرنویس فایل‌های با فرمت SRT در سیستم‌تان همراه با مشکل بوده است.
دلیل این اتفاق به تنظیمات یونیکد و زبان موجود در سیستم عامل شما مربوط می‌شود و اصولا یکی از راه‌حل‌ها، فارسی کردن زبان کلی سیستم عامل نصب شده روی کامپیوتر کاربر است اما بنا به دلایلی ممک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ن است نتوانید (و یا نخواهید) زبان سیستم خود را به فارسی تبدیل کنید.

بسیاری از راه حل هایی که برای این منظور استفاده می شوند، اصولا همگی دارای بیش از دو یا سه مرحله جهت دریافت خروجی نهایی هستند و در صورتی که بخواهید بیش از یک فایل زیرنویس را اصلاح کنید، باید زمان زیادی را صرف این کار نمایید. شاهین کاتبی، برنامه‌نویسی است که برای هر دو سیستم ویندوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و مک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، برنامه کم‌حجم و کاربردی‌ Sh Persian Subtitle Fixer را تهیه کرده‌است تا تنها به وسیله کشیدن و رها کردن فایل در محیط برنامه، زیرنویس اصلاح شده خود را دریافت نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1/%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD-%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-Sh-Persian-Subtitle-Fixer/)
این برنامه را با جستجو در گوگل خواهید یافت
در موقع اجرا یک پنجره کوچک باز می شود که در آن چیزهای به انگلیسی نوشته شده است شما فایلتان را در همان صفحه بکشید و رها کنید خواهید دید که فایل زیر نویس شما اصلاح شده است

goodson
19-03-2014, 21:54
با سلام من یه تلوزیون سامسونگ سری 8 دارم که با کابل hdmi به ----- وصله وقتی ----- رو روشن میکنم بعد از 10 دقیقه تصویر به طور خودکار به مدت یک ثانیه میره و اطلاعات تاریخ و ساعت نشون میده (اطلاعاتی که با زدن دکمه info نمایش داده میشه) باید چکار کنم که اینطوری نشه
کسی نمیتونه کمک کنه

matinpour
20-03-2014, 01:00
کسی نمیتونه کمک کنه

دوست عزیز
کابلتان را تعویض کنید و یا یک وسیله دیگر را با کابل hdmi تست کنید ببینید باز هم همینطور می شود.

ahivid
20-03-2014, 07:58
سلام:n16:
مدل8880
1-میشه کاری کرد که روی Fat ضبط کنه؟
2-یا میشه کاری کرد ts ضبط کنه؟
3*- فرمت ts (قفل شکسته samsung )چطور تو سیستمم باز کنم نمیاد ارور میده
منظورم اینه که از srf بیایم DRM Removal کنیم! البته چطور نمیدونم؟:n13:

راستی کیت های ارتقا برای چی هست ؟ فقط سخت افزار ارتقا میده؟

Saeid1212
20-03-2014, 10:30
سلام
دوستان عزیز آیا سامسونگ برای استفاده از سرویسهای اینترنتی برای ایران محدودیت قرار داده؟

matinpour
20-03-2014, 21:37
سلام:n16:
مدل8880
1-میشه کاری کرد که روی Fat ضبط کنه؟
2-یا میشه کاری کرد ts ضبط کنه؟
3*- فرمت ts (قفل شکسته samsung )چطور تو سیستمم باز کنم نمیاد ارور میده
منظورم اینه که از srf بیایم DRM Removal کنیم! البته چطور نمیدونم؟:n13:

راستی کیت های ارتقا برای چی هست ؟ فقط سخت افزار ارتقا میده؟

دوست عزیز
کیت ارتقا برای ارتقای سخت افزاری و نرم افزاری است و تلویزیون شما را در هر سال از خرید یک تلویزیون جدید بی نیاز می کند و قدرت پردازش و عملکرد تلویزیون را بسیار بالا می برد و اگر می خواهید از کانالهای دیجیتال تلویزون تان ضبط و آن را تماشا کنید به این دو تایپیک مرا جعه کنید.

matinpour
20-03-2014, 21:39
سلام
دوستان عزیز آیا سامسونگ برای استفاده از سرویسهای اینترنتی برای ایران محدودیت قرار داده؟
دوست عزیز
بله کلا اینترنت ایران محدودیت دارد چه برسد به سرویسهای اینترنتی سامسونگ.

goodson
21-03-2014, 00:18
الان رو تلوزیون من چهار تا پورت hdmi هست برای تصویر بهتر کابل اچ دی رو به کدو مشون وصل کنم مثلا یکی زده mhl ,stb,dvi

matinpour
21-03-2014, 17:05
الان رو تلوزیون من چهار تا پورت hdmi هست برای تصویر بهتر کابل اچ دی رو به کدو مشون وصل کنم مثلا یکی زده mhl ,stb,dvi

دوست عزیز
از مطلب زیر استفاده کنید

پورتها و عملکرد آنها
وصل کردن به PC استفاده از کابل HDMI/DVI
وصل کردن به یک دستگاه AVاستفاده ازHDMIتا حداکثر1080p واستفاده ازComponentتا حداکثر1080p
استفاده از عملكرد MHL هنگامیکه تلویزیون را به دستگاه موبایلی وصل می نمایید که از عملکرد
Mobile High-Definition Link (MHL)پشتیبانی می کند، می توانید از فایل های فیلم، عکس وموسیقی بر روی تلویزیون بهره مند شوید.با استفاده از کابل اختصاصیMHLدرگاهUSBدستگاه موبایل و در(HDMI IN 3(MHLتلویزیون را متصل کنید.
سینمای خانگی را با استفاده از کابلHDMI به تلویزیون وصل کرده و سپس: برای شنیدن صدا از فقط بلندگوهای جلو، چپ و راست و ساب ووفر، کابل نوری دیجیتال را بین درگاهOPTICALتلویزیون و ورودی صدای دیجیتال در سینمای خانگی وصل کنید.برای شنیدن صدای کانال5.1کابل هایHDMIرا به دستگاه پخشDVDجعبه ماهواره و غیره به+Anynetوصل کنید، سپس درگاهOPTICALدستگاه پخشDVDجعبه ماهواره و غیره یعنی+Anynetدستگاه 1یا2 را مستقیماً به سینمای خانگی و نه تلویزیون وصل کنید.
استفاده از عملكرد ARC
برای LED سری 6200به بالا، تلویزیون PDP می توانید بدون اتصال به یک کابل نوری جداگانه، از طریق گیرنده ای که به کابل HDMI وصل شده به صدای تلویزیون گوش دهید. برای شنیدن صدا از طریق گیرنده با استفاده از عملکرد ،ARC به صفحه گیرنده بروید
سیستم ← Anynet+ (HDMI-CEC) ←گیرنده
سپس گیرنده را انتخاب کرده و روی روشن تنظیم کنید. برای استفاده از عملکرد ،ARC گیرنده ای که از ویژگی های ARC و HDMI-CEC پشِتیبانی می کند بایستی به درگاه (ARC) HDMI IN 2 متصل شده باشد. برای غیرفعال کردن عملکرد ARC گیرنده را خاموش کنید. اگر حتی تلویزیون سیگنال ARC را به طور پیوسته پخش می کند، از دریافت سیگنال توسط گیرنده جلوگیری خواهد شد.
HDMI لازم به ذکر است که تمامی پورتهایکیفیت یکسان دارند

ahivid
22-03-2014, 15:29
دوست عزیز
کیت ارتقا برای ارتقای سخت افزاری و نرم افزاری است و تلویزیون شما را در هر سال از خرید یک تلویزیون جدید بی نیاز می کند و قدرت پردازش و عملکرد تلویزیون را بسیار بالا می برد و اگر می خواهید از کانالهای دیجیتال تلویزون تان ضبط و آن را تماشا کنید به این دو تایپیک مرا جعه کنید.

سلام اینا رو دیدم .
اینا موقعی کاربرد داره که tv را با کامپیوتر یجوری شبکش کنی.
ولی من میخوام قفل DRM فیلمش بدون متصل شدن به TV بشکونم.:n16:

چون فایلهای ضبظش که دارم.

*چطور میتونم نرم افزار و بازی های بیشتر بیارم؟

matinpour
22-03-2014, 18:55
سلام اینا رو دیدم .
اینا موقعی کاربرد داره که tv را با کامپیوتر یجوری شبکش کنی.
ولی من میخوام قفل DRM فیلمش بدون متصل شدن به TV بشکونم.:n16:

چون فایلهای ضبظش که دارم.

*چطور میتونم نرم افزار و بازی های بیشتر بیارم؟
دوست عزیز
فقط همان راه حل است که گفتم و برای سری D به پایین فقط می توانید از شکستن قفل
DRM استفاده کنید اینم تایپیک آن

ahivid
23-03-2014, 00:43
خوب سری dکه بدردم نمیخورخه.
راستیچی کار کنم که بازی و نرمافزارا بیشتر بیاد، چون معلومه که ایرانیش کمه:n19:

matinpour
23-03-2014, 12:24
خوب سری dکه بدردم نمیخورخه.
راستیچی کار کنم که بازی و نرمافزارا بیشتر بیاد، چون معلومه که ایرانیش کمه:n19:

دوست عزیز

افزایش apps
برای افرایش apps نیازو به ورود به منو مخفی دارید خواهشا به دیگر تنظیمات کاری نداشته باشید فقط:
باید وارد sub option بشوید بعد که وارد شده اید گزینه ای به نام info link server type وجود دارد که بصورت پیش فرض روی operationg به معنای عامل تنظیم شده شما وقتی وارد این گزینه می شود دو گزینه دیگر وجود دراد به نام development به معنای توسعه و developming به معنای در حال توسعه . اگر گزینه اول باشد همون apps که دارید نمایش داده می شود اگر گزینه دوم به معنای توسعه تغییر بدهید apps شما زیاد می شود اگر گزینه در حال توسعه را انتخاب کنید apps شمال خیلی خیلی زیاد می شود . انتخاب با شما خواهد بود کدام را انتخاب کنید . خواهشا به دیگر قستمها کاری نداشته باشید .

ahivid
23-03-2014, 17:17
آیا بعد تنظیم app های قبلیم پاک میشن؟:n13:

کدشم یادم رفته :n27:
یک چیزی بود کمتر از 3 ثانیه tv خاموش

ahivid
23-03-2014, 19:51
گشتم
اینه؟

INFO , MENU , MUTE ,POWER ON

matinpour
23-03-2014, 21:04
گشتم
اینه؟

INFO , MENU , MUTE ,POWER ON

دوست عزیز
بله باید با کنترول معمولی
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power

kattar
24-03-2014, 12:45
سلام دوستان من یک تلوزیون samsung 46f6400 خریدم همینطور که میدوند مشکل گیرنده ی دیجیتال دارم..و منو مخفی..
لطفا به مدل تی وی دقت کنید ! هر کاری بگید کردم..نمیشه اصن وارد منو مخفی شد..اینفو..منو..میوت پاور هم رو این کار نمیکنه...تو سایت همسایه ! هم گفتن واسه این مدل میوت..ایگزیت..ولوم آپ..کانال آپ...میوت بزن..بازم نشد
سوال من اینه ک کسی میدون دقیقا چطوری وارد منو مخفی شد ؟؟؟ واسه این مدل..
اینترنت میخواد وصل باشی ! نمیخواد..چجوری کلا !
اگه هم کسی میدونیه لطفا بگید بعد از وارد شدن ب منو مخفی چیکار کنم که دیجیتا فعال شه..و منو فارسی بشه
ممنون

ahivid
24-03-2014, 16:45
خوب امروز با ترس از اینکه tv داغون نکنم کدارو زدم.
sub option > option_swu > OTN server Type = development
تغییر دادم البته
developming نداشت.

ولی هیچ برنامه ای اضافه
نشد

. :n13:

matinpour
24-03-2014, 18:06
خوب امروز با ترس از اینکه tv داغون نکنم کدارو زدم.
sub option > option_swu > OTN server Type = development
تغییر دادم البته
developming نداشت.

ولی هیچ برنامه ای اضافه

نشد

.
:n13:

دوست عزیز
آن مسیری را که رفتید را مثل اینکه اشتباه رفتید
مسیر این است
منوی contorl --->
sub option---> info link server type---->operationg سپس وارد شده و دو گزینه به نام development به معنای توسعه و developming به معنای در حال توسعه . اگر گزینه اول باشد همون apps که دارید نمایش داده می شود اگر گزینه دوم به معنای توسعه تغییر بدهید apps شما زیاد می شود اگر گزینه در حال توسعه را انتخاب کنید apps شمال خیلی خیلی زیاد می شود . انتخاب با شما خواهد بود کدام را انتخاب کنید . خواهشا به دیگر قستمها کاری نداشته باشید .

در ضمن این قسمت معمولا پنهان می باشد و نیاز به کنترول دست ساز دارید که می توانید برای ساخت از اینجا استفاده کنید

بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت راتوضیح می دهد
."[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"565998 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

توجه : به آیتمهای که نمی شناسید دست نزنید که موجب خسارت شدید خواهید شد و قبل از هر کاری از منوها یتان عکس بگیرید تا در هنگام خراب شدن بتوانید آیتمها را بر اساس آن درست کنید.

matinpour
24-03-2014, 18:11
سلام دوستان من یک تلوزیون samsung 46f6400 خریدم همینطور که میدوند مشکل گیرنده ی دیجیتال دارم..و منو مخفی..
لطفا به مدل تی وی دقت کنید ! هر کاری بگید کردم..نمیشه اصن وارد منو مخفی شد..اینفو..منو..میوت پاور هم رو این کار نمیکنه...تو سایت همسایه ! هم گفتن واسه این مدل میوت..ایگزیت..ولوم آپ..کانال آپ...میوت بزن..بازم نشد
سوال من اینه ک کسی میدون دقیقا چطوری وارد منو مخفی شد ؟؟؟ واسه این مدل..
اینترنت میخواد وصل باشی ! نمیخواد..چجوری کلا !
اگه هم کسی میدونیه لطفا بگید بعد از وارد شدن ب منو مخفی چیکار کنم که دیجیتا فعال شه..و منو فارسی بشه
ممنون

دوست عزیز
قبلا جواب شما را در این پست داده بودم و این تنها راه حل در تلویزیون سامسونگ است و اگر شما از این راه حل نمی توانید استفاده کنید از کسی که در این امور وارد است کمک بگیرید
روی این شماره #2550 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کلیک کنید کلیک کنید

abdkarimi
24-03-2014, 22:40
سلام دوست عزیز اون فکتوری ریست که گفته بودین(اکزیت رو 12الی15 ثانیه بگیرید بعد کلید لفت بعد اینتر رو بزنید) وقتی تلوزیونو روشن میکنم بعد از 10 ثانیه دوباره خودش ریستارت میشه این روند ادامه داره قطع نمیشه تا من دوشاخه رو از پریز بکشم(هر 10 ثانیه خودبه خود روشن خاموش میشه و صفحه هم همچنان تیره ست).

تلویزیون گارانتی داره ولی تو شهرستانمون نمایندگی سامسونگ نیست به نظر شما چکار کنم؟

برا سام سرویس هم ایمیل زدم ولی جواب نمیده. اصا مدلش تو سایت سامسونگ هم نیست.

بنظر شما احتمالش هست نرم افزار یا حالا هرچیزی دیگه ای که داره حذف شده باشه؟

و سوال اخر این نرم افزار بروز رسانیشو باید از کجا دانلود کنم هرکاری کردم نتونستم از خود سایت سامسونگ دانلود کنم اصلا پیدا نکردم؟

ahivid
24-03-2014, 23:46
باشه من از مسیری که رفتم عکس گرفتم پس اونو به حالت اولش میبرم .
حالا این فایل صوتی با کنترل دست ساز بخش کنم tv مشکلی پیش نیاد!:n16:

پس؛ تافردا

matinpour
24-03-2014, 23:48
سلام دوست عزیز اون فکتوری ریست که گفته بودین(اکزیت رو 12الی15 ثانیه بگیرید بعد کلید لفت بعد اینتر رو بزنید) وقتی تلوزیونو روشن میکنم بعد از 10 ثانیه دوباره خودش ریستارت میشه این روند ادامه داره قطع نمیشه تا من دوشاخه رو از پریز بکشم(هر 10 ثانیه خودبه خود روشن خاموش میشه و صفحه هم همچنان تیره ست).

تلویزیون گارانتی داره ولی تو شهرستانمون نمایندگی سامسونگ نیست به نظر شما چکار کنم؟

برا سام سرویس هم ایمیل زدم ولی جواب نمیده. اصا مدلش تو سایت سامسونگ هم نیست.

بنظر شما احتمالش هست نرم افزار یا حالا هرچیزی دیگه ای که داره حذف شده باشه؟

و سوال اخر این نرم افزار بروز رسانیشو باید از کجا دانلود کنم هرکاری کردم نتونستم از خود سایت سامسونگ دانلود کنم اصلا پیدا نکردم؟

دوست عزیز
اول اینکه مدل تلویزیونتان را بطور کامل ننوشتید دوم اینکه تلویزیونتان بریکیت شده یعنی که باید آی سی eeprom آن ریست شود و اگر نتیجه نداد باید مین برد تعویض شود سوم اینکه به نزدیکترین تعمیرگاه سام سرویس در شهرهای اطراف محل زندگی تان مراجعه و از آنها کمک بگیرید تا از گارانتی اگر شامل حالتان می شود استفاده کنید

kattar
24-03-2014, 23:49
دوست عزیز
قبلا جواب شما را در این پست داده بودم و این تنها راه حل در تلویزیون سامسونگ است و اگر شما از این راه حل نمی توانید استفاده کنید از کسی که در این امور وارد است کمک بگیرید
روی این شماره #2550 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کلیک کنید کلیک کنید
دمت گرم داداش شد..کنترل قدیمی سامسونگ گیر اوردم وارد منو مخفی شدم ولی گزینه local set غیر فعال بود هر کاری کردم نشد..چطوری فعالش کنم ؟ غیر ساختن اون کنترل..راهی دیگه نداره ؟

matinpour
25-03-2014, 00:00
دمت گرم داداش شد..کنترل قدیمی سامسونگ گیر اوردم وارد منو مخفی شدم ولی گزینه local set غیر فعال بود هر کاری کردم نشد..چطوری فعالش کنم ؟ غیر ساختن اون کنترل..راهی دیگه نداره ؟
دوست عزیز
بهتر است همان کنترول را بسازید تا تمامی منوهای پنهان آشکار شود هم ساده است هم کم هزینه اگر خودتان نمی توانید از دوستانتان که در امور الکترونیک وارد هستند کمک بگیرید

ahivid
25-03-2014, 10:35
سلام
تو تاپیکش سوالم پرسیدم ممنون میشم جواب بدین.

abdkarimi
25-03-2014, 18:25
دوست عزیز
اول اینکه مدل تلویزیونتان را بطور کامل ننوشتید دوم اینکه تلویزیونتان بریکیت شده یعنی که باید آی سی eeprom آن ریست شود و اگر نتیجه نداد باید مین برد تعویض شود سوم اینکه به نزدیکترین تعمیرگاه سام سرویس در شهرهای اطراف محل زندگی تان مراجعه و از آنها کمک بگیرید تا از گارانتی اگر شامل حالتان می شود استفاده کنید

مدلش اینه، مدل: LA32E420/495

hamidreza_4u
28-03-2014, 17:59
اساتید من دوتا مشکل دارم
1 - نمیتونم از منوی مخفی از منوی Clone tv to usb استفاده کنم و اخطار میده که فلشو نمیشناسه البته انواع فلشو هم امتحان کردم فایده نداشته
2 - اپدیت 1025 تی وی مدل D6960 رو از سامسونگ دان کردم تا 3% واسه ارتقا پیش میره و بعد میپره بیرون و تی وی خاموش و روشن میشه

darya_st
28-03-2014, 22:52
با سلام
یک tv مدل f6450 گرفتیم. دفترچه راهنمای فارسی همراهش که خیلی بیخوده و هیچی توش نداره. راهنمای کامل رو از کجا میتونم دانلود کنم؟ انگلیسی مشکلی نداره. چون tv با این اسم توی سایت سامسونگ نیست، نمیدونم باید از کجا پیدا کنم.

ممنون

matinpour
28-03-2014, 23:58
با سلام
یک tv مدل f6450 گرفتیم. دفترچه راهنمای فارسی همراهش که خیلی بیخوده و هیچی توش نداره. راهنمای کامل رو از کجا میتونم دانلود کنم؟ انگلیسی مشکلی نداره. چون tv با این اسم توی سایت سامسونگ نیست، نمیدونم باید از کجا پیدا کنم.

ممنون
دوست عزیز
نام گذاری ایران ua40f6450 و نام گذاری اصلی ua40f6400 است و شما می توانید از این سایت منوال تان را دانلود کنید

hamedheidary
30-03-2014, 12:06
با سلام.
مدل تلویزیون بنده 46es7770 هست.مشکل بنده اینه که وقتی وارد اسمارت میشم تعدادی برنامه به طور خودکار نصب میشه ولی بعد از مدتی تمام اونها بطور کامل پاک میشه و دوباره درخواست بروز رسانی میشه.ضمنا بنده هیچ برنامه دیگری هم نصب نمیکنم وفضای حافظه همیشه کمتر از نصف پر هست.
ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند.

matinpour
30-03-2014, 19:45
با سلام.
مدل تلویزیون بنده 46es7770 هست.مشکل بنده اینه که وقتی وارد اسمارت میشم تعدادی برنامه به طور خودکار نصب میشه ولی بعد از مدتی تمام اونها بطور کامل پاک میشه و دوباره درخواست بروز رسانی میشه.ضمنا بنده هیچ برنامه دیگری هم نصب نمیکنم وفضای حافظه همیشه کمتر از نصف پر هست.
ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند.
دوست عزیز
از منوی پشتیبانی ---> بروز رسانی نرم افزار ---> بروز رسانی خودکار را خاموش کنید و همچنین در قسمت اسمارت هاب از گزینه TOOLS نیز می توانید استفاده کنید.

darya_st
30-03-2014, 20:00
این مدلf6450 مگه نمیتونه از روی فلش، فرمت mkv پخش کنه؟ پس چرا من دو تا فیلم mkv رو گذاشتم، میگه در حال حاضر این فرمت پشتیبانی نمیشود؟

matinpour
30-03-2014, 21:24
این مدلf6450 مگه نمیتونه از روی فلش، فرمت mkv پخش کنه؟ پس چرا من دو تا فیلم mkv رو گذاشتم، میگه در حال حاضر این فرمت پشتیبانی نمیشود؟
دوست عزیز
ممکن است قالب آن متفاوت باشد آن را با یک نرم افزار دوباره به MKV تبدیل کنید . و آیا تلویزیون تان را آبدیت کردید؟ ممکن است که لایسنس سیستمتان فعال نشده باشد آن را آبدیت کنید. ولی اول از روشی که گفتم بروید.

darya_st
30-03-2014, 22:21
باید فایلهای mkv دیگری نیز تست کنم. ولی آپدیت نکرده ام (خود سریهای جدید، آپدیت شده نیستند؟). برای راهنمایی در مورد فعال کردن لایسنس و آپدیت کردن، لینک توضیحاتتون رو میدید؟
نرم افزار خوب تبدیل فرمت چی هست؟
ممنون

matinpour
30-03-2014, 22:50
باید فایلهای mkv دیگری نیز تست کنم. ولی آپدیت نکرده ام (خود سریهای جدید، آپدیت شده نیستند؟). برای راهنمایی در مورد فعال کردن لایسنس و آپدیت کردن، لینک توضیحاتتون رو میدید؟
نرم افزار خوب تبدیل فرمت چی هست؟
ممنون
دوست عزیز

اگر از این قسمت سیستم---> ویدوی درخواستی Divx را دست زده باشید باید لایسنس آن را دوباره فعال کنید که می توانید از این تایپیک روش فعال سازی را انجام دهید

و اگر دست نزدید معمولا با آبدیت مشگل حل می شود و اگر نشد حتما باید از همان تایپیک کمک بگیرید
برای آبدیت هم شما از این سایت استفاده کنید

نام گذاری ایران ua40f6450 و نام گذاری اصلی ua40f6400 است و شما می توانید از این سایت فریمورتان را دانلود کنید

آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید

و نرم افزار مبدل برای mkv این را می توانید استفاده کنید
l ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])نرم افزار MakeMKV 1.8.9 تنها با یک کلیک راه حلی برای تبدیل فرمت های ویدیویی به فرمت های دلخواه و رایگان، فراهم می کند تا شما قادر به پخش این فایل ها در هر مکان و با هر نرم افزاری باشید. در واقع MakeMKV به عنوان یک مبدل فرمت و یا 'transcoder' نامیده می شود. این نرم افزار ویدیو کلیپ ها را با حفظ اغلب اطلاعات، از دیسک های انحصاری (و معمولاً رمزگذاری شده)، به مجموعه ای از فایل های MKV تبدیل می کند. فرمت MKV می تواند آهنگ های صوتی تصویری متعدد را با تمامی اطلاعات متا و حفظ فصل های آن ها، ذخیره کند. بسیاری از پخش کننده ها می توانند فایل های MKV را تقریباً روی تمامی پلتفرم ها، پخش کنند و همچنین ابزارهایی برای تبدیل فایل های MKV به فرمت های مختلف از جمله DVD و دیسک های Blu-ray، موجود است.

قابلیت های نرم افزار MakeMKV :

خواندن دیسک های DVD و Blu-ray
خواندن دیسک های Blu-ray رمز گذاری شده به وسیله جدیدترین ورژن های AACS و BD+
حفاظت از تمام آهنگ های ویدیویی و صوتی، از جمله HD صوتی
حفاظت از اطلاعات فصول
حفاظت از تمامی متا اطلاعات (زبان آهنگ، نوع صوت)
تبدیل سریع
بدون نیاز به نرم افزار های دیگر برای تبدیل یا رمزگشایی
پشتیبانی شده برای سیستم عامل های Windows, Mac OS X و Linux
امکان باز کردن دیسک های DVD

که با جستجو در گوگل از سایت سافت 98 آن را دانلود و نصب کنید

Hamed_forum
31-03-2014, 12:49
مدل تلوزیون 32 مدل 5560
بعضی کانالها EPG نداره فقط ای فیلم و بعضی دیگر کامل
چکارکنم؟
PVR هم ندارد؟منو مخفی میشه فعال کرد؟

matinpour
31-03-2014, 13:54
مدل تلوزیون 32 مدل 5560
بعضی کانالها EPG نداره فقط ای فیلم و بعضی دیگر کامل
چکارکنم؟
PVR هم ندارد؟منو مخفی میشه فعال کرد؟

دوست عزیز
تلویزیون شما قابلیت ضبط را ندارد و نمی شود آن را فعال کرد و در مورد epg این ربطی به تلویزیون شما ندارد بلکه مربوط به ار سال اطلاعات شبکه های مورد نظر در رابطه با لیست برنامه هایشان می شود که اگر اطلاعات را روی سیکنال شان بگذارند آن وقت برای شما هم مشهود خواهد شد
و برای فعال کردن pvr اگر داشته باشد می توانید با کنترول دست ساز وارد منوی مخفی شده و از قسمت
control--->suboption---> pvr support آن را روی on بگذارید
و روش دیگر
آموزش فعال سازی pvr
mute-1-1-9 را به ترتیب از سمت چپ وارد کنید بعد از باز شدن منویی شبیه منوی مخفی از اولین حالت که هتل مد نام دارد. hotel mode را روی on قرار داده و تلویزیون را خاموش کنید
سپس تلویزیون را روشن کرده و از همان کد بالا وقتی وارد منوی هتل مد شدید گزینه clone tv to usb را انتخاب کنید
در حالت خاموش کد زیر را بزنید info-menu-mute-power وتلویزیون روشن میشود حالا وارد option شوید وسپس hotel mode شوید و clone tv to usb را انتخاب کنید
حالا تلویزیون شما دارای منو های مخفی بیشتری شده که میتوانید asia option و سپس pvr خود را فعال کنید

darya_st
31-03-2014, 14:54
دوست عزیز

اگر از این قسمت سیستم---> ویدوی درخواستی Divx را دست زده باشید باید لایسنس آن را دوباره فعال کنید که می توانید از این تایپیک روش فعال سازی را انجام دهید

و اگر دست نزدید معمولا با آبدیت مشگل حل می شود و اگر نشد حتما باید از همان تایپیک کمک بگیرید
برای آبدیت هم شما از این سایت استفاده کنید

نام گذاری ایران ua40f6450 و نام گذاری اصلی ua40f6400 است و شما می توانید از این سایت فریمورتان را دانلود کنید

آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید

و نرم افزار مبدل برای mkv این را می توانید استفاده کنید
l ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])نرم افزار MakeMKV 1.8.9 تنها با یک کلیک راه حلی برای تبدیل فرمت های ویدیویی به فرمت های دلخواه و رایگان، فراهم می کند تا شما قادر به پخش این فایل ها در هر مکان و با هر نرم افزاری باشید. در واقع MakeMKV به عنوان یک مبدل فرمت و یا 'transcoder' نامیده می شود. این نرم افزار ویدیو کلیپ ها را با حفظ اغلب اطلاعات، از دیسک های انحصاری (و معمولاً رمزگذاری شده)، به مجموعه ای از فایل های MKV تبدیل می کند. فرمت MKV می تواند آهنگ های صوتی تصویری متعدد را با تمامی اطلاعات متا و حفظ فصل های آن ها، ذخیره کند. بسیاری از پخش کننده ها می توانند فایل های MKV را تقریباً روی تمامی پلتفرم ها، پخش کنند و همچنین ابزارهایی برای تبدیل فایل های MKV به فرمت های مختلف از جمله DVD و دیسک های Blu-ray، موجود است.

قابلیت های نرم افزار MakeMKV :

خواندن دیسک های DVD و Blu-ray
خواندن دیسک های Blu-ray رمز گذاری شده به وسیله جدیدترین ورژن های AACS و BD+
حفاظت از تمام آهنگ های ویدیویی و صوتی، از جمله HD صوتی
حفاظت از اطلاعات فصول
حفاظت از تمامی متا اطلاعات (زبان آهنگ، نوع صوت)
تبدیل سریع
بدون نیاز به نرم افزار های دیگر برای تبدیل یا رمزگشایی
پشتیبانی شده برای سیستم عامل های Windows, Mac OS X و Linux
امکان باز کردن دیسک های DVD

که با جستجو در گوگل از سایت سافت 98 آن را دانلود و نصب کنید

خیلی ممنون از راهنماییتون
در قسمت سیستم ----> ویدئوی درخواستی divx ، تلویزیون پیغام می دهد که باید کد دستگاه را در سایت vod.divx.com ثبت کنید. حالا نمیشه مستقیم توی سایت ثبت کرد؟ باید حتما از روشی که شما گفتید، انجام بشه؟

آپدیت کردن firmware، مشکلی ایجاد نمیکنه؟ ریسکی نداره؟

خیلی ممنون

matinpour
31-03-2014, 15:55
خیلی ممنون از راهنماییتون
در قسمت سیستم ----> ویدئوی درخواستی divx ، تلویزیون پیغام می دهد که باید کد دستگاه را در سایت vod.divx.com ثبت کنید. حالا نمیشه مستقیم توی سایت ثبت کرد؟ باید حتما از روشی که شما گفتید، انجام بشه؟

آپدیت کردن firmware، مشکلی ایجاد نمیکنه؟ ریسکی نداره؟

خیلی ممنون
دوست عزیز
روش کار همان است که توضیح داده شده و آبدیت کردن مشگلی بوجود نمی آورد

darya_st
31-03-2014, 21:04
ممنون،
یک سوال دیگه هم برام پیش اومده، قبل از خرید تلویزیون واید، میدیدم که بعضی لوگوهای شبکه ها (اونور آبی) یا زیرنویس ها یا infoهای روی تصویر از لبه های تصویر بیرون می روند و قابل خوندن نیستند. فکر میکردم دلیلش اینکه اون شبکه ها بصورت واید پخش میشوند و با تلویزیون واید این مشکل باید حل بشه. اما همچنان این مشکل پابرجاست و با اینکه تصویر روی حالت 16:9 هست، من نمیدونم دیگه به چی ربط داره.

Hamed_forum
31-03-2014, 23:07
دوست عزیز
تلویزیون شما قابلیت ضبط را ندارد و نمی شود آن را فعال کرد و در مورد epg این ربطی به تلویزیون شما ندارد بلکه مربوط به ار سال اطلاعات شبکه های مورد نظر در رابطه با لیست برنامه هایشان می شود که اگر اطلاعات را روی سیکنال شان بگذارند آن وقت برای شما هم مشهود خواهد شد
و برای فعال کردن pvr اگر داشته باشد می توانید با کنترول دست ساز وارد منوی مخفی شده و از قسمت
control--->suboption---> pvr support آن را روی on بگذارید
و روش دیگر
آموزش فعال سازی pvr

برای epg اخه من میبینم تو شهرمون دستگاههای دیجتال برای همه کانالها میاره اما این نه
تنظیم ساعت اتوماتیک باسشه؟
در منو مخفی مدل 32r6af0d اما هتل مود هم فعال میکنم نمیدونم کجا برم pvr فعال کنم

matinpour
01-04-2014, 00:41
برای epg اخه من میبینم تو شهرمون دستگاههای دیجتال برای همه کانالها میاره اما این نه
تنظیم ساعت اتوماتیک باسشه؟
در منو مخفی مدل 32r6af0d اما هتل مود هم فعال میکنم نمیدونم کجا برم pvr فعال کنم
دوست عزیز
من که گفتم سیستم شما این قابلیت را ندارد و در پست قبلی هم توضییح کامل دادم

hamidreza_4u
01-04-2014, 07:12
دوستان 4 تا عکس از منوهای مختلف منوی مخفی تی وی خودم یعنی UA40D6960WM آپ میکنم ببینین چی مشکلی هست که من نمیتونم از گزینه Clone tv to usb استفاده کنم و فریمور تی وی رو آپدیت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن هرچی از شبکه های دیجیتال فیلم رکورد میکنمو میکشمشون بیرون و تبدیلشون میکنم به فایل ts.* صدا ندارن...........اصلا ی وضعیه ها
عکس 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hamidreza_4u
01-04-2014, 07:13

matinpour
01-04-2014, 12:21
دوستان 4 تا عکس از منوهای مختلف منوی مخفی تی وی خودم یعنی UA40D6960WM آپ میکنم ببینین چی مشکلی هست که من نمیتونم از گزینه Clone tv to usb استفاده کنم و فریمور تی وی رو آپدیت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن هرچی از شبکه های دیجیتال فیلم رکورد میکنمو میکشمشون بیرون و تبدیلشون میکنم به فایل ts.* صدا ندارن...........اصلا ی وضعیه ها
عکس 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوست عزیز
برای شنیدن صدا فیلم ضبط شده با فایل ts حتما باید در کامپیوترتان کدک صوتی مر بوطه وجود داشته باشد و یا از نرم افزارها ی که بسته به سیستم عامل تان دارد استفاده کنید مانندK-Lite Codec Pack Mega 10.3.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و یا این نرم افزار قدرتمند
CCCP (Combined Community Codec Pack) 2014-03-09 که حتی مدیا پلیر خود ویندوزتان را قادر می سازد تا تمامی کدکها را پخش کندو در مورد آبدیت فریمور اگر قسمت هتل مود و یا هتل آپشن را خاموش نکرده باشید ممکن است عمل آبدیت انجام نشود و یا اینکه تلویزیون شما فایل جدیدی که سیستمتان به آن نیاز داشته باشد را در آن فریمور پیدا نمی کند پس آبدیت نیاز نیست و متوقف می شود
و در مورد
گزینه Clone tv to usb باید یک فلش مموری را با کامپیوترتان فرمت کنید نه با تلویزیون و آن وقت از آن گزینه استفاده کنید

makan.net
01-04-2014, 19:46
سلام.
ماه پیش من یک LED 46f6450 خریدم.الان باطری کنترلش بنظرم ضعیف شده.میخوام تعویض کنم باطریشو،اما هیچ جائی روی کنترل پیدا نمیکنم برای اینکار!!!
لطفا راهنمائی کنید.

goodson
01-04-2014, 20:12
تلوزیون رو با کابل اچ دی به کامپیوتر وصل کردم موقع بازی پرش تصوی داره مشکل از کابل هست یا تنظیمات تی وی

matinpour
01-04-2014, 20:59
سلام.
ماه پیش من یک LED 46f6450 خریدم.الان باطری کنترلش بنظرم ضعیف شده.میخوام تعویض کنم باطریشو،اما هیچ جائی روی کنترل پیدا نمیکنم برای اینکار!!!
لطفا راهنمائی کنید.
دوست عزیز
برای اینکار اینطور عمل کنید

١- با کشيدن بند و يا با استفاده از يک کارت پلاستيکی کمی درپوش باتری را بلند کنيد .بعد، به
جلو و پوشش را با ناخن پوشش را به طور کامل برداريد.
٢- قرار دادن 2 باتریAAA مطمئن شويد که تاريخ مصرف تمام نباشد مثبت و منفی را به ،
درستی قراردهيد.
٣- تراز کنيد پوشش باتری با پشت کنترل از راه دور و فشار دهيد بسمت پايين در امتداد لبه تا که
به درستی به کنترل از راه دور متصل شود.

matinpour
01-04-2014, 21:05
تلوزیون رو با کابل اچ دی به کامپیوتر وصل کردم موقع بازی پرش تصوی داره مشکل از کابل هست یا تنظیمات تی وی

دوست عزیز
برای اینکار از این مسیر بروید
منو --->سیستم ---> عمومی-----> حالت بازی---->و آن را روشن کنید این آیتم برای همین کار استفاده می شود.

darya_st
01-04-2014, 22:55
ممنون،
یک سوال دیگه هم برام پیش اومده، قبل از خرید تلویزیون واید، میدیدم که بعضی لوگوهای شبکه ها (اونور آبی) یا زیرنویس ها یا infoهای روی تصویر از لبه های تصویر بیرون می روند و قابل خوندن نیستند. فکر میکردم دلیلش اینکه اون شبکه ها بصورت واید پخش میشوند و با تلویزیون واید این مشکل باید حل بشه. اما همچنان این مشکل پابرجاست و با اینکه تصویر روی حالت 16:9 هست، من نمیدونم دیگه به چی ربط داره.

من همچنانا با این اندازه تصویر مشکل دارم. روی 16:9 قرار میدم، بعضی کانالها دو نوار سیاه بالا و پایین تصویر میاندازند. بزرگنمایی عریض هم بنظرم جالب نیست. اون گزینه "عریض خودکار" چکار میکنه؟ هرچی امتحان کردم، همش مثل 16:9 عمل میکنه.

در ضمن اون سوال پست قبیلم هم همچنان پابرجاست.

matinpour
01-04-2014, 23:18
من همچنانا با این اندازه تصویر مشکل دارم. روی 16:9 قرار میدم، بعضی کانالها دو نوار سیاه بالا و پایین تصویر میاندازند. بزرگنمایی عریض هم بنظرم جالب نیست. اون گزینه "عریض خودکار" چکار میکنه؟ هرچی امتحان کردم، همش مثل 16:9 عمل میکنه.

در ضمن اون سوال پست قبیلم هم همچنان پابرجاست.

دوست عزیز
اگر شما از ریسیور برای دیدن استفاده می کنید باید از طریق خود همان دستگاه تنظیمات اندازه تصویر را انجام دهید نه از طریق تلویزیون باید وارد سیستم یا همان سیتینگ آن شوید و در قسمت تنظیمات و از تنظیمات اندازه تصویر اگر خودکار دارد روی آن وگرنه از سایز هایی که دارد آن اندازه مورد نظر تان را انتخاب کنید . بعضی از سیکنالهای ارسالی تصویر ممکن است با اندازه های متفاوت ارسال شود و در بعضی از دستگاه ها به علت اینکه قابلیت خودکار را ندارد شما مجبور هستید که اندازه ها را بسته به نیاز بطور دستی اعمال کنید.

goodson
02-04-2014, 16:35
دوست عزیز
برای اینکار از این مسیر بروید
منو --->سیستم ---> عمومی-----> حالت بازی---->و آن را روشن کنید این آیتم برای همین کار استفاده می شود.

البته رزولوشن رو که میارم پایین مشکل حل میشه امکانش هست که کابل فول اچ دی نباشه

matinpour
02-04-2014, 18:20
البته رزولوشن رو که میارم پایین مشکل حل میشه امکانش هست که کابل فول اچ دی نباشه

دوست عزیز
کابل hdmi بهترین روش اتصال را دارد ولی ممکن است که کابل تان هم مورد داشته باشد باید سعی کنید از کابلهای معتبر و اصل استفاده کنید برای یادگیری بهتر و شناخت این کابلها به این تایپیک بروید و پست اول و دوم آن را مطالعه کنید.

JEskandari
03-04-2014, 07:37
سلام دوستان من تازه یک تلوزیون Samsung UA46F7770BM گرفتم ولی باهاش چندتا مشکل کوچک دارم که اگه به من کمک کنید اون مشکلها را حل کنم خیلی متشکر میشم

اول اون تلوزیون فایلهای MKV را خیلی دیر باز میکنه در حالی که همان فایل را که تبدیل کنم به MP4 بیشتر از 2-3 ثانیه طول نمیکشه که باز کنه میخواستم بدونم کسی علتش را نمیدانه ؟

مورد دیگه اینه که یک تعداد از فایلهای MKV من را باز نمیکنه به عنوان مثال این مشخصات یکی از اونها هست میخواستم بدونم کسی نمیدونه کدوم تنظیم موقع درست کردن فایل مشکل داشته تا برای دفعات دیگه به مشکل بر نخورم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مورد بعدی اینه که چطور میتونم به Smart Hub بفهمونم که بجای سرور ایران از سرور یک جای دیگه استفاده کنه.

همچنین اسم اصلی این تلوزیون چیه تا بتونم یک کاتالوگ بدرد بخور برای اون داونلود کنم.
و در آخر آیا کنترل این تلوزیون هم مثل سری 8 همون TM1390 هستش یا یکی دیگه هستش.

با تشکر

matinpour
03-04-2014, 11:21
سلام دوستان من تازه یک تلوزیون Samsung UA46F7770BM گرفتم ولی باهاش چندتا مشکل کوچک دارم که اگه به من کمک کنید اون مشکلها را حل کنم خیلی متشکر میشم

اول اون تلوزیون فایلهای MKV را خیلی دیر باز میکنه در حالی که همان فایل را که تبدیل کنم به MP4 بیشتر از 2-3 ثانیه طول نمیکشه که باز کنه میخواستم بدونم کسی علتش را نمیدانه ؟

مورد دیگه اینه که یک تعداد از فایلهای MKV من را باز نمیکنه به عنوان مثال این مشخصات یکی از اونها هست میخواستم بدونم کسی نمیدونه کدوم تنظیم موقع درست کردن فایل مشکل داشته تا برای دفعات دیگه به مشکل بر نخورم

مورد بعدی اینه که چطور میتونم به Smart Hub بفهمونم که بجای سرور ایران از سرور یک جای دیگه استفاده کنه.

همچنین اسم اصلی این تلوزیون چیه تا بتونم یک کاتالوگ بدرد بخور برای اون داونلود کنم.
و در آخر آیا کنترل این تلوزیون هم مثل سری 8 همون TM1390 هستش یا یکی دیگه هستش.

با تشکر

دوست عزیز
اول اینکه مدل کنترول تان همان
TM1390 است
دوم اینکه مدل اصلی تلویزیون شما
UA46F7500 است و برای دانلود منوال و فریمورتان از اینجا دانلود کنید
و سوم اینکه در اسمارت هاب ایران و یا کشور دیگر چیز مهمی نیست که شما برایتان مهم باشد ولی با این وجود از روش زیر استفاده کنید

1- تلویزیون رو روشن کن.
2 - اسمارت هاب رو روشن کن.
3. بوسیله ریموت کنترل اول کلید «« ؛ بعد 289 ؛ و بعد کلید »» رو فشار بده
4- در اینصورت منوی کشور ها باز میشه ؛ در این منو می توانید هر کشور را انتخاب کن ؛ با ok شرایط رو تایید کن!!

و در خاتمه اینکه با این روش هیچکدام از تنظیمات تلویزیونت ، مثل لیست کانالها - نت ورک - رنگ - روشنایی و ..... تغییری نمیکنه و پاک نمیشه و گارانتی تلویزیون هم سر جاش میمونه.
و در آخر اینکه بعضی از فرمتهای mkv قالب متفاوتی دارد و کدینگ خواص شده اند و برای راحتی می توانید از نرم افزار های مبدل به mkv استفاده کنید

و در بعضی مواقع با آبدیت فریمور این مشگل حل می شود

JEskandari
03-04-2014, 17:53
متشکر الان یک سوال دیگه برام پیش اومد و اون اینکه من خواستم یک کیبرد بی سیم فراسو مدل FCR-6700RF را به تلویزیون وصل کنم ولی اونرا نشناخت یعنی مشکل اینجا بود که وقتی کیبرد را میخواستم با گبرندش جفت کنم این اتفاق نمیافتاد . در حالیکه برای جفت کردن موس میکروسافت مدل Wireless Mobile Mouse 6000 هیچ مشکلی نداشتم
میخواستم ببینم آیا حتما باید از کیبرد خاصی استفاده بکنم ؟ اگه آره شما کیبرد خاصی را سراغ دارید که هم زیبا باشه و هم به تلوزیون بخوره در ضمن مثل کیبرد سامسونگ قیمتش در حد یک تلویزیون نباشه ؟

یک سوال هم داشتم خود تلویزیون که چک میکنه میگه ورژن Firmware من 1107 هستش که به 1108 میشه آپگرید بشه ولی اون لینکی که دادید ورژنش 1114 هستش این مشکلی پیش نمیاره ؟ بعد اون فایل Exe هستش بعد از داونلود چه کار باید کردش مثل موبایل های سامسونگ که با نرمافزار Odin و یا Symbian Flashing Rom Tool آپدیتشان میکردیم این تلوزیون را هم باید با کایلی به لپ تاپ وصل کنم و اون فایل را با نرمافزار خاصی فلاش کنم.

matinpour
03-04-2014, 22:39
متشکر الان یک سوال دیگه برام پیش اومد و اون اینکه من خواستم یک کیبرد بی سیم فراسو مدل FCR-6700RF را به تلویزیون وصل کنم ولی اونرا نشناخت یعنی مشکل اینجا بود که وقتی کیبرد را میخواستم با گبرندش جفت کنم این اتفاق نمیافتاد . در حالیکه برای جفت کردن موس میکروسافت مدل Wireless Mobile Mouse 6000 هیچ مشکلی نداشتم
میخواستم ببینم آیا حتما باید از کیبرد خاصی استفاده بکنم ؟ اگه آره شما کیبرد خاصی را سراغ دارید که هم زیبا باشه و هم به تلوزیون بخوره در ضمن مثل کیبرد سامسونگ قیمتش در حد یک تلویزیون نباشه ؟

یک سوال هم داشتم خود تلویزیون که چک میکنه میگه ورژن Firmware من 1107 هستش که به 1108 میشه آپگرید بشه ولی اون لینکی که دادید ورژنش 1114 هستش این مشکلی پیش نمیاره ؟ بعد اون فایل Exe هستش بعد از داونلود چه کار باید کردش مثل موبایل های سامسونگ که با نرمافزار Odin و یا Symbian Flashing Rom Tool آپدیتشان میکردیم این تلوزیون را هم باید با کایلی به لپ تاپ وصل کنم و اون فایل را با نرمافزار خاصی فلاش کنم.

دوست عزیز
آن ورژنی که بصورت آنلاین است طبق سلسله مراتب آبدیت آنلاین استفاده می شود و آن یکی آخرین ورژن است که بصورت آفلاین در سایت قرار داده می شود و روش نصب آن این است
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
و برای کیبرد مدل
Farassoo FCR-۶۵۵۰BT - Mini Bluetooth Keyboard
را بشما پیشنهاد می دهم و برای مشاوره بهتر با خود شرکت فراسو به این سایت بروید

JEskandari
04-04-2014, 09:38
خوب من اون فایل را داونلود کردم بعد اجراش کردم اسم فایل T-FXPUABC.exe بود که یک دایرکتوری درست شد به اسم T-FXPUABC اون دایرکتوری را من به یک فلاش پاتریوت 16 گیگ منتقل کردم و به تلویزیون وصل کردمش بعد وقتی دکمه Update را میزنم دوباره میخواهد از اینترنت Update را انجام بده و اصلا به فلاش کاری نداره . میخواستم ببینم آیا من قدمی را فراموش کردم که باید انجام می دادم ولی فراموش کردم .

راستی داخل اون دایرکتوری هم یک فایل info.txt و یم دایرکتوری image هست داخل اون دایرکتوری image هم یک فایل upgrade.msd هست

matinpour
04-04-2014, 15:31
خوب من اون فایل را داونلود کردم بعد اجراش کردم اسم فایل T-FXPUABC.exe بود که یک دایرکتوری درست شد به اسم T-FXPUABC اون دایرکتوری را من به یک فلاش پاتریوت 16 گیگ منتقل کردم و به تلویزیون وصل کردمش بعد وقتی دکمه Update را میزنم دوباره میخواهد از اینترنت Update را انجام بده و اصلا به فلاش کاری نداره . میخواستم ببینم آیا من قدمی را فراموش کردم که باید انجام می دادم ولی فراموش کردم .

راستی داخل اون دایرکتوری هم یک فایل info.txt و یم دایرکتوری image هست داخل اون دایرکتوری image هم یک فایل upgrade.msd هست

دوست عزیز
باید اینترنت تان خاموش یا قطع باشد و از این مطلب هم می توانید استفاده کنید
این کار رو طبق دستور العمل کاتالوگ سامسونگ انجام دهید.
بعد از اینکه فایل رو تو فلش قرار دادید، ابتدا فلش را به تلویزیون وصل کنید و سپس تلویزیون رو روشن کنید. بعد از حدود دو دقیقه وارد منو - پشتیبانی - بروز رسانی نرم افزار - اکنون بروز رسانی شوید، در این لحظه خود تلویزیون فایل موجود در فلش را شناسایی کرده و پیغامی مبتنی بر اینکه آیا می خواهید بروز رسانی از طریق USB انجام شود یا خیر از شما می پرسد که شما باید تایید کنید. یعنی با اینکه در منوی تلویزیون بروزرسانی از طریق USB وجود ندارد اما در صورت موجود بودن فایل بروز رسانی روی فلش می توانید این عملیات را انجام دهید.

JEskandari
04-04-2014, 17:26
خوب من این کار را کردم ولی پیام میده Please check that your network have been configured

یک سوال داشتم . آیا شما میدونید که توی منوی مخفی گزینه ای برای فعال و غیر فعال کردن بروز سازی از طریق USB هست یا نه ؟

راستی اون کدی هم که گفتید برای تغییر سرور Smart Hub هست را هم با کمک کنترل مجازی وارد کردم ولی پیام داد که این امکانات غیر فعال هستش . شما راهی دیگه سراغ ندارید ؟

hamidreza_4u
04-04-2014, 19:02
دوستان چطور میشه اپدیت خودکار برنامه های اسمارت هاب رو غیر فعال کرد و هروقت نیازه دستی این کار رو انجام داد؟

Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk

JEskandari
04-04-2014, 20:27
دوستان چطور میشه اپدیت خودکار برنامه های اسمارت هاب رو غیر فعال کرد و هروقت نیازه دستی این کار رو انجام داد؟

از این مسیر بروید

Smart Hub > More Apps > Options > Auto Update Apps> Off

hamedheidary
06-04-2014, 08:18
از این مسیر بروید

Smart Hub > More Apps > Options > Auto Update Apps> Off

دوست عزیز این تنظیمات تو منو مخفیه؟چون تو خود تی وی همچین تنظیماتی نداره.

matinpour
06-04-2014, 16:13
دوست عزیز این تنظیمات تو منو مخفیه؟چون تو خود تی وی همچین تنظیماتی نداره.

دوست عزیز
این مسیر در سری های f موجود می باشد.

hamedheidary
06-04-2014, 16:36
دوست عزیز
این مسیر در سری های f موجود می باشد.
جناب متین پور برای سری es چکار باید کرد؟

hamidreza_4u
06-04-2014, 17:03
دوستان واسه سری D6960 چکار باید کرد؟

matinpour
06-04-2014, 21:30
دوست عزیز
در سری e و پایینتر معمولا در مسیر
منو --->پشتیبانی--->بروز رسانی نرم افزار ---> ارتقا در حالت آماده بکار باید آن را خاموش کنید و اگر در ورود به منوی اسمارت هاب و روی آیتم های آن از شما بروز رسانی خواست آن را کنسل کنید.

matinpour
06-04-2014, 21:35
دوست عزیز
در سری e و پایینتر معمولا در مسیر
منو --->پشتیبانی--->بروز رسانی نرم افزار ---> ارتقا در حالت آماده بکار باید آن را خاموش کنید و اگر در ورود به منوی اسمارت هاب و روی آیتم های آن از شما بروز رسانی خواست آن را کنسل کنید.

darya_st
07-04-2014, 19:38
سری f سامسونگ نباید زیرنویس srt فارسی رو پشیتبانی کنه؟ یادمه دوستان برای tvهای سونی یک راه حل ارائه داده بودند، همون برای سامسونگ هم جواب میده؟ پیداش نمیکنم.

سوال دومم همچنان درمورد اندازه تصویر هست. بعضی فیلمها موقع پخش دوتا نوار سیاه بالا و پایین تصویر دارن و در این حالت گزینه "اندازه تصویر" هم غیرفعاله، چکار باید کرد؟ بخصوص که این حاشیه های بالا و پایین تصویر میتونن به پنل آسیب بزنن؟

ممنون

matinpour
07-04-2014, 21:49
سری f سامسونگ نباید زیرنویس srt فارسی رو پشیتبانی کنه؟ یادمه دوستان برای tvهای سونی یک راه حل ارائه داده بودند، همون برای سامسونگ هم جواب میده؟ پیداش نمیکنم.

سوال دومم همچنان درمورد اندازه تصویر هست. بعضی فیلمها موقع پخش دوتا نوار سیاه بالا و پایین تصویر دارن و در این حالت گزینه "اندازه تصویر" هم غیرفعاله، چکار باید کرد؟ بخصوص که این حاشیه های بالا و پایین تصویر میتونن به پنل آسیب بزنن؟

ممنون

دوست عزیز
تلویزیون سامسونگ این فرمت را پشتیبانی می کند و برای استفاده از زیر نویس اینجا کلیک کنید #91 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و برای مشگل اندازه تصویر هم قبلا برایتان توضیح دادم که ربطی به تلویزیونتان ندارد بلکه از دستگاهی که به تلویزیون وصل می کنید باید اندازه تصویر را تغییر دهید یعنی از قسمت سیتینگ دستگاه وارد قسمت تغییر اندازه تصویر شده و اندازه مورد نظرتان را اعمال کنید
لازم بذکر است اگر دستگاه شما در آن قسمت اندازه خودکار داشته باشد روی آن قرار دهید بعضی از فرستنده ها فرمت تصویری متفاوتی ارسال می کنند و اگر اندازه خودکار موجود نباشد باید بطور دستی اینکار را انجام دهید

hamidreza_4u
08-04-2014, 00:42

ممنون

با اجازه از استاد بزرگ جناب متین پور
دوست عزیز اگه فیلمو از روی فلش میبینی و حاشیه اطرافش داره روی فیلم در حال اجرا OK رو بزن وبعد برو روی اندازه تصویر ۴تا حالت داره هوشمند ۱ و ۲ خودکار و استاندارد
با یکی از ۳ تای اولی ی کم از مشکلت حل میشه

shayan_x5x
08-04-2014, 01:53
سلام
ای بابا ، چرا tv اینطوری میشه ؟؟؟؟!!!!!!!!
هر بار با tv به نت وصل میشم تو smart hub چند تا برنامه نصب میکنم و چند روزه بعد که دوباره میرم نت هم اینکه دکمه smart hub رو میزنم یهو خود به خود تمام برنامه ها پاک میشه لحظه پاک شدن هم فکر کنم نوشته بود بدلیل قدیمی بودن نسخه برنامه ها یا با یه جمله بندی دیگه اما تو این مایه ها بود
چـــــرا؟؟؟
همین 4 5 روز پیش چند تا برنامه نصب کردم ک اینطوری شد
قبلا هم اینطوری شده بود :(
کسی دلیلش رو میدونه ؟؟؟ ممنون میشم یاری بدین :P

hamedheidary
08-04-2014, 08:05
سلام
هر بار با tv به نت وصل میشم تو smart hub چند تا برنامه نصب میکنم و چند روزه بعد که دوباره میرم نت هم اینکه دکمه smart hub رو میزنم یهو خود به خود تمام برنامه ها پاک میشه لحظه پاک شدن هم فکر کنم نوشته بود بدلیل قدیمی بودن نسخه برنامه ها یا با یه جمله بندی دیگه اما تو این مایه ها بود
چـــــرا؟؟؟
دقیقا مشکل منم همینه که تا حالا راهی براش پیدا نکردم.

darya_st
08-04-2014, 09:59
سلام
چـــــرا؟؟؟

من هم گاهی پیش میاد برام. دلیلش رو هم نفهمیدم.

JEskandari
08-04-2014, 11:22
دوست عزیز
باید اینترنت تان خاموش یا قطع باشد و از این مطلب هم می توانید استفاده کنید
این کار رو طبق دستور العمل کاتالوگ سامسونگ انجام دهید.
بعد از اینکه فایل رو تو فلش قرار دادید، ابتدا فلش را به تلویزیون وصل کنید و سپس تلویزیون رو روشن کنید. بعد از حدود دو دقیقه وارد منو - پشتیبانی - بروز رسانی نرم افزار - اکنون بروز رسانی شوید، در این لحظه خود تلویزیون فایل موجود در فلش را شناسایی کرده و پیغامی مبتنی بر اینکه آیا می خواهید بروز رسانی از طریق USB انجام شود یا خیر از شما می پرسد که شما باید تایید کنید. یعنی با اینکه در منوی تلویزیون بروزرسانی از طریق USB وجود ندارد اما در صورت موجود بودن فایل بروز رسانی روی فلش می توانید این عملیات را انجام دهید.

خوب من این کار را کردم ولی پیام میده Please check that your network have been configured

یک سوال داشتم . آیا شما میدونید که توی منوی مخفی گزینه ای برای فعال و غیر فعال کردن بروز سازی از طریق USB هست یا نه ؟

راستی اون کدی هم که گفتید برای تغییر سرور Smart Hub هست را هم با کمک کنترل مجازی وارد کردم ولی پیام داد که این امکانات غیر فعال هستش . شما راهی دیگه سراغ ندارید ؟

بابا سلام مجدد.

راستش دیروز یک چیز جالب دیدم .
ان لینکی که شما برای فیرمور تلویزیون UA46f7770 به من دادید یک دایرکتوری داشت که اسمش T-FXPUABC بود و همونجوری که گفتم تلویزیون نمیتونست اونرا از روی USB به روز کنه.
امروز که دشتم توی منوی مخفی را نگاه میکردم گزینه Clone to USB را انتخاب کردم دیدم که یک ایرکتوری ایجاد کرد به اسم T-FXPDIRC .

من الان اسم اون دایرکتوری فایل داونلود را به T-FXPDIRC عوض کردم بعد از انتخاب اکنون به روز رسانی از من میپرسهکه آیا از طریق USB به روز رسانی کنم یا نه ولی متاسفانه بعد از جستجو میگه که هیچ فایل سازگاری پیدا نکرده.

میخواستم ببینم به نظر شما این چجوریه که دایرکتوری فایل داونلودی از سایت سامسونگ اصلا شناسایی نمیشه ولی یک دایرکتوری دیگه حداقل به عنوان یک دایرکتوری قابل قبول شناسایی میشه ؟

matinpour
08-04-2014, 20:24
بابا سلام مجدد.

راستش دیروز یک چیز جالب دیدم .
ان لینکی که شما برای فیرمور تلویزیون UA46f7770 به من دادید یک دایرکتوری داشت که اسمش T-FXPUABC بود و همونجوری که گفتم تلویزیون نمیتونست اونرا از روی USB به روز کنه.
امروز که دشتم توی منوی مخفی را نگاه میکردم گزینه Clone to USB را انتخاب کردم دیدم که یک ایرکتوری ایجاد کرد به اسم T-FXPDIRC .

من الان اسم اون دایرکتوری فایل داونلود را به T-FXPDIRC عوض کردم بعد از انتخاب اکنون به روز رسانی از من میپرسهکه آیا از طریق USB به روز رسانی کنم یا نه ولی متاسفانه بعد از جستجو میگه که هیچ فایل سازگاری پیدا نکرده.

میخواستم ببینم به نظر شما این چجوریه که دایرکتوری فایل داونلودی از سایت سامسونگ اصلا شناسایی نمیشه ولی یک دایرکتوری دیگه حداقل به عنوان یک دایرکتوری قابل قبول شناسایی میشه ؟
دوست عزیز
تلویزیون وقتی می خواهد آبدیت کنداز داخل فایل فریمور فایلها را ارزیابی می کند و اگر فایلی از فایلهای خودش بالا تر نبیند و یا چیزی اضافه تر از فایلهای خودش نداشته باشد عمل آبدیت را کنسل می کند.

Kersen
12-04-2014, 19:27
با عرض سلام به دوستان عزیز
بنده به تازگی (حدود 1 ماه) یک led سامسونگ مدل 46f6850 خریدم که در طول این مدت چند بار به طور خود به خود خاموش و روشن شده ضمن این که اتصالات را چک کردم و مشکلی نداره.
یه نکته دیگه این که وقتی led را از برق جدا می کنم چراغ پاور روشن می مونه و خاموش نمیشه آیا این مورد طبیعیه؟

matinpour
12-04-2014, 21:19
بنده به تازگی (حدود 1 ماه) یک led سامسونگ مدل 46f6850 خریدم که در طول این مدت چند بار به طور خود به خود خاموش و روشن شده ضمن این که اتصالات را چک کردم و مشکلی نداره.
یه نکته دیگه این که وقتی led را از برق جدا می کنم چراغ پاور روشن می مونه و خاموش نمیشه آیا این مورد طبیعیه؟
دوست عزیز
در مورد چراغ پاور باید بگویم که منظور شما چقدر زمان می گذارد تا چراغ پاور خاموش شود ؟ زیرا قسمت پاور تلویزیون دارای خازنهای است که برق را برای مدتی نگه میدارد و تا دشارژ نشود آن چراغ خاموش نمی شود .
در مورد خاموش و روشن شدن تلویزیون آیا منظور شما این است که تصویر لحظه ای رفته و دوباره برمیگرد یا اینکه تلویزیون از آول بوت می شود ؟ یعنی از اول لوگو به نمایش در می آید.؟!

Kersen
12-04-2014, 21:25
دوست عزیز
در مورد چراغ پاور باید بگویم که منظور شما چقدر زمان می گذارد تا چراغ پاور خاموش شود ؟ زیرا قسمت پاور تلویزیون دارای خازنهای است که برق را برای مدتی نگه میدارد و تا دشارژ نشود آن چراغ خاموش نمی شود .
در مورد خاموش و روشن شدن تلویزیون آیا منظور شما این است که تصویر لحظه ای رفته و دوباره برمیگرد یا اینکه تلویزیون از آول بوت می شود ؟ یعنی از اول لوگو به نمایش در می آید.؟!
سلام جناب متین پور
از اول بوت میشه مثل موقعی که تلویزیون تازه روشن میشه و مینویسه اسمارت تی وی
با سپاس از راهنمایی شما

matinpour
12-04-2014, 21:36
سلام جناب متین پور
از اول بوت میشه مثل موقعی که تلویزیون تازه روشن میشه و مینویسه اسمارت تی وی
با سپاس از راهنمایی شما
دوست عزیز
گاهی کابلهای hdmi اگر مرغوب نباشد این مشگل را بوجود می آورد از یک کابل با کیفیت و استاندار استفاده کنید.

Kersen
13-04-2014, 17:23
دوست عزیز
گاهی کابلهای hdmi اگر مرغوب نباشد این مشگل را بوجود می آورد از یک کابل با کیفیت و استاندار استفاده کنید.
جناب متین پور بنده از کابل AV استفاده می کنم. و متاسفانه امروز دوباره این اتفاق افتاد. به نظر شما چه کار کنم؟
با سپاس

matinpour
13-04-2014, 17:53

دوست عزیز
از این مسیر بروید
منو---> سیسصتم---> راه کار صرفه جویی---> و اگر درمنوی آن آیتمی رو شن است آن را خاموش کنید. اگر باز هم مشگل حل نشد حتما به نمایندگی مراجعه کنید

Kersen
13-04-2014, 18:07
دوست عزیز
از این مسیر بروید
منو---> سیسصتم---> راه کار صرفه جویی---> و اگر درمنوی آن آیتمی رو شن است آن را خاموش کنید. اگر باز هم مشگل حل نشد حتما به نمایندگی مراجعه کنید
ضمن تشکر از راهنمایی شما، مسیر ذکر شده را چک کردم همه گزینه ها خاموشه. فقط زیر منوی راه کار صرفه جویی یه گزینه تحت عنوان زمان حفاظت خودکار وجود داره که اون روی 2 ساعت تنظیمه ممکنه از این مورد باشه؟

matinpour
14-04-2014, 13:59
ضمن تشکر از راهنمایی شما، مسیر ذکر شده را چک کردم همه گزینه ها خاموشه. فقط زیر منوی راه کار صرفه جویی یه گزینه تحت عنوان زمان حفاظت خودکار وجود داره که اون روی 2 ساعت تنظیمه ممکنه از این مورد باشه؟

دوست عزیز
خیر آن آیتم برای آن است که اگر یک تصویر ثابت روی تلویزیونتان بیش از یک زمان طولانی قرار داشته باشد چون ممکن است موجب سوختگی تصویر شود بطور خودکار تلویزیون را خاموش می کند و اگر می خواهید می توانید آن را روی خاموش بگذارید ولی سعی نکنید یک تصویر مثلا یک عکس را به مدت طولانی نمایش دهید تست کنید ببینید باز تلویزیون خود به خود خاموش می شود یا نه؟

goodson
14-04-2014, 21:52

دوست عزیز
کابلتان را تعویض کنید و یا یک وسیله دیگر را با کابل hdmi تست کنید ببینید باز هم همینطور می شود.
با تعویض کابل هم مشکل حل نشد البته هر دو ورژن 1.3 هست

WOLF PACK
16-04-2014, 17:35
دوستان من هارد 1 ترابایت اکسترنالم رو حواسم نبود به درگاه یو اس بی فلش زده بودم بعد متوجه شدم که باید به usb hdd میزدم...مشکلی که پیش نمیاد زدم تو درگاه فلش؟

matinpour
16-04-2014, 19:02
دوستان من هارد 1 ترابایت اکسترنالم رو حواسم نبود به درگاه یو اس بی فلش زده بودم بعد متوجه شدم که باید به usb hdd میزدم...مشکلی که پیش نمیاد زدم تو درگاه فلش؟
دوست عزیز
خیر معمولا اشگالی بوجود نمی آید ولی سعی کنید از ورودی های درست استفاده کنید.

darya_st
16-04-2014, 20:06
اوه، ورودی های usb با هم فرق میکنن؟ من الان به usb فلش و camera ، دو تا فلش زدم، مشکل پیش میاد یعنی؟

matinpour
16-04-2014, 20:45
اوه، ورودی های usb با هم فرق میکنن؟ من الان به usb فلش و camera ، دو تا فلش زدم، مشکل پیش میاد یعنی؟

دوست عزیز
همانطور که قبلا هم گفتم اصلا ورودی های usb قابلیتهای متفاوت دارند و معمولا هیچ مشگلی بوجود نمی آورند ولی حتی الامکان سعی کنید درست استفاده کنید.

ssasan
17-04-2014, 13:14
سلام دوستان
سوال من در مورد تفاوت احتمالی منوی اسمارت سری f5590 با مدل‌های سری 7 و 8 است آیا همه برنامه های سری‌های جدید را می شه توی سری 5 هم نصب کرد یا مشکل ایجاد می شه؟
یه سوال دیگه هم داشتم آیا راهی برای تغییر ریجن و نصب برنامه‌های خارج از بازار ایران مثل GLWIZ وجود داره
مرسی از همه شما دوستان

matinpour
17-04-2014, 15:42
سلام دوستان
سوال من در مورد تفاوت احتمالی منوی اسمارت سری f5590 با مدل‌های سری 7 و 8 است آیا همه برنامه های سری‌های جدید را می شه توی سری 5 هم نصب کرد یا مشکل ایجاد می شه؟
یه سوال دیگه هم داشتم آیا راهی برای تغییر ریجن و نصب برنامه‌های خارج از بازار ایران مثل GLWIZ وجود داره
مرسی از همه شما دوستان

دوست عزیز
اگر هر apps در اسمارت هاب شما باشد را می توانید نصب کنید ولی بعضی از آنها ممکن است در سیستم شما کاربردی نداشته باشد به دلیل اینکه در بعضی از برنامه ها از ابزاری استفاده می شود که تلویزیون شما قابلیت اجرای آن را ندارد.
بله وجود دارد می توانید از پستهای این تایپیک استفاده کنید

لازم بذکر است به علت فل- تیرنگ دیتاهای ایران کاربرد آن در خارج از کشور میسر است

goodson
21-04-2014, 22:10
پاسخ پست 387 رو محبت کنید

night lord
21-04-2014, 23:21
آقا من یه f7770 دارم چطور میتونم تصویر دسکتاپ لپتاپ رو بندازم روی مانیتور با وای وای؟؟؟

matinpour
22-04-2014, 09:47
آقا من یه f7770 دارم چطور میتونم تصویر دسکتاپ لپتاپ رو بندازم روی مانیتور با وای وای؟؟؟

دوست عزیز
شما برای اینکار نیاز به دو عدد hdmi وایرلس دارید تا بتوانید بصورت وای فای دستکتاب را در لپتاپ تان ببینید.
اینجا #2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کلیک کنید

night lord
22-04-2014, 22:39
مرسی دوست عزیز . یه سوال دیگه چرا من این مدل ua 46 F7770 رو هرچی سرچ میکنم تو سایت samsung نمیتونم پیداش کنم؟ یعنی اصلا تو سایتش نیست :n13:
یعنی چی؟:n29:

matinpour
23-04-2014, 14:07
مرسی دوست عزیز . یه سوال دیگه چرا من این مدل ua 46 F7770 رو هرچی سرچ میکنم تو سایت samsung نمیتونم پیداش کنم؟ یعنی اصلا تو سایتش نیست :n13:
یعنی چی؟:n29:

دوست عزیز
دلیل آن این است کهua 46 F7770 این نام گذاری ایران است و نام گذاری اصلی آن که در منوی سیستم شماست ua46f7500 است.
و اینم سایت مدل شما

night lord
24-04-2014, 09:05
دوست عزیز
دلیل آن این است کهua 46 F7770 این نام گذاری ایران است و نام گذاری اصلی آن که در منوی سیستم شماست ua46f7500 است.
و اینم سایت مدل شما

خوب چرا اینطور کردن!!!!!!!! پس من باید برای آپدیت از فریمور 7500 استفاده کنم؟ مشکلی پیش نمیاد؟

JEskandari
24-04-2014, 10:40
خوب چرا اینطور کردن!!!!!!!! پس من باید برای آپدیت از فریمور 7500 استفاده کنم؟ مشکلی پیش نمیاد؟

اگه شما موفق شدی با فایرمور داونلودی از سایت امارات فایرمور تلوزیون f7770 خودت را بروز کنی به من هم بگو چکار کردی چون من الان برای تماشای نصف فیلمهایم باید اونها را تبدیل بکنم . که هر تبدیل اگه بخواهی کیفیت فیلم حفظ بشه یک روز وقت میبره

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

darya_st
24-04-2014, 12:03
من به یه مشکلی برخوردم،
هنگام فوتبال دیدن (از شبکه سه داخلی)، بعضی جاها احساس میکنم که تصویر جا میمونه. جالبیش اینجاست که اون صحنه ها، پرسرعت ترین صحنه های بازی هم نیست. بیشتر مال زمانی است که بازیکن توب رو استپ میکنه و بعد به جریان در میاره، گاهی فقط توپ و گاهی بازیکن هم تصویرشون جا میمونه. ولی مثلا موقع زدن شوتهای سنگین یا ارسالهای هوایی، این مشکل رو ندیدم.
یادمه که یکی از کاربران این انجمن همین مشکل رو در مورد w804 سونی مطرح کرده بودن ولی دوستان دیگر تکذیب کرده بودند. (تاپیکشو پیدا نمیکنم)
حالا داستان چیه؟ کسی همچین مشکلی داشته؟ مشکل از کجاست؟
ممنون

night lord
24-04-2014, 12:25
اگه شما موفق شدی با فایرمور داونلودی از سایت امارات فایرمور تلوزیون f7770 خودت را بروز کنی به من هم بگو چکار کردی چون من الان برای تماشای نصف فیلمهایم باید اونها را تبدیل بکنم . که هر تبدیل اگه بخواهی کیفیت فیلم حفظ بشه یک روز وقت میبره

الان شما فریمور مربوط به 7500 رو دانلود کردین برای 7770 ؟؟

matinpour
24-04-2014, 15:26

دوست عزیز
وقتی که فریمور برای سیستم شما طراحی شده چرا باید مشگلی برایتان بوجود بیاورد در حقیقت آبدیت کردن فریمور برای سیستمهایی که دچار مشگل هستند بسیار مفید هستند چون باعث رفع عیب و مشگلات سیستم می شود.

matinpour
24-04-2014, 15:33
الان شما فریمور مربوط به 7500 رو دانلود کردین برای 7770 ؟؟

دوست عزیز
قبلا هم که توضیح داده بودم مثل این می ماند که شما اسم تان حسن باشد ولی شما را حسین صدا کنند با تغییر اسم که محتوای وجودی شما که تغییر نمی کند حالا سیستم داخلی شما که 7500 است سام سرویس دوست داشته که بگوید 7770 با گفتن این عدد که محتوای تلویزیون شما تبدیل به ربات که نمی شود این همان تلویزیون با همان مشخصات است امیدوارم که دیگر مسئله مجهولی برایتان وجود نداشته باشد.
موفق باشید.

matinpour
24-04-2014, 15:49
من به یه مشکلی برخوردم،
هنگام فوتبال دیدن (از شبکه سه داخلی)، بعضی جاها احساس میکنم که تصویر جا میمونه. جالبیش اینجاست که اون صحنه ها، پرسرعت ترین صحنه های بازی هم نیست. بیشتر مال زمانی است که بازیکن توب رو استپ میکنه و بعد به جریان در میاره، گاهی فقط توپ و گاهی بازیکن هم تصویرشون جا میمونه. ولی مثلا موقع زدن شوتهای سنگین یا ارسالهای هوایی، این مشکل رو ندیدم.
یادمه که یکی از کاربران این انجمن همین مشکل رو در مورد w804 سونی مطرح کرده بودن ولی دوستان دیگر تکذیب کرده بودند. (تاپیکشو پیدا نمیکنم)
حالا داستان چیه؟ کسی همچین مشکلی داشته؟ مشکل از کجاست؟
ممنون

دوست عزیز
اگر در حرکتهای سریع این تیکها بوجود بیاید این ربط به آیتم led motion plus دارد از این مسیر
منو---> تصویر---> گزینش های تصویر ---> led motion plus و آن را روشن و یا اگر در حالت روشن بوده و مشگل بوجود آمده آن را خاموش کنید. ولی در موارد دیگر مر بوط به سیکنال ارسالی و یا سیستم دریافتی آن مانند آنتن- سیم آن و یا اتصالاتش می باشد
از این مطلب هم می توانید استفاده کنید
تنظیم آنتن
برای داشتن یک تصویر خوب باید از آنتن های و سیم و فیش استاندارد استفاده کنید و باید اتصالات سیم به فیش و آنتن محکم و صحیح بسته شده باشد بطوری که حتی یک تار سیم هم مغزی سیم باسیم بدنه اتصال نداشته باشد که موجب اتصال کوتاه خواهد شد و حتما از کابل یک تیکه استفاده کنید و جهت آنتن باید با جهت مرکز پخش سیکنال صدا وسیمای محل زندگی تان باشد و مانع ای بین آنتن و ارسال کننده صدا و سیما نباشد مثل ساختمان و یا درخت و.... آن وقت خواهید دید که دیگر تلویزیونتان مشگلی ندارد.

night lord
25-04-2014, 11:32

فکر نمیکنم بشه با فلش آپدیتش کرد چون اصلا گزینه آفلاین نداره و فقط آنلاین آپدیت میکنه

matinpour
25-04-2014, 11:50
فکر نمیکنم بشه با فلش آپدیتش کرد چون اصلا گزینه آفلاین نداره و فقط آنلاین آپدیت میکنه

دوست عزیز
در بعضی از تلویزیونها
این گزینه موجود نیست ولی امکان آپدیت از طریق USB وجود داره و این کار رو طبق دستور العمل کاتالوگ سامسونگ انجام دهید.

night lord
25-04-2014, 12:52
دوست عزیز
در بعضی از تلویزیونها
این گزینه موجود نیست ولی امکان آپدیت از طریق USB وجود داره و این کار رو طبق دستور العمل کاتالوگ سامسونگ انجام دهید.

درسته ، من حدود 20 باری این کارو کردم ولی فقط یک بار یه پیغامی داد که میخوای از روی usb آپدیت کنی و وقتی زدم yes گفت فایل آپدیتی توی فلش موجود نیست .
فکر میکنم چون من فایل دانلودی رو وقتی اکسترکت کردم توی یه فولدری به اسم image بود و من با فولدرش ریختم توی فلش ، وقتی خواست از روی فلش بخونه نتونست فایلو ببینه و وقتی دوباره با کامپیوتر فایل رو بدون هیچ فولدری ریختم توی فلش دیگه اصلا پیغام usb رو نداد و نتونستم آپدیت کنم :n28:

sam_mk
25-04-2014, 12:54
سلام راهی هست که بشه وای فای تلویزیون رو خاموش کرد مدل : f6450

matinpour
25-04-2014, 17:15
درسته ، من حدود 20 باری این کارو کردم ولی فقط یک بار یه پیغامی داد که میخوای از روی usb آپدیت کنی و وقتی زدم yes گفت فایل آپدیتی توی فلش موجود نیست .
فکر میکنم چون من فایل دانلودی رو وقتی اکسترکت کردم توی یه فولدری به اسم image بود و من با فولدرش ریختم توی فلش ، وقتی خواست از روی فلش بخونه نتونست فایلو ببینه و وقتی دوباره با کامپیوتر فایل رو بدون هیچ فولدری ریختم توی فلش دیگه اصلا پیغام usb رو نداد و نتونستم آپدیت کنم :n28:

دوست عزیز
یکی از دوستان می گوید در سایز 46 چون قابلیت usb فعال نمی شود باید بصورت آنلاین آبدیت کرد

matinpour
25-04-2014, 17:26
سلام راهی هست که بشه وای فای تلویزیون رو خاموش کرد مدل : f6450

دوست عزیز
این مدل وای فای داخلی دارد وفکر می کنم فقط از داخل منوی سرویس می شود آن را خاموش کرد و معمولا تا وقتی از آن استفاده نکنید یعنی از منوی آن اسکنی برای شناسایی دستگاهی را انجام ندهید چیزی را شناسایی و متصل نمی کند

UIQ 3
29-04-2014, 20:09
باسلام خدمت دوستان
پس از ورود به منوی سرویس ، برای خارج شدن از این سرویس چکار باید کرد ؟
با تشکر

matinpour
29-04-2014, 23:55
باسلام خدمت دوستان
پس از ورود به منوی سرویس ، برای خارج شدن از این سرویس چکار باید کرد ؟
با تشکر

دوست عزیز
تلویزیون را یک بار خاموش و سپس روشن کنید.

darya_st
30-04-2014, 21:00
من یک دوربین دیجیتال دارم که خوب خیلی جدید نیست، وقتی اونو با کابل usbاش به پورت usb مخصوص دوربین تلویزیون وصل میکنم، اونو نمیشناسه. مشکل کجاست؟

chaharnazm
06-05-2014, 20:32
46f8880 دارم. چند مساله باهاش دارم:
گاهی خود به خود پنجره ی فرمان صوتیش باز میشه.
هنگام گردش آرام دوربین تصویر با ایست های کوچک پخش میشود
گاهی تصاویر متحرک با لرزش پخش میشوند در صورتیکه این تلویزیون دارای فرکانس تصویری 1000 Hz میباشد.

matinpour
06-05-2014, 22:16
46f8880 دارم. چند مساله باهاش دارم:
گاهی خود به خود پنجره ی فرمان صوتیش باز میشه.
هنگام گردش آرام دوربین تصویر با ایست های کوچک پخش میشود
گاهی تصاویر متحرک با لرزش پخش میشوند در صورتیکه این تلویزیون دارای فرکانس تصویری 1000 Hz میباشد.

دوست عزیز
برای لغو این آیتم
غيرفعال کردن تشخيص صدا
برای غير فعال کردن تشخيص صدا، می گويد" "Close Voice Recognition" بعد دیگر
خود به خود پنجره ی فرمان صوتیش باز نمی شود.
هنگام گردش آرام دوربین تصویر با ایست های کوچک پخش میشود این یک امر عادی است شما باید از دوربین بطور ثابت استفاده کنید.
از این مسیر بروید
منو --->تصویر---> گزینه های تصویری--->Motin Plus و وارد آن قسمت شده

مات شدن و لزرشهای شديد از صحنه های با حرکت سريع را حذف می کند .اگر شما سفارشی را
انتخاب کنيد، پس از حذف لرزش تصوير و نسبت صفحه نمايش پيکربندی شده شما می توانيد يک
تصوير واضح تر را از طريق دسترسی سريع تابع حالت تصوير ببينيد. صفحه نمايش اطلاعات برروی تلويزيون خود را نمايش می دهد
اگر نويز بر روی صفحه نمايش رخ می دهد، لطفا راه اندازی حرکت پلاس را خاموش کنيد .
اگر حرکت پلاس سفارشی است، شما می توانيد راه اندازی تاری کاهش، کاهش لرزش شديد و يا تنظيم مجدد دستی را انجام دهيد.
-کاهش لرزش شديد : سطح کاهش لرزش شديد از منابع تصويری در هنگام بازی در فيلم را تنظيم کنيد .

کاهشBlur يا تاری :سطح کاهش تاری از منابع تصويری را تنظيم کنيد

pooya124
07-05-2014, 17:49
با سلام
من تلویزیون ES8880 دارم ولی چند وقتیه وای فایش مودم بیسیم شناسایی نمیکنه ولی وقتی با کابل تلویزیون وصل میکنم به شبکه متصل میشه
از نماییندگیش پرسیدم گفت باید وای فای ریست بشه
چگونه باید ریستش کنم؟

matinpour
07-05-2014, 20:03
با سلام
من تلویزیون ES8880 دارم ولی چند وقتیه وای فایش مودم بیسیم شناسایی نمیکنه ولی وقتی با کابل تلویزیون وصل میکنم به شبکه متصل میشه
از نماییندگیش پرسیدم گفت باید وای فای ریست بشه
چگونه باید ریستش کنم؟

دوست عزیز
از این مسیر بروید
منو-->شبکه---->تنظیمات شبکه و از آن مسر حرکت کنید که اول از شما سوال می شود که میخواهید از طریق کابل و یا وایر لس به شبکه وصل بشوید و بعد از تایید شما از هر طریقی که خواستید بعد شبکه های بیسمی برای شما به نمایش در می آید و شما شبکه مودم خودتان را در آن لیست پیدا و سپس روی آن کلیک کنید اگر مودم شما پسورد داشته باشد و آن را قبلا به تلویزیون نداده باشید از شما پسورد مودمتان را سوال می کند و پس از وارد کردن پسورد مودم آن را تایید و سپس تلویزیون شبکه را پیدا و به اینترنت متصل می شود.

pooya124
07-05-2014, 21:25
دوست عزیز
از این مسیر بروید
منو-->شبکه---->تنظیمات شبکه و از آن مسر حرکت کنید که اول از شما سوال می شود که میخواهید از طریق کابل و یا وایر لس به شبکه وصل بشوید و بعد از تایید شما از هر طریقی که خواستید بعد شبکه های بیسمی برای شما به نمایش در می آید و شما شبکه مودم خودتان را در آن لیست پیدا و سپس روی آن کلیک کنید اگر مودم شما پسورد داشته باشد و آن را قبلا به تلویزیون نداده باشید از شما پسورد مودمتان را سوال می کند و پس از وارد کردن پسورد مودم آن را تایید و سپس تلویزیون شبکه را پیدا و به اینترنت متصل می شود.

ممنون ولی اصلا مودم در لیست نشون نمیده درحالیکه بوسیله لپ تاپ و .... به مودم وایرلس وصل میشه مشکل شناسایی نشدن در لیست است

matinpour
07-05-2014, 21:55
ممنون ولی اصلا مودم در لیست نشون نمیده درحالیکه بوسیله لپ تاپ و .... به مودم وایرلس وصل میشه مشکل شناسایی نشدن در لیست است
دوست عزیز
یکبار ریست فاکتوری کنید
تنظیمات ریست
دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv
بعد از آن تنظیمات شبکه و دیگر تنظیمات را دوباره انجام دهید.

pooya124
08-05-2014, 13:06
دوست عزیز
یکبار ریست فاکتوری کنید
تنظیمات ریست
دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv
بعد از آن تنظیمات شبکه و دیگر تنظیمات را دوباره انجام دهید.

ببخشید ولی ریست فاکتوری هم انجام دادم
ولی بازم شناسایی نکرد احتمال داره مشکل سخت افزاری باشه؟

matinpour
08-05-2014, 22:56
ببخشید ولی ریست فاکتوری هم انجام دادم
ولی بازم شناسایی نکرد احتمال داره مشکل سخت افزاری باشه؟
دوست عزیز
از طریق آنلاین با کابل از طریق اینترنت فریمورتان را آبدیت کنید

goodson
09-05-2014, 00:56
اپدیت مدل f8880 سایز 46 رو از کجا دانلود کنم

matinpour
09-05-2014, 17:48
اپدیت مدل f8880 سایز 46 رو از کجا دانلود کنم

دوست عزیز
مدل نام گذاری ایران f8880 و نام گذاری اصلی f8000 است و از این سایت دانلود کنید.

aminkhan2014
10-05-2014, 06:51
مدل ES6950 آپدیت داره؟از کجا باید گرفت؟چجوری باید آپدیتش کرد؟

chaharnazm
10-05-2014, 08:38
آیا واقعا F8880 دکمه های کنترل روی خود تلویزیون ندارد؟

M.MEHDI.SH
10-05-2014, 09:11
مدل f8880 با es8880 فرق زیادی دارن در عمل؟؟؟

aminkhan2014
10-05-2014, 15:11
در مورد سری7(7770 )هم اگه میشه بگین

matinpour
10-05-2014, 20:21
مدل ES6950 آپدیت داره؟از کجا باید گرفت؟چجوری باید آپدیتش کرد؟

دوست عزیز
مدل نام گذاری ایران es6950 ونام گذاری اصلی es6200 است و می توانید از سایت زیر دانلود کنید.
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

saeed-7777
10-05-2014, 20:21
دوستان من یه 55f8880 دارم که فوتبال اچ دی رو عالی نشون میده ولی فوتبال از شبکه های داخلی به قدری بده که قابل دیدن نیست مشکل کجاست ضمنا کلا چه داچ دی چه اس دی دور بازیکنان فوتبال به خصوص نیمه ی پایینی پنل یه هاله درست میشه.

matinpour
10-05-2014, 20:22

دوست عزیز
بله با هم متفاوت هستند در تعداد هسته پردازش که سری f چهار هسته ای و سری E دو هسته ای هستند و در کل از لحاظ قدرت وسرعت پردازش و کارایی سری F از سری E بالاتر است

matinpour
10-05-2014, 20:25
دوستان من یه 55f8880 دارم که فوتبال اچ دی رو عالی نشون میده ولی فوتبال از شبکه های داخلی به قدری بده که قابل دیدن نیست مشکل کجاست ضمنا کلا چه داچ دی چه اس دی دور بازیکنان فوتبال به خصوص نیمه ی پایینی پنل یه هاله درست میشه.

دوست عزیز
تلویزیون شما مشگلی نداردمشگل از ارسال و کیفیت سیکنال تلویزیونی است

Yi Yi
10-05-2014, 20:29

کیفیت شبکه های ایران پایینه. کاریش هم نمیشه کرد. از فاصله ی دور بهتره تماشاش کنید.

مشکل هاله از کنتراست بالاست. اول Picture Mode رو روی Movie قرار بدید و Dynamic Contrast رو هم Off کنید. بقیه تنظیمات مثل Backlight و غیره رو هم مطابق سلیقتون تغییر بدید.

goodson
16-05-2014, 10:01
یه 46 8000 دارم فقط چطوری میشه گوشی اندوید رو بهش وصل کنم نرم افزار میخواد رو گوشی باید نصب باشه یا تلوزیون

Yi Yi
16-05-2014, 10:24
یه 46 8000 دارم فقط چطوری میشه گوشی اندوید رو بهش وصل کنم نرم افزار میخواد رو گوشی باید نصب باشه یا تلوزیون

اپ لازم نیست. داخل اپ های موزیک و فیلم و عکس احتمالا گزینه ای هست برای فرستادن محتوا به تلویزیون.
اگر نبود، دنبال اپ های دارای DLNA بگرد.

اگر هم میخوای بازی و بقیه قسمت های گوشی رو بندازی تو تلویزیون، اول در تلویزیون screen mirroring رو باز کن از طریق source .
در تنظیمات گوشی هم screen mirroring یا miracast و غیره رو فعال کن.

اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم برای گوشی سامسونگ آموزش قرار داده شده.

goodson
16-05-2014, 10:43
اپ لازم نیست. داخل اپ های موزیک و فیلم و عکس احتمالا گزینه ای هست برای فرستادن محتوا به تلویزیون.
اگر نبود، دنبال اپ های دارای DLNA بگرد.

اگر هم میخوای بازی و بقیه قسمت های گوشی رو بندازی تو تلویزیون، اول در تلویزیون screen mirroring رو باز کن از طریق source .
در تنظیمات گوشی هم screen mirroring یا miracast و غیره رو فعال کن.

اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم برای گوشی سامسونگ آموزش قرار داده شده.

فقط میخوام فیلمها و عکسها رو گوشی تو تلوزیون ببینم

ali237
30-05-2014, 09:42
درخواست راهنمایی
با سلام ال ای دی سامسونگ 40 اینچ من روی صفحه تلویزیون دو عدد جمله زیر را در حالتی که تصویر باشدو یا برفک باشد در سمت چپ و سمت راست ودر قسمت بالای صفحه تلویزیون نشان میدهد
فیلتر نویز دیجیتال روشن فیلتر نویز دیجیتال خاموش
چه کنم این جمله ها را نشان ندهد.
البته در منوی تلویزیون در منوی فیلتر نویز دیجیتال گزینه نمایش فعال است. وقتی گزینه نمایش را به حالت خودکار ویا هر حالت دیگر انتخاب کنم این نوشته ها از صفحه تلویزیون حذف میشود ولی مجددا با روشن و خاموش کردن تلویزیون این جمله ها ظاهر میشوند و در منوی فیلتر نویز دیجیتال گزینه نمایش به صورت خود به خود فعال میشود

matinpour
30-05-2014, 11:05
درخواست راهنمایی
با سلام ال ای دی سامسونگ 40 اینچ من روی صفحه تلویزیون دو عدد جمله زیر را در حالتی که تصویر باشدو یا برفک باشد در سمت چپ و سمت راست ودر قسمت بالای صفحه تلویزیون نشان میدهد
فیلتر نویز دیجیتال روشن فیلتر نویز دیجیتال خاموش
چه کنم این جمله ها را نشان ندهد.
البته در منوی تلویزیون در منوی فیلتر نویز دیجیتال گزینه نمایش فعال است. وقتی گزینه نمایش را به حالت خودکار ویا هر حالت دیگر انتخاب کنم این نوشته ها از صفحه تلویزیون حذف میشود ولی مجددا با روشن و خاموش کردن تلویزیون این جمله ها ظاهر میشوند و در منوی فیلتر نویز دیجیتال گزینه نمایش به صورت خود به خود فعال میشود

دوست عزیز
برای حذف بنر popup باید از مسیر زیر بروید
منو >پشتیبانی> حالت استفاده> به استفاده از خانه
menu> (Support > Use Mode) to Home Use

pc boy
25-06-2014, 02:05
با سلام به دوستان و زحمت کشای این تاپیک!
یه سوال داشتم و اون اینکه بلوتوث تلویزیون های سری 6 ال ای دی سامسونگ به چه درد میخورن؟
آخه من هروقت با کام یا گوشی سرچ میکنم یه بلوتوث تی وی پیدا میکنه!
ممنون

hamidreza_4u
25-06-2014, 05:58
با سلام به دوستان و زحمت کشای این تاپیک!
یه سوال داشتم و اون اینکه بلوتوث تلویزیون های سری 6 ال ای دی سامسونگ به چه درد میخورن؟
آخه من هروقت با کام یا گوشی سرچ میکنم یه بلوتوث تی وی پیدا میکنه!
ممنون

تاحالا فکر کردی عینک سه بعدی از چه طریقی به Tv متصل میشه....این بولوتوثه همونه که بجای امواج رادیویی گذاشتن

Sent from my LT18i

chaharnazm
25-06-2014, 16:03
چگونه میتونم به کمک گیرنده ی دیجیتال تلویزیون 46F8880 کانالهای تهران و شهرستانها رو دریافت کنم؟

asd14
25-06-2014, 19:26
سلام خدمت دوستان عزیز
تلوزیون سامسونگ مدل ue40es5700 دارم که زبان فارسی نداره چطور میشه زبان فارسی رو بهش اضافه کرد و چطور میشه وارد منو مخفی شد
لطفآ راهنمائی کنید
ممنون:n26:

matinpour
25-06-2014, 19:32
چگونه میتونم به کمک گیرنده ی دیجیتال تلویزیون 46F8880 کانالهای تهران و شهرستانها رو دریافت کنم؟

دوست عزیز
تهران را می توانید ولی شهرستانها رانه از قسمت منو-->کانال و به ترتیب منو جستجو کنید

matinpour
25-06-2014, 19:35
سلام خدمت دوستان عزیز
تلوزیون سامسونگ مدل ue40es5700 دارم که زبان فارسی نداره چطور میشه زبان فارسی رو بهش اضافه کرد و چطور میشه وارد منو مخفی شد
لطفآ راهنمائی کنید
ممنون:n26:
دوست عزیز
از این تایپیک استفاده کنید

pc boy
25-06-2014, 23:50
تاحالا فکر کردی عینک سه بعدی از چه طریقی به Tv متصل میشه....این بولوتوثه همونه که بجای امواج رادیویی گذاشتن

Sent from my LT18i

با سلام وتشکر از جوابتون در صورتیکه این فرمایش شما درست باشه باید زمانی که قابلیت 3D رو فعال میکنیم بلوتوث فعال شود ولی بلوتوث تلویزیون همیشه فعاله! پس به نظر میرسه کارآیی های دیگری هم داشته باشه، خصوصا امکان اتصال هدفون یا پخش فایل...

chaharnazm
26-06-2014, 10:36
گاهی هنگام دیدن فیلم از روی فلش یا دیدن برخی شبکه های ماهواره ای مانند شبکه 3، آوای تلویزیون با افزایش آن تا 50-60 هم بسیار کم است. چرا؟

matinpour
26-06-2014, 12:53
گاهی هنگام دیدن فیلم از روی فلش یا دیدن برخی شبکه های ماهواره ای مانند شبکه 3، آوای تلویزیون با افزایش آن تا 50-60 هم بسیار کم است. چرا؟

دوست عزیز
این بسته به فرمت صدا که براساس دسی بل بلندی صدا ضبط شده و هم چنین ارسال آن نسبت به سیکنال ارسالی متفاوت است و ربطی به تلویزیونتان ندارد

matinpour
26-06-2014, 12:56
با سلام وتشکر از جوابتون در صورتیکه این فرمایش شما درست باشه باید زمانی که قابلیت 3D رو فعال میکنیم بلوتوث فعال شود ولی بلوتوث تلویزیون همیشه فعاله! پس به نظر میرسه کارآیی های دیگری هم داشته باشه، خصوصا امکان اتصال هدفون یا پخش فایل...

دوست عزیز
بلوتوث تلویزیون شما برای عینک - کیبرد- ماوس - و دیگر وسایل جانبی که تلویزیونتان از آنها پشتیبانی می کند کار برد دارد.

hamidreza_4u
26-06-2014, 13:16
دوست عزیز
بلوتوث تلویزیون شما برای عینک - کیبرد- ماوس - و دیگر وسایل جانبی که تلویزیونتان از آنها پشتیبانی می کند کار برد دارد.

استاد ماوس بلوتوث اگه هست معرفی میکنید؟

Sent from my LT18i

matinpour
26-06-2014, 13:36
استاد ماوس بلوتوث اگه هست معرفی میکنید؟

Sent from my LT18i
دوست عزیز
در بازار ماوسهای بلوتوث در اندازه و رنج قیمت و برند متفاوت هستند و شما بر اساس بودجه تان می توانید خرید کنید و از قیمت 50 هزار تومان تا 400 هزار تومان است
به این سایت رفته و تعدادی از آنها را ببینید

pc boy
27-06-2014, 01:22
دوست عزیز

با تشکر از جوابتون، چطور میشه موس یا کیبرد یا دستگاه دیگری رو، به تلویزیون متصل کرد یا اصطلاحا PAIR کرد؟!
اگر این امکان باشه باید بشه هدفون بلوتوث هم متصل کرد و صدا رو دریافت کرد.

matinpour
27-06-2014, 11:30
با تشکر از جوابتون، چطور میشه موس یا کیبرد یا دستگاه دیگری رو، به تلویزیون متصل کرد یا اصطلاحا PAIR کرد؟!
اگر این امکان باشه باید بشه هدفون بلوتوث هم متصل کرد و صدا رو دریافت کرد.
دوست عزیز
برای مثال در رابط با کیبرد
1- صفحه کليد بلوتوث را به وضعيت آماده به کاربگذاريد
2- از مسیر سيستم > مدير دستگاه > تنظيمات صفحه کليد > انتخاب صفحه کلید صفحه کليد بلوتوث را اضافه کنید.
صفحه نمايش صفحه کليد بلوتوث ظاهر خواهد شد و به طور خودکار اسکن برای صفحه کليد ی که در دسترس است می کند
اگر صفحه کليد تان تشخيص داده نشده بود ، موقعيت صفحه کليد را نزديک به تلويزيون و بعد از آن تازه کردن را انتخاب کنيد.
اين آغاز دوباره يک اسکن برای صفحه کليد در دسترس است.
۳- صفحه کليد بلوتوث را از ليست اسکن انتخاب کرده و پس از آن جفت کردن را انتخاب کنيد. تعدادی بر روی صفحه نمايش ظاهر می
شود وبه صفحه کليد مورد نظر متصل شويد.
۴- شماره را روی صفحه کليد بلوتوث وارد کنيد.
انتخاب کنيد بله را برای تغيير گزينه های صفحه کليد و يا نه تا به همان عنوانی که آنها هستند.
در مورد ماوس هم همین شرایط را باید اعمال کنید
هنگامی که يکUSB و يا بلوتوث ماوس به تلويزيون متصل می شود، يک اشاره گر بر روی صفحه تلويزيون ظاهر می شود. شما می
توانيد اين اشاره گررا با کنترل تلويزيون تان به مانند آنچه که در يک کامپيوتراست استفاده کنيد.
و در مورد هدفن باید تلویزیونتان این قابلیت را پشتیبانی کند

hiden93
28-06-2014, 09:47
روزبخیر دوستان
قصد خرید ال ای دی سامسونگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مدل6850 f رو دارم 46 اینچ
قیمت بازارش رو کسی میدونه بهم بگه ؟

matinpour
28-06-2014, 11:25
روزبخیر دوستان
قصد خرید ال ای دی سامسونگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مدل6850 f رو دارم 46 اینچ
قیمت بازارش رو کسی میدونه بهم بگه ؟
دوست عزیز
به این سایت سامسونگ مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%84-%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%B3%D9%88%D9%86%DA%AF/%D8%A7%D9%84-%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C-46-%D8%A7%DB%8C%D9%86%DA%86-%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%B3%D9%88%D9%86%DA%AF

alipro
03-08-2014, 00:24
سلام ، من یکماه هست که 46 f8880 گرفتم. تصاویرش پرش داره و تیک میزنه. هم کانالهای اسران ، هم ماهواره و هم فیلمهایی که با اچ دی پلیرم میزارم. البته نسبتش فرق میکنه. وقتی تصویر سریع میشه مخصوصا خیلی خودشو نشون میده. این مشکلو من حتی تو سری 6 هم به این شدت ندیدم. باید چکار کنم به نظر شما؟ حسابی هم تنظیمات رو بالا پایین کردم اما فرقی نمیکنه. لطفا کمک کنین.

hesam 63
03-08-2014, 18:39
بهترین تنظیمات برای صدای تلویزیون 6450 را می خواستم.
در حالت استاندارد صدا کمی بم به نظر می رسه و از لحاظ بلندی صدا هم اون قدرت لازم رو نداره.
جلوه های صوتی هم به اون شدت جوابگو نیست. برای بهترین تنظیمات از اکولایزر، نمونه مشخصی وجود داره؟

matinpour
03-08-2014, 19:02
سلام ، من یکماه هست که 46 f8880 گرفتم. تصاویرش پرش داره و تیک میزنه. هم کانالهای اسران ، هم ماهواره و هم فیلمهایی که با اچ دی پلیرم میزارم. البته نسبتش فرق میکنه. وقتی تصویر سریع میشه مخصوصا خیلی خودشو نشون میده. این مشکلو من حتی تو سری 6 هم به این شدت ندیدم. باید چکار کنم به نظر شما؟ حسابی هم تنظیمات رو بالا پایین کردم اما فرقی نمیکنه. لطفا کمک کنین.

دوست عزیز
فکر کنم با آبدیت مشگلتان حل شود با کابل لن بصورت آنلاین آبدیت کنید.

hamidreza_4u
03-08-2014, 19:25

برادر بخاطر تنظیمات motion plus تصویر هست که در حرکات سریع خودشو نشون میده..با گزینه های اون بازی کن تا ببینی کدوم حالت بهتره

Sent from my LT18i using Tapatalk

matinpour
03-08-2014, 19:37
بهترین تنظیمات برای صدای تلویزیون 6450 را می خواستم.
در حالت استاندارد صدا کمی بم به نظر می رسه و از لحاظ بلندی صدا هم اون قدرت لازم رو نداره.
جلوه های صوتی هم به اون شدت جوابگو نیست. برای بهترین تنظیمات از اکولایزر، نمونه مشخصی وجود داره؟

دوست عزیز
بنظر بنده هر دو آیتم جلوه صوتی را روشن کنید و اکو لایزر را بدین ترتیب تنظیم کنید.
120 hz را روی 10
500 hz را روی 6-
1.5 khz را روی 5
5.0 khz را روی 12
10.0 khz را روی 12

pomap30
08-08-2014, 19:22
درود

یک سوال داشتم در مورد LED 6450

من برای کنترل ماهواره با کنترل LED وقتی میخوام مدل ماهواره رو به LED بدم میگه همچین مدلی نیست (Xcruiser 400HD) آیا با آپدیت حل میشه؟

jalal_immortal
08-08-2014, 20:28
با سلام خدمت اساتید گرامی
من یکدستگاه سامسونگ 6850 سری اف 46 اینج 3 بعدی دارم تصاویر رو در هر حالتی که میزارم چه پویا چه استاندارد رنگ قرمز مخصوصا در مورد صورت انسان بیشتر از حد معموله در حالی که همان تصویر در 6450 که تست گرفتم بسیار با کیفیت تر و واقعی تر به نظر میرسد کلیه تنظیمات رو هم دستکاری کردم ولی به اون چیزی که میخاستم نمیرسم یه جورایی رنگ قرمز یا چطوری بگم بادمجونی تو تصاویر خیلی بیشتره که کیفیت رو بهم نمیده چند بارم تنظیمات کارخانه کردم ولی نشد که نشد یک راه حلی چیزی تو قسمت تنظیم رنگ قسمت تینت ( g/r) به r50 و یا g50 روشنه و با بازی کردن باهاش بهتر نمیشه در حالیکه در 6450 این قسمت خاموشه و کیفیت فوق العاده است

matinpour
08-08-2014, 21:56
من یکدستگاه سامسونگ 6850 سری اف 46 اینج 3 بعدی دارم تصاویر رو در هر حالتی که میزارم چه پویا چه استاندارد رنگ قرمز مخصوصا در مورد صورت انسان بیشتر از حد معموله در حالی که همان تصویر در 6450 که تست گرفتم بسیار با کیفیت تر و واقعی تر به نظر میرسد کلیه تنظیمات رو هم دستکاری کردم ولی به اون چیزی که میخاستم نمیرسم یه جورایی رنگ قرمز یا چطوری بگم بادمجونی تو تصاویر خیلی بیشتره که کیفیت رو بهم نمیده چند بارم تنظیمات کارخانه کردم ولی نشد که نشد یک راه حلی چیزی تو قسمت تنظیم رنگ قسمت تینت ( g/r) به r50 و یا g50 روشنه و با بازی کردن باهاش بهتر نمیشه در حالیکه در 6450 این قسمت خاموشه و کیفیت فوق العاده است

دوست عزیز
از این آیتمهای استفاده کنید.
تنظیمات برای کالیبره کردن تصویر: در سری 6 ورژن F
Picture Mode Movie
Backlight 16
Contrast 96
Brightness 47
Sharpness 13
Color 50
Tint G50/R50

Advance Settings
Dynamic Contrast Off
Black Tone Off
Flesh Tone 0
RGB Only Mode Off
Color Space Auto
10pt White Balance On
Gamma +1
Expert Pattern Off
xvYCC Off
Picture Options
Color Tone Warm2
Digital Noise Filter Off
MPEG Noise Filter Off
HDMI Black Level Normal (Low if available)
Film Mode Off
Auto Motion Plus Off
LED Motion Plus Off
10pt White Balance On
Interval Red Green Blue
1 0 1 0
2 1 0 -2
3 0 0 2
4 0 0 0
5 -1 0 +1
6 0 -1 0
7 -1 -2 -2
8 0 2 1
9 1 0 0
10 2 1 0
White Balance
Setting Value
R-Offset 25
G-Offset 25
B-Offset 27
R-Gain 19
G-Gain 22
B-Gain 21
Screen Adjustment
Picture Size Screen Fi

pomap30
08-08-2014, 23:15
درود

یک سوال داشتم در مورد LED 6450

من برای کنترل ماهواره با کنترل LED وقتی میخوام مدل ماهواره رو به LED بدم میگه همچین مدلی نیست (Xcruiser 400HD) آیا با آپدیت حل میشه؟

اگه میشه راهنمایی کنید...

Yi Yi
09-08-2014, 10:38

آپدیت کن فریمور رو. تصویر بهتر میشه.

pomap30
09-08-2014, 18:06
درود

سوال قبلی من که همینجوری موند رو هوا

یک سوال دیگه داشتم الان یه سریال گرفتم میخوام ببینم LED ریست میشه فایل رو نمیخونه مشکل چیه (6450)

jalal_immortal
15-08-2014, 18:20
دوست عزیز
از این آیتمهای استفاده کنید.
تنظیمات برای کالیبره کردن تصویر: در سری 6 ورژن F
Picture Mode Movie
Backlight 16
Contrast 96
Brightness 47
Sharpness 13
Color 50
Tint G50/R50

Advance Settings
Dynamic Contrast Off
Black Tone Off
Flesh Tone 0
RGB Only Mode Off
Color Space Auto
10pt White Balance On
Gamma +1
Expert Pattern Off
xvYCC Off
Picture Options
Color Tone Warm2
Digital Noise Filter Off
MPEG Noise Filter Off
HDMI Black Level Normal (Low if available)
Film Mode Off
Auto Motion Plus Off
LED Motion Plus Off
10pt White Balance On
Interval Red Green Blue
1 0 1 0
2 1 0 -2
3 0 0 2
4 0 0 0
5 -1 0 +1
6 0 -1 0
7 -1 -2 -2
8 0 2 1
9 1 0 0
10 2 1 0
White Balance
Setting Value
R-Offset 25
G-Offset 25
B-Offset 27
R-Gain 19
G-Gain 22
B-Gain 21
Screen Adjustment
Picture Size Screen Fi

آپدیت کن فریمور رو. تصویر بهتر میشه.

با سلام اقا هم راه اول هم راه دوم اپدیت کردم قرمزی تصویر و رنگها خیلی تنده لامصب تغییری مشاهده نشد به نظرتون یعنی تی وی مشکل داره اخه هنوز 6 ماه نشده راه حلی چیزی

matinpour
15-08-2014, 18:39
با سلام اقا هم راه اول هم راه دوم اپدیت کردم قرمزی تصویر و رنگها خیلی تنده لامصب تغییری مشاهده نشد به نظرتون یعنی تی وی مشکل داره اخه هنوز 6 ماه نشده راه حلی چیزی

دوست عزیز
اگر تلویزیون با هاله ای از رنگ قرمز و یا تصاویر با رنگ قرمز نمایش داده می شود ممکن است که قسمت تولید رنگ مین بردتان مشگل داشته باشد و اگر گارانتی دارید از آن استفاده کنید.

از این تنظیمات هم استفاده کنید ببینید مشگل حل می شود.

jalal_immortal
15-08-2014, 21:02
اقا دمت گرم که اینطوری مجدانه پاسخگویی اول کمال تشکر و در ادامه اینکه چند تا عکس گرفتم از کیفیت تصویر خودت یه نیگاه بندازی میفهمی من چی میکشم

تو این عکس سوم جان من ببین رنگ تخم مرغ رو اخه اون تخم مرغه معمولی سفید کجاست

اینم 2 تاعکس از نمای چهره انسای و قرمزی پوست بدن

حال چه کنیم ؟ کیست مرا یاری کند ؟ به اخرین ورژن هم اپدیت شده تی وی

باتشکر فراوان

asmif
15-08-2014, 21:27
همین نیم ساعت پیش تصویر تلویزیون رو مجدد عوض کردم.

شما باید از نصابی که کنترل و یو اس بی مخصوص تنظیمات تلویزیون رو داره کمک بگیری که با ابزارش وارد منو مخفی میشه و تنظیماتی رنگ مثل سفیدی و قرمزی رو می تونی تغییر بدی.مشکل بنده با رنگ سفید بود که بیش از حد سفید بود از 145 آوردم رو 120 بهتر شد

اینم بگم با منو و تصویر خود تلویزیون زیاد کاری رو پیش نمی بری فقط نصاب می تونه کمکت کنه.

matinpour
16-08-2014, 00:28
اقا دمت گرم که اینطوری مجدانه پاسخگویی اول کمال تشکر و در ادامه اینکه چند تا عکس گرفتم از کیفیت تصویر خودت یه نیگاه بندازی میفهمی من چی میکشم

تو این عکس سوم جان من ببین رنگ تخم مرغ رو اخه اون تخم مرغه معمولی سفید کجاست

اینم 2 تاعکس از نمای چهره انسای و قرمزی پوست بدن

حال چه کنیم ؟ کیست مرا یاری کند ؟ به اخرین ورژن هم اپدیت شده تی وی

باتشکر فراوان

دوست عزیز
متاسفانه مشگل شما مربوط به قسمت رنگ مین بردتان است و بایدترازیستور و یا آی سی قسمت GRB که همان قسمت رنگ است تعویض شود .و فکر می کنم ربطی تنظیمات ندارد. با یک تعمیرکار مجرب مشورت کنید.

Parviz-Turk
14-09-2014, 20:24
با سلام.

من یک تلویزیون Samsung Smart UA40F5570AM خریدم.

اول اینکه چجور تلویزیونی هست (از لحاظ امکانات و قدرت پردازش)

دوم اینکه من چجوری لیست کانال هارو تغییر بدم؟ مثلا دیجیتال اسکن کردم 20 تا کانال آورد از 800 تا 820. حالا میخوام اینارو جمع کنم از 1 تا 20 و شبکه 1و2و3 رو هم بیارم اول.

سوم هم اینکه من فریمور این دستگاه رو تازه آپدیت کردم(از خود تلویزیون) ولی نمیتونم برنامه و یا گیمی رو دانلود کنم. حتی اگه دانلود هم بشن وقتی شروع رو میزنم هیچ اتفاقی نمیافته.

چهارم اینکه من مدل تلویزیون رو تو سایت خود سامسونگ پیدا نکردم. چه ایرانی چه فارسی. >>> Samsung Smart UA40F5570AM تا برم قسمت ساپورت این تلویزیون.

خواهشا کمکم کنید.

با تشکر از تمامی دوستان.

matinpour
14-09-2014, 21:03
با سلام.

من یک تلویزیون Samsung Smart UA40F5570AM خریدم.

اول اینکه چجور تلویزیونی هست (از لحاظ امکانات و قدرت پردازش)

دوم اینکه من چجوری لیست کانال هارو تغییر بدم؟ مثلا دیجیتال اسکن کردم 20 تا کانال آورد از 800 تا 820. حالا میخوام اینارو جمع کنم از 1 تا 20 و شبکه 1و2و3 رو هم بیارم اول.

سوم هم اینکه من فریمور این دستگاه رو تازه آپدیت کردم(از خود تلویزیون) ولی نمیتونم برنامه و یا گیمی رو دانلود کنم. حتی اگه دانلود هم بشن وقتی شروع رو میزنم هیچ اتفاقی نمیافته.

چهارم اینکه من مدل تلویزیون رو تو سایت خود سامسونگ پیدا نکردم. چه ایرانی چه فارسی. >>> Samsung Smart UA40F5570AM تا برم قسمت ساپورت این تلویزیون.

خواهشا کمکم کنید.

با تشکر از تمامی دوستان.

دوست عزیز
تلویزیونی در رنج خودش خوب است . و برای تغییر و ویرایش کانال وارد اسمارت هاب شده و روی آیکون دیش که برای کانال است کلیک کرده و در منوی وارد شده از روی کنترول دکمه tools را زده و از منوی آن ویرایش شماره کانال را انتخاب کرده و وارد منوی آن شده و پس از انتخاب کانال مورد نظر و از روی کنترول با دکمه > حرکت کرده و کانالها را بطور دلخواه شماره گذاری کنید
و نام گذاری ایران برای تلویزیونتان UA40F5570 و نام گذاری اصلی آن UA40F5300 است . وفریمورتان را ازاینجا دانلود کنید.
و برای دانلود apps وارد اسمارت هاب شده و از قسمت apps برنامه های که قابلیت اجرا در تلویزیونتان را دارد را دانلود و نصب کنید.

Parviz-Turk
14-09-2014, 21:19
یک مشکل دگه هم اینکه من فیلم هارو که با زیرنویس با نوع SRT میخوام از فلش نگاه کهم زیرنویس فارسی درس نمیندازه. از تنظیمات زیرنویس هم فارسی یا عربی پیدا نکردم همش غربی اروپایی و... بود. این مشکلو میشه برطرف کرد؟

بازم تشکر میکنم از راهنمایی های بی نظیرتون.

matinpour
14-09-2014, 23:09
یک مشکل دگه هم اینکه من فیلم هارو که با زیرنویس با نوع SRT میخوام از فلش نگاه کهم زیرنویس فارسی درس نمیندازه. از تنظیمات زیرنویس هم فارسی یا عربی پیدا نکردم همش غربی اروپایی و... بود. این مشکلو میشه برطرف کرد؟

بازم تشکر میکنم از راهنمایی های بی نظیرتون.

دوست عزیز
برای زیر نویس از این پست #2555 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید.

chaharnazm
16-09-2014, 08:03
F8880 دارم. چگونه میتونم بفهمم که ساخته و مونتاژ کجاست؟

matinpour
16-09-2014, 08:46
F8880 دارم. چگونه میتونم بفهمم که ساخته و مونتاژ کجاست؟

دوست عزیز
از برچسب پشت تلویزیونتان و از منوی مخفی منوی option و اینکه f8880 در ایران اسمبل شده
و شما می توانید از این تایپیک هم استفاده کنید.

Parviz-Turk
17-09-2014, 23:40
update ................

rahnema2
18-09-2014, 02:25
با سلام خدمت دوستان عزیز
چند روزی هست یه دوربین سونی wx70 خریدم به همراه کابل hdmi که یه سرش hdmi mini type c هستش و به دوربین میخوره و طرف دیگه اش hdmi type a که به تلویزیون می خوره، تلویزیونم سامسونگ ال سی دی 32 سری 6 ساخت مالزی مدل la32650t1r هستش که anynet+ فعال داره، از روزی که خریدم هر کاری کردم به تلویزیون وصل نمیشه که نمیشه، کابل هم بردم مغازه ازش تست گرفتیم کاملا سالمه و روی تلویزیون ال سی دی سونی مغازه دار بالا اومد، ولی نمی دونم چرا با سامسنگ من بالا نمیاد، این دوربین از قابلیت bravia sync برای ال سی دی های سونی برخورداره ، که فکر کنم مثل همون قابلیت anynet+ برای سامسونگ باشه،من هر دو تای این قابلیت ها رو در تلویزیون غیر فعال کردم جواب نداد، مال تلویزیون رو فعال و دوربین رو غیر فعال کردم جواب نداد، مال دوربین رو فعال کردم و تلویزیون رو غیر فعال کردم بازم جواب نداد، فقط موقعی که دوربین رو خاموش می کنم روی تلوزیون می نویسه check the cable for signal و موقعی که دوربین رو روشن می کنم می نویسه no signal ، هر چی هم توی نت سرچ زدم چیزی پیدا نکردم فقط میگن bravia sync و anynet+ با هم کانفلیکت دارن
دوستان آیا راهی هست که بتونم راش بندازم؟ یکی هم اینک اگر نمیشه از این کابل استفاده کنم از چه کابلی استفاده کنم؟ آیا کابلی هست که از micro usb یا hdmi mini type c که دو تا درگاه این دوربین هستن تصویر رو بفرستم به ال سی دی؟
لطفا راهنماییم کنید
ممنون
یا علی

ehsan17563
18-09-2014, 02:36
سلام من به ES5960 دارم قبلا فیلمهایی با فرمت mkv از طریق USB می دیدم الان مدتیه یکسری از همان فیلمها رو پخش نمی کنه میشه راهنمایی بفرمایید ممنون

matinpour
18-09-2014, 16:41
سلام من به ES5960 دارم قبلا فیلمهایی با فرمت mkv از طریق USB می دیدم الان مدتیه یکسری از همان فیلمها رو پخش نمی کنه میشه راهنمایی بفرمایید ممنون

دوست عزیز
آیا شما در قسمت منو ---> سیستم ---> ویدیوی درخواستی divx تان را دستکاری کردهاید چون ظاهراً آن قسمت دستکاریشده و لایسنس آن غیر فعال شده و باید فعال سازی یا از این سایت و از آخر همان صفحه فریمورتان را آبدیت کنید.

و یا از این تایپیک برای فعال سازی استفاده کنید.

matinpour
18-09-2014, 18:21
<p>

با سلام خدمت دوستان عزیز چند روزی هست یه دوربین سونی wx70 خریدم به همراه کابل hdmi که یه سرش hdmi mini type c هستش و به دوربین میخوره و طرف دیگه اش hdmi type a که به تلویزیون می خوره، تلویزیونم سامسونگ ال سی دی 32 سری 6 ساخت مالزی مدل la32650t1r هستش که anynet+ فعال داره، از روزی که خریدم هر کاری کردم به تلویزیون وصل نمیشه که نمیشه، کابل هم بردم مغازه ازش تست گرفتیم کاملا سالمه و روی تلویزیون ال سی دی سونی مغازه دار بالا اومد، ولی نمی دونم چرا با سامسنگ من بالا نمیاد، این دوربین از قابلیت bravia sync برای ال سی دی های سونی برخورداره ، که فکر کنم مثل همون قابلیت anynet+ برای سامسونگ باشه،من هر دو تای این قابلیت ها رو در تلویزیون غیر فعال کردم جواب نداد، مال تلویزیون رو فعال و دوربین رو غیر فعال کردم جواب نداد، مال دوربین رو فعال کردم و تلویزیون رو غیر فعال کردم بازم جواب نداد، فقط موقعی که دوربین رو خاموش می کنم روی تلوزیون می نویسه check the cable for signal و موقعی که دوربین رو روشن می کنم می نویسه no signal ، هر چی هم توی نت سرچ زدم چیزی پیدا نکردم فقط میگن bravia sync و anynet+ با هم کانفلیکت دارن دوستان آیا راهی هست که بتونم راش بندازم؟ یکی هم اینک اگر نمیشه از این کابل استفاده کنم از چه کابلی استفاده کنم؟ آیا کابلی هست که از micro usb یا hdmi mini type c که دو تا درگاه این دوربین هستن تصویر رو بفرستم به ال سی دی؟ لطفا راهنماییم کنید ممنون یا علی دوست عزیز</p>
<p>
اولاً اینکه استفاده از
anynet+ فقط در محصولات سامسونگ و آنهم در صورتی که این قابلیت برایشان تعریف شده باشد کار برد دارد .و دوم اینکه چون شما دو برند متفاوت را می خواهید به هم ارتباط بدهید فکر می کنم با ید از پورت USBتلویزیون برای این منظور استفاده کنید و لازمه آن استفاده از کابل مبدل و یا خود مبدل HDMI به USB است.</p>

matinpour
18-09-2014, 18:32
با سلام. من تلویزیون UA40F5300AM خریدم. (Samsung Smart 40 inch) ولی Smart Hub این تلویزیون امکاناتش کمه و فقط 2 قسمت (Photo, Videos & Music) و (Apps) هست و قسمت های نظیر قسمت های زیر وجود ندارد :

On TV
Movies & TV Shows
Social
News On

فریمور تلویزیون رو هم به آخرین ورژن آپدیت کردم. در واقع از طریق خود تلویزیون آپدیت کردم ولی وقتی از سایت برمیدارم چه از زیپ خارج کنم چه نکنم آپدیت نمیکنه و فقط باید از طریق خود تلویزیون آپدیت کنی. حالا من میتونم Smart Hub این تلویزیون رو ارتقا بدم و امکانات بالا رو بهش اضافه کنم؟ ممنون میشم اگه کمکم کنید. در ضمن نام گذاری ایرانی و اون مدلی که پشت تلویزیون هست UA40F5570AM هست ولی نام گذاری خارجی و سایت به این تلویزیون UA40F5300AM هست.
دوست عزیز
برای این منظور شما باید وارد اسمارت هاب شده و از روی کنترول دکمه TOOLS را زده و وارد منوی آن شده و سپس از قسمت تنظیمات آن حساب کاربری خود را ثبت نام کرده و سپس از قسمت SAMSUNG APPS در اسمارت هاب وارد شده و نرم افزارهایی که دوست دارید را دانلود ونصب کنید.

Parviz-Turk
19-09-2014, 00:26
دوست عزیز
برای این منظور شما باید وارد اسمارت هاب شده و از روی کنترول دکمه TOOLS را زده و وارد منوی آن شده و سپس از قسمت تنظیمات آن حساب کاربری خود را ثبت نام کرده و سپس از قسمت SAMSUNG APPS در اسمارت هاب وارد شده و نرم افزارهایی که دوست دارید را دانلود ونصب کنید.

باسلام.

من نرم افزار نمیخوام که، اگه دقت کنید نوشتم خود smart hub این امکانات رو نداره. تو تصویر زیر هم مشخص کردم.

Yi Yi
19-09-2014, 00:41
باسلام.

من نرم افزار نمیخوام که، اگه دقت کنید نوشتم خود smart hub این امکانات رو نداره. تو تصویر زیر هم مشخص کردم.

این امکانات رو سامسونگ مسدود کرده برای کاربران ایرانی.

برای استفاده از این امکانات باید رجین اسمارت هاب رو تغییر بدی بوسیله ی آموزش زیر:

ehsan17563
19-09-2014, 03:46
سلام من قبلا فیریمور رو اپدیت کرده بودم درست نشد بعد از راهنمایی شما div x رو هم ریجیستر کردم ام مشکل همچنان پا برجاست.راه حل دیگه ای هست؟منو راهنمایی بفرمایید متشکرم

matinpour
19-09-2014, 11:57
باسلام.

دوست عزیز
اگر می خواهید نرم افزارهای دلخواه را در اسمارت هاب تان داشته باشید .باجستجو در گوگل و سایت شیناب به انجمن تلویزیون و سیستمهای صوتی تصویری و قسمت سامسونگ ایجاد اسمارت هاب با ویدجتهای دلخواه در سری f ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رفته و از آن استفاده کنید.

matinpour
19-09-2014, 12:07
سلام من قبلا فیریمور رو اپدیت کرده بودم درست نشد بعد از راهنمایی شما div x رو هم ریجیستر کردم ام مشکل همچنان پا برجاست.راه حل دیگه ای هست؟منو راهنمایی بفرمایید متشکرم

دوست عزیز
اگر تمام موارد را به درستی انجام داده باشید غیر ممکن است که دیگر مشگلی داشته باشید مگر اینکه فرمت فیلم تان مشگل داشته باشد برای تست می توانید یک بار همان فیلم را با یک نرم افزار مبدل فایلهای تصویریر به همان فرمت mkv تبدیل کنید .

mr_peyman5623
19-09-2014, 13:58
باسلام.

این قسمت هارو من روی تلویزیوینم دارم و به هیچ دردی نخورن جز یکیش که ON TV هستش و برنامه های پرطرفدار هر لحظه ی ماه-واره رو نشون میده (به شرطی که کد پستی درست برای Smart Hub انتخاب کنید)
یک قسمت هم مخصوص خرید و اجاره ی فیلم هستش که خود سامسونگ این کار رو میکنه و گرون حساب میکنه بجاش من از Apple TV استفاده میکنم که ارزونتره

در صورت نیاز عکس براتون آپلود میکنم

nader008
30-09-2014, 23:33
دوستان خواهشا کمکم کنید بدبخت شدم":n04:

تو منو مخفی خواستم تنظیمات egpرو تنظیم کنم که لوکال رو
ed-ina زدم و.... شبکه های مثلا اونور آبی رو البته اسماش رو آورد!!! و کلا جستجوی کانال گزینه اش غیر فعال شده هیچ کانالی رو نمیگیره و ریست فکتوری هم زدم چیزی نشد "
موقع روشن کردن هم میاره کانالی یافت نشد! :n04::n04:

HELP ME
کمک !!!!:n28:

matinpour
30-09-2014, 23:52
دوستان خواهشا کمکم کنید بدبخت شدم":n04:

تو منو مخفی خواستم تنظیمات egpرو تنظیم کنم که لوکال رو
ed-ina
زدم و.... شبکه های مثلا اونور آبی رو البته اسماش رو آورد!!! و کلا جستجوی کانال گزینه اش غیر فعال شده هیچ کانالی رو نمیگیره و ریست فکتوری هم زدم چیزی نشد "
موقع روشن کردن هم میاره کانالی یافت نشد! :n04::n04:

HELP ME
کمک !!!!:n28:

دوست عزیز
از این تایپیک استفاده کنید و دوباره همه چیز را به حالت اول برگردانید.

nader008
03-10-2014, 20:57
دوست عزیز
از این تایپیک استفاده کنید و دوباره همه چیز را به حالت اول برگردانید.

سلام اقا خیلی ممنون مشکلم حل شد!

فقط یه جایی رو جا انداخته بودم این بود که وقتی کانال های هند رو آورد اولا تیونر اتو نباید باشه!
دوم باید یه سرچ دوباره زد و حله!

با تشکر از اساتید گرامی من حسرت مونده بودم تا از این epg استفاده کنم!

hesam 63
03-10-2014, 23:59
سلام
فلش ویروسی تو تلویزیون های هوشمند مشکلی ایجاد نمی کنه؟

matinpour
04-10-2014, 11:48
سلام
فلش ویروسی تو تلویزیون های هوشمند مشکلی ایجاد نمی کنه؟

دوست عزیز
تا حالا موردی پیدا نشده که تلویزیونی دچار این مشگل شده باشد.چون با اینکه بعضی از سیستم عاملهای تلویزیون Open source هستند ولی یک سیستم بسته و محدودی هستند. و ویروسها اثری در آنها نمی گذارند.

chaharnazm
04-10-2014, 14:20
درود
چند روزی است که دگمه خاموش-روشن کنترول لمسی تلویزیون f8880 من خوب کار نمیکنه. باتریهاشو تازه جایگزین کردم. باید چند ضربه بزنی تا کار کنه.
چرا؟

matinpour
04-10-2014, 15:17
درود
چند روزی است که دگمه خاموش-روشن کنترول لمسی تلویزیون f8880 من خوب کار نمیکنه. باتریهاشو تازه جایگزین کردم. باید چند ضربه بزنی تا کار کنه.
چرا؟

دوست عزیز

این دور روش برای ریست کنترول است
روش :1- از روی کنترول دکمه Return + Menu رو سه ثانیه بگیرید.
روش :2- ابتدا شما می بایستی باطریهای کنترل را خارج کنید و سه بار عدد صفر را فشار دهید و مجدداً باطریها را جا بزنید. اگر مشکل شما با این عمل حل نشد کنترل دستگاه خود را به نزدیکترین نمایندگی خدمات سام سرویس نشان دهید.

nader008
04-10-2014, 17:29
درود
چرا؟

برا منم اینطوری بود از باتری های آلکالن استفاده کن! احتمالا حل بشه!

hesam 63
05-10-2014, 13:35
جناب متین پور
تنظیمات dlna رو انجام دادم و کامپیوتر رو به تلویزیون سامسونگ شناسوندم ولی برای پخش ویدئو کند عمل می کنه و هر چند ثانیه گیر می کنه و به بارگذاری می ره و ...
راهی هست که این مشکل برطرف بشه؟
و این که شما بروزرسانی رو توصیه می کنین؟ الان روی 117 هست.

matinpour
05-10-2014, 19:51
جناب متین پور تنظیمات dlna رو انجام دادم و کامپیوتر رو به تلویزیون سامسونگ شناسوندم ولی برای پخش ویدئو کند عمل می کنه و هر چند ثانیه گیر می کنه و به بارگذاری می ره و ... راهی هست که این مشکل برطرف بشه؟ و این که شما بروزرسانی رو توصیه می کنین؟ الان روی 117 هست. دوست عزیز آنتی ویروس و یا فایروالتان را غیر فعال کنید.ببینید بهتر می شود و این مربوط به سرعت پردازش و سرعت انتقال دیتاهایتان هم می شود در صورت لزوم می توانید از آبدیت استفاده کنید.

chaharnazm
07-10-2014, 10:08
دوست عزیز

این دور روش برای ریست کنترول است
روش :1- از روی کنترول دکمه Return + Menu رو سه ثانیه بگیرید.
روش :2- ابتدا شما می بایستی باطریهای کنترل را خارج کنید و سه بار عدد صفر را فشار دهید و مجدداً باطریها را جا بزنید. اگر مشکل شما با این عمل حل نشد کنترل دستگاه خود را به نزدیکترین نمایندگی خدمات سام سرویس نشان دهید.

از راهنماییتون سپاسگزارم اما:
با انجام روش نخست کنترول و تلویزیون هیچ واکنشی نشان ندادند؛
روش دوم رو متوجه نشدم چون کنترول لمسی تلویزیون دکمه صفر روی خود ندارد!

matinpour
07-10-2014, 11:29
از راهنماییتون سپاسگزارم اما:
با انجام روش نخست کنترول و تلویزیون هیچ واکنشی نشان ندادند؛
روش دوم رو متوجه نشدم چون کنترول لمسی تلویزیون دکمه صفر روی خود ندارد!

دوست عزیز
حتما به نمایندگی مراجعه کنید.

hamedkh
10-10-2014, 00:01
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه 46f6850 دارم میخوام آپدیت کنم همون جور که دوستان هم گفتن فقط تو ایران این مدل استفاده میشه و نرم افزارشو هیچ جایی پیدا نکردم حتی سایت اماراتی
میخوام از طریق فلش آپدیت کنم کسی از دوستان میتونه کمکم کنه؟
فایل 6800 رو گرفتم ولی اجرا نمیکنه لطفا کمک کنید

nader008
10-10-2014, 01:13
یه سوالی داشتم خدمت استاتید:
من میخوام که خواستم کانال رو عوض کنم گزینه EPG اون کانال رو خودکار بیاره نه اینکه خودم از کنترل تلویزیون بزنم بیاد"

nader008
10-10-2014, 11:48
راستی epg کانال های 12345678 رو ندارم نمیدونم چرا نمیاد!؟؟:n03: