ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپيك سوالات و مشكلات Smart TV Samsung

صفحه ها : 1 2 3 4 [5]

bjoudi
04-10-2016, 22:25
با عرض تشکر از پاسخ انجام مرحله نهای توسط افراد مبتدی مثل ما ریسک زیادی دارد . الان مشکل ما اینطور شده که بعد از یافتن شبکه بی سیم و وارد کردن رمز قادر به وصل شدن مودم نیست با دوتا مودم مختلف هم امتحان کردم وصل نمی شود اگر روش به غیر از نهایی دارید بفرمایید ممنون میشوم در هر صورت متشکریم

matinpour
05-10-2016, 13:04
با عرض تشکر از پاسخ انجام مرحله نهای توسط افراد مبتدی مثل ما ریسک زیادی دارد . الان مشکل ما اینطور شده که بعد از یافتن شبکه بی سیم و وارد کردن رمز قادر به وصل شدن مودم نیست با دوتا مودم مختلف هم امتحان کردم وصل نمی شود اگر روش به غیر از نهایی دارید بفرمایید ممنون میشوم در هر صورت متشکریم
دوست عزیز
آیا تلویزیون شما به جز مودم شما مودم و یا دستگاههای wifi دیگر را شناسایی می کند؟
آیا دسترسی شما به مودم از طریق مک آدرس است یا از طریق ip است؟

bjoudi
05-10-2016, 16:50
خدمت جناب متین پور بله تلویزیون مودم و WIFI های دیگر را شناسایی می کند و نمایش می دهد ولی بیشتر مواقع یا اصلا در حالت گشتن شبکه های بیسم باقی می ماند که در اینصورت تلویزیون را از طریق منوی مخفی ریست فکتوری می کنم بعد همه شبکه های WIFI را نشان می دهد بعد از دادن رمز وصل به مودم نمی شود و بعد اگر بخواهی مجددا تنظیم کنی دیگر شبکه های WIFI نشان نمی دهد باز مجبور میشوم ریست فکتوری کنم .
دسترسی به مودم هم از طریق IP است

matinpour
05-10-2016, 17:53
خدمت جناب متین پور بله تلویزیون مودم و WIFI های دیگر را شناسایی می کند و نمایش می دهد ولی بیشتر مواقع یا اصلا در حالت گشتن شبکه های بیسم باقی می ماند که در اینصورت تلویزیون را از طریق منوی مخفی ریست فکتوری می کنم بعد همه شبکه های WIFI را نشان می دهد بعد از دادن رمز وصل به مودم نمی شود و بعد اگر بخواهی مجددا تنظیم کنی دیگر شبکه های WIFI نشان نمی دهد باز مجبور میشوم ریست فکتوری کنم .
دسترسی به مودم هم از طریق IP است
دوست عزیز
همانطور که قبلا گفتم باید یکبار از راه حل نهایی استفاده شود و اگر مشگل حل نشد باید سخت افزاری آن بررسی شود .که باید از یک فرد وارد به این امور و یا تعمیرکار کمک بگیرید.

bjoudi
05-10-2016, 23:43
با تشکر ممکن است تعمییر کار برای بررسی و احتمالا تعویض قطعه وای فای معرفی فرمایید ؟

matinpour
06-10-2016, 12:09
با تشکر ممکن است تعمییر کار برای بررسی و احتمالا تعویض قطعه وای فای معرفی فرمایید ؟
دوست عزیز
به پست خصوصی تان مراجعه کنید.

esi222
08-10-2016, 12:09
سلام دوستان
تلویزیون 48juc8920 دارم رو شبکه خبر زیرنویس رو خیلی بهم ریخته نشون میده.
حالت موشن رو هم رو استاندارد یا اسموت گزاشتم فرقی نکرد.

farshad.88
08-10-2016, 15:37
سلام دوستان
تلویزیون 48juc8920 دارم رو شبکه خبر زیرنویس رو خیلی بهم ریخته نشون میده.
حالت موشن رو هم رو استاندارد یا اسموت گزاشتم فرقی نکرد.

زیر نویس شبکه خبر که دیگه مال خود شبکه است ربطی به تلویزیون نداره. یعنی هیچ تلویزیونی نمیتونه اون رو تغییر بده.به مورد خیلی عجیبی اشاره کردین. اگه امکان داره عکس بگیرید و اینجا آپلود کنید

esi222
09-10-2016, 15:29
زیر نویس شبکه خبر که دیگه مال خود شبکه است ربطی به تلویزیون نداره. یعنی هیچ تلویزیونی نمیتونه اون رو تغییر بده.به مورد خیلی عجیبی اشاره کردین. اگه امکان داره عکس بگیرید و اینجا آپلود کنید
مثل اینکه منظورمو خیلی بد گفتم :n02:
اینی که فرمودین کاملا بدیهیه دوست عزیز !!!
منظور بنده اینه توی حرکت سریع زیرنویس شبکه خبر (اینکه صرفا شبکه خبر رو مثال میزنم واسه اینه که با یه سرعت یکنواخت دائم زیرنویس یا همون پام نوشتاری میره!)،بیشتر اوقات حالت موشن داره.جوری که انگار فرکانس انطباق تصویر پایینی داشته باشه.درحالیکه 1000 هرتز هستش !
امیدوارم تونسته باشم درست بیان کرده باشم.
در اسرع وقت عکس میزارم.

farshad.88
09-10-2016, 18:27
مثل اینکه منظورمو خیلی بد گفتم :n02:
اینی که فرمودین کاملا بدیهیه دوست عزیز !!!
منظور بنده اینه توی حرکت سریع زیرنویس شبکه خبر (اینکه صرفا شبکه خبر رو مثال میزنم واسه اینه که با یه سرعت یکنواخت دائم زیرنویس یا همون پام نوشتاری میره!)،بیشتر اوقات حالت موشن داره.جوری که انگار فرکانس انطباق تصویر پایینی داشته باشه.درحالیکه 1000 هرتز هستش !
امیدوارم تونسته باشم درست بیان کرده باشم.
در اسرع وقت عکس میزارم.

آهان :n02:
پس این مشکل رو داره. میخواستم همین مدل رو بخرم اتفاقا برام همین سرعت تصویر مهم بود توی پخش زنده فوتبال خودشو نشون میده. البته قبلا یه مورد برایم پیش اومد که خودم با استفاده از کنترل ----- حلش کردم. یعنی کیفیت پخش تصویر رو توی *رس ی و ر* 1080i انتخاب کردم و کم بودن سرعت تصاویر متحرک از بین رفت
شما هم این روش رو امتحان کنید اگه نتیجه نداد اعلام کنید تا من از خیر این تلویزیون بگذرم و مدل 2016 سامسونگ ( ks8000 ) رو بگیرم

esi222
10-10-2016, 07:24
آهان :n02:
پس این مشکل رو داره. میخواستم همین مدل رو بخرم اتفاقا برام همین سرعت تصویر مهم بود توی پخش زنده فوتبال خودشو نشون میده. البته قبلا یه مورد برایم پیش اومد که خودم با استفاده از کنترل ----- حلش کردم. یعنی کیفیت پخش تصویر رو توی *رس ی و ر* 1080i انتخاب کردم و کم بودن سرعت تصاویر متحرک از بین رفت
شما هم این روش رو امتحان کنید اگه نتیجه نداد اعلام کنید تا من از خیر این تلویزیون بگذرم و مدل 2016 سامسونگ ( ks8000 ) رو بگیرم

خداروشکر منظورمو درست بیان کردم ایندفه :n02:
توی فوتبالو صحنه های تند عالی عمل میکنه.کلا از هر لحاظ این تلویزیون فوق العاده س.فقط الان تنها مشکلم همینه با شبکه خبر !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

matinpour
10-10-2016, 12:54
خداروشکر منظورمو درست بیان کردم ایندفه :n02:
توی فوتبالو صحنه های تند عالی عمل میکنه.کلا از هر لحاظ این تلویزیون فوق العاده س.فقط الان تنها مشکلم همینه با شبکه خبر !

دوست عزیز
برای این منظور از مسیر زیر بروید.
تصوير> تنظيمات تصوير
پاک کردن مشاهده ديجيتال ●
استاتيک و سايه اندازی ناشی از يک سيگنال ضعيف را کاهش می دهد. انتخاب خودکار تجسم نمايش قدرت سيگنال در پايين صفحه
نمايش.
و یا از این آیتم استفاده کنید.LED Clear Motion حرکت پلاس
و در آخر ممکن است شما نا خواسته تنظیماتی انجام دادهاید که این مشگل بوجود آمده برای رفع این مشگل یک بار از قسمت تصویر تنظیم مجدد تصویر کنید

F.A.R.S.H.I.D
13-10-2016, 04:50
سلام
دوستان جدیدا عملکرد Screen Mirroring تلویزیون من به مشکل خورده، بعد از اسکن از طریق گوشی همینکه میخواد وصل بشه یهو کلا هم از تی وی خارج میشه هم از گوشی،دقیقا لحظه ای که میخواد کانکت بشه Screen Mirroring از کار میوفته، خواستم آپدیتش کنم ولی گفتم اول از اساتید بپرسم شاید مشکلم حل شد...

مدل تی وی : Ua46f8880am
مدل گوشیهای تست شده : s4 , s6 , a5 , note5

matinpour
14-10-2016, 00:13
سلام
دوستان جدیدا عملکرد Screen Mirroring تلویزیون من به مشکل خورده، بعد از اسکن از طریق گوشی همینکه میخواد وصل بشه یهو کلا هم از تی وی خارج میشه هم از گوشی،دقیقا لحظه ای که میخواد کانکت بشه Screen Mirroring از کار میوفته، خواستم آپدیتش کنم ولی گفتم اول از اساتید بپرسم شاید مشکلم حل شد...

مدل تی وی : Ua46f8880am
مدل گوشیهای تست شده : s4 , s6 , a5 , note5
دوست عزیز
از این تایپیک استفاده کنید.

esi222
14-10-2016, 23:01
دوست عزیز
برای این منظور از مسیر زیر بروید.
تصوير> تنظيمات تصوير
پاک کردن مشاهده ديجيتال ●
استاتيک و سايه اندازی ناشی از يک سيگنال ضعيف را کاهش می دهد. انتخاب خودکار تجسم نمايش قدرت سيگنال در پايين صفحه
نمايش.
و یا از این آیتم استفاده کنید.LED Clear Motion حرکت پلاس
و در آخر ممکن است شما نا خواسته تنظیماتی انجام دادهاید که این مشگل بوجود آمده برای رفع این مشگل یک بار از قسمت تصویر تنظیم مجدد تصویر کنید
ممنون
مشکل از اینا نبود.
خوشبختانه مشکل حل شد.Film mode باید رو حالت off یا auto2 باشه.
:n40:

Farzadtv
17-10-2016, 16:11
سلام دوستان یه سوال میخواستم بپرسم که آیا راهی داره فیلم ویدیو 4k mp4 رو تو تلویزیون پخش کرد چون ارور میده تلویزیون ما فول اچ دی 3D مدل H6490 هستش کسی بلده میشه کاری کرد که فرمت 4k رو اجرا کنه چون من گوشیم با اینکه 4k نیست آجر میکنه ولی رو تلویزیون اجرا نمیشه راهی داره؟:n17:

matinpour
17-10-2016, 19:23
سلام دوستان یه سوال میخواستم بپرسم که آیا راهی داره فیلم ویدیو 4k mp4 رو تو تلویزیون پخش کرد چون ارور میده تلویزیون ما فول اچ دی 3D مدل H6490 هستش کسی بلده میشه کاری کرد که فرمت 4k رو اجرا کنه چون من گوشیم با اینکه 4k نیست آجر میکنه ولی رو تلویزیون اجرا نمیشه راهی داره؟:n17:
دوست عزیز
یک بار فریمورتان را آبدیت کنید انشالله مشگلتان حل شود. برای این منظور از این سایت دانلود کنید و روش آن را هم از upgrade guide که در کنار فایل فریمور است دانلود و مطالعه کنید.

Farzadtv
18-10-2016, 20:02
ممنون از پاسخگویی تون من همش تلویزین رو اپدیت میکنم و اخرین ورژن هستش در حال حاضر و متاسفانه پلی نمیکنه و متوجه میشه که فیلم رزولوشنش از 1080 P بالاتر هستش و 4K هستش تا میاد پلی کنه ارور میده ایا راهی نداره که من اپدیت های تلویزیون های جدید تر رو روی این تلویزیون نصب کنم تلویزیون من سری 6 هستش و مثلا اپدیت سری 7 یا 8 رو دانلود کنم که مدیا پلیرش درست شه و درواقع گول بخوره ؟؟؟؟
:n35::n41:

matinpour
19-10-2016, 12:44
ممنون از پاسخگویی تون من همش تلویزین رو اپدیت میکنم و اخرین ورژن هستش در حال حاضر و متاسفانه پلی نمیکنه و متوجه میشه که فیلم رزولوشنش از 1080 P بالاتر هستش و 4K هستش تا میاد پلی کنه ارور میده ایا راهی نداره که من اپدیت های تلویزیون های جدید تر رو روی این تلویزیون نصب کنم تلویزیون من سری 6 هستش و مثلا اپدیت سری 7 یا 8 رو دانلود کنم که مدیا پلیرش درست شه و درواقع گول بخوره ؟؟؟؟
:n35::n41:
دوست عزیز
فرمت 4k با انکندینک x256 است.
شما نمی توانید از ورژنهای سری غیر خودتان آبدیت کنید.
بانرم افزار mkvmerge GUI یک بار با فرمت mkv ذخیره کنید.
و یا برای پخش در تلویزیون های اسمارت ، می توانید گوشی آندروید خود را از طریق WIFI و یا کابل به تلویزیون متصل کنید و فیلم خود را از روی گوشی پخش کنید و تصویر آن را در تلویزیون مشاهده نمایید . در حال حاضر تنها TVهای جدید ۴K به طور مستقیم از این کدک پشتیبانی می کنند و باید منتظر آپدیت برای تلویزیون و یا دستگاه پخش خود باشید .
برای پخش فایل های x265 در گوشی های آندروید ، تنها کافیست از آخرین نسخه برنامه MX Player استفاده نمایید و با توجه به فشردگی این کدک ، داشتن سخت افزاری مناسب جهت پخش بدون مشکل الزامی است .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود آخرین نسخه MX Player ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پخش x265 HEVC در گوشی های آیفون و آیپد :

برای پخش فایل های x265 در گوشی های با سیستم عامل iOS، تنها کافیست از آخرین نسخه برنامه VLC Player استفاده نمایید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود آخرین نسخه VLC Player از itunes ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پخش x265 HEVC در کامپیوتر ، لپتاپ : اگر در پخش فیلم های x265 برروی ویندوز خود مشکل دارید ، می بایست پلیر خود را آپدیت نمایید . یکی از رایج ترین این مشکلات عدم داشتن تصویر می باشد و تنها صدا پخش می شود . برای حل این مشکل می بایست یکی از برنامه های زیر را دانلود و نصب نمایید . تمامی برنامه ها به آخرین نسخه آپدیت شدند. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود آخرین نسخه کدک K-Lite Codec Pack ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])در هنگام نصب در قسمت Preferred video player ، پلیر مورد نظر خود را انتخاب کنید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود آخرین نسخه نرم افزار KMPlayer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) |رمز عبور : avadl [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود آخرین نسخه VLC Player : نسخه ۶۴ بیتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | نسخه ۳۲ بیتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود آخرین نسخه POT Player : نسخه ۶۴ بیتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | نسخه ۳۲ بیتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توجه : برای پخش فیلم های HEVC X265 ، لازم نیست تمام برنامه بالا را دانلود و نصب کنید ، بلکه به سلیقه ی خود یکی را انتخاب و نصب نمایید . پیشنهاد ما استفاده از آخرین نسخه ی POT Player می باشد.

omid-p30
24-10-2016, 21:45
با سلام.

در Led من با مدل مشخص در تصویر زیر من چطور میتونم شماره کانال ها رو عوض کنم ؟ هیچ گزینه ای در منو ها پیدا نمی کنم.

با تشکر.

Model name UA40ES6950M

Model Code UA40ES6950MSHD

Type No UA40ES6950

matinpour
24-10-2016, 22:45
با سلام.

در Led من با مدل مشخص در تصویر زیر من چطور میتونم شماره کانال ها رو عوض کنم ؟ هیچ گزینه ای در منو ها پیدا نمی کنم.

با تشکر.

Model name UA40ES6950M

Type No UA40ES6950

دوست عزیز
از این سایت منوالتان را دانلود و مطالعه کنید روش را توضیح داده اند.

farsweb
30-10-2016, 21:21
تلویزیون من اسمارت تی وی سری 4 یا 5 هست. این مشکل که میبینین فقط رو بعضی تایم ها فقط اتفاق میفته. ینی زیرنویس مشکلی نداره اما تک و توک تو بعضی دقایق اینجور نمایش میده . تغییر اینکودینگ ها هم جواب نمیده. غیر کارهای معمول که تو وب بود و من نتیجه ای نگرفتم، توصیه دیگه ای دارین ؟

matinpour
31-10-2016, 18:47
تلویزیون من اسمارت تی وی سری 4 یا 5 هست. این مشکل که میبینین فقط رو بعضی تایم ها فقط اتفاق میفته. ینی زیرنویس مشکلی نداره اما تک و توک تو بعضی دقایق اینجور نمایش میده . تغییر اینکودینگ ها هم جواب نمیده. غیر کارهای معمول که تو وب بود و من نتیجه ای نگرفتم، توصیه دیگه ای دارین ؟

دوستعزیز
از این پست استفاده کنید.
#2555 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

omid-p30
31-10-2016, 21:47
دوست عزیز
از این سایت منوالتان را دانلود و مطالعه کنید روش را توضیح داده اند.

ممنون.
. ممکنه بگید صفحه چندمش هست ؟ پیداش نمیکنم.

ممنون.

esi222
02-11-2016, 09:52
با سلام.

با تشکر.

Model name UA40ES6950M

Type No UA40ES6950

سلام
از منو برو قسمت broadcasting
دنبال گزینه ای به اسم edit channel باش
از این قسمت میتونی جابجایی مورد نظرتو اعمال کنی.
گزینه ها بسته به مدل TV متغیره،اما روالش همینه.

khold
04-11-2016, 11:36
من تلویزیون مدل ۶۴۰۰ دارم ریموت کنترل هوشمندش بعضی از دکمه هاش از کار افتاده و یا بسختی کار میده مثل دکمه پاور البته مطمئن هستم ضربه ای نخورده ولی نمیدونم چرا اینجور شده... قابل تعمیر هست؟ جداگانه می فروخته میشه این کنترلها؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

arashsard
04-11-2016, 12:35
دوستعزیز
از این پست استفاده کنید.
#2555 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام دوست عزیز.خسته نباشی.عذر میخوام چند تا سوال داشتم ازتون . من یه اسمارت تی وی مدل ju6990 سامسونگ گرفتم . میخواستم ببیمم اگه به اینترنت وصل نباشه که مشکلی برای تلوزیون پیش نمیاد ؟ دوم اینکه وقتی تلوزیون رو روشن میکنم زیره یه ثانیه روشن میشه . میخواستم ببینم از خوصوصیات تلوزیونه ؟ گفتم شاید توو تنظیماتش دست بردم و به ال ای دیش آسیب وارد کنه این زود روشن شدن . ممنون

matinpour
04-11-2016, 12:43
سلام دوست عزیز.خسته نباشی.عذر میخوام چند تا سوال داشتم ازتون . من یه اسمارت تی وی مدل ju6990 سامسونگ گرفتم . میخواستم ببیمم اگه به اینترنت وصل نباشه که مشکلی برای تلوزیون پیش نمیاد ؟ دوم اینکه وقتی تلوزیون رو روشن میکنم زیره یه ثانیه روشن میشه . میخواستم ببینم از خوصوصیات تلوزیونه ؟ گفتم شاید توو تنظیماتش دست بردم و به ال ای دیش آسیب وارد کنه این زود روشن شدن . ممنون

دوست عزیز
اگر به اینترنت وصل نباشه که مشکلی برای تلویزیون پیش نمیاد ؟ خیر اصلا مشگلی برایتان بوجود نخواهد آمد
و در مورد دوم هم سرعت روشن شدن مشگلی ندارد.

rezamzaheri
12-11-2016, 14:59
سلام در مورد داونگرید فریمور مدل es7770 لطفا راهنمایی کنید

farsweb
12-11-2016, 15:26
سلام دوستان
تلویزیون بنده UA46D7770LM هست از سری اسمارت. هیچکدوم از روش های نگه داشتن چهار دکمه و اعداد برای ورود به منو مخفی کار نمی کنه. اگر ممکنه راهنمایی کنین چطور وارد بشم. (هدفم از این کار آزاد کردن برنامه های اصلی سامسونگ و نصب قیل تر شکن روی تلویزیون هست)

alisolar
12-11-2016, 15:28
بنام خدا ما ی تی وی داریم وقتی میزنیم شبکه ورزش مثلا فوت ببینیم وسط فوت ی دفعه قطع میشه و میره مستند

rezamzaheri
13-11-2016, 22:25
با سلام خدمت دوستان
جناب اقای متین‌پور اگر لطف نموده و جواب دهید بسیار سپاسگزارم
در یکی از تاپیکها درباره چگونگی ریشه‌دار کردن تی‌وی‌های سری E و نصب samyGo ابتدا مبایست skype نصب شود البته قبل از حذف شدن skype و عدم ساپورت آن در تلویزیون ، این روش در تی‌وی بنده که مدل آن UA46ES7770-T-ECPUABC-1031 می‌باشد( ورژن فعلی ّFirmware ان 1031 است) جواب نداد ، این نکته را هم ذکر کنم که در فروم خارجی SamyGo.tv روشهایی هست که متاسفانه من چیزی سر در نیاوردم اگر برایتان امکان دارد آموزشی در رابطه با داونگرید فریمور و همینطور روش بدون اسکایپ ریشه دار کردن سری E بخصوص قرار دهید شاید بدرد خیلی‌ها بخورد اگر هم مانند سریهای D و ماقبل که برای دیکد کردن فیلمهای ضبط شده تی وی و تماشای آن روی کامپیوتر برنامه خاصی وجود دارد ( که البته خودتان استادید) برنامه‌ای وجود دارد معرفی نمایید البته بجز برنامه PVRdecoder چون باید سرور ftp راه‌اندازی شود و خیلی دردسرهای دیگه ، باز هم ممنون بابت اینکه وقت با ارزشتان را صرف آموزش و یاد دادن به دیگران می‌کنید

omid-p30
14-11-2016, 09:55
سوال :

با سلام.

با تشکر.

Model name UA40ES6950M

سلام
از منو برو قسمت broadcasting
دنبال گزینه ای به اسم edit channel باش
از این قسمت میتونی جابجایی مورد نظرتو اعمال کنی.
گزینه ها بسته به مدل TV متغیره،اما روالش همینه.

ممنون.

هیچ کدوم از این گزینه ها یا گزینه ای مشابه تو منوش نیست.

matinpour
14-11-2016, 16:26
سوال :

با سلام.

با تشکر.

Model name UA40ES6950M

ممنون.

هیچ کدوم از این گزینه ها یا گزینه ای مشابه تو منوش نیست.

دوست عزیز
برای این منظور وارد اسمارت هاب شده و روی آیکون کانال که عکس دیش را دارد کلیک کرده و در منوی آن وارد شده و از روی کنترول دکمه tolls را زده و ویرایش و یا دیگر آیتمهای مورد نیاز برای تغییر کانال را خواهید داشت.

chaharnazm
21-11-2016, 09:00
درود
به تازگی بالای نمایشگر تلویزیونم 50، 60 سانت خط چین سفید افتاده. این پدیده در کانالهای 1، 3 و 5 سیما به ویژه هنگام نمایش زیرنویس رخ داده است. کانالها را از ماه...ره دریافت میکنم. مدل تلویزیون F8880.
یادآوری میکنم که پسر یک سال و نیم من با دست به بخش پایین نمایشگر زده است.

matinpour
21-11-2016, 14:10
درود
به تازگی بالای نمایشگر تلویزیونم 50، 60 سانت خط چین سفید افتاده. این پدیده در کانالهای 1، 3 و 5 سیما به ویژه هنگام نمایش زیرنویس رخ داده است. کانالها را از ماه...ره دریافت میکنم. مدل تلویزیون F8880.
یادآوری میکنم که پسر یک سال و نیم من با دست به بخش پایین نمایشگر زده است.

دوست عزیز
اگر در تمامی کانالها و یا نمایش از دستگاه مثل سینما خانگی و یا dvd این مسئله را دارید یعنی که پنلتان دچار مشگل شده واگر فقط در جند کانال این مورد را دارید نگران نباشید سیستمتان سالم است و ممکن است مربوط به تداخل امواج دستگاههای دیگر و یا وسایل برقی و یا امواج مکرویو آنتن های مخابراتی باشد

farsweb
21-11-2016, 16:25
سلام دوستان
تلویزیون بنده UA46D7770LM هست از سری اسمارت. هیچکدوم از روش های نگه داشتن چهار دکمه و اعداد برای ورود به منو مخفی کار نمی کنه. اگر ممکنه راهنمایی کنین چطور وارد بشم. (هدفم از این کار آزاد کردن برنامه های اصلی سامسونگ و نصب قیل تر شکن روی تلویزیون هست)

کسی راهنمایی یا نظری نداره؟

matinpour
21-11-2016, 22:29
کسی راهنمایی یا نظری نداره؟
.
دوست عزیز
برای ورود می توانید از روشهای زیر استفاده کنید.
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
در تلویزیون های قدیمی تر:
کد:
mute > 1 > 8 > 2 > power

و در ضمن نمی توانید درمنوی مخفی چیزی نصب کنید.

m195859
21-11-2016, 23:31
جناب متین پور

با سلام و سپاس از زحمات شما.

دو پرسش داشتم :

1- آیا نصب هدفون ( یا هدست یا ..... ) وایرلس یا بلوتوث به تلویزیون f8880 ممکن است یا خیر؟ و اگر هست چه مدلی را پیشنهاد میفرمائید؟

2- آیا اگر جواب مورد بالا مثبت باشد میتوان همزمان هم صدا را در گوشی و هم از طریق بلندگو شنید یا خیر؟

من تلویزیون مذکور و ساندبار HW-450 سامسونگ دارم.

بسیار از پاسخگوئی شما ممنونم.

matinpour
22-11-2016, 00:24
جناب متین پور

با سلام و سپاس از زحمات شما.

دو پرسش داشتم :

1- آیا نصب هدفون ( یا هدست یا ..... ) وایرلس یا بلوتوث به تلویزیون f8880 ممکن است یا خیر؟ و اگر هست چه مدلی را پیشنهاد میفرمائید؟

2- آیا اگر جواب مورد بالا مثبت باشد میتوان همزمان هم صدا را در گوشی و هم از طریق بلندگو شنید یا خیر؟

من تلویزیون مذکور و ساندبار HW-450 سامسونگ دارم.

بسیار از پاسخگوئی شما ممنونم.
.
دوست عزیز
جواب سوال اول : بله تلویزیون شما قابلیت دارد. برای این منظور سعی کنید از برند خود سامسونگ که سازگارتر با سیستمتان است استفاده کنید البته از دیگر برندها هم می توانید استفاده کنید.
جواب سوال دوم: خیر شما نمی توانید بطور هم زمان از هردو سیستم استفاده کنید چون باید برای استفاده از هدفون در قسمت صدا و استفاده از بلندگو خارجی را انتخاب کنید.که در اینصورت دیگر از بلندگوی داخلی دیگر صدایی ندارید.

chaharnazm
22-11-2016, 16:39
دوست عزیز
اگر در تمامی کانالها و یا نمایش از دستگاه مثل سینما خانگی و یا dvd این مسئله را دارید یعنی که پنلتان دچار مشگل شده واگر فقط در جند کانال این مورد را دارید نگران نباشید سیستمتان سالم است و ممکن است مربوط به تداخل امواج دستگاههای دیگر و یا وسایل برقی و یا امواج مکرویو آنتن های مخابراتی باشد
با سپاس
چنانچه پنل آسیب دیده باشد، آیا نیم سوز شدن پیکسلها می تواند باشد؟ راه درست شدن آن چیست؟

matinpour
22-11-2016, 17:49
با سپاس
چنانچه پنل آسیب دیده باشد، آیا نیم سوز شدن پیکسلها می تواند باشد؟ راه درست شدن آن چیست؟
.
دوست عزیز
چنانچه پنل آسیب دیده باشد کاری نمی شود کرد بجز تعویض پنل

m195859
22-11-2016, 18:39
.
دوست عزیز
جواب سوال اول : بله تلویزیون شما قابلیت دارد. برای این منظور سعی کنید از برند خود سامسونگ که سازگارتر با سیستمتان است استفاده کنید البته از دیگر برندها هم می توانید استفاده کنید.
جواب سوال دوم: خیر شما نمی توانید بطور هم زمان از هردو سیستم استفاده کنید چون باید برای استفاده از هدفون در قسمت صدا و استفاده از بلندگو خارجی را انتخاب کنید.که در اینصورت دیگر از بلندگوی داخلی دیگر صدایی ندارید.

حیلی ممنون از محبت شما.

2 وسیله مختلف را امتحان کردم.

1- هدست وایرلس سونی 2.0 که دانگل دارد و به درگاه usb وصل میشود. تلویزیون آن را شناسائی نکرد ( در حالی که توسط کامپیوتر و ps4 و .... شناسائی میشود ).

2- هدست بلوتوث Genius HS-920BT . این هم کار نکرد ( در حالیکه با وسائل دیگر به خوبی کار میکند ).

آیا منوی خاصی برای معرفی این نوع هدستها به تلویزیون f8880 هست یا باید امیدوار باشیم که خود تلویزیون آنها را شناسائی کند و اگر نکرد نتیجه بگیریم که سازگار نیستند؟

پیشاپیش از لطف شما در پاسخگوئی تشکر میکنم.

matinpour
22-11-2016, 19:07
حیلی ممنون از محبت شما.

2 وسیله مختلف را امتحان کردم.

1- هدست وایرلس سونی 2.0 که دانگل دارد و به درگاه usb وصل میشود. تلویزیون آن را شناسائی نکرد ( در حالی که توسط کامپیوتر و ps4 و .... شناسائی میشود ).

2- هدست بلوتوث Genius HS-920BT . این هم کار نکرد ( در حالیکه با وسائل دیگر به خوبی کار میکند ).

آیا منوی خاصی برای معرفی این نوع هدستها به تلویزیون f8880 هست یا باید امیدوار باشیم که خود تلویزیون آنها را شناسائی کند و اگر نکرد نتیجه بگیریم که سازگار نیستند؟

پیشاپیش از لطف شما در پاسخگوئی تشکر میکنم.
.
دوست عزیز
هدفن تان را روشن و سپس از
منو--> صدا-->تنظیمات بلندگو--> در آن قسمت بلندگوی خارجی را انتخاب کنید یا در همان منوی صدا آیتمها را جستجو کنید حتی قسمت -->تنظیمات SoundShare

chaharnazm
23-11-2016, 13:09
.
دوست عزیز
چنانچه پنل آسیب دیده باشد کاری نمی شود کرد بجز تعویض پنل
هزینه پنل نو مدل F8880 46 چند است؟

matinpour
23-11-2016, 15:24
هزینه پنل نو مدل F8880 46 چند است؟
.
دوست عزیز
قیمت پنل تلویزیون دو سوم قیمت کل تلویزیون است مگر اینکه تعمیرکاری کار کرده سالم با قیمت پایین تر به شما بفروشند.

m071
24-11-2016, 05:22
سلام ی سوال داستم بچه ها مدل تی وی ua48h6500هست و متاسفانه دیجیتال رو در فعال نداره، رفتم از داخل منو مخفی بیارمش ولی گزینه local set, regionغیر فعاله، میگن برا فعالسازیش کنترل مخصوص میخواد کسی میدونه چه ترفندی میشه زد؟؟ ی چیز دیگه از این منو دستگاه رو تنظیمات کارخانه کردم کنترل از راه دور هوشمندش از کار افتاد و فقط دکمه روشن خاموشش کار میکنه، لطفا راهنمایی کنید، فقط سریع ترر، واقعا ممنون

matinpour
24-11-2016, 10:27
سلام ی سوال داستم بچه ها مدل تی وی ua48h6500هست و متاسفانه دیجیتال رو در فعال نداره، رفتم از داخل منو مخفی بیارمش ولی گزینه local set, regionغیر فعاله، میگن برا فعالسازیش کنترل مخصوص میخواد کسی میدونه چه ترفندی میشه زد؟؟ ی چیز دیگه از این منو دستگاه رو تنظیمات کارخانه کردم کنترل از راه دور هوشمندش از کار افتاد و فقط دکمه روشن خاموشش کار میکنه، لطفا راهنمایی کنید، فقط سریع ترر، واقعا ممنون
.
دوست عزیز
برای این منظور باید کنترول تان را دوباره راه اندازی کنید.

اتصال مجدد کنترل هوشمند سامسونگ
اگر کنترل هوشمند سامسونگ عملیاتی متوقف می شود و یا کار غیر طبیعی دارد، باتری ها را تعویض کنید که این ممکن است ناشی از انرژی باتری کافی نباشد.
اگر مشکل ادامه یابد، برای کنترل هوشمند سامسونگ بازیابی جفت شدگی با تلویزیون را انجام دهید.
1-دکمه RETURN و دکمه MENU را به طور همزمان به مدت 3 ثانیه فشار دهید.
شما باید کنترول کنید که کنترل هوشمند سامسونگ جدای از تلویزیون درفاصله تقریبا cm 30cm ~40باشد اما، باید محل کنترل هوشمند سامسونگ شما به سمت گیرنده کنترل از راه دور تلویزیون باشد.
2- اتصال تصویر بر روی صفحه نمایش ظاهرمی شود. و پس از آن، کنترل هوشمند سامسونگ به صورت خودکار به تلویزیون متصل می شود.

m071
24-11-2016, 23:37
خیلی ممنون برای ازاد کردن منطقه و راه افتادن دیجیتال پیشنهادی ندارین؟؟کسی میدونه کنترل مخصوص چیه

matinpour
25-11-2016, 11:36
خیلی ممنون برای ازاد کردن منطقه و راه افتادن دیجیتال پیشنهادی ندارین؟؟کسی میدونه کنترل مخصوص چیه
.
دوست عزیز
این تایپیک را مطالعه کنید و لینک کنترول دست ساز را هم ببینید.
تنظیم ساعت و تاریخ و تیونر دیجیتال تلویزیون سامسونگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

chaharnazm
25-11-2016, 17:16
.
دوست عزیز
قیمت پنل تلویزیون دو سوم قیمت کل تلویزیون است مگر اینکه تعمیرکاری کار کرده سالم با قیمت پایین تر به شما بفروشند.

امروز که تلویزیون روشن کردم دیدم چراغ سرخ تلویزیون پنج بار چشمک زد. دلیل آن چه میتواند باشد؟

psolati
28-11-2016, 13:15
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان بزرگوار.

psolati
28-11-2016, 13:16
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان بزرگوار.

با توجه به فراگیر شدن تلویزیون های 4K و همچنین قیمت منطقی و مناسب این تلویزیونها تنها مشکلی که ظاهرا دوستان مطرح میکنن کمبود محتوای با کیفیت 4k هست.
بنده حدود
30 فیلم با کیفیت 4k حدود 250گیگ که حدود 20 مورد از آنها که دوبله فارسی نیز می باشدو در حدود 100گیگ هم دموی تبلیغاتی با نهایت کیفیت 4K را دارم.
لذا دوستانی که تمایل برای تهیه موارد فوق رو داشتن میتوانند با شماره 09193801900 هماهنگ کنن.

abbas-t
03-12-2016, 19:48
سلام دوستان
هنوز دوسال نشده که اسمارت TV سامسونگ سری H خریدم ،دو روزه که یه خط ابی به قطر یه پیکسل به صورت عمودی از 5 سانتی متری سمت راست روی پنل افتاده ،نه ضربه ای به پنل خورده نه مایعی به پنل پاشیده شده ،چون از همون روز اول محافظ پنل حریدم ،میخوام بدونم این خط قابل برطرف شدن هست یا زیادتر میشه ؟پنل گه نسوخته ؟

matinpour
03-12-2016, 20:25
سلام دوستان
هنوز دوسال نشده که اسمارت TV سامسونگ سری H خریدم ،دو روزه که یه خط ابی به قطر یه پیکسل به صورت عمودی از 5 سانتی متری سمت راست روی پنل افتاده ،نه ضربه ای به پنل خورده نه مایعی به پنل پاشیده شده ،چون از همون روز اول محافظ پنل حریدم ،میخوام بدونم این خط قابل برطرف شدن هست یا زیادتر میشه ؟پنل گه نسوخته ؟
.
دوست عزیز
ممکن است اسلاتهای متصل به پنلتان جرم گرفته باشد باید آنها را جدا و بعد از تمیز کردن دوبار وصل کنید.از یک تعمیرکار کمک بگیرید. و روشی دیگر استفاده از یک قاشق و ضربه بسیار آرام به کل خط و کشیدن آن و به آرامی به کل خط بکشید و یک بار تلویزیون را خاموش و روشن کنید. البته این یک کار ظریف و تخصصی و ابتکاری است. و اگر به این امور وارد نیستید توصیحه نمی شود اینکار را انجام دهید.

kazem3300
18-12-2016, 10:04
سلام من یه تلویزیون سامسونگ هوشمند دارم اخیرن وقتی وارد منوی smart hub میشم تلویزیون هنگ می کنه و بعد از چند ثانیه خاموش و روشن میشه
46d6920 مدل دستگاهم است.تنظیم کارخانه ای هم زدم و تمام ورودی ها رو هم جدا کردم باز هنگام ورود به بخش smart hub هنگ می کنه
ضمنا من تلویزیون با دکمه exit ریست کردم درست نشد
مدل نرم افزاریشم تم منو زده 001018

acc
20-12-2016, 12:05
حدودا 2 ماهه که اپلیکیشن آپارات روی تلویزون سامسونگ من غیب شده
جستجو هم میزنم پیدا نمیشه
نکنه باز تحریم شده یا توسط سامسونگ حذف شده ؟

chaharnazm
26-12-2016, 13:15
درود
چرا گهگاهی که هارد اکسترنال 2TB سیگیت به تلویزیون میزنم و میخواهم فایلهای تصویری را جابجا کنم تلویزیون ریستارت میشود.

hamidreza_4u
26-12-2016, 23:13
سلام چطور میشه مثل کامپیوتر ی فیلمو با زبان فارسی جداگونه پخش کرد؟
الان فیلم و صوت دوبلش کنار هم هستن ولی زبان اصلی پخش میشه

Sent from Xperia C3-Dual

Xenon360
26-12-2016, 23:15
سلام چطور میشه مثل کامپیوتر ی فیلمو با زبان فارسی جداگونه پخش کرد؟
الان فیلم و صوت دوبلش کنار هم هستن ولی زبان اصلی پخش میشه

Sent from Xperia C3-Dual

داداش تو نوار ابزار پايين صفحه فك كنم گزينه ي يكي مونده بآخر سمت راست تي وي باشه... اونجا ميتوني عوض كني صدا رو

hamidreza_4u
27-12-2016, 20:47
داداش تو نوار ابزار پايين صفحه فك كنم گزينه ي يكي مونده بآخر سمت راست تي وي باشه... اونجا ميتوني عوض كني صدا رو

بله برادر میدونم ولی اونجا اصلا فعال نیست واسه اون فیلم مدنظر
درصورتیکه با زیرنویس مشکلی ندارم

Sent from Xperia C3-Dual

Xenon360
27-12-2016, 22:50
بله برادر میدونم ولی اونجا اصلا فعال نیست واسه اون فیلم مدنظر
درصورتیکه با زیرنویس مشکلی ندارم

Sent from Xperia C3-Dual

پس هيچي
راهي نداره بايد با لبتاب وصل كنيد ب تي وي و ببينيد ...

من خودمم با لبتاب ميديدم

kolange_edalat2001
28-12-2016, 10:04
سلام. دوستان تلویزیون من مدلش J6950 هست 40 اینچ. دیروز نزدیک 1گیگ اپدیدت براش اومد، زدم به روز شد ولی اتفاق خواصب نیوفتاد. ورژن عوض شد ولی چیزه جدیدی نیومد!

بعد اینکه بخوام بفهمم تی وی من ساخت کجاست از کجا باید بفهمم؟

matinpour
28-12-2016, 19:19
سلام. دوستان تلویزیون من مدلش J6950 هست 40 اینچ. دیروز نزدیک 1گیگ اپدیدت براش اومد، زدم به روز شد ولی اتفاق خواصب نیوفتاد. ورژن عوض شد ولی چیزه جدیدی نیومد!

بعد اینکه بخوام بفهمم تی وی من ساخت کجاست از کجا باید بفهمم؟
.
دوست عزیز
تلویزیون شما اسمبل شده ایران است یعنی تمامی قطعات ممکن است ساخت کشورهای مختلف تحت لایسنس کره باشد ولی مجموعه آن برای ایران اسمبل شده است. و معمولا وقتی که تلویزیون باز شود خواهید دید که مثلا ممکن است پنل آن در چین و پاور و مین برد آن برای مالزی و یاکره و یا کشورهای از این دست باشد.

kolange_edalat2001
28-12-2016, 23:01
.
دوست عزیز
تلویزیون شما اسمبل شده ایران است یعنی تمامی قطعات ممکن است ساخت کشورهای مختلف تحت لایسنس کره باشد ولی مجموعه آن برای ایران اسمبل شده است. و معمولا وقتی که تلویزیون باز شود خواهید دید که مثلا ممکن است پنل آن در چین و پاور و مین برد آن برای مالزی و یاکره و یا کشورهای از این دست باشد.

ممنون. در مورد اپدیدت هم میشه یه توضیحی بدید؟ 1گیگ اپ کردم ولی اتفاق خواصی نیوفتاد

Xenon360
28-12-2016, 23:50
ممنون. در مورد اپدیدت هم میشه یه توضیحی بدید؟ 1گیگ اپ کردم ولی اتفاق خواصی نیوفتاد

اين كه يه چيز فوق العاده طبيعيه ... خيلي وقته با آپديتها تغييري ايجاد نميشه ...

chaharnazm
29-12-2016, 10:18
درود
چرا گهگاهی که هارد اکسترنال 2TB سیگیت به تلویزیون میزنم و میخواهم فایلهای تصویری را جابجا کنم تلویزیون ریستارت میشود.
سپاسگزار میشوم اگر پاسخ من هم بدهید

MOHAMMAD_ASEMOONI
29-12-2016, 12:41
درود
سلام

هارد رو بزنین به کامپیوتر و اگر قابل defragmenation هست , فایلهاش رو مرتب کنین .
بعدش بزنینش به تلوزیون و تست کنین ببینین مشکل رفع شده ؟

m195859
31-12-2016, 18:28
.
دوست عزیز
هدفن تان را روشن و سپس از
منو--> صدا-->تنظیمات بلندگو--> در آن قسمت بلندگوی خارجی را انتخاب کنید یا در همان منوی صدا آیتمها را جستجو کنید حتی قسمت -->تنظیمات SoundShare

با سپاس از الطاف جناب متین پور
من این مشکل را به نحو دیگری حل کردم.
یک عدد هدفون وایرلیس خریدم که گوشی از طریق امواج FM به فرستنده آن وصل میشود .... و فرستنده را به خروجی صدای ----- وصل کردم .... و الان هم زمان هم از بلندگوی تلویزیون و هم از طریق گوشی میتوانم صدا را بشنوم.

باز هم ممنون از جناب متین پور.

meshkiposh2200
04-01-2017, 03:28
سلام.تی ویه سامسونگ مدل 6980 چهل ابنچ فایل آپدیت شو میخاستم و اینکه با آپدیت ممکنه قابلیت screen miror بهش اضافه بشه
ورژن فعلی:001014

kolange_edalat2001
04-01-2017, 11:09
سلام. دوستان تی وی من J6950 هست ولی برخی از گزینهاش تو منو خاموشه، چجور میشه روشن کرد. مثلا حالت تصویر در نصویر و تنظیمات پیشرفته. ممنون
.

kolange_edalat2001
04-01-2017, 13:14
مرسی از جوابتون. سوال اخر، وقتی صفحه کامل سیاه میشه تصویر تیره و تار میشه و بد نشون میده! راه حلی داره؟

matinpour
04-01-2017, 18:18
سلام. دوستان تی وی من J6950 هست ولی برخی از گزینهاش تو منو خاموشه، چجور میشه روشن کرد. مثلا حالت تصویر در نصویر و تنظیمات پیشرفته. ممنون
.

دوست عزیز

برای تماشای تلویزیون به عنوان یک تصویر در تصویر، منبع یا source صفحه اصلی باید به کامپوننت یا HDMI تنظیم شده باشد. تا همچنین آیتمهای دیگر تنظیمات پیشرفته هم فعال شود.

matinpour
04-01-2017, 18:23
مرسی از جوابتون. سوال اخر، وقتی صفحه کامل سیاه میشه تصویر تیره و تار میشه و بد نشون میده! راه حلی داره؟
.
دوست عزیز
اگر از کابل hdmi استفاده می کنید از این مسیر بروید
منو <-- تصویر <-- گزینشهای تصویر <--سطح سیاهی hdmi و آن را low یا همان کم را انتخاب کنید.

kolange_edalat2001
04-01-2017, 22:49
.
دوست عزیز
اگر از کابل hdmi استفاده می کنید از این مسیر بروید
منو <-- تصویر <-- گزینشهای تصویر <--سطح سیاهی hdmi و آن را low یا همان کم را انتخاب کنید.

از کابل استفاده نمیکنم. وقتی فیلم رو از طریق Usb میبینم اینجوری میشه. اون گزینه هم به صورت پیش فرض کم هستش. ممنون.

henrikkhach
05-01-2017, 12:39
سلام به همگی

تلویزیون من k6960 هست و طبیعتا این امکان رو داره که برنامه های تلویزیونی رو که از طریق گیرنده خودش میگیره ضبط کنه، حالا من میخواستم بدونم راهی هست که بشه چیزی رو که از طریق ورودیهای تلویزیون میبینم ضبط کنم. به عنوان مثال اگر به یکی از ورودیهاش گیرنده ای وصل شده، بشه روی یک هارد که به تلویزیون وصله ضبط کرد. آیا در سرویس منو service menu چیزی باید فعال بشه.

با تشکر

matinpour
05-01-2017, 13:23
سلام به همگی

تلویزیون من k6960 هست و طبیعتا این امکان رو داره که برنامه های تلویزیونی رو که از طریق گیرنده خودش میگیره ضبط کنه، حالا من میخواستم بدونم راهی هست که بشه چیزی رو که از طریق ورودیهای تلویزیون میبینم ضبط کنم. به عنوان مثال اگر به یکی از ورودیهاش گیرنده ای وصل شده، بشه روی یک هارد که به تلویزیون وصله ضبط کرد. آیا در سرویس منو service menu چیزی باید فعال بشه.

با تشکر

.
دوست عزیز
شما می توانید برنامه های که از کانال دیجیتال پخش می شود را روی فلش ویا هارد ضبط و در همان تلویزیون تماشا کنید.
یک فلش با سایز16 به بالا و یا هارد به تلویزیون وصل می کنید و زمانی که شما دکمه قرمز روی کنترول که برای ضبط است را بزنید خودش به شما پیام می دهد که اول باید فرمت بشودو آن را بوسیله تلویزیون فرمت می کنید.
می توانید از این تایپیک هم برای فلش با حافظه کم هم استفاده کنید.

hamidreza_4u
08-01-2017, 19:59
با سپاس از الطاف جناب متین پور
من این مشکل را به نحو دیگری حل کردم.
یک عدد هدفون وایرلیس خریدم که گوشی از طریق امواج FM به فرستنده آن وصل میشود .... و فرستنده را به خروجی صدای ----- وصل کردم .... و الان هم زمان هم از بلندگوی تلویزیون و هم از طریق گوشی میتوانم صدا را بشنوم.

باز هم ممنون از جناب متین پور.
سلام منم میخام صدای TV رو وایرلس دریافت کنم حالا روی هندزفری بلوتوث گوشی یا هدفون بیسیم
چکار کردی شما که موفق شدی؟
البته مدل TV من D6960 هست
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
ضمنا با توجه با توضیحات دوستمون که همزمان هم TV هم گوشی صدا دارن...اگه تی وی مات بشه بازم هدفون صدا داره؟
اخه میخام شب فیلم ببینم TV صدا نداشته باشه

Sent from Xperia C3-Dual

Betowen
25-01-2017, 20:33
سلام عزیزان
یه تلویزیون es8880 دارم سایز 55 چند سالی هس ب خوبی کار میکرد
هر سری هم هر آپدیتی براش میومد انجام دادم
اخیرا یه مشکلی پیدا کرده
یکی اینکه wifi هست ولی تا با گوشی میخوام کانکت شم تا رمزو میزنم وای فای میپره غیب میشه بعد دوباره میاد ولی بازم وصل نمیشه
یکی دیگه اینکه وقتی فیلم 3D میزارم تصویر سیاه میشه ولی صدا داره.هم رو فیلم سه بعدی تست کردم هم رو شبکه های عادی.همش همینطوره
ریست فکتوری هم کردم هم از منو خودش هم منو مخفی ولی همچنان نشد که نشد
غیر از این 2 مشکل هیچ عیبی نداره
حالا نمیدونم ماله آپدیته مال چیه.زنگ زدم نمایندگیا تعمیر گفتن تو این تلویزیون خیلی بعیده.خلاصه مثه اینکه مورد مشابهی هم نبوده
ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه حالا در مورد هر کدوم
ممنون:n12:

motv
31-01-2017, 11:20
سلام من تلویزیون 43k6960 خریدم . میخوام ترتیب کانال ها رو عوض کنم اما در هیچ جای تنظیمات گزینه ای براش نیست.
نصاب اومد برای کانال ها شماره دهی کرد اما من ندارم.
لطفا راهنمایی کنید

matinpour
31-01-2017, 12:30
سلام من تلویزیون 43k6960 خریدم . میخوام ترتیب کانال ها رو عوض کنم اما در هیچ جای تنظیمات گزینه ای براش نیست.
نصاب اومد برای کانال ها شماره دهی کرد اما من ندارم.
لطفا راهنمایی کنید
.
دوست عزیز
نحوه تغییر شماره های کانال یا حذف کانال ها را به طور سریع یاد بگیرید.
اجرای قابلیت ویرایش کانال
خانه یا همان home---->تلویزیون زنده --->فهرست كانال---> همه
ترتیب بندی مجدد یا حذف کانال ها
خانه یا همان home---->تلویزیون زنده --->فهرست كانال---> همه---> ویرایش تغییر شماره یا حذف
می توانید ترتیب کانال ها را تغییر داده یا کانال ها را حذف کنید. برای تغییر ترتیب کانال، آنرا انتخاب کرده و سپس تغییر شماره را انتخاب کنید. برای حذف کانال ، آنرا انتخاب کرده و سپس حذف را انتخاب کنید.

motv
02-02-2017, 11:53
سلام.
لطفا کمک کنید. من تلویزیون 43k6960 دارم و از دیروز اینترنت وای فای آن قطع شده (خود به خود) و دیگر وصل نمیشه. مودم رو هم ریست فکتوری کردم اما مشکل حل نشد. قبلا بروزرسانی کرده بودم تلویزیون رو اما بعدش اینترنت داشتم . یهو اینطور شد

kolange_edalat2001
14-02-2017, 21:07
دوستان من تی ویم 6950 هست و وقتی به روز رسانیش کردم، کند شده میخواد یه فلش رو باز کنه یا کانال عوض کنه گیر داره. میشه درستش کرد؟

MMA3231
16-02-2017, 13:03
با سلام
مدل UE46F7000 قسمت اکانت سامسونگش غیر فعال است و در قسمت Smart Hub فقط اپلیکیشن مرورگر وب داره!!!
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چطور میتونم وارد Samsung Account شده و Appهای دیگه براش دانلود و نصب کنم؟
درضمن تلویزیون رو بصورت وای فای به اینترنت متصل کردم.

matinpour
17-02-2017, 13:05
با سلام
مدل UE46F7000 قسمت اکانت سامسونگش غیر فعال است و در قسمت Smart Hub فقط اپلیکیشن مرورگر وب داره!!!
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چطور میتونم وارد Samsung Account شده و Appهای دیگه براش دانلود و نصب کنم؟
درضمن تلویزیون رو بصورت وای فای به اینترنت متصل کردم.
.
دوست عزیز
ایجاد یک حساب سامسونگ
صفحه منو-->امکانات هوشمند-->به حساب کاربری سامسونگ-->ایجاد حساب کاربری--> ایجاد یک حساب کاربری سامسونگ
Screen Menu > Smart Features > Samsung Account > Create Account > Create a Samsung account
از صفحه ورود به سیستم، ایجاد حساب را انتخاب کنید و سپس دستورالعمل های روی صفحه را دنبال کنید.

MMA3231
17-02-2017, 19:33
ضمن تشکر از راهنمایی شما جناب متین پور عزیز
همونجور که در پیام قبل هم خدممتون عرض کردم در قسمت Smart Features برای من Samsung Account غیر فعال هستش!! یعنی خاکستری است و امکان ok کردن و باز شدن رو نداره!!!!
برای رفع این مشکل مزاحم شما شدم.
مجددا ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

matinpour
17-02-2017, 22:39
ضمن تشکر از راهنمایی شما جناب متین پور عزیز
همونجور که در پیام قبل هم خدممتون عرض کردم در قسمت Smart Features برای من Samsung Account غیر فعال هستش!! یعنی خاکستری است و امکان ok کردن و باز شدن رو نداره!!!!
برای رفع این مشکل مزاحم شما شدم.
مجددا ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
.
دوست عزیز
ورودی های تان را تغییر دهید ببینید مشگل حل می شود یعنی با کنترول تلویزیون روی دکمه منبع یا همان Source بزنیدو ورودی را یا tv و یا دیگر ورودی ها را انتخاب کنید
و آیا از منو Screen Menu > Smart Features > Samsung Account > log in می کنید؟
بعد طبق پست قبلی عمل کنید.
هنگامی که حساب کاربری سامسونگ ایجاد شده است، یک ایمیل تایید به آدرس ایمیل شما فرستاده می شود
به عنوان ID خود تان وارد می شود. باز کردن ایمیل تایید و کلیک بر روی دکمه تایید نهایی سامسونگ حساب کاربری مراحل نصب.

MMA3231
18-02-2017, 09:46
جناب متین پور
ورودی رو هم تغییر دادم اما باز مشکل حل نشد!!
اصلا Smart Account فعال نیست که بخوام Log In کنم... (نشون داده میشه اما خاکستری و غیرفعال است)
توی قسمت منوی مخفی جایی نباید برم تغییری ایجاد کنم؟

.
دوست عزیز
ورودی های تان را تغییر دهید ببینید مشگل حل می شود یعنی با کنترول تلویزیون روی دکمه منبع یا همان Source بزنیدو ورودی را یا tv و یا دیگر ورودی ها را انتخاب کنید
و آیا از منو Screen Menu > Smart Features > Samsung Account > log in می کنید؟
بعد طبق پست قبلی عمل کنید.
هنگامی که حساب کاربری سامسونگ ایجاد شده است، یک ایمیل تایید به آدرس ایمیل شما فرستاده می شود
به عنوان ID خود تان وارد می شود. باز کردن ایمیل تایید و کلیک بر روی دکمه تایید نهایی سامسونگ حساب کاربری مراحل نصب.

matinpour
18-02-2017, 14:24
جناب متین پور
ورودی رو هم تغییر دادم اما باز مشکل حل نشد!!
اصلا Smart Account فعال نیست که بخوام Log In کنم... (نشون داده میشه اما خاکستری و غیرفعال است)
توی قسمت منوی مخفی جایی نباید برم تغییری ایجاد کنم؟
.
دوست عزیز
یک بار ریست فاکتوری کنید ببینید مشگلتان حل می شود.

MMA3231
18-02-2017, 15:46
.
دوست عزیز

نه متاسفانه
با رسیت فکتوری هم مشکل برطرف نمیشه!!!
چه راه حل دیگه ای میمونه؟

jabi7joon
18-02-2017, 17:43
سلام..
نظرتون راجع به 55KU7000 چی هست ؟ مدل ایرانیش 55KU7970 میشه؟

و اینکه چرا قیمت دیجیکالا با گارانتی مثل قیمت بدون گارانتی هست..؟ دوستان اطلاعی دارن؟

البته ی جایی خونده بودم این تلویزیون سری 6 هست که ب اسم سری 7 میفروشن به ملت..

MMA3231
20-02-2017, 00:14
.
دوست عزیز

متاسفانه با رسیت فکتوری هم مشکل برطرف نشد... :n03:

MMA3231
21-02-2017, 10:08
لطفاً راهنمایی بفرمایید برای باز شدن Samsung Account که در تلویزیون بنده قابل دسترس نیست(خاکستری رنگ است) چه باید کرد؟؟!!!
بیشتر راه هایی که دوستان راهنمایی کرده بودن رو انجام دادم اما فایده ای نداشته!!!:n28:

hamidreza_4u
20-03-2017, 00:16
سلام من مدل UA40D6960 دارم
چطور میتونم صدا رو با ی هدست بی سیم گوش کنم؟
راهی هست بنظرتون

Sent from my Xiaomi Mi5

a2006n
31-03-2017, 22:12
سلام
من تلویزیون سامسونگ مدل UA48H6400 دارم
منوی مخفی تلوزیون رو اجرا کردم بدون تغییر بستم ولی کنترل اسمارت تلویزیون از کار افتاده و فقط دکمه پاور کنترل عمل میکنه
برای ست کردن کنترل هم کلیدهای منو و برگشت رو با هم سه ثانیه نگه میدارم اتفاقی نمیوفته(کنترل تلوزیون دیگه ای از همین مدل کار میکنه)
به نظرتون مشکل چیه؟؟

matinpour
01-04-2017, 13:29
سلام
من تلویزیون سامسونگ مدل UA48H6400 دارم
منوی مخفی تلوزیون رو اجرا کردم بدون تغییر بستم ولی کنترل اسمارت تلویزیون از کار افتاده و فقط دکمه پاور کنترل عمل میکنه
برای ست کردن کنترل هم کلیدهای منو و برگشت رو با هم سه ثانیه نگه میدارم اتفاقی نمیوفته(کنترل تلوزیون دیگه ای از همین مدل کار میکنه)
به نظرتون مشکل چیه؟؟
.
دوست عزیز
تمامی کنترولهای سامسونگ با هم سازگار هستند. و شما می توانید کنترولتان را ریست کنید.
ریست کردن کنترول لمسی و معمولی
روش1- از روی کنترول دکمه Return + Menu رو سه ثانیه بگیرید.
روش2- ابتدا شما می بایستی باطریهای کنترل را خارج کنید و سه بار عدد صفر را فشار دهید و مجدداً باطریها را جا بزنید. اگر مشکل شما با این عمل حل نشد کنترل دستگاه خود را به نزدیکترین نمایندگی خدمات سام سرویس نشان دهید.
روش3- یا باتری آلکالاین به کار ببر یا شارژی. آنگاه دکمه ی pairing رو 3 ثانیه نگه دار.
روش 4
1.اول کنترل رو حالت تلویزیون قرار میدهیم
2.دکمه پاور را گرفته و دوبار صفر را میزنیم کنترل ریست شده و مشکل حل می شود.

a2006n
01-04-2017, 15:52
.
دوست عزیز
تمامی کنترولهای سامسونگ با هم سازگار هستند. و شما می توانید کنترولتان را ریست کنید.
روش2- ابتدا شما می بایستی باطریهای کنترل را خارج کنید و سه بار عدد صفر را فشار دهید و مجدداً باطریها را جا بزنید. اگر مشکل شما با این عمل حل نشد کنترل دستگاه خود را به نزدیکترین نمایندگی خدمات سام سرویس نشان دهید.
روش3- یا باتری آلکالاین به کار ببر یا شارژی. آنگاه دکمه ی pairing رو 3 ثانیه نگه دار.
روش 4

سلام دوست عزیز ممنون از جواب شما
برای کنترل من فقط روش اول ذکر شده قابل اجراست ولی با انجام آن هیچ اتفاقی نمیوفته
در ضمن دکمه pairing هم نداره در رو شکنترل و نه در پشت کنترل یا در فضای باطریها
تصویر رو و پشت کنترل رو براتون میزارم

superstar 1
08-05-2017, 13:12
سلام دوستان
از برند سامسونگ سایز ۴۹ یا ۵۰ یه مدل فول اچدی معرفی کنید که اسمارت باشه و سرعت تصویر (هرتز)بالایی داشته باشه..حالا چ مدل بانه ای چ مدل سام سرویسی.در کل فول اچدی در سطح بالایی باشه..آخه خودم مدل ۷۹۷۰ فورکی خریدم آوردم خونه واسه یه بار تست روشنش کردم ولی تصاویرش خیلی با کندی وتاری همراه بود ..حالا احتمالا شاید ببرم پسش بدم.

superstar 1
08-05-2017, 13:13
سلام دوستان
از برند سامسونگ سایز ۴۹ یا ۵۰ یه مدل فول اچدی معرفی کنید که اسمارت باشه و سرعت تصویر (هرتز)بالایی داشته باشه..حالا چ مدل بانه ای چ مدل سام سرویسی.در کل فول اچدی در سطح بالایی باشه..آخه خودم مدل ۷۹۷۰ فورکی خریدم آوردم خونه واسه یه بار تست روشنش کردم ولی تصاویرش خیلی با کندی وتاری همراه بود ..حالا احتمالا شاید ببرم پسش بدم.

reza1348_rezareza
10-05-2017, 08:09
سلام دوستان
بعید میدونم مشکلاتی که میگی ربطی به هرتز داشته باشه !حتما لا یا تنظیمات درست نیست یا سورس ورودی تلویزیون مشکل داره یا تلویزیونت خرابه.

superstar 1
10-05-2017, 12:09
نه داداش تلویزیون مشکل نداشت.چون این تلویزیون همون مدل ku6300 هستش که هرتزش ۶۰ هست.حالا یه مدل معرفی کنین که فول اچدی ولی با هرتز ۱۲۰ باشه.به قول یه دوستمون که تازه به حرفش رسیدم(تلویزیون فورکی مثل این میمونه یه ماشین با سرعت ۳۰۰ کیلومتر بخری ولی نتونی باهاش بیشتر از ۱۲۰ تا رانندگی کنی). در ضمن تو تمام سایتهای فارسی زبان هرکدومشون سرعت هرتز رو اشتباه مینویسن.مثلا واسه همین ۷۹۷۰ یه جا نوشته ۱۰۰ یه جا نوشته ۲۰۰ که همشون اشتباه مینوسن در اصل همون ۶۰ هستش.حالا اگه مدلی تو بازار ایران سراغ دارین که با هرتز ۱۲۰ و فول اچدی باشه معرفی کنین .سامسونگ باشه

superstar 1
11-05-2017, 15:39
نه داداش تلویزیون مشکل نداشت.چون این تلویزیون همون مدل ku6300 هستش که هرتزش ۶۰ هست.حالا یه مدل معرفی کنین که فول اچدی ولی با هرتز ۱۲۰ باشه.به قول یه دوستمون که تازه به حرفش رسیدم(تلویزیون فورکی مثل این میمونه یه ماشین با سرعت ۳۰۰ کیلومتر بخری ولی نتونی باهاش بیشتر از ۱۲۰ تا رانندگی کنی). در ضمن تو تمام سایتهای فارسی زبان هرکدومشون سرعت هرتز رو اشتباه مینویسن.مثلا واسه همین ۷۹۷۰ یه جا نوشته ۱۰۰ یه جا نوشته ۲۰۰ که همشون اشتباه مینوسن در اصل همون ۶۰ هستش.حالا اگه مدلی تو بازار ایران سراغ دارین که با هرتز ۱۲۹ و فول اچدی باشه معرفی کنین .سامسونگ باشه

finalpc
12-05-2017, 10:49
سلام
من یک تلویزیون 7970 دارم. جدیدا می خوام usb یا هارد به اون وصل کنم، اسم هارد یا usb را شناسایی می کنه ولی وقتی می خوام واردش بشم، یک آیکونی می یاد که داره می چرخه و هیچ کدوم از اطلاعات را نمایش نمی ده. در ضمن فرمت usb را fat32 و ntfs کردم ولی هیچ فرقی نکرد. هارد هم، هم هارد با آداپتور و هم هارد پرتابل چک کردم ولی چیزی نمایش نداد. به نظرتون مشکلش چیه و چجوری میشه رفعش کرد.
superstar 1
12-05-2017, 19:25
بعید میدونم مشکلاتی که میگی ربطی به هرتز داشته باشه !حتما لا یا تنظیمات درست نیست یا سورس ورودی تلویزیون مشکل داره یا تلویزیونت خرابه.

نه داداش تلویزیون مشکل نداشت.چون این تلویزیون همون مدل ku6300 هستش که هرتزش ۶۰ هست.حالا یه مدل معرفی کنین که فول اچدی ولی با هرتز ۱۲۰ باشه.به قول یه دوستمون که تازه به حرفش رسیدم(تلویزیون فورکی مثل این میمونه یه ماشین با سرعت ۳۰۰ کیلومتر بخری ولی نتونی باهاش بیشتر از ۱۲۰ تا رانندگی کنی). در ضمن تو تمام سایتهای فارسی زبان هرکدومشون سرعت هرتز رو اشتباه مینویسن.مثلا واسه همین ۷۹۷۰ یه جا نوشته ۱۰۰ یه جا نوشته ۲۰۰ که همشون اشتباه مینوسن در اصل همون ۶۰ هستش.حالا اگه مدلی تو بازار ایران سراغ دارین که با هرتز ۱۲۹ و فول اچدی باشه معرفی کنین .سامسونگ باشه

superstar 1
12-05-2017, 19:41
سلام
من یک تلویزیون 7970 دارم. جدیدا می خوام usb یا هارد به اون وصل کنم، اسم هارد یا usb را شناسایی می کنه ولی وقتی می خوام واردش بشم، یک آیکونی می یاد که داره می چرخه و هیچ کدوم از اطلاعات را نمایش نمی ده. در ضمن فرمت usb را fat32 و ntfs کردم ولی هیچ فرقی نکرد. هارد هم، هم هارد با آداپتور و هم هارد پرتابل چک کردم ولی چیزی نمایش نداد. به نظرتون مشکلش چیه و چجوری میشه رفعش کرد.
داداش از کیفیت تصویرش راضی هستی؟کار کردن با کنترلش چطوره راحته؟!

superstar 1
12-05-2017, 19:44

نه داداش تلویزیون مشکل نداشت.چون این تلویزیون همون مدل ku6300 هستش که هرتزش ۶۰ هست.حالا یه مدل معرفی کنین که فول اچدی ولی با هرتز ۱۲۰ باشه.به قول یه دوستمون که تازه به حرفش رسیدم(تلویزیون فورکی مثل این میمونه یه ماشین با سرعت ۳۰۰ کیلومتر بخری ولی نتونی باهاش بیشتر از ۱۲۰ تا رانندگی کنی). در ضمن تو تمام سایتهای فارسی زبان هرکدومشون سرعت هرتز رو اشتباه مینویسن.مثلا واسه همین ۷۹۷۰ یه جا نوشته ۱۰۰ یه جا نوشته ۲۰۰ که همشون اشتباه مینوسن در اصل همون ۶۰ هستش.حالا اگه مدلی تو بازار ایران سراغ دارین که با هرتز۱۲۰ و فول اچدی باشه معرفی کنین .سامسونگ باشه.

finalpc
12-05-2017, 19:57
کنترلش خوب ولی به خاطر رفرش ریت نسبتا پایین وقتی فیلم نیگاه می کنی انگار مسند داری می بینی.

FINJAN
16-05-2017, 20:39
دوستان عزیز ku7000 همان ku7970 هست
ku7500 همان ku7975 هست

superstar 1
16-05-2017, 21:26
ku7500 همان ku7975 هست

نه خیر..7970 میشه ku6300.
یه خرده بیشتر سرچ کن متوجه میشی اصلا عکسای این چند مدلو از هر طرف ببین خودت میفهی

finalpc
16-05-2017, 22:30
کسی نظری پیشنهادی چیزی نداشت ؟ راه حلی ؟

- - - Updated - - -

سلام
FINJAN
16-05-2017, 23:49
نه خیر..7970 میشه ku6300.
یه خرده بیشتر سرچ کن متوجه میشی اصلا عکسای این چند مدلو از هر طرف ببین خودت میفهی

والا تو سایت ها مینویسن ku7000 هست :|
اگه 6300 هست پس در واقع سری 6 هست ! پس چرا با اسم سری 7 میفروشن ؟ :|
جالبه که برق مصرفی
برای 6300 نوشتن 161 وات
برای 7000 نوشتن 135 وات
برای 7970 نوشتن 190 وات
:|

mehran2190
17-05-2017, 07:27

- - - Updated - - -

تلویزیون رو از طریق وایرلس آپدیت کنید درست میشه. 2 روز پیش آپدیت جدید اومد.

mehran2190
17-05-2017, 07:36
جالبه که برق مصرفی
برای 6300 نوشتن 161 وات
برای 7000 نوشتن 135 وات
برای 7970 نوشتن 190 وات

اشتباه نوشتن دوست عزیز. 7970 همون 6300 هست.

اطلاعات کلی تلویزیون: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بسته به کشور تولید کننده ممکنه تا حدودی متفاوت باشه.

matinpour
17-05-2017, 11:07
ku7500 همان ku7975 هست
دوست عزیز
نام گذاری ایران
ku7970 است و نام گذاری اصلی آن که در منوی سرویستان موجود است ku7000 است.
و نام گذاری ایران ku7975 است و
نام گذاری اصلی آن که در منوی سرویستان موجود است ku7500 است.
لینک سامسونگ ایران

FINJAN
17-05-2017, 11:53
دوست عزیز
نام گذاری ایران
ku7970 است و نام گذاری اصلی آن که در منوی سرویستان موجود است
ku7000 است.
نام گذاری اصلی آن که در منوی سرویستان موجود است
ku7500 است.
لینک سامسونگ ایران

منم همینو میگم ولی دوستان دیگه میگن که 7970 همون 6300 هست و 7975 همون 6500 :|
فرق اصلی 7000 با 6300 در بکلایتشون هست که 7000 بصورت direct و 6300 به صورت edge هست !
حالا نمیدونم دوستانی که 7970 دارن میتونن اینو تشخیص بدن یا نه ! یا مثلا دفترچه 7970 رو نگاه کنن که بکلایت رو چی نوشتن !

reza1348_rezareza
17-05-2017, 11:56
نه داداش تلویزیون مشکل نداشت.چون این تلویزیون همون مدل ku6300 هستش که هرتزش ۶۰ هست.حالا یه مدل معرفی کنین که فول اچدی ولی با هرتز ۱۲۰ باشه.به قول یه دوستمون که تازه به حرفش رسیدم(تلویزیون فورکی مثل این میمونه یه ماشین با سرعت ۳۰۰ کیلومتر بخری ولی نتونی باهاش بیشتر از ۱۲۰ تا رانندگی کنی). در ضمن تو تمام سایتهای فارسی زبان هرکدومشون سرعت هرتز رو اشتباه مینویسن.مثلا واسه همین ۷۹۷۰ یه جا نوشته ۱۰۰ یه جا نوشته ۲۰۰ که همشون اشتباه مینوسن در اصل همون ۶۰ هستش.حالا اگه مدلی تو بازار ایران سراغ دارین که با هرتز۱۲۰ و فول اچدی باشه معرفی کنین .سامسونگ باشه.
اولا طبق rtings این مدل همان مدل H6350 تولید سال 2014 هست و از نظر کیفیت تصویر هیچ برتری به مدل 2014 نداره.که البته 120 هرتز هم هست.تو همین صفحه توضیح داده کیفیت تصویر 120 و 60 در تلویزیون بسیار کم در حد هیچه!در کامپیوتر البته قضیه فرق میکنه.همانطور که تو پست قبلی ذکر کردم این مشکلاتی که میگی ربطی به refresh rate نداره.
البته این مدل با شماره مدل جهانیش تو سایتهای بانه پیدا میشه حتی مدل مشابه اون H6400 با قیمت حدود ku6300 هست و سه بعدی هم داره.البته نمیدونم جنسهای بانه ای !اصله یا نه.به هر حال طبق rtings اگه بتونی مدل 2014 رو پیدا کنی کیفیت تصویرش با 2107 یکیه.(شایدم بهتر!) .

mehran2190
17-05-2017, 13:10
دوست عزیز
نام گذاری ایران
ku7970 است و نام گذاری اصلی آن که در منوی سرویستان موجود است ku7000 است.
نام گذاری اصلی آن که در منوی سرویستان موجود است ku7500 است.
لینک سامسونگ ایران

100% 7970 همون 6300 هست. کنترل 7970 دستیار صوتی ندارد در حالیکه 7000 دارد. عکس های پشت تلویزیون رو در سایت rtings مشاهده بفرمائید کاملا مشخص هست که 6300 هست نه 7000. 7000 فقط در سایت های بانه ای موجود هست و داخل مونتاژ نشده. من خودم بعد از اینکه 7970 رو خریدم تحقیق کردم و متوجه شدم همون 6300 هست. تقریبا میشه کاملا شبیه هستند. شاید تنها مورد تفاوتشون همون دستیار صوتی ku7000 باشه.

matinpour
17-05-2017, 15:45
100% 7970 همون 6300 هست. کنترل 7970 دستیار صوتی ندارد در حالیکه 7000 دارد. عکس های پشت تلویزیون رو در سایت rtings مشاهده بفرمائید کاملا مشخص هست که 6300 هست نه 7000. 7000 فقط در سایت های بانه ای موجود هست و داخل مونتاژ نشده. من خودم بعد از اینکه 7970 رو خریدم تحقیق کردم و متوجه شدم همون 6300 هست. تقریبا میشه کاملا شبیه هستند. شاید تنها مورد تفاوتشون همون دستیار صوتی ku7000 باشه.
دوست عزیز
همانطور که گفتم شما می توانید از داخل منوی سرویس (مخفی) مدل اصلی را که گفتم ببینید. و دیگر اینقدر برای خود و دیگران شبهه ایجاد نکنید.

superstar 1
18-05-2017, 12:14
جالبه که برق مصرفی
برای 6300 نوشتن 161 وات
برای 7000 نوشتن 135 وات
برای 7970 نوشتن 190 وات

تو کدوم سایت نوشته میتونی لینکشو بذاری؟ در اصل این مدل سری ۶ هست که سام سرویس با گول زدن مردم داره به عنوان سری ۷ میفروشه..اصلا عکسای ku 7970 و ku6300 و ku7000 رو خوب نگاه کن تفاوت وشباهتو میبینی..حالا قدرت شاید بخاطر مونتاژ بودن در داخل تفاوت پیدا بکنه..

superstar 1
19-05-2017, 20:56
جالبه که برق مصرفی
برای 6300 نوشتن 161 وات
برای 7000 نوشتن 135 وات
برای 7970 نوشتن 190 وات

جالبه که برق مصرفی
برای 6300 نوشتن 161 وات
برای 7000 نوشتن 135 وات
برای 7970 نوشتن 190 وات

تو کدوم سایت نوشته میتونی لینکشو بذاری؟ در اصل این مدل سری ۶ هست که سام سرویس با گول زدن مردم داره به عنوان سری ۷ میفروشه..اصلا عکسای ku 7970 و ku6300 و ku7000 رو خوب نگاه کن تفاوت وشباهتو میبینی..حالا قدرت شاید بخاطر مونتاژ بودن در داخل تفاوت پیدا بکنه..

Ehsan+2010
15-06-2017, 00:59
سلام دوستان خسته نباشید.میخاستم تلوزیون رو با اخرین نرم افزار از طریق usb اپدیت کنم اما پیغام میده هیچ فایل بروزرسانی یافت نشد.داخل منو گزینه نرم افزار جایگزین هم غیرفعاله.درواقع ورژن جدید نیس میخام جابگزین کنم اما نمیشه.ورژن فعلیه فریمور 2006 هست.راهنمایی کنید لطفا
46ES6950:n16:

mehran2190
21-06-2017, 07:30
منم همینو میگم ولی دوستان دیگه میگن که 7970 همون 6300 هست و 7975 همون 6500 :|
فرق اصلی 7000 با 6300 در بکلایتشون هست که 7000 بصورت direct و 6300 به صورت edge هست !
حالا نمیدونم دوستانی که 7970 دارن میتونن اینو تشخیص بدن یا نه ! یا مثلا دفترچه 7970 رو نگاه کنن که بکلایت رو چی نوشتن !
برعکس نوشتید دوست عزیز، 7000 بصورت edge و 6300 به صورت direct هست. 7970 یا همون 6300 مشکل نوار سفید رنگ در بالا و پایین رو نداره.
سایت rtings در مورد ku7000 این مسئله رو توضیح داده: Due to the way the TV is edge lit, there is a small 1/4" bright strip extending part way across the top and bottom edge

mehran2190
21-06-2017, 07:45
جالبه که برق مصرفی
برای 6300 نوشتن 161 وات
برای 7000 نوشتن 135 وات
برای 7970 نوشتن 190 وات
مصارفی که شما نوشتید در حالت ماکزیموم به این اعداد نزدیک است ولی در حالت نرمال 50 یا 60 وات بیشتر نیست. توجه داشته باشید که با تغییر Firmware دستگاه مصرف برق تا حدودی کاهش می یابد.

desperanish
22-06-2017, 05:27
سلام دوستان بعد از آپدیت قابلیت Pair بلوتوث از بین رفته و کلا با بلوتوث نمیشه به تلویزیون متصل شد.
برای شما هم همینطور شده؟

chaharnazm
13-08-2017, 09:06
درود
آیا Evolution Kit برای تلویزیون سامسونگ F8880 هنوز هست؟ اگر آره، آیا به روز رسانی با آن دگرگونی چشمگیری در کیفیت نمایش خواهد داد؟

shadmehr.rm
17-09-2017, 20:50
سلام به ادمین محترم.
یک تلویزیون ال ای دی سامسونگ مدل 48H5850
دارم.میخوام کانال تلویزیونی روی فلش مموری ضبط کنم ولی روی کنترل دکمه ضبط نداره.یه راهی جولوی پای ما بگذارید.ممنون

amir_t6262
17-09-2017, 21:32
سلام به ادمین محترم.
یک تلویزیون ال ای دی سامسونگ مدل 48H5850
دارم.میخوام کانال تلویزیونی روی فلش مموری ضبط کنم ولی روی کنترل دکمه ضبط نداره.یه راهی جولوی پای ما بگذارید.ممنون
سلام.
این مدل، امکان ضبط تصاویر را ندارد.

nimahandsomboy
18-09-2017, 16:56
با سلام بنده بعد از تحقیقات به مدل 6960 رسیدم . مدل 43 اینچ از همه امکاناتش راضی هستم ..قیمت و اندازه صفحه و غیره فقط یه سوال از کسانی که این مدل دارند ایا این مدل از هدفون بلوتوث میشه استفاده کرد چون هدفون برام خیلی مهم هست یعنی میشه تلویزیون را به هدفون بلوتوث دار وصل کرد و صدای تلویزیون گوش کرد ؟؟؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید .چون تو این هفته میخوام بخرم همین مدل را ..

amir_t6262
19-09-2017, 18:49
با سلام بنده بعد از تحقیقات به مدل 6960 رسیدم . مدل 43 اینچ از همه امکاناتش راضی هستم ..قیمت و اندازه صفحه و غیره فقط یه سوال از کسانی که این مدل دارند ایا این مدل از هدفون بلوتوث میشه استفاده کرد چون هدفون برام خیلی مهم هست یعنی میشه تلویزیون را به هدفون بلوتوث دار وصل کرد و صدای تلویزیون گوش کرد ؟؟؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید .چون تو این هفته میخوام بخرم همین مدل را ..

ما 6950 سامسونگ را داریم که بلوتوث دارد، ولی اینطور نیست که هدفون بلوتوث بهش وصل شود.
فقط سینمای خانگی و ساوندبار سامسونگ را با بلوتوث میشه بهش وصل کرد.

ولی شما میتوانی دانگل انتقال صدای بلوتوث تهیه کنی که با وصل کردنش به خروجی هدفون تلویزیون، با هر هدفون بلوتوثی صدای تلویزیون را دریافت کنی.
یه چیزی مثل این مدل

nimahandsomboy
20-09-2017, 10:34
ما 6950 سامسونگ را داریم که بلوتوث دارد، ولی اینطور نیست که هدفون بلوتوث بهش وصل شود. فقط سینمای خانگی و ساوندبار سامسونگ را با بلوتوث میشه بهش وصل کرد. ولی شما میتوانی دانگل انتقال صدای بلوتوث تهیه کنی که با وصل کردنش به خروجی هدفون تلویزیون، با هر هدفون بلوتوثی صدای تلویزیون را دریافت کنی. یه چیزی مثل این مدل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با سلام ممنون از راهنماییتون شما خودتون از این دستگاه استفاده کردید؟؟ وراضی هستید ؟؟ روی همه هدفون بلوتوث جواب میده ؟؟؟ از کجا میتونم این دستگاه تهیه کنم البته حضوری میخوام بخرم

amir_t6262
20-09-2017, 13:07
با سلام ممنون از راهنماییتون شما خودتون از این دستگاه استفاده کردید؟؟ وراضی هستید ؟؟ روی همه هدفون بلوتوث جواب میده ؟؟؟ از کجا میتونم این دستگاه تهیه کنم البته حضوری میخوام بخرم
سلام. نه. من خودم کابل رابط گرفتم و اگه بخواهم با هدفون فیلم ببینم، از کابل رابط 5 متری استفاده میکنم و هدفون معمولی.

این دستگاه را هم الکتریکی ها و فروشندگان قطعات کامپیوتری باید داشته باشند.

superstar 1
28-09-2017, 12:02
سلام دوستان.من میخواستم بدونم برنامه ADM یا همون دانلود منیجر واسه سیستم عامل تایزن وجود داره که بتونیم رو تلویزیونهای سامسونگ نصب کنیم و با نصب یه هارد به تلویزیون دانلود شبانه انجام بدیم؟؟!

matinpour
28-09-2017, 21:06
سلام دوستان.من میخواستم بدونم برنامه ADM یا همون دانلود منیجر واسه سیستم عامل تایزن وجود داره که بتونیم رو تلویزیونهای سامسونگ نصب کنیم و با نصب یه هارد به تلویزیون دانلود شبانه انجام بدیم؟؟!
دوست عزیز
تلویزیون از همچین قابلیتی برخوردار نیست که به مانند کامپیوتر بتوانید اینگونه عمل کنید تلویزیون محدودیت دارد و فقط برنامه های مرتبط با خود و اسمارت هابش را انجام می دهد و حتی ضبط برنامه های تلویزیونی دیجیتالش را فقط در خود تلویزیون می توانیدببینید نه روی کامپیوتر

superstar 1
30-09-2017, 18:43
دوست عزیز
تلویزیون از همچین قابلیتی برخوردار نیست که به مانند کامپیوتر بتوانید اینگونه عمل کنید تلویزیون محدودیت دارد و فقط برنامه های مرتبط با خود و اسمارت هابش را انجام می دهد و حتی ضبط برنامه های تلویزیونی دیجیتالش را فقط در خود تلویزیون می توانیدببینید نه روی کامپیوتر

اگه اینجوریه پشیمون شدم سامسونگ گرفتم ای کاش سونی میگرفتم چون سیستمش اندرویده و میشد ADM روش نصب کرد..

motv
04-10-2017, 15:17
سلام.
من تلوزیون سامسونگ 43K6960 دارم. میخواهم فیلم های ضبط شده از تلوزیون رو روی کامپیوتر پخش کنم اما به دلیل رمزگذاری نمیشود. تاپیک های دیگه هم برای سری D و E و F راه حل داشتند اما برای سری K ندارند. لطفا راهنمایی کنید.

matinpour
04-10-2017, 17:00
سلام.
من تلوزیون سامسونگ 43K6960 دارم. میخواهم فیلم های ضبط شده از تلوزیون رو روی کامپیوتر پخش کنم اما به دلیل رمزگذاری نمیشود. تاپیک های دیگه هم برای سری D و E و F راه حل داشتند اما برای سری K ندارند. لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز
هنوز برای این سری راه حلی نیامده.

mojtaba2321
06-10-2017, 17:09
قبلا یوتیوب رو اسمارت هاب باز میشد اما یه مدته که باز نمیشه در صورتی که isp مشکلی نداره و رو لپ تاپ و موبایل باز هست
ایا باید ای پی تنظیم کنم؟

esmigel
17-10-2017, 04:04
دوستان الان چند وقتیه به چندتا مشکل خوردم که نمیدونم اینجا باید مطرحش کنم یا نه؟ ولی امیدوارم بتونین راه حلی براش پیدا کنین...
من سه سال قبل تلویزیون اسمارت سامسونگ f7770...46 اینچ رو خریدم(مدل وطنی) که تو تنظیمات خودش زده f7500bm.. باهاش مشکلی نداشتم تا اینکه سال قبل اپدیتش که 1110 بود اومد و انلاین از طریق خودش اپدیتش کردم...اینم بگم که روز اول یه کنترل معمولی براش گرفتم که کار باهاش راحت تر باشه و کنترل لمسی خودشم خراب نشه!...خلاصه بعد از اپدیت کنترل لمسی دیگه کار نمیکرد به غیراز دکمه صوتیش...فقط همین یه دکمه ش کار میکنه و بقیه دکمه ها از کار افتادن...همه جا سرچ کردم و همه کارا رو انجام دادم ولی هیچکدوم بدرد نخورد...از روز اپدیت وای فای تلویزیون همش قطع میشه و دیگه مثل اول نیست...نمایندگی هم رفتم حتی کنترل رو تست نکرد و تا بهش گفتم گفت این کنترل ها زود از کار میوفتن و طبیعیه!! الان تو سایت اپدیت جدید اومده ولی از تلویزیون هرچی میزنم که انلاین اپدیت شه میگه براش اپدیت جدیدی نیومده! در حالی که تا حالا دوتا اپدیت اومده تو سایت.. اولی 1113 و دومی 1128...دومی رو دانلود کردم و گفتم با یو اس بی اپدیت کنم ولی هرکاری میکنم تلویزیون نمیشناسش.. حتی اسم پوشه هارو از تک تک سایتا خوندم و عوض کردم.. حتی فروم خارجی رو... ولی بازم نمیشناسه..یا اگرم با عوض کردن اسم پوشه دنبال اپدیت بگرده میزنه فایلی وجود نداره...با انواع یو اس بی و فرمتای یو اس بی امتحان کردم...ولی نشد..همش میزنه برسی کنید شبکه شما پیکربندی شده باشد...اینا تنظیماتی واسه اپدیت یا کنترل داخل تنظیمات مخفی ندارن؟؟ اسم تنظیم مخفی میاد تنم میلرزه!! تا حالا دوتا سامسونگ رو ناشیانه خراب کردم... ممنون میشم از دوستانی که تجربه دارن کمکی بهم بکنن...اسم پوشه دانلود T-FXPUABC
ممنون

esmigel
19-10-2017, 03:02
:n34:..............

matinpour
19-10-2017, 19:08
دوستان الان چند وقتیه به چندتا مشکل خوردم که نمیدونم اینجا باید مطرحش کنم یا نه؟ ولی امیدوارم بتونین راه حلی براش پیدا کنین...
من سه سال قبل تلویزیون اسمارت سامسونگ f7770...46 اینچ رو خریدم(مدل وطنی) که تو تنظیمات خودش زده f7500bm.. باهاش مشکلی نداشتم تا اینکه سال قبل اپدیتش که 1110 بود اومد و انلاین از طریق خودش اپدیتش کردم...اینم بگم که روز اول یه کنترل معمولی براش گرفتم که کار باهاش راحت تر باشه و کنترل لمسی خودشم خراب نشه!...خلاصه بعد از اپدیت کنترل لمسی دیگه کار نمیکرد به غیراز دکمه صوتیش...فقط همین یه دکمه ش کار میکنه و بقیه دکمه ها از کار افتادن...همه جا سرچ کردم و همه کارا رو انجام دادم ولی هیچکدوم بدرد نخورد...از روز اپدیت وای فای تلویزیون همش قطع میشه و دیگه مثل اول نیست...نمایندگی هم رفتم حتی کنترل رو تست نکرد و تا بهش گفتم گفت این کنترل ها زود از کار میوفتن و طبیعیه!! الان تو سایت اپدیت جدید اومده ولی از تلویزیون هرچی میزنم که انلاین اپدیت شه میگه براش اپدیت جدیدی نیومده! در حالی که تا حالا دوتا اپدیت اومده تو سایت.. اولی 1113 و دومی 1128...دومی رو دانلود کردم و گفتم با یو اس بی اپدیت کنم ولی هرکاری میکنم تلویزیون نمیشناسش.. حتی اسم پوشه هارو از تک تک سایتا خوندم و عوض کردم.. حتی فروم خارجی رو... ولی بازم نمیشناسه..یا اگرم با عوض کردن اسم پوشه دنبال اپدیت بگرده میزنه فایلی وجود نداره...با انواع یو اس بی و فرمتای یو اس بی امتحان کردم...ولی نشد..همش میزنه برسی کنید شبکه شما پیکربندی شده باشد...اینا تنظیماتی واسه اپدیت یا کنترل داخل تنظیمات مخفی ندارن؟؟ اسم تنظیم مخفی میاد تنم میلرزه!! تا حالا دوتا سامسونگ رو ناشیانه خراب کردم... ممنون میشم از دوستانی که تجربه دارن کمکی بهم بکنن...اسم پوشه دانلود T-FXPUABC
ممنون
دوست عزیز
اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد نیازی به آبدیت نیست ولی اگر اصرار دارید از اطلاعات زیر استفاده کنید در ضمن شما از آن سایت گفته شده منوال را هم دانلود و مطالعه کنید و روش آبدیت در آن گفته شده.
برای کنترول
روش 4
و اینم سایت آبدیت این مدل

esmigel
21-10-2017, 03:24
دوست عزیز
اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد نیازی به آبدیت نیست ولی اگر اصرار دارید از اطلاعات زیر استفاده کنید در ضمن شما از آن سایت گفته شده منوال را هم دانلود و مطالعه کنید و روش آبدیت در آن گفته شده.
برای کنترول
روش 4

ممنون از جوابتون..
متاسفانه زمانیکه که تلویزیون هیچ مشکلی نداشت و فقط اپدیت جدیدش اومده بود...اپدیتش کردم که این چندتا مشکل واسش پیش اومد...متاسفانه بعضی وقتا نمیشه جلوی کنجکاوی رو گرفت...خیلیا مثل من فکر میکنن وقتی اپدیت جدیدی میاد با اپدیت کردن تلویزیون کیفیتش خیلی بهتر میشه در حالی که اصلا اینجوریا نیست..لااقل تو این ده سال واسه منکه پیش نیومده....
قبل از اپدیت وایرلس اصلا قطع نمیشد...الان بیشتر وقتا قطع وصل میشه...میگم ایندفعه اپدیت کنم شاید حداقل همین وایرلسش مثه اول شد...تو یوتیوب یه ویدئو بود کنترل رو طرف باز کرده بود و تعمیر کرده بود..ویدئو بیشتر خرابیا و نحوه درست کردن تو این مدل کنترل رو نشون میداد که بیشتر مشکلا از خازن کیت بود...منم کنترل رو باز کردم اما اصلا یکی من خازن نداشت.. روز اول که تلویزیون رو خریدم یه کنترل دکمه ای سامسونگ هم خریدم و دیگه از این یکی خیلی کم استفاده کردم...موندم چرا در حالیکه از این استفاده نکردم خود به خود خراب شد...واسه همین میگم نکنه اپدیت که کردم کنترل از کار افتاده؟... بیشتر تاکید کردنم واسه اپدیت همینه...
از همون سایت سامسونگ که واسه ایران بود هم فریمور و اموزشش رو دانلود کردم که نشد...ایندفعه از سایتی که شما گذاشتین دانلود میکنم...
نمایندگی که همون اول اب پاکی رو دستم ریخت و گفت اینا زود خراب میشن و یکی دیگه باید بگیری...
همون وقتا تلویزیون رو ریست کردم..کنترل رو هم دکمه پشتشو چند ثانیه همونطوری که داخل سایتا نوشته نگه داشتم...فقط از داخل منو مخفی ریست نکردم که نمیدونم فرقی داره یا نه؟ همونطور که گفتم کنترل فقط دکمه میکروفونش کار میکنه.. فقط اون دو موردی که راهنمایی کردین رو انجام ندادم...

esmigel
24-10-2017, 00:58
دوست عزیز
برای کنترول
روش 4

از سایتی که لطف فرمودین و ادرسشو گذاشتین هم دانلود کردم حتی اسم پوشه رو هم عوض کردم..ولی بازم نشد...میزنه شبکه رو پیکربندی کنین!...اسم پوشه رو هم عوض میکنم میزنه اپدیت شود؟ میزنم بلی...میگه فایلی پیدا نشد و دوباره سعی کنید!!...
فکرکنم دست به دامان سایتای خارجی باید شد...

superstar 1
25-10-2017, 13:29
بچه ها من میخوام بدونم جدیدترین اپدیتها رو کجا میشه واسه تلویزیون سامسونگ دانلود کرد تا به صورت دستی بروزش بکنم ..؟تلویزیون مدلش ۷۹۷۰ سایز ۵۰ هستش از روز اول تا حلا میخوام اپدیت بکنم میگه( در حال حاضر هیچ بروز رسانی جدیدی برای شما وجود ندارد) آیا ورژن۱۱۸۰ که الان روش نصبه دیگه جدیدترش نیومده؟؟؟!

esmigel
30-10-2017, 01:16
بچه ها من میخوام بدونم جدیدترین اپدیتها رو کجا میشه واسه تلویزیون سامسونگ دانلود کرد تا به صورت دستی بروزش بکنم ..؟تلویزیون مدلش ۷۹۷۰ سایز ۵۰ هستش از روز اول تا حلا میخوام اپدیت بکنم میگه( در حال حاضر هیچ بروز رسانی جدیدی برای شما وجود ندارد) آیا ورژن۱۱۸۰ که الان روش نصبه دیگه جدیدترش نیومده؟؟؟!

سلام..
دوستان با تجربه متاسفانه دیگه مثه سابق نیستن که جواب دوستی رو زود جواب بدن! احتمالا گرفتارن..
از اینجا میتونی همیشه چک کنی..ولی اخرین اپدیت همون 1180 هست...سایت مالزی هم همین ورژنه و جدیدش نیومده..اگه مشکلی نداره و برای کنجکاوی میخوای اپدیت کنی اینکارو نکن..
منم همیشه وقتی تلویزیون میگرفتم(چون زیاد عوض میکنم) سریع اپدیت میکردم...فکر میکردم تلویزیونم تصویر یا حداقل کارائیش یکم بهتر میشه..ولی کوچکترین چیزی حس نمیشد...الانم که سری 7 رو دارم وقتی اپدیتش کردم افتضاح شد.. حتی کنترلش از کار افتاد...نمیدونم چه مرگش زد...خلاصه از اون روز دیگه درست و حسابی نه میتونم تو اینترنت برم چون وای فای همش قطع و وصل میشه..نه لذت سابق رو داره...کند شده...
یه مدت میخواستم بفروشمش مدل یکی شمارو بگیرم...البته از اختلاف قیمت یکی خودم که 46 اینچه و مدل f7770 با مدل ku7970 که 50 اینچه در تعجبم! اخه من یکی خودمو تو ارزونیه تلویزیونا اخر93 تو جشنواره چهارونیم میلیون خریدم و 7970 دو میلیونو هشتصده اونم 50 اینچ!...گزینه اولم برا خرید این مدله...اگه دوستی تجربه ای داره واسه اینکه کیفیت این مدل بهتره یا همون یکی خودم واقعا ممنونش میشم...
شرمنده اگه بحثم خارج از اسمه تاپیکه..

superstar 1
30-10-2017, 07:23
سلام..
دوستان با تجربه متاسفانه دیگه مثه سابق نیستن که جواب دوستی رو زود جواب بدن! احتمالا گرفتارن..
از اینجا میتونی همیشه چک کنی..ولی اخرین اپدیت همون 1180 هست...سایت مالزی هم همین ورژنه و جدیدش نیومده..اگه مشکلی نداره و برای کنجکاوی میخوای اپدیت کنی اینکارو نکن..
منم همیشه وقتی تلویزیون میگرفتم(چون زیاد عوض میکنم) سریع اپدیت میکردم...فکر میکردم تلویزیونم تصویر یا حداقل کارائیش یکم بهتر میشه..ولی کوچکترین چیزی حس نمیشد...الانم که سری 7 رو دارم وقتی اپدیتش کردم افتضاح شد.. حتی کنترلش از کار افتاد...نمیدونم چه مرگش زد...خلاصه از اون روز دیگه درست و حسابی نه میتونم تو اینترنت برم چون وای فای همش قطع و وصل میشه..نه لذت سابق رو داره...کند شده...
یه مدت میخواستم بفروشمش مدل یکی شمارو بگیرم...البته از اختلاف قیمت یکی خودم که 46 اینچه و مدل f7770 با مدل ku7970 که 50 اینچه در تعجبم! اخه من یکی خودمو تو ارزونیه تلویزیونا اخر93 تو جشنواره چهارونیم میلیون خریدم و 7970 دو میلیونو هشتصده اونم 50 اینچ!...گزینه اولم برا خرید این مدله...اگه دوستی تجربه ای داره واسه اینکه کیفیت این مدل بهتره یا همون یکی خودم واقعا ممنونش میشم...
شرمنده اگه بحثم خارج از اسمه تاپیکه..

مرسی داداش..
واسه این میخواستم آپدیت بکنم چون بعضی وقتا گوشیم تلویزیونو پیدا نمیکنه و حتما باید روشنو خاموش بکنم تا درست بشه و بتونم فیلمهامو شیر بکنم..
در کل تلویزن خوبیه و من ازش راضییم.

esmigel
31-10-2017, 22:20
مرسی داداش..
واسه این میخواستم آپدیت بکنم چون بعضی وقتا گوشیم تلویزیونو پیدا نمیکنه و حتما باید روشنو خاموش بکنم تا درست بشه و بتونم فیلمهامو شیر بکنم..
در کل تلویزن خوبیه و من ازش راضییم.

چرا از قابلیت screen miroring استفاده نمیکنی؟...از منم واسه شیر کردن اذیت میکنه...شاید منم مثل یکی شما گرفتم...فقط بخاطر 4 اینچ بزرگتر...

superstar 1
01-11-2017, 07:39
چرا از قابلیت screen miroring استفاده نمیکنی؟...از منم واسه شیر کردن اذیت میکنه...شاید منم مثل یکی شما گرفتم...فقط بخاطر 4 اینچ بزرگتر...
اتفاقا ازهمین screen miroring استفاده میکنم که اینجوری میشه..!

mojtaba2321
01-11-2017, 12:05
دوستان راهی هست یوتیوب روی اسمارت هاب فعال بشه؟

Poori.rr
10-11-2017, 14:27
سلام عزیزان
من یه سامسونگ سری ۶ دارم

نه به حالت سرچ اتومات،نه دستی
هیچ رقمه شبکه ورزش رو نمیاره
چه راهی داره،؟

superstar 1
13-11-2017, 07:52
سلام عزیزان
من یه سامسونگ سری ۶ دارم

چه راهی داره،؟

شاید آنتنت خوب تنظیم نباشه و بخاطر همین روی اون فرکانس سیگنال نداری‌‌..

esmigel
16-11-2017, 06:41
سلام عزیزان
من یه سامسونگ سری ۶ دارم

چه راهی داره،؟

اره...از انتنه...
ببین اگه راحت همه شبکه های اچ دی رو میگیره..مخصوصا3..از انتن نیست...منم یه مدت سیم دو تیکه بود و پارازیت زیاد..شبکه های اچ دی رو نمیگرفت...
اگه رسی**ور داری قبل از سرچ حتما خاموشش کن..

esmigel
19-11-2017, 03:48
سلام..
دوستان واسه مشکل من کسی تجربه ای نداره؟
تلویزیونم سامسونگ 46 f7770 سه بعدیه...رسی**ورم فول اچ دیه...هایپر 2000...وقتی رزولیشن رو روی 1920*1080*50HZ میزارم فقط شبکه های اچ دی دچار لرزش میشه و مجبورم رزولیشن رو روی 1920*1080*25HZ بزارم تا درست شه...با سه تا کابل اچ دی ام ای هم تست کردم..ولی بازم همونجوریه...کابلا هم یکی سونی یکیم پاناسونیک و فابریکی خودش بوده(کلا کابلای زیر 20 تومن)....نمیدونین مشکل از کجاست؟ میترسم الکی یه کابل 30..40 تومنی بگیرم و مشکل حل نشه و این کابل هم به کابلای انبار اضافه شه..

k1hh
19-11-2017, 10:54
سلام
من یک تلوزیون اسمارت سامسونگ دارم که مدتی است برنامه samsung apps ان ناپدید شده و من نمیتوانم برنامه های مد نظرم را دانلود کنم لطفا جهت بازابی ان راهنمایی بفرمایید.
ممنون

matinpour
19-11-2017, 14:21
سلام
من یک تلوزیون اسمارت سامسونگ دارم که مدتی است برنامه samsung apps ان ناپدید شده و من نمیتوانم برنامه های مد نظرم را دانلود کنم لطفا جهت بازابی ان راهنمایی بفرمایید.
ممنون
دوست عزیز
اول باید وارد اسمارت هاب شده و از روی کنترول دکمه tools را بزنید و سپس وارد setting شده و آن را ریست کنید و اگر به اینترنت وصل باشید از شما می خواهد که دوباره آیتمهای حذف شده را آبدیت کنید.

superstar 1
23-11-2017, 14:33
سلام..
دوستان واسه مشکل من کسی تجربه ای نداره؟
تلویزیونم سامسونگ 46 f7770 سه بعدیه...رسی**ورم فول اچ دیه...هایپر 2000...وقتی رزولیشن رو روی 1920*1080*50HZ میزارم فقط شبکه های اچ دی دچار لرزش میشه و مجبورم رزولیشن رو روی 1920*1080*25HZ بزارم تا درست شه...با سه تا کابل اچ دی ام ای هم تست کردم..ولی بازم همونجوریه...کابلا هم یکی سونی یکیم پاناسونیک و فابریکی خودش بوده(کلا کابلای زیر 20 تومن)....نمیدونین مشکل از کجاست؟ میترسم الکی یه کابل 30..40 تومنی بگیرم و مشکل حل نشه و این کابل هم به کابلای انبار اضافه شه..

یه بار با کابل ورژن ۲ تست کن شاید درست بشه کابلای زیر ۲۰ تومن همشون ورژن ۱.۳ یا ۱.۴ هستن.البته بالای ۲۰تومنم ورژن ۱.۴ زیاد تو بازاره ولی شما موقع خرید به ورژن۲ دقت کنید که روش نوشته باشه.من مارک بافو رو خریدم ۴۵ تومن.

esmigel
27-11-2017, 06:44
یه بار با کابل ورژن ۲ تست کن شاید درست بشه کابلای زیر ۲۰ تومن همشون ورژن ۱.۳ یا ۱.۴ هستن.البته بالای ۲۰تومنم ورژن ۱.۴ زیاد تو بازاره ولی شما موقع خرید به ورژن۲ دقت کنید که روش نوشته باشه.من مارک بافو رو خریدم ۴۵ تومن.

ممنون از جوابت دوست عزیز..
راستش تو شهر ما کابل درست و حسابی گیر نمیاد و کابلا معمولین.. مجبورم از دیجی کالا سفارش بدم..میخواستم دایو یا فیلیپس یا بافو سفارش بدم ورژن2 یا 1.4 ولی ر**سی*ور و تلویزیون 1.3 ساپورتن...فقط و فقط کابلو واسه همین دستگاه میخوام..رو 1080 هیچ مشکلی نیست ولی رو 50هرتز که میزارم اچ دی ها دچار لرزش میشن..رو 25هرتز هیچ مشکلی نیست...اخه موندم چرا اینجوریه؟ اگه مشکل از کابل باشه که رو همون 1080 فول اچ دی باید تصویر مشکل داشته باشه...
اره..همه کابلایی که استفاده کردم 1.3 بودن..اون موقعی که هم دستگاه و هم کابلارو گرفته بودم ورژن 1.4 همه گیر نشده بود...میگم شاید مشکل از جای دیگه ست چون فقط با 50هرتز مشکل دارم...البته مشکل حادی نیست! موندم چرا اینجوریه؟! اگه یه درصد بدونم از کابله یه کابل سفارش میدم...

kolange_edalat2001
01-12-2017, 17:59
دوستان من یه TV مدل UA55J6490AW دارم. کسی میدونه چطور میشه 3D ش رو راه انداخت؟

BeyondHD
01-12-2017, 18:11
سلام دوستان عرض ادب
الان بهترین مدل سامسونگ که فیلم های فورکی را راحت پخش کنه کدوم مدل را پیشنهاد میدید؟

superstar 1
02-12-2017, 00:32
ممنون از جوابت دوست عزیز..
راستش تو شهر ما کابل درست و حسابی گیر نمیاد و کابلا معمولین.. مجبورم از دیجی کالا سفارش بدم..میخواستم دایو یا فیلیپس یا بافو سفارش بدم ورژن2 یا 1.4 ولی ر**سی*ور و تلویزیون 1.3 ساپورتن...فقط و فقط کابلو واسه همین دستگاه میخوام..رو 1080 هیچ مشکلی نیست ولی رو 50هرتز که میزارم اچ دی ها دچار لرزش میشن..رو 25هرتز هیچ مشکلی نیست...اخه موندم چرا اینجوریه؟ اگه مشکل از کابل باشه که رو همون 1080 فول اچ دی باید تصویر مشکل داشته باشه...
اره..همه کابلایی که استفاده کردم 1.3 بودن..اون موقعی که هم دستگاه و هم کابلارو گرفته بودم ورژن 1.4 همه گیر نشده بود...میگم شاید مشکل از جای دیگه ست چون فقط با 50هرتز مشکل دارم...البته مشکل حادی نیست! موندم چرا اینجوریه؟! اگه یه درصد بدونم از کابله یه کابل سفارش میدم...

تو دنیای دیجیتال هر چیزی ممکنه..شاید راه حل این مشکلتو خیلی از مهندسین کامپیوتر هم ندونن و حتما باید همه راهها رو تست کرد..

esmigel
02-12-2017, 04:09
دوستان من یه TV مدل UA55J6490AW دارم. کسی میدونه چطور میشه 3D ش رو راه انداخت؟

بعداز دوسال هنوز سه بعدیش رو امتحان نکردی!!
کاری نداره..اسونترینش که خودمم این کارو انجام میدم(چون پلیرشو ندارم)..از اینترنت یه کلیپ یکی..دو دقیقه ای با کیفیت دانلود میکنی و میریزی داخل فلش و میزنی به تلویزیون..از داخل منوی تصویر.. سه بعدی رو انتخاب میکنی و حالت سه بعدی رو فعال میکنی..مشاهده خودکار سه بعدی رو هم رو اتومات بزار...(اینجوری تا کلیپ رو نشون داد خودش اتومات میره رو سه بعدی)وقتیم تصویر سه بعدی اومد دکمه عینک رو یه بار فشار بده تا چراغ عینک سبز شه...وقتیم کارت تموم شد چند ثانیه دکمه عینک رو نگه دار تا چراغ چشمک زن قرمز شه...باطریش خیلی زود تموم میشه..
اگرم اینترنت پرسرعت داری از خود اسمارت هاب میتونی به صورت لحظه ای!! شاید چند ثانیه...سه بعدی رو ببینی...من قبل اپدیت کردن تلویزیونم راحت تصاویر سه بعدی رو با اینترنت میدیدم.. ولی اپدیت که کردم دیگه اون تلویزیون سابق نبود...
اگرم پلیر داری که دیگه چه بهتر...واسه دانلود تصاویر سه بعدی هم سایت زیاده..اگه خواستین اعلام کنین..
اگه از کلوپ بگیری راحتره چون معمولا یه کلیپ با کیفیت 5دقیقه ای 400 مگابایته...کلیپ کم حجم هم هست که نگاه نکنی سنگینتره...

esmigel
02-12-2017, 04:13
سلام دوستان عرض ادب
الان بهترین مدل سامسونگ که فیلم های فورکی را راحت پخش کنه کدوم مدل را پیشنهاد میدید؟

سلام..
محدوده قیمت رو بگین تا دوستان راحتر راهنمایی کنن

BeyondHD
02-12-2017, 09:35
سلام..
محدوده قیمت رو بگین تا دوستان راحتر راهنمایی کنن

سلام دوست عزیز
تا 5 میلیون

superstar 1
02-12-2017, 23:46
سلام دوست عزیز
تا 5 میلیون

سایز رو نگفتین..سایز رو قیمت خیلی تاثیر میذاره حتی در شرایط یکسان مدل وکیفیت..

BeyondHD
03-12-2017, 11:37
سایز رو نگفتین..سایز رو قیمت خیلی تاثیر میذاره حتی در شرایط یکسان مدل وکیفیت..

55 الی 60:n16:

superstar 1
04-12-2017, 08:13
با این سایز وقیمت نمیتونین بهترین مدل فورکی رو بگیرین..البته میتونی مدل ku7970 رو بگیرین که من خودم ۵۰ اینچشو دارم وخیلی راضیم..ولی اگه سایز ۵۰ بخوابین میتونین گزینه های بهتری تا این قیمت ۵ تومن انتخاب کنین.

esmigel
05-12-2017, 04:46
55 الی 60:n16:

بالای 55 اینچ با 5تومن رو کلا بیخیال شو...هر تلویزیونی که روش زده 4k بهت کیفیت تصویر 4k واقعی رو تحویل نمیده.. اگه بتونی 1تومن دیگه روش بزاری و بری روی سری هشت..چند مدل ارزونترش کیفیت بالایی دارن..
مشخص نکردی بانه ای میخوای یا مونتاژ داخل؟ سه بعدی؟ تخت یا خمیده؟ هر کدوم از اینا کلی رو قیمت میاره..

BeyondHD
05-12-2017, 10:26
بالای 55 اینچ با 5تومن رو کلا بیخیال شو...هر تلویزیونی که روش زده 4k بهت کیفیت تصویر 4k واقعی رو تحویل نمیده.. اگه بتونی 1تومن دیگه روش بزاری و بری روی سری هشت..چند مدل ارزونترش کیفیت بالایی دارن..
مشخص نکردی بانه ای میخوای یا مونتاژ داخل؟ سه بعدی؟ تخت یا خمیده؟ هر کدوم از اینا کلی رو قیمت میاره..

خب بالای 55 اینچ چیزی که کیفیت فورکی داشته باشه بانه ایی هم نباشه تختم باشه از همه لحاظ عالی باشه چی را پیشنهاد میدید مالی مشکی نیست .

nimahandsomboy
05-12-2017, 10:52
4k واقعی و غیر واقعی چطوری میشه تشخیص داد ؟؟

ایا سایز 43اینچ کیفیت 4k پیشنهاد میدید ؟؟ برای اتاق خواب میخوام و زیاد نمیخوام هزینه کنم

esmigel
07-12-2017, 02:53
خب بالای 55 اینچ چیزی که کیفیت فورکی داشته باشه بانه ایی هم نباشه تختم باشه از همه لحاظ عالی باشه چی را پیشنهاد میدید مالی مشکی نیست .

بالای 55 میخوای که همون 7970 60اینچ تلویزیون خوبیه..قیمتشم به هزینت میخوره..
55 اینچ mu8990 عالیه.. تا چند ماهه قبل 7تومن بود الان فکرکنم 6200 شده...اگه کیفیت تصویر میخوای سراغ اولد های سری 8 برو..خصوصا سوپر اولترا اچ دی...
به نظر من اگه نمیخوای زیاد هزینه کنی ..همون 7970 رو بردار اگه قصد خرید داری..هرچند هرکی یه چیز میگه واسه مدلش..ولی تصویر خوبی داره و نداشتن سه بعدی باعث شده قیمتش مناسب باشه و تبدیل بشه به یه تلویزیون پرفروش..

BeyondHD
07-12-2017, 10:44
بالای 55 میخوای که همون 7970 60اینچ تلویزیون خوبیه..قیمتشم به هزینت میخوره..
55 اینچ mu8990 عالیه.. تا چند ماهه قبل 7تومن بود الان فکرکنم 6200 شده...اگه کیفیت تصویر میخوای سراغ اولد های سری 8 برو..خصوصا سوپر اولترا اچ دی...
به نظر من اگه نمیخوای زیاد هزینه کنی ..همون 7970 رو بردار اگه قصد خرید داری..هرچند هرکی یه چیز میگه واسه مدلش..ولی تصویر خوبی داره و نداشتن سه بعدی باعث شده قیمتش مناسب باشه و تبدیل بشه به یه تلویزیون پرفروش..

ممنون
زیاد اهل دیدن 3 بعدی نیستم فقط کیفیت بالا برام مهمه همین:n16:

BeyondHD
07-12-2017, 11:00
ممنون
زیاد اهل دیدن 3 بعدی نیستم فقط کیفیت بالا برام مهمه همین:n16:

پس یا این
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/tab-techspecs/

یا این

moslem880
08-12-2017, 11:22
سلام
دوست عزیز 55Q7F سامسونگ همون چیزی هست که شما میخواید.
البته قیمتش بالاست > 7500
همه چیز تمام.

esmigel
09-12-2017, 04:54
دوستمون تلویزیون بانه ای نمیخواد...
کیولد که بحثش جداست!...کیولد داخلی که 55 اینچش فکرنکنم کمتراز 9 تومن گیر بیاد...واسه 55 اینچ به نظرمن بالاتراز 5..6 تومن ظلمه!!..

all68
10-12-2017, 21:22
سلام دوستان ما تلویزیون smart F46F5570 هستش تلویزیون هوشمند هستش چند تا برنامه پیش فرض داشت مثل آیو لنزور که نصب کردم که تعدادش به ده تا با زور می رسید ولی متاسفانه نمی دونم برنامه samsung apps نداره در حالی که هر جا دارم می خونم می ببینم همه اسمارت هاب این نرم افزار روشون نصبه از طرفی این نرم افزار خیلی مهمه و درونش نرم افزارهایی دیگه برای دانلود داره ازتون می خوام راهنماییم کنید چه جوری این نرم افزار روی تلویزیون نصب کنم

all68
11-12-2017, 12:27
کسی نیست جواب ما رو بده

matinpour
11-12-2017, 14:14
سلام دوستان ما تلویزیون smart F46F5570 هستش تلویزیون هوشمند هستش چند تا برنامه پیش فرض داشت مثل آیو لنزور که نصب کردم که تعدادش به ده تا با زور می رسید ولی متاسفانه نمی دونم برنامه samsung apps نداره در حالی که هر جا دارم می خونم می ببینم همه اسمارت هاب این نرم افزار روشون نصبه از طرفی این نرم افزار خیلی مهمه و درونش نرم افزارهایی دیگه برای دانلود داره ازتون می خوام راهنماییم کنید چه جوری این نرم افزار روی تلویزیون نصب کنم
دوست عزیز
برای این کار باید شما در بخش اسمارت هاب ثبت نام کرد و با همچی موافقت کنید.
موافقت نامه های مورد نیاز برای استفاده از اسمارت هاب
صفحه منو--> ویژگی های هوشمند--> شرایط و خط مشی
با دقت شرایط و ضوابط برای استفاده از اسمارت هاب را بخوانید ، و تعیین کنید آری یا نه و با آنها به توافق برسید. کاربران نمی توانند از اسمارت هاب به طور کامل استفاده کنند، مگر اینکه به آنها موافقت کنند.
حساب کاربری سامسونگ
صفحه منو-->امکانات هوشمند--> حساب کاربری سامسونگ
Screen Menu > Smart Features > Samsung Account

حساب کاربری سامسونگ برای به حداکثر رساندن کارایی این تلویزیون است. مکانی است برای دانلود کردن
برنامه ازطریق تلویزیون از برنامه فروشگاه سامسونگ. شما می توانید حساب کاربری سامسونگ را با استفاده از آدرس ایمیل خود تان ایجاد کنید.

ایجاد یک حساب سامسونگ
صفحه منو-->امکانات هوشمند-->به حساب کاربری سامسونگ-->ایجاد حساب کاربری--> ایجاد یک حساب کاربری سامسونگ
Screen Menu > Smart Features > Samsung Account > Create Account > Create a Samsung account
از صفحه ورود به سیستم، ایجاد حساب را انتخاب کنید و سپس دستورالعمل های روی صفحه را دنبال کنید.
" هنگامی که حساب کاربری سامسونگ ایجاد شده است، یک ایمیل تایید به آدرس ایمیل شما فرستاده می شود
به عنوان ID خود تان وارد می شود. و سپس ایمیل تایید را باز کنید و بر روی دکمه تایید نهایی سامسونگ حساب کاربری در مراحل نصب کلیک کنید .
قوانین و مقررات، حریم خصوصی
صفحه منو-->امکانات هوشمند--> حساب کاربری سامسونگ--> شرایط و مقررات / سیاست حفظ حریم خصوصی
Screen Menu > Smart Features > Samsung Account > Terms & Conditions / Privacy policy
با دقت شرایط و ضوابط برای استفاده از حساب کاربری سامسونگ را بخوانید ، و تعیین کنید آری یا نه و با آنها به توافق برسید. کاربران نمی توانند از حساب کاربری سامسونگ به طور کامل استفاده کنند، مگر اینکه به آنها موافقت کنند. پس از ثبت با حساب کاربری سامسونگ خود تان تنها با دیدن شرایط و ضوابط کامل می توانید از آن استفاده کنید.
ورود به سیستم
صفحه منو--> امکانات هوشمند--> به حساب کاربری سامسونگ--> ورود
Screen Menu > Smart Features > Samsung Account > Log In
با استفاده از حساب کاربری سامسونگ خود تان برای ورود به اسمارت هاب وارد شوید. شناسه و رمز عبور خود را وارد کنید و سپس ورود را انتخاب کنید
(به یاد داشته باشید گزینه رمز عبور من) به شما اجازه می دهد تا بدون داشتن رمز عبور که خود تان وارد کنید در هر زمان وارد شوید.
فعال بودن این گزینه را بررسی کنید. ورود من در سیستم به صورت خودکار اگر شما می خواهید به اسمارت هاب به صورت خودکار ورود شوید این گزینه را فعال کنید.
اگر رمز عبور خود را فراموش کرده اید، تنظیم مجدد رمز ورود را انتخاب کنید برای دریافت رمز عبور بازنشانی دستورالعمل از طریق ایمیل.
و در ضمن می توانید دفترچه راهنما آن را برای کاربرد بهتر از تلویزیونتان از لینک زیر دانلود و مطالعه کنید.

esmigel
12-12-2017, 06:28
دوستمون زحمت کشید و راهنمایی کرد..
قبلش یکم بگرد!! شاید پیداش کنی...اخه از منم سری7 f هست و یه بار منم گمش کردم!..اسمارت هاب رو که باز میکنی یه جا پایین نوشته برنامه های بیشتر شاید اونجا باشه...یه گوشه سمت چپ نوشته گزینش ها.. گزینه اخری رو روی اپدیت خودکار بزار...یا یه ایکون بزرگ هست نوشته اسمارت تیوی داخل اون برو...
اگه ریست کارخونه ای نکرده باشی معمولا بصورت پیش فرض این نرم افزار نصبه...از منکه نصب بود...

all68
12-12-2017, 12:35
سلام به دوستان تمام کارهایی که گفتید بودید انجام دادم همه شرایط و ضوابط و مقررات موافقت کردم حساب کاربریم ایجاد کردم و داخلش هستم ولی همون ده و دوازده تا برنامه پیش فرض توش هست و برنامه samsung apps نیست گزینه های بیشتر هم می زنم همونه چیزی هم به نام جستجو نداره با تغییر منطقه هم فرقی نکرد می خواستم عکسشو بفرستم لیکن به خاطر محدودیتی که انجمن در فرستادن عکس برام قرار داده نمی تونم اگر راهی هست راهنماییم کنید مدل تلویزیونم گفتم هستشsmart F46F5570

srx190d
12-12-2017, 22:32
روی سری های قدیم ی تر میشه از کنترل هوشمند استفاده کرد
دوستان قیمت کنترل رو دارن لطف کنن

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

all68
13-12-2017, 18:51
دوستان کسی نمی تونه کمک من کنه اینجا کسی جواب پرسش منو نمیده

esmigel
14-12-2017, 03:38
دوستان کسی نمی تونه کمک من کنه اینجا کسی جواب پرسش منو نمیده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اسمارت هاب رو تنظیم مجدد کردم..samsung apps پرید...اون راهی که شما رفتین این نرم افزار رو بر نمیگردونه..باید یه حساب کاربری ایجاد کنین اگه اشتباه نکنم...من یه امتحانی میکنم و خبرشو اینجا میدم..
دوباره باید نرم افزارای پخش سه بعدی رو دانلود کنم..همه پرید..:n34:

all68
14-12-2017, 13:59
دقیقا دوست عزیز برای منم عین همین عکسی که گذاشته میاد دقیقا هم همین نرم افزارها فقط میاد چهار روز پیش من تازه اینترنت به تلویزیون متصل کردم و samsung app توش نبود ممنون که کمکم می کنی دوست عزیز

esmigel
15-12-2017, 03:28
دقیقا دوست عزیز برای منم عین همین عکسی که گذاشته میاد دقیقا هم همین نرم افزارها فقط میاد چهار روز پیش من تازه اینترنت به تلویزیون متصل کردم و samsung app توش نبود ممنون که کمکم می کنی دوست عزیز

من همیشه ریست میکردم تلویزیون رو ولی یادمه سامسونگ اپس بود...(تعجب میکنم تو اینهمه سال چرا پیگیرش نبودی هرچند با بودن اون هم برنامه های جالبی نداره ولی بدون اون دیگه واقعا خنده داره برنامه ها)...خلاصه فقط تنظیمات اسمارت هاب رو تنظیم مجدد کردم که اینجوری شد...الانم از دیشب یکسره دارم با تلویزیون ور میرم و سرچ میکنم...ولی انگار نه انگار....تموم راهکار ها رو هم رفتم....بعداظهر تماس گرفتم سام سرویس..بعداز چندتا پاس کاری بالاخره یکی پیدا شد که به حساب مشکلو حل کنه که اونم نتونست!! قرار شد شنبه بهم زنگ بزنن و از طریق کنترل از راه دور کمکم کنن!...

all68
15-12-2017, 10:42
تلویزیون ما از طریق وایرلس متصل نمیشد فقط از طزیق کابل لن بود که میشد به اینترنت متصل بشه که منم زیاد پیگیر نبودم بیام بهش متصل کنم حقیقتش منم تمام راهها رو رفتم ولی خوب به سام سرویس زنگ نزدم شرمنده به خاطر من دوست عزیز این برنامه از تلویزیونت پرید ممنون که پیگیر بودی واقعا ممنون

esmigel
16-12-2017, 06:55
تلویزیون ما از طریق وایرلس متصل نمیشد فقط از طزیق کابل لن بود که میشد به اینترنت متصل بشه که منم زیاد پیگیر نبودم بیام بهش متصل کنم حقیقتش منم تمام راهها رو رفتم ولی خوب به سام سرویس زنگ نزدم شرمنده به خاطر من دوست عزیز این برنامه از تلویزیونت پرید ممنون که پیگیر بودی واقعا ممنون

نه بابا..فدای سرت..والا بیشتر از این ناراحت شدم که نتونستم کمکی کنم.. چون این تجربه رو چندسال قبل داشتم و یه چیزای کم رنگی تو ذهنمه..اگه اشتباه نکنم اونموقع از طریق ثبت نام و از طریق پروفایل سامسونگ اپس رو فعال کردم..قبلا واسه تلویزیون چندتا اپلیکیشن بود ولی الان فقط چندتا واسه موبایل گذاشته تو اکانت سامسونگ...بازم دقیق نمیدونم چون ماله چندسال قبل بود....همچین برنامه های چشم گیری نداشت که ناراحت شم! فقط یه نرم افزار کاربردی واسه دوربین تلویزیون بود تو اسمارت هاب که پرید.........تلویزیونو حتی از داخل سرویس منو ریست کردم...خیلی سرچ کردم.. کاریم نمونده که نکرده باشم...اینجور که بوش میاد از خوده سرور سامسونگه که لابد منو تحریم کرده! اخه نه اینکه خیلی برنامه های جذابی واسه ایران گذاشته...حالا همون اصله کاریشم ازم گرفت!! لابد اینم میخواد کارتی شه!!! هرکی اسمارت هابو ریست کنه دیگه برنمیگرده!!!:n31:
قبلا اینور و اونور به گوشم میخورد که یه مشت بیسواد رو گذاشتن پشت تلفن که فقط پاسکاری میکنن به هم..ولی باور نمیکردم....خلاصه هرچی هست امروز مشخص میشه..
راستی تلویزیون قبل از ریست فکتوری وای فای یکم اذیت میکرد وقتی از موبایل رو تی وی پخش میکردم..ولی تا الانکه اذیت نکرد...واسه استفاده از اینترنتش که از من روی دفترچه زده سرعت کمتراز 10مگابایت! نباید باشه..شاید اذیت کردن بعضی برنامه هاش برای اینه...
ولی به نظرم اگه تاحالا حساب کاربری رو فعال نکرده باشی.. و الان فعال کنی و بعد از داخل ایمیلتم تایید کنی..بعد بروزاوری نرم افزار رو از منو..پشتیبانی..(حتی اگه اپدیتی نباشه) یه بار بزنی و بعد بری داخل اسمارت هاب(میبینی چندتا نرم افزار احتیاج به اپدیت دارن..البته بروزاوری خودکار برنامه قسمت گزینش ها باید روی روشن باشه..که سمت چپ قسمت بالا.. داخل اسمارت هابه..توی عکسی که گذاشتم مشخصه)..شاید سامسونگ اپس تشریف فرما شن!

all68
16-12-2017, 12:01
ممنون از راهنماییت دوست عزیز من همه این مراحلو رفتم تلویزیونمو از طریق منو پشتیبانی آپدیت کردم اکانت کاربری ایجاد کردم در سامسونگ ودر تلویزیون داخل اون اکانت کاربری هستم حتی روشی که در تاپیک دیگر نصب برنامه های کشورهای مختلف در smart hub سامسونگ (یرای اولین بار در ایران ) رفتم این آخریه عین مراحلشو رفتم ولی در هنگامی که می خوام نصب برنامه ها در تلویزیون بزنم میگه شناسایی نشد تو یوتیوب اینترنت حسابی نگاه کردم ولی روشی پیدا نکردم کابل hdmi خریدم و از طریق لپ تاپ به تلویزیون نصب کردم ولی اصلا تلویزیون شناسایی نمی کنه در حالی که هم تلویزیون سه تا وروردی کابل hdmi داره وهم لپ تاپم در هر صورت هر روشی بود رفتیم شانس ما جواب نداد از بین این برنامه هاییم که در تلویزیون یه آیوش خوب بود که اونم شانس ما هنگام پخش پرش می کنه هی میره محتوای دیگه از طریق موبایلم فکر نکنم وصل بشم چون برنامه سامسونگ اسمارت ویو روی موبایلم نصب کردم ولی تلویزیونو شناسایی نکرد البته تلویزیون منم وای فای نداره از طریق لن به اینترنت متصل شده در هر صورت هر راهی بود رفتیم ولی ما کلا بدشانسیم وقتی اینترنت نصب می کنیم روی تلویزیون سامسونگ اپس می پره در هر صورت ممنون دوست عزیز لطف کردی

Amir-Rainman
16-12-2017, 19:41
دوستان رو تلویزیونای اسمارت که سیستم عاملشون اندروید نیست چطور میشه نرم افزارایی مثل لنز یا فیلیمو نصب کرد؟

esmigel
22-12-2017, 05:08
دوستان رو تلویزیونای اسمارت که سیستم عاملشون اندروید نیست چطور میشه نرم افزارایی مثل لنز یا فیلیمو نصب کرد؟

اگه سامسونگ هست که پیش فرض رو جدیدا نصبه..اگرم نصب نیست فقط باید اسمارت هابو اپدیت کرد...رو تلویزیون من که باید اول برم از منوی پشتیبانی یه بار اپدیت رو بزنم بعد میگه نرم افزار اپدیته! بعد میرم تو اسمارت هاب..انوقت خودش میگه چی باید اپدیت شه..(داخل صفحه اسمارت هاب قسمت گزینش باید اپدیت برنامه رو خودکار باشه)...خلاصه از من فقط اینجوری اپدیت میشه..اگه صدبارم همون اول برم صفحه اسمارت هاب چیزی واسه اپدیت نمیاد..حتی گزینه اپدیت برنامه رو خودکاره...ولی فقط یه بار اپدیت رو از قسمت پشتیبانی بزنم و بعد برم تو اسمارت هاب اپدیت برنامه ها اگه نیاز باشه میاد..که این برنامه هایی که گفتین جزئشونه...فقط اسمارت هابو تنظیم مجدد نزنی که سامسونگ اپس پاک میشه و هیچ کاریم نمیشه کرد... به گفته خوده سام سرویس نصبشم پنجاه پنجاست..که اونم تلویزیون رو باید ببری نمایندگی!!!...چند وقتیه اینجوری شده..

2_ahmadzadeh
23-12-2017, 13:52
دوستان من juc7920 دارم.مشکلم اینه که وقتی به مودم ایسوسم وصل میشم موقع فیلم دیدن با فلش یا وصل شدن به ساندبار ارتباطش با مودم قطع میشه
ولی وقتی به رورتر تی پی لینکم وصل میشم در کمال تعجب اوکیه و مشکلی نیست
اول فکر میکردم مشکل از تیویه ولی مثل اینکه نیست.کسی تجربه ای مثل من داره؟
و ایکه ایا کسایی کرود دارن تو قسمت های خم صفحه نمایش لایت بلید داره صفحشون؟ از من خیلی کم داره نمیدونم نرماله یا نه باید عکس بگیرم بذارم
قبلا روش حساس نبودم ولی از وقتی که با قضیه لایت بلید اشنا شدم بدبختنه رفته رو مخم
مرسی

superstar 1
19-01-2018, 10:16
دوستان سلام.تلویزیونم 50ku7970 هستش از چند روز پیش تا حالا هرچقدر میخوام با اسکرین میرورینگ به تلویزیون وصل بشم گوشیم تلویزیونو پیدا نمیکنه..یادمه چند روز پیش که به تلویزیون وصل بودم گوشیم زنگ خورد وبعدش هر کاری کردم دیگه وصل نشد.چند بار تلویزیون و هم گوشی رو در زمانهای مختلف روشنو خاموش کردم ولی درست نشد حتی فکر کردم شاید بخاطر گوشیم باشه با دوتا گوشی دیگه تست کردم بازم نشد..به نظرتون چیکار کنم؟!تلویزیونم از طریق وای فای به اینترنت و برنامه اسمارت ویو به گوشی وصل میشه فقط اسکرین میرورینگش کار نمیکنه

superstar 1
20-01-2018, 11:59
کسی نیست جواب منو بده

matinpour
20-01-2018, 15:01
دوستان سلام.تلویزیونم 50ku7970 هستش از چند روز پیش تا حالا هرچقدر میخوام با اسکرین میرورینگ به تلویزیون وصل بشم گوشیم تلویزیونو پیدا نمیکنه..یادمه چند روز پیش که به تلویزیون وصل بودم گوشیم زنگ خورد وبعدش هر کاری کردم دیگه وصل نشد.چند بار تلویزیون و هم گوشی رو در زمانهای مختلف روشنو خاموش کردم ولی درست نشد حتی فکر کردم شاید بخاطر گوشیم باشه با دوتا گوشی دیگه تست کردم بازم نشد..به نظرتون چیکار کنم؟!تلویزیونم از طریق وای فای به اینترنت و برنامه اسمارت ویو به گوشی وصل میشه فقط اسکرین میرورینگش کار نمیکنه
دوست عزیز
از این تایپیک استفاده کنید ببینید مشگلتان حل میشود.

maikel5300
21-01-2018, 20:49
من تلویزیون سامسونگ ال ای دی دارم مدل UA40C7000WRوارد منوی مخفی شدم نمیدونم کدام گزینه را زدم حالا تعدادی از کلیدهای کنترل کار نمی کند لط
فا راهمایی کنید

matinpour
22-01-2018, 14:32
من تلویزیون سامسونگ ال ای دی دارم مدل UA40C7000WRوارد منوی مخفی شدم نمیدونم کدام گزینه را زدم حالا تعدادی از کلیدهای کنترل کار نمی کند لط
فا راهمایی کنید
دوست عزیز
کنترول تان را یک بار ریست کنید.
روش 4

2_ahmadzadeh
03-02-2018, 16:39
کسی واسه من جوابی نداشت؟

2_ahmadzadeh
03-02-2018, 16:56
کسی واسه من جوابی نداشت؟

shahryar_eng
17-03-2018, 18:17
سلام بر دوستان عزیز،
تلویزیون سامسونگ مدل UA40D5550PM دارم و متاسفانه از طریق HDMI تصویر دارم ولی صدا ندارم،
هر از چندگاهی پورت HDMI رو عوض میکنم و صدا میاد و بعد از مدتی قطع میشه و دوباره باید برم و از پورت دیگه HDMI در تلویزیون استفاده کنم و باز هم مدتی صدا داره و دوباره صدا قطع میشه و باز عوض کردن پورت و ............
علت چیه که بخدا کلافه شدم و نمیدونم چی به سر این تلویزیون اومده؟
ممنون میشه بنده رو راهنمایی بفرمایید

mehdi_halla
28-03-2018, 09:07
با سلام.تلویزیون بنده ES6950 هستش.چند وقتی میشه که دو تا مشکل پیدا کرده ،اول اینکه وای فای اون از کار افتاده اصلا هیچ شبکه وایفایی رو شناسایی نمیکنه ولی LAN اون کار میکنه. دوم اینکه هر فلشی رو که بهش میزنم میگه سرعتش پایینه نمیتونه روش رایت کنه در صورتی که رو همون فلش قبلا فیلم ضبط کرده بودم.چیکار کنم به نظرتون؟البته از منو مخفی ریست فکتوری کردم اما درست نشده.روش ورود با ریموت دست ساز میتوننه کارساز باشه؟ ممنون.

karenss
30-03-2018, 14:23
درود
من یک مشکلی دارم با بروزر تلویزیون ku7970
متاسفانه تو هیچ سایتی فیلم پخش نمیشه مثل سایت های لنز و آنتن ....
ممنون میشم راهنمایی کنید

segrias
03-04-2018, 15:52
با سلام
من یک تلوزیون 55 اینچ سامسونگ مدل 6990 دارم و همیشه هم به اینترنت وصل بوده ولی حدودا یک ماه پیش آپدیت شد و تمام اچ دی ام ای های تلوزیون از کار افتاد، الان وقتی میرم رو hdmi وسط صفحه یک نوشه میاد که "در حال آپدیت هست لطفا خاموش نکنید، پس از اتمام به صورت اتوماتیک خاموش میشود" و هنگ میکنه و هیچ اتفتقی نمیافته تا ساعتها که خاموش میشه ولی باز اگر برم رو hdmi همین اتفاق میوفته، از سام سرویس اومدن یک نگاه کرد گفت چون آپدیت شده بردش سوخته! و 800 هزار تومن هزینه تعویضش هست.
من فکر میکنم نرم افزاری باشه و خواستن از سرشون باز کنن
اگر کسی میتونه کمک کنه واقعا ممنون میشم راهنماییم کنه چون واقعا زور داره این پول رو بدم
این هم شماره من اگر لطف کنید کمکم کنید :n03: 09339200193

esmigel
16-04-2018, 02:39
با سلام
من یک تلوزیون 55 اینچ سامسونگ مدل 6990 دارم و همیشه هم به اینترنت وصل بوده ولی حدودا یک ماه پیش آپدیت شد و تمام اچ دی ام ای های تلوزیون از کار افتاد، الان وقتی میرم رو hdmi وسط صفحه یک نوشه میاد که "در حال آپدیت هست لطفا خاموش نکنید، پس از اتمام به صورت اتوماتیک خاموش میشود" و هنگ میکنه و هیچ اتفتقی نمیافته تا ساعتها که خاموش میشه ولی باز اگر برم رو hdmi همین اتفاق میوفته، از سام سرویس اومدن یک نگاه کرد گفت چون آپدیت شده بردش سوخته! و 800 هزار تومن هزینه تعویضش هست.
اگر کسی میتونه کمک کنه واقعا ممنون میشم راهنماییم کنه چون واقعا زور داره این پول رو بدم

سلام..
والا نمیدونم چرا چند وقتیه سام سرویس با اپدیت کردن شدیدا مخالفه...خوب اگه اینجوریه گزینه اپدیت رو سامسونگ حذف کنه یا فایل جدیدی ارائه نده تا کسی برای کنجکاوی هم که شده اپدیت نکنه..هممون فکر میکنیم با اپدیت کلی اتفاق میوفته در حالی که اصلا اینطور نیست...اخرین بار که رفته بودم نمایندگی یه عالمه تلویزیون دیدم که برداشون مشکل پیدا کرده بود..همشون با اپدیت کردن اینجوری شده بودن...خودمم یه مشکل با اپدیت کردن داشتم و پرسیدم ازشون فقط گفتن تلویزیون تا وقتی مشکل نداشت اصلا نباید اپدیت کنی.......خیلی زور داره تلویزون 55 اینچ مهمترین چیزش که اچ دی ام ای هست از کار بیوفته...این مشکل نرم افزاری باید باشه..نباید میگفتی اپدیت کردی چون جدیدا بهانه سام سرویس اپدیت کردن شده..فقط کافیه به دهنشون اپدیت بیوفته..خصوصا شماکه از گارانتیش خیلی میگذره..حداقل طرف میبرد نمایندگی یه فلشی..چیزی..میزد..

esmigel
16-04-2018, 04:00
ممنون از راهنماییت دوست عزیز من همه این مراحلو رفتم تلویزیونمو از طریق منو پشتیبانی آپدیت کردم اکانت کاربری ایجاد کردم در سامسونگ ودر تلویزیون داخل اون اکانت کاربری هستم حتی روشی که در تاپیک دیگر نصب برنامه های کشورهای مختلف در smart hub سامسونگ (یرای اولین بار در ایران ) رفتم این آخریه عین مراحلشو رفتم ولی در هنگامی که می خوام نصب برنامه ها در تلویزیون بزنم میگه شناسایی نشد تو یوتیوب اینترنت حسابی نگاه کردم ولی روشی پیدا نکردم کابل hdmi خریدم و از طریق لپ تاپ به تلویزیون نصب کردم ولی اصلا تلویزیون شناسایی نمی کنه در حالی که هم تلویزیون سه تا وروردی کابل hdmi داره وهم لپ تاپم در هر صورت هر روشی بود رفتیم شانس ما جواب نداد از بین این برنامه هاییم که در تلویزیون یه آیوش خوب بود که اونم شانس ما هنگام پخش پرش می کنه هی میره محتوای دیگه از طریق موبایلم فکر نکنم وصل بشم چون برنامه سامسونگ اسمارت ویو روی موبایلم نصب کردم ولی تلویزیونو شناسایی نکرد البته تلویزیون منم وای فای نداره از طریق لن به اینترنت متصل شده در هر صورت هر راهی بود رفتیم ولی ما کلا بدشانسیم وقتی اینترنت نصب می کنیم روی تلویزیون سامسونگ اپس می پره در هر صورت ممنون دوست عزیز لطف کردی

سلام..
دوست عزیز انشالله مشکلت تا الان حل شده باشه..مشکل من که در کمال ناباوری به طرز خنده دار و مسخره کننده ای حل شد که اخرشم نفهمیدم چجوری حل شد!! اگه یادت باشه مشکلتون سامسونگ اپس بود که واسه شما کلا وجود نداشت.. و منم خواستم راهنمایی کنم..اسمارت هابو ریست کردم و از منم دیگه غیب شد...هیچ کاری هم نبود که باهم نکرده باشیم و به نتیجه ای برسیم..سام سرویس هم که یک ماه درگیرش بودم اصلا اطلاعات درست و حسابی از خدمات نرم افزاری نداشت.. حتی به شرکتی که برنامه های چرت و پرت سامسونگ رو میزاره ایمیل زدم و تماس میگرفتن..نمایندگی اینجام میگفت از ایپرامه و پاک شده و باید تلویزیون رو کولت بگیری و بیاری اینجا تا برنامه هاشو دوباره بریزیم..اونم شاااید درست شه.. منم دیدم این برنامه ها که اصلا ارزش نگاه کردن نداره چه برسه به هزینه کردن..فقط چون تلویزیون دوربین داشت یه نرم افزار دوربین داشت سامسونگ اپس و همون با یکی دوتا نرم افزار پخش رایگان تصاویر سه بعدی..فقط همین سه تا.. تا حدودی بدرد بخور بودن برام...خلاصه..دیگه بیخیال شده بودم...اینم بگم تو اعلامیه های سامسونگ قسمت اکانت کاربری رو که نگاه میکردم چند تا اعلامیه از قبل داده بودن که بعضی سرویسا غیرفعال شدن ولی اگه پاک نکرده باشین همینجوری تو حافظه میمونن و کار میکنن!...
منم از اونروز تنها کاری که کردم اکانت کاربریم رو فعال کردم و وای فای رو روشن گذاشتم...هر چند روز یکبار هم با اینکه پیغام اپدیتی برای شما وجود ندارد رو میزد بازم اپدیت اتومات رو میزدم تا یه رفرشی بشه قسمت اسمارت هاب... در کمال تعجب بعداز یه ماه رفتم اسمارت هاب رو باز کردم دیدم سامسونگ اپس تشریف اوردن!!! حکایتی داره این سامسونگ واسه خودش...اصلا اسمارت هاب رو نباید ریست کرد...اخرین بارهم که اپدیت کردم کنترل لمسی از کار افتاد و رفتم یه کنترل معمولی گرفتم.. نمایندگی رفتم حتی نگاه ننداخت به کنترل و گفت اینا زود خراب میشه و همینجوری هست..یکی دیگه باید بخری..قیمتشم دویستو خورده ایه..
شمام اکانت کاربری رو فعال بزار..تلویزیونم از لن بزار چند وقتی فعال باشه..مطمئن باش میاد..
کابل اچ دی ام ای اگه بخوای از لپ تاپ پخش کنی باید کابلش با کیفیت باشه..بیشتر بچه ها ورژن 1.4 استفاده میکنن هر چند 1.3 روهم پشتیبانی میکنه..از منم اسمارت ویو تلویزیون رو نمیشناسه..

srx190d
16-04-2018, 14:20
راهی ندارد ابدیت خودکار حداقل دانلود نکنه حالا نصب که بماند
حجم هم بالا نزدیک ٢ گیگ
بعد که دانلود میگه پیغام ابدیت میده که کار از کار گذشته

esmigel
17-04-2018, 05:39
راهی ندارد ابدیت خودکار حداقل دانلود نکنه حالا نصب که بماند
حجم هم بالا نزدیک ٢ گیگ
بعد که دانلود میگه پیغام ابدیت میده که کار از کار گذشته

والا از منکه سری fه اپدیت خودکار.. گزینه داره که خاموش میشه....هم اپدیت نرم افزار همم اسمارت هاب...من فقط اسمارت هاب رو اپدیت خودکارشو رو فعال گذاشتم..واسه نرم افزاراش هر چند وقت اپدیت میاد و فقط اعلام میکنه..

srx190d
17-04-2018, 07:48
والا از منکه سری fه اپدیت خودکار.. گزینه داره که خاموش میشه....هم اپدیت نرم افزار همم اسمارت هاب...من فقط اسمارت هاب رو اپدیت خودکارشو رو فعال گذاشتم..واسه نرم افزاراش هر چند وقت اپدیت میاد و فقط اعلام میکنه..

به نظر ابدیت خودکار مربوط به بعد دانلود میشه
چون همیشه دانلود می‌کنه بعد پیغام میده با اینکه غیر فعال هست به صورت خودکار
اگر خودکار فعال باشه که بعد دانلود ابدیت میشه
آخرش ی پیغام میده به روز شد

esmigel
19-04-2018, 04:01
راستش من یکی که تو این ده سال تا سری f محصولات سامسونگ همچین چیزی ندیدم..اخه دانلود کنه که بالاخره یه بیست دقیقه ای طول میکشه با یه خطه معمولی.اپدیتها هم معمولا هشتصد تا هزارو دویست مگابایته..واسه اپدیت کردن هم که نهایت یکی..دو دقیقه طول میکشه.....اگه اول بدون اجازه دانلود کنه و بعد با اجازه کاربر بخواد اپدیت کنه یکی..دو دقیقه اپدیتش بیشتر وقت نمیبره....ولی واسه چیزای امنیتی بدون اجازه میتونه دانلود کنه..البته اگه حساب کاربری ایجاد شده باشه......با چک کردن حافظه داخلی دستگاه کاملا مشخصه اگه چیزی رو دانلود کنه و نگه داره تا کاربر اجازه بده اپدیت شه..

dwnesh
23-04-2018, 14:41
سلام دوستان
بنده یک تلوزیون سامسونگ به شماره مدل
UA40F6350AM
دارم
تلوزیون قسمت broadcasting غیر فعال بود
از طریق سرویس منو مدلش تغییر کرده بود که درستش کردم
اما حالا به مشکل جدیدی برخورد کردم
وسط پخش برنامه یه همچنین چیزی میادش ؛
فرستنده اطلاعات سیگنال را تغییر داده است. یک اسکن DTV برای بروز کردن اطلاعات آغاز خواهد شد
۴بار تایید کردم دیدم باز دوباره میاد
ممنون میشم کمک کنید

mostafabad2007
27-04-2018, 18:55
سلام دوستان من یه تلویزیون ua55h7790aw دارم که کنترل جادوییش خراب شده تو مشهد هر جایی رو بگی گشتم اما پیدا نشد نمایندگی ام که میگه ندارم کسی از دوستان اگه از این نوع کنترل جایی سراغ داره که اصل باشه به من میتونه پیام بده مدل کنترل اینه BN59-01185b
شماره تماس من اینه 09305626610

pedgamer
19-05-2018, 21:09
درود دوستان ببخشید میخواستم بپرسم امکانش هست که gl.wiz رو روی اسمارت هاب تصب کنیم؟ چطور؟
ممنون

مهتاب.ف
02-07-2018, 23:32
سلام دوستان من تلویزیون سامسونگ سری 6 دارم، زیر نویس ها در تصویر کامل دیده نمیشه یعنی فیت نیست و کمی از نوشته ها از دو طرف تصویر بیرونه درست مثل وقتی تایپ میکنیم توی یه صفحه و خط کش رو تنظیم نکردیم همونطوره . هر چی سعی کردم از منو های مختلف چک کردم نتیجه ای نگرفتم . یعنی من همیشه باید اول و آخر نوشته ها رو حدس بزنم :n02: ممنون میشم اگر کسی بتونه راهنمایی کنه.

chaharnazm
29-04-2019, 11:14
با درود. چند روز پیش برای پاک کردن نمایشگر تلویزیون LED F8880، افشانه پاک کننده نمایشگر را بر روی خود نمایشگر پاشیدم و با دستمال مایکرفایبر به پاک کردن آن پرداختم تا اینکه از دیشب یک خط عمودی سرتاسری سپید بر روی نمایشگر دیده شد. میخواستم بدانم ایراد از چیست و هزینه ی بازسازی آن چند می شود؟

matinpour
30-04-2019, 23:44
دوست عزیز
شما در موقع پاک کردن پنل ممکن است که به پنل فشار غیر متعارف آورده باشید و با این کار ممکن است که به کابل روبان یا ریبون فشار آمده باشد که باید پشت تلویزیون باز شود .

مشکل مربوط به کابل روبان که به طور مستقیم به بالای صفحه پانل متصل است، و با فشار دادن بر روی کابل ممکن است خطوط را حذف کند.

chaharnazm
01-05-2019, 05:43
دوست عزیز
شما در موقع پاک کردن پنل ممکن است که به پنل فشار غیر متعارف آورده باشید و با این کار ممکن است که به کابل روبان یا ریبون فشار آمده باشد که باید پشت تلویزیون باز شود .

مشکل مربوط به کابل روبان که به طور مستقیم به بالای صفحه پانل متصل است، و با فشار دادن بر روی کابل ممکن است خطوط را حذف کند.

با سپاس از شما ولی نمایندگی سامسونگ گفته شاید آب از درزهای نمایشگر به درون آن رفته باید با دستگاهی که به تازگی از سامسونگ خریده ایم لایه لایه نمایشگرتان را باز کنیم و آنرا بررسی کنیم دست کم یک میلیون و اندی هزینه خواهد داشت. راهی که به من پیشنها داد این بود که سه روز یک پنکه جلوی نمایشگر روشن بگذارم و اگر درست نشد باید آنرا بفرستم سامسونگ.
شما گفته ایشان را می پذیرید؟
در یوتیوب پیدا شدن خطهای عمودی را وابسته به آسیب برد t-con میدانند. دیدگاه شما در این باره چیست؟

matinpour
01-05-2019, 18:26
با سپاس از شما ولی نمایندگی سامسونگ گفته شاید آب از درزهای نمایشگر به درون آن رفته باید با دستگاهی که به تازگی از سامسونگ خریده ایم لایه لایه نمایشگرتان را باز کنیم و آنرا بررسی کنیم دست کم یک میلیون و اندی هزینه خواهد داشت. راهی که به من پیشنها داد این بود که سه روز یک پنکه جلوی نمایشگر روشن بگذارم و اگر درست نشد باید آنرا بفرستم سامسونگ.
شما گفته ایشان را می پذیرید؟
در یوتیوب پیدا شدن خطهای عمودی را وابسته به آسیب برد t-con میدانند. دیدگاه شما در این باره چیست؟
دوست عزیز
برد t-con در زیر لبه پنل قرار دارد و اگر شما با افشانه روی پنل اسپری کرده باشید و با عث شده باشد که به داخل نفوذ کند این هم باعث این مشکل می شود. و از نظر من این است که باید پشت تلویزیون باز شده و برد و کابلهای متصل به آن را باید تمیز کرد و اگر به برد صدمه وارد نشده باشد مشکل حل خواهد شد.
وگرنه شما اگر رطوبتی مانده را می توانید با سشوار با حرارت ملایم و با فاصله اقدام به خشک کردن آن بپردازید.
هشدار: در صورتی که به این امور وارد نیستید از باز کردن و دست زدن به تلویزیون خودداری کنید چون ممکن است به پنل آسیب بزنید.

chaharnazm
02-05-2019, 05:34
دوست عزیز
برد t-con در زیر لبه پنل قرار دارد و اگر شما با افشانه روی پنل اسپری کرده باشید و با عث شده باشد که به داخل نفوذ کند این هم باعث این مشکل می شود. و از نظر من این است که باید پشت تلویزیون باز شده و برد و کابلهای متصل به آن را باید تمیز کرد و اگر به برد صدمه وارد نشده باشد مشکل حل خواهد شد.
وگرنه شما اگر رطوبتی مانده را می توانید با سشوار با حرارت ملایم و با فاصله اقدام به خشک کردن آن بپردازید.
هشدار: در صورتی که به این امور وارد نیستید از باز کردن و دست زدن به تلویزیون خودداری کنید چون ممکن است به پنل آسیب بزنید.

با سپاس، دشواری با روش خشک کردن با بادزن از میان رفت...

zadis
03-05-2019, 09:44
سلام دوستان من تی وی nu8000 خرید ولی نمیدونم چجوری میشه روی پای میز یا دیوار چسپوند آخه چهار جا داره که داخل پیچ نمیشه و یه جور دیگه ست و چهار چیز پلاستیکی کسی میتونه کمک کنه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ALIREZATORABI
03-05-2019, 13:04
سلام وقت بخیر
بنده یک تلوزیون سامسونگ مدل 55NU7950 گرفتم مشکلی که با این تلوزیون دارم محدود شدن قسمت اسمارت به چند برنامه داخلی مثل فیلیمو / آیو و چند برنامه بیخود ایرانی دیگه هست.
میدونم که این تلوزیون در اصل همون مدل 55MU7500 هست که سامسونگ ایران در قالب محصولات 2018 به خلق ا.. میفروشه ، میخواستم بدوم راهی هست تا دستگاه رو فلش کرد تا این برنامه های بیخود ایرانی حذف بشه و از HBO و سایر برنامه های مفید استفاده کرد؟
ممنون میشم کمک کنید

zadis
03-05-2019, 14:22
سلام وقت بخیر
بنده یک تلوزیون سامسونگ مدل 55NU7950 گرفتم مشکلی که با این تلوزیون دارم محدود شدن قسمت اسمارت به چند برنامه داخلی مثل فیلیمو / آیو و چند برنامه بیخود ایرانی دیگه هست.
میدونم که این تلوزیون در اصل همون مدل 55MU7500 هست که سامسونگ ایران در قالب محصولات 2018 به خلق ا.. میفروشه ، میخواستم بدوم راهی هست تا دستگاه رو فلش کرد تا این برنامه های بیخود ایرانی حذف بشه و از HBO و سایر برنامه های مفید استفاده کرد؟
ممنون میشم کمک کنید
چجوری میخوای ن کاررو بکنی اخه اون شبکه ها فیلتر هستن حتی یوتیوب اخه وی پی ان من ندیدم رو تی وی ساموسنگ بشه وصل کرد
ولی کلا میشه ریجن رو عوض کرد تموم برنامه ها هم مال هر جا بزاری مختص به همون کشور میاره

با این روش ببین

matinpour
04-05-2019, 16:38
سلام دوستان من تی وی nu8000 خرید ولی نمیدونم چجوری میشه روی پای میز یا دیوار چسپوند آخه چهار جا داره که داخل پیچ نمیشه و یه جور دیگه ست و چهار چیز پلاستیکی کسی میتونه کمک کنه

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوست عزیز
آن که شبیه قرقره است آداپتور نصب روی دیوار است برای اینکه بدانید چگونه نصب می شود .
به این سایت بروید و User Manual
نسخه 02 (به زبان فارسی) را دانلود و مطالعه کنید.

nicknafs
11-05-2019, 12:28
سلام
دوستان اين مشكل به تازگى براى من پيش اومده جالبه كه هيچ تغييرى روى تلويزيون يا فرمت هاردها و .... نداده ام

من هاردهاى ١-٢ ترابايت وسترن ديجيتال به تلويزبون h6390 سامسونگ متصل مي كردم و هيچ مشكلى هم نداشتم

متاسفانه به تازگى
هنگامى كه در حال سرچ روى ليست و فولدرهاى هارد هستم تا فيلمى را پيدا كنم

يك دفعه وقفه اى ايجاد ميشه و كل اتصال قطع ميشه و ميره روى صفحه اصلى خود تلويزيون

ممنون ميشم راهنمايي كنيد

nicknafs
12-05-2019, 09:05
دوستان و بزرگواران

برنامه مثل aio وقتى روى تلويزيون نصب ميشه كه شما region و كشور را ايران انتخاب كنيد
برنامه مثل smartiptv وقتى روى تلويزيون نصب ميشه كه region و كشور را يكى از كشورها مثل uk,us,... انتخاب كنيد
حالا راهنمايي ميكنيد يا خودتان تجربه فرموديد
داشتن همزمان چنين برنامه هايي به چه صورت امكان پذيره ؟
يا مثلا كدام region هر دو برنامه را داره

OMID-FX
25-10-2019, 23:59
سلام دوستان

یه مشکل حاد برام \یش اومده نیاز به کمک دارم
یه ال ای دی سری هفت دارم وارد منوی مخفی شدم و دستکاری کردم الان وایفای و گیرنده دیجیتال از کار افتاده وایفای هست ولی چیزی \یدا نمی کنه گیرنده دیجیتال هم چیزی بیدا نمی کنه

مدل RU7300K منحنی samsung

باتشکر

- - - Updated - - -

سلام دوستان

یه مشکل حاد برام \یش اومده نیاز به کمک دارم
یه ال ای دی سری هفت دارم وارد منوی مخفی شدم و دستکاری کردم الان وایفای و گیرنده دیجیتال از کار افتاده وایفای هست ولی چیزی \یدا نمی کنه گیرنده دیجیتال هم چیزی بیدا نمی کنه

مدل RU7300K منحنی samsung

باتشکر

Ehsan+2010
22-12-2019, 01:19
سلام خسته نباشید، اساتید لطفا کمک کنید،خاستم کانال یابی کنم دیدم قسمت آنتن از کار افتاده پیغام میده در دسترس نیست، تنظیمات کارخونه از کار افتاده، از منوی مخفی هم ریست کردم ولی تغیری انجام نشد و از نو راه اندازی نشد، تلوزیون مدل UE 6200 مشکل نرم افزاری پیدا کرده خاستم آفلاین آپدیت کنم میگه فایل آپدیت موجود نیس همه مراحل رو انجام دادم مثل چندسال پیش که آپدیت کردم ولی اینبار نمیشه،ینی نمیشه با آخرین نرم افزار 2006 مجدد تلوزیون رو آپدیت کرد؟

Tiik_Taak24
28-12-2019, 09:59
سلام
من یه Q80 سامسونگ گرفتم که یکی از ویژگی اش همین airplay 2 هست ولی برخلاف ویدئو هایی که ازش دیده بودم همچین چیزی تو تنظیماتش وجود نداره :( حتی تو استور تلویزیون هم نه اپل تیوی هست نه هیچکدوم از نرم افزارای گوگل در صورتی که هم تو عکس ها هم ویدئو ها اینها به صورت پیش فرض نصب هستن
کسی مثل من این مشکل رو با تلویزیون سامسونگ داره ؟ ممنون میشم راهنماییم کنین :(

italodance
27-04-2020, 20:15
با سلام

من هم 50JU6990 دارم و از ۲۰۱۶ اپدیت نکردم و فکر نکنم‌ هم بکنم. با این توصیفات شده ریسک بالایی داره.

Akbarialiali
14-05-2020, 08:29
سلام.من یه تلویزیون 49n6950دارم که بعد از اپدیت کردن تاریخ و ساعت ریخت به هم و بصورت خودکار تنظیم نمیشه و باید بصورت دستی تنظیم کنم مشکل دیگه اینکه اطلاعات شبکه ها هم دیگه برام نمیاد و میزنه تاریخ و ساعت تنظیم نیست به سام سرویس زنگ زدم میگه نباید اپدیت میکردی و کاری از دستمون بر نمیاد و باید منتظر اپدیت جدید باشی چکار کنم مشکل حل بشه

Mohedye
12-08-2020, 12:54
سلام دوستان

موقع جابجایی، روی صفحه تلویزیون یه خط افتاد که بعد از روشن کردنش معلوم شد که شکسته و نصف صفحه سیاه شده. سوالم اینه که امیدی به تعویض یا تعمیرش هست؟ یا از نظر اقتصادی توجیهی داره؟

ممنون میشم راهنماییم کنید
مدل :samsung 55m6500ak

hamidmeftahi
24-12-2020, 21:32
درود ببخشید چطور میشه شبکه منوتو و بقیه برنامه فیلتر در تلویزیون های tu7000 یا دارای سیستم عامل تایزن دید چون وی پی و فیلتر پخش نمیشه

hamidmeftahi
24-12-2020, 21:33
درود ببخشید چطور میشه شبکه منوتو و بقیه برنامه فیلتر در تلویزیون های tu7000 یا دارای سیستم عامل تایزن دید چون وی پی و فیلتر نصب نمیشه

- - - Updated - - -

درود ببخشید چطور میشه شبکه منوتو و بقیه برنامه فیلتر در تلویزیون های tu7000 یا دارای سیستم عامل تایزن دید چون وی پی و فیلتر نصب نمیشه:headphone

- - - Updated - - -

درود ببخشید چطور میشه شبکه منوتو و بقیه برنامه فیلتر در تلویزیون های tu7000 یا دارای سیستم عامل تایزن دید چون وی پی و فیلتر نصب نمیشه:headphone

بامدادنیکنفس
24-12-2020, 21:47
درود ببخشید چطور میشه شبکه منوتو و بقیه برنامه فیلتر در تلویزیون های tu7000 یا دارای سیستم عامل تایزن دید چون وی پی و فیلتر نصب نمیشه

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

درود

من همین الان با آی پی ایرانی دارم من و تو را میبینم البته رو کامپیوتر :

شما اگر میخوای رو تلویزیون ببینی دو راه داری :

1- روتر اکسس پوینت DDwrt OPenWRT و میکروتیک تهیه کنید . وی پی را رو اون ستاپ کنید و از اون اینترنت بدید به تلویزیون سامسونگ تون

2- با کامپیوتر یا لب تاپ توسط برنامه connectify هات اسپات بدی از قندشکن به تلویزیون ...

mehdi_shahini
28-12-2020, 16:37
با سلام
مدل تلویزیون من UA48JU6980 و یا UA48JU6000 است. برای دریافت شبکه‌های HD وارد منوی مخفی شدم و گزینه Local Set‌را تغییر دادم اما متأسفانه تلویزیون دیگر بالا نمیاد. هرچند USB و WIFI را می‌شناسد و فیلم‌های آن را پخش می‌کند اما دیگر شبکه‌های تلویزیونی و حتی منوی آن را نشان نمی‌دهد. وارد منوی مخفی هم نمی‌شود که بتوان تغییرات را برگرداند. می‌خواستم بدونم کسی از دوستان این مدل تلویزون را دارد تا از کلیه صفحات منوی مخفی آن برای من عکس بفرستد. هم‌چنین آیا کسی نحوه پاک کردن EEPROM این مدل را بلد است؟
تلویزیون را به تنها نمایندگی استان بردم اما متأسفانه دستگاهی برای راه‌اندازی مجدد EEPROM نداشتند. ضمن اینکه تنظیمات این مدل را نیز نمی‌دانستند.
ممنون

bigsol
03-04-2021, 21:28
UA48H6490 SAMSUNG
تصویر نداره ولی صدا داره
چیکار میشه کرد؟
البته یه متن کامل نوشتم این تاپیک اجازه نمیداد ارسال کنم

bigsol
03-04-2021, 21:29
سلام دوستان
سال نو مبارک
تو ایام عید خیلی بی مقدمه یک شب در حالی که تلویزیون روشن بود و صداش تو خونه میومد از جلوش رد شدم دیدم صفحه سیاه هست یکم کانال گیرنده ذیجیتال رو بالا پایین کردم اتفاقی نیوفتاد ولی صدای کانال ها میومو، منو تلویزیون رو زدم هیچی نشون نمیداد، خاموش کردم باز همون وضع بعد از روشن شدن برقرار بود ، دیگه مجبور شد.از دیوار بازش کنم و تلویزیون اتاق خواب رو موقت بجاش بزارم که فعلا تی‌وی داشته باشیم، الانم همونطوری مونده با اینکه چند روزه تو برق نیست باز زدم تستش کردم دیدم همینطوریه تصویر نداره ولی اگر بهش ورودی وصل کنم صدای اونو پخش میکنه، کسی میدونه چه راهی هست که بتونم بدون تصویر به تنظیمات و منو هاش دسترسی پیدا کنم ؟ چون به اینترنت وصل بود و باهاش فیلیمو و آپارات نگاه میکردم و احتمال میدم خود به خود آپدیت دانلود کرده و شاید موقع نصب برقی رفته یا هرچی گیر کرده با عیب نرم‌افزاری روبرو شده. ممنون میشم کسی بتونه کمکی بکنه. دستگاه اسمارت سامسونگ ۴۸ اینچ هست اینم مدلشه:
UA48H6490AW
توی سایت سامسونگ این مدل رو تیتر کرده :
UA48H6400

با برنامه SAMSUNG communicator چه کار هایی میشه کرد اگر با کابل شبکه به کامپیوتر وصلش کنم؟

دمتون گرم و موفق باشید

bigsol
04-04-2021, 11:22
کسی میتونه یه مختصر اطلاعات راجع به برنامه
RUSAMSUNGCOMMINIUCATOR
بگین باهاش چیکار میشه انجام داد
به خاطر این میپرسم که تلویزیون من تصویر نداره و صفحه سیاه هست.
ممنون دوستان گل