PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپيك سوالات و مشكلات Smart TV Samsung

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5

matinpour
10-10-2014, 21:07
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه 46f6850 دارم میخوام آپدیت کنم همون جور که دوستان هم گفتن فقط تو ایران این مدل استفاده میشه و نرم افزارشو هیچ جایی پیدا نکردم حتی سایت اماراتی
میخوام از طریق فلش آپدیت کنم کسی از دوستان میتونه کمکم کنه؟
فایل 6800 رو گرفتم ولی اجرا نمیکنه لطفا کمک کنید

دوست عزیز
از این مطلب استفاده کنید.
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
در سری 6
دوست عزیز
قبل از هر گونه آبدیت اول از قسمت منو ---> پشتیبانی---> تماس با سامسونگ ---آن را باز کنید و در قسمت اطلاعات محصول ویرایش نرم افزار را یادداشت کنید چون در موقع دانلود فریمورتان باید اسم آن با اسم محصولتان یکی باشد تا بتوانید از آن استفاده کنید مانند این اسمها
e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.

و طبق سایت سامسونگ باید اینگونه عمل کنید
STEP1. چگونه برای آماده سازی درایو حافظه USB
1- فایل سیستم عامل را از سایت سامسونگ به کامپیوتر تان دانلود کنید.
فرمت نام فایل به شرح زیر است. این به این معنی است که نسخه ای از سیستم عامل می تواند باشد.
بنابراین می توان آن را با یکی از این نسخه ها مطابقت داد.
e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.
2- درایو حافظه USB را به پورت USB بر روی PC خود وصل کنید. فایل را به درایو حافظه USB کپی کنید.
3- مراحل زیر را دنبال فایل را از زیپ خارج کرده و برای سیستم عامل پوشه ایجاد می کنید. پوشه باید همین نام با فایل داشته و در دایرکتوری ریشه وجود داشته باشد.
3-A. - دوبار کلیک کنید و یا فایل را اجرا و پوشه مقصد را انتخاب کنید. و سپس کلیک کنید "“Extract”.".
3-B. - پوشه اجرایی را به درایور USB تان ذخیره و تایید می کنند که درایور USB کپی شده است
STEP2. چگونه به ارتقاء نرم افزار توسط USB
1. درایو حافظه USB حاوی سیستم عامل را به پورت USB تلویزیون تان قرار دهید.
2. تلویزیون را روشن کرده و در حدود 1 تا 2 دقیقه صبر کنید.
3. با فشار دکمه منو، 'پشتیبانی'، 'به روز رسانی نرم افزار "، و سپس" بروز کن' را انتخاب کنید.
4. پیام برای جستجوی فایل های به روز رسانی نمایش داده می شود. فشار دهید بله.
5. اگر تلویزیونتان نسخه نرم افزار معتبررا پیدا کرد، یک پیام نمایش می دهد. فشار دهید بله، پس از آن تلویزیون به روز رسانی را شروع می کند.
6. فشار دهید بله، پس از آن تلویزیون شروع می شود به روز رسانی. هنگامی که برنامه ارتقاءدهی فریمور را کامل کرد، تلویزیون خاموش می شود و پس از آن به خودی خود روشن می شود.

این گزینه موجود نیست ولی امکان آپدیت از طریق USB وجود داره و این کار رو طبق دستور العمل کاتالوگ سامسونگ انجام دهید.
بعد از اینکه فایل رو تو فلش قرار دادید، ابتدا فلش را به تلویزیون وصل کنید و سپس تلویزیون رو روشن کنید. بعد از حدود دو دقیقه وارد منو - پشتیبانی - بروز رسانی نرم افزار - اکنون بروز رسانی شوید، در این لحظه خود تلویزیون فایل موجود در فلش را شناسایی کرده و پیغامی مبتنی بر اینکه آیا می خواهید بروز رسانی از طریق USB انجام شود یا خیر از شما می پرسد که شما باید تایید کنید. یعنی با اینکه در منوی تلویزیون بروزرسانی از طریق USB وجود ندارد اما در صورت موجود بودن فایل بروز رسانی روی فلش می توانید این عملیات را انجام دهید.

matinpour
10-10-2014, 21:10
یه سوالی داشتم خدمت استاتید:
من میخوام که خواستم کانال رو عوض کنم گزینه EPG اون کانال رو خودکار بیاره نه اینکه خودم از کنترل تلویزیون بزنم بیاد"

دوست عزیز
امکان پذیر نیست.

matinpour
10-10-2014, 21:12
راستی epg کانال های 12345678 رو ندارم نمیدونم چرا نمیاد!؟؟:n03:

دوست عزیز
این به دلیل اینکه اطلاعات را روی فرکانس نیست.

chaharnazm
11-10-2014, 10:01
دوست عزیز
حتما به نمایندگی مراجعه کنید.

به نمایندگی زنگ زدم گفت یا باتری آلکالاین به کار ببر یا شارژی. آنگاه دکمه ی pairing رو 3 ثانیه نگه دار.
یک جفت باتری شارژِی داشتم شارژ کردم و به کار بردم دشواری از میان برداشته شد.
با سپاس فراوان از شما

mohsen55555
12-10-2014, 16:05
با سلام من یک تلویزیون اسمارت مدل 6920 سامسونگ دارم هنگامی که از کابل hdmiجهت استفاده ----- بکار میبرم در قسمت تلویزیونهای دیجیتال امکان دیدن کانالی رو ندارم البته زمانی که ----- روشن هست این اتفاق می افتد از کابلهای av استفاده میکنم این مشگل رو ندارم پیغام دریافتی بد سیگنال میباشد لطفا راهنمایی بفرمایید

hamedkh
12-10-2014, 20:03
دوست عزیز
از این مطلب استفاده کنید.
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
در سری 6
دوست عزیز
قبل از هر گونه آبدیت اول از قسمت منو ---> پشتیبانی---> تماس با سامسونگ ---آن را باز کنید و در قسمت اطلاعات محصول ویرایش نرم افزار را یادداشت کنید چون در موقع دانلود فریمورتان باید اسم آن با اسم محصولتان یکی باشد تا بتوانید از آن استفاده کنید مانند این اسمها
e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.

فرمت نام فایل به شرح زیر است. این به این معنی است که نسخه ای از سیستم عامل می تواند باشد.
e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.
2- درایو حافظه USB را به پورت USB بر روی PC خود وصل کنید. فایل را به درایو حافظه USB کپی کنید.
3- مراحل زیر را دنبال فایل را از زیپ خارج کرده و برای سیستم عامل پوشه ایجاد می کنید. پوشه باید همین نام با فایل داشته و در دایرکتوری ریشه وجود داشته باشد.
3-A. - دوبار کلیک کنید و یا فایل را اجرا و پوشه مقصد را انتخاب کنید. و سپس کلیک کنید "“Extract”.".
3-B. - پوشه اجرایی را به درایور USB تان ذخیره و تایید می کنند که درایور USB کپی شده است
3. با فشار دکمه منو، 'پشتیبانی'، 'به روز رسانی نرم افزار "، و سپس" بروز کن' را انتخاب کنید.
5. اگر تلویزیونتان نسخه نرم افزار معتبررا پیدا کرد، یک پیام نمایش می دهد. فشار دهید بله، پس از آن تلویزیون به روز رسانی را شروع می کند.
6. فشار دهید بله، پس از آن تلویزیون شروع می شود به روز رسانی. هنگامی که برنامه ارتقاءدهی فریمور را کامل کرد، تلویزیون خاموش می شود و پس از آن به خودی خود روشن می شود.

این گزینه موجود نیست ولی امکان آپدیت از طریق USB وجود داره و این کار رو طبق دستور العمل کاتالوگ سامسونگ انجام دهید.
بعد از اینکه فایل رو تو فلش قرار دادید، ابتدا فلش را به تلویزیون وصل کنید و سپس تلویزیون رو روشن کنید. بعد از حدود دو دقیقه وارد منو - پشتیبانی - بروز رسانی نرم افزار - اکنون بروز رسانی شوید، در این لحظه خود تلویزیون فایل موجود در فلش را شناسایی کرده و پیغامی مبتنی بر اینکه آیا می خواهید بروز رسانی از طریق USB انجام شود یا خیر از شما می پرسد که شما باید تایید کنید. یعنی با اینکه در منوی تلویزیون بروزرسانی از طریق USB وجود ندارد اما در صورت موجود بودن فایل بروز رسانی روی فلش می توانید این عملیات را انجام دهید.

آقا بسیار ممنون از راهنمایی بسیار خوبتان
من مشکلم با استفاده از آپگرید آنلاین حل شد و بسیار از این کار راضیم چون به نظرم کیفیت صدا و تصویر بهتر شده و کلی از منو های دستگاه قابل دسترسی شدند
گزینه میکروفن رو کنترل فعال شده و سرعت دستگاه هم همین طور بهبود پیدا کرده
فقط اینو هم بگم که این روش آپگرید خیلی زمان برد اونم با اینترنت 3m حدودا 3-4 ساعت زمان برد
در آخر هم تشکر ویژه از راهنمایی کامل و بدون نقص شما مرسی از همه چیز

redevil6990
13-10-2014, 18:45
سلام دوستان،
من یه تلویزیون 46F6450 دارم که از طریق کابل صوتی تصویری ۳ فیشه به ریسیور بدر وصل میشه و شبکه های صدا و سیما و استانی ها رو با اون میبینیم، ولی کیفیت تصویر خوب نیست و همیشه یه سایه رنگی از اجسام و تصاویر و گاه نوشته های تصویر دیده میشه در تصویر.
البته این مشکل علاوه بر شبکه های صدا و سیما، توی سایر شبکه هایی که از ریسیور میبینیم هم وجود داره مثلا بی*بی٪سی انگلیسی یا فرانس*۲۴ حتی!
نمیدونم مشکل از ریسیوره یا اون کابل کانکتورش یا چی...
از دوستان خبره ممنون میشم راه علاج این مشکلو بگن. (فیلم های فول اچ دی که از رو فلش پخش میکنم این مشکلو ندارن)

مشکل دیگه نمایش جدا جدای حروف فارسی در مرورگر تلویزیون هست که توی سایت های فارسی این اتفاق میفته...

و دیگه اینکه من فیرم ویر رو وقتی از تنظیمات تلویزیون میزنم آپدیت بشه میگه هیچ بروز رسانی یافت نشد، نمیدونم باید خودم دستی این کار رو بکنم؟( اگه آره چطور و از طریق چه منو هایی و فیرم ویر رو از کجا و با چه ورژن و مدل رسمی برای این 64F4650 باید دانلود کرد )
matinpour
13-10-2014, 20:59
سلام دوستان،
من یه تلویزیون 46F6450 دارم که از طریق کابل صوتی تصویری ۳ فیشه به ریسیور بدر وصل میشه و شبکه های صدا و سیما و استانی ها رو با اون میبینیم، ولی کیفیت تصویر خوب نیست و همیشه یه سایه رنگی از اجسام و تصاویر و گاه نوشته های تصویر دیده میشه در تصویر.
البته این مشکل علاوه بر شبکه های صدا و سیما، توی سایر شبکه هایی که از ریسیور میبینیم هم وجود داره مثلا بی*بی٪سی انگلیسی یا فرانس*۲۴ حتی!
نمیدونم مشکل از ریسیوره یا اون کابل کانکتورش یا چی...
از دوستان خبره ممنون میشم راه علاج این مشکلو بگن. (فیلم های فول اچ دی که از رو فلش پخش میکنم این مشکلو ندارن)

مشکل دیگه نمایش جدا جدای حروف فارسی در مرورگر تلویزیون هست که توی سایت های فارسی این اتفاق میفته...

و دیگه اینکه من فیرم ویر رو وقتی از تنظیمات تلویزیون میزنم آپدیت بشه میگه هیچ بروز رسانی یافت نشد، نمیدونم باید خودم دستی این کار رو بکنم؟( اگه آره چطور و از طریق چه منو هایی و فیرم ویر رو از کجا و با چه ورژن و مدل رسمی برای این 64F4650 باید دانلود کرد )
دوست عزیز
در مورد اول کابل تان را تعویض کنید و یا از کابل hdmi استفاده کنید .
و این که اگر از طریق کابل لن و بطور آنلاین نمی توانید آبدیت را انجام دهید و این که تلویزیونتان هیچ آبدیتی را نمی تواند پیدا کند این به این منظور است که فعلا آبدیتی بصورت آنلاین در سایت موجود نیست و اگر خواستی بصورت آفلاین آبدیت را انجام دهید از این سایت آن را دانلود و استفاده کنید اگر آنجام نشد به این منظور است که فریموری در حال حاضر موجود نیست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و از پست بالا از مطلب روش آبدیت کردن آن را انجام دهید.

mohsen5536
14-10-2014, 05:20
با سلام من یک تلویزیون اسمارت مدل 6920 سامسونگ دارم هنگامی که از کابل hdmiجهت استفاده ----- بکار میبرم در قسمت تلویزیونهای دیجیتال امکان دیدن کانالی رو ندارم البته زمانی که ----- روشن هست این اتفاق می افتد از کابلهای av استفاده میکنم این مشگل رو ندارم پیغام دریافتی بد سیگنال میباشد لطفا راهنمایی بفرمایید<br/>

redevil6990
14-10-2014, 07:57
دوست عزیز
در مورد اول کابل تان را تعویض کنید و یا از کابل hdmi استفاده کنید .
و این که اگر از طریق کابل لن و بطور آنلاین نمی توانید آبدیت را انجام دهید و این که تلویزیونتان هیچ آبدیتی را نمی تواند پیدا کند این به این منظور است که فعلا آبدیتی بصورت آنلاین در سایت موجود نیست و اگر خواستی بصورت آفلاین آبدیت را انجام دهید از این سایت آن را دانلود و استفاده کنید اگر آنجام نشد به این منظور است که فریموری در حال حاضر موجود نیست.
و از پست بالا از مطلب روش آبدیت کردن آن را انجام دهید.
ممنون دوست عزیز،
فایل رو از همون مسیری که شما گفتین دانلود کردم و طبق دستورالعمل پیش رفتم ولی وقتی میخوام
از طریق یو اس بی آپدیت کنم میگه شبکه رو تنظیم کنید و اصلا امکان جست و جوی یو اس بی رو نمیده،
به وای فای هم که وصل می کنم میگه آپدیتی وجود ندارد، خواستم ببینم چیکار کنم یو اس بی رو هم سرچ کنه؟
اون مشکل حروف جدا جدای فارسی در سایت ها رو چیکار کنم؟
ممنون

matinpour
14-10-2014, 10:58
ممنون دوست عزیز،
فایل رو از همون مسیری که شما گفتین دانلود کردم و طبق دستورالعمل پیش رفتم ولی وقتی میخوام
از طریق یو اس بی آپدیت کنم میگه شبکه رو تنظیم کنید و اصلا امکان جست و جوی یو اس بی رو نمیده،
به وای فای هم که وصل می کنم میگه آپدیتی وجود ندارد، خواستم ببینم چیکار کنم یو اس بی رو هم سرچ کنه؟
اون مشکل حروف جدا جدای فارسی در سایت ها رو چیکار کنم؟
ممنون

دوست عزیز
همانطور که در آن پست گفته شده فایل دانلود شده تان را با سیستم خودتان منطبق کنید

قبل از هر گونه آبدیت اول از قسمت منو ---> پشتیبانی---> تماس با سامسونگ ---آن را باز کنید و در قسمت اطلاعات محصول ویرایش نرم افزار را یادداشت کنید چون در موقع دانلود فریمورتان باید اسم آن با اسم محصولتان یکی باشد
و برای مشگل دوم تان اگر با آبدیت حل نشد باید روش فارسی ساز را در منوی مخفی انجام دهید و اگر آیتمی فعال نشده آ را فعال کنید.

matinpour
14-10-2014, 11:04
با سلام من یک تلویزیون اسمارت مدل 6920 سامسونگ دارم هنگامی که از کابل hdmiجهت استفاده ----- بکار میبرم در قسمت تلویزیونهای دیجیتال امکان دیدن کانالی رو ندارم البته زمانی که ----- روشن هست این اتفاق می افتد از کابلهای av استفاده میکنم این مشگل رو ندارم پیغام دریافتی بد سیگنال میباشد لطفا راهنمایی بفرمایید<br/>

دوست عزیز
این بخاطر تداخل ارسال سیکنال در مبدل تیونر تلویزیون است که سیکنالهای دریافتی از ریسیور در هنگام استفاده از تلویزیون شما را دچار این مشگل می کند و برای رفع آن کافیست ریسیور را خاموش کنید .

chaharnazm
14-10-2014, 15:26
به تازگی هنگام پخش فیلم از روی فلش با تلویزیون (ال ای دی سری 8)، نمایش فیلم متوقف، صفحه سیاه و نماد اسمارت نمایش داده شده و فیلم دوباره از آغاز پخش می شود. چرا؟
نام فلش: سلیکون پاور 8 گیگ
پسوند فایل ام کا وی
حجم فایل 1 گیگ

TAK_PC
20-10-2014, 02:56
من سام سری 7 دارم tv رو از داخل منو ریست فکتوری کردم از اون به بعد صدای tv بسیار کم شده حتی با هدفون هم همینطوره بایدچیکار کنم

shahryar84
20-10-2014, 04:48
من سام سری 7 دارم tv رو از داخل منو ریست فکتوری کردم از اون به بعد صدای tv بسیار کم شده حتی با هدفون هم همینطوره بایدچیکار کنم
کم شده یعنی چی؟
شاید قبلا امولاتور صدای true sound روشن کرده بودید یا گزینه های مشابه

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

TAK_PC
21-10-2014, 02:09
کم شده یعنی چی؟
شاید قبلا امولاتور صدای true sound روشن کرده بودید یا گزینه های مشابه

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
سلام نه قبلا به تنظیمات صدا دست نزده بودم قدرت صدا یک سوم شده مثلا قبلا ولوم رو روی 13 میذاشتم صدا خوب بود ولی حالا باید ولوم رو روی 43 بذارم تا کیفیت قبل رو داشته باشه

a.g g.a
22-10-2014, 20:49
سلام

ما یک سامسونگ F8880 داریم ، هر چند وقت یه بار ساعتش به هم می ریزه ! چه طور میشه درستش کرد ؟

هیچ طوری امکانش نیست که توی ایران از امکانات بیشتری از این تلویزیون استفاده کرد ؟ چرا مدل های ایرانی این قدر محدود شدن ؟

matinpour
22-10-2014, 23:39
سلام

ما یک سامسونگ F8880 داریم ، هر چند وقت یه بار ساعتش به هم می ریزه ! چه طور میشه درستش کرد ؟

هیچ طوری امکانش نیست که توی ایران از امکانات بیشتری از این تلویزیون استفاده کرد ؟ چرا مدل های ایرانی این قدر محدود شدن ؟

دوست عزیز
از این تایپیک استفاده کنید.

karbar200
24-10-2014, 09:56
سلام دوستان کسی آپدیت نرم افزار تلویزیون 32 F5590 داره قرار بده؟

اسم خارج از ایران F5590 چی هست که خودم آپدیت را پیدا کنم؟

mehdi_cd2005
28-10-2014, 00:26
سلام . من یه تلوزیون 46f6450 دارم . می خوام هدست مدل هدست گلد وایرلس استریو پلی استیشن 4به اون وصل کنم ولی نمی دونم چه جوریه ؟
حالا به وسیله بلوتوث یا وایرلس . لطفا راهنماییم کنید ممنون

imanager
14-11-2014, 12:34
دوستانی که میخان اپرام ریست کنن. و تلویزیونشون هی ریستارت میکنه میتونن .بدون درد سر سیم و لحیم کاری و برد و ....میتونن از جدیدترین روش استفاده کنن. در پیغام خصوصی:n12:

UIQ 3
09-12-2014, 01:29
باسلام خدمت دوستان
مدل تلويزيون من Samsung 40 ES6980 هست و يه مشكلي دارم آن هم اينه كه وقتي يه كليپ Full HD را از گوشي Share مي كنم تا تو تلويزيون ببينم هي گير مي كنه و تلويزون پيغام Buffering Player ميده (گوشيم سوني) البته با چند تا گوشي ديگه امتحان كردم حتي با گوشي سامسونگ ولي باز همين مشكل را داشتم. سرعت مودمم هم 54 Mbps هست.
دوستان لطفا اگر كسي ميدونه مشكل از كجاست راهنماييم كنين.
با تشكر

matinpour
09-12-2014, 12:24
باسلام خدمت دوستان
مدل تلويزيون من Samsung 40 ES6980 هست و يه مشكلي دارم آن هم اينه كه وقتي يه كليپ Full HD را از گوشي Share مي كنم تا تو تلويزيون ببينم هي گير مي كنه و تلويزون پيغام Buffering Player ميده (گوشيم سوني) البته با چند تا گوشي ديگه امتحان كردم حتي با گوشي سامسونگ ولي باز همين مشكل را داشتم. سرعت مودمم هم 54 Mbps هست.
دوستان لطفا اگر كسي ميدونه مشكل از كجاست راهنماييم كنين.
با تشكر
دوست عزیز
بایک فیلم معمولی تست کنید اگر مشگل نداشت ممکن است نرخ بیت فیلم تان بالا باشد و برای همین برای آپلود شدن آن پیام را می بینید.

UIQ 3
09-12-2014, 13:46
دوست عزیز
بایک فیلم معمولی تست کنید اگر مشگل نداشت ممکن است نرخ بیت فیلم تان بالا باشد و برای همین برای آپلود شدن آن پیام را می بینید.

فيلم معمولي SD يا HD باشه هيچ مشكلي نداره، فقط Full HD هارو خوب نمي تونه پخش كنه.
با همون موبايل و همون مودم و همون كليپ (Full HD) رو با يه تلويزيون ديگه مثلا سوني تست كردم هيچ مشكلي نداشت و به راحتي پخش مي كرد.
در ضمن CPU اين تلويزيون دو هسته اي هستش

kamrava
09-12-2014, 18:11
فيلم معمولي SD يا HD باشه هيچ مشكلي نداره، فقط Full HD هارو خوب نمي تونه پخش كنه.
با همون موبايل و همون مودم و همون كليپ (Full HD) رو با يه تلويزيون ديگه مثلا سوني تست كردم هيچ مشكلي نداشت و به راحتي پخش مي كرد.
در ضمن CPU اين تلويزيون دو هسته اي هستش

میشه بفرمایید پسوند و حجم و زمان این فیلم چی هست؟

meshkiposh2200
09-12-2014, 21:01
درود.اگه بخام فریمور تلویزیون را اپدیت کنم از کجا باید دانلود کنم.سایت خود سامسونگ چیزی پیدا نکرد
مدل:UA40ES6980M

bleu2u4u
09-12-2014, 21:11
این مدل HU8890 امسال جایگزین f8880 شده؟کیفیتش اش چجوره؟هرچی گشتم ریویو فارسی ازش پیدا نکردم

matinpour
10-12-2014, 11:59
درود.اگه بخام فریمور تلویزیون را اپدیت کنم از کجا باید دانلود کنم.سایت خود سامسونگ چیزی پیدا نکرد
مدل:UA40ES6980M
دوست عزیز
لینک برای آبدیت

matinpour
10-12-2014, 12:03
این مدل HU8890 امسال جایگزین f8880 شده؟کیفیتش اش چجوره؟هرچی گشتم ریویو فارسی ازش پیدا نکردم

برای این منظور به این سایت بروید

Ehsan+2010
11-12-2014, 04:57
سلام خدمت مدیران عزیز.لطفا فریمور این مدل رو قرار بدین

Model:UA46ES6200

Type:46A1AF6E

راستش خودم گشتم توسایتش چنتا مدل شبیه هم اومدن منتهی پسوند مدلا متفاوت بود گیج شدم کدومه!درضمن پشت تی وی نوشته 6950MSHD

UA46ES6200R
UA46ES6200M
UA46ES6200W

دفعه پیش با خود تی وی آپدیت کردم که ورژن002003هست! اما الان نمیشه آنلاین نیاز به فایل آپدیت
آفلاین دارم...سپاس فراوان:n12:

UIQ 3
11-12-2014, 10:33

دوست عزيز فرمت فايل MP4 و حجم حدود 100MB و زمان حدود 4 دقيقه

UIQ 3
11-12-2014, 10:34

كلا تو كليپ هايي كه Full HD باشه و يه كم Bit Rate بالا باشه گير مي كنه

matinpour
11-12-2014, 13:15
سلام خدمت مدیران عزیز.لطفا فریمور این مدل رو قرار بدین

Model:UA46ES6200

Type:46A1AF6E

راستش خودم گشتم توسایتش چنتا مدل شبیه هم اومدن منتهی پسوند مدلا متفاوت بود گیج شدم کدومه!درضمن پشت تی وی نوشته 6950MSHD

UA46ES6200R
UA46ES6200M
UA46ES6200W

دفعه پیش با خود تی وی آپدیت کردم که ورژن002003هست! اما الان نمیشه آنلاین نیاز به فایل آپدیت
آفلاین دارم...سپاس فراوان:n12:

دوست عزیز
فرقی ندارد ولی این برای مدلهای ایران استUA46ES6200W

matinpour
11-12-2014, 13:24
كلا تو كليپ هايي كه Full HD باشه و يه كم Bit Rate بالا باشه گير مي كنه
دوست عزیز
شاید تلویزیونتان نیاز به آبدیت داشته باشد

لینک برای آبدیت

UIQ 3
12-12-2014, 17:19
دوست عزیز
شاید تلویزیونتان نیاز به آبدیت داشته باشد

لینک برای آبدیت

دوست عزيز هميشه آپگرد مي كنم
آخرين بار هم هفته پيش به آخرين ورژن آپگرد كردم

Ehsan+2010
13-12-2014, 15:48
دوست عزیز
فرقی ندارد ولی این برای مدلهای ایران استUA46ES6200W

جناب متین پور من فایل دانلود کردم آنزیپ کردم ریختم تو فلش گزینه آپدیتو میزنم میگه فایلی یافت نشد!راستش دلیل اصلی آپدیت آفلاین اینه که وای فای تلوزیون ازکار افتاده نمیشه آنلاین آپدیت کنم.بنظرتون دلیل ازکار افتادن وای فای داخلیش چیه؟با آپدیت حل میشه؟چنروزه اینجوری شده!وقتی میرم قسمت all share روشن خاموشش کنم هنگ میکنه دستگاه ری استارت میشه.ممنون

Ehsan+2010
13-12-2014, 15:49
ی سوال دیگه دارم امکان داره ایراد سخت افزاری باشه وای فای ایراد پیدا کرده باشه؟لازم به ذکر تلویزیون قبلا واس تعمیر به گارانتی سامسونگ رفته دلیلشم دستکاری تنظیمات منوی مخفی بوده که گفتن برد تعویض شده که بعید میدونم برد سوخته باشه؟خیلی ممنون اگه راهنمایی کنید مخصوصا درمورد آپدیت آفلاین

matinpour
13-12-2014, 20:13
ی سوال دیگه دارم امکان داره ایراد سخت افزاری باشه وای فای ایراد پیدا کرده باشه؟لازم به ذکر تلویزیون قبلا واس تعمیر به گارانتی سامسونگ رفته دلیلشم دستکاری تنظیمات منوی مخفی بوده که گفتن برد تعویض شده که بعید میدونم برد سوخته باشه؟خیلی ممنون اگه راهنمایی کنید مخصوصا درمورد آپدیت آفلاین

دوست عزیز
سعی کنید فایل آبدیت را در یک فلش خالی بگذارید
آبدیت کردن فریمور
در سری 6
دوست عزیز
e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.

e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.

matinpour
13-12-2014, 20:15
دوست عزیز
رفع عیبWIFI
توی منوی مخفی سامسونگ رفته بعد control بعد sub option بعد ریجن wifi رو به A تغییر بدبد
به منوی svc رفته , svc reset کنید بعد خاموش کنید و دوباره روشن کنید تنظیمات عادی رو انجام بدید وای فای درست میشه

mosi_alfa
13-12-2014, 20:21
سلام دوستان
این 40 انیچی اسمارت ارزان قیمت سامسونگ رو مد نظر دارم 40H6390
نظر شما برام ارزشمند خواهد بود

Ehsan+2010
13-12-2014, 21:11
جناب متین پور خیلی ممنون وای فای با تغیراتی که گفتین درست شد و نیازی به آپدیت نمیبینم ی دنیا سپاس ازشما:n12:

mr_khodaei2008
15-12-2014, 21:40
اقا من 6450 دارم . چطوری میشه وارد حافظه خود تی وی شد و مثلا از رو فلش روش چیز ریخت ؟:n28:

matinpour
15-12-2014, 21:55
اقا من 6450 دارم . چطوری میشه وارد حافظه خود تی وی شد و مثلا از رو فلش روش چیز ریخت ؟:n28:
دوست عزیز
تلویزیون همچین قابلیتی را ندارد.

Amin_0913
16-12-2014, 23:58
سلام
یه تلویزیون 6390 خریدیم
فقط زیرنویس فارسی رو عجق وجق نشون میده
توی تنظیمات زیرنویسشم توی قسمت Character Encoding اصلا گزینه UTF-8 یا Arabic نداره

matinpour
17-12-2014, 10:35
سلام
یه تلویزیون 6390 خریدیم
فقط زیرنویس فارسی رو عجق وجق نشون میده
توی تنظیمات زیرنویسشم توی قسمت Character Encoding اصلا گزینه UTF-8 یا Arabic نداره
دوست عزیز
به این پست مراجعه گنید
#2555 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

meshkiposh2200
02-01-2015, 23:23
دوست عزیز
لینک برای آبدیت
این که 6800 ه یا من اشتباه میکنم

iNote
02-01-2015, 23:42
با سلام
بتازگی هنگامی که وای وای تلوزیون روشن است بعد از 30 ثانیه تلوزیون خود به خود ریست میشود و این امر ادامه پیدا میکنه اما وقتی که دسترسی وای فای تلوزیون رو به مودم قطع میکنم مشکلی نیست
بنظرتون چیکار کنم؟
مدل تلوزیون: سری 6 سامسونگ ua6300

matinpour
03-01-2015, 00:07
این که 6800 ه یا من اشتباه میکنم

دوست عزیز
این معادل نام گذاری ایرانی 6980 است و مدل اصلی همان 6800 است

matinpour
03-01-2015, 00:11
با سلام
بتازگی هنگامی که وای وای تلوزیون روشن است بعد از 30 ثانیه تلوزیون خود به خود ریست میشود و این امر ادامه پیدا میکنه اما وقتی که دسترسی وای فای تلوزیون رو به مودم قطع میکنم مشکلی نیست
بنظرتون چیکار کنم؟
مدل تلوزیون: سری 6 سامسونگ ua6300
دوست عزیز
یک بار ریست فاکتوری کنید و دوباره شبکه تان را تنظیم کنید.

iNote
03-01-2015, 00:13
جناب متین پور ریست فاکتوری هم از توی منوی مخفی انجام دادم ولی باز هم مشکل حل نشد. بنظرتون چه اتفاقی براش میتونه افتاده باشه؟

matinpour
03-01-2015, 10:05
جناب متین پور ریست فاکتوری هم از توی منوی مخفی انجام دادم ولی باز هم مشکل حل نشد. بنظرتون چه اتفاقی براش میتونه افتاده باشه؟

دوست عزیز
از منوی مخفی منطقه wifi تان را روی A و یا M قرار دهید. و ببینید مشگل حل می شود.
در ضمن یک بار با کابل لن مودم WIFI تان را وصل کنید ببینید با کابل هم همین مشگل را دارید.

iNote
03-01-2015, 21:05
اي كار ها رو هم انجام دادم و مشكل كما كان باقي بود به نمايندگي بردم گفتن كه ايراد از قطعه بوده نتيجه رو همينجا اعلام ميكنم
ممنون از پيگيريتون جناب متين پور

Ramtin525
04-01-2015, 08:23
با سلام و خسته نباشی

اینجانب دیروز اومدم wifi تلویزیون به مودم وصل کنم هیچ شبکه ای رو تشخیص نداد Smart TV Samsung 46ES7770 حتی فریم ویرشو آپدیت کردم البته قبلا هم آپدیت کردم 0026 الان به 0028 (اینکار به صورت آنلاین و از طریق کابل لن انجام گرفته)از طریق منوهای تلویزیون هم دوباره گزینه تنظیمات کارخانه ای برگردوندم اما باز هیچ شبکه ای رو تشخیص نداد حتی توی تنظیمات مودم adsl هم تغییراتی دادم اونجا که گزینه های 802.1 n/g بود یه بار گذاشتم روی n یه بار روی g البته الان برگردوندم روی حالت اولش نشد که نشد میخواستم بدونم مودم غیرفعال شده؟ مشکل سخت افزاری ؟جایی توی منوهای مخفی برای چک هست؟ چیکار کنم ضمنا با کابل lan تلویزیون وصل میشه

با سپاس فراوان

matinpour
04-01-2015, 11:07
با سلام و خسته نباشی

اینجانب دیروز اومدم wifi تلویزیون به مودم وصل کنم هیچ شبکه ای رو تشخیص نداد Smart TV Samsung 46ES7770 حتی فریم ویرشو آپدیت کردم البته قبلا هم آپدیت کردم 0026 الان به 0028 (اینکار به صورت آنلاین و از طریق کابل لن انجام گرفته)از طریق منوهای تلویزیون هم دوباره گزینه تنظیمات کارخانه ای برگردوندم اما باز هیچ شبکه ای رو تشخیص نداد حتی توی تنظیمات مودم adsl هم تغییراتی دادم اونجا که گزینه های 802.1 n/g بود یه بار گذاشتم روی n یه بار روی g البته الان برگردوندم روی حالت اولش نشد که نشد میخواستم بدونم مودم غیرفعال شده؟ مشکل سخت افزاری ؟جایی توی منوهای مخفی برای چک هست؟ چیکار کنم ضمنا با کابل lan تلویزیون وصل میشه

با سپاس فراوان

دوست عزیز
از این مسیر بروید
منو--->شبکه-->تنظیمات شبکه و مسیر را دنبال کنید اگر با کابل لن متصل هستید اتصال باکابل را انتخاب و مسیر را ادامه دهید ولی اگر از طریق وایرلس متصل هستید اتصال از طریق بیسیم را انتخاب و وقتی که مودمتان را شناسایی کرد و آن را انتخاب کردید باید پسورد مودمتان را وارد و اتصال را برقرار کنید و اگر آی پی تان را شناسایی نکرد باید آن را در مرحله آخر بطور دستی وارد کنید. و اگر تمام چراغهای مودمتان روشن نیست این به منزله این است که یا تنظیمات مودم به هم خورده و یا اینترنتتان از مخابرات و یا ارائه دهنده سرویس اینترنت تان قطع شده . که باید بررسی کنید و اگر تنظیمات مودمتان به هم خورده از دفترچه راهنمای مودمتان مراحل آن را ریست و دوبار تنظیم کنید .

Ramtin525
04-01-2015, 11:19
با سپاس دوست عزیز من کلیه مراحلی که گفتید طی کرده ام مشکل من اینه که لیست هیچ شبکه بی سیم رو تشخیص نمیده که من بهش کانکت بشم قبلا هیچ مشکلی در پیدا کردن و اتصال نداشتم مثل اینکه وایفای tv کلوهم کار نمیکنه من توی پستهای قبلی دوستان انگار مشکلی مشابه من داشتن مثل اینکه گفتید از طریق منوی تعمیراتی اپشنهای وایرلس باید تغییراتی داد چون من کاملا بی اطلاع هستم گفتم بی گدار به اب نزنم لطفا اگه مرحله به مرحله بهم بگید چیکار کنم جایی تنظیمی رو بهم نزنم بدترش کنم
با سپاس

مشکلات من شبیه کاربر pooya124 در پست #417 هستش به نظر شما ممکنه قطعه وایفای داخلی مشکل سخت افزاری پیدا کنه

matinpour
04-01-2015, 13:34
با سپاس دوست عزیز من کلیه مراحلی که گفتید طی کرده ام مشکل من اینه که لیست هیچ شبکه بی سیم رو تشخیص نمیده که من بهش کانکت بشم قبلا هیچ مشکلی در پیدا کردن و اتصال نداشتم مثل اینکه وایفای tv کلوهم کار نمیکنه من توی پستهای قبلی دوستان انگار مشکلی مشابه من داشتن مثل اینکه گفتید از طریق منوی تعمیراتی اپشنهای وایرلس باید تغییراتی داد چون من کاملا بی اطلاع هستم گفتم بی گدار به اب نزنم لطفا اگه مرحله به مرحله بهم بگید چیکار کنم جایی تنظیمی رو بهم نزنم بدترش کنم
با سپاس

مشکلات من شبیه کاربر pooya124 در پست #417 هستش به نظر شما ممکنه قطعه وایفای داخلی مشکل سخت افزاری پیدا کنه
دوست عزیز
ممکن است از داخل منوی مخفی wifi تان خاموش شده باشد.
وارد منوی مخفی شوید و در منو sub option و یا منوی mrtoption و یا ممکن است در منوی svc این آپشن باشد آن را پیدا و اگر off بود آن را on کنید.

Ramtin525
04-01-2015, 18:09
جناب آقای متین پور امروز حسابی وقت شما رو گرفتیم حقیقتش از منوها عکس گرفتم گفتم اگه مورد مشکوکی در منوها دیدید بهم بگید ضمنا در منوها گزینه ها IR_ON_OFF گزینه رو یه بار روی ON گذاشتم اما بازهم شبکه ای رو detect نکرد پیدا نکرد البته توی توضیحاتی که در تاپیک منو تعمیراتی گذاشته بود من بعد از تغییر دکمه پاور زدم و برای بار بعدی که برگشتم ON بود خودم دوباره OFF اش کردم.
ضمنا من برای بار دوم که توی منوی تعمیراتی اومد wireless mac که الان خط چنین error mac بود الان نگاه کردم متاسفانه توی عکسها نبود که نشونتون بدم
فقط من دیگه گفتم بدون هماهنگی شما تغییر ندم توی یکی از عکسها wifi region مقدار m اون چی باید تغییر کنه؟

با سپاس

matinpour
04-01-2015, 22:04
دوست عزیز
کاربر
Ramtin525 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در منوی svc آیتم svc Reset یک بار ریست کنید. البته قبل از هر کاری تمام مشخصات این صفحه را یادداشت کنید تا اگر نیاز بود آنها را وارد کنید.

Ramtin525
07-01-2015, 08:23
با سلام شرمنده قبل از اینکه بخش svc رو ریست کنم چندتا سوال داشتم :(قبلش از سماجت و پیگیری خودم عذرخواهی میکنم)

1-مسولیت بخش svc چیه؟باریست اون که کانفیگ بقیه بخشها تغییر و تحت تاثیر قرار نمیگیره؟(یعنی با ریست به تنظیمات اولیه اش برمیگرده یا کلا مقدار الان حذف میشه و من باید به صورت دستی مقادیر نعریف کنم) لطفا اگه میشه از تجربه اتون برام بگید
2-حقیقتش من با دوربین موبایل از روت اصلی این بخش عکس بگیرم کفایت میکنه این بخشها sub Menu نداره از زیر مجموعه خاصی لازم نیست عکس بگیرم
3-تجربه کاری در این خصوص داشتید که با ریست این بخش wireless فعال شده باشه؟این مشکلات مشابه و یا عمومیه که برای wireless این تلویزیونهای اسمارت اتفاق میفته که با ریست این بخش مجددا فعال بشه

با سپاس فراوان از وقتی که گذاشتید و میزارید

matinpour
07-01-2015, 21:04
با سلام شرمنده قبل از اینکه بخش svc رو ریست کنم چندتا سوال داشتم :(قبلش از سماجت و پیگیری خودم عذرخواهی میکنم)

1-مسولیت بخش svc چیه؟باریست اون که کانفیگ بقیه بخشها تغییر و تحت تاثیر قرار نمیگیره؟(یعنی با ریست به تنظیمات اولیه اش برمیگرده یا کلا مقدار الان حذف میشه و من باید به صورت دستی مقادیر نعریف کنم) لطفا اگه میشه از تجربه اتون برام بگید
2-حقیقتش من با دوربین موبایل از روت اصلی این بخش عکس بگیرم کفایت میکنه این بخشها sub Menu نداره از زیر مجموعه خاصی لازم نیست عکس بگیرم
3-تجربه کاری در این خصوص داشتید که با ریست این بخش wireless فعال شده باشه؟این مشکلات مشابه و یا عمومیه که برای wireless این تلویزیونهای اسمارت اتفاق میفته که با ریست این بخش مجددا فعال بشه

با سپاس فراوان از وقتی که گذاشتید و میزارید
دوست عزیز
قسمت svc خصوصیات اصلی تلویزیون شما در آن قرار دارد . و با ریست آن تنظیمات آن به حالت اولیه بر می گردد قاعده کار آن اینطور است. ولی در پاری وقتها که مشگل حل نشود باید ریست ایپرام کرد که در این کار باید دقت و اطلاعات اولیه سیستم را یادداشت کنید تا بعد از ریست شدن بطور دستی آن اطلاعات را دوباره وارد کنید.
برای درک بهتر مطلب از این تایپیک و از قسمت مطلب قرمز رنگ ان استفاده کنید.

pmax
08-01-2015, 17:55
سلام
من پنل 46h7790 دارم و دو سوال داشتم
اول اینکه موقع جدا کردن هارد از تلوزیون گزینه سیفتی ریمو رو پیدا نمی کنم و هارد رو همینجوری جدا می کنم . این گزینه رو از کدوم منو یا با کدوم دکمه بیارم ؟

دوم زیرنویس شبکه هایی مثل خبر و بی بی سی یکم لرزشش زیاده حتی بیشتر از lcd b690 که تلوزیون قبلیمون بود . حدس میزنم مشکل از تنظیم نبودن مواردی توی منو باشه مثل موشن بلور و اینا . واسه کم کردن لرزشها چه گزینه هایی رو تغییر بدم و تا چه میزان ؟

ممنون از شما

matinpour
08-01-2015, 20:48
سلام
من پنل 46h7790 دارم و دو سوال داشتم
اول اینکه موقع جدا کردن هارد از تلوزیون گزینه سیفتی ریمو رو پیدا نمی کنم و هارد رو همینجوری جدا می کنم . این گزینه رو از کدوم منو یا با کدوم دکمه بیارم ؟

دوم زیرنویس شبکه هایی مثل خبر و بی بی سی یکم لرزشش زیاده حتی بیشتر از lcd b690 که تلوزیون قبلیمون بود . حدس میزنم مشکل از تنظیم نبودن مواردی توی منو باشه مثل موشن بلور و اینا . واسه کم کردن لرزشها چه گزینه هایی رو تغییر بدم و تا چه میزان ؟

ممنون از شما
دوست عزیز
برای این منظور از روی کنترول دکمه source را انتخاب و با فشار دادن آن وارد منوی آن شده و روی آیتم فلش ویا هارد رفته و بعد از روی کنترول اگر کنترول شما لمسی است دکمه MORE را زده و عملکرد (T) را برای دکمه tools را فشارداده و از منوی باز شده در آن جدا کردن بی خطر یا امن را انتخاب و آن را ok می کنید و بعد از آن فلش و یا هارد را جدا می کنید.
و در مورد زیرنویس آیا این مورد در دیدن از روی هارد یا فلش مموری هم رخ می دهد؟ اگر خیر این مشگل مربوط به خود سیکنالهای ارسالی به تلویزیون است

pmax
08-01-2015, 21:10
سلام مجدد

اول اینکه من از سورس میرم تو هارد اما هرچی تولز رو میزنم هیچ عکس العملی نشون نمیده ، هیچ منویی باز نمیشه ولی هارد فعاله ها . فیلم و عکس می بینم از روش اما نمیدونم چطوری بصورت امن جداش کنم :(

و در مورد زیرنویس منظورم زیرنویسای متحرکه نه زیرنویس فیلم . ازین متنهایی که پایین تصویر مثلا شبکه خبر داره حرکت میکنه . یکم لرزشش زیاده بنظرم

مرسی از وقتی که میذارید

pmax
08-01-2015, 21:12
صفحه کنترل من more نداره . دکمه keypad رو میزنم بعد منویی باز میشه که توش Tools هست ولی وقتی توو سورس هارد هستم تولز هیچ عکس العملی نشون نمیده

matinpour
08-01-2015, 22:36
سلام مجدد

اول اینکه من از سورس میرم تو هارد اما هرچی تولز رو میزنم هیچ عکس العملی نشون نمیده ، هیچ منویی باز نمیشه ولی هارد فعاله ها . فیلم و عکس می بینم از روش اما نمیدونم چطوری بصورت امن جداش کنم :(

و در مورد زیرنویس منظورم زیرنویسای متحرکه نه زیرنویس فیلم . ازین متنهایی که پایین تصویر مثلا شبکه خبر داره حرکت میکنه . یکم لرزشش زیاده بنظرم

مرسی از وقتی که میذارید

دوست عزیز
این دستورالعمل خود سامسونگ است.
حذف دستگاه USB
SOURCE را برای دسترسی به صفحه منبع فشار دهید. دستگاه USB که شما می خواهید آن را حذف کنید را انتخاب کنید و سپس Tools در بالای صفحه نمایش را انتخاب کنید. دستگاه USB را از لیست انتخاب کنید با خیال راحت آن را قطع و حذف کنید
و در مورد زیرنویس هم از منوی گزینش های تصویری led motion plus را اگر روشن است خاموش کنید و یا برعکس

pmax
08-01-2015, 23:01
حق با شماس . تلوزیون قبلیمونم همین مدلی بود ولی الان توی این تلوزیون اصلا تولز کار نمی کنه وقتی روی سورس هارد هستم :(
حتی فلش هم وصل کردم . وصل میشه . کارم می کنه اما نه تولز کار می کنه نه گزینه ای برای حذف امنش هست :((

mohammad farshadfa
08-01-2015, 23:27
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
جدیدا یک تلویزیون سامسونگ مدل 48H6490 خریدم ُ بعد از بروز رسانی چند تا برنامه بی خودی فارسی روش نصب شد. ولی حالا هر برنامه ای رو که میخوام نصب کنم مینویسه
موفق به دانلود نشد.(3010)
تست اتصال smart hub هم که میگیرم از قسمت خود عیب یابی بعد از چند ثانیه مینویسه
برنامه ها راه اندازی نمیشوند.شما باید نرم افزار تلویزیون خود را به روز رسانی کنید.اگر مشکل ادامه داشت با مرکز خدمات سامسونگ تماس بگیرید (ERR08007)
به قسمت بروز رسانی هم که میرم میگه آخرین برنامه بروز رسانی نصب شده است.
لطف بفرمایید راهنمایی کنید.
ممنونم

matinpour
08-01-2015, 23:44
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
جدیدا یک تلویزیون سامسونگ مدل 48H6490 خریدم ُ بعد از بروز رسانی چند تا برنامه بی خودی فارسی روش نصب شد. ولی حالا هر برنامه ای رو که میخوام نصب کنم مینویسه
موفق به دانلود نشد.(3010)
تست اتصال smart hub هم که میگیرم از قسمت خود عیب یابی بعد از چند ثانیه مینویسه
برنامه ها راه اندازی نمیشوند.شما باید نرم افزار تلویزیون خود را به روز رسانی کنید.اگر مشکل ادامه داشت با مرکز خدمات سامسونگ تماس بگیرید (ERR08007)
به قسمت بروز رسانی هم که میرم میگه آخرین برنامه بروز رسانی نصب شده است.
لطف بفرمایید راهنمایی کنید.
ممنونم

دوست عزیز
برای این منظور باید وارد قسمت تنظیمات اسمارت هاب تان شده و ثبت نام کنید این کار را وقتی در منوی اسمارت هاب هستید از روی کنترول و کلید TOOLS انجام داده و پس ازثبت نام وارد منوی APPS شده و نرم افزار مربوطه را نصب کنید.

mohammad farshadfa
09-01-2015, 08:37
خیلی ممنون از راهنماییتون :n16:
مراحل انجام شد و مشکل حل شد

iNote
09-01-2015, 09:27
هفته ي قبل براي تي وي سامسونگ سري ٦ مشكل خاموش و روشن در حين اتصال به شبكه شدن پيش اماده بود كه با راهنمايي هاي جناب متين پور درست نشد و تي وي رو برديم سام سرويس حالا ميگن كه يك قطعه اش خراب شده و بايد از قطعه ي جديد استفاده كنيم كه اولا قيمتش ٤٠٠ هزار تومنه و دوما اينكه چون توي منوي مخفي رفتيد از گارانتي خارج شده، ميخواستم ببينم درست ميگن عايا؟!!!

Xenon360
09-01-2015, 14:04
دوستان سلام

می خواستم ببینم پنل های سری H پیشرفت خوبی نسبت به پنل های سری F داشته ؟ چون یکی از نمایندگی های رسمی سامسونگ میگفت که سری H کاملا تولید ایران شده و سری F بهتر هستش

و اینکه میخواستم راهنمایی کنید که بهترین انتخاب 40 اینچ سامسونگ کدوم مدل هست الان تو بازار

بیشتر برای کنسول میخوام و همچنین دیدن فیلم کوتاه بسیار برام مهمه...

قصد خرید W600b سونی رو داشتم که وقتی مطلع شدم از زیر نویس فارسی پشتیبانی نمیکنه کاملا دلسرد شدم و اومدم سمت سامسونگ

ممنون میشم راهنماییم کنید

Sent From Xperia Z2 Using Tapatalk

matinpour
09-01-2015, 14:36
دوستان سلام

می خواستم ببینم پنل های سری H پیشرفت خوبی نسبت به پنل های سری F داشته ؟ چون یکی از نمایندگی های رسمی سامسونگ میگفت که سری H کاملا تولید ایران شده و سری F بهتر هستش

و اینکه میخواستم راهنمایی کنید که بهترین انتخاب 40 اینچ سامسونگ کدوم مدل هست الان تو بازار

بیشتر برای کنسول میخوام و همچنین دیدن فیلم کوتاه بسیار برام مهمه...

قصد خرید W600b سونی رو داشتم که وقتی مطلع شدم از زیر نویس فارسی پشتیبانی نمیکنه کاملا دلسرد شدم و اومدم سمت سامسونگ

ممنون میشم راهنماییم کنید

دوست عزیز
اول اینکه تمامی قطعات از خارج وارد و در ایران فقط در رابطه بادیتا ها و سیکنالهای مخابراتی و تلویزیونی اسمبل میشود.
و بنظر بنده سری H ورژن 7 به بالا جزء بهترینهای سامسونگ محسوب می شود.

Xenon360
09-01-2015, 15:05
دوست عزیز
اول اینکه تمامی قطعات از خارج وارد و در ایران فقط در رابطه بادیتا ها و سیکنالهای مخابراتی و تلویزیونی اسمبل میشود.
و بنظر بنده سری H ورژن 7 به بالا جزء بهترینهای سامسونگ محسوب می شود.
ممنون دوست عزیز
فقط اینکه فکر نکنم سامسونگ توی سری 7 سایز 40 اینچ مدلی رو داشته باشه

aram53
13-01-2015, 16:08
سلام خدمت اساتید من ال ای دی HG40"AA690NW دارم یکی کنترلش فقط قسمت بالا پایین چپ راستش با اوکی کار می کنه یک مشکل دیگه که داره منو انگلیسی هستش چطوری فارسیش کنم مو قعی که رسیت به کارخانه می زنم تنظیم کانل می کنم دیگه نمی تونم وارد قسمت سرچ کانل رفت چون غیر فعال هستش

aram53
13-01-2015, 21:37
دوستان کسی نیست جواب منو بده لطفا خیلی مهممه

Xenon360
13-01-2015, 21:47
برادران یدونه 40 اینچ خوب از سامی معرفی نمی کنید؟

hamidreza_4u
14-01-2015, 00:38
برادران یدونه 40 اینچ خوب از سامی معرفی نمی کنید؟

D6960
خیلی ازش راضی هستم

Xenon360
14-01-2015, 00:54
D6960
خیلی ازش راضی هستم
ما خودمون برا خونه همین مدل رو داریم که شما داری...

عالیه اما جوون این مدل واسه سال 2011 هست... دیگه کنترلش هم تو بازار نیست... خخخخ

مدل 2014 معرفی کنید عزیزان

oztoralia
14-01-2015, 23:32
سلام

اساتید لطفا راهنمایی کنن

من یه هفته اس که 48h6490 خریدم با گارانتی سام سرویس

اول که خریدم تصویر عالی بود وقتی که شب اول زدمش به اینترنت خود به خود آپدیت شد و از فرداش که آپدیت شد تصویر تا حدودی افت کرد و تار شد

با اینکه چندین بار هم تصویر رو ریست کردم و حتی خود تلویزیون رو هم ریست کردم باز هم تصویر رضایت بخش نیست

اگر به طور دستی فریمور امارات رو برای مدل 6400 بگیرم و آپدیت کنم آیا تغییری در کیفیت خواهم داشت؟

آیا گارانتی یاطل میشه ؟

به طور کلی چه امکاناتی بدست میارم و چه امکاناتی رو از دست میدم ؟

ضمنا لطفا اگر راهنمایی بفرمایید که چطور می تونم تلویزیون رو از نظر صدا و تصویر کالیبره کنم ممنون میشم

با تشکککککررررررر

matinpour
15-01-2015, 13:53
سلام

اساتید لطفا راهنمایی کنن

من یه هفته اس که 48h6490 خریدم با گارانتی سام سرویس

اول که خریدم تصویر عالی بود وقتی که شب اول زدمش به اینترنت خود به خود آپدیت شد و از فرداش که آپدیت شد تصویر تا حدودی افت کرد و تار شد

با اینکه چندین بار هم تصویر رو ریست کردم و حتی خود تلویزیون رو هم ریست کردم باز هم تصویر رضایت بخش نیست

اگر به طور دستی فریمور امارات رو برای مدل 6400 بگیرم و آپدیت کنم آیا تغییری در کیفیت خواهم داشت؟

آیا گارانتی یاطل میشه ؟

به طور کلی چه امکاناتی بدست میارم و چه امکاناتی رو از دست میدم ؟

ضمنا لطفا اگر راهنمایی بفرمایید که چطور می تونم تلویزیون رو از نظر صدا و تصویر کالیبره کنم ممنون میشم

با تشکککککررررررر
دوست عزیز

تنظیمات کالیبراسیون ua48h6490
نور پس زمینه 20
درخشندگی 100
وضوح 100
رنگ 58
روشنایی55
حالت پویا
و مهمتر از همه روشن کردن سنسور انرژی بهینه و در همان قسمت تنظیم نور حداقل زمینه روی12
و مقدار صرفه جویی انرژی روی کم
بقیه تنظیمات در حالت استاندارد و پیش فرض

oztoralia
15-01-2015, 19:17
ممنون بابت پاسخ

من سنسور انرژی بهینه رو نمیدونم کجاست

ضمنا لطفا جواب آپدیت رو که پرسیده بودم رو بفرمایید. (آپدیت نسخه امارات و عواقب یا فواید)

matinpour
15-01-2015, 22:38
ممنون بابت پاسخ

من سنسور انرژی بهینه رو نمیدونم کجاست

ضمنا لطفا جواب آپدیت رو که پرسیده بودم رو بفرمایید. (آپدیت نسخه امارات و عواقب یا فواید)
دوست عزیز
برای این منظور از مسیر زیر بروید.
منو ---> سیستم--->راهکار صرفحه جویی---> حس گر صرفحه جویی---->روشن ----> نور زمینه حداقل 12
آپدیت نسخه امارات هم مشگلی ندارد .و اگر سیستمتان مشگلی ندارد نیاز به آبدیت ندارد.

oztoralia
16-01-2015, 13:05
میشه بفرمایید فریم ور های ایرانی از کجا قابل دانلود هست؟

و اینکه آیا میشه من از فریم ور فعلی بکاپ بگیرم ؟

با نسخه امارات VOICE فارسی و منو فارسی و ... از بین میره ؟

oztoralia
16-01-2015, 15:14
یه چیزی الان متوجه شدم که کلی حالم گرفته شد

با چند تا فایل JPEG آبی و قرمز و سفید صفحه نمایش رو بررسی کردم و در رنگ آبی متوجه پیکسل سوخته شدم!!!! :n03:

ضمنا وقتی صفحه نمابش رو از کنار نگاه میکنم تصویر در برخی نقاط پر نور و بعضی جاها کم نور هستند :n03:

تلویزیونم 48h6490 هستش و حدود یک هفته میشه خریدمش

چه کنم دوستان ؟

matinpour
16-01-2015, 15:42
یه چیزی الان متوجه شدم که کلی حالم گرفته شد

با چند تا فایل JPEG آبی و قرمز و سفید صفحه نمایش رو بررسی کردم و در رنگ آبی متوجه پیکسل سوخته شدم!!!! :n03:

ضمنا وقتی صفحه نمابش رو از کنار نگاه میکنم تصویر در برخی نقاط پر نور و بعضی جاها کم نور هستند :n03:

تلویزیونم 48h6490 هستش و حدود یک هفته میشه خریدمش

چه کنم دوستان ؟

دوست عزیز
اگر تعداد پیکسل سوخته از یکی بیشتر است به نمایندگی مراجعه و آن را تعویض کنید

nader008
09-02-2015, 00:46
سلام

1_با مرورگر tv اسمارت سامسونگ میخواستم پخش آنلاین ببینم ولی پیغام میداد که flash playe نصب کنم اما چطوری؟

2_تو tv زیرنویس فیلم ها کمی ریز هست میخواستم کمی درشت کنم چطوری انجام بدم!؟

با تشکرات فراوان

mobina1234
09-02-2015, 06:15
سلام من به منو مخفی سام سونگ مدل e6960 وارد شدم پس از تغییر یگی از گزینه ها که اپدیت نوشده بود وایت نوشت واز منو خارج نشد منم از برق کشیدم دوباره زدم دیگه روشن نمیشه موندم چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید

matinpour
09-02-2015, 13:02
سلام

1_با مرورگر tv اسمارت سامسونگ میخواستم پخش آنلاین ببینم ولی پیغام میداد که flash playe نصب کنم اما چطوری؟

2_تو tv زیرنویس فیلم ها کمی ریز هست میخواستم کمی درشت کنم چطوری انجام بدم!؟

با تشکرات فراوان

دوست عزیز
از قسمت samsung apps می توانید پلیر مربوطه و یا مرتبط به آن را انتخاب و نصب کنید.
و برای زیر نویس فعلا راه حلی نیست.

vaheava
09-02-2015, 19:54
سلام
میخواستم ببینم سامسونگ اسمارت سری 5 یا 6 یا هر کدوم فلش یا هارد NTFS و USB3 ساپورت میکنه؟؟
اخه FAT 32 بدرد نمیخوره همش 4 گیگ بیشتر نمیشه کپی کرد. یه فایل کنسرت دارم 34 گیگه.

matinpour
10-02-2015, 10:17
سلام
میخواستم ببینم سامسونگ اسمارت سری 5 یا 6 یا هر کدوم فلش یا هارد NTFS و USB3 ساپورت میکنه؟؟
اخه FAT 32 بدرد نمیخوره همش 4 گیگ بیشتر نمیشه کپی کرد. یه فایل کنسرت دارم 34 گیگه.
دوست عزیز
طبق گفته دستورالعمل گفته شده در منوال تلویزیون تا یک ترابایت هم پشتیبانی می کند

vaheava
10-02-2015, 11:10
دوست عزیز
طبق گفته دستورالعمل گفته شده در منوال تلویزیون تا یک ترابایت هم پشتیبانی می کند
ممنون دوست عزیز. البته سوال من این بود که فلش یا هارد با فرمت ntfs ساپورت میکنه یا حتما باید fat32 باشه؟

matinpour
10-02-2015, 11:58
ممنون دوست عزیز. البته سوال من این بود که فلش یا هارد با فرمت ntfs ساپورت میکنه یا حتما باید fat32 باشه؟دوست عزیز از فايل سيستمNTFS. وexFAT ،FAT پشتيبانی ميشود.توصيه می کنيم از هارد ديسک خارجی که با آداپتور برق کار می کند استفاده کنيد.اگر دستگاه های USB چندگانه متصل به تلويزيون وجود دارد، تلويزيون ممکن است قادر به تشخيص برخی يا تمام دستگاه نباشد دستگاه های usb که با استفاده از ورودی با قدرت بالا V 5 يا mA)500) ممکن است پشتيبانی نشود.

roman82
10-02-2015, 22:39
...................

roman82
10-02-2015, 22:39
سلام
در مورد قابلیت چت تصویری با مدلهای اسمارت سامسونگ مثل 48h6490 میخواستم بدونم آیا برنامه هایی مثل اسکایپ که ف..تر هستن بدون ف..ر شکن یا وی..پی ان در تلویزیون اجرا میشوند ؟
و در کل آیا با نصب یک دوربین در مدلهای اسمارت سامسونگ قابلیت ارتباط تصویری واقعا برقرار میشه و قابل استفاده هست ؟
ممنون

matinpour
10-02-2015, 23:41
سلامدر مورد قابلیت چت تصویری با مدلهای اسمارت سامسونگ مثل 48h6490 میخواستم بدونم آیا برنامه هایی مثل اسکایپ که ف..تر هستن بدون ف..ر شکن یا وی..پی ان در تلویزیون اجرا میشوند ؟و در کل آیا با نصب یک دوربین در مدلهای اسمارت سامسونگ قابلیت ارتباط تصویری واقعا برقرار میشه و قابل استفاده هست ؟ممنوندوست عزیزاسکایپ در تلویزیونهای سامسونگ قابل دسترسی است من خودم از آن استفاده می کنم ولی تلویزیونهای که دوربین سر خود ندارند دوربینهای مخصوص آن در ایران موجود نیست

nasaj
10-02-2015, 23:47
سلام دوستان سوال داشتم
مگم سریال دانلودکردم می خواهم بافلش سریال را بارسیور ماهواره نگاه کنم ولی چیزی از فلش رو بالا نمی آورد. لطفا راهنماهیم کنید.

matinpour
11-02-2015, 00:38
سلام دوستان سوال داشتممگم سریال دانلودکردم می خواهم بافلش سریال را بارسیور ماهواره نگاه کنم ولی چیزی از فلش رو بالا نمی آورد. لطفا راهنماهیم کنید.دوست عزیزشما نمی توانید چیزی را که از تلویزیون ضبط کردید بدون هیچ تغییری در ریسیور ببینید چون فرمت فیلم ضبط شده متفاوت و کد گذاری شده است. و فقط می توانید در خود تلویزیون ببینید و یا اینکه با ترفندی آن را تبدیل و در کامپیوتر به نمایش در بیاورید برای این منظور به این تایپیک بروید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]و[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

roman82
11-02-2015, 11:38
دوست عزیزاسکایپ در تلویزیونهای سامسونگ قابل دسترسی است من خودم از آن استفاده می کنم ولی تلویزیونهای که دوربین سر خود ندارند دوربینهای مخصوص آن در ایران موجود نیست

یعنی از هر دوربین دیجیتالی نمیشه بعنوان وب کم استفاده کرد؟

matinpour
11-02-2015, 12:34
یعنی از هر دوربین دیجیتالی نمیشه بعنوان وب کم استفاده کرد؟

دوست عزیز
خیر نمی شود دوربین آن Samsung STC4000 TV Camera مخصوص است.

hamidreza_4u
11-02-2015, 17:40
سلام مدل D6960 دارم نمیتونم از تلتکست استفاده کنم فارسی نیست چکار کنم و چطور متوجه شم کدوم کانالها تلتکست داره

Xenon360
14-02-2015, 15:14
سلام عزیزان

یه سوال دارم

حتما اونایی که LED های سامسونگ دارن تا حالا متوجه شدن که توی تصاویر تاریک میزان شدت نور بک لایت صفحه ی تلوزیون خیلی کم میشه 

تونستین کاری بکنین که این حالت غیر فعال شه؟ 

یکی از دوستان هم مثکه متوجه همچین چیزی شده
اما سر انجام کارش رو توضیح نداده

romantic
14-02-2015, 16:37
سلام عزیزان

یه سوال دارم

حتما اونایی که LED های سامسونگ دارن تا حالا متوجه شدن که توی تصاویر تاریک میزان شدت نور بک لایت صفحه ی تلوزیون خیلی کم میشه

تونستین کاری بکنین که این حالت غیر فعال شه؟

یکی از دوستان هم مثکه متوجه همچین چیزی شده
اما سر انجام کارش رو توضیح نداده

تو همون تاپیک اون دوستمون راه حل رو پیدا کردن و به اشتراک گذاشتن. اون روش بکارتون نیومد؟

البته از من میشنوید تیوی رو بذارید روی حالت Movie. شاید اوایل یکم رنگهاش براتون کم نور و غیرجذاب باشه، اما وقتی چشمتون عادت کرد، متوجه میشید تصاویرش حالت واقعی تر و بهتری داره.

Xenon360
14-02-2015, 17:12
تو همون تاپیک اون دوستمون راه حل رو پیدا کردن و به اشتراک گذاشتن. اون روش بکارتون نیومد؟

البته از من میشنوید تیوی رو بذارید روی حالت Movie. شاید اوایل یکم رنگهاش براتون کم نور و غیرجذاب باشه، اما وقتی چشمتون عادت کرد، متوجه میشید تصاویرش حالت واقعی تر و بهتری داره.
ممنون
والا هرکاری کردم وارد منو مخفی نشد با این روش دوستمون

مدل تلوزیون هم D6960 هستش

والا گذاشتم رو Movie ولی غیر قابل تحمل بود...

بعدم تو پست آخر نوشتن از تو منو مخفی این حالت رو غیر فعال کنید اما هیچ مسوولیتی نمیپذیرم

منم ترسیدم مشکلی پیش بیاد

alex_pk
15-02-2015, 07:17
سلام دوستان
چطور میشه وارد منوی مخفی H6490 شد؟
(آیا حتما نیاز داره کنترل دستی بسازیم؟)
مرسی

حق با شماس . تلوزیون قبلیمونم همین مدلی بود ولی الان توی این تلوزیون اصلا تولز کار نمی کنه وقتی روی سورس هارد هستم :(
حتی فلش هم وصل کردم . وصل میشه . کارم می کنه اما نه تولز کار می کنه نه گزینه ای برای حذف امنش هست :((

این پست قدیمیه ولی گفتم شاید سوال بقیه هم باشه
سورس رو که میزند برید روی USB و دکمه لمسی رو فشار بدید و یکی دو ثانیه نگه دارید ، اونجای منوی جدید باز میشه که میتونید بصورت امن USB رو خارج کنید.

nader008
16-02-2015, 18:57
دوست عزیز

و برای زیر نویس فعلا راه حلی نیست.

خسته نباشید
یه چیزی ذهنم رو مشغول کرده این بود که تو تنظیمات منوی مخفی یه همچین چیزی بود فکر کنم ولی دست نزدم چون مطمئن نبودم!

مشه چک کنید و شاید بشه وارد تنظیمات زیرنویس شد و سایزش رو برد بالا؟

matinpour
16-02-2015, 21:12
خسته نباشید
یه چیزی ذهنم رو مشغول کرده این بود که تو تنظیمات منوی مخفی یه همچین چیزی بود فکر کنم ولی دست نزدم چون مطمئن نبودم!

دوست عزیز
کدام آیتم نام ببرد.

matinpour
16-02-2015, 21:17
خسته نباشید

دوست عزیز
کدام آیتم نام ببرد.

hamidreza_4u
17-02-2015, 01:43
ممنون

بعدم تو پست آخر نوشتن از تو منو مخفی این حالت رو غیر فعال کنید اما هیچ مسوولیتی نمیپذیرم

نیازی به منوی مخفی نیست
Menu\system\eco solution
انرژی و سنسور رو خاموش کن

hamidreza_4u
17-02-2015, 01:47
سلام مدل D6960 دارم نمیتونم از تلتکست استفاده کنم فارسی نیست چکار کنم و چطور متوجه شم کدوم کانالها تلتکست داره
کسی جواب این سؤال منو نمیدونه؟
جناب متین پور

Xenon360
17-02-2015, 01:49
کسی جواب این سؤال منو نمیدونه؟
جناب متین پور
دادا رو شبکه 3 یا 2 تست کردی؟

Sent From Sony Xperia Z2 Using Tapatalk

hamidreza_4u
17-02-2015, 01:55
ممنون

]مسیر زیر رو دنبال کنین و انرژی و سنسور رو خاموش کنید
Menu\system\eco solution \

Xenon360
17-02-2015, 02:03
]مسیر زیر رو دنبال کنین و انرژی و سنسور رو خاموش کنید
Menu\system\eco solution \
برادر ممنون

اما هیچ کدوم از گزینه های بخش اکو فعال نیست... این بحث auto dimming فک کنم مربوط میشه به منوی مخفی

اما من تو منوی مخفی هرچه قدر گشتم گزینه ای که مربوط ب dimming باشه رو ندیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamidreza_4u
17-02-2015, 02:40
دادا رو شبکه 3 یا 2 تست کردی؟

بله فارسی نیست

matinpour
17-02-2015, 10:46
بله فارسی نیست

دوست عزیز
ببینید در منوی مخفی و در قسمت suboption آیتم ttx list و آیتم ttx group روی چی است.

hamidreza_4u
17-02-2015, 18:26
دوست عزیز
ببینید در منوی مخفی و در قسمت suboption آیتم ttx list و آیتم ttx group روی چی است.
داداش اصلا این دو مورد هیچ کجای منوهای مخفی من نیست

matinpour
17-02-2015, 22:05
داداش اصلا این دو مورد هیچ کجای منوهای مخفی من نیست
دوست عزیز
این آیتم پنهان می باشد باید با کنترول دست ساز آن را فعال کنید.

alex_pk
20-02-2015, 07:47
سلام دوستان
تی وی من h6490

تصویری که من تو فروم دیدم از Smart hub (که بچه ها گذاشتن) به این شکله:

اون بالا که نوشته apps پنج تا گزینه (افقی) داره

ولی برای من فقط دو گزینه داره همون Samusing Apps و MultiMedia
جریان چیه؟

پیشاپیش ممنون بابت پاسخگویی.

abbas-t
22-02-2015, 22:39
سلام دوستان

کالیبره کردن تلویزیون h6430 40 را کسی مرحمت میکنه؟

p30g
22-02-2015, 22:47
سلام
وقتی لپتاپ رو با پورت hdmi وصل میکنم به h7000 تصویر کمی میره پایینتر وانگار رزولیشن 1080 نیست و

یک رزولیشن پایینتره که میگذارم تصویر فیت میشه مشکل از کجاست :n13:

matinpour
23-02-2015, 10:39
سلام
وقتی لپتاپ رو با پورت hdmi وصل میکنم به h7000 تصویر کمی میره پایینتر وانگار رزولیشن 1080 نیست و

یک رزولیشن پایینتره که میگذارم تصویر فیت میشه مشکل از کجاست :n13:

دوست عزیز
از روی تصاویر تصویر را کالیبره کنید. ترتیب از چپ به راست می باشد.

matinpour
23-02-2015, 10:46
سلام دوستان

کالیبره کردن تلویزیون h6430 40 را کسی مرحمت میکنه؟
دوست عزیز
از پست بالا تصاویر را برای کالیبره انتخاب و فقط در point2 از تصویر پایین استفاده کنید.

abbas-t
23-02-2015, 20:25
سلام دوستان
تو مدل h6430 ساعت را که در حالت خودکار قرار میدم به ساعت ایران تنظیم نمیشه؟خواستم فاصله زمانی را تغییر بدم ،غیرفعاله!(time offset اگه درست نوشته باشم)

matinpour
23-02-2015, 22:07
سلام دوستان
تو مدل h6430 ساعت را که در حالت خودکار قرار میدم به ساعت ایران تنظیم نمیشه؟خواستم فاصله زمانی را تغییر بدم ،غیرفعاله!(time offset اگه درست نوشته باشم)
دوست عزیز
تنظیم ساعت و تاریخ تلویزیون دیجیتال سامسونگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

abbas-t
27-02-2015, 16:53
سلام دوستان
مدل 40 h6430 خریدم با اینکه گزینه زیرنویس روشنه اما زیر نویسو نمایش نمیده،جایی خوندم این مدل زیرنویس ساپورت نمیکنه !حقیقت داره؟اگه اینجوره پس گزینه زیرنویس چرا وجود داره؟!

abbas-t
28-02-2015, 10:37
سلام دوستان
مدل 40 h6430 خریدم با اینکه گزینه زیرنویس روشنه اما زیر نویسو نمایش نمیده،جایی خوندم این مدل زیرنویس ساپورت نمیکنه !حقیقت داره؟اگه اینجوره پس گزینه زیرنویس چرا وجود داره؟!
کسی جواب نمیده!!!؟

romantic
28-02-2015, 14:00
سلام دوستان
زیرنویس srt رو در کامپیوتر اگر بصورت ANSI هست با Save as بصورت Unicode ذخیره کنید. احتمالا مشکلتون همین باشه.

alex_pk
01-03-2015, 03:40
زیر نویس و فیلم رو همنام کن و تو یه پوشه بذار.

abbas-t
02-03-2015, 10:24
زیرنویس srt رو در کامپیوتر اگر بصورت ANSI هست با Save as بصورت Unicode ذخیره کنید. احتمالا مشکلتون همین باشه.
با سلام
توی notpad فایلو باز کردم وبه صورت unicode ذخیره کردم اما باز زیرنویس پخش نشد!

abbas-t
02-03-2015, 10:25
زیر نویس و فیلم رو همنام کن و تو یه پوشه بذار.
دوست عزیز درست نشد!

matinpour
02-03-2015, 10:48
دوست عزیز درست نشد!

دوست عزیز از این پست و همچنین از نرم افزار گفته شده در آن هم می توانید استفاده کنید.

abbas-t
02-03-2015, 10:51
با سلام
توی notpad فایلو باز کردم وبه صورت unicode ذخیره کردم اما باز زیرنویس پخش نشد!
درست شد با utf-8 ذخیره کردم ،مشکل حل شد ،متشکرم

romantic
02-03-2015, 14:31
درست شد با utf-8 ذخیره کردم ،مشکل حل شد ،متشکرم
خب خوشبختانه مشکلتون حل شد.
البته کلا وقتی گفته میشه Unicode منظور همون utf-8 هست ( برای عربی و فارسی). درواقع این utf-8 هست که یه انکودینگه و Unicode یک کاراکترسِته در کنار انکودینگ‌های مختلف مثل utf-8 و utf-16 و ... است.
در کامپیوتر بهتره از ANSI استفاده بشه چون دیفالت ویندوزه و تبدیل ANSI به utf-8 باعث میشه بعضی زیرنویس‌ها بخشی از ویژگی‌هاشون (رنگ یا کاراکترهای خاص) رو از دست بدن.
گاهی وقتا با تبدیل ANSI به utf-8 زیرنویس کلا خرچنگ‌غورباقه میشه. اینجور موقع‌ها کل متن زیرنویس ANSI رو کپی کنید. بعد یک فایل نوت جدید باز کنید و بعد از Paste کردن متن زیرنویس در اون، فایل جدید رو با Save as بصورت srt و با انکودینگ utf-8 ذخیره کنید.

Ehsan+2010
03-03-2015, 07:00
سلام؛دوستان ی سوال داشتم!بنظرتون دیکد تصویری x265 با ورژن جدید فریم ور تلوزیونا به این زودی ارائه میشه؟همه انکودرهای فیلم دارن رو میارن به 265 اما سامسونگ بیکار نشسته انگار
مدل UAE 46"6950
بنظرتون ساپورت نرم افزاری بشه در آینده؟

matinpour
03-03-2015, 10:40
سلام؛دوستان ی سوال داشتم!بنظرتون دیکد تصویری x265 با ورژن جدید فریم ور تلوزیونا به این زودی ارائه میشه؟همه انکودرهای فیلم دارن رو میارن به 265 اما سامسونگ بیکار نشسته انگار
مدل UAE 46"6950
بنظرتون ساپورت نرم افزاری بشه در آینده؟

دوست عزیز
فکر می کنم این ربطی به شرکت سامسونگ نداشته باشد بلکه مربوط به لایسنس نرم افزار مدیا پلیری دارد که در تلویزیون بکار گرفته شده که برای شرکت divx است.و در پی راه حلی هستم تا آن کدک مربوطه را به روش خود شرکت divx در تلویزیون و یا دیگر پلیرها ثبت کنم و بعداز انجام گرفتن این عمل آن را در یک تایپیک مستقل آموزش خواهم داد.

Ehsan+2010
03-03-2015, 16:11
دوست عزیز
فکر می کنم این ربطی به شرکت سامسونگ نداشته باشد بلکه مربوط به لایسنس نرم افزار مدیا پلیری دارد که در تلویزیون بکار گرفته شده که برای شرکت divx است.و در پی راه حلی هستم تا آن کدک مربوطه را به روش خود شرکت divx در تلویزیون و یا دیگر پلیرها ثبت کنم و بعداز انجام گرفتن این عمل آن را در یک تایپیک مستقل آموزش خواهم داد.

سلام استاد متین پور
متوجه منظورتون نشدم عزیز؛یعنی میخاین کاری کنید از لحاظ نرم افزاری این قابلیتو به تلوزیون اضافه کنید؟از نظر سخت افزاری جواب میده روی سری های قدیمی تر بنظرت؟؟یکم بیشتر توضیح بدین ممنون میشم

abbas-t
03-03-2015, 16:52
خب خوشبختانه مشکلتون حل شد.
البته کلا وقتی گفته میشه Unicode منظور همون utf-8 هست ( برای عربی و فارسی). درواقع این utf-8 هست که یه انکودینگه و Unicode یک کاراکترسِته در کنار انکودینگ‌های مختلف مثل utf-8 و utf-16 و ... است.
در کامپیوتر بهتره از ANSI استفاده بشه چون دیفالت ویندوزه و تبدیل ANSI به utf-8 باعث میشه بعضی زیرنویس‌ها بخشی از ویژگی‌هاشون (رنگ یا کاراکترهای خاص) رو از دست بدن.
گاهی وقتا با تبدیل ANSI به utf-8 زیرنویس کلا خرچنگ‌غورباقه میشه. اینجور موقع‌ها کل متن زیرنویس ANSI رو کپی کنید. بعد یک فایل نوت جدید باز کنید و بعد از Paste کردن متن زیرنویس در اون، فایل جدید رو با Save as بصورت srt و با انکودینگ utf-8 ذخیره کنید.
با سلام
یه مبحث دیگه ،همین فیلمو که مشکلشو با کمک شما و دیگر دوستان برطرف کردم تو تلویزیون ال جی مدل lb 65200 پخش کردم ،و نمایش زیرنویس از چپ به راست نوشته شده که قابل خوندن نیست ،مثل این میمونه که از روی ایینه داره دیده میشه!میشه راهنماییم کنید

hamidreza_4u
25-03-2015, 00:13
استادمتین پور سلام
ضمن عرض تبریک سال ۹
ی D6960 دارم وقتی به منوی راهنمایی یا همون Guide میرم تا برنامه های شبکه های مختلفو ببینم چیه وقتی چند ساعت میرم جلوتر یهو تی وی قفل میکنه و خاموش روشن میشه ......ولی اگه دکمه ۲۴ اینده رو بزنم مشکلی پیش نمیاد

matinpour
25-03-2015, 16:55
استادمتین پور سلام
ضمن عرض تبریک سال ۹
ی D6960 دارم وقتی به منوی راهنمایی یا همون Guide میرم تا برنامه های شبکه های مختلفو ببینم چیه وقتی چند ساعت میرم جلوتر یهو تی وی قفل میکنه و خاموش روشن میشه ......ولی اگه دکمه ۲۴ اینده رو بزنم مشکلی پیش نمیاد
دوست عزیز
زمان بندی های تلویزیون تان را از این تایپیک انجام دهید . ببینید مشگل حل می شود.

hamidreza_4u
25-03-2015, 21:59
استاد من مشکلی با تاریخ و ساعت ندارم فقط وقتی EPG برنامه ها رو چک میکنم چند ساعت که جلوتر میرم قفل میکنه و تی وی خاموش روشن میشه

hellbrain666
26-03-2015, 21:59
سلام
در تلوزیون سامسونگ به هنگام کانال یابی شبکه های دیجیتال شماره کانال ها به ترتیب نیستند و باید دستی شماره ها رو مرتب کرد
راهی نداره خودش ترتیب رو هم اعمال کنه؟

roozbehk
29-03-2015, 18:41
سلام

مشکل با تله تکست در مدل 7750 سامسونگ 46 اینچ دارم . زبان تله تکست رو روی هر کدوم از گزینه های موجود که میزارم بازم حروفی که موقع اجرای تله تکست میاره عجیب و غریبه . چطوری درست نشون میده تله تکست رو ؟

ممنون

matinpour
30-03-2015, 11:31
سلام

مشکل با تله تکست در مدل 7750 سامسونگ 46 اینچ دارم . زبان تله تکست رو روی هر کدوم از گزینه های موجود که میزارم بازم حروفی که موقع اجرای تله تکست میاره عجیب و غریبه . چطوری درست نشون میده تله تکست رو ؟

ممنون

دوست عزیز
از این تایپیک استفاده کنید و
در قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را iran و یا arabic بگذارید.

mohabl
01-04-2015, 08:32
با سلام خدمت اساتید محترم و تبریک سال نو من تلوزیون سامسونگ 46f8880 دارم میخواستم ببینم از کجا باید فایل اپدیتشو دانلود کنم تو سایت سامسونگ همچین مدلی به این اسم نیست.

matinpour
01-04-2015, 09:50
با سلام خدمت اساتید محترم و تبریک سال نو من تلوزیون سامسونگ 46f8880 دارم میخواستم ببینم از کجا باید فایل اپدیتشو دانلود کنم تو سایت سامسونگ همچین مدلی به این اسم نیست.
دوست عزیز
نامگذاری ایران برای این مدل 46f8880 و نام گذاری اصلی آن که در منوی سیستمتان 46F8000 است. و برای دانلود از این سایت دانلود کنید.

hamidreza_4u
02-04-2015, 21:26
مهندس جون دستت درد نکنه یه راه حلی پیش پای من بگذار رفتم ی مدل مثل TV خودم (D6960) پیدا کردم خیلی راحت تونستم از کانالها داخل منوی مخفی بکاپ بگیرم ....ولی با TV خودم نمیشه میخام کانال یابی کنم دوباره همه چیز میریزه بهم
اینم مدل دقیق tv
من frameware1025 مدل TV خودمو دان کردم تا ۳ درصد اپدیت میره و ریست میشه
وقتی هم میخام بکاپ بگیرم همش این اخطار رو میده
ممکنه شما لینک اپدیت این مدل رو زحمت بکشین....ممکنه من اشتباه دان کرده باشم

moj2006
03-04-2015, 10:49
سلام

من یک تلوزیون 46h7000 خریدم وقتی با پورت hdmi ----- بهش وصل می کنم و روشنش می کنم کانالهای دیجیتال قطع می شه یعنی وقتی که مخوام کانالهای دیجیتال تلوزیون رو نگاه کنم باید دستگاهی که به پورت hdmi وصل شده رو خاموش کنم تا کانالهای دیجیتال پخش بشن انگار که مشکل باس مشترک دارم از دوستان خواهش می کنم برای رفع این مشکل منو کمک کنن ممنون

matinpour
03-04-2015, 11:09
سلام

من یک تلوزیون 46h7000 خریدم وقتی با پورت hdmi ----- بهش وصل می کنم و روشنش می کنم کانالهای دیجیتال قطع می شه یعنی وقتی که مخوام کانالهای دیجیتال تلوزیون رو نگاه کنم باید دستگاهی که به پورت hdmi وصل شده رو خاموش کنم تا کانالهای دیجیتال پخش بشن انگار که مشکل باس مشترک دارم از دوستان خواهش می کنم برای رفع این مشکل منو کمک کنن ممنون
دوست عزیز
از پورتهای hdmi دیگر استفاده کنید ببینید باز مشگل دارید؟

matinpour
03-04-2015, 11:15
مهندس جون دستت درد نکنه یه راه حلی پیش پای من بگذار رفتم ی مدل مثل TV خودم (D6960) پیدا کردم خیلی راحت تونستم از کانالها داخل منوی مخفی بکاپ بگیرم ....ولی با TV خودم نمیشه میخام کانال یابی کنم دوباره همه چیز میریزه بهم
اینم مدل دقیق tv
من frameware1025 مدل TV خودمو دان کردم تا ۳ درصد اپدیت میره و ریست میشه
وقتی هم میخام بکاپ بگیرم همش این اخطار رو میده
ممکنه شما لینک اپدیت این مدل رو زحمت بکشین....ممکنه من اشتباه دان کرده باشم

دوست عزیز
این لینک آبدیت ورژن تلویزیونتان است

moj2006
03-04-2015, 12:06
دوست عزیز
از پورتهای hdmi دیگر استفاده کنید ببینید باز مشگل دارید؟

مرسی دوست عزیز تا حدودی بهتر شد

hamidreza_4u
04-04-2015, 17:01
دوست عزیز
این لینک آبدیت ورژن تلویزیونتان است
خوب نظرتون راجع به بکاپ گرفتن چیه..... من حتی بکاپ گرفته شده از اون TV رو اووردم روی TV خودم نشد ریستور کنم

matinpour
04-04-2015, 18:28
خوب نظرتون راجع به بکاپ گرفتن چیه..... من حتی بکاپ گرفته شده از اون TV رو اووردم روی TV خودم نشد ریستور کنم
دوست عزیز
بکاپ گیری را باید از طریق منوی مخفی انجام دهد.
در حالت خاموش کد زیر را بزنید info-menu-mute-power وتلویزیون روشن میشود حالا وارد option شوید وسپس hotel mode شوید و clone tv to usb را انتخاب کنید.
و برای انتقال آن به تلویزیون
در حالت خاموش کد زیر را بزنید info-menu-mute-power وتلویزیون روشن میشود حالا وارد option شوید وسپس hotel mode شوید و clon usb to tv را انتخاب کنید
لازم بذکر است که در هر دو مورد بعداز اتمام کار حتماً hotel mode را خاموش کنید.

hamidreza_4u
04-04-2015, 18:38
دوست عزیز
بکاپ گیری را باید از طریق منوی مخفی انجام دهد.
در حالت خاموش کد زیر را بزنید info-menu-mute-power وتلویزیون روشن میشود حالا وارد option شوید وسپس hotel mode شوید و clone tv to usb را انتخاب کنید.
و برای انتقال آن به تلویزیون
در حالت خاموش کد زیر را بزنید info-menu-mute-power وتلویزیون روشن میشود حالا وارد option شوید وسپس hotel mode شوید و clon usb to tv را انتخاب کنید
لازم بذکر است که در هر دو مورد بعداز اتمام کار حتماً hotel mode را خاموش کنید.
برادر نمیشه اخطار میده همه این راه ها رو رفتم....اروور میده در هر دوحالت....اینم متن اخطارش

درضمن با برنامه Ru Samsung communicator نتونستم به پنل متصل بشم...واسه ارتباط نیاز به اینترنت هست یا ارتباط باید مستقیم از طریق کابل بین PC و TV باشه ،با هر دو حالت امتحان کردم نشد

matinpour
04-04-2015, 18:59
برادر نمیشه اخطار میده همه این راه ها رو رفتم....اروور میده در هر دوحالت....اینم متن اخطارش

درضمن با برنامه Ru Samsung communicator نتونستم به پنل متصل بشم...واسه ارتباط نیاز به اینترنت هست یا ارتباط باید مستقیم از طریق کابل بین PC و TV باشه ،با هر دو حالت امتحان کردم نشد
دوست عزیز

آموزش فعال کردن سرویس منو ال ای دی های سامسونگ با نرم افزار rusamsungTVcommunicator

قبل از شروع نرم افزار ruSamsungTVCommunicator رادانلود کرده

دریافت نرم افزار...............................
کد:

1. نرم افزار دانلود شده را از حالت زیپ در آورده............ اجرا نکنید
2. کامپیوترتان را با یک کابل لن به پنل متصل نمائید
3. وارد منو پنل .نتورک.نتورک ستینگ.استارت.وایر.ای پی را روی آتو گزاشته بعد از جستجو یه ای پی میده انرا یاداشت کنید- آنتی ویروس و فایروال خاموش به طور موقت! - با دوبار کلیک بر روی "ruSamsungTVCommunicator.exe
.حالا نرم افزا را داخل کامپیوتر اجرا کنید نرم افزار بالا میاد از شما ای پی پنل را میخواد ای پی یاداشت شده را وارد کنید
وقتی نرم افزا ای پی را شناخت و بالا امد ..یعنی نرم افزار پنل را شناخته وبخوبی کار میکنه
5. نرم افزا را خاموش کنید. یعنی ببندید
6. پنل را هم خاموش کنید... استاند بای
7. دکمه کنترول info-menu-mute-power وارد سرویس منو میشی ......به هیچی دست نزنید
9. حالا پنل داخل سرویس منو است نرم افزا را در کامپیوتر اجرا نمائید
10. نرم افزار بالا امد روی دکمه factory بعد 3Speed کلیک کنید.... یک بار کلیک کنید
11. حالا متوانی داخل سرویس منو پنل مانور بدی همه اپشنهای فعالند حالش ببرید
بعد از اتمام کار داخل نرم افزا دکمه پاور را کلیک کنید تا پنل خاموش شود
سعی کنید چیزی که ازش سر در نمیاری دستکاری نکنید
کد:

برای اطلاعات و کارهایی بیشتر به سایت سازنده مراجعه کنید...... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

roozbehk
05-04-2015, 11:57
دوست عزیز
از این تایپیک استفاده کنید و
در قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را iran و یا arabic بگذارید.

با سلام و تشکر

ممنون از راهنمایی شما ، متاسفانه اون منوها فعال نبود و باید دست به دامن کنترل دست ساز بشم و دارم دنبال دیودها برای ساختش میگردم

راسنش مشکل جدی تری که پیدا کردم اینه که تلویزیون به هیچ وجه به access point ام وصل نمیشه . یعنی کلا به هیچ شبکه ای وصل نمیشه !!

موقعی که جستجوی رو میزنم یه وقتایی اصلا هیچ شبکه ای رو پیدا نمیکنه ، چند بار که تکرار میکنم و تلویزیون رو خاموش و روشن میکنم شبکه های در دسترس رو پیدا میکنه و به محض اینکه روشون ok میکنم که پسورد رو وارد کنم پنجره خود به خود بسته میشه و از منوها کلا میاد بیرون !!
سعی کردم مودم یا اکسس پوینت رو با کابل شبکه هم به پورت lan وصل کنم و از اون طریق باهاش ارتباط بگیرم که باز هم ارور میده و اصلا به شبکه وصل نمیشه . نمیدونم از وقتی به آخرین ورژن نرم افزارش رو اتوماتیک آپدیت کردم اینجوری شد یا اینکه وارد منوی مخفی شدم این اتفاق افتاده ! توی منوی مخفی هم به چیزی دست نزدم . حتی برای اطمینان یکی دو بار هم کلا از توی منوی مخفی factory reset کردم ولی بازم مشکل پابرجاست .

مدل تلویزیون هم samsung 46es7750 هستش و آخرین ورژنی که خودش پیدا کرد و آپدیت کردم 0020400 هستش فکر کنم . ممکنه از ارتقا نرم افزار باشه این مشکل ؟ میشه لطف کنید راهنمایی کنید چیکارش کنم ؟

یه خواهش دیگه اینکه لینک دانلود نرم افزارهای قبلیش به صورت دستی رو اگه برام بزارید یکی از برنامه های قبلی رو دانلود کنم روش بریزم شاید درست بشه .

خیلی خیلی ممنونم .

Immunology
05-04-2015, 13:18
دوستان تفاوت مدل h7000 و h7790 و h7150 چیه؟

Sent from my SM-T700 using Tapatalk

romantic
05-04-2015, 13:28
دوستان تفاوت مدل h7000 و h7790 و h7150 چیه؟

Sent from my SM-T700 using Tapatalk
سه‌تاشون یکی هستن. h7000 اسم اصلی این مدله و در بعضی مناطق با همین اسم توزیع شده (هند، خاورمیانه و بریتانیا مثلا). دومی یعنی h7790 اسم مدل سام‌سرویسه و سومی h7150 اسم مدل توزیع‌شده در امریکای شمالیه.

matinpour
05-04-2015, 13:33
با سلام و تشکر

ممنون از راهنمایی شما ، متاسفانه اون منوها فعال نبود و باید دست به دامن کنترل دست ساز بشم و دارم دنبال دیودها برای ساختش میگردم

راسنش مشکل جدی تری که پیدا کردم اینه که تلویزیون به هیچ وجه به access point ام وصل نمیشه . یعنی کلا به هیچ شبکه ای وصل نمیشه !!

موقعی که جستجوی رو میزنم یه وقتایی اصلا هیچ شبکه ای رو پیدا نمیکنه ، چند بار که تکرار میکنم و تلویزیون رو خاموش و روشن میکنم شبکه های در دسترس رو پیدا میکنه و به محض اینکه روشون ok میکنم که پسورد رو وارد کنم پنجره خود به خود بسته میشه و از منوها کلا میاد بیرون !!
سعی کردم مودم یا اکسس پوینت رو با کابل شبکه هم به پورت lan وصل کنم و از اون طریق باهاش ارتباط بگیرم که باز هم ارور میده و اصلا به شبکه وصل نمیشه . نمیدونم از وقتی به آخرین ورژن نرم افزارش رو اتوماتیک آپدیت کردم اینجوری شد یا اینکه وارد منوی مخفی شدم این اتفاق افتاده ! توی منوی مخفی هم به چیزی دست نزدم . حتی برای اطمینان یکی دو بار هم کلا از توی منوی مخفی factory reset کردم ولی بازم مشکل پابرجاست .

مدل تلویزیون هم samsung 46es7750 هستش و آخرین ورژنی که خودش پیدا کرد و آپدیت کردم 0020400 هستش فکر کنم . ممکنه از ارتقا نرم افزار باشه این مشکل ؟ میشه لطف کنید راهنمایی کنید چیکارش کنم ؟

یه خواهش دیگه اینکه لینک دانلود نرم افزارهای قبلیش به صورت دستی رو اگه برام بزارید یکی از برنامه های قبلی رو دانلود کنم روش بریزم شاید درست بشه .

خیلی خیلی ممنونم .
دوست عزیز
نام گذاری اصلی مدل شما این استUA46ES7500
از این سایت استفاده کنید. این فریمور تاریخ 2015.03.26 است.

roozbehk
05-04-2015, 15:53
دوست عزیز
نام گذاری اصلی مدل شما این استUA46ES7500
از این سایت استفاده کنید. این فریمور تاریخ 2015.03.26 است.

ممنون از پاسختون ، نرم افزار رو دانلود کردم . حدود 190 مگابایته . فقط از مدلش و اینکه این نرم افزار متعلق به تلویزیون من هستش مطمئن هستید ؟ یه موقع نریزم دیگه TV بالا نیاد ؟؟

matinpour
05-04-2015, 21:11
ممنون از پاسختون ، نرم افزار رو دانلود کردم . حدود 190 مگابایته . فقط از مدلش و اینکه این نرم افزار متعلق به تلویزیون من هستش مطمئن هستید ؟ یه موقع نریزم دیگه TV بالا نیاد ؟؟
دوست عزیز
بله نرم افزار متعلق به همین مدل است و مشگلی بوجود نمی آید بشرطی که طی فرایند آبدیت تلویزیون را خاموش و یا فلش را خارج نکنید.تا آبدیت تمام و تلویزیون یک بار خاموش و روشن شود.

roozbehk
05-04-2015, 21:27
دوست عزیز
بله نرم افزار متعلق به همین مدل است و مشگلی بوجود نمی آید بشرطی که طی فرایند آبدیت تلویزیون را خاموش و یا فلش را خارج نکنید.تا آبدیت تمام و تلویزیون یک بار خاموش و روشن شود.

خیلی ممنونم ، متاسفانه فایل رو تلویزیون نمیشناسه ! مراحل آنزیپ و کپی داخل فلش مموری رو هم مطابق دستور العمل جلو رفتم ولی فایل رو TV شناسایی نمیکنه :n03::n03:

matinpour
05-04-2015, 22:24
خیلی ممنونم ، متاسفانه فایل رو تلویزیون نمیشناسه ! مراحل آنزیپ و کپی داخل فلش مموری رو هم مطابق دستور العمل جلو رفتم ولی فایل رو TV شناسایی نمیکنه :n03::n03:
دوست عزیز
اگر آبدیت انجام نمی شود به این منظور است که تلویزیونتان نیاز به آبدیت ندارد. و یا این آبدیت قابلیت جدیدی ندارد.

roozbehk
05-04-2015, 22:51
دوست عزیز
اگر آبدیت انجام نمی شود به این منظور است که تلویزیونتان نیاز به آبدیت ندارد. و یا این آبدیت قابلیت جدیدی ندارد.

بله ، ظاهرا نیازی به آپدیت نداشت ، موفق شدم بوسیله کابل کراس مستقیم به مودم وصلش کنم و اینترنت بهش بدم و چک کردم آپدیت نمیخواد . مشکلم با وای فای هستش . یا اصلا شبکه وایرلسی رو نمیشناسه یا به محض شناختن روش که ok میکنم پسورد بدم منو خود بخود بسته میشه و میپره بیرون !!!

matinpour
05-04-2015, 23:00
بله ، ظاهرا نیازی به آپدیت نداشت ، موفق شدم بوسیله کابل کراس مستقیم به مودم وصلش کنم و اینترنت بهش بدم و چک کردم آپدیت نمیخواد . مشکلم با وای فای هستش . یا اصلا شبکه وایرلسی رو نمیشناسه یا به محض شناختن روش که ok میکنم پسورد بدم منو خود بخود بسته میشه و میپره بیرون !!!
دوست عزیز
مودم را به تلویزیون نزدیک کنید و دوباره امتحان کنید. و اگر نشد یکبار تلویزیون را از برق بگیرید و پنج دقیقه صبر کنید و بعد دوباره تلویزیون را روشن و مرحله را دوباره انجام دهید.

roozbehk
06-04-2015, 08:07
دوست عزیز
مودم را به تلویزیون نزدیک کنید و دوباره امتحان کنید. و اگر نشد یکبار تلویزیون را از برق بگیرید و پنج دقیقه صبر کنید و بعد دوباره تلویزیون را روشن و مرحله را دوباره انجام دهید.

ببخشید زیاد مزاحمتون شدم ، متاسفانه فایذه ای نداره . توی ساختمون ما به جز مودم خودم کلی شبکه وایرلس هست. با لپتاپ و گوشی همه رو می بینم و به راحتی به مودم خودم هم وصل میشم ولی متاسفانه TV یا اصلا هیچ شبکه ای رو نمیشناسه یا بعد از چند بار تلاش و روشن و خاموش کردن و .... وقتی اسم شبکه ها رو میاره به محض ok کردن روی اسم هر کدوم از شبکه ها یه دفعه تمام منوهای باز ، بسته میشه !! دارم دیوونه میشم از دستش !!

roozbehk
06-04-2015, 08:08
متاسفانه پست 2 بار ارسال شد ، لطفا حذف شود

matinpour
06-04-2015, 12:07
ببخشید زیاد مزاحمتون شدم ، متاسفانه فایذه ای نداره . توی ساختمون ما به جز مودم خودم کلی شبکه وایرلس هست. با لپتاپ و گوشی همه رو می بینم و به راحتی به مودم خودم هم وصل میشم ولی متاسفانه TV یا اصلا هیچ شبکه ای رو نمیشناسه یا بعد از چند بار تلاش و روشن و خاموش کردن و .... وقتی اسم شبکه ها رو میاره به محض ok کردن روی اسم هر کدوم از شبکه ها یه دفعه تمام منوهای باز ، بسته میشه !! دارم دیوونه میشم از دستش !!
دوست عزیز
اگر روتر بی سیم مورد نظر نمایان نمی شود لیست، اضافه کردن شبکه و SSID شبکه را به صورت دستی (add network) وارد کنید را انتخاب کنید.

goodson
07-04-2015, 12:39
دوستان ازتون راهنمایی میخام به نظرتون بین سامسونگ f8000 با hu8890 کدوم بهتره

matinpour
07-04-2015, 13:01
دوستان ازتون راهنمایی میخام به نظرتون بین سامسونگ f8000 با hu8890 کدوم بهتره

دوست عزیز
البته hu8890 چون فناوری پیشرفته تری نسبت به آن مدل دارد.

hamidreza_4u
08-04-2015, 00:36
برادر متین پور من داخل web browser نمیتونم فارسی تایپ کنم .....چکار باید کرد

khold
08-04-2015, 21:14
من این مدل سامسونگ h6400 رو می خوام بگیرم البته بدون گارانتی ... فروشنده میگه فارسی نیس و دیجیتالش غیرفعاله اگه بخوای یکیشو می تونی داشته باشی فقط .. حالا من منوی فارسی واسم مهم نیس دیجیتال رو میخوام ... سوالم اینه که اگه منو فارسی نشه زیرنویس فارسی رو پخش می کنه یا نه ؟؟؟ و اگر بخوام بعدا نرم افزارش آپدیت کنم تنظمیاتی که اینا انجام میدن واسه دیجیتال نمی پره؟؟
ممنون

matinpour
08-04-2015, 21:44
من این مدل سامسونگ h6400 رو می خوام بگیرم البته بدون گارانتی ... فروشنده میگه فارسی نیس و دیجیتالش غیرفعاله اگه بخوای یکیشو می تونی داشته باشی فقط .. حالا من منوی فارسی واسم مهم نیس دیجیتال رو میخوام ... سوالم اینه که اگه منو فارسی نشه زیرنویس فارسی رو پخش می کنه یا نه ؟؟؟ و اگر بخوام بعدا نرم افزارش آپدیت کنم تنظمیاتی که اینا انجام میدن واسه دیجیتال نمی پره؟؟
ممنون
دوست عزیز
با آبدیت دیجیتال از بین نمی رود. و زیر نویس هم نشان می دهد.

khold
11-04-2015, 09:16
دوست عزیز
با آبدیت دیجیتال از بین نمی رود. و زیر نویس هم نشان می دهد.

با تشکر از پاسختون بنظر شما ارزش داره این tv رو 2600 بخرم؟ البته از بانه و اینجور جاها سفارش نمیدم ولی از لحظ کیفیت و مشکلات احتمالی چطورن؟ مونتاژ مصر هست اینی که میخوام بگیرم واسه تستش چه کارا کنم و به چه چیزایی توجه کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

matinpour
11-04-2015, 11:34
با تشکر از پاسختون بنظر شما ارزش داره این tv رو 2600 بخرم؟ البته از بانه و اینجور جاها سفارش نمیدم ولی از لحظ کیفیت و مشکلات احتمالی چطورن؟ مونتاژ مصر هست اینی که میخوام بگیرم واسه تستش چه کارا کنم و به چه چیزایی توجه کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیز
خرید از مبانی غیر گارانتی مشگلات مخصوص به خودش را دارد و شرگتها معمولا از دادن خدمات و قطعات به غیر خودداری می کنند.
و برای تست تصویر و نداشتن پیکسل سوخته شما باید سه عد عکس تمام صفحه یکی سفید - سبز - آبی را روی فلش ریخته و به تلویزیون مربوط وصل و عکس ها راببینید تا اگر پیکسلی سوخته باشد بصورت نقطه سیاه خواهید دید و در پاره ای بجز پنل آن کیفیت قطعات همه یکسان است و زیاد مهم نیست که مونتاژ کجا باشد.

hamidreza_4u
13-04-2015, 18:35
سلام
دکمه OK وسط اون علامت مثبت روی کنترل TV من خیلی سفته و اغلب بسختی عمل میکنه میخاستم بدونم چطور میشه این کنترولو باز کرد و ی تمیزکاری کرد

matinpour
13-04-2015, 20:23
سلام
دکمه OK وسط اون علامت مثبت روی کنترل TV من خیلی سفته و اغلب بسختی عمل میکنه میخاستم بدونم چطور میشه این کنترولو باز کرد و ی تمیزکاری کرد

دوست عزیز
برای این منظور از قسمت بالا لبه بین قسمت پشت و جلو را با ناخن به داخل شکاف لبه فرو کرده و دو قسمت را باز کنید تا خارهای آن از هم جدا شود و همینطور این عمل را دور تا دور لبه کنترول اعمال کنید تا دو قسمت جدا شود.

hamidreza_4u
18-04-2015, 17:01
میشه واسه مدل 40D6960 کنترل سری جدید تهیه کرد یا خیر؟

matinpour
18-04-2015, 19:54
میشه واسه مدل 40D6960 کنترل سری جدید تهیه کرد یا خیر؟

دوست عزیز
تمامی کنترولهای سامسونگ باهم سازگارند می توانیداز کنترولهای دیگرهم استفاده کنید در بازار موجوداست.

ebrhm41
19-04-2015, 11:41
بايد ربان تلويزيون را به فارسي تغيير بدين

hamidreza_4u
19-04-2015, 22:29
دوست عزیز
تمامی کنترولهای سامسونگ باهم سازگارند می توانیداز کنترولهای دیگرهم استفاده کنید در بازار موجوداست.
منظورم کنترل های لمسی یا موسی هست؟
در ضمن روی TV عمویخودم ققط رفتم داخل منوی مخفی و برگشتم
قبلا صدای تلویزیون روی 13 یا 14 بود و ولوم کافی بود اما الان باید رو 24 و 25 قرار بدم تا کافی باشه هیچ چیزو دستکاری نکردم

matinpour
20-04-2015, 10:39
قبلا صدای تلویزیون روی 13 یا 14 بود و ولوم کافی بود اما الان باید رو 24 و 25 قرار بدم تا کافی باشه هیچ چیزو دستکاری نکردم
دوست عزیز
مدلهای قدیمی کنترول لمسی را پشتیبانی نمی کند

hamidreza_4u
20-04-2015, 16:16
پس مورد دوم چی استاد....خیلی عجیبه ی دوست دیگه هم همین موردو داشت داخل همین سایت شما جواب نداده بودین

esfhost
20-04-2015, 18:53
دوستان من دیدم اینجا شلوغ تره مطرح کردم من تلوزیون سامسونگ دارم میخواستم سینما خانگی هم بگیرم براش مارک سامسونگ چی بگیرم ؟ میخوام باند هاش بیسیم باشه حوصله سیم کشی دوره خونه را ندارم و اینکه جدید باشه همه چی بخونه ، بودجه هم زیره 2تومان

matinpour
20-04-2015, 21:21
دوستان من دیدم اینجا شلوغ تره مطرح کردم من تلوزیون سامسونگ دارم میخواستم سینما خانگی هم بگیرم براش مارک سامسونگ چی بگیرم ؟ میخوام باند هاش بیسیم باشه حوصله سیم کشی دوره خونه را ندارم و اینکه جدید باشه همه چی بخونه ، بودجه هم زیره 2تومان

دوست عزیز
می توانید از این سیستم استفاده کنید.
ساندبار HW-560 سامسونگ

تعداد کانال های خروجی صدا: 2x1
اتصال بلوتوث تقویت شده
اتصال بی سیم به ساب ووفر
آمپلی فایر کریستالی پلاس
قدرت ساب ووفر: 160 W
قدرت اسپیکر: 80x2
قابلیت نمایش تصاویر سه بعدی
پشتیبانی از فن آوری DTS
صدای فراگیر ارتقاء یافته از طیف گسترده ای از موقعیت های شنیداری
با استفاده از گوشی هوشمند خود،بلندگوهای تلویزیون را روشن کنید
به طور بیسیم متصل شده و سرگرمی هایتان را به اشتراک بگذارید
حالت های متنوع صداهای بم را تجربه کنید

matinpour
20-04-2015, 21:31
پس مورد دوم چی استاد....خیلی عجیبه ی دوست دیگه هم همین موردو داشت داخل همین سایت شما جواب نداده بودین

دوست عزیز
متاسفانه بعضی از دوستان بدون اطلاعات کافی و نگرفتن عکس و یا یادداشت کردن آیتمهای که تغییر دادن دست به تغییر آیتمها زده و تلویزیون را دچار مشگل می کنند. و آن وقت توقع دارند ما از راه دور بدون دیدن و بررسی تلویزیون مشگلشان را حل کنیم که این ممکن نیست.

hamidreza_4u
20-04-2015, 21:59
دوست عزیز
متاسفانه بعضی از دوستان بدون اطلاعات کافی و نگرفتن عکس و یا یادداشت کردن آیتمهای که تغییر دادن دست به تغییر آیتمها زده و تلویزیون را دچار مشگل می کنند. و آن وقت توقع دارند ما از راه دور بدون دیدن و بررسی تلویزیون مشگلشان را حل کنیم که این ممکن نیست.
نه استاد درست متوجه نشدید بنده فقط زفتم داخل سرویس منو و از تنظیمات بکاپ گرفتم و برگشتم...همین که اون اتفاق افتاد هیچ تغییری ایجاد نشد

esfhost
20-04-2015, 23:05
دوست عزیز
می توانید از این سیستم استفاده کنید.
ساندبار HW-560 سامسونگ

تعداد کانال های خروجی صدا: 2x1
اتصال بلوتوث تقویت شده
اتصال بی سیم به ساب ووفر
آمپلی فایر کریستالی پلاس
قدرت ساب ووفر: 160 W
قدرت اسپیکر: 80x2
قابلیت نمایش تصاویر سه بعدی
پشتیبانی از فن آوری DTS
صدای فراگیر ارتقاء یافته از طیف گسترده ای از موقعیت های شنیداری
با استفاده از گوشی هوشمند خود،بلندگوهای تلویزیون را روشن کنید
به طور بیسیم متصل شده و سرگرمی هایتان را به اشتراک بگذارید
حالت های متنوع صداهای بم را تجربه کنید

خیلی ممنون
دوستان یه سوالی که پیش اومده برای من سینما خانگی بهتره یا ساندبار ؟ از نظر کیفیت و کارایی ، دی وی دی بلوری میخونه ساند بار؟
با تشکر

حسام عدالت
21-04-2015, 08:39
ساند بار خیلی بهتر هست از سینمای خانوداه و انواع فرمت ها رو هم پشتیبانی میکنه

momo1364
21-04-2015, 20:10
اقا من میخوام هدفون وایرلس به نی وی وصل کنم کابل ورودیش پشت تی وی کجاست؟مدل قدیمی سام دارم 4550

matinpour
22-04-2015, 11:24
اقا من میخوام هدفون وایرلس به نی وی وصل کنم کابل ورودیش پشت تی وی کجاست؟مدل قدیمی سام دارم 4550

دوست عزیز
مدل کامل تلویزیون را ننوشتید در ضمن اگر این قابلیت را داشته باشد سوکت آن در پشت تلویزیون به مانند دستگاه های دیگرمشهود است

momo1364
22-04-2015, 11:32
دوست عزیز
مدل کامل تلویزیون را ننوشتید در ضمن اگر این قابلیت را داشته باشد سوکت آن در پشت تلویزیون به مانند دستگاه های دیگرمشهود است
سامسونگ سری دی 5650 این درسته!!!

matinpour
22-04-2015, 11:40
سامسونگ سری دی 5650 این درسته!!!

دوست عزیز
سوکت هدفون ورودی ندارد بلکه خروجی دارد و سیستم شما این خروجی را دارد.

momo1364
22-04-2015, 11:42
دوست عزیز
یعنی میگی میشه هدفون وایرلس بخرم برای تی وی؟؟؟ باید برم بادقت نگاه کنم پیداش نکردم:n36:

esfhost
22-04-2015, 19:59
ساند بار بی سیم وصل میشه به تلوزیون؟

matinpour
22-04-2015, 20:46
ساند بار بی سیم وصل میشه به تلوزیون؟

دوست عزیز
بله بصورت بی سیم وصل می شود.

esfhost
23-04-2015, 11:01
دوست عزیز
بله بصورت بی سیم وصل می شود.
من هرچی میبینم توی نت فقط دوتا بلندگو هست کجاش سی دی و دی وی دی میخوره؟

matinpour
23-04-2015, 19:57
من هرچی میبینم توی نت فقط دوتا بلندگو هست کجاش سی دی و دی وی دی میخوره؟

دوست عزیز
با فلش و یا هارد می توانید از آن بهره ببرید.

esfhost
23-04-2015, 20:25
دوست عزیز
با فلش و یا هارد می توانید از آن بهره ببرید.
من یچیز میخوام واسه خونه دی وی دی بخوره به م.ا.ه.و.ا.ره وصل بشه کلا صدا تی وی ازش بیاد با کیفیت

matinpour
23-04-2015, 21:40
من یچیز میخوام واسه خونه دی وی دی بخوره به م.ا.ه.و.ا.ره وصل بشه کلا صدا تی وی ازش بیاد با کیفیت

دوست عزیز
این مدل را هم می توانید انتخاب کنید .

HT-F5556

esfhost
23-04-2015, 22:16
دوست عزیز
این مدل را هم می توانید انتخاب کنید .

HT-F5556
باند هاش بیسیم هست؟کیفیت داره صداش؟

sm.miraa
23-04-2015, 23:48
سلام یه Tv دارم 46f6450 مدلشه دیروز تا حالا خودبخود پیام میده که یه کد 8 رقمی را به ارایه دهنده خدمات بگویید! بعدشم یه خانومه شروع میکنه به خوندن اون عدده چه کنیم حالا !؟

hamidl2ez4
25-04-2015, 08:16
سلام
خیلیییی گشتم و خیلیییی امتحان کردم.. امتحان کردم تمام مواردی رو که دوستان قبلا در موردش صحبت کردن اما نتیجه ای نداشت
حالا موضوع چیه؟
یه اشتباهی کردمو برای اولین بار توی عمرم یه جنس بی گارانتی از بانه خریدم: Samsung 46H7000
درسته یک میلیون تومان توی قیمتش صرفه جویی کردم اما خودمو از خدمات محروم کردم..
این دستگاه بانه ای من موقع سرچ فقط آنالوگ سرچ میکنه و دیجیتال رو نمی آره
با راهنمایی شما دوستان وارد منو مخفی شدم تا شاید دیجیتال رو فعال کنم.. این مسیر رو رفتم:
Option>MRT Option
در این قسمت محلی وجود داره به نام Region اما روی Asia-ATV هستش
دوستان گفتن اگر اون رو به Asia-DTV تغیر بدم درست میشه اما متاسفانه نکته اینه که این قسمت برای من کلا غیر فعاله یعنی نمیشه تغیرش داد
لطفا اگر میدونید باز هم منو راهنمایی کنین.. ممنون

matinpour
25-04-2015, 11:06
سلام
خیلیییی گشتم و خیلیییی امتحان کردم.. امتحان کردم تمام مواردی رو که دوستان قبلا در موردش صحبت کردن اما نتیجه ای نداشت
حالا موضوع چیه؟
یه اشتباهی کردمو برای اولین بار توی عمرم یه جنس بی گارانتی از بانه خریدم: Samsung 46H7000
درسته یک میلیون تومان توی قیمتش صرفه جویی کردم اما خودمو از خدمات محروم کردم..
این دستگاه بانه ای من موقع سرچ فقط آنالوگ سرچ میکنه و دیجیتال رو نمی آره
با راهنمایی شما دوستان وارد منو مخفی شدم تا شاید دیجیتال رو فعال کنم.. این مسیر رو رفتم:
Option>MRT Option
در این قسمت محلی وجود داره به نام Region اما روی Asia-ATV هستش
دوستان گفتن اگر اون رو به Asia-DTV تغیر بدم درست میشه اما متاسفانه نکته اینه که این قسمت برای من کلا غیر فعاله یعنی نمیشه تغیرش داد
لطفا اگر میدونید باز هم منو راهنمایی کنین.. ممنون
دوست عزیز

MOHAMMAD_ASEMOONI
25-04-2015, 15:26
سلام دوستان
تلوزیون LCD , بلندگوش صدای خششششش ضعیف داره
حتی وقتی هم که به هیچ چیزی وصل نیست و روی HDMI هست باز هم این صدا قطع نمیشه
فقط وقتی ولوم صدا روی صفر هست صدا قطع میشه . از یک به بالاتر هم صدای خششش بلندتر نمیشه یعنی همیشه ثابت و ضعیفه
با زدن دکمه ی MUTE هم قطع میشه
کسی میدونه مشکلش چیه ؟
خونه در 50 متری دکل موبایل هست

matinpour
25-04-2015, 21:53
سلام دوستان
تلوزیون LCD , بلندگوش صدای خششششش ضعیف داره
حتی وقتی هم که به هیچ چیزی وصل نیست و روی HDMI هست باز هم این صدا قطع نمیشه
فقط وقتی ولوم صدا روی صفر هست صدا قطع میشه . از یک به بالاتر هم صدای خششش بلندتر نمیشه یعنی همیشه ثابت و ضعیفه
با زدن دکمه ی MUTE هم قطع میشه
کسی میدونه مشکلش چیه ؟
خونه در 50 متری دکل موبایل هست
دوست عزیز
اگر تلویزیون تان از مدارهای با سرعت بالا و سطوح بالای برق بهره می برد آن را تعویض کنید، و بسته به سطح روشنایی تلویزیون که استفاده می شود ممکن است کمی پر سر و صدا تر از یک تلویزیون معمولی به نظر برسد.
و همچنین دکل موبایل هم تاثیر گذار است.

momo1364
27-04-2015, 12:01
دوست عزیز
جناب من این خدروجی اودیو پیدا کردم ولی وقتی هدفون بهش میزنم هیچ اتفاقی نمیافته!!!؟؟؟؟ صدا از ااسپیکروصل میشه سری دی 5650 بدون گارانتی دارم

matinpour
28-04-2015, 09:56
جناب من این خدروجی اودیو پیدا کردم ولی وقتی هدفون بهش میزنم هیچ اتفاقی نمیافته!!!؟؟؟؟ صدا از ااسپیکروصل میشه سری دی 5650 بدون گارانتی دارم
دوست عزیز
برای این منظور شما باید از منو---->صدا--->بلندگو--->و آن را روی بلندگوی خارجی ست کنید.
و اگر نخواستید از هدفون استفاده کنید حتماً آن را روی بلندگوی داخلی برگردانید.

momo1364
28-04-2015, 11:16
دوست عزیز
برای این منظور شما باید از منو---->صدا--->بلندگو--->و آن را روی بلندگوی خارجی ست کنید.
و اگر نخواستید از هدفون استفاده کنید حتماً آن را روی بلندگوی داخلی برگردانید.
نمیدونم چرا جواب نمیده؟!!! هدفون موبایلم زدم به تی وی.. رفتم تنطیمات اسپیکر 2گزینه بیشتر نداشت... یکی فعال کردن حالت شب و خاموش یا روشن کردن کردن اسپیکر تی وی ولی وقتی خاموش کردم صدا نرفت رو هدفون!!!!! اصلا بلندگوی خارجی ندیدم!!!؟؟؟فک کنم بدون گارانتی خریدم اینجوریه!!!ممنون از شما

dmehran
29-04-2015, 21:13
سلام آقا من در اسمارت هاب هیچی نمیتونم دانلود کنم یا ارور 3010 میده یا مگه دانلود نا موفق مدل تلویزیون ua48h6490aw بنظرتون اگه در منو مخفی کشور عوض کنم درست میشه ممنون میشم راهنماییم کنین

audell
29-04-2015, 21:36
سلام دوستان

اخیرا یک مشکلی پیش اومده برای تلویزیونمون (مدلش 46ES7770) بعد از هر بار روشن کردن تلویزیون بعد از دوثانیه هنگ میکنه و خاموش میشه و بعد باز به صورت اتوماتیک دوباره روشن میشه و هنگ میکته تا اینکه از از پریز درش بیاریم
ممنون میشم راهنمایی کنید

matinpour
30-04-2015, 10:11
سلام آقا من در اسمارت هاب هیچی نمیتونم دانلود کنم یا ارور 3010 میده یا مگه دانلود نا موفق مدل تلویزیون ua48h6490aw بنظرتون اگه در منو مخفی کشور عوض کنم درست میشه ممنون میشم راهنماییم کنین

دوست عزیز
برای این منظور باید اول در اسمارت هاب ثبت نام کنید و این کار را از قسمت تنظیمات اسمارت هاب بوسیله دکمه tools کنترول انجام دهید .

matinpour
30-04-2015, 10:41
سلام دوستان

اخیرا یک مشکلی پیش اومده برای تلویزیونمون (مدلش 46ES7770) بعد از هر بار روشن کردن تلویزیون بعد از دوثانیه هنگ میکنه و خاموش میشه و بعد باز به صورت اتوماتیک دوباره روشن میشه و هنگ میکته تا اینکه از از پریز درش بیاریم
ممنون میشم راهنمایی کنید

دوست عزیز
اول بررسی کنید که کابل های مرتبط به تلویزیون مشکلی نداشته باشد . یعنی ببینید که در جایشان محکم باشد و یا دوشاخه برق به پریز محکم وشل یا لق نباشد و اگر مشگل حل نشد .آن را آبدیت کنید .
این سایت دانلود Firmware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فریمور تان است.

آبدیت کردن فریمور
و تا آبدیت کامل نشد فلش را از تلویزیون خارج و یا تلویزیون را خاموش نکنید.

asmif
30-04-2015, 17:34
به خاطر تغییر اسمارت هاب به کشور دیگر پیش میاد و بعد از نصب کامل اپلیکیشن های کشور مربوطه،از قسمت APP امکان دانلود هم فراهم میشه و به خاطر نصب اولیه هست که روی اپلیکیشن می ری و دانلود رو می زنی ولی با اخطار مواجه می شود رفته رفته امکان دانلود هم فعال خواهد شد از توصیه آقای متین پور هم استفاده بفرما.

qazy
02-05-2015, 14:17
سلام.من مدل 8880 رو دارم از سری 8 که وقتی وارد اسمارت هاب میشم و میخوام از بروزر استفاده کنم پیغام بروز شدن میده و همینطوری میمونه تا 1 الی 2 روز هم همونطوره و اخرش هم کنسل میشه.راهنمایی بفرمائد ممنون میشم

matinpour
02-05-2015, 17:54
سلام.من مدل 8880 رو دارم از سری 8 که وقتی وارد اسمارت هاب میشم و میخوام از بروزر استفاده کنم پیغام بروز شدن میده و همینطوری میمونه تا 1 الی 2 روز هم همونطوره و اخرش هم کنسل میشه.راهنمایی بفرمائد ممنون میشم
دوست عزیز
برای این منظور شما باید از اینترنت پرسرعت و کابل لن استفاده کنید. و یا آن را بصورت آفلاین نصب کنید.
و در ضمن مدل تلویزیونتان را بصورت کامل بنویسید تا سایت مورد نظرتان را برایتان بگذاریم.

hellbrain666
02-05-2015, 21:32
سلام
اگر من توی منوی مخفی تنظیمات رو به حالت پیشفرض ببرم مشکلی پیش میاد؟

matinpour
03-05-2015, 11:00
سلام
اگر من توی منوی مخفی تنظیمات رو به حالت پیشفرض ببرم مشکلی پیش میاد؟
دوست عزیز
خیر فقط باید دوباره تنظیماتی که برای تلویزیونتان انجام دادید را دوباره انجام دهید.

qazy
03-05-2015, 12:18
دوست عزیز
برای این منظور شما باید از اینترنت پرسرعت و کابل لن استفاده کنید. و یا آن را بصورت آفلاین نصب کنید.
و در ضمن مدل تلویزیونتان را بصورت کامل بنویسید تا سایت مورد نظرتان را برایتان بگذاریم.
دوست عزیز این هم مدل تی وی UA46ES8880M
با لن و اینترنت 2 مگ هم وصل شدم ولی تغییری حاصل نشد

mohsenfhm
03-05-2015, 14:32
سلام

اینجا کسی مدل 50h8850 داره یا تجربه استفاده از این مدل را داره؟

matinpour
03-05-2015, 18:12
دوست عزیز این هم مدل تی وی UA46ES8880M
با لن و اینترنت 2 مگ هم وصل شدم ولی تغییری حاصل نشد
دوست عزیز
مدل نام گذاری ایران UA46ES8880 و نام گذاری اصلی آن که در منوی مخفی تلویزیونتان ثبت شده UA46ES8000 است.
و می توانید از این سایت فریمورتان دانلود کنید.

hellbrain666
03-05-2015, 18:22
مشکل مرتب سازی کانال های دیجیتال بر اساس محلی حل نشد؟

matinpour
03-05-2015, 21:25
مشکل مرتب سازی کانال های دیجیتال بر اساس محلی حل نشد؟
دوست عزیز
شما می توانید به دلخواه از طریق اسمارت هاب و از قسمت کانال که آیکن دیش دارد وارد آن قسمت شده و شماره کانالها را به دلخواه تغییر و لیست مورد نظرتان را بر آن اساس تنظیم کنید.

hellbrain666
03-05-2015, 21:27
دوست عزیز
شما می توانید به دلخواه از طریق اسمارت هاب و از قسمت کانال که آیکن دیش دارد وارد آن قسمت شده و شماره کانالها را به دلخواه تغییر و لیست مورد نظرتان را بر آن اساس تنظیم کنید.
ممنون از شما ولی با توجه به تعدد کانال ها کمی زمانبر هست
اما تلوزیون های ال جی و ایکس ویژن خودشون به صورت پیشفرض مرتب هستند که برام جالب بود

matinpour
04-05-2015, 09:00
ممنون از شما ولی با توجه به تعدد کانال ها کمی زمانبر هست
اما تلوزیون های ال جی و ایکس ویژن خودشون به صورت پیشفرض مرتب هستند که برام جالب بود
دوست عزیز
در برند سامسونگ هم این چنین است البته آنهایی که در ایران اسمبل شدند ولی آن دسته از تلویزیونها را که خودتان دیجیتالش را فعال می کنید باید بطور دستی کانالها را تنظیم کنید.

hellbrain666
04-05-2015, 09:06
دوست عزیز
در برند سامسونگ هم این چنین است البته آنهایی که در ایران اسمبل شدند ولی آن دسته از تلویزیونها را که خودتان دیجیتالش را فعال می کنید باید بطور دستی کانالها را تنظیم کنید.
مدل d7770 اسمبل ایران هستش

qazy
04-05-2015, 13:32
دوست عزیز
مدل نام گذاری ایران UA46ES8880 و نام گذاری اصلی آن که در منوی مخفی تلویزیونتان ثبت شده UA46ES8000 است.
و می توانید از این سایت فریمورتان دانلود کنید.

ممنون عزیز ولی بازم وقتی میخوام وب بروزر رو باز کنم پیغام بروز شدن میده و همینطوری میمونه.بعضی وقت ها هم ارور exe_01 رو میزنه

matinpour
04-05-2015, 15:04
ممنون عزیز ولی بازم وقتی میخوام وب بروزر رو باز کنم پیغام بروز شدن میده و همینطوری میمونه.بعضی وقت ها هم ارور exe_01 رو میزنه

دوست عزیز
این خطا به این منظور است که تلویزون شما نیاز به بروز رسانی سیستم عامل تان را دارد و اگر بطور خودکار عمل نمی کند باید آن را بطور دستی انجام دهید یعنی از همان سایتی که گفتم نرم افزار فریمور تان را دانلود و نصب کنید.

آبدیت کردن فریمور

n-mousavi
04-05-2015, 16:48
Iسلام منی تلویزیون سامسونگ 6490 دارم آپديت شده و به نت هم وصل میشه ولی وقتی تو اسمارت هاب میخوام برنامه یا بازی دانلود کنم نمیشه و مینویسه دانلود انجام نشد کد3010
علتش چیه؟؟؟

qazy
04-05-2015, 19:31
دوست عزیز
این خطا به این منظور است که تلویزون شما نیاز به بروز رسانی سیستم عامل تان را دارد و اگر بطور خودکار عمل نمی کند باید آن را بطور دستی انجام دهید یعنی از همان سایتی که گفتم نرم افزار فریمور تان را دانلود و نصب کنید.

آبدیت کردن فریمور
برادر،بعد از اپدیت دستی باز این پیغام اومد.الان هم چک کردم فریمور سیستم عامل تی وی به اخرین ورژن اپدیت شده ولی مشکل مرورگر حل نمیشه

matinpour
04-05-2015, 19:54
Iسلام منی تلویزیون سامسونگ 6490 دارم آپديت شده و به نت هم وصل میشه ولی وقتی تو اسمارت هاب میخوام برنامه یا بازی دانلود کنم نمیشه و مینویسه دانلود انجام نشد کد3010
علتش چیه؟؟؟
دوست عزیز
باید در اسمارت وارد شده وبا کنترول دکمه tools را زده و از منوی آن واردتنظیمات شده و ثبت نام کنید.و بعد از آن دانلودتان را انجام دهید.

qazy
04-05-2015, 20:56
دوست عزیز
باید در اسمارت وارد شده وبا کنترول دکمه tools را زده و از منوی آن واردتنظیمات شده و ثبت نام کنید.و بعد از آن دانلودتان را انجام دهید.
برادر مشکل حا نشد

n-mousavi
04-05-2015, 21:00
دوست عزیز

باتشکر از پاسخ سریعتر
هر چند قبلا ثبت نام کرده بودم ولی همه مراحل بالا رو انجام دادم دوباره وارد سیستم شدم فایده نداشت باز هم همون پیغام موفق به دانلود نشد رو میده)03010(

n-mousavi
04-05-2015, 22:20
نه متاسفانه
من قبلا حساب باز کردن با این حال دوباره امتحان کردم ولی نشد

aminkhan2014
05-05-2015, 09:10
دوست عزیز
برای ما هم که ایرانی هست از داخل قسمت اسمارت باید ترتیب کانالها را عوض کرد

matinpour
05-05-2015, 10:34
نه متاسفانه
من قبلا حساب باز کردن با این حال دوباره امتحان کردم ولی نشد
دوست عزیز
آیا اسمارت هاب تان را بروز کردید؟ یا آخرین ورژن سیستم عاملتان را نصب کردید؟ اگر بله شما باید اسمارت هاب تان را تنظیم مجدد و پیکربندی مجدد کنید.

و در بعضی مواقع این خطا مربوط به ترافیک سنگین سایت در ساعات اوج استفاده کاربران رخ می دهد. و گاهی مربوط به روتر تان است
تغییر دهید DNS تنظیم را از اتوماتیک به دستی. ریست کنید آدرس DNS IP آن را به 8.8.8.8 یا 8.8.4.4 تنظیم کنید.

n-mousavi
05-05-2015, 12:31
مطمئن نیستم که بروز باشه چکار باید کنم

matinpour
05-05-2015, 14:15
مطمئن نیستم که بروز باشه چکار باید کنم
دوست عزیز از این مسیر بروید .
Smart Hub > More Apps > Options > Auto Update Apps> Off
و اگر off است آن را on کنید. تا اسمارت هاب تان قابلیت آبدیتش فعال شود.
تنها زمانی که به روز رسانی مورد نیاز است نرم افزارApps to update برای به روز رسانی بر روی صفحه نمایش ظاهر می شود

Ali_Sedaghat
10-05-2015, 11:57
با سلام و احترام.
روز گذشته یک تلویزیون سامسونگ مدل UA46H7000ARXZN از بانه خریداری کردم. وقتی که تلویزیون رو راه انداختم تصویر و صداش خوب بود. منتها زمانی که وارد قسمت اسمارت هابش شدم متوجه شدم که تعدادی App به صورت پیشفرض در قسمت Samsung App نصبه که تعدادی از آن ها فارسی هستند نظیر کیوسک و صرافی و...
وقتی اپلیکیشن Web Browser رو اجرا می کنم بهم پیغام میده که این برنامه غیر فعاله.
وقتی به قسمت بازی ها میرم تا برنامه ای رو بگیرم پیغام میده که عمل دانلود انجام نمیشه.
خلاصه احساس می کنم قسمت اسمارت هاب تلویزیونم مشکل داره.
تلویزیون رو ریست کردم و وقتی روشن شد زبان منو رو انگلیسی کردم. به قسمت اسمارت هاب رفتم و پس از انجام تنظیمات مورد نظر دیدم که فقط دو تا برنامه به نام های Web Browser و e-manual در این قسمت نصبند و بقیه پاک شدند. خوشبختانه Web Browser کار کرد و مرورگری باز شد و باهاش تونستم چند سایت رو باز کنم اما به محض این که از Web Browser خارج شدم دوباره برنامه های پیشفرض نصب شده بودند و هیچ کدام اجرا نمیشن.
نرم افزار اسمارت هاب رو هم آپدیت کردم که چیزی در حدود 5 ساعت زمان برد. لازم به ذکره که اینترنتی که من استفاده می کنم 512 از مخابرات هست. باز هم با وجود آپدیت نرم افزار اسمارت هاب مشکل من حل نشد و اپلیکیشن ها نه اجرا میشن و نه دانلود میشن.
در قسمت ساپورت به قسمت عیب یابی خودکار رفتم و تمام مراحل به درستی انجام شد و در مرحله ی آخر که قسمت Samsung App بود با پیام خطا مواجه شد که متن پیام به این صورت بود که باید نرم افزار رو ارتقا داد یا با سامسونگ تماس گرفت.
البته این رو بگم که از قسمت ساپورت گزینه آپدیت نرم افزار رو اجرا نکردم.
با نمایندگی تماس گرفتم و مشکلم رو مطرح کردم. اونا در جواب گفتن چون شما خودتون پایه ی تلویزیون رو وصل کردید تلویزیون تون از گارانتی خارج شده و برای حل مشکل تون باید تلویزیون رو به تهران بیارید. من ساکن نهاوند (استان همدان) هستم.
بعد ما در اون جا نسخه ی تلویزیون تون رو به یک نسخه پایین تر مربوط به سام سرویس می بریم تا بتونید از اپلیکیشن ها استفاده کنید.
به نظرتون من چه طور می تونم بدون بردن تلویزیونم به تهران مشکل اسمارت هابم رو حل کنم؟
به نمایندگی ها نمیشه اطمینان کرد چه بسا ممکنه مشکلات دیگه ای هم برای تلویزیونم ایجاد کنند.
ممنون میشم اگه به سوالاتم پاسخ دهید.
با تقدیم احترام
صداقت

matinpour
10-05-2015, 12:29
با سلام و احترام.
روز گذشته یک تلویزیون سامسونگ مدل UA46H7000ARXZN از بانه خریداری کردم. وقتی که تلویزیون رو راه انداختم تصویر و صداش خوب بود. منتها زمانی که وارد قسمت اسمارت هابش شدم متوجه شدم که تعدادی App به صورت پیشفرض در قسمت Samsung App نصبه که تعدادی از آن ها فارسی هستند نظیر کیوسک و صرافی و...
وقتی اپلیکیشن Web Browser رو اجرا می کنم بهم پیغام میده که این برنامه غیر فعاله.
وقتی به قسمت بازی ها میرم تا برنامه ای رو بگیرم پیغام میده که عمل دانلود انجام نمیشه.
خلاصه احساس می کنم قسمت اسمارت هاب تلویزیونم مشکل داره.
تلویزیون رو ریست کردم و وقتی روشن شد زبان منو رو انگلیسی کردم. به قسمت اسمارت هاب رفتم و پس از انجام تنظیمات مورد نظر دیدم که فقط دو تا برنامه به نام های Web Browser و e-manual در این قسمت نصبند و بقیه پاک شدند. خوشبختانه Web Browser کار کرد و مرورگری باز شد و باهاش تونستم چند سایت رو باز کنم اما به محض این که از Web Browser خارج شدم دوباره برنامه های پیشفرض نصب شده بودند و هیچ کدام اجرا نمیشن.
نرم افزار اسمارت هاب رو هم آپدیت کردم که چیزی در حدود 5 ساعت زمان برد. لازم به ذکره که اینترنتی که من استفاده می کنم 512 از مخابرات هست. باز هم با وجود آپدیت نرم افزار اسمارت هاب مشکل من حل نشد و اپلیکیشن ها نه اجرا میشن و نه دانلود میشن.
در قسمت ساپورت به قسمت عیب یابی خودکار رفتم و تمام مراحل به درستی انجام شد و در مرحله ی آخر که قسمت Samsung App بود با پیام خطا مواجه شد که متن پیام به این صورت بود که باید نرم افزار رو ارتقا داد یا با سامسونگ تماس گرفت.
البته این رو بگم که از قسمت ساپورت گزینه آپدیت نرم افزار رو اجرا نکردم.
با نمایندگی تماس گرفتم و مشکلم رو مطرح کردم. اونا در جواب گفتن چون شما خودتون پایه ی تلویزیون رو وصل کردید تلویزیون تون از گارانتی خارج شده و برای حل مشکل تون باید تلویزیون رو به تهران بیارید. من ساکن نهاوند (استان همدان) هستم.
بعد ما در اون جا نسخه ی تلویزیون تون رو به یک نسخه پایین تر مربوط به سام سرویس می بریم تا بتونید از اپلیکیشن ها استفاده کنید.
به نظرتون من چه طور می تونم بدون بردن تلویزیونم به تهران مشکل اسمارت هابم رو حل کنم؟
به نمایندگی ها نمیشه اطمینان کرد چه بسا ممکنه مشکلات دیگه ای هم برای تلویزیونم ایجاد کنند.
ممنون میشم اگه به سوالاتم پاسخ دهید.
با تقدیم احترام
صداقت

دوست زیز
آیا در اسمارت هاب تان ثبت نام انجام دادید؟ اگرنه، اول باید ثبت نام کنید برای این منظور وارد اسمارت هاب شده
ایجاد یک حساب سامسونگ
اسمارت هاب> حساب سامسونگ
برخی از خدمات اسمارت هاب سرویس های هزینه دار هستند. برای خرید چنین خدمات، حساب ارائه دهنده خدمات و یا حساب تلویزیون سامسونگ نرم افزار (به حساب کاربری سامسونگ) مورد نیاز است. شما می توانید یک حساب سامسونگ با استفاده از آدرس ایمیل خود ایجاد کنید.
برای ایجاد یک حساب سامسونگ، شما باید به این توافقنامه کاربر نهایی حساب سامسونگ و سیاست حفظ حریم شخصی کاربران را تایید کنید. در غیر این صورت، شما نمی توانید یک حساب سامسونگ را ایجاد کنید. شما می توانید تمام موارد محتوای را با مرور به اسمارت هاب > حساب سامسونگ> قوانین و مقررات و مشاهده مقررات، حریم خصوصی ببینید.
ایجاد یک حساب سامسونگ با استفاده از ثبت نام فهرست حساب کاربری سامسونگ
1- حرکت به اسمارت هاب> حساب سامسونگ> ایجاد حساب کاربری و ایجاد یک حساب کاربری سامسونگ را انتخاب کنید.

2- موافقت با استفاده از یک حساب سامسونگ و بعدی را انتخاب کنید.
3- با توجه به دستورالعمل های روی صفحه نمایش ایجاد حساب کاربری ایجاد یک حساب سامسونگ.
هنگامی که یک حساب سامسونگ ساخته شده است، شما به طور خودکار به اسمارت هاب وارد سیستم شودید.

در ضمن منوال کامل فارسی آن موجود است در صورت پرداخت هزینه آن برایتان ارسال می شود.

Ali_Sedaghat
10-05-2015, 12:38
آقا متین پور ممنونم از پاسخ تون
در رابطه با ایجاد اکانت در سامسونگ من از قبل دارای اکانت سامسونگ بودم و از گزینه Logi in استفاده کردم.
منظورتون از منوال کامل فارسی چی هست؟ هزینه ی اون چه قدره؟ چه طور باید هزینه رو پرداخت کنم و نحوه ی دریافت آن چه طوره؟
به نظر شما با آپدیت فریمور مشکلم حل میشه یا خیر؟
ممنون میشم از راهنمایی و پاسخ بجای شما.
با تقدیم احترام
صداقت

matinpour
10-05-2015, 14:31
آقا متین پور ممنونم از پاسخ تون
در رابطه با ایجاد اکانت در سامسونگ من از قبل دارای اکانت سامسونگ بودم و از گزینه Logi in استفاده کردم.
منظورتون از منوال کامل فارسی چی هست؟ هزینه ی اون چه قدره؟ چه طور باید هزینه رو پرداخت کنم و نحوه ی دریافت آن چه طوره؟
به نظر شما با آپدیت فریمور مشکلم حل میشه یا خیر؟
ممنون میشم از راهنمایی و پاسخ بجای شما.
با تقدیم احترام
صداقت
دوست عزیز
این منوال بصورت pdf و در 149 صفحه بطور کامل نحوه استفاده از تلویزیون و موارد مربوط به آن را شامل می شود. و شما برای چگونگی پرداخت هزینه و دریافت منوال به ایمیل alimatinpour@yahoo.com ایمیل بزنید.

این سایت دانلود فریمورتان

آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار-- اکنون به روز رسانی و آن را نصب کنید.

اخطار: برق تلويزيون را تا وقتی ارتقا تکميل نشد خاموش نکنيد. و پس از اتمام ارتقاء نرم افزار تلويزيون به صورت خودکار خاموشخواهد شد. تمام تنظيمات مربوط به تصوير و صدا را به تنظيمات پيش فرض بعد از ارتقا نرم افزار بازمی گرداند.

khold
14-05-2015, 19:23
تلویزیون h6400 جک 3.5 میلی متر واسه هدفون نداره :n29:...... راهی برای استفاده از هدفون با سیم یا بی سیم در این تلویزیون وجود داره؟؟

matinpour
15-05-2015, 13:20
تلویزیون h6400 جک 3.5 میلی متر واسه هدفون نداره :n29:...... راهی برای استفاده از هدفون با سیم یا بی سیم در این تلویزیون وجود داره؟؟

دوست عزیز
شما می توانید از مبدل برای جک هدفون تان استفاده کنید.

matinpour
15-05-2015, 13:44

دوست عزیز

khold
15-05-2015, 21:29
دوست عزیز

مرسی از پاسختون ولی تبدیل واسه کدوم خروجی؟ Audio out یا تبدیل واسه R , L قرمز و سفید؟

matinpour
16-05-2015, 13:22
مرسی از پاسختون ولی تبدیل واسه کدوم خروجی؟ Audio out یا تبدیل واسه R , L قرمز و سفید؟

دوست عزیز
تا آنجا که من می دانم در مشخصات تلویزیون شما قابلیت هدفون موجود است. ولی اگر ندارید از همان خروجی Audio out استفاده کنید.و پس از آن از مسیر منو-->صدا-->بلندگو و آن را روی بلندگوی خارجی ببرید و هر وفت که از خروجی Audio out و یا هدفون نخواستید استفاده کنید حتماً آن را روی بلندگوی داخلی برگردانید.

A.IvI.I.N
21-05-2015, 21:25
دوستان یه led 7770 داریم زیرنویس فارسی رو نشون نمیده.

منو فارسی داره و تنظیمات زیرنویس روی عربی گذاشتم بازم نشون نمیده.

اپدیت هم زدم نشد که نشد.

چه خاکی بریزم سرم :n02:؟؟؟

matinpour
22-05-2015, 13:40
دوستان یه led 7770 داریم زیرنویس فارسی رو نشون نمیده.

منو فارسی داره و تنظیمات زیرنویس روی عربی گذاشتم بازم نشون نمیده.

اپدیت هم زدم نشد که نشد.

چه خاکی بریزم سرم :n02:؟؟؟
دوست عزیز
از این پست استفاده کنید.

aminkhan2014
07-06-2015, 13:14
دوستان تلویزیونهای بدون گارانتی مثل سام والجی اگر مشکلی بهم برنه؛قطعاتش با نمونه های مونتاژی ایرانی مشترکه یا فرق داره؟امکان تعمیرش با قطعات نمونه مونتاژی هست؟در مورد لباسشویی و جاروبرقی مونتاژ داخل با نمونه بدون گارانتی چی؟آیا قطعات مشترکه یا متفاوته؟

matinpour
07-06-2015, 15:35
دوستان تلویزیونهای بدون گارانتی مثل سام والجی اگر مشکلی بهم برنه؛قطعاتش با نمونه های مونتاژی ایرانی مشترکه یا فرق داره؟امکان تعمیرش با قطعات نمونه مونتاژی هست؟در مورد لباسشویی و جاروبرقی مونتاژ داخل با نمونه بدون گارانتی چی؟آیا قطعات مشترکه یا متفاوته؟
دوست عزیز
قطعات با هم فرقی ندارند و همه یکی هستند.

ehsan_r
10-06-2015, 07:58
سلام علت از کار افتادن وایفای و پیغام بررسی محیط پیرامون شبکه بیسیم در تلویزیون اسمارت سامسونگ 46d6960 چیست ؟