ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپيك سوالات و مشكلات Smart TV Samsung

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5

matinpour
10-06-2015, 12:01
سلام علت از کار افتادن وایفای و پیغام بررسی محیط پیرامون شبکه بیسیم در تلویزیون اسمارت سامسونگ 46d6960 چیست ؟

دوست عزیز
این ممکن است که در اطراف تلویزیون شما دستگاه و یا جریان الکتریکی و یا امواج قوی موبایلی موجب تداخل در امواج وای فای تان بشود که لازمه آن این است که بررسی شود و آن موانع را برطرف گردانید.

acc
13-06-2015, 14:54
دوستان من شدیدا بین مدل 40h 6430 و 46h5870 گیر کردم
آیا تفاوت کیفیت تصویر سری 5 و 6 خیلی زیاده ؟
لطفا اگه کسی تجریه استفاده داشته راهنمایی کنه

ehsan_r
14-06-2015, 08:16
دوست عزیز
این ممکن است که در اطراف تلویزیون شما دستگاه و یا جریان الکتریکی و یا امواج قوی موبایلی موجب تداخل در امواج وای فای تان بشود که لازمه آن این است که بررسی شود و آن موانع را برطرف گردانید.
باتشکر از پاسختون چک کردم بنظر نمیاد تداخلی وجود داشته باشه همچنان همین پیغام رو میده البته وقتی ریست فکتوری میکنم گاهی کار میکنه ولی بسرعت از سرچ در صفحه وایرلس میپره بیرون و دوباره از کار میوفته و همین پیغام رو در سرچ دوباره میده بنظر شما مشکل چیه آیا وایرلس داخلی خراب شده اگه اینطوره پس چرا گاهی کار میکنه و دوباره از کار میوفته ؟؟؟؟؟؟؟؟

matinpour
14-06-2015, 15:28
باتشکر از پاسختون چک کردم بنظر نمیاد تداخلی وجود داشته باشه همچنان همین پیغام رو میده البته وقتی ریست فکتوری میکنم گاهی کار میکنه ولی بسرعت از سرچ در صفحه وایرلس میپره بیرون و دوباره از کار میوفته و همین پیغام رو در سرچ دوباره میده بنظر شما مشکل چیه آیا وایرلس داخلی خراب شده اگه اینطوره پس چرا گاهی کار میکنه و دوباره از کار میوفته ؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز
با کابل لن تست کنید ببینید همین مشگل یعنی قطعی اینترنت در تلویزیون را دارید. و ممکن است که مودمتان مشگل داشته باشد.

ehsan_r
15-06-2015, 07:51
سلام با کابل لن مشکلی نداره و راحت کانکت میشه مشکلم با وایرلسشه که کار نمیکنه فقط بعضی وقتا برای مدت کوتاهی بکار میوفته ولی سریع دوباره از کار میوفته و همون پیغام رو میده ؟؟؟؟!!!!!!!

matinpour
15-06-2015, 18:51
سلام با کابل لن مشکلی نداره و راحت کانکت میشه مشکلم با وایرلسشه که کار نمیکنه فقط بعضی وقتا برای مدت کوتاهی بکار میوفته ولی سریع دوباره از کار میوفته و همون پیغام رو میده ؟؟؟؟!!!!!!!

دوست عزیز
اگر بلد هستید یک بار مودمتان را ریست و دوباره تنظیم و سعی کنید.

sabzefosfori
16-06-2015, 16:33
گارانتی تو ايران يعنی هيچ
من يک تلويزيون سامسونگ مدل HU9990 خريدم طرف اومده نصب کرده فرداش امدم يک فيلم سه بعدی ببينم متوجه شدم از 4 تا عينک يکی وصل نميشه به تلويزيون
نمايندگی زنگ ميزنم ميگه شامل گارانتی نميشه ميتونيد از نمايندگی ها تهيه کنيد منم گفتم چشم خوب شد گفتی

دوستان در مورد اين تلويزيون من

هر کاری ميکنم نميتونه چيزی رو ضبط کنه فلش هم به دستگاه وصل هستش دکمه ضبط رو کنترل رو ميزنم ميگه موجود نميباشد

مورد ديگه حالته فوتبال هستش فقط ميشه pause زد و يا زوم کرد رو يک جای صفحه بازی رو ضبط نميکنه يا برگردم به عقب برای باز بينی
بازی چطور بايد فعال بشه ضبط کردن اين 2 مورد

matinpour
16-06-2015, 20:13
گارانتی تو ايران يعنی هيچ
من يک تلويزيون سامسونگ مدل HU9990 خريدم طرف اومده نصب کرده فرداش امدم يک فيلم سه بعدی ببينم متوجه شدم از 4 تا عينک يکی وصل نميشه به تلويزيون
نمايندگی زنگ ميزنم ميگه شامل گارانتی نميشه ميتونيد از نمايندگی ها تهيه کنيد منم گفتم چشم خوب شد گفتی

دوستان در مورد اين تلويزيون من

هر کاری ميکنم نميتونه چيزی رو ضبط کنه فلش هم به دستگاه وصل هستش دکمه ضبط رو کنترل رو ميزنم ميگه موجود نميباشد

مورد ديگه حالته فوتبال هستش فقط ميشه pause زد و يا زوم کرد رو يک جای صفحه بازی رو ضبط نميکنه يا برگردم به عقب برای باز بينی
بازی چطور بايد فعال بشه ضبط کردن اين 2 مورد

دوست عزیز
برای استفاده از کارکردهای این تلویزیون شما نیاز به منوال کامل فارسی آن را دارید که من آن را موجود دارم. که شامل 157 صفحه در فرمت pdf است.
و شما برایضبط برنامه و یا بازی نیاز به فلش با گیگ و دور بالا دارید و برای اینکه شما بتوانید روی هر ظرفیت فلش این کار را بکنید به این تایپیک بروید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای ضبط بازی های ورزشی ، یک usb را که از قبل از روش بالا آماده کردید را به تلویزیون متصل کنید و از منو--->سیستم-->حالت فوتبال و آن را روشن می کنیم.
و در هنگام تماشای یک بازی ورزشی دکمه enter را از روی کنترول فشار می دهید و سپس دکمه موردنظر را بروی صفحه مانند ضبط - و زوم - و غیره را ذخیره و نمایش برجسته را انتخاب می کنید.
دکمه زرد در کنترول برای ضبط است
دکمه قرمز در کنترول برای حالت فوتبال - بزرگنمایی تصویر
دکمه آبی در کنترول برای حالت ضبط صدا
و موارد دیگر که همه آنها را در منوال می توانید پیدا کنید.

sabzefosfori
16-06-2015, 21:17
ممنون دوست من من قبل از راهنمايی شما به نصاب سامی زنگ زدم گفت به انتن ديجيتال وصل هستی گفتم نه با ماهواره همه رو ميگيرم
گفت اين مورد ها رو فقط رو کنال های ديجيتال قابل استفاده هستش

ali-u
17-06-2015, 20:54
باسلام
ما مدل 6400 رو از بانه خریدیم. ساخت مصر است متاسفانه خود تلویزیون تلتکست غیر فعاله. یا راهی برای فعال کردن اش است یا نه

باتشکر

mehdi_cd2005
21-06-2015, 22:31
سلام . یه دوستی یه جا نوشته بود اگر دائم از حالت داینامیک (پویا ) استفاده کنی بعد از مدتی پیکسل می سوزونه . این گفته صحت داره ؟

matinpour
22-06-2015, 10:09
سلام . یه دوستی یه جا نوشته بود اگر دائم از حالت داینامیک (پویا ) استفاده کنی بعد از مدتی پیکسل می سوزونه . این گفته صحت داره ؟

دوست عزیز
خیر ولی بخاطر حرارت زیادی که تولید می کند عمر سیستم را کم و مصرف انرژی را هم زیاد می کند.

saalehh
22-06-2015, 17:15
سلام دوستان
نمیدونم اینجا جای این سواله یا نه اما بنظرم امد باید اینجا بپرسم
تلویزیونم مدل سامسونگ (UA46ES5600) هستش
قبلا فیلهما رو از لپ تاب خودم و با استفاده از وایرلس رو تلویزیون پخش میکردم و راحت پخش میشد
یعنی رو فیلم راست کلیک میکردم و گزینه (PLAY TO) تلوزیون خودم رو انتخاب میکردم و بعد از چند لحظه رو تی وی پخش میشد اما الان اینکار رو که میکردم بعد از چند لجظه میگه که این فایل قابل پشتیبانی نیست و پخش نمیشه درحالی که قبلا همین فیلم راحت پخش میشد.هر فرمت فیلمی هم که استفاده کردم جواب نداد.نمیدونم چرا تی وی اینطور شده !!
همون فیلمها رو هم از طریق فلش مموری راحت پخش میکنه.

JEskandari
22-06-2015, 18:14
سلام دوستان یک سوال ذاشتم
من پارسال یک تلویزیون سامسونگ ۴۶ اینچ سری f و مدل ۷۰۰۰ خریدم .امسال هم شبکه وایرلس خونه را ارتقا دادم و اون را به باند ac و ۵ghz ارتقاع دادم ولی مثل اینکه این تلویزیون اون باند را شناسایی نمیکنه . میخواستم بدونم کارت شبکه اکسترنالی هست که بشه به تلوزیون وصل کرد و به این شبکه جدید خونه وصل شد .
با تشکر

matinpour
22-06-2015, 21:41
سلام دوستان
نمیدونم اینجا جای این سواله یا نه اما بنظرم امد باید اینجا بپرسم
تلویزیونم مدل سامسونگ (UA46ES5600) هستش
قبلا فیلهما رو از لپ تاب خودم و با استفاده از وایرلس رو تلویزیون پخش میکردم و راحت پخش میشد
یعنی رو فیلم راست کلیک میکردم و گزینه (PLAY TO) تلوزیون خودم رو انتخاب میکردم و بعد از چند لحظه رو تی وی پخش میشد اما الان اینکار رو که میکردم بعد از چند لجظه میگه که این فایل قابل پشتیبانی نیست و پخش نمیشه درحالی که قبلا همین فیلم راحت پخش میشد.هر فرمت فیلمی هم که استفاده کردم جواب نداد.نمیدونم چرا تی وی اینطور شده !!
همون فیلمها رو هم از طریق فلش مموری راحت پخش میکنه.

دوست عزیز
برای رفع این مشگل باید فایروال و یا آنتی ویروس لپ تاپ تان را خاموش و یا دیزایبل کنید. و با کنترول دکمه Source وارد منوی آن شده و در لیست آیکون لپ تاپ تان را پیدا و وارد آن شده و فیلم و موسیقی و عکس مورد نظرتان را تماشا کنید.

RAMINET
22-06-2015, 22:02
دوستان من یک سوال دارم:

من امروز sony 55w800b رو با h6490 سامسونگ تو مغازه مقایسه کردم یک فیلم مشترک گذاشت که کیفیت رنگا و زنده بودن و احتمالا کنتراست سونی خیلی بیشتر و بهتر بود از سامسونگ و نظر من که رو سامسونگ بود برگشت . اما یجا خوندم همون سامسونگ رو اگر کالیبره کنیم رنگش میشه مشابه سونی و کیفیت تصویر هردو مشابه میشه. این موضوع صحت داره و راحت انجام میشه؟ یعنی با دستکاری تنظیمات میشه سامسونگ رو به پای کیفیت تصویر سونی رسوند؟ چون اگر بشه من h6400 رو میخرم اما اگر نشه مجبورم قید زیرنویس فارسی و 3d رو بزنم و سونی رو بردارم.

ممنون

saalehh
22-06-2015, 22:23
دوست عزیز
برای رفع این مشگل باید فایروال و یا آنتی ویروس لپ تاپ تان را خاموش و یا دیزایبل کنید. و با کنترول دکمه Source وارد منوی آن شده و در لیست آیکون لپ تاپ تان را پیدا و وارد آن شده و فیلم و موسیقی و عکس مورد نظرتان را تماشا کنید.

ممنون بابت پاسختون
آنتی ویروس ندارم و فایروال هم خاموشه
اما قبلا فقط باراست کلیک و play to فیلمها پلی میشد اما الان نه.
روشی که گفتین رو استفاده میکنم اما برای اینکار فیلمها باید تو my document باشه .
مننون بابت زحماتتون برای انجمن جناب متین پور عزیز.

matinpour
23-06-2015, 08:58
سلام دوستان یک سوال ذاشتم
من پارسال یک تلویزیون سامسونگ ۴۶ اینچ سری f و مدل ۷۰۰۰ خریدم .امسال هم شبکه وایرلس خونه را ارتقا دادم و اون را به باند ac و ۵ghz ارتقاع دادم ولی مثل اینکه این تلویزیون اون باند را شناسایی نمیکنه . میخواستم بدونم کارت شبکه اکسترنالی هست که بشه به تلوزیون وصل کرد و به این شبکه جدید خونه وصل شد .
با تشکر
دوست عزیز
خیر نمی شود وصل کرد. به منوال سیستمتان مراجعه کنید. منو ---> پشتیبانی ----> emanul

RAMINET
25-06-2015, 23:33
بچه ها منوی مخفی سامسونگ h7790 رو چجوری بیارم؟ میخوام کارکرد تلویزیون رو ببینم

MaSoUd555
26-06-2015, 15:04
با سلام دوستان

یه تلویزیون H6490 هست که موقعیت مکانی و زمانیش تهران نیس و تمام تایم های پخش روی EPG رو به تایم یه کشور دیگه میزنه

چجوری میتونم عوضش کنم ؟

یه سوال دیگه چجوری میتونم برنامه های قیس بوک یا یو ت یوب رو براش نصب کنم ؟ به سام سرویس وصل میشه یا Samsung app ؟ چون من توی لیست برنامه ها همچین چیزایی رو نمیتونم پیدا کنم

کلا روش های رد کردن از فیلتر برای تلویزیون ها چیه ؟ مستقیم میشه روش پ رو کسی زد؟

ممنون میشم راهنمایی کنین

matinpour
26-06-2015, 21:07
بچه ها منوی مخفی سامسونگ h7790 رو چجوری بیارم؟ میخوام کارکرد تلویزیون رو ببینم

دوست عزیز
از این تایپیک استفاده کنید.
ساعت كاركرد
منوی مخفی که باز شد
به منوي control و زير منوي suboptions بريد روبروي گزينه panel display time ساعت كاركرد رو باید نوشته باشه
یا
Service Menu > Options > SubOptions – panel hours should be in the second column about half way down
یا
کد:
Service Menu >> SVC >> Panel Display Time
Service Menu >> SVC >>SVC INFO>>OK
یک صفحه سفید نمایان می شود که در آن مشخصات تلویزیون تان ثبت شده که یکی از آنها ساعت کارکرد پنل تان است که بر حسب دقیقه ثبت شده است. که پس از رویت برای خروج دکمه منو از روی کنترول را بزنید و خارج شوید.

matinpour
26-06-2015, 21:11
با سلام دوستان

یه تلویزیون H6490 هست که موقعیت مکانی و زمانیش تهران نیس و تمام تایم های پخش روی EPG رو به تایم یه کشور دیگه میزنه

چجوری میتونم عوضش کنم ؟

یه سوال دیگه چجوری میتونم برنامه های قیس بوک یا یو ت یوب رو براش نصب کنم ؟ به سام سرویس وصل میشه یا Samsung app ؟ چون من توی لیست برنامه ها همچین چیزایی رو نمیتونم پیدا کنم

کلا روش های رد کردن از فیلتر برای تلویزیون ها چیه ؟ مستقیم میشه روش پ رو کسی زد؟

ممنون میشم راهنمایی کنین

دوست عزیز
از این تایپیک و از سری H استفاده کنید.

باید در اسمارت هاب ثبت نام کنید و بعد از قسمت Samsung app برنامه موردنظر را نصب و اجرا کنید .
و در آخر بایداز مودمی استفاده کنید که بشود از داخل آن vpn را فعال کنید. و گرنه نمی توانید از آن برنامه ها استفاده کنید.

m_nazary2001
28-06-2015, 08:04
سلام
من یه تلویزون سری 46ES8880 سامسونگ دارم اشتباه کردم فرمور رو آپدیت کردم الان بعضی اوقات سورس رو عوض می کنم ریست میشه نمی دونم چی کار کنم ؟

matinpour
28-06-2015, 14:06
سلام
من یه تلویزون سری 46ES8880 سامسونگ دارم اشتباه کردم فرمور رو آپدیت کردم الان بعضی اوقات سورس رو عوض می کنم ریست میشه نمی دونم چی کار کنم ؟

دوست عزیز
یک بار ریست فاکتوری کنید.

mohsenfhm
28-06-2015, 15:03
اینجا کسی تجربه کار با تلویزیون ۸۸۵۰ سامسونگ رو داره؟

matinpour
28-06-2015, 15:39
اینجا کسی تجربه کار با تلویزیون ۸۸۵۰ سامسونگ رو داره؟

دوست عزیز
در چه رابطه ای سوال دارید؟ و اینکه مدل تلویزیون شما چه سری است ؟ H - E- F

m_nazary2001
29-06-2015, 07:24
دوست عزیز
یک بار ریست فاکتوری کنید.
این کار رو انجام دادم میشه دانگرید کرد؟

mohsenfhm
29-06-2015, 08:36
دوست عزیز
در چه رابطه ای سوال دارید؟ و اینکه مدل تلویزیون شما چه سری است ؟ H - E- F
.منظورم سری h هست . خواستم ببینم رفرش ریت پایین این مدل در تصاویر ورزشی خودشو نشون میده؟

matinpour
30-06-2015, 10:35
این کار رو انجام دادم میشه دانگرید کرد؟

دوست عزیز
خیر باید منتظر آبدیت جدید باشید. یا یک بار ایپرام ریست کنید که این کار را باید یک فرد کاردان انجام دهد.

matinpour
30-06-2015, 10:46
.منظورم سری h هست . خواستم ببینم رفرش ریت پایین این مدل در تصاویر ورزشی خودشو نشون میده؟

دوست عزیز
اگر تلویزیون را در حالت فوتبال بگذارید .

حالت فوتبال تصوير مطلوب و تنظيمات صدا برای رويدادهای ورزشی را قادر می سازد ، و صدا ی آن چنان ظاهر می شود که شما
تصور می کنيد در آن محل واقع شود.
سيستم> حالت فوتبال> حالت فوتبال
انتخاب سيستم> حالت فوتبال و پس از آن حالت فوتبال تنظيم به روشن. تصوير و صدا تنظيمات تلويزيون به طور خودکار برای
رويدادهای ورزشی و بهينه سازی می شود.
فعال کردن حالت فوتبال تغيير حالت تصوير به ورزشگاه و نحوه صدا به ورزشگاه و برخی از منوها تصوير و صدا غير فعال می
شود

hadi_38
16-07-2015, 23:33
سلام من یه اشتباهی کردم وارد منو مخفی شدم برای اینکه کشور تغییر بدم و گذاشتمش روی ژاپن الان میخوام روشنش کنم ارم و لوگو هاییی که میتونم برم میاره بعد خاموش میشه و بازم روشن میشه چیکار باید بکنم واقعا نگرانم مدلش هم f6450 اگه کسی هست امشب بهم برسونه چیکار کنم دعاش میکنم

mosafer1375
17-07-2015, 13:35
باسلام
من LED406450AMSHD دارم که البته این مدلی که روی کارتنش نوشتم جالبه وقتی این مدل رو توی سایت سامسونگ سرچ می کنم چیزی پیدا نمکنه با این تفاسیر ابهانمات زیر برام بوجود امده
می خواستم ببینم چطوری می تونم از طریق کابلlanبین تلویزیون و کامپیوتر ارتباط داشته باشم و بتونم از فیلم هایی که داخل کامپیوتر هست استفاده کنم
ایا می تونم از طریق تلویزیون فولدرهای داخل کامپیوتر رو مشاهده کنم
یه سوال دیگه با کانکت شدن تلویزیون به اینترنت اپدیت برنامه تلویزیون بصورت خودکار اجرا میشه یا باید خود شخص استارت این کار رو بزنه؟ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر

یه درخواست دیگه ایا فایل آموزشی برای دانلود در زمینه تلویزیهانهای هوشمند هست یا نه ممنون میشم در صورت موجود بودن لینک رو بزارین
طریقه ثبت نام در سایت سامسونگ چی جوریه راستی ادرسی که بشه توش ثبت نام کرد رو هم بزارین چون از طریق سایت ایرانی سامسسونگ جایی برای ثبت نام ندیدم

balbo
17-07-2015, 18:59
سوالم از اساتید اینه که:

من یک سامسونگ 55 اینچ مدل F6350 دارم هر کاری می کنم نورش مدام تغییر می کنه. یعنی motion lightening غیرفعال نمیشه. واقعاً روی مخم رفته! کاری میشه کرد؟

matinpour
17-07-2015, 21:29
سلام من یه اشتباهی کردم وارد منو مخفی شدم برای اینکه کشور تغییر بدم و گذاشتمش روی ژاپن الان میخوام روشنش کنم ارم و لوگو هاییی که میتونم برم میاره بعد خاموش میشه و بازم روشن میشه چیکار باید بکنم واقعا نگرانم مدلش هم f6450 اگه کسی هست امشب بهم برسونه چیکار کنم دعاش میکنم
دوست عزیز
اینکار را بکنید اگر نشد باید آی سی ایپرام آن را ریست کنید. که البته باید از یک فرد وارد به این کار و یا اینکه به تعمیر گاه مراجعه کنید.
تنظیمات ریست
در حالت روشن دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv

matinpour
17-07-2015, 21:48
باسلام
من LED406450AMSHD دارم که البته این مدلی که روی کارتنش نوشتم جالبه وقتی این مدل رو توی سایت سامسونگ سرچ می کنم چیزی پیدا نمکنه با این تفاسیر ابهانمات زیر برام بوجود امده
می خواستم ببینم چطوری می تونم از طریق کابلlanبین تلویزیون و کامپیوتر ارتباط داشته باشم و بتونم از فیلم هایی که داخل کامپیوتر هست استفاده کنم
ایا می تونم از طریق تلویزیون فولدرهای داخل کامپیوتر رو مشاهده کنم
یه سوال دیگه با کانکت شدن تلویزیون به اینترنت اپدیت برنامه تلویزیون بصورت خودکار اجرا میشه یا باید خود شخص استارت این کار رو بزنه؟ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر

یه درخواست دیگه ایا فایل آموزشی برای دانلود در زمینه تلویزیهانهای هوشمند هست یا نه ممنون میشم در صورت موجود بودن لینک رو بزارین
طریقه ثبت نام در سایت سامسونگ چی جوریه راستی ادرسی که بشه توش ثبت نام کرد رو هم بزارین چون از طریق سایت ایرانی سامسسونگ جایی برای ثبت نام ندیدم
دوست عزیز
مدل اصلی UA406400 است که البته شما سری f یا h آن را ننوشتید. و اگ می خواهید تمام فولدر های داخل کامپیوترتان را ببینید می توانید از کابل HDMI هم استفاده کنید.
و هم می توانیدبصورت آنلاین با کابل لن آبدیت کنید هم می توانید بصورت آفلاین از این سایت استفاده کنید.البته بسته به سری f یا h آن
اینم راههای آبدیت
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
در سری 6
دوست عزیز
قبل از هر گونه آبدیت اول از قسمت منو ---> پشتیبانی---> تماس با سامسونگ ---آن را باز کنید و در قسمت اطلاعات محصول ویرایش نرم افزار را یادداشت کنید چون در موقع دانلود فریمورتان باید اسم آن با اسم محصولتان یکی باشد تا بتوانید از آن استفاده کنید مانند این اسمها
e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.

و طبق سایت سامسونگ باید اینگونه عمل کنید
STEP1. چگونه برای آماده سازی درایو حافظه USB
1- فایل سیستم عامل را از سایت سامسونگ به کامپیوتر تان دانلود کنید.
فرمت نام فایل به شرح زیر است. این به این معنی است که نسخه ای از سیستم عامل می تواند باشد.
بنابراین می توان آن را با یکی از این نسخه ها مطابقت داد.
e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.
2- درایو حافظه USB را به پورت USB بر روی PC خود وصل کنید. فایل را به درایو حافظه USB کپی کنید.
3- مراحل زیر را دنبال فایل را از زیپ خارج کرده و برای سیستم عامل پوشه ایجاد می کنید. پوشه باید همین نام با فایل داشته و در دایرکتوری ریشه وجود داشته باشد.
3-A. - دوبار کلیک کنید و یا فایل را اجرا و پوشه مقصد را انتخاب کنید. و سپس کلیک کنید "“Extract”.".
3-B. - پوشه اجرایی را به درایور USB تان ذخیره و تایید می کنند که درایور USB کپی شده است
STEP2. چگونه به ارتقاء نرم افزار توسط USB
1. درایو حافظه USB حاوی سیستم عامل را به پورت USB تلویزیون تان قرار دهید.
2. تلویزیون را روشن کرده و در حدود 1 تا 2 دقیقه صبر کنید.
3. با فشار دکمه منو، 'پشتیبانی'، 'به روز رسانی نرم افزار "، و سپس" بروز کن' را انتخاب کنید.
4. پیام برای جستجوی فایل های به روز رسانی نمایش داده می شود. فشار دهید بله.
5. اگر تلویزیونتان نسخه نرم افزار معتبررا پیدا کرد، یک پیام نمایش می دهد. فشار دهید بله، پس از آن تلویزیون به روز رسانی را شروع می کند.
6. فشار دهید بله، پس از آن تلویزیون شروع می شود به روز رسانی. هنگامی که برنامه ارتقاءدهی فریمور را کامل کرد، تلویزیون خاموش می شود و پس از آن به خودی خود روشن می شود.

این گزینه موجود نیست ولی امکان آپدیت از طریق USB وجود داره و این کار رو طبق دستور العمل کاتالوگ سامسونگ انجام دهید.
بعد از اینکه فایل رو تو فلش قرار دادید، ابتدا فلش را به تلویزیون وصل کنید و سپس تلویزیون رو روشن کنید. بعد از حدود دو دقیقه وارد منو - پشتیبانی - بروز رسانی نرم افزار - اکنون بروز رسانی شوید، در این لحظه خود تلویزیون فایل موجود در فلش را شناسایی کرده و پیغامی مبتنی بر اینکه آیا می خواهید بروز رسانی از طریق USB انجام شود یا خیر از شما می پرسد که شما باید تایید کنید. یعنی با اینکه در منوی تلویزیون بروزرسانی از طریق USB وجود ندارد اما در صورت موجود بودن فایل بروز رسانی روی فلش می توانید این عملیات را انجام دهید.
و در آخر طریقه ثبت نام در سایت سامسونگ
وارد منوی اسمارت هاب شده و با کنترول دکمه tools را زده و از منوی آن واز تنظیمات ثبت نام را انجام داده و با قوانین آن موافقت کرده و ثبت نام تان را انجام می دهید.

matinpour
17-07-2015, 22:18
سوالم از اساتید اینه که:

من یک سامسونگ 55 اینچ مدل F6350 دارم هر کاری می کنم نورش مدام تغییر می کنه. یعنی motion lightening غیرفعال نمیشه. واقعاً روی مخم رفته! کاری میشه کرد؟
دوست عزیز
این را بررسی کنید.
منو--->سیستم --->راهکار صرفحه جویی و در منوی آن همه آیتمها را خاموش کنید.

mosafer1375
17-07-2015, 23:17
دوست عزیز
مدل اصلی UA406400 است که البته شما سری f یا h آن را ننوشتید. و اگ می خواهید تمام فولدر های داخل کامپیوترتان را ببینید می توانید از کابل HDMI هم استفاده کنید.
و هم می توانیدبصورت آنلاین با کابل لن آبدیت کنید هم می توانید بصورت آفلاین از این سایت استفاده کنید.البته بسته به سری f یا h آن
اینم راههای آبدیت
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
در سری 6
دوست عزیز
قبل از هر گونه آبدیت اول از قسمت منو ---> پشتیبانی---> تماس با سامسونگ ---آن را باز کنید و در قسمت اطلاعات محصول ویرایش نرم افزار را یادداشت کنید چون در موقع دانلود فریمورتان باید اسم آن با اسم محصولتان یکی باشد تا بتوانید از آن استفاده کنید مانند این اسمها
e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.

فرمت نام فایل به شرح زیر است. این به این معنی است که نسخه ای از سیستم عامل می تواند باشد.
e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.
2- درایو حافظه USB را به پورت USB بر روی PC خود وصل کنید. فایل را به درایو حافظه USB کپی کنید.
3- مراحل زیر را دنبال فایل را از زیپ خارج کرده و برای سیستم عامل پوشه ایجاد می کنید. پوشه باید همین نام با فایل داشته و در دایرکتوری ریشه وجود داشته باشد.
3-A. - دوبار کلیک کنید و یا فایل را اجرا و پوشه مقصد را انتخاب کنید. و سپس کلیک کنید "“Extract”.".
3-B. - پوشه اجرایی را به درایور USB تان ذخیره و تایید می کنند که درایور USB کپی شده است
3. با فشار دکمه منو، 'پشتیبانی'، 'به روز رسانی نرم افزار "، و سپس" بروز کن' را انتخاب کنید.
5. اگر تلویزیونتان نسخه نرم افزار معتبررا پیدا کرد، یک پیام نمایش می دهد. فشار دهید بله، پس از آن تلویزیون به روز رسانی را شروع می کند.
6. فشار دهید بله، پس از آن تلویزیون شروع می شود به روز رسانی. هنگامی که برنامه ارتقاءدهی فریمور را کامل کرد، تلویزیون خاموش می شود و پس از آن به خودی خود روشن می شود.

این گزینه موجود نیست ولی امکان آپدیت از طریق USB وجود داره و این کار رو طبق دستور العمل کاتالوگ سامسونگ انجام دهید.
بعد از اینکه فایل رو تو فلش قرار دادید، ابتدا فلش را به تلویزیون وصل کنید و سپس تلویزیون رو روشن کنید. بعد از حدود دو دقیقه وارد منو - پشتیبانی - بروز رسانی نرم افزار - اکنون بروز رسانی شوید، در این لحظه خود تلویزیون فایل موجود در فلش را شناسایی کرده و پیغامی مبتنی بر اینکه آیا می خواهید بروز رسانی از طریق USB انجام شود یا خیر از شما می پرسد که شما باید تایید کنید. یعنی با اینکه در منوی تلویزیون بروزرسانی از طریق USB وجود ندارد اما در صورت موجود بودن فایل بروز رسانی روی فلش می توانید این عملیات را انجام دهید.
و در آخر طریقه ثبت نام در سایت سامسونگ
وارد منوی اسمارت هاب شده و با کنترول دکمه tools را زده و از منوی آن واز تنظیمات ثبت نام را انجام داده و با قوانین آن موافقت کرده و ثبت نام تان را انجام می دهید.

باعرض سلام و تشکر
ایا با همه تفاسیر ایا احتیاج به به روز رسانی نرم افزار تلویزیون هست یا نه؟
شما پیشنهاد می کنید این کارو انجام بدم یه سوال که برام در مورد توضیحاتتون برام بوجود اومد اینه که نام خروجی فایل بعد از انزیپ کردن باید دقیقا همنام با نامی باشه که از توی منو تلویزیون( قسمت منو ---> پشتیبانی---> تماس با سامسونگ ---) باشه؟

matinpour
18-07-2015, 19:51
باعرض سلام و تشکر
ایا با همه تفاسیر ایا احتیاج به به روز رسانی نرم افزار تلویزیون هست یا نه؟
شما پیشنهاد می کنید این کارو انجام بدم یه سوال که برام در مورد توضیحاتتون برام بوجود اومد اینه که نام خروجی فایل بعد از انزیپ کردن باید دقیقا همنام با نامی باشه که از توی منو تلویزیون( قسمت منو ---> پشتیبانی---> تماس با سامسونگ ---) باشه؟
دوست عزیز
اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد نیاز به آبدیت هم نیست. آبدیت برای رفع مشگل سیستمی است. و باقی مطلب هم طبق دستورالعمل شرکت سامسونگ عمل کنید که توضیحات آن را در پست بالا جواب دادم.

tanha935
23-07-2015, 00:38
با سلام گوشه های پنل samsung 46f8000 هنگام پخش تصویر سیاه کمرنگ شده حالت پخش کنندگی نور داره آیا پنل خراب شده؟

vahid_sh2447
23-07-2015, 17:14
سلام
در مورد تلویزیون 40h6430 چند تا سوال داشتم:
-چه طوری میتونم به مرورگر وب دسترسی داشته باشم؟(من به قسمت smart tv samsung تو بخش smart hub میرم فقط یه تمام صفحه در مورد smart tv میاد و همینطوری میمونه اتصال به اینترنت دارم چون آپارات و کیوسک رو باز میکنه)
-اپلیکیشن آپارات که روی تلویزیون هستش چه طوری میشه به search دسترسی داشت؟
-چه طوری میشه برنامه دانلود کرد؟

matinpour
23-07-2015, 18:22
سلام
در مورد تلویزیون 40h6430 چند تا سوال داشتم:
-چه طوری میتونم به مرورگر وب دسترسی داشته باشم؟(من به قسمت smart tv samsung تو بخش smart hub میرم فقط یه تمام صفحه در مورد smart tv میاد و همینطوری میمونه اتصال به اینترنت دارم چون آپارات و کیوسک رو باز میکنه)
-اپلیکیشن آپارات که روی تلویزیون هستش چه طوری میشه به search دسترسی داشت؟
-چه طوری میشه برنامه دانلود کرد؟

دوست عزیز
برای اینکار شما باید ثبت نام کنید.
ايجاد يک حساب سامسونگ
اسمارت هاب> حساب سامسونگ
برخی از خدمات اسمارت هاب سرويسهای هزينه دار هستند. برای خريد چنين خدمات، حساب ارائه دهنده خدمات و يا حساب تلويزيون سامسونگ نرم افزار (به حساب کاربری سامسونگ) مورد نياز است. شما می توانيد يکحساب سامسونگ با استفاده از آدرس ايميل خود ايجاد کنيد.
برای استفاده از اسمارت هاب ، شما بايد به موارد کاربر نهايی و سياست حفظ حريم شخصی کاربران را تاييد کنيد . در غير اين صورت ، شما قادر نخواهد بود برای دسترسی به امکانات و خدمات مربوط به آنها دست يابيد . شما می توانيد کل محتوای قوانين وسياست را با مرور به اسمارت هاب مشاهده کنيد > شرايط و سياست . اگر ديگر نمی خواهيد از اسمارت هاب استفاده کنيد ، شما میتوانيد مورد تاييد را برداريد .

با استفاده از خودآموز اسمارت هاب
پشتيبانی> خودآموز اسمارت هاب
Suppo rt > Smart Hub Tutorial
از منوی پشتيبانی، خودآموز اسمارت هاب را انتخاب کنيد. اين شما را با اصول اوليه اسمارت هاب و پانلهای آن آشنا خواهد کرد .

نصب يک برنامه
نصب کنيد. USB هنگامی که حافظه داخلی تلويزيون کافی نيست ، شما می توانيد يک برنامه را در يک دستگاه قابل مشاهده بر روی صفحه نمايش USB متصل شده است آيکون برنامه نصب شده بر روی USB تنها زمانی که دستگاه به تلويزيون USB را تنها زمانی که دستگاه USB می باشد .شما می توانيد برنامه نصب شده بر روی دستگاه های SAMSUNG APPS قطع شده است در حالی که برنامه در حال اجرا است ، برنامه خاتمه می يابد. USB وصل شده استفاده کنيد. اگر دستگاه در دسترس نيست. PC در تلويزيون های مختلف ، و يا يک USB نرم افزار نصب شده بر روی دستگاه های
نصب و راه اندازی سريع
محبوب ترين ها ، تازه چه خبر ، و يا دسته بندی را انتخاب کنيد.
، SAMSUNG APPS ۱- در صفحه محبوب ترين و تازه چه خبر از جديدترين محبوب ترينها و جديد ترين خبرهای نرم افزاری سامسونگ است. برای مشاهده کل را ببينيد. Samsung Apps ليست برنامه ، دسته بندی را انتخاب کنيد.
۲- شما می توانيد تمام ژانر طبقه بندی شده توسط تمرکز و انتقال به برنامه و دکمه Enter را فشار دهيد و نگه داريد. منوی پاپ آپ ظاهر می شود.
۳- در منوی پاپ آپ در صفحه نمايش، دانلود را انتخاب کنيد. در حالی که يک برنامه در حال نصب است ، نوار پيشرفت ظاهر می شود در پايين آيکون برنامه به طوری که شما به راحتی می توانيد نمای از پيشرفت نصب را ببينيد.
۴- نرم افزار انتخاب شده بر روی تلويزيون نصب شده است. شما می توانيد برنامه های نصب شده بر روی صفحه نمايشSAMSUNG APPSرا مشاهده کنيد.

Web Browser مرورگر وب
۱- برای باز کردن- Web Browser.Web Browser را در Smart Hubانتخاب کنيد.،اگر تلويزيون بهPCوصل شده باشد ممکن استWeb Browser صورت متفاوتی نشان داده شود.. ،
Web Browser -۲با کاربردهایJava سازگار نيست.
۳- هنگاميکه سعی می کنيد فايلی را دانلود کنيد فايلی دانلود نمی شودو پيغام خطائی نمايان خواهد شد. چون شما نمی توانید به مانند کامپیوتر این کار را انجام دهید.

vahid_sh2447
24-07-2015, 11:17
ممنون از راهنماییتون.
در مورد ثبت نام در SMART HUB میشه یه توضیحی بدین.آیکن این قسمت تو smart hub هستش؟تو smart hub یه آیکن هست که وقتی انتخابش می کنی یه تمام صفحه میاد که بزرگ نوشته samsung smart tv و همینجوری صفحه میمونه و تغییری نمی کنه.
در SMART HUB آیکنی شبیه کره زمین هست که روی آن یک فلش هست که اگه درست بگم فکر کنم مرورگرش باشه ولی وقتی انتخابش می کنم باز نمیشه.ولی به آپارات و کیوسک در تلویزیون دسترسی دارم.

mehdi_cd2005
03-08-2015, 18:49
سلام . بنده 48 اینچ مدل 6490 سری h دارم . اگر فیلم های سه بعدی ساید بای ساید از طریق هارد به تی وی وصل کنم راحت فیلم را به صورت سه بعدی می بینیم . ولی اگر فیلمی باشه که سه بعدی باشه ولی ساید بای ساید نباشه(فیلم های حجم بالا که به صورت ریموکس فقط از بلوری جدا شده) به صورت دو بعدی فقط نشون میده . چه جوری باید این فیلم رو به سه بعدی تبدیل کنم ؟ (گزینه 2بعدی به سه بعدی مشکلی را حل نمی کنه)

alex_pk
03-08-2015, 19:31
h6490 قابلیت تصویر در تصویر داره؟
تو تنظیماتش هست ولی همواره خاموشه و نمیشه روشنش هم کرد.

matinpour
03-08-2015, 22:06
h6490 قابلیت تصویر در تصویر داره؟
تو تنظیماتش هست ولی همواره خاموشه و نمیشه روشنش هم کرد.
دوست عزیز
برای استفاده ازPIP یا تصویر در تصویر بايد منبع روی صفحه نمايش اصلی کامپوننت يا HDMI باشد و رزوليشن ورودی بايد کمتر ازفول اچ دی 1080-Pباشد. زير تصوير در تصویر تنها کانال های ديجيتال را پشتيبانی می کند.)

yas0102
09-08-2015, 13:00
دوستان لطفا راهنمایی کنید با اسمارت هاب تلویزیونم مشکل دارم(48h6400 مدل tv)
گزینه حساب سامسونگ داخل منو که میرم خاموشه شرایط و حریم خصوصی سامسونگ رو خوندم و تیک های مربوطه رو زدم ولی حساب سامسونگ فعال نمیشه روش کلیک میکنم میزنه این عملکرد در دسترس نیست .الان فقط میتونم از مرورگر تلویزیون استفاده کنم راه اندازی اسمارت هاب رو بلدم و روی تلویزیون دیگه امتحان کردم و راحت فعال شده
تست اتصال smart hub که میزنم این اخطار میده:

نرم افزار تلویزیون هم به آخرین ورژن یعنی 2040.1 ارتقاع دادم.
خواهشن یه راه حلی بگین.سرور اسمارت هاب رو به امارات به استرالیا و غیره... تغییر دادم بازم نشد.

amir_931
10-08-2015, 13:38
سلام لطفاً راهنمایی کنید تلویزیونم 48HU8890 سامسونگ با قابلیت 4K باور کنید یکماه نیست خریدم فیلم های HD خوب نشون میده فول اچ دی که نشون میده تار میشه اصلاً کیفیت نداره فیلمهای با رزولوشن1080*1920 اصلا خوب نشون نیمده فیلم هارو با هارد اکسترنال و فلش میبینم رزولوشین خود تلویزیون هم2820*3840 کانالهای اچ دی ماهواره هم خوبه ولی 1080P اصلاً جالب نیست تنظیمات تصویر خود تلویزیون هم رو حالت پویا ست چطوری میتونم فول اچدی رو باهاش تست کنم کسی این تلویزیون داره ؟

hamidreza_4u
10-08-2015, 20:55
سلام آیا تلویزیون مدل D6960 امکان زمانبندی برای روشن شدن در ساعت و زمان خاصی رو داره؟

matinpour
10-08-2015, 22:47
سلام آیا تلویزیون مدل D6960 امکان زمانبندی برای روشن شدن در ساعت و زمان خاصی رو داره؟

دوست عزیز
از این قسمت بروید
تنظیم تایمر روشن/خاموش
منو← سیستم ← زمان
تایمر روشن شدن 1 / تایمر روشن شدن 2 / تایمر روشن شدن 3: سه تنظيم مختلف تايمر روشن شدن را مي توان اجرا كرد. بايستي ابتدا ساعت را تنظيم كنيد.
تنظیمات: خاموش، یکبار یا هرروز بطور دستی را به ميل خودتان انتخاب کنيد. اگر دستی را انتخاب کنيد، می توانيد روزی که می خواهيد تايمر فعال شود را تنظيم کنيد.
تیک نشان می دهد که روز انتخاب شده است. زمان: ساعت و دقيقه را تنظيم کنيد.

balaban25
15-08-2015, 09:41
سلام من یه اسمارت 6490 55 اینچ دارم.میخام ببنیم میشه با گوشی ایفون کاری کرد که صدای تلوزینو با هد فون از گوشیم بشنوم؟؟؟؟ حالا از هرطریقی که میشه ..ینی فقط صدا از گوشی پخش بشه؟؟؟منم با هدفون صدارو بشنوم...تشکر

matinpour
15-08-2015, 22:40
سلام من یه اسمارت 6490 55 اینچ دارم.میخام ببنیم میشه با گوشی ایفون کاری کرد که صدای تلوزینو با هد فون از گوشیم بشنوم؟؟؟؟ حالا از هرطریقی که میشه ..ینی فقط صدا از گوشی پخش بشه؟؟؟منم با هدفون صدارو بشنوم...تشکر
دوست عزیز
خیر این کار امکان ندارد. ولی شما می توانید از هدفن بلوتوث استفاده کنید.
گوش دادن به صدای تلویزیون از طریق سامسونگ بلوتوث صوتی
صدا> تنظیمات بلندگو> تنظیمات SoundShare
تلویزیون را به یک دستگاه صوتی سامسونگ برای غنی تر، شفاف تر صدا وصل کنید. این گزینه فقط برای دستگاه های صوتی سامسونگی است که از SoundShare حمایت می کند در دسترس است.
شما می توانید از هدفون های بلوتوث و ویژگی های تنظیمات SoundShare به طور همزمان استفاده کنید.

p30g
20-08-2015, 23:05
سلام
تلوزیون h7000 هر چی دکمه خاموشش روی کنترلش میزنم عمل نمیکنه
در صورتی که بقیه دکمهاش عمل میکنن
مشکل از کجاست؟

matinpour
21-08-2015, 11:02
سلام
تلوزیون h7000 هر چی دکمه خاموشش روی کنترلش میزنم عمل نمیکنه
در صورتی که بقیه دکمهاش عمل میکنن
مشکل از کجاست؟
دوست عزیز
ریست کردن کنترول لمسی و معمولی
روش اول
از روی کنترول دکمه Return + Menu رو سه ثانیه بگیرید.
ابتدا شما می بایستی باطریهای کنترل را خارج کنید و سه بار عدد صفر را فشار دهید و مجدداً باطریها را جا بزنید. اگر مشکل شما با این عمل حل نشد کنترل دستگاه خود را به نزدیکترین نمایندگی خدمات سام سرویس نشان دهید.
روش دوم
یا باتری آلکالاین به کار ببر یا شارژی. آنگاه دکمه ی pairing رو 3 ثانیه نگه دار.

p30g
21-08-2015, 11:09
دوست عزیز
روش اول
ابتدا شما می بایستی باطریهای کنترل را خارج کنید و سه بار عدد صفر را فشار دهید و مجدداً باطریها را جا بزنید. اگر مشکل شما با این عمل حل نشد کنترل دستگاه خود را به نزدیکترین نمایندگی خدمات سام سرویس نشان دهید.
روش دوم
مهندس این روشو رفتم
ولی الان کنترل هیچ ارتباطی با tv برقرار نمیکنه (عمل نمیکنه)
چیکار باید کرد اگه یک کنترل دیگه خریدم اونم کار نکرد چطور؟

balaban25
25-08-2015, 14:00
دوست عزیز
تلویزیون را به یک دستگاه صوتی سامسونگ برای غنی تر، شفاف تر صدا وصل کنید. این گزینه فقط برای دستگاه های صوتی سامسونگی است که از SoundShare حمایت می کند در دسترس است.
شما می توانید از هدفون های بلوتوث و ویژگی های تنظیمات SoundShare به طور همزمان استفاده کنید.
آیا هدفون بلوتوثی باید مارکش سامسونگ باشه یا با همه برندی کار میکنه؟

p30g
25-08-2015, 20:46
سلام تلویزیون
h7000
فارسی سازی شده اگر از طریق منوی خودش که وصل میشه به سرور ایران
آپدیت بشه مشکلی براش پیش میاد
و یا اگه از سایت اصلیش بوسیله یو اس بی آپدیت بشه فارسیش میپره؟

matinpour
26-08-2015, 08:42
سلام تلویزیون
h7000
فارسی سازی شده اگر از طریق منوی خودش که وصل میشه به سرور ایران
آپدیت بشه مشکلی براش پیش میاد
و یا اگه از سایت اصلیش بوسیله یو اس بی آپدیت بشه فارسیش میپره؟
دوست عزیز
خیر هیچ مشگلی پیش نمی آید و با آبدیت هم فارسی ساز آن از بین نمی رود.

matinpour
26-08-2015, 08:46
آیا هدفون بلوتوثی باید مارکش سامسونگ باشه یا با همه برندی کار میکنه؟
دوست عزیز
خیر تا آجا که من می دانم مشگلی ندارد که از برند دیگر استفاده شود ولی با برند سامسونگ اگر باشد بهتر است.

balaban25
31-08-2015, 11:59
دوست عزیز
خیر تا آجا که من می دانم مشگلی ندارد که از برند دیگر استفاده شود ولی با برند سامسونگ اگر باشد بهتر است.
یه سوال دیگه :گزینه soundshare خاموشه!! چیکار کنم

tranceyou
31-08-2015, 17:00
سلام

دوستان من یه تلویزیون سامسونگ SMART دارم وقتی میخوام فلش بهش متصل کنم و برنامه رو ضبط کنم اول میگه فلش رو باید فرمت کنی

و بعدش که فرمت میکنه شروع میکنه به ضبط کردن و بعد اینکه قطع میکنمش داخل خود TV پخش میشه ولی وقتی به PC میزنم فلش رو

بهم پیغام فرمت کردن فلش رو میده!!!!!!!!!!!!

matinpour
31-08-2015, 18:45
سلام

دوستان من یه تلویزیون سامسونگ SMART دارم وقتی میخوام فلش بهش متصل کنم و برنامه رو ضبط کنم اول میگه فلش رو باید فرمت کنی

و بعدش که فرمت میکنه شروع میکنه به ضبط کردن و بعد اینکه قطع میکنمش داخل خود TV پخش میشه ولی وقتی به PC میزنم فلش رو

بهم پیغام فرمت کردن فلش رو میده!!!!!!!!!!!!

دوست عزیز
اگر تلویزیونتان سری E و یا F است از این تایپیک استفاده کنید.

balaban25
01-09-2015, 11:48
دوست عزیز
گزینه sharesound خاموشه......هرکاری میکنم روشن نمیشه.....

matinpour
01-09-2015, 19:35
گزینه sharesound خاموشه......هرکاری میکنم روشن نمیشه.....

دوست عزیز
منبع ورودی را روی تلویزیون و یا av بگذارید ببینید این گزینه فعال می شود.

balaban25
01-09-2015, 19:45
دوست عزیز
منبع ورودی را روی تلویزیون و یا av بگذارید ببینید این گزینه فعال می شود.
دوست عزیز همرو امتحان کردم رو avو تی وی ،حتی الان ریست کردم باز نشد ..موندم والا مدل تلویزون هم جهت یاد اوری h6490,فقط هم گزینه های tv speaker و audio in روشنه بقیه خاموشه...

matinpour
01-09-2015, 21:24
دوست عزیز همرو امتحان کردم رو avو تی وی ،حتی الان ریست کردم باز نشد ..موندم والا مدل تلویزون هم جهت یاد اوری h6490,فقط هم گزینه های tv speaker و audio in روشنه بقیه خاموشه...
دوست عزیز
اين گزينه فقط برای دستگاه های صوتی سامسونگی است که از SoundShare حمايت می کند در دسترس است .
برای فعال کردن بلوتوث صدا از این مسیر بروید.
service menu > "Option" > "Engineer Option" > "BT_AUDIO_ON_OFF" to "ON"

balaban25
01-09-2015, 21:29
دوست عزیز
اين گزينه فقط برای دستگاه های صوتی سامسونگی است که از SoundShare حمايت می کند در دسترس است .
برای فعال کردن بلوتوث صدا از این مسیر بروید.
service menu > "Option" > "Engineer Option" > "BT_AUDIO_ON_OFF" to "ON"

ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین این مسیر چجوری باید برم؟

matinpour
01-09-2015, 21:41
ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین این مسیر چجوری باید برم؟
دوست عزیز
باید با کنترول دستساز و یا کنترول سرویس کار وارد منوی مخفی شوید و بعد از مسیری که گفتم در منوی مخفی آن گزینه را فعال یا همان
ON کنید.
"Option" > "Engineer Option" > "BT_AUDIO_ON_OFF" to "ON"

balaban25
01-09-2015, 21:43
دوست عزیز
باید با کنترول دستساز و یا کنترول سرویس کار وارد منوی مخفی شوید و بعد از مسیری که گفتم در منوی مخفی آن گزینه را فعال یا همان
ON کنید.
"Option" > "Engineer Option" > "BT_AUDIO_ON_OFF" to "ON"

.ایا این درسته منو مخفی باعث میشه از گارانتی خارج بشه؟

matinpour
01-09-2015, 21:47
.ایا این درسته منو مخفی باعث میشه از گارانتی خارج بشه؟

دوست عزیز
اینطور که شرکت میگوید بله از گارانتی خارج می شود.

balaban25
01-09-2015, 21:50
دوست عزیز
خوب پس الان به چه درد میخوره این بلوتوث؟؟ ایا راه قانونی هم داره؟ بالاخره که باید با بقیه برندها سازگار باشه؟

matinpour
02-09-2015, 21:56
خوب پس الان به چه درد میخوره این بلوتوث؟؟ ایا راه قانونی هم داره؟ بالاخره که باید با بقیه برندها سازگار باشه؟
دوست عزیز
از نمایندگی بخواهیدکه مشگلتان را رفع کنند تا از گارانتی خارج نشود.

matinpour
02-09-2015, 22:07
دوست عزیز
از نمایندگی بخواهیدکه مشگلتان را رفع کنند تا از گارانتی خارج نشود.

yas0102
03-09-2015, 12:18
سلام دوستان بعد از چند ماه هنوز نتونستم از اسمارت هاب تلویزیونم استفاده کنم چند بار مشکلم مطرح کردم جواب نگرفتم مشکل من اینه که حساب سامسونگ فعال نمیشه که من حساب کاربری سامسونگم واردش کنم وقتی وارد اسمارت هاب میشم فقط میتونم از مرورگر اون استفاده کنم . وهیچ برنامه ای توی پانل من نیست روی مقلوله ها کلیک میکنم میگه پاسخی از سرور سامسونگ دریافت نشد روی عکس اسمارت (گوشه سمت چپ بالا) کلیک میکنم سه ثانیه نگه میدارم این عکس زیر میاد فکر میکنم مشکلم از قسمت قرمز رنگی که مشخص کردم باشه.ممنون میشم اعلام نظر کنید.

khold
03-09-2015, 13:30
راهی برای عوض کردن رنگ زیرنویس در تلویزیون سامسونگ وجود نداره؟ h6400

behzad_20052006
03-09-2015, 14:12
سلام و خسته نباشید
من یکدستگاه تلویزیون Samsung hu8500 مدل 55 اینچ خریدم
ولی قابلیت سرچ کانال های دیجیتال فعال نیست
ممنون میشم روش فعال سازی گیرنده دیجیتال دستگاه رو اعلام فرمایید

ali-shanani
04-09-2015, 15:43
سلام
یه led samsung ua46eh5550m دارم و یه مدتیه که شبکه های دیجیتال رو نمیگره
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .
بعد در مورد آپدیت توی سایت سامسونگ همچین مدلی پیدا نکردم .

balaban25
06-09-2015, 19:03
دوست عزیز
اقا دستت طلا کنترل خریدم گزینه بلوتوث اوردم.تشکر

matinpour
06-09-2015, 22:25
اقا دستت طلا کنترل خریدم گزینه بلوتوث اوردم..حالا هدفون بلوتوث مو نمیشناسه..jabra مدلش ..ینی تو لیستش نمیاد حالا جیکا کنم!
دوست عزیز
یکی یکی مدلها را تست کنید ببینیدبا کدام مدل کامپتیبل است وگرنه از مدلهای ذکر شده یک هدفن تهیه کنید.

yas0102
07-09-2015, 12:23
سلام دوستان بعد از چند ماه هنوز نتونستم از اسمارت هاب تلویزیونم استفاده کنم چند بار مشکلم مطرح کردم جواب نگرفتم مشکل من اینه که حساب سامسونگ فعال نمیشه که من حساب کاربری سامسونگم واردش کنم وقتی وارد اسمارت هاب میشم فقط میتونم از مرورگر اون استفاده کنم . وهیچ برنامه ای توی پانل من نیست روی مقلوله ها کلیک میکنم میگه پاسخی از سرور سامسونگ دریافت نشد روی عکس اسمارت (گوشه سمت چپ بالا) کلیک میکنم سه ثانیه نگه میدارم این عکس زیر میاد فکر میکنم مشکلم از قسمت قرمز رنگی که مشخص کردم باشه.ممنون میشم اعلام نظر کنید.

دوستان کسی نمیتونه در مورد مشکل من نظری بده

azazaz
20-09-2015, 14:57
سلام دوستان ارور 3010 موقع دانلود اپ ها از چیه؟ اپ های پیش فرض اپدیت و نصب میشن ولی توی استور تلویزیون هر اپی میزنم برای دانلود این خطا رو میده ممنون

matinpour
20-09-2015, 19:11
سلام دوستان ارور 3010 موقع دانلود اپ ها از چیه؟ اپ های پیش فرض اپدیت و نصب میشن ولی توی استور تلویزیون هر اپی میزنم برای دانلود این خطا رو میده ممنون
دوست عزیز
این خطا معمولاً وقتی که رخ میدهد باید فریمور تان را آبدیت کنید تا مشگلتان حل شود.

chaharnazm
21-09-2015, 15:53
درود
متین جان نزدیک 1 سال و نیمه که ال ایدی اف 8880 رو دارم. چند شب پیش خودبخود خاموش و روشن می شد. ناگفته نمونه که با یخچال سامسونگ با هم خاموش و روشن میشدند. اینترنت هم ندارم. دیروز باز تلویزیون به تنهایی خاموش و روشن شد. هر دو دستگاه هم محافظ برق دارند. دلیل چی میتونه باشه؟

matinpour
21-09-2015, 19:35
درود
متین جان نزدیک 1 سال و نیمه که ال ایدی اف 8880 رو دارم. چند شب پیش خودبخود خاموش و روشن می شد. ناگفته نمونه که با یخچال سامسونگ با هم خاموش و روشن میشدند. اینترنت هم ندارم. دیروز باز تلویزیون به تنهایی خاموش و روشن شد. هر دو دستگاه هم محافظ برق دارند. دلیل چی میتونه باشه؟
دوست عزیز
این مشگل می تواند از ایراد و یا اتصال کوتاهی که در پریز و یا سیم سیار و یا لقی و یا شل بودن دوشاخه بوجود آمده باشد. همه موارد را بررسی کنید چون وقتی این موارد باشد و وقتی که از وسیله ای که به آن موارد وصل است استفاده می کنید بخاطر همان موارد تلویزیون و یخچال که سنسور محافظتی دارند عکس العمل نشان می دهد.

nasaj
22-09-2015, 01:25
دوست عزیزشما نمی توانید چیزی را که از تلویزیون ضبط کردید بدون هیچ تغییری در ریسیور ببینید چون فرمت فیلم ضبط شده متفاوت و کد گذاری شده است. و فقط می توانید در خود تلویزیون ببینید و یا اینکه با ترفندی آن را تبدیل و در کامپیوتر به نمایش در بیاورید برای این منظور به این تایپیک بروید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]و[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بخشید دوست گرامی

نمیشه کلیپ یا فیلم های داخل کامپیوتر داخل فلش یا هارد اکسترنال ریخت بعد به ماه - واره زد یا نگا ه کرد.

azazaz
22-09-2015, 02:07
دوست عزیز
این خطا معمولاً وقتی که رخ میدهد باید فریمور تان را آبدیت کنید تا مشگلتان حل شود.

ممنون ولی اخرین اپدیت نصبه وبازم این پیام میاد

matinpour
22-09-2015, 11:13
بخشید دوست گرامی

نمیشه کلیپ یا فیلم های داخل کامپیوتر داخل فلش یا هارد اکسترنال ریخت بعد به ماه - واره زد یا نگا ه کرد.
دوست عزیز
اگر از فرمت فیلمهای که ریسی - ورتان آن را پشتیبانی می کند استفاده کنید . بله می توانید کلیپ یا فیلم های داخل کامپیوتر داخل فلش یا هارد اکسترنال ریخته بعد به ماه - واره زده و آن را نگا ه کنید.
که معمولاً اکثر ریسی - ور ها همه فرمتها رایج را پشتیبانی می کنند.

matinpour
22-09-2015, 11:27
ممنون ولی اخرین اپدیت نصبه وبازم این پیام میاد

دوست عزیز
بعضی از apps ها ممکن است پولی و یا در ایران پشتیبانی نشود . و یا اینکه نیاز به آبدیت اسمارت هاب باشد که اگر اینترنت متصل به تلویزیونتان که معمولاً و یا بهتر است با کابل لن وصل باشد برقرار باشد و مشگلی از این باب نداشته باشید . و همچنین اگر در اسمارت هاب ثبت نام کرده باشید بعد از مدتی سایت سامسونگ بجز مواردی که در اول گفته شد . مشگلتان را برطرف می کند.

azazaz
22-09-2015, 15:24
دوست عزیز
بعضی از apps ها ممکن است پولی و یا در ایران پشتیبانی نشود . و یا اینکه نیاز به آبدیت اسمارت هاب باشد که اگر اینترنت متصل به تلویزیونتان که معمولاً و یا بهتر است با کابل لن وصل باشد برقرار باشد و مشگلی از این باب نداشته باشید . و همچنین اگر در اسمارت هاب ثبت نام کرده باشید بعد از مدتی سایت سامسونگ بجز مواردی که در اول گفته شد . مشگلتان را برطرف می کند.
دوست عزیز ممنون از پاسختون تمامی مواردی که فرمودید رو قبلا انجام دادم و رعایت کردم ولی همچنان مشکل وجود داره وکلا برای تمامی اپ ها این مشکل وجود داره چه رایگان چه پولی حتی اپ های ایرانی

alirafaat
23-09-2015, 11:51
سلام
من یه شبکه خانگی 5 کلاینته دارم که یکی از کلاینتها تلویزیون سامسونگه (2015 )
همه کلاینتها همدیگه رو میبینند ولی تلویزیون سامسونگ یکی از کامپیوترها رو که ویندوز 10 دار ه( و کامپیوتر اصلی من هم هست ) نمیشناسه ( بقیه مشکلی ندارن مثلا لپ تاپی که ویندوز xp داره و یا hd پلیر اندرویدی من این کامپیوتر رو میشناسن )

فایروال ها هم همه خاموشه

تلویزیونهای اخیر سامسونگ با ویندوز 10 مشکلی دارند ؟

matinpour
23-09-2015, 12:10
سلام
من یه شبکه خانگی 5 کلاینته دارم که یکی از کلاینتها تلویزیون سامسونگه (2015 )
همه کلاینتها همدیگه رو میبینند ولی تلویزیون سامسونگ یکی از کامپیوترها رو که ویندوز 10 دار ه( و کامپیوتر اصلی من هم هست ) نمیشناسه ( بقیه مشکلی ندارن مثلا لپ تاپی که ویندوز xp داره و یا hd پلیر اندرویدی من این کامپیوتر رو میشناسن )

فایروال ها هم همه خاموشه

تلویزیونهای اخیر سامسونگ با ویندوز 10 مشکلی دارند ؟

دوست عزیز
من به شخصه برای ارتباطم از ویندوز 10 با تلویزیون ارتباط برقرار می کنم و هیچ مشگلی ندارم . و حتی مدیا پلیری که بصورت پش فرض در خود ویندوز نصب است براحتی و بدون کندی و قطعی فیلم - عکس - و موسیقی را پخش می کند. و حتی دیگر نیاز به نصب allshare در کامپیوتر برای ارتباط نیست.
آیا در wifi کامپیوترتان کد تلویزیون را وارد می کنید؟

alirafaat
23-09-2015, 12:22
دوست عزیز
من به شخصه برای ارتباطم از ویندوز 10 با تلویزیون ارتباط برقرار می کنم و هیچ مشگلی ندارم . و حتی مدیا پلیری که بصورت پش فرض در خود ویندوز نصب است براحتی و بدون کندی و قطعی فیلم - عکس - و موسیقی را پخش می کند. و حتی دیگر نیاز به نصب allshare در کامپیوتر برای ارتباط نیست.
آیا در wifi کامپیوترتان کد تلویزیون را وارد می کنید؟

از من کد نمی خواد ( کجاش ؟ )

اون 4 کلاینت دیگه در سمارت هاب تلویزیون شناخته میشن هیچ کدوم کد نخواستن

در ضمن یه سئوال ضمنی! سمارت هاب رو میشه افلاین اپدیت کرد ؟ ورژن شو از کجا میشه فهمید ؟

با تشکر

matinpour
24-09-2015, 15:53
از من کد نمی خواد ( کجاش ؟ )

اون 4 کلاینت دیگه در سمارت هاب تلویزیون شناخته میشن هیچ کدوم کد نخواستن

در ضمن یه سئوال ضمنی! سمارت هاب رو میشه افلاین اپدیت کرد ؟ ورژن شو از کجا میشه فهمید ؟

با تشکر
دوست عزیز
در قسمت منو--> شبکه--> عملکرد soft AP باید کد امنینی را یادداشت و در wifi کامپیوتر وقتی که تلویزیون را شناسایی کرد وارد کنید.
و در ضمن برای اسمارت هاب باید به اینترنت متصل باشید. ولی برای فریمور تان می توانید از آفلاین استفاده کنید.
و برای فهمیدن ورژن از
منو--> پشتیبانی--> تماس با سامسونگ اطلاعات محصول ورژن تان را ببینید.
ویا منو--> پشتیبانی--> بروز رسانی نرم افزار و در منوی چپ همان صفحه ورژن نرم افزار تان را ببینید.

hadi kabi
03-10-2015, 10:44
سلام دوستان میشه 7770 رو ارتقا داد منظور من میشه واسش کیت نصب کرده واز کجا میشه تهیه کرد؟ با سپاس

- - - Updated - - -

matinpour
03-10-2015, 16:28
سلام دوستان میشه 7770 رو ارتقا داد منظور من میشه واسش کیت نصب کرده واز کجا میشه تهیه کرد؟ با سپاس

- - - Updated - - -
دوست عزیز
اگر در نمایندگی نداشته باشند باید از سایت آمازون خرید کنید.

hadi kabi
03-10-2015, 18:08
دوست عزیز
اگر در نمایندگی نداشته باشند باید از سایت آمازون خرید کنید.
دیجی داره ولی نمیدونم ارزش داره نصب کنم یا نه

matinpour
03-10-2015, 19:40
دیجی داره ولی نمیدونم ارزش داره نصب کنم یا نه

دوست عزیز
این کیت قابلیت تلویزیون شما را به تلویزیونهای سال جدید ارتقاء میدهد و اگر تلویزیون شما دو هسته ای باشد آن را به چهار هسته ای تبدیل می کند.
لازم بذکر است که باید از جدیدترین کیت استفاده کنید.

alirafaat
04-10-2015, 12:14
سلام

امپلی فایر متصل به تلویزیون ( onkyo 608 ) متاسفانه نمیتونه تصاویر رو به 4k به خوبی اپ سکال کنه بنابراین مجبور شدم اچ دی پلیر رو مستقیم به تلویزیون متصل کنم ولی حالا مشکل صدا دارم

مشکل اینه که چه arc و چه فیبر اپتیکال صدا فقط 5.1 رو ساپورت می کنند و از فرمتهای بالاتر hd master 7.1 ویا truehd حمایت نمی کنند

ایا راهی برای حل این مشکل هست

HusseinR
07-10-2015, 11:20
سلام و درود
دوستان عزیز مدتیه تلویزیون مدل 40c650 تصویرش تیره میشه و رنگها خیلی غلیظ میشن. گاهی خودش درست میشه بعد دوباره خراب میشه. جدیدا سایه تصاویر متحرک هم رو تصویر میفته و جا میمونه.
چه بخشی از تلویزیون مشکل داره؟ حدود هزینه تعمیرش چقدره که ببینم به صرفه هست یا نه؟
بسیار ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk

aminkhan2014
30-10-2015, 11:22
سلام و عرض ادب
تلویریون 6950 سامسونگ دارم،نمیدونم چطور گوشی LG G2 را تلویزیون وصل کنم؟
لینک آپدیتی هم اگر برای تلویزیون وجود داره ممنون میشم

sabzefosfori
01-11-2015, 04:31
سلام ضمن تشکر از راهنمايی که کردين تلويزيون که اخرين اپديت مال سال 2013 بود رو با اون فايلی که دادين اپديت کردم و ورژن بالاتر رفت مال سال 2014 شد
يک سوال وقتی تلويزيون خاموش و روشن شود همه چی مثل قبل بود تنظيمات و غيره گفتم با اين حجم 1700 گيگ يک چيزی عوض بشه ولی نشد زبان هم همون فارسی که بود امد بالا ممکنه اپديت نشده باشه

و در اخر ورژنی از سال 2014 به اينور نداده برای اين تلويزيون
hu9990 55 اينچ :n16:

matinpour
01-11-2015, 21:22
سلام ضمن تشکر از راهنمايی که کردين تلويزيون که اخرين اپديت مال سال 2013 بود رو با اون فايلی که دادين اپديت کردم و ورژن بالاتر رفت مال سال 2014 شد
يک سوال وقتی تلويزيون خاموش و روشن شود همه چی مثل قبل بود تنظيمات و غيره گفتم با اين حجم 1700 گيگ يک چيزی عوض بشه ولی نشد زبان هم همون فارسی که بود امد بالا ممکنه اپديت نشده باشه

و در اخر ورژنی از سال 2014 به اينور نداده برای اين تلويزيون
hu9990 55 اينچ :n16:
دوست عزیز
ورژن 2015 این مدل را می توانید از این سایت دانلود کنید.

sabzefosfori
02-11-2015, 02:11
سلام دوست من ممنون از راهنمايی و زحمتی که ميکشين من يکم ميترسم اشتباهی انجام بدم دقيقاً الان کدوم يکی رو بايد دانلود کنم که به مدل تلويزيون من هم بخوره و مشکلی پيش نياد
اين صفحه 4 تا برای انتخاب داره که

هرکدوم هم يک حروف با هم فرق دارن
ميشه لطفاً بگين کدوم که دانلود رو انجام بده ممنونم :n16::n16::n16:

پشت تلويزيون من زده :

Model Name: UA55HUC9990WS
Model Code: UA55HUC9990WSHD

matinpour
02-11-2015, 19:52
سلام دوست من ممنون از راهنمايی و زحمتی که ميکشين من يکم ميترسم اشتباهی انجام بدم دقيقاً الان کدوم يکی رو بايد دانلود کنم که به مدل تلويزيون من هم بخوره و مشکلی پيش نياد
اين صفحه 4 تا برای انتخاب داره که

هرکدوم هم يک حروف با هم فرق دارن
ميشه لطفاً بگين کدوم که دانلود رو انجام بده ممنونم :n16::n16::n16:

پشت تلويزيون من زده :

Model Name: UA55HUC9990WS
Model Code: UA55HUC9990WSHD

دوست عزیز
قبل از هر گونه آبدیت اول از قسمت منو <---- پشتیبانی<----- تماس با سامسونگ آن را باز کنید و در قسمت اطلاعات محصول ویرایش نرم افزار را یادداشت کنید چون در موقع دانلود فریمورتان باید اسم آن با اسم محصولتان یکی باشد تا بتوانید از آن استفاده کنید مانند این اسمها
e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.

e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.

sabzefosfori
04-11-2015, 10:16
اولين مدلی که دادين نصب کردمش تو تاپيک اپديت کردن تلويزيون های سامسونگ اين مدل بود T-GFP9UABC.exe

مال خودش رو قبل از آپديت نميدونم چی بود الان هم که اپديت کردم اين هستش

حالا تو اين سايت که اپديت های 2015 رو داره و شما زحمتش رو کشيدين به من معرفی کردين چيزی به چشم من نخورد که شبيهه مشخصات تلويزيون من در قسمت ويرايش نرم افزار

الان از قبل اولی رو دانلود کرده بودم قبل از جواب شما گفتم شايد بگين فرقی نميکنه از قبل دانلود کرده باشم اماده الان ميشه اين رو بزنم يا نه

matinpour
04-11-2015, 21:41
اولين مدلی که دادين نصب کردمش تو تاپيک اپديت کردن تلويزيون های سامسونگ اين مدل بود T-GFP9UABC.exe

مال خودش رو قبل از آپديت نميدونم چی بود الان هم که اپديت کردم اين هستش

حالا تو اين سايت که اپديت های 2015 رو داره و شما زحمتش رو کشيدين به من معرفی کردين چيزی به چشم من نخورد که شبيهه مشخصات تلويزيون من در قسمت ويرايش نرم افزار

الان از قبل اولی رو دانلود کرده بودم قبل از جواب شما گفتم شايد بگين فرقی نميکنه از قبل دانلود کرده باشم اماده الان ميشه اين رو بزنم يا نه

دوست عزیز
همان اولی را دانلود کنید با سیستم شما یکی است.

sabzefosfori
05-11-2015, 13:43
سلام ببخشيد من اولی رو ريختم رو فلش و مثل فايل قبلی اپديت 2014 روش کليک کردم و اکسترکت شد بعد زدم به تلويزيون و مراحل بعدش ولی چيزی پيدا نميکه
چندين بار تست کردم حتی يک بار ديگه فلش رو فرمت کردم باز فايل رو ريختم و اکسترکت کردم tv فايل اپديت رو پيدا نميکنه احتمال داره به اين مدل نخوره برای همون چيزی پيدا نميکنه

نظر شما چيه دوست گرام

به نظرت تو اون صفحه دومی رو دانلود کنم RXEG ؟ :n16:

matinpour
05-11-2015, 23:50
سلام ببخشيد من اولی رو ريختم رو فلش و مثل فايل قبلی اپديت 2014 روش کليک کردم و اکسترکت شد بعد زدم به تلويزيون و مراحل بعدش ولی چيزی پيدا نميکه
چندين بار تست کردم حتی يک بار ديگه فلش رو فرمت کردم باز فايل رو ريختم و اکسترکت کردم tv فايل اپديت رو پيدا نميکنه احتمال داره به اين مدل نخوره برای همون چيزی پيدا نميکنه

نظر شما چيه دوست گرام

به نظرت تو اون صفحه دومی رو دانلود کنم RXEG ؟ :n16:
دوست عزیز
در حالت آنلاین و با کابل لن امتحان کنید ببینید که آیا آبدیت جدید را می شناسد یا نه؟

sabzefosfori
06-11-2015, 20:01
سلام زدم با کابل lan مثل اينکه همون 2014 جديدترين هستش چيزی رو پيدا نکرد

الان گفتم برم تو اسمارت هاب متوجه شدم هيچ برنامه يا بازی نميشه دانلود کرد
قبلاً رو اپديت قديمش ميشد
الان ميزنم دانلود کنه ميگه موفق به دانلود نشد (3010)

اشکال از اپديت هستش به نظر شما که کردم

net وصل هست و فضای خالی هم 2 گيگ دارم

-----------------------------------------------------------------
يک مورد ديگه هم الان بهش بر خورد کردم يک موزيک ويديو با پسوند mkv رو خواستم پخش کنم گفت نميتونه اين فورمت رو پشتيبانی کنه قبلاً هر چی mkv رو ميزاشتم پخش ميکرد

matinpour
07-11-2015, 11:10
سلام زدم با کابل lan مثل اينکه همون 2014 جديدترين هستش چيزی رو پيدا نکرد

الان گفتم برم تو اسمارت هاب متوجه شدم هيچ برنامه يا بازی نميشه دانلود کرد
قبلاً رو اپديت قديمش ميشد
الان ميزنم دانلود کنه ميگه موفق به دانلود نشد (3010)

اشکال از اپديت هستش به نظر شما که کردم

net وصل هست و فضای خالی هم 2 گيگ دارم

-----------------------------------------------------------------
يک مورد ديگه هم الان بهش بر خورد کردم يک موزيک ويديو با پسوند mkv رو خواستم پخش کنم گفت نميتونه اين فورمت رو پشتيبانی کنه قبلاً هر چی mkv رو ميزاشتم پخش ميکرد

دوست عزیز
وقتی دانلودی انجام نشده و تلویزیون تان ارتقایی را قبول نکرده پس تغییری ایجاد نشده. این ممکن است مشگل از فرمت فایل باشد از یک و یا چند فیلم با همین فرمت تست بگیرید. و در ضمن دلیل دانلود نشدن و خطایی 3010 بدین معنی است که در اسمارت هاب تداخل وجود دارد اگر شما می خواهید برای دانلود هر برنامه های جدید، شما باید صبر کنید تا SmartHub نصب / به روز رسانی تمام برنامه ها انجام شود در قسمت نرم افزارهای من وصبر کنید تا ارتباط برقرار شود

sabzefosfori
07-11-2015, 16:03
دوست من منظورم اپديت 2015 نيست که نتونست پيداش کنه اپديت 2014 که لينکش رو تو تاپيک چگونه تلويزيون خود را اپديت کنيم دادين بهم

رو ميگم
حالا يک بار ميرم تو منو مخفی يک فکتوری رست ميکنم باز اسمارت هاپ رو وارد ميشم شايد درست بشه

sabzefosfori
07-11-2015, 19:41
tv رو فکتوری رست کردم

نشد

وارد حساب سامسونگ هم شدم تو بروزر tv هم وارد gmail خودم شدم

نميشه هر برنامه آی که مزنم همون پيغام با کد 3010 مياد

تو تنظيمات سمارت هاب هم رفتم و رست کردم از اول بارگزاری شد و نصب ولی فرقی نکرد

زنگ زدم نمايدنگی گفت اپديت کردی گفتم اره بايد فردا زنگ بزنی بگی ميخوای تلويزيونت RM بشه احتمال داره که قطع آی عوض بشه

عجب داستانی داره يعنی اپديت که زدم مورد داشته زده چيزی رو خراب کرده

matinpour
07-11-2015, 20:21
tv رو فکتوری رست کردم

نشد

وارد حساب سامسونگ هم شدم تو بروزر tv هم وارد gmail خودم شدم

نميشه هر برنامه آی که مزنم همون پيغام با کد 3010 مياد

تو تنظيمات سمارت هاب هم رفتم و رست کردم از اول بارگزاری شد و نصب ولی فرقی نکرد

زنگ زدم نمايدنگی گفت اپديت کردی گفتم اره بايد فردا زنگ بزنی بگی ميخوای تلويزيونت RM بشه احتمال داره که قطع آی عوض بشه

عجب داستانی داره يعنی اپديت که زدم مورد داشته زده چيزی رو خراب کرده
دوست عزیز
مثل اینکه شما پستی که در بالا دادم را نخوانید .و در ظئمن اصلاً تلویزیون شما مشگل سخت افزاری ندارد. و در آخر اگر تلویزیون تان مدام به اینترنت متصل است هر جند وقت یک بار وارد اسمارت هاب شده تا اسمارت هاب تان دسترسی به آبدیت را پیدا کند.

sabzefosfori
07-11-2015, 21:29
net مدام به tv وصل هستش

وقتی وارد صفحه اول اسمارت هاب بشم از کجا ميشه فهميد که ميخواد يا داره اپديت ميشه يا اصلاً نميشه ؟

=====================================

اون کليپ تصويری که نتونسته بشناسه

تو تنظيمات يک قسمت هست که مال divx هستش رفتم و کد رو تو اين سايت وارد کردم و يک فايل تصويری 1 مگ داد دانلود کنم زدم رو tv پخش کنه گفت شما اجازه نداريد برای پخش اين کليپ
اين مورد کارش چيه داداش متين :n16:

الان اين تلويزيون بنده hu9990 سيستم عامل اندرويد هستش
ميشه برنامه اينستاگرام و تلگرام روش نصب کرد ؟

امروز با RM وارد سيستم شدن گفتن موردی نداره سالم هست همه چی يک اصطلاحی رو گفت يادم نيست که برای اطمينان اونم تعقير داد

گفت کد 3010 هم مال سرعت کم اينترنت هست
يکی ديگه هم گفت اينترنت مخابرات و شاتل چون فيلترينگش زياده هستش برای استفاده از اسمارت پاب خوب نيستن

ولی من هنوز هم قبول ندارم و احساس ميکنم که کار اون اپديت هستش که انجام دادم ميشه برگشت به رام اول ؟

majid-n
12-11-2015, 11:48
سلام دوستان یه سوال دارم ایا تلویزیون مدل زیر دیجتال دارد یا نه
la 40 c530 f -1r
سری 5
اگه داره لطف کنید روش فعال سازی اون تو یه تایپک بگید

kamran06163
18-11-2015, 13:37
سلام.
تلویزیون 48h6400 سفارش مصر از بانه خریداری کردم.
وقتی کابل hdmi به پورت hdmi 1 وصل می کنم روی صفحه tv پورت hdmi3 نمایش داده می شه.کلا اسم پورتهای hdmi با پشت tv هماهنگی نداره.
این نا هماهنگی می تونه مشکل ساز بشه در آینده؟
راهی برای درست کردنش هست؟
ممنون از راهنماییتون.

matinpour
18-11-2015, 16:16
سلام.
تلویزیون 48h6400 سفارش مصر از بانه خریداری کردم.
وقتی کابل hdmi به پورت hdmi 1 وصل می کنم روی صفحه tv پورت hdmi3 نمایش داده می شه.کلا اسم پورتهای hdmi با پشت tv هماهنگی نداره.
این نا هماهنگی می تونه مشکل ساز بشه در آینده؟
راهی برای درست کردنش هست؟
ممنون از راهنماییتون.

دوست عزیز
این مورد مشگلی ندارد ولی می شود از داخل منوی مخفی آن را تغییر داد. و با آبدیت ممکن است اصلاح شود.

kamran06163
18-11-2015, 19:39
ممنون از پاسخ سریعتون.آپدیت انجام شد و درست نشد.
میشه کمک کنید تا درستش بکنم؟
برا من پیغام please go to ..در مورد ست کردن front color,type,local set میادش.طبق آموزش انجمن عمل کردم ولی بازم این پیام میادش و داخل منوی مخفی local رو هرچی گشتم پیدا نکردم.
در این مورد هم ممنون می شم اگر کمک کنید.

sougand1389
19-11-2015, 19:46
سلام دوستان راه حلی برای انتقال فیلم ضبط شده از تلویزیون روی فلش به کامپیوتر پیدا نشده هنوز ؟!
Smart 48h6400

Sent from my HUAWEI MT7-TL10

sabzefosfori
23-11-2015, 17:16
سلام آقای matinpour عزيز مشکل اسمارت هاب من درست شد لازم به ذکر هست به دوستان بگم اصلاً به حرف های نمايندگی سامسونگ تهران و غيره توجه نکنيد هيچ اطلاعاتی ندارن
3 تا کارشناس به قول خودشون اين کاره صحبت کردم يکيشون ميگه مشکل سخت افزاری پيدا کرده و نبايد اپديت ميکردی
يکی هم ميگه اين کد 3110 مال سرعت کم net شماست و از مخابرات و شاتل استفاده نکنين به خاطر -------- بالاشون ميگم با ايرانسل هم نميشه ميخنده ميگه اون که سرعتی نداره و سرعت شما بايد بالای 6 مگ باشه
جالب اينجاست که همون شب ساعت 3 صبح بود با ايرانسل تست کردم و به راحتی شروع کرد به دانلود کردن هيچی اينا اطلاعات ندارن

2 تا سوال دارم

يک وقتی تلويزيون رو بخوام يک سره به net از طريق وايرلس وصل کنم راهی داره که تا خودم نخوام يا تا وارد قسمتی که نياز به net داره نشدم مصرفی نکنه از اينترنت ؟

سوال دوم اين تلويزيون دقيقاً چه مشخصاتی از نظر بيت ريت و رزولويشن و پسفند يک فيلم رو از طريق فلش usb ميتونه

پخش کنه

2160*4096 MKVرو از سايت يو ت و ب 7.8 تا دانلود کردم هيچ کدوم رو نتونست پخش کنه و گفت اين فرمت پشتيبانی نميشود

مدل تلويزيون بنده ''HU9990 55 :n40:

matinpour
24-11-2015, 10:44
سلام آقای matinpour عزيز مشکل اسمارت هاب من درست شد لازم به ذکر هست به دوستان بگم اصلاً به حرف های نمايندگی سامسونگ تهران و غيره توجه نکنيد هيچ اطلاعاتی ندارن
3 تا کارشناس به قول خودشون اين کاره صحبت کردم يکيشون ميگه مشکل سخت افزاری پيدا کرده و نبايد اپديت ميکردی
يکی هم ميگه اين کد 3110 مال سرعت کم net شماست و از مخابرات و شاتل استفاده نکنين به خاطر -------- بالاشون ميگم با ايرانسل هم نميشه ميخنده ميگه اون که سرعتی نداره و سرعت شما بايد بالای 6 مگ باشه
جالب اينجاست که همون شب ساعت 3 صبح بود با ايرانسل تست کردم و به راحتی شروع کرد به دانلود کردن هيچی اينا اطلاعات ندارن

2 تا سوال دارم

يک وقتی تلويزيون رو بخوام يک سره به net از طريق وايرلس وصل کنم راهی داره که تا خودم نخوام يا تا وارد قسمتی که نياز به net داره نشدم مصرفی نکنه از اينترنت ؟

سوال دوم اين تلويزيون دقيقاً چه مشخصاتی از نظر بيت ريت و رزولويشن و پسفند يک فيلم رو از طريق فلش usb ميتونه

پخش کنه

2160*4096 MKVرو از سايت يو ت و ب 7.8 تا دانلود کردم هيچ کدوم رو نتونست پخش کنه و گفت اين فرمت پشتيبانی نميشود

مدل تلويزيون بنده ''HU9990 55 :n40:
دوست عزیز
در مورد سوال اول اینکه تا شما برنامه ای که نیاز به نت دارد را اجرا نکنید به جز در مواقع ای که نیاز به آبدیت باشد از اینترنت استفاده نمی کند و برای جلو گیری از آبدیت هم باید از منوی مخفی این کار را انجام دهید یکی از راه حل های - خاموش کردن پشتیبانی OTN در منوی سرویس می باشد. (گزینه زیر کنترل
(control-sub option-OTN-OTN support->off).
و در مورد سوال دوم
اینکه از طریق usb می خواهید این قالب را پخش کند شک دارم ولی می دانم که می تواند از طریق پورت hdmi پخش کند ولی فکر می کنم می توانید با استفاده از نرم افزار های مبدل دوباره به فرمت mkv تبدیل کنید که کیفیت آن تغییری نمی کند ولی قابلیت پخش در تلویزیون را از طریق usb پیدا می کند من لیستی از جداول را برایتان می گذارم

هنگامی که تلویزیون شما به یک کامپیوتر متصل می شود ، تنظیم کارت گرافیک کامپیوتر را به یکی از وضوح های استاندارد ذکر شده در جدول زیر ببینید.تلویزیون به طور خودکار به وضوحی که شما انتخاب می کنید تنظیم می شود. توجه داشته باشید که وضوح مطلوب 1920 x1080 توصیه می شود.
انتخاب وضوح در جداول گنجانده شده می تواند در یک صفحه خالی یا فقط شاخص پاور روشن شود. به کتابچه راهنمای کاربر از کارت گرافیک خود تان برای وضوح های سازگار مراجعه کنید.
IBM

وضوح

(DotsxLines)
فرمت نمایش
Horizontal
Frequency

(KHz)
Vertical
Frequency

(Hz)
Clock Frequency

(MHz)
Polarity (Horizontal/ Vertical)

720x400
70Hz
31.469
70.087
28.322
-/+

MAC

Resolution

(DotsxLines)
Display Format
Horizontal
Frequency

(KHz)
Vertical
Frequency

(Hz)
Clock Frequency

(MHz)

640x480
67Hz
35.000
66.667
30.240
-/-

832x624
75Hz
49.726
74.551
57.284
-/-

1152x870
75Hz
68.681
75.062
100.000
-/-

VESA DMT

Resolution

(DotsxLines)
Display Format
Horizontal
Frequency

(KHz)
Vertical
Frequency

(Hz)
Clock Frequency

(MHz)

640x480
60Hz
31.469
59.940
25.175
-/-

640x480
72Hz
37.861
72.809
31.500
-/-

640x480
75Hz
37.500
75.000
31.500
-/-

800x600
60Hz
37.879
60.317
40.000
+/+

800x600
72Hz
48.077
72.188
50.000
+/+

800x600
75Hz
46.875
75.000
49.500
+/+

1024x768
60Hz
48.363
60.004
65.000
-/-

1024x768
70Hz
56.476
70.069
75.000
-/-

1024x768
75Hz
60.023
75.029
78.750
+/+

1152x864
75Hz
67.500
75.000
108.000
+/+

1280x720
60Hz
45.000
60.000
74.250
+/+

1280x800
60Hz
49.702
59.810
83.500
-/+

1280x1024
60Hz
63.981
60.020
108.000
+/+

1280x1024
75Hz
79.976
75.025
135.000
+/+

1366x768
60Hz
47.712
59.790
85.500
+/+

1440x900
60Hz
55.935
59.887
106.500
-/+

1600x900RB
60Hz
60.000
60.000
108.000
+/+

1680x1050
60Hz
65.290
59.954
146.250
-/+

1920x1080
60Hz
67.500
60.000
148.500
+/+

1920x1200
60Hz
74.556
59.885
193.250
-/+

وضوح صفحه پشتیبانی شده برای سیگنال های ویدئویی
CEA-861

Resolution

(DotsxLines)
Display Format
Horizontal
Frequency

(KHz)
Vertical
Frequency

(Hz)
Clock Frequency

(MHz)

720(1440)x480i
60Hz
15.734
59.940
27.000
-/-

720(1440)x576i
50Hz
15.625
50.000
27.000
-/-

720x480
60Hz
31.469
59.940
27.000
-/-

720x576
50Hz
31.250
50.000
27.000
-/-

1280x720
60Hz
45.000
60.000
74.250
+/+

1280x720
50Hz
37.500
50.000
74.250
+/+

1920x1080i
60Hz
33.750
60.000
74.250
+/+

1920x1080i
50Hz
28.125
50.000
74.250
+/+

1920x1080
60Hz
67.500
60.000
148.500
+/+

1920x1080
50Hz
56.250
50.000
148.500
+/+

1920x1080
30Hz
33.750
30.000
74.250
+/+

1920x1080
25Hz
28.125
25.000
74.250
+/+

1920x1080
24Hz
27.000
24.000
74.250
+/+

3840x2160
24Hz
54.000
24.000
297.000
+/+

3840x2160
25Hz
56.250
25.000
297.000
+/+

3840x2160
30Hz
67.500
30.000
297.000
+/+

3840x2160
50Hz
112.500
50.000
594.000
+/+

3840x2160
60Hz
135.000
60.000
594.000
+/+

4096x2160
24Hz
54.000
24.000
297.000
+/+

4096x2160
25Hz
56.250
25.000
297.000
+/+

4096x2160
30Hz
67.500
30.000
297.000
+/+

4096x2160
50Hz
112.500
50.000
594.000
+/+

4096x2160
60Hz
135.000
60.000
594.000
+/+

HDMI

Resolution

(DotsxLines)
Display Format
Horizontal
Frequency

(KHz)
Vertical
Frequency

(Hz)
Clock Frequency

(MHz)

3840x2160
30Hz
67.500
30.000
297.000
+/+

3840x2160
25Hz
56.250
25.000
297.000
+/+

3840x2160
24Hz
54.000
24.000
297.000
+/+

4096x2160
24Hz
54.000
24.000
297.000
+/+

kamran06163
24-11-2015, 11:49
کسی نیست کمک کنه؟

matinpour
24-11-2015, 13:13
ممنون از پاسخ سریعتون.آپدیت انجام شد و درست نشد.
میشه کمک کنید تا درستش بکنم؟
برا من پیغام please go to ..در مورد ست کردن front color,type,local set میادش.طبق آموزش انجمن عمل کردم ولی بازم این پیام میادش و داخل منوی مخفی local رو هرچی گشتم پیدا نکردم.
در این مورد هم ممنون می شم اگر کمک کنید.
دوست عزیز
این مورد در موقع فعال سازی دیجیتال بوجود آمده است و باید موارد ذکر شده را دوباره انتخاب کنید یعنی front color,type,local set

Front color تان U-s-v-65 و type تان 48A1AF0V است. و همچنین local set را روی
DT_ M_ASSIA تنظیم کنید.

و برای local set هم باید از این تایپیک وسری خودتان یعنی Hاستفاده کنید.
تنظیم ساعت و تاریخ و تیونر دیجیتال تلویزیون سامسونگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Immunology
24-11-2015, 15:16
با سلام و احترام
دوستان تی وی من آپدیت هست ولی میرم رو smart hub بخش app وقتی برنامه رو میزنم و میخوام دانلود کنم گزینه دانلود هاید هست و نمیشه دانلود کرد.زیرشم نوشتهsmart hub is being updated please try again later.
به نظرتون مشکل از کجاست؟
مدل ju7000

matinpour
24-11-2015, 15:53
با سلام و احترام
دوستان تی وی من آپدیت هست ولی میرم رو smart hub بخش app وقتی برنامه رو میزنم و میخوام دانلود کنم گزینه دانلود هاید هست و نمیشه دانلود کرد.زیرشم نوشتهsmart hub is being updated please try again later.
به نظرتون مشکل از کجاست؟
مدل ju7000
دوست عزیز
آیا در تنظیمات اسمارت هاب ثبت نام کردید ؟ اگر نه اول ثبت نام کنید و با شرایط سامسونگ موافقت کنید.

hasanoooooooo
24-11-2015, 16:20
دوستان تیوی 6920 ما یه مدته که گوشه تصویر سیاه شده!! راهی هست درستش کنم؟ به تنظیمات کارخانه هم از منو هم منو مخفی برگرداندم ولی فایده ای نداره!!! خوهشا راهنمایی کنید! این تیوی خیلی کم کار کرده...

sabzefosfori
24-11-2015, 16:29
دوست عزیز
در مورد سوال اول اینکه تا شما برنامه ای که نیاز به نت دارد را اجرا نکنید به جز در مواقع ای که نیاز به آبدیت باشد از اینترنت استفاده نمی کند و برای جلو گیری از آبدیت هم باید از منوی مخفی این کار را انجام دهید یکی از راه حل های - خاموش کردن پشتیبانی OTN در منوی سرویس می باشد. (گزینه زیر کنترل
(control-sub option-OTN-OTN support->off).

ممنون پس وارد منوی مخفی بشم سپس control و ادامه که تا otn support رو off کنم

حالا اين کار رو انجام بدم اين کار فقط باعث ميشه که خودش نياد از net استفاده کنه يا اينکه ديگه خودم هم نميتونم اگه بخوام اپديتی انجام بدم ( اگر هم بخوام بايد برم منوی مخفی و اين مورد رو دوباره on کنم )

و مورد ديگه اين کار رو انجام بدم ديگه با خيال راحت ميتونم تلويزيون رو به اينترنت منزل وصل کنم برای هميشه اينترنتم رو نميخوره قبلاً تو 2 روز 5 گيگ رو تموم کرد :n16:

matinpour
24-11-2015, 16:45
ممنون پس وارد منوی مخفی بشم سپس control و ادامه که تا otn support رو off کنم

حالا اين کار رو انجام بدم اين کار فقط باعث ميشه که خودش نياد از net استفاده کنه يا اينکه ديگه خودم هم نميتونم اگه بخوام اپديتی انجام بدم ( اگر هم بخوام بايد برم منوی مخفی و اين مورد رو دوباره on کنم )

و مورد ديگه اين کار رو انجام بدم ديگه با خيال راحت ميتونم تلويزيون رو به اينترنت منزل وصل کنم برای هميشه اينترنتم رو نميخوره قبلاً تو 2 روز 5 گيگ رو تموم کرد :n16:
دوست عزیز
حجم اینترنت را تلویزیون مصرف نمی کند بلکه شبکه های اجتماعی گوشی های متصل به اینترنتتان مصرف می کنند مانند اینستاگرام- تلگرام وغیره که فیلم وعکس و موسیقی چه دانلود و چه ؛آپلود آن باعث مصرف حجم می شود.

matinpour
24-11-2015, 16:52
دوستان تیوی 6920 ما یه مدته که گوشه تصویر سیاه شده!! راهی هست درستش کنم؟ به تنظیمات کارخانه هم از منو هم منو مخفی برگرداندم ولی فایده ای نداره!!! خوهشا راهنمایی کنید! این تیوی خیلی کم کار کرده...
دوست عزیز
ظاهراً لامپهای ال ای دی کنار پنلتان خاموش شده زیاذ نگران نباشید منهم اشگال را نمیدانم ولی بعضی وقتا بعد از یک مدتی دوباره روشن می شود خودم دارم روی آن کار می کنم تا علت را پیدا کنم.

Immunology
24-11-2015, 17:06
دوست عزیز
آیا در تنظیمات اسمارت هاب ثبت نام کردید ؟ اگر نه اول ثبت نام کنید و با شرایط سامسونگ موافقت کنید.

سلام
بله با یوزرم وارد شدم و با شرایطش هم موافقت کردم.نمیدونم‌چرا برای دانلود برنامه این خطا رو میده.

matinpour
25-11-2015, 11:08
سلام
بله با یوزرم وارد شدم و با شرایطش هم موافقت کردم.نمیدونم‌چرا برای دانلود برنامه این خطا رو میده.
دوست عزیز
این مسئله بر می گردد به سرور سامسونگ که باید به سیستمتان اجازه ورود بدهد هرز گاهی چند در روزهای دیگر امتحان کنید.

adim-60
27-11-2015, 17:23
حل شد
----------------------------------------------------------------
سلام دوستان
امروز خواستم وبگردی کنم با webbrowser سامسونگ F6400
ولی وقتی وارد وب بروزر میشم فقط صفحه سیاه میمونه و ایکون موس میاد
تو دیگر قسمتها و اپهای اسمارت هاب مشکلی ندارم فقط تو وب بروزر
ناگفته نماند از چند روز پیش اعلانی بصورت نواری بالای تلویزیون میومد که دقیقا یادم نبود چی نوشته احتمالا نوشته بود اختلال یا .. تو دو سه روز
ایا مشکل از اینه یا از جای دگه ست ؟
ممنون میشم راهنمایی کنیم
یاداوری میکنم تلویزیون به اخرین ورژن اپدیت شده است
البته قبلش وب بروزر مشکلی نداشت
----------------------------------------------------------------
با رفتن به منوی مخفی و ریست کردن smart hub درست شد

behzadp30word
20-12-2015, 06:35
با سلام
با عرض پوزش یه سوال دارم ایا روشی هست که بشه شیلترینگ رو تو اسمارت tv ها دور زد ؟؟
من با اسمارت هاب کانادا نمیتونم بزنامه glwiz رو باز کنم
نه اون بلکه بقیه سایت ها و app های شیلتر دیگه رو هم نمیتونم باز کنم

ممنون میشم راهنمایس بفرمایید
مدل tv
48h6490 samsung

matinpour
20-12-2015, 12:08
با سلام
با عرض پوزش یه سوال دارم ایا روشی هست که بشه شیلترینگ رو تو اسمارت tv ها دور زد ؟؟
من با اسمارت هاب کانادا نمیتونم بزنامه glwiz رو باز کنم
نه اون بلکه بقیه سایت ها و app های شیلتر دیگه رو هم نمیتونم باز کنم

ممنون میشم راهنمایس بفرمایید
مدل tv
48h6490 samsung
دوست عزیز
برای این منظور به این تایپیک مراجعه کنید.
اینترنت TV و نصب برنامه های کشورهای مختلف در Smart Hub سامسونگ (برای اولین بار در ایران) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

behzadp30word
03-01-2016, 08:50
با سلام

ممنون میشم بفرمائید معادل اصلی مدلUA48H6490AV که ایران زده
چی هست ??
با تشکر

درضمن چطور میشه و....ي.....پ... ن... رو شیر کنیم رو tv

ممنون از راهنمایی هاتون

matinpour
03-01-2016, 14:57
با سلام

ممنون میشم بفرمائید معادل اصلی مدلUA48H6490AV که ایران زده
چی هست ??
با تشکر

درضمن چطور میشه و....ي.....پ... ن... رو شیر کنیم رو tv

ممنون از راهنمایی هاتون

دوست عزیز
برای این منظور شما می توانید با کنترول معمولی این کد را در حالت خاموش وارد کنید و بعد از منوی سرویس تان و در همان صفحه اول مدل اصلی تلویزیونتان را ببینید.
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.

کد:
info > menu > mute > power

هشدار:بعداز دیدن مدل تلویزیون- تلویزیون را خاموش کنید و بعد دوباره روشن کنید و هرگز بدون آشنایی به منوی سرویس دست نزنید چون ممکن است موجب خسارت شدید خواهید شد..

یا علی یا مهدی
03-01-2016, 16:36
سلام
تلویزیون من h6430 smart هست که به هیچ وجه به اینترنت وصل نمیشه
مینویسه به مودم به تلویزیون وصل شد ولی اینترنت وصل نشد
کسی میتونه کمکم کنه؟
چیکار کنم که وصل شه؟
ممنونم

hamid_p25
04-01-2016, 02:20
سلام مدل 46d7000 دارم که پس از تغییرات در منو مخفی خاموش روشن میشه و به کنترل هیچ واکنشی نشون نمیده البته چراغ استند بای چشمک میزنه ولی واکنشی نداره چه کنم؟
ممنون

chaharnazm
04-01-2016, 11:32
درود متین جان
ال ای دی اف 8880 دارم. از روی ماهوا تصویر میگیرم. گاهی خیلی صدای کمه و با افزایشش تاثیر چندانی تو حجم حس نمیشه. حتا از روی سینما هم که صدای تلویزیون پخش میکنم باید حجم صدا رو بیش از معمول افزایش بدم. دلیل چی میتونه باشه؟ (تلویزیون هرگز به روز رسانی نشده.)

matinpour
04-01-2016, 18:13
درود متین جان
ال ای دی اف 8880 دارم. از روی ماهوا تصویر میگیرم. گاهی خیلی صدای کمه و با افزایشش تاثیر چندانی تو حجم حس نمیشه. حتا از روی سینما هم که صدای تلویزیون پخش میکنم باید حجم صدا رو بیش از معمول افزایش بدم. دلیل چی میتونه باشه؟ (تلویزیون هرگز به روز رسانی نشده.)
دوست عزیز
اگر از غیر از بلندگو خود تلویزیون استفاده میکنید آنها را ازتلویزیون جدا کرد و از منوی --> صدا---> تنظیمات بلندگو و بلندگو داخلی را انتخاب کنید و اگر صدای تلویزیون همانطورکم است
یکبار از منو--> صدا--> تنظیم مجدد صدا آن را دوباره تنظیم مجدد کنید تا به حالت کارخانه برود.

matinpour
04-01-2016, 18:28
سلام مدل 46d7000 دارم که پس از تغییرات در منو مخفی خاموش روشن میشه و به کنترل هیچ واکنشی نشون نمیده البته چراغ استند بای چشمک میزنه ولی واکنشی نداره چه کنم؟
ممنون
دوست عزیز

تنها کاری که میشود کرد این است که آی سی ایپیرام را ریست کنید.که این یک کار تخصصی است و اگر جواب نداد متاسفانه باید مینبردتان را تعویض کنید . اگر به این امور واردید که هیچ وگرنه باید از یک فرد ی که به این امور وارد است کمک بگیرید.برای این منظور به اینجا مراجعه کنید.
و در این پست که روش بازکردن و از روی برد توضیح داده شده.

#52 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نکته: بسته به مدل تلویزیونتان ممکن است جای آی سی ایپیرام متفاوت باشد

hamid_p25
04-01-2016, 18:46
ممنون. فعلا دارم دنبالش میگردم. اگه شما عکسی از این مدل دارید لطفا بفرستید. متشکرم.

chaharnazm
05-01-2016, 08:44
دوست عزیز
اگر نظر مرا می خواهید همان مدل بهترین است و آن موضوع هم ممکن است دلیلی داشته که تلویزیونتان اینطور می شده و ممکن نیست که همه این مشگل را داشته باشند همه اینها برمی گردد به نحویه استفاده درست از سیستم که اگر بدرستی تلویزیونتان را آماده سازی کنید و همچنین دستورالعمل ها و عملکرد تلویزیون را بدانید کمتر دچار مشگل می شوید استفاده از این مدل تلویزیون بمانند استفاده از بنز آخرین سیستم می ماند و اگر شما راهنمای درستی نداشته باشید چگونه می توانید از یک سیستم بسیار هوشمند بطور کامل و جامع استفاده کنید که متاسفانه سامسونگ ایران از یک امکان ساده یعنی دادن یک دفترچه راهنما کامل و جامع که به زبان فارسی نوشته شده باشد استفاده نکرده است و همین برای کاربرانی که از این تلویزیونها استفاده می کنند مشگل ساز شده است ولی خوشبختانه من این دفترچه را گردآوری و ترجمه و در دسترس دارم.

میشه خواهش کنم دفترچه ی راهنمای پارسی تلویزیون اف 8880 را برای دانلود بگذارید؟

matinpour
05-01-2016, 15:06
میشه خواهش کنم دفترچه ی راهنمای پارسی تلویزیون اف 8880 را برای دانلود بگذارید؟
دوست عزیز
جواب شما را در پست خصوصی تان دادم.

majidjan
10-01-2016, 18:33
سلام، وقت بخیر.
دو سه روزه یه تلویزیون 55J7790 خریدم،امروز یه مرتبه دیدم تاچ ریموت کنترلش کار نمیکنه، امکان داره تنظیماتی چیزی داشته باشه؟
ویرایش:
با کمک دوست خوبم mr_peyman5623 مشکل حل شد.
دفترچه راهنمای کامل این تلویزیون رو چطور میتونم داشته باشم؟
ممنون

matinpour
10-01-2016, 22:13
سلام، وقت بخیر.
دو سه روزه یه تلویزیون 55J7790 خریدم،امروز یه مرتبه دیدم تاچ ریموت کنترلش کار نمیکنه، امکان داره تنظیماتی چیزی داشته باشه؟
ویرایش:
با کمک دوست خوبم mr_peyman5623 مشکل حل شد.
دفترچه راهنمای کامل این تلویزیون رو چطور میتونم داشته باشم؟
ممنون
دوست عزیز
این منوال خارجی آن است.
User Manual ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])7.66 MB, pdf, ENGLISH
2015.08.06

Farzadtv
17-01-2016, 07:23
سلام دوستان من تلویزیون سامسونگ دارم 3d اسمارت من هر کاری میکنم نمیتونم کشورم رو عوض کنم که از ایران در بیاد که بتونم برنامه های درستو حسابی شو دانلود کنم بعد کنترل تلویزیون من جدیده یعنی اسمارت کنترل هستش هیچ عددی نیست روش کسی راهی بلده؟!

mahdi-mo
26-01-2016, 18:06
سلام دوستان گلم
من حدودا 2 سالی میشه که تلویزیون 46F6450 رو دارم
تو این دو سال هارد و فلشام رو براحتی و بدون مشکل باز میکرد(3ترا و 4ترا و فلش 8 گیگ و 32 گیگ)
داشتم فیلم THE MARTIAN رو میدیدم که وسط فیلم یه دفعه قطع شد و تلویزیون روشن خاموش شد و بالا اومد ولی هاردو باز نکرد
گفتم شاید روی حجم بالا داره بهش فشار میاد فیلمو ریختم روی فلش 8 گیگم امتحان کردم دیدم فایده ای نداره تلویزیون فلشو باز نمیکنه و بعد از 2 دقیقه حدودا روشن خاموش میشه
امروز بعد از ظهر باز هارد رو امتحان کردم باز کرد و فیلمو پخش کرد گفتم درست شد دیگه تا اینکه باز الان امتحان کردم هارد و فلشامو دیدم باز به محض اینکه وصل میکنم بعد از اینکه میزنم تلویزیون هارد یا فلشو باز کنه بعد از همون حدود 2 دقیقه روشن خاموش میشه حتی اگه باز هم نکنی فلش وصل باشه بازم اتومات روشن خاموش میشه ولی بکشم اینطوری نمیشه
حالا به نظرتون چه خاکی بر سرم کنم
سخت افزار تلویزیون( همون قسمت بورد USB) مشکل پیدا کرده؟
یا مشکل از جای دیگست؟
یکی بهم گفت آپدیت کن مشکلت حل میشه.اینو بگم اگه این گزینه مد نظرتونه با راهنمایی کامل بهم بگین چکار کنم که هیچی سردرنمیارم
البته اینم بگم که تلویزیونو به تنظیمات کارخونه ای برگردوندم گفتم شاید درست بشه ولی نشد که نشد:n39:

tanha935
27-01-2016, 01:27
با سلام در f8000 حالت hdmi black level در low هستش بصورت کمرنگ غیرقابل تغییر وقتی که بلوری به hdmi وصل میکنم hdmi black level در standarde بصورت کمرنگ غیرقابل تغییر میشه چطور بایدتغییرش داد؟

matinpour
27-01-2016, 18:09
با سلام در f8000 حالت hdmi black level در low هستش بصورت کمرنگ غیرقابل تغییر وقتی که بلوری به hdmi وصل میکنم hdmi black level در standarde بصورت کمرنگ غیرقابل تغییر میشه چطور بایدتغییرش داد؟
دوست عزیز
این فقط برای ورودی ویدئو از طریق کابل HDMI در دسترس است. با استفاده از این برای کاهش ابقاء تصویر که در هنگام تماشای ویدئو یا از دستگاه های خارجی ممکن است رخ دهد. یکی از سطوح سیاه و سفید را انتخاب کنید.

tanha935
27-01-2016, 21:12
دوست عزیز
این فقط برای ورودی ویدئو از طریق کابل HDMI در دسترس است. با استفاده از این برای کاهش ابقاء تصویر که در هنگام تماشای ویدئو یا از دستگاه های خارجی ممکن است رخ دهد. یکی از سطوح سیاه و سفید را انتخاب کنید.
منم بلوری با کابل hdmi وصل کردم low تبدیل شد به standard ولی بازم کمرنگه و غیرقابل تغییر

matinpour
27-01-2016, 22:53
منم بلوری با کابل hdmi وصل کردم low تبدیل شد به standard ولی بازم کمرنگه و غیرقابل تغییر
دوست عزیز
در آن منو تن رنگ را از استاندارد به آیتمهای دیگر برگرداتید ببینید فعال می شود یا نه؟
یا اینکه حالت فیلم را روشن کنید.

kavah63
28-01-2016, 00:30
سلام آقای متین پور
سوالم مربوط به بخش الجی هست ولی اونجا جوابی نگرفتم ببخشید
سلام
یکی از دوستام lg-47LY760H گرفته ولی نه تنظیمات شبکه در منو وجود داره نه ----- و نه اسمارت و نه وای فای. در حالی که هم جای کابل لن 2عدد و هم جای ال ان بی در پشت دستگاه وجود دارد این هم لینک صفحه ی محصول در سایت الجی
دوستان امکان داره اسمارت هم از طریق منو مخفی فعال بشه؟
امروز یه آقای تکنسین اومد و با کنترل مادر ----- رو فعال کرد ولی هر چقدر گشتیم قسمت اسمارت و وای فای رو پیدا نکردیم. آیا راهی دارد فعال بشن؟
ممنون

hassan_110
28-01-2016, 13:54
سلام
دوستان ن یه اسمارت تی وی مدل 6920 سامسونگ دارم که روی خودش ----t داره. تو قسمت سرچ کردن کانال های دیحیتال یه مشکل دارم اونم اینکه وقتی کانال ها رو سرچ می کنم به صورت مرتب کانال ها رو پیدا نمی کنه. مثلا اوول شبکه آی فیلم رو پیدا می کنه بعدش شبکه یک و دو بعدش سه تا رادیو پیدا میکه بعدش اچ دی و .... به همین صورت به شیوه نامرتب کانال ها رو جستجو میکنه. می خواستم بدونم چطور میتونم از شبکه یک تا کانال ها رو مرتب سرچ کنم و یا اینکه کانال ها رو به صورت دستی مرتب کنم؟
با تشکر

nabi395
28-01-2016, 15:55
سلام دوستان led samsung ue40 در قسمت منو مخفی تغییر دادن حالا روشن خاموش میشه بی زحمت راهنمای کنید

matinpour
28-01-2016, 19:40
سلام آقای متین پور
سوالم مربوط به بخش الجی هست ولی اونجا جوابی نگرفتم ببخشید
سلام
یکی از دوستام lg-47LY760H گرفته ولی نه تنظیمات شبکه در منو وجود داره نه ----- و نه اسمارت و نه وای فای. در حالی که هم جای کابل لن 2عدد و هم جای ال ان بی در پشت دستگاه وجود دارد این هم لینک صفحه ی محصول در سایت الجی
دوستان امکان داره اسمارت هم از طریق منو مخفی فعال بشه؟
امروز یه آقای تکنسین اومد و با کنترل مادر ----- رو فعال کرد ولی هر چقدر گشتیم قسمت اسمارت و وای فای رو پیدا نکردیم. آیا راهی دارد فعال بشن؟
ممنون
دوست عزیز
برای فعال کردن اسمارت هاب باید لوگین کنید یعنی Smart Home ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را از منو زده و وارد شده و ثبت نام کنید .برای یادگیری و استفاده از آیتمهای مختلف از این سایت استفاده کنید.

matinpour
28-01-2016, 19:55
سلام
دوستان ن یه اسمارت تی وی مدل 6920 سامسونگ دارم که روی خودش ----t داره. تو قسمت سرچ کردن کانال های دیحیتال یه مشکل دارم اونم اینکه وقتی کانال ها رو سرچ می کنم به صورت مرتب کانال ها رو پیدا نمی کنه. مثلا اوول شبکه آی فیلم رو پیدا می کنه بعدش شبکه یک و دو بعدش سه تا رادیو پیدا میکه بعدش اچ دی و .... به همین صورت به شیوه نامرتب کانال ها رو جستجو میکنه. می خواستم بدونم چطور میتونم از شبکه یک تا کانال ها رو مرتب سرچ کنم و یا اینکه کانال ها رو به صورت دستی مرتب کنم؟
با تشکر
دوست عزیز
از قسمت منو --> کانال---> ویرایش کانال برای این منظور استفاده کنید.

matinpour
28-01-2016, 19:59
سلام دوستان led samsung ue40 در قسمت منو مخفی تغییر دادن حالا روشن خاموش میشه بی زحمت راهنمای کنید
دوست عزیز
برای این منظور باید اگر تهران هستید به آدرس جمهوری ساختمان آلومینیم طبقه 4 واحد 451 مراجعه تا برایتان آی سی ایپرام را ریست و یا پروگرام کنند.

khold
29-01-2016, 09:11
Smart 48h6400 دارم بعد از اپدیت کند و سنگین شده راهی هست بشه برگردم به ورژن های قبلی؟؟

matinpour
29-01-2016, 13:49
Smart 48h6400 دارم بعد از اپدیت کند و سنگین شده راهی هست بشه برگردم به ورژن های قبلی؟؟
دوست عزیز
خیر شما نمی توانید به ورژن قبل برگردانید.

kavah63
29-01-2016, 18:35
دوست عزیز
برای فعال کردن اسمارت هاب باید لوگین کنید یعنی Smart Home ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را از منو زده و وارد شده و ثبت نام کنید .

برای یادگیری و استفاده از آیتمهای مختلف از این سایت استفاده کنید.

ممنون که جواب دادین
اصلا اسمارت هاب و تنظیمات شبکه داخل منوها وجود نداره کلش رو گشتم همونطوری که قبلا در جستجوی شبکه قسمت ماهواره وجود نداشت ولی الان بعد از ورود تکنسین به منو مخفی اضافه شده . البته پشتش دو ورودی شبکه داره و وقتی کابل بهش وصل می کنم اخطار میده که شبکه وصل شد اما با زهم در هیچ جای منو تنظیماتش موجود نیست.

hassan_110
03-02-2016, 08:49
دوست عزیز
از قسمت منو --> کانال---> ویرایش کانال برای این منظور استفاده کنید.
سلام
متاسفانه تو قسمت منو در بخش کانال گزینه ای به نام ویرایش کانال وجود نداره.

matinpour
03-02-2016, 23:02
سلام
متاسفانه تو قسمت منو در بخش کانال گزینه ای به نام ویرایش کانال وجود نداره.
دوست عزیز
وارد اسمارت هاب شده و آیکون دیش یا همان کانال را زده و وارد آن قسمت شوید و کلید دستگاه یاهمان tools را بزنید و وارد منوی آن شده و ویرایش را انتخاب و کاملها را به دلخواه خود شماره گذاری و ذخیره کنید.

sepidroud
13-02-2016, 18:14
سلام سوال داشتم
من یه تی وی h6490 دارم مدتیه دستورات صوتی رو از کنترل دریافت نمیکنه با اینکه ایکون میکروفون دیده میشه کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم

matinpour
14-02-2016, 14:02
سلام سوال داشتم
من یه تی وی h6490 دارم مدتیه دستورات صوتی رو از کنترل دریافت نمیکنه با اینکه ایکون میکروفون دیده میشه کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم
دوست عزیز
از این مطالب استفاده کنید.
تشخیص صدا را می توان با روش های زیر استفاده کرد:
● ● با استفاده از میکروفون کار گذاشته شده در تلویزیون با فاصله
● ● با استفاده از دکمه VOICE از نزدیک
سر و صدای محیط می تواند با تشخیص صدا تداخل داشته باشد. اگر این مورد برخوردید، کلید VOICE را فشار داده و پس از آن کلمه / عبارت فرمان را از فاصله 10cm توسط 15CM به دور از میکروفون بر روی کنترل لمسی هوشمند بگویید.
دستورات ممکن است به رسمیت شناخته نشود اگر شما بیش از حد آرام و یا با صدای بلند صحبت کنید. حجم مطلوب حدود 60dB سابق: 60 دسی بل: مکالمه عمومی، 70 دسی بل: زنگ تلفن .
عوامل محیطی
نرخ تشخیص صدا بسته به ولوم / تن، تلفظ، و محیط صدای تلویزیون و سر و صدای محیط متفاوت است
خودآموز تشخیص صدا
صفحه منو---> ویژگی های هوشمند---> تشخیص صدا---> خودآموز صدا و تشخیص
Screen Menu > Smart Features > Voice Recognition > Voice Recognition Tutorial
این به شما اجازه می دهد تا خود را با اصول اولیه استفاده از تشخیص صدا آشنا کنید. اجرای تشخیص صدا خودآموز و یا تشخیص صدا را فعال و پس از آن می گویند "راهنمای من".
فعال کردن تشخیص صدا

برای گفتن کلمه دکمه VOICEرا برای اجرای تشخیص صدا فشار دهید. یک فرمان بگو. شما می توانید تشخیص صدا را به یک کار از تلویزیون استفاده کنید. اگر تشخیص صدا کار نکرد، چک کنید و ببینید اگر تشخیص صدا (ویژگی های هوشمند--> صدای تشخیص---> تشخیص صدا) فعال شده است. برای استفاده از تشخیص صدا، تشخیص صدا باید در مجموعه باشد زمانی که تشخیص صدا فعال است، تلویزیون می تواند به طور خودکار بنوبه خود ورودی های محیطی را روشن کند.

تنظیمات تشخیص صدا
صفحه منو---> امکانات هوشمند---> تشخیص صدا.
Screen Menu > Smart Features > Voice Recognition.
● ● زبان: انتخاب زبان برای تشخیص صدا است.
● ● استفاده از صدای تلویزیون: فعال / غیر فعال کردن پاسخ صدای تلویزیون به دستورات تشخیص صدای شما و بین صدای مرد و زن را انتخاب کنید.

sepidroud
14-02-2016, 14:23
با سلام و عرض تشکر از جوابتان
من قبلا از دستورات صوتی استفاده میکردم تمام اینهایی را که فرمودید بعد از خراب شدن امتحان کردم ولی نتیجه ای نگرفتم مشکل این است که نشانگر میکروفون روی صفحه تی وی هیچ عکس العملی از دریافت صوت نشان نمی دهد انگار صوتی از میکروفون کنترل به تی وی نمیرسد

matinpour
15-02-2016, 00:19
با سلام و عرض تشکر از جوابتان
من قبلا از دستورات صوتی استفاده میکردم تمام اینهایی را که فرمودید بعد از خراب شدن امتحان کردم ولی نتیجه ای نگرفتم مشکل این است که نشانگر میکروفون روی صفحه تی وی هیچ عکس العملی از دریافت صوت نشان نمی دهد انگار صوتی از میکروفون کنترل به تی وی نمیرسد
دوست عزیز
یک بار کنترول را از روش زیر ریست کنید و بعد از دستورالعمل بالا استفاده کنید ببینید مشگل برطرف می شود یا نه

vahidk52
18-02-2016, 23:57
باعرض سلام
من یه تلوزیون 40 اینچ اسمارت سامسوننگدارم امروز وقتی تلوزیون روشن کردم قسمت بالای تصویر یعنی حدود 20 درصد از کل صفحه از بالا سایه رو تصویر افتاده و نورش کم شده و تو تمام سورس ها همین جوری هستش خواهشا برای حل این مشگل راهنمایی بفرمایید

matinpour
19-02-2016, 15:31
باعرض سلام
من یه تلوزیون 40 اینچ اسمارت سامسوننگدارم امروز وقتی تلوزیون روشن کردم قسمت بالای تصویر یعنی حدود 20 درصد از کل صفحه از بالا سایه رو تصویر افتاده و نورش کم شده و تو تمام سورس ها همین جوری هستش خواهشا برای حل این مشگل راهنمایی بفرمایید
دوست عزیز
این مشگل مربوط به ال ای دی بار تلویزیونتان است و تا کاملاً بطور کامل از کار نیفتاده باید سریعآً به تعمیرگاه مراجعه و آن را تعمیر کنید.
این مشگل بر اثر شوکی که سیستمهای برقی به تلویزیون اعمال می کنند بوجود می آید یعنی ممکن است که سیم کشی منزلتان و یا پریزها و یا دوشاخه وسایل برقی شل و یا لق باشد .که باعث اتصال کوتاه میشود . بررسی کنید.
اگر در تهران ساکن هستید به خیابان جمهوری ساختمان آلومینیم طبقه چهارم واحد 451 بروید تا با قیمت مناسب و با یک سال گارانتی برایتان درست کنند.

01110362
22-02-2016, 16:24
برا تلویزیون 48h6430aw روشی پیدا شد که بشه فیلم ضبط شده رو روی کامپیوتر ریخت ؟
مانند مشکلات رایج سایر دوستان : فلش حاوی فیلم ضبط شده رو که به سیستم میزنی ، سیستم درخواست فرمت فلش رو میده .
راه حل کپی رو سیستم چیه ؟
متشکرم .

matinpour
22-02-2016, 18:52
برا تلویزیون 48h6430aw روشی پیدا شد که بشه فیلم ضبط شده رو روی کامپیوتر ریخت ؟
مانند مشکلات رایج سایر دوستان : فلش حاوی فیلم ضبط شده رو که به سیستم میزنی ، سیستم درخواست فرمت فلش رو میده .
راه حل کپی رو سیستم چیه ؟
متشکرم .

دوست عزیز
در این سایت هست و باید ثبت نام کرده و هزینه آن را بپردازید تا بتوانید از آن روش استفاده کنید.

01110362
26-02-2016, 09:11
دوست عزیز
در این سایت هست و باید ثبت نام کرده و هزینه آن را بپردازید تا بتوانید از آن روش استفاده کنید.
مرسي دوست عزيز
ترفندي ، ك ركي چيزي پيدا نشده و يا نخواهد شد به نظر شما ؟
تو سايت مربوطه هزينش چقدره برا سامي گو ؟
اگر درست متوجه شده باشم ١٠ دلار هزينه برنامه هست كه بايد از طريق پي پال پرداخت بشه ،
حالا اين برنامه ارجينال و انحصاري سامسونگ هست ؟
همون يك بار پرداخت كافيه ؟
كسي هست كه بتونه پي پال پرداخت كنه تو فروم ؟

متشكرم

hamidreza_4u
25-03-2016, 19:16
ضمن عرض سلام و تبریک بمناسبت سال جدید خدمت استاد گرامی جناب متین پور
ی TV مدل D6960 دارم...۳ مورد رو میخام بدونم
۱-منوها و پنجره ها transparent(شفافیت) نیستن یا خیلی کمه درصدش ولی بقیه TVها اکثر پنجره‌ها شفاف هستن
۲-هر TV سامسونگ دیگه ای رو کانالیابی میکنم شماره کانالها با نامشون sort هست ولی مال من نه؟
امکان اصلاح این مورد هست یا خیر؟
۳-اطلاعات کانالها(EPG) اکثرا مشکل داره...گاها هست اکثرا نیست با اینکه زمان TV درسته و دیگه اینکه روی شبکه های HD ساعت TV فرق داره با بقیه کانالها

sent from my Xperia C3-Dual

h2007kh
25-03-2016, 20:59
دوستان سال نو مبارک
من یه سامسونگ j6950گرفتم ولی فریمو ر مربوط به کنترل هوشمند روش نصب نیست به سام سرویس گفتم گفته میام ولی هنوز که نیامده گفته باید برام نرم افزارشد نصب کنه تا ریموت هوشمند بهش کانکت بشه . دوستان کسی میدونه این فریمور چیه و چطور میشه گیر اورد و نصبش کرد ؟

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

matinpour
25-03-2016, 23:56
ضمن عرض سلام و تبریک بمناسبت سال جدید خدمت استاد گرامی جناب متین پور
ی TV مدل D6960 دارم...۳ مورد رو میخام بدونم
۱-منوها و پنجره ها transparent(شفافیت) نیستن یا خیلی کمه درصدش ولی بقیه TVها اکثر پنجره‌ها شفاف هستن
۲-هر TV سامسونگ دیگه ای رو کانالیابی میکنم شماره کانالها با نامشون sort هست ولی مال من نه؟
امکان اصلاح این مورد هست یا خیر؟
۳-اطلاعات کانالها(EPG) اکثرا مشکل داره...گاها هست اکثرا نیست با اینکه زمان TV درسته و دیگه اینکه روی شبکه های HD ساعت TV فرق داره با بقیه کانالها

دوست عزیز
جواب 1
برای این منظور از این مسیر بروید. منو--> سیستم-->عمومی--->شفافیت منو و آن را روی هر گزینه ایکه دلتان می خواهد تنظیم کنید.
جواب 2
در بعضی مدلها اینطوری است و باید بصورت دستی آنها را بچینید. که باید وارد اسمارت هاب شده و روی آیتم کانال رفته و وقتی وارد شدید دکمه tools را زده واز منوی آن ویرایش شماره کانال را انتخاب و ویرایش را مطابق دلخواهتان ردیف کنید.
جواب 3
این مورد به صداو سیما مربوط است که اطلاعات برنامه ها را ارسال کند یا نکند و به تلویزیون شما مربوطی نیست

tavanmehr
27-03-2016, 13:48
با سلام تبریک سال نو خدمت دوستان و اساتید
ورودیهای HDMI تلوزیون من یک به یک از کار افتاده اند و در حال حاضر ققط یک ورودی از 4 ورودی کار میکنه
البته در منوی سورس حین اتصال دستگاه شماره پورت HDMI های لایت میشه ولی هیچ صدا وتصویری دریافت نمیشه
اخیرا هم WIFI از کار افتاده و تو قسمت منو وای فای دایرکت و اسکرین میرورینگ کم رنگ شده
مدل تلویزیون 48H6400 بوده و ساخت مصر هست کارکرد 9 ماه و دستکاری و ریست از منوی مخفی هم نتیجه نداشته
لطفا راهنمایی یفرمایید با تشکر

hamidreza_4u
27-03-2016, 20:03
دوست عزیز
جواب 1
برای این منظور از این مسیر بروید. منو--> سیستم-->عمومی--->شفافیت منو و آن را روی هر گزینه ایکه دلتان می خواهد تنظیم کنید.

این مورد در مسیر ذکر شده موجود نیست
میشه راهنمایی بفرمایید

matinpour
27-03-2016, 23:24
این مورد در مسیر ذکر شده موجود نیست
میشه راهنمایی بفرمایید

دوست عزیز
طاهراً در سیستم شما این آیتم را ندارد در همان منوی سیستم آیتمهای صرفحه جوی انرژی را خاموش کنید ببینید تاثیر دارد.

tavanmehr
29-03-2016, 08:37
با سلام تبریک سال نو خدمت دوستان و اساتید
ورودیهای HDMI تلوزیون من یک به یک از کار افتاده اند و در حال حاضر ققط یک ورودی از 4 ورودی کار میکنه
البته در منوی سورس حین اتصال دستگاه شماره پورت HDMI های لایت میشه ولی هیچ صدا وتصویری دریافت نمیشه
اخیرا هم WIFI از کار افتاده و تو قسمت منو وای فای دایرکت و اسکرین میرورینگ کم رنگ شده
مدل تلویزیون 48H6400 بوده و ساخت مصر هست کارکرد 9 ماه و دستکاری و ریست از منوی مخفی هم نتیجه نداشته
لطفا راهنمایی یفرمایید با تشکر
با سلام مجدد
دوستان بالاخره چهارمین HDMI هم قطع شد و من دیگه تو تلویزیون HDMI ندارم
البته یکبار تلویزیون خودبه خود خاموش شد و وقتی که روشن کردم دیگه HDMI نبود و البته تصویر در شبکه های ایران هم دچار کدری و لرزش محسوس و اذیت کننده شده
فکر میکنم فاتحه تلویزیون خوانده شده
اساتید اگه چیزی به ذهنتون میرسه راهنمایی بفرمایید

matinpour
29-03-2016, 19:51
با سلام مجدد
دوستان بالاخره چهارمین HDMI هم قطع شد و من دیگه تو تلویزیون HDMI ندارم
البته یکبار تلویزیون خودبه خود خاموش شد و وقتی که روشن کردم دیگه HDMI نبود و البته تصویر در شبکه های ایران هم دچار کدری و لرزش محسوس و اذیت کننده شده
فکر میکنم فاتحه تلویزیون خوانده شده
اساتید اگه چیزی به ذهنتون میرسه راهنمایی بفرمایید
دوست عزیز
یک روشی هست که اگر تلویزیون دچار مشگل اساسی نشده باشد با این روش ممکن است دوباره همه چیز درست بشود.اگر به کارفنی وارد هستید از مطلب زیر آنرا بخوانید و بدرستی انجام بدهید

این روش را خودم در سری ES 5600 2012 تست کردم

سلب مسئولیت : من این روش را خودم در سری ES 5600 2012 تست کردم و ممکن است در مدلهای دیگر متفاوت باشد.
گاهی پیش می اید که هر روشی را که می روید باز کالیبره شما به اول بر نمی گردد.پس از یک راه حل نهایی استفاده می کنید. قبل از هر کاری اطلاعات مربوط به LOCAL SET- TYPE-FRONT COLOR- BASIC MODEL وغیره که در منوOPTION است را یاد داشت کنید.چون بعد از این تنظیمات به آن نیاز پیدا می کنید.
1- از دو راه می توان این کار را کرد از مسیرSVC----- > SVC REST و یا از REST FACTORY : به منوی مخفی وارد می شوید و در قسمت OPTION وارد شده REST FACTORY را انجام می دهید. که هر دو روش یک جور عملکرد را دارد.
نکته: این کار را می توانید از این راه هم انجام دهید.در حالت روشن دکمه EXIT رانگه می داریم تا تلویزیون ریست شود
2- دوباره وارد منوی مخفی می شویم و از این مسیر
CONTROL -----> SUB PTION ---- >Eeprom rest
وارد می شویم در آن دو گزینه Eeprom rest و NVRAM Clear all off را می بینید شما اول NVRAM Clear all off را on می کنید. و سپس Eeprom rest را ok می کنید. تلویزیون خاموش می شود.
3- حدود پنچ دقیقه صبر کنید. وقتی که تلویزیون را روشن کردید تلویزیون شما کاملا به پیش فرض کارخانه برگشته. پیامی می دهد که LOCAL SET- TYPE-FRONT COLOR- BASIC MODEL را وارد کنید . که آنها را بعد از وارد شدن به منوی مخفی اطلاعاتی را که از قبل یادداشت کرده بودید وارد می کنید.و تمامی کارهای که برای فعال کردن دیجیتال و فارسی کردن تلویزیون تان انجام داده بودید را دوباره انجام دهید. و سپس تلویزیون را خاموش و روشن کنید.
4- به منوی اصلی رفته و تمامی تنظیمات کانال – ساعت و تاریخ – شبکه و دیگر کارهای که نیاز دارید را انجام دهید.

hamidreza_4u
30-03-2016, 06:50
دوست عزیز
طاهراً در سیستم شما این آیتم را ندارد در همان منوی سیستم آیتمهای صرفحه جوی انرژی را خاموش کنید ببینید تاثیر دارد.
متاسفانه خیر و تشکر

mamadbahal
01-04-2016, 10:51
سلام آیا میشه هدست وایرلس ps4 به تلوزیون سری جدید suhd سامسونگ وصل کرد؟ اگر میشه چطور؟ از طریق بلوتوث تلوزیون نمیشناسه

matinpour
01-04-2016, 14:47
سلام آیا میشه هدست وایرلس ps4 به تلوزیون سری جدید suhd سامسونگ وصل کرد؟ اگر میشه چطور؟ از طریق بلوتوث تلوزیون نمیشناسه

دوست عزیز
گوش دادن به تلویزیون از طریق گوشی Bluetooth
MENU/123 ---> ه MENU---> صدا> تنظیمات بلندگو > هدفون های Bluetooth
می توانید گوشی Bluetooth را به تلویزیون وصل کنید. این دستگاه ها باید با استفاده از قابلیت Bluetooth تلویزیون جفت سازی شوند.
لیست هدفون Bluetooth
فهرستی از گوشی های Bluetooth را نشان می دهد که می توان با تلویزیون جفت سازی کرد. گوشی Bluetooth را برای نمایش گزینه های منوی آن انتخاب کنید. از این منو، می توانید گوشی Bluetooth را فعال/غیرفعال کنید (یعنی جفت سازی/عدم جفت سازی) یا آنرا از فهرست حذف کنید.
"اگر تلویزیون نتواند گوشی شما را پیدا کند، گوشی را نزدیکتر به تلویزیون قرار داده و سپس تازه كردن را انتخاب کنید
"هنگامیکه گوشی Bluetooth جفت سازی شده را روشن کنید، تلویزیون آنرا به طور خودکار ردیابی کرده و سپس پنجره پاپ آپ را نمایش می دهد. از پنجره پاپ آپ برای فعال سازی/عدم فعال سازی گوشی Bluetooth استفاده کنید.

dvd2010
05-04-2016, 20:22
دوستان بهترین تنظیمات را واسه مدل 48h6430 میخواستم.خصوصا تنظیمات دو نقطه.

dvd2010
06-04-2016, 01:30
دوست عزیز
این مشگل مربوط به ال ای دی بار تلویزیونتان است و تا کاملاً بطور کامل از کار نیفتاده باید سریعآً به تعمیرگاه مراجعه و آن را تعمیر کنید.
این مشگل بر اثر شوکی که سیستمهای برقی به تلویزیون اعمال می کنند بوجود می آید یعنی ممکن است که سیم کشی منزلتان و یا پریزها و یا دوشاخه وسایل برقی شل و یا لق باشد .که باعث اتصال کوتاه میشود . بررسی کنید.
اگر در تهران ساکن هستید به خیابان جمهوری ساختمان آلومینیم طبقه چهارم واحد 451 بروید تا با قیمت مناسب و با یک سال گارانتی برایتان درست کنند.

سلام. میشه راجب ال ای دی بار توضیح بدی! باید چی کار کنیم تا ال ای دی بارها خرابه نشه؟

h2007kh
06-04-2016, 17:04
دوستان کسی نمی تونه کمکم کنه . تلویزیونم 48 j 6950ولی ریموت اسمارت کانکت نمیشه . سام سرویس زنگ زدم میگن باید نرم افزارشو روی تلویزیون نصب کنن تو منوی سرویس هم اسمارت کنترل روشنه ولی کانکت نمیشه چه کنم ؟؟؟؟؟

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

a.g g.a
08-04-2016, 12:05
سلام دوستان

من یک تلویزیون F8880 سامسونگ دارم،توی خونه ما برنامه های تلویزیون زیاد ضبط میشه طوری که دیگه فلش 64 گیگ هم جوابگو نیست ! میخواستم بدونم میشه به این مدل تلویزیون بدون مشکل یک هارد یک ترابایت اکسترنال وصل کرد ؟ و اگه فرمت یک پارتیشنش رو Fat32 بذارم میشه برنامه ها رو روش ضبط و تماشا کرد ؟
مثلا یک پارتیشن هم NTFS بذارم که فیلم و اینا از روی کامپیوتر بریزم روش که روی TV نگاه کنیم

اگه ممکنه زودتر راهنمایی کنید عجله دارم ، میخوام اگه امکان انجام این کار باشه سریع یک هارد اکسترنال سفارش بدم

با تشکر

matinpour
09-04-2016, 19:36
سلام دوستان

من یک تلویزیون F8880 سامسونگ دارم،توی خونه ما برنامه های تلویزیون زیاد ضبط میشه طوری که دیگه فلش 64 گیگ هم جوابگو نیست ! میخواستم بدونم میشه به این مدل تلویزیون بدون مشکل یک هارد یک ترابایت اکسترنال وصل کرد ؟ و اگه فرمت یک پارتیشنش رو Fat32 بذارم میشه برنامه ها رو روش ضبط و تماشا کرد ؟
مثلا یک پارتیشن هم NTFS بذارم که فیلم و اینا از روی کامپیوتر بریزم روش که روی TV نگاه کنیم

اگه ممکنه زودتر راهنمایی کنید عجله دارم ، میخوام اگه امکان انجام این کار باشه سریع یک هارد اکسترنال سفارش بدم

با تشکر
دوست عزیز
بله می توانید از یک هارد استفاده کنید و هم می توانید از کامپیوتر فیلم داخل آن ریخته و از تلویزیون تماشا کنید.

dvd2010
10-04-2016, 11:29
دوست عزیز
بله می توانید از یک هارد استفاده کنید و هم می توانید از کامپیوتر فیلم داخل آن ریخته و از تلویزیون تماشا کنید.

دوست گرامی میشه پاسخ سوالات من را هم بدید باتشکر.

matinpour
10-04-2016, 15:10
دوست گرامی میشه پاسخ سوالات من را هم بدید باتشکر.
دوست عزیز
پاسختان در همان پست موجود بود

dvd2010
10-04-2016, 15:44
دوست عزیز
پاسختان در همان پست موجود بود

سلام ممنون بابت پاسخگویتون.میخواستم بیشتر راجب ال ای دی بار بدونم چه خصوصیاتی داره کاربردش چیه(فقط نور زمینه پنل را تامین میکنه؟) چی کار کنم ال ای دی بار با نوسانات برقی آسیب نبینه؟
فرقی بین ال ای دی بار پنل اچ دی با پنل فول اچ دی هست؟ نمیدونم منظورمو رسوندم یعنی میشه از ال ای دی بار پنل اچدی برای پنل فول اچ دی استفاده کرد تو کیفیت تاثیر میذاره؟
قیمت هر ال ای دی بار چقدره؟مثالا برای یه تی وی 48 اینچ.
ممنون از شما.

matinpour
10-04-2016, 21:40
سلام ممنون بابت پاسخگویتون.میخواستم بیشتر راجب ال ای دی بار بدونم چه خصوصیاتی داره کاربردش چیه(فقط نور زمینه پنل را تامین میکنه؟) چی کار کنم ال ای دی بار با نوسانات برقی آسیب نبینه؟
فرقی بین ال ای دی بار پنل اچ دی با پنل فول اچ دی هست؟ نمیدونم منظورمو رسوندم یعنی میشه از ال ای دی بار پنل اچدی برای پنل فول اچ دی استفاده کرد تو کیفیت تاثیر میذاره؟
قیمت هر ال ای دی بار چقدره؟مثالا برای یه تی وی 48 اینچ.
ممنون از شما.
دوست عزیز
ال ای دی بار نور زمینه پنل را تامین می کند و در صورت سوختن دیگر تلویزیو نتان روشن نمی شود . و بسته به اینچ تلویزیون قیمت آن متفاوت است و برای سالم ماندن آن باید وسایلی که با عث اتصال کوتاه و یا شوگ برق به تلویزیون می شود را از آن دور و آنها را اصلاح کنید .
نکته: برای جلوگیری از این مورد هم می توانید از قسمت منو --> سیستم ---> راهکار صرفه جویی---> صرفه جویی انرژی را روی کم تنظیم کنید . این مورد را تست کردم جواب داده

dvd2010
10-04-2016, 22:53
دوست عزیز
ال ای دی بار نور زمینه پنل را تامین می کند و در صورت سوختن دیگر تلویزیو نتان روشن نمی شود . و بسته به اینچ تلویزیون قیمت آن متفاوت است و برای سالم ماندن آن باید وسایلی که با عث اتصال کوتاه و یا شوگ برق به تلویزیون می شود را از آن دور و آنها را اصلاح کنید .
نکته: برای جلوگیری از این مورد هم می توانید از قسمت منو --> سیستم ---> راهکار صرفه جویی---> صرفه جویی انرژی را روی کم تنظیم کنید . این مورد را تست کردم جواب داده

ممنون از شما.راهکاری را گفته بودید انجام دادم اما نور صفحه را خیلی کم میکنه و قابل تحمل نبود!

pomap30
11-04-2016, 14:17
درود

یکی از دوستان من مدل 50JU6990 رو خریده...
ریموت اسمارت نداره میشه ریموت اسمارت براش خرید؟ اگه میشه، قیمت و از کجا؟

ممنون

tavanmehr
12-04-2016, 11:09
سلام دوستان
بالاخره مشکل تلویزیون بنده با تعویض برد اصلی برطرف شد و به عبارتی تلویزیون دوباره زنده شد ولی تو این برد جدید خروجی audio out صدا نمیده و هر کاری کردم من از اون قسمت فیش audio out نتونستم صدا بگیرم در حالی که برد قبلی از طریق همون فیش صدا رو به سینمای خانگی میدان
حالا سوالم اینجاست که آیا از منوی مخفی ممکنه خروجی صدا غیرفعال شده باشه و آیا راهی برای رفع این مشکل هست ؟
مدل تلویزیون Samsung 48 H 6400 هستش

matinpour
12-04-2016, 20:20
سلام دوستان
بالاخره مشکل تلویزیون بنده با تعویض برد اصلی برطرف شد و به عبارتی تلویزیون دوباره زنده شد ولی تو این برد جدید خروجی audio out صدا نمیده و هر کاری کردم من از اون قسمت فیش audio out نتونستم صدا بگیرم در حالی که برد قبلی از طریق همون فیش صدا رو به سینمای خانگی میدان
حالا سوالم اینجاست که آیا از منوی مخفی ممکنه خروجی صدا غیرفعال شده باشه و آیا راهی برای رفع این مشکل هست ؟
مدل تلویزیون Samsung 48 H 6400 هستش
دوست عزیز
از قسمت منو --> صدا ---> تنظیمات بلندگو --> و آن را روی بلندگوی خارجی تنظیم کنید.

a.g g.a
19-04-2016, 21:21
دوست عزیز

خیلی ممنون از شما
هارد رو گرفتم

داشتم داخل اینترنت جستجو میکردم نوشته بود هاردهای اکسترنال رو باید قبل از قطع کردن Eject کرد که با قطع ناگهانی برق به هارد آسیب نرسه
میخواستم بدونم با تلویزیون چه طور میشه هارد رو Eject کرد ؟

matinpour
19-04-2016, 22:02
خیلی ممنون از شما
هارد رو گرفتم

داشتم داخل اینترنت جستجو میکردم نوشته بود هاردهای اکسترنال رو باید قبل از قطع کردن Eject کرد که با قطع ناگهانی برق به هارد آسیب نرسه
میخواستم بدونم با تلویزیون چه طور میشه هارد رو Eject کرد ؟
دوست عزیز
از روی کنترول دکمه Source یا همان منبع را زده و منوی آن USB یا هاردتان را انتخاب کرده و باز از روی کنترول دکمه TOOLS را زده و از منوی آن خارج شدن بی خطر را انتخاب و OK می کنید .

a.g g.a
20-04-2016, 06:29
دوست عزیز
از روی کنترول دکمه Source یا همان منبع را زده و منوی آن USB یا هاردتان را انتخاب کرده و باز از روی کنترول دکمه TOOLS را زده و از منوی آن خارج شدن بی خطر را انتخاب و OK می کنید .
بازهم ممنون از شما

هارد رو دو پارتیشن کردم یکی برای ضبط (Fat) و یکی برای کارها عادی(NTFS) مشکلی که به وجود اومده اینه که یکی از پارتیشن ها رو که از روی تلویزیون انتخاب و جدا میکنم اون یکی هنوز باقی میمونه ،وقتی که دومی رو هم جدا میکنم مینویسه که میتونین هارد رو به صورت امن جدا کنید ولی چراغ هارد همچنان روشن باقی میمونه و چرخش دیسکش ادامه داره و تا زمان خاموش شدن تلویزیون از چرخش باز نمی ایسته !

یک سوال دیگه برای دفعه اول که پارتیشن مورد نظر برای ضبط رو به تلویزیون معرفی کردم ازم اجازه خواست که فرمتش کنه(مثل این که Fat که من فرمت کردم به کارش نیومد بر عکس فلش هام که وقتی به صورت Fat فرمتشون میکردم بدون تغییر فرمت روشون ضبط میکرد)
پارتیشنی رو که تلویزیون فرمت کرده کامپیوتر نمیشناسه ، این طور که یکی از دوستان میگفت تلویزیون اون پارتیشن رو با یک فرمت لینوکسی فرمت میکنه که ویندوز به صورت پیشفرض ازش پشتیبانی نمیکنه ، میخواستم بدونم که راهی نیست که بشه باهاش این فرمت رو به تلویزیون شناسوند ؟

matinpour
20-04-2016, 16:58
دوست عزیز
از این تایپیک استفاده کنید.

Bobby Sands
21-04-2016, 10:48
من دوسال پیش یک تلویزیون مدل 48h6490 خریدم . الان میخوام آپدیتش کنم هر چی میگردم سایتی برای دانلود آپدیتش پیدا نمیکنم. انگار این مدلها فقط تو ایرانه تو سایتهای خارجی اصلا همچین مدلی نیست!
تو سایت سامسونگ uk یه مدلهایی مشابه این هست به اسم H6400 . میخواستم بدونم اگر اپدیت فریمور اونا رو دانلود کنم میشه روی این تلویزیون من نصبشون کرد یا نه ؟ به هم میخورن؟
بعد میخواستم بدونم اگر آپدیتش کنم کدک H265 رو پخش میکنه یا نه؟
ممنون میشم راهنماییم کنین

matinpour
21-04-2016, 19:06
من دوسال پیش یک تلویزیون مدل 48h6490 خریدم . الان میخوام آپدیتش کنم هر چی میگردم سایتی برای دانلود آپدیتش پیدا نمیکنم. انگار این مدلها فقط تو ایرانه تو سایتهای خارجی اصلا همچین مدلی نیست!
تو سایت سامسونگ uk یه مدلهایی مشابه این هست به اسم H6400 . میخواستم بدونم اگر اپدیت فریمور اونا رو دانلود کنم میشه روی این تلویزیون من نصبشون کرد یا نه ؟ به هم میخورن؟
بعد میخواستم بدونم اگر آپدیتش کنم کدک H265 رو پخش میکنه یا نه؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
دوست عزیز
از این سایت دانلود کنید که با سیستم ایران سازگار است.ودر ضمن فکر می کنم باید سیستمتان 4k باشد تا بتواند آن کدک مورد نظر را پشتیبانی کند . ولی باز هم تست کنید.

dvd2010
25-04-2016, 15:48
سلام.به نظرتون این لکه ها طبیعین؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Bobby Sands
25-04-2016, 19:31
دوست عزیز
از این سایت دانلود کنید که با سیستم ایران سازگار است.ودر ضمن فکر می کنم باید سیستمتان 4k باشد تا بتواند آن کدک مورد نظر را پشتیبانی کند . ولی باز هم تست کنید.

ممنون جناب متین پور. با لینکی که داده بودید آپدیت کردم مشکل حل شد. الان کدک H265 رو به خوبی اجرا میکنه :n01:
متشکرم

matinpour
25-04-2016, 21:04
سلام.به نظرتون این لکه ها طبیعین؟
دوست عزیز
آن هاله ها طبیعی است.

dvd2010
25-04-2016, 21:57
دوست عزیز
آن هاله ها طبیعی است.

سپاسگذارم از شما دوست عزیز.راهی نداره واسه برطرف کردن این هاله ها؟اگه این هاله ها سیاه تر شدن آن موقعه مشکلی است؟

amirdiba
25-04-2016, 22:52
سلام مشکل من با شر کردن چیز پی ان حل شد کاملا اسمارت هاب نصب شد و به راحتی وارد سامسونگ اپ شدم هر چی خواستم دانلود کردم :n02::n02::n02:
فقط می تونم بگم که خاک تو سر سام سرویس که که نمیتونه سامسونگ اپ رو از فیلتر در بیاره:n25::n25::n25:
حالا خوبیش این هست که برای دانلود باید فقط چیز پی ان شر کرد:n12::n12:

نمیدونم هستین یا نه. ولی این چیز پی ان رو چطور ست کردین که اینترنت ازاد به تلوزیون برسه؟ کسی میدونه؟

matinpour
25-04-2016, 23:32
سپاسگذارم از شما دوست عزیز.راهی نداره واسه برطرف کردن این هاله ها؟اگه این هاله ها سیاه تر شدن آن موقعه مشکلی است؟
دوست عزیز
توی آن تصاویر بدرستی معلوم نیست ولی اگر هاله ها خیلی باشد ممکن است که led بارتان ضعیف یا دچار سوخته گی شده باشد که این نور تلویزیون را کم می کند و در آخر که زیاد شود دیگر تلویزیون به درستی کار نخواهد کرد . با یک تعمیرکار مجرب مشورت کنید.

dvd2010
26-04-2016, 10:29
ممنون از شما بابت پاسخگوتون.یه سوال داشتم امروز منو مخفی را باز کردم این آیتم را دیدم به نظرتو پنل 120 هرتزه؟چون فروشنده بهم گفته بود رفرش تصویر 200 هرتز!تو سایتها هم انطباق تصویر را 200 هرتز زدن.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه این عدد مورد نظر نیست چظور میشه CMR را در منو مخفی پیدا کنم؟باتشکر

matinpour
26-04-2016, 15:33
ممنون از شما بابت پاسخگوتون.یه سوال داشتم امروز منو مخفی را باز کردم این آیتم را دیدم به نظرتو پنل 120 هرتزه؟چون فروشنده بهم گفته بود رفرش تصویر 200 هرتز!تو سایتها هم انطباق تصویر را 200 هرتز زدن.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه این عدد مورد نظر نیست چظور میشه CMR را در منو مخفی پیدا کنم؟باتشکر
دوست عزیز
بله 120 هرتز است ولی 200 هرتز را هم پشتیبانی می کند.

mohabl
29-04-2016, 18:19
با سلام
من تلویزیون سامسونگ 46f8880 دارم مشکلی که باهاش دارم کوچک بودن زیرنویسه با وجودی که تنظیمات نمایش زیرنویس بالاترینه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

matinpour
30-04-2016, 15:33
با سلام
من تلویزیون سامسونگ 46f8880 دارم مشکلی که باهاش دارم کوچک بودن زیرنویسه با وجودی که تنظیمات نمایش زیرنویس بالاترینه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
دوست عزیز
فعلاً راه حلی ندارد.

dvd2010
30-04-2016, 22:20
سلام.تجربه خودم و آشناهامون را با تلویزیون ال ای دی سامسونگ بگم.حدودا یکسال میشه از تلویزیون سامسونگ مدل 48h6430 دارم استفاده میکنم چند ماه پیش لکه های سیاهی سمت راست پنل ظاهر شدن و همینطور توسعه پیدا کرد با تحویل تی وی به نمایندگی بعد از چندماه بعلت نبود قطعه (دراصل به علت نفهم بودن نمایندگی و نفهمیدن مشکل) تی وی را درست کردن اول فکر میکردن پنل مشکل دراه که بعدا گفتن ال ای دی بار مشکل داشته که با تعویض آن مشکل حل شد/متاسفانه این مشکل انگار تو سامسونگ همه گیره چون از آشناهامون هم که سامسونگ دارن بعضیاشون گفتن تا حالا سه بار بعلت سوختن و سیاه شدن بالا یا سمت راست پنل تی وی هاشون به نمایندگی رفته و دوباره بعد از چند وقت این مشکل بعلت کیفیت پایین و چینی بودن قطعات به گفته نمایندگی دوباره ظاهر میشه!
کتاسفانه این مشکل بعد از چندماه و آخرای گارانتی ظاهر میشه.
دوستان هدف از نوشتن این مطلب این بود گول ظاهر یا امکانات تی وی را نخورید و حتما برند معتبر را انتخاب کنید سونی واقعا حرف نداره یکی از آشناهامون چهار سال میشه سونی داره تا حالا آخ نگفته!
توصیه آخرم اینه به هیچ عنوان سمت سامسونگ نرید افتضاح شاید امکانات خوبی داشته باشه ولی اصل مهم کیفیته قطعاته که نداره!

matinpour
01-05-2016, 16:18
سلام.تجربه خودم و آشناهامون را با تلویزیون ال ای دی سامسونگ بگم.حدودا یکسال میشه از تلویزیون سامسونگ مدل 48h6430 دارم استفاده میکنم چند ماه پیش لکه های سیاهی سمت راست پنل ظاهر شدن و همینطور توسعه پیدا کرد با تحویل تی وی به نمایندگی بعد از چندماه بعلت نبود قطعه (دراصل به علت نفهم بودن نمایندگی و نفهمیدن مشکل) تی وی را درست کردن اول فکر میکردن پنل مشکل دراه که بعدا گفتن ال ای دی بار مشکل داشته که با تعویض آن مشکل حل شد/متاسفانه این مشکل انگار تو سامسونگ همه گیره چون از آشناهامون هم که سامسونگ دارن بعضیاشون گفتن تا حالا سه بار بعلت سوختن و سیاه شدن بالا یا سمت راست پنل تی وی هاشون به نمایندگی رفته و دوباره بعد از چند وقت این مشکل بعلت کیفیت پایین و چینی بودن قطعات به گفته نمایندگی دوباره ظاهر میشه!
کتاسفانه این مشکل بعد از چندماه و آخرای گارانتی ظاهر میشه.
دوستان هدف از نوشتن این مطلب این بود گول ظاهر یا امکانات تی وی را نخورید و حتما برند معتبر را انتخاب کنید سونی واقعا حرف نداره یکی از آشناهامون چهار سال میشه سونی داره تا حالا آخ نگفته!
توصیه آخرم اینه به هیچ عنوان سمت سامسونگ نرید افتضاح شاید امکانات خوبی داشته باشه ولی اصل مهم کیفیته قطعاته که نداره!
دوست عزیز
برای رفع و جلوگیری از سوختن ال ای دی بار باید به این نکات توجه کنید .
1- کلید و پریز های که اتصال کوتاه ایجاد می کنند و یا باعث شوک الکتریکی می شوند را تعویض و یا رفع عیب کنید.
2- دو شاخه وسایل برقی که در پریز شل و یا لق می زند تعویض کنید تا موجب شوک الکتریکی و یا آمپر کشی نشود.
3- از مسیر منو --> سیستم ---> راهکار صرفه جویی --->صرفه جویی انرژی را روی کم تنظیم کنید تا از شوک حاصل از وسایل برقی و کلید و پریز ها که به تلویزیون وارد میشود جلوگیری شود.
با راعایت کردن موارد گفته شده ال ای دی بار شما دیگر به ساده گی دچار مشگل نخواهد شد.

dvd2010
01-05-2016, 16:31
دوست عزیز
برای رفع و جلوگیری از سوختن ال ای دی بار باید به این نکات توجه کنید .
1- کلید و پریز های که اتصال کوتاه ایجاد می کنند و یا باعث شوک الکتریکی می شوند را تعویض و یا رفع عیب کنید.
2- دو شاخه وسایل برقی که در پریز شل و یا لق می زند تعویض کنید تا موجب شوک الکتریکی و یا آمپر کشی نشود.
3- از مسیر منو --> سیستم ---> راهکار صرفه جویی --->صرفه جویی انرژی را روی کم تنظیم کنید تا از شوک حاصل از وسایل برقی و کلید و پریز ها که به تلویزیون وارد میشود جلوگیری شود.
با راعایت کردن موارد گفته شده ال ای دی بار شما دیگر به ساده گی دچار مشگل نخواهد شد.

سلام.ممنون از شما بابت راهنماییتون.
تمام موارد بالا انجام شده بود بغیر از شماره 3 و در آخر هم از بهترین محافظ برق فیلیپس استفاده شد ولی بازهم این مشکل بوجود امد .
در مورد نکته شماره 3 اصلا قابل تحمل نبود چون نور صفحه نمایش را به شدت کم میکنه!

matinpour
01-05-2016, 19:52
سلام.ممنون از شما بابت راهنماییتون.
تمام موارد بالا انجام شده بود بغیر از شماره 3 و در آخر هم از بهترین محافظ برق فیلیپس استفاده شد ولی بازهم این مشکل بوجود امد .
در مورد نکته شماره 3 اصلا قابل تحمل نبود چون نور صفحه نمایش را به شدت کم میکنه!
دوست عزیز
برای تنظیم نور صفحه نمایش
وارد منو---> تصویر
حالت تصویر را پویا - نور زمینه را 20 - درخشندگی را روی 100 - روشنایی را روی 45 تا 50 - وضوح را روی 55 - رنگ را روی 55- تینت را 50 تنظیم کنید این مقدار برای تماشای تصاویر به نظر من بهترین وضعیت کالیبره تصویر است.

alexmamal
17-05-2016, 23:43
سلام لطفا کمکم کنید . من حدود یک سال پیش وارد منوی مخفی تلوزیون شدم و بعضی گزینه هاشو فک ناخواسته عوض کردم . چون نیاز به ریست کردم smart hub داشتم . حالا متوجه شدم گزینه 3d از کار افتاده و هنگامی که گزینه3d lمیزنم صفحه سیاه میشه . مدل تلوزیون ua46es800 فقط میخوام کسایی که این مدل دارن وارد منوی مخفی بشن و عکس دیفال تنظیمات برام بفرستن . تو رو خدا کمکم کنید

matinpour
18-05-2016, 09:20
سلام لطفا کمکم کنید . من حدود یک سال پیش وارد منوی مخفی تلوزیون شدم و بعضی گزینه هاشو فک ناخواسته عوض کردم . چون نیاز به ریست کردم smart hub داشتم . حالا متوجه شدم گزینه 3d از کار افتاده و هنگامی که گزینه3d lمیزنم صفحه سیاه میشه . مدل تلوزیون ua46es800 فقط میخوام کسایی که این مدل دارن وارد منوی مخفی بشن و عکس دیفال تنظیمات برام بفرستن . تو رو خدا کمکم کنید
دوست عزیز
از این سایت فریمورتان را دانلود و نصب کنید. انشالله مشگل حل می شود. دو فایل Upgrade File(USB type) که فریمورتان است و روش نصب که در فایلUpgrade guide است را دانلود کنید

alexmamal
10-06-2016, 00:26
نشد صد بار امتحان کردم ظاهرا باید حتما یه ورژن بالاتر باشه که نیس

khold
13-06-2016, 13:40
من بعد یک سال استفاده از تلویزیون سامسونگ و چندین بار اپدیت الان منو کند شده و گاهی گیر مبکنه با بازگشت به تنظیم کارخانه ای درست میشه؟؟

mehdinmo
24-06-2016, 21:20
سلام
خیلی عجیبه
از نمایندگی رسمی سامسونگ تلویزیون 48 اینچ خریدم با این مدل ک ua48h6490awshd

متاسفانه بهیچ عنوان تو سایت سامسونگ این مدل لیست نشده
از کجا آپدیت های نرم افزاریشو بگیرم؟

matinpour
24-06-2016, 21:32
سلام
خیلی عجیبه
از نمایندگی رسمی سامسونگ تلویزیون 48 اینچ خریدم با این مدل ک ua48h6490awshd

متاسفانه بهیچ عنوان تو سایت سامسونگ این مدل لیست نشده
از کجا آپدیت های نرم افزاریشو بگیرم؟
دوست عزیز
اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد نیاز به دانلود نیست چون کالیبراسیون اصلی آن ممکن است به هم بخورد ولی اگر اصرار به این کار دارید .
از این سایت می توانید دانلود کنید.

khold
25-06-2016, 06:36
من بعد یک سال استفاده از تلویزیون سامسونگ و چندین بار اپدیت الان منو کند شده و گاهی گیر مبکنه با بازگشت به تنظیم کارخانه ای درست میشه؟؟

کسی جوابی نداره؟؟

matinpour
25-06-2016, 17:35
کسی جوابی نداره؟؟

دوست عزیز
یک بار ریست کنید اگر تاثیری نداشت به علت همان آبدیتهای است که استفاده کردید ما بارها توضیح داده ایم که آبدیت برای رفع مشگل سیستمی است و اگر تلویزیونی مشگل ندارد نباید از آبدیت استفاده کند چون کالیبراسیونی که در کارخانه انجام شده است بهم می خورد.و عواقبی از این دست هم ممکن است برای تلویزیون پیش بیاید.

tavanmehr
27-06-2016, 22:50
سلام دوستان
آیا تلویزیون 48H6400 یا همون H6490 مونتاژ ایران توانایی پخش فایلهایی با کدک X265 رو داره یا نه ؟؟؟؟؟

hamidreza_4u
03-07-2016, 03:37
جناب متین پور سلام
آیا امکان دانگرید سیستم تلویزیون وجود دارد یا آسیبی برای آن موجب میگردد؟

matinpour
03-07-2016, 13:25
جناب متین پور سلام
آیا امکان دانگرید سیستم تلویزیون وجود دارد یا آسیبی برای آن موجب میگردد؟

دوست عزیز
خیر امکان ندارد . ولی یک جور بازنگری کردن به اولین روز ی که تازه تلویزیون را راه اندازی کردید می برد.که البته کاری تخصصی است.

chaharnazm
11-07-2016, 14:51
درود
در نمایشگر ال ای دی f8880 من رد دستمال و لک دست افتاده است. بهترین روش برای پاک کردن آن چیست؟

mohammad farshadfa
11-07-2016, 15:11
درود
در نمایشگر ال ای دی f8880 من رد دستمال و لک دست افتاده است. بهترین روش برای پاک کردن آن چیست؟

سلام دوست عزیز
بهترین چیز دستمال مایکرو فایبر هستش که بدون استفاده از هیچ مایع شوینده حتی آب روی صفحه tv بکشید تا لکه ها پاک شوند. من تجربه این مورد را داشتم و معجزه این دستمال مخصوص را دیدم

HADI-110
12-07-2016, 08:53
تلوزیونم 48h6400 است میخوام آپدیدتش کنم متاسفانه گزینه آپدیت از طریق یو اس بی توی منو دیده نمیشه آیا راهی برای آپدیت از طریق یو اس بی هست؟؟

matinpour
12-07-2016, 17:36
تلوزیونم 48h6400 است میخوام آپدیدتش کنم متاسفانه گزینه آپدیت از طریق یو اس بی توی منو دیده نمیشه آیا راهی برای آپدیت از طریق یو اس بی هست؟؟

برای این منظور از این سایت هم فریمور و هم آپگرید فایل آن را که روش کار را توضیح داده را دانلود و مطالعه کنید.

HADI-110
13-07-2016, 07:15
برای این منظور از این سایت هم فریمور و هم آپگرید فایل آن را که روش کار را توضیح داده را دانلود و مطالعه کنید.
ممنون از پاسخگوییتون
ولی مراحل رو کامل رفتم ولی از طریق یو لس بی آپدیت نمیشه،پیغام میده no valid update...

matinpour
13-07-2016, 16:29
ممنون از پاسخگوییتون
ولی مراحل رو کامل رفتم ولی از طریق یو لس بی آپدیت نمیشه،پیغام میده no valid update...
دوست عزیز
از طریق خود تلویزیون و به صورت آنلاین آبدیت کنید ببینید چیزی پیدا می کند.؟ ممکن است که برای تلویزیون شما آبدیتی موجود نباشد.

chaharnazm
11-09-2016, 12:53
سلام دوست عزیز
بهترین چیز دستمال مایکرو فایبر هستش که بدون استفاده از هیچ مایع شوینده حتی آب روی صفحه tv بکشید تا لکه ها پاک شوند. من تجربه این مورد را داشتم و معجزه این دستمال مخصوص را دیدم

آیا به کار بردن پنبه و الکل در زدودن لک و جای دست کودک از روی نمایشگر LED کار درستی است؟

matinpour
11-09-2016, 13:00
آیا به کار بردن پنبه و الکل در زدودن لک و جای دست کودک از روی نمایشگر LED کار درستی است؟
دوست عزیز
بهتر است از همان
دستمال مایکرو فایبر استفاده کنید. این بیشتر توصیحه می شود . تا از پنبه و الکل

chaharnazm
11-09-2016, 13:08
دوست عزیز
بهتر است از همان
دستمال مایکرو فایبر استفاده کنید. این بیشتر توصیحه می شود . تا از پنبه و الکل

دستمال مایکروفایبر چندان نتوانست لکها را پاک کند. آیا بهره بردن از پنبه و کمی الکل به نمایشگر آسیب میرساند؟

matinpour
11-09-2016, 14:55
دستمال مایکروفایبر چندان نتوانست لکها را پاک کند. آیا بهره بردن از پنبه و کمی الکل به نمایشگر آسیب میرساند؟
دوست عزیز
خیر فقط بصورت آبفشانی روی صفحه الکل را اسپری نکنید.

amirfakhrian
19-09-2016, 19:18
سلام
8920 که سام سرویس تو ایران می فروشه معادل جهانیش چیه؟
همچنین ju7500 تو ایران با چه اسمی به فروش می رسد؟

matinpour
19-09-2016, 21:57
سلام
دوست عزیز
تا آنجا که من میدانم مدل سام 48" UHD 4K Curved Smart TV JUC8920 Series 8
و مدل اصلی آن UA48JU7500W است.

farshad.88
20-09-2016, 12:38
سلام

این دو تا که شما گفتید یکی هستند. یعنی خودتون جوابتون رو دادین :n02:

farshad.88
20-09-2016, 12:40
کسی مدل داخل ایران سری 2016 سامسونگ رو میدونه چیه ؟
مثلا سری KS داخل ایران به چه اسمی فروخته میشه ؟

matinpour
20-09-2016, 18:28
کسی مدل داخل ایران سری 2016 سامسونگ رو میدونه چیه ؟
مثلا سری KS داخل ایران به چه اسمی فروخته میشه ؟
دوست عزیز
از این سایت می توانید نام گذاری ایران برای این سری را ببینید.

farshad.88
21-09-2016, 11:32
دوست عزیز
از این سایت می توانید نام گذاری ایران برای این سری را ببینید.

از توی این لینک نفهمیدم کدوما هستند. مثلا ks8000 و ks8500 کدومه ؟

amirfakhrian
21-09-2016, 16:04
از توی این لینک نفهمیدم کدوما هستند. مثلا ks8000 و ks8500 کدومه ؟
این لینک ks8500

matinpour
21-09-2016, 17:55
این لینک ks8500
دوست عزیز
اینم لینک
ks8000

bjoudi
03-10-2016, 21:43
با عرض سلام خدمت جناب متین پور مشکل وای فای دارم
مدل تلویزیون من اسمارت تی وی 46ES7770می باشد مدتی است WIFI از کار افتاده از سام سرویس امدند گقتند این مدل همان سال اول وای فای ان خراب میشده و باید قطعه وای فای را عوض شود که هزینه ان هم 180هزار تومان می شود که من نپذیرفتم بعدا خوشبختانه با ریست فکتوری کردن مجددا وای فای را درست کردم و چندماه کار کرد و مشکلی نداشت چندوقت پیش بود که مودم خانه را عوض کردم و خواستم تنظیمات وای فای تلویزیون انجام دهم باز وای فای کار نمی کند یا در حالت سرچ باقی می ماند و شبکه های بیسیم را پیدا نمی کند واگر پیدا هم کند وصل نمی شود زمانی که وای فای درست کار می کرد حتی شبکه های بیسیم همسایه ها را نمایش می داد ولی الان گاهی شبکه های بی سیم را نشان می دهد ولی سریع می پرد و نمی توانم رمز دهم که وصل شود
چند بار هم مودم و تلویزیون را ریست کردم ولی این بار دیگر جواب نمی دهد ایا روش دیگری برای درست شدنش هست ویا باید قطعه وای فای را عوض کنم . ضمنا در حالت وصل با سیم لن اینترنت کار می کند و مشکلی ندارد با تشکر

matinpour
03-10-2016, 23:36
با عرض سلام خدمت جناب متین پور مشکل وای فای دارم
مدل تلویزیون من اسمارت تی وی 46ES7770می باشد مدتی است WIFI از کار افتاده از سام سرویس امدند گقتند این مدل همان سال اول وای فای ان خراب میشده و باید قطعه وای فای را عوض شود که هزینه ان هم 180هزار تومان می شود که من نپذیرفتم بعدا خوشبختانه با ریست فکتوری کردن مجددا وای فای را درست کردم و چندماه کار کرد و مشکلی نداشت چندوقت پیش بود که مودم خانه را عوض کردم و خواستم تنظیمات وای فای تلویزیون انجام دهم باز وای فای کار نمی کند یا در حالت سرچ باقی می ماند و شبکه های بیسیم را پیدا نمی کند واگر پیدا هم کند وصل نمی شود زمانی که وای فای درست کار می کرد حتی شبکه های بیسیم همسایه ها را نمایش می داد ولی الان گاهی شبکه های بی سیم را نشان می دهد ولی سریع می پرد و نمی توانم رمز دهم که وصل شود
چند بار هم مودم و تلویزیون را ریست کردم ولی این بار دیگر جواب نمی دهد ایا روش دیگری برای درست شدنش هست ویا باید قطعه وای فای را عوض کنم . ضمنا در حالت وصل با سیم لن اینترنت کار می کند و مشکلی ندارد با تشکر
دوست عزیز
یکبار فریمورتان را آبدیت کنید. روش آبدیت در
upgrade guide
است آن را دانلود کرده و از روی آن روش کار را یاد بگیرید.

معمولا با آبدیت مشگل حل می شود.

bjoudi
04-10-2016, 10:32
با سلام و عرض تشکر خدمت آقای متین پور
هماهنگونه که راهنمایی فرمودید فریمور را به ورژن جدید که 1031بود ارتقا دادم ولی مشکل حل نشد در موقع تنظیم شبکه یک بار شبکه های بیسم را نمایش داد و قبل از اتتخاب سریع پرید و حالا موقع تنظیم در حالت بررسی شبکه های بی سیم باقی می ماند و بعد از چند دقیقه بیرون میاید . مجددا از طریق منوی مخفی ریست فاکتوری کردم باز درست نشد :n34:ممنون میشوم راهنمایی فرمایید با تشکر بهرام جودی

matinpour
04-10-2016, 15:29
با سلام و عرض تشکر خدمت آقای متین پور
هماهنگونه که راهنمایی فرمودید فریمور را به ورژن جدید که 1031بود ارتقا دادم ولی مشکل حل نشد در موقع تنظیم شبکه یک بار شبکه های بیسم را نمایش داد و قبل از اتتخاب سریع پرید و حالا موقع تنظیم در حالت بررسی شبکه های بی سیم باقی می ماند و بعد از چند دقیقه بیرون میاید . مجددا از طریق منوی مخفی ریست فاکتوری کردم باز درست نشد :n34:ممنون میشوم راهنمایی فرمایید با تشکر بهرام جودی
دوست عزیز
باید از نزدیک بررسی شود و یک راه حل نهایی دارد که تخصصی است و نیاز به کنترول سرویس کار و یا دست ساز دارد .

bjoudi
04-10-2016, 19:18
سلام راه حل نهای به چه نحوی است و کنترل سرویس کارویا دست ساز چه کمکی می کند و از کجا میشود تهیه کرد
ضمنا ایا می دانید قطعه وای فای داخل تلویزیون قیمت ان چقدر است و از کجا میشود تهیه کرد که اگر لازم باشد تعویض شود:n13: با تشکر

matinpour
04-10-2016, 21:39
سلام راه حل نهای به چه نحوی است و کنترل سرویس کارویا دست ساز چه کمکی می کند و از کجا میشود تهیه کرد
ضمنا ایا می دانید قطعه وای فای داخل تلویزیون قیمت ان چقدر است و از کجا میشود تهیه کرد که اگر لازم باشد تعویض شود:n13: با تشکر
دوست عزیز
در این تایپیک روش نهایی با رنگ قرمز نوشته شده اگر به این امور واردید اول مطلب آن را بدرستی و کامل بخوانید و سپس عمل کنید.
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.

و اینم تایپیک مرحله نهایی
کالیبراسیون و رفع عیب آن در تلویزیون سامسونگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])