مشاهده نسخه کامل
: Football Manager 2013
naraqi110
11-11-2012, 20:12
باسلام
واينك تايپيك اين بازي مديريت فوتبال كه شمادراون نقش يك مربي فوتبال رو داريد وبايد تيم رو هدايت كنيد تابه موفقيت برسه .چيدن تركيب ،ساخت بازيكن وپديده ،تمرين و.....ازكارهايي هست كه شما توبازي انجام ميديد .يه بازي فوق العاده اعتياد آور البته بعداز چند روز بازي كردن وعادت به سبك وفضاي بازي .تونسخه جديد هم تغييرات زياد داشته .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداقل سيستم :
CPU: Pentium 4 1.8GHz / Athlon XP 2000
RAM: 2GB
Graphic: 512MB GeForce FX 5900 Ultra / Radeon HD 2600 Pro
H.D.D: 3GB
(لينك استفاده شده براي عكسهاوحداقل سيستم) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته باكارت گرافيك پايين دوبعدي رو براحتي ساپورت ميكنه .سبكهاي جديدي هم اومده كه بعداتوضيح ميديم.
اينم لينك اديتورخودبازي:
naraqi110
11-11-2012, 20:29
يكي از كارهاي مهم ولذت بخش پيداكردن بازيكناي آينده دار وجوان هست كه بخريد وتربيت كنيد بعدا يه بازيكن بزرگ ميشه كه ميگذاريد تو تيم يا بامبلغ بالا ميفروشيد سايتهايي به اين منظور:
اينم يه لينك كه بازيكنان رو براي راحتي كا بصورت شرت ليست ميگذاره تاراحت وارد بازي كنيد واونارو بخريد براحتي
naraqi110
11-11-2012, 20:30
اينم لينك نرم افزار ي كه ميتونيد حين بازي تغييراتي بديد تاراحت تر بازي كنيد
وین رونی
11-11-2012, 20:44
دستت درد نکنه
دیگه داشت دیر میشد ساخت تاپیک بازی
من بازی رو دادم کسی برام دان کرده اما هنوز نرسیده دستم
برسه دستم امتحان می کنم ببینم میشه لیگ ایران رو واردش کرد یا نه
naraqi110
11-11-2012, 20:55
راستي بازي رو دان كرديد تعجب نكنيد EDITORبراي تغييرات نداره بزودي ميگذارم
bigarash
11-11-2012, 22:12
منم دارم دانلود میکنم، مطمئنم که بازم فوق العاده خواهد بود،
دوست عزیز فوتبال منیجر که ادیتور نداره شما چیو میگی؟ فیفا منیجر ادیتور داره!
meranbana
11-11-2012, 22:12
دوستان بازی اومده بازار ؟
واسه ویندوز ؟
میگم بچه ها راستی این بهتره یا فیفا منیجر ؟ اخه چون فیفا هم بازی میکنیم شاید بیشتر با هم مچ باشن و سریع تر باهاش اشنا بشیم . در کل فیفا منیجر هم بازی معروفیه . حالا این بهتره یا فیفا منیجر ؟
AlexMercer
11-11-2012, 22:49
اقا فعلا کرک سالمی براش نیست. من دانلود کردم اجرا هم بشه کرش میکنه میاد بیرون منتظر کرک سالم باشید.
bigarash
12-11-2012, 01:50
میگم بچه ها راستی این بهتره یا فیفا منیجر ؟ اخه چون فیفا هم بازی میکنیم شاید بیشتر با هم مچ باشن و سریع تر باهاش اشنا بشیم . در کل فیفا منیجر هم بازی معروفیه . حالا این بهتره یا فیفا منیجر ؟
آقا هر کدوم جای خود دارن ولی فوتبال منیجر خیلی حرفه ای تر به مقوله ی مربیگری میپردازه! به نظر من کسی که به مربیگری علاقه داره باید هر دوشو بازی کنه!
bigarash
12-11-2012, 01:50
اقا فعلا کرک سالمی براش نیست. من دانلود کردم اجرا هم بشه کرش میکنه میاد بیرون منتظر کرک سالم باشید.
آره نیست تو سایت اسکیدرو هم بیچاره هارو هی فحش میدن! :دی
ولی میاد به زودی!
soheilnouri
12-11-2012, 02:26
سلام گراگر عزیز...والله خدمتت عرض کنم که من از سال 1998 تا الان دارم فوتبال منجیر بازی میکنم...فیفا منجیر رو هم تنها واسه سالهای 99 و 2000 بازی کردم و تو این سه چهار سال اخیر هم همه ورژن هاشو دیدم و امتحان کردم ولی اون حس حرفه ایی مربیگری که تو فوتبال منجیر هست تو فیفا منجیر نیست...
بله!فیفا منجیر easport محیط کاربری زیبا و جذابی داره و همه چیزش چشم نوازه و حتی تماشای فوتبالش هم یه سر و گردن از فوتبال منجیری که تا دو سال قبل فقط میشد بازی ها رو دو بعدی دید بالاتره اما گیم بلی و اصل مربیگری و چیدمان و تمرینات و کلا مصاحبه ها در فوتبال منجیر "به زعم من"جذابتره...
soheilnouri
12-11-2012, 02:33
راستی این جور نسخه ها به نظر من سال به سال انتشارش چندان منطقی نیست...
مثلا از سال 2005 تا 2013 که حدود 8 سری بازی اومده تغییرات شگرفی رخ نداده...نمیگم مثلا ورژن 2012((که فکر کنم 2013 رو نرم و بمونم واسه 2014)) با 2005 فرقی نداره...اما بین سری هایی که هر سال منتشر میشه تغییر خاصی جز بازیکنای جدید وجود نداره...هر چند خود بازی خاصیت زایش بازیکنان جدید رو داره حتی تا سال 2050
naraqi110
12-11-2012, 20:13
خدمت دوستان كرك اسكيردواومده .اديتور تانسخه قباي داشت الان فقط كساني كه خريدن بازي رو ميتوننددان كنند .نسخه جديد فرقهاي قابل توجه داشته امتحانش كنيد .
soheilnouri
12-11-2012, 21:11
الان اگر س دی کی این بازی رو بخرم چه تفاوتی با نسخه غیر سی دی کی دار داره....میشه توضیح بدین؟
bigarash
13-11-2012, 00:03
خدمت دوستان كرك اسكيردواومده .اديتور تانسخه قباي داشت الان فقط كساني كه خريدن بازي رو ميتوننددان كنند .نسخه جديد فرقهاي قابل توجه داشته امتحانش كنيد .
آقا من الان 2012 رو روی کامپیوتر دارم، میشه بگی ادیتورش کجاست؟>
یه سوالی که همیشه از football manager 2008 تو ذهنمه اینه که کسی تونسته بود اون بازیو انجام بده؟
اخه من و چندتا از دوستام که بازیو هر کدوم از یه جا گرفتیم، نتونستیم بازیش کنیم. یعنی نمیشد تو تاریخ جلو رفت و هر کاری میکردم فقط تو همون روز بود. شاید مشکل از کرک خاصی بوده.
وین رونی
13-11-2012, 08:43
برای ادیت بازی بهتره از fmrte استفاده کنید
ادیتور خود بازی زیاد قوی نیست و فقط در موارد معدودی میشه ازش استفاده کرد و هر تغییری با اون بدید باید یک فصل جدید شروع کنید
اما با fmrte نه نیازی به شروع فصل جدید ندارید.یهو وسط فصل هوس می کنید مسی رو بیارید بایرن بدون پرداخت پول fmrte اینکار رو براتون می کنه
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2 Beta-5
bigarash
13-11-2012, 12:19
برای ادیت بازی بهتره از fmrte استفاده کنید
ادیتور خود بازی زیاد قوی نیست و فقط در موارد معدودی میشه ازش استفاده کرد و هر تغییری با اون بدید باید یک فصل جدید شروع کنید
اما با fmrte نه نیازی به شروع فصل جدید ندارید.یهو وسط فصل هوس می کنید مسی رو بیارید بایرن بدون پرداخت پول fmrte اینکار رو براتون می کنه
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2 Beta-5
FMRTE استفاده کردم ولی ادیتور خودشو ندیده بودم!
rezamaldinii
13-11-2012, 12:46
سلام از چه سایتی میتونم کرک جدید skidrow که مشکل crash dump نداره رو دانلود کنم؟
naraqi110
13-11-2012, 13:05
اديتور خودش رو هركي تونست ازsteam دان كنه بگذاره ماهم دان كنيم .كرك هم از خود اسكيرئو ميتوني دان كني داداش
soheilnouri
15-11-2012, 16:17
اخه مجانی و همینجوری مسی رو خریدن چه عالی میده؟
naraqi110
16-11-2012, 20:05
سلام مجدد بالاخره اين هم لينك اديتور خودبازي كه بصورت تورنت هست ولي سرعت خيلي خوب يداره .براي كارهايي مثل اضافه كردن ليگ ايران ودرست كردنش خيلي لازمه .
این بازی کرک درست و حسابی نداره و کرش می کنه
کرک سالم بازی هم منتشر شد. هرکی میتونه دانلود کنه پلیز داخل یک آپلود سنتر معتبر آپ کنه تا بقیه هم بتونن دانلود کنن.
naraqi110
17-11-2012, 14:55
دوست گرامي نود درصد اين جور سايتها فايلشون الكيه .بهتره از تورنت دانلود كنيد .
دوست گرامي نود درصد اين جور سايتها فايلشون الكيه .بهتره از تورنت دانلود كنيد .
نه:دی
اگه به کامنت ها و نظرات دقت کنید میبینید که فایل سالم هست، منتها من چون بار اول اطلاعات رو غلط وارد کردم IP رو بن کردن واسه همین دیگه نمیتونم دانلود کنم:دی
soheilnouri
18-11-2012, 15:12
اگه سی دی کی بازی رو بخرم دیگه کرش نمیکنه؟
اخه من هنوز این بازی رو امتحان نکردم ولی چون احتمال میدم90 درصد همون نسخه ی قبله و فقط بازیکنان جا به جا شدن نمیخام بگیرم...مشکلم الان اینه که نسخه ی2012 که الانه فصل چهارمم کرش میکنم...سی دی کی شو بگیرم دیگه نمی کنه؟
اتفاقا این نسخه خیلی تغییر کرده، حتما بگیر و امتحان کن، حالت کلاسیک هم به بازی اضافه شده، نحوه ترانسفر و دستیاران و اسپانسر و ... اینا همه تغییر کرده، کلا بعد از چند نسخه 2013 تغییرات قابل توجه ای داشته، فقط هنوز کرک درست و حسابی واسش پپیدا نکردم، کسی نداره؟!
soheilnouri
19-11-2012, 01:31
اخه 2012 من بعد از سه سال کرش میکنه میاد بیرون از بازی...........اینم اینطوریه دیییییییییییییییییییییییی یگه
bigarash
19-11-2012, 11:55
اخه 2012 من بعد از سه سال کرش میکنه میاد بیرون از بازی...........اینم اینطوریه دیییییییییییییییییییییییی یگه
آقا با FMRTE ور نرفتی اینطوری میشه؟ اگه تو FMRTE بازیکن swap کنی اونطوری کرس میکنه ها معمولا! واسه منم اتفاق افتاده!
soheilnouri
19-11-2012, 13:04
آقا با FMRTE ور نرفتی اینطوری میشه؟ اگه تو FMRTE بازیکن swap کنی اونطوری کرس میکنه ها معمولا! واسه منم اتفاق افتاده!
من تا بحال حتی ایکون این برنامه رو هم ندیدم...از این چیزای قلب کردن هم بدم میاد...نمیدونم چرا اینجوری میشه...اگه سی دی کی داشتم و میخریدم کرش نمی کرد...کلا کسی که سی دی کی میخره کرش نمیکنه هیچ وقت واسش؟
وین رونی
19-11-2012, 19:51
یه لینک کرک درست وحسابی بدید
البته من کرک اسکیدرو رو می ریزم تو پوشه بازی اما ارور زیر رو میده:
ویندوزم 8 هست
soheilnouri
19-11-2012, 21:24
وين روني جان تو تو نسخه قبلي كرش ميشد واست؟ماله من در سال سوم كرش ميشه..البته بگم skin وbackground رو عوض كردم چند بار..
اكر cd key بخرم جه فرقي ميكنه با همين جيزي كه الان داريم؟
وین رونی
19-11-2012, 21:27
داش سهیل نسخه قبلی من هیچ وقت کرش نداشتم با اینکه از fmrte استفاده کردم و کلی بازیکن swap کردم و بک گراند و اسکین عوض کردم
زبان انگلیسیت خوبه؟
می خوام برم تو فروم بازی مشکلمو بگم
این جمله رو می تونی ترجمه کنی:
من موقع اجرا بازی در ویندوز 8 این مشکل را دارم و از کرک اسکیدرو استفاده می کنم و آخرین آپدیت را ویندوز دارد مانند آخرین نسخه .netframworks
خودم یه چیزی سر هم کردم تو سایت اسکیدرو تاپیک زدم.اینو نوشتم:
When I click on the game icon The following error message is displayed
همین عکس بالا رو قرار دادم و بعدش گفتم
I have Windows 8 with latest updates
I've been using skidrow's crack
یکی دو تا فروم دیگه که مخصوص بازی هستن اصلاً نمیشه اسم اسکیدرو را آورد.بدشون میاد میگن ما سوالتون رو جواب نمیدیم
naraqi110
19-11-2012, 22:51
دوستان من از كرك استفاده ميكنم وفعلا مشكل ندارم (فعلا) دونكته :اولا گزينه زير كه توكرك گفته شده رعايت ميكنم :
You might want change this.
PlayerName = "SKIDROW"
پس تنظيمات رو ريست واسم مربي رو در هردوگزينه SKIRDOWبگذاريد .
دوم از اين لينك گرفتم دوباره ريختم ولي فكر نكنم فرق بكنه
یه لینک کرک درست وحسابی بدید
البته من کرک اسکیدرو رو می ریزم تو پوشه بازی اما ارور زیر رو میده:
ویندوزم 8 هست
مشکل شما از دایرکس بازی هست.
yikilmish
20-11-2012, 06:00
سلام دوستان گلم
کسی کرک رو نداره ؟
فقط اون سایتی که دوستمون داده زیرش تشکر کردن اونم پولیه نمیشه رایگان دانلود کرد یه کد ssn برای رایگان میخواد که من جائی نتدیدم ممنون میشم یکی از دوستان گل دانلود کنه بزاره روی یه سایت آپلود معمولی
soheilnouri
20-11-2012, 11:56
[QUOTE=وین رونی;7324632]داش سهیل نسخه قبلی من هیچ وقت کرش نداشتم با اینکه از fmrte استفاده کردم و کلی بازیکن swap کردم و بک گراند و اسکین عوض کردم
زبان انگلیسیت خوبه؟
می خوام برم تو فروم بازی مشکلمو بگم
این جمله رو می تونی ترجمه کنی:
من موقع اجرا بازی در ویندوز 8 این مشکل را دارم و از کرک اسکیدرو استفاده می کنم و آخرین آپدیت را ویندوز دارد مانند آخرین نسخه .netframworks
I already use skidrow crack.i installed windowse 8 and a few times later updatenit.......وين روني جون نسخه ي قبلي رو تا جه سالي رفتي؟جام هات؟ اين نسخه جطوره بيا يه تحليل ارايه بد
اسم اسكيدرو رو نياري نميتوني حاليشون كني..ميكم بيا سي دي كي بخريم..من ميخام اينكارو بكنم؟فرق سي دي كي با غير سي دي كي جيه؟
وین رونی
20-11-2012, 13:41
داشتن سی دی کی کرش نسخه اصل بازی رو برطرف نمیکنه.پچ 1.2 هم اومده برای برطرف کردن کرش بازی
من نسخه قبل را تا سال 2017 رفتم اون هم فقط با پرسپولیس.اصلاً کرش هم نداشتم جام داخلی فقط آوردم و در لیگ آسیا همش حذف می شدم
فرق سی دی کی با غیرش را نمی دونم
یکی از دوستان گفت که مشکل من به خاطر دایرکت ایکس هست خوب من آخرین نسخه دایرکت ایکس را دارم
naraqi110
20-11-2012, 15:21
سلام دوستان گلم
کسی کرک رو نداره ؟
فقط اون سایتی که دوستمون داده زیرش تشکر کردن اونم پولیه نمیشه رایگان دانلود کرد یه کد ssn برای رایگان میخواد که من جائی نتدیدم ممنون میشم یکی از دوستان گل دانلود کنه بزاره روی یه سایت آپلود معمولی
دوستان من از كرك استفاده ميكنم وفعلا مشكل ندارم (فعلا) دونكته :اولا گزينه زير كه توكرك گفته شده رعايت ميكنم :
You might want change this.
PlayerName = "SKIDROW"
پس تنظيمات رو ريست واسم مربي رو در هردوگزينه SKIRDOWبگذاريد .
دوم از اين لينك گرفتم دوباره ريختم ولي فكر نكنم فرق بكنه
جواب همونه كه كه گفتم(اسم مربي رو عوض نكنيد ضمنا آپديت هم نصب كنيد خوبه ) اون سايت هم همينطوركه گفتم الكيه من رفتم لينك رو بهم داد ولي سركاري بود.
هنوز کرک کامل این بازی بیرون نیومده و در حال حاضر همه کرک ها خرابن و crush dump میدن
علت این امر هم مشکل اولیه خود بازی اوریجینال بوده که حالا گروه SI می خواد با آپدیت هاش توسط Steam اونو رفع کنه
پس اول باید این آپدیت ها بیاد بیرون
تازه بدش بشینن کرکش کنن!!!
ایشالله یک ماه دیگه
جواب همونه كه كه گفتم(اسم مربي رو عوض نكنيد ضمنا آپديت هم نصب كنيد خوبه ) اون سايت هم همينطوركه گفتم الكيه من رفتم لينك رو بهم داد ولي سركاري بود.
من first name و last name رو skidrow گذاشتم ولی کماکان با مشکل کرش مواجه ام!
لینک واسه آپدیت دارین؟!
soheilnouri
21-11-2012, 09:46
چرا بازی 12 من بعد از 3 فصل کرش دامب میده....جکار باید بکنم
soheilnouri
21-11-2012, 09:47
اخرین دایرک ایکس و اخرین ابدیت بچ واسه نسخه ی 12 لینکشو میدین؟
naraqi110
21-11-2012, 14:22
آپديت شماره 1 نسخه 13 اومده كه اسكيردو هم گذاشته .ببينيد بااون حل ميشه .
وین رونی
21-11-2012, 14:59
آپديت شماره 1 نسخه 13 اومده كه اسكيردو هم گذاشته .ببينيد بااون حل ميشه .
می تونی لینک بدی؟
naraqi110
21-11-2012, 15:07
می تونی لینک بدی؟
نسخه 1.2هم هست كه پيدانكردم هنوز ولي اين مشكلات گويا تو نسخه خودشركت هم هست گاها
نسخه 1.2هم هست كه پيدانكردم هنوز ولي اين مشكلات گويا تو نسخه خودشركت هم هست گاها
با این آپ دیت هم کماکان مشکل کرش هست
soheilnouri
22-11-2012, 17:08
اقا یه سوال اینا که همشون کرش هستن چرا بس بازی تولید میشه؟میگم سی دی بخریم میگین بازم کرش هست..
marmolak kocholo
22-11-2012, 17:36
سی دی کی رو بخرید مشکل حل میشه! بازی اورجینال که از این مشکلات نداره!
naraqi110
22-11-2012, 17:44
اقا یه سوال اینا که همشون کرش هستن چرا بس بازی تولید میشه؟میگم سی دی بخریم میگین بازم کرش هست..
دوست گرامي نسخه 2012 اين مشكل خيلي كم پيش ميومد براي من االبته هيچ مربي اي رو نميتونستم ببينم كه بعدازاستفاده از FMRTEاون هم برطرف شد.ولي نسخه 13 اكثر مردم در سراسر جهان مشكل دارن كه دوآپديت داده شده .البته در يه پست هم گفتند بايد تمام درايورهاتون آپديت باشه ومشكل از مصرف كنندست .كلا امسال فكر كنم از fifamanager عقب بيفته توفروش .دوستان فعلا از نسخه 12 باآپديت ديتابيس به امسال استفادعه كنند تابعد .
وین رونی
23-11-2012, 12:27
تو سایت اسکیدرو این سوال را پرسیدم:
When I click on the game icon The following error message is displayed:
(the application was unable to start correctly(0x0000142).click ok to close the application)
I have Windows 8 with latest updates
I've been using skidrow's crack
و جوابهایی که دادن:
Legit version? Because the cracked one it's not fixed yet
its either cause the game is not comatible with windows 8, eventhough microsoft said that all games compatible with windows 7 run on windows 8. Or u r using like arayas said a non-legit version which still doesn't work
یعنی نسخه ی کرک شده باید fix بشه که هنوز نشده.باید صبر کرد تا فیکس جدید بیاد.اگر بیاد اصلاً!
shakerifar
23-11-2012, 18:43
Update 5 (20/11/2012 Final for now): No ETA, SkidrowTeam have put this project a side for now, they will get back to it at a sooner date but for now its the same problem which we are experiencing as last year. The developers of the game SI have f***d up their own game and even original users are still experiencing problems with their game. They only worked on the encryption mostly for this years edition of Football Manager and to be honest, I have a retail copy and I don't touch it due to it be so badly programmed and rushed out without the fixes. Sorry for this late update but please understand SkidrowTeam are busy with other projects as well. I will update this thread again in the future if I have a crack release or any kind of related fix. Thanks for your patience and once again I apologise for the late update.
در حال حاضر تیم Skidrow این پروژه رو کنار گذاشتن این نسخه همون مشکلاتی رو داره که بازی سال پیش داشت و حتی کسانی که بازی رو به صورت اورجینال
تهیه کردن هم این مشکلو دارن .
soheilnouri
24-11-2012, 02:22
اقا یه راه حل واسه کرش شدن من ت نسخه ی 12 بگین
اسکیدرو اعلام کرد که هیچ فیکس یا کرک جدیدی در کار نیست و هرکی می خواد بره بازی رو بخره تمام
naraqi110
24-11-2012, 20:23
اسکیدرو اعلام کرد که هیچ فیکس یا کرک جدیدی در کار نیست و هرکی می خواد بره بازی رو بخره تمام
اين رومطمئني آخه همون اول گفته ميشد كه اينا باشركت سگا همدست شدن تا همه برن بخرن .توچندبازي ديگه هم همين اتفاق افتاده .
اين رومطمئني آخه همون اول گفته ميشد كه اينا باشركت سگا همدست شدن تا همه برن بخرن .توچندبازي ديگه هم همين اتفاق افتاده .
تو انجمن خودشون گفتن اینو:اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیلی هم از دست ملت شاکین که این چند هفته کلی لیچار بار اسکیدرو کردن
از کامنت ها هم مشخصه اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
===================
حالا اصلاً تو ایران بازی اوریجینال گیر میاد ما بگیریم؟!
soheilnouri
27-11-2012, 21:02
اقا كسي ج مارو نميده؟من الان football manager 13 خريدم.ميخام الان برم نصب كنم قلق خاصي نصبش نداره؟
soheilnouri
27-11-2012, 21:03
دوست گرامي نسخه 2012 اين مشكل خيلي كم پيش ميومد براي من االبته هيچ مربي اي رو نميتونستم ببينم كه بعدازاستفاده از FMRTEاون هم برطرف شد.ولي نسخه 13 اكثر مردم در سراسر جهان مشكل دارن كه دوآپديت داده شده .البته در يه پست هم گفتند بايد تمام درايورهاتون آپديت باشه ومشكل از مصرف كنندست .كلا امسال فكر كنم از fifamanager عقب بيفته توفروش .دوستان فعلا از نسخه 12 باآپديت ديتابيس به امسال استفادعه كنند تابعد .
اخه كسي كه مثلا ١٢ رو تو فصل ٤ هستش دلش نمياد يه بار ديگه و تنها با يه ابديت ديتا بازي رز از نو شروع كنه
کسانی که بازی کردن حالت 3d بازی تغییر کرده یا نه ( منظورم از نظر گرافیکیه )
در ضمن اگر کسی fifa manager بازی کرده مدافعانش هنوز مغزشون به اندازه جلبکه یا نه میشه توی یک بازی گل نخورد
Mahdiyar N.H.G
07-12-2012, 22:05
سلام بچه ها، خبر بد دارم که سکیدرو قرار نیست که کرک جدیدی برای آپدیت fm۱۳ بسازه. انگار خیلی مردم بهشون بد گفتن رو اینترنت، برای همین این رو اعلام کردند:
Update 6 (Project FM 2013= Over): Let me make this clear to people, SkidrowTeam only intends and will always intend to crack games for fun and educational purposes. In no way will we provide games with updated patches and cracks. If you enjoyed the game then please do support the developers and buy the game. But with FM 2013 it needed a specific patch to make it functioning fully. I had allot of hate messages and people that are being very disrespectful reason being cause we have not got a fix for it. No one told you to stay here all day everyday 24/7 to expect a crack fix out. I am not ruling it out completely from the entire warez scene meaning if another team releases it I will be happy to update and further note the fix, but as far as SkidrowTeam go, its not happening. Project FM 2013 is officially over.
وین رونی
07-12-2012, 22:09
سلام بچه ها، خبر بد دارم که سکیدرو قرار نیست که کرک جدیدی برای آپدیت fm۱۳ بسازه. انگار خیلی مردم بهشون بد گفتن رو اینترنت، برای همین این رو اعلام کردند:
به به آقا مهیار عزیز کجایی داداش؟
بله خبردار شدیم
یعنی با این کرک اولیشون نمیشه بازی کرد؟یکی می گفت اسم مربی رو بذارید skidrow درست میشه!
راستی من تو ویندوز 8 نتونستم بازی رو ران کنم و الآن 7 نصب کردم بازی ران شد
Mahdiyar N.H.G
07-12-2012, 22:20
ببکهش احسان جان، درس و این چیز میزا خیلی زیاد بوده این چند وقت. هی سر میزدم ولی پست نمیذاشتم. برای بعضیها ران میشه، و حتا بعضی هم میشه کرد، توی بعضی از جاها کرش میکنه. برای من توی بعضی ساختن کرش میکنه.
حالا معلومه حتمی نیست که تیم دیگهای کرک بزنه یا نه ولی انشاالله که درست میشه، اگر هم نکردن که شیعه ما امسال درس همون بهتر بشه LOL.
وین رونی
07-12-2012, 22:25
راستی مهیار جان تو این شماره هم میشه اون لیگ ایران را اضافه کرد؟
Mahdiyar N.H.G
07-12-2012, 22:30
راستشو بخوای چون بعضی برای من حتا درست نشد اصلا دنبال لیگ ایران نرفتم هنوز. منتظر بودم کرک بید که بتونم ادیتور رو استفاده کنم و روی بعضی امتحانش کنم. چون شاید (بعید میدونم) چیزهایی مثل یونیک کدهای تیم ها، بازیکنها، عوض شده باشه. اگه امتحان کردی و کار کرد خبر بده که انشاالله وقتی کرک اومد بتونیم ما هم امتحانش کنیم
soheilnouri
08-12-2012, 01:19
مهیار جان اگر من سی دی کی بازی رو بخرم دیگه مشکل کرش ندارم؟ماله من ران میشه ولی 90 درصد مواقع کرش میکنه و از بازی میاد بیرون...
Mahdiyar N.H.G
10-12-2012, 00:42
مهیار جان اگر من سی دی کی بازی رو بخرم دیگه مشکل کرش ندارم؟ماله من ران میشه ولی 90 درصد مواقع کرش میکنه و از بازی میاد بیرون...
سلام آقا سهیل، اگه سیدی کی داشته باشی، میتونی فوتبال منیجرت رو آپدیت کنی و بعد کرش نمیکنه، ولی ما بخوایم بخریم سیدی کی رو تقریبا ۳۰ پوند میشه!
soheilnouri
10-12-2012, 11:14
مهیار جون میخاممت....30 پوند اصن مهم نیست...میشه 100 تومن...ارزش داره یه بازی شاهکار انجام بدی...چقدر این سری اش تغییرات داشته...عالی شده...حیف که ماله من از شروع فصل مربیگری بعد از 10 روز کرش میکنه میپره بیرون...واقعا با خرید سی دی کی مشکل کرش شدن حل میشه؟اخه خود دی وی دی اورجینال به دستم نمیرسه...بعد در ضمن سی دی کی رو کجا باید وارد کنم؟
وین رونی
14-12-2012, 19:42
پس تنها راه خرید سی دی کی هست.از اسکیدرو خبری نشد؟هنوز در قهر هستند؟!
soheilnouri
15-12-2012, 12:33
منواسه اولين بار. در زندگيم سي دي كي يه بازي pc روخريدم..خوشحالم كه اولين بازيم محبوبتذين بازي تمام زندگيم يعني سري football manager. بود..از طريق ستيم (steam) هم بازيو دانلود و نصب كردم و فقط دنبال اسكين هستم،..چون فونت attribiutes بازيكنا و news واقعا ناخواناست..از سايت ars.....n)همممنونم
وین رونی
15-12-2012, 13:19
سی دی کی رو از کجا خریدی؟و چند؟
soheilnouri
16-12-2012, 12:57
حدود ١٠٨ تومن خريدم عزيز دلم از بچه هاي ار...ن خريدم..درستشو پخ ميدم
soheilnouri
16-12-2012, 13:06
bigarash
18-12-2012, 18:56
دوست عزیز با سی دی کی بدون مشکل بازی میکنی؟ کرش نمیکنه دیگه؟
soheilnouri
19-12-2012, 13:56
سلام دوست خوبم واعا خوشحالم ه سي دي كي خريدم..بدون هيچ مشكلي بازي مكنه...اگه ميخايميتونم واست بگيم...
بچه ها من تازه در اولين فصلم تمرينات و بازي هاي پيش فصل رو تموم كردم و قرار اولين بازي ليگ رو در برابر جنوا انجام بدمتيمم مثل همه ي ورژن هاي قبليsslazio هستش...بودج ي من فق ١ ميليون پونده..خيلي بده اقتصاد تيم:n28:
soheilnouri
19-12-2012, 13:58
بچهاي گل بهترين logo clubs and competion pack چيه واسه بازي..زيباترين skin و راحتترين و زيباترين background جيه؟
soheilnouri
19-12-2012, 20:48
احساس مكنم بهترين سري ffootball manager ماله پارسال بود،....٢٠١٢
چقدر دلم تنگ شده برای این بازی!
وین رونی
26-12-2012, 19:46
چقدر دلم تنگ شده برای این بازی!
آره ولی خوب متاسفانه هنوز کرک سالم که مشکل نداشته باشه نیومده
soheilnouri
26-12-2012, 20:59
بابا برین سی دی کی بازی رو از steam بخرین و راحت بازی کنید...من دارم هفته ی دوم لیگ ایتالیا رو با لاتسیو شروع می کنم...سخت تر شده بازی...2012 یه تاکتیکی داشتم که عالی نتیجه میگرفتم...تو هر دو فصل نایب قهرمان سری آ شدم اونم تازه با لاتسیو....2-1-2-1-4...اما تو این ورژن با اینکه بازیکنام همون زیاد روون نیست تیمم...واقعا حال میده..ولی احساس میکنم با core 2due نمیشه خوب بازی کرد...کنده...سرعت تخمین زده شده ی بازی به نسبت سیستمم نیم ستاره است از 5 ستاره...
naraqi110
07-01-2013, 15:45
خب دوست گرامي شما كه سي دي كي خريدي نميتوني فايلي پچي چيزي بگذاري مشكل كرك هارو هم حل كنه ؟!!!
البته براي اونا كه وي تاريخ خاص خارج ميشه يه راهكارنوشته شده بود .اون هم اينكه بريد تاروز قبل بازي سيو كنيد بعد نسخه دموروبريزيد و يه qبه پسوند سيوتون از بازي اصلي اضافه كنيد (اون رو تبديل به سيو دموكنيد)بعد تودمو اون سيو رو باز كنيد واون روز رو كاملا رد كنيد وسيو ش كنيد .بريد سيو رو تبديل كنيد مجددابه سيو بازي اصلي و توي بازي اصلي ادامش بديد ولذت ببريد (از يه است خارجي بود امتحان نكردم چون من مربيهام رو هم نميتونم ببينم وخارج ميشه )
وین رونی
07-01-2013, 17:12
می تونید بگید دقیقاً کی و در چه تاریخی از بازی میاد بیرون؟
naraqi110
08-01-2013, 19:47
می تونید بگید دقیقاً کی و در چه تاریخی از بازی میاد بیرون؟
من بهتون گفتم اين مشكل خودم نيست ولي مشكل اساسي خيليها همينه گويا 27ماه اول بازي كه جولاي باشه شايد دقيق يادم نيست .
soheilnouri
09-01-2013, 11:58
من دارم تمام تلاشمو میکنم که پچ رو فعال کنم و واستون بذارم ولی steam زیرک تر از این حرفاست و نمیذاره اینکارو بکنم....
حالا میشه همه ی گیمر های این بازی بیان نظراتشونو بگن؟
ali_reza_1899
16-01-2013, 16:51
خبري نشد از كرك سالم بازي؟؟؟:n28:
soheilnouri
16-01-2013, 20:36
من دارم تو سری آ میرم با لاتسیو...واقعا سخته جمع کردن این تیم...اونم وقتی شما یه مربی گمنامی و کسی ازت حساب نمیبره...تو این سری خیلی به گمنام بودن یه مربی که تازه شروع می کنه اونم تو تیم های دسته اولی حساسیت نشون داده میشه...
ولی نمیدونم چرا تو این سری واسه هر بازیکن نمیشه تمرینات جدا گونه درست کرد...
bigarash
17-01-2013, 22:26
من دارم تو سری آ میرم با لاتسیو...واقعا سخته جمع کردن این تیم...اونم وقتی شما یه مربی گمنامی و کسی ازت حساب نمیبره...تو این سری خیلی به گمنام بودن یه مربی که تازه شروع می کنه اونم تو تیم های دسته اولی حساسیت نشون داده میشه...
ولی نمیدونم چرا تو این سری واسه هر بازیکن نمیشه تمرینات جدا گونه درست کرد...
آقا هی اینطوری میگی دل مارو خون میکنیا! :n02:
naraqi110
18-01-2013, 22:06
ميگن نسخه مكينتاش مشكل نداره و ميشه بانصب مك در مجازيساز ها ونصب بازي روي اون بازي كرد من سيستمم پايينه كسي امكان امتحانش رو داره ؟
soheilnouri
19-01-2013, 20:59
نمیدونم چرا با 2012 خیلی بیشتر حال می کردم...شاید بخاطر اینکه تو دو فصل نتایج رویایی گرفتم و استارت بازیم با برد های متوالی بود...تو این بازی همش میبازم...واسه شما تاحالا تو ورژن های قبل پیش اومده؟
سهیل فقط از یک نوع تاکتیک استفاده می کنی؟
naraqi110
20-01-2013, 21:24
تاكتيك مناسب رو براي تيمتون دان كني وبذاري بازيكنات مچ بشن شايد راي اوائل بازي بدنباشه با fmrteيه ذره مچ بودن بازيكنا وشهرتتون رو بالاببري
soheilnouri
21-01-2013, 00:51
تاكتيك مناسب رو براي تيمتون دان كني وبذاري بازيكنات مچ بشن شايد راي اوائل بازي بدنباشه با fmrteيه ذره مچ بودن بازيكنا وشهرتتون رو بالاببري
من كلا تو هيچ سري از بازيها مربيگري تقلب نمكنم اما فقط مخام شهرتمو بالا ببرم اين fmrte رو ندارم كه
soheilnouri
21-01-2013, 01:12
سهیل فقط از یک نوع تاکتیک استفاده می کنی؟
از همون تاكتيكي كه تو fm12 موفق بودم گلم
از همون تاكتيكي كه تو fm12 موفق بودم گلم
هوش مصنوعی بازی خیلی پیشرفت کرده، از یه تاکتیک اگه به مدت طولانی ( بیشتر از یک فصل ) به طور مداوم استفاده کنی دیگه نتایج جالبی نمی گیری، مثل این میمونه که دستت واسه بقیه مربی ها رو شده و ضدتاکتیکت رو پیدا کردن، سیستمت رو تغییر بده، من خودم دارم با یووه پیش میرم و در طول فصل از سه تا تاکتیک استفاده کردم، هر سه تا هم موفق بوده، بستگی به سیستم تیم مقابل سیستمت رو تغییر بده، من 2 - 3 - 1 - 4 و 4 - 2 - 4 و 2 - 5 - 3 ئه کونته رو استفاده می کنم، اگه خواستی میتونم سیستم هام رو بهت بدم امتحان کنی.
naraqi110
21-01-2013, 21:23
هوش مصنوعی بازی خیلی پیشرفت کرده، از یه تاکتیک اگه به مدت طولانی ( بیشتر از یک فصل ) به طور مداوم استفاده کنی دیگه نتایج جالبی نمی گیری، مثل این میمونه که دستت واسه بقیه مربی ها رو شده و ضدتاکتیکت رو پیدا کردن، سیستمت رو تغییر بده، من خودم دارم با یووه پیش میرم و در طول فصل از سه تا تاکتیک استفاده کردم، هر سه تا هم موفق بوده، بستگی به سیستم تیم مقابل سیستمت رو تغییر بده، من 2 - 3 - 1 - 4 و 4 - 2 - 4 و 2 - 5 - 3 ئه کونته رو استفاده می کنم، اگه خواستی میتونم سیستم هام رو بهت بدم امتحان کنی.
شمام سي دي كي خريدي ؟
شمام سي دي كي خريدي ؟
نه دوست عزیز من نسخه مک رو بازی می کنم
وین رونی
22-01-2013, 14:17
ميگن نسخه مكينتاش مشكل نداره و ميشه بانصب مك در مجازيساز ها ونصب بازي روي اون بازي كرد من سيستمم پايينه كسي امكان امتحانش رو داره ؟
یعنی همین نسخه ویندوزی رو مک همم نصب میشه و اون مشکل رو نداره؟
soheilnouri
22-01-2013, 15:23
juve327 عزیز من یه سوال دارم...شما الان فصل اولی درسته؟تیمتم یووه انتخاب کردی و حتما reputation شما خیلی بایین هستش...من الان تیمم لاتسیو هستش و دوماه هست که مربی این تیم شدم و کسی ازم حساب نمیبره با این reputation*..شما که یووه ایی جای خود داری...:n04:
دیگه اینکه سیستم 4-2-4 خیلی تخیلی دیگه این دوره ها...امکان نداره جواب بده..چطوری نتیجه گرفتی...:n27:
soheilnouri
22-01-2013, 15:23
راستی خفن ترین و زیباترین skin کدومه؟من با core 2 due خیلی کند هستم...
یعنی همین نسخه ویندوزی رو مک همم نصب میشه و اون مشکل رو نداره؟
نه دوست عزیز، ورژن مک با ویندوز کاملا فرق داره، حتی آپدیت هاشون هم جداست
juve327 عزیز من یه سوال دارم...شما الان فصل اولی درسته؟تیمتم یووه انتخاب کردی و حتما reputation شما خیلی بایین هستش...من الان تیمم لاتسیو هستش و دوماه هست که مربی این تیم شدم و کسی ازم حساب نمیبره با این reputation*..شما که یووه ایی جای خود داری...
:n04:
دیگه اینکه سیستم 4-2-4 خیلی تخیلی دیگه این دوره ها...امکان نداره جواب بده..چطوری نتیجه گرفتی...
:n27:
همه چیز بستگی به نتایجی داره که با تیم میگیری، در کنار اون به بازیکن هات بونس بده، از تیم تاک مثبت استفاده کن و در مورد ترانسفر ( چه بازیکن و چه مربی ) ازشون نظر بخواه و ... اما خب اگه نتایجی خوبی بگیری خیلی روی درجه ی محبوبیتت تاثیر داره...
4 - 2 - 4 با دو هافبک دفاعی بازیساز و دو inside forward یه مهاجم بازیساز و یه مهاجم هدف اتفاقا خیلی هم خوب به واسه من جواب داده، البته تنها مشکلش اینه که آمار گل خورده ام تو این بازی ها چندان جالب نیست، مثلا فیورنتینا رو 7 بر 4 شکست دادم و ... یه جورایی شبیه تیم های زدنیک زمن میشه :دی من با این سه سیستمی که استفاده می کنم تا اینجا خیلی موفق بودم، تو لیگ اولم و با فیورنتینا که تیم دوم هست 8 امتیاز اختلاف دارم، تو لیگ قهرمانان هم به مرحله یک چهارم رسیدم و منچستر و بایرن رو حذف کردم، کوپا ایتالیا رو هم با تیم دومم میرم... کلا تنوع سیستم تو این نسخه خیلی تاثیر داره و استراحت دادن به بازیکن ها....
مقابل تیم های قوی تر سیستم دفاعی تر بچین و استراتژی رو رو حالت کنترل بذار، ضد حمله هم میتونه خیلی واست موثر باشه...
خواستی سیستم 4 - 2 - 4 رو بهت میدم ببینی چطور جواب میده :دی
راستی خفن ترین و زیباترین skin کدومه؟من با core 2 due خیلی کند هستم...
من خودم به اسکین steklo عادت کردم، تو این مورد واقعا سلیقه ای هست و نمیشه نظر خاصی داد :دی
soheilnouri
22-01-2013, 20:54
الان مشکل همینه که team talk که میکنم اصلا هیچ تغییری در بازیکنا ایجاد نمشه...جالبیش اینه که تیم تاک رو حتی میسپرم به دستیارم که نسبتا مربی معروفتریه ولی بازیکنا نسبت به اونم خنثی هستن....
راستی یه سوال دارم ازت...گفتی 7-4 نتیجه یه بازیت شده بود..یهو چشم گرفت..قبول داری کلا نتایج بازی های این سری الکی پرگله؟
soheilnouri
22-01-2013, 21:27
منظورت از steklo همون اسکینی هست که نوشته sketlo x3?
وین رونی
23-01-2013, 12:37
بعضی مواقع به کلم می زنه برم از همونایی که شما خریدی بخرم و بازی اوکی بشه اما بعد میگم شاید کرکش بیاد
soheilnouri
23-01-2013, 13:07
بعضی مواقع به کلم می زنه برم از همونایی که شما خریدی بخرم و بازی اوکی بشه اما بعد میگم شاید کرکش بیاد
اخه عزيز من تا كركش بياد نسخه ١٤ اش مياد..رووني جون الا هفته چندمي؟با نظر من راجع به پر گلي ابازيا موافقي؟
وین رونی
23-01-2013, 13:34
اخه عزيز من تا كركش بياد نسخه ١٤ اش مياد..رووني جون الا هفته چندمي؟با نظر من راجع به پر گلي ابازيا موافقي؟
هفته چندم؟؟؟!!!!داداش نمیشه بدون کرک درست درمون یا خرید کد بازی کرد که!!!چه توقعی داری از من که رسیده باشم به هفته چندم! :n02:
منظورت از steklo همون اسکینی هست که نوشته sketlo x3?[/RIGHT]]
آره، اون عددی که کنار x نشون دهنده ی ورژن بازی هست، فوتبال منیجر 2012 رو با
steklo x2 بازی می کردم و 2013 رو با x3
لان مشکل همینه که team talk که میکنم اصلا هیچ تغییری در بازیکنا ایجاد نمشه...جالبیش اینه که تیم تاک رو حتی میسپرم به دستیارم که نسبتا مربی معروفتریه ولی بازیکنا نسبت به اونم خنثی هستن....
راستی یه سوال دارم ازت...گفتی 7-4 نتیجه یه بازیت شده بود..یهو چشم گرفت..قبول داری کلا نتایج بازی های این سری الکی پرگله؟
اتفاقا من هر وقت از سیستم 2 - 5 - 3 استفاده کردم که در واقع بیشتر شبیه 2 - 3 - 5 هست نهایتا با نتایج 1 - 0 یا 2 - 0 بازی رو برنده شدم
soheilnouri
24-01-2013, 13:09
من این sketlo رو تو سایت fifabase میرم اصن واسه دانلودش یه صفحه دیگه ی بی ربط وا میشه...میشه لینکشو بد عزیزم؟
چشم:n02:
soheilnouri
25-01-2013, 18:17
عزیزم این که یه صفحه باز میشه راجع به دارو و بیماری هستش....
اگه صبر می کردی صفحه کامل لود میشد و روی اون نوار زرد رنگ گوشه کلیلک می کردی لینک دانلود رو بهت میداد:n02:
با این حال من این زحمت رو واست کشیدم:n02:
soheilnouri
26-01-2013, 13:22
منو داري با اين كارات عاشقخودت ميكنيا..:)))
بچه ها يه چيز جالب..من با اينكه از استيم cdkey خريدم اما تو يه بازي خاص ارور runtime ميده..كسي ميدونه اين ارور چيه؟
٢- اينكه تو بازي بعدي وقتي خاستم برم تو مسابقه تيمم و وقتي team warning مياد همونجا در حال لوينگ ميمونه..چرا؟
naraqi110
28-01-2013, 21:58
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اينجا يه كرك جديد زده وبرخي گفتن كارميكنه من تاپس فردا دان ميكنم (باشبانه)ببينم كارميكنه يانه
soheilnouri
30-01-2013, 14:05
سلام...الان هفته ی نهم هستم با لاتسیو...بعد از بنج برد متوالی با این تیم تو لیگ از اودینزه باختم و الان فعلا ششم هستم و تو لیگ اروپا هم بعد از سه هفته اول هستم...خیلی سخت شده بازی...منم با 4-1-2-1-2 بازی می کنم....
Mahdiyar N.H.G
02-02-2013, 03:56
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اينجا يه كرك جديد زده وبرخي گفتن كارميكنه من تاپس فردا دان ميكنم (باشبانه)ببينم كارميكنه يانه
Salam, fekr nakonam kar kone, az comment haye mardom ke in hamoon torrent avaliye vali yeki alaki dobara uploadesh karde. fekr nakonam dige SKIDROW crackesh kone
babelirani
02-02-2013, 18:10
با سلام خدمت همه
من این بازی رو دانلود کردم و نصبشم کردم الان مشکلم اینجاست اصلا" بلد نیستم بازیو
جایی مقاله ای چیزی نیست یکم حداقل بهمون بگه چی به چیه ؟
bigarash
03-02-2013, 16:25
با سلام خدمت همه
من این بازی رو دانلود کردم و نصبشم کردم الان مشکلم اینجاست اصلا" بلد نیستم بازیو
جایی مقاله ای چیزی نیست یکم حداقل بهمون بگه چی به چیه ؟
یاد گرفتنش چیزی نیست یاد میگیری مشکل اینه که کرکش کار نمیکنه 10 روز بری جلو کرش میکنه!
soheilnouri
09-02-2013, 02:15
بجه ها شما این همه خرج های مختلف شاید بکنید ولی اگر واقعا عاشق این بازی هستید بیایین مثه من این بازی رو بخرین اورجینال...واقعا سخت شده...حالا کسی داره نسخه ی 2012 رو بازی می کنه؟رکوردش تا چه سالیه...بیاد افتخاراتتونو بترتیب بگین...
soheilnouri
09-02-2013, 02:57
داشتم الان تو هفته 21 ایتالیا با لاتسیو میرفتم...همینجوری اونقد سرچ کردم باشگاه ها رو که رسیدم به اندو تیموریان...یهو رفتم تو history شو و باشگاه ها شو مرور کردم...دیدم تو برانتز کنار عقاب تهران نوشته ((shirin faraz)) واقعا دیتا بیس این بازی چیزی در حد برستش هستش...
bigarash
09-02-2013, 04:18
سهیل جان دوست دارم بخرم ولی فعلا با این وضع ارز نمیصرفه! من الان 2012 بازی میکنم سال 2017 هست الان 3 فصل با رئال بودم یه فصل بیکار و الان فعلا تو آرسنال دارم کار میکنم، لیگ انگلیس واقعا سخت و جذابه، بهترین تیمم داشته باشی امکان شکست خوردنت تو هر بازی وجود داره!
soheilnouri
09-02-2013, 13:05
من خاطرات ١٤ ساله ايي از اين بازي دارم.در همه ي اين سري بازي ها هم هميشه استارت ابتدايي رو با لاتسيو زدم.امسال(٢٠١٣) هم دارم با لانسيو ميرم كه فصل اولم و در هفته ي ٢١ هستم.خيلي سخته.فعلا هشتم هستم در حالي كه فاصله ام با تيم دوم ٧ امتيازه..خيلي بد و سخت به لاتسيو بودجه مييدن..تقريبا با بودجه ايي كه اول فصل بهم دادن تنها تونستم دو بازيكن رو قرض كنم.يكي ماريو بولاتي كه خيلي معموليه و يكي توماس هوبشمان كه به كارم نيومده و پسش دادم.الان تو جام حذفي نيمه نهايي هستم و تو ليگ اروپا هم يك شونزدهم..دنبال يه دستيار خبره ام.كسي مثه پاكو آيستران چًون دستيار خوب تو فصول اولي كه شما reputaion تون كمه و حداكثر تا national بالاتر نميره(تويه تيم تاك خيلي موثره)وجود يه دستيار قوي غنيمته...
اينم بگ هرگز دنبال تقلب و افزايش بودجه با نرم افزار نبودم.احساس ميكنم خيليا اينكا و ميكنن
من همیشه با "والتر دِ سالوُو" کار می کنم، ازش هم راضی ام :دی هم ایتالیایی هست و هم وُرد کلَس :دی
soheilnouri
10-02-2013, 11:47
من همیشه با "والتر دِ سالوُو" کار می کنم، ازش هم راضی ام :دی هم ایتالیایی هست و هم وُرد کلَس :دی
چه تیمی میگیری گل من
من همیشه با یووه شروع می کنم و اینقدر تو باشگاه میمونم تا به اسطوره تبدیل بشم.
اما خب با یه تیم کار کردن یکم کسالت آوره، یه سیو دوم هم همیشه دارم که معمولا با تیم هایی مثل لیدز، برشا، نتس کانتی، استقلال و... شروع می کنم
soheilnouri
12-02-2013, 01:01
با یووه شروع کردن راحته که عزیزم...بودجه اشم عالیه...من با لاتسیو الان فصل اولم فقط تونستم یه بازیکن رو قرضی بگیرم واسه تیمم...
soheilnouri
12-02-2013, 01:40
این بازی بعنوان بهترین بازی سری football manager انتخاب شد و از ing 9 گرفت:n07:
Ramin khuzestan
13-02-2013, 19:45
این 2013 عجب منوی سردرگم کننده ای داره:n13:
من بخاطره مشکلاتی از قبیل کرش کردن و ... که داره برگشتم روی سری 2011
الان فصل دوم هستم با آرسنال
فصل قبل دوم شدم با اختلاف 4 امتیاز نسبت به منچستر یونایتد که البته تا سه چهار هفته مونده به پایان لیگ صدر بودم:n24: جام حذفی هم همون اوایل حذف شدم لیگ قهرمانان هم تا یک هشتم صعود کردم و حذف شدم
میخواستم سمیر نصری و فابرگاس رو 200 میلیون دلار به رئال بفروشم که بدهی های باشگاه رو کم کنم اما در آخرین لحظات رئال صرف نظر کرد:n03:
بازیکنهایی که اضافه کردم :
فصل قبل : Adil Rami _ Hulk _ Radamel Falcao _ Khouma Babacar
این فصل : Rene adler _ Ignazio Abate _ Sami Khedira _ Arturo Vidal _ Marek Hamsik
babacar یه نوک حمله بی نظیره که خودم کشفش کردم و از فیورنتینا خریدمش و فقط 17 سالشه:n06: آدمه خودمه یجورایی مثل سیاوش اکبرپور و قلعه نوعی :n19: حیف که زیاد و به مدت طولانی مصدوم میشه البته توی چنتا بازی که میکنه قدرت حمله تیم رو دگرگون میکنه!
soheilnouri
14-02-2013, 20:19
سلام رامین مهربون و عزیزم...به جمع ما خوش اومدی...الان که داری 2011 بازی میکنی فک کنم سال 2014 باشی...من بهت توصیه می کنم که این بازیکنا رو واسه خرید در نظر داشته باشی...
برادران بندر که یکی تو دورتمونده و یکی تو لورکوزن...کلا رو استعداد های المانی زوم کن...
فک کنم میتونی نگاهی به بازیکنای برزیلی چون اسکار و لوکاس مورا و گانسو و لئاندرو دامیایو هم داشته باشی..
دروازبان تیبوت کورتوآ...
soheilnouri
14-02-2013, 20:28
واسه چی میگی 2013 سردرگم کنننده اس منوش؟خیلی خوب و راحته که...
princeofpersia_7
14-02-2013, 21:38
دوستان یکی راهنمایی میکنه که من بخوام این بازی رو ارژینال بخرم باید چه کار کنم؟:n13:
Ramin khuzestan
14-02-2013, 22:58
واسه چی میگی 2013 سردرگم کنننده اس منوش؟خیلی خوب و راحته که...
نمیدونم شاید انتظار این منو رو نداشتم البته به گزینه ها آشنایی دارم اما یجوریه کلأ :n02:
با هزار دنگ و فنگ هیئت مدیره رو راضی کردم واسه نیم فصل ویدیچ رو از منچستر خریدم دیگه پول ندارم تا فصل آینده
از آلمان و هرچی آلمانیه متنفرم با همین خدیرا هم رابطه ی خوبی ندارم :n24:
این فصل برعکس فصل قبل خیییییییلی به مشکل خوردم! نمیدونم شاید تاکتیکم لو رفته واسه بقیه از یه طرف هم کلیدی ترین بازیکنام مکرر و واسه طولانی مدت مصدوم میشن مثل فن پرسی ویلشر فالکائو بنتنر فرمائلن و ... بعضی از بازیا دست خالی میشم از طرف دیگه هم نمیدونم چه هیزم تری به این مربی های لیگ فروختم که همه علیه من مصاحبه میکنن این فصل تا هفته دوازدهم ، پنجم هستم فصل قبل همه تیما میومدن که جلو آرسنال کم گل بخورن حالا بریستول سیتی میاد تو ورزشگاه من مساوی میگیره:n23: نمیدونم استعفا بدم یا اینکه ادامه بدم هرچند امیدی به این فصل ندارم با این اوضاع
وین رونی
14-02-2013, 23:06
آقا رامین شما هم cd key خریدید؟
Ramin khuzestan
15-02-2013, 00:32
آقا رامین شما هم cd key خریدید؟
نه منم منتظر کرک هستم:n15:
soheilnouri
15-02-2013, 01:56
این دوست ما داره درباره 2011 صحبت میکنه...حالا چرا 12 رو نمیری؟
در مورد این صحبتت باید عرض کنم که جای من باشی چی میگی...من همیشه لاتسیو رو ور میدارم و خوب این تیم هم بودجه هر سالش 2 تا 5 میلیون بیشتر نیست...تو فالکائو فان برسی ویلشیر رو داری...دیگه چی میخای برادر...
در ضمن اینکه میگی با هزار دنگ و فنگ هیئت مدیره رو راضی کنی خب فوتبال واقعی همینه دیگه...این بازی شبیه ساز مربیگری هستش...مثل تیمهای حرفه ایی باید دخل و خرجت با هم بخونه وگرنه اخراج میشی...مثل fifa manager نیست که کارتونی باشه...
اقا من 2012بازی میکنم.blackpoolبرداشتم تو دسته یک انگلیس بود فصل اول قهرمان دسته یک و جام حذفی شدم.سال دوم قهرمان یوفا و اف ای کاپ شدم تو لیگ سخت انگلیسم هشتم شدم .الانم سال سومم دارم واسه سهمیه لیگ قهرمانان با ارسنال و چلسی می جنگم .لیگ انگلیس واقعا فشرده وسخته وسط فصل یکدفعه 4 بازی رو بایدتو 10 روز انجام بدی.راستی ارسنال واسه اخر فصل می خواد ونگر رو اخراج کنه و یکی از گزینه هاشم منم
soheilnouri
15-02-2013, 21:32
اقا من 2012بازی میکنم.blackpoolبرداشتم تو دسته یک انگلیس بود فصل اول قهرمان دسته یک و جام حذفی شدم.سال دوم قهرمان یوفا و اف ای کاپ شدم تو لیگ سخت انگلیسم هشتم شدم .الانم سال سومم دارم واسه سهمیه لیگ قهرمانان با ارسنال و چلسی می جنگم .لیگ انگلیس واقعا فشرده وسخته وسط فصل یکدفعه 4 بازی رو بایدتو 10 روز انجام بدی.راستی ارسنال واسه اخر فصل می خواد ونگر رو اخراج کنه و یکی از گزینه هاشم منم
قوی کردی تیمتو با ادیتور؟
قوی کردی تیمتو با ادیتور؟
شک نکن :n02:
soheilnouri
16-02-2013, 13:09
اره واللا اگر قوي نكردي كه بايد الان واسه خودت يه ژوًزه مورينيو يا يورگن كلوپ ميبودي..
bigarash
16-02-2013, 19:13
من یکی از فانتزیام اینه که سی دی کی این بازی رو بخرم! :دی
وین رونی
16-02-2013, 19:27
معذرت می خوام از دوستان گرامی اما یک کم به نظرتون پستهای غیر مفید در تاپیک زیاد نشده؟هر روز منتظر خبری از کرک شدن بازی هستیم و با به روز شدن این تاپیک آدم فکر می کنه خبری شده اما...بحث فنی هم کم پیش میاد در تاپیک بیشتر شبیه چت روم شده
متشکر
اگه منظورتfmrte هست نه از اون استفاده نکردم چون پولیه ولی از fm genie scoutاستفاده کردم که باهاش هیچ تقلبی نمیشه کرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این دوتا عکس از محیط بازیمه که حرفامو ثابت میکنه
soheilnouri
17-02-2013, 00:06
اخه چطور ممکنهه شما با این تیم بازیکنایی مثل ادبایور و نایجل دی یانگ و بابیس سیسه و گرانرو رو درحالی که سال 2014 هستی بتونی بخری...این بازیکنا روی هم 20 میلیون بوندهزینه دارن...تازه تیم کرول هم داری که گرونه.
وین رونی
17-02-2013, 13:45
سهیل جان من شنیدم و چندجا در فروم های خارجی خوندم که 2013 با 2012 فرق چندانی نکرده و فقط دیتابیس بازی آپدیت شده.درسته به نظرت؟
ادبایور رو قرض گرفتم اونم فقط با پرداخت 40درصد حقوق گرانرو رو تو لیست فروش بود 5 میلون خریدم پاپیس سیسه هم 20 میلیون با اقساط 48 ماهه خریدم من کلا بازیکنامو با اقساط می خرم البته بگم بلکپول از همون اول بازی وضعیت مالی خوبی داره
soheilnouri
18-02-2013, 18:46
سهیل جان من شنیدم و چندجا در فروم های خارجی خوندم که 2013 با 2012 فرق چندانی نکرده و فقط دیتابیس بازی آپدیت شده.درسته به نظرت؟
عزیز دلم اگه بخاییم منطقی باشیم باید بگیم که کلا خیلی روند تغییرات این بازی از 12 سال قبل تا الان انقلابی نبوده و در جزییات هستش...بله تا حدودی با شما موافقم...اما تو این بازی تمرینات((تو حالت simulation) یکم ساده تر شده...بازی خیلی رو مسائل روانی و جلسه و میتینگ و مشورت بنا شده و نتیجه گرفتن بسیار سخت
soheilnouri
20-02-2013, 00:42
اخه شمایی که با بلکبول این کارا رو کردی اگر بخای تیم کرول که دروازبان هست رو بخری باید 10 میلیون بوند واسش بدی...حداقل...دروازبانی که ملی بوش هست امکان نداره از نیوکاسل بیاد بلکبول اونم تا سال 2014 که زیاد نیست...
اخه شمایی که با بلکبول این کارا رو کردی اگر بخای تیم کرول که دروازبان هست رو بخری باید 10 میلیون بوند واسش بدی...حداقل...دروازبانی که ملی بوش هست امکان نداره از نیوکاسل بیاد بلکبول اونم تا سال 2014 که زیاد نیست...
داداش منfm12 بازی میکنم یعنی الان سال چهارمم تیم کرول تو لیست فروش بود 4 میلیون یورو خریدمش .بلکپول از همون اول 80 میلیون سرمایه داره هیچی هم قرض نداره واسه همینم وقتی صعود کردم به لیگ برتر حدود 40 میلیون بودجه نقل و انتقال بهم داد تازه من همه بازیکنامو با اقساط 48 ماهه می خرم حالا اگه شما بازی بلد نیستی نباید به بقیه شک کنی
soheilnouri
23-02-2013, 02:04
بلکبول 80 میلیون بودجه؟جالبه...
princeofpersia_7
23-02-2013, 22:42
پاری سن ژرمن مالکین خسیسی داره :n02: برای تابستون بیشتر از 70 میلیون بودجه ندادند و امیدوارم برای ژانویه بتونم ازشون پول بیشتری بگیرم :n02: بودجه کم میدن بعد ازم درخواست دارند که بازیکنانی مشهور رو بگیر :n04:
soheilnouri
25-02-2013, 02:09
سردیت نکنه استاد...بودجه من تو لاتسیو 2میلیون هستش...شما 70 میلیون داری...6 تا بازیکن عالی میتونی بگیری...
soheilnouri
25-02-2013, 21:38
اوضاع واسم خوب شد يهو..در حاليكه تيمم(لاتسيو)در يك هشتم نهايي از ارسنال باخت و از يورو ليگ حدف شد ولي تو جام حذفي تا فينال رفتم و بايد با اتالانتا بازي كنم.تو ليگ هم تا هفته ٢٥ ام حتي تا رتبه هاي نازل ١٣ هم رفتم ولي يه تغيير روش تو بازي باعث شد از ٧ بازي اخير تو ليگ حدود ١٩ امتياز بگيرم و بيام تا ششم تا هفته ٣٥..اميدوارم با بقيه امتيازات به رتبه چهارم برم تا تو cl باشم
princeofpersia_7
25-02-2013, 21:47
مسئله اینجاست که psg از نظر مالی اوضاع خوبی داره.در طول این نیم فصل همین جوری الکی مالک باشگاه 40 میلیون یورو به سرمایه باشگاه اضافه کرد.سرمایه های خارج از پول هایی که برای ترانسفر هست رو میگم.ولی این بودجه برای خرید بازیکن های بزرگ خب کمه. گرت بیل رو من تونستم با کلی بالا و پایین با 35 میلیون پوند بخرم.خب نصف بودجه اینجوری میره دیگه...اگر این قدر روی خرید بازیکن های معروف تاکید نداشتن من گلایه ای از بودجشون نداشتم :n02:. فعلا هم در جام اتحادیه شون رسیدم به فینال..لیگ رو دوم هستیم و دور نهم جام حذفیشون رو هم باید با تیم سدان بازی کنم.دوست دارم حداقل 5-4 فصلی اینجا باشم و اسم رسمی برای خودم درست کنم و بعدش از این تیم برم.اینجوری بهتره به نظرم :n02:
soheilnouri
26-02-2013, 13:26
خوشم مياد كه تو هم به جمع ما اضافه شدي...من طبق سنت ١٢ سالم هميشه با لاتسيو شروع كردم كه فعلا ميتونم ٥ ام تموم كنم تو اولين فصل..راستي بازيو اضل خريدي؟
princeofpersia_7
26-02-2013, 22:08
بله رفیق بازی رو اصلی خریدم.و به نظرم واقعا ارزشش رو داشت.وقتی دیدم هیچ جوره نمیشه برای کرک شدنش منتظر بود دیگه هر جوری بود گرفتمش. فعلا هم توضیحات قبلیم رو باید آپدیت کنم. الان در صدر جدول لیگ هستم.فینال جام اتحادیه و دور یازدهم جام حذفی رو پیش رو دارم و در لیگ قهرمانان هم بعد از حذف کردن بروژ ، به بارسلونا خوردم از شانس خوبم :n02:.البته در نیوکمپ 3-2 باختیم و بچهها غیور مندانه بازی کردن :n02: اگر شانس بیارم می تونم بارسا رو هم حذف کنم.psg بر خلاف ظاهرش تیمی هست که ساختار ضعیفی داره و باید حداقل 3-2 فصلی براش زمان گذاشت.البته از اون طرف دوست دارم یونایتد رو هم هدایت کنم و میترسم این وسط فرگی یهو کس دیگه ای رو جانشینش بکنه :n02: ولی خب هدفم اینه که 5 سال در این باشگاه بمونم.:n02:
soheilnouri
27-02-2013, 02:15
من فعلا حالا حالا ها تو لاتسیو هستم...کلا تو این چند سال فک کنم در همه دوره ها لاتسیو رو هدایت کردم..تیم های دیگه اییه که بعد ها ((2018 به بعد))هدایت کردم ارسنال،اشتوتگارت,لیون,شاخت ار,گرمیو و مادرید بوده...چند سال هم ناتینگام فاورست و فوجا ایتالیا و البته فیورنزولا از دسته 6 ایتالیا...
soheilnouri
27-02-2013, 15:55
دوستم شما با استيم جطوري پچهاي ابديتو مكيري؟
princeofpersia_7
27-02-2013, 21:13
من بازی رو از خود استیم نصب کردم و خودش برام تا پچ 13.2 بازی رو نصب کرد.و چون فعلا به نظر میرسه که پچ جدیدی هم نیومده من از استیم به صورت افلاین استفاده میکنم و آپدیت نکردم بازی رو.
soheilnouri
28-02-2013, 10:00
تو این نخسه نمیشه مثل نسخه ی قبل واسه یک سری بازیکن از یک بست خاص تمرین تعیین کرد.
خوشم مياد كه تو هم به جمع ما اضافه شدي...من طبق سنت ١٢ سالم هميشه با لاتسيو شروع كردم
خوشم میاد که اکثر منیجر بازها همیشه هر نسخه رو با تیم همیشگیشون شروع میکنن ، من که 9 سال منیجر بازی میکنم همیشه با لیورپول شروع میکنم
soheilnouri
28-02-2013, 19:08
دوست عزیز به اینجا مرتب سر بزن ضرر نمیکنی...میخام این تاپیک رو خیلی پر بار تر کنم..
soheilnouri
02-03-2013, 01:04
سلام بجه ها...امشب اولین فصلم تو سری 2013 رو تموم کردم با قهرمان تو جام حذفی ایتالیا با لاتسیو..1-1 در بایان 120 دقیقه و در نهایت در ضربات بنالتی آتالانتا رو بردم و اولین جامم رو کسب کردم.reputation من فعلا national هست...امیدوارم تا فصول بعد به world class بدل به شوم..
princeofpersia_7
02-03-2013, 21:29
واسه رسیدن به world class حداقل برد یک قهرمانی در لیگ الزامیه ! با این اوضاعی که از لاتسیو میگی بعیده که این اتفاق بیفته.پول زیادی هم که ندارند.شاید تعویض تیم بهترین گزینه برای رسیدن به این هدف باشه.
soheilnouri
03-03-2013, 15:32
عزیزم مربی خوبی مثل من که با همین لاتسیو بدون تقلب 3 قهرمان تو لیگ قهرمانان اورده میتونه این تیمو قهرمان کنه...بزودی عکس ها رو میذارم از اولین فصلم...
soheilnouri
06-03-2013, 12:57
واقعا مهمترين و كليدي ترين بخش نتايج فصل يك تيم اماده كردن درست و اصولي مجموعه در تعطيلات پيش فصل هستش ..اينكه اول تيمتونو خوب ببندين..اگه مثه من تيمتون متوسط هستش و بودجه كمي داره بايد بازيكناني كه صرفا فقط حقوقشون بالاست و بازي هم زياد نميكنن رو قرض بدين يا بفروشين..مثلا بودجه من واسه فصل ٢٠١٣ ٢٠١٤ فقط ٧٠٠ هزار پوند بود(لاتسيو)...:((
بازي هاي دوستانه ركن اصلي رو دارن حريفاتون يكي در ميون قوي و ضعيف باشن ايده اله..تا ١٠ تا كافيه بازي دوستانه..بازي ا رو رد نكنين حداقل key باشه..اگر نميتونين بخرين قرض كنيد
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
فعلا که در کف 2013 موندیم
توی یکی از این سایتها خوندم که با اپدیت 2.3 مشکل کرک بازی حل میشه
سرچ کردم کرک و اپدیت بود :n10: ولی نمیشد دانلود کرد :n03: یک سایتی هم که با نرم افزار خود سایت شروع به دانلود میکرد با سرعت 540 بایت بر ثانیه فکمو چسپوند :n04::n28:
soheilnouri
06-03-2013, 18:28
خب دوست من شما برو سی دی کی بخر تا راحت بشی...
soheilnouri
11-03-2013, 21:16
میخام اگر خدا قسمت کنه آموزش این بازی رو به مرور زمان بزارم تا دوستان پی به زیبایی بی حد و حصر این بازی ببرن...واقعا این بازی اعتیاد اوره و در حد یک شاهکار!
میخام اگر خدا قسمت کنه آموزش این بازی رو به مرور زمان بزارم تا دوستان پی به زیبایی بی حد و حصر این بازی ببرن...واقعا این بازی اعتیاد اوره و در حد یک شاهکار!
ممنون میشم اینکارو انجام بدی
من تازه شروع کردم این بازی رو .. فعلآ دارم tutorial هاش رو میبینم , ببینم اصلآ چی به چیه !
mehran_3233
12-03-2013, 12:18
سریال این بازی رو از کجا میشه خرید ؟ میشه راهنمایی کنین
soheilnouri
13-03-2013, 12:28
من در پیام خصوصی به شما گفتم...
فصل دومم رو تازه دیشب با لاتسیو شروع کردم.کلا 4 میلیون و 500 هزار پوند تو فصل نقل و انتقالات خرید کرد.و 11 میلیون هم فروختم.دارم تیم رو بازسازی میکنم.یه چیز تو مایه های کار برندان راجرز که داره تو لیورپول میکنه...7 تا بازیکن زیر 19 سال خریدم که میخام پرورش بدم این جوونارو..:))
اما یه بازیکن قرضی خریدم که واسم حکم شاه ماهی داشت.فکرشم نمیکردم.javi garcia هافبک دفاعی منچستر سیتی که واقعا کامله و سرزن و تکل زن..چون فلسفه ی کاریم اینه که حد الامکان بازیکنانم بالای 182 قد داشته باشن....دروازبانم 191...مدافعان میانی ام 192 و 186..مدافع راست 185 مدافع چپ 183..هافبک دفاعی 185...مهاجمم هم کلوزه هست که 35 سالشه ولی 183 قد داره و فلوکاری که 31 سالشه و 182 قد داره..
ادامه دارد..
soheilnouri
12-04-2013, 00:00
خب بعداز ٢٥ هفته بازي تو سري آ تو فصل ٢٠١٤- ٢٠١٥ دومم
soheilnouri
06-05-2013, 23:07
خب به نام خدا...
چگونه يك مربي افسانه ايي شويد.
ابتدا بايد مشخص كنيد كه با چه سابقه ايي وارد دنياي مربيگري مي شويد.مثلا بهتر بگويم:اگر ميخاهسد در گذشته خود را يك بازيكن بزرگ بناميد (مثل مارادونا) و يا يك اماتور(مورينيو)ميتوانيد گزينه هاي مربوطه رو انتخاب كنيد.ولي يادتون باشه اگر ميخاييد تيمي مثل بارسا يا مادريد دو رو ورداريد حتما بايد رزومه بهتري داشته باشيد.ولي توصيه ميكنم در ابتدا سراغ تيمهاي غول نرين كه خيلي غيرواقعيه..برخي از گيميرها جالبه كه تا يك سال اول رو بيكار ميمونن و منتظر ميمونن كه يه تيم خيلي خيلي كوچيك با نازل ترين دستمزد(مثلا تيمي از اندونزي يا تيمي در دسته ششم انكلستان)اونها رو بخدمت بگيره....ادامه دارد
وین رونی
07-05-2013, 22:26
تو نت دیدم یه کرک جدید اومده 13 مگ که مشکل کرش رو حل می کنه اما قیتلره و منم نتونستم بگیرم
هر کی تونست بگیره امتحان کنه ببینه مشکل کرش حل شده:
Football Manager 2013 Crack Fix v4.1 No More Crash
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!.rar
من دانلود کردم فایلش خرابه
تو نت دیدم یه کرک جدید اومده 13 مگ که مشکل کرش رو حل می کنه اما قیتلره و منم نتونستم بگیرم
هر کی تونست بگیره امتحان کنه ببینه مشکل کرش حل شده:
Football Manager 2013 Crack Fix v4.1 No More Crash
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ar)
خب به نام خدا...
چگونه يك مربي افسانه ايي شويد.
ابتدا بايد مشخص كنيد كه با چه سابقه ايي وارد دنياي مربيگري مي شويد.مثلا بهتر بگويم:اگر ميخاهسد در گذشته خود را يك بازيكن بزرگ بناميد (مثل مارادونا) و يا يك اماتور(مورينيو)ميتوانيد گزينه هاي مربوطه رو انتخاب كنيد.ولي يادتون باشه اگر ميخاييد تيمي مثل بارسا يا مادريد دو رو ورداريد حتما بايد رزومه بهتري داشته باشيد.ولي توصيه ميكنم در ابتدا سراغ تيمهاي غول نرين كه خيلي غيرواقعيه..برخي از گيميرها جالبه كه تا يك سال اول رو بيكار ميمونن و منتظر ميمونن كه يه تيم خيلي خيلي كوچيك با نازل ترين دستمزد(مثلا تيمي از اندونزي يا تيمي در دسته ششم انكلستان)اونها رو بخدمت بگيره....ادامه دارد
این اقا همش چرت وپرت می گه مهمترین بخشه این بازی خریدو فروش بازیکنش هست که اگه تو این بخش هوشمندانه عمل کنید هر باشگاه ضعیفی رو می تونید به سرعت به سطح اول اروپا برسونید
دوستان من اين بازي رو نصب كردم ١٠ -١٥ دقيقه كه تو بازيه يه دفعه ميپره بيرون ارور ميده
كسي كركي يا پچي ميتونه معرفي كنه اين مشكل برطرف شه؟؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
وین رونی
11-05-2013, 20:56
دوستان من اين بازي رو نصب كردم ١٠ -١٥ دقيقه كه تو بازيه يه دفعه ميپره بيرون ارور ميده
كسي كركي يا پچي ميتونه معرفي كنه اين مشكل برطرف شه؟؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
تازه رسیدی به مشکل ما
نه هنوز راه حلی برای این مشکل پیدا نشده مگه اینکه نسخه اصل بازی رو بخری
اسکیدرو هم قهر کرده(فیلمشه ها)بازی رو کرک بدون مشکل نمی کنه
soheilnouri
12-05-2013, 00:10
بمونين واسه ١٤
دوستان خبر خوشحال کننده :
Football.Manager.2013.PROPER-CPY همین دیروز اومده و مثل اینکه همهی آپدیتها رو هم داره.
حدود 6 گیگ هم هست (2.33 گیگ کجا 5.9 کجا!)
برید حال کنید دیگه :دی
وین رونی
13-05-2013, 21:42
دوستان خبر خوشحال کننده :
Football.Manager.2013.PROPER-CPY همین دیروز اومده و مثل اینکه همهی آپدیتها رو هم داره.
حدود 6 گیگ هم هست (2.33 گیگ کجا 5.9 کجا!)
برید حال کنید دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی مشکل crash dump رو حل کرده؟
ویرایش:
آره مثل اینکه یه خبرایی هست اما به این نکته دقت کنید:
که بازی باید نسخه CPY باشه
این لینک کرک فقط:
لینک نسخه CPY:
قیتلر هست
یعنی مشکل crash dump رو حل کرده؟
ویرایش:
آره مثل اینکه یه خبرایی هست اما به این نکته دقت کنید:
که بازی باید نسخه CPY باشه
این لینک کرک فقط:
لینک نسخه CPY:
قیتلر هست
من هیچ تضمینی نمیدم که کرش نکنه، ولی مثل اینکه مردم خیلی خوشحالن :دی احتمالا هم نمیکنه دیگه چون Proper ورژن هست. در ضمن ترنسفر ژانویه آپدیت 13.3.3 هم داره.
کرک CPY هم با Skidrow کار نمیکنه، باید همین نسخهی 5.9 گیگی رو دانلود کنید که الانم Leech خیلی زیادی داره. فردا پس فردا Seed تورنتش زیاد میشه کم کم بزنین تو رگ :دی
ویرایش : بله مثل اینکه خودشون هم گفتن کرش نمیکنه.
حجمش که 4374 مگابایت هست
سهیل جان داداش کجایی ببینی که کرکش هم اومد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین دیروز داشت میزد به سرم برم اصلشو بخرما!
اینی که من دیدم یک 7000 نفری هم Leech کرده بودن حجمش 5.9 بود :دی
وین رونی
13-05-2013, 23:02
من هیچ تضمینی نمیدم که کرش نکنه، ولی مثل اینکه مردم خیلی خوشحالن :دی احتمالا هم نمیکنه دیگه چون Proper ورژن هست. در ضمن ترنسفر ژانویه آپدیت 13.3.3 هم داره.
کرک CPY هم با Skidrow کار نمیکنه، باید همین نسخهی 5.9 گیگی رو دانلود کنید که الانم Leech خیلی زیادی داره. فردا پس فردا Seed تورنتش زیاد میشه کم کم بزنین تو رگ :دی
ویرایش : بله مثل اینکه خودشون هم گفتن کرش نمیکنه.
حجمش که 4374 مگابایت هست
سهیل جان داداش کجایی ببینی که کرکش هم اومد :n02:
همین دیروز داشت میزد به سرم برم اصلشو بخرما!
soheilnouri
14-05-2013, 01:19
خوبی این بازی اینه که همون موقع تازه تازه و داغ داغ بازی کنی نه وقتی که 14 قرار بیاد تازه شروع کنیم...من به این بازی تعصب دارم و میخام واسه سیو دوس داشتی ام تو 12 با لاتسیو که فقل 4 کرش میشد بازم سی دی کی بخرم...واسه 14 که دیگه صد در صد
اقا این چه جوری دانلود می شه پولیه؟
spirit's
14-05-2013, 09:19
سلام جدیه؟
منم خیلی دنبالش بودم چطور باید دانلود کرد؟
وین رونی
14-05-2013, 09:22
دانلودش که کاری نداره من لینکشو بالاتر گذاشتم البته خودم با رپیدباز مستقیم کردم فقط موندم کجا برم دانلود کنم
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
spirit's
14-05-2013, 09:26
این لینک ها نمیشه که بابا میان خبر میذارین دلمونو آب کنین بعدم دیگه تا میایم ذوق کنیم لینک ها ...
spirit's
14-05-2013, 09:28
وین رونی جان میشه اگه تورنته فایل تورنتو برام بذاری ؟
spirit's
14-05-2013, 09:58
من توی نت دوتا فایل تورنتش رو پیدا کردم یکی 5.97 گیگ تک فایل ایزو و دومی 4.37 گیگ فایل های 100 مگ هستش حالا کدومشو دانلود کنم؟
فایل کرک رو از کجا بگیریم توی همینا هست ؟چون اون لینک که فیلتره من که بچه مثبت ندارم :)
soheilnouri
14-05-2013, 11:16
يعني واقعا همچين شاهكاري ٩٠ هزار تومن نميارزه؟
spirit's
14-05-2013, 11:22
يعني واقعا همچين شاهكاري ٩٠ هزار تومن نميارزه؟
سلام اقا سهیل گل چرا ولی خب خودت بودی چیکار میکردی
گرچه خودت ارجینال خریدی خب من چطور تهیه کنم راهکار بگو؟
princeofpersia_7
14-05-2013, 20:14
خب من بالاخره موفق شدم مسئولین والنسیا رو راضی کنم که یه ورزشگاه جدید بسازیم و البته امکانات رو هم کلی ارتقا بدیم.وضعیت باشگاه خوبه واقعا ، ولی الان خبرش اومده که مدیرعامل باشگاه میخواد تیم رو بفروشه و فکر کنم یه خرده از این بابت باشگاه بره تو حاشیه.ولی تا اینجا که خوب مدیریت کردم و وضع مالی تیم خوبه .ببینیم بعد از این چی میشه :n02:
دوستان اطلاع دارن نسخه ی جدید بازی تو چه ماهی منتشر میشه ؟؟ اگه حالا حالاها نمیاد من دانلودش کنم ؟ :n16:
soheilnouri
14-05-2013, 20:28
دوست من باید سی دی کی بخری تا بتونی بازی کنی...کرش میکنه وگرنه...
دوستان نسخهی Proper همه چی درست شده و دیگه کرش نمیکنه (تست شد)
نسخهی بعدی هم حالا حالاها نمیاد، احتمالا 4 - 5 ماه دیگه میاد.
برید حال کنید
یعنی تست کردی خودت؟
بله
spirit's
14-05-2013, 20:49
برید حال کنید
یعنی تست کردی خودت؟
bigarash
14-05-2013, 21:02
این اقا همش چرت وپرت می گه مهمترین بخشه این بازی خریدو فروش بازیکنش هست که اگه تو این بخش هوشمندانه عمل کنید هر باشگاه ضعیفی رو می تونید به سرعت به سطح اول اروپا برسونید
دوست عزیز یکم مودب باش، سهیل نوری یکی از خوب های این فروم هست، و یکی از پیشکسوت های این بازی، آره دیگه برو با FMRTE پول بریز تو حسابت بعد بازیکن بخر بعد بهترین تیم اروپا شو، موفق باشی!
لطفا دیگه تو این تاپیک به کسی توهین نکن!
bigarash
14-05-2013, 21:05
برید حال کنید
داداش اگه خودت تست کردی لطف میکنی لینک دانلود بدی؟
AlexMercer
14-05-2013, 21:20
اقا همه تست کردن تو فروم های خارجی سالمه. اپدیت اخر بازی رو هم داره نقل انتقالات ژانویه هم اعمال شده و احتمالا ادیتور بازی هم بازی بازی خواهد بود که حجمش از 2 گیگ به 4 گیگ رسیده. بازی سالمه. اگر لینک مستقیم دارین بدین به ما هم دانلود کنیم ا که داریم از تورنت میگیریم
spirit's
14-05-2013, 21:51
اقا همه تست کردن تو فروم های خارجی سالمه. اپدیت اخر بازی رو هم داره نقل انتقالات ژانویه هم اعمال شده و احتمالا ادیتور بازی هم بازی بازی خواهد بود که حجمش از 2 گیگ به 4 گیگ رسیده. بازی سالمه. اگر لینک مستقیم دارین بدین به ما هم دانلود کنیم ا که داریم از تورنت میگیریم
مطمئنی 4 گیگ اینی که من دارم دان میکنم 5.9 گیگ هستش
وین رونی
14-05-2013, 23:26
سالمه سالمه
3 ساعته دارم بازی می کنم آخ نگفته
کلاً مدیریت تمرین تو این نسخه خیلی بهتر شده
بعداً تغییرات دیگه رو میگم چیا هستن
لینک دانلود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
spirit's
15-05-2013, 06:11
سالمه سالمه
3 ساعته دارم بازی می کنم آخ نگفته
کلاً مدیریت تمرین تو این نسخه خیلی بهتر شده
بعداً تغییرات دیگه رو میگم چیا هستن
جدا دمت گرم
اگه شما و اقا سهیل لطف کنین خیلی ممنون میشم
من فرق این چندتا نسخه رو نمی دونم دارم نسخه 5.9 گیگ رو دان میکنم...
وین رونی
15-05-2013, 11:48
ببین من از لینکهای خوب سایت اسکیدرو استفاده کردم که 4 تا 999 مگابایت بود و یک 387 که تقریباً میشه 4383 مگابایت
که بعد از کلی آنزیپ شدن یک فایل ایزو به من داد با حجم 6 گیگ و 197 مگابایت
AlexMercer
15-05-2013, 12:01
لقل لینکای دانلود خوبشو به ما هم بدین تو کفه بازیم! ادیتور هم داره نه؟ لیگ ایران اضافه کنم
وین رونی
15-05-2013, 12:23
لقل لینکای دانلود خوبشو به ما هم بدین تو کفه بازیم! ادیتور هم داره نه؟ لیگ ایران اضافه کنم
لینک دانلود نسخه CPY:
لینک کرک:
من ادیتور ندیدم
لیگ ایران را داره کلی هم تیم بعلاوه لیگ برتر یعنی دسته یک و دو و زیر گروه اما خوب بازیکنان اندکی فقط از لیگ های برتر لایسنس هستند یعنی مثلاً از پرسپولیس فقط کریمی و مهدوی کیا و بعلاوه خارجی ها واقعی هستند و بقیه اسامی الکی
soheilnouri
15-05-2013, 12:42
خب خدا رو شکر که میتونینن با این کرک بازی کنید...خیلی خوشحال شدم...من الان اواسط فصل سومم با لاتسیو هستم.تو مرحله گروهی لیگ قهرمانان اول شدم و من یونایتد رو دو هیچ بردم.اما خوشحالی من از اینه که کلی بازیکن با استعداد واسه اینده دارم.همشونم 17 یا 18 یا 16 ساله هستن...تو اخرین بازیم با پارما با اینکه 2-2 کردم ولی از یه بازیکن 20 ساله...و 4 17 ساله استفاده کردم...وقتی که بازی رو شروع میکنید سعی کنید سابقه ی قبلیتونو sunday league footballer((یه همچین مایه هایی))نذارین و بعد برین تیمایی مثل مادرید و بارسا و یونایتد و بایرن و میلان و یووه و ارسنال و هر تیم غول دیگه ایی رو وردارین...اگر sunday league footballer ((که سابقه شما رو مشخص میکنه و این به معنی یک آدم صرفا علاقمند به فوتبال بازی کردن در اخر هفته ها هست)) رو انتخاب میکنید باید برین تیمهای دسته 3 4 رو بردارین...من این کار و کردم و رفتم لاتسیو رو ورداشتم..دو سال اول اصلا حرفتو گوش نمیکنن((جز اینکه خودت بازیکن 15 16 سااله بخری و باهاشون دوست بشی تا اونا مریدت بشن))...الان ولی بااینکه یک جام حذفی قهرمان شدم هنوز به اون درجه ایی که میخام از لحاظ تسلط در باشگاه نرسیدم.یوونتوس اغراق امیز بازیاشو میبره...هر سوالی بود در خدمتم...راجع به تمرینات هم خیلی صحبت دارم.
soheilnouri
15-05-2013, 12:46
مهمترین تغییر نسبت به نسخه ی قبلی تمرینات هستش...اینجا شما هفته ایی به هفته تمرینات رو چینش میکنید..برای پیش فصل یادتون باشه حداقل 7 تا بازی دوستانه باید داشته باشین...من تا 12 تا هم رفتم.دو هفته اول بهتره که general training رو رو fitness بذارین..بعد اگر تیمتون نسبت به فصل قبل خیلی تغییرات نکرده بذارین یک هفته رو balance بذارین ,و یک هفته رو team cohesion((هماهنگی تیمی))...برای هر بازی هم شما یک "تمرین قبل مسابقه"خواهید داشت.که در برابر تیم های قوی تر بهتره گزینه ی defending movement یا defending setpieces رو انتخاب کنید و ضعیف تر attacking movement و یا میتونید attacking setpieces رو انتخاب کنید...ادامه دارد...
وین رونی
15-05-2013, 13:13
ممنون سهیل
آره تمرینات رو خیلی دقت کنید
تمرینات شخصی هم هنوز هست
الکی کاپیتان رو عوض نکنید که تو روحیه تاثیر بد میذاره
حداقل دو تا فرمیشن داشته باشید که بازیکنان با اونا مچ شده باشن
یکی حمله ای یکی دفاعی
برای اینکه بی حوصله بازی نکنید و ضمناً از همه مسائل بازی تیمتون آگاهی پیدا کنید اولاً مسابقه تیمتون رو فول ببینید و در ثانی روزی نهایتاً دو تا مسابقه انجام بدید(اگه وقت آزاد زیاد دارید 3 تا مسابقه)ایجوری آدم خسته نمیشه از بازی
soheilnouri
15-05-2013, 14:42
اره حداقل شیوه واسه تماشای بازی حالت comprehnsive هستش...این مود چیزی بین extended و full match هستش...من همیشه رو comprehnsive میبینم و خیلی خوبه..
اره دیگه..کابیتان مهمه...حالا میام کلا توضیح بیشتری میدم...ولی واسه بیش فرض این چیزا لازمه بصورت خلاصه:
1-سعی کنید بازیکنای جدیدتون رو تا اوایل بیش فصل بخرید.
2-برای خریدن بازیکنای جدید سعی کنید از بازیکنای همون کشور استفاده کنید((اگر میخاید زود بازده داشته باشه خریدتون))
3-خرید های حارجی:مثلا شما یه تیم ایتالیایی دارین و میرین یه بازیکن برتغالی میخرید...چون 3 4 ماهی طول میکشه واسه یادگیری زبان اوایل انتظار بازی خوب رو ازش نداشته باشین...
4-اگر میخایین بازیکن خارجی داشته باشین سعی کنید از همون بازیکن با همون ملیت هم تو تیمتون داشته باشین...
spirit's
15-05-2013, 15:51
اره حداقل شیوه واسه تماشای بازی حالت comprehnsive هستش...این مود چیزی بین extended و full match هستش...من همیشه رو comprehnsive میبینم و خیلی خوبه..
اره دیگه..کابیتان مهمه...حالا میام کلا توضیح بیشتری میدم...ولی واسه بیش فرض این چیزا لازمه بصورت خلاصه:
1-سعی کنید بازیکنای جدیدتون رو تا اوایل بیش فصل بخرید.
2-برای خریدن بازیکنای جدید سعی کنید از بازیکنای همون کشور استفاده کنید((اگر میخاید زود بازده داشته باشه خریدتون))
3-خرید های حارجی:مثلا شما یه تیم ایتالیایی دارین و میرین یه بازیکن برتغالی میخرید...چون 3 4 ماهی طول میکشه واسه یادگیری زبان اوایل انتظار بازی خوب رو ازش نداشته باشین...
4-اگر میخایین بازیکن خارجی داشته باشین سعی کنید از همون بازیکن با همون ملیت هم تو تیمتون داشته باشین...
بابا دم جفتتون گرم معرکه این بخدا :n28:
من بی صبرانه منتظرم تا دان بشه بیام به جمع تون اضافه شم کلی سوال بپرسم :)
وین رونی
15-05-2013, 17:57
در هنگام مسابقه یه سری دستوراتی هست به نام touchline instruction که خیلی بر روند کاری تیم تاثیر می ذاره
مثلاً اگه عقب هستید مربی چه دستوراتی را به تیم اعمال کنه
که می تونید این دستورات را از سایت زیر ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-more-risks
آموزش
وقتی بازی رو شروع میکنیدچند کار مهم رو انجام بدید بعد به بازی ادامه بدهید.اول سراغ بازیکنان بروید وبازیکنانی که بالای 28 سال سن دارند را بفروشید چون معمولا بازیکنان بالای30دیگه قیمت انچنانی ندارن.برای خرید بازیکن حتما از خرید قسطی استفاده کنید مثلا میتونید یک بازیکن رو 10میلیون با اقساط48 ماهه بخرید و فصل بعد همون بازیکن رو نقدی بفروشید .کار مهم دیگه استخدام مربیای درجه یکه به لیست مربیان خود بروید و مربیان ضعیف رو فسخ قرارداد وبجای اونا مربیای درجه یک بیارید مثلا وقتی 7تا فیزیوتراپ درجه وردکلس داشته باشی واقعا تاثیرشو تو فصل می بینی .بعد بروید و سه تاکتیک خودرو ثبت کنید یک تاکتیک اصلی و دو تا رزرو تاکتیک هارو با دقت انتخاب کنید چون باید بازیکنا با اون وفق پذیری پیدا کنن و اگه وسط فصل بخوای تاکتیکتو عوض کنی تیمت افت شدیدی میکنه .برای بازی دوستانه هم باید بازیهای زیاد اما باتیمهای ضعیف انجام بدی تا هم امادگی بدنی بازیکنا کامل بشه هم با بردهای پرگل روحیه تیم و هواداران بالا بره.برای تمرین همباید اول تمرینfitnessبزاری بعد هم تمرینearobic یا هوازی بزارین بهد وارد تاکتیک شوید.
soheilnouri
15-05-2013, 21:23
دوست عزیز این بستگی به تیمی دارد که انتخاب میکنیم.این توضیحات شما فقط در خصوص تیمهای بولدار و بزرگ هستش...وگرنه مربیان درجه یک یا تیم دارند و برای خریدنشون باید به باشگاه فعلیشون بول داد یا هر باشگاهی نمیرن...
Arrowtic
15-05-2013, 21:45
دو سوال :
1 . لینک دانلود بازیو دارید ؟ همین نسخه سالم و Proper . تورنــــت با سید بالا باشه هم ایرادی نداره(یکی الآن گرفتم سرعت دانلودش 1 کیلوبایت هم نبود !)
2 . تو این بازی تیمتونو خودتون انتخاب می کنید از اول ؟ نمیشه خود بازی بهتون 3 تا تیم ضعیف پیشنهاد بده یکیو بردارید و بعد با تلاش قوی کنید تیمو تا معروف بشید و در آینده برید تیمای دیگه سرمربی بشید ؟ (چون اینطوری حالش بیشتره و اگه حتما باید یه تیمو خودمون بدیم آدم نمیدونه از چه تیم ضعیفی شروع کنه !)
دوست عزیز این بستگی به تیمی دارد که انتخاب میکنیم.این توضیحات شما فقط در خصوص تیمهای بولدار و بزرگ هستش...وگرنه مربیان درجه یک یا تیم دارند و برای خریدنشون باید به باشگاه فعلیشون بول داد یا هر باشگاهی نمیرن...
ببین حتی با همون لاتسیو هم میشه مربیای خیلی خوبی گرفت البته من به وردکلس اعتقادی ندارم مثلا فیزیوتراپ قدرت فیزیوتراپیش 20 باشه بسه
وین رونی
15-05-2013, 23:04
دو سوال :
1 . لینک دانلود بازیو دارید ؟ همین نسخه سالم و Proper . تورنــــت با سید بالا باشه هم ایرادی نداره(یکی الآن گرفتم سرعت دانلودش 1 کیلوبایت هم نبود !)
2 . تو این بازی تیمتونو خودتون انتخاب می کنید از اول ؟ نمیشه خود بازی بهتون 3 تا تیم ضعیف پیشنهاد بده یکیو بردارید و بعد با تلاش قوی کنید تیمو تا معروف بشید و در آینده برید تیمای دیگه سرمربی بشید ؟ (چون اینطوری حالش بیشتره و اگه حتما باید یه تیمو خودمون بدیم آدم نمیدونه از چه تیم ضعیفی شروع کنه !)
1- به این صفحه اسکیدرو برید چندتا لینک برای دانلود گذاشتن:
2-چرا میشه.وقتی که داری مربی می سازی اونجا سابقه فوتبالیت رو بزن sunday league footballer.البته اگه حرفه ای هم بزنی بازم می تونی بری از بین تیمهای مثلاً منچستر و ردینگ تیم ضعیف تر رو انتخاب کنی.البته این به این معنی نیست که اگه sunday league footballer رو انتخاب کنی نتونی بری سراغ چلسی بلکه در اون صورت دیگه بازیکنان حرف شنوی از شما نخواهند داشت
اما توصیه من اینه که اگه تازه کاری با یک تیم قوی و متمول شروع کنید تا هم بازی بیاد دستتون هم کمک های خوبی داشته باشید.بعد برید سراغ تیم های دیگه
AlexMercer
15-05-2013, 23:36
معمولا اگر بازیکنی دارین که میخواین بفروشینش چند بازی مونده به قصل نقل انتقالات بهش بازی بدین تا حاقل به همون قیمتی که ارزششه بفروشینش.
من معمولا تو بازیا زیاد به بازیکنام حال نمیدم. یعنی بیشتر مواقع برنده هم میشیم میگم جای پیشرفت داریم. بعد مدتی اگر همین رواله داشته باشین رو روحیه تیم تاثیر مثبت میزاره. ثلا اگر بین ۲ نیمه عقب باشین یا مساوی و عصبانی باهاشون برخورد کنید مطمینا نتیجه میگرین یا بعد یه پیروزی بزرگ ازشون تعریف کنید کلی خوشحال میشن.
اگر بازیکنی میخواین بخرین سعی کنید گاهی تو روزنامه ها ازش تعریف کنید و رابطتون رو با مربی تیمش بهتر کنید. و در بازی مقابل با تیم اون بازیکن خطرناک ترین بازیکن حرف رو اون بدونید. بعد اینطوری بازیکن شما و تیمتون رو دوس خواهد داشت و اگر بهش پیشنهاد بدید و باشگاهش رد کنه به باشگاه اعتراض میکنه و باشگاه با قیمت کمتر بهتون پیشنهادش میده
soheilnouri
15-05-2013, 23:50
چيزي كه تو انجمن بازي مرسومه(واسه انتخاب تيم گيمرها)تيم هاي متوسط هست.شما اگر با ليگ انگلستان حال ميكني نه بروًسراغ يونايتد نه سراغ برايتون اند هاو..برو وستهام يا ويلا بردار..اگه تو الماني برو هامبورگ يا لوركوزن وردار..
soheilnouri
15-05-2013, 23:51
ساختن يه بازيكن حال ميده
بهترین لینک دانلود با سرعت بالا من خودم تا400کیلوبایت باهاش دانلود کردم
تا یک ساعت دیگه منم fm13دارم
ht
ncrypt.in/folder-IaBrpxe ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3
soheilnouri
16-05-2013, 11:20
نکته ی دیگه اینه که اگر بازیکنی که میخاین بخرین طرفدار تیم شما باشه خیلی راحت تر به تیمتون میاد...
2-استعداد یاب ها رو دست کم نگیرین...
3-در حین بازی opposition instructions خیلی مهمه...این وظیفه رو به یکی از مربیاتون با چنین خصوصیاتی محول کنید:
الف:tactoc مربی 15 به بالا باشه
ب:مهمترین چیز defending مربی هستش که اونم بالای 15 باشه...
ج:oppisition instruction شامل close down((احاطه کردن بازیکن حریف))tackling((اینکه شدت تکل زدن اروم متوسط و قوی و اصلا بدون هیچ تکلی باشه))tight marking((یارگیری بازیکن بصورت سفت و سخت یا غیر سختگیرانه))
د:خیلی خودوتون درگیر اینا نکنید و اینا رو محول کنید به همون مربی با همون خصوصیاتی که عرض کردم...
موفق باشید...ادامه دارد
Arrowtic
16-05-2013, 11:41
منم گذاشتم دان بشه .
شما با چه تیمی شروع کردید ؟ (مشکل اینه اگه با تیم قوی شروع کنم دیگه ازش تیم دیگه ای نمیرم ! دوست دارم از تیمای پایین تر شروع کنم به تدریج اعتبار جم کنم)
soheilnouri
16-05-2013, 12:00
منم گذاشتم دان بشه .
شما با چه تیمی شروع کردید ؟ (مشکل اینه اگه با تیم قوی شروع کنم دیگه ازش تیم دیگه ای نمیرم ! دوست دارم از تیمای پایین تر شروع کنم به تدریج اعتبار جم کنم)
من نمیدونم شما بازیتون در چه حدیه ولی همون طوری که عرض کردم اگر مثلا لیگ اسپانیا رو انتخاب میکنی واسه رقابت نه بارسا نه مادرید و برو تیمی مثل سویا و یا والنسیا رو انتخاب کن تا واست چالشی تر باشه بازی....
Arrowtic
16-05-2013, 12:03
من فیفا منیجر بازی میکردم سطحم خوب بود . با ناپولی فکر کنم تو سری آ دوم شده بودم .
هیچ وقت لیگ اسپانیا نمیرم فوتبالش دو قطبیه معمولا میرم یا انگلیس یا ایتالیا که کلی تیم خوب توشونه و رقابت قشنگ تره !
soheilnouri
16-05-2013, 12:49
سختةترين ليگ انگلستانه..من از ورژن ١٩٩٨ بازي ميكنم...هميشه هم لاتسيو ورميدارم گاهي هم ديگهةخسته ميشم استعفا ميدم و به ليگهاي ديكه ميرم..تيمايي كه تاحالا گرفتم:
لاتسيو-لثون-مادريد اشتوتكارت ناتينگام فارست شاختار فيورنزولا
soheilnouri
16-05-2013, 12:50
تا الان ٩٨٠٠٠٠ نسخه از بازي بفروش رفته با متاي ٨٨ از ١٠٠
وین رونی
16-05-2013, 14:54
برای اینکه بازی براتون لذت بخش تر بشه حتماً فبس پک ها و تیم لوگو ها و تیم کیت های لیگی که در اون هستید را دانلود کنید.سایت زیر خیلی مخلفات برای بازی داره:
وین رونی
16-05-2013, 16:14
تجربیات مربیان قدیمی در سری بازی فوتبال منیجر:
برای اینکه راحتتر در کرنر ها به گل برسید شیوه کرنر زدن را روی Near Post بگذارید.
موقع کرنر زدن یکی از فورواردها ترجیحاً اونی که قد بلندتر هست را در Set Piece طوری تنظیم کنید که بره دروازه بان رو انگولک کنه!!منظورم اینه: challenge goalie
Team talks before/during/after match
قبل بازی بیشتر گزینه No pressure را استفاده کنید
بین دو نیمه اگه جلو بودید گزینه I’m Pleased را انتخاب کنید و اگه عقب بودید گزینه Where is the passion?
بعد بازی اگه خوب بازی کردید اما باختید گزینه Unlucky و اگه برنده بودید گزینه های Very pleased یا Delighted
تا بعد...
spirit's
16-05-2013, 16:29
برای اینکه بازی براتون لذت بخش تر بشه حتماً فبس پک ها و تیم لوگو ها و تیم کیت های لیگی که در اون هستید را دانلود کنید.سایت زیر خیلی مخلفات برای بازی داره:
میبینم که ملت دنبال اینن
مال من که حالا حالا طول میکشه دان بشه
دمتون گرم بابت اطلاعاتتون
bigarash
17-05-2013, 01:50
ما هم گذاشتیم دان شه تا ببینیم کی تموم میشه!
soheilnouri
17-05-2013, 02:42
بچه ها نظرتون چیه راجع به بازی؟حال دارین میکنید یا نه؟
soheilnouri
17-05-2013, 02:49
بچه ها من 16 لیگ کشور ها رو دارم...شما ها چی؟من اکثر اروبا و خوب های امریکای لاتین رو دارم...رمم 2 هست...کسایی که رمشون 6 هست حال میکنن زیاااااد
Arrowtic
17-05-2013, 08:33
من دانلودم تموم .
میگم از سایتی که اول صفحه دادید من یه دونه دانلود کردم , برای اجراش به برنامه ای به نام Editor نیازی نیست ؟ اگه آره از کجا بیارمش ؟
ویرایش : امروز وقت نمی کنم بازی کنم ولی تست کردم داخل منوی بازی میره و از اون نظر سالمه . (نمیدونم قدیما کجا Crash میداده ولی الآن مدت طولانی در منو بودم و ایرادی نبود)
بچه ها من 16 لیگ کشور ها رو دارم...شما ها چی؟من اکثر اروبا و خوب های امریکای لاتین رو دارم...رمم 2 هست...کسایی که رمشون 6 هست حال میکنن زیاااااد
مگه تعداد لیگ ها به رم بستگی داره ؟
من میلانو برداشتم 4میلیون برای خرید داره .چندتا بازیکناش بدجوری مصدومن.چندتا بازیکن بالای 35 سال داره.بقیه بازیکناشم ضعیف ساختن حتی بالوتلی هم قویش نکردن.درباره خود بازی هم بگم که منوهای بازی رو کلا بد چیدن fm12خیلی روا نتر بود
برای دانلود برید به این لینک تورنت نیست سرعتشم عالیه :n10: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ببینم 16 تا لیگو در حالت قابل بازی برداشتی یعنی می تونی توی اون لیگ ها هم بری یا نه فقط در حالت تماشا لیگ برداشتی چون بارم 2گیگ وبا 16 لیگ 1 ساعت میکشه تا بازی یه روز بره جلو
bigarash
17-05-2013, 16:11
آقا پس من تعداد لیگ های بالا میتونم بازی کنم نه؟ :دی
رمم 8 گیگه!
soheilnouri
17-05-2013, 17:58
جدی رمت 8 ته؟دسکتاب داری؟
من دو دارم ولی 16 تا لیگ قابل بازی دارم اصلا طول نمیکشه
وین رونی
17-05-2013, 18:19
من میلانو برداشتم 4میلیون برای خرید داره .چندتا بازیکناش بدجوری مصدومن.چندتا بازیکن بالای 35 سال داره.بقیه بازیکناشم ضعیف ساختن حتی بالوتلی هم قویش نکردن.درباره خود بازی هم بگم که منوهای بازی رو کلا بد چیدن fm12خیلی روا نتر بود
برای دانلود برید به این لینک تورنت نیست سرعتشم عالیه :n10: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اسکین جدید بریز منوها عوض میشن
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
bigarash
17-05-2013, 19:29
جدی رمت 8 ته؟دسکتاب داری؟
من دو دارم ولی 16 تا لیگ قابل بازی دارم اصلا طول نمیکشه
سلام سهیل خان
نه لپ تاپه، اچ پی! سی پی یو هم Core i7
آقا این چرا تموم نمیشه دانلودش تو کف موندیم ما!
princeofpersia_7
17-05-2013, 21:58
اگر مثلا کشوری مثل اسپانیا رو بر میدارید ، سعی کنید تمام دسته ها و رده های فوتبال باشگاهی اون کشور رو فعال کنید.به نفعتون هست. هم برای قرض دادن بازیکن و هم برا ی اینکه در اسپانیا اکثر تیم ها ، صاحب تیم های b هم هستن که مستقلا در رده های پایین تر بازی میکنن و شما راحت میتونید بازیکن های این دو تیم رو بین هم جا به جا کنید و البته بیشتر به این درد میخوره که بازیکن های جوان و یا کسانی که بهشون نیازی نیست رو بفرستید اونجا و هم تجربه بازی کردن به دست میارند و هم تیم های دومتون در یک سطح خوبی حفظ میشن.
soheilnouri
18-05-2013, 11:08
يادتون باشه سعي كنيد بهترين دستيار و براي خودتون انتخاب كنيد.
مربيان مختلفي(هيت مديره به شما اين اجازه رو ميده از ٤ تا ١٠ تا داشته باشين)رو براي tactic-defending-attacking-shooting-aierobic-strenght-goalkeeping درنظر بگيرين..يادتون باشه مربي رو براي strenght و airobic انتخابىكنيد كه fitness coach باشه.دو تا مربي فيتنس يكي براي هوازي(airobic) يكي ام واسه قدرت بدني)strenght(
hooting
soheilnouri
18-05-2013, 11:09
براي شوتينگ بايد مربي داشته باشين كه techniqesh ةاش زياد باشد
سلام دوستان خواهشا یکی یه لینک سالم و بدون فیلتر بده
اگه سایتای ایرانی هم این نسخه رو گذاشتند بید کذوم سایت
ممنون
:n16:
AlexMercer
18-05-2013, 14:00
ماگر میخواین بازیکنی بخرید و در میزان حقوق و loyality bouns و agent fee نمیتونید با مدیر برنامه های بازیکن به توافق برسید. سعی کنید میزان bouns های دیگش مثل پولی که برای هر بازی میگیره. پاداشی که برای رسیدن به یک تعداد گل میگیره رو به قرار دادش اضافه کنید تا به توافق برسید
Arrowtic
18-05-2013, 14:02
روش نصب این پک های چهره و غیره رو میگید ؟
من الآن پک آخرین ترنسفر ها رو دانلود کردم ولی طریقه نصبشو بلد نیستم . فرمتشونم .dbc هست . طبق آموزشش باید یه پوشه تو محل نصب بازی می ساختم و اینا رو می ریختم توش . این کارا رو کردم ولی کار نکرد !
پک چهره هم میخوام دانلود کنم(1.7 گیگ) ولی میخوام اول یاد بگیرم نصبشو بعد بشینم دانلود کنم .
soheilnouri
18-05-2013, 14:10
جهره بیخود بازیو کند میکنه...من حتی موقع دیدن بازی تماشاگرا رو حذف میکنم..ابر و هوا هم حداقل گرافیک
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.