مشاهده نسخه کامل
: Football Manager 2013
AlexMercer
18-05-2013, 15:02
روش نصب این پک های چهره و غیره رو میگید ؟
من الآن پک آخرین ترنسفر ها رو دانلود کردم ولی طریقه نصبشو بلد نیستم . فرمتشونم .dbc هست . طبق آموزشش باید یه پوشه تو محل نصب بازی می ساختم و اینا رو می ریختم توش . این کارا رو کردم ولی کار نکرد !
پک چهره هم میخوام دانلود کنم(1.7 گیگ) ولی میخوام اول یاد بگیرم نصبشو بعد بشینم دانلود کنم .
عزیز بازی خودش ورژن ۱۳.۳ هست یعنی اخرین نقل انتقالات بازیکن ها و مربی ها روش اعمال شده. بکهام در پاریسه زاها بازیکن قرضی منچستره و بالوتلی در میلان!
Arrowtic
18-05-2013, 17:15
عزیز بازی خودش ورژن ۱۳.۳ هست یعنی اخرین نقل انتقالات بازیکن ها و مربی ها روش اعمال شده. بکهام در پاریسه زاها بازیکن قرضی منچستره و بالوتلی در میلان!
نه اون مثال بود : دی
برای آینده پرسیدم سوالو و هم چنین دیگر پچ ها .
یه لینک بدید دیگه
لینک مستقیم فیلترم نباشه
این پ-ر-و کسی بازی در میاره:دی
princeofpersia_7
18-05-2013, 20:01
راحت ترین راه برای جذب هر بازیکنی اینه که مدیر برنامه هاشو تطمیع کنید.خیلی راحت میتونید حقوق بازیکن ها رو کم کنید یا از سایر امتیازاتشون بزنید و یک پول درست و حسابی تر و برای یک بار، به مدیر برنامه هاشون پرداخت کنید و از هر مشکلی راحت بشید.
AlexMercer
18-05-2013, 21:17
اینم ادیتوره بازی!!! برم تیم ملی و لیگ ایرانو اضافه کنم شروع کنم به بازی!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
princeofpersia_7
18-05-2013, 21:57
اگر موفق شدی برای ما هم میذاری اینجا استفاده کنیم؟ من خیلی دوست دارم بتونم مثلا پرسپولیس و تیم ملی ایران رو مربی گری کنم..تجربه جالبی میشه :n02:
بچه ها من لیگ ایران رو درست کردم، فقط یادتون باشه گزینه ی لُود آل پلیر فرام ایران رو در ابتدای بازی انتخاب کنید، همچنین تیک گزینه ی ادِد پلیر تو پلیبل تیم رو هم بزنید.
وین رونی
19-05-2013, 12:35
بچه ها من لیگ ایران رو درست کردم، فقط یادتون باشه گزینه ی لُود آل پلیر فرام ایران رو در ابتدای بازی انتخاب کنید، همچنین تیک گزینه ی ادِد پلیر تو پلیبل تیم رو هم بزنید.
دوست عزیز از لیگ حذفی ایراد می گیره می گه باید 18 تا تیم باشه که 17 تا است.البته اینو راحت میشه درست کرد اما سوال من اینه که تمام بازیکنان اصلی لیگ برتر و لیگ یک رو داره؟با مربیانشون؟
آره تمام بازیکن ها و مربیان و حتی مدیر عامل های باشگاه ها هستن.:n06:
عزیزان یه لینک خواستم من
یه لینک درست حسابی ندارین واسه دانلود؟
فایل رو باید کجا ریخت
وین رونی
19-05-2013, 20:15
فایل رو باید کجا ریخت
این مسیر در ویندوز 7:
x:\Users\xxx\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2013\editor data
اگه پوشه editor data را ندارید خودتون بسازید و بعدش موقع شروع دستورالعملی که juve327 گفته را انجام بدید
عزیزان یه لینک خواستم من
یه لینک درست حسابی ندارین واسه دانلود؟
به این صفحات یه نگاه بندازید:
soheilnouri
19-05-2013, 20:25
اين لينكي كه يووه گفت را دان كنم مياد ليگ ايران؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
pazzahamid
19-05-2013, 20:47
سلام خسته نباشید.بچه ها من هر 5 تا پارت رو دانلود کردم که زیپ هستش.حالا باید چیکار کنم.داخل این فایلاهای زیپ ، فایلهایی با پسوند iso هستش . چجوری از زیپ در بیارم؟؟
Arrowtic
19-05-2013, 20:53
سلام خسته نباشید.بچه ها من هر 5 تا پارت رو دانلود کردم که زیپ هستش.حالا باید چیکار کنم.داخل این فایلاهای زیپ ، فایلهایی با پسوند iso هستش . چجوری از زیپ در بیارم؟؟
اولیشونو Extract کنید بقیه هم به دنبالش خودشون Extract میشن و فایل iso ساخته میشه که با Daemon Tools شماMount و نصبش می کنید .
pazzahamid
19-05-2013, 20:59
ممنون.یعنی من همه ی فایل های ایزو رو بریزم درایو مجازی بعد ازونجا نصب کنم ؟؟
اگه میشه یه توضیح مختصز برید اونایی که نصب کردن.چون من تا حالا با برنامه deamon کار نکردم.همین الانم نصبش کردم.اما نمی دونم بازی رو کدوم قسمش بریزم و نصب کنم.
Arrowtic
19-05-2013, 22:19
خیلی راحت . شما با Winrar وقتی Extract کنی فقط یه فایل iso بهتون میده .(وقتی اولیو بزنید که Extract بشه بقیه پشتش Extract میشن و در نهایت فقط یه فایل ساخته میشه)
برنامه رو که نصب کردید همین یه فایلو اجرا کنید . الآن مثل اینه که شما DVD بازیو خریدید گذاشتید داخل کامپیوتر . توی مای کامپیوتر یه درایو DVD هست(درایو مجازی) که بازی توش Mount شده . خیلی راحت میرید تو اون و Setup رو می زنید و نصب می کنید . نصب که تموم شد هم توی همون درایو مجازی میرید و محتویات پوشه Crack رو کپی و جایگزین می کنید تو محل نصب .
armin999
19-05-2013, 23:43
سلام
اینم لینک مستقیم :n01:
mmousavi22
20-05-2013, 01:31
سلام دوستان من ميخواستم دانلود كنم. دودلم . اين بهتره يا fifa manager ؟
Arrowtic
20-05-2013, 05:58
سلام دوستان من ميخواستم دانلود كنم. دودلم . اين بهتره يا fifa manager ؟
این .(نظر شخصی من)
چون هدف از این سبک بازی یه مربی گری واقعی هست و این بازی امکانات بی نظیری در این رابطه بهتون میده و واقعا حس می کنید که مربی تیم هستید .
وین رونی
20-05-2013, 09:28
این .(نظر شخصی من)
چون هدف از این سبک بازی یه مربی گری واقعی هست و این بازی امکانات بی نظیری در این رابطه بهتون میده و واقعا حس می کنید که مربی تیم هستید .
آره مخصوصا تو بازی دستورات شما دقیقا اجرا میشه.پاس به عمق دفاع یا سانتر کردن یا وقت تلف کردن
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
بچه ها شما از چه فیس پکی استفاده می کنین؟! من خودم ازلینک های مختلف حدود 2 گیگ فیس پک دانلود کردم که البته نصف بیشترش بازیکن های تکراری رو شامل میشه:n02:
کسی یه لینک از فیس پک کامل سراغ نداره؟ یه لینک که اکثر بازیکن هارو پوشش بده:n02:
soheilnouri
20-05-2013, 12:56
من با لاتسیو به نیم فصل دوم فصل 2014-2015 رسیدم...رقیب اصلیم واسه قهرمانی یووه است که سه سال متوالی قهرمان شده.تیمم واقعا رو فرمه و 24 بازیه که نباختم.تو لیگ قهرمانان هم از مرحله گروهی بعنوان تیم دوم رفتم یک هشتم نهایی و باید با بارسا بازی کنم.احتمال 90 درصد حذف میشم ولی واسه تیمم با این بودجه خودش یه قهرمانیه تا این مرحله....تا الان گرون ترین بازیکنی که خریدم 4 میلیون پوند هست که واسه یه بازیکن 16 ساله پرتغالی((regen player)) دادم... 4 5 تا هم بازیکن 15 تا 17 ساله خریدم که گرونترینشون 1 میلیون پوند هستش...کلا الان تو هر بازی 3 تا بازیکن 17 سالمو بازی میدم که عکساشونو میزارم....
AlexMercer
20-05-2013, 13:55
با استقلال شروع کردم همه چی عالیه تنها مشکل اینه که مثلا قلعه نویی سرمربی سپاهانه هنوز ولی جواد نکونام در استقلال هست نزدیک به 90 درصد ترکیب ها درسته ولی هیستوری و نام بازیکن ها همه واقعیه
فایل رو واسه دوستانی که مشکل جام حذفی رو داشتن دوباره ادیت کردم، فقط دنبال یک مرد میگردم که ترانسفر رو آپدیت کنه و همچنین پست بعضی از بازیکن هارو، تنهایی خیلی سخته این کار:n02:
فایل زیر رو اگه دانلود کنین دیگه مشکل جام حذفی رو هم ندارین.
soheilnouri
20-05-2013, 16:23
سلام...من کدوم فایل رو دانلود کنم که لیگ ایران بیاد و کجا بریزم؟
وین رونی
20-05-2013, 16:51
فایل رو واسه دوستانی که مشکل جام حذفی رو داشتن دوباره ادیت کردم، فقط دنبال یک مرد میگردم که ترانسفر رو آپدیت کنه و همچنین پست بعضی از بازیکن هارو، تنهایی خیلی سخته این کار:n02:
فایل زیر رو اگه دانلود کنین دیگه مشکل جام حذفی رو هم ندارین.
ترانسفر همه بازیکنان مهم نیست فقط بازیکنان بزرگ تو تیم خودشون باشن.بازی که شروع بشه اینقدر بازیکن جا به جا میشه
ضمناً بودجه تیمهای بزرگ رو فضایی کنید بهتره و بازیکنان خوبی می خرن حتی خارجی.من بودجه سپاهان و استقلال و یکی دو تا تیم دیگه رو بالا بردم عین چی خرید می کردن
bigarash
20-05-2013, 17:28
بچه ها کسی لینک دانلود کرک رو نداره؟
bigarash
20-05-2013, 18:30
بچه ها کسی لینک دانلود کرک رو نداره؟
آقا لینک پیدا کردم حل شد
فقط موقعی که فایل دیتابیس ایران رو انتخاب میکنم ارور میده بابت جام حذفی، ذر ضمن اون فایل دومی رو هم که دوستمون گذاشتن اضافه میکنم وقتی هر دوتا فایل دیتابیس رو انتخاب میکنم گزینه ی confirm ناپدید میشه باید یکیشو انتخاب کرد، میشه لطفا راهنمایی کنید؟
AlexMercer
20-05-2013, 18:32
نه این اشتباه رو نکنین بودجه تیمتون رو زیاد نکنید! تیم های حریف خر نیستن اگر باگاه شما پولدار باشه بهتون مفت بازیکنانشون رو نمیفروشن! من الان خلعتبری رو ۹ میلیون دلار خریدم!
یا برای منچستر قبل (ساخت استقلال) رونالدو رو ۶۰۰ میلیون دلار! اصلا بودجه رو زیاد نکنین
وین رونی
20-05-2013, 18:37
نه این اشتباه رو نکنین بودجه تیمتون رو زیاد نکنید! تیم های حریف خر نیستن اگر باگاه شما پولدار باشه بهتون مفت بازیکنانشون رو نمیفروشن! من الان خلعتبری رو ۹ میلیون دلار خریدم!
یا برای منچستر قبل (ساخت استقلال) رونالدو رو ۶۰۰ میلیون دلار! اصلا بودجه رو زیاد نکنین
نه متوجه منظورم نشدید.من منظورم تیمهای دیگه بود نه تیم خودمون اونجوری اونها خیلی قوی میشن و رقابت خیلی لذت بخشه
آقا لینک پیدا کردم حل شد
فقط موقعی که فایل دیتابیس ایران رو انتخاب میکنم ارور میده بابت جام حذفی، ذر ضمن اون فایل دومی رو هم که دوستمون گذاشتن اضافه میکنم وقتی هر دوتا فایل دیتابیس رو انتخاب میکنم گزینه ی confirm ناپدید میشه باید یکیشو انتخاب کرد، میشه لطفا راهنمایی کنید؟
فایل اولی رو از فولدر دیتابیس پاک کن و دومی رو فقط بذار بمونه
سلام...من کدوم فایل رو دانلود کنم که لیگ ایران بیاد و کجا بریزم؟
این فایل رو سهیل جان:
و تو این ادرس کپی کن:
اگه پوشه editor data را ندارید خودتون بسازین.
Mahdiyar N.H.G
20-05-2013, 20:54
:n19:وااای بالاخره کرک سالم... تابستونم کامل شد! اگه وقت کردم سعی میکنم کیتهای لیگ برتر را بسازم دوباره
Mahdiyar N.H.G
20-05-2013, 21:01
این فایل رو سهیل جان:
و تو این ادرس کپی کن:
اگه پوشه editor data را ندارید خودتون بسازین.
دسدت درد نکنه. ولی هنوز error میگیره، این دفعه میگه از بین تیمهای دست پایین ۱۳۱ تیم چا داره ولی فقط ۱۲۷ تیم هست. نمیدونم چجوری بتونی حل کنی مشکل رو. یه چیز دیگه اینه که رو فایل اول اسمل جام حذفی بود "hazfi cup" ولی حالا شده Iran FA Cup
وین رونی
20-05-2013, 21:14
دسدت درد نکنه. ولی هنوز error میگیره، این دفعه میگه از بین تیمهای دست پایین ۱۳۱ تیم چا داره ولی فقط ۱۲۷ تیم هست. نمیدونم چجوری بتونی حل کنی مشکل رو. یه چیز دیگه اینه که رو فایل اول اسمل جام حذفی بود "hazfi cup" ولی حالا شده Iran FA Cup
یه بار من این مشکل رو تو 2012 داشتم که با کلی سروکله زدن حل شد
وقت کنم فردا درستش می کنم
Mahdiyar N.H.G
20-05-2013, 22:23
عدیت کردم فایل رو که ارور دیگه نداشتباشه. تعداد تیمها درست شد، تاریخها هم تقریبا درست شد. فقط رونی جان یا هر کسی که وقت کرد، بازیکن هارو چک کنه و انتقال بده بی زحمت :)
soheilnouri
21-05-2013, 11:52
خب بچه ها يه كم بيايين فني صحبت كنيد كجاي كارين؟چ تيمي هستين؟تاكتيك؟
pazzahamid
21-05-2013, 21:58
با اینتر فصل اول هفته ی دوم ، دوتا برد
خریدهایی که داشتم ویلیان و نارسینگ و کواچیچ
پریرا رو فروختم
سیموه پاسا 19 ساله رو هر دو بازی از اول بازی دادم که روحیش بالاس.اگه مصدوم نشه کل بازیارو بازی میدم بهش.
سیستم 4.3.1.2
وقتی تیم عقب میفته سیستم رو به 3.2.3.2 یا 4.2.3.1 تغییر میدم
mehran_3233
22-05-2013, 11:47
کرک سالم رو از کجا دانلود کنم ؟؟؟؟؟:n08:
bigarash
22-05-2013, 16:47
کرک سالم رو از کجا دانلود کنم ؟؟؟؟؟:n08:
از اینجا
bigarash
22-05-2013, 16:51
خوب من هم با لیورپول شروع کردم
شرایطش خیلی سخته بودجه ترانسفر صفره هیچ بازیکنی نمیتونم بگیرم چند تا بازیکن مصدوم هم دارم مجبور شدم از تیم دوم بازیکن های 17 ساله سه چهار نفر بیارم تو تیم اصلی
با سیستم 4-2-3-1 بازی میکنم و سیستم دومم 4-4-2 هستش
بازی نسبت به 2012 خیلی بهتر و سخت تر و طبیعی تر شده!
تو شرایط قراردادم دو تا موضوع روش تاکید شده، بازی هجومی تیم و پرورش بازیکنان جوان
راستی sunday league player انتخاب کردم بازیکنا اصلا منو محل نمیزارن! :دی
امیدوارم با این شرایط بتونم دووم بیارم و اخراج نشم!
bigarash
22-05-2013, 16:53
عدیت کردم فایل رو که ارور دیگه نداشتباشه. تعداد تیمها درست شد، تاریخها هم تقریبا درست شد. فقط رونی جان یا هر کسی که وقت کرد، بازیکن هارو چک کنه و انتقال بده بی زحمت :)
آقا ممنون استفاه کردیم درست بود!
AlexMercer
22-05-2013, 19:07
این fmrte رو کسی نداره بده ما هم استفاده کنیم؟ پولی شده کرک شده ندارین یا نخریدین؟
ajax9494
22-05-2013, 19:43
من با تورنت فایل های بازی رو دانلود کردم ولی سه تاش کمه کسی میتونه این 3تا رو جایی آپلود کنه ؟ cpy-fm2013p.r44 cpy-fm2013p.sfv cpy-fm2013p.r00
bigarash
22-05-2013, 23:10
این fmrte رو کسی نداره بده ما هم استفاده کنیم؟ پولی شده کرک شده ندارین یا نخریدین؟
ای بابا اینم پولی شد؟ من که به خودم قول دادم دیگه تو 2013 ازش استفاده نکنم! :دی
Mahdiyar N.H.G
23-05-2013, 02:19
یه جای گزینه مجانی fmrte امسال اومده ولی به خوبی fmrte نیست و خیلی چیز هارو نمیشه باهاش کرد. برای fmrte لیسانس کد احتیاج هست ولی تا یکی کد ژنراتور براش میزس، ازش سواستفاده و دیگه کار نمیکنه، وگرنه youtube چنل wirelessmonster یه ژنراتور سخت که تا همین یکی دو ماه پیش کار میکرد.
این هم لینک FM Editor Live ۲۰۱۳
Mahdiyar N.H.G
23-05-2013, 14:18
کامنت قبلی من را فراموش کنید بچه ها، این هم fmrte کرک شده. فقط اینستال کنید و بعد مثل معمول باز کنید و استفاده. شاید وقتی باز کردید یه پیغام بگیرید که این لیسانس احتیاج داره ولی پیغامش الکی هست.
AlexMercer
23-05-2013, 17:23
کامنت قبلی من را فراموش کنید بچه ها، این هم fmrte کرک شده. فقط اینستال کنید و بعد مثل معمول باز کنید و استفاده. شاید وقتی باز کردید یه پیغام بگیرید که این لیسانس احتیاج داره ولی پیغامش الکی هست.
تست کردی و استفاده کردی؟ fmrte باز میشه ولی وقتی تغییرات ایجاد میکنی نمیتونی سیو کنی
Mahdiyar N.H.G
23-05-2013, 19:22
برای من که درست داره کار میکنه
AlexMercer
23-05-2013, 21:18
اقا دستت درد نکنه سالمه!!!!!!:n12:
bigarash
23-05-2013, 21:54
من الان با لیورپورلم تو ماه نوامبر، یه ماه مونده تا نقل و انتقالات زمستانی! یه دروازه بان اسپانیایی آینده دار گرفتم 825 هزار پوند، میخوام 3-4 سال دیگه جانشین رینا بشه، الان تو رتبه ی هفتم جدولم، تو لیگ اروپا بعد چهار بازی صدرنشین گروهم، تو جام حذفی دو مرحله جلو رفتم، جام اتحادیه هنوز شروع نشده برای من، مدیریت از عملکردم راضیه، امیدوارم آخر فصل بین 5 تیم اول قرار بگیرم!
بچه ها چرا کسی بحث فنی نمیکنه؟
mmousavi22
24-05-2013, 12:37
سلام من اين بازي رو دانلود كردم اما وقتي كليك ميكنم چيزي نمياد . بعد از چند ثانيه اين پيغام رو نشون ميده.
سلام من اين بازي رو دانلود كردم اما وقتي كليك ميكنم چيزي نمياد . بعد از چند ثانيه اين پيغام رو نشون ميده.
نسخه proper cpy رو دانلود کردی؟ تمامی کش های بازی رو پاک کن و از آدرس
x:\Users\xxx\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2013 هم فولدر crash dumps رو دیلیت کن.
mmousavi22
24-05-2013, 15:12
نسخه proper cpy رو دانلود کردی؟ تمامی کش های بازی رو پاک کن و از آدرس
x:\Users\xxx\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2013 هم فولدر crash dumps رو دیلیت کن.
كرك ريختم رفت داخل بازي اما بيرون مياد.همين ارور رو ميده.كركي كه گذاشته بوديد رو ريختم. اصلا نرفت داخل بازي
MCSE MAN
24-05-2013, 18:08
این بازی تا چند وقت پیش کرک سالمش نیومده بود. بالاخره کرکش اومد یا نه؟؟
اگه اومده به نسخه خاصی میخوره ؟؟
Arrowtic
24-05-2013, 18:52
این بازی تا چند وقت پیش کرک سالمش نیومده بود. بالاخره کرکش اومد یا نه؟؟
اگه اومده به نسخه خاصی میخوره ؟؟
بله اومد
نسخه CPY بود اسمش فکر کنم !
Mahdiyar N.H.G
24-05-2013, 23:16
كرك ريختم رفت داخل بازي اما بيرون مياد.همين ارور رو ميده.كركي كه گذاشته بوديد رو ريختم. اصلا نرفت داخل بازي
باید نسخهٔ cpy رو دانلود کنی و کرک را روی اون بریزی، وگرنه کار نمیکنه
pazzahamid
25-05-2013, 10:45
بچه ها دو سه هفته تعطیلات تابستان که بدنسازی کردین ، بعد یه تور برید کشورهایی که هواشون تو تابستون خوبه.مث ترکیه یا امریکا و استرالیا و کانادا
تو تعطیلات کریسمس هم یه تور برید قطر یا دبی
AlexMercer
25-05-2013, 13:35
دو تا چیزه جالب دیدم:
اگر یک بازیکن رو transfer target کنی خود director of football باشگاه باهاش و تمیش مذتکره میکنه نیاز نیست خودمون پیشنهاد بدیم.
سرمربی تیم ملی هم بشی حقوق خواهی داشت قبلا حقوق نمیگرفتیم
bigarash
25-05-2013, 17:28
بچه ها دو سه هفته تعطیلات تابستان که بدنسازی کردین ، بعد یه تور برید کشورهایی که هواشون تو تابستون خوبه.مث ترکیه یا امریکا و استرالیا و کانادا
تو تعطیلات کریسمس هم یه تور برید قطر یا دبی
فقط تو آلمان تعطیلات زمستانی دارن مثلا لیگ انگلستان اصلا تعطیلات کریسمس نداره!
bigarash
25-05-2013, 17:30
دو تا چیزه جالب دیدم:
اگر یک بازیکن رو transfer target کنی خود director of football باشگاه باهاش و تمیش مذتکره میکنه نیاز نیست خودمون پیشنهاد بدیم.
سرمربی تیم ملی هم بشی حقوق خواهی داشت قبلا حقوق نمیگرفتیم
آره اونطوریه، درضمن میتونی مشخص کنی نهایتا چقدر پوب میخوای هزینه کنی برا خرید بازیکن مورد نظرت بیشتر از اون دیگه پیشناهد نمیده
درضمن اگه بازیکنی رو احتیاج نداشته باشی میتونی بزاریش تو یه لیست دیگه director of football اونو به تیمای دیگه میفروشه!
director of football من پیتر اشمایکل رو استخدام کردم کارش خیلی درسته! :دی
سلام
پس این ادیتورش کجاست ؟ چی شد کسی جواب نمیده ؟
bigarash
26-05-2013, 01:25
سلام
پس این ادیتورش کجاست ؟ چی شد کسی جواب نمیده ؟
ادیتور رو باید دانلود کنید دوست عزیز
spirit's
26-05-2013, 05:12
وین رونی جان بابت لینک ها دستت درد نکنه منم دان کردم رو وین 8 هم نصب شد اجرا شد :n13::n16:
spirit's
26-05-2013, 15:49
تمرین رو چطور تنظیم میکنن؟
این تاکتیک های که میگین مثلا سه تا تاکتیک یکی میخواد داشته باشه چطور؟
بابت سوالات ابتدایم عذر میخوام ولی این اولین باری که فوتبال منجر بازی میکنم
:n13:
و این sunday که میگین کجا تنظیمات هست؟
pazzahamid
26-05-2013, 22:48
فقط تو آلمان تعطیلات زمستانی دارن مثلا لیگ انگلستان اصلا تعطیلات کریسمس نداره!
آره انگلستان منظورم نبود.ایتالیا و اسپانیا
شما تور تابستانی برو
من قبلا تورهای زمستانی رو ایران میومدم و با استقلال و پرسپولیس بازی می کردم
bigarash
26-05-2013, 22:58
آره انگلستان منظورم نبود.ایتالیا و اسپانیا
شما تور تابستانی برو
من قبلا تورهای زمستانی رو ایران میومدم و با استقلال و پرسپولیس بازی می کردم
فصل اولم رو تموم کردم و الان یه ماه به شروع فصل جدید مونده باشگاه خودش یه تور چین گذاشته بریم ببینیم چی میشه! :دی
ببینم بازیکن چینی به درد بخور پیدا میکنم یا بازیکناشون هم مثل جنساشون هستن! :دی
bigarash
26-05-2013, 23:00
تمرین رو چطور تنظیم میکنن؟
این تاکتیک های که میگین مثلا سه تا تاکتیک یکی میخواد داشته باشه چطور؟
بابت سوالات ابتدایم عذر میخوام ولی این اولین باری که فوتبال منجر بازی میکنم
:n13:
و این sunday که میگین کجا تنظیمات هست؟
تو بخش staff responsibilities بخش تمرین رو بزار به عهده ی دستیارت تا یکم کارت راحت تر شه ولی اون فقط تمرین های پیش از بازی رو مدیریت میکنه، تو بخش training که میری گزینه های مختلفی داره یکم مطالعشون کنی راحت میفهمی چی به چیه!
بخش دوم سوالت هم برو تو قسمت tactics، اونجا سه تا نهایتا میتونی تاکتیک بسازی! نمیدونم دیگه توضیح بیشتر میخوای یا نه!
bigarash
26-05-2013, 23:01
سلام
ازکجا دانلودش کنم ؟
تو گوگل سرچ کن پیدا میکنی، تو سایت skidrow هم لینک های زیادی برای دانلود هست دوست عزیز!
soheilnouri
27-05-2013, 12:38
دييشب هم تو دنياي واقعي و هم تو فوتبال منجير لاتسيوم شاهكار كرد.قهرمان كوپا ايتاليا شديم به كنار اما توقع نداشتم تو سال ٢٠١٤ و وقتي كل خرج تيمم ٥ ميليون بوند بود و دو تا بازيكن ١٧ ساله هم بازي دادم رفت و برگشت بارسا رو تو يك هشتم نهايي حذف كنم.عالي بود.
soheilnouri
27-05-2013, 12:39
راستي چطوري عكس بگيرم از اسكرين بازي و اينجا بذا م؟
اسکرین بازی رو حالت ویندوز بذار و بعد هم با پرینت اسکرین و پیست کردن در پینت عکس رو سیو کن.
اقا اینم نسخه ی کرک شد سالم :
Download from ul.to ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Download from ul.to ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Multiupload
Download from [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Download from [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Pass:myrls or Pass:linksfu.com
pazzahamid
27-05-2013, 13:03
من لیگ ایران رو دان کردم و ریختم تو اون فایلی که گفتین
اما تو بازی چیزی نشد.
چیکار کنم باید
pazzahamid
27-05-2013, 13:04
اگه ویندوزت 7 باشه میتونی بری استارت و قسمت سرچ این برنامه رو سرچ کنی snipping tool
ashkanali
27-05-2013, 18:33
دوستان سیدی کی بازی رو از کجا باید تهیه کرد
مرسی
princeofpersia_7
27-05-2013, 19:10
بابت ساخت لیگ ایران و تیمهاش دستتون درد نکنه.فقط من الان یه مشکلی دارم. قبلا این بازی رو خریده بودم و یه save قدیمی دارم و میخوام لیگ ایران رو به اون save هم منتقل کنم ولی هر جایی رو انگولک کردم نشد :n13: . تنها حالتش فقط همینه که یه save جدید رو شروع کنیم؟ راهی نیست به بازی ای که از قبل شروع کرده بودید این لیگ رو اضافه کنیم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید...
pazzahamid
28-05-2013, 00:22
دوستانی که FMRTE دارن کرکش رو از کجا گرفتین ؟؟؟
Mahdiyar N.H.G
28-05-2013, 00:29
بابت ساخت لیگ ایران و تیمهاش دستتون درد نکنه.فقط من الان یه مشکلی دارم. قبلا این بازی رو خریده بودم و یه save قدیمی دارم و میخوام لیگ ایران رو به اون save هم منتقل کنم ولی هر جایی رو انگولک کردم نشد :n13: . تنها حالتش فقط همینه که یه save جدید رو شروع کنیم؟ راهی نیست به بازی ای که از قبل شروع کرده بودید این لیگ رو اضافه کنیم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید...
نه، چون database اصلی تغییر کرده، باید یه بازی جدید شروع کنی
Mahdiyar N.H.G
28-05-2013, 00:31
دوستانی که FMRTE دارن کرکش رو از کجا گرفتین ؟؟؟
کرک براش نیست، فقط ورژن کرک شدش هست. دانلود کن و اینستال کن... simples
Mahdiyar N.H.G
28-05-2013, 00:51
۱. وقتی بعضی باز هست و روی سفیی هستید که میخواید screenshot کنید، Alt را نگاه دارید و F۹ را فشار بدید.
۲. وقتی این کار رو کردید، اوتماتیکلی یه ایمیج توی My\Documents\Sports Interactive\Football Manager ۲۰۱۳\screenshots سیو میشه
Mahdiyar N.H.G
28-05-2013, 01:04
این هم بازی من، هنوز جدی شروع نکردم بعضی رو چون هنوز وسعت امتحانها هستم، برای همین جرزنی کردمو همه را خریدم lol
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
spirit's
28-05-2013, 11:11
جریان این fmrte چیه؟چطور کار میکنه؟
pazzahamid
28-05-2013, 19:53
کرک براش نیست، فقط ورژن کرک شدش هست. دانلود کن و اینستال کن... simples
لینک دانلودشو داری ؟؟
pazzahamid
28-05-2013, 21:28
بچه ها لطفا یه نفر fmrte کرک شده رو بزاره مام استفاده کنیم
Mahdiyar N.H.G
29-05-2013, 01:10
لینک دانلودشو داری ؟؟
جریان این fmrte چیه؟چطور کار میکنه؟
Mahdi Hm
29-05-2013, 19:44
شرط میبندم هیچی از سیستم fm نمی دونید هر وقت دچار ضعف تاکتیکی شدین به من رجوع کنید اینو میگم چون سال ها با تیمایی جون پسکارا پارما مالاگا بدن editبه صدر فوتبال اروپا رسیدم:n05:MHM
spirit's
29-05-2013, 20:17
شرط میبندم هیچی از سیستم fm نمی دونید هر وقت دچار ضعف تاکتیکی شدین به من رجوع کنید اینو میگم چون سال ها با تیمایی جون پسکارا پارما مالاگا بدن editبه صدر فوتبال اروپا رسیدم:n05:MHM
خب چطور؟
البته اینجا اساتید هستند سهیل خان و وین رونی جان
princeofpersia_7
29-05-2013, 20:45
خب منم الان با والنسیا دو بار پیاپی قهرمان اروپا و اسپانیا شدم..خب الان یعنی خیلی خفنم و بقیه چیزی حالیشون نیست؟ :n02:
این بازی رو به صرف قهرمان شدن انجام ندید.بیشتر لذتش به این هست که یه تیمی رو بسازی.بتونی پیشرفتش بدی و نظرها رو نسبت به خودت و تیمت عوض کنی.لذتی که مثلا در حفظ یک تیم با بودجه خیلی ناچیز در لیگ برتر یک کشور هست رو به نظرم هیچ قهرمانی ای نداره.هیجانش هم بیشتره..اینجوری به این بازی نگاه کنید..براتون لذت بخش تر هم میشه..
spirit's
29-05-2013, 21:37
خب منم الان با والنسیا دو بار پیاپی قهرمان اروپا و اسپانیا شدم..خب الان یعنی خیلی خفنم و بقیه چیزی حالیشون نیست؟ :n02:
این بازی رو به صرف قهرمان شدن انجام ندید.بیشتر لذتش به این هست که یه تیمی رو بسازی.بتونی پیشرفتش بدی و نظرها رو نسبت به خودت و تیمت عوض کنی.لذتی که مثلا در حفظ یک تیم با بودجه خیلی ناچیز در لیگ برتر یک کشور هست رو به نظرم هیچ قهرمانی ای نداره.هیجانش هم بیشتره..اینجوری به این بازی نگاه کنید..براتون لذت بخش تر هم میشه..
یه سوال توی صفحه اسکات اطلاعات کمی هست نمی تونم هی برم دونه دونه بازیکنا رو نگاه بندازم تو فیفا منجر صفحه اسکاتش هم تیم اصلی هم رزرو هم جوانان یه سری اطلاعات پایه هست(مثل درصد امادگی مهارت لول توانای سن و ...) اینجا نمی دونم چیکار کنم ستمه هی بری توی صفحه هر بازیکن :n28:
سوال بعد من یه اسکین دان کردم اجرا کردم که باحال شد به اسم scorpio13 dark 1.8 از این بهتر هم هست؟
وین رونی
29-05-2013, 21:49
یه سوال توی صفحه اسکات اطلاعات کمی هست نمی تونم هی برم دونه دونه بازیکنا رو نگاه بندازم تو فیفا منجر صفحه اسکاتش هم تیم اصلی هم رزرو هم جوانان یه سری اطلاعات پایه هست(مثل درصد امادگی مهارت لول توانای سن و ...) اینجا نمی دونم چیکار کنم ستمه هی بری توی صفحه هر بازیکن :n28:
سوال بعد من یه اسکین دان کردم اجرا کردم که باحال شد به اسم scorpio13 dark 1.8 از این بهتر هم هست؟
رو بازیکن راست کلیک کن و بگو یکی از کمک ها برات گزارش تهیه کنن.مثلاً گزارش یک ماهه
آدرس اون اسکین رو بده ما هم بریزیم ببینیم چطوره.منکه هرچی ریختم خوشم نیومد
spirit's
29-05-2013, 21:53
رو بازیکن راست کلیک کن و بگو یکی از کمک ها برات گزارش تهیه کنن.مثلاً گزارش یک ماهه
آدرس اون اسکین رو بده ما هم بریزیم ببینیم چطوره.منکه هرچی ریختم خوشم نیومد
همون صفحاتی که که معرفی کردی از اونجا برداشتم اینو البتته چون تیره بود خوشم اومد فقط تصویر بک گراند صفحه منوی اصلی عوض کردم عکس دلخواه جاش گذاشتم
وین رونی
29-05-2013, 22:09
اگه عشق ساخت تیم و به اوج رسوندن یک تیم ضعیف را دارید اول از همه باید کمک های خوبی داشته باشید.کمک خوب هم که گرونه پس باید با حوصله حتی چند روز وقت صرف کنید برای این کار
ضمناً تیم های ضعیف بیشتر از همه به خاطر ضعف دفاعیشون ضعیف هستند پس باید کمک هایی را بخرید که در کار دفاعی کاربلد هستن
هیچ وقت قبل شروع فصل با یک تیم ضعیف بازی دوستانه با یک تیم قوی نندازید چون وقتی آبکش شدید در اون بازی روحیه تیم به شدت میاد پایین و حالا بیا و درستش کن.پس آخرین بازی دوستانه قبل شروع فصل با یک تیم بسیار ضعیف تر از خودتون باشه که بتونید لهش کنید
spirit's
29-05-2013, 22:13
اگه عشق ساخت تیم و به اوج رسوندن یک تیم ضعیف را دارید اول از همه باید کمک های خوبی داشته باشید.کمک خوب هم که گرونه پس باید با حوصله حتی چند روز وقت صرف کنید برای این کار
ضمناً تیم های ضعیف بیشتر از همه به خاطر ضعف دفاعیشون ضعیف هستند پس باید کمک هایی را بخرید که در کار دفاعی کاربلد هستن
کمک ها رو چطور باید بخریم به چیاش توجه کنیم؟
من چون بار اول فوتبال منجر بازی میکنم همون اول منچستر برداشتم تا ببینم چی به چیه
این ادیتور کار همون که معرفی کردی رو میکنه؟
وین رونی
29-05-2013, 22:19
کمک ها رو چطور باید بخریم به چیاش توجه کنیم؟
من چون بار اول فوتبال منجر بازی میکنم همون اول منچستر برداشتم تا ببینم چی به چیه
این ادیتور کار همون که معرفی کردی رو میکنه؟
اتفاقاً خوب کاری کردی.چون اینجوری همه چیز برات محیا هست و کارها را بسپار دست کمکت و خودت بیشتر تو بازی نظربده(تعویض،تغییر سیستم)با این انتخاب(منچستر)چون انتخاب قوی هست از بازی زده نمیشی.یک کم که بازی اومد دستت بعد برو سراغ تیمهای ضعیف
منچستر هم کمک های خوبی داره مخصوصاً مایک فلان که خودش یه پا همه کاره هست
من با اون ادیتور کار نکردم اما مهیار می گفت ضعیف تر از FMEditor هست
spirit's
29-05-2013, 22:30
کارهارو چطور بسپارم؟
این تمرینات رو چطور باید چید میشه به عهده کمک گذاشت؟
توی فیفا میشد برای هر روز چهار نوع تمرین گذاشت بازی کردین میدونین چی میگم اینجا چطوریه؟
تمرین اختصاصی میشه برای هر بازیکن گذاشت؟اگه اره چطور؟(مثلا توی فیفا از هر بازیکن میخواستم توی پنج مهارت که خودم تعیین میکردم خودشو بکشه بالا)
armin999
30-05-2013, 14:35
سلام
متاسفانه هنوز fm13 به دستم نرسیده .
ولی من از سال 2004 تقریباً تمام ورژن هاشو بازی کردم به غیر از نسخه های 2006 و 2009.
مهمترین دلیل جذابیت این بازی تقریباً واقعی بودن اون هست یک نکته رو که من همیشه مدنظر میگیرم جوانگرایی(+چند بازیکن با تجربه) در تیمم هست که همیشه بعد از دو - سه فصل خیلی خوب جواب میده و باعث میشه درآمدزایی زیادی برای باشگاه به وجود بیارید.
اگه در دسته های پایین تر بازی میکنید سعی کنید به دنبال بازیکنان بدون قرارداد برید(سن زیاد مهم نیست) اگه بازی ملی هم داشته باشه که عالی میشه .:n06:
از با استعدادترین بازیکن تیم جوانان هم حتماً بازی بگیرید شاید در آینده فوق ستاره نشن ولی در حد همون تیم می تونن باشن.
فعلاً
princeofpersia_7
30-05-2013, 21:52
جواب بقیه سوالات رو که دوست عزیزمون " وین رونی " داد بهت..ولی درباره اسکین به نظر من steklo از همه بهتره.چشم رو اذیت نمیکنه و زیاد ازش خسته نمیشی....
در ضمن من نمی دونم چه قدر به زبان انگلیسی مسلط هستی ولی راهنمای داخل بازی هم توضیحات خیلی خوبی داده و میتونی ازش سر در بیاری.خیلی از سوراخ سمبه های بازی رو هم فقط با آزمون خطا و گشتن تو بازی میفهمی که چیه.این save اولیت رو خیلی به خودت سخت نگیر.برای این بازی کن که یاد بگیری.بعدش برای بازی های دوم و سوم سعی کن حرفه ای بازی کنی :n02:
spirit's
30-05-2013, 22:13
جواب بقیه سوالات رو که دوست عزیزمون " وین رونی " داد بهت..ولی درباره اسکین به نظر من steklo از همه بهتره.چشم رو اذیت نمیکنه و زیاد ازش خسته نمیشی....
در ضمن من نمی دونم چه قدر به زبان انگلیسی مسلط هستی ولی راهنمای داخل بازی هم توضیحات خیلی خوبی داده و میتونی ازش سر در بیاری.خیلی از سوراخ سمبه های بازی رو هم فقط با آزمون خطا و گشتن تو بازی میفهمی که چیه.این save اولیت رو خیلی به خودت سخت نگیر.برای این بازی کن که یاد بگیری.بعدش برای بازی های دوم و سوم سعی کن حرفه ای بازی کنی :n02:
خب لینکشم بزار دیگه؟:n27:
princeofpersia_7
31-05-2013, 20:48
من تو فلش از یکی دوستانم گرفتم این اسکین رو..اگر وضع سرعت اینترنتم بهتر بشه سعی میکنم برات آپلودش کنم.اگرم شما عجله داری که خیلی راحت میتونی سرچ کنی و پیداش کنی تو گوگل:n16:
خب لینکشم بزار دیگه؟:n27:
بفرما دوست عزیز، بک گراند ها رو هم خیلی راحت میتونی با عکس های مورد علاقه ی خودتون جایگزین کنی.
shahriar traxtor
31-05-2013, 22:24
سلام خدمت همه دوستان.
من چند سالی میشه که فوتبال منیجر بازی میکنم امسالم وقتی اومد یکی گرفتم ولی همونطور که میدونید از بازی میپرید بیرون خیلی دنبال کرک سالم گشتم اما نشد اسکیدراو هم نسخه تازه نمیداد فیفا منیجر هم به خوبی این بازی نیست.
بعد چند ماه تو گوگل سرچ کردم و اینجا رو آورد وقتی دیدم مشکلش حل شده خیلی حال کردم:n02: اونایی که این بازیو جدی دنبال میکنن میدونن چه حالی داره.
من ارتون یه سوال دارم الان واسه بازی کردن باید چیکا کنم؟ چون یکی از لینک های کرکتون رو دانلود کردم ریختم تو مسیر نصب ولی بازیو باز نکرد.لطفا راهنماییم کنید
spirit's
31-05-2013, 23:16
سلام خدمت همه دوستان.
من چند سالی میشه که فوتبال منیجر بازی میکنم امسالم وقتی اومد یکی گرفتم ولی همونطور که میدونید از بازی میپرید بیرون خیلی دنبال کرک سالم گشتم اما نشد اسکیدراو هم نسخه تازه نمیداد فیفا منیجر هم به خوبی این بازی نیست.
بعد چند ماه تو گوگل سرچ کردم و اینجا رو آورد وقتی دیدم مشکلش حل شده خیلی حال کردم:n02: اونایی که این بازیو جدی دنبال میکنن میدونن چه حالی داره.
من ارتون یه سوال دارم الان واسه بازی کردن باید چیکا کنم؟ چون یکی از لینک های کرکتون رو دانلود کردم ریختم تو مسیر نصب ولی بازیو باز نکرد.لطفا راهنماییم کنید
کرک تنها با نسخه proper کار میکنه باید اونم دان کنی یه 4.3 گیگ حجم میخواد
shahriar traxtor
01-06-2013, 10:34
آقا دست درد نکنه لطف کردی.:n16:
گذاشتم واسه دانلود.نتیجه رو میگم
spirit's
01-06-2013, 10:53
آقا دست درد نکنه لطف کردی.:n16:
گذاشتم واسه دانلود.نتیجه رو میگم
خواهش
من الان روی وین 8 دارم اجرا میکنم :n01:
soheilnouri
01-06-2013, 14:09
واااااااااااااای....باورم نمیشه به نیمه نهایی لیگ قهرمانان صعود کردم.فکرشو بکنین در سال 2015 و با تیمم(لاتسیو))که بودجه ام 4 میلیون بوند بود رئال مادرید رو تو یک چهارم تو خونه خودش 3 1 بردم و با توجه به صفر صفر تو خونه ی خودم رفتم نیمه نهایی و حریف بورتو شدم...جالبه که سومین سالیه که تو لاتسیو هستم.سال اول ششم شدم و تو یک چهارم از لیگ اروبا حذف شدم.بارسال تو لیگ دوم شدم و تو یک هشتم از لیگ اروبا حذف شدم.امسال تا هفته 33 سوم هستم و ولی تا نیمه نهایی لیگ قهرمانان رفتم....
وین رونی
01-06-2013, 17:07
من با یک تیم از دسته 3 انگلیس(Npower 2)شروع کردم به نام port vale. یک تیم داغون و بی برنامه البته باعث تعجبم بود که چهار میلیون سرمایه داشت بدون بدهی.تو یه بازی به میدلزبرو 6 به 3 باختم.کار سختی برای قهرمانی در اروپا دارم!!!!!!!!!!!!!! :n08:
فکر می کنید چند فصل طول بکشه بیام لیگ برتر؟
spirit's
01-06-2013, 17:44
منم خب تازه شروع کردم با تیم مورد علاقه ام یونایتد هنوزم بهش مسلط نیستم، اول فصله کلی راه، بازی ها همه سخت نزدیک :n01:
من هم با لیدز شروع کردم، کلا لذتی که با یه تیم ضعیف شروع کنی فوق العادست:n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
spirit's
01-06-2013, 23:18
چطور از صفحه تیم عکس بگیرم با Win+prntscr که نشد:n27:
shahriar traxtor
01-06-2013, 23:32
agha ye soal daram man 3ta az part ha ro download kardam abaghiaram daram download mkonam vali yeki az un part haro baz kardam bad tuye un yr part dg ro baz kardam bad ke varede yeki dg shod gof bayad ye volume khasi dashte bashi manzuresh chie? bayad chka konam?
spirit's
02-06-2013, 08:30
agha ye soal daram man 3ta az part ha ro download kardam abaghiaram daram download mkonam vali yeki az un part haro baz kardam bad tuye un yr part dg ro baz kardam bad ke varede yeki dg shod gof bayad ye volume khasi dashte bashi manzuresh chie? bayad chka konam?
همه رو دانلود کن
بعدش اکسترکت کن فکر کنم دو مرحله باید اینکار بشه بعد یه فایل ایزو با حجم 6.2 گیگ بهت میده که اونو با یه درایو مجازی باز می کنی من از vitrual clone drive استفاده کردم نصبیدم
اینا رو چند صفحه قبل وین رونی عزیز توضیح دادن
بسختی تونستم با ارسنال مساوی کنم
حالت تماشای بازی رو باید گذاشت سه بعدی یا حالت دیگه جواب بهتر بده؟
Mahdiyar N.H.G
02-06-2013, 13:07
چطور از صفحه تیم عکس بگیرم با Win+prntscr که نشد:n27:
۱. وقتی بعضی باز هست و روی سفیی هستید که میخواید screenshot کنید، Alt را نگاه دارید و F۹ را فشار بدید.
۲. وقتی این کار رو کردید، اوتماتیکلی یه ایمیج توی My\Documents\Sports Interactive\Football Manager ۲۰۱۳\screenshots سیو میشه
shahriar traxtor
02-06-2013, 18:15
agha daste hamatun makhsusan spirit dard nakone :n16: va kasi ke lige iranam gozashte :n16:zahmat keshide
bazio nasb kardam alanam ba galatasaray shuru kardam bebinam ch mishe:n02: ta be hal ba in time kar nakardam ishalla ke khub beshe
danijon_2006
02-06-2013, 18:43
دوستان بین fifa manager و football manager کدومو پیشنهاد میکنن؟اگه میشه مزایا و معایب هرکدوم رو بگین
وین رونی
02-06-2013, 19:08
دوستان بین fifa manager و football manager کدومو پیشنهاد میکنن؟اگه میشه مزایا و معایب هرکدوم رو بگین
شک نکن football manager .خیلی واقعی تر هست.من هر دوتا رو بازی کردم.فیفا منیجر رو بیشتر از سه سال بازی کردم.برتری فیفا منیجر فقط در قسمت آمار و ارقام هست
shahriar traxtor
02-06-2013, 19:16
bastegi be khodet dare chon har dotash khuban vali ye seri tafavothayi daran masalan fifa manager karhaye graphicish bishtare bazie se bodish graphicesh kheli behtar az football managere vali football manager ham kheili mazaya dare masalan dar morede masaele fanni kheili behtar az fifa manager e hashiehash bishtare dar zemn football manager gostarde tare masalan hamin keshvare khodemun tu fifa manager gheir az lejionerha hichish dorost nist vali tu football manager khili etelaat dare kheili az bazikonaro dare hame bashgaha hastan. tu fifa manager be zendegie shakhsiham pardakhte shode ke football manager nadare.
dar kol age donbale masaele fanni va footballe vaghei hasti football manager baetare vali age donbale sargarmi hasti fifa manager betare
spirit's
02-06-2013, 19:49
خب من که هردوتا نصب دارم و دنبال میکنم :n02:
وین رونی
02-06-2013, 23:06
سعی می کنم هر وقت حوصلم گرفت وقتی تو فیس بوق POD (یعنی همون بازیکن منتخب روز)رو قرار دادن من هم اینجا قرار بدم.
اینها همراه با عکس هستند اگه عکس رو نمایش نمیده بگید تا درست کنم
این از اولی:
Player of the Day - Will Hughes (Screenshot from 2018) - M(RLC), AM(RC). 17 year old, Will Hughes, starts his career at Derby County and is capable of being a world class player in most saves. More screenshots and a scout report at [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دومی:
Ganso (Screenshot from 2019) - AMC. Ganso is one of the most well-known Brazilian youngsters out there, and a very good acquisition on FM13 for the right price. More screenshots and a scout report available at [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
soheilnouri
02-06-2013, 23:55
من با یک تیم از دسته 3 انگلیس(Npower 2)شروع کردم به نام port vale. یک تیم داغون و بی برنامه البته باعث تعجبم بود که چهار میلیون سرمایه داشت بدون بدهی.تو یه بازی به میدلزبرو 6 به 3 باختم.کار سختی برای قهرمانی در اروپا دارم!!!!!!!!!!!!!! :n08:
فکر می کنید چند فصل طول بکشه بیام لیگ برتر؟
ادم اگر طرفدار واقعی یه تیم معمولی باشه حالش زیاده هدایت این تیما....اگر تقلب نکنی و بصورت نرمال جلو بری فک کنم 6 7 فصلی طول بکشه.
danijon_2006
03-06-2013, 08:48
تو فوتبال منیجر امکان ساخت آکادمی جوانان هم هست؟اگه آره نسبت به فیفا چطوریه؟
spirit's
03-06-2013, 09:13
تو فوتبال منیجر امکان ساخت آکادمی جوانان هم هست؟اگه آره نسبت به فیفا چطوریه؟
توی فیفا قسمت جوانان البته نسخه 2013 به دوتا کاهش پیدا کرده 15-16 ساله ها و 17-18 ساله ها که یه سری اختیارات داری روشون میتونی تمرینات تک تک شون رو هدفمند کنی
برای فوتبال هم یه زیر هجده داره که من دارم اطلاعاتم رو بیشتر میکنم دوستان به مراتب اطلاعات بیشتر دارن
یکم بازیش زیادی خشک و بی روح نیست؟
خسته کننده میشه از بس بی روح هست
spirit's
03-06-2013, 14:35
یکم بازیش زیادی خشک و بی روح نیست؟
خسته کننده میشه از بس بی روح هست
این یه شبیه ساز مدیریتیه با عناوین دیگه فرق می کنه :n24:
من تیم میدلزبورو رو برداشم دسته یک انگلیسه.باشگاه سال 1876افتتاح شده.تا حالا بالاترین افتخارش یکبار قهرمانی تو دسته یک انگلیس بوده قهرمان کردن این تیم خیلی لذت بخشه:n19:
soheilnouri
05-06-2013, 09:56
سعی می کنم هر وقت حوصلم گرفت وقتی تو فیس بوق POD (یعنی همون بازیکن منتخب روز)رو قرار دادن من هم اینجا قرار بدم.
اینها همراه با عکس هستند اگه عکس رو نمایش نمیده بگید تا درست کنم
این از اولی:
Player of the Day - Will Hughes (Screenshot from 2018) - M(RLC), AM(RC). 17 year old, Will Hughes, starts his career at Derby County and is capable of being a world class player in most saves. More screenshots and a scout report at [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دومی:
Ganso (Screenshot from 2019) - AMC. Ganso is one of the most well-known Brazilian youngsters out there, and a very good acquisition on FM13 for the right price. More screenshots and a scout report available at [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسکینت باحاله...چیه؟
soheilnouri
05-06-2013, 09:58
من تیم میدلزبورو رو برداشم دسته یک انگلیسه.باشگاه سال 1876افتتاح شده.تا حالا بالاترین افتخارش یکبار قهرمانی تو دسته یک انگلیس بوده قهرمان کردن این تیم خیلی لذت بخشه:n19:
میدلزبورو تیم کوچیکی نیست...چند سال قبل فینالیست لیگ اروبا بوده...
soheilnouri
05-06-2013, 09:59
من با لاتسیو تو نیمه نهایی لیگ قهرمانان بورتو رو شکست دادم و فینالیست لیگ قهرمانان شدم...یونایتد و بارسا و مادرید و بورتو رو بردم.الان تو فینال با یوونتوس دارم.وای خدا...یعنی میشه تو فینال قهرمان بشم....بعد از سه فصل تیمو قهرمان لیگ قهرمانان کنم...................
سلام. بچه ها روی بعضی از گزینه های بازی که میزنم از بازی میپره بیرن... چرا؟؟؟؟؟؟
spirit's
05-06-2013, 15:08
سلام. بچه ها روی بعضی از گزینه های بازی که میزنم از بازی میپره بیرن... چرا؟؟؟؟؟؟
من که نداشتم از این تسخه اخر استفاده میکنم proper که اقایان توی چند صفحه قبل گذاشتن و کرک جدید تا حالا کرشی نداشته
MCSE MAN
05-06-2013, 16:14
سلام
چقدر سخت شده این ورژنش البته تازه شروعش کردم. تو 2012 خیلی بهتر نتیجه میگرفتم. هنوز سیستم مورد نظر رو پیدا نکردم
بچه ها سعی کنید اگه درجه ی خودتون رو کمتر از "فوتبالیست بین المللی" قرار میدین به هیچ عنوان سمت تیم های ملی نرید، یعنی رسما گند زدم به تیم ایتالیا:n02: هیچکی ازم حساب نمیبرد، کلی فشار روم بود، اما خب با قهرمانی در جام کنفدراسیون ها تا حدود اوضاع بهبود پیدا کرد، خواستم جوون گرایی کنم، تیمم کاملا بی تجربه شد و اوایل نتایج جالبی نمی گرفت، برخلاف نسخه های قبلی تو این بازی سعی کنید حداقل دو، سه تا بازیکن با تجربه توی تیمتون داشته باشید، تو بازی های حساس نتیجه اش رو به وضوح خواهید دید.
میدلزبورو تیم کوچیکی نیست...چند سال قبل فینالیست لیگ اروبا بوده...
میدلزبورو 137سال قدمت داره فقط یکبار اومده فینال یوفا و باخته یبارم قهرمان دسته یک شده تو جام حذفی و جام اتحادیه هم هیچی نداره .به نظر شما تیم کوچیکی نیست . تو دسته یک انگلیس تیمی مثل ناتینگهام هست که دو بار قهرمان لیگ قهرمانان شده.
spirit's
05-06-2013, 18:50
کسی راهی نداره شیوه ای چیزی؟من همش توی ضربه ازاد پشت محوطه گل میخورم :n23::n27:
وین رونی
05-06-2013, 18:59
بازیکن روز امروز!!
Felipe Anderson. 19-year old, centre attacking
midfielder, Anderson, is one of those talents at Santos, who will be a great addition to most clubs, especially those that are just below the Champions League spots. Screenshots and scout report at [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی راهی نداره شیوه ای چیزی؟من همش توی ضربه ازاد پشت محوطه گل میخورم
چجوری گل می خوری؟یه ضرب یا نه تو شلوغی بعد از ضربه؟
spirit's
05-06-2013, 19:07
بازیکن روز امروز!!
Felipe Anderson. 19-year old, centre attacking
midfielder, Anderson, is one of those talents at Santos, who will be a great addition to most clubs, especially those that are just below the Champions League spots. Screenshots and scout report at [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجوری گل می خوری؟یه ضرب یا نه تو شلوغی بعد از ضربه؟
ضرب اول گل میخورم
وین رونی
05-06-2013, 19:20
ضرب اول گل میخورم
این بازی کنی که گذاشتی فکر کنم من تو رزرو یونایتد دارمش یووه بهم پیشنهاد 14.5 میلیونی داده قبول نکردم یه نگاه بندازم مطمئن بشم
خوب دیوار دفاعیت رو با بازیکنان قد بلند بچین و تمرین اختصاصی بذار برای دروازبانت برای ترمیم ضعف این قسمت
Alex Fera
06-06-2013, 16:21
دوستان چه ریلیزهایی از این بازی کرک شدن؟!
Skidrow داره بازی رو؟!
CPY و Proper رو از کجا میشه گرفت لینکاشون رو؟!
کسی از سایتهای مگادانلود ایرانی گرفته؟!
دانلودها یه نسخه گذاشته،ولی پستش ماله پارساله،میترسم بگیرم ولی کرک نشه.................
از کجا بگیرم در کل؟!
Arrowtic
06-06-2013, 16:24
CPY توی سایت Skidrow هست که صفحات پیش هم لینکش رو گذاشته بودن دوستان و کاملا سالمه و خودم از اونجا دانلود کردم . (لینکش فیـــلتره ولی از اون لینک دانلود نمیشه یعنی داخل اون لینک 5 تا لینک دیگه هست که از اون ها باید دانلود کنید و اونا فیــلتر نیستن)
از دانلودها اینا نگیرید چون اکثرشون همون نسخه قبلیو دارن که کرکش مشکل داره .
armin999
06-06-2013, 17:16
دوستان چه ریلیزهایی از این بازی کرک شدن؟!
Skidrow داره بازی رو؟!
CPY و Proper رو از کجا میشه گرفت لینکاشون رو؟!
کسی از سایتهای مگادانلود ایرانی گرفته؟!
دانلودها یه نسخه گذاشته،ولی پستش ماله پارساله،میترسم بگیرم ولی کرک نشه.................
از کجا بگیرم در کل؟!
اینم لینک مستقیم :n01:
وین رونی
08-06-2013, 18:46
هر کی زبان انگلیسیش خوبه بره به این صفحه امکانات جدیدی که برای FM14 قراره بیاد داخلش نوشته شده:
بازیکن روز:
Football Manager 2013 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Player of the Day - Kyriakos Papadopoulos. One of the best young center defenders you’ll find in the game, Kyriakos is already a big asset to the 1st team squad of Schalke. He might be expensive, but definitely worth the money. More screenshots and scout report available at [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازیکن بسیار خوبی به نظر میرسه برای دفاع.تکل 20 مارک 18 شجاعت که برای دفاع ضروریه 20.هد 15
وین رونی
09-06-2013, 01:36
سه تا سیستم خوب برای زمان های مختلف:به رول ها خوب دقت کنید
4-5-1 برای زمانی که جلو هستید یا می خواهید حفظ توپ کنید:
4-2-3-1 از این سیستم زمانی استفاده کنید که می خواهید هافبکهای تیم حریف رو از کار بندازید.در این سیستم تک فوروارد نباید هدف باشه.بارها دیدم در این فورمیشن فوروارد پاسی رو از هافبک کناری می گیره به عقب میاد و فضا ایجاد می کنه و دو هافبک دیگه که به فضا رفتن را با یه پاس تو در صاحب موقعیت می کنه.
4-2-4 برای زمانیه که تیمتون عقب هست و نیاز به گل دارید
soheilnouri
09-06-2013, 14:33
سلام بچه ها...من فقط سومم رو با لاتسیو تموم کردم...در سال 2015 قهرمان لیگ قهرمانان شدم.باورتون میشه.درحالی که گرونترین خریدم حدود 4 میلیونه...میخام عکس بذارم..نمدونم چرا تو فروم ها بازی میرم کسی باور نمیکنه...:n21:
spirit's
10-06-2013, 08:08
سلام بچه ها...من فقط سومم رو با لاتسیو تموم کردم...در سال 2015 قهرمان لیگ قهرمانان شدم.باورتون میشه.درحالی که گرونترین خریدم حدود 4 میلیونه...میخام عکس بذارم..نمدونم چرا تو فروم ها بازی میرم کسی باور نمیکنه...:n21:
ما باورت داریم ولی برا اینکه خیال خودت راحت شه عکس بذاری بد نیست:n11:
سلام. بچه ها وقتی روی بعضی از گزینه ها میزنم بازی میپره بیرون.... کرک چند صفحه قبل که 13 مگ حجم داشت رو هم ریختم ولی ذیگه تو بازی نمیره و ارور stop working میده.... چیکار کنم؟؟؟؟/
bigarash
10-06-2013, 20:11
سلام. بچه ها وقتی روی بعضی از گزینه ها میزنم بازی میپره بیرون.... کرک چند صفحه قبل که 13 مگ حجم داشت رو هم ریختم ولی ذیگه تو بازی نمیره و ارور stop working میده.... چیکار کنم؟؟؟؟/
صفحات قبل رو بخونین مشکل شما جوابش داده شده
باید نسخه ی cpy رو دانلود کنید!
soheilnouri
12-06-2013, 00:13
چشم
soheilnouri
12-06-2013, 00:19
خب قرار بود عكسايي كه ثابت كرد ما با تيم معمولي لاتسيو قهرمان اروپا و جام حذفي شدم بذارم.
بالايي نتيجه فينال سال ٢٠١٥ كه يووه رو بردم و قهرمان چمپيونز ليگ شدم.
عكس زير رو ببينيد:بيشترين خريدهاي ساليانمو تو اين سه فصل نشون ميده.مضحكه مه گرونترين خويدم با ٤ ميليون و ٩٠٠ هزار پوند بود.
اينم كل تيمم مه معروفاش هرنانس و ژيرو(قرضي) و زاراته و كوادرادو هست.عكس زير:
Alex Fera
12-06-2013, 00:52
اینم لینک مستقیم
:n01:
متاسفانه لینکا مشکل دارن،دیشب گذاشتم دان بشه،فقط پارت یک رو گرفته بود،بقیه پارتا رو هرچی سعی میکنم نمیگیره،ارور میده متاسفانه...............
جای دیگه نیست؟!
999 مگ الکی دان کردم واقعا..............
soheilnouri
12-06-2013, 01:25
نظرتووووون چیه دوستان راجع به قهرمانیم؟
خب قرار بود عكسايي كه ثابت كرد ما با تيم معمولي لاتسيو قهرمان اروپا و جام حذفي شدم بذارم.
بالايي نتيجه فينال سال ٢٠١٥ كه يووه رو بردم و قهرمان چمپيونز ليگ شدم.
عكس زير رو ببينيد:بيشترين خريدهاي ساليانمو تو اين سه فصل نشون ميده.مضحكه مه گرونترين خويدم با ٤ ميليون و ٩٠٠ هزار پوند بود.
اينم كل تيمم مه معروفاش هرنانس و ژيرو(قرضي) و زاراته و كوادرادو هست.عكس زير:
زاراته خیلی گرونه چجوری خریدیش.ژیرو هم که بهترین مهاجم ارسناله معلومه که غرض نمیدتش .تقلب کردی عزیزم:n24:
soheilnouri
13-06-2013, 01:43
عزیزم تو مثل اینکه توهم داری....زاراته فک نمیکنی بازیکن لاتسیو هستش؟وقتی مربی این تیم شدم یه بازیکن معمولی بود.زاراته رو با لاوتسی اشتباه گرفتی فک کنم.اون تو باریس سن ژرمن هستش...زاراته اصلا بازیکن لاتسیو هستش...
درمورد ژیرو...ژیرو تو این بازی خیلی مثل ژیرو نیم فصل دوم با ارسنال نبوده.یعنی ارسنال زیاد ازش تو این بازی استفاده نمیکرد.
الان عکسشو تو این بازی میذارم که نشون میده من ژیرو رو قرض گرفتم.تازه بعد از اینکه لیگ قهرمانان رو با درخشش ژیرو((بازیکن قرضی ام که اقای گل لیگ قهرمانان شد))این بازیکن رو با 3 میلیون بوند در سن 28 سالگی خریدم...:حالا این ها به کنار با عکسم ثابت می کنم...
soheilnouri
13-06-2013, 01:55
الوعده:
اين عكس اول مربوط به زاراته هست.اول قابليتاش رو ببين كه معموليه.درضمن اگر يكم دنبال كني فوتبالو بايد بدوني زاراته بازيكن لاتسيويه...:
اينم نشون ميده من اونو داشتم از اول:
اينم قابليت هاي ژيرو كه تو ارسنال افت كرده بود.قيمتشو ببين فقط:
اين عكس زير ثابت ميكنه ژيرو در فصلي كه قهرمان ليگ قهرمانان و جام حذفي شدم بصورت قرضي به ريمم از ارسنال اومد.اين يعني اينكه افت كرده بود تو ارسنال و من احياش كردم.لطفا دقت كن كه قبل از اينكه من قرض كنمش،ارسنال اونو به ليل قرض داده بود:
لطفا بيخود اظهار فضل نكن!
متاسفانه لینکا مشکل دارن،دیشب گذاشتم دان بشه،فقط پارت یک رو گرفته بود،بقیه پارتا رو هرچی سعی میکنم نمیگیره،ارور میده متاسفانه...............
جای دیگه نیست؟!
999 مگ الکی دان کردم واقعا..............
سلام به شما
عزیز لینک ها درست شده . هاست قطع شده بود. البته در اطلاعیه سایت اعلام کرده بودم.
الان می تونید بقیه لینکها رو دانلود کنید.لینکهای کمکی هم آپ شدند ,برای دانلود می تونید استفاده کنید . از نظر پارتبندی با لینک مستقیم تفاوتی ندارند.
soheilnouri
13-06-2013, 10:47
روني جان اون صفحه ايي كه واسه fm14 گذاشتي فقط اين بود كه يوزر ها ميومدن و پيشنهاد ميدادن واسه ورژن جديد...شما هم برين بنويسيد:
Its better to add iranian premiere league.cause you added the nation as weak as india(in the football term actualy)but you didnt include iran.tnx
shakerifar
13-06-2013, 11:16
من بلکپولو برداشتم و فصل اول تونستم صعود کنم به لیگ برتر ولی فعلا تو فصل دوم تو لیگ برتر
رتبه 18 ام هستم و تلاش می کنم سقوط نکنیم
البته اینم بگم لاتسیو تیم معمولی نیست یکم بالاتر از معمولیه
اما به هر حال خیلی عجیبه
تبریک
soheilnouri
13-06-2013, 12:17
ممنونم...جالبه كه ميگين عجيبه..من با سند و مرك گذاشتم...كليد موفقيتم :
١-بازي دادن به ٧ تا ٨ تا زير ٢١ سال تو ١٢ بازي اخر كه نتيجه اش اين بود كه در برابر تسمهاي ماذريد و بازسا و پورتو با تيم اصلي (غير خسته)بازي كردم....
٢-پشتوانه بسيار بسيار عالي...١٤ تا جوون زير ٢١ سال دارم..
٣-دستيار خوبم (جي جي سيموني)٧٢ ساله كه قبلا مربي اينار بود زمان زوج robbie-ro...منظورم باجو و رونالدو
٤-بازم عكس ميزارم بابت سند بيشتر..
spirit's
13-06-2013, 15:50
ممنونم...جالبه كه ميگين عجيبه..من با سند و مرك گذاشتم...كليد موفقيتم :
١-بازي دادن به ٧ تا ٨ تا زير ٢١ سال تو ١٢ بازي اخر كه نتيجه اش اين بود كه در برابر تسمهاي ماذريد و بازسا و پورتو با تيم اصلي (غير خسته)بازي كردم....
٢-پشتوانه بسيار بسيار عالي...١٤ تا جوون زير ٢١ سال دارم..
٣-دستيار خوبم (جي جي سيموني)٧٢ ساله كه قبلا مربي اينار بود زمان زوج robbie-ro...منظورم باجو و رونالدو
٤-بازم عكس ميزارم بابت سند بيشتر..
کارت درسته پسر :))
soheilnouri
13-06-2013, 16:02
اينو ببينيد:تو اين سه سال خريدام نصف فروشام بود.
soheilnouri
13-06-2013, 16:04
كلا ٢٤ ميليون خريد و ٣٦ ميليون فروش
اينو ببينيد:تو اين سه سال خريدام نصف فروشام بود.
من دارم.fm13.3.3بازی میکنیم ژیرو تو نسخه من که خیلی قوی ساخته شده شاید نسخه شما با من فرق داره.زاراته هم امسال تو اینتر بود شاید قرضی تو اینتر بوده من نمی دونستم
soheilnouri
13-06-2013, 22:18
عزیزم زاراته کجا تو اینتر بود اخه امسال؟زاراته فصل قبل تو اینتر بود...وقتی نمی تونی نتیجه بگیری چرا دستاورد بقیه رو بی ارزش میکنی؟
لطفا با اطلاعات صحبت کن...
در ضمن...اصلا ژیرو تو این نسخه عالی...مگه این بازی فیفا 13 هست که یه بازیکن از اول خوب باشه حتما باید 6 ماه بعد هم خوب باشه...اتفاقا اگر بازیکنی 6 ماه مصدوم بشه حتی اگر مسی هم باشه تو عملکردش تاثیر میگذاره و دیگه تو برنامه های مربی جایی نداره...در ثانی مربی ارسنال دیگه ونگر نبود و این بازی مثل فوتبال واقعی هستش...یه مربی جدید ممکنه به چند عده اعتقاد نداشته باشه و چون ژیرو استاد بازی مستقیم هستش بدرد تیمایی که باس کوتاه میدن نمیخوره...
spirit's
14-06-2013, 08:53
عزیزم زاراته کجا تو اینتر بود اخه امسال؟زاراته فصل قبل تو اینتر بود...وقتی نمی تونی نتیجه بگیری چرا دستاورد بقیه رو بی ارزش میکنی؟
لطفا با اطلاعات صحبت کن...
در ضمن...اصلا ژیرو تو این نسخه عالی...مگه این بازی فیفا 13 هست که یه بازیکن از اول خوب باشه حتما باید 6 ماه بعد هم خوب باشه...اتفاقا اگر بازیکنی 6 ماه مصدوم بشه حتی اگر مسی هم باشه تو عملکردش تاثیر میگذاره و دیگه تو برنامه های مربی جایی نداره...در ثانی مربی ارسنال دیگه ونگر نبود و این بازی مثل فوتبال واقعی هستش...یه مربی جدید ممکنه به چند عده اعتقاد نداشته باشه و چون ژیرو استاد بازی مستقیم هستش بدرد تیمایی که باس کوتاه میدن نمیخوره...
سهیل جان یه سوال؟چرا از خود سیستم مستقیم عکس نمیذاری اینطوری از دوربین چرا؟:n27:
desperadoland
14-06-2013, 09:08
سلام دوستان
من بتیس اسپانیا رو برداشتم اصلا بودجه ترانسفر نداشت .یه قانون مسخره هم داره که تو یه فصل 3 تا بازیکن خارجی بیشتر نمی تونی داشته باشی برا همین من رفتم اودینزه ایتالیا رو برداشتم 40 میلیون زیر قرضه .قانون ایتالیا از اسپانیام بدتره بر میگردم و با همون بتیس ادامه می دم
soheilnouri
14-06-2013, 14:52
سهیل جان یه سوال؟چرا از خود سیستم مستقیم عکس نمیذاری اینطوری از دوربین چرا؟:n27:
اخه اینجوری راحت میتونم با ایفونم از طریق تاباتاک ابلود کنم...چطوری از سیستم میشه عکس انداخت؟راهمنایی میکنید؟
MCSE MAN
14-06-2013, 17:11
چقدر بازی سخت و مضخرف شده!! یه تیم رو کردی تو قوطی بعد یهو بازیکنشون اخراج میشه و تیمشون سوار بازی میشه!!!!!
تا حالا فکر کنم 50 باز اخراج شدم باز از سیوهام شروع کردم!!
spirit's
14-06-2013, 19:18
اخه اینجوری راحت میتونم با ایفونم از طریق تاباتاک ابلود کنم...چطوری از سیستم میشه عکس انداخت؟راهمنایی میکنید؟
فکر کنم دوصفحه قبل دوستان راهو گفتن
alt+F9 یه عکس میگره میره پوشه اسکرین شات بازی که میدونی از داکیومنت بهش برسی
فکر کنم دوصفحه قبل دوستان راهو گفتن
alt+F9 یه عکس میگره میره پوشه اسکرین شات بازی که میدونی از داکیومنت بهش برسی
سلام بهترین راه این که کلید print scrn رو بزنی و بعد بری تو نرم افزار paint کلید paste رو بزنی و بعد عکستو سیو کنی
soheilnouri
14-06-2013, 22:15
soheilnouri
14-06-2013, 22:26
به امار بالا لطفا دقت کنید...دقیقا ریز همه کارایی که تو این 4 فصل انجام دادم((چهار فصل با تابستان فعلی جهارمین فصل)) نشون میده...سالوادوره بوکتی رو 15 میلیون فروختم به یووه و در عوض یه بازیکن 17 ساله به نام بومبیلو رو خریدم که بازیکن regen هست...
bigarash
14-06-2013, 22:37
چقدر بازی سخت و مضخرف شده!! یه تیم رو کردی تو قوطی بعد یهو بازیکنشون اخراج میشه و تیمشون سوار بازی میشه!!!!!
تا حالا فکر کنم 50 باز اخراج شدم باز از سیوهام شروع کردم!!
آقا من چرا تا خالا اخراج نشدم؟ حداقل 3 تا تاکتیک باید انتخاب کنی؛ sideline instructions هم که بازیکنا میگی چطوری بازی کنن خیلی موثره!
soheilnouri
15-06-2013, 11:07
آقا من چرا تا خالا اخراج نشدم؟ حداقل 3 تا تاکتیک باید انتخاب کنی؛ sideline instructions هم که بازیکنا میگی چطوری بازی کنن خیلی موثره!
من فك كنم منظور دوستمون اينه كه زود ١٠ نفره ميشه...شما بايد در قسمت team instruction بري و در قسمت tackling شدت تكل ها رو كم كني و رويكرد pressing رو روي caution يعني بازي محطاطانه قرار بدي..شما حتما اين قسمت رو روي aggresive ميذاري...
در ضمن واسه هر بازيكن هم ميتوني در قسمت player instruction حالت tackling هر بازيكني رو روي easy قرار بدي..احتمالا بازيكناي دفاعي شما مثل :مدافعان مياني و هافبك دفاعي حالت tackling شون روي hard هست....
soheilnouri
15-06-2013, 11:09
فصل جديد رو بد شروع كردم.تو super cup italia ٥ بر صفر مغلوب يوونتوس شدم..بزودي عكساي بازي رو ميذارم.بدترين بازي كه تو اين ٣ سال كردم.:n23:
desperadoland
15-06-2013, 19:31
بتیس رو برداشتم هیچی بودجه ترانسفر نداشت برا همین درشروع بازی چندتا بازیکن رایگان گرفتم .
عکس بهترین بازیکن رایگانی که گرفتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
spirit's
15-06-2013, 19:33
اینم عکسای من :n01:
فصل جديد رو بد شروع كردم.تو super cup italia ٥ بر صفر مغلوب يوونتوس شدم..بزودي عكساي بازي رو ميذارم.بدترين بازي كه تو اين ٣ سال كردم.:n23:
ببین بازی با تقلب هیچ کیفی نمی ده:n23:
desperadoland
15-06-2013, 21:58
نکته ای برای خرید بازیکن.
تو نقل و انتقالات نیم فصل برید سراغ بازیکنایی که فقط 6 ماه از قراردادشون مونده بعد گزینه aproach to signرو بزنید و بازیکن رو رایگان در اخر فصل یه خدمت بگیرید.
من خودم الان با بتیس تو نیم فصلم اگه بازیکنی اینطوری بخرم عکسشو می زارم
desperadoland
15-06-2013, 23:35
این دو تا بازیکن رو باaproach to signخریدم
اولی ازلیگ ارژانتینه که ایجنتش بهم پیشنهادش داد
اینم از لیگ فرانسه هست که تو صفحه نقل و انتقالات پیداش کردم .حقوق این دو بازیکن خیلی پایینه و با بودجه من سازگاره
soheilnouri
16-06-2013, 01:25
حواست به سهمیه بازیکن شاغل غیر اتحادیه اروبایی ات باشه...گاهی تو یک فصل فوتبالی دو بازیکن معمولی رو میخری و بعد وقتی مثلا تو یک موقعیت خاص برای خرید بازیکن غیر اروبایی قرار میگیری بخاطر خالی نبودن سهمیه ات((تو ایتالیا هر فصل دو بازیکن هست اسبانیا رو نمیدونم))نمیتونی بخری...آی اونجات میسوزه که نگو:n02:
soheilnouri
16-06-2013, 01:26
ببین بازی با تقلب هیچ کیفی نمی ده:n23:
کلا مشکلت چیه با من؟فک نمیکنی داری نادرست رفتار میکنی؟
soheilnouri
16-06-2013, 01:29
نکته ای برای خرید بازیکن.
تو نقل و انتقالات نیم فصل برید سراغ بازیکنایی که فقط 6 ماه از قراردادشون مونده بعد گزینه aproach to signرو بزنید و بازیکن رو رایگان در اخر فصل یه خدمت بگیرید.
من خودم الان با بتیس تو نیم فصلم اگه بازیکنی اینطوری بخرم عکسشو می زارم
اینکه خیلی چیز عجیبی نیست...میتونی از قانون بوسمن((یک فوتبالیست بلژیکی که اولین بار از این قانون بهره برد و فانون به این اسم معروف شد))استفاده کنی...فقط اگر اول فصلی حواست به سالواتوره بوکتی باشه...ایتالیاییه و تو روبین کازان بازی میکنه یه مدافع کاملا ایده ال و مسلط که فک کنم قراردادش تموم بشه و بتونی ازاد بخریش
desperadoland
16-06-2013, 18:16
حواست به سهمیه بازیکن شاغل غیر اتحادیه اروبایی ات باشه...گاهی تو یک فصل فوتبالی دو بازیکن معمولی رو میخری و بعد وقتی مثلا تو یک موقعیت خاص برای خرید بازیکن غیر اروبایی قرار میگیری بخاطر خالی نبودن سهمیه ات((تو ایتالیا هر فصل دو بازیکن هست اسبانیا رو نمیدونم))نمیتونی بخری...آی اونجات میسوزه که نگو:n02:
تو اسپانیا قانون منع خرید نیست ولی توی لیگ از سه تا بازیکن غیراروپایی بیشتر نمیشه استفاده کرد.
desperadoland
16-06-2013, 18:29
اینکه خیلی چیز عجیبی نیست...میتونی از قانون بوسمن((یک فوتبالیست بلژیکی که اولین بار از این قانون بهره برد و فانون به این اسم معروف شد))استفاده کنی...فقط اگر اول فصلی حواست به سالواتوره بوکتی باشه...ایتالیاییه و تو روبین کازان بازی میکنه یه مدافع کاملا ایده ال و مسلط که فک کنم قراردادش تموم بشه و بتونی ازاد بخریش
خوب من لیگ روسیه رو فعال نکردم تو بازیم به خاطر همین این بازیکن تو دیتا بیسم نیست ولی اگه به عکس اون مهاجم ارژانتینیم دقت کنی می بینی که این بازیکن در عین حالی که حقوق خیلی کمی می گیره خیلی قویه از طرف دیگه سنش طوریه که می تونم چند سال دیگه با یک قیمت خوب بفروشمش . بازیکنای بهتر از اینم می تونستم بخرم ولی با بودجه کم باشگاهم ...شما به لاتزیو نگاه نکن باشگاه پر مهره و پولداریه
وین رونی
16-06-2013, 21:36
سهیل می تونی خیلی مختصر نحوه مربی گریت رو توضیح بدی.تمرینها،فرمیشن،چیدمان. ..همه چیز البته طوری که وقتت رو خیلی نذاری برای توضیح
راستی من یه مشکلی تو تیمم دارم:
دفاع تیمم خطی هست چهار نفره وقتی تیم مقابل حمله می کنه مثلاً سمت راست دفاع چپم میاد تو مرکز دفاع و بازیکن راست حریف(چپ زمین من)فضا پیدا می کنه و اکثراً تک به تک میشه با دروازه بان.این مشکلو چطور حل کنم؟
ممنون
desperadoland
17-06-2013, 01:08
فصل اولمو با بتیس تموم کردم ودوازدهم شدم .چون بالانس مالی باشگاه مثبت بود امسال بهم 20 میلیون بودجه ترانسفر داد
سلام. بچه ها من داشتم بازیرو دانلود میکردم پارت 4 تا 80 درصد رفت و قطع شد.... الان دیگه دانلود نمیکنه ادامشو..... نمیشه درستش کرد؟؟؟؟؟؟؟
MCSE MAN
17-06-2013, 17:38
من فك كنم منظور دوستمون اينه كه زود ١٠ نفره ميشه...شما بايد در قسمت team instruction بري و در قسمت tackling شدت تكل ها رو كم كني و رويكرد pressing رو روي caution يعني بازي محطاطانه قرار بدي..شما حتما اين قسمت رو روي aggresive ميذاري...
در ضمن واسه هر بازيكن هم ميتوني در قسمت player instruction حالت tackling هر بازيكني رو روي easy قرار بدي..احتمالا بازيكناي دفاعي شما مثل :مدافعان مياني و هافبك دفاعي حالت tackling شون روي hard هست....
منظورم همون اخراج خودم بود. رم رو برداشتم و تیم و با 1000 بدبختی پنجم کردم و فرستادم جام یوفا بعد اخراجم کرد!! توقعشون اینه حتما بریم لیگ قهرمانان با این بازیکنای تخیلی :n02:
چندبارم از سیوهای وسط بازیم شروع کردم و باز با نتایج ضعیف یا نرفتن به جام باشگاه ها اخراج شدم!
شاید از اول شروع کنم ببینم چی میشه
فقط یکی از دوستان این پست های مختلف رو توضیح بده و بگه فرقشون دقیقا چیه. خودم بعضیاش رو میدونم ولی میخوام کامل بفهمم کارایی هرکدوم کجاس
مثلا poacher ، deep lying و ...
desperadoland
17-06-2013, 21:18
منظورم همون اخراج خودم بود. رم رو برداشتم و تیم و با 1000 بدبختی پنجم کردم و فرستادم جام یوفا بعد اخراجم کرد!! توقعشون اینه حتما بریم لیگ قهرمانان با این بازیکنای تخیلی :n02:
چندبارم از سیوهای وسط بازیم شروع کردم و باز با نتایج ضعیف یا نرفتن به جام باشگاه ها اخراج شدم!
شاید از اول شروع کنم ببینم چی میشه
فقط یکی از دوستان این پست های مختلف رو توضیح بده و بگه فرقشون دقیقا چیه. خودم بعضیاش رو میدونم ولی میخوام کامل بفهمم کارایی هرکدوم کجاس
مثلا poacher ، deep lying و ...
برو شروط قراردادت رو ببین . مثلا اگه رشد بازیکنای جوان جزو قراردادت باشه و به اون عمل نکنی خیلی تو اخراجت تاثیرداره نکته دیگه تو ابتدا فصله موقع معلوم کردن بودجه ترانسفر. اگه بیشترین بودجه رو درخواست کنی کارت سخت میشه البته به سابقه تیم هم بر میگرده خوب رم تیم بزرگیه. من خودم سال اول با بتیس تا رده چهاردهم رفتم و مدیر عامل تهدید به تمدید نکردن قرارداد کرد بعد بازی دربی رو بردم باهام تمدید کرد.
desperadoland
17-06-2013, 21:30
تو اوایل فصل دومم یه نتیجه عجیب گرفتم 5-1 عقب بودم بعد 5-5کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وین رونی
17-06-2013, 22:18
تو اوایل فصل دومم یه نتیجه عجیب گرفتم 5-1 عقب بودم بعد 5-5کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب یک کم توضیح بده اول با چه سیستمی وارد زمین شدی وقتی سه تا گل عقب بودی چه تغییری دادی و بعد از 5 گل چه تغییری دادی؟
سلام. بچه ها من داشتم بازیرو دانلود میکردم پارت 4 تا 80 درصد رفت و قطع شد.... الان دیگه دانلود نمیکنه ادامشو..... نمیشه درستش کرد؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها لینکا کار نمیکنن..... نه مستقیم نه غیر مستقیم....
desperadoland
18-06-2013, 00:29
خوب یک کم توضیح بده اول با چه سیستمی وارد زمین شدی وقتی سه تا گل عقب بودی چه تغییری دادی و بعد از 5 گل چه تغییری دادی؟
اول با سیستم 451واردزمین شدم وقتی عقب بودم 442کردم
کلا مشکلت چیه با من؟فک نمیکنی داری نادرست رفتار میکنی؟
ببین من هیچ مشکلی با توندارم.فقط برای اینکه قضیه قرض گرفتن ژیرو رو باور کنم یه عکس ازhistory ژیرو برام بزار تا افتشو ببینم
سهیل می تونی خیلی مختصر نحوه مربی گریت رو توضیح بدی.تمرینها،فرمیشن،چیدمان. ..همه چیز البته طوری که وقتت رو خیلی نذاری برای توضیح
راستی من یه مشکلی تو تیمم دارم:
دفاع تیمم خطی هست چهار نفره وقتی تیم مقابل حمله می کنه مثلاً سمت راست دفاع چپم میاد تو مرکز دفاع و بازیکن راست حریف(چپ زمین من)فضا پیدا می کنه و اکثراً تک به تک میشه با دروازه بان.این مشکلو چطور حل کنم؟
ممنون
برای حل مشکل باید از هافبک کناری جلوی دفاعML یا MR استفاده کنی و اونارو رو حالت ساپورت بزاری
Alex Fera
18-06-2013, 01:06
بچه ها لینکا کار نمیکنن..... نه مستقیم نه غیر مستقیم....
میتونید از اینجا بگیرید،مال همون RyanDL هستش،خودم مستقیم کردم............
بهتر از سرور اوناس،ولی بازم بالا پایین داره..........
خودمم هنوز درگیر دانلودش بعد از یه هفته.............
میتونید از اینجا بگیرید،مال همون RyanDL هستش،خودم مستقیم کردم............
بهتر از سرور اوناس،ولی بازم بالا پایین داره..........
خودمم هنوز درگیر دانلودش بعد از یه هفته.............
از کجا بگیرم؟؟؟؟؟:n02:
Alex Fera
18-06-2013, 13:30
از کجا بگیرم؟؟؟؟؟:n02:
شرمنده،نصف شب بود،چشام قیلی بیلی میرفت:n02:
خدمت شما :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
soheilnouri
19-06-2013, 02:50
خوب من لیگ روسیه رو فعال نکردم تو بازیم به خاطر همین این بازیکن تو دیتا بیسم نیست ولی اگه به عکس اون مهاجم ارژانتینیم دقت کنی می بینی که این بازیکن در عین حالی که حقوق خیلی کمی می گیره خیلی قویه از طرف دیگه سنش طوریه که می تونم چند سال دیگه با یک قیمت خوب بفروشمش . بازیکنای بهتر از اینم می تونستم بخرم ولی با بودجه کم باشگاهم ...شما به لاتزیو نگاه نکن باشگاه پر مهره و پولداریه
شما برو لاتسیو رو بردار ببین چقد بهت بودجه میدن؟لاتسیو بولداره؟تیم ورشکسته است...
soheilnouri
19-06-2013, 03:21
ببین من هیچ مشکلی با توندارم.فقط برای اینکه قضیه قرض گرفتن ژیرو رو باور کنم یه عکس ازhistory ژیرو برام بزار تا افتشو ببینم
شما وقتی دقتت کمه من کاری ازم بر نمیاد..چند صفحه قبل history ژیرو رو گذاشتم فک کنم نگرفتی قضیه رو...به زبون ساده واستون توضیح میدم برادر...
ارسنال دقت کن با 10 میلیون اینو میخره...
بهش بازی نمیره...و در نیم فصل میره به تیم LOL که همون لیل فرانسه هستش...وقتی میره به لیل یعنی چی؟یعنی ارسنال نمیخاستش...
بعد من فصل بعد اینو قرض میگیرم از ارسنال...تو این فصل واسم 22 تا کلا تو همه رقابتها گل میزه((تو 45 بازی))...وقتی قصل تموم میشه 28 سالش شده و یک سال از قراردادش باقیه با ارسنال..
این یعنی چی؟یعنی اینکه بازیکنی که حتی یه بازی واسه ارسنال نکرده بازیکن مازاد محسوب میشه...ونگر هم نبود دیگه تا ازش حمایت کنه..منم امسال اینو با 3 میلیون خریدم...روشن شدین دیگه ایشالله؟
soheilnouri
19-06-2013, 03:24
اینم history ژیرو....توضیح رو بالا دادم...عکس بالا هم قابلیت های ژیرو که معمولیه...
وین رونی
19-06-2013, 10:19
ممنون
سهیل اینو فراموش کردی!!
soheilnouri
19-06-2013, 12:11
دوستنازم سیستم اصلی من 4321 iهستش.....که همه چی تو این 2 عکس هست:
الان میزارم
soheilnouri
19-06-2013, 12:39
soheilnouri
19-06-2013, 12:40
desperadoland
19-06-2013, 13:12
شما برو لاتسیو رو بردار ببین چقد بهت بودجه میدن؟لاتسیو بولداره؟تیم ورشکسته است...
ای بابا .اصلا لاتزیو با بتیس قابل مقایسه نیست بتیس فصل قبل اومده تو لیگ بازیکناش فوقالعاده ضعیفن و سن بالا.تو لاتزیو چندتا بازیکن خوب و گرون داره مثلا هرنانس رو همون اول بازی می شه 30-40 میلیون فروختش و بجاش کلی بازیکن خرید
soheilnouri
19-06-2013, 14:08
بنیات خوبه...جول کمبل خوبه...هرنانس رو کجا میشه 30 40 میلیون فروخت...من الان نقل و انتقالات اولین فصلم 2013 2014 رو میذارم ببین چقد بازیکن خریدم...هرنانس هم تو سیو من بازیکن خوبیه ولی نه اینکه 30 40 میلیون باشه..با 40 میلیون فالکائو و کاوانی رفتن یونایتد و بارسا...
این فصل اول :
soheilnouri
19-06-2013, 14:09
اینم فصل دوم:
soheilnouri
19-06-2013, 14:11
فصل سوم:
bigarash
19-06-2013, 15:15
توی هر تیمی هستین سعی کنین هر فصل چند تا بازیکن regen خوب بخرید و تو تیم های پایه تون پرورشون بدین!
soheilnouri
20-06-2013, 09:17
توی هر تیمی هستین سعی کنین هر فصل چند تا بازیکن regen خوب بخرید و تو تیم های پایه تون پرورشون بدین!
من شاکله تیمم از رجن هستش...خیلی خوبن...به شرطی که مربیان بایه خوبی داشته باشی و قدرت ریسکت واسه میددون دادن تو سن 17 سالگی زیاد باشه
AlexMercer
20-06-2013, 12:32
اقا قوچان نژاد تو بازی نیست دعوتش کنم تیم ملی؟
soheilnouri
20-06-2013, 13:39
تو بازی نیست؟مربی ایرنی؟
شرمنده،نصف شب بود،چشام قیلی بیلی میرفت:n02:
خدمت شما :
دانلود نمیشه.... بچه ها یکی کمک کنه پارت 4 و 5 رو میخوام...
AlexMercer
20-06-2013, 13:52
تو بازی نیست؟مربی ایرنی؟
من اره. همزمان هم ایران هم بتیس! نه نبود تو ایران.
bigarash
20-06-2013, 15:06
هست آقا تو استاندارد بلژیک بازی میکنه، اسمشو درست باید بنویسی:
Reza Ghoochannejad
تو همین ghoochan رو تو جستجو بنویسی میاره!
bigarash
20-06-2013, 15:16
من شاکله تیمم از رجن هستش...خیلی خوبن...به شرطی که مربیان بایه خوبی داشته باشی و قدرت ریسکت واسه میددون دادن تو سن 17 سالگی زیاد باشه
شما که استادی بعضی از دوستان گفتم شاید ندونن، حالا برای پیدا کردن بازیکنای ریجن باید چیکارکنیم؟
اول یه توضیح در م.ورد بازیکنای ریجن بدم، هر فصل بازی خودش بازیکنایی رو میسازه و وارد بازی میکنه تا جای خالی بازیکنای بازنشسته رو پر کنن.
حالا یه سری تاریخ هایی هستند که توی اون روزها بازیکنای ریجن هر کشور ساخته میشن، اینجا لیست این تاریخ ها رو میزارم:
26th January
Anguilla, Antigua & Barbuda, Aruba, Bahamas, Barbados, Belize, Bermuda, Costa Rica, Cuba, Curaçao, El Salvador, Grenada, Guatemala, Guyana, Haiti, Honduras, Jamaica, Nicaragua, Panama, Puerto Rico, St Kitts & Nevis, St Lucia, St Vincent, Surinam, Trinidad & Tobago, Turks & Caicos Is.
23rd February
Albania, Armenia, Azerbaijan, Bosnia & Herz., Cyprus, Estonia, FYR Macedonia, Fiji, Georgia, Kazakhstan, Latvia, Lithuania, Moldova, Montenegro, New Zealand, Papua New Guinea, Solomon Islands, Tahiti, Tonga, Vanuatu
3rd March
Mexico
8th March
Australia, Croatia, France, Germany, Greece, Hungary, Israel, N. Ireland, Russia, Scotland, Switzerland, Turkey, Ukraine, Wales
13th March
Austria, England
17th March
Slovakia
18th March
Belgium, Czech Republic, Denmark, Indonesia, Italy, Poland, Portugal
19th March
Bulgaria, Romania, Slovenia
25th March
Holland
28th March
Serbia, Spain
2nd April
Argentina, India, South Africa
19th April
Hong Kong, Uruguay
7th June
Bolivia, Ecuador, Paraguay, Venezuela
19th August
Sweden
27th August
Afghanistan, Bahrain, Bangladesh, Bhutan, Brunei, Cambodia, Chinese Taipei, Guam, Iran, Iraq, Japan, Jordan, Kuwait, Kyrgyzstan, Laos, Lebanon, Macau, Maldives, Mongolia, Myanmar, Nepal, North Korea, Northern Mariana, Oman, Pakistan, Palestine, Philippines, Qatar, Saudi Arabia, Sri Lanka, Syria, Tajikistan, Thailand, Turkmenistan, U.A.E., Uzbekistan, Vietnam, Yemen
2nd September
Malaysia
14th September
South Korea
19th September
Chile
20th Septeber
Brazil, Ireland
23rd September
Iceland
25th September
Finland
28th September
Colombia, Singapore
3rd October
Algeria, Angola, Benin, Botswana, Burkina Faso, Burundi, Cameroon, Cape Verde, Central African Rep., Chad, Comoros, Congo, DR Congo, Djibouti, Egypt, Equatorial Guinea, Eritrea, Ethiopia, Gabon, Gambia, Ghana, Guinea, Guinea-Bissau, Ivory Coast, Kenya, Lesotho, Liberia, Libya, Madagascar, Malawi, Mali, Mauritania, Mauritius, Morocco, Mozambique, Namibia, Niger, Nigeria, Rwanda, Senegal, Seychelles, Sierra Leone, Somalia, South Sudan, Sudan, Swaziland, São Tomé & Príncipe, Tanzania, Togo, Tunisia, Uganda, Zambia, Zanzibar, Zimbabwe
8th October
China, Norway
16th October
Peru
2nd November
Belarus
27th December
U.S.A.
حالا برای پیدا کردن این بازیکنا تو تاریخ های ذکر شده برین تو این مسیر:
Transfers -----> world -----> youth intakes
تو ی اونجا لیست بازیکن ها رو میاره، حالا بازیکنای رو چک کنید و هر کدوم رو که احساس میکنین بازیکن خوبیه میتونین استخدام کنین!
موفق باشید!
soheilnouri
21-06-2013, 00:14
ممنون از بیگارش عزیزم...موقعی میشه یه خرید خوب ریجن انجام داد که :
1-اسکاوت های شما((استعداد یاب))judging player potential شون بالای 16 باشه...ان موقع اگر بگن بعدا بازیکنای بزرگی میشن رد خورد نداره البته به شرطی که بهشون اموزش بدی((مثلا توتور کردن اونا توسط یه بازیکن با تجربه با influence بالا))خیلی بدرد میخوره...مثلا شما میتونی لمبارد 37 ساله رو واسه یه فصل بخری...درسته شاید 20 تا بازی بیشتر نتونه بکنه ولی میتونه هافبک میانی 17 ساله شما رو توتور کنه که خیلی مفیده...
2-اگر بازیکن رجن شما از سهمیه اروبایی باشه...چون مثلا منی که ایتالیا هستم نمیتونم بیش از دو بازی غییر اتحادیه اروبایی((برزیل ارزانتین اوروگوئه صربستان ساحل عاج کلمبیا و...))بخرم...خوب اگر دو سهمیه رو اختصاص به اینا بدی نمیتونی در موارد اکازیون بازیکنان بالغ غیر اتحادیه رو بخری....
yikilmish
21-06-2013, 04:05
سلام دوستای گلم
آقا من دانلود کردم اما هرچقدر میکنم نمیتونم مرحله دومش رو اکسترکت کنم فایلای اولیه رو اکسترکت کردم اما مرحله آخر تو 99٪ میپره بیرون کسی دانلود و اکسترکت کرده با پست لطف کنه برام بفرسته هزینه اش هم هرچقدر باشه رو تخم چشمام کارت به کارت میکنم براش
ممنون میشم کی جواب بده:n12::n16::n12:
bigarash
21-06-2013, 13:34
سلام دوستای گلم
آقا من دانلود کردم اما هرچقدر میکنم نمیتونم مرحله دومش رو اکسترکت کنم فایلای اولیه رو اکسترکت کردم اما مرحله آخر تو 99٪ میپره بیرون کسی دانلود و اکسترکت کرده با پست لطف کنه برام بفرسته هزینه اش هم هرچقدر باشه رو تخم چشمام کارت به کارت میکنم براش
ممنون میشم کی جواب بده:n12::n16::n12:
من میتونم برات بفرستم کدوم شهری شما؟
ای بابا هیچ سایتی این نسخه رو واسه فروش نزاشته حجم هم که نداریم دانلود کنیم..کسی سایتی نمدونه؟
soheilnouri
21-06-2013, 20:19
این یکی از بهترین رجن هایی هست که تا حالا تو تاریخ این بازیا داشتم...جوانی کوسنتینو که از 16 سالگبی از وارسه خریدم به مبلغ زیر 500 هزار بوند...اما الان تو 18 سالگی ببینید چقدر با کیفیته...هافبک دفاعی و همچنین هافبک بازیساز دفاعی هستش...
soheilnouri
21-06-2013, 20:59
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اینم نشون میده که با چه مبلغ کمی از تیم وارسه خریدم...زیر 500 هزار بوند...مقایسه کنید مبلغ خرید رو با قابلیت حالا....
اینا قرار نیست این مصدومیت های مسخره رو درست کنند؟
یعنی من تیمم از لحاظ Fitness و ... هیچ مشکلی نداره و کلا بازیکن زیر 90% رو بازی نمیدم، اما باز اومدم یک بازی کردم 2 تا بازیکنم تو یک بازی برا 3 تا 4 ماه مصدوم شدند!!!!
آخه دیگه مصدومیت مسخره هم حدی داره دیگه. بازی که کلا بره وقت اضافه احتمالا تمام بازیکنات مصدوم میشن!
اصلا یک حالتی شده که به هیچ عنوان نمیشه برا آینده برنامه ریزی کرد میبینی یک بازی کردی بهترین بازیکنت 4 ماه مصدوم شد کلا بازی برات تموم میشه.
خیلی اغراق کردن تو این مورد!
mehran_3233
22-06-2013, 01:31
این بازی کد تقلب یا ادیتور کرک شده نداره ؟:n20:
soheilnouri
22-06-2013, 01:59
یعنی من تیمم از لحاظ Fitness و ... هیچ مشکلی نداره و کلا بازیکن زیر 90% رو بازی نمیدم، اما باز اومدم یک بازی کردم 2 تا بازیکنم تو یک بازی برا 3 تا 4 ماه مصدوم شدند!!!!
آخه دیگه مصدومیت مسخره هم حدی داره دیگه. بازی که کلا بره وقت اضافه احتمالا تمام بازیکنات مصدوم میشن!
اصلا یک حالتی شده که به هیچ عنوان نمیشه برا آینده برنامه ریزی کرد میبینی یک بازی کردی بهترین بازیکنت 4 ماه مصدوم شد کلا بازی برات تموم میشه.
تا حدودی حرفت کاملا درسته...خیلی اعراق امیز بازیکنا مصدوم میشن...مشکل اینه که اگر تیمت از لحاظ ستاره محدود باشه یهومیبینی همن ستاره ها مصدوم میشن..ولی یه نکته:
تو قسمت attribiute ببین natural fitness در چه حدیه؟اگر کم باشه مصدوم زیاد میشن...
2-واسه میان فصل تمرینات رو تو حالت لایت و یا اورج بزار...light یا average
3-سعی کن جز به بازیکنا زیر 20 سال به بازیکنای اصلیت حرکات های جدید(مثلا round the keeper when one on one یا place shot in to cornet of the net)) ندده که اونا در واقع تمرینات اضافه بر سازمانه...بازیکنا موقعی که همه بازیکنای دیگه تمریناتشون تموم میشه وا میستن تو زمین و یکی دو ساعت اونا رو "هم"تمرین میکنن که مسلما خسته تر میشن...
تا حدودی حرفت کاملا درسته...خیلی اعراق امیز بازیکنا مصدوم میشن...مشکل اینه که اگر تیمت از لحاظ ستاره محدود باشه یهومیبینی همن ستاره ها مصدوم میشن..ولی یه نکته:
تو قسمت attribiute ببین natural fitness در چه حدیه؟اگر کم باشه مصدوم زیاد میشن...
2-واسه میان فصل تمرینات رو تو حالت لایت و یا اورج بزار...light یا average
3-سعی کن جز به بازیکنا زیر 20 سال به بازیکنای اصلیت حرکات های جدید(مثلا round the keeper when one on one یا place shot in to cornet of the net)) ندده که اونا در واقع تمرینات اضافه بر سازمانه...بازیکنا موقعی که همه بازیکنای دیگه تمریناتشون تموم میشه وا میستن تو زمین و یکی دو ساعت اونا رو "هم"تمرین میکنن که مسلما خسته تر میشن...
میدونم چی میگه من از همه نظر چک میکنم، اما مسئله اینکه نکه بازی از لحاظ خود بازی in game مشکل داره و زیاد رو جریان بازی کار نمیشه، منم که رو Comprehensive میرم میبینم اینا. طرف مثلا میپره سر میزنه، میبینی 4 ماه مصدوم میشه !! یا تکل میره 3 ماه مصدوم میشه!!!! جدیدا که میزنم Key اینا رو نبینم حداقل! اعصابم خورد میشه مصدومیت هاش خیلی زیاده.
سلام. بچه ها من بازیرو دانلود کردم.... 5 تا فایله که اکسترکتشون کردم.... حالا باید چیکار کنم؟؟ چجوری باید نصبش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
Alex Fera
22-06-2013, 13:12
سلام. بچه ها من بازیرو دانلود کردم.... 5 تا فایله که اکسترکتشون کردم.... حالا باید چیکار کنم؟؟ چجوری باید نصبش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
اول پنج تا فایل رو اکسترکت میکنی،بعد یکی از آخرین فایل ها یه فایل Iso توشه،باید اونو اکسترکت کنی،حجمش میشه حدود 6 گیگ،بعد اون فایل رو با یه برنامه مثل iso buster باز میکنی و دوباره همه فایل ها رو اکسترکت میکنی.........
حالا به جز این فایل های آخر میتونی همرو پاک کنی،توی همین فایل ها هم فایل Setup هست..........
بچه ها لیگ ایرانو که میخوام اضافه کنم میزنه تعداد تیماباید 131 باشه که 129 تا هست... چیکار کنم؟؟؟؟
soheilnouri
22-06-2013, 14:26
میدونم چی میگه من از همه نظر چک میکنم، اما مسئله اینکه نکه بازی از لحاظ خود بازی in game مشکل داره و زیاد رو جریان بازی کار نمیشه، منم که رو Comprehensive میرم میبینم اینا. طرف مثلا میپره سر میزنه، میبینی 4 ماه مصدوم میشه !! یا تکل میره 3 ماه مصدوم میشه!!!! جدیدا که میزنم Key اینا رو نبینم حداقل! اعصابم خورد میشه مصدومیت هاش خیلی زیاده.
کار خوبی میکنی comprehnsive میذاری ولی یادت باشه اینی که میگی درست نیست تا این حد...بازیکنات زیاد شجاع , bravery بالا ندارن و ضعیفن...باید فیزیوتراب رو عوض کنی...
soheilnouri
22-06-2013, 14:33
کار خوبی میکنی comprehnsive میذاری ولی یادت باشه اینی که میگی درست نیست تا این حد...بازیکنات زیاد شجاع , bravery بالا ندارن و ضعیفن...باید فیزیوتراب رو عوض کنی...
bigarash
22-06-2013, 14:52
سعی کن چند تا دکتر خوب داشته باشی که فیزیوتراپی شون هم بالای 18 باشه این به من خیلی کمک میکنه!
وین رونی
22-06-2013, 17:16
مهمترین عامل در مصدومیت بازیکنان درجه زیاد سرعتی پاس دادنه.حرف من نیست در چند فروم حارجی خوندم و ربطش رو هم درک نکردم اما میکن این عامل مهمی هست
yikilmish
23-06-2013, 10:54
بازی خوبیه:n07:
yikilmish
23-06-2013, 10:55
من میتونم برات بفرستم کدوم شهری شما؟
فدات بشم رفیق جان حل شد ارادت
soheilnouri
23-06-2013, 14:23
این فصل تا حالا خوب کار نکردم..احساس میکنم بازیکنام خیلی زیادن و منم خیلی مربی جوونگرایی هستم و عادت دارم به همه جوونام بازی بدم...
سهیل جان میتونی یه عکس از لیست بازیکن های یوونتوس تو سیوت واسم بذاری؟:n02: آخه من همیشه با یوونتوس شروع می کنم و دوست دارم بدونم در نبود من چه بر سر این تیم میاد:n02:
soheilnouri
23-06-2013, 17:11
soheilnouri
23-06-2013, 17:19
لا مصب این کونته با این که خیلی خرید نمی کنه و بازیکنای خفنی نداره همش تو سری آ قهرمان میشه ولی فصل قبل تو فینال لیگ قهرمانان از من باخت...
soheilnouri
23-06-2013, 17:47
بجه ها 50 امین صفحه ی بازی مبارک!:n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02 ::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02 ::n02:
armin999
23-06-2013, 19:32
لا مصب این کونته با این که خیلی خرید نمی کنه و بازیکنای خفنی نداره همش تو سری آ قهرمان میشه ولی فصل قبل تو فینال لیگ قهرمانان از من باخت...
خوب توی واقعیت هم اینطوره دیگه :n05:
سعی کن چند تا دکتر خوب داشته باشی که فیزیوتراپی شون هم بالای 18 باشه این به من خیلی کمک میکنه!
جونه مربی هام از بازیکنام کامل ترن! الان یک دونه 4 ستاره دارم فقط توشون که ماله Ball Control هست بقیشون همشون 4 و نیم ستاره ان. رو مربی هام اتفاقا از همه چیز حساس ترم.
دکترها هم باز از اونا بهتر!
مکافاتی داشتم سر این پیدا کردن مربی ها و دکترها!
soheilnouri
25-06-2013, 13:15
اونقد تو اين فصل بازيكن زير ٢١ سال دارم نميدونم چطوري بهشون بازي بدم...مدافعان مياني ام در برابر بنفيكا تو مقدماتي cl هردو ١٨ سالشون بود.بهترين هافبكم كوسنتينو فقط ١٨ سالشه..خواكيم هافبك هجومي. ١٨ سالشه.هيدالگو كرنر زن قهارم ١٨ سالشه...كافه مدافع چپم ١٩ سالشه...
ادام ماهر رو خريدم از Az alkmaar به ميلغ ٨ ميليون بوند ٢١ سالشه
mohamadss021
25-06-2013, 13:23
سلام دوستان میشه یکی لینک سالم editor بازی رو بده؟ تو google هر سایتی میرم لینک سالم نداره :'(
mohamadss021
25-06-2013, 16:34
دوستان ادیتور پیدا کردم و لیگ ایران و به صورت کامل ادیت کردم با تمام نقل و انتقالات(مربی-بازیکن ...) و ادیت کردن بازیکنان تیم های اصلی(راستپا یا چپ پا کردن و بالا بردن کورکت ابیلیتی و...) قوچان نژاد هم ایرانی شد با قدرت اصلی و ...
امیدوارم لذت ببزید...
soheilnouri
25-06-2013, 17:58
تا هفته ی یازدهم و تا اواخر دور مقدماتی لیگ قهرمانان نتایجم اینه...لیگ رو بد شروع کردم ولی کم کم بهتر شدم...با یک بازی کمتر تو لیگ بنجم هستم و تو لیگ قهرمانان همراه با مون بولیه تقریبا به مرحله ی حذفی صعود کردم..باخت به اینتر و نابولی اونم متوالی خیلی بد بود تو اوایل لیگ واسم...
soheilnouri
25-06-2013, 18:00
این فایل ایران که شما گذاشتی الان بصورت فرمت تصویری هست واسم...باید تو کدوم فولدر بازی قرار بدم؟editor data?
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.