ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Football Manager 2013

صفحه ها : 1 2 3 4 [5]

ERPF
25-09-2013, 11:46
عزیزم کسی نمیخره رونالدو رو با این قیمت..تو دنیای واقعی شاید خرید بکام بخاطر تبلیغات ترن اور داشته باشه ولی تو این بازی تعریف نشده

به نظرم میخرن اگر رونالدو میگفت حاضر به تمدید قرارداد با رئال نیست تیمهایی چون پی س جی ، موناکو ، منسیتی حاضر بودن این پولو بپردازن

ولی حرف جالبی زدی به نظرم برای نسخه جدید بازی باید این موضوع برای بازی تعریف بشه ( شاید کاکا با مصدومیت بدشانسی آورد و برای تیم ما بازی های در سطح انتظاری انجام نداد ولی قرارداد او برای ما یک موهبت بود چون قرارداد خود را با ادیداس تمدید کردیم و منافع مالی زیادی بدست آوردیم فلورنتینو پرس )

soheilnouri
25-09-2013, 18:39
من چون خودم فوتبال نويس هستم از نزديك با اين مسائل در ارتباط هستم.ولي تو سن ٢٨ سالگي يا حتي ٣٠ سالگي واسه چنتا بازيكن در كلاس بكس ميشه اينهمه پول داد؟بله.يكيش رونالدو بعدي مسي و شايد ريبري و بوفون يا پيرلو..نه لئاندرو داميايو

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

pato77
25-09-2013, 18:52
به نظرم میخرن اگر رونالدو میگفت حاضر به تمدید قرارداد با رئال نیست تیمهایی چون پی س جی ، موناکو ، منسیتی حاضر بودن این پولو بپردازن

ولی حرف جالبی زدی به نظرم برای نسخه جدید بازی باید این موضوع برای بازی تعریف بشه ( شاید کاکا با مصدومیت بدشانسی آورد و برای تیم ما بازی های در سطح انتظاری انجام نداد ولی قرارداد او برای ما یک موهبت بود چون قرارداد خود را با ادیداس تمدید کردیم و منافع مالی زیادی بدست آوردیم فلورنتینو پرس )

اتفاقا تو این بازی پیش بینی شده و وقتی که بازیکن بزرگ می خری فروش پیراهنت میره بالا

shahrooz1222
25-09-2013, 20:12
کجا فروش پیراهن رو میزنه ؟:n13:

ERPF
25-09-2013, 20:20
یعنی من تو سیوم 20 بار واسه خرید این بازیکن اقدام کردم...الان تو سال 2017 هستم و 28 سالشه...50 میلیون هم پیشنهاد دادم و اونا زیر 76 میلیون نمیدن...واسه یه بازیکن با این سن خیلی زیاده...اما تو 220 بازی واسه اینترناسیونال 200 تا گل زده..عالیه.

اما توی 220 بازی 200 تا گل زده این جمله خودته ، رونالدو هم در 204 بازی 204 گل زده این ارزش رونالدوست پس تیم های دیگه به خاطر این حاضرن این پول رو بپردازند

شاید به این خاطر ارزش اینقدر پول رو نداره چون اسمش رونالدو یا مسی یا ... نیست
در کل با این موافقم که دامیائو از این بازیکنان پایین تره ولی قیمتی که براش گذاشتند از قیمت مسی و رونالدو هم پایین تره الان در سیو خودت بخواهی مسی رو بخری با فرض 28 ساله بودن چقدر باید بپردازی ؟

ERPF
25-09-2013, 20:22
اتفاقا تو این بازی پیش بینی شده و وقتی که بازیکن بزرگ می خری فروش پیراهنت میره بالا
منظورم این بود که با خرید این بازیکنان اسپانسرهای بیشتر یا قویتری بدست بیاری ( البته در بازی دقت نکردم شاید چنین موردی باشه چون من تا حالا بازیکنان تاپ رو نخریدم )

pato77
26-09-2013, 13:24
اقا نسخه 2014 اومده؟

ERPF
26-09-2013, 16:24
اقا نسخه 2014 اومده؟
On 15 August 2013, FM14 was officially announced on Football Manager's official website.[1] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_note-1) The game is set to be released on 31 October and promises over 1000 new features.

bigarash
28-09-2013, 01:25
نبینم تاپیک بخوابه! :دی

بالاخره داستان من و بوکا جونیورز آرژانتین هم به اتمام رسید، کلا یه فصل تو این تیم که بهترین تیم آرزانتین هست بودم و موفق شدم با این تیم این افتخارات رو کسب کنم:
-قهرمان ریکوپا آمریکای جنوبی
-قهرمان لیگ برتر آرژانتین
-قهرمان جام حذفی آرژانتین

راستی تو آمریکای جنوبی مثل اروپا دو تا لیگ قهرمانان بین قاره ای دارند، یکی که همه میشناسیم کوپا لیبرتادورس هست و دیگری کوپا سودآمریکانا، وقتی من هدایت این تیم رو به عهده گرفتم تیم هنوز تو مسابقات سودامریکانا بود و موفق شدیم به فینال برسیم و قهرمان این مسابقات هم بشیم، تو فصل جدید کوپا لیبرتادورس هم تا مرحله ی یک چهارم نهایی رفتم و به یه تیم سمج مکزیکی به نام مونتری خوردیم و حذف شدیم!

لیگ آرژانتین یه سری قوانین جالب داره، مثلا دو تا لیگ برگزار میشه، لیگشون بیست تیمی هست و دو تا لیگ 19 هفته ای برگزار میکنن و نتایج لیگ اول تو لیگ دوم اصلا تاثیری نداره!

فصل تموم شده بود و از شانس خوب من اینتر مربیش رو اخراج کرد، من هم سریع اپلای کردم، مدیر اینتر تو مصاحبش گفت که علاقمند هستن منو به عنوان سرمربی جدیدشون استخدام کنن ولی به علت مشکلات مالی که دارن نمیتونن Compensation Fee رو به بوکا پرداخت کنند، من هم که وضعیت رو اینطوری دیدم از پستم استعفا کردم و سه هفته بعد اینتر بهم پیشنهاد مربیگیری تیمش رو ارائه کرد، جالبه یه هفته قبل از پیشنهاد اینتر پرسپولیس هم منو خواست که پیشنهاد اونا رو یه هفته به تعویق انداختم تا اگه اینتر بهم پیشنهاد نداد برم پرسپولیس؛ هفته ی بعدش دوتا پیشنهاد برام اومده بود، یکی از اینتر یکی از پرسپولیس؛ حالا کی اینترو ول میکنه بره پرسپولیس؟ :دی

الان تو اینتر توی ماه نوامبر هستیم، وضعیتمون توی لیگ زیاد خوب نیست، سوم هستیم با 10 امتیاز تا رم صدرنشین، جلوی رم 2-1 باختم تو زمین اونا، آ س میلان رو 1-0 بردم تو دربی دللا مادونینا، و تو دربی ایتالیا هم مقابل یوونتوس تو زمین خودم یک هیچ شکست خوردم، از عملکرد خودم راضی نیستم!

لیگ ایتالیا خیلی لیگ سخت و سنگینی هست به نظر من، خیلی سخت میشه چند هفته پشت سر هم بازیهاتو ببری! راستی آس میلان هم چند روز پیش آلگری رو اخراج کرد، دقیقا بعد از بازی که به ما 1-0 باختن، عملکردشون اصلا خوب نبود و تو لیگ الان سیزدهم هستن!

از وضعیت اقتصادی اینتر براتون بگم، افتضاح هست وضع اقتصادیشون، یه بدهکاری به یه بانک دارن به مبلغ 600 میلیون دلار که تا سال 2045 باید ماهی 1 میلیون و دویست هزار دلار پرداخت کنند، این یعنی من بدبخت شدم!
یکی از بازیکنای جوون تیم که هفته ای 4500 دلار حقوقش بود یه بندی تو قراردادش داشت که پس از 15 بازی تو ترکیب اصلی حقوقش به 16000 دلار افزایش پیدا میکرد، وقتی موعد افزایش حقوقش رسید باهاش صحبت کردم و گفتم که تیم تو شرایط اقتصادی خوبی به هیچ وجه نیست و بی خیال اون بند قراردادت شو، اونم قبول کرد واقعا با مرام بود! :دی

خلاصه این که یه ریسک بزرگ کردم و اومدم توی اینترمیلان، امیدوارم حضورم توی این تیم کارنامه ی خوبی که با اف سی سئول و بوکا جونیورز داشتم رو خراب نکنه!

soheilnouri
28-09-2013, 13:29
خيلي خوب توضيح دادي عزيزم

bigarash
28-09-2013, 14:44
خيلي خوب توضيح دادي عزيزم

خوشحالم که نظرتو جلب کرده سهیل جان!
خداوکیلی الان میبینم چی کشیدی تو لیگ ایتالیا اونم با لاتزیو! کارت درسته!
راستی میدونستین محمدرضا احمدی گزارشگر شبکه 3 هم فوتبال منیجر بازی میکنه و طبق گفته ی خودش قبل از هر بازی اطلاعات مورد نیازش رو از فوتبال منیجر میگیره؟

ERPF
29-09-2013, 16:30
فعلا که من در سیوم در فصل دوم بازیم و تا هفته 26 با لیورپول دوم جدولم البته با 8 امتیاز اختلاف با من سیتی فکر میکنم این فصل دوم بشم فصل قبل سوم شدم این فصل احتمالا دوم میشم ( در صورت خوش خیالی ) دیگه فصل بعد باید بریم برای قهرمانی
جام حذفی هم رسیدم به فینال که با تاتنهام دارم امیدوارم ایندفعه قهرمان شم نه مثل فصل قبل که در فینال اف ای کاپ به چلسی باختیم

soheilnouri
30-09-2013, 13:02
خوشحالم که نظرتو جلب کرده سهیل جان!
خداوکیلی الان میبینم چی کشیدی تو لیگ ایتالیا اونم با لاتزیو! کارت درسته!
راستی میدونستین محمدرضا احمدی گزارشگر شبکه 3 هم فوتبال منیجر بازی میکنه و طبق گفته ی خودش قبل از هر بازی اطلاعات مورد نیازش رو از فوتبال منیجر میگیره؟

احمدي قبلا همكارم تو يكي از بسايت هاي خبري و ورزشي بوود.گزارشگر بدي نيست.

soheilnouri
30-09-2013, 13:06
من با لاتسيو تا 2017 تا حالا سه بار جام حذفي دو بار سوپر كاپ ايتاليا يك ليگ قهرمانان يك سوپر جام اروپا و يك جام باشگاه هاي جهان گرفتم.هنوز ليگ نبردم:))

ERPF
30-09-2013, 20:22
من با لاتسيو تا 2017 تا حالا سه بار جام حذفي دو بار سوپر كاپ ايتاليا يك ليگ قهرمانان يك سوپر جام اروپا و يك جام باشگاه هاي جهان گرفتم.هنوز ليگ نبردم:))

سهیل عزیز یا یک بار قهرمان لیگ شو یا تیمتو عوض کن :n02::n02: ( تحریک به سبک مانچینی یا ماتیاس سامر )

soheilnouri
30-09-2013, 20:41
چشم حتما...کلودیو لوتیتو از من خیلی راضیه...تیمشو از این رو به اون رو کردم..

ERPF
30-09-2013, 23:52
چشم حتما...کلودیو لوتیتو از من خیلی راضیه...تیمشو از این رو به اون رو کردم..
قهرمان لیگ شدن به نظرم سخترین کار در این بازیه ، ولی میدونم بزودی قهرمان لیگ میشی و دیگه بقیه تیمها باید دنبال تیم تو بدوند کارت مثل فرگوسن میمونه چند سال اول قهرمان نمیشد ولی همین که تیم رو براساس یک سری پایه ها ساخت مدام قهرمان میشد

leo_meb
03-10-2013, 20:09
سلام دوستای عزیز
من به بازیای مربیگری علاقه دارم اما این بازیای حرفه ای رو انجام ندادم
دوستانی که بازی کردن میخام یه سری نکات مهمه بازی رو بگن
ازز دانلود بازی و کرکاش تا نکته های مهمه خود بازی (اگرم فایل پی دی افی واسه آموزش دارین ممنون میشم بذارین دانلود کنم)
تو یکی از پستا نوشته بود لیگ ایران،لیگ ایرانم هس تو این بازی
ممنونم از جواب دادن دوستان

ERPF
04-10-2013, 10:55
سلام دوستای عزیز
من به بازیای مربیگری علاقه دارم اما این بازیای حرفه ای رو انجام ندادم
دوستانی که بازی کردن میخام یه سری نکات مهمه بازی رو بگن
ازز دانلود بازی و کرکاش تا نکته های مهمه خود بازی (اگرم فایل پی دی افی واسه آموزش دارین ممنون میشم بذارین دانلود کنم)
تو یکی از پستا نوشته بود لیگ ایران،لیگ ایرانم هس تو این بازی
ممنونم از جواب دادن دوستان
سلام دوست عزیز به جمع ما خوش اومدی
در مورد دانلود بازی باید نسخه cpy این بازی رو بگیری که حجمش 4.7 گیگه که اگر کامنت های shahrooz1222 عزیز رو بخونی کامل متوجه میشی
در مورد نکات بازی هم باید بازی رو باز کنی یکم با محیط آشنا بشی بعد هر سئوالی داشتی دوستان و من در خدمتیم اگر توانستیم جواب میدیم
لیگ ایران هم در کل در بازی وجود نداره ولی خودت میتونی به بازی اضافه کنی که در صفحات قبل توضیح داده شده

shahrooz1222
04-10-2013, 11:03
بله من لینک لیگ برتر رو در صفحات قبل قرار دادم و بازی رو میتونی از سایت دانلود کنی top2download

ERPF
04-10-2013, 11:04
بچه ها کم به اینجا سر میزنید همش من که نباید بیام:n23::n24::n24:

الان در لیگ 6 هفته به اخر لیگ مونده با 6 امتیاز اختلاف نسبت به من سیتی دومم ( اختلاف رو کم کرده بودم ولی در بازی مقابل من سیتی توی زمین اونها 2 بر 0 باختیم ، خیلی قدرتمند بازی کردن هیچ غلطی نتونستیم بکنیم ) در جام باشگا های اروپا رسیدم به نیمه نهایی:n19: ولی باید با بارسلونا بازی کنیم :n03::weird:
بالاخره یک قهرمانی گرفتم در جام حذفی تاتنهام رو 2 بر 1 بردیم و قهرمان شدیم :7:

shahrooz1222
04-10-2013, 11:08
من چند وقت سرگرم پیس بودم ولی ازین به بعد فوتبال منیجر هم دیگه بازی میکنم
ولی راست میگی تاپیک کم شده و هیشکی نمیاد

وین رونی
04-10-2013, 12:12
خبری از نسخه 14 نیست؟کی میاد؟

leo_meb
04-10-2013, 17:12
اقا یکی یه لینک دانلود چیزایی که لازم هس رو بذاره تا صفحه 90 رفتم همه پستا خاطره نویسی بود!!
این سایتای ایرانی که گذاشتن واسه دانلود خوب نیس؟؟
ممنون از همه

ERPF
04-10-2013, 21:05
اقا یکی یه لینک دانلود چیزایی که لازم هس رو بذاره تا صفحه 90 رفتم همه پستا خاطره نویسی بود!!
این سایتای ایرانی که گذاشتن واسه دانلود خوب نیس؟؟
ممنون از همه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ERPF
04-10-2013, 21:08
خبری از نسخه 14 نیست؟کی میاد؟

بعضی از سایت ها نوشتن 20 اکتبر

soheilnouri
05-10-2013, 02:02
من که ادامه میدم تا 15...اکثرا دو بار در میون میگیرم...

leo_meb
05-10-2013, 18:21
یکی دانلود کرده بودم 2.5 گیگ
اخرش proper ننوشته،اون چطوره؟؟
این فایل ادیتوری که بچه ها گذاشتن روش نصب نمیشه.

leo_meb
05-10-2013, 19:39
سلام اون ادیتوره نصب نمیشه
Football.Manager.2013.Editor.And.Resource.Archiver-CPY

این فایل لیگ ایران رو میذارم تو پوشه این اخطارو میده (فولدر editor data نداشت خودم درست کردم- فوتبال منیجرم 2.5 گیگی هس)
دوستان کسی میدونه مشکلش چیه لطفا راهنمایی کنه
ممنوم ازتون

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ERPF
05-10-2013, 19:42
یکی دانلود کرده بودم 2.5 گیگ
اخرش proper ننوشته،اون چطوره؟؟
این فایل ادیتوری که بچه ها گذاشتن روش نصب نمیشه.
این نسخه 2.5 گیگی کار نمیکنه مشکل کرک داره همون نسخه 4.7 گیگی رو باید بگیری که لینک دانلودشو قبلا نوشتم

leo_meb
05-10-2013, 19:52
با سلام خدمت همه

من این بازی رو دانلود کردم و نصبشم کردم الان مشکلم اینجاست اصلا" بلد نیستم بازیو

جایی مقاله ای چیزی نیست یکم حداقل بهمون بگه چی به چیه ؟

اره اگه مقاله ای چیزی میداشت خیلی خوب میشد:n02:

shahrooz1222
05-10-2013, 21:35
یاد میگیرید همه صفجه ها رو بخونید کلا بازی خوبی هست ولی من حوصله شو ندارم مشکل اینجاست

soheilnouri
06-10-2013, 13:29
راستي من ليگ ايران رو نريختم چطوريه حال ميده؟ديتل بيس خووبه؟

ERPF
06-10-2013, 14:30
راستي من ليگ ايران رو نريختم چطوريه حال ميده؟ديتل بيس خووبه؟

اکثر اطلاعات و نقل انتقالات و در کل مربیان و .... مال دو سه سال پیش هستند ، کلا خیلی درهمه

ERPF
06-10-2013, 14:36
خیلی حال میده تو دربی تیم مقابلتو شش تایی کنی :n19::n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تیمم الان خیلی رو فرمه در فینال fa cup آرسنال رو هم 2 بر 1 بردیم و قهرمان شدیم و مهمتر از همه اینکه بارسلونا رو در نیمه نهایی در مجموع دو دیدار 4 بر 3 بردیم و رسیدیم فینال

leo_meb
08-10-2013, 16:54
خیلی حال میده تو دربی تیم مقابلتو شش تایی کنی :n19::n02:

تیمم الان خیلی رو فرمه در فینال fa cup آرسنال رو هم 2 بر 1 بردیم و قهرمان شدیم و مهمتر از همه اینکه بارسلونا رو در نیمه نهایی در مجموع دو دیدار 4 بر 3 بردیم و رسیدیم فینال

ایول لیورپول:n06:

leo_meb
08-10-2013, 18:57
نه ،فایده نداره وقتی هیچی نمیدونی و بخای از صفر شرو کنی!!
خود بازی وقت گیر هس حالا تا بخای جزئیاتشو با سیخ زدن ! یاد بگیری کلی طول میکشه:n15:
احتمالا بیخیالش شم!!

ERPF
08-10-2013, 22:06
نه ،فایده نداره وقتی هیچی نمیدونی و بخای از صفر شرو کنی!!
خود بازی وقت گیر هس حالا تا بخای جزئیاتشو با سیخ زدن ! یاد بگیری کلی طول میکشه:n15:
احتمالا بیخیالش شم!!
دوست عزیز ما هم به همین روش این بازی رو شروع کردیم من هم دفعه اولی که این بازی رو شروع کردم از منوی پیچیدش کلی سر گیج گرفتم ولی دوست داشتم بدونم چجوریه و فکر کنم کلا یک نیم فصل بازی کردم تا 60 ، 70 درصد کار اومد دستم هنوزم بعضی از اپشن ها رو هم دقیق نمیدونم ولی این دلیل نشد رهاش کنم بازی رو شروع کن هرجا سئوال داشتی از بچه های این فروم میتونی بپرسی

soheilnouri
09-10-2013, 02:19
بزودی یه اموزش میزارم

leo_meb
09-10-2013, 16:44
بزودی یه اموزش میزارم

اره داداش اگه بتونی یه اموزش از نکاته کلیدیش بذاری خیلی خوبه
مثلا دستیارا،کمک مربی،چه دستیاری بهتره،چه نوع سیستمی بهتره،روش تمرین دادن،چه نوع تمرینی بهتره،بازیکن روحیه نداره،مصدوم میشه چیکار باید کرد،چه روشی واسه کشف استعدادا وجود داره،بازیای دوستانه چجوری برگزار کنیم،این پیامایی که تو اینباکس میاد چین(بعضیاشو متوجه نمیشم چیه!)راههای درامد،راههای کاهش حقوق،چیا تو روحیه بازیکنا تاثیر داره،میزان تمرینشون چقد باشه،قبل شروع لیگ حین لیگ تمرینا چجوری باشه و...بازم یادم بیاد مینویسم!!
در هر صورت ممنونم

bigarash
11-10-2013, 03:28
سلام
بالاخره با هزار تا بدبختی فصل اولم تو اینتر تموم شد!
توی لیگ سوم شدیم، با اختلاف 16 امتیازی تا رم قهرمان، خیلی خوب بازی میکردن رفت و برگشت جلوشون باختیم، خیلی تیم خوبی درست کردن، دومین قهرمانی پیاپیشون بود تو سری آ! ناپولی نایب قهرمان شد و یوونتوس هم چهارم، آ س میلان فکر کنم نهم یا دهم شد کلا خیلی افت کردن!
تو جام حذفی تو یک چهارم نهایی جلوی ناپولی تو پنالتیا باختیم و حذف شدیم!
تو یورو کاپ تو مرحله ی دوم حذفی به منچستر یونایتد خوردیم و با توجه وضعیت تیم یه جورایی میدونستم کارمون تمومه، بازی رفت تو الدترافورد 2-0 باختیم و اون یکم شانسی هم که برا تیم قائل بودم از بین رفت، بازی برگشت اصلا امیدی به تیم نداشتم؛ تو نیمه ی اول اواسطش بود یک هیچ جلو افتادیم، یکم امیدوار شده بودم ولی چون تو زمین اونا هیچ گلی نزده بودیم خیلی محتاطانه بازی میکردیم، نیمه ی اول تموم نشده گل دوم رو هم زدیم، یعنی باورم نمیشد، تو نیمه ی دوم بیشتر تمرکزمون رو حفط توپ و اول گل نخوردن بود و بعد ضد حمله، بازی تموم شد و کار به وقت اضافه کشید، نیمه ی اول تموم شد و تقریبا خودمون رو تو پنالتیا می دیدم که دقیقه ی 116 منچستر یکی زد، یعنی داشتم دیوونه میشدم باید تو چهار دقیقه باید دو تا گل میزدیم تا به مرحله ی بعد میرفتیم که غیر ممکن بود!
خلاصه این اولین فصلی بود که هیچ جامی کسب نکردم! تا ببینم فصل بعد چی میشه!

soheilnouri
11-10-2013, 04:26
چه سالي؟

ERPF
11-10-2013, 11:56
یعنی داشتم دیوونه میشدم باید تو چهار دقیقه باید دو تا گل میزدیم تا به مرحله ی بعد میرفتیم که غیر ممکن بود!

در وقت های اضافه گل زده در خانه حریف محاسبه نمیشه اگر یک گل میزدی بازی به پنالتی ها میرفت

ERPF
11-10-2013, 11:59
من در فصل 13-14 قهرمان جام حذفی ، اف ای کاپ و از همه مهمتر قهرمان جام باشگاه های اروپا شدم فینال پورتو رو 1 بر 0 بردیم قهرمان شدیم ولی در لیگ با 3 امتیاز اختلاف نسبت به من سیتی دوم شدیم من سیتی سه فصل پیاپی قهرمان شده

soheilnouri
11-10-2013, 16:55
در وقت های اضافه گل زده در خانه حریف محاسبه نمیشه اگر یک گل میزدی بازی به پنالتی ها میرفت

نه اقا حساب ميشه

bigarash
11-10-2013, 18:33
چه سالي؟

2016 سهیل جان!

bigarash
11-10-2013, 18:36
چرا نباید حساب بشه؟

bigarash
11-10-2013, 18:38
نه اقا حساب ميشه

منم همین فکر رو میکنم! آخه ربطی نداره که حساب نشه!

ERPF
12-10-2013, 14:41
نه اقا حساب ميشه

استقلال در بازی چهارشنبه مقابل اف سی سئول با دوگل می تواند بازی را به وقت اضافه بکشد و شانسش را در ۳۰ دقیقه وقت اضافه دنبال کند. در خبرها آمده بود اگر در وقت اضافه استقلال گل هم بخورد و بعد بتواند یک گل بزند، بازی تمام شده نیست و ضربات پنالتی برنده را مشخص می کند.
یعنی اگر بازی در پایان ۱۲۰ دقیقه ۳-۱ به نفع استقلال تمام شود، گل های به ثمر رسیده در وقت تلف شده، گل زده در خانه حریف محسوب نمی شود.
با هوشنگ نصیرزاده تماس گرفتیم تا این قانون را با کارشناس قوانین فوتبال بررسی کنیم.
نصیرزاده در مورد این قانون به خبرنگار بانک ورزش گفت: طبق بند D ماده ۲۲ آیین نامه فیفا، اگر گل های دو تیم در وقت قانونی بازیهای رفت و برگشت برابر شد، بازی به وقت های اضافه رفته و در وقت های اضافه هر تیمی گل به ثمر برساند برنده بازی است و اگر هر دو تیم موفق به گلزنی به یک میزان شوند، این گل ها مشمول قانون گل زده در خانه حریف نمی شود.

آقای نوری از شما که ورزشی نویس هستید بعید بود

shopezoon
12-10-2013, 15:54
لطفا رفقای گلم به من کمک کنید
دوستان گلم من هرجور که سیستم میچینم یا میرم تو اوپن تاکتیک وتمام گزینه های دفاع کردن وتکل زدن وهمه چی را تنظیم میکنم بازم گل میخورم واصلا نتونستم دوام بیارم ومن را تا یکسال نشده میندازند بیرون لطفا یکی کمک کنه که چیکار باید کنم تا گل نخورم و بازهای که با تیم های ضعیف لیگ انگلستان مثل وستهام یا فولام یا تیم های از این ضعیف تراز این را هم میبازم وبعضی اوقات میبرم اونم به زور لطفا کمک کنید چیکار کنم ببرم و گل نخورم لطفا راهنمایی کنید وبگید چیکار کنم هرچه زود تر کمک کنید که من تو تیم بمونم واز من راضی باشند یکی کمک کنه ممنون

shopezoon
12-10-2013, 15:56
من همه بازی ها را هم به صورت 3d میرم وهمش دارم میبازم یا گل میخورم چیکار کنم گل نخورم ومن را بیرون نندازند یکم کمک کنید ممنون از رفیق های با معرفت

shopezoon
12-10-2013, 16:32
بازیها تو فوتبال منجیر واقعی هست یعنی مثل فیفا قیافه ها واقعی هست و مثل فیفا میشه بازی تیمت را ببنی مثلا تو فیفا سه حالت داشت که تو3D میذاشتی میتونستی تمام بازیها را ببنی اینم از اینها داره یا اصلا میشه بازی تیمت را از نزدیک ببینی

soheilnouri
12-10-2013, 17:22
استقلال در بازی چهارشنبه مقابل اف سی سئول با دوگل می تواند بازی را به وقت اضافه بکشد و شانسش را در ۳۰ دقیقه وقت اضافه دنبال کند. در خبرها آمده بود اگر در وقت اضافه استقلال گل هم بخورد و بعد بتواند یک گل بزند، بازی تمام شده نیست و ضربات پنالتی برنده را مشخص می کند.
یعنی اگر بازی در پایان ۱۲۰ دقیقه ۳-۱ به نفع استقلال تمام شود، گل های به ثمر رسیده در وقت تلف شده، گل زده در خانه حریف محسوب نمی شود.
با هوشنگ نصیرزاده تماس گرفتیم تا این قانون را با کارشناس قوانین فوتبال بررسی کنیم.
نصیرزاده در مورد این قانون به خبرنگار بانک ورزش گفت: طبق بند D ماده ۲۲ آیین نامه فیفا، اگر گل های دو تیم در وقت قانونی بازیهای رفت و برگشت برابر شد، بازی به وقت های اضافه رفته و در وقت های اضافه هر تیمی گل به ثمر برساند برنده بازی است و اگر هر دو تیم موفق به گلزنی به یک میزان شوند، این گل ها مشمول قانون گل زده در خانه حریف نمی شود.

آقای نوری از شما که ورزشی نویس هستید بعید بود

خوشتيپ بازيايي كه تو اسيا انجام ميشه قوانينش فرق ميكنه.مثل جام جهاني كه تفاضل گل هست و يورو كه بازياي رو در رو

bigarash
12-10-2013, 18:44
این نصیرزاده هم خیلی باحاله ها همیشه یه بندی تبصره ای از تو دلش بیرون میاره! :D
اینجا رو ببینید همه چی رو توضیح داده:

من سرچ کردم ماده ی 22 آیین نامه در مورد قوانین نقل و انتقال بازیکنا توضیح داده نه قانون گل زده در خانه ی حریف!

bigarash
12-10-2013, 18:46
من همه بازی ها را هم به صورت 3d میرم وهمش دارم میبازم یا گل میخورم چیکار کنم گل نخورم ومن را بیرون نندازند یکم کمک کنید ممنون از رفیق های با معرفت

شما با چه تیمی داری بازی میکنی؟

soheilnouri
12-10-2013, 20:57
یکی از instruction های مفید در حین بازی:

hassle opponent:

وقتی احساس میکنید خوب پرس نمیکنید و مالکیت زیادی ندارید و البته هافبک دفاعی های قدرتی دارین از این دستور العمل واسه گرفتن و توپ ربایی توپ استفاده کنید.یه چیز تو مایه های بایرن فصل پیش که حتی ماریو ماندژوکیچ شون هم تو خط حمله پرس میکرد.راستی یه نگاه به قابلیت های منحصر بفرد ماندژوکیچ بندازید.قسمت physical اش همش بالا 16 هستش...:n26:

ERPF
12-10-2013, 21:43
خوشتيپ بازيايي كه تو اسيا انجام ميشه قوانينش فرق ميكنه.مثل جام جهاني كه تفاضل گل هست و يورو كه بازياي رو در رو

سلام ، خوشتیپی از خودتونه ، شما کاملا درست میگید رفتم ایین نامه یوفا در مورد لیگ قهرمانان در سایت یوفا رو خوندم در وقت اضافه گل زده در خانه حریف به حساب میاد بنابراین در اینجا به خاطر پست قبلی از شما عذر خواهی میکنم

shopezoon
13-10-2013, 00:43
داش فیفا منجیر را گفتم که راحت گل میخورم لطفا یکم کمک کن بعد این فوتبال منجیر مثل فیفا میشه رفت تو ورزشگاه بازی تیم خودم را ببنیم وبعد بازیکن ها قیافه واقعی دارند یا نه یکم تو هردوتا کمک کنید بعد برای من کرش فیکس میده ومیاد بیرون شما کرش فیکس این بازی را دارید که بتونم بازی کنم وبیرون نیاد

soheilnouri
13-10-2013, 03:11
سلام ، خوشتیپی از خودتونه ، شما کاملا درست میگید رفتم ایین نامه یوفا در مورد لیگ قهرمانان در سایت یوفا رو خوندم در وقت اضافه گل زده در خانه حریف به حساب میاد بنابراین در اینجا به خاطر پست قبلی از شما عذر خواهی میکنم

كاش همه مثل شما منطقي بودن

ERPF
13-10-2013, 13:56
داش فیفا منجیر را گفتم که راحت گل میخورم لطفا یکم کمک کن بعد این فوتبال منجیر مثل فیفا میشه رفت تو ورزشگاه بازی تیم خودم را ببنیم وبعد بازیکن ها قیافه واقعی دارند یا نه یکم تو هردوتا کمک کنید بعد برای من کرش فیکس میده ومیاد بیرون شما کرش فیکس این بازی را دارید که بتونم بازی کنم وبیرون نیاد
این گل خوردن در فیفا منیجر کلا جز معایب این بازیست حتی اگر تیمتو با سیستم 0-1-9 بفرستی توی زمین ، در فوتبال منیجر بازی فقط بصورت 3d پخش میشه ( اصلا چه معنی میده تو مربی باشی و بازی تیمتو نبینی )
منظورت از قیافه واقعی بازیکنا در حین بازیست ؟ اگر منظورت اینه که باید بگم اینطوری نیست ولی در بازی عکس بازیکن ها وجود داره مثل فیفا منیجر
برای مورد کرش باید نسخه proper بازی رو دانلود کنی

ERPF
13-10-2013, 13:58
چه جوری میشه بازیکنی که در تیم اول هست رو کاری کرد برای تیم ذخیره ها بازی نکنه ؟ من نمیخوام لوکاس لیوا برای تیم ذخیره ها بازی کنه

shopezoon
13-10-2013, 14:23
كاش همه مثل شما منطقي بودن

اقا سهیل گل شما کرش فیکس این فوتبال منجیر را دارید به من بدید برای من میاد بیرون دمت گرم یکی این کار را بکنه ممنون رفیق های با معرفت

shahrooz1222
13-10-2013, 20:20
باید نسخه proper رو دانلود کنید تا بازی کرش نکنه

soheilnouri
13-10-2013, 21:19
چه جوری میشه بازیکنی که در تیم اول هست رو کاری کرد برای تیم ذخیره ها بازی نکنه ؟ من نمیخوام لوکاس لیوا برای تیم ذخیره ها بازی کنه

مقررات هر ليگ با هر ليگ ديگه فرق ميكنه.يكي از كارها اينه كه ابتداي فصل معين كني كه كي تو رزرو باشه و كي نباشه.كلا من كه تو ايتاليا دارم بازي ميكنم به تيم رزرو اعتقاد ندارم و هيچ بازي نميزارم.(بازي رزرو تو ايتاليا تنها دوستانه هست)بازيكن مورد نظرتونو راست كليك كنيد و ببينيد تو قسمت رزرو بازيكن ايا تيك داره يا نه..من برعكس تيم رزرو كه كلا تعطيلش ميكنم به تيم زير ٢١ ساله هام خيلي بها ميدم.يه مربي الماني خريدم ٣ ميليون پوند و هفته ايي ٢٠ هزار پوند.پارساف قهرمانم مرد

ERPF
13-10-2013, 23:37
مقررات هر ليگ با هر ليگ ديگه فرق ميكنه.يكي از كارها اينه كه ابتداي فصل معين كني كه كي تو رزرو باشه و كي نباشه.كلا من كه تو ايتاليا دارم بازي ميكنم به تيم رزرو اعتقاد ندارم و هيچ بازي نميزارم.(بازي رزرو تو ايتاليا تنها دوستانه هست)بازيكن مورد نظرتونو راست كليك كنيد و ببينيد تو قسمت رزرو بازيكن ايا تيك داره يا نه..من برعكس تيم رزرو كه كلا تعطيلش ميكنم به تيم زير ٢١ ساله هام خيلي بها ميدم.يه مربي الماني خريدم ٣ ميليون پوند و هفته ايي ٢٠ هزار پوند.پارساف قهرمانم مرد

تیک فقط روی قسمت تیم اصلی داره ( مجبورم بگذارمش جزو 11 نفر که هروقت مربی تیم ذخیره ها پرسید ، بگم ارز 11 نفر اصلی نمیتونی استفاده کنی )

soheilnouri
14-10-2013, 20:50
ماله من تیک رو قسمت ذخیره ها هم داره...البته من مرتب بازیم از طریق استیم ابدیت میشه

MCSE MAN
14-10-2013, 22:45
احتمالا تعداد بازیکن های تیم ذخیره ات کمه برای همین سر بازی هاشون مجبور میشه از تیم اصلیت بازیکن بگیره که تکمیل شن
تیم ذخیره هات رو کامل کن و اون بازیکنی که نمیخوای بره تو تیم ذخیره رو بذار تو تیم اصلیت. اونوقت دیگه نمیاد دنبال اون بازیکنت

رو بازیکن که کلیک کنی این گزینه ها باید باشه:
senior squad
reserve squad
U21 squad

اینجا میتونی انتخاب کنی هر بازیکن تو کدوم تیمت باشه. بازم میگم اگه تیم ذخیره ات بازیکن کم داشته باشه از تیم اصلیت بازیکن میگیره

Ramin khuzestan
15-10-2013, 23:09
دوستان من معمولأ اینجا کم پست میذارم ولی کلأ این بازی رو در حد پرستش دوس دارم :n01: 5 سالی میشه معتادش شدم
شاید اگر این اتفاقی که الان عکسشو میذارم واسه تیمم نیوفتاده بود الان هم پست نمیذاشتم ولی الان خعلی(:n02:) خوشحالم

خودتون ببینید :n12: :

قصد داشتم با اولین پیشنهاد خوبی که بهم بشه من سیتی رو ترک کنم قبلأ از بایرن و بارسا پیشنهاد داشتم ولی چون قهرمان لیگ قهرمانان نشده بودم ترجیح دادم بمونم و تیمو قهرمان کنم توی سال سوم قهرمان شدم و الان مدافع عنوان قهرمانی هستیم دو سال قبلش از گروهم نتونسته بودیم صعود کنیم البته تقصیر خودم بود با تصمیمات اشتباهم ولی امسال که قهرمان شدیم کاملأ مطمئن بودم از قهرمانیم حتی توی یک چهارم با بایرن بازی داشتیم توی بازی رفت 2_0 توی آلمان باختم ولی یورگن کلوپ که مربی بایرن شده گفته بود نباید همه چیز رو تموم شده بدونیم منم اصلأ نگران باخت نیودم و بازی برگشت 5_0 بایرن رو در هم کوبیدیم تو انگلیس :n05: حالا که مسی رو خریدم حداقل تا 2020 توی سیتی می مونم:n12: سیتی تیم خیلی پولداریه و مثل ریگ پول بهت میدن ولی انتظاراتشون هم خیلی بالاست مثلأ دو فصل اول با اینکه یک بار اول شدم یک بار دوم و چندتا جام هم گرفتم امنیت شغلیم حتی به حالت ناامن هم رسیده بود ولی بعد از بردن یوونتوس توی فینال لیگ قهرمانان با این پیغام مواجه شدم : Man city fans worship ramin :n06:
میدونم این پولی که خرج کردم خیلی بیشتر از ارزش مسی هست ولی خریدن این بازیکن هم افتخاره و من یه همچین افتخاری کم داشتم و الان رو اوجم :n12:

وین رونی
16-10-2013, 11:17
هارد من سوخت و کلاً اون نسخه ای که کرش نمیشد هم از رو هاردم رفت.فعلاً دانلودش نمی کنم صبر می کنم تا نسخه 14 بیاد

bigarash
16-10-2013, 17:06
دوستان من معمولأ اینجا کم پست میذارم ولی کلأ این بازی رو در حد پرستش دوس دارم :n01: 5 سالی میشه معتادش شدم
شاید اگر این اتفاقی که الان عکسشو میذارم واسه تیمم نیوفتاده بود الان هم پست نمیذاشتم ولی الان خعلی(:n02:) خوشحالم

خودتون ببینید :n12: :

قصد داشتم با اولین پیشنهاد خوبی که بهم بشه من سیتی رو ترک کنم قبلأ از بایرن و بارسا پیشنهاد داشتم ولی چون قهرمان لیگ قهرمانان نشده بودم ترجیح دادم بمونم و تیمو قهرمان کنم توی سال سوم قهرمان شدم و الان مدافع عنوان قهرمانی هستیم دو سال قبلش از گروهم نتونسته بودیم صعود کنیم البته تقصیر خودم بود با تصمیمات اشتباهم ولی امسال که قهرمان شدیم کاملأ مطمئن بودم از قهرمانیم حتی توی یک چهارم با بایرن بازی داشتیم توی بازی رفت 2_0 توی آلمان باختم ولی یورگن کلوپ که مربی بایرن شده گفته بود نباید همه چیز رو تموم شده بدونیم منم اصلأ نگران باخت نیودم و بازی برگشت 5_0 بایرن رو در هم کوبیدیم تو انگلیس :n05: حالا که مسی رو خریدم حداقل تا 2020 توی سیتی می مونم:n12: سیتی تیم خیلی پولداریه و مثل ریگ پول بهت میدن ولی انتظاراتشون هم خیلی بالاست مثلأ دو فصل اول با اینکه یک بار اول شدم یک بار دوم و چندتا جام هم گرفتم امنیت شغلیم حتی به حالت ناامن هم رسیده بود ولی بعد از بردن یوونتوس توی فینال لیگ قهرمانان با این پیغام مواجه شدم : Man city fans worship ramin :n06:
میدونم این پولی که خرج کردم خیلی بیشتر از ارزش مسی هست ولی خریدن این بازیکن هم افتخاره و من یه همچین افتخاری کم داشتم و الان رو اوجم :n12:
یعنی من سیتی بهت بالای 400 میلیون بودجه ی ترانسفر داده؟ یا از fmrte بودجه گرفتی؟ :D
در هر حال به نظر من این خرید کاملا اشتباه هست، با این پول 200 تا بازیکن ریجن می گیرم من! :D

ERPF
16-10-2013, 18:44
تیم من هم سال گذشته قهرمان چمپیونزلیگ شد ولی بودجه باشگاه برای ترانسفر همون 64 میلیون پوند سال قبل هسته ( نزدیگ 30 میلیونش مازاد تراز خرید و فروش بازیکنان تیم در سال قبله ) و چون این بودجه از سال قیبل مونده بود و من ازش استفاده نکردم باشگاه برای سال جدید فقط 1 میلیون به این بودجه اضافه کرد

این فصل هم غیر از دوتا بازیکن 16 ساله بازیکن دیگری هم نگرفتم ، هدف این فصل رو گذاشتم که قهرمان لیگ بشم ، اول فصل هم در عرض دو هفته دوتا جام سوپر کاپ اروپا و انگلیس رو از دست دادم ولی برام مهم نیست هدفم فقط قهرمانی لیگه تا لیورپول رو پس از سالها قهرمان کنم یک برنامه هم برای قهرمانی چیندم به اینصورت که تعداد بازیهای لیگ رو تقسیم به 4 دسته کردم ، سه دسته ده تایی و یک دسته 8 تایی که در سه دسته اول حداقل به ازای ده بازی 23 امتیاز کسب کنم و در دسته 8تایی 19 امتیاز ( که با توجه به امتیازات قهرمان دوفصل پیش ) با حداقل 88 امتیاز قهرمان شوم تا حالا که در لیگ خوب بودم و از 8 بازی اول فصل 19 امتیاز گرفتم و بعد از تیم منچستر یونایتد مورینیو با سه امتیاز اختلاف دومیم

Ramin khuzestan
17-10-2013, 14:13
یعنی من سیتی بهت بالای 400 میلیون بودجه ی ترانسفر داده؟ یا از fmrte بودجه گرفتی؟ :D
در هر حال به نظر من این خرید کاملا اشتباه هست، با این پول 200 تا بازیکن ریجن می گیرم من! :D
نه استاد من از fmrte استفاده نمیکنم. کافر همه را به کیش خود پندارد:n09:
بودجم 100 میلیون بود و قردادی که به بارسا پیشنهاد دادم به این شکل بود که ابتدا همون 100 میلیون پرداخت بشه و طی 48 ماه باقی پول پرداخت بشه
با این حال موقع قرارداد بودجه کم اومد و گزینه های Delay و Adjust Budget نمایش داده شد که من گزینه Adjust Budget رو انتخاب کردم
شما 200 تا بازیکن بخر تا کور شود هر آنکه نتواند دید! اصلأ 400 تا بخر من به شما چیکار دارم:n13:

bigarash
17-10-2013, 20:17
نه استاد من از fmrte استفاده نمیکنم. کافر همه را به کیش خود پندارد:n09:
بودجم 100 میلیون بود و قردادی که به بارسا پیشنهاد دادم به این شکل بود که ابتدا همون 100 میلیون پرداخت بشه و طی 48 ماه باقی پول پرداخت بشه
با این حال موقع قرارداد بودجه کم اومد و گزینه های Delay و Adjust Budget نمایش داده شد که من گزینه Adjust Budget رو انتخاب کردم
شما 200 تا بازیکن بخر تا کور شود هر آنکه نتواند دید! اصلأ 400 تا بخر من به شما چیکار دارم:n13:
عمو چرا ناراحت میشی؟ کار عاقلانه ای نیست دیگه!

Ramin khuzestan
17-10-2013, 21:28
عمو چرا ناراحت میشی؟ کار عاقلانه ای نیست دیگه!
عمو کیه ؟ ناراحت شدن نداره ؟
من با ذوق اومدم یکی از اتفاقایی که توی بازی کم پیش میاد رو گذاشتم تو تاپیک بعد شما به طعنه میگی از fmrte استفاده کردی؟ خودت کلاهتو قاصی کن من اگر از fmrte استفاده کرده بودم اینقد ذوق زده میشدم؟؟؟:n23:
جمله ی " کار عاقلانه ای نیست " مودبانه نیست البته من میدونم منظوری نداری ولی کلأ خوب نیست و بهتر بود بگی منطقی نیست
خودمم توی پست اول ذکر کردم مسی ارزش 418 میلیون دلار رو نداشت ولی این کاری بود که من علاقه داشتم و خیلی کم پیش میاد علاقه و منطق در کنار هم قرار بگیرن و شاید دیگه این فرصت برای من پیش نیاد که مسی با پیراهن تیمی غیر از بارسا بازیکنم باشه ! به هرحال شما دوست داری بازیکن آینده دار بگیری من دوست داشتم تا توی یه تیم پولدار هستم از عقاید فلورنتینو پرس الهام بگیرم و ریخت و پاش کنم از من سیتی برم دیگه از این خبرا نیست! یه چیز طبیعی هست که سلیقه مربی ها مثل هم نباشه. فصل قبل تا نزدیکی عقد قرارداد با رونالدو هم رفتم ولی اون موقع بودجم کافی نبود
اولین و آخرین باری که از fmrte استفاده کردم سال 2008 بود که اونم بخاطر این بود که با روند بازی آشنایی نداشتم و باخت اعصابمو خورد میکرد
اولین بازی مسی برای تیمم سوپرکاپ اروپا بود در مقابل من یونایتد دقیقه 7 یک گل زدم و جلو افتادم بعد دقایق 15 و 30 دو گل خوردم و عقب افتادم و دقیقه 34 گل مساوی رو زدم. بازی با همین نتیجه ادامه داشت تا دقیقه 85 که روی ضربه کرنر و فعل و انفعالاتی که توی محوطه جریمه اتفاق افتاد توپ نزدیک های نقطه پنالتی جلو پا مسی افتاد و پا راست دروازه رو باز کرد این گل بعد از یک بازی ضعیف از مسی به ثمر رسید ولی تعویضش نکردم چون مسی میتونه توی یک لحظه روند بازی رو عوض کنه تازه از دقیقه 45 داشتم 10 نفره بازی میکردم چون ایسکو اخراج شده بود خلاصه اینکه مسی با گل و قهرمانی سوپرکاپ اروپا فصل رو توی من سیتی آغاز کرد :n12:

bigarash
18-10-2013, 02:18
داداش من منظوری نداشتم،
فلورنتینو پرز هیچ وقت 418 میلیون روی یه بازیکن سرمایه گذاری نمیکنه، فکر کن الان تیم تو بخواد ماهی بالای 6 میلیون پول قسطشو بده، این اقتصاد تیم تو رو نابود میکنه، مسی فصل قبل اونطوری که اونجا نوشته بود زیاد نتونسته گل بزنه، حالا با این پول میتونستی مثلا سه تا بازیکن سوپراستار بگیری برای تیمت، الان مثلا اگه مسی 6 ما مصدوم بشه چیکار میکنی؟ توی اون سن به نظر من مسی دوره ی پیک خودش رو رد کرده و نمیتونه زیاد مفید باشه!
امیدوارم این خرید برات یه شکست نباشه!

bigarash
18-10-2013, 02:20
راستی حقوق هفتگیش چقدره؟ 400 هزار تا؟

Ramin khuzestan
18-10-2013, 11:21
شما منظور منو متوجه نمیشی
پرز واسه یه بازیکن اینقد خرج نمیکنه ولی ریخت و پاش های غیرمنطقی میکنه خرید گرت بیل با قیمت 120 میلیون خیلی با خرید مسی با قیمت 418 میلیون تفاوتی نداره:n01: بعد اینکه من سیتی مثل لیورپول نیست که نگران اقتصادش باشی رئیسش پول میده که خرج کنی و یکی از شروطی که برای من گذاشتن جذب بازیکنان فوق ستاره و نامی بود
زبونتو گاز بگیر که مصدوم نشه :n02: دیگه چه بازیکن فوق ستاره ای هست که من نخریده باشم که با نخریدن مسی میتونستم سه تاشونو بخرم؟ لیست بازیکنان منو دیدی ؟ هارت ، نستاسیچ ، خاوی گارسیا ، کاپو ، اوزیل ، تیاگو آلکانتارا ، پودولسکی ، فالکائو ، دامیائو ، نصری ، ایسکو ، چمبرلین ، سیلوا ، پاپادوپولوس و . . . تیمم به حدی بازیکن فوق ستاره داره که نصری سکو نشین شده فقط یه سوپراستار کم داشتم که مسی این جای خالی رو پر کرد البته ناگفته نماند در کنار این خرید های پر سر و صدا فروش های خوبی هم داشتم مخصوصأ به پاری سن ژرمن بازیکن زیاد انداختم ادین ژکو یحیی توره و فابیو کوئنترائو رو حدود 100 میلیون قالب کردم به سن ژرمن کوئنترائو و اوزیل با مورینیو به مشکل خورده بودن هر دو رو مفت خریدم اوزیل حدود 23 میلیون و کوئنترائو 9 میلیون بعد کوئنترائو رو بعد از یک فصل 32 میلیون دادم به سن ژرمن :n01: تیاگو آلکانتارا و پودولسکی قراردادشون رو تمدید نکرده بود با تیماشون منم به صورت بازیکن آزاد جذبشون کردم
همونطور که گفتم اگر توی تیمی غیر از سیتی بودم اگر 800 میلیون هم بودجه داشتم بابت یه بازیکن 400 میلیون پول نمیدادم! حقوق هفتگی مسی 675 هزار تاس ناقابل :n08:از کیسه که چه عرض کنم چاه نفت خاندان آل نهیان میبخشم:n02: منصور نهیان خیلی بچه خوبیه:n02: یادمه چند سال پیش با بودجه 20 میلیونی تیمی میبستم که نفس همه رو میبرید توی یکی از سیو هایی که داشتم لیورپول رو با بودجه 0 به همه جا رسوندم البته واقعأ بازیکنای جوان و آینده داری داره در کل خواستم بگم تعریف از خود نباشه هنر تیم بستن هم دارم:n01:

mehran_3233
21-10-2013, 19:28
دوستان به نظرتون علت اینکه یک تیم چند بازی عالی بازی میکنه و خوب نتیجه میگیره و بعدش افت وحشتناک میکنه علتش چی میتونه باشه ؟ حتی اگر تیمت رئال یا بارسا باشه باز هم این اتفاق برام افتاده ... خیلی آزار دهندس

Ramin khuzestan
21-10-2013, 20:34
دوستان به نظرتون علت اینکه یک تیم چند بازی عالی بازی میکنه و خوب نتیجه میگیره و بعدش افت وحشتناک میکنه علتش چی میتونه باشه ؟ حتی اگر تیمت رئال یا بارسا باشه باز هم این اتفاق برام افتاده ... خیلی آزار دهندس
به نظر من خستگی یکی از عوامل مهم افت تیم محسوب میشه اگر توی هر پست بازیکنان خوبی داشته باشی خستگی تیم در طول فصل کمتر میشه
دلیل دیگه ریسک های بی موردی هست که مربی انجام میده. وقتی تیم روند خوبی داره تغییر تاکتیک انجام نده و توی اون مقطع زیاد حاشیه سازی نکن با مصاحبه و ...
قبل از هر بازی تیم حریف رو آنالیز کن و نقاط ضعف و قوتش رو شناسایی کن 5 دقیقه بیشتر طول نمیکشه و این مورد توی بازی های بزرگ خیلی کمک میکنه به برد بازی. و طبعأ پیروزی توی بازی های بزرگ در روحیه تیمی تأثیر خیلی زیادی داره
بین هر بازی با بازیکنات صحبت کن از اونایی که بازی قبلی خوب بودن تشکر و قدردانی کن و اونایی که خوب نبودن رو راهنمایی کن که برای موندن در ترکیب فیکس تیم تلاششون رو بیشتر کنن و به بازیکنان نیمکت نشینت بگو با بهتر تمرین کردن میتونن وارد تیم اصلی بشن. این صحبت ها خیلی روحیه بازیکنان رو بالا میبره و تیم دچار افت نمیشه ولی تعریف و انتقاد بی جا واسه روحیه تیمی مثل سم می مونه پس دقت کن
من با این چیزا همیشه تیمم رو تو اوج نگه میدارم و اگر هم دچار افت بشم مقطعی هست و مثلأ برای یک بازی تیم افت میکنه ولی بازی بعدی 4 5 تا میزنم:n11:
____
برای دومین بار در طول دو سال گذشته بارسا به من پیشنهاد داد با حقوق هفتگی 250 هزار دلار یعنی حدود 30% بیشتر از دستمزد فعلیم و بودجه 257 میلیون دلاری میداد برای خرید بازیکن:n04: احتمالأ با نصف پولی که از فروش مسی بدست اوردن قرض و قوله هاشونو رو صاف کردن و نصفشو واسه خرید بازیکن کنار گذاشتن:n01: هرچند من قبول نکردم و اونا یورگن کلوپ رو از بایرن گرفتن و پپ گواردیولا هم از یونایتد رفت بایرن

وین رونی
24-10-2013, 12:47
بنا به اعلام رسمی سازندگان بازی نسخه 14 در تاریخ 31 اکتر یعنی 7 روز دیگه باید بیاد
یه سوالی دارم اینه که چطور میشه در ایران نسخه اصل بازی که نیاز به کرک نداره را خرید؟پیش فروش قیمتش 39.99 دلار بود که الآن آف زدن و کردن 29.95 دلار

shahrooz1222
24-10-2013, 13:09
تو فروشگاه های خارجی که ایران رو دارن فک کنم بشه خرید

soheilnouri
24-10-2013, 13:35
دارم به بهترین شکل ممکن فصل 2017 2018 رو جلو میرم..عالیه فعلا تو لیگ اولم...بیش بسوی اولین قهرمانی لیگ

bigarash
24-10-2013, 17:04
دارم به بهترین شکل ممکن فصل 2017 2018 رو جلو میرم..عالیه فعلا تو لیگ اولم...بیش بسوی اولین قهرمانی لیگ

خوب یکم بیشتر توضیح بده دیگه هفته ی چندمی چند امتیاز اختلاف با تیم دوم داری؟
راستی بچه ها رو راهنمایی کن میخوان اورجینال بخرن شما استاد این کاری!

shahrooz1222
24-10-2013, 18:51
من دوباره به امید خراب نشدن سیو شروع کردم با ایندهوون هلند مربی هاش ضعیفن ولی چه باید کرد

bigarash
24-10-2013, 22:01
من دوباره به امید خراب نشدن سیو شروع کردم با ایندهوون هلند مربی هاش ضعیفن ولی چه باید کرد
فکر کنم تو رکورددار تعداد شروع دوباره تو این بازی هستی!

soheilnouri
27-10-2013, 01:46
خوب یکم بیشتر توضیح بده دیگه هفته ی چندمی چند امتیاز اختلاف با تیم دوم داری؟
راستی بچه ها رو راهنمایی کن میخوان اورجینال بخرن شما استاد این کاری!

والله من هفته 25 هستم...شش امتیاز با تیم دوم یووه فاصله دارم و تیم در اوج جوانی و بلوغ قرار داره...((راستی جا داره عضویت بسر خاله عزیزم رو هم تبریک بگم تو این سایت و امیدوارم بست اولش تو این تابیک باشه))

خریدن اورجینال این بازی راحته.من تضمین میکنم.هر چند من 2015 رو میخرم.فعلا حیفم میاد 2013 و این روند رویایی با لاتسیو عزیزم رو از دست بدم...:n21:

bigarash
27-10-2013, 02:13
والله من هفته 25 هستم...شش امتیاز با تیم دوم یووه فاصله دارم و تیم در اوج جوانی و بلوغ قرار داره...((راستی جا داره عضویت بسر خاله عزیزم رو هم تبریک بگم تو این سایت و امیدوارم بست اولش تو این تابیک باشه))

خریدن اورجینال این بازی راحته.من تضمین میکنم.هر چند من 2015 رو میخرم.فعلا حیفم میاد 2013 و این روند رویایی با لاتسیو عزیزم رو از دست بدم...:n21:
ان شاالله قهرمان میشی، لیاقتشو دارین!
راستی به نظر من سعی کن دیگه زیاد بازیکناتو نفروشی
وقتی یه بازکن جوون با استعداد داری بعد چند فصل نفروشش بذار تیمت قویتر بشه!

Sepehr SS
27-10-2013, 13:43

سلام بر مربی همیشه قهرمان!
منم فعلا با چلسی همون پنجم ششم هستم تا هفته 25ولی اختلاف امتیازم با تیمهای بالایی کمه و میشه با چند نتیجه خوب، حداقل جزو 4 تیم بشم. واقعا با اون تاکتیک جدید، تیم متحول شد. آخر فصل هم میخوام جوونگرایی کنم و یه سری بازیکن بفروشم و قطعا Fierro رو میخرم.

soheilnouri
27-10-2013, 23:43
ميدونستين خيلي از مربيان بزرگ دنيا اين بازي رو دنبال ميكنند؟

وین رونی
28-10-2013, 08:32

بعید می دونم چون این بازی هر چه قدر هم سرگرمی خوبی باشه فرسنگها با مربی گری واقعی فاصله داره

soheilnouri
29-10-2013, 00:18
بعید می دونم چون این بازی هر چه قدر هم سرگرمی خوبی باشه فرسنگها با مربی گری واقعی فاصله داره

نه اصن اين حرفو نزن.شبيه سازي كامله

Ramin khuzestan
29-10-2013, 00:34

میشه نام ببرید ؟ خیلی دوست دارم بدونم کدوم افراد معروف این بازی رو دنبال میکنن
به نظر من درسته این بازی با دنیای واقعی مربیگری فرق داره ولی کاملأ شبیه سازی شده و کلی نکته آموزشی داره و به نظر من نمیشه از فوتبال منیجر فقط به عنوان یک بازی و سرگرمی یاد کرد
به شخصه زبان انگلیسیم به خاطر علاقه به این بازی پیشرفت چشم گیری کرد با این حال با همین زیان انگلیسی دست و پا شکسته کلی از نکات بازی رو کشف کردم حالا اگر نسخه فارسی داشت اون وقت با ابعاد واقعی این بازی میشد آشنا شد:n11:

soheilnouri
29-10-2013, 14:26
میشه نام ببرید ؟ خیلی دوست دارم بدونم کدوم افراد معروف این بازی رو دنبال میکنن
به نظر من درسته این بازی با دنیای واقعی مربیگری فرق داره ولی کاملأ شبیه سازی شده و کلی نکته آموزشی داره و به نظر من نمیشه از فوتبال منیجر فقط به عنوان یک بازی و سرگرمی یاد کرد
به شخصه زبان انگلیسیم به خاطر علاقه به این بازی پیشرفت چشم گیری کرد با این حال با همین زیان انگلیسی دست و پا شکسته کلی از نکات بازی رو کشف کردم حالا اگر نسخه فارسی داشت اون وقت با ابعاد واقعی این بازی میشد آشنا شد:n11:

نویو اسکالا,رالف رانگ نیک،ارمین فه،الن کربیشلی؛اکبر میثاقیان:n26:

soheilnouri
29-10-2013, 15:37
سلام بر مربی همیشه قهرمان!
منم فعلا با چلسی همون پنجم ششم هستم تا هفته 25ولی اختلاف امتیازم با تیمهای بالایی کمه و میشه با چند نتیجه خوب، حداقل جزو 4 تیم بشم. واقعا با اون تاکتیک جدید، تیم متحول شد. آخر فصل هم میخوام جوونگرایی کنم و یه سری بازیکن بفروشم و قطعا Fierro رو میخرم.

چندمي عزيزم؟

Sepehr SS
29-10-2013, 20:31
چندمي عزيزم؟

قهرمان شدم سهیل!!!!
توی لیگ و FA Cup قهرمان شدم. توی Champions League هم تو نیمه نهایی به بارسلونا باختم. خیلی خوب شده تیمم مثلا تاتنهام رو 6-0 بردم. تو چیکار کردی؟ قهرمان لیگ شدی؟
یه سوال هم دارم. بعضی وقتها تو جلسه ای که با staff تیمم دارم، بعضی هاشون میگن که قرارداد بعضی بازیکنا رو improve کن مثلا ماتا و اسکار که الان تا 2016 قرارداد دارن میگن که حقوقشونو زیاد کن تا ناراحت نشن، اینکار رو نکنیم مشکل ایجاد میشه؟ چون budget کم دارم، نمیتونم قرارداد خوبی هم پیشنهاد بدم بهشون.

bigarash
30-10-2013, 00:34
یه سوال هم دارم. بعضی وقتها تو جلسه ای که با staff تیمم دارم، بعضی هاشون میگن که قرارداد بعضی بازیکنا رو improve کن مثلا ماتا و اسکار که الان تا 2016 قرارداد دارن میگن که حقوقشونو زیاد کن تا ناراحت نشن، اینکار رو نکنیم مشکل ایجاد میشه؟ چون budget کم دارم، نمیتونم قرارداد خوبی هم پیشنهاد بدم بهشون.

نه مشکلی ایجاد نمیشه، دستیارا کلاً چرت و پرت زیاد میگن! :D تو به حرفشون گوش نکن بازیکن اگه خودش ناراحت باشه بهت میگه اون موقع باید قرارداد جدید بهش پیشنهاد بدی!

soheilnouri
30-10-2013, 13:30
قهرمان شدم سهیل!!!!
توی لیگ و FA Cup قهرمان شدم. توی Champions League هم تو نیمه نهایی به بارسلونا باختم. خیلی خوب شده تیمم مثلا تاتنهام رو 6-0 بردم. تو چیکار کردی؟ قهرمان لیگ شدی؟

البته واقعا بستگی به دستیار داره...دستیار من فعلا((معمولا assist manager ها با یه پیشنهاد تبدیل به سرمربی میشن)) پاکو ایستران هستش...همون کچلی که تو والنسیا و لیورپول دستیار بنیتس بود.حرفاشم معمولا درسته...ولی یه نکته.شما در نظر بگیر یه بازیکن جوون و اتیه دار مثل علیرضا جهانبخش در تیمت بازی میکنه.هفته ایی هم فقط 3000 پوند میگیره...شما اینو تو یک فصل فوتبال کلا 25 بار بازیش مییدی که یه امار متوسط محسوب میشه از حیث بازی دادن به بازیکن...خوب این بازیکن وقتی میبینه بازیکنای کناریش هفته یی 40000 هزار تا میگیرن و حتی ذخیره هاش هم 20000 پوند میگیرن سرخورده میشه...یه افزایش حقوق واقعا مفیده در پیشرفت تمرین اون بازیکن...مثلا آلوارو موراتا تو مادرید رو در نظر بگیرین که این روزا از بنزما خیلی بهتره..خب صد در صد با افزایش دستمزد مواجه خواهد شد.

soheilnouri
30-10-2013, 13:31
قهرمان شدم سهیل!!!!

اقا عجب تاکتیکی بود ولی خداییییییییا...تیمت و از این رو به اون رو کرد....:n07:

Sepehr SS
30-10-2013, 15:43
اقا عجب تاکتیکی بود ولی خداییییییییا...تیمت و از این رو به اون رو کرد....:n07:
آره واقعا، عالی بود اون تاکتیک. این قهرمانی ها رو تقدیم میکنم از همین جا به پسر خاله عزیزم که نقش اصلی رو تو این موفقیت ها داشت. :n02:
قرارداد یه سری رو که واقعا باید افزایش بدم هر وقت وضع مالیم خوب بشه، مثلا ماتا فوق العاده بود برام ولی حقوقش فکر کنم 60 هزار پوند در هفتست. البته توی چلسی فکر کنم فقط لمپارد، تری، چک، اشلی کول و تورس حقوقشون بیشتر باشه از بقیه که اونا هم به جز تورس به خاطر سابقه شون تو چلسی حقوق خوب میگیرن. تورس 200 هزار پوند در هفتست!!!! البته تورس برای من خیلی خوب گل زد، فکر کنم تو کل فصل حدود 30 گل برام تو مسابقات مختلف زد.
قهرمان سری A شدی ؟

pato77
30-10-2013, 18:50
fm14رو اسکایدرو کرک کرده 3 گیگ هست

juve327
30-10-2013, 21:42
لینک دانلود بازی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وین رونی
30-10-2013, 23:05
لینک دانلود بازی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:n19:
نسخه skidrow هم هست یعنی کرک شده به این زودی؟!!خدا کنه مشکلات کرک نسخه 13 را نداشته باشه
البته نمی دونم چرا لینکی که شما گذاشتید حجمش زیر 2 گیگ هست اما تو سایت اسکیدرو هرچی لینک دانلود هست نزدیک 3 گیگه
آهان شاید به خاطر فایل زبان باشه

juve327
30-10-2013, 23:10
:n19:
نسخه skidrow هم هست یعنی کرک شده به این زودی؟!!خدا کنه مشکلات کرک نسخه 13 را نداشته باشه

من خودم هنوز دانلود نکردم، اما خودشون که ادعا کردن بازی تست شدست:n02:

وین رونی
30-10-2013, 23:32
دیگه باید کم کم به فکر تاپیک نسخه 14 باشیم
من جمعه میرم تو نخ دانلود

shahrooz1222
31-10-2013, 12:21
دان کنیدو تست کنید که ماهم هفته بعد دانلود کنیم البته من وقت نکردن 13 رو بازی کنم چون خیلی کار داشتم ولی 14 رو بازی میکنم

shahrooz1222
31-10-2013, 13:01
دانلود بازی فوتبال منیجر از سایت زیر از مدیر سایت پرسیدم گفت تست شده هست
اینجا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2download.com/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-football-manager-2014-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-pc.html

فاصله بین p و 2 را بردارید

soheilnouri
31-10-2013, 15:17
اقا من سیو م دچار مشکل شده و لود نمیشه..واسه اولین بار این اتفاق افتاده...بازی رو سیو کردم و بعد خاموش شد لب تاب بخاطر اتمام شارژ چیکار کنم؟

paroucia
31-10-2013, 16:53
Fifa Manager 14 or Football Manager 2014?
من دو نسخه ی اخیر را بازی نکردم! اون زمان اینقدر گرافیکش پایین بود که ضد حال بود واقعا! حالا می خوام دوباره سری بزنم به این دو نسخه بازی و می خوام ببینم کدومش بهتر هست در کل؟ از نظر گرافیکی در چه حالن؟

با تشکر

bigarash
31-10-2013, 17:23
اقا من سیو م دچار مشکل شده و لود نمیشه..واسه اولین بار این اتفاق افتاده...بازی رو سیو کردم و بعد خاموش شد لب تاب بخاطر اتمام شارژ چیکار کنم؟
مگه ی نسخه ی تو اورجینال نیست برو از پشتیبانیشون بپرس شاید راهی باشه! راستی اتو سیو نیست مگه بازیت؟ آخرین سیو قبل این آخری رو بیار!

shahrooz1222
31-10-2013, 20:02
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) hahrooz_ghasemi.rozblog.com/
فاصله بین s و h را بردارید . هر دو بازی رو دان کنید

shahrooz1222
31-10-2013, 21:22
تاپیک جدید فوتبال منیجر
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

bigarash
31-10-2013, 23:03
آقا من تو سایتای مختلفل گشتم همه ی کرکا ایراد معروف کرش بعد از یه هقته رو داره، فکر نکنم تا 6 ماه دیگه کرک درست این بازی بیاد، عجله ای هم براش ندارم و تا 6 ماه دیگه هم به 2013 وفادار میمونم! :D
پس شما هم الکی دانلود نکنید!

ERPF
31-10-2013, 23:39
احتمال زیاد سیوت خراب شده یا به طور کامل پروسه سیو طی نشده اکثر بازی ها این پیغام رو دارن که در حین سیو کامپیوتر خود را خاموش نکنید ولی در مورد چند لحظه بعدش چیزی نگفتن

ERPF
31-10-2013, 23:42
من که امسال تیمم شانس اول قهرمانی در لیگه عمرا به این زودی ها سراغ 14 برم

Sepehr SS
01-11-2013, 00:31
:41:ای بابا...... خیلی تیمت خوب بود، حیفه واقعا اون سیو از بین بره!

soheilnouri
01-11-2013, 01:32
سیوم خراب نشده...از همون فصل بجای هفته 32 باید از 15 شروع کنم...

MCSE MAN
01-11-2013, 12:00
تا حالا 2 بار تو جام باشگاه های جهان بودم که هر جفتشم تو فینال به بوتافوگو باختم!!
این فصل متاسفانه فینال لیگ قهرمانان رو هم به آرسنال باختم. یه گل زدن و دیگه چسبیدن تو دفاع!

اینم رکوردی که تو سری آ زدم:

soheilnouri
01-11-2013, 13:31
چرا همه تازگیا دارن رم ور میدارن؟

ERPF
01-11-2013, 14:19
فکر کنم به خاطر این باشه که امسال رم توی سری ای تیم خوبیه و فعلا تمام نه بازیشو برده حالا باید ببینیم آیا رم واقعی به رکورد دوست عزیزمان mcse man میرسه یا نه

MCSE MAN
01-11-2013, 14:27
والا من همیشه رم رو ورمیدارم تو همه بازی ها. چه فوتبال منیجر چه فیفا منیجر و چه خود بازی فیفا
پست های اول من رو هم اگه ببینید تو همین تاپیک از همون اول رم رو برداشته بودم و با اینکه تقریبا از همه تیم ها پیشنهاد داشتم ولی بازم همینجا موندم

فکر کنم به خاطر این باشه که امسال رم توی سری ای تیم خوبیه و فعلا تمام نه بازیشو برده حالا باید ببینیم آیا رم واقعی به رکورد دوست عزیزمان mcse man میرسه یا نه
البته دیشب شد 10 بازی :n02:

soheilnouri
01-11-2013, 14:54
اقا یه بیشنهاد خوب...من میگم اینجا تابیک تخصیصی مربیگیری فوتبال هستش...درسته؟خب چرا نیاییم راجع به بازی ها یی رو که واقعا دیدیم حرف نزنیم؟از تاکتیک و استراتژی و چیدمان و تصمیم گیری های مربی ها...مطمئن هستم همه کسایی که این تابیک هستند و بازی می کنندد فوتبال منجیر رو 40 درصد حداقل اساس و بایه های تاکتیک های فوتبال رو میدونن...بد میگم؟نظرتون؟

AlexMercer
01-11-2013, 16:13
اقا بازی جدید فوق العاده بهتر از 2013 شده. از گیم اسپات 9 گرفت

Sepehr SS
01-11-2013, 17:23
اقا یه بیشنهاد خوب...من میگم اینجا تابیک تخصیصی مربیگیری فوتبال هستش...درسته؟خب چرا نیاییم راجع به بازی ها یی رو که واقعا دیدیم حرف نزنیم؟از تاکتیک و استراتژی و چیدمان و تصمیم گیری های مربی ها...مطمئن هستم همه کسایی که این تابیک هستند و بازی می کنندد فوتبال منجیر رو 40 درصد حداقل اساس و بایه های تاکتیک های فوتبال رو میدونن...بد میگم؟نظرتون؟
کاملا موافقم. واقعا این فوتبال منیجر، دید آدم رو نسبت به بازی های واقعی عوض میکنه و کلی به اطلاعات یک نفر اضافه میکنه.

bigarash
01-11-2013, 17:26

موافقم! پیشنهاد خیلی خوبیه!
استارتشو از کی بزنیم؟

وین رونی
01-11-2013, 17:29

موافقم
تو تاپیک 14 این بحث را شروع کنیم

shahrooz1222
01-11-2013, 19:43
اقا بازی جدید فوق العاده بهتر از 2013 شده. از گیم اسپات 9 گرفت شما بازی کردید ؟ کرکش کار میکنه و سالمه ؟ اگه اره تو تاپیک 14 یه نقدی بزارید ببینیم چجوری شده بازی

AlexMercer
01-11-2013, 21:29
نه شهرزو جان به تازگی کرکی اومده که هنوزم کامل نیست ولی طبق نقد ها و پیشنمایش ها فوق العاده شده.

کلا سیستم دستورات کنار خط عوض شده و نقل و انتقالات دیگه کاملا شبیه واقعیت شده

ERPF
01-11-2013, 22:22
موافقم اما به شرطی که قبلش بازی که قرار تحلیل بشه از قبل مشخص باشه و همه دیده باشن ( ترجیحا از لیگ ایران نباشه )

soheilnouri
02-11-2013, 12:33
فعلا 14 که خبری نیست...همینجا ادامه میدیم..هر کی هر بازی رو دیده بیاد و یه تحلیل اجمالی انجام بده از چیدمان و بقیه چیزها...منم شروع میکنم..

Sepehr SS
02-11-2013, 18:16
خب من اولین تحلیلمو میگم. بازی چلسی-نیوکاسل رو که 2-0 چلسی باخت، خودم میدونستم که چلسی این بازی رو میبازه چون همیشه تیمهای مورینیو تو بازی های بیرون از خونه جلوی تیمهای متوسط مشکل دارن. من فکر میکردم 1-0 ببازه که 2-0 باخت. ترکیب چلسی هم خوب نبود، لمپارد نباید همه بازیها رو بازی کنه 35 سالشه دیگه، نمیدونم مورینیو چرا نمیخواد قبول کنه که این لمپارد، بازیکن 6 سال پیش نیست. ماتا رو هم که مشخصه مورینیو قبولش نداره، هر وقت هم که بهش از اول بازی میده دقیقه 60 تعویضش میکنه ولی برعکس اسکار هر چقدر هم که بد بازی کنه هیچ وقت تعویض نمیشه و همیشه 90 دقیقه بازی میکنه. وقتی که ماتا نیم فصل از چلسی رفت، مورینیو میفهمه چه بازیکنی رو از دست داده. اتوئو به درد این بازی نمیخورد اصلا، باید دمبا با بازی میکرد به خاطر قدرت بدنیش. ویلیان جلوی آرسنال خیلی خوب بود، باید از اول بازی میکرد. کلا این چلسی قهرمان بشو نیست امسال بر عکس تیم خودم تو fm. امسال منچسترسیتی یا آرسنال قهرمان میشن.

soheilnouri
04-11-2013, 13:06
منم اين هفته اين بازيا رو زنده ديدم:
درتموند اشتوتگارت
بايرن هوفنهايم
ارسنال ليورپول
لاتسيو جنوا
فيورنتينا ميلان
بارسا اسبانيول

دروتموند اشتوتگارت:
درتموند با سيستم هميشگي ١-٣-٢-٤ وارد بازي شد.تنها تغيير ويژه بازي كردن سوكراتس پاپاتوپولوس جاي يكي از بهرين مدافعان مياني دنيا سبوتيچ بود.هوملس در كنارس مثل هميشه نشون داد چه مدافع مياني بازيسازيه.يه پاس قطري ٥٠ متري به ميختاريان داد كه كف كردم.جلوتر حركت ميكرد و تنها ميانه زمين گاهي پيشروي ميكرد.سمت راست دفاع گروسكرويتس و چپ اشملتسر بود.واقعا اولي اچار فرانسه كلوپ بوده تو اين دو سال.بال راست.هافبك راست مدافع راست...هافبك چپ...حالا هم در نبود پيژچك كليدي واقعا عاليه عملكردش.هافبك هاي مياني تيم لارس بندر(بعنوان دفاعي) و نوري شاهين(بعنوان پاسور و deeplying midfielder) بودند.بندر كاملا سباستيان كل رو نيمكر نشين كرده.نوري هم بعد از دوران رقت انگيز ليورپول و مادريد بعد از ملحق شدن به مجموعه كلوپ در ميانه ي فصل قبل نشون داد در نبود ايلكاي گوندوگان بدل به بهترين هافبك اين تيم شده.جالبه هفته قبل در تيم منتخب ultimate team fifa 14 هم حضور. داشت.

اما هنريك ميختاريان.اين ارمني خوش فكر خوش استيل كه گاهي ادمو ياد زيدان ميندازه.يه هافبك هجومي كلاسيك كه براي تصاحب توپ تا اوايل محدوده زمين خودي هم مياد.بهترين با يكن vbv بوده تا الان بي شك.تاثيري كه اون داره تو تيم رويس و لواندوفسكي هم ندارن.در سمت راستش كوبا بلاژيكوفسكي جانشين ارباميانگ شد و در چپ رويس سرحال بازي كرد كه گل دوم تيم رو با پاي چپ(پاي ضعيفتر)زد.در خط حمله هم لوا بازي كرد.گل اول بازي رو بازيكنان شهر مرسدس بنز زدند.اشتباه مدافعان در يارگيري(هوملس)باعث شد كريم هگي مدافع اشتوتگارت گل بزنه با سر...اما چند دقيقه بعد سوكراتس به همون شيون واسه دوتموند گل زد.ارشباهات فاجعه بار اشتوتگارت سبب شد رويس و لوان و اباميانگ اشتوتگارتو شش تايي كنند.

soheilnouri
05-11-2013, 13:00
اقا من در فصل 2018 تا الان 14 برد متوالی دارم...کسی تونسته بیش از این بره؟اطلاعات کاملی از تیم فعلی ام میذارم....

pato77
05-11-2013, 20:21
اقا کرک سالم fm14اومد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ERPF
05-11-2013, 21:13
اقا من در فصل 2018 تا الان 14 برد متوالی دارم...کسی تونسته بیش از این بره؟اطلاعات کاملی از تیم فعلی ام میذارم....
من در همین فصلی که در اون قرار دارم 2014-2015 شانزده بازی رد هم بردم ، تا الان هم 11 بازی رد هم در لیگ بردم که هنوز هم میتونم بهش اضافه کنم البته فکر میکردم در بازی آخر که با چلسی پلگرینی دارم این روند متوقف بشه که در نیمه اول یک بر صفر عقب بودیم ولی در نیمه دوم با بازی خوب وسلی اشنایدر ( جرارد چهار ماه مصدوم شد ، در نیم فصل اشنایدر رو از گالا 15 میلیون خریدم ) در نیمه دوم بازی دوتا زدیم که اشنایدر یک پاس گل داد و گل دوم رو هم زد
اگر دقت کنید در این بیست بازی 44 گل زدیم و فقط هفت گل خوردیم ، فکر کنم رکورد رم امسال رو هم زده باشیم
در مورد بازی ها تا حالا وقت نکردم هیچ بازی رو ببینم ولی امشب میخواهم بازی رئال _یوونتوس رو ببینم

MCSE MAN
05-11-2013, 21:21
منظورت تو لیگه یا کلا؟؟
من رکوردم تو لیگ 16 برد متوالیه تا اونجایی که دیدم
ولی اگه همه جام ها رو حساب کنیم 18 تا

ERPF
05-11-2013, 21:27
سهیل هر وقت میاد یک ایده هم با خودش میاره خوب حالا که بحث به اینجا کشید از همه میخوام رکورد هاشون رو با مدرک رو کنند مثل : چند بازی گل نخوردن ، تعداد برد متوالی و هرچی به ذهنتون رسید

pato77
05-11-2013, 23:26
تو fm14واقعا تغییرات جالبی اعمال شده مثلا فیر پلی مالی به این بازی اضافه شده که فکر کنم کار رو خیلی سخت می کنه.

soheilnouri
05-11-2013, 23:49
تو fm14واقعا تغییرات جالبی اعمال شده مثلا فیر پلی مالی به این بازی اضافه شده که فکر کنم کار رو خیلی سخت می کنه.

این خوراک خودمه...

soheilnouri
05-11-2013, 23:56
نظرتون راجع به این بازیکن چیه؟

soheilnouri
05-11-2013, 23:58
چرا ابلود نمیشه؟

shahrooz1222
06-11-2013, 15:13
لطفا بازی 14 رو توی تاپیک خودش مطرح کنید

ERPF
06-11-2013, 15:14
چرا ابلود نمیشه؟
من هم دیروز این مشکل رو داشتم دوبار اپلود کردم تا اولی جواب داد

ERPF
06-11-2013, 15:17

میشه یکم در مورد تغیرات توضیح بدی شاید وسوسه شدم 2014 رو شروع کردم

Ramin khuzestan
15-11-2013, 19:38
سه تا از نتایج بیاد موندنی برای من در دوره های گذشته چمپیونز لیگ در مراحل حذفی

hakermeshki
20-01-2014, 08:57
سلام
بچه ها من لینک دانلود لیگ ایران و ادیتور رو میخوام
کسی میتونه لینکشو بده؟

taghi_buffon
27-01-2014, 13:18
خدا وکیل من این رو بیشتر از 2014 میپسندم.

soheilnouri
27-01-2014, 14:00
خدا وکیل من این رو بیشتر از 2014 میپسندم.

من فک میکنم 2013 بهترین نسخه ی فوتبال منجیر در طول زمان بوده...منم با شما موافقم دوست عزیزم...

danijon_2006
20-03-2014, 23:44
این مشکل crash dump چطوری حل میشه؟

soheilnouri
21-03-2014, 11:29
حل نميشه.فكً كن من بازيو از استيم خريدم به اين مشكل برخوردم

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

danijon_2006
21-03-2014, 13:09
من همون اول بازی به این مشکل بر میخورم یعنی وقتی لیگا رو انتخاب میکنم و میخواد تازه شروع بشه فصل اول اصلا راهی نداره؟

bigarash
01-05-2014, 17:18
من امسال سراغ 2014 نرفتم
الانم دارم همینو ادامه میدم، با رئال مادرید تو سال 2023!
تیم اولم اف سی سئول
تیم دومم بوکا جونیورز
تیم سومم اینتر میلان
تیم چهارمم رئال مادرید
البته از سال 2016 و بعد از بازنشسته شدن کیروش سرمربی تیم ملی ایران هم هستم!

soheilnouri
01-05-2014, 17:23
مال من كرش كرد تو سال ٢٠٢٠....با اينكه اصل بود

bigarash
01-05-2014, 22:35
مال من كرش كرد تو سال ٢٠٢٠....با اينكه اصل بود

سهیل جان خیلی متاسف شدم! من همیشه اخبار Career تو رو دنبال می کردم! تو بازی چیزیو دستکاری نکرده بودی؟ امتحان کردی مثلاًً سیو چند ماه قبل رو بیاری؟ اونطوری بازم کرش میکنه؟

bofekor1
13-07-2014, 22:07
درود...
آقا یه جوون مرد پیدا شه لینک و کرک های Fm13 و Fm14 v رو بذاره
سپاس گذارشیم!

sajad7330
18-08-2014, 18:17
سلام به همگی...بچه ها من عاشق این بازیم ولی ازونجا که شاغلم وقت نکردم...سی دی 2013 نسخه cpy رو چند وقته خریدم اما وقت نکرده بودم نصب کنم الان که نصب کردم به مشکل خوردم...میشه کمک کنید....ارور میده خیلی ارور میده همه هم یجوره از فایل های مختلف ایراد میگیره...اینم عکس ارور

sajad7330
18-08-2014, 18:20
روی آپدیت های مختلف و فایل های مختلف ارور میده

ali-u
18-08-2014, 20:42
روی آپدیت های مختلف و فایل های مختلف ارور میده

اول سی دی رو تو هارد کپی کن . بعد اقدام به نصب کن (شاید سی دی مشکل داره )

sajad7330
18-08-2014, 22:08
اول سی دی رو تو هارد کپی کن . بعد اقدام به نصب کن (شاید سی دی مشکل داره )

اینکارم کردم نشد...آقا تورو خدا کمکم کنید منم بتونم بازی کنم...اشکالش از چیه؟؟؟؟؟

ali-u
18-08-2014, 22:48
اینکارم کردم نشد...آقا تورو خدا کمکم کنید منم بتونم بازی کنم...اشکالش از چیه؟؟؟؟؟

سی دی کپی شد ؟

sajad7330
18-08-2014, 23:08
سی دی کپی شد ؟

آره سی دی کپی میشه...فایل ها رو اکستراکت هم میکنه...4 تا set up هم انجام میشه...بعد از 4 تا set up که میره واسه instal وسطش این ارورا رو میده....اشکال از سی دیه؟؟؟

ali-u
18-08-2014, 23:22
آره سی دی کپی میشه...فایل ها رو اکستراکت هم میکنه...4 تا set up هم انجام میشه...بعد از 4 تا set up که میره واسه instal وسطش این ارورا رو میده....اشکال از سی دیه؟؟؟

اشکال از فایلی که basics.fmc توش است .احتمالا خرابه . به درستی نمی تونه اکسترکت کنه

sajad7330
19-08-2014, 09:04
اشکال از فایلی که basics.fmc توش است .احتمالا خرابه . به درستی نمی تونه اکسترکت کنه

چکار کنم؟ سی دی مشکل داره پس؟

ali-u
19-08-2014, 09:11
چکار کنم؟ سی دی مشکل داره پس؟

اینکه می گی سی دی رو تونستی کپی کی یعنی سی دی مشکل نداره

فقط خطا . مال فایل نصبی که
basics.fmc توش است

شما یک اسکرین شات از فایل های نصبی سی دی بزار
شاید . فایل خراب و تو اینترنت پیدا کرد یم

sajad7330
20-08-2014, 10:02
اینکه می گی سی دی رو تونستی کپی کی یعنی سی دی مشکل نداره