مشاهده نسخه کامل
: Football Manager 2013
mohamadss021
25-06-2013, 18:30
نه dbc فک کنم بله در C:\Users\x\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2013\editor data
mohamadss021
25-06-2013, 18:32
این فایل ایران که شما گذاشتی الان بصورت فرمت تصویری هست واسم...باید تو کدوم فولدر بازی قرار بدم؟editor data?
نه dbc فک کنم بله در C:\Users\x\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2013\editor data
soheilnouri
25-06-2013, 23:40
اخه ایکنش مثه تصویریه ....راستی باید بازی جدید شروع کرد؟
AlexMercer
26-06-2013, 00:05
اقا یک سوال
شما هم در انتهای فصل دوم فرگوسن در بازیتون بازنشسته میشه و مورینیو سرمربی منچستر میشه؟
برای من ۴ سال پشت هم منچستر سیتی قهرمان شد تا این فصل اخر منچستر شد
soheilnouri
26-06-2013, 00:47
به نکته ی باحالی اشاره کردی...واسه من تو این نسخه و نسخه 12 و 11 هم همینطور بوده..کلا مورینیو بعد از فرگی مربی یونایتد میشه...عکسشو ببین...
جالبه خرید های یونایتد واقعا مرد افکنه...فالکائو نیمار گرت بیل....تیما خیلی خوب میخرن تو انگلستان و اسبانیا....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
AlexMercer
26-06-2013, 11:28
اره دقیقا سال های قبل هم همین اتفاق افتاد و جالبه حتی تو اگر اون زمان بهترین مربی هم باشی بازم مورینیو رو انتخاب میکنند نه تورو. سال اول مورینیو منچستر رو قهرمان اروپا کرد. اتفاقا خریدهاش همسیک و آلابا و لندرو و فیشر بود برای من.
این پچ های ارم باشگاه ها سنگین نمیکنه بازیو؟ میشه نریخت لباسهاشو؟ چون من با fmrte همیشه لباس هارو عوض میکنم واسم لذت بخشه
bigarash
26-06-2013, 12:34
اره دقیقا سال های قبل هم همین اتفاق افتاد و جالبه حتی تو اگر اون زمان بهترین مربی هم باشی بازم مورینیو رو انتخاب میکنند نه تورو. سال اول مورینیو منچستر رو قهرمان اروپا کرد. اتفاقا خریدهاش همسیک و آلابا و لندرو و فیشر بود برای من.
این پچ های ارم باشگاه ها سنگین نمیکنه بازیو؟ میشه نریخت لباسهاشو؟ چون من با fmrte همیشه لباس هارو عوض میکنم واسم لذت بخشه
من هم پچ آرم هارو دارم هم فیس پک هم کیت ها رو اصلا هم سنگین نشده،فکر کنم ربطی نداره
Ramin khuzestan
26-06-2013, 12:44
من توی بازیم پوشه ای به نام editor data ندارم! فقط باید کپی بشه تا لیگ ایران اضافه بشه به بازی ؟
soheilnouri
26-06-2013, 13:59
چرا یکم سنگین میکنه...نباید بی تاثیر دونست...اگر رم بالا داشته باشین مشکلی ندارین...من واسه تماشای بازی حتی تماشاگرا و استادیوم رو از بین میبرم که سریع اجرا بشه
AlexMercer
26-06-2013, 14:42
یکی پچ هارو برام میزاره ممنون.
ولی بازی یک سری مشکلات داره. مثلا خیلی راحت مربیا بین تیم ها جابجا میشن. مثلا فرگوسن که بازنشست میشه مورینیو از کارش در ریال استعفا میده بیاد منچستر. ولی قبلا از مربیانی که بیکار بودن شانس بیشتری داشتن برای صاحب تیم شدن. یعنی شما نمیبینی یک مربی بدون تیم سرمربی شه.
بد قبلا در مورد شایعات جانشین سرمربی اسم برای مثال من محمدرضا رو میاوارد که الان بیکارم و امکان داره سرمربی استقلال شم ولی اینن اتفاق نمی افته.
قبلا میشد در رسانه از بازیکن خودمون تعریف کنیم. یا با ابازیکنانی که تبعه دو کشورن همزمان برای اینکه برای تیم ملیمون بازی کنن صحبت کنیم ولی الان نمیشه. قبلن بازیکنا بیشتر تو رسانه ها در مورد اینکه بازی نمیکنن انتقاد میکردن ولی الان اینجور نیست
من توی بازیم پوشه ای به نام editor data ندارم! فقط باید کپی بشه تا لیگ ایران اضافه بشه به بازی ؟
اگر نداری یه پوشه به همین اسم در آدرسی که دوستمون دادن بساز و داخل اون کپی کن.
Alex Fera
26-06-2013, 15:01
دوستان خواهشا یکی پچ کامل فیس و لوگوس باشگاها رو میزاره؟!
دوستان خواهشا یکی پچ کامل فیس و لوگوس باشگاها رو میزاره؟!
سایت رسمی خود فوتبال منیجر در بریتانیا، همه چی اینجا پیدا میشه:wink:
fm-base.co.uk
princeofpersia_7
26-06-2013, 20:12
درباره مورینیو که دوستان داشتن حرف میزدن من یه نکته جالب یادم اومد..تو بازی من سر آلکس سال 2014 بازنشست میشه و به جاش پپ گواردیولا اومد.البته من با وجود اینکه ورلد کلاس بودم ولی درخواست ندادم ببینم منو قبول میکنن یا نه.ولی از 2014 تا 2019 که الان باشه گواردیولا مربی یونایتد هست هنوز و نسبتا هم خوب نتیجه گرفته .جالبه نیمار رو هم خریدن ولی وقتی من پاری سن ژرمن بودم گرت بیل رو نذاشتم بخرن :n02:
MCSE MAN
26-06-2013, 21:06
فعلا آ.اس.رم رو بیخیال شدم و از اول با Swansea شروع کردم. خوشبختانه با توجه به انتظاراتشون هم بازیکن و هم بودجه نسبتا خوبی داشت
فصل اول قرار بود سقوط نکنم که دهم شدم
فصل دوم قرار شد اواسط جدول باشم که بد نتیجه گرفتم و چهاردهم شدم ولی خشوبختانه اخراجم نکردن
این فصل ترکوندم. انتظارات رو گذاشتم بودم نیم بالایی جدول که تا حالا عالی عمل کردم و الآن چهارم هستم
خواستم عکس بذارم اینجا از تیمم ولی نمیدونم چرا print scrn رو که میزنم و بعد paste میکنم تو paint ،به جای اینکه از صفحه بازیم عکس گرفته باشه از صفحه ویندوزم عکس گرفته!!
soheilnouri
26-06-2013, 21:53
درباره مورینیو که دوستان داشتن حرف میزدن من یه نکته جالب یادم اومد..تو بازی من سر آلکس سال 2014 بازنشست میشه و به جاش پپ گواردیولا اومد.البته من با وجود اینکه ورلد کلاس بودم ولی درخواست ندادم ببینم منو قبول میکنن یا نه.ولی از 2014 تا 2019 که الان باشه گواردیولا مربی یونایتد هست هنوز و نسبتا هم خوب نتیجه گرفته .جالبه نیمار رو هم خریدن ولی وقتی من پاری سن ژرمن بودم گرت بیل رو نذاشتم بخرن :n02:
موقعی که میخاستی مشخصاتتو بدی نذاشته بودی اماتور مگه؟چقد زود شدی ورلد کلاس؟من با این که دو سال بعد از اولین حضورم تو لاتسیو قهرمان لیگ قهرمانان اروبا شدم هنوز continental هستم...
desperadoland
26-06-2013, 22:03
سال دوم با بتیس قهرمان جام حذفی شدم و تو لیگ هشتم شدم و اون مهاجم رایگانی که خریده بودم و عکسشو قبلا گذاشتم 25 تا گل تو کل بازیام برام زد
soheilnouri
26-06-2013, 22:14
یکی از بهترین بازیکنایی که برورش دادم...کلیماکو فریتاس که 16 سالش بود خریدم و الان بعد از دو سال مدافع ثابت تیممه...
AlexMercer
26-06-2013, 22:58
اقا این بازی ارزش نداره همزمان مربی ملی و باشگاهی بود. الان داشتم بازی میکردم! سوپر کاپ ایتالیا(من یوونتوسم) با نائولی دقیقا یک ساعت قبل از بازی ایران و آلماتن در المئیک بود(سرمربی تیم ملی ایرانم برای المئیک خودم سرمربی تیم امید شدم) همزمان جفتش رو هم بازی اجرا کرد! من در خودم شک کردم میتونم همزمان هم ایتالیا باشم و هم برزیل در ماراکانا!
قبلا هم اینطوری شده بود! بازی های غرب اسیا با بازی های جام باشگاه های جهان که با استقلال رفته بودم همزمان شده بود!!! تو یک رووز!
soheilnouri
26-06-2013, 23:27
معمولا تو بازی های ملی که با باشگاهیت همزمانه نمیتونی باشی....باشگاهی در اولویته...ولی کلا درستم نیست همزمان بود.من خودم الان مربی غنا هم هستم در کنار لاتسیو ولی اصن حال نمیده...ملی بدرد موقعی میخوره که کار و زندگی ات زیاده و زیاد وقت بازی کردن نداری....
soheilnouri
26-06-2013, 23:41
یکی دیگه از مدافعان اینده دارم که این فصل فیکس بازی کرده...آلفردو موگنای که 199 سانتی متر هم قد داره...از لیوورنو خریدمش...
shahrooz1222
27-06-2013, 17:03
سلام من هنوز این بازی رو نخریدم میخوام 2014 رو بخرم کسی اطلاعاتی در مورد 2014 این بازی نداره ؟ یا تاریخ انتشار
بعدش میشه لیگ ها و یک سری اطلاعات بازی رو بگین
shahrooz1222
27-06-2013, 19:13
بعدش میخوام بدونم بازیکنا از چه سنی پیشرفتشون متوقف میشه?
کسی نیست که بگه یا یه اطلاعاتی بهم بده ؟
princeofpersia_7
27-06-2013, 23:02
موقعی که میخاستی مشخصاتتو بدی نذاشته بودی اماتور مگه؟چقد زود شدی ورلد کلاس؟من با این که دو سال بعد از اولین حضورم تو لاتسیو قهرمان لیگ قهرمانان اروبا شدم هنوز continental هستم...
نه من اون درجه ی International player رو گذاشته بودم. دو سال اول پاری سن ژرمن بودم و بعد از اینکه حتی قهرمان اروپا هم کردمشون با اون مدیر عربشون به مشکل خوردم و سال 2014 اومدم بیرون.بعد برای 5 سال رفتم والنسیا و از اول این فصل هم اومدم اسپورتینگ لیسبون. در تمام این مدت همزمان سر مربی تیم ملی انگلیس هم بودم و مشکلی برام پیش نیومده از نظر بازی همزمان و غیره. حالا بعد از اسپورتینگ هم برنامه دارم برم سلتیک اسکاتلند :n02:
soheilnouri
28-06-2013, 00:35
نه من اون درجه ی International player رو گذاشته بودم. دو سال اول پاری سن ژرمن بودم و بعد از اینکه حتی قهرمان اروپا هم کردمشون با اون مدیر عربشون به مشکل خوردم و سال 2014 اومدم بیرون.بعد برای 5 سال رفتم والنسیا و از اول این فصل هم اومدم اسپورتینگ لیسبون. در تمام این مدت همزمان سر مربی تیم ملی انگلیس هم بودم و مشکلی برام پیش نیومده از نظر بازی همزمان و غیره. حالا بعد از اسپورتینگ هم برنامه دارم برم سلتیک اسکاتلند :n02:
تیمات هیج ربطی با هم ندارن...اما مربیگری از نقاط مختلف اروبا حال میده...
shahrooz1222
28-06-2013, 10:04
یک سوال از اونجایی که من هنوز بازی نکردم چجوری به مشکل با مدیر برمیخوری ؟
soheilnouri
28-06-2013, 10:42
یک سوال از اونجایی که من هنوز بازی نکردم چجوری به مشکل با مدیر برمیخوری ؟
دلایل زیادی وجود داره که یه مربی با مدیر به مشکل بربخوره..مثلا اگر تو انتظارایی که زمان ثبت قرارداد باهات میبنده به یکی از اون المان ها عمل نکنی باهات بد میشه.یا اگر واسه خرید یه بازیکن بصورت مکرر طلب بودجه بیشتر کنی و یا موقعی که داری مربیگری یه باشگاه رو میکنی واسه مربیگری تو یه باشگاه دیگه از خودت تمایل نشون بدی و....
princeofpersia_7
28-06-2013, 20:11
تیمات هیج ربطی با هم ندارن...اما مربیگری از نقاط مختلف اروبا حال میده...
من دقیقا برنامه ام همین بود که کار کردن در تیم های مختلف رو تجربه کنم. تیم پولداری مثل پاری سن ژرمن ، تیم رو به رشدی مثل والنسیا که باهاشون رکوردهای تاریخی زدم و با 700 میلیون بودجه ترکشون کردم بعد از 5 سال و حالا هم اومدم اسپورتینگ لیسبونی که کریس رونالدوی 34 ساله بزرگترین بازیکنش هست و کلا به زور 20 تا بازیکن تو تیم اصلیش هست :n02: به نظرم اینجوری هم لذت بیشتری می بری و تنوع زیادتری هم بازی برات خواهد داشت.
درباره مشکل پیدا کردن با مدیر هم بگم که سهیل عزیز پاسخ درستی داد.البته مشکل من بر سر تمدید قرارداد بود.من میخواستم فقط دو ساله ببندم ولی اون بابا به کمتر از 5 سال راضی نبود و در نتیجه کلا پیشنهادشو کنسل کرد و ...
AlexMercer
28-06-2013, 20:21
من یادمه اون اوایل سال های پیش بازی میکردم. اول بازی سرمربی منچستر شدم. خواستم یک بازیکن بخرم اول فصل توی سال اول پول نداشتیم به باشگاه اولتیماتوم دادم که یا میخرین یا من کناره گیری میکنم ! منچستر منو اخراج کرد!!!!!!:n08: بعدها دوباره از این ابزار استفاده کردم ولی چون مربی بهتری شده بودم و تازه کارم نبودم سریع بازیکنو خریدن!!:n07:
یک مشکلی که هست توی قرارداد های مربی با باشگاه برای گرفتن جام و قهرمانی هیچ جایزه ای به مربی تعلق نمیگیره که این اشتباهه چون در واقعیت متفاوته.
soheilnouri
29-06-2013, 01:21
قهرمان جام باشگاه های جهان شدم و چیواس رو در فینال بردم.بردن تیمی ازمکزیک بعد از اینکه فصل قبل تو راه قهرمانی لیگ قهرمانان غول هایی مثل بارسا مادرید بورتو و یووه رو بردم کار سختی نبود.
در تصویر سوم به رکورد های خرید و فروش و تعداد جام ها((تاحالا با لاتسیو قهرمان لیگ نشدم.یعنی یووه لامصب نمیذاره...))دقت کنید.دو جام حذفی.یک چمبیونز لیگ.یک سوبر کاب اروبا.یک سوبر کاب ایتالیا و یک جام باشگاه های جهان رو بردم.
جمع خرید هام در طول 4 فصل مفید تنها 49 میلیون بوند بوده...که 18 میلیون بوندش فقط مخصوص دو بازیکن بوده((8 میلیون آدام ماهر و 10 میلیون مارکوس هنریکسن که فکر کنم اشتباه کردم در خرید دومی))40 میلیون بوند هم فروختم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
soheilnouri
29-06-2013, 01:25
بعد از این همه مشقت که به کمک بازیکسازی و دستیار های خوب بوجود اومد بالاخره از "sunday footballer" به "world class manager" تبدیل شدم.
bigarash
29-06-2013, 12:42
بعد از این همه مشقت که به کمک بازیکسازی و دستیار های خوب بوجود اومد بالاخره از "sunday footballer" به "world class manager" تبدیل شدم.
آقا تبزیک! من تو آینتراخت براینشویگ هستم و هنوز regional! :n02:
desperadoland
29-06-2013, 14:54
تو بازی من سال 2014 والدز از بارسا جدا میشه و بازیکن ازاد میشه من که سریع باهاش قرارداد بستم .
یکی کمک کنه من با بتیس جلو همه حریفام عالی بازی می کنم و توپهای توی چهار چوبم همیشه دوبرابر حریفمه ولی اونطور که باید نتیجه نمی گیرم و بعد از دوتا برد یکدفعه به یک تیم ضعیف میبازم :n29:؟
AlexMercer
29-06-2013, 15:53
تو بازی من سال 2014 والدز از بارسا جدا میشه و بازیکن ازاد میشه من که سریع باهاش قرارداد بستم .
یکی کمک کنه من با بتیس جلو همه حریفام عالی بازی می کنم و توپهای توی چهار چوبم همیشه دوبرابر حریفمه ولی اونطور که باید نتیجه نمی گیرم و بعد از دوتا برد یکدفعه به یک تیم ضعیف میبازم :n29:؟
بازیکنا بعد دوتا بازی خوب خسته میشن و کم میارن. باید تمرینات پیش فصل روی fitness کار میکردی
soheilnouri
29-06-2013, 18:16
باید یک تیم 24 نفره داشته باشین که تقریبا همشون رو بازی بدین تا اینجوری خستگی بر بازیکنان چیره نشه.....
desperadoland
29-06-2013, 19:07
باید یک تیم 24 نفره داشته باشین که تقریبا همشون رو بازی بدین تا اینجوری خستگی بر بازیکنان چیره نشه.....
دقت نکردید چی گفتم من تیمم خوب بازی میکنه موقعیت گلهام از حریف بیشتره ولی حریفم یکدفعه از یک موقعیت استفاده می کنه و بازیو می بره
shahrooz1222
29-06-2013, 19:28
یک سوال این نسخه اخر فوتبال منیجر رو میشه از مغازه ها خرید
یک سوال دیگه جام های قهرمانان اسیا و امریکا رو هم داره ؟
soheilnouri
29-06-2013, 20:23
یک سوال این نسخه اخر فوتبال منیجر رو میشه از مغازه ها خرید
یک سوال دیگه جام های قهرمانان اسیا و امریکا رو هم داره ؟
نه نمیشه خرید.باید اول اسم رمز بگی بعد بخری....:n19::n09::n02::n02:
بله دوست خوب من...لیگ تالش هم داره.اینا که دیگه گرند اسلم محسوب میشن!:n24:
soheilnouri
29-06-2013, 20:28
دقت نکردید چی گفتم من تیمم خوب بازی میکنه موقعیت گلهام از حریف بیشتره ولی حریفم یکدفعه از یک موقعیت استفاده می کنه و بازیو می بره
ببین مالکیت توپت چقده...اگر کاملا بیشتر باشه و هدفت هم این باشه یعنی رسیدن به هدف.
ولی برای اینکه از موقعیت هات بصورت بهینه تر بهره ببری چند تا راهکار بسیار موثر وجود داره که لطفا به دقت اجراش کن:
1-نمیدونم تیمت چیه اما قبل از بازی در برابر تیمی که ضعیف تر از تو هست((در خانه ی خودت که همیشه ولی در خونه حریف در صورت وجود داور سخت گیر و زمین بعد گاهی))match preperation رو بذار رو attacking setpiece و یا attacking movement.
2-کرنر ها و ضربات شروع مجدد رو واسه استفاده از سرزنی جدی بگیر.مدافعان میانی و هافبک دفاعی و مهاجم و یک مدافع کناری رو بذار اون جلو...حالا اینجوری:
مدافعان میانی رو بذار:attavck far post و stand far post
دیگر سر زن رو بذار:challenge keeper
دیگر سرزن:near post flick on و دیگری رو هم بذار attack near post
اگر باز هم سرزن داری اونو بذار attack ball from deep...
تکلمه:همه اینا موقعی موثر هست که کرنز زن شما توانایی کرنر اش بالاتر از 15 باشه.
موفق باشید!
soheilnouri
30-06-2013, 00:14
در استانه کریسمس 2016 و در چهارمین فصل من تو لاتسیو از سوی باشگاه اتلتی مادرید دعووت به کار شدم.الان دیگه مربی ورلد کلاس محسوب میشم.جالبه.نامه رو بخونید!
shahrooz1222
30-06-2013, 04:22
مربی ایرانی ایول دمت گرم
بچه ها به نظر شما 2014 این بازی کی میاد اگه دیر میاد همین 2013 رو بخرم
soheilnouri
30-06-2013, 09:48
مربی ایرانی ایول دمت گرم
بچه ها به نظر شما 2014 این بازی کی میاد اگه دیر میاد همین 2013 رو بخرم
سلام دويت من.خوش اومدي.٣ ماه ديگه حدودا مياد و تا كركشم بياد فك كنم يه ٩ ماهي طول بكشه.همين ١٣ رو هم بچه كمتر از يه ماهه در بازي مكنن
AlexMercer
30-06-2013, 11:11
سلام دويت من.خوش اومدي.٣ ماه ديگه حدودا مياد و تا كركشم بياد فك كنم يه ٩ ماهي طول بكشه.همين ١٣ رو هم بچه كمتر از يه ماهه در بازي مكنن
معمولا Football Manager برای تعطیلات اخر سال میلادی عرضه میشه یعنی 6 ماه دیگه ولی اینبار زودتر کرک میشه مثل ac2 بود که اولش کرک نمیشد بعد راحت کرک شد.
mehran_3233
01-07-2013, 06:34
چطوری میشه از fmrte 2013 ادیتور استفاده کرد ؟ کمک کنین
soheilnouri
01-07-2013, 09:04
دوست خوب من...بهت توصیه میکنم زیاد استفاده نکن چون هیچ لذتی نداره...اما بازی رو که نصب کردی برنامه رو هم نصب کن و استفاده کن...من تو ورژن های 7 8 سال قبل استفاده می کردم واسه اضافه کردن دیتا بیس به سابقه باشگاهی برخی بازیکنان((چون خبرنگار فوتبال هستم واقعا خوره ی اطلاعات سابق بازیکنان هستم))....
shahrooz1222
01-07-2013, 16:31
کدوم باشگاه ها خوبن مثلا قرض ندارن و پول نسبتا خوبی دارن نمیخوام بزرگ باشن؟
استاندارد لیژ چطوره ؟
میگم یکی بچه ها اومد گفت یک 6 - 7 فصلی رفته.
شما چجوری دارین به این سرعت پیش میرین؟ من حدود 2 ماهه هنوز فصل اول هم تموم نشده!!! تازه دارم به آخرای فصل نزدیک میشم.
soheilnouri
01-07-2013, 20:30
میگم یکی بچه ها اومد گفت یک 6 - 7 فصلی رفته.
شما چجوری دارین به این سرعت پیش میرین؟ من حدود 2 ماهه هنوز فصل اول هم تموم نشده!!! تازه دارم به آخرای فصل نزدیک میشم.
من بازی رو ارجینال خریدم و فصل چهارمم هست.3 ماه زودتر از بچه ها شروع کردم بازیو...هر روز هم بین 3 تا 5 بازی انجام میدم با حالت comprensive
pazzahamid
02-07-2013, 00:35
من بعد از دوسال که تو اینتر بودم یه اسکودتو یه لیگ اروپا و یه جام حذفی آوردمو تیمو دادم دست مورینیو و رفتم تازه میخوام با تیم کویینز پارک رنجرز شروع کنم
پل اسکولز دستیارم هستش.کریستین چیوو و دژان استانکویچ هم کادر مدیریتی
soheilnouri
02-07-2013, 01:29
الان شما سال چندمت هستی کلا تو این ورژن؟
shahrooz1222
02-07-2013, 11:36
من باید نسخه خاصی بگیرم تا کرک کار بکنه ؟
یه لیگ ایران که درست باشه همه چیش
با تیم ملی ایران
و تنظیمات قبل از بازی رو بهم بگین ؟
ممنون میشم بگید چون من عادت دارم زیاد سوال بپرسم
و برید به سایت فوتبال منیجر بگین برای نسخه 2014 تیم ملی ایران رو بسازن من که رفتم نوشتم لیگ ایران رو هم بگید
soheilnouri
02-07-2013, 12:01
عزيزم بايد بازي رو باًً توجهًً به لينكي كه بچه ها ميدن دانلود كني با كركي كه بچه ها دارن استفاده ميكنن..
٢-با درخاست ما چيزي عوض نميشه جز ابنكه به ١٠٠٠ نفري ميل بزنيم كه فك نكنم ابن بازي كلا تو ايران بيشتر از ١٠٠ تا گيمر داشته باشه...
shahrooz1222
02-07-2013, 15:31
دوستان ممنون میشم بگین کرک رو و پچ لیگ ایران رو با تیم ملی
shahrooz1222
03-07-2013, 18:42
اقا تاپیک چقدر خشکه من بازی رو هنوز ندارم ولی شما که دارید یه عکسی بزارید از موفقیت هاتون بازیکناتون
soheilnouri
04-07-2013, 00:17
خشکه؟60 صفحه اومده...اقا برو 10 صفکه اخر همش عکسه
shahrooz1222
04-07-2013, 08:34
نه قبلا خوب بود الان خشک شده
Alex Fera
04-07-2013, 11:22
من باید نسخه خاصی بگیرم تا کرک کار بکنه ؟
یه لیگ ایران که درست باشه همه چیش
با تیم ملی ایران
و تنظیمات قبل از بازی رو بهم بگین ؟
ممنون میشم بگید چون من عادت دارم زیاد سوال بپرسم
و برید به سایت فوتبال منیجر بگین برای نسخه 2014 تیم ملی ایران رو بسازن من که رفتم نوشتم لیگ ایران رو هم بگید
دوست عزیز برای نسخه کرک شده،باید فقط نسخه CPY رو تهیه کنید...........
لیگ ایران هم یه فایل هست که باید توی فایل های نصب شده بازی بریزید...............
shahrooz1222
04-07-2013, 15:10
مرسی رفیق ولی لینک دانلود رو میخوام
shahrooz1222
04-07-2013, 16:35
کدوم قدرت بازیکن برای زدن پنالتی و ضربه ایستگاهی هست ؟
penalty taking برای گرفتن پنالتی هست ؟
shahrooz1222
04-07-2013, 19:04
بچه ها من تو قسمت های قبلی دیدم یکی از بچه ها زده نسخه proper برای کرک کار میکنه اخر proper یا cpy
Alex Fera
04-07-2013, 19:19
بچه ها من تو قسمت های قبلی دیدم یکی از بچه ها زده نسخه proper برای کرک کار میکنه اخر proper یا cpy
Proper Cpy هستش اسم نسخه کرک شده،حجم هم حدود 4.5 تا 5 گیگ هستش(بستگی به نوع فشرده سازی داره)
لینک دانلود هم اسم بازی رو گوگل کن پیدا میکنی،فقط از سایتای خارجی بگیر،اگرم قـــنــــدشکن داری از Skidrow بگیر.....................
لذت این بازی توی شبکه بازی کردنشه یا چند نفری سر یه پی سی نشستن و کوچ کردنشه. از هم دیگه خرید کردن و چونه زدن واقعیشه.
اگر دوستان فقط یک فصل را در کنار فرد دیگه ای بازی کنن، به احتمال زیاد دیگه از تنهایی بازی کردن این بازی خیلی لذت نمی برن.
desperadoland
05-07-2013, 11:41
اقا یه بازی انلاین گیر اوردم خیلی خوبه و واقعیه اگه پایه ایت همگی بیاین تو لیگ ایرانش ثبت نام کنین ولی هماهنگ کنید که همزمان بریم و تو یک لیگ بیفتیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shahrooz1222
05-07-2013, 18:28
لینک دانلود لیگ ایران و کرک بازی رو میخوام
همچنین اموزش شبکه کردن رو
و یک سوال اپدیت بازی رو باید جداگانه دانلود کرد ؟
soheilnouri
05-07-2013, 18:32
لذت این بازی توی شبکه بازی کردنشه یا چند نفری سر یه پی سی نشستن و کوچ کردنشه. از هم دیگه خرید کردن و چونه زدن واقعیشه.
اگر دوستان فقط یک فصل را در کنار فرد دیگه ای بازی کنن، به احتمال زیاد دیگه از تنهایی بازی کردن این بازی خیلی لذت نمی برن.
کنار هم بازی کردن باعث میشه که خیلی عجله ایی بازی ها رو دنبال کنیم...شما فک کن من به تنهایی واسه یه بازی معمولیم تقریبا 15 تا 20 دقیقه وقت میذارم ایا اینجوری و دست جمعی خسته کننده نیست به نظر شما؟
soheilnouri
05-07-2013, 18:45
بازی فوق العاده من در دور رفت مرحله ی یک هشتم نهایی در برابر باریس سن ژرمن....
shahrooz1222
05-07-2013, 18:49
فیورنتینا اوضاع مالیش چطوره ؟
jovetic بازیکن خوبیه نه ؟
soheilnouri
06-07-2013, 00:43
فیورنتینا اوضاع مالیش چطوره ؟
jovetic بازیکن خوبیه نه ؟
والله معولیه ولی تو این سیو من تو فصل 2015 حدود 70 میلیون خرج کرد...عکسشو الان میذارم....من خیلی تعجب کردم در حالی که من از سال 2012 تا 2016 کلا 6 تا جام گرفتم و اونا هیچی نگرفتن ولی همچین خرجی کردن....
soheilnouri
06-07-2013, 00:47
ببینید چقد این بازی عجیبه تو میلان تیم رم 8 تا به این تیم میزنه در حالی که 10 نفره بودند....
soheilnouri
06-07-2013, 01:10
البته من نه رم هستم نه میلان...میدونین که تیم من لاتسیو هست...
mehran_3233
06-07-2013, 02:10
خواهش میکنم کمک کنین ... ممنون
من fmrte رو نصب کردم ولی وقتی load game رو میزنم پیام میده که fmrte was unable to find football manager 2013 running ... باید چیکار کنم درست بشه ؟ کجا نصبش کنم ؟ خواهش میکنم کمک کنین
من رم رو برداشتم خوب بودجه درستی نداره ولی می خوام در عرض دو سال به سطح اول اروپا برسونمش
سهیل نوری شما خبرنگار ورزشی هستی؟ مدرکت چی بوده؟
shahrooz1222
06-07-2013, 18:10
بودجه والنسیا و اتلتیکو مادرید چجوره ؟
soheilnouri
06-07-2013, 22:57
سهیل نوری شما خبرنگار ورزشی هستی؟ مدرکت چی بوده؟
بله تو شرق و تهران امروز و جهان فوتبال و نگاه ورزشي منوشتم
mehran_3233
06-07-2013, 23:12
خواهش میکنم کمک کنین ... ممنون
من fmrte رو نصب کردم ولی وقتی load game رو میزنم پیام میده که fmrte was unable to find football manager 2013 running ... باید چیکار کنم درست بشه ؟ کجا نصبش کنم ؟ خواهش میکنم کمک کنین
این شروع فصل اولمه قرعه خیلی سختی دارم اول فصل و نتایج بدی گرفتم
اینم نقل وانتقالات فصل اولمه که خوب سود کردم
soheilnouri
07-07-2013, 00:53
دارن فلچر خرید خوبی نبود...ماریکل برادلی و فلورنزی رو که داری...تازه تاچسیدیس هم هست...چه احتیاجی به یه هافبک دفاعی داشتی؟برو یه بازیکن 18 ساله بخر و روش کار کن...فعلا میتونی فصل اول تیمو تو 4 تیم بیاری....من فردا شب میگم چی کار کن...
دارن فلچر خرید خوبی نبود...ماریکل برادلی و فلورنزی رو که داری...تازه تاچسیدیس هم هست...چه احتیاجی به یه هافبک دفاعی داشتی؟برو یه بازیکن 18 ساله بخر و روش کار کن...فعلا میتونی فصل اول تیمو تو 4 تیم بیاری....من فردا شب میگم چی کار کن...
فلچر رو قرضی گرفتم و قصدم این بود که ده روسی رو تا پیر نشده بفروشم که نشد.
ولی بالزارتی رو خوب انداختم به یوونتوس 6 میلیون برای نصف مالکیت ازشون گرفتم و تا دوسال هم باید تو تیم من بازی کنه تا اون موقم 32 سالشه
soheilnouri
07-07-2013, 12:13
اين نصف مالكيت خيلي مسخرست تو ايتاليا يعني جي اصن
Ramin khuzestan
07-07-2013, 12:58
اینم از وضعیت تیم من در شروع کارم
توی سری های قبل یه بخشی بود که میشد اطلاعات تیم خودی رو با میانگین لیگ برتر مقایسه کنی مثلأ میانگین سنی تیم در مقابل میانگین سن تمام لیگ و ... توی این سری هرچی گشتم پیدا نکردم اگر دوستان میدونن بگن کجاست این بخش!
برای کم کردن فاصله زیاد بین دو مدافع وسط چه راهکاری پیشنهاد میکنید ؟
توی اون عکس که ورودی و خروجی نقل و انتقالات رو گذاشتم هیچ بازیکنی جذب نکرده بودم اما مشغول مذاکره برای انتقال لوکاس لیوا به پاری سن ژرمن بودم که تونستم بازیکنی به ارزش 22 میلیون دلار رو 36.5 میلیون دلار بفروشم:n06: به جاش دوتا هافبک دفاعی 17 و 19 ساله با استعداد از رئال و لاتزیو خریدم هردو با هم شدن 7 میلیون فکر کنم! بودجه برای خرید پیش فصل ندادن البته اگه قول قهرمانی یا صعود به جام باشگاه ها رو میدادم احتمالأ یه چیزی میدادن!
اين نصف مالكيت خيلي مسخرست تو ايتاليا يعني جي اصن
یعنی اینکه نصف مالکیت بازیکن رو می فروشی بعدا دو باشگاه برای بقیه مالکیت با هم مذاکره می کنن تو ایتالیا خیلی کاربرد داره.
راستی ببینم جلوی تیمای ایتالیایی که سه دفاعه بازی می کنن شما چکار مکنی؟
من با رم تا مرز اخراج رفتم ولی اینتر رو بردم و چندتا مساوی گرفتم فعلا از اون وضعیت خارج شدم
shahrooz1222
07-07-2013, 15:36
کسی به من پچ لیگ و تیم ملی ایران رو نداد یکی بده دیگه
bigarash
07-07-2013, 15:53
اینم از وضعیت تیم من در شروع کارم
توی سری های قبل یه بخشی بود که میشد اطلاعات تیم خودی رو با میانگین لیگ برتر مقایسه کنی مثلأ میانگین سنی تیم در مقابل میانگین سن تمام لیگ و ... توی این سری هرچی گشتم پیدا نکردم اگر دوستان میدونن بگن کجاست این بخش!
برای کم کردن فاصله زیاد بین دو مدافع وسط چه راهکاری پیشنهاد میکنید ؟
توی اون عکس که ورودی و خروجی نقل و انتقالات رو گذاشتم هیچ بازیکنی جذب نکرده بودم اما مشغول مذاکره برای انتقال لوکاس لیوا به پاری سن ژرمن بودم که تونستم بازیکنی به ارزش 22 میلیون دلار رو 36.5 میلیون دلار بفروشم:n06: به جاش دوتا هافبک دفاعی 17 و 19 ساله با استعداد از رئال و لاتزیو خریدم هردو با هم شدن 7 میلیون فکر کنم! بودجه برای خرید پیش فصل ندادن البته اگه قول قهرمانی یا صعود به جام باشگاه ها رو میدادم احتمالأ یه چیزی میدادن!
آقا چرا مربی استخدام نمیکنی واسه تیمت؟ از 10 تایی که مدیریت بهت اجازه داده فقط 2 تا مربی استخدام کردی!
soheilnouri
07-07-2013, 16:24
آقا چرا مربی استخدام نمیکنی واسه تیمت؟ از 10 تایی که مدیریت بهت اجازه داده فقط 2 تا مربی استخدام کردی!
چون همه ی لاتسیو رو از برم فک کنم اونی که خریدی اوناتسی بوده....
:n24:
soheilnouri
07-07-2013, 16:28
یعنی اینکه نصف مالکیت بازیکن رو می فروشی بعدا دو باشگاه برای بقیه مالکیت با هم مذاکره می کنن تو ایتالیا خیلی کاربرد داره.
راستی ببینم جلوی تیمای ایتالیایی که سه دفاعه بازی می کنن شما چکار مکنی؟
من با تیمایی که سه دفاع بازی میکنن سعی میکنم از بازیکنان قدرتی کنار ها و توب های بلند استفاده کنم...کلا با 3-4-4 و -1-2-2-1-4 بازی میکنم
Ramin khuzestan
07-07-2013, 17:24
چون همه ی لاتسیو رو از برم فک کنم اونی که خریدی اوناتسی بوده....
:n24:
دقیقأ :n02: حالا چطور بازیکنی هست ؟ من از این بازیکنا دوست دارم که پول کمی بابت خریدشون پرداخت میشه در عوض خیلی به تیم کمک میکنن و چند سال بعد هم با قراردادی هنگفت فروش میرن :n06: منیجر 2011 یه مدافع برزیلی خریدم از 17 سالگی تا 22 سالگی توی تیمم بود حدود 4 میلیون خریدمش 22 سالگی 55 میلیون فروختمش! فوق العاده با استعداد یود
___
آرش بزرگ والا اینقد اوایل فصل وضع بد بود که کسی نمیومد پول زیادی هم نداشتم بدم واسه مربی خوب با همین کادر خوب نتیجه گرفتم
shahrooz1222
07-07-2013, 18:10
دوستان ادیتور پیدا کردم و لیگ ایران و به صورت کامل ادیت کردم با تمام نقل و انتقالات(مربی-بازیکن ...) و ادیت کردن بازیکنان تیم های اصلی(راستپا یا چپ پا کردن و بالا بردن کورکت ابیلیتی و...) قوچان نژاد هم ایرانی شد با قدرت اصلی و ...
امیدوارم لذت ببزید...
همه نقل و انتقالات انجام شده ؟
بعد چرا حجمش انقدر کمه ؟
shahrooz1222
07-07-2013, 18:26
رم من هشت گیگه چند تا لیگ میتونم استفاده کنم ؟
موقع انتخاب لیگها پایین صفحه سرعت بازی رو با ستاره نشون میده . فکر می کنم شما لیگهای معروف رو بتونی برداری .من خودم فقط یک لیگ فعال دارم
soheilnouri
08-07-2013, 01:33
رم من فک کنم 4 یا 2 باشه...ولی 15 تا لیگ رو دارم...8 تا هم فعالن...
bigarash
08-07-2013, 10:53
رم من هم 8 گیگ هست، بالای 35 تا لیگ از بیشتر از 20 کشور دنیا رو دارم و همشون هم فعالن، سرعتشم بد نیست با این که فیس پک و لوگو و کیت ها رو هم ریختم!
shahrooz1222
08-07-2013, 12:38
میخواستم بدونم تیم های انگلیسی مثل تاتنهام تیم ب هم دارن یا نه ؟
soheilnouri
08-07-2013, 13:19
تيم ب دارن ولي بعنوان reserve team..چرا خودت امتحان نميكني؟
shahrooz1222
08-07-2013, 16:47
هنوز نگرفتم
soheilnouri
09-07-2013, 12:02
رفتم به يكچهارم نهايي ليگ قهرمانان..ايا متونم برم نيمه نهايي؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
shahrooz1222
09-07-2013, 14:42
به کجا خوردی تو یک چهارم ؟
بعدش تیم های ملی زیادی داره ؟
جام های ملی چیا داره ؟
shahrooz1222
09-07-2013, 14:49
والله معولیه ولی تو این سیو من تو فصل 2015 حدود 70 میلیون خرج کرد...عکسشو الان میذارم....من خیلی تعجب کردم در حالی که من از سال 2012 تا 2016 کلا 6 تا جام گرفتم و اونا هیچی نگرفتن ولی همچین خرجی کردن....
نزاشتی عکس رو سهیل
soheilnouri
09-07-2013, 20:29
امشب میذارم عزیزم....فصل 2015 2016 فیورنتینا 70 میلیون خرج کرد...سالمون روندون رو از روبین کازان خریدن...کف کردم...الانم مدعی قهرمانی اند تو سری آ تا هفته سی ام...
mahyarmvm
09-07-2013, 23:07
از تمام افرادی که تو این بازی واردن می خوام با هم کلیه تجربیات.نکته ها.بهترین چیدمان ها برای هر تیم.معنا هر یک از قدرت ها وکاربردشون.بازی کنان اینده دار. تیم های متمول. تمرینات و... رو تویه فایل pdf برای افرادی که تازه کارن بزارن.:n16::n16::n16::n01::n16::n16::n16:
soheilnouri
09-07-2013, 23:39
اینم برای دوست عزیزم...فیورنتینا در این فصل 2015 2016 نزدیک به 90 میلیون بوند خرید کرد...در حالی که هیچ جامی تا حالا کسب نکرده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم نتایج نیم فصل اولم .تا اینجا شانس اوردم اخراج نشدم:n28:
اینم نقل و انتقالاتم فعلا فقط دارم بودجه جم می کنم
اینم نتایج نیم فصل اولم .تا اینجا شانس اوردم اخراج نشدم:n28:
اینم نقل و انتقالاتم فعلا فقط دارم بودجه جم می کنم
soheilnouri
10-07-2013, 18:10
به نظر شما این بازیکن بزرگی خواهد شد؟
وین رونی
10-07-2013, 19:14
flair ش خیلی خیلی پایینه این لازمه رشد یک بازیکن هست اما خوب خصیصه های مورد نیاز برای پستش فضایی بالاست تو این سن دیگه نیاز به رشد نداره
خوب چکار کردی چنین بازیکنی پیدا کردی؟
soheilnouri
10-07-2013, 20:28
flair ش خیلی خیلی پایینه این لازمه رشد یک بازیکن هست اما خوب خصیصه های مورد نیاز برای پستش فضایی بالاست تو این سن دیگه نیاز به رشد نداره
خوب چکار کردی چنین بازیکنی پیدا کردی؟
نه عزیزم...اشتباه میکنی...flair برای یک مدافع اصلا لازم نیست.flair به معنی هوش خلاقیت((نه خلاقیت که اون میشه creativity)) هستش...flair برای هافبک های پاسور و بازیساز و مهاجمان فانتزی مثل مسی و .... مناسبه....
scout های بسیار خوبی دارم که از 5 سال قبل با هام هستن...خیلی جدی میگیرم اسکاوت ها رو...واسه همین با لاتسیو تونستم قهرمان اروپا بشم فصل قبل...
soheilnouri
10-07-2013, 20:29
راستی این بازیکن موقعی که 15 سالش بود باهاش قرارداد بستم و سه سال بعد تونست((بخاطر قانون فوتبال برزیل))بیاد باشگام..شما اگر یه بازیکن زیر 18 سال رو بخری باید صبر کنی 18 سالش برسه و بعد بیاد تیمت...
سلام. بچه ها یه راهنمایی کلی میکنین که در شروع بازی چیکار کنم؟؟؟
من انگلیسیم زیاد خوب نیست.....
shahrooz1222
11-07-2013, 03:18
منم انگلیسیم زیاد خوب نیست نمیدونم موقعی که بازی رسید دستم چه کنم ؟
ولی الان دارم از بچه ها کمک میگیرم و همه ی پست های تاپیک رو دو بار از اول خوندم
در مورد بازیکن جوان هم بگم بازیکن خوبی میشه از نظر من چون تو کرنر ها میتونه خیلی واست موفقیت امیز باشه هم مانع گل خوردن میشه و هم گل میزنه
shakerifar
11-07-2013, 08:34
نه عزیزم...اشتباه میکنی...flair برای یک مدافع اصلا لازم نیست.flair به معنی هوش خلاقیت((نه خلاقیت که اون میشه creativity)) هستش...flair برای هافبک های پاسور و بازیساز و مهاجمان فانتزی مثل مسی و .... مناسبه....
دقیقا...فقط برای مدافع های چپ و راست هم تا حدودی لازمه
منم بعد از سه فصل با بلکپول که تونستم تیمو به لیگ برتر بیارم و به میانه های جدول برسونم و حتی تو فصل آخر FA CUP رو هم بردم سرمربی لیون شدم
به نظرم تیم فوق العاده ایه چون بهترین امکانات تمرینی و پرورش بازیکنای جوون رو داره
الان تو فصل دوم با لیون هستم و بازیکنای آکادمیش بی نظیرن
با همون بازیکنا و بدون خرید های اونچنانی لیگ فرانسه و جام حذفی رو بردم
soheilnouri
11-07-2013, 10:04
دقیقا...فقط برای مدافع های چپ و راست هم تا حدودی لازمه
منم بعد از سه فصل با بلکپول که تونستم تیمو به لیگ برتر بیارم و به میانه های جدول برسونم و حتی تو فصل آخر FA CUP رو هم بردم سرمربی لیون شدم
به نظرم تیم فوق العاده ایه چون بهترین امکانات تمرینی و پرورش بازیکنای جوون رو داره
الان تو فصل دوم با لیون هستم و بازیکنای آکادمیش بی نظیرن
با همون بازیکنا و بدون خرید های اونچنانی لیگ فرانسه و جام حذفی رو بردم
خوش اومدی به این تاپیک بیشتر سر بزن رفیق!
در خصوص مدافع راست و چپ البته شرایط داره.مدافعان چپ و راست سه سبک هستن کلا...بعضی ها چندان میل به هجوم ندارن و زیاد هم رو حرکت از کناره ها برای تغزیه هافبک های سمت خودشون و یا وینگر هاشون نمیشه روشون حساب کرد.مثلا تو ایران زمانی محمد نصرتی اینجوری بود و بیشتر دفاعی بود تا هجومی((و حتی بینا بین)) در اروپا هم اگر بخایم مثال بزنیم برانیسلاو ایووانوویچ که تو چلسی مدافع راست بود گاهی و یا تو لاتسیو که استفان رادو مدافع چپ بود و یا در تیم ملی آلمان آرنه فردریش مدافع راست بود و در بارسا هم زمانی پویول مدافع راست بود.البته نمونه های افسانه ایی این مدافعان کناری با این خصیصه ها میشه به پائولو مالدینی((زمانی که تا قبل از 32 سالگی در میلان مدافع چپ بود)) و یا لیلیان تورام((زمانی که تو پارما و تیم ملی فرانسه بدلیل جوان بودن در دفاع راست بازی میکرد و بعد ها در یوو و بارسا رفت مرکز خط دفاعی.در یووه کنار کاناوارو بازی می کرد و در بارسا کنار پویول و گاهی رافا مارکز...))
اما گاهی خیلی این مدافعان کناری بدلیل "استقامت"بالا در رفت و آمد هستن...نمونه های افسانه ایی روبرتو کارلوس مارکوس کافو فیلیپ لام و دنی آلوس هستن...
soheilnouri
11-07-2013, 10:08
[
منم انگلیسیم زیاد خوب نیست نمیدونم موقعی که بازی رسید دستم چه کنم ؟
ولی الان دارم از بچه ها کمک میگیرم و همه ی پست های تاپیک رو دو بار از اول خوندم
در مورد بازیکن جوان هم بگم بازیکن خوبی میشه از نظر من چون تو کرنر ها میتونه خیلی واست موفقیت امیز باشه هم مانع گل خوردن میشه و هم گل میزنه
عزیزم سوالی داشتی من در خدمتت هستم...
اره کلا مدافعی که ((البته نباید stamina ی پایینی داشته باشه چون اگر پیش تاخته باشه و از زمین خودش بیاد تا نقطه ی پنالتی حریف واسه زدن ضربه های سر خسته میشه و تا 60 دقیقه نمیتونه بازی کنه))heading و خصوصا jumping بالا داشته باشه واسه ضربات شروع مجدد و توپ های به اصطلاح deadballs خیلی بدرد میخورن...کلی از امتیازهای سه امتیازیمو مدافعام رقم زدن...
shahrooz1222
11-07-2013, 12:09
خب رفیق چندمی تو لیگ ؟
soheilnouri
11-07-2013, 12:29
فعلا تا هفته ی 31 دوم هستم و یوونتوس لعنتی با 7 امتیاز بیشتر میره تا بنجمین قهرمانی متوالیشو بگیره...تو لیگ قهرمانان هم تو یک چهارم نهایی در بازی رفت خوردم به بارسا و دو هیچ باختم در حالی که تا دقیقه 82 صفر صفر بودیم.تو جام حذفی هم که رفتم تا فینال و باید با یووه بازی کنم..بازی لاتسیو با یووه شده بازی کلاسیک چهار سال اخیر...عکس ها رو رفتم خونه میذارم
atma1994
11-07-2013, 16:40
سلام بروبچ؛من تازه عضو این سایت شدم. ی سوال داشتم،فوتبال منیجر من تو 27 جولای ،،ارور کرش دامپ میده ، من خیلی گشتم تو بین نظراتون ،نتونستم بفهمم چطوری میشه اینو برطرف کرد ،اگه میشه کمکم کنید ممنون میشم
bigarash
11-07-2013, 18:51
سلام بروبچ؛من تازه عضو این سایت شدم. ی سوال داشتم،فوتبال منیجر من تو 27 جولای ،،ارور کرش دامپ میده ، من خیلی گشتم تو بین نظراتون ،نتونستم بفهمم چطوری میشه اینو برطرف کرد ،اگه میشه کمکم کنید ممنون میشم
نسخه ی proper cpy رو دانلود و استفاده کن
MCSE MAN
11-07-2013, 19:07
دوستان من همیشه وقتی از بازی خارج میشدم این پیغام رو میداد:
حالا وقتی میخوام برم تو بازی اون پیغام رو میده و بعدشم هم این یکی رو میده و نمیره تو بازی:
football manager 12 رو هم که داشتم بعد یه مدت به این مشکل خوردم!
کسی میدونه مشکل چیه و باید چیکار کرد؟؟
------------------------------------------------------
پ.ن 1: بازی رو پاک کردم و دوباره ریختم. فعلا که درست شده
پ.ن 2: فصل دوم رو با قهرمانی تو یورو لیگ تموم کردم. چه حالی داد بردن یووه و لیورپول،مخصوصا یووه که هم تو لیگ و هم تو جام حذفی بهش باخته بودم!
وین رونی
12-07-2013, 14:12
بعضی مواقع کمک ها بازیکنانی را از تیم پایه پیشنهاد میدن برای قرار داد با تیم اول باشگاه.خوب اگه این بازیکن زیاد بازیکن تاپی نباشه شما چه تصمیمی این موقع میگیرید؟
miladdd_blue
12-07-2013, 14:39
سلام دوستان بازی روی ویندوز 8 اجرا نمیشه اصلا بالا نمیاد فقط موس به حالت چرخشی درمیاد بعد هیچی چی کار کنم؟
marmolak kocholo
12-07-2013, 14:59
با توجه به تخفیف های تابستانی استیم، این بازی هم تخفیف 75% خورده ( تا 5 ساعت دیگه) و الان 45,000 تومان شده.
بهترین فرصت برای طرفدارای بازی هست که این بازی رو به صورت اورجینال تهیه کنن.
soheilnouri
12-07-2013, 19:23
بعضی مواقع کمک ها بازیکنانی را از تیم پایه پیشنهاد میدن برای قرار داد با تیم اول باشگاه.خوب اگه این بازیکن زیاد بازیکن تاپی نباشه شما چه تصمیمی این موقع میگیرید؟
منظورت منم عزیزم؟
princeofpersia_7
12-07-2013, 21:54
به نظرم کلا سعی کن یک مقدار تعادل رو رعایت کنی و به بازیکنان بومی و محلی هم توجه نشون بدی.به خصوص کسانی که از تیم های پایه بهت معرفی و پیشنهاد میشن. منظورم از بومی و محلی هم کسانی هست که به ترتیب اولویت متولد همون شهر ، استان یا کشوری باشن که توش داری مربیگری می کنی.مثلا یک بازیکنی که در شهر منچستر به دنیا اومده و در آکادمی شمایی هست که مربی منچستریونایتدی ، قطعا خیلی از تاریخ تیم بیشتر میدونه.تعصبش بیشتره و مثلا میدونه نباید بره لیورپول و رقابت با این تیم چه معنایی داره و این حرفا. به علاوه که طرفداران هم خیلی لذت می برن اینجور بازیکن ها رو در زمین می بینن و براشون احساس بهتری داره و طبیعتا درآمدزایی ورزشگاهت بیشتر میشه.
وین رونی
12-07-2013, 21:56
به نظرم کلا سعی کن یک مقدار تعادل رو رعایت کنی و به بازیکنان بومی و محلی هم توجه نشون بدی.به خصوص کسانی که از تیم های پایه بهت معرفی و پیشنهاد میشن. منظورم از بومی و محلی هم کسانی هست که به ترتیب اولویت متولد همون شهر ، استان یا کشوری باشن که توش داری مربیگری می کنی.مثلا یک بازیکنی که در شهر منچستر به دنیا اومده و در آکادمی شمایی هست که مربی منچستریونایتدی ، قطعا خیلی از تاریخ تیم بیشتر میدونه.تعصبش بیشتره و مثلا میدونه نباید بره لیورپول و رقابت با این تیم چه معنایی داره و این حرفا. به علاوه که طرفداران هم خیلی لذت می برن اینجور بازیکن ها رو در زمین می بینن و براشون احساس بهتری داره و طبیعتا درآمدزایی ورزشگاهت بیشتر میشه.
متشکر
آره سهیل شما هم نظرت رو بگو
soheilnouri
13-07-2013, 01:22
من کلا روشم اینه...بازیکنای جوون و اتیه دار زیادی دارم...دیدین شما ها...15 تا میشن سر جمع الان...اگر potential ability شون از 3 و نیم کمتر باشن ردشون میکنم و بقیه رو نگه میدارم...حالا هر کی هر توصیه ایی میخاد بکنه...در ضمن تو شخصیت شون هم باید ambitious باشه که میل به موفقیت داشته باشن...
atma1994
13-07-2013, 03:00
بچه ها بازی football manager 2013 نسخه ادیتور نداره؟؟؟؟اگه داره کجاست؟؟؟؟؟؟
soheilnouri
13-07-2013, 11:05
برو تو گوگل بگرد
soheilnouri
13-07-2013, 17:49
اینم دو تا از استعداد های نابم که در راستای صحبت های رونی عزیز میذارم:
وین رونی
13-07-2013, 19:30
سهیل اینارو چطور پرورش میدی که اینجوری میشن؟؟!!اون دومیه ضربه آزادش 19 هست :n04: آخر کات دادن و ضربه آزاد هست
soheilnouri
13-07-2013, 21:44
سهیل اینارو چطور پرورش میدی که اینجوری میشن؟؟!!اون دومیه ضربه آزادش 19 هست :n04: آخر کات دادن و ضربه آزاد هست
اخه فوت كوزه گريه ديگه..استعداد ياب هام خيلي حقوق ميگيرن و اينمه ملا خيلي به زير ٢٠ ساله ها بازي ميدم..تو هر بازي ٤ تا زير ٢٠ سال دارم تو تركيب
soheilnouri
13-07-2013, 21:53
مربيام اكثرا عالين و هفته ايي ١٣ هزار حقوق مكيرن
shahrooz1222
13-07-2013, 22:31
یه پچ لیگ ایران و تیم ملی ایران رو میخواستم چون قراره فردا بازی رو بخرم دیگه چیزی نمونده تا بخرم :n20:
سلام بچه ها کسی لینک فیس پک نداره بگذاره به غیر از اون دو تا سایت fmscout , fm.co .uk چون هر کدوم سه تا لینک میدن هیچکدوم هم کار نمیکنم
من هم طبق معمول با لیورپول شروع میکنم درجه مربیگزیم local هسته ، از همین الان طرفدارا ازم متنفرن بودجه هم تعطیله
میریم برای رتبه 5 تا 8 رقابت کنیم
این هم لینک skin توپ ( از نظر من ) برای بازی
shahrooz1222
14-07-2013, 20:33
لیگ رو لطفا یکی بهم بگه لیگش کامل باشه و نقل و انتقالات انجام شده باشه
بعد من میخوام با تاتنهام استارت بزنم اولین باره میخوام بازی کنم تیمش خوبه ؟
soheilnouri
14-07-2013, 22:33
دوستان عزیزم لیگ ایران رو کامل میخاستم...ممنون
بعد من میخوام با تاتنهام استارت بزنم اولین باره میخوام بازی کنم تیمش خوبه ؟
تاتنهام جزو خوب های لیگ انگلیسه هم بازیکنای خوبی داره هم بودجه خوبی اول فصل بهت میده
shahrooz1222
15-07-2013, 08:06
من تقاضا کردم کسی جواب نداد خودم همه ی تاپیک رو گشتم اینو پیدا کردم
این لیگ رو پیدا کردم
shahrooz1222
15-07-2013, 08:28
بکگراند steklo هر کی میخواد دانلود کنه
این پیش نمایش
shahrooz1222
15-07-2013, 09:09
soheilnouri
15-07-2013, 10:28
اسكلتو باحالهههه
shahrooz1222
15-07-2013, 12:09
سهیل این بازیکنت که اسمش کارلو پامپیلو هست رو از تیمی خریدی ؟
soheilnouri
15-07-2013, 12:44
نه عزیزم...تو هم عاشقش شدی:))این بازیکن جز بازیکن های regen بازی و سیو هستش...البته این بازیکن مال پالرمو بود که پارسال تو سن 17 سالگی 9 میلیون پند خریدم...تقریبا گرون ترین خریدم تو این فوتبال منجیر 2013....کلی از این بازیکنا دارم...فقط میدونی چیه...من خیلی به جوونام بازی میدم..خدا شاهده گاهی شده بود تو دو بازی از لیگ قهرمانان((که البته صعودم قطعی شده بود))کلی جوون 17 ساله و حتی 16 ساله بازی میدم...ترکیب تیمم رو میذارم که دیشب با یوونتوس تو هفته 35 سری آ بازی کردم((هر چند باز هم قهرمان نمیشم و در بهترین حالت نایب قهرامن میشم...))4 تا بازیکن 18 ساله دارم...بهترین هافبک تیمم 18 سالشه..مهاجم نوکم ذخیره ژیرو هستش که 18 سالشه...مدافع چپ 20 سال...مدافع میانی 18 سال...دو تا مدافع میانی دیگه دارم که عکسشو گذاشته بودم به نام هنریک که 18 سالشه...همین پومپیلیو با 194 قد 18 سالشه..
shahrooz1222
15-07-2013, 12:52
اخ چه بدشانسی:n03:
بعد اون لیگ ایران رو که صفحه ی قبل گذاشتم کسی استفاده نکرد ؟
shahrooz1222
15-07-2013, 13:07
بعدش اگه بازی اپدیت بشه باید بازی رو از اول دانلود کرد ؟ یا فقط اپدیتش رو ؟
نیم فصل اول 12 تا مساوی گرفتم و 5 تا هم باختم ولی نیم فصل دوم رو خوب شروع کردم . تو بازی من ناپولی با 10 امتیاز اختلاف اوله بقیه تیما زیاد امتیاز از دست دادن . منم الا ششمم
shahrooz1222
15-07-2013, 13:39
پاتو جان چرا با النصر مساوی کردی ؟
بعدش اون tv منظورش چیه ؟
soheilnouri
15-07-2013, 14:47
شهروز جون شما هنوز بازی رو شروع نکردی؟نسخه های قبلی هم اصن بازی نمی کردی؟درسته؟اون تی وی یعنی اینکه اون مسابقه ما قرار هستش که بخش مستقیم بشه و بابت این صدا و سیما(!!!!))ی لیگ مربوطه و سازمان محترم لیگ مربوطه مبلغی رو به باشگاه ما میده...حدود 450 هزار بوند واسه لاتسیو اونم واسه 4 تا بازی..
soheilnouri
15-07-2013, 14:54
به این بازیکنم دقت کنید...جووانی کوسنتینو...16 ساله بود که خریدم و حتی تو اون سن بازیش هم میدادم...از وارسه ایتالیا خریدمش حدود 400 هزار بوند...الان ببینید چه هیولایی هستش...نظرتون چیه؟
shahrooz1222
15-07-2013, 15:22
نه میخواستم بخرم نشد حالا میخوام بخرم ایشالا تا اخر هفته میرسه دستم یا شاید فردا
soheilnouri
15-07-2013, 17:32
رفیق تو نخریده این همه سوال داری بخری فک کنم بترکونی اینجا رو ها...............
MCSE MAN
15-07-2013, 19:19
soheilnouri عزیزمیشه عکس از کل تیمت و بذاری و بگی تا حالا چه مقام هایی کسب کردی و معمولا چندم میشی؟؟
یه بار دیگه هم اگه لطف کنی و تاریخ لیست regen ها تو کشور ایتالیا رو بذاری ممنون میشم
من متاسفانه وقتی print scrn رو میزنم به جای عکس از خود بازی از صفحه ویندوزم عکس میذاره واسه همین نمیتونم عکس بذارم مگر اینکه با گوشی بگیرم!!
یادم رفت از اسکین که برای دانلود گذاشتم اسکرین شات بگذارم اینم ار اسکرین شات
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وین رونی
15-07-2013, 20:25
بعد از چندتا نتیجه تقریباً ضعیف بردن آرسنال در capital one cup خیلی حال داد
تازه دو تا هم به تیر زدم
ضمناً MCSE MAN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز تو بازی کلید های ALT و F9 را هم زمان بزن عکس گرفته میشه و در پوشه screenshots ذخیره میشه
اینجا هم روشهای عکس گرفتن در بازی رو توضیح داده:
MCSE MAN
15-07-2013, 21:05
ضمناً MCSE MAN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز تو بازی کلید های ALT و F9 را هم زمان بزن عکس گرفته میشه و در پوشه screenshots ذخیره میشه
اینجا هم روشهای عکس گرفتن در بازی رو توضیح داده:
آقا دمت گرم لطف کردی
اینم عکس از تیم و نتایج من:
shahrooz1222
15-07-2013, 21:32
اره میخوام بترکونم فروم رو
shahrooz1222
15-07-2013, 21:57
بردن ارسنال با تیمت باید سخت باشه بگو چه تاکتیکی زدی ؟
بعدش واسه من خیلی عجیبه این یووه چی داره که همه باهاش مساوی میکنن یا میبازن ؟خیلی کم پیدا میشه تیمی ببره یووه رو
وین رونی
15-07-2013, 22:27
بردن ارسنال با تیمت باید سخت باشه بگو چه تاکتیکی زدی ؟
بعدش واسه من خیلی عجیبه این یووه چی داره که همه باهاش مساوی میکنن یا میبازن ؟خیلی کم پیدا میشه تیمی ببره یووه رو
خودم که اصلاً فکر نمی کردم تیم چنین بازی کنه خدایی کف کردم با این بازیشون دائم حمله می کردن تا اینکه اواخر بازی کمی تیم عقب کشید
سیستمم 4-2-3-1 هست اما قبل بازی می خواستم تیم رو با 5 دفاع بچینم که بی خیالش شدم
اما چه فایده بازی بعد با ناتینگهام 1 به 1 مساوی شدم و تیم هم اصلاً خوب بازی نکرد
shahrooz1222
15-07-2013, 22:46
با editor live میشه ملیت بازیکنارو عوض کرد و همچنین نقل و انتقالات رو انجام داد ؟
پاتو جان چرا با النصر مساوی کردی ؟
بعدش اون tv منظورش چیه ؟
شهروز جان ممنونم از دقتت
بازی با النصر برای تعطیلات نیم فصله که تیمو اردو بردم امارات البته بازیکنای اصلیم همه تو تیمهای ملی بودن یا خسته بودن
این عجیب ترین بازی بود که تا حالا انجام دادم فقط به امار توجه کنید:n04:
soheilnouri
16-07-2013, 02:02
اینم بنا به فرمایش یکی از دوستان....کل تیمم اینه یعنی کلیتش و جام هایی که تا حالا کسب کردم و البته رکورد خرید ها در هر فصل...
shahrooz1222
16-07-2013, 10:26
کی لیگ ایران رو استفاده میکنه ؟ بعدش کسی با ادیتور live کار کرده ؟
soheilnouri
16-07-2013, 10:40
شهروز جون شما اول بازی رو بخر و بازی کن بعد اگر سوالی بود چشم در خدمتتم...
shahrooz1222
16-07-2013, 10:43
باشه داشی:n02:
ولی میترسم مغازه ها نداشته باشن :n03:
soheilnouri
16-07-2013, 19:02
بجه ها اینکه میگم من خوب بازیکن میسازم اینه...این بازیکن در سن 16 سالگی آزاد!!!1خریدمش...ببینید الان چی شده...
shahrooz1222
16-07-2013, 19:09
بچه ها مغازه های شهرمون نداشتن باید تا اخر تابستون صبر کنم تا شاید تو تهران گیر بیارم بازی رو
shahrooz1222
17-07-2013, 11:59
من نمیدونم چرا تو هر سی دی فروشی که میرم ندارن بازی رو یا اگه دارن نسخه های قبلی بازی فیفا منیجر را دارن هیشکی نداره
Alex Fera
17-07-2013, 12:26
من نمیدونم چرا تو هر سی دی فروشی که میرم ندارن بازی رو یا اگه دارن نسخه های قبلی بازی فیفا منیجر را دارن هیشکی نداره
به خاطر اینکه اماکن خیلی وقت هستش که اجازه نمیده مغازه ها بازی کپی بفروشن،و هیچ شرکت مجوز داری این بازی رو پخش نکرده............
soheilnouri
17-07-2013, 12:34
منكه ١٤ بياد باز از استيم اصل ميخرم
shahrooz1222
17-07-2013, 14:11
هیچ شرکتی نداده پس فقط راهش دانلود هست نه ؟
Alex Fera
17-07-2013, 19:20
منكه ١٤ بياد باز از استيم اصل ميخرم
پول داری همینه دیگه سهیل خان:n02:...............
هیچ شرکتی نداده پس فقط راهش دانلود هست نه ؟
بله،تنها راهش دانلود هست............
اگه امکانش برای خودتون هم نیست،میتونید به دانلودرهای شهرتون یا دوست و آشناها بسپارید براتون بگیرن............
ارزشش رو داره..................
soheilnouri
17-07-2013, 20:39
[QUOTE=Alex Fera;7755519]پول داری همینه دیگه سهیل خان:n02:...............
سلام الکس جون...بیاد این ورا بیشتر...
راستش بحث پولداری نیست اصلا...من اگر یک بازی باشه که بخام بالاش پول بدم ((پول ارجینال))اولین گزینه ام همینه...چون به شدت به این بازی تعصب دارم و از سال 1998 تا الان((شاید تاریخ تولد خیلی ها تو این فروم همین تاریخ باشه!!!))دارم این بازی رو انجام میدم و بسیار بسیار خوشحالم که نسخه ی 2013 این بازی رو اصل خریدم...این کار نوعی حمایت از بازیساز هستش...!من واسه فیفا هم همین کار رو کردم امسال
shahrooz1222
17-07-2013, 20:49
مرسی الکس عزیز تمام سعی ام رو میکنم تا بازی رو بدست بیارم :n05:
کسی اخباری از 2014 این بازی نداره ؟
وین رونی
17-07-2013, 21:24
مرسی الکس عزیز تمام سعی ام رو میکنم تا بازی رو بدست بیارم :n05:
کسی اخباری از 2014 این بازی نداره ؟
اگه فیس بوق داری برو اینجا جدیدترین خبرها رو از سری 14 این بازی پیدا می کنی:
فصل اول سوم شدم و این فصل خوب بازیکن خریدم . امسال چندتام بازیکن جوان خریدم ولی من خیلی به بازیکن جوان بازی نمیدم و اونارو می فرستم برا قرض
اینم نتایج اول فصلمه فعلا دارم عالی نتیجه می گیرم
shahrooz1222
18-07-2013, 00:01
اگه هافبک میخوای استرومن psv خوبه{حداقل تو فیفا خوبه } تازه تو دنیای واقعی هم اومد رم :n02:
soheilnouri
18-07-2013, 01:47
گرونه اينجا من سيتي ينايتد وباريس همرو مخرن
soheilnouri
18-07-2013, 01:49
عاشق شهبومم..هنو ١٣ رو نرفته دنبال اخبار ١٤ است...:n12:
soheilnouri
18-07-2013, 10:24
فصل 2015 2016 رو هم تموم کردم...البته زیاد راضی نیستم از نتایجم...نایب قهرمان سری آ شدم و دوباره به یوونتوس لعنتی که واسه پنجمین بار متوالی قهرمان شده باختم واسه قهرمانی...در لیگ قهرمانان در یکچهارم نهایی به دست بارسا حذف شدم و در جام جذفی ایتالیا هم باید فینال رو با یوونتوس لعنتی انجام بدم...جام باشگاه های جهان قهرمان شدم(((که البته کار راحتیه قهرمانی واسه یه اروپایی تو این جام چون فینال رو باید با تیمهای امریکای جنوبی بازی کنیم که من به چیواس مکزیک خوردم))در سوپر کاپ اروبا هم قهرمان شدم.
اقا کسی می دونه چجوری میشه عکس خودت رو تو بازی عوض کنی؟
soheilnouri
18-07-2013, 16:44
اینم سوال خودمه مهندس
ما هم با چلسی شروع کردیم فعلا که خیلی اوضاع خوبه و تنها خریدمم روسی بوده که خیلی لازم بود
یکم که از فصل بگذره عکس هم میذارم
soheilnouri
18-07-2013, 23:54
ما هم با چلسی شروع کردیم فعلا که خیلی اوضاع خوبه و تنها خریدمم روسی بوده که خیلی لازم بود
یکم که از فصل بگذره عکس هم میذارم
جوزبه روسی یا دانیله ده روسی؟من تو 29 سالگی روسی رو بصورت ازاد خریدم...
جوزبه روسی یا دانیله ده روسی؟من تو 29 سالگی روسی رو بصورت ازاد خریدم...
دانیله رو خریدم
ولی پشیمونم:دی
اول از همه که زبونش به ما نمیخوره
دوم هم خیلی گرون بود اشتباه کردم:دی
MCSE MAN
19-07-2013, 13:35
واقعا یه سری وقتا بازی اعصاب خورد کن میشه. کل تیمم مصدوم شد!!
REZAHOSEYNGANI
19-07-2013, 13:38
من نصب کردم
اصلا حال نداد
محیط خیلی سنگین و قر و قاطی بود
یه بازیکن هم نمیشد خرید!
اقایون یه جایی بود که میتونی جایی گیری واسه کرنر و اینا رو مشخص کنی
میشه یکی دقیق بگه کجا بود؟:دی
soheilnouri
19-07-2013, 18:09
تو قسمت تاكتيك player instruction رو ميزني اون كادر پاييني
تو فصل دوم با رم هستم .تو لیگ قهرمانان تو گروهم سوم شدم و رفتم تو جام یوفا ولی به لیگ خیلی امید دارم فکر کنم بتونم قهرمان بشم
سهیل جان یه مقدار در مورد نحوه ی تمرینات پیش فصل، در طول فصل و دستور العمل هایی که در حین بازی بسته به اینکه نتیجه رو جلو باشی و یا عقب، با تیمی قوی تر از خودت بازی داشته باشه و یا ضعیف تر توضیح میدی؟
soheilnouri
20-07-2013, 01:13
تو فصل دوم با رم هستم .تو لیگ قهرمانان تو گروهم سوم شدم و رفتم تو جام یوفا ولی به لیگ خیلی امید دارم فکر کنم بتونم قهرمان بشمبه
برو به بیش رفیق...منم کنار هستم واسه قهرمانی...هر چند دشمن قدیمی هستی!:n14:
soheilnouri
20-07-2013, 01:14
انتهای فصل 2015-2016 و باز هم نایب قهرمانی من و قهرمانی یوونتوس ملعون...واقعا مسخره و شرم اور نیست...سه نایب قهرمانی متوالی واسه من...الان هم باید فینال جام حذفی رو باز با یووه بازی کنم...چه دشمن کلاسیکی شدیم واسه هم...من و کونته فقط موندیم اونجای همو باره باره کنیم...
soheilnouri
20-07-2013, 01:20
سهیل جان یه مقدار در مورد نحوه ی تمرینات پیش فصل، در طول فصل و دستور العمل هایی که در حین بازی بسته به اینکه نتیجه رو جلو باشی و یا عقب، با تیمی قوی تر از خودت بازی داشته باشه و یا ضعیف تر توضیح میدی؟
عزیزم دلم اگر تیمت در فصل تابستان خیلی بازیکن در حد ترکیب اصلی نخردیه یک هفته اول تیم رو بزار رو fitness...و در یک هفته atacking و در هفته بعد team cohesion....هفته بعد defending و هفته بعد team cohesion...قصه الی هذه...در حین فصل اگر دربرابر یه تیم ضعیف تر بازی داری بزار تمرینات رو رو حمله و قبل از بازی atacking set pieces...در برابر تیم قوی تر defending , و match preperatoin رو هم رو defending set piece...گاهی هم حمله و دفاع رو تو تمرین قبل از بازی بزار رو MOVEMENT....باید همینجوری با تمرینات مختلف ((بازی بازی))کنی...
soheilnouri
20-07-2013, 01:58
اخرین بازی فصل و نایب قهرمانی مجدد و باخت مجدد به یووه..
soheilnouri
20-07-2013, 10:33
دانیله رو خریدم
ولی پشیمونم:دی
اول از همه که زبونش به ما نمیخوره
دوم هم خیلی گرون بود اشتباه کردم:دی
ميخاي يه حركت پوليتبك بزني؟برو يه مربي ايتاليايي استخدام كن
shahrooz1222
20-07-2013, 11:35
جام حذفی هم باختی؟
soheilnouri
20-07-2013, 11:50
اره ديكه مكه نديدي؟
shahrooz1222
20-07-2013, 11:56
اره دیدم فکر کردم منظورت قهرمانی لیگ هست :n02:
منم در حال اخرین تلاش ها برای گرفتن بازی هستم :n02:
سهیل تو تمرینات منظور از balanced چیه من تا الان فکر می کردم یعنی همه تمرینات رو شامل میشه واسه همین همیشه می زارم رو balanced
انتهای فصل 2015-2016 و باز هم نایب قهرمانی من و قهرمانی یوونتوس ملعون...واقعا مسخره و شرم اور نیست...سه نایب قهرمانی متوالی واسه من...الان هم باید فینال جام حذفی رو باز با یووه بازی کنم...چه دشمن کلاسیکی شدیم واسه هم...من و کونته فقط موندیم اونجای همو باره باره کنیم...
تو بازی من ناپولی خیلی شاخه ولی دارم شاخشو میشکنم . راستی یوونتوس رو بردم تو لیگ
soheilnouri
20-07-2013, 20:43
سهیل تو تمرینات منظور از balanced چیه من تا الان فکر می کردم یعنی همه تمرینات رو شامل میشه واسه همین همیشه می زارم رو balanced
تقریبا برایندی از تمرینات مختلف هستش..
shahrooz1222
20-07-2013, 23:27
بچه ها من بازی رو از دوستم گرفتم ولی 13.1.1 هست و هنوز نمیدونم نسخه cpy هست خیلی بده
shahrooz1222
21-07-2013, 10:48
حالا من باید بگردم بازی 13.3.3 رو پیدا کنم :n14:
اقایون فیس پک نداره ؟
اگه سایتی واسه مخلفات بازی هست لینک بدین :دی
shahrooz1222
21-07-2013, 16:34
fmscout.com
shahrooz1222
21-07-2013, 16:35
بازیش خیلی باحال بود ولی حیف که نسخه 13.3.3 نیست و تازه proper cpy هم نیست و میره بیرون باید بگردم خودم
پیدا کنم
soheilnouri
21-07-2013, 20:32
فك نمكردم اين تاپيك به ٧١ صفحه برسه..به اميد ١٠٠ تايي شدن تاپيك!:n12::n12:
shahrooz1222
21-07-2013, 23:25
من کلا یه بازی اونم قبل کرش بازی انجام دادم اونم با تیم reserv تیمم یعنی تاتنهام 2 بر 0 صفر بردم ولی حیف که کرش میکنه
soheilnouri
22-07-2013, 10:52
برو اصل بخر
shahrooz1222
22-07-2013, 11:31
دیگه جی ما پول نداریم:n02:
اینم عملکردم تا فصل دوم
soheilnouri
23-07-2013, 00:41
ولخرجی کردیا...15 میلیون واسه بن عطیه؟راستی تو با اون برادرای دوقلو که خبرنگارن نسبتی نداری؟
shahrooz1222
23-07-2013, 17:56
چه سخت بود بازیکن خریدن تو این چند دقیقه ای که بازی کردم خیلی چیزا یاد گرفتم
soheilnouri
23-07-2013, 20:18
دارم حسابی بازیکن های قدیمی مو میفروشم...میخام یکم اوضاع مالی رو بهتر کنم...الان سه فصل هست که دوم میشم و تو این دو سال یک بار قهرمان لیگ قهرمانان و جام باشگاه های جهان و دو بار قهرمان جام حذفی و دو بار قهرامن سوپر کاپ ایتالیا و یه بار قهرامن سوپر کاب اروبا شدم اما بودجه ام واسه فصل 2016-2017((واسه ترانسفر))فقط 8 میلیون پوند هستش...فقط میتونم بازیکن های زیر 20 ساله بخرم...:((
میخام بازیکنی که پارسال خریدم رو بفروشم...((19 میلیون))
هرنانس رو تو سن 31 سالگی واسش یه بیشنهاد اومده((10 میلیون))که فک کنم اگر بفروشمش((هر چند رهبر تیم هستش))بیزنس خوبی باشه تو این سن و سال...
کوادرادو رو 7 میلیون بفروشم((28 سالشه)) یه بازیکن 21 ساله رو هم فروختم 3 میلیون پوند...زاراته رو هم 2 میلیون رد کنم حدود 40 میلیون پوند میرسه دستم...
ولخرجی کردیا...15 میلیون واسه بن عطیه؟راستی تو با اون برادرای دوقلو که خبرنگارن نسبتی نداری؟
نه نسبتی ندارم. شما رشته تحصیلیت تربیت بدنی بوده که خبرنگار ورزشی شدی؟
بن عطیه رو 15 میلیون قسطی خریدم و سال بعد 30 میلیون نقد فروختم امسال 118 میلیون بازیکن فروختم عکسشو می زارم
البته حواست که هست واحد پول تو بازی من دلاره:n03:
REZAHOSEYNGANI
24-07-2013, 11:51
ما یه بازیکن هم نمیتونیم بخریم!
هیچکی بازیکن نمیفروشه!
soheilnouri
24-07-2013, 12:45
دوست من بازيكن خريدن تو اين بازي با بزيكن خريدن تو فيفا و حتي فيفا منجير توفير داره.اين بازي شبيه ساز مربيگري و مديريت فوتباله..شما اول ببين چه تيميوهستي..اكه خدا تومن بودجه داشته باشي ولي باشگاه ات جذاب نباشه نمتوني بازكن دلخاتو بخري.هزار تا دليل ديگه هم ممكنه باشه
soheilnouri
24-07-2013, 12:47
١٠ بازيكن رو فعلا فروختم يا بازنشسته شدن..ميخام وضعيت اقتصاديمو بهترةكنم.تيمم ميخام بازسازي كنم.....
اینم نقل و انتقالات فصل سوم
با 145 میلیون رکورد شکستم . جالب اینجاست که با این همه فروش تیمم اصلا دچار ضعف نشده
soheilnouri
24-07-2013, 19:53
سلام پاتو عزیزم...((اسمتو میگی)))احساس میکنم تیمتو یه کم خلوت کردی تا یه بار دیگه مجموعه ایی دلخواه بسازی...فروش مایکل بردلی کچل و امریکایی اونم با این قیمت عالی بود...سود خالص...اما بلاس متویذی رو احتمالا اولین فصل((2012-2013)) خریدی که الان تو سومین فصلت((2014-2015))فروختی....الان فصل سومی دیگه؟
اما داشتم میگفتم...فروش متویدی فک کنم اشتباه بود...در ضمن میگی موفق بودی...ولی جالبه که خریدات یه کم ریسکی بود..مثلا نوری شاهین و پدرو لئون و داگلاس رو خریدی که اولین بار هست تو ایتالیا هستن...ولی خاوی گارسیا رو بذار هافبک دفاعی...محشره...واسه من تو فصل 2012-2013 قرضی اومد تیمم((لاتسیو))و یکی از سه بازیکن برتر تیمم شد...عالیه...تو کرنر ها بذارش near post و ضربه کاشته هم اگر خواستی ((کراس)) کنی بذارش near post....موفق باشی همکار!:n12:
cross یا کراس:همون ارسال بلند هست یا همون غلط مصطلح با ایرانی ها "سانتر"
REZAHOSEYNGANI
24-07-2013, 20:07
آقا بازی رو دانلود کردیم
صدا نداره!:n08:
چرا لوگوی باشگاهها اینطوری ان؟
منچستر یونایتد قرمز هست!
سلام پاتو عزیزم...((اسمتو میگی)))احساس میکنم تیمتو یه کم خلوت کردی تا یه بار دیگه مجموعه ایی دلخواه بسازی...فروش مایکل بردلی کچل و امریکایی اونم با این قیمت عالی بود...سود خالص...اما بلاس متویذی رو احتمالا اولین فصل((2012-2013)) خریدی که الان تو سومین فصلت((2014-2015))فروختی....الان فصل سومی دیگه؟
اما داشتم میگفتم...فروش متویدی فک کنم اشتباه بود...در ضمن میگی موفق بودی...ولی جالبه که خریدات یه کم ریسکی بود..مثلا نوری شاهین و پدرو لئون و داگلاس رو خریدی که اولین بار هست تو ایتالیا هستن...ولی خاوی گارسیا رو بذار هافبک دفاعی...محشره...واسه من تو فصل 2012-2013 قرضی اومد تیمم((لاتسیو))و یکی از سه بازیکن برتر تیمم شد...عالیه...تو کرنر ها بذارش near post و ضربه کاشته هم اگر خواستی ((کراس)) کنی بذارش near post....موفق باشی همکار!:n12:
cross یا کراس:همون ارسال بلند هست یا همون غلط مصطلح با ایرانی ها "سانتر"
سلام سهیل جان من اسمم رضا
متویدی خیلی مصدوم میشد که فروختمش و شاهین و پدرو لون رو هم قرضی برای پر کردن جای pjanicگرفتم اخه دیگه نمی خواست تو تیمم بمونه و پیشنهاد تمدید قراردادم رو رد کرد مجبور شدم 45 میلیون بفروشمش البته نوری شاهین رو می تونستم بخرم ولی از مصدومیت هش ترسیدم و فعلا قرض گرفتمش:n16:
راستی سهیل جان نگفتی رشته دانشگاهیت چی بوده؟
راستی سهیل این جک کرک که از ارسنال خریدم خیلی هافبک عالیه تو هر بازی 13 کیلومتر میدوه
واقعا یه سری وقتا بازی اعصاب خورد کن میشه. کل تیمم مصدوم شد!!
چقدر خرج کردی :n04:
MCSE MAN
25-07-2013, 18:36
چقدر خرج کردی :n04:
آره من هم زیاد میخرم هم زیاد میفروشم البته به جز بازیکنایی که واقعا برام خوب بازی میکنن و نسبتا جوون که با هیچ قیمتی نمیفروشمشون
هر خریدی هم میکنم یا free هست و یا تو لیست ترنسفر هست که البته 3-4 تا بازیکن رو واقعا گرون خریدم
اینم یه وضعیت کامل از تیمم:
REZAHOSEYNGANI
25-07-2013, 19:41
آقا من تازه کارم
میشه به منم یاد بدید!
AlexMercer
25-07-2013, 19:58
آقا بازی رو دانلود کردیم
صدا نداره!:n08:
چرا لوگوی باشگاهها اینطوری ان؟
منچستر یونایتد قرمز هست!
فدراسیون فوتبال انگلیس امتیاز لایسنس تیم هاش فوق العاده گرونه. برای همینه که هنوزم pes جز منچستر و تاتنهام تیم دیگری از انگلیس رو لایسنس شده در بازی نمیسازه!
یا مثلا تیم ملی آلمان که اجازه نداده در این بازی( فوتبال منیجر) حتی اسم بازیکنان واقعی باشه!
ولی در مورد صدا و اهنگ هم هزینه خریدن مالکیت اهنگ خیلی بالا میشه برای شرکت سگا و فروش بازی هم در حد بازی هایی مثل فیفا نیست. در ضمن در این بازی 90 درصد در منو ها داری وقت میگزرونی تا در زمین بازی بر عکس فیفا بعد شاید 2 روز 30 تا اهنگ خریداری شده تکراری میشن! ولی کلا در option بازی میشه مسیر اهنگ هاتون رو بزارید تا پخش شن هنگام بازی.
ولی از نظر سطخ بازی و حرفه ای بودنش هیچ بازی رو دستش نیست
ببین دوست عزیز خوان ماتا و ایگواین رو سال 2017 خریدی ولی تو عکس اول سال 2016 داریشون تو تیمت!!!!!!!!!:n04:
MCSE MAN
26-07-2013, 17:15
ببین دوست عزیز خوان ماتا و ایگواین رو سال 2017 خریدی ولی تو عکس اول سال 2016 داریشون تو تیمت!!!!!!!!!:n04:
نه دوست عزیز من هیگواین رو فصل 16-2015 خریدم و ماتا رو فصل 15-2014
دقت کنی من 3 تا عکس از نقل و انتقالاتم گذاشتم که هرکدوم برای یه ساله
REZAHOSEYNGANI
26-07-2013, 19:08
سلام
آقا ما تازه کاریم!
تیم اتلتیکو مادرید رو برداشتم
خوبه؟
تو بازی دوستانه با وستهم 2-1 بازی رو باختم!
soheilnouri
27-07-2013, 00:10
عالیه...فالکائو رو داری...ادریان و دیگو کاستا...خیلی متیونی باهاش مانور بدی...
اقا یه چند تا بازیکن جوان و خوب به قیمت کم معرفی میکنید؟
با اینتر رفتم فقط 4.5 میل بودجه داره:دی
بیشترشونم پیرن
AlexMercer
27-07-2013, 16:40
اصلااز تیم های رده بالا مثل اتلتیکو مادرید و اینتر شروع نکنین چون تا دستتون راه بیفته اخراج میشین! از یک تیمی مثل بتیس یا هول سیتی ... که سطح انتظارشون بقا در لیگه شروع کنید که اگر تونستین بالاتر از حد انتظار هم نتیجه بگیرین باشگاه برای فصل یک مقدار به بودجه اضافه کنه.
شما که رفتی اینتر احتمالا برف ایتالیا رو ندیده اخراج میشی!:n02:
اصلااز تیم های رده بالا مثل اتلتیکو مادرید و اینتر شروع نکنین چون تا دستتون راه بیفته اخراج میشین! از یک تیمی مثل بتیس یا هول سیتی ... که سطح انتظارشون بقا در لیگه شروع کنید که اگر تونستین بالاتر از حد انتظار هم نتیجه بگیرین باشگاه برای فصل یک مقدار به بودجه اضافه کنه.
شما که رفتی اینتر احتمالا برف ایتالیا رو ندیده اخراج میشی!:n02:
نه من قبلا هم بازی کردم تیماییقوی مثل چلسی و تیمای ضعیف تر
اینتر امسال هشتم شده تو لیگ و اصلا هم وضع مالیش خوب نیست
فکر نکنم قوی تر از تیمایی مثل فیورنتینا و روم و ... باشه
کلا تیم شاخی نیست انتظار بالایی هم نداره:n02:
REZAHOSEYNGANI
27-07-2013, 17:44
فقط یه چیزی
ترکیب ثابت تیم رو چطوری میشه تغییر داد؟
soheilnouri
27-07-2013, 18:32
فیورنتینا واقعا خرکی خرج میکنه...فصل قبل((2015-2016))به تنهایی 89 میلیون بوند بازیکن خرید....و در فصل حاظر((2016-2017))هم تا الان اینقدر خرج کرده و قراره لوکاس مورا رو با 18 میلیون و رومولو رو از اسبارتاک مسکو با 22 میلیون بوند بخره...یعنی میشه چقد جمعشون؟به 100 میرسه فک کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جریان چیه من یک بازیکن 19 ساله دانمارکی رو میخواستم بخرم استعداد یاب ها بهم گفتن استعداد اون سه ستاره است حالا که خریدمش کمک مربیم میگه این بازیکنی که خریدی استعدادش 4/5 ستاره است !!!! حرف کیو این وسط قبول کنیم ؟:n13:
soheilnouri
27-07-2013, 23:00
خب هر کسی یه نظری داره دوست من..تصمیم گیرنده ی اصلی تو هستی...تعداد ستاره ها به کل بازیکنان "کنونی"شما هم مربوط میشه...مثلا اگر یه تیم معمولی باشی یه استعداد یاب رو بفرستی واسه تحقیق با توجه به بازیکنان موجودت به اون بازیکن ستاره میده...ولی شاید وقتی اون بازیکن رو خریدی بازیکنای دیگه شما یا رفتن یا ضعیف تر شدن...کلا اختلاف نظر بین مربیان و استعداد یاب ها زیاد هستن....
نکته ی مهم:نظر دادن راجع به بازیکن و یا استعدادی موقعی درست میشه که اون "استعداد یاب"ویژگی judging player potential اش از 15 به بالا باشه....در خصوص بازیکنان غیر جوون((24 به بالا)) judging player ability اون استعداد یاب باید از 15 به بالا باشه تا بشه کاملا به حرفش تکیه کرد.
soheilnouri
27-07-2013, 23:08
یوونتوس لعنتی به من بیشنهاد مربیگری داد.چون کونته رفت تیم ملی ایتالیا...فک کردن عوضی ها....بنج سال قهرمان متوالی سری آ هستن و حالا میخان منی که تو 4 سال 6 تا جام گرفتم رو بگیرن...رد کردم و در لاتسیو عزیزم موندم...:n12:
تو فصل سوم با رم باز هم تو گروه لیگ قهرمانان سوم شدم و رفتم جام یوفا ولی خیلی بدشانسی اوردم اخه 9 امتیاز داشتم و سوم شدم
AlexMercer
28-07-2013, 04:22
جالب برای منم کونته رفت ایتالیا! !! من از بتیس رفتم یووه بعد از یووه رفتم منچستر عزیزم و دیگه میخوام 30 فصل اونجا بمونم رکورد فرگوسن رو بزنم
soheilnouri
28-07-2013, 10:34
الکس جون چه افتخاراتی داشتی تا حالا....ممکنه اسکرین بزاری برار؟:n12:
شگفتی جام جهانی رو ببینید، البته ایران تو این راه فوق العاده خوش شانس هم بود، قرعه ی خیلی خوبی بهش خورد و گروه نسبتا آسونی هم افتاد. البته من مربی هیچ کدوم از تیم های ملی نیستم :دی
سهیل جان فیورنتینا تو سیو من هم خیلی شاخ شده، حتی به فینال لیگ قهرمانان هم رسید، البته در برابر یوونتوس هیچ حرفی واسه گفتن نداشت، یووه با کونته واقعا وحشتناک شده.... تا الان همه ی جام ها رو درو کرده... دارم سومین فصل رو شروع می کنم و یوونتوس تا الان دو بار قهرمان سری آ، دو بار قهرمان لیگ قهرمانان، دو بار قهرمان سوپر کاپ اروپا و سه قهرمانی سوپر کاپ ایتالیا و یک بار قهرمان کوپا ایتالیا و یک قهرمانی جام باشگاه های جهان رو داره... همه ی جام ها رو درو کرده... عکس ها رو تو پست بعدی میذارم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
AlexMercer
28-07-2013, 17:21
الکس جون چه افتخاراتی داشتی تا حالا....ممکنه اسکرین بزاری برار؟:n12:
چشم در اولین فرصت
:n16:
AlexMercer
28-07-2013, 17:31
من که سر مربی تیم ملی شدم فصل اوول تیم به چین تایپه باخته بود حتی به مرحله گروهی انتخابی جام جهانی هم نرسیده بودیم!!!
اقا خیلی حال میده انتقاد کنی که چرا ستاره تیم خریف بر برای تیم ملی کشورش دعوت کردن و بگی اصلا از نظرت انتخاب درستی نیست. بازیکنه اغصابش خورد میشه قبل بازی بیشتر مواقع خراب میکنه!:n08: یا مثلا میخوام بازیکن بخرم admire نمیکنم endorse میکنم . هازارد رو اینطوری خریدم از چلسی برای منچستر . گفتم حیف هازارد که داره وقتشو تو چلسی حروم میکنه بیاد منچستر بیشتر میتونه موفق شه. بعد مارتین یول سرمربی چلسی اعصابش خورد شد تو رسانه ها گفت به تو ربط نداره!!:n08: وولی خود هازارد گفت منم دوست دارم برم منچستر . بعد تو رسانه ها گفتم ما هازارد رو میخوایم! و پیشنهاد دادم چلسی رد کرد!هازارد عصبی unsettle شد درخواست ترانسفر داد به باشگاهش و مدیر برنامه هاش بهش فکس زد که هازارد دوست داره بیاد تیم شما فقط شما با چلسی بر سر مبلغ انتقال توافق کنید.:n07: رفتیم با چلسی بازی کردیم هازارد گند زد اینقدر بد بازی کرد! بعد بازی هم پیشنهاد دادم به چلسی دیدم با یک مبلغ کم قبول کردن و هزارد اومد تیمم!!:n02:
مانچینی هم هر وقت بهترین مربی ماه انگلیس میشه میرم انقاد میکنم میگم شانسی بهترین شد اتحادیه فوتبال انگلیس در انتخابش اشتباه کرده:n24:
منم فکرشو نمیکردم با اینتر بتونم اینقدر خوب شروع کنم:دی
چند مین دیگه عکساشو میذارم :n26:
MCSE MAN
28-07-2013, 19:02
این یووه تو فصل چهارم هم قهرمان شد و باز دوم شدم! هیچ جوره نمیشه از پسش بر اومد!
برای بار دوم از لیگ قهرمانان حذف شدم و رفتم لیگ اروپا (یورو لیگ) و قهرمان شدم! کلا 2 تا قهرمانی دارم که 2تاش هم لیگ اروپا است
برای منم کنته جانشین ÷راندلی شد برای سرمربیگری ایتالیا و گاسپرینی اومد جاش که بازم همون افتخارات رو تکرار میکنه!
سال پیش Paris saint-germain بهم 214,000,000 پبشنهاد داد با حقوق 5.75M$ در هفته ولی کمال افتخار نرفتم. میخوام اسطوره شم تو رم :n02:
AlexMercer
28-07-2013, 19:44
اقا من پچ لوگو دانلود کردم ولی تو بازی لود نمیشه چطوری فعال کنم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.