مشاهده نسخه کامل
: Football Manager 2013
soheilnouri
28-07-2013, 20:12
سهیل جان فیورنتینا تو سیو من هم خیلی شاخ شده، حتی به فینال لیگ قهرمانان هم رسید، البته در برابر یوونتوس هیچ حرفی واسه گفتن نداشت، یووه با کونته واقعا وحشتناک شده.... تا الان همه ی جام ها رو درو کرده... دارم سومین فصل رو شروع می کنم و یوونتوس تا الان دو بار قهرمان سری آ، دو بار قهرمان لیگ قهرمانان، دو بار قهرمان سوپر کاپ اروپا و سه قهرمانی سوپر کاپ ایتالیا و یک بار قهرمان کوپا ایتالیا و یک قهرمانی جام باشگاه های جهان رو داره... همه ی جام ها رو درو کرده... عکس ها رو تو پست بعدی میذارم.
اما من تو این 5 سالی که تو سری آ رقابت کردم با لاتسیو جز 5 قهرمانی متوالی که تو سری آ داشت من نسبتا تو جام حذفی و سوپر کاب اروپا و ایتالیا و لیگ قهرمانان خوب بودم...یه قهرمانی تو لیگ قهرامنان...دو قهرمانی تو سوپر کاپ ایتالیا...یه قهرمانی تو سوپر اروپا...یه قهرمانی تو جام باشگاه های جهان...یووه حتی یه قهرمانی هم تو اروپا نداره..
نکته جالب:کونته رفت ایتالیا و جاینشینش میدونی کیه شده؟جوزپه یاکینی مربی سابق کیوو((تو دنیای واقعی))...جای من اونو اوردن...من به اینا جواب منفی داده بودم...
soheilnouri
28-07-2013, 20:15
ر . بعد تو رسانه ها گفتم ما هازارد رو میخوایم! و پیشنهاد دادم چلسی رد کرد!هازارد عصبی unsettle شد درخواست ترانسفر داد به باشگاهش و مدیر برنامه هاش بهش فکس زد که هازارد دوست داره بیاد تیم شما فقط شما با چلسی بر سر مبلغ انتقال توافق کنید.:n07: رفتیم با چلسی بازی کردیم هازارد گند زد اینقدر بد بازی کرد! بعد بازی هم پیشنهاد دادم به چلسی دیدم با یک مبلغ کم قبول کردن و هزارد اومد تیمم!!:n02:
افرین همکار...این درسته...پس تو باید outspoken منجیر باشی..کسی مثل مورینیو...
مانچینی هم هر وقت بهترین مربی ماه انگلیس میشه میرم انقاد میکنم میگم شانسی بهترین شد اتحادیه فوتبال انگلیس در انتخابش اشتباه کرده:n24:[/QUOTE]
Arrowtic
28-07-2013, 20:21
میگم شماها با اسکین دیفالت بازی ، کار می کنید ؟
بعدش این که لینک آخرین نقل و انتقالاتو دارید ؟(به همراه طریقه نصب چون هر کاری کردم تا حالا نتونستم رو این بازی چیزی بریزم)
REZAHOSEYNGANI
28-07-2013, 20:37
آقا ما چطوری آهنگ بریزیم برای بازی؟
AlexMercer
28-07-2013, 20:42
میگم شماها با اسکین دیفالت بازی ، کار می کنید ؟
بعدش این که لینک آخرین نقل و انتقالاتو دارید ؟(به همراه طریقه نصب چون هر کاری کردم تا حالا نتونستم رو این بازی چیزی بریزم)
نقل و انتقلات بازی تا ژانویه ( چه مربی ها چه بازیکن ها) در خود بازی هست ولی به بعدش رو باید خودتون انجام بدین.
آره سهیل جان. کلا عشقم ضایع کردن این مانچینیه!:n08:
با بازیکنانم هم خیلی خوبم! ولی یکشون جوون بود گفت میخوام از تیم برم که بیشتر بازی کنم رد کردم درخواستشو تو تمرینات شرکت نکرد دو هفته حقوقش رو قطع کردم! بنده خدا به غلط کردن افتاد! اینقدر بازیکنا ازم حساب میبرن هر وقت بین دو نمیشه aggressive میگم گگند بازی کردین نیمه دوم 10 تا هم خرده باشن 11 تا میزنن میبرن :n10:
REZAHOSEYNGANI
28-07-2013, 20:54
آقا این تیم ما خوب حمله میکنه اما زیاد گل میخوره!
دو تا گل مفت از من سیتی خوردم
البته دو تاهم زدم
یکی رو کرنز گل خوردم یکی هم سیلوا همه رو دریبل زدو گل زدش!
shahrooz1222
28-07-2013, 21:26
بچه ها به بازی رسیدم از دوستام گرفتم اما نسخه خرابش بود چند روز بیشتر بازی نکردم ولی خیلی خوشم اومد دنبال بازی تو شهرمون هستم اگه نشد باید برم تهران یا شیراز
بچه ها به بازی رسیدم از دوستام گرفتم اما نسخه خرابش بود چند روز بیشتر بازی نکردم ولی خیلی خوشم اومد دنبال بازی تو شهرمون هستم اگه نشد باید برم تهران یا شیراز
خوب عزیز من به جا این کارا دانلودش کن
اگه خودت نمیتونی به یه بازی فروشی بگو واسه دانلود کنه
کاری که نداره
shahrooz1222
28-07-2013, 22:15
اره به فکرم زده ولی میخوام ببینم اوضاع چجوری میشه :n02:
REZAHOSEYNGANI
28-07-2013, 22:45
آقا چرا صدا نداره؟
چطوری باید آهنگ ریخت؟
آهنگ نمیشه ریخت ، باید مدیا پلیر ویندوز رو روشن کنی بعد بری داخل بازی موقع انجام بازی هات چون هیجان صدای تماشاگرا باحالتر ه با کلید alt +tab مدیاپلیر رو قطع میکنی و بعد بازی دوباره فعال میکنی
من بیچاره شدم اومدم فولدر فوتبال منیجر 2012 رو پاک کنم چشمام ندید 2013 رو پاک کردم :n04::n28: حالا باید دوباره شروع کنم
soheilnouri
29-07-2013, 00:15
آقا چرا صدا نداره؟
چطوری باید آهنگ ریخت؟
من نمی فمهمم کسایی که میگن چرا اهنگ نداره مثه اینکه تا حالا این بازی رو حتی بازی نکردن؟اخه مربیگری فوتبال باید اهنگ داشته باشه؟
شما میتونین در permormance بازی برین و بازی رو در حالت ویندوز انجام بدین و با مدیا بلیر هر اهنگی رو میخاین بذارین...
shahrooz1222
29-07-2013, 11:00
بچه ها اگه بدی کسی برات دانلود کنه مثلا سی دی فروشی ها چقدر پول باید بدی ؟
بستگی به خود طرف داره
خیلی ها هم تو هاردشون دارن و پول یه بازی معمولی رو میگیرن
شما فلشتو ببر به یارو بگو میخوام اینقدر برام دانلود کنی چقدر میگیری؟
در کل خیلی نباید گرون تر از بازی های معمولی بگیره
REZAHOSEYNGANI
29-07-2013, 11:29
بستگی به خود طرف داره
خیلی ها هم تو هاردشون دارن و پول یه بازی معمولی رو میگیرن
شما فلشتو ببر به یارو بگو میخوام اینقدر برام دانلود کنی چقدر میگیری؟
در کل خیلی نباید گرون تر از بازی های معمولی بگیره
بستگی به فروشنده داره
میتونی از اینترنت هم بخری
soheilnouri
29-07-2013, 11:56
ناراحت نشی شهروز جون ولی کلا وسط بحث فنی میزنی به جاده خاکی...الان 3 ماهه دنبال این بازی هستی.کد پستی و ادرس دقیقتو بگو من واست میفرستم.تو پیام خصوصی...
MCSE MAN
29-07-2013, 19:11
خوب اینم سومین جام من. سوپر کاپ اروپا
در ضمن این فصل چقدر بهم پیشنهاد مربیگری میشه!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا یه سوال:دی
این پول که باشگاه بهمون میده واسه خودمون چه تاثیری داره؟
soheilnouri
29-07-2013, 22:23
جام زياد نداري وليوبيشنهادات خوبي ميشه؟مكه بعنوان يه بازيكن اماتور شروع نكردي؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
MCSE MAN
30-07-2013, 10:33
جام زياد نداري وليوبيشنهادات خوبي ميشه؟مكه بعنوان يه بازيكن اماتور شروع نكردي؟
والا یادم نمیاد درجه آماتور یا چیز دیگه ای انتخاب کرده باشم اولش. یادم سال اول این رم زرت و زرت منو اخراج میکرد :n02:
الآن من پنچمین فصل حضورم تو رم رو شروع کردم. کلا حدود 5 تا پیشنهاد داشتم که 2 تاش برای 2 سال پیش بود که قهرمان یورو لیگ شدم از طرف پاریس سنت ژرمن و لیون
امسال هم بعد قهرمانی تو یورو لیگ و سوپرجام اروپا این 3 تا تو چند هفته بهم پیشنهاد دادن
بازی دیگه داره اعصاب خورد کن میشه دو هفته کامل با تیمم ( لیورپول ) رو دفاع در ضربات کرنر کار میکنیم ولی فقط از همین طریق گل میخوریم اون هم از دقیقه 80 به بعد
توی جام یوفا از دقیقه 1 تا 85 ما حمله کردیم جرارد یک پنالتی گل نکرد سوارز دوتا توپ رو زد به تیر در نهایت دقیقه 85 سوارز یک گل زد ولی دقیقه 88 رو کرنر ماگل خوردیم در حالی که تمرینات کل هفته و تمرین قبل از بازی روی دفاع در مقابل ضربات کرنر بود
بازی با چلسی 2 بر 1 جلو بودیم داور 2 دقیقه وقت اضافه گرفت تا دقیقه 95 طولش داد تا چلسی در دقیقه 94 روی برگشتی کرنر گل مساوی رو زد
soheilnouri
31-07-2013, 00:04
این اولین دوِیل ام با یوونتوس بعد از کونته...کونته مثل همیشه رفت تیم ملی ایتالیا و بجای جوزبه یاکینی متوسط رو اوردن...2-0 بردم و قهرمان سوبر کاب ایتالیا شدم...
هفتمین جام ام با لاتسیو...تا حالا لیگ نبردم!:((:n22:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
soheilnouri
31-07-2013, 00:54
اینم اخرین ابدیت رزومه کاریم:
بچه ها این کامل ترین فیس پک واسه بازی...... حتی تا هادی اصغری رو هم واسش ساختن :دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
soheilnouri
01-08-2013, 10:34
تورنت میخاد عزیزم؟
تورنت میخاد عزیزم؟
نه، لینک مستقیمهِ:n02:
soheilnouri
01-08-2013, 17:41
8 تا پارته؟همرو سوا سوا تو کدوم فولدر بریزم؟
بعد از سه فصل اولین قهرمانیمو اوردم
فصل سوم جام حذفی رفتم فینال و خوردم به یوونتوس دو روز مونده به بازی کنته رفت منچسترسیتی و یوونتوس بدون سرمربی اومد تو فینال بازی کرد و منم 2 0 بردمش
بعدشم چزاره پراندلی اومد بجاش
bigarash
01-08-2013, 22:13
8 تا پارته؟همرو سوا سوا تو کدوم فولدر بریزم؟
سوا سوا نمیریزی هر پارت که دانلود شد اکسترکت کن و بریز تو
*user-folder*/graphics/players.
soheilnouri
05-08-2013, 12:45
سلام.اينجا كم مشتري شده.فصل ٢٠١٦-٢٠١٧ رو بعد از شش هفته ادامه دادم.فيورنتيا با ١٢٠ ميليون بوند خريد فعلا ١٢ هم هست و من با ١ ميليون خريد سوم.عكس ها نتاييج بزودي...
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
soheilnouri
05-08-2013, 12:50
بعد از سه فصل اولین قهرمانیمو اوردم
فصل سوم جام حذفی رفتم فینال و خوردم به یوونتوس دو روز مونده به بازی کنته رفت منچسترسیتی و یوونتوس بدون سرمربی اومد تو فینال بازی کرد و منم 2 0 بردمش
بعدشم چزاره پراندلی اومد بجاش
موفق باشي همكار
سلام من دنبال بازی هستم ولی توی شهر خودم پیدا نمیکنم کسی توی شاهرود جایی نمیشناسه ؟
soheilnouri
05-08-2013, 20:34
بهترين كار خريد بازي از اينترنت هست
ولی من به دنبال بازی در شهر خودم هستم :n02:
shahrooz1222
05-08-2013, 22:27
بهترين كار خريد بازي از اينترنت هست
سایت خوب که نسخه proper رو و اپدیت اخرش رو داشته باشه میشناسی ؟
soheilnouri
05-08-2013, 23:13
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فعلا اضاع عالیییه.
bigarash
05-08-2013, 23:15
هرکی بخواد من میتونم بازی رو براش بفرستم
نسخه ی proper
با مگا فیس پک
و لوگوی باشگاه ها و تیم های ملی
و کیت پک اکثر لیگ های معروف
bigarash
05-08-2013, 23:17
فعلا اضاع عالیییه.
چه عجب یووه عقب افتاده ازت؟ :دی
دوستان من اخر متوجه نشدم این فیس پک رو کجا بریزم یکی دقیق بگه:دی
soheilnouri
06-08-2013, 00:27
چه عجب یووه عقب افتاده ازت؟ :دی
اره والله..راست میگی...بازیکنام 14 تا شون زیر 20 سال هستن از بین 20 بازیکن فصل
bigarash
06-08-2013, 20:56
اره والله..راست میگی...بازیکنام 14 تا شون زیر 20 سال هستن از بین 20 بازیکن فصل
ای بابا پس این بازیکنات بزرگ نمیشن یا هی میفروشی باز جوونارو میاری؟ :دی
soheilnouri
07-08-2013, 00:52
ای بابا پس این بازیکنات بزرگ نمیشن یا هی میفروشی باز جوونارو میاری؟ :دی
دقیقا این فصل 50 میلیون بوند بازیکن فروختم.1 میلیون خریدم.
AlexMercer
07-08-2013, 11:19
این بازیکنان رو توصیه میکنم بخرین واقعا برای من تو منچستر عالی بازی میکنند.
Henry Jones
Danny Carlsen
Vicente Perez
Gavin Leonard
Rene Agustama
Eddie Bardsley
Kyle Dillon
Ivan
Dragan Gasic
Robert Landers
Simon Oxley
همشون عالین. مخصوصا که Landers فصل پیش برام 15 گل زد
soheilnouri
07-08-2013, 12:30
فصل چندمی الکسی جون....؟
bigarash
07-08-2013, 15:42
این بازیکنان رو توصیه میکنم بخرین واقعا برای من تو منچستر عالی بازی میکنند.
Henry Jones
Danny Carlsen
Vicente Perez
Gavin Leonard
Rene Agustama
Eddie Bardsley
Kyle Dillon
Ivan
Dragan Gasic
Robert Landers
Simon Oxley
همشون عالین. مخصوصا که Landers فصل پیش برام 15 گل زد
حتی اسمشونم نشنیدم تا حالا تو سیو خودم، اگه regen باشن فقط تو سیو تو هستن اینا!
AlexMercer
07-08-2013, 16:09
راست میگی ارش جان. ولی میگشتی بد نبود.
سهیل جان وارد قصل نهم دارم میشم. من خوب لیگ میگیرم ولی جام های حذفی راحت حذف میشم
bigarash
07-08-2013, 16:46
راست میگی ارش جان. ولی میگشتی بد نبود.
سهیل جان وارد قصل نهم دارم میشم. من خوب لیگ میگیرم ولی جام های حذفی راحت حذف میشم
حالا نگاه میکنم ببینم هستن یا نه! :دی
من با لیورپول تا هفته 23 تیم سوم لیگم فصل 12-13 ( به دلیل کارم زیاد وقت نمیکنم بازی کنم ) بودجه اول فصل صفر پوند بود منتظر نیم فصل بودیم که بودجه برای خرید بازیکن بدن که مدیر باشگاه لطف کرد 400 هزار پوند تقدیم کردند :n27: فعلا فصل اول رو دارم به سبک مورینیو سال اولی که به چلسی اومد بازی میکنم یک گل میزنیم میریم دفاع حالا یا میبریم یا از دقیقه 80 به بعد شروع میکنیم به گل خوردن
نکته جالب طرفدار های لیورپولن فکر میکنن تیمشون مادرید که کلی بازیکن داشته باشه توی زمین چلسی میبازی فکر میکنن فینال جام باشگاه ها رو باختی confidence match رو نگاه میکنی نوشته poor ولی سیتی رو توی زمین خودش میبری میزنه okey :n23:
راهی هست بشه این بازیکنای ریجن رو وسطشون سرچ کرد تعدادشون زیاده
راستی توی همین فصل اولی که من دارم بازی میکن مورینیو به خاطر شش تا مساوی و دو تا باخت از مادرید اخراج شد و بگین کی جاش اومد ؟
دیوید مویس
soheilnouri
08-08-2013, 11:31
ته غزیزم اینا همش رجن هستن
MCSE MAN
09-08-2013, 20:29
و بالاخره قهرمانی در سری آ ایتالیا
هرچند هم امتیاز با یووه بودم ولی بازم کلی چسبید
جام حذفی رو هم گرفتم
ایتالیا زیر پاهای گلادیاتور های رم :n02:
mehran_3233
10-08-2013, 02:17
وقتی گل میزنیم و record میکنیم بعد کجا میتونیم دوباره ببینیمش ؟
soheilnouri
10-08-2013, 03:11
ترکیب رم رو میزای ام اس من جون؟
MCSE MAN
10-08-2013, 09:01
ترکیب رم رو میزای ام اس من جون؟
این تقریبا ترکیب اصلیم بود ولی کلا من سیستمم چرخشیه
جالب اینه که من نصری ، سانچز و دی ماریا رو با سن زیاد به صورت مجانی گرفته بودم ولی خوب بازی نکردن و منم فرستادمشون تیم ذخیره و با جوون تر ها بازی کردم
اینم بازیکنی که محصول خود باشگاه است و تو این سن بهترین بازیکن لیگ ایتالیا شد:
من تا حالا از ریجن استفاده نکردم. کی لیست ریجن ها منتشر میشه؟؟
soheilnouri
10-08-2013, 13:42
همین بالایی که میگی محصول اکادمی شما هست ریجن محسوب میشه...بهترین کار اینه:
1-اسکاوت بخر از کشورهای مختلف و بهشون وظیفه بده...
بچه ها کسی اینجا فیس پک از وراتی، اوگبونا و باردی ( گلر جوانان اینتر ) نداره؟ :n02: هرکی همین سه نفر رو واسم آپلود کنه دعاش می کنم:n02:
soheilnouri
12-08-2013, 20:03
فك كنم يووه با فدراسيون ايتلليا زد و بند داره
اقا چرا همه بازیکنا یه دفعه با هم مصدوم میشن؟
با چلسی وسط فصل کول و برتراند و ازپیلی و کیهیل با هم مصدوم شدن:|
تو دفاع موندم:دی
bigarash
13-08-2013, 00:02
من با آینتراخت براینشویگ تو یه هفته 7 تا بازیکن مصدوم داشتم، اشتباه از خودم بود یادم رفته Training Workload رو از Hard بردارم، تاوانشم دادم! :D
soheilnouri
13-08-2013, 11:22
خیلی بده...ولی فیزیوتراپ خوب از نون شب تو این مواقع واجب تره...
حالا بچه ها بیایین یه امتیاز به این بازی بدیم...
امتیاز من:9 از 10
MCSE MAN
13-08-2013, 16:20
دقیقا همینطوره. من هر فصل بعد نیم فصل این اتفاق برام میوفته و یهو 5-6 تا از بازیکنام بد مصدوم میشن. برای همین اینجور موقع ها همیشه از تیم رزرو یا زیر 20 ساله هام بازیکن میارم تیم اصلی
فك كنم يووه با فدراسيون ايتلليا زد و بند داره
چطور؟؟ این فصل ازش جلو بودید،قهرمان شدید؟؟
اقا تو این بازی جای زندگی شخصی خالیه مثلا تو فیفا منیجر بخش زندگی خصوصیش خیلی حال میده حتی میتونی یه تیمو بخری
soheilnouri
17-08-2013, 13:04
اتفاقا خيلي هم اين كار مسخرسئ.فذگوسن با اون شهرت افسانه اييش تيم نخريد.تو دنياي واقعية اين كار خيلي فانتزي محسوب ميشه
اتفاقا خيلي هم اين كار مسخرسئ.فذگوسن با اون شهرت افسانه اييش تيم نخريد.تو دنياي واقعية اين كار خيلي فانتزي محسوب ميشه
اصلا ربطی به سابقه مربیگری نداره تو فیفا حقوقی رو که می گیری می تونی ببری تو بورس و بعد از سالها شاید بتونی یه تیم ضعیف بخری
اصلا ربطی به سابقه مربیگری نداره تو فیفا حقوقی رو که می گیری می تونی ببری تو بورس و بعد از سالها شاید بتونی یه تیم ضعیف بخری
کاملا باهات موافقم به نظرم از ضعف های این بازی اینه که زندگی شخصی نداره و اینکه در این بازی امکان پخش موسیقی نیست حالا یکی ممکنه که دوست داشته باشه در لحضاتی که مسابقه نیست در پس زمینه کارش موسیقی گوش بده
و در ضمن آقای نوری پناه آدم خوب نیست بشکل افراطی از یک بازی طرفداری بکنه چون این مطالبی که بچه ها در مورد موسیقی یا زندگی شخصی میگن یک مورد سلیقه ای که میتونست در بازی باشه ولی اگر کسی دوست ذاشت اونو انتخاب کنه
soheilnouri
18-08-2013, 09:34
واقعا من منیدونم دنبال سیم سیتی هستین یا شبیه سازی مربیگری فوتبال...پولشو بزاره رو بورس مثلا بره باشگاه بخره...3 مورد در تاریخ مربیان فوتبال به من بگین که یکی این کار و کرده باشه....اینا همش امکانات مسخره ی حاشیه ایی هستش که واسه پوشش کلیات بازی "فیف منیجر"استفاده میکنه....
واقعا من منیدونم دنبال سیم سیتی هستین یا شبیه سازی مربیگری فوتبال...پولشو بزاره رو بورس مثلا بره باشگاه بخره...3 مورد در تاریخ مربیان فوتبال به من بگین که یکی این کار و کرده باشه....اینا همش امکانات مسخره ی حاشیه ایی هستش که واسه پوشش کلیات بازی "فیف منیجر"استفاده میکنه....
یه نمونش همین علی پروین خودمون البته با کمک هدایتی تونست تیم بخره
bigarash
18-08-2013, 15:24
آقا بی خیال اگه می خوای باشگاه بخری یا موسیقی گوش کنی برو فیفا بازی کن، تازه اونجا زنم میتونی بگیری! :D
خوب اگه میخوای موسیقی گوش کنی همراه با بازی تو ویندوز مدا پلیر باز کن گوش بده، الکی از بازی ایراد نگیرین، ببخشید گفتم بازی این بازی نیست شبیه ساز مربیگری فوتباله!
نخست اینکه فکر کنم ما همه فوتبال منیجر بازی میکنیم و کسی که در این پیج هست اهل بازی فیفا نیست ولی همانطور که در بالا هم گفتم این که بازی مدیا پلیر داشته باشه یک مورد سلیقه ای و شاید کسی دوست داشته باشه از این مورد استفاده کنه و یا کسی دوست نداشته باشه ، من خوذم موقع بازی استفاده نمیکنم ولی شاید فردی دیگر علاقه داشته باشه
در ضمن یادمون نره که این یک بازیه ، این دنیای واقعی نیست که خودمون رو در رویا غرق کنیم ، هرچند که شبیه واقعیت باشه و بازی هم برای سرگرمی ساخته میشه
حالا از این مسائل حاشیه ای بگذریم بریم سراغ بحث فنی ، دقت کردین اگر یک بازی قرار باشه ببازین زمین زمان در این بازی دست به دست هم میدن تا ببازین مثلا در نبمه نهایی هستی تیمت عقبه موقعیت ها یکی به یکی از دست میرن دروازه بان حریف یک دفعه تغییر قیافه میده و میشه پیتر اشمایکل ، پنالتی که گیر میاری بهترین پنالتی زنت خراب میکنه ، بازیکن اخراج میشه و سکانس آخر نیمکت تیم حریف با خوشحالی میریزه وسط زمین و اینکه تو باختی همون بلایی که در نیمه نهایی جام یوفا سر من اومد
تازه اونجا زنم میتونی بگیری!
بابا فیفا باز
shahrooz1222
19-08-2013, 16:00
بچه من بازی رو دانلود کردم تو لپتاب یکی از دوستام تیم ملی ایران رو داره و پرسپولیس صبا و ... رو هیچ پچی هم نصب نکرده ولی واسه من نه
shahrooz1222
19-08-2013, 18:25
بچه ها بازی درست شد و با پرسپولیس رفتم از iran_full استفاده کردم پرسپولیس بازیکناش کمه ولی دارم جا میفتم :n02:
بالاخره فصل اول رو تموم کردم و در لیگ سوم شدم رفتم جام باشگاه ها :n09:
در جام یوفا هم در نیمه نهایی حذف شدم و در فینال FACUP به چلسی 3 به 1 باختم :n03:
جالبه که سال اول بودجه برای خرید بازیکن نداشتم ولی امسال اشپانسر تیم عوض شد و باشگاه مبلغ ناچیز 63 میلیون پوند برای خرید بازیکن بهم داد ، از قدیم میگن پایان شب سیاه سپید است ، من هم چند تا از بازیکنان رو فروختم به قیمت حدود 80 میلیون پوند و تقریبا همین مقدار هم بازیکن خریدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
shahrooz1222
20-08-2013, 10:42
نرم افزاری که نقل وانتقالات رو انجام بده کسی میشناسه بعد بازیکن رجن چجوری میاد؟
17 صفحه دیگه تا پیوستن به باشگاه صدتایی ها
بازیکنان رجن از ایکون کره زمین گزینه ترانسفر رو انتخاب میکنی بعد روی ورلد کلیک میکنی و در قسمت youth intake این بازیکنان رو میتونی ببینی البته این بازیکنان در تاریخ های خاصی نشون داده میشن تقریبا هر ماه به این قسمت سر بزن ( در سمت راست دسته بندی ماهیانه داره ) یکی از دوستان در صفحات قبلی این قسمت رو به خوبی توضیح داده بود
بالاخره فصل اول رو تموم کردم و در لیگ سوم شدم رفتم جام باشگاه ها :n09:
در جام یوفا هم در نیمه نهایی حذف شدم و در فینال FACUP به چلسی 3 به 1 باختم :n03:
جالبه که سال اول بودجه برای خرید بازیکن نداشتم ولی امسال اشپانسر تیم عوض شد و باشگاه مبلغ ناچیز 63 میلیون پوند برای خرید بازیکن بهم داد ، از قدیم میگن پایان شب سیاه سپید است ، من هم چند تا از بازیکنان رو فروختم به قیمت حدود 80 میلیون پوند و تقریبا همین مقدار هم بازیکن خریدم
تیاگو رو عالی خریدی تو بازی من که سال 2016 هستم تیاگو بهترین هافبک جهانه
تیاگو رو عالی خریدی تو بازی من که سال 2016 هستم تیاگو بهترین هافبک جهانه
نکته جالبش این بود که تیاگو در فصل 12-13 فرستاده بودنش تیم B بارسلونا من هم از نیم فصل به بعد مدام ازش تعریف میکردم وقتی هم خواستم بخرمش چلسی و پورتو هم بهش پیشنهاد داده بودن ولی تیم من رو انتخاب کرد حالا یا به خاطر این تعریف ها بود یا اینکه تیم ما در جام باشگاه هابود ولی چلسی در جام یوفا برای خریدنش هم 5 میلیون پیش دادم و 15 میلیون در طول سه سال
کلا در نقل انتقالات خیلی بازیکن خریدم و فروختم یجورایی تیمو خیلی عوض کردم فکر کنم اول فصل یکم مشکل داشته باشم سوارز که اقای گل لیگ بود رو 54 میلیون به پی اس جی فروختم موندم اینهمه پول از کجا میاره
یه مهاجم خریدم به قیمت 2/5 میلیون واقعا بازیکن خوبیه توی تیم کوپنهاگن دانمارک بازی میکنه ، ولی بازم موندم کار خوبی کردم سوارز رو فروختم یا نه آخه مبلغ پیشنهادی رو دیدم دست پاچه شدم
soheilnouri
21-08-2013, 01:01
مبارکه...ولی فک کنم برنارد رو بیخود گرون خریدی...30 میلیون بوند دور ریختن بول بود واسش...رشدش زیاد نیست...
soheilnouri
21-08-2013, 01:07
نکته جالبش این بود که تیاگو در فصل 12-13 فرستاده بودنش تیم B بارسلونا من هم از نیم فصل به بعد مدام ازش تعریف میکردم وقتی هم خواستم بخرمش چلسی و پورتو هم بهش پیشنهاد داده بودن ولی تیم من رو انتخاب کرد حالا یا به خاطر این تعریف ها بود یا اینکه تیم ما در جام باشگاه هابود ولی چلسی در جام یوفا برای خریدنش هم 5 میلیون پیش دادم و 15 میلیون در طول سه سال
کلا در نقل انتقالات خیلی بازیکن خریدم و فروختم یجورایی تیمو خیلی عوض کردم فکر کنم اول فصل یکم مشکل داشته باشم سوارز که اقای گل لیگ بود رو 54 میلیون به پی اس جی فروختم موندم اینهمه پول از کجا میاره
یه مهاجم خریدم به قیمت 2/5 میلیون واقعا بازیکن خوبیه توی تیم کوپنهاگن دانمارک بازی میکنه ، ولی بازم موندم کار خوبی کردم سوارز رو فروختم یا نه آخه مبلغ پیشنهادی رو دیدم دست پاچه شدم
خوب فروختی...با این بول میتونی یه مهاجم خوب و یه بازیکن دیگه بخری که عالی باشن...مهاجم salomon rondon روتوصیه میکنم...تو روبین کازان هست...مدافع عالی هم سالواتوره بوکتی..از همین تیم فک کنم
shahrooz1222
21-08-2013, 08:16
نرم افزاری که نقل وانتقالات رو انجام بده کسی میشناسه؟
خوب فروختی...با این بول میتونی یه مهاجم خوب و یه بازیکن دیگه بخری که عالی باشن...مهاجم salomon rondon روتوصیه میکنم...تو روبین کازان هست...مدافع عالی هم سالواتوره بوکتی..از همین تیم فک کنم
یک مدافع 18 ساله به نام kurt zouma از سنت اتیین فرانسه خریدم به نظرم مدافع خوبیه
این برنارد که از اتلتیکو مینیرو خریدم واقعا عجب بازیکنیه یه چیزی در حد کریس رونالدو جالب اینجا بود موقع خریدنش هرچی با باشگاهش سر قیمت چونه میزدم قبول نمیکردند و فقط میگفتند 30 میلیون نقد
یک مدافع 18 ساله به نام kurt zouma از سنت اتیین فرانسه خریدم به نظرم مدافع خوبیه
این برنارد که از اتلتیکو مینیرو خریدم واقعا عجب بازیکنیه یه چیزی در حد کریس رونالدو جالب اینجا بود موقع خریدنش هرچی با باشگاهش سر قیمت چونه میزدم قبول نمیکردند و فقط میگفتند 30 میلیون نقد
برا حمله لیندرو دامیاو یا ماتیا دسترو رو بخر عالین
shahrooz1222
21-08-2013, 12:18
تو اولین بازی لیگ از سایپا 2 بر 1 باختم:n28:
soheilnouri
21-08-2013, 20:03
کورت زوما فوق العاده است...یکی از بهترین مدافعان بازی تا سال 2020 میشه...البته تو سیو من تو سن اتین خیلی بهش بها ندادن و رشد نکرد و لی تو سیو های بقیه گیمر ها خیلی مدافع شاخیه...
برنارد:تو تیم میلی برزیل تو جام کنفدراسیون ها بازی کرد و پدیده است و حتی ارسنال هم میخاستش ولی تو سیو من خوب رشد نکرده
نکته:این که یه بازیکن تو یه سیو خوب هست دلیل نداره که همیشه خوب باشه و مسلما نحوه اموزش با بازیکن و تمرینات و دستیار هامهم هستن...مثلا شما اگر یه مدافع 17 سال با پتانسیل بالا دارین مسلما یک مربی مخصوص مدافعان((در قسمت traing و در قسمت coaches نشون میده که مربی شما قسمت مربوط به defending رو چطوری پوشش میده...که این کار از ستاره ی کنار اون کادر مشخصه...))ولی کلا مربی بگیرین که defending اش بالای 16 باشه , reputation اش هم از continental به بالا باشه...
shahrooz1222
21-08-2013, 20:06
این بازیکنان جوان پرسپولیس چقدر قوی ان
shahrooz1222
21-08-2013, 20:40
بازیکنان جوون تیم پرسپولیسم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shahrooz1222
21-08-2013, 20:47
من چجوری تمرینات رو بزارم روی fitness و همچنین هادی نوروزی هی مصدوم میشه چیکار کنم ؟
من چجوری تمرینات رو بزارم روی fitness و همچنین هادی نوروزی هی مصدوم میشه چیکار کنم ؟
از ایکون نام تیم روی ترینینگ کلیک کن که در این قسمت تمرینات پایه رو میتونی fitness بگذاریی و هم در سمت چپ هر هفته میتونی تمرینات هفته رو مشخص کنی
هادی نوروزی اگر خیلی مصدوم میشه شاید به خاطر استعداد بالای اون در مصدومیته که برای هر بازیکن متفاوته
برا حمله لیندرو دامیاو یا ماتیا دسترو رو بخر عالین
لندرو دامیائو که واقعا عالیه ولی قیمتش بالاست حداقل باید 45 میلیون خرجش کنی
soheilnouri
22-08-2013, 10:31
من ديروز مارك ان ره-تراشتگان رو از درتموند خريدم.١٧ ميليون بوند.واسه يه ٢٤ ساله فك كنم خريد خوبيه
shahrooz1222
22-08-2013, 10:38
من نرم افزاری که نقل وانتقالانت رو انجام بده میخوام
shahrooz1222
22-08-2013, 11:34
بچه ها بازیکن رو خیلی سخت میشه خرید یکی به من کمک کنه
shahrooz1222
22-08-2013, 11:51
مثلا پیامی که میزنه پیشنهاد چلسی پذیرفته شد یه علامت تعجب داره هر کاری میکنم نمیره روز بعد چیکار کنم ؟
بعدش این فوتبال منیجر کلاسیک فرقش چیه ؟
مثلا پیامی که میزنه پیشنهاد چلسی پذیرفته شد یه علامت تعجب داره هر کاری میکنم نمیره روز بعد چیکار کنم ؟
این دست پیغام ها که علامت تعجب داره باید اینها رو حل و فصل کنی و الا روز لعد نمیره مثلا ممکن پیغام این باشه که آیا این بازیکن قراردادش نهایی شده بازیکن را بخریم که شما حتما باید پاسخ دهید یا ابتدای فصل از شما در مورد میزان بودجه میپرسه
shahrooz1222
22-08-2013, 13:07
خب من بهش پیشنهاد میدم نمیره تا اینکه walk away رو میزنم بعد الان 90 و خورده ای روز مونده چیکار کنم حوصله ام سر میره
shahrooz1222
22-08-2013, 14:04
من خیلی سوال میکنم ولی به غیز غز سوال بالا میخوام بگم میخوام خودم نقلوانتقالات رو به صورت دستی انجام بدم چجوری اینکارو انجام بدم؟
bigarash
23-08-2013, 01:55
داداش اگه میخوای اون کارو انجام بدی باید FMRTE نصب کنی!
shahrooz1222
23-08-2013, 10:00
نه به ببین منظورم بیرون از سیو هام هست که نقل وانتقالات رو انجام بدم بعدش چجوری تور تابستانی بزارم
shahrooz1222
23-08-2013, 10:57
history transfer
shahrooz1222
23-08-2013, 11:24
بچه من توی بازی ها روی نیمکت نمیشینم چرا ؟
shahrooz1222
23-08-2013, 17:17
این اتلتیکو چقدر کثیف بازی میکنه مقل دنیای واقعی7 یا 8 تا کارت زرد تو بازی سوپرکاپ نجام دادن !!
راسنی فروم چقدر خلوته نظری چیزی ؟
shahrooz1222
23-08-2013, 17:49
تریلر نسخه 2014 بازی هم اومده من تو انجمن خودم گذاشتم بچه ها ولی نمیتونم اینجا بزارم اگه میخواید به من پ خ بدید تا بهتون بگم :n02:
shahrooz1222
23-08-2013, 21:47
بچه ها یه ترکیب طلایی مقابل اتلتیکو در سوپرکاپ زدم و 4 بر 1 اتلتیکو رو بردیم:n02:
bigarash
23-08-2013, 22:27
اسم این ترکیب چیه؟ تو عمرم همچین ترکیبی ندیدم، ضد فوتبال؟ :دی
soheilnouri
24-08-2013, 00:59
اگر مربی تو مصاحبه مطبوعاتی اعتراض کنه به داوری محروم میشه...
bigarash
24-08-2013, 02:33
اگر مربی تو مصاحبه مطبوعاتی اعتراض کنه به داوری محروم میشه...
بار اول فقط اخطار میدن؛ فکر کنم منو یه بار بعد از سه بار اعتراض کردن یه جلسه محروم کردن،
سهیل یاد بگیر سیستم 4-6-0 جدیده ها! :D
shahrooz1222
24-08-2013, 12:03
اسمش کثیف کش هست همین بازی رفت نزدیک 8 تا کرت زرد گرفتن اتلتیکو منم چون بازی قبل الکی با اتلتیک بیلبائو مساوی کردیم به این برد و قهرمانی نیاز داشتم برای همین تا 2 بر 1 جلو افتادیم این ترکیب رو زدم :n02:
soheilnouri
24-08-2013, 14:32
اسمش کثیف کش هست همین بازی رفت نزدیک 8 تا کرت زرد گرفتن اتلتیکو منم چون بازی قبل الکی با اتلتیک بیلبائو مساوی کردیم به این برد و قهرمانی نیاز داشتم برای همین تا 2 بر 1 جلو افتادیم این ترکیب رو زدم :n02:
ولي فك كنم تيمت اونقد مهره و پتانسيل داره كه از اين سيستم تخيلي استفاده نمني..مطمين باش تو دراز مدت نتيجه نميده
shahrooz1222
24-08-2013, 15:47
اره سالی یک یا دو بار استفاده میخوام بکنم جز ترکیبای اصلیم نیست :n02:راستی اوصاع و احوالت چطوره با لاتزیو؟
shahrooz1222
24-08-2013, 20:27
اولین جزییات و تریلر بازی football manager 2014
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو حتما برید حمایت از منبع یادتون نره :n02:
bigarash
24-08-2013, 21:14
ولي فك كنم تيمت اونقد مهره و پتانسيل داره كه از اين سيستم تخيلي استفاده نمني..مطمين باش تو دراز مدت نتيجه نميده
آره دقیقا، با یه تغییر تاکتیک و چند تا تغییر sideline instruction راحت میشه هر نتیجه ای دوست داری بگیری، این سیستم واقعا مسخرس فکر کنم اتلتیکو به خاطر همین سیستم عصبانی شدن و هی خطا کردن! :D
shahrooz1222
24-08-2013, 21:21
نه میدونی بازی قبلیش من این ترکیب رو نزدم اونا کارت گرفتن بازی برگشت دیگه از خجالتشون در اومدم
bigarash
24-08-2013, 21:32
تو الان این ترکیب رو همیشه داری بین سه تا ترکیبت؟ حیفه که یکی از جاهای خالی رو با این ترکیب پر کنی!
shahrooz1222
24-08-2013, 21:34
نه من همینجوری زد به ذهنم وگرنه دو تا ترکیب دارم الان عکس میزارم
shahrooz1222
24-08-2013, 21:40
اینم نقل وانتقالات با یه ذره تقلب کوچولو:n02:
راستی رئال لواندوفسکی خریده اقای گله تا الان!!!
shahrooz1222
24-08-2013, 21:46
بچه ها میخوام دنی الوز رو بفروشم به جاش ازپیلیکواتا مدافع راست جوان چلسی رو بگیرم گذاشتنش تو reserve منم 13 میلیون دارم میخرمش
shahrooz1222
25-08-2013, 19:26
مربی گری تیم های ابر قدرت حال نمیده !!رفتم اژاکس
bigarash
25-08-2013, 21:31
مربی گری تیم های ابر قدرت حال نمیده !!رفتم اژاکس
مربی هر تیمی باشی بهت حال میده، این که با بارسلونا حال نکردی به خاطر این بود که به قول خودت تقلب کردی، تقلب نکن ببین بازی چه لذتی داره!
shahrooz1222
26-08-2013, 12:01
اره به عنوان بيكار شروع كردم رفته توئنته هلند بودجه 7 ميليون هفته اي 191k
MCSE MAN
26-08-2013, 20:57
اینم از دومین قهرمانی پیاپی من تو سری آ
shahrooz1222
26-08-2013, 22:22
میلان سقوط کرده !!!!!!!!!!!!!!!!
سلام به دوستان عزیز من بازیFootball Manager 2013 ازاینترنت دانلود کردم نصب کردم بعد از 2و3بازی میپره بیرون این خطارو میده و اون مسیرو پاکم کردم نشد کسی میتونه کمکم کنه؟
A serious error was encountered and the application will close.an error file has been generated in:
C:user\h|document\sports interactive\football manager 2013\crash dumps\fm2013 v13.1.1.328972 2013.08.25
shahrooz1222
26-08-2013, 22:28
نسخه proper cpy رو دان کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه نصب نکردم باید چطوری تهیه کنم؟
shahrooz1222
27-08-2013, 11:53
نه میگم از کجا دانلود کردی ؟ و چه نسخه ای رو دانلود کردی ؟
Football.Manager.2013-SKIDROW{ir-dl.comاینو نصب کردم
Football.Manager.2013-SKIDROW{ir-dl.comاینو نصب کردم
اشتباه کردی
برو تو گوگل نسخه proper cpy رو بگیر حجمشم فکر کنم 5 گیگ یا 4.5 باشه
shahrooz1222
27-08-2013, 20:12
اره من خودم از سایتی که دانلود کردم بهت پ خ میدم
bigarash
28-08-2013, 12:34
بچه ها من یه تجربه ی جدید رو شروع کردم تو فوتبال منیجر، خیلی جالبه برام، سرمربی اف سی سئول کره جنوبی شدم، همیشه فکر میکردم لیگ انگلیس سخت ترین و فشرده ترین لیگ فوتبال هست، ولی الان می بینم که لیگ کره جنوبی خیلی سخت و سنگین تره!
لیگشون 16 تیمیه، بعد از 30 هفته که لیگ تموم میشه لیگ به دو گروه تقسیم میشه، هشت تا تیم اول تو یه گروه و هست تا تیم دوم تو یه گروه دیگه قرار می گیرن و دوباره بین تیم های هر گروه یه لیگ 14 هفته ای برگزار میشه و در نهایت دو تیم آخر سقوط میکنن و سه تیم اول به لیگ قهرمانان آسیا راه پیدا می کنند!
لیگشون از فوریه شروع میشه، من وقتی با این تیم شروع کردم جولای بود و اواسط لیگشون بود، وقتی تیم رو تحویل گرفتم پنجم لیگ بودن و در پایان لیگ موفق شدم تیم رو نایب قهرمان کنم، قرارداد اولم 5 ماهه بود و قراردادم رو تمدید کردم، تو جام حذفی هم تو نیمه نهایی به جئونبوک هیوندای موتورز باختم و حذف شدم، الان فصل دومم هست با این تیم و تا هفته چهاردهم فعلا صدر نشینم، تو لیگ قهرمانان آسیا هم صعود کردم و تو یک هشتم نهایی باز با جئونبوک موتورز بازی دارم، جالب اینجاست که هر سه نماینده ی ایران به این مرحله صعود کردن؛ تراکتورسازی با سپاهان و صبای قم!
یه سری قوانین خیلی سخت داره لیگ کره جنوبی که به نظر من بعضیاشون واقعا مسخره ان، مثلا
-تو لیست بازیکنان نباید بیشتر از 4 تا بازیکن خارجی وجود داشته باشه!
-تیم ها حق استخدام دروازه بان خارجی ندارند!
-تیم ها حق استفاده از بازیکنان زیر 18 سال تو ترکیب تیم رو ندارند!
تجربه ی جالبی بوده تا الان برام، آخر فصل هر نتیجه ای که بگیرم از این تیم جدا میشم، لیگش واقعا آدم رو خسته میکنه!
shahrooz1222
28-08-2013, 12:42
برو به عنوان بيكار شروع كن فقط سابقه تو بزن international player كه تيماي نسبتا بهتري بهت پيشنهاد بدن
bigarash
28-08-2013, 16:23
برو به عنوان بيكار شروع كن فقط سابقه تو بزن international player كه تيماي نسبتا بهتري بهت پيشنهاد بدن
من همیشه sunday league player میزنم!
soheilnouri
28-08-2013, 19:57
اینکه از صفر شروع کنی و ساندی لیگ پلیر باشی حالشی خیلی بیشتره...
shahrooz1222
28-08-2013, 20:50
نه اونجوری واسه من ضایع شد :n02:
bigarash
28-08-2013, 21:35
اینکه از صفر شروع کنی و ساندی لیگ پلیر باشی حالشی خیلی بیشتره...
من دقیقا همین کارو کردم، الان reputation من تو کره national شده! :D
shahrooz1222
29-08-2013, 10:30
من هم بخاطر شما از ساندی شروع کردم با بارسا ب و ایران
shahrooz1222
29-08-2013, 14:12
بچه ها چجوری شبکه میشه بازی کرد ؟
بچه ها چجوری شبکه میشه بازی کرد ؟
ارجینال باید باشه:دی
اقا یه سوال چجوری میتونی خودتو بیکار بیاری که یه باشگاه بگیردت؟
shahrooz1222
29-08-2013, 15:51
همون اول که میخوای تیمتو انتخاب کنی گزینه اخری از سمت راست رو بزن و توی بازی هم استافا باید بدی :n02:
soheilnouri
31-08-2013, 12:58
يوونتوس از دست ما دست بردار نيستتتت:((
soheilnouri
31-08-2013, 12:59
من دقیقا همین کارو کردم، الان reputation من تو کره national شده! :D
بايد تو اولسن قسمت انتخاب بازي و مشخصات گزينه ي رندوم رو بزني
bigarash
31-08-2013, 17:20
بايد تو اولسن قسمت انتخاب بازي و مشخصات گزينه ي رندوم رو بزني
رندوم نیست سهیل جان، اتوماتیک منظورته، ولی من همون ساندی لیگ پلیر رو انتخاب کردم!
bigarash
31-08-2013, 17:30
خوب بالاخره داستان من تو کره تموم شد!
تونستیم توی لیگ قهرمان بشیم، توی لیگ قهرمانان تو یک چارم نهایی مقابل یه تیم ژاپنی حذف شدم با گل زده تو خونه ی حریف، بازی رفت تو زمین من 1-1 شدیم برگشت هم 0-0، بدجوری ضد فوتبال بازی میکردن، تو جام حدفی هم توی فینال تو ضربات پنالتی باختم و حذف شدم، لیگ که تموم شد چند روز بعد استعفا دادم!
یه هفته بعد یه تیم کره ای دیگه بهم پیشنهاد داد قبول نکردم چون واقعا خسته شده بودم از فوتبال کره، چند هفته بعد تیتو از بارسلونا استعفا داد و سرمربی تیم ملی اسپانیا شد، من هم سریع اپلای کردم برای بارسلونا کثافتا قبول نکردن :دی و آندرس ویاش بوآش رو انتخاب کردن، اونم از تاتنهام استعفا داده بود، اونجا اپلای کردم ولی اونا هم منو استخدام نکردن و رافا بنیتز رو انتخاب کردن! باز یه چند هفته ای بیکار موندم تا این که دیدم لاتزیو سرمربیش رو اخراج کرده، اپلای کردم و چند روز بعد بهم پیشنهاد سرمربیگری تیمشون رو دادن، همون روز منچسترسیتی هم بدون مربی شد؛ پیشنهاد لاتزیو رو یه هفته عقب انداختم و اونجا اپلای کردم، یه هفته گذشت و خبری نشد و باز یه هفته دیگه پیشنهاد لاتزیو رو عقب انداختم، باز یه هفته بعد خبری از من سیتی نشد و این بار که باز میخواستم یه هفته دیگه پیشنهاد لاتزیو رو عقب بندارم قبول نکردن و من هم به امید من سیتی پیشنهادشون رو ریجکت کردم، دو روز بعد خلدون مبارک عوضی Ferrara مربی پالرمو رو سرمربی تیمش کرد و من هم بدون تیم موندم! :(
الان واقعا پشیمونم که چرا پیشنهاد لاتزیو رو قبول نکردم! :(
راستی reputation من الان continental شده! :n20:
soheilnouri
31-08-2013, 20:21
خوب بالاخره داستان من تو کره تموم شد!
تونستیم توی لیگ قهرمان بشیم، توی لیگ قهرمانان تو یک چارم نهایی مقابل یه تیم ژاپنی حذف شدم با گل زده تو خونه ی حریف، بازی رفت تو زمین من 1-1 شدیم برگشت هم 0-0، بدجوری ضد فوتبال بازی میکردن، تو جام حدفی هم توی فینال تو ضربات پنالتی باختم و حذف شدم، لیگ که تموم شد چند روز بعد استعفا دادم!
یه هفته بعد یه تیم کره ای دیگه بهم پیشنهاد داد قبول نکردم چون واقعا خسته شده بودم از فوتبال کره، چند هفته بعد تیتو از بارسلونا استعفا داد و سرمربی تیم ملی اسپانیا شد، من هم سریع اپلای کردم برای بارسلونا کثافتا قبول نکردن :دی و آندرس ویاش بوآش رو انتخاب کردن، اونم از تاتنهام استعفا داده بود، اونجا اپلای کردم ولی اونا هم منو استخدام نکردن و رافا بنیتز رو انتخاب کردن! باز یه چند هفته ای بیکار موندم تا این که دیدم لاتزیو سرمربیش رو اخراج کرده، اپلای کردم و چند روز بعد بهم پیشنهاد سرمربیگری تیمشون رو دادن، همون روز منچسترسیتی هم بدون مربی شد؛ پیشنهاد لاتزیو رو یه هفته عقب انداختم و اونجا اپلای کردم، یه هفته گذشت و خبری نشد و باز یه هفته دیگه پیشنهاد لاتزیو رو عقب انداختم، باز یه هفته بعد خبری از من سیتی نشد و این بار که باز میخواستم یه هفته دیگه پیشنهاد لاتزیو رو عقب بندارم قبول نکردن و من هم به امید من سیتی پیشنهادشون رو ریجکت کردم، دو روز بعد خلدون مبارک عوضی Ferrara مربی پالرمو رو سرمربی تیمش کرد و من هم بدون تیم موندم! :(
الان واقعا پشیمونم که چرا پیشنهاد لاتزیو رو قبول نکردم! :(
راستی reputation من الان continental شده! :n20:
ممنون از توضيحات جامعت ولي فك نكردي از كره نميتوني مستقيما پرتاب بشي به بارسا؟يا حتي تاتنهام و سيتي؟اره لاتسيو رو باثد قبول ميكردي ولي كار سختيه اونجا مربيگري كردن...من تو سال ٢٠١٨ تو هر بازي ٧ تا بازيكن زير ٢١ سال دارم...ولي بازم امسال دوموميشم
bigarash
31-08-2013, 20:40
ممنون از توضيحات جامعت ولي فك نكردي از كره نميتوني مستقيما پرتاب بشي به بارسا؟يا حتي تاتنهام و سيتي؟اره لاتسيو رو باثد قبول ميكردي ولي كار سختيه اونجا مربيگري كردن...من تو سال ٢٠١٨ تو هر بازي ٧ تا بازيكن زير ٢١ سال دارم...ولي بازم امسال دوموميشم
یکم رویایی فکر کردم خوب، ولی واقعا تفاوت زیادی بین من و سرمربی پالرمو نبود به نظر من، من سیتی واقعا ناراحتم کرد، حالا تو مصاحبه هم گفته بود که من رو هم تو گزینه هاشون دارن، بیشتر به خاطر همون منتظرشون موندم! من همیشه دنبال challenge هستم پس سخت بودن برام مهم نیست، به من که پیشنهاد دادن تیمشون سیزدهم جدول بود! الان موندم تو کدوم تیم ها اپلای کنم!
bigarash
31-08-2013, 20:42
ولی صد در صد غیر از اروپا نمیرم، یه تیم آمریکایی هم منو خواست نرفتم، تیم های غیر اروپایی واقعا سیستم لیگشون و قاونونای مسخرشون آدم رو خسته میکنه!
shahrooz1222
31-08-2013, 22:14
خیلی قانونا مسخره است من همه ی لیگ های بازی رو برداشتم و بیشتر از نصف شو پلی مود گذاشنم کره ای ها زیاد بهم پیشنهاد چون ساندی گذاشتم ولی قبولش نکردم الان هم مربی تربیت یزد هست !!!!!!:n19:تو لیگ ازادگان گروه b
bigarash
01-09-2013, 01:53
خیلی قانونا مسخره است من همه ی لیگ های بازی رو برداشتم و بیشتر از نصف شو پلی مود گذاشنم کره ای ها زیاد بهم پیشنهاد چون ساندی گذاشتم ولی قبولش نکردم الان هم مربی تربیت یزد هست !!!!!!:n19:تو لیگ ازادگان گروه b
قاونو کجا مسخرس؟ خوب کره که بهتر از دسته دو ایران بود میرفتی اونجا دیگه!
تو هم انگار یه career رو ادامه نمیدیا هی سیو جدید درست میکنی! :D
shahrooz1222
01-09-2013, 11:53
نه بخاطر ساندي كه گفتي خواستم ببينم چجوريه ولي تربيت يزد خوبه به نظرم پيشنهاد هاي بهتر مثل فجر داشتم ولي چون تو ليگ كارم سخت بود اينو برداشتم
shahrooz1222
03-09-2013, 18:32
بچه چرا نمیشه سرمربی تیم های زیر 19 سال باشگاه ها شد ؟؟
bigarash
03-09-2013, 20:40
بچه کیه؟ :دی
نمیشه دیگه نکنه بازم یه سیو جدید شروع کردی؟ :دی
خوب بالاخره بعد از 8 ماه بیکار بودن من هم استخدام شدم، چند وقتی بود پیشنهادی برام نمیومد تا این که چند وقت پیش بوکا جونیورز آرژانتین بهم پیشنهاد داد و من بدون معطلی قبول کردم، الان فقط یه هفته به شروع فصل مونده و هیچ زمانی برای آماده سازی تیم به صورت دلخواه خودم ندارم، احتمالا چند هفته ی اول نتایج مورد نظر رو نتونم بگیرم، امیدوارم مدیرشون صبور باشه، با توجه به این که بوکا یکی از بهترین های آرژانتین هست امیدوارم این تیم سکوی پرتابم به فوتبال اروپا باشه!
تیم از نظر بازیکن تو شرایط خوبی هست فقط تو پست هافبک وسط و هافبک دفاعی نیاز به تقویت داره، دو تا دروازه بان تیم خیلی پیرن، یکی 35 ساله و اون یکی 33 سالشه احتمالا یه دروازه بان جوون و آینده دار بگیرم برای تیم، 5.5 میلیون دلار بود جه ی ترانسفر تیم هست که فکر میکنم کافیه و میتونم خریدهامو باهاش انجام بدم!
تیم از نظر امکانات سخت افزاری خیلی غنیه که صد در صد باعث میشه بازیکنای ریجن خوبی گیرم بیاد!
برام آرزوی موفقیت کنید! :دی
shahrooz1222
03-09-2013, 21:08
نه منظورم اینه چرا نمیشه وگرنه تازه داره فصلم با تربیت بدنی یزد شروع میشه.
بازیکن زجن خودش به طور اتوماتیک میاد یا کاری باید کرد ؟
shahrooz1222
04-09-2013, 13:35
چقدر تاپیک خلوته بعد این بازیکنای جوونم تو دفاع همه زیر 20 سال بودن دو تا شون مصدوم شدن بعد از شانس بد دفاع ذخیره نداشتیم بازی 2 صفر برده رو 4 بر 2 باختیم !!!!
راستی کسی توضیح دقیقی راجب بازیکن رجن نداره ؟؟؟؟؟؟
shahrooz1222
04-09-2013, 13:50
یه سوال دیگه ببینین باشگاه مربی جدید نمیخره من چجوری میتونم راضی بکنمشون ؟؟؟؟
bigarash
04-09-2013, 17:42
خوب تقصیر خودته دیگه باید رو نیمکت حداقل یه مدافع وسط میزاشتی!
ببین بازیکن ریجن به بازیکنایی میگن که بازی خودش اونارو میسازه تا جای کسایی رو که بازنشسته میشن پر کنه، هر کشور تو یه روز خاص بازیکنای ریجن رو وارد تیم هاش میکنه، اون تاریخ ها رو چند تا صفحه قبل گذاشته بود بگرد پیدا میکنی، حالا چیکار کنیم که بازیکنای ریجن خوبی بیان تو تیم، اولا این موضوع بستگی به کشوری داره که توش مربیگری میکنی، مثلا بازیکنای ریجن ایرانی با اسپانیایی ها زمین تا آسمون فرق دارن، حالا تو باشگاهه که هستی برو تو facilities ببین اینا تو چه وضعیتی هستند:
- Youth recruitment network
- Junior Coaching
- Youth Facilities
اینا هر چقدر سطحشون بالاتر باشه بازیکنای ریجن بهتری میان تو تیم، در ضمن یادت نره Head of youth development خیلی مهمه برا این موضوع پس حتما یه خوبشو تو تیمت داشته باش!
کافیه این توضیحات؟
زبانت خوب نیست نه؟ برا راضی کردن مدیریت برو تو Boardroom اونجا talk to board رو بزن، بعد یه قسمت هست فکر کنم Staff اونجا allow coaches رو بزن، اگه بتونی دلیل خوبی بیاری و قانعشو بکنی اجازه میدن که تعداد بیشتری استخدام کنی!
تشکر یادت نره!
shahrooz1222
04-09-2013, 20:15
دمت گرم . میدونی اصلا حواسم به نیمکت نبود :n02:
bigarash
04-09-2013, 22:00
دمت گرم . میدونی اصلا حواسم به نیمکت نبود :n02:
قابل نداشت
عجب، مربی حواس پرت ندیده بودم که الان دیدم! :دی
soheilnouri
05-09-2013, 03:14
بچه کیه؟ :دی
نمیشه دیگه نکنه بازم یه سیو جدید شروع کردی؟ :دی
خوب بالاخره بعد از 8 ماه بیکار بودن من هم استخدام شدم، چند وقتی بود پیشنهادی برام نمیومد تا این که چند وقت پیش بوکا جونیورز آرژانتین بهم پیشنهاد داد و من بدون معطلی قبول کردم، الان فقط یه هفته به شروع فصل مونده و هیچ زمانی برای آماده سازی تیم به صورت دلخواه خودم ندارم، احتمالا چند هفته ی اول نتایج مورد نظر رو نتونم بگیرم، امیدوارم مدیرشون صبور باشه، با توجه به این که بوکا یکی از بهترین های آرژانتین هست امیدوارم این تیم سکوی پرتابم به فوتبال اروپا باشه!
تیم از نظر بازیکن تو شرایط خوبی هست فقط تو پست هافبک وسط و هافبک دفاعی نیاز به تقویت داره، دو تا دروازه بان تیم خیلی پیرن، یکی 35 ساله و اون یکی 33 سالشه احتمالا یه دروازه بان جوون و آینده دار بگیرم برای تیم، 5.5 میلیون دلار بود جه ی ترانسفر تیم هست که فکر میکنم کافیه و میتونم خریدهامو باهاش انجام بدم!
تیم از نظر امکانات سخت افزاری خیلی غنیه که صد در صد باعث میشه بازیکنای ریجن خوبی گیرم بیاد!
برام آرزوی موفقیت کنید! :دی
تا حالا تو کدوم تیما مربیگری کردی همکار؟
bigarash
05-09-2013, 03:27
تا حالا تو کدوم تیما مربیگری کردی همکار؟
تو این career اگه منظورته فقط تو اف سی سئول و الانم بوکا جونیورز، اولین سیوم تو 2013 با لیورپول شروع کردم؛ دومیش هم با آینتراخت براینشوایگ بود! این سومی و آخریه!
راستی یادم رفته بود یه چیزی راجع به فوتبال کره بگم، یه چیزشون که به نظر من خیلی مسخرس فصل که تموم میشه و فصل جدید داره شروع میشه یه تیم دارن به اسم پلیس اف سی هر فصل دو تا از بازیکنام رو میگرفت برا خودشون که اونجا خدمت سربازیشون رو انجام بدن، اونم 22 ماه اصلا هم براشون فرق نمیکنه که اون بازیکن بهترین بازیکن اون تیم هست یا ممکنه تو این 22 ماه ممکنه بازیکن افت کنه چون از لیگ برتر میره تو دسته 1 بازی میکنه!
راستی استقلال اگه بتونه بوریرام تایلند رو حذف کنه احتمال داره تو مرحله ی بعد به اف سی سئول بخوره، اگه بشه اون موقع میام براتون یه تحلیل جامع راجع به بازیکنای اون تیم و شرایط کلیشون میزارم، شاید حتی به درد امیر قلعه نویی بخوره! :دی
soheilnouri
05-09-2013, 12:33
لامصب بازی به طرز هیولا واری اعتیاد اوره....
shahrooz1222
05-09-2013, 12:38
خب سهیل چه خبرا از تیمت ؟
bigarash
05-09-2013, 13:27
منو که بدبخت کرده! روزی حداقل 10 نا بازی انجام میدم! :دی
راستی سهیل تا کی میخوای تو لاتزیو بمونی؟ نکنه میخوای رکورد فرگی رو بزنی؟ :دی
shahrooz1222
05-09-2013, 14:23
من میخوام خارج از سیو هام نقل وانتقالات رو انجام بدم میشه راهنمایی کنید ؟
princeofpersia_7
05-09-2013, 15:26
سلام
دوستان فیسپک و لوگوپک مناسبی برای تیمها و بازیکنان ایرانی سراغ ندارید؟ من یه لوگوپک و فیسپک مناسب برای کلیت بازی دارم ؛ ولی ایران رو پوشش نمیده و چون میخوام فوتبال ایران رو تو save جدیدم بازی کنم نیاز دارم به یه همچین چیزی که حداقل بازی یه خرده برام باحالتر بشه :n02: . اگر جایی یا لینکی سراغ دارید بهم بگید...ممنون :n16:
soheilnouri
05-09-2013, 16:39
من تیمم خیلی جوونه همین که واسه 5 سال اینده بتونم قهرمان لیگ قهرمانان و سری آ بشم واسم کافیه...ولی جالبه من دو فصل قبل با یه لاتسیو((که تیمم زیاد هم سر حال نبود))قهرمان لیگ قهرمانان اروبا شدم که در جریان بودین....یعنی یه لحظه یاد یونان 2004 افتادم که با تلاش میشه به هر راهی رسید..ولی دو فصل قبل حدود 3 ماه قبل بود که بازی های قبلی تیم هام رو قشنگ میدیم که نقاط ضعفشون رو شناسنایی کنم...الان بیشتر به دستیارم((پاکو آیستران))سپردم...یه تیم مربیگری جوانان خفن دارم..بعد میذارم رزومه و توانایی هاشونو...
و این است اقتدار تیم ما ( جام باشگاههای اروپا مرحله گروهی )
وقتی 3 بر 0 جلو بودیم
من :n19:
ویلانوا:n04:
مسی :n27:
shahrooz1222
06-09-2013, 10:45
بچه یک سوال مثلا اوزیل رفته ارسنال من چجوری میتونم انجامش بدم توی بازی ؟؟؟
در کل فکر کنم در این بازی قهرمان لیگ شدن کار سختی باشه چون من هم فکر کنم امسال نتونم قهرمان بشم تازه اول فصله و من سیتی با 6 امتیاز ازم جلوئه و فعلا اوله بازیکن خیلی خوب هم به تیمش اضافه کرده مثل ایسکو ، توماس مولر ، البته این هفته با اونها داریم اگر ببرم خوب میشه
یک سوال مثلا اوزیل رفته ارسنال من چجوری میتونم انجامش بدم توی بازی ؟؟؟
فکر کنم با fmrte بتونی این کار رو بکنی و چجوری نمیدونم:n02:
shahrooz1222
06-09-2013, 11:10
مرسی ولی من چجوری رو میخوام بدونم :n02:
MCSE MAN
06-09-2013, 11:19
بالاخره بعد از حدودا 10 سال تونستم قهرمان لیگ قهرمانان بشم. اونم 10 نفره !!
دوستان اون قسمتی که تعداد جام هایی که گرفتیم رو نشون میداد کجاست؟؟ قبلا دیده بودمش ولی الآن هرچی میگردم پیداش نمیکنم!
بقیه هم از تیماشون عکس بذارن ببینیم با چه سبک و بازیکن هایی بازی میکنن
shahrooz1222
06-09-2013, 12:06
بچه ها سیو تربیت یزد خراب شد الان با تاتنهام دارم میرم همه بازیکناش عالین نیاز به خرید نداره ولی قول دادم ببرمشون چمپیونزلیگ
یه چیزی در مورد بازی وجود داره که من بهش میگم فاکتور موقعیت مشابه یعنی اینکه در یک موقعیت مشابه گلزنی برای تیم تو و تیم حریف احتمال گل شدن موقعیت حریف 50 درصده ولی برای تیم تو 20 درصد حالا نمیدونم شما هم موافقید یا نه شاید توی سیو من اینطوریه به عنوان مثال شوت های راه دور ما اکثرا میخورن به تیر در حالی که اکثر شوت های حریف گل میشن یا دروازه بان های حریف حتی اگر یک تیم درپیت دسته چندم باشه چنان واکنش نشون میده که من کف میکنم
shahrooz1222
06-09-2013, 13:53
واسه من هم اتفاق میفته ولی کم
یه چیزی در مورد بازی وجود داره که من بهش میگم فاکتور موقعیت مشابه یعنی اینکه در یک موقعیت مشابه گلزنی برای تیم تو و تیم حریف احتمال گل شدن موقعیت حریف 50 درصده ولی برای تیم تو 20 درصد حالا نمیدونم شما هم موافقید یا نه شاید توی سیو من اینطوریه به عنوان مثال شوت های راه دور ما اکثرا میخورن به تیر در حالی که اکثر شوت های حریف گل میشن یا دروازه بان های حریف حتی اگر یک تیم درپیت دسته چندم باشه چنان واکنش نشون میده که من کف میکنم
کلا اینارو میتونی بذاری رو حساب گاف های بازی، مثلا تو سیو خودم وقتی وسط بازی دفاع وسط خودم رو تعویض می کنم بی برو برگرد تو اون بازی روی سوتی دفاع تعویضی که به زمین اومده بود گل میخورم...
یا فکر می کنم نسخه ی 2008 بود که هر زمان روی کرنر گل میزدی داور خطا می گرفت...
MCSE MAN
06-09-2013, 14:55
شاید بعضی وفتا اینجوری باشه برام پیش اومد دروازه بان داغون یه تیم داغون یاشین شده ولی در کل موافق نیستم.
به بازیکن ها ربط داره و از اون مهمتر به روحیه بازیکن و تیم مربوطه. روحیه بازیکنات که بالا باشه یه گل های مزخرفی میزنی که کف خودت ببره :n02:
شاید بعضی وفتا اینجوری باشه برام پیش اومد دروازه بان داغون یه تیم داغون یاشین شده ولی در کل موافق نیستم.
به بازیکن ها ربط داره و از اون مهمتر به روحیه بازیکن و تیم مربوطه. روحیه بازیکنات که بالا باشه یه گل های مزخرفی میزنی که کف خودت ببره :n02:
البته شاید این باعث جذابتر شدن بازی بشه ولی بعضی وقتها دیگه آدم جوش میاره ، مثلا مهاجم حریف در 12 بازی آخر خودش گل نزده ولی در بازی مقابل تو سه تا گل میزنه ونکته جالبترش اینکه این در چند بازی پیاپی با تیم های مختلف اتفاق میفته یا قبل از بعضی از بازیهای مهم اگر دقت کرده باشین یکی از مربیان قدیمی تیم در مورد فلان بازیکن بهت هشدار میدن و تو قبل از بازی طرف رو با یکی از مدافع هات mark میکنی و لی همون بازیکن مارک شده سه تا گل بهت میزنه در کل من هر وقت مهاجمی رو مارک میکنم همون دو تا بهم میزنه ( شاید هم به خاطر ضعف دفاع باشه ) ولی در کل دیگه بیخیال مارک کردن شدم
در ضمن در پست های قبلی نوشته بودم اقتدار ما مقابل بارسا ، نگو اقتدار ما نبود افت شدید بارساست در 6 بازی آخرشون 5 تا رو باختن ، ما الکی ذوق کرده بودیم :sq_3:
shahrooz1222
06-09-2013, 19:39
اشکال نداره بابا خوشحال باش قوی ترین تیم جهان رو شکست دادی :n02:
MCSE MAN
06-09-2013, 19:51
البته شاید این باعث جذابتر شدن بازی بشه ولی بعضی وقتها دیگه آدم جوش میاره ، مثلا مهاجم حریف در 12 بازی آخر خودش گل نزده ولی در بازی مقابل تو سه تا گل میزنه ونکته جالبترش اینکه این در چند بازی پیاپی با تیم های مختلف اتفاق میفته یا قبل از بعضی از بازیهای مهم اگر دقت کرده باشین یکی از مربیان قدیمی تیم در مورد فلان بازیکن بهت هشدار میدن و تو قبل از بازی طرف رو با یکی از مدافع هات mark میکنی و لی همون بازیکن مارک شده سه تا گل بهت میزنه در کل من هر وقت مهاجمی رو مارک میکنم همون دو تا بهم میزنه ( شاید هم به خاطر ضعف دفاع باشه ) ولی در کل دیگه بیخیال مارک کردن شدم
درسته،این اتفاقا میوفه ولی شاید به قول خودت برای جذابیت بازیه. هر از گاهی تو واقعیت هم اینجوری میشه ولی خوب تعداد خیلی کمتره
توصیه من اینه که هیچوقت مارک نکنی. من اون اوایل مارک میکردم بعضی وقتا ولی الآن خیلی وقته دیگه این کارو نکردم
در ضمن یه تجره دیگه ام اینه که سبک بازیت رو بذار هجومی (Attaking) و فقط بازی با تیم های خیلی قوی رو معمولی یا دفاعی بازی کن
کلا ریزه کاری خیلی داره. اینکه وقتی میخوای دفاع کنی با چه سیستمی باشی و وقتی میخوای حمله کنی چه سیستمی و خیلی چیزای دیگه
من هنوز بعد 10 فصل بازی کردن خیلی از Option هاش رو نمیدونم چی به چیه
بچه ها راهی است که توپ هات به جای اینکه بخورن به تیر برن توی گل آخه مدام توپ هامون میخورن به تیر
الان هفته نهم لیگه منم هشتم جدولم با تیم اول 9 امتیاز فاصله دارم امسال هم باید برای سومی تا ششمی بجنگیم
bigarash
06-09-2013, 23:23
آقایون الکی واسه بازی ایراد نذارین چرا اینایی که میگین برا من پیش نمیاد؟
من هیچوقت از مارکینگ استفاده نمیکنم!
رو sideline instructions خیلی کار بکنین من یکی از نقاط قوت مربیگیریم تو اینجا همینه، واسه هر لحظه از بازی و هر شرایط یه مجموعه از اونا رو سیو کردم و هی تغییر میدم و واقعا هم نتیجه میده!
bigarash
06-09-2013, 23:26
مثلا این که میزبانی و جلوی یه تیم قوی بازی می کنی یه sideline instruction میزنم، میهمانی و جلوی تیم قوی و همینا جلو تیمای ضعیف، یک هیچ عقبی یک هیچ جلویی اینا همشون استراتژی ها و دستورات خاص خودشونو دارن، مثلا 3-0 جلویی و میخوای بقیه بازی رو کنترل کنی و یه جورایی ضد فوتبال بزنی برا همه ی اینا برنامه دارم! وقتی برنامه رو کامل بلد نیستیم و از همه ی امکاناتش به صورت کامل استفاده نمیکنیم الکی روش ایراد نذاریم!
bigarash
06-09-2013, 23:32
خوب یکم میخوام راجع به یکی از sideline instructions ها توضیح بدم
PLAY OUT OF DEFENSE
این دستور میدونین کی به درد میخوره؟ وقتی که می بینین مدافعاتون خیلی زیر توپ میزنن و توپ ها رو خراب میکنن، این دستور در واقع به مدافعا و هافبکهای دفاعی و هافبکهایی که وظیفه ی دفاعی دارن میگه که بیشتر پاسهای کوتاه بدن و از ارسال توپ های مستقیم و بلند خودداری کنن!
اگه استقبال بشه بقیه رو هم دونه دونه میزارم!
mehran_3233
07-09-2013, 04:38
خوب یکم میخوام راجع به یکی از sideline instructions ها توضیح بدم
PLAY OUT OF DEFENSE
این دستور میدونین کی به درد میخوره؟ وقتی که می بینین مدافعاتون خیلی زیر توپ میزنن و توپ ها رو خراب میکنن، این دستور در واقع به مدافعا و هافبکهای دفاعی و هافبکهایی که وظیفه ی دفاعی دارن میگه که بیشتر پاسهای کوتاه بدن و از ارسال توپ های مستقیم و بلند خودداری کنن!
اگه استقبال بشه بقیه رو هم دونه دونه میزارم!
عالی بود .... ادامه بده دوستم
bigarash
07-09-2013, 11:40
PUMP BALL INTO BOX
خوب این همونطوری که از اسمش معلومه به بازیکنا دستور میده که با ارسال توپ های بلند و مستقیم به محوطه جریمه برای مهاجما موقعیت گل ایجاد کنند!
با این دستور اکثر توپ ها از میانه میدان ارسال میشه، فول بک ها توپ های بیشتری رو سانتر میکنند داخل 18 قدم!
از این دستور زمانی میشه استفاده کرد که مثلا اواخر بازی هست و عقب هستین یا میخواین بازی رو ببرین، دیدین تو فوتبال واقعی هم تو دقایق پایانی تیم هایی که به گل احتیاج دارن از هر کجای زمین توپ رو میفرستن داخل محوطه جریمه؟ اینم دقیقا همونه!
این دستور وقتی بیشترین کارایی رو داره که مهاجمای شما از مدافعای حریف سریع تر و قد بلندتر باشن!
shahrooz1222
07-09-2013, 12:21
دمت گرم عاليه !!!:n02:
آقایون الکی واسه بازی ایراد نذارین چرا اینایی که میگین برا من پیش نمیاد؟
من گفتم اینطور فاکتوری توی بازی هست ( البته به نظر من )
من در تمام بازی ها یکی ، دوتا توپ به تیر میزنیم اینو چکار کنم حالا یا در ضربات کرنر یا شوت :n13:
shahrooz1222
07-09-2013, 21:18
بچه ها فقط 6 صفحه تا 100 تایی مونده
soheilnouri
08-09-2013, 01:23
retain posession:
یکی از مهمترین دستور العمل هایی است شمای مربی میتونین در مواقعی که مالکیت تیمتون در برابر تیم حریف کمتر هست اعمال کنید.در این دستور العمل باید بازیکنانی با first touch بالا concentarion بالا و passing بالا داشته باشین...
soheilnouri
08-09-2013, 01:29
در category که در قسمت tackling هست دو گزینه رو میتونین انتخاب کنید.1-get stuck in و 2-stay on feet
1-get stuck in:موقعی که احساس میکنید خوب نمیتونین توب از حریف بگیرین,اون موقع مدافعانتون تکل های بلند و البته خطرناک میزنند..این گزینه زیاد توصیه نمیشه که بنالتی زیاد میدین به حریف.
2- stay on feet:موقعی که احساس میکنین مدافعانتون کارت زرد گرفتن و یا اینکه از خشونت((aggresion)) بالا برخوردارند و البته داور بازی هم بسیار سخت گیر هست.با انتخاب این گزینه مدافعان و هافبک های دفاعی کمتر تکل میزنن و زیاد خودشونو برای تکل های بلند به زمین نمیندازن...یعنی یه جورایی دفاع محتاطانه و بدون گرفتن کارت زرد یا قرمز
mehran_3233
08-09-2013, 09:05
بعضی بازیکنام با اینکه چند سال دیگه با من قرارداد دارن .... بدون اینکه از من اجازه بگبرن free transfer میرن تیمهای دیگه .... عجیبه .... علتش چیه دوستان ؟
soheilnouri
08-09-2013, 12:48
بعضی بازیکنام با اینکه چند سال دیگه با من قرارداد دارن .... بدون اینکه از من اجازه بگبرن free transfer میرن تیمهای دیگه .... عجیبه .... علتش چیه دوستان ؟
سلام.كدوم ليگ هستي؟مطميني بصورت free transfer ميرن؟شايد چون حقوقشون بالاس ديگه مديريت باشگاه حتي حاضره اونارو مجاني دك كنه..
گزینه ای وجود داره که بازیکنان کناریت سریع توپ ها رو سانتر کنن و مدام لفتش ندن
shahrooz1222
08-09-2013, 13:57
وین رونی جان شما با fmrte کار کردی؟
soheilnouri
08-09-2013, 18:11
گزینه ای وجود داره که بازیکنان کناریت سریع توپ ها رو سانتر کنن و مدام لفتش ندن
شما اگر دو بال کناری دارین...باید ابتدا در قسمت tactic رو اون گوی دایره ای مخصوصشون کلیک کنید...در قسمت cross هر بازیکن کناری رو روی حداکثر بگذارین...و البته بازی تیم رو هم حدالمقدور direct کنین
shahrooz1222
08-09-2013, 19:52
سهیل عکس نمیذاری که چندمی یا از بازیکنات
soheilnouri
08-09-2013, 19:54
سهیل عکس نمیذاری که چندمی یا از بازیکنات
كامينگ سوووووون رفيق..فعلا هفنه ي ٣١ هستم لاتسيوم دومه..باز فينال جاك حذفي رفتم و در يك هشتم تو ليگ قهرمانان حذف شدم.كارنامه متوسط
soheilnouri
08-09-2013, 19:56
بدترين اتفاق موقعي هستش كه بهترين بازيكن تيم ٤ ماه مصدوم ميشه و همه ي برنامه هات به هم ميريزه..تبم من كه زير ٢١ ساله هستش..پيرترين بازيكن فيكسم تر اشتگن ٢٤ ساله هستش
shahrooz1222
08-09-2013, 19:57
یک بار قهرمان لیگ هم بشو یوونتوس گفتی کونته رفته مربیش کی شده ؟
راستی سهیل بکگراندت چیه ؟
بدترين اتفاق موقعي هستش كه بهترين بازيكن تيم ٤ ماه مصدوم ميشه و همه ي برنامه هات به هم ميريزه..تبم من كه زير ٢١ ساله هستش..پيرترين بازيكن فيكسم تر اشتگن ٢٤ ساله هستش
آره واقعا در تیم ما وقتی جرارد مصدوم میشه تیم کلا بازیش عوض میشه مخصوصا الان که دوماه مصدوم شده اون هم توی بازی های ملی
shahrooz1222
08-09-2013, 21:57
اره فصل شروع نشده پائولینیو مصدوم شد !!!
shahrooz1222
08-09-2013, 22:23
در اولین بازی 4 تا زدیم یکی رو در لیگ اروپا حالا با نوریچ بازی داریم :n02: روی fitness زیاد کارکردم و فیزیوتراپ خوب دارم نمیدونم چرا اینجوری هی مصدوم میدم
MCSE MAN
09-09-2013, 21:44
2 عکس کاملا متفاوت از تعداد موقعیت ها و نتیجه ای که به دست اومد:
ولی انصافا کسی تا حالا یووه رو اینجوری با خاک یکسان کرده بود؟؟
soheilnouri
10-09-2013, 01:29
واقعا نه.....عالی بود...خوشم اومد...دمت گرم بسر...
shahrooz1222
10-09-2013, 15:19
از شانس بد اولین مرحله capital one cup خوردیم به منپستر سیتی
shahrooz1222
10-09-2013, 20:54
بچه ها من هرچی سیو میرم تو روز پایان نقل انتقالات خراب میشه بازیم هم proper هست
shahrooz1222
11-09-2013, 19:03
کسی نمیدونه چرا بازیم خراب میشه ؟
shahrooz1222
13-09-2013, 20:53
ادیتور اصلی خود بازی کجا میتونم پیدا کنم ؟
shahrooz1222
13-09-2013, 21:07
کسی میتونه بگه مربی برای هر تمرینی چیش باید زیاد باشه
naraqi110
13-09-2013, 23:48
ادیتور اصلی خود بازی کجا میتونم پیدا کنم ؟
اینجاتورنتش هست
صفحه اول آخرمطلب هم یه لینک دیگه گذاشتم که اینه :
کم کم البته توفکر14 باشید
shahrooz1222
14-09-2013, 09:32
اره تو لینک زیر یه تریلر ازش گذاشته بودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
soheilnouri
14-09-2013, 20:24
فصل 2017 2018 رو تازه دارم شروع میکنم...فصل قبل نایب قهرمان ایتالیا شدم و قهرمان جام حذفی...الان یه سوپر جام ایتالیا دارم با یوونتوس...
دو تا خرید دارم.
کارلوس فیه رو 22 ساله مکزیکی به مبلغ 17 میلیون پوند
الکس ساندرو مدافع چپ برزیلی بازیکن ازاد.
صفحه 50 یه فایل iran_full بود که برا لیگ ایران بود حذف شده.کسی اگه داره لطفا دوباره آپلودش کنه
shahrooz1222
16-09-2013, 20:54
shahrooz1222
16-09-2013, 22:00
تشکر یادت نره رفیق:n02:;)
من دوباره بعد از خراب شدن سیوم شروع کردم با تاتنهام و هنوز فصل شروع نشده چون همه ی لیگ ها رو فعال کردم روزا طول میکشه اما دارم عادت میکنم
بلاخره قهرمان شدم
بعد از این قهرمانی می خوام بازیکنای بالای 25 سالمو بفروشم و از جوانایی که این پند سال خریدم استفاده کنم
اینم امار پایان فصل تیمم بچه ها شما هم امار پایان فصلتون رو بزارین تا با هم مقایسه کنیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
soheilnouri
17-09-2013, 11:07
عالیه...کامینگ سون
soheilnouri
17-09-2013, 11:08
راستی ممکنه کارنامه کلیتو بزاری...کل مبلغ خرج شده تو این چند سال و فروخته شده؟
shahrooz1222
17-09-2013, 21:10
این کریم رکیک رو من خیلی دوسش دارم :n12:ولی این منچستر سیتی نمیفروشش چیکار کنم ؟
shahrooz1222
18-09-2013, 10:22
روی سانتر های هوایی ، کرنر ها و ضربات ازاد از ضربه سر گل میخوریم گل هم نمیزنیم چه تنظیماتی باید انجام بدم ؟
shayan_both
20-09-2013, 11:53
تورو خدا یکی یه لینک درست درمون برای کرک سالم این بازی بده...:n03:
soheilnouri
20-09-2013, 12:18
این هم کارنامه من از جون 2012 تا اگوست 2017 با لاتسیو...فعلا البته...قصد دارم تا سال 2022 تو این تیم باشم...ببینید چقدر به این اجینت ها رشوه دادم...28 ملیون بوند...یعنی 25 درصد از کل خریدهامم...تا حالا قهرمان لیگ نتونستم بشم و خیلی هم عجیبه واسم...اما 8 تا جام بردم....فردا هم با یوونتوس سوبر جام ایتالیا دارم...
soheilnouri
20-09-2013, 12:19
shahrooz1222
20-09-2013, 12:47
تورو خدا یکی یه لینک درست درمون برای کرک سالم این بازی بده...:n03:
باید نسخه proper cpy رو دانلود کنی
خدایا من از دست دروازه بان های حریف (همه از دم یاشینن واسه خودشون ) چکار کنم خصوصیات دروازه بان های حریف پنالتی گیر ، تک به نک گیر ، از بیست متری شیرجه میرن و توپ رو میزنن اکثر ضربات هد رو میگیرن شوت از فاصله 3 متری رو میگیرن خصوصیات دروازه بان های من مترسک :n08::n02::n27::n28:
احتمال قهرمانی در لیگ ها کمتر از 30 درصد
تیم اول جدول همه رو میزنه له میکنه میره جلو حتی امتیاز هم از دست نمیده ، جون مادرت امتیاز از دست بده :42::42:
shahrooz1222
20-09-2013, 21:10
ای بابا جواب سوال ما تازه کار ها رو بدید بعد من هرکاری میکنم روز نقل وانتقالات بازی میره بیرون ولی من تقلب نمیکنه ها نسخه هم proper cpy هست
کی تا حالا توی این بازی در لیگ بدون تقلب و از اول آوردن سیو ها قهرمان شده ؟؟؟
اگر قهرمان شدید با چه تیمی ؟ و مربیگری رو با چه لولی شروع کردید ؟
MCSE MAN
21-09-2013, 21:13
کی تا حالا توی این بازی در لیگ بدون تقلب و از اول آوردن سیو ها قهرمان شده ؟؟؟
اگر قهرمان شدید با چه تیمی ؟ و مربیگری رو با چه لولی شروع کردید ؟
من فقط فصل اولم رو چند بار از سیو استفاده کردم. اونم چون اولین بارم بود football manager بازی میکردم و اصلا نمیدونستم چی به چیه. رم هم توقع لیگ قهرمانان داشت و زرتی اخراج میکرد!! تازه اون سال قهرمان هم نشدم
دیگه بعدش تقلب نکردم و قهرمانیام بدون استفاده از سیو بوده
من کلا فقط با رم بازی کردم. والا نمیدونم از چه سطحی بود چون من تغییری ندادم و هرچی بوده پیش فرض بوده
این فصل ترکوندم. تو همه جام ها مدعی بودم
لیگ ایتالیا و جام قهرمانان جهان رو دوم شدم
سوپرکاپ ایتالیا، سوپرکاپ اروپا، جام حذفی ایتالیا و لیگ قهرمانان اروپا رو قهرمان شدم
من فقط فصل اولم رو چند بار از سیو استفاده کردم. اونم چون اولین بارم بود football manager بازی میکردم و اصلا نمیدونستم چی به چیه. رم هم توقع لیگ قهرمانان داشت و زرتی اخراج میکرد!! تازه اون سال قهرمان هم نشدم
دیگه بعدش تقلب نکردم و قهرمانیام بدون استفاده از سیو بوده
من کلا فقط با رم بازی کردم. والا نمیدونم از چه سطحی بود چون من تغییری ندادم و هرچی بوده پیش فرض بوده
این فصل ترکوندم. تو همه جام ها مدعی بودم
لیگ ایتالیا و جام قهرمانان جهان رو دوم شدم
سوپرکاپ ایتالیا، سوپرکاپ اروپا، جام حذفی ایتالیا و لیگ قهرمانان اروپا رو قهرمان شدم
یک نکته ای در مورد بازی میخواستم بگم قهرمان شدن شما در لیگ بستگی به شخصیت تیمی شما در لیگ داره مثلا تیمی مثل ساندرلند نباید انتظار داشته باشه که در لیگ انگلستان حتی اگر گواردیولا یا مورینیو مربیش شدن قهرمان بشه ( هرچند که غیر ممکن نیست ولی احتمالش ضعیفه )
حالا اگر در مسابقاتی دیدید که به یک تیم ضعیف لیگ باختید با توجه به تیمی که در اختیار دارید تعجب نکنید این موضوع در این بازی رعایت میشه مثلا تیم من اگر لیورپول باشه حتی اگر بازیکنان نسبتا خوبی هم داشته باشم ممکنه که به برایتون ببازم ولی منچستر ممکنه به همین تیم 5 تا بزنه و در کل نتیجه میگیریم که history تیمها در نتایجشون یک جورایی دخیله ( که این یک نکته خوب برای بازیه )
نمیدونم کیا با این موافقن منتظر نظر بچه ها هستم !
این هم کارنامه نیم فصل اول من در لیگ در جام باشگاه های اروپا هم به عنوان تیم اول بالاتر از بارسا رفتم مرحله حذفی
نتایخ خوب نیم فصل برد بارسا و برد منچستر
باخت های بد که در دو هفته متوالی اتفاق فتاد یکی باخت به برایتون و در مقابل چلسی تا دقیقه 84 تیم من 1 بر 0 جلو بود ولی در دقایق 84 و 86 و 89 سه تا خوردیم تا همگی یخ کنیم
shahrooz1222
23-09-2013, 15:12
ای بابا جواب سوال ما تازه کار ها رو بدید بعد من هرکاری میکنم روز نقل وانتقالات بازی میره بیرون ولی من تقلب نمیکنه ها نسخه هم proper cpy هست
کسی حواب منو نمیدونه ؟
bigarash
23-09-2013, 15:27
کسی حواب منو نمیدونه ؟
اگه با fmrte با سیوت ور رفتی یکی از دلایلش میتونه باشه، دیگه باید بی خیال سیوت بشی!
shahrooz1222
23-09-2013, 15:31
نه بابا این دفعه استفاده نکردم ولی روز نقل وانتقالات راس هفت و ربع مانده به پایان روز هنگ میکنه
soheilnouri
23-09-2013, 17:17
كركت سالمه؟
کسی حواب منو نمیدونه ؟
شاید به خاطر کرکش باشه از تو هم همون نسخه 4/4 گیگی دیگه نه ؟
shahrooz1222
23-09-2013, 18:48
من از سایت زیر گرفتم نسخه بود properTop2download
به افتخار صدتایی شدن
من از سایت زیر گرفتم نسخه بود properTop2download
من هم از همین سایت گرفتم مشکلی ندارم
بازی رو دوباره نصب کن ببین چی میشه
کل نیم فصل اول کمک مربیام اصرار داشتن یک مهاجم خوب بخرم که آخرش در نیم فصل به حرفشون گوش کردم و لیندرو دامیائو رو 30 میلیون خریدم 2 بازی 4 گل و یک هت تریک واقعا مهاجم خوبیه
soheilnouri
23-09-2013, 21:06
به افتخار صدتایی شدن
کل نیم فصل اول کمک مربیام اصرار داشتن یک مهاجم خوب بخرم که آخرش در نیم فصل به حرفشون گوش کردم و لیندرو دامیائو رو 30 میلیون خریدم 2 بازی 4 گل و یک هت تریک واقعا مهاجم خوبیه
یعنی من تو سیوم 20 بار واسه خرید این بازیکن اقدام کردم...الان تو سال 2017 هستم و 28 سالشه...50 میلیون هم پیشنهاد دادم و اونا زیر 76 میلیون نمیدن...واسه یه بازیکن با این سن خیلی زیاده...اما تو 220 بازی واسه اینترناسیونال 200 تا گل زده..عالیه.
تیم ما مهاجم کم داشت ولی من مدافع وسط خوب دارم مثل اشکرتل ، اگر ، کواتس ، زومبا و ویلسون و یک ریجن 18 ساله که در دوسال آینده عالی میشه ولی بازم کمک هام هرچند وقتی یک بار پیشنهاد خرید یک مدافع وسط رو بهم میدن ( البته آمار گل خوردمون زیاده ) نمیدونم بخرم یا نخرم
یعنی من تو سیوم 20 بار واسه خرید این بازیکن اقدام کردم...الان تو سال 2017 هستم و 28 سالشه...50 میلیون هم پیشنهاد دادم و اونا زیر 76 میلیون نمیدن...واسه یه بازیکن با این سن خیلی زیاده...اما تو 220 بازی واسه اینترناسیونال 200 تا گل زده..عالیه.
البته نمیدونم توی این سن چجوریاست ( که فکر کنم بهتر هم باشه اوج یک مهاجم از سن 27 تا 31 هسته ) ولی اگر بودجشو داری بخرش ببین خط حملت چه تغییری میکنه
soheilnouri
24-09-2013, 13:57
28 سال زياده با اين قيمت
28 سال زياده با اين قيمت
کریس روتالدو هم 28 سالشه ولی فکر کنم هر تیمی بخواهد اونو از رئال بخره باید بالای 100 میلیون بپردازه
shahrooz1222
24-09-2013, 14:48
من رئالی نیستم ولی رونالدو خداییش یه چیز دیگه هست
soheilnouri
24-09-2013, 21:02
کریس روتالدو هم 28 سالشه ولی فکر کنم هر تیمی بخواهد اونو از رئال بخره باید بالای 100 میلیون بپردازه
عزیزم کسی نمیخره رونالدو رو با این قیمت..تو دنیای واقعی شاید خرید بکام بخاطر تبلیغات ترن اور داشته باشه ولی تو این بازی تعریف نشده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.