ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سونی اریکسون : آموزش کامل هـك گوشی های سونی اریکسون بویژه k750 و w800

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12

eshghek750
25-08-2007, 17:12
با سلام به اساتید عزیز.
من پچ k750_R1CA021_browser_extend رو گوشیم نصب کردم که با این پچ میشه پوشه tpa رو توی فایل منیجر گوشی جستجو کرد.اما بعدش ازش خوشم نیومد و از اونجا که تازه کار بودم و نمیدونستم چه جوری میشه یک پچو remove کرد(الان میدونم)، رفتم تو other و همه فایلهای tpa رو پاک کردم ، حالا گوشیم روشن میشه اما خیلی چیزاش از کار افتاده. ظاهرا باید فایل main یا fs (کدوم یکی؟؟؟) رو با XS++ روش فلش کنم. چه جوری؟

mehdi9352
26-08-2007, 22:11
با سلام به اساتید عزیز.
من پچ k750_R1CA021_browser_extend رو گوشیم نصب کردم که با این پچ میشه پوشه tpa رو توی فایل منیجر گوشی جستجو کرد.اما بعدش ازش خوشم نیومد و از اونجا که تازه کار بودم و نمیدونستم چه جوری میشه یک پچو remove کرد(الان میدونم)، رفتم تو other و همه فایلهای tpa رو پاک کردم ، حالا گوشیم روشن میشه اما خیلی چیزاش از کار افتاده. ظاهرا باید فایل main یا fs (کدوم یکی؟؟؟) رو با XS++ روش فلش کنم. چه جوری؟
بايد فايل mainرو فلش كني توضيحش اول تايپيك هست
ا:10:ز مديران اين تايپيك هم عذر ميخوام كه تو كارشون دخالت ميكنم

Delphi_Developer
28-08-2007, 03:35
سلام

من K750i دارم کابل USB سالمه و کار میکنه اما وقتی با Far امتحان میکنم که میخواد Load کنه آخر کار Error میده همینطور برنامه Davinci هم همینطوره و اصلا انگار کابل به گوشی وصل نیست هیچ کاری انجام نمیده !!! ببینید من اول گوشی رو خاموش میکنم بعد همونطوری تا کابل رو بهش وصل میکنم دکمه c رو نگه میدارم و توی Davinci میزنم Read CID / Test Cable ... - این درسته دیگه مگه نه ؟؟!!! - - - - ممنون میشم کمک کنید

Hadi King
28-08-2007, 17:51
سلام ...
من براي هك k750i به w800 به مشكل برخوردم فايل pdf رو گرفتم مو به مو انجام دادم ولي بعد اين ارور داد چي كار نكردم.....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Delphi_Developer
28-08-2007, 18:23
سلام ...
من براي هك k750i به w800 به مشكل برخوردم فايل pdf رو گرفتم مو به مو انجام دادم ولي بعد اين ارور داد چي كار نكردم.....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دقیقا مشکل من هم همینه !

پرسپوليس
29-08-2007, 00:51
دوستان شما به اين فايل براي آپديت نرم افزار نياز داريد
بايد براي شناساسس كابل توسط ابن نرم افزار ها از اين ها استفاده كنيد
pass:F.E.A.R

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Payan
29-08-2007, 01:10
خوب دوستان ميتونيد راهنمايي بفرماييد براي افزايش ظرفيت Sms گوشي w810 چيكار بايد كرد؟
اين پچ و... رو توضيح بفرماييد
من نرم افزار و فايل pdf‌پست اول رو دانلود كردم اما ميخوام مطمئن شم كه آيا روي w810 جواب ميده يا نه؟
ممنون

iman_s
29-08-2007, 01:42
هنوز راهی برای افزایش حجم smsهای W810 پیدا نشده و این روش فقط روی بعضی گوشیها مانند K750, W800, W700 جواب داده.

pesarkhaleee
29-08-2007, 03:18
هواسم نبود fs w810 رو ک750 ریختم دیگه هر چی مال خودشو ریختم گوشیم روشن نشد
PHONE INFO
02:23:15| DBID: db2010
02:23:15| OTP CID: 49
02:23:15| EROM CID: 49
02:23:15| EROM color: Red
02:23:15| IMEI: 3543xxxxx
02:23:15| Phone: ???
02:23:15| Operator: ›A
02:23:15| CDA: ›A ›A
02:23:15| Firmware: ›A
02:23:15| EROM: n/a

pesarkhaleee
29-08-2007, 03:24
حالا چکار کنم در ضمن کاستومابزشم کردم ولی درست نمیشه

mahmood1102002
29-08-2007, 16:57
من که از گوشیم خیلی راضی ام! آقا گوشی فقط k750!:31:

Hadi King
30-08-2007, 03:50
منم از گوشيم راضيم حرفت درست فقط و فقط K750i

Delphi_Developer
30-08-2007, 18:46
دوستان شما به اين فايل براي آپديت نرم افزار نياز داريد

ممنون از جوابت - ببین منظورت اینه که این رو به عنوان DFriver نصب کنم یا بذارمش کنار برنامه ؟!!! اگه منظورت برای نصب Driver هست که من خیلی اتحان کردم اصلا اینا رو فایل Driver نمیشناسه نصب نمیکنه !

Hadi King
30-08-2007, 20:05
[quote=پرسپوليس;1496330]دوستان شما به اين فايل براي آپديت نرم افزار نياز داريد
[code][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/code

حالا ما با اين كه تو گذاشتي چيكار كنيم وقتي كه درايو USB نمي خونه:18:

Delphi_Developer
30-08-2007, 21:18
حالا ما با اين كه تو گذاشتي چيكار كنيم وقتي كه درايو USB نمي خونه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif

من USB Drive هم کار میکنه همه چی درسته اما اینجوریه !!! مشکل اینجاس که این درایور که اینجا گذاشته نمیشه نصبش کرد !!! ممنون میشم یکی کمک کنه .

sam_mjm
30-08-2007, 22:08
سلام ...

دقیقا مشکل من هم همینه !

سلام
ببینید اون فایل اموزش PDF برای K750 سریال اصلیه CID 36
اگه گوشی شما چنجCID 49 باشه که 100% هست باید ایم کارا رو بکنی
1. اول بدی بیرون گوشی تو با باکس فلش کنن
2. نرم افزار اپدیت شده ی مناسب با گوشیت
3اطلاعات کامل از جزییات کار که در حین کار ممکنه یک مشکله کوچولو کارو خراب کنه.
4
همین
GOOD LUCK
SAM_MJM.

sam_mjm
30-08-2007, 22:26
[quote=پرسپوليس;1496330]دوستان شما به اين فايل براي آپديت نرم افزار نياز داريد
[code][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/code

حالا ما با اين كه تو گذاشتي چيكار كنيم وقتي كه درايو USB نمي خونه:18:

[/B]
من USB Drive هم کار میکنه همه چی درسته اما اینجوریه !!! مشکل اینجاس که این درایور که اینجا گذاشته نمیشه نصبش کرد !!! ممنون میشم یکی کمک کنه .

سلام
اون فایلی که شما download کردید زیپ شده ی باید با نرم افزار WINRAR بازش کنی
لطفا به پست قبلی مراجعه کند 136 بار دقیقا طبق اماره رسمی نصب رو توضیح داده شده عزیزم
موفق باشین
SAM_MJM

sam_mjm
30-08-2007, 22:32
من که از گوشیم خیلی راضی ام! آقا گوشی فقط k750!:31:

کاملا با شما موافقم
کوشیی با این قیمت و این امکانات واقعا پیدا نمیشه
فقط اشکالش اینه که پر شده سری دلتو میزنه

ُSAM_MJM

Delphi_Developer
31-08-2007, 20:58
سلام
اون فایلی که شما download کردید زیپ شده ی باید با نرم افزار WINRAR بازش کنی
لطفا به پست قبلی مراجعه کند 136 بار دقیقا طبق اماره رسمی نصب رو توضیح داده شده عزیزم
موفق باشین
SAM_MJM

أقا من همه پستها رو گشتم هیچی توضیح داده نشده ! فقط گفتن دکمه c گوشی رو بگیرید بعد کابل رو به گوشی وصل کنید منم همین کار رو کردم هیچ فرقی با قبل نداره و Error میده ! لطفا همینجا بگید چیکار کنم هی لینکمون ندید این ور و اون ور !!! ببینید من usb ايم درسته و وقتی هم که این کار رو میکنم آخرش درایو مموری کارت باز میشه و میاد بالا اما اون برنامه Error میده هم اون كه CID رو چک میکنه هم Far لطفا کمک کنید دارم دیوونه میشم اعصابمو ریخته به هم .

راستي منظور شما از دکمه C روی گوشی دکمه 2 هست دیگه آره ؟!؟! یعنی من دکمه 2 رو بگیرم بعد کابل رو به گوشی وصل کنم ؟!

mehdi9352
31-08-2007, 22:25
أقا من همه پستها رو گشتم هیچی توضیح داده نشده ! فقط گفتن دکمه c گوشی رو بگیرید بعد کابل رو به گوشی وصل کنید منم همین کار رو کردم هیچ فرقی با قبل نداره و Error میده ! لطفا همینجا بگید چیکار کنم هی لینکمون ندید این ور و اون ور !!! ببینید من usb ايم درسته و وقتی هم که این کار رو میکنم آخرش درایو مموری کارت باز میشه و میاد بالا اما اون برنامه Error میده هم اون كه CID رو چک میکنه هم Far لطفا کمک کنید دارم دیوونه میشم اعصابمو ریخته به هم .

راستي منظور شما از دکمه C روی گوشی دکمه 2 هست دیگه آره ؟!؟! یعنی من دکمه 2 رو بگیرم بعد کابل رو به گوشی وصل کنم ؟!

منظور از نگه داشتن دكمه c اينه كه اون دكمه اي كه براي پاك كردن چيزي از اون استفاده ميشه

Delphi_Developer
01-09-2007, 19:51
آقا شرمنده !!! کلی به خنگ بازی خودم خندیدم !!! اصلا حواسم به این دکمه C نبود !!! ببخشید - از کمکتون ممنون اما حالا دیگه قیرش هست قیر ریزش نیست !!! با Davinci که میزنم این رو میده :

Client Version 13.7 - K750 Flasher
**** READING CID STARTED ****
Turn off the phone.
Hold "C" button and plug USB cable.
Phone Attached!
Detected SonyEricsson: K750/D750.
Flash Loader not accepted! Try to Recover phone
before flashing.
Flash Loader not accepted
Execution Time - 00:00:05
Error: 0x002004

با FAR هم که میزنم این Error رو میده :
Script flash_mode execution error!
Error code : 0
ممنون میشم کمک کنید داره کم کم اعصابمو خورد میکنه که بزنم ... !!!

nachia
01-09-2007, 20:16
سلام می بخشید اگه میشه طریقه ی عوض کردن منو با برنامه SETool2Lite یکی آموزش بده ممنون میشم

iman_s
02-09-2007, 01:16
سلام می بخشید اگه میشه طریقه ی عوض کردن منو با برنامه SETool2Lite یکی آموزش بده ممنون میشم
ابتدا در یکی از درایوهای کامپیوتر(مثلا درایو C) یک فولدر درست کنید به اسم ifs سپس داخل این فولدر یکی دیگه به اسم وsettings در نهایت یک فولدر دیگر به نام camera .حالا فایل درایور دوربین رو در اینجا کپی کنید.یعنی فایل درایور باید در این مسیر باشد C:\ifs\settings\camera .حالا روی فولدر ifs کلیک راست کرده و از منوی Send To گزینه Comperessed (Zipped) folder را نتخاب می کنیم و صبر می کنیم تا فایل Zip درست شود. حالا در برنامه Setool2lite در قسمت MISC File مسیر این فایل فشرده رو می دهیم و دکمه Flash را میزنیم.بقیه کارها را طبق دستورات برنامه(مانند در آوردن باطری و دوباره جا زدن) انجام میدهیم.
این روش برای درایورهای دیگر مانند صدا و منو کلیه فایلهایی که در FS وجود دارند عملی است.
==========================
اینو برای تغیر درایور دوربین تو یکی دیگه از تاپیکها نوشتم دیگه حال نداشتم دوباره برای منو بنویسم.برای منو کافیه مسیرc:\tpa\preset\system\menu رو درست کنید و فایلهای منو رو داخلش بریزید و فولدر tpa رو به حالت zip دربیارید و طبق آموزش بالا با Setool2lite وارد گوشی کنید.

ice.cloud
02-09-2007, 01:25
من فاذ منيجر رو اجرا مي كنم گوشيم رو معرفي مي كنم وقتي دكمه سي رو ول مي كنم داخل پوشه fs من خاليه هيچي نيست بايد چي كار كنم
:13::13::13:

nachia
02-09-2007, 02:37
ابتدا در یکی از درایوهای کامپیوتر(مثلا درایو C) یک فولدر درست کنید به اسم ifs سپس داخل این فولدر یکی دیگه به اسم وsettings در نهایت یک فولدر دیگر به نام camera .حالا فایل درایور دوربین رو در اینجا کپی کنید.یعنی فایل درایور باید در این مسیر باشد C:\ifs\settings\camera .حالا روی فولدر ifs کلیک راست کرده و از منوی Send To گزینه Comperessed (Zipped) folder را نتخاب می کنیم و صبر می کنیم تا فایل Zip درست شود. حالا در برنامه Setool2lite در قسمت MISC File مسیر این فایل فشرده رو می دهیم و دکمه Flash را میزنیم.بقیه کارها را طبق دستورات برنامه(مانند در آوردن باطری و دوباره جا زدن) انجام میدهیم.
این روش برای درایورهای دیگر مانند صدا و منو کلیه فایلهایی که در FS وجود دارند عملی است.
==========================
اینو برای تغیر درایور دوربین تو یکی دیگه از تاپیکها نوشتم دیگه حال نداشتم دوباره برای منو بنویسم.برای منو کافیه مسیرc:\tpa\preset\system\menu رو درست کنید و فایلهای منو رو داخلش بریزید و فولدر tpa رو به حالت zip دربیارید و طبق آموزش بالا با Setool2lite وارد گوشی کنید.

خیلی ممنون مرسی از راهنمایی که کردی
:40:

Freddy
02-09-2007, 14:16
اقا سلام ببخشید که بازم این سوالو می پرسم من یرنامه داوینچی رو گرفتم ولی از من یک customer id و Pass میخواد باید چیکار کنم.؟

Delphi_Developer
02-09-2007, 15:11
اقا سلام ببخشید که بازم این سوالو می پرسم من یرنامه داوینچی رو گرفتم ولی از من یک customer id و Pass میخواد باید چیکار کنم.؟

جیگرتو برم تو صفحه های قبل رو یه نگاه مینداختی ! این که شما گرفتی ورژن کرک نشدش هست باید Account بخری توی صفحه های قبل رو اگه نگاه کرده بودی ورژن کرک شدش رو گذاشتن - اینم لینکش :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقا کسی به سوال ما جواب نمیده ؟!!!

Freddy
02-09-2007, 15:17
جیگرتو برم تو صفحه های قبل رو یه نگاه مینداختی ! این که شما گرفتی ورژن کرک نشدش هست باید Account بخری توی صفحه های قبل رو اگه نگاه کرده بودی ورژن کرک شدش رو گذاشتن - اینم لینکش :

آقا کسی به سوال ما جواب نمیده ؟!!!
دستت درد نکنه خیلی لطف کردی تازه همون ورژنشم نمیدونی با چه بدبختی دانلود کردم هی وسط کار میپرید.ببین ولی خدایی 200 صفحه رم گشتن خیلی سخته خدارو شکر سرچشم که یه چیز دیگه میاره.

Freddy
02-09-2007, 18:16
من هرکاری می کنم با xs++ و داوینچی به گوشیم وصل نمیشه درایورشم نصب کردم با برنامه فار هم وصل میشه اما داخل فولدر که میخوام برم گوشیم روشن میشه!

mehr film
02-09-2007, 21:52
سلام دوستان ميخوام منوي فلش بريزم رو گوشي فار رو اجارا ميكنم سيم كارت و مموري رو هم از تو گوشي در ميارم و ياطري رو سره جاش ميندازم بعد در فار منيجر alt+f1 رو ميزنم بعد sefp رو ميزنم و بعد inter the matrix رو ميزنم c گوشي رو ميگيرم و بعد كابل رو وصل ميكنم و بع از تمام شدن 60 ثانيه اين ارور رو ميده:
unable to open device : EPIUSB
check for EPIUSB.sys driver installed
اين يعني چي تو رو خدا كمك كنيد!!!

Delphi_Developer
02-09-2007, 23:19
سلام دوستان ميخوام منوي فلش بريزم رو گوشي فار رو اجارا ميكنم سيم كارت و مموري رو هم از تو گوشي در ميارم و ياطري رو سره جاش ميندازم بعد در فار منيجر alt+f1 رو ميزنم بعد sefp رو ميزنم و بعد inter the matrix رو ميزنم c گوشي رو ميگيرم و بعد كابل رو وصل ميكنم و بع از تمام شدن 60 ثانيه اين ارور رو ميده:
unable to open device : EPIUSB
check for EPIUSB.sys driver installed
اين يعني چي تو رو خدا كمك كنيد!!!
USB Flash Drive رو نصب نکردی:5:

lindows
03-09-2007, 00:03
سلام
گوشي من K750 هستش و CID49 -RED و سريال چنج وقتي با فار منيجير بهش وصل ميشم
به محض باز كردن شاخه فلاش يا ifs گوشي روشن ميشه
بايد چيكار كنم ؟؟

پرسپوليس
03-09-2007, 00:53
عزيزان هكر و غيره همون طور كه مي دونيد نرم افزاري پيدا شده با قابليت پشتيباني از بسياري از گوشي ها
با سرعت بسيار بالا به نام
setool lite107
حالا مي شه بگيد يا ين نرم افزار فضاي smsرو چطوري زياد مي كنن
مرسي

iman_s
03-09-2007, 02:25
دوست عزیز این آموزش که تو صفحه قبل نوشتم رو بخون:

حالا یک فایل Txt با نام pref_stpre.txt بوسیله نوت پد درست کن و متن tpa/ رو در داخل فایل بنویس و فایل رو Save کن.حالا طبق آموزش این فایل را در مسیر ifs/settings/messaging کپی کن و روی گوشی بریز.
البته این روش فقط روی بعضی از گوشیها جواب میده(مانند K750,W800,W700) و اگر در بقیه گوشیها استفاده بشه دیگه هیچ sms ذخیره نمیشه. در ضمن قبل این کار هم یک بک آپ با Myphone Explorer از sms هات بگیر چون همشون پاک میشن.

mehr film
03-09-2007, 15:49
USB Flash Drive رو نصب نکردی:5:
ميشه لطف كنيد بگيد چه جوري بايد نصبش كنم؟
ممنون
البته گوشيم w810 هستش

majjidd
03-09-2007, 21:44
سلام
به یک موشکل عجیب بر خوردم
ائنم اینه که...
وقتی به فار وصل میشم وقتی میخوام برم تو قسمت فلش که پچ نصب کنم هیج چیزی وجود نداره که معمولا باید یک پوشه به نام مموری باشه
وقتی هم ههمینجوری (با نادیده گرفتن مشکالات قبلی ) میخوام پچ کپی کنم (فرقی نمیکنه چی باشه ) برنامه فار هنگ میکنه و دیگه هیچ دکمه ای کار نمیکنه
ولی تو پوشه fs میره و همه کار میشه انجام داد مثل تغییر منو و ...
گوشیمو هم دو بار فلش کردم گفتم شاید مشکلش هل بشه که نشود
گوشی من
w800! cdi36 red

majjidd
03-09-2007, 21:50
ميشه لطف كنيد بگيد چه جوري بايد نصبش كنم؟
ممنون
البته گوشيم w810 هستش

گوشی روشن تو وصل کن به pc
وقتی تمام درایور ها رو نصب کردی از pc جدا کن
گوشیتو خاموش کن c رو نگه دار و به pc وصل کن وقتی خواست درایور جدید نصب کنه آدرس همون USB Flash Drive
رو بده دیگه کار تمومه
البته این یکی از روش های نصب USB Flash Drive هست که خودم همیشه از همین روش استفاده میکنم

روشهای دیگری هم هست

Moh3en_DDD
04-09-2007, 21:52
سلام ! w850 ساپورت نمی کنه ؟

majid_king69
05-09-2007, 10:21
آموزش هک گوشی های سونی اریکسن
مدل های (K750 و W800 و W550 و K600 و K300 و K700 ....)
----------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش شد: (بازم ویرایش شد! لینک فایل pdf رو به علت اتمام زمان اون در لینک قبلی عوض کردم)
تمام آموزش های موجود در این تاپیک توسط دوست عزیزم MSsoftCO با فرمت pdf تهیه شده که میتونید از لینک زیر داونلود کنید با تشکر فراوان از ایشون
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
----------------------------------------------------------------------------------------
توضیحات: مهم!!!!!!! حتما بخونید

هر کاری که از طریق این متن آموزشی بر روی گوشیتون انجام بدین نتیجش پایه خودتونه !!! و حتی ممکنه گوشیتون رو غیر قابل استفاده بکنید! پس مطالب رو بدقت بخونید چون من هیچ مسئولیتی رو قبول نمیکنم

این آموزش فقط در مورد گوشی های K750 و W800 امتحان شده من بقیه رو تست نکردم

اول باید نرم افزار Far Manager رو داونلود کنین. از اینجا : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

------------------------------------------------------------------------------------------------------

ویرایش شد : پلاگین های جدید رو داونلود کنید : Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوم باید پلاگین های سونی اریکسن رو داونلود کنین. از اینجا: از اینک بالا استفاده کنید

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینم لازمه Far Manager 1.7 development Pack از اینجا: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد محتویات پوشه پلاگین رو تو مسیر فولدر \Far\Plugins\ folder نرم افزارFar Manager قرار بدین
یعنی فولدر SEFP رو تو فولدر پلاگین های فار منیجر میذارین

وقتی Far Manager رو اجرا می کنین این صفحه رو می بینین که با کلید Tab میتونین بین دو تا ستون منتقل بشین. هر کدوم از این ستون ها برای هر گوشی اتصال یافته استفاده میشه

کاربرد کلید ها: F5 کپی ، F8 پاک کردن ، F10 ذخیره و خروج ، F4 ویرایش ، F2 جدید

در ستون اول با استفاده از کلید Alt+F1 منو رو باز می کنین

و توی منو SEFP رو انتخاب می کنین که این پنجره میاد:

برای اتصال یادتون باشه که درایورهای گوشی و کابل رو قبلا باید نصب کرده باشین! و کابل باید به کامپیوتر وصل باشه ولی نباید به گوشی وصل باشه و ضمنا گوشی هم خاموش باشه

بعد رو Enter the Matrix کلیک می کنین و در حالی که کلید C رو نگه داشتین کابل رو به گوشی وصل می کنین تا وقتی که پیغام عوض بشه و اون موقع کلید C رو رها می کنین.

حالا برنامه به گوشی متصل شده و شما باید این صفحه رو ببینین:

FS رو برای فایل های سیستم انتخاب می کنین و Enter رو می زنین و فهرستی از فایل های درون گوشی رو می بینین که با کلید های بالا و پایین می تونین انتخاب و با Enter واردشون بشین

خیلی خیلی مهم:
یادتون نره باید برگردید به شاخه اصلی فایل های سیستم یعنی همون جایی که اول وارد شدین تو همین صفحه بازم بازگشت رو که بزنین این پنجره میاد که

باید به SHUTDOWN جواب YES داده و خارج بشین. در غیر اینصورت گوشی غیر قابل استفاده میشه!

و گوشی رو برای چند ثانیه آزاد بذارین و بعد روشنش کنین

اینارو تمرین کنین تا چند روش هک رو که خیلی بدردتون خواهد خورد بهتون بگم

ایول بابا چقدر دنبالش گشتم بازم تو

hektores
05-09-2007, 15:21
کسی نرم افزار پخش فلش برای k750i سراغ داره یا نه؟
لطفا کمکم کنید

Delphi_Developer
05-09-2007, 15:22
با Davinci که میزنم این رو میده :

Client Version 13.7 - K750 Flasher
**** READING CID STARTED ****
Turn off the phone.
Hold "C" button and plug USB cable.
Phone Attached!
Detected SonyEricsson: K750/D750.
Flash Loader not accepted! Try to Recover phone
before flashing.
Flash Loader not accepted
Execution Time - 00:00:05
Error: 0x002004

با FAR هم که میزنم این Error رو میده :
Script flash_mode execution error!
Error code : 0
ممنون میشم کمک کنید داره کم کم اعصابمو خورد میکنه که بزنم ... !!!

آقا کسی به ما کمک نمیکنه ؟!!!!! مردم از بس گفتم...

hektores
05-09-2007, 15:24
به سایت من هم سری بزنید ضرری نداره

Delphi_Developer
05-09-2007, 20:13
به سایت من هم سری بزنید ضرری نداره

دوست عزیز اول که این سایت شما هیچ ربطی به این بحث نداره - دوم که کلا تبلیغات توی فروم ممنوعه

mahmoud.golzar
06-09-2007, 07:41
من میخوام درایور دوربین آکوستیک و منوی موبایلم رو عوض کنم مشکل اینجاست که گوشیم سریال اصل نیست لطفا من را ارهنمایی کنید با چه برنامه ای میتونم بدون اینکه مشکلی براش پیش بیاد درایورهاشو عوض کنم؟ مدل گوشی K750,w810

Delphi_Developer
06-09-2007, 15:00
مثل اینکه فروم تعطیل شده ... دیگه هیچکی جواب نمیده ... :(

yarihaker
06-09-2007, 17:09
من تست کردم گوشیم تو Please Wait گیر کرده.حالا قراره مسعود کمکم کنه اگه جواب گرفتم اینجا توضیح میدم.

چي شد جواب نگرفتي؟

iman_s
07-09-2007, 00:56
چي شد جواب نگرفتي؟
نه دوست عزیز.البته اون زمان جواب نگرفتم و گوشی رو بردم بیرون سریا اصلی کردم ولی الن با پچ میشه مشکل Please Wait رو حل کرد. تو کلوپ پچها هستش.

yarihaker
07-09-2007, 01:44
نه دوست عزیز.البته اون زمان جواب نگرفتم و گوشی رو بردم بیرون سریا اصلی کردم ولی الن با پچ میشه مشکل Please Wait رو حل کرد. تو کلوپ پچها هستش.

يعني من با استفاده از اون آموزش و با اون پچ ها ميتونم سريال اصليش كنم؟
؟؟؟؟؟

iman_s
07-09-2007, 04:45
شما به اون آموزش کاری نداشته باش.گوشیتو فلش کن.بعد از فلش اون پچ رو نصب کن.البته گوشیت سریال اصلی نمیشه ولی تو Plaease wait هم گیر نمیکنه و گوشیت بالا میاد و قابل استفاده میشه.

majjidd
07-09-2007, 14:24
سلام
به یک موشکل عجیب بر خوردم
ائنم اینه که...
وقتی به فار وصل میشم وقتی میخوام برم تو قسمت فلش که پچ نصب کنم هیج چیزی وجود نداره که معمولا باید یک پوشه به نام مموری باشه
وقتی هم ههمینجوری (با نادیده گرفتن مشکالات قبلی ) میخوام پچ کپی کنم (فرقی نمیکنه چی باشه ) برنامه فار هنگ میکنه و دیگه هیچ دکمه ای کار نمیکنه
ولی تو پوشه fs میره و همه کار میشه انجام داد مثل تغییر منو و ...
گوشیمو هم دو بار فلش کردم گفتم شاید مشکلش هل بشه که نشود
گوشی من
w800! cdi36 red

کسی نمیتونه مشکل من از کجاست
درضمن گوشی من سریال اصلی است

Delphi_Developer
07-09-2007, 19:44
سلام

وقی با Far میزنم آخرش که کارش تموم میشه جای اسم فولدرها مینویسه Comming Soon !!! :18: یعنی چی ؟!!!!

majjidd
07-09-2007, 23:47
منم مشکم تو قسمت فلش همینه

iman_s
08-09-2007, 01:07
سلام

وقی با Far میزنم آخرش که کارش تموم میشه جای اسم فولدرها مینویسه Comming Soon !!! :18: یعنی چی ؟!!!!
اگه گوشیت Cid49 هست و میخوای فایل Rest رو بریزی تا گوشیت روشن بشه با این پیغام مواجه میشی و گوشیت خاموش میمونه یکبار گوشیت رو به برنامه Setool2lite وصل کن و یک کار مثل Read Flash انجام بده.در آخر خود برنامه فایل Rest مربوط به گوشیت رو میریزه و گوشی روشن میشه.

iman_s
08-09-2007, 01:10
منم مشکم تو قسمت فلش همینه
اونجوری که شما گفتید گوشی شما Cid36 red هست.طبعا نباید هیچ مشکلی داشته باشید.ولی برای اطمینان یکبار پلاگینهای فار منیجر رو حذف کنید و فقط از SEFP 10044 استفاده کنید ببینید مشکلتون حل میشه؟

Freddy
08-09-2007, 14:38
دوستان سلام من به کمک فوری همتون احتیاج دارم بدجوری گیر کردم.
من با setools می خواستم یک پچ رو گوشیم نصب کنم پچ password Lock اما موقع نصب مدل گوشیم رو اشتباه انتخاب کردم و پچ نصب شد بعد دیدم گوشیم روشن نمیشه و تازه دوزاریم افتاد دوباره پچ رو نصب کردم اما این بار مدل گوشی رو درست انخاب کردم اما فایده ای نداشت باز هم گوشیم روشن نمیشه حالا نمیدونم چیکار کنم از همه مهمتر فایل هایی که رو خود گوشی دارم که واسم خیلی حیاتیه راهی هست که بتونم فایلهامو در بیارم؟
در ضمن گوشیم k750 cid 49Red هست.
توروخدا به دادم برسید.

Delphi_Developer
08-09-2007, 19:54
اگه گوشیت Cid49 هست و میخوای فایل Rest رو بریزی تا گوشیت روشن بشه با این پیغام مواجه میشی و گوشیت خاموش میمونه یکبار گوشیت رو به برنامه Setool2lite وصل کن و یک کار مثل Read Flash انجام بده.در آخر خود برنامه فایل Rest مربوط به گوشیت رو میریزه و گوشی روشن میشه.

ممنون از اینکه جواب دادید !
دارم این برنامه رو دان میکنم ببینم کارم میشه یا نه - اما مشکل اینجاست که من با Davinci که میزنم همین بساطه و اصلا نمیدونم CID گوشی چیه ؟!!!! :((

Delphi_Developer
08-09-2007, 20:04
راستی این برنامه واسه K750 هم میشه مطمئنی ؟!!! آخه همه جا رابطه با این برنامه فقط اسم K800 و W810 و ... هست جایی ندیدم کسی درباره K50 صحبت کنه !

Delphi_Developer
08-09-2007, 21:57
:41::41::41: آقا بدو کمک که بدبخت شدم ... !!! با این برنامه Setool2lite گوشیم رو وصل کردم زدم Read GDFS نامرد تا وسطاش رو رفت یهو دیدم نوشت Program Flash ... ترسیدم کابل رو کشیدم !!!!!! :41: دیگه گوشیم روشن نمیشه هرچیم میزنم تو این برنامه ها و .. کار نمیکنه
تورو خدا کمک کنید

iman_s
09-09-2007, 03:09
راستی این برنامه واسه K750 هم میشه مطمئنی ؟!!! آخه همه جا رابطه با این برنامه فقط اسم K800 و W810 و ... هست جایی ندیدم کسی درباره K50 صحبت کنه !
آره میشه.دلیل لینکه روی این گوشیها بیشتر مانور میدن اینه که پرطرفدارند و قبلا نمیشد اینارو دستکاری کرد ولی الان به راحتی میشه.

آقا بدو کمک که بدبخت شدم ... !!! با این برنامه Setool2lite گوشیم رو وصل کردم زدم Read GDFS نامرد تا وسطاش رو رفت یهو دیدم نوشت Program Flash ... ترسیدم کابل رو کشیدم !!!!!! دیگه گوشیم روشن نمیشه هرچیم میزنم تو این برنامه ها و .. کار نمیکنه
تورو خدا کمک کنید
اولا که هیچ وقت وسط کار با هیچ برنامه ای یکدفعه کابل رو قطع نکنید.ممکنه صدمات جبران ناپذیری وارد کنه.
بعد اگه مدل گوشی رو درست انتخاب کرده بودی هیچ جای نگرانی نبود. همونطوری که بعد از کار با فار منیجر باید فایل Rest رو روی گوشی فلش کنیم این برنامه هم داشته فایل فایل Rest رو میرخته که شما زدی ....
اگه گوشی توسط برنامه های دیگه مثل XS شناخته میشه یکبار خودت فلش کن و اگر نشد ببر بیرون برات فلش کنند.وقتی هم که گوشیت درست شد اول از همه چیز یک بک آپ از GDFS بگیر بعضی وقتها خیلی به کار میاد.مثل همین الان.

iman_s
09-09-2007, 03:16
دوستان سلام من به کمک فوری همتون احتیاج دارم بدجوری گیر کردم.
من با setools می خواستم یک پچ رو گوشیم نصب کنم پچ password Lock اما موقع نصب مدل گوشیم رو اشتباه انتخاب کردم و پچ نصب شد بعد دیدم گوشیم روشن نمیشه و تازه دوزاریم افتاد دوباره پچ رو نصب کردم اما این بار مدل گوشی رو درست انخاب کردم اما فایده ای نداشت باز هم گوشیم روشن نمیشه حالا نمیدونم چیکار کنم از همه مهمتر فایل هایی که رو خود گوشی دارم که واسم خیلی حیاتیه راهی هست که بتونم فایلهامو در بیارم؟
در ضمن گوشیم k750 cid 49Red هست.
توروخدا به دادم برسید.
شما باید یکبار Main گوشیتونو فلش کنید. با فلش Main فایلهای شما (که در Fs ذخیره میشن آسیب نمیبینند) ولی اگه میخوای مطمئن بشی از مسیر زیر برو و از فایلهات بک آپ بگیر.ترجیحا با فار منیجر که آدم میبینه داره چیکار میکنه.
FS\tpa\user

lindows
09-09-2007, 14:26
سلام
با نرم افزار setools چطوري ميشه فايل به داخل گوشي انتقال بديم
مثلا درايور دروبين
فايل را توي كدوم قسمت بايد آپ كنيم

saeed jun
09-09-2007, 17:15
آموزش هک گوشی های سونی اریکسن
مدل های (K750 و W800 و W550 و K600 و K300 و K700 ....)
ویرایش شد: (بازم ویرایش شد! لینک فایل pdf رو به علت اتمام زمان اون در لینک قبلی عوض کردم)
تمام آموزش های موجود در این تاپیک توسط دوست عزیزم MSsoftCO با فرمت pdf تهیه شده که میتونید از لینک زیر داونلود کنید با تشکر فراوان از ایشون
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توضیحات: مهم!!!!!!! حتما بخونید

هر کاری که از طریق این متن آموزشی بر روی گوشیتون انجام بدین نتیجش پایه خودتونه !!! و حتی ممکنه گوشیتون رو غیر قابل استفاده بکنید! پس مطالب رو بدقت بخونید چون من هیچ مسئولیتی رو قبول نمیکنم

این آموزش فقط در مورد گوشی های K750 و W800 امتحان شده من بقیه رو تست نکردم

اول باید نرم افزار Far Manager رو داونلود کنین. از اینجا : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

------------------------------------------------------------------------------------------------------

ویرایش شد : پلاگین های جدید رو داونلود کنید : Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوم باید پلاگین های سونی اریکسن رو داونلود کنین. از اینجا: از اینک بالا استفاده کنید

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینم لازمه Far Manager 1.7 development Pack از اینجا: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد محتویات پوشه پلاگین رو تو مسیر فولدر \Far\Plugins\ folder نرم افزارFar Manager قرار بدین
یعنی فولدر SEFP رو تو فولدر پلاگین های فار منیجر میذارین

وقتی Far Manager رو اجرا می کنین این صفحه رو می بینین که با کلید Tab میتونین بین دو تا ستون منتقل بشین. هر کدوم از این ستون ها برای هر گوشی اتصال یافته استفاده میشه

کاربرد کلید ها: F5 کپی ، F8 پاک کردن ، F10 ذخیره و خروج ، F4 ویرایش ، F2 جدید

در ستون اول با استفاده از کلید Alt+F1 منو رو باز می کنین

و توی منو SEFP رو انتخاب می کنین که این پنجره میاد:

برای اتصال یادتون باشه که درایورهای گوشی و کابل رو قبلا باید نصب کرده باشین! و کابل باید به کامپیوتر وصل باشه ولی نباید به گوشی وصل باشه و ضمنا گوشی هم خاموش باشه

بعد رو Enter the Matrix کلیک می کنین و در حالی که کلید C رو نگه داشتین کابل رو به گوشی وصل می کنین تا وقتی که پیغام عوض بشه و اون موقع کلید C رو رها می کنین.

حالا برنامه به گوشی متصل شده و شما باید این صفحه رو ببینین:

FS رو برای فایل های سیستم انتخاب می کنین و Enter رو می زنین و فهرستی از فایل های درون گوشی رو می بینین که با کلید های بالا و پایین می تونین انتخاب و با Enter واردشون بشین

خیلی خیلی مهم:
یادتون نره باید برگردید به شاخه اصلی فایل های سیستم یعنی همون جایی که اول وارد شدین تو همین صفحه بازم بازگشت رو که بزنین این پنجره میاد که

باید به SHUTDOWN جواب YES داده و خارج بشین. در غیر اینصورت گوشی غیر قابل استفاده میشه!

و گوشی رو برای چند ثانیه آزاد بذارین و بعد روشنش کنین

اینارو تمرین کنین تا چند روش هک رو که خیلی بدردتون خواهد خورد بهتون بگم

سلام

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید باز نمي شه و خطا مي ده اينو بايد از كجا بگيرم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید باز نمي شه هر مطلبي تو اين سايته رو نمي شه گرفت لطف كنيد مطالبي رو كه تو اين سايت گذاشتيد يه جا ديگه آپلود كنيد

majjidd
09-09-2007, 22:53
اونجوری که شما گفتید گوشی شما Cid36 red هست.طبعا نباید هیچ مشکلی داشته باشید.ولی برای اطمینان یکبار پلاگینهای فار منیجر رو حذف کنید و فقط از SEFP 10044 استفاده کنید ببینید مشکلتون حل میشه؟

پلاگینها رو عوض کردم درست شود
ممنون ایمان جان

iman_s
10-09-2007, 03:47
سلام
با نرم افزار setools چطوري ميشه فايل به داخل گوشي انتقال بديم
مثلا درايور دروبين
فايل را توي كدوم قسمت بايد آپ كنيم
به لینک زیر برو.پست 198:

mosafer133
10-09-2007, 18:12
دستت درد نکنه جالب بود

mx_2dar
12-09-2007, 02:20
بچه ها یه سوال
چطور میشه به یکی بدون اینکه شماره برای طرف بیافته sms داد؟ :31:
شنیدم برای گوشی های سونی اریکسون امکانش هست

Freddy
12-09-2007, 14:17
شما باید یکبار Main گوشیتونو فلش کنید. با فلش Main فایلهای شما (که در Fs ذخیره میشن آسیب نمیبینند) ولی اگه میخوای مطمئن بشی از مسیر زیر برو و از فایلهات بک آپ بگیر.ترجیحا با فار منیجر که آدم میبینه داره چیکار میکنه.
FS\tpa\user
ایمان جان سلام باید ببخشید که انقد دیر شد اصلا وقت نکردم برم سراغش
ببین من الان که گوشیمو وصل می کنم اصلا دیتکت نمیشه یعنی اصلا صدای شناخته شدنusb هم نمیاد باید چیکار کنم؟
ممنون میشم کمکم کنی.

jak_1300
12-09-2007, 16:16
سلام

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید باز نمي شه و خطا مي ده اينو بايد از كجا بگيرم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید باز نمي شه هر مطلبي تو اين سايته رو نمي شه گرفت لطف كنيد مطالبي رو كه تو اين سايت گذاشتيد يه جا ديگه آپلود كنيد

هر كس اين فايلها رو داره لطفا آپلود كنه ما هخم استفاده كنيم لينكهاش خراب شده

iman_s
13-09-2007, 02:20
ایمان جان سلام باید ببخشید که انقد دیر شد اصلا وقت نکردم برم سراغش
ببین من الان که گوشیمو وصل می کنم اصلا دیتکت نمیشه یعنی اصلا صدای شناخته شدنusb هم نمیاد باید چیکار کنم؟
ممنون میشم کمکم کنی.
این مشکل بعضی وقتها برای منم پیش میاد.طوری شده بود که گوشیهای دیگر رو کامپیوتر میشناخت ولی گوشی منو نمیشناخت.حتی یکبار مجبور به تعویض ویندوز شدم.شما اوی پینهای انتهای گوشی رو تمیز کن و با یک کابل دیگه هم امتحان کن شاید درست بشه.

yarihaker
14-09-2007, 01:44
شما به اون آموزش کاری نداشته باش.گوشیتو فلش کن.بعد از فلش اون پچ رو نصب کن.البته گوشیت سریال اصلی نمیشه ولی تو Plaease wait هم گیر نمیکنه و گوشیت بالا میاد و قابل استفاده میشه.
گوشيمو فلش كردم پچ رو هم نصب كردم please wite رد شد اما روي اين گير كرد:
configuration error. please contact your network operator or service centre
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18:

پرسپوليس
14-09-2007, 02:13
باتشكر از همه دوستان و ايمان خان مرسي
يه مشكله ديگه هنگام نصب پچ با setool پچ مي خواد نصب بشه no
رو هم انتخاب مي كنم اما آخر سر معلوم مي شه كه پچ نصب نشه دليل چيه؟؟؟

iman_s
14-09-2007, 02:57
گوشيمو فلش كردم پچ رو هم نصب كردم please wite رد شد اما روي اين گير كرد:
configuration error. please contact your network operator or service centre

این به دلیل کاستومایز اشتباه هست. گوشیتو کاستومایز بکن درست میشه.

iman_s
14-09-2007, 03:19
هر كس اين فايلها رو داره لطفا آپلود كنه ما هخم استفاده كنيم لينكهاش خراب شده
اینم از لینک اولی.پلاگین فارمنیجر برای Cid36.
فایل دومی برای آپدیت K750 از طریق اینترنت و تبدیل به W800 هستش. اگه میخوای تبدیل کنی فریمورهاشو دانلود کن و با XS روی گوشی فلش کن.این روش راحت تره.

iman_s
14-09-2007, 03:23
باتشكر از همه دوستان و ايمان خان مرسي
يه مشكله ديگه هنگام نصب پچ با setool پچ مي خواد نصب بشه no
رو هم انتخاب مي كنم اما آخر سر معلوم مي شه كه پچ نصب نشه دليل چيه؟؟؟

منم با پچ انتخاب پروفایل بوسیله دکمه روشن/خاموش همین مشکل رو داشتم.دست آخر هم با فار نصب کردم.من هنوز فار رو به این برنامه ترجیح میدم.این به درد گوشیهای جدیدتر میخوره که فار اونهارو ساپورت نمیکنه.
شما یکبار اون پچ رو حذف کن و دوباره نصب کن. برای حذف وقتی سوال میاد YES رو بزن تا حذف بشه بعد دوباره نصب کن.

javad.sb
14-09-2007, 13:44
و يه سوال دارم ...

آپ كردن سوني اريكسون ك750 با دايل آپ ( خط تلفن با سرعت 48 )قدر طول ميكشه ؟؟؟؟

Freddy
14-09-2007, 14:38
سلام ایمان جان خسته نباشی
ببین من تونستم با SETools فایل هامو نجات بدم از کمکت ممنون.
حالا می خوام گوشیمو فلش کنم می خواستم ببینم میتونم فایل main رو تو کامپیوتر پچش کنم (پچ پسورد) بعد فلشش کنم؟

Freddy
14-09-2007, 14:49
منم دقیقا این مشکل رو داشتم با SETools مشکلم حل شد.

Freddy
14-09-2007, 14:51
منم همین مشکل رو داشتم ولی با SETools مشکل حل شد .

sajadblog.blogfa
14-09-2007, 16:56
آقا کسی لینک سالم برنامه Sony Ericsson Update Service رو نداره.

Hadi King
14-09-2007, 17:28
سلام ...
من براي هك k750i به w800 به مشكل برخوردم فايل pdf رو گرفتم مو به مو انجام دادم ارور ميده چيكار كنم.....
:41:
همه ميگن USB FLASH نصب نكردم حالا شما بگين چه جوري نصبش كنم تا درست شه

Freddy
14-09-2007, 19:06
سلام ...
من براي هك k750i به w800 به مشكل برخوردم فايل pdf رو گرفتم مو به مو انجام دادم ارور ميده چيكار كنم.....
همه ميگن USB FLASH نصب نكردم حالا شما بگين چه جوري نصبش كنم تا درست شه
شما چند صفحه قبل رو مطالعه کنی هم درایور usb هست هم آموزش نصب درایور

iman_s
15-09-2007, 01:40
سلام ایمان جان خسته نباشی
ببین من تونستم با SETools فایل هامو نجات بدم از کمکت ممنون.
حالا می خوام گوشیمو فلش کنم می خواستم ببینم میتونم فایل main رو تو کامپیوتر پچش کنم (پچ پسورد) بعد فلشش کنم؟
آره دوست عزیز میشه. با برنامه Gslide میشه به فایل main پچ اضافه کرد.بعد اونو روی گوشی فلش کرد.روش کار هم خیلی ساده هست.کافیه پچ رو add کنی و دکمه Process رو بزنی.

Freddy
15-09-2007, 09:33
آقا ایمان شما چه فریموری پیشنهاد می کنی؟
من از کلوپ فریمور ها گرفتم البته fs رو و فلش کردم الانم دارم main رو می گیرم.
اگه ممکنه لینک بدین.

iman_s
15-09-2007, 17:31
برای K750 به نظر من بهترین فریمور R1CA021 هست که بیشترین استفاده کننده رو داره و بالطبع بیشترین پچ رو هم داره.
اگر هم بخوای میتونی از فریموار w800 استفاده کنی که بهترینشون R1BC002 هستومنم از این استفاده می کنم و تا کنون هیچ هنگی توش ندیدم و پچ هم تا دلت بخواد داره.تازه واکمن هم به گوشیت اضافه میشه.
لینکش تو کلوپ فریمورها هست. فقط یادت باشه که Main چینی دانلود نکنی.فقط EU. برای W800 R1BC002 هم FS دارای CID49 کم گیر میاد که میتونی از FS با CID36 استفاده کنی که برای فلش با XS قبلش باید با Gslide پردازش کنی(بدون اضافه کردن هیچ گونه فایل یا پچ) و یا با setool2lite (بدون پردازش با Gslide)فلش کنی

iman_s
15-09-2007, 17:37
آقا کسی لینک سالم برنامه Sony Ericsson Update Service رو نداره.
مگه تو خود سایت سونی اریکسون نداره؟ Sony Ericsson Update Service یا (SEUS)
واسه من که تو cd گوشی بودش.بهتره بری یک موبایل فروشیو cd گوشی بگیری.بهتر از دانلود کردنه.

javad.sb
16-09-2007, 12:22
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19:

سلام :46:
من يه خواهش اسيدي دارم ( يعني فوري فوتي)
اساتيد گرامي من كيخوام فريمور گوشيم رو عوض كنم و به r1ca021 ارتقا بدم:20:
لطفا تمامي فايل هاي مورد نياز براي اين فريمور را بذاريد واسه داونلود ( main,fsو....):8:
من خيلي خيلي خيلي ....
ممنون ميشم اگه اين لطف رو بكنيد...:10::10:

منتظرم...

گوشيم k750i هست و فريمور الان r1aa008 هست

smoma
16-09-2007, 16:23
حالم از هر چي فلش گوشي داره بهم مي خوره تو اين ماه رمضوني يك روز وقتمو گرفت تا درست شد forum ها رو شخم زدم تا درست شد يه k750 بود كه مي خواستم به w800 تبديلش كنم كه داشت منو تبديل به يه چيز ديگه مي كرد

باز هم از همتون ممنون

lindows
17-09-2007, 22:11
سلام
اگه موقع كار با setools مدل گوشي را اشتباهي بديم بايد چيكار كينم
موقع نصب يه پچ اين اتفاق افتاد و ديگه گوشي روشن نشد
چيكار كنم :41:

adamhesaby
18-09-2007, 02:08
سلام
اگه موقع كار با setools مدل گوشي را اشتباهي بديم بايد چيكار كينم
موقع نصب يه پچ اين اتفاق افتاد و ديگه گوشي روشن نشد
چيكار كنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید main رو رو گوشیت فلش کنی

lindows
18-09-2007, 03:57
باید main رو رو گوشیت فلش کنی

ممنون
ولي فايل Main را از كجا بايد بگيرم
و حجمش چه قدره

iman_s
18-09-2007, 04:04
ممنون
ولي فايل Main را از كجا بايد بگيرم
و حجمش چه قدره
تو کلوپ فریموارهای خودمون برای اکثر گوشیها هست.حجمش هم بسته به نوع گوشی بین 8 تا 10 مگ هست.

lindows
18-09-2007, 23:14
امروز مجبور شدم برم گوشي را فلش كنم
حالا فريمورك گوشيم شده اين
R1BC002_CXC125954_CHINA_CL
حالا ميخوام اينا برگردونم به همون فريمورك قبليش كه اين بود
r1ca021_CXC125952_EU_1_CL

حالا بايد يه فايلهاي را بگيرم تا بتونم فريموركم را برگردونم به همون قبلي
يه نفر يه توضيح كامل اگه بده ممنون ميشم همراه با لينك

در ضمن گوشيم k750 ‌و cid49 ‌در ضمن سريال اصل

iman_s
19-09-2007, 01:12
امروز مجبور شدم برم گوشي را فلش كنم
حالا فريمورك گوشيم شده اين
R1BC002_CXC125954_CHINA_CL
حالا ميخوام اينا برگردونم به همون فريمورك قبليش كه اين بود
r1ca021_CXC125952_EU_1_CL

حالا بايد يه فايلهاي را بگيرم تا بتونم فريموركم را برگردونم به همون قبلي
يه نفر يه توضيح كامل اگه بده ممنون ميشم همراه با لينك

در ضمن گوشيم k750 ‌و cid49 ‌در ضمن سريال اصل
این لینکها رو از تو کلوپ فریموارها برات پیدا کردم.

اگه با XS فلش میکنی اول FS رو فلش کن. بعد کاستومایز کن.(خود XS کاستومایزهای استاندارد رو داره.فقط کافیه EMEA_6رو انتخاب کنی) در آخر هم Main رو فلش کن.
ولی اگه از SEtool2 lite استفاده میکنی باید کاستومایز رو جداگانه دانلود کنی.

younes_ysf
19-09-2007, 01:26
سلام.
كسي هست كه يه اموزش برا تبديل k750 ,cid49,r1db001 به w800 بده؟ برا شروع چي لازم داريم(main,fs,چي)؟ اين باكس setool3 چيه قيمتش چنده و از كجا ميشه پيداش كرد؟
اگه يكي لطف كنه ما رو راهنمايي كنه ممنون ميشم. به خدا سرم گيج رفت از بس با اين اينترنت 1 كيلو بايت در ثانيه اونم در بهترين حالت توي اين فروم و اون فروم گشتم.

iman_s
19-09-2007, 02:27
سلام.
كسي هست كه يه اموزش برا تبديل k750 ,cid49,r1db001 به w800 بده؟ برا شروع چي لازم داريم(main,fs,چي)؟ اين باكس setool3 چيه قيمتش چنده و از كجا ميشه پيداش كرد؟
اگه يكي لطف كنه ما رو راهنمايي كنه ممنون ميشم. به خدا سرم گيج رفت از بس با اين اينترنت 1 كيلو بايت در ثانيه اونم در بهترين حالت توي اين فروم و اون فروم گشتم.
اگه تو این فروم و اون فروم میگشتی تا الان به نتیجه رسیده بودی.
مثل پست قبلی من عمل کن ولی به جای فریموارهای K750 از فریموارهای W800 استفاده کن. (از نظر من از R1BC002 استفاده کن)
این فایلها رو با برنامه های XS یا Setool 2 lite روی گوشی فلش کن. البته قبل از هر کری بگو گوشیت رجیستر اصلیه یا نه؟

sajadblog.blogfa
19-09-2007, 13:04
مثل پست قبلی من عمل کن ولی به جای فریموارهای K750 از فریموارهای W800 استفاده کن. (از نظر من از R1BC002 استفاده کن)
این فایلها رو با برنامه های XS یا Setool 2 lite روی گوشی فلش کن. البته قبل از هر کری بگو گوشیت رجیستر اصلیه یا نه؟
من شنیدم فقط فلش MAIN کافیه.
درسته؟

!Bikhaneman!
19-09-2007, 15:34
سلام

این ترفندها روی W900 جواب میده ؟ کسی تست کرده ؟

iman_s
19-09-2007, 17:45
من شنیدم فقط فلش MAIN کافیه.
درسته؟
بله با فلش فقط Main هم گوشی تبدیل میشه ولی اگه FS رو هم بریزی بهتره.چون Mainو FS با هم پچ باشند خیلی بهتره و احتمال هنگ خیلی خیلی کم میشه.

younes_ysf
20-09-2007, 00:54
=========================
اقا ايمان اونقدر گشتم كه سردرد گرفتم. يه جا ميگن اين كار با اين گوشي اصلا امكان نداره. يه جا ديگه ميگه من فقط توي يه مغازه توي علا الدين تونستم.يه جا ديگه فقط main رو عوض كني تمومه..... بگذريم
اول اينكه اره سريال اصليه. ثانيا ميخواستم بدونم برا تبديل، سريال اصليش ميپره ؟چي ميشه؟. ميشه برگشت به همين k750 كه الان هست؟. خلاصه يه خورده بيشتر توضيح بدي ممنون ميشم

iman_s
20-09-2007, 02:26
اقا ايمان اونقدر گشتم كه سردرد گرفتم. يه جا ميگن اين كار با اين گوشي اصلا امكان نداره. يه جا ديگه ميگه من فقط توي يه مغازه توي علا الدين تونستم.يه جا ديگه فقط main رو عوض كني تمومه..... بگذريم
اول اينكه اره سريال اصليه. ثانيا ميخواستم بدونم برا تبديل، سريال اصليش ميپره ؟چي ميشه؟. ميشه برگشت به همين k750 كه الان هست؟. خلاصه يه خورده بيشتر توضيح بدي ممنون ميشم
اونایی که گفتند نمیشه چیزی سر در نمی اوردند.مثل اینکه یگن روی پنتیوم 4 ویندوز 2000 نصب نمیشه.شما باید اصول فلش کردن گوشی رو بلد باشی و فریمورهای W800 رو روی گوشیت فلش کنی.شما کار با XS یا SEtool 2 lite رو یاد بگیر. بعد از لینکهای چند پست قبل main و FS (با Main خالی هم گوشی تبدیل میشه ولی با FS بهتره)رو دانلود میکنی و روی گوشی فلش میکنی.
اگه گوشیت سریال دستی باشه باید بدی برات با باکس سریالشو درست کنند(آنلاک)
برای برگردوندن به حالت اول میتونی دوباره فریمور K750 رو روی گوشیت فلش کنی.
پس شما اول برنامه XS یا SEtool2 lite رو به هم راه فریمورها دانلود کن. بعد فریمورها رو روی گوشی فلش کن(ترجیحا با XS) مراحا کار هم یک سرچ کن تو صفحه های اول هست.
اگه مشکلی بود بگو/.

younes_ysf
20-09-2007, 16:19
اونایی که گفتند نمیشه چیزی سر در نمی اوردند.مثل اینکه یگن روی پنتیوم 4 ویندوز 2000 نصب نمیشه.شما باید اصول فلش کردن گوشی رو بلد باشی و فریمورهای W800 رو روی گوشیت فلش کنی.شما کار با XS یا SEtool 2 lite رو یاد بگیر. بعد از لینکهای چند پست قبل main و FS (با Main خالی هم گوشی تبدیل میشه ولی با FS بهتره)رو دانلود میکنی و روی گوشی فلش میکنی.
اگه گوشیت سریال دستی باشه باید بدی برات با باکس سریالشو درست کنند(آنلاک)
برای برگردوندن به حالت اول میتونی دوباره فریمور K750 رو روی گوشیت فلش کنی.
پس شما اول برنامه XS یا SEtool2 lite رو به هم راه فریمورها دانلود کن. بعد فریمورها رو روی گوشی فلش کن(ترجیحا با XS) مراحا کار هم یک سرچ کن تو صفحه های اول هست.
اگه مشکلی بود بگو/.
اقا ايمان بازم شرمنده. ميخوام اول از مراحل كار مطمئن بشم بدش برم برا انجامش تا بعدا مجبور نشم تو اين مغازه و اون مغازه بدوم.كار با xs رو بلدم .برا ريختم مقداري پچ توي گوشيم از اون به همراه فار استفاده كردم. ظاهرا كه انجام فلش با اون كاري نداره.وقتي گوشي بهش وصل ميشه فقط سه تا گزينه برا فلش main, fs و برا كاستومايز داره. ولي يه خورده الان مساله فرق ميكنه.توي ريزه كارياش مشكل دارم.
شما گفتي كه اول fs رو فلاش ميكنيم. بعدش بايد گوشي از xs جدا بشه يا نه؟
بعدش بايد كاستومايز كنم. يعني فقط emea-6 رو انتخاب كنم.بازم بايد گوشي جدا بشه يا نه؟
اخر سر هم main رو فلاش ميكنم و تموم.
اگه درسته كه ممنونت ميشم بهم بگي.
البته يه چند تا سئوال ديگه مونده :31:
اول اينكه نگفتي برا من كه سريالم برا k750 اصليه (سريال روي جعبه و پشت موبايل و توي برنامه و توي اينترنت هر سه يكيه) وقتي تبديلش كردم به w800 اون موقع برا سريالش بايد چكار كنم.اصلا نياز به انجام كار خاصي هست يا نه؟
دوم اينكه اگه يه وقت خواستم برش گردونم به k750 اون موقع چي اون موقع هم بايد كاري واسه سريالش انجام بدم يا نه؟
سوم اينكه گوشي من cid49 هست بهترين main , fs كه ميشه دانلود كرد كدومه(اخه رفتم تو تاپيك فريمور ها كلي main و fs جور و اجور گذاشته بود.) يه جا گفته بود main برا cid49 انتخاب كن و fs برا cid39 اگه يه راهنمايي هم در اين زمينه كني سعي ميكنم دفعه ديگه سوالات كمتري بپرسم:31:

پرسپوليس
21-09-2007, 00:34
دوستان گرامي مرسي از همه و بخصوص اقا ايمان من همين پچ پسورد گذاري براي k750 رو امتحان كردم 3 نوع بود 2 تاي اول نصب شد ولي كار نكردن نمي دونم چرا كاستومايز هم درسته ولي سومي باعث شد گوشيم قات بزنه و وقت روشن شدن lcd چشمك بزنه و مجبور به فلش كامل شدم لطفا راهنمايي كنيد
مرسيييي
از همه

پرسپوليس
21-09-2007, 00:40
سلام دوباره
من مي خواستم بدونم چطوري ميشه فهميد گوشيم رجيستر اصليه اخه رفتم خدمات موبايلي 3 تومن گرفت الان سريال با پشت گوشي و جعبه يكيه اما وقتي با setool لوگ ميگيري مي نويسه OTP lock
كه نتو همين فروم خوندم نبايد اين طوري باشه
مرسي

iman_s
21-09-2007, 02:57
اقا ايمان بازم شرمنده. ميخوام اول از مراحل كار مطمئن بشم بدش برم برا انجامش تا بعدا مجبور نشم تو اين مغازه و اون مغازه بدوم.كار با xs رو بلدم .برا ريختم مقداري پچ توي گوشيم از اون به همراه فار استفاده كردم. ظاهرا كه انجام فلش با اون كاري نداره.وقتي گوشي بهش وصل ميشه فقط سه تا گزينه برا فلش main, fs و برا كاستومايز داره. ولي يه خورده الان مساله فرق ميكنه.توي ريزه كارياش مشكل دارم.
شما گفتي كه اول fs رو فلاش ميكنيم. بعدش بايد گوشي از xs جدا بشه يا نه؟
بعدش بايد كاستومايز كنم. يعني فقط emea-6 رو انتخاب كنم.بازم بايد گوشي جدا بشه يا نه؟
اخر سر هم main رو فلاش ميكنم و تموم.
اگه درسته كه ممنونت ميشم بهم بگي.
البته يه چند تا سئوال ديگه مونده :31:
اول اينكه نگفتي برا من كه سريالم برا k750 اصليه (سريال روي جعبه و پشت موبايل و توي برنامه و توي اينترنت هر سه يكيه) وقتي تبديلش كردم به w800 اون موقع برا سريالش بايد چكار كنم.اصلا نياز به انجام كار خاصي هست يا نه؟
دوم اينكه اگه يه وقت خواستم برش گردونم به k750 اون موقع چي اون موقع هم بايد كاري واسه سريالش انجام بدم يا نه؟
سوم اينكه گوشي من cid49 هست بهترين main , fs كه ميشه دانلود كرد كدومه(اخه رفتم تو تاپيك فريمور ها كلي main و fs جور و اجور گذاشته بود.) يه جا گفته بود main برا cid49 انتخاب كن و fs برا cid39 اگه يه راهنمايي هم در اين زمينه كني سعي ميكنم دفعه ديگه سوالات كمتري بپرسم:31:
شما طبق مراحلی که برنامه میگه انجام بده.
اول فایل fs رو فلش کن. وقتی کار تموم میشه خود برنامه Close میشه. باید دوباره گوشی رو وصل کنی(طبق معمول با نگه داشتن C). اگر گوشی رو نشناخت یکبار باطری رو دربیار. دوبار وصل کن و کاستومایز کن.در این مرحلی طبق دستورات خود برنامه باید کی دوبار گوشی رو قطع و وصل کنی.بعد از اتمام این مرحله باید دوباره گوشی رو وصل کنی و Main رو فلش کنی.
بهترین فریمور به نظر من برای W800 فریمور R1BC002 هست.این برای main هست:

برای Fs هم از لینک زیر استفاده کن ولی چون برای Cid36 هست یا باید با Setool فلش کنی یا اسگه با XS فلش میکنی قبلش با برنامه Gslide پردازش کن.(در برنامه Gslid فایل رو ADD کن و دکمه Process رو بزن و صبر کن تا مراحل انجام بشه. در اخر یک فایل با پسوند Bin درست میشه که باید اونو با XS فلش کنی)

اگر سریال تمام قسمتهای گوشی شما شبیه به هم اصل گوشی رجیستر اصلیه و بعد از این کارها به مشکلی برنمیخوری.
برای برگردوندن به حالت اول همین مراحل رو انجام میدی(فلش Fs کاستومایز فلش Main) ولی اینبار از فریمورهای K750 استفاده میکنی

iman_s
21-09-2007, 03:07
سلام دوباره
من مي خواستم بدونم چطوري ميشه فهميد گوشيم رجيستر اصليه اخه رفتم خدمات موبايلي 3 تومن گرفت الان سريال با پشت گوشي و جعبه يكيه اما وقتي با setool لوگ ميگيري مي نويسه OTP lock
كه نتو همين فروم خوندم نبايد اين طوري باشه
مرسي
مطمئن ترین راه اینه که یکبار Main رو روی گوشی فلش کنی. اگه با پیغام Insert Correct Simcard مواجه شدیم یعنی گوشی رجیستر دستیه.تنها راه حلش هم اینه که گوشیتو بدی بیرون برات انلاک کنند(1000 تا 2000 تومن خرجشه) در غیر اینصورت گوشی سریال اصلیه. به برنامه ها تو این مورد نمیشه اطمینان کرد.

iman_s
21-09-2007, 03:11
دوستان گرامي مرسي از همه و بخصوص اقا ايمان من همين پچ پسورد گذاري براي k750 رو امتحان كردم 3 نوع بود 2 تاي اول نصب شد ولي كار نكردن نمي دونم چرا كاستومايز هم درسته ولي سومي باعث شد گوشيم قات بزنه و وقت روشن شدن lcd چشمك بزنه و مجبور به فلش كامل شدم لطفا راهنمايي كنيد
مرسيييي
از همه
احتمالا شما پچهای قبلی رو حذف نکردید و با ریختن پچ جدید آدرسهای Main بهم خوردند و مجبور به فلش Main شدید.شما از کدوم پچ استفاده کردید.من خودم وقتی گوشیمو هنوز تبدیل به W800 نکده بودم یک پچ داشتم که رو منون و Phonebook و ... پسورد میذاشت و کار هم میکرد.

younes_ysf
21-09-2007, 14:10
اقا ايمان دست شما درد نكنه.ممنون از توضيحاتت. انشا الله يكي دو روز ديگه كه تونستم فايلها را دانلود كنم و گوشيمو فلش كنم اگه مشكلي بود بازم مزاحمت ميشم:20:

javad1000
22-09-2007, 01:45
من گوشی k750 دارم و اونو با نرم افزارsetool2lite پچ کردم ولی حالا که گوشیمو روشن میکنم بعد از نمایش لوگوی سونی اریکسون صفحه چشمک میزنه.:18::41: هر دو پچ هم با ورژن فریم ویر گوشیم مطابقن. مشخصات گوشیم هم اینه:
CID 49
R1CA021
حالا نمیدونم باید چکار کنم.
در ضمن قضیه Customize و... چیه؟
خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید.

iman_s
22-09-2007, 02:37
شما بگو چه پچ یا پچهایی نصب کردی؟

lindows
22-09-2007, 05:40
آيا امكان تبديل CID36 به CID49 هست
اگه هست چطوري براي k750

javad1000
22-09-2007, 11:57
من فقط این دو تا پچ رو نصب کردم :
+-password_functions_phone_v2.4_k750_r1ca021.vkp
remove_java_permission_k750_r1ca021.vkp
حالا چکار کنم گوشیم کامل روشن بشه؟

sajadblog.blogfa
22-09-2007, 13:08
آيا امكان تبديل CID36 به CID49 هست
اگه هست چطوري براي k750
Only by Box

iman_s
23-09-2007, 02:10
من فقط این دو تا پچ رو نصب کردم :
+-password_functions_phone_v2.4_k750_r1ca021.vkp
remove_java_permission_k750_r1ca021.vkp
حالا چکار کنم گوشیم کامل روشن بشه؟
این دو پچ مشکلی برای گوشی ایجاد نمیکنند.احتمالا موقع نصب اشتباه کردی. مثلا اگه از Setool2lt استفاده کردی ممکنه مدل گوشی رو اشتباه انتخاب کرده باشی.
برای رفع مشکل فقط Main رو روی گوشی فلش کن.

javad1000
23-09-2007, 11:05
حالا این Main رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
مشخصات گوشی من :
R1CA021
prgCXC125954_CHINA_CL R1CA021

EROM:R3A005
prgCXC1250091_EROM_DB2010_CLARA_FLAFLA

چطور میتونم از EROM و .. بگ آپ تهیه کنم؟
مرسی:20:

D E V I L
23-09-2007, 20:17
مشخصات گوشی من :
R1CA021

برو تو کلوپ فریمور.
اونجا میتونی main مورد نظرتو پیدا کنی.

toliveistodie
23-09-2007, 23:27
دوستان اکوستیک برای افزایش صدای k750 هم هست؟اگه هست.... اگه کسی داره میشه اونی که از همه با کیفیت تر و بلند تر هست یه جایی اپ کنه؟
ممنون میشم.

iman_s
24-09-2007, 02:06
مشخصات گوشی من :
R1CA021

main گوشی شما چینی هست.اگه میخوای فلش کنی بهتره از EU استفاده کنی. تو صفحه قبل لینکشو گذاشتم.تو صفحه اول کلوپ فریمورها هم هست.

magical
24-09-2007, 06:36
یه سوال می خوام صدای k510 رو زیاد کنم آیا همچین چیزی برای k510 وجود داره یعنی اگه درایور صداشو مثل k750 عوض کنم به صدای k750 میرسه یعنی اسپیکرش این قدرت رو داره.

اگه جاش اینجا نبود شرمنده جای بتر از اینجا پیدا نکردم.

beginner
24-09-2007, 10:05
سلام به همه دوستان
آقا من یکیمی مبتدی هستم و دوتا سوال اساسی دارم(مشکل)
یکی اینکه توی برنامه فارمنیجر وقتی گوشی رو خاموش میکنم و در حالی که کلید سی رو نگه داشنم ,گوشی رو که وصل میکنم گوشی روشن میشه البته
usbflash
رو هم که توی همین تاپیک پیدا کردم و دانلود کردم اما نمی دونم چطور نصب میشه آخه فقط یه فایل با پسوند
داخلش بود که من نمیدونم باهاش چیکار کنمsys
ضمنا برای اینکه بفهمم که
مویایل من چیه داوینچی رو هم دانلود کردم اما وقتی اجراش میکنم از من پسورد می خواد cid
ممنون میشم که منو راهنمایی کنین

iman_s
25-09-2007, 02:41
یه سوال می خوام صدای k510 رو زیاد کنم آیا همچین چیزی برای k510 وجود داره یعنی اگه درایور صداشو مثل k750 عوض کنم به صدای k750 میرسه یعنی اسپیکرش این قدرت رو داره.

اگه جاش اینجا نبود شرمنده جای بتر از اینجا پیدا نکردم.
میشه صدای K510 رو هم زیاد کرد ولی صداش به K750 فکر نمیکنم برسه. سعی کن از آگوستیکهای معتبری که تو توضیحاتش نوشته برای K510 هم جواب میده استفاده کنی. قبل از تغییر آگوستیک هم از آگوستیک خودت بک آپ بگیر تا اگر احیانا از صدای جدید راضی نبودی بتونی برش گردونی.

iman_s
25-09-2007, 02:46
سلام به همه دوستان
آقا من یکیمی مبتدی هستم و دوتا سوال اساسی دارم(مشکل)
یکی اینکه توی برنامه فارمنیجر وقتی گوشی رو خاموش میکنم و در حالی که کلید سی رو نگه داشنم ,گوشی رو که وصل میکنم گوشی روشن میشه البته
usbflash
رو هم که توی همین تاپیک پیدا کردم و دانلود کردم اما نمی دونم چطور نصب میشه آخه فقط یه فایل با پسوند
داخلش بود که من نمیدونم باهاش چیکار کنمsys
ضمنا برای اینکه بفهمم که
مویایل من چیه داوینچی رو هم دانلود کردم اما وقتی اجراش میکنم از من پسورد می خواد cid
ممنون میشم که منو راهنمایی کنین

شما بدون اینکه برنامه فار منیجر رو باز کنی گوشی رو خاموش کن. دکمه C رو نگه دار و گوشی رو به کامپیوتر وصل کن. وقتی ویندوز سخت افزار جدید رو شناسایی کرد در موقع نصب مسیر فایل که دانلود کردی رو بده تا USB Flash Drive نصب بشه.
تو این لینک برای نصب Usb Flash یک فایل راهنمای کامل هست.

از این تاپیک گفتم.یک سر هم به تاپیکش بزن:

magical
25-09-2007, 12:43
آقا ایمان مرسی

یه سوال دیگه هم داشتم
من گوشیمو به w800 تبدیل کردم بعد تو قسمت دوربینش می خوام عکس بگیرم با سایز بزرگ زوم میشه ولی بعد از اینکه عکس save شد بر میگرده به حالت عادی مشکل چیه از گوشیه منه یا واسه همه همین طوریه؟

iman_s
26-09-2007, 01:57
آقا ایمان مرسی

یه سوال دیگه هم داشتم
من گوشیمو به w800 تبدیل کردم بعد تو قسمت دوربینش می خوام عکس بگیرم با سایز بزرگ زوم میشه ولی بعد از اینکه عکس save شد بر میگرده به حالت عادی مشکل چیه از گوشیه منه یا واسه همه همین طوریه؟
مبارک باشه دوست عزیز. اینی هم که میگی مشکل نیست و همینجوری هست.به جز بعضی از K750 ها قدیمی که در سایز بزرگ زوم دارند(به علت قابلیت سخت افزاری) بقیه گوشیها زوم وجود نداره.این زوم هم فقط به خاطر درایور دوربین هست و نرم افزاری هست و موقع Save کردن عکس بدون زوم ذخیره میشه.

younes_ysf
27-09-2007, 13:51
اقا ايمان سلام. بالاخره گوشيمون تبديل به w800 شد كار راحتي بود البته با توجه به راهنمايي هاي جنابعالي.:11::11::11::11::11::11:.:31:
راستش خواستم ايزتون به خاطر اينكه اينطور بي مزد و منت اطلاعاتتون در اختيار ديگران قرار ميديد و اونا رو در حل مشكلاتشون راهنمايي ميكنيد ازتون تشكر كنم. اميدوارم كه هرجا كه هستيد موفق باشيد. اينو اينجا نوشتم كه هم در مقابل ديگران يه تشكر از شما كرده باشم و هم اينكه كسايي كه بعد از من ممكنه به همچين مشكلي بر بخورن بدونن كه انجام اين كار امكان داره. بازم دست شما درد نكنه و متشكر

iman_s
28-09-2007, 01:42
یونس جان اینقدر خجالتمون نده.:35::35::35::11:
بلاخره ما تو این انجمن عضو شدیم تا هرچی بلدیم به بقیه یاد بدیم.:10:

younes_ysf
28-09-2007, 18:24
خواهش ميكنم اقا منكه كاري نكردم فقط واقعيتو گفتم.
راستش بازم يه سئوال داشتم :31::tongue:من موقع كاستوميز كردن گزينه EMEA6 رو انتخاب كردم ولي زبان فارسي جزء زبانها نيست. همش شده زبانهاي اروپايي. با ++xs هم كه log ميگيري مينويسه:
17:30:38| Phone: W800
17:30:38| Operator: EUROPE_1
17:30:38| CDA: CDA102430/6 R2A
17:30:38| Firmware: R1BC002
فكر ميكنم اشكال از FS بوده. اخه سايت rapidshare فايل fs كه ادرسش رو داده بودي حذف كرده بود. من رفتم سايت 4shared اونجا يه fs دانلود كردم كه مدلش رو ننوشته بود يعني EMEA رو ننوشته بود. بازم من يكي دو تا راه كه توي همين سايت يا سايت موبيلستان نوشته بود( براي اضافه كردن زبان فارسي) رو امتحان كردم ولي هيچكدوم جواب نداد.البته اگه sms فارسي بياد ميتونم بخونم ولي نوشتن فارسي امكان نداره. الان برا اين مشكل بايد چكار كنم. ميشه از اول گوشي رو فلاش كرد يا نه راه ديگه اي هم هست؟ ممنون ميشم اگه راهنماييم كني

mhf_1411
29-09-2007, 00:05
Only by Box

کی همچین حرفی زده
اگر اطلاعات ندارین لطفا به بجه مردم جواب غلط ندین

mhf_1411
29-09-2007, 00:30
سلام

اقا ایمان ایول خیلی گل کاشتی من تا حالا پامم تو این تاپیک نراشته بودم اما الان میبینم شما ترکوندی تاپیک رو

امروز از یکی از بچه ها (دوستم)که الان داره میره توی 2ومین سالی که هک کردن گوشی رو بلده یه برنامه گرفتم که خیلی اشناست برای همه اما نه اینطورش
با این برنامه شما می تونید 1.گوشی های lg رو فلش کنید
2.imei گوشی حایی مثل k750-w800-z520-z1010-k500 رو خودتون عوض و ریجستر کنید:18::18::18::18::18:
3. cid گوشی رو به راحتی عوض کنید
4. red رو به brown تبدیل کنید
5.ic flash رو خالی کنید به قول موبایل دار ها به گوشی شوک بدید
6.قفل شبکه رو بردارید
اما موشکل اینجاست که این دوستمون اجازه نمی ده این برنامه رو share کنم راستی بی خود نگردید که الکی فقط پول اینترنت میدی

راستی اینا رو گفتم تا بعضی از دوستان رو در کف بزارم مخصوصا تازه وارد ها رو تا بدونن با یه تبدیل و 2 تا پچ نصب کردن تازه اوله راهن(البته قصد توهین اصلا ندارم همچنین خودنمایی کردن)

راستی یه چیزی قدر این اقا ایمان رو بدونین جزو بچه های گل روزگارن همچین ادم هایی کم پیدا میشه

iman_s
29-09-2007, 01:35
سلام

اقا ایمان ایول خیلی گل کاشتی من تا حالا پامم تو این تاپیک نراشته بودم اما الان میبینم شما ترکوندی تاپیک رو

امروز از یکی از بچه ها (دوستم)که الان داره میره توی 2ومین سالی که هک کردن گوشی رو بلده یه برنامه گرفتم که خیلی اشناست برای همه اما نه اینطورش
با این برنامه شما می تونید 1.گوشی های lg رو فلش کنید
2.imei گوشی حایی مثل k750-w800-z520-z1010-k500 رو خودتون عوض و ریجستر کنید:18::18::18::18::18:
3. cid گوشی رو به راحتی عوض کنید
4. red رو به brown تبدیل کنید
5.ic flash رو خالی کنید به قول موبایل دار ها به گوشی شوک بدید
6.قفل شبکه رو بردارید
اما موشکل اینجاست که این دوستمون اجازه نمی ده این برنامه رو share کنم راستی بی خود نگردید که الکی فقط پول اینترنت میدی

راستی اینا رو گفتم تا بعضی از دوستان رو در کف بزارم مخصوصا تازه وارد ها رو تا بدونن با یه تبدیل و 2 تا پچ نصب کردن تازه اوله راهن(البته قصد توهین اصلا ندارم همچنین خودنمایی کردن)

راستی یه چیزی قدر این اقا ایمان رو بدونین جزو بچه های گل روزگارن همچین ادم هایی کم پیدا میشه
ما خیلی مخلصیم داداش.:11:
این برنامه که میگی با کابل سرویس کار میکنه با کابل معمولی(DCU-60)؟؟؟ من برنامه دارم که با کابل سرویس کارهایی که شما گفتی رو انجام میده.

iman_s
29-09-2007, 02:06
خواهش ميكنم اقا منكه كاري نكردم فقط واقعيتو گفتم.
راستش بازم يه سئوال داشتم :31::tongue:من موقع كاستوميز كردن گزينه EMEA6 رو انتخاب كردم ولي زبان فارسي جزء زبانها نيست. همش شده زبانهاي اروپايي. با ++xs هم كه log ميگيري مينويسه:
17:30:38| Phone: W800
17:30:38| Operator: EUROPE_1
17:30:38| CDA: CDA102430/6 R2A
17:30:38| Firmware: R1BC002
فكر ميكنم اشكال از FS بوده. اخه سايت rapidshare فايل fs كه ادرسش رو داده بودي حذف كرده بود. من رفتم سايت 4shared اونجا يه fs دانلود كردم كه مدلش رو ننوشته بود يعني EMEA رو ننوشته بود. بازم من يكي دو تا راه كه توي همين سايت يا سايت موبيلستان نوشته بود( براي اضافه كردن زبان فارسي) رو امتحان كردم ولي هيچكدوم جواب نداد.البته اگه sms فارسي بياد ميتونم بخونم ولي نوشتن فارسي امكان نداره. الان برا اين مشكل بايد چكار كنم. ميشه از اول گوشي رو فلاش كرد يا نه راه ديگه اي هم هست؟ ممنون ميشم اگه راهنماييم كني
احتمالا FS شما EMEA6 نبوده.از این لینک دانلود کن و روی گوشی فلش کن احتمالا درست بشه:

beginner
29-09-2007, 08:33
شما بدون اینکه برنامه فار منیجر رو باز کنی گوشی رو خاموش کن. دکمه C رو نگه دار و گوشی رو به کامپیوتر وصل کن. وقتی ویندوز سخت افزار جدید رو شناسایی کرد در موقع نصب مسیر فایل که دانلود کردی رو بده تا USB Flash Drive نصب بشه.
تو این لینک برای نصب Usb Flash یک فایل راهنمای کامل هست.

من پله به پله با این آموزش شما جلو رفتم ولی هرکاری که کردم نتونستم
.
k750 (sony ericsson ) رو uninstall کنم هر بار که پاکش میکنم و دوباره گوشی رو وصل میکنم 'گوشی یعد از چند ثانیه روشن میشه البته

سعی کردم توی این مدتی که خاموش هست درایور رو نصب کنم که بدون مشکلی انجام شد و در لیست device manager هم
اسم Sony Ericsson Usb Flash ظاهر میشه اما بعد از حدود یک دقیفه گوشی روشن می شه دوباره توی
.
device manager اسم sonyericsson k750 ظاهر میشه بدون اینکه علامت زردی کنارش باشه انگار نه انگار که uninstall شده و دوباره نصب کردم حدود 10 بار اینکار رو تکرار کردم اما بازم گوشی روشن میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!:18:

younes_ysf
29-09-2007, 13:43
احتمالا FS شما EMEA6 نبوده.از این لینک دانلود کن و روی گوشی فلش کن احتمالا درست بشه:

يه سوال ديگه اول اينكه يعني بايد همون روال قبلي رو طي كنم ديگه : اول فلش fs بعد كاستومايز بعد فلش main ؟ يا نه فقط فلاش fs كافيه؟
دوم اينكه من الان گوشيم تبديل شده و فريمور اون w800-r1bc002 هست اين كار مشكلي پيش نمياره؟يعني فلش دوباره همين فريمور .
ممنون از راهنماييت

sallamsara61
29-09-2007, 16:17
من پله به پله با این آموزش شما جلو رفتم ولی هرکاری که کردم نتونستم
.
k750 (sony ericsson ) رو uninstall کنم هر بار که پاکش میکنم و دوباره گوشی رو وصل میکنم 'گوشی یعد از چند ثانیه روشن میشه البته

سعی کردم توی این مدتی که خاموش هست درایور رو نصب کنم که بدون مشکلی انجام شد و در لیست device manager هم
اسم Sony Ericsson Usb Flash ظاهر میشه اما بعد از حدود یک دقیفه گوشی روشن می شه دوباره توی
.
device manager اسم sonyericsson k750 ظاهر میشه بدون اینکه علامت زردی کنارش باشه انگار نه انگار که uninstall شده و دوباره نصب کردم حدود 10 بار اینکار رو تکرار کردم اما بازم گوشی روشن میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!:18:

عزيزم شما بايستي فايلggsemc را در جستجوي فايل (البته در درايوي كه ويندوز رانصب كرده ايي و درون پوشه system 32ميري و در آنجا عمل جستجو را انجام ميدي) قرار داده وجستجو كني آن راكه پيدا كردي حذف كن سپس برو درايور يو اس پي فلاش نصب شده قبلي را حذف كن اونوقت تمام كارهاي گفته شده براي نصب يو اس پي قلاش را انجام بده اما يه چيز اون هم اينكه درگاه usbكامپيوترتو همه امتحان كن ممكنه عيب از اين باشه كه كابل گوشيتو درست جاي درست قرار ندادي قربانت

iman_s
30-09-2007, 01:40
يه سوال ديگه اول اينكه يعني بايد همون روال قبلي رو طي كنم ديگه : اول فلش fs بعد كاستومايز بعد فلش main ؟ يا نه فقط فلاش fs كافيه؟
دوم اينكه من الان گوشيم تبديل شده و فريمور اون w800-r1bc002 هست اين كار مشكلي پيش نمياره؟يعني فلش دوباره همين فريمور .
ممنون از راهنماييت
فکر میکنم با فلش FS و کاستومایز کارت راه بیفته. خودم تست نکردم.(البته فلش Main به تنهایی مشکلی نداره). فوقش اگر گوشی روشن نشد Main رو هم فلش میکنی.
فلش دوباره هم هیچ مشکلی نداره.حتی میتونی دوباره Main و FS گوشی K750 رو روش فلش کنی تا دوباره به K750 برگردی.

younes_ysf
30-09-2007, 11:07
فکر میکنم با فلش FS و کاستومایز کارت راه بیفته. خودم تست نکردم.(البته فلش Main به تنهایی مشکلی نداره). فوقش اگر گوشی روشن نشد Main رو هم فلش میکنی.
فلش دوباره هم هیچ مشکلی نداره.حتی میتونی دوباره Main و FS گوشی K750 رو روش فلش کنی تا دوباره به K750 برگردی.
سلام دوباره.اقا ايمان هر كاري ميكنم ديگه FS فلش نميشه.توي xs تا دكمه فلاش رو ميزنم شروع ميكنه به ارسال بلوكها ولي توي همون اولي ميمونه و ديگه جلو نميره.10 دقيقه هم صبر كردم ولي فايده نداشت. دو سه بار امتحان كردم بازم فلش نميشه. البته برا گوشي مشكلي پيش نمياد و كار ميكنه.
10:07:46| Ready for operation!
10:09:50| Sending loaders\db2010_cid49red_flash_r2a003.bin...
10:09:50| This is a FLASH loader
10:09:50| ***** Read flash vendor & id (cmd 0D)
10:09:50| ***** Read otp (cmd 24)
10:09:50| +++ Now flashing filesystem...
10:09:52| Sending flashfile D:\Progs\mobile\FS Files\flash files\W800_R1BC002_FS_EMEA6.bin
10:09:52| 153 flashblocks
10:20:07| ++ Error: Flashing failed
10:20:07| Disconnected... Unplug the phone
10:20:29| Attempting to open the interface...

sajadblog.blogfa
30-09-2007, 11:51
کی همچین حرفی زده
اگر اطلاعات ندارین لطفا به بجه مردم جواب غلط ندین
همون برنامه ای که شما می گید رو من دارم ولی فقط گوشی های k750-w800-z520-z1010-k500 و چند گوشی دیگه رو می تونید هک کنید و مثلا از سری w فقط w550 رو میتونه هک کنه.
شما اگه برنامه باکس رو دیده بودید با من هم عقیده می شدید.
اگر هم خواستید لینکشو می ذارم.

iman_s
01-10-2007, 01:15
سلام دوباره.اقا ايمان هر كاري ميكنم ديگه FS فلش نميشه.توي xs تا دكمه فلاش رو ميزنم شروع ميكنه به ارسال بلوكها ولي توي همون اولي ميمونه و ديگه جلو نميره.10 دقيقه هم صبر كردم ولي فايده نداشت. دو سه بار امتحان كردم بازم فلش نميشه. البته برا گوشي مشكلي پيش نمياد و كار ميكنه.
10:07:46| Ready for operation!
10:09:50| Sending loaders\db2010_cid49red_flash_r2a003.bin...
10:09:50| This is a FLASH loader
10:09:50| ***** Read flash vendor & id (cmd 0D)
10:09:50| ***** Read otp (cmd 24)
10:09:50| +++ Now flashing filesystem...
10:09:52| Sending flashfile D:\Progs\mobile\FS Files\flash files\W800_R1BC002_FS_EMEA6.bin
10:09:52| 153 flashblocks
10:20:07| ++ Error: Flashing failed
10:20:07| Disconnected... Unplug the phone
10:20:29| Attempting to open the interface...

با SETool2lite فلش کن. یا قبلش فایل FS رو با GSlide پردازش کن.

iman_s
01-10-2007, 01:25
همون برنامه ای که شما می گید رو من دارم ولی فقط گوشی های k750-w800-z520-z1010-k500 و چند گوشی دیگه رو می تونید هک کنید و مثلا از سری w فقط w550 رو میتونه هک کنه.
فکر میکنم برنامه شما هم برای CID36 باشه.(میشه اسمشو بگی) من برنامه ای برای Cid49 با کابل معمولی ندیدم.برای کابل سرویس چند تا برنامه هست.البته بهترین روش همون باکس هست.

mhf_1411
01-10-2007, 03:06
دوست عزیز شما 2 تا روش داری
1.با دستور gdfs کس داداشت داره db2020cid49to51
db2020cid49-51to52
2.یکی هم اینکه می تونی فریمور اون cid مورد نظرت رو رو گوشی فلش کنی که این راه از همه اسون تره تما الان نه باکس می خواد نه چیز دیگه ؟ راستی من با باکس setool-universal -cruser که جز باکس های حرفه ای هستن کار کردم

پرسپوليس
01-10-2007, 15:52
اين همه گفتيد و لينك برنامه رو نزاشتيد خوب بذاريد ديگه

saeed jun
01-10-2007, 17:49
سلام

من چند تا فرموير براي k750 مي خوام بايد از كجا دانلود كنم؟

sallamsara61
02-10-2007, 01:11
سلام

من چند تا فرموير براي k750 مي خوام بايد از كجا دانلود كنم؟

سعيد جان چندتا براي چه ميخاي؟بهترين فريمور همان R1ca021 است.بيشتر پچ هاي معرفي شده براي اين گوشي واسه همين فريموره.البته اگه ميخاي بقيه فريمورها را هم دانلود كني به نظر من بري به سايت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اونجا هر چي بخاي هست يه چيز قشنگي كه داره اينه كه وقتي با برنامه دانلود منيجر دالود ميكني ادامه دانلود را بعد از قطعي اينترنت را ساپورت ميكنه ميدوني كه اينترنت ما گازوييليه

sajadblog.blogfa
02-10-2007, 13:27
البته بهترین روش همون باکس هست.
دیدی .

دوست عزیز شما 2 تا روش داری
1.با دستور gdfs کس داداشت داره db2020cid49to51
db2020cid49-51to52
2.یکی هم اینکه می تونی فریمور اون cid مورد نظرت رو رو گوشی فلش کنی که این راه از همه اسون تره تما الان نه باکس می خواد نه چیز دیگه ؟ راستی من با باکس setool-universal -cruser که جز باکس های حرفه ای هستن کار کردم

جناب من نگفتم شما چیزی بلد نیستید ولی معقول ترین راهش همون با باکس است .
ضمنا من خودم با باکس های setool-universal-UFS3 هم کار کردم.
اگر می دونید یه جا معرفی کنید من این برنامه رو آپ کنم.
من هرجا بلد بودم تو این موج جدید ***** بسته شده.

mhf_1411
03-10-2007, 15:12
[quote=sajadblog.blogfa;1659192]دیدی .

جناب من نگفتم شما چیزی بلد نیستید ولی معقول ترین راهش همون با باکس است .
ضمنا من خودم با باکس های setool-universal-UFS3 هم کار کردم.
اگر می دونید یه جا معرفی کنید من این برنامه رو آپ کنم.
من هرجا بلد بودم تو این موج جدید ***** بسته شده.[/quote

4share.ir

shinyboy
03-10-2007, 17:16
کمک کمک کمک
سلام من می خواستم گوشیمو فریم وارشو عوض کنم این کارو کردم.ولی فکنم کامل این کارو نکردم و وقتی گوشی رو روشن میکنم یه نواری میاد که بالاش نوشته pleas wait و کمی پر میشه بعد همین جوری ثابت وای میسه !! اصلا گوشیم بالا نمیاد کسی میتونه کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فوریه ؟؟؟

shinyboy
03-10-2007, 17:19
این صفحه pleas wait چرا نمی ره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و چرا اون نواره پر نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میتونم کاری کنم که گوشیم کامل رست بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟و همه چیز default بشه یعنی بشه تنضیمات کارخونه.تا این مشکل منم بر طرف بشه ؟

iman_s
04-10-2007, 02:04
اینجا جواب دادم:

linuxboy
04-10-2007, 10:41
اقا من که آماتورم باید چه جوری update کنم یکی بیاد قشنگ بهم یاد بده

linuxboy
04-10-2007, 10:48

sajadblog.blogfa
04-10-2007, 13:47
اینم لینک برنامه پدرمو در آورد تا آپ شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

iman_s
05-10-2007, 01:48
چرا میخوای آپدیت کنی. شنیدم کسانی که این چند وقته گوشیشونو آپدیت کردند دیگه نتونستند گوشیشونو هک کنند و یک سری بلاهای دیگه که سر گوشی اومده.شما فریمورهای جدید رو از کلوپ فرمورها بگیر و طبق فایل Pdf آموزشی با برنامه Seetool2lite روی گوشی فلش کن.
لینک کلوپ آموزش Setool2lt

shinyboy
05-10-2007, 15:34
خواهشابگین که چطوری میشه گوشی رو customize کرد خواهشا همه راهاشو اگه شرحم ندادین لااقل یه اشاره ای بهش بکنید.

B L A S T E R
05-10-2007, 16:02
سلام
یکی از دوستای من k750 داره وقتی گوشی رو روشن میکنه فقط چشمک میزنه
فک کنم باید فلش بشه
فایلهای fs وmain رو میخواستم
welcome to setool2 lite edition v 1.07
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
ChipID:8040,EMP protocol:0301
OLD EROM, OVERRIDING COLOR
OLD EROM, OVERRIDING CID
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:49
Speed:921600
Flash ID check:890D
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:35340601008920 CERT:RED
FLASH CID:49 COLOR:RED

MAPP CXC article: R1AA008 prgCXC125954_CHINA_CL
MAPP CXC version: R1AA008
Language Package:EMEA_6
CDA article: CDA102295/7
CDA version: R2A
Default article: cxc125953
Default version: R1AA008

Operator: 000-00

USERCODE:1426665

Elapsed:52 secs.

iman_s
06-10-2007, 04:51
خواهشابگین که چطوری میشه گوشی رو customize کرد خواهشا همه راهاشو اگه شرحم ندادین لااقل یه اشاره ای بهش بکنید.
تو PM جواب دادم.

javad1000
07-10-2007, 15:54
مشکل گوشی من این هست که هر برنامه ای که باهاش اجرا میکنم لوگوی اول برنامه رو نشون نمیده. منظورم همون splash screen هست و فقط قبل از اجرای برنامه مینویسه please wait به نظر شما مشکلش چیه.
مرسی
:10:

shinyboy
10-10-2007, 23:15
تو PM جواب دادم.
منضورتون از Pm چیه من که تو pm یا هو مستجر خودم چیزی ندیدم.

iman_s
12-10-2007, 00:48
منضورتون از Pm چیه من که تو pm یا هو مستجر خودم چیزی ندیدم.
منظورم پیغامهای خصوصی سایته. همونجا که خودت بهم پیام فرستادی.

iman_s
12-10-2007, 00:56
مشکل گوشی من این هست که هر برنامه ای که باهاش اجرا میکنم لوگوی اول برنامه رو نشون نمیده. منظورم همون splash screen هست و فقط قبل از اجرای برنامه مینویسه please wait به نظر شما مشکلش چیه.
مرسی
:10:
اگر گوشیتون رجیستر دستیه ببرید بیرون براتون آنلاک کنند. یا از کلوپ پچ پچ رد کردن Please Wite رو دانولد کنید و بسته به مدل وفریمورتون روی گوشی بریزد تا درست بشه.

Danial_Cartio
12-10-2007, 05:31
سلام من میخوام گوشی رو با برنامه SETool2Lite فلش کنم این ارور رو میده میشه راهنمایی کنیدورژن برنامه گوشی در حال حاضر R1JG001 هست و میخوام به R1GB001 تبدیلش کنم .
گوشی من K800 هست
ارور هم اینه : HDR block not accepted,error:19

993
13-10-2007, 17:18
گوشی من w850 ه وقتی با فار منیجر میرم توش که بخوام ظرفیت اس ام اس رو زیاد کنم اون فایل رو که باید توش تغییر ایجاد کنم وقتی f4 رو روش میزنم اصلا بازش نمیکنه که صفحه ی ادیت بیاد!
مشکل از چیه؟ فار نمیتونه این فایل رو ویرایش کنه؟ روش دیگه نیست برای این گوشی؟

iman_s
15-10-2007, 02:02
گوشی من w850 ه وقتی با فار منیجر میرم توش که بخوام ظرفیت اس ام اس رو زیاد کنم اون فایل رو که باید توش تغییر ایجاد کنم وقتی f4 رو روش میزنم اصلا بازش نمیکنه که صفحه ی ادیت بیاد!
مشکل از چیه؟ فار نمیتونه این فایل رو ویرایش کنه؟ روش دیگه نیست برای این گوشی؟
ظرفیت sms در گوشی شما با این روش زیاد نمیشه.اگر هم این فایل رو تغییر بدی نمیتونی sms هاتو ذخیره کنی و ظرفیت sms هات صفر میشه.

masoud110
15-10-2007, 15:09
به این سایت هم یه سری بزنید عالیه . درباره گوشیهای سونی اریکسون

e_mohsen83
15-10-2007, 17:53
مشکل حل شد
______

mapooli
15-10-2007, 18:31
سلام دوستان من گوشیم سریال چنج شده است اگه کاری کنم که به سریال اصلی تبدل بشه آیا گوشیم غیر فعال میشه ؟ در ضمن چطور میتونم گوشیمو به سریال اصلیش برگردونم؟ ( البته اگر خطری نداشته باشه).

e_mohsen83
16-10-2007, 09:30
به این سایت هم یه سری بزنید عالیه . درباره گوشیهای سونی اریکسون

دوست عزیز تبلیغ ممنوعه هیچی نداشت سایت تبلیغ سی دی

trezegol
16-10-2007, 19:09
ببخشید دوست عزیز این روش افزایش فضای sms برای w810 هم شدنیه؟؟؟؟؟؟؟؟

iman_s
17-10-2007, 00:44
ببخشید دوست عزیز این روش افزایش فضای sms برای w810 هم شدنیه؟؟؟؟؟؟؟؟
نه. فقط k750, w800, w700 اگه کسی رو گوشی دیگه جواب گرفته بگه.

mapooli
17-10-2007, 21:37
سلام دوستان من گوشیم سریال چنج شده است اگه کاری کنم که به سریال اصلی تبدل بشه آیا گوشیم غیر فعال میشه ؟ در ضمن چطور میتونم گوشیمو به سریال اصلیش برگردونم؟ ( البته اگر خطری نداشته باشه).

کسی جواب پست منو نمیدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
:7::5:

iman_s
18-10-2007, 02:43
نوشته شده توسط mapooli
برای اصلی کردن سریال گوشی تنها راهی که داری اینه که گوشی رو ببری بیرون تا برات سریال اصلی کنند. (بگو برات آنلاک کنند تا هزینه کمتری بدی- 1000 تا 2000 تومن). بعد وقتی گوشی سریال اصلی شد دگه خودت میتونی با برنامه هایی مثل XS یا Setool2lite گوشی رو فلش و دستکاری کنی.

treat
18-10-2007, 15:49
با سلام
من مراحل رو کامل انجام می دم تا گزینه flash , fs هم میاد دستم رو از روی c بر میدارم اما وقتی رو flash دبل کلیک می کنم دوباره می خواد کانکت بشه به گوشی و گیر می کنه نمی دونم چشه همه طورش رو امتحان کردم من گوشیم w700 هستش از نوع brown می خوام پچ بریزم روش لطفا کمک کنید بگید این مشکل واسه چی بوجود میاد . با تشکر

ak_ta
18-10-2007, 19:08
mamnon az amozeshaye mofideton

iman_s
20-10-2007, 00:20
من گوشیم w700 هستش از نوع brown می خوام پچ بریزم روش لطفا کمک کنید
فکر کنم روی گوشی Brown با فار نمیشه پچ ریخت.فقط با Gslide.

alirezamatinrad
22-10-2007, 00:46
سلام
من بعد از تغییراات در گوشی k750 مثلا روی منو و غیره... گوشی رو ریست کردم حالا همه چی به هم ریخته گوشی بالا می یاد ولی هیچ کاری نمیشه کرد و دکمه ها درست کار نمیکنه.. همه چی قاتیه..
چکار کنم به جز فلش راستی CID36:R1AA008

shahab297
24-10-2007, 08:02
سلام دوستان عزيز
آيا ميتوانم با XS++ يا setool2lite107 گوشيم را به فريمور زير آپديت كنم و از پچها استفاده كنم.
البته بدون استفاده از باكس و ... Firmware: R1CA021

اطلاعات بدست آمده با برنامه XS++
K750i
DBID: db2010 CID:49 Brown
IMEI:3596xxxxxxxxxx
IMEI:W800 GDFS:K750
EMEA_6
CDA102295/7 R2A
Firmware: R1BC002

iman_s
25-10-2007, 01:09
سلام
من بعد از تغییراات در گوشی k750 مثلا روی منو و غیره... گوشی رو ریست کردم حالا همه چی به هم ریخته گوشی بالا می یاد ولی هیچ کاری نمیشه کرد و دکمه ها درست کار نمیکنه.. همه چی قاتیه..
چکار کنم به جز فلش راستی CID36:R1AA008

فایل Layout.xml گوشی پاک شده.این فایل رو پیدا کن و در مسیر خودش بریز.

iman_s
25-10-2007, 01:14
سلام دوستان عزيز
آيا ميتوانم با XS++ يا setool2lite107 گوشيم را به فريمور زير آپديت كنم و از پچها استفاده كنم.
البته بدون استفاده از باكس و ... Firmware: R1CA021

اطلاعات بدست آمده با برنامه XS++
K750i
DBID: db2010 CID:49 Brown
IMEI:3596xxxxxxxxxx
IMEI:W800 GDFS:K750
EMEA_6
CDA102295/7 R2A
Firmware: R1BC002
گوشیت Brown هست و Setool2lite ساپورتش نمیکنه ولی با Xs میتونی روش فریموار بریزی. هرچند فکر کنم فریمور خودت جدیدتر باشه. پچ هم روی گوشی فقط با Gslide میتونی بریزی که باید به Main اضافه کنی بعد روی گوشی فلش کنی.به نظر من یکبار گوشیتو ببر بیرون با باکس برات تبدیل به Red کنن بعد با Setool2lite خیلی راحت هکش کن و بهش پچ اضافه کن.

B L A S T E R
25-10-2007, 19:42
سلام دوستان من اومدم w810 رو فلش کنم این ارور رو داد

loader payload not accepted
phone pre-boot failed,possible RECOVERY needed.
Elapsed:16 secs.

Hadijooon
25-10-2007, 23:05
من درایو اصلی صدای k750 می خوام. قبل از تغییرات بک اپ نگرفتم. صدای گوشی بهم ریخته. می خوام دوباره به حالت اولش بر گردونم.

mamo
27-10-2007, 14:02
سلام به همه . لطفا کمک کنییییییییییییییییییییییی یییییییییید .
من xs++ رو باز کردم . بعد گوشی رو وصل کردم . بعدش پایین Flash رو زدم . مراحلش تموم شد .
حالا گوشی روشن نمیشه

کمممممممممممممممممممممک

S A M S U N G
27-10-2007, 16:42
اگه میشه یه فروشگاه معتبر در تهران بگین تا من برم w950 را تهیه کنم
در ضمن میخواستم بدونم این گوشی فراتسوی هم گیر میاد یا فقط چینی هست ؟
ممنون میشم سریعتر راهنمایی کنین

Mostafa_61
28-10-2007, 08:21
سلام به دوستان عزيزم .
گوشي من k800i هست
بچه ها من تموم آموزش ها و پچ هايي رو كه توي سايت قرار دادين رو دانلود كردم ولي هنوز در هك كردن گوشي يا ريختن پچ و اينجور چيزا گنگم .
امكانش هست تا بتونم با يكي از بچه هايي كه اطلاعات كاملي داره بصورت تلفني صحبت كنم ؟
اگه كسي بتونه كمكم كنه خيلي خيلي ممنون ميشم .

iman_s
29-10-2007, 01:25
سلام به همه . لطفا کمک کنییییییییییییییییییییییی یییییییییید .
من xs++ رو باز کردم . بعد گوشی رو وصل کردم . بعدش پایین Flash رو زدم . مراحلش تموم شد .
حالا گوشی روشن نمیشه

کمممممممممممممممممممممک
یک کم بیشتر توضیح بده. قبل از زدن دکمه فلش چیکار کردی؟ چه فایلهایی رو فلش کردی؟

mamo
29-10-2007, 19:32
سلام من با setool2lite فریمور گوشی رو عوض کردم و مراحل فلش کردن تموم شد . حالا گوشی رو روشن کردم . please wait اومده دیگه نمیره

کمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممک کنید

iman_s
30-10-2007, 03:45
سلام من با setool2lite فریمور گوشی رو عوض کردم و مراحل فلش کردن تموم شد . حالا گوشی رو روشن کردم . please wait اومده دیگه نمیره
کمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممک کنید
گوشیت رجیستر دستی بوده با فلش کردن سریالش پریده.
از کلوپ پچ، پچ رد کردن please wait رو بگیر(من حال سرچ کردن نداشتم خودت بگرد) یا گوشیتو ببر بیرون برات آنلاک کنند. اگر گوشیتو برات آنلاک کنند دیگه هر وقت فلش کنی به مشکل بر نمیخوری. قیمتش هم بسته به انصاف طرف 1000 تا 3000 تومن.

Mostafa_61
31-10-2007, 11:17
سلام به دوستان عزيزم .
گوشي من k800i هست
بچه ها من تموم آموزش ها و پچ هايي رو كه توي سايت قرار دادين رو دانلود كردم ولي هنوز در هك كردن گوشي يا ريختن پچ و اينجور چيزا گنگم .
امكانش هست تا بتونم با يكي از بچه هايي كه اطلاعات كاملي داره بصورت تلفني صحبت كنم ؟

سلام .
از در خواست بالا كه جواب نگرفتم ظاهرا كسي دوست نداره شمارش رو بده كه به حق هست .
پس اگه ممكنه لااقل يه توضيح كامل در مورد عوض كردن منو با stool بدين ممنون ميشم
من فايل منو رو با پسوند ml رو ريختم تو گوشي ولي تغيير منويي انجام نشد ؟:41::41:

e_mohsen83
31-10-2007, 13:06
سلام .
از در خواست بالا كه جواب نگرفتم ظاهرا كسي دوست نداره شمارش رو بده كه به حق هست .

شما باید اول پچ تغیر دادن منو رو روی گوشید بریزی .........
بعد می تونی با فار منوی گوشیتو عوض کنید
صفحات اول تایپکو بخونی توضیح کامل هست:10:

mamo
01-11-2007, 16:21
گوشیت رجیستر دستی بوده با فلش کردن سریالش پریده.
از کلوپ پچ، پچ رد کردن please wait رو بگیر(من حال سرچ کردن نداشتم خودت بگرد) یا گوشیتو ببر بیرون برات آنلاک کنند. اگر گوشیتو برات آنلاک کنند دیگه هر وقت فلش کنی به مشکل بر نمیخوری. قیمتش هم بسته به انصاف طرف 1000 تا 3000 تومن.

ممنون ایمان جون . پچ رو گرفتم ریختم حل شد

mamo
01-11-2007, 16:24
سلام .

menu.ml همراه با تصاویر PNG رو ریختی تو مسیر درست ؟
/tpa/preset/system/menu

iman_s
03-11-2007, 01:47
سلام به دوستان عزيزم .
گوشي من k800i هست
شما اگر گوشیت cid51 یا cid25 هست از طریق لینک زیر فار منیجر مخصوص این گوشیها رو دانلود کن. گوشی رو خاموش کن. برنامه فار رو باز کن.alt+f1 رو بزن و SEFP رو انتخاب کن.از لیست سمت راست بسته به cid گوشیت db2020cid51 یا db2020cid52 رو انتخاب کن و از استفاده از فار منیجر لذت ببر. کار باهاش خیلی راحت تر از setool2lite هست. حداقل میبینی داری چیکار میکنی.

yarihaker
08-11-2007, 19:33
این لینک پایین لینک مستقیم برای زبان های فارسی عربی برای EMEA-6 هستش
Language ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با یه منیجر داونلود کن

فایل fa.lng - و ar.t9 رو با فار تو این مسیر کپی کن \FS\tpa\preset\system\language

و فایل های lng.lst و lng.dat رو پاک کن

و یه متن به این نام هست allowed_language که تو فار روش دبل کلیک کن و زبان هایی که می خوای اضافه بشه رو توش به همون ترتیب خودش اضافه کن مثلا
fa , ar,

این روش قطعی نیست و تو EMEA های مختلف فرق داره

اگه با این کار های جواب داد که خوبه
اگه نه باید یه کار دیگه هم بکنی

فایل customize.xml موجود در این مسیر \FS W800\tpa\preset\custom رو با F4 باز کن و تو قسمت allowed language ها (شکل زیر)

و زبان مورد نظرت رو مثل بقیه وارد کن بعدش F2 و F10 رو بزن و آخر سر خروج

با این کارا باید زبان فارسی اضافه بشه اگر نشد این کار رو بکن

بجای همه این کار ها fa.lng رو که داری به یکی از زبان هایی که توی همون مسیر گفته شده تغییر نام بده مثلا de.lng و فایل همنام اصلیش رو پاک کن و اینو بذار جای اون و دیگه لازم نیست customize یا بقیه چیزا رو تغییر بدی

اینارو امتحان کن اگه شد که هیچ اگه نشد بگو تا بازم کمکت کنم

اگر تو انجام این چیز ها هم مشکل داشتی (آخه هول هولکی گفتم) بپرس تا بهتر توضیح بدم

---------------------------------------------------------------------

ویرایش شده:
با روش اول که در بالا گفتم زبان فارسی رو فقط برای نوشتن اس ام اس میتونین استفاده کنین
اما با روش دوم که گفتم فایل fa.lng رو تغییر نام بدین منو فارسی اضافه میشه

لينكت خرابه:41:

D E V I L
08-11-2007, 21:54
لينكت خرابه:41:

SR72
09-11-2007, 14:18
سلام دوستان
نرم افزار BT info رو امتحان کردید ؟
فرمت جاوا هم هستش ....

SR72
09-11-2007, 14:20
آخرین ورژن این نرم افزار ...چنده ؟ و بعد هم اینکه چرا اینقدر زیاد کش" cash "
میکشه ؟

iman_s
10-11-2007, 02:54
سلام دوستان
نرم افزار BT info رو امتحان کردید ؟
فرمت جاوا هم هستش ....

این نرم افزار ربطی به این تاپیک نداره.اینجا مربوط به دستکاری فایلهای سیستمی گوشی میشه.

B L A S T E R
10-11-2007, 19:15
من وقتی identify گوشیمو میخوام ببینم اینو میگه
welcome to setool2 lite edition v 1.07
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51, DB2020 CID49/51/52
loader header not accepted
Can't load id loader !
Elapsed:8 secs.

iman_s
11-11-2007, 01:33
مدل گوشیت چیه؟
USB Flash Driver رو نصب کردی؟

navid_ice_heart_128
11-11-2007, 01:39
مدل گوشیت چیه؟
USB Flash Driver رو نصب کردی؟

چه ربطی داره به USB Flash Driver اگه نصب نشده باشه کلا نمیشناسه
من فک کنم تو ناحیه gdfs یا erom گوشی مشکل دارین در ضمن فک کنم گوشیتون k800 بود یادمه تقریبا

B L A S T E R
11-11-2007, 20:12
خودم K800 دارم.این W810 هست

iman_s
12-11-2007, 01:11
چه ربطی داره به USB Flash Driver اگه نصب نشده باشه کلا نمیشناسه
منم یک مدت همین مشکل رو داشتم.یک Usb Flash دیگه نصب کردم درست شد.

B L A S T E R
12-11-2007, 17:05
اخه کا800 خودمو به راحتی تشخیص میده.

iman_s
13-11-2007, 03:51
ببین کارهای دیگه میتونی بکین یا نه؟مثلا read Flash کن یا یک چیزی رو گوشی بریز.
با xs هم تست کن نتیجه رو بگو

iman_s
13-11-2007, 03:55
مشکل من لوگ زیر بود یکبار با Xs و فار وارد گوشی شدم.بعد که دوباره به Setool وصل شدم گوشی کار کرد:
welcome to setool2 lite,DB2010/DB2012 CID49 edition v 1.01
Flash ID check:890D
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:353785******** CERT:RED
FLASH CID:49 COLOR:RED
Elapsed:20 secs.

mymail
15-11-2007, 22:57
سلام دوستان من از setool 2lite نتونستم استفاده کنم یعنی همه مراحل انجام میشد و برنامه کار خودش رو انجام میداد و پس از انجام کار زمان رو هم مینوشت ولی عملا هیچ تغییری روی گوشی دیده نمی شد. نه پچی نه منویی نه ... خلاصه همون که اول گفتم.
مشخصات گوشی :
k750i
r1bc002
prgcxc 125954_china_cl R1BC002
EROM: R3A005
PRGCXC 1250091_EROM_DB1020_CLARA_FLAFLA
ITP SW VERSION :CXC 125 932_49 R1C

COSTOMIZATION
CDA 123456/ 123R2A
CXC 125953 R1BC002
1E0W
EMEA_6

CONTENT VERSION
PA19

COLOR:
CID49
منم خیلی دوست دارم از چیزایی که تو این تاپیکهای هک نوشتن استفاده کنم. لطفا راهنماییم کنید ممنون

saeediust
16-11-2007, 17:37
کسی هست که بتونه یه پچ یا یه چیزی داشته باشه که بشه با اون این کار رو انجام داد:
موقعی که یه فایلی رو از طریق بلوتوث به یه نفر می فرستیم یا می گیریم یه پنجره ظاهر می شه که نشون می ده چه مقدار از فایل داره send میشه یا receive میشه
میشه یه جوری این پنجره رو hide کردش
من یه پچ پیدا کردم منتها واسه w810 هستیش اما من واسه k750 می خوام

tanx my friends

seyed1370
16-11-2007, 22:24
این روش هک برای گوشی و850 هم جواب میده ؟؟؟

iman_s
17-11-2007, 01:32
این روش هک برای گوشی و850 هم جواب میده ؟؟؟
با برنامه های جدید میشه.ولی قبلش سعی کن آموزشهای هک رو بخونی و کار باهاش رو یاد بگیری.فعلا Setool2lite از همه محبوبتر و کم خطر تره.

iman_s
17-11-2007, 01:40
سلام دوستان من از setool 2lite نتونستم استفاده کنم یعنی همه مراحل انجام میشد و برنامه کار خودش رو انجام میداد و پس از انجام کار زمان رو هم مینوشت ولی عملا هیچ تغییری روی گوشی دیده نمی شد. نه پچی نه منویی نه ... خلاصه همون که اول گفتم.
مشخصات گوشی :
k750i
r1bc002
prgcxc 125954_china_cl R1BC002
EROM: R3A005
PRGCXC 1250091_EROM_DB1020_CLARA_FLAFLA
ITP SW VERSION :CXC 125 932_49 R1C

COSTOMIZATION
CDA 123456/ 123R2A
CXC 125953 R1BC002
1E0W
EMEA_6

CONTENT VERSION
PA19

COLOR:
CID49
منم خیلی دوست دارم از چیزایی که تو این تاپیکهای هک نوشتن استفاده کنم. لطفا راهنماییم کنید ممنون
اگه مراحل رو طبق آموزش انجام بدی حتما موفق میشی.یک سر به تاپیک PDF آموزشی برنامه Setool2lite بزن یا نسخه دوم این فایل آموزشی رو از موبایلستان بگیر بعد شروع به کار کن.
راستی به جای COLOR:CID49 باید بنویسی brown یا redو Cid:49

hossein_2006_a
21-11-2007, 09:07
اگه مراحل رو طبق آموزش انجام بدی حتما موفق میشی.یک سر به تاپیک PDF آموزشی برنامه Setool2lite بزن یا نسخه دوم این فایل آموزشی رو از موبایلستان بگیر بعد شروع به کار کن.
راستی به جای COLOR:CID49 باید بنویسی brown یا redو Cid:49

فکر کنم چون مین این گوشی چینیه نمیشه روش پچ نصب کرد
باید اروپایی باشه

mhf_1411
21-11-2007, 16:16
فکر کنم چون مین این گوشی چینیه نمیشه روش پچ نصب کرد
باید اروپایی باشه

خواهش می کنم از این فکر ها نکن

masoud_ac
22-11-2007, 02:22
چطوری میتونم K750 رو به W800 تبدیل کنم.
اگه پستی در این رابطه وجود داره خاهشاً فقط شماره ی پست رو بنویسید.
ممنون
اگر هم یک توضیح مختصر بدین ممنون میشم.

masoud_ac
22-11-2007, 02:57
اکثر گوشی های سونی اریکسون که تو بازار هستند نمیشه روشون پچ نصب کرد.
برای ریختن فایل صدا یا ...... هم وقتی روی فلک کلیک میکنی مستقیم فایل رو آپ میکنه دیگه نمیگه Test OK رو بزن.
فلش هم نمیشن قضیشون چیه؟

iman_s
22-11-2007, 03:20
اکثر گوشی های سونی اریکسون که تو بازار هستند نمیشه روشون پچ نصب کرد.
برای ریختن فایل صدا یا ...... هم وقتی روی فلک کلیک میکنی مستقیم فایل رو آپ میکنه دیگه نمیگه Test OK رو بزن.
فلش هم نمیشن قضیشون چیه؟
در حال حاضر فقط روی گوشیهای db2010 Cid49 و قدیمیتر میشه پچ نصب کرد.برای گوشیهای دیگر هنوز امکانش نیست.
برای ریختن فایل بر روی گوشی شما از چه برنامه ای استفاده میکنی؟ الان به غیر از Setool2lite برنامه xs3.1 هم خوب جواب میده.فکر میکنم بعضی از اسمارت فونها رو هم بتونه فلش کنه.

mbfard
22-11-2007, 19:30
XS++
خوب من از اين روش استفاده ميكنم
نياز به درايور دارم
گوشيم هم w700 سريال چنچه
توي اين قسمتها چي بايد بريزم
F:\XS++\files_to_upload\ifs\settings\acoustic
F:\XS++\files_to_upload\ifs\settings\camera
F:\XS++\files_to_upload\tpa\preset\system\desktop\ flash
F:\XS++\files_to_upload\tpa\preset\system\menu
خواهشن به ترتيب فايله مورد نياز رو بگيد

iman_s
23-11-2007, 04:01
XS++
خوب من از اين روش استفاده ميكنم
نياز به درايور دارم
گوشيم هم w700 سريال چنچه
توي اين قسمتها چي بايد بريزم
F:\XS++\files_to_upload\ifs\settings\acoustic
F:\XS++\files_to_upload\ifs\settings\camera
F:\XS++\files_to_upload\tpa\preset\system\desktop\ flash
F:\XS++\files_to_upload\tpa\preset\system\menu
خواهشن به ترتيب فايله مورد نياز رو بگيد
میخوای بدونی هر کدوم واسه چی هستند یا لینک دانلود فایلهاش رو میخوای.در ضمن گوشی شما فایل و منوی فلش رو ساپورت نمیکنه پس خط سوم رو بیخیال شو.
اولی که فایلهای آگوستیک(درایور صدا هست) پیشنهاد من ToShaRa_Mega_Acoustic_v1.6_High_Quality_And_Loudne ss یا Black_Ice_WOW_II_LIVE هست.
دومی فایل درایور دوربین هست.من هنوز درایور برای گوشی شما ندیدم ئنبالش هم نبودم.خودت یک سرچ کن شاید پیدا کنی.
سومی که گفتم به دردت نمیخوره.
چهارمی هم مربوط به منو هست که یک تاپیک براش دارم.از اونجا منوهای دلخواهتو پیدا کن.

یک نکته: به نظر من اگه با برنامه setool2lite یا far Manager کار کنی بهتر و سریعتر باشه.اگر هم میخوای از Xs استفاده کنی از نسخه 3.1 استفاده کن و از قابلیت جدیدش استفاده کن که لیست فولدرها و فایلهای سیستمی گوشی رو مثل Explorer ویندوز نشون میده و میشه با کشیدن فایلها بوسیله ماوس به درون برنامه اونها رو روی گوشی بریزی.

mbfard
23-11-2007, 12:36
ميشه لينك بزارين

Hadi King
24-11-2007, 16:09
اشتباه در پست دادن...........

Hadi King
24-11-2007, 16:11
دوستان من براي هك كردن K750i به W800 همين كاراي كه دوست خوبمون سياوش گفتن رو مو به مو از روي فايل Pdf انجام دادم ولي بازم براي من تو 60 ثانيه ارور ميده....اين ارور

اينو ارور دوستان ديگه هم مشكل داشتن كه به همه گفته بودن usb flash نصب نيست...براي نصب usb flash گفته بودن برو به اين مسير يه علامت زرد رنگه روش كليك كن اين فايل

جايگزين كن تا usb flash نصب بشه ؟؟؟ ولي من علامت زرد رنگي رو كه اونجا نصب نشده بود رو نديدم اينم عكس

پس چه جوري نصبش كنم اگه كسي اين مشكل من رو ميدونه مختصرا بدون هيچ كم و كسري برام توضيح بده دستش هم درد نكنه اگه كسي اين كارو بكنه......
به خدا رو كم كني بين منو دوستام كه گفتن همه اين حرفا كشكه كه بشه K750 رو W800 تبديل كرد ميخوام روشون رو كم كنم....كه من تونستم به خدا 20 دفعه امتحان كردم نتونستم خسته شدم:41::41::41::41:

masoud_ac
25-11-2007, 00:33
با باکس SE TOOL چطوری K750i رو به W800 تبدیل کنم.
یکی به من گفت فریمور های W800 رو با K750 عوض کن.
میشه؟

hossein.cr
25-11-2007, 00:43
من گوشیم همین طوری تغییردادم.

iman_s
25-11-2007, 01:09
دوستان من براي هك كردن K750i به W800 همين كاراي كه دوست خوبمون سياوش گفتن رو مو به مو از روي فايل Pdf انجام دادم ولي بازم براي من تو 60 ثانيه ارور ميده....اين ارور

اينو ارور دوستان ديگه هم مشكل داشتن كه به همه گفته بودن usb flash نصب نيست...براي نصب usb flash گفته بودن برو به اين مسير يه علامت زرد رنگه روش كليك كن اين فايل

جايگزين كن تا usb flash نصب بشه ؟؟؟ ولي من علامت زرد رنگي رو كه اونجا نصب نشده بود رو نديدم اينم عكس

پس چه جوري نصبش كنم اگه كسي اين مشكل من رو ميدونه مختصرا بدون هيچ كم و كسري برام توضيح بده دستش هم درد نكنه اگه كسي اين كارو بكنه......
به خدا رو كم كني بين منو دوستام كه گفتن همه اين حرفا كشكه كه بشه K750 رو W800 تبديل كرد ميخوام روشون رو كم كنم....كه من تونستم
به خدا 20 دفعه امتحان كردم نتونستم خسته شدم:41::41::41::41:
تو اول این فایل آموزشی طریقه کامل نثب Usb Flash رو آموزش داده.

اگر کار نکرد به احتمال زیاد گوشی شما Cid49 هست و باید از پلاگین Sefp10051 استفاده کنی.

Hadi King
25-11-2007, 01:28
ايمان جون اگه ميشه لينك دانلود usb flash رو هم بزار دستت درد نكنه
لينك دانلود پلاگين Sefp10051 و اموزشش هم بزار........

iman_s
25-11-2007, 02:35
این لینک SEFP یا پلاگینهای فار منیجر(Sony Ericsson Far Plugins) برای گوشیهای Db2010 Cid49

این لینک هم برای همه گوشیهای سونی اریکسون و با حجم بیشتر (حدود 5 مگ)

اینم لینک Usb Flash Driver

اموزش هم تو تاپیک آموزش نفوذ به گوشیهای Cid49 هست که الان رفته زیر خروارها خاک.یک سرچ کن پیدا میکنی. یا تو سایتهای
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هست.
یک نکته هم بگم کار با برنامه Setool2lite کم دردسر تره.

Hadi King
25-11-2007, 02:52
USB FLASH رو نصب كردم رفتم تو برنامه ولي موقع رفتن تو فايل FLASH V FS ارور ميداد و هيچ چيز داخلش نبود حالا چي كار كنم:11:

albaloot
27-11-2007, 14:31
با سلام به شما
یه سوال داشتم
من گوشی ام k750 i هست و چند وقت پیش روشن نمی شد و بردم بیرو و برام فلش زد و گوشیمو تبدیل کرد به w800 i حالا من گوشیمو به کامپیوتر وصل کردم ولی به فار منیجر وصل نمیشه در ضمن زمانی که k750 i هم بود هم به فار وصل نمیشد (باید من سریال گوشیمو چنج کنم چه جوری اون تعمیرگاه گوشیمو به w800iتبدیل کرده بدمن اینکه سریالشو چنج کنه) اگه میشه به ما یک کمک بکنین

iman_s
28-11-2007, 01:03
USB FLASH رو نصب كردم رفتم تو برنامه ولي موقع رفتن تو فايل FLASH V FS ارور ميداد و هيچ چيز داخلش نبود حالا چي كار كنم:11:
حدس میزنم گوشی شما Cid49 باشه. برای اتصال این گوشیها به فار قبلش باید فایل ssw روی گوشی فلش بشه.پس از اتمام کار با برنامه فار منیجر هم فایل rest باید روی گوشی فلش بشه.شما اول یک Log از گوشیت بزار.

iman_s
28-11-2007, 01:09
با سلام به شما
یه سوال داشتم
من گوشی ام k750 i هست و چند وقت پیش روشن نمی شد و بردم بیرو و برام فلش زد و گوشیمو تبدیل کرد به w800 i حالا من گوشیمو به کامپیوتر وصل کردم ولی به فار منیجر وصل نمیشه در ضمن زمانی که k750 i هم بود هم به فار وصل نمیشد (باید من سریال گوشیمو چنج کنم چه جوری اون تعمیرگاه گوشیمو به w800iتبدیل کرده بدمن اینکه سریالشو چنج کنه) اگه میشه به ما یک کمک بکنین
اولا که برای اینکه ببینی گوشیت هنوز چنج هست یا سریال اصلی شده شماره سریال پشت گوشی رو با سریال داخل گوشی(با زدن کد #06#*) مقایسه کن.اگه یکی بودند سریالت اصل شده.برای بقیه سوالت هم به پست قبلی مراجعه کن.

masoud_ac
29-11-2007, 10:24
سلام آقایون هکر
یه سوال :
چطوری W900i رو هک کنم و درایور صدا و دوربین رو روش آپ کنم؟
اگه احتیاج به فایل یا چیزی داره ممنون میشم اگه بزارید.

masoud_ac
29-11-2007, 10:58
این لینک SEFP یا پلاگینهای فار منیجر(Sony Ericsson Far Plugins) برای گوشیهای Db2010 Cid49

[COLOR="Red"]این لینک هم برای همه گوشیهای سونی اریکسون و با حجم بیشتر (حدود 5 مگ)

اینم لینک Usb Flash Driver

اموزش هم تو تاپیک آموزش نفوذ به گوشیهای Cid49 هست که الان رفته زیر خروارها خاک.یک سرچ کن پیدا میکنی. یا تو سایتهای
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هست.
یک نکته هم بگم کار با برنامه Setool2lite کم دردسر تره.

پسوردش چیه (این لینک هم برای همه گوشیهای سونی اریکسون و با حجم بیشتر (حدود 5 مگ)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
من دانلودش کردم میگه پس بده تا بازش کنم.

albaloot
29-11-2007, 11:22
من سریال گوشیمو چک کردم سریال درست بود
منظورتون رو نفهمیدم
اگه منظورتون اینکه ببینم گوشیم cid49 یا cid36 و از طریق برنامه ی داوینچی لوگ بگیرم من برنامه داوینچی رو دانلود کردم اما اول برنام از من customer id و pass میخواد
و در ضمن در آموزش هایی که شما دادین برای اینکه کا750 رو تبدیل به دبیلیو 800 بکنیم حتما باید گوشی cid 36 باشه (من هم که یک بار گفتم که بردم بیرون و تبدیل به w800 کرده) پس با این اوصاف cid36 هست
(من مثل اموزش های شما راه وصل کردن به فار رو رفتم اما ابتدا وصل میشه و من فایل fs و flash رو میبینم اما وقتی که داخل آن میشوم با ارور script fs_mod execution erro error code =0 مواجه میشم ) اگه میشه بیشتر راهنمایی کنید(البته ببخشید که من چند تا سوال رو با هم پرسیدم)
با تشکر از زحمات شما....

hessam_sz
29-11-2007, 22:27
من درايور usb flash رو ميخوام اين لينكي كه چند تا پست قبل دادين خراب بود.لطفا اگر ميشه لينك سالمشو بدين.
در ضمن من گوشيم كا 800 .

s.hidden
29-11-2007, 22:49
سلام.
بچه ها من یه مشکل دارم اونم اینه که
وقتی که گوشیم روشنه USB رو وصل می کنم خیلی راحت رم رو می خونه گوشی رو میشناسه و...
ولی وقتی خاموش می کنم که با ++XS هکش کنم هیچ کاری انجام نمیده انگار که اصلان هیچ
درایوری رو کامپیوتر وصل نیست.
در صورت نیاز(گوشی من W700i)
Fram ware(R1CA021)
اگه میشه منو راهنمایی کنید.
خیلی ممنون.

iman_s
30-11-2007, 02:30
من سریال گوشیمو چک کردم سریال درست بود
منظورتون رو نفهمیدم
اگه منظورتون اینکه ببینم گوشیم cid49 یا cid36 و از طریق برنامه ی داوینچی لوگ بگیرم من برنامه داوینچی رو دانلود کردم اما اول برنام از من customer id و pass میخواد
و در ضمن در آموزش هایی که شما دادین برای اینکه کا750 رو تبدیل به دبیلیو 800 بکنیم حتما باید گوشی cid 36 باشه (من هم که یک بار گفتم که بردم بیرون و تبدیل به w800 کرده) پس با این اوصاف cid36 هست
(من مثل اموزش های شما راه وصل کردن به فار رو رفتم اما ابتدا وصل میشه و من فایل fs و flash رو میبینم اما وقتی که داخل آن میشوم با ارور script fs_mod execution erro error code =0 مواجه میشم ) اگه میشه بیشتر راهنمایی کنید(البته ببخشید که من چند تا سوال رو با هم پرسیدم)
با تشکر از زحمات شما....
دوست عزیز دیگه عمر برنامه های مثل داوینچی به سر اومده.با XS یا Setool2lite از گوشی log بگیر.البته Setool2lite گوشی Cid36 رو ساپورت نمیکنه ولی من به احتمال 90% میگم گوشی شما Cid49 هست.
برای تبدیل هم فرقی نمیکنه Cid36 باشه یا Cid49.فقط باید فریموری که میخواهیم روی گوشی فلش کنیم مربوط به همون Cid باشه.

s.hidden
30-11-2007, 12:18
کسی می دونه من باید چیکار کنم؟؟؟؟

albaloot
30-11-2007, 20:33
آقا ایمان دستت درد نکنه بابت پاسخ

اگه میشه لینک این برنامه ها رو بذارین Setool2lite XS
(یعنی دیگه لازم نیست با فار کار کنیم و با xs هک میکنیم)

s.hidden
30-11-2007, 21:39
اصلا فکر نمی کردم که بی جواب بمونم.

iman_s
30-11-2007, 23:39
کسی می دونه من باید چیکار کنم؟؟؟؟
اینجوری که شما توضیح دادید که وقتی گوشی خاموش رو وصل میکنید و کامپیوتر هیچ عکس العملی رو نشون نمیده حتما USB Flash Driver نصب نیست.موقع وصل کردن کابل به گوشی خاموش هم باید دکمه C روی گوشی رو نگه دارید.

iman_s
30-11-2007, 23:59
آقا ایمان دستت درد نکنه بابت پاسخ

اگه میشه لینک این برنامه ها رو بذارین Setool2lite XS
(یعنی دیگه لازم نیست با فار کار کنیم و با xs هک میکنیم)

تو لینک زیر چند تا لینک از جدیدترین ورژن Xs یعنی نسخه 3.1 گذاشتم

از لینک های زیر هم میشه برنامه Setool2lite رو گرفت.

اگر بخوای با فار منیجر گوشی رو دستکاری کنی قبلش حتما باید با Xs گوشی رو هک کنی(فایل SSW رو روی گوشی فلش کنی)ولی در XS جدید و Setool2lite خود برنامه همه کارها رو انجام میده
این لینک هم فکر کنم آموزش کامل برنامه Setool2lite باشه:

s.hidden
01-12-2007, 23:48
اینجوری که شما توضیح دادید که وقتی گوشی خاموش رو وصل میکنید و کامپیوتر هیچ عکس العملی رو نشون نمیده حتما USB Flash Driver نصب نیست.موقع وصل کردن کابل به گوشی خاموش هم باید دکمه C روی گوشی رو نگه دارید.
سلام.
ولی من گفتم که درایور نصبه و وقتی گوشی روشنه همه چیز درست کار می کنه.
دکمه ی C رو هم نگه می دارم ولی بازم نمیشه.
راستی می گما ممکنه که اشکال از ویندوز باشه؟؟؟

iman_s
02-12-2007, 00:44
سلام.
ولی من گفتم که درایور نصبه و وقتی گوشی روشنه همه چیز درست کار می کنه.
دکمه ی C رو هم نگه می دارم ولی بازم نمیشه.
راستی می گما ممکنه که اشکال از ویندوز باشه؟؟؟

آخه USB Flash Driver وقتی گوشی روشن باشه کاربردی نداره.شما یکبار طبق آموزش قایل pdf زیر USb Flash Drv رو نصب کن.اگه جواب نداد ویندوزت رو یکبار دیگه نصب کن.

franco totti
05-12-2007, 21:12
age momkene amoozeshe hak kardane k800 ro ham benevisid

iman_s
06-12-2007, 00:56
age momkene amoozeshe hak kardane k800 ro ham benevisid
سلام دوست عزیز.مرسی از اینکه فارسی نوشتین !!!!
اصول هک کردن گوشیها شبیه به هم هست و فقط فایلها فرق میکنه.شما کار با برنامه Setoollite رو یاد بگیری تمومه.

axilbam
08-12-2007, 22:18
ببخشید بخاطر اینکه صفحات تاپیک زیاده من یکم گیج شدم نمیدونم باید چیکار کنم ، من K750 دارم سریال چنجه میخوام منو هاشو عوض کنم باید چیکار کنم ؟:
1- جدید ترین نرم افزار چیه؟
2-چغدر خطرناکه واسه گوشی ؟
3-یه موقع دوربینش یا چیزایه دیگش به مشکل بر نمی خوره؟
در کل چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.

iman_s
09-12-2007, 01:55
ببخشید بخاطر اینکه صفحات تاپیک زیاده من یکم گیج شدم نمیدونم باید چیکار کنم ، من K750 دارم سریال چنجه میخوام منو هاشو عوض کنم باید چیکار کنم ؟:
1- جدید ترین نرم افزار چیه؟
2-چغدر خطرناکه واسه گوشی ؟
3-یه موقع دوربینش یا چیزایه دیگش به مشکل بر نمی خوره؟
در کل چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.

تغییر منوی گوشی ربطی به سریال نداره.شما میتونی خیلی راحت و سریع توسط برنامه Setool2lite اینکار رو انجام بدی.فایل PDF آموزششی رو از تاپیک مربوطه بگیر.خیلی قشنگ توضیح داده.

axilbam
09-12-2007, 20:01
تغییر منوی گوشی ربطی به سریال نداره.شما میتونی خیلی راحت و سریع توسط برنامه Setool2lite اینکار رو انجام بدی.فایل PDF آموزششی رو از تاپیک مربوطه بگیر.خیلی قشنگ توضیح داده.

ممنون از راهنمایی شما:10::40:

hushang
10-12-2007, 22:46
جنابان اساتيد امر سلام!
من يه سوآل دارم. چه توري با setool ميشه فزاي sms رو تو k750 زياد كرد؟ ببخشيد ديگه 225 سفهه رو نميتونم بخونم.

iman_s
11-12-2007, 02:01
برای افزایش فضای sms کارهای زیر رو بکنید.
یک فایل متنی با نام pref_store.txt بسازید.متن داخلش رو tpa/ قرار بدید. حالا باید این فایل در مسیر /ifs/settings/messaging/ قرار بگیره.
یعنی یک فولدر به نام ifs بسازید.داخل این فولدر یک فولدر به نام settings ساخته و در داخل این فولدر نیز یک فولدر دیگر به نام messaging بسازید.فایل pref_store.txt رو در این فولدر کپی کنید.حالا به فولدر ifs برگردید.روی ایکن این فولدر کلیک راست کنید از منوی send to گزینه zipped(comperessd)folder را انتخاب کنید تا یک فایل zip ساخته بشه.حالا این فایل zip رو در قسمت MISC Files برنامه Setool2lite قرار بدید و دکمه FLASH رو بزنید.

با اینکار حجم sms هاتون زیاد میشه ولی sms های قبلیتون پاک میشه.سعی کنید قبلش با برنامه My Phone Explorer از sms هاتون بک آپ بگیرید.

hushang
11-12-2007, 20:18
واي خداي من! چه كمك بزرگي كردي جناب ايمان! خدا عمرت بده. 1000 مرتبه شكر. دستت درد نكنه.

hushang
11-12-2007, 20:52
يه سوآل ديگه. يه گوشي ديگه هست كه w810 و R4CE012 متسفانه هيچ پچي براش پيدا نكردم. شما چيزي سراق داري؟ تو تاپيك پچ ها هم چيزي نبود.
ببينم ميشه همين هركت رو (فزايش اسمس) رو اين گوشي انجام داد؟
خيلي ممنون.

D E V I L
11-12-2007, 21:59
يه سوآل ديگه. يه گوشي ديگه هست كه w810 و R4CE012 متسفانه هيچ پچي براش پيدا نكردم. شما چيزي سراق داري؟ تو تاپيك پچ ها هم چيزي نبود.
ببينم ميشه همين هركت رو (فزايش اسمس) رو اين گوشي انجام داد؟
خيلي ممنون.
سلام پسر شجاع:31:
افزایش ظرفیت sms فقط روی k750,w800,w700 جواب میده.
پس بیخیال.
موفق باشید:11:

axilbam
13-12-2007, 19:19
میگ یه سوال دیگه
ببخشید شما تا حالا درایور دور بین یاصدا رو تو k750 عوض کردین ؟ میخواستم ببینیم درایوری هست که اگه نسب کنم با الانش فرق اساسی کنه؟
اگه درایور خفنی سراق داریم بزارین و اگه ممکنه روش نسبش تو نرم افزار setool2lt رو هم بزارین