PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سونی اریکسون : آموزش کامل هـك گوشی های سونی اریکسون بویژه k750 و w800

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12

majjidd
03-05-2007, 22:09
سلام
من میخواستم گوشیمو فلش کنم w800! & CID36 اون فایلهایی که لازم داره رو میخواستم
اخه اونایی که قبلا گزاشتین دانلود نمیشه
من برنامه فار منیجر رو دارم و کار با اون رو یاد دارم
برنامه های فلش رو میخوام

ممنون

سیاوش جان کجایی به دادم برسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی فایل ها رو نداره ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rezakf
04-05-2007, 00:21
خیلی ممنون...
فلش رو سه بار تکرار کردم تا تکمیل شد
اما حالا بعد از روشن کردن همون اول تو please wait گیر میکنه
به نظر شما اشکال کار کجاست ؟؟؟
ممکن به دلیل دستی بودن رجیستر باشه؟؟؟
یا مثلا main و FS یکی نباشند؟؟؟

K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.mbn
K750_R1CA021_FS_EMEA_6_RED49.fbn

بازم تشکر... .

customize یه چیزایی رو تو fs اضافه میکنه مثل همون تغییر منو و غیره به fs کار داره
اول fs رو فلش کن
دوم customize رو انجام بده
و سر آخر main رو فلش کن

hosseinmaya
04-05-2007, 01:59
تو رو خدا کمکم کنید آخه چرا فار نباید w810 رو بشناسه؟!!!!!!!!

dadash_ari
04-05-2007, 03:27
کسی برنامه واسه فلش گوشی P910 و اموزش و چیز های که لازم داره
مثل کابل و ... رو نمیدونه
خواهش میکنم کمک کنید
خیلی لازم هست

hossein.cr
04-05-2007, 20:47
DBID: db2010
OTP CID: 49
EROM CID: 49
EROM color: Red
IMEI: 35378501xxxxxx
Phone: K750
Operator: EMEA_6
CDA: CDA102338/37 R6A
Firmware: R1CA021
EROM: n/a
-------------------------------
الان گوشیم روشن که میشه تو please wait گیر میکنه
چندین بار هم به همون ترتیب فلش کردمش
اما باز همون اش و همون کاسه.

شایدبه قول اقامصطفی اشکال از نرم افزار باشه [من با XS++ کار میکنم]
((( داوینچی کرک شده رو از تو تاپیک پیدانکردم لطفا یه بار دیگه لینکشو قراربدید)))
راستی شاید این نکته به درد بخوره :
بار اول که فلش کردم یه patch به main اضافه کردم که بدون سیم کارت هم کار کنه
و گوشی کامل بالا اومد ولی بعد از 5 ثانیه هنگ میکرد
من تو همون 5ثانیه یه ریست کلی دادمش اما وسطش دوباره هنگ کرد
بعد از دراوردن باطری و دوباره روشن کردن ... .
اقا خواهشا یه راهی جلو پام بزارید.
باتشکر... .

hosseinmaya
06-05-2007, 03:23
یکی به من بگه چطوری w810 رو به فار وصل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

masoud_ac
07-05-2007, 00:04
تم گوشی خودتون رو خودتون بسازید
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این آدرس تاپیک هست برید توضیحات داده شده

toliveistodie
07-05-2007, 10:21
agha raveshi baraye afzayeshe seda k800 ham hast ? .mesle ravesh haye w800 ya k750 .k800 man cid49 hast va db220 mishe rahnamaei konid.

toliveistodie
07-05-2007, 10:23
baraye afzayeshe sedaye k800 raveshi hast??mesle raveshe k750 mikham.

toliveistodie
07-05-2007, 10:24
khahesh mikonam komak konid

mahdi_206
07-05-2007, 11:47
قابل توجه كليه كساني كه گوشيشونو اشتباهي فلش كردن و ديگه روشن نميشه و يا روشن ميشه ارور ميده :

اين فايل رو دانلود كنين :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد اون رو داخل پوشه ++XS كپي كنين و بعد از اجراي برنامه ++XS قسمت Customize رو تيك بزنين و نوع گوشي خودتون رو انتخاب كنين و نوع CDA رو اين انتخاب كنين : K750i_CDA102337_103_EMEA_6 بعد روي Flash كليك كنين يادتون باشه فقط گزينه Customize رو تيك بزنين و بقيه گزينه ها تيك نداشته باشه و مراحل كار رو دنبال كنين كه هرزمان برنامه خواست گوشي رو از كابل جدا كنين سريع اين كار رو بكنين و مجدداً تا 30 ثانيه فرصت ميده كه كابل رو جدا كنين . . .

بعد از اتمام كار توسط برنامه ، كه خودش اعلام ميكنه ، بايد دوباره برنامه ++XS رو اجرا كرده و فايل K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.mbn رو روي گوشي فلش كنين كه در اين مرحله فقط گزينه اول يعني Flash main firmware رو تيك بزنين و از تيك زدن بقيه ايتم ها جداً خودداري كنيد .

بعد از اتمام فلش مطمئن باشين كه گوشيتون درست ميشه

به اميد موفقيت همگي
--------------------------------------------------------------------------
زندگي ايستادن ميطلبد و استقامت جز رنج ساخته شدن نيست
اين لينك خرابه. ممنون ميشم اگه تصحيحش كنيد.

mahdi_206
07-05-2007, 20:47
من با اين روش رفتم جلو : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني اول با ++XS اون patch رو روي گوشي اعمال كردم تا Far Manager بتونه گوشي رو بخونه (تا قبل از اعمال اين Patch برنامه Far Manager گوشي ام رو نميخوند اصلا)
بعدش تغييراتي كه ميخواستم رو اعمال كردم. (تنها تغييري كه دادم ظرفيت sms ها بود) آخر كار بايد از داخل Far يه چيز ديگه رو patch مي كردم تا گوشي دوباره برگرده به حالت سابق. بايد قاعدتا يك هشدار قرمز رنگ ميومد كه هيچ وقت واسه من نيومد و بعدش هم گوشي روشن نشد و ادامه ماجرا ...

من موقع اعمال patch ثانويه گزينه remove patch رو هم زدم اما تأثيري نداشت.

الان هم چند بار اين مراحل رو از اول تكرار كردم ولي بازم دقيقا مثل دفعه اول توي مرحله آخر كاري كه بايد انجام بشه انجام نميشه.

يه چيز ديگه هم كه هست اينه كه من اصلا نمي دونم فايلهاي فلش main , fs رو از كجا دانلود كنم. سايتهايي مثل topsony پولي شدن. يكي دو تا سايت ديگه هم بود كه الان آدرسشون يادم نيست ولي اونها هم پولي شدن.
تنها فايلهايي كه ميتونم بگيرم با davinchi هست كه اونم موقع فلش هنگ ميكنه و هيچ كاري انجام نميده به جز اينكه باتري گوشي رو خالي ميكنه!!

از اين مشكل روشن نشدن گوشي كه بگذريم ميمونه اطلاعات داخل گوشي شامل contact ها و sms ها.
من اينها رو نياز دارم. البته كل اطلاعات گوشي ام رو تونستم يه جوري با Far Manager روي سيستم كپي بگيرم. الان مثلا به عكسها و آهنگهايي كه روي خود گوشي بودن خيلي راحت دسترسي دارم. اما چيزي كه من ميخوام اطلاعات sms ها و contact ها هست كه كد شده هستن. نرم افزاري هست كه بتونه اين اطلاعات رو decode كنه و بخونه؟

يه چيز ديگه اي كه هست اينه كه وقتي از گوشي با داوينچي Read CID Test ميگيرم اين خروجي رو بهم ميده (كه دقيقا همون خروجي اي هست كه قبل از دستكاري ميداد!!)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولي با k750 Flasher كه بازش مي كنم اين پيغام رو ميده :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا من نمي دونم چيكار كنم كه در درجه اول گوشي روشن بشه و در درجه دوم اطلاعات contact ها و sms ها رو بشه در آورد.

rezakf
07-05-2007, 23:50
اين لينك خرابه. ممنون ميشم اگه تصحيحش كنيد.

سلام

بازم لينك تصحيح شد :

در FarManager در قسمت انتخاب Boot Script حتماً توجه كنيد كه K750 _W800_Cid49 انتخاب شده باشد نه Cid36

من هم مدتها همين مشكل رو داشتم كه نميتونستم وارد پوشه هاي Flash , Fs بشم تا اينكه دقت كردم و متوجه شدم كه اين انتخاب اشتباه بوده .

rezakf
08-05-2007, 00:01
اين فايل هاي K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.mbn و
K750_R1CA021_FS_EMEA_6_RED49.fbn رو من دارم و هركاري كردم نتونستم آپلود كنم .

توي گوگل اسم اونا رو سرچ كن حتماً پيداشون ميكني ... اگه يه سايت خوبي هم سراغ دارين كه بتونم بدون دردسر اونا رو آپلود كنم معرفي كنين . من تو 4shared.com نتونستم آپلودش كنم ( اجازه نميداد)

يه سايتي هست كه من همه فايلهاي گوشيمو از اونجا گرفتم .

امتحانش كن : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dadash_ari
08-05-2007, 02:21
میشه برنامه و آموزش فلش گوشی سونی اریکسون P910i رو بزارید
مجبور شدم اینجا بگم
کسی جوابم نداد
خیلی مهم هست
خواهش میکنم !

mehdi_802
08-05-2007, 03:16
دوستان سلام و خسته نباشید:20: من یک سوال از بزرگان داشتم، گوشی بنده k750i است میخواستم بهw800 تبدیل کنم آموزش آنرا هم کامل خواندم زمانیکه با فار میخواهم به داخل main یا fs شوم ارور اسکریپت میدهد گویا مشکل از cid است، حال سوال اینجاست
1.من می خواهم اولا از cid و... گوشی مطلع شوم که بعدا مشکلی نیاید میترسم:18: با داوینچی وصل شوم اطلاعات بگیرم، چطور قطع شوم که گوشی روشن و مشکلی پیش نیاید؟:41:
2.ورژن R1CA021 است ولی نمیدانم چرا داخل اف اس و مین نرفت؟ و با چه نرمافزاری فار یا ایکس اس؟ میتوانم بدون خطر این کار را انجام دهم اگر ممکن است آنهایی که مشکل من را میدانند یا تجربه آن را داشتند کمکم کنند.:11:
لطفا با جزئیات بیشتر یک دنیا ممنونم از اساتیدم:40:

hossein.cr
08-05-2007, 15:39
DBID: db2010
OTP CID: 49
EROM CID: 49
EROM color: Red
IMEI: 35378501xxxxxx
Phone: K750
Operator: EMEA_6
CDA: CDA102338/37 R6A
Firmware: R1CA021
EROM: n/a
-------------------------------
الان گوشیم روشن که میشه تو please wait گیر میکنه
چندین بار هم به همون ترتیب فلش کردمش
اما باز همون اش و همون کاسه.

شایدبه قول اقامصطفی اشکال از نرم افزار باشه [من با XS++ کار میکنم]
((( داوینچی کرک شده رو از تو تاپیک پیدانکردم لطفا یه بار دیگه لینکشو قراربدید)))
راستی شاید این نکته به درد بخوره :
بار اول که فلش کردم یه patch به main اضافه کردم که بدون سیم کارت هم کار کنه
و گوشی کامل بالا اومد ولی بعد از 5 ثانیه هنگ میکرد
من تو همون 5ثانیه یه ریست کلی دادمش اما وسطش دوباره هنگ کرد
بعد از دراوردن باطری و دوباره روشن کردن ... .
اقا خواهشا یه راهی جلو پام بزارید.
باتشکر... .
((( داوینچی کرک شده[k750 flasher] رو از تو تاپیک پیدانکردم لطفا یه بار دیگه لینکشو قراربدید)))

mahdi_206
08-05-2007, 20:32
سلام

لينك تصحيح شد :

در FarManager در قسمت انتخاب Boot Script حتماً توجه كنيد كه K750 _W800_Cid49 انتخاب شده باشد نه Cid36

من هم مدتها همين مشكل رو داشتم كه نميتونستم وارد پوشه هاي Flash , Fs بشم تا اينكه دقت كردم و متوجه شدم كه اين انتخاب اشتباه بوده .
مطمئني لينك رو تصحيح كردي؟ لينكت وسطش سه نقطه داره!! خرابه!
من بار Far همون CID49 رو انتخاب كردم. دقيقا مو به مو مثل همون آموزشي كه لينك دادم رفتم جلو ولي آخرش اون اخطار رو كه بايستي ميداد و نداد و گوشي روشن نشد. اصلا مشكل من توي وارد شدن به فولدرهاي FS , Main نيست. مشكل اينه كه گوشي روشن نميشه آخر كار.

اين فايل هاي K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.mbn و
K750_R1CA021_FS_EMEA_6_RED49.fbn رو من دارم و هركاري كردم نتونستم آپلود كنم .

توي گوگل اسم اونا رو سرچ كن حتماً پيداشون ميكني ... اگه يه سايت خوبي هم سراغ دارين كه بتونم بدون دردسر اونا رو آپلود كنم معرفي كنين . من تو 4shared.com نتونستم آپلودش كنم ( اجازه نميداد)

يه سايتي هست كه من همه فايلهاي گوشيمو از اونجا گرفتم .

امتحانش كن : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون بابت سايت.
اين فايلها رو كه گرفتم با چه برنامه اي ميتونم گوشي ام رو فلش كنم؟ با K750 Flasher وقتي گوشي رو وصل مي كنم اين پيغام رو ميده :

اگه فلش كنم مشكلي پيش نمياد؟

iman_s
09-05-2007, 01:02
ممنون بابت سايت.
اين فايلها رو كه گرفتم با چه برنامه اي ميتونم گوشي ام رو فلش كنم؟ با K750 Flasher وقتي گوشي رو وصل مي كنم اين پيغام رو ميده :

به نظر من سعی کن اول با برنامه Gslide این فایلها رو پردازش(Process) کنی(و میتونی به غایل Main پچ اضافه کنی) بعد فایلها به پسوند BIN تبدیل میشه و با XS میشه گوشی رو فلش کرد.در ضمن فکر می کنم با اینکار سرعت عملیات فلش کردن هم زیاد میشه.قبل از اینکار آموزشی که اکتیو داده رو بخون.

hosseinmaya
09-05-2007, 03:12
سلام...عاجزانه تقاضای کمک دارم...گوشیه من w810i r4db005سریال غیر اصلیه من فایلهای لازم برای دسترسی به فولدر fs رو با ++XS رو گوشیم فلش کردم و تغییرات دلخواهمو با فار رو گوشیم اعمال کردم...اما وقتی میخوام فایل rest رو با فار رو گوشیم فلش کنم ارور script میده....تو رو خدا کمکم کنید....چیکار کنم؟ آیا باید main Firmware رو کامل دوباره رو گوشیم فلش کنم با ++XS ? از کجا میتونم main Firmware رو دانلود کنم؟؟؟؟راه دیگه ای هم هست؟

mehdi_802
09-05-2007, 04:37
دوستان سلام و خسته نباشید:20: من یک سوال از بزرگان داشتم، گوشی بنده k750i است میخواستم بهw800 تبدیل کنم آموزش آنرا هم کامل خواندم زمانیکه با فار میخواهم به داخل main یا fs شوم ارور اسکریپت میدهد گویا مشکل از cid است، حال سوال اینجاست
1.من می خواهم اولا از cid و... گوشی مطلع شوم که بعدا مشکلی نیاید میترسم:18: با داوینچی وصل شوم اطلاعات بگیرم، چطور قطع شوم که گوشی روشن و مشکلی پیش نیاید؟:41:
2.ورژن R1CA021 است ولی نمیدانم چرا داخل اف اس و مین نرفت؟ و با چه نرمافزاری فار یا ایکس اس؟ میتوانم بدون خطر این کار را انجام دهم اگر ممکن است آنهایی که مشکل من را میدانند یا تجربه آن را داشتند کمکم کنند.:11:

آقا کسی جوابم را نمیده؟:41:

lindows
09-05-2007, 08:28
پس از وصل شدن به گوشي يه محضه باز كردن يكي از شاخه هاي گوشي
اين پيغام مياد و ديگه كاري نميشه كرد
مشكل چي ميتونه باشه

گوشي هم كا 750 سريال چنج

sorena.heidari
09-05-2007, 12:39
سلام
آقا جواب منو نداديد
آيا ميتونم گوشي W700 رو به W800 تبديل كنم؟

يا اصلا گوشي W700 توسط نرم افزار فلش ميشه يا نه؟

talot
09-05-2007, 13:26
فقط نمیدونم چرا جراتشو ندارم گو اینکه خیلی وسوسه شدم

talot
09-05-2007, 13:39
میشه بگی چطوری میشه k750i رو به w800تبدیل کرد مهدی جان

mrmostafa
09-05-2007, 21:40
سلام
آقا جواب منو نداديد
آيا ميتونم گوشي W700 رو به W800 تبديل كنم؟

يا اصلا گوشي W700 توسط نرم افزار فلش ميشه يا نه؟

چرا ميخواي به w800 تبديل كني؟؟؟ شما مثلا درايو دوربينت رو ميتوني به w900 تبديل كني و تغييراتي كه ميخواي تمام گوشيهاي سوني اريكسون فلش ميشه فقط بايد فايلهاي مربوط به گوشيت و فريم ور گوشي رو داشته باشي اگه هم چينج باشه فلش كامل انجام بدي گوشي بالا نميادش بايد ببري بيرون سريال دستي بدن به گوشي با باكس

rezakf
10-05-2007, 10:38
مطمئني لينك رو تصحيح كردي؟ لينكت وسطش سه نقطه داره!! خرابه!

سلام

بازم لينك تصحيح شد :

من بار Far همون CID49 رو انتخاب كردم. دقيقا مو به مو مثل همون آموزشي كه لينك دادم رفتم جلو ولي آخرش اون اخطار رو كه بايستي ميداد و نداد و گوشي روشن نشد. اصلا مشكل من توي وارد شدن به فولدرهاي FS , Main نيست. مشكل اينه كه گوشي روشن نميشه آخر كار.

ممنون بابت سايت.

ميتوني مستقيم با Phone xs2 در قسمت Main و Flash فايلها رو وارد كني و فلش كني

hamed_haker
10-05-2007, 14:51
اقا لطفا ما رو راهنمایی کنید
من k750 رو تبدیل کردم به w800 هم main هم fs
حالا وقتی میخوام با far کار کنم تا میخام وارد fs یا flash بشم گوشی روشن میشه
(رجیستر دستی cid49 ,red)
ضمنا usb flash رو هم نصب کردم
فقط زودتر ممنون

hamed_haker
10-05-2007, 14:54
(رجیستر دستی cid49 ,red)
فقط زودتر ممنون:19:

sorena.heidari
10-05-2007, 19:49
آقا یکی نیست درستو حسابی جواب منو بده؟!؟!
طریقه ی آپدیت یا ارتقای درایور دوربین W700 رو با فارسی کردن گوشی آموزش بدید
ممنون

rezakf
11-05-2007, 23:36
(رجیستر دستی cid49 ,red)
فقط زودتر ممنون:19:

براي استفاده از Far و روشن نشدن گوشي ابتدا بايد با Phone xs فايل فلش مربوط به گوشيتون
( K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.mbn)رو روي گوشي فلش كنين و بعد از خارج شدن از برنامه ديگه موقع استفاده از Far گوشيتون روشن نميشه و ميتونين تغييراتو انجام بدين .

البته به اون فريم ورگوشيتون توجه كنيد (R1CA021 )

daniyal-0131
12-05-2007, 01:44
ببخشید من w810i دارم چندی پیش گوشیم تو دستم بود که یهو دیم 3 تا sms پشت سر هم ارسال شد !!!!
آیا گوشی منو کسی هک کرده ؟

mehdi_802
12-05-2007, 03:29

بزرگان این تاپیک کجائید لطفا جواب کاملی به این سوالات بدهید:19:

navid_ice_heart_128
12-05-2007, 19:55
سلام يك سوال از حرفه اي هاي far managerسياوش جان تو pdf گفتند كه براي اتصال گوشي به كامپيوتر با farmanager بايد دستمان را روي كليد c نگه داريم فقط ميشه بگين كدوم كليد مال كيبرد يا خود گوشي

SaEeDrahaaa
13-05-2007, 05:39
کلید c روی گوشی... سمت راست جویستیک

mrmostafa
13-05-2007, 11:02
ببخشید من w810i دارم چندی پیش گوشیم تو دستم بود که یهو دیم 3 تا sms پشت سر هم ارسال شد !!!!
آیا گوشی منو کسی هک کرده ؟

نه هك كردن از طريق بلوتوس هستش اونم هميشه جواب نميده شما بلوتوس خاموش باشه مشكلي پيش نميادش ولي پيش مياد كه اس ام اس ها با هم بمونه يهو با هم بيادش. يا كسي شمارت رو داره از تو سايتهاي ارسال اس ام اس پشت سر هم برات ميفرسته اذيتت كنه

mrmostafa
13-05-2007, 11:04
سلام يك سوال از حرفه اي هاي far managerسياوش جان تو pdf گفتند كه براي اتصال گوشي به كامپيوتر با farmanager بايد دستمان را روي كليد c نگه داريم فقط ميشه بگين كدوم كليد مال كيبرد يا خود گوشي

شما كليد C گوشي رو نگه ميداري و كابل رو وصل ميكني بعد ازت ميخوا USB FLASH رو نصب كني ولي دكه C بايد نگه داري تا بياره بعدش تعريف ميكني از كجا بخونه بريزه

mrmostafa
13-05-2007, 11:26

شما كليد C گوشي رو نگه ميداري و كابل رو وصل ميكني بعد ازت ميخوا USB FLASH رو نصب كني ولي دكه C بايد نگه داري تا بياره بعدش تعريف ميكني از كجا بخونه بريزه

Siavash_BCS
13-05-2007, 13:35
سلام
من ميخواهم imei سوني اريكسون را بدون باكس تغيير بدم لطفا اگر كسي نرم افزار خاصي سراغ داره
راهنمايي كنه.
با تشكر سياووش

navid_ice_heart_128
13-05-2007, 14:14
بابا يكي بگه من وقتي كابل را همراه با نگه داشتن دكمه ي c روي خود گوشي فشار ميدم فلش را ميخواد شناسايي كنه من هم چيزي را نمي زنم وقتي far manager به 100 درصد رسيد error مي ده يكي جواب بده

hamed_haker
14-05-2007, 00:36

اگه گوشیت رجیستر دستیه بعد از تبدیل میتونی ببری بیرون با باکس دوباره رجیسترش کنن (فقط باکس نه فلش) جای نگرانی نیست هزینش 2000 تومنه
به داوینچی احتیاجی نیست هنگام وصل شدن به xs++ همون اولش مشخصات گوشی رو بهت میده
اگه cid49 بود به db2010_alpha احتیاج داری که فایلهای ssw رو تو خودش داره (اموزش اون موجوده)
در ضمن قبل از کار با فار فایلی که تو فولدر sefp پوشه پلاگین رو پچ کنی(کافیه روش دابل کلیک کنی):46:

navid_ice_heart_128
14-05-2007, 12:10
اقافلش گوشي من را ويندوز ميشناسه اما نرم افزار هاي far manager و client نميشناسه وقتي كابل را همراه با نگه داشتن دكمه ي c وصل مي كنم مي نويسه سخت افزاره جديد پيدا شده ولي هيچ كدوم از اين نرم افزار ها نميشناسه ميتونه از نرم افزار سوني اريكسون با شه يا به چيزه ديگه اي ربط داره تورو خدا يكي جواب بده من تو كف اين skin‌ هاي مديا پلير موندم

se-k750i
14-05-2007, 19:28
اگه یادتون باشه چند وقت پیش چند تا منو فلش گذاشتم واسه دانلود... که سیاوش گفت فقط دبلیو 810 و 900 ساپورت میکنه!!!
الان اومدم بگم این طور نیست..راهش هنوز پیدا نشده دبلیو 800 هم باید بشه... چون به طور معمولی یه فایل فلش رو اجرا میکنه!
من دارم روش کار میکنم از دوستان هم خواهش میکنم به این مسئله توجه بیشتری کنن...!!

se-k750i
14-05-2007, 19:36
اقافلش گوشي من را ويندوز ميشناسه اما نرم افزار هاي far manager و client نميشناسه وقتي كابل را همراه با نگه داشتن دكمه ي c وصل مي كنم مي نويسه سخت افزاره جديد پيدا شده ولي هيچ كدوم از اين نرم افزار ها نميشناسه ميتونه از نرم افزار سوني اريكسون با شه يا به چيزه ديگه اي ربط داره تورو خدا يكي جواب بده من تو كف اين skin‌ هاي مديا پلير موندم
آقا شما باید درایور یو اس بی فلاش رو از کنترل پانل نصب کنی..
این جور مشکلت حل میشه...

993
14-05-2007, 22:54
به کمک فار منیجر میشه برنامه های جاوا رو نصب کرد؟ یعنی دیگه از بلوتوث یا اینفرارد استفاده نکرد برای نصب برنامه؟

jasoosk
14-05-2007, 23:05
من کلیه مراحل فلش رو با k750flasher رفتم ولی در ابتدای فلش کردن این پیغام رو میده ...

اگه ممکنه بفرمائید اشکال کار کجاست ؟

ممنون از لطفتون.

navid_ice_heart_128
14-05-2007, 23:43
آقا شما باید درایور یو اس بی فلاش رو از کنترل پانل نصب کنی..
این جور مشکلت حل میشه...

اخه از من سيدي ميخواد من هم سي دي خود k750 را ميزارم ميگه نرم افزار فلش پيدا نشد:41:

iman_s
15-05-2007, 01:42
اخه از من سيدي ميخواد من هم سي دي خود k750 را ميزارم ميگه نرم افزار فلش پيدا نشد:41:
از لینک زیر درایور USB Flash رو دانلود کن و اونو تو یک قسمت از هارد اکسترکت کن.بعد وقتی ویندوز سخت افزار جدید رو شناسایی کرد(جایی که CD یا مسیر میخواد) مسیری رو که فایلها رو اکسترکت کردی بهش بده تا USb Flash نصب بشه.

navid_ice_heart_128
15-05-2007, 12:14
از لینک زیر درایور USB Flash رو دانلود کن و اونو تو یک قسمت از هارد اکسترکت کن.بعد وقتی ویندوز سخت افزار جدید رو شناسایی کرد(جایی که CD یا مسیر میخواد) مسیری رو که فایلها رو اکسترکت کردی بهش بده تا USb Flash نصب بشه.

سلام
اين بار اين بايد تو سايتي كه شما گفتيد ثبت نام كردم ولي اجازهي دسترسي نميده
(ممكن است اين موضوع فقط مخصوص كاربران تائيد شده باشد
ممكن است نام كاربري شما توسط مديريت سايت فعال نشده باشد
ممكن است اين موضوع به دليل رعايت نكردن قوانين بسته شده باشد)
مثل اينكه قسمت من اين هك k750 نيست آخه چرا فقط من؟؟؟؟؟؟

hamed_haker
15-05-2007, 13:36
اگه روش های امتحان شده رو مو به مو انجام بدی ریسک نداره

من حتی آیکن های منو گوشیمو عوض کردم هر چی دلم خواست گذاشتم

سلام
میشه چندتا منوی مشدی از سایت sek750i بذاری
چون ثبت نامش سخته
به زبون ادمیزاد که ننوشته ولی خداییش منوهای باحالی داره
اگه روش ثبتنامش هم بگی ممنون میشم:11:

hamed_haker
15-05-2007, 13:42
من کلیه مراحل فلش رو با k750flasher رفتم ولی در ابتدای فلش کردن این پیغام رو میده ...

اگه ممکنه بفرمائید اشکال کار کجاست ؟

ممنون از لطفتون.

خب از لوگش معلومه
فایل main اشکال داره

hamed_haker
15-05-2007, 13:46
اقا سیاوش
میشه چندتا منوی مشدی از sek750i بذاری
ثبتنامش سخته
روش ثبتنامش هم بگی ممنون میشم

navid_ice_heart_128
15-05-2007, 16:30
سلام بلاخره با هزار بدبختي و كمك ايمان جان تونستم موبايلمو به فار منيجر وصل كنم حالا گوشي من Red Cid49 هستش همينجا يك نفر نحوه ي ورود به گوشي هاي Red با Cid49 را نوشته بود ولي يك فايل كوچيك ميخواد كه اونم خرابه من Ss++ را دانلود كردم فقط همون فايل كوچيك مونده كسي نداره كمك كنه

se-k750i
15-05-2007, 19:54
اقا سیاوش
میشه چندتا منوی مشدی از sek750i بذاری
ثبتنامش سخته
روش ثبتنامش هم بگی ممنون میشم
سلام
روش ثبت نام اینه که اول به این آدرس برو:

بعد دیگه مشخصه:

گزینه اول Użytkownik: یعنی یوزر نیم
گزینه دوم Adres email آدرس ایمیل
گزینه سوم Hasło یعنی پسوورد (که 2 بار باید وارد کنی)
بعدش کد داخل عکس رو وارد کن
بعد از اینکه این کارا رو انجامن دادی enter رو بزن تا ثبت نام تکمیل بشه...
بعدش یه ایمیل حاوی لینک فعال سازی به ایمیلت میاد و الباقی ماجرا..........

iman_s
16-05-2007, 00:46
سلام
اين بار اين بايد تو سايتي كه شما گفتيد ثبت نام كردم ولي اجازهي دسترسي نميده
(ممكن است اين موضوع فقط مخصوص كاربران تائيد شده باشد
ممكن است نام كاربري شما توسط مديريت سايت فعال نشده باشد
ممكن است اين موضوع به دليل رعايت نكردن قوانين بسته شده باشد)
مثل اينكه قسمت من اين هك k750 نيست آخه چرا فقط من؟؟؟؟؟؟
احتمالا لینکش عوض شده باشه.ولی اگه عضو شدی نگران نباش. در قسمت سونی اریکسون/آرشیو دانلود برو.یک TopSony کوچیک داره راه اندازی میشه.هر فایل و راهنمایی که بخوای اونجا هست.

reza3600
17-05-2007, 16:57
سلام
چه جوری بفهمم cid گوشیم چیه من کا 750 دارم.
گوشی من سریال اصلی بود که بعد از اپدیت خراب شد و مجبور شدم بدم فلشش کنن و به من گفتن با اینکه گوشیت سریال اصلی بود ولی چون فلش شده دیگه چنج شده به حساب میاد با این حسلاب اگر من با نرم افزار های مربوط به هک گوشی گوشی خودم رو دستکاری کنم مثلا منوی اونو عوض کنم ایا باز هم گوشیم نیاز به فلش کردن پیدا میکنه
ممنون

E2
18-05-2007, 01:00
دوست عزیز بایدگوشیت رو به برنامه داوینچی وصل کنی و توی Log اون تمامی مشخصات گوشیت هست از Cid گرفته تا Imea گوشی و.. تو همین تاپیک هست بگردی گیر میاری

navid_ice_heart_128
18-05-2007, 01:58
سلام
چه جوری بفهمم cid گوشیم چیه من کا 750 دارم.
گوشی من سریال اصلی بود که بعد از اپدیت خراب شد و مجبور شدم بدم فلشش کنن و به من گفتن با اینکه گوشیت سریال اصلی بود ولی چون فلش شده دیگه چنج شده به حساب میاد با این حسلاب اگر من با نرم افزار های مربوط به هک گوشی گوشی خودم رو دستکاری کنم مثلا منوی اونو عوض کنم ایا باز هم گوشیم نیاز به فلش کردن پیدا میکنه
ممنون

اگه از من بشنوي با همون نرم افزار كه دوستان تو تاپيك بالا گفت cid گوشي تو پيدا كن اگه 49 red باشه دستكاري نكن چون من دست كاري كردم موبايل روشن نشد كه هيچ فايل هاي داخل fs flash را هم شناسايي نكرد ولي من بگم ها پلاگين هايي كه تو همون سايت گفته بود لينكش خراب بود مجبور شدم از اونايي كه اينجا گفته شده بود استفاده كنم شايد دلييل همون بود راستي 10000 تومان هم پريد
راستي قيمت دستگاه باكس ميگن يك و نيم مليون راست ميگن:41:

navid_ice_heart_128
18-05-2007, 02:04
راستي كسي عكسي چيزي از اين باكس داره برام بزاره من ببينم ممنون

iman_s
18-05-2007, 04:06
قیمت باکس از 120000 تومن به بالاست و هر باکسی روی یک سری از گوشیها عملیات انجام میده.
یه سر هم به این لینک بزن

reza3600
18-05-2007, 21:01
سلام گوشی من کا 750 چنجی هست و فقط میخام که منو انو عوض کنم چیکار باید بکنم

cid=49 red

mrmostafa
19-05-2007, 07:53
آقا من كه هر چي توضيح دادم متوجه نشدش اين مشكل يه بنده خدايي هستش من كه تا به حال به اين مشكل بر نخوردم من ميگم USB Flash نصب نشده حالا كسي با اين مشكل بر خورده بگه

برنامه رو که شما دادید به من دانلود کردم ولی بازم همون پیغام epiusb رو میده در ضمن من باید از کجا بفهمم cid گوشیم چنده 36 یا 49 قبلا یه برنامه برای تشخیص cid بود ولی لینکش خراب بود میخوام اگه میشه شما فقط یه توضیح در مورد cid و red یا brown بدید من الن حدود چند هفته هست که تمام این کارهایی رو که گفتید رو کردم وهمیشه توبرنامه farmanager به پیغام epi usb و در برنامه phone xs به پیغام open failed بر میخورم حتی اون فایل pdf هم به من کمک نکرد از شما خواهش دارم که هر چه زودتر در این مورد کمکم کنید..یه توضیح کامل لطفا موفق باشید........

hamed_haker
19-05-2007, 18:25
:2: اقا من گوشی رو تبدیل کردم به w800 حالا موقع عکس گرفتن ذخیره نمیکنه
دمتون گرم هرکی میدونه همینجا راهنمایی کنه

Mohsen6558
19-05-2007, 20:17
با ورود به منو اصلی طبق روشی که بالا گفتم
وارد فولدر ifs میشین- شکل زیر:

بعد فولدر settings و آخر messaging
ifs > setting > messaging
وارد که شدین این فایل رو پیدا می کنین pref_store.txt و روی اون کلید F4 رو می زنین تا وارد ویرایش گر بشه و این متن رو بصورت پیش فرض می بینین:

این متن رو با این یکی عوض کنید: tpa/

بعد کلید F2 رو زده و سپس F10
آخر سر بطور کامل خارج می شین و ارتباط رو بطور کامل Shut down می کنید.

برای اطمینان از حجم فضای اضافه شده می تونین از نرم افزار My Phone Explorer استفاده کنید و تو قسمت Other - Memory Status میتونین بفهمین که چقدر به حافظه مسیج های شما اضافه شده
از 201 بصورت پیش فرض به 11130 افزایش پیدا می کنه که البته این میزان تو گوشی های مختلف بسته به حجم خالیشون فرق می کنه ولی تو همین حدوداس

این رو انجام بدین تا چند تا حقه دیگه هم یادتون بدم مثل عوض کردن آیکن های منوی اصلی یا زیر شاخه های اونا
یا پاک کردن لوگوی اپراتور IR-TCI و ....

به نظر شما این ترفند روی W700 کار می کنه !!!

navid_ice_heart_128
20-05-2007, 01:39
آقا من كه هر چي توضيح دادم متوجه نشدش اين مشكل يه بنده خدايي هستش من كه تا به حال به اين مشكل بر نخوردم من ميگم USB Flash نصب نشده حالا كسي با اين مشكل بر خورده بگه

برنامه رو که شما دادید به من دانلود کردم ولی بازم همون پیغام epiusb رو میده در ضمن من باید از کجا بفهمم cid گوشیم چنده 36 یا 49 قبلا یه برنامه برای تشخیص cid بود ولی لینکش خراب بود میخوام اگه میشه شما فقط یه توضیح در مورد cid و red یا brown بدید من الن حدود چند هفته هست که تمام این کارهایی رو که گفتید رو کردم وهمیشه توبرنامه farmanager به پیغام epi usb و در برنامه phone xs به پیغام open failed بر میخورم حتی اون فایل pdf هم به من کمک نکرد از شما خواهش دارم که هر چه زودتر در این مورد کمکم کنید..یه توضیح کامل لطفا موفق باشید........

سلام من تا اونجايي كه ميدونم k750 چهار مدل هستش cid36red,cid36brown,cid49red,cid49brown
و همه ي گوشيها به غير از cid 49 red راحت تر هك مي شن و براي هك cid 49 بايد خيلي دستكاري كني مي توني درايور flash را از سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود كني اونجا اموزش براي cidd 49 red هستش با برنامه ي client ميتوني تمام اطلاعات گوشي را بفهمي:41:

navid_ice_heart_128
20-05-2007, 01:40

مگه k750 چش بود تبديل كردي:18:

iman_s
20-05-2007, 03:27
فکر کنم اگه یکبار گوشی رو مستر ریست کنی درست بشه.

jasoosk
20-05-2007, 06:41
سلام
گوشی w800 با cid36 هست ...دیروز دادم تعمیر و فلش .. تا قبل از فلش کردن به فار وصل میشد و همه کار هم میشد روش انجام بدم.
ولی الان تا وصلش میکنم به فار (اونجا که میگه C رو نگه دار و کابل رو بزن) گوشی بلافاصله روشن میشه !!

خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.

arashlive63
20-05-2007, 12:00
سلام
گوشی من W800 هست با Far اونو هک کردم و منوش رو عوض کردم ، گوشی رو یه بار Master Reset کردم ، حالا که روشن کردم تو منوی استارت آپ گیر کرده وهرکاری می کنم وارد گوشی نمیشه ، باید چیکار کنم؟

simsun100
21-05-2007, 10:22
سلام، w700 رو نمیتونم کانکت کنم به فار منیجر..... گوشیم سریال چنج هست، کمک!:18:
cid رو چه جوری باید بفهمم؟ اصلاً چی هست؟!

pedramkhoshtip123
21-05-2007, 10:44
simsun100 جان باید اول فایل ssw رو با xs رو گوشی فلش کنی بعد به فار کانکت شی cid گوشی را با xs میتونی پیدا کنی و cid نوع سخت افزار گوشی است که برای w700 cid49 است

mrmostafa
21-05-2007, 10:55
سلام من تا اونجايي كه ميدونم k750 چهار مدل هستش cid36red,cid36brown,cid49red,cid49brown
و همه ي گوشيها به غير از cid 49 red راحت تر هك مي شن و براي هك cid 49 بايد خيلي دستكاري كني مي توني درايور flash را از سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود كني اونجا اموزش براي cidd 49 red هستش با برنامه ي client ميتوني تمام اطلاعات گوشي را بفهمي:41:

رفيق من خودم بلدم خودمم آموزش ميدم من رو حرف اون دوستمون كه گفته بود از اون سوال كردم چون تجربه خودش رو گفته بودش

ممنونم

mrmostafa
21-05-2007, 11:17
سلام گوشی من کا 750 چنجی هست و فقط میخام که منو انو عوض کنم چیکار باید بکنم

cid=49 red

بهترين انتخاب براي شما فار هستش . شما با فار ميتوني همه تغييرات انجام بدي حتي افزايش اس ام اس بعد فايل rest رو فلش كني گوشي بالا ميادش اصلا انگار خاموش و روشن كردي همه چي سر جاشه كا 750 چينج شده مشكل نداره چون فايل REST با فايل SEFP سازگاري داره

موفق باشي

mrmostafa
21-05-2007, 11:19

آقا تنظيمات دوربينت رو رو گوشي بزار دوباره عكس بگير ببين ذخيره ميكنه اين اتفاق براي گوشي كسي افتاده بود درستش كردم براش البته يادم نمياد دقيق مربوط به چي ميشد حالا تست كن بگو تا بگم چيكار كني

mrmostafa
21-05-2007, 11:24
سلام
گوشی w800 با cid36 هست ...دیروز دادم تعمیر و فلش .. تا قبل از فلش کردن به فار وصل میشد و همه کار هم میشد روش انجام بدم.
ولی الان تا وصلش میکنم به فار (اونجا که میگه C رو نگه دار و کابل رو بزن) گوشی بلافاصله روشن میشه !!

خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.

اولا كه دستگاه باكس زياد خوب نيست براي گوشي اونم با اون كسايي كه اونجا نشستن فلش ميكنن. بيشتر وقتها جوري با باكس فلش ميكنن ديگه به نرم افزار كانكت نميشه ولي اين كه ميگي روشن ميشه شما بايد USB Flash رو نصب كني تا گوشي روشن نشه

jasoosk
22-05-2007, 09:42
ممنون از جوابتون . ولی درایور نصب هست و اشکال از خود گوشیه.
یه مشکل دیگه هم این که گوشی من سریال اصلی بود ..حالا که Imei رو زدم فرق کرده ... یعنی بعد از فلش کردن.

الان بخوام بفروشم چنج محسوب میشه ؟ آیا میتونم برگردونم به سریال خودش ؟ چجوری ؟
ممنون.

pandis
22-05-2007, 14:25
سلام . اين رشهايي كه در كل تاپيك گفتيد براي w700 هم جواب ميده؟

navid_ice_heart_128
22-05-2007, 19:00
سلام
من يه مشكل دارم گوشي من k750 cid49 red هستش وقتي همه ي مراحل را طي مي كنم و اسكين واسه مديا پلير مي ريزم دقيقا با 6 بار ورود و خروج از مديا پلير كلا قيافه اش بر ميگرده به حالت اول و وقتي قيافش برگشت به اول وقتي موبايل را خاموش مي كنم بدون اينكه ارم سوني اريكسون بياد خاموش ميشه يعني با زدن دكمه يهو خاموش ميشه ولي اگه 6 بار به مديا پلير نرم و نرفته خاموش كنم معمولي خاموش ميشه يعني ارم سوني اريكسون مياد از بزرگان درخواست كمك در اين رابطه دارم

navid_ice_heart_128
22-05-2007, 19:05
یه مشکل دیگه هم این که گوشی من سریال اصلی بود ..حالا که Imei رو زدم فرق کرده ... یعنی بعد از فلش کردن.

ممنون.

برو بكوب سره يارو بگو كه سريال گوشي من اصل حالا بهت ميگم همون سريال خود گوشي را بزن نزدي هرچي ديدي از چشم خودت ديدي قوطي گوشي را هم با خودت ببر بعد خودش سريع بر ميگردونه شايد حالا قبول نكنه چرا همون اول نگفتي:18:
پس چرا نشستي پاشو:41:

iman_s
23-05-2007, 00:49
سلام
من يه مشكل دارم گوشي من k750 cid49 red هستش وقتي همه ي مراحل را طي مي كنم و اسكين واسه مديا پلير مي ريزم دقيقا با 6 بار ورود و خروج از مديا پلير كلا قيافه اش بر ميگرده به حالت اول و وقتي قيافش برگشت به اول وقتي موبايل را خاموش مي كنم بدون اينكه ارم سوني اريكسون بياد خاموش ميشه يعني با زدن دكمه يهو خاموش ميشه ولي اگه 6 بار به مديا پلير نرم و نرفته خاموش كنم معمولي خاموش ميشه يعني ارم سوني اريكسون مياد از بزرگان درخواست كمك در اين رابطه دارم
این مشکل منم بود با یکبار مستر ریست کردن گوشی حل شد.راستی چندبار این مسئله رو تو همین تاپیک توضیح داده بودم.

jasoosk
23-05-2007, 11:18
برو بكوب سره يارو بگو كه سريال گوشي من اصل حالا بهت ميگم همون سريال خود گوشي را بزن نزدي هرچي ديدي از چشم خودت ديدي قوطي گوشي را هم با خودت ببر بعد خودش سريع بر ميگردونه شايد حالا قبول نكنه چرا همون اول نگفتي:18:
پس چرا نشستي پاشو:41:

حالا قابل برگشت هست ؟
اگه اون انجام نداد ...جای دیگه این کار رو میکنه برام؟

ehsanxx
23-05-2007, 12:26
گوشی سونی اریکسون z1010 وقتی سیم میذارم میگه insert correct sim یعنی للکه می خوام بدونم خودم می تونم نرم افزاری آنلاکش کنم یا باید بدم بیرون با باکس آنلاک کنن
راهنمایی لطفا

masoud_ac
23-05-2007, 14:44
W810i با رم 4GB چطوره؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

MAHBOOB_mehr
23-05-2007, 19:31
salam
chera t630 blue toth nemegire?

pandis
24-05-2007, 14:42
سلام چرا فار گوشيمو نميشناسه
گوشي من :w700
بعد از اين كه كليد c رو نگه مي دارم erorr ميده

navid_ice_heart_128
24-05-2007, 15:32

چند تا اموزش خوندي اخه عزيز بايد cid گوشي firware و red و brown بودنش را بفهمي واسه ي هر كدوم يك پلاگين خاص هستش همين جوري كه نميشه:19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :13: :13: :13: :13: :13: :13: :13: :13:

navid_ice_heart_128
24-05-2007, 15:38
این مشکل منم بود با یکبار مستر ریست کردن گوشی حل شد.راستی چندبار این مسئله رو تو همین تاپیک توضیح داده بودم.

ممنون ميشه بگي تو كدوم پستها در اين مورد بحث كردين اخه من دقيقا اين بحثا يادم هستش حتي يكي هم همين مشكل را داشت تو همين تاپيك بود يادمه:21:
ولي اون موقه حتي من نمي دونستم far manager چيه به هر حال ازت خيلي ممنون دوست عزيز:40: :11: :40: :11: :40: :11:

navid_ice_heart_128
24-05-2007, 16:08
كمك همين حالا گوشيمو تو قسمت master rest reset setting را زدم باز هم همون شد وقتي 6 بار به مديا پلير رفتم باز هم همون جوري برگشت مثل اولي بعد rest all را زدم حالا كه گوشيم روشن ميشه ميگه كه زبان انتخاب كنم فقط كليد هاي با لا و پايين جي استيك را ميشناسه هرچه روي فارسي فشار ميدم نميره
راستي من منوي گوشي را قبلا عوض كردم اون اسكورول بار را حذف كردم و فضاي اس ام اس هامو بيشتر كردم مي تونه دليلش يكي از اينا باشه

navid_ice_heart_128
25-05-2007, 08:02
كمك همين حالا گوشيمو تو قسمت master rest reset setting را زدم باز هم همون شد وقتي 6 بار به مديا پلير رفتم باز هم همون جوري برگشت مثل اولي بعد rest all را زدم حالا كه گوشيم روشن ميشه ميگه كه زبان انتخاب كنم فقط كليد هاي با لا و پايين جي استيك را ميشناسه هرچه روي فارسي فشار ميدم نميره
راستي من منوي گوشي را قبلا عوض كردم اون اسكورول بار را حذف كردم و فضاي اس ام اس هامو بيشتر كردم مي تونه دليلش يكي از اينا باشه

كسي نمي خواد جوابمو بده خودم پيدا كردم اين فايل تو reset پاك شده بود tpa\system\layuot\layuot.xml
شما كه گفتي يك بار ريست كنم درست ميشه اخه درست نشد كه هيچ اون فايل بالايي پاك شد كه هيچ تمام عكسهاي مديا پلير را هم كه كپي كرده بودم پاك شد:41: :41: :41: :41: :41: :41: وقتي يك چيز را مطمين هستيد لطفا بگيد:2: :2: :2: :2: :2: :2:

mp3
25-05-2007, 16:05
گوشی من رجیستر چنجی هست من میتونم اینو رو گوشیم بریزم؟
ایا بدش گوشیم شبکه رو میشناسه؟

mrmostafa
25-05-2007, 16:58
كسي نمي خواد جوابمو بده خودم پيدا كردم اين فايل تو reset پاك شده بود tpa\system\layuot\layuot.xml
شما كه گفتي يك بار ريست كنم درست ميشه اخه درست نشد كه هيچ اون فايل بالايي پاك شد كه هيچ تمام عكسهاي مديا پلير را هم كه كپي كرده بودم پاك شد:41: :41: :41: :41: :41: :41: وقتي يك چيز را مطمين هستيد لطفا بگيد:2: :2: :2: :2: :2: :2:

مشكل شما چيه بگو م كمكت كنم

mrmostafa
25-05-2007, 17:00

مشكل شما usb flash هستش درايور رو خوب نصب نكردي يعني نصب نشده بعضي موقع حتي سي دي خود گوشي رو ميزاري نميشناسه از چند تا درايور مختلف استفاده كن يكي ميشناسه جاي ديگه هم يكي مشكل رو داشتش چند تا درايور مختلف دادم بهش درست شدش

mrmostafa
25-05-2007, 17:02
salam
chera t630 blue toth nemegire?

گوشي شما مشكل هنگ كردن هم داره يا كند شدش؟!!! يه بار ريست كن درست نشدش يه بار فرمت كن چون رم گوشي ويروس ميگيره هم اين مشكلات پيش ميادش

mrmostafa
25-05-2007, 17:05
گوشی سونی اریکسون z1010 وقتی سیم میذارم میگه insert correct sim یعنی للکه می خوام بدونم خودم می تونم نرم افزاری آنلاکش کنم یا باید بدم بیرون با باکس آنلاک کنن
راهنمایی لطفا

اين مشكل غير از اينكه براي لاك بودن گوشي هستش براي اينم هستش كه اگه چينج شده باشه اينجوري ميشه
پلاگين رو گوشي شما جوابگو نيستش بايد ببري بيرون با باكس انجام بدن ولي بايد مطمئن باشي كه لاك هستش چون اين پيغام هم شبكه اي هستش هم اينكه سريال گوشي پريده

mrmostafa
25-05-2007, 17:07
سلام . اين رشهايي كه در كل تاپيك گفتيد براي w700 هم جواب ميده؟

بله براي گوشي شما هم صدق ميكنه ميتوني تغييرات انجام بدي طبق آموزش

mrmostafa
25-05-2007, 17:14

ممنون.

خودت فلش كردي؟؟؟ اگه پريده پس چينج بوده چون الان اينقدر تو كلاه برداري پيشرفت كردن سريال گوشي رو يكي ميكنن شما تو خيال خودت ميگي اصله ديگه غافل از اينكه با يه بار فلش سريال ميپره من گوشي زياد تعمير ميكنم ديدم
حواستون باشه احتمالا براي شما هم همين بوده چون سريال اصل موغعي ميپره يه سخت افزار داره اون عوض بشه يا اسيب ببينه

D E V I L
25-05-2007, 19:00
آقا يكي به داد ما برسه.
من گوشيمو بصورت زير فلش كردم
اول فايلهاي main و fs رو با برنامه gslide پردازش كردم.بعد توسط xs++ اول فايل fs رو فلش كردم.بعد هم cda رو فلش كردم.آخر سر هم فايل مين رو فلش كردم.
ولي حالا 15 دقيقه هست كه گوشي رو روشن كردم و ميگه please wait.
مشكل از كجاست؟

masoud_ac
25-05-2007, 19:32
بيش از 5 درايور معروف دنيا .
كيفيت عكس و فيلم را با اين درايور ها در گوشي تجربه كنيد. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

D E V I L
25-05-2007, 20:25
بيش از 5 درايور معروف دنيا .
كيفيت عكس و فيلم را با اين درايور ها در گوشي تجربه كنيد. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
كشتي مارو با اين درايو هات همه اينا تو sek750i.pl و topsony هست.مثله پيام بازرگاني همه جا تبليغ ميكني.
يكيشو آپلود كردم پدرم در آومد.اولش ميگيد خطري نداره كمكتون ميكنميم و...
ولي از صبح دارم سوال ميپرسم يكي نيست جوابمو بده.

iman_s
26-05-2007, 02:01
من که گفتم مشکل من با Reset حل شد.پس خودم امتحان کرده بودم.در ضمن نمیدونستم فایلهای سیستمی با Reset پاک میشن.مگه اینکه فایلLayuot رو بوسیله پچ به حافظه گوشی انتقال داده باشی.

mrmostafa
26-05-2007, 07:50
آقا يكي به داد ما برسه.
من گوشيمو بصورت زير فلش كردم
اول فايلهاي main و fs رو با برنامه gslide پردازش كردم.بعد توسط xs++ اول فايل fs رو فلش كردم.بعد هم cda رو فلش كردم.آخر سر هم فايل مين رو فلش كردم.
ولي حالا 15 دقيقه هست كه گوشي رو روشن كردم و ميگه please wait.
مشكل از كجاست؟

شما گوشيت رو ببر بيرون بده با باكس فلش كنن

navid_ice_heart_128
26-05-2007, 14:47
گوشی من رجیستر چنجی هست من میتونم اینو رو گوشیم بریزم؟
ایا بدش گوشیم شبکه رو میشناسه؟

اولا ايران سل به شه اصلا نگران نباش دوما اگه گوشيت cid36 باشه كه خيلي راحته اگه هم نباشه باز راحته بري به اين سايت مشكلت كاملا حل ميشه :10: :10: :10: :10: :10: :10: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

navid_ice_heart_128
26-05-2007, 14:51
مشكل شما چيه بگو م كمكت كنم

سلام من وقتي رو مديا پلير اسكين ريختم علاوه بر اون بلاهايي كه قبلا گفتم سرم اومد يك بار ريست كردم بعد از 12 بار ورود وخروج به مديا پلير دوباره مثل اولش مي شه البته قبل از اينكه ريست كنم با 6 بار ورود به مديا پلير مثل اولش مي شد:18: :18: :18: :18:

navid_ice_heart_128
26-05-2007, 14:55
كشتي مارو با اين درايو هات همه اينا تو sek750i.pl و topsony هست.مثله پيام بازرگاني همه جا تبليغ ميكني.
يكيشو آپلود كردم پدرم در آومد.اولش ميگيد خطري نداره كمكتون ميكنميم و...
ولي از صبح دارم سوال ميپرسم يكي نيست جوابمو بده.

تو چرا جوش ميزني دوستمون زحمت كشيدن
اگه هم دوست داري من صبح تا شب نخوابم و اينجا باشم تا تو هر سوالي خواستي جواب بدم
اگه ميخواهي شماره موبايلمو بدم تا مشكي داشتي به من بگي:5: :5: :13: :13:

D E V I L
26-05-2007, 15:32
تو چرا جوش ميزني دوستمون زحمت كشيدن
اگه هم دوست داري من صبح تا شب نخوابم و اينجا باشم تا تو هر سوالي خواستي جواب بدم
اگه ميخواهي شماره موبايلمو بدم تا مشكي داشتي به من بگي:5: :5: :13: :13:

خيلي ممنون دوست عزيز.بردم با باكس فلش كردن درست شد.
فقط يه سوال دارم
وقتي با phone xs دارم گوشي رو هك ميكنم وسط كار روشن ميشه و روز از نو روزي از نو.نميشه كاري كرد كه اينطوري نشه.
البته گوشي من چينج هست و با روشي كه آقا حميد براي افزايش صداي w810 گفته بود كار ميكنم.

mp3
26-05-2007, 18:04
من وقتی با far کار میکنم و در قسمت sefp matrix رو میزنم و بعد کابل رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته و پیامشم انه که میگه
epiusb.sys رو نصب کنید .اگه میشه اینو بزارید برام .
و بعد هم اینکه dcu-60 همون کابل همراه گوشیه دیگه؟؟؟؟

D E V I L
28-05-2007, 22:16
من وقتی با far کار میکنم و در قسمت sefp matrix رو میزنم و بعد کابل رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته و پیامشم انه که میگه
منم همين مشكلو داشتم.يه بار ويندوز رو عوض كن و درايو usbflash رو دوباره نصب كن.
به احتمال زياد مشكلت حل ميشه.:10: :10:

D E V I L
28-05-2007, 22:27
بالاخره تونستم با فار گوشيمو هك كنم.خدايي اين روشي كه براي CID49 هست خيلي باهال تر از XS++ هستش.هم وقت آدمو نميگيره و هم اعصاب آدمو خورد نميكنه.
ولي دوتا سوال برام پيش اومده اگه جواب بديد ممنون ميشم:
1-من وقتي اسكين مدياپلير رو عوض ميكنم بعد از هفت الي هشت بار كه بازش ميكنم اسكين ناپديد ميشه و براي برگشتنش بايد يه بار گوشي خاموش بشه.
2-من درايو صدا رو هم عوض كردم و اين درايو رو روش ريختم:ToShaRa_Mega_Acoustic_v1.6 .حالا مشكلي پيش نياد يه وقت يه جاش نسوزه بيوفده رو دستم.
در ضمن درايو دوربين رو هم به پيشنهاد moriss جان 1.81 رو زدم به نظر شما چطوره؟درايو 8.54 رو هم ريختم ولي تعريفي نداشت.
اگه درايو باهال ميشناسيد لطفا معرفي كنيد.
با تشكر از همگي

navid_ice_heart_128
29-05-2007, 08:02

گوشي تو cid 49 هستش و تو با پلاگين هاي cid36 وصل ميشي:18:

ALFA323
29-05-2007, 14:28
لطفا منو کمک کنید تو رو خدا من میخوام گوشیم رو با Far هک کنم اما هر کاری میکنم Error میده مثل شکل زیری:
در صفحه ای که برای انتخاب تلفن با CID اون میاد من k750 CID 49 رو انتخاب میکنم چون گوشیم هم همینه بعد از شناسایی تلفن توسط کابل USB هنگام ورود به فولدر های Flash یا System نرم افزار یا مثل شکل بالا Error میده یا مثل شکل پایین همین جوری میمونه حتی تا ساعت ها... لطفا منو راهنمایی کنه هر کی میدونه تو رو خدا...............

p_boy
29-05-2007, 15:02
سلام

گوشی من k750 49 red تا حالا چند سری تغییرات و پچ هایی رو که می خواستم خیلی راحت رو گوشی می ریختم و با ریختن فایل rest گوشی بدون مشکل روشن میشود

ولی این بار وقتی گوشی رو روشن می کنم یه صفحه سفید نشون میده و صفحه شروع میکنه به چشمک زدن چند دفعه هم تا حالا تمام پچ هایی رو که نصب کردم رو پاک کردم و دوباره فایل rest رو ریختم ولی درست نشده

به نظر شما حالا چیکار کنم

navid_ice_heart_128
30-05-2007, 02:14
خيلي ممنون دوست عزيز.بردم با باكس فلش كردن درست شد.
فقط يه سوال دارم
وقتي با phone xs دارم گوشي رو هك ميكنم وسط كار روشن ميشه و روز از نو روزي از نو.نميشه كاري كرد كه اينطوري نشه.
البته گوشي من چينج هست و با روشي كه آقا حميد براي افزايش صداي w810 گفته بود كار ميكنم.

چند گرفتن فلش كردن قيمت؟:18:

iman_s
30-05-2007, 04:13
بالاخره تونستم با فار گوشيمو هك كنم.خدايي اين روشي كه براي CID49 هست خيلي باهال تر از XS++ هستش.هم وقت آدمو نميگيره و هم اعصاب آدمو خورد نميكنه.
ولي دوتا سوال برام پيش اومده اگه جواب بديد ممنون ميشم:
1-من وقتي اسكين مدياپلير رو عوض ميكنم بعد از هفت الي هشت بار كه بازش ميكنم اسكين ناپديد ميشه و براي برگشتنش بايد يه بار گوشي خاموش بشه.
2-من درايو صدا رو هم عوض كردم و اين درايو رو روش ريختم:ToShaRa_Mega_Acoustic_v1.6 .حالا مشكلي پيش نياد يه وقت يه جاش نسوزه بيوفده رو دستم.
در ضمن درايو دوربين رو هم به پيشنهاد moriss جان 1.81 رو زدم به نظر شما چطوره؟درايو 8.54 رو هم ريختم ولي تعريفي نداشت.
اگه درايو باهال ميشناسيد لطفا معرفي كنيد.
با تشكر از همگي
اولا که مبارک باشه.در مورد سوالات:
1- مشکل من با یکبار مستر ریست حل شد ولی مثل اینکه مال بعضی از دوستان با منستر ریست حل نشد و هنوز این مشکل رو دارند.
2- من 2-3 ماهی میشه که درایور صدای گوشیمو عوض کردم و همیشه هم اکولایزرها تا خرخره پر هستند و با آخرین ولوم هم گوش می کنم ولی به مشکلی برنخوردم.درایور صدای من اینه که خیلی خوب جواب داده در صورتی که درایوری که شما گفتید روی گوشی ن در ولوم بالا با خش خش همراه بود.The LOUDEST Acoustic By ToShaRa v2
در مورد درایور دوربین هم با اینکه زیاد فرقی نمیکنه منم درایور 1.81 رو استفاده و پیشنهاد می کنم.

iman_s
30-05-2007, 04:29
لطفا منو کمک کنید تو رو خدا من میخوام گوشیم رو با Far هک کنم اما هر کاری میکنم Error میده مثل شکل زیری:
در صفحه ای که برای انتخاب تلفن با CID اون میاد من k750 CID 49 رو انتخاب میکنم چون گوشیم هم همینه بعد از شناسایی تلفن توسط کابل USB هنگام ورود به فولدر های Flash یا System نرم افزار یا مثل شکل بالا Error میده یا مثل شکل پایین همین جوری میمونه حتی تا ساعت ها... لطفا منو راهنمایی کنه هر کی میدونه تو رو خدا...............
یکبار پلاگینها رو چک کن .این اشتباه به خاطر پلاگینها هست. یکبار همه پلاگینها رو پاک کن و دوباره نصب کن.

D E V I L
30-05-2007, 21:58
چند گرفتن فلش كردن قيمت؟:18:
پنج هزار تومن گرفتن:13: .گوشيمم چنج بود.:41:
البته تو اروميه دادم فلش كردن.

reza3600
31-05-2007, 16:01
سلام
اگه من با Phone Xs+ منوی گوشیمو عوض کنم نیازی به فلش فایل Rest نیست که گوشی من کا 750 چنجی 49 رد هستش. اگه این کار رو بکنم گوشیم میترکه یا نه
ممنون

D E V I L
31-05-2007, 16:17
سلام
اگه من با Phone Xs+ منوی گوشیمو عوض کنم نیازی به فلش فایل Rest نیست که گوشی من کا 750 چنجی 49 رد هستش. اگه این کار رو بکنم گوشیم میترکه یا نه
ممنون
منظورتون قسمت fsx برنامه xs++ هست؟
اگه با اين برنامه منوهارو عوض كنيد نيازي به ريختن فايل ريست نيست.فقط بايد حوصله كنيد چون ممكن هك كردن گوشي 8 ساعت طول بكشه و وسط كار هم چندين بار برنامه هنگ خواهد كرد.
در ضمن يادون باشه اگه موقع انتخاب start FSX برنامه ازتون سوال پرسيد حتما no رو انتخاب كنيد در غير اينصورت رجيستر گوشي ميپره!يعني اگه yes رو بزنيد

p_boy
01-06-2007, 13:00
سلام

گوشی من k750 49 red تا حالا چند سری تغییرات و پچ هایی رو که می خواستم خیلی راحت رو گوشی می ریختم و با ریختن فایل rest گوشی بدون مشکل روشن میشود

ولی این بار وقتی گوشی رو روشن می کنم یه صفحه سفید نشون میده و صفحه شروع میکنه به چشمک زدن چند دفعه هم تا حالا تمام پچ هایی رو که نصب کردم رو پاک کردم و دوباره فایل rest رو ریختم ولی درست نشده

به نظر شما حالا چیکار کنم

کسی نظری نداره !!

d_oxid
01-06-2007, 13:37
cid 36 رو میشه باXS++روش نغییرات داد یا این فقط مخصوص 49 هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

navid_ice_heart_128
01-06-2007, 16:23
سلام
ممنون
سلام با فار منيجر كپي كن خيالت راحت با شه چون من امتحان كردم هيچ مشكلي نداشتم ولي وقتي با sx گوشيمو فلش كردم مثل دوستمون شد:10: يعني تو please wait گير كرد

navid_ice_heart_128
01-06-2007, 16:28
منظورتون قسمت fsx برنامه xs++ هست؟
اگه با اين برنامه منوهارو عوض كنيد نيازي به ريختن فايل ريست نيست.فقط بايد حوصله كنيد چون ممكن هك كردن گوشي 8 ساعت طول بكشه و وسط كار هم چندين بار برنامه هنگ خواهد كرد.
در ضمن يادون باشه اگه موقع انتخاب start FSX برنامه ازتون سوال پرسيد حتما no رو انتخاب كنيد در غير اينصورت رجيستر گوشي ميپره!يعني اگه yes رو بزنيد

چرا حالا ميگي :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19:
راستي تو كجاي اروميه گوشيتو بردي درست كردن
دفعه ي پيش من گوشيمو فايل ريست نريختم روشن نشد بردم دادم تو خيابون مدرس موبايل فروشي x ازم ده هزار به خاطر فلش كردن فايلهاي ريست گرفت نامرد

D E V I L
01-06-2007, 17:35
چرا حالا ميگي :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19:
راستي تو كجاي اروميه گوشيتو بردي درست كردن
دفعه ي پيش من گوشيمو فايل ريست نريختم روشن نشد بردم دادم تو خيابون مدرس موبايل فروشي x ازم ده هزار به خاطر فلش كردن فايلهاي ريست گرفت نامرد
پيغامهاي خصوصي رو چك كن:10:

iman_s
02-06-2007, 03:44
cid 36 رو میشه باXS++روش نغییرات داد یا این فقط مخصوص 49 هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اتفاقا در گوشیهای CID36 دیگه نیازی نیست که از XS++ استفاده کنید و فار بدون هیچ مشکلی گوشی رو میشناسه.فقط باید از پلاگین SEFP10044 استفاده کنی.

rebe
03-06-2007, 13:47
با سلام : من گوشی k750 cid 49 brown دارم وقتی گوشی را ریست کردم صفحه گوشی به هم ریخت بردم بیرون فلش کردند ولی حالا هنگام روشن کردن گوشی صفحه بصورت سفید روشن میشود یکی از تعمیرکار های خیابان مدرس ارومیه مشکل را نرم افزاری تشخیص داده است چون تمام قطعات آن راچک کرده لطفا دوستان عزیز کمکم کنند : با تشکر

nkhdiscovery
03-06-2007, 16:20
سلام من تازه عضو شدم نمی دونستم کجا باید تایپ کنم اگه اشتباه شده ببخشید!!

میخواستم بدونم فضای sms w800 قابل افزایش هست؟؟

D E V I L
03-06-2007, 17:21
با سلام : من گوشی k750 cid 49 brown دارم وقتی گوشی را ریست کردم صفحه گوشی به هم ریخت بردم بیرون فلش کردند ولی حالا هنگام روشن کردن گوشی صفحه بصورت سفید روشن میشود یکی از تعمیرکار های خیابان مدرس ارومیه مشکل را نرم افزاری تشخیص داده است چون تمام قطعات آن راچک کرده لطفا دوستان عزیز کمکم کنند : با تشکر
خب اگه تشخيص دادن مشكلش نرم افزاريه بده يه جا ديگه برات فلش كنن.
در ضمن بيشتر از 5هزار تومن هم نده.چون منم تو اروميه دادم فلش كردن 4 تومن.

D E V I L
03-06-2007, 17:28

بله قابل افزايش هست.:31:
فكر كنم تو صفحه اول همين تاپيك آموزشش باشه.

D E V I L
03-06-2007, 17:33

بله قابل افزايش هست.:31:
تو صفحه اول همين تاپيك آموزشش هست.

navid_ice_heart_128
04-06-2007, 00:36
به بابا اينجا كه همه همشهري منن :10:
دوست من اگه از من ميشنوي هنوز واستا چون همه ي موبايل فروش ها يه جورن بگو تو كدوم موبايل فروش بردي تا بگم اصلا چرا گوشي تو باز كردي
واي واي حالا ياد افتاد ماله من هم مثل ماله تو شده بود ببين اينجوري بود يا نه
1: موبايل به غير از دكمه هاي جوي استيك هيچ كدوم از دكمه ها رو نميشناخت مثل دكمهي منو و نميتونستي زبان رو انتخاب كني تو اولش
2: گرافيك گوشي به هم ريخته بود مثل شطرنجي بود
اگه اينطوري بود نبايد عجله ميكردي حالا ازت چند گرفتن اينجوري كردن
اگه اينجوري باشه به من بگو تا بگم كه از اين مسير اين فايلت پاك شده /tpa/system/layout/layout.xml
ولي ديگه كه اونطوري كرده من نميدونم
همه ي سوالامو جواب بده:11:

saeed jun
04-06-2007, 01:27
چطوري ميشه رو k310 نرم افزار نصب كرد

D E V I L
04-06-2007, 10:13
به بابا اينجا كه همه همشهري منن :10:
دوست من اگه از من ميشنوي هنوز واستا چون همه ي موبايل فروش ها يه جورن بگو تو كدوم موبايل فروش بردي تا بگم اصلا چرا گوشي تو باز كردي
واي واي حالا ياد افتاد ماله من هم مثل ماله تو شده بود ببين اينجوري بود يا نه
1: موبايل به غير از دكمه هاي جوي استيك هيچ كدوم از دكمه ها رو نميشناخت مثل دكمهي منو و نميتونستي زبان رو انتخاب كني تو اولش
2: گرافيك گوشي به هم ريخته بود مثل شطرنجي بود
اگه اينطوري بود نبايد عجله ميكردي حالا ازت چند گرفتن اينجوري كردن
اگه اينجوري باشه به من بگو تا بگم كه از اين مسير اين فايلت پاك شده /tpa/system/layout/layout.xml
ولي ديگه كه اونطوري كرده من نميدونم
همه ي سوالامو جواب بده:11:
سلام همشهري
فكر كنم منظور دوستمون يه چيز ديگه بود.
وقتي فايل layout.xml پاك بشه گوشي بالا مياد ولي نوشته هاي منو بالا ميره و عكسهاي theme قاطي ميشه و بعضي دكمه ها هم كار نميكنه.درست همونطور كه شما توضيح داديد.
ولي دوستمون ميگن كه بعد از روشن شدن يه صفحه سفيد مياد.
ممكن درايو صفحه نمايش پاك شده باشه.اگه درايو صفحه نمايش پاك بشه صداي گوشي شنيده ميشه ولي تصويري ديده نميشه و صفحه نمايش سفيد خواهد بود.

rameshk
04-06-2007, 11:59
این لینک پایین لینک مستقیم برای زبان های فارسی عربی برای EMEA-6 هستش
Language ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با یه منیجر داونلود کن

فایل fa.lng - و ar.t9 رو با فار تو این مسیر کپی کن \FS\tpa\preset\system\language

و فایل های lng.lst و lng.dat رو پاک کن

و یه متن به این نام هست allowed_language که تو فار روش دبل کلیک کن و زبان هایی که می خوای اضافه بشه رو توش به همون ترتیب خودش اضافه کن مثلا
fa , ar,

این روش قطعی نیست و تو EMEA های مختلف فرق داره

اگه با این کار های جواب داد که خوبه
اگه نه باید یه کار دیگه هم بکنی

فایل customize.xml موجود در این مسیر \FS W800\tpa\preset\custom رو با F4 باز کن و تو قسمت allowed language ها (شکل زیر)

و زبان مورد نظرت رو مثل بقیه وارد کن بعدش F2 و F10 رو بزن و آخر سر خروج

با این کارا باید زبان فارسی اضافه بشه اگر نشد این کار رو بکن

بجای همه این کار ها fa.lng رو که داری به یکی از زبان هایی که توی همون مسیر گفته شده تغییر نام بده مثلا de.lng و فایل همنام اصلیش رو پاک کن و اینو بذار جای اون و دیگه لازم نیست customize یا بقیه چیزا رو تغییر بدی

اینارو امتحان کن اگه شد که هیچ اگه نشد بگو تا بازم کمکت کنم

اگر تو انجام این چیز ها هم مشکل داشتی (آخه هول هولکی گفتم) بپرس تا بهتر توضیح بدم

---------------------------------------------------------------------
ویرایش شده:
با روش اول که در بالا گفتم زبان فارسی رو فقط برای نوشتن اس ام اس میتونین استفاده کنین
اما با روش دوم که گفتم فایل fa.lng رو تغییر نام بدین منو فارسی اضافه میشه

لینک مشکل داره..
اگه ممکنه یه جا دیگه آپ کنید.
باتشکر

navid_ice_heart_128
04-06-2007, 14:05
سلام همشهري
فكر كنم منظور دوستمون يه چيز ديگه بود.
وقتي فايل layout.xml پاك بشه گوشي بالا مياد ولي نوشته هاي منو بالا ميره و عكسهاي theme قاطي ميشه و بعضي دكمه ها هم كار نميكنه.درست همونطور كه شما توضيح داديد.
ولي دوستمون ميگن كه بعد از روشن شدن يه صفحه سفيد مياد.
ممكن درايو صفحه نمايش پاك شده باشه.اگه درايو صفحه نمايش پاك بشه صداي گوشي شنيده ميشه ولي تصويري ديده نميشه و صفحه نمايش سفيد خواهد بود.
سلام توحيد جان
من اون مشكل قبلي رو ميگم كه قبل از اينكه اون موبايل فروش اون بلا رو سرش بياره ولي حالا نميدونم:11: :40:

2299
04-06-2007, 16:35
آقا ميشه چند تا از همين منوها بذارين قبليا كار نكرد:41:

rebe
04-06-2007, 19:57
با سلام دوستان اولش نوشته های منو بالا بود و بعضی از دکمه ها کار نمی کرد ولی بعد از فلش صفحه سفید آمد با تشکر لطفا راهنمایی کنید

D E V I L
04-06-2007, 21:01
با سلام دوستان اولش نوشته های منو بالا بود و بعضی از دکمه ها کار نمی کرد ولی بعد از فلش صفحه سفید آمد با تشکر لطفا راهنمایی کنید
همون اول اگه فايل layout.xml روي گوشي ريخته ميشد مشكلت حل ميشد.ولي بيشتر موبايل فروش ها همون فلش رو بلدند و آسونترين كار رو انتخاب ميكنند.
خب اگه بعد از فلش اين مشكلو پيدا كرده گوشي رو نشون همون كسي بده كه فلشش كرده تا درستش كنه.
در ضمن مگه همون موقع كه گوشيتو فلش كردن تستش نكردي كه سالمه يا نه؟

saeed jun
05-06-2007, 01:59
چطوري ميشه رو k310 نرم افزار نصب كرد

آقا يكي جواب ما رو نمي ده

iman_s
05-06-2007, 03:37
آقا يكي جواب ما رو نمي ده
نصب کردن برنامه روی K310 با بقیه نسخه های جاوای سونی اریکسون تفاوتی نداره.شما باید فایل برنامه یا بازی خود با پسوند Jar یا Jad خودتونو بوسیله کامپیوتر در فولدر Other گوشی بریزید سپس با استفاده از فایل منیجر گوشی برنامه را نصب کنید.یعنی به فولدر Other رفته و نصب کردن را میزنیم تا برنامه در فولدر Application نصب شه.فقط یادت باشه برنامه هایی که دانلود میکنی با سایز صفحه نمایش گوشیت یکی باشه وگرنه درست نمایش داده نمیشه.فکر می کنم 128*160 باشه.

rebe
05-06-2007, 09:44
همون اول اگه فايل layout.xml روي گوشي ريخته ميشد مشكلت حل ميشد.ولي بيشتر موبايل فروش ها همون فلش رو بلدند و آسونترين كار رو انتخاب ميكنند.
خب اگه بعد از فلش اين مشكلو پيدا كرده گوشي رو نشون همون كسي بده كه فلشش كرده تا درستش كنه.
در ضمن مگه همون موقع كه گوشيتو فلش كردن تستش نكردي كه سالمه يا نه؟

سلام توحید جان دوست عزیز اگه بلد بودن که درستش میکردن در ضمن cid تلفن از 49 به 36 تغییر دادن و R1L002 فیرم ور گوشی پایین اومده وقتی می خوام fs رو با فار بازش کنم پیغام زیر رو میده
script fs_mode exection error
Error code : 0

navid_ice_heart_128
05-06-2007, 10:09
سلام توحید جان دوست عزیز اگه بلد بودن که درستش میکردن در ضمن cid تلفن از 49 به 36 تغییر دادن و R1L002 فیرم ور گوشی پایین اومده وقتی می خوام fs رو با فار بازش کنم پیغام زیر رو میده

سلام هم شهري كدوم موبايل فروشي حالا بردي خوب به نظر من كه اينجوري بهتره cid36
برو ببر بزن تو كلش و بگو موبايل من هر جوري بوده همون جوري بكنش البته اروم بزن چون قاب اصلي كا 750 دوازده هزار تومانه:27:
راستي اون error هم به خاطر اينه كه تو پلاگين هات ماله 49 ولي گوشي تو حالا 36 هستش

D E V I L
05-06-2007, 11:50
خب خوت ميگي مشكلش نرم افزاريه. اگه اينطور باشه مطمئن باش با فلش كردن درست ميشه.
درضمن يعني چي كه بلد نبودن.اگه زده گوشيتو خراب كرده بايد خودشم درستش كنه.

rebe
05-06-2007, 12:58
سلام هم شهري كدوم موبايل فروشي حالا بردي خوب به نظر من كه اينجوري بهتره cid36
برو ببر بزن تو كلش و بگو موبايل من هر جوري بوده همون جوري بكنش البته اروم بزن چون قاب اصلي كا 750 دوازده هزار تومانه:27:
راستي اون error هم به خاطر اينه كه تو پلاگين هات ماله 49 ولي گوشي تو حالا 36 هستش

همشهری عزیز با تشکر از بذل توجه شما لطفا بگید شما چجوری مشکل گوشی خودتون رو حل کردید
راستی مشخصات جدید گوشی من این شده

Detected SonyEricsson: K750/D750/W800/W810/W550/Z520/Z530.
Status Ok, OTP Close, CID49, PAF1
IMEI: xxxxxxxxx
Phone Color: Brown
Phone CID: 36
Operator:
Language:EMEA_6CDA Number:CDA123456/123Firmware Version:R1L002
Phone Model (1):K750
با پلاگین های cid 36 هم پیغام خطای قبلی رو داد

navid_ice_heart_128
05-06-2007, 22:07
همشهری عزیز با تشکر از بذل توجه شما لطفا بگید شما چجوری مشکل گوشی خودتون رو حل کردید
راستی مشخصات جدید گوشی من این شده

Detected SonyEricsson: K750/D750/W800/W810/W550/Z520/Z530.
Status Ok, OTP Close, CID49, PAF1
IMEI: xxxxxxxxx
Phone Color: Brown
Phone CID: 36
Operator:
Language:EMEA_6CDA Number:CDA123456/123Firmware Version:R1L002
Phone Model (1):K750
با پلاگین های cid 36 هم پیغام خطای قبلی رو داد

سلام همشهري
بايد بگم به احتمال 90% فلش گوشيتو سوزونده اگه مشكل نرم افزاريه هر موبايل فروشي كه ببري رو هوا گوشيتو درست ميكنه البته 10 هزاره ناقابل هم ميگيره اگه تو موبايل فروشي ديگه هم درست نشد يا بايد مثل فقيرا بشني گوشي سوخته را تماشا كني يا بايد از يارو 160 هزار تومان بگيري:weird:
راستي گوشي منو يه بار با باكس فلش كردن مثل روزه اول شد

reza3600
06-06-2007, 04:06
سلام
من گوشیم k750 چنجی cid49 رد هست .اکه وقتی که دارم با phone xs منوی گوشیمو عوض کنم اگه وسط کار منصرف بشم یا برق بره یا گوشی روشن بشه و کلا کار نیمه تموم بمونه چی میشه. ایا گوشیم میترکه میره هوا؟
ممنون

pesarkhaleee
06-06-2007, 10:17
اقا من داخل برنامه فار منجر کل قسمتهای داخل settings در قسمت ifs رو با کلبد F8 پاک کردم و حالا داخل فولدر settings هیچی نیست برای تغییر درایو . لطفا یکی کل پوشه IFS رو برام اپ کنه اگه راه دیگهای هم هست بگید؟
گوشی K750I
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

navid_ice_heart_128
06-06-2007, 15:02
سلام
من گوشیم k750 چنجی cid49 رد هست .اکه وقتی که دارم با phone xs منوی گوشیمو عوض کنم اگه وسط کار منصرف بشم یا برق بره یا گوشی روشن بشه و کلا کار نیمه تموم بمونه چی میشه. ایا گوشیم میترکه میره هوا؟
ممنون

نخير اينهمه ميگن مسيوليت به عهدهي خودتونه منظور يعني از نظر سخت افزاري نيست از نظر نرم افزاريه فوقش 10هزار تومانه ناقابل ميدي فلش مي كنن دوما مگه بيكاري فلش كني چون گوشي تو چنج هستش بعد از فلش تو please waite اولي گير ميكنه و به باكس نياز خواهد داشت:40:

navid_ice_heart_128
06-06-2007, 15:10
اقا من داخل برنامه فار منجر کل قسمتهای داخل settings در قسمت ifs رو با کلبد F8 پاک کردم و حالا داخل فولدر settings هیچی نیست برای تغییر درایو . لطفا یکی کل پوشه IFS رو برام اپ کنه اگه راه دیگهای هم هست بگید؟
گوشی K750I
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برو اينجا اگه نتونستي پيدا كني بگو
راستي گوشيت چنجه يا نه

reza3600
06-06-2007, 16:53
نخير اينهمه ميگن مسيوليت به عهدهي خودتونه منظور يعني از نظر سخت افزاري نيست از نظر نرم افزاريه فوقش 10هزار تومانه ناقابل ميدي فلش مي كنن دوما مگه بيكاري فلش كني چون گوشي تو چنج هستش بعد از فلش تو please waite اولي گير ميكنه و به باكس نياز خواهد داشت:40:

من فقط میخام منوی گوشیمو عوض کنم. بعضیا گفته بودن این کار برای گوشی های چنجی خطر نداره ولی نگفته بودن اگه کار نیمه تموم بمونه چی میشه

D E V I L
06-06-2007, 19:33
من فقط میخام منوی گوشیمو عوض کنم. بعضیا گفته بودن این کار برای گوشی های چنجی خطر نداره ولی نگفته بودن اگه کار نیمه تموم بمونه چی میشه
f

ببين دوست عزيز اين كار براي همه گوشي ها ممكنه خطر ناك باشه.و ريسكشم زياده چون بعضي ها بدون اينكه اطلاعات كافي داشته باشند ميخان رو گوشيشون تغييرات انجام بدن و دچار مشكل ميشن.
اگه شما ميخاي گوشيتو هك كني بايد ريسكشم قبول كني.و هيچكس بهت اطمينان نميده كه هيچ اتفاقي براي گوشيت نميفته.
موفق باشيد

iman_s
07-06-2007, 01:44
گوشی K750I

برو تو موبایلستان. از قسمت سونی اریکسون/آرشیو دانلود بک آپ فایلهای سیستمی وجود داره.اگر هم نتونستی فقط کافیه FS رو روی گوشی فلش کنی.با فار هم میشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

p_boy
07-06-2007, 12:32
فوقش 10هزار تومانه ناقابل ميدي فلش مي كنن :40:

بابا چه خبره سرگردنس مگه من با ده تومن سه دفعه فلش میکونم از این پولا ندین به موبایل فروشا پرو میشن مگه میخواد چیکار کنه که ده تومن میگیره

D E V I L
07-06-2007, 12:57
بابا چه خبره سرگردنس مگه من با ده تومن سه دفعه فلش میکونم از این پولا ندین به موبایل فروشا پرو میشن مگه میخواد چیکار کنه که ده تومن میگیره
100% تائيد ميشه.من خودم 4 هزار تومن بيشتر نميدم.:46:

sallamsara61
07-06-2007, 14:31
سلام جماعت،تو رو خدا يكي بهم كمك كنه بابا من زدم گوشيمو هم كردم اتفاقا كاملا خوب جواب داد مشخصات گوشيم هم اينه
red49
k750
ولي يه اشتباهي كه كردم اينه كه بعد از نصب پچ هاي زياد روي گوشيم اونباري زدم رسيت كلي كردم گوشيم روشن ميشد ولي ديگه نميشد با دكمه هاش كار كنم اخه جاشون رفته بالاي منو بگيد تو رو خدا كمكم كنيد

sallamsara61
07-06-2007, 14:33
سلام جماعت،تو رو خدا يكي بهم كمك كنه بابا من زدم گوشيمو هك كردم اتفاقا كاملا خوب جواب داد مشخصات گوشيم هم اينه
red49
k750
ولي يه اشتباهي كه كردم اينه كه بعد از نصب پچ هاي زياد روي گوشيم اونباري زدم رسيت كلي كردم گوشيم روشن ميشد ولي ديگه نميشد با دكمه هاش كار كنم اخه جاشون رفته بالاي يعني گزينه تماس و منوي دسكتاپ رفته بالاي دسكتاپ بگيد تو رو خدا كمكم كنيد

F.P
07-06-2007, 16:12
می خواهم k750 را به w800 تبدیل کنم. فایل w800 را که اجرا می کنم و گوشی را وصل مکنم بدون تغییر cda برنامه نمی گه گوشی را از کابل جدا کنید ولی وقتی cda را عوضمی کنم می گه گوشی را از کابل بکشید البته بعد از این که کیو را زدم و اینتر رو.بعد آپدیت را می رم گوشی را w800 می شناسه ولی وقتی روشن می کنم گوشی هنوز همه چیش k750 است و تغیری نکرده!!!!مشکل چیه؟مرسی

D E V I L
07-06-2007, 22:02
سلام جماعت،تو رو خدا يكي بهم كمك كنه بابا من زدم گوشيمو هك كردم اتفاقا كاملا خوب جواب داد مشخصات گوشيم هم اينه
red49
k750
ولي يه اشتباهي كه كردم اينه كه بعد از نصب پچ هاي زياد روي گوشيم اونباري زدم رسيت كلي كردم گوشيم روشن ميشد ولي ديگه نميشد با دكمه هاش كار كنم اخه جاشون رفته بالاي يعني گزينه تماس و منوي دسكتاپ رفته بالاي دسكتاپ بگيد تو رو خدا كمكم كنيد
فايل layout.xml شما پاك شده.بايد دوباره تو مسيرش كپي كنيد و براي اينكه با مستر ريست پاك نشه فايل رو READ ONLY كنيد.
موفق باشيد

navid_ice_heart_128
08-06-2007, 01:37
red49
k750

البته توحيد جان مسير اون فايل را نگفتن من ميگم
/tpa/system/layout/layout.xml
فقط خدا كنه بتوني گير بياري اگه نتوني بگو واسط اپلود كنم:40: :11:
راستي هيچ ربطي هم به پچ زيادي نداره

navid_ice_heart_128
08-06-2007, 01:43
f

ببين دوست عزيز اين كار براي همه گوشي ها ممكنه خطر ناك باشه.و ريسكشم زياده چون بعضي ها بدون اينكه اطلاعات كافي داشته باشند ميخان رو گوشيشون تغييرات انجام بدن و دچار مشكل ميشن.
اگه شما ميخاي گوشيتو هك كني بايد ريسكشم قبول كني.و هيچكس بهت اطمينان نميده كه هيچ اتفاقي براي گوشيت نميفته.
موفق باشيد

من كه گفتم ريسك هم ميتوني با پول بخري 10 هزار حالا گرونترينش حالا دوستان ميگن كه 4 هزار تومان هم هستش
توجه كنيد همه يك بار هنگام فلش كردن fs كابلو كشيدم هيچي نشد پس خيالت راحت باشه

Character
08-06-2007, 10:20
سلام
آيا ميشه firmware w810 روي w800 نصب كرد؟
يا حداقل كاري كرد w800 مثل w810 بصورت فلش ديسك كار كنه، يعني بدون نصب درايور روي كامپيوتر بشه محتويات مموري استيك رو ديد.

D E V I L
08-06-2007, 10:33
سلام
آيا ميشه firmware w810 روي w800 نصب كرد؟
يا حداقل كاري كرد w800 مثل w810 بصورت فلش ديسك كار كنه، يعني بدون نصب درايور روي كامپيوتر بشه محتويات مموري استيك رو ديد.

نه نميشه چون اين دو گوشي از لحاظ سخت افزاري با هم فرق دارند.

sasad
08-06-2007, 12:03
با سلام من چنتا مشگل داشتم که اگر به انها پاسخ بدید ممنون میشم
1.برای تبدیل k750بهw800فایل seus میخواد که در سیدی گوشی من کار نمیکنه یا من بلد نیستم کار کنم ان برنامه را از کجا میتوانم دانلود کنم
2.در این اموزشهایی که دادید مثلا من اگر بخواهم درایور گوشی را تبدیل کنم چگونه میتوانم برنامه قبلی را در کامپیوبر ذخیره وچهگونه میتوانم جایگزین کنم من از برنامه تریق فار f5را میزنم ولی در ادرسی که میدهد ذخیره نمیکند
3.برنامهایFar Manager 1.7 development Pack که گفتید لازمه در کجا به کار میره با تشکر

D E V I L
08-06-2007, 14:13
با سلام من چنتا مشگل داشتم که اگر به انها پاسخ بدید ممنون میشم
1.برای تبدیل k750بهw800فایل seus میخواد که در سیدی گوشی من کار نمیکنه یا من بلد نیستم کار کنم ان برنامه را از کجا میتوانم دانلود کنم
2.در این اموزشهایی که دادید مثلا من اگر بخواهم درایور گوشی را تبدیل کنم چگونه میتوانم برنامه قبلی را در کامپیوبر ذخیره وچهگونه میتوانم جایگزین کنم من از برنامه تریق فار f5را میزنم ولی در ادرسی که میدهد ذخیره نمیکند
3.برنامهایFar Manager 1.7 development Pack که گفتید لازمه در کجا به کار میره با تشکر
تبديل كا750 به w800 از طريق seus فقط براي CID36 ممكنه.كه فكر نميكنم مال شما CID36 باشه.
جواب سوالهاي ديگتم همش تو همين تاپيك هست.بگردي پيدا ميكني

Andalib59
08-06-2007, 18:50
اولا : تشکر از دوستانی که در این تاپیک واقعا زحمت می کشند.
دوما: من قبلا می ترسیدم که گوشیم رو دستکاری کنم (چون رجیستر دستی هست) اما حالا مصمم شدم که این پچ ها رو نصب کنم . اما مشکل ؟؟؟؟؟
وقتی گوشیم رو به فار منیجر وصل می کنم همون دو تا فولدر (fs,..) رو نشون می ده اما توش هیچی نیست .باید چیکار کنم ؟(در ضمن گوشیم K750i )

D E V I L
08-06-2007, 20:33
دوما: من قبلا می ترسیدم که گوشیم رو دستکاری کنم (چون رجیستر دستی هست) اما حالا مصمم شدم که این پچ ها رو نصب کنم . اما مشکل ؟؟؟؟؟
وقتی گوشیم رو به فار منیجر وصل می کنم همون دو تا فولدر (fs,..) رو نشون می ده اما توش هیچی نیست .باید چیکار کنم ؟(در ضمن گوشیم K750i )
فكر ميكنم پلاگين شما براي CID36 هست و گوشي شما CID49 باشه.

navid_ice_heart_128
09-06-2007, 00:03
بله همون طور كه دوستمون گفتن پلاگين ها درست نيست بايد پلاگين 49 را دانلود كني راستي براي گوشي هاي 49 از sx ميتوني استفاده كني ولي چون گوشي تو دستي هستش با او نكن ببين از اينجا ميتوني پلاگين دانلود كني يا نه

Andalib59
09-06-2007, 00:22
ممنون !!!! دارم دانلود می کنم . خدا کنه درست بشه . بازم ممنون

Andalib59
09-06-2007, 01:04
عزیز .بازم نشد !!!!
اینم عکسش....

d_oxid
09-06-2007, 05:58
2 سوال
1.اگه گوشی cid 36 باشه وقتی با فار تغییر روش میدی.بعد از خارخ شدن از فار راحت روشن میشه؟؟
2.cid 36 با phone-xsتغییر روش انجام میشه یا نه؟؟؟به شرط اینکه چنجی نباشه و فایل main رو داشته باشی که روش فلش کنی؟؟؟؟

sasad
09-06-2007, 14:20
اقایtohidshamspour
گوشی من cid36است لطفا راهنمایی کنید

nkhdiscovery
09-06-2007, 15:54
ببینم ما که هنوز پیدا نکردیم این داوینچی رو ! هیچ جا توی سایت لینکش نیست هرکی هم پرسیده بهش گفتند خوب همه رو بخون پیدا میکنی! لا اقل بگید توی کدوم تاپیک هست یا از کجا دانلود کنیم که همین ورژن باشه. خدایی چشمام گود افتاده از بس توی این تاپیک ها گشتم.

D E V I L
09-06-2007, 16:23
اقایtohidshamspour
گوشی من cid36است لطفا راهنمایی کنید
اگه گوشي شما Cid36 هست كه خيلي خوبه.راحت ميتونيد هكش كنيد.
احتمالا گوشي شما رجيستر اصلي هم هست اگه اينطور باشه نيازي به seus نيست ميتونيد خودتون با برنامه xs++ فريمور w800 رو روي گوشي فلش كنيد.
اگر هم seus رو ترجيح ميديد ميتونيد از خود سايت سوني اريكسون دانلود كنيد.

Andalib59
09-06-2007, 19:10
آقا مشکل قبلی حل شد (درست فرمودید باید با cid49 می کردم).حالا مشکل جدید :
فایل ها رو نشون می ده ولی وقتی هرکدوم رو که بخاو باز کنم یک پنجره باز می شه و می گه کلید c رو نگه دارید اما گوشی سریع روشن می شه اون همینطوری 0 % می مونه ؟؟؟؟
اینم عکس
ممنون

بهنازی
09-06-2007, 22:16
با سلام به خدمت شما من یه K750 دارم. یه خواهش داشتم از شما من میخواستم درایو دوربین و همچنین خود گوشی رو تبدیل به واکمن بکنم ولی هیچ یک از فایلهای و برنامه های مورد نیاز این کار رو ندارم وبعلت سرعت کم اینترنت نمیتونم دانلود کنم. میشه شما این فایلها رو و هر چیزی که مورد نیاز هستش رو برام بفرستددی ممنون میشم.جبران میکنم.

nkhdiscovery
09-06-2007, 23:37
وقتی گوشی رو به ++xs وصل میکنم (setting ) و start میزنم و بعد کلید c و... یه دفعه گوشی روشن میشه و سیستم میگه foun USB flash device . و برنامه هم failed to open میده. باید چی کار کنم میشه راهنمایی کنید؟

K A R I M I
09-06-2007, 23:38
سلام
من به راحتی منوی فلش رو تو W810i می ریزم ولی K750i یکی از دوستانم رو گرفتم و با فار بازش کردم و آدرس منوی فلش رو توش ندیدم ، خودم به طور دستی اونو ساختم .
حالا هر کاری می کنم نمی تونم منوهای فلش رو بیارم !
مشکل از کجاست ؟
فریمور : R1AA008

navid_ice_heart_128
10-06-2007, 00:33
وقتی گوشی رو به ++xs وصل میکنم (setting ) و start میزنم و بعد کلید c و... یه دفعه گوشی روشن میشه و سیستم میگه foun USB flash device . و برنامه هم failed to open میده. باید چی کار کنم میشه راهنمایی کنید؟

شما بايد usb flash driver را نصب كنيد تا گوشي روشن نشه:5:

navid_ice_heart_128
10-06-2007, 00:40
ببینم ما که هنوز پیدا نکردیم این داوینچی رو ! هیچ جا توی سایت لینکش نیست هرکی هم پرسیده بهش گفتند خوب همه رو بخون پیدا میکنی! لا اقل بگید توی کدوم تاپیک هست یا از کجا دانلود کنیم که همین ورژن باشه. خدایی چشمام گود افتاده از بس توی این تاپیک ها گشتم.
اينم داوينجي

navid_ice_heart_128
10-06-2007, 00:41

اينم فلش درايور

mohsen57
10-06-2007, 01:16
k750 صداش خیلی ضعیفه نميشه كاري كرى كه قويتر بشه؟

iman_s
10-06-2007, 03:58
سلام
من به راحتی منوی فلش رو تو W810i می ریزم ولی K750i یکی از دوستانم رو گرفتم و با فار بازش کردم و آدرس منوی فلش رو توش ندیدم ، خودم به طور دستی اونو ساختم .
حالا هر کاری می کنم نمی تونم منوهای فلش رو بیارم !
مشکل از کجاست ؟
فریمور : R1AA008
گوشی K750 و W800 منوهای فلش رو ساپورت نمیکنند.میتونید از منوهای شبیه سازی شده استفاده کنید.

بهنازی
10-06-2007, 10:26
یکی ما رو تحویل نمیگیره؟

majid_italy
10-06-2007, 14:37
سلام
می دونم ممکنه سوالم تکراری باشه ولی واقعا اعصابم خورد کرده!من سرچ هم کردم ولی نتونستم جوابامو بیدا کنم.اگه میشه راهنماییم کنین یا لینک جوابا رو بزارین.ممنون.
من بعد از مدتها تصمیم گرفتم k750 خودمو هک کنم. نرم افزاراشو +آموزشش رو دانلود کردم. اما Far Manager موقع کانکت شدن اخطار اینکه درایو USB نصب نیست میده.دیدم که خیلی ها هم این مشکل داشتن!حتی اون فایل update واسه USB رو هم گرفتم و نصب کردم اما باز هم error میده. جای USB رو هم عوض کردم اما...اصلا وقتی گوشی رو وصل می کنم روشن میشه که شنیدم نباید بشه! اصلا از کجا باید فهمید که گوشیم CA90 یا نمیدونم مدل های اینچنینیه!؟از این نوع سوالها خیلی دارم یکی میتونه کامل راهنماییم کنه...؟

D E V I L
10-06-2007, 15:27
سلام
می دونم ممکنه سوالم تکراری باشه ولی واقعا اعصابم خورد کرده!من سرچ هم کردم ولی نتونستم جوابامو بیدا کنم.اگه میشه راهنماییم کنین یا لینک جوابا رو بزارین.ممنون.
من بعد از مدتها تصمیم گرفتم k750 خودمو هک کنم. نرم افزاراشو +آموزشش رو دانلود کردم. اما Far Manager موقع کانکت شدن اخطار اینکه درایو USB نصب نیست میده.دیدم که خیلی ها هم این مشکل داشتن!حتی اون فایل update واسه USB رو هم گرفتم و نصب کردم اما باز هم error میده. جای USB رو هم عوض کردم اما...اصلا وقتی گوشی رو وصل می کنم روشن میشه که شنیدم نباید بشه! اصلا از کجا باید فهمید که گوشیم CA90 یا نمیدونم مدل های اینچنینیه!؟از این نوع سوالها خیلی دارم یکی میتونه کامل راهنماییم کنه...؟
اگه موقع وصل كردن گوشي روشن ميشه گوشيتون cid49 هست.
فايل زير رو دانلود كنيد آموزش كار با فارمنيجر براي Cid49

Andalib59
10-06-2007, 18:38
من گوشیم cid 49 K750 (رجیستر دستی) هست.طبق گفته ی دوستان اول باید با xs++ گوشیم رو فلش کنم.با این کار سریالش از بین می ره ؟

D E V I L
10-06-2007, 21:47
من گوشیم cid 49 K750 (رجیستر دستی) هست.طبق گفته ی دوستان اول باید با xs++ گوشیم رو فلش کنم.با این کار سریالش از بین می ره ؟
اگه منظور شما فلش كردن فايل ssw براي خاموش شدن گوشي هست نخير رجيستر نميپره.

Andalib59
10-06-2007, 22:49
ممنون!!امتحان می کنم...

بهنازی
10-06-2007, 22:51
دوستان عزیز چجوری میشه قبل از رست کردن k750 بک آپ گرفت و چجوری ریکاوری کرد اگه ممکنه روش کار رو بگین من نا واردم.

D E V I L
10-06-2007, 23:31
دوستان عزیز چجوری میشه قبل از رست کردن k750 بک آپ گرفت و چجوری ریکاوری کرد اگه ممکنه روش کار رو بگین من نا واردم.

اگه منظورتون از بكاپ گرفتن از sms ها باشه با برنامه myphoneexplorer ميتونيد بكاپ بگيريد.
براي فايلهاي ديگه هم همون copy و pase تو هارد.البته نيازي به بكاپ گرفتن از مموري كارت نيست

Andalib59
11-06-2007, 13:37
مشکل جدید(باور کنین دیگه روم نمی شه ولی چیکار کنم مجبورم بپرسم.........)
وقتی می خوام یه پچ رو داخل فولدر فلش کپی کنم,پنجره دوم که باز می شه قسمت FLASH BABE ssw image غیر فعال هست و تو آموزشا گفتن حتما باید این قسمت تیک خورده باشه ؟ حالا من چیکار کنم ؟؟
(این هم عکسش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

nkhdiscovery
11-06-2007, 16:14
اينم داوينجي

دستت درد نکه نوید جون اما این فایل هم خرابه! میگه : unexpected end of archive و اکستراکت یا اجرا نمیکنه بقیه لینک ها هم همین مشکل رو دارند . از توی خود سایت داوینچی هم آخرین نسخه رو دانلود کردم اما میگه is not a valid Win32 application میشه راهنمایی کنید؟ (البته همینقدر هم که محل گذاشتید ممنونم!:11: )

D E V I L
11-06-2007, 16:59
مشکل جدید(باور کنین دیگه روم نمی شه ولی چیکار کنم مجبورم بپرسم.........)
وقتی می خوام یه پچ رو داخل فولدر فلش کپی کنم,پنجره دوم که باز می شه قسمت FLASH BABE ssw image غیر فعال هست و تو آموزشا گفتن حتما باید این قسمت تیک خورده باشه ؟ حالا من چیکار کنم ؟؟
(این هم عکسش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اشکالی نداره چون پچهایی که نصب میکنید فرمتشون vkp هست 'گزینه FLASH BABE ssw image برای پچهای ssw هست.

amirfate
11-06-2007, 18:31
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت كارشناسان محترم بخش موبايل
من الان دو روزي هست كه مطلب اضافه كردن پچ و تعويض منو و ... در كا 750 را ديدم به هر دري زدم از بس حجم اطلاعات بالا بود و متفاوت و در عين حال داراي فاكتورها و شرايط فراوان كه من سرگيجه گرفتم .
اول از همه خدمتتان عرض كنم مشخصات گوشي خودم را
sony ericsson k750i

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرجيستر دستي و غيرقانوني
من از دوستان تقاضامندم پاسخ من را لطف بفرمايند .
چطور مي توانم روي گوشي منوهام رو عوض كنم يا پچ بريزم بدون اينكه سريال گوشي تغيير كنه (با توجه به دستي بودن)
اگر آدرس تاپيكها رو هم لطف كنيد و يك راهنمائي هم به همراهش ممنون مي شوم (مثلاً‌نمي دونم گوشيم RED هست يا BRAWN ) و ......

F.P
11-06-2007, 20:25
k750 با cid36 و brown را رفتم با فار به (red)رد تبدیل کنم .تمام مراحل را انجام دادم ولی دیگه گوشی روشن نمیشه؟فلش هم قبول نمی کنه.چیکارش باید بکنم؟مرسی

navid_ice_heart_128
12-06-2007, 01:55
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت كارشناسان محترم بخش موبايل
من الان دو روزي هست كه مطلب اضافه كردن پچ و تعويض منو و ... در كا 750 را ديدم به هر دري زدم از بس حجم اطلاعات بالا بود و متفاوت و در عين حال داراي فاكتورها و شرايط فراوان كه من سرگيجه گرفتم .
اول از همه خدمتتان عرض كنم مشخصات گوشي خودم را
sony ericsson k750i

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرجيستر دستي و غيرقانوني
من از دوستان تقاضامندم پاسخ من را لطف بفرمايند .
چطور مي توانم روي گوشي منوهام رو عوض كنم يا پچ بريزم بدون اينكه سريال گوشي تغيير كنه (با توجه به دستي بودن)
اگر آدرس تاپيكها رو هم لطف كنيد و يك راهنمائي هم به همراهش ممنون مي شوم (مثلاً‌نمي دونم گوشيم RED هست يا BRAWN ) و ......

با اين نرم افزار اطلاعات گوشيتو بگو تا بگم

amirfate
12-06-2007, 08:57
با عرض تشكر و سپاس

و سوالات متعدد
من نمي خواهم تبديل به دابليو 800 بكنم فقط مي خواهم پچ ها رو روش بريزم . براي تعويض آيكونهاي منو بايد چكار بكنم ؟‌ براي تعويض پلير موزيك بايد چكار بكنم ؟‌
از لطف بيكران شما سپاسگزارم .

Andalib59
12-06-2007, 21:20
آقا توحید یک مشکل دیگه (...)
همه کارها رو کردم و آخر سر فایل ریست رو هم با فار ریختم ولی گوشیم هنوز روشن نمی شه (دیگه داخل فولدر های فلش و .. هم نمی ره...) چیکار کنم؟

K A R I M I
12-06-2007, 21:52
سلام
من چند تا منوی خوشکل واسه K750i می خوام از کجا باید به طور رایگان دانلود کنم ؟

navid_ice_heart_128
13-06-2007, 00:36
سلام
من چند تا منوی خوشکل واسه K750i می خوام از کجا باید به طور رایگان دانلود کنم ؟
سلام برو اينجا
پيام هاي خصوصي رو هم چك كن:10: :40: :11:

Royce
13-06-2007, 10:39
سلام
من وقتي ميخوام با far manager وارد گوشيم بشم مشكل دارم.وقتي كابل رو به گوشيم وصل ميكنم گوشي خود به خود روشن ميشه و بعد از 60 ثانيه كه اون خط load كامل ميشه هيچ اتفاقي نمي افته و فقط اين error روميده.

unable to open device:EPIUSB
Check for EPIUSB.SYS driver installed

خواهشن يكيتون مارا راهنمايي كنه چون خيلي ضروريه.

navid_ice_heart_128
13-06-2007, 13:16
سلام
من وقتي ميخوام با far manager وارد گوشيم بشم مشكل دارم.وقتي كابل رو به گوشيم وصل ميكنم گوشي خود به خود روشن ميشه و بعد از 60 ثانيه كه اون خط load كامل ميشه هيچ اتفاقي نمي افته و فقط اين error روميده.

unable to open device:EPIUSB
Check for EPIUSB.SYS driver installed

خواهشن يكيتون مارا راهنمايي كنه چون خيلي ضروريه.

اخه اول بايد اين فايل را با sx رو گوشيت فلش كني k750w800_r2e_dcu.49r.ssw
يا هم كه گوشيت 49 هستش و تو پلاگين هاي 36 را به كار ميگيري

F.P
13-06-2007, 13:51
k750 با cid36 و brown را رفتم با فار به (red)رد تبدیل کنم .تمام مراحل را انجام دادم ولی دیگه گوشی روشن نمیشه؟فلش هم قبول نمی کنه.چیکارش باید بکنم؟مرسی

Royce
13-06-2007, 14:30

با تشكر از شما
البته بله خودم هم فكر مي كنم گوشيم CID49 باشه ولي اگه ميشه بگيد چه طوري اين مشكل رو حل كنو؟
در ضمن مشكل ديگه اي كه هست اينه كه به محض اينكه كابل usb رو به گوشي وصل مي كنم گوشي خود به خود روشن ميشه.لطفا اگه مي شه يه كم بيشتر توضيح بديد كه من بايد چه كار كنم !!!
باز هم از زحمت هاتون تشكر ميكنم

navid_ice_heart_128
13-06-2007, 17:09
با تشكر از شما
البته بله خودم هم فكر مي كنم گوشيم CID49 باشه ولي اگه ميشه بگيد چه طوري اين مشكل رو حل كنو؟
در ضمن مشكل ديگه اي كه هست اينه كه به محض اينكه كابل usb رو به گوشي وصل مي كنم گوشي خود به خود روشن ميشه.لطفا اگه مي شه يه كم بيشتر توضيح بديد كه من بايد چه كار كنم !!!
باز هم از زحمت هاتون تشكر ميكنم
عجب ادمي هستي cid گوشيتو نميدوني اون وقت برداشتي دستكاريش ميكني :18: :18: :18: :18: :18:
:5: :5: :5: :5: :5:
چه شانسي اوردي

Andalib59
14-06-2007, 23:27
آقا گوشیم روشن نمی شه .چیکار کنم؟ می شه فایل ریست رو با sx++ فلش کنم؟ ممکنه درست بشه؟
k750i rca021 red cid49

navid_ice_heart_128
15-06-2007, 00:38
آقا گوشیم روشن نمی شه .چیکار کنم؟ می شه فایل ریست رو با sx++ فلش کنم؟ ممکنه درست بشه؟
k750i rca021 red cid49

نه نه اگه گوشيت ريجسترش اصل نيست با sx ريستو روش فلش نكن مگه چي كار كردي كه خاموش شد

Andalib59
15-06-2007, 00:53
نه نه اگه گوشيت ريجسترش اصل نيست با sx ريستو روش فلش نكن مگه چي كار كردي كه خاموش شد

هیچی آقا نوید.طبق آموزشا رفتم جلو.اول فایل ssw رو با sxفلش کردم.بعد هم با فار 2 تا پچ توی فولدر فلش ریختم و بعد هم فایل ریست رو با فار فلش کردم واما هرکار می کنم گوشیم روشن نمی شه (در ضمن گوشیم هم چنج هست) منتظر راهنماییتون هستم...ممنون

nakhordemast
15-06-2007, 13:19
وقتی گوشی 810 چنحیمو با فار و آخرین فریمور فلش کردم دیگه بالا نیومد و روی قسمت pleas wate موند و جلوتر نرفت . :41:

صدها بار با همه ورژن های فریم ور تست کردم اما باز هم همین طور بود چکار باید بکنم؟

sabasistem_co
15-06-2007, 16:41
وقتی گوشی 810 چنحیمو با فار و آخرین فریمور فلش کردم دیگه بالا نیومد و روی قسمت pleas wate موند و جلوتر نرفت . :41:

صدها بار با همه ورژن های فریم ور تست کردم اما باز هم همین طور بود چکار باید بکنم؟

سلام
دستگاه من هم مثل شما شده بود بعد دادم بيرون تا برام با باكس فلش كنن و دوباره چنجش كنن و وقتي دادم تعميركاره گفت ic flash فلش خالي كرده بعد از دو روز گوشيمو گرفتم و بيست و پنج هزار تومان پول دادم

D E V I L
15-06-2007, 17:09
سلام
دستگاه من هم مثل شما شده بود بعد دادم بيرون تا برام با باكس فلش كنن و دوباره چنجش كنن و وقتي دادم تعميركاره گفت ic flash فلش خالي كرده بعد از دو روز گوشيمو گرفتم و بيست و پنج هزار تومان پول دادم

دوست عزيز please wait بخاطر خالي شدن ic flash نيست.برنامه xs++ با گوشيهاي چنج مشكل داره و داراي باگ هست.من خودم تا حالا دوبار همين مشكل برام پيش اومده يعني موقع فلش كردن گوشي چينج روي please wait مونده ولي با باكس دوستم فلش كردم درست شد. در ضمن روي گوشيهاي سريال اصلي اين مشكل بوجود نمياد.
فكر كنم تعميركاره برات خالي بسته.چون از اينا هرچي بگي برمياد.

navid_ice_heart_128
16-06-2007, 01:30
هیچی آقا نوید.طبق آموزشا رفتم جلو.اول فایل ssw رو با sxفلش کردم.بعد هم با فار 2 تا پچ توی فولدر فلش ریختم و بعد هم فایل ریست رو با فار فلش کردم واما هرکار می کنم گوشیم روشن نمی شه (در ضمن گوشیم هم چنج هست) منتظر راهنماییتون هستم...ممنون

خوب پچ رو ريموو كن ديگه يعني همون پچ را دوباره كپي كن اين بار روي ريمو تيك بزن:10:

navid_ice_heart_128
16-06-2007, 01:35

سلام همون جور كه توحيد جون گفتن با گوشي هاي چنج sx مشكل داره و تنها راهش باكسه ولي به نظر من اين باگ نيست چون تو اونجايي كه اين برنامه رو ساختن هيچ كس گوشيشو چنج نميكنه راستي اوني كه اين برنامه رو نوشته حتما ميتونه چيزي بنويسه كه بدون باكس بشه ريجستر رو عوض كرد ولي چه فرقي به حاله همشهريايه اونا ميكنه من چند بار هم پيشنهاد دادم تا برنامه اي بنويسن كه بشه ريجستر گوشي رو چن كرد ولي كسي چيزي جوابمو نداد:19: :19:

Andalib59
16-06-2007, 02:05
آخه آقا نوید یه مشکل دیگه هم هست و اون اینکه دیگه گوشی رو نمیشناسه....بعضی وقتا (شانسی) میشناسه ولی به عنوان Unknow Device......

Pedy.Spider
16-06-2007, 07:52
من بعد از یه سری دست کاری توی گوشیم به یه مشکل مهم برخوردم:

بهد از هر بار master reset، فایل Layout.xml از سر جای خودش پاک میشه و مجبور میشم دوباره با فار منیجر فایل رو سر جای خودش بذارم

لطفا کمک کنید!

nakhordemast
16-06-2007, 08:04
دوست عزيز please wait بخاطر خالي شدن ic flash نيست.برنامه xs++ با گوشيهاي چنج مشكل داره و داراي باگ هست.من خودم تا حالا دوبار همين مشكل برام پيش اومده يعني موقع فلش كردن گوشي چينج روي please wait مونده ولي با باكس دوستم فلش كردم درست شد. در ضمن روي گوشيهاي سريال اصلي اين مشكل بوجود نمياد.
فكر كنم تعميركاره برات خالي بسته.چون از اينا هرچي بگي برمياد.

ممنون از شما و دوستای دیگه که جواب دادن ولی من با فار فلش کردم نه با فون ایکس اس . البته خوب فایل ssw رو با فون ایکس اس ریختم ...
در ضمن فایل کاستومایز رو هم ریختم تو گوشی. یعنی مال این نیست؟

D E V I L
16-06-2007, 22:13
من بعد از یه سری دست کاری توی گوشیم به یه مشکل مهم برخوردم:

بهد از هر بار master reset، فایل Layout.xml از سر جای خودش پاک میشه و مجبور میشم دوباره با فار منیجر فایل رو سر جای خودش بذارم

لطفا کمک کنید!

فايل layout.xml رو Readonly كن.

navid_ice_heart_128
17-06-2007, 00:13
فايل layout.xml رو Readonly كن.

ممنون توحيد جون انو از اول ميگفتي :19: :19: :19: :19: :19:

sa_ostad
18-06-2007, 10:32
دوستان من تمام بك آپ هاي گوشيم رو ناخواسته پاك كردم لطفا يكي برام بذاردش كه خيلي گيرشم
گوشيم w800
فايل هايه :
اسكين مديا پلير
منوي اصلي
فونت گوشي
درايور دوربين
درايور صدا
ممنون

sa_ostad
18-06-2007, 10:33
ببخشيد گوشيم cid 36

K A R I M I
18-06-2007, 13:57
آقا ممنون
من حواسم نبود که اینجا یه درخواست داده بودم

B&K
18-06-2007, 16:08
ایول چه تاپیک باحالیه

sa_ostad
18-06-2007, 17:23
دوستان من تمام بك آپ هاي گوشيم رو ناخواسته پاك كردم لطفا يكي برام بذاردش كه خيلي گيرشم
گوشيم w800
فايل هايه :
اسكين مديا پلير
منوي اصلي
فونت گوشي
درايور دوربين
درايور صدا
ممنون

همتون داريد يكي جواب بده بابا كارم گيره

Royce
18-06-2007, 18:19
من كه بهتون توصيه ميكنم گوشيتونو دستكاري نكنيد

B&K
18-06-2007, 22:53
سلام دوستان
یه مشکل واسه گوشیم پیدا شده که هر جا میبرم جوابمو که نمیدن هیچ... کلی هم چرت و پرت میگن که خودشونم نمیفهمن:19:

وقتی گوشیم رو به کابل usb وصل میکنم انگار نه انگار که گوشی وصله و کلا هیچ کامپیوتری گوشی رو نمیشناسه.
نه درایور میخواد برای نصب و نه هیچ چیز دیگه. من کلا تمام کارهایی که میدونستم انجام دادم ولی نشد:24:.
در ضمن وقتی گوشی رو خاموش میکنم و دکمه c رو نگه میدارم و کابل رو وصل میکن گوشی خود به خود روشن میشه و دوباره خاموش میشه و این عمل اونقدر تکرار میشه تا من کابل رو جدا کنم:32: .
میخواستم از دوستان بپرسم که کسی از این مشکلات تا حالا باهاش برخورد کرده:question:
یعنی ممکنه ایراد سخت افزاری باشه یا نه ممکنه که یه فلش کارخانه ای بکنم درست بشه:question:
اگه جواب بدین ممنون میشم:45:
گوشیم w810 هستش که از لحاظ سخت افزاری فرق چندانی با گوشی های k750 و w800 :exclamati نداره

navid_ice_heart_128
18-06-2007, 23:10
سلام دوستان
یه مشکل واسه گوشیم پیدا شده که هر جا میبرم جوابمو که نمیدن هیچ... کلی هم چرت و پرت میگن که خودشونم نمیفهمن:19:

وقتی گوشیم رو به کابل usb وصل میکنم انگار نه انگار که گوشی وصله و کلا هیچ کامپیوتری گوشی رو نمیشناسه.
نه درایور میخواد برای نصب و نه هیچ چیز دیگه. من کلا تمام کارهایی که میدونستم انجام دادم ولی نشد:24:.
در ضمن وقتی گوشی رو خاموش میکنم و دکمه c رو نگه میدارم و کابل رو وصل میکن گوشی خود به خود روشن میشه و دوباره خاموش میشه و این عمل اونقدر تکرار میشه تا من کابل رو جدا کنم:32: .
میخواستم از دوستان بپرسم که کسی از این مشکلات تا حالا باهاش برخورد کرده:question:
یعنی ممکنه ایراد سخت افزاری باشه یا نه ممکنه که یه فلش کارخانه ای بکنم درست بشه:question:
گوشیم w810 هستش که از لحاظ سخت افزاری فرق چندانی با گوشی های k750 و w800 :exclamati نداره

كابلت خرابه مطمين باش:40:

navid_ice_heart_128
18-06-2007, 23:16

راست ميگه اصلا دستكاري نكينيد با 200 تا اس ام اس بسوزيد و بسازيد با درايور اشغال دوربين بسوزيد و بسازيد نه مثل هنديكم فيل برداري كنيد
اونقدر به ايكون هاي تكراري نگاه كنيد تا چشمتون.....
وقتي يه برنامه نصب ميكني اونقدر اجازه بده واسه برنامه دكمه ي چپش خراب شه
با دكمه ي پلير كه بيخودي گذاشتن هندز فري را بزارين وplay كنيد بعد هندز فري رو در بيارين
بازم بگم؟
هر كي ميترسه از 6 هزار تومان اصلا به اينجا نياد ديگه
فوقش اونم زدي گوشيتو خراب كردي:18:

navid_ice_heart_128
18-06-2007, 23:18
همتون داريد يكي جواب بده بابا كارم گيره

برو اين سايت عضو شو ببين ميتوني گير بياري

Andalib59
19-06-2007, 04:10
راست می گه بنده خدا...
اول و آخرش گوشی آدم می ره تعمیر گاه و یک فلش می خوره اون موقع که عقل آدم سر جاش می آید و به همون امکانات خود گوشی راضی می شه .........ماهم از خیر نصب کردن پچ و درایور و ... گذشتیم و به همون کاهفتصدوپیکان خودمون راضی شدیم(البته بعد از کلی مکافات و یک فلش تمیز).

majjidd
19-06-2007, 04:16
سلام
گوشی من w800 است و تا الان بیشتر از 100 بار به فار وصلش کردم و منوها ш؏ؑ%t0627$t06CA t0648 t0010 20 t0655 t0755 t13EB 05 v065E t4058 v3155 v2055 v33EE v4655 v3455 v4052 55 v3155 v4855 v3652 55 v19E5 v3155 v265E v4552 50$5@!5E v215E v2752 55 v2755 v33EE v4655 v19E5 v4752 55 v265E v33EE v3455 v2852 50$5@!5E v4855 v4255 v215B 55 v265E v3155 v245E v2755 v4452 55 v755E v2755 v19E2 55 v19E5 v3155 v265E v4652 55 v4555 v4655 v4852 55 v4?52دیمی بودم بر نامه فار هنگ کرد و دیگه کار نکرد
حدود 30 دقیقه هم صبر کردم ولی درست نشود
مجبور شودم کامپیوتر رو ریست کنم
وقتی دوباره گوشی رو به فار وصل کردم داخل پوشه FS هیچ چیزی نیست
درضمن بگم که الان منوم ناقصه و وقتی میخوام وارد منو بشم خطا میده
وقتی که سیستم رو ریست کردم چون برنامه فار هنگ کرده بود نمیشود شات دام ش کرد

حالا باید چه کار کنم ؟؟؟؟؟ یکی کمکم کنه

majjidd
19-06-2007, 04:36
سلام
گوشی من w800 است و تا الان بیشتر از 100 بار به فار وصلش کردم و منوها ودرایور دوربین و ... رو عوض کردم
تااینکه دیشب وقتی داشتم منو قبلی رو پاک میکردم بر نامه فار هنگ کرد و دیگه کار نکرد
حدود 30 دقیقه هم صبر کردم ولی درست نشود
مجبور شودم کامپیوتر رو ریست کنم
وقتی دوباره گوشی رو به فار وصل کردم داخل پوشه FS هیچ چیزی نیست
درضمن بگم که الان منوم ناقصه و وقتی میخوام وارد منو بشم خطا میده
وقتی که سیستم رو ریست کردم چون برنامه فار هنگ کرده بود نمیشود شات دام ش کرد

حالا باید چه کار کنم ؟؟؟؟؟ یکی کمکم کنه

navid_ice_heart_128
19-06-2007, 09:47
راست می گه بنده خدا...
اول و آخرش گوشی آدم می ره تعمیر گاه و یک فلش می خوره اون موقع که عقل آدم سر جاش می آید و به همون امکانات خود گوشی راضی می شه .........ماهم از خیر نصب کردن پچ و درایور و ... گذشتیم و به همون کاهفتصدوپیکان خودمون راضی شدیم(البته بعد از کلی مکافات و یک فلش تمیز).

من تا حالا 2 بار دادم بيرون با باكس فلش كردن اخرش ياد گرفتم
قبلا نصب ويندوز را هم بلد نبودم ولي تو ويندوزچهارمين بار ياد گرفت

nakhordemast
19-06-2007, 11:11
سلام دوستان

دقیقا راه حلشو نمیدونم شاید هم واقعا کابل یا کامپیوتر مشکل داشته باشه . با یه کامپیوتر و یه کابل دیگه تست کن اگر نشد خیلی از مواقع مستر ریست مشکل رو حل میکنه . اگر بازم نشد دوباره پست بده ! :11:

nakhordemast
19-06-2007, 11:19
راست ميگه اصلا دستكاري نكينيد با 200 تا اس ام اس بسوزيد و بسازيد با درايور اشغال دوربين بسوزيد و بسازيد نه مثل هنديكم فيل برداري كنيد
اونقدر به ايكون هاي تكراري نگاه كنيد تا چشمتون.....
وقتي يه برنامه نصب ميكني اونقدر اجازه بده واسه برنامه دكمه ي چپش خراب شه
با دكمه ي پلير كه بيخودي گذاشتن هندز فري را بزارين وplay كنيد بعد هندز فري رو در بيارين
بازم بگم؟
هر كي ميترسه از 6 هزار تومان اصلا به اينجا نياد ديگه
فوقش اونم زدي گوشيتو خراب كردي:18:

بمیرید بمیرید در این عشق بمیرید... :2:

B&K
19-06-2007, 17:30
دقیقا راه حلشو نمیدونم شاید هم واقعا کابل یا کامپیوتر مشکل داشته باشه . با یه کامپیوتر و یه کابل دیگه تست کن اگر نشد خیلی از مواقع مستر ریست مشکل رو حل میکنه . اگر بازم نشد دوباره پست بده ! :11:

سلام دوست عزیز
من این کار رو توی چند تا کامپیوتر با چندتا کابل متفاوت انجام دادم ولی نشد.مستر ریست و ... هم به هیچ وجه کار ساز نبود:13:

navid_ice_heart_128
19-06-2007, 20:04
سلام دوست عزیز
من این کار رو توی چند تا کامپیوتر با چندتا کابل متفاوت انجام دادم ولی نشد.مستر ریست و ... هم به هیچ وجه کار ساز نبود:13:

دوست من هم مثل تو بود كه كابلش خراب بود

احسان نظریان
20-06-2007, 08:33
سلام می خواستم هک گوشی با کد دادن رو یاد بگیرم

navid_ice_heart_128
20-06-2007, 09:30
سلام می خواستم هک گوشی با کد دادن رو یاد بگیرم

اول همين تاپيك اون pdf را دانلود كن:41:

mohajer110
20-06-2007, 18:06
دوستان سلام
من یه k750 red چنج شده دارم و تو یکی از قسمتهای هک گیر کردم
usb رو نصب کردم
با برنامه phone-xs مرحله اول رو بدرستی انجام دادم(فلش k750w800_r2e_dcu.49r )
حالا برنامه فارمنیجر یک ارور نامشخص به این مضمون میده:
Fatal error while ReadCID!
Error code: 0
خواهش میکنم هرکس میتونه راهنماییم کنه!

navid_ice_heart_128
21-06-2007, 01:53
دوستان سلام
من یه k750 red چنج شده دارم و تو یکی از قسمتهای هک گیر کردم
usb رو نصب کردم
با برنامه phone-xs مرحله اول رو بدرستی انجام دادم(فلش k750w800_r2e_dcu.49r )
حالا برنامه فارمنیجر یک ارور نامشخص به این مضمون میده:
Fatal error while ReadCID!
Error code: 0
خواهش میکنم هرکس میتونه راهنماییم کنه!

مطمين هستي پلاگينهات درسته چون من مشكلم مثل تو بود با دانلود درست پلاگين درست شد:10: :40:

B&K
21-06-2007, 15:40
دوست من هم مثل تو بود كه كابلش خراب بود

نه عزیزم میگم چند تا کابل رو امتحان کردم ولی نشد. تو جمهوری هم اون یارویی که نوشته تعمیرات فوق تخصصی (همون لحیم کاری کردن ساده که اونم خوب بلد نیستن) هیچی بارشون نبود و میپیچوندن که مثلا تعمیر نمیکنیم:27:

nakhordemast
22-06-2007, 08:00
سلام .

من سعی کردم با فون ایکس اس گوشیم رو هک کنم (810) اما نشد . بعد با فار کار کردم ولی گوشی بالا نیومد و روشن نشد . دادم بیرون با باکس یونیورسال فلش کرد . طرف گفت احتمالا دفعه قبل گوشیتو با باکس .... (الان اسنش یادم نیست.) فلش کردن و گوشیت دچار مشکل شده . ولی یونیورسال خیلی خوبه و ... خداییش هم سرعت گوشیم خیلی زیاد شد . به این امید که دیگه گوشیم به فون ایکس اس جواب مثبت بده دوباره تلاش رو برای کار با phone xs++ شروع کردم و خیلی خوب و بدون دردسر پیش رفت تا اینکه بعد از 5 ساعت دیگه کار جلوتر نرفت و اینجا موند!

میخام بدونم مشکل کجاست . البته سیستم هنگ نکرد و باطری گوشی هم تموم مشد . فقط یه دو ساعتی همینجا موند منم close زدم .

D E V I L
22-06-2007, 11:32
سلام .

من سعی کردم با فون ایکس اس گوشیم رو هک کنم (810) اما نشد . بعد با فار کار کردم ولی گوشی بالا نیومد و روشن نشد . دادم بیرون با باکس یونیورسال فلش کرد . طرف گفت احتمالا دفعه قبل گوشیتو با باکس .... (الان اسنش یادم نیست.) فلش کردن و گوشیت دچار مشکل شده . ولی یونیورسال خیلی خوبه و ... خداییش هم سرعت گوشیم خیلی زیاد شد . به این امید که دیگه گوشیم به فون ایکس اس جواب مثبت بده دوباره تلاش رو برای کار با phone xs++ شروع کردم و خیلی خوب و بدون دردسر پیش رفت تا اینکه بعد از 5 ساعت دیگه کار جلوتر نرفت و اینجا موند!

میخام بدونم مشکل کجاست . البته سیستم هنگ نکرد و باطری گوشی هم تموم مشد . فقط یه دو ساعتی همینجا موند منم close زدم .

با 1.2++xs كارميكني؟
ورژن 1.5 اين برنامه تازه اومده و مثل اينكه بيشتر باگهايي كه داشت درست شده.دانلودش كن ببين درست ميشه يا نه.

Mahsa_883
22-06-2007, 20:36
سلام. من وقتی وارد SEFP گوشیم میشم نمیتونم وارد flash یا fs بشم چون گوشیم خود به خود روشن میشه! به نظر شما دلیلش چیه؟( K750)

nakhordemast
22-06-2007, 22:36
با 1.2++xs كارميكني؟
ورژن 1.5 اين برنامه تازه اومده و مثل اينكه بيشتر باگهايي كه داشت درست شده.دانلودش كن ببين درست ميشه يا نه.

آره با همان 1.2 کار می نمودیم
بیسار سپاسگذارم . دارم میدانلودم تا بتستم.
نتیجه رو می اعلامم! :27:
این مسیره واسه منو فلش درسته دیگه ؟ \tpa\preset\system\desktop\flash
توی \files_to_upload درست کردم .

nakhordemast
22-06-2007, 23:16
من برگشتم
این ورژن 1.5 رو نصب اجرا کردم گوشیو طبق روال بهش وصل کردم و شناخت بعد نوشت
23:05:18| Ready for operation!
منم start sfx رو زدم بعد از چند ثانیه ارور داد:
23:05:42| You must choose a way in!Error: FSX failed.
23:05:42| ++ Error: FSX failed
23:05:44| Disconnected... Unplug the phone
و دیگه هیچ کار نکرد . گوشی هم روشن نشد . :41: :41:

انگار این ورژن جدید تره مشکلاش بیشترهههههه:21:
خوب حالا چیکار کنیم؟

arash_32
22-06-2007, 23:26
آره با همان 1.2 کار می نمودیم
بیسار سپاسگذارم . دارم میدانلودم تا بتستم.
نتیجه رو می اعلامم! :27:
این مسیره واسه منو فلش درسته دیگه ؟ \tpa\preset\system\desktop\flash
توی \files_to_upload درست کردم .

نه دوست عزيز البته من اين ادرسو امتحان نكردم ولي ايني كه نوشتم درسته شما هم امتحان كن حتمآ نتيجه ميگيري بعدش كل عكسايي رو كه داخل پوشه منوت هستن رو تو اين ادرس كپي كن..:10::10:
tpa\preset\system\menu

arash_32
22-06-2007, 23:27
من برگشتم

خوب حالا چیکار کنیم؟
دوست عزيز شما كلآ با گوشيت مشكل داري شما به سايت زير مراجعه كن جوابتو بهتر ميگيري البته يه بار ديگه اين ادرسو بهت دادم..
سايت تخصصي موبايل - صفحه اصلي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

D E V I L
22-06-2007, 23:31
سلام. من وقتی وارد SEFP گوشیم میشم نمیتونم وارد flash یا fs بشم چون گوشیم خود به خود روشن میشه! به نظر شما دلیلش چیه؟( K750)
فايل زير رو دانلود كن جوابت رو پيدا ميكني

D E V I L
22-06-2007, 23:32
نه دوست عزيز البته من اين ادرسو امتحان نكردم ولي ايني كه نوشتم درسته شما هم امتحان كن حتمآ نتيجه ميگيري بعدش كل عكسايي رو كه داخل پوشه منوت هستن رو تو اين ادرس كپي كن..:10::10:
tpa\preset\system\menu

دوست عزيز اين مسيري كه شما دادي واسه گوشيهايي مثل كا750 هست در حاليكه منوي فاش اصلا يه چيز ديگه هست كه روي بعضي از گوشيها از جمله و810 وجود داره.

D E V I L
22-06-2007, 23:34
من برگشتم

خوب حالا چیکار کنیم؟

دوست عزيز اصلا مشكلات گوشيه شما عجيبه!
اگه ميتوني ويندوزتو عوض كن و درايو usb رو دوباره نصب كن اگه بازم جواب نداد بي خيال شو:21:

arash_32
22-06-2007, 23:41
دوست عزيز اين مسيري كه شما دادي واسه گوشيهايي مثل كا750 هست در حاليكه منوي فاش اصلا يه چيز ديگه هست كه روي بعضي از گوشيها از جمله و810 وجود داره.

من كه فكر نميكنم براي گوشيه خاصي باشه حالا شما امتحان كن عزيزم ضرري فكر نكنم داشته باشه ...:31::31:

در ضمن يه سوال دارم خواستم بدونم كه چرا اينجا كسي با نرم افزار فونيكس گوشيرو هك نميكنه بعدشم همتون ميگيد 3 يا 4 ساعت براي اين كار با اين نرم افزار وقت ميذاري:18::18:د خواستم بدونم قضيه چيه چون براي من 20 دقيقه بيشتر طول نكشيد تازه با جي اسلايد هم فايلهاي main& fs رو هم پردازش كردم نظرتون چي بيد جيگر؟؟؟؟؟