مشاهده نسخه کامل
: سونی اریکسون : آموزش کامل هـك گوشی های سونی اریکسون بویژه k750 و w800
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
hesamkowsar
21-08-2006, 19:31
گوشيم w800 داشتم اپ ديت ميكر دم يهدفه ارور داد.و ديگه روشن نميشه.تورو خدا كمك كنيد.دارم ديوانه ميشم :sad:
Siavash Y
21-08-2006, 19:43
بالاخره 3 روز پیش موفق شدم گوشی رو به w800 تبدیل کنم یه چند تا سوال :
اون درایو دوربین که خودت گذاشتی بهتر یا این که رو ی خودش هست اگه چیز جدید و خوب پیدا کردی مارو هم بی خبر نزار
راستی گوشی من emea 6
چطوری میتونم فارسی کنم
راستی اسکین مدیاپلیر رو عوض کردم اما بازم وارد می شم رنگ اولیه نارنجی وقتی پلی میکنی تبدیل می شه
اقا سیاوش خیلی دوست داریم
یکی از بچه ها می خواست نحوه تعویض قاب رو تو سایت بذاره اگه نشد خودت زحمتشو بکش راهنمایی کن مرسی
بازم بابت راهنمایی هات ممنون
درایوری که من گذاشتم میشه گفت تقریبا بهتره
در مورد فارسی کردن گوشی باید توضیحات کامل بدم . چون به این راحتی نیست البته روش راحت هست ولی روی همه گوشی ها جواب نمیده
در مورد مدیا پلیر باید بگم که اون اسکین فقط برای زمان playback هست
مرسی ممنون از لطف شما
برای تعویض قاب بهتره که اینکار رو نکنید (به گوشی - سخت افزار- صدمه خواهید زد)
خواهش می کنم
Siavash Y
21-08-2006, 19:45
سلام آقا سیاوش
من از طریقه برنامه w800.exe و سپس از طریق seus گوشیمو تبدیل کردم به w800
ولی وقتی خواستم پچ black list رو نصب اون مشکل پیش اومد
ورژن frimware هم R1BC002 و CDA هم Europe 2 هست
البته وقتي وارد پوشه Flash ميشم هيچي نداره و نوشته coming soon
حالا برای داشتن زبان فارسی و black list چی کار باید بکنم؟
راستی من در سایت topsony میخوام ثبت نام کنم و فرم رجیستر پر میکنم وقتی send میزنم برنامه outlook باز میشه (من ایمیلم یاهو ست)
ببخشید که زیاد سوال کردم اگه راهنمائی کنین ممنون میشم
باید از آخرین ورژن پلاگین استفاده کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
قبل از رجیستر کردن تو اکونت یاهو تون لاگین کنید و پنجرش باز باشه بعد رجیستر رو بزنین
خواهش می کنم
Siavash Y
21-08-2006, 19:46
سلام آقا سیاوش!
بعد از اون عملیات نا موفقیت آمیز گوشیم رو فلش کردم الان firmeare گوشیم R1L002 شده و وقتی می خوام با SEUS آپدیتش کنم می نویسه no available update راهي داره که بتونم اونو آپدیت کنم؟
اگه این جوری نشه آیا امکانش هست که از طریق برنامه K750_FLASHER اونو آپدیت کنم در اون صورت تنظیماتش همونه که گفتین؟
log گوشی رو با داوینچی بگیر تا بگم مشکل چیه برای آپدیت
نظر من اینه که تا وقتی کاملا آشنا نشدین با نرم افزار ها از فلشر استفاده نکنین
بله امکانش هست
Siavash Y
21-08-2006, 19:49
سلام سياوش جان ميتوني براي تبديل قاب k750------>w800 يه كم توضيح بدي كه خودم اين كارو بكنم مرسي!!!!
(-:
در این باره قبلا هم گفتم بهتره که این کار رو خودتون نکنید
قیمت قاب (تقلبی) حدود 25 تا 30 هست
peyman_master
در مورد شما نمیدونم چی بگم هر چیزی که مشکل شما رو میتونست حل کنه گفتم
Siavash Y
21-08-2006, 19:51
گوشيم w800 داشتم اپ ديت ميكر دم يهدفه ارور داد.و ديگه روشن نميشه.تورو خدا كمك كنيد.دارم ديوانه ميشم :sad:
نگران نباش
دوباره بذار آپدیت بشه
مشکلی نیست
سلام به همه... خسته نباشی آقا سیاوش.
اینو اینجا مطرح میکنم چون
اولا یه جای دیگه گفتم همه گفتن آپدیت کن که کلی ماجرا پیش اومد و ... (که پایین گفتم چی شد ...!)
ثانیا باخوندن 25 صفحه ی قبلی و انجام بعضی از کارا دیدم کارت درسته.
خب...کیفیت دوربین گوشیم( k750 ) نسبت به بقیه ی k750 ها با همین firmware خیلی پایینه. مثلا نویز زیادی داره و سرعت شاترش هم خیلی پایینه که باعث میشه لرزش ناچیز دست عکسو خراب کنه.
از فایلی که برای کیفیت دوربین گذاشته بودی استفاده کردم ولی فرقی نکرد. (البته ظرفیت نسبت به کیفیت پایین اومد ولی...)
از اینا گذشته فکر کنم مشکل چیز دیگه ای باشه.
ضمنا firmware الان R1AA008 .
اتفاقا واسه منم 2 هفته پیش همین مشکل پیش اومده بود...
مشکل اینجا بود که بعد از مردن گوشی ( اون موقعی ارور داد که گفت به گوشی دست نزنید بعدش کلا گوشی مرد)
دیگه هر کار میکردم کامپیوترم نمیشناختش یا اگر هم گهگاه شناخته میشد به عنوان unknown device میشناخت...!! و فرصت نمیداد درایور هارو نصب کنم. (راستی در این مورد چکار باید کنم؟)
آخرش دادم فلشش کردن ( 10 تومن پیاده شدم) که firmware از R1N035 به R1AA008 تبدیل شد حالا هم که میخوام آپدیت کنم میترسم.
اگه حالا بخوام آپدیت کنم و چیزی پیش بیاد میتونم با روشی که گفته بودین خودم فلشش کنم؟ اکه اصلا سیستمم گوشی رو نشناسه چی؟
راستی اگه یه گوشی مرد و مدت زیادی گذشت تا باتریش کاملا خالی شد با توجه به اینکه دیگه با شارژر و یو اس بی شارژ نمیشه واسه فلش کردن ( به روشی که گفتین) یا آپدیت چکار باید کرد؟
شرمنده اگه اینقد قاطی پاطی موضوع رو مطرح کردم.
hesamkowsar
21-08-2006, 22:20
اپديت نميشه.
hesamkowsar
21-08-2006, 22:59
چه طوری میشه از اول فلش w800 را انجام داد؟يني از اول برنامشو بريزم.
لتفن هر چي لازمه بذاريد.ممنون ميشم.
hesamkowsar
21-08-2006, 23:02
اتفاقا واسه منم 2 هفته پیش همین مشکل پیش اومده بود ( همون که گفتم بعدا میگم)
مشکل اینجا بود که بعد از مردن گوشی ( اون موقعی ارور داد که گفت به گوشی دست نزنید بعدش کلا گوشی مرد)
دیگه هر کار میکردم کامپیوترم نمیشناختش یا اگر هم گهگاه شناخته میشد به عنوان unknown device میشناخت...!! و فرصت نمیداد درایور هارو نصب کنم. (راستی در این مورد چکار باید کنم؟)
آخرش دادم فلشش کردن ( 10 تومن پیاده شدم) که firmware از R1N035 به R1AA008 تبدیل شد حالا هم که میخوام آپدیت کنم میترسم.
اگه حالا بخوام آپدیت کنم و چیزی پیش بیاد میتونم با روشی که گفته بودین خودم فلشش کنم؟ اکه اصلا سیستمم گوشی رو نشناسه چی؟
راستی اگه یه گوشی مرد و مدت زیادی گذشت تا باتریش کاملا خالی شد با توجه به اینکه دیگه با شارژر و یو اس بی شارژ نمیشه واسه فلش کردن ( به روشی که گفتین) یا آپدیت چکار باید کرد؟
منم دقيقن همين مشكلو دارم.ولث بيرونم نتونستن درست كنند. :sad: كمكم كنيد من فقط شما رو دارم :sad:
hesamkowsar
21-08-2006, 23:50
راستي دوست عزيز كجا دادي درست كردن؟ادرسشو بذار كه اگه بچه هاي p30world نتونستن كمك كنن من برن اون جا.
peyman_master
22-08-2006, 00:36
پس من باید برم امام زاده صالح دخیل ببندم؟ :biggrin: :biggrin: :laughing:
hesamkowsar
22-08-2006, 00:40
يعني چي؟نميتونيد مشكلمو حل كنيد؟
Siavash Y
22-08-2006, 01:38
اتفاقا واسه منم 2 هفته پیش همین مشکل پیش اومده بود ( همون که گفتم بعدا میگم)
مشکل شما برای من هم قبلا پیش اومد (قطع شدن اینترنت و روشن نشدن گوشی) اما شما با آپدیت دوباره میتونستین گوشی رو احیا کنین
اما برای آپدیت دوباره باید قبل از شروع به کار حتما و حتما باید SEUS رو remove میکردین و فایل های باقیمونده رو هم پاک میکردین و دوباره نصب میکردین
حتما جواب میگرفتین و گوشی روشن می شد و نیازی نبود برین برای شما فلش کنن و یه فیرم ور خیلی قدیمی رو روش بریزن
Siavash Y
22-08-2006, 01:41
يعني چي؟نميتونيد مشكلمو حل كنيد؟
اگه گوشی در حین آپدیت این مشکل براش پیش اومده ناراحتی نداره
تو پست قبلی هم گفتم
SEUS رو remove کن و دوباره نصبش کن و با یه اینترنت مطمئن دوباره آپدیتش کن
مطمئن باش اگه آپدیت رو از طریق اینترنت گذاشتن حتما فکر قطع شدنش رو هم کردن
فقط remove و دوباره نصب SEUS
سلام
تشکرات فراوان از آقا سیاوش
بالاخره منم تونستم که گوشیمو به W800 تبدیل کنم . آقا خیلی ممنونم .
ممنون میشم حالا نحوه تعویض قاب K750 به W800 رو توضیح بدین حالا با عکس که باشه محشر میشه .
بازم ممنونم .
مرسی
Siavash Y
22-08-2006, 02:32
سلام
تشکرات فراوان از آقا سیاوش
بالاخره منم تونستم که گوشیمو به W800 تبدیل کنم . آقا خیلی ممنونم .
ممنون میشم حالا نحوه تعویض قاب K750 به W800 رو توضیح بدین حالا با عکس که باشه محشر میشه .
بازم ممنونم .
مرسی
ممنون آرش جان
عجیبه همه به صرافت عوض کردن قاب گوشی افتادن !!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم دفعه چندمه که میگم ولی این کار باعث صدمه به گوشی میشه و من یه همچین آموزش رو تو سایت نمیذارم
Siavash Y
22-08-2006, 02:43
اینا هم دو تا پچ مفید دیگه برای W800
اول داونلود کنین
Downloa Java Folder ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Download Play list W800 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خب حالا اینا چی هستن
اگه اولی رو نصب کنید بعد از نصبش هر چی بازی نصب کنین تو یه فولدر تو قسمت Other به نام ams ذخیرشون میکنه و میتونین بازی ها و نرم افزار های نصب شده رو برای گوشی های دیگه بفرستین که اونا هم نصبش کنن
و اما دومی دومی playlist های گوشی رو توی یه فولدر تو Sounds به نام playlist ذخیره میکنه و میتونین اونا رو با استفاده از نرم افزار edit که در پایین لینکش رو میذارم ویرایش کنین
Walkman Playlist manager ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یادتون باشه که گوشی حتما باید W800 با فیرم ور r1bc002 باشه و موقع نصب حتما procces whit VKP script باشه
اینم اضافه کنم که دوستانی که K750 رو به W800 تبدیل کردن میتونن از این پچ ها استفاده کنن
metal_militia
22-08-2006, 02:49
سیاوش جان به خدا من ادم نکشتم منو در یاب عزیزم هر کاری میکنم پلا گین از زیپ خاج نمیشه و ارور میده
یه لینک مستقیم بده
Siavash Y
22-08-2006, 02:55
با نصب این پک منو ها آیکن ها و ... تبدیل میشه به حالت مشابه با ویندوز ویستا (مثلا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
من که خودم خوشم نیومد شاید شما خوشتون بیاد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از download محتویات فولدر ویستا رو توی مسیر زیر کپی کنین (همشو) \FS \tpa\preset\system\menu
(بک آپ یادتون نره)
فایل layout برای از بین بردن نوار اسکرول کناریه که اگه فایل های layout قبلی که گذاشتم رو نصب کردین دیگه نیازی به نصبش ندارین
تم ها رو هم برای هماهنگی با آیکن های جدید اگر خواستین نصب کنین
اما دو تا فایل هست بنام های SHUT DOWN.....و STATUP.... اینا رو نصب نکنین بهتره !!!!!!!!
اینم عکس از آیکن های جدید
این پک بر خلاف قبلی آیکن های زیر شاخه ها رو هم تغییر میده
پک رو از furom.se-nse پیدا کردم و براتون گذاشتم
Siavash Y
22-08-2006, 03:00
سیاوش جان به خدا من ادم نکشتم منو در یاب عزیزم هر کاری میکنم پلا گین از زیپ خاج نمیشه و ارور میده
یه لینک مستقیم بده
متال جان من هر چی لینک گذاشتم تست کردم هیچ کدوم مشکلی ندارن بقیه بچه ها هم داونلود کردن و استفاده کردن
نمیدونم شما چرا نمیتونی exstract کنی
behzad_20
22-08-2006, 03:15
یه لینک مستقیم بده
البته بااجازه آقا سیاوش فکر کنم توی مسیری که فایلتو قرار دادی ومیخوای اکستراکت کنی یه فولدر به زبان فارسی هست که موقع اکستراکت ارور میده.برای راحتی خیالت فایل زیپ شده رو روی دسکتاپت کپی کن و همونجا اکستراکت کن حتما"درست میشه(اگه درست شد مارو بیخبر نذار)
Siavash Y
22-08-2006, 03:23
اینم به خاطر گل روی متال
یه لینک دیگه از آخرین پلاگین SEFP
SEFP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه باز هم مشکل پیش اومد 100% از سیستم شماست
hesamkowsar
22-08-2006, 11:08
اصلا كامپيوتر گوشي رو نميشناسه كه بخام اپديت كنم.بايد از اول فلش كنم.
قبلن فلش كردن رو توضيح داده بوديد ولي اون نشد.يه روش ديگه بگيد.
alirezamatinrad
22-08-2006, 13:17
با سلام و خسته نباشيد از Cid:49 چه خبر
alirezamatinrad
22-08-2006, 14:26
با كسب اجازه از اساتيد عزيز به خصوص ((((آقا سياوش))))
hesamkowsar
****اگه CID گوشيت مثل من 49 هست فعلا بيخيال ولي اگه 36 هست يه نگاهي به موارد زير بندازيد...****
1) اول به آموزش هاي اوليه خوب توجه كنيد (چگونگي كار با far و ريختن پلاگين و اجراي برنامه).
2)از سالم بودن درگاه ورودي USB مطمئن بشيد.
3) برنامه far رو همونطور كه آموزش داده شد در حالت Active قرار بديد.... به شما 50 ثانيه وقت داده ميشه براي وصل كردن كابل به گوشي
4) قبل از اينكه كابل رو به گوشي وصل كنيد ...((( سيم كارتتونو در بياريد )))... و باطري رو سر جاش بگذاريد...
5) قبل از وصل كردن كابل به گوشي حتما دكمه C روي موبايل رو نگه داريد.
6) بعد از وصل كردن كابل اگه كامپيوتر خودش Add New Hardware نكرد ... خودت از تو Control Panel اين كارو انجام بده . و فايل USB FLASH رو كه در همين تاپيك 10ها بار گذاشته شده كه ميتونيد دانلودش كنيد رو به برنامهAdd New Hardware معرفي كنيد تا درايو USB نصب بشه (اگه اين كار رو بلد نبوديد به help ويندوز در اين مورد نگاه بندازيد...)
7) اگه همه موارد بالا رو اجرا كنيد و به آموزش هاي اوليه دقت كرده باشيد الان گوشيتون با برنامه FAR ارتباط بر قرار كرده و ميتوني C بدبخت كه داره له ميشه رو ولش كنيد... و به ادامه آموزش ها دقت كنيد...
metal_militia
22-08-2006, 15:48
اینم به خاطر گل روی متال
یه لینک دیگه از آخرین پلاگین SEFP
SEFP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه باز هم مشکل پیش اومد 100% از سیستم شماست
ممنون با موزیلا فایر فاکس باز نکرد میخاستم سیستممو اتیش بزنم
ولی با اینترنت اکسپلورر شد درست هم هست ممنون
metal_militia
22-08-2006, 15:56
این فایل همراه درایور دوربین رو تبدیل میکنه به درایور هیبرید این دو تا گوشی
کیفیت عکس ها امتحان شده و افزایش داشته
مهمتر افزایش کیفیت فیلم برداریه که به 17 فریم رسیده. درایور های دیگه هم هست منتها این بهترینشونه
درايور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فایل رو باید تو این مسیر کپی کنید: FS\ifs\settings\camera
از درایور خود گوشی یه بک آپ بگیرین
چ
فعلا
من تازه اول راحم با عرض پوزش از بقیه
رو این لینک کلیک میکنم فقط یک مشت نوشته و عدد میاد و چیزی برای دانلود نداره
هم با فایر فاکس امتحان کردم و هم با اینترنت اکسپلورر
راستي دوست عزيز كجا دادي درست كردن؟ادرسشو بذار كه اگه بچه هاي p30world نتونستن كمك كنن من برن اون جا.
تو پیغام خصوصی آدرسو واست گذاشتم...ولی پیشنهاد میکنم تا جاییکه میتونی از آقا سیاوش کمک بگیر و سعی کن خودت درستش کنی. چون من بعد از فلش که گوشیمو با کلی سلام وصلوات (!!) آوردم خونه دیگه جرات نمیکنم از گل کمتر بهش بگم در حالیکه اگه خودم درستش میکردم الان میتونستم با خیال راحت آپدیتش کنم.
موفق باشی.
مشکل شما برای من هم قبلا پیش اومد (قطع شدن اینترنت و روشن نشدن گوشی) اما شما با آپدیت دوباره میتونستین گوشی رو احیا کنین
اما برای آپدیت دوباره باید قبل از شروع به کار حتما و حتما باید SEUS رو remove میکردین و فایل های باقیمونده رو هم پاک میکردین و دوباره نصب میکردین
حتما جواب میگرفتین و گوشی روشن می شد و نیازی نبود برین برای شما فلش کنن و یه فیرم ور خیلی قدیمی رو روش بریزن
ممنون از توجهت... ولی مشکل اینجا بود که من ارتباط اینترنتم قطع نشد بلکه درست موقعی که c رو ول کردم تا آپدیت شروع بشه توی system tray نوشت usb device not recognized و هر کاری کردم راه نداد.یعنی تا گوشی رو به سیستم وصل میکردم دیگه خودش گوشی رو به عنوان unknown device میشناخت. بعد چند روز هم دیگه اصلا detect نمیشد...!!
ینی تمام این مشکلات با uninstall کردن SEUS و نصب دوباره رفع میشد یا مشکل چیز دیگه ای بود؟
ضمنا من این سوالا رو میپرسم چون نمیخوام دوباره سر آپدیت بیچاره بشم و بعدش کلی بره تو پاچم.
راستی کلا چه درایور هایی باید نصب باشه؟ pc suit هم باید باشه؟
پیشاپیش ممنون.
ببخشید اگه از موضوع اصلی تاپیک منحرف شدم ولی اینطوری مشکل خیلیا ممکنه رفع بشه.به خصوص این دوستمون که دقیقا مشکل منو داشت.
یه چیز عجیب ... همین الان دلو زدم به دریا و خواستم آپدیت کنم ولی گفت no available update ... ینی چی؟؟؟
firmware R1AA008
Siavash Y
22-08-2006, 18:14
با سلام و خسته نباشيد از Cid:49 چه خبر
هنوز خبری نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم منتظرم
ممنون که کمک کردی راستش تنهایی خیلی سخته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Siavash Y
22-08-2006, 18:15
من تازه اول راحم با عرض پوزش از بقیه
رو این لینک کلیک میکنم فقط یک مشت نوشته و عدد میاد و چیزی برای دانلود نداره
هم با فایر فاکس امتحان کردم و هم با اینترنت اکسپلورر
متال جان اینی که گذاشتم رو باید با یه داونلود منیجر داونلود کنی
Siavash Y
22-08-2006, 18:19
ممنون از توجهت... ولی مشکل اینجا بود که من ارتباط اینترنتم قطع نشد بلکه درست موقعی که c رو ول کردم تا آپدیت شروع بشه توی system tray نوشت usb device not recognized و هر کاری کردم راه نداد.یعنی تا گوشی رو به سیستم وصل میکردم دیگه خودش گوشی رو به عنوان unknown device میشناخت. بعد چند روز هم دیگه اصلا detect نمیشد...!!
ینی تمام این مشکلات با uninstall کردن SEUS و نصب دوباره رفع میشد یا مشکل چیز دیگه ای بود؟
ضمنا من این سوالا رو میپرسم چون نمیخوام دوباره سر آپدیت بیچاره بشم و بعدش کلی بره تو پاچم.
راستی کلا چه درایور هایی باید نصب باشه؟ pc suit هم باید باشه؟
پیشاپیش ممنون.
ببخشید اگه از موضوع اصلی تاپیک منحرف شدم ولی اینطوری مشکل خیلیا ممکنه رفع بشه.به خصوص این دوستمون که دقیقا مشکل منو داشت.
مشکل شما سخت افزاریه !
یعنی یا کابل شما مشکل داره یا پین های گوشی کثیف شدن و ارتباط با کابل خوب برقرار نمیشه
و این احتمال هم هست که درگاه USB کامپیوتر مشکل داشته باشه - اگر کابل رو به USB Hub متصل کردی اون رو جدا کن و مستقیما به مادربورد وصل کن
اگر مستقیم به مادربورده باید درگاه رو عوض کنی
مشکل از اینترنت یا نرم افزار نیست
Siavash Y
22-08-2006, 18:22
یه چیز عجیب ... همین الان دلو زدم به دریا و خواستم آپدیت کنم ولی گفت no available update ... ینی چی؟؟؟
firmware R1AA008
با یه فیرم ور قدیمی فلشش کردن
اما مشکل نداشتن آپدیت!
log گوشی رو با داوینچی بذار تا بگم مشکل چیه (بدون IMEI)
احتمالا فیرمور Brown هست که اگه بود باید به Red تبدیلش کنی که روش تبدیل رو هم گفتم
mehrdad.2008
22-08-2006, 19:26
من یه قاب مشکی خریدم 3000 تومان البته تقلبی ولی جنسش خیلی خوبه
عوض کردنشم خیلی راحته
توصیه میکنم فقط قسمتهای سفید گوشی رو عوض کنید چون به سخت افزار کاری نداره منم همین کارو کردم
در ضمن قاب اصل از 20000 تا30000 هستش
ولی خداییش گوشی خیلی خوشگل شد!!!!!!!
مشکل شما سخت افزاریه !
یعنی یا کابل شما مشکل داره یا پین های گوشی کثیف شدن و ارتباط با کابل خوب برقرار نمیشه
و این احتمال هم هست که درگاه USB کامپیوتر مشکل داشته باشه - اگر کابل رو به USB Hub متصل کردی اون رو جدا کن و مستقیما به مادربورد وصل کن
اگر مستقیم به مادربورده باید درگاه رو عوض کنی
مشکل از اینترنت یا نرم افزار نیست
در حالت عادی از همین کابل و درگاه usb برای انتقال عکس و آهنگ گوشیم استفاده میکردم و میکنم ... با این حساب بازم ممکنه مشکل سخت افزاری باشه؟
راستی من پورت usb زیاد دارم و تقریبا با همشون امتحان کردم فاییده نداشت...!!
با یه فیرم ور قدیمی فلشش کردن
اما مشکل نداشتن آپدیت!
log گوشی رو با داوینچی بذار تا بگم مشکل چیه (بدون IMEI)
احتمالا فیرمور Brown هست که اگه بود باید به Red تبدیلش کنی که روش تبدیل رو هم گفتم
قبلا امتحان کرده بودم و موقع فلش هم به یارو گفتم که این گوشی red با CID36 هست و نمیخوام تغییر کنه (اینارو گفتم که یارو فکر نکنه شوتم..!!)
حالا واسه شما هم log گوشی رو میذارم...بازم ممنون.
Client Version 13.7 - K750 Flasher
**** READING CID STARTED ****
Turn off the phone.
Hold "C" button and plug USB cable.
Phone Attached!
Detected SonyEricsson: K750/D750.
Phone Color RED
Flash ID: 200D
Status Ok, OTP Close, CID36, PAF1
IMEI: ************
Phone CID 36
You must use CID36 Flash Files For this phone!
Press "Flash Files" Tab and download free firmware
Execution Time - 00:02:07
Done!
با ورود به منو اصلی طبق روشی که بالا گفتم
وارد فولدر ifs میشین
بعد فولدر settings و آخر messaging
ifs > setting > messaging
وارد که شدین این فایل رو پیدا می کنین pref_store.txt و روی اون کلید F4 رو می زنین تا وارد ویرایش گر بشه و این متن رو بصورت پیش فرض می بینین:
این متن رو با این یکی عوض کنید: tpa/
بعد کلید F2 رو زده و سپس F10
آخر سر بطور کامل خارج می شین و ارتباط رو بطور کامل Shut down می کنید.
برای اطمینان از حجم فضای اضافه شده می تونین از نرم افزار My Phone Explorer استفاده کنید و تو قسمت Other - Memory Status میتونین بفهمین که چقدر به حافظه مسیج های شما اضافه شده
از 201 بصورت پیش فرض به 11130 افزایش پیدا می کنه که البته این میزان تو گوشی های مختلف بسته به حجم خالیشون فرق می کنه ولی تو همین حدوداس
....
سلام
1= اين روش هم براي w800 هم كار ميكنه
2= ميشه كاري كرد كه اس ام اس فارسي نوشت ولي گوشي همون انگليسي بمونه
سلام
من از دوستانی که K750 دارند و نسخه Firmware گوشی اونا R1CA021 هست . یه خواهش داشتم اونم این که
اگه ممکن هست هسته ی دوربیت گوشی خودشونو که ورژن پنج و خورده ای هست رو اینجا آپلود کنند.
( منظورم همون فایل camdriver0 هست که تو مسیر FS\ifs\settings\camera هست که با far قابل دسترسی هست . )
ممنون میشم .
مرسی
Siavash Y
23-08-2006, 02:39
سلام
1= اين روش هم براي w800 هم كار ميكنه
2= ميشه كاري كرد كه اس ام اس فارسي نوشت ولي گوشي همون انگليسي بمونه
1. بله البته با CID 36
2. مشکل همینجاس (میشه گوشی رو فارسی کرد به روش های ساده که البته تو همه فیرم ور ها جواب نمیده ولی نوشتن دردسرش زیاده )
Siavash Y
23-08-2006, 02:42
قبلا امتحان کرده بودم و موقع فلش هم به یارو گفتم که این گوشی red با CID36 هست و نمیخوام تغییر کنه (اینارو گفتم که یارو فکر نکنه شوتم..!!)
حالا واسه شما هم log گوشی رو میذارم...بازم ممنون.
Client Version 13.7 - K750 Flasher
Turn off the phone.
Phone Attached!
Detected SonyEricsson: K750/D750.
Phone Color RED
Flash ID: 200D
IMEI: ************
Phone CID 36
Execution Time - 00:02:07
Done!
log هیچ مشکلی نداشت البته شما EMEA یا CDA رو نذاشته بودی
میرم سوابق فیرمور فلش شده گوشیتو گیر میارم ببینم مشکل از کجاست
Siavash Y
23-08-2006, 02:49
سلام
من از دوستانی که K750 دارند و نسخه Firmware گوشی اونا R1CA021 هست . یه خواهش داشتم اونم این که
اگه ممکن هست هسته ی دوربیت گوشی خودشونو که ورژن پنج و خورده ای هست رو اینجا آپلود کنند.
( منظورم همون فایل camdriver0 هست که تو مسیر FS\ifs\settings\camera هست که با far قابل دسترسی هست . )
ممنون میشم .
مرسی
camdriver و displaydriver اصلی فیرم وری که خواستین
R1CA021 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام آقا سیاوش
اگه ممکنه فایل فلش برای سیادی 49 رو برام بزاری
با تشکر . امید :rolleye:
Behnam_999
23-08-2006, 14:13
R1CA021 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راستش سلام...با تشكر از آقا سياوش...ميگم كه اگه فايل camdriveo را با far آپ كنم فقط واسه بقيه قسمتها
مشكلي پيش نمياد؟آخه من يه بار skin عوض كردم و مثل اينا كه گفتين...گوشيم (K750i & cid=36) عكس سيو
نميكرد...عكس لود نميكردو از اين چيزا...نفهميدم علتش چي بود...
Siavash Y
23-08-2006, 16:18
سلام آقا سیاوش
اگه ممکنه فایل فلش برای سیادی 49 رو برام بزاری
با تشکر . امید :rolleye:
این فایل فلش برای CID 49 رو برای چه گوشی می خواین؟
با چی می خواین فلشش کنین؟
Siavash Y
23-08-2006, 16:22
راستش سلام...با تشكر از آقا سياوش...ميگم كه اگه فايل camdriveo را با far آپ كنم فقط واسه بقيه قسمتها
مشكلي پيش نمياد؟آخه من يه بار skin عوض كردم و مثل اينا كه گفتين...گوشيم (K750i & cid=36) عكس سيو
نميكرد...عكس لود نميكردو از اين چيزا...نفهميدم علتش چي بود...
اسکین چی ؟ مدیا پلیر؟
همه مراحل رو درست انجام دادین؟
far رو shutdown کردین؟
فقط یادت باشه که اگه خواستی چیزی رو با چیزی جابجا کنی اول قدیمی رو بک آپ بگیر بعد پاک کن و بعدش فایل جدید رو کپی کن
با سلام ئ تشكر از همه ي دوستان
با كمك شما تونستم موبايلم رو درست كنم كه واقا ممنونم
اما الان اگه كسي
R1CA021
Released on SEUS for the K750 on 22/5/06
Increased Camera software version. Photo and Video quality, however, do not appear to have changed noticably.
Fixed: The Animated menu items bug for Themes is mostly resolved. After applying a theme with an animated menu, we still need to go to the Settings or Calls menu to start the animation, but it will not disappear again after this.
JBenchmark 3D LQ: 206
JBenchmark 3D HQ: 125
JBenchmark 2: 333
JBenchmark 1: 3934
Software versions:
LCD 0
Camera 5.3
براي دبيليو 800 داره
مخصوصا فايرمور
CAMERA
DISPLAY
ACOUSTIC
رو داره رو آپلود كنه تا ما شهرستاني ها هم بتونيم
ازشون استفاده كنيم
باز هم از همتون ممنونم
;)
Siavash Y
23-08-2006, 16:42
رضا جان
فیرم وری که گفتی برای W800 هنوز نیومده
اما برای دوربین یه درایور بهتر گذاشتم تو پست های قبلی. از اون استفاده کن
display رو دستکاری نکن چون مال خودش خوبه
برای آکوستیک هم گذاشتم
اکوستیک W810 رو تو صفحات قبل لینکش رو گذاشتم میتونی اون رو داونلود کنی
دوستان اين برنامه اصلا شايد ربطي به اين تاپيك نداره
ولي خودتون ببخشيد گفتم حتما به دردتون ميخوره
اينم لينكش اميدوارم
تكراري نبوده باشه
به درد من كه خورد
peyman_master
23-08-2006, 21:37
با كسب اجازه از اساتيد عزيز به خصوص ((((آقا سياوش))))
hesamkowsar
****اگه CID گوشيت مثل من 49 هست فعلا بيخيال ولي اگه 36 هست يه نگاهي به موارد زير بندازيد...****
1) اول به آموزش هاي اوليه خوب توجه كنيد (چگونگي كار با far و ريختن پلاگين و اجراي برنامه).
2)از سالم بودن درگاه ورودي USB مطمئن بشيد.
3) برنامه far رو همونطور كه آموزش داده شد در حالت Active قرار بديد.... به شما 50 ثانيه وقت داده ميشه براي وصل كردن كابل به گوشي
4) قبل از اينكه كابل رو به گوشي وصل كنيد ...((( سيم كارتتونو در بياريد )))... و باطري رو سر جاش بگذاريد...
5) قبل از وصل كردن كابل به گوشي حتما دكمه C روي موبايل رو نگه داريد.
6) بعد از وصل كردن كابل اگه كامپيوتر خودش Add New Hardware نكرد ... خودت از تو Control Panel اين كارو انجام بده . و فايل USB FLASH رو كه در همين تاپيك 10ها بار گذاشته شده كه ميتونيد دانلودش كنيد رو به برنامهAdd New Hardware معرفي كنيد تا درايو USB نصب بشه (اگه اين كار رو بلد نبوديد به help ويندوز در اين مورد نگاه بندازيد...)
7) اگه همه موارد بالا رو اجرا كنيد و به آموزش هاي اوليه دقت كرده باشيد الان گوشيتون با برنامه FAR ارتباط بر قرار كرده و ميتوني C بدبخت كه داره له ميشه رو ولش كنيد... و به ادامه آموزش ها دقت كنيد...
علی جان من نمی تونم Usbflashرو نصب کنم اگه ممکنه یه توضیح کوچیکی بده
راستی CID رو از کجا می شه فهمید؟ :blush:
من از این دو تا استفاده کردم (با فیرم ور R1AA008 ) ... مشکلی نبود... جز اینکه ورژن camera رو واسم نوشته 5.4 مگه نباید 5.3 باشه؟؟؟
راستی آقا سیاوش در مورد گوشی من که no available update بود به جایی نرسیدین؟
ضمنا اون CDA یا EMEA رو از کجا بفهمم؟ تو قسمت فیرم ور یه چیزی هست که نوشته CDA و یه شماره جلوشه...همینه؟
Siavash Y
24-08-2006, 02:39
آره همونه عزیز
برای فیرم ور هم چیز خاصی ندیدم
ولی باز هم میگردم اگه اتفاق خاصی افتاد خبرشو میدم
دوست عزیز آقا سیاوش میشه
1- فایل اصلی W800 با آخرین ورژن تو منوها رو واسم بزارین .
2- شما از کودوم درایور دوربین استفاده می کنید . ( همون Hyberd یا همون آخرین نسخه ی K750 )
ممنون
Siavash Y
24-08-2006, 03:55
آخرین Firmware ارائه شده برای گوشی شما البته main رو اینجا میتونین داونلود کنین ولی منظورتون از منو ها رو نفهمیدم؟
W800 R1BC002 MAIN Firmware with Binary Format ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این لینک برای فیرم ور با مشخصات EU_EMEA هست
اگه فایل Main با مشخصات دیگه خواستی بگو تا لینکش رو بذارم
اگر با فرمت های دیگه هم خواستی بگو (برای داوینچی یا ...)
این فایل رو با far هم میتونی استفاده کنی (برای فلش کردن)
من از درایور دوربین ساخت خودم استفاده میکنم که همون تغییر یافته درایور هیبرید هستش
اگر تمایل برای فلش کردن زیاد باشه (با فار ) آموزش کامل این کار رو میذارم (البته تماما به مسئولیت خود بچه ها )
سیاوش جان
منظور من همون فایل menu.ml اصلی خود ورژن R1BC002 هست . ( من پشتیبان گرفته بودم ولی اشتباها پاکش کردم )
میشه زحمت بکشید و فایل های اصلی نسخه ی R1BC002 واسه W800 برای
درایور دوربین camdriver0
درایور صفحه نمایش dispdriver0
فایل های اصلی farfield_play.apf و farfield_ring.apf از acoustic
فایل menu.ml از منو
رو اینجا بزارید ؟
و بعدا اون فایل هایی رو که خودتون از استفاده می کنید به جای اینهارو هم اینجا بزارید .
( آب پاکی رو رو دستمون بریزید )
مرسی
دوستان این درایور دوربین کیفیتش محشره . اینم نمونه ی عکساش ک
اینم لینک دانلود :
Hybrid 2.4
( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
sina sinaie
24-08-2006, 09:46
ممنون از لطفت
ولی از این آدرس چی رو دانلودذ کنیم؟
لطفا بیشتر راهنمایی کن
کارت درسته بابا
Siavash Y
24-08-2006, 16:44
سیاوش جان
منظور من همون فایل menu.ml اصلی خود ورژن R1BC002 هست . ( من پشتیبان گرفته بودم ولی اشتباها پاکش کردم )
میشه زحمت بکشید و فایل های اصلی نسخه ی R1BC002 واسه W800 برای
درایور دوربین camdriver0
درایور صفحه نمایش dispdriver0
فایل های اصلی farfield_play.apf و farfield_ring.apf از acoustic
فایل menu.ml از منو
رو اینجا بزارید ؟
و بعدا اون فایل هایی رو که خودتون از استفاده می کنید به جای اینهارو هم اینجا بزارید .
( آب پاکی رو رو دستمون بریزید )
مرسی
فایل اصلی از W800
Menu.ml
farfield_play
farfield_ring
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درایور هارو هم قبلا گذاشتم
آب پاکی دیگه چیه؟!!!! ;)
mostafa_1380
24-08-2006, 17:52
آقا سياوش سلاممزاحم هميشگي.سي دي آي گوشي من 49 هست.مشكلمم كه قبلا گفتم گفتيد فلش نميشه.فار هم گفتم وارد پوشه هاي فلش و اف اس ميشه اما خاليه.نميتونم حد اقل درايور دوربينمو ايني كه شما گذاشتي كنم.آخه دوربينم از نظر كيفيت خيلي بده.ورژنشم 5.3 هست.يا براي تغيير به دبليو 800 دادن.ممنون ميشم كمكم كنيد
Siavash Y
24-08-2006, 18:43
آقا سياوش سلاممزاحم هميشگي.سي دي آي گوشي من 49 هست.مشكلمم كه قبلا گفتم گفتيد فلش نميشه.فار هم گفتم وارد پوشه هاي فلش و اف اس ميشه اما خاليه.نميتونم حد اقل درايور دوربينمو ايني كه شما گذاشتي كنم.آخه دوربينم از نظر كيفيت خيلي بده.ورژنشم 5.3 هست.يا براي تغيير به دبليو 800 دادن.ممنون ميشم كمكم كنيد
براي تغيير درايور بايد وارد FS بشي
براي وارد شدن به اون بايد از FAR استفاده کنی
برای استفاده از فار باید CID 36 داشته باشی
و سی آی دی 49 به فار وصل نمیشه
پس شما نمی تونی !!!!
Siavash Y
25-08-2006, 02:55
این پک کامل شده پک قبلیه و میشه گفت قابل تحمل تر شده
از اینجا پیداش کردم se-nse ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توضیحات نصب رو هم خودش داده
اما بطور خلاصه این کار ها رو بکنید:
محتویات Vista Menu folder رو تو این مسیر کپی کنید fs\tpa\preset\system\menu
vista tag names رو هم تو این مسیر fs\tpa\preset\system\menu
(سونی اریکسن تگ نیمز که فولدرش تو پک هست بهتره. اونو نصب کنین)
محتویات فولدر satart up and shutdown رو هم تو این مسیر fs\tpa\preset\settings
فایل layout رو هم اگر layout های قرار داده شده تو این فروم رو نصب کردین دیگه نیازی بهش ندارین
فقط یادتون نره Backup بگیرین
و همچنین قبل از کپی کردن فایل های جدید قبلی ها رو پاک کنین
Siavash Y
25-08-2006, 02:56
اینم تغییرات پک 2 نسبت به قبلیش
1.Icons are more simplified
Menu drpos down from above the screen (animated).2
Icons added under Connectivity sub-menu.3
Improved Icons under Message and Entertainment sub-menu.4
Added New themes.5
Added ScreenSavers.6
Added Animated Startup screen and shutdown Screen.7
Splash Screen of Windows Vista Added.8
.Start up and Shutdown sound Added.9
Added Windows Tag Names.10
.Layout.xml added without the operator logo and some cool fonts.11
.Included Instructions.txt for easy installation.12
و این هم screen saver دیگه برای این پک
سلام
من او برنامه اي كه تو صفحه هاي اول گذاشتي (كيفيت صداي w810) رو اجرا کردم 2تا مشکل ایجاد شود ;)
1: کیفیت صدا کم شود :sad:
2: بعد از 1 .2 دقیقه آهنگ گوش دادن گوشی شروع به صوت زدن میکرد :blush:
میگین مشکل از منه ؟ :blink:
سلام
میشه عکس های اس ام اس رو بیشتر کرد اخه فابریک گوشی 5.6 تا بیشتر نیست و اونم سیاه سفید است
آقا سیاوش اون چنتا عکسی که تو یک تایپ دیگه گذاشتی چجوری جزء عکسهای اس ام اس بزارم ؟
من همین طوری کپی کردم تو گالری ....نشون نمیده :sad:
Siavash Y
25-08-2006, 12:51
سلام
من او برنامه اي كه تو صفحه هاي اول گذاشتي (كيفيت صداي w810) رو اجرا کردم 2تا مشکل ایجاد شود ;)
1: کیفیت صدا کم شود :sad:
2: بعد از 1 .2 دقیقه آهنگ گوش دادن گوشی شروع به صوت زدن میکرد :blush:
میگین مشکل از منه ؟ :blink:
گوشی شما چیه؟
فیرم ور گوشی شما چیه؟
آیا قبل از کپی کردن فایل های جدید قبلی ها رو از تو گوشی پاک کردی؟
بعد از اتمام کار far رو shutdown کردی؟
Siavash Y
25-08-2006, 12:52
سلام
میشه عکس های اس ام اس رو بیشتر کرد اخه فابریک گوشی 5.6 تا بیشتر نیست و اونم سیاه سفید است
آقا سیاوش اون چنتا عکسی که تو یک تایپ دیگه گذاشتی چجوری جزء عکسهای اس ام اس بزارم ؟
من همین طوری کپی کردم تو گالری ....نشون نمیده :sad:
عکس های اس ام اس؟
متوجه نشدم
كٍى ىو اٍ پى فلآِ دىلىو550{آ دآ{÷
Siavash Y
25-08-2006, 20:42
كٍى ىو اٍ پى فلآِ دىلىو550{آ دآ{÷
اینا یعنی چی؟
sheirkoo
26-08-2006, 03:04
سلام آقا سیاوش این مشخصات گوشی من است :
Phone Color: Red
Phone CID: 36
Operator:Generic Trade
Language:EMEA_1
CDA Number:CDA102286/8
Firmware Version:R1NA005
Phone Model (1):Arbaba
Phone Model (2):W800i
W800 recognized!
دو تا سوال دارم:
1- من فایل camdriver0.dat رو در ifs\settings\camera کپی کردم و سپس نتیجه را در دوربین گوشی آزمایش کردم هیچ تغییری احساس نمی شد نسبا به قبل اما Bitrate از 192 به 176 كاهش پيدا كرده بود و CAMERA version از 4.5 به 1.81 كاهش يافته بود.
تصميم گرفتم فايل اصلي را باز كپي كنم اما متاسفانه در 56% به كلي hang ميكنه و ناچار بايد far manager را END TASK كنم :sad:
لطفا فايل اصلي را برايم بگذاريد شايد فايل من مشكل داشته باشد
2-در davinci اگر از W800_R1BC002_FS_EMEA6.DVT استفاده كنم با گوشي من سازگار است؟
در قسمت FS چي را بايد انخاب كنم؟
W800_R1BC002_FS_EMEA6.DVT آيا فارسي دارد ؟
ممنون از راهنماي شما
Siavash Y
26-08-2006, 03:18
1. قبل از کپی کردن فایل قبلی رو از توی گوشی پاک کردین؟
تبصره: از آخرین پلاگین های فار استفاده می کنید؟
2. اگر از کلینت اصلی داوینچی استفاده کنید (برای داونلود Main و FS خیلی بهتره)
بله EMEA که انتخاب کردین زبان فارسی عربی روسی و فرانسه رو داره
البته امیدوارم دلیل خوبی برای فلش کردن داشته باشین (توصیه می کنم آپدیت کنین از طریق SEUS)
sheirkoo
26-08-2006, 05:45
آخرین Firmware ارائه شده برای گوشی شما البته main رو اینجا میتونین داونلود کنین ولی منظورتون از منو ها رو نفهمیدم؟
W800 R1BC002 MAIN Firmware with Binary Format ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این لینک برای فیرم ور با مشخصات EU_EMEA هست
اگه فایل Main با مشخصات دیگه خواستی بگو تا لینکش رو بذارم
اگر با فرمت های دیگه هم خواستی بگو (برای داوینچی یا ...)
این فایل رو با far هم میتونی استفاده کنی (برای فلش کردن)
من از درایور دوربین ساخت خودم استفاده میکنم که همون تغییر یافته درایور هیبرید هستش
اگر تمایل برای فلش کردن زیاد باشه (با فار ) آموزش کامل این کار رو میذارم (البته تماما به مسئولیت خود بچه ها )
سلام آقا سیاوش من W800_R1BC002_FS_EMEA6.DVT را از سایتی گرفته ام اما فايل main آنرا نميتوانم پيدا كنم ممنون ميشم لينك دانلود برايم بگذاريد.
مشخصات گوشي من :
Detected SonyEricsson: K750/D750/W800/W810/W550/Z520/Z530.
IMEI: ××××××××××××
W800 recognized!
در ضمن W800_R1BC002_FS_EMEA6.DVT را بايد در قسمت FS در Davinci بگذارم نه ؟؟؟؟؟؟؟ و اون فايل main كه شما زحمتشو ميكشين در قسمت main؟؟؟؟
با سپاس دوست عزيز
sheirkoo
26-08-2006, 06:00
1. قبل از کپی کردن فایل قبلی رو از توی گوشی پاک کردین؟
تبصره: از آخرین پلاگین های فار استفاده می کنید؟
2. اگر از کلینت اصلی داوینچی استفاده کنید (برای داونلود Main و FS خیلی بهتره)
بله EMEA که انتخاب کردین زبان فارسی عربی روسی و فرانسه رو داره
البته امیدوارم دلیل خوبی برای فلش کردن داشته باشین (توصیه می کنم آپدیت کنین از طریق SEUS)
1. پاك نكردم هست اما انگار مشكل داره
تبصره : بله SEFP010044
2. بله اصلي را دارم اما نميذاره دانلود كنه ftp error mideh
seus امتحان کردم شاید 10 بار یا بیشتر اما هر دفعه پیغام میده که نیاز به update ندارم
مگر R1CB002 آخرین ورژن برای W800i نیست ؟؟؟؟
به نظر شما یعنی همین R1NA005 از R1CB002 بهتره ؟
من بیشتر دنبال اینم بتونم فارسی sms بنویسم و اون black list رو هم بتونم با far بزنم
در ضمن از سرعت پاسخ گویی شما سپاسگذارم. :)
hesabdarrasmi
26-08-2006, 09:04
با عرض سلام به اقا سیاوش واقا ارش به نظرتان درایو دوربین 2.4 بهتر یا 9.90 یا و یا غیره 10.1 و....
به نظر خودم عکس 9.90 واضح تر از 2.4 اما 9.9 یک مقداری تیره تر البته 10.1 و 10.3 هم امتحان کردم در 10.3 در شب با فلاش MXE-60 تصویر فوقالعاده است باز وضوح مثل 2.4 اما باز به نظر من 9.90 بهتر شما هم مقایسه کنید
BEST CAMERA که اکثر ورژن ها توش رو دانلود کنید 6 -10.1- 10.2 - 10.3 2.4 -2.71 -2.72 -1.54 - 9.74 و....
V9.90
منظورم برنامه سيف يا همون بلاطين براي سي اهاي 46 ميخواستم
Phone Attached!
Status Ok, OTP Close, CID49, PAF1
IMEI: 359672-00-403507
Phone CID: 49
Operator:
Language:EMEA_6
CDA Number:CDA102338/37
Firmware Version:R1CA021
Phone Model (1):K750i
Phone Model (2):K750i
K750 recognized!
You must use CID49 Flash Files For this phone!
Execution Time - 00:00:04
Done!
arash_0ut_law
26-08-2006, 10:43
سیاوش جان سلام آقا من از طریق یک فرم دیگه متوجه این بحث شدم و بعد از کلی گشت و گذار به اینجا رسیدم !
اونجوری ام که خوندم روی گوشی های w810 نمی شه کاری کرد یا به قول شما هک نشده اند ! به خاطره CID /:)
از اول دنبال افزایش فضای sms بودم می تونم این کارو کنم ؟
و این که میشه تم با منوی جدید و همینطوری تو گوشی copy و paste کنم ؟!
بچه ها ببخشی در قاب باطری گوشیم باز نمی شه /:) 5 6 روز پیش که گوشی و خریم خیلی راحت در اومد و بعد راحتم رفت سره جاش اما حالا که امتحان می کنم به هیچ وجههههههه باز نمیشه :( کمک کنید :-S
مرسی !
hesamkowsar
26-08-2006, 10:56
با تشكر از همه دوستان.من گوشيمو دادم بيرون فلش كردن و درست شد
لطفا اگر كسي cid49 براي w550 داره براي من بزاره پلاگين SEFP براي far
آقا سياوش لطفا كمكم كنيد
من ميخام گوشيما وسل كنم ولي cid گوشيم49است
اگر كه پلاگين جديدي اومده لطفا برام بزارين
w550i
rezvideo
26-08-2006, 15:06
دوست عزيز آقا سياوش خسته نباشيد
Virtual java machin not found يعني چي؟
در حاليكه گوشي من به كامپيوتر وصله و كامپيوتر اونو به خوبي مي شناسه وبرنامه java رو سيستم نصب كردم
ممنون
Siavash Y
26-08-2006, 19:12
سلام آقا سیاوش من W800_R1BC002_FS_EMEA6.DVT را از سایتی گرفته ام اما فايل main آنرا نميتوانم پيدا كنم ممنون ميشم لينك دانلود برايم بگذاريد.
مشخصات گوشي من :
IMEI: ××××××××××××
W800 recognized!
در ضمن W800_R1BC002_FS_EMEA6.DVT را بايد در قسمت FS در Davinci بگذارم نه ؟؟؟؟؟؟؟ و اون فايل main كه شما زحمتشو ميكشين در قسمت main؟؟؟؟
با سپاس دوست عزيز
شما از فایل های با پسوند DVT دارین استفاده می کنین
بهتره که برید به سایت topsony.com و فایل مورد نظرتون رو از اونجا بگیرین
اما در مورد ftp error مشکل از فایروال شماست غیر فعالش کنید
Siavash Y
26-08-2006, 19:16
1. پاك نكردم هست اما انگار مشكل داره
تبصره : بله SEFP010044
2. بله اصلي را دارم اما نميذاره دانلود كنه ftp error mideh
seus امتحان کردم شاید 10 بار یا بیشتر اما هر دفعه پیغام میده که نیاز به update ندارم
مگر R1CB002 آخرین ورژن برای W800i نیست ؟؟؟؟
به نظر شما یعنی همین R1NA005 از R1CB002 بهتره ؟
من بیشتر دنبال اینم بتونم فارسی sms بنویسم و اون black list رو هم بتونم با far بزنم
در ضمن از سرعت پاسخ گویی شما سپاسگذارم. :)
همیشه قبل از کپی کردن فایل قبلی رو پاک کنید (مهمه)!!!!!
برای ftp error فایروال رو غیر فعال کن
بله آخرین ورژن فیرم وره برای این گوشی ولی نیازی نیست که شما آپدیتش کنی وقتی که میتونی بهترین درایور ها رو توی گوشی کپی کنی
برای فارسی نوشتن فایل های مورد نیاز برای CDA شما رو شب لینکش رو میذارم و میگم چطوری میتونی فارسی بنویسی
ولی برای بلک لیست باید پچ مورد نیازت رو برای فیرم ور گیر بیارم
فعلا
Siavash Y
26-08-2006, 19:19
منظورم برنامه سيف يا همون بلاطين براي سي اهاي 46 ميخواستم
Phone Attached!
لطفا IMEI گوشیتون رو تو سایت قرار ندین !!!!!! این هزار بار
.
.
.
Execution Time - 00:00:04
Done!
شما نمیتونید گوشی رو به فار وصل کنید CID 49
هنوز برای این CID پلاگین نوشته نشده باید صبر داشته باشید
Siavash Y
26-08-2006, 19:23
سیاوش جان سلام آقا من از طریق یک فرم دیگه متوجه این بحث شدم و بعد از کلی گشت و گذار به اینجا رسیدم !
اونجوری ام که خوندم روی گوشی های w810 نمی شه کاری کرد یا به قول شما هک نشده اند ! به خاطره CID /:)
از اول دنبال افزایش فضای sms بودم می تونم این کارو کنم ؟
و این که میشه تم با منوی جدید و همینطوری تو گوشی copy و paste کنم ؟!
بچه ها ببخشی در قاب باطری گوشیم باز نمی شه /:) 5 6 روز پیش که گوشی و خریم خیلی راحت در اومد و بعد راحتم رفت سره جاش اما حالا که امتحان می کنم به هیچ وجههههههه باز نمیشه :( کمک کنید :-S
مرسی !
عضویت شما مبارک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله تو بیشتر فروم ها همین حرف ها و لینک ها رو بردن بدون اجازه کپی کردن!!!
گوشی شما به فار متصل نمیشه و هیچ تغییری نمیشه ایجاد کرد
تم رو که میشه تو فولدر theme ها کپی کرد و بعد نصبش کرد ولی منو نه چون باید به فار وصل بشه
در قاب باتری رو از قسمت وسط همونجایی که ضامنش به بدنه اصلی وصل میشه به پایین فشار بده و با حرکت دادن به سمت راست و چپ در رو با یه حرکت سریع به بیرون فشار بده
Siavash Y
26-08-2006, 19:25
آقا سياوش لطفا كمكم كنيد
من ميخام گوشيما وسل كنم ولي cid گوشيم49است
اگر كه پلاگين جديدي اومده لطفا برام بزارين
w550i
XSELENA عضویت تون مبارک
همونطور که بار ها گفتم هنوز پلاگینی برای این CID نیومده
اگر اومد مطمئن باشید که خبرش رو میدم
Siavash Y
26-08-2006, 19:28
دوست عزيز آقا سياوش خسته نباشيد
Virtual java machin not found يعني چي؟
در حاليكه گوشي من به كامپيوتر وصله و كامپيوتر اونو به خوبي مي شناسه وبرنامه java رو سيستم نصب كردم
ممنون
این پیغام خطا رو چه موقعی سیستم به شما میده؟
موقع اجرای SEUS؟
ربطی به درایور های گوشی و کابل نداره
آقا سیاوش یه سوال داشتم
گوشی هایی که Cid 49 هستن رو با کابل های دیگه مث دانگل یا Ufs نمی شه به فار متصل کرد؟
sheirkoo
26-08-2006, 23:46
سلام سياوش خان !
من خواستم طبق روشي كه در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته بود با farmanager فریم ور را ارتقا بدم . تمام دستور ها را انجام دادم و همه چیز را دانلود کردم و از فایل های bin فایل raw ساختم .و .....
اما همون مرحله اول در کپی کردن main این پیغام رو داد که در سایت پیش بینی نشده بود :
you are trying to write block @ $44020000 - $00020000
this part of flash contains: EROM
.....
این گوشی منه :
سایت فقط در مورد gdfs نوشته بود که همچین پیغامی میاد . در نتیجه من ترسیدم و cancel کردم و مشکلی پیش نیامد.
آیا میشه با این هم مثل gdfs برخورد کرد و ایا اصولا با far میشه بعدا EROM رو کپی کرد؟؟؟
اصلا شما این روش را انجام دادین ؟
با داوینچی مشکل دارم آخرین نسخه که وقت flash کردن پیغام میده inavlid username
نسخه 13.7 و 13.8 هم اصلا گوشی رو نمیشناسن
خلاصه حسابی لجم دراومده :biggrin:
نسخه davinci که مشکل نداشته باشه سراغ ندارین ؟
در ضمن منتظر اون CDA که گفتین برای فارسی کردن امشب میذاین هستم
ممنون
Siavash Y
27-08-2006, 02:46
آقا سیاوش یه سوال داشتم
گوشی هایی که Cid 49 هستن رو با کابل های دیگه مث دانگل یا Ufs نمی شه به فار متصل کرد؟
نه این پلاگین نوشته شده 36 و 29 و 16 رو به فار متصل میکنه
Siavash Y
27-08-2006, 02:57
سلام سياوش خان !
من خواستم طبق روشي كه در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته بود با farmanager فریم ور را ارتقا بدم . تمام دستور ها را انجام دادم و همه چیز را دانلود کردم و از فایل های bin فایل raw ساختم .و .....
اما همون مرحله اول در کپی کردن main این پیغام رو داد که در سایت پیش بینی نشده بود :
you are trying to write block @ $44020000 - $00020000
this part of flash contains: EROM
.....
این گوشی منه :
سایت فقط در مورد gdfs نوشته بود که همچین پیغامی میاد . در نتیجه من ترسیدم و cancel کردم و مشکلی پیش نیامد.
آیا میشه با این هم مثل gdfs برخورد کرد و ایا اصولا با far میشه بعدا EROM رو کپی کرد؟؟؟
اصلا شما این روش را انجام دادین ؟
با داوینچی مشکل دارم آخرین نسخه که وقت flash کردن پیغام میده inavlid username
نسخه 13.7 و 13.8 هم اصلا گوشی رو نمیشناسن
خلاصه حسابی لجم دراومده :biggrin:
نسخه davinci که مشکل نداشته باشه سراغ ندارین ؟
در ضمن منتظر اون CDA که گفتین برای فارسی کردن امشب میذاین هستم
ممنون
من تا حالا از فار برای فلش کردن استفاده نکردم - آدرس مرتبط با نوع گوشی رو درست وارد کردی - مرتبط با w800
نه راستش رو بخوای فار نرم افزار مطمئنی برای فلش کردن نیست و ممکنه که IMEI رو پاک کنه برای همین خودم امتحانش نکردم و آموزش فلش کردن با اون رو هم نذاشتم چون خیلی خطریه
و اما داوینچی
برای فلش کردن با اون به یوزر و پس احتیاج داری و باید 10 یورو بدی تا بهت بدن
ولی میتونی از روش فلش کردن که تو همین تاپیک گذاشتم استفاده کنی
از نرم افزار کرک شده داوینچی استفاده میکنه
همونجا همه چی رو توضیح دادم
اگه پیداش نکردی بگو تا خودم لینک اون پست رو بذارم
CDA هم چشم امشب میگم
sheirkoo
27-08-2006, 03:18
آقا سیاوش
من بالاخره دل به دریا زدم و گوشی W800i را با far تونستم flash کنم
الان version من اینه :R1bC002 :biggrin: :biggrin:
Siavash Y
27-08-2006, 03:35
این لینک پایین لینک مستقیم برای زبان های فارسی عربی برای EMEA-6 هستش
Language ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با یه منیجر داونلود کن
فایل fa.lng - و ar.t9 رو با فار تو این مسیر کپی کن \FS\tpa\preset\system\language
و فایل های lng.lst و lng.dat رو پاک کن
و یه متن به این نام هست allowed_language که تو فار روش دبل کلیک کن و زبان هایی که می خوای اضافه بشه رو توش به همون ترتیب خودش اضافه کن مثلا
fa , ar,
این روش قطعی نیست و تو EMEA های مختلف فرق داره
اگه با این کار های جواب داد که خوبه
اگه نه باید یه کار دیگه هم بکنی
فایل customize.xml موجود در این مسیر \FS W800\tpa\preset\custom رو با F4 باز کن و تو قسمت allowed language ها (شکل زیر)
و زبان مورد نظرت رو مثل بقیه وارد کن بعدش F2 و F10 رو بزن و آخر سر خروج
با این کارا باید زبان فارسی اضافه بشه اگر نشد این کار رو بکن
بجای همه این کار ها fa.lng رو که داری به یکی از زبان هایی که توی همون مسیر گفته شده تغییر نام بده مثلا de.lng و فایل همنام اصلیش رو پاک کن و اینو بذار جای اون و دیگه لازم نیست customize یا بقیه چیزا رو تغییر بدی
اینارو امتحان کن اگه شد که هیچ اگه نشد بگو تا بازم کمکت کنم
اگر تو انجام این چیز ها هم مشکل داشتی (آخه هول هولکی گفتم) بپرس تا بهتر توضیح بدم
---------------------------------------------------------------------
ویرایش شده:
با روش اول که در بالا گفتم زبان فارسی رو فقط برای نوشتن اس ام اس میتونین استفاده کنین
اما با روش دوم که گفتم فایل fa.lng رو تغییر نام بدین منو فارسی اضافه میشه
Siavash Y
27-08-2006, 03:38
آقا سیاوش
من بالاخره دل به دریا زدم و گوشی W800i را با far تونستم flash کنم
الان version من اینه :R1bC002 :biggrin: :biggrin:
تبریک
با اون پیغام چیکار کردی؟
اگه میشه کل مراحل این کار رو (اگه با عکس باشه بهتره ) تو یه پست همینجا بگو تا بچه ها هم بتونن استفاده کنن
خیلی ممنون میشم راستش تنهایی خیلی سخته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sheirkoo
27-08-2006, 04:22
ممنون سياوش جان
چشم در اولين فرصت مراحل كار را مي نويسم
اون error را بی خیال شدم یعنی اول برای احتیاط هم از EROM کپی گرفتم هم دانلود کردم و بعد بی توجه به پیغام yes را انتخاب کردم
alirezamatinrad
27-08-2006, 12:11
واقعا شرمنده كه اينقدر دير به دير مييام ... راستش گوشيم از بالاي كوه افتاده... چند روزه كه تو شوكم ... خوشبختانه كار ميكنه ولي قابش عمرشو داد به شما...راستي قاب فابريك با تعويض چقدر تموم ميشه؟؟؟...
نميدونم كسي تا حالا آموزش ساخت ((((((((((((( تم )))))))))))))) شخصي رو داده يا نه.......لطفا خبر بديد!!!!!
اگه قسمت باشه مي خوام اين كارو بكنم البته با كمك آقا سياوش
rezvideo
27-08-2006, 13:42
سياوش جان
درست زماني كه برنامه seus رو اجرا مي كنم پيام virtual java machin not found ظاهر ميشه
ممنون از اين همه صبر و حوصله
Siavash Y
27-08-2006, 15:47
واقعا شرمنده كه اينقدر دير به دير مييام ... راستش گوشيم از بالاي كوه افتاده... چند روزه كه تو شوكم ... خوشبختانه كار ميكنه ولي قابش عمرشو داد به شما...راستي قاب فابريك با تعويض چقدر تموم ميشه؟؟؟...
نميدونم كسي تا حالا آموزش ساخت ((((((((((((( تم )))))))))))))) شخصي رو داده يا نه.......لطفا خبر بديد!!!!!
اگه قسمت باشه مي خوام اين كارو بكنم البته با كمك آقا سياوش
قاب حدود 20 تا 30 ولی تعویض رو نمی دونم
فکر نکنم برای سونی اریکسن کسی همچین کاری کرده باشه
کار جالب و خوبیه
حتما این کار رو بکن
alirezamatinrad
27-08-2006, 17:08
Peyman_master>>>
ببخشيد كه دير جواب دادم
( براي نصب USBFLASh)
همون طور كه گفته بودم از بهترين راه كمك گرفتن از help ويندوز هست(البته بعد از دريافت فايل مربوطه از همين تاپيك)
1)ابتدا control panel رو باز كن بعد در سمت چپ توي صفحه آبي رنگ روي help and support كليك كن
2) با باز شدن پنجره help در قسمت search كلمه (ADD HARDWARE) رو تايپ كن و search رو بزن
3) از نتايج به دست آمده روي instaling device overview كليك كن و بعد متن مربوط به اون رو بخون حتما كمكت ميكنه....
-------------------------------
CID رو بايد با برنامه Davinche كه سياوش جان در پست هاش توضيح داده فهميد....
-------------------------------
hossein0782
27-08-2006, 17:14
با سلام وخسته نباشيد خدمت آقاسياوش وبقيه دوستان
من به تازگي عضوشدم.
يه سوال داشتم
هركار ميكنم نمي تونم تو سايت topsony.com عضو بشم
وقتي دكمه send ميزنم وارد outlook ميشه ولي هيچ چيزي رو نمي فرسته (ايميل من درياهو است و به عنوان آدرس سرور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را ميزنم
خيلي ممنون
alirezamatinrad
27-08-2006, 17:22
براي شروع اين تم رو روي موبايلتون امتحان كنيد ببينيد چطوره
تصوير تم
دانلود
alirezamatinrad
27-08-2006, 17:33
قاب حدود 20 تا 30 ولی تعویض رو نمی دونم
فکر نکنم برای سونی اریکسن کسی همچین کاری کرده باشه
کار جالب و خوبیه
حتما این کار رو بکن
سياوش جان فكر ميكنم بهتره كه يه تاپيك باز كونم تا همه دوستان بتونن استفاده كنن.... البته چون ساخت تم مربوط به اكثر مدل هاي سوني اريكسون ميشه.....حتي سري ...P
منتظرم نظرتو بگي.........
se-k750i
27-08-2006, 17:44
با سلام خدمت همه دوستان من نياز شديد به فايلهاي دبليو 800 دارم...( با برنامه فار كپي شده باشن كه كامل باشن)
آيا كسي هست كه آپلود كرده باشه اينا رو ؟؟؟؟
البته اگه سوالم جاييش ايراد داشت به بزرگواري خودتون ببخشيد.. من تازه كارم
Siavash Y
27-08-2006, 17:51
من به تازگي عضوشدم.
يه سوال داشتم
وقتي دكمه send ميزنم وارد outlook ميشه ولي هيچ چيزي رو نمي فرسته (ايميل من درياهو است و به عنوان آدرس سرور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را ميزنم
خيلي ممنون
عضویتتون مبارک
قبلا این کار رو توضیح داده بودم ولی خب پست اول شماست برای همین دوباره میگم
اول اکونت یاهو رو باز کنین (login) بعد کلید رجیستر رو بزنین
Siavash Y
27-08-2006, 17:53
سياوش جان فكر ميكنم بهتره كه يه تاپيك باز كونم تا همه دوستان بتونن استفاده كنن.... البته چون ساخت تم مربوط به اكثر مدل هاي سوني اريكسون ميشه.....حتي سري ...P
منتظرم نظرتو بگي.........
آره یه تاپیک جدا گانه تو همین قسمت سونی اریکسن
فکر کنم بترکونه
موفق باشی
آخه این اپیک برای هک و دستکاریه گوشیه
alirezamatinrad
27-08-2006, 18:07
من به تازگي عضوشدم.
يه سوال داشتم
خيلي ممنون
با كسب اجازه....
دوست عزيز شما براي ثبت نام بايد به قسمت مخصوص ثبت نام بريد و يك user name و password وارد كنيد بايد روي گزينه send كليك كنيد .... outlook كه در اكثر كامپيوتر ها غير فعال هست مي خواد اطلاعات تونو بفرسته به سايت topsony
خوب حالا بايد چي كار كنيييييي:
1)همون طور كه از طريق ياهو ايميل هاي روزانه رو ميزنيد ... وارد فضاي ايميلتون بشيد و يك ايميل دقيقا با همون مشخصات كه در outlook هست به topsony بزنيد...
يعني چي!!!!!!!!!
2) متن زير رو به آدرس روبرو ايميل كنيد registre@topsony.com <registre@topsony.com>
User=your user
Pass=your pass
Email=your email
----------------------------------------------------------------
البته به جاي your... اطلاعات شخصي خودتونو بزنيد
3)بعد از اتمام كار topsony به صورت اتوماتيك به ايميلي كه شما براي آنها فرستاديدEmail=your email d يك ايميل ميزنه كه شايد يه كم طول بكشه....
4)بعد از رسيدن ايميل به دست شما اون رو باز كنيد و روي لينكي كه در اون قرار داره كليك كنيد تا ثبت نام بشيد و مستقيما login بشيد
hossein0782
27-08-2006, 18:40
خيلي ممنون
انجام ميدم ببينم چي ميشه
alirezamatinrad
27-08-2006, 18:47
آره یه تاپیک جدا گانه تو همین قسمت سونی اریکسن
فکر کنم بترکونه
موفق باشی
آخه این اپیک برای هک و دستکاریه گوشیه
سياوس جان تاپيك رو باز كردم.... يه سر بزن....راستي (جو) گرفتم گفتم آموزش خودت برو ببين مي فهمي.......
se-k750i
27-08-2006, 18:54
با سلام خدمت همه دوستان من نياز شديد به فايلهاي دبليو 800 دارم...( با برنامه فار كپي شده باشن كه كامل باشن)
اينو نديديد؟؟؟ :blink:
:sad:
hossein0782
27-08-2006, 18:55
ميشه فارسي در k750 يا w800 اس ام اس زد
با سلام خدمت دوستان
آقا سياوش ممنون ميشم اگر آموزش ساخت تم را براي سري wبزارين :rolleye:
وبرنامه ي مخصوص ساخت تم :happy:
و لطفا اگر پلاگين cid49 اومد مارا بي خبر نزارين :rolleye:
zerocold5
28-08-2006, 00:34
سلام..
اگه دقت كرده باشيد تو w800 وقتي sms مياد عكس طرف رو هم نشون ميده...
ولي تو k750 اينجوري نيست :sad:
ميشه يه كاريش كرد كه مثل w800 بشه؟؟؟؟ :blush:
Siavash Y
28-08-2006, 01:21
سلام..
اگه دقت كرده باشيد تو w800 وقتي sms مياد عكس طرف رو هم نشون ميده...
ولي تو k750 اينجوري نيست :sad:
ميشه يه كاريش كرد كه مثل w800 بشه؟؟؟؟ :blush:
تو هر دو گوشی فرقی نداره
میتونین این کار رو مثل W800 تو K750 هم انجام بدین
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
فقط کافیه برای فرد مورد نظر یه عکس بذاری
Siavash Y
28-08-2006, 01:25
یکم صبر داشته باشید
برای چه کاری می خواین؟
عضویت شما مبارک
بگین می خواین چه کاری بکنین تا بهتر بتونم کمک کنم
فکر نکنم کسی یه همچین کاری بخواد بکنه آخه کل اطلاعات شخصی خودش تو اون فایل هاست
Siavash Y
28-08-2006, 01:28
ميشه فارسي در k750 يا w800 اس ام اس زد
بله میشه
یه روش برای این کار گفتم
فکر کنم تو 2 یا 3 صفحه قبل باشه یه نگاه بندازین پیداش می کنین
ebinem173
28-08-2006, 11:38
سیاوش جان تو یه تاپیک دیگه درخواست آموزش اضافه کردن زبان فارسی به w800 رو خواسته بودم اگر ممکنه یه توضیحی بده ما تازه واردها هم بی نصیب نمونیم
سیاوش جون من وقتی با فار کانکت میشم بعد که فلدر FS رو باز میکنم پیغام زیر رو میده:
اینم مشخصات گوشی من :
Client Version 16.4 - K800 support
Turn off the phone.
Phone Attached!
Operator:
CDA Number:CDA102337/6
Phone Model (1):Black Eye'S
K750 recognized!
Execution Time - 00:00:02
Done!
بهتره به اطلاعتون برسونم که من تونستم بدون آپدیت کردن و یا فلش گوشیمو فارسی کنم
کافیه که دو فایل ar.t9 و fa.lng رو در مسیر زیر کپی کنین
fs/tpa/preset/system/language
بعدش فایل fa.lng رو به يكي از زبونهایی که استفاده نمی کنین تغییر نام بدین مثلا fr.lng
با سلام به سياوش عزيز و بقيه دوستان
من هم تونستم با روش بالا گوشي W800 رو فارسي كنم البته منوهاش رو
فايلهاي لازم رو هم از topsony گرفتم.
خواستم بگم من هم امتحان كردم و جواب داد
اين يكي اضافي بود همچنان مشكل حذف پيغام
سیاوش جون من وقتی با فار کانکت میشم بعد که فلدر FS رو باز میکنم پیغام زیر رو میده:
اینم مشخصات گوشی من :
Turn off the phone.
Phone Attached!
IMEI: *************
Operator:
CDA Number:CDA102337/6
Phone Model (1):Black Eye'S
K750 recognized!
Execution Time - 00:00:02
Done!
اولا IMEI رو پاک کن تا داد آقا سیاوش رو در نیاوردی.(البته به خاطر خودت میگه)
ثانیا میشه بگی داوینچی Client Version 16.4 رو از کجا دانلود کردی.( اگه ممکنه لینک بذار بجز سایت خودش)
ممنون
ضمنا احتمالا مشکلت به خاطر CID49 باشه.
log هیچ مشکلی نداشت البته شما EMEA یا CDA رو نذاشته بودی
میرم سوابق فیرمور فلش شده گوشیتو گیر میارم ببینم مشکل از کجاست
من log گوشی رو با داوینچی client 16.4 هم چک کردم یه چیز عجیبی توش بود.
اگه یادتون باشه فیرم ور گوشی من R1AA008 هست و موقع آپدیت مینوشت no available update.
در حالیکه با client 16.4 فیرم ور رو R1CA021 نشون میده....!!!!!!!
مطمئنا دلیل نبودن آپدیت همینه ولی پس چرا وقتی با >*<<*<* فیرم ور رو چک میکنم میگه R1AA008 ؟؟؟؟
اینم log ...
Turn off the phone.
Phone Attached!
IMEI: *************
Operator:CS
Language:CS
CDA Number:CDA102337/0
Phone Model (1):K750i
K750 recognized!
Execution Time - 00:00:06
Done!
با سلام و تشكر از همه ي دوستان
دوستان من چطوري ميتونم گوشي
w800i
R1AA008
prgCXC 1250092_EU_1__CA
CDA 102430/6 R2A
EMEA_6
PA11
رو بدون اينترنت و با برنامه فار ارتقاع بدم
يني ورن موبايلم آخرين ورن بشه
چون تو سايت topsony.com
فايلهاي پچ هست كه براي فايرم وير R1B00C
هست ولي چون گفتين نميشه رو فايزم وير ديگه استفده كرد
لطفا من رو به طور كامل راهنمايي كنيد
ممنون از زحماتتون
رضا از شهرستان سراب
mahmood1102002
28-08-2006, 22:24
آقا سیاوش سلام
منظور از could not locate a java virtual machin بعد از اجرای برنامه seus یعنی چی ؟
من نمی تونم گوشیم رو آپدیت کنم
لطفا کمک کنید با تشکر
zerocold5
28-08-2006, 23:17
تو هر دو گوشی فرقی نداره
میتونین این کار رو مثل W800 تو K750 هم انجام بدین
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
فقط کافیه برای فرد مورد نظر یه عکس بذاری
نه ..... نمياد ديگه
عكس هم واسش گذاشتم ولي فقط وقتي طرف زنگ ميزنه مياد.... :angry:
آقا سياوش دمت گرم كه جواب مارا دادي
خاهشن اگر برنامه اي كم حجم براي ساخت تم هست معرفي كنيدw550
Siavash Y
29-08-2006, 03:57
نه ..... نمياد ديگه
عكس هم واسش گذاشتم ولي فقط وقتي طرف زنگ ميزنه مياد.... :angry:
تو قسمت settings سربرگ general برای حالت new event چی رو انتخاب کردی؟
popup یا activity menu
وقتی بصورت popup باشه عکس رو نشون میده ولی تو حالت دیگه نه
Siavash Y
29-08-2006, 04:03
سیاوش جان تو یه تاپیک دیگه درخواست آموزش اضافه کردن زبان فارسی به w800 رو خواسته بودم اگر ممکنه یه توضیحی بده ما تازه واردها هم بی نصیب نمونیم
اینجا توضیح دادم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کافی نبود بگید تا بیشتر توضیح بدم
Siavash Y
29-08-2006, 04:09
اینم مشخصات گوشی من :
.
بار شونصدمه که دارم خواهش می کنم - لطفا IMEI رو از تو log پاک کنین برای اینکه میشه ازش سوئ استفاده کرد
IMEI: **************************************
.
.
Done!
CID شما 49 هست و فعلا نمیتونین به فار متصلش کنید باید صبر کنید تا پلاگین 49 هم بیاد
Siavash Y
29-08-2006, 04:22
اگه یادتون باشه فیرم ور گوشی من R1AA008 هست و موقع آپدیت مینوشت no available update.
مطمئنا دلیل نبودن آپدیت همینه ولی پس چرا وقتی با >*<<*<* فیرم ور رو چک میکنم میگه R1AA008 ؟؟؟؟
Done!
خداییش اینو دیگه نمی دونم !!!!!!!!!!! :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
تا حالا همچین چیزی ندیده بودم که گوشی فیرم ور اشتباه نشون بده !!!!!!!!
Siavash Y
29-08-2006, 04:27
با سلام و تشكر از همه ي دوستان
دوستان من چطوري ميتونم گوشي
w800i
R1AA008
prgCXC 1250092_EU_1__CA
CDA 102430/6 R2A
EMEA_6
PA11
رو بدون اينترنت و با برنامه فار ارتقاع بدم
يني ورن موبايلم آخرين ورن بشه
چون تو سايت topsony.com
فايلهاي پچ هست كه براي فايرم وير R1B00C
هست ولي چون گفتين نميشه رو فايزم وير ديگه استفده كرد
لطفا من رو به طور كامل راهنمايي كنيد
ممنون از زحماتتون
رضا از شهرستان سراب
رضا جان بهترین روش برای چیزی که شما می خواین آپدیت با SEUS هست که مطمئنه مطمئنه
اما این کار رو با فلش کردن هم انجام بدی که روش این کار رو با نرم افزار کرک شده داوینچی توضیح دادم
اما با فار منیجر هنوز روش کار رو آموزش ندادم سعی میکنم هر چه سریع تر این کار بکنم
Siavash Y
29-08-2006, 04:29
آقا سیاوش سلام
منظور از could not locate a java virtual machin بعد از اجرای برنامه seus یعنی چی ؟
من نمی تونم گوشیم رو آپدیت کنم
لطفا کمک کنید با تشکر
تا حالا به این مشکل بر نخوردم
همه شرایط اجرا و نصب SEUS رو درست عمل کردی
java رو تو سیستم نصب کردی؟
ویندوز شما چیه؟
Siavash Y
29-08-2006, 06:15
آقا سياوش دمت گرم كه جواب مارا دادي
خاهشن اگر برنامه اي كم حجم براي ساخت تم هست معرفي كنيدw550
آقا سياوش واقا مرسي پس من
منتظر هستم
ممنون
////////////////////////////
ebinem173
29-08-2006, 13:12
آقا من این usb mass storage device رو از کجا بیارم نصبش کنم؟
کل اینترنت رو گشتم پیداش نکردم
سلام
اگه ميشه لطف كنيد اهنگ موبايل برام بفرستيد اخه من مغازه موبايل فروشي دارم
هر چقد كه داريد مرسي
با تشكر: سلامي
se-k750i
29-08-2006, 18:05
یکم صبر داشته باشید
برای چه کاری می خواین؟
عضویت شما مبارک
بگین می خواین چه کاری بکنین تا بهتر بتونم کمک کنم
فکر نکنم کسی یه همچین کاری بخواد بکنه آخه کل اطلاعات شخصی خودش تو اون فایل هاست
کلید Alt+F2 منوی ستون سمت چپ رو برای انجام عملیات مشابه بر روی یه گوشی دیگه برای شما باز می کنه که میتونین یه W800 تو این ستون داشته باشین و کل اطلاعات موجود در گوشی رو توی K750 کپی کنین که در این صورت یه W800 با قیافه K750 دارین
ميخام گوشيم رو به دبليو800 تبديل كنم ولي دبليو 800 گيرم نمياد... اگه همه اطلاعات دبليو800 رو كسي بتونه آپ كنه كارم راه ميوفته
البته اين فقط مشكل من نيست خيليا دسترسي به دبليو 800 ندارن..!!
sheirkoo
29-08-2006, 19:14
گوشی های :
K500 - K700 - S700 - CID29 با کابل سرویس.
K500 - k700 - CID36 با کابل سرویس
K750 - W800 - CID36 با کابل DCU60 یا کابل سرویس.
W550 - CID36 - Cable DCU60 با کابل DCU60 یا کابل سرویس
موارد مورد نیاز :
کابل DCU-60
فایل MAIN و FS رو بعد از رجیستر کردن در سایت topsony.com میتوانید داونلود کنید فقط یادتون باشه که فایل main و fs مربوط به هم باشن و از یک نوع فیرم ور .برای فلش کردن اگه میخواهید زبان فارسی هم اضافه بشود از language های EMEA-6 استفاده کنید
بعد فایل زیر رو داونلود کنین: Complete Custome
برای K750 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای W800 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فایل در فرمت Raw
برای این کار ما به فابل فریم ور در فرمت RAW نیاز داریم که با استفاده از main2raw.exe فایل bin که در سایت Topsony موجود است را به RAW تبدیل می کنیم.
W800 - K750 - W550
MAIN Firmware - 44020000 - 013E0000
FS Language - 45400000 - 00B00000
k700 - K700 - S700
MAIN Firmware - 44020000 - 01000000
FS Language - 45000000 - 00800000
بعد از دانلود کردن main2raw.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کافی است تا فایل bin را بروی main2raw.rar ول کنید در همان شاخه فورا فایل RAW ایجاد می گردد .
مراحل کار :
الف ) اتصال به FAR
ب) انتخاب فايل MAin در فرمت RAW که با main2raw.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ایجاد کردید
* بر اساس نوع گوشی از لیست زیر عدد آغاز و پایان RAW را مشخص نمایید :
W800 - MAIN Firmware - 44020000 - 013E0000
K750 - MAIN Firmware - 44020000 - 013E0000
w550 - MAIN Firmware - 44020000 - 013E0000
k700 - MAIN Firmware - 44020000 - 00100000
ج) انتخاب فايل FS در فرمت RAW که با main2raw.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ایجاد کردید
* بر اساس نوع گوشی از لیست زیر عدد آغاز و پایان RAW را مشخص نمایید :
W800 - FS Language - 45400000 - 00B00000
K750 - FS Language - 45400000 - 00B00000
w550 - FS Language - 45400000 - 00B00000
Z800 - FS Language - 21200000 - 00D00000
k600 - FS Language - 21600000 - 00A00000
k700 - FS Language - 45000000 - 01000000
بعد از اتمام کار (گوشی را روشن نکنین) .
از far خارج شوید . باطری را برای چند ثانیه خارج کنید و سپس سر جای خود قرار دهید .
د ) complete custom
گوشی رو به فار وصل کنین و اون فایل complete custom رو توی این مسیر کپی کنین
/FS/tpa/preset/custom
مهم : یادتون نره که توی این فایل همراه customize.xml هست که با note pad بازش میکنین و CDA اون رو به CDA خودتون که فایل FSش رو داونلود کردین تغییر بدین
(برای پیدا کردن CDA فایل FS قبلا لیست هارو برای گوشی K750 و W800 گذاشتم از طریق اون لیست ها برای هر گوشی CDA مرتبط با EMEA رو پیدا کنین)
W800 CDA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
K750 CDA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فایل هایی که بالا برای k750 و w800 گذاشتم حاوی Custom Pack برای تقریبا همه نوع CDA هستش
(بازم میگم یادتون نره که CDA مرتبط با فایل FS رو که داونلود کردین از تو لیست مرتبط با گوشیتون پیدا کنین و customize.xml رو تغییر بدین)
حالا از far خارج شوید . باطری را برای چند ثانیه خارج کنید و سپس سر جای خود قرار دهید .
تذکرات مهم :
اگر در حین کار اخطار در باره EROM دریافت کردید نگران نشوید و yes را انتخاب کنید.اما اگر گوشی روشن نشد یا مشکل داشت نکران نشوید و ٍEROM را کپی کنید . روش کار در زیر توضیح داده شده است :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اگر در حین کار اخطار در باره GDFS دریافت کردید نگران نشوید و yes را انتخاب کنید. اما بعد از مراحل بالا بایستی GDFS را مجددا کپی کنید که روش کار در اینجا موجود است :
حالا می توانید گوشی را روشن کنید و از فریم ور جدید گوشیتان لذت ببرید .
با تشکر ویژه از آقا سیاوش
و سایت TOPSONY
Siavash Y
29-08-2006, 20:04
آقا من این usb mass storage device رو از کجا بیارم نصبش کنم؟
کل اینترنت رو گشتم پیداش نکردم
CD همراه گوشی
درایور رو اونجا می تونی پیدا کنی
Siavash Y
29-08-2006, 20:05
سلام
اگه ميشه لطف كنيد اهنگ موبايل برام بفرستيد اخه من مغازه موبايل فروشي دارم
هر چقد كه داريد مرسي
با تشكر: سلامي
Siavash Y
29-08-2006, 20:12
ميخام گوشيم رو به دبليو800 تبديل كنم ولي دبليو 800 گيرم نمياد... اگه همه اطلاعات دبليو800 رو كسي بتونه آپ كنه كارم راه ميوفته
البته اين فقط مشكل من نيست خيليا دسترسي به دبليو 800 ندارن..!!
برای تبدیل به W800 که یک روش ساده و راحت گفتم
اگه از اون خوشتون نمیاد با داوینچی کرک شده که اونم آموزش دادم با فایل های W800 فلشش کنید
اگه از اونم خوشت نیومد همین پایین sheirkoo عزیز یه روش کامل رو توضیح دادن که با far می تونین این کار رو بکنید
نیازی به دسترسی به W800 نیست
در ضمن فقط با کپی کردن اون فایل ها گوشی شما تبدیل نمیشه یعنی اون کاری که با فلش کردن یا آپدیت انجام میشه شما با کپی کردن نمی تونین انجام بدین
Siavash Y
29-08-2006, 20:23
تشکر ویژه از Mafia برای مهم کردن تاپیک
و
sheirkoo بخاطر آموزش کاملش برای فلش کردن با فار
من هنوز نمیتونم تو topsony عضو بشم ...تمام روش های گفته شده رو هم امتحان کردم.
چکار کنم؟؟
اصلا میشه یکی به جام عضو شه بعد پسوورد رو تو پیغام خصوصی بهم بگه!؟...اگه کسی خواست این لطفو کنه با یوزر tbooti و ایمیل tbooti@gmail.com باشه لطفا.
Behnam_999
29-08-2006, 23:45
اگه از اون خوشتون نمیاد با داوینچی کرک شده که اونم آموزش دادم با فایل های W800 فلشش کنید
اگه از اونم خوشت نیومد همین پایین sheirkoo عزیز یه روش کامل رو توضیح دادن که با far می تونین این کار رو بکنید
در ضمن فقط با کپی کردن اون فایل ها گوشی شما تبدیل نمیشه یعنی اون کاری که با فلش کردن یا آپدیت انجام میشه شما با کپی کردن نمی تونین انجام بدین
آقا سياوش...گوشي من 750 هستش...آيا ميتونم از DavinciTeam Logger 16.4 استفاده كنم واسه تبديل به 800؟
main , fs را با همين ورژن داوينچي بريزم درسته؟ببخشيد اگه تكراريه...log گوشيو چك كردم...مشكلي نداشتم...CID=36 , Ver=R1ao008...
Siavash Y
30-08-2006, 01:39
آقا سياوش...گوشي من 750 هستش...آيا ميتونم از DavinciTeam Logger 16.4 استفاده كنم واسه تبديل به 800؟
main , fs را با همين ورژن داوينچي بريزم درسته؟ببخشيد اگه تكراريه...log گوشيو چك كردم...مشكلي نداشتم...CID=36 , Ver=R1ao008...
استفاده از کلینت داوینچی یوزر و پس می خواد ولی از کرک شدش که روش کار رو هم گفتم می تونید استفاده کنید
درود بر همه دوستان مخصوصا سياوش و sheirkoo عزيز
دوستان مو گوشيمو (w800) به روشي كه Sheirkoo جان گفته بود
فلش كردم، البته با كلي ترس و لرز
و موفق شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان فيرموير من R1BC002 ( قبلا R1AA008 بود) و نسخه درايور دوربين 4.5 هست
منو فارسي همرا با اس ام اس فارسي
بازم ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ebinem173
30-08-2006, 10:39
CD همراه گوشی
درایور رو اونجا می تونی پیدا کنی
ظاهرا cd من مشکل داره اگر ممکنه جایی آدرس بدید یا اینکه برام آپلود کنید ممنون میشم
فقط قسمت usb mass storage device
se-k750i
30-08-2006, 10:47
مرسي از اينكه جواب دادين
حالا ميخام از طريق داوينچي كرك شده انجام بدم ولي نميتونم تو سايت topsony.com ثبت نام كنم اين روشهايي هم كه گفتيد انجام دادم نه روش اول جواب داد نه ايميل برام اومد. ديگه نميدونم چه كار كنم
rap.vartan
30-08-2006, 11:15
سلام
داش سياوش
ميشه يه زحمت بكشي يك فايل Pdf تبديل 750 به و800 بزاري
چون خيلي گيج شدم
تو هر پست يه چيزي هست
اگرم نمي توني اين كارو بكني
يه پست بزن من تبديل به Pdf مي كنم
مرسي
ممنون
rap.vartan
30-08-2006, 11:18
يه چيز يادم رفت
من با دوستم كه گوشي هاير داشت دوربين 750 رو امتحان كرديم
ماله من عكسارو زرد مي كنه ولي ماله اون خيلي عالي بود رنگش
كمكي مي توني بكني؟
مرسي
مرسي از اينكه جواب دادين
حالا ميخام از طريق داوينچي كرك شده انجام بدم ولي نميتونم تو سايت topsony.com ثبت نام كنم اين روشهايي هم كه گفتيد انجام دادم نه روش اول جواب داد نه ايميل برام اومد. ديگه نميدونم چه كار كنم
ايميلي نمياد واسه منم نيومد
برو تو سايت رو Download Area كليك كن تو صفحه بعدم اين كارو بكن
اگه بازم همون صفحه اومد درباره رو Download Area كليك كن تا فرم login بياد
من اين كارو كردم و وارد شدم
دوستان همونطور كه گفتم من با روش sheirkoo جان بوسيله far فلش و آپديت كردم
ولي بعد از فلش كردن دكمه WALKMAN (همون وسطيه) ديگه كار كه نميكنه؛هيچ
وقتي ميزنمش گوشي هنگ ميكنه و حتي ديگه با دكمه Power هم خاموش نميشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و فقط بايد باتري رو دربيارم و دوباره جا بزنم تا گوشي راه بيفته
دو سه بارم امتحان كردم.
البته اينم بگم كه از طريق منوها به راحتي وارد WALKMAN ميشم و تو پخش آهنگا هيچ مشكلي ندارم
فقط دكمه مخصوصش كار نميكنه
در ضمن بعضي از آهنگايي كه اول رو گوشي بودن ديگه پخش نميشن و پيغامي مياد كه بايد اونها رو
تو File Manager فعال كني،اما وقتي ميخوام فعال كنم،ميخواد به سايت سوني اريكسون وصل بشه
البته فكر كنم اين فقط واسه آهنگاي كپي رايت دار باشه
البته اين مساله اصلا مهم نيست
اما براي مشكل اول خواهش ميكنم دوستان مخصوصا سياوش و sheirkoo اگه راهي دارن بگن
ممنون
rap.vartan
30-08-2006, 12:19
اينم كيفيت عكس موبايلم
عكس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
rap.vartan
30-08-2006, 12:40
يه مشكل ديگه
چرا فيلم برداري ك750 من 10 ثانيس؟
ببخشيد انقد سوال مي كنم
با اجاز ه آقا سياوش!!
وارتان جان شما بايد White Balance رو تنظيم كني براي عكس برداري تو شب
حالت Fluorescent فكر كنم بهتر باشه
در مورد فيلمبرداري در قسمت Settings گزينهShoot Mode حالت High Quality Video رو انتخاب كن
دوستان همونطور كه گفتم من با روش sheirkoo جان بوسيله far فلش و آپديت كردم
ولي بعد از فلش كردن دكمه WALKMAN (همون وسطيه) ديگه كار كه نميكنه؛هيچ
وقتي ميزنمش گوشي هنگ ميكنه و حتي ديگه با دكمه Power هم خاموش نميشه
و فقط بايد باتري رو دربيارم و دوباره جا بزنم تا گوشي راه بيفته
دو سه بارم امتحان كردم.
البته اينم بگم كه از طريق منوها به راحتي وارد WALKMAN ميشم و تو پخش آهنگا هيچ مشكلي ندارم
فقط دكمه مخصوصش كار نميكنه
در ضمن بعضي از آهنگايي كه اول رو گوشي بودن ديگه پخش نميشن و پيغامي مياد كه بايد اونها رو
تو File Manager فعال كني،اما وقتي ميخوام فعال كنم،ميخواد به سايت سوني اريكسون وصل بشه
البته فكر كنم اين فقط واسه آهنگاي كپي رايت دار باشه
البته اين مساله اصلا مهم نيست
اما براي مشكل اول خواهش ميكنم دوستان مخصوصا سياوش و sheirkoo اگه راهي دارن بگن
ممنون
راستي اومدم اينو بگم . ..
فكر كنم اون مشكل به خاطر شارژ گوشي بود چون اون موقع حدود 4 درصد بود
ولي حالا كه شارژ كردم مشكل حل شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rap.vartan
30-08-2006, 16:50
با اجاز ه آقا سياوش!!
وارتان جان شما بايد White Balance رو تنظيم كني براي عكس برداري تو شب
حالت Fluorescent فكر كنم بهتر باشه
در مورد فيلمبرداري در قسمت Settings گزينهShoot Mode حالت High Quality Video رو انتخاب كن
بله اينو فهميدم
ولي فيلم برداري چي ؟ فقط 10 ثانيه فيلم برداري مي كنه
بله اينو فهميدم
ولي فيلم برداري چي ؟ فقط 10 ثانيه فيلم برداري مي كنه
گفتم كه عزيز
وقتي در حالت فيلم برداري هستي:
در ضمن ميبخشي دوست عزيز ولي فكر كنم بهتر باشه اين سوالا رو تو تاپيك خودش مطرح كني
آخه اينجا براي آموزش هك كردن گوشي راه افتاده
sheirkoo
30-08-2006, 19:45
سلام سیاوش خان
ممنون از لطف شما
یک سری دستورات مخفي در W800 و K750 برای استفاده دوستان میگذارم .امیدوارم مفید باشد.
لبخند ها در SMS
x-: بوس
]-: شادی زیاد
[-: غم زیاد
[:] ربات
o-: تعجب
--------------------------------------------------------
زوم تصاویر در file manager
حالت Horizontal سپس : + یا 3 برای زوم بسته و – یا 1 برای زوم باز
فیلم برداری و عکاسی
0 برای بالا بردن کیفیت و تصویر برداری طولانی
1 = کیفیت
4 = MACRO
7 = وضعیت شب
* = فلاش
نگه داشتن # قبل از باز کردن در لنز = عکاسی بی صدا
< یا > = تنظیم نور
در حالت پخش ویدو Pause کنید سپس از more گزینه capture frame را برای گرفتن عکس از صحنه انتخاب کنید
در حالت پخش ویدیو با به پایین کشیدن joy stick میتوانید به صورت حرکت آهسته نگاه کنید
تقویم :
1 یا 3 برای هفته
4یا 6 برای ماه
7 یا 9 برای سال
سیستم :
اطلاعات گوشی >*<<*<*
وضعیت قفل <**<
شماره IMEI *#06#
هر شماره + # برابر است با شماره حافظه SIM کارت
منو ها در حالت Menu
1 --> Play now
2 --> Internet services
3 --> Entertainment*
4 --> Camera
5 --> Messaging*
6 --> Media Player
7 --> File Manager*
8 --> Contacts
9 --> Radio
* --> Calls
0 --> Organizer*
# --> Settings*
واکمن :
< یا 3 یا نگه داشتن - = آهنگ بعدی
> یا 1 یا نگه داشتن + = آهنگ قبلی
^ یا 2 = Pause
نگه داشتن 6 یا < = حرکت به جلو
نگه داشتن 4 یا > = حرکت به عقب
متفرقه :
برای انتخاب نوشته + یا – نگه دارید و از > یا < استفاده نمایید
برای مشاهده فایل WORD آنرا به صورت html در شاخه web pages\save_pages ذخیره نمایید
zerocold5
31-08-2006, 00:54
دوست عزيز خيلي ممنون !!
درست شد....
Siavash Y
31-08-2006, 03:23
ظاهرا cd من مشکل داره اگر ممکنه جایی آدرس بدید یا اینکه برام آپلود کنید ممنون میشم
فقط قسمت usb mass storage device
سایت رسمیه سونی اریکسن
sonyericsson.com
Siavash Y
31-08-2006, 03:25
سلام
داش سياوش
ميشه يه زحمت بكشي يك فايل Pdf تبديل 750 به و800 بزاري
چون خيلي گيج شدم
تو هر پست يه چيزي هست
اگرم نمي توني اين كارو بكني
يه پست بزن من تبديل به Pdf مي كنم
مرسي
ممنون
فکر نکنم تا این حد پراکنده گفته شده باشند
ولی اگر تونستم این کار رو خواهم کرد
ممنون از پیشنهاد شما
ولی برای بالا بردن کیفیت دوربین درایور دوربینی که قبلا معرفی کرده بودم مشکل شما رو تا حد زیادی حل می کنه
البته زرد شدن مربوط میشه روشن بودن نور فلش هنگام عکس برداری یا انتخاب نوع نور محیط و اون رو می تونید عوضش کنید
لطفا سوالات جانبی (سوالاتی غیر از موارد مربوط به وارد شدن با فایل های سیستمی) خودتون رو در تاپیک دیگه ای که به همین نام Mehdi_max ایجاد کرده بپرسید تا سوالات متمرکز باشه و دوستان دیگری که ممکنه این مشکل رو داشته باشند هم استفاده کنند
خیلی ممنون
Siavash Y
31-08-2006, 03:35
از hemo و sheirkoo هم بخاطر کمکشون در این تاپیک خیلی ممنونم
Siavash Y
31-08-2006, 04:49
این پچ برای گوشی W800 با فیرم ور R1BC002 هستش (فقط)
با نصب این پچ (روش نصب پچ رو قبلا توضیح دادم) میتونید نور فلش رو با نگه داشتن کلید عکس برداری موقعی که کاور لنز بستس روشن کنید
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و همچنین می تونید نور فلش رو کم یا زیاد هم بکنید - برای کم و زیاد کردن اول واکمن رو روشن کنید و بعد کلید عکس رو نگه دارین تا فلش روشن بشه وقتی روشن شد با کلید کم و زیاد صدا می تونین نور رو کم و زیاد کنید
یادتون باشه موقع نصب پچ Process VKP Script رو انتخاب کنید و به سایر گزینه ها کاری نداشته باشین
پچ های جدید رو فردا اضافه می کنم
دوباره روش نصب پچ رو می گم
وقتی گوشی رو به فار وصل کردین وارد قسمت Flash بشید
بعد مسیر فایل های پچ رو توی ستون سمت راست پیدا کنید
حالا پچ مورد نظر رو انتخاب و کپی کنید
و اما اینجا رو خوب دقت کنید و مطابق عکس زیر عمل کنید
و در آخر از برنامه فار خارج بشید
quest_mohammad
31-08-2006, 19:50
سلام اقا سياوش
من يه سوال در مورد فونت گوشي داشتم
راهي هست كه بشه فونت فارسي گوشي رو عوض كرد چون زياد جالب نيست
فونت فارسي گوشي نوكيا خيلي قشنگ تره
ميشه اين كارو كرد
گوشي من w800 هست
msgoldasteh
31-08-2006, 21:36
آقا سياوش دستت درست
ام راهي براي افزودن مگا باس به كي 800 سراغ نداري
Siavash Y
01-09-2006, 01:42
سلام اقا سياوش
من يه سوال در مورد فونت گوشي داشتم
راهي هست كه بشه فونت فارسي گوشي رو عوض كرد چون زياد جالب نيست
فونت فارسي گوشي نوكيا خيلي قشنگ تره
ميشه اين كارو كرد
گوشي من w800 هست
نوع فونت خیر (اگه منظورتون فونت های فارسی مثل zar - titr - mitra و غیره هست خیر هنوز
ولی میشه Bold - Italic یا حالت دیگه به همون فونت داد
یا شاید من بلد نیستم! :happy:
اگر جایی پیدا کردم که میشد این کارو کرد بهتون می گم
Siavash Y
01-09-2006, 01:43
آقا سياوش دستت درست
ام راهي براي افزودن مگا باس به كي 800 سراغ نداري
این گوشی CID 49 هست
به فار وصل نمیشه
Siavash Y
01-09-2006, 02:18
این پچ ها فقط برای گوشی و فیرم ور گفته شده در بالا هستن
روش نصب رو هم که قبلا گفتم
ّFont Size ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این پچ اندازه فونت گوشی رو تغییر میده
Remove Keylock message ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این یکی پیغامی که بعد از قفل شدن صفحه کلید میاد رو دیگه نشون نمیده
Record MP4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این یکی فرمت ضبط ویدئو رو از 3GP به MP4 تغییر میده (کیفیت تصویر هیچ تغییری نمی کنه)
Dissable Wizard Setup ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و این یکی ویزارد بعد از مستر ریست رو دیگه نشون نمیده
پچ های دیگه ای هم بودن که خداییش بدرد بخورشون اینا بودن (ببینین اونا چی بودن) بعدا اگه در خواست بود میذارمشون آخه به زبان اسپانیولیه منم زیاد حالیم نیست
پچ های دیگه برای W800 رو فردا اضافه می کنم
Hamid110
01-09-2006, 03:18
سلام . .
سياوش جان .. كارت عاليست . .
موفق باشي
دوستان اگه پچي هم براي اين فايرم وير هست لطفا
برامون بزار
سياوش جان من يه سوال داشتم
الان فيرم وير من R1BC002 هستش
یعنی تو قسمت اطلاعات نرمافزار رو گوشی اینو نشون میده
ولی وقتی با کلینت log میگیرم فیرم ویر ور R1AA008
نشون میده یعنی قبلیه
همون طور که گفتم من با far آپدیت کردم
راستي اون پچ بلك ليست خيلي عاليه
دمت گرم كلي دارم حال مي كنم باهاش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو قسمت settings سربرگ general برای حالت new event چی رو انتخاب کردی؟
popup یا activity menu
وقتی بصورت popup باشه عکس رو نشون میده ولی تو حالت دیگه نه
سلام خسته نباشین....
ببینید من گوشیم رو تبدیل کردم به دبلیو 800 ... قبلا این منو رو داشتم ولی الان دیگه تو setting -General دیگه چیزی به اسم New Event نیست و من خیلی به اون حالت popup عادت کرده بودم .
ممکنه بگین راهی هست که بتونم از activity menu به popup تبدیل کنم ؟
متشکرم.
گوشی شما چیه؟
فیرم ور گوشی شما چیه؟
آیا قبل از کپی کردن فایل های جدید قبلی ها رو از تو گوشی پاک کردی؟
بعد از اتمام کار far رو shutdown کردی؟
w800
36
yes
yes
عکس های اس ام اس؟
متوجه نشدم
همون عكسهايي كه با اس ام اس ميشه فرستاد كه در گوشي نوكيا پسوند ota است از اين عكسها :) :biggrin: ;) نه از اون عكسهاي ديگه
Siavash Y
02-09-2006, 02:31
دوستان اگه پچي هم براي اين فايرم وير هست لطفا
برامون بزار
فیرم ور رو آپدیت کنید تا از پچ های اون استفاده کنید
Siavash Y
02-09-2006, 02:35
سياوش جان من يه سوال داشتم
الان فيرم وير من R1BC002 هستش
یعنی تو قسمت اطلاعات نرمافزار رو گوشی اینو نشون میده
ولی وقتی با کلینت log میگیرم فیرم ویر ور R1AA008
نشون میده یعنی قبلیه
همون طور که گفتم من با far آپدیت کردم
راستي اون پچ بلك ليست خيلي عاليه
دمت گرم كلي دارم حال مي كنم باهاش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره اون پچ مورد علاقه منم هست :happy:
خب فار همینه دیگه
از کدوم Main و FS استفاده کردی؟
البته زیاد هم مهم نیست که فیرم ورت چی باشه اما اگه برای نصب پچ می خوای یه بار با استفاده از SEUS مراحل آپدیت رو برو ببین میگه آخرین نرم افزار ها رو داری یا نه
Siavash Y
02-09-2006, 02:41
سلام خسته نباشین....
ببینید من گوشیم رو تبدیل کردم به دبلیو 800 ... قبلا این منو رو داشتم ولی الان دیگه تو setting -General دیگه چیزی به اسم New Event نیست و من خیلی به اون حالت popup عادت کرده بودم .
ممکنه بگین راهی هست که بتونم از activity menu به popup تبدیل کنم ؟
متشکرم.
نه W800 این امکان رو نداره
عضویتتون مبارک
مگر اینکه پچی برای این منو نوشته بشه
Siavash Y
02-09-2006, 02:44
w800
36
yes
yes
شماره این پست چند بود که من بهش جواب داده بودم؟
فکر کنم ماله خیلی وقت پیش باشه
برای picture sms تاپیک زده شده اونجا رو یه نگاه بندازین همچنین تاپیک سوالات سونی اریکسن
Siavash Y
02-09-2006, 03:37
Download zip file ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فایل زیپ حاوی تعدادی پچ برای این گوشیه
w800_r1bc002_whitelist
لیست سفید رو به لیست سیاه تبدیل می کنه
w800_r1bc002_volume_warning
پیغامی که بعد از تنظیم صدا زیاد میده رو دیگه نشون نمیده
w800_r1bc002_silentmode_message
پیغامی که بعد از سایلنت کردن میاد رو دیگه نشون نمیده
w800_r1bc002_radio
گوش دادن به رادیو بدون هندزفری
w800_r1bc002_Playlist
ذخیره لیست پخش توی یه فولدر در بخش صدا ها برای تغییر دادن با walkman play list manager
w800_r1bc002_photo_while_java
هنگامی که یه برنامه جاوا در حال اجراست میتونید عکس هم بگیرید
w800_r1bc002_light_cambutton
روشن کردن فلش دوربین با نگه داشتن کلید عکس برداری در حالت بسته بودن کاور
w800_r1bc002_java_permissions
java permission رو دیگه نشون نمیده
w800_r1bc002_java_folder
برنامه های جاوای نصب شده رو توی یه فولدر بنام ams در بخش Other قرار میده
w800_r1bc002_faster_scrolling
اسامیه طولانی رو زود تر عبور میده تا زود تر خونده بشن
w800_r1bc002_disable-setup
ویزارد ست آپ رو بعد از عوض کردن سیم کارت نشون نمیده
Siavash Y
02-09-2006, 03:42
استفاده از Walkman playlist managerٌ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این برنامه جانبی که قبلا معرفی کرده بودم برای مدیریت playlist ها در W800 یا K750 هست
برای استفاده از این برنامه باید قبلا پچ مربوط به انتقال playlist ها از حافظه مخفی گوشی به درون فولدر sounds گوشی رو نصب کرده باشین که قبلا اینم گفتم
برای هر دو گوشی گفته شده با فیرم ور های خاص (W800 با فیرم ور R1BC002 و K750 با فیرم ور R1CA021) پچ های مربوطه رو معرفی کردم
walkman playlist manager رو در شاخه اصلی مموری خودتون قرار بدین (جای دیگه کار نمیکنه) تا بتونه به فولدر MP3 دسترسی داشته باشه و بعد با اجرای اون موزیک ها رو توی playlist دلخواه قرار بدین
این برنامه playlist های قبلی تون رو ویرایش نمیکنه و فقط میتونه جدید ایجاد کنه
برای پچ بلک لیست تو قسمت فلش مشکل پیغام comming soon رو داشتم که با نصب پلاگین جدید حل شد.
ولی حالا که فایل رو کپی کردم هیچ اتفاق خاصی تو گوشیم نیوفتاد و تو قسمت manage calls چیزی اضافه نشده ...
چکارش کنم ؟
برای پچ بلک لیست تو قسمت فلش مشکل پیغام comming soon رو داشتم که با نصب پلاگین جدید حل شد.
ولی حالا که فایل رو کپی کردم هیچ اتفاق خاصی تو گوشیم نیوفتاد و تو قسمت manage calls چیزی اضافه نشده ...
چکارش کنم ؟
سلام دوست من
درسته گزینه جدیدی اضافه نمیشه و تغییری تو منوها بوجود نمیاد
فقط قبلا اگر شمارهای رو تو قسمت Accept calls و زیرمنوی اون Only from list
وارد میکردی فقط تماس اون فرد پذیرفته میشد و بقیه تماسها رد میشدن
اما بعد از نصب پچ همه تماسها پذیرفته میشن بجز اونی که تو لیست وارد کرده باشی
یعنی بدون اینکه ظاهر منو تغییر کنه کارش برعکس شده
آره اون پچ مورد علاقه منم هست :happy:
خب فار همینه دیگه
از کدوم Main و FS استفاده کردی؟
البته زیاد هم مهم نیست که فیرم ورت چی باشه اما اگه برای نصب پچ می خوای یه بار با استفاده از SEUS مراحل آپدیت رو برو ببین میگه آخرین نرم افزار ها رو داری یا نه
این : W800_R1BC002_MAIN_EU_EMEA
واین : W800_R1BC002_FS_EMEA6
البته برای خودمم زیاد مهم نیست
فکر کنم مشکل از Clint باشه چون اگه یادت باشه یه نفر دیگه هم
مشکلی شبیه این داشت:
نوشته شده توسط tbooti
Done!
همون عكسهايي كه با اس ام اس ميشه فرستاد كه در گوشي نوكيا پسوند ota است از اين عكسها :) :biggrin: ;) نه از اون عكسهاي ديگه
اگه منظورتون نشون دادن این فایلا تو گوشیه
سونی اریکسون این فرمت Ota رو پشتیبانی نمیکنه
فرمت مخصوص سونیاریکسون اگه اشتباه نکنم Wbmp یا یه چیزی شبیه این هست
اگه تو تاپیک سونیاریکسون یه سرچ بکنی میتونی نرافزاری برای تبدیل انواع تصویرها
از جمله Ota به WBMP پیدا کنی
اینم اسم نرمافزار : Wireless Media Creator 2.79
mahmood1102002
02-09-2006, 21:20
تا حالا به این مشکل بر نخوردم
همه شرایط اجرا و نصب SEUS رو درست عمل کردی
java رو تو سیستم نصب کردی؟
ویندوز شما چیه؟
آقا سیاوش سلام! ;)
من جاوا رو نصب کردم البته java virtual machin رو نصب کردم اما بازم کار نمی کنه ویندوزم هم xp ورژن service pack2 هستش نمی دونم مشکل کجاست چون همه چیز رو چک کردم.
راستی من تمام driver ها و برنامه ها رو درست نصب کردم اما رضا هم همین مشکل رو داشت برنامه اصلا اجرا نمیشه چه کابل وصل باشه چه نباشه.
بعد اگه میشه چون من تازه عضو شدم نتونستم از فرم ور سر در بیارم راجع بهش یکم راهنماییم میکنید وکلا بگی چه کار آرایی داره و ....؟؟؟
اگه سیاوش جان و چند تا از بچه های دیگه نبودن که دیگه هیچی فکر نکنم کسی این همه تبحر داشته باشه که به داد ما برسه :)
ممنون از راهنمایی هاتون.
سلام.
من يه مشكلي دارم.
وقتي بايد دكمه ي سی رو بگیرم بعد کابل رو به موبایل بزنم با زدن کابل موبایلم خود به خود روشن می شه.بعدكه روشن شد وثانيه به 60 رسيد ارور مي زنه و هيچ كاري انجام نشد.راستي seus چيه؟از كجا دانلود كنم... چی کار کنم؟ :sad:
سلام من يه برنامه براي قفل گزاري روي فايل ها ميخواستم k750i
se-k750i
04-09-2006, 18:24
سلام سياوش جان من يه مشكلي داشتم اگه ميشه كمك كن..
وقتي وارد flash ميشم يه فايل به اسم comming.soon وجود داره و هيچ فايلي رو نميتونم تو قسمت flash كپي كنم وقتي كپي رو مي زنم 50% كه شد گوشي روشن ميشه و ارتباط قطع ميشه
لطفا كمك كنيد.....
e_mohsen83
04-09-2006, 21:27
جدیدترین فریم وبر ک750 چیه؟...............
digitalbass
05-09-2006, 01:24
سلام من w700 دارم امکانش هست که auto focusw800 را بهش اضافه کنم؟
سلام.
من يه مشكلي دارم.
وقتي بايد دكمه ي سی رو بگیرم بعد کابل رو به موبایل بزنم با زدن کابل موبایلم خود به خود روشن می شه.بعدكه روشن شد وثانيه به 60 رسيد ارور مي زنه و هيچ كاري انجام نشد.راستي seus چيه؟از كجا دانلود كنم... چی کار کنم؟ :sad:
سلام شما احتمالا درایور Flash USB رو نصب نکردین
تو همین تاپیک دنبالش بگردی پیدا میکنی. من درست نمیدونم کدوم صفحه بود
اگه سیاوش خودش بود . . . اون بهتر میدونه
سلام سياوش جان من يه مشكلي داشتم اگه ميشه كمك كن..
وقتي وارد flash ميشم يه فايل به اسم comming.soon وجود داره و هيچ فايلي رو نميتونم تو قسمت flash كپي كنم وقتي كپي رو مي زنم 50% كه شد گوشي روشن ميشه و ارتباط قطع ميشه
لطفا كمك كنيد.....
سلام. شما هم باید آخرین پلاگین سونیاریکسون رو برای FAR بگیرین
از همون صفحه اول تاپیک. اونجا گفته شده چیکارش گنین
سلام اقا سياوش
من ميخوام w810 رو آپديت كنم
دو تا فريمور مورده نيازش هم دارم يعني :
W810_R4DB005_MAIN_HN.DVT
و
W810_R4DB005_FS_EU2.DVT
ولي نرم افزاره مورده نيازشو ندارم clint1.64 هم كه پوليه
در ضمن نميخوام از طريق update servise online اين كارو انجام بدم چون فريمورشو كه دارم
آيا نرم افزاره ديگه اي است كه اين كار رو واسه من انجام بده
ممنون ميشم جواب بدين
harzaabe
05-09-2006, 16:33
با تشکر از سياوش جان از بابت اين تاپيک خيلی خوب...در ضمن بنده مطالب اينجا را در فرومی ديگر استفاده ميکنم ولی رسم امنتداری را حفظ کرده ام
با سلام اگه ممكنه بفرماييد اسكينهاي كا 750 را كه داراي پسوندهاي رر هستند چطور و در چه پوشه اي بايد نصب كنيم و يا اينكه اول بايد كا 750 را به دبليو 800 تبديل كنيم و بعدش اين كار را بكنيم لطفا پاسخ بدهيد. با تشكر :happy: :rolleye: :blush:
digitalbass
06-09-2006, 00:17
یکی جواب به ما نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
نه دوست عزيز به نظرم اين كار غير ممكنه
میشه یکی از دوستان اون فایل اصلی W800 رو که هنگام ورود به گوشی نمایش داده میشه رو اینجا آپلود کنه ؟
( همون فایل که بعده وارد کردن Sim Lock هنگام ورود به گوشی نمایش داده میشه یا هنگام خاموش کردن گوشی نمایش داده میشه )
se-k750i
07-09-2006, 10:39
سلام. شما هم باید آخرین پلاگین سونیاریکسون رو برای FAR بگیرین
از همون صفحه اول تاپیک. اونجا گفته شده چیکارش گنین
ببخشيد من بار اول نيست كه با فار كار ميكنم همه آموزشهاي اين تاپيك رو هم انجام دادم :biggrin: ولي اين 1 كار رو نتونستم انجام بدم... :sad: شما بازم ميي ممكنه از پلاگين باشه؟ امتحان ميكنم نتيجه رو اطلاع ميدم ;)
با سلام اگه ممكنه بفرماييد اسكينهاي كا 750 را كه داراي پسوندهاي رر هستند چطور و در چه پوشه اي بايد نصب كنيم و يا اينكه اول بايد كا 750 را به دبليو 800 تبديل كنيم و بعدش اين كار را بكنيم لطفا پاسخ بدهيد. با تشكر :happy: :rolleye: :blush:
ميشه بيشتر توضيح بدي ؟
منظورت اسكين مديا پليره يا منوها؟
میشه یکی از دوستان اون فایل اصلی W800 رو که هنگام ورود به گوشی نمایش داده میشه رو اینجا آپلود کنه ؟
( همون فایل که بعده وارد کردن Sim Lock هنگام ورود به گوشی نمایش داده میشه یا هنگام خاموش کردن گوشی نمایش داده میشه )
اگه اشتباه نكنم منظورت اون تصويريه كه نهايتا تبديل به لوگوي واكمن ميشه
من اسم فايلشو نميدونم اگه اسم فايلشو بدوني شايد بشه يه كاري كرد
در ضمن فكر كنم اوني كه موقع روشن شدن مياد با اوني كه موقع خاموش شدن نشون داده ميشه
يكي نيستن
kharkhon
07-09-2006, 22:42
سلام
ميخواستم بگويم كه من هروقت كه دكمه c را نگه ميدارم و كابل usb را وصل مي كنم در انتهاي كار اين error به من ميده((unable to open device:EPIUSB
chek for EPIUSB.SYS installed))
در ضمن گوشي من w800 هستش
اگر مي شود مرا راهنمايي كنيد :blush: :blush: :blush:
kharkhon
07-09-2006, 22:47
لطفا اگر زحمتي نيست مرا راهنمايي كنيد
شديدا نياز دارم
ehsan900
07-09-2006, 23:03
مشكل منم همينه منتها من k750 دارم
kharkhon
07-09-2006, 23:38
--------------------------------------------------------------------------------
سلام
ميخواستم بگويم كه من هروقت كه دكمه c را نگه ميدارم و كابل usb را وصل مي كنم در انتهاي كار اين error به من ميده((unable to open device:EPIUSB
در ضمن گوشي من w800 هستش
اگر مي شود مرا راهنمايي كنيد
Siavash Y
08-09-2006, 02:42
برگشتم
پوزش بخاطر غیبت چند روزه
و یه تشکر ویژه از hemo بخاطر کمک هایی که در نبود من کرد
پست ها رو خوندم و سعی می کنم بترتیب به همه پاسخ بدم
Siavash Y
08-09-2006, 02:45
--------------------------------------------------------------------------------
سلام
در ضمن گوشي من w800 هستش
اگر مي شود مرا راهنمايي كنيد
usb flash driver رو نصب کنید
این مشکل رو قبلا دوستان معرفی کرده بودن و پاسخ هم داده شده بود
لطفا پست های قبلی رو مطالعه کنید
Siavash Y
08-09-2006, 02:52
سلام من w700 دارم امکانش هست که auto focusw800 را بهش اضافه کنم؟
خیر
W700 با CID 49 ارائه میشه و امکان نفوذ به گوشی وجود نداره (برای هر تغییری)
arash_a میشه یکی از دوستان اون فایل اصلی W800 رو که هنگام ورود به گوشی نمایش داده میشه رو اینجا آپلود کنه ؟
این فایل ها رو دوستان می تونن تو این مسیر پیدا کنن
SHUTDOWN_IMAGE_SEMC
STARTUP_IMAGE_SEMC
FS\tpa\preset\system\settings
Siavash Y
08-09-2006, 02:57
سلام اقا سياوش
من ميخوام w810 رو آپديت كنم
دو تا فريمور مورده نيازش هم دارم يعني :
W810_R4DB005_MAIN_HN.DVT
و
W810_R4DB005_FS_EU2.DVT
ولي نرم افزاره مورده نيازشو ندارم clint1.64 هم كه پوليه
در ضمن نميخوام از طريق update servise online اين كارو انجام بدم چون فريمورشو كه دارم
آيا نرم افزاره ديگه اي است كه اين كار رو واسه من انجام بده
ممنون ميشم جواب بدين
برای آپدیت باید از SEUS استفاده کرد
اما برای استفاده از فایل های فلش (Mainو FS) از داوینچی که پولیه یا باکس های فلش کننده که قیمت های بالایی دارند باید استفاده کنید
برای فلش کردن با داوینچی و استفاده از DVT ها از داوینچی با ورژن های پایین هم می تونید استفاده کنید
Siavash Y
08-09-2006, 02:59
با تشکر از سياوش جان از بابت اين تاپيک خيلی خوب...در ضمن بنده مطالب اينجا را در فرومی ديگر استفاده ميکنم ولی رسم امنتداری را حفظ کرده ام
ممنون بخاطر امانتداری شما و البته بخاطر اینکه این مطالب رو با ارزش و قابل ارائه می دونید
Siavash Y
08-09-2006, 03:09
منظور شما اسکین های مدیا پلیر بود؟
اگر بود باید اون فایل rar رو اکسترکت کنید و برای مدیا پلیر اون عکس ها رو توی مسیر زیر کپی کنید(قبلا گفته شده)
FS\tpa\system\multimedia\mp
برای توضیح کامل لطفا تاپیک رو مطالعه کنید
MTD_GOLD
08-09-2006, 13:08
سلام سياوش جان
اينبوكس اس ام اس هاي من ديگه مسيجي رو سيو نميكنه
منظورم اينه كه بيشتر از 111 اگه اشتباه نكنم مسيج نميگيره
راهي هست كه بشه حافظه اينبوكس رو زياد كرد
فكر نكنم حافظه 470 مگي با اين چنتا مسيج پر بشه!!!!!!
گوشي من دابليو 900 سوني اريكسنه
ممنون ميشم اگه فوري جواب بدي
خيلي ممنون. :blush:
mahmood1102002
08-09-2006, 16:07
آقا سیاوش جواب منو ندادی!تو صفحه 43 یا 44 بود که سوال پرسیده بودم.
ممنون میشم راهنمایی کنی!
ehsan900
08-09-2006, 17:30
سياوش جان من كابل USB رو نصب كردم اما وقتي C رو نگه مي دارم و كابل رو وصل مي كنم بعد از SEARCH ميگه epiusb.sys رو پيدا نمي كنه مشكل كجاست راهنماييم كنيد.
يه چيز ديگه وقتي گوشيم خاموشه كابل رو كه وصل مي كنم خود به خود گوشي بالا مي ياد همه k750 ها اينجورين؟
mohandes
08-09-2006, 18:28
سلام جناب سیاوش
عزیز بنده این مطالب شما رو توی چند تا سایت دیگه هم دیدم . واسه همین اومدم از شما راهنمایی بخوام !
راستش بنده میخواستم این k750 ــهمو به w800 تبدیل کنم . برای این کار این فایل رو دانلود کردم :
و طبق دستورالعمل مراحل رو انجام دادم . آخرش هم این کارو انجام دادم :
اگر پیش فرض های برنامه رو تغییر دادین Enter رو بزنین و برای ثبت کلید Q
این نرم افزار هیچ چیزی رو توی گوشی شما وارد نمی کنه! خیالتون راحت
آخر سر کابل رو جدا کنید و برنامه رو ببندین
یادتون باشه بعد از این کار باتری رو در نیارین!!!!!!!!!!!!!
بعدشم هم نرم افزار آپدیت سونی اریکسون رو دانلود کردم ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . بعد از نصب و متصل شدن به اینترنت شروع کرد به دانلود فایل آپدیتی که به نظر میومد مربوط به خود برنامه باشه و نه فرمویر . اما تا 96 % که رسید برنامه قطع شد و بسته شد . پس از اون هر چه برروی آیکون برنامه کلیک کردم بازنشد !!!!!!!!
4 بار این کارو تکرار کردم و هر دفعه به 70 - 80 یا 90 درصد رسید قطع شد و دیگه برنامه کار نکرد و من هردفعه برنامه رو از نو اینستال کردم !
حالا به نظر شما مشکل از کجاس ؟!
آیا ربطی به گوشی داره یا نه مشکل از سرویس پک 2 هست ؟! یا مشکلی دیگر ؟!!!
پ.ن : ایضا بنده یکی دوبار جاوا رو نصب کردم اما باز هم نشد و دودفعه ی دیگه چون دیدم خود برنامه فایل جاوا رو نصب میکنه فایل خودمو پاک کردم و دوبار هم اینطوری امتحان کردم اما باز هم افاقه نکرد !
منتظر پاسخ شما هستم ...
اگه اشتباه نكنم منظورت اون تصويريه كه نهايتا تبديل به لوگوي واكمن ميشه
من اسم فايلشو نميدونم اگه اسم فايلشو بدوني شايد بشه يه كاري كرد
در ضمن فكر كنم اوني كه موقع روشن شدن مياد با اوني كه موقع خاموش شدن نشون داده ميشه
يكي نيستن
منظور من همون فایل های درون پوشه ی :
هست .ممنون میشم یه جایی آپلودشون کنید .
Siavash Y
09-09-2006, 08:25
سلام سياوش جان
اينبوكس اس ام اس هاي من ديگه مسيجي رو سيو نميكنه
منظورم اينه كه بيشتر از 111 اگه اشتباه نكنم مسيج نميگيره
راهي هست كه بشه حافظه اينبوكس رو زياد كرد
فكر نكنم حافظه 470 مگي با اين چنتا مسيج پر بشه!!!!!!
گوشي من دابليو 900 سوني اريكسنه
ممنون ميشم اگه فوري جواب بدي
خيلي ممنون. :blush:
متاسفانه گوشی شما CID49 هست و غیر قابل نفوذ برای تغییر توسط far
بفرما:
STARTUP_IMAGE_SEMC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SHUTDOWN_IMAGE_SEMC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Siavash Y
09-09-2006, 08:29
آقا سیاوش سلام! ;)
من جاوا رو نصب کردم البته java virtual machin رو نصب کردم اما بازم کار نمی کنه ویندوزم هم xp ورژن service pack2 .......................................
ممنون از راهنمایی هاتون.
مشکل از درایور ها و یا چیزی مثل اون نیست
راستش خودم تا حالا با این مشکل روبرو نشدم
ولی هر چی هست از windows شماست چون یه برنامه تحت جاوا رو اجرا نمیکنه
بهتره برنامه های راه انداز جاوا رو نصب کنی
و ببخشید برای تاخیر در پاسخ
Siavash Y
09-09-2006, 08:32
سياوش جان من كابل USB رو نصب كردم اما وقتي C رو نگه مي دارم و كابل رو وصل مي كنم بعد از SEARCH ميگه epiusb.sys رو پيدا نمي كنه مشكل كجاست راهنماييم كنيد.
يه چيز ديگه وقتي گوشيم خاموشه كابل رو كه وصل مي كنم خود به خود گوشي بالا مي ياد همه k750 ها اينجورين؟
اول یه log با داوینچی بگیر تا مشخص بشه که گوشی CID36 با CID49 هست
بعد اگه 36 بود شما usb flash driver رو نصب نکردی
برای آپدیت باید از SEUS استفاده کرد
اما برای استفاده از فایل های فلش (Mainو FS) از داوینچی که پولیه یا باکس های فلش کننده که قیمت های بالایی دارند باید استفاده کنید
برای فلش کردن با داوینچی و استفاده از DVT ها از داوینچی با ورژن های پایین هم می تونید استفاده کنید
مرسي از جوابت دوسته عزيز
ميشه يه لينك بدي كه پولي نباشه و بشه آپديت كرد البته به جز seus چون آنلاين چند نفر آپديت كردن گوشي به هم ريخته من در حقيقت ميخوام آفلاين آپديت كنم بدون اينترنت فريمورها هم كه هست فقط اگه يه لينك نرم افزار بدي ممنون ميشم
مرسي
Siavash Y
09-09-2006, 08:40
سلام جناب سیاوش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز بنده این مطالب شما رو توی چند تا سایت دیگه هم دیدم . واسه همین اومدم از شما راهنمایی بخوام ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
.
پ.ن : ایضا بنده یکی دوبار جاوا رو نصب کردم اما باز هم نشد و دودفعه ی دیگه چون دیدم خود برنامه فایل جاوا رو نصب میکنه فایل خودمو پاک کردم و دوبار هم اینطوری امتحان کردم اما باز هم افاقه نکرد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
منتظر پاسخ شما هستم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله همین مطالب و لینک ها رو بردن کپی کردن (بدون اجازه)
و اما مشکل شما به ویندوز ربطی نداره چون شروع رو قبول می کنه
از دوستان شنیدم که از سرور سونی اریکسن توی این چند روز اخیر گله میکردن ولی خودم چیزی ندیدم شاید مشکل از اون باشه
هنگامی که reinstall می کنید فولدر قبلی رو کاملا پاک کنید
یا با یه یوزر که نام فارسی نداره کانکت بشید
Siavash Y
09-09-2006, 08:42
ممنون از hemo
ولی آرش جان تو se-nse که برات آپ کرده بودن!!!!
Siavash Y
09-09-2006, 08:47
مرسي از جوابت دوسته عزيز
ميشه يه لينك بدي كه پولي نباشه و بشه آپديت كرد البته به جز seus چون آنلاين چند نفر آپديت كردن گوشي به هم ريخته من در حقيقت ميخوام آفلاين آپديت كنم بدون اينترنت فريمورها هم كه هست فقط اگه يه لينك نرم افزار بدي ممنون ميشم
مرسي
لینک برای فایل های فلش (Main و FS)؟
یا فلشر؟
فلشر رو که قبلا لینکش رو گذاشتم روش کار با اون رو هم گفتم ولی شما با فار هم میتونی این کار رو انجام بدی فقط پست های مربوطه رو بدقت بخون بعد فلش کن
برای داونلود فایل های فلش از سایت topsony.com میتونی داونلود کنی یا با کلینت جدید داوینچی تو تب فلش فایلز گوشی مورد نظرتو انتخاب کن و main و fs رو برات داونلود میکنه
من فايل هاي main , fs رو دانلود کردم اما این جوریه :
W800i_CXC1250093_EMEA6_R1BC002_Red36.cw8fs
W800i_CXC1250092_EU1_R1BC002_Red36.cw8sw
حالا نمیدونم تکلیف چیه !!!
mohandes
09-09-2006, 12:32
ممنون سیاوس جان .
مشکل حل شد . بگم چجوری حل شد شاید به درد آیندگان خورد !
من دوبار دیگه امتحان کردم و هر دوبار همون مشکل پیش اومد !!!!!!!!!!!!! برنامه ای هم نمونده بود که نبسته باشم ! حتی آنتی ویروس و ... رو هم بستم .اصلا از 6 دفعه 5 دفعشو رفتم توی تسک منیجر و هر چی پروسس که میشد بستم ! اما باز افاقه نکرد .اما بار آخر فکری به ذهنم خطور کرد و اونم این بود که از ------ استفاده کنم . به همین دلیل یه بار دیگه برنامه رو آنینستال و اینستالش کردم و وقتی دیسکانکت بودم برنامه رو اجرا کردم تا اون پیغامه استفاده از ------ رو بده . آی پی پورتو زدم و کانکت شدم و دکمه ی OK رو زدم تا دوباره تلاش کنه برای دانلود . شروع کرد به دانلود و رسید به 96 و قطع نشد و 97 و قطع نشد و همینجوری تا 100 رفت و قطع نشد و من قند تو دلم آب شد ! بعد از اینکه 100 درصد رو پرکرد اتوماتیک خارج شد اما ایندفعه خودش دوباره اجرا شد و به بنده دکمه ی استارت رو نشون . حالا دوباره روز از نو روزی از نو ! وقتی رسید به صفحه ای که میگه c رو نگه دارین و usb رو متصل کنید من هرچه این کارو انجام دادم نشد ! از اینترنت خارج شدم . اکثر درایورای گوشی رو از توی پوشه ی درایور فولدر system32 پاک کردم .بعد گوشی رو زدم به usb و ایندفعه با یه سری درایور که برادرم به تازگی از سایت سونی گرفته بود گوشی رو به سیستم شناسوندم !بعدشم به پیشنهاد برادرم برنامه ی pcsuit رو نصب کردم . سپس اتصال به اینترنت و تلاش دوباره ! تا رسید به گرفتن دکمه ی c . اینبار که این کارو کردم براحتی گوشی رو شناخت ( گوشی رو یک گوشی W800 شناخت ! ) و 12 - 13 مگ چیز میز دانلود کرد و بعدش خودش کارارو کرد و گفت گوشی رو در بیار . ما هم همین کارو کردیم و با روشن کردن گوشی دیدیم که چی جلومونه ؟! یه گوشی با ظاهر k750 اما با باطن W800 !
به هر حال ممنون .
M O H S E N
09-09-2006, 12:53
برادران عزيز دقت كنيد:
هك كردن عملي است كاملا غيراخلاقي و از نظرشرعي كاملا حرام و دور از انسانيت.
اين مكان براي چه است؟ براي آموزش يا تخريب فرهنگي؟
بهتر است ديگر پست دادن در اين تاپيك رو بيخيال شويد.
محسن جان اگه واسه شما حرامه استفاده نكن. شايد دوستان بخوان كارهاي حرام بكنند
من از سياوش عزيزم بابت فعاليت خودش تو اين تاپيك و زحمتي كه ميكشه تشكر ميكنم
باشد كه اين برادر رستگار شود
mohandes
09-09-2006, 13:49
سیاوش جان حالا چند تا سوال و مشکل دیگه !
گوشی فرمویرش تبدیل شده به : R1bc002 اما ورژن دووربینش هنوز 4.5 مونده ! به نظرت مشکل از کجاس ؟ البته این رو هم بگم که موقع آپدیت سیم کاروتو در نیوردم . ممکنه به خاطر همین باشه ؟!
دیگه اینکه توی مدل اینفو هنوز گوشی رو K750 مینویسه . این عادیه یا باید بنویسه : W800 ??? اینو دوستانی که این کارو کردن هم میتونن جواب بدن . ممنون میشم دیگر دوستان هم جواب این سوال رو بدن .
فعلا همینا !
mohandes
09-09-2006, 13:52
این پست بدلیل گذشت زمان پاک گردید ...
kharkhon
09-09-2006, 14:30
سياوش جان من اون فايلي را كه براي usb flash بود دانلود كردم
حالا چجوري بايد نصبش كنم :blush: :blush:
M O H S E N
09-09-2006, 14:33
مثل اينكه منظور من رو متوجه نشديد
برادران من دارم امر به معروف ونهي از منكر ميكنم.
kharkhon
09-09-2006, 14:34
حالا چجوري بايد نصبش كنم. :blush:
kharkhon
09-09-2006, 14:38
لطفا اگر كسي ميدونه جواب بده
Siavash Y
09-09-2006, 15:39
من فايل هاي main , fs رو دانلود کردم اما این جوریه :
W800i_CXC1250093_EMEA6_R1BC002_Red36.cw8fs
W800i_CXC1250092_EU1_R1BC002_Red36.cw8sw
حالا نمیدونم تکلیف چیه !!!
از کجا داونلود کردی؟
این پسوند دیگه چیه؟
Siavash Y
09-09-2006, 16:09
سیاوش جان حالا چند تا سوال و مشکل دیگه !
گوشی فرمویرش تبدیل شده به : R1BC002 اما ورژن دووربینش هنوز 4.5 مونده ! به نظرت مشکل از کجاس ؟ البته این رو هم بگم که موقع آپدیت سیم کاروتو در نیوردم . ممکنه به خاطر همین باشه ؟!
دیگه اینکه توی مدل اینفو هنوز گوشی رو K750 مینویسه . این عادیه یا باید بنویسه : W800 ??? اینو دوستانی که این کارو کردن هم میتونن جواب بدن . ممنون میشم دیگر دوستان هم جواب این سوال رو بدن .
فعلا همینا ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورژن دوربین برای این فیرم ور و برای W800 همینه و مشکل نیست و فرقی با 5.3 R1CA021 برای K750 یکیه
میتونی از درایور هیبرید استفاده کنی
اما مدل
مدل مربوط به CID شماس و نمی تونی تغییرش بدی و بعد از در آوردن باتری دوباره همون K750 میشه
Siavash Y
09-09-2006, 16:11
حالا چجوري بايد نصبش كنم :blush: :blush:
گوشی رو در حالت روشن با نگه داشتن کلید C به PC وصل کن، اگه پیغامی مبنی بر سخت افزار جدید داد درایور جدید رو نصب کن
double posting نکنید و برای جواب کمی صبر داشته باشین
ممنون
mohandes
09-09-2006, 17:03
ورژن دوربین برای این فیرم ور و برای W800 همینه و مشکل نیست و فرقی با 5.3 R1CA021 برای K750 یکیه
میتونی از درایور هیبرید استفاده کنی
اما مدل
مدل مربوط به CID شماس و نمی تونی تغییرش بدی و بعد از در آوردن باتری دوباره همون K750 میشه
ممنون دوست عزیز و مهربان .
ehsan900
09-09-2006, 17:11
آقا سياوش قربونت برم من اين davinci رو هم download كردم اما با اينم نميشناسه من از رو سي دي usb رو نصب كردم حتي فايل epiusb.sysرو توي system32/driver كپي كردم اما گوشي رو كه خاموش مي كنم c رو نگه مي دارم نرم افزار ككش هم نمي گزه انگار نه انگار كه گوشي وصله در صورتي كه درايوجديد ايجاد ميشه و راحت windows مي شناستش ايرادش چيه . كابل خاصي مي خواد يه همون كابل توي پك كافيه؟
ممنون.
MTD_GOLD
10-09-2006, 00:19
متاسفانه گوشی شما CID49 هست و غیر قابل نفوذ برای تغییر توسط far
ممنونم سياوش جان
حالا يعني ديگه هيچ راهي وجود نداره
لطفا اگه امكانش هست كمك كنيد
ممنون
مثل اينكه منظور من رو متوجه نشديد
برادران من دارم امر به معروف ونهي از منكر ميكنم.
برادر! شما وظیفهت رو انجام دادی. شاد باش!
Siavash Y
10-09-2006, 08:22
آقا سياوش قربونت برم من اين davinci رو هم download كردم اما با اينم نميشناسه من از رو سي دي usb رو نصب كردم حتي فايل epiusb.sysرو توي system32/driver كپي كردم اما گوشي رو كه خاموش مي كنم c رو نگه مي دارم نرم افزار ككش هم نمي گزه انگار نه انگار كه گوشي وصله در صورتي كه درايوجديد ايجاد ميشه و راحت windows مي شناستش ايرادش چيه . كابل خاصي مي خواد يه همون كابل توي پك كافيه؟
ممنون.
پورت USB رو عوض کنید و کابل گوشی رو به یه درگاه دیگه متصل کنید
پین های کابل و گوشی رو تمیز کنید
K750 و W800 با همون کابل موجود در قوطی به این نرم افزار وصل میشن
لینک برای فایل های فلش (Main و FS)؟
یا فلشر؟
فلشر رو که قبلا لینکش رو گذاشتم روش کار با اون رو هم گفتم ولی شما با فار هم میتونی این کار رو انجام بدی فقط پست های مربوطه رو بدقت بخون بعد فلش کن
برای داونلود فایل های فلش از سایت topsony.com میتونی داونلود کنی یا با کلینت جدید داوینچی تو تب فلش فایلز گوشی مورد نظرتو انتخاب کن و main و fs رو برات داونلود میکنه
سلام شرمنده كه اينقدر مزاحم ميشم
من
فایل های فلش (Main و FS) رو دانلود كردم الان رو هارد دارم اينجور كه شما ميگي هم با فلشر ميتونم اين كار رو انجام بدم هم با فار منجر درسته ؟
براي w810I كدوم رو پيشنهاد ميكني ؟
مرسي
se-k750i
10-09-2006, 17:35
با تشكر از سياوش جان بخاطر اين همه آموزشو همچنين همه كساني كه همكاري ميكنن ..من موفق شدم گوشي رو به دبليو 800 تبديل كنم (توسط far ) ولي يه مشكل دارم كه هنور بر طرف نشده در واقع فكر ميكردم با تبديل كاملا حل بشه ولي بازم همون جور مونده مشكل من اينه كه كيفيت عكسبرداري و فيلمبرداري خيلي اومده پايين در واقع نويز (اگه درست گفته باشم) زيادي داره نميدونم چه كار كنم ... درايور دوربين هم عوض كردم ولي نشد اگه تونستم يه نمونه هم ميزارم
اگه ميتونيد لطفا كمك كنيد
Siavash Y
11-09-2006, 00:56
سلام شرمنده كه اينقدر مزاحم ميشم
من
فایل های فلش (Main و FS) رو دانلود كردم الان رو هارد دارم اينجور كه شما ميگي هم با فلشر ميتونم اين كار رو انجام بدم هم با فار منجر درسته ؟
براي w810I كدوم رو پيشنهاد ميكني ؟
مرسي
W810 با CID 49 ارائه میشه و به فار متصل نمیشه
برای فلش کردنش باید از باکس ها یا داوینچی 16.4 استفاده کنی که باکس ها قیمت بالایی دارن و بدرد شما نمی خورن و داوینچی هم پولیه و برای هر بار فلش 10 یورو می گیرن
از فلشری هم که قبلا لینکش رو گذاشتم نمی تونید پروسه فلش رو کامل کنید چون فایل های customization رو نمی تونید کپی کنید تو گوشی چون از فار باید استفاده کنید
امیدوارم تونسته باشم راهنمایتون کنم
Siavash Y
11-09-2006, 01:00
با تشكر از سياوش جان بخاطر اين همه آموزشو همچنين همه كساني كه همكاري ميكنن ..من موفق شدم گوشي رو به دبليو 800 تبديل كنم (توسط far ) ولي يه مشكل دارم كه هنور بر طرف نشده در واقع فكر ميكردم با تبديل كاملا حل بشه ولي بازم همون جور مونده مشكل من اينه كه كيفيت عكسبرداري و فيلمبرداري خيلي اومده پايين در واقع نويز (اگه درست گفته باشم) زيادي داره نميدونم چه كار كنم ... درايور دوربين هم عوض كردم ولي نشد اگه تونستم يه نمونه هم ميزارم
اگه ميتونيد لطفا كمك كنيد
خیلی ممنون
از کدوم درایور استفاده کردید؟
نمونه عکس بذارید بهتر میتونم کمک کنم
Siavash Y
12-09-2006, 02:19
پچ جدید برای W800 با فیرم ور R1BC002
ّFlight Mode Patch
با این پچ حالت فلایت رو بدون ریست گوشی خواهید داشت
روش نصب هم قبلا گفته شده
برای فعال کردن این پچ آخرین پروفایل موجود در لیست پروفایل ها رو انتخاب کنید تا این حالت بر قرار بشه
برای غیر فعال کردنش کافیه که پروفایل رو عوض کنید و به حالت قبلی بر گردونید
Siavash Y
12-09-2006, 02:22
پچ Flight Mode برای K750 با فیرم ور R1CA021
توضیحات این پچ مثل پچ بالاییه
این گوشی در حالت معمولی حالت فلایت رو نداره اما با این پچ میتونید حالت فلایت رو به گوشی اضافه کنید
اين فايل هاي عجيب رو از i-phone دانلو كردم !!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.