مشاهده نسخه کامل
: سونی اریکسون : آموزش کامل هـك گوشی های سونی اریکسون بویژه k750 و w800
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
azadi3000
23-10-2006, 14:54
عكس اس ام اسي را كجا كپي كنيم كه قابل استفاده در گوشي باشه
:blink:
kharkhon
23-10-2006, 15:26
sms را كجا كپي بگيريم يا چطوري كپي بگيريم كه قابل استفاده باشند- گوشي سوني اريكسون k750i :blush: :blush:
تو صفحه هاي قبل نوشته بگرد پيدا مي كني
یه نرم افزار بنام داوینچی کلینت (Davinci client( که اکثرا با اون آشنایی دارید.من ورژن جدید این برنامه رو دانلود کردم از :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جایی از این برنامه فایل فلش رو دریافت میکنه و از طریق کابل usb به گوشی میده.میشه از این طریق گوشی رو فلش کرد؟؟ با فلش کردن بازار تفاوتی داره؟؟ اصلا عملیه یا نه؟؟؟؟؟
گوشی رو خاموش میکنم دکمه ی C رو نگه میدارم کابل رو وصل میکنم ولی برنامه هیچی رو نشون نمیده...!!!!
فقط همونایی که نوشته . همون جور میمونه!!!!
....
amir_hma
23-10-2006, 16:08
amin-se سلام.شما اول بايد درايور flash usb رو نصب كني بعدش دكمه ي c رو نگهداري.
برنام ي داوينچي هم كه پرسيدي احتمالا كرك نشده ست.از k750 flasher كه كرك شدهي اونه استفاده كن.توي علايدين هم
اينتوري فلش ميكنن.
mahmood_electronic_bbc
23-10-2006, 19:53
می گم 1 سؤال:
میشه k750 را با برنامه w800 فلش کرد که تبدیل به w800 بشه cid49?
خوب! عالی بود! گوشیمو کشتم!:d طبق روش گفته شده در سایت topsony و همین فروم اومدم گوشی رو فلش کردم گوشی بنده s700 هست اما از اونجایی که این فروم از سایت topsony کپی کرده بود و خود تاپ سونی هم مقادیر وارد شده برای فایلهای main و fs رو اشتباه درج کرده بود این شد که دفعه ی اول متوجه بشم که کار اشتباهه و بعد از فلش اشتباه از بک اپی که گرفته بودم استفاده کردم( بک اپ کامل) گوشی رو روشن نکردم و دوباره تصمیم به فلش کردن گرفتم این بار با مقادیر درست! کار فلش هر دو فایل تموم شد و رفتم که custom رو کپی کنم که وارد قسمت fs نمیشد! خوب! گوشی روشن نمیشد! باز هم از بک اپ استفاده کردم و این بار گوشی به دکمه ی روشن و خاموش پاسخ میده!! اما نه درت حسابی!! به محض نمایش لوگوی SE همه چی بهم میریزه و شروع میکنه به ویبره زدن و صفحه سفید میشه قاطی پاطی میشه سیاه میشه و خلاصه که گوشی روشن نمیشه!!
خیلی خوشگل زدم گوشی رو ناکار کردم!! مسلما تقصیر من نبود! تقصیر اطلاعات غلط topsony بود
کسی راه کاری بلده؟
Siavash Y
24-10-2006, 03:07
یه نرم افزار بنام داوینچی کلینت (Davinci client( که اکثرا با اون آشنایی دارید.من ورژن جدید این برنامه رو دانلود کردم از :
یه جایی از این برنامه فایل فلش رو دریافت میکنه و از طریق کابل usb به گوشی میده.میشه از این طریق گوشی رو فلش کرد؟؟ با فلش کردن بازار تفاوتی داره؟؟ اصلا عملیه یا نه؟؟؟؟؟
26-10-2006, 04:26
با سلام
من وقتي كه مي خوام گوشي رو وصل كنم كه بتونم عملياتي رو كه مي خوام انجام بدم خطاي زير رو ميده :
اگه ميشه منو راهنمايي كنيد تمام كار هايي رو هم كه گفتين درست انجام ميدم .
زاستي از كجا ميشه فهميد كه ورژن گوشي چنده ؟؟؟
با تشكر
amir_hma
26-10-2006, 11:01
با سلام
من وقتي كه مي خوام گوشي رو وصل كنم كه بتونم عملياتي رو كه مي خوام انجام بدم خطاي زير رو ميده :
اگه ميشه منو راهنمايي كنيد تمام كار هايي رو هم كه گفتين درست انجام ميدم .
زاستي از كجا ميشه فهميد كه ورژن گوشي چنده ؟؟؟
با تشكر
با اجازه از اقا سياوش و بقيه ي بزرگان. :)
شما اول بايد درايور UsbFlashرو نصب كني .اين هم لينكش.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي از كجا ميشه فهميد كه ورژن گوشي چنده ؟؟؟
با تشكر
راست - * - چپ 2 بار - * - چپ - * - 1- 2
خط اولش نوشته
آقا ايا مي شه از طريق بلوتوث گوشي هاي سوني اريكسوني رو كه با جاوا كار مي كنند ويروسي كرد؟
Siavash Y
27-10-2006, 01:35
شما اول بايد درايور UsbFlashرو نصب كني .اين هم لينكش.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون که شما پاسخ دادید
دوستان اگه سوالی براشون پیش میاد و به مشکلی بر خوردن با جستجو و خوندن مطالب قبلی می تونن به پاسخشون برسن فکر کنم تقریبا به همه سوالات متداول پاسخ داده شده
متشکر
Siavash Y
27-10-2006, 01:43
آقا ايا مي شه از طريق بلوتوث گوشي هاي سوني اريكسوني رو كه با جاوا كار مي كنند ويروسي كرد؟
خیر از طریق بلوتوث ویروسی نمی شن و فقط جدیدا یه ویروس نوشته شده که از طریق wap منتشر میشه و تو ایران از این چیزا خبری نیست
بهتر بود این سوال رو در بخش مشکلات گوشی ها مطرح می کردید و نه در بخش هک و نفوذ به فایل های سیستمی
ممنون اما ويروسي كردن هم جزو هك و نفوز به سيستم به شمار مي ره..و يه مشكل نيست البته بستگي داره از چه ديدگاهي بهش نگاه كني . من كه احساس كردم به اين بحث نزديكه..
Marmoulak
27-10-2006, 23:48
راست - * - چپ 2 بار - * - چپ - * - 1- 2
خط اولش نوشته
دوست عزيز از راهنماييت ممنون ولي اصلن هيچي ازش نفهميدم !! اگه ميشه كامل تر بگو ;)
سلام
امیر جان میشه طریقه ی نصب این فایل ... کیلو بایتی رو بگی؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
azerturk
28-10-2006, 13:06
دوست عزيز از راهنماييت ممنون ولي اصلن هيچي ازش نفهميدم !! اگه ميشه كامل تر بگو ;)
منظور از راست و چپ اينكه دكمه وسط(جوي استيك)رو به اون سمت فشار بده
miscreant_ghost
29-10-2006, 21:51
سلام دوستان،لطفاً يکی منو راهنمايی کنه،من گوشيم k750 است،تماميه فايل ها رو هم دانلود کردم،ولی پس از اينکه دکميه c رو ميگيرم(گوشيم هم خاموش کردم) و اونو به usb وصل ميکنم(usb رو هم قبلا به کامپيوتر وصل کردم)هيچ اتفاقی نميفته و گوشيم هم بلافاصله روشن ميشه،نه تونستم با far manager کار کنم نه با davinci،پیغام epiusb هم ميده،که من همونتر که گفته بوديد usbflash رو دانلود کردم،توش يک فايل بنام ggsemc.sys بود که نميدونم بايد اونو چيکار کنم،تو شاخه c:windows/system/drivers هم کپيش کردم ولی نشد که نشد،تو رو خدا يکی منو راهنمايی کنه،
بابا یکی نیست جواب بده؟؟؟!!!!
منم همین مشکل رو دارم.....
این فایل که توی پوشه ی Usbflash هست رو چیکارش باید کرد؟؟؟
کجا کپیش کنیم؟؟؟
miscreant_ghost
30-10-2006, 13:27
لطفایکی جواب بده
miscreant_ghost
30-10-2006, 13:39
لطفایکی جواب بده
Hamed_forum
30-10-2006, 18:12
ايا اين نرم افزار ك500 رو فارسي هم ميكنه
miscreant_ghost
30-10-2006, 21:04
چی شد پس؟؟؟
azerturk
30-10-2006, 21:57
چی شد پس؟؟؟
فكر كنم بايد گوشي رو خاموش كني بعد در حاليكه دكمه C گوشي رو فشار دادي بايد كابل رو به گوشي وصل كني
تاآمدن پيغام find new hardware در كامپيوتر دكمه C رو وصل نكن
بعد براي نصب آدرس فايل USB flash رو بده
يه بار امتحان كن شايد جواب بده :blush:
اولا از اين تاپيک خيلي بهره بردم دست همه مرسي؛
دوم اينکه اين سوالمو جايي نديدم کسي بپرسه و جوابي براش پيدا نکردم،
در اون فايل پي دي افي که در پست اول معرفي کرده بوديد خط آخرش ياد داده بود که چطوري فايل هاي word رو تو گوشي ببينيم، اما اين روش زبان فارسي رو پشتيباني نميکنه، آيا راهکاري براش هست؟
باز هم خيلي مرسي
miscreant_ghost
31-10-2006, 13:33
ممنون azerturk جان،جواب داد،ولی متاسفانه cid49 بود.
بازم متشکرم.
sarah333
31-10-2006, 19:03
اينكار آسيبي به گوشي نميزنه
metal_militia
31-10-2006, 20:11
نه
کجایید کمک سیاوش جان
Siavash Y
01-11-2006, 01:13
اولا از اين تاپيک خيلي بهره بردم دست همه مرسي؛
دوم اينکه اين سوالمو جايي نديدم کسي بپرسه و جوابي براش پيدا نکردم،
در اون فايل پي دي افي که در پست اول معرفي کرده بوديد خط آخرش ياد داده بود که چطوري فايل هاي word رو تو گوشي ببينيم، اما اين روش زبان فارسي رو پشتيباني نميکنه، آيا راهکاري براش هست؟
باز هم خيلي مرسي
بصورت html ذخیره کنید بهتره
البته گوشی شما باید فارسی رو حمایت کنه
سلام . چطوری میتونم گشی خودم وکه 750 هستش رو به 800 تبدیلش کنم . لطفا بفر مایید که آیا وجود هر دو الزامی هستش . ممنونم .
بصورت html ذخیره کنید بهتره
البته گوشی شما باید فارسی رو حمایت کنه
گوشي من w800 و زبان فارسي رو هم پشتيباني مي کنه يعني حداقل منو فارسي داره.
فايل رو هم به صورت html ذخيره كردم ولي موقع ديدن فايل روي گوشي فونت فارسي نشون نميده.
ممكنه از فريم ور گوشي باشه كه نياز به آپديت داشته باشه؟ فريم ور گوشيم r1aa008 هستش.
Siavash Y
02-11-2006, 05:56
سلام . چطوری میتونم گشی خودم وکه 750 هستش رو به 800 تبدیلش کنم . لطفا بفر مایید که آیا وجود هر دو الزامی هستش . ممنونم .
سلام
عضویت شما رو تبریک میگم خوشحالم که اولین پست شما رو در این تاپیک می بینم :happy:
برای کاری که می خواین انجام بدین میتونین از امضای من استفاده کنید
لینک به تمام آموزش ها
و اونجا لینکی هست که پست مربوط به تبدیل K750 به W800 هستش و آموزش انجام کار رو داده
الزام نیست بیشتر دوستان فقط برای استفاده از مدیا پلیر w800 گوشی رو تبدیل می کنن
پیشنهاد می کنم تمام آموزش های موجود در لینک امضای من رو بخونید و بعد گوشی رو دستکاری کنید :)
Siavash Y
02-11-2006, 05:58
گوشي من w800 و زبان فارسي رو هم پشتيباني مي کنه يعني حداقل منو فارسي داره.
فايل رو هم به صورت html ذخيره كردم ولي موقع ديدن فايل روي گوشي فونت فارسي نشون نميده.
ممكنه از فريم ور گوشي باشه كه نياز به آپديت داشته باشه؟ فريم ور گوشيم r1aa008 هستش.
از انکودینگ عربیک یا utf-8 استفاده کنید برای ذخیره کردن
برای فارسی خوندن نیازی نیست که آپدیت کنید ولی کلا آپدیت کنید خوبه :cool:
se-k750i
02-11-2006, 18:13
سلام سياوش جان بخاطر آموزشهايي كه دادي خيلي ممنون
من همه رو ياد گرفتم و روي گوشي خودم پياده كدم و هيچ مشكلي براش پيش نيومد...
ميخوام بدونم اين آموزشهايي كه گذاشتيد(فار منيجر) فقط مربوط به ك 750 و دبليو 800 هست يا ساير گوشي هاي سوني اريكسون رو ساپورت ميكنه؟ يعني ميشه باهاش تي610 (با وفا) رو هم هك كرد؟ (مال برادرمه)
چون توي پلاگين كه گذاشته بوديد تي 610 وجود نداشت..
اگه ميشه يه توضيحاتي در اين مورد بده...
خيلي ممنون از توجهت
از انکودینگ عربیک یا utf-8 استفاده کنید برای ذخیره کردن
برای فارسی خوندن نیازی نیست که آپدیت کنید ولی کلا آپدیت کنید خوبه :cool:
اقا ممنون كار كرد
خيلي وقت بود ماتم داشتم چجوري متون فارسي رو تو گوشي ببينم, كه حل شد.
خيلي مرسي
mrmostafa
04-11-2006, 09:26
سلام سياوش جان خوبي عزيزم. آقا من گوشي كا 800 و w810 رو دوبار آپديت كردم مشكلي پيش نيومد ولي اونروز گوشي همكارم z530 بودش آپديتش كردم گوشي سيم كارت رو نميخونه ميخواستم ببينم مشكل چيه. نميدونم چرا مال اين جوري شد منم ضايع شدم
Siavash Y
05-11-2006, 01:42
سلام سياوش جان خوبي عزيزم. آقا من گوشي كا 800 و w810 رو دوبار آپديت كردم مشكلي پيش نيومد ولي اونروز گوشي همكارم z530 بودش آپديتش كردم گوشي سيم كارت رو نميخونه ميخواستم ببينم مشكل چيه. نميدونم چرا مال اين جوري شد منم ضايع شدم
سلام مصطفی جان
به احتمال 1000% گوشی Z530 که همکارتون داره شماره عوض شده بوده. یعنی IMEI اون رو عوض کردن که تو مخابرات ایران رجیستر بشه و بعد از آپدیت کردن اون شماره مجازی پاک شده
میتونید گوشی رو ببرید جایی مثل علائدین که براتون دوباره یه شماره مجازی بریزن تا رجیستر بشه فقط 2000 تومن خرجشه البته الان نمی دونم چند میگیرن ولی نباید بیشتر باشه
اکیداً به همه دوستان توصیه می کنم که هنگام خرید گوشی مخصوصاً سونی اریکسن گوشی شماره اصلی بخرن تا این مشکل ها براشون پیش نیاد
Siavash Y
05-11-2006, 01:47
سلام سياوش جان بخاطر آموزشهايي كه دادي خيلي ممنون
من همه رو ياد گرفتم و روي گوشي خودم پياده كدم و هيچ مشكلي براش پيش نيومد...
ميخوام بدونم اين آموزشهايي كه گذاشتيد(فار منيجر) فقط مربوط به ك 750 و دبليو 800 هست يا ساير گوشي هاي سوني اريكسون رو ساپورت ميكنه؟ يعني ميشه باهاش تي610 (با وفا) رو هم هك كرد؟ (مال برادرمه)
چون توي پلاگين كه گذاشته بوديد تي 610 وجود نداشت..
اگه ميشه يه توضيحاتي در اين مورد بده...
خيلي ممنون از توجهت
ممنون از شما
راستش رو بخوای من خودم این گوشی رو با فار تست نکردم (چون نداشتم :happy: )
برای اتصال اون به فار شما به کابل سرویس نیاز دارین و از کابل DCU-11 یا DSS نمی تونین استفاده کنین
Dream Boy
05-11-2006, 13:43
1. چطور حجم SMS رو توي گوشي W800 ميشه بيشتر از 200 تا كرد؟
2. Skin منوي مديا پلير كه براي W800 گذاشته بودي چطوري بايد نصب كرد؟
se-k750i
05-11-2006, 17:58
سياوش جان مرسي از راهنماييتون
من با DSS امتحان کردم که نشد نمیدونستم با این کابل امکان اتصال نیست....
پس برای هک کردن این گوشی(تی 610) چه نرم افزاری وجود داره؟
توی سایت تاپ سونی چندتا فایل برای این گوشی قرار دادند اونایی که مربوط به فایروار هستند با پسوند sbn و arm هستند..
من چند تا رو دانلود كردم به منظرو هك كردن با فار ولي نشد....
من نميدونم منظور شما از كابل سرويس كدومه مگه چه فرقي با كابل dss داره؟
ببخشيد اين همه سوال ميكنم....
Siavash Y
05-11-2006, 23:42
1. چطور حجم SMS رو توي گوشي W800 ميشه بيشتر از 200 تا كرد؟
2. Skin منوي مديا پلير كه براي W800 گذاشته بودي چطوري بايد نصب كرد؟
کمی جستجو می کردین به جواب می رسیدین ;)
اما در جواب باید بگم که می تونید از لینک توی امضای من (لینک به تمام آموزش ها) استفاده کنید
در اونجا روش انجام هر دو کار گفته شده
Dream Boy
06-11-2006, 08:33
مطالب مفيدي پيدا كردم ولي چون به اسم K750 نوشته شده بود گفتم شايد تفاوت داشته باشه
يه سوال ديگه اينكه چطوري ميشه ورژن فيرم ور و Cid گوشي رو فهميد؟
mrmostafa
06-11-2006, 11:51
سلام مصطفی جان
به احتمال 1000% گوشی Z530 که همکارتون داره شماره عوض شده بوده. یعنی IMEI اون رو عوض کردن که تو مخابرات ایران رجیستر بشه و بعد از آپدیت کردن اون شماره مجازی پاک شده
میتونید گوشی رو ببرید جایی مثل علائدین که براتون دوباره یه شماره مجازی بریزن تا رجیستر بشه فقط 2000 تومن خرجشه البته الان نمی دونم چند میگیرن ولی نباید بیشتر باشه
اکیداً به همه دوستان توصیه می کنم که هنگام خرید گوشی مخصوصاً سونی اریکسن گوشی شماره اصلی بخرن تا این مشکل ها براشون پیش نیاد
سياوش جان ممنونم عزيزم از راهنماييت. فقط موقع خردين گوشي بايد سريال بزنيم اگه با جعبه درست بود بگيريم؟؟؟ يا راه ديگه داره؟؟؟؟ قبلا گوشي از جهبه در نمياوردن ميگفتن ميخري باز كنم الان همه گوشيها بازه چون بايد رجيستر بشه همه غير قانونيه
lord_helgard
06-11-2006, 22:45
میشه طریقه ی فلش کردن گوشی w550رو با برنامه ی farmanager رو بگید گوشیم بلوتوث نمی گیره و عکس نمیگیره فیلم و اینفرا رد هم نمیگیره
Siavash Y
07-11-2006, 01:36
میشه طریقه ی فلش کردن گوشی w550رو با برنامه ی farmanager رو بگید گوشیم بلوتوث نمی گیره و عکس نمیگیره فیلم و اینفرا رد هم نمیگیره
نیازی به فلش نیست
مستر ریست کنید درست میشه (ریست ستینگ نه)
اگه درست نشد فقط کافیه آپدیت کنید
Siavash Y
07-11-2006, 01:48
سياوش جان ممنونم عزيزم از راهنماييت. فقط موقع خردين گوشي بايد سريال بزنيم اگه با جعبه درست بود بگيريم؟؟؟ يا راه ديگه داره؟؟؟؟ قبلا گوشي از جهبه در نمياوردن ميگفتن ميخري باز كنم الان همه گوشيها بازه چون بايد رجيستر بشه همه غير قانونيه
برای فهمیدن شماره واقعی گوشی #06#* رو از سمت چپ در حالت استند بای وارد کنید
w700 هم هك ميشه يا نه قا سياوش
BIKHIAL_ALL_75
11-11-2006, 16:55
منو مخفی 810 چطوری میاد؟
Siavash Y
12-11-2006, 01:51
w700 هم هك ميشه يا نه قا سياوش
نه
هنوز
منو مخفی 810 چطوری میاد؟
برای همه سونی اریکسن ها یکی است
در تاپیک گفته شده لطفا جستجو کنید
se-k750i
12-11-2006, 18:10
سياوش جان من ويندوزمو عوض كردم حالا هر كاري ميكنم درايور فلاش نصب نميشه
وقتي usb رو وصل ميكنم گوشي روشن ميشه فقط 1 لحظه نيو هاردوار ميزنه و ميره
چه كار كنم؟
Siavash Y
13-11-2006, 01:42
سياوش جان من ويندوزمو عوض كردم حالا هر كاري ميكنم درايور فلاش نصب نميشه
وقتي usb رو وصل ميكنم گوشي روشن ميشه فقط 1 لحظه نيو هاردوار ميزنه و ميره
چه كار كنم؟
پورت USB رو عوض کن
tofan_2050
13-11-2006, 11:47
با سلام
من مبتدي هستم
كابل dcu-60 كه در نرم افزار فار گفتيد كدومه
من يه كابل بيشتر ندارم
ايا همونه
و از كجا بدونم cid اون چيه
ايا برنامه fs & main w800 be w810 ميخوره
azerturk
14-11-2006, 17:03
با سلام
من مبتدي هستم
كابل dcu-60 كه در نرم افزار فار گفتيد كدومه
من يه كابل بيشتر ندارم
ايا همونه
و از كجا بدونم cid اون چيه
آره همونه
CID رو هم با برنامه داوينچي davinci مي شه فهميد كه اگه search كني پيدا مي كني
azerturk
14-11-2006, 17:05
ايا برنامه fs & main w800 be w810 ميخوره
خير.........
ashkan581
14-11-2006, 17:39
سلام من نرم افزار بلوتوث هك مي خواهم
nima19864
14-11-2006, 18:58
سلام
من از همون اولش با مشکل مواجه شدم .یعنی far manager گیر epiusb.sys می ده . سایت سونی -اریکسون هم که این فایل رو برداشته . می شه یکی کمکم کنه ، فایل را همین جا یا رو یه سرور دیگه آپ کنه من برم بردارم ؟ ممنون می شم
perfect_tool
14-11-2006, 19:02
Ba salam khedmate doustane mohtaram.
Man taze inja ozv shodam va omidvaram ke shoma lotf konid va pasokhe porsesh haye mano bedid.
Pishapish azatoun tashakkor mikonam.
Midounam ke ba matrah kardane in soalat momkene behem begid ke javabe kheyliash ghablan dade shode ama man mikhastam ye etelaate jame be dast biaram.
Bavar konid ke tamame bahs haye forum haro khoundam va nemikham ke vaght kesio begiram.
Bazam azatoun babate por chounegi ke gharae bokonam ozr mikham ...
Inam soalaye man :
1. Anjame amaliate gofte shode bar rouye W700 ham emkan pazire ?
2. Aya tabdile W700 (Manande K750) niz be W800 chizi be in goushi ezafe mikone ?
3. Aya keyfiate sedaye W810 bishtar az W700e va age hast aya mishe keyfiate sedaye W700 ro ham bala bord ya na ?
4. PATCH ha daghighan chi hastand va aya mishe az ouna rouye W700 ham estefade kard ya na ?
5. In estelahat be che manast va aya dar morede W700 ham emkan pazire:
FIRMWARE
FRAME, FUN LAYER, CLIP ART
FLASH kardam
UPDATE kardan
LOG gereftan
RED ya BROWN boudan
6. Man tuye Forum ha didam ke ye seri az kararo mishe ba goushi anjam dad ke baziash vaghean baraye man moheme. Mikhastam bedounam dar morede W700 ham in kara ro mishe kard ya na ?
Chizaei mesle :
Black list
Taghire formate filmbardari az 3GP be MP4
Afzayeshe fazaye zakhire kardane SMS
Pak kardane name operator
Bala bordane keyfate sedaye zang
Zakhireye zaman va tarikh be jaye esme aks haye dourbin
Hazf yek seri az peygham ha
Radio bedoune hands free
Scrolle saritar
Kamo ziad kardane noure Light
Taghire menue asli
taghire skine media player
Update kardane Drivere dourbin
& ...
Bazam ozrkhahi va tashakkor mikonam az hameye doustan
Movaffagh bashid ...
perfect_tool
15-11-2006, 04:34
Sorry, man in soala ro porsidam chon ye topic ba in onvan didam : Belakhare CID49 ham ---- shod !
tofan_2050
15-11-2006, 08:43
با برنامه فار زماني كه گوشي رو وصل مي كنم و كليد سي رو نگه مي دارم ارور epiusb.sys رو ميده من epiusb.sys رو داخل پوشه دايور ويندوز ريختم
لطفا راهنمايي كنيد
nima19864
15-11-2006, 19:34
سلام
من از همون اولش با مشکل مواجه شدم .یعنی far manager گیر epiusb.sys می ده . سایت سونی -اریکسون هم که این فایل رو برداشته . می شه یکی کمکم کنه ، فایل را همین جا یا رو یه سرور دیگه آپ کنه من برم بردارم ؟ ممنون می شم
تورو خدا یکی این فایلو بذاره ، فروم 80 صفحه شده اما من هنوز نتونستم حتی وارد گوشی بشم . من داره گریه ام می گیره ، کمممممممممممممممممممممممک :sad: :sad: :rolleye:
تورو خدا یکی این فایلو بذاره ، فروم 80 صفحه شده اما من هنوز نتونستم حتی وارد گوشی بشم . من داره گریه ام می گیره ،
سلام دوست عزیز شما اگه تمام صفحه ها رو خونده باشی آقا سیاوش و من وچنتا دیگه از دوستان این فایل رو گذاشتن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Siavash Y
20-11-2006, 00:12
سلام
قبلا گذاشته شده
لطفا کمی جستجو کنید
Siavash Y
20-11-2006, 00:17
با برنامه فار زماني كه گوشي رو وصل مي كنم و كليد سي رو نگه مي دارم ارور epiusb.sys رو ميده من epiusb.sys رو داخل پوشه دايور ويندوز ريختم
لطفا راهنمايي كنيد
بعد از اینکه گوشی شناخته شد و پیغام شناسایی سخت افزار جدید اومد درایور اپی یو اس بی رو به ویزارد مسیر بدین
با اینکار مشکلتون حل میشه و میتونین به فار وصل بشین
چند تا منوی جدید برای W800
روش نصب هم قبلا گفته شده
Light wave ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Blue Dream ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
FIFA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با یه منیجر داونلود کنین
متاسفانه سايت se-tool.net آپديت شده و همه ي لينك هايي كه دادين به هم ريخته. ميشه يه لينك ديگه از اين منوها برام بزارين.متشكرم
pop_black
21-11-2006, 11:13
سلام به همه دوستان مخصوصاً آقا سیاوش
من با فار میخواستم گوشیمو (k750i) به w800 ارتقاء بدم ولی متأسفانه گوشیم الان مرده و نه روشن میشه و به usb وصل نمیشه ( کاملا مرده :sad: )
حالا چه کاری باید انجام بدهم؟
آیا با سرویس کابل می توانم به فار وصل بشم؟
nima19864
22-11-2006, 12:39
از اون لینک های صفحه های اول هم خیلی هاش کار نمی کنه) مثلا میگه فایل پاک شده(
tofan_2050
22-11-2006, 14:22
با سلام
من اين كارو انجام دادم ولي باز هم سيستم نشناخت
روي چند سيستم با يو اس پي هاي مختلف آزمايش كردم ولي نشد
وقتي مسير usb flash رو میدم باز هم نمیشناسه تموم راههای گفته شده رو امتحان کردم نشد که نشد
فقط یه سوال مونده اون هم اینکه آیا باید سیم کارت و مموری کارت رو دربیارم یا نه
Siavash Y
24-11-2006, 07:12
متاسفانه سايت se-tool.net آپديت شده و همه ي لينك هايي كه دادين به هم ريخته. ميشه يه لينك ديگه از اين منوها برام بزارين.متشكرم
این سایت همه عضویت های قدیمی رو هم غیر فعال کرده
باید دوباره رجیستر کنیم
میتونید خودتون عضو بشین و به همه منو ها و بقیه چیز های لازم دسترسی داشته باشین
متشکر
Siavash Y
24-11-2006, 07:16
سلام به همه دوستان مخصوصاً آقا سیاوش
من با فار میخواستم گوشیمو (k750i) به w800 ارتقاء بدم ولی متأسفانه گوشیم الان مرده و نه روشن میشه و به usb وصل نمیشه ( کاملا مرده :sad: )
حالا چه کاری باید انجام بدهم؟
آیا با سرویس کابل می توانم به فار وصل بشم؟
میشه دقیق تر توضیح بدین که مراحلی که انجام دادین چی بوده؟
احتمالا جایی رو اشتباه انجام دادین
یه بار باتری رو در بیارین احتمالا درست میشه
با سرویس کابل نیازی نیست که K750 رو به فار وصل کنید چون همین کار رو کابل خود گوشی انجام میده
ali.xcalibor
24-11-2006, 12:58
من اگه بخوام یک k750 بخرم
باید چه مشخصاتی باشه که خیلی راحت هک بشه؟
(با مغازه دار آشنا هستم و میتونم قبل از خرید چک کنم)
مشخصات بهترین k750 رو اگه میشه اینجا بنویس
منظورم از مشخصات بیشتر مشخصاتی است که داوینچی میده .
بعدش الان گوشی های جدبد k750 cid 36 هم دارن؟ یا دیگه cid 36 تولید نمیشه؟
خیلی ممنون
ali.xcalibor
24-11-2006, 13:47
سلام-
یک سوال دیگه هم داشتم-
من گوشیم k750 cid49 است-
دادم یکی با باکس کردش w800
الام 2 ماهی است که w800 شده- من راضی هستم اما, امروز گوشی رو به داوینچی وصل کردم. چرا با داوینچی میگه گوشیت k750 است!!!
شما که گوشیتو با برنامه تبدیل به w800 کردی . داوینچی الان گوشیتو چی تشخیص میده؟
یک سوال دیگه : الان آپدیتی واسه گوشی من هست؟ اصلان با شرایطی که گفنم میتونم آپدیت کنم یا نه؟ یا اگه آپدیت کنم w800 میپره؟
این هم جوابیه داوینچی به من!!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Siavash Y
25-11-2006, 01:59
من اگه بخوام یک k750 بخرم
باید چه مشخصاتی باشه که خیلی راحت هک بشه؟
(با مغازه دار آشنا هستم و میتونم قبل از خرید چک کنم)
مشخصات بهترین k750 رو اگه میشه اینجا بنویس
منظورم از مشخصات بیشتر مشخصاتی است که داوینچی میده .
بعدش الان گوشی های جدبد k750 cid 36 هم دارن؟ یا دیگه cid 36 تولید نمیشه؟
خیلی ممنون
از نظر من گوشی های K750 با CID49 بهتر از 36 ها هستن (از نظر آنتن دهی عمدتاً)
مهمترین چیز هم همون CID هستش که البته طبق پست بعدی شما گفتید که 49 است پس فار منیجر رو فراموش کنید (فعلا)
گوشی هایی که جدیداً تولید می شوند همه 49 هستند اما هنوز گوشی هایی با CID36 که سال ساختشون قدیمی تره وارد ایران میشن
اما در مورد اینکه بعد از تبدیل گفتین که هنوز اون رو k750 میشناسه باید بگم که در مورد همه گوشی ها همینطوره و گوشی اصلی رو معرفی می کنه یعنی K750
اگر گوشی رو آپدیت کنید فیرم ور W800 شما پاک میشه و دوباره K750 میشه
pop_black
26-11-2006, 01:37
میشه دقیق تر توضیح بدین که مراحلی که انجام دادین چی بوده؟
احتمالا جایی رو اشتباه انجام دادین
یه بار باتری رو در بیارین احتمالا درست میشه
با سرویس کابل نیازی نیست که K750 رو به فار وصل کنید چون همین کار رو کابل خود گوشی انجام میده
واقعا به صورت تخیلی مرده :sad:
پنجشنبه دادم واسه فلش یارو با باکس های مختلف هنوز نتونسته زندش کنه! :blink:
Siavash Y
26-11-2006, 06:40
واقعا به صورت تخیلی مرده :sad:
پنجشنبه دادم واسه فلش یارو با باکس های مختلف هنوز نتونسته زندش کنه! :blink:
حتما اونی که بهش دادی این کاره نبوده
بدون باکس هم میشه یه گوشی erom شده رو هم زنده کرد ولی توضیحش و آموزشش سخته و نیاز به سرویس کابل داره
اگر تهرانی ببر علائدین زیر همکف زیر پله ورودی دری که رو به پل حافظه. اسم مغازه یادم نیست
گوشی زنده شدنیه و جای نگرانی نیست
Siavash Y
26-11-2006, 07:32
بعد از مدت ها اومدم که یه چیز جدید بیارم :happy:
این درایور جدید ترین درایور دوربین برای K750 و W800 است
لینک داونلود درایور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
روش نصب قبلاً گفته شده
اما تغییرات این درایور:
این درایور دو حالت داره یکی حالت معمولی و دیگری حالت ویژه که با وارد کردن کد فعال میشه و البته هیچ چیزی نشون شما نمیده که بفمین الان دارین چیکار می کنین ( user interface نداره) ولی با توضیحاتی که میدم می تونین از حالت پیشرفته اون استفاده کنین
در حالت معمول با باز کردن دوربین شما وارد حالت معمولی میشین (مثل قبل)
اما برای فعال کردن حالت پیشرفته در حالت افقی و هنگامی که کاور دوربین رو باز کردین و دوربین فعاله این کد رو وارد کنید
از سمت راست به چپ : < * >>*>
در حالت حرفه ای شما زوم 16 برابر رو هم خواهید داشت
چون هیچ نوشته یا راهنمای خاصی نمیبینید این توضیح لازمه که بگم وضعیت ها رو باتغییر میزان نور تغییر میدین
اینم متن انگلیسی برای هر وضعیت EV
EV -1.7 =JPEG_LEVEL (1.0 -4.0) 34% - 94% step 2
EV -1.3 =FPS& SlowShutter (1.0 -4.0) 1/5 to 1/20 SlowShutter for Capture, 5Fps to 15Fps for VR
EV -1.0 =Brightness (1.0 -2.5)
EV -0.7 =Sharpening (1.0 -2.6)
EV -0.3 =Contrast (1.0 -2.6)
EV 0.0 =Zoom (1.0 -4.0) (1X to 16X)
EV +0.3 =original EV (1.0 -2.6) (-3.0 to + 2.0)
EV +0.7 =Manual Shutter Speed (1.0 -4.0) 1.0 is AUTO Day(1/5000 - 1/6) Night(1/5 - unknow).
EV +1.0 =ISO (1.0 -2.6) 1.0 is AUTO
EV +1.3 =Null
EV +1.7 =Spot (1.0 -1.7) 1.0 is Default
EV +2.0 =Scene (1.0 -1.7) 1.0 is Default Auto (Sports Landscape Twilight Landscape Beach/Snow Portrait Twilight Portrait Document);
lمقادیر عددی که بعد از هر EV نوشته میزان تنظیم نور توسط جوی استیک است که با راست و چپ دادن اون در حالت افقی تنظیم میشه
برای مثال اگر نور رو در حالت 0.0 قرار بدین شما زوم 16 برابر رو خواهید داشت البته بگم که به عنوان عدد همون 4 برابر رو نشون میده ولی زوم واقعی 16 برابره
tofan_2050
27-11-2006, 13:24
با سلام
آقا تو رو خدا كمك كنيد من نتونستم تو اكس پي يو اس پي فلش رو بشناسونم
rasol296
28-11-2006, 00:58
سلام
من تمومه كارها و برنامه و پلاگين هايي رو كه گفته بودين انجام دادم و نصب كردم !!!!
بعد از زدن اينتر د ماتريكس يك صفحه خاكستري مياد و من بلافاصله سي رو گرفتم و كابلو زدم ولي ذوباره بر ميگرده به محيطه اوليه برنامه !!!!!!
من قبل از زدن اينتر د ماتريكسم هم سي رو گرفتم ولي نشد !
ميشه راهنمايي كنيد ؟ ممكنه سي اي دي گوشيه من اون چيزي كه شما گفتين نباشه ؟
مرسي ;)
Siavash Y
28-11-2006, 06:12
سلام
من تمومه كارها و برنامه و پلاگين هايي رو كه گفته بودين انجام دادم و نصب كردم !!!!
بعد از زدن اينتر د ماتريكس يك صفحه خاكستري مياد و من بلافاصله سي رو گرفتم و كابلو زدم ولي ذوباره بر ميگرده به محيطه اوليه برنامه !!!!!!
من قبل از زدن اينتر د ماتريكسم هم سي رو گرفتم ولي نشد !
ميشه راهنمايي كنيد ؟ ممكنه سي اي دي گوشيه من اون چيزي كه شما گفتين نباشه ؟
مرسي ;)
با داوینچی از گوشی یه لاگ بگیرید تا مطمئن بشین
Siavash Y
28-11-2006, 06:14
با سلام
آقا تو رو خدا كمك كنيد من نتونستم تو اكس پي يو اس پي فلش رو بشناسونم
مراحل کار بار ها توضیح داده شده
مگر اینکه مشکل از سیستم شما باشه
tofan_2050
28-11-2006, 09:04
با سلام
من روي سيستم هاي مختلف انجام دادم ولي بازهم نشد كه نشد
اگه ميشه به صورت تصويري راهنامئي كنيد
زماني كه فايند نيو هاردور مياد من آدرس يو اس پي فلش رو ميدم ولي نميشناسه
و مياد روي فنيش
حالا چه كاري ديگه بايد انجام دهم
babak-online
28-11-2006, 21:25
چه خبر از Cid 49؟ (البته با فار)
هنوز منتظر باشیم؟؟؟ حوصلمون سر رفت!!
quest_mohammad
28-11-2006, 21:28
سلام آقا سياوش خسته نباشيد
اون آموزش كه روش تبديل brown به red هست چه تغيري تو گوشي ميده؟
يه سوال ديگه هم دارم
update كردن با flash كردن چه فرقي داره؟
rasol296
28-11-2006, 22:44
آقا سياوش سلام
من دوباره امتحان كردم اين دفعه ارور ميده كه اين فايلو ندارم epiusb.sys !!!
خيلي ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد
من هر چي گشتم لينكه دانلوده اين برنامه كه سي اي دي رو ميگه نديدم ... ميشه برام بزاري ؟ ممنون ميشم
miscreant_ghost
29-11-2006, 14:00
آقا از cid49 با فار خبری نیست؟؟
wolf_rain900
29-11-2006, 23:52
اقا من تمام كاراي شما رو كه براي افزايش اس ام اس دادين رو انجام دادم درphone explorerفضاي sms phoneزیاد شده ولی smsهنوز در سیم کارت ذخیره میشه در phone explorerفضای ذخیره شده smsبرای phone sms صفر درصد هستش ولی برای سیم کارت 100% حالا باید چه کار کنم که دیگه sms رو سیم کارت ذخیره نشه ممنون.
Sony Ericsson K750i
30-11-2006, 15:02
1. تشکر بابت زحمت نوشتن مقاله
2. توصیه: قسمت اول مقاله که به صورت (پی دی اف) درست شده بود نیاز به تشریح بیشتری دارد چون من اشکال بیشتر اعضا رو تو این مطلب می بینم (مشکلات اتصال گوشی به کامپیوتر...)
3. در بعضی از مواردی که مطالعه کردم اعضا مشکل ارور EPIUSB.SYS رو داشتند که شما FlashUSB رو پیشنهاد دادید
4. در موارد دیگر و حتی خود بنده با مشکل برخوردم و اطلاعی از طریقه استفاده آن ندارم.
5. گفتید اگر FlashUSB را نداشته باشیم پنجره ای باز می شود که این فایل را در خواست می کند اما دیگر این پنجره برای من باز نمی شود (پنجره Add Hardware مورد بالا می باشد)
6. با این تفاسیر شما می توانید لطف خود را تکمیل کنید!
FCBarcelona.ir
01-12-2006, 22:43
دوستان یه سوال
این تغییر منو که در فایل پی دی اف توضیح داده شده برای و810 تست شده؟
اگه کارهای گفته شده دقیق انجام بشه چند درصد ممکنه مشکلی پیش بیاد؟
و اگه جواب این سوالا مثبته، از کجا میشه منوهای مختلف رو برای و810 دریافت کرد؟
ممنون
active_277
02-12-2006, 04:48
آقا سیاوش میشه با SEMC tool 8.4 کرک شده و کابل مخصوص k750 رو فلش کرد :blush:
mrmostafa
02-12-2006, 09:40
آقا از اين cid49 خبري نشد؟؟؟ پيدا كرديد بگيد بشه تغييراتي انجام بديم. مثلا اينكه موقع مكالمه نميشه صدا گذاشت طرفي كه داريم باهاش مكالمه ميكنيم بشنوه ميشه اين مشكل حل كرد چرا خود سوني اريكسون تو نسخه هاي جديد نرم افزاريش اين مشكلات رو حل نميكنه اگه مزيتهاي نوكيا رو بذاره ميتونه رقابت كنه
jadoogar0300
03-12-2006, 01:31
اغا سياوش من واسه اينكه CIDگوشيم رو ببينم همون جوري كه گفته بودي Davinciرو اجرا كردم بعد هم گزينه testرو زدم بعد cرو گرفتم و كابل رو زدم به usbتا اينكه ديگه دستم درد گرفتو c رو ول كردم اما چيزي به من نشون نداد تمام driverگوشي رو هم نصب كردم ممنون ميشم كمكم كني
amir_hma
04-12-2006, 13:00
آقا سیاوش ممنون به خاطر همه ی اموزشها.
گوشیمو (w800) فروختم :sad: .دیگه شاید گذرم تو این تاپیک نیو فته گفتم تشکر کنم بعد برم .
bye :cool: :cool: :cool:
Siavash Y
04-12-2006, 18:36
سلام آقا سياوش خسته نباشيد
اون آموزش كه روش تبديل brown به red هست چه تغيري تو گوشي ميده؟
يه سوال ديگه هم دارم
update كردن با flash كردن چه فرقي داره؟
سلام متشکر
تغییری که شما بتونید احساس کنید نمیده و فقط erom گوشی رو تغییر میده
آپدیت کردن به روز کردنه (در صورت نیاز) فلش کردن نصب کل نرم افزار های گوشی با فیرم وریه که ممکنه قدیمی هم باشه و ممکنه شما فقط بخواهید که با فلش زبان رو اضافه کنید و فلش کلی نکنید
Siavash Y
04-12-2006, 18:37
آقا سیاوش ممنون به خاطر همه ی اموزشها.
گوشیمو (w800) فروختم :sad: .دیگه شاید گذرم تو این تاپیک نیو فته گفتم تشکر کنم بعد برم .
bye :cool: :cool: :cool:
متشکر
خوب کاری کردی فروختیش :happy:
Siavash Y
04-12-2006, 18:40
دوستان یه سوال
این تغییر منو که در فایل پی دی اف توضیح داده شده برای و810 تست شده؟
اگه کارهای گفته شده دقیق انجام بشه چند درصد ممکنه مشکلی پیش بیاد؟
و اگه جواب این سوالا مثبته، از کجا میشه منوهای مختلف رو برای و810 دریافت کرد؟
ممنون
گوشی و810 با نرم افزار فار منیجر ساپورت نمیشه ! پس نمی تونید که منو و بقیه چیز ها رو تغییر بدید
برای گوشی های ساپورت شده هیچ مشکلی پیش نمی آد
Siavash Y
04-12-2006, 18:41
آقا سیاوش میشه با SEMC tool 8.4 کرک شده و کابل مخصوص k750 رو فلش کرد :blush:
نگفتی کا750 شما 36 یا 49؟
36 رو که با همین کابل گوشی هم میتونی
اما برای 49 بله به کابل سرویس نیاز داری و خیلی هم راحته
armin_goooodboy
04-12-2006, 19:48
سلام دوستان
تاپیک فوق العاده ایه
منم میخوام گوشیمو دستکاری بکنم
البته فقط به قصد زیاد کردن اس ام اس و تغییر منوی اصلی
2 مورد هست
اول یه مسلمان پیدا میشه به ما دقیق و واضح بگه USBFlash رو چجوری باید نصب کنم؟
آخه هر چی جستجو کردم هیچ کس دقسقا نگفته بود باید فایلهاشو چطوری نصب کنیم
دوم اینکه من SEFP010044 رو نصب کردم دیدم گوشیمو تو لیستش نداره (گوشیم W550i هست )
و SEFP06098 رو نصب کردم که تو لیستشم گوشیم بود
این اشکالی نداره؟
ممنون
active_277
05-12-2006, 02:29
نگفتی کا750 شما 36 یا 49؟
36 رو که با همین کابل گوشی هم میتونی
اما برای 49 بله به کابل سرویس نیاز داری و خیلی هم راحته
آقا سیاوش من گوشیم cid49 هستش
این کابل سرویس مستقیما به کامپیوتر وصل میشه یا تبدیل لازم داره قیمتش هم اگه لطف کنی بگی ممنون میشم
اگه وقت داشتی SEMCtool8.4 رو هم آموزش بده مطمئنم همه cid49ای ها خوشحال میشن :biggrin:
مرسی
nima_989
09-12-2006, 13:19
آقا تو رو خدا این Cid49 رو هم آموزش بدید
مردیم به خدا
cyberpouya
12-12-2006, 16:34
سلام ، من امروز همین چند دقیقه پیش ، زدم گوشیم و آپ دیت کردم ، اصلا دقت نکردم که این ممکنه مشکل بزنه به هم ، ولی الان که میخوام روشن کنم ، و کار کنم ، پیغام insert correct sim card ، میده ، فک کنم باید فلش بشه !
در ضمن الان که گوشی میره به حالت موزیک پلایر ، بعد از چند ثانیه قفل میکنه و هیچ کاری دیگه نمی کنه!:blink:
حالا میخوام بدونم برای فلش کردن w810i باید چی کار کنم ؟ نمخوام گوشی رو دست کسی بدم ، میخوام بدونم میشه خودم فلشش کنم؟ اگر آره فایل ها و برنامه های مورد نیازم چیه؟:)
دوستان آخرین ورژن فیرم ویر w800 چی هستش؟؟ از کجا میشه دانلود کرد ؟؟ ( می خوام با فار آپدیت کنم نه از سایت !)
active_277
12-12-2006, 21:52
سلام ، من امروز همین چند دقیقه پیش ، زدم گوشیم و آپ دیت کردم ، اصلا دقت نکردم که این ممکنه مشکل بزنه به هم ، ولی الان که میخوام روشن کنم ، و کار کنم ، پیغام insert correct sim card ، میده ، فک کنم باید فلش بشه !
در ضمن الان که گوشی میره به حالت موزیک پلایر ، بعد از چند ثانیه قفل میکنه و هیچ کاری دیگه نمی کنه!:blink:
حالا میخوام بدونم برای فلش کردن w810i باید چی کار کنم ؟ نمخوام گوشی رو دست کسی بدم ، میخوام بدونم میشه خودم فلشش کنم؟ اگر آره فایل ها و برنامه های مورد نیازم چیه؟:)
وقتی بدون تحقیق و از روی عجله و هیجانی کاری رو انجام میدی همینه دیگه
گوشی شما بصورت قاچاقی ریجستر شده و حالا که آپدیت کردی شماره سریال گوشیت برگشته به حالت کارخونه
و چون اون شماره تو مخابرات ثبت نشده گوشیت کار نمیکنه راه حل:
1-برو مخابرات بده شمارش رو ثبت کنن:biggrin:
2-برو یه جایی رو پیدا کن که دوباره imeiرو عوض کنه تا گوشیت کار بیافته:evil:
mrmostafa
13-12-2006, 08:54
دوست عزيز مشكل شما اينه كه گوشيت دستي رجيستر شده يعني سريال نامبر گوشي شما اصل نيستش به خاطر اين وقتي كه آپديت ميكني سريال دستي كه به گوشيت دادن رو پاك ميكنه به خاطر همين گوشي سيم كارت رو نميخونه بايد بري دوباره بدي دستي رجيستر كنن نهايت 3 هزار تومن ميشه ولي هميشه بايد اين كار رو بكني يا برو مخابرات ببين انجام ميده برات بگو نميدونستم كه گوشيم قاچاقي رجيستر شده.
Siavash Y
13-12-2006, 19:16
دوستان آخرین ورژن فیرم ویر w800 چی هستش؟؟ از کجا میشه دانلود کرد ؟؟ ( می خوام با فار آپدیت کنم نه از سایت !)
فکر کنم هنوز R1BC002 باشه
چه دلیلی هست که با فار می خواین آپدیت کنین؟ کار سریعیه ولی نامطمئن
armin_goooodboy
13-12-2006, 19:29
سلام دوستان
تاپیک فوق العاده ایه
2 مورد هست
دوم اینکه من SEFP010044 رو نصب کردم دیدم گوشیمو تو لیستش نداره (گوشیم W550i هست )
این اشکالی نداره؟
ممنون
کسی نبود این مسئله ساده رو واسه ما روشن کنه؟
ممنون
Siavash Y
14-12-2006, 01:42
سلام دوستان
تاپیک فوق العاده ایه
2 مورد هست
این اشکالی نداره؟
ممنون
ببخشید که دیر شد
نصب USBFlash نصب یه سخت افزار توی محیط ویندوز است و تقریبا میشه گفت که بیشتر دوستان که پشت سیستم میشینن نصب سخت افزار رو بلد هستند برای همین دیگه اون رو توضیح ندادم
اون فایل ها درایور اتصال کابل به گوشی شما هستند و در زمینه نحوه نصب یکی از دوستان توضیح داده بود
گوشی رو خاموش می کنید، کلید C رو روی گوشی نگه میدارین و کابل رو به گوشی وصل می کنید. در صورتی که قبلا این درایور نصب نشده باشه پیغامی مبنی بر شناخته شدن سخت افزار جدید خواهید داشت که فایل USBFlash رو باید به عنوان درایور این سخت افزار جدید به ویندوز معرفی کنید
همین
در مورد سوال دوم اینکه : خیر اشکالی نداره
امیدوارم خوب توضیح داده باشم
worldsat
14-12-2006, 13:24
برای تبدیل کیفیت پخش صدای W800 و K750 به کیفیت پخش W810
برای اینکار فایل همراه رو اکسترکت کرده و توی این مسیر کپی کنین
FS\ifs\settings\acoustic
یادتون نره از برنامه کامل خارج بشین
و همینطور بک آپ
حالا از صدای W810 لذت ببرین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میشه از این فایل برای افزایش صدای w700 هم استفاده کرد؟
خبری واسه cid49نشده؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
w700 رو کاریش نمیشه کرد(هک رو میگم)
Siavash Y
16-12-2006, 01:07
w700 رو کاریش نمیشه کرد(هک رو میگم)
میشه گفت داره خبرای خوشی از هک CID49 ها میرسه
قبلا امکان فلش اونها فراهم شده با کابل خود گوشی (نه با SEMCtool و کابل سرویس) و الان امکان نفوذ هم فراهم شده
البته یه فرق اساسی با 36 ها داره و اونم اینه که نمیتونید به راحتی 36 ها وارد فایل های سیستمی بشید
در اولین فرصت در یک تاپیک جدا گانه آموزش اون رو خواهم داد
فقط اشکال این روش صرف زمان بسیار زیاد اونه
Siavash Y
16-12-2006, 01:10
میشه از این فایل برای افزایش صدای w700 هم استفاده کرد؟
شدنی هست
ولی نه با فار منیجر چون گوشی شما CID49 است
بزودی آموزش این کار رو خواهم داد
ای ول سیاوش جان خبر خوبی بود.
آقا من امشب با اینکه میدونستم اگه آپدیت کنم همون پیام insert sim رو میده بازم آپدیت کردم و اون پیامم بعد از آپدیت داد حالا یه جا دیدم که به جز فلش کردن راه دیگه ای هم هست که بشه درستش کرد. لطفا راهنمایی کنید. مرسی
Siavash Y
16-12-2006, 01:28
ای ول سیاوش جان خبر خوبی بود.
آقا من امشب با اینکه میدونستم اگه آپدیت کنم همون پیام insert sim رو میده بازم آپدیت کردم و اون پیامم بعد از آپدیت داد حالا یه جا دیدم که به جز فلش کردن راه دیگه ای هم هست که بشه درستش کرد. لطفا راهنمایی کنید. مرسی
بنظر من آپدیت کردن ارزش از دست دادن آنتن رو نداشت (البته IR-TCI ارزش داشتن رو نداره :happy: )
راه درستش رفتن به مخابرات و رجیستر رسمیه
اونهایی که شماره رو با 2 تومن عوض می کنن فلش نمی کنن. فقط شماره رو با SEtool یا cruiser عوض می کنن
منظور شما از راه دیگه رو هم نفهمیدم
سیاوش جان شرمنده هی سئوال میپرسم تو Cid49 مثه Cid 36 قدرت مانور داریم ؟ یا اینکه فعلا فقط هک شده.
بعدش این ا SEtool یا cruiser باکس میخوان ؟
مرسی
Siavash Y
16-12-2006, 01:57
سیاوش جان شرمنده هی سئوال میپرسم تو Cid49 مثه Cid 36 قدرت مانور داریم ؟ یا اینکه فعلا فقط هک شده. مرسی
نه متاسفانه مثل 36 نیست
ولی از هیچی بهتره
زمانی که مطمئن شدم هیچ مشکلی نداره و با استفاده دوستان مشکلی براشون پیش نمی یاد آموزشش رو میذارم
سعی می کنم تا فردا رو چند تا 49 تستش کنم
active_277
16-12-2006, 03:47
نه متاسفانه مثل 36 نیست
ولی از هیچی بهتره
زمانی که مطمئن شدم هیچ مشکلی نداره و با استفاده دوستان مشکلی براشون پیش نمی یاد آموزشش رو میذارم
سعی می کنم تا فردا رو چند تا 49 تستش کنم
سیاوش جان تو که میدونی من چقدر دوستت دارم
تو رو خدا زود تر آموزش بده میدونی الان چند وقته منتظریم:sad:
active_277
16-12-2006, 03:53
بنظر من آپدیت کردن ارزش از دست دادن آنتن رو نداشت (البته IR-TCI ارزش داشتن رو نداره :happy: )
راه درستش رفتن به مخابرات و رجیستر رسمیه
اونهایی که شماره رو با 2 تومن عوض می کنن فلش نمی کنن. فقط شماره رو با SEtool یا cruiser عوض می کنن
منظور شما از راه دیگه رو هم نفهمیدم
آقا مثل اینکه وقتی شماره عوض بشه دیگه کار نمی کنه و گوشی بالا نمی یاد و باید فلش بشه
مخابرات رو نمیدونم چجوریه
ولی فکر کنم بهترین راهش این باشه که از همون جایی که خریده یه جوری باهاش کنار بیاد (بدون هزینه باید واست درست کنن)
سلام به دوستان
من یه بار epiusb.sys رو نصب کردم ولی بعد از عوض کردن ویندوز دیگه نمیتونم نصبش کنم.
در صورتی که همه مراحل رو انجام میدم.
اول کابل رو به کامپیوتر وصل میکنم بعد C رو نگه میدارم و کابل رو به گوشی وصل میکنم. found new hardware میاد و خودکار میگرده دنباله درایور. در حالی که سی دی موبایل تو سی دی رامه ولی درایور رو پیدا نمیکنه
کمک کنید
یه سواله دیگه هم داشتم. میشه با کپی کردنه همه فایلهای سیستم w810 به روی w800 همون سیستم رو داشت مثلا ورژن جدید تم ها رو اجرا کرد که مخصوص w810 هستند و به طور معمولی روی w800 اجرا نمیشن.
اگه این امکان وجود نداره چجوری میشه تمهای w810 رو روی w800 نصب کرد؟
armin_goooodboy
16-12-2006, 10:32
ببخشید که دیر شد
نصب USBFlash نصب یه سخت افزار توی محیط ویندوز است و تقریبا میشه گفت که بیشتر دوستان که پشت سیستم میشینن نصب سخت افزار رو بلد هستند برای همین دیگه اون رو توضیح ندادم
اون فایل ها درایور اتصال کابل به گوشی شما هستند و در زمینه نحوه نصب یکی از دوستان توضیح داده بود
گوشی رو خاموش می کنید، کلید C رو روی گوشی نگه میدارین و کابل رو به گوشی وصل می کنید. در صورتی که قبلا این درایور نصب نشده باشه پیغامی مبنی بر شناخته شدن سخت افزار جدید خواهید داشت که فایل USBFlash رو باید به عنوان درایور این سخت افزار جدید به ویندوز معرفی کنید
همین
در مورد سوال دوم اینکه : خیر اشکالی نداره
امیدوارم خوب توضیح داده باشم
سلام سیاوش جان
ممنون از راهنماییت
اما مشکل من اینه که اصلا پیغامی مبنی بر نصب سخت افزار نمیده
چون قبلا خودم usb رو با سی دی گوشیم نصب کردم
هروقت کابل رو به کامپیوتر وصل میکنم تو my computer درایو مخصوص گوشی خود بخود میاد
هیچ پیغامی نمیده
و توی داوینچی هم هیچ چیزی نمیاد
تو اون 50 ثانیه فار هم هیچ اتفاقی نمی افته
سلام دوستان. من به یک مشکل در این عمل بر خوردم که امیدوارم شما و مخصوصا آقای سیاوش من را راهنمایی کنید.
گوشی من w550i است. گوشی را خاموش کردم، فار را اجرا کردم. به قسمت مربوطه رفتم و از لیست، پورت اول، سرعت 96، 2تا تیک را زدم، و w800_k750 را انتخاب کردم. حالا c را نگه داشتم و پورت را وصل کردم.
یک دفعه اومد تا 100% و یک چیزلیی در کادر نوشت... . خوب در سمت چپ 2تا فولدر بود fs و flash. رو هر کدام که کلیک میکنم دفعه اول ارور زیر را میده، و دفعه بعد هیچ چیزی توش نیست دیگه...
خوب حالا میخواستم من را راهنمایی کنه یه مسلمون. من فقط میخوام ایکون ها و شکل mp را عوض کنم + تعداد اس ام اس ها.( که من تا قبل از اینکه این مطلب را بخونم، میخواستم برای محدودیت تعداد اس ام اس ها برم گوشی را عوض کنم)
ممنون. منتظر راهنمایی شما هستم.:rolleye:
active_277
16-12-2006, 20:07
میشه گفت داره خبرای خوشی از هک CID49 ها میرسه
قبلا امکان فلش اونها فراهم شده با کابل خود گوشی (نه با SEMCtool و کابل سرویس) و الان امکان نفوذ هم فراهم شده
البته یه فرق اساسی با 36 ها داره و اونم اینه که نمیتونید به راحتی 36 ها وارد فایل های سیستمی بشید
در اولین فرصت در یک تاپیک جدا گانه آموزش اون رو خواهم داد
فقط اشکال این روش صرف زمان بسیار زیاد اونه
آقا سیاوش با phone xcوphone xs فکر کنم بشه فلش کرد شما تا حالا امتحان کردی:eh:
سیاوش جان اینجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک چیزی در مورد تبدیلk750 با cid49 به W800 نوشته من همه فایل ها رو گرفتم ولی از توضیحاتش چیزی نفهمیدم ممکن راهنمایی بکنی مخصوصا موارد 4- 5 -6 -7 و 8
مرسی
Siavash Y
17-12-2006, 01:22
سلام به دوستان
من یه بار epiusb.sys رو نصب کردم ولی بعد از عوض کردن ویندوز دیگه نمیتونم نصبش کنم.
در صورتی که همه مراحل رو انجام میدم.
اول کابل رو به کامپیوتر وصل میکنم بعد C رو نگه میدارم و کابل رو به گوشی وصل میکنم. found new hardware میاد و خودکار میگرده دنباله درایور. در حالی که سی دی موبایل تو سی دی رامه ولی درایور رو پیدا نمیکنه
کمک کنید
یه سواله دیگه هم داشتم. میشه با کپی کردنه همه فایلهای سیستم w810 به روی w800 همون سیستم رو داشت مثلا ورژن جدید تم ها رو اجرا کرد که مخصوص w810 هستند و به طور معمولی روی w800 اجرا نمیشن.
اگه این امکان وجود نداره چجوری میشه تمهای w810 رو روی w800 نصب کرد؟
از USBflash Driver استفاده کنید
در تاپیک هست
در مورد دوم باید بگم که نه
Siavash Y
17-12-2006, 03:25
آقا سیاوش با phone xcوphone xs فکر کنم بشه فلش کرد شما تا حالا امتحان کردی:eh:
سیاوش جان اینجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک چیزی در مورد تبدیلk750 با cid49 به W800 نوشته من همه فایل ها رو گرفتم ولی از توضیحاتش چیزی نفهمیدم ممکن راهنمایی بکنی مخصوصا موارد 4- 5 -6 -7 و 8
مرسی
آموزش کار با xs رو آماده کردم
اون رو هم خوندم اگر نیاز داشتید اون رو هم می گم
Siavash Y
17-12-2006, 03:27
سلام دوستان. من به یک مشکل در این عمل بر خوردم که امیدوارم شما و مخصوصا آقای سیاوش من را راهنمایی کنید.
گوشی من w550i است. گوشی را خاموش کردم، فار را اجرا کردم. به قسمت مربوطه رفتم و از لیست، پورت اول، سرعت 96، 2تا تیک را زدم، و w800_k750 را انتخاب کردم. حالا c را نگه داشتم و پورت را وصل کردم.
یک دفعه اومد تا 100% و یک چیزلیی در کادر نوشت... . خوب در سمت چپ 2تا فولدر بود fs و flash. رو هر کدام که کلیک میکنم دفعه اول ارور زیر را میده، و دفعه بعد هیچ چیزی توش نیست دیگه...
خوب حالا میخواستم من را راهنمایی کنه یه مسلمون. من فقط میخوام ایکون ها و شکل mp را عوض کنم + تعداد اس ام اس ها.( که من تا قبل از اینکه این مطلب را بخونم، میخواستم برای محدودیت تعداد اس ام اس ها برم گوشی را عوض کنم)
[]
ممنون. منتظر راهنمایی شما هستم.:rolleye:
سلام
درگاه usb رو عوض کنید و اگر نیاز داشت usbflash driver رو دوباره نصب کنید
سعی کنید از درگاه های اصلی مادربورد استفاده کنید
فکر کنم با این کار مشکلتون بر طرف بشه
Siavash Y
17-12-2006, 03:31
سلام سیاوش جان
ممنون از راهنماییت
اما مشکل من اینه که اصلا پیغامی مبنی بر نصب سخت افزار نمیده
چون قبلا خودم usb رو با سی دی گوشیم نصب کردم
هروقت کابل رو به کامپیوتر وصل میکنم تو my computer درایو مخصوص گوشی خود بخود میاد
هیچ پیغامی نمیده
و توی داوینچی هم هیچ چیزی نمیاد
تو اون 50 ثانیه فار هم هیچ اتفاقی نمی افته
اگر تمامی کار های گفته شده رو انجام میدین و پیغام شناسایی سخت افزار نمیاد به معنی اینه که قبلا نصب شده
ولی در هر صورت با داوینچی باید لاگ رو بده
سعی کنید ار درگاه های اصلی مادربورد استفاده کنید
درگاه های مختلف رو امتحان کنید
اگر برنامه دیگری دارید که پورت های شما رو مشغول میکنه اون ها رو ببندید
Siavash Y
17-12-2006, 03:33
سیاوش جان شرمنده هی سئوال میپرسم تو Cid49 مثه Cid 36 قدرت مانور داریم ؟ یا اینکه فعلا فقط هک شده.
بعدش این ا SEtool یا cruiser باکس میخوان ؟
مرسی
سوال اول رو قبلا جواب دادم
SEtool و cruiser باکس هستند همراه با بقیه متعلقات
active_277
17-12-2006, 03:38
آموزش کار با xs رو آماده کردم
اون رو هم خوندم اگر نیاز داشتید اون رو هم می گم
سیاوش جان ممنونم از بابت زحماتی که میکشی
اگه اون تبدیل k750 cid49رو بهw800توضیح بدی واقعا ممنونت میشم
خدایش من اونجا گیر کردم اصلا نفهمیدم منظورش چیه
مثلا:4 . (Add W800_add.bin to the end of the raw image from main2raw. (cat W800_add.bin >> W800.raw)
یعنی چی:sad:
مرسی خیلی زیاد
Siavash Y
17-12-2006, 04:12
سیاوش جان ممنونم از بابت زحماتی که میکشی
اگه اون تبدیل k750 cid49رو بهw800توضیح بدی واقعا ممنونت میشم
خدایش من اونجا گیر کردم اصلا نفهمیدم منظورش چیه
مثلا:4 . (Add W800_add.bin to the end of the raw image from main2raw. (cat W800_add.bin >> W800.raw)
یعنی چی:sad:
مرسی خیلی زیاد
چشم در اولین فرصت
هنوز خودم کامل نخوندمش
سلام
درگاه usb رو عوض کنید و اگر نیاز داشت usbflash driver رو دوباره نصب کنید
سعی کنید از درگاه های اصلی مادربورد استفاده کنید
فکر کنم با این کار مشکلتون بر طرف بشه
ممنون از راهنمایی شما اما بازم نمیشه... اگه cid 49 باشه باید این ارور را بده یا کلا وصل نمیشه؟؟؟ تورو خدا کمک کنید دیگه..
armin_goooodboy
17-12-2006, 14:28
اگر تمامی کار های گفته شده رو انجام میدین و پیغام شناسایی سخت افزار نمیاد به معنی اینه که قبلا نصب شده
ولی در هر صورت با داوینچی باید لاگ رو بده
سعی کنید ار درگاه های اصلی مادربورد استفاده کنید
درگاه های مختلف رو امتحان کنید
اگر برنامه دیگری دارید که پورت های شما رو مشغول میکنه اون ها رو ببندید
ممنون سیاوش خان
حق با تو بود
از یه پورت دیگه امتحان کردم دیدم شد
اما متاسفانه گوشی من 49 هست که خوشبختانه شما آموزش نفوذشو گذاشتی
ممنون
azerturk
17-12-2006, 20:42
هنوز خودم کامل نخوندمش
آقا سياوش اگه ممكنه آدرس سايت منبع رو هم بگو
active_277
17-12-2006, 20:42
من گوشیمو(k750 cid49) رو تبدیل به w800 کردم البته فقط main رو تبدیل کردم چون هنوز نمیشه fsرو فلش کرد با استفاده از همون لینکی که گفته بودم و با phone xs
اگه خواستین میتونم آموزش این کار رو هم بذارم
ولی اگه انگلیسیتون خوبه خودتون از اینجا بخونین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصاویری که آدرسشون تو لینک هست اینجا میزارم چون ممکنه سایتش فیلتر باشه
تصویر مرحله7 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویر مرحله9 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویر مرحله11 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویر مرحله13 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویر مرحله14 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه:فقط اگه گوشیتون ریجستر قانونییه این کار رو بکنید و اگر نه چون با فلش کردن شماره سریال گوشیتون به حالت کارخونه بر میگرده دیگه گوشیتون تو شبکه کار نمیکنه
ضمنا این کار با کابل خود گوشی(dcu60)امکان پذیره و حدود 15 الی 20 دقیقه وقت میگیره
اگه سوالی داشتید در خدمتم
active_277
17-12-2006, 21:03
چشم در اولین فرصت
هنوز خودم کامل نخوندمش
سیاوش جان اینجا راه آسون ترش و با توضیحات بیشتر نوشته
من با استفاده از همین توضیحات تونستم این کارو بکنم
لینکش رو پست تو قبلی هم گذاشتم اینجا هم میزارم
Siavash Y
18-12-2006, 01:24
آقا سياوش اگه ممكنه آدرس سايت منبع رو هم بگو
سیاوش جان اینجا راه آسون ترش و با توضیحات بیشتر نوشته
من با استفاده از همین توضیحات تونستم این کارو بکنم
لینکش رو پست تو قبلی هم گذاشتم اینجا هم میزارم
azerturk لینک به سایت مورد نظر رو دوستان گذاشتن
بیشتر کار ما یا با topsony یا se-nse هستش
Siavash Y
18-12-2006, 01:26
من گوشیمو(k750 cid49) رو تبدیل به w800 کردم البته فقط main رو تبدیل کردم چون هنوز نمیشه fsرو فلش کرد با استفاده از همون لینکی که گفته بودم و با phone xs
اگه خواستین میتونم آموزش این کار رو هم بذارم
ولی اگه انگلیسیتون خوبه خودتون از اینجا بخونین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصاویری که آدرسشون تو لینک هست اینجا میزارم چون ممکنه سایتش فیلتر باشه
تصویر مرحله7 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویر مرحله9 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویر مرحله11 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویر مرحله13 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویر مرحله14 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه:فقط اگه گوشیتون ریجستر قانونییه این کار رو بکنید و اگر نه چون با فلش کردن شماره سریال گوشیتون به حالت کارخونه بر میگرده دیگه گوشیتون تو شبکه کار نمیکنه
ضمنا این کار با کابل خود گوشی(dcu60)امکان پذیره و حدود 15 الی 20 دقیقه وقت میگیره
اگه سوالی داشتید در خدمتم
اگر این کار رو بکنی خیلی خوب میشه چون الان بیشتر گوشی های K750 با CID49 هستند.
اگر وقت کافی داشتم توضیحاتشو میدادم ولی از شما ممنونم اگر زحمتشو بکشی
active_277
18-12-2006, 03:22
آموزش تبدیل cid49 <<k750به w800 از طریق فلش کردن MAIN
توجه:اگر گوشیتون قانونی ریجستر شده این کا رو انجام بدین چون در غیر این صورت با فلش کردن شماره سریال گوشی(imei)به حالت کارخونه بر میگرده و گوشیتون دیگه تو شبکه کار نمیکنه
_این کار خیلی اسون و بی خطره و با کابل خود گوشی (dcu60) ظرف مدت 15 الی20 دقیقه میتونید این کار رو انجام بدین
_این عمل هم روی گوشی های cid36وهمcid49جواب میده
_مراحل کار(فلش کردن Mainگوشی)با نرم افزار phone xs:
1-گوشی رو خاموش کنید و سیم کارتو در بیارین
2-نرم افزار PhoneXS 2.01 Beta ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو دانلود و از حالت rar خارج کنید
3-درایور کابل دیتا رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دانلود و نصب کنید
4-فایل W800_R1BC002_MAIN_EU_EMEA_RED49 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو دانلود کنید
5-phone xs رو اجرا کنید
6-از منوی fileروی گزینه startکلیک کنید
7-مطابق این عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تنظیمات رو انجام بدین
8-حالا به قسمت flash برین
9-تنظیمات رو مطابق این عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) انجام بدین
10-روی فلش کلیک کنید
11-حالا باید مطابق این عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در فیلد سمت چپ اتفاق بیافته
12-حالا مطابق دستور العمل-کلید c رو نگه دارید و کابل رو متصل کنید(دکمهcروی گوشی)
13-اگه درایور ها رو درست نصب نکرده باشید هیچ اتفاقی رخ نمیده مثل این عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
14-اگه همه چیز رو درست انجام بدین و درایور ها رو درست نصب کنید با این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])روبرو میشید
15-حالا گوشی رو جدا کنید simرو جا بزنید گوشی رو روشن کنید حالا یه w800دارین تو قاب k750
توضیحات مهم:
1-برای نصب درایور کابل دیتا به مسیر زیر برین
Control Panel=>System=>Hardware=>Device Manager
کلید c گوشی رو پایین نگه دارین و کابل رو وصل کنید تو device manager یک علامت سوال ظاهر میشه روش کلیک راست کنید و Update Driver رو کلیک کنید USBFlash Drivers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو از حالت فشرده خارج کنید و مسیرش رو به کامپیوتر بدین
2-بعد از اینکه کار تمام شد گوشی رو روشن نکنید باتری رو در بیارین و دو باره جا بزنید بعد گوشی رو روشن کنید
__از واکمن لذت ببرید __;)
active_277
18-12-2006, 04:50
سُیاوش جان اگر fs w800 رو k750 فلش کنم توسط phone xs ممکنه مشکلی پیش بیاد یا نه
شما تا حالا امتحان کردی؟؟؟
azerturk
18-12-2006, 20:08
اين طوري كه ازسايت منبع فهميدم ميشه FS رو هم تغيير داد البته ساعتها وقت ميگيره (معمولا بين 1 تا 11 ساعت:ohno: ) واسه همين گوشي بايد تا 100% شارژ شده باشه
با تغييرFS ميشه زبان گوشي-منوها- درايو دوربين-اندازه فونت-صداهاي پيش فرض گوشي و ... رو تغيير داد
براي اينكه زمان كمتري بگيره اين توصيه ها رو كرده بودند :
1-Give PhoneXS/PhoneXC high priority from the task manager
1-1. CTRL+ALT+DEL
1-2. Find the process in the task manager (Phone-Cs V2.01 Beta.exe)
1-3. Right click-> Set priority-> High
2-disable Windows screen saver, standby options, auto shut down harddisk off
خواهش ميكنم يك از دوستان وارد راجع به كابل مناسب و مورد احتياج توضيح كافي بدهد و اينكه از كجا ميتوان آنرا تهيه كرد آيا منظور از كابل همان كابل موجود در پكيج گوشي است يا نه .
azerturk
18-12-2006, 21:27
خواهش ميكنم يك از دوستان وارد راجع به كابل مناسب و مورد احتياج توضيح كافي بدهد و اينكه از كجا ميتوان آنرا تهيه كرد آيا منظور از كابل همان كابل موجود در پكيج گوشي است يا نه .
همون كابل گوشيه
azerturk
18-12-2006, 21:33
آقا سياوش اينجا آموزش فلش و نفوذ به fs گوشی های با Cid 49 بوسیله اين برنامه رو دادند
SonyEricsson
18-12-2006, 23:11
سیاووش عزیز از زحماتت ممنونم که برای این تایپیک کشیدید
من سوالی داشتم که چه جوری میتونم Patch ها رو روی گوشیم نصب کنم
و اینکه چه جوری میتونم کیفیفت عکس برداری گوشیم رو بهتر کنم، چون دوستم یه k750 داره که کیفیت عکس برداریش از من بهتر و شفاف تر هست
ممنون و سپاسگذار ;)
Siavash Y
19-12-2006, 02:55
آقا سياوش اينجا آموزش فلش و نفوذ به fs گوشی های با Cid 49 بوسیله اين برنامه رو دادند
:happy: این تاپیک رو که خودم نوشتم :happy:
Siavash Y
19-12-2006, 02:56
سیاووش عزیز از زحماتت ممنونم که برای این تایپیک کشیدید
من سوالی داشتم که چه جوری میتونم Patch ها رو روی گوشیم نصب کنم
و اینکه چه جوری میتونم کیفیفت عکس برداری گوشیم رو بهتر کنم، چون دوستم یه k750 داره که کیفیت عکس برداریش از من بهتر و شفاف تر هست
ممنون و سپاسگذار ;)
از لینک امضای من استفاده کنید تا به پست های مورد نظرتون برسید
اونجا کامل توضیح دادم
Siavash Y
19-12-2006, 02:58
سُیاوش جان اگر fs w800 رو k750 فلش کنم توسط phone xs ممکنه مشکلی پیش بیاد یا نه
شما تا حالا امتحان کردی؟؟؟
با PHONE XS امتحان نکردم (آخه آدمو پیر میکنه تا تموم شه) ولی فکر هم نکنم که بشه نیازی هم نیست که FS رو فلش کنیم
Siavash Y
19-12-2006, 03:00
اين طوري كه ازسايت منبع فهميدم ميشه FS رو هم تغيير داد البته ساعتها وقت ميگيره (معمولا بين 1 تا 11 ساعت:ohno: ) واسه همين گوشي بايد تا 100% شارژ شده باشه
با تغييرFS ميشه زبان گوشي-منوها- درايو دوربين-اندازه فونت-صداهاي پيش فرض گوشي و ... رو تغيير داد
براي اينكه زمان كمتري بگيره اين توصيه ها رو كرده بودند :
1-Give PhoneXS/PhoneXC high priority from the task manager
1-1. CTRL+ALT+DEL
1-2. Find the process in the task manager (Phone-Cs V2.01 Beta.exe)
1-3. Right click-> Set priority-> High
2-disable Windows screen saver, standby options, auto shut down harddisk off
بله البته اگر این کار هارو هم بکنید زیاد هم تاثیر نداره
یه آپلود ساده خیلی وقت نمی گیره
azerturk
19-12-2006, 09:26
:happy: این تاپیک رو که خودم نوشتم :happy:
مگه من چي نوشتم . گفتم:آقا سياوش تو اون تاپيك توضيح دادند.فكر كنم شما بد خونديد اينجوري :آقا سياوش ; ...
آموزش تبدیل cid49 <<k750به w800 از طریق فلش کردن MAIN
توجه:اگر گوشیتون قانونی ریجستر شده این کا رو انجام بدین چون در غیر این صورت با فلش کردن شماره سریال گوشی(imei)به حالت کارخونه بر میگرده و گوشیتون دیگه تو شبکه کار نمیکنه
_این کار خیلی اسون و بی خطره و با کابل خود گوشی (dcu60) ظرف مدت 15 الی20 دقیقه میتونید این کار رو انجام بدین
_این عمل هم روی گوشی های cid36وهمcid49جواب میده
انگار این نرم افزار فقط برای فریمور خاصی هست و همه رو نمیشناسه چون من نتونستم کاری بکنم
active_277
19-12-2006, 16:14
مشکلت چیه موریس؟؟
فریم ورت چیه؟
نه اقا درست شد همین چند دقیقه پیش اینکارو انجام دادم. بدون مشکل. 5 دقیقه هم بیشتر طول نکشید. الان یه w800 دارم تو قاب کا750. البته تغییر چندانی هم نکرده فقط همون که موقع خاموش بودن واکمن میتونی استفاده کنی و فارسی گوشیم هم پرید :angry: . ورژن دوربین هم خوشبختانه عوض نشده :blush: چون من خیلی نگرانش بودم. حیف که اینجا دکمه تشکر نداره موبایلستان راه بیفته اونجا ازت تشکر میکنم حتما
اما یه سوال
الان اگه گوشی رو آپدیت کنم دوباره برمیگرده به کا 750 . حالا اگه به جای فایل آپدیت ا 750 از فایل آپدیت مربوط به w800 استفاده بشه مشکلی پیش میاد؟
آخه این فریمور که روی گوشی میاد ورژن قدیمیه ظاهرا
توی سایت topsony یه عالمه درایور دوربین داره که ورژنهای مختلفه
کدومش بهتره؟ از نظر کیفیت عکاسی
active_277
19-12-2006, 23:14
نه اقا درست شد همین چند دقیقه پیش اینکارو انجام دادم. بدون مشکل. 5 دقیقه هم بیشتر طول نکشید. الان یه w800 دارم تو قاب کا750. البته تغییر چندانی هم نکرده فقط همون که موقع خاموش بودن واکمن میتونی استفاده کنی و فارسی گوشیم هم پرید :angry: . ورژن دوربین هم خوشبختانه عوض نشده :blush: چون من خیلی نگرانش بودم. حیف که اینجا دکمه تشکر نداره موبایلستان راه بیفته اونجا ازت تشکر میکنم حتما
اما یه سوال
الان اگه گوشی رو آپدیت کنم دوباره برمیگرده به کا 750 . حالا اگه به جای فایل آپدیت ا 750 از فایل آپدیت مربوط به w800 استفاده بشه مشکلی پیش میاد؟
آخه این فریمور که روی گوشی میاد ورژن قدیمیه ظاهرا
نمیدونم اگه منظورت از آپدیت فلش کردن main با phone xs آره فقط باید main مطابق با fs ات رو روش فلش کنی
ولی اگر بخوای با seus :puke: آپدیت کنی بهتره این کارو نکنی و منتظر نسخه نهایی phone xs باشی:blush:
آخرین فریم ور k750 هم فعلا r1aa008
ممنونم
active_277
20-12-2006, 00:40
آقا سیاوش اگه imei changer برای k750 cid49 پیدا کردی که بشه با همین کابل گوشی و بدون باکس imei رو عوض کرد حتما خبرم کن
این hendrix که همه چی درست میکنه چرا imei changer درست نمیکنه؟!؟!
دلمون خوشه که مخابرات داریم
SonyEricsson
20-12-2006, 01:27
اون قضیه patch حل شد مرسی!
فقط من هر کاری روی گوشیم کردم با اون ترفندی که گذاشتید نتونستم زبان فارسی رو به گوشیم اضافه کنم :sad:
یعنی همون phone language میگم الان فقط یه زبان انگلیسی بیشتر نداره :sad:
اما با این ترفند های که میگید فقط Write language درست میشه اما phone نه!!!
اگه میتونید یه راهنمایی کنید ;)
SonyEricsson
20-12-2006, 01:29
من خیلی ها شو تست کردم اما به نظر من نسخه 5.4 از همشون بهتره
SonyEricsson
20-12-2006, 01:35
ورژن دوربین هم خوشبختانه عوض نشده
حالا مگه، چی هست؟؟؟؟!!!!!!!
اکثر ورژن های گوشیت تو سایت topsony هست
الان اگه گوشی رو آپدیت کنم دوباره برمیگرده به کا 750
نه!!!
سایت سونی به عنوان یه کاربر w800 باهات برخورد میکنه
فقط در یه سورت بر میگره به k750 اونم اینه که Master Reset کنی گوشیت رو.
Siavash Y
20-12-2006, 05:02
آقا سیاوش اگه imei changer برای k750 cid49 پیدا کردی که بشه با همین کابل گوشی و بدون باکس imei رو عوض کرد حتما خبرم کن
این hendrix که همه چی درست میکنه چرا imei changer درست نمیکنه؟!؟!
دلمون خوشه که مخابرات داریم
شما پیدا کردی به منم خبر بده :happy:
هندریکس حتما شیر پاک خورده که کار خلاف نمی کنه :laughing:
Siavash Y
20-12-2006, 05:04
نه!!!
فقط در یه سورت بر میگره به k750 اونم اینه که Master Reset کنی گوشیت رو.[/QUOTE]
نه نه !
بله
گوشی رو به عنوان K750 میشناسه و اونو با فیرم ور K750 آپدیت می کنه
Siavash Y
20-12-2006, 05:05
اون قضیه patch حل شد مرسی!
فقط من هر کاری روی گوشیم کردم با اون ترفندی که گذاشتید نتونستم زبان فارسی رو به گوشیم اضافه کنم :sad:
یعنی همون phone language میگم الان فقط یه زبان انگلیسی بیشتر نداره :sad:
اما با این ترفند های که میگید فقط Write language درست میشه اما phone نه!!!
اگه میتونید یه راهنمایی کنید ;)
phone رو نمیشه ولی زبان نوشتار میشه
اگر زبان خیلی مهمه گوشی رو فلش کنید
Siavash Y
20-12-2006, 05:09
دقیق نمی دونم ولی چند یا چندین صفحه قبل درایور جدیدی برای دوربین گذاشته بودم که خیلی بهتر بود و حالت حرفه ای هم داشت
اون خیلی بهتر از درایور های موجود در topsony است
ولی الان تمام نرم افزارها و حتی خود گوشی همون کا 750 رو میشناسه و معرفی میکنه
حالا مگه، چی هست؟؟؟؟!!!!!!!
اکثر ورژن های گوشیت تو سایت topsony هست
خب اینکارو هنوز نکردم و اموزشش رو هم خوندم ولی یه نرمه هنوز شک دارم
فایل Sefp منطبق با گوشیمو از کجا میتونم بگیرم. اون فایلی که از اینجا دانلود کردم ارور میده.
SonyEricsson
20-12-2006, 12:43
ولی الان تمام نرم افزارها و حتی خود گوشی همون کا 750 رو میشناسه و معرفی میکنه
اگه تمام مراحلی که سیاووش عزیز گفتند رو پیگیری کنید سونی شما رو به عنوان یه w800 میشناسه
یعنی CDA رو بزار پیش فرض خودش باشه
بعد هم که کاراتو انجام دادی نه گوشی رو روشن کن و نه باتری در بیار سری برو و به سایت سونی وصل شو
اینجوری 100% به عنوان w800 میشناسه گوشی شما رو!
اینم لازمه Far Manager 1.7 development Pack از اینجا: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رو کجا باید بریزیم؟ توی همون فولدر برنامه فار ؟
واسه من این ارور رو میده
پلاگین sefp مطابق با گوشی رو از کجا باید بگیرم؟
کا 750
cid 49
red
SonyEricsson
20-12-2006, 15:45
phone رو نمیشه ولی زبان نوشتار میشه
اگر زبان خیلی مهمه گوشی رو فلش کنید
یعنی هیچ راهی جز فلاش کردن نداره، قبلا زبان فرانسوی هم داشت گوشیم اما با آموزشهای که تو سایت topsony دیدم زبان فرانسوی هم برداشته شده الان فقط انگلیسی هست :sad:
من به زبان فارسی و آلمانی نیاز دارم برای گوشیم میشه کمکم کنید میخوام در Phone Language اضافه بشه
راستی تو چند تا پست قبلی هم گفتید که یه درایوری هست برای دوربین گوشی که از همه جهت از درایورهای سایت topsony بهتره
میشه لینک دانلود بدید ، چون درایور زیاد هست تو این فروم نمی دونم منظورتون کدوماست
ممنون ;)
خوب حالا به چه دردی میخوره این کار ؟
SonyEricsson
20-12-2006, 18:12
کدوم کار؟؟؟؟؟؟
کار که تو این تایپیک زیاد شده :laughing:
quest_mohammad
21-12-2006, 00:29
سلام آقا سياوش
گوشي من k750 بود داشتم با far فلش ميكردم كه وستاي كار يه ارور داد كه مجبور شدم صفحه رو ببندم
اما بعد از اون ديگه گوشي به pc وصل نميشد روشن هم نميشه مجبور شدم بدم نمايندگي خودش (الرمس) اما نمايندگي بعد از 5 روز گفت گوشي غير قابل تعميره
حالا من چيكار كنم
silver lark
21-12-2006, 11:38
با سلام خدمت دوستان عزيز
ميخواستم بگم من بين انتخاب يكي از مدلهاي k750 و w7oo و w810 مشكل دارم و نمي دونم كدوم گوشي بصرفه تر و قابليت پذير تره؟
اونجوري كه من فهميدم مثلا با k750 خيلي كارها ميشه انجام داد..... به w800 تبديل ميشه، Patch روش نصب ميشه و .... اما ميگن صداي اسپيكر موزيكش چندان قوي نيست !؟ يعني به پاي w810 نميرسه.
در ضمن ميگن رم 1Gb روش نصب بشه هنگ ميكنه؟ درسته؟
يه مقدار هم در مورد W700 توضيح بديد .... كاراييش چطوره؟ صداي اسپيكر؟ قابليت ارتقاش؟ آيا مثل k750 دوربين AutoFocus داره يا نه؟ يا اينكه آيا مثل k750 از قابليت GPRS برخوردار است يا نه؟ صداش از k750 بهتره يا فرقي نميكنه؟
اصولا گوشيهاي سري K بهترند يا سري W ؟
اتفاقا من شنیدم صدای اسپیکر w810 ضعیفتره
میشه کا 750 رو به راحتی به w تبدیل کرد یعنی واکمن رو بهش اضافه کرد. w700 پایینتر از کا 750 و w800 و وقتی کا 750 رو به w800 تبدیل کنی دیگه از همه نظر از w700 بهتر میشه ( تنها مزیت w700 به کا 750 به عقیده بعضی ها همون واکمنه )
کا 750 از قابلیت GPRS برخورداره صدای خوبی داره و از نظر قیمت از موارد مشابه به صرفه تره
binahayat_m
21-12-2006, 14:41
سلام
امیدوارم حالتو ن خوب باشه
بابا من نمیتونم این usb flash نصب کنم یعنی اونجا که میخوایی نصب کنی پسوند همه فایل ها inf است و این پسوند sys هم قبول نمیکنه
میدونم سوال تکراری اما گیر کردم چه کار کنم ..شرمنده
من میخواستم با برنامه داوینچی بفهمم که سید گوشی چنده اما هنوز موفق نشدم
تا صفحه 80 هم به جان خودم خوندم.اما.....
از اقا سیاوش هم به خاطر زحماتی که میکشند واقعا ممنونم
SonyEricsson
21-12-2006, 20:10
اتفاقا من شنیدم صدای اسپیکر w810 ضعیفتره
میشه کا 750 رو به راحتی به w تبدیل کرد یعنی واکمن رو بهش اضافه کرد. w700 پایینتر از کا 750 و w800 و وقتی کا 750 رو به w800 تبدیل کنی دیگه از همه نظر از w700 بهتر میشه ( تنها مزیت w700 به کا 750 به عقیده بعضی ها همون واکمنه )
کا 750 از قابلیت GPRS برخورداره صدای خوبی داره و از نظر قیمت از موارد مشابه به صرفه تره
منم این حرفه تو قبول دارم ........
ما که با این w800 جدید اصلن کیفیت صدای k750 قبلی و همچنین کیفیت عکاسی قبلی رو حس نکردیم
active_277
22-12-2006, 01:12
منم این حرفه تو قبول دارم ........
ما که با این w800 جدید اصلن کیفیت صدای k750 قبلی و همچنین کیفیت عکاسی قبلی رو حس نکردیم
اگه منظورت اینه که با اون روشی که تو امضای هم هستش این کار انجام دادی پس باید بگم نباید هیچ فرقی رو احساس کنی:blink: چون ما با اون روش فقط main گوشی رو فلش میکنیم و فقط ظاهر تغییر میکنه و حالت music only اضافه میشه در حالی که درایور صدا و دوربین تو fs قرار داره که فعلا فلش نمیشه :sad:
SonyEricsson
22-12-2006, 01:42
که درایور صدا و دوربین تو fs قرار داره که فعلا فلش نمیشه
من گوشیم CID 36 هست با فار راهت درایور صدا و تصویر گوشی رو عوض کردم اما هیچ کدوم چنگی به دل نزد
با این کاری که روی گوشیم کردم و به w800 بردم صدای اسپیکر ها و همچنین در هدست هم احساس میکنم کم شده
active_277
22-12-2006, 02:25
من گوشیم CID 36 هست با فار راهت درایور صدا و تصویر گوشی رو عوض کردم اما هیچ کدوم چنگی به دل نزد
با این کاری که روی گوشیم کردم و به w800 بردم صدای اسپیکر ها و همچنین در هدست هم احساس میکنم کم شده
خوش بحالت که گوشیت cid 36 هستش ما k750دارهای cid49 ای که فعلا تو کف یک منو عوض کردن هم موندیم:sad:
ضمنا درایور های صدا ی w800 انواع مختلفی دارن باید ببینی صدای بلند میخوای یا کیفیت خوب بعد عوض کنی
راستی چرا درایور صدای w810 رو امتحان نمی کنی؟؟
Siavash Y
22-12-2006, 03:36
این رو کجا باید بریزیم؟ توی همون فولدر برنامه فار ؟
واسه من این ارور رو میده
پلاگین sefp مطابق با گوشی رو از کجا باید بگیرم؟
کا 750
cid 49
red
گوشی شما CID 49 است
در پست اول و همچنین بار ها اعلام کردم که فار منیجر گوشی شما که 49 هست و هر گوشی 49 دیگه ای رو حمایت نمی کنه (هنوز)
آخرین نسخه از SEFP رو در پست اول قرار دادم و لینک هم چک شد و سالمه
Siavash Y
22-12-2006, 03:43
یعنی هیچ راهی جز فلاش کردن نداره، قبلا زبان فرانسوی هم داشت گوشیم اما با آموزشهای که تو سایت topsony دیدم زبان فرانسوی هم برداشته شده الان فقط انگلیسی هست :sad:
من به زبان فارسی و آلمانی نیاز دارم برای گوشیم میشه کمکم کنید میخوام در Phone Language اضافه بشه
راستی تو چند تا پست قبلی هم گفتید که یه درایوری هست برای دوربین گوشی که از همه جهت از درایورهای سایت topsony بهتره
میشه لینک دانلود بدید ، چون درایور زیاد هست تو این فروم نمی دونم منظورتون کدوماست
ممنون ;)
متاسفانه خیر البته در بعضی CDA ها با تغییراتی و همچنین اضافه کردن زبان به داخل گوشی و ریست کردن اون میشه و دقیقاً نمی دونم که این کار روی کدوم CDA ها جواب میده
فلش راحت ترین کاره
لینک زیر هم درایوریه که گفته بودم
Siavash Y
22-12-2006, 03:44
چیزیکه تو این تاپیک زیاده کاره !
Siavash Y
22-12-2006, 03:49
سلام آقا سياوش
گوشي من k750 بود داشتم با far فلش ميكردم كه وستاي كار يه ارور داد كه مجبور شدم صفحه رو ببندم
اما بعد از اون ديگه گوشي به pc وصل نميشد روشن هم نميشه مجبور شدم بدم نمايندگي خودش (الرمس) اما نمايندگي بعد از 5 روز گفت گوشي غير قابل تعميره
حالا من چيكار كنم
پیغام خطا چی بود؟ آدرس ها رو درست و دقیق وارد کرده بودین؟
اگر کابل سرویس داشته باشین میتونین توی خونه درستش کنید اما چون ممکنه حوصله انجامش رو نداشته باشین میتونین برین علائدین ورودی سمت پل حافظ زیر پله ها سمت چپ می تونه براتون درستش کنه البته جاهای دیگه هم هستند ولی این یکی سریع تر میتونه و پول کمتری هم میگیره
با سلام خدمت دوستان عزيز
ميخواستم بگم من بين انتخاب يكي از مدلهاي k750 و w7oo و w810 مشكل دارم و نمي دونم كدوم گوشي بصرفه تر و قابليت پذير تره؟
اونجوري كه من فهميدم مثلا با k750 خيلي كارها ميشه انجام داد..... به w800 تبديل ميشه، Patch روش نصب ميشه و .... اما ميگن صداي اسپيكر موزيكش چندان قوي نيست !؟ يعني به پاي w810 نميرسه.
در ضمن ميگن رم 1Gb روش نصب بشه هنگ ميكنه؟ درسته؟
يه مقدار هم در مورد W700 توضيح بديد .... كاراييش چطوره؟ صداي اسپيكر؟ قابليت ارتقاش؟ آيا مثل k750 دوربين AutoFocus داره يا نه؟ يا اينكه آيا مثل k750 از قابليت GPRS برخوردار است يا نه؟ صداش از k750 بهتره يا فرقي نميكنه؟
اصولا گوشيهاي سري K بهترند يا سري W ؟
دوست عزیز جای سوال شما در این قسمت نیست
اگر عنوان تاپیک رو بدقت مطالعه می کردید متوجه می شدید
با تشکر
Siavash Y
22-12-2006, 03:51
سلام
امیدوارم حالتو ن خوب باشه
بابا من نمیتونم این usb flash نصب کنم یعنی اونجا که میخوایی نصب کنی پسوند همه فایل ها inf است و این پسوند sys هم قبول نمیکنه
میدونم سوال تکراری اما گیر کردم چه کار کنم ..شرمنده
من میخواستم با برنامه داوینچی بفهمم که سید گوشی چنده اما هنوز موفق نشدم
تا صفحه 80 هم به جان خودم خوندم.اما.....
از اقا سیاوش هم به خاطر زحماتی که میکشند واقعا ممنونم
برای نصب درایور شما به همون فایل های INF احتیاج داری
اگر با نگه داشتن کلید C وقتی که خاموشه و با سیستم وصلش می کنه پیغام سخت افزار جدید میاد دیگه مشکلی ندارید و فقط کافیه که درایور رو مسیر بدین
Siavash Y
22-12-2006, 03:53
خوش بحالت که گوشیت cid 36 هستش ما k750دارهای cid49 ای که فعلا تو کف یک منو عوض کردن هم موندیم:sad:
ضمنا درایور های صدا ی w800 انواع مختلفی دارن باید ببینی صدای بلند میخوای یا کیفیت خوب بعد عوض کنی
راستی چرا درایور صدای w810 رو امتحان نمی کنی؟؟
اکتیو جان شما که خودت استادی
عوض کردن منو که دیگه کاری نداره
خب همین رو من هرچی امتحان کردم نشد. خیلی های دیگه هم نتونستن !!!
گوشی شما CID 49 است
در پست اول و همچنین بار ها اعلام کردم که فار منیجر گوشی شما که 49 هست و هر گوشی 49 دیگه ای رو حمایت نمی کنه (هنوز)
آخرین نسخه از SEFP رو در پست اول قرار دادم و لینک هم چک شد و سالمه
خب این قبول. اونم دانلود کردم ولی در نهایت به همون مشکل رسیدم
اخه هی جای دیگه در مورد نصب درایور دوربین پرسیده بودم شما گفتی اموزشش رو قبلا دادم و روش کار با CID36 یکیه و باید همون مسیر رو دنبال کنی
خب وقتی far manager با CID49 سازگار نیست چطوری همون مسیر رو دنبال کنم
با برنامه phone xs هم فقط تونستم به w800 تبدیلش کنم و بقیه کارها نشد ( البته به نظر من تبدیلی در کار نبوده و فقط حالت واکمن بهش اضافه شده چون تمام نرم افزارهایی که دارم و حتی خود گوشی هنوز مدل کا750 رو نشون میده)
active_277
22-12-2006, 16:24
اکتیو جان شما که خودت استادی
مرسی سیاوش جان
منظور من عوض کردن منوی K750 CID49 با نرم افزار PHONE XS بود که هنوز موفق نشدم
binahayat_m
22-12-2006, 16:55
برای نصب درایور شما به همون فایل های INF احتیاج داری
اگر با نگه داشتن کلید C وقتی که خاموشه و با سیستم وصلش می کنه پیغام سخت افزار جدید میاد دیگه مشکلی ندارید و فقط کافیه که درایور رو مسیر بدین
سیاوش جان شرمنده
اخه این فایل 9 کیلوبایتی که من دانلود کردم .فقط یه ÷وشه هست که داخلش یه فایل با پسوند sys هست یعنی اصلا موقع نصب این و فایل نشون نمیده .حالا من نمیدنم چکار کنم؟
اگه غیر از این فایل دیگه است لطف میکنید معرفی کنید.
از همین راهی که شما گفتی من وارد شدم و لی موقع انتخاب فایل خودش و نشون نمیده .
ممنون میشم راهنمایی کنید
پیشاپیش سپاسگزارم
azerturk
22-12-2006, 17:44
منم تونستم بعد از حدود 1 ساعت منتظر موندن درايو دوربين(16 برابر زوم) و كيفيت صدا(صداي w810) رو تغيير بدم
حالا هم ميرم سراغ اضافه كردن فونت لاتيين تركي
خيلي ممنون آقا سياوش. منتظر آموزش نصب patch هستيم
binahayat_m
22-12-2006, 18:04
سیاوش جان شرمنده
اخه این فایل 9 کیلوبایتی که من دانلود کردم .فقط یه ÷وشه هست که داخلش یه فایل با پسوند sys هست یعنی اصلا موقع نصب این و فایل نشون نمیده .حالا من نمیدنم چکار کنم؟
اگه غیر از این فایل دیگه است لطف میکنید معرفی کنید.
از همین راهی که شما گفتی من وارد شدم و لی موقع انتخاب فایل خودش و نشون نمیده .
ممنون میشم راهنمایی کنید
پیشاپیش سپاسگزارم
سلام
سیاوش جان شرمنده تقصیر من بود اون فایل گم شده بود. موقعی که زیپ بود. بخاطر همین بود که نصیب نمیکرد.
شرمنده که وقتت گرفتم
امیدوارم تو کنکور که در پیش داری سربلند باشی
دوستان عزیز سلام
بیشتر صفحات رو خوندم ولی نتیجه نگرفتم این بود که پست زدم
اگه تکراری بود شرمنده
یک گوشی Z530 دارم به چه مدلی میتونم آپدیت کنم و چگونه ؟
اصلاً آپدیت کردن به چه نوع مدلی مهم هست یا خیر
مرسی
سلام
آموزش آپديت كه تو انجمن هست
ولي اول بايد ببيني كه گوشيت رجيستر شده يا نه
كسي ميدونه اگه و810 رو آپديت كنم چه اتفاقي توش مي افته؟
Siavash Y
23-12-2006, 02:41
سلام
سیاوش جان شرمنده تقصیر من بود اون فایل گم شده بود. موقعی که زیپ بود. بخاطر همین بود که نصیب نمیکرد.
شرمنده که وقتت گرفتم
امیدوارم تو کنکور که در پیش داری سربلند باشی
متشکرم و خوشحالم که مشکل شما هم حل شد :)
Siavash Y
23-12-2006, 02:45
خب این قبول. اونم دانلود کردم ولی در نهایت به همون مشکل رسیدم
اخه هی جای دیگه در مورد نصب درایور دوربین پرسیده بودم شما گفتی اموزشش رو قبلا دادم و روش کار با CID36 یکیه و باید همون مسیر رو دنبال کنی
خب وقتی far manager با CID49 سازگار نیست چطوری همون مسیر رو دنبال کنم
با برنامه phone xs هم فقط تونستم به w800 تبدیلش کنم و بقیه کارها نشد ( البته به نظر من تبدیلی در کار نبوده و فقط حالت واکمن بهش اضافه شده چون تمام نرم افزارهایی که دارم و حتی خود گوشی هنوز مدل کا750 رو نشون میده)
منظور مسیر بود نه روش کار (مسیری که درایور ها در اون قرار دارند)
آخه فلش کردن main چیزی نیست که شما بتونی لمس کنی بجز اون یک مورد
گوشی های 36 هم کار با فار تبدیل می شوند خیلی تفاوت خاصی پیدا نمی کنند و گوشی هم همون k750 رو نشان خواهد داد
پست مربوط به آموزش آپلود رو کامل تر کردم، مطالعه کنید
برای طرح سوالات در مورد گوشی های 49 لطفا در تاپیک مخصوص پست بدید تا بهتر بتونم کمکتون کنم
Siavash Y
23-12-2006, 02:51
مرسی سیاوش جان
منظور من عوض کردن منوی K750 CID49 با نرم افزار PHONE XS بود که هنوز موفق نشدم
اکتیو جان پست مربوط به آپلود کردن رو در صفحه اول تاپیک هک گوشی های 49 ویرایش کردم شاید بدردت بخوره
منم تونستم بعد از حدود 1 ساعت منتظر موندن درايو دوربين(16 برابر زوم) و كيفيت صدا(صداي w810) رو تغيير بدم
حالا هم ميرم سراغ اضافه كردن فونت لاتيين تركي
خيلي ممنون آقا سياوش. منتظر آموزش نصب patch هستيم
خدا رو شکر شما هم موفق شدی :) eradetim var
دوستان عزیز سلام
بیشتر صفحات رو خوندم ولی نتیجه نگرفتم این بود که پست زدم
اگه تکراری بود شرمنده
اصلاً آپدیت کردن به چه نوع مدلی مهم هست یا خیر
مرسی
دوست عزیز برای توضیحات و سوال در مورد آپدیت تاپیک مخصوصی وجود داره که اونجا روش آپدیت کردن رو همراه با عکس توضیح دادند
جستجو کنید
bollboll
23-12-2006, 07:40
آقا سیاوش سلام!
با تشکر از مطالب مفید شما !
خواستم بدانم آیا
امکان اضافه کردن
قابلیت اوتو فوکوس به w700
با این روشها وجود دارد؟
jadoogar0300
23-12-2006, 08:18
مورد اروژانسی::sad: :worried:
سلام آقا تو رو خدا يه کی به داد من برسه. من طبق همون روشی که گفته بوديد به طوره کامل گوشيم رو که k750 cid49 بود به w800 تبديل کردم. اما بعد از اين که روشن کردم وقتی به قسمت start phone رفتم پیغام داد insert correct simcard (البته با چند سيم ديگه هم امتحان کردم) و بعد قفل کرد بعد خاموشش کردم اين دفعه به music only رفتم اونم بعد از 10 ثانيه قفل کرد رفتم دوباره با دقت بيشتری تبديل کردم بازم همونجور شد خواهش میکنم هر چه زودتر راهنمايی کنيد که حداقل بتونم دوباره به k750 برش گردونم درضمن من زياد حرفه ای نيستم لطفاً با شرح و ارجاعات کامل و مفصل باشه خيلی خيلی منون ميشم
SonyEricsson
23-12-2006, 11:29
اگه عنوان تایپک رو میخوندی متوجه میشدی که اونایی که k750i با cid غیر 36 دارند نمیتونن دیگه چه برسه به z530 :laughing: :laughing: :laughing:
SonyEricsson
23-12-2006, 11:34
سلام آقا تو رو خدا يه کی به داد من برسه. من طبق همون روشی که گفته بوديد به طوره کامل گوشيم رو که k750 cid49 بود به w800 تبديل کردم. اما بعد از اين که روشن کردم وقتی به قسمت start phone رفتم پیغام داد insert correct simcard (البته با چند سيم ديگه هم امتحان کردم) و بعد قفل کرد بعد خاموشش کردم اين دفعه به music only رفتم اونم بعد از 10 ثانيه قفل کرد رفتم دوباره با دقت بيشتری تبديل کردم بازم همونجور شد خواهش میکنم هر چه زودتر راهنمايی کنيد که حداقل بتونم دوباره به k750 برش گردونم درضمن من زياد حرفه ای نيستم لطفاً با شرح و ارجاعات کامل و مفصل باشه خيلی خيلی منون ميشم
سلام، گوشیت از این سری گوشی های جدید هست که سریال هاش با هم فرق میکنه؟
ببین اگه طبق آموزشی که تو صفحه اول هست بری 100% به جواب میرسی مشروط بر اینکه cid گوشیت 36 باشه
rezvideo
23-12-2006, 15:50
بد بخت شدم
confiuration.error :grrr: :angry: :sad:
در حال آپگريد با phone-xp v2.1 برق قطع شد حالا اين پيام ظاهر مي شه چيكار كنم
كممممممممممكككككككككككككك كككككك
active_277
23-12-2006, 21:05
مورد اروژانسی::sad: :worried:
توجه به این بزرگی رو ندیدی
حالا باید بری بدی یک جای که باکس دارن واست دوباره غیر قانونی ریجستر کنن=2000تومان
یا اگر خیلی حرفه ای هستی یک کابل سرویس درست کنی و با setool2 کرک شده خودت عوض کنی=درست کردنش سخته+8000تومان
active_277
23-12-2006, 21:12
بد بخت شدم
تو کدوم مرحله قطع شد؟؟؟
سلام
بعد از نصب مجدد ويندوز و درايورهاي w800 با برنامه فار نميتونم به گوشي دسترسي داشته باشم با اينكه ويندوز گوشيو ميشناسه ولي برنامه فار ارور ميده و اروري كه ميده اينه
Unable to open device : EPIUSB chek for EPIUSB.SYS driver installed
من همه اين فايل رو به صورت دستي تو هر جايي كه فكر ميكردم بدرد بخوره كپي كردم ولي مشكل حل نشد
لطفا كمك كنيد
ممنون
Siavash Y
24-12-2006, 02:54
آقا سیاوش سلام!
با تشکر از مطالب مفید شما !
خواستم بدانم آیا
امکان اضافه کردن
قابلیت اوتو فوکوس به w700
با این روشها وجود دارد؟
سلام دوست عزیز
فوکوس اتوماتیک نیازمند تغییرات سخت افزاریه و نرم افزاری نیست که بشه تغییرش داد
Siavash Y
24-12-2006, 02:56
بد بخت شدم
گوشیتون رو از طریق SEUS آپدیت کنید
jadoogar0300
24-12-2006, 08:13
توجه به این بزرگی رو ندیدی
حالا باید بری بدی یک جای که باکس دارن واست دوباره غیر قانونی ریجستر کنن=2000تومان
یا اگر خیلی حرفه ای هستی یک کابل سرویس درست کنی و با setool2 کرک شده خودت عوض کنی=درست کردنش سخته+8000تومان
سلام و ممنون از راهنمايي. قفل كردنش هم به اين علته يا اصلا چرا ديگه music onlyهم قفل ميكنه؟ و اگر هم خواسته باشم از طريق مخابرات رجيستر كنم هزينش چقدره؟
rezvideo
24-12-2006, 10:34
دوستان عزيز آقاي سياوش و active_277
با تشكر از شما عزيزان گوشي رو با Seus آپگريد كردم درست شد
سلام
>>گوشی من به صورت دستی رجیستر شده << می خواستم تغییراتی در گوشی بدهم و
فقط تعداد اس ام اس ها رو بالا ببرم
آیا امکان دارد ؟
nima_989
24-12-2006, 13:56
سلام به همه
میخواستم بدونم با تبدیل K750 به W800 (همونطور که آموزش دادید ) چه تغییراتی در کیفیت و بلندی صدا در اسپیکر و ایرفون همچنین کیفیت ال سی دی و دوربین و زبان فارسی پیش میاد(نکته: گوشی من رجیستر قانونیه)
لطفا راهنمایی کنید
من همه برنامه ها رو دانلود کردم فقط منتظرم شما جواب بدید و مشغول تغییر بشم
ممنون از همه
هیچ تغییری . فقط خاصیت واکمن تو حالت خاموش بودن دیگر قابلیتها اضافه میشه
saeed137
25-12-2006, 00:17
سلام من گوشیم از ک750 به و800 کردم چون ریجستر دستی بود انتن پرید و هنگ میکرد اما چون قبلا داد بودم به مخابرات imei را ثبت کرده بودم شک کردم چرا فعال نشدهبهد از کلی ور رفتن فهمیدم کهاصلا سریال تغییر نکرده فقط ازکار افتاده به ناچار فلش کردم که درست شد:laughing: :laughing:
حالا درایو دوربین از 5.3 به 4.5 تبدیل شده قبلا زوم درتصویر بزرگ نمیشد اما حالا زوم میکند اما تصویر که میگرد بدون زوم هست یعنی 1:1 هست :blink:
active_277
25-12-2006, 09:56
سلام و ممنون از راهنمايي. قفل كردنش هم به اين علته يا اصلا چرا ديگه music onlyهم قفل ميكنه؟ و اگر هم خواسته باشم از طريق مخابرات رجيستر كنم هزينش چقدره؟
آره قفل کردنش هم به همین علته چرا شو نمیدونم مال منم دوبار همینجوری یعنی ریجسترش پرید و حتی تو حالت music only قفل میکرد عجیبه:blink:
مخابراته ... ریجستر نمیکنه فعلا
من که رفتم مخابرات گفت برین از طریق نمایندگی ها شاید بتونند کاری واستون بکنند حالا شما هم اگر یه پیگیری بکنی و نتیجه اش رو بگی بد نیست:blush:
behrouz10
25-12-2006, 15:31
من یه کا 750 دارم و خودم هم توی خونه یه باکس سونی اریکسون اس ای تولز دارم و بقیه نرم افزار های مورد نیاز رو هم دارم و حتی درایور دوربین رو هم دارم و با توجه به اینکه Cid من 49 می باشد چه راهی پیشنهاد می کنید تا من بتونم درایور گوشی رو تغیر بدم تا کیفیت بهتری داشته باشه .
خواهش می کنم کمکم کنید .
منم یه کا 750 دارم
که میخوام به دبیلو 800 تبدیل کنم طبق این آموزش
ولی این پیغام رو میده
حتی hsb flash رو هم نصب کردم
یعنی موقع شناسای درایو یو اس بی بهش دادم
ولی بازم این پیغام رو میده
میشه به طور کامل بگید این USBflash رو چطوری باید نصب کرد
active_277
25-12-2006, 21:01
من یه کا 750 دارم و خودم هم توی خونه یه باکس سونی اریکسون اس ای تولز دارم و بقیه نرم افزار های مورد نیاز رو هم دارم و حتی درایور دوربین رو هم دارم و با توجه به اینکه Cid من 49 می باشد چه راهی پیشنهاد می کنید تا من بتونم درایور گوشی رو تغیر بدم تا کیفیت بهتری داشته باشه .
خواهش می کنم کمکم کنید .
آخرین فریم ور w800رو از سایت topsony بگیر cid مهم نیست و فلش کن رو گوشیت
نمیدونم تو باکس ها امکان دسترسی به fsهست یا نه ولی اگر هم نباشه میتونی از آمزش های اینجا استفاده کنی
needle_killer
26-12-2006, 00:09
چون پست ها امكان دادن thanks نداره
مجبور شدم يه پست واسه تشكر از همتون بزارم
دمتون گرم:thumbsup:
گوشي فقط sonyericsson اونمk750i
:blush:
mrmostafa
26-12-2006, 10:03
اقا اين سايت topsony زبانش كجاييه؟؟ چطوري ميشه انگليسي كردش؟؟؟
active_277
26-12-2006, 13:12
اقا اين سايت topsony زبانش كجاييه؟؟ چطوري ميشه انگليسي كردش؟؟؟
برو پایین دست چپ
behrouz10
26-12-2006, 15:21
دوستان من می خوام کیفیت دوربین K750 که به w800 تبدیل شده بهتر بشه یا اینکه بتونم اونو فارسی کنم چی پیشنهاد می کنید
سلام
جواب ندادdن دوستان دوباره سوالم رو مطرح مd;نم
بعد از نصب مجدد ويندوز و درايورهاي w800 با برنامه فار نميتونم به گوشي دسترسي داشته باشم با اينكه ويندوز گوشيو ميشناسه ولي برنامه فار ارور ميده و اروري كه ميده اينه
من همه اين فايل رو به صورت دستي تو هر جايي كه فكر ميكردم بدرد بخوره كپي كردم ولي مشكل حل نشد
لطفا كمك كنيد
ممنون
quest_mohammad
27-12-2006, 23:56
سلام
كابل سرويس رو از كجا ميشه خريد مشخصه خواصي داره يا فقط به فروشنده بايد بگيم كابل سرويس ميخوام ؟
گوشي من k750 بود موقع نصب پچ dead شد به pc وصل نميشه
active_277
28-12-2006, 01:21
سلام
كابل سرويس رو از كجا ميشه خريد مشخصه خواصي داره يا فقط به فروشنده بايد بگيم كابل سرويس ميخوام ؟
گوشي من k750 بود موقع نصب پچ dead شد به pc وصل نميشه
برو به فروشنده بگو یک کابل سرویس برای سونی اریکسون میخوام که مستقیم و بدون باکس وصل بشه به کامپیوتر
و بشه باهاش فلش کرد
سلام دوستان
بچه ها من از سایت : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند تا پچ پیدا کرده بودم
نصبشون کردم و لی کار نکردن و پاکشون کردم .
شب متوجه شدم که وقتی که تو گوشیم می خوام مثلا صدای پروفایل رو کم یا زیاد کنم گوشی ریست میشه .
(یا اگه می خوام نور LCD رو کم یا زیاد کنم .) گفتم گوشی رو ریست فکتوری کنم شاید درست بشه .
اومدم و موقع ریست گزینه دوم یعنی ریست کلی رو زدم و گوشی که روشن و خاموش شد موقعی که می گه که
موبایل یا موزیک پلیر دیگه وارد گوشی نمی شد !!!!!
هر کاری کردم نشد که نشد تو کامپیوتر یه زمانی یه کپی از Flash و کپی از FS گوشیم داشتم ( ولی ماله یه زمان نمودند ) گفتم Flash رو برگردونم شاید درست بشه کردم ولی نشد !!! گفتم بذار فایل های FS رو هم برگردونم
این کار رو کردم گوشی بدون مشکل اومد بالا ولی موقعی که می خوام برم تو پوشه ی Application یا Game میگه :
Operation failed
و البته مشکل قبلی (اولی) هم هنوز مونده .
دوستان نظری در این مورد ندارن ؟!؟!؟
( من این مورد به نظرم میاد که فایل های اصلی W800 EMEA_6 رو بردارم و با نرم افزار GFlash یک بار فلشش کنم . )
اینم بگم که گوشی من K750i بود که اونو به W800i تبدیل کردم و همه جوره پک و این جور چیزا هم روش ریختم .
( میشه منو راهنمایی کنید که واسه فلش کردن گوشیم با GFlash به چه فایل هایی نیاز دارم . )
ممنون
دوستان به نظر شما این فایل ها کمکم می کنه ؟؟ :
فایل FS از نوع W800_R1BC002_FS_EMEA6.rar - English - French - Arabic - Persian-Farsi - Russian از :
فایل MAIN از نوع W800_R1BC002_MAIN_EU_EMEA.rar از :
ممنون
این دو تا فایل با هم همخونی داره و مشکلی نداره
ببینم main گوشی رو با فایل قبلی دوباره فلش کردی ببینی بالا میاد یا نه؟
آره ولی متاسفانه بازم بالا نمیاد .
( آخه من اون موقع هم کلی گوشیمو دستکاری کرده بودم . )
الان من دو فایل خام از W800 لازم دارم :
1 - فایل GDF یا همون Flash برداشته شده از یه W800 بدون پچ شده .
2 - فایل های اصلی FS از یه W800 بدون هک شده .
( دوتا فایل که بالا من گفتم فکر کنم هردوش FS هست و بخش Flash نیست )
من یه بار یه کاری کردم گوشی دیگه بالا نیومد. فایل main اصلی رو دوباره روی گوشی فلش کردم درست شد.
فایل main ( همون که توی Flash هست ) اصلی مال W800 رو من ندارم .
ظرفیتش کمه اگه زیپش کنید حدود 45KB میشه می تونید اونو یه جایی آپلود کنید تا امتحانش کنم .
البته الان مشکل من با پوشه ی برنامه ها و بازی ها حل شد ولی همون مشکل اول یعنی ریست شدن گوشی
موقع کم و زیاد کردن صدای پروفایل ها و نور LCD همچنان باقی مونده اونم به فایل main (همون flash ) ربط داره
ولی وقتی main قدیمی رو هم برگردوندم بازم مشکلم حل نشده !!!!
فکر می کنم بازه ای که پچ ها نصب می شن با بازه ای که ما از main کپی می گیریم یکی نیست البته این یه
فرضیه هست و صددرصد نمی دونم !!!
active_277
28-12-2006, 17:43
فایل main ( همون که توی Flash هست ) اصلی مال W800 رو من ندارم .
ظرفیتش کمه اگه زیپش کنید حدود 45KB میشه می تونید اونو یه جایی آپلود کنید تا امتحانش کنم .
البته الان مشکل من با پوشه ی برنامه ها و بازی ها حل شد ولی همون مشکل اول یعنی ریست شدن گوشی
موقع کم و زیاد کردن صدای پروفایل ها و نور LCD همچنان باقی مونده اونم به فایل main (همون flash ) ربط داره
ولی وقتی main قدیمی رو هم برگردوندم بازم مشکلم حل نشده !!!!
فکر می کنم بازه ای که پچ ها نصب می شن با بازه ای که ما از main کپی می گیریم یکی نیست البته این یه
فرضیه هست و صددرصد نمی دونم !!!
نمیدونم اینهایی که مینویسم اصلا ربطی داره یا نه اینجا همه چی قاطی شده ولی شاید بدرد موریس بخوره
اگه شما یک k750cid49 دارین و با آموزش تو امضا اونو تبدیل به w800 کردین :
اول گوشیت رو آپدیت کن که فعلا سریع ترین و مطمئن ترین راه هستش و تمام مشکلاتش حل میشه
بعد اون فایل main w800 cid49که تو امضا هست رو بااین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آموزش آماده اش کن و پچ ها رو روش نصب کن و با phone xs رو گوشیت فلش کن
اینجوری خیلی بهتره
active_277
28-12-2006, 17:46
این دو تا فایل با هم همخونی داره و مشکلی نداره
همخوانی دارن ولی خب
با phone xs نمیشه فریمور w800 cid36 رو روی k750 cid49 ریخت
ولی شاید بدرد موریس بخوره
من که الان مشکلی ندارم. فقط هنوز نتونستم درایور دوربین رو عوض کنم. حتی با این سری آلفا این نرم افزار
active_277
29-12-2006, 01:46
من که الان مشکلی ندارم. فقط هنوز نتونستم درایور دوربین رو عوض کنم. حتی با این سری آلفا این نرم افزار
اون نرم افزار رو برای k750فعلا بیخیال شو تا نسخه جدید ترش بیاد چرا از این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])آموزش استفاده نمی کنی
هرکسی که گوشیش قانونی ریجستر شده میتونه با این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آموزش بدون استفاده از PHONE XS در فایل های سیستمی گوشی تغییرات ایجاد کنه یعنی درایور دوربین و صدا و صفحه نمایش رو عوض کنه:ohno:
خب با اونم امتحان کردم منتها فایلهایی که هست با فیرمور من سازگار نیست. تنها اتفاقی که افتاد این بود که گوشیم دیگه بالا نیومد. ضمنا اموزشش هم خیلی گنگ بود.
دوستان مشکل من با نرم افزار GFlash حل شد .
بازم ممنونم که نظراتتونو دادین .
مرسی
hami_ranger777
04-01-2007, 02:00
hami_ranger777
04-01-2007, 02:01
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] be nzare shoma kasi midoone chetoori mishe in dorbino tahaye kard?????
هنوز تو ایران نیومده
قیمتش 19 دلاره
درود
بچه ها کسی میدونه این topsony چش شده؟ سایت مثل این سراغ ندارید؟
mohsenoo
10-01-2007, 11:22
کمک!
من یه سری patch که با نرم افزار گوشی همخونی نداشت رو تو فولدر FLASH کپی کردم بعد گوشیمو که روشن میکردم همش reset می شد. بعد اومدم با هزار بدبختی فایلهای فلش رو دانلود کردم و گوشی رو فلش کردم اما حماقت کردم و قبل از اینکه گوشی رو از کابل USB جدا کنم اول باتری رو در آوردم!
حالا اصلا گوشی روشن نمیشه!
خواهش میکنم کمکم کنید!
چطور میشه فایلهائی رو که لینک به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارند را دانلود کرد ؟؟
دست همگيتون درد نكنه من امتحان كردم انجام شد .
چند توصيه كه از تجربيات خودم تو k750 هست
1- به و سيله <*>>*>* بعد قسمت service info و software info چك كنيد كه ورژن فريم گوشي R1BC002 باشد . در غير اين صورت امتحان هم نكنيد.
2- اگه سريال گوشيتون تو *#06# با پشتش يكي نيست مين رو بريزين بعد به وسيله دستگاه Box چنج كد كنين به همون كد قبلي بياد رو گوشي اگه باكس هم ندارين ببرين يك خدمات موبايل 500 تومان مي گيرن خودشون بر مي گردونن به كد قبليش
فقط تو خدمات موبايل بگين ميخام چنج كد كنم نه فلش
ممنونم كاملا عملييه فقط با دقت انجام بدين هيچ اتفاقي نمي يفته
گوشي فقط فول شارژ باشه ****
موفق باشيد
با ورود به منو اصلی طبق روشی که بالا گفتم
وارد فولدر ifs میشین- شکل زیر:
بعد فولدر settings و آخر messaging
ifs > setting > messaging
وارد که شدین این فایل رو پیدا می کنین pref_store.txt و روی اون کلید F4 رو می زنین تا وارد ویرایش گر بشه و این متن رو بصورت پیش فرض می بینین:
این متن رو با این یکی عوض کنید: tpa/
بعد کلید F2 رو زده و سپس F10
آخر سر بطور کامل خارج می شین و ارتباط رو بطور کامل Shut down می کنید.
برای اطمینان از حجم فضای اضافه شده می تونین از نرم افزار My Phone Explorer استفاده کنید و تو قسمت Other - Memory Status میتونین بفهمین که چقدر به حافظه مسیج های شما اضافه شده
از 201 بصورت پیش فرض به 11130 افزایش پیدا می کنه که البته این میزان تو گوشی های مختلف بسته به حجم خالیشون فرق می کنه ولی تو همین حدوداس
این رو انجام بدین تا چند تا حقه دیگه هم یادتون بدم مثل عوض کردن آیکن های منوی اصلی یا زیر شاخه های اونا
یا پاک کردن لوگوی اپراتور IR-TCI و ....
دوست عزیز این سایت فیلتر شده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( برای دانلود SEFP010044 )
ضمننا در مورد امکان افزایش فضای اس ام اس و قطع صدای شاتر دوربین در w800 هم توضیح بدهید ممنون
چه جوري ميتونم سريال سوني اريكسون رو عوض كنم.
SonyEricsson
12-01-2007, 18:42
چه کنم میخوام گوشیمو به K750 قبلی بر گردونم
من مستر ریست کردم اما گوشی همون W800 بود، بعد ورداشتم با SE اپدیت کردم
اما یه جورایی قاط زده!
میخواستم بدون چیکار کنم گوشی رو که بر گرده به همون K750 قبلی
Flash کنم؟
اگه آره، چه جوری فلش کنم؟
چطور میشه فایلهائی رو که لینک به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارند را دانلود کرد ؟؟
گویا این سایت مانند topsony دچار مشکل شده لطفا اگر سایت مشابه دیگری برای دانلود وجود داره معرفی کنید
mrmostafa
14-01-2007, 15:01
اقا لطفا كمك فوري كنيد. من گوشيم كا 800 هستش تا حالا اين همه گوشي و گوشي خودم رو آپديت كردم با Update Service هميشه با موفقيت انجام شد امروز آپديت كردم اطلاعات جديد اومده بود آپديت جديد كرده حالا گوشي با لا اومده ولي ديده نميشه منو هاش فقط اسم منو و تماس ها ديده ميشه صفحه اصلي هرچي ميارم ديده نميشه نميدونم چي كار بايد بكنم دوبار اپديت كردم هيچ تغييري نكرد چون شده بود يه گوشي دوبار آپديت كردم درست شده. فقط يادم نبود سيم كارت در بيارم بار دوم سيم رو در اوردم دوباره آپديت كردم. منو رو ميزم منو رو مياره تغيير كرده ولي حركت نميكنه بار كنه هيچي ديده نميشه انگار فونت سفيد باشه صفحه منم سفيده براي همين ديده نميشه. گوشي زنگ ميخوره نميدونم كيه يا نميتونم به كسي زنگ بزنم چون ديده نميشه. ممنون ميشم كمكم كنيد.
گویا این سایت مانند topsony دچار مشکل شده لطفا اگر سایت مشابه دیگری برای دانلود وجود داره معرفی کنید
mrmostafa
14-01-2007, 19:44
آقا سياوش تو رو به خدا كمكم كن گوشيم ريخت به هم با آپديت:
1- Flash main firmware چي بايد باشه؟؟؟
2- Flash file system چي بايد باشه؟؟؟
3- Customize file system:
Select phone model: k800 select CDA and region: M_EAST_N_AFR CDA102568/6 R4A
ROM: R3A011
4- اين CDA گوشي من كه اين هستش ميتونه اين Europe_4 (CDA102511/101 باشه؟؟ يا ميتونه M_EAST_N_AFR CDA102511/105 باشه؟؟ اون custpak زده yes يا No يعني چي؟؟؟
5- در ضمن من گوشيم رو كه كا 800 هستش آپديت كرده بودم نسخه نرم افزاريش شده بود R1ED001 بودش كه دوباره آپديت كردم شده R1GB001 ولي گوشي بالا مياد كامل نشون نميده انگار كه فونت سفيده زمينه هم سفيده اون وقت ديده نميشه . كار ميشه كرد ولي نميدونم كجا دارم ميرم چي كار ميكنم هر كسي هم زنگ ميزنه هيچي نشون نميده فقط گزينه پاسخ و لغو و مياره . صفحه اول گوشي هم فقط كلمات تماس سمت چپ و منو سمت راست ديده ميشه همين ممنون ميشم كمكم كنيد
6- با اين Gslide بهتره كار كنم يا phone XS ممنون ميشم توضيح بدين گوشيم بي استفاده شده فقط زنگ ميخوره ميتونم جواب بدم همين لطفا كمكممممممممممممم كنيد
دوست عزیز این سایت فیلتر شده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( برای دانلود SEFP010044 )
ضمننا در مورد امکان افزایش فضای اس ام اس و قطع صدای شاتر دوربین در w800 هم توضیح بدهید ممنون
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
ebinem173
15-01-2007, 11:52
برای اموزش زیاد کردن فضای sms
در قسمت برگرداندن sms های قبلی همونطور که گفتید عمل کردم برای w800 و فایل sm رو کپی گرفتم روی هارد اما در ادرسی که گفتید کپی کنم فولدر fs وجود نداره
فایلهایی هم که در پرشین گیگ آپبود کرده بودید جواب نمیده مثل w810acoustic.rar
mrmostafa
15-01-2007, 12:12
آقا سياوش تو رو به خدا كمكم كن گوشيم ريخت به هم با آپديت:
1- Flash main firmware چي بايد باشه؟؟؟
2- Flash file system چي بايد باشه؟؟؟
3- Customize file system:
Select phone model: k800 select CDA and region: M_EAST_N_AFR CDA102568/6 R4A
ROM: R3A011
4- اين CDA گوشي من كه اين هستش ميتونه اين Europe_4 (CDA102511/101 باشه؟؟ يا ميتونه M_EAST_N_AFR CDA102511/105 باشه؟؟ اون custpak زده yes يا No يعني چي؟؟؟
5- در ضمن من گوشيم رو كه كا 800 هستش آپديت كرده بودم نسخه نرم افزاريش شده بود R1ED001 بودش كه دوباره آپديت كردم شده R1GB001 ولي گوشي بالا مياد كامل نشون نميده انگار كه فونت سفيده زمينه هم سفيده اون وقت ديده نميشه . كار ميشه كرد ولي نميدونم كجا دارم ميرم چي كار ميكنم هر كسي هم زنگ ميزنه هيچي نشون نميده فقط گزينه پاسخ و لغو و مياره . صفحه اول گوشي هم فقط كلمات تماس سمت چپ و منو سمت راست ديده ميشه. ميشه فريم وير R1ED001 رو بريزم دوباره درست بشه؟؟ چرا اين سري آپديت شد اينجوري شد آخه ؟؟؟؟همين ممنون ميشم كمكم كنيد
6- با اين Gslide بهتره كار كنم يا phone XS ممنون ميشم توضيح بدين گوشيم بي استفاده شده فقط زنگ ميخوره ميتونم جواب بدم همين لطفا كمكممممممممممممم كنيد
گوشي من ريخته به هم كمكم كنيدددددددددددددددددددددد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.