مشاهده نسخه کامل
: سونی اریکسون : آموزش کامل هـك گوشی های سونی اریکسون بویژه k750 و w800
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
دوست عزیز ممنون بایت معرفی فریمور !!!
میگردم اگه پچش بود واسه شما هم میذارم !!!
سلام
آقا برای ریختن منو روی کا 750 مهم که گوشی سید چند باشه؟
اگه مهم باید چه سیدی باشه؟
adrenalin
15-04-2008, 20:22
نه اصلا ربطی به cid نداره میتونید با خیال راحت منوش رو عوض کنید
mohsen.rajabi
15-04-2008, 22:26
ببخشید یکی از دوستام گوشی من که k750 هستش صداشو تقویت کرده می خواستم این رو بردارم می شه یا نه؟
Hadi King
16-04-2008, 12:05
ببخشید یکی از دوستام گوشی من که k750 هستش صداشو تقویت کرده می خواستم این رو بردارم می شه یا نه؟
اگه ميخواي خودت از تو گوشي برداري اين كار غيره ممكنه:21:
بايد بدي برات صداي اصلي k750 دوباره فلش كنه:11:
موفق باشيد!:40:
میشه برداشت
باید آکوستیک اصلی رو گیر بیاری و فلش کنی !!!
Hadi King
16-04-2008, 16:10
ببخشید یکی از دوستام
میشه برداشت
باید آکوستیک اصلی رو گیر بیاری و فلش کنی !!!
خودش با برنامه هك كار نكرده...بايد اكوستيك اصلي رو به رفيقش بگه كه رو گوشي فلش كنن!!!منم كه همينو گفتم:27:
چون نوشته يكي از دوستام:10:
reza _akiliss
17-04-2008, 18:08
:13:سلام اقا من هر کاری میکنم نمیتونم با xsگوشیم فلش کنم یعنی وقتی اون فایل ssw که میزارم داخلش که بعد فلششش کنم فایلرو لوود میکنه ولی گوشی فلش نمیشه و filed میده
reza _akiliss
17-04-2008, 18:11
بعد یه چیز دیگه من میخواستم پچ بریزم تو گوشیم ولی نه با xs نه با setoolنشد اصلا رو w810 میشه ریخت یا نه البته پچهای w810 دارم البته با فار امتحان نکردم اونم که اول باید با xs فلش بشه که نشد
$*BEHNAM*$
18-04-2008, 12:44
سلام
چه طوری میشه صدای k510i رو افزایش داد؟
سلام به استادان آقا من سوال دارم:
من گوشيم كا 800 هست خودم يه بار اومدم فلش كنم ريخت به هم بردم برام فلش كردن حالا همون فريمور اصلي خودشو نريخته حالا من مال كا790 با همون سريال رو گير آوردم حالا سوال اينه كه من ميتونم اينو بريزم روي گوشي؟ تازه كاست پكش رو هم دارم
لطفا فوري جواب بديد
سلام به استادان آقا من سوال دارم:
من گوشيم كا 800 هست خودم يه بار اومدم فلش كنم ريخت به هم بردم برام فلش كردن حالا همون فريمور اصلي خودشو نريخته حالا من مال كا790 با همون سريال رو گير آوردم حالا سوال اينه كه من ميتونم اينو بريزم روي گوشي؟ تازه كاست پكش رو هم دارم
لطفا فوري جواب بديد
با سلام
اقايون اين لينگ پلاگين هاي سوني اريكسون براي فار منيجر در صفحه ي اول كار نميكنه
اقا لطف كنيد يه لينك سالم از پلاگين هاي فار منيجر بزارين ممنون ميشم
Hadi King
11-05-2008, 08:22
با سلام
اقايون اين لينگ پلاگين هاي سوني اريكسون براي فار منيجر در صفحه ي اول كار نميكنه
اقا لطف كنيد يه لينك سالم از پلاگين هاي فار منيجر بزارين ممنون ميشم
دوست عزيز لينك مال خيلي وقته نميشه دانلود كرد تا برات جاي ديگه اپلود كنم!!!!
ديگه كمتر كسي پيدا بشه از اين نرم افزار استفاده كنه با وجود نرم افزاري مثل setool2lt
دوست گرام سلام
اقا من با برنامه ي سيتول الان كار ميكنم ولي يه جايي خوندم كه فايلها رو كه به گوشي ميريزي و عوض ميكني تو گوشي باقي ميمونه و بايد از فايل منيجر استفاده كرد حالا اگه واقعا اينطور كه به فايل منيجر نياز دارم اگه اينطور نيست خوب خيلي خوبه و دست شما درد نكنه فقط لطف كن اگه اين طور نيست بگو
دوست گرام سلام
اقا من با برنامه ي سيتول الان كار ميكنم ولي يه جايي خوندم كه فايلها رو كه به گوشي ميريزي و عوض ميكني تو گوشي باقي ميمونه و بايد از فايل منيجر استفاده كرد حالا اگه واقعا اينطور كه به فايل منيجر نياز دارم اگه اينطور نيست خوب خيلي خوبه و دست شما درد نكنه فقط لطف كن اگه اين طور نيست بگو
milad ad
11-05-2008, 17:04
پلاگین ها دانلود نمیشه
با سلام
اقايون من يه مشكل جدي پيدا كردم نميدونم از نصب اين elf هاست يا اين پچ ها
دوستان من الان با اين كه تو رم مموري فيلم وجود داره و تو رايانه بالا مياد ولي تو گوشيم نشونش نميده يا تم خود گوشي رو كه محافظت شده بود و پاك نميشد ديگه الان نيستش و وقتي ميخوام با نرم افزار my phone explorer وارد پوشه تم ها يا پوشه other گوشي بشم پيغام obex errorcode :c4 not fond كه بعد از چند بار تاييد وارد ميشه و هيچي توش نيست.من خودم يه احتمال ميدم كه شايد يه پچ به اسم پاك كردن ويدئو دي جي بود نصب كردم كه پاك نكرد بعد چند بار امتحان كردم و خودم يه بار پچ رو با نوت پد باز كردم و مثلا به جاي ويدئو دي جي يه فايل ديگه رو زدم و اون رو نصب كردم البته پچ ها رو بعدا پاك كردم ولي خوب اين مشكل رو دارم كه تازه تمام اهنگ هام به غير از پوشه ويدئو دي جي و پوشه رينگ تون پاك شدن از همه مهم تر وقتي ميخوام با بلوتوث يه فايل رو بگيرم گوشي ريشت ميشه ..تو رو خدا كمك ..
در ضمن مدل گوشيم w700i هست و اين كارهارو هم با برنامه ي سيتول انجام دادم
Hadi King
11-05-2008, 22:16
دوست گرام سلام
دوست گرام سلام
منظور تو نفهميدم چي بگم!!! اگه درباره فايل منيجر من باهاش كار نكردم:41:
با سلام
اقايون من يه مشكل جدي پيدا كردم نميدونم از نصب اين elf هاست يا اين پچ ها
دوستان من الان با اين كه تو رم مموري فيلم وجود داره و تو رايانه بالا مياد ولي تو گوشيم نشونش نميده يا تم خود گوشي رو كه محافظت شده بود و پاك نميشد ديگه الان نيستش و وقتي ميخوام با نرم افزار my phone explorer وارد پوشه تم ها يا پوشه other گوشي بشم پيغام obex errorcode :c4 not fond كه بعد از چند بار تاييد وارد ميشه و هيچي توش نيست.من خودم يه احتمال ميدم كه شايد يه پچ به اسم پاك كردن ويدئو دي جي بود نصب كردم كه پاك نكرد بعد چند بار امتحان كردم و خودم يه بار پچ رو با نوت پد باز كردم و مثلا به جاي ويدئو دي جي يه فايل ديگه رو زدم و اون رو نصب كردم البته پچ ها رو بعدا پاك كردم ولي خوب اين مشكل رو دارم كه تازه تمام اهنگ هام به غير از پوشه ويدئو دي جي و پوشه رينگ تون پاك شدن از همه مهم تر وقتي ميخوام با بلوتوث يه فايل رو بگيرم گوشي ريشت ميشه ..تو رو خدا كمك ..
در ضمن مدل گوشيم w700i هست و اين كارهارو هم با برنامه ي سيتول انجام دادم
دوست عزيز اگه ميتوني با برنامه ستول Main w700 تنها رو روي گوشي فلش كن !!!
من یه گوشی k800 دارم که روی قسمت phon lock توی قسمت امنیت کد گذاشته شده ( چیزی بجز 0000 ) و نمیدونم چیه!
به چند نفر هم که نشون دادم نتونستن پیداش کنن
مشکل اینجاس که روی حالت اتوماتیکه و بجز سیمکارت خودم هرچی بیاد روی گوشی ازش فون لوک میخواد با فلش گوشی هم درست نشد.
نمیدونم چه کنم:41:
من یه گوشی k800 دارم که روی قسمت phon lock توی قسمت امنیت کد گذاشته شده ( چیزی بجز 0000 ) و نمیدونم چیه!
به چند نفر هم که نشون دادم نتونستن پیداش کنن
مشکل اینجاس که روی حالت اتوماتیکه و بجز سیمکارت خودم هرچی بیاد روی گوشی ازش فون لوک میخواد با فلش گوشی هم درست نشد.
نمیدونم چه کنم:41:
دوست عزيز با برنامه ي سيتول ميتوني كد رو پيدا كني
به اين صورت كه گوشي رو خاموش ميكني و گزينه ي اول به نام unlock /repair رو ميزنه و دكمه ي c رونگه ميداري بعد چند لخظه پيغامي مياد كه دوباره كابل رو درمياري و براي چند ثانيه باتري رو هم در مياري و دوباره جا ميزني و سپس دكمه ready رو ميزني و سپس بازم دكمه ي c رو ميگيري و كابل رو ميزني بعد از چند لحظه يه اطلاعاتي بهت ميده كه اخريش همون كده ..به طور كامل نشونت ميده
منظور تو نفهميدم چي بگم!!! اگه درباره فايل منيجر من باهاش كار نكردم
:41:
دوست عزيز اگه ميتوني با برنامه ستول Main w700 تنها رو روي گوشي فلش كن !!!
1.دوست عزيز فقط خواستم بدونم با برنامهي سيتول مثلا يه منو نسب ميكني و بعدا دوباره يه منو ديگه جايگزين ميكني منو قبليه باقي ميمونه
2.
من از داخل گوشي ريست كلي كردم و الان وقتي ميخواد روشن بشه تا جايي مياد كه ميخواي تلفن رو انتخاب كني يا مويسقي تا اونجا مياد و صفحه هم سياهه فقط همون نوشته هاي انتخاب وجود داره . من با برنامهي seetol فلشش كردم ولي هنوز همون جوريه .. نميدونم من فلش رو اشتباه انجام دادم يا درست انجام دادم و مشكل جاي ديگست .حالا يه كم توضيح ميدم كه چطور فلش كردم تا اگه اشتاباه انجام دادم بگيد يا اگه درست انجام دادم و بايد گوشي رو طوري ديگه درست كنم بازم بگيد
1.فايل main گوشيم رو از حات زيپ دراوردم و داخل برنامه add كرد (وقتي حالت زيپ هست داخل برنامه add نميشه )و فايل fs رو هم از حالت زيپ خارج كردم و داخل پوشه هايي كه به اين صورت درست كرده بودم قرار دادم و سپس اونو زيپ كردم tpa/preset/custom و داخل قسمت misc file قرار دادم و دكمه ي فلش رو زدم و بقيه ي كار رو هم مثل usb رو چطور زدن و غيره رو هم طبق معمول انجام دادم
حالا لطف كنيد و اساتيدي كه مجرب هستند تو اين كار مشكل من رو حل كنند
با تشكر از همه
Hadi King
12-05-2008, 11:38
1.دوست عزيز فقط خواستم بدونم با برنامهي سيتول مثلا يه منو نسب ميكني و بعدا دوباره يه منو ديگه جايگزين ميكني منو قبليه باقي ميمونه
2.
من از داخل گوشي ريست كلي كردم و الان وقتي ميخواد روشن بشه تا جايي مياد كه ميخواي تلفن رو انتخاب كني يا مويسقي تا اونجا مياد و صفحه هم سياهه فقط همون نوشته هاي انتخاب وجود داره . من با برنامهي seetol فلشش كردم ولي هنوز همون جوريه .. نميدونم من فلش رو اشتباه انجام دادم يا درست انجام دادم و مشكل جاي ديگست .حالا يه كم توضيح ميدم كه چطور فلش كردم تا اگه اشتاباه انجام دادم بگيد يا اگه درست انجام دادم و بايد گوشي رو طوري ديگه درست كنم بازم بگيد
1.فايل main گوشيم رو از حات زيپ دراوردم و داخل برنامه add كرد (وقتي حالت زيپ هست داخل برنامه add نميشه )و فايل fs رو هم از حالت زيپ خارج كردم و داخل پوشه هايي كه به اين صورت درست كرده بودم قرار دادم و سپس اونو زيپ كردم tpa/preset/custom و داخل قسمت misc file قرار دادم و دكمه ي فلش رو زدم و بقيه ي كار رو هم مثل usb رو چطور زدن و غيره رو هم طبق معمول انجام دادم
حالا لطف كنيد و اساتيدي كه مجرب هستند تو اين كار مشكل من رو حل كنند
با تشكر از همه
1.منو جديد جاي گزينه منو قبلي ميشه و منوي قبلي ديگه نيست:41:
2.دوست عزيز شما اشتباه فلش كردي بايد fs رو هم مثل main add كني!! اون مسيري كه شما فايل fs رو زيپ كردي مخصوص كاستومايز هستش:11:
[
2.دوست عزيز شما اشتباه فلش كردي بايد fs رو هم مثل main add كني!! اون مسيري كه شما فايل fs رو زيپ كردي مخصوص كاستومايز هستش:11:[/quote]
دوست عزيز ميشه يه كم بيشتر توضيح بدي ..
يعني هم فايل MAIN و هم فايل FS رو ADD كنم و سپس چي .دكمه ي فلش رو بزن يعني هيچ فايل ديگه اي نيست
golmohammadi
12-05-2008, 12:21
بچه ها يه سوال (شرمنده وقت ندارم اين همه صفحه را سرچ كنم)
يه K750 هست بعد از ريختن درايو صدا روشن نشد(فكر كنمب ه خاطر چنج بودن سريالش)
اومدمو تبديلش كردم به W800 بعد اون پيغام (سيمكارت را صحيح وارد كنيد) اومد
خلاصه الان رو please wait گير ميكنه
الان پچ Please_Wait_K750_R1CA021 را بريزم حله ؟
راستي بايد MAIN را هم اد كنم يا نه فقط پچو به تنهايي ؟
همچنين در اين حالت بايد مدل گوشي را K750 انتخاب كنم يا W800?
دوست عزيز بايد از قبل از فايل
GDFS يه بك اب ميگرفتي كه اول اون رو نصب كني بعد پچ PLEASE WAIT
حالا من ديگه نميدونم از بزرگان بپرسيت
golmohammadi
12-05-2008, 13:05
دوست عزيز بايد از قبل از فايل
GDFS يه بك اب ميگرفتي كه اول اون رو نصب كني بعد پچ PLEASE WAIT
حالا من ديگه نميدونم از بزرگان بپرسيت
اگه بكاپ ميگرفتم كه مشكلي نبود
بار دومم هست كه موقع ريختن درايو صدا اين بلا سرم مياد
الان چيكار كنم ؟
دوست عزيز من خودم الان فلش كردم و اين مشكل برام پيش اومد اگه كسي بلده لطف كنه راهنمايي كنه
دوست گرام هم فايل Main و هم فايل Fs رو Add كردم و دكمه ي فلش رو زدم و انگار فلش شد و اومد رو Please Wait گير كرد كه با فايل پشتيبان كه از Gdfs گرفته بودم درست شد و بالا اومد ولي وقتي ميخواد وارد بشه اين ارور رو ميده .ارور خوش امد گويي . لطفا با شبكه خود تماس بگيريد يا مركز سرويس دهي ..متن كامل ارور به همون صورتي كه هست :
Configuration Error .please Cantact Youre Network Operator Or Service Center
adrenalin
12-05-2008, 13:16
فایل کاستومایز رو فلاش کن درست میشه
Hadi King
12-05-2008, 16:11
[
دوست عزيز ميشه يه كم بيشتر توضيح بدي ..
يعني هم فايل MAIN و هم فايل FS رو ADD كنم و سپس چي .دكمه ي فلش رو بزن يعني هيچ فايل ديگه اي نيست[/quote]
شما بايد هر دو رو تو قسمت files add كني و كاستومايز رو هم بايد تو قسمت MISC files بزاري بعد فلش رو بزني!!:46:
بچه ها يه سوال (شرمنده وقت ندارم اين همه صفحه را سرچ كنم)
يه K750 هست بعد از ريختن درايو صدا روشن نشد(فكر كنمب ه خاطر چنج بودن سريالش)
اومدمو تبديلش كردم به W800 بعد اون پيغام (سيمكارت را صحيح وارد كنيد) اومد
راستي بايد MAIN را هم اد كنم يا نه فقط پچو به تنهايي ؟
همچنين در اين حالت بايد مدل گوشي را K750 انتخاب كنم يا W800?
اسماعيل جون شما الان گوشي رو به w800 تبديل كردي بايد پچ please wait w800 رو روي گوشي بريزي نه مال k750...:18:
فقط پچ تنها روي گوشي بريز ديگه نميخواد Main رو هم فلش كني!!!:21:
مدل گوشي رو بايد الان w800 انتخاب كني:5:
اگه بكاپ ميگرفتم كه مشكلي نبود
بار دومم هست كه موقع ريختن درايو صدا اين بلا سرم مياد
الان چيكار كنم ؟
پچ please wait w800 رو گير بيار روي گوشي بريز:11:
اگه اين ارور ميده Configuration Error .please Cantact Youre Network Operator Or Service Center
اين فايل رو تو قسمت MISC files برنامه ستول قراربده بعد فلش رو بزن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما بايد هر دو رو تو قسمت files add كني و كاستومايز رو هم بايد تو قسمت MISC files بزاري بعد فلش رو بزني!!:46:
يعني دوست گرام منظور شما از فايل كاستومايز همون فايل fs هست كه بايد هم يه بار add كني هم به صورت tpa/preset/custom بريزيش و زيپش كني و توقسمت misc file اونو قرار بدي و بعد دكمه ي فلش رو بزنيl
به مولا خيلي عزيزي h.vike
درست شد
وايييييييييييييييي مردم از خوووووووووووووشششششششششيي ييييي
Hadi King
12-05-2008, 17:48
:46:
يعني دوست گرام منظور شما از فايل كاستومايز همون فايل fs هست كه بايد هم يه بار add كني هم به صورت tpa/preset/custom بريزيش و زيپش كني و توقسمت misc file اونو قرار بدي و بعد دكمه ي فلش رو بزنيl
حالا ديگه فكر كنم ياد گرفته باشي چون گوشيت رو درست كردي:31:
به مولا خيلي عزيزي h.vike
عزيزي از خودته !!وظيفه رو انجام دادم:2:
درست شد
وايييييييييييييييي مردم از خوووووووووووووشششششششششيي ييييي
منم خوشحال شدم درست شد:11::11:
golmohammadi
12-05-2008, 18:33
اسماعيل جون شما الان گوشي رو به w800 تبديل كردي بايد پچ please wait w800 رو روي گوشي بريزي نه مال k750...:18:
فقط پچ تنها روي گوشي بريز ديگه نميخواد Main رو هم فلش كني!!!:21:
مدل گوشي رو بايد الان w800 انتخاب كني:5:
پچ please wait w800 رو گير بيار روي گوشي بريز:11:
ممنون هادي جون
من پچ please wait w800 را ريختم ولي insert correctly sim ظاهر شد
هر كاري كردم نتونستم به w800 بطور سالم تبديل كنم
مجبور شدم همون K750 فلش كنم
بعد كه please wait اومد پچ please wait K750 را ريختم بعدش گوشي روشن نشد چند بار هم همينكارو كردو و روشن نشد
خلاصه آخر به ذهنم رسيد كه پچ را بهمراه MAIN بريزم و اينكارو كردم و گوشي اومد بالا
اين سريال چنجيها خيلي اعصاب خورد ميكنند
خداييش هر بلايي سر K800 ميارم هيچي نميشه
در هر صورت ردش كردم رفت
دوستان من نميدوم چرا هر چي رو انجام ميدم نميشه بعد از چند دفعه تكرار نيشه ؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من ميخوام بعض از فايلها رو پاك كنم و همون طور كه باد يه فتيل نوت پد باز كني و مسير فايل رو بهش يدي ممثلا :براي پاك كردن صداي كارتون تو ويدئو دي جي به اين صورت انجام مدم ابتدا نوت پد رو باز ميكنم و اين ادرس رو توش مينويسم , delfile:/tpa/user/audio/videodj/cartoon.amr
وسپس اون رو با اسم delfil ذخيره ميكنم و اون رو تو سيتول ميزارم هم دكمه ي flash و هم دكمهي write scrib رو امتحان كردم پاك نشده ..
حال اگه اشتباه انجام دادم لطف كنيد بگيد و بگيد چطوري
Hadi King
12-05-2008, 19:59
دوستان من نميدوم چرا هر چي رو انجام ميدم نميشه بعد از چند دفعه تكرار نيشه ؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من ميخوام بعض از فايلها رو پاك كنم و همون طور كه باد يه فتيل نوت پد باز كني و مسير فايل رو بهش يدي ممثلا :براي پاك كردن صداي كارتون تو ويدئو دي جي به اين صورت انجام مدم ابتدا نوت پد رو باز ميكنم و اين ادرس رو توش مينويسم , delfile:/tpa/user/audio/videodj/cartoon.amr
وسپس اون رو با اسم delfil ذخيره ميكنم و اون رو تو سيتول ميزارم هم دكمه ي flash و هم دكمهي write scrib رو امتحان كردم پاك نشده ..
حال اگه اشتباه انجام دادم لطف كنيد بگيد و بگيد چطوري
اين مسير پاك كردن سه تا از فايل هاي داخل ويدئو دي جي هستش كه بايد تو نوت پد بنويسي و با هر اسمي ذخيره ميكني و تو قسمت MISC files برنامه ستول ميزاري و Write SCRIPT رو ميزني و دكمه C رو ميگيري و كابل رو وصل ميكني:11:مدل گوشيت هم ياد نره
Hadi King
12-05-2008, 20:12
ممنون هادي جون
خلاصه آخر به ذهنم رسيد كه پچ را بهمراه MAIN بريزم و اينكارو كردم و گوشي اومد بالا
اين سريال چنجيها خيلي اعصاب خورد ميكنند
خداييش هر بلايي سر K800 ميارم هيچي نميشه
مال هر كي اوردم تو please wait گير ميكرد پچ ميريختم درست ميشد ديگه با main نميريختم !:18:
گل گفتي اعصاب برات نميزاره!!!:19:
k800 ديگه چيكار ميشه كرد:11:
اين مسير پاك كردن سه تا از فايل هاي داخل ويدئو دي جي هستش كه بايد تو نوت پد بنويسي و با هر اسمي ذخيره ميكني و تو قسمت MISC files برنامه ستول ميزاري و Write SCRIPT رو ميزني و دكمه C رو ميگيري و كابل رو وصل ميكني[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مدل گوشيت هم ياد نره
ممنون
دوستان ميخواستم بدونم
بعد از اينكه فايلهاي داخل پوشه ويدئو دي جي رو پاك كردم با فرمانن rmdir:/tpa/user/audio/videodj پوشه رو هم حذف كردم ولي هر وقت رم رو مزنم داخل گوشي مياد بالا و وقتي رم رو درميارم از داخل گوشي ميره تازه فمولدر ويدو. دي جي رو از داخل رم هر چي پاك ميكنم بازم كه به گوشي وصلش ميكنم پوشه ساخته ميشه
Hadi King
13-05-2008, 01:17
دوستان ميخواستم بدونم
بعد از اينكه فايلهاي داخل پوشه ويدئو دي جي رو پاك كردم با فرمانن rmdir:/tpa/user/audio/videodj پوشه رو هم حذف كردم ولي هر وقت رم رو مزنم داخل گوشي مياد بالا و وقتي رم رو درميارم از داخل گوشي ميره تازه فمولدر ويدو. دي جي رو از داخل رم هر چي پاك ميكنم بازم كه به گوشي وصلش ميكنم پوشه ساخته ميشه
دوست عزيز تو تايپك پچ فكر كنم باشه اگه اين پچ رو نصب كني راحت ميتوني پوشه ويدئو دي جي رو پاك كني...اينم اسمش
delete_folder_ringtones_and_video_dj
دوست عزيز اون پچ رو دارم تازه دفعه ي قبلي همون پچ باعت شد كه گوشيم بريزي به هم ..
الان پوشه توي گوشي پاك شده ولي زماني كه رو خارجي رو به گوشي وصل ميكنم پوشه رو تو رم ميسازه و رم رو كه در ميارم پوشه هم ميره ولي بازم كه روم رو ميززنم در حالي كه پوشه رو از داخل رم پاك كردم دوباره توي رم ساخته ميشه
با سلام الان يه مشكل ديگه كه براي گوشيم پيش اومده رو پيدا كرم
اقا من وقتي ميخوام گوشيم رو قفل كنم ، در واقع صفحه كلير كه اول ئكمه ي * بعد دكمه قفل كردن رو ميزنه و ديكه قفل ميشه حالا وقتي ميخوام بازش كنم دكمهي ستاره رو كه ميزنم و بعد بايد دكمه ي باز شود رو بزنم اون قسمت نميياد
يعني من ستاره رو ميزنم و گوشي ميگه رو باز كردن كليك كنيد كه اين قسمت باز كردن نيستش
اقا اين قفله بعد از اينكه ستاره رو ميزني بايد عدد 3 روهم بزني تا بعد دكمهي باز شود فعال بشه
البته اين جور خوبه ها ولي اخه چطور اينجور شده
Hadi King
14-05-2008, 09:34
با سلام الان يه مشكل ديگه كه براي گوشيم پيش اومده رو پيدا كرم
اقا من وقتي ميخوام گوشيم رو قفل كنم ، در واقع صفحه كلير كه اول ئكمه ي * بعد دكمه قفل كردن رو ميزنه و ديكه قفل ميشه حالا وقتي ميخوام بازش كنم دكمهي ستاره رو كه ميزنم و بعد بايد دكمه ي باز شود رو بزنم اون قسمت نميياد
يعني من ستاره رو ميزنم و گوشي ميگه رو باز كردن كليك كنيد كه اين قسمت باز كردن نيستش
اين پچ روي گوشيت ريختي بايد پاكش كني!:18:
password_on_block_keyboard
دوست عزيز اون پچ رو دارم تازه دفعه ي قبلي همون پچ باعت شد كه گوشيم بريزي به هم ..
الان پوشه توي گوشي پاك شده ولي زماني كه رو خارجي رو به گوشي وصل ميكنم پوشه رو تو رم ميسازه و رم رو كه در ميارم پوشه هم ميره ولي بازم كه روم رو ميززنم در حالي كه پوشه رو از داخل رم پاك كردم دوباره توي رم ساخته ميشه
كامپيوترت ويروسي نيست!!!يه چكي كن:13:
ولي اخه چطور اينجور شده
پچ قفل كيبورد رو نصب كردي:21:
اين پچ روي گوشيت ريختي بايد پاكش كني!:18:
password_on_block_keyboard
نه دوست عزيز من بعد فلش كردن گوشيم اصلا هيچ بچي نصب نكردم و در واقع اين براي قفل كردن صفحه كليد با * قفل ميشه و براي باز كردن با 3
راستي مگه مشكلي پيش مياد همين جوري باشه
كامپيوترت ويروسي نيست!!!يه چكي كن:13:
دوست عزيز سيستم ويروس نداره
با تشكر از شما
سلام دوستان
واسه افزايش ظرفيت اس ام اس در ك 750 يه پچ بود و چند تا فايل كه توي مموري كارت مي ريختي
حالا مموري فرمت شده
كسي ميتونه آدرس بده يا آپلود كنه؟
Hadi King
31-05-2008, 10:44
سلام دوستان
واسه افزايش ظرفيت اس ام اس در ك 750 يه پچ بود و چند تا فايل كه توي مموري كارت مي ريختي
حالا مموري فرمت شده
كسي ميتونه آدرس بده يا آپلود كنه؟
واسه K750 پچ نبود اين فايل رو روي گوشي فلش ميكني ظرفيت اس ام اس ميشه بيشتر از 1000 خودم امتحان كردم:11:ديگه تو مموري چيزي نمي ريزي واسه اين كار:18:
JAVAD_YAS14
31-05-2008, 14:09
سلام به همه دوستان
میخواستم بدونم که چه طوری میشه اسکین مدیا پلیر رو روی گوشیم بریزم
البته با برنامه setool2
masoud45
01-06-2008, 10:49
کسی میتونه کمک کنه که من اینو بتونم ---- کنم
Welcome to SEtool2 ( LITE edition ) v 1.11
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51/52, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
if you like LITE edition - please visit [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) and buy FULL.
ChipID:8040,EMP protocol:0301
PHONE IS BROWN
FLASH CID detected:49
Speed:921600
Flash ID check:890D
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:35255@@@@@@ CERT:BROWN
FLASH CID:49 COLOR:BROWN
@@@@@@@IMEI MISMATCH ! GDFS IMEI:35110
Model:K750i
MAPP CXC article: R1CA021 prgCXC125952_EU_1_CL
MAPP CXC version: R1CA021
Language Package:EMEA_6
CDA article: CDA102337/103
CDA version: R3A
Default article: cxc125953
Default version: R1CA021
Operator: 000-00
USERCODE:0000
RESTORATION FILE NOT PRESENT
"R1CA021_CXC125952_EU_1_CL"
YOU MUST PERFORM FULL FLASHING FOR PATCH UNLOCK
Elapsed:7 secs.
PHONE IS BROWN
skipping empty loader...
phone pre-boot failed,possible RECOVERY needed.
Elapsed:5 secs.
mehran_286
01-06-2008, 14:57
PHONE IS BROWN
skipping empty loader...
phone pre-boot failed,possible RECOVERY needed.
Elapsed:5 secs
mehran_286
01-06-2008, 15:00
با این قسمت مشکل داری احتمالا کابل مشکل داره یا فایل میت یا اف اس خرابه این نظرم بود از بچه های دیگه هم بپرس
Hadi King
01-06-2008, 15:31
کسی میتونه کمک کنه که من اینو بتونم ---- کنم
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:35255@@@@@@ CERT:BROWN
FLASH CID:49 COLOR:BROWN
.
دوست عزيز شما نميتونين گوشي رو هك كنين چون ستول گوشي هاي BROWN رو ساپورت نميكنه گوشي شما هم از اين نوع مدله:41:
شما بايد رنگ گوشي تو با باكس يا غيره...ببري به RED تبديل كني:11:
masoud45
01-06-2008, 18:13
دوست عزيز شما نميتونين گوشي رو هك كنين چون ستول گوشي هاي BROWN رو ساپورت نميكنه گوشي شما هم از اين نوع مدله:41:
شما بايد رنگ گوشي تو با باكس يا غيره...ببري به RED تبديل كني:11:
داداش میشه بگی چجوری به red تبدیل کنم.
adrenalin
01-06-2008, 19:35
با اجازه اقا هادی عزیز
مسعود جان شما بده بیرون تا با باکس به red تبدیل کنند
در ضمن هادی جان کاربر فعال شدن شما رو تبریک می گم
Hadi King
01-06-2008, 22:06
با اجازه اقا هادی عزیز
مسعود جان شما بده بیرون تا با باکس به red تبدیل کنند
در ضمن هادی جان کاربر فعال شدن شما رو تبریک می گم
adrenalin تشكر بابت راهنمايي به دوستمون:11:
ممنون از بابت تبريك گفتن:43:
گوشی Brown توسط FAR Manager به راحتی هک میشه و نیازی به فایلهای قفل شکن(ssw) و فایل Rest نداره ولی امکان اضافه کردن پچ براش موجود نیست.
Hadi King
02-06-2008, 15:42
گوشی Brown توسط FAR Manager به راحتی هک میشه و نیازی به فایلهای قفل شکن(ssw) و فایل Rest نداره ولی امکان اضافه کردن پچ براش موجود نیست.
ايمان جون اين ميخواد با برنامه setool2lt اين كارو كنه با FAR Manager كار نكرده...:11:
يه ذره كار با اين نرم افزار سخت تره تا ستول...:20:
به نظر من که کار با فار منیجر خیلی راحته.حداقل اینه که میبینی داری چیکار میکنی و با فولدرها و فایهای گوشی آشنا میشی.
گوشیهای Brown هم بدون دردسر به فار وصل میشند.فقط کافیه فار رو اجرا کنی و دکمه C رو نگه داری و کابل رو وصل کنی.در آخر هم برنامه و Shut Down کنی و تمام.
ولی توصیه میکنم که گوشی رو به Red تبدیل کنی.چون پچ و الف پک یک چیز دیگه هست.
Mohammad_666
03-06-2008, 10:32
سلام من هنوز با زبان فارسی رویk750 به w800 خودم مشکل دارم اون کاستومایزهایی که شما لطف کردید گذاشتید رو امتحان کردم اما باز نشد..............
لطفا کمکم کنید...............
Hadi King
03-06-2008, 12:05
سلام من هنوز با زبان فارسی رویk750 به w800 خودم مشکل دارم اون کاستومایزهایی که شما لطف کردید گذاشتید رو امتحان کردم اما باز نشد..............
لطفا کمکم کنید...............
محمد عزيز اينم دو تا كاستومايز فارسي براي شما هر كدوم امتحان كني رو اين مدل ميخوره:11:
signul.online
03-06-2008, 13:35
سلام دوستان !!
ببخشید که من مشکلمو این جا میگم !!
آخه تو فروم موضوعی واسه مشکلم نبود !
گوشی K750 من همون دکمه ای که باهاش عکس میگیرین همیشه روشن هست !!
و حتی هنگامی که گوشی رو خاموش می کنی روشن می مونه !!
فقط اگر باتری رو در بیاری خاموش بشه !
وقتی گوشی روشنه نورش قوی و ضعیف میشه !
من میگم شاید سیمش گیر کرده جایی و باید باز بشه !
دوستانی که می دونن باید چیکار کنم اگر راهنماییم کنند ممنون میشم !
Hadi King
03-06-2008, 17:34
سلام دوستان !!
ببخشید که من مشکلمو این جا میگم !!
آخه تو فروم موضوعی واسه مشکلم نبود !
گوشی K750 من همون دکمه ای که باهاش عکس میگیرین همیشه روشن هست !!
و حتی هنگامی که گوشی رو خاموش می کنی روشن می مونه !!
فقط اگر باتری رو در بیاری خاموش بشه !
وقتی گوشی روشنه نورش قوی و ضعیف میشه !
من میگم شاید سیمش گیر کرده جایی و باید باز بشه !
دوستانی که می دونن باید چیکار کنم اگر راهنماییم کنند ممنون میشم !
دوست عزيز ببري نمايندگي يا جاي بررسي كنن بهتره خودت بازش نكن:18:شايد مشكل از جاي ديگه باشه:11:
signul.online
04-06-2008, 21:37
ممنون !!
آخه نمی خواستم ببرم تعمیرگاه !!
حالا یکاریش می کنیم !!
شما هم موفق باشید !!
yarihaker
05-06-2008, 23:58
سلام بچه ها
مي خواستم بدونم چه طور ميشه به گوشي هاي cid 36 و cid 50 و brown نفوذ كرد ؟ بدون باكس؟
قبلا تونستم cid 49 red رو هك كنم.
ممنونم !!!!
Cid 50 رو فکر نکنم بشه ولی Cid 36 خیلی راحت بوسیله فار منیجر هک میشه.
فقط کافیه پلاگینهای مخصوص Cid36 رو نصب کنید (SEFP0.10.0.44) بعد خیلی راحت با فار منیجر کار کنید.
yarihaker
06-06-2008, 12:16
Cid 50 رو فکر نکنم بشه ولی Cid 36 خیلی راحت بوسیله فار منیجر هک میشه.
فقط کافیه پلاگینهای مخصوص Cid36 رو نصب کنید (SEFP0.10.0.44) بعد خیلی راحت با فار منیجر کار کنید.
يعني هيچ راهي براي هك كردن cid 50 وجود نداره؟؟؟؟
وچه جوري ميشه brown رو به red تبديل كرد؟؟؟؟
JAVAD_YAS14
07-06-2008, 00:57
سلام به همه دوستان:11:
من فایل کاستومایز w800 r1bd001 لازم دارم :46:
البته زبان فارسی باشه:46:
خیلی ضروری:21:
لطفا کمکم کنید:11:
يعني هيچ راهي براي هك كردن cid 50 وجود نداره؟؟؟؟
وچه جوري ميشه brown رو به red تبديل كرد؟؟؟؟
برای هک Cid 50 نمیدونم راهی هست یا نه!؟ من که ندیدم.
برای تبدیل Brown به Red باید از باکس استفاده کنی.ببر پیش یک تعمیرکار وارد تا برات انجام بده.واسه این میگم وارد چون خیلیها بلد نیستند.
naser_feb8646
07-06-2008, 11:05
سلام به همه دوستان:11:
من فایل کاستومایز w800 r1bd001 لازم دارم :46:
البته زبان فارسی باشه:46:
خیلی ضروری:21:
لطفا کمکم کنید:11:
بیا دوست عزیز اینم کاستومایز که زبان فارسی رو هم داره
ویرایش 22/6/86
به دلیل وجود نرم افزار های جدید مثل SE Tool lite v1.8 به دوستان توصیه نمی کنم که از این روش های قدیمی استفاده کنن
روش کار با اونها رو دوستان در بحث های جدا گانه قرار داده اند
هر سوالی داشتید با پیغام خصوصی از من بپرسید
آموزش هک گوشی های سونی اریکسن
مدل های (K750 و W800 و W550 و K600 و K300 و K700 ....)
----------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش شد: (بازم ویرایش شد! لینک فایل pdf رو به علت اتمام زمان اون در لینک قبلی عوض کردم)
تمام آموزش های موجود در این تاپیک توسط دوست عزیزم MSsoftCO با فرمت pdf تهیه شده که میتونید از لینک زیر داونلود کنید با تشکر فراوان از ایشون
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
----------------------------------------------------------------------------------------
توضیحات: مهم!!!!!!! حتما بخونید
هر کاری که از طریق این متن آموزشی بر روی گوشیتون انجام بدین نتیجش پایه خودتونه !!! و حتی ممکنه گوشیتون رو غیر قابل استفاده بکنید! پس مطالب رو بدقت بخونید چون من هیچ مسئولیتی رو قبول نمیکنم
این آموزش فقط در مورد گوشی های K750 و W800 امتحان شده من بقیه رو تست نکردم
اول باید نرم افزار Far Manager رو داونلود کنین. از اینجا : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش شد : پلاگین های جدید رو داونلود کنید : Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوم باید پلاگین های سونی اریکسن رو داونلود کنین. از اینجا: از اینک بالا استفاده کنید
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینم لازمه Far Manager 1.7 development Pack از اینجا: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد محتویات پوشه پلاگین رو تو مسیر فولدر \Far\Plugins\ folder نرم افزارFar Manager قرار بدین
یعنی فولدر SEFP رو تو فولدر پلاگین های فار منیجر میذارین
وقتی Far Manager رو اجرا می کنین این صفحه رو می بینین که با کلید Tab میتونین بین دو تا ستون منتقل بشین. هر کدوم از این ستون ها برای هر گوشی اتصال یافته استفاده میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاربرد کلید ها: F5 کپی ، F8 پاک کردن ، F10 ذخیره و خروج ، F4 ویرایش ، F2 جدید
در ستون اول با استفاده از کلید Alt+F1 منو رو باز می کنین
و توی منو SEFP رو انتخاب می کنین که این پنجره میاد:
برای اتصال یادتون باشه که درایورهای گوشی و کابل رو قبلا باید نصب کرده باشین! و کابل باید به کامپیوتر وصل باشه ولی نباید به گوشی وصل باشه و ضمنا گوشی هم خاموش باشه
بعد رو Enter the Matrix کلیک می کنین و در حالی که کلید C رو نگه داشتین کابل رو به گوشی وصل می کنین تا وقتی که پیغام عوض بشه و اون موقع کلید C رو رها می کنین.
حالا برنامه به گوشی متصل شده و شما باید این صفحه رو ببینین:
FS رو برای فایل های سیستم انتخاب می کنین و Enter رو می زنین و فهرستی از فایل های درون گوشی رو می بینین که با کلید های بالا و پایین می تونین انتخاب و با Enter واردشون بشین
خیلی خیلی مهم:
یادتون نره باید برگردید به شاخه اصلی فایل های سیستم یعنی همون جایی که اول وارد شدین تو همین صفحه بازم بازگشت رو که بزنین این پنجره میاد که
باید به SHUTDOWN جواب YES داده و خارج بشین. در غیر اینصورت گوشی غیر قابل استفاده میشه!
و گوشی رو برای چند ثانیه آزاد بذارین و بعد روشنش کنین
اینارو تمرین کنین تا چند روش هک رو که خیلی بدردتون خواهد خورد بهتون بگم
یکی به من کمک کنه
من گوشیم ک750 است . من ان را مستر ریست کردم وقتی گوشی رستارت شد همه چی به هم ریخته دکمه های چپ و راست هم غیر فعال است
Hadi King
07-06-2008, 21:37
یکی به من کمک کنه
من گوشیم ک750 است . من ان را مستر ریست کردم وقتی گوشی رستارت شد همه چی به هم ریخته دکمه های چپ و راست هم غیر فعال است
اگه ميشه از فونت كوچيك استفاده كنين:40:
با اون كار هاي كه نقل قول كردي بعد مستر ريست كردي گوشيت اينجوري شد يا هميجوري!!!
فایل لایوت(Layout.xml) گوشیت پاک شده. یک فایل لایوت بریز درست میشه.
Hadi King
09-06-2008, 10:46
فایل لایوت(Layout.xml) گوشیت پاک شده. یک فایل لایوت بریز درست میشه.
اگه با برنامه ستول كار كردي و از هك كردن چيزي ميدوني اينم فايل layout...:11:
masoud45
10-06-2008, 20:45
کسی میتونه واسه هک این گوشی کمکم کنه من از این سری سر در نمیارم ولی k800 و k810 رو بلدم با setool سیییییییییییخ بزنم یعنی از setool سر در میارم.
فریمورش چینیه کسی میتونه یه جنریک برام شیر کنه یا یه لینک معرفی کنه؟؟؟؟؟؟؟/
به احتمال زیاد هم imei گوشی چنج شده هستش ولی هنوز نگ ننداختم.
Welcome to SEtool2 ( LITE edition ) v 1.11
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51/52, DB2020 CID49/51/52
if you like LITE edition - please visit [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) and buy FULL.
OBSOLETE EROM,FORCING COLOR -> RED
OBSOLETE EROM,FORCING CID -> 49
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
Flash ID check:200D
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:3596@@@@@@@@@@ CERT:RED
FLASH CID:49 COLOR:RED
Model:K750i
Brand:Generic
MAPP CXC article: R1CA021 prgCXC125954_CHINA_CL
MAPP CXC version: R1CA021
Language Package:EMEA_6
CDA article: CDA102295/7
CDA version: R2A
Default article: cxc125953
Default version: R1CA021
USERCODE:1366
RESTORATION FILE NOT PRESENT
"R1CA021_CXC125954_CHINA_CL"
YOU MUST PERFORM FULL FLASHING FOR PATCH UNLOCK
Elapsed:5 secs.
Hadi King
10-06-2008, 23:43
کسی میتونه واسه هک این گوشی کمکم کنه من از این سری سر در نمیارم ولی k800 و k810 رو بلدم با setool سیییییییییییخ بزنم یعنی از setool سر در میارم.
فریمورش چینیه کسی میتونه یه جنریک برام شیر کنه یا یه لینک معرفی کنه؟؟؟؟؟؟؟/
به احتمال زیاد هم imei گوشی چنج شده هستش ولی هنوز نگ ننداختم.
مسعود جون اگه همين فريمور رو ميخواي تو تايپك فريمور ها هست اگه ميخواي به w800 تغييرش بدي مشكلي كه از لوگو نداره ميتوني تبديل كني اگه سريالش اصلي باشه چنچ نباشه:11:
masoud45
11-06-2008, 10:23
مسعود جون اگه همين فريمور رو ميخواي تو تايپك فريمور ها هست اگه ميخواي به w800 تغييرش بدي مشكلي كه از لوگو نداره ميتوني تبديل كني اگه سريالش اصلي باشه چنچ نباشه:11:
هادی جون میخوام همون فریمور خودش رو روش بریزم بعد روش پچ نصب کنم imei گوشی هم چنج نشده. دقیقا میتونی بگی چه فایلهایی میخواد تا من دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Hadi King
11-06-2008, 10:50
هادی جون میخوام همون فریمور خودش رو روش بریزم بعد روش پچ نصب کنم imei گوشی هم چنج نشده. دقیقا میتونی بگی چه فایلهایی میخواد تا من دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مسعود جون اگه سريالش چنچ هستش فلش نكني بهتره برو با باكس چنچش كن بعد فلش كن!!!اگه سريال اصليه كه نياز به Main & Fs و كاستومايز داري براي فلش كه برات ميزارم:40:
Main & Fs و كاستومايز...:11:
masoud45
11-06-2008, 11:27
مسعود جون اگه سريالش چنچ هستش فلش نكني بهتره برو با باكس چنچش كن بعد فلش كن!!!اگه سريال اصليه كه نياز به Main & Fs و كاستومايز داري براي فلش كه برات ميزارم:40:
Main & Fs و كاستومايز...:11:
خداییش دمت گرم هادی جووووووووووون سریال گوشی چنج نشده .
حالا واسه نصب پچ مثل k810 هست یا نه؟؟؟؟؟
یه لینک واسه پچ هاش واسم میذاری؟؟؟؟؟؟؟؟
Hadi King
11-06-2008, 12:12
خداییش دمت گرم هادی جووووووووووون سریال گوشی چنج نشده .
حالا واسه نصب پچ مثل k810 هست یا نه؟؟؟؟؟
یه لینک واسه پچ هاش واسم میذاری؟؟؟؟؟؟؟؟
مخلصم حميد جون :40:
آره پچ ريختن مثل k810 هستش !:46:
اينم لينك پچ هاش:
masoud45
11-06-2008, 21:31
سلام . کمک کمک
setool را که اجرا می کنم بعد که identify می زنم برنامه می پره و اجرا نمی کنه . باید چه کار کنم ؟ :19::19::19::19:
Hadi King
11-06-2008, 23:42
سلام . کمک کمک
setool را که اجرا می کنم بعد که identify می زنم برنامه می پره و اجرا نمی کنه . باید چه کار کنم ؟ :19::19::19::19:
مسعود جون فقط وقتي كه identify رو ميزني برنامه بسته ميشه يا همه گزينه ها:18:
برنامه ستول رو يه بار ديگه Extract Here كن...:11:
masoud45
12-06-2008, 18:50
مسعود جون فقط وقتي كه identify رو ميزني برنامه بسته ميشه يا همه گزينه ها:18:
برنامه ستول رو يه بار ديگه Extract Here كن...:11:
هادی جون من هر گزینه ای رو که میزنم میپره.
دوباره هم extract کردم درست نمیشه نمیدونم چکار کنم یهو اینجوری شد .رو کامپیوتر های دیگه هم تست کردم جواب ندادا.؟؟؟؟؟؟؟؟
Hadi King
12-06-2008, 21:49
هادی جون من هر گزینه ای رو که میزنم میپره.
دوباره هم extract کردم درست نمیشه نمیدونم چکار کنم یهو اینجوری شد .رو کامپیوتر های دیگه هم تست کردم جواب ندادا.؟؟؟؟؟؟؟؟
از ورژن هاي ديگه استفاده كن نگاه اونا هم همين جوريه:11:
yarihaker
14-06-2008, 23:38
منم يه بار w700 رو به w800 تبديل كردم دوربينش كار نكرد
كسي تونسته اين مشكل رو حل كنه؟
Hadi King
15-06-2008, 15:23
منم يه بار w700 رو به w800 تبديل كردم دوربينش كار نكرد
كسي تونسته اين مشكل رو حل كنه؟
درايو دوربين w800 هم روش ريختي....:11:اگه ريختي كار نكرده پس نميشه:18:
سلام دوستان
ماله من به برنامه متصل نمیشه و این خطارو میده
عکسش
تمام پلاگینهارو هم نصب کردم
Hadi King
15-06-2008, 16:33
سلام خسته نباشید
دوستان لینک پلاگینها کار نمیکنه!!!
ماله من اصلا اون منوی seep نمیاد. چیکار کنم؟
دوست عزيز سلام اون پست مال 2 سال پيشه نگاه 07-22-2006, 12:41 AM برنامه هك ديگه هم هست !!! CID گوشيت مگه چنده با برنامه ستول نميتوني كار كني مگه اون راحتره:11:
دوست عزيز سلام اون پست مال 2 سال پيشه نگاه 07-22-2006, 12:41 AM برنامه هك ديگه هم هست !!! CID گوشيت مگه چنده با برنامه ستول نميتوني كار كني مگه اون راحتره:11:
من از نرم افزار setool2lite رو گرفتم گوشیم k750 اون cid هم باگوشیم میسازه ولی وقتی کلید c رو میگیرم و کابل وصل میکنم گوشیم روشن میشه
درایورش رو هم نصب کردم باز هم کار نمیکنه چیکار کنم؟
yarihaker
17-06-2008, 20:32
كاستومايز مربوط به اين فريمور كه فارسي هم داشته باشه رو ميخواستم
W700_r1ca021_main_eu_1
W700_r1ca021_fs_emea_6_red49
ممنون
adrenalin
17-06-2008, 20:59
ببخشید 2تا شد
adrenalin
17-06-2008, 21:00
خدمت شما
لینک مستقیمه
yarihaker
17-06-2008, 21:02
خدمت شما
لینک مستقیمه
خيلي خيلي ممنون !!!
من از نرم افزار setool2lite رو گرفتم گوشیم k750 اون cid هم باگوشیم میسازه ولی وقتی کلید c رو میگیرم و کابل وصل میکنم گوشیم روشن میشه
درایورش رو هم نصب کردم باز هم کار نمیکنه چیکار کنم؟
باشه دیگه!
2 روزه پست دادیم هیچکس نیست جواب مارو بده.
باشه دیگه!
باید usb flash deriver رو نصب کنی...
موفق باشی.
موفق باشی.
چطوری نصب کنم نمیشه خطا میده هر کاری میکنم
راهنمایی کن...
adrenalin
18-06-2008, 16:00
نسبش کن خیلی ساده است
Hadi King
20-06-2008, 16:26
باشه دیگه!
موفق باشی.
چطوری نصب کنم نمیشه خطا میده هر کاری میکنم
راهنمایی کن...
نسبش کن خیلی ساده است
از راهنمایی دوستان ممنون دوست عزیز:11:
شما اینو نصب کنید انشاالله مشکل حل بشه:20:
موفق باشید!:40:
Parsester
27-06-2008, 12:23
سلام
من یک گوشی k750 دارم که:
CID:49
RED
من با سی تول خواستم منوش رو عوض کنم که در وسط کار بعد از این که چند تا از ایکون ها رو می ریزه بعد دیگه کاری نمی کنه و بعد پیغام می ده:
can't get packet properties
به صورت زیر
welcome to setool2 lite edition v 1.07
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51, DB2020 CID49/51/52
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:35570501518011 CERT:RED
LDR:051207 0928 NPACXC1250165_1_SEMC_COMPACTFLASHLOADER R2B
Flash props sent ok
DETACH CABLE FROM PHONE.
REMOVE BATTERY FROM PHONE, THEN INSERT IT BACK
THEN PRESS "READY"
Trying to launch embedded bootloader...
Embedded flashloader:
COMPACT_ID_LOADER_CRIPPLED_SETOOL2_R2
Flash props sent ok
FOUND: R1CA021_CXC125952_EU_1_CL
Restore from:R1CA021_CXC125952_EU_1_CL
Elapsed:52 secs.
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:35570501518011 CERT:RED
LDR:051207 0928 NPACXC1250165_1_SEMC_COMPACTFLASHLOADER R2B
Flash props sent ok
DETACH CABLE FROM PHONE.
THEN PRESS "READY"
Embedded flashloader:
COMPACT_ID_LOADER_CRIPPLED_SETOOL2_R2
Flash props sent ok
FOUND: R1CA021_CXC125952_EU_1_CL
Restore from:R1CA021_CXC125952_EU_1_CL
CSloader version:
COMPACT_SEMC_FS_LOADER_SETOOL2 LITE
loader startup: executed
loader filesystem startup: executed
loader GDFS startup: executed
Writing package...
Directory: tpa/preset/system/menu/
menu.ml (69215)
Can't get packet properties.
Abort all operations.
Can't write file (menu.ml)
csloader refused shutdown, that is minor error.
CSL shutdown failed. really not error.
Elapsed:144 secs.
من یک گوشی W810 رو منوهاش رو عوض می کنم و همیشه خیلی راحت انجام میشه.من منوهای مخصوص K750 رو امتحان می کنم و نمیشه.حالا فایل منوی گوشی خراب شده و گوشی رو که روشن می کنم نمی تونم منو رو باز کنم و ایراد می گیره.
چکار باید بکنم.
Hadi King
27-06-2008, 12:31
سلام
من یک گوشی k750 دارم که:
CID:49
RED
من با سی تول خواستم منوش رو عوض کنم که در وسط کار بعد از این که چند تا از ایکون ها رو می ریزه بعد دیگه کاری نمی کنه و بعد پیغام می ده:
can't get packet properties
من یک گوشی W810 رو منوهاش رو عوض می کنم و همیشه خیلی راحت انجام میشه.من منوهای مخصوص K750 رو امتحان می کنم و نمیشه.حالا فایل منوی گوشی خراب شده و گوشی رو که روشن می کنم نمی تونم منو رو باز کنم و ایراد می گیره.
چکار باید بکنم.
دوست عزيز Main رو روي گوشيت فلش كن فقط Main رو add كن :20:
يا منوي اورجينال رو روي گوشيت فلش كني اگه ميخواي تا بزارم :11:
این فایل همراه درایور دوربین رو تبدیل میکنه به درایور هیبرید این دو تا گوشی
کیفیت عکس ها امتحان شده و افزایش داشته
مهمتر افزایش کیفیت فیلم برداریه که به 17 فریم رسیده. درایور های دیگه هم هست منتها این بهترینشونه
درايور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فایل رو باید تو این مسیر کپی کنید: FS\ifs\settings\camera
از درایور خود گوشی یه بک آپ بگیرین
چند تا اسکین مدیا پلیر برای W800 و K750 گیرم اومده تو اولین فرصت با عکس میذارم
فونت های جدید که دیگه تو حالت تایپ مسیج فونت ها بولد نیستن و حروف بیشتری رو میتونین ببینین
درایور تغییر یافته صفحه نمایش که گاما و کنتراست رو بهتر میکنه
و مهمتر اینه که چطوری هر زبانی که دلتون میخواد به گوشی اضافه کنید
همه رو تو اولین فرصت که بتونم میگم ولی باحالشون تبدیل کامل گوشی های به همدیگس که خودم کلی حال کردم
بعضی هاشون نیاز به ترجمه دارن!
فعلا
شرمنده ها . این پست رو از صفحه 3 نقل قول کردم :18: !
آقا سیاوش میخواستم بدونم این درایور به w810 هم میخوره ؟ :27:
بدجور به یه درایور کیفیت بالا برا گوشیم نیاز دارم !!!!
Hadi King
27-06-2008, 12:50
شرمنده ها . این پست رو از صفحه 3 نقل قول کردم :18: !
آقا سیاوش میخواستم بدونم این درایور به w810 هم میخوره ؟ :27:
بدجور به یه درایور کیفیت بالا برا گوشیم نیاز دارم !!!!
hosiyar عزيز اين درايو دوربين به گوشي شما هم ميخوره :46:
درايو دوربين و صدا اين k750i.w700i.w800i.w810i چهار تا گوشي به هم ميخوره :11:
درايو هاي دروبين باحال ديگه هم امده هااااااا...
sahar-hd
27-06-2008, 17:11
سلام
من گوشي كا750 دارم red sid43 R1CA 021 و اينكه فلش كامل كرد با فريموري كه دانلود كرد چون سريال چنج هست يعد فلش تو لوود كردن گير ميكنه و بالا نمي اد چي كار كنم؟؟؟؟/ جايي هم توضيحي نديدم
لطفا كمي زودتر كمك كنيد؟....
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hadi King
27-06-2008, 17:47
سلام
من گوشي كا750 دارم red sid43 R1CA 021 و اينكه فلش كامل كرد با فريموري كه دانلود كرد چون سريال چنج هست يعد فلش تو لوود كردن گير ميكنه و بالا نمي اد چي كار كنم؟؟؟؟/ جايي هم توضيحي نديدم
لطفا كمي زودتر كمك كنيد؟....
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز اين پچ رو بريز روي گوشيت :20:
پچ ريختن رو كه بلدي:11:اگه بلد نيستي تا برات بگم
درايو دوربين و صدای k770 را می شود بگذاری ........
sahar-hd
28-06-2008, 06:46
آره عزيز بلد هستم تا ديروز خيلي با گوشيم حال ميكردم همه چيزش خوب بود تا اينطور شد
حالا دانلود كردم ايشالا درست بشه ؤ خدايش خيلي لطف كردي من برم نصبش كنم:46:
sahar-hd
28-06-2008, 06:59
آقا من چطور ازت تشكر كنم يه دنييييييييياااااااااااااا ااا تشكر و سپاس گذاري از اساتيدي چون شما
يه سوال در هنگام فلش كردن فايل كاستم رو از كجا بيارم و بايد تو مسيرش باشه يا اينكه خود فايلهارو زيپ كنم
:31::10:
masoud45
28-06-2008, 11:38
سلام به همگی
کسی میتونه به من بگه چجوری ظرفیت مسیج k750 رو افزایش بدم فریمور r1ca021
Hadi King
28-06-2008, 15:06
درايو دوربين و صدای k770 را می شود بگذاری ........
بفرما دوست عزيز اينم درايو صدا و دوربين :11:
آره عزيز بلد هستم تا ديروز خيلي با گوشيم حال ميكردم همه چيزش خوب بود تا اينطور شد
حالا دانلود كردم ايشالا درست بشه ؤ خدايش خيلي لطف كردي من برم نصبش كنم:46:
آقا من چطور ازت تشكر كنم يه دنييييييييياااااااااااااا ااا تشكر و سپاس گذاري از اساتيدي چون شما
يه سوال در هنگام فلش كردن فايل كاستم رو از كجا بيارم و بايد تو مسيرش باشه يا اينكه خود فايلهارو زيپ كنم
:31::10:
دوست عزيز تشكر لازم نيست :41: فايل كاستومايز بايد زيپ شده باشه و تو قسمت MISC files قرار بگيره :46: اگه كاستومايز فارسي ميخواي بگو تا برات بزارم خــــــب :11:
سلام به همگی
کسی میتونه به من بگه چجوری ظرفیت مسیج k750 رو افزایش بدم فریمور r1ca021
مسعود جون شما با برنامه ستول ميتوني اينكار رو انجام بدي ولي بعد از اينكار همه مسج هاي تو گوشيت پاك ميشه شما اول با برنامه MyPhoneExplorer از مسج هاي تو گوشيت بك آپ بگير تا بعد بريزي روي گوشيت:11:
همين فايل كه ميزارم رو بزار تو اين MISC files برنامه ستول و اون بالا فلش رو بزن و ....:11:
mohammad-p990i
28-06-2008, 15:12
عزیزم این برای k850 جواب میده
جوابشو با پیام خصوصی بده
Hadi King
28-06-2008, 15:43
عزیزم این برای k850 جواب میده
جوابشو با پیام خصوصی بده
پيغام خصوصي براي شما فعال نيست كـــــه :31:
نــــــه دوست من براي اين مدل نميشــــــه :41:
masoud45
28-06-2008, 17:30
سلم کمک فوری میخوام نمیدونم انگار gdfs گوشی پریده این پیغام رو میده وقتی خواستم ازش یه backup بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
wrong response, break.
failed, that is fatal
Elapsed:220 secs.
Hadi King
28-06-2008, 17:34
سلم کمک فوری میخوام نمیدونم انگار gdfs گوشی پریده این پیغام رو میده وقتی خواستم ازش یه backup بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
wrong response, break.
failed, that is fatal
Elapsed:220 secs.
نه مسعود جان اين ارور مال Gdfs گوشيت نيست اين ارور ميشه گفت مال كابل و پورت گوشيت هست !:20:
پورت گوشيت رو تميز كن يا از يه كابل ديگه استفاده كن برا منم پيش امده:11:
masoud45
28-06-2008, 17:42
نه مسعود جان اين ارور مال Gdfs گوشيت نيست اين ارور ميشه گفت مال كابل و پورت گوشيت هست !:20:
پورت گوشيت رو تميز كن يا از يه كابل ديگه استفاده كن برا منم پيش امده:11:
بابا هادی جون الان که سیم کارت رو تو گوشی گذاشتم گوشی روشن نمیشه؟؟؟؟
گوشی خودم نیست تو رو خدا هادی جون کمکم کن؟؟؟/
Hadi King
28-06-2008, 17:58
بابا هادی جون الان که سیم کارت رو تو گوشی گذاشتم گوشی روشن نمیشه؟؟؟؟
گوشی خودم نیست تو رو خدا هادی جون کمکم کن؟؟؟/
مسعود جون شما يه بار Main رو روي گوشيت فلش بزن درست ميشه بقيه حرفا بيا تو ياهو بزن تا اينجا پست زيادي زده نشه:11:
sahar-hd
29-06-2008, 06:59
لطف ميكنيد ولي من ار فارسي خوشم نمياد
اگه يه لطفي كني فايل كاستم رو اماده فلش كردن برام بگذاري دانلود كنم لطف بزرگي ميكني البته گوشيم الان درست شده و تمام پچها رو نصب كردم
چطور مي شه پچ خاصي رو پاك كنم و بقيه پچ ها پاك نشن؟
sahar-hd
29-06-2008, 07:05
من يه گوشيه s500 گرفتم چطور مي شه اين نوري كه كنارش روشن ميشه رو خاموش كرد هيچ پستي هم نديدم كه راهنمايي كنه
اگه اطلاعاتي داريد به من كمك كنيد اقايون
Hadi King
29-06-2008, 15:10
لطف ميكنيد ولي من ار فارسي خوشم نمياد
اگه يه لطفي كني فايل كاستم رو اماده فلش كردن برام بگذاري دانلود كنم لطف بزرگي ميكني البته گوشيم الان درست شده و تمام پچها رو نصب كردم
چطور مي شه پچ خاصي رو پاك كنم و بقيه پچ ها پاك نشن؟
بفرما اينم كاستومايز فارسي :
همون پچي كه ميخواي پاك كني رو تو قسمت MISC files برنامه ستول ميزاري و Write SCRIPT رو ميزني تا موقعي كه Yes & No امد Yes رو ميزني و اون پچ پاك ميشه از روي گوشي :11:
من يه گوشيه s500 گرفتم چطور مي شه اين نوري كه كنارش روشن ميشه رو خاموش كرد هيچ پستي هم نديدم كه راهنمايي كنه
اگه اطلاعاتي داريد به من كمك كنيد اقايون
شرمنده اطلاعي از اين نوع گوشي ندارم:41:هر كسي كه اينو گوشي داره به دوستمون كمك كنه
mohamad_reza72
30-06-2008, 13:34
h vike جان به نظر شما کا810 خیلی نسبت به کا 800 بهتره ؟
صداش چطور؟
mohamad_reza72
30-06-2008, 13:35
صداش چطور؟
Hadi King
30-06-2008, 13:49
صداش چطور؟
صداش چطور؟
محمد رضـــــا جون فرقي با هم ندارن :41:
صداش براي خود گوشي و باندش مناسبه خوبــــــه :11:
سلام، من با موفقیت گوشی k750 مو به W800 تبدیل کردم؛ یه قاب هم براش خریدم و قابشو هم به W800 تبدیل کردم، اما وقتی روشنش می کنم میزنه no netw. coverage و وقتی شمارمو میگیرم میگه خاموشه، من دوباره قاب k750 مو گذاشتم اما بازم میگه no netw. coverage به نظر شما مشکل از کجاست؟؟ لطفا کمک کنید خیلی مهمه آخه دیگه گوشی ندارم
Hadi King
03-07-2008, 11:56
سلام، من با موفقیت گوشی k750 مو به W800 تبدیل کردم؛ یه قاب هم براش خریدم و قابشو هم به W800 تبدیل کردم، اما وقتی روشنش می کنم میزنه no netw. coverage و وقتی شمارمو میگیرم میگه خاموشه، من دوباره قاب k750 مو گذاشتم اما بازم میگه no netw. coverage به نظر شما مشکل از کجاست؟؟ لطفا کمک کنید خیلی مهمه آخه دیگه گوشی ندارم
هر چي هست همون مشكل از عوض كردن قاب بوده :13:
چون براي فلش كردن اين مشكل پيش نمياد شما يه سر ببر تعميرگاه بررسي كنن :11:
سلام دوباره، دوباره گوشیو بازو بسته کردم درست شد...
Hadi King
03-07-2008, 14:24
سلام دوباره، دوباره گوشیو بازو بسته کردم درست شد...
خوشحال كه مشكلت حل شــــــد :11:
sahar-hd
04-07-2008, 07:55
براي تغيير كا750 به دبليو 800 چه چيزايي لازمه؟
از كجا بگيرم؟ اگه بتونيد دقيقا راهنماييم كنيد ممنون مي شم
راستي چه تغييري بينشون به وجود مي اد؟ چطور ميشه؟
Javad0111
04-07-2008, 10:36
---------------------------------------------------------------------------------
به نظر من اصلآ اين كار را نكني خيلي خيلي بهتره!!!حداقل اگه كنجكاو هستي و دوست تو هم اين كار را تجربه كني من به شخصه به تو پيشنهاد مي كنم كه اصلآ تبديل به W800 نكن.از پچ و Elf استفاده كن و حال كن باهاش(در نتيجه سرعت كمي پايين مياد )
چون واقعآ K750 سي پي يو ضعيفي داره.و اين كار يك بار اضافي بر روي گوشي حساب مي شه.
از نظر سرعت هم مطمعآ باش كه سرعتش كمي كمتر مي شه!!!
اين بود نظر من.چون من تمام كار ها را روي گوشيم انجام دادم.و اگه دا بخوادمي خوام K750 خودمو بفروشم و به جاش K800 بگيرم چون K800 واقعآ گوشي رديفيه.از نظر سرعت,دوربين,صدا و ...
sahar-hd
05-07-2008, 07:39
لطف كردي جواب دادي
منم حوصله دردسر ندارم و اينكارو نميكنم
Hadi King
05-07-2008, 08:56
به نظر من اصلآ اين كار را نكني خيلي خيلي بهتره!!!حداقل اگه كنجكاو هستي و دوست تو هم اين كار را تجربه كني من به شخصه به تو پيشنهاد مي كنم كه اصلآ تبديل به W800 نكن.از پچ و Elf استفاده كن و حال كن باهاش(در نتيجه سرعت كمي پايين مياد )
چون واقعآ K750 سي پي يو ضعيفي داره.و اين كار يك بار اضافي بر روي گوشي حساب مي شه.
از نظر سرعت هم مطمعآ باش كه سرعتش كمي كمتر مي شه!!!
اين بود نظر من.چون من تمام كار ها را روي گوشيم انجام دادم.و اگه دا بخوادمي خوام K750 خودمو بفروشم و به جاش K800 بگيرم چون K800 واقعآ گوشي رديفيه.از نظر سرعت,دوربين,صدا و ...
لطف كردي جواب دادي
منم حوصله دردسر ندارم و اينكارو نميكنم
سحر و جواد جان از جواب دادنت ممنون ولي در واقع اينجور كه شما جواب سحر خانم رو دادين هر كه ديگه بود منصرف ميشد براي تبديل به w800 سرعت كم نميشه چون الان ميشه من گوشي رفيقم رو تبديل كردم ولي تا حالا نميومده بگه سرعت كمه يا گوشي هنگ ميكنه پچ و الف هم براش رديف كردم الان داره كلي حال ميكنه با گوشيش!:26:
پس سحر جان اگه دوست داري به w800 تبديل كن از نظر من خيالت راحت باشه نه سرعت كم ميشه نه چيزاي ديگه دارم به وضوع ميبينم كه اينجوري نشده بعد از تبديل به w800...
:11:اگه فايل هاي مورد نياز رو ميخواي بگو تا واست بزارم:46:
sahar-hd
06-07-2008, 06:49
سلام خسته نباشيد اگه تمام فايلهارو بگذارد تا دانلود كنم خيلي ممنونتون مي شم
اگه سرعتش پايين اومد دوباره عوضش مي كنم من منتظر اين لطف شما هستم
Hadi King
06-07-2008, 07:01
سلام خسته نباشيد اگه تمام فايلهارو بگذارد تا دانلود كنم خيلي ممنونتون مي شم
اگه سرعتش پايين اومد دوباره عوضش مي كنم من منتظر اين لطف شما هستم
بفرما اينم فايل ها به شما:11: اينو بدون كه سرعت كم نميشه اين همه ادم تبديل كردن :41:
Main & Fs & كاستومايز
sahar-hd
08-07-2008, 11:31
سلام من فلش كردم و حالا پيقام اينسرت سيم ميده
از قسمت پچ ، پچهاي دبيليو 800گرفتم ولي پچ پليز وايت نبود از كجا بگيرم اگه داري برام بگذاريد لطفا
هر چه زودتر ممنون مي شم زووووووووووودتر
Hadi King
08-07-2008, 11:57
سلام من فلش كردم و حالا پيقام اينسرت سيم ميده
از قسمت پچ ، پچهاي دبيليو 800گرفتم ولي پچ پليز وايت نبود از كجا بگيرم اگه داري برام بگذاريد لطفا
هر چه زودتر ممنون مي شم زووووووووووودتر
جوابتو تو كلوپ پچ دادم همونجا پچ برات گذاشتم سحر جان :11:
دوستان گوشی w550 ایی دارم که فقط صفحه سفید میاد وقتی روشنش میکنم و میخوام اونو نرم افزاری فلش کنم یه سری مطالب هم تو سایت های خارجی هم ایرانی پیدا کردم که خیلی قدیمی بود و باید از سایت topsony.com نرم افزار firmware کوشی رو دانلود کنم که اونم بهم اجازه نمیداد(به دلایل اینکه میگه باید چندین روز از عضویتت بگذره و نمیدونم چندین پست داشته باشی)
بنابراین اگر لطف کنید راهنمایی کنید که راه دیگه ایی نداره و یا اینکه احتمالا جای دیگه ایی مشه این فایل هارو پیدا کرد یا نه؟
Hadi King
08-07-2008, 16:03
دوستان گوشی w550 ایی دارم که فقط صفحه سفید میاد وقتی روشنش میکنم و میخوام اونو نرم افزاری فلش کنم یه سری مطالب هم تو سایت های خارجی هم ایرانی پیدا کردم که خیلی قدیمی بود و باید از سایت topsony.com نرم افزار firmware کوشی رو دانلود کنم که اونم بهم اجازه نمیداد(به دلایل اینکه میگه باید چندین روز از عضویتت بگذره و نمیدونم چندین پست داشته باشی)
بنابراین اگر لطف کنید راهنمایی کنید که راه دیگه ایی نداره و یا اینکه احتمالا جای دیگه ایی مشه این فایل هارو پیدا کرد یا نه؟
فريمورت چيه تا برات پيداش كنم يا لينك بدم يا ادرس فايل رو :11:
آموزش هک با SE Tool کجاست؟
Hadi King
10-07-2008, 13:53
آموزش هک با SE Tool کجاست؟
بفرما اينم آموزش PDF هــــك ستول براي شما :
adrenalin
10-07-2008, 14:00
اموزش کار باستول :11:
Hadi King
10-07-2008, 14:55
اموزش کار باستول :11:
احمد جون من هم همينو گذاشتم ولي مال تو فونتش فرق ميكنه ديگه هيچي :41:
سلام دوستان
من قبلاً گوشی را هک کرده بودم و مشکلی نداشتم تا این که یه بار گوشی را فلش کردم ولی یادم رفت پچ های را که نصب کرده بودم پاک کنم حالا دیگه پچ های قبلی روی گوشی نصب نمی شن
ممنون میشم یه راه حل جلوی پام بزارید
Hadi King
11-07-2008, 16:06
سلام دوستان
من قبلاً گوشی را هک کرده بودم و مشکلی نداشتم تا این که یه بار گوشی را فلش کردم ولی یادم رفت پچ های را که نصب کرده بودم پاک کنم حالا دیگه پچ های قبلی روی گوشی نصب نمی شن
ممنون میشم یه راه حل جلوی پام بزارید
شما دوست عزيز يه بار Main تنها روي گوشـــــي فلش كنين چون Main تمام پچ هاي نصب شده رو پاك ميكنه و شمــــا دوباره پچ ها رو بريزيد روي گوشي :11:
من گوشیمو هک کردم k 800 مشکلی نبود
اما حالا که فلش کردم مرتب خاموش و روشن میشه تا میری توی منو خاموش میشه یا وقتی درام مکالمه میکنم بعضی وتا هم موقع شارژ
به نظرتون چیکار کنم
Hadi King
13-07-2008, 09:29
من گوشیمو هک کردم k 800 مشکلی نبود
اما حالا که فلش کردم مرتب خاموش و روشن میشه تا میری توی منو خاموش میشه یا وقتی درام مکالمه میکنم بعضی وتا هم موقع شارژ
به نظرتون چیکار کنم
مشكل از فريمور گوشيت هستش به يــــه فريمور ديگه تبديل كن :46:
از اين به بــــعد هم سوالاتت رو اينجا مطرح كن :11:
H.vike جان امتحان می کنم
ممنون
Highbury
13-07-2008, 13:32
دوستان ما یه کا750 داریم که میخوام از نظر صدا و دوربین تقویت بشه چیکار میشه کرد؟
همچنین میخوام پسورد هم واسه گوشی بذارم در کل ردیف بشه دیگه هر چی کم و کاسی داره برطرف بشه.
Hadi King
13-07-2008, 17:45
دوستان ما یه کا750 داریم که میخوام از نظر صدا و دوربین تقویت بشه چیکار میشه کرد؟
همچنین میخوام پسورد هم واسه گوشی بذارم در کل ردیف بشه دیگه هر چی کم و کاسی داره برطرف بشه.
دوست من :
1. اشنايي كامل با برنامه setool2lite و داشتن اين برنامه
براي آشنايي هم اين PDF اموزشش رو بخوني اگه ميتوني كاراي اين اموزش رو انجام بدي تا فايل هاي مورد نياز رو بهت معرفي كنـــــم:11:
Highbury
13-07-2008, 18:39
کار کردن با این برنامه رو بلدم قبلا روی کا800 خودم تقویت صدا انجام دادم.
ولی نصب کردن پچ رو بلد نیستم حالا یه نگاه به این Pdf میندازم.
میخوام این کا750 رو فوق العادش کنم.
شما فایل رو بدین و قسمتی که من باید بخونم رو بگید چون زیاده.
Hadi King
13-07-2008, 22:48
کار کردن با این برنامه رو بلدم قبلا روی کا800 خودم تقویت صدا انجام دادم.
ولی نصب کردن پچ رو بلد نیستم حالا یه نگاه به این Pdf میندازم.
میخوام این کا750 رو فوق العادش کنم.
شما فایل رو بدین و قسمتی که من باید بخونم رو بگید چون زیاده.
دوست من فريمور K750i خودتون رو بگين تا براتون پچ بذارم :46:
و تو PDF شما اون قسمت نصب پچ رو بخونيد ريختن پچ روي گوشي رو ياد ميگيرين :11:
sonyericsson_w
13-07-2008, 23:41
با سلام خدمت دوستان و تشكر از راهنمايهاتون راستش من اصلا از هك گوشي سر در نميارم و ميخواستم بدونم بهترين روش همين روش ستول هست خواهشا راهنماييم كنيد بازم مرسي
Hadi King
13-07-2008, 23:45
با سلام خدمت دوستان و تشكر از راهنمايهاتون راستش من اصلا از هك گوشي سر در نميارم و ميخواستم بدونم بهترين روش همين روش ستول هست خواهشا راهنماييم كنيد بازم مرسي
شـــــما اموزشش رو بخون بعد هر سوالي داشتي بپرس !
لینک دانلود Se Tool را میخوام ، درضمن این آموزشش که گذاشتید که کامل نیست!!؟؟
Hadi King
13-07-2008, 23:53
لینک دانلود Se Tool را میخوام ، درضمن این آموزشش که گذاشتید که کامل نیست!!؟؟
تو اين تايپك لينك دانلود برنامه ستول هست همون پست اول ؟ به سه قسمت تبديل كردن
كجا اموزشش كامل نيست همه چي گفته ديگـــــه !
sonyericsson_w
13-07-2008, 23:57
ممنون دوست عزيز ولي برنامه ستول رو از كجا بيارم و در ضن روي W810 كار ميكنه؟
Hadi King
14-07-2008, 00:00
ممنون دوست عزيز ولي برنامه ستول رو از كجا بيارم و در ضن روي W810 كار ميكنه؟
پست بالا رو نگاه كن به دوستمون راهنمايي كردم تو هم برو تو اون تايپك لينك برنامه هست :11:
آره W810 هم ساپورت ميكنه:46:
مشكل از فريمور گوشيت هستش به يــــه فريمور ديگه تبديل كن :46:
از اين به بــــعد هم سوالاتت رو اينجا مطرح كن :11:
باشه حتما از این به بعد سوالامو انجا مطرح میکنم :46: خشن:31::13:
و ممنون از راهنمایت
Hadi King
14-07-2008, 17:56
باشه حتما از این به بعد سوالامو انجا مطرح میکنم :46: خشن:31::13:
و ممنون از راهنمایت
دوستـــ من چيزي نگفتم كــــه داري خشن ميگي :31:
روي تايپك اين نوشته ؟
آموزش کامل هک گوشی های سونی اریکسن بویژه K750 و W800
شما براي K800 گفته بودي منم راهنماييت كردم :11:
reza2pars
15-07-2008, 23:47
کد ریست کردن گوشی K750 چنده؟
چنین کدی نداره.
Hadi King
16-07-2008, 22:35
چنین کدی نداره.
درســــته چنين كدي نيست اگه تو قسمت تنظيماتش نگاه كني نوشته ريست تنظيمات و ريست كلــــي ؟
لینک دانلود مستقیم se tool light را میخوام
Hadi King
17-07-2008, 17:32
لینک دانلود مستقیم se tool light را میخوام
همين لينك هستش لينك مستقيم كسي نذاشته چون حجمش زيـــاده :11:
نه منظورم اینه که یه جایی غیر از 2shared
Hadi King
19-07-2008, 12:08
نه منظورم اینه که یه جایی غیر از 2shared
بـــفرما اينجا پست 825 رو نگاه كنــــــ :11:
E-Masood
19-07-2008, 17:55
سلام یه سوال داشتم
من اگه بخوام K750 خودمو هک کنم مثلا منوی اونو عوض کنم اگه سریالش چنج شده باشه ایرادی داره؟
adrenalin
19-07-2008, 22:43
نه خیر دوست عزیز هر کاری دوست داری انجام بده
فلش کردن گوشی رو یه زمانی میگفتند نمیشه که الان با یه پچ حل میشه
sahar-hd
20-07-2008, 10:40
گوشي منم كا750 هست هزار بار فلش كردم تبديلش كردم و از اين كارا و سريال چنج هم هست ،هر كاري مي خواي بكن باهاش
من بهترين درايو دوربين مي خوام كه زومش از همه بيشتر باشه و كيفيتش هم كم نشه هركس داره لطفا برام بگذاره
با بالا ترين زوووووووووووم مي خوام
Hadi King
20-07-2008, 10:41
سلام یه سوال داشتم
من اگه بخوام K750 خودمو هک کنم مثلا منوی اونو عوض کنم اگه سریالش چنج شده باشه ایرادی داره؟
نه خیر دوست عزیز هر کاری دوست داری انجام بده
فلش کردن گوشی رو یه زمانی میگفتند نمیشه که الان با یه پچ حل میشه
درست اول كه پچ Please wait نبود همه بعد از فلش تو Please wait گير ميكرد بالا نميومد :41:
حالا كه پچش امده هر كـــاري دوست داري انجـــام بده :11:راحـــــت باش
لینک مستقیم را پیدا کردم :31:
sahar-hd
21-07-2008, 13:32
من بهترين درايو دوربين مي خوام كه زومش از همه بيشتر باشه و كيفيتش هم كم نشه هركس داره لطفا برام بگذاره
لطفا
sahar-hd
21-07-2008, 13:35
با بالا ترين زوووووووووووم واقعي براي كا750 r1ca021
يا دبيليو 800 DB2010
لطفا
sa_ostad
21-07-2008, 23:11
درود بر شما . من برای گوشی رفیقم (w700) پچ لیب و الف رو ریختم ولی وقتی گوشیو روشن میکنم بالا نمیاد و هی صفحه نمایش خاموش و روشن میشه . حالا خواستم بدونم چه جوری میشه اون پچ هارو پاک کنم. اصلا میشه این کارو کرد ؟ اگه نمیشه لطفا یه راهنمایی بکنید...
sahar-hd
22-07-2008, 07:16
اگه از برنامه ستول استفاده مي كني همون راه قبلي برو فقط زماني كه گزينه yes و no اومد شما كليد yes رو بزن پچ پاك مي شه
موفق لاشيد
Hadi King
27-07-2008, 00:42
گوشي منم كا750 هست هزار بار فلش كردم تبديلش كردم و از اين كارا و سريال چنج هم هست ،هر كاري مي خواي بكن باهاش
لطفا
با بالا ترين زوووووووووووم واقعي براي كا750 r1ca021
يا دبيليو 800 DB2010
لطفا
سحــــر جون اين چه كاريه از شما بعيــد بود سه تا پست بدي تو تايپك ديگه هم همين سوال رو پرسيدي كه چند روزي نبودم الان امدم برات اپلود كردم گذاشتم برو ببين خوبـــه؟جديد هم هستــــش:11:
behnam_tr
27-07-2008, 11:10
اگه سریال درون گوشی با سریال پشت گوشی یکی نباشند آیا میتوان روی گوشی پچ - منو و یا ....نصب کرد ؟؟
آیا در این صورت مشکلی پیش میاد ؟؟
Hadi King
27-07-2008, 22:44
اگه سریال درون گوشی با سریال پشت گوشی یکی نباشند آیا میتوان روی گوشی پچ - منو و یا ....نصب کرد ؟؟
آیا در این صورت مشکلی پیش میاد ؟؟
دوست من هيچ ايرادي نداره با خيال راحت فلش كن اولا كـــه پچ Please wait نيومده بود بعد از فلش رو Please wait گير ميكرد و گوشي لود نميشد و به اينو گوشي ها چنج ميگفتن حالا كه اين نوع پچ امده با خيال راحت فلش كــــن:11:
mohammad-p990i
28-07-2008, 02:10
راستی کسی این هک رو به صورت کامل نداره
چون تمام عکسهاش خرابه
Hadi King
28-07-2008, 02:19
راستی کسی این هک رو به صورت کامل نداره
چون تمام عکسهاش خرابه
محمد جان اين فايل PDF رو دانلود كن بخون همه چي داره :11:
behnam_tr
28-07-2008, 09:16
دوست من هيچ ايرادي نداره با خيال راحت فلش كن اولا كـــه پچ Please wait نيومده بود بعد از فلش رو Please wait گير ميكرد و گوشي لود نميشد و به اينو گوشي ها چنج ميگفتن حالا كه اين نوع پچ امده با خيال راحت فلش كــــن:11:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یعنی می فرمایید من اگه گوشیم رو فلش کنم رو please wait گیر میکنه و لود نخواهد شد ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آیا این حرف شما برای نصب پچ نیز صادق است ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]با این شرایط گوشی من سریال چنج هست ؟؟؟
sahar-hd
29-07-2008, 05:39
:31: حالا كجا گذاشتي؟
بهنام برو هر كار مي خاي بكن با خيال راحت منم يه كا750 دارم يه اس500 و دارم حالشو مي برم
تو هم همين كارو بكن
behnam_tr
29-07-2008, 09:32
:31: حالا كجا گذاشتي؟
بهنام برو هر كار مي خاي بكن با خيال راحت منم يه كا750 دارم يه اس500 و دارم حالشو مي برم
تو هم همين كارو بكن
:31:چیرو کجا گذاشتم ؟
:41:منظورت چیه ؟؟
Hadi King
29-07-2008, 17:32
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یعنی می فرمایید من اگه گوشیم رو فلش کنم رو please wait گیر میکنه و لود نخواهد شد ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آیا این حرف شما برای نصب پچ نیز صادق است ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]با این شرایط گوشی من سریال چنج هست ؟؟؟
دوست من امكانش زياده كه تو Please wait گير كنه اگه گير كرد كه با يه پچ درست ميشه اگه گير نكرد كه خداروشكر !:11:
به احتمال زياد ميشه گفـــت چنجــــه :21:
sahar-hd
30-07-2008, 04:40
با شما نبودم با اقا هادي بودم
مرسي از درايوي كه گذاشتي ، وقتي جايگذاريش كردم نتيجه رو بهت مي گم
Hadi King
30-07-2008, 16:32
:31:چیرو کجا گذاشتم ؟
:41:منظورت چیه ؟؟
بهنام جون سحر جون با من بودن يه درايو دوربين براش اپلود كردم گذاشتم چون تو تايپك هاي ديگه هم پرسيده بود بهش گفتم بره همونجا ببينـــه !
سوتفاهم نشــــه ! موفق باشيد
با شما نبودم با اقا هادي بودم
مرسي از درايوي كه گذاشتي ، وقتي جايگذاريش كردم نتيجه رو بهت مي گم
مخلصيم امتحان كردي نتيجه رو بــگو سحر جانــــ :11:
mohammad-p990i
30-07-2008, 16:38
محمد جان اين فايل PDF رو دانلود كن بخون همه چي داره :11:
مرسی تشکر :11:راسی شما لیستی از هک هایی که میشه ب این هک انجام داد رو ندارین:10:
Hadi King
30-07-2008, 16:47
مرسی تشکر :11:راسی شما لیستی از هک هایی که میشه ب این هک انجام داد رو ندارین:10:
يعني چه محمد جان ليست گوشي هاي كه به گوشي هاي ديگه تبديل ميشه رو داري ميگي :11:
"sepideh"
31-07-2008, 11:25
عزیز این لینکه که ارور می ده کار نمی کنه
Hadi King
31-07-2008, 16:11
عزیز این لینکه که ارور می ده کار نمی کنه
سپيده عزيز عضويتت تو اين انجمن تبريكــــ :11:
ولي اين لينك چيـــه كي بهت معرفي كـــرده :20:
sahar-hd
02-08-2008, 07:06
سلام
من درايو دوربين رو نصب كردم زومش فرقي نكرده ولي انگار كيفيت عكسا بيشتر شده
اين لينكي كه سپيده جان گذاشته براي دانلود پلاگين و سفپ ها براي هك با فار منيجر هست منم يه زماني دان كردم ولي بدرد نمي خوره
sahar-hd
02-08-2008, 07:09
سپيده عزيز عضويتت تو اين انجمن تبريكــــ :11:
ولي اين لينك چيـــه كي بهت معرفي كـــرده :20:
سلام
اين لينكي كه سپيده جان گذاشته براي دانلود پلاگين و سفپ ها براي هك با فار منيجر هست منم يه زماني دان كردم ولي بدرد نمي خوره
Hadi King
02-08-2008, 14:41
سلام
سلام
حالا يه سرچ ديگه اي برات ميزنم براي درايو دوربين اگه پيدا كردم ميزارم :11:
همون پلاگين ها براي تبديل K750 به W800 با برنامه فارمنيجــر ؟ حالا ستول امده براي اينكار ايحتياج به اين چيزا نيـــست :46:
mehdi313
02-08-2008, 21:02
من گوشیم W810.خواستم فضای smsش رو افزایش بدم که وسط کار گفت باطری رو دربیار و دوباره بذار سر جاش بعد READY زدم بعدم تمام شد.ولی دیگه گوشیم روشن نشد.!!!!!
در ضمن مشخصاتش اینه:
CID:49 و IMei اون با رو کارتنش یکیه>ولی من از GDFSش بک آپ نگرفتم.از یه GDFS مال W810 که در پوشه برنامه setool بود :19:هم استفاده کردم ولی نشد.چکار کنم!!!!!!
من گوشیم W810.خواستم فضای smsش رو افزایش بدم که وسط کار گفت باطری رو دربیار و دوباره بذار سر جاش بعد READY زدم بعدم تمام شد.ولی دیگه گوشیم روشن نشد.!!!!!
در ضمن مشخصاتش اینه:
CID:49 و IMei اون با رو کارتنش یکیه>ولی من از GDFSش بک آپ نگرفتم.از یه GDFS مال W810 که در پوشه برنامه setool بود :19:هم استفاده کردم ولی نشد.چکار کنم!!!!!!
شما چرا آموزشها رو نخوندی.
اولا که فضای sms روی گوشی W810 زیاد نمیشه.
بعد نباید GDFS یک گوشی دیگه رو روی گوشی خودت فلش میکردی.
حالا باید گوشی رو ببری بیرون تا بوسیله باکس برات GDFS بریزند روی گوشی.
بعد هم وقتی گوشیت درست شد اولین کاری که میکنی اینه که از GDFS گوشیت یک بک آپ میگیری.آموزشها رو هم یک بار بخون.
Hadi King
03-08-2008, 06:37
در ضمن مشخصاتش اینه:
شما چرا آموزشها رو نخوندی.
اولا که فضای sms روی گوشی W810 زیاد نمیشه.
بعد نباید GDFS یک گوشی دیگه رو روی گوشی خودت فلش میکردی.
حالا باید گوشی رو ببری بیرون تا بوسیله باکس برات GDFS بریزند روی گوشی.
بعد هم وقتی گوشیت درست شد اولین کاری که میکنی اینه که از GDFS گوشیت یک بک آپ میگیری.آموزشها رو هم یک بار بخون.
ايمان جون استاد بنده راست گفتنــــ دوست من چرا شما اموزش PDF برنامه ستول رو نخوندي اگه خونده بودي اينجوري نميشد؟؟ ولي حالا شما يه بار خودت فول فلش كن ببين درست ميشـــه اگه نشد بعد بايد ببري بيرونــــ :11:
mohammad-p990i
03-08-2008, 17:34
يعني چه محمد جان ليست گوشي هاي كه به گوشي هاي ديگه تبديل ميشه رو داري ميگي :11:
منظورم این بود که کارهایی که با این هک میشه انجام داد رو میخوام
راستی میشه با این هک قفل رمز دار مثل نکیا بهش داد یا اینکه روی مسیجر کد گذاشت یا.....
و گوشیم هم k850 هستش
:40:
mehdi313
03-08-2008, 20:39
با تشکر از دوستان
چطوری میشه گوشی رو فلش کرد.بایدببرم بیرون بدم فلش کنن. یا خودمم میتونم؟اگه میشه کامل توضیح بدید.
در ضمن من دوباره با اون GDFSی که در برنامه Setool بود این کار رو کردم جواب داد و اومد بالا ولی دائم ریست میکنه و قفل میکنه!!!!
رو چه گوشی هایی میشه فضای sms رو افزایش داد رو k800 میشه؟
mehdi313
04-08-2008, 00:04
خودم چطوری می تونم گوشیمو فلش کنم؟راستی اینا مال گوشیمه.... نگاه کنید!!!
ابتداidentify رو زدم و این نوشته ها اومد:
Flash ID check:2019
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:************** CERT:RED
IMEI MISMATCH ! GDFS IMEI:++++++++++++++این شماره متفاوت بود با شماره بالایی:
Model:W810i
Brand:Generic
MAPP CXC article: R4EA031 prgCXC1250316_GENERIC_HN
MAPP CXC version: R4EA031
Language Package:S_ASIA_LEVAN
CDA article: CDA102555/110
Default article: cxc1250324
Default version: R4CE012
RESTORATION FILE PRESENT FOR DETECTED FIRMWARE
Elapsed:4 secs.
حالا از GDFSی که توی یکی از پوشه های برنامه Setool بود و من روی این گوشی Write کرده بودم بک آپ گرفتم(شاید کار عجیبی کردم!!)
Will backup GDFS now.
PATCH:061204 1529 HAN_DB2010_MEM_PATCHER_R2A007_CXC9876543210 0
LDR:060718 0842 LIE_DB2010_FLASHLOADER_R2A003_CXC1326738
Flash props sent ok
DETACH CABLE FROM PHONE.
THEN PRESS "READY"
INT LDR:COMPACT_ID_LOADER_CRIPPLED_SETOOL2_R2
Flash props sent ok
FOUND: R4EA031_CXC1250316_GENERIC_HN
Restore from:R4EA031_CXC1250316_GENERIC_HN
CSloader version:
SETOOL2 LITE COMPACT_SEMC_FS_LOADER (FAT V26)
stated number of vars:1772
Found:1016 variables
Found:348 variables
Found:309 variables
Found:99 variables
GDFS read all done, GDFS_**************.BIN written
Phone detached
Elapsed:120 secs.
حالا اون GDFS روwrite کردم دوباره روی گوشی!!
Flash props sent ok
DETACH CABLE FROM PHONE.
THEN PRESS "READY"
Flash props sent ok
FOUND: R4EA031_CXC1250316_GENERIC_HN
Restore from:R4EA031_CXC1250316_GENERIC_HN
CSloader version:
Will write GDFS now.
will write 1772 variables
gdfsWrite err:11,block:1,unit:3CA
gdfsWrite err:11,block:2,unit:CF0
gdfsWrite err:11,block:3,unit:FC8
gdfsWrite err:11,block:4,unit:17B5
gdfsWrite err:11,block:4,unit:17D8
gdfsWrite err:11,block:4,unit:1B5E
gdfsWrite err:11,block:5,unit:2350
gdfsWrite err:11,block:6,unit:2738
done
Phone detached
Elapsed:143 secs.
حالا با این نتایج به نظرشما چکار کنم؟اصلا چه بلایی سر گوشیم اومده؟
البته دوباره گوشیم مثل قبل موقع انتخاب گزینه های Phone و Music قفل میکنه !!!!
adrenalin
04-08-2008, 12:33
کاری نداره فلش کردن که ببین
اول ستول رو باز کن نوع گوشیت رو انتخاب کن
بعد در قسمت فایل اول مین رو ادد کن بعد FS رو
بعد در قسمت میسک فایل کاستومایز رو بزار بعد
دکمه C گوشیت رو نگه دار کابل رو وصل کن فلاش رو بزن بعد از چند ثانیه میگه کابل رو در بیار و باتری رو در بیار دوبار جا بزن
بعد دوباره C رو نگه دار کابل رو جا بزن دکمه REDEY رو بزن
بعد از 4یا 5دقیقه کار تمومه
Hadi King
04-08-2008, 17:19
منظورم این بود که کارهایی که با این هک میشه انجام داد رو میخوام
راستی میشه با این هک قفل رمز دار مثل نکیا بهش داد یا اینکه روی مسیجر کد گذاشت یا.....
و گوشیم هم k850 هستش
:40:
همون كاري هايي كه تو PDF بـــود رو ميشه روي گوشي انجام داد يعني ريختن پچـــ عوض كردن ايكون هاي گوشيـــ ووووو....
گوشي شما تو ليست گوشي هاي برنامه ستول نيست پســـ نميشه كاري براش كــرد :41:
رو چه گوشی هایی میشه فضای sms رو افزایش داد رو k800 میشه؟
رو گوشي هاي w700.w800.k750.و براي k800 هم پچ براش امده كه اينكارو ميكنـــه :11:
mehdi313
05-08-2008, 07:17
دکمه C گوشیت رو نگه دار کابل رو وصل کن فلاش رو بزن بعد از چند ثانیه میگه کابل رو در بیار و باتری رو در بیار دوبار جا بزن
با عرض معذرت فایل کاستومایز چیه!؟؟:41:
adrenalin
05-08-2008, 09:32
با عرض معذرت فایل کاستومایز چیه!؟؟:41:
فایل زبان گوشی رو میگن مثل فارسی *انگلیسی و.....
سلام .
من w810 دارم که دیشب یه پچ تغییر واکمن از k810 اشتباهی ریختم روش.
حالا وقتی گوشی رو روشن می کنم روی صفحه ی اول سفید رنگ می مونه و هنگ می کنه.
می تونید کمکم کنید؟؟با settool فلش کردم
کمممممممممممممممممممممممم مک
hessam_sz
05-08-2008, 14:15
با زدن اين همه پست تو تمام تاپيك ها كار خودتون سخت تر ميشه چون كسي اگر بخواد كمك كنه نميدونه كدوم يكي را جواب بده
Hadi King
05-08-2008, 16:25
سلام .
من w810 دارم که دیشب یه پچ تغییر واکمن از k810 اشتباهی ریختم روش.
حالا وقتی گوشی رو روشن می کنم روی صفحه ی اول سفید رنگ می مونه و هنگ می کنه.
می تونید کمکم کنید؟؟با settool فلش کردم
دوست عزيز اين چه كاري انجام دادي همه جا سوالت رو مطرح كرديــــ :11:
اگه همينكارت رو ادامه بدي اخطار رو گرفتي هاااا باعث بهم ريختن تايپك ها شدي حالا دوستان كجا شما رو راهنمايي كننــــ ديگه اينكارو انجام نديد :41:
mehdi313
06-08-2008, 07:35
با تشکر از دوستان
من این کار رو کردم گوشی بالا میاد ولی مشکل please wait داره!پچ please wait رئو هم نصب کردم ولی نشد.
به این پیغام ها نگه کنید....:
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:355407..... CERT:RED
IMEI MISMATCH ! GDFS IMEI:04857....
MAPP CXC article: R4EK001 prgCXC1250316_GENERIC_HN
MAPP CXC version: R4EK001
Elapsed:40 secs.
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:355407.... CERT:RED
Flash props sent ok
DETACH CABLE FROM PHONE.
THEN PRESS "READY"
Flash props sent ok
FOUND: R4EK001_CXC1250316_GENERIC_HN
Restore from:R4EK001_CXC1250316_GENERIC_HN
writing K:\Download\W810_R4EK001_MAIN_GENERIC_HN_RED49\W81 0_R4EK001_MAIN_GENERIC_HN_RED49.mbn
CURRENT FLASH FILE CID:49
SSW uses dynamic hash, dynamic hash len is:344
Will flash 344 blocks...
SSW loading returns:0
writing K:\Download\W810_R4EK001_FS_AMERICA_2_RED49\W810_R 4EK001_FS_AMERICA_2_RED49.fbn
CURRENT FLASH FILE CID:49
SSW uses dynamic hash, dynamic hash len is:157
Will flash 157 blocks...
SSW loading returns:0
CSloader version:
Processing script...
Will execute script now.
Phone detached
Elapsed:360 secs.
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:355407.... CERT:RED
Flash props sent ok
DETACH CABLE FROM PHONE.
THEN PRESS "READY"
Flash props sent ok
FOUND: R4EK001_CXC1250316_GENERIC_HN
Restore from:R4EK001_CXC1250316_GENERIC_HN
CSloader version:
Writing package...
META-INF (0)
Directory: META-INF/
MANIFEST.MF (382)
file block nak,err:2
Can't write file (MANIFEST.MF)
Directory:
a.class (362)
b.class (5788)
c.class (5099)
d.class (9721)
de.properties (878)
en.properties (763)
es.properties (928)
fr.properties (896)
chdir: 2
Directory not found, attempt to create
Directory: icons/
icon.png (309)
Directory:
images.bin (23829)
images2.bin (47233)
Can't extract file from package.
Break.
Elapsed:108 secs.
sahar-hd
06-08-2008, 16:38
سلام
ويبره كا 750 از كار افتاده چي كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
می خواستم بدونم می شود صدای زنگ task در k750 رو تغییر بدم؟
mehdi313
06-08-2008, 18:53
با عرض معذرت از همه دوستان:
پیام زیر رو نگاه کنید:
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:35540701982017 CERT:RED
IMEI MISMATCH ! GDFS IMEI:04857555048575
Elapsed:6 secs.
گوشی خودش سریال اصلی بود بعد من اون gdfs خام رو روی گوشی ریختم.حالا که گوشی رو فلش کردم پیغام please wait که برای گوشیهای چنجیه رو میده چکار کنم؟ با تشکر
سلام
ويبره كا 750 از كار افتاده چي كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برو تو منوی سرویس ببین اونجا هم از کار افتاده یا نه؟
سلام
می خواستم بدونم می شود صدای زنگ task در k750 رو تغییر بدم؟
میشه.باید فایل مربوط به صدای Task رو از توی FS پیدا کنی و صدای دلخواهتو جایگزینش کنی.اسمش رو یادم نیست چیه.
با عرض معذرت از همه دوستان:
پیام زیر رو نگاه کنید:
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:35540701982017 CERT:RED
IMEI MISMATCH ! GDFS IMEI:04857555048575
Elapsed:6 secs.
گوشی خودش سریال اصلی بود بعد من اون gdfs خام رو روی گوشی ریختم.حالا که گوشی رو فلش کردم پیغام please wait که برای گوشیهای چنجیه رو میده چکار کنم؟ با تشکر
GDFS خام رو با کگابل معمولی نمیشه روی گوشی ریخت چون نمیتونه آنلاکش کنه.نیاز به کابل سرویس یا باکس هست.ببر بوسیله باکس برات آنلاکش کنند.
Hadi King
07-08-2008, 00:42
GDFS خام رو با کگابل معمولی نمیشه روی گوشی ریخت چون نمیتونه آنلاکش کنه.نیاز به کابل سرویس یا باکس هست.ببر بوسیله باکس برات آنلاکش کنند.
حرف ايمان جون درستــــه براي ريختن GDFS خام از دستگاه باكس استفاده بشه بهتر اولا چرا شما GDFS خام رو روي گوشيتون فلش كردينـــــ :11:
جناب iman_s :
صدای task مال خود سونی اریکسون است و اجازه حذف و جای گزینی از توی منو ها رو نمی دهد
لطفا اگر راه حلی دارد که این فایل رو حذف و جایگزین کرد به من بگوویید
ممنون
جناب iman_s :
صدای task مال خود سونی اریکسون است و اجازه حذف و جای گزینی از توی منو ها رو نمی دهد
لطفا اگر راه حلی دارد که این فایل رو حذف و جایگزین کرد به من بگوویید
ممنون
خوب دوست عزیز منم که گفتم تو صداهای Fs هست.
این جور صداها چون مورد نیاز سیستم هستند درون فایلهای سیستمی گوشی قرار دارند و نمیشه به راحتی بهشون دسترسی داشت.
بوسیله برنامه های هک به مسیر زیر برو و از فایلهاش بک آپ بگیر.بعد ببین کدومش مربوط به Task هست:
\tpa\preset\system\sound
یک فایل همنام و پسوند اون درست کن و در مسیر مربوطه قرار بده.صدای شاتر دوربین و بلوتوث و ... هم در این مسیر ذخیره شدند.
sahar-hd
10-08-2008, 07:31
[quote=iman_s;2775118]برو تو منوی سرویس ببین اونجا هم از کار افتاده یا نه؟
خوب اين منوي سرويس كجاست؟ منظورت كدومه؟
Hadi King
10-08-2008, 17:24
خوب اين منوي سرويس كجاست؟ منظورت كدومه؟
سحر جان اينجـــا :11:
<*>>*>*
اينو كه زدي ميري تو ازمايش خدمات و لرزاننده رو نگاه ميكنيــــ
< جواستيك به سمت راست
> جواستيك به سمت چپ
* ستاره
sahar-hd
11-08-2008, 06:51
اره حواسم نبود بلدم الان مي رم...
اينجا هم كار نمي كنه حالا چيكار كنم؟؟
Hadi King
11-08-2008, 17:25
اره حواسم نبود بلدم الان مي رم...
اينجا هم كار نمي كنه حالا چيكار كنم؟؟
سحر جان اگه كار نميكنه ببر بيرون برات بررسي كننـــ وقتي تو اون گزينه رفتي كليد هاي 1 تا 9 رو بزني ويبره ميزنـــه هيچي نزد :11:
sahar-hd
14-08-2008, 06:36
سلام
اقا هادي
نمي دونم خودش درست شد چند شب پيش يك دفعه كار افتاد منم به هيچ چيش دست نزدم
قبلا ويبرش خيلي قوي بود ولي الان فكر كنم ضعيف تر شده :31:
Hadi King
14-08-2008, 16:45
سلام
اقا هادي
نمي دونم خودش درست شد چند شب پيش يك دفعه كار افتاد منم به هيچ چيش دست نزدم
قبلا ويبرش خيلي قوي بود ولي الان فكر كنم ضعيف تر شده :31:
چـــه گوشي عجيب غريبي داري سحـــر جان :31:
شايــد خواب بوده الان بيدار شـــده :31:
sahar-hd
15-08-2008, 12:20
نمي دونم شايد
به خاطر همينه كه باهاش حال مي كنم كاش مي شد كيفيت صفحه نمايش رو بيشتر كرد
نمي دونم شايد
به خاطر همينه كه باهاش حال مي كنم كاش مي شد كيفيت صفحه نمايش رو بيشتر كرد
چرا نشه ...
بفرما اینم کیفیت تصویر w810 برای شما
این فایل رو بریز به این آدرس
IFS\SETTINGS\DISPLAY
و کیفیت تصویر k750 تبدیل میشه به w810
sahar-hd
20-08-2008, 22:25
سلام
من يه سري درايو جدايد و آپديت شده مي خواستم لطف كنيد و اگه داريد بهم بديد:11:
با تشكر
Hadi King
20-08-2008, 22:32
سلام
من يه سري درايو جدايد و آپديت شده مي خواستم لطف كنيد و اگه داريد بهم بديد:11:
با تشكر
بفرما سحر جان اينا درايو صــدا و دوربين و DISPLAY براي شــما :11:
سلام سياوش جان
راستش من اون قسمتي كه بلاگين ها رو بايد از اونجا دالود كرد رو امتحان كردم (
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ) اما نتونستم بلاگين ها رو دانلود كنم ، خواهش مي كنم يه لينك دانلود ديگه رو معرفي كن
Hadi King
21-08-2008, 01:45
سلام سياوش جان
راستش من اون قسمتي كه بلاگين ها رو بايد از اونجا دالود كرد رو امتحان كردم (
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ) اما نتونستم بلاگين ها رو دانلود كنم ، خواهش مي كنم يه لينك دانلود ديگه رو معرفي كن
دوست عزيز اون پست ها و لينك ها قديمي هستنــــ و استفاده از اون نرم افزار توصيـــه نميشه شما بريد برنامه setool2lite رو دانلود كنيد و با اين نرم افزار هر كار كـــه ميخواستي انجام بدي رو بگو تا راهنمايت كنـــم!:46:
برا دانلود هم يه سرچي همينجا بزن تايپك هاي زيادي هســـت :11:
abolfazlm
21-08-2008, 22:24
من گوشی K750 رو فلش زدم حالا بالا میاد اما صفحه اون از اول تا آخر سفیده و هیچی رو نشون نمیده ؟؟ یعنی چی؟؟
sahar-hd
23-08-2008, 06:43
يه بار ديگه فلش كن البته فول فلش كن و اگه بازم تو قسمت لوود شدن گير كرد وplease waite كامل نشد بيا از هادي جان در خاست كن برات پچ بگذاره تا نصب كني و گوشيت مي اد بالا
گوشي منم يه بار اين طور شد ولي درست شد نگران نباش
sajadblog.blogfa
23-08-2008, 21:18
سلام
دوستان من با يك مشگل روبرو شدم .
گوشيمو 3 ماه پيش آيكون هاشو عوض كردم . ولي حالا گزينه ها قاتي پاتي شدند حالا از اساتيد تقاضضا دارم اگر آيكون هاي اصلي k750 رو دارند برام بذارند يعني هم ml و هم آيكون ها.
باتشكر
فقط خيلي احتياج دارم هرچه سريع تر بهتر
Hadi King
23-08-2008, 23:44
سلام
دوستان من با يك مشگل روبرو شدم .
گوشيمو 3 ماه پيش آيكون هاشو عوض كردم . ولي حالا گزينه ها قاتي پاتي شدند حالا از اساتيد تقاضضا دارم اگر آيكون هاي اصلي k750 رو دارند برام بذارند يعني هم ml و هم آيكون ها.
باتشكر
فقط خيلي احتياج دارم هرچه سريع تر بهتر
دوست من چرا دنبال ايكون ها هستين شما Main تنها رو روي گوشيتون فلش كنيد همه ايكون هاي اصلي بر ميگرده و چيزي هم از گوشيتون پاك نميـــشه :11:
sajadblog.blogfa
24-08-2008, 10:26
ممنون ولي با منو حل نشد
حالا مي خواستم ببينم كسي پچ please wite رو براي k750 فريمور R1Ca021 داره.
با تشكر
Hadi King
24-08-2008, 13:08
ممنون ولي با منو حل نشد
حالا مي خواستم ببينم كسي پچ please wite رو براي k750 فريمور R1Ca021 داره.
با تشكر
سجاد جان من نگفتم با منو با Main رو فلش ميكني روي گوشيت همه ايكون ها درست ميشــه:11:
بفرما اينم پچـــ :20:
sajadblog.blogfa
24-08-2008, 13:20
ممنون ولي Idm مي گه سورس مورد نضر رو براي دانلود پيدا نمي كنه؟
sajadblog.blogfa
25-08-2008, 11:09
دستت درد نكنه مشكل از من بود
با سلام
دوستان ادرس دقيق برلي پاك كردن اين عكس سوني اريكسون تو پوشه ي pictures چيه
براي سيتول ميخواستم .منظورم اينه كه يه ادرس مينويسي تو نوتپد و مثلا صداهاي پوشه ي ويدئو دي جي رو پاك ميكني .حالا مسير دقيق اين پوشه عكس ها رو ميخواستم براي پاك كردن اون عكس سوني اريكسون
Hadi King
26-08-2008, 13:25
با سلام
دوستان ادرس دقيق برلي پاك كردن اين عكس سوني اريكسون تو پوشه ي pictures چيه
براي سيتول ميخواستم .منظورم اينه كه يه ادرس مينويسي تو نوتپد و مثلا صداهاي پوشه ي ويدئو دي جي رو پاك ميكني .حالا مسير دقيق اين پوشه عكس ها رو ميخواستم براي پاك كردن اون عكس سوني اريكسون
بفرما دوســت من اين آدرســــ :11:
Memarzadeh
27-08-2008, 08:25
با سلام به همه دوستان
از اينكه اين سوال را اينجا مطرح مي كنم عذر مي خواهم
من از كجا مي توانم نرم افزار معرفي كا 750 به كامبيوتر را دانلود كنم
ممنون ميشوم راهنمايي فرماييد
Hadi King
27-08-2008, 19:11
با سلام به همه دوستان
از اينكه اين سوال را اينجا مطرح مي كنم عذر مي خواهم
من از كجا مي توانم نرم افزار معرفي كا 750 به كامبيوتر را دانلود كنم
ممنون ميشوم راهنمايي فرماييد
از اينجـــا دوست من :46:
david30o
03-09-2008, 19:02
میشه تغییر منو k800 رو توضیح بدین ؟
به چه برنامه هایی نیاز هست؟
Hadi King
04-09-2008, 11:28
میشه تغییر منو k800 رو توضیح بدین ؟
به چه برنامه هایی نیاز هست؟
برنامه ستول تو اين تايپك پست اول هســـت براي دانلود :46:
و براي تغيير منو هم اين اموزش رو بخونيـــد :11:
younes_ysf
08-09-2008, 00:55
ببخشید من دنبال راهی میگردم که باهاش گوشی k310i ام رو باهاش فلش کنم و مثلا میزان حافظه اس ام اس ش رو زیاد کنم کسی میدتونه کمکم کنه. خدایی خسته شدم از بس توی این صفحه ها گشتم. من برنامه ستول و فار و xs++ v, nhvl trx v, رو دارم فقط بعضی فایلهای مورد نیاز رو ندارم. مثلا واسه فار و پلاگین sefp رو نیاز دارم کث این گوشی رو پشتیبانی کنه که ندارم.
محمد حسن بیگی
08-09-2008, 18:09
لینک مستقیم را پیدا کردم :31:
عزیزم پسووردش چیه
ببخشید من دنبال راهی میگردم که باهاش گوشی k310i ام رو باهاش فلش کنم و مثلا میزان حافظه اس ام اس ش رو زیاد کنم کسی میدتونه کمکم کنه. خدایی خسته شدم از بس توی این صفحه ها گشتم. من برنامه ستول و فار و xs++ v, nhvl trx v, رو دارم فقط بعضی فایلهای مورد نیاز رو ندارم. مثلا واسه فار و پلاگین sefp رو نیاز دارم کث این گوشی رو پشتیبانی کنه که ندارم.
حجم sms این گوشی زیاد نمیشه.
برای فلش میتونی از Setool2lite استفاده کنی.من باهاش چند بار K310 فلش کردم.حتی رجیستر دستی.
برای کار با فارمنیجر هم میتونی از پلاگینهای SEFP گوشی K510 استفاده کنی ولی از Rest فریمور گوشی خودت باید استفاده کنی یا از rest هاس Setool
pooya.oyama
14-09-2008, 01:59
سلام دوستان!ببخشید pnx5230 با چه برنامه ای فلش میکنن؟سیتول میتونه؟
با سلام به خدمت همه دوستان امروز یه گوشی 750 دیدم که موقع روشن شدن تو قسمتی که اول آرم سونی اریکسون میاد شماره تلفن و عکس طرف بود میخواستم بدونم این کار چجوری ممکنه و من چجوری میتونم این کار رو بکنم ؟ با تشکر از همه دوستان
با سلام به خدمت همه دوستان امروز یه گوشی 750 دیدم که موقع روشن شدن تو قسمتی که اول آرم سونی اریکسون میاد شماره تلفن و عکس طرف بود میخواستم بدونم این کار چجوری ممکنه و من چجوری میتونم این کار رو بکنم ؟ با تشکر از همه دوستان
باید عکس رو درست کنی و در محل مربوط به قایلهای splash بریزی.
الان یادم نیست کجاس.از H.Vike بپرس بهت میگه.
الان واسه گوشی من انیمیشن نوکیا میاد که به جای اینکه با هم دست بدند یکیشون پاشو میده:31:
با سلام
یه گوشی 750 هست که زبان فارسی نداره چجوری میتونم فارسی رو اضافه کنم ؟
باید کلا فلش کنم ؟
و یه وسال دیگه از این فایلهای gdfs چه موقع استاده میشه موقعی که مشکل آنتن داره میشه؟
میشه رو گوشی از این فایلهایی که تو سایت هست استفاده کرد مشکلی پیش نمیاد؟
Hadi King
05-10-2008, 23:44
بهنازي عزيز اين مطلب خيلي هستش اينجا نميشه گفت اگه ميخواي بدوني پيغام بده تا مفصل بهت بگم
از H.Vike بپرس بهت میگه.
ايمان جون شما استاد ما هستي چه جور يادت نمياد :31:
با سلام
یه گوشی 750 هست که زبان فارسی نداره چجوری میتونم فارسی رو اضافه کنم ؟
باید کلا فلش کنم ؟
و یه وسال دیگه از این فایلهای gdfs چه موقع استاده میشه موقعی که مشکل آنتن داره میشه؟
میشه رو گوشی از این فایلهایی که تو سایت هست استفاده کرد مشکلی پیش نمیاد؟
اره براي فارسي اضافه كردن بايد Fs فارسي با كاستومايز فارسي روي گوشيت فول فلش كني !
GDFS هم موقعي استفاده ميكني كه گوشي بهم ريخته و احتياج به همه فايل هاي فلش داري ! اين موقع از GDFS كه از گوشيت گرفتي روي گوشي فلش ميكني و به حالت اول بر ميگرده ؟ و بايد حتما GDFS خود گوشيت باشه اگه مال گوشي هاي ديگه باشه مشكل به گوشيت پيش مياد :11:
thelastblack
09-10-2008, 09:12
من میخوام k550 به w610 تبدیل کنم . نمیدونم میشه یا نه؟ یکی بهم بگه میشه یانه اگه میشه آموزششو هم بگه. من setool2lite و far+jdflasher رو دارم. مشخصات گوشیمم اینه:
k550i - cid53 - red - r6bc002 - db2020 - cda102568/2 r8a - cxc1250671
فکر کنم دیگه کافیه. یکی جواب بده پی ال زد
Hadi King
09-10-2008, 23:01
من میخوام k550 به w610 تبدیل کنم . نمیدونم میشه یا نه؟ یکی بهم بگه میشه یانه اگه میشه آموزششو هم بگه. من setool2lite و far+jdflasher رو دارم. مشخصات گوشیمم اینه:
k550i - cid53 - red - r6bc002 - db2020 - cda102568/2 r8a - cxc1250671
فکر کنم دیگه کافیه. یکی جواب بده پی ال زد
تو تايپك اموزش تصويري فلش گوشي جوابت رو دادم :46:
همه جا سوالت رو نپرس اينجوري خودت گيج ميشي :41:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.