ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►►

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8

sbmu777
25-03-2016, 21:23
سلام
دوستان این هارد و مادر بورد با هم مچ هستند ؟
ایا این هارد 345 ارزش داره ؟ ممنون

Western Digital Red Edition 2TB 64MB Cache Internal Hard Drive WD20EFRX
GA-MA770T-UD3P

لطفا راهنمایی کنید که هاردم داره میره رو هوا

ata.royalfalcon
25-03-2016, 21:30
سلام
دوستان این هارد و مادر بورد با هم مچ هستند ؟
ایا این هارد 345 ارزش داره ؟ ممنون

Western Digital Red Edition 2TB 64MB Cache Internal Hard Drive WD20EFRX

GA-MA770T-UD3P

لطفا راهنمایی کنید که هاردم داره میره رو هوا

با سلام .

مدلی که نوشتید قابل نصب روی مادربرد هست و مشکلی نداره . ولی این مدل نسبت به مدلهای عادی گرانتر هست ، بجای این مدل میتونید WD blue با مدل نامبر WD20EZRZ تهیه کنید که قیمتش حدود 239 هزار تومن هست .

sbmu777
25-03-2016, 22:06
Seagate Barracuda ST2000DM001 Internal Hard Drive - 2TB
این مدل چطوره ؟
از بلو وسترن کسی تعریف نمیکنه .
اگر رد صدای زیادی نداشته باشه همون بگیرم بهتر نیست ؟ 100 تومن تفاوت خیلی مهم نیست .
ممنون از راهنمایی شما

ata.royalfalcon
25-03-2016, 22:23
Seagate Barracuda ST2000DM001 Internal Hard Drive - 2TB

این مدل چطوره ؟
از بلو وسترن کسی تعریف نمیکنه .
اگر رد صدای زیادی نداشته باشه همون بگیرم بهتر نیست ؟ 100 تومن تفاوت خیلی مهم نیست .
ممنون از راهنمایی شما

اگر به خاطر صدا حساس هستید مدلی که پیشنهاد دادم 5400RPM و کم صدا هست و در واقع همان WD Green سابق هست . با اینحال اگر اگر تفاوت قیمت مهم نیست میتونید WD Red رو انتخاب کنید که اینهم 5400RPM و کم صدا هست .

همچنین WD Red نسبت به WD Blue و سیگیتی که نوشتید کیفیت بهتری داره و در واقع برای سیستمهای NAS هست که 24 ساعته میتواند روشن باشد . 5400RPM بودن هارد دیسک و پرفورمنس پایینتر نباید برای شما خیلی مهم باشه چون قبلاً گفته بودید SSD جداگانه برای ویندوز دارید .

sdfsdfsdfsdfsgdsfg
31-03-2016, 10:43
سلام خدمت اساتيد محترم.. من يه كيس قديمي دارم كه مدلش مادر بردش هست GA-8I865GME-775 ميخواستم ببينم هارد چي براش بگيرم؟ يني تا ساتا چند ساپورت ميكنه؟ ساتا١ ساتا٢ ساتا٣؟ چه مقدار ساپورت ميكنه ٥٠٠گيگ يك ترا؟

ata.royalfalcon
31-03-2016, 12:23
سلام خدمت اساتيد محترم.. من يه كيس قديمي دارم كه مدلش مادر بردش هست GA-8I865GME-775 ميخواستم ببينم هارد چي براش بگيرم؟ يني تا ساتا چند ساپورت ميكنه؟ ساتا١ ساتا٢ ساتا٣؟ چه مقدار ساپورت ميكنه ٥٠٠گيگ يك ترا؟

با سلام .

من سایت گیگابایت برای مدلی که دارید رو بررسی کردم . این مدل دو عدد SATA I (یعنی 150Gb/s) داره ولی نباید مشکلی با نصب هارد دیسکهای SATAIII داشته باشید (به خاطر وجود قابلیت Auto negotiate بین هارد دیسک و Serial ATA controller مادربرد) .
بازهم اگر مشکلی بود میتونید از جامپر استفاده کنید تا حالت 1.5Gb/s فعال بشه . PDF زیر هم مربوط به Jumper Setting مدلهای وسترن دیجیتال هست (با فـیـلـتـرشکن دانلود کنید) .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد میزان حجمی که ساپورت میکنه ، من دیتاشیت ICH5/ICH5R رو مطالعه کردم (لینک دانلود دیتاشیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . از اونجایی که چیپست ICH5/ICH5R از 48bit LBA ساپورت میکنه پس مشکلی با نصب هارد دیسک یک ترابایتی نخواهید داشت .

نمیدونم کاربردتان چی هست ولی میتونید WD Blue با مدل نامبر WD10EZRZ تهیه کنید که 5400RPM و کم صدا هست و اگر از این سیستم برای دانلود استفاده میکنید گزینه مناسبی هست . مدل پرسرعتر WD10EZEX هست که بعضی کاربرها از صدای بالای این مدل شاکی هستند .

keyhan123
03-04-2016, 22:25
هارد آداپتوری سه ترابایت تا قیمت 350 تومن چه مدلی پیشنهاد میدید؟

ata.royalfalcon
04-04-2016, 06:45
هارد آداپتوری سه ترابایت تا قیمت 350 تومن چه مدلی پیشنهاد میدید؟

بودجه یه خورده کم هست . پیشنهاد میکنم تفاوت قیمت این سه مدل رو در بازار بررسی کنید و هر کدام که حداقل قیمت رو داشتند تهیه کنید ولی معمولاً Seagate Expansion کمترین قیمت رو باید داشته باشه .

Seagate Expansion
Seagate Backup plus
WD my book

Pr0m3en
04-04-2016, 15:50
هاردهای hgst وارد ایران نميشن؟؟؟
کیفیتشون در چه حده؟؟

فرستاده شده از C2105ِ من با Tapatalk

a.g g.a
08-04-2016, 11:29
سلام دوستان

چند وقتیه که داخل کامپیوترم با کمبود حجم شدید مواجه شدم ! و تصمیم گرفتم که یک هارد اینترنال 2 ترابایت یا 3 ترابایت بگیرم، هم برای آرشیو هم نصب بازی و نصب سیستم عامل و....
قبلا علاقه ربادی به سری Black وسترن دیجیتال داشتم ولی هیچ جا گیر نمیاوردم ولی الآن احساس میکنم برای کار من بهتره با هزینه هارد های بلک یک هارد دیگه با ظرفیت بالاتر بگیرم چون به ظرفیت بالاتر بیشتر از سرعت بالا احتیاج دارم

با مقداری جستجو به هاردهای Barracuda سیگیت 7200 با هد 3.5 اینچی و بافر 64 رسیدم
دیجی داره و پیشنهاد ویژش هم هست(11 تومن البته فقط تخفیف داره !!!)

نظر شما چیه ؟ از همینا بگیرم ؟

این طور که خریدارهاش نظر داده بودن داخل بستش نه پیچ هست نه کابل ساتا و... برای این که خودم بتونم نصبش کنم چه چیزایی اضافه باید خریداری کنم ؟

یک مقدار عجله هم دارم این هارد پونصد خودم واقعا کلافم کرده !

با تشکر

ata.royalfalcon
08-04-2016, 13:54
سلام دوستان

چند وقتیه که داخل کامپیوترم با کمبود حجم شدید مواجه شدم ! و تصمیم گرفتم که یک هارد اینترنال 2 ترابایت یا 3 ترابایت بگیرم، هم برای آرشیو هم نصب بازی و نصب سیستم عامل و....
قبلا علاقه ربادی به سری Black وسترن دیجیتال داشتم ولی هیچ جا گیر نمیاوردم ولی الآن احساس میکنم برای کار من بهتره با هزینه هارد های بلک یک هارد دیگه با ظرفیت بالاتر بگیرم چون به ظرفیت بالاتر بیشتر از سرعت بالا احتیاج دارم

این طور که خریدارهاش نظر داده بودن داخل بستش نه پیچ هست نه کابل ساتا و... برای این که خودم بتونم نصبش کنم چه چیزایی اضافه باید خریداری کنم ؟

با تشکر

با سلام .

مدلی که انتخاب کردید مناسب هست و سرعت خوبی هم داره . دقت کنید که گارانتی هم داشته باشه .

هیچی همراهش نیست . برای نصب به چهار عدد پیچ سایز i 6-32X1/4نیاز دارید (برید بازار بگید پیچ برای هارد میخوام به شما میدن) . البته بعضی از کیسها به پیچ نیازی ندارند و هارد دیسک بصورت کشوری داخل محفظه هارد دیسک نصب میشه . مدل کیس چی هست ؟
به کابل SATA هم نیاز دارید و پیشنهاد میکنم از نوعی بخرید که در قسمت کانکتورهاش ضامن فلزی نداشته باشه چون اولاً خود این کانکتورها خارهای ظریف پلاستیکی دارند یعنی وقتیکه این کانکتورها رو جا میزنید صدای تق هم شنیده میشه و استحکامش هم در حدی هست که قطع و وصل یا خودبخود جدا نشه . دوم اینکه این ضامنهای فلزی به کانکتورها آسیب میزنند یعنی پلاستیک کانکتور رو خراش میده! و در مواردی اگر کاربر دقت نکنه باعث کنده شدن کل کانکتور هارد دیسک یا مادربرد هم میشه .

a.g g.a
08-04-2016, 14:40
با سلام .

مدلی که انتخاب کردید مناسب هست و سرعت خوبی هم داره . دقت کنید که گارانتی هم داشته باشه .

هیچی همراهش نیست . برای نصب به چهار عدد پیچ سایز i 6-32X1/4نیاز دارید (برید بازار بگید پیچ برای هارد میخوام به شما میدن) . البته بعضی از کیسها به پیچ نیازی ندارند و هارد دیسک بصورت کشوری داخل محفظه هارد دیسک نصب میشه . مدل کیس چی هست ؟
به کابل SATA هم نیاز دارید و پیشنهاد میکنم از نوعی بخرید که در قسمت کانکتورهاش ضامن فلزی نداشته باشه چون اولاً خود این کانکتورها خارهای ظریف پلاستیکی دارند یعنی وقتیکه این کانکتورها رو جا میزنید صدای تق هم شنیده میشه و استحکامش هم در حدی هست که قطع و وصل یا خودبخود جدا نشه . دوم اینکه این ضامنهای فلزی به کانکتورها آسیب میزنند یعنی پلاستیک کانکتور رو خراش میده! و در مواردی اگر کاربر دقت نکنه باعث کنده شدن کل کانکتور هارد دیسک یا مادربرد هم میشه .

ممنون از شما
مدل کیس Green Orbit هست
راستش تا حالا هارد وصل نکردم سیم جداگانه ای برای اتصال به پاور نمیخواد؟
هیچ آموزشی برای اتصال هارد داخل هیچ تایپیکی نیست؟ یا این که این قدر ساده هست که نیاز به تایپیک نداشته باشه

a.g g.a
08-04-2016, 16:20
یه هارد اکسترنال هم میخوام بگیرم برای وصل کردن به تلویزیون(هوشمند) که یک پارتیشنش رو FAT بذارم برای ضبط برنامه ها و یک پارتیشن رو هم NTFS بذارم که روش فیلم بریزم و روی تلویزیون اجرا کنم

امکان انجام همچین کاری هست؟
کار استانداردی هست و برای هارد یا تلویزیون مشکلی به وجود نمیاره؟
روشن خاموش شدن پی در پی تلویزیون مشکلی ایجاد نمیکنه؟

میخوام یک دونه از هاردای اکسترنال پونصد یا یک ترای وسترن دیجیتال مای پاسپورت یا عادی بگیرم، برای این کار مناسب هست؟

باز هم متشکرم

ata.royalfalcon
08-04-2016, 16:55
ممنون از شما
مدل کیس Green Orbit هست
راستش تا حالا هارد وصل نکردم سیم جداگانه ای برای اتصال به پاور نمیخواد؟
هیچ آموزشی برای اتصال هارد داخل هیچ تایپیکی نیست؟ یا این که این قدر ساده هست که نیاز به تایپیک نداشته باشه

پیچ نمیخوره یعنی از نوع Tools Free هست . برای نصب هارد دیسک داخل کیس باید دو قطعه پلاستیکی آبی رنگ که در عکس زیر مشخص هست رو داشته باشید . اگر ندارید میتونید از نمایندگیهای گرین تهیه کنید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پاور هم باید یک کانکتور آزاد از نوع SATA داشته باشه برای هارد دیسک .

هیچ آموزشی برای اتصال هارد داخل هیچ تایپیکی نیست؟

تاپیک زیر رو مطالعه کنید که در مورد نصب و راه اندازی توضیحاتی دادم .

ata.royalfalcon
08-04-2016, 21:05
یه هارد اکسترنال هم میخوام بگیرم برای وصل کردن به تلویزیون(هوشمند) که یک پارتیشنش رو FAT بذارم برای ضبط برنامه ها و یک پارتیشن رو هم NTFS بذارم که روش فیلم بریزم و روی تلویزیون اجرا کنم

میخوام یک دونه از هاردای اکسترنال پونصد یا یک ترای وسترن دیجیتال مای پاسپورت یا عادی بگیرم، برای این کار مناسب هست؟

باز هم متشکرم

بشرطی که TV از فایل سیستمهایی که گفتید پشتیبانی کنه و همچنین این امکان رو داشته باشه که درایو مورد نظر رو برای ضبط انتخاب کنید . من مواردی رو دیدم که TV برای ضبط ، کل درایو رو با فایل سیستم لینوکسی فرمت میکنه و در حالت عادی هم در ویندوز نمیتونید بهش دسترسی داشته باشید مگر با نصب درایور های مناسب . به هر حال باید تست کنید و دفترچه راهنمای TV رو مطالعه کنید .

مشکلی ایجاد نمیشه .

سعی کنید طوری مدیریت و زمانبندی کنید که این اتفاق نیفته . مثلاً زمانی که نیازی به ضبط یا پخش ندارید از TV جدا کنید و بیکار به TV متصل نمونه . البته با نرم افزارهایی که به همراهش موجود هست میتونید زمانی که باید بیکار بمونه تا هارد دیسک به حالت sleep بره رو تعیین کنید که حتی اگر هم TV روشن باشه از اونجایی که عمل read و write روی هارد دیسک انجام نمیشه در حالت sleep باقی میمونه . ضمناً هارد دیسک روشن نباید تکون بخوره یا حرکت داده بشه .

میتونید WD my passport ultra رو تهیه کنید . فقط دقت کنید که قابلیت رمزگذاری رو فعال نکنید چون TV نمیتونه درایو رو شناسایی کنه .

night lord
08-04-2016, 21:05
سلام دوستان هارد اکسترنال ۲ ترابایت برای آرشیو و استفاده زیاد میخوام که ویژگیهای زیر رو داشته باشه:
سرعت بالا
ضد آب
ضد ضربه
تا میشه کوچیک و جمع و جور

چی پیشنهاد میدین؟:n18:

اگر ۳ تراباست هم شد مشکلی نیست
مرسی

snowwolf
13-04-2016, 07:07
سلام
کدوم مارک هار (اینترنال) بهتره
Seagate یا Western Digitalهارد 2 ترابایت میخوام برای سیستم خونه بخرم
ممنون

keyhan123
17-04-2016, 15:53
کدوم از این دو مدل به خصوص در مورد دوام بهتره؟
Western Digital My Book External Hard Drive - 3TBSeagate Backup Plus Desktop External Hard Drive - 3TB

amirhosein261
17-04-2016, 18:48
سلام
Adata hd710 یا wd my passport ultra premume کدومو پیشنهاد میدین
با دلیل لطفا

HSM313
02-05-2016, 11:11
سلام
دوستان یه هارد 2 ترا میخوام بگیرم

قصد داشتم وسترن الترا پریمیوم بگیرم
ولی صحبت از خرابی هاش زیاده. صحت داره؟؟

بکا پلاس اسلیم - سیلیکون پاور a80 - ای دیتا hd710

دو مدل سیلیکون و ای دیتا هزینه ی بیشتر بر میداره
اما برام مهمه که ایرادات عجیب غریب نداشته باشه
جوری که دوستان میگن یهو اطلاعاتشون پریده و ... نباشه

Mehrdad092000
17-05-2016, 04:16
با سلام
من میخوام یه هارد برای ارشیو بگیرم اول اکسترنال میخواستم که بازم پشیمون شدم بخاطر گرین توی وسترن و هارد های با دما زیاد سیگیت .ادیتام قیمت الکی بالا و اطلاع نداشتن از هارد داخلیشون همینطور سلیکون پاور و
داخلی میخوام .فقط میخوام
1.خودش اوتوماتیک وقتی استفاده ندارم ازش خاموش باشه به نوعی عمرش بره بالا
2.سرعت زیاد مهم نیست اما لاکپشتیم نباشه
نظرم روی 3ترا بود اما امار خرابی 3ترا باراکودا سیگیت زیاده مذل 4 تراشو میگیرم اگه بگیرم 5900 rpmهم هستش
یا 3ترا وسترن سری قرمرز چون اصلا از سری گرین خاطره خوبی ندارم
توشیبا و هیتاچی هم که توی بازار کمه
نظرتون چیه؟
سری بنفش وسترن و سری Surveillance سیگیت هم برای دوربین ساخته شده به نظرم اصلا به درد من نمیخوره باید فریمورشون جوری باشه که همیشه روشن میمونن خاموش نمیشن فکر کنم
راستی MTBF هارد های رد 3ترا وسترن و باراکودا 4 ترا سیگیت میشه یکی بهم بگه چنده
ممنون

club2energy
29-05-2016, 21:51
سلام

دوستان نظرتون در مورد هارد زیر چیه
4 ترابایت توشیبا با سرهن 7200 و 128 مگ کش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هاردديسک-اينترنال-توشيبا-سري-X300-مدل-HDWE140-ظرفيت-4-ترابايت

هارد فعلی من 1 ترابایت گرین سیگیت هست که چند سال موقع خرید سیستم به دلیل اطلاعات پایینم در اون زمان به من اندا خته و تا الان با هر سختی بوده (سرعت افتضاح) باهاش کار کردم

حالا اون هارد توشیبا رو میخوام جایگزین بگیرم که هم ارشیوم باشه و هم هارد اصلی برای نصب ویندوز
تو مشخصات روی کاغذ خیلی خوبه حالا نمیدونم در عمل چطور هست

لطفا راهنماییم کنید

donkeyoxte
08-06-2016, 21:26
سلام
هارد 4 ترا چی پیشنهاد میکنید؟؟؟ (تا سقف 500 تومان)
به نظرتون اینترنال بگیرم بزارم رو لب تاب یا اکسترنال بگیرم؟؟؟

ata.royalfalcon
08-06-2016, 22:30
سلام
هارد 4 ترا چی پیشنهاد میکنید؟؟؟ (تا سقف 500 تومان)
به نظرتون اینترنال بگیرم بزارم رو لب تاب یا اکسترنال بگیرم؟؟؟

با سلام .

برای لپتاپ میخواهید ؟ هارد دیسک اینترنال چهارترابایتی 2.5 اینچی ساخته شده ولی اولاً ضخامتشون 15 میلیمتر هست و در نتیجه فکر نمیکنم روی هر لپتاپی قابل نصب باشه دوم اینکه اگر بخواهید ویندوز نصب کنید لپتاپ باید UEFI داشته باشه . اگر هم مشکلی با دو مورد گفته شده نداشته باشید بازهم فکر نمیکنم بتونید در بازار کشور پیدا کنید مگر اینکه سفارش بدید از خارج برای شما بیارن .
پس بهتر هست اکسترنال تهیه کنید . برای اکسترنال هم WD my book رو پیشنهاد میکنم . حتماً با گارانتی معتبر انتخاب کنید .

donkeyoxte
08-06-2016, 22:50
با سلام .

برای لپتاپ میخواهید ؟ هارد دیسک اینترنال چهارترابایتی 2.5 اینچی ساخته شده ولی اولاً ضخامتشون 15 میلیمتر هست و در نتیجه فکر نمیکنم روی هر لپتاپی قابل نصب باشه دوم اینکه اگر بخواهید ویندوز نصب کنید لپتاپ باید UEFI داشته باشه . اگر هم مشکلی با دو مورد گفته شده نداشته باشید بازهم فکر نمیکنم بتونید در بازار کشور پیدا کنید مگر اینکه سفارش بدید از خارج برای شما بیارن .
پس بهتر هست اکسترنال تهیه کنید . برای اکسترنال هم WD my book رو پیشنهاد میکنم . حتماً با گارانتی معتبر انتخاب کنید .

گارانتی لایف سرویس خوبه؟؟ (جای ----- دیجیکالا بزار) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دیجی کالا قابل اعتماد هست برای خرید؟؟؟

ata.royalfalcon
08-06-2016, 23:00
گارانتی لایف سرویس خوبه؟؟ (جای ----- دیجیکالا بزار) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دیجی کالا قابل اعتماد هست برای خرید؟؟؟

اگر امکان خرید حضوری از بازار رو ندارید پیشنهاد میکنم از لیون کامپیوتر خرید کنید گارانتی معتبرتر هست (سازگار ، ویستا یا آواژنگ) و قیمت کمی پایینتر .

Mehran14233
09-06-2016, 23:23
سلام دوستان
من میخوام یه هارد 120 مدل evo سامسونگ برای لپتاپم بخرم.

این هارد به تمامی لپتاپهای نسل جدید میخوره؟

لپتاپ من توشیبای 13 اینچی هست. از لحاظ اندازه و پورت و ... به مشکل نمی خورم؟

mahyarSAMSUNG
10-06-2016, 00:42
تا ۳۵۰ تومن هارد ۳ ترابایت میخوام . چه مدلی پیشنهاد میکنید. برای نصب گیم های سنگین میخام . پرسرعت ترینش کدومه
من نظرم رو این مدله ک نوتشه تا ۲۱۰ مگابایت

Seagate SV35.6 3TB 64MB Cache Internal Hard Drive ST3000VX000

Mehrdad092000
10-06-2016, 06:47
تا ۳۵۰ تومن هارد ۳ ترابایت میخوام . چه مدلی پیشنهاد میکنید. برای نصب گیم های سنگین میخام . پرسرعت ترینش کدومه

این سری nasسیگیت قیمتشم فکر کنم ۴۵۰ باشه

Sent from my ASUS_Z00ED using Tapatalk

mahyarSAMSUNG
10-06-2016, 08:53
این سری nasسیگیت قیمتشم فکر کنم ۴۵۰ باشه

نه تو سایتهای فروشگاهی ایران قیمت زده ۳۴۰ تومن . اگه قوی هست بخرمش .بدرد گیم میخوره ؟ یه هارد دیگه نظرمو جلب کرد ک قیمتشم خوبه توشیبا ۴ترابایت با ۷۲۰۰ دور و ۱۲۸ مگ بافر ک قیمتش ۴۱۵ تومنه . نظرت در مورد این چیه . اگه این خوب و قویه همینو میگیرم:n19:

toshiba X300 HDWE140 Internal Hard Drive - 4TB

ata.royalfalcon
10-06-2016, 09:00

سرعت 210MB/s مربوط به Sequential Transfer rate هست و در کاهش زمان لودینگ بازیها تاثیر چندانی نداره و بیشتر باعث بهبود در سرعت copy/paste میشه . شما باید دنبال هارد دیسکی باشید Access & Seek Time/IOPS بهتری داشته باشه و تا اونجایی که میدونم سریهای قدیمی WD Black عملکرد خوبی از این نظر داشتند حتی از سری جدید WD Black .
جدول زیر رو هم در یکی از پستها گذاشته بودم . ستون سمت راست مربوط به سری قدیمی و سمت چپ هم مربوط به سری جدیدتر یک ترابایتی WD Black هست .

سایت وسترن دیجیتال رو بررسی کردم سری قدیمی WD Black همچنان در حال تولید هست (چهار حرف آخر مدل نامبر FAEX هست) . برید بازار و ببینید میتونید این سری رو پیدا کنید یا خیر . در صورت پیدا نکردن یا محدود بودن بودجه مدلهای عادی سیگیت رو انتخاب کنید (ST3000DM001) .

mahyarSAMSUNG
10-06-2016, 13:15
سرعت 210MB/s مربوط به Sequential Transfer rate هست و در کاهش زمان لودینگ بازیها تاثیر چندانی نداره و بیشتر باعث بهبود در سرعت copy/paste میشه . شما باید دنبال هارد دیسکی باشید Access & Seek Time/IOPS بهتری داشته باشه و تا اونجایی که میدونم سریهای قدیمی WD Black عملکرد خوبی از این نظر داشتند حتی از سری جدید WD Black .
جدول زیر رو هم در یکی از پستها گذاشته بودم . ستون سمت راست مربوط به سری قدیمی و سمت چپ هم مربوط به سری جدیدتر یک ترابایتی WD Black هست .

سایت وسترن دیجیتال رو بررسی کردم سری قدیمی WD Black همچنان در حال تولید هست (چهار حرف آخر مدل نامبر FAEX هست) . برید بازار و ببینید میتونید این سری رو پیدا کنید یا خیر . در صورت پیدا نکردن یا محدود بودن بودجه مدلهای عادی سیگیت رو انتخاب کنید (ST3000DM001) .

تشکر از راهنمایی ولی خوب سری بلک گرونه . من میخام اطلاعاتی رو هم ذخیره سازی کنم که حجم بالایی دارن . مثلا فیلم برداری 4k یا فول اچ دی 60 فریم پس مجبورم حداقل 3 یا 4 ترابایت بخرم . میشه نظرتو راجع به اون توشیبا هم بگی . 7200 با 128 مگ بافر فکر میکنم خیلی خوب باشه ها :n27: قیمتشم بد نیست 415 هزار تومن :n29:

Toshiba X300 HDWE140 Internal Hard Drive - 4TB

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

cenam
10-06-2016, 13:17
درود

دوستان در حال حاظر روی سیستمم یک هرد512 دارم که 400گیگش رو میخوام انتقال بدم به هارد دیگه...الان میخوام یه هارد 1ترا بگیرم و قبلی رو روی سیستم بردارم حالا میشه هارد قبلی رو به اکسترنال تبدل کنم و اطلاعات داخلشو به داخل هارد جدید که روی سیستم هست انتقال بدم؟

ata.royalfalcon
10-06-2016, 13:22
درود

دوستان در حال حاظر روی سیستمم یک هرد512 دارم که 400گیگش رو میخوام انتقال بدم به هارد دیگه...الان میخوام یه هارد 1ترا بگیرم و قبلی رو روی سیستم بردارم حالا میشه هارد قبلی رو به اکسترنال تبدل کنم و اطلاعات داخلشو به داخل هارد جدید که روی سیستم هست انتقال بدم؟

سلام .

قبل از اینکه هارد دیسک قبلی رو از سیستم جدا کنید اطلاعات رو منتقل کنید به هارد دیسک جدید که نصب کردید روی سیستم . اینطوری لازم نیست پول اضافی برای باکس اکسترنال بپردازید .

ata.royalfalcon
10-06-2016, 13:47
تشکر از راهنمایی ولی خوب سری بلک گرونه . من میخام اطلاعاتی رو هم ذخیره سازی کنم که حجم بالایی دارن . مثلا فیلم برداری 4k یا فول اچ دی 60 فریم پس مجبورم حداقل 3 یا 4 ترابایت بخرم . میشه نظرتو راجع به اون توشیبا هم بگی . 7200 با 128 مگ بافر فکر میکنم خیلی خوب باشه ها :n27: قیمتشم بد نیست 415 هزار تومن :n29:

Toshiba X300 HDWE140 Internal Hard Drive - 4TB

بنظر میرسه ننها هارد دیسک چهارترابایتی 7200RPM موجود در بازار که قیمتش هم مناسب باشه همین هست .
مشکلی نیست میتونید انتخاب کنید .

cenam
10-06-2016, 16:02
سلام .

قبل از اینکه هارد دیسک قبلی رو از سیستم جدا کنید اطلاعات رو منتقل کنید به هارد دیسک جدید که نصب کردید روی سیستم . اینطوری لازم نیست پول اضافی برای باکس اکسترنال بپردازید .

مرسی

اگه هارد جیدید رو متصل کنم به مادربرد حافظش بالا میاد یا باید پارتیشن بندی کنم ویندوز رو دوباره نصب کنم

ata.royalfalcon
10-06-2016, 16:11
مرسی

اگه هارد جیدید رو متصل کنم به مادربرد حافظش بالا میاد یا باید پارتیشن بندی کنم ویندوز رو دوباره نصب کنم

برای هارد دیسکهای آکبند باید پارتیشن بندی و فرمت و سپس ویندوز نصب کنید . همه اینکار رو میتونید در مرحله نصب ویندوز انجام بدید .
فقط یک نکته ای هم هست که باید رعایت بشه تا زمانیکه ویندوز نصب میکنید فایلهای سیستمی مورد نیاز برای بوت روی هارد دیسک قدیمی ذخیره نشه در غیر اینصورت بعد از نصب ویندوز اگر هارد دیسک قدیمی رو جدا کنید ویندوز بالا نمیاد با وجودیکه ویندوز رو روی هارد دیسک جدید نصب شده . برای پیشگیری از چنین مشکلاتی ساده ترین کار این هست که قبل از شروع به نصب ویندوز موقتاً هارد دیسک قدیمی رو از سیستم جدا کنید مثلاً کابل دیتا رو جدا کنید و بعد از اتمام نصب کابل رو متصل کنید و از بایوس هم اولویت اول بوت رو مشخص کنید .

حتماً موقع نصب هارد دیسک احتیاط کنید و سیستم رو هم حتماً خاموش کنید .

cenam
10-06-2016, 21:30
برای هارد دیسکهای آکبند باید پارتیشن بندی و فرمت و سپس ویندوز نصب کنید . همه اینکار رو میتونید در مرحله نصب ویندوز انجام بدید .
فقط یک نکته ای هم هست که باید رعایت بشه تا زمانیکه ویندوز نصب میکنید فایلهای سیستمی مورد نیاز برای بوت روی هارد دیسک قدیمی ذخیره نشه در غیر اینصورت بعد از نصب ویندوز اگر هارد دیسک قدیمی رو جدا کنید ویندوز بالا نمیاد با وجودیکه ویندوز رو روی هارد دیسک جدید نصب شده . برای پیشگیری از چنین مشکلاتی ساده ترین کار این هست که قبل از شروع به نصب ویندوز موقتاً هارد دیسک قدیمی رو از سیستم جدا کنید مثلاً کابل دیتا رو جدا کنید و بعد از اتمام نصب کابل رو متصل کنید و از بایوس هم اولویت اول بوت رو مشخص کنید .

حتماً موقع نصب هارد دیسک احتیاط کنید و سیستم رو هم حتماً خاموش کنید .

خوب دادا اگه هارد اول رو قطع کنم و ویندوز روی هارد دوم نصب بشه و دوباره هارد اول رو متصل کنم(پس از نصب ویندوز روی هارد دوم) اختلال به وجود نمیاد چون رو هارد اولی ویندوز نصب بوده؟حالا روی هر دو هارد ویندوز نصبه؟

ata.royalfalcon
10-06-2016, 21:38
خوب دادا اگه هارد اول رو قطع کنم و ویندوز روی هارد دوم نصب بشه و دوباره هارد اول رو متصل کنم(پس از نصب ویندوز روی هارد دوم) اختلال به وجود نمیاد چون رو هارد اولی ویندوز نصب بوده؟حالا روی هر دو هارد ویندوز نصبه؟

مشکلی پیش نمیاد ، شما بعد از نصب ویندوز روی هارد جدید و متصل کردن مجدد هارد قدیم به سیستم باید از بایوس اولویت اول بوت رو مشخص کنید .

cenam
10-06-2016, 21:43
مشکلی پیش نمیاد ، شما بعد از نصب ویندوز روی هارد جدید و متصل کردن مجدد هارد قدیم به سیستم باید از بایوس اولویت اول بوت رو مشخص کنید .

قربانت پس بوت اول رو روی هارد جدید قرار میدم و بوت بعدی رو هارد قدیمی ....

مرسی خیلی آقای:n12::n16:

milad azad
12-06-2016, 19:39
سلام می خوام یک تجربه خرید مهم ولی تلخ رو بگم

تو دیجی کالا هارد یک ترا Seagate Desktop HDD ST1000DM003 Internal

رو دیدم که نوشته 64 مگ بافر داره

بعد از تحقیق رفتم با گارانتی 2 ساله سازگار از فروشگاه قطعات کامپیوتر در مشهد کامپیوتر 2000 پاساژ تک خریدم به کامپیوتر وصل کردم بعد با نرم افزار HD Tune Pro بنچمارک گرفتم دیدم با اون چیزی که تو نت هست کمی فرق داره

بعد رفتم سایت خود سیگیت دیدم سیگیت باراکودا دو مدل داره یک مدل ST1000DM003 -1SB10C
و مدل دیگه ST1000DM003 -1SB102

که مدل اول 32 مگ کش بافر ومدل دوم 64 مگ بافر

من پول 64 مگ دادم ولی 32 مگ بهم رسیده متاسفم برای گارانتی سازگار و متاسفانه همه سایت ها نوشتن باراکودا فقط 64 مگ داره

شما ها دقت کنید در خرید فروشنده به هیچ وجه زیر بار نمیره میگه تو گوگل زده 64 پس همونه میگم تست کن میگه وقت ندارم خلاصه رفتم اتحادیه شکایت کردم

ata.royalfalcon
12-06-2016, 20:54
سلام می خوام یک تجربه خرید مهم ولی تلخ رو بگم

تو دیجی کالا هارد یک ترا Seagate Barracuda ST1000DM003 Internal

رو دیدم که نوشته 64 مگ بافر داره

بعد از تحقیق رفتم با گارانتی 2 ساله سازگار از فروشگاه معروف قطعات کامپیوتر در مشهد خریدم به کامپیوتر وصل کردم بعد با نرم افزار HD Tune Pro بنچمارک گرفتم دیدم با اون چیزی که تو نت هست کمی فرق داره

بعد رفتم سایت خود سیگیت دیدم سیگیت باراکودا دو مدل داره یک مدل ST1000DM003 -1SB10C
و مدل دیگه ST1000DM003 -1SB102

که مدل اول 32 مگ کش بافر ومدل دوم 64 مگ بافر

من پول 64 مگ دادم ولی 32 مگ بهم رسیده متاسفم برای گارانتی سازگار و متاسفانه همه سایت ها نوشتن باراکودا فقط 64 مگ داره

شما ها دقت کنید در خرید
با سلام .

بعد رفتم سایت خود سیگیت دیدم سیگیت باراکودا دو مدل داره

من سایت سیگیت مجدداً رو بررسی کردم و دیتاشیت (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) رو هم مطالعه کردم . بدون در نظر گرفت اعداد و حروفهایی که بعد از مدل نامبر اصلی اومده این مدلی که دارید 64 مگابایت Cache داره . اگر امکانش هست لینک رو بدید تا بررسی بشه .

ضمناً برنامه Hard Disk Sentinel رو دانلود و نصب و اجرا کنید و برید به قسمت Information . در قسمت ATA Information ببنید Buffer Size چقدر هست (عکس بذارید) .

milad azad
12-06-2016, 21:33
با سلام .

من سایت سیگیت مجدداً رو بررسی کردم و دیتاشیت (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) رو هم مطالعه کردم . بدون در نظر گرفت اعداد و حروفهایی که بعد از مدل نامبر اصلی اومده این مدلی که دارید 64 مگابایت Cache داره . اگر امکانش هست لینک رو بدید تا بررسی بشه .

ضمناً برنامه Hard Disk Sentinel رو دانلود و نصب و اجرا کنید و برید به قسمت Information . در قسمت ATA Information ببنید Buffer Size چقدر هست (عکس بذارید) .

بفرما

یا یک سایت کشور لیتوانی که میگه 32 هست

Mehrdad092000
13-06-2016, 03:38
نه تو سایتهای فروشگاهی ایران قیمت زده ۳۴۰ تومن . اگه قوی هست بخرمش .بدرد گیم میخوره ؟ یه هارد دیگه نظرمو جلب کرد ک قیمتشم خوبه توشیبا ۴ترابایت با ۷۲۰۰ دور و ۱۲۸ مگ بافر ک قیمتش ۴۱۵ تومنه . نظرت در مورد این چیه . اگه این خوب و قویه همینو میگیرم:n19:

toshiba X300 HDWE140 Internal Hard Drive - 4TB
قیمتا متفاوته فکر کنم به گارانتی بر میگرده بازم دقیق نمیدونم من چنتا دیدم بالا 400 بود شایدم 4تراشو اشتب زده بود
منم دنبال هاردم برای ارشیو اما با عمر بالا
این توشیبام دیدم اما زیاد ازش تعریف نکردن

mahyarSAMSUNG
13-06-2016, 17:05
قیمتا متفاوته فکر کنم به گارانتی بر میگرده بازم دقیق نمیدونم من چنتا دیدم بالا 400 بود شایدم 4تراشو اشتب زده بود
منم دنبال هاردم برای ارشیو اما با عمر بالا
این توشیبام دیدم اما زیاد ازش تعریف نکردن

تو ایران یه چیزی که قیمتش کمتر باشه میگن خوب نیست به حرف بقیه نرو . الان خیلی تو ایران تلوزیون های سونی رو به دلیل قیمت بیشتر بهتر از سامسونگ میدونن درصورتی که سامسونگ 10 ساله فروش اول دنیا رو داره . توشیبا هم برند ژاپنی و قدرتمندیه به نظرم این مدل 4 ترابایتیش با 128 مگ بافر و قیمت 415 تومن چیز خوبیه . البته من هنوز تصمیم قطعی برای خرید نگرفتم ولی بخوام بخرم حتما همینو میگیرم :n26:

milad azad
13-06-2016, 21:42
با سلام .

سلام اقا عطا
لطفا یه نظر بده
اون قضیه بافر 32 یا 64

رفتم شکایت کردم پس فردا رسیدگی میکنن
ولی با نرم افزار
SeaTools for Windows
مال خود شرکت سیگیت که عکس دادم میگه 32

با نرم افزار
Hard Disk Sentinel

وبا ابقیه نرم افزار های دیگه تو اینترنت میگه Unknow

چی کار کنم ؟

ata.royalfalcon
14-06-2016, 07:12
سلام اقا عطا
لطفا یه نظر بده
اون قضیه بافر 32 یا 64

رفتم شکایت کردم پس فردا رسیدگی میکنن
ولی با نرم افزار
SeaTools for Windows
مال خود شرکت سیگیت که عکس دادم میگه 32

با نرم افزار
Hard Disk Sentinel
میگه
این

وبا ابقیه نرم افزار های دیگه تو اینترنت میگه Unknow

چی کار کنم ؟

اطلاعاتی که در دیتاشیت PDF گفته شده معتبرتر و درست تر از اطلاعاتی هست که توسط نرم افزار Hard Disk Sentinel ارائه میشه . ضمن اینکه نرم افزار SeaTools For Windows که مربوط به خود سیگیت هست این مدل رو 32 مگابایت شناسایی میکنه .
ظاهراً این برنامه Hard Disk Sentinel و سایر برنامه های مشابه قادر به بررسی مشخصات دقیق هارد دیسکها نیستند (احتمالاً بعلت عدم ارائه SDK توسط سازنده به برنامه نویسها) و فقط براساس اطلاعاتی که قبلاً توسط برنامه نویس ایجاد شده (که میتونه غلط هم باشه) گزارش میدهند .
شما شکایت کردید ببینید به کجا میرسه اگر عوض کردند چه بهتر در غیر اینصورت بنظر من خیلی مهم نیست .

dr_chop
14-06-2016, 15:24
سلام
حرف از هارد های سیگیت شد یه سوال داشتم
من میخوام یه هارد سیگیت 2ترا بارکودا بخرم منتها خیلی گیج شدم نمیدونم باید چیکار کنم
از یه طرف میگن خرابیشون خیلی بالاست و نخرید از یه طرفم میگن نرم افزاری بوده مشکل و با آپدیت فریمور مشکل حل میشه
از دوستانی که تخصص دارن خواهش میکنم کمک کنید.

campuzlit
15-06-2016, 18:12
سلام.

دوستان میخواستم یه هارد اینترنال 1 ترا بخرم.

موندم وسترن بلو 7200 بخرم یا سیگیت باراکودا؟

در مورد وسترن خیلی بد شنیدم و میگن خرابی بالاتری نسبت به سیگیت داره.

این مدل نامبرهای سیگیت چه معنایی داره؟ مثلا ST1000DM003

این مدلو من دیدم تو سایتا بازار رو نمیدونم. لطفا راهنمایی کنید که دوباره کاری نشه. این دوستمون هم گفت که بافر 32 مگ بود از مجا مطمئن بشیم قبل خرید که کلاه سرمون نره؟

گارانتی ویستا (الماس) معتبره؟

milad azad
15-06-2016, 20:48
فهرست عناوین مهم این تاپیک صفحه چنده ؟ من یه لحظه پیدا کردم بعد کامپیوتر خاموش شد گم کردم لطفا اگر کسی میدونه بگه

dr_chop
15-06-2016, 20:50
سلام.

دوستان میخواستم یه هارد اینترنال 1 ترا بخرم.

موندم وسترن بلو 7200 بخرم یا سیگیت باراکودا؟

در مورد وسترن خیلی بد شنیدم و میگن خرابی بالاتری نسبت به سیگیت داره.

این مدل نامبرهای سیگیت چه معنایی داره؟ مثلا ST1000DM003

این مدلو من دیدم تو سایتا بازار رو نمیدونم. لطفا راهنمایی کنید که دوباره کاری نشه. این دوستمون هم گفت که بافر 32 مگ بود از مجا مطمئن بشیم قبل خرید که کلاه سرمون نره؟

گارانتی ویستا (الماس) معتبره؟

دوست عزیز من یه ماهه دارم تحقیق میکنم با یه سرچ ساده تو نت میتونی متوجه بشی هارد های سیگیت باراکودا بخاطر مشکلات بسیار زیادی که داشته از بازار جمع شده و تولیدش متوقف شده. هارد بعد از مدتی به خرخر کردن زیاد میوفته و در مواردی هم هارد شناسایی نمیشه و خراب میشه. خرابیشون زیاده بهت پیشنهاد میکنم اصلا نخری. خودم میخوام هارد بخرم وسترن و سیگیتو دیدم انقد مشکل دارن حالا میخوام توشیبا بخرم. دیگه هر چی شد شد

milad azad
15-06-2016, 20:58
دوست عزیز من یه ماهه دارم تحقیق میکنم با یه سرچ ساده تو نت میتونی متوجه بشی هارد های سیگیت باراکودا بخاطر مشکلات بسیار زیادی که داشته از بازار جمع شده و تولیدش متوقف شده. هارد بعد از مدتی به خرخر کردن زیاد میوفته و در مواردی هم هارد شناسایی نمیشه و خراب میشه. خرابیشون زیاده بهت پیشنهاد میکنم اصلا نخری. خودم میخوام هارد بخرم وسترن و سیگیتو دیدم انقد مشکل دارن حالا میخوام توشیبا بخرم. دیگه هر چی شد شد

درسته هارد های ژاپنی مثل توشیبا و هیتاچی خیلی کم خراب میشن

ولی از مارک سیگیت هم بیشتر مدل 1.5 ترا خرابی داشته بقیه مدل هاش از نظر خرابی با وسترن در یک سطحه

dr_chop
15-06-2016, 21:24
درسته هارد های ژاپنی مثل توشیبا و هیتاچی خیلی کم خراب میشن

ولی از مارک سیگیت هم بیشتر مدل 1.5 ترا خرابی داشته بقیه مدل هاش از نظر خرابی با وسترن در یک سطحه

یه آمار نشون میدم مال 36 ماه استفاده از هاردها مال 3تا برنده

خرابیشون خیلی خیلی بالاست

ata.royalfalcon
15-06-2016, 21:47
یه آمار نشون میدم مال 36 ماه استفاده از هاردها مال 3تا برنده

خرابیشون خیلی خیلی بالاست

این آمار قدیمی مربوط به 2014 هست . اگر قصد دارید برندها رو فقط بر اساس خرابی یکسری از هارد دیسکها مقایسه کنید جدول زیر رو ببینید . همانطوریکه میبینید در سال 2016 میزان خرابی نسبت به 2015 و 2014 خیلی کمتر شده .
جالب اینجاست که تعداد هارد دیسکهای سیگیت خیلی بیشتر شده ولی بازهم میزان خرابی کمتر شده .

dr_chop
16-06-2016, 01:31
باید اینم در نظر داشت که خرابی سیگیت در سال جدید کمتر شده ولی به خاطر اینه که تولید هاردای باراکودا متوقف شده و خود مردم نمیخرن برا همین کمتر شده خرابی ولی تو ایران هنوز این سری هاردا هستن.

Mehrdad092000
29-06-2016, 05:12
تو ایران یه چیزی که قیمتش کمتر باشه میگن خوب نیست به حرف بقیه نرو . الان خیلی تو ایران تلوزیون های سونی رو به دلیل قیمت بیشتر بهتر از سامسونگ میدونن درصورتی که سامسونگ 10 ساله فروش اول دنیا رو داره . توشیبا هم برند ژاپنی و قدرتمندیه به نظرم این مدل 4 ترابایتیش با 128 مگ بافر و قیمت 415 تومن چیز خوبیه . البته من هنوز تصمیم قطعی برای خرید نگرفتم ولی بخوام بخرم حتما همینو میگیرم :n26:
نه دوست عزیز من ا این چیزا کار ندارم طبق اون دلایل بهت گفتم نمیخوام این مول رو
سرعتش
گارانتیش و عمر هارد
من هاردی میخوام برای ارشیو سرعتش اصلا برام مهم نیست و عمرش مهمه و گارانتی خوب

sah_6969
01-07-2016, 07:15
سلام
یک هارد برای آرشیو فیلم و سریال می خوام بخرم ، خواهش میکنم با اطلاعات ارزشمندتون برای یک انتخاب خوب راهنمایی کنید
هزینه در نظر گرفته شده 500 هزار تومان
حجم مورد نیاز = 2 _ 3 _4 _نهایتا 5 با توجه هزینه ای ذکر کردم شما تعیین کنیید
ولی اگر یک هارد باید یک سری از ویژگی هایی که خیلی مهم هستند را داشته باشد (مثل ضد شوک ، ضد ضربه و...) حتما اگر به افزایش هزینه نیاز است لطفا ذکر بفرمایید
دکستاپ و پاسپورتی بودنش هم برام مهم نیست شما ببیند کدومش بهتره از نظر کیفیت ، دوام و سخت کار کردن و ...

طبق تحقیقاتی که من انجام دادم اینها بهترین هاردهای موجود بودن و اونهایی که ستاره دارن من پسندیم میشه لطفا
نظرتون و قیمت این هارد هایی که ستاره داره یا هر کدم که بهتره رو بفرمایید

خیلی خیلی ممنون با سپاس و تشکر فراوان

Western Digital My Passport Wireless
******Western Digital My Passport Ultra
WD My Passport Slim
Western Digital My Passport Pro

Seagate Seven
Seagate Expansion
Seagate Expansion Portable
Seagate Wireless Plus
*******Seagate Backup Plus Fast
*******Seagate Backup Plus Desktop
Seagate Backup Plus Slim

LaCie Fuel
+ این که فکر کنم تو بازار نیست Elgato Thunderbolt Drive
LaCie Rugged Thunderbolt
Silicon Power Armor A80

ata.royalfalcon
01-07-2016, 19:32
سلام
یک هارد برای آرشیو فیلم و سریال می خوام بخرم ، خواهش میکنم با اطلاعات ارزشمندتون برای یک انتخاب خوب راهنمایی کنید
هزینه در نظر گرفته شده 500 هزار تومان
حجم مورد نیاز = 2 _ 3 _4 _نهایتا 5 با توجه هزینه ای ذکر کردم شما تعیین کنیید
ولی اگر یک هارد باید یک سری از ویژگی هایی که خیلی مهم هستند را داشته باشد (مثل ضد شوک ، ضد ضربه و...) حتما اگر به افزایش هزینه نیاز است لطفا ذکر بفرمایید
دکستاپ و پاسپورتی بودنش هم برام مهم نیست شما ببیند کدومش بهتره از نظر کیفیت ، دوام و سخت کار کردن و ...

طبق تحقیقاتی که من انجام دادم اینها بهترین هاردهای موجود بودن و اونهایی که ستاره دارن من پسندیم میشه لطفا
نظرتون و قیمت این هارد هایی که ستاره داره یا هر کدم که بهتره رو بفرمایید

خیلی خیلی ممنون با سپاس و تشکر فراوان

Western Digital My Passport Wireless
******Western Digital My Passport Ultra
WD My Passport Slim
Western Digital My Passport Pro

Seagate Seven
Seagate Expansion
Seagate Expansion Portable
Seagate Wireless Plus
*******Seagate Backup Plus Fast
*******Seagate Backup Plus Desktop
Seagate Backup Plus Slim

LaCie Fuel
+ این که فکر کنم تو بازار نیست Elgato Thunderbolt Drive
LaCie Rugged Thunderbolt
Silicon Power Armor A80

با سلام .

برای آرشیو فیلم و سریال که معمولاً به مرور زمان حجم دیتا زیاد میشه بهتر هست مدلهایی رو انتخاب کنید که با حداقل قیمت بیشترین حجم رو داشته باشند پس مدلهای پرتابل و مدلهای WiFi دار از لیست خارج میشوند . محصولات LaCie بیشتر به خاطر ظاهر لوکس در مقایسه با سایر برندها بیش از حد گران هست و صرفه اقتصادی نداره .
نکته عجیب دیگه در لیستی نوشتید این هست که فقط مدلهای پرتابل و WiFiدار وسترن دیجیتال رو نوشتید ولی خبری از مدلهای دسکتاپی یعنی my book نیست .

پیشنهاد من انتخاب یکی از سه مدل Seagate Backup Plus Desk و یا Seagate Expansion Desk و یا WD my book با توجه به قیمت ، گارانتی و موجود بودن در بازار هست . یعنی برید بازار و هر کدام قیمت مناسبتری دارند و موجود هست همان رو انتخاب کنید .

Advanced Ali-001
02-07-2016, 01:01
سلام.
آقا من میخوام یه هارد س ترا سیگیت بکاپ پلاس بخرم که هارد داخلش سیگیت باراکادا 7200 دور ساتا س باشه ولی هر جا میرم میگن 5900 دوره و باراکادا هم نیست.
ولی من سرعت هارد برام مهمه چیکار کنم یکی راهنماییم کنه؟

ata.royalfalcon
02-07-2016, 07:07
سلام.
آقا من میخوام یه هارد س ترا سیگیت بکاپ پلاس بخرم که هارد داخلش سیگیت باراکادا 7200 دور ساتا س باشه ولی هر جا میرم میگن 5900 دوره و باراکادا هم نیست.
ولی من سرعت هارد برام مهمه چیکار کنم یکی راهنماییم کنه؟

با سلام .

مدلهای دسکتاپی سه ترابایت و کمتر 7200rpm هستند ولی مدلهای چهارترابایت به بالا 5900rpm هستند .

rezahk315
02-07-2016, 08:59
دوست عزیز من رو مدلی که انتخاب کردی و ویژگیهای مد نظرت اظهار نظر نمیکنم، اما در مورد برندی که انتخاب کردی که سی گیت است، کاملا موافقم:n18:

سلام دوستان

با تشکر

Advanced Ali-001
03-07-2016, 14:17
با سلام .

مدلهای دسکتاپی سه ترابایت و کمتر 7200rpm هستند ولی مدلهای چهارترابایت به بالا 5900rpm هستند .

خب من هم همون مد نظرم هستش هر جا رفتم میگن سه ترا بایت 5900 هستش همون دستکتاپی سیگیت بکاپ پلاس نمیدونم باید چیکار کنم که بفهمم هاردش 7200 هستش.....
از روی لیبل و بارکد و اینا نمیشه فهمید؟

Advanced Ali-001
07-07-2016, 21:14
خب من هم همون مد نظرم هستش هر جا رفتم میگن سه ترا بایت 5900 هستش همون دستکتاپی سیگیت بکاپ پلاس نمیدونم باید چیکار کنم که بفهمم هاردش 7200 هستش.....

نبود کسی راهنمایی کنه لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟

ata.royalfalcon
07-07-2016, 22:41
نبود کسی راهنمایی کنه لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟

من که گفتم مدلهای سه ترابایت 7200RPM هستند و مدلهای بالاتر 5900RPM .
شما این پست 21# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببینید ؛ یه عکس از قسمت info برنامه HD Tune در قسمت اسپویلر هست و اگر RPM رو ببینید نوشته 7200 .

به جزء وصل کردن به سیستم و مشاهده مشخصات یا بازکردن باکس هارد و مشاهده مدل نامبر هارد دیسک بکار رفته ، راه دیگه ای برای مطمئن شدن از اینکه 7200RPM هست یا 5900RPM وجود نداره . چون در بیشتر مدلهای اکسترنال (در هر برندی) در مورد RPM چیزی گفته نمیشه .

mahyarSAMSUNG
10-07-2016, 23:00
من بالاخره هارد توشیبا 4 ترابایت 128 مگ بافر و 7200 رو خریدم ولی واقعا فرقی با یه 8 مگ بافر نداره . ولی از لحاظ لود ویندوز فرقی با یه هارد 8 مگ بافر نداره :n27:

اینم تستش

ا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

K!ng of th3 K!ngs
17-07-2016, 15:28
یه هارد دیسک خریده بودم خراب وبد دادم گارانتی تعویض شد به جاش این مدل به من دادن
Western Digital WD10EURX-63FH1Y0
این مدل از نظر سرعت و کارایی چطوره

ata.royalfalcon
17-07-2016, 16:16
یه هارد دیسک خریده بودم خراب وبد دادم گارانتی تعویض شد به جاش این مدل به من دادن
Western Digital WD10EURX-63FH1Y0
این مدل از نظر سرعت و کارایی چطوره

مدلی که قبلاً داشتید چی بود و گارانتی ؟
این مدل که البته قدیمی هست مخصوص PVR ، DVR ، سیستمهای دوربین مدار بسته ، دستگاههای پخش ویدئویی و ... هست .

K!ng of th3 K!ngs
17-07-2016, 19:47
مدلی که قبلاً داشتید چی بود و گارانتی ؟
این مدل که البته قدیمی هست مخصوص PVR ، DVR ، سیستمهای دوربین مدار بسته ، دستگاههای پخش ویدئویی و ... هست .
قبلش یه سیگیت بود که Refubished بود و البته مدل نامبر روی قطعه با اونی که توی کامپیوتر نمایش داده میشد فرق داشت، گارانتی پرواز سیستم بود. اونو دادم بهشون 4 شنبه و امروز اینو تحولیم دادم، نو نو هست یعنی جعبه رو خودم بازم کردم و گارانتیش فرق داره.
حالا یعنی سرعتش کمتره؟ به درد استفاده روزانه نمیخوره؟ ردش کنم بره؟

ata.royalfalcon
17-07-2016, 20:15
قبلش یه سیگیت بود که Refubished بود و البته مدل نامبر روی قطعه با اونی که توی کامپیوتر نمایش داده میشد فرق داشت، گارانتی پرواز سیستم بود. اونو دادم بهشون 4 شنبه و امروز اینو تحولیم دادم، نو نو هست یعنی جعبه رو خودم بازم کردم و گارانتیش فرق داره.
حالا یعنی سرعتش کمتره؟ به درد استفاده روزانه نمیخوره؟ ردش کنم بره؟

سرعتش کمتر هست (در مقایسه با مدلهای 7200rpm) ولی مسئله خاصی برای استفاده روزانه نخواهید داشت .
ولی بهتر هست از این به بعد یه مدل مناسب و جدید از فروشگاههای معتبر خریداری کنید .

K!ng of th3 K!ngs
17-07-2016, 20:18
سرعتش کمتر هست (در مقایسه با مدلهای 7200rpm) ولی مسئله خاصی برای استفاده روزانه نخواهید داشت .
ولی بهتر هست از این به بعد یه مدل مناسب و جدید از فروشگاههای معتبر خریداری کنید .
دقیقا وقتی مشکلم رو برای بار اول اینجا گفتم همین رو گفتید.واقعا تقصیر خودمه که قبل خرید تحقیق نکردم از انی به بعد حتما تحقیق میکنم.
ممنون از شما

Abolfazl-Star
20-07-2016, 10:34
سلام یه هارد 1 ترا اینترنال وسترن میخواستم

چند جا رفتم ولی مثل اینکه آبی . مشکی . بنفش داره میخواستم بدونم چه فرقی داره دقیق توضیح بدین ممنون میشم و هم اینکه قیمتش چنده و گارانتی خوبش چیه ؟!

قیمت هارد 1 ترا اکسترنال خوب رو هم بگین تشکر

DJ POLESTAR
20-07-2016, 11:11

چند جا رفتم ولی مثل اینکه آبی . مشکی . بنفش داره میخواستم بدونم چه فرقی داره دقیق توضیح بدین ممنون میشم و هم اینکه قیمتش چنده و گارانتی خوبش چیه ؟!

درود
هیچ تفاوتی باهم ندارند و بنا به سلیقه میتونید یکی از رنگ ها رو انتخاب کنه. البته یه مدل دیگه ای از وسترن هم هست با مدل Metal Edition که حدود 60 تومن نسبت به Premiumها گرونترند اونم فقط بخاطر بدنه آلومینیوم. در مورد گارانتی اطلاعات زیادی ندارم ولی گارانتی سازگار و آوژنگ مدت هاست این هاردها رو ساپورت میکنن. قیمت یک ترابایت وسترن تو بازار از حدود 200 تومن هستش با کمی نوسان گرونتر یا ارزونتر.

پی نوشت: اگه برای آرشیو (فیلم و سریال یا موسیقی) میخواید اکسترنال تهیه کنید توصیه میکنم از نوع دیسکتاپ (رومیزی) یا همون آداپتوری تهیه کنید که مطمئن تر است چون زیاد قرار نیست جابجا بشه در غیر اینصورت از نوع پورتابل (قابل حمل) یا همون 2.5 اینچی که مد نظرتون هست تهیه کنید.
قیمت 3 ترابایت سری my book وسترن دیجیتال (آداپتوری) در حال حاضر حدود 350 تومن هستش.

amirofff
20-07-2016, 20:22
دوستان بهترین هارد اینترنال دو ترابایتی تا سقف قیمت سیصد و پنجاه هزار تومن چیه ؟ ( ssd نمیخوام )

K!ng of th3 K!ngs
22-07-2016, 12:29

هارد دیسک های اینترنال وسترن رنگ بندیشون به این صورته
Western Black:بیشترین قیمت و فکر کنم سرعتش هم بیشتر باشه
Western Blue:قیمت مناسب و سرعتش در حد هارد دیسک های مشابه سیگیت و ...
Western Green: قینت کمتر و سرعت به مراتب کمتر فقط مناسب آرشیو هست.
در مورد بنفش اطلاعی ندارم

حیزون
22-07-2016, 12:32
قرمز و بنفش چی هستن پس ؟

DJ POLESTAR
22-07-2016, 13:35
دوستان بهترین هارد اینترنال دو ترابایتی تا سقف قیمت سیصد و پنجاه هزار تومن چیه ؟ ( ssd نمیخوام )
شما از واژه "بهترین" استفاده کردین پیشنهاد میکنم از سری Black وسترن دیجیتال که برترین و پرسرعترین هارد اینترنال و در عین حال از برند معروف و با کیفیت وسترن هست خرید کنید. با سرعت چرخش 7200 دور بر دقیقه که البته قیمت 2 ترابایتش حدود 430 تومن داره

Western Digital Black Hard Drive

اما اگه نمیخواهید بیش از 350 تومن خرج کنید هارد وسترن دیجیتال سری Blue پیشنهاد میشه که هم ارزون تره و هم برای مصارف معمولی خانگی بهترین انتخاب هستشکه قیمت2 ترابایتش حدود 240 تومن و 3 ترابایت حدودا 320 تومنه.

aligh2
05-08-2016, 03:28
سلام
نظر شما در مورد سلامت این هارد چیه مخصوصا تو 0A و 0B که 100 الی 252 هست که فکر کنم باید 100 باشه دوتاش
ممنون

aligh2
05-08-2016, 03:30
سلام
نظر شما در مورد سلامت این هارد چیه مخصوصا تو 0A و 0B که 100 الی 253 هست که فکر کنم باید 100 باشه دوتاش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ممنون

mahmud1992
12-08-2016, 17:19
سلام دوستان

من میخاستم یک هارد اکسترنال 2 ترابایتی پاسپورتی بخرم
خواستم عزیزان پیشکسوت در این زمنیه اگه امکانش هست منو راهنمایی کنن
که اگه قیمت مهم نباشه کدوم گزینه مناسب هست؟با در نظر گرفتن اینکه اصلن مهم نیست که ضد آب باشه، ضد ضربه باشه و...
و اگه قیمت مهم باشه حداقل قیمت ممکن که میتونم یک هارد بخرم چی میتونه باشه؟

ممنونم عزیزان

mahmud1992
14-08-2016, 00:07
سلام دوستان

من میخاستم یک هارد اکسترنال 2 ترابایتی پاسپورتی بخرم
خواستم عزیزان پیشکسوت در این زمنیه اگه امکانش هست منو راهنمایی کنن
که اگه قیمت مهم نباشه کدوم گزینه مناسب هست؟با در نظر گرفتن اینکه اصلن مهم نیست که ضد آب باشه، ضد ضربه باشه و...
و اگه قیمت مهم باشه حداقل قیمت ممکن که میتونم یک هارد بخرم چی میتونه باشه؟

ممنونم عزیزان

اههههههههههههههههههههههه

چقد اینجا سوت و کوره

قبلا چقد خوب بود

تا سوال میکردی صد جواب بود

الان.........................................

hamidrezaaf
14-08-2016, 12:24
سلام ، بعد از چهار سال هارد لب تاپم خراب شده است. لطفا یه هارد دیسک 1 ترابایتی خوب به من پیشنهاد می فرمایید که از لحاظ سرعت و دوام( مقاوم در برابر گرما و زمان طولانی روشن بودن و ...) در وضعیت مطلوبی قرار داشته باشد.

ممنون و متشکرم

hamidrezaaf
14-08-2016, 12:25
سلام ، بعد از چهار سال هارد لب تاپم خراب شده است. لطفا یه هارد دیسک 1 ترابایتی خوب به من پیشنهاد می فرمایید که از لحاظ سرعت و دوام( مقاوم در برابر گرما و زمان طولانی روشن بودن و ...) در وضعیت مطلوبی قرار داشته باشد.

ممنون و متشکرم

ata.royalfalcon
14-08-2016, 19:59

ممنون و متشکرم

با سلام .

هارد دیسکهای لپتاپی تنوع زیادی در بازار ندارند . بهتر هست برید بازار و ببینید با گارانتی معتبر و با حداقل قیمت چه مدلهایی رو میتونید پیدا کنید ولی سعی کنید از برند وسترن دیجیتال انتخاب کنید .

دو نکته مهم :

1. اول ببینید ضخامت هارد دیسک فعلی چند میلیمتر هست (با بررسی مشخصات هارد دیسک در سایتهای اینترنتی) و هارد دیسکی که میخرید همین سایز رو داشته باشه بعنوان مثال WD Blue دو مدل یک ترابایتی به ضخامتهای 7 میلیمتر و 9.5 میلیمتر داره . احتمالاً برای لپتاپ شما 9.5 میلیمتری هست .

2. گرما قاتل هارد دیسک هست . اگر هارد دیسک به مدت طولانی دمای بالایی داشته باشه عمر مفید کاهش پیدا میکنه و خیلی زود خراب میشه پس تا جایی که میتونید دمای هارد دیسک رو کاهش بدید مثلاً با استفاده از کولپد و ...

hamidrezaaf
14-08-2016, 22:39
با سلام مجدد ، آیا امکان داره یه هارد دیسک اکسترنال با سرعت خوب ولی اکسترنال برای لب تاپ بگیرم تا سیستم فقط ازون بیاد بالا ، اگه امکانش هست یه مدل مناسب هم می فرمایید ؟
چون یکی از دلایل داغ شدن موندن در محفظه لب تاپ است.

ata.royalfalcon
15-08-2016, 06:26
با سلام مجدد ، آیا امکان داره یه هارد دیسک اکسترنال با سرعت خوب ولی اکسترنال برای لب تاپ بگیرم تا سیستم فقط ازون بیاد بالا ، اگه امکانش هست یه مدل مناسب هم می فرمایید ؟
چون یکی از دلایل داغ شدن موندن در محفظه لب تاپ است.

سلام .

دمای هارد دیسک تا چه حد بالا میرفت ؟ تا به حال از کولپد استفاده کردید ؟ چقدر دما رو کاهش میداد ؟
اگر برای نصب ویندوز میخواهید باید اینترنال تهیه کنید . البته نصب روی اکسترنال امکانپذیر هست ولی کارایی نداره .

LordPedi
21-08-2016, 18:25
سلام. بنظرتون بین این دوتا هارد من، کدوم یکی برای نصب کردن ویندوز مناسب تره؟

هارد دو ترابایت توشیبا P300

هارد یک ترابایت وسترن Blue

ata.royalfalcon
21-08-2016, 22:42
سلام. بنظرتون بین این دوتا هارد من، کدوم یکی برای نصب کردن ویندوز مناسب تره؟

هارد دو ترابایت توشیبا P300

هارد یک ترابایت وسترن Blue

با سلام .

با توجه به File Benchmark هارد دیسک توشیبا بنظر مناسبتر هست برای نصب ویندوز ولی شما یه تست از قسمت Random Access هم اینجا بذارید تا بهتر و دقیقتر بتوان نتیجه گیری کرد .

hamidrezaaf
28-08-2016, 20:17
سلام .

دمای هارد دیسک تا چه حد بالا میرفت ؟ تا به حال از کولپد استفاده کردید ؟ چقدر دما رو کاهش میداد ؟
اگر برای نصب ویندوز میخواهید باید اینترنال تهیه کنید . البته نصب روی اکسترنال امکانپذیر هست ولی کارایی نداره .

سلام ، در خصوص کولپد همیشه به جز مواقعی که لب تاپو بیرون میبرم از کولپد استفاده می کنم.
دمای معمول و مناسب برای هارد دیسک چند درجه هست ؟

ممنون و متشکرم.

hamidrezaaf
28-08-2016, 20:24
سلام .

سلام ، در خصوص کولپد همیشه به جز مواقعی که لب تاپو بیرون میبرم از کولپد استفاده می کنم. در ضمن دمای فعلی هاردم معمولا 40 درجه هست.

ممنون و متشکرم.

ata.royalfalcon
29-08-2016, 19:05
سلام ، در خصوص کولپد همیشه به جز مواقعی که لب تاپو بیرون میبرم از کولپد استفاده می کنم. در ضمن دمای فعلی هاردم معمولا 40 درجه هست.

ممنون و متشکرم.

دمای هارد دیسک 500 گیگ 5400rpm لپتاپ من زمانیکه کولپد روشن نیست حدود 35 درجه هست البته در این مدت فعالیت زیادی نداشته یعنی read و write زیادی انجام نشده . لپتاپ داغی هم نیست و خنک کار میکنه .
برای شما که دماش 40 درجه هست شاید لپتاپ داغی دارید یا اینکه فعالیت read و write زیادی دارید که دما بالا میره .

محدوده خاصی رو نمیشه تعیین کرد ؛ هرچه قدر دمای هارد دیسک کمتر باشه عمر مفید بیشتر میشه ولی برای هارد دیسک لپتاپی 5400rpm دمای 35 نهایتاً 40 درجه بنظرم مناسب هست . برای هارد دیسکی که دارید قبلاً به 56 درجه رسیده که اصلاً خوب نیست .

salar6600
31-08-2016, 22:17
سلام من امروز هارد دو ترابایت وسترن دیجیتال سری بلک با کد wd2003fyps به قیمت 200 هزار تومن خریدم

ولی همین دو ترا وسترن دیجیتال رو به کد دیگه ای میفروشن 450 تومن
Western Digital Black WD2003FZEX Internal Hard Drive

دوستم میگفت این هاردی که خریدی استوک هست
ولی میشه بهش اطمینان کرد

حالا سوال من اینه واقعا این سری هارد قابل اطمینان هستن آیا از لحاظ کارایی نسبت به مدل اصلی کمبودی نداره

salar6600
31-08-2016, 22:18
سلام من امروز هارد دو ترابایت وسترن دیجیتال سری بلک با کد wd2003fyps به قیمت 200 هزار تومن خریدم

ولی میشه بهش اطمینان کرد

حالا سوال من اینه واقعا این سری هارد قابل اطمینان هستن آیا از لحاظ کارایی نسبت به مدل اصلی کمبودی نداره

ata.royalfalcon
01-09-2016, 09:07

ولی میشه بهش اطمینان کرد

با سلام .

هارد دیسکی که خریدید black نیست بلکه از سری اینترپرایز RE4-GP هست که معمولاً در دیتاسنترها و سرورها استفاده میشه .
اگر به سیستم وصل کردید یه عکس از قسمت Health برنامه HDTune اینجا بذارید چون به احتمال زیاد (مخصوصاً با توجه به قیمتی که خریدید) کارکرد بالایی باید داشته باشه و مستهلک شده هست .
متاسفانه در بازار ایران هارد دیسکهای کارکرده که دوباره بسته بندی و به اسم آکبند فروخته میشه زیاد دیده میشه و تنها راه برای اطمینان داشتن گارانتی معتبر (مثلاً سازگار) و خرید از فروشگاههای معتبر هست .

salar6600
01-09-2016, 11:06
با سلام .

هارد دیسکی که خریدید black نیست بلکه از سری اینترپرایز RE4-GP هست که معمولاً در دیتاسنترها و سرورها استفاده میشه .
اگر به سیستم وصل کردید یه عکس از قسمت Health برنامه HDTune اینجا بذارید چون به احتمال زیاد (مخصوصاً با توجه به قیمتی که خریدید) کارکرد بالایی باید داشته باشه و مستهلک شده هست .
متاسفانه در بازار ایران هارد دیسکهای کارکرده که دوباره بسته بندی و به اسم آکبند فروخته میشه زیاد دیده میشه و تنها راه برای اطمینان داشتن گارانتی معتبر (مثلاً سازگار) و خرید از فروشگاههای معتبر هست .

به نظرتون برم هارد رو عوض کنم اگه روی هارد ویندوز نصب بشه کارایی مناسبی داره ؟

ata.royalfalcon
01-09-2016, 11:38
به نظرتون برم هارد رو عوض کنم

اگر هنوز بسته بندی رو باز نکردید بهتره که پس بدید در غیر اینصورت از قسمتی که گفتم عکس بذارید تا وضعیت کلی این هارد دیسک معلوم بشه .

اگه روی هارد ویندوز نصب بشه کارایی مناسبی داره ؟

باید سلامت هارد دیسک بررسی بشه و اگر مشکل خاصی نداشته باشه (مثلاً بدسکتوری) و پرفورمنس هارد دیسک هم خوب باشه میتونید ویندوز نصب کنید .

Saeed7Star
02-09-2016, 19:18
سلام
دنبال هارد 1 ترابایتم، به نظرتون الان بهترین مدل که سرعت و کیفیت خوبی داشته باشه چیه ؟

7seas
09-09-2016, 10:57
دوستانی سایتی رو می شناسید که بگه مدل های مختلف هارد اکسترنال، هارد داخل باکس شون مال کدوم سازنده هستش؟

Sent from my SM-P601 using Tapatalk

sefirot2011
01-10-2016, 08:33
سلام و خسته نباشید ، قصد خرید هارد رو دارم لطفا راهنمایی کنید مدل
Toshiba P300 7200Rpm 64MB Buffer SATA3 HDD - 3TB از لحاظ صدا (موقع کپی کردن ،چون مدلهای قدیمی صدای خرخر میداد)و سرعت و همینطور عمر هارد در چه وضعیه ؟و به نظرتون این هارد مدل خوبیه چون قیمتش خیلی مناسبه نسبت به مشخصاتی که داره. ممنون میشم جواب بدید

sefirot2011
03-10-2016, 02:36
سلام و خسته نباشید ، قصد خرید هارد رو دارم لطفا راهنمایی کنید مدل
Toshiba P300 7200Rpm 64MB Buffer SATA3 HDD - 3TB از لحاظ صدا (موقع کپی کردن ،چون مدلهای قدیمی صدای خرخر میداد)و سرعت و همینطور عمر هارد در چه وضعیه ؟و به نظرتون این هارد مدل خوبیه چون قیمتش خیلی مناسبه نسبت به مشخصاتی که داره. ممنون میشم جواب بدید

خیلی عجیبه کسی پاسخ نمیده!!!! از مدیر انجمن درخواست دارم در این مورد راهنمایی کنه

hamidreza2010
12-10-2016, 20:25
سلام دوستان
قصد خرید هارد اکسترنال دو ترا رو دارم ، بین دو مدل زیر کدوم رو پیشنهاد میدین؟ با ذکر دلیل لطفا.ممنون

هارددیسک اکسترنال ای دیتا مدل HD720 ظرفیت 2 ترابایت
یا
هارددیسک اکسترنال Silicon Power مدل آرمور A80 ظرفیت 2 ترابایت

sara100
17-10-2016, 22:06
سلام دوستان عزیز به نظر شما بین 2 برند سونی و پایونیر کدام هارددیسک اکسترنالشان از همه بهتر است آیا کسی می دونه هاردهای بکار رفته در این 2 مدل چی می باشند:
هارد دیسک اکسترنال سونی مدل HD-B1 ظرفیت 1 ترابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

هارددیسک اکسترنال پایونیر مدل APS-XH01 ظرفیت 1 ترابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به جاب نقطه چین دیجی کالا digikala.comقرار دهید...

ata.royalfalcon
18-10-2016, 08:49
سلام دوستان عزیز به نظر شما بین 2 برند سونی و پایونیر کدام هارددیسک اکسترنالشان از همه بهتر است آیا کسی می دونه هاردهای بکار رفته در این 2 مدل چی می باشند:
هارد دیسک اکسترنال سونی مدل HD-B1 ظرفیت 1 ترابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

هارددیسک اکسترنال پایونیر مدل APS-XH01 ظرفیت 1 ترابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به جاب نقطه چین دیجی کالا digikala.comقرار دهید...

سلام .

هارد دیسک بکار رفته در مدل اول احتمالاً سیگیت (تولید سامسونگ) هست و در مورد دوم هم اطلاعاتی در دسترس نیست مگر اینکه یکی از کاربرها این مدل رو خریده باشه و از crystal disk info یه عکس اینجا بذاره .
من پیشنهاد میکنم از برندهای وسترن دیجیتال یا سیگیت یکی از مدلها رو با توجه به قیمت و گارانتی انتخاب کنید .

hamidreza2010
19-10-2016, 18:21
سلام دوستان
قصد خرید هارد اکسترنال دو ترا رو دارم ، بین دو مدل زیر کدوم رو پیشنهاد میدین؟ با ذکر دلیل لطفا.ممنون

هارددیسک اکسترنال ای دیتا مدل HD720 ظرفیت 2 ترابایت

یا
هارددیسک اکسترنال Silicon Power مدل آرمور A80 ظرفیت 2 ترابایت

کسی نبود یه خط مشاوره بده بین این دوتا مدل؟

sara100
21-10-2016, 19:56
با تشکر ویژه از دوستان گلم ...
احتمال از اینکه هارد داخل سونی سیگیت سامسونگ باشه همان پایونیر خریدم و هارد داخلش وسترن است و بسیار خوشحالم ....

Pedram_mrn
24-10-2016, 19:16
سلام
یک هارد دیسک اینترنال با ظرفیت ۴ یا ۲ ترابایت برای آرشیو فیلم و فیلم های بزرگ میخوام که سر و صدا نداشته باشه.

چه مدلی بگیریم؟

مدل سیگیت به اسم Seagate Barracuda ST2000DM001 Desktop HDD چجور هست؟

ata.royalfalcon
25-10-2016, 07:52
سلام
یک هارد دیسک اینترنال با ظرفیت ۴ یا ۲ ترابایت برای آرشیو فیلم و فیلم های بزرگ میخوام که سر و صدا نداشته باشه.

چه مدلی بگیریم؟

مدل سیگیت به اسم Seagate Barracuda ST2000DM001 Desktop HDD چجور هست؟

سلام .
بنظر من بهتره که چهارترابایتی رو انتخاب کنید به جای دو ترا چون پورت SATA و برق و فضای کمتر اشغال میشه و بعداً میتونید مجدداً هارد دیسک بخرید و نصب کنید .
پیشنهاد من WD Blue با مدل نامبر WD40EZRZ هست . مدل پیشنهادی 5400RPM هست و صدای کمی هم داره .

farhad.ma
07-11-2016, 16:30
دوستان میشه راهنمایی کنید هارد لپ تاپ 1 ترابایت چه مدلی بگیریم (غیر SSD)
مثلآ بین وسترن دیجیتال و توشیبا کدوم بهتره؟

poyul
11-11-2016, 19:34
سلام

قصد خرید هارد 4 ترابایت اکسترنال (بدون آداپتور) رو دارم

سقف بودجه : 600 هزار تومان

اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم

ata.royalfalcon
11-11-2016, 20:05
سلام

قصد خرید هارد 4 ترابایت اکسترنال (بدون آداپتور) رو دارم

سقف بودجه : 600 هزار تومان

اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم

سلام .

میتونید Seagate Backup Plus Slim انتخاب کنید . دیجیکالا و لیون کامپیوتر این مدل رو موجود دارند و به بودجه ـتون هم میخوره .

Persianhb
23-11-2016, 21:59
مشاوره برای خرید هارد اینترنال 1 یا 2 ترابایت جان سخت موجود در بازار ایران با کمترین آمار خرابی

برای فیلم و عکس های مهم

و قابل تعمیر نسبت به سایر برندهای موجود در بازار ایران

برای کارهای سخت

سیم همیشه روشن خواهد بود و کار زیادی ازش خواهم کشید

فایل هایی تصویری مولتی مدیا با حجم بالا کپی و یا کات خواهد شد

Persianhb
23-11-2016, 22:07
لطفا جواب بدید

مشاوره برای خرید هارد اینترنال 1 یا 2 ترابایت جان سخت موجود در بازار ایران با کمترین آمار خرابی

برای فیلم و عکس های مهم

و خدای نکرده در صورت خرابی قابل تعمیر نسبت به سایر برندهای موجود در بازار ایران

بردش پیدا بشه تو بازار

برای کارهای سخت

سیستم همیشه روشن خواهد بود و کار زیادی ازش خواهم کشید

فایل هایی تصویری مولتی مدیا با حجم بالا کپی و یا کات خواهد شد

sasan.69
30-11-2016, 19:46
امیدی ب این هارد هس برای تعمیر؟ ( میدونم جاش اینجا نیس اما تاپیک خرابی ها رو پیدا نکردم اینجا مطرح کردم پوزش می خوام)

poyul
30-11-2016, 20:06
سلام .

میتونید Seagate Backup Plus Slim انتخاب کنید . دیجیکالا و لیون کامپیوتر این مدل رو موجود دارند و به بودجه ـتون هم میخوره .

اگه هادر آداپتور دار رو به آپشن ها اضاف کنیم کدوم بهتره ؟

وسترن my book یا seagate backup plus?

MVGroup
05-12-2016, 11:44
من می خواستم به جای خرید هارد اکسترنال، از «داک هارد» (Hard Drive Douck) استفاده کنم. هدفم تهیه آرشیو هست و از هاردها استفاده کمی خواهد شد.
این مدل رو در نظر دارم: داک هارد USB 3.0 مدل ORICO 6518S3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آیا این کار درستیه یا باعث آسیب هاردها خواهد شد؟

ata.royalfalcon
05-12-2016, 12:09
من می خواستم به جای خرید هارد اکسترنال، از «داک هارد» (Hard Drive Douck) استفاده کنم. هدفم تهیه آرشیو هست و از هاردها استفاده کمی خواهد شد.
این مدل رو در نظر دارم: داک هارد USB 3.0 مدل ORICO 6518S3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آیا این کار درستیه یا باعث آسیب هاردها خواهد شد؟

مشکلی ایجاد نمیشه . مشابه هارد دیسکهای اکسترنال هست با این تفاوت که یه باکس برای چند هارد دیسک استفاده خواهد شد .
ولی به چه علتی میخواهید داک هارد بخرید ؟ چرا هارد دیسک اکسترنال نمیخرید ؟

MVGroup
05-12-2016, 12:23
مشکلی ایجاد نمیشه . مشابه هارد دیسکهای اکسترنال هست با این تفاوت که یه باکس برای چند هارد دیسک استفاده خواهد شد .
ولی به چه علتی میخواهید داک هارد بخرید ؟ چرا هارد دیسک اکسترنال نمیخرید ؟
چون به مرور زمان تعداد هاردهای بیشتری نیاز دارم که اگه بخوام همه رو اکسترنال تهیه کنم قیمتش نسبت به اینترنال خیلی بیشتر میشه.

hamidrezaaf
17-12-2016, 12:02
سلام ،
اتاخان دو تا هارد میخوام یکی اینترنال ا ترا باشه ( سرعت بالا و دوام خوب) و دیگری اکسترنال 2 ترا ( دوام بالا ، سرعت مناسب)
اگر امکانش هست دو مدل مناسب معرفی فرمایید.
نمیدونم هارد اینترنال 1 ترا قبلیم ( ٌWD Blue ) بعد ار 18 ماه کارکرد Reallocated Sector Count رفت رو 140 و ویندوز پیغام خطا میده البته دیگه امکان Image گرفتن با برنامه Acronis از هارد دیسک وجود ندارد. فکر کنم باید از خیرش بگذرم. البته دمای هاردم در HDTune pro سی درجه هست.
تو هاردهای جیدتر بالای 500 تا ، تا یه حال یکی تو لب تاپم و دیگری این هاردم مشکل دار شده است. آمار خرابی تو هادرها بالا رفته است.
اگه چشم نزنم هنوز هاردهای قدیمیم(بالای پنج سال) 500 و پایین تر هنوز رو دسکتاپها دارن کار می کنند.
مشکل از کجاست؟

ممنون و متشکرم

KENWOOD_10
18-12-2016, 12:01
سلام.این هارد دیسک هایی که جدیدا توی بازار به اسم گارانتی شرکتی زیاد شده و یک سال گارانتی شرکتی دارن و قیمتشون حدود 100 تا 200 تومن از هاردهای گارانتی اصلی سازگار و آواژنگ ارزون تره چطورن؟این که میگن این هاردها مرجوعی بودن و مشکل و خرابی داشتن و توسط کارخونه یا یه جای دیگه تعمیر شدن و دوباره تحت گارانتی شرکتی وارد بازار شدن به همین دلیل طول عمر کمتر و سرعت کمتری نسبت به هاردهای گارانتی اصلی دارن درسته؟

ata.royalfalcon
18-12-2016, 12:27
سلام.این هارد دیسک هایی که جدیدا توی بازار به اسم گارانتی شرکتی زیاد شده و یک سال گارانتی شرکتی دارن و قیمتشون حدود 100 تا 200 تومن از هاردهای گارانتی اصلی سازگار و آواژنگ ارزون تره چطورن؟این که میگن این هاردها مرجوعی بودن و مشکل و خرابی داشتن و توسط کارخونه یا یه جای دیگه تعمیر شدن و دوباره تحت گارانتی شرکتی وارد بازار شدن به همین دلیل طول عمر کمتر و سرعت کمتری نسبت به هاردهای گارانتی اصلی دارن درسته؟

سلام .
اینها هارد دیسکهای کارکرده و دست دوم هستند . توصیه میکنم از خرید اینجور هارد دیسکها اجتناب کنید .

این که میگن این هاردها مرجوعی بودن و مشکل و خرابی داشتن و توسط کارخونه یا یه جای دیگه تعمیر شدن و دوباره تحت گارانتی شرکتی وارد بازار شدن

اینکه توسط خود کارخانه و یا سازنده تعمیر بشه به معنی refurbished هست که توسط سازنده گارانتی هم میشه . ولی موردی که شما میگید کارکرده هست و اکثراً گارانتی ها هم به اتمام رسیده (گارانتی خود سازنده هارد دیسک) .

KENWOOD_10
18-12-2016, 12:32
سلام.ممنون از پاسخ تون.از کجا بفهمیم هارد refurbished هست یا نه؟مشکلات ریفر چیه؟و تنها راه تشخیصش از روی گارانتی هست؟
سوال که برام پیش اومد اینه چرا هارد دست دوم اگه سالم باشه و مشکلی نداشته باشه نخریم؟من خودم یک وسترن دسته دوم از بازار خریدم که گارانتیش هم تموم شده بود و همچنان تست کردم خداروشکر بعد 2-3 سال هیچ مشکلی نداره و همچنان داره تقریبا روزی 15-16 ساعت کار میکنه و سالمه !!!الینم داره پر میشه به فکر خرید یه هارد دیگه هستم.

ata.royalfalcon
18-12-2016, 14:10
سلام.ممنون از پاسخ تون.از کجا بفهمیم هارد refurbished هست یا نه؟مشکلات ریفر چیه؟و تنها راه تشخیصش از روی گارانتی هست؟
سوال که برام پیش اومد اینه چرا هارد دست دوم اگه سالم باشه و مشکلی نداشته باشه نخریم؟من خودم یک وسترن دسته دوم از بازار خریدم که گارانتیش هم تموم شده بود و همچنان تست کردم خداروشکر بعد 2-3 سال هیچ مشکلی نداره و همچنان داره تقریبا روزی 15-16 ساعت کار میکنه و سالمه !!!الینم داره پر میشه به فکر خرید یه هارد دیگه هستم.

از کجا بفهمیم هارد refurbished هست یا نه؟

روی لیبل هارد دیسک نوشته میشه refurbished یا recertified . البته اگر فروشنده سعی نکرده باشه این نوشته رو پاک کنه .

سوال که برام پیش اومد اینه چرا هارد دست دوم اگه سالم باشه و مشکلی نداشته باشه نخریم؟

اگر مطمئن هستید که سالم و بدون مشکل هست و کارکرد زیادی نداره میتونید خرید کنید . ولی از نظر من با توجه به اینکه هارد دیسکها جزء قطعاتی هست که بیشترین احتمال خرابی رو دارند و با توجه به عدم امکان تشخیص مشکلات هارد دیسک قبل از خرید و همچنین نداشتن گارانتی و اینکه شاید فروشنده بعد از فروش پس نگیره ، توصیه میکنم از خرید دست دوم اجتناب کنید .

hamidrezaaf
19-12-2016, 02:06
سلام ،
یک هارد اینترنال1 ترا بایت میخوام که دوامش بالا و سرعتش معمولی باشه.
اگر امکانش هست مدلشو معرفی فرمایید.
نمیدونم هارد اینترنال 1 ترا قبلی( ٌWD Blue ) بعد ار 18 ماه کارکرد Reallocated Sector Count رفته رو 140 و ویندوز پیغام خطا میده البته دیگه امکان Image گرفتن با برنامه Acronis از درایو سی هارد دیسک وجود ندارد. فکر کنم باید از خیرش گذشت . البته دمای هاردم در HDTune pro سی درجه هست.

ممنون و متشکرم

ata.royalfalcon
19-12-2016, 07:23
سلام ،
یک هارد اینترنال1 ترا بایت میخوام که دوامش بالا و سرعتش معمولی باشه.
اگر امکانش هست مدلشو معرفی فرمایید.
نمیدونم هارد اینترنال 1 ترا قبلی( ٌWD Blue ) بعد ار 18 ماه کارکرد Reallocated Sector Count رفته رو 140 و ویندوز پیغام خطا میده البته دیگه امکان Image گرفتن با برنامه Acronis از درایو سی هارد دیسک وجود ندارد. فکر کنم باید از خیرش گذشت . البته دمای هاردم در HDTune pro سی درجه هست.

ممنون و متشکرم

سلام .

با توجه به قیمت ، گارانتی و موجود بودن در بازار یکی از دو مدل سیگیت (مدل نامبر ST1000DM003) و یا وسترن دیجیتال Blue (مدل نامبر WD10EZEX) تهیه کنید .

hamidrezaaf
19-12-2016, 17:43
سلام
آیا روشی هست که بشه تشخیص داد هارد دیسک با فرض سالم بودن، مدتی از زمان کارکرد ان می گذرد.

ممنون و متشکرم

ata.royalfalcon
19-12-2016, 18:42
سلام
آیا روشی هست که بشه تشخیص داد هارد دیسک با فرض سالم بودن، مدتی از زمان کارکرد ان می گذرد.

ممنون و متشکرم

سلام .
مدت کارکرد هارد دیسک رو از برنامه HDTune قسمت Health میشه فهمید .
پست 570# (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) رو مطالعه کنید که به تفضیل در این مورد توضیح دادم .

hamidrezaaf
19-12-2016, 19:31
سلام .
مدت کارکرد هارد دیسک رو از برنامه HDTune قسمت Health میشه فهمید .
پست 570# (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) رو مطالعه کنید که به تفضیل در این مورد توضیح دادم .

سلام ، جالب بود

از بین 4 پارامتری که بررسی کردید کدام یک مناسبتر هست ؟
آیا بایستی ستون Data را بررسی کرد ؟ گزارش HDTune مربوط به لب تاپ قدیمیم رو آپلود کرده ام.

ata.royalfalcon
19-12-2016, 22:01
سلام ، جالب بود

از بین 4 پارامتری که بررسی کردید کدام یک مناسبتر هست ؟
آیا بایستی ستون Data را بررسی کرد ؟ گزارش HDTune مربوط به لب تاپ قدیمیم رو آپلود کرده ام.

ستون Data رو باید نگاه کرد . یعنی هارد دیسکتان الان 13770 ساعت کارکرد داشته . البته ممکن هست خیلی دقیق نباشه چون استاندارد واحدی در مورد چگونگی ثبت ساعت کارکرد بین تولیدکنندگان وجود نداره . یعنی ممکن هست یه تولید کننده هر نیم ساعت تعداد Power on hours رو افزایش بده و یه تولید کننده دیگه هر یک ساعت این رو افزایش بده .

KENWOOD_10
28-12-2016, 14:33
سلام.نظرتون در مورد هارد دیسک Seagate SV35 2TB 7200RPM SATA 6-Gb/s NCQ 64MB Cache 3.5-Inch Surveillance ST2000VX000 برای استفاده خونگی چیه؟ارزش خرید رو داره یا فقط برای دوربین های مداربسته خوبه؟
ببخشید اینقدر سوال میکنم و پیشاپیش ممنون از پاسختون.

ata.royalfalcon
29-12-2016, 17:57
سلام.نظرتون در مورد هارد دیسک Seagate SV35 2TB 7200RPM SATA 6-Gb/s NCQ 64MB Cache 3.5-Inch Surveillance ST2000VX000 برای استفاده خونگی چیه؟ارزش خرید رو داره یا فقط برای دوربین های مداربسته خوبه؟
ببخشید اینقدر سوال میکنم و پیشاپیش ممنون از پاسختون.

باسلام .
برای مصارف معمولی هم میتونید استفاده کنید ولی قبل از خرید ، از نظر قیمت و گارانتی باید با مدلهای عادی مقایسه کنید .

KENWOOD_10
29-12-2016, 23:04
باسلام .
برای مصارف معمولی هم میتونید استفاده کنید ولی قبل از خرید ، از نظر قیمت و گارانتی باید با مدلهای عادی مقایسه کنید .

ممنون بابت پاسخگویی.
قیمتش حدود 325 هزارتومان و 36 ماه گارانتی سازگار ارقام.به نظرتون ارزش خرید داره؟

ata.royalfalcon
30-12-2016, 01:20
ممنون بابت پاسخگویی.
قیمتش حدود 325 هزارتومان و 36 ماه گارانتی سازگار ارقام.به نظرتون ارزش خرید داره؟

با توجه به گارانتی سه ساله و اینکه تفاوت قیمت با مدلهای عادی زیاد نیست گزینه خوبی برای خرید محسوب میشه گرچه این هارد دیسک برای سیستمهایی مثل DVR و NVR بهینه شده ولی بازهم مشکلی برای استفاده روی سیستمهای عادی نخواهد داشت .

KENWOOD_10
30-12-2016, 02:41
با توجه به گارانتی سه ساله و اینکه تفاوت قیمت با مدلهای عادی زیاد نیست گزینه خوبی برای خرید محسوب میشه گرچه این هارد دیسک برای سیستمهایی مثل DVR و NVR بهینه شده ولی بازهم مشکلی برای استفاده روی سیستمهای عادی نخواهد داشت .

یعنی روی سیستم کارایی خوبی نداره و ارزش خرید نداره؟پیشنهاد شما یک هارد 2 ترا با طول عمر زیاد و سرعت بالا چیه؟بجز سری بلک وسترن که خیلی گرونه!

ata.royalfalcon
30-12-2016, 11:40
یعنی روی سیستم کارایی خوبی نداره و ارزش خرید نداره؟پیشنهاد شما یک هارد 2 ترا با طول عمر زیاد و سرعت بالا چیه؟بجز سری بلک وسترن که خیلی گرونه!

مدلی که خودتان انتخاب کردید در سیستمهای عادی هم قابل استفاده هست و مشکلی نخواهد داشت .
مدل دیگه ای اگر میخواهید انتخاب کنید سیگیت با مدل نامبر ST2000DM001 هست که مدت گارانتی کمتر و قیمت کمتری داره .

WOOP
03-01-2017, 19:15
با سلام خدمت اتا

لطفا بهترین هارد با ظرفیت های 1 و 2 TB که نسبت قیمت به کیفیت بهترین باشه رو معرفی کنید .
(از نظر آمار خرابی و سرعت و کیفیت ساخت )

ata.royalfalcon
03-01-2017, 19:27
با سلام خدمت اتا

لطفا بهترین هارد با ظرفیت های 1 و 2 TB که نسبت قیمت به کیفیت بهترین باشه رو معرفی کنید .
(از نظر آمار خرابی و سرعت و کیفیت ساخت )

سلام .
عطا هستم .
کاربردتان چی هست ؟ اینترنال یا اکسترنال ؟ سقف بودجه ؟

HITB0Y
04-01-2017, 00:00
ata.royalfalcon
سلام و عرض ادب :n16:
هارد 3 یا 4 ترا آداپتوری لازم دارم(3 کارم رو راه میندازه ولی به نظر 4 مقرون به صرفه تره!نمیدونم!)
کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید؟چرا؟

WOOP
04-01-2017, 11:43
سلام .
عطا هستم .
کاربردتان چی هست ؟ اینترنال یا اکسترنال ؟ سقف بودجه ؟
ببخشید !
عطا جان برای PC می خوام و کار هایی همچون گیمینگ و ذخیره فیلم و نرم افزار .
سیستم عامل هم میخوام روی این هارد باشه .
مدل اینترنال .
بودجه برای ظرفیت دو ترابایت 350 . و برای 1 ترا هم 250 .
سپاس دوست عزیز .

ata.royalfalcon
04-01-2017, 21:50
ببخشید !
عطا جان برای PC می خوام و کار هایی همچون گیمینگ و ذخیره فیلم و نرم افزار .
سیستم عامل هم میخوام روی این هارد باشه .
مدل اینترنال .
بودجه برای ظرفیت دو ترابایت 350 . و برای 1 ترا هم 250 .
سپاس دوست عزیز .

برای دوترابایت Seagate Barracuda با مدل نامبر ST2000DM001 میتونید تهیه کنید . سرعت خوب و قیمت مناسبی داره و در محدوده بودجه ـتون هست (حدود 296 هزار تومن) .
برای یک ترابایت هم بازهم Seagate BarraCuda با مدل نامبر ST1000DM010 . دقت کنید این مدل نامبر جدیدتر از مدل نامبر ST1000DM003 هست .
برای دوترابایت هم ST2000DM006 جدیدتر از ST2000DM001 هست ولی نمیدونم میشه در بازار پیدا کرد یا خیر . مدل نامبر اولی ، سری BarraCuda Pro هست ولی دومی BarraCuda محسوب میسه .

ata.royalfalcon
04-01-2017, 22:07
@ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام و عرض ادب :n16:
هارد 3 یا 4 ترا آداپتوری لازم دارم(3 کارم رو راه میندازه ولی به نظر 4 مقرون به صرفه تره!نمیدونم!)
کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید؟چرا؟

سلام .
قبلاً هارد اکسترنال سیگیت خریده بودید ، از کارکردش راضی هستید و مشکل خاصی نداشت ؟ اگر راضی هستید من پیشنهاد میکنم Seagate Backup Plus Hub Desktop رو تهیه کنید .
وسترن دیجیتال 4 ترابایت طرح جدید هم خیلی گران هست . اگر حتماً میخواهید وسترن دیجیتال رو تهیه کنید پیشنهاد میکنم کمی صبر کنید تا قیمتها متعادل بشه .

KENWOOD_10
04-01-2017, 22:19
سلام.نظرتون راجع به مقایسه های این سایت چیه؟میشه بهشون اعتماد کرد؟و نظرتون در مورد اینکه هارد توشیبا 3 ترابایت p300 که در رده سوم و چهارم از نظر نوشتن و خواندن قرار گرفته چیه؟ (این مقایسه در بین همه هاردها در ظرفیت های مختلف تنجام گرفته) و اگر بین هاردهای 2 و 3 ترا همه برندها مقایسه کنیم توشیبا p300 رتبه اول رو از نظر سرعت دارند!!هارد توشیبا قابل اعتماد هستند؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mehrdad092000
08-01-2017, 05:06
سلام کسی ازین هارد های سری جدید سیگیت خرید کرده؟
به نظرتون برای ارشیو و عمر بالای هار
ST3000DM008 Internal Hard Drive - 3TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Seagate IronWolf ST3000VN007 Internal Hard Drive - 3TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کدوم؟

Yema
09-01-2017, 21:56
سلام
دوستان به نظرتون بین Seagate BarraCuda ST1000DM010 و Western Digital WD10EZEX کدوم بهتره ؟

پیشنهاد مناسب دیگه برای هارد 1 TB چیه ؟

بین گارانتی ها به نظرتون کدومشون روی بهتری دارن ؟
( سازگار/ ویستا / آواژنگ )

basketball
09-03-2017, 11:51
سلام من قصد خرید هارد 4 ترابایت سیگیت به منظور آرشیو دارم و البته ممکنه زیاد روی هارد رایت انجام بشه...

دو فاکتور Load/Unload Cycles و Power-On Hours در دو سری آیرون ولف و اسکای هاک دو یا سه برابر مدل باراکودا معمولی بود، حالا به نظر شما ایرادی نداره از یکی از این دو سری به منظور آرشیو استفاده کنم؟
به خاطر عمر 3 برابری بیشتر نسبت به مدل باراکودا؟

سپاس

ata.royalfalcon
09-03-2017, 23:58
سلام من قصد خرید هارد 4 ترابایت سیگیت به منظور آرشیو دارم و البته ممکنه زیاد روی هارد رایت انجام بشه...

دو فاکتور Load/Unload Cycles و Power-On Hours در دو سری آیرون ولف و اسکای هاک دو یا سه برابر مدل باراکودا معمولی بود، حالا به نظر شما ایرادی نداره از یکی از این دو سری به منظور آرشیو استفاده کنم؟

سپاس

سلام .

دو فاکتور Load/Unload Cycles و Power-On Hours در دو سری آیرون ولف و اسکای هاک دو یا سه برابر مدل باراکودا معمولی بود،
قصد خرید هارد دیسک بصورت دست دوم رو دارید ؟ چون همانطوریکه میدونید Power On Hours Count نشاندهنده مدت زمانی که هارد دیسک به یک منبع تغذیه روشن متصل هست نه اینکه عمر مفید بیشتری نسبت به مدل عادی داشته باشه .

اگر نو آکبند میخواهید بخرید و اگر تفاوت قیمت بین IronWolf و Barracuda برای شما زیاد نیست میتونید IronWolf رو انتخاب کنید در غیر اینصورت همان Barracuda با مدل نامبر ST4000DM005 رو انتخاب کنید .
سری SkyHawk هم برای نصب در سیستمهای دوربین مدار بسته و ضبط تصاویر ویدئویی مناسب هست و برای نصب و استفاده روی سیستمهای عادی مناسب نیست .

basketball
13-03-2017, 01:36
سلام .

قصد خرید هارد دیسک بصورت دست دوم رو دارید ؟ چون همانطوریکه میدونید Power On Hours Count نشاندهنده مدت زمانی که هارد دیسک به یک منبع تغذیه روشن متصل هست نه اینکه عمر مفید بیشتری نسبت به مدل عادی داشته باشه .

اگر نو آکبند میخواهید بخرید و اگر تفاوت قیمت بین IronWolf و Barracuda برای شما زیاد نیست میتونید IronWolf رو انتخاب کنید در غیر اینصورت همان Barracuda با مدل نامبر ST4000DM005 رو انتخاب کنید .
سری SkyHawk هم برای نصب در سیستمهای دوربین مدار بسته و ضبط تصاویر ویدئویی مناسب هست و برای نصب و استفاده روی سیستمهای عادی مناسب نیست .

سلام دوباره
یک عدد هارد 4 ترابایت ایرون ولف خریدم، تفاوت قیمتش با مدل باراکودا حدود 50 تومان بود که به نظرم ارزش داشت.

اقا عطا لطفا نزدیک سال نو یک لطفی کنید، این سوال من رو جواب بدید

هارد احتمالا فردا یا پس فردا میرسه، بعد از قراردان داخل کیس بهترین روش برای ساخت پارتیشن چیه که عمری باشه و مشکلی پیش نیاد؟ یکی میگه با دستور diskpart یکی میگه با خود ویندوز...
من واقعا در این زمینه گیج شدم، من میخوام فقط یک عدد پارتیشن از هارد ساخته بشه و بعد شروع کنم فایل ها رو کپی کنم، چون بعدا دیگه فرصت نمیشه دوباره فرمت کنم بهترین روش رو لطفا بگید

و اینکه gpt بهتره دیگه؟ چون من الان هارد دو ترابایتم gpt هست خیلی خوبه...

سپاس و سال نو پیشاپیش مبارک.

ata.royalfalcon
13-03-2017, 07:35
سلام دوباره
یک عدد هارد 4 ترابایت ایرون ولف خریدم، تفاوت قیمتش با مدل باراکودا حدود 50 تومان بود که به نظرم ارزش داشت.

اقا عطا لطفا نزدیک سال نو یک لطفی کنید، این سوال من رو جواب بدید

هارد احتمالا فردا یا پس فردا میرسه، بعد از قراردان داخل کیس بهترین روش برای ساخت پارتیشن چیه که عمری باشه و مشکلی پیش نیاد؟ یکی میگه با دستور diskpart یکی میگه با خود ویندوز...
من واقعا در این زمینه گیج شدم، من میخوام فقط یک عدد پارتیشن از هارد ساخته بشه و بعد شروع کنم فایل ها رو کپی کنم، چون بعدا دیگه فرصت نمیشه دوباره فرمت کنم بهترین روش رو لطفا بگید

سپاس و سال نو پیشاپیش مبارک.

سلام.

یکی میگه با دستور diskpart یکی میگه با خود ویندوز...

همه اینها در ظاهر متفاوت هستند ولی در عمل کار یکسانی انجام میدهند و فرق خاصی هم ندارند ، مگر اینکه بخواهید کار پیچیده تری انجام بدید مثلاً تغییر سایز هر پارتیشن بدون از دست دادن اطلاعات که باید از نرم افزارهای مناسبتری استفاده بشه .

من میخوام فقط یک عدد پارتیشن از هارد ساخته بشه و بعد شروع کنم فایل ها رو کپی کنم، چون بعدا دیگه فرصت نمیشه دوباره فرمت کنم بهترین روش رو لطفا بگید

اگر فقط برای آرشیو دیتا هست ساده ترین راه این هست که از طریق Disk management ویندوز اقدام کنید .

با توجه به اینکه هارد دیسک 4 ترابایت هست اجباراً باید بصورت GPT باشه تا بتونید به تمام فضای هارد دیسک دسترسی داشته باشید .

Mehrdad092000
14-03-2017, 05:20
سلام.

همه اینها در ظاهر متفاوت هستند ولی در عمل کار یکسانی انجام میدهند و فرق خاصی هم ندارند ، مگر اینکه بخواهید کار پیچیده تری انجام بدید مثلاً تغییر سایز هر پارتیشن بدون از دست دادن اطلاعات که باید از نرم افزارهای مناسبتری استفاده بشه .

اگر فقط برای آرشیو دیتا هست ساده ترین راه این هست که از طریق Disk management ویندوز اقدام کنید .

با توجه به اینکه هارد دیسک 4 ترابایت هست اجباراً باید بصورت GPT باشه تا بتونید به تمام فضای هارد دیسک دسترسی داشته باشید .
اقا عطا پیرو صحبتت یه سوال دیگه برای فایل های ارشیو فیلم سریال مثلا ۲ پارتیشن کنیم یکی فیلم یکی سریال حجم فیلم ها از میانگین ۷۰۰ میگ بگیر تا ۲۲۰۰میگ چه نوع فرمتی کنیم که سرعت کم نشه؟allocationمنظورمه برای سریال هم فایل ها ۲۰۰میگ تا ۷۰۰میگ هستن
اگه تونستی یه توضیح کوچیک راجب نسبت allocation با فایل ها بده

KENWOOD_10
14-03-2017, 14:39
آیا واقعا هاردهای سیگیت مدل باراکودا و آیرون ولف از نظر طول عمر تفاوت چشمگیری با یکدیگر دارند.دلیلش چیه؟و اگه تنها فاکتور ما فقط طول عمر بالای هارد و عدم از دست رفتن فایلها در سالیان طولانی باشه چه مدلی رو پیشنهاد میدین؟

KENWOOD_10
14-03-2017, 14:45
آیا واقعا هاردهای سیگیت مدل باراکودا و آیرون ولف از نظر طول عمر تفاوت چشمگیری با یکدیگر دارند؟دلیلش چیه؟

basketball
14-03-2017, 17:30
آیا واقعا هاردهای سیگیت مدل باراکودا و آیرون ولف از نظر طول عمر تفاوت چشمگیری با یکدیگر دارند؟دلیلش چیه؟

من ظهر ایرون ولف بدستم رسید الان دارم اولین فایل ها رو کپی میکنم عالیه...بقیه اش رو نمیدونم

basketball
14-03-2017, 18:43
سلام.

همین الان، تست ایرون ولف 4 ترابایت ، 1 ترابایت را در عرض 2 ساعت بر روی هارد کپی شد.

DVB98
25-03-2017, 10:19
سلام

هارد می خواهم سیستم حساب داری شرکت روش نصب بشه اطلاعات بسیار مهم هستش 1 ترا هم بیشتر لازم ندارم

برای ویندوز ssd گذاشتم فقط می خواهم حسابداری رو روی هارد مکانیکی خوبی بریزم

ممنون

سلام

نظرتون در مورد این هارد Western Digital Red Edition 1TB 64MB Cache Internal Hard Drive WD10EFRX چی هستش

به درد می خوره یا نه

ata.royalfalcon
25-03-2017, 12:00
سلام

هارد می خواهم سیستم حساب داری شرکت روش نصب بشه اطلاعات بسیار مهم هستش 1 ترا هم بیشتر لازم ندارم

برای ویندوز ssd گذاشتم فقط می خواهم حسابداری رو روی هارد مکانیکی خوبی بریزم

ممنون

سلام

نظرتون در مورد این هارد Western Digital Red Edition 1TB 64MB Cache Internal Hard Drive WD10EFRX چی هستش

به درد می خوره یا نه

سلام .
پشنهاد من WD Blue هست . البته WD Blue یک ترابایتی دو مدل 7200rpm و 5400rpm داره که بهتر هست مدل 7200rpm رو انتخاب کنید .
اطلاعات اگر مهم هست روی دو هارد دیسک بطور جداکانه ذخیره کنید .

DVB98
25-03-2017, 12:49
سلام .
پشنهاد من WD Blue هست . البته WD Blue یک ترابایتی دو مدل 7200rpm و 5400rpm داره که بهتر هست مدل 7200rpm رو انتخاب کنید .
اطلاعات اگر مهم هست روی دو هارد دیسک بطور جداکانه ذخیره کنید .

سلام
ممنون از پاسختون
من چون برای شرکت می خواهم مشکل مالی ندارم اگر به نظرتون Western Digital Red با کیفیت و بهتر هستش

این مدل بگیرم

ata.royalfalcon
26-03-2017, 15:38
سلام
ممنون از پاسختون
من چون برای شرکت می خواهم مشکل مالی ندارم اگر به نظرتون Western Digital Red با کیفیت و بهتر هستش

این مدل بگیرم

سلام .

مشکلی نیست میتونید WD Red انتخاب کنید ولی دقت کنید این مدل 5400RPM هست . پیشنهاد میکنم مدلهای 7200RPM رو انتخاب کنید تا سرعت اجرای نرم افزار بهتر بشه . مثلاً WD Black (که بهتر از WD Blue هست) یا حتی WD Red Pro .

sasan.69
11-04-2017, 03:17
ی هارد ی ترا می خوام بگیرم

سیگیت بهتره یا وسترن بلو

ata.royalfalcon
12-04-2017, 07:07
ی هارد ی ترا می خوام بگیرم

سیگیت بهتره یا وسترن بلو

اینترنال میخواهید ؟
یکترابایت WD Blue دو مدل هست WD10EZRZ و WD10EZEX . اولی 5400 و دومی 7200 . اگر برای ویندوز میخواهید بهتر هست مدل دوم رو تهیه کنید که سرعت بیشتری دارند ولی صدا و نویز بیشتری هم خواهند داشت .
در مورد انتخاب از بین وسترن و سیگیت ؛ هرکدام که قیمت کمتر و گارانتی معتبرتری دارند و در بازار موجود هست همان رو انتخاب کنید .

attaghi
13-04-2017, 08:03
سلام دوست عزيز. روزتون بخير
من يه هارد اينترنال براي DVR ميخواستم كه 4تا دوربين HD قراره بهش وصل بشه و ظبط كنه . ميخوام تقريبا به اندازه 1ماه نگه داره . اول اينكه ميخواستم ببينم چه ظرفيتي بايد بخرم و دوم اينكه چه مارك هاردي بگيرم كه بهترين كارايي رو داشته باشه براي اين كار ؟
ممنون

ata.royalfalcon
13-04-2017, 19:00
سلام دوست عزيز. روزتون بخير
من يه هارد اينترنال براي DVR ميخواستم كه 4تا دوربين HD قراره بهش وصل بشه و ظبط كنه . ميخوام تقريبا به اندازه 1ماه نگه داره . اول اينكه ميخواستم ببينم چه ظرفيتي بايد بخرم و دوم اينكه چه مارك هاردي بگيرم كه بهترين كارايي رو داشته باشه براي اين كار ؟
ممنون

سلام .

و دوم اينكه چه مارك هاردي بگيرم
WD purple پیشنهاد میشه که مخصوص همین کار هست .

SajjadKAZ2003
24-04-2017, 02:32
سلام
الان هارد اینترنال خوب تو بازار چه مارکی هست؟
به عنوان هارد دوم (آرشیو) میخام ازش استفاده کنم، ولی خب همیشه میخام به سیستم وصل باشه
خودم نظرم وسترن دیجیتال آبی یا سبز هست
به نظرتون چی خوبه؟

ata.royalfalcon
24-04-2017, 06:30
سلام
الان هارد اینترنال خوب تو بازار چه مارکی هست؟
به عنوان هارد دوم (آرشیو) میخام ازش استفاده کنم، ولی خب همیشه میخام به سیستم وصل باشه
خودم نظرم وسترن دیجیتال آبی یا سبز هست
به نظرتون چی خوبه؟
سلام .
پیشنهاد من WD Blue هست . WD Green خیلی وقت هست که کنار گذاشته شده و تولید نمیشه .

SajjadKAZ2003
24-04-2017, 19:13
سلام .
پیشنهاد من WD Blue هست . WD Green خیلی وقت هست که کنار گذاشته شده و تولید نمیشه .

میگن WD Blue صدا داره :(

ata.royalfalcon
24-04-2017, 20:07
میگن WD Blue صدا داره :(

مدلهای 7200rpm هستند که صدای بیشتری دارند . WD Blue های 7200rpm فقط تا یکترابایت هست شما که قصد خرید هارد دیسک سه ترابایتی دارید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5400rpm هست و صدای خیلی کمی دارند .
پیشنهاد میکنم حداقل حجم 4 ترابایت باشه .

Mehrdad092000
20-05-2017, 09:14
اقا عطا پیرو صحبتت یه سوال دیگه برای فایل های ارشیو فیلم سریال مثلا ۲ پارتیشن کنیم یکی فیلم یکی سریال حجم فیلم ها از میانگین ۷۰۰ میگ بگیر تا ۲۲۰۰میگ چه نوع فرمتی کنیم که سرعت کم نشه؟allocationمنظورمه برای سریال هم فایل ها ۲۰۰میگ تا ۷۰۰میگ هستن
اگه تونستی یه توضیح کوچیک راجب نسبت allocation با فایل ها بده

اقا عطا؟

STTIGER
23-06-2017, 00:50
سلام دوستان من کیسم تقریبا قدیمی هست و جای بخصوصی برای درایوهای ۲.۵ اینچی نداره، می‌خواستم بپرسم امکان نصب یه هارد ۲.۵ اینچی داخل محفظه مربوط به فلاپی درایو ممکنه یا نه؟ خودم که نگاه کردم به نظر امکانپذیر بود ولی متاسفانه در حال حاضر هارد دم دستم نیست که دقیق تست کنم.
(البته می‌دونم که براکت های تبدیل ۲.۵ به ۳.۵ وجود داره ولی می‌خواستم حتی‌المقدور بدون استفاده از این براکت ها هارد رو جا بدم)

Saleh98
01-07-2017, 15:32
سلام دوستان خسته نباشین، میخواستم بدونم این هارد از خانواده caviar black هستش؟ و اینکه این بهتره یا barracuda 7200.12 ؟

ata.royalfalcon
01-07-2017, 18:11
سلام دوستان خسته نباشین، میخواستم بدونم این هارد از خانواده caviar black هستش؟ و اینکه این بهتره یا barracuda 7200.12 ؟

سلام .
با توجه به مدل نامبری که روی لیبل نوشته شده این هارد دیسک WD Black هست ولی دقت کنید که اولاً recertified هست و دوم اینکه تولید قدیم هست (روی لیبل نوشته 2014 اگر اشتباه نکنم) .

اگر بودجه دارید توصیه میکنم هارد دیسک آکبند و با گارانتی معتبر بخرید . این معلوم نیست چه مشکلاتی داشته باشه و ممکن هست باعث پشیمانی شما بشه .

و اینکه این بهتره یا barracuda 7200.12 ؟

WD Black بهتر هست .

Saleh98
01-07-2017, 18:42
سلام .
با توجه به مدل نامبری که روی لیبل نوشته شده این هارد دیسک WD Black هست ولی دقت کنید که اولاً recertified هست و دوم اینکه تولید قدیم هست (روی لیبل نوشته 2014 اگر اشتباه نکنم) .

اگر بودجه دارید توصیه میکنم هارد دیسک آکبند و با گارانتی معتبر بخرید . این معلوم نیست چه مشکلاتی داشته باشه و ممکن هست باعث پشیمانی شما بشه .

WD Black بهتر هست .

ممنون از پاسخ کاملتون، یعنی ریفر هستش؟ تو تمام عکسایی که من از این مدل دیدم عبارت recertified هست ممکنه به علت توقف تولید باشه؟ سریالش هم چک کردم تا 2018 وارانتی داره البته اینجا نه :/ فروشنده میده 120، بنظرتون اعتماد کنم؟

ata.royalfalcon
01-07-2017, 19:12
ممنون از پاسخ کاملتون، یعنی ریفر هستش؟ تو تمام عکسایی که من از این مدل دیدم عبارت recertified هست ممکنه به علت توقف تولید باشه؟ سریالش هم چک کردم تا 2018 وارانتی داره البته اینجا نه :/ فروشنده میده 120، بنظرتون اعتماد کنم؟

عبارت Recertified به معنی توقف تولید نیست . این عبارت مشابه مشابه حالت Refurbished هست . در پست 4# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حالتهای مختلف Refurbished را توضیح دادم . اين هارد ديسك به دلايلي كه گفتم به كارخانه مرجوع و پس از انجام تعميرات احتمالي و تستهاي مختلف و تاييد كيفيت (لینک PDF از سایت وسترن دیجیتال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] atement_from_wd_3042009.pdf)) مجدداً وارد بازار فروش شده .

با فروشنده شرط کنید که مشکلی نداشته باشه در غیر اینصورت تعویض میکنید . برای اینکه ببینید هارد دیسک کارکرده هست یا خیر و همچنین سالم هست یا مشکلدار باید از قسمت Health برنامه HD Tune عکس بگیرید و اینجا بذارید تا بررسی بشه .

Saleh98
03-07-2017, 18:30
عبارت Recertified به معنی توقف تولید نیست . این عبارت مشابه مشابه حالت Refurbished هست . در پست 4# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حالتهای مختلف Refurbished را توضیح دادم . اين هارد ديسك به دلايلي كه گفتم به كارخانه مرجوع و پس از انجام تعميرات احتمالي و تستهاي مختلف و تاييد كيفيت (لینک PDF از سایت وسترن دیجیتال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] atement_from_wd_3042009.pdf)) مجدداً وارد بازار فروش شده .

با فروشنده شرط کنید که مشکلی نداشته باشه در غیر اینصورت تعویض میکنید . برای اینکه ببینید هارد دیسک کارکرده هست یا خیر و همچنین سالم هست یا مشکلدار باید از قسمت Health برنامه HD Tune عکس بگیرید و اینجا بذارید تا بررسی بشه .

داداش دوتا هارد گرفتم مهلت تست هم دارم یه وسترن که گفتم و یه سیگیت 7200.12 ، میشه لطفا عکسای تست رو ببینین و نظرتون رو بگین؟

ata.royalfalcon
03-07-2017, 18:43
داداش دوتا هارد گرفتم مهلت تست هم دارم یه وسترن که گفتم و یه سیگیت 7200.12 ، میشه لطفا عکسای تست رو ببینین و نظرتون رو بگین؟

هر دو هارد دیسک مشکلی ندارند . پیشنهاد من این هست که وسترن رو بردارید .
ضمناً اون اسکرول بار رو بکشید پایین تا بقیه موارد دیده بشه . اگر Status ها OK باشن که مشکلی ندارن .

murrayit
07-08-2017, 13:43
سلام و خسته نباشید
می خواستم یه هارد اکسترنال 4 ترابایت به بالا بخرم، پورتابل بودن یا نبودنش برام اهمیتی نداره، سرعت رایت برام مهمه (البته بالای 70-80 مگابایت کفایت میکنه)
دوستان پیشنهادی دارید؟
ممنون

milad azad
05-10-2017, 19:03
سلام .
در جدول زير انواع كدها و levelـهاي مربوط به آن ديده ميشود .

Level
Count

Reserved
00h

Minimum power consumption with Standby
01h

Intermediate power management levels with Standby
02h-7Fh

Minimum power consumption without Standby
80h

Intermediate power management levels without Standby
81h-FDh

Maximum performance
FEh

Reserved
FFh

نكته : براي هارد ديسكها WD Green با استفاده از برنامه WDIDLE3 ميتوان تنظيمات مربوط به APM را تغيير داد و مديريت كرد (توضيحات بيشتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .

در این جدول از نرم افزار Crystal Disk Info برای کنترل APM

لطفا یه توضیحی بدید

مثلا 80h یعنی بعد 80 ساعت هارد خاموش میشه یا نه ؟

01h یعنی بعد یه ساعت ؟

ata.royalfalcon
05-10-2017, 22:40
در این جدول از نرم افزار Crystal Disk Info برای کنترل APM

لطفا یه توضیحی بدید

مثلا 80h یعنی بعد 80 ساعت هارد خاموش میشه یا نه ؟

01h یعنی بعد یه ساعت ؟
سلام .
نه دوست عزیز . هر کدام از اینها در واقع یک ID برای حالتهای مختلف هارد دیسک هست نه اینکه نشاندهنده زمانبندی باشه .
مثلاً برای یکی از مدلهای سیگیت سه نوع بیکاری (Idle) وجود داره . در جدول زیر حالتهای مختلف بیکاری به همراه IDـهای مربوطه دیده میشه.

milad azad
06-10-2017, 00:59
سلام .
نه دوست عزیز . هر کدام از اینها در واقع یک ID برای حالتهای مختلف هارد دیسک هست نه اینکه نشاندهنده زمانبندی باشه .
مثلاً برای یکی از مدلهای سیگیت سه نوع بیکاری (Idle) وجود داره . در جدول زیر حالتهای مختلف بیکاری به همراه IDـهای مربوطه دیده میشه.

ممنون از روی این عکس به pdf اش رسیدم اطلاعات بیشتری بدست اوردم
فقط تو جداول جلوی بعضی نوشته Reserved یعنی چی ؟

aylar6888
23-10-2017, 10:11
سلام استاد عطا عزیز :
میخوام یه هارد اکسترنال برای ذخیره فیلم بخرم-2 ترابایت باشه اما بین وسترن و ای دیتا و سیلیکون موندم ، البته میدونم تجهیزات داخلی تقریبا مشترک و مال یکی دو تا کمپانیه اما با اینحال راهنمایی شما رو میخوام که موندگاری بالایی داشته باشه بخاطر حجیم بودن فیلمها و سخت بودن ریکاوری
با تشکر:n16:

ata.royalfalcon
23-10-2017, 14:22
سلام استاد عطا عزیز :
میخوام یه هارد اکسترنال برای ذخیره فیلم بخرم-2 ترابایت باشه اما بین وسترن و ای دیتا و سیلیکون موندم ، البته میدونم تجهیزات داخلی تقریبا مشترک و مال یکی دو تا کمپانیه اما با اینحال راهنمایی شما رو میخوام که موندگاری بالایی داشته باشه بخاطر حجیم بودن فیلمها و سخت بودن ریکاوری
با تشکر:n16:

سلام .
من WD my passport رو پیشنهاد میکنم به اضافه یک کیف برای مواقع حمل و نقل .
اگر بودجه دارید توصیه میکنم دو عدد بخرید و دومی برای بکآپ باشه .

salar6600
19-01-2018, 00:25
سلام من میخواستم یه هارد اینترنال 4 ترا بخرم برای ذخیره فیلم و سریال همچنین عمر مفیدش زیاد باشه سرعتش هم خوب باشه قیمتش هم معقول باشه از اون خیلی گرون ها نمیخوام
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

salar6600
19-01-2018, 10:16
یکی از دوستان میگه وسترن بلو اون یکی میگه توشیبا x300 من موندم کدوم رو انتخاب کنم

aga9675
12-02-2018, 14:39
سلام.
بهترین هارد برای آرشیو فیلم تا قیمت 350 هزار تومن چیه؟
اگر میشه به ترتیب از خوب به بد در قیمت های مختلف معرفی کنید
خیلی ممنون:n16:

aga9675
12-02-2018, 15:13
سلام.

Western Digital Red WD20EFRX Internal Hard Drive 2TB توی این قیمت این خوبه؟؟

ata.royalfalcon
12-02-2018, 16:39
سلام.

Western Digital Red WD20EFRX Internal Hard Drive 2TB

توی این قیمت این خوبه؟؟

سلام .
همین مدلی که انتخاب کردید خوبه .

B-Prot
17-02-2018, 11:54
سلام دوستان.
1. هارد حداکثر تا 300 تومان چه چیزی خوب هست؟

2. کدام یک از هاردهای زیر بهتر هست؟

-- وسترن 2 ترابایت - Blue WD20EZRZ - 5400 RPM

-- توشیبا 2 ترابایت P300 HDWD120EZSTA -- 7200 RPM

با وجود سرعت 7200 توشیبا، ارزان تر از وسترن هستش.
توشیبا 282 هزار تومان - قیمت در دی جی کالا
وسترن 310 هزارتومان - قیمت در دی جی کالا

با تشکر.

ata.royalfalcon
17-02-2018, 22:00
سلام دوستان.
1. هارد حداکثر تا 300 تومان چه چیزی خوب هست؟

2. کدام یک از هاردهای زیر بهتر هست؟

-- وسترن 2 ترابایت - Blue WD20EZRZ - 5400 RPM

-- توشیبا 2 ترابایت P300 HDWD120EZSTA -- 7200 RPM

با وجود سرعت 7200 توشیبا، ارزان تر از وسترن هستش.
توشیبا 282 هزار تومان - قیمت در دی جی کالا
وسترن 310 هزارتومان - قیمت در دی جی کالا

با تشکر.

سلام .
اگر برای آرشیو دیتا هست پیشنهاد من گزینه اول هست ولی اگر برای نصب ویندوز و نرم افزار میخواهید پیشنهاد من سیگیت BarraCuda با مدل نامبر ST2000DM006 (دوترابایت) هست که 7200rpm‌ هست .

hamidrezaaf
10-04-2018, 19:14
سلام ،

من برای کار دیتا ماینینگ ( یادگیری ماشین ) ترکیب دو تا هارد دیسک رو میخوام به کار ببرم .
1- هارد دیسک HDD یک و یا دو ترا بایتی 2- SSD 500 گیگابایتی

خودم وسترن 1 و یا 2 بلک وسترن با 860 Evo سامسونگ رو تحقیق کرده ام . ولی میگن بلک وسترن هم پرصدایه و هم زود خراب میشه .

شما چه مدلی رو پیشنهاد می فرمایید ؟ لطفا نظرتون رو بفرمایید ؟

SajjadKAZ2003
14-04-2018, 16:42
سلام.

Western Digital Red WD20EFRX Internal Hard Drive 2TB

توی این قیمت این خوبه؟؟

برای کار شما فکر کنم blue بهتر باشه

M_F_GAMER
28-04-2018, 15:41
سلام. من یه هارد سیگیت باراکودا 1 ترا دارم که فولدر دانلود IDM رو گذاشتم روش. کار خاصی هم با این هارد نمیکنم. نه آرشیوی توش هست نه چیزی. فقط دانلود IDM. مشکل اینجاست که خیلی صدا میده وقتی دانلود شروع میشه و من هم دانلود شبانه زیاد دارم صدای کیس هارد شبا اذیت میکنه. ویندوز رو SSD نصبه و نمیخوام فولدر دانلود رو بذارم رو SSD. همچنین یه هارد 3 ترا و 4 ترای بلو وسترن و یک هارد اکسترنال 8 ترا هم دارم که این ها هم به اندازه ی خودشون صدا میدن. دنبال خرید یه هارد هستم. چه 3.5 اینچی چه 2.5 اینچی. در هر صورت 1 ترا باشه و کمترین صدای ممکن رو داشته باشه برای فولدر دانلود IDM. چه اینترنال چه اکسترنال.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

hno
09-05-2018, 18:09
سلام و عرض ادب
هارد Ssd اینترنال برای سیستم نیاز دارم
فضا 120 گیگ کافی
مهمترین چیزی که برام خیلی اهمیت داره عمر هارد و همچنین بیشتر از ان سرعت هست

نهایتا زیر 400 میخواهم هزینه کنم
چه برندهایی بهم پیشنهاد میدین ؟

باتشکر

bleu2u4u
08-07-2018, 04:07
یه زمانی میگفتن هازد های با ظرفیت بالا آداپتوری باشه بهتره
هنوز هم این قائده پابرجاست؟یا از همون اول جزو باور های غلط بود؟ میخوام یه هارد 4 ترا بخرم میترسم پاسپورتی بگیرم
از اونطرف سالها پیش یه 3 ترا باکس گرفتم دوست ندارم این یکی هم غیرقابل حمل و نقل باشه

dooste.man83
31-12-2018, 14:48
با سلام
می خواستم یک هارد ظرفیت 4 گیگ به بالا و قابل حمل تهیه کنم ( آرشیو نیست و قراره استفاده بشه )
دو انتخاب هست :

western Digital 4TB My Passport Portable

Seagate Backup Plus 5TB Portable

البته قیمت هاشون هم تقریبا بهم نزدیکه
متاسفانه از هارد های 3.5 اینچی سیگیت که راضی نبودم و تا حالا 2 یا 3 تا خرابی برام گزاشته
ولی هارد 2.5 اینچی و پرتابل هاش که سه تا ازش داشتم تا حالا خرابی نداشته و همین مدل سیگیت که نوشتم 2 تراش رو دارم راضی بودم
هارد های وسترن هم که کلا خرابی نداشته و بهترین هستن
مشکل من اینه که سیگیت 1 گیگ ببشتر هست با همین پول
شما بنظرتون کدوم رو بخرم ؟ و چرا ؟

آیا مدل سیگیت قابل اعتماد هست؟ ( خرابی و از دست رفتن اطلاعات ) و تجربیات دیگران راجب اش چجوری بوده ؟
سپاس

MaFia_King
31-12-2018, 16:24
با سلام

یه هارد 4T برای آرشیو فیلم و موزیک می خواستم بخرم ، چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟

از هاردهای وسترن دیجیتال کدوم رنگ برای آرشیو بهتره؟

به نظرتون برای آرشیو 2 تا 2T بخرم بهتره یا یدونه 4T ؟

برای آرشیو هارد داخلی بهتره یا خارجی؟

ممنون

ata.royalfalcon
01-01-2019, 20:25
با سلام

یه هارد 4T برای آرشیو فیلم و موزیک می خواستم بخرم ، چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟

ممنون

سلام .

اگر اینترنال میخواهید پیشنهاد من WD Blue‌ هست . البته اگر بودجه هست میتونید مدلهای red‌ رو هم انتخاب کنید .

با توجه به اینکه برای آرشیو میخواهید استفاده کنید و قطعاً در آینده حجم آرشیو هم بیشتر میشه بهتر هست چهارترابایت رو انتخاب کنید که تعداد هاردها در آینده زیاد نشه .

اگر بطور مداوم استفاده میکنید و اگر فقط روی یک سیستم استفاده میشه و قصد جابجایی رو ندارید اینترنال بهتر هست .

reza4024
23-01-2019, 21:07
سلام آقا عطا
هارد اکسترنال دو ترابایت چی پیشنهاد میدین؟
نظر خودم روی سیلیکون پاور Armor A85 هستش
ممنون :»

mhdt199
30-01-2019, 00:55
سلام و خسته نباشید.
آیا استفاده از هارد اسکای هاک با توجه به این که دوام این نوع هارد بالاست به عنوان آرشیو در پی سی ، مشکلی به هم می زنه ؟

mhdt199
30-01-2019, 02:11
با سلام مجدد. این مشخصات هارد سیگیت اسکای هاک 4 تراست که یک هفته است خریداری شده آکبند با گارانتی سه ساله سازگار از نماینده فروش
(البته این هارد در پی سی به کار رفته نه برای دوربین)
بی زحمت به مشخصات آن در نرم افزار اچ دی تون نگاهی بیندازید!

HD Tune Pro: ST4000VX007-2DT166 Health

ID Current Worst ThresholdData Status
(01) Raw Read Error Rate 82 65 44 162297341 ok
(03) Spin Up Time 93 93 0 0 ok
(04) Start/Stop Count 100 100 20 25 ok
(05) Reallocated Sector Count 100 100 10 0 ok
(07) Seek Error Rate 66 60 45 3931334 ok
(09) Power On Hours Count 100 100 0 215362545123354 ok
(0A) Spin Retry Count 100 100 97 0 ok
(0C) Power Cycle Count 100 100 20 26 ok
(B8) End To End Error Detection 100 100 99 0 ok
(BB) Uncorrectable Error Count 100 100 0 0 ok
(BC) Command Timeout 100 100 0 0 ok
(BD) Unknown Attribute 100 100 0 0 ok
(BE) Airflow Temperature 64 59 40 689897508 ok
(BF) G-sense Error Rate 100 100 0 0 ok
(C0) Unsafe Shutdown Count 100 100 0 5 ok
(C1) Load Cycle Count 100 100 0 55 ok
(C2) Temperature 36 41 0 94489280548 ok
(C5) Current Pending Sector 100 100 0 0 ok
(C6) Offline Uncorrectable 100 100 0 0 ok
(C7) Interface CRC Error Count 200 200 0 0 ok
(F0) Head Flying Hours 100 253 0 247935577096213 ok
(F1) Unknown Attribute 100 253 0 2052274993 ok
(F2) Unknown Attribute 100 253 0 1178687233 ok

Health Status : ok

آیا مقدار Power On Hours Count ( که عدد
215362545123354 است )
غیر طبیعی نیست در حالی که Start/Stop Count فقط 25 بار است؟
و آیا Raw Read Error Rate وSeek Error Rate نگران کننده نیست ؟ نرم افزار hard drive inspector بر اساس این دو فاکتور برای این هارد زمان مرگ تعیین کرده که مارس 2019 هست!
نا گفته نماند که زمان تولید هارد jan 2018 هست و زمان شروع گارانتی از ماه هشتم 2018
با توجه به این که به اسم آکبند با گارانتی اصلی سازگار سه ساله خریداری شده!
آیا امکان اشتباه نرم افزار وجود داره؟ چون بافر رو هم که 64 هست 8 مگ نشون می ده
آیا اگه ایرادی باشه می شه به استناد این نرم افزار به گارانتی مراجعه کرد؟

ata.royalfalcon
30-01-2019, 18:43
با سلام مجدد. این مشخصات هارد سیگیت اسکای هاک 4 تراست که یک هفته است خریداری شده آکبند با گارانتی سه ساله سازگار از نماینده فروش
(البته این هارد در پی سی به کار رفته نه برای دوربین)
بی زحمت به مشخصات آن در نرم افزار اچ دی تون نگاهی بیندازید!

HD Tune Pro: ST4000VX007-2DT166 Health

ID Current Worst ThresholdData Status
(01) Raw Read Error Rate 82 65 44 162297341 ok
(03) Spin Up Time 93 93 0 0 ok
(04) Start/Stop Count 100 100 20 25 ok
(05) Reallocated Sector Count 100 100 10 0 ok
(07) Seek Error Rate 66 60 45 3931334 ok
(09) Power On Hours Count 100 100 0 215362545123354 ok
(0A) Spin Retry Count 100 100 97 0 ok
(0C) Power Cycle Count 100 100 20 26 ok
(B8) End To End Error Detection 100 100 99 0 ok
(BB) Uncorrectable Error Count 100 100 0 0 ok
(BC) Command Timeout 100 100 0 0 ok
(BD) Unknown Attribute 100 100 0 0 ok
(BE) Airflow Temperature 64 59 40 689897508 ok
(BF) G-sense Error Rate 100 100 0 0 ok
(C0) Unsafe Shutdown Count 100 100 0 5 ok
(C1) Load Cycle Count 100 100 0 55 ok
(C2) Temperature 36 41 0 94489280548 ok
(C5) Current Pending Sector 100 100 0 0 ok
(C6) Offline Uncorrectable 100 100 0 0 ok
(C7) Interface CRC Error Count 200 200 0 0 ok
(F0) Head Flying Hours 100 253 0 247935577096213 ok
(F1) Unknown Attribute 100 253 0 2052274993 ok
(F2) Unknown Attribute 100 253 0 1178687233 ok

Health Status : ok

آیا مقدار Power On Hours Count ( که عدد
215362545123354 است )
غیر طبیعی نیست در حالی که Start/Stop Count فقط 25 بار است؟
و آیا Raw Read Error Rate وSeek Error Rate نگران کننده نیست ؟ نرم افزار hard drive inspector بر اساس این دو فاکتور برای این هارد زمان مرگ تعیین کرده که مارس 2019 هست!
نا گفته نماند که زمان تولید هارد jan 2018 هست و زمان شروع گارانتی از ماه هشتم 2018
با توجه به این که به اسم آکبند با گارانتی اصلی سازگار سه ساله خریداری شده!
آیا امکان اشتباه نرم افزار وجود داره؟ چون بافر رو هم که 64 هست 8 مگ نشون می ده
آیا اگه ایرادی باشه می شه به استناد این نرم افزار به گارانتی مراجعه کرد؟
سلام .
SMART Status های این هارد دیسک OK هست و مشکلی ندارد . در مورد بعضی از SMART attribute هارد دیسکهای سیگیت مثل Seek Error Rate و Raw Read Error Rate که اعداد بالا و متغیری در ستون Data برنامه HD Tune دیده میشه ، اینها کاملاً عادی هست و نشاندهنده خطا یا وجود اشکال و خرابی نیست . این بیشتر برمیگرده به محاسبه این Attributeـها از یک روش غیر متعارف . سایت زیر هم به این موضوع اشاره کرده .

سلام و خسته نباشید.
آیا استفاده از هارد اسکای هاک با توجه به این که دوام این نوع هارد بالاست به عنوان آرشیو در پی سی ، مشکلی به هم می زنه ؟

این مدل هارد دیسکها برای سیستمهای دوربین مدار بسته بهینه شده . مثلاً از روشهای متفاوتی برای خطایابی و رفع اشکال در اطلاعات نسبت به هارد دیسکهای معمولی استفاده میکنند . برای دوام بالا میتونستید هارد دیسکهای Ironwolf رو انتخاب کنید .

reza4024
30-01-2019, 23:08
دوستان من یه هارد واسه آرشیو و استفاده پی سی میخوام
2 ترابایت
سیلیکون پاور A85 پیشنهاد میدین یا وسترن my passport ؟ یا مدل دیگه؟
ممنون

noisymind
31-01-2019, 12:28
دوستان من یه هارد واسه آرشیو و استفاده پی سی میخوام
2 ترابایت
سیلیکون پاور A85 پیشنهاد میدین یا وسترن my passport ؟ یا مدل دیگه؟
ممنون

هر دوتاش هاردهای خوبی هستن. A85 بدنه محکمی داره و ضدضربه هست ( هارد داخلش ممکنه وسترن باشه یا هر چیز دیگه!) ولی my passport بدنه ظعیفی داره هر چند خود هارد داخلیش عالی هست! حالا خودتون تصمیم بگیرد که اگه احتمال میدین ضربه بخوره و ... قیمت بالاتر رو بپذیرین و A85 بگیرین و اگر نه که همون وسترن کفایت میکنه و اگه ضربه نبینه عمر بالایی داره.

reza4024
02-02-2019, 00:11
هر دوتاش هاردهای خوبی هستن. A85 بدنه محکمی داره و ضدضربه هست ( هارد داخلش ممکنه وسترن باشه یا هر چیز دیگه!) ولی my passport بدنه ظعیفی داره هر چند خود هارد داخلیش عالی هست! حالا خودتون تصمیم بگیرد که اگه احتمال میدین ضربه بخوره و ... قیمت بالاتر رو بپذیرین و A85 بگیرین و اگر نه که همون وسترن کفایت میکنه و اگه ضربه نبینه عمر بالایی داره.

ممنون دوست عزیز
پس اینجور که متوجه شدم اگر ضربه نخوره وسترن رو پیشنهاد میدین
درسته؟

noisymind
02-02-2019, 14:40
ممنون دوست عزیز
پس اینجور که متوجه شدم اگر ضربه نخوره وسترن رو پیشنهاد میدین
درسته؟

بله دقیقا. ضمن اینکه صرف ضد ضربه بودن بازم هیچ تضمینی نمیکنه که اطلاعات از بین نره. هارد ضد ضربه داشتیم که یک بار افتاده و داغون شده.

armin_punisher6
03-02-2019, 16:32
سلام آقا عطا
هارد اکسترنال دو ترابایت چی پیشنهاد میدین؟
نظر خودم روی سیلیکون پاور Armor A85 هستش
ممنون :»
من یه مدل سیلیکون پاور داشتم که هارد داخلش سیگیت بود.اصلا راضی نبودم و الان خراب شده.

reza4024
03-02-2019, 23:17
بله دقیقا. ضمن اینکه صرف ضد ضربه بودن بازم هیچ تضمینی نمیکنه که اطلاعات از بین نره. هارد ضد ضربه داشتیم که یک بار افتاده و داغون شده.

ممنون که راهمایی میکنی دوست عزیز
حالا بین همه مدل های موجود کدوم مدل رو پیشنهاد میدین؟(ظرفیت دو ترابایت تا قیمت یک و صد)
خیلی واسم مهم که ماندگاری بالایی داشته باشه

reza4024
06-02-2019, 18:49
حالا بین همه مدل های موجود کدوم مدل رو پیشنهاد میدین؟(ظرفیت دو ترابایت تا قیمت یک و صد)

چرا کسی راهنمایی نمیکنه :n37:

noisymind
07-02-2019, 19:21

بین اون مدلهای که شما گفتی که من وسترن رو پیشنهاد کردم که. هر چند سیلیکان پاور هم عالی هست.
هر کدوم رو میگیرین با گارانتی معتبر بگیرین.

albertxx
07-02-2019, 20:16

برند وسترن دیجیتال و سیگیت جزو برترین و پرفروش ترین برندهای هارد هستن
انتخاب از این 2 برند قطعا تضمین کیفیت هارد شماست

فقط یه نکته رو اضافه کنم
نه تنها هارد بلکه کلیه قطعات سیستم در صورت رعایت نکردن اصول نگهداری , ماندگاری بالایی نداره
تکون دادن هارد در زمان روشن بود و یا گذاشتن هارد تو مکان گرم در زمان کاری و خاک خوردن شدید هارد به راحتی از عمر هارد کم میکنه
اینکه اگه هروقت احتیاج داشتید وصل کنید و یا اینکه اول هارد رو خاموش کنید بعد اتصال هارد رو جدا کنید ( اکثر هارد ها این نرم افزار رو با خودشون دارن )
هارد ضد ضربه که هیچی بلکه هارد ضد گلوله :n02: هم داشته باشید و اصول اولیه رو رعایت نکنید به راحتی هارد رو به نابودی میکشونید
خودم الان نزدیک 4 5 ساله از همون مدل passport دارم و هیچ مشکلی باهاش نداشتم و همچنان داره کار میکنه ( تو پر قو بزرگش کردم :n02:)

بعد این همه تجربه استفاده از همین لوازم سخت افزاری و یا هارد
پیشنهاد میکنم گول این تبلیغات رو نخورید که هارد ضد ضربه هست و یا اینکه ضد آب و ...
این موارد ضد ضربه بودن و .... در شرایطی هست که شما اصول نگه داری هارد رو رعایت کنید و یا همون ضد ضربه بودن به معنی این نیست هارد رو بکوبی به دیوار و سالم بمونه
اگرچه هاردهای passport هم ظرافت بالایی دارن ولی خب شما هارد رو درست نگه دار ( به خصوص اینکه واسش یه کیف بگیر )
هارد شاید از خودتم بیشتر عمر کنه :n02:

alijigari
09-02-2019, 14:47
درود

کدوم هارد را پیشنهاد میکنید ؟

هارد Seagate BarraCuda Pro Internal Hard Drive SATA HDD 4TB 6GB/s 128MB قیمش 175 دلار هست .

یا هارد WD Black 4TB Performance Hard Drive - 7200 RPM, SATA 6 Gb/s, 256 MB Cache قیمتش 180 دلار هست .

در حال حاضر وسترن بلک 2 ترا 64 مگ کش دارم که رید و رایت روش زیاد شده و بعضی مواقع خیلی صدا میده . در مورد وسترن بلک خوندم که اکثرا به صدا میافته . حال دلیل اینکه به صدا افتادن پایان عمرش باشه نمیدونم .

از هارد فقط برای نگهداری اطلاعات و دانلود فایل ها و... هست برای برنامه و ویندوز و .... ssd دارم . مهم عمر هارد هست که اطلاعات یک دفعه از بین نره .

ata.royalfalcon
09-02-2019, 15:06
درود

کدوم هارد را پیشنهاد میکنید ؟

هارد Seagate BarraCuda Pro Internal Hard Drive SATA HDD 4TB 6GB/s 128MB قیمش 175 دلار هست .

یا هارد WD Black 4TB Performance Hard Drive - 7200 RPM, SATA 6 Gb/s, 256 MB Cache قیمتش 180 دلار هست .

در حال حاضر وسترن بلک 2 ترا 64 مگ کش دارم که رید و رایت روش زیاد شده و بعضی مواقع خیلی صدا میده . در مورد وسترن بلک خوندم که اکثرا به صدا میافته . حال دلیل اینکه به صدا افتادن پایان عمرش باشه نمیدونم .

از هارد فقط برای نگهداری اطلاعات و دانلود فایل ها و... هست برای برنامه و ویندوز و .... ssd دارم . مهم عمر هارد هست که اطلاعات یک دفعه از بین نره .

پیشنهاد من فقط WD Black‌ هست .

alijigari
09-02-2019, 19:44
پیشنهاد من فقط WD Black‌ هست .

در مورد wd gold نظرتون چی هست ؟؟ امکان نصب ویندوز 10 روش هست ؟

ata.royalfalcon
09-02-2019, 20:37
در مورد wd gold نظرتون چی هست ؟؟ امکان نصب ویندوز 10 روش هست ؟

من خودم WD Gold ده ترابایتی دارم و تست های این هارد رو در پست 495# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تاپیک گذاشتم . مدل خیلی خوب و البته گرانقیمتی هست . هیچ مشکلی هم برای نصب ویندوز یا آرشیو دیتا نداره .

alijigari
09-02-2019, 20:42
من خودم WD Gold ده ترابایتی دارم و تست های این هارد رو در پست 495# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تاپیک گذاشتم . مدل خیلی خوب و البته گرانقیمتی هست . هیچ مشکلی هم برای نصب ویندوز یا آرشیو دیتا نداره .
درود
بدون در نظر گرفتن قیمت بین بلک و گلد کدوم را پیشنهاد میکنید ؟
فقط کش 128 یا 256 تاثیری در کارکرد کلی داره ؟

ata.royalfalcon
09-02-2019, 21:16
درود
بدون در نظر گرفتن قیمت بین بلک و گلد کدوم را پیشنهاد میکنید ؟
فقط کش 128 یا 256 تاثیری در کارکرد کلی داره ؟

بدون در نظر گرفتن قیمت قطعاً گلد رو پیشنهاد میکنم . تاثیر Cache در عملکرد کلی هارد دیسک هم ناچیز هست .
فقط یک نکته : بعضی ها میگن هارد دیسک Gold‌ صدای بیشتری داره ولی با وجودیکه روی سیستم من دو عدد از همین مدل نصب هست من چیزی احساس نمیکنم احتمالاً به نوع و کیفیت کیس بستگی زیادی داره .

albertxx
10-02-2019, 19:34

سلام .

البته اگر بودجه هست میتونید مدلهای red‌ رو هم انتخاب کنید .
.

سلام
استاد جان :n02: یه سوال فنی ! تو تاپیک قلمرو شما به سوال بقیه جواب میدیم یه ذره هم از اطلاعاتتون استفاده کنیم :n01:

این مدل های Red و Gold مگه به ترتیب واسه استفاده در شبکه و دومی واسه دیتا سنتر طراحی نشدن ؟
و مثل مدل Purple که واسه دوربین داربسته طراحی شده و مدل Blue واسه مصارف خانگی و عمومی

استفاده از مدل های red و .... تو مصارف خانگی به صرفه هست ؟؟ ( با توجه به اینکه نسبت به مدل Blue که برای مصارف عمومی هست از قیمت بالاتری برخودار هستن )
دلیل فنیش چیه ؟

ata.royalfalcon
12-02-2019, 08:49
سلام
استاد جان :n02: یه سوال فنی ! تو تاپیک قلمرو شما به سوال بقیه جواب میدیم یه ذره هم از اطلاعاتتون استفاده کنیم :n01:

این مدل های Red و Gold مگه به ترتیب واسه استفاده در شبکه و دومی واسه دیتا سنتر طراحی نشدن ؟
و مثل مدل Purple که واسه دوربین داربسته طراحی شده و مدل Blue واسه مصارف خانگی و عمومی

استفاده از مدل های red و .... تو مصارف خانگی به صرفه هست ؟؟ ( با توجه به اینکه نسبت به مدل Blue که برای مصارف عمومی هست از قیمت بالاتری برخودار هستن )
دلیل فنیش چیه ؟

سلام .

مدلهای WD Blue نهایت شش ترابایت هست و برای کاربری که مثلاً به خاطر محدودیت تعداد پورتهای SATA نیاز به حجم بیشتری داره مجبور هست بدون در نظر گرفتن میزان بودجه از هارد دیسکهایی مثل Red یا Gold استفاده کنه یا از برندهای دیگه ای مثلاً Seagate BarraCuda انتخاب کنه .

هیچ ایراد خاصی هم نداره و بدون هیچ مشکلی میتوان از هارد دیسکهای Red یا Gold دقیقاً مثل هارد دیسکهای معمولی استفاده کرد فقط قیمت بیشتری داره و اینکه کیفیت بهتری هم داره . ولی استفاده از هارد دیسک Purple برای استفاده های عمومی چندان توصیه نمیشه . چون این هارد دیسکها عملکرد متفاوتی نسبت به هارددیسکهای معمولی مخصوصاً در خطایابی اطلاعات و رفع اشکال دارند .

albertxx
12-02-2019, 15:10
سلام .

مدلهای WD Blue نهایت شش ترابایت هست و برای کاربری که مثلاً به خاطر محدودیت تعداد پورتهای SATA نیاز به حجم بیشتری داره مجبور هست بدون در نظر گرفتن میزان بودجه از هارد دیسکهایی مثل Red یا Gold استفاده کنه یا از برندهای دیگه ای مثلاً Seagate BarraCuda انتخاب کنه .

هیچ ایراد خاصی هم نداره و بدون هیچ مشکلی میتوان از هارد دیسکهای Red یا Gold دقیقاً مثل هارد دیسکهای معمولی استفاده کرد فقط قیمت بیشتری داره و اینکه کیفیت بهتری هم داره . ولی استفاده از هارد دیسک Purple برای استفاده های عمومی چندان توصیه نمیشه . چون این هارد دیسکها عملکرد متفاوتی نسبت به هارددیسکهای معمولی مخصوصاً در خطایابی اطلاعات و رفع اشکال دارند .

ممنون
یه سوال
مدل Black دقیقا واسه چه نوع سیستم و بازاری هدف گذاری شده ؟؟ و آیا از نظر فنی با Blue و Gold تفاوت کارایی داره ؟

vahid.tipic
17-02-2019, 13:30
سلام و درود بزرگوار
چند سوال مهم داشتم از خدمتتون.

نظرتون در مورد هارد Toshiba Advance چی هستش؟
کلا هاردهای توشیبا رو چطور میبینید؟

هارد ۲ ترای آداپتوری رو پیشنهاد میفرمایید یا ۱ ترا پرتابل؟
برای آرشیو هارد آداپتوری مناسب هست یا پرتابل؟

بنده در زمینه‌ی فیلم و موسیقی فعالیت میکنم و نگهداری از فایل‌ها بسیار برای بنده مهم هستش.
آیا با افزایش عمر هارد ، کیفیت فایل‌های صوتی و تصویری کاهش پیدا میکنه؟
آیا با افزایش عمر هارد این امکان وجود داره که بر روی فایل موسیقی نویز و یا پرش ایجاد بشه؟
البته متوجه هستم که اگر هارد آسیب ببینه اطلاعات هم آسیب میبینند اما منظور بنده این هستش که امکانش هست فایل صوتی یا تصویری بر روی هارد به مرور زمان دچار مشکل بشه؟ مثلا نویز بیفته روی صدا یا پرش داشته باشه؟
و اگر این اطلاعات وجود داره بفرمایید بنده چطور میتونم متوجه بشم که کدوم اطلاعات بر روی هارد دچار مشکل شده‌؟

بنده معمولا هارد رو تک پارتیشن استفاده میکنم و علاقه‌ای به پارتیشن بندی ندارم ، مشکلی نداره این روش؟

با سپاس

ata.royalfalcon
17-02-2019, 19:00
سلام و درود بزرگوار
چند سوال مهم داشتم از خدمتتون.

نظرتون در مورد هارد Toshiba Advance چی هستش؟
کلا هاردهای توشیبا رو چطور میبینید؟

بنده در زمینه‌ی فیلم و موسیقی فعالیت میکنم و نگهداری از فایل‌ها بسیار برای بنده مهم هستش.
آیا با افزایش عمر هارد این امکان وجود داره که بر روی فایل موسیقی نویز و یا پرش ایجاد بشه؟
البته متوجه هستم که اگر هارد آسیب ببینه اطلاعات هم آسیب میبینند اما منظور بنده این هستش که امکانش هست فایل صوتی یا تصویری بر روی هارد به مرور زمان دچار مشکل بشه؟ مثلا نویز بیفته روی صدا یا پرش داشته باشه؟
و اگر این اطلاعات وجود داره بفرمایید بنده چطور میتونم متوجه بشم که کدوم اطلاعات بر روی هارد دچار مشکل شده‌؟

بنده معمولا هارد رو تک پارتیشن استفاده میکنم و علاقه‌ای به پارتیشن بندی ندارم ، مشکلی نداره این روش؟

با سپاس

سلام .

بستگی به کاربرد و نوع استفاده شما داره . اگر جابجا نمبکنبد میتونید مدلهای دسکتاپی انتخاب کنید در غیر اینصورت مدلهای پرتابل رو باید انتخاب کنید . ولی با توجه به اینکه حجم مورد نظر شما زیاد نیست پیشنهاد میکنم مدلهای پرتابل رو انتخاب کنید که جمع و جورتر و فضای کمتری رو اشغال میکنه .

دو حالت مطرح هست :
1. اطلاعاتی رو روی هارد دیسک ذخیره میکنید و انتظار دارید بعد از سالها عدم فعالیت یا عدم ذخیره مجدد ، این اطلاعات همچنان بدون مشکل همچنان قابل خواندن باشه . پیشنهاد میکنم تاپیک زیر رو مطالعه کنید . ولی طبق تجربه ای که داشتم بعد حدود هفت یا هشت سال اطلاعاتی که روی هارد اکسترنال ذخیره بودند و در طول این مدت تغییراتی اعمال نشده بود ، همچنان بدون مشکل قابل خواندن بودند.

2. هارد دیسک کارکرد بالایی داشته باشه و انتظار داشته باشید که مشکلی برای اطلاعات پیش نیاد . همانطوریکه میدونید هارد دیسک یک قطعه مکانیکی هست که دچار فرسودگی میشه . در این حالت بهترین کار این هست که هارد دیسک رو تعویض کنید و یا حداقل از اطلاعات مهم بکآپ داشته باشید .

البته دقت کنید فقط هارد دیسک مشکل دار باعث خرابی اطلاعات نمیشه . گاهی اوقات وجود اشکال در Ram سیستم و سایر اجزاء باعث خراب شدن اطلاعات میشه . مثلاً فایلی رو اکسترکت میکنید و میبینید که خطای Corrupt ظاهر میشه یا قسمتی از فیلم شطرنجی بشه .

باید هش کد فایلها رو از قبل داشته باشید و جای دیگه ذخیره کنید و بعداً فایلهای مشکوک رو با همین هش کد بررسی کنید . برنامه های مختلفی برای استخراج هش کد فایلها وجود داره مثلاً WinMD5 یا Md5Checker .

مسکلی نیست .

vahid.tipic
17-02-2019, 20:06
دو حالت مطرح هست :
1. اطلاعاتی رو روی هارد دیسک ذخیره میکنید و انتظار دارید بعد از سالها عدم فعالیت یا عدم ذخیره مجدد ، این اطلاعات همچنان بدون مشکل همچنان قابل خواندن باشه . پیشنهاد میکنم تاپیک زیر رو مطالعه کنید . ولی طبق تجربه ای که داشتم بعد حدود هفت یا هشت سال اطلاعاتی که روی هارد اکسترنال ذخیره بودند و در طول این مدت تغییراتی اعمال نشده بود ، همچنان بدون مشکل قابل خواندن بودند.

2. هارد دیسک کارکرد بالایی داشته باشه و انتظار داشته باشید که مشکلی برای اطلاعات پیش نیاد . همانطوریکه میدونید هارد دیسک یک قطعه مکانیکی هست که دچار فرسودگی میشه . در این حالت بهترین کار این هست که هارد دیسک رو تعویض کنید و یا حداقل از اطلاعات مهم بکآپ داشته باشید .

البته دقت کنید فقط هارد دیسک مشکل دار باعث خرابی اطلاعات نمیشه . گاهی اوقات وجود اشکال در Ram سیستم و سایر اجزاء باعث خراب شدن اطلاعات میشه . مثلاً فایلی رو اکسترکت میکنید و میبینید که خطای Corrupt ظاهر میشه یا قسمتی از فیلم شطرنجی بشه .

درود فراوان و ممنون از پاسخگویی جامع شما

بنده حدود ۱۳-۱۴ سال قبل اطلاعاتی رو بر روی هارد اینترنال Maxtor ذخیره کرده بودم و حدود ۹-۸ سال بعد این اطلاعات رو به هارد اکسترنال Sony و بعد از حدود ۲ سال این اطلاعات رو به هارد اکسترنال Transcend منتقل کردم. البته غیر از اطلاعات قدیمی ، همواره اطلاعات جدیدی هم به هاردها افزوده شده.
هارد مکستور هارد اصلی سیستم بود و تقریبا در تمام ۷-۸ سال روشن بود. هارد سونی کلا حدود ۱ ماه روشن بوده و هارد ترنسند هم حدود ۴ ماه
چندین دفعه هارد سونی رو به لپ تاپ با سیستم عامل ویندوز وصل کردم و با پیغامی مبنی بر اینکه هارد نیاز به چک شدن داره مواجه شدم که بعد از چک کردن بخشی از اطلاعات پاک شد و متاسفانه از دست رفت و بنده هم بقیه اطلاعات رو به هارد جدید ( ترنسند ) منتقل کردم!!
الان احساس میکنم برخی از فایل ها آسیب های جزئی دیدن ، فایل پخش میشه و مشکلی از این نظر نداره اما در ۱ ثانیه بخصوص از آهنگ پرش و نویز وجود داره و بنده میخوام بدونم این مشکل از ابتدای ذخیره سازی وجود داشته یا به مرور زمان حاصل شده؟ این ایراد روی فایل های صوتی نسبتا زیادی وجود داره ، شاید حدود ۲۰۰-۳۰۰ فایل صوتی (MP3) یا حتی بیشتر ، هر چند خیلی باید گوش حساس باشه تا تشخیص بده این نویز یا پرش لحظه‌ای رو
ضمن اینکه بنده Tag مربوط به فایل های صوتی رو تغییر میدم ، آیا این کار باعث آسیب دیدن جزئی فایل میشه؟؟
تصاویر مربوط به تست هارد رو هم روی تاپیک مربوط به خرابی هارد دیسک قرار دادم ، در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.

ضمن اینکه نظرتون رو در مورد هاردهای توشیبا بخصوص Toshiba Advance نفرمودید.

سپاس فراوان

ata.royalfalcon
17-02-2019, 23:13
درود فراوان و ممنون از پاسخگویی جامع شما

بنده حدود ۱۳-۱۴ سال قبل اطلاعاتی رو بر روی هارد اینترنال Maxtor ذخیره کرده بودم و حدود ۹-۸ سال بعد این اطلاعات رو به هارد اکسترنال Sony و بعد از حدود ۲ سال این اطلاعات رو به هارد اکسترنال Transcend منتقل کردم. البته غیر از اطلاعات قدیمی ، همواره اطلاعات جدیدی هم به هاردها افزوده شده.
هارد مکستور هارد اصلی سیستم بود و تقریبا در تمام ۷-۸ سال روشن بود. هارد سونی کلا حدود ۱ ماه روشن بوده و هارد ترنسند هم حدود ۴ ماه
چندین دفعه هارد سونی رو به لپ تاپ با سیستم عامل ویندوز وصل کردم و با پیغامی مبنی بر اینکه هارد نیاز به چک شدن داره مواجه شدم که بعد از چک کردن بخشی از اطلاعات پاک شد و متاسفانه از دست رفت و بنده هم بقیه اطلاعات رو به هارد جدید ( ترنسند ) منتقل کردم!!
الان احساس میکنم برخی از فایل ها آسیب های جزئی دیدن ، فایل پخش میشه و مشکلی از این نظر نداره اما در ۱ ثانیه بخصوص از آهنگ پرش و نویز وجود داره و بنده میخوام بدونم این مشکل از ابتدای ذخیره سازی وجود داشته یا به مرور زمان حاصل شده؟ این ایراد روی فایل های صوتی نسبتا زیادی وجود داره ، شاید حدود ۲۰۰-۳۰۰ فایل صوتی (MP3) یا حتی بیشتر ، هر چند خیلی باید گوش حساس باشه تا تشخیص بده این نویز یا پرش لحظه‌ای رو
ضمن اینکه بنده Tag مربوط به فایل های صوتی رو تغییر میدم ، آیا این کار باعث آسیب دیدن جزئی فایل میشه؟؟
تصاویر مربوط به تست هارد رو هم روی تاپیک مربوط به خرابی هارد دیسک قرار دادم ، در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.

ضمن اینکه نظرتون رو در مورد هاردهای توشیبا بخصوص Toshiba Advance نفرمودید.

سپاس فراوان

و بنده میخوام بدونم این مشکل از ابتدای ذخیره سازی وجود داشته یا به مرور زمان حاصل شده؟

با توجه به توضیحاتی که دادید بنظر من مشکل از زمانی شروع شده که پیغام چک دیسک کردن درایو ظاهر شده . طبق تجربه ای که دارم چک دیسک کردن درایو بعضی اوقات باعث خرابی یا از بین رفتن اطلاعات میشه . شاید هارد اکسترنال رو Safely remove‌ نکردید یا شاید برق ناگهانی قطع شده بود یا اینکه از سیستمهای عامل متفاوتی استفاده میکنید و با نصب درایورهای مخصوص سعی میکنید که فایل سیستم پارتیشنها قابل شناسایی روی هر دو سیستم عامل باشه . باید علت رو دقیق بررسی کنید و ببینید آن زمان چه کار کرده بودید یا چه اتفاق افتاده بود که پیغام چک دیسک ظاهر شده بود .

vahid.tipic
24-02-2019, 02:22
سلام و درود مجدد
بنده از مک بوک پرو ۲۰۰۹ استفاده میکنم در حال حاضر که هارد ۵۰۰ گیگ روی دستگاه هستش از برند Fujitsu
البته خیلی عجیب هستش چون قبلا یادمه Hitachi بود ولی الان چک کردم زده Fujitsu
یا من اشتباه میکنم و از اول همین Fujitsu بوده یا بعدا تبدیل شده به Fujitsu!!!
در هر صورت تصمیم گرفتم هارد داخلی رو با یک مدل ۱ ترا یا ۲ ترا جایگزین کنم ولی متاسفانه بین سایت‌های انگلیسی زبان و فارسی زبان هرچقدر جست و جو کردم مطلب درستی دستگیرم نشد.
بنده چه هاردی باید بگیرم که سازگاری داشته باشه با MacBookPro5,3 سایز ۱۵ اینچ (Mid 2009)؟؟ مدل دقیق دستگاه MB986LL/A
ظاهرا برخی مدل‌ها سازگاری نداره!
این برند فوجیتسو و هیتاچی چطور هستند؟
در صورت امکان راهنمایی بفرماید ، سپاس فراوان

ata.royalfalcon
24-02-2019, 20:08
سلام و درود مجدد
بنده از مک بوک پرو ۲۰۰۹ استفاده میکنم در حال حاضر که هارد ۵۰۰ گیگ روی دستگاه هستش از برند Fujitsu
البته خیلی عجیب هستش چون قبلا یادمه Hitachi بود ولی الان چک کردم زده Fujitsu
یا من اشتباه میکنم و از اول همین Fujitsu بوده یا بعدا تبدیل شده به Fujitsu!!!
در هر صورت تصمیم گرفتم هارد داخلی رو با یک مدل ۱ ترا یا ۲ ترا جایگزین کنم ولی متاسفانه بین سایت‌های انگلیسی زبان و فارسی زبان هرچقدر جست و جو کردم مطلب درستی دستگیرم نشد.
بنده چه هاردی باید بگیرم که سازگاری داشته باشه با MacBookPro5,3 سایز ۱۵ اینچ (Mid 2009)؟؟ مدل دقیق دستگاه MB986LL/A
ظاهرا برخی مدل‌ها سازگاری نداره!
این برند فوجیتسو و هیتاچی چطور هستند؟
در صورت امکان راهنمایی بفرماید ، سپاس فراوان

سلام .
مدل نامبر هارد دیسکی که در حال حاضر روی لپتاپ هست رو مشخص کنید و با جستجو در اینترنت مشخصات مخصوصاً ضخامت هارد دیسک رو بدست بیارید . البته با توجه به سال ساخت لپتاپ احتمالاً 9.5 میلیمتری هست . هر هارد لپتاپی SATA میتونید بخرید فقط باید به یک نکته توجه کنید آنهم ضخامت هارد دیسک هست . بعضی مدلهای جدید 7 میلیمتری هستند و برای نصب شاید نیاز به استفاده از کاغذ یا مقوا برای پرکردن فاصله خالی باشه . این بستگی به طراحی داخل لپتاپ داره که چطوری هارد دیسک رو ثابت نگه میداره .

vahid.tipic
24-02-2019, 21:39
سلام .
مدل نامبر هارد دیسکی که در حال حاضر روی لپتاپ هست رو مشخص کنید و با جستجو در اینترنت مشخصات مخصوصاً ضخامت هارد دیسک رو بدست بیارید . البته با توجه به سال ساخت لپتاپ احتمالاً 9.5 میلیمتری هست . هر هارد لپتاپی SATA میتونید بخرید فقط باید به یک نکته توجه کنید آنهم ضخامت هارد دیسک هست . بعضی مدلهای جدید 7 میلیمتری هستند و برای نصب شاید نیاز به استفاده از کاغذ یا مقوا برای پرکردن فاصله خالی باشه . این بستگی به طراحی داخل لپتاپ داره که چطوری هارد دیسک رو ثابت نگه میداره .
سپاس فراوان
مدل دقیق هارد فعلی Fujitsu MJA2500BH FFS G1 هستش و ۹.۵ میلیمتری هستش.
چه برندی پیشنهاد میفرمایید؟
در سایت دیجی کالا چک کردم در توضیحات برخی هاردهای توشیبا نوشته شده قابلیت‌های جانبی مثل NCQ و استاندارد RoHS و Shock Sensor دارند.
این مزایا اهمیت دارند؟
و با توجه به اینکه سیستم من قدیمی هستش و SATA رو پشتیبانی میکنه اگر هارد SATA 3 وصل کنم مشکلی پیش نمیاد؟
و اینکه تفاوت عملکرد هاردهای ۱۲۸ مگ کش و ۶۴ مگ کش خیلی هستش؟
در ضمن چطوری تشخیص بدم هارد Rifurbished نباشه چون تعدادی از خریداران اعلام کردن که هارد Rifurbished رسیده دستشون.
و یک سوال مهم:
با توجه به قدیمی بودن سیستم بنده ، اگر هارد SATA 3 با کش ۱۲۸ تهیه کنم سیستم میتونه ساپورت کنه امکانات هارد با مشخصات بالا رو یا یک هارد با مشخصات پایینتر تهیه کنم؟

ata.royalfalcon
24-02-2019, 22:23
سپاس فراوان
مدل دقیق هارد فعلی Fujitsu MJA2500BH FFS G1 هستش و ۹.۵ میلیمتری هستش.
در سایت دیجی کالا چک کردم در توضیحات برخی هاردهای توشیبا نوشته شده قابلیت‌های جانبی مثل NCQ و استاندارد RoHS و Shock Sensor دارند.
این مزایا اهمیت دارند؟
و با توجه به اینکه سیستم من قدیمی هستش و SATA رو پشتیبانی میکنه اگر هارد SATA 3 وصل کنم مشکلی پیش نمیاد؟
در ضمن چطوری تشخیص بدم هارد Rifurbished نباشه چون تعدادی از خریداران اعلام کردن که هارد Rifurbished رسیده دستشون.
و یک سوال مهم:
با توجه به قدیمی بودن سیستم بنده ، اگر هارد SATA 3 با کش ۱۲۸ تهیه کنم سیستم میتونه ساپورت کنه امکانات هارد با مشخصات بالا رو یا یک هارد با مشخصات پایینتر تهیه کنم؟

من همیشه وسترن دیجیتال رو پیشنهاد میدم :n02: . ولی باید بازار رو بررسی کنید و ببینید چه مدل و برندهایی پیدا میشه . حتی شاید مجبور بشید هارد اکسترنال بخرید و هارد داخل رو خارج کنید . البته دقت کنید بعضی هاردهای اکسترنال قسمت USB جزءی از برد هست و SATA نداره مثل مدلهای پرتابل وسترن دیجیتال .

این مزایا اهمیت دارند؟

به جزء Shock Sensor بقیه موارد کاملاً بی اهمیت هست . قابلیت NCQ که اصلاً همه هارد دیسکهای امروزی بطور پیشفرض پشتیبانی میکنند . ضمناً به اطلاعاتی که توسط دیـجیـکالا گفته میشه اطمینان نکنید و حتماً به سایت سازنده مراجعه کنید .

خیر هیچ مشکلی پیش نمیاد .

نامحسوس هست .

روی لیبل هارد دیسک نوشته میشه . البته فروشنده ممکن هست این کلمه رو با برچسب گارانتی بپوشونه و یا با هر روش دیگه ای مخدوش کنه . ضمناً هارد دیسک آکبند کارکرد صفر داره که در قسمت S.M.A.R.T‌ هارد دیسک مشخص هست . با استفاده از نرم افزارهایی مثل HDTune‌ و از قسمت Health‌ میتونید کارکرد هارد دیسک رو متوجه بشید . البته بازهم روش قطعی محسوب نمیشه چون با استفاده از روشهای خاص ممکن هست کارکرد رو صفر کنند .

با توجه به قدیمی بودن سیستم بنده ، اگر هارد SATA 3 با کش ۱۲۸ تهیه کنم سیستم میتونه ساپورت کنه امکانات هارد با مشخصات بالا رو

پستیبانی میکنه و مشکلی نداره .

mhdt199
03-03-2019, 02:22
درود خدمت استاد دانشمند در زمینه سخت افزار جناب عطا وعرض ارادت و سلام خدمت سایر اعضای انجمن
بی زحمت بفرمایید

بین HARD DISK 4TB Seagate BarraCuda ST4000DM004 هارد سیگیت

و

HARD DISK 4TB WESTERN DIGITAL Blue هارد وسترن دیجیتال

بدون در نظر گرفتن قیمت و صرفا به لحاظ برتری کیفی کدوم رو ترجیح می دهید و چرا؟ حتی اگر این برتری با درصد اندکی باشه.
تشکر پیشاپیش از پاسختون.

- - - Updated - - -

maf1999
27-07-2019, 00:02
سلام. میخواستم برای لپتاپم هارد بخرم. تو بازار هارد 500 گیگ که ریفر نشده با گارانتی معتبر موجود هست؟ اصلا دیگه تولید میشه؟

The Respina
27-07-2019, 00:49
سلام. میخواستم برای لپتاپم هارد بخرم. تو بازار هارد 500 گیگ که ریفر نشده با گارانتی معتبر موجود هست؟ اصلا دیگه تولید میشه؟خیلی وقته تولید نمیشه و شدیدا کمیابه جنس اورجینال
یه ترا باید بگیری

superstar 1
22-10-2019, 01:00
سلام خدمت اساتید محترم
الان ۴-۵ روزی هست که هارد اینترنال ۲ترابایت سیگیت باراکودا رو از دیجی کالا خریدم روش ویندوز سون نصب کردم برنامه hard disk sentinel روش نصب کردم اصلا درصد سلامت و کارایی و دمای هارد رو نشون نمیده بجاش علامت سوال زده و همینطور تو قسمت اینفورمیشن نصف بیشتر اطلاعات هارد رو در دسترس ناپذیر زده ولی تست خوندن رو باهاش گرفتم حدود ۵ ساعت طول کشید شکر خدا هیچ بد سکتوری نداشت با ۲ تا برنامه دیگه هم تست کردم هیچکدومشون این اطلاعات رو بهم ندادن در کنارش یه هار ۱۶۰ قدیمی دارم که این مشکلاتو ندارم. بیشتر وقتا از هارد زمانی که ویندوز لود میشه یا حتی موقع نصب ویندوز هارد صدای ناهنجاری داره مثل کلیک کردن همراه با زور زدن ..البته منظورم اون صدای جیرجیر که همه هاردها دارن نیستا...پاورم ۴۳۰ گرین هست که چند وقت پیش دست دو خریدم در حد نو..آیا این احتمال وجود داره این نرم افزارها هارد ۲ ترا سیگیت رو ساپورت نکنن؟؟؟!

DJ POLESTAR
22-10-2019, 10:33
سلام. میخواستم برای لپتاپم هارد بخرم. تو بازار هارد 500 گیگ که ریفر نشده با گارانتی معتبر موجود هست؟ اصلا دیگه تولید میشه؟
بقول دوستمون که بالا اشاره کردن دیگه 500 گیگ تولید و عرضه نداره و اگه شما بتونید بدون ریفر شده پیدا کنید مطمئن باشید اختلاف قیمتش با 1 ترابایت شما رو سوق میده به خرید 1 ترابایت!

superstar 1
22-10-2019, 16:12
سلام دوستان لطفا کمکم کنین
چیزی که امروز فهمیدم این بود که شماره سریال روی کارت گارانتی(s1e26mis) رو تو سایت رسمی سیگیت وارد کردم میگه ناشناس وهمچین شماره سریالی وجود نداره تو برنامه hard disk sentinel و hd tune و ..همشون شماره سریال هارد رو ۸تا صفر نشون میدن که اونو هم تو سایت سیگیت وارد کردم اصلا همچین سریالی ثبت شده نبود در حالیکه شماره سریال هارد ۱۶۰ مکستور قدیمی خودمو وارد سایت کردم مشخصاتش اومد والان دیگه مطمئن هستم که این هارد اصلی نیست ..امروز با گارانتیش msc تماس گرفتم گفتن حتما جایی ضربه خورده گفتم از جانب من همچین اتفاقی نیفتاد حتی یه خش کوچیک رو هارد نداره گفتن نه منظورمون قسمت بسته بندی تو دیجی کالا بود در مورد ناشناس موندن اطلاعات هارد مثل دما سلامت و غیره هم گفتش احتمالا رام هارد پریده واسمون ارسال کن..حالا به نظرتون واسشون بفرستم یا به دیجی کالا که درخواست مرجوع کالا رو دادم بفرستم فعلا که منتظر جواب تایید کارشناسان دیجی هستم..بخدا دارم دیونه میشم کم پولی نیست که بیخیالش بشم

superstar 1
25-10-2019, 17:12
واقعا متشکرم از کمکتون:(

mohsenP3000
25-10-2019, 19:50
سلام دوستان

بهترین ssd تا 500 تومن بدون در نظر گیری برند و فقط سرعت و کارایی بالا چیه؟ 128 گیگ برام کم هست.

ممنون

راستی سیستم قدیمی هست و جای m.2 نداره و باید ساتا بخرم.

Amir rza
25-10-2019, 21:09
سلام دوستان

بهترین ssd تا 500 تومن بدون در نظر گیری برند و فقط سرعت و کارایی بالا چیه؟ 128 گیگ برام کم هست.

ممنون

راستی سیستم قدیمی هست و جای m.2 نداره و باید ساتا بخرم.
این سایت رو یه نگاه بندازید مقایسه بین ssd های مختلف هست فیلتر هم داره:
مدل های زیادی هست در این رنج. یکی از نمونه های خوب که تو بازار کشور هست Crucial BX500 240gb با قیمت 420 تومن.

reza4024
26-10-2019, 13:46
سلام دوستان لطفا کمکم کنین
چیزی که امروز فهمیدم این بود که شماره سریال روی کارت گارانتی(s1e26mis) رو تو سایت رسمی سیگیت وارد کردم میگه ناشناس وهمچین شماره سریالی وجود نداره تو برنامه hard disk sentinel و hd tune و ..همشون شماره سریال هارد رو ۸تا صفر نشون میدن که اونو هم تو سایت سیگیت وارد کردم اصلا همچین سریالی ثبت شده نبود در حالیکه شماره سریال هارد ۱۶۰ مکستور قدیمی خودمو وارد سایت کردم مشخصاتش اومد والان دیگه مطمئن هستم که این هارد اصلی نیست ..امروز با گارانتیش msc تماس گرفتم گفتن حتما جایی ضربه خورده گفتم از جانب من همچین اتفاقی نیفتاد حتی یه خش کوچیک رو هارد نداره گفتن نه منظورمون قسمت بسته بندی تو دیجی کالا بود در مورد ناشناس موندن اطلاعات هارد مثل دما سلامت و غیره هم گفتش احتمالا رام هارد پریده واسمون ارسال کن..حالا به نظرتون واسشون بفرستم یا به دیجی کالا که درخواست مرجوع کالا رو دادم بفرستم فعلا که منتظر جواب تایید کارشناسان دیجی هستم..بخدا دارم دیونه میشم کم پولی نیست که بیخیالش بشم

مرجوع کن به دیجی کالا و پولتو پس بگیر

Babak_King
24-11-2019, 12:48
سلام دوستاان هارد 8ترابایت exos سیگیت اینترنال ارزش خرید داره با قیمت 2850 و یکسال گارانتی؟ کسی تجربه ای داره؟ برای آرشیو میخام

و اگر خوب نیست با قیمت معقول چی پیشنهاد میکنید؟

superstar 1
24-11-2019, 18:32
سلام دوستاان هارد 8ترابایت exos سیگیت اینترنال ارزش خرید داره با قیمت 2850 و یکسال گارانتی؟ کسی تجربه ای داره؟ برای آرشیو میخام

و اگر خوب نیست با قیمت معقول چی پیشنهاد میکنید؟

به نظر من برو ۴ تا هارد ۲ترابایت بلو بگیر هم قیمتش همون مبلغ میشه هم مطمئنی تره ..

Babak_King
26-11-2019, 15:52
به نظر من برو ۴ تا هارد ۲ترابایت بلو بگیر هم قیمتش همون مبلغ میشه هم مطمئنی تره ..

دوتا بلو 4ترا چطوره؟

superstar 1
27-11-2019, 08:52
دوتا بلو 4ترا چطوره؟

بهتر از یک ۸ ترابایتیه..ولی اینم بدون هرچه ظرفیت هارد پایین تر باشه عملکرد و عمر بهتری داره..تازه شما که واسه آرشیو میخواین هر کدومشون که پر شد رو میتونید بذارید یه گوشه از دیگری استفاده کنید حالا این نظر شخصی من بود بازم ببینیم دوستان در این مورد چه نظری دارن..

Moh3en7a
12-04-2020, 02:35
سلام
دوستانی که تجربه کار با هارد های Dell دارن اگر لطف کنن و نظرشونو درباره این هارد بگن ممنون میشم.
البته میدونم که وسترن جواب پس داده و خودم هم طرفدارش هستم اما چون در حاضر بازار با کمبود کالاهای دیجیتال رو به رو هست فعلا قیمت این برند از سایرین پایین تره.
در هیچ سایتی نقد و بررسی هاردهای Dell رو پیدا نکردم.
با تشکر

Moh3en7a
12-04-2020, 19:26
چرا یه پیام 24 ساعت طول میکشه تا تایید بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Moh3en7a
12-04-2020, 19:35
دوستانی که تجربه کار با هاردهای Dell رو دارن میشه لطفاً نظرشون رو درباره این برند بگن؟
خودم میدونم هاردهای وسترن بهترین هستن ولی در این شرایط کمبود قطعات فعلا قیمت ها خیلی نامتعارف هست
نقد و بررسی هاردهای Dell رو هم پیدا نکردم.

saber73
07-05-2020, 11:21
دوستان به هیچ وجه ممکن از این سایت ( هارد سرا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ) و این شرکت هارد نخرید و تا جایی هم که ممکنه گزارش بدید تا جلوی کلاهبرداری اینها رو بگیرن خود من از اینها هارد تهیه کردم و متوجه شدم کار اینها وارد کردن هارد های ریفر و تقلبی و گارانتی کردن شرکتی و چپوندن به پاچه ملت هست و هیچگونه هم زیر بار نمیرن و قبول هم نمیکنن کارشون غیر اخلافی و دزدی و کلاهبرداری هست واقعا برا صنف رایانه تهران هم متاسف هستم که پیگیری نمیکنن هر کس مدارک هم خواست ارائه میکنم تا باورش بشه .

MOHAMMAD2010
21-06-2020, 13:27
ولی استفاده از هارد دیسک Purple برای استفاده های عمومی چندان توصیه نمیشه . چون این هارد دیسکها عملکرد متفاوتی نسبت به هارددیسکهای معمولی مخصوصاً در خطایابی اطلاعات و رفع اشکال دارند .

یعنی برای ارشیو توصیه نمیشه ؟ ( فقط طول عمر مهمه برام )
چون یه جا دیدم مدل Purple رو ارزون تر میده ، میخواستم برای ارشیو بخرم که این کامنت شما رو دیدم

CORTANA
21-06-2020, 14:19
چون یه جا دیدم مدل Purple رو ارزون تر میده ، میخواستم برای ارشیو بخرم که این کامنت شما رو دیدم

درود

این نسخه از هارد ها برای دوربین های مدار بسته کاربرد دارند.چون دوربین های مدار بسته برای ذخیره فیلم های گرفته شده توسط آن ها باید 24 ساعته روشن باشند و نیاز ب یک حافظه ذخیره سازی با ظرفیت بالا و سکتور بندی مناسب برای این کار دارند

این نسخه از هارد ها (Purple) نسبت ب هارد های معمولی ک کاربر های عادی و خانگی از آن ها استفاده میکنند عمر مفید تری دارند اما خب سکتور بندی آن ها متفاوت است و برای یک کاربر عادی ن سرعت دارند ن ویژگی بیشتری

یکی از کاربران انجمن سافت98 بعد از خرید این نوع هارد ها پرسیده بود ک: سرعت اجرا نرم افزار ها و بازی هایش نسبت ب هارد قدیمی بسیار کمتر شده است و ویندوز برای بوت شدن ب 20 تا 25 ثانیه زمان نیاز دارد

پس این نوع هارد ها برای دوربین های مدار بسته ساخته شده اند و برای مصارف یک کاربر خانگی و عادی اصلا توصیه نمیشوند

MOHAMMAD2010
21-06-2020, 15:42
درود

این نسخه از هارد ها برای دوربین های مدار بسته کاربرد دارند.چون دوربین های مدار بسته برای ذخیره فیلم های گرفته شده توسط آن ها باید 24 ساعته روشن باشند و نیاز ب یک حافظه ذخیره سازی با ظرفیت بالا و سکتور بندی مناسب برای این کار دارند

این نسخه از هارد ها (Purple) نسبت ب هارد های معمولی ک کاربر های عادی و خانگی از آن ها استفاده میکنند عمر مفید تری دارند اما خب سکتور بندی آن ها متفاوت است و برای یک کاربر عادی ن سرعت دارند ن ویژگی بیشتری

یکی از کاربران انجمن سافت98 بعد از خرید این نوع هارد ها پرسیده بود ک: سرعت اجرا نرم افزار ها و بازی هایش نسبت ب هارد قدیمی بسیار کمتر شده است و ویندوز برای بوت شدن ب 20 تا 25 ثانیه زمان نیاز دارد

پس این نوع هارد ها برای دوربین های مدار بسته ساخته شده اند و برای مصارف یک کاربر خانگی و عادی اصلا توصیه نمیشوند

بله درسته برای dvr هستن ولی سوال من چیز دیگه ای بود
ایشون نوشته بودن ( این هارد دیسکها عملکرد متفاوتی نسبت به هارددیسکهای معمولی مخصوصاً در خطایابی اطلاعات و رفع اشکال دارند . ) من میخواستم بدونم منظورشون از این جمله چیه
چون همین جور که گفتم من این هارد رو برای ارشیو میخوام در نتیجه سرعت به کارم نمیاد
همینطور گفتم یه جا دیدم این مدل رو با قیمت ارزون تری داره ( یعنی به نسبت بلو ) به خاطر همینم میخواستم اینو بخرم ، اگه نه میرفتم همون blue رو میگرفتم

CORTANA
21-06-2020, 17:01
ایشون نوشته بودن ( این هارد دیسکها عملکرد متفاوتی نسبت به هارددیسکهای معمولی مخصوصاً در خطایابی اطلاعات و رفع اشکال دارند . ) من میخواستم بدونم منظورشون از این جمله چیه
چون همین جور که گفتم من این هارد رو برای ارشیو میخوام در نتیجه سرعت به کارم نمیاد
همینطور گفتم یه جا دیدم این مدل رو با قیمت ارزون تری داره ( یعنی به نسبت بلو ) به خاطر همینم میخواستم اینو بخرم ، اگه نه میرفتم همون blue رو میگرفتم

درود

منظور اون کاربر همون چیزی بود ک بنده عرض کردم.سکتور بندی این نوع از هارد با هارد های خانگی ک برای کاربران معمولیه فرق داره و برای CCTV هستش (مراکز دوربین های مدار بسته)

شما ک برای ارشیو میخواین همون Blue براتون کافیه و مناسبه.شما میگید سرعت ب دردتون نمیخوره.اما این هارد (Blue) هم خیلی سرعت داره و خیلی توی کار ها میتونه کمکتون کنه

مطمعن باشید هیچ جایی مثل دیجیکالا جنس هاش اصلی نیستن.گرچه بیشترشون گرون هستن.اما خب ارزششو داره.چون جنسی میخرید ک مقاومت زیادی داره

اگه کاربری بره ی جنس تقلبی بخره هم بیشتر خرج رو دستش میزاره هم مجبور میشه دوباره ی جنس اصلی بخره (در نتیجه میشه دوباره کاری و خرج بیشتر و مجدد/در صورتی ک میتونست یکبار برای همیشه جنس اصلیشو بخره و دیگه خرج بیشتری نکنه/کسی ک برای استفاده خودش ارزش قائل نیست باید هم همیشه بره جنس تقلبی بخره)

MOHAMMAD2010
22-06-2020, 20:10
درود

منظور اون کاربر همون چیزی بود ک بنده عرض کردم.سکتور بندی این نوع از هارد با هارد های خانگی ک برای کاربران معمولیه فرق داره و برای CCTV هستش (مراکز دوربین های مدار بسته)

شما ک برای ارشیو میخواین همون Blue براتون کافیه و مناسبه.شما میگید سرعت ب دردتون نمیخوره.اما این هارد (Blue) هم خیلی سرعت داره و خیلی توی کار ها میتونه کمکتون کنه

مطمعن باشید هیچ جایی مثل دیجیکالا جنس هاش اصلی نیستن.گرچه بیشترشون گرون هستن.اما خب ارزششو داره.چون جنسی میخرید ک مقاومت زیادی داره

اگه کاربری بره ی جنس تقلبی بخره هم بیشتر خرج رو دستش میزاره هم مجبور میشه دوباره ی جنس اصلی بخره (در نتیجه میشه دوباره کاری و خرج بیشتر و مجدد/در صورتی ک میتونست یکبار برای همیشه جنس اصلیشو بخره و دیگه خرج بیشتری نکنه/کسی ک برای استفاده خودش ارزش قائل نیست باید هم همیشه بره جنس تقلبی بخره)

پس اینجوری که شما میگی الان تنها گزینه برای خرید یه هارد 4 ترا برای کامپیوتر شخصی ، وسترن بلو هست که اونم به سختی گیر میاد و خیلیم گرون شده
چون بنفش که برای pc گفتی خوب نیست سری SkyHawk سیگیت هم مثل همون بنفش وسترن هست و برای dvr هست سری BarraCuda هم دیگه ندیدم تو بازار

italodance
22-06-2020, 21:24
پس اینجوری که شما میگی الان تنها گزینه برای خرید یه هارد 4 ترا برای کامپیوتر شخصی ، وسترن بلو هست که اونم به سختی گیر میاد و خیلیم گرون شده
چون بنفش که برای pc گفتی خوب نیست سری SkyHawk سیگیت هم مثل همون بنفش وسترن هست و برای dvr هست سری BarraCuda هم دیگه ندیدم تو بازار

My Book Essentials چی؟! دو تا ۲ ترا موجود دارم تمیزند میخوام بفروشم، به نظرتان چند می ارزه؟!

DJ POLESTAR
22-06-2020, 22:29
دوست هموطن از حرفای قبلیتون که خوندم دیدم هارد رو برای آرشیو میخوایید. این نقل قول تنها یه پیشنهاد هست و در هر صورت بستگی به انتخاب خودتون داره...
کسی که برای آرشیو داره (حالا فرق نمیکنه چه موزیک باشه چه فیلم و سریال، انیمیشن، فایل های طراحی و...) هیچ وقت سراغ هارد اینترنال نمیره... چون همونطور که خودتون گفتین تنها برای آرشیو میخوایین پس آرشیو کردن نیاز به کانکتینگ مداوم روی سیستم نداره پس بهترین گزینه انتخاب هارد رومیزی (نه پورتابل) و در نتیجه عمر مفید بالا و کم اسطهلاک هست.
من بهتون پیشنهاد میکنم برید دنبال هاردهای وسترن دیجیتال مدل My Book Desktop ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ولاغیر! کارکردش هم اینطوریه که تنها میدارید داخل کمد یا روی میز و همیشه به پریز برق وصل هست و تا وقتی کابل USB رو به سیستم وصل نکردید هارد هیچ برقی نداره و کاملا خاموش هستش. پس بهترین کار استفاده از هارد رومیزی برای آرشیو یا حتی بک آپ هست نه هارد اینترنال که با هر بار بوت سیستم باید بی علت شروع به کار کنه بشه و آماده به کار باشه و در صورت عدم استفاده بصورت Idle در بیاد. این از این.
در حال حاضر هم تا جایی که بنده اطلاع دارم از 4 تا 6 و 8 و 10 ترابایت در بازار و وبسایت های فروش اینترنتی موجود هست که میتونید برحسب بودجتون تهیه کنید. داخل باکس این نوع هاردها هم همون سری بلو 3.5 اینچی که داخل کیس میذارن قرار داده شده پس همون سرعت و همون کارایی رو بهتون میده اما مطمئن تر.

MOHAMMAD2010
23-06-2020, 12:30
My Book Essentials چی؟! دو تا ۲ ترا موجود دارم تمیزند میخوام بفروشم، به نظرتان چند می ارزه؟!

نمیدونم والا من اینترنال میخوام

دوست هموطن از حرفای قبلیتون که خوندم دیدم هارد رو برای آرشیو میخوایید. این نقل قول تنها یه پیشنهاد هست و در هر صورت بستگی به انتخاب خودتون داره...
کسی که برای آرشیو داره (حالا فرق نمیکنه چه موزیک باشه چه فیلم و سریال، انیمیشن، فایل های طراحی و...) هیچ وقت سراغ هارد اینترنال نمیره... چون همونطور که خودتون گفتین تنها برای آرشیو میخوایین پس آرشیو کردن نیاز به کانکتینگ مداوم روی سیستم نداره پس بهترین گزینه انتخاب هارد رومیزی (نه پورتابل) و در نتیجه عمر مفید بالا و کم اسطهلاک هست.
من بهتون پیشنهاد میکنم برید دنبال هاردهای وسترن دیجیتال مدل My Book Desktop ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ولاغیر! کارکردش هم اینطوریه که تنها میدارید داخل کمد یا روی میز و همیشه به پریز برق وصل هست و تا وقتی کابل USB رو به سیستم وصل نکردید هارد هیچ برقی نداره و کاملا خاموش هستش. پس بهترین کار استفاده از هارد رومیزی برای آرشیو یا حتی بک آپ هست نه هارد اینترنال که با هر بار بوت سیستم باید بی علت شروع به کار کنه بشه و آماده به کار باشه و در صورت عدم استفاده بصورت Idle در بیاد. این از این.
در حال حاضر هم تا جایی که بنده اطلاع دارم از 4 تا 6 و 8 و 10 ترابایت در بازار و وبسایت های فروش اینترنتی موجود هست که میتونید برحسب بودجتون تهیه کنید. داخل باکس این نوع هاردها هم همون سری بلو 3.5 اینچی که داخل کیس میذارن قرار داده شده پس همون سرعت و همون کارایی رو بهتون میده اما مطمئن تر.

واقعیت دنبال اینترنال هستم
یعنی شاید من بد گفتم که فقط واسه ارشیو میخوام ، چون میخوام هاردی باشه که روی کامپیوتر باشه و شاید هر نیم ساعت یه بار به یه فایلی احتیاج داشته باشم
چندین ساله اینترنال دارم مشکلی هم نداشتم
ممنون از پیشنهادت :)

ata.royalfalcon
23-06-2020, 17:25

خرید هارد دیسکهای سری Puple‌ برای استفاده های عادی توصیه نمیشه . دلیل هم در پست 15# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همین تاپیک به تفضیل توضیح دادم که مجدداً نقل و قول میکنم (کلمات انگلیسی زیاد هست چون معادل فارسی ممکن هست خوب منظور رو نرسونه) .

این هارد دیسکها برای انتقال بلاکهای بزرگی از دیتا بصورت پیوسته (Sequentially) بهینه سازی شده اند در صورتیکه در اکثر هارد دیسکها ، باید تا حد امکان دسترسی سریعي به اطلاعاتي كه در نقاط مختلف پلاتر ذخيره شده اند فراهم كنند (instant access to completely random data) .

معمولاً فایلهای Video/Audio (ضبط شده از دوربينها و ...) حجم زیادی دارند و در صورتیکه تا حد زیادی Fragment نشوند و Cluster با سایزهای بزرگتری در نظر گرفته شوند در اکثر اوقات میتواند بطور پیوسته (Sequentially) خوانده شوند و در نتیجه Access Time بالا برای چنین کاربردهایی و این هارد دیسکهای ویدئویی ضرورت چندانی ندارد .

برای دستیابی به بالاترین کارائی ممکن ، معمولاً این هارد دیسکها بافر بزرگتری دارند و یا اینکه بعضی از خصوصیتهایی که برای حفظ و اطمینان از دقت و انسجام اطلاعات لازم هست (Data integrity ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را فدا ميکنند . به این دلیل که داده های ویدئویی برخلاف سایر اطلاعات مانند دیتابیسها ، Tolerates error (تحمل خطا) بالاتری دارند . بدین معنی که یک قسمت کوتاه خراب شده از کل ویدئو ، مسئله خاص و حادی ایجاد نمیکند . سیستمهای ویدئویی میتوانند چنین مواردی (یک خطای رخ داده در قسمتی از کل دیتا) را شناسائی و بطور اتوماتيك بنحوي اصلاح کنند . یک سکتور حتی معادل یک سوم از کل فایل ویدئویی غیر فشرده شده نیست (بدين معني كه اگر يك سكتور خراب شود ايراد خاصي در آن فايل ويدئويي ايجاد نميشود) .

یک راه برای جلوگیری از وقفه در انتقال اطلاعات با سرعت بالا ، تغییر در روشهای شناسایی Errorـها و روشهای اشکالزدائی آنها هست (توضیحات بیشتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . در بیشتر هارد دیسکهای عادی در هنگام خواندن اطلاعات اگر با Error مواجه شوند با استفاده از الگوریتمهای پیشرفته اشکال زدائی مثلاً اصلاح موقعیت Head و یا انجام دادن کالیبراسیون حرارتی ، مجدداً اطلاعات مورد نظر را میخواند و سعی در رفع آن مشکل مینماید . و در صورت عدم موفقیت با استفاده از error-correction code سعی در بازسازی و اصلاح آن اطلاعات میکند .
در صورتیکه در Video/Audio Driveـها (هارد دیسکهای مخصوص ذخیره ساری ویدئویی) این اولویت ها تغییر میکند بعبارت دیگر از آنجائی که error-correction بطور کامل فرایندی الکترونیکی هست و محدودیتها و تاخیرات مکانیکی را تحمیل نمیکند پس در درجه اول با استفاده از متد error-correction سعی در برطرف نمودن آن مشکل میکنند . فقط وقتیکه متد error-correction موثر واقع نشود هارد دیسک فرایند خواندن مجدد اطلاعات را انجام میدهد و تعداد آنهم محدود خواهد بود .

Log Error هایی که ساخته میشوند میتوانند برای اشکال زدائی استفاده بشوند ولی فرایند ایجاد Log Error میتواند زمانبر باشد و باعث کاهش عملکرد هارد دیسک شود . Video/Audio Driveـها میتوانند تا زمانیکه وقفه ای در Stream نمودن اطلاعات با سرعت بالا ایجاد نشود آنرا به تعویق بیندازند .

یکی از مواردی که در هارد دیسکهای عادی میتواند باعث کاهش عملکرد شود فرایند Sector Remap هست که Video/Audio Driveـها تا حد امكان از اینکار احتناب میکنند . فرآیند Remap باعث ایجاد یک تاخیر در Stream شدن بیوقفه اطلاعات ایجاد میکند به این دلیل که Head خواندن و نوشتن باید از یک مکان به مکان دیگر برای نوشتن و یا بازیابی اطلاعات از سکتورهای Remap شده جابجا شود . هارد دیسکهای سری AV اغلب از auto-relocation برای جلوگیری از وقفه در انتقال پرسرعت دیتا اجتناب میکنند.

mojt90
30-10-2020, 09:01
قبلا وسترن دیجیتال 1Tb پاسپورتی داشتم .

خیلی سر سلامت هارد حساسم
با HD Tune دائما سلامت هارد چک میکنم
به هیچ عنوان هاردمو به کسی نمیدم (حتی یک 1 دقیقه) --- (ندید بدید :دی راستیش تجربه بدی داشتم)
با حساسیت بالا جا به جا میکنم و کابل رو وصل میکنم .

میخوام هارد جدید بخرم با هدف آرشیو اطلاعات بسیار مهم ، اما تو دیجی کالا دیدم بعضی از هارد ها که بعد از مدتی سر میزنیم و میبینیم اطلاعات نابود شده یا خراب شده و ... خلاصه نمیتونم به هر برندی اعتماد کنم . به نظرتون حدود 3 تومان (500 بالا هم بشه مشکلی نیست) بهترین هاردی که میتونم بخرم . (هارد اکسترنال قابل حمل) چه مارکی هست که واقعا قابل اعتماد باشه و هارد با کیفیتی داشته باشه . ضد ضربه باشه بهتره . خلاصه قابل اعتماد ترین هارد تا 3.5