مشاهده نسخه کامل
: ◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►►
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
keyhan123
21-12-2014, 22:32
هارد دو ترای اینترنال تا 300 چی بگیرم به نظر شما؟
عمر هاد فقط برام مهمه و کپی پیست و کلا سرعت زیاد مهم نیست
ata.royalfalcon
21-12-2014, 23:19
هارد دو ترای اینترنال تا 300 چی بگیرم به نظر شما؟
عمر هاد فقط برام مهمه و کپی پیست و کلا سرعت زیاد مهم نیست
WD Green
با سقف بودجه ای که تعیین کردید ، به جزء مدل پیشنهادی ، مدلهای دیگری که احتمالاً کیفیت بهتری داشته باشند نمیتونید بخرید .
دوست عزیز
الان این مطلب میگه سیگیت بده هیتاچی خوبه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هارد دیسکهای سیگیتی که در مجموعه خودشان دارند آمار خرابی بیشتری در مقایسه با سایر برندها دارد ؛ مخصوصاً هر چقدر که به عمر (و یا به میزان کارکرد) آن اضافه میشود تعداد خرابیها هم بیشتر میشود .
keyhan123
22-12-2014, 02:51
WD Green
با سقف بودجه ای که تعیین کردید ، به جزء مدل پیشنهادی ، مدلهای دیگری که احتمالاً کیفیت بهتری داشته باشند نمیتونید بخرید .
به نظرتون سیگیت بهتر نیست ؟ گرین دیگه خیلی رو اعصابه !!!
ata.royalfalcon
22-12-2014, 08:17
به نظرتون سیگیت بهتر نیست ؟ گرین دیگه خیلی رو اعصابه !!!
خودتان كه گفتيد سرعت زياد مهم نيست . اگر براي آرشيو ديتا هست WD Green گزينه مناسبي هست . در غير اينصورت ميتونيد Seagate انتخاب كنيد .
کدام یک از این 4 تا صرف نظر از قیمت ، من حیث المجموع بهتر از دیگری هست ؟ اون آبی رنگه میگن مقاوم در برابر شوک هست ، درسته آیا ؟
Seagate Expansion Portable External Hard Drive - 2TB[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Seagate Backup Plus External Hard Drive - 2TB[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Western Digital My Passport Ultra External Hard Drive - 2TB[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Western Digital Elements External Hard Drive - 2TB[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
green_ice_hz
22-12-2014, 13:45
برای SSD هم به ترتیب مدل های زیر پیشنهاد میشه:
Samsung 840 evo
Crucial m550
Crucial mx100
Intel 520 series
میشه لطفا گارانتیشون رو هم ذکر کنین؟ واینکه این مدل ها از plextor m6 pro بهتر هستن؟
afshin b
22-12-2014, 13:53
میشه لطفا گارانتیشون رو هم ذکر کنین؟ واینکه این مدل ها از plextor m6 pro بهتر هستن؟
از گارانتی اطلاعی ندارم. برای مقایسه میتونید از سایت های معتبر استفاده کنین مثل
من باشم اینتل رو میگیرم چون خیلی قیمتش مناسبه. ۲۷۰ تومن. تفاوت میان مدل های مختلف در عمل محسوس نیست.
green_ice_hz
22-12-2014, 14:17
[QUOTE=ata.royalfalcon;8495700]این موضوع به گوشم خورده . آمار بالای خرابی حتی میتونه به خاطر فروش بالای یک برند و در نتیجه خرابی و مرجوعی بیشتر هم باشه . با اینحال از آنجایی که نه تولید کننده هستم و نه فروشنده و گارانتی کننده اظهار نظر دقیقی نمیتونم بکنم .
بد نیست سایت زیر را هم مطالعه کنید (البته اگر انگلیسی خوبی داشته باشید) ./QUOTE]
هارد WD purple از مدل blue بهتر نیست؟با توجه به اختلاف کم 20 هزار تومنی
ata.royalfalcon
22-12-2014, 15:24
کدام یک از این 4 تا صرف نظر از قیمت ، من حیث المجموع بهتر از دیگری هست ؟ اون آبی رنگه میگن مقاوم در برابر شوک هست ، درسته آیا ؟
Seagate Expansion Portable External Hard Drive - 2TB[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Seagate Backup Plus External Hard Drive - 2TB[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Western Digital My Passport Ultra External Hard Drive - 2TB[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Western Digital Elements External Hard Drive - 2TB[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدلهايي كه عكسشو گذاشتيد ، هيچكدام از آنها مقاوم در برابر ضربه يا شوك نيستند . از بين اين چهار مدل ، مدلهاي دوم و سوم مناسب بنظر ميرسند . هر كدام كه گارانتي بهتر و قيمت كمتري دارند همان را انتخاب كنيد .
هارد WD purple از مدل blue بهتر نیست؟با توجه به اختلاف کم 20 هزار تومنی
از نظر كيفيت شايد ، ولي از نظر سرعت WD Purple پرفورمنس پايينتري در مقايسه با WD Blue دارد و مناسب براي نصب و اجراي ويندوز (يا هر OS ديگر) و نرم افزارها نيست .
Rahpooyan
23-12-2014, 00:06
این هاردهای اکسترنال وسترن هیچکدوم اداپتور نداره ؟
ata.royalfalcon
23-12-2014, 19:24
این هاردهای اکسترنال وسترن هیچکدوم اداپتور نداره ؟
فقط مدلهای پرتابل آداپتور ندارند وگرنه مدلهای دسکتاپی مثل my book آداپتور دارند .
سلام
هاردهای سری جدید
Seagate External Backup Plus Desktop Drive 2TB USB 3.0 Black
را میشود از باکس جدا کرد و مستقیم استفاده کرد؟؟؟
ضمنا سریال نامبر جدیدترین سری هارد گرین و سگیت 2 ترا بایت را لطف کنید
ata.royalfalcon
25-12-2014, 18:28
سلام
هاردهای سری جدید
Seagate External Backup Plus Desktop Drive 2TB USB 3.0 Black
را میشود از باکس جدا کرد و مستقیم استفاده کرد؟؟؟
ضمنا سریال نامبر جدیدترین سری هارد گرین و سگیت 2 ترا بایت را لطف کنید
سلام .
در مورد سوال اول ؛ میتوانید اینکار را انجام بدید و حتی برخلاف مدلهای my book نیازی به فرمت کردن مجدد آن نیست . دقت کنید که با باز کردن باکس گارانتی آن باطل میشود مگر اینکه طوری باز کنید که هیچگونه آثاری مثل خط و خش و یا شکستگی ایجاد نشود .
در مورد سوال آخر ؛ مدل نامبر جدیدترین مدلهای WD Green و Seagate 7200.14 به ترتیب WD20EZRX و ST2000DM001 هست (برای دوترابایت) .
سلام
باتوجه به افزایش قیمت ها، به علت تعطیلات کریسمس آیا جهت خرید بهتر است صبر کنیم، یا هرچه سریعتر خرید کنیم؟
ata.royalfalcon
29-12-2014, 09:16
سلام
باتوجه به افزایش قیمت ها، به علت تعطیلات کریسمس آیا جهت خرید بهتر است صبر کنیم، یا هرچه سریعتر خرید کنیم؟
سلام .
اگر فكر ميكنيد بعد از تعطيلات قيمتها كمتر ميشه بنظر من صبر كنيد مگر اينكه نياز فوري داشته باشيد .
سلام.
من یه هارد قدیمی، روی یه کامپیوتر قدیمی دارم که میخوام عوضش کنم، سوالم اینه که اگه اون هارد قدیمی رو با اطلاعات داخلش از کامپیوتر جداش کنم، بعدا میتونم دوباره وصلش کنم و از اطلاعاتش استفاده کنم؟
سلام.
من یه هارد قدیمی، روی یه کامپیوتر قدیمی دارم که میخوام عوضش کنم، سوالم اینه که اگه اون هارد قدیمی رو با اطلاعات داخلش از کامپیوتر جداش کنم، بعدا میتونم دوباره وصلش کنم و از اطلاعاتش استفاده کنم؟
بله دوست عزیز هیچ مشکلی پیش نمیاد. و اساسا هارد دیسک یعنی اینکه چه برق باشه نباشه اطلاعاتش پاک نمیشه مگر اینکه مشکل سخت افزاری پیش بیاد. پس بهتر اطلاعات مهمتو همیشه دو جا نگه داری
سلام من دوتا هارد اکسترنال دارم که روی هم دو ترابایت حجمش .. الان دیگه کامل پرن
میخوام یه هارد اکسترنال دسکتابی 2 ترا بخرم ...چه هاردی رو پیشنهاد میکنین که البته usb 3 هم باشه و با دوام ....قیمتشم مناسب باشه
بعد یه سوال دیگه من تاحالا با مدل دسکتابی کار نکردم ...چه تفاوتی غیر پاور داشتن موقع کار باهاش در مقایسه با پرتابل داره ؟
ata.royalfalcon
05-01-2015, 09:37
سلام من دوتا هارد اکسترنال دارم که روی هم دو ترابایت حجمش .. الان دیگه کامل پرن
میخوام یه هارد اکسترنال دسکتابی 2 ترا بخرم ...چه هاردی رو پیشنهاد میکنین که البته usb 3 هم باشه و با دوام ....قیمتشم مناسب باشه
بعد یه سوال دیگه من تاحالا با مدل دسکتابی کار نکردم ...چه تفاوتی غیر پاور داشتن موقع کار باهاش در مقایسه با پرتابل داره ؟
سلام .
ميتونيد WD my book يا Seagate Backup plus انتخاب كنيد . پست دوم همين تاپيك را مطالعه كنيد كه درباره اين دو مدل توضيحاتي دادم .
در مورد سوال آخر ؛ در موقع كار شايد متوجه تفاوتي نشويد اما بعضي از مدلها مثل Seagate Backup plus سرعت ، گرماي بيشتري خواهند داشت .
gamekhor2007
05-01-2015, 13:03
با سلام.هارد 1 ترا میخوام.سیگیت که کمه.وسترن گرین دیدم 64 مگ بافر.اما روش نزده 7200 هست یا 5200.حالا سرعتشون چند هست؟اگر 5200 باشه بخرم؟ یا برم 7200 سیگیت بارکودا به قیمت 180 بخرم؟کدوم بهتره؟برای سیستم خونه هست
وسترن بلو سرعتش چنده؟اونم هم قیمت گرین بود
ata.royalfalcon
05-01-2015, 13:39
با سلام.هارد 1 ترا میخوام.سیگیت که کمه.وسترن گرین دیدم 64 مگ بافر.اما روش نزده 7200 هست یا 5200.اگر 5200 باشه بخرم؟
سلام .
دقيقاً چه چيز سيگيت كمه !؟
WD Green هم 5400rpm هست . اگر فقط براي آرشيو ديتا هست ميتونيد همين مدل را انتخاب كنيد ولي اگر براي نصب و اجراي ويندوز (يا هر OS ديگر) ، نرم افزارها ميخواهيد بهتر هست مدلهاي پرسرعتتري مثل WD Blue يا Seagate سري 7200.14 انتخاب كنيد .
gamekhor2007
05-01-2015, 13:50
وسترن بلو هم هست ولی فروشنده میگفت یه قیمتن و فرقی ندارن.اگر بلو سرعتش بالاتر از 5400 هست بخرمش یا سیگیت بخرم؟بلو که فروشنده میگفت بافرش 64 بود و قیمت هم 215.مورد استفاده هم هارد اصلی سیستم هست
منظورم موجودی سیگیت تو مغازه ها بود
ata.royalfalcon
05-01-2015, 13:58
وسترن بلو هم هست ولی فروشنده میگفت یه قیمتن و فرقی ندارن.اگر بلو سرعتش بالاتر از 5400 هست بخرمش یا سیگیت بخرم؟بلو که فروشنده میگفت بافرش 64 بود و قیمت هم 215.مورد استفاده هم هارد اصلی سیستم هست
منظورم موجودی سیگیت تو مغازه ها بود
WD Blue سرعتش بيشتر از WD Green هست و گزينه مناسبي بعنوان هارد ديسك اصلي سيستم هست .
سيگيت هم ميتونيد انتخاب كنيد . در كل هر كدام كه قيمت كمتر و گارانتي بهتري دارند همان را انتخاب كنيد .
mahmodcomputer92
06-01-2015, 22:35
سلام عزیزان
من دنبال هارد اکسترنال ۲ ترا الترا میگردم گیر نمیارم ولی المنت زیاده ، به نظرتون فرقی هست بین الترا و المنت؟
المنت ۳۵۰ اما الترا ۳۷۵ هست حالا به نظرتون کارایی المنت از الترا پایینتره؟؟
واقعا ممنون از همتون
afshin b
07-01-2015, 01:03
سلام عزیزان
من دنبال هارد اکسترنال ۲ ترا الترا میگردم گیر نمیارم ولی المنت زیاده ، به نظرتون فرقی هست بین الترا و المنت؟
المنت ۳۵۰ اما الترا ۳۷۵ هست حالا به نظرتون کارایی المنت از الترا پایینتره؟؟
واقعا ممنون از همتون
من تو ۲ ترا سیگیت بکاپ پلاس اسلیم رو پیشنهاد میکنم. فوق العاده باریک و سبکه و بدنه ی فلزی هم داره. من هم با الترا کار کردم و هم با اسلیم. الترا خیلی ضخیمه و به نظر من اصلا توجیحی نداره خرید الترا وقتی میشه اسلیم گرفت.
المنت هم با الترا فرقی از نظر کارایی نداره. فقط قابلیت های قفل گذاری و.. رو نداره
javadjon74
07-01-2015, 20:02
سلام دوستان
من به یه هارد اگسترنال وای فای احتیاج دارم میخوام ظرفیتش بین 500 گیگ تا یک ترا باشه...
لطفا بهترین مدل و پر کار ترین مدل رو معرفی کنید....
میخوام وقتی توی جیبمه و رو شن هست و با گوشی توی هارد گشت میزنم خراب نشه و آسیب نبینه از داخل هارد...
شنیدم هارد اگسترنال رو وقتی روشنه نباید تکون داد چون خراب میشه پس این هاردا چه جورین...
لطفا توضیح بدید و بهترین مدل رو معرفی کنید...
ata.royalfalcon
07-01-2015, 21:40
سلام دوستان
من به یه هارد اگسترنال وای فای احتیاج دارم میخوام ظرفیتش بین 500 گیگ تا یک ترا باشه...
لطفا بهترین مدل و پر کار ترین مدل رو معرفی کنید....
میخوام وقتی توی جیبمه و رو شن هست و با گوشی توی هارد گشت میزنم خراب نشه و آسیب نبینه از داخل هارد...
شنیدم هارد اگسترنال رو وقتی روشنه نباید تکون داد چون خراب میشه پس این هاردا چه جورین...
لطفا توضیح بدید و بهترین مدل رو معرفی کنید...
سلام .
هارد دیسک اکسترنال WiFi وقتیکه روشن هست نمیتوانید داخل جیب بگذارید و استفاده کنید در غیر اینصورت بر اثر تکانها و ضربه های احتمالی خراب میشود . پیشنهاد میکنم از انواع Wireless SSD انتخاب کنید مثل Transcend StoreJet Cloud ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا Toshiba Canvio AeroMobile ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و مدلهای مشابه (نمیدونم این مدلها در بازار پیدا میشه یا خیر) .
javadjon74
08-01-2015, 15:12
سلام .
هارد دیسک اکسترنال WiFi وقتیکه روشن هست نمیتوانید داخل جیب بگذارید و استفاده کنید در غیر اینصورت بر اثر تکانها و ضربه های احتمالی خراب میشود . پیشنهاد میکنم از انواع Wireless SSD انتخاب کنید مثل Transcend StoreJet Cloud ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا Toshiba Canvio AeroMobile ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و مدلهای مشابه (نمیدونم این مدلها در بازار پیدا میشه یا خیر) .
میشه بهترین مدل با ظرفیت 500 گیگ از این نوع رو معرفی کنید؟؟
سلام
ببخشید تاپیکی جامع برای نگهداری و مراقبت از هارد های اکسترنال بود. ممنون میشم لینکش رو بزارید
:n12:
ata.royalfalcon
09-01-2015, 01:42
سلام
ببخشید تاپیکی جامع برای نگهداری و مراقبت از هارد های اکسترنال بود. ممنون میشم لینکش رو بزارید
:n12:
سلام .
تاپیک جامعی در این مورد نبود ! منظورتان پست اول همین تاپیک نیست که چند مورد برای نگهداری و مراقبت توضیح دادم ؟
میشه بهترین مدل با ظرفیت 500 گیگ از این نوع رو معرفی کنید؟؟
دو مدلی که بعنوان مثال معرفی کردم ، نهایتاً 128 گیگابایتی هستند . یک راه این هست که بگردید و باکسی پیدا کنید که WiFi و باطری داشته باشد و SSD درایو را در داخل آن نصب کنید یا اینکه Seagate Wireless plus بخرید و هارد دیسک داخلی آنرا با SSD درایو جایگزین کنید (که گارانتی آن باطل میشود) . اصولاً SSD درایوها گران هستند و مدلهای 512GB بالای یک میلیون تومان قیمت دارند .
happyfeat
10-01-2015, 15:45
سلام حدمت همه دوستان و اساتید عزیز
من قصد خرید هارد 3 ترا بابت ذخیره سازی اطلاعاتی که دانلود می کنم دارم . روی سیستمم SSD دارم نمیخوام روی هارد جدید سیستم عامل بریزم اما برای کپی و پیست زیاد استفاده خواهد شد . خ.دم یه 2 ترا سیگیت و 1 ترا وسترن گرین دارم که از هارد سیگیتم خیلی راضیم . حالا پیشنهاد دوستان با هاردها موجود در بازار چی هستش و اینکه آیا هارد های سیگیت سرعت و کاراایی قدیمی خودشون را دارند یا خیر ؟؟!
ممنون میشم راهنمیی کنید
ata.royalfalcon
10-01-2015, 21:04
سلام حدمت همه دوستان و اساتید عزیز
من قصد خرید هارد 3 ترا بابت ذخیره سازی اطلاعاتی که دانلود می کنم دارم . روی سیستمم SSD دارم نمیخوام روی هارد جدید سیستم عامل بریزم اما برای کپی و پیست زیاد استفاده خواهد شد . خ.دم یه 2 ترا سیگیت و 1 ترا وسترن گرین دارم که از هارد سیگیتم خیلی راضیم . حالا پیشنهاد دوستان با هاردها موجود در بازار چی هستش و اینکه آیا هارد های سیگیت سرعت و کاراایی قدیمی خودشون را دارند یا خیر ؟؟!
ممنون میشم راهنمیی کنید
سلام .
مدل نامبر سیگیتی که دارید چی هست ؟ اگر ST2000DM001 هست میتونید سه ترابایتی را از همین سری انتخاب کنید یعنی ST3000DM001 .
happyfeat
11-01-2015, 10:43
سلام .
مدل نامبر سیگیتی که دارید چی هست ؟ اگر ST2000DM001 هست میتونید سه ترابایتی را از همین سری انتخاب کنید یعنی ST3000DM001 .
ممنون از پاسختون . مدل نامبر هارد را باید ببینم و تطابق بدم چون 2 سال پیش گرفتم هارد را . پس شما این بلد نامبر که گفتین را تایید می کنید از هاردهای سیگیت.
ممنون میشم در مورد هاردهای توشیبا هم بفرمایید که کیفیت خوبی دارند یا خیر . چون تو بازار دیدم و فیمت های مناسبی هم داشتن
ata.royalfalcon
11-01-2015, 12:59
ممنون از پاسختون . مدل نامبر هارد را باید ببینم و تطابق بدم چون 2 سال پیش گرفتم هارد را . پس شما این بلد نامبر که گفتین را تایید می کنید از هاردهای سیگیت.
ممنون میشم در مورد هاردهای توشیبا هم بفرمایید که کیفیت خوبی دارند یا خیر . چون تو بازار دیدم و فیمت های مناسبی هم داشتن
لازم نيست كه درب كيس را باز كنيد . برنامه HDtune Pro را نصب كنيد و از گوشه سمت چپ و بالا ميتوانيد متوجه مدل نامبر هارد ديسكهاي موجود در سيستم بشويد .
پس شما این بلد نامبر که گفتین را تایید می کنید از هاردهای سیگیت.
1. دوترابايتي كه داريد اگر ST2000DM001 باشه و از آنجايي كه سه ترابايتي ST3000DM001 مشخصات ، كيفيت و عملكرد مشابهي با همين مدل دوترابايتي دارد و با توجه به اينكه راضي هستيد پس نيازي به تاييد از طرف من نيست .
2. سعي ميكنم هيچوقت مدل خاصي را تاييد را رد نكنم . فرض كنيد من تاييد كنم ولي اگر به هر دليلي خراب شود چه فكري درباره من خواهيد كرد ؟ خرابي در هارد ديسكها هميشه وجود داشته و نادر هم نيست .
پيشنهاد ميكنم اولويتهاي اول و دوم ، يكي از دو برندهاي Seagate و WD باشد (به خاطر فراواني در بازار و وجود گارانتيهاي معتبر) . اگر پيدا نكرديد ميتونيد از برندهاي ديگر انتخاب كنيد.
habib mahvare
12-01-2015, 19:25
با سلام.قصد خرید هارد Seagate Barracuda 2TB ST2000DM001 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو داشتم ولی میگن درصد خرابیش نسبت به Seagate Barracuda 1TB ST1000DM003 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بیشتره؟تفاوت کد آخر این دو هارد به چه معناست؟(m001 و m003)منظورمه؟کدوم کد بهتره؟خودم دلم با 2 ترا بایته ولی شایعات خرابی زیادش دلسردم کرده.آخه همه از سری باراکودا 1 ترابایت تعریف میکنن و من میخوام علاوه بر باراکودا بودن 2 ترابایت هم باشه .هارد آرشیو وسترن گرین هم دارم و ازاین هارد میخوام واسه نصب ویندوز استفاده کنم.هارد فعلیم هم مکستور 500 مگ 5400 دور هستش و قدیمی شده.
ata.royalfalcon
12-01-2015, 21:56
با سلام.قصد خرید هارد Seagate Barracuda 2TB ST2000DM001 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو داشتم ولی میگن درصد خرابیش نسبت به Seagate Barracuda 1TB ST1000DM003 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بیشتره؟تفاوت کد آخر این دو هارد به چه معناست؟(m001 و m003)منظورمه؟کدوم کد بهتره؟خودم دلم با 2 ترا بایته ولی شایعات خرابی زیادش دلسردم کرده.آخه همه از سری باراکودا 1 ترابایت تعریف میکنن و من میخوام علاوه بر باراکودا بودن 2 ترابایت هم باشه .هارد آرشیو وسترن گرین هم دارم و ازاین هارد میخوام واسه نصب ویندوز استفاده کنم.هارد فعلیم هم مکستور 500 مگ 5400 دور هستش و قدیمی شده.
سلام .
پیشنهاد میکنم فایل PDF زیر را مطالعه کنید که در مورد مدل نامبر هارد دیسکهای سیگیت توضیحاتی داده شده .
Simplified Seagate Model Numbers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سه رقم آخر میتواند بر اساس Cache ، RPM ، Interface ، ضخامت (مدلهای یکترابایتی 20.17 میلیمتر و ظرفیتهای بیشتر 26.11 میلیمتر) ، داشتن قابلیت Self-Encrypting و ... متفاوت باشد . مثلاً برای دوترابایت دو مدل موجود هست :
ST2000DM001 یک مدل استاندارد .
ST2000DM002 دارای قابلیت Self-Encrypting جهت امنیت بیشتر دیتا .
به جزء این مورد هیچ تفاوتی بین ایندو وجود ندارد و همینطور برای یک ترابایت و سه ترابایت هم دو مدل موجود هست .
ST1000DM003 یک مدل استاندارد .
ST3000DM001 یک مدل استاندارد .
ST1000DM004 دارای قابلیت Self-Encrypting جهت امنیت بیشتر دیتا .
ST3000DM002 دارای قابلیت Self-Encrypting جهت امنیت بیشتر دیتا .
اگر نگران شایعات مربوط به درصد بالای خرابی هارد دیسکهای سیگیت دوترابایت هستید پیشنهاد میکنم بودجه خودتان را افزایش بدید و WD Black بخرید.
behnam.sabet
13-01-2015, 23:08
سلام . دوستان و مدیران عزیز من یه هارد wd mycloud 3 ترابایتی خریدم که با کابل لن به مودم متصل هستش و از طریق wifi قایل دسترسی میشه..همه چیز اکی ولی با wifi تحت شبکه سرعت انتقالش کمه ...راهی است بتونم سرعت انتقال رو افزایش بدم ؟
afshin b
14-01-2015, 00:18
سلام . دوستان و مدیران عزیز من یه هارد wd mycloud 3 ترابایتی خریدم که با کابل لن به مودم متصل هستش و از طریق wifi قایل دسترسی میشه..همه چیز اکی ولی با wifi تحت شبکه سرعت انتقالش کمه ...راهی است بتونم سرعت انتقال رو افزایش بدم ؟
اون مربوط میشه به تجهیزات شبکه. مدل مودم چی هست؟ کارت شبکه ها چطور؟ باید سری n باشه
mahmodcomputer92
18-01-2015, 22:57
سلام دوستان
میخوام هارد اکسترنال وسترن الترا دو ترا بگیرم قیمتش ۳۷۳ هزار اما المنتش ۳۵۰ هست
این اختلاف قیمت ارزش خریدن الترا رو داره یا نه؟
ata.royalfalcon
19-01-2015, 09:06
سلام دوستان
میخوام هارد اکسترنال وسترن الترا دو ترا بگیرم قیمتش ۳۷۳ هزار اما المنتش ۳۵۰ هست
این اختلاف قیمت ارزش خریدن الترا رو داره یا نه؟
سلام .
به جزء شكل ظاهر و نداشتن نرم افزارهاي بكاپ گيري و مديريت هارد ديسك و نداشتن قابليت رمزگذاري سخت افزاري در مدلهاي elements ، تفاوتي با مدلهاي my passport ultra ندارند.
mahmodcomputer92
19-01-2015, 09:20
سلام .
به جزء شكل ظاهر و نداشتن نرم افزارهاي بكاپ گيري و مديريت هارد ديسك و نداشتن قابليت رمزگذاري سخت افزاري در مدلهاي elements ، تفاوتي با مدلهاي my passport ultra ندارند.
سلام عزیز
ممنون از راهنمایی تون
خوب بنظر شما این چیزا اختلاف ۳۳ هزار تومنی رو جبران میکنه؟
راستی شنیدم آنتی شک هم هست!درسته؟؟
ata.royalfalcon
19-01-2015, 12:52
سلام عزیز
ممنون از راهنمایی تون
خوب بنظر شما این چیزا اختلاف ۳۳ هزار تومنی رو جبران میکنه؟
راستی شنیدم آنتی شک هم هست!درسته؟؟
سايت newegg كه ديدم بين ايندو مدل پنج دلار اختلاف قيمت دارند (99 و 94 دلار) كه در هر حال مربوط به تفاوت در امكانات ميشه . اين مدل آنتي شوك هم نيست ، ممكنه بعضي از مدلهاي كمي مقاوت بيشتري داشته باشند ولي هيچ هارد ديسكي وجود ندارد كه كاملاً آنتي شوك و ضد ضربه باشند .
r0ot$harp
28-01-2015, 13:27
سلام جناب عطا
من یه هارد سیگیت داشتم که یهو دیگه بالا نیومد به تعمیر کار که نشون دادم گفت هاردت هد 0 سوخته. هاردم Goflex بود. الان می خوام یه هارد اکسترنال با حجم 2 یا 3 بخرم. می خواستم اول بدونم جیبی بگیرم یا از این هارد های رومیزی که داخلش هارد 3.5 هست. و به نظر شما کدوم برند و مدل؟؟؟
راستی هارد لپتاپم صدای جیر جیر می ده. همین الان دارم ازش بکاپ می گیرم. به نظر شما واسه لپتاپ از چه برندی و چه مدلی بگیرم؟؟؟
باتشکر
ata.royalfalcon
28-01-2015, 16:45
سلام جناب عطا
من یه هارد سیگیت داشتم که یهو دیگه بالا نیومد به تعمیر کار که نشون دادم گفت هاردت هد 0 سوخته. هاردم Goflex بود. الان می خوام یه هارد اکسترنال با حجم 2 یا 3 بخرم. می خواستم اول بدونم جیبی بگیرم یا از این هارد های رومیزی که داخلش هارد 3.5 هست. و به نظر شما کدوم برند و مدل؟؟؟
راستی هارد لپتاپم صدای جیر جیر می ده. همین الان دارم ازش بکاپ می گیرم. به نظر شما واسه لپتاپ از چه برندی و چه مدلی بگیرم؟؟؟
باتشکر
سلام .
اگر جابجايي نداريد بنظر من بهتره كه سه ترابايت دسكتاپي بخريد كه مقرون بصرفه تر هست در غير اينصورت اگر به دفعات زياد جابجا ميكنيد بهتر هست پرتابل را انتخاب كنيد . در مورد مدل پيشنهاد ميكنم WD my book بخريد البته Seagate Backup Plus هم ميتونيد انتخاب كنيد . در مورد هارد ديسك لپتاپ ميتونيد از برند WD و يا Seagate انتخاب كنيد . اگر مدلهاي خاصي ميخواهيد مثلاً انواع هايبريدي يا 7200rpm بايد بودجه بيشتري كنار بذاريد .
دوستان من سه تا عکس از تست بلک و بلو و 7200.14 گیر آوردم واسم عجیبه چرا بلو از بلک سریع تره؟ فکر میکردم برعکس باشه آخه قصد خرید بلک داشتم بخاطر سرعت بالا ممنون میشم راهنمایی کنید دلیلش چی هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ata.royalfalcon
29-01-2015, 10:19
دوستان من سه تا عکس از تست بلک و بلو و 7200.14 گیر آوردم واسم عجیبه چرا بلو از بلک سریع تره؟ فکر میکردم برعکس باشه آخه قصد خرید بلک داشتم بخاطر سرعت بالا ممنون میشم راهنمایی کنید دلیلش چی هست
در پست 952# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همین تاپیک هم گفته بودم که مدلهای جدید یک ترابایتی WD Black یعنی WD1003FZEX پرفورمنس خوبی در مقایسه با سایر مدلهای مشابه ندارند . میبایستی مدلهای قدیمیتر یعنی WD1002FAEX را انتخاب کنید که Access Time بهتری دارند .
r0ot$harp
29-01-2015, 17:39
سلام .
اگر جابجايي نداريد بنظر من بهتره كه سه ترابايت دسكتاپي بخريد كه مقرون بصرفه تر هست در غير اينصورت اگر به دفعات زياد جابجا ميكنيد بهتر هست پرتابل را انتخاب كنيد . در مورد مدل پيشنهاد ميكنم WD my book بخريد البته Seagate Backup Plus هم ميتونيد انتخاب كنيد . در مورد هارد ديسك لپتاپ ميتونيد از برند WD و يا Seagate انتخاب كنيد . اگر مدلهاي خاصي ميخواهيد مثلاً انواع هايبريدي يا 7200rpm بايد بودجه بيشتري كنار بذاريد .
تشکر جتاب عطا
می خواستم از شما که تخصص در این رابطه دارین بهم بگین واقعا تو این مارک هارد ها کدوم از همه Stable و قابل اطمینان تر هست؟؟؟ مثلا داشتم یه مطلب می خوندم نوشته بود Google بیشتر هاردی که استفاده می کنه هیتاچی و سیگیت هست. حالا سوالم این هست که از این دو برند انتخاب کنم یا برم سراغ برند دیگه ای؟؟؟؟ راستی هارد های داخل Seagate Backup Plus و wd سرعتشون به چه صورت هست؟؟؟؟
ممنون می شم مدل دقیق هارد لپتاپ هم بگین. اگر 7200 باشه به نظرم بهتر هست.
باتشکر
ata.royalfalcon
29-01-2015, 22:50
تشکر جتاب عطا
می خواستم از شما که تخصص در این رابطه دارین بهم بگین واقعا تو این مارک هارد ها کدوم از همه Stable و قابل اطمینان تر هست؟؟؟ مثلا داشتم یه مطلب می خوندم نوشته بود Google بیشتر هاردی که استفاده می کنه هیتاچی و سیگیت هست. حالا سوالم این هست که از این دو برند انتخاب کنم یا برم سراغ برند دیگه ای؟؟؟؟ راستی هارد های داخل Seagate Backup Plus و wd سرعتشون به چه صورت هست؟؟؟؟
ممنون می شم مدل دقیق هارد لپتاپ هم بگین. اگر 7200 باشه به نظرم بهتر هست.
باتشکر
1. آماری از تعداد هارد دیسکهای بکار گرفته شده از هر برند ، میزان کارکرد ، خرابیهای هر مدل و ... در مطلبی که خواندید ذکر شده ؟ اگر چنین آمارهایی ارائه شده بسادگی میتوانید متوجه بشوید که کدام مدلها Stable تر هستند . بعنوان مثال سایت زیر را ببینید که بر اساس آمارهای ارائه شده و نتایج بدست آمده ، هارد دیسکهای سیگیت عمر کمتر و بیشترین میزان خرابی را داشتند .
2. هارد دیسکهای بکار رفته در Seagate Backup Plus Deskد، 7200rpm هست و در نتیجه پرفورمنس بهتر و سرعت بیشتری در مقایسه با هارد دیسکهای WD Green بکار رفته در my book دارد . برای مقایسه کلی دو تست از ایندو مدل در پست دوم همین تاپیک موجود هست .
3. مدلهای 2.5 اینچی در بازار تنوع زیادی ندارند و ذکر مدل نامبر بنظر من فایده ای نداره چون ممکنه نتونید پیداش کنید ولی اگر 7200rpm میخواهید سعی کنید WD Black را پیدا کنید .
r0ot$harp
29-01-2015, 22:59
1. آماری از تعداد هارد دیسکهای بکار گرفته شده از هر برند ، میزان کارکرد ، خرابیهای هر مدل و ... در مطلبی که خواندید ذکر شده ؟ اگر چنین آمارهایی ارائه شده بسادگی میتوانید متوجه بشوید که کدام مدلها Stable تر هستند . بعنوان مثال سایت زیر را ببینید که بر اساس آمارهای ارائه شده و نتایج بدست آمده ، هارد دیسکهای سیگیت عمر کمتر و بیشترین میزان خرابی را داشتند .
2. هارد دیسکهای بکار رفته در Seagate Backup Plus Deskد، 7200rpm هست و در نتیجه پرفورمنس بهتر و سرعت بیشتری در مقایسه با هارد دیسکهای WD Green بکار رفته در my book دارد . برای مقایسه کلی دو تست از ایندو مدل در پست دوم همین تاپیک موجود هست .
3. مدلهای 2.5 اینچی در بازار تنوع زیادی ندارند و ذکر مدل نامبر بنظر من فایده ای نداره چون ممکنه نتونید پیداش کنید ولی اگر 7200rpm میخواهید سعی کنید WD Black را پیدا کنید .
تشکر جناب عطا
من اون مقاله رو پیدا می کنم خدمتتون ارسال می کنم. والا من هارد جیبی نمی خوام. اکسترنال رومیزی می خوام.هارد بکار رفته در My-Book-External-Hard-Drive-3TB یا 2 ترابایتش چی هست؟؟؟
باتشکر احسان
سلام به همگی و خسته نباشید خدمت ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به یک هارد اینترنال تقریبا 1TB برای نصب سیستم عامل احتیاج دارم. به دلیل قیمت بالای هاردای SSD مجبورم که از هاردای HDD استفاده کنم. و همچنین روی این هارد جدید باید بیش از دو سیستم عامل نصب کنم.
سقف بودجم حداکثر 300 تومنه.
ممنونم
ata.royalfalcon
30-01-2015, 09:20
سلام به همگی و خسته نباشید خدمت ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به یک هارد اینترنال تقریبا 1TB برای نصب سیستم عامل احتیاج دارم. به دلیل قیمت بالای هاردای SSD مجبورم که از هاردای HDD استفاده کنم. و همچنین روی این هارد جدید باید بیش از دو سیستم عامل نصب کنم.
سقف بودجم حداکثر 300 تومنه.
ممنونم
سلام .
سعی کنید WD Black با مدل نامبر WD1002FAEX را انتخاب کنید .
تشکر جناب عطا
من اون مقاله رو پیدا می کنم خدمتتون ارسال می کنم. والا من هارد جیبی نمی خوام. اکسترنال رومیزی می خوام.هارد بکار رفته در My-Book-External-Hard-Drive-3TB یا 2 ترابایتش چی هست؟؟؟
باتشکر احسان
در هارد دیسکهای اکسترنال my book از WD Green استفاده شده که در مقایسه با Seagate Backup Plus Desk سرعت کمتری دارند (در جواب به سوال خودتان ، اینو گفته بودم - سه پست بالا) . پست دوم این تاپیک (2# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) مربوط به هارد دیسکهای اکسترنال دسکتاپی بود و دو تست کلی از ایندو مدل WD my book و Seagate Backup Plus Desk در همانجا موجود هست که اینجا مجدداً میذارم .
keyhan123
30-01-2015, 21:42
به نظر شما برای نصب ویندوز و کار های روزانه هارد 2 ترا اینترنال سیگیت بگیرم یا seagate backup plus
نهایتش 6-7 ماه روشن باشه بعد دیگه فایلاش آرشیو میشه و نهایت ماهی 2 بار روشن بشه
ata.royalfalcon
30-01-2015, 22:39
به نظر شما برای نصب ویندوز و کار های روزانه هارد 2 ترا اینترنال سیگیت بگیرم یا seagate backup plus
نهایتش 6-7 ماه روشن باشه بعد دیگه فایلاش آرشیو میشه و نهایت ماهی 2 بار روشن بشه
اگر سیستمتان هارد دیسک اینترنال ندارد من پیشنهاد میکنم یک هارد دیسک کم حجم تر بخرید و بعداً هارد دیسک اکسترنال برای آرشیو دیتا بخرید .
اینکه روی هارد دیسک اکسترنال ویندوز نصب کنید یا اینکه هارد دیسک اینترنال بخرید و بعداً با استفاده از باکس تبدیل به اکسترنال کنید کار جالبی بنظرم نمیرسه .
r0ot$harp
31-01-2015, 01:13
سلام عطا عزیز
تو دیجی کالا زده هارد wd سرعتش 7200 دور هست. آیا چند مدل تو بازار وجود داره؟؟؟ از کجا بفهمیم 7200 دورش رو با 5400؟؟؟
باتشکر
ata.royalfalcon
31-01-2015, 07:58
سلام عطا عزیز
تو دیجی کالا زده هارد wd سرعتش 7200 دور هست. آیا چند مدل تو بازار وجود داره؟؟؟ از کجا بفهمیم 7200 دورش رو با 5400؟؟؟
باتشکر
سلام .
اون اشتباه نوشته دوست عزيز . در حال حاضر در mybookـها از هارد ديسك WD Green استفاده شده كه 5400rpm هستند . يك مدل هم بيشتر نيست ولي در بازار ممكن هست هم از سري قديمي پيدا شود و هم از سري جديد .
عكس زير هم مربوط به هارد اكسترنال چهارترابايتي خودم هست كه در قسمت پايين نوشته 5400rpm .
r0ot$harp
31-01-2015, 09:04
سلام .
اون اشتباه نوشته دوست عزيز . در حال حاضر در mybookـها از هارد ديسك WD Green استفاده شده كه 5400rpm هستند . يك مدل هم بيشتر نيست ولي در بازار ممكن هست هم از سري قديمي پيدا شود و هم از سري جديد .
عكس زير هم مربوط به هارد اكسترنال چهارترابايتي خودم هست كه در قسمت پايين نوشته 5400rpm .
جناب عطا تشکر
واقعا شمارو خسته کردم. واقعا عذر می خوام. جناب عطا واقعا نمی دونم چی کار کنم. در اون سایتی که معرفی کردین بیشترین خرابی هارد رو سیگیت داشت. اما خوب تعداد سیگت ها تقریبا 10 هزار به بالا بود و وسترن ها 2 هزار. که خرابی وسترن خیلی کمتر از سیگیت بود. من سوال هام بیشتر واسه اینه که هاردی که می گیرم اگر من باهاش درگیر نشدم اون منو درگیر نکنه :D . نسبت به تجربه های ارزشمند شما هارد های سیگیت یا وسترن بیشترین خرابی رو داشته؟؟؟ این خرابی از چه جنسی بیشتر بوده؟؟؟؟
باتشکر
mahmodcomputer92
01-02-2015, 09:42
سلام علیکم خدمت تمام دوستان بخصوص آقا ata
یک سوال فنی داشتم:
میخوام هارد ssd بخرم اما بین این دو مدل خیلی شک دارم که کدومو انتخاب کنم
1-Kingston V300-120GB
2-Kingston HyperX-3K-120GB
قیمت اولی ۲۶۰ هزار اما دومی ۳۷۰ حالا با توجه به اختلاف ۱۱۰ هزار تومنی میخوام بدونم کدوم یکی ارزش خرید بالاتری داره؟؟
خیلی ممنون
فقط اگه نکته کوچیکی هم اگه هست لطفا بفرمایید
:-)
r0ot$harp
01-02-2015, 09:47
سلام
عطا عزیز امکانش هست یه مدل خوب هارد لپتاپ معرفی کنی که سرعت و پرفورمنس خوبی داشته باشه؟؟؟؟ حجم هم از 500 بیشتر باشه. فقط اگر امکانش هست با پارت نامبر بگین که برم بخرم. نظرتون در مورد این مدل چیه؟؟؟ WD7500BPKX
ata.royalfalcon
01-02-2015, 10:08
سلام
عطا عزیز امکانش هست یه مدل خوب هارد لپتاپ معرفی کنی که سرعت و پرفورمنس خوبی داشته باشه؟؟؟؟ حجم هم از 500 بیشتر باشه. فقط اگر امکانش هست با پارت نامبر بگین که برم بخرم. نظرتون در مورد این مدل چیه؟؟؟ WD7500BPKX
سلام .
اگر اين WD7500BPKX را در بازار پيدا كرديد كه گزينه خيلي خوبي هست . ضخامتش هم 9.5 ميليمتر هست و فكر ميكنم قابل نصب بر روي لپتاپتان هم باشد (مدل نامبر هارد ديسك فعلي لپتاپتان چي هست ؟) .
r0ot$harp
01-02-2015, 10:43
سلام .
اگر اين WD7500BPKX را در بازار پيدا كرديد كه گزينه خيلي خوبي هست . ضخامتش هم 9.5 ميليمتر هست و فكر ميكنم قابل نصب بر روي لپتاپتان هم باشد (مدل نامبر هارد ديسك فعلي لپتاپتان چي هست ؟) .
هارد لپتام سامسونگ مدل:HM501II هست. الان تو بازار توشیبا سیگیت وسترن HGST و هیتاچی موجود هست. از وسترن بلو رو فقط پیدا کردم.
تو وسترن ها از نظر سرعت رد بلک بلو گرین درست می گم؟؟؟؟
وضعیت هاردم به صورت زیر هست. بعضی وقتا یه صدای چیک چیک می ده. همینطور یکم سرعتش کند شده. مثلا یه فولدر می خوام باز کنم بعضی اوقات تا 10 ثانیه روش می مونه بعد باز می شه. حتی بعد از نصب ویندوز خام.
باتشکر
ata.royalfalcon
01-02-2015, 11:19
هارد لپتام سامسونگ مدل:HM501II هست. الان تو بازار توشیبا سیگیت وسترن HGST و هیتاچی موجود هست. از وسترن بلو رو فقط پیدا کردم.
تو وسترن ها از نظر سرعت رد بلک بلو گرین درست می گم؟؟؟؟
وضعیت هاردم به صورت زیر هست. بعضی وقتا یه صدای چیک چیک می ده. همینطور یکم سرعتش کند شده. مثلا یه فولدر می خوام باز کنم بعضی اوقات تا 10 ثانیه روش می مونه بعد باز می شه. حتی بعد از نصب ویندوز خام.
باتشکر
1. هارد ديسك فعلي كه 9.5 ميليمتري هست پس ميتونيد WD7500BPKX را هم نصب كنيد .
2. اگر WD Black را پيدا نكرديد ميتونيد همان WD Blue را انتخاب كنيد (يك ترابايت با مدل نامبر WD10JPVX) .
3. WD Red هم 5400rpm هست و از نظر Access Time نميتونه بهتر از WD Black باشه .
r0ot$harp
01-02-2015, 11:30
1. هارد ديسك فعلي كه 9.5 ميليمتري هست پس ميتونيد WD7500BPKX را هم نصب كنيد .
2. اگر WD Black را پيدا نكرديد ميتونيد همان WD Blue را انتخاب كنيد (يك ترابايت با مدل نامبر WD10JPVX) .
3. WD Red هم 5400rpm هست و از نظر Access Time نميتونه بهتر از WD Black باشه .
من واقعا شرمنده شما هستم. اگر من رو شما گیر میاوردین یه کتک حسابی می زدین :D
آقا از بین هارد هایی که گفتم به نظرتون هم وسترن بهتر هست؟؟؟؟ (توشیبا سیگیت وسترن HGST و هیتاچی)
mahmodcomputer92
01-02-2015, 11:34
سلام علیکم خدمت تمام دوستان بخصوص آقا ata
یک سوال فنی داشتم:
میخوام هارد ssd بخرم اما بین این دو مدل خیلی شک دارم که کدومو انتخاب کنم
1-Kingston V300-120GB
2-Kingston HyperX-3K-120GB
قیمت اولی ۲۶۰ هزار اما دومی ۳۷۰ حالا با توجه به اختلاف ۱۱۰ هزار تومنی میخوام بدونم کدوم یکی ارزش خرید بالاتری داره؟؟
خیلی ممنون
فقط اگه نکته کوچیکی هم اگه هست لطفا بفرمایید
mahmodcomputer92
01-02-2015, 16:30
عزیزان سلام
هیچکس نمیتونه جواب منو بده!!!!
بابا خیلی عجله دارم لطفا راهنمایی کنید....
880446534
05-02-2015, 23:12
سلام عطا جان.
داداش یه مشاوره بهم بده.
یه هارد میخوام واسه یه سرور اداره.
تو توضیحاتت گفته بودی که باید یه هارد 24*7 باشه. خب منم دنبال وسترن دیجیتالم.
نمیدونم ،سری قرمز بگیرم یا سیاه. (سری اینترپرایز که گرونه لامصب)
الان سری قرمز بالاتره یا سیاه؟؟؟؟
اول بگو چی بخرم و بعد یه توضیح کلی بده.:n02:
ممنونم ازت.:n16:
Alireza Shams
05-02-2015, 23:18
با سلام خدمت همه عزیزان
من یه هارد اینترنال دارم که روی اون ویندوز و یه سری برنامه هام نصبه تصمیم گرفتم که حافظه سیستممو افزایش بدم
در نظر دارم یه هارد اکسترنال 2.5 اینچی با قابلیت usm بگیرم که تا برخی اطلاعاتمو داخل اون نگه دارم که به راحتی قابلیت حمل هم داشته باشه .
اما چند تا سوال دارم , اول : استفاده مداوم از یه هارد 2.5 اینچی به صورت اینترنال در یک پی سی(با استفاده از قابلیت usm و اتصال کابل sata و برق) آیا موجب ضرر رسوندن به هارد اکسترنال میشه یا نه و آیا تاثیری بر عمر و سلامتش داره ؟
دوم : من دنبال یه داک یا محفظه usm میگردم مانند عکس زیر که هارد اکسترنال داخل اون قرار بگیره و هر وقت لازم داشتم جداش کنم . شاسیش رو فشار بدم و هارد خارج بشه و ...
اگر این مدل محفظه پیدا میشه بنظرتون کجا میتونم تهیه کنم اگر نه حداقل چه مبدلی میتونم پیدا کنم تا هارد اکسترنال رو داخل کیس پیچ کنم .
لازم به ذکره احتمالا یه هارد اکسترنال سیگیت بک آپ پلاس یا اسیلم پلاس یا حتی سونی بگیرم
با تشکر
ata.royalfalcon
06-02-2015, 02:00
با سلام خدمت همه عزیزان
من یه هارد اینترنال دارم که روی اون ویندوز و یه سری برنامه هام نصبه تصمیم گرفتم که حافظه سیستممو افزایش بدم
در نظر دارم یه هارد اکسترنال 2.5 اینچی با قابلیت usm بگیرم که تا برخی اطلاعاتمو داخل اون نگه دارم که به راحتی قابلیت حمل هم داشته باشه .
اما چند تا سوال دارم , اول : استفاده مداوم از یه هارد 2.5 اینچی به صورت اینترنال در یک پی سی(با استفاده از قابلیت usm و اتصال کابل sata و برق) آیا موجب ضرر رسوندن به هارد اکسترنال میشه یا نه و آیا تاثیری بر عمر و سلامتش داره ؟
دوم : من دنبال یه داک یا محفظه usm میگردم مانند عکس زیر که هارد اکسترنال داخل اون قرار بگیره و هر وقت لازم داشتم جداش کنم . شاسیش رو فشار بدم و هارد خارج بشه و ...
اگر این مدل محفظه پیدا میشه بنظرتون کجا میتونم تهیه کنم اگر نه حداقل چه مبدلی میتونم پیدا کنم تا هارد اکسترنال رو داخل کیس پیچ کنم .
لازم به ذکره احتمالا یه هارد اکسترنال سیگیت بک آپ پلاس یا اسیلم پلاس یا حتی سونی بگیرم
با تشکر
سلام .
اول : استفاده مداوم از یه هارد 2.5 اینچی به صورت اینترنال در یک پی سی(با استفاده از قابلیت usm و اتصال کابل sata و برق) آیا موجب ضرر رسوندن به هارد اکسترنال میشه یا نه و آیا تاثیری بر عمر و سلامتش داره ؟
دو جواب در مورد این سوال :
1. بطور کلی و بدون در نظر گرفتن شرایطی مثل دمای محیطی که هارد دیسک در آنجا نصب شده ، کیفیت پاور ، نحوه استفاده و نگهداری و ... تفاوتی بین عمر و سلامتی هارد دیسکهای 2.5 اینچی نصب شده در داخل PC و لپتاپ و ... وجود ندارد .
2. میتوانید به طور مداوم و به مدت طولانی هم استفاده کنید ولی به هر حال عمر دائمی ندارند تا جاییکه در اثر فرسودگی و استهلاک زیاد دچار کاهش کارایی و پرفورمنس و حتی خرابی کامل میشوند .
باید در بازار بگردید مخصوصاً فروشگاههای لوازم جانبی مثل کابل ، باکس و ... میفروشند ، اگر هم پیدا نکردید کاربرهایی هستند که خرید خارجی و ارسال به ایران را انجام میدهند .
ولی چرا دنبال چنین چیزی هستید ؟ اگر به خاطر سرعت بیشتر SATA هست پیشنهاد میکنم یک کارت USB3 بخرید . ولی اگر میخواهید هارد دیسک اکسترنال را داخل کیس پیچ کنید که امکانپذیر نیست و تابحال چنین چیزی را هم ندیدم ، مگر اینکه خودتان تغییراتی در داخل کیس ایجاد کنید . ضمناً تولید این مدلهای USM چند وقتی هست که توسط سیگیت متوقف شده است .
سلام عطا جان.
داداش یه مشاوره بهم بده.
یه هارد میخوام واسه یه سرور اداره.
تو توضیحاتت گفته بودی که باید یه هارد 24*7 باشه. خب منم دنبال وسترن دیجیتالم.
نمیدونم ،سری قرمز بگیرم یا سیاه. (سری اینترپرایز که گرونه لامصب)
اول بگو چی بخرم و بعد یه توضیح کلی بده.:n02:
ممنونم ازت.:n16:
برای سرور اگر کلاینتهای زیادی بهش متصل میشن و فایلهای پرحجم رد و بدل میکنند بهتر هست مدلهای پرسرعتی مثل WD Black را انتخاب کنید .
منظورتان قیمت هست ؟ WD Black قیمت بیشتری مخصوصاً در حجمهای 2/3/4 ترابایت دارد .
880446534
06-02-2015, 10:48
ممنون عطا جون.
قراره یه ssd هم واسه ویندوزش نصب بشه.(ADATA Premier Pro SP920)
من بیشتر دنبال 24*7 هستم. (اخه همیشه قراره روشن بمونه)
حدود 10-20 تا کاربر بهش متصل میشن.
منظورتان قیمت هست ؟ WD Black قیمت بیشتری مخصوصاً در حجمهای 2/3/4 ترابایت دارد .
نه داداش !! قیمت نه.
منظور کارایی بود. :n13:سرعت و توانایی همیشه روشن بودن.
:n16:
Alireza Shams
06-02-2015, 12:30
سلام .
دو جواب در مورد این سوال :
1. بطور کلی و بدون در نظر گرفتن شرایطی مثل دمای محیطی که هارد دیسک در آنجا نصب شده ، کیفیت پاور ، نحوه استفاده و نگهداری و ... تفاوتی بین عمر و سلامتی هارد دیسکهای 2.5 اینچی نصب شده در داخل PC و لپتاپ و ... وجود ندارد .
2. میتوانید به طور مداوم و به مدت طولانی هم استفاده کنید ولی به هر حال عمر دائمی ندارند تا جاییکه در اثر فرسودگی و استهلاک زیاد دچار کاهش کارایی و پرفورمنس و حتی خرابی کامل میشوند .
باید در بازار بگردید مخصوصاً فروشگاههای لوازم جانبی مثل کابل ، باکس و ... میفروشند ، اگر هم پیدا نکردید کاربرهایی هستند که خرید خارجی و ارسال به ایران را انجام میدهند .
ولی چرا دنبال چنین چیزی هستید ؟ اگر به خاطر سرعت بیشتر SATA هست پیشنهاد میکنم یک کارت USB3 بخرید . ولی اگر میخواهید هارد دیسک اکسترنال را داخل کیس پیچ کنید که امکانپذیر نیست و تابحال چنین چیزی را هم ندیدم ، مگر اینکه خودتان تغییراتی در داخل کیس ایجاد کنید . ضمناً تولید این مدلهای USM چند وقتی هست که توسط سیگیت متوقف شده است .
تشکر از شما دوست عزیز
پورت usb 3 دارم اما چون بیشتر میخوام به صورت اینترنال استفاده کنم بنظرم بهتره اولا از رابط ساتا استفاده بشه دوم اگر یه همچین محفظه ای باشه میتونه بدونه باز کردن کیس , هارد بهش متصل بشه و بخاطر ثبات امنیت بیشتری رو فراهم کنه .
راستش من دقیقا نمیدونم برای همچین محفظه ای دقیقا دنبال چه چیزی با چه اسمی بگردم و اینکه کجا اگر موردی مد نظرتون هست ممنون میشم بهم اطلاع بدید
باز هم تشکر
ata.royalfalcon
06-02-2015, 13:17
ممنون عطا جون.
قراره یه ssd هم واسه ویندوزش نصب بشه.(ADATA Premier Pro SP920)
من بیشتر دنبال 24*7 هستم. (اخه همیشه قراره روشن بمونه)
حدود 10-20 تا کاربر بهش متصل میشن.
نه داداش !! قیمت نه.
منظور کارایی بود. :n13:سرعت و توانایی همیشه روشن بودن.
اطلاعات مورد نیاز کلاینتها معمولاً روی SSD درایو ذخیره نمیشوند و روی هارد دیسک ذخیره میشوند . WD Red مثل هارد دیسکهای WD Greenد، 5400rpm هستند و سرعت بالایی ندارند مخصوصاً اینکه قرار هست چند کلاینت هم به سرور متصل شوند . با توجه به بودجه محدودی که دارید مجبورید از بعضی قابلیتها چشم پوشی کنید و پیشنهاد میکنم WD Black بخرید . شرکتمون هم برای سرور یکی از واحدهای تابعه WD Black نصب کرده بود .
ata.royalfalcon
06-02-2015, 14:12
تشکر از شما دوست عزیز
پورت usb 3 دارم اما چون بیشتر میخوام به صورت اینترنال استفاده کنم بنظرم بهتره اولا از رابط ساتا استفاده بشه دوم اگر یه همچین محفظه ای باشه میتونه بدونه باز کردن کیس , هارد بهش متصل بشه و بخاطر ثبات امنیت بیشتری رو فراهم کنه .
راستش من دقیقا نمیدونم برای همچین محفظه ای دقیقا دنبال چه چیزی با چه اسمی بگردم و اینکه کجا اگر موردی مد نظرتون هست ممنون میشم بهم اطلاع بدید
باز هم تشکر
چرا هارد دیسک اینترنال نمیخرید ؟ چون هم قرار هست از طریق SATA به مادربرد متصل شود و هم داخل کیس نصب کنید . برای نصب یا خارج کردن هارد دیسک بدون بازکردن کیس و حتی بدون خاموش کردن سیستم (Hot-Swap) میتوانید از Rackـهایی استفاده کنید که در قسمت اپتیکال درایو کیس نصب میشوند .
چند مدل برای هارد دیسکهای 3.5 اینچی :
و برای هارد دیسکهای 2.5 اینچی :
Alireza Shams
06-02-2015, 14:27
خیلی ممنون دوست عزیز
به این علت که ممکنه هر از چندگاهی بخوام جداش کنم و بعد با usb به وسایل دیگه مثه تلوزیون و ... متصل کنم .
البته اگر چیزی که میخوامو پیدا نکنم میرم سراغ اینترنال
فقط یه سوال دیگه اگر از یه 2.5 اینچی اینترنال به جای 3.5 تو دستکتاپ استفاده بشه مشکلی که نداره (استفاده دایمی)
+
لینک محصولی که عکسشو گذاشته بودم اینه
واقعا جالبه البته یک پک کامل هست
شامل :
1 - USM 5.25" Installation Bay
1 - 2.5" USM HDD Enclosure
1 - USM to USB 3.0 interface adapter
1 - Micro USB 3.0 Cable
1 - Installation Screw Kit
1 - Instruction Manual
که البته من فقط مورد اول رو اشاره کردم
ata.royalfalcon
06-02-2015, 16:47
خیلی ممنون دوست عزیز
به این علت که ممکنه هر از چندگاهی بخوام جداش کنم و بعد با usb به وسایل دیگه مثه تلوزیون و ... متصل کنم .
البته اگر چیزی که میخوامو پیدا نکنم میرم سراغ اینترنال
فقط یه سوال دیگه اگر از یه 2.5 اینچی اینترنال به جای 3.5 تو دستکتاپ استفاده بشه مشکلی که نداره (استفاده دایمی)
+
لینک محصولی که عکسشو گذاشته بودم اینه
واقعا جالبه البته یک پک کامل هست
شامل :
1 - USM 5.25" Installation Bay
1 - 2.5" USM HDD Enclosure
1 - USM to USB 3.0 interface adapter
1 - Micro USB 3.0 Cable
1 - Installation Screw Kit
1 - Instruction Manual
که البته من فقط مورد اول رو اشاره کردم
مشکلی نداره ولی اگر کیس جایی برای نصب هارد دیسک 2.5 اینچی نداشته باشه باید براکت مناسبی بخرید تا بتونید بجای هارد دیسکهای 3.5 اینچی نصب کنید .
یکی از مزایای USM بهره گیری از سرعت مناسب اینترفیس SATA هست ولی در حال حاضر که USB3 فراگیر شده این قابلیت چندان مفید و کاربردی نیست بطوریکه سیگیت هم به تولید چنین مدلهایی خاتمه داده و پیدا کردن هارد دیسکهای اکسترنال USM در آینده آسان نخواهد بود .
amin_6928
10-02-2015, 12:37
سلام عطا خان
خسته نباشید
من تو تاپیک هارد ام این سوالو پرسیدم
شرمنده باز اینجا می پریم آخه عجله دارم برا خرید
من یه هارد وایرلس دار لازم دارم
لین وسترن وایرلس و سیگیت وایرلس پلاس موندم کدومو انتخاب کنم
میشه تا اونجا که میتونید راهنماییم کنین؟
چرا وسترن از سیگیت گرونتره؟
فقط به خاطر درگاه اس دی کارتش یا اینکه مزیت های دیگه ای ام داره؟
من ۹۹ در صد مواقع به خاطر اینکه جایی که هستم نه کامپیوتر کنارم هس نه لب تاپ با گوشیم به هارد قراره کانکت شم
کدومشون نرم افزارش کاربردی تره؟
راحت میشه فایل توشون کپی کرد و برداشت؟
امکان استفاده از نرم افزار جانبی مثل ام ایکس پلیر برا پخش فیلما آیا هس تو نرم افزاراشون؟
آها یه سوال دیگه
هارد وسترن مثل مای پاسپورتش نرم افزار قفل گذارو روش داره؟
اگه نه که میشه با نرم افزار جانبی روشون قفل گذاشت؟
در این صورت خللی تو کار با وایرلسشو نرم افزار تلفن همراهش ایجاد نمیشه؟
واقعا شرمندم اینقد سوال پرسیدم آخه خیلی گرونتر از هار دای معمولین و نمی خوام با این همه پولی که میدم بعدا پشیمون شم
بازم ممنونم ازتون
ata.royalfalcon
10-02-2015, 18:37
سلام عطا خان
خسته نباشید
من تو تاپیک هارد ام این سوالو پرسیدم
شرمنده باز اینجا می پریم آخه عجله دارم برا خرید
من یه هارد وایرلس دار لازم دارم
لین وسترن وایرلس و سیگیت وایرلس پلاس موندم کدومو انتخاب کنم
میشه تا اونجا که میتونید راهنماییم کنین؟
من ۹۹ در صد مواقع به خاطر اینکه جایی که هستم نه کامپیوتر کنارم هس نه لب تاپ با گوشیم به هارد قراره کانکت شم
کدومشون نرم افزارش کاربردی تره؟
امکان استفاده از نرم افزار جانبی مثل ام ایکس پلیر برا پخش فیلما آیا هس تو نرم افزاراشون؟
آها یه سوال دیگه
واقعا شرمندم اینقد سوال پرسیدم آخه خیلی گرونتر از هار دای معمولین و نمی خوام با این همه پولی که میدم بعدا پشیمون شم
بازم ممنونم ازتون
سلام .
هر دو مدل ميتوانيد اينكار را بسادگی انجام بديد .
بله ، امکان استفاده از نرم افزارهای مختلف برای پخش مدیا وجود دارد ولی در این مدل نرم افزار جداگانه ای براي پخش مديا موجود نيست بلكه خودتان بايد اپلیکشن را دانلود و روي اسمارتفون يا تبلت نصب كنيد . براي پخش یا از طريق DLNA و یا با دسترسی مستقیم به فولدرهای دارای فیلم و ... آنها را پخش کنید .
شاید هم بخاطر باطری قویتر در WD My Passport Wireless
در مدلهاي WD My Passport Wireless ميتونيد از قسمت Drive Lock هارد ديسك قفل كنيد كه باعث عدم دسترسی به هارد دیسک فقط در زمانیکه از طریق USB به سیستم متصل میشود . دقت کنید که منظور رمزگذاری روی اطلاعات نیست بلکه فقط عدم دسترسی به هارد دیسک در حالت اتصال به USB هست . در زمان Lock بودن درایو باز هم میتوان از طریق WiFi به درایو دسترسی داشت .
amin_6928
10-02-2015, 18:48
ممنون به خاطر وقتی که گذاشتین و ج دادین عطا خان
از نظر باطری تو سایتای مختلف عمر باطری وسترن و ۶ ساعت و عمر باطری سیگیت و ۱۰ ساعت عنوان کردن
پس وسترن قفل داره اما سیگیت نه
اطلاعی ندارین که اگه با نرم افزار قفل کنیم باز هم با وایرلس میشه دس رسی داش یا نه؟
در کل فارق از تفاوت قیمت بالای ۱۰۰ تومنیشون کدومشونو پیشنهاد میکنین شما
از لحاظ سرعت و کیفیت
اگه پای قیمت وسط باشه چی؟!
ata.royalfalcon
10-02-2015, 19:39
ممنون به خاطر وقتی که گذاشتین و ج دادین عطا خان
از نظر باطری تو سایتای مختلف عمر باطری وسترن و ۶ ساعت و عمر باطری سیگیت و ۱۰ ساعت عنوان کردن
پس وسترن قفل داره اما سیگیت نه
اطلاعی ندارین که اگه با نرم افزار قفل کنیم باز هم با وایرلس میشه دس رسی داش یا نه؟
در کل فارق از تفاوت قیمت بالای ۱۰۰ تومنیشون کدومشونو پیشنهاد میکنین شما
از لحاظ سرعت و کیفیت
اگه پای قیمت وسط باشه چی؟!
باطری سیگیت 2900mAh و باطری وسترن 3400mAh هست پس باطری وسترن قویتر هست ولی شاید بخاطر مصرف بالاتر عمر کمتری داره دقیقاً اطلاع ندارم .
وسترن قفل داره ولی همانطوریکه گفتم فقط برای غیرقابل دسترس کردن زمانیکه از طریق USB به سیستم متصل میشه ولی همچنان از طریق وایرلس میتونید بهش دسترسی داشته باشید .
اطلاعی ندارین که اگه با نرم افزار قفل کنیم باز هم با وتیر لس میشه دس رسی داش یا نه؟
میتونید فولدر خاصی را با برنامه ای که در آندروئید یا iOS و ... قابل اجراست قفل کنید . اگر اپلیکیشنی که باهاش فولدری را قفل کرده بودید روی اسمارتفون ، تبلت و ... نصب شده باشه باید بتونید بازش کنید حالا چه بصورت وایرلس و چه با سیم به هارد متصل شده باشید .
کیفیت هر دو خوب هست ولی من وسترن دیجیتال رو بیشتر ترجیح میدم گرچه ضخامت بیشتر (حجمهای یک و دوترابایت) و قیمت بالاتر مهمترین نکته منفی این مدل هست .
amin_6928
10-02-2015, 21:33
کیفیت هر دو خوب هست ولی من وسترن دیجیتال رو بیشتر ترجیح میدم گرچه ضخامت بیشتر (حجمهای یک و دوترابایت) و قیمت بالاتر مهمترین نکته منفی این مدل هست .[/QUOTE]
ممنونم از راهنماییت عطا خان
اما الکی اینقد گرونه ها این هارد
قیمتش ۲۲۰ دلاره که میشه ۷۷۰
۲۰۰ تومن سود ؟! :/
mohsen19x
15-02-2015, 22:39
سلام عطا جان
هارد 3 ترا چه مدلی اینترنا پیشنهاد میدی؟ فقط آرشیو هست و رایت زیاد !!!! اول میخواستم یک 4 ترا بگیرم اما حالا میخوام یک 3 ترا و 1 ترا بگیرم ...... یکی از هارد ها بعنوان هارد اصلی نصب و بازی هست ...کلا چی پیشنهاد میدید ؟؟؟ یک 4ترا یا دوتا هارد 3 و 1 ترا
ata.royalfalcon
16-02-2015, 14:26
سلام عطا جان
هارد 3 ترا چه مدلی اینترنا پیشنهاد میدی؟ فقط آرشیو هست و رایت زیاد !!!! اول میخواستم یک 4 ترا بگیرم اما حالا میخوام یک 3 ترا و 1 ترا بگیرم ...... یکی از هارد ها بعنوان هارد اصلی نصب و بازی هست ...کلا چی پیشنهاد میدید ؟؟؟ یک 4ترا یا دوتا هارد 3 و 1 ترا
سلام .
براي هارد ديسك يك ترابايتي ميتونيد WD Blue با مدل نامبر WD10EZEX و يا سيگيت با مدل نامبر ST1000DM003 بخريد . هر كدام كه ارزانتر و گارانتي معتبرتري دارند و راحتتر در بازار پيدا ميشوند همان را انتخاب كنيد .
در مورد سوال آخر : يك هارد ديسك 4TB از دو هارد ديسك 2TB و 3TB ارزانتر خواهد بود . اگر مادربردتان از UEFI پشتيباني ميكند پيشنهاد يك هارد ديسك چهارترابايتي بخريد كه مزيت كمتر اشغال شدن محفظه هاردديسك كيس و پورتهاي SATA مادربرد و پاور ، صدا و نويز كمتر خواهد داشت . البته اين دو نكته را هم در نظر بگيريد كه اولاً چهارترابايتي سيگيت (مدل نامبر ST4000DM000)،د5900rpm هستند و در مقايسه با حجمهاي كمتر كه 7200rpm هستند پرفورمنس كمتري خواهند داشت ولي با اينحال مشكلي با نصب سيستم عامل و نرم افزارها نخواهيد داشت ، ثانياً ذخيره اطلاعات در دو هارد ديسك بطور جداگانه امنيت بيشتر خواهد داشت و به يكباره كل اطلاعات را از دست نميدهيد .
سلام
با بودجه 500 تومن
برای هارد داخلی ( اینترنال )
که نصب سیستم عامل، بازی و کارهای فتوشاپ و مالتی مدیا و اینترنت باهاش استفاده میشه
تقریبا 24 ساعت شبانه روز روشن باشه
چی پیشنهاد میدین!؟
خودم سیگیت رو دیدم 4 ترابایت بودجم میخوره ولی خیلی از سایت ها نوشتن 5900 و خیلی ها نوشتن 7200 rpm ! گیج شدم
ata.royalfalcon
18-02-2015, 07:45
سلام
با بودجه 500 تومن
برای هارد داخلی ( اینترنال )
که نصب سیستم عامل، بازی و کارهای فتوشاپ و مالتی مدیا و اینترنت باهاش استفاده میشه
تقریبا 24 ساعت شبانه روز روشن باشه
چی پیشنهاد میدین!؟
خودم سیگیت رو دیدم 4 ترابایت بودجم میخوره ولی خیلی از سایت ها نوشتن 5900 و خیلی ها نوشتن 7200 rpm ! گیج شدم
سلام .
اين سيگيت چهارترابايتي (مدل نامبر ST4000DM000) در واقع 5900rpm هستند ولي بازهم پرفورمنس خوبي دارند و براي كارهايي كه ميخواهيد انجام بديد مشكلي ايجاد نميكند . همين مدل را انتخاب كنيد كه مناسبترين گزينه با توجه به ميزان بودجه و كاربردهايي كه داريد هست .
سلام .
اين سيگيت چهارترابايتي (مدل نامبر ST4000DM000) در واقع 5900rpm هستند ولي بازهم پرفورمنس خوبي دارند و براي كارهايي كه ميخواهيد انجام بديد مشكلي ايجاد نميكند . همين مدل را انتخاب كنيد كه مناسبترين گزينه با توجه به ميزان بودجه و كاربردهايي كه داريد هست .
ممنون
آخه الان وسترن گرین دارم نمیخوام این بلای کاهش سرعت و راندمان سیستم سرم بیاد!
ata.royalfalcon
18-02-2015, 08:47
ممنون
آخه الان وسترن گرین دارم نمیخوام این بلای کاهش سرعت و راندمان سیستم سرم بیاد!
پرفورمنس اين مدل بهتر از WD Green هست . اگر ميخواهيد حتماً 7200rpm باشه سه انتخاب خواهيد داشت :
1. ميتونيد سه ترابايتي سيگيت بخريد كه 7200rpm هست .
2. بودجه را افزايش بديد و WD Black را بخريد (حدود 880 هزار تومن) .
3. از برندهاي ديگري انتخاب كنيد . مثل HGST با مدل نامبر H3IK40003272SE (رجيون EMEA) . البته از قيمت اين مدل و اينكه در بازار پيدا ميشود يا خير اطلاعي ندارم .
ali_phd71
19-02-2015, 19:29
سلام دویتان
میخوام یه هارد دوترا بخرم دیگه نهایت امنیت باشه
با جستجو به دو گزینه رسیدم بنظرتون کدوم بهتره؟
Adata DashDrive Durable HD710 External Hard Drive - 2TB
Silicon Power Armor A60 External Hard Drive - 2TB
با تشکر فراوان
ata.royalfalcon
19-02-2015, 23:01
سلام دویتان
میخوام یه هارد دوترا بخرم دیگه نهایت امنیت باشه
با جستجو به دو گزینه رسیدم بنظرتون کدوم بهتره؟
Adata DashDrive Durable HD710 External Hard Drive - 2TB
Silicon Power Armor A60 External Hard Drive - 2TB
با تشکر فراوان
سلام .
هر دو مدل تستهای Military MIL-STD-810G را پاس میکنند ولی مدل اول با استاندارد IPX7 مقاومت بیشتری در مقابل نفوذ مایعات دارد (حداكثر تا عمق يك متر به مدت 30 دقيقه زیر آب) در صورتيكه استاندارد IPX4 تنها در برابر پاشش يا ريزش آب بر روي آن مقاوم هست و نميتوان آنرا در زير آب نگه داشت (مدل دوم) پس باکس و بدنه مدل اول بهتر هست .
در مورد برند و مدل هارد دیسک بکار رفته ؛ Silicon power و ADATA سازنده هارد دیسک نیستند و در نتیجه از تولیدکنندگانی تامین میکنند که به هر حال معتبر هستند . در مورد کیفیت کابل ، کانکتورها و ماژول SATA to USB فکر نمیکنم تفاوت محسوسی داشته باشند .
elshaarawy
21-02-2015, 13:41
سلام . هارد سیستم حودم idi 80 گیگه که سرعتش حدود 25 مگا برثانیه ست .
مین بوردم هم چهارتا پورت ساتا داره ساتای 2
هارد اکسترنال یرای اجرای ویندوز یا برنامه و بازی که روی اون نصب شده باشه مشکل ایحاد میکنه ؟؟ پورت usb 2
من اینترنال بحرم بهتره یا اکسترنال .. چون برای اینترنال هم باید هزینه ای بابت پاور بدم چون پاور خودم ساتا نداره
ممنون میشم راهنمایی کنین :n33:
ata.royalfalcon
21-02-2015, 15:22
سلام . هارد سیستم حودم idi 80 گیگه که سرعتش حدود 25 مگا برثانیه ست .
مین بوردم هم چهارتا پورت ساتا داره ساتای 2
هارد اکسترنال یرای اجرای ویندوز یا برنامه و بازی که روی اون نصب شده باشه مشکل ایحاد میکنه ؟؟ پورت usb 2
من اینترنال بحرم بهتره یا اکسترنال .. چون برای اینترنال هم باید هزینه ای بابت پاور بدم چون پاور خودم ساتا نداره
ممنون میشم راهنمایی کنین :n33:
سلام .
ميتونيد روي هارد ديسك اكسترنال هم ويندوز و نرم افزار نصب كنيد ، ولي پورت USB2 آنقدر پهناي باند كمي دارد كه عملاً تفاوت سرعت زيادي با هارد ديسك فعلي 80GB IDE احساس نخواهيد كرد . نمونه تست هارد ديسكهاي اكسترنال در حالت USB2 در پست 9# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . همانطوريكه ميبينيد سرعت Sequential Transfer rate در محدوده 30MB/s هست و تفاوت چنداني با 25MB/s هارد ديسك فعليتان ندارد . من پيشنهاد ميكنم يك هارد ديسك اينترنال با اينترفيس SATA بخريد و براي پاور از تبديل SATA to Molex استفاده كنيد . گرچه ايده جالبي نيست و به هيچكس هم توصيه نميكنم ولي خب چاره ديگري نداريد . خود هارد ديسك ميتواند برق 3.3 ولتي را رگوله كند .
elshaarawy
21-02-2015, 15:25
سلام .
ميتونيد روي هارد ديسك اكسترنال هم ويندوز و نرم افزار نصب كنيد ، ولي پورت USB2 آنقدر پهناي باند كمي دارد كه عملاً تفاوت سرعت زيادي با هارد ديسك فعلي 80GB IDE احساس نخواهيد كرد . نمونه تست هارد ديسكهاي اكسترنال در حالت USB2 در پست 9# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . همانطوريكه ميبينيد سرعت Sequential Transfer rate در محدوده 30MB/s هست و تفاوت چنداني با 25MB/s هارد ديسك فعليتان ندارد . من پيشنهاد ميكنم يك هارد ديسك اينترنال با اينترفيس SATA بخريد و براي پاور از تبديل SATA to Molex استفاده كنيد . گرچه ايده جالبي نيست و به هيچكس هم توصيه نميكنم ولي خب چاره ديگري نداريد . خود هارد ديسك ميتواند برق 3.3 ولتي را رگوله كند .
این پاور مناسبه tsco tp 570 w
iهارد 1 ترابایت توشیبا بخرم با سیگیت
برای کارهای روزمره مثل فیلم و آهنگ و نصب چن وبندوز میخوام
ata.royalfalcon
21-02-2015, 17:50
این پاور مناسبه tsco tp 570 w
iهارد 1 ترابایت توشیبا بخرم با سیگیت
برای کارهای روزمره مثل فیلم و آهنگ و نصب چن وبندوز میخوام
اطلاعی از این مدل پاور و کیفیت آن ندارم ولی مشخص هست که پاور مناسبی نیست و توصیه میکنم با انواع معتبرتر تعویض کنید نه فقط بخاطر هارد دیسک بلکه به خاطر سایر اجزاء سیستمتان .
برای یک ترابایت ، پیشنهاد میکنم Seagate با مدل نامبر ST1000DM003 و یا WD Blue با مدل نامبر WD10EZEX را انتخاب کنید . هر کدام که گارانتی معتبرتر و قیمت ارزانتری دارد ، همان را انتخاب کنید .
alijigari
27-02-2015, 18:13
درود
فلش مموري usb3 با ظرفيت ١٦ و ٣٢ چي پيشنهاد ميكنيد
Sent from iphone6+
MOHAMMAD2010
01-03-2015, 16:07
من چند ماه یه هارد سیگیت 3 مدل ST3000DM001 خریدم ، هم سرعتش خوبه هم بی صدا هست حالا میخواستم قیمت اینو تو سایت ها چک کنم دیدم اصلا نیست دیگه و یه مدل دیگه به اسم ST3000NC002 اومده ! که قیمتش 2 برابر این هارد 3 ترا خودمه !
میخواستم ببینم فرقش چیه که اینقدر گرون تره !؟ و آیا مدل ST3000DM001 دیگه تولید نمیشه ؟
ممنون
ata.royalfalcon
01-03-2015, 18:50
من چند ماه یه هارد سیگیت 3 مدل ST3000DM001 خریدم ، هم سرعتش خوبه هم بی صدا هست حالا میخواستم قیمت اینو تو سایت ها چک کنم دیدم اصلا نیست دیگه و یه مدل دیگه به اسم ST3000NC002 اومده ! که قیمتش 2 برابر این هارد 3 ترا خودمه !
میخواستم ببینم فرقش چیه که اینقدر گرون تره !؟ و آیا مدل ST3000DM001 دیگه تولید نمیشه ؟
ممنون
ST3000NC002 که از سری Constellation CS هست بیشتر در سرورها و دیتاسنترها (Nearline Storage) بکار میرود . این هارد دیسکها کیفیت به مراتب بهتر و داراي قابليتهايي هستند كه باعث افزايش عمر مفید و افزایش اطمينان در طول مدت كاري مخصوصاً در Workload و Duty Cycle بالا هست (AFR پايينتر) كه هارد ديسكهاي معمولي چنين اطميناني را ندارند و معمولاً مدت كوتاهي كه در چنين شرايطي قرار بگيرند Fail خواهند شد .
البته در این سری سعی بر این بوده که بین حجم ، قیمت ، میزان مصرف انرژی و پرفورمنس یک توازنی برقرار باشه . یک سری دیگه موجود هست که پرفورمنس بهتر و قیمت بیشتری در مقایسه با Constellation CS دارد و بیشتر در سرورهایی استفاده میشود که بار کاری و خواندن و نوشتن زیادی بر روی آنها انجام می شود و همچنین نیاز به فضای زیادی هم ندارند مثل Constellation ES.3 .
ST3000DM001 هم همچنان تولید میشود . شاید اون سایت موجودی نداشته .
MOHAMMAD2010
01-03-2015, 20:17
بالاترین ظرفیت هارد های از سری ST3000DM001 که سیگیت زده چنده ؟
ata.royalfalcon
01-03-2015, 21:15
بالاترین ظرفیت هارد های از سری ST3000DM001 که سیگیت زده چنده ؟
سری Seagate Desktop HDD نهایت چهارترابایت هست . پنج ترابایتی هم هست که فعلاً برای OEMـهاست .
omid kan
02-03-2015, 15:56
سلام
می خواستم تا 500 هزار تومن یک هارد سه یا چهار ترا بخرم برای ارشیو و نصب بازی چه مدلی را پیشنهاد می دهید؟
راستی عمر مفید یک هارد چند سال است؟
یک هارد 4 ترا می تواند 10 سال عمر کند زیرا من یک هارد 80 گیگ دارم که 10 سال هست باهاش کار می کنم
اولویت اول عمر بعد سرعت
ممنون
ata.royalfalcon
02-03-2015, 17:09
سلام
می خواستم تا 500 هزار تومن یک هارد سه یا چهار ترا بخرم برای ارشیو و نصب بازی چه مدلی را پیشنهاد می دهید؟
راستی عمر مفید یک هارد چند سال است؟
یک هارد 4 ترا می تواند 10 سال عمر کند زیرا من یک هارد 80 گیگ دارم که 10 سال هست باهاش کار می کنم
اولویت اول عمر بعد سرعت
ممنون
سلام .
ميتونيد سيگيت چهارترابايتي (مدل نامبر ST4000DM000) بخريد . اين مدل گرچه 5900rpm هستند ولي بازهم پرفورمنس خوبي دارند و براي كارهايي كه ميخواهيد انجام بديد مشكلي ايجاد نميكند و مناسبترين گزينه با توجه به ميزان بودجه و كاربردهايي كه داريد هست .
مدت عمر قابل برآورد و تخمين نيست . ديده شده حتي هارد ديسك نو خيلي زود خراب شده و گاهي اوقات مدت طولاني تري عمر ميكنند .
omid kan
03-03-2015, 18:49
سلام
مشخصات این هارد درست هست و 7200 دور هست ایا؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گارانتی الماس نسبت به اواژنگ چطور است؟بهتره یا نه؟
سرعتش نسبت به وسترن بلو چطوره؟
درصد خرابی سیگیت بیشتره یا وسترن دیجیتال؟
ata.royalfalcon
03-03-2015, 20:23
سلام
مشخصات این هارد درست هست و 7200 دور هست ایا؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گارانتی الماس نسبت به اواژنگ چطور است؟بهتره یا نه؟
سرعتش نسبت به وسترن بلو چطوره؟
درصد خرابی سیگیت بیشتره یا وسترن دیجیتال؟
سلام .
مشخصات نوشته شده در لینکی که دادید درست نیست ، این مدل 5900rpm هست .
WD Blue بخاطر اینکه 7200rpm هست پرفورمنس بهتری مخصوصاً از نظر Access & Seek Time/IOPS در مقایسه با ST4000DM000 دارد ولی نهایت حجم یک ترابایت هست . هر چقدر Access & Seek Time/IOPS بهتر باشد سرعت بوت سیستم عامل ، اجرای نرم افزارها ، لودینگ بازیها بیشتر خواهد بود .
اینکه کدام گارانتی بهتر هست اطلاعی ندارم .
فرق بین Western Digital External My Book Essential و Western Digital External My Book Studio و Western Digital External Hard Drive My Book
چیه؟ کدومش رو برای آرشیو بخرم؟ حدود قیمت اگر میتونید بدید..ممنون
ata.royalfalcon
05-03-2015, 20:34
فرق بین Western Digital External My Book Essential و Western Digital External My Book Studio وWestern Digital External Hard Drive My Book
چیه؟ کدومش رو برای آرشیو بخرم؟ حدود قیمت اگر میتونید بدید..ممنون
مدلهای My Book Essential قدیمی هست و دیگه تولید نمیشود . حتی اگر هم بتونید در بازار پیدا کنید خریدش هم توصیه نمیشود .
My Book Studio جزء مدلهایی هست که برای مک طراحی و ساخته شده اند البته از مدلهای معمولی My Book هم میتوان برای مک استفاده کرد (میبایستی مجدداً فرمت شود) . این مدل بغیر از شکل ظاهر و بدنه آومنیومی تفاوتی با مدلهای عادی (یعنی My Book) ندارد و حتی هارد دیسکهای بکار رفته هم از یک نوع هست . اگر از شکل ، ظاهر و بدنه آومنیومی این مدل خوشتون میاد و تفاوت قیمت با مدلهای عادی برای شما مهم نیست میتونید My Book Studio را انتخاب کنید .
برای آرشیو دیتا ، از بین این سه مدل WD my book را انتخاب کنید .
r0ot$harp
07-03-2015, 12:48
سلام جناب عطا عزیز
من خیلی شمارو تو زحمت انداختم تاحالا. شرمنده
من بازار رو گشتم، برای لپتاپ وسترن، سیگیت، سامسونگ، توشیبا، و یه مارک به نام HGST هست. می خواستم بدونم از بین ای مدل ها برای لپتاپ شما چه گزینه ای رو پیشنهاد می دین. اینم لینک HGST [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ata.royalfalcon
07-03-2015, 18:06
سلام جناب عطا عزیز
من خیلی شمارو تو زحمت انداختم تاحالا. شرمنده
من بازار رو گشتم، برای لپتاپ وسترن، سیگیت، سامسونگ، توشیبا، و یه مارک به نام HGST هست. می خواستم بدونم از بین ای مدل ها برای لپتاپ شما چه گزینه ای رو پیشنهاد می دین. اینم لینک HGST [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .
اول بررسی کنید که کدومشون معتبرترین گارانتی و ارزانترین قیمت را دارند . فرضاً اگر همه این مدلها از نظر قیمت و اعتبار گارانتی در سطح یکسان باشند شخصاً WD یا Seagate را ترجیح میدم .
r0ot$harp
07-03-2015, 18:47
سلام .
اول بررسی کنید که کدومشون معتبرترین گارانتی و ارزانترین قیمت را دارند . فرضاً اگر همه این مدلها از نظر قیمت و اعتبار گارانتی در سطح یکسان باشند شخصاً WD یا Seagate را ترجیح میدم .
تشکر عطا جان
تقریبا همشون ته یه رنچ قیمتی هستن. تو این Review هارد HSGT رو در بالاترین سطح قرار داده. حتی در سایت Blackblaze که خود شما قبلا رفرنس دادین هم هارد HGST رو پایدار ترین هارد معرفی کرده. اما مشکلی که هست هارد HGST که در ایران موجود هست 7.0 میلیمتری هست و از نوع 5400 دور. مشکلش این هست که سرعت نوشتنش به شدت کمه. اما سرعت خواندنش بالا. ممنون می شم این سایت رو یه نگاهی بکنید.
در ضمن در ایران مدل موچود WD WD5000LPVX هست. و یه سوال هم این که میگن 7 میلیمتری ها بهتر از 9.5 میلیمتری ها هستن، به دلیل تک هد شدن راست هست؟؟؟
باتشکر
ata.royalfalcon
07-03-2015, 23:31
تشکر عطا جان
تقریبا همشون ته یه رنچ قیمتی هستن. تو این Review هارد HSGT رو در بالاترین سطح قرار داده. حتی در سایت Blackblaze که خود شما قبلا رفرنس دادین هم هارد HGST رو پایدار ترین هارد معرفی کرده. اما مشکلی که هست هارد HGST که در ایران موجود هست 7.0 میلیمتری هست و از نوع 5400 دور. مشکلش این هست که سرعت نوشتنش به شدت کمه. اما سرعت خواندنش بالا. ممنون می شم این سایت رو یه نگاهی بکنید.
در ضمن در ایران مدل موچود WD WD5000LPVX هست. و یه سوال هم این که میگن 7 میلیمتری ها بهتر از 9.5 میلیمتری ها هستن، به دلیل تک هد شدن راست هست؟؟؟
باتشکر
در مورد ضخامت هفت میلیمتری ، اگر هارد دیسک قبلی 9.5 بوده شاید بتونید با استفاده از چند ورق کاغذ یا مقوا فضاهای خالی را پر کنید طوری که در محفظه هارد دیسک لپتاپ لق نزنه .
بعضی از SSD درایوهای هفت میلیمتری به همراهشون یه صفحه 2.5 میلیمتری ارائه میشه که ضخامتشو به 9.5 میلیمیتر میرسونه . شاید بتونید چنین چیزی رو برای هارد دیسک هم پیدا کنید (مشابه عکس پیوستی) .
در مورد سوال آخر ، مدلهای جدید هفت میلیمتری ، به هر حال یک پلاتر دارند ولی در مورد اینکه چند هد دارند اطلاعی ندارم احتمالاً مدلهای یک ترابایتی در هر دو طرف پلاتر دارای هد هست و حجمهای کمتر فقط در یک طرف پلاتر هد دارد . افزایش در چگالی پلاتر میتواند باعث کاهش در تعداد پلاتر و هدها ، وزن ، ضخامت و از همه مهمتر افزایش در Sequential Transfer rate شود ولی میتواند بر روی Access & Seek Time/IOPS تاثیر منفی بگذارد.
igi jones
08-03-2015, 11:37
سلام
قصد خرید یک هارد 2TB را دارم . قابل حمل باشد . بودجه بسیار کمی دارم ر چه ارزونتر باشد بهتر است . اگر امکانش هست راهنمای کنید .
ata.royalfalcon
08-03-2015, 11:51
سلام
قصد خرید یک هارد 2TB را دارم . قابل حمل باشد . بودجه بسیار کمی دارم ر چه ارزونتر باشد بهتر است . اگر امکانش هست راهنمای کنید .
سلام .
ميتونيد WD Elements يا Seagate Expansion بخريد . حدوداً 335 الي 340 هزار تومن هست .
igi jones
08-03-2015, 12:11
سلام .
ميتونيد WD Elements يا Seagate Expansion بخريد . حدوداً 335 الي 340 هزار تومن هست .
WD Elements از انجایی که ضد شوک ناگهانی نیست . اگر درست مراقبت شود بد سکتور نمیگیرد ؟
ایا هارد داخلی WD Passport Ultra با WD Elements یکی هست ؟ فقط برای ارشیو استفاده میشود
afshin b
08-03-2015, 12:26
WD Elements از انجایی که ضد شوک ناگهانی نیست . اگر درست مراقبت شود بد سکتور نمیگیرد ؟
ایا هارد داخلی WD Passport Ultra با WD Elements یکی هست ؟ فقط برای ارشیو استفاده میشود
هیچ هاردی وقتی روشن هست، ضد ضربه نیست. برای استفاده از هارد باید محتاط باشید خصوصا وقتی روشنه.
اگر همین المنت رو میخواید تهیه کنین من جایی میشناسم ۳۰۰ میدن، خواستید پیام بدید
ata.royalfalcon
08-03-2015, 12:29
آیا این WD Elements از انجایی که ضد شوک ناگهانی نیست . اگر درست مراقبت شود بد سکتور نمیگیرد ؟
اگر بطور اصولي نگهداري و استفاده شود احتمال اينكه دچار مشكلي بشه كم هست .
در مور سوال آخر ؛ به جزء تفاوتهايي در زمينه رمزگذاري اطلاعات و lock كردن هارد ديسك تفاوتي بين هارد ديسكهاي بكار رفته در ايندو مدل وجود ندارد . بنظرم غير منطقي هست كه توليد كننده براي ايندو مدل ، هارد ديسكهاي كاملاً متفاوتي طراحي و توليد كنند . در واقع اكثر توليدكنندگان براي تنوع در محصولات يك مدل را بعنوان پايه انتخاب و با اضافه و يا كسر كردن امكانات محصولات متنوعي را توليد ميكنند .
ferysery
13-03-2015, 23:32
یه سوال
اگه بخام برای یه مادر برد ساتا 2
یعنی سرعت 3 کیک بر ثانیه
یه ssd بخرم که الکی پول سرعت بالای اون ssd (که به واسطه محدودیت کنترولر مادربرد نمیشه از حداکثر سرعت اون ssd استفاده کرد ) رو نپردازم
بهترین انتخاب ssd چی خاهد بود؟ که پول دور نریخته باشم؟
ساتا 2 حداکثر چن مگ بر ثانیه میتونه هندل کنه؟
26-03-2015, 16:55
سلام دوستان
من یه هارد میخوام که به صورت رو میزی باشه و قابلیت اتصال به شبکه ( مودم) رو داشته باشه و قابلیت اتصال به tv از طریق پورت usb رو هم داشته باشه
من هارد های زیادی رو دیدم ولی اون های که قابلیت اتصال به شبکه رو دارن. پورت usb برای اتصال به tv رو ندارن( پورت usb برای اتصال حافظه های دیگه ای مثل فلش دیسک.رو دارن)
دوستان ممنون میشم کمکم کنید و چند مدل که دارای این مشخصه هست رو. به من معرفی کنید
بعضی از دوستان هم گفتن که میتونم از همه جا ارزونتر بخرم! -لطفا راهنمایی کنید
سپاسگذارم....
asussystem1
26-03-2015, 16:57
سلام دوستان
من یه هارد میخوام که به صورت رو میزی باشه و قابلیت اتصال به شبکه ( مودم) رو داشته باشه و قابلیت اتصال به tv از طریق پورت usb رو هم داشته باشه
من هارد های زیادی رو دیدم ولی اون های که قابلیت اتصال به شبکه رو دارن. پورت usb برای اتصال به tv رو ندارن( پورت usb برای اتصال حافظه های دیگه ای مثل فلش دیسک.رو دارن)
دوستان ممنون میشم کمکم کنید و چند مدل که دارای این مشخصه هست رو. به من معرفی کنید
سپاسگذارم....
ata.royalfalcon
26-03-2015, 17:35
سلام دوستان
سپاسگذارم....
سلام .
مدلهايي هستند كه هم NAS باشند و هم DAS (اتصال به سیستم از طریق USB) مثل Akitio Cloud Hybrid ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که البته بعيد ميدونم در بازار كشور موجود باشد .
ظاهراً نیاز شما فقط NAS هست اما بخاطر TV هست که میخواهید این NASد، DAS هم باشه . اگر هم TV شما قابلیت اتصال به شبکه را نداره پیشنهاد میکنم از HD Media Playerـهایی استفاده کنید که میتوانند مدیاهای Share شده در شبکه را پخش کنند .
asussystem1
27-03-2015, 01:00
خیر دوست من. Tvمن پورت lan داره ولی من برای ضبط تصاویر و همچنین استفاده از هارد برای گوشی وتبلت نیاز دارم..
ali_phd71
28-03-2015, 00:10
سلام دوستان
بین این سه فلش کدوم یکی بهتره؟
silicon power
x10 - x20 - x21
با تشکر
با عرض سلام و خسته نباشید
یکی از دوستانم قصد خرید هارد اکسترنال دارد
انتخاباتی که در نظر دارد به این صورت هستند
1. یک هارد 4 ترابایت رومیزی
یا
2. 2 عدد هارد 2 ترابایتی قابل حمل
نظر شما بر روی کدام گزینه از لحاظ قدرت و سرعت، برند و کیفیت میباشد.
ممنونم
با تشکر مسعود
ata.royalfalcon
30-03-2015, 09:27
با عرض سلام و خسته نباشید
یکی از دوستانم قصد خرید هارد اکسترنال دارد
انتخاباتی که در نظر دارد به این صورت هستند
1. یک هارد 4 ترابایت رومیزی
یا
2. 2 عدد هارد 2 ترابایتی قابل حمل
نظر شما بر روی کدام گزینه از لحاظ قدرت و سرعت، برند و کیفیت میباشد.
ممنونم
با تشکر مسعود
سلام .
براي انتخاب از بين دو گزينه پرتابل يا دسكتاپي ، اولاً ميزان بودجه و سپس كاربردهايي كه خواهيد داشت را بايد مشخص كرد . اگر محدوديت بودجه نداريد (قيمت دو عدد هارد ديسك اكسترنال پرتابل دوترابايتي بيشتر از يك هارد ديسك چهارترابايتي خواهد بود) و اگر بدفعات مكرر جابجا ميكنيد پرتابل را انتخاب كنيد در غير اينصورت وقتيكه جابجايي نداريد و قرار هست هميشه روي ميز ثابت باقي بماند چه لزومي هست كه اضافه خرج كنيد ؟
بنظر من قدرت يا سرعت و ... در اين نوع انتخاب (پرتابل يا دسكتاپ) پارامترهاي درجه اولي نخواهند بود . قدرت سرعت برند و كيفيت زماني مطرح ميشود كه بخواهيد از بين دو مدل مشابه ، مناسبترين آنها را انتخاب كنيد مثلاً مدلهاي دسكتاپي Seagate Backup plus يا WD my book .
سلام .
براي انتخاب از بين دو گزينه پرتابل يا دسكتاپي ، اولاً ميزان بودجه و سپس كاربردهايي كه خواهيد داشت را بايد مشخص كرد . اگر محدوديت بودجه نداريد (قيمت دو عدد هارد ديسك اكسترنال پرتابل دوترابايتي بيشتر از يك هارد ديسك چهارترابايتي خواهد بود) و اگر بدفعات مكرر جابجا ميكنيد پرتابل را انتخاب كنيد در غير اينصورت وقتيكه جابجايي نداريد و قرار هست هميشه روي ميز ثابت باقي بماند چه لزومي هست كه اضافه خرج كنيد ؟
بنظر من قدرت يا سرعت و ... در اين نوع انتخاب (پرتابل يا دسكتاپ) پارامترهاي درجه اولي نخواهند بود . قدرت سرعت برند و كيفيت زماني مطرح ميشود كه بخواهيد از بين دو مدل مشابه ، مناسبترين آنها را انتخاب كنيد مثلاً مدلهاي دسكتاپي Seagate Backup plus يا WD my book .
با سلامی مجدد
بسیار ممنونم بابت پاسخگویی صریح و کامل
ایشون انتخابشون هارد دسکتاپ است و از پرتابل صرف نظر کردند.
بنده هم به ایشون WD My Book رو پیشنهاد دادم.
بودجه هم حدودا 500 الی 600 تومن هست.
متشکرم
amirbarca
02-04-2015, 09:28
سلام خدمت آقا ata.ببخشید که اینجا می نویسم.من یه لپ تاپ acer دارم که هاردش یک ترای وسترن آبیه.الان روش ویندوز 7 نصبه.میخواستم ویندوز 7 رو حذف و 8.1 نصب کنم ولی از اونجایی که درایو رزرو ویندوز 8.1 مقدارش 350 مگا بایته ولی 7هفت 100 مگا بایته چه جوری ویندوز 8.1 رو نصب کنم.روش صحیح اینکه همه درایوها رو پاک کنم و با خود وین8.1 از اول پارتیش بندی کنم یا با Acronis Disk Director Home در ویندوز 7 تغییراتو انجام بدم.این درایو رزرو به نظرتون حتمن لازمه؟تو سرعت لود تاثیر داره؟در ضمن الان هاردم mbr و با درایو رزرو 4 تا درایو pri داره و اگه درایو رزرو لازم باشه من 5 تا درایو با اون میخام.الان به نظرتون چند تا درایو pri و چند تا درایو ext خوبه بزارم.با خود ویندوز انجام بدم خوبه یا نرم افزار Acronis Disk Director Home.ممنونم.
ata.royalfalcon
02-04-2015, 11:27
سلام خدمت آقا ata.ببخشید که اینجا می نویسم.من یه لپ تاپ acer دارم که هاردش یک ترای وسترن آبیه.الان روش ویندوز 7 نصبه.میخواستم ویندوز 7 رو حذف و 8.1 نصب کنم ولی از اونجایی که درایو رزرو ویندوز 8.1 مقدارش 350 مگا بایته ولی 7هفت 100 مگا بایته چه جوری ویندوز 8.1 رو نصب کنم.روش صحیح اینکه همه درایوها رو پاک کنم و با خود وین8.1 از اول پارتیش بندی کنم یا با Acronis Disk Director Home در ویندوز 7 تغییراتو انجام بدم.این درایو رزرو به نظرتون حتمن لازمه؟تو سرعت لود تاثیر داره؟در ضمن الان هاردم mbr و با درایو رزرو 4 تا درایو pri داره و اگه درایو رزرو لازم باشه من 5 تا درایو با اون میخام.الان به نظرتون چند تا درایو pri و چند تا درایو ext خوبه بزارم.با خود ویندوز انجام بدم خوبه یا نرم افزار Acronis Disk Director Home.ممنونم.
سلام .
این درایو رزرو به نظرتون حتمن لازمه؟تو سرعت لود تاثیر داره؟
در این درایو فایل های سیستمی مورد نیاز برای بوت ویندوز و همچنین برنامه BitLocker ذخیره میشود . تاثیری بر روی سرعت بوت هم ندارد و برای امنیت بیشتر هست که بصورت یک درایو جداگانه درآمده . پس از نصب ویندوز اگر این پارتیشن حذف شود ویندوز دیگر بوت نخواهد شد .
اگر میخواهید چنین درایوی را اصلاً نداشته باشید میتونید با اسفاده از برنامه هایی مثل Acronis Disk Director Home (بصورت بوتیبل قبل از نصب ویندوز) هارد دیسک را مجدداً پارتیشن بندی کنید (دقت کنید که اولین درایو حتماً Active و Primary باشد) و یا اینکه درایو 100 مگابایتی را به درایو بغل دستی merge کنید (تاکید میکنم درایو بدست آمده از ترکیب ایندو باید Active و Primary باشد) . پس از اتمام پارتیشن بندی و یا هر گونه تغییرات ، اقدام به نصب ویندوز بر روی درایوهای ساخته یا تغییر داده شده توسط Acronis کنید .
ولی از اونجایی که درایو رزرو ویندوز 8.1 مقدارش 350 مگا بایته ولی 7هفت 100 مگا بایته چه جوری ویندوز 8.1 رو نصب کنم.
درایو System reserved هارد دیسک لپتاپم 100 مگابایتی بود ولی مشکلی با نصب win8.1 هم نداشتم . مسئله خاصی برای شما ایجاد شده احیاناً؟
.روش صحیح اینکه همه درایوها رو پاک کنم و با خود وین8.1 از اول پارتیش بندی کنم یا با Acronis Disk Director Home در ویندوز 7 تغییراتو انجام بدم.
اگر میخواهید حتماً این درایو وجود داشته باشد و حجم آنهم حتماً 350 مگابایت باشد ، ساده ترین و صحیح ترین روش همانی هست که خودتان گفتید حدف کلیه درایو ها و پارتیشن بندی مجدد در مرحله نصب ویندوز .
در ضمن الان هاردم mbr و با درایو رزرو 4 تا درایو pri داره و اگه درایو رزرو لازم باشه من 5 تا درایو با اون میخام.الان به نظرتون چند تا درایو pri و چند تا درایو ext خوبه بزارم.با خود ویندوز انجام بدم خوبه یا نرم افزار Acronis Disk Director Home
همانطوریکه خودتان هم میدونید در حالت mbr نهایتاً چهار پارتیشن primary میتونید بسازید . اگر پارتیشن بیشتری لازم دارید و اگر درایو رزرو را حتماً میخواهید داشته باشید الباقی درایوها باید بصورت logical باشد . چهار درایو Primary و یک درایو logical بسازید یا اینکه دو درایو primary (یکی برای درایو رزرو و دیگری برای ویندوز) و الباقی logical . کلاً خیلی فرق نمیکنه بنظر من .
برای ساخت درایوهای logical با برنامه Acronis Disk Director Home اقدام کنید .
نکته آخر :
1. وقتیکه کلیه پارتیشنها را حذف میکنید اطلاعات موجود در آن هم از بین خواهد رفت .
2. در هنگام دستکاری کردن پارتیشنها با استفاده از برنامه Acronis Disk Director Home (مثلاً merge کردن یک درایو با دیگری) ریسک از بین رفتن اطلاعات وجود دارد .
پس توصیه میکنم یک کپی از اطلاعات مهم در جای دیگری داشته باشید .
ali_phd71
04-04-2015, 10:41
سلام دوستان
silicon power
x10 - x20 - x21
با تشکر
دوستان ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
یا هر فلش بهتری اگه میشناسید که otg داشته باشه
:n40:
ali_phd71
05-04-2015, 09:43
نوشته شده توسط ali_phd71 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان
silicon power
x10 - x20 - x21
با تشکر
دوستان ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
یا هر فلش بهتری اگه میشناسید که otg داشته باشه
این سه مدل هم دیدم اینا چطورن:
Kingston DTDUO USB 2.0 OTG Flash Memory - 16GB
Philips Mono Edition USB 3.0 and OTG Flash Memory - 16GB
Adata DashDrive Durable UD320 USB Flash Memory With OTG Adapter - 16GB
با تشکر
hamidrezaaf
05-04-2015, 22:00
سلام ،
من یه هارد اینترنال حداکثر 1 ترا بایتی می خوام. یک مدل مناسب برای هر دو تا شون معرفی می کنم. ( موجود در بازار ، عمر بالا ، سرعت بالا ، پایداری بالا و صدای کم ) از مهمترین فاکتورهای انتخاب من هست
لطف کنید زحمتشو بکشید
ممنون و متشکر
asussystem1
05-04-2015, 22:04
سلام دوستان
چه هاردی رو برای ضبط تصاویر، برای تلویزیون پیشنهاد میکنید
که با کارکرد زیاد مشکلی براش پیش نیاد؟؟:n12:
ata.royalfalcon
06-04-2015, 07:59
سلام ،
من یه هارد اینترنال حداکثر 1 ترا بایتی می خوام. یک مدل مناسب برای هر دو تا شون معرفی می کنم. ( موجود در بازار ، عمر بالا ، سرعت بالا ، پایداری بالا و صدای کم ) از مهمترین فاکتورهای انتخاب من هست
لطف کنید زحمتشو بکشید
ممنون و متشکر
سلام .
يكي از دو مدل WD Blue (مدل نامبر WD10EZEX) و يا Seagate (مدل نامبر ST1000DM003) را ميتونيد انتخاب كنيد .
سلام دوستان
چه هاردی رو برای ضبط تصاویر، برای تلویزیون پیشنهاد میکنید
که با کارکرد زیاد مشکلی براش پیش نیاد؟؟:n12:
سلام .
اينترنال مدنظر شماست يا اكسترنال ؟
براي اينترنال ، اگر بودجه هست بنظر من WD Red را انتخاب كنيد در غير اينصورت WD Purple گزينه مناسبي بنظر ميرسه .
با کارکرد زیاد مشکلی براش پیش نیاد؟؟
فرسودگي ناشي از استهلاك كه هميشه هست ولي بعضي از مدلها عمر مفيد بيشتري در مقايسه با مدلهاي عادي دارند و در كار طولاني مدت و هميشه روشن ماندن (24/7) ضريب اطمينان بيشتري دارند .
hamidrezaaf
06-04-2015, 10:39
سلام .
يكي از دو مدل WD Blue (مدل نامبر WD10EZEX) و يا Seagate (مدل نامبر ST1000DM003) را ميتونيد انتخاب كنيد .
با سلام مجدد آیا WD Black نسبت به WD Blue سرعت بیشتری ندارد ؟ در ضمن یک هارد اکسترنال خوب ( پرسرعت و پردوام ) هم زحمت می کشید ؟
با تشکر وسپاس
حمید رضا
ata.royalfalcon
06-04-2015, 12:52
با سلام مجدد آیا WD Black نسبت به WD Blue سرعت بیشتری ندارد ؟ در ضمن یک هارد اکسترنال خوب ( پرسرعت و پردوام ) هم زحمت می کشید ؟
با تشکر وسپاس
حمید رضا
سلام .
مدلهاي جديد يكترابايتي WD Black يعني (WD1003FZEX) تفاوت سرعت چنداني با WD Blue ندارند . اگر براي نصب و اجراي سيستم عامل و نرم افزارها ميخواهيد حداقل مدل قديميتر يعني WD1002FAEX را بخريد كه از نظر Access Time پرفورمنس بهتري دارد .
در ضمن یک هارد اکسترنال خوب ( پرسرعت و پردوام ) هم زحمت می کشید ؟
پرتابل يا دسكتاپ ؟
hamidrezaaf
06-04-2015, 21:39
سلام .
مدلهاي جديد يكترابايتي WD Black يعني (WD1003FZEX) تفاوت سرعت چنداني با WD Blue ندارند . اگر براي نصب و اجراي سيستم عامل و نرم افزارها ميخواهيد حداقل مدل قديميتر يعني WD1002FAEX را بخريد كه از نظر Access Time پرفورمنس بهتري دارد .
پرتابل يا دسكتاپ ؟
سلام ،
با توجه به اینکه مادربورد مورد نیازم یعنی GIGABYTE H81M-S2PV پورت SATA 6GB/S دارد با توجه به جمیع جهات مابین WD1003FZEX) و WD1002FAEX و WD10EZEX کدام را انتخاب می نمایید؟
در خصوص پرتابل يا دسكتاپ هارد اکسترنال انتخاب اولیه من پرتابل است.
ممنون و متشکر
ata.royalfalcon
06-04-2015, 22:18
سلام ،
با توجه به اینکه مادربورد مورد نیازم یعنی GIGABYTE H81M-S2PV پورت SATA 6GB/S دارد با توجه به جمیع جهات مابین WD1003FZEX) و WD1002FAEX و WD10EZEX کدام را انتخاب می نمایید؟
در خصوص پرتابل يا دسكتاپ هارد اکسترنال انتخاب اولیه من پرتابل است.
ممنون و متشکر
سلام .
بعنوان هارد دیسک اصلی سیستم جهت نصب و اجرای سیستم عامل و نرم افزارها ، شخصاً مدل WD1002FAEX را بیشتر میپسندم و انتخاب میکنم . ضمناً در مقایسه با WD1003FZEX و WD10EZEX ممکن هست صدای بیشتری هم داشته باشد . اگر روی صدا حساس هستید پیشنهاد میکنم WD10EZEX را انتخاب کنید . مدل WD1003FZEX گرچه از فناوریهای جدیدتری بهره مند هست ولی با توجه به اینکه در حد و اندازه های WD10EZEX هست و همچنین قیمت بالاتر آن ، پیشنهاد میکنم کلاً از لیست حذف کنید .
در مورد هارد دیسک اکسترنال ، WD my passport ultra و یا Seagate backup plus slim را انتخاب کنید . هر کدام که ارزانتر و گارانتی بهتری دارند همان را انتخاب کنید .
asussystem1
08-04-2015, 20:22
سلام مجدد دوست عزیز
منظور من هارد اکسترنال هست که از طریق کابل usb به تلویزیون وصل بشه برای ضبط تصاویر و دیدن فیلم از روی هارد از طریق تلویزیون
به نظر شما هارد پورتابل برای تلویزیون مناسب هست، مثلا برای تماشای یک فیلم 2ساعته یا ضبط تصاویر به صورت 1 ساعته مداوم و مشکلی براش پیش نمیاد؟
یا اینکه هارد دسکتاپ بگیرم؟؟
ممنون میشم به صورت کامل راهنماییم کنید:n16:
asussystem1
11-04-2015, 22:57
سلام مجدد دوست عزیز
منظور من هارد اکسترنال هست که از طریق کابل usb به تلویزیون وصل بشه برای ضبط تصاویر و دیدن فیلم از روی هارد از طریق تلویزیون
به نظر شما هارد پورتابل برای تلویزیون مناسب هست، مثلا برای تماشای یک فیلم 2ساعته یا ضبط تصاویر به صورت 1 ساعته مداوم و مشکلی براش پیش نمیاد؟
کسی پیدا نمیشه ما رو راهنمایی کنه:n37:
sdfssdfs
11-04-2015, 23:18
اگه تلویزیونتون قابلیت ضبط داشته باشه با همین هارد های پاسپورتی( اکسترنال) به راحتی میتونی هم ضبط کنی هم ببینی هم دانلود کرده هاتو ببینی سوالتون همینه?!
sent from my nexus
ata.royalfalcon
12-04-2015, 06:51
سلام مجدد دوست عزیز
سلام .
در حالت كلي مشكلي پيش نمياد و بنظر من هم فرقي نميكند پرتابل را انتخاب كنيد يا دسكتاپي . با توجه به ميزان بودجه ، حجم ديتا و اينكه به دفعات زياد جابجا ميكنيد يا خير از بين دسكتاپ يا پرتابل يكي را انتخاب كنيد .
چند نكته :
1. فرسودگي و خرابي (Wear & Tear) ناشي از كار زياد (مخصوصاً Write زياد در يك منطقه خاص نسبت به جاهاي ديگه) يك مسئله عادي محسوب ميشه . هم در مورد هارد ديسك كه داراي اجزاء متحرك هست و هم در مورد ذخيره سازهايي مثل فلش مموري كه اجزاء متحركي ندارند .
2. بعضي از TV ها پورتهاي USB وجود دارد كه علامت HDD كنار آن درج شده . توصيه ميشود كه به اين پورتها متصل كنيد .
3. هارد ديسك اكسترنال را دور از منبع گرمايي قرار بديد مثلاً روي رسيور روشن نذاريد .
4. اول هارد ديسك اكسترنال را در جايي قرار بديد و سپس به TV متصل و روشن كنيد . پس از روشن شدن جابجا نكنيد و يا تكان ندهيد .
alijigari
12-04-2015, 14:45
درود خدمت عطای عزیز
کامپیوتر من 2 تا هارد داره --- هارد دوم را به اشتباه از قسنت manage به صورت اکتیو در اوردم -- چه طوری میتونم هارد را از حالت اکتیو خارج کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]صی_حقخذمثئ.jpg
ata.royalfalcon
12-04-2015, 15:20
درود خدمت عطای عزیز
کامپیوتر من 2 تا هارد داره --- هارد دوم را به اشتباه از قسنت manage به صورت اکتیو در اوردم -- چه طوری میتونم هارد را از حالت اکتیو خارج کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]صی_حقخذمثئ.jpg
سلام .
ميتونيد از طريق Diskpart اقدام كنيد . عكس زير همه چيز گوياست . در cmd تايپ كنيد Diskpart و سپس list disk را وارد كنيد تا ليستي از هارد ديسكهاي موجود نمايش داده شود . با دستور select disk X ديسك مورد نظر را انتخاب كنيد . به جاي X شماره ديسك مورد نظر را تايپ كنيد . سپس دستور list partition را وارد كنيد تا ليست پارتيشن هارد ديسك مورد نظر نشان داده شود . پارتيشن مورد نظر را با دستور select partition X انتخاب كنيد (بجاي X شماره پارتيشن را وارد كنيد) . پس از انتخاب پارتيشن دستور inactive را تايپ و سپس exit را بزنيد . در انتخاب ديسك و پارتيشنها هم خيلي دقت كنيد تا خرابكاري نشود .
alijigari
12-04-2015, 15:27
سلام .
ميتونيد از طريق Diskpart اقدام كنيد . عكس زير همه چيز گوياست . در cmd تايپ كنيد Diskpart و سپس list disk را وارد كنيد تا ليستي از هارد ديسكهاي موجود نمايش داده شود . با دستور select disk X ديسك مورد نظر را انتخاب كنيد . به جاي X شماره ديسك مورد نظر را تايپ كنيد . سپس دستور list partition را وارد كنيد تا ليست پارتيشن هارد ديسك مورد نظر نشان داده شود . پارتيشن مورد نظر را با دستور select partition X انتخاب كنيد (بجاي X شماره پارتيشن را وارد كنيد) . پس از انتخاب پارتيشن دستور inactive را تايپ و سپس exit را بزنيد . در انتخاب ديسك و پارتيشنها هم خيلي دقت كنيد تا خرابكاري نشود .
درود خدمت عطا
تمام اطلاعات از روش میپره ؟
فقط این هارد باید پرایمری باشه کافی هست ؟
ata.royalfalcon
12-04-2015, 17:40
درود خدمت عطا
تمام اطلاعات از روش میپره ؟
فقط این هارد باید پرایمری باشه کافی هست ؟
مشکلی برای اطلاعات پیش نمیاد . روی هارد اکسترنال هم تست کردم .
اگر قصد نصب ویندوز روی آن ندارید لزومی نداره که Active باشه ، همان Primary بودنش کفایت میکنه .
hamidkalak2003
14-04-2015, 21:31
سلام و خسته نباشيد.
يه سري سوال داشتم كه ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
من نياز به هارد دارم. برام داخلي و خارجي بودن مهم نيست. قيمت هم خيلي مهم نيست. قضيه اي كه خييلي برام مهمه، عمري بودن و بدون مشكل بودن و سريع بودنش هست. مصرف اصليه من براي اين هارد، آرشيو فيلم و سريال و عكس و فيلم خانوادگي هست و روي دونه دونه اين فايل ها وسواس دارم.
با توجه به نياز هام بايد بالاتر از ٤ ترابايت باشه(٦يا٨). اولويت با وسترن ديجيتال هست.
پيشاپيش ممنون. اگه اطلاعات ديگه اي نياز هست بگم، بفرمائيد.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ata.royalfalcon
15-04-2015, 07:12
سلام و خسته نباشيد.
يه سري سوال داشتم كه ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
من نياز به هارد دارم. برام داخلي و خارجي بودن مهم نيست. قيمت هم خيلي مهم نيست. قضيه اي كه خييلي برام مهمه، عمري بودن و بدون مشكل بودن و سريع بودنش هست. مصرف اصليه من براي اين هارد، آرشيو فيلم و سريال و عكس و فيلم خانوادگي هست و روي دونه دونه اين فايل ها وسواس دارم.
با توجه به نياز هام بايد بالاتر از ٤ ترابايت باشه(٦يا٨). اولويت با وسترن ديجيتال هست.
پيشاپيش ممنون. اگه اطلاعات ديگه اي نياز هست بگم، بفرمائيد.
سلام .
هارد ديسكها اصولاً غير قابل اعتماد هستند اطلاعات به خاطر يك مشكل ساده نرم افزاري و يا مشكلات حاد سخت افزار ممكن هست از بين برود . بنابراين اون چيزي كه شما دنبالش هستيد (عمري و بدون مشكل بودن) را نميتوانيد پيدا كنيد . اگر به انجمن تعميرات هارد ديسك هم يه سر بزنيد كاربرهاي زيادي را ميبينيد كه دچار مشكل شدند . از آنجايي كه گفتيد قيمت هم خيلي مهم نيست و همچنين مهم بودن تك تك فايلها ، پيشنهاد ميكنم اطلاعات را روي دو و يا حتي چند هارد ديسك ذخيره كنيد.
هارد ديسك اينترنال از سري دسكتاپ فقط WD Green شش ترابايتي موجود هست و بهتر از آن ، WD Red را ميتوانيد انتخاب كنيد . براي اكسترنال هم كه WD my book را ميتوانيد انتخاب كنيد ولي فكر نميكنم شش ترابايتي فعلاً در بازار موجود باشد .
hamidkalak2003
15-04-2015, 09:22
سلام .
هارد ديسكها اصولاً غير قابل اعتماد هستند اطلاعات به خاطر يك مشكل ساده نرم افزاري و يا مشكلات حاد سخت افزار ممكن هست از بين برود . بنابراين اون چيزي كه شما دنبالش هستيد (عمري و بدون مشكل بودن) را نميتوانيد پيدا كنيد . اگر به انجمن تعميرات هارد ديسك هم يه سر بزنيد كاربرهاي زيادي را ميبينيد كه دچار مشكل شدند . از آنجايي كه گفتيد قيمت هم خيلي مهم نيست و همچنين مهم بودن تك تك فايلها ، پيشنهاد ميكنم اطلاعات را روي دو و يا حتي چند هارد ديسك ذخيره كنيد.
هارد ديسك اينترنال از سري دسكتاپ فقط WD Green شش ترابايتي موجود هست و بهتر از آن ، WD Red را ميتوانيد انتخاب كنيد . براي اكسترنال هم كه WD my book را ميتوانيد انتخاب كنيد ولي فكر نميكنم شش ترابايتي فعلاً در بازار موجود باشد .
ممنون عطا خان از پاسختون.
حق با شماست. در غير قابل اعتماد بودن هاردها و در كل هرچيزي كه مدار الكترونيكي داره شكي نيست. منظور من هم انتخاب هاردي با حداقل مخاطره براي ديتا هام بود.
بنظر شما برحسب نياز من، كداميك معقول تر هستند، اينترنال يا اكسترنال؟
اگر اينترنال، كدام:
Wd green- red- black
اگر اكسترنال، معقول هست كه به سمت هاردهاي nas و قابليت raid برم مثل ex2 و ex4 يا خير، به هاردي مثل my book due بسنده كنم؟
درآخر هم عرض كنم كه هيچ وسواسي به wd ندارم و اگر گزينه بهتر و معقولتري هست بفرمائيد.
تشكر فراوان
ata.royalfalcon
15-04-2015, 11:11
ممنون عطا خان از پاسختون.
حق با شماست. در غير قابل اعتماد بودن هاردها و در كل هرچيزي كه مدار الكترونيكي داره شكي نيست. منظور من هم انتخاب هاردي با حداقل مخاطره براي ديتا هام بود.
اگر اينترنال، كدام:
Wd green- red- black
اگر اكسترنال، معقول هست كه به سمت هاردهاي nas و قابليت raid برم مثل ex2 و ex4 يا خير، به هاردي مثل my book due بسنده كنم؟
درآخر هم عرض كنم كه هيچ وسواسي به wd ندارم و اگر گزينه بهتر و معقولتري هست بفرمائيد.
تشكر فراوان
اگر اينترنال، كدام:
Wd green- red- black
در مورد انتخاب از بین اینترنال و یا اکسترنال ؛
1. اگر میخواهید در تمام مدتی که سیستمتان روشن هست هارد ديسك هم روشن و به اطلاعات موجود در آن دسترسی داشته باشید .
2. اگر جابجا نمیکنید (مثلاً با لپتاپ ببرید مسافرت) .
3. اگر فقط روی یک سیستم میخواهید استفاده کنید ، مثلاً قصد ندارید به TV یا به سیستم دیگر متصل کنید (به جای اینکار میتوانید از قابلیت شبکه و DLNA استفاده کنید كه مجبور نباشيد بين چند سيستم جابجا كنيد) .
با توجه به شرایط گفته شده توصیه میکنم هارد دیسک اینترنال انتخاب كنيد که نسبت به هارد دیسکهای اکسترنال امنیت بیشتری دارند و احتمال کمتری هست خراب شود . براي اينترنال ، WD Red را پيشنهاد ميكنم البته اگر فقط براي آرشيو ديتا هست نه نصب و اجراي سيستم عامل و نرم افزارها .
منظورتان my book duo هست كه اينترفيس USB3 دارد ؟
اگر تصميم بر اين هست كه مدلهاي اكسترنال انتخاب كنيد ، براي انتخاب از بين NAS و يا DAS (مدل my book duo) خودتان بايد نياز سنجي كنيد . مثلاً اگر روتر و كارت شبكه پرسرعتي داريد و اگر ميخواهيد اطلاعات را بين سيستمها مختلف و ساير كاربران Share كنيد پس بايد NAS را انتخاب كنيد در غير اينصورت بهتر هست DAS را انتخاب كنيد كه معمولاً قيمت كمتري از NAS هم دارند . اگر بتوانيد my book duo را در بازار پيدا كنيد گزينه بسيار مناسبي هست و براي امنيت بيشتر هم ميتوانيد بصورت RAID1 پيكربندي كنيد . ضمناً هارد ديسكهاي بكار رفته در همين مدل my book duo و حتي مدلهاي Ex2 و Ex4 از نوع WD Red هست .
hamidkalak2003
15-04-2015, 11:33
در مورد انتخاب از بین اینترنال و یا اکسترنال ؛
1. اگر میخواهید در تمام مدتی که سیستمتان روشن هست هارد ديسك هم روشن و به اطلاعات موجود در آن دسترسی داشته باشید .
2. اگر جابجا نمیکنید (مثلاً با لپتاپ ببرید مسافرت) .
3. اگر فقط روی یک سیستم میخواهید استفاده کنید ، مثلاً قصد ندارید به TV یا به سیستم دیگر متصل کنید (به جای اینکار میتوانید از قابلیت شبکه و DLNA استفاده کنید كه مجبور نباشيد بين چند سيستم جابجا كنيد) .
با توجه به شرایط گفته شده توصیه میکنم هارد دیسک اینترنال انتخاب كنيد که نسبت به هارد دیسکهای اکسترنال امنیت بیشتری دارند و احتمال کمتری هست خراب شود . براي اينترنال ، WD Red را پيشنهاد ميكنم البته اگر فقط براي آرشيو ديتا هست نه نصب و اجراي سيستم عامل و نرم افزارها .
منظورتان my book duo هست كه اينترفيس USB3 دارد ؟
اگر تصميم بر اين هست كه مدلهاي اكسترنال انتخاب كنيد ، براي انتخاب از بين NAS و يا DAS (مدل my book duo) خودتان بايد نياز سنجي كنيد . مثلاً اگر روتر و كارت شبكه پرسرعتي داريد و اگر ميخواهيد اطلاعات را بين سيستمها مختلف و ساير كاربران Share كنيد پس بايد NAS را انتخاب كنيد در غير اينصورت بهتر هست DAS را انتخاب كنيد كه معمولاً قيمت كمتري از NAS هم دارند . اگر بتوانيد my book duo را در بازار پيدا كنيد گزينه بسيار مناسبي هست و براي امنيت بيشتر هم ميتوانيد بصورت RAID1 پيكربندي كنيد . ضمناً هارد ديسكهاي بكار رفته در همين مدل my book duo و حتي مدلهاي Ex2 و Ex4 از نوع WD Red هست .
درود بر شما
هارد مورد نيازم فقط براي آرشيو و محافظت از فايلها و استفاده گاه گاه هست. نياز به حمل و اتصال به tv هم نيست. نياز زيادي به nas هم ندارم. براي سيستم و برنامه هم از ssd استفاده ميكنم.
بله منظورم (mybook duo(usb3 هست. مدتي پيش كه تحقيق ميكردم و اين مدل (duo) نظرم رو جلب كرد با wd red آشنا شدم. ولي تو پست هاي سايت ميخوندم كه wd black بهتر و قوي تر و داراي گارانتي بالاتر(اطمينان شركت) هست. با اين وجود كماكان نظر شما روي wd red هست؟(براي اينترنال)
(اين پست، پست نتيجه گيري هست برام)
7-cheshmeh
15-04-2015, 11:41
سلام دوستان:هرچی جستجو کردم مطلب بدرد بخوری پیدا نکردم.هارد مناسب برای تلویزیون چیه؟اگه کسی استفاده کرده مدل هارد و تلویزیون را بنویسه.چون شنیدم تلویزیون ها هر هاردی را پشتیبانی نمیکنن.
ata.royalfalcon
15-04-2015, 13:09
درود بر شما
هارد مورد نيازم فقط براي آرشيو و محافظت از فايلها و استفاده گاه گاه هست. نياز به حمل و اتصال به tv هم نيست. نياز زيادي به nas هم ندارم. براي سيستم و برنامه هم از ssd استفاده ميكنم.
بله منظورم (mybook duo(usb3 هست. مدتي پيش كه تحقيق ميكردم و اين مدل (duo) نظرم رو جلب كرد با wd red آشنا شدم. ولي تو پست هاي سايت ميخوندم كه wd black بهتر و قوي تر و داراي گارانتي بالاتر(اطمينان شركت) هست. با اين وجود كماكان نظر شما روي wd red هست؟(براي اينترنال)
(اين پست، پست نتيجه گيري هست برام)
در مورد WD Black میتوانید انتظار بیشتری از نظر سرعت داشته باشید ولی در مورد عمر مفید و قابلیت اطمینان ، در سایت اصلي چیزی در مورد MTBF یا AFR و ... گفته نشده و بيشتر بر روي بالا بودن پرفورمنس اين مدل تاكيد شده . مدت بيشتر گارانتي شايد با افزايش قيمت جبران شده و ارتباطي با افزايش ضريب اطمينان نداشته باشد . بنظر من از آنجایی که اين مدل از کلاس دسکتاپ هست (مدلهای معمولی جهت نصب در سیستمهای عادی/خانگی) بنظر من از نظر عمر مفید و قابلیت اطمینان نباید تفاوت خاصی با ساير مدلهاي سري دسكتاپ مثل WD Green يا WD Blue داشته باشد . اگر بدنبال هارد دیسکی با عمر مفید و قابلیت اطمینان بیشتری هستید باید از كلاسهاي متفاوت و بالاتر مثل WD Red و يا حتي WD Re انتخاب كنيد .
با اين وجود كماكان نظر شما روي wd red هست؟(براي اينترنال)
اگر تصميم داريد كه اينترنال انتخاب كنيد ، بنظر من WD Red گزينه مناسبي براي كاري كه ميخواهيد انجام بديد هست .
hamidkalak2003
15-04-2015, 15:03
در مورد WD Black میتوانید انتظار بیشتری از نظر سرعت داشته باشید ولی در مورد عمر مفید و قابلیت اطمینان ، در سایت اصلي چیزی در مورد MTBF یا AFR و ... گفته نشده و بيشتر بر روي بالا بودن پرفورمنس اين مدل تاكيد شده . مدت بيشتر گارانتي شايد با افزايش قيمت جبران شده و ارتباطي با افزايش ضريب اطمينان نداشته باشد . بنظر من از آنجایی که اين مدل از کلاس دسکتاپ هست (مدلهای معمولی جهت نصب در سیستمهای عادی/خانگی) بنظر من از نظر عمر مفید و قابلیت اطمینان نباید تفاوت خاصی با ساير مدلهاي سري دسكتاپ مثل WD Green يا WD Blue داشته باشد . اگر بدنبال هارد دیسکی با عمر مفید و قابلیت اطمینان بیشتری هستید باید از كلاسهاي متفاوت و بالاتر مثل WD Red و يا حتي WD Re انتخاب كنيد .
اگر تصميم داريد كه اينترنال انتخاب كنيد ، بنظر من WD Red گزينه مناسبي براي كاري كه ميخواهيد انجام بديد هست .
قيمت wd re رو نميدونم، هارد بسيار خوبي بايد باشه اينطور كه از مشخصات سايتش معلومه ولي به احتمال زياد wd red رو خواهم خريد.
مجدد تشكر از راهنمايي هاتون.
KENWOOD_10
19-04-2015, 01:42
سلام.من هارد سیستمم بدسکتور گرفت و بعد از حدود 4 سال به فنا رفت!!! الان مجبورم یک هارد 1 ترا بخرم...طبق تحقیقاتی که کردم میگن وسترن بلک از همه عالی هم از لحاظ سرعت و هم از لحاظ طول عمر ..ولی خیلی گرونه!!!
در رده میانی میگن وسترن بلو خوبه و سیگیت سری باراکودا...
جایی دیدم که گفته بودن سرعت سیگیت باراکودا با وسترن بلک برابری میکنه ولی درصد خرابی سیگیت از وسترن بیشتره و طول عمر پایینی داره!!!!
حالا میخواستم بدونم نظر شما راجع به این هاردها چیه و کدومو پیشنهاد میکنین؟؟
اگه اولویت اولم طول عمر بالای هارد در استفاده زیاد از سیستم باشه کدوم رو پیشنهاد میدین؟؟
ata.royalfalcon
19-04-2015, 08:30
سلام.من هارد سیستمم بدسکتور گرفت و بعد از حدود 4 سال به فنا رفت!!! الان مجبورم یک هارد 1 ترا بخرم...طبق تحقیقاتی که کردم میگن وسترن بلک از همه عالی هم از لحاظ سرعت و هم از لحاظ طول عمر ..ولی خیلی گرونه!!!
در رده میانی میگن وسترن بلو خوبه و سیگیت سری باراکودا...
جایی دیدم که گفته بودن سرعت سیگیت باراکودا با وسترن بلک برابری میکنه ولی درصد خرابی سیگیت از وسترن بیشتره و طول عمر پایینی داره!!!!
حالا میخواستم بدونم نظر شما راجع به این هاردها چیه و کدومو پیشنهاد میکنین؟؟
اگه اولویت اولم طول عمر بالای هارد در استفاده زیاد از سیستم باشه کدوم رو پیشنهاد میدین؟؟
سلام .
با توجه به بودجه محدودي كه داريد و نميتوانيد WD Black را بخريد پيشنهاد ميكنم همان WD Blue را انتخاب كنيد .
طبق تحقیقاتی که کردم میگن وسترن بلک از همه عالی هم از لحاظ سرعت و هم از لحاظ طول عمر
1. امكانش هست بگيد منابع تحقيقاتتون در مورد طول عمر هارد ديسك WD Black چي بوده ؟ والا من هرچي ميگردم حداقل در مورد MTBF يا AFR اين مدل هارد ديسك و مدلهاي همكلاس مثل WD Green يا WD Blue نتيجه معتبري پيدا نميكنم كه بتوان مقايسه اي از نظر ضريب اطمينان داشت . منهم ميتونم يك نظري داشته باشم كه WD Green چون 5400rpm هست پس ميتواند عمر مفيد بيشتري در مقايسه با WD Black داشته باشد ! آيا ميتوانيد دليلي بياريد براي رد نظريه من ؟
پست 1145# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همين تاپيك را هم مطالعه كنيد.
2. مدلهاي جديد WD Black يعني WD1003FZEX از نظر پرفورمنس هيچ مزيت و برتري نسبت به WD Blue ندارد . اگر خواستيد WD Black انتخاب كنيد مدلهاي قديميتر يعتي WD1002FAEX را انتخاب كنيد .
KENWOOD_10
19-04-2015, 12:01
سلام .
با توجه به بودجه محدودي كه داريد و نميتوانيد WD Black را بخريد پيشنهاد ميكنم همان WD Blue را انتخاب كنيد .
1. امكانش هست بگيد منابع تحقيقاتتون در مورد طول عمر هارد ديسك WD Black چي بوده ؟ والا من هرچي ميگردم حداقل در مورد MTBF يا AFR اين مدل هارد ديسك و مدلهاي همكلاس مثل WD Green يا WD Blue نتيجه معتبري پيدا نميكنم كه بتوان مقايسه اي از نظر ضريب اطمينان داشت . منهم ميتونم يك نظري داشته باشم كه WD Green چون 5400rpm هست پس ميتواند عمر مفيد بيشتري در مقايسه با WD Black داشته باشد ! آيا ميتوانيد دليلي بياريد براي رد نظريه من ؟
پست 1145# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همين تاپيك را هم مطالعه كنيد.
2. مدلهاي جديد WD Black يعني WD1003FZEX از نظر پرفورمنس هيچ مزيت و برتري نسبت به WD Blue ندارد . اگر خواستيد WD Black انتخاب كنيد مدلهاي قديميتر يعتي WD1002FAEX را انتخاب كنيد .
ممنون بابت پاسختون...1-منبع خاص و مهمی نبوده...همین انجمن ها و فروم های ایرانی بوده!!! بیشتر افراد در زمینه طول عمر زیاد WD Black متفق القول بودن !!! منم نپرسیدم منبعتون چیه!!!؟خیر دوست عزیز به نظرم این چیزیه که بیشتر باید تعمیرکاران هارد در موردش جواب بدن...و بگن بیشتر چه هاردی برای تعمیر دارن!!
توی این سایت هم مطالب جالبی نوشته شده ولی رنگبندی مشخص نکرده!!
2-از کجا میتونم سری قبلی رو خریداری کنم...من شهرستان هستم و حتی همین مدل جدیدش بعید میدونم اینجا گیر بیاد چه برسه به مدل قدیمیش!!
ایا وسترن بلو هم بین سری قبل و جدیدش تفاوت هست؟
سیگیت باراکودا چطور؟؟
3-دلیل شما برای اینکه میگین سیگیت طول عمر پایینتری نسبت به وسترن داره چیه؟؟؟از کجا باید بدونم سرعت سیگیت باراکودا از بلو بالاتره و با بلک برابری میکنه؟؟
اینم دو تا عکس از مقایسه سری قدیم و جدید بلک با باراکودا و گرین:به نظر جدید بلک بهتره!!
ata.royalfalcon
19-04-2015, 14:55
ممنون بابت پاسختون...1-منبع خاص و مهمی نبوده...همین انجمن ها و فروم های ایرانی بوده!!! بیشتر افراد در زمینه طول عمر زیاد WD Black متفق القول بودن !!! منم نپرسیدم منبعتون چیه!!!؟خیر دوست عزیز به نظرم این چیزیه که بیشتر باید تعمیرکاران هارد در موردش جواب بدن...و بگن بیشتر چه هاردی برای تعمیر دارن!!
توی این سایت هم مطالب جالبی نوشته شده ولی رنگبندی مشخص نکرده!!
2-از کجا میتونم سری قبلی رو خریداری کنم...من شهرستان هستم و حتی همین مدل جدیدش بعید میدونم اینجا گیر بیاد چه برسه به مدل قدیمیش!!
سیگیت باراکودا چطور؟؟
3-دلیل شما برای اینکه میگین سیگیت طول عمر پایینتری نسبت به وسترن داره چیه؟؟؟از کجا باید بدونم سرعت سیگیت باراکودا از بلو بالاتره و با بلک برابری میکنه؟؟
اینم دو تا عکس از مقایسه سری قدیم و جدید بلک با باراکودا و گرین:به نظر جدید بلک بهتره!!
تستهايي كه گذاشتيد كامل و كاربردي نيست .
جدول زیر که برگرفته از نتایج قسمت Extra Test برنامه HD Tune Pro هست ؛ عملکرد هارد دیسک قدیمیتر WD1002FAEX در پارامترهایی مثل Access & Seek Time/IOPS بهتر از مدل جدیدتر WD1003FZEX هست . ولی مدل جدیدتر در پارامترهایی مثل Sequential Outer/middle/inner عملکرد بهتری دارد که ناشی از افزایش چگالی ذخیره سازی هر پلاتر هست . دقت کنید که برای افزایش سرعت بوت سیستم عامل و اجرای نرم افزارها و لودينگ بازيها ، Access & Seek Time/IOPS پارامترهای مهمتری هست و بايد توجه بيشتري روي اين پارامترها بشه . بيشترين تاثير Sequential Transfer rate در كپي پيستهاي اطلاعات هست .
البته مدلهاي جديد بنظر كم صداتر هستند .
WD1003FZEX
WD1002FAEX
سیگیت باراکودا چطور؟؟
اگر WD Blue انتخاب ميكنيد حتماً WD10EZEX را انتخاب كنيد ، مدل يكترابايتي ديگري هم هست (WD10EALX) كه 32MB Cache دارد . براي سيگيت يكترابايتي هم ST1000DM003 پيشنهاد ميشود .
3-دلیل شما برای اینکه میگین سیگیت طول عمر پایینتری نسبت به وسترن داره چیه؟؟؟
من جايي چنين چيزي را نگفتم و اگر مدلي پيشنهاد بدم سيگيت هم در ليست خواهد بود . شايد ساير دوستان به اين موضوع اشاره كردند .
از کجا باید بدونم سرعت سیگیت باراکودا از بلو بالاتره و با بلک برابری میکنه؟؟
با جستجوي ساده اي در اينترنت ، ظاهراً سيگيت ST1000DM003 پرفورمنس بهتري در مقايسه با WD Blue دارد . البته تستها روي يك سيستم و در شرايط يكسان انجام نشده و شايد چندان قابل مقايسه با هم نباشند .
KENWOOD_10
19-04-2015, 18:42
از پاسختون سپاسگذارم...
شما نگفتین که سیگیت طول عمر کمتری داره ولی در حالی که میگین سرعت سیگیت باراکودا از وسترن بلو بیشتره ولی بازم وسترن بلو رو پیشنهاد دادین!!!(#1148 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
حودم واقعا گیج شدم!!! از طرفی میگن سرعت سیگیت بیشتره ولی طول عمرش پایین و از اون طرف میگن بلو از سیگیت کم سرعت تره ولی طول عمرش بالا نمیدونم به کدوم حرف اطمینان کنم و ملاکشون چی بوده...مخصوصا برای طول عمر!!!
به نظر شما واقعا طول عمر سیگیت کمتره و نسبت به بلو بیشتر دچار خرابی میشه؟؟جواب دقیق این سوال رو از کجا پیدا کنم؟
به نظر شما سیگیت بخرم یا وسترن بلو...در حالی که تفاوت اندک قیمتی دارن!!!
KENWOOD_10
21-04-2015, 11:31
از پاسختون سپاسگذارم...
شما نگفتین که سیگیت طول عمر کمتری داره ولی در حالی که میگین سرعت سیگیت باراکودا از وسترن بلو بیشتره ولی بازم وسترن بلو رو پیشنهاد دادین!!!(#1148 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
حودم واقعا گیج شدم!!! از طرفی میگن سرعت سیگیت بیشتره ولی طول عمرش پایین و از اون طرف میگن بلو از سیگیت کم سرعت تره ولی طول عمرش بالا نمیدونم به کدوم حرف اطمینان کنم و ملاکشون چی بوده...مخصوصا برای طول عمر!!!
به نظر شما واقعا طول عمر سیگیت کمتره و نسبت به بلو بیشتر دچار خرابی میشه؟؟جواب دقیق این سوال رو از کجا پیدا کنم؟
به نظر شما سیگیت بخرم یا وسترن بلو...در حالی که تفاوت اندک قیمتی دارن!!!
سلام.من هاردم خریدم...اما بازم لطفا به سوالم جواب بدین...
دلیل بالا بودن قیمت دلاری وسترن بلو نسبت به سیگیت باراکودا در چیه؟؟آیا جنس گرونتر بهتره؟
M.Sadegh.M
22-04-2015, 13:31
با سلام
مشخصات سیستم فعلی من این هست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در زمان بستن این کیس به دلیلِ نبود بودجه یک WD Green تهیه کردم الان میخوام هاردِ فعلی را برایِ آرشیو استفاده کنم و یک هاردِ جدید بخرم و یک رم دیگه بهش اضافه کنم به نظرتون ارزش داره برا این سیستم خرج کردن؟
اصلاً با پاورِ فعلی میتونم میتونم این قطعاتی که گفتم را اضافه کنم؟
الان برای افزایش کارایی سیستم من دو حالت در نظر دارم چون یک مقدار قدیمی شده:
1- پیشنهاد میکنید که یک SSD 64 برای ویندوز و نرم افزارهایی که استفاده میکنم اضافه کنم و یک هارد معمولی هم کنارش اضافه کنم شنیده بودم یک سری هارد هست که دو منظوره هست و داخلش SSD هم داره اونا پیشنهاد میشه؟
2- پیشنهاد میکنید کلا یک هاردِ با کیفیت بخرم و SSD را بیخیال بشم و این پول را برا رم هزینه کنم؟
کلا استفاده از SSD را برا سیستمم پیشنهاد میکنید با توجه به مشخصات سیستم(مادربورد) اصلا کارایی و افزایش سرعتِ محسوسی داره؟
ممنون میشم در موردِ هر دوحالت راهنمایی کنید که چه محصولی هم تهیه کنم.
سپاس فراوان:n16:
omid kan
27-04-2015, 12:25
سلامدوستان ارزش داره صد تومن بیشتر بدم به جای wd green 4tb 64mb buffer هارد seagate hybrid 4tb+8gb sshd بخرم؟از لحاظ دوام کدوم بهتره؟
ata.royalfalcon
27-04-2015, 19:51
سلامدوستان ارزش داره صد تومن بیشتر بدم به جای wd green 4tb 64mb buffer هارد seagate hybrid 4tb+8gb sshd بخرم؟از لحاظ دوام کدوم بهتره؟
سلام .
کاربردتان چی هست ؟ اگر فقط برای آرشیو دیتا هست که WD Green برای اینکار کفایت میکند و لزومی نداره که خرج اضافی کنید ، برای آرشیو دیتا حتی اگر هم میخواهید سرعت بیشتری داشته باشید بازهم میتوانید مدلهای عادی Seagate را انتخاب کنید .
Seagate Hybrid را زمانی انتخاب کنید که میخواهید روی آن سیستم عامل ، نرم افزار نصب و اجرا کنید .
omid kan
27-04-2015, 20:24
سلام .
کاربردتان چی هست ؟ اگر فقط برای آرشیو دیتا هست که WD Green برای اینکار کفایت میکند و لزومی نداره که خرج اضافی کنید ، برای آرشیو دیتا حتی اگر هم میخواهید سرعت بیشتری داشته باشید بازهم میتوانید مدلهای عادی Seagate را انتخاب کنید .
Seagate Hybrid را زمانی انتخاب کنید که میخواهید روی آن سیستم عامل ، نرم افزار نصب و اجرا کنید .
سلام چون سرعتش زیاده می خواهم برای نصب ویندوز و گیم
راستی سرعتش نسبت به وسترن بلو و اس اس دی چطوره؟
ata.royalfalcon
27-04-2015, 22:27
سلام چون سرعتش زیاده می خواهم برای نصب ویندوز و گیم
راستی سرعتش نسبت به وسترن بلو و اس اس دی چطوره؟
سلام .
از نظر سرعت Copy/Paste فایلهای حجیم ، هارد دیسکهای هایبریدی تفاوتی با هارد دیسکهای عادی مشابه خودش ندارند ولی از نظر سرعت بوت سیستم عامل و اجرای نرم افزارها بهتر از هارد دیسکها هستند ولی بازهم به پای SSD ها نمیرسند چون فقط قسمتهای پر استفاده اطلاعات بر روی قسمت SSD هارد دیسکهای هایبریدی Cache میشوند نه تمامی آنها . ضمناً باید مدتی از سیستم استفاده کنید تا اطلاعات پراستفاده تشخیص داده بشه تا با Cache کردن آنها بر روی قسمت SSD ، سرعتش بهتر شود (همون لحظه اول انتظار سرعت بالا را نداشته باشید) .
برای مقایسه کلی میتونید ویدئوی زیر را هم ببینید .
SSD vs. HDD vs. Seagate Hybrid SSHD.mp4 - 35.0 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Hybrid Drive Perfomance Comparison with SDD and HDD.mp4 - 6.1 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر بودجه هست بنظرم بهتره که SSD بخرید اگر روی سرعت حساس هستید .
omid kan
28-04-2015, 11:06
سلام
سرعت برام مهمه اما مهمتر از اون حجم برای مهمه
این کلیپ هایی رو که گذاشتید دیدم و تفاوت بین ssd با sshd در هنگام بوت 4 ثانیه و برنامه یکم بیشتر ولی نصبت به hdd سرعت بسیار بالاتری داشت
کلا به 4 ترا حجم نیاز دارم و بوت و اجرا برنامه بالاتر ار وسترن بلو
با ابن تفاصیر به جای خرید
wd green 4tb 64mb buffer هارد seagate hybrid 4tb+8gb sshd بهتر نیست؟
ata.royalfalcon
28-04-2015, 11:44
سلام
سرعت برام مهمه اما مهمتر از اون حجم برای مهمه
این کلیپ هایی رو که گذاشتید دیدم و تفاوت بین ssd با sshd در هنگام بوت 4 ثانیه و برنامه یکم بیشتر ولی نصبت به hdd سرعت بسیار بالاتری داشت
کلا به 4 ترا حجم نیاز دارم و بوت و اجرا برنامه بالاتر ار وسترن بلو
با ابن تفاصیر به جای خرید
wd green 4tb 64mb buffer هارد seagate hybrid 4tb+8gb sshd بهتر نیست؟
سلام .
اگر سرعت بوت و اجراي نرم افزارها براي شما مهم هست كه WD Green را بايد فراموش كنيد ، چون اين مدل 5400rpm هست و اساساً براي آرشيو ديتاهايي هست كه نيازي به سرعت بالاي خواندن و نوشتن ندارند .
desperado
01-05-2015, 22:49
با سلام
اصولا از لحاظ آرشیو کردن اطلاعات هارد اکسترنال بهتره یا اینترنال؟
آیا هارد های اینترنال این قابلیت را دارند که در صورت نیاز نداشتن به آن ،برق آن قطع شود تا استهلاک کمتری داشته باشند؟
هارد هایی که قابلیت بک اپ گیری دارند ایا از فضای خود هارد برای بک اب گیری استفاده میکنند؟یعنی مثلا اگه ما یه هارد 1 ترا داشته باشیم و قابلیت بک اپ گیری داشته باشه و 1 ترا اطلاعات داشته باشیم این اطلاعات کجا بکآپ گرفته میشه؟(با توجه به اینکه ظرفیت هارد پر شده!)
پیشنهاد شما برای خرید هارد (اکسترنال یا اینترنال)صرفا برای آرشیو اطلاعات با ماندگاری بالا و نیاز نبودن به سرعت زیاد هارد با ظرفیت 1 ترا چیه؟ترجیحا 2 یا 3 نمونه پیشنهاد بدین.ممنون
ata.royalfalcon
02-05-2015, 15:35
با سلام
آیا هارد های اینترنال این قابلیت را دارند که در صورت نیاز نداشتن به آن ،برق آن قطع شود تا استهلاک کمتری داشته باشند؟
هارد هایی که قابلیت بک اپ گیری دارند ایا از فضای خود هارد برای بک اب گیری استفاده میکنند؟یعنی مثلا اگه ما یه هارد 1 ترا داشته باشیم و قابلیت بک اپ گیری داشته باشه و 1 ترا اطلاعات داشته باشیم این اطلاعات کجا بکآپ گرفته میشه؟(با توجه به اینکه ظرفیت هارد پر شده!)
پیشنهاد شما برای خرید هارد (اکسترنال یا اینترنال)صرفا برای آرشیو اطلاعات با ماندگاری بالا و نیاز نبودن به سرعت زیاد هارد با ظرفیت 1 ترا چیه؟ترجیحا 2 یا 3 نمونه پیشنهاد بدین.ممنون
سلام .
باید ابتدا نحوه استفاده از هارد دیسک و اطلاعات موجود در آنرا مشخص کنید تا انتخاب بهینه ای داشت . همانطوریکه قبلاً هم گفته بودم :
2. اگر بطور دائمی جابجا نمیکنید (مثلاً با خودتان به محل کار ببرید یا به کسی بدید) .
3. اگر فقط روی یک سیستم میخواهید استفاده کنید ، مثلاً قصد ندارید به TV یا به سیستم دیگر متصل کنید .
با توجه به شرایط گفته شده توصیه میکنم هارد دیسک اینترنال انتخاب كنيد که نسبت به هارد دیسکهای اکسترنال امنیت و کارائی بیشتری دارند و احتمال کمتری هست خراب شود .
میتونید از Power option زمان مورد نیازی که هارد دیسک باید بیکار بماند تا sleep شود را تعیین کنید (در مورد بعضی از هارد دیسکها مثل WD Green مستقل از سیستم عامل اینکار انجام میشود) . ضمناً بایستی کلیه پارتیشنها مربوطه un-mount بشوند تا ناخواسته مثلاً توسط آنتی ویروس دوباره فعال نشوند ولی بازهم در هنگام روشن کردن سیستم تمام هارد دیسکهای متصل به آن سیستم روشن میشوند که بجزء استفاده از هارد دیسکها و مادربردها و یا کارتهای RAIDـیی که از قابلیت Power-up in standby پشتیبانی میکنند راه دیگری وجود ندارد یا اینکه میتونید کابل برق هارد دیسکها را قطع کنید که من این روش را به خاطر اشکالات احتمالی که ایجاد میکنه از جمله فرسودگی و خرابی کانکتورها بخاطر قطع و وصلی مکرر توصیه نمیکنم .
خود هارد دیسکها که قابلیت بکآپ گیری ندارند . کار بکآپ گیری به عهده نرم افزاری هست که شما روی سیستم نصب میکنید . حالا این نرم افزار میتونه توسط سازنده هارد دیسک ارائه شده باشه (مثل WD Smart ware توسط وسترن دیجیتال) یا اینکه بطور جداگانه از اینترنت دانلود کنید (مثل نرم افزار GoodSync) . مبداً و مقصد و دیگر جزئیات مثلاً نوع فایلهایی که باید بکآپ گرفته شوند و ... را خودتان مشخص میکنید تا عملیات بکآپ انجام شود . هر کدام از این نرم افزارها قابلیتهای مختلفی دارند که باید تست کنید و ببینید کدام نرم افزار با انتظارات شما بیشتر هماهنگی دارد مثلاً بعضی از نرم افزارها قابلیت Sync شدن را هم دارند که میتوانند هرگونه تغییراتی که در مبدا ایجاد میشود بطور اتوماتیک در مقصد هم اعمال کنند و چندین مورد دیگه . در مورد جمله داخل پرانتزی که گفته بودید اگر ظرفیت هارد دیسک پر شود به هر حال عملیات بکآپ گیری متوقف میشود .
با توجه به توضیحات داده شده ، ابتدا خودتان تصمیم بگیرید هارد دیسک اینترنال میخواهید یا اکسترنال تا مدل مناسب پیشنهاد بشه .
desperado
03-05-2015, 08:58
سلام .
باید ابتدا نحوه استفاده از هارد دیسک و اطلاعات موجود در آنرا مشخص کنید تا انتخاب بهینه ای داشت . همانطوریکه قبلاً هم گفته بودم :
2. اگر بطور دائمی جابجا نمیکنید (مثلاً با خودتان به محل کار ببرید یا به کسی بدید) .
3. اگر فقط روی یک سیستم میخواهید استفاده کنید ، مثلاً قصد ندارید به TV یا به سیستم دیگر متصل کنید .
با توجه به شرایط گفته شده توصیه میکنم هارد دیسک اینترنال انتخاب كنيد که نسبت به هارد دیسکهای اکسترنال امنیت و کارائی بیشتری دارند و احتمال کمتری هست خراب شود .
میتونید از Power option زمان مورد نیازی که هارد دیسک باید بیکار بماند تا sleep شود را تعیین کنید (در مورد بعضی از هارد دیسکها مثل WD Green مستقل از سیستم عامل اینکار انجام میشود) . ضمناً بایستی کلیه پارتیشنها مربوطه un-mount بشوند تا ناخواسته مثلاً توسط آنتی ویروس دوباره فعال نشوند ولی بازهم در هنگام روشن کردن سیستم تمام هارد دیسکهای متصل به آن سیستم روشن میشوند که بجزء استفاده از هارد دیسکها و مادربردها و یا کارتهای RAIDـیی که از قابلیت Power-up in standby پشتیبانی میکنند راه دیگری وجود ندارد یا اینکه میتونید کابل برق هارد دیسکها را قطع کنید که من این روش را به خاطر اشکالات احتمالی که ایجاد میکنه از جمله فرسودگی و خرابی کانکتورها بخاطر قطع و وصلی مکرر توصیه نمیکنم .
خود هارد دیسکها که قابلیت بکآپ گیری ندارند . کار بکآپ گیری به عهده نرم افزاری هست که شما روی سیستم نصب میکنید . حالا این نرم افزار میتونه توسط سازنده هارد دیسک ارائه شده باشه (مثل WD Smart ware توسط وسترن دیجیتال) یا اینکه بطور جداگانه از اینترنت دانلود کنید (مثل نرم افزار GoodSync) . مبداً و مقصد و دیگر جزئیات مثلاً نوع فایلهایی که باید بکآپ گرفته شوند و ... را خودتان مشخص میکنید تا عملیات بکآپ انجام شود . هر کدام از این نرم افزارها قابلیتهای مختلفی دارند که باید تست کنید و ببینید کدام نرم افزار با انتظارات شما بیشتر هماهنگی دارد مثلاً بعضی از نرم افزارها قابلیت Sync شدن را هم دارند که میتوانند هرگونه تغییراتی که در مبدا ایجاد میشود بطور اتوماتیک در مقصد هم اعمال کنند و چندین مورد دیگه . در مورد جمله داخل پرانتزی که گفته بودید اگر ظرفیت هارد دیسک پر شود به هر حال عملیات بکآپ گیری متوقف میشود .
با توجه به توضیحات داده شده ، ابتدا خودتان تصمیم بگیرید هارد دیسک اینترنال میخواهید یا اکسترنال تا مدل مناسب پیشنهاد بشه .
با سلام.اون قسمتی که فرمودید خود هارد قابلیت بکاپ گیری ندارند در تبلیغ بعضی از هاردها گفته میشه که دارای دکمه جهت بک آب گیری اطلاعات!!منظور چیه؟
و با بکاپ گیری از اطلاعات هارد با نرم افزار هایی که معرفی کردید احتمال از بین رفتن اطلاعات چقدر کمتر میشه؟
با توجه به توضیحاتی که فرمودید فکر کنم هارد اکسترنال بیشتر بدردم بخوره چون صرفا جهت آرشیو میخام استفاده کنم و نیازی ندارم که مدام به محتویات هارد دسترسی داشته باشم.لطفا راهنمایی بفرمایید
Firebirds
03-05-2015, 09:37
سلام دوستان،
هارد 2.5 اینچی با ظرفیت 500 یا به بالا برای Laptop چی پیشنهاد میدید ؟
ata.royalfalcon
03-05-2015, 09:42
با سلام.اون قسمتی که فرمودید خود هارد قابلیت بکاپ گیری ندارند در تبلیغ بعضی از هاردها گفته میشه که دارای دکمه جهت بک آب گیری اطلاعات!!منظور چیه؟
و با بکاپ گیری از اطلاعات هارد با نرم افزار هایی که معرفی کردید احتمال از بین رفتن اطلاعات چقدر کمتر میشه؟
با توجه به توضیحاتی که فرمودید فکر کنم هارد اکسترنال بیشتر بدردم بخوره چون صرفا جهت آرشیو میخام استفاده کنم و نیازی ندارم که مدام به محتویات هارد دسترسی داشته باشم.لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام .
عملكرد دكمه بكآپ گيري كه در بعضي از مدلهاي هارد ديسك اكسترنال موجود هست بازهم كاملاً وابسته به برنامه اي هست كه از قبل بايد بر روي سيستم نصب و اجرا شده باشند. مثلاً در مدل adata nobility nh03 قبل از اينكه دكمه بكآپ گيري را فشار بديد ، برنامه PCCloneEX بايد قبلاً نصب و اجرا شده باشد طوريكه آيكون آن برنامه در System Tray موجود باشد . تعيين مبدا ، مقصد و هرگونه تنظيمات ديگر در همان برنامه قابل انجام هست (توضيحات در user manual موجوده) .
احتمال از بين رفتن اطلاعات دقيقاً به همان اندازه اي هست كه از روش ساده Copy/paste و اعمال تغييرات بصورت دستي استفاده ميكرديد . در واقع مهمترين مزيت نرم افزارهاي بكآپ گيري اين هست كه همين عمليات Copy / Paste اطلاعات و سينك كردن هرگونه تغييرات را بطور خودكار انجام ميدهند كه در وقتتان صرفه جويي ميشود.
با توجه به اينكه فقط يكترابايتي ميخواهيد ميتونيد يكي از دو مدل Seagate Backup Plus Slim يا WD my passport ultra بخريد . هر كدام كه قيمت كمتر و گارانتي بهتري دارند همان را انتخاب كنيد .
moghaddas mfa
03-05-2015, 12:21
با عرض سلام وخسته نباشی خدمت همه دوستان
من یه سیستم دارم که قدیمی هست
مادربورد گیگا هست که رم 4گیگ ddr3 . سی پی یو هم e7500 هستش .
هاردم 250 هست که کامل پر شده حالا میخوام یه هارد 1 ترا بخرم.....
به نظرتون چه مارکی بخرم و به چه مشخصاتی توجه کنم خوبه....
یه هارد یه مغازه دیدم توشیبا بود 185 قیمتش به نظرتون خوبه؟هارد خودمو چند بفروشم خوبه؟
[][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[]
ata.royalfalcon
03-05-2015, 13:35
با عرض سلام وخسته نباشی خدمت همه دوستان
من یه سیستم دارم که قدیمی هست
مادربورد گیگا هست که رم 4گیگ ddr3 . سی پی یو هم e7500 هستش .
هاردم 250 هست که کامل پر شده حالا میخوام یه هارد 1 ترا بخرم.....
به نظرتون چه مارکی بخرم و به چه مشخصاتی توجه کنم خوبه....
یه هارد یه مغازه دیدم توشیبا بود 185 قیمتش به نظرتون خوبه؟هارد خودمو چند بفروشم خوبه؟
[][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[]
سلام .
ميتونيد WD Blue (با مدل نامبر WD10EZEX) و يا Seagate (با مدل نامبر ST1000DM003) را با توجه به حداقل قيمت و معتبرتر بودن گارانتي انتخاب كنيد ، قيمت ايندو مدل هم در محدوده 180 هزار تومن هست .
هارد ديسك نو 250 گيگ هم حدوداً 85 هزار تومن هست كه البته با توجه به ميزان سلامت و كاركرد قيمتش كمتر ميشه كه بايد بررسي و با خريدار توافق كنيد .
سلام دوستان،
هارد 2.5 اینچی با ظرفیت 500 یا به بالا برای Laptop چی پیشنهاد میدید ؟
سلام .
هارد ديسك لپتاپي (2.5 اينچي) تنوع زيادي در بازار ندارند و ممكن هست مدلهاي پيشنهادي در بازار پيدا نشه ، هرچي پيدا كرديد همان را انتخاب كنيد ولي تا حد امكان سعي كنيد اولويت با مدلهايي باشه كه گارانتي معتبري دارند.
Firebirds
03-05-2015, 13:41
سلام .
ميتونيد WD Blue (با مدل نامبر WD10EZEX) و يا Seagate (با مدل نامبر ST1000DM003) را با توجه به حداقل قيمت و معتبرتر بودن گارانتي انتخاب كنيد ، قيمت ايندو مدل هم در محدوده 180 هزار تومن هست .
هارد ديسك نو 250 گيگ هم حدوداً 85 هزار تومن هست كه البته با توجه به ميزان سلامت و كاركرد قيمتش كمتر ميشه كه بايد بررسي و با خريدار توافق كنيد .
سلام .
هارد ديسك لپتاپي (2.5 اينچي) تنوع زيادي در بازار ندارند و ممكن هست مدلهاي پيشنهادي در بازار پيدا نشه ، هرچي پيدا كرديد همان را انتخاب كنيد ولي تا حد امكان سعي كنيد اولويت با مدلهايي باشه كه گارانتي معتبري دارند.
وضعیت گارانتی های توی بازار چطور هست ؟
هنوز WD رو سازگار گارانتی میکنه ؟ چند ساله ؟
ممنون، امکان خرید از سایت newegg و amazon هم برام هست،
هارد الان لپ تاپ فکر نمی کنم وضیعت جالبی داشته باشد. از طرفی گذاشتن SSD برای این لپ تاپ فکر نمی کنم بهترین کار باشد، دنبال یه هارد ام که مقدار random access خوب باشد تا بشود رویش ویندوز و دیگر برنامه ها رو داشت.
afshin b
03-05-2015, 13:45
ممنون، امکان خرید از سایت newegg و amazon برام هست،
هارد الان لپ تاپ فکر نمی کنم وضیعت جالبی داشته باشد. از طرفی گذاشتن SSD برای این لپ تاپ فکر نمی کنم بهترین کار باشد، دنبال یه هارد ام که مقدار random access خوب باشد تا بشود رویش ویندوز و دیگر برنامه ها رو داشت.
متوجه نشدم چرا SSD فکر خوبی نیست؟
اگه SSD نمیخواید، هارد هیبرید هم انتخاب بدی نیست
ST1000LM014
Firebirds
03-05-2015, 15:28
متوجه نشدم چرا SSD فکر خوبی نیست؟
اگه SSD نمیخواید، هارد هیبرید هم انتخاب بدی نیست
ST1000LM014
چون لپ تاپ برای 8 سال پیش هست، Vostro 1500
Ram 4 GB DDR2
CPU : Core 2 duo T7500 - 2.20 Ghz
فکر نمی کنم بتونه از تمام ظرفیت SSD یا هارد هیبریدی استفاده کند،
بیشتر دنبال اینم یه هاردی بگیرم که سرعت خواندن Random Access خوب باشد، و از طرفی جون سخت هم باشد. و در نهایت ارزان و کار آمد باشد.
بالا اومدن ویندوز یه 20 ثانیه هم بیشتر طول کشید فرق برای من نمیکند.
شما که متخصص اید؛ وضیعت هارد الان دستگاه خیلی خراب هست ؟
ata.royalfalcon
03-05-2015, 18:48
چون لپ تاپ برای 8 سال پیش هست، Vostro 1500
Ram 4 GB DDR2
CPU : Core 2 duo T7500 - 2.20 Ghz
فکر نمی کنم بتونه از تمام ظرفیت SSD یا هارد هیبریدی استفاده کند،
بیشتر دنبال اینم یه هاردی بگیرم که سرعت خواندن Random Access خوب باشد، و از طرفی جون سخت هم باشد. و در نهایت ارزان و کار آمد باشد.
بالا اومدن ویندوز یه 20 ثانیه هم بیشتر طول کشید فرق برای من نمیکند.
شما که متخصص اید؛ وضیعت هارد الان دستگاه خیلی خراب هست ؟
از اونجایی که Random Access برای شما مهم هست باید SSD انتخاب کنید حتی اگر لپتاپ هم قدیمی باشه (و مادربرد هم SATAII) بازهم تفاوت عملکرد بین ایندو (SSD و HDD) کاملاً محسوس و مشخص خواهد بود .
به هر حال اگر نمیخواهید SSD یا هارد دیسک هایبریدی انتخاب کنید ، ببینید میتونید هارد دیسکهای 7200rpm مثل WD Black را در بازار پیدا کنید ؟ اگر پیدا نکردید چاره ای جزء انتخاب مدلهای عادی که اکثراً 5400rpm هست را ندارید .
وضیعت هارد الان دستگاه خیلی خراب هست ؟
هر چند وقت یکبار چک کنید ، اگر این Warningـها به مرور زمان بیشتر نمیشود (تا الان فعلاً یک مورد) ، بنظر من وضعیت کلی هارد دیسک خوب هست . مشکل خاصی که ندارید ؟ مثلاً کندی بیش از حد ، هنگ کردن و فریز شدن و ...
Firebirds
03-05-2015, 20:56
از اونجایی که Random Access برای شما مهم هست باید SSD انتخاب کنید حتی اگر لپتاپ هم قدیمی باشه (و مادربرد هم SATAII) بازهم تفاوت عملکرد بین ایندو (SSD و HDD) کاملاً محسوس و مشخص خواهد بود .
به هر حال اگر نمیخواهید SSD یا هارد دیسک هایبریدی انتخاب کنید ، ببینید میتونید هارد دیسکهای 7200rpm مثل WD Black را در بازار پیدا کنید ؟ اگر پیدا نکردید چاره ای جزء انتخاب مدلهای عادی که اکثراً 5400rpm هست را ندارید .
هر چند وقت یکبار چک کنید ، اگر این Warningـها به مرور زمان بیشتر نمیشود (تا الان فعلاً یک مورد) ، بنظر من وضعیت کلی هارد دیسک خوب هست . مشکل خاصی که ندارید ؟ مثلاً کندی بیش از حد ، هنگ کردن و فریز شدن و ...
سلام، ممنون از پاسختون،
عدد ها رو یک ساله زیر نظر دارم تغییر نکرده، از اول همون 1 مورد بود، هر هفته یک بار از هارد صدای بیپ بلندی میاد ، که ظرف یک ثانیه قطع میشه. ( این رو در نظر بگیرید که توی 7 روز هفته این لپ تاپ 6 روزش رو 24 ساعت روشن هست )
کند بیش از حد ندارم، ولی فکر میکنم کند شده، فریز و هنگ هم توی ماه شاید 1 بار.
توی هارد های وسترن:
16 مگ کش با 32 مگ خیلی تاثیر اش توی خروجی فرق میکند ؟
به نظرتون با 3 دلار اضافه تر میشه 750 گیگ با 16 مگ کش گرفت، کدام به نظرتون خریدش منطقی تر هست ؟
WD Black WD5000LPLX 500GB 7200 RPM 32MB Cache SATA 6.0Gb/s 2.5" Internal Hard Drive Bare Drive 60 $
WD BLACK SERIES WD5000BPKX 500GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 6.0Gb/s 2.5" Internal Notebook Hard Drive Bare Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
60$
WD BLACK SERIES WD7500BPKX 750GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 6.0Gb/s 2.5" Internal Notebook Hard Drive Bare Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
62$
ata.royalfalcon
03-05-2015, 22:40
سلام، ممنون از پاسختون،
عدد ها رو یک ساله زیر نظر دارم تغییر نکرده، از اول همون 1 مورد بود، هر هفته یک بار از هارد صدای بیپ بلندی میاد ، که ظرف یک ثانیه قطع میشه. ( این رو در نظر بگیرید که توی 7 روز هفته این لپ تاپ 6 روزش رو 24 ساعت روشن هست )
توی هارد های وسترن:
به نظرتون با 3 دلار اضافه تر میشه 750 گیگ با 16 مگ کش گرفت، کدام به نظرتون خریدش منطقی تر هست ؟
WD Black WD5000LPLX 500GB 7200 RPM 32MB Cache SATA 6.0Gb/s 2.5" Internal Hard Drive Bare Drive
60 $
WD BLACK SERIES WD5000BPKX 500GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 6.0Gb/s 2.5" Internal Notebook Hard Drive Bare Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
60$
WD BLACK SERIES WD7500BPKX 750GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 6.0Gb/s 2.5" Internal Notebook Hard Drive Bare Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
62$
سلام .
شاید با نصب مجدد ویندوز و نرم افزارها مشکل کندی و هنگی که بندرت اتفاق میافته برطرف بشه . اگر وقتشو دارید میتونید انجام بدید تا مطمئن بشید . ولی به هر حال بنظرم بیشتر به مسائل نرم افزاری و ویندوز مربوط میشه تا اینکه هارد دیسک مشکلی داشته باشه .
در مورد هر هفته یکبار صدای بیپ دادن هیچ ایده ای ندارم . مطمئنید این صدا مربوط به هارد دیسک هست ؟ رایتر و فن لپتاپ چک شده ؟ چون اگر مربوط به هارد دیسک باشه معمولاً باید بدفعات پشت سرهم یا حداقل در فواصل زمانی کوتاه مدت صدا بده .
بعید میدونم تفاوتشون فقط در Cache باشه . دیتاشیت هارد دیسکهای WD Black را که مقایسه کردم از نظر میزان صدای تولیدی ، مصرف انرژی و ... بین مدلهای مدل 16 و 32 مگابایتی تفاوتهایی هر چند ناچیز وجود دارد و مطمئناً از نظر سرعت هم باید متفاوت باشند . تست مقایسه ای بین ایندو مدل هم متاسفانه پیدا نکردم .
750 گیگابایتی را بخرید بنظر من منطقیتر هست . فقط دقت کنید که ضخامت محفظه هارد دیسک لپتاپ مناسب برای نصب هارد دیسکهای 9.5 میلیمتری باشه .
Firebirds
04-05-2015, 00:01
سلام .
شاید با نصب مجدد ویندوز و نرم افزارها مشکل کندی و هنگی که بندرت اتفاق میافته برطرف بشه . اگر وقتشو دارید میتونید انجام بدید تا مطمئن بشید . ولی به هر حال بنظرم بیشتر به مسائل نرم افزاری و ویندوز مربوط میشه تا اینکه هارد دیسک مشکلی داشته باشه .
در مورد هر هفته یکبار صدای بیپ دادن هیچ ایده ای ندارم . مطمئنید این صدا مربوط به هارد دیسک هست ؟ رایتر و فن لپتاپ چک شده ؟ چون اگر مربوط به هارد دیسک باشه معمولاً باید بدفعات پشت سرهم یا حداقل در فواصل زمانی کوتاه مدت صدا بده .
بعید میدونم تفاوتشون فقط در Cache باشه . دیتاشیت هارد دیسکهای WD Black را که مقایسه کردم از نظر میزان صدای تولیدی ، مصرف انرژی و ... بین مدلهای مدل 16 و 32 مگابایتی تفاوتهایی هر چند ناچیز وجود دارد و مطمئناً از نظر سرعت هم باید متفاوت باشند . تست مقایسه ای بین ایندو مدل هم متاسفانه پیدا نکردم .
750 گیگابایتی را بخرید بنظر من منطقیتر هست . فقط دقت کنید که ضخامت محفظه هارد دیسک لپتاپ مناسب برای نصب هارد دیسکهای 9.5 میلیمتری باشه .
ممنونم از اینکه وقت میگذارید، و پیگیر هستید.
من چند صفحه قبل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از شما یک نتایچ بنچ مارک HDD Pro را دیدم که گذاشته بودید، ولی متاسفانه از گراف ها زیاد سر در نیاوردم.
از طرفی هزینه وقتی تعویض ویندوز هم برایم واقعا سنگین است، این ویندوز را من 5 سالی هست روی لپ دارم، حتی قصد ام این بود در صورت تعویض هارد، Image همین هارد را روی هارد جدید کلون کنم. اگر امکان دارد یه نگاه به این عکس ها بیندازید و بفرمایید آیا مشکل از هارد لپ تاپ هست ؟ که اگر نیست من بیجهت هزینه خرید یک هارد جدید را نپردازم ....
ata.royalfalcon
04-05-2015, 10:09
ممنونم از اینکه وقت میگذارید، و پیگیر هستید.
من چند صفحه قبل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از شما یک نتایچ بنچ مارک HDD Pro را دیدم که گذاشته بودید، ولی متاسفانه از گراف ها زیاد سر در نیاوردم.
از طرفی هزینه وقتی تعویض ویندوز هم برایم واقعا سنگین است، این ویندوز را من 5 سالی هست روی لپ دارم، حتی قصد ام این بود در صورت تعویض هارد، Image همین هارد را روی هارد جدید کلون کنم. اگر امکان دارد یه نگاه به این عکس ها بیندازید و بفرمایید آیا مشکل از هارد لپ تاپ هست ؟ که اگر نیست من بیجهت هزینه خرید یک هارد جدید را نپردازم ....
سرعت پايين هست ولي با توجه به مدل و مشخصات هارد ديسك ، بنظرم عادي محسوب ميشه .
با توجه به كاركرد بالاي هارد ديسك فعلي و همچنين پرفورمنس پايين و حجم كم آن من پيشنهاد ميكنم تعويضش كنيد .
desperado
05-05-2015, 12:53
با سلام
من یک هارد seagate backup slim 1tera خردیم ولی وقتی که به کامپیوتر متصل میکنم نشون میده که از طریق usb چیزی وصل شده به کامپیوتر ولی خود هارد را پیدا نمیکنه!!:n03:مشکل از چیه؟ایا مادربردم ساپورت نمیکنه؟؟
desperado
05-05-2015, 12:53
با سلام
من یک هارد seagate backup slim 1tera خردیم آیا میتونم کابل usb که همراه خود هارد هست را به یک کابل افزایش طول usb 1.5 متری متصل کنم و به کیس وصل کنم؟مشکلی پیش نمیاد؟
آیا میتونم هارد را به گوشی موبایل متصل کنم که بتونم اطلاعات اونو مستقیم بریزم روی هارد؟
برای پارتیشن بندی باید چطور عمل کنم؟ntfs یا ...
ata.royalfalcon
05-05-2015, 13:20
با سلام
من یک هارد seagate backup slim 1tera خردیم ولی وقتی که به کامپیوتر متصل میکنم نشون میده که از طریق usb چیزی وصل شده به کامپیوتر ولی خود هارد را پیدا نمیکنه!!:n03:مشکل از چیه؟ایا مادربردم ساپورت نمیکنه؟؟
سلام .
روي سيستم ديگه هم چك كرديد ؟ به پورتهاي پشت كيس متصل شده ؟ از كابلهاي رابط يا USB hub كه استفاده نكرديد ؟
هارد اكسترنال رو به سيستم متصل كنيد و از Disk management ويندوز يه عكس اينجا بذاريد .
desperado
05-05-2015, 13:46
سلام .
روي سيستم ديگه هم چك كرديد ؟ به پورتهاي پشت كيس متصل شده ؟ از كابلهاي رابط يا USB hub كه استفاده نكرديد ؟
هارد اكسترنال رو به سيستم متصل كنيد و از Disk management ويندوز يه عكس اينجا بذاريد .
ممنون مشکلم حل شد حالا چند تا سوال دیگه داشتم
آیا میتونم کابل usb که همراه خود هارد هست را به یک کابل افزایش طول usb 1.5 متری متصل کنم و به کیس وصل کنم؟مشکلی پیش نمیاد؟
آیا میتونم هارد را به گوشی موبایل متصل کنم که بتونم اطلاعات اونو مستقیم بریزم روی هارد؟
ata.royalfalcon
05-05-2015, 13:57
آیا میتونم کابل usb که همراه خود هارد هست را به یک کابل افزایش طول usb 1.5 متری متصل کنم و به کیس وصل کنم؟مشکلی پیش نمیاد؟
بخاطر افت جريان ناشي از طولاني بودن كابل ، هارد ديسك راه اندازي نميشه (تست كردم) و در نتيجه ميبايستي از USB Hub هاي آداپتور دار استفاده كنيد .
ميتونيد ولي گوشي رو بايد روي يك ميز ثابت نگه داريد تا هارد ديسكي كه بهش متصل شده جابجا نشه . حركت و ضربه به هارد ديسك حتي اگر هم خفيف باشه ميتونه باعث خرابي بشه .
تعداد و حجم هر پارتيشن به ميل و سليقه خودتان هست . در مورد فايل سيستم هم همينطور ولي اگر فقط در ويندوز استفاده ميكنيد بهتر هست NTFS باشه .
desperado
05-05-2015, 14:00
تعداد و حجم هر پارتيشن به ميل و سليقه خودتان هست . در مورد فايل سيستم هم همينطور ولي اگر فقط در ويندوز استفاده ميكنيد بهتر هست NTFS باشه .[/QUOTE]
اگر ntfs باشه ایا توی موبایل هم شناسایی میشه؟یا نه؟اگر بخوام تو موبایل هم شناسایی بشه از چه فرمتی باید استفاده کرد؟
ata.royalfalcon
05-05-2015, 14:05
اگر ntfs باشه ایا توی موبایل هم شناسایی میشه؟یا نه؟اگر بخوام تو موبایل هم شناسایی بشه از چه فرمتی باید استفاده کرد؟
اينو نميدونم . بهتر هست تو انجمن مربوط به موبايلي كه داريد بپرسيد .
سلام و وقت بخیر
دوستان یه نت بوک دارم asus eee701 ... شاید جز اولین نت بوک های دنیا به حساب بیاد
این هارد داخلی نداره و صرفا یک چیپ ssd (نه به شکل هارد) بو مادربرذظد لحیم شده! که حجم اون هم 4 گیگ بیشتر نیست!!!
من از لینوکس استفاده میکنم و لینوکس رو روی sd کارت 16 گیگی نصب میکنم ... منتهی بدلیل نوشتن و پاک شدن مداوم زود اس دی خراب میشه
روی حافظه داخلی هم صرفا یک ویندوز اکس پی و آفیس حافظه رو پر کرده
هارد اکسترنالی که حتی 500 گیگ یا کمتر باشه ولی تو استفاده مداوم اذیت نکنه چی پیشنهاد میکنید ... یکسره روشن . لینوکس روی اون نصب
دانلودهام رو هم روی اون انجام بدم
این نکته رو هم بگم با توجه به قیمت 200 هزارتومانی هارد اکسترنال غلغلک میشم که اصلا یک لپ تاپ جدید بخرم ... واقعا گیج شدم ....
از توجهتون سپاسگزارم
ata.royalfalcon
05-05-2015, 16:54
سلام و وقت بخیر
دوستان یه نت بوک دارم asus eee701 ... شاید جز اولین نت بوک های دنیا به حساب بیاد
این هارد داخلی نداره و صرفا یک چیپ ssd (نه به شکل هارد) بو مادربرذظد لحیم شده! که حجم اون هم 4 گیگ بیشتر نیست!!!
من از لینوکس استفاده میکنم و لینوکس رو روی sd کارت 16 گیگی نصب میکنم ... منتهی بدلیل نوشتن و پاک شدن مداوم زود اس دی خراب میشه
روی حافظه داخلی هم صرفا یک ویندوز اکس پی و آفیس حافظه رو پر کرده
هارد اکسترنالی که حتی 500 گیگ یا کمتر باشه ولی تو استفاده مداوم اذیت نکنه چی پیشنهاد میکنید ... یکسره روشن . لینوکس روی اون نصب
دانلودهام رو هم روی اون انجام بدم
این نکته رو هم بگم با توجه به قیمت 200 هزارتومانی هارد اکسترنال غلغلک میشم که اصلا یک لپ تاپ جدید بخرم ... واقعا گیج شدم ....
از توجهتون سپاسگزارم
سلام .
ميتونيد Seagate expansion (پرتابل) بخريد كه حدوداً 170 هزار تومن هست .
اگر بودجه كافي داريد يا در آينده نزديك اين بودجه كافي رو بدست مياريد ، بهتر هست لپتاپ رو انتخاب كنيد ولي خودتان حتماً بهتر ميدونيد كه قيمت لپتاپ مناسب خيلي بيشتر از 200 هزار تومن هست .
moghaddas mfa
08-05-2015, 21:03
سلام
میخواستم در مورد خرید هارد کمک کنید.....
مادربوردم گیگا g41mt-s2pt هست . میخواستم بدونم میشه از این هارد استفاده کنم.....
Western Digital - SATA 3 - 1 TeraByte / 64mb buffer / Blueبه نظرتون میتونم از این سایت بخرم..اگه مدل بهتری سراغ دارین ممنون میشم کمک کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ata.royalfalcon
08-05-2015, 21:22
سلام
میخواستم در مورد خرید هارد کمک کنید.....
مادربوردم گیگا g41mt-s2pt هست . میخواستم بدونم میشه از این هارد استفاده کنم.....
Western Digital - SATA 3 - 1 TeraByte / 64mb buffer / Blue
به نظرتون میتونم از این سایت بخرم..اگه مدل بهتری سراغ دارین ممنون میشم کمک کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .
مدل مناسبی انتخاب کردید و میتونید روی مادربردی که دارید بدون مشکل نصب کنید .
اگر به بازار دسترسی دارید پیشنهاد میکنم بصورت حضوری خرید کنید و حتی اگر امکانش هست بدید برای شما روی کیس اسمبل و راه اندازی کنن .
تجربه خرید از سایتی که لینکشو دادید هم متاسفانه ندارم .
moghaddas mfa
08-05-2015, 21:55
سلام .
مدل مناسبی انتخاب کردید و میتونید روی مادربردی که دارید بدون مشکل نصب کنید .
اگر به بازار دسترسی دارید پیشنهاد میکنم بصورت حضوری خرید کنید و حتی اگر امکانش هست بدید برای شما روی کیس اسمبل و راه اندازی کنن .
تجربه خرید از سایتی که لینکشو دادید هم متاسفانه ندارم .
خیلی خیلی ممنونم
الان توی چندتا سایت میگشتم دچار شک شدم به نظرتون سبز یا ابی این مودلو بخرم.یاSeagate Barracuda Desktop
....
ata.royalfalcon
08-05-2015, 22:04
خیلی خیلی ممنونم
الان توی چندتا سایت میگشتم دچار شک شدم به نظرتون سبز یا ابی این مودلو بخرم.....
کاربردتان چی هست ؟ اگر برای نصب و اجرای سیستم عامل و نرم افزارها و گیم میخواهید مدل آبی (WD Blue) را انتخاب کنید . WD Green هارد دیسک کندی هست و برای آرشیو دیتا بیشتر استفاده میشه .
سلام
بعد از چند سال که سیستم هیچ مشکلی نداشت از چند هفته پیش متوجه شدم که ویندوز به کندی بالا می یاد ولی پس از بالا امدن سیستم به خوبی کار می کند اول شک به ویندوز کردم و تعویضش کردم اما مشکل پا برجاست پس از بررسی در مرکز تعمیر کامپیوتر هارد سامسومگ به نظر مشکل دار شده و بهم پیشنهاد تغییر پارتیشن بندی شده اگر قصد خرید هارد یه ترابایتی با کاربری گیم دشات هباشم چه مارک و مدلی پیشنهاد می گردد
ata.royalfalcon
11-05-2015, 08:27
سلام
بعد از چند سال که سیستم هیچ مشکلی نداشت از چند هفته پیش متوجه شدم که ویندوز به کندی بالا می یاد ولی پس از بالا امدن سیستم به خوبی کار می کند اول شک به ویندوز کردم و تعویضش کردم اما مشکل پا برجاست پس از بررسی در مرکز تعمیر کامپیوتر هارد سامسومگ به نظر مشکل دار شده و بهم پیشنهاد تغییر پارتیشن بندی شده اگر قصد خرید هارد یه ترابایتی با کاربری گیم دشات هباشم چه مارک و مدلی پیشنهاد می گردد
سلام .
اگر واقعاً هارد ديسك مشكل داشته باشه با پارتيشن بندي مجدد هم مشكل برطرف نميشه . SMART Status را چك كرديد ؟
اگر قصد خرید هارد یه ترابایتی با کاربری گیم دشات هباشم چه مارک و مدلی پیشنهاد می گردد
WD Blue با مدل نامبر WD10EZEX و يا Seagate با مدل نامبر ST1000DM003 را با توجه به قيمت و نوع گارانتي ميتونيد انتخاب كنيد .
سلام دوستان.لطفا راهنمایم کنید.میخام یه هارد 1 یا 2 ترا بخرم.بعد موندم کدوم برندو بخرم.هرکسی هم ی چیزی میگه.الان بین وسترن و سیگیت خودم مونده بودم.دو مارک توشیبا و ترنسیند نیز دوستام به گزینه هام اضافه کردن.ادیتام خودم داشتم راضیم ازش اما برخی شنیدم که میکن به درد نمیخوره
بعد میخام یه موقع طوری نباشه که زودی خراب بشه و میخام به پی سی وصل باشه در طول روز.
بعد تفاوتی از لحاظ ظرقیت تو خراب شدن نداره؟مثلا 2 ترا ها زودتر از 1 تراها خراب نمیشن؟
ی سواله دیگم اینکه این کدا مثلا چیه؟ Code: DKP-22475 تفاوت داره تو خریدنش؟ گارانتی وسترن و سیگیت چی باید باشه؟
خودم بین این 4 مدل گیر افتادم.اگه مدلای بهتری هم دیگه هست بفرمایید لطفا.
Western Digital My Book External Hard Drive - 2TB 315 toman ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Western Digital My Passport Ultra External Hard Drive - 2TB 345 toman ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Seagate Backup Plus Desktop External Hard Drive - 2TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Seagate Expansion Portable External Hard Drive - 2TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 315 toman
ممنون میشم راهنماییم کنید
ata.royalfalcon
11-05-2015, 18:53
سلام دوستان.لطفا راهنمایم کنید.میخام یه هارد 1 یا 2 ترا بخرم.بعد موندم کدوم برندو بخرم.هرکسی هم ی چیزی میگه.الان بین وسترن و سیگیت خودم مونده بودم.دو مارک توشیبا و ترنسیند نیز دوستام به گزینه هام اضافه کردن.ادیتام خودم داشتم راضیم ازش اما برخی شنیدم که میکن به درد نمیخوره
بعد میخام یه موقع طوری نباشه که زودی خراب بشه و میخام به پی سی وصل باشه در طول روز.
بعد تفاوتی از لحاظ ظرقیت تو خراب شدن نداره؟مثلا 2 ترا ها زودتر از 1 تراها خراب نمیشن؟
ی سواله دیگم اینکه این کدا مثلا چیه؟ Code: DKP-22475 تفاوت داره تو خریدنش؟ گارانتی وسترن و سیگیت چی باید باشه؟
خودم بین این 4 مدل گیر افتادم.اگه مدلای بهتری هم دیگه هست بفرمایید لطفا.
Western Digital My Book External Hard Drive - 2TB 315 toman ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Western Digital My Passport Ultra External Hard Drive - 2TB 345 toman ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Seagate Backup Plus Desktop External Hard Drive - 2TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Seagate Expansion Portable External Hard Drive - 2TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 315 toman
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام .
تو لیست بالا هم مدلهای پرتابل هست و هم دسکتاپی که باید اول مشخص کنید کدامیک مناسب برای شما هست . یعنی مثلاً اگر جابجا نمیکنید و یا کم و اکثر اوقات در یک مکان ثابت هست بهتر هست مدلهای دسکتاپی را انتخاب کنید که قیمت کمتری هم دارند .
چرا هارد دیسک اینترنال انتخاب نمیکنید ؟ مدلهای اینترنال معمولاً امنیت بیشتری هم دارند .
بطور کلی ، ارتباطی منطقی بین حجم و میزان خرابی وجود ندارد .
این کد را از لینک سایت کپی کردید ؟ این کد هیچ ارتباطی با این مدلها ندارد . در مورد گارانتی این پست 7543# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را بخونید .
خودم بین این 4 مدل گیر افتادم.اگه مدلای بهتری هم دیگه هست
با توجه به نیازهای خودتان (که در بالا هم گفتم) یا باید مدلهای پرتابل را انتخاب کنید و یا دسکتاپی . انتخاب از بین برندهای سیگیت یا وسترن چندان مهم نیست . هر کدام که ارزانتر و گارانتی بهتری دارند همان را انتخاب کنید .
سلام .
تو لیست بالا هم مدلهای پرتابل هست و هم دسکتاپی که باید اول مشخص کنید کدامیک مناسب برای شما هست . یعنی مثلاً اگر جابجا نمیکنید و یا کم و اکثر اوقات در یک مکان ثابت هست بهتر هست مدلهای دسکتاپی را انتخاب کنید که قیمت کمتری هم دارند .
چرا هارد دیسک اینترنال انتخاب نمیکنید ؟ مدلهای اینترنال معمولاً امنیت بیشتری هم دارند .
این کد را از لینک سایت کپی کردید ؟ این کد هیچ ارتباطی با این مدلها ندارد . در مورد گارانتی این پست 7543# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را بخونید .
با توجه به نیازهای خودتان (که در بالا هم گفتم) یا باید مدلهای پرتابل را انتخاب کنید و یا دسکتاپی . انتخاب از بین برندهای سیگیت یا وسترن چندان مهم نیست . هر کدام که ارزانتر و گارانتی بهتری دارند همان را انتخاب کنید .
ممنون از راهنمایی کاملتون.با توجه به اختلاف قیمت کمی که پرتابلو دسکتاپ دارن موندم کدوم مدلو بگیرم.از طرفی خب قابل حمل باشه خوبه از طرفی هم خیلی جابجاش نمیکنمو میخوام منزل به Pc وصل باشه فقط در طول روز.برا همین دنبال اینم که کدوم مطمئن تره.
اینترنال 2 تا 1 ترا داشتم هر 2ش سوختشو بیچاره م کرد.دیگه جرات نکردم بخرم.الانم یه هارد 80 انداختم رو pc که کارمو راه بندازه
بعله فکر کرم شاید کد مخصوص به هارد مشخصیه.از دیجی کاالا برداشتم.
الان قیمت کردم وسترن 2 ترا 335 و سیگیت 315.با توجه به این اختلاف قیمت کم کدوم هارد اولیت داره به نظر شما.
شما کلا به نظر خودت یه پرتابل خوب و یه دسکتاپ خوب به من معرفی کن.با تشکر
ata.royalfalcon
11-05-2015, 22:46
ممنون از راهنمایی کاملتون.با توجه به اختلاف قیمت کمی که پرتابلو دسکتاپ دارن موندم کدوم مدلو بگیرم.از طرفی خب قابل حمل باشه خوبه از طرفی هم خیلی جابجاش نمیکنمو میخوام منزل به Pc وصل باشه فقط در طول روز.برا همین دنبال اینم که کدوم مطمئن تره.
اینترنال 2 تا 1 ترا داشتم هر 2ش سوختشو بیچاره م کرد.دیگه جرات نکردم بخرم.الانم یه هارد 80 انداختم رو pc که کارمو راه بندازه
بعله فکر کرم شاید کد مخصوص به هارد مشخصیه.از دیجی کاالا برداشتم.
الان قیمت کردم وسترن 2 ترا 335 و سیگیت 315.با توجه به این اختلاف قیمت کم کدوم هارد اولیت داره به نظر شما.
شما کلا به نظر خودت یه پرتابل خوب و یه دسکتاپ خوب به من معرفی کن.با تشکر
هارد دیسکهای اکسترنال هم گاهی اوقات دچار مشکل میشوند ، یکی از هاردهای اکسترنال من (WD my book سه ترابایتی) قسمت برد SATA to USB سوخته که باید برد سالم رو به هر طریقی شده پیدا کنم تا بتونم به اطلاعات دسترسی داشته باشم . در کل هارد دیسکهای اینترنال امنیت بیشتری دارند .
الان قیمت کردم وسترن 2 ترا 335 و سیگیت 315.
این سیگیت Expansion که قیمتش 315 هزار تومن هست ارزانتر هم پیدا میشه . یکی از انجمنهای فروش همین مدل رو 305 هزار تومن قیمت گذاشته . مدل Backup plus slim (یه مدل بهتر) هم 350 هزار تومن قیمت گذاشته .
شما کلا به نظر خودت یه پرتابل خوب و یه دسکتاپ خوب به من معرفی کن
برای پرتابل Seagate Backup plus slim را انتخاب کنید که در مقایسه با WD my passport ultra دوترابایتی ضخامت خیلی کمتری دارند . اگر هم قیمتش برای شما ریادی بالاست میتونید همین مدل Expansion را انتخاب کنید .
برای دسکتاپی میتونید بازهم سیگیت را انتخاب کنید البته حتماً باید از فن جهت کمک به تهویه آن استفاده کنید ، چون بخاطر 7200rpm بودن این مدلها زودتر و بیشتر هم گرم میکند . در صورتیکه WD my book این مسئله رو نداره ولی در عوض کندتر هم هست .
هارد دیسکهای اکسترنال هم گاهی اوقات دچار مشکل میشوند ، یکی از هاردهای اکسترنال من (WD my book سه ترابایتی) قسمت برد SATA to USB سوخته که باید برد سالم رو به هر طریقی شده پیدا کنم تا بتونم به اطلاعات دسترسی داشته باشم . در کل هارد دیسکهای اینترنال امنیت بیشتری دارند .
این سیگیت Expansion که قیمتش 315 هزار تومن هست ارزانتر هم پیدا میشه . یکی از انجمنهای فروش همین مدل رو 305 هزار تومن قیمت گذاشته . مدل Backup plus slim (یه مدل بهتر) هم 350 هزار تومن قیمت گذاشته .
برای پرتابل Seagate Backup plus slim را انتخاب کنید که در مقایسه با WD my passport ultra دوترابایتی ضخامت خیلی کمتری دارند . اگر هم قیمتش برای شما ریادی بالاست میتونید همین مدل Expansion را انتخاب کنید .
برای دسکتاپی میتونید بازهم سیگیت را انتخاب کنید البته حتماً باید از فن جهت کمک به تهویه آن استفاده کنید ، چون بخاطر 7200rpm بودن این مدلها زودتر و بیشتر هم گرم میکند . در صورتیکه WD my book این مسئله رو نداره ولی در عوض کندتر هم هست .
آقا یه دنیا ممنون بابت راهنماییات.خب پس میرم همین بک آپ پلاس اسلیم رو میگیرم.این انجمن فروش کجاست؟ فقط یه سوال دیگم برام پیش اومد: اونم اینکه این سیگیت دستکتاپی که گفتید کلا بک آپ کلاس دستکتاپم از Expansion دسکتاپ بهتره؟ با تشکر
ata.royalfalcon
12-05-2015, 06:45
آقا یه دنیا ممنون بابت راهنماییات.خب پس میرم همین بک آپ پلاس اسلیم رو میگیرم.این انجمن فروش کجاست؟ فقط یه سوال دیگم برام پیش اومد: اونم اینکه این سیگیت دستکتاپی که گفتید کلا بک آپ کلاس دستکتاپم از Expansion دسکتاپ بهتره؟ با تشکر
سري Backup plus (دسكتاپي يا پرتابل) شكل ظاهري زيباتري دارند و همچنين داراي نرم افزارهايي براي بكآپ گيري و مديريت هارد ديسك هست كه خيلي هم مهم نيست چون ميتونيد نرم افزارهاي مشابه را از اينترنت دانلود كنيد. از نظر هارد ديسكهاي بكار رفته معمولاً تفاوتي با مدلهاي Expansion ندارند .
این انجمن فروش کجاست؟
پيغام خصوصي شد .
saeid3663
13-05-2015, 12:51
سلام......
قصد خرید هارد اکسترنال رو دارم ، مورد استفاده هم جهت ذخیره سازی فایل های شخصی هست ( عکس و فیلم خانوادگی )
زیاد هم جا به جا نمیشه ، فقط ماهی یک بار جهت اضافه کردن فایل ها به لب تاپ وصلش میکنم .
بین وسترن ، سیگیت و سونی موندم کدوم رو انتخاب کنم .....؟!!!
لطفا راهنمایی کنید
ata.royalfalcon
13-05-2015, 19:26
سلام......
قصد خرید هارد اکسترنال رو دارم ، مورد استفاده هم جهت ذخیره سازی فایل های شخصی هست ( عکس و فیلم خانوادگی )
زیاد هم جا به جا نمیشه ، فقط ماهی یک بار جهت اضافه کردن فایل ها به لب تاپ وصلش میکنم .
بین وسترن ، سیگیت و سونی موندم کدوم رو انتخاب کنم .....؟!!!
لطفا راهنمایی کنید
سلام .
بنظر من فرق زیادی نمیکنه که کدامیک را انتخاب کنید . هر کدام که ارزانتر و گارانتی بهتر و معتبرتری دارند همان را انتخاب کنید .
مورد استفاده هم جهت ذخیره سازی فایل های شخصی هست ( عکس و فیلم خانوادگی )
این اطلاعات (عکسها و فیلمهای خانوادگی) معمولاً مهم هستند چون به هر حال خاطره ای از گذشته هستند که دیگه تکرار نمیشه . من پیشنهاد میکنم علاوه بر اینکه روی هارد اکسترنال ذخیره میکنید روی DVD مرغوب هم ذخیره کنید چون هارد دیسکها اصولاً غیر قابل اعتماد هستند و هر لحظه احتمال هست که خراب شود .
salar6600
14-05-2015, 11:11
سلام من تازه سیستم کامپیوتر رو ارتقا دادم و دو هارد داشتم یکی هارد
Wd5000avvs-63m8b0 و دیگری Samsung hd103si که ویندوز روی هارد سامسونگه یه مشکلی دارم اونم اینه که وقتی برنامه یا بازی نصب می کنم تقریبا نمیشه دیگه با کامپیوتر کار کرد و سرعتش به شدت پایین میاد ولی بعد از نصب دوباره سرعتش بالا میره نمیدونم مشکلش چیه من بازی رو از هارد نصب میکنم بعد نصب میکنم یکی از دوستام گفت به دلیل این که داری از دو هارد استفاده میکنی سرعت پایین میاد در حالی که اگر یه فایل رو بین دو هارد کپی کنم مشکلی نداره من بازی مورتال کمبات ایکس رو با کیفیت فول اچ دی و بالاترین تنضیمات بدون مشکل انجام میدم و لی موقع نصب هر نرم افزاری تا نصب کامل نشه سرعتش پایینه سرعت هاردام 5400 است و موقع کپی کردت سرعت کبی حدود 45 مگابایته اگه 7200بگیرم سرعت بالاتر میشه؟
حالا میخوام یه هارد سه ترا بگیرم و ویندوز روش نصب کنم و این هاردها رو بفروشم شما هارد پر سرعت و ارزون چی پیشنهاد میدین سری بلک وسترن خیلی گرونه و این که مادر بردم سه ترا پشتیبانی میکنه
و این که از هارد سری قرمز یا بنفش یا سبز وسترن میشه به عنوان هارد اصلی استفاده کرد اگه نمیشه مگه چه تفاوتی با دیگر هارد ها داره
Msi 970a-g43
گرافیک 270x
cpu 8320
ram 4 gig
Firebirds
14-05-2015, 17:27
Wd5000avvs-63m8b0 و دیگری Samsung hd103si که ویندوز روی هارد سامسونگه یه مشکلی دارم اونم اینه که وقتی برنامه یا بازی نصب می کنم تقریبا نمیشه دیگه با کامپیوتر کار کرد و سرعتش به شدت پایین میاد ولی بعد از نصب دوباره سرعتش بالا میره نمیدونم مشکلش چیه من بازی رو از هارد نصب میکنم بعد نصب میکنم یکی از دوستام گفت به دلیل این که داری از دو هارد استفاده میکنی سرعت پایین میاد در حالی که اگر یه فایل رو بین دو هارد کپی کنم مشکلی نداره من بازی مورتال کمبات ایکس رو با کیفیت فول اچ دی و بالاترین تنضیمات بدون مشکل انجام میدم و لی موقع نصب هر نرم افزاری تا نصب کامل نشه سرعتش پایینه سرعت هاردام 5400 است و موقع کپی کردت سرعت کبی حدود 45 مگابایته اگه 7200بگیرم سرعت بالاتر میشه؟
حالا میخوام یه هارد سه ترا بگیرم و ویندوز روش نصب کنم و این هاردها رو بفروشم شما هارد پر سرعت و ارزون چی پیشنهاد میدین سری بلک وسترن خیلی گرونه و این که مادر بردم سه ترا پشتیبانی میکنه
و این که از هارد سری قرمز یا بنفش یا سبز وسترن میشه به عنوان هارد اصلی استفاده کرد اگه نمیشه مگه چه تفاوتی با دیگر هارد ها داره
Msi 970a-g43
گرافیک 270x
cpu 8320
ram 4 gig
بهتریم پرفومنس رو توی حالت raid میگیری،
یکم در مورد انواع raid تحقیق کن، بهد هارد سومت رو بگیر،
با سه هارد میشه توی رید میشه مانایی دیتا رو هم داشت، یعنی اگه یکی از هارد هات پسفردا یسوخت دیتا هارد سوخته رو از روی دو تا دیگه بازیابی کنی.
ata.royalfalcon
14-05-2015, 18:01
Msi 970a-g43
گرافیک 270x
cpu 8320
ram 4 gig
سلام .
دو هارد دیسک فعلی که روی سیستمتان نصب هست بفروشید و سیگیت با مدل نامبرST3000DM001 انتخاب کنید که قیمت مناسب و سرعت خوبی هم دارد .
این هارد دیسکها پرفورمنس بالایی ندارند که میتونه روی سرعت کلی سیستمتان تاثیر منفی بذاره .
بهتریم پرفومنس رو توی حالت raid میگیری،
یکم در مورد انواع raid تحقیق کن، بهد هارد سومت رو بگیر،
با سه هارد میشه توی رید میشه مانایی دیتا رو هم داشت، یعنی اگه یکی از هارد هات پسفردا یسوخت دیتا هارد سوخته رو از روی دو تا دیگه بازیابی کنی.
حتی اگر هم هارد دیسکها بصورت RAID0 (که یکی از پرسرعتترین RAIDـهاست) ترکیب شود بازهم در سرعت load ویندوز ، نرم افزارها و یا لودینگ بازی تاثیر چندانی ندارد یعنی بطور کلی باعث بهبود در Access Time نمیشه . روی سرعت Copy Paste میتونه موثر باشه ولی از اونجایی که دو هارد دیسک فعلی سیستم ایشان قدیمی و کند هستند ، بر روی عملکرد هارد دیسک جدید تاثیر منفی میذاره . هارد دیسکی که معرفی کردم به تنهایی هم از نظر Sequential Transfer rate و هم از نظر Access Time از دو هارد دیسک فعلی ایشان برتر و بهتر هست ، پس چرا باید عملکرد این هارد دیسک را محدود کنیم ؟
Roovigital
14-05-2015, 23:31
با سلام و عرض ادب
قصد خرید یک هارد 1 ترا دارم که پیشنهادهای شما رو در مورد سیگیت ST1000DM003 و wd بلو رو دریافت کردم
در مورد رابط اینها دیدم که نوشته sata III
در مورد مادربرد با اینکه زیاد قدیمی نیست در عین حال نوع رابط مورد پشتیبانی را نمیدانم (گیگا p75-d3)
چطور میتونم نوع رابط رو مشخص کنم و در صورتی که از sata III پشتیبانی نکند آیا از دو انتخاب فوق میتوانم استفاده کنم یا خیر
و دوم اینکه نظرتون در مورد سیگیت 2 ترا باراکودا ST2000DM001 چیه؟
با تشکر
ata.royalfalcon
15-05-2015, 09:32
با سلام و عرض ادب
قصد خرید یک هارد 1 ترا دارم که پیشنهادهای شما رو در مورد سیگیت ST1000DM003 و wd بلو رو دریافت کردم
در مورد رابط اینها دیدم که نوشته sata III
در مورد مادربرد با اینکه زیاد قدیمی نیست در عین حال نوع رابط مورد پشتیبانی را نمیدانم (گیگا p75-d3)
چطور میتونم نوع رابط رو مشخص کنم و در صورتی که از sata III پشتیبانی نکند آیا از دو انتخاب فوق میتوانم استفاده کنم یا خیر
با تشکر
مشخصات کلی مادربرد را میتونستید از سایت خودش بدست بیارید ، من سایت اصلی را برای این مدل بررسی کردم که یک عدد SATA III و چهار عدد SATA II داره که این هارد دیسک SATAIII را میتونید به هر کدام از این پورتها متصل کنید و مشکلی هم نخواهد داشت .
در صورتیکه بودجه کافی دارید بنظرم دوترابایت را انتخاب کنید . چون بعداً اگر نیاز به افزایش حجم داشته باشید نه تنها پورتهای SATA مادربرد و پاور اشغال میشه بلکه هزینه بیشنری هم متحمل میشوید .
M.Sadegh.M
16-05-2015, 17:06
سلام
می خواستم یک هارد یک ترا بخرم.
هارد وسترن بلو و سیگیت هر دو هم قیمت و هر دو هم گارانتی سازگار هستند الان کدوم را انتخاب کنم؟
شنیدم هاردای سیگیت مشکل دیتکت نشدن دارن و باید فریمورشون آپدیت بشه آیا این درسته؟
الان بنچمارکه کدوم بهتره کدوم را بخرم؟
سپاس:n16:
ata.royalfalcon
16-05-2015, 19:17
سلام
می خواستم یک هارد یک ترا بخرم.
هارد وسترن بلو و سیگیت هر دو هم قیمت و هر دو هم گارانتی سازگار هستند الان کدوم را انتخاب کنم؟
شنیدم هاردای سیگیت مشکل دیتکت نشدن دارن و باید فریمورشون آپدیت بشه آیا این درسته؟
الان بنچمارکه کدوم بهتره کدوم را بخرم؟
سپاس:n16:
سلام .
هارد دیسکهای سیگیت St1000DM003 پرفوررمنس بهتری در مقایسه با WD Blue داره . اگر سرعت برای شما مهم هست همین سیگیت را انتخاب کنید .
اون مشکلی دیتیکت نشدن یا ظرفیت صفر مربوط به مدلهای قدیمی میشد . به هر حال احتمال خرابی همیشه هست هم در محصولات وسترن دیجیتال و هم سیگیت .
hamidkalak2003
18-05-2015, 09:43
سلام. خسته نباشيد. ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
من اس اس دي ١٢٠گيگ دارم. ويندوز و يك سري برنامه هاي مهم را روش نصب كردم. منتها در حال پر شدن كامل هست.
سوالم اينها هست:
١- معقول اينه كه اين رو رد كنم و يك حجم بالاتر بگيرم؟ اگه جواب مثبت هست ٢-٣ تا مدل در ٣بازه قيمتي(ماكسيمم ١ميليون، ترجيهاً كمتر) پيشنهاد بديد لطفاً.
٢- اگر نظرتون اينه كه اين باشه و يك اس اس دي١٢٠ يا ٢٥٠ گيگ ديگه اضافه كنم؛ آيا ميشه در پارتيشن بندي و تنظيمات ويندوز، هر دو هارد رو ادغام كرد؟ اگه ميشه، چطور؟
با تشكر.
mohsen19x
19-05-2015, 20:52
سلام آقا عطا .... میخوام یک عدد هارد 4 ترا اینترنال سیگیت بخرم ....باچه سریال نامبری بگیرم ..... و این مدل دو نوع 32 و 64 مگ در بازار موجوده...کدامش؟؟؟ ممنون
ata.royalfalcon
19-05-2015, 21:37
سلام آقا عطا .... میخوام یک عدد هارد 4 ترا اینترنال سیگیت بخرم ....باچه سریال نامبری بگیرم ..... و این مدل دو نوع 32 و 64 مگ در بازار موجوده...کدامش؟؟؟ ممنون
سلام .
کاربرد را مشخص نکردید ولی اگر برای کارهای عادی ، متعارف و نصب روی یک سیستم معمولی میخواهید سیگیت ST4000DM000 رو میتونید انتخاب کنید . این مدل 64MB Cach داره . با گارانتی معتبر هم خریداری کنید .
mohsen19x
19-05-2015, 21:45
سلام .
کاربرد را مشخص نکردید ولی اگر برای کارهای عادی ، متعارف و نصب روی یک سیستم معمولی میخواهید سیگیت ST4000DM000 رو میتونید انتخاب کنید . این مدل 64MB Cach داره . با گارانتی معتبر هم خریداری کنید .
بعنوان آرشیو هست و نصب بازی . رایت زیاد .... مدل wd red توصیه نمیشن ؟؟؟ بعنوان هارد دوم و سوم هم استفاده میشه
manan-hanan
22-05-2015, 15:14
با عرض سلام من قصد خرید یک هارد 2 ترابایت را دارم سرعت برام خیلی مهم است کدام هارد را بخرم بهتر است
سیستمم هم اکثرا در ططول روز روشن است
ata.royalfalcon
22-05-2015, 22:27
با عرض سلام من قصد خرید یک هارد 2 ترابایت را دارم سرعت برام خیلی مهم است کدام هارد را بخرم بهتر است
سیستمم هم اکثرا در ططول روز روشن است
سلام .
دقیقاً نگفتید که چه کاری میخواهید انجام بدید ولی فرض میکنم که برای نصب و اجرای OS، نرم افزار و ... میخواهید . از اونجایی که سرعت بالا برای شما مهم هست ، من پیشنهاد میکنم میکنم یک SSD بخرید به همراه یک هارد دیسک 7200rpm با قیمت مناسب مثل Seagate مدل نامبر ST2000DM001 .
سلام ممنون میشم تو خرید هارد لپتاپ راهنماییم کنید
مدل لپتاپم hp dv6 6199 هارد خودش 750 hgst همون هیتاچی فکر کنم ، بودش
حجم هاردی هم که میخوام بگیرم 750 یا 1ترا هست ، بودجه هم حد اکثر 250 ت
می خواستم یه هارد خوب و بروز بهم معرفی کنید ،
من شهرستان هستم اینجا هم تتوشیبا فقط پیدا کردم ، قیمت 225 ت فوقش اینه که اگه مدل بهتری سراغ دارید از تهران سفارش میدم .
میخوام از هارد برای طولانی مدت طولانی استفاده کنم منظورم اینه که بعدا اگه لپتاپ رو عوض کردم به عنوان اکسترنال ازش استفاده کنم
و اینکه تفاوت سرعت 7200 با 5400 زیاده ، کلا چی پیشنهاد میکنید ؟سامسونگ ،وسترن،توشیبا،هیتاچی و .... ؟
ببخشید ، اشتباه دوبار پست کردم .
MOHAMMAD2010
26-05-2015, 14:37
من یه هارد ST3000DM001 رو سیستمم دارم که هم برای نصب نرم افزار و ویندوز و هم برای آرشیو ازش استفاده میکنم
سرعت خوبی داره و خیلی کم صدا هست
من چون میخوام همه ارشیوم یه جا باشه میخوام ببینم اگه پر شد چه مدلی رو میتونم جایگزینش کنم ؟
مدل ST4000DM000 رو دیدم ولی متاسفانه 5400 دور و احتمال زیاد سرعتش از این کمتره ، منم چون ویندوز و بازی هم دارم فکر کنم کم بیاره
میخواستم ببینم چه مدلی بگیرم ؟
ممنون
ata.royalfalcon
26-05-2015, 15:32
من یه هارد ST3000DM001 رو سیستمم دارم که هم برای نصب نرم افزار و ویندوز و هم برای آرشیو ازش استفاده میکنم
سرعت خوبی داره و خیلی کم صدا هست
من چون میخوام همه ارشیوم یه جا باشه میخوام ببینم اگه پر شد چه مدلی رو میتونم جایگزینش کنم ؟
مدل ST4000DM000 رو دیدم ولی متاسفانه 5400 دور و احتمال زیاد سرعتش از این کمتره ، منم چون ویندوز و بازی هم دارم فکر کنم کم بیاره
میخواستم ببینم چه مدلی بگیرم ؟
ممنون
هارد ديسك ترابايتي سيگيت يعني ST4000DM000د، 5900rpm هست ولي با اينحال پرفورمنس خوبي داره و مشكلي از بابت نصب و اجراي ويندوز و نرم افزارها نخواهيد داشت .
MOHAMMAD2010
26-05-2015, 15:44
هارد ديسك ترابايتي سيگيت يعني ST4000DM000د، 5900rpm هست ولي با اينحال پرفورمنس خوبي داره و مشكلي از بابت نصب و اجراي ويندوز و نرم افزارها نخواهيد داشت .
یعنی به نسبت هارد الانم کندی سرعتی حس نمیکنم ؟
ata.royalfalcon
26-05-2015, 16:12
یعنی به نسبت هارد الانم کندی سرعتی حس نمیکنم ؟
اگر دقيق باشيد متوجه كندتر بودن مدلهاي چهارترابايتي سيگيت در مقايسه با سه ترابايتي كه داريد ميشيد . ولي همانطوريكه گفتم اين مدل با وجود 5900rpm بازهم پرفورمنس مناسبي داره . حتي مدلهاي هايبريدي چهار ترابايتي هم 5900rpm هست . به هر حال اگر اين مسئله سرعت و پرفورمنس براي شما خيلي مهم هست ميتونيد WD Black چهارترابايتي انتخاب كنيد كه حدوداً 780 هزار تومن هست .
MOHAMMAD2010
26-05-2015, 20:57
اگر دقيق باشيد متوجه كندتر بودن مدلهاي چهارترابايتي سيگيت در مقايسه با سه ترابايتي كه داريد ميشيد . ولي همانطوريكه گفتم اين مدل با وجود 5900rpm بازهم پرفورمنس مناسبي داره . حتي مدلهاي هايبريدي چهار ترابايتي هم 5900rpm هست . به هر حال اگر اين مسئله سرعت و پرفورمنس براي شما خيلي مهم هست ميتونيد WD Black چهارترابايتي انتخاب كنيد كه حدوداً 780 هزار تومن هست .
نه دیگه سری بلک خیلی گرون هست
اخه من قبلا 1 ترابیات از همین سری سیگیت رو داشتم بعد 3 ترا رو گرفتم
تو سایت ها که نگاه کردم دیدم این 3 ترا رو از اون 1 ترا کند تر زدن ولی در عمل من هیچ کندی نسبت به اون 1 ترا حس نمیکنم ، حتی صدای این 3 ترا به نسبت اون 1 ترا کمتر هم هست !
حالا میخواستم بدونم اگه اینم مثل همونه و فقط در بنچ مارک ها با هم تفاوت دارن که خوبه ولی اگه در عمل هم کند تر میشه که یه فکر دیگه کنم
ممنون از شما
درود
هارد برای لنوو z510 یک ترا چه برندی خوبه فکر کنم سیگیت بود که دیگه الان توسط لپتاپ نمیشناسه
از اولش فکر کنم گاهی لپتاپ هنگ میکرد مشکل دار بود . کلا سیگیت جالب هست؟
با چه دوری بگیرم؟ 7200 بگیرم لپتاپ ساپورت میکنه ؟ صدا هارد بیشتر میشه با دور بالا؟
هارد ssd چه برندی خوبه؟ تو ssd سرعت رید و رایتش چند باشه خوبه که سرعتش بهاگتر از هارد باشه؟ امکان داره بعصی مدل سرعتش از هارد کمتر باشه؟
سوال کردم هارد یک ترا سامسونگ 197 تومن بود گفت adata داره؟
گفتم تا گرون نشده بگیرم. سامسونگ بنطرم خوب نیس ؟
قیمت ssd هم 250 گیگ 475 گفت ؟همین قیمت هس گفتم تو پاچم نره.
قیمت جدید دارید بفرمایید گفت ssd حجم بیشتر میخاین تهران سفارش بدن که بازارش فعلا بسته هست جریان چیه؟ چرا بازار بسته هس؟
ممنون میشم راهنمایی کنید تا زود بگیرم
ممنونم
afshin b
26-05-2015, 22:40
درود
هارد برای لنوو z510 یک ترا چه برندی خوبه فکر کنم سیگیت بود که دیگه الان توسط لپتاپ نمیشناسه
از اولش فکر کنم گاهی لپتاپ هنگ میکرد مشکل دار بود . کلا سیگیت جالب هست؟
با چه دوری بگیرم؟ 7200 بگیرم لپتاپ ساپورت میکنه ؟ صدا هارد بیشتر میشه با دور بالا؟
هارد ssd چه برندی خوبه؟ تو ssd سرعت رید و رایتش چند باشه خوبه که سرعتش بهاگتر از هارد باشه؟ امکان داره بعصی مدل سرعتش از هارد کمتر باشه؟
سوال کردم هارد یک ترا سامسونگ 197 تومن بود گفت adata داره؟
گفتم تا گرون نشده بگیرم. سامسونگ بنطرم خوب نیس ؟
قیمت ssd هم 250 گیگ 475 گفت ؟همین قیمت هس گفتم تو پاچم نره.
قیمت جدید دارید بفرمایید گفت ssd حجم بیشتر میخاین تهران سفارش بدن که بازارش فعلا بسته هست جریان چیه؟ چرا بازار بسته هس؟
ممنون میشم راهنمایی کنید تا زود بگیرم
ممنونم
اون هارد خودش که میگید سیگیت بوده، در واقع سامسونگ هست و این مدل (ST1000LM024) خیلی مشکلات داشته تا حالا. پس این مدل رو دیگه تهیه نکنین.
اگر بودجه شما میره سه SSD در خریدش یک لحظه شک نکنین. سرعتش ( نه فقط سرعت کپی و پیست) چند صد برابر هارد معمولی هست که این باعث افزایش سرعت لود شدن ویندوز و برنامه ها میشه. همچنین SSD در برابر شک و ضربه مقاوم هست و دیگه موقع تکون دادن لپتاپ نگرانی نخواهید داشت.
برای خرید SSD هم سعی کنین حتما این مدل تهیه کنین:
Samsung 850 EVO
برای ۲۵۶ حدود ۴۸۰ و برای ۱۲۰ گیگ حدود ۲۹۰ تومن هست.
سایتی برای خرید خواستید پیام بدید.
درود
ممنون از جوابتون.
جابجا میکردم ولی با ماشین و اینکه تو یسال خراب شد. اولا فکر کنم مشکل داشت متوجه نشدم از هارد هست توجه نکردم گارانتی فکر کنم تموم شد گارانتی ویستا بود عوص میکرد؟ روشن میکنم صدای تیک تیک مدام میده درست میشه؟
اطلاعاتم رفت؟
با مبدل وصل کنم با ویندوز بعدا نمیتونم شناساییش کنم ؟ صداش که میگه مشکل فیزیکی داره درسته؟ سوال بدی پرسیدم.
Ssd سامسونگ خوبه؟
مدل پرو بهتر نیس؟
250چقدر حجم داره دقیق؟
برای ویندوز و برنامه اینا همین قدر بسه؟
قیمت 500چنده؟
مدل پرو سامسونگ گرونتر بود
این مدل گفتید سرعت رید و رایتش کم باشه نسبت به پرو بازم از هارد سرعتش بهتره؟ محسوسه؟
از هارد داخلی بگیرم چه مدلی و برندی بگیرم ؟
Adata داشت خوبه؟
میترسم اس اس دی هم چیزی بشه گارانتی داره؟ سامسونگ هاردش بده لس اس دیش قابل اعتماده؟ برند دیگه بهتر نیس؟
یسوال اینکه خودم میتونم عوص کنم؟ باید خودم بالا سرشون باشم البته شرکت معتبری هس و خب هر چی بره تعمیر دیگه مثل اول نمیشه.
گفتم هارد بگیرم برای اینکه ssdبالا هس قیمتش حس میکنم لنوو ارزش خرج نداره ولی اگه ارزش داره و گفتید که بهتره خب بگیریم. هارد کلا تو لپتاپ قابل اعتماد نیس؟ خوش شانسم ولی این نیدونم چی شد [emoji2]
ببخشید اگه سایتی قیمت خوب و معتبر هست مسج میکنید مرسی
پست بشه هارد یا اس اس دی ضربه ای نمیخوره جنس؟ خرابی بعدا چیزی
بخاطر سوخت و ... امکان گرون شدن قطعات و .. هم هست ؟ گفتم زود بگیرم
اخرین سوالم را بکنم بنطرتون خودم وصل کنم مشکلی پیش میاد تو باز و بست ؟ بدم شرکت فروشنده بهتره؟ یا اگه از سایت بخرم محبورم خودم ببندم و اینکه پیچگوشتی سایز لپتاپ که بدنه صربه نزنه از کجا باید گرفت ؟ کلا پیچگوشتی لپتاپ و موبایل کجا ها دارن؟ تهران نیستم
شرمنده سوال زیاد دارم و مرسی
ممنون از شما و همه دوستان
afshin b
27-05-2015, 20:04
درود
ممنون از جوابتون.
جابجا میکردم ولی با ماشین و اینکه تو یسال خراب شد. اولا فکر کنم مشکل داشت متوجه نشدم از هارد هست توجه نکردم گارانتی فکر کنم تموم شد گارانتی ویستا بود عوص میکرد؟ روشن میکنم صدای تیک تیک مدام میده درست میشه؟
اطلاعاتم رفت؟
با مبدل وصل کنم با ویندوز بعدا نمیتونم شناساییش کنم ؟ صداش که میگه مشکل فیزیکی داره درسته؟ سوال بدی پرسیدم.
Ssd سامسونگ خوبه؟
مدل پرو بهتر نیس؟
250چقدر حجم داره دقیق؟
برای ویندوز و برنامه اینا همین قدر بسه؟
قیمت 500چنده؟
مدل پرو سامسونگ گرونتر بود
این مدل گفتید سرعت رید و رایتش کم باشه نسبت به پرو بازم از هارد سرعتش بهتره؟ محسوسه؟
از هارد داخلی بگیرم چه مدلی و برندی بگیرم ؟
Adata داشت خوبه؟
میترسم اس اس دی هم چیزی بشه گارانتی داره؟ سامسونگ هاردش بده لس اس دیش قابل اعتماده؟ برند دیگه بهتر نیس؟
یسوال اینکه خودم میتونم عوص کنم؟ باید خودم بالا سرشون باشم البته شرکت معتبری هس و خب هر چی بره تعمیر دیگه مثل اول نمیشه.
گفتم هارد بگیرم برای اینکه ssdبالا هس قیمتش حس میکنم لنوو ارزش خرج نداره ولی اگه ارزش داره و گفتید که بهتره خب بگیریم. هارد کلا تو لپتاپ قابل اعتماد نیس؟ خوش شانسم ولی این نیدونم چی شد [emoji2]
ببخشید اگه سایتی قیمت خوب و معتبر هست مسج میکنید مرسی
پست بشه هارد یا اس اس دی ضربه ای نمیخوره جنس؟ خرابی بعدا چیزی
بخاطر سوخت و ... امکان گرون شدن قطعات و .. هم هست ؟ گفتم زود بگیرم
اخرین سوالم را بکنم بنطرتون خودم وصل کنم مشکلی پیش میاد تو باز و بست ؟ بدم شرکت فروشنده بهتره؟ یا اگه از سایت بخرم محبورم خودم ببندم و اینکه پیچگوشتی سایز لپتاپ که بدنه صربه نزنه از کجا باید گرفت ؟ کلا پیچگوشتی لپتاپ و موبایل کجا ها دارن؟ تهران نیستم
شرمنده سوال زیاد دارم و مرسی
ممنون از شما و همه دوستان
جواب خیلی از سوالتون تو پست قبلی دادم.
پیشنهاد من برای SSD ۲۵۰ گیگ همون مدلی هست که گفتم. بهترین انتخاب. نیازی به مدل پرو ندارید.
برای ۵۱۲ گیگ هم این مدل هارو پیشنهاد میکنم:
Crucial MX100 512GB : 770,000
Samsung 850 EVO 500GB : 810,000
خودتون هم میتونید عوض کنین، کار سختی نیست.
در مورد هارد هم باید بگم تا وقتی خاموش هست مقاومتش در برابر ضربه خیلی بهتر و بیشتره ولی وقتی روشن هست دیگه خیلی خیلی به ضربه حساس هست.
اطلاعات هاردتون هم احتمالا قابل بازیابی هست، میتونید به شرکت هایی که متخصص در این زمینه هستن بسپارید که هزینه کمی نخواهد داشت.
تپ نت سرچ کنین پیدا میشن.
سایت فروش SSD هم لیون کامپیوتر خوبه.
درباره هارد a data نظری ندارم
parsa5564
30-05-2015, 14:21
دوستان یک هارد یک تا 2 ترابایتی در حدود قیمت تا 250 تومان برای دسکتاپ معرفی کنید لطفا.
استفاده بیشتر مربوط به دانلود و ذخیره فایل و فیلم و بازه و ... می باشد.
ata.royalfalcon
30-05-2015, 15:27
دوستان یک هارد یک تا 2 ترابایتی در حدود قیمت تا 250 تومان برای دسکتاپ معرفی کنید لطفا.
استفاده بیشتر مربوط به دانلود و ذخیره فایل و فیلم و بازه و ... می باشد.
بازه
بازي منظورتان هست ؟ از روي اين هارد ديسك بازي را هم اجرا ميكنيد ؟
اگر هارد ديسك پرسرعت ميخواهيد ميتونيد Seagate با مدل نامبر ST2000DM001 انتخاب كنيد .
parsa5564
30-05-2015, 15:39
بله بازی منظورم هست.
البته بیشترین استفاده وبگردی هست و بعد دانلود فایل های فشرده و اکسترکت کردن اونها.
از برند وسترن دیجیتال مدلی مد نظرتون نیست؟
ata.royalfalcon
30-05-2015, 16:10
بله بازی منظورم هست.
البته بیشترین استفاده وبگردی هست و بعد دانلود فایل های فشرده و اکسترکت کردن اونها.
از برند وسترن دیجیتال مدلی مد نظرتون نیست؟
از برند وسترن ديجيتال WD Black هست كه بودجه ـتون محدوده . WD Green هم هارد ديسك پرسرعتي نيست و بنظر من سيگيتي كه پيشنهاد دادم مدل مناسبي براي شما هست .
ممنون از راهنمایی
ایا هارد ساتا 3 بگیرم بعد با کدی میتونم بجای درایو نوری قرار بدم؟
حجم واقعی 250 و 512 تو ssd چقدره؟
این ssd ها نام بردید رطوبت بالا و دما زیاد ساپورت مبکنن؟ سرچ میکنم ولی هر سایت مشخصات دقیقی نمیده.
این مدل ها 1،2 میلیون ساعت کار میکنه یا دو میلیون ساعت؟
میترسم هزینه کنم ولی مثل هارد بشه؟ امتحانشون پس دادن؟
سوال اخر لنوو z510 ارزش این هزینه داره؟
ممنون
اگه سایتی درباره اموزش سخت افزار و نرم افزار سیستم و کلا گجت میشناسید ایرانی خارجی معرفی میکنید
مرسی
سلام...تو لپ تاپ سونی (مدل VPCSC1AFDS) هارد هیبریدی 500 گیگ Hdd + ض 4 گیگ SLC هست....می خواستم بدونم دقیقا نقش این 4 گیگ چیه؟ (میدونم که نوعی از هاردهای ssd هست ولی با این حجم کم وظیفش چیه واقعا؟)
و اینکه اگه ویندوز اوریجینال پاک کنم بخوام 8.1 بریزم خود سیستم اتومات شناسایی میکنه هارد SLC یا نیاز داره کاری بکنم؟؟ (منظورم یه وقت قسمت SLC غیر فعال نشه)
ata.royalfalcon
31-05-2015, 07:16
سلام...تو لپ تاپ سونی (مدل VPCSC1AFDS) هارد هیبریدی 500 گیگ Hdd + ض 4 گیگ SLC هست....می خواستم بدونم دقیقا نقش این 4 گیگ چیه؟ (میدونم که نوعی از هاردهای ssd هست ولی با این حجم کم وظیفش چیه واقعا؟)
و اینکه اگه ویندوز اوریجینال پاک کنم بخوام 8.1 بریزم خود سیستم اتومات شناسایی میکنه هارد SLC یا نیاز داره کاری بکنم؟؟ (منظورم یه وقت قسمت SLC غیر فعال نشه)
سلام .
بطور خلاصه نقش اين قسمت ، Cache كردن تمام يا قسمتي از اطلاعات پر استفاده هست . يعني تعداد دفعات دسترسی به اطلاعات در طول زمان و همچنین الگوی دسترسی به داده ها توسط Firmware و یا ماژولهای نرم افزاری ، درایورها و ... بررسی میشود و سپس داده های پر استفاده و مهم در SLC NAND قرار می گيرد .
با تعويض ويندوز مشكلي ايجاد نميشود ولي مدتي بايد استفاده كنيد تا سرعتش بهبود پيدا كند و همچنين Defragment کردن این هارد ديسكها به اصطلاح باعث Resets The Drive's Learning Back To Zero و در نتیجه کند شدن آن خواهد شد ولی با گذشت زمان ، پرفورمنس آن به حالت عادی برخواهد گشت .
فقط مطمئن بشيد كه واقعاً هارد ديسكي كه نصب شده هايبريدي هست . چون بعضي از لپتاپها از هارد ديسك معمولي استفاده شده ولي قسمت SSD بصورت mSATA به مادربرد متصل شده .
سلام .
بطور خلاصه نقش اين قسمت ، Cache كردن تمام يا قسمتي از اطلاعات پر استفاده هست . يعني تعداد دفعات دسترسی به اطلاعات در طول زمان و همچنین الگوی دسترسی به داده ها توسط Firmware و یا ماژولهای نرم افزاری ، درایورها و ... بررسی میشود و سپس داده های پر استفاده و مهم در SLC NAND قرار می گيرد .
با تعويض ويندوز مشكلي ايجاد نميشود ولي مدتي بايد استفاده كنيد تا سرعتش بهبود پيدا كند و همچنين Defragment کردن این هارد ديسكها به اصطلاح باعث Resets The Drive's Learning Back To Zero و در نتیجه کند شدن آن خواهد شد ولی با گذشت زمان ، پرفورمنس آن به حالت عادی برخواهد گشت .
فقط مطمئن بشيد كه واقعاً هارد ديسكي كه نصب شده هايبريدي هست . چون بعضي از لپتاپها از هارد ديسك معمولي استفاده شده ولي قسمت SSD بصورت mSATA به مادربرد متصل شده .
سلام...ممنون به خاطر توضیح کاملتون...
یعنی اون ماژول هایی که مشخص میکنن کدوم اطلاعات پر استفاده هستن که برن تو cache، هیچ ارتباطی با ویندوز فعلی ندارن ؟؟؟ این ماژول ها کجا قرار دارن؟
این عکس از کاتالوگ لپ تاپ...مشخص نکرده نوع اتصال چیه..
و آخرین سوال می خواستم هارد لپ تاپ عوض کنم 1 ترابایت WD black بذارم اگه پیدا شه...به نظرتون حیفه چون SLC داره؟ یا اونقدر این 4 گیگ SLC تاثیر نداره.؟.
ببخشید طولانیم شد..
ata.royalfalcon
31-05-2015, 10:53
سلام...ممنون به خاطر توضیح کاملتون...
یعنی اون ماژول هایی که مشخص میکنن کدوم اطلاعات پر استفاده هستن که برن تو cache، هیچ ارتباطی با ویندوز فعلی ندارن ؟؟؟ این ماژول ها کجا قرار دارن؟
این عکس از کاتالوگ لپ تاپ...مشخص نکرده نوع اتصال چیه..
و آخرین سوال می خواستم هارد لپ تاپ عوض کنم 1 ترابایت WD black بذارم اگه پیدا شه...به نظرتون حیفه چون SLC داره؟ یا اونقدر این 4 گیگ SLC تاثیر نداره.؟.
ببخشید طولانیم شد..
در واقع محصولات SSHD با توجه به مدل و مشخصات سیستم و ... میتوانند به دو روش کار کنند :
Self-optimized mode : در این روش SSHD بطور کاملاً مستقل از سیستمی که به آن متصل شده ، تصمیم گیریهای مربوط به اینکه کدام اطلاعات باید در قسمت NAND flash memory را انجام میدهد.
Host-optimized mode : در این حالت SSHD با پشتیبانی از یکسری دستورات SATA (دستورات Hybrid Information feature) ؛ امکان تصمیم گیری در مورد اطلاعاتی که باید در NAND flash memory ذخیره شوند توسط سیستم عامل ، درایورها ، نرم افزارها و یا ترکیبی از آنها را فراهم میکند.
من فکر میکنم که بیشتر هارد ديسكهاي هايبريدي موجود در بازار از نوع اول باشند .
در مورد سوال آخر ؛ WD Black يكترابايتي موجود نيست (سايت وسترن ديجيتال) . بنظرم همين مدل رو نگه داريد .
afshin b
31-05-2015, 23:40
ممنون از راهنمایی
ایا هارد ساتا 3 بگیرم بعد با کدی میتونم بجای درایو نوری قرار بدم؟
حجم واقعی 250 و 512 تو ssd چقدره؟
این ssd ها نام بردید رطوبت بالا و دما زیاد ساپورت مبکنن؟ سرچ میکنم ولی هر سایت مشخصات دقیقی نمیده.
این مدل ها 1،2 میلیون ساعت کار میکنه یا دو میلیون ساعت؟
میترسم هزینه کنم ولی مثل هارد بشه؟ امتحانشون پس دادن؟
سوال اخر لنوو z510 ارزش این هزینه داره؟
ممنون
اگه سایتی درباره اموزش سخت افزار و نرم افزار سیستم و کلا گجت میشناسید ایرانی خارجی معرفی میکنید
مرسی
۱. بله
۲. حدود ۲۰ گیگ کمتر
۳. اطلاع ندارم
۴. اطلاع ندارم
۵. بله
وارد کننده ای پیدا کردم که 850 evo 250 GB رو ۴۰۰ میدن. اگر قصد خریدتون ۱۰۰٪ شد، خواستید بگید بهتون معرفی کنم.
در واقع محصولات SSHD با توجه به مدل و مشخصات سیستم و ... میتوانند به دو روش کار کنند :
Self-optimized mode : در این روش SSHD بطور کاملاً مستقل از سیستمی که به آن متصل شده ، تصمیم گیریهای مربوط به اینکه کدام اطلاعات باید در قسمت NAND flash memory را انجام میدهد.
Host-optimized mode : در این حالت SSHD با پشتیبانی از یکسری دستورات SATA (دستورات Hybrid Information feature) ؛ امکان تصمیم گیری در مورد اطلاعاتی که باید در NAND flash memory ذخیره شوند توسط سیستم عامل ، درایورها ، نرم افزارها و یا ترکیبی از آنها را فراهم میکند.
من فکر میکنم که بیشتر هارد ديسكهاي هايبريدي موجود در بازار از نوع اول باشند .
در مورد سوال آخر ؛ WD Black يكترابايتي موجود نيست (سايت وسترن ديجيتال) . بنظرم همين مدل رو نگه داريد .
مرسی از راهنماییتون...
درود
مرسی
بیزحمت معرفی کنید
با گارانتی دارن؟
فقط همین سامسونگ داره 500 گیگ هم داره ؟بجز سامسونگ برند دیگه یا crucial داره؟
بین سامسونگ و crucial کدوم بهتره؟دومی خوبیش این هست 512 و 256 گیگ هست چند گیگ بیشتره :) هارد لنوو سامی بود یکم تردید دارم. تو مشخصات سامی بهتره درسته؟ تو ssd سامسونگ خوبه درسته؟
یسوال ssd سامی بدون پیچ وصل میشه؟ تو عکس جای پیچ نبود مثل برند کروشیل تلفظ درسته؟:)
250 گیگ برای لپتاپ کمه ؟
خرابیش چطوره مثل فلش فرمت بشه حجمش کم میشه؟ البته بد شانسیه :)
ببخشید سوالا زیاد بود شس
afshin b
01-06-2015, 10:41
درود
مرسی
بیزحمت معرفی کنید
فقط همین سامسونگ داره 500 گیگ هم داره همین مدل یا برند crucial ؟
بین سامسونگ و crucial کدوم بهتره؟ هاردم سامی بود یکم تردید دارم. تو مشخصات سامی بهتره درسته؟
یسوال ssd سامی بدون پیچ وصل میشه؟ تو عکس جای پیچ نبود مثل برند کروشیل تلفط درسته؟:)
۵۰۰ گیگ سامسونگ هم داره ۷۸۰ تومن
سامسونگ بهتر از کروشال هست.
سامسونگ هم جای پیچ داره
براتون پیام دادم
مرسی
قیمت 500 گیگ کاش مثل 250 گیگ میداد. اخه تو سایت نام بردید لیون 500 گیگ 805 میده ولی قیمت 250 گیگ ایشون خوب میدن.
ادیت کردم کار پیش اومد دیر اوکی زدم مسج قبلیم یکم سوالش موند فکر کنم :)
لیون معتبره اورجینال میده؟ خوب بسته بندی میکنه ؟ اخه دیجی بعصی شنیدم بعصی وشایل تو پلاستیک دستی میکنه میده قطعات سیستم برای یک خریدار اینطور تحویل داد.
ببخش یسوال مبتدی دیگه پیچ گوشتی چه سایزی به لپتاپ میخوره از کجا تهیه کنم سایز های مختلف که بهش بخوره وقتی باز کردم و پیچ از کجا تهیه کنم برای ssd ؟
کلا لپتاپ موبایل پک کامل پیچگوشتی هاش میخاستم اگه اطلاع دارید راهنمایی کنید
تهران نیستم
درود
یک هارد اینترنال لپتاپی هم به ما معرفی کنید
البته چند پست قبل فرمودید که هارد تنوع نداره ولی برای من که اطلاع کافی ندارم چند تا برند و مدل بفرمایید که یکیش موجود بود بگیرم
سرعتشم خوب باشه.
ایا با دور بالا هم هست؟ صداش بیشتره؟ مصرف باتری بیشتر میشه؟
سایت و فروش در نت معتبر میشناسید ادرس بدید مرسی
بعد میتونم با کدی جای درایور نصب کنم یا باکس جدا دارن بزارم داخلش؟
هارد ضد ضربه بهتره؟
-هارد اصلی لنوو فرمودید مشکل دار بود این سری اینطور بود ؟ یا هارد سامسونگ مشکل داره؟ اینطور که شنیدم هارد بیشتر سامسونگ برای همه تولید میکنه ؟
چند ماه دیگه ssd میگیرم
MasoudBJ
03-06-2015, 18:17
سلام
من میخوام یک هارد اینترنال 3 یا 4 ترا برای کامپیوترم بگیرم
مدل مادر بردم P5QL Pro هست لینک مشخصاتش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میخواستم بدونم که مشکلی پیش نمیاد و کامپیوترم کل سه یا چهار ترابایت رو میشناسه؟
ممنون
ata.royalfalcon
03-06-2015, 18:48
سلام
من میخوام یک هارد اینترنال 3 یا 4 ترا برای کامپیوترم بگیرم
مدل مادر بردم P5QL Pro هست لینک مشخصاتش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میخواستم بدونم که مشکلی پیش نمیاد و کامپیوترم کل سه یا چهار ترابایت رو میشناسه؟
ممنون
سلام .
چيپست مادربردتان که Intel P43 / ICH10 هست به خاطر 48Bit LBA میتونه تا 128PiB را آدرس دهي كنه و در نتیجه مشکلی با نصب هارد دیسکهای سه یا چهارترابایتی نخواهید داشت البته شايد لازم باشه كه از آخرين ورژن SATA Driver هم استفاده کنید .
نمونه چیپستهای قدیمی که ظرفيتهاي بالاتر از 2.19TB رو میتونه آدرس دهي كنه در ایندو فایل PDF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$file/Deskstar_7K3000_CompatGuide_final.pdf) و PDF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$file/DS7K4000_CompatGuide_Rev1.0.pdf) موجوده (قسمت Host Controller Chipsets) .
دقت کنید که :
1. مادربردتان UEFI نداره و در نتیجه فقط برای آرشیو دیتا (بعنوان هارد دیسک غیر ویندوزی) میتونید ازش استفاده کنید .
2. این هارد دیسک میبایستی بصورت GPT شناسایی شود تا بتوانید به تمام ظرفیت دسترسی داشته باشید و پارتیشن بندی کنید .
یه راه دیگه ای هم هست که بتونید این محدودیتها رو دور بزنید و هارد دیسک را بصورت MBR شناسایی کنید و ویندوز روی آن نصب کنید و به تمام ظرفیتش هم دسترسی داشته باشید که در این پست توضیح دادم .
ice_man_sh
04-06-2015, 02:13
با سلام
دوستان برای هاردهای 1 ترا، کدوم را پیشنهاد میکنید برای مصارف خانگی و نرم افزارهای مهندسی برق:
وسترن سری آبی / سبز/ بنفش
(سری های بالاتر را بودجه ام نمیرسه)
Seagate آیا یک مدل هست؟
و یا ؟....
04-06-2015, 09:22
با سلام
دوستان برای هاردهای 1 ترا، کدوم را پیشنهاد میکنید برای مصارف خانگی و نرم افزارهای مهندسی برق:
وسترن سری آبی / سبز/ بنفش
(سری های بالاتر را بودجه ام نمیرسه)
Seagate آیا یک مدل هست؟
و یا ؟....
برای یک ترابایت از بین مدلهایی که نوشتید ، WD Blue با مدل نامبر WD10EZEX را انتخاب کنید .
Seagate آیا یک مدل هست؟
سیگیت ، محصولات و مدلهای مختلفی تولید میکنه . اگر از برند سیگیت میخواهید انتخاب کنید مدل نامبر ST1000DM003 را بخرید .
ice_man_sh
04-06-2015, 17:04
سلام .
برای یک ترابایت از بین مدلهایی که نوشتید ، WD Blue با مدل نامبر WD10EZEX را انتخاب کنید .
سیگیت ، محصولات و مدلهای مختلفی تولید میکنه . اگر از برند سیگیت میخواهید انتخاب کنید مدل نامبر ST1000DM003 را بخرید .
با تشکر از شما دوست عزیز
شما کدوم برند را برای مصارف خانگی و نرم افزارهای مهندسی برق پیشنهاد میدین، و یا اصلا تفاوتی از اون جهت نداره؟
د ر کل در همین رنج حدود 180 تومن
ferysery
04-06-2015, 17:46
سلام بر اساتید
یه هارد اکسترنال دارم
western digital mybook essential usb3
wdbacw0010hbk
یک ترابایت
هاردش خراب شده و سروصدا میکنه و اطلاعاتش مهم نیست
میخام یه هارد بخرم بندازم توش که از باکس بتونم استفاده کنم
ولی با 3 تا هارد مختلف که تست کردم جواب نگرفتم
هارد سالم میزارم توش توی مدیدیت دیسک ویندوز ظرفیت رو درست نشون میده
ولی نوع دیسک رو میزنه unknown
اجازه نمیده initilize کنم و پارتیشن بندی و فرمت کنم
access denied میده
چیپ کنترولر ساخت symwave هست
مدل برد 001-705089-4061
REV AG
چه هارد اینترنالی با این مدل باکس کامل سازگاره؟
ماکزیمم تا چه ظرفیتی میتونم هارد توش بندازم؟ 2ترا؟ 3ترا؟ بیشتر؟
راستی یه کابل ساتا که یک سرش نر باشه و همچنین کابل دوسر نری هم نیاز دارم آیا جایی سراغ دارین تو بازار تهران؟
با تشکر
ata.royalfalcon
04-06-2015, 21:20
با تشکر از شما دوست عزیز
شما کدوم برند را برای مصارف خانگی و نرم افزارهای مهندسی برق پیشنهاد میدین، و یا اصلا تفاوتی از اون جهت نداره؟
د ر کل در همین رنج حدود 180 تومن
هر دو تولید کننده وسترن دیجیتال و سیگیت ، برای کاربردهایی که شما گفتید مدلهای مناسبی در لیست تولیدی خودشون دارند . برای کاربردهایی که شما گفتید WD Blue با مدل نامبر WD10EZEX و یا سیگیت با مدل نامبر ST1000DM003 مناسب هست .
از بین ایندو ، هر کدام که ارزانتر و گارانتی معتبرتری دارند همان را انتخاب کنید .
سلام بر اساتید
یه هارد اکسترنال دارم
western digital mybook essential usb3
wdbacw0010hbk
یک ترابایت
هاردش خراب شده و سروصدا میکنه و اطلاعاتش مهم نیست
میخام یه هارد بخرم بندازم توش که از باکس بتونم استفاده کنم
ولی با 3 تا هارد مختلف که تست کردم جواب نگرفتم
هارد سالم میزارم توش توی مدیدیت دیسک ویندوز ظرفیت رو درست نشون میده
ولی نوع دیسک رو میزنه unknown
اجازه نمیده initilize کنم و پارتیشن بندی و فرمت کنم
access denied میده
چیپ کنترولر ساخت symwave هست
مدل برد 001-705089-4061
REV AG
چه هارد اینترنالی با این مدل باکس کامل سازگاره؟
ماکزیمم تا چه ظرفیتی میتونم هارد توش بندازم؟ 2ترا؟ 3ترا؟ بیشتر؟
راستی یه کابل ساتا که یک سرش نر باشه و همچنین کابل دوسر نری هم نیاز دارم آیا جایی سراغ دارین تو بازار تهران؟
با تشکر
سلام .
مدلی که داشتید (my book essential) مشکل قطع و وصلی ناخواسته زمانیکه به USB3 سیستم وصل بشن دارن که مربوط به همین قسمت SATA to USB هم میشه . بخاطر این مسئله ، من پیشنهاد میکنم کلاً این باکس و تبدیل رو کنار بذارید و به این فکر نباشید که برای این باکس یه هارد دیسک اینترنال بخرید . یه هارد اکسترنال جدید بخرید منطقیتر هست و مشکل قطع و وصلی هم ندارن .
در مورد پیغام access denied فکر نمیکنید بخاطر مجوزهای دسترسی ویندوزتان باشه ؟ روی یه سیستم دیگه هم تست کنید و همچنین از نرم افزارهای مختلف مثل MiniTool Partition Wizard استفاده کنید .
در مورد اون کابل SATAـیکه میخواهید (عکس زیر) ، باید بگردید ولی بعید میدونم بتونید در بازار پیدا کنید . برای چه کاری میخواهید ؟ افزایش طول کابل SATA ؟ اگر همینطور هست سعی کنید کابل SATA با طول بلندتر پیدا کنید تا اینکه بخواهید این کابل رو بین دو کابل دیگه قرار بدین .
سلام من یک هارد سه ترا بایت وسترن دیجیتال خریدم مدل WD30EZRX green موقع نصب هارد مادر برد بیش از 2 ترا بایت را نمیشناخت مادر برد را ارتقا دادم مادر برد جدید هارد را با ظرفیت 3 ترا بایت میشناسد ولی سرعت هارد خیلی کند شده است مشکل منبع تغذیه هم ندارم یکی از دوستان گفت که فیرم ور هارد مشکل دار شده است و باید دوباره نسخه جدید فیرم ور هارد را نصب کنم به سایت وسترن دیجیتال مراجعه کردم چیزی در مورد فیرم ور ونصب ان پیدا نکردم در این مورد از شما چند سوال داشتم
1-ایا این مشکل فقط بخاطر فیرم ور است یا دلایل دیگر هم دارد
2-در صورت مشکل فیرم ور از کجا میتوانم نرم افزار فیرم ور و برنامه نصب کننده ان را بدست بیاورم
3-روش نصب فیرم ور چگونه است
با تشکر
ata.royalfalcon
07-06-2015, 13:40
سلام من یک هارد سه ترا بایت وسترن دیجیتال خریدم مدل WD30EZRX green موقع نصب هارد مادر برد بیش از 2 ترا بایت را نمیشناخت مادر برد را ارتقا دادم مادر برد جدید هارد را با ظرفیت 3 ترا بایت میشناسد ولی سرعت هارد خیلی کند شده است مشکل منبع تغذیه هم ندارم یکی از دوستان گفت که فیرم ور هارد مشکل دار شده است و باید دوباره نسخه جدید فیرم ور هارد را نصب کنم به سایت وسترن دیجیتال مراجعه کردم چیزی در مورد فیرم ور ونصب ان پیدا نکردم در این مورد از شما چند سوال داشتم
1-ایا این مشکل فقط بخاطر فیرم ور است یا دلایل دیگر هم دارد
2-در صورت مشکل فیرم ور از کجا میتوانم نرم افزار فیرم ور و برنامه نصب کننده ان را بدست بیاورم
3-روش نصب فیرم ور چگونه است
با تشکر
سلام .
1 . كندي هارد ديسك دلايل متعددي داره و مشكل در Firmware يكي از دلايل آن هست .
2 و 3 . در سايت سازنده ، Firmware و برنامه نصب كننده موجود نيست . اين هارد ديسك اساساً كند هست ولي اگر فكر ميكنيد سرعت آن بيش از حد كاهش داشته بهتر هست به گارانتي مراجعه كنيد .
سرعت این هارد خیلی خوب بود و الان خیلی پایین امده دارم اطلاعات هارد رو دارم کپی می گیرم در ببست و چهار ساعت حدود پنجاه گیگ کپی می کنه با این حساب حدود یک ماه طول میکشه کپی تمام بشه می خواستم بدونم ایا با پری فرمت و پارتیشن بندی مشکل حل میشه
ata.royalfalcon
08-06-2015, 06:37
سرعت این هارد خیلی خوب بود و الان خیلی پایین امده دارم اطلاعات هارد رو دارم کپی می گیرم در ببست و چهار ساعت حدود پنجاه گیگ کپی می کنه با این حساب حدود یک ماه طول میکشه کپی تمام بشه می خواستم بدونم ایا با پری فرمت و پارتیشن بندی مشکل حل میشه
مشكل با پارتيشن بندي و فرمت كردن مجدد برطرف نميشه . اگر گارانتي هست توصيه ميكنم بفرستيد گارانتي .
درود
دوستان عزیز لطف کنید هارد اینترنال لپتاپ معرفی کنید.لنوو z510 هارد خودش دیگه تو بایوس شناخته نمیشه و روشن نمیکنم صدای ریز پیوسته تیک میده . لطف کنید برند و مدلی بفرمایید که سری خراب نباشه مثل اینکه شماره سریالی داره هارد .
اگه میشه چندتا مدل بگید در صورت نبودن تو بازار.
هارد ادیتا adata خوبه؟
صد صربه بهتره؟
مدلی که میگید ساتا سه باشه و سرعت خوب رید و رایت.
ببخشید چندتا پست دادم
تو سایتی هم مدلی ندیدم خرید پستی برای صربه نخوردن و این مشکلات عاقلانه هست؟
لطفا قیمت و گارانتی هم قید کتید ممنون
ممنون
ice_man_sh
10-06-2015, 16:16
هر دو تولید کننده وسترن دیجیتال و سیگیت ، برای کاربردهایی که شما گفتید مدلهای مناسبی در لیست تولیدی خودشون دارند . برای کاربردهایی که شما گفتید WD Blue با مدل نامبر WD10EZEX و یا سیگیت با مدل نامبر ST1000DM003 مناسب هست .
از بین ایندو ، هر کدام که ارزانتر و گارانتی معتبرتری دارند همان را انتخاب کنید .
با سلام
پیرو مشاوره شما بزرگوار بنده قصد خرید WD Blue را داشتم که ظاهرا آخرین لحظه دیدم بعضی ها از WD Caviar Blue صحبت میکنن.
خواستم ببینم این دو سری متفاوت هست؟ تفاوت قیمت چقدره و کدوم بهتره.
سپاس
ata.royalfalcon
10-06-2015, 16:35
با سلام
پیرو مشاوره شما بزرگوار بنده قصد خرید WD Blue را داشتم که ظاهرا آخرین لحظه دیدم بعضی ها از WD Caviar Blue صحبت میکنن.
خواستم ببینم این دو سری متفاوت هست؟ تفاوت قیمت چقدره و کدوم بهتره.
سپاس
سلام .
در واقع هردو یکی هستن . بیشتر به مدل نامبری که روی لیبل نوشته شده دقت کنید (WD10EZEX) .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.