ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►►

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8

amirtehrani93
03-08-2014, 16:49
من رو سیستم زیر
pentum d 935
giga 945p-s3
9600 gso
دو تا هارد اینترنال دارم به مرور زمان خریدم سامسونگ 512گیگ و هیتاچی 160گیگ
الان دوباره فضای خالی ندارم
میخوام یه هارد دیگه با ظرفیت 1ترابایت بخرم حداکثر تا 200 تومن
به نظرتون نصب 3 تا هارد باعث کاهش سرعت میشه؟
در صورت خرید هارد اینترنال دوباره ویندوز رو هارد 1ترا نصب میکنم و از هاردهای دیگه واسه ذخیره فیلم و آهنگ و ... استفاده میکنم
ولی خوب زیاد فیلم و سریال میبینم نمیخوام مشکلی برای پخششون پیش بیاد یا سیستم سنگین بشه
بهترین هارد تا 200 تومن چه مدلیه؟سرعت واسم مهمه و ظرفیتش کمتر از 1 نباشه
***یا میتونم یه هارد اکسترنال پرتابل بگیرم تا نهایت 250 و فضای هارد سیستم خالی کنم
به نظرتون اکسترنال بگیرم یا اینترنال؟ هر دو گزینه بهترین معرفی کنید ممنون

Ahmad77888
03-08-2014, 17:07
ای بابا چ بد...شانس منو...از یه مجتمع تجاری تو کرمانشاه، امروز میبرم پس بدم...ممنون از راهنماییتون.
پس مشکل اصلی که الان میتونم برم و ادعا کنم اینه که،برچسب فیک هست و سریال نامبر دستگاه با سریال نامبر برچسب یکی نیست، درسته؟

ata.royalfalcon
03-08-2014, 17:58
ای بابا چ بد...شانس منو...از یه مجتمع تجاری تو کرمانشاه، امروز میبرم پس بدم...ممنون از راهنماییتون.
پس مشکل اصلی که الان میتونم برم و ادعا کنم اینه که،برچسب فیک هست و سریال نامبر دستگاه با سریال نامبر برچسب یکی نیست، درسته؟

برای اینکه مطمئن بشید میتونید از لینک زیر ، هارد دیسک را رجیستر کنید (پس از ساختن یوزر و پسورد) . تاکید میکنم که برای رجیستر کردن ، سریالی که توسط نرم افزار اعلام شده را در سایت وارد کنید نه سریال نوشته شده بر روی برچسب .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همانطوریکه در عکس زیر میبینید دو عدد از هارد دیسکهای اکسترنال خودم را رجیستر کردم و حتی مدت گارانتی باقی مانده را هم نوشته .

اگر رجیستر نشد به دلایل زیر پس بدید.

1. مدل نامبری که روی برچسب هست یعنی WD10EARS مربوط به هارد دیسکهای WD Green هست نه WD Blue (دیتاشیت هارد دیسکهای WD Green را هم گذاشتم) .
2. عدم تطابق سریال نامبر (S/N) نوشته شده بر روی برچسب با Serial Number ارائه شده توسط نرم افزار (که عکس آنرا گذاشتید) .

ادعا کنم اینه که،برچسب فیک هست

بهتره که این جمله را بکار نبرید . ممکن هست اطلاعات نوشته شده روی برچسب از جمله مدل نامبر (یعنی WD10EARS) و سریال نامبر (یعنی WMAZA1973944) واقعاً درست باشد و قابلیت رجیستر شدن در سایت وسترن دیجیتال را هم داشته باشد و به دلیل رجیستر شدن هم حرف شما را رد کنند . وسترن دیجیتال علم غیب که ندارد متوجه تناقص بین سریال نامبر روی برچسب و سریال نامبری که توسط نرم افزار Detect شده را بفهمد ! همچنین وسترن دیجیتال علم غیب ندارد که بفهمد مدل نامبر WD10EARS (که مربوط به هارد WD Green هست) روی برچسب آبی رنگ چاپ شده !

ata.royalfalcon
03-08-2014, 18:30
من رو سیستم زیر
pentum d 935
giga 945p-s3
9600 gso
دو تا هارد اینترنال دارم به مرور زمان خریدم سامسونگ 512گیگ و هیتاچی 160گیگ
الان دوباره فضای خالی ندارم
میخوام یه هارد دیگه با ظرفیت 1ترابایت بخرم حداکثر تا 200 تومن
در صورت خرید هارد اینترنال دوباره ویندوز رو هارد 1ترا نصب میکنم و از هاردهای دیگه واسه ذخیره فیلم و آهنگ و ... استفاده میکنم
ولی خوب زیاد فیلم و سریال میبینم نمیخوام مشکلی برای پخششون پیش بیاد یا سیستم سنگین بشه
***یا میتونم یه هارد اکسترنال پرتابل بگیرم تا نهایت 250 و فضای هارد سیستم خالی کنم

سلام .

در حالت کلی خیر . مگر اینکه یکی از هارد دیسکها مشکلی داشته باشند که و یا اینکه OS و برنامه ها را روی کندترین هارد دیسک نصب کرده باشید. توصیه میکنم OS و برنامه ها را روی هارد دیسکی نصب کنید که سریعترین هست .

قبل از نصب Win روی هارد دیسک جدید ، پیشنهاد میکنم هارد دیسکهای قدیمی را از سیستم جدا کنید تا دچار مشکلاتی ناشی وجود پارتیشنهای Active و System و Boot در هارد دیسکها بطور جداگانه نشوید (حالت درست این هست که این سه پارتیشن بر روی یک هارد دیسک باشد) .

اگر به مدت طولانی استفاده میکنید و جابجائی ندارید و فقط میخواهید روی یک سیستم استفاده کنید ، من توصیه میکنم هارد دیسک اینترنال بخرید که امنیت و کارائی بیشتری دارد.

میتونید Seagate با مدل نامبر ST1000DM003 بخرید . البته WD Blue با مدل نامبر WD10EZEX هم قابل انتخاب هست (مدل اولی سرعت بیشتری دارد) .

amirtehrani93
04-08-2014, 11:30
ممنون دادا فقط یه کلمه ایول داری چنتا از پستای انجمن هارد خوندم واقعا لذت بردم
امروز از کرج همون مدل سیگیت گرفتم 176 تومن قیمتش چطوره؟
اگه امکانش هست به سوالاتم تو این تاپیک جواب بدید ممنون

Phoenix84
06-08-2014, 16:40
کیفیت هارد اکسترنال بوفالو چطور هست؟بوفالو ضد ضربه بهتره یا وسترن و سیگیت معمولی؟گارانتی و قیمت 2T بوفالو ؟

nima1221
06-08-2014, 20:34
سلام
هارد اکسترنال 1 ترا تا 270 هزار تومن چی پیشنهاد میدید؟(از همه نظر عالی باشه)

ata.royalfalcon
06-08-2014, 22:11
سلام
هارد اکسترنال 1 ترا تا 270 هزار تومن چی پیشنهاد میدید؟(از همه نظر عالی باشه)

سلام .

میتونید یکی از دو مدلهای Seagate Backup plus Slim و یا WD my passport ultra را بخرید . البته نمیتوان گفت که از همه نظر عالی هست ولی مدلهای مناسبی هستند .

کیفیت هارد اکسترنال بوفالو چطور هست؟بوفالو ضد ضربه بهتره یا وسترن و سیگیت معمولی؟گارانتی و قیمت 2T بوفالو ؟

1. از لحاظ کیفیت هارد دیسک داخلی بکار رفته ؛ معمولاً تفاوتی بین برندهای اصلی و غیر اصلی وجود ندارد . چون برندهایی مثل ADATA و Silicon Power و Transcend و buffalo و ... تولید کننده هارد دیسک نیستند و از برندهای دیگری (مثل Samsung و WD و Toshiba و Seagate) تامین میکنند . نکته مهم در کیفیت سایر اجزاء از جمله باکس ، کابل ، کانکتورها و ماژول SATA to USB (که فکر نمیکنم مشکلی از نظر کیفیت داشته باشند) و امکانات موجود (مثلاً ضد آب و ضربه بودن) و ... هست.

2. buffalo mini station extreme به خاطر Shockproof (آنتی شوک) بودن نسبت به دو مدل دیگر مزیت بیشتری دارد . البته پیشنهاد میکنم این پست را (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) که در مورد هارد دیسکهای اکسترنال ضد ضربه توضیحاتی دادم مطالعه کنید .

.

dokhtarak_e_darya
08-08-2014, 21:07
دوستان هاردهای NAS که ظرفیت های بالا دارن استفادشون برای چه کاریه؟ برای ارشیو کردن فیلم پیشنهاد میشه؟ من نیاز به هارد ظرفیت بالا دارم اکثر مواقع هم هم هارد باید به سیستم وصل باشه. ایا این هاردهای NAS رو پیشنهاد میکنید؟

shirin59
08-08-2014, 21:33
سلام خدمت تمامی دوستان از راهنمایی های بسیار ارزنده تون سپاس اما در نهایت فقط یک اسم و یک راهنمایی مختصر من دنبال یک هارد خوب با قیمت مناسبم همین:n02:

ata.royalfalcon
08-08-2014, 22:11
دوستان هاردهای NAS که ظرفیت های بالا دارن استفادشون برای چه کاریه؟ برای ارشیو کردن فیلم پیشنهاد میشه؟ من نیاز به هارد ظرفیت بالا دارم اکثر مواقع هم هم هارد باید به سیستم وصل باشه. ایا این هاردهای NAS رو پیشنهاد میکنید؟

پیشنهاد میکنم این تاپیک (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را که در مورد WD My Cloud EX4 هست مطالعه کنید تا درباره خصوصیات ، امکانات و کاربردهای که دارند یک آشنائی کلی پیدا کنید . بطور کلی اگر میخوهید اطلاعاتی را بین دیوایسهای مختلف ، طوری Share کنید که به هیچ کامپیوتری (مثلاً PC و یا لپتاپ) وابسته نباشد NAS بهترین گزینه هست . برای Share کردن باید روتر پرسرعتی داشته باشید و همچنین از کارت شبکه و کابلهای مناسبی استفاده کنید که سرعت ترانسفر دیتا بیش از حد پایین نباشد. ولی اگر قصد به اشتراک گذاری اطلاعات را ندارید و فقط روی یک سیستم میخواهید استفاده کنید و اگر میخواهید سرعت بالاتری داشته باشد (مثلاً USB3 در مقایسه با ایترفیس Gigabit Ethernet) بهتر هست که بدنبال DASـهایی بگردید که چند هارد دیسک دارند (در واقع همان هارد دیسک اکسترنال معمولی هست ولی چند عدد هارد در آن بکار رفته).

به هر حال میتونید از NAS هم برای آرشیو فیلم استفاده کنید و اصلاً Share هم نکنید ولی نمیتونید مانند DASـها با استفاده از USB به سیستم متصل کنید . پورت USB که در NASـها وجود دارد صرفاً برای متصل کردن هارد اکسترنال دیگر و یا حتی پرینتر به آن هست.

سلام خدمت تمامی دوستان از راهنمایی های بسیار ارزنده تون سپاس اما در نهایت فقط یک اسم و یک راهنمایی مختصر من دنبال یک هارد خوب با قیمت مناسبم همین:n02:

سلام .

هارد دیسک اکسترنال و یا اینترنال ؟ حجم مورد نیاز ؟

mha_mha
10-08-2014, 18:15
سلام دوستان
نظرتون راجع به این هارد چیه؟ Toshiba DT01ACA300 3TB
نسبت به Barracuda ST3000DM001 از نظر کیفیت ساخت وعمر چطوره؟ آخه اونطور که بنچمارک ها رو دیدم انگار توشیباهه از نظر سرعت یه سر و گردن بالاتره!
اینم صفحه نقد و بررسیش هست: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای خرید (اینترنتی) کجا رو پیشنهاد میدید؟ ممنونم

mahmodcomputer92
10-08-2014, 18:52
سلام به تمام دوستان
من میخواستم یک هارد اینترنال 3tr بخرم. میخواستم بدونم که تو خرید همچین هاردی باید به چه چیزخایی دقت کنم؟ اگه امکانش هست مدل خاصی هست معرفی کنید
خیلی ممنون

djfafa
11-08-2014, 17:01
سلام
کسی میتونه به صورت تجربی فرق این دو مدل ( از نظر سرعت در هنگام کار با ویندوز و برنامه ها ) رو بگه!

Seagate SSHD Hybrid 64MB SATA6.0Gb/s 1TB+8GB SSD

Seagate Barracuda 64MB SATA6.0Gb/s 7200RPM 1TB

اختلاف قیمتشون 100 تومنه ارزش داره sshd رو بگیرم! لطفا راهنمایی کنید.

shirin59
11-08-2014, 18:56
هارد اکسترنال 1 ترا

sooood
11-08-2014, 19:35
سلام به همه :n19:
من هارد 1ترای سیلیکون پاور A80 دارم سرعتش که عالیه
ضد آب ضد خش و ضربه گردو غبارو...
ضد همه چی :n02:
خیلی بچه ی خوبیه منتهی بگم که کیفش خیلی کمه یا اصلا گیر نمیاد هر چند نیازیم نداره !
الان 260 - 270 هستش

ata.royalfalcon
11-08-2014, 22:08
سلام به تمام دوستان
من میخواستم یک هارد اینترنال 3tr بخرم. میخواستم بدونم که تو خرید همچین هاردی باید به چه چیزخایی دقت کنم؟ اگه امکانش هست مدل خاصی هست معرفی کنید
خیلی ممنون

سلام .

برای چه کاری میخواهید استفاده کنید . صرفاً برای آرشیو کردن دیتاهای کم استفاده هست و یا اینکه میخواهید روی آن OS و نرم افزار هم اجرا کنید . در یک سیستم معمولی میخواهید نصب کنید و یا اینکه قصد نصب بر روی سیستمهای خاص (مثلاً Serverـها ...) دارید ؟ چقدر بودجه برای اینکار در نظر گرفتید ؟

1. اگر بودجه کافی در نظر گرفتید و اگر بدنبال حداکثر پرفورمنس هستید و قصد نصب و اجرای OS و نرم افزار روی آن دارید میتونید WD Black بخرید .
2. اگر بودجه کافی ندارید ولی همچنان بدنبال حداکثر پرفورمنس هستید میتونید Seagate بخرید (برای سه ترابایت با مدل نامبر ST3000DM001) .
3. اگر میخواهید بعنوان هارد دیسک دوم سیستم نصب کنید در صورتیکه بودجه کافی دارید میتونید WD Red انتخاب کنید در غیر اینصورت WD Green گزینه مناسبی خواهد بود.

حتماً هم میدونید که برای ظرفیتهای بیشتر از 2.1TB هارد دیسک بای بصورت GPTد، Initialize شود و اگر هم بخواهید روی آن WIN نصب کنید مادربردتان باید از UEFI پشتیبانی کند .

سلام
کسی میتونه به صورت تجربی فرق این دو مدل ( از نظر سرعت در هنگام کار با ویندوز و برنامه ها ) رو بگه!

Seagate SSHD Hybrid 64MB SATA6.0Gb/s 1TB+8GB SSD

Seagate Barracuda 64MB SATA6.0Gb/s 7200RPM 1TB

اختلاف قیمتشون 100 تومنه ارزش داره sshd رو بگیرم! لطفا راهنمایی کنید.

سلام .

در یوتیوب ، تستهای مقایسه ای از هارد دیسکهای 5400 و 7200 و هایبرید و SSD درایو موجود هست . در این تستها کاملاً مشخص هست که هارد دیسکهای هایبریدی عملکرد خیلی بهتری بعد از SSD درایوها مخصوصاً در زمان مورد نیاز برای بوت کامل ویندوز و یا اجرای بعضی از نرم افزارها دارند .

البته در هارد دیسکهای هایبریدی باید مدتی با سیستم و نرم افزارها کار کنید تا این هارد دیسک تعداد دفعات دسترسی به اطلاعات در طول زمان و همچنین الگوی دسترسی به داده ها را از طریق History Table of LBAs ، بررسی و سپس اطلاعات پر استفاده یا قسمتهای اصلی آن اطلاعات در SSD ذخیره کند. دقت کنید که Defragment کردن در هارد دیسکهای هایبریدی باعث کاهش عملکرد آن میشود .

اختلاف قیمتشون 100 تومنه ارزش داره sshd رو بگیرم!

گرچه هارد دیسکهای هایبریدی عملکرد بهتری در مقایسه با انواع عادی دارند ولی اگر میتونید بودجه خودتان را برای خرید SSD درایو افزایش بدید ؛ من توصیه میکنم یک SSD درایو برای OS و نرم افزارها در نظر بگیرید و برای الباقی دیتاها یک هارد دیسک 7200RPM بخرید.

هارد اکسترنال 1 ترا

میتونید WD my passport Ultra و یا Seagate Backup plus Slim انتخاب کنید . مدلهای پیشنهادی گرچه کیفیت خوبی دارند ولی در برابر ضربه آسیب پذیر هستند و باید نکات ایمنی و احتیاطی را رعایت کنید . در پست اول همین تاپیک چند نکته ایمنی و احتیاطی را توضیح دادم .

aliiiiiii
12-08-2014, 00:08
با سلام

بنده یک هارد مکستور 500 گیگ diamondmax 22 اینترنال ساتا/ 4 سال پیش خریده بودم که خود به خود خراب شوده خوشبختانه تونستم از اطلاعاتم بک آپ بگیرم الان میخوام یک هارد 2 ترابایت اینترنال بگیرم مورد استفاده برای نصب ویندوز و برنامه واینترنت. سیستم در روز همیشه روشنه و امنیت اطلاعات برام مهمه چه هاردی به بنده پیشنهاد میدین؟

با تشکر

ata.royalfalcon
12-08-2014, 07:34
با سلام

بنده یک هارد مکستور 500 گیگ diamondmax 22 اینترنال ساتا/ 4 سال پیش خریده بودم که خود به خود خراب شوده خوشبختانه تونستم از اطلاعاتم بک آپ بگیرم الان میخوام یک هارد 2 ترابایت اینترنال بگیرم مورد استفاده برای نصب ویندوز و برنامه واینترنت. سیستم در روز همیشه روشنه و امنیت اطلاعات برام مهمه چه هاردی به بنده پیشنهاد میدین؟

با تشکر

سلام .

ميتونيد Seagate با مدل نامبر ST2000DM001 بخريد . البته اگر بودجه بيشتري داريد WD Black با مدل نامبر WD2002FAEX هم ميتونيد بخريد .

مطمئن باشيد كه پاور سيستمتان در شرايط مناسبي هست .

aliiiiiii
12-08-2014, 14:34
سلام .

ميتونيد Seagate با مدل نامبر ST2000DM001 بخريد . البته اگر بودجه بيشتري داريد WD Black با مدل نامبر WD2002FAEX هم ميتونيد بخريد .

مطمئن باشيد كه پاور سيستمتان در شرايط مناسبي هست .

ممنون یعنی ممکنه هارد قبلی بخاطر پاور این مشکل رو پیدا کرده باشه؟ پاورم 380 a گرین هست.

ata.royalfalcon
12-08-2014, 18:18
ممنون یعنی ممکنه هارد قبلی بخاطر پاور این مشکل رو پیدا کرده باشه؟ پاورم 380 a گرین هست.

وجود مشکل احتمالی در پاور و یا توان ناکافی آن (مخصوصاً زمانیکه قطعه پرمصرفی مثلاً کارت گرافیک ، روی سیستم نصب شده باشد) یکی از علتهای خرابی هارد دیسک و یا هر قطعه دیگری هست .

mahmodcomputer92
12-08-2014, 18:32
سلام .

برای چه کاری میخواهید استفاده کنید . صرفاً برای آرشیو کردن دیتاهای کم استفاده هست و یا اینکه میخواهید روی آن OS و نرم افزار هم اجرا کنید . در یک سیستم معمولی میخواهید نصب کنید و یا اینکه قصد نصب بر روی سیستمهای خاص (مثلاً Serverـها ...) دارید ؟ چقدر بودجه برای اینکار در نظر گرفتید ؟

1. اگر بودجه کافی در نظر گرفتید و اگر بدنبال حداکثر پرفورمنس هستید و قصد نصب و اجرای OS و نرم افزار روی آن دارید میتونید WD Black بخرید .
2. اگر بودجه کافی ندارید ولی همچنان بدنبال حداکثر پرفورمنس هستید میتونید Seagate بخرید (برای سه ترابایت با مدل نامبر ST3000DM001) .
3. اگر میخواهید بعنوان هارد دیسک دوم سیستم نصب کنید در صورتیکه بودجه کافی دارید میتونید WD Red انتخاب کنید در غیر اینصورت WD Green گزینه مناسبی خواهد بود.

حتماً هم میدونید که برای ظرفیتهای بیشتر از 2.1TB هارد دیسک بای بصورت GPTد، Initialize شود و اگر هم بخواهید روی آن WIN نصب کنید مادربردتان باید از UEFI پشتیبانی کند .

سلام .

در یوتیوب ، تستهای مقایسه ای از هارد دیسکهای 5400 و 7200 و هایبرید و SSD درایو موجود هست . در این تستها کاملاً مشخص هست که هارد دیسکهای هایبریدی عملکرد خیلی بهتری بعد از SSD درایوها مخصوصاً در زمان مورد نیاز برای بوت کامل ویندوز و یا اجرای بعضی از نرم افزارها دارند .

البته در هارد دیسکهای هایبریدی باید مدتی با سیستم و نرم افزارها کار کنید تا این هارد دیسک تعداد دفعات دسترسی به اطلاعات در طول زمان و همچنین الگوی دسترسی به داده ها را از طریق History Table of LBAs ، بررسی و سپس اطلاعات پر استفاده یا قسمتهای اصلی آن اطلاعات در SSD ذخیره کند. دقت کنید که Defragment کردن در هارد دیسکهای هایبریدی باعث کاهش عملکرد آن میشود .

گرچه هارد دیسکهای هایبریدی عملکرد بهتری در مقایسه با انواع عادی دارند ولی اگر میتونید بودجه خودتان را برای خرید SSD درایو افزایش بدید ؛ من توصیه میکنم یک SSD درایو برای OS و نرم افزارها در نظر بگیرید و برای الباقی دیتاها یک هارد دیسک 7200RPM بخرید.

میتونید WD my passport Ultra و یا Seagate Backup plus Slim انتخاب کنید . مدلهای پیشنهادی گرچه کیفیت خوبی دارند ولی در برابر ضربه آسیب پذیر هستند و باید نکات ایمنی و احتیاطی را رعایت کنید . در پست اول همین تاپیک چند نکته ایمنی و احتیاطی را توضیح دادم .
سلام
ممنونم آقا عطا
من برای آرشیو میخوام این هاردو و رو یک سیستم نسبتا قوی
فقط جسارتا این جریان GPT رو لطف میکنید بیشتر توضیح بدید
بازم ممنونم از تمام زحمات بی دریغتون

ata.royalfalcon
12-08-2014, 19:26
سلام
ممنونم آقا عطا
من برای آرشیو میخوام این هاردو و رو یک سیستم نسبتا قوی
بازم ممنونم از تمام زحمات بی دریغتون

سلام .

مدلهای مناسب با توجه به میزان بودجه ای که در نظر گرفتید و انتظارات شما از پرفورمنس ، پیشنهاد داده شد . بنظرم WD Green گزینه مناسبی برای شما هست ولی اگر انتظار سرعت بیشتری را دارید میتونید Seagate انتخاب کنید .

همانطوریکه گفته شد برای هارد دیسکهایی که حجم آن بیشتر از 2.19TB هست باید بصورت GPT آنرا Initialize کنید که بتوانید به تمام حجم آن دسترسی داشته باشید . اگر از Disk management ویندوز برای پارتیشن بندی استفاده میکنید طبق عکس زیر گزینه GPT را انتخاب کنید و اگر هم بخواهید روی هارد دیسکهایی که GPT هستند ویندوز نصب کنید مادربرد باید UEFI هم داشته باشد .

elhamrezaei
14-08-2014, 12:31
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه نمونه خوب هارد اکسترنال

aliiiiiii
16-08-2014, 20:01
با سلام

درج کلمه recertified روی هارد وسترن بلک به چه معناست؟ یعنی هارد مرجوعی هست؟

ممنونم

ata.royalfalcon
16-08-2014, 21:10
با سلام

درج کلمه recertified روی هارد وسترن بلک به چه معناست؟ یعنی هارد مرجوعی هست؟

ممنونم

سلام .

Recertified مشابه Refurbished هست ولی در حالت Recertified محصول معمولاً دارای گارانتی هست ولی در مورد Refurbished گارانتی ندارند و یا اینکه مدت آن خیلی کمتر هست . در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) حالتهای مختلف Refurbished را توضیح دادم .

aliiiiiii
16-08-2014, 21:27
سلام .

Recertified مشابه Refurbished هست ولی در حالت Recertified محصول معمولاً دارای گارانتی هست ولی در مورد Refurbished گارانتی ندارند و یا اینکه مدت آن خیلی کمتر هست . در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) حالتهای مختلف Refurbished را توضیح دادم .

ممنون متاسفانه بنده امروز این هارد وسترن بلک 1 ترابایت رو خریدم که این کلمه روش نوشته بود و بعد از باز کردن هارد و نصب ویندوز این رو فهمیدم البته با برنامه hdtune امتحان کردم هیچ گونه اروری نداره و بد سکتور هم نداره به نظرتون ممکنه بعد از مدتی مشکل پیدا کنه؟

ALI16437
17-08-2014, 10:25
با سلام ،

بهترین هارد دیسک اکسترنال موجود در بازار یک ترابایت
ترجیحا ضدضربه و usp3 چی هست .

ممنونم.

ata.royalfalcon
17-08-2014, 11:04
با سلام ،

بهترین هارد دیسک اکسترنال موجود در بازار یک ترابایت
ترجیحا ضدضربه و usp3 چی هست .

ممنونم.

سلام .

البته هيچ وقت نميتوان گفت كه يك مدل خاص از هر لحاظ بهترين هست . با توجه به اينكه ضد ضربه ميخواهيد ميتونيد Silicon Power Armor A80 را انتخاب كنيد .

gazaleh123
18-08-2014, 23:21
سلام سوالی داشتم یک هارد مای بوک 4 ترابایت وسترن خریده بودم که خراب در آمد دادم گارانتی سازگار و بعد از یکماه با یک هارد نو مای بوک برایم تعویض کردند اما در کمال تعجب میبینم کارت گارانتی نداره میپرسم چرا کارت گارانتی نداره میگه مهم نیست شماره سریال دستگاه را تو سیستم ثبت کردیم 2 سال گارانتی داره هر موقع مشکلی پیش بیاد جوابگو هستیم وهیچ فاکتوری هم بهم نداد الان هیچ مدرکی ندارم میخواستم بدونم این مورد طبیعی هست و واسه هر کس که تعویض میکنن کارت گارانتیشو بر میدارن یا فقط برای من اینطور بوده و علت اینکه کارت گارانتی رو از روش بر میدارن چیه اگه قراره گارانتیشو جوابگو باشن پس چرا کارتشو از روش بر میدارن
2- اگر من این هاردو بخوام ببرم بازار با یک هارد دیگه عوض کنم بدون کارت گارانتی که ازم بر نمیدارن ممنون میشم راهنمای کنید

reza_khoshtip
20-08-2014, 22:43
سلام
دوستان هارد 1 ترا اینترنال ساتا 2 چی بخرم؟
لطفا قیمت دقیق هم بدید
ممنون

ata.royalfalcon
20-08-2014, 23:00
سلام
دوستان هارد 1 ترا اینترنال ساتا 2 چی بخرم؟
لطفا قیمت دقیق هم بدید
ممنون

سلام .

اکثر هارد دیسکهای 3.5 اینچی موجود در بازار SATAIII هستند و مشکلی با نصب بر روی مادربردهایی که SATAII هستند نخواهید داشت .

کاربردتان چی هست ؟ اگر میخواهید OS و نرم افزار بر روی آن نصب کنید ميتونيد Seagate با مدل نامبر ST1000DM003 و يا WD Blue با مدل نامبر WD10EZEX بخريد . مدل اول پرفورمنس بهتري نسبت به مدل دوم دارد . قیمت دقیق را باید از فروشنده بگیرید ولی قیمت حدودی آن ، 170 هزار تومن برای Seagate الی 190 هزار تومن برای WD Blue هست .

اگر بودجه بیشتری دارید و اگر پرفورمنس بهتری میخواهید میتونید WD Black (مدل نامبر WD1002FAEX) و یا حتی از مدلهای هایبریدی (SSHD) انتخاب کنید .

reza_khoshtip
20-08-2014, 23:07
سلام .

اکثر هارد دیسکهای 3.5 اینچی موجود در بازار SATAIII هستند و مشکلی با نصب بر روی مادربردهایی که SATAII هستند نخواهید داشت .

کاربردتان چی هست ؟ اگر میخواهید OS و نرم افزار بر روی آن نصب کنید ميتونيد Seagate با مدل نامبر ST1000DM003 و يا WD Blue با مدل نامبر WD10EZEX بخريد . مدل اول پرفورمنس بهتري نسبت به مدل دوم دارد . قیمت دقیق را باید از فروشنده بگیرید ولی قیمت حدودی آن ، 170 هزار تومن برای Seagate الی 190 هزار تومن برای WD Blue هست .

اگر بودجه بیشتری دارید و اگر پرفورمنس بهتری میخواهید میتونید WD Black (مدل نامبر WD1002FAEX) و یا حتی از مدلهای هایبریدی (SSHD) انتخاب کنید .
ممنون از راهنماییت
به عنوان هارد اول برای نصب سیستم عامل میخوام ازش استفاده کنم,اهل نصب بازی و این چیزا هم نیستم فقط نرم افزار
به نظر شما وسترن بلو بهتره یا سیگیت؟
رنج قیمتی هم حدود 200 تومن بیشتر نشه
مدل مادربورد هم اینه:
GigaByte P31-DS3L

ata.royalfalcon
20-08-2014, 23:14
ممنون از راهنماییت
به عنوان هارد اول برای نصب سیستم عامل میخوام ازش استفاده کنم,اهل نصب بازی و این چیزا هم نیستم فقط نرم افزار
به نظر شما وسترن بلو بهتره یا سیگیت؟
رنج قیمتی هم حدود 200 تومن بیشتر نشه
مدل مادربورد هم اینه:
GigaByte P31-DS3L

از لحاظ پرفورمنس Seagate ST1000DM003 بهتر هست . مشکلی با نصب روی مادربردی که دارید نخواهید داشت . توصیه میکنم با گارانتی معتبر بخرید .

reza_khoshtip
21-08-2014, 10:29
از لحاظ پرفورمنس Seagate ST1000DM003 بهتر هست . مشکلی با نصب روی مادربردی که دارید نخواهید داشت . توصیه میکنم با گارانتی معتبر بخرید .
ممنون از راهنماییت
من 5 سال هستش که یه هارد 1ترا وسترن گرین دارم و خیلی هم ازش کار کشیدم تا اینکه تو 1 ماه گذشته چند تا بدسکتور پیدا کرد که آن هم با نرم افزار حل شد و میخوام ازش به عنوان هارد دوم استفاده کنم
البته یه هارد 80 مکستور هم دارم که اونم 8 ساله داره کار میکنه
به خاطر همین به کیفیت و عمر هارد های وسترن اطمینان دارم
وسترن با گارانتی سازگار خوبه؟
سیگیت با چه گارانتی باید بخرم؟
فرق سری caviar با معمولی چیه؟
هارد های وسترن با رنگ های قرمز و ارغوانی چه کارایی دارند؟
هارد های
هایبریدی (SSHD) حدود چه قیمتی هستن و آیا روی مادربورد من با کارایی بالا جواب میدن؟

ata.royalfalcon
21-08-2014, 11:19
ممنون از راهنماییت
من 5 سال هستش که یه هارد 1ترا وسترن گرین دارم و خیلی هم ازش کار کشیدم تا اینکه تو 1 ماه گذشته چند تا بدسکتور پیدا کرد که آن هم با نرم افزار حل شد و میخوام ازش به عنوان هارد دوم استفاده کنم
البته یه هارد 80 مکستور هم دارم که اونم 8 ساله داره کار میکنه
به خاطر همین به کیفیت و عمر هارد های وسترن اطمینان دارم
هارد های هایبریدی (SSHD) حدود چه قیمتی هستن و آیا روی مادربورد من با کارایی بالا جواب میدن؟

بله ، ولی از آنجائی که برای OS و نصب و اجرای نرم افزار میخواهید WD Green کارائی مناسبی برای اینکار نخواهد داشت .

با همان گارانتی سـازگـار که گفتید .

برای WD Red پست 18# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همین تاپیک و برای WD Purple و کلاً هارد دیسکهای سری AV پست 15# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همین تاپیک را مطالعه کنید . گرچه میتوان برای سیستم عادی (PC) هم استفاده کرد ولی با توجه به اینکه از قابلیتهای آن استفاده ای نخواهد شد هدر دادن بودجه هست مخصوصاً اینکه این هارد دیسکها در مقایسه با مدلهایی که پیشنهاد دادم پرفورمنس بالائی ندارند .

هارد های هایبریدی (SSHD) حدود چه قیمتی هستن و آیا روی مادربورد من با کارایی بالا جواب میدن؟

حدوداً 100 هزار تومن بیشتر از مدلهای عادی قیمت دارند و روی مادربردتان هم میتوانید نصب کنید . اگر قبلاً با WD Green کار میکردید و عملکرد آن برای شما راضی کننده بود مدلهایی که پیشنهاد دادم (ST1000DM003 و WD10EZEX) در مقایسه با WD Green و حتی مکستور 80GB سرعت خیلی بهتری دارند و شاید نیازی نباشد که SSHD بخرید .

a.g g.a
22-08-2014, 16:12
سلام

چند وقت پیش مشهد بودم هر چی اونجا گشتم هارد وسترن بلک گیرم نیومد و اکثر مغازه دارها هم میگفتن که هارد بلک از نظر سرعت با هاردهای بلو و گرین و یا هارد سیگیت(HDD) تفاوتی نداره !!! و هارد بلک بیشتر برای سرور و این طور چیزا استفاده میشه و تاثیری روی عملکرد سیستم خونگی نمی ذاره !!! چون همشون حافظه کش یکسان دارن ! مگه تنها عامل تاثیر گذار روی سرعت هارد کششه ؟ این حرفاشون اشتباه بوده نه ؟

یک فروشنده گفت که صبر کن تا چند وقت دیگه هاردهای هیبریدی میان(ترکیبی از SSD و HDD) که از حافظه SSD به عنوان کش استفاده می کنن که باعث میشه سرعتشون خیلی بالا بره

حالا من چند تا سوال دارم،این هاردای SSHD سرعتشون از همه HDD ها بیشتره ؟ مثلا از هارد بلک یا هاردایی مثل سیگیت بک آپ پلاس 3.5 اینچی ؟

قیمت هاردای هیبریدی چه حدودی هست ؟ یک ترابایت و د وترابایتش ؟ یک مدل توی یک سایت بود به اسم Black 2 یک ترابایتش با SSDـی 120 گیگ 950 هزار تومن بود ! همشون که همچین قیمتایی ندارن ؟ نه ؟

با تشکر

ata.royalfalcon
22-08-2014, 17:00
سلام

چند وقت پیش مشهد بودم هر چی اونجا گشتم هارد وسترن بلک گیرم نیومد و اکثر مغازه دارها هم میگفتن که هارد بلک از نظر سرعت با هاردهای بلو و گرین و یا هارد سیگیت(HDD) تفاوتی نداره !!! و هارد بلک بیشتر برای سرور و این طور چیزا استفاده میشه و تاثیری روی عملکرد سیستم خونگی نمی ذاره !!! چون همشون حافظه کش یکسان دارن ! مگه تنها عامل تاثیر گذار روی سرعت هارد کششه ؟ این حرفاشون اشتباه بوده نه ؟

سلام .

1. اساساً هارد دیسکهای WD Black برای دسکتاپهای معمولی طراحی شده و برای سرورها ، دیتاسنترها و ... هارد دیسک مناسبی مثل WD Re و WD Se و ... موجود هست . استفاده از هارد دیسکهای معمولی برای سرورها و دیتاسنترها (مخصوصاً آنهایی که Duty Cycle و Workload بالایی دارند) کار اشتباهی هست و معمولاً زودتر از حد موعد دچار خرابی میشوند.

2. Cache تنها عامل تعیین کننده سرعت نیست . من میتونم مدلهایی را مثال بزنم که باوجودیکه Cache پایینتری دارند اما Access Time/IOPS بهتری دارند. مهمترین تفاوت هارد دیسکهای WD Black مخصوصاً مدلهای قدیمی آن (انواعی که مدل نامبر آن به FAEX ختم میشوند) ، بهتر بودن Access Time/IOPS در مقایسه با سایر هارد دیسکها هست .

3. هارد دیسکهایی مثل WD Green و ... ممکن هست که از لحاظ Sequential Transfer rate بهتر از WD Black باشند ولی تاثیر چندانی در بهبود سرعت اجرای نرم افزارها و یا سرعت بالا آمدن OS نخواهند داشت .

حالا من چند تا سوال دارم،این هاردای SSHD سرعتشون از همه HDD ها بیشتره ؟ مثلا از هارد بلک یا هاردایی مثل سیگیت بک آپ پلاس 3.5 اینچی ؟

البته در هارد دیسکهای هایبریدی ، باید مدتی با OS و نرم افزارها کار کنید تا این هارد دیسک تعداد دفعات دسترسی به اطلاعات در طول زمان و همچنین الگوی دسترسی به داده ها را بررسی و سپس اطلاعات پر استفاده یا قسمتهای اصلی آن اطلاعات را در SSD ذخیره کند. در این هارد دیسکها نمیتوانید به دلخواه خودتان اطلاعاتی را روی قسمت SSD ذخیره کنید . دقت کنید که Defragment کردن در هارد دیسکهای هایبریدی باعث کاهش عملکرد آن میشود ولی با گذشت زمان پرفورمنس آن به حالت عادی برخواهد گشت .

یک مدل توی یک سایت بود به اسم Black 2 یک ترابایتش با SSDـی 120 گیگ 950 هزار تومن بود ! همشون که همچین قیمتایی ندارن ؟ نه ؟

بر خلاف هارد دیسکهای هایبریدی سیگیت (SSHD) که نمیتوانید به دلخواه اطلاعاتی را روی قسمت SSD ذخیره کنید (بماند که فقط 8GB حجم دارد) ؛ در WD Black² بسادگی میتونید اطلاعات مهم و پراستفاده (مثلاً فایلهای ویندوزی و یا نرم افزارها) را روی قسمت SSD نصب و ذخیره کنید و اطلاعات غیر مهم را روی HDD ذخیره کنید.

mahmodcomputer92
22-08-2014, 17:10
سلام به آقا ata با این همه تلاش بی وقفشون
واقعا ممنون
یک سوال داشتم این که میخواستم دقیقا بدونم اساس کار هاردهای هیبریدی چطوری هست؟
الان برای خرید وجود دارند که یک قیمتی ازشون داشته باشم؟
خیلی خیلی ممنون

ata.royalfalcon
22-08-2014, 23:12
سلام به آقا ata با این همه تلاش بی وقفشون
واقعا ممنون
یک سوال داشتم این که میخواستم دقیقا بدونم اساس کار هاردهای هیبریدی چطوری هست؟
الان برای خرید وجود دارند که یک قیمتی ازشون داشته باشم؟
خیلی خیلی ممنون

سلام .

اصولاً هارد دیسکهای هایبرید به دو دسته کلی Solid-state hybrid drive (مخفف آن SSHD) و Dual-drive hybrid system تقسیم میشوند و همانطوریکه قبلاً هم گفتم در SSHD ، اطلاعات بر اساس تعداد دفعات دسترسی در طول زمان توسط Firmware و یا ماژولهای نرم افزاری و درایورها و از طریق روشهایی مانند History Table of LBAs بررسی و سپس تمام و یا قسمتی از اطلاعات پر استفاده و مهم در NAND flash memory کپی و ذخیره میشوند . اگر تمام اطلاعات مورد نیاز در NAND flash memory موجود باشد پس هارد ديسك در حالت Idle خواهد بود و یا حتی برای صرفه جویی در مصرف انرژی میتواند Spin Down شود. البته این حالت که تمام اطلاعات مورد نیاز توسط NAND flash memory قابل سرویس باشد نادر هست.

SSHD در دو نوع کلی میتواند وجود داشته باشد .

Self-optimized mode : در این روش SSHD بطور کاملاً مستقل از سیستمی که به آن متصل شده ، تصمیم گیریهای مربوط به اینکه کدام اطلاعات باید در قسمت NAND flash memory را انجام میدهد.
Host-optimized mode : با پشتیبانی از یک سری دستورات SATA ، به سیستم عامل ، درایورها ، نرم افزارها و یا ترکیبی از آنها این اجازه را میدهد که اطلاعات مهم و پراستفاده را تشخیص و بر روی NAND flash memory ذخیره کنند .

یکترابایتی 3.5 اینچی سیگیت هم در حدود 280 هزار تومن هست در صورتیکه انواع عادی سیگیت در حدود 170 هزار تومن هست .

انواع Dual-drive hybrid مثل WD Black² ، فضای مربوط به قسمتهای SSD و HDD بطور کاملاً جداگانه توسط کاربر قابل مدیریت هست . قیمت این مدل هم حدود 950 هزار تومن هست (لـیـون کامپیوتر) البته بعداً ممکنه قیمت آن کمی کاهش پیدا کند .

milad_gta
27-08-2014, 12:58
دوستان WD Blue برای سیستم عامل و آرشیو مناسب هست؟ من عموما یک Os اصلی دارم و توزیع های مختلف گنو/لینوکس رو هم هر از گاهی تست میکنم، اگر پیشنهاد دیگه ای هم دارید ممنون میشم بفرماید.

ata.royalfalcon
27-08-2014, 13:54
دوستان WD Blue برای سیستم عامل و آرشیو مناسب هست؟ من عموما یک Os اصلی دارم و توزیع های مختلف گنو/لینوکس رو هم هر از گاهی تست میکنم، اگر پیشنهاد دیگه ای هم دارید ممنون میشم بفرماید.

بله ، WD Blue هم براي آرشيو ديتا و هم براي نصب و اجراي OS و نرم افزار مناسب هست . اگر هم WD Blue را هم پيدا نكرديد ميتويند Seagate از سري 7200.14 هم انتخاب كنيد .

masoudmoosavy
03-09-2014, 15:11
سلام
من یه هارد برای آرشیو مدیا می خوام

1-هارد اکسترنال بهتره یا هارد داخلی
2-چه مدلی و مارکی
3-از کجا میتونم بخرم
4-قیمتش زیاد مهم نیست فقط کیفیت داشته باشه البته زیاد هم گرون نباشه
5- من قبلا یه هارد اکسترنال داشتم که وقتی وصلش میکردم به کامپیوتر طول میکشید تا بیاد حالا همه هارهای اکسترنال اینجوریه یا اون اینجوری بوده
متشکرم

ata.royalfalcon
03-09-2014, 15:54
سلام
من یه هارد برای آرشیو مدیا می خوام

1-هارد اکسترنال بهتره یا هارد داخلی
2-چه مدلی و مارکی
3-از کجا میتونم بخرم
4-قیمتش زیاد مهم نیست فقط کیفیت داشته باشه البته زیاد هم گرون نباشه
5- من قبلا یه هارد اکسترنال داشتم که وقتی وصلش میکردم به کامپیوتر طول میکشید تا بیاد حالا همه هارهای اکسترنال اینجوریه یا اون اینجوری بوده
متشکرم

سلام .

اگر به مدت طولاني از هارد ديسك و اطلاعات موجود در آن استفاده ميكنيد و اگر قصد جابجائي آنرا نداريد و فقط روي يك سيستم ميخواهيد استفاده كنيد توصيه ميكنم هارد ديسك اينترنال بخريد كه كارائي و امنيت بيشتري خواهد داشت . براي آرشيو ديتا ميتوانيد WD Green را انتخاب كنيد . در غير اينصورت اگر بندرت از آن استفاده ميكنيد و يا روي سيستمهاي متعددي ميخواهيد استفاده كنيد ميتونيد هارد ديسك اكسترنال بخريد . براي حجمهاي بالا من توصيه ميكنم انواع دسكتاپي بخريد كه ارزانتر تمام خواهد شد (مثل WD my book) .

در مورد سوال آخر ؛ علتهاي زيادي ميتواند باعث چنين مسئله اي شود . يك مشكل ساده نرم افزاري الي مشكل سخت افزاري هارد ديسك كه بايد تمام موارد چك و بررسي شود .

masoudmoosavy
03-09-2014, 16:23
سلام .

اگر به مدت طولاني از هارد ديسك و اطلاعات موجود در آن استفاده ميكنيد و اگر قصد جابجائي آنرا نداريد و فقط روي يك سيستم ميخواهيد استفاده كنيد توصيه ميكنم هارد ديسك اينترنال بخريد كه كارائي و امنيت بيشتري خواهد داشت . براي آرشيو ديتا ميتوانيد WD Green را انتخاب كنيد . در غير اينصورت اگر بندرت از آن استفاده ميكنيد و يا روي سيستمهاي متعددي ميخواهيد استفاده كنيد ميتونيد هارد ديسك اكسترنال بخريد . براي حجمهاي بالا من توصيه ميكنم انواع دسكتاپي بخريد كه ارزانتر تمام خواهد شد (مثل WD my book) .

در مورد سوال آخر ؛ علتهاي زيادي ميتواند باعث چنين مسئله اي شود . يك مشكل ساده نرم افزاري الي مشكل سخت افزاري هارد ديسك كه بايد تمام موارد چك و بررسي شود .

سلام
میگم اگر اینترنال بخرم باید کیسو باز کنم و... کارش زیاده پس همون اکسترنال بخرم بهتره
ولی میترسم چون اون هارد قبلیم تازه داشتم اطلاعات کپی میکردم روش که خراب شد.
چیکار کنم تا با وصل کردن به یو اس بی خراب نشه یا قفل نکنه
من هارد 1ترابایت برام کافیه از اینترنت کجا دارن تا بخرم و قیمتش چنده
ممنونم از جوابتون

ata.royalfalcon
03-09-2014, 17:56
سلام
میگم اگر اینترنال بخرم باید کیسو باز کنم و... کارش زیاده پس همون اکسترنال بخرم بهتره
ولی میترسم چون اون هارد قبلیم تازه داشتم اطلاعات کپی میکردم روش که خراب شد.
من هارد 1ترابایت برام کافیه از اینترنت کجا دارن تا بخرم و قیمتش چنده
ممنونم از جوابتون

سلام مجدد .

اتفاقاً نصب هارد دیسک داخل کیس کار بسیار ساده ای هست ، البته بشرطی که بلد باشید و بدونید که چیکار میکنید . میتونید از آموزشهای این تاپیک (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) برای نصب هارد دیسک هم استفاده کنید .

به هر حال اگر میخواهید هارد دیسک اکسترنال یک ترابایتی بخرید با توجه به حجم نه چندان بالا ، پیشنهاد میکنم از انواع پرتابل انتخاب کنید . میتونید یکی از دو مدل زیر را بخرید . هر کدام که ارزانتر و گارانتی معتبرتری دارند همان را انتخاب کنید .

WD my passport ultra
Seagate Backup plus Slim

اگر بطور صحیح استفاده شود نباید مشکلی پیش بیاید . پیشنهاد میکنم پست اول این تاپیک (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را مطالعه کنید که درباره استفاده و نگهداری ، توضیحاتی دادم .

masoudmoosavy
04-09-2014, 14:16
سلام
بسیار خوب با این توضیحات پس همون هارد اینترنال میگیرم
لطفا یه مدل خوب معرفی کنید
cpu : q6600
main : p5e
ram :4 gig
grafic : ati hd 4800

ولی مدل پاورم رو نمیدنم چیه فقط میدونم green هست

masoudmoosavy
04-09-2014, 14:20
سلام
این مدل چطوره از این فروشگاه بخرم
لیون کامپیوتر

-------.ir/product/70/WD+Caviar+Green+1TB+64MB+Buffer+SATA3+HDD/ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ata.royalfalcon
04-09-2014, 14:29
سلام
بسیار خوب با این توضیحات پس همون هارد اینترنال میگیرم
لطفا یه مدل خوب معرفی کنید
cpu : q6600
main : p5e
ram :4 gig
grafic : ati hd 4800

ولی مدل پاورم رو نمیدنم چیه فقط میدونم green هست

سلام
این مدل چطوره از این فروشگاه بخرم
لیون کامپیوتر

-------.ir/product/70/WD+Caviar+Green+1TB+64MB+Buffer+SATA3+HDD/ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام .

لینکی که گذاشتید توسط انجمن فـیـلـتـر شده و باز نمیشود ولی مشخص هست که WD Green را انتخاب کردید که برای آرشیو دیتا و نصب بعنوان هارد دیسک غیر ویندوزی گزینه مناسبی هست . ولی اگر بعداً بخواهید OS و نرم افزار هم روی آن نصب کنید باید مدلهای پرسرعت تری را انتخاب کنید.

masoudmoosavy
04-09-2014, 15:05
سلام
مدل پاور من : green gp580b auto active pfc
راستی من گشتم فقط همون یکی سیم برق بود یعنی مجبورم اگر کاری داشتم هارد فعلی را قطع و بعد هارد جدید را وصل کنم با این حساب مجبورم روی هارد جدید ویندوز نصب کنم
از نظر شما که مشکلی نیست ؟؟
راستی من یه هارد پیدا کردم ماله 5 سال پیش مدل : seagate st1000dm003
فکر کنم قبلا بد سکتور گرفته بود ولی الان خوبه فکر میکنین به درد آرشیو بخوره ؟
ممنونم از پاسختون

masoudmoosavy
04-09-2014, 15:18
این مدل رو انتخاب کردم
WD Caviar Green 1TB 64MB Buffer SATA3 HDD
به سیستم من میخوره ؟
178000 تومن با گارانتی

ata.royalfalcon
04-09-2014, 15:46
سلام
مدل پاور من : green gp580b auto active pfc
راستی من گشتم فقط همون یکی سیم برق بود یعنی مجبورم اگر کاری داشتم هارد فعلی را قطع و بعد هارد جدید را وصل کنم با این حساب مجبورم روی هارد جدید ویندوز نصب کنم
از نظر شما که مشکلی نیست ؟؟
راستی من یه هارد پیدا کردم ماله 5 سال پیش مدل : seagate st1000dm003
فکر کنم قبلا بد سکتور گرفته بود ولی الان خوبه فکر میکنین به درد آرشیو بخوره ؟
ممنونم از پاسختون

سلام .

پاور سیستمتان چهار عدد کانکتور SATA باید داشته باشد (لینک مشخصات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . خوب بگردید تا پیدا کنید . اگر هم از تمام کانکتورها استفاده کردید برای رایترها از تبدیل SATA to Molex استفاده کنید و کانکتور SATA را به هارد دیسک متصل کنید (منظورمو متوجه شدید؟) .

آیا مادربردتان پورت آزاد SATA دارد ؟

میتونید از هارد دیسک سیگیتی که دارید برای آرشیو دیتا هم استفاده کنید بشرطی که وضعیت آن باثبات (Stable) باشد و بعداً دچار مشکلات نشوید.

این مدل رو انتخاب کردم
WD Caviar Green 1TB 64MB Buffer SATA3 HDD
به سیستم من میخوره ؟
178000 تومن با گارانتی

همانطوریکه قبلاً هم گفتم این مدل گزینه مناسبی برای آرشیو دیتا هستو میتونید روی سیستمتان هم نصب کنید ولی اگر میخواهید روی این هارد دیسک ویندوز هم نصب کنید باید مدل پرسرعتتری را انتخاب کنید مثل همین سیگیتی که داشتید .

mohsen19x
04-09-2014, 17:39
سلام آقا عطا ...

یک هارد برای نصب ویندوز روی سیستم جدید میخوام که سیستم هم زیاد روشن هست .دوتا هارد اینترنال و یک اکسترنال هم از قبل دارم که باید به این هارد جدید وصل کنم

i5 4690
h87 plus
green 700 w hp
هارد هم 2 یا 3 ترا باشه مدل سریال نامبر و گارانتی هم قید کنید باتشکر

ata.royalfalcon
04-09-2014, 18:04
سلام آقا عطا ...

یک هارد برای نصب ویندوز روی سیستم جدید میخوام که سیستم هم زیاد روشن هست .دوتا هارد اینترنال و یک اکسترنال هم از قبل دارم که باید به این هارد جدید وصل کنم

i5 4690
h87 plus
green 700 w hp
هارد هم 2 یا 3 ترا باشه مدل سریال نامبر و گارانتی هم قید کنید باتشکر

سلام .

اگر بودجه کافی دارید میتونید WD Black انتخاب کنید .

برای سه ترابایت WD3001FAEX
برای دو ترابایت WD2002FAEX

دو مدل بالا از سری قدیمی هستند که در مقایسه با مدلهای جدیدتر (مدل نامبرهای زیر) پرفورمنس بهتری برای نصب و اجرای ویندوز و نرم افزار دارند ولی در عوض صدای بیشتری هم دارند .

برای سه ترابایت WD3003FZEX
برای دو ترابایت WD2003FZEX

اگر بودجه کافی ندارید و یا نمیخواهید زیاد هزینه کنید میتونید سیگیت را با مدل نامبرهای زیر بخرید .

برای سه ترابایت ST3000DM001
برای دو ترابایت ST2000DM001

masoudmoosavy
05-09-2014, 15:01
سلام .

پاور سیستمتان چهار عدد کانکتور SATA باید داشته باشد (لینک مشخصات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . خوب بگردید تا پیدا کنید . اگر هم از تمام کانکتورها استفاده کردید برای رایترها از تبدیل SATA to Molex استفاده کنید و کانکتور SATA را به هارد دیسک متصل کنید (منظورمو متوجه شدید؟) .

آیا مادربردتان پورت آزاد SATA دارد ؟

سلام
من الان 2 تا هارد رو وصل کردم
فقط پورت ساتا دیتایی که به دی وی دی رایتر وصل بود رو به هارد وصل کردم
3 تا پورت ساتا روی مادربورد هست

حالا برای دیتای دی وی دی رایتر باید چیکار کنم ؟

masoudmoosavy
05-09-2014, 15:05
سلام .

میتونید از هارد دیسک سیگیتی که دارید برای آرشیو دیتا هم استفاده کنید بشرطی که وضعیت آن باثبات (Stable) باشد و بعداً دچار مشکلات نشوید.

چطوری میتونم بفهمم که سالمه تا ازش استفاده کنم ؟ آیا نرم افزاری هست تا تست کنم؟
میگم ماله 5 ساله پیشه طوری نیست فیلمها رو روش بریزم ؟ تا چند ساله دیگه جواب میده ؟

مطمئن نیستم که قبلا خراب شد یا نه

متشکرم از توجهت

EshMoul
05-09-2014, 15:07
با عرض سلام

من قصد خرید دو هارد داشتم. یک اینترنال یک ترا و یک اکسترنال 2 ترا

ممنون میشم اگر راهنمایی کنید چه مارکی رو بهتره بگیرم که از نظر قیمت هم مناسب باشه

و ممنون میشم قیمت ها رو هم بگید

ata.royalfalcon
05-09-2014, 15:39
سلام
من الان 2 تا هارد رو وصل کردم
فقط پورت ساتا دیتایی که به دی وی دی رایتر وصل بود رو به هارد وصل کردم
3 تا پورت ساتا روی مادربورد هست

حالا برای دیتای دی وی دی رایتر باید چیکار کنم ؟

سلام .

یک کابل SATA دیگر بخرید و DVD رایتر را به مادربرد متصل کنید . ضمناً در بایوس اولویت اول بوت را روی هارد دیسکی تنظیم کنید که ویندوز روی آن نصب هست (هارد دیسکی که پارتیشن System و Active دارد) .

چطوری میتونم بفهمم که سالمه تا ازش استفاده کنم ؟ آیا نرم افزاری هست تا تست کنم؟
میگم ماله 5 ساله پیشه طوری نیست فیلمها رو روش بریزم ؟ تا چند ساله دیگه جواب میده ؟

مطمئن نیستم که قبلا خراب شد یا نه

متشکرم از توجهت

ساده ترین راه چک کردن SMART هارد دیسک با برنامه HDtune (قسمت Health) هست . اگر SMART Statusـها OK بودند و مشکلات دیگری مثل هنگ کردن ، کند بودن پیش از حد و ... نداشتید جای نگرانی نیست .

با عرض سلام

من قصد خرید دو هارد داشتم. یک اینترنال یک ترا و یک اکسترنال 2 ترا

ممنون میشم اگر راهنمایی کنید چه مارکی رو بهتره بگیرم که از نظر قیمت هم مناسب باشه

و ممنون میشم قیمت ها رو هم بگید

سلام .

برای هارد دیسک Internal یک ترابایتی میتونید یکی از دو مدل های زیر را انتخاب کنید . البته مدل دوم پرفورمنس بهتری در مقایسه با مدل اول دارد .

WD Blue با مدل نامبر WD10EZEX
Seagate با مدل نامبر ST1000DM003

برای هارد اکسترنال دوترابایتی اگر دسکتاپی میخواهید ، میتونید یکی از دو مدل زیر را انتخاب کنید . چند مورد از تفاوتهای ایندو مدل را در پست دوم همین تاپیک (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضیح دادم .

WD my book
Seagate backup plus desktop drive

EshMoul
05-09-2014, 15:50
سلام .

برای هارد دیسک Internal یک ترابایتی میتونید یکی از دو مدل های زیر را انتخاب کنید . البته مدل دوم پرفورمنس بهتری در مقایسه با مدل اول دارد .

برای هارد اکسترنال دوترابایتی اگر دسکتاپی میخواهید ، میتونید یکی از دو مدل زیر را انتخاب کنید . چند مورد از تفاوتهای ایندو مدل را در پست دوم همین تاپیک (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضیح دادم .

WD my book
Seagate backup plus desktop drive

برای هارد اکسترنال به نظر شما دسکتاپ عمر بیشتری می‌کنه یا پرتابل؟ (در شرایطی که بیشترین مراقبت ازش بشه)

masoudmoosavy
05-09-2014, 16:00
سلام
این عکس هارد سیگیت 5 سال مونده

این زیری هم ماله هارد اصلیمه

ata.royalfalcon
05-09-2014, 16:32
برای هارد اکسترنال به نظر شما دسکتاپ عمر بیشتری می‌کنه یا پرتابل؟ (در شرایطی که بیشترین مراقبت ازش بشه)

در شرایط یکسان (مثلاً دقت در مراحل تولید ، کیفت مواد اولیه بکار رفته و ...) معمولاً هارد دیسکهای 2.5 اینچی عمر مفید بیشتری دارند . بیشتر بودن عمر مفید هارد دیسکهای 2.5 اینچی چندین دلیل دارد مثلاً قطر کمتر Platterـها . به همین خاطر هست که هارد دیسکهای 10K rpm و یا 15K rpmد، 2.5 اینچی هستند . ولی در عمل به خاطر مناسب بودن برای جابجائی های روزمره و احتمال آسیب دیدن در حین جابجائیها و ... معمولاً عمر کمتری در مقایسه با هارد دیسکهای اکسترنال دسکتاپی دارند که کمتر جابجا میشوند و اکثر مواقع روی میز ثابت میمانند .

چند مورد از مزایای کوچکتر بودن قطر Platter را در پست 15# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توضیح دادم .

سلام
این عکس هارد سیگیت 5 سال مونده

این زیری هم ماله هارد اصلیمه

SMART Status هارد سیگیت یکترابایتی OK هست و مشکلی دیده نمیشود . مدتی از آن استفاده کنید و ببینید مشکلاتی مثل هنگ کردن ، کند بودن پیش از حد ، صداهای ناهنچار و ... دارید و یا خیر .

salman_m2h
05-09-2014, 17:42
دنبال یه هارد 1 ترا اینترنال وسترن میگردم
مادربوردم هم قدیمیه که فقط ساتا 2 رو ساپورت میکنه
حالا بین گرین و بلو کدوم بهتره؟ بازی های سنگین که اصلا نمیکنم. فقط کارهای نرم افزاری انجام میدم و فیلم دیدن و وبگردی
از یه مغازه دار پرسیدم طرف گفت بلو جزو رده اخره و بدرد نخوره. گرین بهتره

دیروز رفتم که قیمت بگیرم وسترن گرین 1 ترا یکی میگفت 175 اونوقت مغازه دیگری 155
هر دو تا هم مدل نامبرشون یکی بود دقیقا و فرقی نداشتن

فرقی هست بین این دو هارد که اون شخص ارزون تر میده؟ ممکنه عیبی داشته باشه که 20 ت ارزون تر میده ؟
مثل این سایت فروش که هارد 2 ترا وسترن گرین تو قسمت فروشندگان قیمتا فرق داره با اختلاف 20 ت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Digital Caviar Green 2Tb)

جریانش چیه ؟

ata.royalfalcon
05-09-2014, 19:25
دنبال یه هارد 1 ترا اینترنال وسترن میگردم
مادربوردم هم قدیمیه که فقط ساتا 2 رو ساپورت میکنه
حالا بین گرین و بلو کدوم بهتره؟ بازی های سنگین که اصلا نمیکنم. فقط کارهای نرم افزاری انجام میدم و فیلم دیدن و وبگردی
از یه مغازه دار پرسیدم طرف گفت بلو جزو رده اخره و بدرد نخوره. گرین بهتره

دیروز رفتم که قیمت بگیرم وسترن گرین 1 ترا یکی میگفت 175 اونوقت مغازه دیگری 155
هر دو تا هم مدل نامبرشون یکی بود دقیقا و فرقی نداشتن

فرقی هست بین این دو هارد که اون شخص ارزون تر میده؟ ممکنه عیبی داشته باشه که 20 ت ارزون تر میده ؟
مثل این سایت فروش که هارد 2 ترا وسترن گرین تو قسمت فروشندگان قیمتا فرق داره با اختلاف 20 ت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Digital Caviar Green 2Tb)

جریانش چیه ؟

سلام .

برای کارهایی که گفتید ؛ من پیشنهاد میکنم WD Blue با مدل نامبر WD10EZEX را انتخاب کنید . سیگیت با مدل نامبر ST1000DM003 هم قابل انتخاب هست . WD Green پرفورمنس خوبی برای کارهای نرم افزاری ندارد و حرف فروشنده هم قابل اعتنا نیست .

تفاوت قیمت ممکن هست به خاطر میزان اعتبار و معروفیت شرکت گارانتی کننده و همچنین مدت گارانتی باشد .

crc_elec
06-09-2014, 15:26
با سلام
من بنا بر حرفم که عکاسی هست احتیاج مبرم به بک آپ گرفتن از عکسهام دارم .حالا به نظرتون برای این بک آپگیری از هارد اینترنال استفاده کنم یا اکسترنال ؟ و در صورتیکه هارد اینترنال مناسبتره بین وسترن قرمز یا سبز تفاوتی در امن بودن و طول عمر بیشتر وجود دارد؟ آیا هارد وسترن کلود برای کار من مناسب میباشد؟ و سوال آخر در صورت استفاده از هارد اینترنال برای بک آپ ایرادی نیست که هارد بک آپ با سیستم همیشه در حال استفاده میباشد. با تشکر

crc_elec
06-09-2014, 15:27
با سلام
من بنا بر حرفم که عکاسی هست احتیاج مبرم به بک آپ گرفتن از عکسهام دارم .حالا به نظرتون برای این بک آپگیری از هارد اینترنال استفاده کنم یا اکسترنال ؟ و در صورتیکه هارد اینترنال مناسبتره بین وسترن قرمز یا سبز تفاوتی در امن بودن و طول عمر بیشتر وجود دارد؟ آیا هارد وسترن کلود برای کار من مناسب میباشد؟ و سوال آخر در صورت استفاده از هارد اینترنال برای بک آپ ایرادی نیست که هارد بک آپ با سیستم همیشه در حال استفاده میباشد. با تشکر

ata.royalfalcon
06-09-2014, 16:06
با سلام

سلام .

اگر به دفعات زياد و در فواصل زماني كم ، از اطلاعات Backup ميگيريد من پيشنهاد ميكنم هارد ديسك Internal بخريد . اصولاً هارد ديسكهاي Internal احتمال خرابي كمتر و كارائي بيشتري در مقايسه با هارد ديسكهاي External دارند . ولي اگر تعداد دفعات بكاپ گيري كم و در فواصل زماني طولاني از اطلاعات Backup ميگيريد (مثلاً هر هفته يكبار و حتي بيشتر) ميتونيد هارد ديسك External بخريد و پس از ذخيره Backupـها ، آنرا در جاي امني قرار دهيد .

وسترن قرمز یا سبز تفاوتی در امن بودن و طول عمر بیشتر وجود دارد؟

WD Red بهتر از WD Green هست . البته داشتن پاور مناسب ، كيس مناسب و بدون لرزش ، تهويه مناسب كيس و ... در افزايش عمر مفيد هارد ديسك موثر خواهد بود .

و سوال آخر در صورت استفاده از هارد اینترنال برای بک آپ ایرادی نیست که هارد بک آپ با سیستم همیشه در حال استفاده میباشد.

ايرادي ندارد .

crc_elec
06-09-2014, 16:54
با تشکر از پاسخ شما
میشه بگید ارزش هزینه کردن بیشتر رو داره که WD RED رو بخرم یا همون WD Green کفایت میکنه؟ در مورد Western Digital My Cloud هم میشه لطف کنید و نظرتون رو بگید. باز هم ممنون

ata.royalfalcon
06-09-2014, 18:24
با تشکر از پاسخ شما
میشه بگید ارزش هزینه کردن بیشتر رو داره که WD RED رو بخرم یا همون WD Green کفایت میکنه؟ در مورد Western Digital My Cloud هم میشه لطف کنید و نظرتون رو بگید. باز هم ممنون

WD Red دارای خصوصیات و قابلیتهای ویژه ای هست که باعث افزایش MTBF ، قابلیت اطمینان ، کیفیت و ... میشود . در شرایط و استفاده های عادی شاید نیازی به قابلیتهای آن نباشد ولی اگر بودجه کافی دارید پیشنهاد میکنم WD Red بخرید . در صورت عدم کفایت بودجه همان WD Green را بخرید .

در مورد WD my cloud بطور خلاصه اگر میخواهید اطلاعات موجود روی چند سیستم از طریق شبکه روی یک هارد دیسک Backup بگیرید و یا اینکه میخواهید اطلاعات موجود این این هارد دیسک را بین دستگاههای مختلف مثل TV ، تبلت ، اسمارتفونها و ... به اشتراک بگذارید میتونید NAS بخرید مثل همین WD my cloud . در غیر اینصورت ضرورتی به خرید NAS نیست . اینترفیس USB3 که در مدل WD my cloud هست برای اتصال مستقیم به سیستم نیست بلکه برای متصل کردن هارد دیسک اکسترنال دوم و یا فلش مموری به آن و به اشتراک گذاشتن آن در شبکه هست .

salman_m2h
06-09-2014, 19:46
امروز هارد 1ترا وسترن بلو گرفتم. تا حالا رو هارد نو اصلا ویندوز نصب نکردم
فقط یه سوال پیش اومده

موقع نصب ویندوز یه پارتیشن هست که حجمش 100 مگه
این پارتیشن رو چیکار کنم. بهش دست نزنم ؟ ویندوز رو باید تو یه پارتیشن دیگه نصب کنم؟
با برنامه پارتیشن بندی میتونم حجمش رو 30 گیگ بزارم و روش ویندوز نصب کنم یا به هیچ وجه کاری بهش نباید داشته باشم؟

ata.royalfalcon
06-09-2014, 20:13
امروز هارد 1ترا وسترن بلو گرفتم. تا حالا رو هارد نو اصلا ویندوز نصب نکردم
فقط یه سوال پیش اومده

موقع نصب ویندوز یه پارتیشن هست که حجمش 100 مگه
این پارتیشن رو چیکار کنم. بهش دست نزنم ؟ ویندوز رو باید تو یه پارتیشن دیگه نصب کنم؟
با برنامه پارتیشن بندی میتونم حجمش رو 30 گیگ بزارم و روش ویندوز نصب کنم یا به هیچ وجه کاری بهش نباید داشته باشم؟

به این پارتیشن 100 مگابایتی هیچ کاری نداشته باشید . این پارتیشن 100 مگابایتی Active و System که بصورت اتوماتیک توسط ویندوز ساخته میشود نه تنها مورد نیاز برنامه bit locker هست بلکه محل استقرار فایلهای مورد نیاز برای Boot سیستم عامل هست (NTLDR در سیستمهای مبتنی بر NT و BOOTMGR در ویندوز ویستا و سون) . ویندوز را بر روی دومین پارتیشن Primary نصب کنید .

salman_m2h
06-09-2014, 20:21
به این پارتیشن 100 مگابایتی هیچ کاری نداشته باشید . این پارتیشن 100 مگابایتی Active و System که بصورت اتوماتیک توسط ویندوز ساخته میشود نه تنها مورد نیاز برنامه bit locker هست بلکه محل استقرار فایلهای مورد نیاز برای Boot سیستم عامل هست (NTLDR در سیستمهای مبتنی بر NT و BOOTMGR در ویندوز ویستا و سون) . ویندوز را بر روی دومین پارتیشن Primary نصب کنید .

اونوقت ویندوز رو به روی پارتیشن دیگه نصب کنم و دو پارتیشین دیگه ایجاد کنم وقتی ویندوز بیاد بالا اون پارتیشن 100 مگی مخفی میشه یا نمایش داده میشه به صورت یه درایو ؟

ata.royalfalcon
06-09-2014, 20:50
اونوقت ویندوز رو به روی پارتیشن دیگه نصب کنم و دو پارتیشین دیگه ایجاد کنم وقتی ویندوز بیاد بالا اون پارتیشن 100 مگی مخفی میشه یا نمایش داده میشه به صورت یه درایو ؟

پارتیشن 100 مگابایتی چون letter نداره در my computer نشان داده نمیشود . این برای امنیت هر چه بیشتر آن هست .

Captain
06-09-2014, 20:57
پارتیشن 100 مگابایتی چون letter نداره در my computer نشان داده نمیشود . این برای امنیت هر چه بیشتر آن هست .

سلام
ببخشید میشه در مورد همین پارتیشنی که وقتی با خود ویندوز در حالت بوت پارتیشن بندی میکنیم و حجمی بین 100 الی 400 مگابایت از هارد رو به خود اختصاص میده برای چی هستش؟
من معمولا با برنامه ها پارتیشن بندی میکنم و اجازه ی هدر رفتن فضای هارد دیسک رو به این موارد نمیدم.
ممنون میشم کامل توضیح بدین.
با تشکر

ata.royalfalcon
06-09-2014, 22:05
سلام
ببخشید میشه در مورد همین پارتیشنی که وقتی با خود ویندوز در حالت بوت پارتیشن بندی میکنیم و حجمی بین 100 الی 400 مگابایت از هارد رو به خود اختصاص میده برای چی هستش؟
من معمولا با برنامه ها پارتیشن بندی میکنم و اجازه ی هدر رفتن فضای هارد دیسک رو به این موارد نمیدم.
ممنون میشم کامل توضیح بدین.
با تشکر

سلام .

میتونید با برنامه های دیگری هارد دیسک را طوری پارتیشن بندی کنید تا در مرحله نصب Win نیازی به پارتیشن بندی نباشد تا فضای 100 مگابایتی (در Win7) هم ساخته نشود ولی به هر حال این اطلاعات مهم (فایلهای مورد نیاز برای بوت سیستم عامل و برنامه Bit Locker) وجود خواهند داشت و در پارتیشن سیستمی دیگری ذخیره خواهند شد . حجم 100 مگابایتی واقعاً ناچیز هست و مسئله حادی نبود که اجازه ساخت چنین پارتیشنی را به ویندوز ندادید .

فرض کنید که دو ویندوز بر روی دو پارتیشن C و D نصب کردید و اگر پارتیشن 100 مگابایتی وجود نداشته باشد ، با فرمت کردن درایو C دیگر نمیتوانید به ویندوز نصب شده در درایو D هم دسترسی داشته باشید چون فایلهای مورد نیاز برای Boot سیستم عامل در درایو C ذخیره شده بود که فرمت شده است .

در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) درباره پارتیشنهای System و Boot و Active و تفاوتهای آنها توضیحاتی دادم .

javadjon74
10-09-2014, 07:57
سلام دوستان
من به یک هارد 2ترابایت اگسترنال نیاز دارم که این شرایط رو داشته باشه لطفا هرکس اطلاعی داره بگه>>>>>1-یو اس بی 3 باشد 2-ضد ضربه 3-ضد آب 4-ضد شک 5- قابل انتقال باشد و از مد دسکتاپ نباشد 6-سرعت بسیار بالا 7-عمر و کارایی بسیار بالا
لطفا هرکس اطلاع دارد خبر بدهد
کارایی خیلی برام مهم است و عمر بسیار بالا...
خودم این مدل را پیدا کرده ام Silicon Power Armor A80 External Hard Drive - 2TB

اگر معایبی دارد لطفا اطلاع بدهید:n02::n02:

mohammad hamed
12-09-2014, 01:33
با سلام
می خوام یک هارد 3 ترابایت بگیرم و نظر روی این مدل از وسترن هست
Western Digital 3TB RE Edition 64MB Cache Internal Hard Drive
فقط چرا اینقدر نسبت به مدل های دیگش گرونه؟؟

ata.royalfalcon
12-09-2014, 09:38
با سلام
می خوام یک هارد 3 ترابایت بگیرم و نظر روی این مدل از وسترن هست
Western Digital 3TB RE Edition 64MB Cache Internal Hard Drive
فقط چرا اینقدر نسبت به مدل های دیگش گرونه؟؟

سلام .

WD Re و کلاً هارد دیسکهای سری Enterprise بیشتر در سرورها ، دیتاسنترها و ... بکار میرود داراي قابليتهايي هستند كه باعث افزايش عمر مفید و افزایش اطمينان (AFR پايينتر) در طول مدت كاري مخصوصاً در Workload و Duty Cycle بالا هست كه هارد ديسكهاي معمولي (سری Desktop) چنين اطميناني را ندارند و معمولاً مدت كوتاهي كه در چنين شرايطي قرار بگيرند Fail خواهند شد.

اگر برای یک سیستم معمولی میخواهید WD Black هم کفایت میکند .

mohammad hamed
12-09-2014, 15:23
سلام .

WD Re و کلاً هارد دیسکهای سری Enterprise بیشتر در سرورها ، دیتاسنترها و ... بکار میرود داراي قابليتهايي هستند كه باعث افزايش عمر مفید و افزایش اطمينان (AFR پايينتر) در طول مدت كاري مخصوصاً در Workload و Duty Cycle بالا هست كه هارد ديسكهاي معمولي (سری Desktop) چنين اطميناني را ندارند و معمولاً مدت كوتاهي كه در چنين شرايطي قرار بگيرند Fail خواهند شد.

اگر برای یک سیستم معمولی میخواهید WD Black هم کفایت میکند .

برای یک سرور ادلری هست که روزی 9 ساعت روشنه
مدل Western Digital 3TB SE Edition 64MB Cache Datacenter Capacity Internal Hard Drive چهفرقی با قبلیه داره که 200 توم ارزونتره؟؟

ata.royalfalcon
12-09-2014, 17:12
برای یک سرور ادلری هست که روزی 9 ساعت روشنه
مدل Western Digital 3TB SE Edition 64MB Cache Datacenter Capacity Internal Hard Drive چهفرقی با قبلیه داره که 200 توم ارزونتره؟؟

مهمترین تفاوتها در MTBF و Workload و Unrecoverable error rates و میزان مصرف انرژی هست . سرور اداری شما اگر کلاینتهای زیادی به آن متصل نمیشود و بار نوشتن و خواندن زیادی روی آن نیست WD Se هم کفایت میکند در غیر اینصورت میتونید WD Re انتخاب کنید .

WD Re و هارد دیسکهای Seagate Enterprise Capacity 3.5 HDD و يا Seagate Constellation ES.3 مناسب برای کاربردهایی هست که عملکرد و کارائی (performance) بالا ، قابلیت اطمینان و دوام (reliability & durability) زیر حجم کار سنگین (heavy workload) در اولویت اول باشد.

WD Se و هارد دیسکهای Seagate Terascale و Seagate Constellation CS در جاهایی استفاده میشود که حداقل قيمت در هر گيگابايت (Cost-Per-GB) ، حداقل ميزان مصرف انرژي در هر گيگابايت (Watt-Per-GB) در اولویت اول هست و performance و یا reliability و durability بالا در اولویتهای اول نیست .

Hamid Reza
20-09-2014, 13:50
سلام
من یه سوالی داشتم نمیدونم راجع به این بخش هست یا نه
یه بنده خدایی یه هارد اکسترنال 2 ترابایت وسترن مای بوک usb3 میخواد بهم بده . میگه این مدل آداپتور نداره
من چندتا سایت رفتم نوشته همراه آداپتور
ایشون میگه که این مای بوک جدید هست و آداپتور نداره و اصل کره هست

منم حقیقتا هیچ اطلاعاتی راجع به هارد اسکترنال ندارم
ممنون میشم راهنماییم کنید

ata.royalfalcon
20-09-2014, 14:04
سلام
من یه سوالی داشتم نمیدونم راجع به این بخش هست یا نه
یه بنده خدایی یه هارد اکسترنال 2 ترابایت وسترن مای بوک usb3 میخواد بهم بده . میگه این مدل آداپتور نداره
من چندتا سایت رفتم نوشته همراه آداپتور
ایشون میگه که این مای بوک جدید هست و آداپتور نداره و اصل کره هست

منم حقیقتا هیچ اطلاعاتی راجع به هارد اسکترنال ندارم
ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام .

مدلهاي 2TB بدون آداپتور هم موجود هست ولي my book نيست بلكه my passport و يا my passport ultra هست .

اصل كره هم اولين بار هست كه ميشنوم ؛ تا الان يا چيني بودند و يا تايلند و مالزي . به هر حال تا زمانيكه نبينم رد و يا تاييد نميكنم .

davod_danger666
22-09-2014, 17:06
سلام اقا عطا.
در مورد کیف سوال داشتم......ایا با خرید کیف مخصوص هارد اکسترنال میتونیم تا حدود زیادی جلوی ضربه که موقع حمل و نقل اتفاق می افته بگیریم.
هزینه خرید کیف حدودا چقدر می شه؟

davod_danger666
22-09-2014, 17:13
فرق mybook با my passport چیه؟

ata.royalfalcon
22-09-2014, 18:11
سلام اقا عطا.
در مورد کیف سوال داشتم......ایا با خرید کیف مخصوص هارد اکسترنال میتونیم تا حدود زیادی جلوی ضربه که موقع حمل و نقل اتفاق می افته بگیریم.
هزینه خرید کیف حدودا چقدر می شه؟

سلام .

تا حدودی میتواند در برابر ضرباتی مثل رها شدن از دست از هارد دیسک محافظت کند . از قیمت اطلاعی ندارم .

فرق mybook با my passport چیه؟

در پست اول و دوم همین تاپیک درباره هارد دیسکهای دسکتاپی و پرتابل توضیحاتی دادم . مدلهای my book در واقع انواع دسکتاپی 3.5 اینچی و آداپتوردار هست که حداقل حجم دو ترابایت و حداکثر شش ترابایت هست ولی my passport مدلهای 2.5 اینچی پرتابلی هست که برای راه اندازی نیازی به آداپتور برق مجزا ندارند و حداقل حجم 500 گیگابایت و حداکثر دوترابایت هست . مدلهای پرتابل به خاطر سایز کوچک مناسب برای جابجائی روزمره هستند .

lord-apachi
22-09-2014, 19:59
سلام
می خوام هارد بگیرم مادربردم GIGABYTE G31M-ES2C هست
میخوام بدونم این مادر بورد هارد تا چه ظرفیتی رو پشتیبانی میکنه !!!
شما دوستان چه هاردهایی رو پیشنهاد میکنید ؟؟؟ اینترنال....
سرعت زیاد مهم نیست...چون فیلم ذخیره میکنم.....همین گه نصب و شناسایی بشه کافیه
ممنون از اساتید گرامی اگه تعدادی هارد بالای 1 ترا رو معرفی کنید که با مادر بورد من سازگاری کامل داشته باشه....که میشه همون sata 3 چون مادربورد من 4 پورت SATA 3Gb/s داره

ata.royalfalcon
22-09-2014, 20:53
سلام
می خوام هارد بگیرم مادربردم GIGABYTE G31M-ES2C هست
میخوام بدونم این مادر بورد هارد تا چه ظرفیتی رو پشتیبانی میکنه !!!
شما دوستان چه هاردهایی رو پیشنهاد میکنید ؟؟؟ اینترنال....
سرعت زیاد مهم نیست...چون فیلم ذخیره میکنم.....همین گه نصب و شناسایی بشه کافیه
ممنون از اساتید گرامی اگه تعدادی هارد بالای 1 ترا رو معرفی کنید که با مادر بورد من سازگاری کامل داشته باشه....که میشه همون sata 3 چون مادربورد من 4 پورت SATA 3Gb/s داره

سلام .

چيپست مربوط به پل جنوبي مادربردتان که Intel ICH7R هست به خاطر 48Bit LBA بودن توانايي آدرس دهي تا ظرفیت 128PiB را دارد ولی از آنجائی که مادربردتان از UEFI پشتیبانی نمیکند نمیتوانید روی آن ویندوز نصب کنید بلکه فقط میتونید بعنوان هارد دوم (غیر ویندوزی) که بصورت GPTد، Initialized شده از آن استفاده کنید .

مدل پیشنهادی WD Green هست که جدیدترین مدلها SATA 6Gb/s و قابل نصب بر روی مادربردتان هم هست . شش ترابایتی WD Green بصورت محدود وارد بازار شده بود و الان نمیدونم هنوز در دسترس هست یا خیر .

ولی اگر قصد نصب ویندوز روی آن دارید هارد ديسك Seagate (از سری 7200.14 و یا Desktop HDD.15) بخريد و طبق معمول هميشگي بصورت MBR هارد ديسك را Initialized و سپس ويندوز نصب كنيد . از آنجائي كه در حالت MBR حداكثر 2.19 ترابايت در دسترس هست با استفاده از برنامه DiscWizard از قسمت ExtendedCapacity Manager ، میتوان الباقی فضاي Unallocated را بصورت یک هارد دیسک جداگانه شبیه سازی کرد یعنی انگار سیستم دو هارد دیسک دارد . نحوه کار با Extended Capacity Manager را ميتوانيد در اين سایت (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) دنبال کنید .

نکته : سری 7200.14 تا سه ترابایت و سری Desktop HDD.15 چهارترابایتی هست .

lord-apachi
22-09-2014, 21:45
ممنون حاجی.....من به عنوان یه هارد ( درایو ) دوم میخوامش که فیلم بریزم روش.....ولی این که گفتی بصورت GPTد، Initialized متوجه نشدم.....منظورت همون پارتیشنه ؟!!

davod_danger666
22-09-2014, 22:03
سلام .

تا حدودی میتواند در برابر ضرباتی مثل رها شدن از دست از هارد دیسک محافظت کند . از قیمت اطلاعی ندارم .

در پست اول و دوم همین تاپیک درباره هارد دیسکهای دسکتاپی و پرتابل توضیحاتی دادم . مدلهای my book در واقع انواع دسکتاپی 3.5 اینچی و آداپتوردار هست که حداقل حجم دو ترابایت و حداکثر شش ترابایت هست ولی my passport مدلهای 2.5 اینچی پرتابلی هست که برای راه اندازی نیازی به آداپتور برق مجزا ندارند و حداقل حجم 500 گیگابایت و حداکثر دوترابایت هست . مدلهای پرتابل به خاطر سایز کوچک مناسب برای جابجائی روزمره هستند .
بله خونده بودم.....ولی نمیدونستم که mybook همون دسکتاپی و my passport همون پرتابل هست......ممنون از راهنمایی شما.

ata.royalfalcon
22-09-2014, 22:31
ممنون حاجی.....من به عنوان یه هارد ( درایو ) دوم میخوامش که فیلم بریزم روش.....ولی این که گفتی بصورت GPTد، Initialized متوجه نشدم.....منظورت همون پارتیشنه ؟!!

هارد دیسکهای بیشتر از 2 ترابایت باید بصورت GPT هارد دیسک را Initialize کنید . در غیر اینصورت نمیتوانید به تمام فضای آن دسترسی داشته باشید . اگر از طریق Disk management ویندوز میخواهید پارتیشن بندی کنید طبق عکس زیر روي قسمت سمت چپ راست كليك و Initialize disk رو انتخاب کنید و سپس گزینه GPT را انتخاب میکنید و سپس پارتیشن بندی و در نهایت با فایل سیستم NTFS فرمت میکنید . دقت کنید که ویندوز XP از هارد دیسکهای GPT پشتیبانی نمیکند.

همانطوریکه قبلاً هم گفتم اگر هارد دیسک سیگیت بخرید با استفاده از برنامه Discwizard میتونید به دو هارد دیسک کمتر از دوترابایت شبیه سازی کنید که در اینصورت نیازی نیست بصورت GPT باشد.

davod_danger666
26-09-2014, 11:29
سلام اقا عطا....به احتمال زیاد تصمیم گرفتم وسترن بگیرم.
بهترین گارانتی برای هارد های وسترن دیجیتال چیه؟

ata.royalfalcon
26-09-2014, 11:45
سلام اقا عطا....به احتمال زیاد تصمیم گرفتم وسترن بگیرم.
بهترین گارانتی برای هارد های وسترن دیجیتال چیه؟

سلام .

خودم همیشه سعی میکنم با گارانتی سـازگـار انتخاب کنم .

davod_danger666
26-09-2014, 12:42
سلام .

خودم همیشه سعی میکنم با گارانتی سـازگـار انتخاب کنم .

تجربه خوبی از این گارانتی دارم، پس حالا که گارانتی سازگار هست همین رو انتخاب می کنم......اگه خاطرتون باشه سری قبل هارد اینترنال با گارانتی سازگار گرفتم مشکل دار بود، پس از مراجعه حضوری و بررسی هارد مشکل دار با هارد نو تعویض کردند.
یک سری به فروشگاه های اینترنتی زدم همه جا با گارانتی ویستا بود....گفتم از شما بپرسم که به جز ویستا گارانتی معتبری هم هست، از ویستا خاطرهی خوبی ندارم :n02: قبلا هارد اینترنال داشتم با گارانتی ویستا خیلی اذیت شدم.
اخرش هارد رو انداختم دور.

ferysery
27-09-2014, 12:22
دوستان
این هارد تو تهران هست؟ قیمت و ظرفیت چنده؟
Mobile 2.5-inch Dual Drives (SSD + HDD)WD Black²

ata.royalfalcon
27-09-2014, 12:57
دوستان
این هارد تو تهران هست؟ قیمت و ظرفیت چنده؟
Mobile 2.5-inch Dual Drives (SSD + HDD)

WD Black²

در بازار تهران هم موجوده . يكي از كاربر فعال اين انجمن كه فروشنده سخت افزار هم هست 780 هزار تومن قيمت گذاشته .

يك ترابايت HDD و 120 گيگابايت SSD .

ferysery
27-09-2014, 13:12
در بازار تهران هم موجوده . يكي از كاربر فعال اين انجمن كه فروشنده سخت افزار هم هست 780 هزار تومن قيمت گذاشته .

يك ترابايت HDD و 120 گيگابايت SSD .
با تشکر
اطلاع دارین گارانتی داره و مال کجاست؟

ata.royalfalcon
27-09-2014, 13:17
با تشکر
اطلاع دارین گارانتی داره و مال کجاست؟

در مورد گارانتي با فروشنده (Hessam 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) مكاتبه كنيد .

davod_danger666
28-09-2014, 18:41
سلام
با راهنمایی های آقا عطا بالاخره یک هارد تکسترنال دیگه گرفتم :n02:.....اینجا یک تشکر ویژه ای از اقا عطا می کنم که بنده را خیلی راهنمایی کردن. :n16:
مدل: wd my passport ultra
گارانتی: 2 ساله سازگار
اینم عکسش....ببخشید که بی کیفیته.

ata.royalfalcon
28-09-2014, 18:49
سلام
با راهنمایی های آقا عطا بالاخره یک هارد تکسترنال دیگه گرفتم :n02:.....اینجا یک تشکر ویژه ای از اقا عطا می کنم که بنده را خیلی راهنمایی کردن. :n16:

در مورد برنامه هایی که در پارتیشن این مدل هارد دیسک وجود دارد پیشنهاد میکنم این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را هم مطالعه کنید .

davod_danger666
28-09-2014, 18:57
در مورد برنامه هایی که در پارتیشن این مدل هارد دیسک وجود دارد پیشنهاد میکنم این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را هم مطالعه کنید .

خیلی ممنون از راهنماییتون.....در اولین فرصت میخونم.(البته قبل از اینکه از هارد استفاده کنم میخونم و برنامه هاش رو نصب می کنم)
به نظر شما یم درایو کامل اختصاص بدم یا به 2 تا درایو تقسیم کنم؟
نظر من رو یک درایوه.

ata.royalfalcon
28-09-2014, 19:05
خیلی ممنون از راهنماییتون.....در اولین فرصت میخونم.(البته قبل از اینکه از هارد استفاده کنم میخونم و برنامه هاش رو نصب می کنم)
به نظر شما یم درایو کامل اختصاص بدم یا به 2 تا درایو تقسیم کنم؟
نظر من رو یک درایوه.

این مدل بطور پیشفرض یک پارتیشن (یا درایو) دارد . با اینحال میتونید دو و یا حتی تعداد بیشتری پارتیشن بسازید که به سلیقه خودتان بستگی دارد.

amahdavi2004
29-09-2014, 16:25
سلام

چند خریدید؟

davod_danger666
30-09-2014, 18:54
چند خریدید؟

238 تومن.:n01:

amirbarca
03-10-2014, 16:01
با سلام.هارد 2 ترا سری بنفش وسترن خوبه یا سیگیت؟ از نظر سرعت ویندوز و برنامه ها دو عدد هارد یک ترا خوبه یا همون دو ترا خوبه؟

ata.royalfalcon
03-10-2014, 17:35
با سلام.هارد 2 ترا سری بنفش وسترن خوبه یا سیگیت؟ از نظر سرعت ویندوز و برنامه ها دو عدد هارد یک ترا خوبه یا همون دو ترا خوبه؟

سلام .

برای سیستمهای معمولی و برای نصب ویندوز و نرم افزارها از برند وسترن دیجیتال ، WD Black و یا WD Blue مناسب اینکار هست نه WD purple . کاربردهای WD Purple و کلاً هارد دیسکهای سری AV را در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضیح دادم.

برای دوترابایت اگر بودجه کافی دارید WD Black (مدل نامبر WD2002FAEX ، اگر پیدا نکردید WD2003FZEX) را انتخاب کنید در غیر اینصورت سیگیت با مدل نامبر ST2000DM001 انتخاب کنید.

در مورد سوال آخر ؛ اگر هم تفاوتی وجود داشته باشد ، آنقدر محسوس نیست که در تصمیم گیری در انتخاب بین ایندو موثر باشد . بهتر هست موارد دیگری مثل تفاوت قیمت بین یک و دوترابایت ، پورتهای آزاد دیتا و برق ، فضای کافی برای نصب و ... را در نظر بگیرید.

amahdavi2004
03-10-2014, 19:06
من wd my passport ultra گارانتی الماس خریدم 230 (همه جا 235 بود نمی دانم چرا این مغازه 230 می داد) گارانتی دو ساله سازگار هم 235 بود.

amirbarca
03-10-2014, 22:51
سلام .

برای سیستمهای معمولی و برای نصب ویندوز و نرم افزارها از برند وسترن دیجیتال ، WD Black و یا WD Blue مناسب اینکار هست نه WD purple . کاربردهای WD Purple و کلاً هارد دیسکهای سری AV را در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضیح دادم.

برای دوترابایت اگر بودجه کافی دارید WD Black (مدل نامبر WD2002FAEX ، اگر پیدا نکردید WD2003FZEX) را انتخاب کنید در غیر اینصورت سیگیت با مدل نامبر ST2000DM001 انتخاب کنید.

در مورد سوال آخر ؛ اگر هم تفاوتی وجود داشته باشد ، آنقدر محسوس نیست که در تصمیم گیری در انتخاب بین ایندو موثر باشد . بهتر هست موارد دیگری مثل تفاوت قیمت بین یک و دوترابایت ، پورتهای آزاد دیتا و برق ، فضای کافی برای نصب و ... را در نظر بگیرید.
با سپاس از جوابتون.در مورد سوال دوم منظورم این بود که به جای یک هارد دو ترا دو عدد یک ترا قرار بگیره.که روی یکیش ویندوز نصب بشه و بقیه فایلها از روی هارد دیگه خوانده بشه چون شنیدم این طوری سرعت خواندن و نوشتن زیادتر میشه ولی فکرکنم برق بیشتری مصرف بشه.اگه میشه یه توضیحی بدید.ممنونم

amirbarca
03-10-2014, 22:54
سلام .

با سپاس از جوابتون.راستش پوله سری بلک رو که ندارم .فکرکنم همون سیگیت 7200 خوب باشه.در مورد سوال دوم منظورم این بود که به جای یک هارد دو ترا دو عدد یک ترا قرار بگیره.که روی یکیش ویندوز نصب بشه و بقیه فایلها از روی هارد دیگه خوانده بشه چون شنیدم این طوری سرعت خواندن و نوشتن زیادتر میشه ولی فکرکنم برق بیشتری مصرف بشه.اگه میشه یه توضیحی بدید.ممنونم

ata.royalfalcon
03-10-2014, 23:18
با سپاس از جوابتون.راستش پوله سری بلک رو که ندارم .فکرکنم همون سیگیت 7200 خوب باشه.در مورد سوال دوم منظورم این بود که به جای یک هارد دو ترا دو عدد یک ترا قرار بگیره.که روی یکیش ویندوز نصب بشه و بقیه فایلها از روی هارد دیگه خوانده بشه چون شنیدم این طوری سرعت خواندن و نوشتن زیادتر میشه ولی فکرکنم برق بیشتری مصرف بشه.اگه میشه یه توضیحی بدید.ممنونم

اینکه روی یکی از هارد دیسکها فقط OS و نرم افزار نصب و روی هارد دیسک دوم دیتاهای دیگری ذخیره شود ، بازهم تاثیری در سرعت سیستم (مثلاً مدت زمان لازم برای بوت OS و اجرای نرم افزارها) نخواهد داشت . حتی اگر این هارد دیسکها بصورت RAID 0 هم کانفیگ شوند ممکن هست فقط سرعت Copy/Paste بیشتر شود ولی روی Access Time تاثیر چندانی نخواهد داشت .

هر چه قدر Access Time کمتر باشد مدت زمان لازم برای بوت سیستم عامل و یا اجرای نرم افزار کمتر خواهد شد که در SSD درایوها Access Time نزدیک به صفر هست. اگر سرعت برای شما مسئله مهمی هست پیشنهاد میکنم به خرید SSD برای نصب ویندوز و نرم افزارها فکر کنید .

amirbarca
04-10-2014, 00:19
اینکه روی یکی از هارد دیسکها فقط OS و نرم افزار نصب و روی هارد دیسک دوم دیتاهای دیگری ذخیره شود ، بازهم تاثیری در سرعت سیستم (مثلاً مدت زمان لازم برای بوت OS و اجرای نرم افزارها) نخواهد داشت . حتی اگر این هارد دیسکها بصورت RAID 0 هم کانفیگ شوند ممکن هست فقط سرعت Copy/Paste بیشتر شود ولی روی Access Time تاثیر چندانی نخواهد داشت .

هر چه قدر Access Time کمتر باشد مدت زمان لازم برای بوت سیستم عامل و یا اجرای نرم افزار کمتر خواهد شد که در SSD درایوها Access Time نزدیک به صفر هست. اگر سرعت برای شما مسئله مهمی هست پیشنهاد میکنم به خرید SSD برای نصب ویندوز و نرم افزارها فکر کنید .
با توجه به هم قیمت شدن هارد دو ترای سری بنفش وسترن و سیگیت اولویت کدومه؟هارد توشیبا مدل 2TB DT01ACA200 چطوره

ata.royalfalcon
04-10-2014, 08:49
با توجه به هم قیمت شدن هارد دو ترای سری بنفش وسترن و سیگیت اولویت کدومه؟هارد توشیبا مدل 2TB DT01ACA200 چطوره

سرعت WD Purple در حد و اندازه WD Green و هارد ديسكهاي 5400rpm هست . اگر مشكلي با سرعت نه چندان بالاي اين مدل هارد ديسكها نداريد ميتونيد WD Purple انتخاب كنيد. در غير اينصورت Seagate (كه مدل نامبر آن گفته شد) و يا WD Black را انتخاب كنيد .

amirbarca
05-10-2014, 11:19
سرعت WD Purple در حد و اندازه WD Green و هارد ديسكهاي 5400rpm هست . اگر مشكلي با سرعت نه چندان بالاي اين مدل هارد ديسكها نداريد ميتونيد WD Purple انتخاب كنيد. در غير اينصورت Seagate (كه مدل نامبر آن گفته شد) و يا WD Black را انتخاب كنيد .
سلام دوباره .براساس تجربه ای که شما دارید به نظرتون برا سیگیت 3 گیگ بهترین برنامه برا اولین پارتیشن بندی چیه؟از روی دی وی دی بوت خود ویندوز خوبه؟ داینامیک یا Basic خوبه؟تعداد پارتیشن primary و logical چند تا خوبه؟همه رو primary باشه مشکلی داره؟چون در حالت gpt میشه 128 پارتیشن primary درست کرد.

ata.royalfalcon
05-10-2014, 12:13
سلام دوباره .براساس تجربه ای که شما دارید به نظرتون برا سیگیت 3 گیگ بهترین برنامه برا اولین پارتیشن بندی چیه؟از روی دی وی دی بوت خود ویندوز خوبه؟ داینامیک یا Basic خوبه؟تعداد پارتیشن primary و logical چند تا خوبه؟همه رو primary باشه مشکلی داره؟

سلام .

1. در همان مرحله ای که ویندوز نصب میکنید ، میتونید هارد دیسک را پارتیشن بندی کنید.
2. Basic
3. تعداد و حجم هر پارتیشن به سلیقه کاربر بستگی دارد و فرمول خاصی وجود ندارد که کاربر مجبور به انجام آن باشد . اگر به تعداد پارتیشن زیاد نیاز دارید میتونید یک پارتیشن Primary برای نصب ویندوز در نظر بگیرید و الباقی فضا بصورت Logical پارتیشن بندی کنید و یا اگر بصورت GPT هارد دیسک را Initialize میکنید همه پارتیشنها بصورت Primary خواهند بود و امکان ساخت درایوهای Logical وجود نخواهد داشت.

نکات مهم :

1. اگر میخواید روی این هارد دیسک که سه ترابایت هست ویندوز نصب کنید ، مادربرد میبایستی از UEFI پشتیبانی کند و همچنین از ویندوزهای 64 بیتی استفاده کنید و هارد دیسک هم بصورت GPTد، Initialize شود. در غیر اینصورت طبق معمول هميشگي ويندوز نصب كنيد (که هارد دیسک بصورت MBRد،Initialize خواهد شد) و از آنجائي كه در حالت MBR حداكثر 2.19 ترابايت در دسترس هست با استفاده از برنامه DiscWizard از قسمت Extended Capacity Manager (در سایت سیگیت این برنامه قابل دانلود هست) میتوان الباقی فضاي Unallocated را بصورت یک هارد دیسک جداگانه شبیه سازی کرد یعنی انگار سیستم دو هارد دیسک دارد . نحوه کار با Extended Capacity Manager را ميتوانيد در اين لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دنبال کنید.

2. اگر با Win 7/8/8.1 یک هارد دیسک پارتیشن بندی نشده (خام) را پارتیشن بندی میکنید ، بطور اتوماتیک یک فضای چند مگابایتی که Primary هست برای ذخیره برخی از فایلهای مهم ایجاد میشود. توصیه میکنم با این پارتیشن و محتوای موجود در آن کاری نداشته باشید و ویندوز را بر روی دومین پارتیشن Primary نصب کنید .

reza.1370
05-10-2014, 12:35
سلام بین این دو مورد کدوم رو پیشنهاد می کنید؟

Seagate Backup Plus External Hard Drive - 1TBAdata Dashdrive HV620 External Hard Drive - 1TB

ata.royalfalcon
05-10-2014, 12:39
سلام بین این دو مورد کدوم رو پیشنهاد می کنید؟

Seagate Backup Plus External Hard Drive - 1TB

Adata Dashdrive HV620 External Hard Drive - 1TB

سلام .

مدل اول پیشنهاد میشه .

Captain
05-10-2014, 12:52
سلام
خسته نباشید
ببخشید میشه راهنمایی جامع و قابل درک در مورد اینکه هارد اصلی سیستم لپ تاپ یا سیستم خانگی MBR باشه بهتره یا GPT
هارد اکسترنال رو MBR پارتیشن بندی کنیم بهتره یا GPT؟
Dynamic برای هارد ها چه مزیتی دارند؟ آیا هارد اصلی یا هارد اکسترنال رو Dynamic کنیم خوبه؟
کدام پارتیشن هارد MBR یا GPT فضای بیشتری در اختیار کاربر قرار میدهد؟

ممنون میشم واضح و قابل فهم و آسان توضیح بدین

باتشکر مسعود

Captain
05-10-2014, 13:04
لطفا میشه در مورد قابلیت های برنامه های زیر توضیح بدین؟
ممنونم

WD Universal Firmware Updater for Windows
WD SES Driver
WD SmartWare Update for Windows
WD Drive Utilities for Windows
WD Security for Windows

drusattv
05-10-2014, 14:38
سلام .

درود و خسته نباشید
البته یاداوری کنم هارد wd black سری FZEX جدیدتر از سری FAEX میباشد . مثلا هارد یک ترابایتی بلک WD1003FZEX کمی گرانتر از هارد یک ترابایتی بلک WD1002FAEX میباشد(حدو د 15 یا 20 تومان)

javadjon74
05-10-2014, 14:53
سلام دوستان
من یه هارد اگسترنال 2 ترابایت میخوام که ضد ضربه و ضد شوک باشه؟؟؟
میخوام خیلی عمر کنه
من هاردو زیاد اینور و اونور میبرم
اطلاعاتمم برام خیلی مهمه
خواهش میکنم یه مدل عالی معرفی کنید

ata.royalfalcon
05-10-2014, 18:55
سلام
خسته نباشید
ببخشید میشه راهنمایی جامع و قابل درک در مورد اینکه هارد اصلی سیستم لپ تاپ یا سیستم خانگی MBR باشه بهتره یا GPT
هارد اکسترنال رو MBR پارتیشن بندی کنیم بهتره یا GPT؟
Dynamic برای هارد ها چه مزیتی دارند؟ آیا هارد اصلی یا هارد اکسترنال رو Dynamic کنیم خوبه؟
کدام پارتیشن هارد MBR یا GPT فضای بیشتری در اختیار کاربر قرار میدهد؟

ممنون میشم واضح و قابل فهم و آسان توضیح بدین

باتشکر مسعود

سلام .

1. تا زمانیکه مادربرد همچنان از بایوس استفاده میکند پیشنهاد میکنم هارد دیسک بصورت MBRد، Initialize شود. حتی مادربردهایی که دارای Bios و UEFI بصورت همزمان هستند بازهم پیشنهاد میکنم UEFI را غیر فعال و هارد بصورت MBR باشد مگر اینکه بخواهید از مزایای UEFI مثل سرعت بالای بوت ، استفاده از هارد دیسکهای بیشتر از 2TB برای نصب OS و ... استفاده کنید.

2. هارد دیسک اکسترنال بصورت MBR باشد . حتی هارد اکسترنال چهار ترابایتی WD my book بنده ، توسط کمپانی بصورت MBRد، Initialize شده تا روی تمام سیستمها سازگار و قابل استفاده باشد. همانطوریکه خودتان هم میدانید Win XP از هارد دیسکهای GPT پشتیبانی نمیکند .

3. Dynamic برای RAIDـهای نرم افزاری با استفاده از چند هارد دیسک و برای ساخت Volumeـهایی مثل Spanned ، Mirrored ، Striped ، RAID 5 بکار میرود . البته از آنجایی که در سیستم عامل اینکار انجام میشود پس نمیتوان سیستم عامل را وارد RAID کرد و میبایستی یک هارد دیسک جداگانه ای برای سیستم عامل در نظر گرفت. از مزیت Dynamic بودن هارد دیسکها fault tolerance بودن آنها و امکان بازیابی اطلاعات در صورت خرابی یکی از هارد دیسکها هست (در حالت Mirrored و RAID 5) .

4. اگر از UEFI استفاده میکنید یک پارتيشن EFI system هم ساخته میشود که شامل اطلاعات زير هست و در نتیجه مقداری از فضای هارد دیسک مصرف میشود. در صورتيكه این پارتیشن آسيب ببيند ممكن هست سيستم عامل بوت نشود.

Boot Loader هاي مربوط به سيستم عامل نصب شده .
فايلهاي مربوط به Device Driver هاييكه در زمان بوت توسط Firmware استفاده ميشوند .
برنامه هاي مربوط به system utility هاييكه قبل از اينكه سيستم عامل راه اندازي شوند اجرا ميشوند .
و ديتا فايلهاي ديگري مثل error logs در اين پارتيشن وجود دارند .

لطفا میشه در مورد قابلیت های برنامه های زیر توضیح بدین؟
ممنونم

WD SES Driver
WD Security for Windows

1. همانطوریکه از اسم آن مشخص هست برای آپدیت کردن Firmware هارد اکسترنال بکار میرود . البته تا آنجائی که میدانم Firmware مربوط به خود ماژول SATA To USB نه هارد دیسک. تا کنون چندن نسخه از Firmware برای برطرف کردن مشکلات احتمالی (مثل قطع و وصلی در زمانیکه به USB3 متصل شده) و یا افزایش کارایی ارائه شده. با دانلود و مطالعه Release note (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) میتوانید از دلیل ارائه ورژنهای جدید Firmware مطلع بشوید.

WD SES Driver

2. پست 538# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را مطالعه کنید.

برنامه ای برای آپدیت WD SmartWare و یا خود WD SmartWare با ورژن جدیدتر.
البته release notesـها را باید بخونید که علت ارائه آپدیت جدید نوشته شده که شاید ضرورتی برای آپدیت وجود نداشته باشد . مثلاً برای هارد WD my book 4TB بنده دو آپدیت برای WD SmartWare و WD Security ارائه شده برای که در عکسهای زیر مشخص هست.

نسخه 2.2.1 برای فیکس کردن مشکل بکاپ نگرفته شدن از فایلهای جدید بطور مناسب در بعضی موارد هست .

1. اضافه کردن قابلیت lock/unlock کردن چند درایو .
2. فیکس کردن مشکلات احتمالی که در هنگام نصب هر سه برنامه WD Drive Utilities و WD security و WD SmartWare بطور همزمان ایجاد میشود .
3. آپدیت شدن EULA .

WD Security for Windows

کار با برنامه های WD SmartWare و WD Security و WD Drive Utilities در پست 6222# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توضیح داده شده .

درود و خسته نباشید
البته یاداوری کنم هارد wd black سری FZEX جدیدتر از سری FAEX میباشد . مثلا هارد یک ترابایتی بلک WD1003FZEX کمی گرانتر از هارد یک ترابایتی بلک WD1002FAEX میباشد(حدو د 15 یا 20 تومان)
سلام .

صحیح ، ولی از نظر Access & Seek Time/IOPS سری جدید یعنی FZEX ضعیفتر از سری قدیمی آن یعنی FAEX عمل میکند. حتماً خودتان بهتر میدانید که هر چقدر از نظر Access & Seek Time/IOPS بهتر باشد سرعت بوت سیستم عامل ، اجرای نرم افزارها و ... بهتر خواهد بود. سعی در کاهش صدا و همچنین افزایش چگالی ذخیره سازی هر platter میتواند از علتها افزایش Access Time در مدلهای جدید باشد .

drusattv
05-10-2014, 19:38
درود

The WD1003FZEX has a single platter and reads slightly faster. The WD1002FAEX has 2 platters and is the older model.

کاملا صحیح میباشد
ولی گویا سری
FAEX
دارای دو
PLATTER
میباشد
و FZEX
دارای یک
PLATTER
و هر کدام مزایا و معایب خودشان را دارند
یعنی مزیت اون یکی
SEEK TIME
پایینتر
و مزایای دیگری
یک PLATTER
بودن

ata.royalfalcon
05-10-2014, 20:04
سلام دوستان
من یه هارد اگسترنال 2 ترابایت میخوام که ضد ضربه و ضد شوک باشه؟؟؟
میخوام خیلی عمر کنه
من هاردو زیاد اینور و اونور میبرم
اطلاعاتمم برام خیلی مهمه
خواهش میکنم یه مدل عالی معرفی کنید

سلام.

با توجه به حساسیت هارد دیسکها ، خرابی و از دست دادن اطلاعات یک مسئله کاملاً عادی هست. اگر اطلاعات برای شما مهم هست باید روی دو یا چند هارد دیسک ذخیره کنید. حتی مدلهای ضد ضربه و شوک هم امنیت کامل و صد درصدی ایجاد نمیکنند. با اینحال میتونید از سری Armor (برند Silicon Power) یکی را انتخاب کنید . ADATA هم چند مدل ضد ضربه دارد.

ata.royalfalcon
05-10-2014, 20:53
درود

The WD1003FZEX has a single platter and reads slightly faster. The WD1002FAEX has 2 platters and is the older model.

کاملا صحیح میباشد ولی گویا سری FAEX دارای دو PLATTER میباشد و FZEX دارای یک PLATTER و هر کدام مزایا و معایب خودشان را دارند یعنی مزیت اون یکی SEEK TIME پایینتر و مزایای دیگری یک PLATTER بودن

سلام .

در مورد تعداد Platter ها درست ولی "slightly faster" در جمله انگلیسی بیشتر اشاره به Sequential Transfer rate دارد که به خاطر افزایش چگالی ذخیره سازی هر Platter هست. با اینحال بهبود در Sequential Transfer rate تاثیر چندانی در افزایش سرعت بوت OS و اجرای نرم افزار ندارد.

WD1003FZEX

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

WD1002FAEX

drusattv
05-10-2014, 22:01
اینهم یک تست نسبتا ضعیف بر روی مادر بورد P5Q ایسوس
پست 455

m.b.z
06-10-2014, 20:05
سلام آقا عطا:n16:
هاردهای وسترن گرین 6 ترابایت به تهران رسیده؟

drusattv
06-10-2014, 20:16
سلام آقا عطا:n16:
هاردهای وسترن گرین 6 ترابایت به تهران رسیده؟

بله امده در تهران موچوده

aliback
12-10-2014, 22:53
سلام
چندین سوال داشتم که ذهنم درگیر کرده
1- در هنگام فرمت unit size باید رو چه مقداری باید باشد ایا بسته به نوع هارد هست یا فرقی نداره و کدامش بهتره و تاثیرات اون چیه؟
2- در هنگام خرید هارد لیبل که بر روی هارد زده شده کدوم قسمتش برای اینکه بفهمیم سرعت بالای دارد اونو نگاه کنم و باید به کدوم گزنیه ها توجه کنم برای انتخاب یک هارد سریع که خوب بوت کنه و برنامه هارو و بازیهارو سریع انجام بده مخصوصا نرم افزار ستگین مثل اتو کد - فتو شاپ
3- ایا کش هارد تاثیری در سرعت داره ایا sata 1 با sata 3 فرقشون در چیه؟

ata.royalfalcon
12-10-2014, 23:41
سلام
چندین سوال داشتم که ذهنم درگیر کرده
1- در هنگام فرمت unit size باید رو چه مقداری باید باشد ایا بسته به نوع هارد هست یا فرقی نداره و کدامش بهتره و تاثیرات اون چیه؟
2- در هنگام خرید هارد لیبل که بر روی هارد زده شده کدوم قسمتش برای اینکه بفهمیم سرعت بالای دارد اونو نگاه کنم و باید به کدوم گزنیه ها توجه کنم برای انتخاب یک هارد سریع که خوب بوت کنه و برنامه هارو و بازیهارو سریع انجام بده مخصوصا نرم افزار ستگین مثل اتو کد - فتو شاپ
3- ایا کش هارد تاثیری در سرعت داره ایا sata 1 با sata 3 فرقشون در چیه؟

سلام .

1. بنظرم روی همان مقدار پیشفرضی که ویندوز انتخاب میکند یعنی 4096byte بگذارید. در مورد تاثیرات عملی سایزهای متفاوت کلاستر و مزایا و معایب هر کدام پیشنهاد میکنم این سایت (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را مطالعه کنید.
2. بدیهی هست که اطلاعات مربوط به سرعت و کارایی و ... هارد دیسک روی لیبل درج نمیشود و فقط به یکسری از مشخصات کلی مثل مدل نامبر ، سال تولید و گاهی اوقات Jumper setting و ... اکتفا میشود. اطلاعات مربوط به پرفورمنس هارد دیسک را باید از طریق منایع دیگری مثل جستجو در اینترنت و ... کسب کنید. بعنوان مثال در پست 872# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همین تاپیک تفاوت سرعت مدلهای قدیمی و جدید یکترابایتی WD Black مشخص هست. هارد دیسک WD1002FAEX گرچه Sequential Transfer rate پایینتری دارد در عوض Access Time/IOPS بهتری دارد که در بوت سریعتر سیستم عامل و اجرای نرم افزار موثرتر هست.
3. من میتونم هارد دیسکهایی معرفی کنم که با وجود Cache بالاتر سرعت پایینی در مقایسه با هارد دیسکهایی با Cache کمتر دارند. بنابراین فقط به Cache توجه نکنید ولی در صورتیکه از یک سری هست پس مدلی را انتخاب کنید که Cache بالاتری دارد. مثلاً دو مدل WD Blue یک ترابایت موجود هست که یکی از آنها 64MB Cache و دیگری 32MB Cache دارد و بهتر هست که مدل اول را انتخاب کنید.
در مورد اینترفیس ؛ اگثر هارد دیسکهای موجود در بازار SATAIII هستند با اینحال سرعت حتی سریعترین هارد دیسکها در حدی هست که SATAII هم کفایت میکند.

aliback
13-10-2014, 00:51
ممنون از راهنمایتون
پس برای اینکه بدونیم کارایی هارد در سرعت بالا هست یا پایین باید به access time اون دقت کنیم ؟
شما بین هارد
Seagate NAS HDD ST2000VN000 2Tb وWestern Digital Caviar Black 2Tb

کدومو پیشنهاد میدهید برای من اجرای نرم افزار های سنگین که به سرعت باز شوند مهم هستند

ata.royalfalcon
13-10-2014, 10:42
ممنون از راهنمایتون
پس برای اینکه بدونیم کارایی هارد در سرعت بالا هست یا پایین باید به access time اون دقت کنیم ؟
شما بین هارد
Seagate NAS HDD ST2000VN000 2Tb و

Western Digital Caviar Black 2Tb

کدومو پیشنهاد میدهید برای من اجرای نرم افزار های سنگین که به سرعت باز شوند مهم هستند

1. اگر میخواهید سرعت اجرای نرم افزارها ، لودینگ بازیها ، بوت ویندوز بهتر باشد باید به پارامترهایی مثل Access & Seek Time/IOPS توجه کنید. ولی اگر هارد دیسکی Sequential Transfer rate خوبی داشته باشید بیشتر در Copy/Paste فایلهای پرحجم موثرتر هست .

2. مدل دوم را انتخاب کنید. ظاهراً مدل اول 5900rpm هست و بیشتر مناسب برای NASـها . دو مدل WD Black همچنان تولید میشوند WD2002FAEX و WD2003FZEX که بهتر هست WD2002FAEX را انتخاب کنید مگر اینکه در بازار پیدا نکنید.

3. پیشنهاد میکنم به خرید SSD درایو هم فکر کنید که انتظارات شما را بیشتر برآورده میکند.

SETIZEN
13-10-2014, 10:53
دو مدل WD Black همچنان تولید میشوند WD2002FAEX و WD2003FZEX که بهتر هست WD2002FAEX را انتخاب کنید مگر اینکه در بازار پیدا نکنید.
عطا جان مگه اون یکی چی کم داره و یا چه مشکلی داره؟

ata.royalfalcon
13-10-2014, 11:33
عطا جان مگه اون یکی چی کم داره و یا چه مشکلی داره؟

هیچکدام مشکلی ندارند ولی مدلهای جدید از نظر Access & Seek Time/IOPS پرفورمنس کمتری در مقایسه با مدلهای قدیمیتر دارند. شاید سعی در کاهش صدای تولیدی و یا افزایش چگالی ذخیره سازی هر پلاتر از دلایل افت پرفورمنس در مدلهای جدید باشد.

ila
15-10-2014, 11:51
یه هارد دیسک نسبتا خوب حداقل ۵۰۰ یا ۱ .. با قیمتنی حول و خوش ۱۰۰-۲۰۰ تومن برای لپ تاپ میخوام چی بگیرم

ata.royalfalcon
15-10-2014, 12:16
یه هارد دیسک نسبتا خوب حداقل ۵۰۰ یا ۱ .. با قیمتنی حول و خوش ۱۰۰-۲۰۰ تومن برای لپ تاپ میخوام چی بگیرم

از برند سيگيت و يا وسترن ديجيتال ميتونيد انتخاب كنيد البته هارد ديسكهاي 2.5 اينچي لپتاپي تنوع زيادي در بازار ندارند و نميتوان مدل خاصي را پيشنهاد داد كه ممكن هست در بازار پيدا نشود.

نكات:

1. اگر بدنبال پرفورمنس بالا هستيد سعي كنيد انواع 7200rpm را انتخاب كنيد مثل WD Black (البته اگر بتونيد در بازار پيدا كنيد).
2. توصيه ميكنم ضخامت هارد ديسك جديد برابر با هارد ديسك فعلي باشد تا در نصب آن دچار مشكلات احتمالي نشويد.

farzad_sx1
17-10-2014, 23:16
آقا عطا ممنون میشم منم راهنمایی کنید.
راستش من به یک هارد حدودا 1T یا 2T برای آرشیو فیلم ها و عکس ها و موزیک ها و کارهایی که برای طراحی سایت انجام میدم نیاز دارم... قبلا یه هارد اکسترنال 2.5 اینچ WD MyPassport خریدم اما بعد از یکسال و 6 ماه خراب شد و از بین رفت . بنابراین اینبار میخوام یه هارد 3.5 اینچ بگیرم .(میگن پایداریش بیشتره) . اما الان واقعا موندم که یه هارد اینترنال 1ترا از WD بگیرم با یه باکس یا مستقیما یه هارد اکسترنال برق دار 3.5 بگیرم . مثلا WD MyBook که البته 2 ترا هست . برای وصل کردن به لپ تاپ میخوام مه پورت eSATA داره و البته usb2
حدود 300 هم بیشتر نمیخوام هزینه کنم . نظر شما چی هست ؟ خودم یه خوردن تحقیق که کردم هارد WD 1TB به رنگ بنفش رو مناسب کار خودم دیدم...

نظرتون در این مورد چیه که یه هارد 1TB آبی بگیرم (دیجی کالا قیمت 182 زده،) بعلاوه یه باکس خوب (که البته قیمت ندارم)

ممنون میشم اگه منم راهنمایی کنید...

ata.royalfalcon
18-10-2014, 00:09
آقا عطا ممنون میشم منم راهنمایی کنید.
راستش من به یک هارد حدودا 1T یا 2T برای آرشیو فیلم ها و عکس ها و موزیک ها و کارهایی که برای طراحی سایت انجام میدم نیاز دارم... قبلا یه هارد اکسترنال 2.5 اینچ WD MyPassport خریدم اما بعد از یکسال و 6 ماه خراب شد و از بین رفت . بنابراین اینبار میخوام یه هارد 3.5 اینچ بگیرم .(میگن پایداریش بیشتره) . اما الان واقعا موندم که یه هارد اینترنال 1ترا از WD بگیرم با یه باکس یا مستقیما یه هارد اکسترنال برق دار 3.5 بگیرم . مثلا WD MyBook که البته 2 ترا هست . برای وصل کردن به لپ تاپ میخوام مه پورت eSATA داره و البته usb2
حدود 300 هم بیشتر نمیخوام هزینه کنم . نظر شما چی هست ؟ خودم یه خوردن تحقیق که کردم هارد WD 1TB به رنگ بنفش رو مناسب کار خودم دیدم...
ممنون میشم اگه منم راهنمایی کنید...

سلام .

واقعا موندم که یه هارد اینترنال 1ترا از WD بگیرم با یه باکس یا مستقیما یه هارد اکسترنال برق دار 3.5 بگیرم .

خرید هارد اکسترنال منطقی تر از خرید یک هارد دیسک + باکس و ملحقات مربوط به آن بطور جداگانه هست . از کجا میتونید از کیفیت آداپتور و سایر ملحقات آن مثل ماژول SATA to USB مطمئن باشید ؟

خودم یه خوردن تحقیق که کردم هارد WD 1TB به رنگ بنفش رو مناسب کار خودم دیدم

1. اگر میخواهید هارد دیسک اینترنال + باکس بخرید ؛ برای کاربردهایی که گفتید WD Green گزینه مناسب تری هست نهایتاً اگر بودجه بیشتری دارید میتوانید WD Red را انتخاب کنید.
2. در هیچکدام از هاردهای اکسترنال وسترن دیجیتال از هارد دیسکهای Purple استفاده نشده ، یا از WD Green استفاده شده و یا WD Red . در واقع کمپانی وسترن دیجیتال با توسعه Firmware و بهینه سازی آن جهت Video surveillance storage و استفاده از هارد دیسکهای WD Red بعنوان مبنا و پایه ، هارد دیسکهای WD Purple را تولید کرد.

بنابراین اینبار میخوام یه هارد 3.5 اینچ بگیرم .(میگن پایداریش بیشتره)

البته پایداری بیشتر هارد دیسکهای اکسترنال دسکتاپی بیشتر به این دلیل هست که کمتر جابجا و یا تکان داده میشوند. حتی روشن کردن هارد اکسترنال هم قواعد و اصولی دارد که باید رعایت شود. من کاربرانی را دیدم که ابتدا هارد اکسترنال به سیستم متصل میکنند و سپس آنرا را روی میز میگذارند که کار اشتباهی هست !

farzad_sx1
18-10-2014, 00:29
خرید هارد اکسترنال منطقی تر از خرید یک هارد دیسک + باکس و ملحقات مربوط به آن بطور جداگانه هست . از کجا میتونید از کیفیت آداپتور و سایر ملحقات آن مثل ماژول SATA to USB مطمئن باشید ؟

اولا واقعا ممنون از پاسختون،
پس با این حساب به نظر شما انتخاب WD MyBook به ظرفیت 2T و به قیمت 315 تومن مناسب هست یا گزینه بهتری هم دارم ؟

اگر میخواهید هارد دیسک اینترنال + باکس بخرید ؛ برای کاربردهایی که گفتید WD Green گزینه مناسب تری هست نهایتاً اگر بودجه بیشتری دارید میتوانید WD Red را انتخاب کنید.
حالا بر فرض دوم اگر بخوام همین WD Green رو بگیرم با باکس. آیا باکس خوب شما میتونید بهم پیشنهاد کنید؟ آیا باکسی هست که پورت اترنت داشته باشه برای وصل کردن به روتر ؟
بعد اینکه دور بافر سایز و دور این Green ها مناسب تر هست یا Blue ؟

البته پایداری بیشتر هارد دیسکهای اکسترنال دسکتاپی بیشتر به این دلیل هست که کمتر جابجا و یا تکان داده میشوند.
حرف بسیار منطقی و عاقلانه ای زدید، آفرین ...

ata.royalfalcon
18-10-2014, 08:34
پس با این حساب به نظر شما انتخاب WD MyBook به ظرفیت 2T و به قیمت 315 تومن مناسب هست یا گزینه بهتری هم دارم ؟

اگر هارد ديسك اكسترنال با اينترفيس USB ميخواهيد بخريد ، اين مدل يكي از گزينه هاي مناسب براي انتخاب و خريد هست .

حالا بر فرض دوم اگر بخوام همین WD Green رو بگیرم با باکس. آیا باکس خوب شما میتونید بهم پیشنهاد کنید؟ آیا باکسی هست که پورت اترنت داشته باشه برای وصل کردن به روتر ؟

مدل يا برند خاصي مد نظرم نيست. باكس با اينترفيس Ethernet هم موجود هست بايد در بازار بگرديد.

بعد اینکه دور بافر سایز و دور این Green ها مناسب تر هست یا Blue ؟

WD Blue بخاطر 7200rpm بودن پرفورمنس بهتري در مقايسه با WD Green دارد به همين دليل بيشتر مناسب نصب و اجراي OS و نرم افزارها هست . دقت كنيد كه دو مدل WD Blue يكترابايتي موجود هست كه يكي از آنها 32MB و ديگري 64MB Cache . بديهي هست كه اگر ميخواهيد WD Blue بخريد مدل دوم را بايد در اولويت اول خريد قرار بديد.

mahmodcomputer92
18-10-2014, 09:16
سلام به تمام دوستان
من تازه یک هارد سه ترا وسترن گرین خریدم
خواستم بدونم بعد از نصب داخل کیس بعنوان هارد دوم و آرشیو دقیقا باید چکار کنم؟
منظورم نوع فرمتش و ... خلاصه ممنون میشم از دوستان منو راهنمایی کنن
خداقوت

ata.royalfalcon
18-10-2014, 09:21
سلام به تمام دوستان
من تازه یک هارد سه ترا وسترن گرین خریدم
خواستم بدونم بعد از نصب داخل کیس بعنوان هارد دوم و آرشیو دقیقا باید چکار کنم؟
منظورم نوع فرمتش و ... خلاصه ممنون میشم از دوستان منو راهنمایی کنن
خداقوت

سلام .

Disk management ويندوز را اجرا و هارد ديسك را بصورت GPTد، Initialize و به تعداد دلخواه پارتيشن بندي و با فايل سيستم NTFS فرمت كنيد .

hamidrezaaf
26-10-2014, 00:12
سلام ،
دوست عزیز من به یک هارد دیسک اکسترنال حداقل 1 ترا و یا حداکثر 2 ترا پرتابل بدون آداپتور نیاز دارم که سرعت وکارآییش هم برام مهمه و فابل اطمینان هم باشه ( فکر کنم همه چی رو گفتم) یعنی شاید از فایلاش در روز یکی دوبار استفاده کنم و سرعتش اجرای فایلاش تا حدودی برام مهمه می تونلید زحمتشو برام بکشید؟

ممنون و متشکر

7703160
26-10-2014, 06:54
این درسته که هاردهای اینترنال 2 ترا به بالا رو سیستم های قدیمی مثل 775 سوکت شناسایی نمیشه؟
من 775 دارم میخواستم یه 5-6 ترا بگیرم بهم گفتن شناسایی نمیشه!!

ata.royalfalcon
26-10-2014, 09:12
سلام ،
دوست عزیز من به یک هارد دیسک اکسترنال حداقل 1 ترا و یا حداکثر 2 ترا پرتابل بدون آداپتور نیاز دارم که سرعت وکارآییش هم برام مهمه و فابل اطمینان هم باشه ( فکر کنم همه چی رو گفتم) یعنی شاید از فایلاش در روز یکی دوبار استفاده کنم و سرعتش اجرای فایلاش تا حدودی برام مهمه می تونلید زحمتشو برام بکشید؟

ممنون و متشکر

سلام .

من نظرم روي يكي از دو مدل زير هست .

Seagate Backup plus Slim
WD my passport ultra

این درسته که هاردهای اینترنال 2 ترا به بالا رو سیستم های قدیمی مثل 775 سوکت شناسایی نمیشه؟
من 775 دارم میخواستم یه 5-6 ترا بگیرم بهم گفتن شناسایی نمیشه!!

در مورد هارد ديسكهاي پرظرفيت دو حالت كاملاً متفاوت مطرح ميشود :

1. بايد ببينيد چيپست مربوط به پل جنوبي مادربردتان از چه نوع استاندارد و تا چه حجمي پشتيباني ميكند. بعضي از چيپستها كه از استاندارد ATA/ATAPI-6 پشتيباني ميكنند به خاطر 48Bit LBA بودن ميتواند تا ظرفیت 128PiB را آدرس دهي كند (بعنوان مثال چيپستهاي Intel ICH7 و Intel ICH8 و Intel ICH9 و Intel ICH10 تا ظرفيتهاي بيشتر از دوترابايت را پشتيباني ميكنند). با اين حال توصيه ميكنم يك جستجويي در اينترنت براي مادربردتان انجام بديد تا بطور عملي هم مطمئن باشيد .

2. هارد ديسكهای با ظرفیت بالاتر از 2TB باید بصورت GPTد، Initialize بشوند تا تمام ظرفیت هارد قابل استفاده باشد. در صورتیکه به روش MBR هارد دیسک Initialize شوند حداكثر از دو ترابایت آن میتوان استفاده کرد .
دقت كنيد كه براي نصب ويندوز روي هارد ديسك هاي GPT ، مادربرد باید از UEFI پشتیبانی کند و ضمن اینکه ویندوز نسخه 64bit باشد . همچنين در نظر داشته باشید که بعضي از سيستم عاملها (مثلاً Win XP) از هارد دیسکهای GPT پشتیبانی نمیکند .

البته راه حل ديگري براي نصب ويندوز روي هارد ديسكهاي بيشتر از دوترابايت كه مادربرد از UEFI پشتيباني نميكند و يا از سيستم عاملهاي قديمي استفاده ميكنيد هم وجود دارد . يك هارد ديسك سيگيت (مثلاً سري 7200.14 و يا Desktop HDD) بخريد و طبق معمول هميشگي بصورت MBR هارد ديسك را Initialized و سپس ويندوز نصب كنيد . از آنجائي كه در حالت MBR حداكثر دو ترابايت در دسترس هست با استفاده از برنامه DiscWizard از قسمت Extended Capacity Manager ، میتوان الباقی فضاي Unallocated را بصورت یک هارد دیسک جداگانه شبیه سازی کرد یعنی انگار سیستم دو هارد دیسک دارد . نحوه کار با Extended Capacity Manager را ميتوانيد در اين سایت (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) دنبال کنید .

m45
28-10-2014, 08:21
سلام

آيا هارد اكسترنال 2 ترا westen digital my book آداپتور دار رو ميشه بازش كرد و ازش بعنوان هارد اينرنال با اتصال به پورت ساتا3 مادربرد استفاده كرد؟

ميخوام همون اول كه خريدم بازش كنم و داخل كيس بصورت اينترنال نصب كنم و هر زمان لازم شد دوباره داخل باكس خودش بذارم و بصورت اكسترنال استفاده كنم

و اينكه اگه بخوام به اينصورت استفاده كنم بايد روي هارد پسورد نذارم و قابليت harware encryption غير فعال باشه آيا اينكار امكان پذيره؟

با تشكر

ata.royalfalcon
28-10-2014, 08:30
سلام

آيا هارد اكسترنال 2 ترا westen digital my book آداپتور دار رو ميشه بازش كرد و ازش بعنوان هارد اينرنال با اتصال به پورت ساتا3 مادربرد استفاده كرد؟

ميخوام همون اول كه خريدم بازش كنم و داخل كيس بصورت اينترنال نصب كنم و هر زمان لازم شد دوباره داخل باكس خودش بذارم و بصورت اكسترنال استفاده كنم؟

و اينكه اگه بخوام به اينصورت استفاده كنم بايد روي هارد پسورد نذارم و قابليت harware encryption غير فعال باشه آيا اينكار امكان پذيره؟

با تشكر

سلام .

ميتونيد باكس آنرا باز كنيد و با جدا كردن ماژول SATA to USB ، هارد ديسك را به يكي از پورتهاي SATA مادربرد متصل كنيد . دقت كنيد كه براي استفاده از آن ميبايستي مجدداً پارتيشن بندي و فرمت شود حتي اگر قبلاً پارتيشن بندي و فرمت شده و داراي اطلاعات بوده .

اگر هم ميخواهيد مجدداً به داخل باكس برگردانيد بازهم ميبايستي پارتيشن بندي و فرمت شود . اين مسئله پارتيشن بندي و فرمت مجدد به خاطر اين هست كه كنترلر SATA to USB بطور اتوماتيك (چه روي آن پسورد گذاشته باشيد و چه نذاشته باشيد) اطلاعات را رمزگذاري و سپس بر روي هارد ديسك ذخيره ميكند . در نتيجه بدون وجود اين كنترلر (زمانيكه به SATA مادربرد متصل ميشود) ، سيستم عامل قادر به تشخيص اطلاعات ذخيره شده بر روي آن نيست .

amir.7
29-10-2014, 01:48
سلام عطا جان

میخوام یه هارد 2 ترا بخرم ، نظرم روی وسترن سری سبز هستش ، میخواستم بدونم که از سیگیت کدوم سری و مدل رو پیشنهاد میدین

و در نهایت از کدوم سری خرید کنیم

با تشکر :n16:

ata.royalfalcon
29-10-2014, 08:05
سلام عطا جان

میخوام یه هارد 2 ترا بخرم ، نظرم روی وسترن سری سبز هستش ، میخواستم بدونم که از سیگیت کدوم سری و مدل رو پیشنهاد میدین

و در نهایت از کدوم سری خرید کنیم

با تشکر :n16:

سلام .

سري اينترنال دسكتاپي سيگيت برخلاف وسترن ديجيتال تنوعي ندارند و همان 7200.14 (و يا Desktop HDD.15 مدلهاي چهارترابايت) هست . همانطوريكه خودتان هم ميدانيد WD Green با توجه به پرفورمنس نه چندان بالايي كه دارد بيشتر مناسب براي آرشيو ديتا هست . اگر براي همين كار ميخواهيد WD Green گزينه مناسبي هست . در غير اينصورت اگر انتظار پرفورمنس بهتري را داريد پيشنهاد ميكنم Seagate با مدل نامبر ST2000DM001 را بخريد .

Vladimir
31-10-2014, 12:38
سلام
بیزحمت یه هارد خوب برای لپتاپ معرفی کنید 500 گیگ باشه قیمتشم اگه میدونید بگید.
خیلی ممنون :n16:

ata.royalfalcon
31-10-2014, 13:20
سلام
بیزحمت یه هارد خوب برای لپتاپ معرفی کنید 500 گیگ باشه قیمتشم اگه میدونید بگید.
خیلی ممنون :n16:

سلام .

هارد دیسکهای 2.5 اینچی برای لپتاپ برخلاف انواع 3.5 اینچی در بازار تنوع زیادی ندارند . با اینحال اگر لپتاپ خوبی دارید که ارزش هزینه کردن را دارد میتونید WD Black را انتخاب کنید (البته اگر بتونید در بازار پیدا کنید) در غیر اینصورت میتونید از مدلهای عادی سیگیت و یا WD Blue انتخاب کنید .

Vladimir
31-10-2014, 13:59
سلام .

هارد دیسکهای 2.5 اینچی برای لپتاپ برخلاف انواع 3.5 اینچی در بازار تنوع زیادی ندارند . با اینحال اگر لپتاپ خوبی دارید که ارزش هزینه کردن را دارد میتونید WD Black را انتخاب کنید (البته اگر بتونید در بازار پیدا کنید) در غیر اینصورت میتونید از مدلهای عادی سیگیت و یا WD Blue انتخاب کنید .

خیلی ممنون.
لپتاپ خوبی که ندارم ولی چاره ای نیست باید هاردش رو عوض کنم ظرفیتش خیلی کمه.
blue که گفتید منظورتون همون scorpio blue هست؟ ساتا 3 هست دیگه درسته؟ اونوقت مشکل سخت افزاری با لپتاپ 2008 من نداره؟
خیلی ممنون.

m.b.z
31-10-2014, 14:46
سلام
قیمت بالای هاردهای 6 ترابایت به چه علتی هست؟
چون اگر 2 تا هارد 3 ترابایت بخریم قیمتش از هارد 6 ترابایت ارزنتر میشه

ata.royalfalcon
31-10-2014, 16:59
خیلی ممنون.
لپتاپ خوبی که ندارم ولی چاره ای نیست باید هاردش رو عوض کنم ظرفیتش خیلی کمه.
blue که گفتید منظورتون همون scorpio blue هست؟ ساتا 3 هست دیگه درسته؟ اونوقت مشکل سخت افزاری با لپتاپ 2008 من نداره؟
خیلی ممنون.

1. بله ، منظورم همان Scorpio Blue هست .
2. WD Blue های 2.5 اینچی با اینترفیس SATAIII و SATAII ساخته شده. اگر لپتاپتان از SATA پشتیبانی میکند پس میتوانید از هر دو نوع اینترفیس استفاده کنید.
3. قبل از خرید ، اول مطمئن بشید که لپتاپ SATA دارد و یا فقط میتوان از هارد دیسکهای IDE استفاده کرد و سپس برای خرید اقدام کنید .

maka2
31-10-2014, 21:40
سلام

بی زحمت یه هارد با مشخصات زیر معرفی کنید:

Size: 2.5inch, 9mm laptop
Speed: 7200
Capacity: 750GB - 1TB
(High Performance)
Price: ~ 400 toman
البته اگه با این بودجه هیبرید هم پیدا بشه، خیلی خوشحال می‌شم :)
خودم نظر رو WD Black هست اما پست‌های اخیر رو خوندم دوستان گفتند تو بازار نیست، از برندهای دیگه چی پیشنهاد می‌کنید؟

با سپاس

afshin b
31-10-2014, 22:29
سلام

بی زحمت یه هارد با مشخصات زیر معرفی کنید:
البته اگه با این بودجه هیبرید هم پیدا بشه، خیلی خوشحال می‌شم :)
خودم نظر رو WD Black هست اما پست‌های اخیر رو خوندم دوستان گفتند تو بازار نیست، از برندهای دیگه چی پیشنهاد می‌کنید؟

با سپاس

همونطور که گفتید سری سیاه کم پیدا میشن مگر اینکه کارکرده باشه.
هیبریدی هم ۴۵۰ تومن هست. من خودم هارد هیبریدی روی لپتاپم هست و در عمل دیدم که در لود کردن برنامه ها و استارت آپ ویندوز، از هارد معمولی سریعتره ولی با این هزینه بنظر بهتره SSD تهیه کنین. با حدود ۵۰۰ تومن فک کنم بشه Crucial M500 250GB بگیرید.

maka2
31-10-2014, 23:48
همونطور که گفتید سری سیاه کم پیدا میشن مگر اینکه کارکرده باشه.
هیبریدی هم ۴۵۰ تومن هست. من خودم هارد هیبریدی روی لپتاپم هست و در عمل دیدم که در لود کردن برنامه ها و استارت آپ ویندوز، از هارد معمولی سریعتره ولی با این هزینه بنظر بهتره SSD تهیه کنین. با حدود ۵۰۰ تومن فک کنم بشه Crucial M500 250GB بگیرید.
ssd با این بودجه حجمش کم در میاد. ترجیح رو همون HDD هست.
حالا از مارک‌های دیگه HDD با این مشخصات نمی‌شناسین؟

AliROCK
01-11-2014, 04:09
درود دوستان :n02:
هارد ظرفیت 1 ترابایت چی پیشنهاد میدید

ata.royalfalcon
01-11-2014, 08:11
ssd با این بودجه حجمش کم در میاد. ترجیح رو همون HDD هست.
حالا از مارک‌های دیگه HDD با این مشخصات نمی‌شناسین؟

تنوع هارد دیسکهای 2.5 اینچی لپتاپی در بازار محدود هست و ارائه لیستی از هارد دیسکهای 2.5 اینچی 7200rpm فایده ای ندارد. پیشنهاد میکنم برید بازار و اگر WD Black را پیدا نکردید میتونید از برندهای دیگه مثل Seagate و ... را انتخاب کنید.

درود دوستان :n02:
هارد ظرفیت 1 ترابایت چی پیشنهاد میدید

سلام .

اكسترنال ؟ اينترنال ؟ 2.5 اينچي براي لپتاپ و يا 3.5 ابنچي براي PC ؟ كاربردتان چي هست ؟

m.b.z
01-11-2014, 11:05
سلام آقا عطا
فردا میخوام هارد 3 ترابایت بگیرم
فقط بین سیگیت و وسترن مردد هستم
البته الان هر دو هارد رو روی سیستم خودم دارم و تا حالا با هیچکدومشون به مشکل برنخوردم
حجم بالای وسترن رو هم سیستم دارم یعنی 4 ترابایت
میخوام سیگیت رو امتحان کنم و برای آرشیو هم هست و سیستم عامل روش نصب نخواهد شد
به نظر شما از کدوم برند بگیرم

ata.royalfalcon
01-11-2014, 11:33
سلام آقا عطا
فردا میخوام هارد 3 ترابایت بگیرم
فقط بین سیگیت و وسترن مردد هستم
البته الان هر دو هارد رو روی سیستم خودم دارم و تا حالا با هیچکدومشون به مشکل برنخوردم
حجم بالای وسترن رو هم سیستم دارم یعنی 4 ترابایت
میخوام سیگیت رو امتحان کنم و برای آرشیو هم هست و سیستم عامل روش نصب نخواهد شد
به نظر شما از کدوم برند بگیرم

سلام .

اگر براي سيستم خودم ميخواستم هارد ديسك بخرم WD Green رو انتخاب ميكردم. البته اين بيشتر به خاطر علاقه نسبت به اين برند هست وگرنه براي آرشيو ديتا فرق زيادي نميكنه كه كداميك را انتخاب كنيد.

AliROCK
01-11-2014, 21:06
تنوع هارد دیسکهای 2.5 اینچی لپتاپی در بازار محدود هست و ارائه لیستی از هارد دیسکهای 2.5 اینچی 7200rpm فایده ای ندارد. پیشنهاد میکنم برید بازار و اگر WD Black را پیدا نکردید میتونید از برندهای دیگه مثل Seagate و ... را انتخاب کنید.

سلام .

اكسترنال ؟ اينترنال ؟ 2.5 اينچي براي لپتاپ و يا 3.5 ابنچي براي PC ؟ كاربردتان چي هست ؟

برا pc اینترنال hdd میخواستم بودجه به ssd نمیرسه :n02:

ata.royalfalcon
01-11-2014, 22:19
برا pc اینترنال hdd میخواستم بودجه به ssd نمیرسه :n02:

کاربردتان را هم اعلام نکردید ولی فرض میکنم که قصد نصب و اجرای OS و نرم افزار را روی آن دارید و در نتیجه بهتر هست مدلهایی بخرید که پرفورمنس بهتری داشته باشند .

اگر بودجه کافی دارید میتونید WD Black با مدل نامبر WD1002FAEX در غیر اینصورت Seagate با مدل نامبر ST1000DM003 انتخاب کنید .

WD Blue با مدل نامبر WD10EZEX هم میتونید انتخاب کنید ولی سیگیت پرفورمنس بهتری در مقایسه با WD Blue دارد .

AliROCK
02-11-2014, 04:56
برا نرم افزار و بازی میخواستم فکر کنم همین seagate خوب باشه :n02:

m.b.z
03-11-2014, 12:18
سلام .

اگر براي سيستم خودم ميخواستم هارد ديسك بخرم WD Green رو انتخاب ميكردم. البته اين بيشتر به خاطر علاقه نسبت به اين برند هست وگرنه براي آرشيو ديتا فرق زيادي نميكنه كه كداميك را انتخاب كنيد.
دیروز سه ترا برند WD تهیه کردم
با سریال wd30ezrx با قیمت 348000تومان
ولی کلا برای خرید باید دور بازار رضا رو خط کشید
همین هارد رو طرف داشت میداد 380000تومان

Vladimir
13-11-2014, 11:39
سلام
دیروز رفتم بازار ایران برای خرید هارد لپ تاپ (500 گیگ). وسترن که به ندرت گیر میاد یکی داشت میگفت 170 تومن با گارانتی آواژنگ.
مابقی توشیبا و هیتاچی و سامسونگ داشتند که قیمتاشون نقریبا در یک رنج بود حدودا 140 تومن.
کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ :n16:

bijandarbari
13-11-2014, 11:53
من 2 ساله برای لپ تاپ هیتاچی استفاده کردم.
تا الان مشکلی نداشته. ( کارکرد 4000 ساعت )

البته سرعتش کمه.

mahmodcomputer92
13-11-2014, 23:27
سلام دوستان مخصوصا آقا ATA گل
من میخوام یک هارد اکسترنال دوترا پاسپورتی بخرم میخواستم که بهترین انتخابو داشته باشم البته با راهنمایی دوستان
اینکه کدوم نسبت به قیمتش کارایی و بازدهی بیشتری داره واینکه همشون یو اس بی سه هست اما میشه یکی سرعتش رید و رایتش بیشتر از یکی دیگه باشه؟؟؟
برای آرشیو میخوام بیشتر استفاده کنم
خیلی ممنون

AliROCK
14-11-2014, 03:32
کاربردتان را هم اعلام نکردید ولی فرض میکنم که قصد نصب و اجرای OS و نرم افزار را روی آن دارید و در نتیجه بهتر هست مدلهایی بخرید که پرفورمنس بهتری داشته باشند .

اگر بودجه کافی دارید میتونید WD Black با مدل نامبر WD1002FAEX در غیر اینصورت Seagate با مدل نامبر ST1000DM003 انتخاب کنید .

WD Blue با مدل نامبر WD10EZEX هم میتونید انتخاب کنید ولی سیگیت پرفورمنس بهتری در مقایسه با WD Blue دارد .
seagate گیرم نیومد
هارد WD10EZEX خریداری شد خوبه با تشکر از دوستان :n02:

ata.royalfalcon
14-11-2014, 11:12
سلام دوستان مخصوصا آقا ATA گل
من میخوام یک هارد اکسترنال دوترا پاسپورتی بخرم میخواستم که بهترین انتخابو داشته باشم البته با راهنمایی دوستان
اینکه کدوم نسبت به قیمتش کارایی و بازدهی بیشتری داره واینکه همشون یو اس بی سه هست اما میشه یکی سرعتش رید و رایتش بیشتر از یکی دیگه باشه؟؟؟
برای آرشیو میخوام بیشتر استفاده کنم
خیلی ممنون

سلام .

نظر من Seagate Backup plus Slim و یا WD my passport ultra هست . البته انتخاب شما محدود به ایندو گزینه نیست و حتی میتونید مدلهای ضد ضربه را هم انتخاب کنید .
در مورد سوال آخر ، گاهی اوقات ممکن هست مدل الف در مقایسه با مدل ب ، فقط سرعت Read بهتری داشته باشه ولی در مورد سرعت Write خیر و گاهی اوقات هم از نظر سرعت Read و هم Write عملکرد بهتری داشته باشد که این بستگی به تعداد پلاتر ، چگالی ذخیره سازی پلاتر ، rpm و ... دارد.

M-H2013
14-11-2014, 16:40
سلام دوستان می خواهم یک هارد اینترنال ۲tb بخرم با قیمت مناسب چه مارک و مدلی رو پیشنهاد می کنید خدا خیرتون بده.اول می خواستم هارد ایکسترنال western digital my book 2tb بخرم ولی یکی از دوستان گفت چون مدلش ایستاده است اگه از حالت ایستاده هم بیافته امکان خراب شدن داره.ممنون برای کامپیوتر می خوام

ata.royalfalcon
14-11-2014, 18:56
سلام دوستان می خواهم یک هارد اینترنال ۲tb بخرم با قیمت مناسب چه مارک و مدلی رو پیشنهاد می کنید خدا خیرتون بده.اول می خواستم هارد ایکسترنال western digital my book 2tb بخرم ولی یکی از دوستان گفت چون مدلش ایستاده است اگه از حالت ایستاده هم بیافته امکان خراب شدن داره.ممنون برای کامپیوتر می خوام

در مورد WD my book ، میتونید به حالت افقی (یا خوابیده) هم استفاده کنید که در این پست 7204# (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) هم صحبت شده بود .

در مورد هارد دیسک اینترنال اگر صرفاً برای آرشیو و ذخیره کردن دیتا میخواهید (نصب بعنوان هارد دیسک دوم سیستم) میتونید WD Green با مدل نامبر WD20EZRX بخرید ولی اگر قصد نصب و اجرای ویندوز و نرم افزار روی آنرا دارید پیشنهاد میکنم مدل پرسرعتتری را انتخاب کنید مثل سیگیت با مدل نامبر ST2000DM001 .

abbas-t
15-11-2014, 11:44
سلام دوستان

هارد سیستمم قدیمی شده میخواستم هارد نو 1ترابایتی بخرم با مطالعه چند صفحه اخر تاپینگ هارد Seagate Barracuda ST1000DM003 1TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s معرفی شده ،این هاردو فروشگاه اینترنتی رایان صبا194000 تومان ارائه میده ،ازین فروشگاه بخرمش؟

ata.royalfalcon
15-11-2014, 12:10
سلام دوستان

هارد سیستمم قدیمی شده میخواستم هارد نو 1ترابایتی بخرم با مطالعه چند صفحه اخر تاپینگ هارد Seagate Barracuda ST1000DM003 1TB 7200 RPM64MB Cache SATA 6.0Gb/s معرفی شده ،این هاردو فروشگاه اینترنتی رایان صبا194000 تومان ارائه میده ،ازین فروشگاه بخرمش؟

سلام .

اين مدل رو 178 الي 180 هزار تومن هم ميتونيد در بازار پيدا كنيد .

8701488
16-11-2014, 21:28
وقت بخیر و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز مخصوصا اقا عطا . لطفا منو راهنمایی کنید :

قصد خرید یه هارد اکسترنال 6 ترابایتی (مای بوک) دارم . فقط برای نگه داری آرشیو سریال و حتی قصد ندارم سریال ها رو از روی اون ببینم (چون اگه خراب بشه به فنا میرم :n02:) و حتی دور از کیس هم میخوام قرارش بدم که میدان مقناطیسی اون خرابش نکنه !!! (چون یه دونه سه ترا همینطوری خراب کردم)
توی ایران که قربونش برم نیست . توی آمازون دیدم زده بود 249 دلار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و یه جا قیمت گرفتم با قیمت یک میلیون و صد و هفتاد هزار تومن به دستم میرسه

الان تردیدی که دارم اینه که اینو بخرم یا این که خودم یه هارد 6 ترا اینترنال قرمز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بخرم (الان قیمت این هارد هست یک ملیون و صد و نوزده هزار تومن) و بندازم روی اون باکس سه ترابایتی که هاردش خراب شده و باکسش سالمه

خیلی گارانتی واسم مهم نیست چون مطمئنا انقدر زمان گارانتی کوتاهه که توی اون مدت دو سال هارد رو خراب نمیکنم اما نمیدونم خود وسترن هم همین کار رو میکنه یا اون مثلا هارد سبز یا صورتی میزاره تو باکس

تو سایتش هم فقط زده WDBFJK0060HBK من متوجه نشدم رنگش چیه اما اگه واقعا یه هارد بهتر میزاره اون اختلاف مهم نیست ولی اگه همون قرمز رو می زاره چه کاریه بی خودی گرون تر بخرم گاراتنی هم نداشته باشه

:n16:

M-H2013
17-11-2014, 06:18
با عرض پوزش از تمام شما دوستان بابت خرید یک هارد و پرسیدن این همه سوال خواهشن به این چندتا هم پاسخ بدید ممنونهارد western digital my book 2tb که با یک لغزش امکان خراب شدن داره برای چی می سازنش و آیا هارد های اینترنال هم مثل اینه و با لغزش امکان خراب شدنش هست؟
۳)لطفا یک هارد حداقل مقاوم در مقابل لغزش بهم معرفی کنید قیمت حدود ۳۰۰ هزار تومان یک ترابایت یا دو ترابایت ایکسترنال فقط برای فیلم های کنکور آسان است میخوام
۴)یک هارد خوب یک یا دو ترابایت اینترنال حدود ۳۰۰ هزار تومان
۵)یک امید که برم western digital my book 2tb رو بخرم چون یک هارد توی اتوبوس حداقل یکم تکون می خوره دیگه
دستتون درد نکنه واقعا ببخشید

ata.royalfalcon
17-11-2014, 08:26
وقت بخیر و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز مخصوصا اقا عطا . لطفا منو راهنمایی کنید :

قصد خرید یه هارد اکسترنال 6 ترابایتی (مای بوک) دارم . فقط برای نگه داری آرشیو سریال و حتی قصد ندارم سریال ها رو از روی اون ببینم (چون اگه خراب بشه به فنا میرم :n02:) و حتی دور از کیس هم میخوام قرارش بدم که میدان مقناطیسی اون خرابش نکنه !!! (چون یه دونه سه ترا همینطوری خراب کردم)
توی ایران که قربونش برم نیست . توی آمازون دیدم زده بود 249 دلار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و یه جا قیمت گرفتم با قیمت یک میلیون و صد و هفتاد هزار تومن به دستم میرسه

الان تردیدی که دارم اینه که اینو بخرم یا این که خودم یه هارد 6 ترا اینترنال قرمز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بخرم (الان قیمت این هارد هست یک ملیون و صد و نوزده هزار تومن) و بندازم روی اون باکس سه ترابایتی که هاردش خراب شده و باکسش سالمه

خیلی گارانتی واسم مهم نیست چون مطمئنا انقدر زمان گارانتی کوتاهه که توی اون مدت دو سال هارد رو خراب نمیکنم اما نمیدونم خود وسترن هم همین کار رو میکنه یا اون مثلا هارد سبز یا صورتی میزاره تو باکس

تو سایتش هم فقط زده WDBFJK0060HBK من متوجه نشدم رنگش چیه اما اگه واقعا یه هارد بهتر میزاره اون اختلاف مهم نیست ولی اگه همون قرمز رو می زاره چه کاریه بی خودی گرون تر بخرم گاراتنی هم نداشته باشه

سلام .

و حتی دور از کیس هم میخوام قرارش بدم که میدان مقناطیسی اون خرابش نکنه !!! (چون یه دونه سه ترا همینطوری خراب کردم)

علت خرابی از هر چی باشه حداقل از این یکی (قراردادن نزدیک کیس) نمیتونه باشه ! اول اینکه خود هارد دیسک دارای آهنربای فوق العاده قوی نئودیمیوم هست . دوم اینکه خودم مدتهای طولانی هاردهای اکسترنال را بغل کیس میذاشتم و دچار مشکلی هم نشده بودند .

قصد خرید یه هارد اکسترنال 6 ترابایتی (مای بوک) دارم .

چه اصراري به خريد شش ترابايتي داريد ؟ دو هارد اكسترنال سه ترابايتي بخريد هم از لحاظ قيمت مقرون به صرفه تر هست و هم امنيت بيشتري خواهد داشت . يكي از هارد ديسكها خراب بشه فقط سه ترابايت را از دست ميديد !

يا اينكه اگر عجله اي نداريد صبر كنيد به هر حال مطمئناً وارد بازار کشور میشود.

استفاده از باكس قديمي براي WD Red مشكلي نداره ولي حداقل از سلامت آداپتور مطمئن باشيد . Data Sheet هارد ديسكهاي WD Green و WD Red را هم مطالعه كنيد و ببينيد ميزان جريان مورد نياز تا چه حد باهم اختلاف دارند و اگر اختلاف زيادي دارند و اگر WD Red بيشتر از WD Green هست مطمئن بشيد كه آمپر آداپتور كافي هست .

روی این مدل قطعاً WD Green هست . زمانیکه برای اولین بار شش ترابایتی WD Green وارد بازار شد همزمان با آن شش ترابايتي WD my book هم به بازار عرضه شد .

8701488
17-11-2014, 14:30
سلام .

علت خرابی از هر چی باشه حداقل از این یکی (قراردادن نزدیک کیس) نمیتونه باشه ! اول اینکه خود هارد دیسک دارای آهنربای فوق العاده قوی نئودیمیوم هست . دوم اینکه خودم مدتهای طولانی هاردهای اکسترنال را بغل کیس میذاشتم و دچار مشکلی هم نشده بودند .

.

چی بگم والا از دست این تعمیر کار های هارد :n23: (شایدم کیس من موشکول داره:n04:)
اون هارد من سه ترا سبز بود و بعضی موقع ها خاموش میشد . بردم توی زیرزمین پاساز ایران نشون دادم گفتن فریم ورش مشکل داره منم 35 تومن دادم فریمورش رو اپدیت کرد
بعد یه باکس وسترن یو اس بی 3 خریم 65 تومن گذاشتم توش و فورمت کردم و حدود 2 ترا اطلاعات ریختم روش تا اینجا هیچ مشکلی نداشت
اما بعد از حدود سه ماه که روشنش کردم فقط هارد رو میشناخت و هیچ درایوی رو نشون نمیداد
این دفه که بردم پیش اون یارو گفت برد هارد سوخته اما اطلاعات توش سالمه و احتمالا میدان مغناطیسی برد هارد رو خراب کرده
تا الان که حدود 2 سال از این ماجرا میگذره نتونستم برد هارد 3 ترابایت وسترن پیدا کنم !!!

منم دیگه پشت دستمو داغ کردم دیگه اون یکی هاردام رو کنار کیس نمیذارم

چون تعداد هارد هام زیاده (یه 4 و یه 3 و یه 2 پارسپورتی) ترجیح میدم ظرفیت یه هارد 6 داشته باشم تا دو تا 3 !!!
با این وضعیت فکر کنم خودم یه 6 ترای قرمز بخرم بهتر باشه چون کلا از سبز خاطره خوبی ندارم (یه 500 هم داشتم که کلا پوکید :n28:)

به هر حال ممنون از راهنمایی شما

Soroosh_k
18-11-2014, 13:53
سلام
من قصد خريد يه هارد اكسترنال 2TB قابل حمل دارم، ميخواستم بدونم شما چه برند و مدلى رو پشنهاد ميكنيد و چند تا سؤال:
١. تفاوت Western Digital My Passport Ultra و Western Digital Elements چيست و شما كدومو پشنهاد ميكنيد؟
٢. تفاوت My Passport Ultra و My Passport Ultra Metal Edition فقط در بدنه است؟ و آيا Metal ارزش خريد را دارد؟
٣. هاردهاى پرتابل پرسرعت (2.5 اينچ و 7200rpm) مانند Seegate GoFlex Turbo (كه ديگر توليد نميشود) آيا 2TB هم دارند؟
باتشكر

ata.royalfalcon
18-11-2014, 14:53
سلام
من قصد خريد يه هارد اكسترنال 2TB قابل حمل دارم، ميخواستم بدونم شما چه برند و مدلى رو پشنهاد ميكنيد و چند تا سؤال:
١. تفاوت Western Digital My Passport Ultra و Western Digital Elements چيست و شما كدومو پشنهاد ميكنيد؟
٢. تفاوت My Passport Ultra و My Passport Ultra Metal Edition فقط در بدنه است؟ و آيا Metal ارزش خريد را دارد؟
٣. هاردهاى پرتابل پرسرعت (2.5 اينچ و 7200rpm) مانند Seegate GoFlex Turbo (كه ديگر توليد نميشود) آيا 2TB هم دارند؟
باتشكر

سلام .

1. به جزء شكل ظاهر و نداشتن نرم افزارهاي بكاپ گيري و مديريت هارد ديسك و نداشتن قابليت رمزگذاري سخت افزاري در مدلهاي elements ، تفاوتي با مدلهاي my passport ultra ندارند. اگر تفاوت قيمت زياد نيست بنظر من my passport ultra را بخريد .
2. مهمترين تفاوت بين ايندو مدل metal و ultra جنس بدنه و شكل ظاهري آن هست و در بقيه موارد هم تفاوتي ندارند. مدل metal صرفاً به خاطر دهمين سالگرد هارد ديسكهاي سري my passport توليد شده و همچنين به خاطر شكل ظاهري آن مطمئناً براي طرفداران خودش جذابيت خواهد داشت .
3. فعلاً فقط تا يكترابايت 7200rpm هست .

Soroosh_k
18-11-2014, 15:45
اگر تفاوت قيمت زياد نيست بنظر من my passport ultra را بخريد.
قيمت 386 تومن براى my passport ultra خوبه؟

3. فعلاً فقط تا يكترابايت 7200rpm هست.
لطفاً يكترابايت هاى موجود رو معرفى كنيد

ata.royalfalcon
18-11-2014, 16:42
قيمت 386 تومن براى my passport ultra خوبه؟

بگرديد كمي ارزانتر هم ميتونيد پيدا كنيد .

لطفاً يكترابايت هاى موجود رو معرفى كنيد

فكر نميكنم هاردهاي اكسترنال پرتابل 7200rpm در بازار كشور موجود باشد. اگر خيلي براي شما مهم هست و اگر در بازار پيدا نكرديد ميتونيد سفارش بديد تا از خارج ارسال كنند. بعنوان مثال HGST Touro S .

Soroosh_k
18-11-2014, 18:13
بگرديد كمي ارزانتر هم ميتونيد پيدا كنيد .
چقدر ارزانتر؟! چون ميخوام از ديجى كالا بگيرم، به نظر شما به زمان و هزينه هاى رفت و آمد نميصرفه؟ به علاوه كه نميدونم كجا بايد بگردم!

ata.royalfalcon
18-11-2014, 19:17
چقدر ارزانتر؟! چون ميخوام از ديجى كالا بگيرم، به نظر شما به زمان و هزينه هاى رفت و آمد نميصرفه؟ به علاوه كه نميدونم كجا بايد بگردم!

برای شما پیغام خصوصی کردم .

abbas-t
19-11-2014, 16:09
دیروز سه ترا برند WD تهیه کردم
با سریال wd30ezrx با قیمت 348000تومان
ولی کلا برای خرید باید دور بازار رضا رو خط کشید
همین هارد رو طرف داشت میداد 380000تومان

سلام
شما از کجا خریدی؟

abbas-t
19-11-2014, 17:05
سلام .

اين مدل رو 178 الي 180 هزار تومن هم ميتونيد در بازار پيدا كنيد .

با قیمت 178 تومن پاساژعلائالدین موجوده با گارانتی 12 ماهه الماس ،این شرکت الماس معتبره ،چون با گارانتی سازگار ارقام پیدا نکردم

m.b.z
19-11-2014, 20:57
سلام
شما از کجا خریدی؟

پاساژ ایران

aliheydarizadi
23-11-2014, 12:45
سلام

دوستان من یه هارد 1 ترا واسه آرشیو فیلم میخوام و اینکه روزی حداقل 5 - 6 ساعت باهاش فیلم ببینم مشکلی نداشته باشه و مثل هارد adata قبلی م یه ماهه نسوزه :n02: (عمرش خیلی واسم مهمه)
اولویت دومم اینه سرعتش خوب باشه

ضد ضربه و ضد آب و ضد خش و.... به نظرم همش چرت و پرته و اینا واسم مهم نیست و ترجیح میدم یه هارد شیک و خوشکل باشه تا زمخت و ضد ضربه و سنگین :n15:

خودم مدل های زیر مد نظرم هست:

1.Seagate backup plus
2. WD my passport ultra
3.SP stream s03
4.SP diamond D06

خودم بیشتر نظرم روی seagate هست ولی میگن عمر SP از همشون بهتره و منم یه همین خاطر دو تا هارد SP گذاشتم

خلاصه به نظرتون کدومشون با توجه به اولویت هام میتونه بهتر باشه؟
اگه هم مدل خاصی مد نظر دارین معرفی کنین

ممنون :n26:

MHMAX
25-11-2014, 00:49
سلام دوستان
جدیدا در حال جمع کردن یه سیستم هستم که برای ذخیره سازی اطلاعات درایوهای هیبریدی 1 ترابایتی ocz که با درگاه PCIe به مادر برد متصل میشه بهم پیشنهادشده.
حالا سوال بنده اینکه کسی در باره این درایو ها اطلاعاتی یا تجربه استفاده داره؟؟؟ چون تونت اطلاعات خوبی پیدا نکردم.
گزینه دوم خرید ssd+ hdd با ظرفیت دلخواه هست
کدومو دوستان پیشنهاد میدن؟؟
ممنون

ata.royalfalcon
25-11-2014, 10:43
سلام دوستان
جدیدا در حال جمع کردن یه سیستم هستم که برای ذخیره سازی اطلاعات درایوهای هیبریدی 1 ترابایتی ocz که با درگاه PCIe به مادر برد متصل میشه بهم پیشنهادشده.
حالا سوال بنده اینکه کسی در باره این درایو ها اطلاعاتی یا تجربه استفاده داره؟؟؟ چون تونت اطلاعات خوبی پیدا نکردم.
کدومو دوستان پیشنهاد میدن؟؟
ممنون

سلام .

من مشخصات دقيق درايو هايبريدي مورد نظرتان را نميدونم (همانيكه درگاه PCIe دارد) ولي اگر قسمت SSD آن بصورت يك درايو جداگانه هست (نه بعنوان Cache درايو) و اگر سرعت خواندن و نوشتن آن بيشتر از محدوديت 600MB/s اينترفيس SATAIII هست (مشخصات آنرا در User manual بررسي كنيد) در صورتيكه بودجه كافي داريد و پرفورمنس براي شما مهم هست ميتوانيد انتخاب كنيد.

يكي از مزاياي درگاه PCIe در مقايسه با اينترفيس SATAIII بيشتر بودن پهناي باند آن هست و اگر SSD درايو مورد نظر آنقدر سرعتش بالا باشد كه پهناي باند SATAIII محدوديت ايجاد كند بايد همان روش اول را انتخاب كنيد .

mahmodcomputer92
26-11-2014, 09:39
بازم سلام و خداقوت خدمت تمام دوستان
از حضور اساتید گرامی سوال داشتم برای خرید هارد
بین هارد 2TB WD My Passport Ultra USB3.0 و 2TB WD Elements USB3.0 کدوم یکی بهتره؟
آیا این دو مدلی که یکیشو با راهنمایی شما برای خرید انتخاب کنم خوب هستن؟؟؟
منتظر پاسخ و راهنماییتون هستم دوستان عزیز

dooste.man83
26-11-2014, 12:28
با سلام یک هارد 2 ترا می خوام تهیه کنم از وسترن دیجیتال
بین مدل سبز و مدل بنفش موندم
چه فرقی باهم دارن ؟
آیا مدل بنفش از نظر سرعت به پای مدل آبی میرسه ؟
ممنون میشم پیشنهاد بدید

ata.royalfalcon
26-11-2014, 17:18
بازم سلام و خداقوت خدمت تمام دوستان
از حضور اساتید گرامی سوال داشتم برای خرید هارد
بین هارد 2TB WD My Passport Ultra USB3.0 و 2TB WD Elements USB3.0 کدوم یکی بهتره؟
آیا این دو مدلی که یکیشو با راهنمایی شما برای خرید انتخاب کنم خوب هستن؟؟؟
منتظر پاسخ و راهنماییتون هستم دوستان عزیز

سلام .

اگر تفاوت قيمت براي شما مهم نيست و يا كم هست پيشنهاد ميكنم ultra را بخريد .

با سلام یک هارد 2 ترا می خوام تهیه کنم از وسترن دیجیتال
بین مدل سبز و مدل بنفش موندم
چه فرقی باهم دارن ؟
آیا مدل بنفش از نظر سرعت به پای مدل آبی میرسه ؟
ممنون میشم پیشنهاد بدید

سلام .

کاربردهای WD Purple و کلاً هارد دیسکهای سری AV را در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضیح دادم . برای سیستمهای معمولی اگر بودجه كافي داريد به جاي خريد WD Puple توصيه ميكنم WD Red را بخريد كه كارايي بهتري خواهيد داشت . مدلهاي WD Purple از نظر سرعت هيچگاه به پاي WD Blue نخواهند رسيد چون حتي 7200rpm هم نيستند .

dooste.man83
26-11-2014, 21:41
سلام .

کاربردهای WD Purple و کلاً هارد دیسکهای سری AV را در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضیح دادم . برای سیستمهای معمولی اگر بودجه كافي داريد به جاي خريد WD Puple توصيه ميكنم WD Red را بخريد كه كارايي بهتري خواهيد داشت . مدلهاي WD Purple از نظر سرعت هيچگاه به پاي WD Blue نخواهند رسيد چون حتي 7200rpm هم نيستند .
ممنون از راهنمایی
اما سری رد بنظرم توجیه اقتصادی نداره چون اختلاف قیمتش با سری بلک کم هست
و بلک خوب یک سر و گردن بالاتره

از این هارد سیگیت هم که اصلا دل خوشی ندارم تا حالا دو عدد اش به دیار باقی شتافته !!!

mahmodcomputer92
27-11-2014, 09:53
سلام .

اگر تفاوت قيمت براي شما مهم نيست و يا كم هست پيشنهاد ميكنم ultra را بخريد .

خیلی ممنونم آقا ata از راهنماییتون
فقط میتونم دلیلشو هم بدونم
واقعا ممنون

ata.royalfalcon
27-11-2014, 09:58
خیلی ممنونم آقا ata از راهنماییتون
فقط میتونم دلیلشو هم بدونم
واقعا ممنون

ظاهر زیباتر و همچنین امکانات بیشتری دارد .

mahmodcomputer92
27-11-2014, 13:00
ظاهر زیباتر و همچنین امکانات بیشتری دارد .
باز هم ممنونم دوست گرامی از راهنماییتون
فقط یک سوال دیگه برام پیش اومد!
اینکه چه امکاناتی؟
من یک my book 3tr wd هم دارم.آیا امکاناتی که شما فرمودید؛ شامل my book هم میشه؟
اگه لطف کنید منو بیشتر در مورد این امکانات راهنمایی کنید و اینکه چه کاری میشه انجام داد واقعا ممنونتون میشم[emoji257]

Babak_King
27-11-2014, 15:57
سلام ... دوستان بنده یه هارد دیسک 2 ترابایت اینترنال میخام که روی سیستم اکثرا روشن مورد استفاده قرار بگیره .... بهترین هاردی که حداقل تا 3 4 سال برام جواب بده و مشکلی براش ایجاد نشه رو لطفا معرفی بفرمایید متشکرم

سوال دیگم این هست که با توجه به قیمت های هاردهای 3 ترا اینترنال آیا از لحاظ کیفیت جوابگو هستند و میشه روشون 3 4 ساله حساب کرد به نسبت هاردهای دو ترا و اگر میشه کدوم رو پیشنهاد میکنید از موارد زیر

هارد 2 ترا اینترنال وسترن گیرین 64 مگ بافر گارانتی اصلی : 273
هارد 2 ترا اینترنال وسترن بنفش 64 مگ بافر گارانتی اصلی : 305
هارد 2 ترا اینترنال وسترن بلک (مشکی ) 64 مگ بافر گارانتی اصلی : 465
-----------------------------------------------------------------------------
هارد 3 ترا اینترنال وسترن گیرین 64 مگ بافر گارانتی اصلی : 347
هارد 3 ترا اینترنال وسترن بنفش 64 مگ بافر گارانتی اصلی : 390

ata.royalfalcon
27-11-2014, 19:16
سلام ... دوستان بنده یه هارد دیسک 2 ترابایت اینترنال میخام که روی سیستم اکثرا روشن مورد استفاده قرار بگیره .... بهترین هاردی که حداقل تا 3 4 سال برام جواب بده و مشکلی براش ایجاد نشه رو لطفا معرفی بفرمایید متشکرم

سوال دیگم این هست که با توجه به قیمت های هاردهای 3 ترا اینترنال آیا از لحاظ کیفیت جوابگو هستند و میشه روشون 3 4 ساله حساب کرد به نسبت هاردهای دو ترا و اگر میشه کدوم رو پیشنهاد میکنید از موارد زیر

هارد 2 ترا اینترنال وسترن گیرین 64 مگ بافر گارانتی اصلی : 273
هارد 2 ترا اینترنال وسترن بنفش 64 مگ بافر گارانتی اصلی : 305
هارد 2 ترا اینترنال وسترن بلک (مشکی ) 64 مگ بافر گارانتی اصلی : 465
-----------------------------------------------------------------------------

سلام .

اگر بودجه کافی دارید از بین این لیستی که گذاشتید WD Black را پیشنهاد میکنم که پرفورمنس خوب و کیفیت مناسبی دارد یا اینکه اگر بعنوان هارد دیسک دوم سیستم هست میتونید WD Red را انتخاب کنید . در صورتیکه از نظر بودجه محدودیت دارید میتونید WD Green را بخرید که البته بخاطر پرفورمنس نه چندان بالای آن فقط مناسب برای آرشیو دیتا هست .

در مورد WD Purple پیشنهاد میکنم به سایت وسترن دیجیتال مرجعه کنید تا هدفی که این هارد دیسک بخاطر آن طراحی و تولید شده را متوجه بشوید ؛ همچنین در مورد ویژگیهای WD Purple و کلاً هارد دیسکهای سری AV و بعضی از تفاوتهای این سری از هارد دیسکها با مدلهای عادی در پست 15# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همین تاپیک توضیحاتی دادم . من واقعاً تعجب میکنم که چرا بعضی از کاربران این مدل را برای سیستم معمولی خودشان انتخاب میکنند ! البته قبلاً از همین سری Audio/Video Storage توسط کمپانی وسترن هم تولید میشده ولی اینقدر مورد توجه کاربران و در بازار هم فراوان نبوده !

همچنین بطور کلی از نظر کیفیت فرقی بین هارد دیسکهای سه ترابایتی در مقایسه با دوترابایتی ها وجود ندارد . اگر میخواهید سه ترابایتی انتخاب کنید اگر مادربردتان UEFI نداشته باشد نمیتوانید روی آن ویندوز (یا هر سیستم عامل دیگر) نصب کنید .

حداقل تا 3 4 سال برام جواب بده و مشکلی براش ایجاد نشه

هیچکس نمیتواند چنین اطمینانی به شما بدهد که در طی این مدت مشکلی پیش نیاید حتی اگر از بهترین مدل خریداری کنید .

باز هم ممنونم دوست گرامی از راهنماییتون
فقط یک سوال دیگه برام پیش اومد!
اینکه چه امکاناتی؟
اگه لطف کنید منو بیشتر در مورد این امکانات راهنمایی کنید و اینکه چه کاری میشه انجام داد واقعا ممنونتون میشم[emoji257]

در مورد امکانات نرم افزاری این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را مطالعه کنید . همچنین این مدل قابلیت رمزگذاری اطلاعات و Lock کردن هارد دیسک هم دارد که البته اگر اطلاعات محرمانه ای ندارید پیشنهاد میکنم رمز نگذارید .

بله .

Babak_King
28-11-2014, 10:32
سلام .

اگر بودجه کافی دارید از بین این لیستی که گذاشتید WD Black را پیشنهاد میکنم که پرفورمنس خوب و کیفیت مناسبی دارد یا اینکه اگر بعنوان هارد دیسک دوم سیستم هست میتونید WD Red را انتخاب کنید . در صورتیکه از نظر بودجه محدودیت دارید میتونید WD Green را بخرید که البته بخاطر پرفورمنس نه چندان بالای آن فقط مناسب برای آرشیو دیتا هست .

در مورد WD Purple پیشنهاد میکنم به سایت وسترن دیجیتال مرجعه کنید تا هدفی که این هارد دیسک بخاطر آن طراحی و تولید شده را متوجه بشوید ؛ همچنین در مورد ویژگیهای WD Purple و کلاً هارد دیسکهای سری AV و بعضی از تفاوتهای این سری از هارد دیسکها با مدلهای عادی در پست 15# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همین تاپیک توضیحاتی دادم . من واقعاً تعجب میکنم که چرا بعضی از کاربران این مدل را برای سیستم معمولی خودشان انتخاب میکنند ! البته قبلاً از همین سری Audio/Video Storage توسط کمپانی وسترن هم تولید میشده ولی اینقدر مورد توجه کاربران و در بازار هم فراوان نبوده !

همچنین بطور کلی از نظر کیفیت فرقی بین هارد دیسکهای سه ترابایتی در مقایسه با دوترابایتی ها وجود ندارد . اگر میخواهید سه ترابایتی انتخاب کنید اگر مادربردتان UEFI نداشته باشد نمیتوانید روی آن ویندوز (یا هر سیستم عامل دیگر) نصب کنید .

هیچکس نمیتواند چنین اطمینانی به شما بدهد که در طی این مدت مشکلی پیش نیاید حتی اگر از بهترین مدل خریداری کنید .

در مورد امکانات نرم افزاری این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را مطالعه کنید . همچنین این مدل قابلیت رمزگذاری اطلاعات و Lock کردن هارد دیسک هم دارد که البته اگر اطلاعات محرمانه ای ندارید پیشنهاد میکنم رمز نگذارید .

بله .

داداش ممنون بابت جواب

من متوجه منظورتون در مورد سری بنفش نشدم یعنی به نسبت قیمتی داره کیفیت نداره ؟ چون اختلاف قیمتی خوبی با سری Black داره و من موندم چیو بگیرم ... و با توجه به اینکه این دو سری

فقط گرین و بنفش داره و من سری Black رو ندیدم اگر گیر نیاوردم کدوم اینا رو خرید کنم ؟ فقط قصدم آرشیو هست و بعد اون رید و رایت فیلم و سریال و ....

هارد به عنوان هارد جانبی استفاده میشه .... مدل مین بوردم GA-H61M-S2PV هست این با هارد سه ترابایت به عنوان هارد جانبی مشکلی نداره ؟ روی سیستم دو تا هارد یک ترا و یک هارد 500 هم دارم ...

مرسی

r0ot$harp
28-11-2014, 13:14
سلام دوستان

من می خوام یه هارد اکسترنال بگیرم. اصلا برام مهم نیست حتما پاسپورتی باشه. کیفیت و موندگاری اطلاعاتم برام خیلی مهم هست. آرشیو عکسام قراره بره روش. ممنون می شم بهم معرفی کنید. حجم مورد نیاز هم 2 ترابایت هست. راستی اگر هارد اینترنال بگیرم و براش از این باکس های تبدیل به USB بگیرم بهتر نیست؟؟؟

باتشکر

ata.royalfalcon
28-11-2014, 17:08
داداش ممنون بابت جواب

من متوجه منظورتون در مورد سری بنفش نشدم یعنی به نسبت قیمتی داره کیفیت نداره ؟ چون اختلاف قیمتی خوبی با سری Black داره و من موندم چیو بگیرم ... و با توجه به اینکه این دو سری

فقط گرین و بنفش داره و من سری Black رو ندیدم اگر گیر نیاوردم کدوم اینا رو خرید کنم ؟ فقط قصدم آرشیو هست و بعد اون رید و رایت فیلم و سریال و ....

هارد به عنوان هارد جانبی استفاده میشه .... مدل مین بوردم GA-H61M-S2PV هست این با هارد سه ترابایت به عنوان هارد جانبی مشکلی نداره ؟ روی سیستم دو تا هارد یک ترا و یک هارد 500 هم دارم ...

مرسی

WD Purple مشکلی از نظر کیفیت ندارند و شاید هم بهتر از WD Green باشد ولی ویژگیهایی که داره و اصلاحاتی که روی آن انجام شده اونو مناسب برای کاربردهای خاص خودش کرده . (در سایت WD کاربردهای این مدل مشخص هست) . WD Green کاملاً جوابگوی نیازها شما هست و کاربردتان در حدی هم نیست که بخواهید مدل خاصی و غیر متعارفی انتخاب کنید و هزینه اضافی متحمل بشوید . اگر هم میخواهید مدل بهتری انتخاب کنید من WD Red را پیشنهاد میکنم نه WD Purple .

مشکلی با نصب روی مادربرد هم ندارید ولی هارد دیسکهای بیشتر از دوترابایت باید بصورت GPTد، Initialized شوند تا بتواند به تمام حجم آن دسترسی داشته باشید .

سلام دوستان

من می خوام یه هارد اکسترنال بگیرم. اصلا برام مهم نیست حتما پاسپورتی باشه. کیفیت و موندگاری اطلاعاتم برام خیلی مهم هست. آرشیو عکسام قراره بره روش. ممنون می شم بهم معرفی کنید. حجم مورد نیاز هم 2 ترابایت هست. راستی اگر هارد اینترنال بگیرم و براش از این باکس های تبدیل به USB بگیرم بهتر نیست؟؟؟

باتشکر

سلام .

اگر جابجایی ندارید (و یا بندرت) من WD my book را پیشنهاد میکنم . در صورتیکه پرتابل میخواهید ، میتونید یکی از دو مدل Seagate Backup plus Slim و یا WD my passport ultra را انتخاب کنید .

در مورد سوال آخر ؛ اگر از کیفیت باکس و سایر اجزاء مربوطه مطمئن هستید این کار بلامانع هست ولی توصیه میکنم از همان ابتدا هارد دیسک اکسترنال بخرید و دنبال باکس و تبدیل نباشید .

r0ot$harp
28-11-2014, 17:19
WD Purple مشکلی از نظر کیفیت ندارند و شاید هم بهتر از WD Green باشد ولی ویژگیهایی که داره و اصلاحاتی که روی آن انجام شده اونو مناسب برای کاربردهای خاص خودش کرده . (در سایت WD کاربردهای این مدل مشخص هست) . WD Green کاملاً جوابگوی نیازها شما هست و کاربردتان در حدی هم نیست که بخواهید مدل خاصی و غیر متعارفی انتخاب کنید و هزینه اضافی متحمل بشوید . اگر هم میخواهید مدل بهتری انتخاب کنید من WD Red را پیشنهاد میکنم نه WD Purple .

مشکلی با نصب روی مادربرد هم ندارید ولی هارد دیسکهای بیشتر از دوترابایت باید بصورت GPTد، Initialized شوند تا بتواند به تمام حجم آن دسترسی داشته باشید .

سلام .

اگر جابجایی ندارید (و یا بندرت) من WD my book را پیشنهاد میکنم . در صورتیکه پرتابل میخواهید ، میتونید یکی از دو مدل Seagate Backup plus Slim و یا WD my passport ultra را انتخاب کنید .

در مورد سوال آخر ؛ اگر از کیفیت باکس و سایر اجزاء مربوطه مطمئن هستید این کار بلامانع هست ولی توصیه میکنم از همان ابتدا هارد دیسک اکسترنال بخرید و دنبال باکس و تبدیل نباشید .

تشکر می کنم از پاسخ شما.

علت پرسیدن سوال دوم این بود که شما در بعضی از پیشنهاد هاتون گفته بودین وسترن قرمز یا سبز بگیرین. گفتم شاید اونا بهتر هستن.

ata.royalfalcon
28-11-2014, 19:45
تشکر می کنم از پاسخ شما.

علت پرسیدن سوال دوم این بود که شما در بعضی از پیشنهاد هاتون گفته بودین وسترن قرمز یا سبز بگیرین. گفتم شاید اونا بهتر هستن.

هارد دیسک بکار رفته روی همین مدل (یعنی WD my book) هم WD Green هست .

ata.royalfalcon
28-11-2014, 19:46
یک نکته جالب در مورد سری جدید WD Black یک ترابایتی (مدل نامبر WD1003FZEX) . همانطوریکه قبلاً هم گفته بودم این مدل در مقایسه با مدل قدیمیتر WD Black (مدل نامبر WD1002FAEX) از نظر Access Time پرفورمنس خوبی ندارند و حتی در انجمن وسترن دیجیتال یکی مدعی شد که بعضی از مدلهای جدید WD Black یک ترابایتی در واقع همان WD Blue هستند ولی با لیبل WD Black !

پیشنهاد میکنم مطالب گفته شده در انجمن زیر را مطالعه کنید .

Babak_King
28-11-2014, 20:32

سلام .

داداش مرسی بابت جواب ... من سیستمم اکثرا روشن هست ... و بیشتر روی در حال دانلود روی یک درایو هستم ولی کاری با بقیه هارد ها ندارم و فقط روشون نوشته میشه و بعد باید بشینم ببینم

وسترن red که میفرمایید من چک کردم قیمتش از سری بنفش گرونتر هست ... سری بنفش طبق پست شما بیشتر برای سیستم های مدار بسته استفاده میشده و 24 ساعت روشن در هفت روز هفته ... روی خود هارد که دیدم زده 24/7 ... حالا با توجه به مطالب بالا بنظرتون چی خرید کنم

یه سوال دیگه چه گارانتی خرید کنم که در صورت خرابی بدون مشکل بتونم ضرر و زیاد جبران کنم ... البته اطلاعاتم مهم هست چون دانلودی و هزار زحمت ... و هارد خوبی میخام ... ولی باز هم برای رفع ضرر چی پیشنهاد میکنید مرسی:n12::n12:

ata.royalfalcon
28-11-2014, 22:53
داداش مرسی بابت جواب ... من سیستمم اکثرا روشن هست ... و بیشتر روی در حال دانلود روی یک درایو هستم ولی کاری با بقیه هارد ها ندارم و فقط روشون نوشته میشه و بعد باید بشینم ببینم

وسترن red که میفرمایید من چک کردم قیمتش از سری بنفش گرونتر هست ... سری بنفش طبق پست شما بیشتر برای سیستم های مدار بسته استفاده میشده و 24 ساعت روشن در هفت روز هفته ... روی خود هارد که دیدم زده 24/7 ... حالا با توجه به مطالب بالا بنظرتون چی خرید کنم

یه سوال دیگه چه گارانتی خرید کنم که در صورت خرابی بدون مشکل بتونم ضرر و زیاد جبران کنم ... البته اطلاعاتم مهم هست چون دانلودی و هزار زحمت ... و هارد خوبی میخام ... ولی باز هم برای رفع ضرر چی پیشنهاد میکنید مرسی:n12::n12:

ظاهراً اصرار زیادی دارید که حتماً همین WD Purple را انتخاب کنید . مشکلی نیست و میتونید همین مدل را انتخاب کنید . این مدل پرفورمنس بالایی هم ندارد ولی برای شما که فقط برای آرشیو دیتا و تماشای آن میخواهید مشکلی ایجاد نمیکند .

در مورد سوال آخر ؛ اطلاعی از وضعیت گارانتی و نحوه عملکرد آنها ندارم . ولی این پست 7267# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را بخونید .

Babak_King
29-11-2014, 11:52
ظاهراً اصرار زیادی دارید که حتماً همین WD Purple را انتخاب کنید . مشکلی نیست و میتونید همین مدل را انتخاب کنید . این مدل پرفورمنس بالایی هم ندارد ولی برای شما که فقط برای آرشیو دیتا و تماشای آن میخواهید مشکلی ایجاد نمیکند .

در مورد سوال آخر ؛ اطلاعی از وضعیت گارانتی و نحوه عملکرد آنها ندارم . ولی این پست 7267# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را بخونید .

سلام دادا من اصراری رو هیچ چیز ندارم:n02: بیشتر منظورم اینه که سری قرمز که قیمتش واقعا بالاست سه ترابایتش 570 تومن که اصلن نمیصرفه

حالا نظر شما بین سری سبز و سری بنفش سری سبز هست ؟ با توجه به کارایی که گفتم ؟ بعد اگر یخورده بودجه رو افزایش بدم نظرتون راجع به 4 ترابایت سری سبز چی هست ؟ ممنون میشم جواب بدید دمت گرم دادا:n12::n12:

r0ot$harp
29-11-2014, 12:00
هارد دیسک بکار رفته روی همین مدل (یعنی WD my book) هم WD Green هست .

تشکر بابت پاسختون.

می خواستم بدونم روی همه مدل های 1 و 2 ترابایت هارد گرین هست؟؟؟ آیا مدلی هست که هاردش بلو یا چیزه دیگه ای باشه؟؟؟ از کجا بدونم کدوم پارت نامبر رو بخرم؟؟؟

باتشکر

ata.royalfalcon
29-11-2014, 12:48
سلام دادا من اصراری رو هیچ چیز ندارم:n02: بیشتر منظورم اینه که سری قرمز که قیمتش واقعا بالاست سه ترابایتش 570 تومن که اصلن نمیصرفه

حالا نظر شما بین سری سبز و سری بنفش سری سبز هست ؟ با توجه به کارایی که گفتم ؟ بعد اگر یخورده بودجه رو افزایش بدم نظرتون راجع به 4 ترابایت سری سبز چی هست ؟ ممنون میشم جواب بدید دمت گرم دادا:n12::n12:

سلام دوست عزيز .

بنظر من WD Green هم كفايت ميكند . با اينحال شما ميتونيد WD Purple را انتخاب كنيد حداقل به خاطر MTBF بيشتر و امكان كاركرد بصورت 24/7 . چهار ترابايت WD Purple هم ميتونيد انتخاب كنيد و مسئله اي هم نيست .

تشکر بابت پاسختون.

می خواستم بدونم روی همه مدل های 1 و 2 ترابایت هارد گرین هست؟؟؟ آیا مدلی هست که هاردش بلو یا چیزه دیگه ای باشه؟؟؟ از کجا بدونم کدوم پارت نامبر رو بخرم؟؟؟

باتشکر

حداقل حجم مدلهاي دسكتاپي (مثلاً My Book و يا Elements) دوترابايت هست كه هارد ديسكهاي بكار رفته WD Green هست . البته در مدل My Book Duo از هارد ديسكهاي WD Red استفاده شده .

سابقاً كه براي اولين بار هارد ديسك اكسترنال WD my book با اينترفيس USB 3.0 به بازار ارائه شده بود بطور محدود از هارد ديسكهاي WD Black استفاده ميشد و همچنين يك كارت USB 3.0 هم به همراهش ارائه ميشد !

Babak_King
29-11-2014, 13:01
دادا چهار اگه بخام انتخاب کنم بودجم روی گرین هست ... شما تست داشتید این هارد رو مشکلی نداره ؟

ata.royalfalcon
29-11-2014, 13:21
دادا چهار اگه بخام انتخاب کنم بودجم روی گرین هست ... شما تست داشتید این هارد رو مشکلی نداره ؟

من my book چهارترابايتيشو دارم كه از همين هاردهاي WD Green استفاده شده و مشكلي هم تا الان نداشتم . تست اين هارد هم در پست زير گذاشتم .

r0ot$harp
29-11-2014, 14:15
سلام دوست عزيز .

بنظر من WD Green هم كفايت ميكند . با اينحال شما ميتونيد WD Purple را انتخاب كنيد حداقل به خاطر MTBF بيشتر و امكان كاركرد بصورت 24/7 . چهار ترابايت WD Purple هم ميتونيد انتخاب كنيد و مسئله اي هم نيست .

حداقل حجم مدلهاي دسكتاپي (مثلاً My Book و يا Elements) دوترابايت هست كه هارد ديسكهاي بكار رفته WD Green هست . البته در مدل My Book Duo از هارد ديسكهاي WD Red استفاده شده .

سابقاً كه براي اولين بار هارد ديسك اكسترنال WD my book با اينترفيس USB 3.0 به بازار ارائه شده بود بطور محدود از هارد ديسكهاي WD Black استفاده ميشد و همچنين يك كارت USB 3.0 هم به همراهش ارائه ميشد !

الان هارد 2 ترابایت My Book مگه داخلش هارد گرین با 7200 rpm نیست؟؟؟

ata.royalfalcon
29-11-2014, 15:01
الان هارد 2 ترابایت My Book مگه داخلش هارد گرین با 7200 rpm نیست؟؟؟

خير . در حال حاضر از هارد ديسكهاي WD Green استفاده شده كه 5400rpm هستند گرچه در سايت سازنده اصطلاح intellipower بكار رفته .

wire
02-12-2014, 10:16
سلام
یک هارد 2 ترا اینترنال گرین وسترن دارم ولی مدتیه گیر میکنه وچراغ خوندن هارد روشن میشه هارد به سرو صدا افتاده
اگه بخوام قبل خراب شدن یک هارد دیگه برای هارد اصلی انتخاب کنم شما رد را پیشنهاد میدید یا بلک ؟
قیمت 1 ترای رد و بلک خیلی نزدیک همه ولی در 2 ترا تفاوت 100 تومنی دارن ! چرا اینطوره ؟
گارانتیهاشونو سایت وسترن برای رد 3 سال زده برای بلک 5 سال درسته ؟ بین این دو موندم کمک کنید

ata.royalfalcon
02-12-2014, 14:53
سلام
یک هارد 2 ترا اینترنال گرین وسترن دارم ولی مدتیه گیر میکنه وچراغ خوندن هارد روشن میشه هارد به سرو صدا افتاده
اگه بخوام قبل خراب شدن یک هارد دیگه برای هارد اصلی انتخاب کنم شما رد را پیشنهاد میدید یا بلک ؟
قیمت 1 ترای رد و بلک خیلی نزدیک همه ولی در 2 ترا تفاوت 100 تومنی دارن ! چرا اینطوره ؟
گارانتیهاشونو سایت وسترن برای رد 3 سال زده برای بلک 5 سال درسته ؟ بین این دو موندم کمک کنید

سلام .

اگر فقط براي آرشيو ديتا هست بنظر من دوترابايت WD Red انتخاب كنيد كه مقرون به صرفه تر هست . براي آرشيو ديتا نيازي به پرفورمنس بالا نيست .
در مورد مدت گارانتي ؛ همانطوريكه خودتان هم گفتيد WD Black پنج سال و WD Red سه سال وارانتي دارد .

wire
02-12-2014, 21:23
نه من از گرین بعنوان هارد اصلی استفاده میکردم
با دید هارد اصلی پیشنهادتون چیه ؟
-------------------------------------------------------
آیا همچنان میتونم 2 ترای قدیمی که صدا میده و گیر میکنه برای اطلاعاتی که توشه اعتماد کنم ؟
یعنی بعد از خرید هارد دیگر این هارد را برای آرشیو استفاده کنم ؟

ata.royalfalcon
02-12-2014, 21:44
نه من از گرین بعنوان هارد اصلی استفاده میکردم
با دید هارد اصلی پیشنهادتون چیه ؟

پس WD Black را انتخاب کنید.
البته اگر بودجه محدود تری دارید میتونید WD Blue هم انتخاب کنید که نهایتاً یکترابایت هست . یا اینکه میتونید Seagate (از سری Barracuda 7200.14) هم انتخاب کنید .

آیا همچنان میتونم 2 ترای قدیمی که صدا میده و گیر میکنه برای اطلاعاتی که توشه اعتماد کنم ؟
یعنی بعد از خرید هارد دیگر این هارد را برای آرشیو استفاده کنم ؟

تا بررسی و چک نشود نمیتوان اظهار نظری در مورد وضعیت هارد دیسک کرد . میتونید SMART Status هارد دیسک را چک کنید و ببینید تمام موارد OK هستند یا خیر . البته اتکا به SMART Status به تنهایی هم کافی نیست !

wire
02-12-2014, 22:27
پس با انتخاب 1 ترا بلک کاویر به عنوان هارد اصلی سیستم در مقایسه با 1 ترا سری رد که قیمت نزدیک به هم دارن شما هم موافقید ؟
در مقایسه با گرینی که الان دارم میتونم انتظار کارایی و عمر و قابلیت اطمینان بیشتر به 1 ترا بلک داشته باشم ؟

ata.royalfalcon
02-12-2014, 23:22
پس با انتخاب 1 ترا بلک کاویر به عنوان هارد اصلی سیستم در مقایسه با 1 ترا سری رد که قیمت نزدیک به هم دارن شما هم موافقید ؟
در مقایسه با گرینی که الان دارم میتونم انتظار کارایی و عمر و قابلیت اطمینان بیشتر به 1 ترا بلک داشته باشم ؟

بله ، برای هارد اصلی سیستم (یعنی هاردی که قرار هست OS ، نرم افزار و بازی و ... هم نصب شود) WD Black گزینه مناسبتری هست .
فقط دو نکته :
1. در حال حاضر دیگر از کلمه Caviar استفاده نمیشود ، این کلمه مربوط به نسلهای پیشین بوده .
2. اگر میخواهید یکترابایتی WD Black بخرید من پیشنهاد میکنم مدل نامبر WD1002FAEX را انتخاب کنید (دلیل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])).

در مورد سوال آخر ؛ میتونید انتظار بیشتری در مورد پرفورمنس از هارد دیسک WD Black داشته باشید ولی در مورد عمر مفید و قابلیت اطمینان ، نمیخوام چیزی بگم که بعداً خلافش از آب دربیاد . در سایت هم چیزی در مورد MTBF یا AFR و ... گفته نشده . ولی از آنجایی که هر دو از کلاس دسکتاپ هستند (مدلهای معمولی جهت نصب در سیستمهای عادی/خانگی) بنظر من از نظر عمر مفید و قابلیت اطمینان نباید تفاوت خاصی داشته باشند (بشرط استفاده صحیح و استفاده از آن در جایی که برای آن بهینه سازی شده) . اگر بدنبال هارد دیسکی با عمر مفید و قابلیت اطمینان بیشتری هستید باید از سری اینترپرایز انتخاب کنید (مثلاً WD Re) .

wire
03-12-2014, 15:50
ممنون خیلی کمک کردید
فقط در مورد سری اینترپرایز توضیحی پیدا نکردم جایی هست راهنمایی کنید در موردش بخونم ؟
قیمتش با هارد بلک 1 ترا وسترن دیجیتال تفاوت داره ؟

ata.royalfalcon
03-12-2014, 19:35
ممنون خیلی کمک کردید
فقط در مورد سری اینترپرایز توضیحی پیدا نکردم جایی هست راهنمایی کنید در موردش بخونم ؟
قیمتش با هارد بلک 1 ترا وسترن دیجیتال تفاوت داره ؟

پست 15# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همین تاپیک را مطالعه کنید .
بدیهی هست که سری اینترپرایز قیمت بالاتری نسبت به مدلهای عادی دارند ، بدلیل کیفیت بهتر ، عمر مفید ، قابلیت اطمینان و کارایی بیشتر و امکانات متمایزی که نسبت به مدلهای عادی دارند ولی من پیشنهاد میکنم همان WD Black را بخرید که برای کاربردهای عادی (نداشتن شرایط خاصی مثل Workload یا Duty Cycle بالا) کاملاً کفایت میکند .

albertxx
11-12-2014, 21:53
اگر فقط براي آرشيو ديتا هست بنظر من دوترابايت WD Red انتخاب كنيد كه مقرون به صرفه تر هست . براي آرشيو ديتا نيازي به پرفورمنس بالا نيست .

واسه آرشیو گرین به صرفه تر نیست ؟
چون هم سر و صدای کمتری داره و هم اینکه ارزونتره !!

مدل قرمز تفاوت قیمت حدود 100 تومانی تو همه مدل ها دارن

ali gamma
11-12-2014, 22:07
سلام دوستان
خرید ی هارد دو ترابایتی برای کل سیستم مشکلی نداره? هزینه ی دو تا هارد ندارم

ata.royalfalcon
11-12-2014, 22:20
سلام دوستان
خرید ی هارد دو ترابایتی برای کل سیستم مشکلی نداره? هزینه ی دو تا هارد ندارم

سلام .

مشکلی نیست .

واسه آرشیو گرین به صرفه تر نیست ؟
چون هم سر و صدای کمتری داره و هم اینکه ارزونتره !!

مدل قرمز تفاوت قیمت حدود 100 تومانی تو همه مدل ها دارن

مطلبی که از من نقل و قول گرفتید در پاسخ به کاربری بود که از بین WD Red و یا WD Black یکی را میخواستند انتخاب کنند و WD Green در لیست انتخابی ایشان نبوده . دوترابایت WD Red قیمت کمتری در مقایسه با دوترابایت WD Black دارد و در نتیجه اگر برای آرشیو دیتا هست خرید WD Red مقرون به صرفه تر هست .

سلام
سلام .

در مورد مدت گارانتي ؛ همانطوريكه خودتان هم گفتيد WD Black پنج سال و WD Red سه سال وارانتي دارد .

albertxx
13-12-2014, 22:07
سلام .

مشکلی نیست .

مطلبی که از من نقل و قول گرفتید در پاسخ به کاربری بود که از بین WD Red و یا WD Black یکی را میخواستند انتخاب کنند و WD Green در لیست انتخابی ایشان نبوده . دوترابایت WD Red قیمت کمتری در مقایسه با دوترابایت WD Black دارد و در نتیجه اگر برای آرشیو دیتا هست خرید WD Red مقرون به صرفه تر هست .

پس در نتیجه اگه بخواید از بین هارد های اینترنال وسترن یکی رو واسه آرشیو انتخاب کنید انتخابتون سبز هست ؟ (( از بین سبز - قرمز - مشکلی و آبی )) (( با ملاک به صرفه بودن ))
اگرچه خودم اکسترنال رو ترجیح میدم !

bas ali
15-12-2014, 12:48
با سلام
هارد لپ تاپم خراب شده ، دنبال یک هارد خوب و پرسرعت هستم
چه مارکی بخرم از همه بهتره ؟ بازار هم رفتم وسترن و سیگیت خیلی کم پیدا میشد و اگر هم بود 5400 دور بود و اکثرا توشیبا و هیتاچی داشتن

afshin b
15-12-2014, 13:21
با سلام
هارد لپ تاپم خراب شده ، دنبال یک هارد خوب و پرسرعت هستم
چه مارکی بخرم از همه بهتره ؟ بازار هم رفتم وسترن و سیگیت خیلی کم پیدا میشد و اگر هم بود 5400 دور بود و اکثرا توشیبا و هیتاچی داشتن

۷۲۰۰ گمون نکنم بتونید پیدا کنین. همون یه ترا ۵۴۰۰ سرعت قابل قبولی داره.
اگر چیز بهتری میخواین باید برین سراغ SSHD و یا SSD که قیمت های بالاتری‌ دارن

NINJA GAIDEN
15-12-2014, 13:32
سلام
مدل My Passport Ultra Metal Edition 2TB جایی گیر میاد ؟ با گارانتی یا بی گارانتی ؟
حدود قیمت چند ؟
ممنونم میشم راهنمایی کنید .

bas ali
15-12-2014, 14:15
۷۲۰۰ گمون نکنم بتونید پیدا کنین. همون یه ترا ۵۴۰۰ سرعت قابل قبولی داره.
اگر چیز بهتری میخواین باید برین سراغ SSHD و یا SSD که قیمت های بالاتری‌ دارن
از توی سایت سازگار نمایندگیهاش رو پیدا کردم و زنگ زدم
یکیشون وسترن بلو 500 گیگ با 8 مگ بافر رو 149 تومان میداد البته با گارانتی اواژنگ
و نمایندگی دیگر وسترن گرین 500 گیگ رو 210 و همچنین وسترن بلک با همین حجم رو 270 تومان با گارانتی سازگار:n04:
یعنی اینقدر اختلاف قیمت دارند ؟

afshin b
15-12-2014, 14:19
از توی سایت سازگار نمایندگیهاش رو پیدا کردم و زنگ زدم
یکیشون وسترن بلو 500 گیگ با 8 مگ بافر رو 149 تومان میداد البته با گارانتی اواژنگ
و نمایندگی دیگر وسترن گرین 500 گیگ رو 210 و همچنین وسترن بلک با همین حجم رو 270 تومان با گارانتی سازگار:n04:
یعنی اینقدر اختلاف قیمت دارند ؟

وسترن بلو از همه بصرفه تره.
از نظر سرعت به این ترتیب هستن
اول بلک
دوم بلو
سوم گرین

bas ali
15-12-2014, 14:37
وسترن بلو از همه بصرفه تره.
از نظر سرعت به این ترتیب هستن
اول بلک
دوم بلو
سوم گرین
ممنون ازتون
هارد بلو 5400 هست یا 7200 دور ؟

afshin b
15-12-2014, 14:39
ممنون ازتون
هارد بلو 5400 هست یا 7200 دور ؟

5400 rpm هست

dooste.man83
15-12-2014, 18:51
دوستان یک هارد 3 ترا برای دانلود شبانه می خوام
روی سیستم SSD و یک هارد 2 ترا بلک هم دارم

الان بین دو هارد سیگیت باراکودا و وسترن گرین موندم
خوب سرعت سیگیت بیشتره اما تا الان دو بار بعد از گذشت 5 یا 6 سال هاردهای سیگیت سیستم خودم خراب شده برای همین یکم بهش بدبین شدم
هارد گرین تاحالا نداشتم اما میدونم عمراش خوبه چون 5400 دور هست اما بعضی ها خیلی از سرعتش شکایت دارن و میگن حتما باید یک درایو باشه تا درست کار کنه

لطفا دوستان کمک کنید

ata.royalfalcon
15-12-2014, 20:24
دوستان یک هارد 3 ترا برای دانلود شبانه می خوام
روی سیستم SSD و یک هارد 2 ترا بلک هم دارم

الان بین دو هارد سیگیت باراکودا و وسترن گرین موندم
خوب سرعت سیگیت بیشتره اما تا الان دو بار بعد از گذشت 5 یا 6 سال هاردهای سیگیت سیستم خودم خراب شده برای همین یکم بهش بدبین شدم
هارد گرین تاحالا نداشتم اما میدونم عمراش خوبه چون 5400 دور هست اما بعضی ها خیلی از سرعتش شکایت دارن و میگن حتما باید یک درایو باشه تا درست کار کنه

لطفا دوستان کمک کنید

اما میدونم عمراش خوبه چون 5400 دور هست

در مورد بیشتر بودن عمر مفید هارد دیسکهای 5400RPM در مقایسه با هارد دیسکهای 7200RPM و یا حتی بالاتر ؛ اگر از هر لحاظ مثل کیفیت مواد اولیه بکار رفته در ساخت اجزاء ، تکنیکهای استفاده شده برای تولید و ... مثل هم باشند قاعدتاً هارد دیسک 5400RPM عمر مفید بیشتری خواهد داشت . اما در عمل هارد دیسکها با RPMـهای بالا به خاطر استفاده از تکنیکهای متفاوت و بهتر در فرایند ساخت ، استفاده از اجزاء مقاومتر و باکیفیت تر و ... باعث میشود که عمر مفید بیشتری در مقایسه با مدلهای 5400RPM داشته باشند و یا حداقل کمتر نباشند . همین هارد دیسکهای WD Black و یا حتی WD VelociRaptor (که 10000RPM هست) وارانتی پنج ساله دارند در صورتیکه WD Green وارانتی دو ساله دارد !

هارد دیسکهای WD Green (و مدلهای مشابه) بیشتر به Cool و Quite و مصرف پایین معروف هست نه به عمر طولانی و کارکرد بالا . من میتونم مدلهایی را مثال بزنم که نه تنها پرفورمنس خوب و RPM بالاتری دارند بلکه داراي قابليتهايي هستند كه باعث افزايش MTBF و افزایش ضریب اطمينان (AFR پايينتر) در طول مدت كاري مخصوصاً در Workload و Duty Cycle بالا هست كه هارد ديسكهاي معمولي چنين اطمينان و استقامتي را ندارند و معمولاً مدت كوتاهي كه در چنين شرايطي قرار بگيرند Fail خواهند شد .

و میگن حتما باید یک درایو باشه تا درست کار کنه

فکر نمیکنم چنین موضوعی درست باشد . شاید منظور Align بودن یا نبودن پارتیشنهای هارد دیسک هست و در صورتیکه Align نباشند میتواند باعث کاهش پرفورمنس شود .

دو درایو پرسرعت دارید که میتونید سیستم عامل و نرم افزارها را روی آن نصب و اجرا کنید . از آنجایی که برای دانلودهای شبانه و آرشیو کردن اطلاعات میخواهید پس اصلاً نیازی به سرعت بالا نخواهید داشت در حدی که فکر نمیکنم کمبود سرعت را احساس کنید مگر اینکه بخوهید روی آن OS و نرم افزار هم نصب و اجرا کنید و یا اینکه درایوها Align نباشند .

dooste.man83
15-12-2014, 20:52
در مورد بیشتر بودن عمر مفید هارد دیسکهای 5400RPM در مقایسه با هارد دیسکهای 7200RPM و یا حتی بالاتر ؛ اگر از هر لحاظ مثل کیفیت مواد اولیه بکار رفته در ساخت اجزاء ، تکنیکهای استفاده شده برای تولید و ... مثل هم باشند قاعدتاً هارد دیسک 5400RPM عمر مفید بیشتری خواهد داشت . اما در عمل هارد دیسکها با RPMـهای بالا به خاطر استفاده از تکنیکهای متفاوت و بهتر در فرایند ساخت ، استفاده از اجزاء مقاومتر و باکیفیت تر و ... باعث میشود که عمر مفید بیشتری در مقایسه با مدلهای 5400RPM داشته باشند و یا حداقل کمتر نباشند . همین هارد دیسکهای WD Black و یا حتی WD VelociRaptor (که 10000RPM هست) وارانتی پنج ساله دارند در صورتیکه WD Green وارانتی دو ساله دارد !

هارد دیسکهای WD Green (و مدلهای مشابه) بیشتر به Cool و Quite و مصرف پایین معروف هست نه به عمر طولانی و کارکرد بالا . من میتونم مدلهایی را مثال بزنم که نه تنها پرفورمنس خوب و RPM بالاتری دارند بلکه داراي قابليتهايي هستند كه باعث افزايش MTBF و افزایش ضریب اطمينان (AFR پايينتر) در طول مدت كاري مخصوصاً در Workload و Duty Cycle بالا هست كه هارد ديسكهاي معمولي چنين اطمينان و استقامتي را ندارند و معمولاً مدت كوتاهي كه در چنين شرايطي قرار بگيرند Fail خواهند شد .

فکر نمیکنم چنین موضوعی درست باشد . شاید منظور Align بودن یا نبودن پارتیشنهای هارد دیسک هست و در صورتیکه Align نباشند میتواند باعث کاهش پرفورمنس شود .

دو درایو پرسرعت دارید که میتونید سیستم عامل و نرم افزارها را روی آن نصب و اجرا کنید . از آنجایی که برای دانلودهای شبانه و آرشیو کردن اطلاعات میخواهید پس اصلاً نیازی به سرعت بالا نخواهید داشت در حدی که فکر نمیکنم کمبود سرعت را احساس کنید مگر اینکه بخوهید روی آن OS و نرم افزار هم نصب و اجرا کنید و یا اینکه درایوها Align نباشند .
استاد ممنون از راهنماییتون
در نهایت کدوم رو پیشنهاد میدید ؟

ata.royalfalcon
15-12-2014, 22:31
استاد ممنون از راهنماییتون
در نهایت کدوم رو پیشنهاد میدید ؟

برای کاری که میخواهید انجام بدید (دانلودهای شبانه) WD Green کارائی مناسبی خواهد داشت و همین مدل را پیشنهاد میکنم .

dooste.man83
16-12-2014, 22:18
برای کاری که میخواهید انجام بدید (دانلودهای شبانه) WD Green کارائی مناسبی خواهد داشت و همین مدل را پیشنهاد میکنم .
دوست عزیزم میشه یک توضیح کامل راجب به هارد
Seagate GoFlex Home Network
بدید چند سوال هم دارم
1- آیا بدون استفاده از مودم میشه به هارد متصل شد ؟ ( با استفاده از موبایل تبلت و تلویزیون و ... ) یعنی هر وسیله ای wifi داشته باشه میتونه به اطلاعات داخلی هارد دسترسی داشته باشه ( البته اگر با هم کانفیگ شده باشن )

2- این هارد چجوری رمز گزاری میشه که غریبه به اطلاعاتش دسترسی نداشته باشه ؟ ( دقیقا مثل مودم adsl هست ؟ )

3- سرعت خواندن و نوشتن اطلاعات با اتصال wifi با این هارد چند هست ؟ ( من شنیدم حدود 5 مگابایت )

4- آیا امکان نصب هارد های با ظرفیت بالاتر رو هم داره ؟ ( من خوندم تا دو گیگ بیشتر روش نمیشه نصب کرد درسته یا خیر؟ )

5- در کل ارزش خرید داره یا خیر؟ ( هارد 2 ترابایتش هم قیمت 3 ترابایت هست ) و در بازار فکر میکنید موجود هست ؟

6- مدل مشابه وسترن ( wd my book live ) رو پیشنهاد میدید یا همین مدل سیگیت رو ؟

ممنون از راهنماییتون

dooste.man83
16-12-2014, 22:23
با عرض شرمندگی یک سوال دیگه هم دارم
تفاوت دو هارد اکسترنال wd my book essential با wd my book چیه و کدوم خریداریش توصیه میشه ؟
ممنون

pars207
17-12-2014, 14:35
دوستان برای دانلود شبانه هارد 2 ترا با طول عمر بالا چه چیزی بخرم؟
گرین یا سیگیت

لطفا با سند ولینک علت خود را بگویید

ak313
17-12-2014, 22:45
سلام می خوام با بودجه بین 160 تا 220 یک هارد تهیه کنم. سیستم عاملم روی یدونه اس اس دی 60 گیگ و بیشتر برنامه ها هم روی اون در عین حال ترجیح میدم با این پول یک هارد با سرعت خواندن و نوشتن بالا بخرم. اگر یک ترا بود بهتره اگر نبود 500 گیگ. اول کیفیت و سرعت بعد حجم
ضمنا سیستم من ساتا 2 ساپرت می کنه

afshin b
18-12-2014, 00:23
سلام می خوام با بودجه بین 160 تا 220 یک هارد تهیه کنم. سیستم عاملم روی یدونه اس اس دی 60 گیگ و بیشتر برنامه ها هم روی اون در عین حال ترجیح میدم با این پول یک هارد با سرعت خواندن و نوشتن بالا بخرم. اگر یک ترا بود بهتره اگر نبود 500 گیگ. اول کیفیت و سرعت بعد حجم
ضمنا سیستم من ساتا 2 ساپرت می کنه
این دو مدل هردو عالی هستن ولی سرعت سیگیت کمی بیشتره
Seagate ST1000DM003 1TB
WD Blue 1TB
هردو حدود ۱۸۰ تا ۱۹۰ قیمتشونه

dooste.man83
18-12-2014, 01:48
سرعت usb 3.0 با sata 3 خیلی تفاوت نداره در هارد گرین درسته ؟ ( مقایسه سرعت هارد اکسترنال و اینترنال وسترن مدل گرین )
حدوداش رو اطلاع دارید ؟

ata.royalfalcon
18-12-2014, 11:37
با عرض شرمندگی یک سوال دیگه هم دارم
تفاوت دو هارد اکسترنال wd my book essential با wd my book چیه و کدوم خریداریش توصیه میشه ؟
ممنون

مدلهایی که پسوند essential دارند خیلی قدیمی (دو نسل پیش) هست و خریدش را توصیه نمیکنم .

سرعت usb 3.0 با sata 3 خیلی تفاوت نداره در هارد گرین درسته ؟ ( مقایسه سرعت هارد اکسترنال و اینترنال وسترن مدل گرین )
حدوداش رو اطلاع دارید ؟

اگر وارد مسائلی مثل نوع کنترلرهای USB و SATA و میزان پهنای باند در دسترس ، بیشتر بودن Protocol overheadدر اینترفیس USB (که باعث اشغال شدن قسمتی از پهنای باند آن میشود) ، استفاده بیشتر از منابع سیستمی در حالت USB و موارد دیگر نشویم و اگر هر دو هارد دیسک (در اینجا WD Green) مشخصات کاملاً یکسانی داشته باشند پس از نظر Sequential Transfer Speed نباید تفاوتی بین اینترفیس SATAII یا SATAIII و یا USB 3 وجود داشته باشد (دقت کنید که هارد دیسکها به خاطر محدودیتهای ذاتی حتی نمیتوانند از تمام پهنای باند SATAII استفاده کنند) . از نظر Access Time هم نباید تفاوتی وجود داشته باشد .

green_ice_hz
20-12-2014, 12:15
درود بر اساتید عزیز، من قصد خرید یک ssd 128 gig تا 350 360 هزار تومن و یک hdd 1Tb تا 190 200 تومن رو دارم، میشه خواهشن راهنمایی کنین؟

ata.royalfalcon
20-12-2014, 22:52
درود بر اساتید عزیز، من قصد خرید یک ssd 128 gig تا 350 360 هزار تومن و یک hdd 1Tb تا 190 200 تومن رو دارم، میشه خواهشن راهنمایی کنین؟

در مورذ هارد دیسک یک ترابایتی میتونید یکی از دو مدل زیر را انتخاب کنید .

هر کدام که ارزانتر و گارانتی بهتری دارند همان را انتخاب کنید . اینو هم بگم که مدل اول پرفورمنس بهتری در مقایسه با مدل دوم دارد .

afshin b
20-12-2014, 23:07

برای SSD هم به ترتیب مدل های زیر پیشنهاد میشه:
Samsung 840 evo
Crucial m550
Crucial mx100
Intel 520 series

green_ice_hz
21-12-2014, 11:02
در مورذ هارد دیسک یک ترابایتی میتونید یکی از دو مدل زیر را انتخاب کنید .

هر کدام که ارزانتر و گارانتی بهتری دارند همان را انتخاب کنید . اینو هم بگم که مدل اول پرفورمنس بهتری در مقایسه با مدل دوم دارد .
انکه میگن Seagate پایداری کمتری داره و بعد از چند سال خراب میشه درسته؟

Omid_p30world
21-12-2014, 11:49
با سلام یه سیستم دکستاپ قدیمی دارم که هاردش خراب شده و باید براش یه هارد اینترنال 3.5 اینچ تهیه کنم
بنظرتون براش سری بلو تهیه کنم یا بلک؟
بعد در سری بلک در سایت وسترن دیجیتال مثلا برای ظرفیت یک ترا دو مدل WD1003FZEX و WD1002FAEX وجود دارد فرقشون چیست؟
الان توی دیجی کالا هم یک ترای بلو داره هم یک ترای بلک ولی متاسفانه مشخص نشده که دقیقا FZEX یا FAEX هستش

راشا تهرونی
21-12-2014, 13:04
سلام
آموزش نصب هارد nas wd red
رو میخواستم...
ممنون

ata.royalfalcon
21-12-2014, 14:30
انکه میگن Seagate پایداری کمتری داره و بعد از چند سال خراب میشه درسته؟

این موضوع به گوشم خورده . آمار بالای خرابی حتی میتونه به خاطر فروش بالای یک برند و در نتیجه خرابی و مرجوعی بیشتر هم باشه . با اینحال از آنجایی که نه تولید کننده هستم و نه فروشنده و گارانتی کننده اظهار نظر دقیقی نمیتونم بکنم .

بد نیست سایت زیر را هم مطالعه کنید (البته اگر انگلیسی خوبی داشته باشید) .

با سلام یه سیستم دکستاپ قدیمی دارم که هاردش خراب شده و باید براش یه هارد اینترنال 3.5 اینچ تهیه کنم
بنظرتون براش سری بلو تهیه کنم یا بلک؟
بعد در سری بلک در سایت وسترن دیجیتال مثلا برای ظرفیت یک ترا دو مدل WD1003FZEX و WD1002FAEX وجود دارد فرقشون چیست؟
الان توی دیجی کالا هم یک ترای بلو داره هم یک ترای بلک ولی متاسفانه مشخص نشده که دقیقا FZEX یا FAEX هستش

سلام .

برای سیستم قدیمیتان بنظر من WD Blue بخرید کفایت میکنه چون فکر نمیکنم کار خاصی روی این سیستم قدیمی انجام بدید (چه کارهایی انجام میدید؟) .

WD1003FZEX مدل جدید ، تک پلاتر ، کم صداتر و با پرفورمنس واقعاً پایین (در حد WD Blue) ولی WD1002FAEX مدل قدیمی با دو پلاتر و پرفورمنس خیلی خوب و صدای بیشتر ...

ata.royalfalcon
21-12-2014, 21:43
سلام
آموزش نصب هارد nas wd red
رو میخواستم...
ممنون

سلام .

از نظر نصب و راه اندازی در داخل کیس و پارتیشن بندی و استفاده های عادی ، فرقی با سایر هارد دیسکها ندارند . میتونید تاپیک زیر را مطالعه کنید که درباره نحوه نصب هارد دیسک در داخل کیس و پارتیشن بندی آن توضیحاتی دادم .

ولی اگر منظورتان تغییر دادن پارامترهایی مثل Error Recovery Time Limits و ... جهت نصب در داخل NAS و آرایه های RAID هست ، باید ابتدا دفترچه راهنمای دستگاه NAS مطالعه کنید و اگر چیزی در اینمورد گفته نشده لازم نیست پارامترهای پیشفرض را تغییر بدهید .

pars207
21-12-2014, 22:13
دوست عزیز
الان این مطلب میگه سیگیت بده هیتاچی خوبه؟؟؟