مشاهده نسخه کامل
: ◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►►
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
AMIR MOHAMMAD . M
02-09-2013, 15:13
سلام خدمت دوستان عزیز
من میخوام یه هارد اکسترنال احتمالا 500 گیگ بخرم و با گشتی که تو اینترنت زدم هر کدام از برند ها رو برای یه کار خوب دونستن (البته تاپیک های مختلف رو هم دیدم )حالا میخواستم شما یک برند به من معرفی کنید.
استفاده من هم متفاوته و برای یک کار خاص نمیخوام و در کل میخوام همه کاره باشه و عمری و زیاد جابه جاش میکنم .
ممنون میشم جواب بدید و همچنین اگه مدل خاصی مد نظر هست معرفی کنید .
:n12:
یکی هم به ما جواب بده :n28:
فقط یه برند معرفی کنید تا باقیش رو بازم تحقیق کنم .
من تعریف WD رو شنیدم نظر شما چیه؟
ata.royalfalcon
02-09-2013, 17:43
سلام می خواستم بدونم هارد
ADATA HD710 هارد خوبی هستش یانه؟
واینکه میشه بهش اعتماد کرد برای اطلاعات منظورم اینه از اون هاردهای هستش که معلوم نیست دفعه ی بعدی بزنی به کامپیوتر اطلاعاتت باشه یانه؟
(تاپیک دیگه گفتم جواب ندادن)
در هر هارد اکسترنالی این ریسک هست که در دفعه بعدی اتصال به سیستم اطلاعات دیده نشه . مشکلاتی مثل raw یا unallocated شدن پارتیشنها در هاردهای اکسترنال خیلی شایع هست ولی اگر در نگهداری و استفاده دقت بشه احتمال وقوع این مشکل کمتر خواهد شد .
اگر به خاطر ضد ضربه بودن مدل ADATA HD710 را میخرید باید گفت که فقط باکس محکم و ضد آب دارد و از لحاظ هارد اینترنال بکار رفته تفاوتی با مدلهای معمولی ندارد . در نتیجه در زمانهایی که هارد روشن هست اگر ضربه ای وارد بشه به احتمال خیلی زیاد هارد آسیب خواهد دید .
این مدل مشکل خاصی نداره ولی فیدبکهایی مثل جدا شدن لاستیکهای رنگی که روی بدنه چسبانیده شده و یا وجود مشکل در قسمت کانکتور این هارد دیده شده .
داداش نظرت درمورد هارد توشیبا چیه امروز رفتم بازار مدل Toshiba canvio و basic داشت به نظرت از وسترن یا سیگیت تو سرعت بهتره؟قیمتش گفت 245
در مورد سرعت ، تا زمانیکه روی یک سیستم همراه با سایر مدلها تست و مقایسه نشه نمیتوان اظهار نظر کرد . هارد های اکسترنال توشیبا هم خوب هستند . سری canvio چهار مدل هست که اگر میخواهید از این برند بخرید پیشنهاد میکنم canvio 3.0 را بخرید .
1- canvio connect
2- canvio basics
3- canvio slim
4- canvio 3.0
سلام خدمت دوستان عزیز
من میخوام یه هارد اکسترنال احتمالا 500 گیگ بخرم و با گشتی که تو اینترنت زدم هر کدام از برند ها رو برای یه کار خوب دونستن (البته تاپیک های مختلف رو هم دیدم )حالا میخواستم شما یک برند به من معرفی کنید.
استفاده من هم متفاوته و برای یک کار خاص نمیخوام و در کل میخوام همه کاره باشه و عمری و زیاد جابه جاش میکنم .
ممنون میشم جواب بدید و همچنین اگه مدل خاصی مد نظر هست معرفی کنید .
:n12:
یکی هم به ما جواب بده :n28:
فقط یه برند معرفی کنید تا باقیش رو بازم تحقیق کنم .
من تعریف WD رو شنیدم نظر شما چیه؟
سلام .
از برند Seagate مدلهای Backup plus و یا expansion و از برند WD هم my passport پیشنهاد میشه . این مدلها ضد ضربه نیستند و در نتیجه در هنگام حمل و نقل خیلی دقت کنید . توصیه میشه که یک کیف مناسب هم بخرید .
shy_majid_ir
02-09-2013, 17:50
خیلی ممنون ata.royalfalcon عزیز به نظر شما بهترین انتخاب بین
1.seagate back up plus
2.WD mypassport
3.Toshiba canvio 3.0
کدوم هست؟
از هارد توشیبا بنچمارک وجود نداره؟از نظر سرعت واسم خیلی مهم و دوام عمر
ممنون از پاسختون هاردی هستش که از لحاظ داخلی هم مستحکم و ضد ضربه باشه. یا اصلا بهتر از adata باشه.
باتشکر
ata.royalfalcon
03-09-2013, 09:47
ممنون از پاسختون هاردی هستش که از لحاظ داخلی هم مستحکم و ضد ضربه باشه. یا اصلا بهتر از adata باشه.
باتشکر
كلاً هارد ديسكها اجزاء ظريف متحركي دارند كه نيازمند دقت و مراقبت هستند . هدها در حد نانومتر بر روي پلاتر شناور ميمانند و حتي ضربه هاي جزئي ميتونه باعث برخورد ايندو با يكديگر و خرابي شود وگرنه SSD درايوها به خاطر عدم وجود چنين قطعاتي در مقابل ضربه مقاومت بيشتري دارند .
shy_majid_ir
03-09-2013, 10:16
بسیار سپاسگزارم:n02::n12::n02:
ata.royalfalcon
03-09-2013, 11:31
خیلی ممنون ata.royalfalcon عزیز به نظر شما بهترین انتخاب بین
1.seagate back up plus
2.WD mypassport
3.Toshiba canvio 3.0
کدوم هست؟
از هارد توشیبا بنچمارک وجود نداره؟از نظر سرعت واسم خیلی مهم و دوام عمر
داداش اینم یه جوابی بدی ممنون میشم
برادر ، ممكنه كه از لحاظ سرعت باهم متفاوت باشند ولي تفاوت سرعت خيلي محسوس نيست . هر سه مدل كيفيت خوبي دارند ، هر كدام كه ارزانتر و گارانتي معتبرتري دارند همان را انتخاب كنيد . عمر مفيد هم بستگي به نحوه استفاده و نگهداري داره .
سلام
من می خوام هارد سیستمم روارتقا بدم منتها فقط به خاطز مادر بردم فقط می تونم ide بخرم که البته تو اینترنت فقط تونستم یه مدل 500 گیگش رو به قیمت 220 تومن پیدا کنم و لی من دنبال یه 1 ترابایتی هستم که تا مدت ها خیالم بایت هارد راحت باشه/
الان به این فکر می کنم ایا بهتر نیست از یه هارد ساتا 1 ترابایتی استفاده کنم تا بعد هم اگه سیستم رو ارتقا دادم بتونم ازش استفاده کنم؟ ظاهرا با یه تبدیل میشه اینکار رو کرد نظر شما نسبت به استفاده از تبدیل چیه چون بعضی ها میگن هارد از دست میره و... ؟!
یا اینکه یه خورده رو هموم 220 تومن بذارم و برم یه هارد اکسترنال 1 ترابایت بخرم؟
می خواستم ببینم نظر دوستان چیه و راهنمایشون رو بدونم
Reza kheyri1373
04-09-2013, 09:01
سلام.
دوستان بین این 2 تا کدوم بهتره؟ برای نصب ویندوز میخوام نه ارشیو.
WD Blue 1 TB 7200Rpm 64MB SATA3 HDD
///////////////////////////////////// Green //
ممنون.
ata.royalfalcon
04-09-2013, 09:13
سلام.
دوستان بین این 2 تا کدوم بهتره؟ برای نصب ویندوز میخوام نه ارشیو.
WD Blue 1 TB 7200Rpm 64MB SATA3 HDD
///////////////////////////////////// Green //
ممنون.
سلام .
براي نصب ويندوز مورد اولي گزينه مناسبتري هست .
Reza kheyri1373
04-09-2013, 09:27
سلام .
براي نصب ويندوز مورد اولي گزينه مناسبتري هست .
ممنون از پاسختون.
بین سری بلو وسترن و مدل
ST1000DM003 سیگت کدوم بهتره؟
كلاً هارد ديسكها اجزاء ظريف متحركي دارند كه نيازمند دقت و مراقبت هستند . هدها در حد نانومتر بر روي پلاتر شناور ميمانند و حتي ضربه هاي جزئي ميتونه باعث برخورد ايندو با يكديگر و خرابي شود وگرنه SSD درايوها به خاطر عدم وجود چنين قطعاتي در مقابل ضربه مقاومت بيشتري دارند .
سلام به همگی مخصوصا ata.royalfalcon
ببخشید که این سوال رو اینجا میپرسم. با توجه SSDهای موجود در بازار اولویت خرید از بین این برندها به چه صورته؟ مثلا برا HDD اولویت خرید به ترتیب با وسترن - سیگیت و ... هست.
ata.royalfalcon
04-09-2013, 10:35
ممنون از پاسختون.
بین سری بلو وسترن و مدل ST1000DM003 سیگت کدوم بهتره؟
دو مدل WD Blue هست . WD10EZEX و WD10EALX كه مدل اولي پرفورمنس و كارايي بهتري دارد . مشخصاً ST1000DM003 در مقايسه با WD10EALX پرفورمنس بهتري داره . در مقايسه با WD10EZEX طبق تستهاي موجود در اين پست (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) بازهم ST1000DM003 پرفورمنس بهتري دارد .
سلام منم می خام یک هارد بگیرم می خاستم 1tb بگیرم گفتم شاید بعدا کم بیارم یا هارد باز گرون بشه ولی می ترسم هاردها مشخصاتشون بهتر بشه و پشیمون بشم ولی جهشی که در انقلاب هارد می بینیم و وارد شدن هارد های sdd دیگر فکر نکنم روی هاردهای قدیمی زیاد شاهد جهش بزرگی باشیم.
حالا خاستم 2tb بگیرم.
الان من یک هارد 160gb samsung hd160hj قدیمی دارم و یک هارد 1tb وسترن گرین WD WD10EARS دارم تقریبا فضا کم اورده ام
از هاردها راضیم ولی می خوام یک 2tb بگیرم که سرعتش بالا باشه و ویندوز را روی اون نصب کنم البته پاورم
Cooler Master GX-650W است
توی بررسی هایی که کردم به دو مدل رسیدم
Seagate Barracuda 2TB ST2000DM001
Western Digital Caviar Green 2TB WD20EARX
که تقریبا یک قیمت هستند.
شما چه پیشنهد می دید
ata.royalfalcon
04-09-2013, 15:00
سلام منم می خام یک هارد بگیرم می خاستم 1tb بگیرم گفتم شاید بعدا کم بیارم یا هارد باز گرون بشه ولی می ترسم هاردها مشخصاتشون بهتر بشه و پشیمون بشم ولی جهشی که در انقلاب هارد می بینیم و وارد شدن هارد های sdd دیگر فکر نکنم روی هاردهای قدیمی زیاد شاهد جهش بزرگی باشیم.
حالا خاستم 2tb بگیرم.
الان من یک هارد 160gb samsung hd160hj قدیمی دارم و یک هارد 1tb وسترن گرین WD WD10EARS دارم تقریبا فضا کم اورده ام
از هاردها راضیم ولی می خوام یک 2tb بگیرم که سرعتش بالا باشه و ویندوز را روی اون نصب کنم البته پاورم
Cooler Master GX-650W است
توی بررسی هایی که کردم به دو مدل رسیدم
Seagate Barracuda 2TB ST2000DM001
Western Digital Caviar Green 2TB WD20EARX
که تقریبا یک قیمت هستند.
شما چه پیشنهد می دید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeed258s
07-09-2013, 23:23
با دروود
دوستان از هارد های لپتاپی(2.5 inch) برند توشیبا بهتر هست و یا برند سیگیت؟!یک تعمیر کار گفت که برند سیگیت کارایی و عمر بهتری داره!
alijigari
14-09-2013, 22:09
خدمت ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1-سرعت هارد 1 ترا وسترن بلک با هارد 2 ترا وسترن بلک فرق میکنه ؟
2-برای بایگانی اطلاعات چه هاردی را به جر وسترن بلک پیشنهاد میکنید --نظرتون در مورد بلو یا گرین چی هست ---در مورد توشیبا یا سیگیت چی؟
3-ویندوزم روی ssd هست برای هارد دوم که اطلاعات را بخوام هر روز ازش استفاده کنم هارد یک ترا یا 2 ترا پیشنهاد میکنید ؟
در این دیتاشیت (لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) ماکزیمم Data transfer rate برای هارد 1TB حدود 126MB/s و برای هارد 2TB در حدود 138MB/s هست .
برای آرشیو اطلاعات اگر سرعت برای شما مهم نیست WD Green بهترین انتخاب هست . اگر سرعت برای شما مهم هست و همچنین اگر بودجه کافی دارید میتونید WD Black را بخرید در غیر اینصورت میتونید Seagate از سری 7200.14 بخرید .
از هارد های پیشنهادی کدومشون عمر بیشتری برای بایگانی دارن
1-بلک
2-گرین
3-سیگیت
در مورد گرین سرعتش خیلی پایین هست ؟
ata.royalfalcon
14-09-2013, 23:13
1-بلک
2-گرین
3-سیگیت
هر سه مدل اگر در شرایط مناسب نگهداری بشوند به اندازه کافی عمر میکنند ولی دقت کنید که حتی در بهترین مدل هم احتمال هیچ وقت خرابی به صفر نمیرسه . هاردهای WD Black توسط کمپانی وسترن پنچ سال warranty دارند در صورتی که WD Green دو ساله هست (در دیتاشیت هم چیزی درباره MTBF و حتی AFR نوشته نشده) .
shy_majid_ir
15-09-2013, 00:51
دوستان به نظرتون قیمت هارد پایین میاد
seagate back up plus پیدا کردم 240ت به نظرتون بخرم؟یا احتمال داره پایین بیاد؟:n02:
لطفا راهنمایی کنین یا حداقل نظرتون بگین
alijigari
15-09-2013, 11:21
1-بلک
2-گرین
3-سیگیت
هر سه مدل اگر در شرایط مناسب نگهداری بشوند به اندازه کافی عمر میکنند ولی دقت کنید که حتی در بهترین مدل هم احتمال هیچ وقت خرابی به صفر نمیرسه . هاردهای WD Black توسط کمپانی وسترن پنچ سال warranty دارند در صورتی که WD Green دو ساله هست (در دیتاشیت هم چیزی درباره MTBF و حتی AFR نوشته نشده) .
از نظر کارایی و سرعت به ترتیب از زیاد به کم کدوم هست ؟
ata.royalfalcon
15-09-2013, 12:22
از نظر کارایی و سرعت به ترتیب از زیاد به کم کدوم هست ؟
والا دقيق نميشه گفت ولي تا اونجايي كه ميدونم هاردهاي WD Black معمولاً access time پايينتري دارند كه در load سيستم عامل و اجراي نرم افزار و موارد مشابه موثرتر هست ولي هاردهاي سيگيت از سري 7200.14 معمولاً sequential transfer rate بهتري دارند كه معمولاً در كپي پيستها خودشو بهتر نشون ميده . به هر حال WD green در آخر قرار ميگيره .
سلام دوستان
قصد خرید یک هارد 1T دارم میخوام هارد اصلی سیستم باشه و سرعت بالاش برام مهمه لطفاً راهنماییم کنید تا دور و بر 300 هم میتونم هزینه کنم
یه سوال دیگه من الان روی سیستمم یه هارد 500 maxtor دارم که میخوام بفروشم 1T بگیرم اگر نگرش دارم یه هارد اکسترنال بگیرم چطوره سرعت هارد اینترنال رو که بهم نمیده؟؟
با تشکر
ata.royalfalcon
16-09-2013, 17:46
سلام دوستان
قصد خرید یک هارد 1T دارم میخوام هارد اصلی سیستم باشه و سرعت بالاش برام مهمه لطفاً راهنماییم کنید تا دور و بر 300 هم میتونم هزینه کنم
یه سوال دیگه من الان روی سیستمم یه هارد 500 maxtor دارم که میخوام بفروشم 1T بگیرم اگر نگرش دارم یه هارد اکسترنال بگیرم چطوره سرعت هارد اینترنال رو که بهم نمیده؟؟
با تشکر
سلام .
میتونید سیگیت از سری Barracuda 7200.14 (مدل نامبر ST1000DM003) انتخاب کنید . البته از برند وسترن حداکثر میتونید WD Blue (مدل نامبر WD10EZEX) انتخاب کنید و بعلت محدودیت بودجه نمیتونید WD Black انتخاب کنید .
در مورد سوال آخر هم میتونید هارد 500GB را نگه دارید و با استفاده از باکس هارد به اکسترنال تبدیل کنید (جنس خوب بخرید که مشکلی برای هارد ایجاد نکنه) . اگر اینترفیس این باکس فقط usb2 باشه سرعت خیلی پایین خواهد بود .
سلام می خواستم بدونم بین adata hd 710
و سیلیکون پاور armor a30 که تازه اومده کدوم بهتره چون انگار این حتی داخلشم یه کارایی کردن برای ضربه.فقط ضد اب نیسش
من کلی تو اینتر نت گشتم اخرش نفهمیدم وسترن بهتره یا سیگیت؟بلو بهتره یا گرین؟
برای سیستم خونگی با کاربری های متنوع از بازی و نصب نرم افزار و فیلم دیدن کدوم بهتره ؟
بعضی میگن باید ان مدل رو فریمور کنند تا مشکل نخوره بعضی هم مثل شما پرو پا قرض ازش حمایت می کنید !من که موندم این وسط!
ata.royalfalcon
22-09-2013, 21:11
سلام می خواستم بدونم بین adata hd 710
و سیلیکون پاور armor a30 که تازه اومده کدوم بهتره چون انگار این حتی داخلشم یه کارایی کردن برای ضربه.فقط ضد اب نیسش
این مدلها و سایر مدلهایی که به اصطلاح ضد ضربه یا آنتی شوک هستند فقط باکس مستحکم دارند وگرنه هارد بکار رفته تفاوتی با انواع معمولی ندارند و در نتیجه در زمانیکه روشن و در حال کار هست (Head tracking on platters) نباید ضربه وارد بشه و حتی جابجا شود . حتی برندهای معتبری مثل buffalo در مدل extreme ministation که یک مدل ضد ضربه هست تاکید کرده که این قابلیت فقط در حالت non-operating (خاموش بودن هارد) تست شده و در صورت خرابی باکس ، هارد ، و از بین رفتن اطلاعات گارانتی نخواهند داشت .
نقل و قول از سایت بوفالو :
Test conducted on an industrial carpet in non-operating mode. MiniStation™ offers extra shock protection as compared to conventional hard drives; however, it does not guarantee prevention from damage to the cases, the internal hard drives, or the data in all environments or circumstances. Please do not drop hard drive intentionally. BUFFALO does not offer any additional warranty coverage for dropped drives
در نتیجه خیلی هم فرق نمیکنه adata hd 710 بخرید یا armor a30 به هر حال باید در هنگام استفاده دقت کنید .
من کلی تو اینتر نت گشتم اخرش نفهمیدم وسترن بهتره یا سیگیت؟بلو بهتره یا گرین؟
برای سیستم خونگی با کاربری های متنوع از بازی و نصب نرم افزار و فیلم دیدن کدوم بهتره ؟
بعضی میگن باید ان مدل رو فریمور کنند تا مشکل نخوره بعضی هم مثل شما پرو پا قرض ازش حمایت می کنید !من که موندم این وسط!
تولیدات مربوط به برندهای وسترن و سیگیت کیفیت خوبی دارند . با توجه به نیازهایی که گفتید WD Green به کار شما نمیاد . یا باید WD Blue بخرید یا Seagate از سری 7200.14 . برید بازار و بگردید کدام مدل را با حداقل قیمت و بهترین گارانتی میتونید پیدا کنید . چه حجمی لازم دارید ؟ اگر یکترابایتی میخواهید برای سیگیت حتماً st1000dm003 باشه و برای WD Blue هم WD10EZEX .
گاهی اوقات کمپانیها برای عملکرد بهتر Firmware جدیدی ارائه میکند و در صورت نیاز قبل از اینکه دیتایی در آن ذخیره کنید آپدیت بشه .
برید بازار و بگردید کدام مدل را با حداقل قیمت و بهترین گارانتی میتونید پیدا کنید .[/QUOTE]
از جوابتون خیلی ممنونم ولی منظور از بهترین گارانتی چیه؟
تا اونجایی که من می دونم گارانتی هر دو رو سازگار ارقام برای دو سال به عهده گرفته مگر شرکت معتبر تری هم برای او دو برند وجود داره؟
از لحاظ قیمت هم سیگیت 10-5 تومن ارزو نتره
rezaa2000
23-09-2013, 01:55
الان قیمتها چنده ؟
ata.royalfalcon
23-09-2013, 07:58
از جوابتون خیلی ممنونم ولی منظور از بهترین گارانتی چیه؟
تا اونجایی که من می دونم گارانتی هر دو رو سازگار ارقام برای دو سال به عهده گرفته مگر شرکت معتبر تری هم برای او دو برند وجود داره؟
از لحاظ قیمت هم سیگیت 10-5 تومن ارزو نتره
بغير از سازگار شركتهاي ديگري هم هستند ولي بنظر گارانتي سازگار بهترين هست .
mohamadmoosh
24-09-2013, 00:04
سلام میخواستم هارد وسترن بلک WD1001FALS را بخرم در حدود 200 تومان دست دوم میخواستم ببینم چقدر تفاوت با سری جدیدش داره WD1002faex داره از لحاظ سرعت و........
و اینکه خودم هارد سیگیت مدل 7400.12 رودارم این دوتا کنار هم مشکلی ندارند و اینکه ویندوز روی کدام هاردنصب بشه بهتره
ata.royalfalcon
24-09-2013, 08:26
سلام میخواستم هارد وسترن بلک WD1001FALS را بخرم در حدود 200 تومان دست دوم میخواستم ببینم چقدر تفاوت با سری جدیدش داره WD1002faex داره از لحاظ سرعت و........
و اینکه خودم هارد سیگیت مدل 7400.12 رودارم این دوتا کنار هم مشکلی ندارند و اینکه ویندوز روی کدام هاردنصب بشه بهتره
قبل از خريد هارد ديسكهاي دست دوم حتماً از سلامتي هارد و همچنين ميزان كاركرد آن مطمئن بشيد . WD1001FALS داراي سه پلاتر 333GB و 32MB Cache و Max data transfer rate در حدود 106MB/s كه اينترفيس آن SATAII هست و حرفي براي گفتن در برابر مدل جديد ندارد . حتي عملكرد آن در مقايسه با ساير مدلها مثل Seagate 7200.14 هم پايين هست . مدل جديد WD1002FAEX دو پلاتر 500GB و 64MB Cache و Max data transfer rate در حدود 126MB/s هست ضمناً اينترفيس آن SATAIII هست .
در مورد سوال آخر ميتونيد ايندو هارد را در كنار هم (روي يك سيستم) نصب كنيد و پيشنهاد ميشه كه روي WD Black نصب كنيد .
mohamadmoosh
25-09-2013, 14:41
تفاوت هاردهای ssd با هاردهای معمولی فقط در لود ویندوز است یا قابلیت های بهتری هم دارد و یا کلا ارزش خرید ندارد هارد خودم سیگیت 7200.14 است
در حال حاضر پر سرعت ترین ssd در ایران کدام است در ضن مادربردم asus m5a97r2 است که میخواستم ببینم مشکلی با ssd داره یانه
MOHAMMAD2010
01-10-2013, 17:26
من میخوام یه هارد اینترنال 1 ترا وسترن برای سیستمم بخرم ( تا sata 2 فقط ساپورت میکنه سیستمم ) میخواستم بدونم کدوم سری از وسترن رو بخرم ؟ گرین ؟ بلو ؟ ( تو همین محدود قیمت 230 )
اصلا روی سیستم من فرقی با هم دارن یا نه از نظر سرعت ؟ و همین طور از نظر سرو صدا فرقی با هم دارن این دو سری ؟
مدل هارد الانم هم که 3 سالی روی سیستمم داره کار میکنه st3320620as سیگیت هست
ممنون
ata.royalfalcon
01-10-2013, 18:34
من میخوام یه هارد اینترنال 1 ترا وسترن برای سیستمم بخرم ( تا sata 2 فقط ساپورت میکنه سیستمم ) میخواستم بدونم کدوم سری از وسترن رو بخرم ؟ گرین ؟ بلو ؟ ( تو همین محدود قیمت 230 )
اصلا روی سیستم من فرقی با هم دارن یا نه از نظر سرعت ؟ و همین طور از نظر سرو صدا فرقی با هم دارن این دو سری ؟
مدل هارد الانم هم که 3 سالی روی سیستمم داره کار میکنه st3320620as سیگیت هست
ممنون
1. اگر میخواهید ویندوز و نرم افزار نصب و اجرا کنید پیشنهاد میشه که WD Blue بخرید که در مقایسه با WD Green سرعت بیشتری دارد .
2. SATAII (یا SATA 3GB/s) برای هارد دیسکهای معمولی کاملاً کفایت میکند . حتی اگر هم به SATAIII متصل کنید تفاوت سرعت محسوس نخواهد بود .
3. معمولاً هارد دیسکهای WD Green در هنگام کار صدای کمتری تولید میکنند ولی این مدلها Head Parking بیشتری دارند (به خاطر صرفه جویی در مصرف انرژی) و در نتیجه صدای کلیک کلیک ناشی از آنهم بیشتر شنیده میشه.
MOHAMMAD2010
01-10-2013, 19:05
1. اگر میخواهید ویندوز و نرم افزار نصب و اجرا کنید پیشنهاد میشه که WD Blue بخرید که در مقایسه با WD Green سرعت بیشتری دارد .
2. SATAII (یا SATA 3GB/s) برای هارد دیسکهای معمولی کاملاً کفایت میکند . حتی اگر هم به SATAIII متصل کنید تفاوت سرعت محسوس نخواهد بود .
3. معمولاً هارد دیسکهای WD Green در هنگام کار صدای کمتری تولید میکنند ولی این مدلها Head Parking بیشتری دارند (به خاطر صرفه جویی در مصرف انرژی) و در نتیجه صدای کلیک کلیک ناشی از آنهم بیشتر شنیده میشه.
اوکی پس همین سری بلو رو میگرم
1 - این سری صداش در برابر هارد الانم چه قدره ؟
2 - گارانتی معتبر هارد های وسترن چیه ؟
3 - بلو بخوام بگیرم همه خوبن یا پارت های مختلفی داره این سری ؟
ata.royalfalcon
01-10-2013, 23:29
اوکی پس همین سری بلو رو میگرم
1 - این سری صداش در برابر هارد الانم چه قدره ؟
2 - گارانتی معتبر هارد های وسترن چیه ؟
3 - بلو بخوام بگیرم همه خوبن یا پارت های مختلفی داره این سری ؟
دو مدل WD Blue موجوده و توصیه میکنم WD10EZEX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را بخرید که 64MB Cache دارد . در صورتیکه مدل WD10EALX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فقط 32MB Cache دارد . در مورد گارانتی اگر بتونید سـ.ازگـ.ار را پیدا کنید بنظرم بهتره .
haghiyaghi
02-10-2013, 17:15
هارد دیسک رومیزی آداپتوری
برند و مدل
گارانتی
دو ترابایت
سیگیت بک آپ پلاس
سازگار
290
سیگیت اکسپنشن
سازگار
280
وسترن مای بوک
سازگار
300
کدوم رو پیشنهاد میدین !؟
ata.royalfalcon
02-10-2013, 21:05
هارد دیسک رومیزی آداپتوری
برند و مدل
گارانتی
دو ترابایت
سیگیت بک آپ پلاس
سازگار
290
سیگیت اکسپنشن
سازگار
280
وسترن مای بوک
سازگار
300
کدوم رو پیشنهاد میدین !؟
تفاوتهای این سه مدل در پست زیر توضیح داده شد . بطور خلاصه اگر سرعت بالا برای شما مهمه میتونید Backup plus یا expansion را انتخاب کنید و اگر میخواهید هارد را Lock و دیتاها را رمزگذاری کنید میتونید WD my book را بخرید .
سلام هاردی میخوام که حتما تو لینوکس هم جواب بده 1 ترا باشه سرعت بالایی هم داشته باشه از بین مدل های silicon کدوم مورد سرعت بالاتری داری چرا؟ اگه مدل دیگه ای که سرعت بالاتری داشته باشه بشرط گفته شده معرفی کنید D10 و D05 و S03 ضد ضربه هستن ? D10 آیا ضد خش هست?
ata.royalfalcon
08-10-2013, 19:16
سلام هاردی میخوام که حتما تو لینوکس هم جواب بده 1 ترا باشه سرعت بالایی هم داشته باشه از بین مدل های silicon کدوم مورد سرعت بالاتری داری چرا؟ اگه مدل دیگه ای که سرعت بالاتری داشته باشه بشرط گفته شده معرفی کنید D10 و D05 و S03 ضد ضربه هستن ? D10 آیا ضد خش هست?
سلام .
1. هارد باید با سیستم فایلهایی که توسط لینوکس قابل شناسایی هست مثل ext3 یا ext4 فرمت بشه و ربطی به نوع و مدل هارد نداره .
2. تا زمانیکه نوع و مدل و مشخصات هارد اینترنال بکار رفته معلوم نشه (چون silicon power سازنده اصلی هارد نیست و از هر برندی میتونه استفاده کنه ، حتی تضمینی نیست که در یک مدل از هاردهای اینترنال مشابه استفاده شده باشه) و همچنین تا زمانیکه روی یک سیستم و تحت شرایط یکسان تست نشه نمیتوان گفت که کدامیک پرسرعت تر هست . ولی هیچکدام از این مدلها مشخصات برجسته ای مثل 7200rpm ندارند و فکر نمیکنم اختلاف سرعت چشمگیر باشه .
3. D10 و D05 و S03 ضد ضربه نیستند ، فقط سری Armor ضد ضربه هستند . همانطوریکه در پست اول این تاپیک هم گفتم ضد ضربه بودن این مدلها فقط در زمانی مطرح هست که هارد خاموشه .
4. در سایت چیزی درباره anti scratch بودن مدل D10 گفته نشده .
تو خود سایت silicon نوشته که همه مدلا هم تو ویندوز هم لینوکس وهم تو مکینتاش جواب میده
از بین مارک های دیگه کدوما تو لینوکس جواب میده
تو شیبا هارد خوبی داره ؟
adata چطور هاردهاش مال خودشه یا نه؟
سیلیکون از چی استفاده میکنه؟
ata.royalfalcon
09-10-2013, 08:07
تو خود سایت silicon نوشته که همه مدلا هم تو ویندوز هم لینوکس وهم تو مکینتاش جواب میده
از بین مارک های دیگه کدوما تو لینوکس جواب میده
تو شیبا هارد خوبی داره ؟
توضيحات موجود در سايت silicon جامع و كافي نبوده . همانطوريكه قبلاً هم گفتم هارد بايد با سيستم فايلهايي كه توسط os مربوطه قابل شناسايي و ساپورت هست فرمت بشه يا اينكه درايورهاي مناسب نصب بشه ، ربطي هم به نوع و مدل هارد ندارد . احتمالاً مدلهاي silicon بصورت FAT32 فرمت و پارتيشن بندي شده كه چندين سيستم عامل از جمله لينوكس ، مك و ... قادر به read/write روي آن هست . بزرگترين ضعف FAT32 اين هست كه نميتونيد فايلهايي با حجم بيشتر از 4 گيگ ذخيره كنيد و در نتيجه توصيه ميشه به محض خريد هارد را با فايل سيستم NTFS فرمت كنيد و براي حل مشكل عدم سازگاري ساير os ها از اين نوع فايل سيستم ، ميتونيد درايورهاي مناسب را دانلود و نصب كنيد .
پيشنهاد ميكنم جدول زير را مطالعه كنيد .
Supporting operating systems ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_operating_sy stems)
تو شیبا هارد خوبی داره ؟
توشيبا هم مدلهاي خوبي داره .
خير .
دقيقاً معلوم نيست . در مدلهاي مختلف از برندهاي متفاوتي استفاده كرده مثل سامسونگ ، سيگيت ، توشيبا و يا وسترن .
پس چرا فلشی که دارم و ntfs هست تو اوبونتو شناسایی میشه؟ در ضمن تو سایتی که دادید هم نوشته که : Yes Kernel 2.2 or newer, or with NTFS-3G or ntfsprogs تو وب سایت رسمیش هم گفته که کرنل باید چند به بالا باشه . پس میتونه NTFS باشه دیگه بهرحال برای هاردهای وسترن سیلیکن وتوشیبا درایور برای لینوکس چطوری باید گیر بیارم
saeedrasooly
09-10-2013, 14:51
سلام ببخشید من میخواستم هاردی بگیرم قبلا تاپیک ها رو دنبال میکردم بیشتر به این نتیجه رسیدم Backup plus
حالا میخواستم ببینم مدل جدیدی اومده یا نه ؟
ایا شماچیزی جدید پیشنهاد میدید ؟ 1ترا میخوام
فقط اول سرعت خوب باشه و بعد و مهمتر از اول ضربه خوریش (اشتباه با کیسه بوکس نگیری:n07:)
ممنون :n16:
ata.royalfalcon
09-10-2013, 15:32
پس چرا فلشی که دارم و ntfs هست تو اوبونتو شناسایی میشه؟ در ضمن تو سایتی که دادید هم نوشته که : Yes Kernel 2.2 or newer, or with NTFS-3G or ntfsprogs تو وب سایت رسمیش هم گفته که کرنل باید چند به بالا باشه . پس میتونه NTFS باشه دیگه بهرحال برای هاردهای وسترن سیلیکن وتوشیبا درایور برای لینوکس چطوری باید گیر بیارم
وقتيكه فلش مموري NTFS در لينوكسي كه شما نصب كرديد شناسايي ميشه قاعدتاً هارد اكسترنال NTFS هم بايد در لينوكس شناسايي بشه ! پس نيازي نيست كه درايوري نصب كنيد ...
سلام ببخشید من میخواستم هاردی بگیرم قبلا تاپیک ها رو دنبال میکردم بیشتر به این نتیجه رسیدم Backup plus
حالا میخواستم ببینم مدل جدیدی اومده یا نه ؟
ایا شماچیزی جدید پیشنهاد میدید ؟ 1ترا میخوام
فقط اول سرعت خوب باشه و بعد و مهمتر از اول ضربه خوریش (اشتباه با کیسه بوکس نگیری:n07:)
سلام .
فعلاً مدل جديدتري نيومده . مدلي كه انتخاب كرديد گزينه مناسبي هست و سرعت خوبي هم داره ولي ضد ضربه نيست .
saeedrasooly
09-10-2013, 17:57
سلام .
فعلاً مدل جديدتري نيومده . مدلي كه انتخاب كرديد گزينه مناسبي هست و سرعت خوبي هم داره ولي ضد ضربه نيست .
ممنون از جوابتون
مدل های Adata و Silicon چجور هستند رو ی آنها هم فکر کنم یا نه ؟
راستی قیمت ها رو نگاه کردم دیدم اومدن پایین !!؟ ایندرسته ؟
saeedrasooly
09-10-2013, 18:35
سلام من مدل دلخوام رو پیدا کردم
Silicon Power Portable Armor A80 - 1TB
حدودا سیصد تومن
نظرتون چیه؟تو Cnet مقایسه اش سرعتش با بکاپ پلاس فرقی نمیکنه
ata.royalfalcon
09-10-2013, 19:13
سلام من مدل دلخوام رو پیدا کردم
Silicon Power Portable Armor A80 - 1TB
حدودا سیصد تومن
نظرتون چیه؟تو Cnet مقایسه اش سرعتش با بکاپ پلاس فرقی نمیکنه
سلام .
فقط دقت کنید که در زمانیکه روشن هست نباید ضربه ای وارد بشه . قابلیت ضد ضربه این مدلها بیشتر در مواقعی مطرح هست که هارد خاموش (non-operating) هست .
saeedrasooly
09-10-2013, 19:23
سلام .
فقط دقت کنید که در زمانیکه روشن هست نباید ضربه ای وارد بشه . قابلیت ضد ضربه این مدلها بیشتر در مواقعی مطرح هست که هارد خاموش (non-operating) هست .
چشم ممنون :n12::n12:
pashangparsi6
13-10-2013, 04:50
با درود
دوستان من هاردهایی دارم که سرعتشون خوب نیست و بدسکتور دارن و به همین دلیل ویندوزم و نرم افزارها کند هستند. اکنون می خواستم برای بایگانی از این هادرها بهره ببرم و برای ویندوز و نرم افزارهای نصب شده از یک هارد تازه که شتاب و سرعت خوبی داره استفاده کنم.
البته از نظر هزینه ای کمی مشکل دارم. یعنی کم هزینه ترین هارد رو می خواستم (حجمش هر چی کمتر بهتر و در اندازه ی نصب ویندوز و نزم افزارها و بازی ها ها) که سرعت خوبی داشته باشه و خب البته کیفتیش هم بد نباشه
شما چه گزینه ای رو پیشنهاد می دین؟
---
از اونجایی که مادربرد من ساتا 3 هم می خوره می خواستم بدونم تفاوت سرعت یک هارد ساتا 3 چه اندازه هست ؟ یعنی برای نمونه سرعتشون چند برابر ساتا 2 هست؟ کم هزینه ترین هارد ساتا 3 چه قیمتی داره؟
با سپاس
ata.royalfalcon
13-10-2013, 09:51
با درود
دوستان من هاردهایی دارم که سرعتشون خوب نیست و بدسکتور دارن و به همین دلیل ویندوزم و نرم افزارها کند هستند. اکنون می خواستم برای بایگانی از این هادرها بهره ببرم و برای ویندوز و نرم افزارهای نصب شده از یک هارد تازه که شتاب و سرعت خوبی داره استفاده کنم.
البته از نظر هزینه ای کمی مشکل دارم. یعنی کم هزینه ترین هارد رو می خواستم (حجمش هر چی کمتر بهتر و در اندازه ی نصب ویندوز و نزم افزارها و بازی ها ها) که سرعت خوبی داشته باشه و خب البته کیفتیش هم بد نباشه
شما چه گزینه ای رو پیشنهاد می دین؟
---
از اونجایی که مادربرد من ساتا 3 هم می خوره می خواستم بدونم تفاوت سرعت یک هارد ساتا 3 چه اندازه هست ؟ یعنی برای نمونه سرعتشون چند برابر ساتا 2 هست؟ کم هزینه ترین هارد ساتا 3 چه قیمتی داره؟
با سپاس
سلام .
پيشنهاد ميكنم حداقل 500GB بخريد . يكي از سه مدلهاي زير پيشنهاد ميشه كه با توجه به نوع گارانتي و موارد ديگر در حدود 160 الي 170 هزار تومن هست .
WD Blue ، مدل نامبر WD5000AZLX كه 32MB Cache و SATAIII هست .
WD Blue ، مدل نامبر WD5000AAKX كه 16MB Cache و SATAIII هست .
Seagate از سري 7200.14 ، مدل نامبر ST500DM002 كه 16MB Cache و SATAIII هست .
در مورد سوال آخر ؛ اگر فرض بگيريم كه تنها تفاوت بين دو هارد ديسك فقط اينترفيس باشه (SATAIII يا SATAII) و ساير مشخصات مثل Cache ، چگالي پلاترها ، تعداد پلاترها و ... كاملاً يكسان باشه و در شرايط يكسان و روي يك سيستم تست بشه در اينصورت سرعت ايندو هارد ديسك مشابه خواهد بود . بعبارت ديگه حتي اينترفيس SATAII هم براي هارد ديسكها كفايت ميكند .
CAPITAN MAC
13-10-2013, 13:29
سلام
دوستان من قصد خرید یک هارد
WD Blue 1t داشتم می خواستم بدونم این هارد یرای نصب ویندوز وا جرای بازی مناسب هست؟ در ضمن قیمت ان چقدر هست؟:n13:
ata.royalfalcon
13-10-2013, 13:53
سلام
دوستان من قصد خرید یک هارد WD Blue 1t داشتم می خواستم بدونم این هارد یرای نصب ویندوز وا جرای بازی مناسب هست؟ در ضمن قیمت ان چقدر هست؟
:n13:
سلام .
این هارد یرای نصب ویندوز ، نرم افزار و بازی گزينه مناسبي هست . سعي كنيد كه مدل WD10EZEX را انتخاب كنيد كه 64MB cache دارد در صورتيكه مدل WD10EALX فقط 32MB cache دارد.
pashangparsi6
14-10-2013, 01:44
سلام .
پيشنهاد ميكنم حداقل 500GB بخريد . يكي از سه مدلهاي زير پيشنهاد ميشه كه با توجه به نوع گارانتي و موارد ديگر در حدود 160 الي 170 هزار تومن هست .
WD Blue ، مدل نامبر WD5000AAKX كه 16MB Cache و SATAIII هست .
Seagate از سري 7200.14 ، مدل نامبر ST500DM002 كه 16MB Cache و SATAIII هست .
در مورد سوال آخر ؛ اگر فرض بگيريم كه تنها تفاوت بين دو هارد ديسك فقط اينترفيس باشه (SATAIII يا SATAII) و ساير مشخصات مثل Cache ، چگالي پلاترها ، تعداد پلاترها و ... كاملاً يكسان باشه و در شرايط يكسان و روي يك سيستم تست بشه در اينصورت سرعت ايندو هارد ديسك مشابه خواهد بود . بعبارت ديگه حتي اينترفيس SATAII هم براي هارد ديسكها كفايت ميكند .
با سپاس
نظرتون درباره ی این هاردها چیه؟ یکی دوتاشون بافرشون 64 هست بهتر نیست؟ قیمتشون همون 160 اینجاها هست
و
و
ata.royalfalcon
14-10-2013, 07:55
با سپاس
نظرتون درباره ی این هاردها چیه؟ یکی دوتاشون بافرشون 64 هست بهتر نیست؟ قیمتشون همون 160 اینجاها هست
و
و
هاردي كه در دو لينك اول هست WD Green هست . روي اين هاردها ميتونيد ويندوز ، نرم افزار و بازي نصب و اجرا كنيد اما سرعت بالايي نخواهند داشت .
براي هارد سيگيتي كه در لينك آخر هست مشخصات دقيق ارائه نشده مثلاً معلوم نيست از سري 7200.12 هست يا از سري 7200.14 .
به هر حال براي نصب ويندوز ، نرم افزار و اجراي آنها مدلي كه در آخرين لينك هست مناسبتر هست (سيگيت) . پيشنهاد ميكنم حضوري از بازار خريد كنيد .
pashangparsi6
14-10-2013, 16:19
هاردي كه در دو لينك اول هست WD Green هست . روي اين هاردها ميتونيد ويندوز ، نرم افزار و بازي نصب و اجرا كنيد اما سرعت بالايي نخواهند داشت .
براي هارد سيگيتي كه در لينك آخر هست مشخصات دقيق ارائه نشده مثلاً معلوم نيست از سري 7200.12 هست يا از سري 7200.14 .
به هر حال براي نصب ويندوز ، نرم افزار و اجراي آنها مدلي كه در آخرين لينك هست مناسبتر هست (سيگيت) . پيشنهاد ميكنم حضوري از بازار خريد كنيد .
پس گمان کنم همین گزینه که خودتون پیشنهاد دادین از همه بهتر باشه:
که نزیک به 160 تومن هست
pashangparsi6
15-10-2013, 21:54
درود
دوست گرامی تنها هارد آبی WD که توی بازار بود این مدل بود که من خریدم 160 تومن:
SATA / 16MB
WD5000AAKX
هنوز بازش نکردم. می خواستم اگر تایید می کنید تا بازش کنم وگرنه برم و پسش بدم. چون هاردهای گرین با بافر 64 نزدیک به همین قیمت وجود داشت + هارد هیتاچی یا (دقیق نمی دونم) که خیلییی حجمشون کوچیک بوده و...
با سپاس
ata.royalfalcon
15-10-2013, 22:09
درود
دوست گرامی تنها هارد آبی WD که توی بازار بود این مدل بود که من خریدم 160 تومن:
SATA / 16MB
WD5000AAKX
هنوز بازش نکردم. می خواستم اگر تایید می کنید تا بازش کنم وگرنه برم و پسش بدم. چون هاردهای گرین با بافر 64 نزدیک به همین قیمت وجود داشت + هارد هیتاچی یا (دقیق نمی دونم) که خیلییی حجمشون کوچیک بوده و...
با سپاس
انتخاب مناسبی هست البته اگر WD5000AZLX را پیدا میکردید بهتر بود . سری های Green باوجودیکه 64MB Cache دارند سرعت بالایی ندارند . بعبارت دیگه بالا بودن Cache تنها عامل تعیین کننده در سرعت هارد نیست .
saeed_punisher2013
25-10-2013, 15:44
سلام خسته نباشید
میخواستم یه هارد دیسک بخرم ولی نمیتونم از بین اینترنال و اکسترنال کدومشو انتخاب کنم؟کدومش بهتره؟چه مزایا و معایبی دارن هر کدوم؟کدوم مارک بهتره؟
از لحاظ سرعت چه تفاوتی دارن؟
آیا هارد اکسترنال مثل فلشه؟یعنی سرعت انتقال اطلاعت مانند فلش هست؟یا مثل هارد اینترنال؟
کلا کدومو بخرم به نفعه
یه هارد یک ترابایت میخواستم بخرم لطفا راهنمایی کنید
مادربوردم هم USB 3.0 و sata6G رو ساپورت میکنه
خیلی گشتم تو اینترنت مدل western digital WD my book 1T به نظرم بهتر از بقیه بود به نظر شما خوبه؟قیمتش حدودا چقده؟
مدل پیشنهادی شما چی هست؟
ata.royalfalcon
25-10-2013, 18:26
سلام خسته نباشید
میخواستم یه هارد دیسک بخرم ولی نمیتونم از بین اینترنال و اکسترنال کدومشو انتخاب کنم؟کدومش بهتره؟چه مزایا و معایبی دارن هر کدوم؟کدوم مارک بهتره؟
از لحاظ سرعت چه تفاوتی دارن؟
آیا هارد اکسترنال مثل فلشه؟یعنی سرعت انتقال اطلاعت مانند فلش هست؟یا مثل هارد اینترنال؟
کلا کدومو بخرم به نفعه
یه هارد یک ترابایت میخواستم بخرم لطفا راهنمایی کنید
مادربوردم هم USB 3.0 و sata6G رو ساپورت میکنه
خیلی گشتم تو اینترنت مدل western digital WD my book 1T به نظرم بهتر از بقیه بود به نظر شما خوبه؟قیمتش حدودا چقده؟
مدل پیشنهادی شما چی هست؟
سلام .
اگر اصلاً جابجایی ندارید و همچنین اگر به مدت طولانی از هارد و اطلاعات موجود میخواهید استفاده کنید (سیستم روشن و هارد هم روشن) و اگر سرعت بیشتر برای شما مهمه پس توصیه میشه که هارد اینترنال بخرید . هاردهای اینترنال معمولاً دوام بیشتری نسبت به هاردهای اکسترنال دارند چون در جای امنی قرار میگیرند و کمتر در معرض ضربه و شوک و سایر آسیبهای احتمالی هستند . در صورتیکه از پاور مناسبی استفاده بشه از لحاظ برقرسانی هم مطمئنتر خواهد بود .
ولی اگر میخواهید به دفعات هارد را جابجا کنید (مدلی که انتخاب کردید آداپتوری هست و خیلی مناسب برای جابجایی روزمره نیست) و یا اینکه صرفاً برای آرشیو اطلاعاتی میخواهید که نیاز دائمی به آنها ندارید یا برای متصل کردن به TV یا ----- و موارد مشابه میخواهید استفاده کنید و ... پس هارد اکسترنال بخرید . دقت کنید که هاردهای اکسترنال نیازمند دقت و مراقبت بیشتری هستند (هارد دیسکها نسبت به ضربه و شوک حساس هستند) .
مدلی که انتخاب کردید مناسب هست ولی خیلی پرسرعت نیست . اگر آداپتوری میخواهید بخرید بنظرم بهتره که حداقل 2TB باشه . در آینده نزدیک یکترابایتی این مدل دیگر در بازار پیدا نخواهد شد چون حداقل حجم مدلهای جدید آداپتوری وسترن دوترابایت هست .
saeed_punisher2013
25-10-2013, 18:47
مرسی از راهنماییتون نیاز به جابجایی هم دارم مثلا ماهی دو یا سه بار،شما مدلی نمیتونین پیشنهاد بدین که از نظر کیفیت و سرعت از مدلی که من گفتم بهتر باشه،بودجه هم حدود 230 تومن در نظر بگیرید
ata.royalfalcon
25-10-2013, 19:36
مرسی از راهنماییتون نیاز به جابجایی هم دارم مثلا ماهی دو یا سه بار،شما مدلی نمیتونین پیشنهاد بدین که از نظر کیفیت و سرعت از مدلی که من گفتم بهتر باشه،بودجه هم حدود 230 تومن در نظر بگیرید
در اینصورت پیشنهاد میشه از مدلهای پرتابل انتخاب کنید که حمل و نقل آن ساده تر هست .
از برند وسترن میتونید my passport یا elements (مدل جدید) انتخاب کنید .
از برند سیگیت هم میتونید Backup plus یا expansion انتخاب کنید .
مدلهای پیشنهادی کیفیت خوبی دارند و از لحاظ سرعت تفاوت چشمگیری ندارند . دقت کنید که هیچ کدام از مدلهای پیشنهادی ضد ضربه و یا آنتی شوک نیستند فلذا در نگهداری و استفاده و حمل و نقل دقت کنید .
سلام این مدل WD ELEMENTS از my passport حدود ۱۰ ۲۰ تومنی ارزونتر بود تو سایت وسترن صفحه اول مربوط هارد پرتابل که نگاه میکردم دیدم در اپشنها تفاوت داره مثلا نرم افزار رمزنگاری نداره و ... حالا سوالم اینه که دلیل ارزان بودن این مدل نسبت به مای پاسپورت همینه یا چیز دیگه هست؟
راستی یک وسترن ELEMENTS هست که شبیه هارد توشیباست ,آرم wd هم وسطشه آیا usb3 یا usb2 هست؟ هارد توشیبا هم از نظر ظاهر پسندیدم ولی از بابت سرعت نسبت به وسترن بهتره یا نه؟ چون ضد شوک و ضد ضربه هست
میشه یه توضیحی در باره این مورد بدید
Password protection
متشکر
ata.royalfalcon
05-11-2013, 23:14
سلام این مدل WD ELEMENTS از my passport حدود ۱۰ ۲۰ تومنی ارزونتر بود تو سایت وسترن صفحه اول مربوط هارد پرتابل که نگاه میکردم دیدم در اپشنها تفاوت داره مثلا نرم افزار رمزنگاری نداره و ... حالا سوالم اینه که دلیل ارزان بودن این مدل نسبت به مای پاسپورت همینه یا چیز دیگه هست؟
راستی یک وسترن ELEMENTS هست که شبیه هارد توشیباست ,آرم wd هم وسطشه آیا usb3 یا usb2 هست؟ هارد توشیبا هم از نظر ظاهر پسندیدم ولی از بابت سرعت نسبت به وسترن بهتره یا نه؟ چون ضد شوک و ضد ضربه هست
میشه یه توضیحی در باره این مورد بدید
Password protection
متشکر
سلام .
1. کمپانیها برای تنوع بخشیدن به محصولات و رنج قیمتی مختلف ، محصولات متفاوتی را با آپشنهای مختلف تولید میکنند . بدیهی هست که WD elements ساده ترین مدل هست . این مدل نه تنها قابلیت hardware encryption ندارد بلکه فاقد نرم افزار جهت مدیریت هارد هست .
2. مدلهای قدیمی WD elements بود که آرم WD روی بدنه داشت .اینترفیس مدلهای پرتابل usb3 و مدلهای آداپتوری usb2 هست .
3. اگر با ساختار هارد دیسکها آشنا باشید ، حتماً میدونید که فاصله هد با پلاتر فوق العاده ناچیز هست و کوچکترین ضربه در حین کار میتونه باعث head crash بشه . بعضی از سازندگان با استفاده از روش یا تکنیکهایی سعی میکنند این مشکل را به حداقل برسانند و مقاومت هارد دیسک در برابر Head crash را افزایش دهند . به هر حال تا زمانی که head بر روی platter در حال حرکت باشه این مسئله head crash همیشه وجود خواهد داشت . فلذا تا زمانی که وسیله ای به نام هارد دیسک درایو (H.D.D) بدست شما میرسه تا زمانیکه روشن هست به هیچ عنوان تکان ندهید ، ضربه وارد نکنید .
4. قابلیت hardware encryption کاملاً متفاوت از قابلیت softwarw encryptipn هست . طور خلاصه قابليت hardware encryption بعضي از هاردهاي اكسترنال مثل my book و my passport به خاطر وجود چيپ رمزگذاري (encryption/decryption chip) روي برد sata to usb هست . از مهمترین مزیت آن امنیت بالا به همراه سرعت بالای کد و دیکد شدن اطلاعات رمزگذاری شده و سهولت در استفاده هست . هاردیکه به این روش Lock شده باشه به هیچ عنوان نمیتوان به پارتیشنها دسترسی داشت . با وجود مزیت بالایی که این قابلیت دارد در صورت خرابی ، تعمیر و ریکاوری اطلاعات بسیار مشکل و گاه غیر ممکن خواهد بود .
alijigari
07-11-2013, 00:58
هارد اکسترنال 1 یا 2 ترا باییت ترجیحا وسترن باشه
کاربرد : برای جابجایی اطلاعات هست که در حقیقت کار یک فلش مموری با حجم بالا و سرعت بالا انجام بده من لام خودم my passport یک ترا دارم خیلی راضی هستم اما چیز بهتری میخولستم
در مورد 4 حالت زیر کدومشو پیشتنهاد میکنید --سرعت و پایداری برام مهم هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
روی ویندوز 8 یا 8.1 سازگاری داشته باشه
1-WD Elements
2-My Passport
3-My Passport Ultra
4-My Passport Slim
ممنون یه مورد دیگه
هارد توشیبا را از نظر ظاهر پسندیدم ولی از بابت سرعت نسبت به وسترن بهتره یا نه؟ چون ضد شوک و ضد ضربه هست میگم
سرعت کدوم بالاتره
elements
my password
1T
--------
مگه موارد زیر تو ایران یک تراش هست
-My Passport Ultra
4-My Passport Slim
سیگیت slim
ata.royalfalcon
07-11-2013, 19:13
هارد اکسترنال 1 یا 2 ترا باییت ترجیحا وسترن باشه
کاربرد : برای جابجایی اطلاعات هست که در حقیقت کار یک فلش مموری با حجم بالا و سرعت بالا انجام بده من لام خودم my passport یک ترا دارم خیلی راضی هستم اما چیز بهتری میخولستم
در مورد 4 حالت زیر کدومشو پیشتنهاد میکنید --سرعت و پایداری برام مهم هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
روی ویندوز 8 یا 8.1 سازگاری داشته باشه
1-WD Elements
2-My Passport
3-My Passport Ultra
4-My Passport Slim
تمامی مدلهای با win8/8.1 کاملاً سازگاری دارند . از بین چهار مدلی که لیست کردید اگر بتونید my passport slim را پیدا کنید (که فکر نکنم در بازار پیدا بشه) بنظرم بهترین انتخاب خواهد بود . کمترین ضخامت به همراه بدنه فلزی .
هارد توشیبا را از نظر ظاهر پسندیدم ولی از بابت سرعت نسبت به وسترن بهتره یا نه؟
خب من این مدلها را ندارم و در نتیجه نمیتونم بگم که سرعت read/write کدام مدل بهتر هست و اختلاف سرعت تا چه حد هست .
چون ضد شوک و ضد ضربه هست میگم
همانطوریکه در پستهای قبلی هم گفتم :
اگر با ساختار هارد دیسکها آشنا باشید ، حتماً میدونید که فاصله هد با پلاتر فوق العاده ناچیز هست و کوچکترین ضربه در حین کار میتونه باعث head crash بشه . بعضی از سازندگان با استفاده از روش یا تکنیکهایی سعی میکنند این مشکل را به حداقل برسانند و مقاومت هارد دیسک در برابر Head crash را افزایش دهند . به هر حال تا زمانی که head بر روی platter در حال حرکت باشه این مسئله head crash همیشه وجود خواهد داشت . فلذا تا زمانی که وسیله ای به نام هارد دیسک درایو (H.D.D) بدست شما میرسه تا زمانیکه روشن هست به هیچ عنوان تکان ندهید ، ضربه وارد نکنید .
سرعت کدوم بالاتره
elements
my password
1T
ضخامت یکترابایتی WD elements در حدود 15mm هست که در مدلهای WD my passport در حدود 19mm هست (اختلاف 4 میلیمتری) . من فکر میکنم هارد دیسکهای بکار رفته در WD elements پلاتر کمتر و چگالی بالاتری داشته باشه . اصولاً در یک هارد دیسک هرچه تعداد پلاتر کمتر و چگالی آنها بیشتر باشه از نظر تئوری پرفورمنس بهتری باید داشته باشند .
مگه موارد زیر تو ایران یک تراش هست
-My Passport Ultra
4-My Passport Slim
سیگیت slim
دقیقاً اطلاع ندارم ولی امروز که بازار بودم چنین مدلهایی را ندیدم .
alijigari
08-11-2013, 00:56
[QUOTE=ata.royalfalcon;7967213]تمامی مدلهای با win8/8.1 کاملاً سازگاری دارند . از بین چهار مدلی که لیست کردید اگر بتونید my passport slim را پیدا کنید (که فکر نکنم در بازار پیدا بشه) بنظرم بهترین انتخاب خواهد بود . کمترین ضخامت به همراه بدنه فلزی .
اگه این مدل پیدا نشه بعد از اون کدوم مدال راپیشنهاد میکنید ؟
farzad02
09-11-2013, 19:05
سلام دوستان
هارد لپتاپم خیلی پر شده و نیاز به یک هارد اکسترنال برای آرشیو و بکاپ و .... دارم
اول میخواستم 2ترا بگیرم ولی حالا که 3 ترا تو بازار زیاد شده، حیفه که 3 نگیرم. فقط نمی دونم وسترن بگیرم یا سیگیت؟!
اگر میشه یه مدل 3 ترا که جواب پس داده معرفی کنید که سرعتش هم خوب باشه و خرابیش حداقل باشه
ممنون
arman665
09-11-2013, 20:20
با سلام،
دوستان قصد داشتم یه هارد 2 ترابایت اینترنال بخرم، سیگیت 7200.14 رو باید از چه سری بگیرم که بالاترین سرعت و صدای کم داشته باشه. الان 1، 500گیگ و 1، 1ترابایت دارم و با این 2 ترابایت با پاور 580a گرین به مشکل نمیخورم ؟ اینکه 3 تا هارد در سیستم باشه به مشکل نمیخوره و آیا اسلیو و اینها دارند هاردهای ساتا یا خیر؟ ممنون
ata.royalfalcon
09-11-2013, 21:43
سلام دوستان
هارد لپتاپم خیلی پر شده و نیاز به یک هارد اکسترنال برای آرشیو و بکاپ و .... دارم
اول میخواستم 2ترا بگیرم ولی حالا که 3 ترا تو بازار زیاد شده، حیفه که 3 نگیرم. فقط نمی دونم وسترن بگیرم یا سیگیت؟!
اگر میشه یه مدل 3 ترا که جواب پس داده معرفی کنید که سرعتش هم خوب باشه و خرابیش حداقل باشه
ممنون
سلام .
سه مدل که در بازار فراوانتر هست میتونید انتخاب کنید .
1. WD my book
2. Seagate Backup plus
3. Seagate expansion
تفاوت این سه مدل در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضیح دادم .
با سلام،
دوستان قصد داشتم یه هارد 2 ترابایت اینترنال بخرم، سیگیت 7200.14 رو باید از چه سری بگیرم که بالاترین سرعت و صدای کم داشته باشه
سلام .
از سری Seagate baracuda 7200.14 (یک سری بیشتر نیست) با مدل نامبر ST2000DM001 .
الان 1، 500گیگ و 1، 1ترابایت دارم و با این 2 ترابایت با پاور 580a گرین به مشکل نمیخورم ؟ اینکه 3 تا هارد در سیستم باشه به مشکل نمیخوره
فکر نکنم مشکلی داشته باشه . بنده یه زمانی پاور 535 وات گرین داشتم که همزمان چهار هارد اینترنال را بدون مشکلی راه اندازی میکرد .
و آیا اسلیو و اینها دارند هاردهای ساتا یا خیر؟ ممنون
هاردهای SATA دیگر مسئله slave/master و یا jumper setting را ندارند .
alijigari
15-11-2013, 22:36
درود خدمت ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1-فرق بین هارد اکسترنال my passport --ultra---slim چی هست ؟
2-بین دو هارد اکسترنال زیر کدوم را پیشنهاد میکنید ؟
seagate backup plus 1tb
2TB EXT USB3.0 2.5` MY PASSPORT WD HARD
ata.royalfalcon
16-11-2013, 21:12
درود خدمت ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1-فرق بین هارد اکسترنال my passport --ultra---slim چی هست ؟
2-بین دو هارد اکسترنال زیر کدوم را پیشنهاد میکنید ؟
seagate backup plus 1tb
2TB EXT USB3.0 2.5` MY PASSPORT WD HARD
سلام .
1. تفاوت کلی بین سه مدل گفته شده در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) گفته شده .
2. ایندو مدل از لحاظ حجم و قیمت کاملاً متفاوت هستند . اگر نیاز به هارد اکسترنال پرتابل با ظرفیت بالا دارید و مشکلی از لحاظ بودجه هم ندارید میتونید WD را بخرید .
alijigari
16-11-2013, 23:24
سلام .
1. تفاوت کلی بین سه مدل گفته شده در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) گفته شده .
2. ایندو مدل از لحاظ حجم و قیمت کاملاً متفاوت هستند . اگر نیاز به هارد اکسترنال پرتابل با ظرفیت بالا دارید و مشکلی از لحاظ بودجه هم ندارید میتونید WD را بخرید .
درود به ata royalfalcon
امروز wd my passport 2 tb به قیمت 397 خریداری شد --خیلی ممنون از راهنماییتون
nima1221
17-11-2013, 17:01
سلام به همه عزیزان،
یه هارد 500 گیگ 80 هزارتومن می ارزه؟(اینترنال و البته دسته دوم)
ata.royalfalcon
17-11-2013, 17:37
سلام به همه عزیزان،
یه هارد 500 گیگ 80 هزارتومن می ارزه؟(اینترنال و البته دسته دوم)
سلام .
اگر سالم باشه و مشكل خاصي نداشته باشه و همچنين كاركرد زيادي نداشته باشه ميتونيد بخريد . ولي اگر مشكل داشته باشه توصيه ميشه از خريد اجتناب كنيد كه دردسرهاي زيادي را براي شما ايجاد ميكنه .
سلام ata.royalfalcon عزیز مصرف برق مای پاسپورت زیاده یا وسترن المنت هردو یک ترا باشه درباره رمزنگاری سخت افزاری ما پاسپورت میشه هاردو به دو پارتیشن تبدیل کنم بعد یکی رو رمزنگاری سخت افزاری کنم و یکی دیگه بصورت عادی باشه؟ امنیت رمزنگاری سخت افزاری بیشتره یا نرم افزاری؟ یه درخواست هم داشتم میتونید هارد های توشیبا را گیر بیارید و یه مقاسه ای بین مای پاسپورت و المنت بزارید بیشتر از بابت سرعت و ضد شوک بودن ( میخوام ببینم آیا مطالبی که در سایت توشیبا نوشته شده ذرباره ضد شوک بودن صحت داره یا نه؟ چون تو سایت وسترن که نوشته شده بود صحت نداشت
ata.royalfalcon
20-11-2013, 08:43
سلام ata.royalfalcon عزیز مصرف برق مای پاسپورت زیاده یا وسترن المنت هردو یک ترا باشه درباره رمزنگاری سخت افزاری ما پاسپورت میشه هاردو به دو پارتیشن تبدیل کنم بعد یکی رو رمزنگاری سخت افزاری کنم و یکی دیگه بصورت عادی باشه؟ امنیت رمزنگاری سخت افزاری بیشتره یا نرم افزاری؟ یه درخواست هم داشتم میتونید هارد های توشیبا را گیر بیارید و یه مقاسه ای بین مای پاسپورت و المنت بزارید بیشتر از بابت سرعت و ضد شوک بودن ( میخوام ببینم آیا مطالبی که در سایت توشیبا نوشته شده ذرباره ضد شوک بودن صحت داره یا نه؟ چون تو سایت وسترن که نوشته شده بود صحت نداشت
سلام .
مصرف برق مای پاسپورت زیاده یا وسترن المنت هردو یک ترا باشه
به تمامی این سوالات نمیشه جواب دقیقی داد . قبل از هر چیزی باید گفت که اكثر کمپانیها در مورد هاردهای اکسترنال به جزء حجم و نوع اینترفیس ، هیچ اطلاعاتی در مورد نوع و مشخصات هارد اینترنال بکار رفته مثل rpm و cache و حتي مدل نامبر ارائه نمیکند .
برای مثال وسترن در این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) درباره مشخصات هاردهای اینترنال بکار رفته اعلام کرده که فقط حجم را گارانتی میکند و درباره rpm یا cache یا اینترفیس هارد اینترنال و سایر مشخصات هیچ تضمینی نمیده . تا زمانيكه مشخص نشه دقيقاً از چه مدلي استفاده شده و تا زمانيكه مشخصات دقيق مدل بكار رفته مشخص نشه نميتوان گفت مصرف برق هر كدام چقدر هست .
درباره رمزنگاری سخت افزاری ما پاسپورت میشه هاردو به دو پارتیشن تبدیل کنم بعد یکی رو رمزنگاری سخت افزاری کنم و یکی دیگه بصورت عادی باشه؟
خير امكان پذير نيست . هر تعداد پاررتيشن كه بسازيد پس از lock شدن هارد كليه اين پارتيشنها از دسترس خارج خواهد شد .
امنیت رمزنگاری سخت افزاری بیشتره یا نرم افزاری؟
hardware encryption نه تنها امنيت و سهولت استفاده بيشتري دارد بلكه سرعت كد و ديكد شدن اطلاعات خيلي بيشتر از روشهاي software encryption هست .
سلام دوستان هارد 2 ترا توشیبا اینترنال از لحاظ کارایی خوب هستش منظورم دوام و خراب نشدن برای نصب ویندوز و بازی میخوام
Arman210
24-11-2013, 02:20
یه هارد 2ترا برا آرشیو میخوام
چی پیشنهاد میدید ؟
ata.royalfalcon
24-11-2013, 07:37
یه هارد 2ترا برا آرشیو میخوام
چی پیشنهاد میدید ؟
اينترنال يا اكسترنال ؟
Arman210
24-11-2013, 11:51
اينترنال يا اكسترنال ؟
اینترنال ...
ata.royalfalcon
24-11-2013, 12:37
اینترنال ...
WD Green ميتونه انتخاب خوبي باشه ولي هارد پرسرعتي نيست . دقت کنيد که دو مدل دوترابایت WD Green هست WD20EZRX و WD20EARX که سرعت مدل اولي بیشتر هست . ماکزیمم Data transfer rate در مدل اولی حدود 147MB/s و در مدل دوم حدود 110MB/s هست .
اگر هارد پرسرعتي ميخواهيد ميتونيد سيگيت بخريد (مدل نامبر ST2000DM001) .
با سلام و عرض ادب
بنده 2 تا هارد دارم .اولی وسترن 2 ترا گرین دومی سامسونگ 1 ترا .... وقتی این دوتا هارد با هم رو سیستم وصلن هارد دوم یه حالت تاخیر پیدا میکنه هر 10-20 دقیقه یکبار(مثلا رو درایو هاش کلیک میکنی بعد 5-6 ثانیه باز میشن و در این لحظه یه صدای چیکی هم میده). اما وقتی سیستم با هارد دوم میاد بالا(ویندوز رو اینم نصبه) دیگه اون تاخیر رو نداره و هارد وسترن اینبار یه وقتایی یه صدایی مثل جیرجیرک میده. الان مجبور شدم هارد دوم وصل نکنم و با یه هارد مشکلی نداره.هر دو هارد تو hdtune این ارور رو دارن Ultra DMA CRC Error Count. کابل دیتا رو چند بار عوض کردم و پاورم هم 500 واته مارک ocz. بنظرتون پاور کم میاره؟
کدوم بعنوان هارد اول باشه بهتره (سرعتش)؟
ata.royalfalcon
25-11-2013, 14:53
با سلام و عرض ادب
بنده 2 تا هارد دارم .اولی وسترن 2 ترا گرین دومی سامسونگ 1 ترا .... وقتی این دوتا هارد با هم رو سیستم وصلن هارد دوم یه حالت تاخیر پیدا میکنه هر 10-20 دقیقه یکبار(مثلا رو درایو هاش کلیک میکنی بعد 5-6 ثانیه باز میشن و در این لحظه یه صدای چیکی هم میده). اما وقتی سیستم با هارد دوم میاد بالا(ویندوز رو اینم نصبه) دیگه اون تاخیر رو نداره و هارد وسترن اینبار یه وقتایی یه صدایی مثل جیرجیرک میده. الان مجبور شدم هارد دوم وصل نکنم و با یه هارد مشکلی نداره.هر دو هارد تو hdtune این ارور رو دارن Ultra DMA CRC Error Count. کابل دیتا رو چند بار عوض کردم و پاورم هم 500 واته مارک ocz. بنظرتون پاور کم میاره؟
سلام .
با توجه به توضيحاتي كه داديد صدا و تاخير بيشتر ميتونه ناشي از خروج از حالت Standby باشه . معمولاً هاردها پس از مدتي عدم استفاده به حالت Standby ميروند و هدها در هد پاركينگ قرار ميگيرند . از قسمت power options ويندوز اين قابليت را غير فعال كنيد و بررسي كنيد آيا درست ميشود يا خير .
در مورد Ultra DMA CRC Error Count در پست زير توضيحاتي دادم .
بنظرتون پاور کم میاره؟
اگر سيستم شما مصرف كننده عمده اي نداشته باشه فكر نميكنم پاور كم بياره ولي اگر پاور اضافه داريد حتماً تست كنيد .
مدل نامبر هارد سامسونگ و وسترن را بديد تا بررسي كنم كدام پرسرعتتر هست
من قصد دارم یه هارد اینترنال 2 ترا سگیت تهیه کنم. یکی از دوستان گفت هارد های سگیت خرابی زیاد داره و من اطلاعاتم برام خیلی مهمه و نمیخام طول عمر هارد پایین باشه
هارد وسترن گرین هم میگن سرعت خوبی نداره و بلک هم خیلی قیمتش بالاست
شما چی پیشنهاد میدید؟
توشیبا نسبت یه سگیت چطوره؟
alijigari
25-11-2013, 20:02
هارد 3 ترا بلک وسترن به قیمت 690 با گارانتی اواژنگ گیرم اومده --
چون 2 ترا 600 خریدم به نظرتون برای خرید 3 ترا اقدام کنم یا صبر کنم ؟
ata.royalfalcon
25-11-2013, 22:34
من قصد دارم یه هارد اینترنال 2 ترا سگیت تهیه کنم. یکی از دوستان گفت هارد های سگیت خرابی زیاد داره و من اطلاعاتم برام خیلی مهمه و نمیخام طول عمر هارد پایین باشه
هارد وسترن گرین هم میگن سرعت خوبی نداره و بلک هم خیلی قیمتش بالاست
شما چی پیشنهاد میدید؟
توشیبا نسبت یه سگیت چطوره؟
والا هر هارد دیسکی ممکنه خراب بشه . خرابی محدود به یک برند یا مدل خاصی نیست . هر چه تولید فروش یک مدل بالاتر باشه آمار خرابی آن مدل هم بالاتر خواهد رفت . بنظر من هارد دیسکهای سیگیت مشکلی از لحاظ کیفیت ندارند . در صورت رعایت نکات احتیاطی در هنگام نصب و استفاده احتمال خرابی به حداقل میرسه (مثل پاور مناسب ، کولینگ مناسب ، ضربه وارد نکردن و ...) .
اگر برای آرشیو دیتا میخواهید هارد دیسک WD Green کاملاً کفایت میکنه (مخصوصاً مدل WD20EZRX) .
هارد 3 ترا بلک وسترن به قیمت 690 با گارانتی اواژنگ گیرم اومده --
چون 2 ترا 600 خریدم به نظرتون برای خرید 3 ترا اقدام کنم یا صبر کنم ؟
اگر هارد فعلی را پر کردید و اگر واقعاً نیاز به هارد جدید جهت ذخیره سازی دارید و همچنین اگر بودجه کافی دارید پس بخرید .
والا هر هارد دیسکی ممکنه خراب بشه . خرابی محدود به یک برند یا مدل خاصی نیست . هر چه تولید فروش یک مدل بالاتر باشه آمار خرابی آن مدل هم بالاتر خواهد رفت . بنظر من هارد دیسکهای سیگیت مشکلی از لحاظ کیفیت ندارند . در صورت رعایت نکات احتیاطی در هنگام نصب و استفاده احتمال خرابی به حداقل میرسه (مثل پاور مناسب ، کولینگ مناسب ، ضربه وارد نکردن و ...) .
اگر برای آرشیو دیتا میخواهید هارد دیسک WD Green کاملاً کفایت میکنه (مخصوصاً مدل WD20EZRX) .
ممنون پس همین سیگیت رو میگیرم.
راستی در مورد هارد SSD میخاستم بدونم ارزش داره یه هارد SSD برای درایو ویندوز بگیرم که سرعت ویندوز و اجرای نرم افزارها بالا بره ؟ این تغییر سرعت تا چه حد هست؟ چون SSD 64G از همین سیگیت دو ترا هم گرونتره
ata.royalfalcon
26-11-2013, 09:06
ممنون پس همین سیگیت رو میگیرم.
راستی در مورد هارد SSD میخاستم بدونم ارزش داره یه هارد SSD برای درایو ویندوز بگیرم که سرعت ویندوز و اجرای نرم افزارها بالا بره ؟ این تغییر سرعت تا چه حد هست؟ چون SSD 64G از همین سیگیت دو ترا هم گرونتره
اگر سرعت براي شما خيلي مهمه و همچنين اگر مادربرد شما حداقل يك پورت SATAIII داشته باشه ، ارزش داره كه يك SSD درايو براي نصب ويندوز و نرم افزارهاي ضروري بخريد .
alijigari
26-11-2013, 10:56
اگر هارد فعلی را پر کردید و اگر واقعاً نیاز به هارد جدید جهت ذخیره سازی دارید و همچنین اگر بودجه کافی دارید پس بخرید .
--------------------------------------------------------------------------------------------------
هارد قبلی ها هنوز خالی هست گفتم شاید با این قیمت گیرم نیاد دیگه چون همه جا دارن باقسمت 780 تا 835 میفروشن
به نظرتون با کاهش قیمت دلار قیمتش کاهش پیدا میکنه ؟
این شرکتی هم که اورده تعداد محدودی اورده میگم شاید گیرم نیاد --نمی دونم بگیرم یا نگیرم --میترسم از دست بدم--نظر شما چی هست ؟
ata.royalfalcon
26-11-2013, 22:20
درود خدمت
ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هارد قبلی ها هنوز خالی هست گفتم شاید با این قیمت گیرم نیاد دیگه چون همه جا دارن باقسمت 780 تا 835 میفروشن
به نظرتون با کاهش قیمت دلار قیمتش کاهش پیدا میکنه ؟
این شرکتی هم که اورده تعداد محدودی اورده میگم شاید گیرم نیاد --نمی دونم بگیرم یا نگیرم --میترسم از دست بدم--نظر شما چی هست ؟
اگر بگم الان بخرید ممکنه در آینده نه تنها قیمتها کاهش پیدا کنه بلکه مدلهای جدیدتری وارد بازار بشه و شانس خرید این مدلها را از دست بدید (مدتی هست که مدلهای جدید WD Black تولید شده که نسبت به مدلهای پیشین کارایی بهتری دارند) . اگر بگم دست نگه دارید و بعداً خرید کنید نمیتونم تضمینی بدم که این مدل با همین قیمت در بازار پیدا میشه یا خیر !
alijigari
27-11-2013, 00:14
فرق این دو مدل وسترن بلک چی هست ؟
WD BLACK SERIES WD2003FZEX 2TB
Western Digital WD Black WD2002FAEX 2TB
ata.royalfalcon
27-11-2013, 09:34
مدل اول يعني WD2003FZEX سرعت بيشتري دارد . ماكزيمم Data transfer rate در مدل اول در حدود 164MB/s و در مدل دوم 138MB/s هست (نقل شده از ديتاشيت) .
من یک st100dm003 segate خریدم با نرم افزار pt7 تست کردم سرعت read & write بالای 180 مگ بود
alijigari
27-11-2013, 10:15
مدل اول يعني WD2003FZEX سرعت بيشتري دارد . ماكزيمم Data transfer rate در مدل اول در حدود 164MB/s و در مدل دوم 138MB/s هست (نقل شده از ديتاشيت) .
درود
1-این 30 مگابایت تو عمل به چشم میاد یا نه ؟ چون 3 ترا مدل اول 820 و 3 ترا مدل دوم بین 670 تا 750 هست --مثلا 100 تومان بیشتر واقعا ارزش داره ؟
---------------------------------
2-نظرتون در مورد سری WD VelociRaptor چی هست ؟
WD1000DHTZ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ata.royalfalcon
27-11-2013, 11:07
درود
1-این 30 مگابایت تو عمل به چشم میاد یا نه ؟ چون 3 ترا مدل اول 820 و 3 ترا مدل دوم بین 670 تا 750 هست --مثلا 100 تومان بیشتر واقعا ارزش داره ؟
WD1000DHTZ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1. براي كاربري كه خيلي دقت و وسواس داره حتماً به چشم مياد ولي براي كاربري كه ميخواد نهايت صرفه جويي را داشته باشه ميتونه از اين تفاوت سرعت صرف نظر كنه و مدل ارزانتر را بخره . ضمناً در مورد ساير پارامترها مثل access time اطلاعاتي داده نشده ولي حتما مدل جديد نسبت به مدل قديمي تر از اين نظر بايد بهتر شده باشه .
2. اگر سرعت بالا براي شما خيلي مهمه توصيه ميكنم يك SSD درايو بخريد و اين هاردها (WD Black) را بعنوان هارد دوم سيستم استفاده كنيد .
سلام .
با توجه به توضيحاتي كه داديد صدا و تاخير بيشتر ميتونه ناشي از خروج از حالت Standby باشه . معمولاً هاردها پس از مدتي عدم استفاده به حالت Standby ميروند و هدها در هد پاركينگ قرار ميگيرند . از قسمت power options ويندوز اين قابليت را غير فعال كنيد و بررسي كنيد آيا درست ميشود يا خير .
در مورد Ultra DMA CRC Error Count در پست زير توضيحاتي دادم .
اگر سيستم شما مصرف كننده عمده اي نداشته باشه فكر نميكنم پاور كم بياره ولي اگر پاور اضافه داريد حتماً تست كنيد .
مدل نامبر هارد سامسونگ و وسترن را بديد تا بررسي كنم كدام پرسرعتتر هست
سلام مجدد
هارد دوم که ساموسونگ بود دوباره گزاشتم رو سیستم و از قسمت power options و داخل hard disk که روی 20 minute بود گزاشتم رو never. الان 2 روزه که خشبختانه مشکل تاخیر رو تا به الان نداره. اینم مدل هارد خدمت شما برای سرعتشون.:
samsung:HD103UJ 002934
WD:WD20EARX-00PASB0
یه سوال دیگه هم داشتم:الان که مثلا پیشنهاد میدن برای نصب ویندوز از ssd استفاده کنیم و در کنارش یه هارد هم داشته باشیم،مگه ویندوز در هر صورتی در هنگام اجرای برنامه ها از هارد دیسک استفاده نمیکنه؟پس با این وجود وقتی قراره هارد معمولی هم در کنار ssd باشه باز سرعت بیشتر میشه؟ بعنی در کل منظورم اینه که هارد معمولی نمیزاره ssd اون سرعت واقعیش رو نشون بده چون سیستم مجبوره از هارد معمولی هم استفاده کنه. یذره قاطی پاتی شد ولی امیدوارم منظورمو متوجه شده باشین.
خیلی ممنون:n16:
ata.royalfalcon
27-11-2013, 13:45
من یک st100dm003 segate خریدم با نرم افزار pt7 تست کردم سرعت read & write بالای 180 مگ بود
علت بالاتر بودن Data transfer rate هاردهاي سري 7200.14 را در اين پست توضيح دادم (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .
سلام مجدد
هارد دوم که ساموسونگ بود دوباره گزاشتم رو سیستم و از قسمت power options و داخل hard disk که روی 20 minute بود گزاشتم رو never. الان 2 روزه که خشبختانه مشکل تاخیر رو تا به الان نداره. اینم مدل هارد خدمت شما برای سرعتشون.:
samsung:HD103UJ 002934
WD:WD20EARX-00PASB0
یه سوال دیگه هم داشتم:الان که مثلا پیشنهاد میدن برای نصب ویندوز از ssd استفاده کنیم و در کنارش یه هارد هم داشته باشیم،مگه ویندوز در هر صورتی در هنگام اجرای برنامه ها از هارد دیسک استفاده نمیکنه؟پس با این وجود وقتی قراره هارد معمولی هم در کنار ssd باشه باز سرعت بیشتر میشه؟ بعنی در کل منظورم اینه که هارد معمولی نمیزاره ssd اون سرعت واقعیش رو نشون بده چون سیستم مجبوره از هارد معمولی هم استفاده کنه. یذره قاطی پاتی شد ولی امیدوارم منظورمو متوجه شده باشین.
خیلی ممنون:n16:
سلام .
1. پيشنهاد ميكنم روي هارد ديسك سامسونگ ويندوز نصب كنيد چون 7200rpm هست .
2. نه تنها ويندوز بلكه برنامه هاي ضروري كه همراه با ويندوز اجرا ميشوند (مثل آنتي ويروس) بايد روي SSD درايو نصب شوند . ولي اگر قسمتي از نرم افزارها مخصوصاً برنامه هايي كه همراه با ويندوز اجرا ميشوند به جاي اينكه روي SSD درايو نصب شوند روي HDD نصب شوند قطعاً سرعت load شدن ويندوز و اجراي برنامه ها كاهش خواهد يافت .
alijigari
27-11-2013, 20:26
درود
1. براي كاربري كه خيلي دقت و وسواس داره حتماً به چشم مياد ولي براي كاربري كه ميخواد نهايت صرفه جويي را داشته باشه ميتونه از اين تفاوت سرعت صرف نظر كنه و مدل ارزانتر را بخره . ضمناً در مورد ساير پارامترها مثل access time اطلاعاتي داده نشده ولي حتما مدل جديد نسبت به مدل قديمي تر از اين نظر بايد بهتر شده باشه .
2. اگر سرعت بالا براي شما خيلي مهمه توصيه ميكنم يك SSD درايو بخريد و اين هاردها (WD Black) را بعنوان هارد دوم سيستم استفاده كنيد .
درود خدمت ata
1-برای ویندوز 240 گیگ ssd دارم
2-نظرتون در مورد این هارد وسترن چی هست ؟ سرعتش را 10.000 زده !
alijigari
30-11-2013, 23:49
درود خدمت ata
-نظرتون در مورد این هارد وسترن چی هست ؟
سرعتش را 10.000 زده !
ata.royalfalcon
01-12-2013, 22:34
درود خدمت ata
-نظرتون در مورد این هارد وسترن چی هست ؟
سرعتش را 10.000 زده !
سلام .
rpm این مدل 10K (یا 10000) هست . Max data transfer rate در حدود 200MB/s هست که بازهم به پای بعضی از مدلهای سیگیت نمیرسه . ولی قطعاً به خاطر rpm بالایی که داره access time پایینتری داره که باعث کاهش زمان لازم برای load ویندوز و بازی و نرم افزارها میشود ولی بازهم به پای SSD درایوها نمیرسه .
این هارد در واقع 2.5 اینچی هست که با استفاده از IcePack mounting frame به حد استاندارد هاردهای 3.5 اینچی میرسه که قابل نصب در اکثر کیسها خواهد بود . همچنین این قطعه با جذب گرمای تولید شده توسط هارد باعث کاهش دمای هارد هم میشود .
hossen-09
02-12-2013, 00:40
با سلام و خسته نباشید ممنون برای اطلاعاتی که به ما دادی
میخام یه هارد دو ترابایتی یخرم و بین دو مدل موندم
1- WD Caviar BLUE - WD20EALS / SATA 3 Hard Drives / 2 TB, SATA 6 Gb/s, 64 MB Cache / 7200 RPM
Seagate Barracuda ST2000DM001 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s -2
به نظر شما کدوم برای کار های روزانه مثل بازی(زیاد بازی میکنم) فیلم و بعضی اوقات هم برنامه های حرفه ای (رشته مهندسی برق می خونم)و..... بهتره اگه مدل بهتری هست معرفی کنید (بوجه هم در حد همین هارد هاست یه وقت نرید سمت هارد هایی مثل خاویار سیاه)
با تشکر
ata.royalfalcon
02-12-2013, 08:11
با سلام و خسته نباشید ممنون برای اطلاعاتی که به ما دادی
میخام یه هارد دو ترابایتی یخرم و بین دو مدل موندم
1- WD Caviar BLUE - WD20EALS / SATA 3 Hard Drives / 2 TB, SATA 6 Gb/s, 64 MB Cache / 7200 RPM
Seagate Barracuda ST2000DM001 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s -2
به نظر شما کدوم برای کار های روزانه مثل بازی(زیاد بازی میکنم) فیلم و بعضی اوقات هم برنامه های حرفه ای (رشته مهندسی برق می خونم)و..... بهتره اگه مدل بهتری هست معرفی کنید (بوجه هم در حد همین هارد هاست یه وقت نرید سمت هارد هایی مثل خاویار سیاه)
با تشکر
در همين تاپيك زير ادامه بديد .
با سلام
دوستان این هارد سرعتش خوبه؟ برای نصب ویندوز واجرای برنامه وبازی میخوام! تفاوت سرعتش نسبت به هارد سیگیت چقدره
Western Digital - SATA 3 - 1 TeraByte / 64mb buffer / Blue WD10EZEXدر کل تایید میشه! از هارد سیکیت دل خوشی ندارم!
alijigari
03-12-2013, 12:35
درود خدمت ata
بین این مدل وسترن WD1000DHTZ
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با وسترن بلک 3 ترا کدومشو پیشنهاد میکنید ؟
روی این هاردها قرار نیست ویندوز و برنامه نصب بشه چون ssd دارم
alijigari
03-12-2013, 12:49
.................
ata.royalfalcon
03-12-2013, 14:00
درود خدمت ata
بین این مدل وسترن WD1000DHTZ
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با وسترن بلک 3 ترا کدومشو پیشنهاد میکنید ؟
روی این هاردها قرار نیست ویندوز و برنامه نصب بشه چون ssd دارم
سلام .
اگر قصد نصب ويندوز و برنامه روي اين هاردها نداريد پس به چه علتي ميخواهيد WD VelociRaptor بخريد !؟ اگر واقعاً بودجه كافي داريد ميتونيد WD Black بخريد وگرنه مدلهاي ارزانتر هم كفايت ميكند .
hossen-09
03-12-2013, 14:19
سلام .
rpm این مدل 10K (یا 10000) هست . Max data transfer rate در حدود 200MB/s هست که بازهم به پای بعضی از مدلهای سیگیت نمیرسه . ولی قطعاً به خاطر rpm بالایی که داره access time پایینتری داره که باعث کاهش زمان لازم برای load ویندوز و بازی و نرم افزارها میشود ولی بازهم به پای SSD درایوها نمیرسه .
این هارد در واقع 2.5 اینچی هست که با استفاده از IcePack mounting frame به حد استاندارد هاردهای 3.5 اینچی میرسه که قابل نصب در اکثر کیسها خواهد بود . همچنین این قطعه با جذب گرمای تولید شده توسط هارد باعث کاهش دمای هارد هم میشود .
سلام اگه ممکن چند تا از مدلهای پر سرعت سیگیت رو معرفی کن
با تشکر
سیگیت باراکودا
1 ترا
مدل STM1000DM003
ساتا 3 64 مگ بافر 7200 دور
یکی از پر سرعت ترین هاردا هست
hossen-09
03-12-2013, 16:19
دوباره سلام
از بین این دو هارد کدوم بهتره
1- wd10ezex
2- ST1000DM003
با تشکر
ata.royalfalcon
03-12-2013, 16:21
سلام اگه ممکن چند تا از مدلهای پر سرعت سیگیت رو معرفی کن
با تشکر
سلام .
در استفاده هاي معمولي ، همان مدلي كه انتخاب كرديد بهترين انتخاب هست . مخصوصاً با توجه به ميزان بودجه اي كه داريد .
سیگیت باراکودا
مدل STM1000DM003
ساتا 3 64 مگ بافر 7200 دور
یکی از پر سرعت ترین هاردا هست
البته مدل نامبر صحيح ST1000DM003 هست . اين مدل بخاطر چگالي بالاتر پلاترها صرفاً از لحاظ Sequential transfer rate سرعت خوبي دارد وگرنه از لحاظ Access time و همچنين IOPS قطعاً پرسرعتترين نيست . بالا بودن Sequential transfer rate تاثیر چندانی در بهبود راندمان سیستم نخواهد داشت و فقط سرعت کپی پيست کردن اطلاعات را افزایش می دهد چون بندرت داده ها بصورت پشت سر هم و مرتب روي پلاترها ذخيره ميشوند مخصوصاً اگر داده ها دائماً حذف و اضافه شوند كه در اينصورت در نقاط مختلف پلاتر ذخيره ميشوند . هارديكه Access time پايينتر و IOPS بالاتري داشته باشد سرعت بوت سیستم عامل ، اجرای نرم افزارها و... بیشتر خواهد شد .
hossen-09
03-12-2013, 16:41
سلام .
در استفاده هاي معمولي ، همان مدلي كه انتخاب كرديد بهترين انتخاب هست . مخصوصاً با توجه به ميزان بودجه اي كه داريد ..
سلام و ممنون , حتما که نباید قصدم خرید باشه برای کامل کردن اطلاعات خودم میخوام
با تشکر
سلام
یجایی گفتید که کسانی که هارد اکسترنال سونی دارن با نرم افزار هارد یه تست بگیرن ببینن فریمورش برای چه شرکتیه. یک عدد هارد 500 سونی USB3 دستم بود الان با HDSentinel تست کردم، هارد رو به اسم TOSHIBA میشناخت.
سلام ata.royalfalcon
یجایی گفته بودید که سرعت وسترن المنت بیشتر از مای پاسپورته حالا اگه از حالت رمزنگاری سخت افزاری مای پاسپورت استفاده نشه باز هم سرعتش از المنت کمتره ؟تاچه حد؟
سیگیت بک آپ پلاس ۲ تراش هست آیا ۷۲۰۰ است بعد آیا بصورت اینترنال میشه استفاده بشه (در این حالت چه شرایطی باید باشه مثلا مادربورد یا اینکه سخت افزار دیگه ای میخواد)
حالا اگه بصورت اینترنال استفاده کنم از بابت سرعت نسبت به هاردهای همرده وضعیتش چطوریه اصلا با این قیمت میشه یه هارد اینترنال با ظرفیت بیشتر از اکسترنال گرفت
فری اجنت usb3 هست
۲تراش چی وجود داره برای حالت اینترنال کابلی چیزی میخواد؟
شرمنده بابت این همه سوال:n02::n12:
ata.royalfalcon
08-12-2013, 08:28
سلام ata.royalfalcon
یجایی گفته بودید که سرعت وسترن المنت بیشتر از مای پاسپورته حالا اگه از حالت رمزنگاری سخت افزاری مای پاسپورت استفاده نشه باز هم سرعتش از المنت کمتره ؟تاچه حد؟
سیگیت بک آپ پلاس ۲ تراش هست آیا ۷۲۰۰ است بعد آیا بصورت اینترنال میشه استفاده بشه (در این حالت چه شرایطی باید باشه مثلا مادربورد یا اینکه سخت افزار دیگه ای میخواد)
حالا اگه بصورت اینترنال استفاده کنم از بابت سرعت نسبت به هاردهای همرده وضعیتش چطوریه اصلا با این قیمت میشه یه هارد اینترنال با ظرفیت بیشتر از اکسترنال گرفت
فری اجنت usb3 هست
شرمنده بابت این همه سوال:n02::n12:
سلام .
تست دقيق از هر دو هارد ندارم ولي فكر نميكنم تفاوت سرعت خيلي متفاوت باشه . بلاخره هر دو 5400rpm هستند .
سیگیت بک آپ پلاس ۲ تراش هست آیا ۷۲۰۰ است
به احتمال خيلي زياد مدلهاي Backup plus از سري 7200.14 هست كه 7200rpm هستند . دقت كنيد كه جمله "به احتمال خيلي زياد" بكار بردم چون معمولاً براي هاردهاي اكسترنال كمپانيها فقط حجم و نوع اينترفيس اطلاعات كافي ميدهند و در مورد ساير مشخصات مثل rpm و cache اطلاعاتي نميدهند و ممكن هست از هاردهاي ديگري هم استفاده بشه .
در این حالت چه شرایطی باید باشه مثلا مادربورد یا اینکه سخت افزار دیگه ای میخواد
ميتونيد با جدا كردن قسمت انتهايي هارد و با متصل كردن كابل sata و پاور بصورت اينترنال استفاده كنيد (توضيحات بيشتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . من پيشنهاد ميكنم اگر واقعاً سيستم شما به هارد نياز داره يك هارد اينترنال بخريد و هارد اكسترنال را براي آرشيو ديتا نگه داريد .
به جزء خود هارد و كارتريج و كابل usb و آداپتور برق و چندتا كاغذ چيز ديگري موجود نيست . كابل sata را بايد جداگانه بخريد .
حالا اگه بصورت اینترنال استفاده کنم از بابت سرعت نسبت به هاردهای همرده وضعیتش چطوریه
سري 7200.14 هاردهاي سيگيت در مقايسه با هاردهاي هم سطح مثل WD Blue سرعت مناسبي دارند .
سلام
عزیزان میخوام یک هارد اکسترنال بخرم .
هارد خودم پر از فیلم + عکس + موزیک هستش . میخوام بقیشو بریزم داخل هارد اکسترنال .
اهل جابجایی نیستم (شاید هر 4 ماه 1 دفعه ببرمش خارج از منزل در محل کارم ) . فقط میخوام جای امنی برای اطلاعاتم باشه .
سوال :
1- ایا برای نگه داری اطلاعات نیاز هست که دائما به USB وصل باشه . یا میشه اطلاعات رو ریخت و از USB جدا کرد و گزاشتش توی کیفش (تا چه مدت اگه وصل نکنی به کامپیوتر اطلاعاتش از بین میره ) ؟
2- من هارد Silicon power 1TB A30 رو انتخاب کردم . نظرتون راجبش چیه ؟
----------- هدف از خرید هارد اکسترنال :
1- ریختن اطلاعات برای نگه داری دائمی (فیلم + عکس + موسیقی )
2- ضبط برنامه های تلوزیونی بر روی آن
3- اتصال به گوشی ها و تبلت های دارای کابل USB
-----------
مقدار حافظه ای که نیاز دارم . 1 ترابایت هستش .
USB 3 هم خیلی برام مهمه .
بودجه هم زیر 300 تومن .
ata.royalfalcon
08-12-2013, 21:52
سلام
عزیزان میخوام یک هارد اکسترنال بخرم .
هارد خودم پر از فیلم + عکس + موزیک هستش . میخوام بقیشو بریزم داخل هارد اکسترنال .
اهل جابجایی نیستم (شاید هر 4 ماه 1 دفعه ببرمش خارج از منزل در محل کارم ) . فقط میخوام جای امنی برای اطلاعاتم باشه .
سوال :
1- ایا برای نگه داری اطلاعات نیاز هست که دائما به USB وصل باشه . یا میشه اطلاعات رو ریخت و از USB جدا کرد و گزاشتش توی کیفش (تا چه مدت اگه وصل نکنی به کامپیوتر اطلاعاتش از بین میره ) ؟
2- من هارد Silicon power 1TB A30 رو انتخاب کردم . نظرتون راجبش چیه ؟
----------- هدف از خرید هارد اکسترنال :
1- ریختن اطلاعات برای نگه داری دائمی (فیلم + عکس + موسیقی )
2- ضبط برنامه های تلوزیونی بر روی آن
3- اتصال به گوشی ها و تبلت های دارای کابل USB
-----------
مقدار حافظه ای که نیاز دارم . 1 ترابایت هستش .
USB 3 هم خیلی برام مهمه .
بودجه هم زیر 300 تومن .
سلام .
1. در مواقعي كه نيازي به اطلاعات ذخيره شده نداريد پس لازم نيست كه به طور دائمي به سيستم متصل باشه . در مورد سوال آخر والا هاردهای اکسترنال بنده تا ماههای طولانی به سیستم متصل نمیشوند ، تا الان که مشکلی برای اطلاعات موجود در آن پیش نیومده .
2. مدل انتخابی شما بعنوان یک هارد اکسترنال ضد ضربه فروخته میشه . در نظر داشته باشید که فقط باکس آن ضربه گیر هست وگرنه هارد بکار رفته در آن هیچ تفاوتی با انواع معمولی ندارد پس در هنگام استفاده (روشن بودن) ضربه یا شوکی وارد نکنید .
3. خیلی موافق اتصال هارد اکسترنال با استفاده از کابل usb به گوشی یا تبلت نیستم . بالاخره گوشی موبایل یا تبلت یک وسیله پرتابل هست . یعنی میتونید بدون اینکه آسیبی ببینند آنرا جابجا کنید (در زمان روشن بودن) در صورتیکه این حالت برای هارد دیسک امکانپذیر نیست . بهتره که حافظه پرحجم برای گوشی موبایل یا تبلت بخرید . ضمن اینکه ممکنه باطری گوشی یا تبلت یا توانایی راه اندازی هارد اکسترنال را نداشته باشند یا اینکه شارژ آن خیلی زود خالی بشوند . میتونید از هاردهای اکسترنالی که WiFi و باطری دارند استفاده کنید . در اینصورت نه تنها به مدت طولانیتر میتونید فیلم و موسیقی و ... را روی گوشی و تبلت پخش کنید بلکه میتونید در محدود برد WiFi بدون نگرانی از خرابی احتمالی هارد اکسترنال جابجا بشوید .
سلام دوستان
من یه هارد برای نصب ویندوز میخام. خودم نظرم بیشتر رو wd blue 1tb هست ولی تو بازار خیلی کمیابه. لطفا مدلهای مشابه رو معرفی کنید.
و نظرتون در مورد نصب ویندوز روی wd greenچیه؟ ایا کسی تا حالا با نصب ویندوز رو گرین هاردش خراب شده؟
ata.royalfalcon
14-12-2013, 15:41
سلام دوستان
من یه هارد برای نصب ویندوز میخام. خودم نظرم بیشتر رو wd blue 1tb هست ولی تو بازار خیلی کمیابه. لطفا مدلهای مشابه رو معرفی کنید.
و نظرتون در مورد نصب ویندوز روی wd greenچیه؟ ایا کسی تا حالا با نصب ویندوز رو گرین هاردش خراب شده؟
سلام .
ميتونيد Seagate barracuda 7200.14 بخريد (مدل نامبر ST1000DM003) .
ميتونيد روي هارد WD Green هم ويندوز نصب كنيد و به لحاظ تئوري هم مشكلي نبايد پيش بياد ، در سايت اصلي هم اينكار (نصب win روي اين مدل از هارد) منع نشده ولي بيشتر براي آرشيو كردن ديتا و مواردي كه نياز به هارد پرسرعت نيست توصيه شده .
Guidance
15-12-2013, 11:55
سلام به همه ی دوستان..
عزیزان من میخواهم یه هارد اکسترنال بخرم میخوام بدونم با توجه به تجربه ی شما که تخصص دارید و استفاده نیز کرده اید چه برند و مدلی بهتره؟
قیمت خیلی برام مهم نیست اما 1tb باشه.
سرعتش خیلی عالی باشه و نسوزه چون اگه بسوزه تمام زندگیم از بین میره.
ممکنه گه گاهی هم بخوام جا به جاش کنم.
ممنون از جوابهاتون.
ata.royalfalcon
15-12-2013, 19:28
سلام به همه ی دوستان..
عزیزان من میخواهم یه هارد اکسترنال بخرم میخوام بدونم با توجه به تجربه ی شما که تخصص دارید و استفاده نیز کرده اید چه برند و مدلی بهتره؟
قیمت خیلی برام مهم نیست اما 1tb باشه.
سرعتش خیلی عالی باشه و نسوزه چون اگه بسوزه تمام زندگیم از بین میره.
ممکنه گه گاهی هم بخوام جا به جاش کنم.
ممنون از جوابهاتون.
سلام .
با توجه به اینکه میفرمایید اطلاعات برای شما خیلی مهمه پس اکیداً توصیه میکنم که که دو یا حتی چند هارد بخرید و اطلاعات را بطور جداگانه روی آنها ذخیره کنید . هیچکس نمیتونه و نباید به شما تضمین صد در صد بده که برای یک مدل خاص هیچ مشکلی پیش نمیاد .
با توجه به اینکه یکترابایتی میخواهید پیشنهاد میکنم که انواع پرتابل بخرید . اگر اصرار به خرید مدلهای آداپتوری دارید توصیه میکنم که حداقل حجم انتخابی 2TB باشه . اکثر مدلهای پرتابل 5400rpm هستند و در نتیجه اختلاف سرعت بین آنها خیلی متفاوت نیست . ولی در مورد مدلهای آداپتوری Seagate Backup plus و یا Seagate expansion سزعت خیلی خوبی دارند .
دوستان هارد اکسترنال 2 ترا چی بخرم؟ وسترن میخواستم بگیرم که یکی از بچه ها خوب در نیومده براش برای همین مردد شدم
ata.royalfalcon
15-12-2013, 21:30
دوستان هارد اکسترنال 2 ترا چی بخرم؟ وسترن میخواستم بگیرم که یکی از بچه ها خوب در نیومده براش برای همین مردد شدم
در بازار هاردهای اکسترنال آداپتوری بیشتر وسترن و سیگیت هست . اگر وسترن انتخاب نمیکنید پس میتونید سیگیت (مثل Backup plus یا expansion) انتخاب کنید.
در بازار هاردهای اکسترنال آداپتوری بیشتر وسترن و سیگیت هست . اگر وسترن انتخاب نمیکنید پس میتونید سیگیت (مثل Backup plus یا expansion) انتخاب کنید.
شما کدوم برند رو پیشنهاد میدید؟برای آرشیو فیلم و ویدئو های آموزش میخوام
Guidance
16-12-2013, 14:18
سلام .
با توجه به اینکه میفرمایید اطلاعات برای شما خیلی مهمه پس اکیداً توصیه میکنم که که دو یا حتی چند هارد بخرید و اطلاعات را بطور جداگانه روی آنها ذخیره کنید . هیچکس نمیتونه و نباید به شما تضمین صد در صد بده که برای یک مدل خاص هیچ مشکلی پیش نمیاد .
با توجه به اینکه یکترابایتی میخواهید پیشنهاد میکنم که انواع پرتابل بخرید . اگر اصرار به خرید مدلهای آداپتوری دارید توصیه میکنم که حداقل حجم انتخابی 2TB باشه . اکثر مدلهای پرتابل 5400rpm هستند و در نتیجه اختلاف سرعت بین آنها خیلی متفاوت نیست . ولی در مورد مدلهای آداپتوری Seagate Backup plus و یا Seagate expansion سزعت خیلی خوبی دارند .
من خیلی اصراری برای پرتابل بودن یا نبودنشون ندارم فقط میخوام یه هارد خوب از هر نظر باشه. میشه چند مدل هم پرتابل معرفی کنید به ترتیب اولویت.
ممنون از راهنمایی هاتون.
Mehrdad092000
19-12-2013, 11:07
سلام دوستان
من ميخواستم يه هارد بگيرم براي نصب ويندوز
ميخوام سرعتش و عمرش بالا باشه ! بودجمم تا ٢٠٠ اينا
اول ميخواستم اس اس دي بگيرم اما بخاطر حجم كمش بخيال شدم فعلا
چي خوبه؟ سيگيت خوبه؟!
Sent from my iPod touch using Tapatalk
ata.royalfalcon
19-12-2013, 13:03
سلام دوستان
من ميخواستم يه هارد بگيرم براي نصب ويندوز
ميخوام سرعتش و عمرش بالا باشه ! بودجمم تا ٢٠٠ اينا
اول ميخواستم اس اس دي بگيرم اما بخاطر حجم كمش بخيال شدم فعلا
چي خوبه؟ سيگيت خوبه؟!
سلام .
میتونید سیگیت یکترابایتی با مدل نامبر ST1000DM003 بخرید .
شما کدوم برند رو پیشنهاد میدید؟برای آرشیو فیلم و ویدئو های آموزش میخوام
دوست من کمی راهنمایی میکنی؟
ata.royalfalcon
19-12-2013, 13:52
دوست من کمی راهنمایی میکنی؟
دوست گرامی ، برای آرشیو فیلم و موارد دیگر هر دو برند مدلهای مناسبی دارند و خیلی هم فرق نمیکنه که کدام مدل را انتخاب کنید . در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چند نمونه از تفاوتهای هارد اکسترنال سیگیت و وسترن را توضیح دادم ، با توجه به امکانات و خصوصاتی که دارند میتونید یکی را انتخاب کنید (البته سروری که عکسها آپلود شده بود به مشکل برخورد) .
مشکلی که برای هارد اکسترنال وسترن دوست شما پیش آمده قابل تعمیم به سایر نیست . خرابی علتهای مختلفی داره و بیشتر ناشی از سهل انگاری کاربر هست .
Mehrdad092000
19-12-2013, 14:37
سلام .
میتونید سیگیت یکترابایتی با مدل نامبر ST1000DM003 بخرید .
ممنون
سرعتش خوبه؟!يكم اطلاعات بديد
گارانتياش چند مدته؟سازگار داره؟
عمرش خوبه؟!
من از هارد خيلي ضضر ديدم !
توشيبا چطوره؟برند هاي ديگهوچي؟!
ما که فروشنده هستیم میبینیم که توشیبا خیلی خرابی داره سمتش نرو
Mehrdad092000
19-12-2013, 15:30
ما که فروشنده هستیم میبینیم که توشیبا خیلی خرابی داره سمتش نرو
منم از ويترن خوشم نمياد توي همراهتش خرابي زياد داشت
داخلشيم دارم ارور افتاده اما مار ميكنه
سيگيت چطوره
ata.royalfalcon
19-12-2013, 18:26
ممنون
سرعتش خوبه؟!يكم اطلاعات بديد
گارانتياش چند مدته؟سازگار داره؟
عمرش خوبه؟!
من از هارد خيلي ضضر ديدم !
توشيبا چطوره؟برند هاي ديگهوچي؟!
1. سرعت این مدل برای کارهای عادی مناسب هست .
2. عمر مفید هارد دیسک بیشتر از هر چیزی به نحوه نگهداری بستگی دارد . پاور مناسب ، کولینگ مناسب ، کیس بدون لرزش و ... همگی در عمر مفید موثر هست .
دوست گرامی ، برای آرشیو فیلم و موارد دیگر هر دو برند مدلهای مناسبی دارند و خیلی هم فرق نمیکنه که کدام مدل را انتخاب کنید . در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چند نمونه از تفاوتهای هارد اکسترنال سیگیت و وسترن را توضیح دادم ، با توجه به امکانات و خصوصاتی که دارند میتونید یکی را انتخاب کنید (البته سروری که عکسها آپلود شده بود به مشکل برخورد) .
مشکلی که برای هارد اکسترنال وسترن دوست شما پیش آمده قابل تعمیم به سایر نیست . خرابی علتهای مختلفی داره و بیشتر ناشی از سهل انگاری کاربر هست .
اوکی ممنون از لطفتون...پس اگر بخوام وسترن بخرم مدلش my book essential هستش؟یعنی رنگ مشکی این برند رو درسته؟
ata.royalfalcon
19-12-2013, 19:17
اوکی ممنون از لطفتون...پس اگر بخوام وسترن بخرم مدلش my book essential هستش؟یعنی رنگ مشکی این برند رو درسته؟
مدلهای جدید پسوند essential را دیگه ندارند (فقط my book) . مشکی رنگ هم هستند . البته رنگهای سفید/نقره ای هم موجوده که در واقع مربوط به مدلهای mac هستند و گرانتر .
برای اطلاع بیشتر میتونید مدلهایی که برای mac هستند را از لینک زیر ببینید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدلهای معمولی که بصورت NTFS فرمت شده اند .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mehrdad092000
20-12-2013, 15:30
1. سرعت این مدل برای کارهای عادی مناسب هست .
2. عمر مفید هارد دیسک بیشتر از هر چیزی به نحوه نگهداری بستگی دارد . پاور مناسب ، کولینگ مناسب ، کیس بدون لرزش و ... همگی در عمر مفید موثر هست .
ممنون
ميخوام سيستم جمع كنم دوباره
پس ميگي عمر hddبيشتر ازssdهستش؟!
تا ٢٠٠ ميخام.ساتا٢ياساتا٣؟
ata.royalfalcon
20-12-2013, 15:51
ممنون
ميخوام سيستم جمع كنم دوباره
پس ميگي عمر hddبيشتر ازssdهستش؟!
تا ٢٠٠ ميخام.ساتا٢ياساتا٣؟
مدلی که پیشنهاد شده SATAIII هست و قابلیت نصب بر روی مادربردهایی که SATAII یا SATAIII هستند را دارد . قیمتش هم در همین حدود هست .
Mehrdad092000
21-12-2013, 03:26
مدلی که پیشنهاد شده SATAIII هست و قابلیت نصب بر روی مادربردهایی که SATAII یا SATAIII هستند را دارد . قیمتش هم در همین حدود هست .
ممنون پس همين خوبه
احتمالا خرابيه هاردام از پاورم بوده ! نميدونم .بيخيال sssشدم همين ١ترا ميگيرماين سيگيت و وسترن بلو كدوم بهتره؟!
راستي مين جزيد هم كه ميگيرم ساتا ٣ً داره احتمالا چقدر سرعت ٣و ٢فرق داره؟!
ata.royalfalcon
21-12-2013, 07:49
ممنون پس همين خوبه
احتمالا خرابيه هاردام از پاورم بوده ! نميدونم .بيخيال sssشدم همين ١ترا ميگيرماين سيگيت و وسترن بلو كدوم بهتره؟!
راستي مين جزيد هم كه ميگيرم ساتا ٣ً داره احتمالا چقدر سرعت ٣و ٢فرق داره؟!
در مورد سوال آخر ، سرعت اكثر هارد ديسكها در حدي هست كه حتي SATAII هم كفايت ميكند . مثلاً همين مدلي كه پيشنهاد شده max transfer rate در حدود 210MB/s هست در صورتيكه حداكثر پهناي باند اينترفيس SATAII در حدود 300MB/s هست . دقت كنيد كه عدد 210MB/s در بهترين شرايط بدست ميآيد مثلاً فقط read بر روي بيرونيترين تركهاي پلاتر .
عطا جان این سیگیت بکاپ پلاس که مدل های متفاوت نداره ؟ یعنی مثل اینترنال ها که st1000dm003 بهتره ؟
اگه داره کدومش بهتره ؟
Mehrdad092000
21-12-2013, 17:18
در مورد سوال آخر ، سرعت اكثر هارد ديسكها در حدي هست كه حتي SATAII هم كفايت ميكند . مثلاً همين مدلي كه پيشنهاد شده max transfer rate در حدود 210MB/s هست در صورتيكه حداكثر پهناي باند اينترفيس SATAII در حدود 300MB/s هست . دقت كنيد كه عدد 210MB/s در بهترين شرايط بدست ميآيد مثلاً فقط read بر روي بيرونيترين تركهاي پلاتر .
پس رسما به هيچ دردي نميخوره ساتا ٣نه؟!
اين سيگيت نميدوني چقدر گارانتي داره؟
جواب نداديت وسترن بلو يا اين؟!
راستي براي هارد نياز هست فن بگيرم؟!
ata.royalfalcon
21-12-2013, 18:21
عطا جان این سیگیت بکاپ پلاس که مدل های متفاوت نداره ؟ یعنی مثل اینترنال ها که st1000dm003 بهتره ؟
اگه داره کدومش بهتره ؟
کلاً سه مدل هست که تفاوتهایی در نوع اینترفیس ، رنگ بدنه و ... دارند . نمیشه گفت کدام بهترین هست ، هر کاربر با توجه به نیازهایی که داره انتخاب میکنه (بیشتر از لحاظ نوع اینترفیس) .
Backup Plus for Mac desktop Thunderbolt
Backup Plus for Mac desktop
Backup Plus Desktop
پس رسما به هيچ دردي نميخوره ساتا ٣نه؟!
اين سيگيت نميدوني چقدر گارانتي داره؟
جواب نداديت وسترن بلو يا اين؟!
راستي براي هارد نياز هست فن بگيرم؟!
SATAIII بیشتر مناسب برای SSD درایوها هست . اگر برای هارد یک فن هم نصب کنید خیلی خوب هست ولی باید هر چندوقت یکبار هارد را گردگیری کنید.
اگر WD Blue میخواهید انتخاب کنید که توصیه میشه مدل نامبر WD10EZEX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پیدا کنید ولی با این حال سیگیت از لحاظ Sequential transfer rate پرسرعت تر هست .
سلام
دوستان من میخوام هارد اکسترنال بخرم، اما متاسفانه نمیدونم چه برندی بهتره
تو دی جی، چند مدل دیدم، اما بین seagate و SP شک دارم
نظرتون چیه؟
برند بهتری هم اگر هست معرفی کنید
از نظر کیفیت ساخت خوب باشه و مشکل پیدا نکنه دیگه
کلا آدم مراقبی هستم نسبت به وسایل، اهل ضربه زدن و این ها نیستم اما میخوام جنس مرغوب رو تهیه کنم دیگه
تو پی سی مگازین، seagate بین 5 تا تاپ ترین، رتبه اول رو داشت،
اما تو فروم یه ایرونی خوندم که بعضی گفتن اصلا خوب نیست
ممنون میشم از دوستان صاحب نظر و با تجربه که راهنماییم کنید
ata.royalfalcon
21-12-2013, 22:50
سلام
دوستان من میخوام هارد اکسترنال بخرم، اما متاسفانه نمیدونم چه برندی بهتره
تو دی جی، چند مدل دیدم، اما بین seagate و SP شک دارم
نظرتون چیه؟
برند بهتری هم اگر هست معرفی کنید
از نظر کیفیت ساخت خوب باشه و مشکل پیدا نکنه دیگه
کلا آدم مراقبی هستم نسبت به وسایل، اهل ضربه زدن و این ها نیستم اما میخوام جنس مرغوب رو تهیه کنم دیگه
تو پی سی مگازین، seagate بین 5 تا تاپ ترین، رتبه اول رو داشت،
ممنون میشم از دوستان صاحب نظر و با تجربه که راهنماییم کنید
سلام .
از بین دو برندی که نام بردید ، من پیشنهاد میکنم که سیگیت (expansion و یا Backup plus) را انتخاب کنید .
بنده هم هارد اکسترنال سیگیت (پرتابل) دارم و هم هارد اکسترنال وسترن (آداپتوری) و کاملاً راضی هستم . بیشتر مشکلاتی که پیش میاد ناشی از سهل انگاری خود کاربر هست و درصد کمی به خاطر بدشانسی . با گارانتی معتبر بخرید و با دقت استفاده کنید تا مشکلی پیش نیاد .
سلام .
از بین دو برندی که نام بردید ، من پیشنهاد میکنم که سیگیت (expansion و یا Backup plus) را انتخاب کنید .
مرسی دوست من
حالا کلا در نظر بگیریم چی؟ (lیعنی محدود نکنم بین این دو برند)، از بین برندهایی که واسه هارد اکسترنال در حال حاضر مطرح هستند، باز هم seagate بهتره به نظرتون؟
با گارانتی معتبر بخرید و با دقت استفاده کنید تا مشکلی پیش نیاد .
گارانتی معتبر واسه seagate، سازگار هست؟ چیزی که دی جی گذاشته دو سال گارانتی ار این شرکت هست. اما نمیدونم گارانتی رسمیش هست یا نه.
ata.royalfalcon
22-12-2013, 23:54
مرسی دوست من
حالا کلا در نظر بگیریم چی؟ (lیعنی محدود نکنم بین این دو برند)، از بین برندهایی که واسه هارد اکسترنال در حال حاضر مطرح هستند، باز هم seagate بهتره به نظرتون؟
گارانتی معتبر واسه seagate، سازگار هست؟ چیزی که دی جی گذاشته دو سال گارانتی ار این شرکت هست. اما نمیدونم گارانتی رسمیش هست یا نه.
بغیر از سیگیت میتونید از مدلهای وسترن هم انتخاب کنید .
در مورد سوال آخر اگر گارانتی سازگار باشه ؛ به همراه هارد یه کارتی که شماره سریال هارد روی آن چاپ شده باید موجود باشه .
Bahman No1
23-12-2013, 01:58
سلام
آقا من یه هارد مقاوم در برابر ضربه میخوام به خاطر شرایط کاریم و جاهایی که میرم... تا حالا دو تا وسترن My Passport از دست دادم به خاطر زمین خوردن و اینجور چیزا... چه مدلهایی به نظرتون این ویژگی رو داره؟ بازم تاکید میکنم مقاوم بودنش در برابر ضربه خیلی برام مهمه... یکی از هاردام از فاصله نیم متری ازدستم افتاد و بعد از اون دیگه درست کار نکرد تا چند روز پیش که رسما تعطیل شد
ممنون
ata.royalfalcon
23-12-2013, 09:49
سلام
آقا من یه هارد مقاوم در برابر ضربه میخوام به خاطر شرایط کاریم و جاهایی که میرم... تا حالا دو تا وسترن My Passport از دست دادم به خاطر زمین خوردن و اینجور چیزا... چه مدلهایی به نظرتون این ویژگی رو داره؟ بازم تاکید میکنم مقاوم بودنش در برابر ضربه خیلی برام مهمه... یکی از هاردام از فاصله نیم متری ازدستم افتاد و بعد از اون دیگه درست کار نکرد تا چند روز پیش که رسما تعطیل شد
ممنون
سلام .
موقع حمل و نقل حتماً باید داخل کیف مناسبی گذاشت . به هر حال مدلهایی که باکس مقاوم در برابر ضربه داشته باشند زیاد هست ، بعنوان مثال از برند ADATA مدلهایی مثل HD710 و یا SH14 . از برند Silicon power هم مدلهایی مثل Armor a30 و یا Armor a80 قابل انتخاب هست .
Bahman No1
24-12-2013, 11:53
ممنونم. از بین این 4 مدل که معرفی کردید کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید؟ نظرتون در مورد A30 سیلیکون پاور چیه؟
ata.royalfalcon
24-12-2013, 12:38
ممنونم. از بین این 4 مدل که معرفی کردید کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید؟ نظرتون در مورد A30 سیلیکون پاور چیه؟
البته لازم هست گفته بشه كه گرچه اين مدلها باكسهاي مقاومي دارند و هارد هم توسط ضربه گيرهاي لاستيكي سيليكوني محافظت ميشوند اما احتمال آسيب ديدن هارد بر اثر ضربه و سقوط به صفر نميرسه مخصوصاً وقتيكه هارد روشن باشه . ميتونيد همين مدل a30 را انتخاب كنيد ولي بنظرم زيادي روش تبليغ شده وگرنه در مقايسه با ساير مدلها خيلي فرق نميكنه .
alijigari
26-12-2013, 15:54
بین ssd های زیر کدوم پیشنهاد میکنید ؟
Samsung 840 Pro
Samsung 840 Evo
Mehrdad092000
29-12-2013, 21:48
سلام دوستان اين هارد سيگيت ١ترا گرفتم با قيمت ١٩٠ گرونه؟!
اما گارانتيش الماس گفت سازگار نداشت :(
ata.royalfalcon
29-12-2013, 21:56
سلام دوستان اين هارد سيگيت ١ترا گرفتم با قيمت ١٩٠ گرونه؟!
اما گارانتيش الماس گفت سازگار نداشت :(
سلام .
قیمتها در همین حدود هست . گران نخریدید .
Mehrdad092000
30-12-2013, 01:35
سلام .
قیمتها در همین حدود هست . گران نخریدید .
مرسي ممنون
اما يه سوال اين الماس چجوريه؟!
happyfeat
30-12-2013, 09:44
سلام دوستان
من قصد خرید هارد 2 ترا دارم . بین مدل های اینترنال بین سیگیت و هیتاچی کدوم بهتره انتخاب کنم ؟؟ اگه مدل خاصی داره بفرمایید که هنگام خرید توجه کنم. در ضمن فرق مدل های 7200.12 و 7200.14 هارد های اینترنال سیگیت چی هست
اگه خودتون هم برند و مدل خاصی مد نظرتون هست که کارایی بهتری داره معرفی کنید ممنون میشم !!!
در بین مدل های 2 ترا اکسترنال کدوم بهتره ؟؟! من خودم قبلا وسترن 250 گیگ داشتم راضی بودم. الان نمی دونم چه برندی و چه مدلی خوبه اگه در این مورد هم راهنمایی بفرمایید ممنون میشم:n16::n16::n16:
سلام ata.royalfalcon
این فرمت جدید هارد وسترن چیه ؟
آیا وسترن نرم افزاری داره که بشه با اون سایرهاردها را فرمت کرد تا حجم بیشتری داشته باشیم؟
بک آپ پلاس ۲تراش هم هست؟( مدل پرتابل بدون آداپتور منظورمه)
اگه بخوام یه هارد پرتابل را بصورت اینترنال استفاده کنم امکانش هست
ata.royalfalcon
30-12-2013, 11:58
سلام دوستان
من قصد خرید هارد 2 ترا دارم . بین مدل های اینترنال بین سیگیت و هیتاچی کدوم بهتره انتخاب کنم ؟؟ اگه مدل خاصی داره بفرمایید که هنگام خرید توجه کنم. در ضمن فرق مدل های 7200.12 و 7200.14 هارد های اینترنال سیگیت چی هست
اگه خودتون هم برند و مدل خاصی مد نظرتون هست که کارایی بهتری داره معرفی کنید ممنون میشم !!!
در بین مدل های 2 ترا اکسترنال کدوم بهتره ؟؟! من خودم قبلا وسترن 250 گیگ داشتم راضی بودم. الان نمی دونم چه برندی و چه مدلی خوبه اگه در این مورد هم راهنمایی بفرمایید ممنون میشم:n16::n16::n16:
سلام .
من قصد خرید هارد 2 ترا دارم . بین مدل های اینترنال بین سیگیت و هیتاچی کدوم بهتره انتخاب کنم ؟؟
پيشنهاد ميكنم سيگيت را انتخاب كنيد .
اگه مدل خاصی داره بفرمایید که هنگام خرید توجه کنم.
مدل نامبر ST2000DM001 را خريداري كنيد .
در ضمن فرق مدل های 7200.12 و 7200.14 هارد های اینترنال سیگیت چی هست
تفاوتهاي زيادي وجود دارد . بعنوان مثال سري 7200.14 از پلاتر با چگالي بيشتر استفاده ميكنند كه در نتيجه تعداد پلاترهاي كمتري خواهند داشت . اصولاً هر چه چگالي پلاترها بيشتر باشد سرعت و كارايي هارد بيشتر ميشود مخصوصاً از لحاظ sequential transfer rate . تفاوت در Cache و اينترفيس و ...
دقت كنيد كه در سري 7200.12 مدل دوترابايتي وجود ندارد .
اگر بودجه كافي داريد ميتونيد WD Black انتخاب كنيد در غير اينصورت مدل معرفي شده مورد مناسبي هست .
در بین مدل های 2 ترا اکسترنال کدوم بهتره ؟؟! من خودم قبلا وسترن 250 گیگ داشتم راضی بودم. الان نمی دونم چه برندی و چه مدلی خوبه اگه در این مورد هم راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
در بازار ، هارد اكسترنال پرتابل دوترابايتي بيشتر از برند وسترن هست و ميتونيد يكي از مدلهاي WD elements يا WD my passport و يا از مدلهاي ultra را بخريد .
سلام ata.royalfalcon
آیا وسترن نرم افزاری داره که بشه با اون سایرهاردها را فرمت کرد تا حجم بیشتری داشته باشیم؟
سلام .
فكر كنم منظور شما اين باشه كه در مدلهاي جديد به جاي سكتورهاي 512 بايتي از سكتورهاي 4096 بايتي استفاده شده . در اينصورت نرم افزاري وجود ندارد كه چنين كاري انجام دهد و كاربر عادي نميتواند چنين كاري انجام دهد . سكتور بندي هاردها فقط در كارخانه سازنده و طي فرايند low level format انجام ميشود .
فعلاً ساخته نشده .
در مدلهاي Backup plus با جدا كردن كارتريج ميتونيد اينكار را انجام بديد . ولي بايد قسمتي از كانكتور هاي sata و برق را ببريد (توضيحات بيشتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . ضمناً اگر مادربرد از ahci ساپورت نكنه حتماً قبل از متصل كردن به مادربرد سيستم را خاموش كنيد .
Mehrdad092000
30-12-2013, 14:50
عطاجان هارد سيگيت اورد اما ١سال گارانتيه ويستاس
چيكار كنم بگيرمش؟!
براي سارگار ٢ساله؟!
اين تا ٢٠١٤.١١.٦ وقت داره
سلام.خسته نباشید.
می خواستم یه هارد 2 ترابایت اینترنال بگیرم.چه مارکی , چه مدلی خوبه ؟!
الان خودتون چی پیشنهاد میدید ؟
برای نصب ویندوز و بازی نمیخوام.... اون رو روی یه هاردی که الان دارم انجام میدم.
نظرتون چیه ؟! تا 250 - 260 هم اوکی هست.
ata.royalfalcon
30-12-2013, 19:04
سلام.خسته نباشید.
می خواستم یه هارد 2 ترابایت اینترنال بگیرم.چه مارکی , چه مدلی خوبه ؟!
الان خودتون چی پیشنهاد میدید ؟
برای نصب ویندوز و بازی نمیخوام.... اون رو روی یه هاردی که الان دارم انجام میدم.
نظرتون چیه ؟! تا 250 - 260 هم اوکی هست.
سلام .
اگر برای آرشیو دیتا میخواهید بنظرم WD Green گزینه مناسبی هست .
دو مدل WD Green دوترابایتی موجود هست . سعی کنید که WD20EZRX را پیدا کنید چون در مقایسه با مدل WD20EARX سرعت بیشتری دارد . بعنوان مثال ماکزیمم Data transfer rate در مدل WD20EZRX حدود 147MB/s و در مدل WD20EARX حدود 110MB/s هست .
سلام .
اگر برای آرشیو دیتا میخواهید بنظرم WD Green گزینه مناسبی هست .
دو مدل WD Green دوترابایتی موجود هست . سعی کنید که WD20EZRX را پیدا کنید چون در مقایسه با مدل WD20EARX سرعت بیشتری دارد . بعنوان مثال ماکزیمم Data transfer rate در مدل WD20EZRX حدود 147MB/s و در مدل WD20EARX حدود 110MB/s هست .
برای ذخیره هست برای ریختن و پاک کردن و ریختن و پاک کردن هم هست ...
عمرشون اینا که فرمودید خوبه ؟! درصد هرابی توی این نوع چقدره ؟!
تشکر.
ata.royalfalcon
30-12-2013, 19:51
برای ذخیره هست برای ریختن و پاک کردن و ریختن و پاک کردن هم هست ...
عمرشون اینا که فرمودید خوبه ؟! درصد هرابی توی این نوع چقدره ؟!
تشکر.
مدلی معرفی شده گرچه سرعت بالایی نداره ولی کاملاً مناسب برای ذخیره کردن و آرشیو دیتا هست . مشکلی با ذخیره و حذف کردن چندین باره دیتا هم ندارد .
این مدل کیفیت مناسبی دارد ، عمر مفید هارد دیسک تاحد زیادی بستگی به نحوه استفاده و نگهداری از آن دارد . پاور مناسب ، کنترل دمای هارد ، ثابت و بدون لرزش بودن کیس ، خودداری از قطع ناگهانی برق و یا ریسیت کردن سیستم (تا حد امکان) ، لمس نکردن pcb (برد سبز رنگ پشت هارد) قبل از تخلیه بار الکتریکی در هنگام نصب و موارد دیگر در کاهش احتمال خرابی هارد موثر هست .
در مدلهاي Backup plus با جدا كردن كارتريج ميتونيد اينكار را انجام بديد . ولي بايد قسمتي از كانكتور هاي sata و برق را ببريد (توضيحات بيشتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . ضمناً اگر مادربرد از ahci ساپورت نكنه حتماً قبل از متصل كردن به مادربرد سيستم را خاموش كنيد .
.
با این وضعیت دوباره به حالت اول برنمیگرده یعنی نمیشه بصورت پرتابل وصل بشه؟
دلیل اینکه سیگیت را میخام استفاده کنم اینه که اگه یه زمانی به هارد پرتابل بیشتر از ۱ گیگ نیاز داشتم و خواستم بخرم حداقل بتونم این سیگیت را اینترنال استفاده کنم و الکی رو دستم نمونه
این سیگیت میتونه جای یه هارد اینترنالو برام بگیره؟
راستی اگه فرضا وسترن گرفتم میشه با تبدیل بصورت اینترنال استفاده کرد؟ از سرعتش کم نمیشه؟
سوال بعدی اینکه تو مدلهای اینترنال و اکسترنال کدوم مدلها با این فرمت جدید عرضه میشند؟
(ضخامت زیاد ۲۱ میلی هارد پرتابل ۲ترا بنظر شما زیاد نیست؟)
ata.royalfalcon
30-12-2013, 23:23
دلیل اینکه سیگیت را میخام استفاده کنم اینه که اگه یه زمانی به هارد پرتابل بیشتر از ۱ گیگ نیاز داشتم و خواستم بخرم حداقل بتونم این سیگیت را اینترنال استفاده کنم و الکی رو دستم نمونه
راستی اگه فرضا وسترن گرفتم میشه با تبدیل بصورت اینترنال استفاده کرد؟ از سرعتش کم نمیشه؟
سوال بعدی اینکه تو مدلهای اینترنال و اکسترنال کدوم مدلها با این فرمت جدید عرضه میشند؟
(ضخامت زیاد ۲۱ میلی هارد پرتابل ۲ترا بنظر شما زیاد نیست؟)
قسمت انتهایی هاردهای اکسترنال Backup plus قابل جدا شدن و نصب مجدد هست (عکسهای زیر) و در نتیجه مشکلی نخواهید داشت و میتونید دوباره به حالت اول برگردونید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این سیگیت میتونه جای یه هارد اینترنالو برام بگیره؟
میتونه جای هارد اینترنال را بگیره . اگر مجبور بودید که بعنوان هارد اینترنال سیستم استفاده کنید پیشنهاد میکنم هارد را از باکس خارج کنید و با استفاده از تبدیلهای 2.5 اینچی به 3.5 اینچی در محفظه هارد کیس نصب کنید تا در زمانیکه روشن هست هارد ثابت باشد و صدمه ای وارد نشود .
از آنجایی در مدلهای پرتابل وسترن ، هاردهای بکار رفته sata ندارند نمیتونید مثل هاردهای اینترنال به مادربرد متصل کنید . من تابحال تبدیل usb به sata ندیدم . بیشتر نبدیل sata به usb دیدم .
باید دیتاشیت مدلها را بررسی کرد . البته در مورد هارد اکسترنال ابتدا باید نوع و مدل هارد اینترنال بکار رفته را مشخص و سپس دیتاشیت را بررسی کرد.
ضخامت زیاد ۲۱ میلی هارد پرتابل ۲ترا بنظر شما زیاد نیست؟
بستگی به سلیقه اشخاص داره ممکنه برای بعضی ها ضخامت زیاد مسئله مهمی باشه . دو ترابایتی های اسلیم 18 میلیمتر ضخامت دارند (البته شاید در بازار پیدا نشود) .
این مدل WD green که فرمودید گارانتی اصلیش چیه ؟!
موقع نصب هارد به چه چیزایی توجه کنم ؟ توی کیس خاک زیاده مشکلی نداره ؟!
بعد از نصب ویندوز نمیخواد عوض کنم ؟!
یه وسال دیگه که باید توی تاپیک بقل بپرسم ولی اینجا میپرسم : نظرتون در مورد WD MY BOOK 2 ترا چیه ؟!
این بهتره یا WD green ؟
بعد یه چیزی ساتا 2 و 3 مشکلی پیش نمیاره ؟!
الان این مدل WD20EZRX روی مارد بورد من gygabyte ep45-ud3r جواب میده ؟!
Mehrdad092000
31-12-2013, 03:08
عطا جان جواب ميدي
ata.royalfalcon
31-12-2013, 10:16
این مدل WD green که فرمودید گارانتی اصلیش چیه ؟!
موقع نصب هارد به چه چیزایی توجه کنم ؟ توی کیس خاک زیاده مشکلی نداره ؟!
یه وسال دیگه که باید توی تاپیک بقل بپرسم ولی اینجا میپرسم : نظرتون در مورد WD MY BOOK 2 ترا چیه ؟!
این بهتره یا WD green ؟
موقع نصب هارد به چه چیزایی توجه کنم ؟
توی کیس خاک زیاده مشکلی نداره ؟!
حتماً با blower (دمنده) خاک گیری کنید . گرد و خاک زیاد مثل یک پتو مانع از تهویه مناسب اجزاء میشود .
نیازی به نصب مجدد ویندوز نیست .
این بهتره یا WD green ؟
دقت کنید که هارد بکار رفته در WD my book در واقع همین WD Green هست . هارد اکسترنال و اینترنال برای کاربردهای متفاوتی ساخته میشوند . اگر میخواهید به اطلاعات دسترسی دائمی داشته باشید (در زمانیکه سیستم روشن هست) پس هارد اینترنال بخرید . معمولاً هاردهای اینترنال امنیت بیشتری دارند چون در جای مناسبی نصب میشوند و کمتر در معرض ضربه و شوک هستند .
هاردهای SATAIII قابل نصب بر روی مادربردهایی که SATAII هستند دارد .
میگم همین سری Wd مدل black ش بهتره یا Green ?
این مدل cavier چیه اینقدر گرونه !
ata.royalfalcon
31-12-2013, 18:13
میگم همین سری Wd مدل black ش بهتره یا Green ?
این مدل cavier چیه اینقدر گرونه !
خب WD Black به خاطر سرعت بیشتری که داره بهتر هست ولی قیمت بالاتری هم داره . بنظر من با توجه به اینکه برای آرشیو دیتا میخواهید همین WD Green کفایت میکنه .
bahamestan
01-01-2014, 03:41
سلام.
بینِ دو مدل هاردِ سیگیت با سریالهایِ STBD3000100 و ST3000DM001 و مشخصاتِ تقریباً مشابه، تفاوتِ Typical Weight شون چیه؟ این تفاوت رو مدلهایِ ۱ ترابایتیِ 7200.12 و 7200.14 هم دارند، به علاوهیِ تفاوتِ تغذیهشون. مدلِ اخیر (با 6.19W و 8.0W) کمتر از مدلِ سابق (با 9.4W >) مصرف.
اینها تأثیري در انتخاب برایِ خرید داره؟
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mehrdad092000
01-01-2014, 03:49
اقا عطا پست هاي مارو نميديني يا دوست نداري جواب بدي ؟!
توضيح ميزي راجبه سوال قبليام
و يه سوال زيگه ميگن كه باراكودا زود خراب ميشه راسته؟!
ata.royalfalcon
01-01-2014, 09:31
اقا عطا پست هاي مارو نميديني يا دوست نداري جواب بدي ؟!
توضيح ميزي راجبه سوال قبليام
و يه سوال زيگه ميگن كه باراكودا زود خراب ميشه راسته؟!
برادر ؛ اگر جواب سوالي را بدونم حتماً جواب ميدم :n01: .
از مدت دقيق گارانتي سازگار اطلاعي ندارم ولي هارد اكسترنالي چهارترابايتي كه چند وقت پيش خريدم دوسال گارانتي سازگار داشته . نميدونم براي هارد اينترنال (از برندهاي ديگه) هم همينطور هست يا خير !
در مورد سوال آخر ، علم غيب داريد كه بدونيد خرابي به چه علتي بوده ؟ پاور سيستم در چه شرايط بوده ؟ نحوه نگهداري و مراقبت از هارد ؟ اصولاً هر چه تعداد توليد يك مدل خاص بيشتر باشه احتمال اينكه موارد بيشتري به مشكل بر خورند بيشتر خواهد بود . با كلي گويي به نتيجه نميرسيد !
ata.royalfalcon
01-01-2014, 11:09
سلام.
بینِ دو مدل هاردِ سیگیت با سریالهایِ STBD3000100 و ST3000DM001 و مشخصاتِ تقریباً مشابه، تفاوتِ Typical Weight شون چیه؟ این تفاوت رو مدلهایِ ۱ ترابایتیِ 7200.12 و 7200.14 هم دارند، به علاوهیِ تفاوتِ تغذیهشون. مدلِ اخیر (با 6.19W و 8.0W) کمتر از مدلِ سابق (با 9.4W >) مصرف.
اینها تأثیري در انتخاب برایِ خرید داره؟
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام .
اساساً فرقي بين دو هارد STBD3000100 و ST3000DM001 وجود نداره به جز اينكه مدل ST3000DM001 فقط در داخل يك نايلون آنتي استاتيك فروخته ميشه . ولي مدل STBD3000100 بصورت پكيج فروخته ميشه كه شامل كابل ، تبديل (power adapter) ، چند عدد پيچ و CD نرم افزار و دفترچه راهنما هست .
سلام
میشه روی هارد اکسترنال ویندوز نصب کرد؟ اگه نه به چه دلیل
ناگفته نماند از ویندوز برای یک سیستم مشخص میخوام استفاده کنم. نمیخوام ویندوز پرتابل باشه چون ویندوز چنین قابلتی را بصورت کامل نداره
بعد این سرعت سیگیت بک آپ پلاس پرتابل ۷۲۰۰ هست ؟ و اینکه اتصال هارد سیگیت بک آپ پلاس پرتابل بصورت اینترنال به چه صورت است ساتا ۲ یا ۳؟
Guidance
01-01-2014, 12:22
سلام
ناگفته نماند از ویندوز برای یک سیستم مشخص میخوام استفاده کنم. نمیخوام ویندوز پرتابل باشه چون ویندوز چنین قابلتی را بصورت کامل نداره
؟
سلام. بله روی هارد اکسترنال هم میشه ویندوز نصب کرد و مشکلی نداره البتههمونطو که گفتید فقط برای یک سیستم.
ata.royalfalcon
01-01-2014, 12:47
سلام
بعد این سرعت سیگیت بک آپ پلاس پرتابل ۷۲۰۰ هست ؟ و اینکه اتصال هارد سیگیت بک آپ پلاس پرتابل بصورت اینترنال به چه صورت است ساتا ۲ یا ۳؟
سلام .
مدلهاي پرتابل بک آپ پلاس قطعاً 5400rpm هستند . در مدلهاي پرتابل با اطمينان صددرصد نميشه گفت كه چه نوع اينترفيسي دارند ولي اكثراً SATAII دارند . به هر حال لازم نيست خيلي درگير اين موضوع باشيد . پهناي باند اينترفيس SATAII حتي براي سريعترين هارد ديسكها هم كفايت ميكند .
ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز نظرتون در این باره چیه
−−−−−−−−−−−−−−−− −−−−−−−−−−−−−−−− −−−
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط yonsen [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
؟
سلام. بله روی هارد اکسترنال هم میشه ویندوز نصب کرد و مشکلی نداره البتههمونطو که گفتید فقط برای یک سیستم.
پس با این وجود دیگه نیازی به باز کردن سیگیت بک آپ پلاس پرتابل(یا هر هارد پرتابل ) نیست درسته ؟
یه هارد پرتابل بگیرم حالا یا بک آپ پلاس یا وسترن المنت بعد دو پارتیشن درست کنم .یکی برا سیستم عامل و یکی برای آرشیو . میشه؟؟؟
در این حالت مشکلی بوجود نمیاد مثل سرعت و ..
از عمر هارد پرتابل کم نمیشه ؟ چون شنیدم اگه روی فلش خیلی نوشته بشه عمرش کم میشه به همین خاطر فلش را نباید دیفرکت کرد . در مورد این موردی که می خوام استفاده کنم هم صدق میکنه؟
ata.royalfalcon
01-01-2014, 19:40
ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز نظرتون در این باره چیه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط yonsen [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
؟
پس با این وجود دیگه نیازی به باز کردن سیگیت بک آپ پلاس پرتابل(یا هر هارد پرتابل ) نیست درسته ؟
یه هارد پرتابل بگیرم حالا یا بک آپ پلاس یا وسترن المنت بعد دو پارتیشن درست کنم .یکی برا سیستم عامل و یکی برای آرشیو . میشه؟؟؟
از عمر هارد پرتابل کم نمیشه ؟ چون شنیدم اگه روی فلش خیلی نوشته بشه عمرش کم میشه به همین خاطر فلش را نباید دیفرکت کرد . در مورد این موردی که می خوام استفاده کنم هم صدق میکنه؟
همانطوریکه دوست عزیز گفتند میتونید روی هارد اکسترنالی که بصورت usb به سیستم متصل شده ویندوز نصب کنید مشروط بر اینکه مادربرد بوت از usb را ساپورت کند . اما اینکار قلق خاص خودشو داره و همراه با دردسرهایی هم هست . مثلاً در مرحله نصب win7 ، حتی هارد اکسترنال usb را شناسایی کند و شما آنرا برای نصب ویندوز انتخاب کنید ممکن هست که با پیغام زیر مواجه بشید . به هر حال برای این مشکل راه حلهای مختلفی موجود هست . مثلاً در این سایت (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) نحوه نصب win7 بر روی هارد اکسترنال را با عکس توضیح داده است .
در این روش ، نیازی به باز کردن باکس هارد اکسترنال نیست .
شما میتونید هارد را به چند پارتیشن تقسیم بندی کنید و فقط روی یکی از آنها ویندوز نصب کنید .
مشکلی پیش نمیاد ولی اگر سیستم شما قابلیت بوت از usb3 را نداشته باشد فرایند بوت سیستم میتواند بشدت کند شود .
بالاخره هارد دیسک مانند هر دستگاه دیگری عمر مشخصی دارند که هر چه بیشتر استفاده کنید زودتر مستهلک میشوند . ولی بر خلاف فلش مموری ها عمر طولانیتری دارند .
قبل از خرید پیشنهاد میکنم یکبار تست و امتحان کنید . مثلاً اگر فلش مموری پرحجم دارید تست و بررسی کنید که آیا این روش نصب ویندوز و سرعت آن راضی کننده هست یا خیر !
bahamestan
04-01-2014, 00:58
سلام .
اساساً فرقي بين دو هارد STBD3000100 و ST3000DM001 وجود نداره به جز اينكه مدل ST3000DM001 فقط در داخل يك نايلون آنتي استاتيك فروخته ميشه . ولي مدل STBD3000100 بصورت پكيج فروخته ميشه كه شامل كابل ، تبديل (power adapter) ، چند عدد پيچ و CD نرم افزار و دفترچه راهنما هست .
ممنون ام.
پس هاردِ اینترنال بهصورتِ بستهبندی هم در بازار هست؟ چهطور چنین وسیلهیِ حسّاسي فلّهای در یک لا نایلون عرضه میشه؟ یعنی تولیدکنندهها مصرفکننده رو شاملِ کاربرِ خونگی نمیدونن؟ بیشتر دیدم که فروشندهها از زمانِ آوردنِ هارد دیسک جلو مشتری، دیگه هیچ مسؤولیتي در قبالِ سلامتِ اون نمیپذیرن، حتّا پیش از فاکتور کردن.
ata.royalfalcon
04-01-2014, 11:30
ممنون ام.
پس هاردِ اینترنال بهصورتِ بستهبندی هم در بازار هست؟ چهطور چنین وسیلهیِ حسّاسي فلّهای در یک لا نایلون عرضه میشه؟ یعنی تولیدکنندهها مصرفکننده رو شاملِ کاربرِ خونگی نمیدونن؟ بیشتر دیدم که فروشندهها از زمانِ آوردنِ هارد دیسک جلو مشتری، دیگه هیچ مسؤولیتي در قبالِ سلامتِ اون نمیپذیرن، حتّا پیش از فاکتور کردن.
هاردهايي كه بصورت بسته بندي شده و همراه با لوازم (پكيج) هست اصولاً براي مصرف كنندگان نهايي هست . من فكر ميكنم هاردهايي كه بصورت چندتايي در داخل جعبه موجوده بيشتر براي كساني هستند كه ميخواهند روي يك سيستم نصب كنند (يعني سيستم آماده تحويل مشتري بدهند) يا اينكه جزء محصولات OEM هست و نبايد بصورت Retail وارد بازار فروش بشه ! به هر حال من تا به حال اين هاردها را بصورت پكيج در بازار (حداقل در بازار تهران) نديدم .
ببخشید من میخواستم برم همین مدل green رو بگیرم ولی توی 2 روز گذشته چن تا تاپیک زده شد از این هارد به شک افتادم...
میدونم که خرابی هارد ممکنه به هزار و یک دلیل باشه ولی حالا شما یه هارد اینترنال دیگه معرفی کنید برای آرشیو ...
اکسترنال هم بگید ... من هارد اکسترنال رو برای حمل و نقلش نمیخوام برای این میخوام که مدام مثل اینترنال به سیستم وصل نباشه
اندازش هم مهم نیست.میخوام فقط بزارم کنار سیستم باشه و هر از گاهی فایل هایی که دانلود میکنم بریزم داخلش.نگهداری فایل ها و وصل کردن به tv و ضبط کردن فیلم.چیزی روش نمیخوام نصب کنم....
به نظرتون این مورد خوبه :2TB 3.5" WD my book
این مدل برای وصل به سیستم یا tv نیاز به پاور جدا داره ؟!
این چه طوره ؟ 2TB 2.5" WD my passport
تشکر.
ata.royalfalcon
05-01-2014, 09:40
ببخشید من میخواستم برم همین مدل green رو بگیرم ولی توی 2 روز گذشته چن تا تاپیک زده شد از این هارد به شک افتادم...
میدونم که خرابی هارد ممکنه به هزار و یک دلیل باشه ولی حالا شما یه هارد اینترنال دیگه معرفی کنید برای آرشیو ...
اکسترنال هم بگید ... من هارد اکسترنال رو برای حمل و نقلش نمیخوام برای این میخوام که مدام مثل اینترنال به سیستم وصل نباشه
اندازش هم مهم نیست.میخوام فقط بزارم کنار سیستم باشه و هر از گاهی فایل هایی که دانلود میکنم بریزم داخلش.نگهداری فایل ها و وصل کردن به tv و ضبط کردن فیلم.چیزی روش نمیخوام نصب کنم....
تشکر.
ولی حالا شما یه هارد اینترنال دیگه معرفی کنید برای آرشیو ...
براي آرشيو ديتا WD Green مناسبتر بود . به هر حال ميتونيد هارد سيگيت از سري 7200.14 انتخاب كنيد .
مدل مناسبي هست . براي راه اندازي حتماً لازم هست كه آداپتور آن به برق متصل شده باشد . دقت كنيد كه هارد بكار رفته همان WD Green هست .
نكته مهم : احتمال اينكه هارد توسط توسط TV شناسايي نشود وجود دارد . اگر TV دفترچه راهنما داره پيشنهاد ميكنم مطالعه كنيد .
وقتيكه براي جابجايي نميخواهيد چه نيازي هست كه هزينه بيشتري براي دوترابايتي پرتابل بپردازيد ؟
این پاور برای گرفتن هارد 1 و 2 ترا مناسبه ؟!
green 415 W ///16 W
موقع خرید به چه نکاتی توجه کنم ؟!
ata.royalfalcon
06-01-2014, 09:50
این پاور برای گرفتن هارد 1 و 2 ترا مناسبه ؟!
green 415 W ///16 W
موقع خرید به چه نکاتی توجه کنم ؟!
بنظر كافي مياد ، البته بايد ميزان مصرف ساير قطعات را هم در نظر گرفت .
در موقع خريد حتماً كارت گارانتي را تحويل بگيريد و اگر سريالي روي كارت نوشته شده بود با سريال هارد مطابقت بديد . در موقع حمل هم دقت كنيد و همچنين نايلون آن باز نشده باشد (اكبند) .
bahamestan
07-01-2014, 19:32
سلام و وفت بهخیر.
دوستاني که تجربهیِ خریدِ اینترنتی داشتند لطفاً راهنمایی کنند. خریدِ هارد به این شیوه چهگونه ست؟ شرکتها این جنس رو چهجوری بستهبندی میکنند و میفرستند؟ اعتبار داره که آنلاین خرید کنیم یا خریدِ حضوری رو توصیه میکنید؟
مشخصاً در موردِ هارد-دیسکهایِ اینترنال میپرسم. فرض میگیریم که شمارهیِ سریال و شرکتِ گارانتی همون باشه که فروشنده نوشته. اضافه کنم، برایِ مثال رایانصبا زده «هارد دیسک مهلت تست ندارند.»
هاردهای 1 ترابایت گرین وسترن دیجیتال هم مثل 2 ترابایت انواع مختلف دارن ؟! مثل 2 ترا که این بهتره » WD20EZRX
اگه آره کدومش بهتره ؟
ata.royalfalcon
09-01-2014, 11:22
هاردهای 1 ترابایت گرین وسترن دیجیتال هم مثل 2 ترابایت انواع مختلف دارن ؟! مثل 2 ترا که این بهتره » WD20EZRX
اگه آره کدومش بهتره ؟
فعلاً دو مدل یکترابایتی WD Green در حال تولید هست WD10EARX و WD10EZRX . از بین ایندو مدل ، مدل آخر توصیه میشه که نه تنها مصرف کمتری دارد بلکه سرعت بیشتری هم دارد .
mojtaba_1362
09-01-2014, 12:05
سلام
برای لپ تاپ چه مدلی رو پیشنهاد میکنید. مخصوصا از این جهت که خرابی کمتری داشته باشه
ممنون
ata.royalfalcon
09-01-2014, 13:54
سلام
برای لپ تاپ چه مدلی رو پیشنهاد میکنید. مخصوصا از این جهت که خرابی کمتری داشته باشه
ممنون
سلام .
اگر لپتاپ را در هنگام روشن بودن جابجا میکنید و تکان میدهید توصیه میکنم که SSD درایو بخرید که احتمال خرابی آن خیلی کمتر خواهد بود . در غیر اینصورت یکی از مدلهای سیگیت یا وسترن را میتونید انتخاب کنید . دقت کنید که این هارد دیسکها یا 5400rpm هستند و یا 7200rpm . بدیهی هست که مدلهای 7200rpm سرعت ، صدا و گرمای بیشتری خواهند داشت .
دست شما درد نکنه بابت راهنمایی های کامل ...
هارد اینترنال برای کار غیر آرشیو کردن چی خوبه ؟!
یه سوال : این مدل ها که برای ارشیو هست یعنی چیزی روشون نصب نشه بهتره ؟!
مثلا فیلم یا عکس بریزیم و هر روز فیلم هاش رو نگاه کنیم مشکلی پیش میاد براشون ؟ یا هر روز روشون فایل کپی بشه.
سلام.
توي هاردهاي 500 گيگابايتي لپ تاپ كدوم شركت هارد بهتري واسه خريد توليد ميكنه؟
الان با برنامه hd tune کجای هارد رو چک کنم ؟! بنچمارک ؟! health ?
هارد قبلیم میخوام بشه دو تا درایو یکی ویندوز یکی بقیش .. چی کار باید بکنم ؟!؟!
یه سوالی : این هارد قبلیمه.این ارور که زدر شده چیه.چی کارش کنم ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ata.royalfalcon
11-01-2014, 13:48
دست شما درد نکنه بابت راهنمایی های کامل ...
هارد اینترنال برای کار غیر آرشیو کردن چی خوبه ؟!
یه سوال : این مدل ها که برای ارشیو هست یعنی چیزی روشون نصب نشه بهتره ؟!
مثلا فیلم یا عکس بریزیم و هر روز فیلم هاش رو نگاه کنیم مشکلی پیش میاد براشون ؟ یا هر روز روشون فایل کپی بشه.
در مورد سوال اول ؛ اگر بودجه کافی دارید که WD Black بخرید ، در غیر اینصورت سیگیت مدل مناسبی هست .
در مورد سوال آخر ؛ اگر ویندوز ، برنامه ، بازی و موارد مشابه نصب کنید مشکلی نخواهد داشت . کمپانیها هم اینکار را منع نکرده اند ، ولی سرعت اجرا بشدت پایین خواهد بود . روی این هاردها میتونید فیلم ، عکس و هر دیتای دیگری کپی یا کات کنید و هر روز هم از این دیتاها استفاده کنید (فیلم تماشا کنید) . مطمئن باشید که با اینکارها مشکلی برای هارد پیش نمیاد .
الان با برنامه hd tune کجای هارد رو چک کنم ؟! بنچمارک ؟! health ?
اگر میخواهید وضعیت و statusـهای smart هارد را بررسی کنید باید از قسمت health اقدام کنید . ولی اگر میخواهید سرعت و کارایی هارد را با مدلهای مشابه بررسی کیند میتونید بنچمارک بگیرید .
سلام.
توي هاردهاي 500 گيگابايتي لپ تاپ كدوم شركت هارد بهتري واسه خريد توليد ميكنه؟
سلام .
سیگیت و وسترن . البته هر کدام مدلهای متفاوتی دارند . مثلاً اگر سرعت بالا برای شما مهمه میتونید از انواع 7200rpm انتخاب کنید مثل WD Black .
ممنون ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سرعت زياد مهم نيست. بيشتر دوامش برام مهمه. توي همون 5400 دورها كدوم مدل رو پيشنهاد ميديد؟
ata.royalfalcon
11-01-2014, 17:24
هارد قبلیم میخوام بشه دو تا درایو یکی ویندوز یکی بقیش .. چی کار باید بکنم ؟!؟!
یه سوالی : این هارد قبلیمه.این ارور که زدر شده چیه.چی کارش کنم ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. اگر اطلاعاتی در آن ذخیره شده میتونید با برنامه هایی مثل Acronis Disk Director Home یکی یکی پارتیشنهای غیر ویندوزی را Merge کنید . به هر حال اینکار ممکن هست خطراتی داشته باشه و احیاناً باعث از بین رفتن اطلاعات بشه . اگر اطلاعات خیلی مهمی دارید پیشنهاد میکنم قبل از هرکاری به هارد دیگری منتقل کنید . اگر هم اطلاعاتی ندارید میتونید کلیه پارتیشنهای غیر ویندوزی را حذف کنید (از طریق disk management) و تمام فضای باقی مانده را یک پارتیشن جدید بسازید.
2. در مورد Reallocated Sectors Count شما کاری نمیتونید انجام بدید . سکتوری معیوبی بوده که با سکتور سالم جایگزین (remap) شده .
ممنون ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سرعت زياد مهم نيست. بيشتر دوامش برام مهمه. توي همون 5400 دورها كدوم مدل رو پيشنهاد ميديد؟
مدل دقیق بدم ممکنه نتونید در بازار پیدا کنید . هارد لپتاپم سیگیت هست که با بیش از 6000 ساعت بدون مشکل هست البته بیشتر بستگی به نحوه نگهداری داره . مثلاً اگر لپتاپ روشن را جابجا میکنید نباید انتظار داشته باشید که مشکلی پیش نمیاد !
سیگیت و وسترن بگیری با دوام ترن و بیشترین خرابی رو توشیبا داره
همونطور که عطا گفت لپتاپ روشن رو تکون دادن از مهمترین دلایل خرابی هارد لپتاپه
Behzad83
12-01-2014, 01:18
دوستان کم صداترین هارد 1 ترابایتی چیه؟
هاردهای لپتاپ صداشون از وسترن گرین هم کمتره؟
اگه کمتره هارد لپتاپ بگیرم جای هارد پی سی؟
با سپاس
eshghe abi
15-01-2014, 00:35
سلام.ضمن تشکر از آقا عطای عزیز ، چند سوال داشتم:
- در انتخاب هارد آداپتور دار به قدرت پاور سیستم هم باید توجه کرد؟ و قدرت پاور تاثیری در سلامت هارد دارد؟
- سریال هارد روی خود جعبه نوشته شده؟یعنی بدون باز کردنش قابل دسترسیه؟ (برای چک کردن با کارت گارانتی)
- تاکید فرمودید پریز آداپتور محکم باشه ، استفاده از محافظ برق رو توصیه می کنید؟ (با اینکه محافظ برقه و خوبه اما از طرفی وسایل دیگه مثل پاور و مودم و ... هم بهش وصلند ، مشکلی نیست؟)
- پارتیشن بندی کردن یا تک پارتیشن بودن تاثیری در عمر هارد دارد؟
- قابلیت وای فای باعث ه*ک و کاهش امنیت هم میشه؟
- اگر هارد اكسترنال از مدلهاي آداپتوري باشد می تواند به جلوی کیس وصل شود؟ استفاده از usbhub چطور؟
- فرمودید:
ميتونيد هارد را بصورت خوابيده روي ميز بذاريد . سعي كنيد طرفي كه ليبل هارد (اينترنال) روي آن چسبيده رو به بالا باشه .
ببخشید هارد اکسترنال نداشتم تا حالا :n02: لیبل هارد داخلش رو میشه دید که بفهمیم کدوم سمت رو به بالاست؟ یا منظور برچسب یا نوشته های بدنه خارجی هارده؟
خیلی ممنون :n16:
ata.royalfalcon
15-01-2014, 09:13
در انتخاب هارد آداپتور دار به قدرت پاور سیستم هم باید توجه کرد؟ و قدرت پاور تاثیری در سلامت هارد دارد؟
با توجه به اينكه هاردهاي اكسترنال آداپتوري پاور مستقل و جداگانه اي دارند ؛ چندان تحت تاثير پاور سيستم نيست .
سریال هارد روی خود جعبه نوشته شده؟یعنی بدون باز کردنش قابل دسترسیه؟ (برای چک کردن با کارت گارانتی)
نه تنها روي جعبه بلكه روي برچسبي كه روي بدنه هارد اكسترنال چسبانيده شده نوشته شده .
تاکید فرمودید پریز آداپتور محکم باشه ، استفاده از محافظ برق رو توصیه می کنید؟ (با اینکه محافظ برقه و خوبه اما از طرفی وسایل دیگه مثل پاور و مودم و ... هم بهش وصلند ، مشکلی نیست؟)
محافظهاي برق معمولي اگر ولتاژ خارج از محدوده مجاز باشه قطع ميكنند (مثلاً بالاتر از 250 و پايينتر از 170 ولت) . در واقع نوسان برق را اصلاح نميكنند . بهترين وسيله استابيلايزر هست .
در مورد سوال آخر ، ميتونيد چند دستگاه را با آن متصل كنيد مشروط بر اينكه مجموع توان مصرفي اين دستگاهها از حداكثر توان خروچي محافظ بيشتر نشه .
- پارتیشن بندی کردن یا تک پارتیشن بودن تاثیری در عمر هارد دارد؟
خير ، چند پارتيشن بودن يا تك پارتيشن بودن تاثيري در عمر مفيد هارد ندارد . البته اگر ويندوز روي هاردي نصب ميكنيد بهتر هست كه حداقل دو پارتيشن بسازيد . يكي براي ويندوز و ديگري براي فايلهاي غير ويندوزي .
اگر هارد اكسترنال از مدلهاي آداپتوري باشد می تواند به جلوی کیس وصل شود؟ استفاده از usbhub چطور؟
ميتونيد از usbhub استفاده كنيد يا اينكه به usb هاي جلوي كيس متصل كنيد . البته در مورد usb هاي جلوي كيس دقت كنيد كه سيمهاي مربوط به usb جلوي كيس بدرستي نصب شده باشند . ديده شده كه بعلت نصب نادرست سيمها باعث سوخت فلش مموري و ... شده .
ببخشید هارد اکسترنال نداشتم تا حالا لیبل هارد داخلش رو میشه دید که بفهمیم کدوم سمت رو به بالاست؟ یا منظور برچسب یا نوشته های بدنه خارجی هارده؟
خيلي ساده از لابلاي شبكه ها و منافذ تهويه ميتونيد بفهميد كه كدام طرف بايد رو به بالا قرار بگيره (درب فلزي نقره اي رنگ رو به بالا باشه) . در مورد هارد اكسترنال سيگيت Backup plus در اين پست (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضيح دادم . در مورد my book هم در اين پست توضيح (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) دادم .
سیگیت و وسترن بگیری با دوام ترن و بیشترین خرابی رو توشیبا داره
همونطور که عطا گفت لپتاپ روشن رو تکون دادن از مهمترین دلایل خرابی هارد لپتاپه
ممنون.
ميخوام يه هارد 500 بگيرم از وسترن واسه لپ تاپ
سري بلكش بد گير مياد. بعد از اين سري كدومش بهتره؟بلو-گريين يا رد
ata.royalfalcon
16-01-2014, 11:15
ممنون.
ميخوام يه هارد 500 بگيرم از وسترن واسه لپ تاپ
سري بلكش بد گير مياد. بعد از اين سري كدومش بهتره؟بلو-گريين يا رد
مدلهای Green به خاطر ضخامت زیادی که دارند در اکثر لپتاپها قابل نصب نیست همچنین مدلهای Red بیشتر مناسب برای nas و موارد مشابه هست . پس اگر WD Black نمیتونید پیدا کنید و اگر میخواهید که حتماً از برند وسترن باشه اجباراً باید WD Blue را انتخاب کنید .
ali_phd71
21-01-2014, 07:14
سلام دوستان
من یه هارد 250 گیگ دارم که خیلی حجمش برام کمه و منی که اهل دانلود هستم رو خیلی اذیت میکنه
یه هارد اکسترنال 1 ترابایت هم دارم که یه بار بدسکتور گرفت 800 گیگ اطلاعات ازش پرید
الان دیگه میترسم زیاد ازش استفاده کنم
میخوام یه هارد 1 ترا بخرم بذارم کنار همین هارد خود کامپیوتر.بنظرتون شدنیه؟سیستمم مال سال 2008
میشه از هر دو هارد به طور همزمان استفاده کرد؟مشکلی بوجود نمیاره؟
مثلا این 250 گیگ رو کامل فرمت کنم تک درایوش کنم اون هارد جدید رو پارتیشن بندیم کنم مثلا 3 درایو یکیش برای ویندوز؟؟؟؟؟
منتظر راهنمایی هستم
با تشکر
ata.royalfalcon
21-01-2014, 08:23
سلام دوستان
من یه هارد 250 گیگ دارم که خیلی حجمش برام کمه و منی که اهل دانلود هستم رو خیلی اذیت میکنه
یه هارد اکسترنال 1 ترابایت هم دارم که یه بار بدسکتور گرفت 800 گیگ اطلاعات ازش پرید
الان دیگه میترسم زیاد ازش استفاده کنم
میخوام یه هارد 1 ترا بخرم بذارم کنار همین هارد خود کامپیوتر.بنظرتون شدنیه؟سیستمم مال سال 2008
میشه از هر دو هارد به طور همزمان استفاده کرد؟مشکلی بوجود نمیاره؟
مثلا این 250 گیگ رو کامل فرمت کنم تک درایوش کنم اون هارد جدید رو پارتیشن بندیم کنم مثلا 3 درایو یکیش برای ویندوز؟؟؟؟؟
منتظر راهنمایی هستم
با تشکر
سلام .
اگر مادربردتان پورت SATA به تعداد كافي داشته باشه و اگر پاور سيستم در شرايط مناسبي باشه ميتونيد هارد يكترابايتي بخريد و در كنار هارد ديسك فعلي نصب كنيد و بطور همزمان از هاردها استفاده كنيد.
مشكلي نيست .
ali_phd71
21-01-2014, 09:10
سلام .
اگر مادربردتان پورت SATA به تعداد كافي داشته باشه و اگر پاور سيستم در شرايط مناسبي باشه ميتونيد هارد يكترابايتي بخريد و در كنار هارد ديسك فعلي نصب كنيد و بطور همزمان از هاردها استفاده كنيد.
مشكلي نيست .
این مشخصات سی پیو و مادربرد
پاور هم قبلیش که خراب شده بود نزدیک بود هاردمو بسوزونه یکی جدید گرفتم glt hammer 3
حالا چطوره؟
ata.royalfalcon
21-01-2014, 10:19
این مشخصات سی پیو و مادربرد
پاور هم قبلیش که خراب شده بود نزدیک بود هاردمو بسوزونه یکی جدید گرفتم glt hammer 3
حالا چطوره؟
مادربرد چهار عدد پورت SATAII دارد و مشكلي با نصب و راه اندازي نخواهيد داشت . اما در مورد پاوري كه داريد مطمئن نيستم (برندش به گوشم نخورده و در مورد وات آنهم چيزي نگفتيد و به ميزان توان مورد نياز سيستم هم اشاره اي نكرديد . ميتونيد بريد اين سايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و ميزان مصرف سيستم را محاسبه كنيد) .
ali_phd71
21-01-2014, 10:59
Minimum PSU Wattage:
38 W
تنظیماتشو بلد نبودم دیگه نمیدونم خودش اتوماتیک سیستم رو بررسی کرده یا نه
پاور قبلی 240 وات بوده فک کنم اورجینال خودش 6 سال کار کرد بنده خدا نیم سوز شده بود
دیگه مغازه داره که بهترین توی شهر ما بود گفت این واسه سیستمت کفاف میده
فک کنم 80 واته
مدلش atx 300 real
روش نوشته made in iran
چیکار کنم اصلا هارد بخرم نخرم می ارزه نمی ارزه
پول نداریم سیستم رو عوض کنیم
اگه میدونید مشکلی نداره و ارزشش رو داره یه هارد 500 تا 1 رو معرفی کنید
ata.royalfalcon
21-01-2014, 11:25
Minimum PSU Wattage:
38 W
تنظیماتشو بلد نبودم دیگه نمیدونم خودش اتوماتیک سیستم رو بررسی کرده یا نه
پاور قبلی 240 وات بوده فک کنم اورجینال خودش 6 سال کار کرد بنده خدا نیم سوز شده بود
دیگه مغازه داره که بهترین توی شهر ما بود گفت این واسه سیستمت کفاف میده
فک کنم 80 واته
مدلش atx 300 real
روش نوشته made in iran
چیکار کنم اصلا هارد بخرم نخرم می ارزه نمی ارزه
پول نداریم سیستم رو عوض کنیم
اگه میدونید مشکلی نداره و ارزشش رو داره یه هارد 500 تا 1 رو معرفی کنید
موارد خواسته شده را بايد بصورت دستي وارد ميكرديد (اتوماتيك بررسي نميكنه) . به هر حال با توجه به اينكه ميخواهيد ويندوز را روي هارد جديد نصب كنيد ميتونيد سيگيت از سري 7200.14 انتخاب كنيد .
ali_phd71
21-01-2014, 11:55
موارد خواسته شده را بايد بصورت دستي وارد ميكرديد (اتوماتيك بررسي نميكنه) . به هر حال با توجه به اينكه ميخواهيد ويندوز را روي هارد جديد نصب كنيد ميتونيد سيگيت از سري 7200.14 انتخاب كنيد .
توی اون سایتی که معرفی کردید مواردی که میدونستم رو زدم و جوابش شد حداقل 234w:n13:
ata.royalfalcon
21-01-2014, 12:28
توی اون سایتی که معرفی کردید مواردی که میدونستم رو زدم و جوابش شد حداقل 234w:n13:
مدلش atx 300 real
شايد كمي لب مرز باشه . به هر حال همانطوريكه در پستهاي قبلي هم گفتم با توجه به اينكه ميخواهيد روي اين هارد ويندوز نصب كنيد سيگيت از سري 7200.14 انتخاب مناسبي هست .
V i r u s e r
21-01-2014, 18:23
سلام
دوستان من قبلا هم این سوال رو پرسیدم ولی جوابی دریافت نکردم
ایا امکانش هست یه درایو هیبردی رو هَک کرد طوری که به جای این که SSD به عنوان کش استفاده بشه به عنوان یک پارتیشن مجزا استفاده بشه؟ :n01:
MOHAMMAD2010
21-01-2014, 20:27
یه سوال
چرا تو انجمن برای خرید هارد 1 ترا بین st1000dm003 و WD10EZEX معمولا اون سیگیت رو پیشنهاد میدن !؟ چون من که نگاه میکردم سرعتشون تقریبا در یه سطح هست
چون من خودم میخوام وسترن بگیرم میخواستم ببینم اون وسترن مشکل خاصی داره !؟ ( چون الان چند ساله سیگیت داشتم میخوام وسترن بگیرم )
سلام از بین این 2 به نظر شما کدوم بهتره:
Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 1TBو
Silicon Power External Hard Drive Armor A80 - 1TB
اگه هرد خوب 1 ترا هم که از اینا بهتر است ممنون میشم معرفی کنید
ata.royalfalcon
22-01-2014, 11:51
سلام از بین این 2 به نظر شما کدوم بهتره:
Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 1TB
و
اگه هرد خوب 1 ترا هم که از اینا بهتر است ممنون میشم معرفی کنید
سلام .
اگر در هنگام حمل و نقل ، جابجايي و استفاده دقت ميكنيد بنظرم مدل اولي را بخريد . مدل دومي به خاطر بدنه مستحكم و ضد ضربه اي كه داره حتي نيازي به كيف هارد ندارد .
سلام .
اگر در هنگام حمل و نقل ، جابجايي و استفاده دقت ميكنيد بنظرم مدل اولي را بخريد . مدل دومي به خاطر بدنه مستحكم و ضد ضربه اي كه داره حتي نيازي به كيف هارد ندارد .
من شنیده بود دومی اگر در حال استفاده ازش باشی و ضربه ی کمی بخوره براش مشکل پیش میاد درسته؟
ata.royalfalcon
22-01-2014, 13:08
من شنیده بود دومی اگر در حال استفاده ازش باشی و ضربه ی کمی بخوره براش مشکل پیش میاد درسته؟
همانطوريكه در اين پست (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) هم توضيح دادم زمانيكه هارد در حال كار هست نبايد ضربه يا شوكي وارد بشود . قابلیت ضد ضربه بیشتر در مواقعی مطرح هست که هارد خاموش (non-operating) هست .
MOHAMMAD2010
23-01-2014, 13:25
یه سوال
چرا تو انجمن برای خرید هارد 1 ترا بین st1000dm003 و WD10EZEX معمولا اون سیگیت رو پیشنهاد میدن !؟ چون من که نگاه میکردم سرعتشون تقریبا در یه سطح هست
چون من خودم میخوام وسترن بگیرم میخواستم ببینم اون وسترن مشکل خاصی داره !؟ ( چون الان چند ساله سیگیت داشتم میخوام وسترن بگیرم )
مرسی از جوابتون !
mohamadmoosh
24-01-2014, 20:05
تفاوت هاردهای ssd با هاردهای معمولی فقط در لود ویندوز است یا قابلیت های بهتری هم دارد و یا کلا ارزش خرید ندارد هارد خودم سیگیت 7200.14 است
کلا تفاوتی توی فریم بازی دارد یاخیر
AMIR MOHAMMAD . M
24-01-2014, 20:15
سلام خدمت دوستان عزیز
من یه هارد اکسترنال میخواستم بخرم و اینطور که بعضی از دوستان میگن WD مطرح تره که برا همین اومدم بپرسم نظر شما چیه؟ اگه میشه یه برند و مدل خوب معرفی کنید برای یک عمر استفاده ( داستان ما ایرانی ها :n05:)
از نظر بودجه هم مشکلی نیست...:n02:
حجم مورد نیاز 1 ترابایت.
ترجیها ضد ضربه.
2 و 3 USB.
خودم تو دی جی کالا با مشخصات مورد نظرم اینارو پیدا کردم ، ولی اصل اونی هست که شما میگید.
ata.royalfalcon
24-01-2014, 22:56
کلا تفاوتی توی فریم بازی دارد یاخیر
در مورد سوال آخر ، به گرافیک سیستم مربوط هست . تاثیر SSD درایوها بیشتر سرعت بالا در لودینگ بازی (بعنوان مثال رفتن از یک مرحله تمام شده به مرحله بعد) و یا لودینگ ویندوز و ... هست .
سلام خدمت دوستان عزیز
من یه هارد اکسترنال میخواستم بخرم و اینطور که بعضی از دوستان میگن WD مطرح تره که برا همین اومدم بپرسم نظر شما چیه؟ اگه میشه یه برند و مدل خوب معرفی کنید برای یک عمر استفاده ( داستان ما ایرانی ها :n05:)
از نظر بودجه هم مشکلی نیست...:n02:
حجم مورد نیاز 1 ترابایت.
ترجیها ضد ضربه.
2 و 3 USB.
خودم تو دی جی کالا با مشخصات مورد نظرم اینارو پیدا کردم ، ولی اصل اونی هست که شما میگید.
سلام .
مدل آخر به هیچ عنوان ضد ضربه نیست ولی کیفیت خوبی داره . اگر در هنگام حمل و نقل ، جابجایی و استفاده خیلی محتاط هستید و دقت میکنید که همان مدل دوم را بخرید .
مدل اول با وجودیکه ضد ضربه هست ولی بدین معنی نیست که اگر در هنگام روشن بودن ضربه یا شوکی وارد بشه مشکلی پیش نمیاد . پیشنهاد میکنم این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) که در مورد هاردهای اکسترنال ضد ضربه توضیحاتی دادم را مطالعه کنید .
یه سوال
هاردهای WD Blue مشکل خاصی که شایع باشند را ندارند ولی به هر حال خرابی در هر مدلی دیده میشه . سرعتشون در یک سطح نیست حداقل در مورد Max data transfer rate (سرعت خواندن در بیرونیترین ترک) . بعنوان مثلا در ST1000DM003 در حدود 210MB/s و در WD10EZEX در حدود 150MB/s هست . البته Max data transfer rate عامل مهمی در کارایی سیستم نیست . برای مقایسه دقیقتر باید در شرایط یکسان تست ، میزان IOPS و Access time و موارد دیگر هم مشخص بشه .
AMIR MOHAMMAD . M
25-01-2014, 07:55
سلام .
مدل آخر به هیچ عنوان ضد ضربه نیست ولی کیفیت خوبی داره . اگر در هنگام حمل و نقل ، جابجایی و استفاده خیلی محتاط هستید و دقت میکنید که همان مدل اول را بخرید .
مدل دوم با وجودیکه ضد ضربه هست ولی بدین معنی نیست که اگر در هنگام روشن بودن ضربه یا شوکی وارد بشه مشکلی پیش نمیاد . پیشنهاد میکنم این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) که در مورد هاردهای اکسترنال ضد ضربه توضیحاتی دادم را مطالعه کنید .
من همیشه هرچی که دارم به نحو احسن ازش نگهداری میکنم . فقط ضد ضربه بودن رو برای مواقی میخوام که اگر یه موقع شوکی ضربه ای بهش وارد شد آسیب نبینه.
پس شما از نظر کیفیت Silicon رو پیشنهاد میدید و ضد ضربه بودن WD ؟
در مورد WD نظر دیگه ای ندارید؟
من درست متوجه نشدم منظورتون Silicon هست که ضد ضربه نیست؟
در کل هم مدل دیگه ای بهتر از اینا نیست؟
سوالام زیاد شد:n02:
ata.royalfalcon
25-01-2014, 08:27
من همیشه هرچی که دارم به نحو احسن ازش نگهداری میکنم . فقط ضد ضربه بودن رو برای مواقی میخوام که اگر یه موقع شوکی ضربه ای بهش وارد شد آسیب نبینه.
پس شما از نظر کیفیت Silicon رو پیشنهاد میدید و ضد ضربه بودن WD ؟
در مورد WD نظر دیگه ای ندارید؟
سوالام زیاد شد:n02:
اشتباه شد :n02: پست 471 را ويرايش كردم . هاردهاي اكسترنال WD ضد ضربه و يا آنتي شوك نيستند ولي كيفيت خوبي دارند .
فقط ضد ضربه بودن رو برای مواقی میخوام که اگر یه موقع شوکی ضربه ای بهش وارد شد آسیب نبینه.
به هر حال تا زمانيكه وسيله اي به نام هارد ديسك درايو به دست شما ميرسه و تا زمانيكه اسلايدرها با فاصله بسيار كمي روي پلاترها حركت ميكنند بايد دقت كنيد و نبايد شوك يا ضربه اي وارد شود . مثلاً در هنگام كار هارد اكسترنال را در جايي بذاريد كه بسادگي در دسترس نباشد تا ناخواسته دستتان به آن نخورد .
بغير از وسترن از مدلهاي سيگيت هم ميتونيد انتخاب كنيد مثلاً مدلهاي Backup plus . براي مدلهاي آنتي شوك ميتونيد از ديگر مدلهاي Silicon انتخاب كنيد مثلاً A30 (ضد آب نيست) .
سوالام زیاد شد
اگر سوالي هست بپرسيد .
AMIR MOHAMMAD . M
25-01-2014, 10:06
اشتباه شد :n02: پست 471 را ويرايش كردم . هاردهاي اكسترنال WD ضد ضربه و يا آنتي شوك نيستند ولي كيفيت خوبي دارند .
به هر حال تا زمانيكه وسيله اي به نام هارد ديسك درايو به دست شما ميرسه و تا زمانيكه اسلايدرها با فاصله بسيار كمي روي پلاترها حركت ميكنند بايد دقت كنيد و نبايد شوك يا ضربه اي وارد شود . مثلاً در هنگام كار هارد اكسترنال را در جايي بذاريد كه بسادگي در دسترس نباشد تا ناخواسته دستتان به آن نخورد .
بغير از وسترن از مدلهاي سيگيت هم ميتونيد انتخاب كنيد مثلاً مدلهاي Backup plus . براي مدلهاي آنتي شوك ميتونيد از ديگر مدلهاي Silicon انتخاب كنيد مثلاً A30 (ضد آب نيست) .
اگر سوالي هست بپرسيد .
ممنون از پاسخاتون ...
پس اگه این طوره کیفیت بهتر از اینه که ضد ضربه اونم نه به معنای واقعی باشه و در هر دوحالت هم باید مراقب بود که ضربه وارد نشه در نتیجه این مدل رو انتخاب میکنم
حالا میخواستم بدونم اگه اطلاع دارید این مدل به همراه خودش کابل هم داره ؟ جنس بدنه چیه؟
گارانتی معبر این محصولات چه شرکتی هست و راه تشخیص اصل و فرعش چیه؟
و اینکه تو عکسا من دیدم که فیش ورودی به هارد نوع خاصی هست و با سایر مدل ها فرق داره. چجوریه ، یه حالت انحصاری هست و از همین طریق 2 ، 3 USB رو پشتیبانی میکنه؟
:n16:
یه سوال دیگه :n02:: با توجه به ظرفیت بالا و مصرف برق بیشتر مشکلی در اتصال هارد به پخش کننده های مدیا مثل تلویزیون و DVD Player و ... نیست؟
SuperSt@r
25-01-2014, 12:57
سلام
قصد درام هارد 1 ترا اینترنال بخرم مدل پیشنهادیتون چیه؟ قیمتش چنده؟!
اگه میشه ب صورت مختصر توضیح بدید ملاک انتخاب هارد داخلی چیه؟! پست صفحه اول رو دیدم اما خیلی جامع بود اگه میشه تو چند خط مختصر بگید ...مرسی
ata.royalfalcon
25-01-2014, 16:50
ممنون از پاسخاتون ...
پس اگه این طوره کیفیت بهتر از اینه که ضد ضربه اونم نه به معنای واقعی باشه و در هر دوحالت هم باید مراقب بود که ضربه وارد نشه در نتیجه این مدل رو انتخاب میکنم
حالا میخواستم بدونم اگه اطلاع دارید این مدل به همراه خودش کابل هم داره ؟ جنس بدنه چیه؟
و اینکه تو عکسا من دیدم که فیش ورودی به هارد نوع خاصی هست و با سایر مدل ها فرق داره. چجوریه ، یه حالت انحصاری هست و از همین طریق 2 ، 3 USB رو پشتیبانی میکنه؟
:n16:
یه سوال دیگه :n02:: با توجه به ظرفیت بالا و مصرف برق بیشتر مشکلی در اتصال هارد به پخش کننده های مدیا مثل تلویزیون و DVD Player و ... نیست؟
به همراه اين هارد ، كابل usb3 هم موجوده . جنس بدنه هم پلاستيكي هست !
يكي از گارانتيهاي شناخته شده سـازگـار هست .
كانكتور ورودي اين مدل usb3 از نوع micro هست . اين هارد را با استفاده از همين كابل ميتونيد به سيستمهايي كه usb2 هم هستند متصل كنيد ولي سرعت پايين خواهد بود .
با توجه به ظرفیت بالا و مصرف برق بیشتر مشکلی در اتصال هارد به پخش کننده های مدیا مثل تلویزیون و DVD Player و ... نیست؟
والا تفاوت آنجناني از لحاظ وات مصرفي و حداكثر جريان مورد نياز بين مدلهاي يكترا و 500 گيگابايتي وجود ندارد . به هر حال براي اينكه با افت جريان مواجه نشيد از كابلهاي رابط و يا usb hub نبايد استفاده بشه .
AMIR MOHAMMAD . M
25-01-2014, 17:22
به همراه اين هارد ، كابل usb3 هم موجوده . جنس بدنه هم پلاستيكي هست !
يكي از گارانتيهاي شناخته شده سـازگـار هست .
كانكتور ورودي اين مدل usb3 از نوع micro هست . اين هارد را با استفاده از همين كابل ميتونيد به سيستمهايي كه usb2 هم هستند متصل كنيد ولي سرعت پايين خواهد بود .
والا تفاوت آنجناني از لحاظ وات مصرفي و حداكثر جريان مورد نياز بين مدلهاي يكترا و 500 گيگابايتي وجود ندارد . به هر حال براي اينكه با افت جريان مواجه نشيد از كابلهاي رابط و يا usb hub نبايد استفاده بشه .
این گارانتی علامت خاصی نداره که وقتی خواستم بخرم سرمون کلاه نره :n13: مثلا تفاوت اصل و فرع کارت گارانتی گوشی های سونی و اچ تی سی تو یه سرکش آ هست که برعکس کارت گانتی اصلیه:n04: اصلا نشانه گارانتیش چیه.
منظورتون از سرعت پایین ، پایین تر از حد معمول 2 USB هست یا نسبت به 3 USB میگید
اگر طول کابلش مناسب باشه که نیازی به کابل رابط و ... نیست ( چند سانته ؟:n02: )
ایشاالله آخرین مزاحمته و هفته بعد میرم که بگیرم
ata.royalfalcon
25-01-2014, 18:37
سلام
قصد درام هارد 1 ترا اینترنال بخرم مدل پیشنهادیتون چیه؟ قیمتش چنده؟!
اگه میشه ب صورت مختصر توضیح بدید ملاک انتخاب هارد داخلی چیه؟! پست صفحه اول رو دیدم اما خیلی جامع بود اگه میشه تو چند خط مختصر بگید ...مرسی
سلام .
چه انتظاراتی دارید (مثلاً میخواهید سیستم عامل ، بازی ، نرم افزار نصب کنید یا اینکه فقط برای آرشیو دیتا هست) . نهایت بودجه چقدر هست ؟
اگر هارد پرسرعتی برای نصب سیستم عhمل ، بازی ، نرم افزار میخواهید و اگر بودجه کافی درنظر گرفتید (حدود 400 هزار تومان) که میتونید WD Blck بخرید . ولی اگر بودجه شما نهایت 200 هزار تومن هست میتونید سیگیت با مدل نامبر ST1000DM003 بخرید یا اینکه Wd Blue با مدل نامبر WD10EZEX انتخاب کنید . هاردهایی مثل WD Green هم بیشتر مناسب برای آرشیو دیتا و نصب بعنوان هارد دوم سیستم هست .
این گارانتی علامت خاصی نداره که وقتی خواستم بخرم سرمون کلاه نره :n13: مثلا تفاوت اصل و فرع کارت گارانتی گوشی های سونی و اچ تی سی تو یه سرکش آ هست که برعکس کارت گانتی اصلیه:n04: اصلا نشانه گارانتیش چیه.
منظورتون از سرعت پایین ، پایین تر از حد معمول 2 USB هست یا نسبت به 3 USB میگید
اگر طول کابلش مناسب باشه که نیازی به کابل رابط و ... نیست ( چند سانته ؟:n02: )
ایشاالله آخرین مزاحمته و هفته بعد میرم که بگیرم
والا بصورت کارت مقوایی هست که شماره سریال هارد و تاریخ انقضا و آدرس و شماره تلفن روی آن نوشته شده که برچسب هولوگرام هم روی آن چسبانیده شده . روی قسمتی از کارت که شماره سریال هارد و تاریخ انقضا نوشته شده با چسب شفافی هم پوشیده شده . شماره سریالی که روی کارت نوشته شده باید با شماره سریالی که روی جعبه نوشته شده یکسان باشه .
اگر هارد را به usb2 متصل کنید که سرعت پایینتر از حالتی هست که به usb3 سیستم متصل شده .
طول کابل در مدلهای پرتابل 18 اینچ (حدود 45.72 سانتیمتر) هست .
SuperSt@r
25-01-2014, 20:03
سلام .
چه انتظاراتی دارید (مثلاً میخواهید سیستم عامل ، بازی ، نرم افزار نصب کنید یا اینکه فقط برای آرشیو دیتا هست) . نهایت بودجه چقدر هست ؟
اگر هارد پرسرعتی برای نصب سیستم عhمل ، بازی ، نرم افزار میخواهید و اگر بودجه کافی درنظر گرفتید (حدود 400 هزار تومان) که میتونید WD Blck بخرید . ولی اگر بودجه شما نهایت 200 هزار تومن هست میتونید سیگیت با مدل نامبر ST1000DM003 بخرید یا اینکه Wd Blue با مدل نامبر WD10EZEX انتخاب کنید . هاردهایی مثل WD Green هم بیشتر مناسب برای آرشیو دیتا و نصب بعنوان هارد دوم سیستم هست .
بیشتر برا ذخیره دیتا و نصب نرم افزار میخوام و معمولا هم نرم افزارهای دانشگاهی و ... میخوام ، برای نصب بازی ن نیاز ندارم و بازی نصب نمیکنم و ب عنوان هارد اصلی ازش استفاده کنم و هارد قبلیم رو شاید کنار بذارم ب عنوان همون هارد ذخیره باشه.
بودجه هم همون حدود 250 - 300 باشه خوبه اما بالاتر ن دیگه !
ی سوال! منظورتون از اینکه سرعت هارد بالاتره یعنی اینکه مثلا وقتی نرم افزار نصب میکنید تایمی ک طول میکشه تا نصب بشه بالاتره؟ مثلا سرعتی که تبادل داده با دیسک های خارجیش بالاتره؟ در کل یعنی چی؟!
ممنون میشم
AMIR MOHAMMAD . M
25-01-2014, 20:25
سلام .
والا بصورت کارت مقوایی هست که شماره سریال هارد و تاریخ انقضا و آدرس و شماره تلفن روی آن نوشته شده که برچسب هولوگرام هم روی آن چسبانیده شده . روی قسمتی از کارت که شماره سریال هارد و تاریخ انقضا نوشته شده با چسب شفافی هم پوشیده شده . شماره سریالی که روی کارت نوشته شده باید با شماره سریالی که روی جعبه نوشته شده یکسان باشه .
اگر هارد را به usb2 متصل کنید که سرعت پایینتر از حالتی هست که به usb3 سیستم متصل شده .
طول کابل در مدلهای پرتابل 18 اینچ (حدود 45.72 سانتیمتر) هست .
این لینکی که گذاشتی نمیدونم چرا نمیاد!!:n13:
رفتم تو سایت سازگار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برا گارانتی اسمی از این هارد پیدا نکردم نمیدونم شاید سایت و اشتباه رفتم میشه یه لینک بدین
اینم برا اطلاعات عمومی یه مطالعه کن شاید یه روز به کار بیاد :n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تأیید-صحت-گارانتی/
ata.royalfalcon
25-01-2014, 21:50
این لینکی که گذاشتی نمیدونم چرا نمیاد!!:n13:
رفتم تو سایت سازگار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برا گارانتی اسمی از این هارد پیدا نکردم نمیدونم شاید سایت و اشتباه رفتم میشه یه لینک بدین
اینم برا اطلاعات عمومی یه مطالعه کن شاید یه روز به کار بیاد :n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تأیید-صحت-گارانتی/
عکس از همان لینک . طول کابل در قسمت پایین عکس نوشته شده .
اطلاعاتی که در سایت سـازگآر هست قدیمی و بروز نیست .
بیشتر برا ذخیره دیتا و نصب نرم افزار میخوام و معمولا هم نرم افزارهای دانشگاهی و ... میخوام ، برای نصب بازی ن نیاز ندارم و بازی نصب نمیکنم و ب عنوان هارد اصلی ازش استفاده کنم و هارد قبلیم رو شاید کنار بذارم ب عنوان همون هارد ذخیره باشه.
بودجه هم همون حدود 250 - 300 باشه خوبه اما بالاتر ن دیگه !
ی سوال! منظورتون از اینکه سرعت هارد بالاتره یعنی اینکه مثلا وقتی نرم افزار نصب میکنید تایمی ک طول میکشه تا نصب بشه بالاتره؟ مثلا سرعتی که تبادل داده با دیسک های خارجیش بالاتره؟ در کل یعنی چی؟!
ممنون میشم
خب با توجه به نیازهایی که گفتید میتونید سیگیت با مدل نامبر ST1000DM003 بخرید یا اینکه Wd Blue با مدل نامبر WD10EZEX انتخاب کنید (ایندو مدل نامبر یکترابایتی هست) . نهایت قیمت هم 200 هزار تومن هست . ضمناً با گارانتی معتبر هم بخرید تا در صورتیکه به مشکلی برخورد تعویض کنند .
بستگی داره که چه تعریفی از سرعت داشته باشیم . گاهی اوقات هارد دیسک مورد نظر با وجودیکه rpm بالایی ندارد (مثلاً 5900) ولی Sequential Transfer rate خیلی خوبی دارد . یکی از این دلایل بیشتر بودن چگالی پلاتر ها هست . بالاتر بودن Sequential Transfer rate تاثیر چندانی در کارایی سیستم ندارد و صرفاً سرعت copy/past بیشتر خواهد بود . گاهی اوقات هارد دیسک مورد نظر به خاطر وجود قابلیتهایی مثل Dual stage actuator و یا Dual processor و بعضی قابلیتهای دیگر Access time پایین و IOPS بالاتری دارد که باعث بهبود در سرعت لودینگ و بوت (بالا آمدن) سیستم عامل ، دسترسی سریعتر به دیتاها و یا اجرای سریعتر نرم افزارها خواهد شد . پیشنهاد میکنم این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را هم مطالعه کنید .
SuperSt@r
26-01-2014, 00:32
خب با توجه به نیازهایی که گفتید میتونید سیگیت با مدل نامبر ST1000DM003 بخرید یا اینکه Wd Blue با مدل نامبر WD10EZEX انتخاب کنید (ایندو مدل نامبر یکترابایتی هست) . نهایت قیمت هم 200 هزار تومن هست . ضمناً با گارانتی معتبر هم بخرید تا در صورتیکه به مشکلی برخورد تعویض کنند .
بستگی داره که چه تعریفی از سرعت داشته باشیم . گاهی اوقات هارد دیسک مورد نظر با وجودیکه rpm بالایی ندارد (مثلاً 5900) ولی Sequential Transfer rate خیلی خوبی دارد . یکی از این دلایل بیشتر بودن چگالی پلاتر ها هست . بالاتر بودن Sequential Transfer rate تاثیر چندانی در کارایی سیستم ندارد و صرفاً سرعت copy/past بیشتر خواهد بود . گاهی اوقات هارد دیسک مورد نظر به خاطر وجود قابلیتهایی مثل Dual stage actuator و یا Dual processor و بعضی قابلیتهای دیگر Access time پایین و IOPS بالاتری دارد که باعث بهبود در سرعت لودینگ و بوت (بالا آمدن) سیستم عامل ، دسترسی سریعتر به دیتاها و یا اجرای سریعتر نرم افزارها خواهد شد . پیشنهاد میکنم این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را هم مطالعه کنید .
ممنون دوست عزیز
فرق این دو مدلی ک گفتید تو چیه؟
تو اون مقایسه یعنی درواقع هارد 5 پلاتره 800 مگی بهتر از 4 پلاتره 1 ترا بود دیگه؟
ی سوال دیگه : ب نظرتون از نت خریداری کنم بهتره یا از مغازه ای جایی؟! ی سایت خوب و معتبر ک بشه ازش خرید کرد و یا قیمت ها داخلش بروز باشه اگه هست بهم معرفی کنید ممنون میشم
ata.royalfalcon
26-01-2014, 08:31
ممنون دوست عزیز
تو اون مقایسه یعنی درواقع هارد 5 پلاتره 800 مگی بهتر از 4 پلاتره 1 ترا بود دیگه؟
ی سوال دیگه : ب نظرتون از نت خریداری کنم بهتره یا از مغازه ای جایی؟! ی سایت خوب و معتبر ک بشه ازش خرید کرد و یا قیمت ها داخلش بروز باشه اگه هست بهم معرفی کنید ممنون میشم
بديهي هست كه هر چه چگالي پلاترها بيشتر باشد تعداد آن در هارد ديسك هم كمتر خواهد بود . هارديكه چهار پلاتر 1TB دارد معمولاً بهتر از هاردي هست كه پنچ پلاتر 800GB دارد .
بايد ديتاشيت اين مدلها كه در سايت اصلي هست را بررسي كرد . مثلاً در مدل ST1000DM003 فقط يك پلاتر يكترابايتي دارد max data transfer rate در حدود 210MB/s هست و در مدل WD10EZEX هم در حدود 150MB/s هست . البته دقت كنيد كه max data transfer rate فقط نشاندهنده خواندن از روي بيرونيترين Track هست .
در مورد سوال آخر اگر حضوري از بازاز بخريد و براي شما نصب كنند بهتر هست .
ببخشید این هارد دوم میره توی حالت sleep ...
راهی هست که نره ؟! اصلا مشکلی پیش میاد ؟! وقتی میرم داخل درایوهاش یه 2 قانیه طول میکشه.صدای شروع هارد میاد.
SuperSt@r
26-01-2014, 10:59
بديهي هست كه هر چه چگالي پلاترها بيشتر باشد تعداد آن در هارد ديسك هم كمتر خواهد بود . هارديكه چهار پلاتر 1TB دارد معمولاً بهتر از هاردي هست كه پنچ پلاتر 800GB دارد .
بايد ديتاشيت اين مدلها كه در سايت اصلي هست را بررسي كرد . مثلاً در مدل ST1000DM003 فقط يك پلاتر يكترابايتي دارد max data transfer rate در حدود 210MB/s هست و در مدل WD10EZEX هم در حدود 150MB/s هست . البته دقت كنيد كه max data transfer rate فقط نشاندهنده خواندن از روي بيرونيترين Track هست .
در مورد سوال آخر اگر حضوري از بازاز بخريد و براي شما نصب كنند بهتر هست .
بازم ممنون
خب من ی سری مشخصات این دو مدل رو خوندم ، رنج قیمت هاشون هم ک تقریبا در ی سطحه ، ب نظر شما برای تصمیم نهایی از بین خاویار آبی و سیگیت کدوم انتخاب مناسب تریه؟! در واقع کدوم بهتره؟!
ی چیز دیگه اونم اینکه ی جا خوندم زده بود این مدل سیگیت فقط سرعت read /write بالایی داره و رندوم خیلی بالایی نداره ، معنیش چیه؟! یکم توضیح بدید ممنون میشم
شرمنده باز وقتتون رو گرفتم :gol:
ata.royalfalcon
26-01-2014, 11:04
ببخشید این هارد دوم میره توی حالت sleep ...
راهی هست که نره ؟! اصلا مشکلی پیش میاد ؟! وقتی میرم داخل درایوهاش یه 2 قانیه طول میکشه.صدای شروع هارد میاد.
ميتونيد از طريق power option (عكس زير) زماني كه هارد بايد بيكار بماند تا sleep بشه را زياد كنيد يا اينكه بذاريد روي never .
AMIR MOHAMMAD . M
26-01-2014, 14:05
یه سوال دیگه.
از اون چنتا مغازه تو علاالدین هارد رو بخرم قیمت بهتره یا از پاساژ ایرانیان؟:n02:
ata.royalfalcon
26-01-2014, 16:31
بازم ممنون
خب من ی سری مشخصات این دو مدل رو خوندم ، رنج قیمت هاشون هم ک تقریبا در ی سطحه ، ب نظر شما برای تصمیم نهایی از بین خاویار آبی و سیگیت کدوم انتخاب مناسب تریه؟! در واقع کدوم بهتره؟!
ی چیز دیگه اونم اینکه ی جا خوندم زده بود این مدل سیگیت فقط سرعت read /write بالایی داره و رندوم خیلی بالایی نداره ، معنیش چیه؟! یکم توضیح بدید ممنون میشم
شرمنده باز وقتتون رو گرفتم :gol:
همانطوريكه قبلاً هم گفتم اين مدل سيگيت به خاطر بيشتر بودن Areal Density پلاتر و همچنين بهبود در ساير تكنيكها مانند كوچكتر شدن Zone bit recording (مجموعه اي از هر چند ترك كه تعداد يكساني سكتور داشته دارند) باعث افزايش سرعت در Sequential data transfer rate Read/Write ميشود . اما دقت كنيد كه ديتا هميشه بطور مرتب در كنار هم بر روي سكتورها ذخيره نميشوند و پراكنده خواهند بود . هارديكه Access time كمتري داشته باشه و يا IOPS بيشتري داشته باشه سرعت بيشتري در دسترسي به ديتاهاي پراكنده خواهد داشت .
در مورد انتخاب از بين WD Blue WD10EZEX و Seagate هر كدام كه قيمت پايينتر و گارانتي معتبرتري دارند همان را انتخاب كنيد .
Mehrdad092000
29-01-2014, 00:07
سلام
دوستان من هارد سیگیت سری باراکودا 14 گرفتم این سکتور هاش فرمتش به صورت 4k هستش چنتا سوال
این دقیقا فرقش چیه ؟
با برنامه خود سیگیت باید پارتیشن بندی کنیم اینجوری فرمتش کنه ؟
موقع نصب ویندوز فرمت کنیم 4k میکنه یا 512 ؟
برنامه ای پارتیشن بند چطور؟
ata.royalfalcon
29-01-2014, 10:51
سلام
دوستان من هارد سیگیت سری باراکودا 14 گرفتم این سکتور هاش فرمتش به صورت 4k هستش چنتا سوال
این دقیقا فرقش چیه ؟
با برنامه خود سیگیت باید پارتیشن بندی کنیم اینجوری فرمتش کنه ؟
موقع نصب ویندوز فرمت کنیم 4k میکنه یا 512 ؟
برنامه ای پارتیشن بند چطور؟
سلام .
بطور خلاصه هر چهار سكتور 512 بايتي كه شامل یک بخش پیشوند یا header و یک بخش پسوند (suffix) یا Trailer هست به يك سكتور 4096 بايتي تبديل شده و در نتيجه براي هر سكتور ميتوان خیلی از Gap و sync و address mark و ECC و ... را حذف نمود و از هدر رفتن فضای فیزیکی و همچنین کاهش سرعت دسترسی به سکتورها جلوگیری کرد .
اندازه هر سكتور را با اندازه كلاسترها اشتباه نگيريد . اندازه سكتور غير قابل تغيير هست ولي اندازه كلاستر قابل تعيين و تغيير هست . گرچه سكتورهاي هارد يكترابايتي سيگيت شما 4K هست ولي براي هماهنگي بيشتر با برنامه ها به 512 بايتي شبيه سازي ميشوند . از طريق HDtune و از قسمت info هم ميتونيد متوجه سايز سكتور بشويد .
Mehrdad092000
29-01-2014, 13:10
سلام .
بطور خلاصه هر چهار سكتور 512 بايتي كه شامل یک بخش پیشوند یا header و یک بخش پسوند (suffix) یا Trailer هست به يك سكتور 4096 بايتي تبديل شده و در نتيجه براي هر سكتور ميتوان خیلی از Gap و sync و address mark و ECC و ... را حذف نمود و از هدر رفتن فضای فیزیکی و همچنین کاهش سرعت دسترسی به سکتورها جلوگیری کرد .
اندازه هر سكتور را با اندازه كلاسترها اشتباه نگيريد . اندازه سكتور غير قابل تغيير هست ولي اندازه كلاستر قابل تعيين و تغيير هست . گرچه سكتورهاي هارد يكترابايتي سيگيت شما 4K هست ولي براي هماهنگي بيشتر با برنامه ها به 512 بايتي شبيه سازي ميشوند . از طريق HDtune و از قسمت info هم ميتونيد متوجه سايز سكتور بشويد .
ممنون
پس 4k باعص سرعت بیشتر میشه
الان hd tune دیدم 512 بایتی بود درسته ؟
راستش من یکم گیج شدم کلاستر و یعنی ما فرمت میکنیم ؟
راحبه برنامه ها پس هیچ فرقی نداره ؟
mojtaba_1362
31-01-2014, 17:47
نظرتون در باره ی هاردهای وسترن HGST چی هست
ظاهرا وسترن از سال 2012 که خط تولید هیتاچی رو خریداری کرده این رو هم میزنه . حالا این عملا وسترن حساب میشه یا هیتاچی؟
گارانتی آواژنگ معتبر هست؟
ata.royalfalcon
31-01-2014, 20:52
ممنون
پس 4k باعص سرعت بیشتر میشه
الان hd tune دیدم 512 بایتی بود درسته ؟
راستش من یکم گیج شدم کلاستر و یعنی ما فرمت میکنیم ؟
راحبه برنامه ها پس هیچ فرقی نداره ؟
کلاستر مجموعه ای از چند سکتورهایی هست که در مجاورت هم قرار گرفته اند . میتونید سایز کلاستر را تغییر بدید (با استفاده از برنامه های مدیریت هارد و پارتیشن بندی) ولی سایز سکتور به هیچ عنوان قابل تغییر نیست .
همانطوریکه قبلاً هم گفتم با وجودیکه هارد شما دارای سکتورهای 4096 بایتی هست ولی جهت هماهنگی بیشتر با نرم افزارها و سخت افزارها بصورت 512 بایتی شبیه سازی میشوند .
نظرتون در باره ی هاردهای وسترن HGST چی هست
ظاهرا وسترن از سال 2012 که خط تولید هیتاچی رو خریداری کرده این رو هم میزنه . حالا این عملا وسترن حساب میشه یا هیتاچی؟
گارانتی آواژنگ معتبر هست؟
پیشتر کمپانی Western Digital مالک کل سهام Hitachi GST شده بود و به یکی از بزرگترین تولیدکنندگان هارد دیسک در جهان تبدیل شده بود ولی به خاطر الزامات ضد انحصار Federal Trade Commission بخش تولید هاردهای 3.5 اینچی Hitachi GST به کمپانی Toshiba واگذار شد . مالکیت سهام یک کمپانی به این معنی نیست که کمپانی واگذار شده دیگر چیزی تولید نکند و تولید بعهده کمپانی مادر باشد . کمپانی Hitachi GST همچنان به تولید ادامه میدهد . سهیم شدن در سود سهام ، بهره مند شدن از تجربیات تحقیق و توسعه یکی از چندین مزایای خرید سهام توسط شرکت مادر هست .
بدیهی هست که تولیدات Hitachi GST نمیتونه کیفیت پایینی داشته باشد (این کمپانی وارث بخش تولید هارد کمپانی معظم IBM هست) ولی در بازار ایران فعلاً وسترن و سیگیت فراوانتر هست و به همین علت تعمیر آن توسط کلینیکهای تخصصی به خاطر وجود قطعات یدکی بیشتر ممکن تر هست و همچنین گارانتی های معتبر تری دارند .
AMIR MOHAMMAD . M
01-02-2014, 13:08
سلام
امروز رفتم
Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 1TB با یه قیمت عالی و گارانتی گرفتم .
تا حالا که خوب بوده .
اگه سوالی بود در خدمتیم .:n01:
مدلهای اسلیم مربوط به وسترن و سیگیت تو بازار ایران هست (۱ترا به بالا) ؟
این کارتریج مربوط به هارد سیگیت پرتابل آیا بصورت جداگانه کاربردی داره ؟ چه مواردی؟ میشه تصویر هم بزارید؟ خود هارد پرتابل را بصورت اینترنال استفاده میکنم
فری اجنت هم مثل سیگیت بک آپ پلاسه از بابت کارتریج؟ کلا چه تفاوتی داره؟
(یجا دیده بودم به پرینتر متصل کرده بود چجوریشو یادم نیست)
با تشکر فراوان:n01:
ata.royalfalcon
01-02-2014, 21:37
مدلهای اسلیم مربوط به وسترن و سیگیت تو بازار ایران هست (۱ترا به بالا) ؟
این کارتریج مربوط به هارد سیگیت پرتابل آیا بصورت جداگانه کاربردی داره ؟ چه مواردی؟ میشه تصویر هم بزارید؟ خود هارد پرتابل را بصورت اینترنال استفاده میکنم
(یجا دیده بودم به پرینتر متصل کرده بود چجوریشو یادم نیست)
با تشکر فراوان:n01:
این کارتریج مربوط به هارد سیگیت پرتابل آیا بصورت جداگانه کاربردی داره ؟چه مواردی؟
اگر کاربر نیاز به اینترفیس هایی چون Thunderbolt و یا Firewire داشته باشد مجبور هست که یا هارد اکسترنال مناسبی را انتخاب و یا اینکه کارتریج را بطور جداگانه خریداری کند .
میشه تصویر هم بزارید؟
آداپتر مدلهای قدیمی FreeAgent GoFlex که میتوان برای Backup plus هم استفاده نمود .
آداپترهای Thunderbolt
خود هارد پرتابل را بصورت اینترنال استفاده میکنم
مشکلی نیست ، فقط در جایی قرار بدید که ثابت و بدون لرزش باشد .
از لحاظ شکل ظاهر متفاوت هستند ولی هر دو مدل usm هستند یعنی قسمت انتهایی آن قابل جدا شدن هست .
یجا دیده بودم به پرینتر متصل کرده بود چجوریشو یادم نیست
هاردهای اکسترنال تحت شبکه هستند که میتوان پرینتر را به آن متصل و در شبکه بین سیستمها share کرد .
اگر کاربر نیاز به اینترفیس هایی چون Thunderbolt و یا Firewire داشته باشد مجبور هست که یا هارد اکسترنال مناسبی را انتخاب و یا اینکه کارتریج را بطور جداگانه خریداری کند .
.
منظورم این بود که :
الان یه هارد سیگیت بک آپ پلاس گرفتم کارتریجشو جدا کردم و خود هاردو تو سیستم جاسازی کردم بصورت اینترنال حالا میخواستم بدونم که این کارتریج که دارم به چه دردی میخوری ؟ بزارمش کنار یا اینکه ازش میتونم استفاده کنم؟
Behzad83
01-02-2014, 23:11
اساتید و دوستان: هارد وسترن بلو هم مثل گرین هد پارکینگ داره؟
در کل کم صداترین هاردی که هد پارکینگ نداشته باشه چیه؟
ata.royalfalcon
01-02-2014, 23:43
منظورم این بود که :
الان یه هارد سیگیت بک آپ پلاس گرفتم کارتریجشو جدا کردم و خود هاردو تو سیستم جاسازی کردم بصورت اینترنال حالا میخواستم بدونم که این کارتریج که دارم به چه دردی میخوری ؟ بزارمش کنار یا اینکه ازش میتونم استفاده کنم؟
در این حالت ، کارتریج دیگه کاربردی نداره .
اساتید و دوستان: هارد وسترن بلو هم مثل گرین هد پارکینگ داره؟
در کل کم صداترین هاردی که هد پارکینگ نداشته باشه چیه؟
تقریباً تمام و اکثر هارد دیسکهای مدرن و امروزی Head parking دارند تا در زمانی که هارد خاموش هست و یا در حالت Sleep و Standby ، هد ها از روی سطح پلاتر خارج بشوند . ممکن هست در بعضی از مدلها تعداد دفعات Sleep و یا Standby شدن بیشتر باشد و یا در بعضی از مدلها کمتر باشد .
هارد دیسکهای قدیمی مثل Seagate Barracuda 7200.10 هستند که Head parking ندارند و در مواقعی که هارد خاموش هست اسلایدر در ترکهای خاصی بر روی پلاتر فرود میآیند . در زمانیکه هارد شروع به کار میکند آنقدر اسلایدر بر روی پلاتر کشیده و ساییده میشود تا پلاتر به سرعت مناسب برسد و پس از شناور شدن بر روی لایه ای از هوا و جدا شدن از سطح پلاتر بر روی سایر ترکهای حاوی دیتا حرکت میکند . در صورتیکه در هارد دیسکهای مدرن تا زمانیکه پلاتر به حداکثر سرعت نرسد هد ها بر روی سطح پلاتر نخواهند آمد و قبل از اینکه پلاتر از حرکت بایستد هد ها به Head parking هدایت میشوند . این شیوه طراحی باعث افزایش عمر مفید هارد دیسک میشود .
اگر طالب هارد بیصدا هستید توصیه میکنم SSD درایو بخرید .
دوستان سلام،
مدتی هست که تو فکر هستم هارد اینترنال بگیرم، الان روی سیستم 2تا هارد 1ترا و 500گیگ هست، میخوام هارد 500گیگ رو از دور خارج کنم و یه هارد 2ترا جایگزینش کنم، تو فکر هم بودم در کنار این 2هارد یک هارد ssd 64گیگ یا 128گیگ هم صرفا برای ویندوز و به ندرت برنامه های مهندسی.
نظر دوستان چطور هست اگه این کار رو انجام بدم؟ خرید ssd کار بیهوده ای هست؟ یا واقعا تاثیر خیلی مهمی داره؟ من از سیستم بالای 80% برای گیم استفاده میکنم.
ممنون میشم هرگونه پیشنهاد، راهنمایی و موارد دیگه بود بگین. مرسی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.