ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►►

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8

bleu2u4u
10-06-2015, 23:46
هارد 4 یا 3 ترای هیتاچی تو بازار پیدا میشه؟قیمت با باقی مارک ها چقدر فرق میکنه

fk_u
11-06-2015, 12:51
درود
شرکتای پرفروشم هارد ندارن به گفته خودش زنگ زد تهران
یا ترا وسترن 249 تومن با گارانتی اواژنگ و پانصد گیگ 169 تومن اینم فکر کنم وسترن بود . قیمتاش خوبه؟
هارد adata پانصد گیگ 197 تومن قیمت دادن این موجود بود.
گفته بودن هارد ارزون شده ولی فکر نکنم با این قیمت.
وسترن گرونتره؟
اگه قیمت دارید بفرمایید؟
کلا همه هارد ها سامسونگ هست داخلش؟
اگه شماره سریال هایی مشکل دارن اعلام کنید نخریم
دوستان مدلی هم معرفی نکردن
چرا جوابی نمیدن اساتید

jj.amani
20-06-2015, 06:18
سلام دوست عزیز

من یه سیستم دارم که هاردش نمیکشه و خیلی کند شده (به علت نوسانات برق) . حالا میخام یه هارد اکسترنال بخرم
و پار تیشن بندیش کنم و روش ویندوز بریزم تا هم این سیستم درست بشه و هم بتونم اطلاعاتمو از توش نجات بدم.
چون بعدا میخام لپ تاب بخرم و کلا این سیستم رو کنار بزارم.

با این نیت دنبال خرید یه هارد اکسترنال بودم که توی یکی از انجمن ها این نظر رو دیدم:
اساساً نصب ویندوز برا هارد های اینترنال HDD که سرعت 7200 به بالا دارند(و یا از اون بهتر SSD{که کلا مقوله سرعت
انقال داده در این نوع هارد ها یه چیز دیگه است}) با ورودی برق مشخص 5V 25A+و12V 20A+ تعریف میشه... ولی پورت
های USB کامپیوتر خروجی برق 5V+ با حداکثر شدت جریان پایدار100 میلی آمپر ... (UP to 500 mA) دارند ! درسته که
هارد های اکسترنال غیر آداپتوری و انواع فلش ها، برق و شدت جریان مورد نیازشون رو از همین پورت های USB تامین
میکنند ولی برای کارهای روزمره و کارهای عادی(مثل آرشیو و ...) تعریف شدن نه برای فرایند فوق سنگین بارگذاری
(Boot) سیستم عامل، که چه در حین بوت و چه در هنگام استفاده از سیستم عامل به یک ولتاژ و شدت جریان خاصی
احتیاج داره که پورت USB نمیتونه کامل اونارو براورده کنه. و این حرف بسیاری از متخصصان است که از نزدیک خودم ازشون
سوال کردم.

حالا موندم چیکار کنم خواهش میکنم در این رابطه منو راهنمایی بفرمایید و اگه یه هارد اکسترنال در حد حداکثر 300 تومن
برای این منظور معرفی کنید خیلی ممنون میشم.

jj.amani
20-06-2015, 06:21
سلام دوست عزیزمن یه سیستم دارم که هاردش نمیکشه و خیلی کند شده (به علت نوسانات برق) . حالا میخام یه هارد اکسترنال بخرم و پار تیشن بندیش کنم و روش ویندوز بریزم تا هم این سیستم درست بشه و هم بتونم اطلاعاتمو از توش نجات بدم. چون بعدا میخام لپ تاب بخرم و کلا این سیستم رو کنار بزارم.با این نیت دنبال خرید یه هارد اکسترنال بودم که توی یکی از انجمن ها این نظر رو دیدم:اساساً نصب ویندوز برا هارد های اینترنال HDD که سرعت 7200 به بالا دارند(و یا از اون بهتر SSD{که کلا مقوله سرعت انقال داده در این نوع هارد ها یه چیز دیگه است}) با ورودی برق مشخص 5V 25A+و12V 20A+ تعریف میشه... ولی پورت های USB کامپیوتر خروجی برق 5V+ با حداکثر شدت جریان پایدار100 میلی آمپر ... (UP to 500 mA) دارند ! درسته که هارد های اکسترنال غیر آداپتوری و انواع فلش ها، برق و شدت جریان مورد نیازشون رو از همین پورت های USB تامین میکنند ولی برای کارهای روزمره و کارهای عادی(مثل آرشیو و ...) تعریف شدن نه برای فرایند فوق سنگین بارگذاری(Boot) سیستم عامل، که چه در حین بوت و چه در هنگام استفاده از سیستم عامل به یک ولتاژ و شدت جریان خاصی احتیاج داره که پورت USB نمیتونه کامل اونارو براورده کنه. و این حرف بسیاری از متخصصان است که از نزدیک خودم ازشون سوال کردم.حالا موندم چیکار کنم خواهش میکنم در این رابطه منو راهنمایی بفرمایید و اگه یه هارد اکسترنال در حد حداکثر 300 تومن برای این منظور معرفی کنید خیلی ممنون میشم.

ata.royalfalcon
20-06-2015, 09:15
سلام دوست عزیز

من یه سیستم دارم که هاردش نمیکشه و خیلی کند شده (به علت نوسانات برق) . حالا میخام یه هارد اکسترنال بخرم
و پار تیشن بندیش کنم و روش ویندوز بریزم تا هم این سیستم درست بشه و هم بتونم اطلاعاتمو از توش نجات بدم.
چون بعدا میخام لپ تاب بخرم و کلا این سیستم رو کنار بزارم.

با این نیت دنبال خرید یه هارد اکسترنال بودم که توی یکی از انجمن ها این نظر رو دیدم:
اساساً نصب ویندوز برا هارد های اینترنال HDD که سرعت 7200 به بالا دارند(و یا از اون بهتر SSD{که کلا مقوله سرعت
انقال داده در این نوع هارد ها یه چیز دیگه است}) با ورودی برق مشخص 5V 25A+و12V 20A+ تعریف میشه... ولی پورت
های USB کامپیوتر خروجی برق 5V+ با حداکثر شدت جریان پایدار100 میلی آمپر ... (UP to 500 mA) دارند ! درسته که
هارد های اکسترنال غیر آداپتوری و انواع فلش ها، برق و شدت جریان مورد نیازشون رو از همین پورت های USB تامین
میکنند ولی برای کارهای روزمره و کارهای عادی(مثل آرشیو و ...) تعریف شدن نه برای فرایند فوق سنگین بارگذاری
(Boot) سیستم عامل، که چه در حین بوت و چه در هنگام استفاده از سیستم عامل به یک ولتاژ و شدت جریان خاصی
احتیاج داره که پورت USB نمیتونه کامل اونارو براورده کنه. و این حرف بسیاری از متخصصان است که از نزدیک خودم ازشون
سوال کردم.

حالا موندم چیکار کنم خواهش میکنم در این رابطه منو راهنمایی بفرمایید و اگه یه هارد اکسترنال در حد حداکثر 300 تومن
برای این منظور معرفی کنید خیلی ممنون میشم.

سلام دوست عزیزمن یه سیستم دارم که هاردش نمیکشه و خیلی کند شده (به علت نوسانات برق) . حالا میخام یه هارد اکسترنال بخرم و پار تیشن بندیش کنم و روش ویندوز بریزم تا هم این سیستم درست بشه و هم بتونم اطلاعاتمو از توش نجات بدم. چون بعدا میخام لپ تاب بخرم و کلا این سیستم رو کنار بزارم.با این نیت دنبال خرید یه هارد اکسترنال بودم که توی یکی از انجمن ها این نظر رو دیدم:اساساً نصب ویندوز برا هارد های اینترنال HDD که سرعت 7200 به بالا دارند(و یا از اون بهتر SSD{که کلا مقوله سرعت انقال داده در این نوع هارد ها یه چیز دیگه است}) با ورودی برق مشخص 5V 25A+و12V 20A+ تعریف میشه... ولی پورت های USB کامپیوتر خروجی برق 5V+ با حداکثر شدت جریان پایدار100 میلی آمپر ... (UP to 500 mA) دارند ! درسته که هارد های اکسترنال غیر آداپتوری و انواع فلش ها، برق و شدت جریان مورد نیازشون رو از همین پورت های USB تامین میکنند ولی برای کارهای روزمره و کارهای عادی(مثل آرشیو و ...) تعریف شدن نه برای فرایند فوق سنگین بارگذاری(Boot) سیستم عامل، که چه در حین بوت و چه در هنگام استفاده از سیستم عامل به یک ولتاژ و شدت جریان خاصی احتیاج داره که پورت USB نمیتونه کامل اونارو براورده کنه. و این حرف بسیاری از متخصصان است که از نزدیک خودم ازشون سوال کردم.حالا موندم چیکار کنم خواهش میکنم در این رابطه منو راهنمایی بفرمایید و اگه یه هارد اکسترنال در حد حداکثر 300 تومن برای این منظور معرفی کنید خیلی ممنون میشم.

سلام .

ميتونيد هارد اكسترنال Seagate Expansion دوترابايت آداپتوردار (دسكتاپي) بخريد . از اونجايي كه اين مدل آداپتور دار هست لازم نيست نگران ولتاژ يا جريان پورت USB سيستم هم باشيد.
قيمتش هم حدود 305 هزار تومن هست .

با ورودی برق مشخص 5V 25A+و12V 20A+ تعریف میشه

درست نيست . مثلاً در هارد ديسك سه ترابايتي WD Green در لحظه استارت از شاخه 12 ولتي نهايت 1.78 آمپر جريان ميكشه نه 20 آمپر ! از شاخه 5 ولتي در ديتاشيت اين مدل چيزي گفته نشده .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fk_u
20-06-2015, 14:22
درود
به اندازه اساتید اینجا نیستم ولی اقای عطا درست میفرمایند.
معمولا پی سی و ... با میلی امپر و جریان ضعیف سرکار دارند نه امپر های بالا. خوب میشد اموزش های بیشتری در فروم قرار میگرفت برای اطلاعات کاربرانی مثل من که اطلاعات کمی داریم.

osmaan
21-06-2015, 07:02
سلام به نظرتون با توجه به اینکه از سرعت اطلاعات روی سیستم خودم تقریبا راضی هستم گرفتن دو تا هارد 1 ترا دیگه و راید کردنشون بهتره یا یدونه 2 ترا ؟ تقریبا 100 هزار تومن اختلاف داره
اگر دوتا 1 دیگه بگیرم میشه 3 تا 1 ترا راید!

ata.royalfalcon
21-06-2015, 15:50
سلام به نظرتون با توجه به اینکه از سرعت اطلاعات روی سیستم خودم تقریبا راضی هستم گرفتن دو تا هارد 1 ترا دیگه و راید کردنشون بهتره یا یدونه 2 ترا ؟ تقریبا 100 هزار تومن اختلاف داره
اگر دوتا 1 دیگه بگیرم میشه 3 تا 1 ترا راید!

سلام .

RAID0 ميخوهيد ببنديد ؟ اين نوع RAID بر روي سرعت بوت ويندوز و ... تاثيري نداره و فقط سرعت Copy / Paste و ترانسفر ديتا رو بهبود ميده .

بنظرم يدونه دوترا بخريد كه بعداً مشكلي با ارتقاء و افزايش تعداد هارد ديسكها نداشته باشيد .

osmaan
21-06-2015, 22:41
سلام .

RAID0 ميخوهيد ببنديد ؟ اين نوع RAID بر روي سرعت بوت ويندوز و ... تاثيري نداره و فقط سرعت Copy / Paste و ترانسفر ديتا رو بهبود ميده .

بنظرم يدونه دوترا بخريد كه بعداً مشكلي با ارتقاء و افزايش تعداد هارد ديسكها نداشته باشيد .
بله چون بیشتر انتقال فایل میکنم
اگر دو ترا بگیرم دیگه با 1 ترا نمیتونم راید کنم چون فقط دو ترا نشون میده نه 3 ترا! (دو ترا فعلیم بدسکتور داره میخوام هارد جایگزین بگیرم)

zelda64
22-06-2015, 04:09
سلام استاد عطا، من چند ماه پیش با مطالعه این تاپیک، یه هارد Western Digital- My Passport Ultra به حجم 1 ترابایت خریدم. شبیه عکس زیر.

متأسفانه ، الان چند ساعتیه که وقتی هارد رو از طریق کابل USB به کامپیوتر وصل می کنم، ویندوز، هارد رو شناسایی نمی‌کنه، و فقط چراغ LED هارد هی‌ چشمک می‌زنه و روشن خاموش میشه، دست به بدنه پلاستیکی هارد هم که می‌زنم لرزشی احساس می‌کنم که احتمالاً نشون دهنده روشن بودن موتور هارد است. مثل این می‌مونه که انگار هارد در حالات Sleep(خواب) گیر کرده .
من دو تا ویندوز 7 روی کامپیوتر دارم ولی در هیچکدام هارد بالا نمی‌آید و شناسایی نمی‌شود.

نرم‌افزار‌های همراه هارد شرکت Western Digital مثل (WDDriveUtilities) رو هم نصب کردم جهت Diagnostic و عیب‌یابی هارد ولی این نرم‌افزار‌ها موقع بالا اومدن پیغام میدن که هیچ هارد درایور اکسترنالی به کامپیوتر وصل نیست که بخوان عملیاتی روش انجام بدن. اینم بگم که از HD Tune Pro هم استفاده کردم ولی اون هم هیچ درایو هارد اکسترنالی رو شناسایی نمی‌کنه و فقط لیست هاردهای اینترنال رو نمایش میده.

می‌خواستم ببینم نرا‌فزار عیب‌یابی خاصی برای حل این مشکل وجود داره که مثلاً اگه هارد در حالت خاصی از Sleep(خواب) فرو رفته بشه از اون حالت در آوردش و یا هر نوع راهنمایی دیگه. ممنون میشم کمک کنید.

ata.royalfalcon
22-06-2015, 06:48
سلام استاد عطا، من چند ماه پیش با مطالعه این تاپیک، یه هارد Western Digital- My Passport Ultra به حجم 1 ترابایت خریدم. شبیه عکس زیر.

متأسفانه ، الان چند ساعتیه که وقتی هارد رو از طریق کابل USB به کامپیوتر وصل می کنم، ویندوز، هارد رو شناسایی نمی‌کنه، و فقط چراغ LED هارد هی‌ چشمک می‌زنه و روشن خاموش میشه، دست به بدنه پلاستیکی هارد هم که می‌زنم لرزشی احساس می‌کنم که احتمالاً نشون دهنده روشن بودن موتور هارد است. مثل این می‌مونه که انگار هارد در حالات Sleep(خواب) گیر کرده .
من دو تا ویندوز 7 روی کامپیوتر دارم ولی در هیچکدام هارد بالا نمی‌آید و شناسایی نمی‌شود.

نرم‌افزار‌های همراه هارد شرکت Western Digital مثل (WDDriveUtilities) رو هم نصب کردم جهت Diagnostic و عیب‌یابی هارد ولی این نرم‌افزار‌ها موقع بالا اومدن پیغام میدن که هیچ هارد درایور اکسترنالی به کامپیوتر وصل نیست که بخوان عملیاتی روش انجام بدن. اینم بگم که از HD Tune Pro هم استفاده کردم ولی اون هم هیچ درایو هارد اکسترنالی رو شناسایی نمی‌کنه و فقط لیست هاردهای اینترنال رو نمایش میده.

می‌خواستم ببینم نرا‌فزار عیب‌یابی خاصی برای حل این مشکل وجود داره که مثلاً اگه هارد در حالت خاصی از Sleep(خواب) فرو رفته بشه از اون حالت در آوردش و یا هر نوع راهنمایی دیگه. ممنون میشم کمک کنید.

سلام .

روي يه سيستم دوتا ويندوز نصب بوده ؟ اگر اينطور هست حتماً روي يه سيستم ديگه هم تست كنيد (نه همان قبلي) . از كابلهاي افزايش طول USB يا USB hub هم استفاده نكنيد .
Disk management ويندوز رو هم چك كنيد .

می‌خواستم ببینم نرا‌فزار عیب‌یابی خاصی برای حل این مشکل وجود داره که مثلاً اگه هارد در حالت خاصی از Sleep(خواب) فرو رفته بشه از اون حالت در آوردش و یا هر نوع راهنمایی دیگه.

اگر روي سيستم ديگه بازهم همينطور هست ، بهتر هست به گارانتي ارسال كنيد . نرم افزار يا روش ديگه اي كه خودتان بتونيد مشكل پيش اومده رو برطرف كنيد موجود نيست .

ata.royalfalcon
22-06-2015, 07:01
بله چون بیشتر انتقال فایل میکنم
اگر دو ترا بگیرم دیگه با 1 ترا نمیتونم راید کنم چون فقط دو ترا نشون میده نه 3 ترا! (دو ترا فعلیم بدسکتور داره میخوام هارد جایگزین بگیرم)

حتماً ميدونيد كه اگه يه هارد ديسك خراب بشه كل سه ترابايت رو از دست ميديد ؟

osmaan
22-06-2015, 11:56
حتماً ميدونيد كه اگه يه هارد ديسك خراب بشه كل سه ترابايت رو از دست ميديد ؟
راست میگین اصلا یادم نبود!
من بیشتر از یک سال پیش یه هارد دو ترا باراکودا سیگیت گرفتم که ار همون اول اسپین اپ زیادی داشت که حتی با اپدیت فریمور هم درست نشد الان همین هارد 8 تا بدسکتور داره به نظرتون اسپین اپ زیاد باعث بدسکتور شده؟
به نظرتون بازم همین مدل رو بگیرم؟

ata.royalfalcon
22-06-2015, 21:06
راست میگین اصلا یادم نبود!
من بیشتر از یک سال پیش یه هارد دو ترا باراکودا سیگیت گرفتم که ار همون اول اسپین اپ زیادی داشت که حتی با اپدیت فریمور هم درست نشد الان همین هارد 8 تا بدسکتور داره به نظرتون اسپین اپ زیاد باعث بدسکتور شده؟

گاهی اوقات اگر هارد دیسک بطور منظم و پشت سرهم خاموش و روشن بشه (enough power on and power off cycles in a row) ممکن هست head به مکان خودش بر نگرده و بر روی Platter بشینه که به اصطلاح head stiction گفته میشه . نمونه ویدئوها در یوتیوب موجوده که پلاتر به خاطر چسبیدگی head روی آن قادر به چرخش نیست .

به هر حال بین Spin Up/Down زیاد هارد دیسک (ناشی از بیکار بودن و فعال شدن) و بدسکتوری ارتباطی نداره .

هارد دیسک اگر Current Pending Sector داره با برنامه HDD Regenerator و یا Zero fill کردن احتمالاً مشکل برطرف میشه . یه هارد WD Green دارم و با وجودیکه خیلی کم کارکرد بوده 4 عدد Current Pending Sector ایجاد شده و بعضی از اطلاعاتش هم قابل خواندن نبود ، تعداد دفعات Head Parking هم اصلاً زیاد نبود .

اگر بودجه هست WD Black رو انتخاب کنید ، در غیر اینصورت بجزء WD Green که هارد دیسک پرسرعتی نیست و Seagate انتخاب دیگه ای ندارید . از برندهای دیگه شاید نتونید در بازار با گارانتی معتبر پیدا کنید .

osmaan
23-06-2015, 02:04
گاهی اوقات اگر هارد دیسک بطور منظم و پشت سرهم خاموش و روشن بشه (enough power on and power off cycles in a row) ممکن هست head به مکان خودش بر نگرده و بر روی Platter بشینه که به اصطلاح head stiction گفته میشه . نمونه ویدئوها در یوتیوب موجوده که پلاتر به خاطر چسبیدگی head روی آن قادر به چرخش نیست .

به هر حال بین Spin Up/Down زیاد هارد دیسک (ناشی از بیکار بودن و فعال شدن) و بدسکتوری ارتباطی نداره .

هارد دیسک اگر Current Pending Sector داره با برنامه HDD Regenerator و یا Zero fill کردن احتمالاً مشکل برطرف میشه . یه هارد WD Green دارم و با وجودیکه خیلی کم کارکرد بوده 4 عدد Current Pending Sector ایجاد شده و بعضی از اطلاعاتش هم قابل خواندن نبود ، تعداد دفعات Head Parking هم اصلاً زیاد نبود .

اگر بودجه هست WD Black رو انتخاب کنید ، در غیر اینصورت بجزء WD Green که هارد دیسک پرسرعتی نیست و Seagate انتخاب دیگه ای ندارید . از برندهای دیگه شاید نتونید در بازار با گارانتی معتبر پیدا کنید .
سلام
مرسی از راهنمایی
برای مارک کردن بدسکتور ها با ریجنریتور از اطلاعاتم حتما بکاپ بگیرم یا نه؟

ata.royalfalcon
23-06-2015, 08:23
سلام
مرسی از راهنمایی
برای مارک کردن بدسکتور ها با ریجنریتور از اطلاعاتم حتما بکاپ بگیرم یا نه؟

سلام .

بطور کلی این برنامه HDD Regenerator باعث از بین رفتن اطلاعات نمیشه ولی یک درصد احتمال بدید که باعث تشدید مشکلات هارد دیسک و حتی از بین رفتن اطلاعات شود پس اگر اطلاعات مهمی دارید یک کپی در جای دیگری نگه دارید .

پس از اتمام عملیات Scan & Repair حتماً از گزارش نهایی یک عکس بگیرید و مجدداً Smart Status هارد دیسک را چک کنید و ببینید اون warning برطرف شده یا هنوز هست .

Immunology
24-06-2015, 12:06
سلام عطا جان خوبی
این آیدیت چقدر اشناست!!!!:n19:
آقا من یه هارد 1ترا گرین دارم رو سیستمم زیاد راضی نیستم.با وجودی که سیستمم خوبه(i5,2500k-8g ram-2g 6870)حین بازی ها بعضا لگ زیادی احساس میکنم که فکر کنم مشکل از هارد باشه.یه هارد مناسب چی پیشنهاد میدی؟
ممنون

ata.royalfalcon
24-06-2015, 17:51
سلام عطا جان خوبی
این آیدیت چقدر اشناست!!!!:n19:
آقا من یه هارد 1ترا گرین دارم رو سیستمم زیاد راضی نیستم.با وجودی که سیستمم خوبه(i5,2500k-8g ram-2g 6870)حین بازی ها بعضا لگ زیادی احساس میکنم که فکر کنم مشکل از هارد باشه.یه هارد مناسب چی پیشنهاد میدی؟
ممنون

سلام اِبی جان :n01: .

اگر بودجه به اندازه کافی هست پیشنهاد میکنم WD Black با مدل نامبر WD1002FAEX انتخاب کنی (این مدل نامبرِ یکترابایتی هست) . یه WD Black یک ترابایتی دیگه ای هست با مدل نامبر WD1003FZEX که خریدشو توصیه نمیکنم .

انتخاب بعدی ، Seagate با مدل نامبر ST1000DM003 هست که علاوه بر قیمت مناسب پرفورمنس خوبی هم داره .

dexter9
24-06-2015, 17:59
سلام.آقا یه سوال داشتم.این فایلهایی که توو هارد وسترن دیجیتال اولترا هست چه کارهایی می کنه اگه نصب کنم.بعدشم اگه پاکش کنم فایلهای دلخل هاردو اتفاقی که واسه هارد نمیفته؟

ata.royalfalcon
24-06-2015, 18:21
سلام.آقا یه سوال داشتم.این فایلهایی که توو هارد وسترن دیجیتال اولترا هست چه کارهایی می کنه اگه نصب کنم.بعدشم اگه پاکش کنم فایلهای دلخل هاردو اتفاقی که واسه هارد نمیفته؟

سلام .

این پست 6222# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو مطالعه کنید که در مورد نرم افزارهای موجود در هارد اکسترنال توضیحاتی دادم .
با حذف این نرم افزارها اتفاقی برای هارد دیسک نمیافته ولی توصیه میکنم بجای حذف منتقل کنید به یه فولدر خاص . حجم زیادی هم که ندارند .
ضمناً با نصب این نرم افزارها هست که میتونید پس از Safely remove کردن هارد دیسک رو خاموش کنید .

Immunology
24-06-2015, 22:16
سلام اِبی جان :n01: .

اگر بودجه به اندازه کافی هست پیشنهاد میکنم WD Black با مدل نامبر WD1002FAEX انتخاب کنی (این مدل نامبرِ یکترابایتی هست) . یه WD Black یک ترابایتی دیگه ای هست با مدل نامبر WD1003FZEX که خریدشو توصیه نمیکنم .

انتخاب بعدی ، Seagate با مدل نامبر ST1000DM003 هست که علاوه بر قیمت مناسب پرفورمنس خوبی هم داره .

مدل نمبرشو از کجا تهیه کنم.چون اینترنتی میخام بخرم.

Sent from my SM-T700 using Tapatalk

dexter9
24-06-2015, 22:21
سلام .

این پست 6222# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو مطالعه کنید که در مورد نرم افزارهای موجود در هارد اکسترنال توضیحاتی دادم .
با حذف این نرم افزارها اتفاقی برای هارد دیسک نمیافته ولی توصیه میکنم بجای حذف منتقل کنید به یه فولدر خاص . حجم زیادی هم که ندارند .
ضمناً با نصب این نرم افزارها هست که میتونید پس از Safely remove کردن هارد دیسک رو خاموش کنید .

خیلی ممنون از توضیحات کاملتون.فقط ی سوال.بدون نصب برنامه وقتی از گوشه سمت راست کنار ساعت گزینه safley remove رو میزنیم مگه هارد خاموش نمیشه؟ بعد برای بک آپ گرفتن که توضیح دادید به ی هارد دیگه نیازه درسته؟
یه سوال دیگه م داشتم.اینکه امروز 1 ترا وسترن پاسپورتی الترا گرفتم.روز اول با یو اس بی 2 سرعتش 40/50 ئگ بر ثانیه بود.شب اما سرعتش به 12 رسیده بود.این طبیعی هست یا هارد مشکل داره؟

ata.royalfalcon
25-06-2015, 07:25
خیلی ممنون از توضیحات کاملتون.فقط ی سوال.بدون نصب برنامه وقتی از گوشه سمت راست کنار ساعت گزینه safley remove رو میزنیم مگه هارد خاموش نمیشه؟ بعد برای بک آپ گرفتن که توضیح دادید به ی هارد دیگه نیازه درسته؟
یه سوال دیگه م داشتم.اینکه امروز 1 ترا وسترن پاسپورتی الترا گرفتم.روز اول با یو اس بی 2 سرعتش 40/50 ئگ بر ثانیه بود.شب اما سرعتش به 12 رسیده بود.این طبیعی هست یا هارد مشکل داره؟

بدون نصب برنامه وقتی از گوشه سمت راست کنار ساعت گزینه safley remove رو میزنیم مگه هارد خاموش نمیشه؟

بطور پیشفرض هارد اکسترنال خاموش نمیشه ، مگر اینکه تغییراتی در رجیستری ویندوز بدید .

بعد برای بک آپ گرفتن که توضیح دادید به ی هارد دیگه نیازه درسته؟

از اطلاعات موجود در سیستمی که این هارد اکسترنال رو بهش متصل کردید بکآپ میگیره . یعنی بکآپها روی همین my passport ultra ذخیره میشه .

روز اول با یو اس بی 2 سرعتش 40/50 ئگ بر ثانیه بود.شب اما سرعتش به 12 رسیده بود.این طبیعی هست یا هارد مشکل داره؟

سرعت 40/50 مگابایت در حالت USB2 واقعی نیست و تابحال من نتونستم با USB2 به این سرعت برسم .

با برنامه HD Tune و از قسمت Benchmark یه تست Read بگیرید . اگر سرعت در محدوده 30 مگابایت باشه پس مشکلی نداره . اگر سیستمی دارید که USB3 داشته باشه تست کنید و ببینید به چه صورتی هست .

ata.royalfalcon
25-06-2015, 07:32
مدل نمبرشو از کجا تهیه کنم.چون اینترنتی میخام بخرم.

اگر اینترنتی میخواهید خرید کنید برید به قسمت مشخصات شاید چیزی نوشته باشه . ولی مطمئن نیستم که این سایتهای اینترنتی مشخصات درست و صحیح هارد دیسک رو تو سایت نوشته باشند .

اگر حضوری میخواهید خرید کنید ، مدل نامبر روی لیبل روی هارد نوشته میشه .

Immunology
25-06-2015, 07:45
اگر اینترنتی میخواهید خرید کنید برید به قسمت مشخصات شاید چیزی نوشته باشه . ولی مطمئن نیستم که این سایتهای اینترنتی مشخصات درست و صحیح هارد دیسک رو تو سایت نوشته باشند .

اگر حضوری میخواهید خرید کنید ، مدل نامبر روی لیبل روی هارد نوشته میشه .

دمت گرم
راستی دیگه چرا اون یکی فروم نمیای؟یه گروه تلگرامم زدیم خاستی بگو.

Immunology
25-06-2015, 12:17
آقا ببخشید من یه سوال دیگه دارم
مادربوردم p75-d3 هست.کلا چند تا هارد میخوره؟الان دوتا بهش وصله.

ata.royalfalcon
25-06-2015, 16:00
آقا ببخشید من یه سوال دیگه دارم
مادربوردم p75-d3 هست.کلا چند تا هارد میخوره؟الان دوتا بهش وصله.

اگه دقیقاً این مدل زیر باشه ، پنج عدد پورت SATA داره . یک عدد SATAIII و چهار عدد SATAII .

یه اسلات mSATA برای نصب SSD های متناسب با این کانکتور هم داره .

Immunology
25-06-2015, 16:27
اگه دقیقاً این مدل زیر باشه ، پنج عدد پورت SATA داره . یک عدد SATAIII و چهار عدد SATAII .

یه اسلات mSATA برای نصب SSD های متناسب با این کانکتور هم داره .
جالبه من ویندوزم رو ssd هست ولی خبر نداشتم که ورودی مخصوص ssd داره.کابل همون مثل sata هست؟

ata.royalfalcon
25-06-2015, 17:05
جالبه من ویندوزم رو ssd هست ولی خبر نداشتم که ورودی مخصوص ssd داره.کابل همون مثل sata هست؟

کابل نداره . روی خود مادربرد نصب میشه .

Immunology
25-06-2015, 17:08
کابل نداره . روی خود مادربرد نصب میشه .

ssd من اینطوری نیست!
sx910 هست و شبیه اکسترنال هست.

salar6600
25-06-2015, 17:41
سلام خسته نباشید من هارد سه ترا سیگیت دارم و اونو gpt کردم و ویندوز رو روی آن نصب کردم الان که به خاطر مشکل نرم افزاری ونیدوز رو فرمت کردم و خواستم که ویندوز رو نصب کنم پیغام می دهد که هارد شما gpt نیست ولی من اونو gpt کرده بودم و سه درایو برای خود سیستم ایجاد کرده بود و سه ترا هارد در دسترس بوده الان ارور می دهد ویندوزی که میخوام نصب کنم ویندوز8.1 است و در پوشه EFI دو پوشه Microsoft و Boot وجود دارد لطفا کامل راهنمایی فرمایید
این ویندوز اکه لینکشو میزارم و سایت میگوید uefi دارد برای این کار مناسب است یا همین ویندوزی که دارم کافی است

salar6600
25-06-2015, 17:46
راستی امکان فرمت کردن هارد دیسک نیست چون اطلاعات درونش است

ata.royalfalcon
25-06-2015, 20:41
سلام خسته نباشید من هارد سه ترا سیگیت دارم و اونو gpt کردم و ویندوز رو روی آن نصب کردم الان که به خاطر مشکل نرم افزاری ونیدوز رو فرمت کردم و خواستم که ویندوز رو نصب کنم پیغام می دهد که هارد شما gpt نیست ولی من اونو gpt کرده بودم و سه درایو برای خود سیستم ایجاد کرده بود و سه ترا هارد در دسترس بوده الان ارور می دهد ویندوزی که میخوام نصب کنم ویندوز8.1 است و در پوشه EFI دو پوشه Microsoft و Boot وجود دارد لطفا کامل راهنمایی فرمایید
این ویندوز اکه لینکشو میزارم و سایت میگوید uefi دارد برای این کار مناسب است یا همین ویندوزی که دارم کافی است

راستی امکان فرمت کردن هارد دیسک نیست چون اطلاعات درونش است

سلام .

خواستم که ویندوز رو نصب کنم پیغام می دهد که هارد شما gpt نیست ولی من اونو gpt کرده بودم

برای اینکه مطمئن بشید هارد دیسک GPT هست یا خیر ؛ در مرحله نصب ویندوز و در مرحله انتخاب پارتیشن برای نصب ، دکمه های Shift + F10 رو باهم بزنید تا Command Prompt اجرا شود . دستور diskpart و سپس دستور list disk را وارد کنید . اگر هارد دیسک GPT باشه باید در ستون GPT برای هارد دیسک مورد نظر علامت ستاره داشته باشه .

اگر هارد دیسک GPT هست ، مطمئن باشید که بوت در حالت UEFI تنظیم شده .

اگر بازهم جواب نداد از طریق فلش مموری ویندوز نصب کنید . آموزش نصب ویندوز از طریق فلش مموری در اینترنت موجوده .

salar6600
26-06-2015, 19:24
سلام واقعا ممنون من ابتدا ویندوز را روی فلش گذاشتم و بعد uefi را روی به عنوان فلش گذاشتم بهد uefi را به عنوان بوت اولیه گزاشتم و به راحتی نصب شد از کمک شما متشکرم
حالا که نصب شده میخوام بوت اول را به عنوان هارد دیسک بزارم کامپوتر بالا نمیاد باید بوت اول رو uefi باشه که نوشته uefi: windows boot manager ویندوز به راحتی بالا میاد سوالام اینه که آیا این مشکلی نداره
سوال دوم من دفه بعد بخوام ویندوز نصب کنم باز هم باید از طریق usb نصب کنم اگه بخوام با dvd نصب کنم چی کار باید بکنم
آیا فرض کنیم که دو هارد داریم و هارد دوم را با برنامه AOMEI.Partition.Assistant به gpt تبدیل شود آیا اطلاعات آن هارد پاک میشود

ata.royalfalcon
26-06-2015, 22:15
سلام واقعا ممنون من ابتدا ویندوز را روی فلش گذاشتم و بعد uefi را روی به عنوان فلش گذاشتم بهد uefi را به عنوان بوت اولیه گزاشتم و به راحتی نصب شد از کمک شما متشکرم
حالا که نصب شده میخوام بوت اول را به عنوان هارد دیسک بزارم کامپوتر بالا نمیاد باید بوت اول رو uefi باشه که نوشته uefi: windows boot manager ویندوز به راحتی بالا میاد سوالام اینه که آیا این مشکلی نداره
سوال دوم من دفه بعد بخوام ویندوز نصب کنم باز هم باید از طریق usb نصب کنم اگه بخوام با dvd نصب کنم چی کار باید بکنم
آیا فرض کنیم که دو هارد داریم و هارد دوم را با برنامه AOMEI.Partition.Assistant به gpt تبدیل شود آیا اطلاعات آن هارد پاک میشود

سلام .

سوالام اینه که آیا این مشکلی نداره

نه ؛ مشکلی نداره .

به جای UEFI باید به حالت Legacy تنظیم کنید و هارد دیسک هم بصورت MBR شناسایی بشه که تا دوترابایت میتونید پارتیشن بندی کنید . الباقی فضا رو میتونید با برنامه Acronis Extended Capacity Manager بصورت هارد دیسک مجازی دوم شبیه سازی کنید .

با توجه به اینکه در حال حاضر مشکلی ندارید توصیه میکنم دیگه چیزی رو تغییر ندید .

طبق توضیحاتی که در سایت AOMEI گفته شده ؛ بدون از دست دادن اطلاعات میتونید کانورت کنید ولی توصیه میکنم از اطلاعات یک کپی داشته باشید . شاید در حین کانورت اتفاق یا خطای ناخواسته بیفته و اطلاعاتتون رو از دست بدید .

mojtaba2321
27-06-2015, 10:01
سلام
دوستان وسترن element و ultra چه تفاوتی با هم دارن؟
چرا قیمت ultra با اینکه قدیمی تره یه مقدار بیشتره؟

dexter9
27-06-2015, 11:52
سلام

سلام
داداش من خودم 2-3 روز الترا خریدم نمیدونم چرا سرعت کوپی ش بالا پایین میره.یه موقع ها 30 ایناست یه موقع 10 اینا.تفاوت الترا در ضد شک بودن ایناست فکر کنم.من خودم ایدیتا و سیگیت دارم از این وسترن بیشتر راضی م.

DJ POLESTAR
27-06-2015, 14:03
سلام

Ultra:
مقاوم در برابر شوک
مقاوم در برابر لغزش
مقاوم در برابر خش

Elements: فاقد ویژگی های بالا.

mojtaba2321
27-06-2015, 14:08
اولترا خش میفته خودم دارم خش افتاده.

javad fazel
27-06-2015, 20:31
سلام
اساتید فن نظر بدن لطفا
میخوام هارد اینترنال 4 ترابایت بخرم وسترن بلک گرونه پیشنهادتون از باقی هاردها چیه؟
ضمنا احتمالا ویندوز هم روش نصب کنم جهت آرشیو هم هست

ُSeagate barracuda 4 TBُ
Seagate surveillance 4TB
Western Purple 4TB
western Red 4 TB
پیشنهاد دیگه ای هم دارید بفرمایید ...ممنون

ata.royalfalcon
27-06-2015, 22:27
سلام

سلام .

به غير از شكل ظاهر ، باكس و تفاوتهاي سخت افزاري مربوط به قابليت رمزگذاري و lock كردن هارد ديسك و امكانات نرم افزاري جهت بکآپ گیری و مدیریت هارد دیسک ، تفاوت دیگري بين مدلهاي elements و my passport ultra وجود ندارد .

اینکه گفته میشه ultra ضد شوک هست ولی elements اینطور نیست نمیتونه درست باشه چون هارد ديسكهاي بكار رفته در هر دو مدل يكسان هستند و براي سازنده هم به صرفه و منطقي نيست كه براي مدلهاي elements و my passport ultra هارد ديسكهاي متفاوتي طراحي و تولید كنند . در واقع يك مدل هارد ديسك را بعنوان پايه انتخاب و با كم و اضافه امكانات ، مدلهاي متنوع توليد ميكنند .

سلام
اساتید فن نظر بدن لطفا
میخوام هارد اینترنال 4 ترابایت بخرم وسترن بلک گرونه پیشنهادتون از باقی هاردها چیه؟
ضمنا احتمالا ویندوز هم روش نصب کنم جهت آرشیو هم هست
ُSeagate barracuda 4 TBُ
Seagate surveillance 4TB
Western Purple 4TB
western Red 4 TB
پیشنهاد دیگه ای هم دارید بفرمایید ...ممنون

سلام .

اگر میخواهید بعداً ویندوز نصب کنید پیشنهاد میکنم مدل اول (مدل نامبر ST4000DM000) رو انتخاب کنید مخصوصاً اینکه دو مدل آخر هارد دیسکهای پرسرعتی نیستند .

javad fazel
28-06-2015, 07:50
باسپاس از پاسخگوییتون ...به نظرتون دو هارد بارکودای دو ترابایتی بگیرم بهتره یا یه هارد چهار ترابایتی...از لحاظ سرعت امنیت و عمر بیشتر؟

javad fazel
28-06-2015, 12:39
جواب ندادید....

ata.royalfalcon
28-06-2015, 13:55
باسپاس از پاسخگوییتون ...به نظرتون دو هارد بارکودای دو ترابایتی بگیرم بهتره یا یه هارد چهار ترابایتی...از لحاظ سرعت امنیت و عمر بیشتر؟

با فرض خراب شدن يكي از هارد ديسكها و در نتيجه از بين رفتن كليه اطلاعات موجود در آن ، كاملاً مشخص هست كه هر چه اطلاعات رو روي تعداد بيشتري هارد ديسك ذخيره كنيد امنيت بيشتري خواهد داشت تا اينكه كليه اطلاعات رو روي يك هارد ديسك ذخيره كنيد .

مدلهاي چهارترابايتي سيگيت 5900rpm هستند و در مقايسه با مدلهاي دوترابايتي سيگيت كه 7200rpm هست پرفورمنس پايينتري دارد .

dexter9
29-06-2015, 03:12
جناب عطا در مورد کشور سازنده این هارد وسترن یه توضیحی میدید؟
آخه امروز سه تا هارد 1 ترا وسترن الترا رو دیدم.برا خودم برا تایلند،برا رفیقامم یکی مالزی یکی دیگم تایوان.چه جوریه آخه؟ اصلش برا کجاست؟
با تشکر

دیگو
30-06-2015, 06:30
سلام
میخوام یک هارد 1 ترا بخرم واسه جابجایی و احیانا ذخیرا اطلاعات مهم.ترجیحا قیمتش زیاد نباشه.لطفاراهنمایی کنید

ata.royalfalcon
30-06-2015, 07:43
سلام
میخوام یک هارد 1 ترا بخرم واسه جابجایی و احیانا ذخیرا اطلاعات مهم.ترجیحا قیمتش زیاد نباشه.لطفاراهنمایی کنید

سلام .

ميتونيد Seagate Expansion انتخاب كنيد كه ارزانتر از مدلهاي مشابه مثل Backup plus هست . همينطور WD Elements .

يه كيف محافظ هم بخريد .

دیگو
30-06-2015, 15:39
نظرتون در مورد Hrad Disk Toshiba 1TB SATA 3.5 Inch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چیه؟

دیگو
01-07-2015, 15:57
نظرتون رو نگفتید؟!

sefirot2011
01-07-2015, 20:33
سلام بودجه ام 320000 تومان، قصد خرید هارد 2 ترابایت دارم ولی در دو مدل از سیگیت سرگردان هستم که هر دو از یک مدل و یک اسم استفاده شدند نمیدونم برای چی اینطوریه لطفا راهنمایی کنید کدوم رو بخرم ؟ آیا مدل جدیدی هم هست که تازگی ها وارد بازار شده باشه تا مدل جدید خرید کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ata.royalfalcon
01-07-2015, 20:52
سلام بودجه ام 320000 تومان، قصد خرید هارد 2 ترابایت دارم ولی در دو مدل از سیگیت سرگردان هستم که هر دو از یک مدل و یک اسم استفاده شدند نمیدونم برای چی اینطوریه لطفا راهنمایی کنید کدوم رو بخرم ؟ آیا مدل جدیدی هم هست که تازگی ها وارد بازار شده باشه تا مدل جدید خرید کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام .

عکس سمت چپ مدل جدیدتر هست . همین مدل جدید رو انتخاب کنید .

dexter9
01-07-2015, 22:32

سیگیت خویه.فقط وسترن نخر که افتضاحه ه ه ه ه ه .سیگیت بک آپ پلاس بخر 325

zelda64
04-07-2015, 02:40
سلام خدمت دوستان می‌خوام یه هارد اینترنال SATA بخرم، با ظرفیت 3 و یا 4 ترابایت برای ذخیره داده و اطلاعات شخصی و نصب سیستم‌عامل.

1- مهمترین فاکتور برایم قیمت پایین است.

2- در شرایطی که قیمت چند مدل با هم نزدیک بود مثلاً حداکثر چند 10 هزار تومن با هم اختلاف قیمت داشتن و نه چند 100 هزار تومن! آن وقت مدلی برایم مهم است که کیفیت ساخت خوبی داشته باشته و احتمال خرابی‌اش کمتر باشد.

3- و در آخر در شرایطی که همه چی تقریباً با هم برابر بود یعنی قیمت‌ها خیلی با هم اختلاف نداشتند و کیفیت‌ساخت و ماندگاری هم زیاد با هم فرقی نداشت، خوب مشخص است که پرفورمنس و سرعت برایم مهم می‌شود.

حالا در صورت امکان اگر بهترین مدل‌ و یا بهترین مدل‌ها رو با توجه به شرایط بالا معرفی کنید، ممنون می‌شوم.

ata.royalfalcon
04-07-2015, 10:11
سلام خدمت دوستان می‌خوام یه هارد اینترنال SATA بخرم، با ظرفیت 3 و یا 4 ترابایت برای ذخیره داده و اطلاعات شخصی و نصب سیستم‌عامل.

1- مهمترین فاکتور برایم قیمت پایین است.

2- در شرایطی که قیمت چند مدل با هم نزدیک بود مثلاً حداکثر چند 10 هزار تومن با هم اختلاف قیمت داشتن و نه چند 100 هزار تومن! آن وقت مدلی برایم مهم است که کیفیت ساخت خوبی داشته باشته و احتمال خرابی‌اش کمتر باشد.

3- و در آخر در شرایطی که همه چی تقریباً با هم برابر بود یعنی قیمت‌ها خیلی با هم اختلاف نداشتند و کیفیت‌ساخت و ماندگاری هم زیاد با هم فرقی نداشت، خوب مشخص است که پرفورمنس و سرعت برایم مهم می‌شود.

حالا در صورت امکان اگر بهترین مدل‌ و یا بهترین مدل‌ها رو با توجه به شرایط بالا معرفی کنید، ممنون می‌شوم.

سلام .

با توجه به اينكه ميخواهيد قيمتش تا حد امكان پايين باشه پس WD Black خط ميخوره . WD Blue هم نهايت يك ترابايتي هست البته يه مدل چهار ترابايت هايبريدي هم ساخته شده كه فكر نميكنم هنوز وارد بازار كشور شده باشه . WD Green هم سرعت پاييني داره و مناسب براي نصب OS نيست . پس از برند وسترن ديجيتال مدل مناسب با شرايطي كه گفتيد وجود نداره . ولي از برند سيگيت ميتونيد ST4000DM000 (چهارترابايت) و يا ST3000DM001 (سه ترابايت) انتخاب كنيد . دقت كنيد كه مدل اول 5900 هست كه پرفورمنس پايينتري نسبت به مدل دوم دارد .

zelda64
04-07-2015, 17:20
سلام .

با توجه به اينكه ميخواهيد قيمتش تا حد امكان پايين باشه پس WD Black خط ميخوره . WD Blue هم نهايت يك ترابايتي هست البته يه مدل چهار ترابايت هايبريدي هم ساخته شده كه فكر نميكنم هنوز وارد بازار كشور شده باشه . WD Green هم سرعت پاييني داره و مناسب براي نصب OS نيست . پس از برند وسترن ديجيتال مدل مناسب با شرايطي كه گفتيد وجود نداره . ولي از برند سيگيت ميتونيد ST4000DM000 (چهارترابايت) و يا ST3000DM001 (سه ترابايت) انتخاب كنيد . دقت كنيد كه مدل اول 5900 هست كه پرفورمنس پايينتري نسبت به مدل دوم دارد .

استاد نظرتون در مورد هاردهای توشیبا مثل این مدل 3ترابایتی Toshiba DT01ACA300 3TB 64MB چیه.

امروز مدل 3ترابایتی توشیبا رو تو این سایت‌ اینترنتی فروش ایرانی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با گارانتی 2 ساله آواژنگ هم قیمت مدل 3ترابایتی سیگیت ST3000DM001 دیدم.

با توجه به اینکه توشیبا برند معروف و معتبری تو تولید هاردهای اینترنال 2.5 اینچی بوده و هست میشه به تولیدات جدید 3.5 اینچی‌اش هم اطمینان کرد؟

از طرفی امروز تو این مقاله از این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فایل هاستینگ خبرهای بدی در مورد مدل 3ترابایتی سیگیت ST3000DM001 خوندم و دیدم این کمپانی خرابی‌های زیادی با این مدل 3ترابایتی سیگیت ST3000DM001 داشته یعنی 26 درصد خرابی سالانه و با مدل 3ترابایتی Toshiba DT01ACA300 حدود 5 درصد خرابی سالانه داشته.

آیا میشه به این مقاله‌ها و مطالعات اطمینان کرد؟

حال با توجه به اینکه:

1- هر دو مدل 3ترابایتی سیگیت و توشیبا در بازار ایران پیدا می‌شوند.

2- هر دو گارانتی 2 ساله هم دارند.

3- هر دو یک قیمت دارند و جزو ارزان‌ترین مدل‌های 3 ترابایتی موجود در ایران هستند.

4- البته سیگیت در کنار وسترن‌دیجیتال تنها سازندگان تخصصی HDD در دنیا و البته قدیمی‌ترین برندهای دنیا هستند.اما توشیبا هم در ساخت HDDهای 2.5 اینچی مخصوص لپ‌تاپ سابقه طولانی دارد.

با توجه به موارد فوق نظر شما از بین 2 مدل 3 ترابایتی Toshiba DT01ACA300 و سیگیت ST3000DM001 کدام است. ممنون.

amir_olympia
06-07-2015, 13:11
سلام دوستان. من 250 تومان دارم و میخوام یه هارد اکسترنال 1 ترابایت بخرم . لطفا اگر کسی اطلاعات و تجربه ای داره در اختیار ما بذاره که یه جنس خوب بگیرم.

zelda64
06-07-2015, 16:32
سلام دوستان. من 250 تومان دارم و میخوام یه هارد اکسترنال 1 ترابایت بخرم . لطفا اگر کسی اطلاعات و تجربه ای داره در اختیار ما بذاره که یه جنس خوب بگیرم.

من یک ساله Western Digital My Passport Ultra - 1TB خریدم تاالان که خوب بوده و مشکلی نداشته چند روز پیش کابلش به خاطر استفاده بد من خراب شد که تو همین تاپیک مطرح کردم رفتم گارانتی ویستا یه کابل نو بهم داد و 15 هزار تومن گرفت. ولی خود هارد تا الان که یکسال ازش استفاده کردم خوب بوده به نظرم اگه هارد رو زیاد جابه‌جا نمی‌کنی پول بالای مدل‌های ضدضربه و ضدآب گرون‌قیمت نده. همین مدل رو هم من پارسال با مطالعه این تاپیک و راهنمای اساتید اینجا خریدم.

اینم لینک فروش اینترنتی این هارد با قیمت 204 هزار تومن (در تاریخ 15-04-1394) با گارانتی 2 ساله یکپارچه ( سازگار/ ویستا / آواژنگ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

================================================== =======

راستی اگه 280 هزار تومن پول بذاری می‌تونی یه هارد اکسترنال 2 ترابایتی بگیری که البته دارای آداپتور و منبع تغذیه است و از کیفیت ساخت و ماندگاری‌اش خبر ندارم چون ازش استفاده نکردم.

اینم لینک فروش هارد Seagate Backup Plus Desktop External Hard Drive - 2TB به قیمت 279 هزار تومن در تاریخ (15-04-1394) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

SuperSt@r
06-07-2015, 18:32
سلام دوستان

من سیستمم خیلی قدیمیه میخوام هاردشو عوض کنم و ی دونه 1 ترابایت وسترن سری آبی بگیرم و از اونجایی ک کابلش ساتا 3 هست میخاستم بدونم از کجا میشه فهمید ک مادربوردم ساپورتش میکنه ، حتی نمیدونم ساتا 2 رو هم ساپورت میکنه یا ن چون فکر میکنم هارد قبلیم اصلا ساتا نبود هرچند دقیق نمیدونم
الان دقیقا از کجا بفهمم چیو ساپورت میکنه و چیو نمیکنه!

ata.royalfalcon
06-07-2015, 19:13
سلام دوستان

من سیستمم خیلی قدیمیه میخوام هاردشو عوض کنم و ی دونه 1 ترابایت وسترن سری آبی بگیرم و از اونجایی ک کابلش ساتا 3 هست میخاستم بدونم از کجا میشه فهمید ک مادربوردم ساپورتش میکنه ، حتی نمیدونم ساتا 2 رو هم ساپورت میکنه یا ن چون فکر میکنم هارد قبلیم اصلا ساتا نبود هرچند دقیق نمیدونم
الان دقیقا از کجا بفهمم چیو ساپورت میکنه و چیو نمیکنه!

سلام .

مدل مادربرد رو بگید تا بررسی بشه . اگر هم نمیدونید برنامه CPU-Z رو دانلود ، اجرا و از قسمت motherboard یه عکس اینجا بذارید .

SuperSt@r
06-07-2015, 19:31
سلام .

مدل مادربرد رو بگید تا بررسی بشه . اگر هم نمیدونید برنامه CPU-Z رو دانلود ، اجرا و از قسمت motherboard یه عکس اینجا بذارید .

ممنون ازتون

ata.royalfalcon
06-07-2015, 21:20
ممنون ازتون

مادربردتان چهار پورت SATAII داره و مشکلی با نصب هارد دیسکهای SATAIII هم نخواهید داشت .

SuperSt@r
06-07-2015, 23:01
مادربردتان چهار پورت SATAII داره و مشکلی با نصب هارد دیسکهای SATAIII هم نخواهید داشت .

اقا ممنون
پس چون ساتا دو هست با ساتا سه مشکلی نداره یعنی؟

الان میتونم دوتا هاردو همزمان ازشون استفاده کنم؟! یعنی 1 ترا بخرم کنارش همین هاردمم باشه!

بعد پارتیشناش چجوریه هاردی ک میخرم؟ پارتیشن بندیش با خودمه؟!

zelda64
07-07-2015, 01:49
استاد عطا نظرتون درباره این 2 مدل اینترنال چیه می‌خوام یکی از این دو تا رو بگیرم.

1- Toshiba DT01ACA300 3TB 64MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سه ترابایت.

2- Seagate ST3000DM001 Barracuda Desktop 3TB 64MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سه ترابایت.

تو مقاله این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خبرهای بدی در مورد مدل 3ترابایتی سیگیت ST3000DM001 خوندم و دیدم این کمپانی خرابی‌های زیادی با این مدل 3ترابایتی سیگیت ST3000DM001 داشته یعنی 26 درصد خرابی سالانه و با مدل 3ترابایتی Toshiba DT01ACA300 حدود 5 درصد خرابی سالانه داشته.

آیا میشه به این مقاله‌ها و مطالعات اطمینان کرد؟

ata.royalfalcon
07-07-2015, 06:40
پس چون ساتا دو هست با ساتا سه مشکلی نداره یعنی؟

شما ميتونيد هارد ديسك SATAIII رو به مادربرد SATAII متصل كني و مشكلي نداره . برعكس هم همينطور يعني هارد ديسك SATAII رو هم ميتوني به مادربرد SATAIII متصل كني .

الان میتونم دوتا هاردو همزمان ازشون استفاده کنم؟! یعنی 1 ترا بخرم کنارش همین هاردمم باشه!

بله ميتونيد .

بعد پارتیشناش چجوریه هاردی ک میخرم؟ پارتیشن بندیش با خودمه؟!

خودتون بايد پارتيشن بندي كنيد براي اينكار ميتونيد از Disk management ويندوزي كه روي هارد ديسك اول نصب هست اقدام كنيد .

hitmax
07-07-2015, 17:02
سلام قصد تهيه هارد 3 ترابايت اكسترنال دسكتاپي (آداپتوري) دارم از بين وسترن و سيگيت كدوم از لحاظ سرعت و امنيت پيشهاد ميشه جايي خوندم در مدل دسكتاپي وسترن از هار مدل گرين استفاده شده كه به نسبت كند هست
يه هارد اينترنال دارم كه چند تا بد سكتور داره اگر اطلاعات رو دوباره روش كپي كنم چيزي از اطلاعات رو اون بد سكتور ها كپي ميشه كه از دست بره يا اينكه در كپي مجدد اطلاعات چيزي رو اون بد سكتور ها كپي نميشه ؟

ata.royalfalcon
08-07-2015, 08:09
سلام قصد تهيه هارد 3 ترابايت اكسترنال دسكتاپي (آداپتوري) دارم از بين وسترن و سيگيت كدوم از لحاظ سرعت و امنيت پيشهاد ميشه جايي خوندم در مدل دسكتاپي وسترن از هار مدل گرين استفاده شده كه به نسبت كند هست
يه هارد اينترنال دارم كه چند تا بد سكتور داره اگر اطلاعات رو دوباره روش كپي كنم چيزي از اطلاعات رو اون بد سكتور ها كپي ميشه كه از دست بره يا اينكه در كپي مجدد اطلاعات چيزي رو اون بد سكتور ها كپي نميشه ؟

سلام .

از نظر سرعت ، همانطوریکه خودتان هم گفتید در مدلهای my book از هارد دیسکهای WD Green استفاده شده که در مقایسه با سیگیت کندتر هستند و اگر سرعت برای شما مهم هست سیگیت رو باید انتخاب کنید . به هر حال هارددیسکهای اکسترنال بیشتر برای آرشیو دیتا استفاده میشن و سرعت پارامتر خیلی مهمی در انتخاب بین مدلهای اکسترنال نیست . باید ببینید چه امکاناتی دارند و قیمت و گارانتیها چطوری هستند .

در مورد سوال آخر ، اگر بدسکتوریها قبلاً remap شده باشند پس چیزی روی اینها کپی نمیشن . اگر هم بصورت Current Pending Sector باشه و اگر روی اینها قابل کپی شدن باشه که نه تنها مقدارشون در SMART هارد دیسک کمتر یا کلاً برطرف و فیکس میشه بلکه بعداً هم مشکلی با خوندن این اطلاعات و کپی از روی آنها نخواهید داشت . اگر امکانش هست یه عکس از قسمت Health برانامه HD Tune اینجا بذارید.

Shadow-Man
08-07-2015, 11:30
سلام
یه هارد یه ترا اینترنال میخوام بخرم.
سرعت خوبی داشته باشه چی پیشنهاد میدید؟
توشیبا چطوره؟
در کل در مورد خرید راهنمایی کنید ممنون

hitmax
08-07-2015, 11:42
از لحاظ قيمت هاردهاي وسترن حداقل 20 تومن و حتي بيشتر از سيگيت گرونترند با اينكه سرعتشون كمتره كه نميدونم دليلش چي ميتونه باشه سرعت هم عامل مهمي به قول شما در اين نوع هاردها نيست ولي نميشه از سرعت ريد و رايت بيشتر هم كاملا چشمپوشي كرد در مورد امكانات هم اگه ميشه يه توضيحي بديد ولي فكر كنم وسترن ها امكانات نرم افزاري بيشتري بايد داشته باشه
تصوير اول هم مربوط به همون هارد اينترنال وسترن گرين هست كه صحبتش شد كه Current Pending Sectorنداره ولي تصوير بعدي كه مربوط به هارد سيگيت ديگه من هست كه اين مورد رو داره

ata.royalfalcon
08-07-2015, 17:37
سلام
یه هارد یه ترا اینترنال میخوام بخرم.
سرعت خوبی داشته باشه چی پیشنهاد میدید؟
توشیبا چطوره؟
در کل در مورد خرید راهنمایی کنید ممنون

میتونید سیگیت (مدل نامبر ST1000DM003) و یا WD Blue با مدل نامبر (WD10EZEX) رو با توجه به قیمت ، گارانتی و موجود بودن در بازار انتخاب کنید .

از لحاظ قيمت هاردهاي وسترن حداقل 20 تومن و حتي بيشتر از سيگيت گرونترند با اينكه سرعتشون كمتره كه نميدونم دليلش چي ميتونه باشه سرعت هم عامل مهمي به قول شما در اين نوع هاردها نيست ولي نميشه از سرعت ريد و رايت بيشتر هم كاملا چشمپوشي كرد در مورد امكانات هم اگه ميشه يه توضيحي بديد ولي فكر كنم وسترن ها امكانات نرم افزاري بيشتري بايد داشته باشه
تصوير اول هم مربوط به همون هارد اينترنال وسترن گرين هست كه صحبتش شد كه Current Pending Sectorنداره ولي تصوير بعدي كه مربوط به هارد سيگيت ديگه من هست كه اين مورد رو داره

ولي نميشه از سرعت ريد و رايت بيشتر هم كاملا چشمپوشي كرد

در اینصورت حتماً باید سیگیت رو انتخاب کنید چون مدلهای دسکتاپی سیگیت از این نظر سرعت خیلی بهتری در مقایسه یا wd my book دارند .

در مورد امكانات هم اگه ميشه يه توضيحي بديد ولي فكر كنم وسترن ها امكانات نرم افزاري بيشتري بايد داشته باشه

رمزگذاری سخت افزاری و lock کردن هارد دیسک یکی از امکانات هارددیسکهای اکسترنال وسترن دیجیتال هست . با نرم افزارهای متفرقه هم میشه اطلاعات رو رمزگذاری کرد ولی اون چیزی که در مدلهای وسترن دیجیتال وجود داره کاملاً متفاوت از روشهای نرم افزاری رایج هست .

هارد اکسترنال سیگیت بنظر من مسئله خاصی نداره . یه چک دیسک انجام بدید (دستور chkdsk /f /r) یا اینکه از برنامه HDD regenerator استفاده کنید احتمالاً این warning برطرف بشه . فقط اگر اطلاعات مهمی دارید یه کپی ازشون بگیرید و در جای دیگه ای ذخیره کنید (محض اطمینان) . ضمناً دمای هارد رو هم اگر میتونید با استفاده از فن کمتر کنید ، الان 47 درجه هست ولی اگر به مدت طولانی زیر رایت قرار بگیره خیلی بیشتر هم میشه .

هارد دیسک وسترن (عکس اول) پیشنهاد میکنم فقط برای ذخیره اطلاعات غیر ضروری استفاده کنید مخصوصاً اگر مقدار reallocated sector count در حال زیاد شدن باشه .

dexter9
08-07-2015, 17:45
با سلام منم سیستمم قدیمیه و یه هارد 80 بیخودی گذاشتم روش کارمو را بندازه.الان میخوام یه یک ترا یا 2 ترا بخرم اما نمیدونم چی به سیتمم میخوره.فقط یه چیزی باشه سرعتش خوب باشه.الکی م نسوزه.از سال 86 تا حالا 2 تا هارد اینترنال سوخته داده پی سی م

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با تشکر

hitmax
08-07-2015, 18:55
هارد دیسک وسترن (عکس اول) پیشنهاد میکنم فقط برای ذخیره اطلاعات غیر ضروری استفاده کنید مخصوصاً اگر مقدار reallocated sector count در حال زیاد شدن باشه . الان مقداري اطلاعات روش هست اون مدار 1246 قرمز رنگ مربوط به ديتا كه نشون داده شده معناش چي هست؟ يعني اطلاعات رو بايد از سورس اصلي روي يه هارد ديگه كپي كنم يا ميشه از همين هارد بك آپ گرفت و اطلاعات روش كاملا سالمه؟

Behzad83
09-07-2015, 04:54
سلام
دوستان بهترین گارانتی هاردهای وسترن چیه به نظرتون؟
آواژنگ یا سازگار؟
یه جا هم میگفت گارانتی هاردام "گارانتی یکپارچه: سازگار/آواژنگ/ویستا" هستش. همچین گارانتی وجود داره؟! تا جایی که میدونم این گارانتی مال لپتاپ های ایسوس هستش.
با سپاس

dexter9
09-07-2015, 12:29
سلام
دوستان بهترین گارانتی هاردهای وسترن چیه به نظرتون؟
آواژنگ یا سازگار؟
یه جا هم میگفت گارانتی هاردام "گارانتی یکپارچه: سازگار/آواژنگ/ویستا" هستش. همچین گارانتی وجود داره؟! تا جایی که میدونم این گارانتی مال لپتاپ های ایسوس هستش.
با سپاس

سلام.
والا من خودم 2 تا هارد خریدم فروشنده ها میگفتن سازگار بهتره.ی 5 تومن هم سازگار گرون تر بود هاردش.اما در کل فکر نکنم تفاوتی داشته باشه

farshidcivil
10-07-2015, 12:43
سلام
یه هارد اکسترنال سیگیت داشتم که متاسفانه سوخت و اطلاعاتم کلا از بین رفت (هاردم پرتابل بود،2.5 اینچی )
حالا میخوام یه هارد دیگه بگیرم با حجم 1TB
منتها بین دو گزینه موندم، بنظرتون یه هارد اینترنال از همین مارک سیگیت بخرم و بزارم تو باکس هارد سوختم؟ یا کلا یه هارد اکسترنال دیگه بخرم؟
چه مدلی پیشنهاد میدین؟

ata.royalfalcon
10-07-2015, 20:04
سلام
یه هارد اکسترنال سیگیت داشتم که متاسفانه سوخت و اطلاعاتم کلا از بین رفت (هاردم پرتابل بود،2.5 اینچی )
حالا میخوام یه هارد دیگه بگیرم با حجم 1TB
منتها بین دو گزینه موندم، بنظرتون یه هارد اینترنال از همین مارک سیگیت بخرم و بزارم تو باکس هارد سوختم؟ یا کلا یه هارد اکسترنال دیگه بخرم؟
چه مدلی پیشنهاد میدین؟

سلام .

تفاوت قیمت یکترابایت اکسترنال و اینترنال زیاد نیست . بنظر من بهتره که همون هارد اکسترنال رو بخرید .

hamedheidary
11-07-2015, 05:31
با سلام خدمت تمامی دوستان
یک سوال از جناب عطا جان دارم.دوست عزیز بنده حدود سه سال پیش یک هارد اکسترنال یک ترا بایت سیگیت خریدم برای ارشیو که الان کمبود فضا دارم.بنده باکسشو که باز کردم دیدم داخلش یک عدد هارد سیگیت یکترابایت 7200 دور 7200.12 32 مگ بافر هست.سوالی که از عطا جان دارم اینه که بنده میتونم یه هارد 3 ترا مثلا سری گرین وسترن بگیرم و داخل باکس بزارم؟
آیا کنترلر ساتا به یو اس بی این هارد جوابگو هست؟
حد اکثر حجم قابل استفاده هارد در این باکس چقدر هست؟
ضمنا این هارد دارای یک اداپتور 12 ولت 2 امپر میباشد.با سپاس فراوان.

ata.royalfalcon
11-07-2015, 10:22
با سلام خدمت تمامی دوستان
یک سوال از جناب عطا جان دارم.دوست عزیز بنده حدود سه سال پیش یک هارد اکسترنال یک ترا بایت سیگیت خریدم برای ارشیو که الان کمبود فضا دارم.بنده باکسشو که باز کردم دیدم داخلش یک عدد هارد سیگیت یکترابایت 7200 دور 7200.12 32 مگ بافر هست.سوالی که از عطا جان دارم اینه که بنده میتونم یه هارد 3 ترا مثلا سری گرین وسترن بگیرم و داخل باکس بزارم؟
آیا کنترلر ساتا به یو اس بی این هارد جوابگو هست؟
حد اکثر حجم قابل استفاده هارد در این باکس چقدر هست؟
ضمنا این هارد دارای یک اداپتور 12 ولت 2 امپر میباشد.با سپاس فراوان.

سلام .

به جاي اينكار يعني خريد هارد ديسك اينترنال و نصب در داخل باكس قديمي ، چرا يه هارد ديسك اكسترنال جديد نميخريد ؟

ata.royalfalcon
11-07-2015, 11:02
الان مقداري اطلاعات روش هست اون مدار 1246 قرمز رنگ مربوط به ديتا كه نشون داده شده معناش چي هست؟ يعني اطلاعات رو بايد از سورس اصلي روي يه هارد ديگه كپي كنم يا ميشه از همين هارد بك آپ گرفت و اطلاعات روش كاملا سالمه؟

1246 عدد بدسكتوري وجود داشته كه remap شده (اين تعريف كلي هست) . حالا دقيقاً معلوم نيست آيا هارد ديسك تونسته اطلاعاتي كه روي اين بدسكتورها بود بازيابي و منتقل كنه روي سكتورهاي رزرو يا اينكه اين اطلاعات هم خراب (Corrupt) شده و همچنين دقيقاً معلوم نيست كه در Spare area چه تعداد سكتور ذخيره وجود داره و شايد تمام ظرفيت ذخيره استفاده شده باشه و تعدادي از اين بدسكتوريها همچنان باقي مانده (با توجه به reallocated event count) .
به هر حال تا حد امكان اطلاعات رو كپي كنيد روي هارد ديسك ديگه و اگر به جايي رسيديد كه اطلاعات كپي نميشه و يا سيستم هنگ ميكنه و حتي هارد ديسك به اصطلاح از my computer ناپديد ميشه (كه نياز به ريستارت مجدد هست) ديگه سعي نكنيد همان اطلاعات رو كپي كنيد . شروع كنيد به كپي اطلاعات ديگه كه تا حد امكان بتونيد تمام يا قسمت اعظم اطلاعات رو تخليه كنيد .

با سلام منم سیستمم قدیمیه و یه هارد 80 بیخودی گذاشتم روش کارمو را بندازه.الان میخوام یه یک ترا یا 2 ترا بخرم اما نمیدونم چی به سیتمم میخوره.فقط یه چیزی باشه سرعتش خوب باشه.الکی م نسوزه.از سال 86 تا حالا 2 تا هارد اینترنال سوخته داده پی سی م

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با تشکر

مشكل خاصي با نصب هارد ديسكهاي SATA نبايد داشته باشيد فقط مطمئن بشيد كه پاور سيستم سالم و در وضعيت مناسبي باشه .

براي يك ترابايت ميتونيد سیگیت با مدل نامبر ST1000DM003 و یا WD Blue با مدل نامبر WD10EZEX رو با توجه به قیمت ، گارانتی و موجود بودن در بازار انتخاب کنید . اگر هم دوترابايت ميخواهيد سیگیت (مدل نامبر ST2000DM001) رو انتخاب كنيد .

hamedheidary
11-07-2015, 12:09
سلام .

به جاي اينكار يعني خريد هارد ديسك اينترنال و نصب در داخل باكس قديمي ، چرا يه هارد ديسك اكسترنال جديد نميخريد ؟

ممنون از پاسختون
دلیلش دسترسی به هارد اینترنال سه ترابایت با قیمت مناسب هست.کلا میخوام بدونم امکان راه اندازی هاردهای ظرفیت بالا با این باکس وجود دارد یا خیر و حد اکثر تا چه ظرفیتی؟
بازم ممنون

hamedheidary
11-07-2015, 13:07

میشه نظرتون رو راجع به این هارد لپ تاپ بفرمایید

Behzad83
11-07-2015, 18:01
سلام
دوستان مشکل هدپارکینگ در سریهای جدید وسترن گرین رفع شده؟ (سری EZRX)
یا باید مثل سریهای قدیمی با برنامه دستکاریش کرد؟
سپاس فراوان

farshidcivil
11-07-2015, 18:45
سلام .

تفاوت قیمت یکترابایت اکسترنال و اینترنال زیاد نیست . بنظر من بهتره که همون هارد اکسترنال رو بخرید .

این هارد چجوریه بنظرتون؟ تو این رنج قیمت هارد دیگه ای پیشنهاد میدین

ata.royalfalcon
11-07-2015, 22:55
سلام
دوستان مشکل هدپارکینگ در سریهای جدید وسترن گرین رفع شده؟ (سری EZRX)
یا باید مثل سریهای قدیمی با برنامه دستکاریش کرد؟
سپاس فراوان

سلام .

فکر نکنم . اساساً این هارد دیسکها طوری طراحی و برنامه ریزی شده اند که مصرف انرژی در حداقل ممکن باشه و یکی از راههای کاهش در مصرف انرژی هم Sleep شدن هارد دیسک به دفعات زیاد و در فواصل زمانی کوتاه مدت بیکاری هست . با نرم افزار WD idle time utility میتونید زمان مورد نیاز که باید هارد دیسک بیکار بمونه تا Sleep بشه رو تغییر بدید .

این هارد چجوریه بنظرتون؟ تو این رنج قیمت هارد دیگه ای پیشنهاد میدین

کدام هارد و کدام رنج قیمت ؟ در پستی که صفحه پیش زده بودید ، در مورد رنج قیمت و مدل صحبتی نکردید . فقط پرسیدید که یه هارد دیسک اینترنال جدید بخرید و بذارید داخل باکس قدیمی یا اینکه هارد دیسک اکسترنال جدیدی بخرید .

hamedheidary
11-07-2015, 23:04
آقا عطا ممنون میشن پاسخ سوالات منو هم بدید.

farshidcivil
12-07-2015, 18:18
سلام .

فکر نکنم . اساساً این هارد دیسکها طوری طراحی و برنامه ریزی شده اند که مصرف انرژی در حداقل ممکن باشه و یکی از راههای کاهش در مصرف انرژی هم Sleep شدن هارد دیسک به دفعات زیاد و در فواصل زمانی کوتاه مدت بیکاری هست . با نرم افزار WD idle time utility میتونید زمان مورد نیاز که باید هارد دیسک بیکار بمونه تا Sleep بشه رو تغییر بدید .

کدام هارد و کدام رنج قیمت ؟ در پستی که صفحه پیش زده بودید ، در مورد رنج قیمت و مدل صحبتی نکردید . فقط پرسیدید که یه هارد دیسک اینترنال جدید بخرید و بذارید داخل باکس قدیمی یا اینکه هارد دیسک اکسترنال جدیدی بخرید .
هارد ADATA HD 710
یا
Western Digital My Passport Ultra External Hard Drive - 1TB
یا
Sony HD-E1 External Hard Drive - 1T تو رنج قیمت 250 تومن

famil_door
16-07-2015, 13:39
سلام
یک هارد اینترنال مناسب برای این مادربورد قدیمی چی پیشنهاد می‌دید؟

سیستم عامل و همه‌ی فایلهام روی این هارد میاد
SATA 1 هم هست.

ata.royalfalcon
17-07-2015, 09:56
سلام
یک هارد اینترنال مناسب برای این مادربورد قدیمی چی پیشنهاد می‌دید؟

سیستم عامل و همه‌ی فایلهام روی این هارد میاد
SATA 1 هم هست.

سلام .

میتونید WD Blue انتخاب کنید .

SATA 1 هم هست.

به خاطر وجود قابلیت Auto negotiate بین درایو و Serial ATA controller مادربرد ، نباید مشکلی با نصب هارد دیسکهای SATAIII وجود داشته باشه . اگر هم مشکلی وجود داشته باشه میتونید از یک جامپر استفاده کنید تا هارد دیسک به حالت SATA 1.5 Gb/s دربیاد . فایل PDF تنظیمات مربوط به جامپر برای هارد دیسکهای وسترن دیجیتال رو از لینک زیر میتونید دانلود کنید .

در لینک زیر هم بعضی از کنترلرهایی که با هارد دیسکهای SATAIII مشکل دارند و نمیتوانند شناسایی کنند لیست شده که مادربردتان این کنترلرها رو نداره .

osmaan
17-07-2015, 17:17
سلام .

بطور کلی این برنامه HDD Regenerator باعث از بین رفتن اطلاعات نمیشه ولی یک درصد احتمال بدید که باعث تشدید مشکلات هارد دیسک و حتی از بین رفتن اطلاعات شود پس اگر اطلاعات مهمی دارید یک کپی در جای دیگری نگه دارید .

پس از اتمام عملیات Scan & Repair حتماً از گزارش نهایی یک عکس بگیرید و مجدداً Smart Status هارد دیسک را چک کنید و ببینید اون warning برطرف شده یا هنوز هست .
سلام
پیرو صحبی که چند وقت پیش با هم در این تاپیک داشتیم امروز تونستم با برنامه
HDD Regenerator کار کنم و گذاشتم روی حالت اسکن اند ریپیر که بعد چند ساعت 8 عدد بدسکتور و 8 عدد هم ریکاوری انجام داد اما بعد اینکه سیستم بالا اومد با hd tune که دیدم زده reallocated sector count :8 در صورتی که قبلش بود current pending sector :8
چرا این شکلی شده؟

ata.royalfalcon
17-07-2015, 17:32
سلام
پیرو صحبی که چند وقت پیش با هم در این تاپیک داشتیم امروز تونستم با برنامه
HDD Regenerator کار کنم و گذاشتم روی حالت اسکن اند ریپیر که بعد چند ساعت 8 عدد بدسکتور و 8 عدد هم ریکاوری انجام داد اما بعد اینکه سیستم بالا اومد با hd tune که دیدم زده reallocated sector count :8 در صورتی که قبلش بود current pending sector :8

چرا این شکلی شده؟

سلام .

بد سکتوریها فیکس شدنی نبودند و در نتیجه با سکتورهای سالم و رزرو remap شدند .

osmaan
17-07-2015, 19:19
سلام .

بد سکتوریها فیکس شدنی نبودند و در نتیجه با سکتورهای سالم و رزرو remap شدند .
پس الان دیگه هیچ مشکلی نداره؟
یعنی فقط دو تا سکتور رزرو دیگه مونده؟

ata.royalfalcon
18-07-2015, 00:03
پس الان دیگه هیچ مشکلی نداره؟
یعنی فقط دو تا سکتور رزرو دیگه مونده؟

اگر بیشتر نمیشه جای نگرانی نیست . هر چند وقت یکبار کنترل کنید .

سکتور رزرو هم خیلی بیشتر از 10 عدد هست . از روی عکسی که گذاشتید هم مشخص نمیشه و دقیقاً هم معلوم نیست در هر هارد دیسک چه تعداد رزرو موجود هست ولی فرمول زیر شاید تا حدی سکتورهای رزرو رو مشخص کنیه .

فرض کنید جئومتری هارد دیسکی به شکل زیر باشه .

تعداد سیلندر 60801
تعداد ترکها در هر سیلندر 255
تعداد سکتور در هر ترک 63

با ضرب کردن تمام موارد بالا این هارد دیسک 976,768,065 عدد سکتور داره .

اگر به عکس زیر دقت کنید میبینید که تعداد سکتورها 976,773,168 عدد هست که اختلاف ایندو (5,103) میتونه نشاندهنده وجود سکتورهای رزرو باشه .

javad fazel
20-07-2015, 12:47
سلام وقت بخیر
چند تا سوال داشتم خوشحال میشم پاسخ بدید:
1 نظرتون در مورد هارد زیر تعمیر میشه یا نه ؟
2پیشنهادتون واسه خرید هارد جهت نصب ویندوز بین هاردای samsumg , western RE در تایپیک زیر چیه(در قیاس با سیگیت باراکودای دو ترا که قصد خرید داشتم)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-11262372

javad fazel
20-07-2015, 12:50
لینک عکس بالا

ata.royalfalcon
20-07-2015, 12:59
سلام وقت بخیر
چند تا سوال داشتم خوشحال میشم پاسخ بدید:
1 نظرتون در مورد هارد زیر تعمیر میشه یا نه ؟
2پیشنهادتون واسه خرید هارد جهت نصب ویندوز بین هاردای samsumg , western RE در تایپیک زیر چیه(در قیاس با سیگیت باراکودای دو ترا که قصد خرید داشتم)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-11262372

سلام .

1. شايد تعمير شدني باشه (نه توسط خودتان بلكه در كلينيكهاي معتبر) ولي مقرون به صرفه نيست و بهتره كه تعويض كنيد .
2. اون سامسونگها هاردهاي لپتاپي هستند . اگر براي لپتاپ ميخواهيد كه بايد همين سامسونگ رو انتخاب كنيد ولي اگر براي PC و نصب ويندوز ميخواهيد RE رو انتخاب كنيد .

ata.royalfalcon
20-07-2015, 16:12
بعضي از هارد ديسكها مثل WD Green در قسمت كناري سوراخي دارند كه با برچسب نازك آلومنيومي پوشيده ميشوند (عكسهاي زير) .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در زمان توليد هارد ديسك ، از طريق اين سورخها هدهاي دستگاه Servo Writer اطلاعات Servo رو روی سطح مديا مينويسند .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برچسبهاي آلومنيومي كه اين سوراخها رو ميپوشانند نازك هستند و در نتيجه در هنگام نصب در داخل كيس بسيار دقت كنيد كه پاره نشوند . حتي در زماني كه هارد ديسك را از پهلوها ميگيريد و بلند ميكنيد بايد دقت كنيد كه انگشت ـتان و ناخن ـتان بطور اتفاقي اين برچسبها رو پاره نكنند . در غير اينصورت باعث ورود گرد و غبار به محفظه داخلي هارد ديسك و خرابي ميشود .

javad fazel
22-07-2015, 08:15
سلام .

1. شايد تعمير شدني باشه (نه توسط خودتان بلكه در كلينيكهاي معتبر) ولي مقرون به صرفه نيست و بهتره كه تعويض كنيد .
2. اون سامسونگها هاردهاي لپتاپي هستند . اگر براي لپتاپ ميخواهيد كه بايد همين سامسونگ رو انتخاب كنيد ولي اگر براي PC و نصب ويندوز ميخواهيد RE رو انتخاب كنيد .

ممنون از پاسخگوییتون
بین سیگیت باراکودا و وسترن RE کدوم یکی عمر، سرعت و در کل پرفورمنس بهتری داره؟
اختلاف قیمت هارد RE در لینک بالا نسبت به بازار منطقیه؟مشکلی نداره به نظرتون؟

ata.royalfalcon
22-07-2015, 08:58
ممنون از پاسخگوییتون
بین سیگیت باراکودا و وسترن RE کدوم یکی عمر، سرعت و در کل پرفورمنس بهتری داره؟
اختلاف قیمت هارد RE در لینک بالا نسبت به بازار منطقیه؟مشکلی نداره به نظرتون؟

WD RE بهتر از سيگيت Barracuda هست . WD RE اساساً براي ديتاسنترها و سرورها طراحي و ساخته شده .
قيمت بازار WD RE چهارترابايتي در بازار بالاي يك ميليون تومن هست ولي اين بدون گارانتي هست . طبق عكسي كه از HD Tune گذاشته هارد ديسك نو هست ولي از ليبل عكس نذاشته و معلوم نيست توليد چه سالي هست .

stwo
02-08-2015, 16:46
سلام دوستان
من 2 تا هارد اکسترنال segate expantion desk دارم که با آداپتور هستند ....از قضا از شانس اون هاردی که تمام اطلاعات مهمم توش بود بعد از زدن توی محافظ به حالت raw رفت و اطلاعاتم در معرض نابودی قرار گرفت
از اونجایی که این هارد با آدابپتور همیشه ریسک داره .تصمیم گرفتم یه هارد اکسترنال 2 ترا بدون آداپتور بگیرم که تحت هیچ شرایطی مثل این و شوک و safe remove نکردن و...هیچ اتفاقی براش نیوفته ....یعنی خیالم راحت باشه ...حالا نظر شما رو میخواستم بدونم که همچین هاردی هست؟؟...در ضمن تا جای امکان قیمتش هم زیاد بالا نباشه ...
با تشکر

ata.royalfalcon
02-08-2015, 21:32
سلام دوستان
من 2 تا هارد اکسترنال segate expantion desk دارم که با آداپتور هستند ....از قضا از شانس اون هاردی که تمام اطلاعات مهمم توش بود بعد از زدن توی محافظ به حالت raw رفت و اطلاعاتم در معرض نابودی قرار گرفت
از اونجایی که این هارد با آدابپتور همیشه ریسک داره .تصمیم گرفتم یه هارد اکسترنال 2 ترا بدون آداپتور بگیرم که تحت هیچ شرایطی مثل این و شوک و safe remove نکردن و...هیچ اتفاقی براش نیوفته ....یعنی خیالم راحت باشه ...حالا نظر شما رو میخواستم بدونم که همچین هاردی هست؟؟...در ضمن تا جای امکان قیمتش هم زیاد بالا نباشه ...
با تشکر

سلام .

RAW شدن درایوها در هارد دیسکهای اکسترنال (هم در مدلهای دسکتاپی و هم پرتابل) مشکل نسبتاً شایعی هست و حتی در همین انجمن هم چندین کاربر با این مشکل مواجه شدن . برای به حداقل رساندن چنین مشکلاتی ، Safely Remove کردن قبل از جدا کردن کابل USB باید حتماً انجام بشه . همچنین اگر از مدلهای آداپتوردار هست باید ابتدا آداپتور رو به برق متصل و سپس کابل USB رو به سیستم متصل کرد . در تاپیک زیر در مورد نحوه Safely remove کردن در مدلهای مختلف توضیحاتی داده شده که پیشنهاد میکنم مطالعه کنید .

عوامل دیگری مثل خرابی کانکتور USB و یا پریز برق و در نتیجه قطع و وصلی مکرر ، نوسانات ولتاژ و يا كافي نبودن جريان در ایجاد چنین مشکلاتی بی تاثیر نیست . البته من خودم چند عدد هارد دیسک اکسترنال دارم و تابحال با چنین موردی (RAW شدن درایوها) مواجه نشدم.

که تحت هیچ شرایطی مثل این و شوک و safe remove نکردن و...هیچ اتفاقی براش نیوفته ....یعنی خیالم راحت باشه

اگر جابجایی ندارید و اگر فقط روی یک سیستم استفاده میکنید پیشنهاد میکنم هارد دیسک اینترنال انتخاب کنید که امنیت بیشتری نسبت هارد دیسکهای اکسترنال دارند . هارد اکسترنال فعلی رو بعنوان آرشیو و بکآپ نگه دارید .

stwo
02-08-2015, 23:35
ممنون از جوابتون
ولی من به هارد اکسترنال نیاز دارم تا اینترنال ...یعنی روی سیستم های مختلف وصل میکنم
یه سری از هارد ها هستند که قابلیت ضدشوک و... دارند نظرتون راجع به این هارد ها در مورد safe removeچیه؟؟؟
مثلا این هارد که توی دیجی کالا گذاشته
Adata Choice HC500 External Hard Drive - 2TB

- - - Updated - - -

سلام .

RAW شدن درایوها در هارد دیسکهای اکسترنال (هم در مدلهای دسکتاپی و هم پرتابل) مشکل نسبتاً شایعی هست و حتی در همین انجمن هم چندین کاربر با این مشکل مواجه شدن . برای به حداقل رساندن چنین مشکلاتی ، Safely Remove کردن قبل از جدا کردن کابل USB باید حتماً انجام بشه . همچنین اگر از مدلهای آداپتوردار هست باید ابتدا آداپتور رو به برق متصل و سپس کابل USB رو به سیستم متصل کرد . در تاپیک زیر در مورد نحوه Safely remove کردن در مدلهای مختلف توضیحاتی داده شده که پیشنهاد میکنم مطالعه کنید .

عوامل دیگری مثل خرابی کانکتور USB و یا پریز برق و در نتیجه قطع و وصلی مکرر ، نوسانات ولتاژ و يا كافي نبودن جريان در ایجاد چنین مشکلاتی بی تاثیر نیست . البته من خودم چند عدد هارد دیسک اکسترنال دارم و تابحال با چنین موردی (RAW شدن درایوها) مواجه نشدم.

اگر جابجایی ندارید و اگر فقط روی یک سیستم استفاده میکنید پیشنهاد میکنم هارد دیسک اینترنال انتخاب کنید که امنیت بیشتری نسبت هارد دیسکهای اکسترنال دارند . هارد اکسترنال فعلی رو بعنوان آرشیو و بکآپ نگه دارید .

ممنون از جوابتون
ولی من به هارد اکسترنال نیاز دارم تا اینترنال ...یعنی روی سیستم های مختلف وصل میکنم
یه سری از هارد ها هستند که قابلیت ضدشوک و... دارند نظرتون راجع به این هارد ها در مورد safe removeچیه؟؟؟

ata.royalfalcon
03-08-2015, 07:02
ممنون از جوابتون

اين مدل هم نياز Safely Remove داره قبل از اينكه بخواهيد كابل USB رو جدا كنيد . كلاً براي كاهش ريسك خرابي هارد ديسك و از دست دادن اطلاعات ، يكسري از نكات ميبايست رعايت بشه كه Safely Remove هم يكي از اين كارها هست .

مدلي كه انتخاب كرديد هم گزينه مناسبي هست .

ilililililiili
11-08-2015, 17:26
از آقا عطای عزیز خیلی ممنونم،
راستیتش چندتا سوال در مورد هارد داشتم، یه چند وقتیه میخواستم یه هارد 6 ترا بگیرم، ولی مطمئن نیستم به مادم بردم میخوره یا نه...
من مادربرد Asus P6T Deluxe Sata 3 دارم، مشکلی نداره، آخه من شنیده بودم بعضی از مادربرد ها بیشتر از 2 ترا نمیشه روش بست.
دلیل اینکه ظرفیت هارد میخوام زیاد باشه، برای آرشیو کردنه، ولی چون هر دقیقه به اطلاعات احتیاج دارم، این شد که تصمیم گرفتم Internal بگیرم. آخه میگن زیاد وصل کردن هارد از طریق USB صدمه وارد میکنه. درسته؟
راستی طول عمر هارد اینترنال بیشتره یا اکسترنالی که مدام ازش کار بکشی؟ رفیقم میگه برای اینکه امکان اتصال برق USB هست و من هم هر روز تعداد دفعات زیادی باید هارد رو به سیستم وصل کنم پس دور اکسترنال رو خط بکشم.
آیا کل هارد 1 پارتیشن باشه مشکلی نداره؟ (از لحاظ طول عمر؟)
و RED بگیرم بهتره یا GREEN?
و اینکه قیمتها میاد پایین یا هر چه سریعتر بخرم؟ :n01:
و بازم از بچه ها تشکر میکنم که وقت میذارن.

- - - Updated - - -

راستیتش چندتا سوال در مورد هارد داشتم، یه چند وقتیه میخواستم یه هارد 6 ترا بگیرم، ولی مطمئن نیستم به مادم بردم میخوره یا نه...
من مادربرد Asus P6T Deluxe Sata 3 دارم، مشکلی نداره، آخه من شنیده بودم بعضی از مادربرد ها بیشتر از 2 ترا نمیشه روش بست.
دلیل اینکه ظرفیت هارد میخوام زیاد باشه، برای آرشیو کردنه، ولی چون هر دقیقه به اطلاعات احتیاج دارم، این شد که تصمیم گرفتم Internal بگیرم. آخه میگن زیاد وصل کردن هارد از طریق USB صدمه وارد میکنه. درسته؟
راستی طول عمر هارد اینترنال بیشتره یا اکسترنالی که مدام ازش کار بکشی؟ رفیقم میگه برای اینکه امکان اتصال برق USB هست و من هم هر روز تعداد دفعات زیادی باید هارد رو به سیستم وصل کنم پس دور اکسترنال رو خط بکشم.

ata.royalfalcon
11-08-2015, 18:37

1. میتونید هارد دیسک 6 ترابایت رو روی این مادربردی که دارید نصب کنید و مشکلی هم نداره و تمام ظرفیتش هم در دسترس خواهد بود ولی از اونجایی که UEFI نداره نمیتونید ویندوز نصب کنید . پس فقط بعنوان هارد دیسک دوم و غیر ویندوزی میتونید ازش استفاده کنید . فقط دقت کنید که هارد دیسک رو بصورت GPTد، Initialize کنید .

2. ار اونجایی که بدفعات زیاد میخواهید از هارد دیسک استفاده کنید اینترنال گزینه خیلی مناسبتری خواهد بود و امنیت بیشتری هم خواهد داشت .

3. برای کل فضای هارد دیسک ، میتونید فقط یک پارتیشن ایجاد کنید و مشکلی هم نداره .

4. اگر بودجه هست WD Red رو انتخاب کنید که در مقایسه با WD Green بهتر هست .

ilililililiili
11-08-2015, 19:46
منظورتون از GPT چیه؟

- - - Updated - - -

منظورتون از GPT چیه؟

ata.royalfalcon
11-08-2015, 20:12
منظورتون از GPT چیه؟

- - - Updated - - -

منظورتون از GPT چیه؟

همانطوریکه در عکس زیر میبینید هارد دیسک رو قبل از اینکه پارتیشن بندی کنید باید گزینه GPT رو انتخاب کنید . در غیر اینصورت فقط دو ترابایتش قابل پارتیشن بندی کردن هست .

همچنین ویندوز xp هم از هارد دیسکهای GPT پشتیبانی نمیکنه .

live4tech
16-08-2015, 13:52
دوستان بهترین برند هارد الان چیه ؟ چیزی که تو بازار موجود باشه ها.

Immunology
17-08-2015, 14:49
عطا جان من طبق پیشنهاد شما امروز یه سیگیت M001 از دیجی سفارش دادم.ولی متوجه شدم مادر بوردم فقط یه پورت ساتا3 داره که اونم برای هارد SSD استفاده می کنم.خواستم بدونم اگه روی ساتا2 ببندم از نظر سرعت که مشکلی وجود نخواهد داشت؟یعنی روی ساتا3 باشه سرعتش بیشتر هست یا نه؟

ata.royalfalcon
17-08-2015, 17:24
عطا جان من طبق پیشنهاد شما امروز یه سیگیت M001 از دیجی سفارش دادم.ولی متوجه شدم مادر بوردم فقط یه پورت ساتا3 داره که اونم برای هارد SSD استفاده می کنم.خواستم بدونم اگه روی ساتا2 ببندم از نظر سرعت که مشکلی وجود نخواهد داشت؟یعنی روی ساتا3 باشه سرعتش بیشتر هست یا نه؟

اگر دیتاشیت این مدل رو مطالعه کنید ماکزیمم Sequential Transfer rate حدود 210MB/s هست که حتی از پهنای باند SATAII هم کمتر هست (آنهم فقط خواندن از بیرونیترین ترک) . پس از نظر سرعت تفاوتی بین SATAII و SATAIII احساس نمیکنید .

dexter9
23-08-2015, 23:02
دوستان بهترین برند هارد الان چیه ؟ چیزی که تو بازار موجود باشه ها.

سیگیت وسترن ایدیتا اما وسترن اکثرا میگن بهترینه

mamaly11
25-08-2015, 16:00
سلام دوستان.
یه جا خونده بودم که هاردهای جدید اینترنال جاسوسی میکنند و اطلاعاتو راحت میدزدن. بخاطر همین قصد دارم که یه هارد اکسترنال بگیرم و اطلاعات خانوادگی (عکس و فیلم) رو بریزم تو اون. سوالم اینه که هارد اکسترنال هم جاسوسی میشه یا نه؟
برای خرید یک هارد اکسترنال 500 گیگابایتی با بودجه حداکثر 250 تومن چیو پیشنهاد میدید؟

ata.royalfalcon
25-08-2015, 19:23
سلام دوستان.
یه جا خونده بودم که هاردهای جدید اینترنال جاسوسی میکنند و اطلاعاتو راحت میدزدن. بخاطر همین قصد دارم که یه هارد اکسترنال بگیرم و اطلاعات خانوادگی (عکس و فیلم) رو بریزم تو اون. سوالم اینه که هارد اکسترنال هم جاسوسی میشه یا نه؟
برای خرید یک هارد اکسترنال 500 گیگابایتی با بودجه حداکثر 250 تومن چیو پیشنهاد میدید؟

سلام .

هارد دیسکهای بکار رفته در مدلهای اکسترنال تفاوتی با هارد دیسکهای اینترنالی که داخل کیس یا لپتاپ نصب میشوند ندارند . اگر نگران جاسوسی هستید میتونید اطلاعات رو با چندین نوع الگوریتم رمزگذاری و سپس ذخیره کنید .

با این بودجه میتونید یکترابایت انتخاب کنید My Passport Ultra و یا Seagate Backup plus Slim مدلهای مناسبی هستند ؛ البته مدل اول قابلیت رمزگذاری و قفل کردن هارد دیسک رو هم دارد .

mamaly11
25-08-2015, 20:09
سلام .

هارد دیسکهای بکار رفته در مدلهای اکسترنال تفاوتی با هارد دیسکهای اینترنالی که داخل کیس یا لپتاپ نصب میشوند ندارند . اگر نگران جاسوسی هستید میتونید اطلاعات رو با چندین نوع الگوریتم رمزگذاری و سپس ذخیره کنید .

با این بودجه میتونید یکترابایت انتخاب کنید My Passport Ultra و یا Seagate Backup plus Slim مدلهای مناسبی هستند ؛ البته مدل اول قابلیت رمزگذاری و قفل کردن هارد دیسک رو هم دارد .

منظورم از جاسوسی هک شدن نیست، بلکه یه نوع نرم افزار که حتی قبل از بالا اومدن بایوس اجرا میشه در هارد های جدید هست و به هیچ وجه معلوم نیست و هیچوقت پاک نمیشه، و حتی سخت ترین رمزنگاری با الگوریتم های پیچیده هم فایده نداره!
پس در این صورت هارد های اکسترنال هم جاسوسی میشن! عجب...
اگه میشه یه مدل کم حجم تر پیشنهاد بدید.
به مدل های ضدضربه هم علاقه مند هستم، به نظرتون کدومشون بهتره؟
ممنون.

ata.royalfalcon
25-08-2015, 21:29
منظورم از جاسوسی هک شدن نیست، بلکه یه نوع نرم افزار که حتی قبل از بالا اومدن بایوس اجرا میشه در هارد های جدید هست و به هیچ وجه معلوم نیست و هیچوقت پاک نمیشه، و حتی سخت ترین رمزنگاری با الگوریتم های پیچیده هم فایده نداره!
پس در این صورت هارد های اکسترنال هم جاسوسی میشن! عجب...
ممنون.

و حتی سخت ترین رمزنگاری با الگوریتم های پیچیده هم فایده نداره!

خیر ؛ تا زمانیکه کلید صحیح رو نداشته باشه نمیتونه اطلاعات رمزنگاری شده رو دیکد کنه ، مگر اینکه قبل از رمزگذاری شدن ، روی این هارد دیسکها ذخیره شده باشند .

مدلهایی که پیشنهاد دادم کم حجمتر هم موجوده .

از سری Armor سیلیکون پاور میتونید یکی از مدلها رو انتخاب کنید . یه مدل جدید هم ارائه شده (Armor A85) که گزینه مناسبی بنظرم میرسه البته اگر بتونید در بازار پیدا کنید یا صبر کنید تا وارد بازار کشور بشه .

AliR3ZA.S
29-08-2015, 09:31
دوستان لطف میکنین یه هارد اکسترنال دو ترا معرفی کنید
یه مدل برای ضد ضربه و یه مدل معمولی
برای استفاده در ویندوز نیاز دارم
برای مثال از مارک وسترن دیدم مدل المنت و الترا وجود داره یا پاسپورتی و مای بوک...
نمیدونم چی انتخاب کنم.

- - - Updated - - -

برای مثال از مارک وسترن دیدم مدل المنت و الترا وجود داره یا پاسپورتی و مای بوک...
نمیدونم چی انتخاب کنم.

ata.royalfalcon
29-08-2015, 10:22
نمیدونم چی انتخاب کنم.

براي ضد ضربه ميتونيد از سري Armor سيليكون پاور يكي از مدلها رو انتخاب كنيد مثل A65 . از مدلهاي غير ضد ضربه هم ميتونيد WD my passport ultra انتخاب كنيد .
به هر حال مدلهاي متنوعي موجوده و انتخابهاي زيادي داريد . مثلاً از برند ADATA چند مدل ضد ضربه موجوده و همچنين از برند سيگيت هم چند مدل مناسب موجوده مثل Backup plus Slim .

و مای بوک..

اين جزء مدلهاي دسكتاپي هست و براي جابجايي هاي روزمره مناسب نيستند . اگر اصلاً جابجايي نداريد ميتونيد مدلهاي دسكتاپي بخريد كه قيمتشون كمتر هست .

moj502500
29-08-2015, 11:45
با سلام بنده قصد خریداری هارد Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff HDD رو دارم از اساتید می خواستم راهنمایی کنن این مدل چطوره؟

AliR3ZA.S
29-08-2015, 14:50
براي ضد ضربه ميتونيد از سري Armor سيليكون پاور يكي از مدلها رو انتخاب كنيد مثل A65 . از مدلهاي غير ضد ضربه هم ميتونيد WD my passport ultra انتخاب كنيد .
به هر حال مدلهاي متنوعي موجوده و انتخابهاي زيادي داريد . مثلاً از برند ADATA چند مدل ضد ضربه موجوده و همچنين از برند سيگيت هم چند مدل مناسب موجوده مثل Backup plus Slim .

اين جزء مدلهاي دسكتاپي هست و براي جابجايي هاي روزمره مناسب نيستند . اگر اصلاً جابجايي نداريد ميتونيد مدلهاي دسكتاپي بخريد كه قيمتشون كمتر هست .
تشکر از شما.
یه نیم نگاهی به قیمتها داشتم و دیدم میشه اینترنال 3ترا با همون قیمت اکسترنال خریداری کنم.
حالا برای سوال اخر به نظرتون کدوم یکی از اینها بهتره

WD RED NAS 3TB 64MB Buffer HDD
Seagate Barracuda 3TB 7200Rpm 64MB Buff SATA3

ایا سیگیت فوق بهتر از گرین 3ترا هست؟

ata.royalfalcon
29-08-2015, 18:50
تشکر از شما.
یه نیم نگاهی به قیمتها داشتم و دیدم میشه اینترنال 3ترا با همون قیمت اکسترنال خریداری کنم.
حالا برای سوال اخر به نظرتون کدوم یکی از اینها بهتره

WD RED NAS 3TB 64MB Buffer HDD
Seagate Barracuda 3TB 7200Rpm 64MB Buff SATA3

ایا سیگیت فوق بهتر از گرین 3ترا هست؟

اگر فقط برای آرشیو دیتا هست مدل اول رو انتخاب کنید . البته بجای WD Red میتونید WD Green رو انتخاب کنید که ارزانتر هست .
اگر هم میخواهید ویندوز و نرم افزارهای مختلف روی هارد دیسک نصب کنید مدل دوم رو انتخاب کنید که سرعت بیشتری دارد .

با سلام بنده قصد خریداری هارد Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff HDD رو دارم از اساتید می خواستم راهنمایی کنن این مدل چطوره؟

اگر همین مدل نامبر ST1000DM003 باشه مدل مناسبی هست . WD Blue با مدل نامبر WD10EZEX هم میتونید انتخاب کنید .
هر کدام که گارانتی معتبرتر و قیمت کمتری داره همان را انتخاب کنید فرق زیادی نمیکنه .

ea.ali
02-09-2015, 16:57
سلام دوستان مشاوره می خواستم خریده هارد اداپتوری 4 ترا بین سیگیت و وسترن موندم
البته دو مدل جدید هم اومده.

%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%84-Seagate-%D9%85%D8%AF%D9%84-%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D9%BE%D9%86%D8%B4%D9%86-%D8%AF%D8%B3%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D9%BE-%D8%B8%D8%B1%D9%81%D9%8A%D8%AA-4-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D9%8A%D8%AA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

باتشکر

- - - Updated - - -

dexter9
03-09-2015, 02:05
سلام دوستان مشاوره می خواستم خریده هارد اداپتوری 4 ترا بین سیگیت و وسترن موندم
البته دو مدل جدید هم اومده.

%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%84-Seagate-%D9%85%D8%AF%D9%84-%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D9%BE%D9%86%D8%B4%D9%86-%D8%AF%D8%B3%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D9%BE-%D8%B8%D8%B1%D9%81%D9%8A%D8%AA-4-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D9%8A%D8%AA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

باتشکر

- - - Updated - - -
سلام
با اجازه استاد عطا
من یه ایدیتا 3 نرا آداپتوری Adata Nobility NH03 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])خری م خیلی ازش راضیم . یه ذره گرونتره اما بنظر من بهتره.سیگیتم خوبه اما از هر 100 نفر بپرسی 90 نفر با توجه به سابقه پیشین وسترن ، وسترنو معرفی میکنن.اما من خودم وسترن داشتم پاسپورتی اما اصلا راضی نبودم ازش.
استاد عطا نظرش با وسترن هست.منم میخواستم ابتدا وسترن بخرم اما چون هرچی گشتم وسترن پیدا نکردم به ناچار ایدیتا خریدم که راضیم هستم ازش.سرعتش خوبه.داغم نمیکنه.صدام نداره.وزنش زیاده و سخته برا جابحایی.هارد هم کلید روشن خاموش داره .

tajrobenik
05-09-2015, 18:29
.................... حدود دویست هزار تومن هارد یک ترا چه مدل هاردی پیشنهاد می‌دین؟
اولویت: کیفیت و ماندگاری اطلاعات هست... : بیشتر برای موضوع بک آپ از اطلاعات مهم نیاز دارم ...

ata.royalfalcon
05-09-2015, 19:44
.................... حدود دویست هزار تومن هارد یک ترا چه مدل هاردی پیشنهاد می‌دین؟
اولویت: کیفیت و ماندگاری اطلاعات هست... : بیشتر برای موضوع بک آپ از اطلاعات مهم نیاز دارم ...

با بودجه 200 هزار تومن WD Blue میتونید انتخاب کنید سیگیت هم قابل انتخاب هست . هر کدام که قیمت کمتر و گارانتی معتبرتری دارند همان را انخاب کنید .

tajrobenik
06-09-2015, 14:14
با بودجه 200 هزار تومن WD Blue میتونید انتخاب کنید سیگیت هم قابل انتخاب هست . هر کدام که قیمت کمتر و گارانتی معتبرتری دارند همان را انخاب کنید .

یه سوال اگه هاردی مثلا عمرش صد سال باشه.
بعد ما یک روز استفاده کنیم و بزاریم بیست سال دیگه یک روز دیگه استفاده کنیم.

این هارد بیست سال دو روز از عمرش گذشته یا دو روز!؟ یا عددی با توصیف خاص.

توی سی دی ها چه طور این طوری که شنیدم سی دی طول عمر داره حتی اگه استفاده نشه.

در کل برای بک آپ گیری هارد اینترنال ضریب امنیتی بالاتری نسبت به سی دی یا هارد اکسترنال داره؟

ata.royalfalcon
06-09-2015, 15:33
یه سوال اگه هاردی مثلا عمرش صد سال باشه.
بعد ما یک روز استفاده کنیم و بزاریم بیست سال دیگه یک روز دیگه استفاده کنیم.

در کل برای بک آپ گیری هارد اینترنال ضریب امنیتی بالاتری نسبت به سی دی یا هارد اکسترنال داره؟

اون كاركردي كه خود هارد ديسك اعلام ميكنه دو روز هست (Power On Hoursدر .S.M.A.R.T هارد ديسك) . تاريخ توليد هم معمولاً روي ليبل چاپ ميشه .

هارد ديسكها هم همينطور هست . تاپيك زير رو مطالعه كنيد .

در مقايسه با اكسترنالها اگر نخواهيد دائماً از كيس دربياريد و جابجا كنيد و پاور خوبي نصب كرده باشيد و رعايت بعضي نكات ، معمولاً ضريب امنيت بيشتري دارند و احتمال كمتري هست خراب شوند و يا اطلاعات از بين برود .

بازهم ميتونيد ضريب امنيت اطلاعات رو بالاتر ببريد مثلاً استفاده از RAIDـهاي سخت افزاري (مثلاً RAID6) و يا استفاده از فايل سيستمهاي خاص مثل ZFS (مخصوصاً از نوع RAIDZ2) . پياده سازي اين روش ها نيازمند فراهم كردن يكسري پيش نيازها هست . مثلاً اگر ميخواهيد از فايل سيستم ZFS استفاده كنيد توصيه شده كه از ECC RAM استفاده بشه (رمهايي با قابليت خطايابي و تصحيح) . به هر حال اگز كل اطلاعات عيناً روي هارد ديسك ديگه اي ذخيره بشه بهترين حالت خواهد بود .

tajrobenik
07-09-2015, 12:42
تشکر بابت توضیحاتتون و
تایپیک ه اشاره کردین کاربردی بود ممنون..
اما این نکته

منبع كاملاً دقيق و مشخصي از طول عمر سيگنالهاي مغناطيسي ایجاد شده موجود نيست ، بعضي ها يك تا يك و نيم سال تخمین ميزنند و بعضي ها معتقدند كه خاصيت مغناطيسي با نرخ يك درصد در سال افت ميكند .

خوب این جا اشاره شده یک سال یا یک سال و نیم!
این مقدار خیلی کم هست و اصلا تو برنامم این مقدار نیست.
حداقل یه چیزی حدود پنج سال تا ده سال برنامم هست.
نظرتون در رابطه با پنج تا ده سال برای هارد WD Blue به صورت عملی چیه؟

ata.royalfalcon
08-09-2015, 06:45
تشکر بابت توضیحاتتون و
تایپیک ه اشاره کردین کاربردی بود ممنون..
اما این نکته

خوب این جا اشاره شده یک سال یا یک سال و نیم!
این مقدار خیلی کم هست و اصلا تو برنامم این مقدار نیست.
حداقل یه چیزی حدود پنج سال تا ده سال برنامم هست.
نظرتون در رابطه با پنج تا ده سال برای هارد WD Blue به صورت عملی چیه؟

براي نگهداري طولاني مدت بدون استفاده ، M-Disc يا Tape Drive بنظرم گزينه هاي مناسبتري هستند .
بيشتر كاربرها فکر می کنند اگر هارد دیسک رو در گاو صندوقی امن نگه دارند برای مدت زمان طولانی اطلاعات محفوظ ميماند كه غلط هست . هارد ديسك بايد هر چندوقت يكبار كار كند و اطلاعات تجديد رايت بشوند .

tajrobenik
09-09-2015, 08:20
بيشتر كاربرها فکر می کنند اگر هارد دیسک رو در گاو صندوقی امن نگه دارند برای مدت زمان طولانی اطلاعات محفوظ ميماند كه غلط هست . هارد ديسك بايد هر چندوقت يكبار كار كند و اطلاعات تجديد رايت بشوند .

هر چند وقت یک بار یعنی چند وقت یک بار!؟
اگه برناممون رو پنج تا ده سال باشه عدد بالایی هست به قدری که مساوی با بک آپ نگرفتن هست.

یا نه بعد از پنج سال فقط شاید بعضی از سکتور ها مشکل دار بشه که خیلی هم اهمیت بالایی برای موضوعی مثل عکس
نداره و تازه یعضی از سکتور ها خراب بشه موضوع تئوری هست و یک در هزار در اجرا این اتفاق امکان داره بیفته.

Saeid1212
10-09-2015, 15:09
سلام دوستان :n01:
قصذ خرید یه هارد اینترنال دو ترا SATA II دارم (Western Digital Green Edition 2TB)

ولی مینبورد سیستم من mainboard 770t usb3 هستش که از هاردهای SATA پشتیبانی میکنه. میشه این هارد رو روی سیستمم نصب کنم؟ مشکلی از نظر شناسایی یا سرعت نداره؟ یا اینکه حتما باید مینبورد SATA II رو ساپورت کنه؟
ممنون از راهنماییتون :n12:

ata.royalfalcon
10-09-2015, 15:46
سلام دوستان :n01:
قصذ خرید یه هارد اینترنال دو ترا SATA II دارم (Western Digital Green Edition 2TB)

ولی مینبورد سیستم من mainboard 770t usb3 هستش که از هاردهای SATA پشتیبانی میکنه. میشه این هارد رو روی سیستمم نصب کنم؟ مشکلی از نظر شناسایی یا سرعت نداره؟ یا اینکه حتما باید مینبورد SATA II رو ساپورت کنه؟
ممنون از راهنماییتون :n12:

سلام .

اگر برای آرشیو دیتا هست مدل مناسبی انتخاب کردید ولی اگر برای نصب ویندوز (یا هر سیستم عامل دیگه) و نرم افزارها هست پیشنهاد میکنم مدلهای پرسرعتی رو انتخاب کنید مثل سیگیت با مدل نامبر ST2000DM001 یا اگر بودجه کافی دارید میتونید WD Black انتخاب کنید .

اینترفیس مدلهای WD Green در حال حاضر همگی SATAIII هستند . این مدل اگر واقعاً SATAII باشه از مدلهای قدیمی و حتی دست دوم هست که خریدشو توصیه نمیکنم . مدل نامبرشو میتونید بگید ؟

مدل مادربردتان دقیقاً همینی هست که لینکشو گذاشتم ؟ اگر همین هست که شش پورت SATAII داره .

هر چند وقت یک بار یعنی چند وقت یک بار!؟
اگه برناممون رو پنج تا ده سال باشه عدد بالایی هست به قدری که مساوی با بک آپ نگرفتن هست.

یا نه بعد از پنج سال فقط شاید بعضی از سکتور ها مشکل دار بشه که خیلی هم اهمیت بالایی برای موضوعی مثل عکس
نداره و تازه یعضی از سکتور ها خراب بشه موضوع تئوری هست و یک در هزار در اجرا این اتفاق امکان داره بیفته.

دو نكته :

1. يه هارد اكسترنال WD my book Elite دارم اواخر سال 88 خريدم كه كامل پرش كردم (مدل هارد ديسك هم WD20EADS) . چند روز پيش ، چند مورد اطلاعات ذخيره شده رو بررسي كردم كه هنوز قابل خواندن هستند ، البته همه اطلاعات رو تست نكردم . ولی تا چند روز آینده سیستمی که اختصاصاً برای آرشیو دیتا خریدم آماده شد از همه اطلاعات بکآپ میگیرم . اون موقع کامل مشخص میشه تا چه حد اطلاعات سالم موندن .

2. چهار ماه پيش يه هارد اكسترنال WD my book چهار ترابايت خريده بوده كه كامل پرش كرده بودم (مدل هارد دیسک داخلی بکار رفته هم WD40EZRX) . چند روز بعد ، بعضي از اطلاعات قابل خواندن نبودند (خطاي Current Pending Sector در برنامه HDtune) و بعضی از اطلاعات هم از بین رفت . قبلش هم بدون هیچ خطایی رایت شده بودن !

پس همه جور احتمالاتی هست و دقیق نمیشه گفت چند روز تا چند سال .

Saeid1212
10-09-2015, 17:11
سلام .

اگر برای آرشیو دیتا هست مدل مناسبی انتخاب کردید ولی اگر برای نصب ویندوز (یا هر سیستم عامل دیگه) و نرم افزارها هست پیشنهاد میکنم مدلهای پرسرعتی رو انتخاب کنید مثل سیگیت با مدل نامبر ST2000DM001 یا اگر بودجه کافی دارید میتونید WD Black انتخاب کنید .

اینترفیس مدلهای WD Green در حال حاضر همگی SATAIII هستند . این مدل اگر واقعاً SATAII باشه از مدلهای قدیمی و حتی دست دوم هست که خریدشو توصیه نمیکنم . مدل نامبرشو میتونید بگید ؟

مدل مادربردتان دقیقاً همینی هست که لینکشو گذاشتم ؟ اگر همین هست که شش پورت SATAII داره .

.

ممنون از جوابتون
من اشتباه کردم این مدلی که نوشتم SATA III هستش . و اینکه مدل مادربورد من همونی هست که شما لینکش رو گذاشتید و ممنون میشم اگه هارد بهتری مد نظر دارید بفرمایید.
من برای نصب ویندوز و برنامه ها استفاده میکنم البته یه کمی آرشیو هم روش خواهم داشت.
متشکر

ata.royalfalcon
10-09-2015, 18:12
ممنون از جوابتون
من اشتباه کردم این مدلی که نوشتم SATA III هستش . و اینکه مدل مادربورد من همونی هست که شما لینکش رو گذاشتید و ممنون میشم اگه هارد بهتری مد نظر دارید بفرمایید.
من برای نصب ویندوز و برنامه ها استفاده میکنم البته یه کمی آرشیو هم روش خواهم داشت.
متشکر

برای دوترابایت همون سیگیتی که پیشنهاد دادم (مدل نامبر ST2000DM001) گزینه مناسب تری هست . اگر بودجه به اندازه کافی هم هست میتونید WD Black تهیه کنید .
فقط با گارانتی معتبر و شناخته شده (مثلاً سازگار) تهیه کنید .

Saeid1212
10-09-2015, 20:58
برای دوترابایت همون سیگیتی که پیشنهاد دادم (مدل نامبر ST2000DM001) گزینه مناسب تری هست . اگر بودجه به اندازه کافی هم هست میتونید WD Black تهیه کنید .

در مورد اینکه SATA III روی مینبوردم نصب یشه مشکلی نیست؟
یعنی از نظر سرعت و عمر هارد مشکلی پیش نمیاد؟

ata.royalfalcon
10-09-2015, 21:03

مشکلی با نصب روی مادربردتان که SATAII هست نداره .
پهنای باند SATAII حتی برای سریعترین هارد دیسکها هم کافی هست و مشکلی از نظر سرعت یا عمر مفید نخواهید داشت .

Saeid1212
10-09-2015, 21:06

mohsen19x
28-09-2015, 13:53
سلام..... یک هارد 3 ترا اینترنال معرفی کنید با مدل سریال نامبر و سال ساخت ... کاربرد رایت و آرشیو و گاهی بازی با تشکر

ata.royalfalcon
28-09-2015, 23:36
سلام..... یک هارد 3 ترا اینترنال معرفی کنید با مدل سریال نامبر و سال ساخت ... کاربرد رایت و آرشیو و گاهی بازی با تشکر

سلام .

سیگیت رو انتخاب کنید دوست عزیز . مدل نامبر ST3000DM001 هست .

گارانتی هم معتبر باشه .

mohsen19x
29-09-2015, 00:30
سلام .

سیگیت رو انتخاب کنید دوست عزیز . مدل نامبر ST3000DM001 هست .

گارانتی هم معتبر باشه .

الان مدل 2015 هم موجوده یا که هنوز 2014 تو بازار موجود هست ؟

MasoudBJ
08-10-2015, 07:50
سلام
میخوام یک هارد 4 ترا بایت داخلی 3.5 اینچی بخرم
وسترن بگیرم یا سیگیت؟
میشه چند مدل رو به ترتیب اولویت معرفی کنید؟
ممنون

ata.royalfalcon
08-10-2015, 10:29
سلام
میخوام یک هارد 4 ترا بایت داخلی 3.5 اینچی بخرم
وسترن بگیرم یا سیگیت؟
میشه چند مدل رو به ترتیب اولویت معرفی کنید؟
ممنون

سلام .

هر کدام که قیمت کمتر و گارانتی معتبرتری دارند همان رو انتخاب کنید ولی سیگیت با مدل نامبر ST4000DM000 سرعت بهتری در مقایسه با WD Green WD40EZRX داره .

MasoudBJ
10-10-2015, 06:42
ممنون از پاسختون
از یک نفر شنیدم که هاردهای حجم بالا مثل 4ترا ، برق زیادی لازم دارن، واسه همین پاید پاورت قوی باشه اگر نه هارد زود خراب میشه
برای همین هم بهتره که به جای هارد داخلی، هارد اکسترنال آداپتوری بگیری
آیا حرفش درسته؟ و نظر خودتون چیه؟
ممنون

ata.royalfalcon
10-10-2015, 09:00
ممنون از پاسختون
از یک نفر شنیدم که هاردهای حجم بالا مثل 4ترا ، برق زیادی لازم دارن، واسه همین پاید پاورت قوی باشه اگر نه هارد زود خراب میشه
برای همین هم بهتره که به جای هارد داخلی، هارد اکسترنال آداپتوری بگیری
آیا حرفش درسته؟ و نظر خودتون چیه؟
ممنون

عكس زير مربوط به مشخصات هارد ديسك هاي وسترن ديجيتال Green هست . در قسمت Power management ميزان وات و جريان مصرفي مشخص هست كه مصرف زيادي ندارند و حتي در مقايسه با مدلهاي كم حجمتر تفاوت زيادي ندارند .

اگر بطور دائمي استفاده ميكنيد يعني زماني كه سيستم روشن هست به اطلاعاتش نياز داريد بهتر هست اينترنال بخريد كه در مقايسه با هارد ديسكهاي اكسترنال امنتر و كارايي بيشتر دارند .

voldemorti
18-10-2015, 22:19
سلام دوستان.
گارانتی آواژنگ بهتره یا سازگار؟

.:: Ali ::.
22-10-2015, 23:10
سلام دوستان

هارد 3 ترای بلو رو توصیه میکنید یا گرین؟ به عنوان هارد دوم میخوام برای نگه های فایلهام
طول عمره و خرابی کمتر مدنظرمه که اطلاعات پر پر نشه

پ.ن: 3 ترا بلو تا چند روز دیگه وارد بازار میشه الان 4 ترا موجوده

ata.royalfalcon
23-10-2015, 12:56
سلام دوستان

هارد 3 ترای بلو رو توصیه میکنید یا گرین؟ به عنوان هارد دوم میخوام برای نگه های فایلهام

سلام .

WD Blue های جدید در واقع همان WD Green هست و تنها اسم و مدل نامبر تغییر کرده . با این حال WD Blue رو پیشنهاد میکنم .

navid oc
23-10-2015, 21:27
سلام دوستان

هاردی که واقعاً مقاوم باشد WD Purple است. برای آرشیو آبی با سبز زیاد تفاوت نمی کند.

mohsen19x
28-10-2015, 20:18
عطا خان هارد 4 ترا برای آرشیو و رایت چی پیشنهاد میدید برای 2015 ؟؟؟ .....(قبلا سیگیت با پیشنهاد خودتون گرفتم مشکلی نداشته خدا رو شکر )

Seagate Surveillance ST4000VX000 چه جوره ؟؟؟هنوز هارد های اکسترنال سیگیت مشکل داغ شدن را دارند ؟؟؟ یا واقعا بهینه شدن

ata.royalfalcon
29-10-2015, 15:06
عطا خان هارد 4 ترا برای آرشیو و رایت چی پیشنهاد میدید برای 2015 ؟؟؟ .....(قبلا سیگیت با پیشنهاد خودتون گرفتم مشکلی نداشته خدا رو شکر )

Seagate Surveillance ST4000VX000 چه جوره ؟؟؟

هنوز هارد های اکسترنال سیگیت مشکل داغ شدن را دارند ؟؟؟ یا واقعا بهینه شدن

میتونید Seagate با مدل نامبر ST4000DM000 کنید . برای کاربردهای عادی و نصب روی یه PC معمولی خرید ST4000VX000 ضرورتی نداره و لازم نیست هزینه اضافی بپردازید .

برای 2015

روی لیبل هارد دیسکهای سیگیت ، مقابل Date یه شماره ای نوشته میشه که با مراجعه به سایت زیر میتونید تاریخ تولید رو متوجه بشید .

هنوز هارد های اکسترنال سیگیت مشکل داغ شدن را دارند ؟؟؟ یا واقعا بهینه شدن

هارد دیسکهایی که در اکسترنالها استفاده میشوند 7200 هستند و Cool , Quite نیستند و با توجه به عدم نصب فن در باکسها احتمال زیادی هست که OverHeat بشوند البته هارد دیسکهای چهارترابایتی سیگیت 5900rpm هستند و گرما و صدای تولیدی احتمالاً کمتر خواهد بود .

mohsen19x
31-10-2015, 12:24
میتونید Seagate با مدل نامبر ST4000DM000 کنید . برای کاربردهای عادی و نصب روی یه PC معمولی خرید ST4000VX000 ضرورتی نداره و لازم نیست هزینه اضافی بپردازید .

.

سلام مجدد .... متاسفانه هارد بالا با گارانتی معتبر تو بازار نیست چکار کنم؟ ..... ویستا فقط موجوده ازش و آسمان !!

- - - Updated - - -

.

سلام مجدد .... متاسفانه هارد بالا با گارانتی معتبر تو بازار چکار کنم..... ویستا فقط موجوده ازش

*hamedkhatar*
03-11-2015, 11:05
سلام
من هارد اصلی سیستمم رو میخوام عوض کنم
سوالم اینه که اگه این مدل رو بگیرم:
Western Digital Red Edition 3TB 64MB Cache Internal Hard Drive WD30EFRX
آیا خوبه برای نصب ویندوز روش و ...؟
یا این یکی رو بگیرم؟
Western Digital Purple Surveillance Edition 3TB 64MB Cache Internal Hard Drive

آبی و سبزش رو نمیخوام
از دیجی کالا میخوام بگیرم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این دو مدل سه ترابایت مورد تایید هستند میخوام سرعت بالایی داشته باشند
درضمن من سیستمم اینه:
CPU: IntelR Core (TM)2 Quad CPU Q 9550 @2.83 GHz
Mainboard: ASUSTeK Computer INC .P5 Q
VGA: XFX NVIDIA GeForce GTX 260
RAM: 8GB
HDD: 1 TeraByte
Power: Green GP535A
از نظر پشتیبانی که مشکلی نداره؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

ata.royalfalcon
03-11-2015, 11:42
سلام
من هارد اصلی سیستمم رو میخوام عوض کنم
سوالم اینه که اگه این مدل رو بگیرم:
Western Digital Red Edition 3TB 64MB Cache Internal Hard Drive WD30EFRX
آیا خوبه برای نصب ویندوز روش و ...؟
یا این یکی رو بگیرم؟
Western Digital Purple Surveillance Edition 3TB 64MB Cache Internal Hard Drive

آبی و سبزش رو نمیخوام
از دیجی کالا میخوام بگیرم

این دو مدل سه ترابایت مورد تایید هستند میخوام سرعت بالایی داشته باشند
درضمن من سیستمم اینه:
CPU: IntelR Core (TM)2 Quad CPU Q 9550 @2.83 GHz
Mainboard: ASUSTeK Computer INC .P5 Q
VGA: XFX NVIDIA GeForce GTX 260
RAM: 8GB
HDD: 1 TeraByte
Power: Green GP535A
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

سلام .

با توجه به اینکه سرعت برای شما مهم هست ، در صورتیکه محدودیت بودجه ندارید و موجود بودن در بازار پیشنهاد میکنم WD Black رو انتخاب کنید در غیر اینصورت سیگیت رو انتخاب کنید . دو مدلی که انتخاب کردید پرفورمنس بالایی ندارند و مناسب برای نصب ویندوز نیست .

مشکلی نیست .

tonypb
03-11-2015, 19:48
سلام...
دوستان هارد 4 ترابایت یعنی بلو بگیریم یا سیگیت با توجه به گفته بالاتون؟گرین ها مشکلی دارن؟
کاربری فقط آرشیو هست نه هیچ چیز دیگه...قصد خرید گرین داشتم...از دیجی کالا هم میخوام بگیرم اگه مدلی مد نظر دارید بگید.
ممنون

ata.royalfalcon
03-11-2015, 20:20
سلام...
دوستان هارد 4 ترابایت یعنی بلو بگیریم یا سیگیت با توجه به گفته بالاتون؟گرین ها مشکلی دارن؟
کاربری فقط آرشیو هست نه هیچ چیز دیگه...قصد خرید گرین داشتم...از دیجی کالا هم میخوام بگیرم اگه مدلی مد نظر دارید بگید.
ممنون

سلام .

هارد دیسکهای جدید چهارترابایتی WD Blue در واقع همان WD Green هست و از نظر سخت افزاری (مثلاً چگالی پلاترها) هیچ تغییری نکرده. از نظر نرم افزاری شاید اصلاحاتی روی Firmware و سایر ماژولهای نرم افزاری انجام شده باشه و حالا هم دقیقاً معلوم نیست این اصلاحات نرم افزاری باعث بهبود در عملکرد هارد دیسک شده یا خیر .

به هر حال ، از بین WD Green و Blue و سیگیت هر کدام که قیمت کمتر و گارانتی معتبرتری دارند و در بازار موجود هست همان رو انتخاب کنید .
ضمناً تا اونجایی که میدونم سیگیت چهارترابایتی سرعت بهتری در مقایسه با WD Green داره و اگر سرعت برای شما مهم هست سعی کنید سیگیت رو انتخاب کنید .

dokhtare_darya
07-11-2015, 22:11
سلام . منم میخوام 1 هارد اکسترنال 1 ترا بخرم برا آرشیو فیلم و عکسای خانوادگیم و گاهی وقتا هم نرم افزار و اینجور چیزا . اول اینکه میخوام بدونم این حجم 1 ترا کم نیست ؟ و اینکه از وسترن و سیگیت بهتر هم توی بازار وجود داره ؟

ata.royalfalcon
08-11-2015, 09:09
سلام . منم میخوام 1 هارد اکسترنال 1 ترا بخرم برا آرشیو فیلم و عکسای خانوادگیم و گاهی وقتا هم نرم افزار و اینجور چیزا . اول اینکه میخوام بدونم این حجم 1 ترا کم نیست ؟ و اینکه از وسترن و سیگیت بهتر هم توی بازار وجود داره ؟

سلام .

قیمت یکترابایت و دوترابایت رو باهم مقایسه کنید ، اگر اختلاف قیمت برای شما مهم یا زیاد نیست ترجیحاً دوترابایت رو انتخاب کنید .

و اینکه از وسترن و سیگیت بهتر هم توی بازار وجود داره ؟

ایندو برند تنها تولید کننده هارد دیسک هست البته برندهای دیگه ای هم مثل توشیبا رو شاید بتونید در بازار پیدا کنید ولی سعی کنید از برند وسترن دیجیتال یا سیگیت انتخاب کنید . ضد ضربه هم اگر خواستید میتونید سیلیکون پاور Armor A85 انتخاب کنید .

dokhtare_darya
09-11-2015, 10:48
مرسی از راهنماییتون آقا عطا . ینی 1 ترا رو کم میارم ؟
راستش دو مورد خیلی واسم مهمه یکی سرعت بالای انتقال هارد و دیگه اینکه مقاومت نسبتن خوبی داشته باشه ... حالا شما اگر میخواستید برا خوذتون بخرید چه هاردی رو انتخاب میکردید که هر دوی این فکتور ها رو داشته باشه ؟

dokhtare_darya
09-11-2015, 10:53
منظورم از هاردای دیگه هاردایی مثل لسی و اینجور برندها هستن که توی دی جی کالا دیدم و قیمتاشون هم بالا هستش چون تا حالا اسمشون رو نشنیده بودم میخواستم بدونم معروف و بدرد بخور هستن ؟

ata.royalfalcon
09-11-2015, 16:21
مرسی از راهنماییتون آقا عطا . ینی 1 ترا رو کم میارم ؟
راستش دو مورد خیلی واسم مهمه یکی سرعت بالای انتقال هارد و دیگه اینکه مقاومت نسبتن خوبی داشته باشه ... حالا شما اگر میخواستید برا خوذتون بخرید چه هاردی رو انتخاب میکردید که هر دوی این فکتور ها رو داشته باشه ؟

کم یا زیاد بودن حجم هارد دیسک رو خودتان باید بررسی کنید . اگر حجم اطلاعات بمرور زمان زیاد میشه پس سعی کنید دوترابایت رو انتخاب کنید تا از نظر تعداد بالای هارد دیسکها بعداً به مشکل برنخورید .

حالا شما اگر میخواستید برا خوذتون بخرید چه هاردی رو انتخاب میکردید که هر دوی این فکتور ها رو داشته باشه ؟

من قبلاً وسترن دیجیتال و سیگیت رو تجربه کرده بودم (از نوع پرتابل) . اگر میخواستم مدل جدید بخرم ترجیح میدم که برند دیگه ای رو امتحان کنم . سیلیکون پاور Armor A85 رو انتخاب میکنم .

یکی سرعت بالای انتقال هارد

تفاوت سرعت اکثر مدلهای پرتابل موجود در بازار زیاد و محسوس نیست (اکثراً هم 5400rpm هستند) و در نتیجه لازم نیست روی این موضوع خیلی حساس بشید . ضمن اینکه سرعت ترانسفر دیتا هم بستگی به پارامترهای زیادی داره . این پست 23# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو مطالعه کنید که توضیحات کاملی دادم .

منظورم از هاردای دیگه هاردایی مثل لسی و اینجور برندها هستن که توی دی جی کالا دیدم و قیمتاشون هم بالا هستش چون تا حالا اسمشون رو نشنیده بودم میخواستم بدونم معروف و بدرد بخور هستن ؟

LaCie زیر مجموعه سیگیت هست و از هارد دیسکهای سیگیت استفاده میکنه . تولیدات این برند معمولاً بخاطر شکل ظاهری زیبا و غیر متعارف قیمت بالاتری دارند .

mojtaba0007
15-11-2015, 12:24
سلام
وضعیت هارد دیسک های توشیبا تو بازار چطوره ؟
مدل های MD04ACA500-5TB و MD04ACA400-4TB موجود هستن تو بازار ؟
اگه اینا نیستن نظرتون راجع به Seagate Baracuda 3TB چیه و اینکه مدل نامبر ST3000DM001 یا ST3000DM003 ؟

با تشکر

Iran paarseh
15-11-2015, 20:49
سلام
قصد خرید هارد اکسترنال دارم. الان یک سیگیت 1 ترابایتی و 320 گیگی اینترنال روی سیستم دارم و سال آینده هم میخوام یه کامپیوتر نو بگیرم و یک SSD هم اضافه کنم. در حال حاضر ظرفیت هاردهایی که دارم پُر شده. پس میخوام تا 400 تومن یک هارد اکسترنال مناسب بگیرم که بیشتر وقت ها کنار کامپیوتر باشه و برای آرشیو ازش استفاده کنم.
تقریباً از برتری و معایب هاردهای پسپورتی و ادپتوری نسبت به هم هیچ اطلاعی ندارم. بین برندها هم نمیدونم باید چی بگیرم که سرعت و کیفیتش زیادی پایین نباشه.
اگه ممکنه در مورد تفاوت انواع هارد توضیح بدید و در نهایت یک مدل با دوام و قیمت مناسب به من معرفی کنید.
با سپاس

basketball
15-11-2015, 21:37
سلام و عرض ادب
قبلا اینجا پیشنهاد شد برای 3 ترابایت بک آپ پلاس گزینه بهتری هست، آیا برای 4 ترابایت فرقی بین مای بوک و بک آپ پلاس هست؟ کدام بهتر هست؟

ata.royalfalcon
16-11-2015, 07:40
سلام
قصد خرید هارد اکسترنال دارم. الان یک سیگیت 1 ترابایتی و 320 گیگی اینترنال روی سیستم دارم و سال آینده هم میخوام یه کامپیوتر نو بگیرم و یک SSD هم اضافه کنم. در حال حاضر ظرفیت هاردهایی که دارم پُر شده. پس میخوام تا 400 تومن یک هارد اکسترنال مناسب بگیرم که بیشتر وقت ها کنار کامپیوتر باشه و برای آرشیو ازش استفاده کنم.
تقریباً از برتری و معایب هاردهای پسپورتی و ادپتوری نسبت به هم هیچ اطلاعی ندارم. بین برندها هم نمیدونم باید چی بگیرم که سرعت و کیفیتش زیادی پایین نباشه.
اگه ممکنه در مورد تفاوت انواع هارد توضیح بدید و در نهایت یک مدل با دوام و قیمت مناسب به من معرفی کنید.
با سپاس

سلام .

که بیشتر وقت ها کنار کامپیوتر باشه و برای آرشیو ازش استفاده کنم.

توصیه میکنم هارد دیسک اینترنال بخرید که در مقایسه با هارد دیسکهای اکسترنال امنیت و کارایی بیشتری دارند . مادربردی که سال بعد قرار هست بخرید سعی کنید بیشتر از چهار پورت SATA داشته باشه که جا برای اضافه کردن هارد دیسکهای بعدی رو داشته باشه . ولی اگر برای جابجایی میخواهید و قصد دارید به سیستمهای مختلفی متصل کنید یا اینکه خیلی کم استفاده میکنید میتوند اکسترنال تهیه کنید .

تقریباً از برتری و معایب هاردهای پسپورتی و ادپتوری نسبت به هم هیچ اطلاعی ندارم.

تفاوت ، مزایا و معایب هارد دیسکهای اکسترنال دسکتاپ و پرتابل در پست اول و دوم همین تاپیک موجوده . توصیه میکنم مطالعه و بررسی کنید برای کاری که میخواهید انجام بدید پرتابل مناسبتر هست یا دسکتاپی .

بین برندها هم نمیدونم باید چی بگیرم که سرعت و کیفیتش زیادی پایین نباشه.

در بازار کشور ، محصولات وسترن دیجیتال و سیگیت بیشتر موجوده و همچنین گارانتیهای معتبرتری دارند . سعی کنید از همین برندها یکی از مدلها رو انتخاب کنید .

Iran paarseh
16-11-2015, 16:19
ممنون از راهنمایی شما ولی اکسترنال برای من بهتره چون نمیخوام دائم به کامپیوتر وصل باشه چون هم عمرش کم میشه هم مصرف برق رو بیخودی بالا میبره.
اکسترنال هم بیشتر نظر خودم روی نوع دسکتاپی ـه (ادپتور دار). از یک تعمیرکار پرسیدم گفت برند وسترن خرابی زیادی داره و پیشنهاد کرد ADATA یا Segate بگیرم. به نظر شما درست گفته؟

ata.royalfalcon
16-11-2015, 16:45
ممنون از راهنمایی شما ولی اکسترنال برای من بهتره چون نمیخوام دائم به کامپیوتر وصل باشه چون هم عمرش کم میشه هم مصرف برق رو بیخودی بالا میبره.
اکسترنال هم بیشتر نظر خودم روی نوع دسکتاپی ـه (ادپتور دار). از یک تعمیرکار پرسیدم گفت برند وسترن خرابی زیادی داره و پیشنهاد کرد ADATA یا Segate بگیرم. به نظر شما درست گفته؟

هارد دیسک اکسترنال ADATA اگر مدل nobility nh03 باشه از هارد دیسکهای WD Green استفاده شده (طبق عکسی که یکی از کاربرها از نرم افزار Crystal Disk Info گذاشته بود) و دقیقاً همانی هست که در مدل My Book استفاده شده . اگر وسترن دیجیتال خرابی زیاد داره چرا ADATA نداشته باشه ؟

از بین WD my book یا Seagate Backup Plus Desk یکی رو با توجه به گارانتی ، قیمت و موجود بودن در بازار انتخاب کنبد . معایب و مزایای ایندو مدل رو هم که در پست دوم همین تاپیک توضیح دادم .

xaxi
17-11-2015, 01:41
سلام..
قصد خرید هارد اینترنال 1 ترابایت دارم!
بهترین هارد از نظر شما کدومه؟
WD Blue HDD یا Seagate Hybrid 1TB+8GB SSHD ؟
ارزش خرید SSHD از HDD بالاتره؟
اگه گزینه بهتر از این دو تا هم وجود داره، لطفاً معرفی کنید.. (قیمتش در همین حدودا باشه)

ممنون

محمد7966
17-11-2015, 01:46
حذف شد با سپاس

محمد7966
17-11-2015, 01:51
سلام..
اگه گزینه بهتر از این دو تا هم وجود داره، لطفاً معرفی کنید.. (قیمتش در همین حدودا باشه)

ممنون

سلام دوست من بهتره بری سایت دیجی کالا و نمره و نظرات کسانی که این هاردارو خریدند ببینی اینطور میتونی انتخاب بهتری داشته باشی
با احترام

ata.royalfalcon
17-11-2015, 08:12
سلام..

ممنون

سلام .

ترجیحاً Seagate Hybrid 1TB+8GB SSHD رو انتخاب کنید البته اگر تفاوت قیمتش برای شما مهم نباشه .

ویدئوهای مقایسه ای با SSD و HDD در یوتیوب موجوده که میتونید بررسی کنید . سرعتش نسبت به مدلهای عادی کمی بهتر هست البته باید مدتی ازش استفاده کنید تا به اطلاعات پراستفاده یا قسمتی از آن در قسمت NAND ذخیره بشه .

majidred2011
21-11-2015, 13:23
سلام دوستان

من میخوام یک هارد 2 ترابایت اکسترنال بگیرم بین دو مارک موندم، اینقدر نظر منفی و مثبت در مورد این و اون خوندم که رسما روانی شدم فقط الان میخوام یکی که هر دوتاش تجربه کرده و میدونه بیاد راهنماییم کنه!
اینا تو لیستمه:

HD710 بعضیا میگن سرعتش پایین و اکثرا میگن مشکل لق بودن پورت رو داره این A80 ـه سیلیکون هم بعضیا میگفتن سرعتش خوب نیست و ...
مارکای Seagate و WD هم تو لیستم نیست چون خیلی ظریف هستن و ممکنه کلی بلا سرشون بیاد و از اطرافیان هم دو نفر ultra ـه WD دارن یکیشون باگ گرفته سرعتش میاد هی پایین اون یکی همون اوایل یک دفعه مشکل پورت پیدا کرده قطع و وصل میشه گارانتی هم فیکسش نمیکرد برا همین ترجیح میدم طرفش نرم.

حالا دوستان با تجربه اگه میشه کمکم کنن.

ata.royalfalcon
21-11-2015, 13:25
سلام دوستان

من میخوام یک هارد 2 ترابایت اکسترنال بگیرم بین دو مارک موندم، اینقدر نظر منفی و مثبت در مورد این و اون خوندم که رسما روانی شدم فقط الان میخوام یکی که هر دوتاش تجربه کرده و میدونه بیاد راهنماییم کنه!
اینا تو لیستمه:

HD710 بعضیا میگن سرعتش پایین و اکثرا میگن مشکل لق بودن پورت رو داره این A80 ـه سیلیکون هم بعضیا میگفتن سرعتش خوب نیست و ...
مارکای Seagate و WD هم تو لیستم نیست چون خیلی ظریف هستن و ممکنه کلی بلا سرشون بیاد و از اطرافیان هم دو نفر ultra ـه WD دارن یکیشون باگ گرفته سرعتش میاد هی پایین اون یکی همون اوایل یک دفعه مشکل پورت پیدا کرده قطع و وصل میشه گارانتی هم فیکسش نمیکرد برا همین ترجیح میدم طرفش نرم.

حالا دوستان با تجربه اگه میشه کمکم کنن.

سلام .

پیشنهاد من Armor A85 هست .

M_F_GAMER
21-11-2015, 13:31
درود. من یه هارد 4 ترا میخوام بخرم برای آرشیو. ممنون میشم هم اینترنال هم اکسترنال هاردهای مناسب آرشیو 4 ترابایتی رو معرفی کنید.

Sent from my SM-G900H using Tapatalk

majidred2011
21-11-2015, 21:59
سلام .

پیشنهاد من Armor A85 هست .
ممنون بابت جواب!

فقط فرق این 85 و 80 و 65 و 60 چیه دقیقا؟ خیلی فرق خاصی دارن؟
چون 85 همه جا موجود نیست و قیمتش هم حدود 20-25 تومن بالاتر از بقیه هست میخواستم بدونم اگه A65 یا A80 بگیرم چطوره؟

ata.royalfalcon
22-11-2015, 08:46
درود. من یه هارد 4 ترا میخوام بخرم برای آرشیو. ممنون میشم هم اینترنال هم اکسترنال هاردهای مناسب آرشیو 4 ترابایتی رو معرفی کنید.

Sent from my SM-G900H using Tapatalk

سقف بودجه رو مشخص نکردید ولی با فرض اینکه محدودیت زیادی ندارید ، برای اینترنال جهت آرشیو دیتا میتونید WD Red انتخاب کنید .

برای اکسترنال هم میتونید WD my book یا Seagate Backup plus رو با توجه به گارانتی قیمت و موجود بودن در بازار انتخاب کنید .

ممنون بابت جواب!

فقط فرق این 85 و 80 و 65 و 60 چیه دقیقا؟ خیلی فرق خاصی دارن؟
چون 85 همه جا موجود نیست و قیمتش هم حدود 20-25 تومن بالاتر از بقیه هست میخواستم بدونم اگه A65 یا A80 بگیرم چطوره؟

بیشترین تفاوت در باکس هست . بنظر من کیفیت ، شکل و ظاهر باکس A85 نسبت به بقیه مدلها بهتر هست . اگر هم این مدل رو پیدا نکردید یا محدودیت بودجه دارید میتونید A65 رو انتخاب کنید .

majidred2011
22-11-2015, 17:21
سقف بودجه رو مشخص نکردید ولی با فرض اینکه محدودیت زیادی ندارید ، برای اینترنال جهت آرشیو دیتا میتونید WD Red انتخاب کنید .

برای اکسترنال هم میتونید WD my book یا Seagate Backup plus رو با توجه به گارانتی قیمت و موجود بودن در بازار انتخاب کنید .

بیشترین تفاوت در باکس هست . بنظر من کیفیت ، شکل و ظاهر باکس A85 نسبت به بقیه مدلها بهتر هست . اگر هم این مدل رو پیدا نکردید یا محدودیت بودجه دارید میتونید A65 رو انتخاب کنید .
اینا از نظر سرعت که تفاوتی ندارن؟
چون من الان 65 و 85 با هم مقایسه کردم 85 شیک تر و مدرن تر هست اما قطرش انگار بیشتره و حدود 100 گرم هم سنگین تره که فک کنم سنگین ترین هارد توی سری Armor هست و ضد خش هم نیست در صورتی که A65 ضد خشم هست علاوه بر ضد آب و ضربه و ... و در همین حال باز 85 گرون تره.
اگه سرعتو اینا یکیه و فقط در همین موارد فرق دارن 65 بنظرم ارزش بالاتری داره نسبت به قیمتش.

xaxi
22-11-2015, 22:48
سلام ..

به نظرتون میرزه کمی بیشتر هزینه کنم و Western Digital Black رو به‌جای Seagate Hybrid 1TB+8GB SSHD بگیرم؟

ata.royalfalcon
23-11-2015, 20:24
اینا از نظر سرعت که تفاوتی ندارن؟
چون من الان 65 و 85 با هم مقایسه کردم 85 شیک تر و مدرن تر هست اما قطرش انگار بیشتره و حدود 100 گرم هم سنگین تره که فک کنم سنگین ترین هارد توی سری Armor هست و ضد خش هم نیست در صورتی که A65 ضد خشم هست علاوه بر ضد آب و ضربه و ... و در همین حال باز 85 گرون تره.
اگه سرعتو اینا یکیه و فقط در همین موارد فرق دارن 65 بنظرم ارزش بالاتری داره نسبت به قیمتش.

نوع و مدل هارد دیسک داخلی ایندو مدل A65 و A85 دقیقاً معلوم نیست ، اگر از مدل مشابهی استفاده شده باشه که سرعت یکسان خواهد بود (البته در شرایط مساوی) و اگر هم از هارد دیسکهای متفاوتی استفاده شده باشند بنظر من تفاوت سرعت در اون حد نیست که در انتخاب نهایی تاثیر گذار باشه .

سلام ..

به نظرتون میرزه کمی بیشتر هزینه کنم و Western Digital Black رو به‌جای Seagate Hybrid 1TB+8GB SSHD بگیرم؟

سلام .

اگر مدل نامبر WD Black مورد نظر WD1002FAEX هست پیشنهاد میکنم همین رو انتخاب کنید البته نویز و صدای زیادی دارند ولی اگر از مدلهای جدید یعنی WD1003FZEX هست ترجیحاً سیگیت هایبریدی رو انتخاب کنید .

گارانتی رو هم در نظر داشته باشید و حتماً با گارانتی معتبر و شناخته شده انتخاب کنید .

majidred2011
24-11-2015, 02:02
اینقدر این چند روز در این موارد تحقیق کردم رسما دیوانه شدم :D
تا امروز نظرم رو A65 بود دیگه داشت قطعی میشد که یکی گفت دسکتاپا هم خوبه الان با همون قیمت 400 تومن که 2 ترابایت سیلیکون میشه، Western Digital My Book 3TB هست!
الان باز نظرم تغییر کرده موندم پرتابل بگیرم یا دسکتاپ :|
پرتابلا 5200 Rpm داره و دسکتاپاش 7200 چقد رو سرعت تاثیر داره؟ یک سری بنچمارکایی دیدم دوبرابر بود.
آیا دسکتاپا مصرف برقش خیلی زیاد نیست؟
و اگه بخوام دسکتاپ بگیرم Western Digital My Book External Hard Drive - 3TB بهتره یا ADATA Nobility Series NH03 3tb ، جفنشم تقریبا مثل همه از نظر قیمت و ...
و اینکه آیا به غیر از کابل برق نمیشه منبع دیگه ای داشته باشه مثل کیس کامپیوتر یا ...؟

ممنون، ببخشید اینقدر سوال کردم:n02: ذهنم درگیره شدید!

classic99
24-11-2015, 12:51
سلام
وسترن سبز یا قرمز با ظرفیت دو ترابایت کدام یک را برای آزشیو مناسب میدانید.

classic99
24-11-2015, 12:54
سلام
وسترن سبز یا قرمز با ظرفیت دو ترابایت کدام یک را برای آزشیو مناسب میدانید. الان وسترن سبز دارم ولی خیلی ازش خوشم نمیاد ولی اگه هر کدوم از اینا مطمئن باشند خرید میکنم
متأسفانه هارد دو ترابایت بلک گرفتم که ساخت مالزی و گارانتی سازگار بوده که بعد از 20 روز شروع به صدای تیک تاک کرده و اعصاب برام نذاشته
میخام اطلاعات را به هارد جدید برای آرشیو منتقل کنم تا بفرستم برای گارانتی
در ضمن سیستم دسکتاب هارد قرمز را بدون مشکل شناسایی می کند یا نیاز به تنطیم خاصی است؟
با عرض پوزش که دو بار ارسال شد

محمد7966
24-11-2015, 13:20
سلام
وسترن سبز یا قرمز با ظرفیت دو ترابایت کدام یک را برای آزشیو مناسب میدانید. الان وسترن سبز دارم ولی خیلی ازش خوشم نمیاد ولی اگه هر کدوم از اینا مطمئن باشند خرید میکنم
متأسفانه هارد دو ترابایت بلک گرفتم که ساخت مالزی و گارانتی سازگار بوده که بعد از 20 روز شروع به صدای تیک تاک کرده و اعصاب برام نذاشته
میخام اطلاعات را به هارد جدید برای آرشیو منتقل کنم تا بفرستم برای گارانتی
در ضمن سیستم دسکتاب هارد قرمز را بدون مشکل شناسایی می کند یا نیاز به تنطیم خاصی است؟
با عرض پوزش که دو بار ارسال شد

سلام مقاله زیر را بخوانید شاید مشکلتان را حل کند

ata.royalfalcon
24-11-2015, 15:23
اینقدر این چند روز در این موارد تحقیق کردم رسما دیوانه شدم :D
تا امروز نظرم رو A65 بود دیگه داشت قطعی میشد که یکی گفت دسکتاپا هم خوبه الان با همون قیمت 400 تومن که 2 ترابایت سیلیکون میشه، Western Digital My Book 3TB هست!
الان باز نظرم تغییر کرده موندم پرتابل بگیرم یا دسکتاپ :|
پرتابلا 5200 Rpm داره و دسکتاپاش 7200 چقد رو سرعت تاثیر داره؟ یک سری بنچمارکایی دیدم دوبرابر بود.
و اگه بخوام دسکتاپ بگیرم Western Digital My Book External Hard Drive - 3TB بهتره یا ADATA Nobility Series NH03 3tb ، جفنشم تقریبا مثل همه از نظر قیمت و ...
و اینکه آیا به غیر از کابل برق نمیشه منبع دیگه ای داشته باشه مثل کیس کامپیوتر یا ...؟

ممنون، ببخشید اینقدر سوال کردم:n02: ذهنم درگیره شدید!

انتخاب از بین پرتابل یا دسکتاپ بستگی به نوع استفاده ، انتظارات و میزان بودجه شما داره مثلاً اگر جابجایی ندارید و یا میخواهید با حداقل بودجه حداکثر حجم رو بدست بیارید ترجیحاً دسکتاپی رو انتخاب کنید در غیر اینصورت اگر بدفعات زیاد جابجا میکنید و انتظار دارید کوچک و کم جا و سبک باشه ، پرتابل رو انتخاب کنید .

ه و دسکتاپاش 7200 چقد رو سرعت تاثیر داره؟

همه دسکتاپی ها 7200rpm نیستند مثل WD my book . مدلهای دسکتاپی سیگیت تا سه ترابایت 7200rpm هست .

مصرف زیادی ندارند . بعنوان مثال 4.5 وات در مدلهای چهارترابایتی WD Green که در هارد دیسکهای اکسترنال my book استفاده شده .

یکی از کاربرها که همین مدلADATA NH03 رو داشت هارد دیسک بکار رفته WD Green بوده و دقیقاً همانی هست که در WD my book استفاده شده . پیشنهاد میکنم WD my book رو انتخاب کنید .

خیر ، امکانپذیر نیست .

Rhodes
26-11-2015, 22:55
می خوام یه هارد دو ترابایت بگیرم.برای آرشیو فیلم و سریال.می خوام عمرش خوب باشه.زیاد جا به جا نمی کنم.چی بگیرم خوبه ؟
قبلا به پیشنهاد شما یه دونه western digital 1 tb اینترنال گرفتم که راضی ام.
ممنون.

ata.royalfalcon
27-11-2015, 10:30
می خوام یه هارد دو ترابایت بگیرم.برای آرشیو فیلم و سریال.می خوام عمرش خوب باشه.زیاد جا به جا نمی کنم.چی بگیرم خوبه ؟
قبلا به پیشنهاد شما یه دونه western digital 1 tb اینترنال گرفتم که راضی ام.
ممنون.

هارد دیسک اینترنال میخواهید ؟ با توجه به اینکه از کارکرد هارد دیسکی که قبلاً خریده بودید راضی هستید پیشنهاد میکنم مجدداً از همان مدل انتخاب کنید ولی با حجم بیشتر .

Rhodes
27-11-2015, 11:58
هارد دیسک اینترنال میخواهید ؟ با توجه به اینکه از کارکرد هارد دیسکی که قبلاً خریده بودید راضی هستید پیشنهاد میکنم مجدداً از همان مدل انتخاب کنید ولی با حجم بیشتر .
حقیقتش نمیدونم اینترنال یا اکسترنال.فکر نکنم سیستمم بکشه سه ترا هارد رو.از کجا میتونم بفهمم ؟ اگر نتونه که مجبورم اکسترنال بگیرم.

ata.royalfalcon
27-11-2015, 12:43
حقیقتش نمیدونم اینترنال یا اکسترنال.فکر نکنم سیستمم بکشه سه ترا هارد رو.از کجا میتونم بفهمم ؟ اگر نتونه که مجبورم اکسترنال بگیرم.

مدل مادربردتان چی هست ؟

مشخصات سیستم رو اعلام کنید تا بررسی بشه امکان نصب هارد دیسک جدید هست یا خیر .

ئخقفثظش
01-12-2015, 00:15
سلام، قصد خرید یک هارد 1 ترا بایتی با بودجه زیر 200 تومن دارم، هارد رو برای نصب ویندوز و برنامه های جانبی دیگه لازم دارم، ممنون میشم راهنمایی کنید بین Western Digital 1TB-64MB-Blue-WD10EZEX و Seagate Barracuda ST1000DM003 کدوم یکی مناسب تره ؟ برای من سرعت، کیفیت ساخت ، صدای کمتر و خرابی کمتر مهم است. در ضمن میخواستم بدونم در مورد گارانتی بین آواژنگ و سازگار و ویستا کدوم یک برای خرید هارد بهتر است؟ خیلی ممنون.

ئخقفثظش
01-12-2015, 14:50
سلام، قصد خرید یک هارد 1 ترا بایتی با بودجه زیر 200 تومن دارم، هارد رو برای نصب ویندوز و برنامه های جانبی دیگه لازم دارم، ممنون میشم راهنمایی کنید بین Western Digital 1TB-64MB-Blue-WD10EZEX و Seagate Barracuda ST1000DM003 کدوم یکی مناسب تره ؟ برای من سرعت، کیفیت ساخت ، صدای کمتر و خرابی کمتر مهم است. در ضمن میخواستم بدونم در مورد گارانتی بین آواژنگ و سازگار و ویستا کدوم یک برای خرید هارد بهتر است؟ خیلی ممنون.

لطفا راهنمایی کنید، کسی پاسخگو نیست چرا؟

dokhtare_darya
01-12-2015, 21:26
سلام با توجه به تحقیقات خودم و راهنمایی شما میخوام هارد اکسترنال WD my pass ultra (premium رو بخرم . از دی جی کالا بخرم با جنس هایی که توی بازار هستش تفاوتی دارن ؟ چون مقایسه ای که تا الان توی چندتا از کالاهای دی جی کالا با بازار داشتم میبینم که دقیقا جنس های موجود در بازار رو با قیمت حدودن 20 تا 30 تومن گرون تر میفروشه که البته گارانتی ها هم مشابه هستن.پس چرا گرونتر میفروشه ؟

ata.royalfalcon
02-12-2015, 15:18

سلام .

هر دو مدلی که نوشتید برای کاری که میخواهید انجام بدید کاملاً مناسب هست و بنظر من فرق زیادی نمیکنه که کدام مدل را انتخاب کنید . هر کدام که قیمت کمتر ، گارانتی معتبرتر و یا در بازار موجود هست رو انتخاب کنید .

در مورد گارانتی من ترجیح میدم سازگار باشه . ویستا هم سعی کنید نگیرید .

سلام با توجه به تحقیقات خودم و راهنمایی شما میخوام هارد اکسترنال WD my pass ultra (premium رو بخرم . از دی جی کالا بخرم با جنس هایی که توی بازار هستش تفاوتی دارن ؟ چون مقایسه ای که تا الان توی چندتا از کالاهای دی جی کالا با بازار داشتم میبینم که دقیقا جنس های موجود در بازار رو با قیمت حدودن 20 تا 30 تومن گرون تر میفروشه که البته گارانتی ها هم مشابه هستن.پس چرا گرونتر میفروشه ؟

سلام .

از دی جی کالا بخرم با جنس هایی که توی بازار هستش تفاوتی دارن ؟

تفاوتی نداره .

قیمتهای دیجیکالا معمولاً بیشتر از قیمتهای بازار هست . اگر برای شما امکانپذیر هست سعی کنید از بازار و بطور حضوری خرید کنید .

sfim
13-12-2015, 11:08
یه هارد میخام برای ویندوز 10 میخام فقط روش ویندوز بریزم این مدل با توجه به کش 16مگ مشکلی ایجاد نمیکنه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86-%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AF%D9%8A%D8%B3%D9%83-%D9%83%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%8A%D9%88%D8%AA%D8%B1-Western-Digital-320GB-16MB-BLUE-7200-35-INCH-WD3200AAKX/p=46887

چون الان یه 500 آبی وسترن دارم ویندوزم 10 ریختم کنده دیوونه میکنه حتی یبار از اول پارتیشن بندی کردم بازم همونتوریه

ata.royalfalcon
13-12-2015, 11:33
یه هارد میخام برای ویندوز 10 میخام فقط روش ویندوز بریزم این مدل با توجه به کش 16مگ مشکلی ایجاد نمیکنه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86-%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AF%D9%8A%D8%B3%D9%83-%D9%83%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%8A%D9%88%D8%AA%D8%B1-Western-Digital-320GB-16MB-BLUE-7200-35-INCH-WD3200AAKX/p=46887

چون الان یه 500 آبی وسترن دارم ویندوزم 10 ریختم کنده دیوونه میکنه حتی یبار از اول پارتیشن بندی کردم بازم همونتوریه

اکثر این هارد دیسکهای کم حجم (مثلاً 250 یا 320 گیگ) موجود در بازار Refurbished هستند . گارانتی ها هم شرکتی هست و معتبر نیست . توصیه میکنم نخرید . به هر حال 16 مگابایت بودن کش هارد دیسک مشکلی ایجاد نمیکنه .

sfim
13-12-2015, 11:37
الان برای نصب ویندوز 10 و انجام کارهای معمولی نهایت فتوشاپ و برنامه های سبک چه هاری پیشنهاد میکنید؟

wd blue 500gb sata3 مشکلمو حل میکنه ؟ یا به نظرتون خرید wd black 500gb حتما باید بگیرم؟ ممنون

sfim
13-12-2015, 11:41
الان برای نصب ویندوز 10 و انجام کارهای معمولی نهایت فتوشاپ و برنامه های سبک چه هاری پیشنهاد میکنید؟

wd blue 500gb sata3 مشکلمو حل میکنه ؟ یا به نظرتون خرید wd black 500gb حتما باید بگیرم؟ ممنون

یه سوال دیگه به نظرتون اگه ssd adata sp600 64gb بهتر نیست ؟ 64 گیگ برای نصب ویندوز 10 کافی هست دیگه؟

ata.royalfalcon
13-12-2015, 14:05

یه سوال دیگه به نظرتون اگه ssd adata sp600 64gb بهتر نیست ؟ 64 گیگ برای نصب ویندوز 10 کافی هست دیگه؟

تفاوت قیمت 500 گیگ و یکترابایت خیلی کم و ناچیز هست . من پیشنهاد میکنم یک ترابایت سیگیت (مدل نامبر ST1000DM003) رو انتخاب کنید که پرفورمنس خوبی هم دارند .

SSD هم اگر خواستید انتخاب کنید سعی کنید 128 گیگ رو بخرید .

HORROR
15-12-2015, 02:48
درود. لطفا یک هارد 2 ترابایت با کیفیت و با سرعت مناسب جهت نصب os و نرم افزارهای سنگین معرفی کنید.. قیمت هم تا 300 تومن..

ata.royalfalcon
15-12-2015, 08:07
درود. لطفا یک هارد 2 ترابایت با کیفیت و با سرعت مناسب جهت نصب os و نرم افزارهای سنگین معرفی کنید.. قیمت هم تا 300 تومن..

پیشنهاد من سیگیت با مدل نامبر ST2000DM001 هست .

noisymind
15-12-2015, 10:48
این سیگیت که معرفی کردید اسم تجاریش چیه؟
قیمت هارد دو ترای وسترن گرین دیروز 265 بود.

ata.royalfalcon
15-12-2015, 11:09
این سیگیت که معرفی کردید اسم تجاریش چیه؟
قیمت هارد دو ترای وسترن گرین دیروز 265 بود.

دو مدل سیگیت دوترا هست :

مدل جدیدتر (ST2000DM002) از سری Desktop HDD.15 با قابلیت Encryption .
مدل قدیمیتر (ST2000DM001) از سری 7200.14 که در بازار هم بیشتر هست .

mehdi perspolisi
15-12-2015, 19:40
سلام من میخوام یه هارد اکسترنال 1 ترا برای آرشیو دیتا بخرم... تقریبا جابجا هم میکنم هارد رو... فقط کیفیت و طول عمرش هم واسم مهمه...
بودجه ام هم 300 تومنه...
ممنون میشم که راهنمایی کنین چی بگیرم...:n16:

brilliant1
16-12-2015, 10:31
گزارش زیر میگه که درصد خرابی هاردهای سیگیت بالاست،هارد هیتاچی در بازار گیر میاد؟

منبع:

QSEVEN
16-12-2015, 22:42
گزارش زیر میگه که درصد خرابی هاردهای سیگیت بالاست،هارد هیتاچی در بازار گیر میاد؟

منبع:

ممنونم اتفاقا سوال من هم هستش

عطا خان عزیز

واقعا راسته میگن هاردهای 3 ترا باید بیشتر خراب میشن ؟؟؟؟؟ تا دو ترا طبق همین امار ؟؟؟:n27:

noisymind
17-12-2015, 00:31
خب باید دید ملاک این درصد گیری چی هست. شاید به خاطر فروش بیشتر باشه که خرابی بیشتر هست. در ضمن سیگیت 1.5 گیگش خرابیش بیشره که.

HORROR
17-12-2015, 04:51
عطا جان نظرت راجع به Western Digital Purple Surveillance Edition 2TB 64MB چطور هست؟ هاردهای بلو وسترن چطور؟ بعضی از نظرات منفی کاربرا تو سایتهای دیگه در مورد هاردهای سیگیت و هیتاچی من رو به شک میندازه که نرم سراغشون. مثل اینکه درصد خرابی سیگیت بالاست .

ata.royalfalcon
17-12-2015, 20:28
عطا جان نظرت راجع به Western Digital Purple Surveillance Edition 2TB 64MB چطور هست؟ هاردهای بلو وسترن چطور؟ بعضی از نظرات منفی کاربرا تو سایتهای دیگه در مورد هاردهای سیگیت و هیتاچی من رو به شک میندازه که نرم سراغشون. مثل اینکه درصد خرابی سیگیت بالاست .

کاربردتان چی هست ؟

بجای WD purple بهتر هست WD Red رو انتخاب کنید . چون میشه گفت WD Purple همان WD Red هست اما در Firmware تغییرات و بهینه سازیهایی انجام شده که اونو مناسب برای ضبط ویدئوهای دوربینهای نظارتی میکنه .

WD Blue های بیشتر از یکترابایت هم در واقع همان WD Green سابق هست . اگر فقط برای آرشیو دیتا میخواهید استفاده کنید میتونید این رو هم انتخاب کنید . ویندوز یا هر سیستم عامل دیگه ای هم میتونید روش نصب کنید ولی سرعتش کمتر میشه .

برای استفاده های عادی هم نیازی نیست هارد دیسکهای خاصی مثلاً WD Red یا حتی WD Purple بخرید . همین مدلهای عادی مثلاً WD Blue کفایت میکنه .

behdadtary10
18-12-2015, 00:16
سلام.بین این سه تا هارد کدومو پیشنهاد میدید؟قیمتش مهم نیست فقط میخوام بالای پنج شش سال کار کنه.خودتون اگه هارد بخواید بخرید کدومشون رو میخرید؟
WD my passport ultra premium 1tb
Silicon power a80 1tb
Seagate backup plus slim 1t

Sent from my SM-G7102 using Tapatalk

محمد7966
18-12-2015, 00:28
سلام.بین این سه تا هارد کدومو پیشنهاد میدید؟قیمتش مهم نیست فقط میخوام بالای پنج شش سال کار کنه.خودتون اگه هارد بخواید بخرید کدومشون رو میخرید؟
WD my passport ultra premium 1tb
Silicon power a80 1tb
Seagate backup plus slim 1t

Sent from my SM-G7102 using Tapatalk

سلام نگاه کنید بنده طبق نمره دیجی کالا میگم مدل سیلیکون از 707 رای نمره بهتری گرفته و من اونو انتخاب می کنم البته بعضی از دوستان میگن نظرات و نمرات دیجی خیلی خوب نیست در هر صورت اگر هم در سایتای خارجی میخاین مقایسه کنید تو گول بنویسید compare external hard
کلی براتون سایت میاره اونجا هم مطمئن شید ولی این مدل دیجی کالا که شما نوشتید خوبه این هم صفحش تو دیجی

mehdi perspolisi
19-12-2015, 12:13
سلام من میخوام یه هارد اکسترنال 1 ترا برای آرشیو دیتا بخرم... تقریبا جابجا هم میکنم هارد رو... فقط کیفیت و طول عمرش هم واسم مهمه...
بودجه ام هم 300 تومنه...

منم راهنمایی کنین خواهشا... :n03:

ata.royalfalcon
20-12-2015, 08:37
بودجه ام هم 300 تومنه...

منم راهنمایی کنین خواهشا... :n03:

سلام .

پیشنهاد من ، Silicon Power Armor A85 هست .

L_NINO
20-12-2015, 15:02
سلام خسته نباشید
من یک هارد Search Results
Seagate Barracuda ST2000DM001 2TB 7200 RPM 64MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] t.aspx%3FItem%3DN82E16822148834&usg=AFQjCNEo8YRX2YxcDmPp74t8HM_Pd4VqQA&bvm=bv.110151844,d.d2s) سفارش دادمولی الان که بسته رو باز میکنم روی هارد نوشته
Search Results
Seagat Desktop HDD ST2000DM001 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] t.aspx%3FItem%3DN82E16822148834&usg=AFQjCNEo8YRX2YxcDmPp74t8HM_Pd4VqQA&bvm=bv.110151844,d.d2s)میخواستم بدونم این دو با هم فرق دارن یا نه مخصوصا تو سرعتش که این هاردی که به دستم رسیده سرعتش 7200 هست یا نه لطفا اساتید راهنمایی کنید چون پلمپشو باز نکردم میخوام ببینم اگه سرم کلاه رفته برم سر وقت یارو :n24:

Search ResultsSeagate Barracuda ST2000DM001 2TB 7200 RPM 64MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] t.aspx%3FItem%3DN82E16822148834&usg=AFQjCNEo8YRX2YxcDmPp74t8HM_Pd4VqQA&bvm=bv.110151844,d.d2s)

ata.royalfalcon
20-12-2015, 15:29
سلام خسته نباشید
من یک هارد Search Results

Seagate Barracuda ST2000DM001 2TB 7200 RPM 64MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] t.aspx%3FItem%3DN82E16822148834&usg=AFQjCNEo8YRX2YxcDmPp74t8HM_Pd4VqQA&bvm=bv.110151844,d.d2s) سفارش دادم

ولی الان که بسته رو باز میکنم روی هارد نوشته
Search Results

Seagat Desktop HDD ST2000DM001 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] t.aspx%3FItem%3DN82E16822148834&usg=AFQjCNEo8YRX2YxcDmPp74t8HM_Pd4VqQA&bvm=bv.110151844,d.d2s)

میخواستم بدونم این دو با هم فرق دارن یا نه مخصوصا تو سرعتش که این هاردی که به دستم رسیده سرعتش 7200 هست یا نه لطفا اساتید راهنمایی کنید چون پلمپشو باز نکردم میخوام ببینم اگه سرم کلاه رفته برم سر وقت یارو :n24:

Search ResultsSeagate Barracuda ST2000DM001 2TB 7200 RPM 64MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] t.aspx%3FItem%3DN82E16822148834&usg=AFQjCNEo8YRX2YxcDmPp74t8HM_Pd4VqQA&bvm=bv.110151844,d.d2s)

سلام .

سری های جدید سیگیت به اسم Desktop HDD.15 شناخته میشه نه Barracuda پس مشکلی نداره .

سرعتش 7200 هست یا نه

بله ؛ این مدل 7200rpm هست .

L_NINO
20-12-2015, 15:51
سلام .

سری های جدید سیگیت به اسم Desktop HDD.15 شناخته میشه نه Barracuda پس مشکلی نداره .

بله ؛ این مدل 7200rpm هست .
ممنون از پاسخگویی سریعتون تشکر فراااااوااان :n16:

L_NINO
20-12-2015, 22:14
دوباره سلام
همین هاردی که در موردش سوال کردم وصل کردم ولی متأسفانه هارد و کامل نشون نمیده نمیدونم چطوری! زیاد اطلاعات ندارم
تو قسمت Disk management هم مینویسه 128GB Unallocated موقع ویندوز عوض کردن هم تست کردم همینو مینویسه
(به نظرتون از بایوس مادربورد نیست ؟ آخه موقع ای که میخواستم ویندوز عوض کنم یه چیزایی در مورد بایوس نوشته بود
دوستان اساتید لطفا راهنمایی کنید (اگر امکانش هست الان جواب بدید کارم لنگه ممنون میشم )
عکس گرفتم اگه بتونم میزارم

L_NINO
20-12-2015, 22:25

L_NINO
20-12-2015, 22:35
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

L_NINO
20-12-2015, 22:39
چطور میتونم عکس های مرتبط با مشکلی که گفتم بزارم ؟ آپلود هم کردم ولی اینجا که اینسرت میکنم گزینه ارسال جواب سریع میزنم عکس ها نمیاد!!

ata.royalfalcon
20-12-2015, 23:09
دوباره سلام
همین هاردی که در موردش سوال کردم وصل کردم ولی متأسفانه هارد و کامل نشون نمیده نمیدونم چطوری! زیاد اطلاعات ندارم
تو قسمت Disk management هم مینویسه 128GB Unallocated موقع ویندوز عوض کردن هم تست کردم همینو مینویسه
(به نظرتون از بایوس مادربورد نیست ؟ آخه موقع ای که میخواستم ویندوز عوض کنم یه چیزایی در مورد بایوس نوشته بود
دوستان اساتید لطفا راهنمایی کنید (اگر امکانش هست الان جواب بدید کارم لنگه ممنون میشم )
عکس گرفتم اگه بتونم میزارم

سلام .

1. مشکلی که دارید مربوط به بایوس مادربرد یا تنظیمات نیست . اگر مشکل خاصی داشت هارد دیسک 500 گیگابایتی هم میتونست دچار همین مسئله بشه . برای اطمینان اگر سیستم دیگه ای دارید میتونید تست کنید . بایوس مادربرد رو هم default کنید .

2. ظرفیت این هارد دیسک یکترابایتی هم درست شناسایی نشده . ببینید میتونید با نرم افزار HDD Capacity Restore Tool ظرفیت هارد دیسک رو اصلاح کنید ؟ از برنامه HDAT2 هم میتونید استفاده کنید که آموزش در پست زیر موجوده .

البته من فکر نمیکنم درست بشه چون با توجه به پیغام I/O Device error هارد دیسک مشکل داره (مثلاً خرابی در Firmware) و متاسفانه چاره ای جزء ارسال به گارانتی ندارید .

mohsen0000000000
21-12-2015, 14:49
البته یه انتقاد کوچیک هم بکنیم.
اینجا تاپیک راهنمایی خرید هارد هست . نه تعمیر

noisymind
27-12-2015, 20:13
تو سایت وسترن که نگاه میکنم قسمت هارد اینترنال ، همه رنگ! هارد داره غیر از سبز. یعنی سبز دیگه تولید نمیشه؟

ata.royalfalcon
27-12-2015, 20:30
تو سایت وسترن که نگاه میکنم قسمت هارد اینترنال ، همه رنگ! هارد داره غیر از سبز. یعنی سبز دیگه تولید نمیشه؟

سری Green سابق از این به بعد با نام Blue وارد بازار میشه . از نظر سخت افزاری هم که تغییری نداشته و در واقع همان Green هست ولی با اسم و مدل نامبر متفاوت و جدید .
الان هم که سایت رو دیدم هنوز سری Green هست .

noisymind
27-12-2015, 21:15
سری Green سابق از این به بعد با نام Blue وارد بازار میشه . از نظر سخت افزاری هم که تغییری نداشته و در واقع همان Green هست ولی با اسم و مدل نامبر متفاوت و جدید .
الان هم که سایت رو دیدم هنوز سری Green هست .

عجیبه چون برای من اینجوری باز میشه:

الان این رنگ های مختلف هر کدوم کاربردشون چی هست؟
از سری بلو من خاطره خوشی ندارم البته هارد 2.5 لپ تاپ بود که خرابی زیاد داشت ظاهرا.

محمد7966
27-12-2015, 21:20
عجیبه چون برای من اینجوری باز میشه:

الان این رنگ های مختلف هر کدوم کاربردشون چی هست؟
از سری بلو من خاطره خوشی ندارم البته هارد 2.5 لپ تاپ بود که خرابی زیاد داشت ظاهرا.

nothing-else
30-12-2015, 02:41
سلام دوستان
دوتا سوال داشتم,ممنون میشم اساتید جواب بدن
هارد سیستم من 500 , اما وقتی درایوارو جمع میکنم میشه 465
free space هم نداره
بقیه حجمش چی شده؟هارد مشکل داره؟
سوال بعدمم اینکه میخوام یه هارد دیگه بگیرم
نمیدونم اینترنال بهتره یا اکسترنال
نه قابلیت حملش برام مهمه نه اون اختلاف قیمت ناچیز بینشون
فقط عمرش واسم بی اندازه مهمه
این هاردم فقط برام جنبه نگهداری اطلاعات داره
یعنی سیستم عاملی روش نصب نمیشه
اطلاعتی که داخلش میریزم برام بی اندازه مهمه
برا همین میخوام نوع و برندی باشه که بدونم مرگ نداره
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین بگین اکسترنال بهتره یا اینترنال
و هر کدومش از کدوم برند

manan-hanan
30-12-2015, 21:30
با سلام چطروی میشه از اصالت هارت اینترنال سیگیت مططمعن شد ؟
و برنامه های تست سلامت هارد کدام هستند ؟

ata.royalfalcon
02-01-2016, 13:33
سلام دوستان
دوتا سوال داشتم,ممنون میشم اساتید جواب بدن
هارد سیستم من 500 , اما وقتی درایوارو جمع میکنم میشه 465
free space هم نداره
بقیه حجمش چی شده؟هارد مشکل داره؟
سوال بعدمم اینکه میخوام یه هارد دیگه بگیرم
نمیدونم اینترنال بهتره یا اکسترنال
نه قابلیت حملش برام مهمه نه اون اختلاف قیمت ناچیز بینشون
فقط عمرش واسم بی اندازه مهمه
این هاردم فقط برام جنبه نگهداری اطلاعات داره
یعنی سیستم عاملی روش نصب نمیشه
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین بگین اکسترنال بهتره یا اینترنال
و هر کدومش از کدوم برند

سلام .

بقیه حجمش چی شده؟

این پست 5# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو مطالعه کنید .

در صورتیکه اطلاعات برای شما مهم هست حتماً روی دو یا حتی چند هارد دیسک ذخیره کنید . هارد دیسکها فقط مزیت قیمت مناسب و سرعت بالا رو دارند ولی از نظر امنیت اطلاعات به هیچ عنوان قابل اعتماد نیستند ، حالا از هر برند یا مدلی باشه .

با سلام چطروی میشه از اصالت هارت اینترنال سیگیت مططمعن شد ؟
و برنامه های تست سلامت هارد کدام هستند ؟

سلام .

1. هارد دیسک رو در سایت سیگیت رجیستر کنید .
2. ميتونيد علاوه بر چك كردن SMART هارد دیسک ، با استفاده از نرم افزارهاي مناسب Short Self-Test و يا حتي Extended Self-Test را انجام بديد . البته Extended Self-Test خيلي زمانبر هست و بنظرم تا زمانيكه تمام موارد SMART هارد دیسک مورد نظر OK باشند ضرورتي ندارد .

nothing-else
02-01-2016, 16:02
سلام .

این پست 5# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو مطالعه کنید .

در صورتیکه اطلاعات برای شما مهم هست حتماً روی دو یا حتی چند هارد دیسک ذخیره کنید . هارد دیسکها فقط مزیت قیمت مناسب و سرعت بالا رو دارند ولی از نظر امنیت اطلاعات به هیچ عنوان قابل اعتماد نیستند ، حالا از هر برند یا مدلی باشه .

سلام .

1. هارد دیسک رو در سایت سیگیت رجیستر کنید .
2. ميتونيد علاوه بر چك كردن SMART هارد دیسک ، با استفاده از نرم افزارهاي مناسب Short Self-Test و يا حتي Extended Self-Test را انجام بديد . البته Extended Self-Test خيلي زمانبر هست و بنظرم تا زمانيكه تمام موارد SMART هارد دیسک مورد نظر OK باشند ضرورتي ندارد .

سلام
خیلی ممنونم بابت جواب دادن به سوالاتم
و مرسی که بابت حجم هارد بنده رو از اشتباه در اوردین
راجع به ذخیره کردن اطلاعات روی چند هارد هم کاملا درست میفرمایید
اما امکانش هست بابت خرید هارد هم بنده رو راهنمایی کنین
هم اکسترنال یا اینترنال بودنش
هم برندش
اگه با توجه به تجربه و استفاده قبلیتون باشه که بینهایت ممنون میشم

ata.royalfalcon
03-01-2016, 12:32
سلام
خیلی ممنونم بابت جواب دادن به سوالاتم
و مرسی که بابت حجم هارد بنده رو از اشتباه در اوردین
راجع به ذخیره کردن اطلاعات روی چند هارد هم کاملا درست میفرمایید
اما امکانش هست بابت خرید هارد هم بنده رو راهنمایی کنین
هم اکسترنال یا اینترنال بودنش
هم برندش
اگه با توجه به تجربه و استفاده قبلیتون باشه که بینهایت ممنون میشم
سلام .
در مورد انتخاب از بین اینترنال و اکسترنال ، باید ابتدا نحوه استفاده از هارد دیسک و اطلاعات موجود در آنرا مشخص کنید تا انتخاب بهینه ای داشته باشید . بعنوان مثال اگر :
1. اگر میخواهید در تمام مدتی که سیستمتان روشن هست هارد ديسك هم روشن و به اطلاعات موجود در آن دسترسی داشته باشید .
2. اگر اصلاً جابجا نمیکنید (مثلاً با خودتان به محل کار ببرید یا به کسی بدید) .
3. اگر فقط روی یک سیستم میخواهید استفاده کنید ، مثلاً قصد ندارید به TV یا به سیستم دیگر متصل کنید .
با توجه به شرایط گفته شده توصیه میکنم هارد دیسک اینترنال انتخاب كنيد که نسبت به هارد دیسکهای اکسترنال امنیت و کارائی بیشتری دارند و احتمال کمتری هست خراب شود .

در مورد مدل پیشنهادی ، سقف بودجه و حجم مورد نظر رو که مشخص نکردید .

nothing-else
04-01-2016, 01:25
سلام .
در مورد انتخاب از بین اینترنال و اکسترنال ، باید ابتدا نحوه استفاده از هارد دیسک و اطلاعات موجود در آنرا مشخص کنید تا انتخاب بهینه ای داشته باشید . بعنوان مثال اگر :
1. اگر میخواهید در تمام مدتی که سیستمتان روشن هست هارد ديسك هم روشن و به اطلاعات موجود در آن دسترسی داشته باشید .
2. اگر اصلاً جابجا نمیکنید (مثلاً با خودتان به محل کار ببرید یا به کسی بدید) .
3. اگر فقط روی یک سیستم میخواهید استفاده کنید ، مثلاً قصد ندارید به TV یا به سیستم دیگر متصل کنید .
با توجه به شرایط گفته شده توصیه میکنم هارد دیسک اینترنال انتخاب كنيد که نسبت به هارد دیسکهای اکسترنال امنیت و کارائی بیشتری دارند و احتمال کمتری هست خراب شود .

در مورد مدل پیشنهادی ، سقف بودجه و حجم مورد نظر رو که مشخص نکردید .

درمورد حجمش میخوام 1ترا باشه
که فک کنم از 160-170 شروع بشه تا 260-270 (اینترنال تا اکسترنال)
اگه اشتباه نکنم
درمورد چیزاییم که فرمودید
خیلی قیمتش مد نظرم نیست
اما مهمترین چیز برام کاراییش هست
نه خیلی اهل جابجایی هستم
نه اهل اتصال به دستگاهای دیگه
اما با خودم فکر کردم به هر حال اکسترنال مزیت حمل رو داره
اونم نه با اختلاف قیمت نجومی
به هر حال اینم یه مزیت عالی و کاربردی ه
اما اگه بدونم این هارد نسبت به اینترنال خیلی یعنی چشمگیر و محسوس,حساستر ه و امکان پاک شدن اطلاعات از روی اکسترنال ها خیلی بیشتر,قید اون مزیت و میزنم
چون زیاد شنیدم که اکسترنال ها خودبخود سوختن یا دیگه توسط سیستم شناسایی نمیشدم
مخصوصا برند وسترن
اما انگا همین برند اینترنالش عالی ه
نمیدونم چجوری ه
البته جسارت نشه ها
بنده فقط شنیده ها رو عرض کردم

ata.royalfalcon
04-01-2016, 16:20
درمورد حجمش میخوام 1ترا باشه
که فک کنم از 160-170 شروع بشه تا 260-270 (اینترنال تا اکسترنال)
اگه اشتباه نکنم
درمورد چیزاییم که فرمودید
خیلی قیمتش مد نظرم نیست
اما مهمترین چیز برام کاراییش هست
نه خیلی اهل جابجایی هستم
نه اهل اتصال به دستگاهای دیگه
اما با خودم فکر کردم به هر حال اکسترنال مزیت حمل رو داره
اونم نه با اختلاف قیمت نجومی
به هر حال اینم یه مزیت عالی و کاربردی ه
اما اگه بدونم این هارد نسبت به اینترنال خیلی یعنی چشمگیر و محسوس,حساستر ه و امکان پاک شدن اطلاعات از روی اکسترنال ها خیلی بیشتر,قید اون مزیت و میزنم
مخصوصا برند وسترن
اما انگا همین برند اینترنالش عالی ه
نمیدونم چجوری ه
البته جسارت نشه ها
بنده فقط شنیده ها رو عرض کردم

برای اکسترنال میتونید WD my passport ultra و یا Seagate Backup plus Slim رو با توجه به گارانتی ، قیمت و موجود بودن در بازار انتخاب کنید . Silicon power Armor A85 رو هم میتونید انتخاب کنید اگر ضد ضربه یا آب میخواهید . البته دقت کنید وقتیکه هارد دیسک روشن هست قابلیت ضد ضربه این مدلها هیچ خاصیتی نداره .

برای اینترنال میتونید WD Blue یا Seagate انتخاب کنید .

معمولاً خرابی در اکسترنالها بیشتر از اینترنالها هست پس باید علاوه بر دقت بیشتر در نگهداری و استفاده ، در صورتیکه اطلاعات برای شما خیلی مهم هست از اطلاعات یک کپی داشته باشید .

M.Sadegh.M
04-01-2016, 17:39
سلام
ممنون میشم یک هارد 2 ترابایت اینترنال معرفی کنید.
مهم ترین فاکتور : سرعت
کاربرد : نصب سیستم عامل و برنامه
بودجه : حدود 300 تومن

یک سوال دیگه تفاوت دو هارد ST2000VN000 و ST2000DM001 و ST2000DM002 در چی هست؟

سپاس:n16:

noisymind
04-01-2016, 19:53
سلام. تو سایت وسترن برای هارد بلو اینترنال یک ترا ، مدل نامبر WD10EZEX رو زده 7200 Rpm و مدل WD10EZRZ رو زده 5400 . ضمن اینکه هاردهای با ظرفیت پایینتر همگی 7200 هستند ( به جز 500 گیگ که اون هم مثل یک ترا ، دو مدل داره ) و همه ظرفیتهای 2 تا 6 همگی 5400 دور هستند.
حالا میخوام ببینم این مدل نامبر رو کجای هارد نوشته که قبل از خرید بشه چک کرد؟

ata.royalfalcon
04-01-2016, 22:48
سلام
ممنون میشم یک هارد 2 ترابایت اینترنال معرفی کنید.
مهم ترین فاکتور : سرعت
کاربرد : نصب سیستم عامل و برنامه
بودجه : حدود 300 تومن

سپاس:n16:

سلام .

پیشنهاد من سیگیت با مدل نامبر ST2000DM001 هست .

طبق اطلاعات موجود در این دیتاشیت (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) فرقی بین ST2000DM001 و ST2000DM002 وجود ندارد بجز اینکه مدل ST2000DM002 قابلیت Encryption دارد . البته ST2000DM002 جدیدتر و از سری Desktop HDD.15 محسوب میشود . اگر ST2000DM002 رو در بازار پیدا کردید میتونید بجای ST2000DM001 هم انتخاب کنید .

این هارد دیسک ST2000VN000 در استوریجهای تحت شبکه (NAS) استفاده میشه و برای کاری که میخواهید انجام بدید مناسب نیست .

سلام. تو سایت وسترن برای هارد بلو اینترنال یک ترا ، مدل نامبر WD10EZEX رو زده 7200 Rpm و مدل WD10EZRZ رو زده 5400 . ضمن اینکه هاردهای با ظرفیت پایینتر همگی 7200 هستند ( به جز 500 گیگ که اون هم مثل یک ترا ، دو مدل داره ) و همه ظرفیتهای 2 تا 6 همگی 5400 دور هستند.
حالا میخوام ببینم این مدل نامبر رو کجای هارد نوشته که قبل از خرید بشه چک کرد؟

سلام .

مدل نامبر روی لیبل هارد دیسک چاپ میشه .

essi_raj004
06-01-2016, 17:56
برای هارد سیلیکن a85 دنبال یه کابل میگردم که سرعتش رو هم کم نکنه . مال خودش کوتاه هست . برند یا مدلی میشناسین معرفی کنین . مرسی ...

dokhtare_darya
31-01-2016, 22:35
آقا عطا من هارد وسترن 1 ترا مای پسپورت آلترا رو خریدم دو تا سوال داشتم :1. چطور میتونم مطمین شم که اصل هستش ؟2. و اینکه قبل از استفاده لازم هستش که کار خاصی انجام بدم ؟ ممنون میشم کامل در مورد نحوه ی استفاده ی اولیه اش من رو راهنمایی کنید

lafze-ghalam
09-02-2016, 23:38
دوستان
قصد دارم هارد اینترنال با ظرفیت 2 ترابایت خریداری کنم.
مادربردم اینه» GA-EP41T-UD3L ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنون میشم راهنمایی کنید

ata.royalfalcon
10-02-2016, 07:49
آقا عطا من هارد وسترن 1 ترا مای پسپورت آلترا رو خریدم دو تا سوال داشتم :1. چطور میتونم مطمین شم که اصل هستش ؟2. و اینکه قبل از استفاده لازم هستش که کار خاصی انجام بدم ؟ ممنون میشم کامل در مورد نحوه ی استفاده ی اولیه اش من رو راهنمایی کنید

1. میتونید در سایت وسترن دیجیتال رجیستر کنید البته لازم هست یه اکانت هم بسازید .
2. قبل از استفاده لازم نیست کار خاصی انجام بدید . این مدلها پارتیشن بندی و فرمت شده و آماده استفاده هست ولی اگر تعداد بیشتر پارتیشن میخواهید توصیه میکنم قبل از اینکه اطلاعاتی روی هارد دیسک ذخیره کنید اینکار رو انجام بدید که بعداً نیازی به تغییرات در پارتیشن نداشته باشه .
3. در مورد برنامه های موجود پست 6222# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو مطالعه کنید .

دوستان
قصد دارم هارد اینترنال با ظرفیت 2 ترابایت خریداری کنم.
مادربردم اینه» GA-EP41T-UD3L ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنون میشم راهنمایی کنید

اگر برای نصب ویندوز (یا هر سیستم عامل دیگه) ، نرم افزار و بازی میخواهید پیشنهاد من سیگیت با مدل نامبر ST2000DM001 هست . البته WD Blue دوترابایتی هم میتونید انتخاب کنید ولی 5400rpm هستند و در مقایسه با سیگیت پیشنهادی سرعت کمتری دارند . در صورتی که بودجه کافی دارید WD Black انتخاب کنید .

Firebirds
10-02-2016, 09:40
سلام٬

یه لپتاپ قدیمی Core 2 Duo T7500 دارم با ۴ گیگ رم٬ هارد اش کند شده٬ و با توجه به وضعیت سیستم ریسورس حس میکنم Bottleneck سیستم چه در موقعه راه اندازی و چه در اجرا هارد اش است٬ الان شما جای من بودید دست به چه اقدامی میزدید ؟
نظر خودم روی خرید یه SSD ۱۲۸ دست دوم هست٬ چون کاربری لپتاپ طوری هست که به عنوان استورج دیتا ازش استفاده نمیشه٬ فقط نقش اجرای برنامه رو داره.

هزینه زیاد نمی خوام بکنم٬ و از طرفی میخوام نسب هزینه / کاربرد هم یه چیز منطقی باشه٬ مثلا یه چیزی نگیرم ظرف دو سال مجبور به تعویض اش بشم.

گفتم از شما عزیزان در مورد خرید SSD دست دوم مشورت کنم و ببینم چه برند هایی اولویت دارند و به کمک چه اپلیکیشنی شما سالم بودن و کهنه نشدن سلول های SSD رو بررسی میکنید ؟
در کل هر نظری خارج از این داستان استقبال میکنم.

Firebirds
10-02-2016, 10:03
به عنوان یه تست HDTune قابل بحث چه پارامتر هایی رو باید در خرید SSD دست دوم مورد نظر قرار بدم٬
به هارد مورد نظر از ۱۰۰ چه عدد رو میدید چرا ؟

dokhtare_darya
21-02-2016, 00:15
[QUOTE=ata.royalfalcon;8787034]1. میتونید در سایت وسترن دیجیتال رجیستر کنید البته لازم هست یه اکانت هم بسازید .
2. قبل از استفاده لازم نیست کار خاصی انجام بدید . این مدلها پارتیشن بندی و فرمت شده و آماده استفاده هست ولی اگر تعداد بیشتر پارتیشن میخواهید توصیه میکنم قبل از اینکه اطلاعاتی روی هارد دیسک ذخیره کنید اینکار رو انجام بدید که بعداً نیازی به تغییرات در پارتیشن نداشته باشه .
3. در مورد برنامه های موجود پست 6222# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو مطالعه کنید .

مرسی از راهنماییاتون . هنوز اطلاعات زیادی نریختم روی هاردم به نظر شما پارتیشن بندیش رو تغییر بدم ؟
1 سوال دیگه اینکه از کجا متوجه میشید که 1 هارد احتیاج به فرمت کردن ندارن ؟ از روی فلدر های داخلش ؟

ata.royalfalcon
21-02-2016, 08:11
مرسی از راهنماییاتون . هنوز اطلاعات زیادی نریختم روی هاردم به نظر شما پارتیشن بندیش رو تغییر بدم ؟
1 سوال دیگه اینکه از کجا متوجه میشید که 1 هارد احتیاج به فرمت کردن ندارن ؟ از روی فلدر های داخلش ؟

تعداد پارتیشنها و حجم هر پارتیشن سلیقه ای هست . بعضی کاربرها با استفاده از روش فولدربندی اطلاعات رو مرتب میکنند و بعضی دیگه چند پارتیشن میسازند و اطلاعات رو مرتب میکنند . هر کدام معایب و مزایایی داره ولی اگر مشکلی ندارید ضرورتی نداره پارتیشن بندی هارد دیسک رو تغییر بدید .

در مورد سوال آخر ؛ همینکه بدون مشکل میتونید در پارتیشنهای هارد دیسک اطلاعات ذخیره کنید و اطلاعات ذخیره شده هم بدون مشکل ، قابل خواندن هستند پس مشکلی نداره و احتیاجی به فرمت کردن نیست .

گاهی اوقات هارد دیسک تازه خریداری شده مخصوصاً مدلهای اینترنال باید قبل از استقاده Initialize بشوند (بصورت MBR یا GPT) و سپس پارتیشن بندی (یک یا چند عدد) و در نهایت با یکی از انواع فایل سیستمها مثلاً NTFS در ویندوز یا Ext4 در لینوکس فرمت بشه تا بتونید در پارتیشنهایی که قبلاً ایجاد کردید اطلاعات ذخیره کنید .

sasan7khat
09-03-2016, 14:49
سلام و ممنون از بابت تاپيك خوبتون
من براي لب تابم دوتا هارد مي خوام بخرم دوتا دوترا ؟ چي بگيرم ؟
سيگت باراكودا بگيرم يا وسترن يا سامسونگ ؟
براي msi gx780 مي خوام
نمي دونم 2 ترا جا ميشه يا نه ؟ چون اندازش بايد بزرگتر از 2.5 اينچي هاي ديگه باشه

ata.royalfalcon
09-03-2016, 18:58
سلام و ممنون از بابت تاپيك خوبتون
من براي لب تابم دوتا هارد مي خوام بخرم دوتا دوترا ؟ چي بگيرم ؟
سيگت باراكودا بگيرم يا وسترن يا سامسونگ ؟
براي msi gx780 مي خوام
نمي دونم 2 ترا جا ميشه يا نه ؟ چون اندازش بايد بزرگتر از 2.5 اينچي هاي ديگه باشه

سلام .

محفظه هارد دیسک لپتاپی که دارید مشکلی با نصب هارد دیسکهای 2.5 اینچی با ضخامت 9.5 میلیمتری ندارد ، ولی اول باید برید بازار و ببینید با گارانتی معتبر چه مدلهایی رو با ضخامت 9.5 میلیمتر میتونید پیدا کنید چون مدلهای 2.5 اینچی لپتاپی در بازاز تنوع زیادی ندارند ولی بیشتر سامسونگ موجوده .

سيگت باراكودا

این مربوط به مدلهای دسکتاپی 3.5 اینچی هست که قطعاً نمیشه روی لپتاپ نصب کرد .

Tidus and Shayne
09-03-2016, 22:54
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
سلام آقا عطای مهربان

میخوام هارد اکسترنال یک ترا با قیمت 200 تا 250 هزار بخرم.

چه پیشنهادی دارین؟

ata.royalfalcon
10-03-2016, 00:07
سلام آقا عطای مهربان

میخوام هارد اکسترنال یک ترا با قیمت 200 تا 250 هزار بخرم.

چه پیشنهادی دارین؟

سلام .

پیشنهاد من WD my passport ultra هست و حتماً یه کیف مناسب هم بخرید . یک ترابایت حدود 193 هزار تومن هست دوترابایت از بودجه ـتون بیشتر میشه و حدود 303 هزار تومن هست .

sasan7khat
10-03-2016, 00:13
سلام .

محفظه هارد دیسک لپتاپی که دارید مشکلی با نصب هارد دیسکهای 2.5 اینچی با ضخامت 9.5 میلیمتری ندارد ، ولی اول باید برید بازار و ببینید با گارانتی معتبر چه مدلهایی رو با ضخامت 9.5 میلیمتر میتونید پیدا کنید چون مدلهای 2.5 اینچی لپتاپی در بازاز تنوع زیادی ندارند ولی بیشتر سامسونگ موجوده .

این مربوط به مدلهای دسکتاپی 3.5 اینچی هست که قطعاً نمیشه روی لپتاپ نصب کرد .

خخخخخخ منم توی نت سرچ کردم برای 2 ترا که به سایت زیر انتقال داده شدم الان که رفتم با دقت دیدم
بلی حق با شماست یه سوال 7200 دور با کش بالا تو چه مارکی میشه پیدا کرد منظورم 2 ترا 2.5 اینچی

ata.royalfalcon
10-03-2016, 14:47
خخخخخخ منم توی نت سرچ کردم برای 2 ترا که به سایت زیر انتقال داده شدم الان که رفتم با دقت دیدم
بلی حق با شماست یه سوال 7200 دور با کش بالا تو چه مارکی میشه پیدا کرد منظورم 2 ترا 2.5 اینچی

هارد دیسک دو ترابایت 2.5 اینچی برای لپتاپ که 7200RPM هم باشه تا به حال ساخته نشده ولی یک ترابایت 7200 هست مثل HGST Travelstar 7K1000 .

sasan7khat
10-03-2016, 17:58
اي بابا بهترين هارد 2 ترا موجود تو بازار ايران چي كه من ميتونم تهيه كنم ؟

zelda64
12-03-2016, 00:12
با سلام خدمت استاد ata.

روی لپ‌تاپ من این هارد دیسک بود : Western Digital Scorpio Blue - 750GB WD7500BPVT

این هارد وسترن-دیجیتال 750 گیگابایتی خراب شده است و فقط توسط بایوس شناسایی می‌شود ولی توسط ویندوز قابل شناسایی نیست و توسط CD بوتیبل هیچ نرم‌افزار فرمت و پارتیشن بندی هم قابل فرمت و پارتیشن‌بندی مجدد نیست.

راهنمایی می‌خواستم برای خرید یک هارد دیسک جدید 2.5 اینچی لپ‌تاپی.

چه مدل و برندی بخرم حداکثر بودجه من 250 هزار تومن.

آیا می‌توان با این بودجه از بازار داخل ایران هارد لپ‌تاپی 2.5 اینچی با دور موتور 7200-RPM خرید.

لطفاً هارد دیسکی را معرفی کنید که در بازار ایران موجود باشد

ممنون.

mojtaba0007
16-03-2016, 03:15
سلام
یه هارد اینترنال 6 یا 4 ترابایت میخوام بگیرم.وسترن دیجیتال آبی یا سیگیت دسکتاپ یا توشیبا. برای آرشیو فیلم میشه گفت استفاده اصلیمه. 4ترابایت قیمتش به گیگ بهتره نسبت به 6 ترابایت ولی مادربوردم یه جا بیشتر نداره.
پیشنهاد شما کدومه ؟
نرخ خرابی کدوم هاردها پایین تره ؟

با تشکر

mohamadir
18-03-2016, 15:59
عرض سلام و تشکر بابت راهنمایی کاربران
قصد تهیه هارد اینترنال 2 ترابایتی به عنوان هارد دوم جهت آرشیو و دسترسی مستمر به اطلاعات (بیشتر مولتی مدیا) را دارم (هارد اول وسترن بلک 1tb)

بین دو سری وسترن blue و red edition 5400rpm مردد هستم
یکی از دوستان هم برای کاربرد مورد نظرم سری wd Purple و توشیباp300 را پیشنهاد کرد

اولویت روی پایداری و ماندگاری بالا و امنیت دیسک است
و در مرحله بعد سرعت بالا و نویز کم

به نظرم هارد wd red به دلیل قابلیت های امنیتی و پایداری خوب در برابر لرزش و تکان و نوسان برق مورد مناسبی است.

- پیشنهاد شما برای موارد ذکر شده کدام هارد دیسک است؟
- می توان از سری wd red در سیستم های خانگی و آرشیو استفاده کرد؟
- و اینکه نظرتون در مورد هارد های جدید توشیبا و wd Purple چیه؟

با سپاس

ata.royalfalcon
18-03-2016, 19:25
عرض سلام و تشکر بابت راهنمایی کاربران
قصد تهیه هارد اینترنال 2 ترابایتی به عنوان هارد دوم جهت آرشیو و دسترسی مستمر به اطلاعات (بیشتر مولتی مدیا) را دارم (هارد اول وسترن بلک 1tb)

بین دو سری وسترن blue و red edition 5400rpm مردد هستم
یکی از دوستان هم برای کاربرد مورد نظرم سری wd Purple و توشیباp300 را پیشنهاد کرد

اولویت روی پایداری و ماندگاری بالا و امنیت دیسک است
و در مرحله بعد سرعت بالا و نویز کم

به نظرم هارد wd red به دلیل قابلیت های امنیتی و پایداری خوب در برابر لرزش و تکان و نوسان برق مورد مناسبی است.

با سپاس

با سلام .

تفاوت قیمت بین Red و Blue دوترابایت حدود 100 هزار تومن هست و اگر تفاوت قیمت برای شما مهم نیست ترجیحاً WD Red رو انتخاب کنید .

مشکلی نداره و میتونید استفاده کنید . قبل از اینکه WD Red به بازار عرضه بشه وسترن دیجیتال برای NAS های ارزانقیمت خودش از WD Green استفاده میکرد و برای مدلهای گرانقیمت تر از WD RE استفاده میکرد .

WD Purple در واقع میشه گفت همان WD Red هست اما در Firmware تغییرات و بهینه سازیهایی انجام شده که مناسب برای ضبط ویدئوهای دوربینهای نظارتی میکنه و بهتر هست برای سیستمهای عادی استفاده نشه .

sasan7khat
19-03-2016, 21:17
بهترين هارد 2 ترا موجود تو بازار ايران چي كه من ميتونم تهيه كنم ؟ لب تابي