ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : I9300 Galaxy S III » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android , صفحه نمايش 4.8 اينچي پردازشگر ا Quad Core ا

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10

A.IvI.I.N
30-09-2012, 22:48
میبینم که بچه های گلگسی اس 3 درمقایل دوربین نوت کم اوردن ... نظرتون چیه در مورد این عکسی که با نوت گرفتم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آره خوب میدونی نه که دوربین اس 3 vga هستش...!!! دوربین نوت هم 12 هستش...!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هروقت تونستی هم زمان فیلم و عکس بگیری بیا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=============================================
راستی این همه کشور چرا اول برای لهستان 4.1 دادن!؟ :13:

pedram9
01-10-2012, 03:17
با این که این گوشی ببسیار عالیه ولی عکس اس 3 زیاد باحال نیست از گرفتن عکس با این گوشی خیلی لذت نمیبرم

mahyarSAMSUNG
01-10-2012, 09:46
آره خوب میدونی نه که دوربین اس 3 vga هستش...!!! دوربین نوت هم 12 هستش...!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هروقت تونستی هم زمان فیلم و عکس بگیری بیا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=============================================
راستی این همه کشور چرا اول برای لهستان 4.1 دادن!؟ :13:

خوب معلومه این نقصه که نوت داره ولی جای کیفیت دوربین رو که نمیگیره.البته من با دوربین نوت خیلی عکس گرفتم و دستم اومده چطوری باید عکس گرفت.اگه اس ۳ هم داشتم با هاش میتونستم خوب عکس بگیرم.

infernal_a
01-10-2012, 10:37
سلام به دوستان عزیز ....3 روزی هست که یک فروند GS3 خریدم و البته هنوز وقت نکردم زیاد باهاش کارکنم .... همون موقع که گرفتم دادم یکی از دوستان برام برنامه هاشو بریزه و یه برنامه GPS بنام sygic برام ریخت که خیلی تعریف میکرد و از همه مهمتر میگفت بصورت Offline و بدون نیاز و استفاده از اینترنت کار میکنه که متاسفانه کار نکرد ولی همون موقع روو گوشی برادرم که GS2 داره ریخت و مثل بنز کار کرد !!! حالا دوستان راهنمایی بفرمایین که مشکل از کجاست و چی کار باید بکنم ... از توو سایت هم رفتم دیدم برنامه ای بنام Samsung NAVI هست که رایگان همه هست ولی نمیشه دانش کرد .....
از تو سایت خوده سامسونگ هم خواستم فایل PDF توضیحات کامل فارسیشو بگیرم که نداد و فقط نسخه انگلیسیشو گرفتم حالا اگه از دوستان و اساتید کسی فایل PDF فارسی شو داره ممنون میشه لطف کنه .
یه سوال دیگه اینکه این گوشی احتیاج به Upgrade و اینجور چیزا نداره ؟ این داستان Root کردن چیه ؟ آیا لازمه ؟ در مورد سرعت گوشی فرقی میکنه ؟
کلا چه کارهایی باید براش انجان بدم ؟؟؟
ببخشید زیاد شد .

A.IvI.I.N
01-10-2012, 10:58
خوب معلومه این نقصه که نوت داره ولی جای کیفیت دوربین رو که نمیگیره.البته من با دوربین نوت خیلی عکس گرفتم و دستم اومده چطوری باید عکس گرفت.اگه اس ۳ هم داشتم با هاش میتونستم خوب عکس بگیرم.

يه نفر تو فاميل نوت داره اگه بشه باهاش مقايسه ميكنم.
ولي در كل فك نميكنم فرق خاصي داشته باشن.

mahyarSAMSUNG
01-10-2012, 17:07
دقیقا همینطور . مطمئن باشید سنسوری که توی نوت استفاده شده همون قطعات توی اس 3 هستش فقط ار لحاظ نرم افزاری با هم کمی فرق دارن . گفتم من اونقدر با گوشی عکس گرفتم که دیگه دستم اومده برای عکاسی با گوشی باید چکار کرد ... بیشتر جهت نور و یه سری نکات ریز دیگه رو در نظر میگرم ..

SHinoB
01-10-2012, 19:35
بچه ها من یه ماه و نیم پیش یه اس 3 آبی 16 گیگ بدون گارانتی گرفته بودم 1200000 تومن. الان اگه بخوام بفروشمش چقدر میخرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا جواب بدید.

WOLF PACK
01-10-2012, 20:51
دوستان این روت کردن یعنی چی؟؟

mohsenslr
01-10-2012, 22:59
بچه ها من یه ماه و نیم پیش یه اس 3 آبی 16 گیگ بدون گارانتی گرفته بودم 1200000 تومن. الان اگه بخوام بفروشمش چقدر میخرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا جواب بدید.

اگه تروتمیز باشه 1300 الی 1400 میخرن.

WOLF PACK
02-10-2012, 13:54
دوستان کسی قیمت جدید گوشی رو نداره؟؟

shahabprince
02-10-2012, 14:07
1700 با گارانتی

SHinoB
02-10-2012, 21:43
اگه تروتمیز باشه 1300 الی 1400 میخرن.
مرسی. آره خیلی مراقبشم. بازم مرسی.

masbeh
03-10-2012, 17:53
سلام
یکی از دوستانم یه s3 خریده ولی بلوتوث دریافت نمیکنه.....گوشیش با گوشی خودم pair میشه و حتی فایل ارسال میکنه ولی فایل دریافت نمیکنه
لدفن راهنمایی کنید

mahyarSAMSUNG
03-10-2012, 20:04
راست میگن این گوشی هم مثل اپل باید سیم کارت رو پانچ کنیم ؟

mohsenslr
03-10-2012, 20:14
راست میگن این گوشی هم مثل اپل باید سیم کارت رو پانچ کنیم ؟

بله . میکرو سیم میخوره.

WOLF PACK
04-10-2012, 16:35
دوستان گوشی صفحش همش به طور خودکار روشن میشه برنامه های جدید رو هم پاک کردم ولی همچنان روشن میشه...چیکار باید کرد؟؟

M A M M U T
04-10-2012, 16:47
دوستان گوشی صفحش همش به طور خودکار روشن میشه برنامه های جدید رو هم پاک کردم ولی همچنان روشن میشه...چیکار باید کرد؟؟
منم galaxy s1 دارم یه مدت الکی صفحش روشن میشد(مثه وقتی که اس ام اس میاد)...یه تعدادی از برنامه ها رو پاک کردم درست شد...شما هرچی برنامه به نظرت مشکوک هست رو پاک کن چه جدید چه قدیم....

دوستان این روت کردن یعنی چی؟؟
وقتی گوشی رو روت میکنی میتونی به فایل های سیستمیش دست پیدا کنی.... بعضی نرم افزار ها برای نصب نیاز به فایل های سیستمی دارن(مثلا کیبورد فارسی)
شما یه سری عملیات رو گوشیت انجام میدی بعد گوشیت روت میشه یعنی تقریبا -- میشه...بیشتر به درد نصب کاستوم رم ها میخوره///....

h!tman
04-10-2012, 16:49
فکتوری ریست کن !
قبلش بک آپ بگیر

mahyarSAMSUNG
04-10-2012, 23:18
بله . میکرو سیم میخوره.

شما دلیلشو میدونی چرا این کارو میکنن ؟ چه دلیلی داره سیم کارت پانچ بشه ؟ و چه دلیل داره اپل 5 دیگه میکرو هم جوابشو نداده و زده تو کار نانو ... نوت 2 چی اون چی میخوره ؟

infernal_a
06-10-2012, 13:08
سلام به دوستان عزیز ....3 روزی هست که یک فروند GS3 خریدم و البته هنوز وقت نکردم زیاد باهاش کارکنم .... همون موقع که گرفتم دادم یکی از دوستان برام برنامه هاشو بریزه و یه برنامه GPS بنام sygic برام ریخت که خیلی تعریف میکرد و از همه مهمتر میگفت بصورت Offline و بدون نیاز و استفاده از اینترنت کار میکنه که متاسفانه کار نکرد ولی همون موقع روو گوشی برادرم که GS2 داره ریخت و مثل بنز کار کرد !!! حالا دوستان راهنمایی بفرمایین که مشکل از کجاست و چی کار باید بکنم ... از توو سایت هم رفتم دیدم برنامه ای بنام Samsung NAVI هست که رایگان همه هست ولی نمیشه دانش کرد .....
از تو سایت خوده سامسونگ هم خواستم فایل PDF توضیحات کامل فارسیشو بگیرم که نداد و فقط نسخه انگلیسیشو گرفتم حالا اگه از دوستان و اساتید کسی فایل PDF فارسی شو داره ممنون میشه لطف کنه .
یه سوال دیگه اینکه این گوشی احتیاج به Upgrade و اینجور چیزا نداره ؟ این داستان Root کردن چیه ؟ آیا لازمه ؟ در مورد سرعت گوشی فرقی میکنه ؟
کلا چه کارهایی باید براش انجان بدم ؟؟؟
ببخشید زیاد شد .

اینقدر تخصصی پرسیدم که کسی نبود جواب بده ...!!!!
ایول بابا...........

mohsenslr
06-10-2012, 14:03
شما دلیلشو میدونی چرا این کارو میکنن ؟ چه دلیلی داره سیم کارت پانچ بشه ؟ و چه دلیل داره اپل 5 دیگه میکرو هم جوابشو نداده و زده تو کار نانو ... نوت 2 چی اون چی میخوره ؟

والا میگن توی گوشی کوچیکتر شدن هر کدوم از قطعات در مجموع باعث باریکتر شدن و کوچیکتر شدن خود دستگاه میشه . اگر یادتون باشه اون اوایل که مموری کارت اومده بود دو برابر سیمکارتهای معمولی اندازه داشت !! الان شده میکرو ! سیم کارت هم همینطوریه دیگه !
نوت 2 هم میکرو میخوره و خیلی از گوشی های جدید دیگه. کم کم داره یک استاندارد میشه .

mahyarSAMSUNG
06-10-2012, 21:02
والا میگن توی گوشی کوچیکتر شدن هر کدوم از قطعات در مجموع باعث باریکتر شدن و کوچیکتر شدن خود دستگاه میشه . اگر یادتون باشه اون اوایل که مموری کارت اومده بود دو برابر سیمکارتهای معمولی اندازه داشت !! الان شده میکرو ! سیم کارت هم همینطوریه دیگه !
نوت 2 هم میکرو میخوره و خیلی از گوشی های جدید دیگه. کم کم داره یک استاندارد میشه .

آره میبینم ایرانسل هم داره یه مینی میده با یه کامل ... اگه قرار سیم کارت رو پانچ کنم به نظر برای نوت خوبه اون وسیله رو بگیرم و گوشیمو دو سیم کارته کنم ؟ نمیدونم دیدیش یا نه .. دوتا سیم کار پانچ شده رومیزاری رو یه دستگاهی که فکر کنم 7 8 تونن پولشه یعد اونو میزاری تو گوشی . بعد میگن گوشی دو سیم کارته میشه .حالا دیگه از جزئیاتش خبر ندارم که همزمان کار میکنه اصلا برای تماس چطوری میشه که تعیین کرد با کدوم سیم تماس بگیرم یا اس بدم ...

SAEEDSAMSUNG
07-10-2012, 21:20
آقا این گوشی قیمتش فضایی شده . دیروز رفتم میگفت 1900 با گارانتی.مخم سوت کشید

mohsenslr
07-10-2012, 21:46
آره میبینم ایرانسل هم داره یه مینی میده با یه کامل ... اگه قرار سیم کارت رو پانچ کنم به نظر برای نوت خوبه اون وسیله رو بگیرم و گوشیمو دو سیم کارته کنم ؟ نمیدونم دیدیش یا نه .. دوتا سیم کار پانچ شده رومیزاری رو یه دستگاهی که فکر کنم 7 8 تونن پولشه یعد اونو میزاری تو گوشی . بعد میگن گوشی دو سیم کارته میشه .حالا دیگه از جزئیاتش خبر ندارم که همزمان کار میکنه اصلا برای تماس چطوری میشه که تعیین کرد با کدوم سیم تماس بگیرم یا اس بدم ...

همچین چیزی نه دیدم و نه شنیدم . آخه منطقی نیست ! گوشی های دو سیم کارته کلا فرق دارند .

MOHAMMAD_ASEMOONI
07-10-2012, 21:57
سلام دوستان .
اپل از اوایلِ سالِ 2012 یه برنامه مجانی برای آیفون داده داده بیرون که کارش تعیین اسم شخصی هست که به شما زنگ میزنه حتی اگر اصلا نشناسینش !!!!!

طرز کارش اینجوریه که به محض نصبش و وصل شدن به نت ,تمام اسمها و شماره تلفنهاتون رو که ذخیره کردین میفرسته به یه مرکز توی اینترنت .

یعنی در مدت کوتاهی ملیونها اسم و شماره تلفن رو میگیره و ذخیره میکنه.

الآن توی کشورهای عربیِ خلیج , حدود 80% شماره تلفنها رو راحت بهتون اعلام میکنه .

بعد که یک نفر به شما زنگ میزنه سریعا اسمش رو به شما اعلام میکنه قبل از جواب دادن به تلفن .

البته گوشیتون حتما باید به نت وصل باشه .

آندروید هم همچین چیزی داره ؟

biostar
07-10-2012, 23:05
چرا اینقدر صفحه نمایش این گوشی راحت میشکنه؟؟؟

یکی از دوستام هفته ی پیش ، و یکی هم الان تو p30tools گذاشته...

چند تا دیگه هم تو نت دیدم...

GORILLA GLASS 2 مشکل کاره؟

h!tman
07-10-2012, 23:11
به خاطره نازکی گلس 2 هست
در برابر ضربه مقاوم نیست،ولی در مقابل خط و خش کاملا مقاومه

yoosef_st
08-10-2012, 10:32
سلام دوستان .
اپل از اوایلِ سالِ 2012 یه برنامه مجانی برای آیفون داده داده بیرون که کارش تعیین اسم شخصی هست که به شما زنگ میزنه حتی اگر اصلا نشناسینش !!!!!

طرز کارش اینجوریه که به محض نصبش و وصل شدن به نت ,تمام اسمها و شماره تلفنهاتون رو که ذخیره کردین میفرسته به یه مرکز توی اینترنت .

یعنی در مدت کوتاهی ملیونها اسم و شماره تلفن رو میگیره و ذخیره میکنه.

الآن توی کشورهای عربیِ خلیج , حدود 80% شماره تلفنها رو راحت بهتون اعلام میکنه .

بعد که یک نفر به شما زنگ میزنه سریعا اسمش رو به شما اعلام میکنه قبل از جواب دادن به تلفن .

البته گوشیتون حتما باید به نت وصل باشه .

آندروید هم همچین چیزی داره ؟
واقعا همچین چیزی برای آیفون هست؟
اینکه خیلی مزخرفه! حریم خصوصی کشکه این وسط؟

eblis_tarsnak
08-10-2012, 13:47
سلام به همه دوستان.
من دارم اين گوشيو (اس3) از امريكا ميگيريم. ميخوام بدونم چه چيزايي رو بايد مد نظر داشته باشم. هيچ فرقي داره از اونجا خريدن؟
ممنون ميشم جوابم رو بدين.
راستي لوازم جانبي اي كه تو سايت سامسونگ هست مثل شارژر وايرلس و كاور و ... اصلي تو ايران هم پيدا ميشه؟
خلاصه كه خريد از اونجا فايدش چيه و چيا بايد رعايت بشه.

ممنون

MOHAMMAD_ASEMOONI
08-10-2012, 14:45
واقعا همچین چیزی برای آیفون هست؟اینکه خیلی مزخرفه! حریم خصوصی کشکه این وسط؟
سلام .
بله , اسمش whozcalling هست.امروز داشتم تو نت میگشتم دیدم برای اندروید هم هست .
ر
سایتش باز نشد تو گوگل بنویسید

download whozcalling for android

در ضمن , فرار از این برنامه تقریبا غیر ممکنه

:20:

حتی اگر شما نصبش نکنید , کافیه یکی از دوستانتون که اسم شما رو تو تلفنش داره نصبش کنه تا اسم شما به لیستِ سایتِ مرکزی منتقل بشه .

h!tman
08-10-2012, 15:05
سلام .
بله , اسمش whozcalling هست.امروز داشتم تو نت میگشتم دیدم برای اندروید هم هست .
ر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] />ر)
سایتش باز نشد تو گوگل بنویسید

download whozcalling for android

در ضمن , فرار از این برنامه تقریبا غیر ممکنه

حتی اگر شما نصبش نکنید , کافیه یکی از دوستانتون که اسم شما رو تو تلفنش داره نصبش کنه تا اسم شما به لیستِ سایتِ مرکزی منتقل بشه .
احتمالا نیاز به یک پروموشن برای انتقال اطلاعات داره
!

d.b23
08-10-2012, 16:36
سلام به همه دوستان.
من دارم اين گوشيو (اس3) از امريكا ميگيريم. ميخوام بدونم چه چيزايي رو بايد مد نظر داشته باشم. هيچ فرقي داره از اونجا خريدن؟
ممنون ميشم جوابم رو بدين.
راستي لوازم جانبي اي كه تو سايت سامسونگ هست مثل شارژر وايرلس و كاور و ... اصلي تو ايران هم پيدا ميشه؟
خلاصه كه خريد از اونجا فايدش چيه و چيا بايد رعايت بشه.

ممنون
دوست عزیز اول از همه حواست رو جمع کن که فقط مدل GT-I9300 رو بخری که مدل اینترنشتال هست....بقیه مدل ها برای بازار آمریکا هستن و CPU کاملا متفاوتی دارن،اینا مدلشون کلا فرق میکنه مثل SGH-T999 یا SGH-I747M و غیره یا GT-I9305 ( ورژن جهانی که قابلیت LTE داره و فقط به درد بازار کشور هایی مثل انگلستان و امریکا و ژاپن و ....... میخوره که شبکه 4G دارن)
اگز می خوای از آمریکا بگیری از یکی ار سایت های زیر بگیر که مناسب ترین قیمت رو دارن و کاملا مطمئن هستن و دلیوری سریع هم دارن.....

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قیمت : از 540 تا 598 $ (من خوذم از این سایت چند بار خرید کردم و برام از آمریکا فرستاده انگلستان ، شما که دیگه از آمریکا بگیری هزینه دلیوری هم تقریبا نداری)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قیمت 600$

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قیمت 540 $ + 25 $ هزینه پست برای آمریکا

لوزام جانبی رو هم از سایت آمازون سفارش بده ...خیلی راحت میتونی با پایین ترین قیمت بخری

eblis_tarsnak
09-10-2012, 13:48
دوست عزیز اول از همه حواست رو جمع کن که فقط مدل GT-I9300 رو بخری که مدل اینترنشتال هست....بقیه مدل ها برای بازار آمریکا هستن و CPU کاملا متفاوتی دارن،اینا مدلشون کلا فرق میکنه مثل SGH-T999 یا SGH-I747M و غیره یا GT-I9305 ( ورژن جهانی که قابلیت LTE داره و فقط به درد بازار کشور هایی مثل انگلستان و امریکا و ژاپن و ....... میخوره که شبکه 4G دارن)
اگز می خوای از آمریکا بگیری از یکی ار سایت های زیر بگیر که مناسب ترین قیمت رو دارن و کاملا مطمئن هستن و دلیوری سریع هم دارن.....

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قیمت : از 540 تا 598 $ (من خوذم از این سایت چند بار خرید کردم و برام از آمریکا فرستاده انگلستان ، شما که دیگه از آمریکا بگیری هزینه دلیوری هم تقریبا نداری)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قیمت 600$

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قیمت 540 $ + 25 $ هزینه پست برای آمریکا

لوزام جانبی رو هم از سایت آمازون سفارش بده ...خیلی راحت میتونی با پایین ترین قیمت بخری

دوست عزيز ممنون از جوابت اما مثل اينكه بد نظرمو رسوندم.
من خودم ايرانم، از يكي از دوستان خواستم اين كارو برام بكنه. مدل رو كه متوجه شدم. ميخواستم بدونم فرقي داره؟ يعني بهتره از اونجا خريدن؟

mohsenslr
09-10-2012, 14:45
من خودم ايرانم، از يكي از دوستان خواستم اين كارو برام بكنه. مدل رو كه متوجه شدم. ميخواستم بدونم فرقي داره؟ يعني بهتره از اونجا خريدن؟

قیمتش فرقی نداره . تازه شاید گرونتر هم در بیاد. خرید کالا از آمریکا فقط مواقعی صرف داره که اون کالا توی ایران نباشه یا کمیاب باشه مثل لپتاپهای سری گیم . اما Galaxy S III توی ایران خیلی فراوونه و حتی قیمت خاورمیانه ایش به مراتب کمتر از قیمت امریکاییش هست. به نظر من بگید iphone 5 بیارن . اونجا حدود 900 800 دلاره که میشه 2.500 هزارتومان. اما اینجا 3.600 هزارتومان هست !!

d.b23
09-10-2012, 17:36
کلا فرقی گفتم ...حیتی دوستتون هم اگر قیمت پایین تر از این سایت ها پیدا نکرد میتونه...از اینا خرید کنه.....
ولی کلا قیمت لوازم الکترونیکی تو ایران به صرفه تره چون معمولا از دبی میاد.....خودت به دلار حساب کن دیگه..باید جیب خودت رو ببینی...
تنها تفاوت اینه که گوشی رو از امریکا بخری سفارش آمریکاس و یه مقدار جزئی(فقط برای کسایی که خیلی حساس هستن) ممکنه کیفیت بالاتری داشته تو مونتاز چون سامسونگ و همینطور بقیه برند ها بازار امریکا رو متفاوت از بقیه میدونن......تنها فرقشون میتونه این باشه....... و گفتم اونم برای کسایی هست که سخت گیرن... ( فقط محض اطلاع گفتم که گفتی فرقشون چی میتونه باشه)
کلا همه این وسایل ساخت دسته بشره....و نمیشه چیزی رو پیش بینی کرد......

mohsenslr
09-10-2012, 18:02
کلا فرقی گفتم ...حیتی دوستتون هم اگر قیمت پایین تر از این سایت ها پیدا نکرد میتونه...از اینا خرید کنه.....
ولی کلا قیمت لوازم الکترونیکی تو ایران به صرفه تره چون معمولا از دبی میاد.....خودت به دلار حساب کن دیگه..باید جیب خودت رو ببینی...
تنها تفاوت اینه که گوشی رو از امریکا بخری سفارش آمریکاس و یه مقدار جزئی(فقط برای کسایی که خیلی حساس هستن) ممکنه کیفیت بالاتری داشته تو مونتاز چون سامسونگ و همینطور بقیه برند ها بازار امریکا رو متفاوت از بقیه میدونن......تنها فرقشون میتونه این باشه....... و گفتم اونم برای کسایی هست که سخت گیرن... ( فقط محض اطلاع گفتم که گفتی فرقشون چی میتونه باشه)
کلا همه این وسایل ساخت دسته بشره....و نمیشه چیزی رو پیش بینی کرد......

بعید میدونم چون هیچ کمپانی بزرگی نمیاد نیمی از محصولاتش رو با یک کیفیت بزنه و نیمی دیگه رو با یک کیفیت دیگه. با اینکار خودش رو بد نام میکنه . توی آمریکا هم هم چینی هست هم وی اتنامی و هم کره ای.
من چند وقت پیش یک Asus G74 از آمریکا سفارش دادم و وقتی رسید دستم تمامی قطعات Made in China روش خورده بود و وقتی با نمونه های اینجا مقایسه کردم از لحاظ کیفیتی هیچ فرقی نداشت و فقط کانفیگ هاش متفاوت بود.

d.b23
09-10-2012, 22:24
اره حرقت درسته...گفتم که در حد خیلی خیلی کم...دقیقا مثل محصولات HP...اصلا به چشم نمیاد

infernal_a
10-10-2012, 11:13
سلام .چجوری گوشیمو بصورت Mass Storage به PC بشناسونم ؟؟؟زمانیکه به PC وصلش میکنم عکس دوربین میاد و فقط میشه عکها رو انتقال داد .

man war
10-10-2012, 19:48
سلام به تمام دوستان
من میخوام گوشی بخرم
کدومو بخرم
Galaxy Note IIیا
Galaxy S III؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنین

yoosef_st
10-10-2012, 21:25
سلام به تمام دوستان
من میخوام گوشی بخرم
کدومو بخرم
Galaxy Note II

یا
Galaxy S III

؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنین

والا اگه جنابعالی انقدر ماشالایی که تو این اوضاع میخای گوشی بخری و تازه بین این 2 تا گوشی هم موندی که کدوم رو انتخاب کنی
اگه داقعا همچین قصدی داری...
بگو نیازت چیه؟
نوت یه مقدار بزرگتره + قلم داره با یه سری ویژگی های نرم افزاری خاص
از لحاظ سخت افزار هم تفاوت آنچنانی ندارن ولی باز نوت یه مقدار سخت افزارش قویتره (یه کم)

mohsenslr
10-10-2012, 21:29
والا اگه جنابعالی انقدر ماشالایی که تو این اوضاع میخای گوشی بخری و تازه بین این 2 تا گوشی هم موندی که کدوم رو انتخاب کنی
بگو نیازت چیه؟
از لحاظ سخت افزار هم تفاوت آنچنانی ندارن ولی باز نوت یه مقدار سخت افزارش قویتره (یه کم)

فعلا همین اوضاع رو بچسب که بوی دلار 4000 تومانی داره میاد:sq_3:

MOHAMMAD_ASEMOONI
10-10-2012, 22:49
والا اگه جنابعالی انقدر ماشالایی که تو این اوضاع میخای گوشی بخری و تازه بین این 2 تا گوشی هم موندی که کدوم رو انتخاب کنیاگه داقعا همچین قصدی داری...بگو نیازت چیه؟نوت یه مقدار بزرگتره قلم داره با یه سری ویژگی های نرم افزاری خاصاز لحاظ سخت افزار هم تفاوت آنچنانی ندارن ولی باز نوت یه مقدار سخت افزارش قویتره (یه کم)سلام اختلافِ زیادی با هم دارند .s3 رمش یک گیگ هست اما اون یکی دو گیگ.s3 سی پی یوش 1.5 مگاهرتز هست و اون یکی 1.6صفحه ی بزرگتر باتری نوع جدید و بهتر . و مزایای دیگه .راستی قیمتش نوت دو تو ایران چنده دوستان؟

عاليه
10-10-2012, 23:46
دوستان عزيز جريان اين S3 LTE چيه؟

man war
11-10-2012, 00:16
بگو نیازت چیه؟

فیلم نگاه کنم و اس ام اس بدمو زنگ بزنمو اینجور چیزا

.:PAR3A:.
11-10-2012, 02:29
فیلم نگاه کنم و اس ام اس بدمو زنگ بزنمو اینجور چیزا
با این حساب یه گوشی مثل LG Prada 3.0 برای شما مناسبه و حتی زیادی هم هست.

Pedram_mrn
11-10-2012, 20:11
سلام اختلافِ زیادی با هم دارند .s3 رمش یک گیگ هست اما اون یکی دو گیگ.s3 سی پی یوش 1.5 مگاهرتز هست و اون یکی 1.6صفحه ی بزرگتر باتری نوع جدید و بهتر . و مزایای دیگه .راستی قیمتش نوت دو تو ایران چنده دوستان؟

2 تومن 2200 ... اصلا ارزش نداره...

hellbrain666
12-10-2012, 17:09
سلام دوستان
کسی از i9305 چیزی میدونه؟

mohsenslr
12-10-2012, 18:09
سلام دوستان

فقط رمش 2 شده . هیج فرق دیگه ای نداره.البته LTE هم داره که به درد ما نمیخوره. توی ایران هم من ندیدم.

d.b23
12-10-2012, 18:15
سلام دوستان
LTE دار + 2 گیگ رم
دوست عزیز فریمورش هم با i9300 فرق داره و در نتیجه کاستوم رام و همینطور رام رسمی کمتری هم براش عرضه میشه چون تقاضاش کمتره

h!tman
12-10-2012, 18:20
اصلا ارزش خرید نداره I9305
اصلا رام نداره! اصلا!@

hellbrain666
12-10-2012, 19:28
آخه مثل اینکه ضخامتش هم فرقی نکرده اینش خیلی جالبه
البته شاید دولوپر ها سراغ اینم بیان
در کل اگه 100 دلار بیشتر باشه ارزش داره یا نه؟
چون دیجی کالا زده به زودی ...

mohsenslr
12-10-2012, 19:53
آخه مثل اینکه ضخامتش هم فرقی نکرده اینش خیلی جالبه
البته شاید دولوپر ها سراغ اینم بیان
در کل اگه 100 دلار بیشتر باشه ارزش داره یا نه؟
چون دیجی کالا زده به زودی ...

چرا میبایست ضخامتش فرق میکرد ؟؟

hellbrain666
12-10-2012, 20:23
آخه شایعه/گفته شده بود نسخه 2 گیگ این مدل ضخامتش بیشتره
علاوه بر این که از lte هم پشتیبانی می کنه و 2 گرم هم سبک تر شده
کلا یکم عجیبه شاید جی اس ام اشتباه میکنه...
شاید من...

ویرایش :
این هم لینک ضخامت بیشتر :

mr_khodaei2008
13-10-2012, 19:17
سلام . اقا من میخام این گوشی را بخرم البته یه کارکرده اش را

از دوستایی که دارن و قصد فروش دارن البته اصفهانی هستن بهم پیغام خصوصی بدن

Reza_994
14-10-2012, 22:58
Delete it plz

ariana18
15-10-2012, 21:57
سلام دوستان به نظرتون قیمت این گوشی به حالت اول برمیگرده؟؟ آخه اون موقع که داشتم پولامو جمع میکردم وقصد خریدش رو داشتم با گارانتی حدود 1240 بود ولی حالا ...:41:
الان 1200 پول دارم و میخوام این گوشی رو بخرم واقعا دوستش دارم:31: به نظرتون قیمتش بر میگرده ؟؟ چقدر باید صبر کرد؟؟
خیلی برام مهمه پدرم در اومد تا 1200 رو جمع کنم گوشی دیگری هم نمیخوام:31:
ممنون

farzin_silver
15-10-2012, 22:10
دوستان من کد *#0*# رو تو گوشی زدم که رنگ های صفحه رو چک کنم
بعد که سویچ کردم بین چند رنگ متوجه یه پیکسل مشکل دار شدم اصلا تا حالا این پیکسل رو ندیده بودم اصلا
امکان داره خود اینکار ( تست) این پیکسل رو مشکل داره کرده باشه ؟ رنگش بنظر قرمز میاد
کاریش نمیشه کرد ؟ آخه بنظرم تازه مشکل دار شده پیکسل !
به خاطر تست نیست.پیکسل سوخته داره.توجه نکن بهش

MOHAMMAD_ASEMOONI
15-10-2012, 22:41
2 تومن 2200 ... اصلا ارزش نداره...

سلام
الان قيمتِ note II که خیلی بهتر از این گوشی هست تو کویت حدود 2 میلیون و 100 هست .
چطور این گوشی بالای دو تومنه؟؟؟؟!!!!
پس note II چنده؟؟؟

Pedram_mrn
16-10-2012, 00:16
سلام
الان قيمتِ note II که خیلی بهتر از این گوشی هست تو کویت حدود 2 میلیون و 100 هست .
چطور این گوشی بالای دو تومنه؟؟؟؟!!!!
پس note II چنده؟؟؟

این 2 تا 2200 قیمت نوت بود دادم....
اونی که میخواد انقد هزینه کنه فک نکنم براش مهم باشه بهش میارزه یانه...

عاليه
16-10-2012, 00:49
دوستان من کد *#0*# رو تو گوشی زدم که رنگ های صفحه رو چک کنم
بعد که سویچ کردم بین چند رنگ متوجه یه پیکسل مشکل دار شدم اصلا تا حالا این پیکسل رو ندیده بودم اصلا
امکان داره خود اینکار ( تست) این پیکسل رو مشکل داره کرده باشه ؟ رنگش بنظر قرمز میاد
کاریش نمیشه کرد ؟ آخه بنظرم تازه مشکل دار شده پیکسل !

اين كد رو چه طور ازش استفاده ميكنيد؟ منظورم اينه كه كجا ميزنيد؟

h!tman
16-10-2012, 10:01
در قسمت شماره گیری تلفن

Reza_994
16-10-2012, 14:14
اين كد رو چه طور ازش استفاده ميكنيد؟ منظورم اينه كه كجا ميزنيد؟
#*#0* از چپ به راست

shahabprince
16-10-2012, 15:29
#*#0* از چپ به راست

تو رو خدا میبینی تا خاستیم گوشی رو بفروشیم note2 بخریم پیکسل سوخته پیدا شد !
اولش مطمئنم پیکسل سوخته ای نداشت تازه ایجاد شده
امکان داره بیشتر بشه ؟ ( رنگش قرمز بنظرم پیکسل stuck هست ! )

تو هم مثل من کم شانسی
اگه من با سایز نوت 2 کنار میومدم با کله میخریدمش ولی حیف که سایزش واسم سخته

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

A.IvI.I.N
16-10-2012, 16:59
به نظره من s3 خيلي خوش دست تره.
منكه هيچ رقمه نميتونم با اندازه نوت كنار بيام :sq_24:

mahyarSAMSUNG
16-10-2012, 21:00

هر دستگاه کارایی خاص خودشو داره .. مثل این میمونه من بگم اصلا نمیتونم با اندازه نوت 10.1 کنار بیام .. خوب نوت 10.1 یه کار انجام میده و نوت 5.3 هم یکار و اس3 هم کار مخصوص خودش ...

infernal_a
17-10-2012, 09:04
سلام.
مقدار رام روی گوشیم 799 که تقریبا همیشه 520-30 تاش پر میشه و هی کمش میکنم و هی میگه 19-20 برنامه بسته شد و یه مقداری کم میکنه ، که البته برنامه Advanced Task رو نصب کردم .
گوشیه برادرم S2 ولی میزنه رامش 1 ولی چرا S3 میزنه 799 ؟

h!tman
17-10-2012, 09:22
یک مقداری رو خود سیستم عامل اشغال میکنه
مال s2 که داشتم میزد 799! 1 ندیدم بزنه!

h!tman
17-10-2012, 09:22
نوت بگیرید دستتون نظرتون عوض میشه
فقط کافیه یک ویدئو توش ببینید!

infernal_a
17-10-2012, 10:21
یک مقداری رو خود سیستم عامل اشغال میکنه
مال s2 که داشتم میزد 799! 1 ندیدم بزنه!

بله . میدونم یه مقداری رو سیستم میگیره ولی وقتی دیدم S2 زده 1 تعجب کردم !
پس الان برای همه دوستان که S3 دارن مقدار رام همین 799 ؟
چجوری میتونم بفهمم گوشیم ساخت کجاست ؟

A.IvI.I.N
17-10-2012, 10:23
نوت بگیرید دستتون نظرتون عوض میشه
فقط کافیه یک ویدئو توش ببینید!

اتفاقا با نوت 1 زياد كار كردم نتونستم با ابعادش كنار بيام.

درسته نوت 2 خوش دست تر شده ولي با توجه به انتظاراتي كه من از گوشي دارم همين s3 كفايت ميكنه.
نميدونم مايكروتل نوت 2 اورده يا نه اگه بتونم يه سر ميرم بازار موبايل از نزديك باهاش كار كنم :sq_8:

Reza_994
17-10-2012, 19:18
نه برای تست نیاوردن هنوز

ariana18
17-10-2012, 20:57
سلام دوستان به نظرتون قیمت این گوشی به حالت اول برمیگرده؟؟ آخه اون موقع که داشتم پولامو جمع میکردم وقصد خریدش رو داشتم با گارانتی حدود 1240 بود ولی حالا ...:41:
الان 1200 پول دارم و میخوام این گوشی رو بخرم واقعا دوستش دارم:31: به نظرتون قیمتش بر میگرده ؟؟ چقدر باید صبر کرد؟؟
خیلی برام مهمه پدرم در اومد تا 1200 رو جمع کنم گوشی دیگری هم نمیخوام:31:
ممنون
میگماااا سوال من جواب نداره؟؟!!!!!!!!!

mohsenslr
17-10-2012, 21:35

بهتره از خودتون بپرسید دلار به 2000 تومان بر میگرده یا نه ؟؟

A.IvI.I.N
17-10-2012, 22:44

رفیق با این همه تحریم توقع داری دلار پایین بیاد!؟
اگه 1 روزی دیدی دلار پایین اومده و همه چی ارزون شده 2 حالت بیشتر نداره یا داری خواب میبینی یا اخرالزمان شده.:sq_2:
من فک میکنم اخرین گوشی که تونستم بخرم همین s3 هستش :sq_3:

ariana18
17-10-2012, 23:07
رفیق با این همه تحریم توقع داری دلار پایین بیاد!؟
اگه 1 روزی دیدی دلار پایین اومده و همه چی ارزون شده 2 حالت بیشتر نداره یا داری خواب میبینی یا اخرالزمان شده.:sq_2:
من فک میکنم اخرین گوشی که تونستم بخرم همین s3 هستش :sq_3:

ممنون
منظورم اینه که نوت 2 رو قیمتش تاثیر نمیزاره؟؟ یا اس4 اگه امسال معرفی بشه قیمت اس3 سقوط میکنه یا نه ؟؟ یعنی در کل امیدی هست؟؟:31:

A.IvI.I.N
17-10-2012, 23:18
ممنون
منظورم اینه که نوت 2 رو قیمتش تاثیر نمیزاره؟؟ یا اس4 اگه امسال معرفی بشه قیمت اس3 سقوط میکنه یا نه ؟؟ یعنی در کل امیدی هست؟؟:31:

اگه قیمت جهانی s3 پایین بیاد دلار بجاش میره بالا.
هفته پیش هارد اکسترنال قیمت کردم 250 فردای همون روز که رفتم بخرم زیره 270 نمیدادن.
به نظرم شما همین فردا برو بخر تا بیشتر ضرر نکردی.

ariana18
17-10-2012, 23:40
اگه قیمت جهانی s3 پایین بیاد دلار بجاش میره بالا.
هفته پیش هارد اکسترنال قیمت کردم 250 فردای همون روز که رفتم بخرم زیره 270 نمیدادن.
به نظرم شما همین فردا برو بخر تا بیشتر ضرر نکردی.

ممنون از این که جواب دادین فکر کنم باید برم قسطی بخرم وبرای بقیش دوماه در حین درس خوندن کار کنم :دی
با این اوضاع فکر کنم اگه الان نخرم 2سال هم که کار کنم نمی تونم بخرمش:31: احتمالا تو همین هفته میرم می خرمش:20:
راستی من اصفهانم از کجا بخرم بهتره و مطمئنه ؟؟ اگه تهران بهتره به یکی بسپرم برام بخره یا همون از اصفهان بخرم؟؟ چه مواردی رو مد نظر قرار بدم؟ از کجا بفهمم که گوشی مشکلی نداره؟ برای تشخیص پیکسل سوخته ی صفحه چکار باید کرد ؟؟ اگه جواب بدین ممنون میشم ببخشید وقتتون رو گرفتم اگه چیز دیگه ای هم هست لطفا بهم بگید با عرض معذرت!
با تشکر

MOHAMMAD_ASEMOONI
18-10-2012, 16:13
سلام دوستان .
البته بیشتر دوستان خبر دارند اما باز گفتنش ضرر نداره :
به محض خرید گوشی جدید و انجام همه ی تنظیمات دلخواه , با برنامه ی spb back up یک کپی از فایلهای سیستم بگیرین و بزنین رو مموری کارت یا فلاش .
حالا هر بلائی سر سافت ور گوشی بیاد , کافیه رویِ همون فایل بک آپ کلیک کنید تا ظرف چند دقیقه همه چیز به حال اولش برگرده .
موقع استفاده از فایل بک آپ هم اصلاً احتیاج به نصب هیچ برنامه ای نداره .

عاليه
19-10-2012, 00:15
سلام دوستان .
البته بیشتر دوستان خبر دارند اما باز گفتنش ضرر نداره :
به محض خرید گوشی جدید و انجام همه ی تنظیمات دلخواه , با برنامه ی spb back up یک کپی از فایلهای سیستم بگیرین و بزنین رو مموری کارت یا فلاش .
حالا هر بلائی سر سافت ور گوشی بیاد , کافیه رویِ همون فایل بک آپ کلیک کنید تا ظرف چند دقیقه همه چیز به حال اولش برگرده .
موقع استفاده از فایل بک آپ هم اصلاً احتیاج به نصب هیچ برنامه ای نداره .

دوست عزيز خيلي ممنون از توصيه‌تون. من خودم تا به حال به فكر بك‌ آپ گرفتن نبودم. راستي ميشه بگيد چي برنامه‌اي خوبه؟ آخه سرچ كه ميكني برنامه‌هاي زيادي پيدا ميشه و آدم نميدونه كدومش رو انتخاب كنه. ميشه بفرماييد شما خودتون از كدوم برنامه استفاده ميكنيد؟

باز هم ممنون :)

MOHAMMAD_ASEMOONI
19-10-2012, 12:19
دوست عزيز خيلي ممنون از توصيه‌تون. من خودم تا به حال به فكر بك‌ آپ گرفتن نبودم. راستي ميشه بگيد چي برنامه‌اي خوبه؟ آخه سرچ كه ميكني برنامه‌هاي زيادي پيدا ميشه و آدم نميدونه كدومش رو انتخاب كنه. ميشه بفرماييد شما خودتون از كدوم برنامه استفاده ميكنيد؟

باز هم ممنون :)

سلام
بهترین برنامه , spb back up هست که ساختِ SPB هست .

اما متاسفانه هنوز اندروید رو ساپورت نمیکنه .
جالب اینجاست که تو نت برنامه ای هست به نام اس چی بی بک آپِ مجانی برای اندروید!!!!
این برنامه مالِ SPB نیست و احتمالا توش فایلهای جاسوسی و مخرب داره .
مبادا دانلودش کنید.

بنده حدود ده ساله از اس پی بی بک آپ استفاده میکنم , هرگز به مغازه ای مراجعه نکردم برای رفع مشکل سافت وری.

برنامه های اس پی بی همگی قوی و کارآمد و آسون هست.
برنامه های مجانی هم داره.

اما برای پیدا کردنِ بهترین برنامه ی بک آپ برای اندروید, توی گوگل بنویسید
بهترین برنامه برای اندروید BACKUP

یا از دوستان اندروید دار که حرفه ای هستند بپرسید .
حتما توی همین سایت هم تاپبکی مخصوص برنامه های اندروید هست .
موفق باشید

19-10-2012, 12:49
Titanium Backup برنامه خوبیه.

MOHAMMAD_ASEMOONI
19-10-2012, 19:56
سلام دوستان .
این گوشی با کابل USB شارژ میشه.
به جایِ خریدن شارژر ماشین , کافیه کابلش رو بزنین به MP3 PLAYER که به فندک وصل میشه .

اگر با ام پی تری پلیر آهنگ گوش میدین , دو راه داره :

1- آهنگها رو بزنین روی یک مموری کارت و اون مموری کارت رو بزنین به MP3 PLAYER تا بتونین از یو اس بیِ برای کابل گوشی استفاده کنین .اینجوری هم آهنگ گوش میدین هم گوشی رو شارژ میکنین .

2- یک سه راهه ی یو اس بی بزنین به پلیر تا هم فلاش بهش وصل بشه هم کابلِ شارژر.

رضا جنگنده
21-10-2012, 20:15
سلام
برای آپدیت 4 به 4.1 از طریق kies باید از همه اطلاعات گوشی به جز مموری بک آپ گرفت؟یعنی همه چی پاک می شه؟
یه سوال دیگه:گوشی من که فارسیه با آپدیت فارسیش پاک می شه؟
کلا اگه نکته ی خاصی داره بگین.

mahyarSAMSUNG
22-10-2012, 15:58
آقا این nfc این گوشی . میشه باهاش فیلم هم فرستاد ؟ جقدر طول میکشه که فیلم از این گوشی به گوشی بعدی بره ؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
22-10-2012, 17:08
سلام
برای آپدیت 4 به 4.1 از طریق kies باید از همه اطلاعات گوشی به جز مموری بک آپ گرفت؟یعنی همه چی پاک می شه؟
یه سوال دیگه:گوشی من که فارسیه با آپدیت فارسیش پاک می شه؟
کلا اگه نکته ی خاصی داره بگین.
سلام .
در موقع آپدیت یا آپگیرید - همه ی تنظیماتتون و شماره تلفنها و مسجها(اگر روی مموریِ گوشی باشه) و عکسها و دیگر فایلهائی که روی حافطه ی گوشی باشه پاک میشه .

اگر فارسی سازتون از خودِ رام گوشی باشه , با آپدیت و آپگرید پاک نمیشه اما اگر رامتون رام فارسی دار نباشه و شما خودتون فارسی رو بهش اضافه کرده باشین , با آپذیت و آپگرید پاک میشه و باید دوباره نصب بشه .

اگر برنامه ای که باهاش بک اپ میگیرین مثل spb backup باشه , موقع بک آب دو راه دارین .
یا فول بک اپ که از همه چیز بجز مموری کارت بک آپ میگیره البته اونها رو دسته بندی میکنه تا موقع برگردوندن اطلاعات (restore) بتونین فقط چیزهایی رو که میخواین برگردونید .
مسجها
شماره تلفنها
سیستم (فایلهای رام)

بهتره همیشه فول بک آپ بگیرین تا اگر گوشی موقع آپدیت یا آپگرید با مشکل مواجه شد بتونین فایلهای سیستم رو برگردونین به حالت اول .
حسن بک آپ گیری از سیستم اینه که اگر گوشی ویروس گرفت و نتونستین مشکل رو حل کنین , با ریستور کردن سیستم دوباره همه چیز به حالت اول برمیگرده و ویروس یا تروجان هم حذف میشه .

بهترین کار اینه :
اول از همه چیز بک آپ بگیرین و اسم فایلش رو بذارین back up before update

بعدش آپدیت یا آپگیرد کنین .
اگر همه چیز خوب پیش رفت , از ورژن جدید هم بک اپ بگیرین و لسمش رو بذارین after upgrade
حالا با خیال راحت تنظیماتتون رو انجام بدین(زنگ موبایل و مسج ,عکس پشت زمینه , نور صفحه ,ترتیب برنامه ها و غیره(
حالا دوباره بک آپ بگیرین و به نام my setting after upgrade
حالا دیگه هر مشکلی پیش بیاد همیشه شما یک یا چند فایل احتیاطی دارین که بدون نیاز به پرداخت پول یا کمک از دیگران همه چیز رو براتون درست میکنه .
=====================

بهتره هر هفته یک بار از شماره تلفنها بیشتر شده ,یک بک آپ از شماره تلفنهاتون بگیرین به نام phone no و بعدش فایل بک آپِ قبلیِ شماره تلفنها رو پاک کنین تا همیشه یک فایل بک آپ از شماره تلفنها داشته باشین

===========================
با این کار شما دیگه بی نیاز میشین از مراجعه به مغازه ها و پول پرداخت کردن و از همه مهمتر از خطر سرقتِ اطلاعاتتون هم در امان میمونین .

=====================
با احترام به مغازه دارهای شریف , بارها توی روزنامه ها و اینترنت خوندم که فلان مغازه ی موبایل , با سرقت اطلاعات مردم ازشون باج خواهی میکرده برای پس دادنِ اون اطلاعات یا منتشر نکردنش توی نت یا با بلوتوث میداده به دوستاش.

shahabprince
22-10-2012, 19:45
آقا این nfc این گوشی . میشه باهاش فیلم هم فرستاد ؟ جقدر طول میکشه که فیلم از این گوشی به گوشی بعدی بره ؟

برای ارسال فایل از طریق nfc در واقع nfc ارتباط اولیه رو بین دو گجت برقرار میکنه و ادامه ی کار به عهده ی wifi direct هست که فایل رو منتقل میکنه و در بهترین حالت سرعت انتقال فایل 300 مگابیت بر ثانیه هست

رضا جنگنده
22-10-2012, 19:49
مرسی
یه سوال دیگه:
بک آپ گیری خود kies چطوره؟
از app هام هم می خوام بک آپ بگیرم ولی خود kies نمی گیره.
یه برنامه خوب برای بک آپ گیری از app ها و فایل های سیستم و اس ام اس ها و تنظیمات و دفترچه تلفن و خلاصه همه چیز معرفی کنین لطفا.

tekno2006
22-10-2012, 21:43
با سلام یه چند تا سوال داشتم
اول اینکه یه مدتیه که اس ام اس برام ارسال میشه هیچ اطلاعی بهم نمی ده و صداش در نمیاد حتی روی ایکون مسیج که عدد یک قرمز میزد یعنی یدونه اس جدید داری هم نمیاد اما وقتی روی ایکون مسیج کلید می کنم و داخلش میشم اس جدید رامی بینم ادم تازه کاری نیستم البته تا حالا طرفدار سیمبین بودم ان هشت رو رد کردم و اینو گرفتم توی تنظیمات صدا همه تنظیمات درسته حتی آهنگ اس ام اس رو انتخاب کردم قسمت اعلان ها هم تیک زدم و هیچ گزینه ای که باعث بشه صدای اس جدید در نیاد هم تیک نزدم هر بلایی سرش اوردم نشد البته یه برنامه دیگه هم که با اون هم مسیج ها چک میشد هم نصبه ولی خوب کاری باهاش نداشتم واقعا کلافه ام کرده توی زنگ خوردن هیچ مشکلی نداره فقط اس ها اینجوریه فقط موقعی که روی ایکون کلید کنم و وارد شم تازه میتونم اس های جدید رو ببینم

دوم اینکه اندرویید 4/1 چه برتری نسبت به 4.0.4 داره؟

yoosef_st
22-10-2012, 23:26
با سلام یه چند تا سوال داشتم
اول اینکه یه مدتیه که اس ام اس برام ارسال میشه هیچ اطلاعی بهم نمی ده و صداش در نمیاد حتی روی ایکون مسیج که عدد یک قرمز میزد یعنی یدونه اس جدید داری هم نمیاد اما وقتی روی ایکون مسیج کلید می کنم و داخلش میشم اس جدید رامی بینم ادم تازه کاری نیستم البته تا حالا طرفدار سیمبین بودم ان هشت رو رد کردم و اینو گرفتم توی تنظیمات صدا همه تنظیمات درسته حتی آهنگ اس ام اس رو انتخاب کردم قسمت اعلان ها هم تیک زدم و هیچ گزینه ای که باعث بشه صدای اس جدید در نیاد هم تیک نزدم هر بلایی سرش اوردم نشد البته یه برنامه دیگه هم که با اون هم مسیج ها چک میشد هم نصبه ولی خوب کاری باهاش نداشتم واقعا کلافه ام کرده توی زنگ خوردن هیچ مشکلی نداره فقط اس ها اینجوریه فقط موقعی که روی ایکون کلید کنم و وارد شم تازه میتونم اس های جدید رو ببینم

دوم اینکه اندرویید 4/1 چه برتری نسبت به 4.0.4 داره؟

دوست عزیز مشکل دقیقا از همون برنامه مسیج جدیدی که نصب کردین (احتمالا هم GO SMS Pro بوده) هست
توی تنظیماتش گزینه ای داره که باهاش دیگر برنامه های مسیج رو غیر فعال میکنین
و احتمالا شما توی تنظیمات برنامه، زنگ SMS خودش رو هم غیر فعال کردین

یه تیک هست که باید بردارین همه چیز درست میشه
الان یادم نیست دقیق کجاشه

mahyarSAMSUNG
23-10-2012, 17:27
برای ارسال فایل از طریق nfc در واقع nfc ارتباط اولیه رو بین دو گجت برقرار میکنه و ادامه ی کار به عهده ی wifi direct هست که فایل رو منتقل میکنه و در بهترین حالت سرعت انتقال فایل 300 مگابیت بر ثانیه هست

اوووووف .. خیلی سرعتش بالاست پس ...

کسی با برنامه allshare نوت1 یا اس 3 رو به لپ تاپ وصل کرده ؟ که مثلا بتونم با لپ تاپ اس ام اس بدم یا اس ام اس هامو بخونم . برنامه allshare رو دارم ولی هرکاری میکنم با وایرلس به گوشیم وصل نمیشه ... راهش چیه . اگه میشه از صفر برام توضیح بدید . چون میخوام گوشیمو بزارم تو اتاقی که خوب آنتن میده و دیگه پای لپ تاپم باشم . کنار لپ تاپم گوشیم آنتن نداره و همش خارج از سرویس ..

Reza_994
25-10-2012, 01:48
دوستان این link2sd رو نصب کردم کار باهاش رو بلد نیستم
ظاهرا روت میخواد . یعنی برای انتقال برنامه ها روت میخواد ؟!!!!
بعد این چی رو انتقال میده دقیقا کل نرم افزار ها با دیتاش رو یا فقط دیتاش رو ؟
همچنین app2sd

M@hdi-B
25-10-2012, 09:08
دوستان این link2sd رو نصب کردم کار باهاش رو بلد نیستم
ظاهرا روت میخواد . یعنی برای انتقال برنامه ها روت میخواد ؟!!!!
بعد این چی رو انتقال میده دقیقا کل نرم افزار ها با دیتاش رو یا فقط دیتاش رو ؟
همچنین app2sd

اصلا نیازی به این کارا نیست

برنامه moborobo رو دانلود کن(یه نوع پی سی سوئیت هست) نصب کن گوشی رو وصل کن به پی سی و وقتی شناخت تو سربرگ apps قسمت User Apps گزینه Installation path رو بذار روی SD Card بعد بروی App Updater کلیک کن و برنامه هات رو تک تک یه یک جا Drag & Drop کن تو فضای خالی وسط برنامه و صبر کن تا نصبشون تموم شه من با این روش رو وایلد فایر اس کلی بازی ریختم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

farzin_silver
25-10-2012, 15:06

برنامه moborobo رو دانلود کن(یه نوع پی سی سوئیت هست) نصب کن گوشی رو وصل کن به پی سی و وقتی شناخت تو سربرگ apps قسمت User Apps گزینه Installation path رو بذار روی SD Card بعد بروی App Updater کلیک کن و برنامه هات رو تک تک یه یک جا Drag & Drop کن تو فضای خالی وسط برنامه و صبر کن تا نصبشون تموم شه من با این روش رو وایلد فایر اس کلی بازی ریختم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مهدی این رو s3 جواب میده؟
اخه s3 کلا جایی هم نداره که بتونه برنامه های رو مموری خارجی رو نشون بده.تست کردی؟

پ.ن :
تو تاپیک نوت هم سوال کردم .شما اگه بین s3 و نوت 1 میخاستید یه کدوم رو نگه دارید چیکار میکردید؟
از یه طرف ال سی دی بزرگ نوت رو نمیتونم ول کنم.از یه طرف s3 خیلی جیگره با لب و لوچه آدم بازی میکنه :/

رضا جنگنده
25-10-2012, 15:41
اخه s3 کلا جایی هم نداره که بتونه برنامه های رو مموری خارجی رو نشون بده.تست کردی؟

پ.ن :
تو تاپیک نوت هم سوال کردم .شما اگه بین s3 و نوت 1 میخاستید یه کدوم رو نگه دارید چیکار میکردید؟
از یه طرف ال سی دی بزرگ نوت رو نمیتونم ول کنم.از یه طرف s3 خیلی جیگره با لب و لوچه آدم بازی میکنه :/
به نظر من s3 رو نگه دارین.
چون سخت افزارش از نوت قوی تره و نوت 2 هم که اومده دیگه نوت 1 به حساب نمی یاد.
راست من تو اس 3 یه چیزی کشف کردم:
وقتب از شارژ باطری مقدار کمی مونده مثلا 6 درصد اگه از گوشی استفاده نشه و بزاری شب تا صبح بمونه شارژش 1 درصد هم کم نمی شه.
ولی اگه شارژش زیاد باشه و همین کار رو باش بکنی صبح چند درصد ازش کم شده.

M@hdi-B
25-10-2012, 19:28

پ.ن :
فرزین جان این برنامه یه نوع پی سی سوئیته رو همه گوشیها جواب میده یعنی باید جواب بده تستش ضرر نداره
من که اس3 هم داشتم ولی با نوت خیلی حال می کنم اصلا یه چیز دیگست فقط یه خرده خیلی کم باطریش رو اعصابه که اونم خیالی نیست کیفیت ساختش هم خیلی بهتر از اس3 هست من قاب اس3 رو دو بار در آوردم جا زدم رنگ دورش رفت بیست بار قاب نوت رو در آوردم آخ نگفته با اینکه خیلی هم سفته و بد جا میره

به نظر من s3 رو نگه دارین.
چون سخت افزارش از نوت قوی تره و نوت 2 هم که اومده دیگه نوت 1 به حساب نمی یاد.
راست من تو اس 3 یه چیزی کشف کردم:
وقتب از شارژ باطری مقدار کمی مونده مثلا 6 درصد اگه از گوشی استفاده نشه و بزاری شب تا صبح بمونه شارژش 1 درصد هم کم نمی شه.
ولی اگه شارژش زیاد باشه و همین کار رو باش بکنی صبح چند درصد ازش کم شده.
خرید نوت 2 با این قیمت فضایی اصلا به صرفه نیست هر چند همه گوشیها همینن الان نوت 1550 شده 32 گیگش که اصلا نیست به زور 1900 گیر بیارید ولی برای کسی که نوت داره خرید نوت2 معقول نیست

سخت افزار هم نیازی به قدرتش نمی بینم تو اجرای بازیهای سنگین اصلا تاثیر چشم گیری نداره

Reza_994
25-10-2012, 20:13

ممنون
عجب برنامه بدرد بخوریه
فقط یه مشکل من برنامه ها رو از گوگل پلی گرفتم باید export کنم از تو خود برنامه ( برنامه ها خراب نمیشن ؟ ) بعد drop??

الان امتحان کردم نشد کلا میره رو device memory در هر حالت !
فک کنم برا اینم باید روتیده بشه !

Rzah
25-10-2012, 21:09
سلام
من آخرین رام راچندوقت پیش دریافت کردم بازچندروزبعدهم دوباره یه بروزرسانی داشتم که دریافت کردم بعدازدریافت متوجه شدم رام مخصوص امارات است چنددقیقه پیش دوباریه بروزرسانی دریافت کردم حدود288MBبعدازدریافت متوجه شدم رام گوشی
شده 4.1.1 امارات Android 4.1.1 l9300XXDLID United Arab Emirates برای دوستان که رام مخصوص ایران روی گوشی آنهاهست بروزرسانی به 4.1.1آمده

Reza_994
25-10-2012, 21:41
تو برنامه mobo تو گوشی رفتم دیدن هیچ فرقی بیین internal memory با sdcard نیست
باید رو exsdcard نصب کنم که نمیشناسه

M@hdi-B
26-10-2012, 10:21
تو برنامه mobo تو گوشی رفتم دیدن هیچ فرقی بیین internal memory با sdcard نیست
باید رو exsdcard نصب کنم که نمیشناسه

روت نیازی نیست رضا جان وایلدفایری که روش برنامه ریختم روت نبود

یعنی اس3 رو وصل می کنی اون گزینه ای که اسکرین شات گذاشتم نمیاد؟ installation path رو می گم

Reza_994
26-10-2012, 16:02
چرا میاد ولی رو هر دو میزارم میره رو دیوایس مموری . یعنی SdCardتو s3 همون device memory

javad8033
28-10-2012, 07:24
ﻣﻦ ﯾﻪ ﺳﻮﺍﻝ ﺩﺍﺭﻡ ﻧﻤﯽ‌ﺩﻭﻧﻢ ﺟﺎﺵ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﺳﺖ ﯾﺎ ﻧﻪ ﺍﯾﻦ ﺍﻝ ﺳﯽ ﺩﯼ ﮔﺎﻻﮐﺴﯽ ﺍﺱ ﺗﺮﯼ ﺭﻭ ﺑﺎ ﭼﯽ ﺗﻤﯿﺰ ﮐﻨﻢ ﺍﮔﻪ ﻣﯽ‌ﺷﻪ ﯾﻪ ﺗﻮﺿﯿﺤﯽ ﺑﺪﯾﻦ ﺧﯿﻠﯽ ﻣﻤﻨﻮﻥ

A.IvI.I.N
28-10-2012, 10:58
ﻣﻦ ﯾﻪ ﺳﻮﺍﻝ ﺩﺍﺭﻡ ﻧﻤﯽ‌ﺩﻭﻧﻢ ﺟﺎﺵ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﺳﺖ ﯾﺎ ﻧﻪ ﺍﯾﻦ ﺍﻝ ﺳﯽ ﺩﯼ ﮔﺎﻻﮐﺴﯽ ﺍﺱ ﺗﺮﯼ ﺭﻭ ﺑﺎ ﭼﯽ ﺗﻤﯿﺰ ﮐﻨﻢ ﺍﮔﻪ ﻣﯽ‌ﺷﻪ ﯾﻪ ﺗﻮﺿﯿﺤﯽ ﺑﺪﯾﻦ ﺧﯿﻠﯽ ﻣﻤﻨﻮﻥ

منکه همیشه با لباسم تمیز میکنم :sq_2:
ولی بهترینش دستمال عینک هستش کاملا پاک میکنه عین آینه میشه.

malkemid
28-10-2012, 13:12

فقط با سمباده تمیز نکن...خیالت راحت پارچه و اینها خط نمیندازه روش

tekno2006
29-10-2012, 01:28
حالا یه سوال از دوستان دارم این گالکسی اس تری من ظاهرا خودش اتوماتیک فایل 25 مگابایتی آپدیت اندروید رو دانلود کرده و بهم پیام نصب و ارتقا سیسم عاملشو میده خواستم بگم که این خطری نداره براش. آیا برنامه ها و اطلاعاتم پاک میشه؟
بهترین برنامه برای بک آپ گرفتن از طریق کامپیوتر چیه ؟ چون می خوام با کامپیوتر اطلاعات شماره تلفن ها که خیلی مهمه رو برگردونم
یادم نرفته بگم با اپ دیتی که بالا ذکر کردم ایا ورژنش از 4.0 به 4.1 ارتقاء پیدا می کنه ؟ حالا واقعا سرش به تنش می ارزه ؟ چون بعضی ها ناراضی بودن چون نمی خوام دوباره کاری کنم
ضمنا وقتی می خوام خود موبایل رو بعنوان روتر از وای فای اون اسفاده کنم از من کی کد یا رمز می خواد پیش فرض اون چنده انواع شماره ها رو امتحان کردم
ممنون میشم جواب بدید

A.IvI.I.N
29-10-2012, 10:42
حالا یه سوال از دوستان دارم این گالکسی اس تری من ظاهرا خودش اتوماتیک فایل 25 مگابایتی آپدیت اندروید رو دانلود کرده و بهم پیام نصب و ارتقا سیسم عاملشو میده خواستم بگم که این خطری نداره براش. آیا برنامه ها و اطلاعاتم پاک میشه؟
بهترین برنامه برای بک آپ گرفتن از طریق کامپیوتر چیه ؟ چون می خوام با کامپیوتر اطلاعات شماره تلفن ها که خیلی مهمه رو برگردونم
یادم نرفته بگم با اپ دیتی که بالا ذکر کردم ایا ورژنش از 4.0 به 4.1 ارتقاء پیدا می کنه ؟ حالا واقعا سرش به تنش می ارزه ؟ چون بعضی ها ناراضی بودن چون نمی خوام دوباره کاری کنم
ضمنا وقتی می خوام خود موبایل رو بعنوان روتر از وای فای اون اسفاده کنم از من کی کد یا رمز می خواد پیش فرض اون چنده انواع شماره ها رو امتحان کردم
ممنون میشم جواب بدید

سلام عزيز
اون اپديت 25 مگي رو بنده 2هفته پيش زدم هيچ مشكلي پيش نمياد چيزي پاك نميشه.
اپديت 4.1 نيستش اگه 4.1 بياد حدودا 700 مگ هستش.
در مورد رمز هم خود گوشي تنظيماتش كه بري رمز نشون ميشه الان حضور ذهن ندارم كجاش بود رمز پيش فرض هم نداره يه سري حروف و عدد هستش.

infernal_a
29-10-2012, 11:25
سلام عزيز
اون اپديت 25 مگي رو بنده 2هفته پيش زدم هيچ مشكلي پيش نمياد چيزي پاك نميشه.
اپديت 4.1 نيستش اگه 4.1 بياد حدودا 700 مگ هستش.
در مورد رمز هم خود گوشي تنظيماتش كه بري رمز نشون ميشه الان حضور ذهن ندارم كجاش بود رمز پيش فرض هم نداره يه سري حروف و عدد هستش.

سلام
از وقتی که گوشی رو خریدم پیغام آپدیت داده ولی ترسیدم که چیزی یا مثلا Contact هام پاک شه آپش نکردم .
پس منم آپش کنم و مشکلی نیست دیگه ؟
اگه آپ 700 مگی بیاد یعنی 4.1 هست و Contact ها و چیزای دیگه پاک میشه ؟
گوشیم رووت نیست چجوری میتونم backup بگیرم ؟
ممنون

shahabprince
29-10-2012, 11:48
سلام
از وقتی که گوشی رو خریدم پیغام آپدیت داده ولی ترسیدم که چیزی یا مثلا Contact هام پاک شه آپش نکردم .
پس منم آپش کنم و مشکلی نیست دیگه ؟
اگه آپ 700 مگی بیاد یعنی 4.1 هست و Contact ها و چیزای دیگه پاک میشه ؟
گوشیم رووت نیست چجوری میتونم backup بگیرم ؟
ممنون

اگه حجم آپدیت زیاد نباشه یعنی از 100 مگ بیشتر نباشه چیزی از گوشیت پاک نمیشه
آره آپ کن مشکلی پیش نمیاد
اگه آپدیتی واست اومد که 700 مگ حجم داشت حتما باید از اطلاعاتت بک آپ بگیری
من از نرم افزار Go backup استفاده میکنم

A.IvI.I.N
29-10-2012, 14:24
من قبلا نوت 1 ماله يكي از دوستان رو از اندرويد 2.3 به 4 اپديت زدم هيچي پاك نشد.
با گوشي به وايفاي وصل شدم و از همون قسمت software update اپديتش كردم.
نميدونم شايدم من اشتباه ميكنم :sq_11:

infernal_a
30-10-2012, 11:10
اگه حجم آپدیت زیاد نباشه یعنی از 100 مگ بیشتر نباشه چیزی از گوشیت پاک نمیشه
آره آپ کن مشکلی پیش نمیاد
اگه آپدیتی واست اومد که 700 مگ حجم داشت حتما باید از اطلاعاتت بک آپ بگیری
من از نرم افزار Go backup استفاده میکنم

ممنون دوست عزیز . این برنامه Go Backup بدون رووت بودن گوشی کار میکنه دیگه ؟ ممکنه لینکی ازش برای دانلود بزاری و طریقه استفاده ازشو راهنمایی کنی؟
یه سوال دیگه ، چجوری میشه گوش یرو Mass Storage کرد ؟

d.b23
30-10-2012, 22:05
من قبلا نوت 1 ماله يكي از دوستان رو از اندرويد 2.3 به 4 اپديت زدم هيچي پاك نشد.
با گوشي به وايفاي وصل شدم و از همون قسمت software update اپديتش كردم.
نميدونم شايدم من اشتباه ميكنم :sq_11:
نه اشتباه نکردی....هیچی پاک نمیشه......فقط سام قبلش میگه واسه محکم کاری back up بگرید.....

d.b23
31-10-2012, 02:17
بچه ها Need For Speed Most Wanted دیروز اومده.....حتما دانلود کنین..گرافیک فوق العاده عالی.... بدون لگ و روون
پیشنهاد می کنم برای اینکه مطمنن بشین ارا میشه فایل APK رو دانلود کنید بعد بزارید بازی خودش Data رو دانلود کنه( تقریبا 580 MB ) و بعدش از بازی Back up بگیرید
من خودم یه DATA 483 MB ( تنها DATA موجود تو اینترنت) رو دانلود کردم بعد بازی رو اجرا کردم ماشین ها بودن ولی جاده سیاه بود...بعدش با خود بازی دیتا رو دانلود کردم مشکل حل شد
می خواستم فایل دیتا خودم رو براتون آپلود کنم...گفتم شاید رو بقیه دستکاه ها جواب نده
فایل APK رو آپلود کردم :

بازی فعلا فقط به صورت آنلاین میاد بالا و بعد از update Checking میتوند دکمه Home رو بزنید ، از بازی خارج بشین و اینترنت رو قطع کنین و بازی رو ادامه بدید

دیتا Mali هم اومد....(نسخه آفلاین)
از این لینک دانلود کنین

shahabprince
02-11-2012, 16:42
بچه ها الان مود POP UP BROWSER که از نوت 2 واسه گوشی پورت شده رو نصب کردم گوشی خدا بود الان سوپر خدا شده
هم یه ویدیو full hd رو pop up play کردم هم یه صفحه ی سنگین اینترنتی رو pop up کردم گوشی آخ نگفته تا حالا
این است قدرت آندروید....
حالا دارم فکرشو میکنم کسایی که note2 دارن با گوشیشون زندگی میکنن

عاليه
02-11-2012, 18:51
فوري فوري

دوستان لطفا هر كسي نظري داره دريغ نكنه. من الان به اشتباه يك ويدئو رو كه با دوربين گوشي گرفته بودم پاك كردم. آيا راهي براي برگردوندش هست؟ خيلي برام مهمه كه برش گردونم. ضمنا من برنامه Go Backup رو هم نصب دارم. به درد اين كارها ميخوره يا فقط براي تنظيمات و اين چيزها هست؟ لطفا راهنمايي كنيد.

ضمنا اين ويدئو روي حافظه داخلي بود.

mahyarSAMSUNG
02-11-2012, 23:50
خداییش نگاه کنید ... سامسونگ بدون اینکه بخواد ادای اپل رو برای فروختن محصولاتش دربیاره( با اون صفحای طولانی که همش صحنه سازی و دست های پشت پرده و استکبار جهانی پشتشه ) چه فروشی داره .. .

به نظر شما این خوبه یا اپل با اون همه تبلیغات واسه بیرون دادن یه محصول که قلبشو سامسونگ براش میزنه ؟

Samsung has sold 30 million Galaxy S III devices worldwide

Samsung sells 3 million Galaxy Note II units in just over a month

03-11-2012, 01:48
به نظر شما این خوبه یا اپل با اون همه تبلیغات واسه بیرون دادن یه محصول که قلبشو سامسونگ براش میزنه ؟
شما بار ها به تبلیغات اشاره کردین و من هم هر بار قضیه گوسفند و توهین های زشت رو یادآوری کردم. باز هم لازمه؟! :|

arsecid
03-11-2012, 11:39
سلام دوستان
من هرچی از توی سایت سامسونگ می خوام راهنمای محصول فارسی S3 رو دانلود کنم نمیشه و بازش نمیکنه آخر سر. کسی فایل PDF اش رو داره که بزاره اینجا؟
ممنون

arsecid
03-11-2012, 11:51
من گوشی رو تازه گرفتم و این اولین گوشی هوشمندی هست که دارم برای همین توش خیلی گیج میزنم.
می خواستم بدونم مهم ترین کارهایی که اول از همه باید بکنم چیه؟
جایی هست که راهنمایی کرده باشه؟
من قبلش یه گوشی نوکیا داشتم که Contact هام روی گوشی Save بود. حالا می خوام منتقلشون کنم به S3 باید چه کار کنم؟
اگر راهنمایی کنید خیلی ممنون می شم.

ehsan_
03-11-2012, 12:39
من گوشی رو تازه گرفتم و این اولین گوشی هوشمندی هست که دارم برای همین توش خیلی گیج میزنم.
می خواستم بدونم مهم ترین کارهایی که اول از همه باید بکنم چیه؟
جایی هست که راهنمایی کرده باشه؟
من قبلش یه گوشی نوکیا داشتم که Contact هام روی گوشی Save بود. حالا می خوام منتقلشون کنم به S3 باید چه کار کنم؟
اگر راهنمایی کنید خیلی ممنون می شم.

برو توی قسمت contact گوشی نوکیا توی تنظیمات رو بررسی کن ببین ارسال داره؟
اگه داشت ارسال کن با بلوتوث

mahyarSAMSUNG
03-11-2012, 13:05
شما بار ها به تبلیغات اشاره کردین و من هم هر بار قضیه گوسفند و توهین های زشت رو یادآوری کردم. باز هم لازمه؟! :|

راستش منم هرچی فکر میکنم منظورم شما رو متوجه نمیشم .. :sq_8: قضیه گوسفند چیه ؟ حالا اگه میخواید تو پیام خصوصی بهم بگید ..

arsecid
03-11-2012, 13:07
برو توی قسمت contact گوشی نوکیا توی تنظیمات رو بررسی کن ببین ارسال داره؟
اگه داشت ارسال کن با بلوتوث

آقا دمت گرم. ریخت اما بعضی از اسم ها قاطی پاتی شده که باید درست شون کنم.
چه کارهایی باید انجام بدم گوشی رو گرفتم تازه دیگه؟

M@hdi-B
03-11-2012, 13:37
راستش منم هرچی فکر میکنم منظورم شما رو متوجه نمیشم .. :sq_8: قضیه گوسفند چیه ؟ حالا اگه میخواید تو پیام خصوصی بهم بگید ..

منظور پارسا همون ویدئویی هست که توش سامسونگ فن های اپل رو به گوسفند تشبیه کرده بود

mahyarSAMSUNG
03-11-2012, 23:44
واقعا؟ندیدم.البته گفتم بهشون گوسفند واژه درستی نیست حالا واقعا خیلی دوست دارم ویدیو رو نگاه کنم ببینم قضیش چی بوده ولی از نظر من باید به 80درصد طرفداری اپل گفت بی سواد .البته از نظر دانش تکنولوژیکی

Mohammad King
04-11-2012, 00:26

دوست من پست ایشون چه ربطی به ویدیو

First Look Iphone 5 داره/؟

javad8033
04-11-2012, 04:22
من میخواستم بدونم چطوری یک ویدیو کلیپ رو برای گالاکسی اس تری به عنوان رینگتون بزارم همین طور چطور گوشی رو به تلویزیون وصل کنم و کلیپهای تصویریش رو با تلویزیون ببینم با کابل یو اس بی وصل کردم تی وی نشناخت مرسی

رضا جنگنده
05-11-2012, 18:32
سلام
مثل اینکه 4.1 هنوز نیومده.درسته؟

عاليه
05-11-2012, 18:41
فوري فوري

دوستان لطفا هر كسي نظري داره دريغ نكنه. من الان به اشتباه يك ويدئو رو كه با دوربين گوشي گرفته بودم پاك كردم. آيا راهي براي برگردوندش هست؟ خيلي برام مهمه كه برش گردونم. ضمنا من برنامه Go Backup رو هم نصب دارم. به درد اين كارها ميخوره يا فقط براي تنظيمات و اين چيزها هست؟ لطفا راهنمايي كنيد.

ضمنا اين ويدئو روي حافظه داخلي بود.

جدا يعني هيچ راهي براي بازيابي فايل‌هاي پاك‌شده از حافظه داخلي وجود نداره؟ :sq_14:

mohsenslr
05-11-2012, 18:56
سلام
مثل اینکه 4.1 هنوز نیومده.درسته؟

حدود 1 ماه پیش آمده

MOHAMMAD_ASEMOONI
05-11-2012, 19:48
جدا يعني هيچ راهي براي بازيابي فايل‌هاي پاك‌شده از حافظه داخلي وجود نداره؟ :sq_14:سلام.وجود که داره اما شاید هنوز تو بازار نیومده وگرنه تو سازمانهای اطلاعاتِ کشورهای مختلف و سازمانهای جاسوسی و اینا وجود داشته از خیلی وقت پیش.یه سر به این صفحه بزنید ظاهرا یه چیزهائی هست .اما مراقب باشین که فایل جاسوسی و ویروس نباشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] from internal memory mobile software&btnG=Google Search&sei=POWXUPbXFMiMiAKEh4HQDw&gbv=2

MOHAMMAD_ASEMOONI
05-11-2012, 19:55
جدا يعني هيچ راهي براي بازيابي فايل‌هاي پاك‌شده از حافظه داخلي وجود نداره؟ :sq_14:

سلام.
وجود که داره اما شاید هنوز تو بازار نیومده وگرنه تو سازمانهای اطلاعاتِ کشورهای مختلف و سازمانهای جاسوسی و اینا وجود داشته از خیلی وقت پیش.
یه سر به این صفحه بزنید ظاهرا یه چیزهائی هست .
اما مراقب باشین که فایل جاسوسی و ویروس نباشه

اگه برای اندروید پیدا نکردین کلمه ANDROID رو اضافه کنید

arsecid
08-11-2012, 09:07
سلام دوستان
تلویزیون خونه ما سامسونگ هستش تازه هم گرفتیمش. هر کار می کنم نمی تونم موبایل رو به تلویزیون share کنم بدون سیم. میشه راهنمایی کنید؟

رضا جنگنده
09-11-2012, 19:24
پس چرا هر چقدر به روز رسانی رو می زنم می گه آپدیتی وجود ندارد؟

A.IvI.I.N
10-11-2012, 19:45
4.1 هنوز برای خاورمیانه نیومده.
دوستان کسی نمیدونه بالاخره کی میاد!؟ خسته شدیم چقدر دیگه باید صبر کنیم :sq_11:

M@hdi-B
10-11-2012, 19:50
مگه حتما باید واسه خاورمیانه بیاد؟ رام منطقه دیگه رو بگیر با ادین فلش کن

Reza_994
10-11-2012, 22:00
رفیق مطمئنی نیومده ؟ برا من آپدیت شد ها ! همون 380 مگی با wifi دان کردم
راستی یه مشکل پیدا کرده بعد آپدیت موقع سویچ کردن بین صفحات app بعضی مواقع صفحه میپره
baseband version: i9300budli2
build number: i9300xxdlih
چی هست اینا ؟ :دی

ha789di
10-11-2012, 22:00
4.1 فارسی رو پیشفرض ساپورت میکنه هرجا رو بگیری فرقی نداره

mahyarSAMSUNG
10-11-2012, 22:33
سلام دوستان
تلویزیون خونه ما سامسونگ هستش تازه هم گرفتیمش. هر کار می کنم نمی تونم موبایل رو به تلویزیون share کنم بدون سیم. میشه راهنمایی کنید؟

شما باید مدل تلوزیون رو هم بگید ..

A.IvI.I.N
11-11-2012, 00:56
والا تا حالا اندروید فلش نزدم میترسم بزنم بسوزونم بعد حسرتش تا اخره عمر به دلم بمونه :sq_2:
برا همین زیاد عجله نمیکنم تا خودش بیاد با گوشی اپدیت کنم.

matr!x_2008
11-11-2012, 01:18
Galaxy S3 پرفروش ترین گوشی جهان شد

برای نخستین بار در طول سه ماهه سوم تابستان 2012، سامسونگ با گوشی Galaxy S3 توانست از اپل با گوشی iPhone 4S پیشی گرفته و عنوان پرفروش ترین گوشی دنیا را به خود اختصاص دهد. محققان می گویند: صفحه نمایش بزرگ، توزیع مناسب در کشورهای مختلف توسط اپراتورهای بزرگ دنیا باعث موفقیت این گوشی شده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

براساس گزارش استراتژی آنالیستیکس، سامسونگ در طول سه ماهه تابستان توانست 18 میلیون دستگاه گوشیGalaxy S3 را به فروش برساند و به این ترتیب این گوشی 11 درصد کل فروش گوشی های هوشمند در سراسر دنیا را به خود اختصاص داده و عنوان بهترین گوشی هوشمند را از آن خود کرده است. در حالی که میزان فروش گلکسی اس 3 به 18 میلیون دستگاه رسیده، اپل از گوشی آیفون 4 اس، 16/2 میلیون دستگاه به فروش رسانده و عنوان دوم را در میان بهترین گوشی های هوشمند از آن خود کرده است.از سوی دیگر، اپل امیدوار است در طول سه ماه چهارم سال میزان فروش گوشی های آیفون 5 به 6 میلیون دستگاه برسد. گفته میشود گوشی Galaxy S3 در آمریکای شمالی، اروپا و آسیا جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص داده است.

Reza_994
15-11-2012, 17:25
دوستان از کجا بفهمم گوشیم سفارش کجاست ؟ فک کنم آلمان vodaphone باشه
از سایتی چیزی میشه چک کرد؟

h!tman
15-11-2012, 22:13
دوستان از کجا بفهمم گوشیم سفارش کجاست ؟ فک کنم آلمان vodaphone باشه
از سایتی چیزی میشه چک کرد؟
منظورتون اینه که لاک هست یا نه ؟
خوب اسم گوشی اگه I9300باشه نسخه آنلاک فکتوریه. هر اپراتور اسم مخصوص خودشو داره.
سفارش و اینا هم که هیچی.پشت باطری نوشته ساخت کجاست و ...

shahabprince
16-11-2012, 13:20
آپدیت جدید آندروید 4.1.2 واسه گوشی leak شده
تو این آپدیت همه ی ویژگی های نوت 2 هست سامسونگ داره عالی کار میکنه
آندروید 4.1.2 برای galaxy s2 هم leak شده که ویژگی های galaxy s3 رو داره
سامی همه ی طرفدارش رو غافلگیر کرد

a.g g.a
16-11-2012, 20:04
سلام،دوستم یه گالاکسی اس3 داره می خواستم براش نرم افزار بریزم،چند تا نرم افزار با بلوتوث براش فرستادم ولی نشد نصبشون کنیم،می گفت باید نرم افزارا رو از گوگل پلی دانلود کنیم...مشکل از نرم افزار گوگل پلیه نه؟ چون من گوشیم گوگل پلی نداره این مشکلو ندارم،چه طور میشه برنامه ها رو نصب کرد(از خود مارکت گوگل نامردم که نمیشه دانلود کرد!!!)

عاليه
16-11-2012, 20:30
سلام.
وجود که داره اما شاید هنوز تو بازار نیومده وگرنه تو سازمانهای اطلاعاتِ کشورهای مختلف و سازمانهای جاسوسی و اینا وجود داشته از خیلی وقت پیش.
یه سر به این صفحه بزنید ظاهرا یه چیزهائی هست .
اما مراقب باشین که فایل جاسوسی و ویروس نباشه

اگه برای اندروید پیدا نکردین کلمه ANDROID رو اضافه کنید

ممنون دوست عزيز. من از قبل مي‌دونستم نرم‌افزارهايي براي اين كار وجود داره، اما متاسفانه يك مشكل اساسي در مورد گوشي s3 هست. اين نرم‌افزارهاي بازيابي اطلاعات روي كامپيتور نصب ميشه، بعد بايد گوشي رو بهش وصل كني تا اون هم حافظه داخلي يا حافظه خارجي رو اسكن كنه و فايل‌ها رو در صورت امكان بازيابي كنه. براي اين كار هم بايد حافظه داخلي يا خارجي گوشي به صورت USB mass storage باشه تا توسط اين نرم‌افزارها شناسايي بشه. اما جالبه كه گوشي عظيمي مثل s3 همچين امكاني رو براي حافظه داخلي (و فكر ميكنم خارجيش) در نظر نگرفته و حافظه داخلي نهايتا ميتونه به شكل USB MTP به كامپيتور وصل بشه. بنابراين اين نرم‌افزارها نميتونن حافظه داخلي رو بشناسن و اسكن كنن. يك جايي خوندم خود تيم سامسونگ هم دارن روش كار ميكنن اما فعلا ميشه از يك برنامه‌‌اي به اسم AirAync استفاده كه بايد از طريق Double Twist نصب بشه كه اون رو هم پس از نصب ديدم پوليه و ميدونيد كه ما در ايران نميتونم از گوگل پلي خريد كنيم!!!

حالا ميخواستم بدونم با تمامي اين تفاسير آيا كسي راه ديگه‌اي ميشناسه يا نه.

من گوشي s3م رو خيلي قبول دارم و ازش راضيم، اما بايد اعتراف كرد كه اين يك نقص خيلي بزرگ براش هست. :(

M@hdi-B
16-11-2012, 20:51
سلام،دوستم یه گالاکسی اس3 داره می خواستم براش نرم افزار بریزم،چند تا نرم افزار با بلوتوث براش فرستادم ولی نشد نصبشون کنیم،می گفت باید نرم افزارا رو از گوگل پلی دانلود کنیم...مشکل از نرم افزار گوگل پلیه نه؟ چون من گوشیم گوگل پلی نداره این مشکلو ندارم،چه طور میشه برنامه ها رو نصب کرد(از خود مارکت گوگل نامردم که نمیشه دانلود کرد!!!)

از مسیر settings/security گزینه unknown sources رو تیک بزن

infernal_a
20-11-2012, 10:34
سلام.
شنیدم که برای Iphone برنامه ای هست که وقتی گوشی رو جایی توو اتاق پیدا نمکینی وقتی سوت میزنی خوده گوشی یه زنگی میزنه که پیداش کنی ....
آیا همچین برنامه ای روی اندروید و کلا برای S3 وجود داره که ما هم بتونیم استفاده کنیم ؟

h!tman
20-11-2012, 10:55
اسمش Advance Task All یا همچین چیزی بود
البته این گوشی رو روشن ول کنی بری جیغ میزنه
یادم نیست این اپ بود یا نه!

infernal_a
20-11-2012, 11:06
اسمش Advance Task All یا همچین چیزی بود
البته این گوشی رو روشن ول کنی بری جیغ میزنه
یادم نیست این اپ بود یا نه!

دقیقا متوجه نشدم ....بالاخره چی بود ؟ برای S3 هم هست یا نه ؟ یعنی چی گوشی رو روشن ول کنی بری ؟

Pedram_mrn
20-11-2012, 23:39
بچه ها قیمت بازار SIII چنده الان؟
ال میده 1500 530 ... هرمزگان میده 1400 اینا تازه قیمت درهمو زده 775 که اگه بزنه 720 1300 اینا میشه!!!!

میخوام واسه یکی بخرم به نظرتون چه کنم؟

h!tman
20-11-2012, 23:48
علائدین تا 1.300 و خوردی اومده بود

arsecid
26-11-2012, 08:31
شما باید مدل تلوزیون رو هم بگید ..

مدلش ES7770 هستش دوست من.

مصطفی
27-11-2012, 18:51
سلام.
شنیدم که برای Iphone برنامه ای هست که وقتی گوشی رو جایی توو اتاق پیدا نمکینی وقتی سوت میزنی خوده گوشی یه زنگی میزنه که پیداش کنی ....
آیا همچین برنامه ای روی اندروید و کلا برای S3 وجود داره که ما هم بتونیم استفاده کنیم ؟
من این دو تا رو پیدا کردم ولی خودم نصب نکرده ام هنوز
و

h!tman
27-11-2012, 20:18
احتمالا فردا به سراغت می آیم :دی
بین این و نوت2 مونده بودم که دیدم نوت2 به هیچ کارم نمیاد وصفحه اینم به اندازه کافی بزرگ هست. نیم اینچ بیشتر و کمتر برام تفاوتی نداره.اختلاف قیمتشونم که خیلی زیاده
هرجور فکر میکنم تو رنج 1300-1400 و حتی بالاتر هیج گوشی ارزش خرید بالاتر از s3 نداره.
آیفون که هیچی،صحبتش نیست !
xperia T هست که ساپورت دوزاری سونی و دولاپرا و همینطور قیمت نجومی 1550:دی (هم قیمت نوت2)
One X + . همون وان اکس با همون باطری: )) هی ظرفیت میبره بالا
امیدی هم به نکسوس 4 نیست .
کلا بهتر از این تو بازار نمیبینم!(نسبت به P/p)

M@hdi-B
27-11-2012, 20:33
1300-400 کجا میدن رضا؟ 1510 کمتر نبود امروز

نوت2 1550 کجا میدن؟ :دی

h!tman
27-11-2012, 20:53
چند؟!
قیمت همینطوری حدودی گفتم :دی
دیجی کالا داره 1540 میده
بازار حداقل 120تومن پایین تره:دی
علائدین هم همین حدوداس

A.IvI.I.N
27-11-2012, 21:00
یکی از دوستان میگفت تا هفته ی دیگه گوشی و کامپیوتر حسابی افت میکنه.

ریسکش با خودت ولی من جای تو بودم 1 هفته دیگه صبر میکردم :sq_25:
راستی به نظر منم بهترین انتخاب رو کردی واقعا s3 محشره منکه خیلی راضیم :sq_8:

Eblis 2011
27-11-2012, 21:24
دوستان بین تاچ ویز و گو لانچر گیر کردم :sq_2: .... کدومش؟

h!tman
27-11-2012, 21:34
ای خاک بر سر این مملکت که تمام بازارش به یک اسکناس بنده و بازم دم از بهشت و جهنم میزنن : ))

M@hdi-B
27-11-2012, 21:58
چند؟!
دیجی کالا داره 1540 میده
علائدین هم همین حدوداس
چی میگی رضا؟ 120 تومن چه خبره؟ نهایت 20 الی 30 تومن پایین تره که هون 1510 میشه .. در ضمن بی خود می کنی حدودی میگی :دی

دوستان بین تاچ ویز و گو لانچر گیر کردم :sq_2: .... کدومش؟

گو لانچر حدود 80-90 مگ رم اشغال می کنه اصلا خوب نیست همون تاچ ویز عالیه

h!tman
27-11-2012, 22:06
دفعه قبلی قیمت دیجی رو با علائدین چک کردم 110تومن فرق داشت!:دی

Reza_994
28-11-2012, 00:06
سلام
من تازه رفتم سمت نصب رام کاستوم و این حرفها.... الان دارم یه رام دانلود میکنم ( omega 33.2)
الان یه سری سوال داشتم:

1_من باید قبل نصب رام ریست فکتوری و wipe data کنم درسته ؟
2_اگه خوشم نیومد از رام جدید میشه الان از این رام رسمی یه بک آپ بگیرم و دوباره فلش کنم رام رسمی رو؟ ( من الان رو رام رسمی 4.1.1 هستم ) ( و برنامه های ultimate backup . titanium backup رو نصب دارم )
یعنی با یه برنامه ( چه برنامه ای ؟ ) backup بگیرم بعد با odin فلش کنم ؟
3_اگه ریست فکتوری کنم رام کاستوم هم پاک میشه آیا ؟

h!tman
28-11-2012, 00:19
1-بعضی رام ها میخوان.بعضی ها نه. حالا میخوای خیلی اینستال خوبی داشته باشی ،وایپ کن (نکته : بعضی رام ها تو توضیحات تاکید کردن وایپ نکنید!)
2-بک آپ رام از ریکاوریه . اون تیتانیوم و اینا برای بک اپ نرم افزار ها و کانتکت ها و ... به کار میره
3-خیر

poonel
28-11-2012, 16:08
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

h!tman
28-11-2012, 21:00
قیمت ها تر خورد:دی 1100 بهترین گوشی دنیاس=))

M@hdi-B
28-11-2012, 22:07
جدی میگی رضا؟ اس3 شده 1100 ؟؟

Eblis 2011
28-11-2012, 22:09

نه فک کنم گفت نوکیا 1100 :-؟

M@hdi-B
28-11-2012, 22:18
نه فک کنم گفت نوکیا 1100 :-؟

آره :دی

خوشحال شدم گفتم اگر قیمتها اومده پایین بریم یه نوت2 بخریم :دی

Eblis 2011
28-11-2012, 22:20
آره :دی

خوشحال شدم گفتم اگر قیمتها اومده پایین بریم یه نوت2 بخریم :دی

:sq_2: نه بابا ... هر وقت قیمت ها اومد پایین منم خبر کن . ..

h!tman
28-11-2012, 22:51
:دی :دی :دی

Punisher_2008
28-11-2012, 23:23
سلام..
دوستان 4 5 روز پیش اس 3 داداشم از فاصله کمتر از 1متر افتاد اونم به بغل راحت نمایشگرش شکست...
میگفت همیشه حس میکردم با یکبار افتادن میشکنه..چون کاملا مشخه اسیب پذیره..
ظاهرا قیمت نمایشگرش 800 تومنه!!!!!!!!!
رفت واسه خودش ایفون 5 گرفت..خوش به حالش دستش میرسه:دی...

دوستان کسی قیمت نمایشگر و تعویضش رو نداره؟ میگن نمایندگیش ارزونه... بندرعباس اصلا گارانتی نداریم..
کسی اطلاع داره؟

29-11-2012, 00:02
سلام..
دوستان 4 5 روز پیش اس 3 داداشم از فاصله کمتر از 1متر افتاد اونم به بغل راحت نمایشگرش شکست...
میگفت همیشه حس میکردم با یکبار افتادن میشکنه..چون کاملا مشخه اسیب پذیره..
ظاهرا قیمت نمایشگرش 800 تومنه!!!!!!!!!
رفت واسه خودش ایفون 5 گرفت..خوش به حالش دستش میرسه:دی...

دوستان کسی قیمت نمایشگر و تعویضش رو نداره؟ میگن نمایندگیش ارزونه... بندرعباس اصلا گارانتی نداریم..
کسی اطلاع داره؟
S3 ازین موارد زیاد دیدم ازش. :|
تو پرشین تولز هم یه مورد اینطوری بود. میگفتن حدود ۶۰۰ میشه هزینش.

Punisher_2008
29-11-2012, 11:21
S3 ازین موارد زیاد دیدم ازش. :|
تو پرشین تولز هم یه مورد اینطوری بود. میگفتن حدود ۶۰۰ میشه هزینش.

من داخل پرشین تولز و موبایلستان از اونایی که لوازم جانبی میفروشند امار گرفتم گفتند 800 900.!!!!!

ولی یکی از دوستان میگفت نمایندگی فکر کنم کامتل عوض میکنه 450 500 میگیره..

کسی اطلاع دقیق نداره؟

Punisher_2008
30-11-2012, 17:57
من داخل پرشین تولز و موبایلستان از اونایی که لوازم جانبی میفروشند امار گرفتم گفتند 800 900.!!!!!

ولی یکی از دوستان میگفت نمایندگی فکر کنم کامتل عوض میکنه 450 500 میگیره..

کسی اطلاع دقیق نداره؟

دوستان.. ممنون میشم راهنمایی کنید.

Pedram_mrn
30-11-2012, 19:33
احتمالا فردا به سراغت می آیم :دی
بین این و نوت2 مونده بودم که دیدم نوت2 به هیچ کارم نمیاد وصفحه اینم به اندازه کافی بزرگ هست. نیم اینچ بیشتر و کمتر برام تفاوتی نداره.اختلاف قیمتشونم که خیلی زیاده
هرجور فکر میکنم تو رنج 1300-1400 و حتی بالاتر هیج گوشی ارزش خرید بالاتر از s3 نداره.
آیفون که هیچی،صحبتش نیست !
xperia T هست که ساپورت دوزاری سونی و دولاپرا و همینطور قیمت نجومی 1550:دی (هم قیمت نوت2)
One X + . همون وان اکس با همون باطری: )) هی ظرفیت میبره بالا
امیدی هم به نکسوس 4 نیست .
کلا بهتر از این تو بازار نمیبینم!(نسبت به P/p)

چند؟!
دیجی کالا داره 1540 میده
علائدین هم همین حدوداس

علائدین تا 1.300 و خوردی اومده بود

آیا این شخصیت عمه هم دارد:31:...
تو اون روحت رضا... این همه با شور شوق به هوای 1400 و خورده ای پاشدیم اومدیم تهران هیجا کمتر از 1530 پیدا نمیشد. گری 1510 .
آخرش 1550 با سامتل خریدم سفید...

رضا جنگنده
01-12-2012, 19:49
دوستان یه کیفی یا گاردی هست براش بگیرم که اگه افتاد نشکنه؟
راستی این آپدیت رسمی 4.1 کی برا خاورمیانه می یاد؟
اینجا کسی با وان ایکس کار کرده؟ تو اس هاش می شه غیر از گرفتن گزارش تحویل گزارش خوانده شدن هم گرفت!!!!
برا اس 3 همچین برنامه ای هست؟

h!tman
01-12-2012, 20:07
آیا این شخصیت عمه هم دارد:31:...
تو اون روحت رضا... این همه با شور شوق به هوای 1400 و خورده ای پاشدیم اومدیم تهران هیجا کمتر از 1530 پیدا نمیشد. گری 1510 .
آخرش 1550 با سامتل خریدم سفید...
اون زمانی که تو توی راه بودی. من تو راه خرید بودم. 100کم آوردم 250رفت روش : ))

Pedram_mrn
01-12-2012, 20:46
اون زمانی که تو توی راه بودی. من تو راه خرید بودم. 100کم آوردم 250رفت روش : ))

کی دقیقا این قیمتا بود؟

آل عزیز میده 1530... سامتل تو علاالدین قیمتش با، بدون گارانتی یکی بود ولی دیجی 1620 میده با سامتل رو. ماکه آخر نفهمیدیم.

رضا یه کارکرده تمیزشو بخر تو که گوشی دستت نگر نمیداری پولتم حروم نمیشه....

مصطفی
01-12-2012, 20:48
دوستان یه کیفی یا گاردی هست براش بگیرم که اگه افتاد نشکنه؟
راستی این آپدیت رسمی 4.1 کی برا خاورمیانه می یاد؟
اینجا کسی با وان ایکس کار کرده؟ تو اس هاش می شه غیر از گرفتن گزارش تحویل گزارش خوانده شدن هم گرفت!!!!
برا اس 3 همچین برنامه ای هست؟
برای اس ام اس از برنامه handcent sms استفاده کن . من به بقیه دوستان هم پیشنهاد استفاده ازش رو می دم
غوغا میکنه این نرم افزار . توی پیام ها گزارش ارسال ، گزارش تحویل ، ارسال گروهی ، تغییر قالب پیام ها به شکل آیفون یا طرز دیگری ، چندین نمونه آیکون برای نشان دادن ارسال یا تحویل پیام ، تغییر دادن رنگ و اندازه فونت و قالب و پس زمینه و بالن پیام های دریافتی و ارسالی به صورت جداگونه ، نشان دادن هشدار اس ام اس به صورت popup روی صفحه اصلی یا lock screen ، نشون دادن متن پیام روی همون صفحه اصلی و قفل کردن پیام های لازم و ....( واقعا این 3 نقطه رو داره )
حتی اگه یه پیامی رو به چندین نفر بفرستید و ناگهان آنتن قطع بشه در اولین فرصتی که آنتن داشته باشه خودش پیام ها رو میفرسته بدون اینکه از شما سوالی بپرسه
حتما نصبش کنید . اگه خوشتون اومد به راحتی پاک میشه و هیچ ضرری هم نداره .
نزدیک 460،000 دانلود داره توی گوگل پلی

مهرسا1
01-12-2012, 22:29
قیمت الان چنده ؟؟؟؟

h!tman
01-12-2012, 23:52
کی دقیقا این قیمتا بود؟

آل عزیز میده 1530... سامتل تو علاالدین قیمتش با، بدون گارانتی یکی بود ولی دیجی 1620 میده با سامتل رو. ماکه آخر نفهمیدیم.

رضا یه کارکرده تمیزشو بخر تو که گوشی دستت نگر نمیداری پولتم حروم نمیشه....
اون زمان که من خواستم بخرم دلار روی 2800 اینا میچرخید
تا ما انگشت گذاشتیم روش. بازار شکست : ))

infernal_a
02-12-2012, 08:55
برای اس ام اس از برنامه handcent sms استفاده کن . من به بقیه دوستان هم پیشنهاد استفاده ازش رو می دم
غوغا میکنه این نرم افزار . توی پیام ها گزارش ارسال ، گزارش تحویل ، ارسال گروهی ، تغییر قالب پیام ها به شکل آیفون یا طرز دیگری ، چندین نمونه آیکون برای نشان دادن ارسال یا تحویل پیام ، تغییر دادن رنگ و اندازه فونت و قالب و پس زمینه و بالن پیام های دریافتی و ارسالی به صورت جداگونه ، نشان دادن هشدار اس ام اس به صورت popup روی صفحه اصلی یا lock screen ، نشون دادن متن پیام روی همون صفحه اصلی و قفل کردن پیام های لازم و ....( واقعا این 3 نقطه رو داره )
حتی اگه یه پیامی رو به چندین نفر بفرستید و ناگهان آنتن قطع بشه در اولین فرصتی که آنتن داشته باشه خودش پیام ها رو میفرسته بدون اینکه از شما سوالی بپرسه
حتما نصبش کنید . اگه خوشتون اومد به راحتی پاک میشه و هیچ ضرری هم نداره .
نزدیک 460،000 دانلود داره توی گوگل پلی

بله دقیقا همینطوره که شما میگی ... خیلی برنامه خوبیه ولی یه سوال دارم .... زمانیکه برام SMS میاد و وقتی با هند سنت مسیج رو میبینم (یا جواب میدم یا هرچی...) بعد که گوشی رو قفل میکنم باز چراغ آبیه چشمک میزنه که مسیج نخونده دارم که کاره برنامه میسج خوده گوشیه . اوونو چجوری میتونم غیر فعالش کنم ؟

infernal_a
02-12-2012, 11:59
من برنامه خوب ZD box روو گوشیم نصبه . ولی اوون قسمتی که میگه Apps To SD رو که میزنم میگه برنامه هایی رو که میخوای به SD انتقال بدی انتخاب کن و بعد دکمه Move Batch رو باید بزنم که قطعا باید انتقال بده ......ولی بجای انتقال برنامه اوونایی رو که اتخاب کردم رو یه صفحه باز میکنه و Detail Information میده و دکمهای Uninstall و Force Stop داره که وقتی Force Stop رو میزنم هیچ اتفاقی نمیافته و هیچ فایلی هم به SD کارت انتقال پیدا نمیکنه ....
از اساتید میخوام راهنمایی کنن .... ممنون .

مصطفی
02-12-2012, 14:00
بله دقیقا همینطوره که شما میگی ... خیلی برنامه خوبیه ولی یه سوال دارم .... زمانیکه برام SMS میاد و وقتی با هند سنت مسیج رو میبینم (یا جواب میدم یا هرچی...) بعد که گوشی رو قفل میکنم باز چراغ آبیه چشمک میزنه که مسیج نخونده دارم که کاره برنامه میسج خوده گوشیه . اوونو چجوری میتونم غیر فعالش کنم ؟
یه جایی گزینه داره که handcent sms رو به عنوان برنامه پیش فرض سیستم برای اس ام اس ها قرار بده . اون رو که بزنی دیگه وقتی با handcent بخونی دیگه نشون نمیده که پیام نخونده داری
set handcent as default sms viewer یا همچین چیزی

infernal_a
02-12-2012, 14:17
یه جایی گزینه داره که handcent sms رو به عنوان برنامه پیش فرض سیستم برای اس ام اس ها قرار بده . اون رو که بزنی دیگه وقتی با handcent بخونی دیگه نشون نمیده که پیام نخونده داری
set handcent as default sms viewer یا همچین چیزی

ممنون میشم اگه گزینشو پیدا کردی بگی ...

مصطفی
02-12-2012, 14:35
ممنون میشم اگه گزینشو پیدا کردی بگی ...
پیداش کردم settings ------> Application Settings ---> defaul messaging application رو بزن بعد برای اس ام اس و ام ام اس به عنوان پیش فرض انخابش کن

مصطفی
05-12-2012, 19:34
آپدیت اندروید 4.1.2 برای گوشی سامسونگ گلکسی 3 منتشر شد که قابلیت های زیر رو اضافه می کنه :
1 - Android 4.1.2 – JZO54K
2 - مولتی ویندوز ( چند پنجره هم زمان )
3 - page boddy
4 - برنامه گالری جدید ( مانند نوت 2 )
5 - پنل notification جدید با قابلیت شخصی سازی
6 - قسمت تنظیم روشنایی در زیر notification قابل برداشتن هست
و دو سه امکان دیگر
اینکه قابل دریافت در کدوم کشورها هست رو نمی دونم
منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...................................
اصلاح شد : توی همون صفحه لیست کشورهایی که آپدیت براشون میاد رو زده و اینکه firmware رو میتونید از صفحه زیر هم بگیرید
و

arsecid
06-12-2012, 09:46
من برنامه App 2 SD رو ریختم که بتونم برنامه هام رو به مموری کارتم انتقال بدم. اما مموری کارت رو نمیشناسه این برنامه. چه کارش باید بکنم؟
برای انتقال برنامه ها به مموری کارت راه دیگه ایی هم هست؟
ممنون

d.b23
07-12-2012, 17:55
کسایی که قاب می خوان اینارو یه نگاه بندازن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6asc%3D11%26meid%3D3988875555559437356%26pid%3D100 011%26prg%3D1005%26rk%3D2%26sd%3D261102249873%26

از این قاب alldigitall 3 تا رنگش رو آورده فکنم 45 تومن باشه

این مدل براق ها رو جایی ندیدم...ولی رنگ بندیشون محشره

mahyarSAMSUNG
07-12-2012, 18:11
ببخشید این سیستمی که گوشی رو به گوشی دیگه میچسبونید بالاخره ان اف سی هستش یا s beam ؟ ما که تو مشخصات این گوشی جیزی به نام اس بیم ندیدیم ...

M@hdi-B
07-12-2012, 18:22
ببخشید این سیستمی که گوشی رو به گوشی دیگه میچسبونید بالاخره ان اف سی هستش یا s beam ؟ ما که تو مشخصات این گوشی جیزی به نام اس بیم ندیدیم ...

تو مشخصاتش هست که

NFC مخفف Near field communication یعنی ارتباط از فاصله نزدیک هست که سامسونگ اسم این قابلییت رو تو نکسوز گذاشته Android Beam حالا تو اس3 گذاشته S Beam

اشتباه می کنم دوستان تصحیح کنن

johnypersian1656
07-12-2012, 19:03
تو مشخصاتش هست که

NFC مخفف Near field communication یعنی ارتباط از فاصله نزدیک هست که سامسونگ اسم این قابلییت رو تو نکسوز گذاشته Android Beam حالا تو اس3 گذاشته S Beam

اشتباه می کنم دوستان تصحیح کنن

در واقع NFC ,android beam ,S beam سه تا چیز متفاوتن. S beam که توی اس 3 هم هست از تکنولوژی NFC برای تبادل استفاده میکنه ولی به Wifi Direct هم نیاز داره (یعنی موقع ارسال میگه وایفای رو اکی کن) حالا آندروید Beam از تکنولوژی NFC و بلوتوث استفاده میکنه واسه ارسال یعنی همین باعث میشه که S Beam سریعتر باشه (حالا بماند که توی تبلیغات اس 3 سامسونگ میگفت به یه تاچ فایل رو انتقال بدین و درعمل اینجوری نیست :دی )

mahyarSAMSUNG
09-12-2012, 00:14
آق مهدی ان اف سی رو که تو لیستش دیدم ولی اس بیم ندیدم.پس اس بیم از همون دارو دسته ان اف سی هستش.تو تاپیک اپل ما میگیم با ان اف سی انتقال فایل میکنه اس 3 که این سیستم رو اپل نداره همه میگن ان اف سی نیست اس بیم.حالا چه فرقی داره منظورم همونه دیگه
کسی تونسته اس3 رو به نوت1 بچسبونه و انتقال فایل کنه با سرعت بالا؟میشه یا دردسر داره؟

Reza_994
09-12-2012, 06:38
من برنامه خوب ZD box روو گوشیم نصبه . ولی اوون قسمتی که میگه Apps To SD رو که میزنم میگه برنامه هایی رو که میخوای به SD انتقال بدی انتخاب کن و بعد دکمه Move Batch رو باید بزنم که قطعا باید انتقال بده ......ولی بجای انتقال برنامه اوونایی رو که اتخاب کردم رو یه صفحه باز میکنه و Detail Information میده و دکمهای Uninstall و Force Stop داره که وقتی Force Stop رو میزنم هیچ اتفاقی نمیافته و هیچ فایلی هم به SD کارت انتقال پیدا نمیکنه ....
از اساتید میخوام راهنمایی کنن .... ممنون .
فقط برنامه GL to SD رو S3 جواب میده اونو نصب کن یا بعضی از رام های کاستوم

دوستان ظاهرا جدیدا این gameoft حرکت زده هر چی بازی کرک شدست از کار افتاده
من یه سری بازی که دیتا رو با wifi دان کرده بودم الان ریختم میبینم یه ذره دانلود میکنه بعد کلا از بازی میاد بیرون ! در صورتی که قبلا همینو بدون اینکه چیزی دان کنه بالا میاورد !

infernal_a
09-12-2012, 08:06
فقط برنامه GL to SD رو S3 جواب میده اونو نصب کن یا بعضی از رام های کاستوم

ممنون دوست عزیز .... لطف میکنی لینکشو یا خوده فایلو بزاری ....
در ضمن گوشی من رووت نیست .. این برنامه بدون رووت بودن گوشی کار میکنه ؟

Reza_994
09-12-2012, 08:19
چرا باید روت بشه:n03:

infernal_a
09-12-2012, 13:56
چرا باید روت بشه:n03:

پس هیچی !!! به کاره ما نمیاد .
ممنون

infernal_a
10-12-2012, 12:28
من Gmail دارم آیا با این میشه از Google paly store برنامه دان کرد ؟
کلا چجوری میشه ازش برنامه دان کنیم ؟
مثلا برنامه Zombie booth اوون پارتی که رایگانه بنام 3D Ghostify رو میخوام ولی نمیشه .
ممنون راهنمایی کنین .

johnypersian1656
10-12-2012, 13:13
من Gmail دارم آیا با این میشه از Google paly store برنامه دان کرد ؟
کلا چجوری میشه ازش برنامه دان کنیم ؟
مثلا برنامه Zombie booth اوون پارتی که رایگانه بنام 3D Ghostify رو میخوام ولی نمیشه .
ممنون راهنمایی کنین .

نه دوست عزیز نیاز به v*p*n داری . این برنامه رو واست آپ کردم :

infernal_a
10-12-2012, 14:06
نه دوست عزیز نیاز به v*p*n داری . این برنامه رو واست آپ کردم :

دوست عزیز در اصل برنامه Haunted Booth رو میخوام .
ممنون

مصطفی
10-12-2012, 14:20
دوست عزیز در اصل برنامه Haunted Booth رو میخوام .
ممنون
گوشی شما برای دانلود از گوگل پلی باید اول روت بشه بعد با نرم افزاری مربوط به ------ از v.p.n استفاده کنی
شما گوشیت روت هست ؟ یا حاضری روتش کنی ؟ در صورت عدم روت به هیچ وجه امکانش نیست ( خیالت راحت )

5ajad
10-12-2012, 15:25
گوشی شما برای دانلود از گوگل پلی باید اول روت بشه بعد با نرم افزاری مربوط به ------ از v.p.n استفاده کنی
شما گوشیت روت هست ؟ یا حاضری روتش کنی ؟ در صورت عدم روت به هیچ وجه امکانش نیست ( خیالت راحت )

میشه بدون نرم افزار اضافه از vp.n استفاده کرد و گوشی رو هم به حالت airplane mode برد و به مارکت متصل شد! هیچ برنامه اضافه ای هم لازم نیست...روت هم نمیخواد بکنی:n09:

مصطفی
10-12-2012, 16:26
میشه بدون نرم افزار اضافه از vp.n استفاده کرد و گوشی رو هم به حالت airplane mode برد و به مارکت متصل شد! هیچ برنامه اضافه ای هم لازم نیست...روت هم نمیخواد بکنی:n09:
آره . ولی یکی از دوستام همین کار رو کرد بعد دو بار وارد شدن گوگل پلی دیگه براش باز نمیشه . شما این راه حل همیشه برات جواب میده ؟ چون بالاخره از روی ip اینترنت متوجه میشه .

5ajad
10-12-2012, 18:44
آره . ولی یکی از دوستام همین کار رو کرد بعد دو بار وارد شدن گوگل پلی دیگه براش باز نمیشه . شما این راه حل همیشه برات جواب میده ؟ چون بالاخره از روی ip اینترنت متوجه میشه .

وقتی vp.n استفاده کنی که دیگه ip ایران رو نشون نمیده...اگه هم وارد گوگل پلی نشد , میشه cache data گوگل پلی رو پاک کرد و دوباره واردش شد:دی
من خودم اینطوری استفده مبکنم...مشکلی هم پیش نیومده!

مصطفی
10-12-2012, 18:46
وقتی vp.n استفاده کنی که دیگه ip ایران رو نشون نمیده...اگه هم وارد گوگل پلی نشد , میشه cache data گوگل پلی رو پاک کرد و دوباره واردش شد:دی
من خودم اینطوری استفده مبکنم...مشکلی هم پیش نیومده!
برا اینکه از وی.پی.ان استفاده کنی نباید گوشی روت باشه ؟

shahabprince
10-12-2012, 20:18
برا اینکه از وی.پی.ان استفاده کنی نباید گوشی روت باشه ؟

نه لازم نیست
تو قسمت setting گزینه more settings رو بزن بعد هم vpn

مصطفی
10-12-2012, 23:58
نه لازم نیست
تو قسمت setting گزینه more settings رو بزن بعد هم vpn
تشکر . من تونستم vpn رو فعال کنم ولی جیمیل هم باهاش ساختم و کشورم رو هم انگلیس تشخیص داد و حالت پرواز رو هم فعال کردم ولی به محض اینکه میخوام دانلود کنم میگه : this item cannot be installed in your country
راه حلی هست براش ؟

h!tman
11-12-2012, 00:54
نرم افزار Market Enabler هم میتونه کمک کنه
کش نرم افزار مارکت هم پاک کنید(از توی تسک منیجر میتونید کش رو پاک کنید)

infernal_a
15-12-2012, 12:06
سلام
در به در دنبال به برنامه خوبم برای Lock کردن گالری و .... که هم راحت باشه و هم مطمئن . چی پیشنهاد میکنید ؟
ممنون .

Pedram_mrn
15-12-2012, 17:35
photo vault , video vault
یکی هم یه همین اسمه هردو رو باهم داره...
حتی فایل ها تو ویندوز هم نمایش داده نمیشن

arsecid
16-12-2012, 08:18
سلام
یه مدتیه موبایل من آنتن نمی ده و هی آنتنش قطع میشه. یعنی وقتی می خوام کسی رو بگیرم پیغام می ده توی نت ورک ریجیستر نشده و کسی هم که بخواد منو بگیره میگه در دست رس نیست. این در حالیه که توی این موقع ها درجه نشون دهنده انتنم دو یا سه تا خونه رو پر کرده. نمی دونم چه کار کنم . هر بار این جوری میشه مجبورم که گوشی رو ریستارت کنم تا دوباره آنتن بده. اعصابم خورد شده. چرا این جوری شده به نظر شما؟ چه کارش کنم حل شه؟ (راستی این اتفاق توی جاهای مختلف هم میفته و به یه مکان خاص ربطی نداره.)

infernal_a
16-12-2012, 10:04
photo vault , video vault
یکی هم یه همین اسمه هردو رو باهم داره...
حتی فایل ها تو ویندوز هم نمایش داده نمیشن

اوونی که هر دو رو داره رو نصب کردم ولی به دلم نچسبید ..... چیزه بهتر معرفی کنین لطفا

A.IvI.I.N
16-12-2012, 11:09
سلام
یه مدتیه موبایل من آنتن نمی ده و هی آنتنش قطع میشه. یعنی وقتی می خوام کسی رو بگیرم پیغام می ده توی نت ورک ریجیستر نشده و کسی هم که بخواد منو بگیره میگه در دست رس نیست. این در حالیه که توی این موقع ها درجه نشون دهنده انتنم دو یا سه تا خونه رو پر کرده. نمی دونم چه کار کنم . هر بار این جوری میشه مجبورم که گوشی رو ریستارت کنم تا دوباره آنتن بده. اعصابم خورد شده. چرا این جوری شده به نظر شما؟ چه کارش کنم حل شه؟ (راستی این اتفاق توی جاهای مختلف هم میفته و به یه مکان خاص ربطی نداره.)

فک نمیکنم مشکل خاصی باشه.
به نظرم یبار سیم کارتت در بیار جا بزن یا با سیم کارت مختلف تست کن.

arsecid
17-12-2012, 09:37
فک نمیکنم مشکل خاصی باشه.
به نظرم یبار سیم کارتت در بیار جا بزن یا با سیم کارت مختلف تست کن.

سیم کارتم رو دوباره جا زدم اما حل نشده مشکل. برای اینکه آنتن میره تنها راهش اسنه که گوشی رو خاموش روشن کنیم؟ یا اینکه میشه وقتی گوشی روشنه یه کدی زد یا یه کاری کرد که دوباره آنتن رو جستجو کنه گوشی؟

A.IvI.I.N
17-12-2012, 10:51
سیم کارتم رو دوباره جا زدم اما حل نشده مشکل. برای اینکه آنتن میره تنها راهش اسنه که گوشی رو خاموش روشن کنیم؟ یا اینکه میشه وقتی گوشی روشنه یه کدی زد یا یه کاری کرد که دوباره آنتن رو جستجو کنه گوشی؟

نيازي نيست خاموش روشن كني.
برو flight mode----<more setting----<setting

flight mode رو كه بزني انتن ميره دوباره تيك بزني مياد.

مصطفی
17-12-2012, 23:14
درود
دوستان رام گوشی من دست نخورده هست و 4.0.2 مونده . حالا می خوام به رام 4.1.2 ارتقا بدم . چکار کنم ؟ توی موبایلستان یه تاپیک بود که این رو ازش متوجه شدم :
شما اول ادین رو اجرا کن و بعد گوشیتو ببر دانلودینگ مد
رام رو به ادین معرفی کن بعدش که ادین گوشیتو شناخت رام رو فلش کن
بعد گوشی بزار بالا بیاد کاراشو انجام بده تمام
فول وایپ و مگا وایپ واس فلش کردن رام رسمی لازم نیست
چون همه رام های رسمی اس3 با فلش کردن گوشیو فول وایپ و مگاوایپ میکنن
خب حالا من این رام رو از آدرسی که خود سامی داده بگیرم ( از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) بعد بریزم توی حافظه خود گوشی ( یا حتما کارت sd می خواد ؟ ) و بعد با odin نصبش کنم نرم افزارهام پاک میشه ؟ ریست فکتوری می خواد یا نه ؟
یه سایت خارجی هم خلاصه این رو گفته :
کسی تا حالا این رام جدید رو اصلا نصب کرده ؟

h!tman
17-12-2012, 23:33
ادین رام رو از طریق پی سی نصب میکنه. اصلا نیازی به ریختن توی مموری نیست دوست عزیز
دانلودینگ مود هم با دکمه ولوم پایین +هوم +پاور میره

h!tman
17-12-2012, 23:55
یکم راحت تر اینه.
Kies رو نصب کنید. USb Driver رو نصب کنید
گوشی رو ببرید دانلودینگ(یک سری سوال میپرسه که آیا مایل به ادامه هستید و با ولوم بالا YES میزنید)
حالا ادین رو باز میکنید. تو قسمت PDA رام رو قرار میدید(اگر تک فایلی باشه)
گوشی رو متصل میکنید. اگر بشناسه خونه اول ادین زرد (معمولا رنگ کانکت شدن زرده!) میشه
بعد STart رو بزنید. یکم طول میکشه.رام نصب میشه و ریست و تمام
با ادین هم فلش کنید خودش فکتوری ریست میکنه .نیازی به وایپ نیست
حالا این که کدوم رام خوبه رو از موبایلستان یا اینجا و کامنت هاش ببینید

clau
20-12-2012, 21:40
سلام خدمت همه دوستان من دیروز این گوشی خریدم یک سوالی داشتم خدمتتون اپدیت اندروید 4.1 واسه گوشی در حال حاضر اومده ؟ برای اپدیت کردنش باید چه برنامه ای رو روی سیستمم نصب کنم ممنون میشم از راهنماییتون:n16:

h!tman
20-12-2012, 22:49
بلی اومده. شما با وایفای خود گوشی آپدیت کن
اگر نشد . Kies و Usb Driver نصب کن
رام رو دانلود کن . با ادین فلش بزن

arsecid
22-12-2012, 10:06
لینک زیر می گه که گوشی S III مشکل مادر برد داره!!
حقیقت داره؟

shahabprince
22-12-2012, 11:56
من که گوشی رو نزدیک 7 ماه میشه خریدم
تا حالا هیچ مشکلی نداشته
باید دید که منبع خبر واسه کجاست

SHinoB
23-12-2012, 02:04
منم 3 4 ماهه این گوشیو خریدم ولی تا حالا این مشکلو نداشته. حالا این خبر واقعیه؟؟؟ حقیقت داره؟؟؟

مصطفی
23-12-2012, 07:31
منم 3 4 ماهه این گوشیو خریدم ولی تا حالا این مشکلو نداشته. حالا این خبر واقعیه؟؟؟ حقیقت داره؟؟؟
من رفتم دنبال اصل خبر و شایعه ببینم از کجا پیدا شده . خبر آنلاین از سه تا سایت نقل قول کرده که هر سه سایت هم گفتن که توی فروم xda این خبر گفته شده . حالا شما یه سر به تاپیک این خبر در xda بزن : همه اون هایی که نظر دادن دچار این مشکل نشدن بلکه فقط دو سه نفر یه مشکلی با گلکسی اس 3 داشتن و بقیه هم نظرات کارشناسی فوق العاده خودشون رو راجع بهش گفتن .
چیزی که توی کل وب فقط یه تاپیک 70 صفحه ای تاییدش بکنه و با 4 دستگاه خراب شده رو نمیشه خبر واقعی یا قابل توجهی دونست . کاربرای دیگه ای توی همون تاپیک و تاپیک خودمون هم گفتن که چندین ماه که از خرید اس 3 میگذره ولی مشکلی باهاش نداشتن.
(یه توصیه : حتما اندروید 4.1.2 رو نصب کنید . کاری نداره .
1فقط دو فایل باید دان کنید با حجم کلی 900 مگ و در عرض کمتر از 7 دقیقه برا من نصب شد
2 multi window و گالریش خیلی جالبه و افکت های قشنگی هم هنگام باز و بسته شدن تب ها و پنجره ها بهش اضافه شده
3 رم هم خیلی بهتر شده ( قبلا رم کل رو برام میزد 798 و آزاد رو تا 430 ولی الان رم کل رو زده 832 و آزاد تا 390 هم بعضی وقتا میزنه )
4 تمام نرم افزارهای قبلیم بدون هیچ مشکلی روی گوشی به جا موندن و کار میکنن و با cf-root 6.4 با حجم 7 مگ روت میشه
5 آیکون های notification area قابل تنظیم هست)

Hidden-Hunter
23-12-2012, 07:53
سلام دوستان گل

اقا من دیشب با رفیقم رفتیم یه موبایلی که برای برادرش یه گوشی بخره و ما چشممون خورد به S3 و یکم باهاش کار کردم و انگار عاشقش شدم :31: خلاصه این دله لامروت میگه برو بخر ولی ارزش داره 1 میلیون 600 برای این گوشی داد ؟؟ مردونه سره تعصب نگیدااا:n01: ..فقط از روی تجربه کار با این گوشی و امکاناتی که داره. چون من الان نوکیا C6-01 دارم ولی خب دنبال یه گوشی با سیستم عامل اندروید و امکانات بالا و برنامه های زیاد.

فقط اینجا برام سوال هست :

1.دوستان من گاهی وقتو اشاره می کنند که گوشی های سامسونگ اشغال هستند ، ایا درست هست؟

2. اینکه S3 گاهی وقتو هنگ میکنه و داغ میکنه ، این حرف صحت داره؟

3. اینکه گوشی های سامسونگ بعد از چند ماه کار کردن کیفیت خودشون را از دست می دهند ، این درسته؟

4. خبری شنیدم که گوشی های S3 به مرگ ناگهانی میروند ایا درست هست یا نه ؟ همین خبری که دوستمون گذاشتن!

5.کیفیت صدا و دوربین این گوشی در حد عالی هست یا نه؟ چون خودم از امکاناتی که داره باخبر هستم و فقط سره دوربین و صدا سوال کردم.

و در اخر این سوال که چند ساعت یا چند روز شارژ باطری را نگه میداره ؟

منونم بابت پاسخ شما

مخلصیم:n12::n16:

infernal_a
23-12-2012, 15:00
پیداش کردم settings ------> Application Settings ---> defaul messaging application رو بزن بعد برای اس ام اس و ام ام اس به عنوان پیش فرض انخابش کن

سلام مصطفی جان .... برای این برنامه Handcent sms یه سوالی برام پیش اوومده .... همونطور که گفتی پیش فرضش کردم ، اما از اوونجایی که جلد گوشیم لپ تاپیه تا حالا دقت نکرده بودم ک زمانیکه اس میاد و متوجه نشم اوون نشانگر آبی رنگ که هر چند ثانیه یه بار چشمک میزد از وقتی که این برنامه رو پیش فرض گوشی کردم ثابت روشن میمونه تا دیده بشه و این یعنی مصرف بیشتر باطری ...
آیا راهی هست که این LED چشمک بزنه نه اینکه ثابت بمونه ؟؟؟
ممنون

SHinoB
23-12-2012, 15:37
من رفتم دنبال اصل خبر و شایعه ببینم از کجا پیدا شده . خبر آنلاین از سه تا سایت نقل قول کرده که هر سه سایت هم گفتن که توی فروم xda این خبر گفته شده . حالا شما یه سر به تاپیک این خبر در xda بزن : همه اون هایی که نظر دادن دچار این مشکل نشدن بلکه فقط دو سه نفر یه مشکلی با گلکسی اس 3 داشتن و بقیه هم نظرات کارشناسی فوق العاده خودشون رو راجع بهش گفتن .
چیزی که توی کل وب فقط یه تاپیک 70 صفحه ای تاییدش بکنه و با 4 دستگاه خراب شده رو نمیشه خبر واقعی یا قابل توجهی دونست . کاربرای دیگه ای توی همون تاپیک و تاپیک خودمون هم گفتن که چندین ماه که از خرید اس 3 میگذره ولی مشکلی باهاش نداشتن.
(یه توصیه : حتما اندروید 4.1.2 رو نصب کنید . کاری نداره .
1فقط دو فایل باید دان کنید با حجم کلی 900 مگ و در عرض کمتر از 7 دقیقه برا من نصب شد
2 multi window و گالریش خیلی جالبه و افکت های قشنگی هم هنگام باز و بسته شدن تب ها و پنجره ها بهش اضافه شده
3 رم هم خیلی بهتر شده ( قبلا رم کل رو برام میزد 798 و آزاد رو تا 430 ولی الان رم کل رو زده 832 و آزاد تا 390 هم بعضی وقتا میزنه )
4 تمام نرم افزارهای قبلیم بدون هیچ مشکلی روی گوشی به جا موندن و کار میکنن و با cf-root 6.4 با حجم 7 مگ روت میشه
5 آیکون های notification area قابل تنظیم هست)
مرسی مصطفی :n16:

مصطفی
23-12-2012, 15:45
سلام مصطفی جان .... برای این برنامه Handcent sms یه سوالی برام پیش اوومده .... همونطور که گفتی پیش فرضش کردم ، اما از اوونجایی که جلد گوشیم لپ تاپیه تا حالا دقت نکرده بودم ک زمانیکه اس میاد و متوجه نشم اوون نشانگر آبی رنگ که هر چند ثانیه یه بار چشمک میزد از وقتی که این برنامه رو پیش فرض گوشی کردم ثابت روشن میمونه تا دیده بشه و این یعنی مصرف بیشتر باطری ...
آیا راهی هست که این LED چشمک بزنه نه اینکه ثابت بمونه ؟؟؟
ممنون
سلام دوست عزیز . نه . توی تنظیماتش فقط این هست که LED روشن بمونه یا نه و چیزی در مورد چشمک زدن نداشت ( هر چند توی settings ---> notification settings ----> notification settings ---> LED setttings زده blink و این یعنی چشمک زدن ولی چشمک نمیزنه و مدام روشن میمونه . میگردم اگه راهی بود تا شب همین جا میگم و گرنه که هیچ .:n05:

مصطفی
23-12-2012, 17:43
سلام دوستان گل
اقا من دیشب با رفیقم رفتیم یه موبایلی که برای برادرش یه گوشی بخره و ما چشممون خورد به S3 و یکم باهاش کار کردم و انگار عاشقش شدم خلاصه این دله لامروت میگه برو بخر ولی ارزش داره 1 میلیون 600 برای این گوشی داد ؟؟ مردونه سره تعصب نگیدااا ..فقط از روی تجربه کار با این گوشی و امکاناتی که داره. چون من الان نوکیا C6-01 دارم ولی خب دنبال یه گوشی با سیستم عامل اندروید و امکانات بالا و برنامه های زیاد.
فقط اینجا برام سوال هست :
1.دوستان من گاهی وقتو اشاره می کنند که گوشی های سامسونگ اشغال هستند ، ایا درست هست؟
2. اینکه S3 گاهی وقتو هنگ میکنه و داغ میکنه ، این حرف صحت داره؟
3. اینکه گوشی های سامسونگ بعد از چند ماه کار کردن کیفیت خودشون را از دست می دهند ، این درسته؟
4. خبری شنیدم که گوشی های S3 به مرگ ناگهانی میروند ایا درست هست یا نه ؟ همین خبری که دوستمون گذاشتن!
5.کیفیت صدا و دوربین این گوشی در حد عالی هست یا نه؟ چون خودم از امکاناتی که داره باخبر هستم و فقط سره دوربین و صدا سوال کردم.
و در اخر این سوال که چند ساعت یا چند روز شارژ باطری را نگه میداره ؟
منونم بابت پاسخ شما
مخلصیم
سلام دوست عزیز . اگه سوالات رو توی یه سوال خلاصه می کردی و چندتا از پست های تاپیک رو هم یه نگاه مینداختی بد نبود
اما نظر من بدون تعصب : 1 و 2 و 3 و 4 - نه (گوشی آشغال رو 1.5 میلیون میفروشن ؟ هر گوشی باشه یه بازی با کیفیت بالا و data بالای 1 گیگ بخوای بازی کنی باید گرم بشه و 4 رو هم چندتا پست قبل جواب دادم
5 - بله ( ولی امتحان کنید تا نظرتون کامل جلب بشه ) 5 - بستگی داره ( روزی چندساعت بازی میکنی - صفحه ات روشنه - پیامک میفرستی - wifi روشن میذاری و ... )
در کل من ازش خیلی راضی هستم . از نظر نرم افزار و سخت افزار ازش مطمئن باش . توی هیچ کدوم ناامیدت نمیکنه. دوربین رو هم از یکی که داره بگیر و تست کن ( اگه امکانش برات هست ولی توی همین موضوع هم به نظر شخصی من عالیه )

Hidden-Hunter
23-12-2012, 18:31
سلام دوست عزیز . اگه سوالات رو توی یه سوال خلاصه می کردی و چندتا از پست های تاپیک رو هم یه نگاه مینداختی بد نبود
اما نظر من بدون تعصب : 1 و 2 و 3 و 4 - نه (گوشی آشغال رو 1.5 میلیون میفروشن ؟ هر گوشی باشه یه بازی با کیفیت بالا و data بالای 1 گیگ بخوای بازی کنی باید گرم بشه و 4 رو هم چندتا پست قبل جواب دادم
5 - بله ( ولی امتحان کنید تا نظرتون کامل جلب بشه ) 5 - بستگی داره ( روزی چندساعت بازی میکنی - صفحه ات روشنه - پیامک میفرستی - wifi روشن میذاری و ... )
در کل من ازش خیلی راضی هستم . از نظر نرم افزار و سخت افزار ازش مطمئن باش . توی هیچ کدوم ناامیدت نمیکنه. دوربین رو هم از یکی که داره بگیر و تست کن ( اگه امکانش برات هست ولی توی همین موضوع هم به نظر شخصی من عالیه )

سلام مصطفی جان

ممنون داداش :n12:
فقط موقع خرید باید ساخت حتما کره باشه ؟ چون یک جا خوندم انگار ساخت چین هم امده .
پس میرم برای خریدش .:n16:

مخلصم عزیز

OMEGAA
23-12-2012, 21:14
سلام مصطفی جان

ممنون داداش :n12:
فقط موقع خرید باید ساخت حتما کره باشه ؟ چون یک جا خوندم انگار ساخت چین هم امده .
پس میرم برای خریدش .:n16:

مخلصم عزیز
امیر جان شما پولت کجا بود؟نکنه بانک زدی؟اقا بیار این قرض مارو بده اگر داری 3ماه عقب افتاده:n02:

Hidden-Hunter
23-12-2012, 21:50
سلام دوستان

خواستم بپرسم که این گوشی را با گارانتی بخرم یا بدون گارانتی؟ اگر با گارانتی با مایکروتل یا صام تل؟

و گرچه گارانتی و پشتیبانی در ایران فقط پول در اوردن هست و عملا بی معنیه .

ممنون بابت پاسه شما:n16:

Eblis 2011
23-12-2012, 22:12
سلام دوستان

خواستم بپرسم که این گوشی را با گارانتی بخرم یا بدون گارانتی؟ اگر با گارانتی با مایکروتل یا صام تل؟

ممنون بابت پاسه شما:n16:

بدون گارانتی بخر .... با گارانتی خریدن پول دور ریختنه .... شما بعد خرید اگه بخوای گوشی رو روت کنی گارانتی باطل میشه .

مصطفی
23-12-2012, 22:47
سلام دوستان
ممنون بابت پاسه شما
من هم بدون گارانتی خریدمش . کلا این گوشی که تازه توی بازار اومده تعمیرکارش حتی برای بار اول هست که قابش رو بر میداره پس از کجا میخواد تعمیرش کنه خدا میدونه . بدون گارانتی خریدم و در عوض بیشتر مواظبش هستم

Hidden-Hunter
24-12-2012, 09:09
مرسی عزیزان
این گوشی انگار فقط میکرو سیم کارت ساپورت میکنه ؟ و اگر این گونه هست چطوری سیم کارتمون را به میکرو سیم کارت تبدیل کنیم؟

================================================== ==============
منم الان داشتم این مطلب را می خوندم که دیدم همش درسته و گارانتی یعنی دروغی برای کاسبی :31:

آیا گارانتی موبایل یک شوخی است؟

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مصطفی
24-12-2012, 14:10
مرسی عزیزان
این گوشی انگار فقط میکرو سیم کارت ساپورت میکنه ؟ و اگر این گونه هست چطوری سیم کارتمون را به میکرو سیم کارت تبدیل کنیم؟
================================================== ==============
منم الان داشتم این مطلب را می خوندم که دیدم همش درسته و گارانتی یعنی دروغی برای کاسبی
آیا گارانتی موبایل یک شوخی است؟
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همون جا که گوشی رو میخری یه چیزی دارن مثل منگنه زن سیمکارتت رو میذاره داخلش و پانچ میکنه و سیمکارتت میکرو میشه .

ashkan1360
25-12-2012, 13:33
سلام به همه
من گوشی رو امروز 5/10/91 شیراز خریدم 1750
یه سوال دارم
من مودمم وای فای نداره
چطوری وای فای رو از لپتاپم بفرستم سمت گوشی؟
با ad hoc فکر کنم تو آندرویید جواب نده. نه؟

d.b23
25-12-2012, 15:59
سلام به همه
من گوشی رو امروز 5/10/91 شیراز خریدم 1750
یه سوال دارم
من مودمم وای فای نداره
چطوری وای فای رو از لپتاپم بفرستم سمت گوشی؟
با ad hoc فکر کنم تو آندرویید جواب نده. نه؟

مبارکه.
برنامه Connectify pro بریز از لینک زیر...خیلی ساده و راحته...

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

ashkan1360
25-12-2012, 22:31
مبارکه.
برنامه Connectify pro بریز از لینک زیر...خیلی ساده و راحته...

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

متشکرم
بعد یه سوال دیگه ، من تو نوکیا برنامه ای مثل ovi suite رو داشتم که با گوشی sync میکردم و بدون اینکه نردیک گوشی ام باشم به مسیج ها جواب میدادم و یه کپی از مسج و contact و ... رو نگه میداشت برام
خیلی خوب بود ، سامسونگ مشابه اون داره؟

d.b23
26-12-2012, 00:25
متشکرم
بعد یه سوال دیگه ، من تو نوکیا برنامه ای مثل ovi suite رو داشتم که با گوشی sync میکردم و بدون اینکه نردیک گوشی ام باشم به مسیج ها جواب میدادم و یه کپی از مسج و contact و ... رو نگه میداشت برام
خیلی خوب بود ، سامسونگ مشابه اون داره؟
Samsung Kies رو باید دانلود کنی و از قابلیت Samsung Kies Air استفاده کنی البته من خیلی استفاده نکردم ولی میدونم قابلیت فرستادن مسیج و دریافت تماس رو داره......دیگه بیشتر امتحان نکردم :)
تو گوشی هم تو setting -more Setting یه چیزایی هست و همینطور Kies Air رو هم از samsung apps یا هر مارکت دیگه ای دانلود کن
از لینک زیر مارکت 1Mobile رو دانلود کن تقریبا با play store فرق نداره و آپدیت برنامه ها رو هم اعلام میکنه

clau
26-12-2012, 12:46
لطفن حذف شود

shahabprince
26-12-2012, 21:04
امروز میخواستم گوشی رو بذارم تو جیب پالتوم که یهو گوشی از فاصله 1.5 متری به صورت عمودی از دستم لیز خورد و به همون حالت هم خورد زمین و بعد گوشی به پشت افتاد رو زمین
من که در حال سکته کردن بودم خواستم جلوی دوستام کم نیارم گفتم gs3 هرچی ایراد داشته باشه گوشیه خیلی محکمیه بعد خیلی خون سرد گوشی رو برداشتم و دیدم که هیچ اتفاقی براش نیفتاده واقعا شانس آوردم

A.IvI.I.N
27-12-2012, 00:35
امروز میخواستم گوشی رو بذارم تو جیب پالتوم که یهو گوشی از فاصله 1.5 متری به صورت عمودی از دستم لیز خورد و به همون حالت هم خورد زمین و بعد گوشی به پشت افتاد رو زمین
من که در حال سکته کردن بودم خواستم جلوی دوستام کم نیارم گفتم gs3 هرچی ایراد داشته باشه گوشیه خیلی محکمیه بعد خیلی خون سرد گوشی رو برداشتم و دیدم که هیچ اتفاقی براش نیفتاده واقعا شانس آوردم

خدا بهت رحم کرد :n02:
به نظرم اگه تا الان گارد یا فیلیپ کاور نگرفتی حتما برو بگیر خدایی نکرده به فنا میره.
===============================================
راستی من دیگه واقعا خسته شدم میخام سره فرصت دست بکار بشم و گوشیم رو به رام رسمی 4.1.2 فلش بزنم.
رام رسمی که دیگه دنگ و فنگ نداره؟ یعنی نیاز به وایپ و این حرفا که نیست؟ فقط گوشی رو ببرم به حالت دانلود مود و کابل رو وصل کنم و ادین رو باز کنم و تک فایل رو بهش بدم و استارت بزنم و خلاص درسته؟
من الان رام رسمی 4.0.4 xxlh1 روی گوشیمه فرقی که نداره رام کجارو بگیرم نصب کنم؟
بهترین رام 4.1.2 رسمی بهم معرفی کنین ممنون میشم :n16:
من تا حالا اندروید فلش نزدم یه خرده میترسم :n02:
البته اینجور که فهمیدم فلش زدن اندروید از بادا خیلی راحت تره :n06:

fingulii
28-12-2012, 02:21
دوستان اگه کسی قصد فروش اس 3 رو داره (در حد آک میخواما) واسم پیغام خصوصی یا ایمیل بزنه
s.jam7@yahoo.com

M@hdi-B
28-12-2012, 09:04
دوستان اگه کسی قصد فروش اس 3 رو داره (در حد آک میخواما) واسم پیغام خصوصی یا ایمیل بزنه
s.jam7@yahoo.com

هیولا خودمم ها :دی

fingulii
28-12-2012, 11:35

هیولا خودمم ها :دی

مرسی مهدی جان ولی در حد آک میخوام، اولویت رنگش هم با خاکستریه

ashkan1360
28-12-2012, 14:15
یه چیز جالب پیش اومد برام دیروز اون هم دو مرتبه
برای unlock کردن گوشی گذاشتم تشخیص قیافه و اگه نشناخت pattern
دیروز که خواستم گوشی رو unlock کنم دیدم پریده هر دو تا تنظیم و با swipe آنلاک شد
دوباره ست کردم یکی دو ساعت بعدش دوباره همون شد
دوباره ست کردم تا امروز دیگه اوکی هست هنوز

infernal_a
29-12-2012, 11:34
سلام خدمت دوستان.
میخواستم ببینم برنامه Go Weather رو میشه بجای برنامه آب و هوای خوده گوشی توو نیم صفحه اصلی بجای برنامه آب و هوای خوده گوشی گذاشت ؟

h!tman
29-12-2012, 12:45
برنامه هوا رو پاک کنید،Widget Go Weather رو بزارید دیگه:-؟

infernal_a
29-12-2012, 13:37
برنامه هوا رو پاک کنید،Widget Go Weather رو بزارید دیگه:-؟

داداش من آماتورم ... اگه ممکنه برات یه مقدار ریزتر توضیح بدین .... بعد اینکه اگه ویجت آب و هوای اصلیه گوشی رو پاک کنم و بعدا دوباره بخوام از اصلیه استفاده کنم چجوری باید پیداش کنم ؟
ممنون

Eblis 2011
29-12-2012, 14:00
داداش من آماتورم ... اگه ممکنه برات یه مقدار ریزتر توضیح بدین .... بعد اینکه اگه ویجت آب و هوای اصلیه گوشی رو پاک کنم و بعدا دوباره بخوام از اصلیه استفاده کنم چجوری باید پیداش کنم ؟
ممنون

سلام دوست من . با اجازه بزرگان و صاحب نظران انجمن

شما اول برنامه ی هوا شناسی دلخواه خودتو نصب کن ( Go Weather ) بعد روی صفحه ی اصلی یا هر صفحه ای که خواستی ویجت ش رو اضافه کن . طریقه اضافه کردن ویجتش اینه که روی صفحه لمس طولانی کن بعد لیست ویجت ها برات باز میشه بعد از لیست ویجتش رو انتخاب کن ... اگه الان ویجت آب و هوای خود گوشی رو صفحته اونو میتونی از روی صفحه پاک کنی .... نیازی نیست از کل گوشیت پاکش کنی . روی ویجت قبلی لمس طولانی کن و گزینه delete رو بزن . باز اگه بخوای بیاری باید از طریق انتخاب ویجت اونو اضافه کنی .

infernal_a
29-12-2012, 14:47
سلام دوست من . با اجازه بزرگان و صاحب نظران انجمن

شما اول برنامه ی هوا شناسی دلخواه خودتو نصب کن ( Go Weather ) بعد روی صفحه ی اصلی یا هر صفحه ای که خواستی ویجت ش رو اضافه کن . طریقه اضافه کردن ویجتش اینه که روی صفحه لمس طولانی کن بعد لیست ویجت ها برات باز میشه بعد از لیست ویجتش رو انتخاب کن ... اگه الان ویجت آب و هوای خود گوشی رو صفحته اونو میتونی از روی صفحه پاک کنی .... نیازی نیست از کل گوشیت پاکش کنی . روی ویجت قبلی لمس طولانی کن و گزینه delete رو بزن . باز اگه بخوای بیاری باید از طریق انتخاب ویجت اونو اضافه کنی .

lممنون دوست عزیز ... انجام شد ... ولی برنامه GO Weather اوونجوری که تووی برنامش هست روی صفحه اصلی گوشی نیست و متحرک نیست !!!! ایراد از کاره منه یا کلا برنامه های محترک روی صفحه اصلی گوشی غیر متحرک میشن ؟؟!!!