ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : I9300 Galaxy S III » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android , صفحه نمايش 4.8 اينچي پردازشگر ا Quad Core ا

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

milad_takjoo
16-06-2012, 20:41
اگه با گارانتی بیاره قیمتش بالاتر میره...اینجور گوشی که هنوز معلوم نیست چه مشکلاتی خواهد داشت بهتره آدم با گارانتی بخره...

shahabprince
17-06-2012, 11:39
قیمتش همینجوری داره پایین میاد
با گارانتی 1320

E.G_band
17-06-2012, 13:12
امروز کسی خبر نداره چند تا دست و پا و کله توی پارس مایکروتل شیکسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MOHAMMAD_ASEMOONI
17-06-2012, 16:20
اگه با گارانتی بیاره قیمتش بالاتر میره...اینجور گوشی که هنوز معلوم نیست چه مشکلاتی خواهد داشت بهتره آدم با گارانتی بخره...

سلام

قبلنا بنده یه حرفی زدم یه عده از دستِ بنده دلخور شدند :

هرگز موبایلی که تازه اومده بازار نخرید مگر اینکه اونقدر پولدار باشید که اگر ازش خوشتون نیومد یه کم باهاش بازی بازی کنید و بعد یا بندازینش تو کمد یا ببخشینش به این و اون یا مفت بفروشینش و عین خیالتون هم نباشه و یه .گوشی دیگه بخرین.

شرکتها و بخصوص شرکتهای موبایل , به خاطر رقابت شدیدی که بینشون هست بر سر فروش بیشتر , موبایلهای جدید رو زیاد تِست نمیکنند و از همه ی مشکلاتش مطلع نیستند .
اونها رو زود میدن بازار و بعداً اگه مشکلاتی پیش اومد با آیدیت و آپگرید سعی میکنند برطرفش کنند و از مشتریهایِ اولیه استفاده میکنند برای پیدا کردن اون مشکلات .

قیمتش همینجوری داره پایین میاد
با گارانتی 1320

هزینه ساخت این گوشی شاید 400 تومن هم نباشه .
اما در جنگِ پول میفروشندش بالای یک ملیون
تازه چون رقیب داره میدند این قیمت وگرنه بالای دو ملیون یا سه ملیون بود .

این یک سیاستِ تجاری هست برای به دست آوردنِ بیشترین سود ممکن .
بر طبق این سیاست جنس رو با بالاترین قیمت ممکن میدن بازار بعد آروم آروم قیمتش رو میارند پائین تا جائی که بعد از یکی دو سال از نصف هم کمتر میشه اما هنوز هم فروشش سود داره .

اینطوری بیشترین تعداد رو میفروشند و هر قشر از مردم , بالاترین قیمت رو پرداخت میکنه براش .
اینطوری بیشترین سود رو میبرند .

اصطلاحِ "ارزونش کردیم که همه ببرند " از همینجا اومده .

shahabprince
17-06-2012, 18:30
سلام

شرکتها و بخصوص شرکتهای موبایل , به خاطر رقابت شدیدی که بینشون هست بر سر فروش بیشتر , موبایلهای جدید رو زیاد تِست نمیکنند و از همه ی مشکلاتش مطلع نیستند .
اونها رو زود میدن بازار و بعداً اگه مشکلاتی پیش اومد با آیدیت و آپگرید سعی میکنند برطرفش کنند و از مشتریهایِ اولیه استفاده میکنند برای پیدا کردن اون مشکلات .

اتفاقا خیلی هم گوشی ها رو تست میکنن. پدر گوشی رو در میارن:31:
اصلا قبل از اینکه گوشی وارد بازار بشه تحت یه سری تستها قرار میگیره و بعد به بازار میره
اگه گوشی رو تست نکنن که بعید میدونم گوشی زنگ بخوره:31:
در مورد سامسونگ من مطمئن هستم که هیچ مشکلی این گوشی نداره

milad_takjoo
17-06-2012, 18:52
در مورد سامسونگ من مطمئن هستم که هیچ مشکلی این گوشی نداره

عجب!!!!s2 اومد مشکل داغی داشت زردی صفحه داشت و دوربینش بعضی ها صورتی بود..شما با کدوم پشتوانه اینقد مطمئن حرف میزنین؟

.:PAR3A:.
17-06-2012, 20:10
سلام

قبلنا بنده یه حرفی زدم یه عده از دستِ بنده دلخور شدند :

هرگز موبایلی که تازه اومده بازار نخرید مگر اینکه اونقدر پولدار باشید که اگر ازش خوشتون نیومد یه کم باهاش بازی بازی کنید و بعد یا بندازینش تو کمد یا ببخشینش به این و اون یا مفت بفروشینش و عین خیالتون هم نباشه و یه .گوشی دیگه بخرین.

با این حرفتون موافقم .
مثل مشکل بدنه ی One S ، درز بین صفحه One X ، وای فای One V ، باگ والیوم GNex ، پینک اسپات و زردی S II و . . . :دی
البته ، این مشکل برای اونایی که اونور هستن اونقدرا حاد نیست ! کمپانی توی تمامی این موارد یا سریعا با تغییرات نرم افزاری حلش میکنه ، یا اگه نشه (مثل One S) ، تعویض رایگان قرار میده . ولی ما :| :-" :|
منطقی ترین کار اینه که ما هایی که از این ساپورت خوبا :دی نداریم ، دست نگه داریم و صبر کنیم تا سری های چندم تا از این مشکلات به پستمون نخوره . :دی

kamran2000
18-06-2012, 00:00
تاريخ عرضه 32 گيگ مشخص شده ؟

shahabprince
18-06-2012, 11:59
عجب!!!!s2 اومد مشکل داغی داشت زردی صفحه داشت و دوربینش بعضی ها صورتی بود..شما با کدوم پشتوانه اینقد مطمئن حرف میزنین؟

من با S2 کار ندارم
چون محصولات خانگی سامسونگ خوب هستن به همین دلیل گفتم مشکلی ندارن مخصوصا یخچالش:31:
میگم اپل هم بدجوری تو کنفرانس توسعه دهندگان خودش سامسونگ رو مسخره کردا
اول که کنفرانس شروع شد نرم افزار siri روی نمایشگر بزرگ نمایش داده شد و بعد گفت:
"میدونید چیه محصول امسال سامسونگ خیلی خوبه البته منظورم یخچالشون بود"
چون من تا حالا هیچ مشکلی توش ندیدم واسه همین گفتم که مشکل نداره
ولی در کل این گوشی به نظر من باز هم یک شاهکار از سامسونگه حداقل از نظر فروش که اینو نشون میده

hateftotti
18-06-2012, 12:11
سلام

عکسای مراسم دیروز رو برین ببینین...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

رضا جنگنده
18-06-2012, 14:51
سلام دوستان
من گوشی رو گرفتم.
یه سوال دارم:
وقتی صفحه نمایش رو که خاموشه می خوام روشن کنم اوایل کار یه صفحه مییومد که باید یکی از انگشتام رو روش می کشیدم تا صفحه روشن بشه.
حالا اون قسمت نیست.
کلید روشن کردن صفحه رو که فشار می دم مستقیما صفحه روشن می شه.
چجوری باید دوباره اون قسمت رو فعال کرد؟

PersiAndroid
18-06-2012, 15:16
خوش به حالشون :| هر چی امکاناته واسه این تهرانیاس :D

سلام

عکسای مراسم دیروز رو برین ببینین...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

میگم این دیگه چه خر شانسی بوده اس 3 خریده یه نوت و یه فیت هم جایزه برده! خدا شانس بده...

hateftotti
18-06-2012, 15:43
خوش به حالشون :| هر چی امکاناته واسه این تهرانیاس :D

میگم این دیگه چه خر شانسی بوده اس 3 خریده یه نوت و یه فیت هم جایزه برده! خدا شانس بده...

والا تا جایی که من خبر دارم ظاهرا این کار برای شهرای دیگه هم قراره انجام بشه.
ولی واقعا راست میگی طرف خیلی خوش شانس بود.1 گوشی خرید 3 تا برد:))

PersiAndroid
18-06-2012, 16:00
بشه هم من از ای شانسا ندارم..
آره... جووونم چه ذوقیم کرده!

MOHAMMAD_ASEMOONI
18-06-2012, 17:51
سلام دوستان
من گوشی رو گرفتم.
یه سوال دارم:
وقتی صفحه نمایش رو که خاموشه می خوام روشن کنم اوایل کار یه صفحه مییومد که باید یکی از انگشتام رو روش می کشیدم تا صفحه روشن بشه.
حالا اون قسمت نیست.
کلید روشن کردن صفحه رو که فشار می دم مستقیما صفحه روشن می شه.
چجوری باید دوباره اون قسمت رو فعال کرد؟

سلام
معنیش اینه که اندروید قفل اجباری نداره برای گوشیهای تاچ که خیلی خطرناکه .

حدود دو سال پیش بنده به لطف خدا اولین نفری بودم که کشف کردم که صفحه ی گوشی های تاچ , با ناخن کار نمیکنه اما از روی کت و شلوار کاپشن و دستکش کار میکنه !!!!
البته اتفاقی کشفش کردم و در تاپیک اچ دی 2 به اطلاع دوستان رسوندم .

یکی دو ماه بعد دوزاریِ مهندسهایِ اچ تی سی هم افتاد و فهمیدند که چقدر خطرناکه و قفل صفحه ی گوشی با آپدیت اجباری شد.

حتماً آپشنِ قفل گوشی رو فعال کنید وگرنه اگر بذاریدش تو جیب شلوار یا پیرهن یا حتی کت و کاپشن , اگر صفحه به سمت بدنتون باشه و اتفاقی دکمه اش زده بشه ممکنه بره تو قسمت تلفن و به یک نفر زنگ بزنه بدون اطلاعتون .

خنده دار نیست ؟
با ناخن که فقط یکی دو میل با پوست فاصله داره و چسبیده بهش کار نمیکنه اما از رو کت و شلوار و کاپشن و دستکش پارچه ای و چرمی کار میکنه!!!!
:)

18-06-2012, 19:39
سلام

حدود دو سال پیش بنده به لطف خدا اولین نفری بودم که کشف کردم که صفحه ی گوشی های تاچ , با ناخن کار نمیکنه اما از روی کت و شلوار کاپشن و دستکش کار میکنه !!!!

یکی دو ماه بعد دوزاریِ مهندسهایِ اچ تی سی هم افتاد و فهمیدند که چقدر خطرناکه و قفل صفحه ی گوشی با آپدیت اجباری شد.

حتماً آپشنِ قفل گوشی رو فعال کنید وگرنه اگر بذاریدش تو جیب شلوار یا پیرهن یا حتی کت و کاپشن , اگر صفحه به سمت بدنتون باشه و اتفاقی دکمه اش زده بشه ممکنه بره تو قسمت تلفن و به یک نفر زنگ بزنه بدون اطلاعتون .

خنده دار نیست ؟
با ناخن که فقط یکی دو میل با پوست فاصله داره و چسبیده بهش کار نمیکنه اما از رو کت و شلوار و کاپشن و دستکش پارچه ای و چرمی کار میکنه!!!!
دوست عزیز ، تاپیک لطیفه نیست اینجا ، خواهشا اگه علاقه به مطرح کردن لطیفه دارین توی انجمن متفرقه یه تاپیک در این رابطه بزنید. :)
صفحه های خازنی ، با حرارت کار میکنه. اگه کت یا دستکش و دفترچه تلفن و خودکار و دستمال کاغذی و ... ــتون گرم باشه این موضوع پیش میاد ، هیچ نکته خنده داری هم وجود نداره جز صحبت های غیر تخصصی شما . :)

amir200812
19-06-2012, 03:47
سلام

خنده دار نیست ؟

عجب کشف بزرگی!!!؟
عزیز این نظر هارو جدی میگی یا فقط برای خنده داری اینارو اینجا مطرح میکنی؟

دوست عزیز ، تاپیک لطیفه نیست اینجا ، خواهشا اگه علاقه به مطرح کردن لطیفه دارین توی انجمن متفرقه یه تاپیک در این رابطه بزنید. :)
صفحه های خازنی ، با حرارت کار میکنه. اگه کت یا دستکش و دفترچه تلفن و خودکار و دستمال کاغذی و ... ــتون گرم باشه این موضوع پیش میاد ، هیچ نکته خنده داری هم وجود نداره جز صحبت های غیر تخصصی شما . :)

جناب پارسا از شما بعید بود!
صفحه های خازنی با حرارت کار نمیکنند، با شار الکتریکی بدن انسان کار میکنند!
یعنی وقتی صفحه رو لمس میکنید ، گوشی با استفاده از الکتریسیته بدن شما تشخیص میده کجارو لمس کردید.

shahabprince
19-06-2012, 10:55
به به مثل اینکه رنگ آبیش هم اومد
آل دیجیتال به قیمت 1320 آورده
سفیدش هم باز افت قیمت داشته با گارانتی 1290

رضا جنگنده
19-06-2012, 11:48
خودم می خوام فعلش کنم.
ولی چه جوری بایدفعالش کنم؟

mahyarSAMSUNG
19-06-2012, 21:32
میشه بپرسم قضیه این گلکسی اس 3 چی بوده ؟ چرا من متوجه نشدم پس ... حیف شد ... چرا اونا نوت برنده شدن ؟ اصلا کی قرعه کشی کردن ؟

amir200812
20-06-2012, 04:40
میشه بپرسم قضیه این گلکسی اس 3 چی بوده ؟ چرا من متوجه نشدم پس ... حیف شد ... چرا اونا نوت برنده شدن ؟ اصلا کی قرعه کشی کردن ؟

به 100 نفر اول که I9300 رو با گارانتی بخرن یک GALAXY FIT جایزه دادن! بین 10 نفر اول هم باز قرعه کشی کردن و به یک نفر NOTE دادن! بین 10 نفر دوم قرعه کشی کردن و یک S2 دادن!

apoosh
20-06-2012, 10:15
باز ۵۰ تومان دیگه ارزون شد و به ۱.۲۴۰ رسید
با اینکه یک هفته هست گوشی رو دارم اما هر کار میکنم ان قیافه نچسبش به دلم نمیشینه!! میومد بیست گرم فلز تو گوشی میذاشت بخدا کسی نمیگفت چرا سنگینه! من نمیدونم گوشی به این خدایی، با این همه کارکرد فوق العاده چرا این طراح های سامسونگ یه کم به مخ خودشون فشار نیاوردن و جای این گوشی پلاستیکی یه چیز درست حسابی بدن! در باتری رو که باز می‌کنم یاد اسباب بازی‌هایی که از تو لپ لپ درمیاد میفتم از بس جنس مسخره‌ای داره! حالا هی سامسونگ بیاد بگه از فلان ترکیب استفاده شده و غیره! بابا جون، آشغاله جنسش، هر چی هم میخواد بگید! (آخیش، یه کم خالی شدم :5:)
اون svoice خنگ هم ظاهرا وقتی نت فعال باشه جواب میدن! آخه من اگه بخوام بلوتوث رو فعال کنم نت میخوام چکار! شاید هم میشه بدون نت باهاش کار کرد و من خبر ندارم! اگر کسی میدونه بگه که هی باهاش ور نرم این قیافه عقب افتادش اعصابم رو خرد کنه!
یه ریویو براش مینویسم که سامسونگ از سال بعد خواست گوشی بزنه قبلش بیاد با خودم مشورت کنه :27:

PersiAndroid
20-06-2012, 13:20
آره واقعا جا داشت بهتر طراحی شه!
این دستیار های صوتی همشون به نت نیاز دارن سیری هم همینطوره تو اس دو هم وویس تاکش به نت نیاز داشت

biostar
20-06-2012, 13:33
باز ۵۰ تومان دیگه ارزون شد و به ۱.۲۴۰ رسید
با اینکه یک هفته هست گوشی رو دارم اما هر کار میکنم ان قیافه نچسبش به دلم نمیشینه!! میومد بیست گرم فلز تو گوشی میذاشت بخدا کسی نمیگفت چرا سنگینه! من نمیدونم گوشی به این خدایی، با این همه کارکرد فوق العاده چرا این طراح های سامسونگ یه کم به مخ خودشون فشار نیاوردن و جای این گوشی پلاستیکی یه چیز درست حسابی بدن! در باتری رو که باز می‌کنم یاد اسباب بازی‌هایی که از تو لپ لپ درمیاد میفتم از بس جنس مسخره‌ای داره! حالا هی سامسونگ بیاد بگه از فلان ترکیب استفاده شده و غیره! بابا جون، آشغاله جنسش، هر چی هم میخواد بگید! (آخیش، یه کم خالی شدم :5:)
اون svoice خنگ هم ظاهرا وقتی نت فعال باشه جواب میدن! آخه من اگه بخوام بلوتوث رو فعال کنم نت میخوام چکار! شاید هم میشه بدون نت باهاش کار کرد و من خبر ندارم! اگر کسی میدونه بگه که هی باهاش ور نرم این قیافه عقب افتادش اعصابم رو خرد کنه!
یه ریویو براش مینویسم که سامسونگ از سال بعد خواست گوشی بزنه قبلش بیاد با خودم مشورت کنه :27:

همشون برای کار کرد نیاز به اینترنت دارن
روی لهجه هم خیلی حساس هستند ، و همچنین صدای محیط (90 درصد دستورایی که بهش میدم میگه نمیفهمم چی میگی :دی)

من تفاوت خاصی بین Svoice و voice talk ندیدم ، جفتشون یکی هستن تقریبا

برای ما ایرانی ها که کلا هیچ کاربردی نداره !

M@hdi-B
20-06-2012, 18:29
امروز تو علاالدین 1160 سفید

1230 آبی

جالبه همکف اون رنگ جدیدش(نمی دونم چه رنگیه:دی فکر کنم طوسی پر رنگ بگیم بهتره) رو هم دیدم ولی طبقات بالا کسی نداشت

هر کاری کردم (واسه تجربه) بخرم نشد تو چند تا مغازه گرفتم دستم ولی نمی دونم چرا حس یه گوشی های اند 1200 ی رو به آدم نمیده

واقعا اون موقع که اس2 رو خریده بودم تا یه مدت تو کما بودم :دی

apoosh
20-06-2012, 23:46
یه وعده به همه دوستان هم بدم
قراره گوشی 4X HD به دستم برسه
امروز از نزدیک هم باهاش کردم، جدا چیز جالی بود، حداقل مثل اسن اس ۳ بیریخت نبود! البته محتویات رو دیگه نمیدونم!
میخوام برای اولین بار در ایران و شاید هم جهان! این دو تا رو از نزدیک با هم مقایسه کنم
پس منتظر یک مقایسه داغ داغ باشید

poonel
21-06-2012, 01:11
یه مقایسه هایی بین 4X HD و S III اینجا هست:

+
LG 4X HD هم به نظر چیز جالبی میاد. کیفیت صفحش که خیلی توپـــه.
وقتی نور هر دو تا موبایل Full باشه، نور و درخشندگی LG بیشتره.

apoosh
21-06-2012, 01:33

+

مرسی عزیز از لینکت
حالا من سعی میکنم مقاله ای که در این ارتباط مینویسم حتی کامل تر هم باشه
این هم اولین عکسی که از مدل سفید 4x انداختم. البته برای مقایسه از مشکی اون استفاده میکنم

amir200812
21-06-2012, 09:42

+

1:بنظر میاد نور S3 روی 100% نیست! از روی ترکیب رنگ این رو میگم!(2 ساله از گوشی با صفحه SUPER AMOLED استفاده میکنم فکر کنم بتونم اینو تشخیص بدم!)

2:یک نظر هم در انجمن این گوشی عجیب غریب دادم که اینجا هم کپی میکنم:

بی خیال! بنظر میاد با خط کش طراحی شده! فقط گوشه هاشو کمی با سمباده ساییدن!!
واقعا بنر شما طراحی این بهتر از S3 هست؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahdi ahmadi
21-06-2012, 10:19

دوستانی که میگن صفحه های خازنی با حرارت =)) کار میکنه بد نیست یه بار با پشت قاشق یا سکه امتحان کنن ببینن کار میکنه.حتی اگه اجسام فلزس سرد سرد سرد هم باشن.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

apoosh
21-06-2012, 10:58
2:یک نظر هم در انجمن این گوشی عجیب غریب دادم که اینجا هم کپی میکنم:[/QUOTE]

خداییش اس ۳ تو هرچی که برتر باشه تو طراحی نیست! سامسونگ کلا تمام توان خودش رو برای زشت طراحی کردن این گوشی انجام داد! شک نکن 4X قشنگتره
اگر وقت شد امروز یک عکس دوتایی کنار هم ازشون میندازم

amir200812
21-06-2012, 11:55
خداییش اس ۳ تو هرچی که برتر باشه تو طراحی نیست! سامسونگ کلا تمام توان خودش رو برای زشت طراحی کردن این گوشی انجام داد! شک نکن 4X قشنگتره
اگر وقت شد امروز یک عکس دوتایی کنار هم ازشون میندازم

بنظر من این گوشی LG طراحیش در حد GLX های ایرانی هم نیست! فقط یک مستطیل ساده ساده هست! به یک نجار بدی کپی قاب این گوشی رو از MDF هم میتونه بسازه!
حالا ONE X باز قابل مقایسه هست ول این واقعا مسخره هست!!!

shahabprince
21-06-2012, 12:24
خداییش یه آجر رو کنار 4x HD بزارید با هم هیچ فرقی نمیکنن
انگار گوشی رو با آجر قالب زدن

apoosh
21-06-2012, 12:52
بنظر من این گوشی LG طراحیش در حد GLX های ایرانی هم نیست! فقط یک مستطیل ساده ساده هست! به یک نجار بدی کپی قاب این گوشی رو از MDF هم میتونه بسازه!
حالا ONE X باز قابل مقایسه هست ول این واقعا مسخره هست!!!

این صحبتهای شما بیشتر از اون که روی منطق باشه ار روی احساس و تعصب هست
اگر بخواهید اینطوری بگید که آی فون هم گوشه های تخت و سطح مسطحی داره و اون رو احتمالا کابیت سازهای میدون شوش ساختند! lol
در هر صورت هر دوی این گوشی ها در اختیار من هست و باهاشون دارم کار میکنم، اس ۳ در هوشمندی و تنوع امکانات رقیب نداره اما تو طراحی واقعا زشته!! حالا یک گوشی دیگه مثل one x و 4x و حتی ascend هواوی در ۴ هسته‌ای‌ها از لحاظف قیافه ازش سرتر هستند. البته این مورد باز شخصی هست اما طراحی گلکسی اس ۲ با اینکه گوشه هاش هم همون به قول شما مستطیلی‌تر و یا به قول دوستمون آجری‌تر!! بود اما خیلی از اس ۳ سرتر هست.

amir200812
21-06-2012, 13:00
این صحبتهای شما بیشتر از اون که روی منطق باشه ار روی احساس و تعصب هست
اگر بخواهید اینطوری بگید که آی فون هم گوشه های تخت و سطح مسطحی داره و اون رو احتمالا کابیت سازهای میدون شوش ساختند! lol
در هر صورت هر دوی این گوشی ها در اختیار من هست و باهاشون دارم کار میکنم، اس ۳ در هوشمندی و تنوع امکانات رقیب نداره اما تو طراحی واقعا زشته!! حالا یک گوشی دیگه مثل one x و 4x و حتی ascend هواوی در ۴ هسته‌ای‌ها از لحاظف قیافه ازش سرتر هستند. البته این مورد باز شخصی هست اما طراحی گلکسی اس ۲ با اینکه گوشه هاش هم همون به قول شما مستطیلی‌تر و یا به قول دوستمون آجری‌تر!! بود اما خیلی از اس ۳ سرتر هست.

خوب مشخص هست که شما از گوشی هایی خوشتون میاد که از روی اجر کپی شدن:39:
بین این گوشی هایی که گفتید بنظر من فقط و فقط ONE X قایل مقایسه با S3 هست (از نظر طراحی)
بقیه هیچ حرفی برای گفتن ندارند! مخصوصا 4x که طراحش از اجر الهام گرفته!:27:

همین آدم ها که حالا این گوشی رو میپسندند سال پیش می گفتند S2 چرا مستطیل شکل هست! حالا اومدن دارم از 4x دفاع میکنند!

M@hdi-B
21-06-2012, 14:10
قابل توجه دوستانی که می گفتن وان ایکس داغ می کنه و باید با دستکش نسوز باهاش کار کنی برید اس3 بخرید داغ نمی کنه که آتیش می گیره :دی ( از این اسمایلها هم بذارم بعضیها خیلی دوست دارن :39::39::39:) من حاضرم زیر ال سی دی گوشیم خاک بره روزی سه بار شارژ کنم ولی تو دستام آتیش نگیره :39:

راستی چند صفحه قبل هم یکی از دوستان می گفت من مطمئنم اس3 بدون مشکل خواهد بود

fire159
21-06-2012, 14:43
قابل توجه دوستانی که می گفتن وان ایکس داغ می کنه و باید با دستکش نسوز باهاش کار کنی برید اس3 بخرید داغ نمی کنه که آتیش می گیره :دی ( از این اسمایلها هم بذارم بعضیها خیلی دوست دارن :39::39::39:) من حاضرم زیر ال سی دی گوشیم خاک بره روزی سه بار شارژ کنم ولی تو دستام آتیش نگیره :39:

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سامی پیشرفت خوبی کرده . از اس 2 میشد بعنوان ماهیتابه استفاده کرد . از این بعنوان دینامیت

yoosef_st
21-06-2012, 15:24

منم دیروز این عکس رو توی انگجت دیدم ولی نفهمیدم چی شده که اینجری شده
هنوز توی سایتهای فارسی هم چیزی در موردش ندیدم

کسی میتونه یه توضیحی بده چه شده؟

milad_takjoo
21-06-2012, 15:29
آخه مگه میشه گوشیهای چهارهسته ای داغ نشن؟همین تک هسته ای ما پنج دقیقه بازی میکنیم خیلی داغ میشه...

apoosh
21-06-2012, 16:30
خوب مشخص هست که شما از گوشی هایی خوشتون میاد که از روی اجر کپی شدن:39:
بین این گوشی هایی که گفتید بنظر من فقط و فقط ONE X قایل مقایسه با S3 هست (از نظر طراحی)
بقیه هیچ حرفی برای گفتن ندارند! مخصوصا 4x که طراحش از اجر الهام گرفته!:27:

همین آدم ها که حالا این گوشی رو میپسندند سال پیش می گفتند S2 چرا مستطیل شکل هست! حالا اومدن دارم از 4x دفاع میکنند!

من جوابی به صحبتهای شما نمیدم چون بیشتر از اینکه دنبال منطق طراحی باشید به دنبال فان هستید. ما هم با شادی شما جوان‌ها خوشحالیم :46:

اینهم تصویری که الان از پشت دو تا گوشی گرفتم، به جد هم عرض می‌کنم نه طرفدار سامی هستم و نه ال‌جیِ؛ ولی منطق نشون می‌ده کدوم گوشی طراحی بهتر و شکیل‌تری داره. حداقلش اینه که وقتی 4x رو دستم می‌گیرم حس می‌کنم یک گوشی قدرتمند و با استایل رو صاحب شدم اما اس ۳...! از چی بگم برات! :45:

amir200812
21-06-2012, 16:36

میدونید چرا این مسخره هست! چون این جایی که اینطوری شده چی هست؟ باطری که نیست! CPU و GPU هم که اونجا نیست!
سوکت شارژر هم اون جا نیست!

پس چی بوده؟

شاید یک شخصیت مشکل روانی داشته با فندک این کار رو کرده باشه! شما باید باور کنید؟

M@hdi-B
21-06-2012, 16:43
من هیچ حرفی با شما ندارم چون کلا حرفات همه بچه گونست کسی که چشم داشته باشه می بینه که منبع گذاشتم اینم جملاتی هست که تو منبع قید شده:

”Samsung is aware of this issue and will begin investigating as soon as we receive the specific product in question. Once the investigation is complete, we will be able to provide further details on the situation. We are committed to providing our customers with the safest products possible and are looking at this seriously“.

اتفاقا منتظر بودم بیای بگی یکی فندک گرفته خوشحالم حدسم درست از آب در اومد و به خودم ایمان آوردم که درست شناختمت :39::39:

sAeEd_kHaAn
21-06-2012, 16:48
مهدی چطوری شنیدم اتیش سوزی شده اینجا :دی s3 دارای عزیز فقط جایی باشین که بتونین 125 رو بگیرین
خود سامسونگ تایید کرد جریانو الان این حسن میاد باز یه چیزی از خودش در میاره جواب میده

شاهکار کرد با این گوشیش ، اولین گوشی ها تو دست اتیش میگیره ( الان تو گینس ثبت شده )
:39:

Pedram_mrn
21-06-2012, 18:00
فن های سامسونگ به شدت رفتن تو شوک... الان این شکلین:18:

ولی خدایی اگه این مورد زیاد باشه واقعا سامسونگ میخواد چی بگه... یه چیزیه که میتونه به آدم صدمه بزنه... خارجی ها هم که مثل چی از جونشون میترسن....

shahabprince
21-06-2012, 18:34

شاید این مشکل از خارج گوشی و محیط اطراف باشه گوشی داغ میکنه ولی نه دیگه اینقدر که اینجوری بشه
تو رو خدا بیاین یه خورده علمی به موضوع نگاه کنید
چیزی که این کار رو کرده انرژی زیادی تولید کرده که 100% بالای 70 درجه گرما رو بالا برده که این گوشی عمرا بالای 50 درجه داغ کنه
به نظر من یه عامل محیطی باعث این سوختگی شده
اون کسی هم که صفحه ی پیش گفته بود اس3 بدون مشکل هست من بودم و الان هم میگم که این گوشی مشکلی نداره
من طرفدار هیچ برندی نیستم و الان هم One x دارم که رقیب اس3 هست
فقط خواستم منطقی فکر کردن رو به بعضی ها آموزش بدم:31:
اگر هم گوشی واقعا همچین مشکلی داشته چه بهتر ما که خوشحال میشیم روی این فن بوی ها کم بشه

Ali_Best
21-06-2012, 18:40
چنین چیزی واقعا حتی از شرکت کره ای بزرگی مثل سامسونگ هم بعیده (من کاری به مقایسه هم ندارم هرچند که نمیشه مقایسه نکرد)
آدم یاد تولید پژو های ایرانی میافته که آتیش میگرفت!

آخه مگه دنبال چی بودند
جریان توقف فروش رنگ آبیش هم جای سوال داره... آل دیجیتال میگفت مشکل فنی داشته...
وقتی هنوز تست نکردین درست چرا پس تولید میکنین؟!

در مورد دیزاین اس3 هم من با توجه به رشته تحصیلیم میگم که این نحوه چینش ورودی ها و خروجی ها در پشت گوشی از لحاظ زیبایی شناسی به نظر اکثریت مردم کاملا رد میشه و قابل قبول و قشنگ نیست. اصلا ترکیب صحیحی برقرار نشده.
در مورد سایر قسمت های گوشی ( همون قوس ها و کلید هوم گوشی) هم جای بحث هست.......

تصویر باز شده این گوشی رو که دیدم واقعا شاخ درآوردم!
شما این تصویر رو ببینید:

این گوشی ex119 هست که من دارم. وقتی این گوشی رو خریدم و درب پشت گوشی رو باز کردم تعجب کردم! پیش خودم گفتم از موتو بعید بود این جنس رو به کار ببره (با توجه به جنس گوشی هایی که قبلا داشتم: v8 / zn5 / xt720 / l7)
حالا من چند پای گوشی دادم؟ من 180 خریدم! الآن شما 1180 هم نه و بلکه 1300 پای یه گوشی بدید اون وقت این کیفیت؟ این جنس؟! هرچی هم از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری خوب باشه ولی باید حتما از این نظر هم مورد بررسی قرار بگیره!
خدایی درب همین گوشی که دارم از کیفیتی برخوردار هست که چندین و چند بار که از دستم روی زمین آسفالت خورده و خشی روش ظاهر شده دستش کشیدم اون قسمت رو خط و خشش کاملا از بین رفته! کاملا!

اینم تصویر L7، تولید سال 2005 میلادی یعنی 7 سال پیش؛ ضخامت 11 میلی متر

Ali_Best
21-06-2012, 18:55
یادم اومد ال 7 هم دم دسته!
بالا تو پست قبلیم تصویرش رو گذاشتم

سامسونگ باید یه فکری بکنه واقعا! گالکسی نکسس واقعا میشه گفت طراحی به مراتب جالب تری نسبت به اس3 داره (و نه البته کیفیت)

yoosef_st
21-06-2012, 20:01
خب میشه یکی به ما هم بگه اون قسمت پایین گوشی
که معمولا جای انتن و این چیزا هست،
چجوری میشه اینجور داغ کنه و بسوزونه؟
آخه یه پردازشی چیزی هم که فکر نکنم اونجا انجام بشه... میشه؟

milad_takjoo
21-06-2012, 20:11
سامسونگ باید یه فکری بکنه واقعا! گالکسی نکسس واقعا میشه گفت طراحی به مراتب جالب تری نسبت به اس3 داره (و نه البته کیفیت)

دوست عزیز متاسفانه گوشی عرضه شده ودیگه سامسونگ نمیتونه فکری بکنه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گفتم گوشی مشکلی خواهد داشت ولی احتمال زیاد اینقد دیگه نیست...بالاخره وسیله الکترونیکیه دیگه..اپل با اون همه اعتبار دست بزار رو گوشیش تا آنتن بپره:31:

shahabprince
21-06-2012, 20:21
میگم شاید طرف داشته گوشیش رو شارژ میکرده بعد یه بازی خیلی سنگین هم داشته بازی میکرده اینجوری پوکیده

biostar
21-06-2012, 20:53
البته اگر متن توضیحش رو بخونید نوشته چی شده !

نمی دونم چرا سامسونگ اینجوری شده یهو :دی

دیروز یه گالاکسی اس جلو چشام مرد ! وقتی کیفیت گالاکسی اس رو با سری که خودم داشتم مقایسه کردم دید کیفیت تولید های جدیدش افت داشته

گوشی Note خودم هم که به فنا رفته و بریک شده ، جالب اینجاست شاید بیشتر از 100 نفر این مشکل رو داشتن اما هنوز سامسونگ تکذیب میکنه! و آخرین خبری که داشتم نمیخواد fix ی برای گوشی های خراب بده

البته هنوز سامسونگ خیلی جلو تر از شرکت های دیگه هست و امیدوارم بتونه کیفیتش رو هم بهتر کنه تا فوق العاده تر بشه

M@hdi-B
21-06-2012, 21:04
خب ما که سواد نداریم بگو چی شده دیگه طاقت ندارم اس3 می خوام :دی

اینو ببین:

اینجا چیزی نیست که بخواد بسوزه .. در ضمن شنیدم پلی کربنات با شعله مستقیم مثل کبریت یا فندک نمی سوزه نظرت چیه ؟

بقیه دل و روده رو هم آپ کردم ببینید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

PersiAndroid
21-06-2012, 21:12
من چنتا فیلم دسمبلشو دیدم اصلا تو برد اونجا چیز خاصی نبود!

amir200812
21-06-2012, 22:09
خب ما که سواد نداریم بگو چی شده دیگه طاقت ندارم اس3 می خوام :دی

اینو ببین:

اینجا چیزی نیست که بخواد بسوزه .. در ضمن شنیدم پلی کربنات با شعله مستقیم مثل کبریت یا فندک نمی سوزه نظرت چیه ؟

بقیه دل و روده رو هم آپ کردم ببینید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من چنتا فیلم دسمبلشو دیدم اصلا تو برد اونجا چیز خاصی نبود!

دوستان من از صبح دارم همینو میگم دیگه!
کاملا مشخص هست که مشکل از گوشی نبوده و یک عامل بیرونی داشته! جالبش اینه که دود هم کرده اخه!

و نظر خودم:
یک نفر برای اینکه یک شایعه درست کرده باشه گوشیش رو آتیش زده:39:

amir200812
21-06-2012, 22:11
میگم شاید طرف داشته گوشیش رو شارژ میکرده بعد یه بازی خیلی سنگین هم داشته بازی میکرده اینجوری پوکیده

اینم ممکن نیست چون کمی با سوکت شارژر فاصله داره!

apoosh
21-06-2012, 22:50
بر و بچ بالاخره این ریویو گلکسی اس ۳ تمومید! خیلی زیاده و نمیشه اینجا گذاشت (حسش نیست lol)
این لینک مقاله هست، لطفا بخونید و نظرات خوبتون رو هم بدین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%DA%AF%D9%84%DA%A9%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B3.html

M@hdi-B
22-06-2012, 09:32
این اتفاقی که برای اس3 افتاده ترکیدگی یا انفجار بوده که خوشبختانه برای صاحب گوشی اتفاقی نیوفتاده و یه گوشی آک بهش دادن

تو عکسها معلوم بود که یه چیزی ترکیده حالا چی بوده معلوم نیست

A.IvI.I.N
22-06-2012, 11:44
اون سوختگی همون 1 مورد بوده وهیچ ربطی به گوشی نداشته.
همونطور که دوستمون زحمت کشیدن عکس های کالبد شکافی رو گذاشتن نشون میده که اونجا هیچی وجود نداره که بخاد داغ بشه چه رسد که بسوزه.
وان x که اون همه داغ میکنه تا حالا نسوخته GS3 که جای خود دارد.
شما هم بیش از این به این شایعات دامن نزنید و از امکانات GS3 لذت ببرید.
منم اگه خدا بخواد تا 1 ماه دیگه سفیدش رو میخرم

shahabprince
22-06-2012, 22:41
بر و بچ بالاخره این ریویو گلکسی اس ۳ تمومید! خیلی زیاده و نمیشه اینجا گذاشت (حسش نیست lol)
این لینک مقاله هست، لطفا بخونید و نظرات خوبتون رو هم بدین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%DA%AF%D9%84%DA%A9%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B3.html

واقعا با جوحه اردک زشت خیلی حال کردم
گوشی اول از نظر قیافه به دل نمیشینه ولی وقتی باهاش کار میکنی عاشقش میشی

Pedram_mrn
22-06-2012, 23:34
دیجی کالا آتیش زده به مالش

میارزه به این قیمت یا نه؟ به نظرتون پایین ترم میاد؟

yahyaqazmis3
22-06-2012, 23:48
دیجی کالا آتیش زده به مالش

میارزه به این قیمت یا نه؟ به نظرتون پایین ترم میاد؟

دوست من من احساس میکنم خیلی قیمتش بیشتر از این نمیشکنه.حداقل تا دو سه ماه اینده.توی دنیا هم اقتصاد ما خیلی خوب نیست و دچار افت میشیم مطمئن باشید که بالا نره پایین هم نمیاد.

فقط یه حس بدی دارم و اونم اینه که احساس میکنم چون گارانتی نداره به درد من نمیخوره.(از نظر ذهنی خیالم راحت تره)
یه سوال دارم از اونایی که از دیجیکالا خرید کردن:
ممکنه مثلا باطری رو تعویض کنند؟(متاسفانه اعتماد به کسی ندارم)

Pedram_mrn
22-06-2012, 23:52
نه مطمئنه خیالت راحت...

yahyaqazmis3
23-06-2012, 00:05
نه مطمئنه خیالت راحت...

ممنون دوست من.
میخواستم پیغام خصوصی بزنم ولی باید 20 تا پست داشته باشم.این سومین ای دی منه.(شیطونی کردیم بن شدیم)
حالا شمایی که خرید میکنی میتونی موقع دریافت کالا همون موقع که جنس میاد درب منزل تستش کنید؟و بعد پول رو بدی؟
برای تست باید حتما سیم کارت میکرو داشت؟یا با همین سیم کارتهای معمولی هم جواب میده؟

به نظر شما اگه با گارانتی همراه بود بهتر نبود؟

Pedram_mrn
23-06-2012, 01:01
ممنون دوست من.
میخواستم پیغام خصوصی بزنم ولی باید 20 تا پست داشته باشم.این سومین ای دی منه.(شیطونی کردیم بن شدیم)
حالا شمایی که خرید میکنی میتونی موقع دریافت کالا همون موقع که جنس میاد درب منزل تستش کنید؟و بعد پول رو بدی؟
برای تست باید حتما سیم کارت میکرو داشت؟یا با همین سیم کارتهای معمولی هم جواب میده؟

تو تهران انگار بعد تحویل پول میگیرن.
نه باید میکرو باشه
من شخصا به گارانتی اعتقادی ندارم

Sent from my MT15i using Tapatalk 2

mska
23-06-2012, 07:56
ممنون دوست من.

تو تهران انگار بعد تحویل پول میگیرن.
نه باید میکرو باشه
من شخصا به گارانتی اعتقادی ندارم

Sent from my MT15i using Tapatalk 2
تو شهر های که نمایندگی داره می تونید حضوری تحویل گرفته و تست کنید و پول را همان جا بدید من خودم این کار را کردم

mehdi30nema
23-06-2012, 09:26
دی جی کالا کارش مطمئنه ، من خرید زیاد داشتم ازش . پول رو هم بعد از تحویل میگیرن و خوبیش اینه که حداقل وسایل داخل جعبه رو عوض نمیکنن . این سیستم پیشنهاد شگفت انگیزشم خیلی جالبه . الان که اس 3 رو از همه جا ارزون تر میده . چند روزه پیش هم اکسپریا اس رو 770 برای 24 ساعت برای فروش گذاشته بود .

A.IvI.I.N
23-06-2012, 09:57
قیمت پایین میاد شک نکنین :46:

VAHID
23-06-2012, 12:13
فارنت: عرضه تلفن همراه «گلکسی‌اس ۳» شرکت سامسونگ از امروز در ایالات متحده آغاز شد اما در این میان برخی گزارش‌ها نیز در اینترنت مبنی بر آتش گرفتن قسمت پائینی دستگاه که ظاهرا بر اثر حرارت زیاد به وجود آمده است به طور همزمان منتشر شده است که نمونه آن را می‌توانید در تصویر پائین مشاهده کنید.

هنوز توضیحات بیشتری در خصوص چگونگی رخ دادن این موضوع در یکی دو دستگاه مورد بحث و یا گستردگی این مشکل در دیگر دستگاه‌ها منتشر نشده است اما مطمئنا این مشکل برای سامسونگ که تازه فروش خود را در سرزمین رقیب خود یعنی اپل آغاز کرده, جدی بوده که بلافاصله بیانیه‌ای را در این خصوص منتشر کرده و اعلام کرده که به‌زودی تحقیق در این خصوص را آغاز خواهد کرد.شرکت سامسونگ در بیانیه خود آورده است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که:اخیرا مطالبی به صورت آنلاین منتشر شده است که حاوی تصاویری از یک گوشی سامسونگ «گلکسی‌اس ۳» است که ظاهرا در انتهای گوشی آثاری از تخریب ناشی از گرمای زیاد دیده می‌شود. سامسونگ از این موضوع آگاه شده و به زودی تحقیقات خود را به محض دریافت مشخصات و اطلاعات بیشتر از محصول مورد نظر آغاز خواهد کرد.همزمان با اتمام تحقیقات ما خواهیم توانست اطلاعات و جزئیات بیشتری در این خصوص منتشر کنیم. ما به ارائه ایمن‌ترین محصولات ممکن به مشتریان خود متعهد هستیم و در این خصوص خود را بسیار جدی می‌دانیم.گفتنی است این عکس و گوشی ممکن است تنها برای یک گوشی رخ داده باشد و به معنای بروز این مشکل برای تمام گوشی‌های «گلکسی‌اس ۳» شرکت سامسونگ نیست. به محض دریافت اخبار بیشتر در این خصوص شما را در جریان خواهیم گذاشت.

farnet.ir

Pedram_mrn
25-06-2012, 17:51
چه سوت و کور شده کلوپ گوشیا...

اینم عکس از بسته بسته بندی گوشی.. یه کاتولوگ ام از محصولات خود دیجی کالا همراه گوشی بود که فک کنم پولشو ازم گرفتن:31: نامردا... چون رو بسته هزینه ی پستو زده بود 3300 ولی از من 6 تومن گرفتن واسه پست...

هنوز نمیدونم گوشی رو میخوام یا نه واسه همین پلمشو باز نکردم که بتونم بفروشمش...
درگیر کنکورم هستم ببینیم چی میشه حالا...

A.IvI.I.N
25-06-2012, 18:40
دوستان قیمت دلار داره بالا میره فک کنم باید منتظر افزایش قیمت GS3 باشیم :41:

البته از قدیم گفتن آب که از سر گذشت چه یه وجب چه صد وجب...!!!
امثال منکه عاشق این گوشی هستیم اگر شده از نون شب میزنیم ولی میخریمش :27:

dash_mehdi
25-06-2012, 20:28
مبارک ... یه جوری میگی پلاستیک انگار پلاستیک آشغالیه ... عزیزم من سامسونگ یه تست هایی روی گوشی انجام میده که عمرا شرکتهای دیگه انجام بدن ... گلکسی نوت هم پلاستیکیه .... یعنی اگه پلاستیک نباشه بی افته زمین هیچیش نمیشه ؟ این حرفا نیست . شما با خیال راحت این گوشی استفاده کن چون بهترین گوشی دنیا رو داری .... مخصوصا فیلم برداری و عکس دیگه قابل رقابت با دوربین های کامپک 500 تومنیه

دقيقا !
من نميدونم اين پلاستيك چيه كه انقدر ميگن بده
متاسفانه به دليل تعويض ويندوز يك ويدئو كه تست قدرت اس2 در مقابل ايفون فور اس بود پاك شد.
در اون ويدئو گوشي به قول دوستان باكلاس و گرون و شيشه اي و فلزي و ... در تست به طرز عجيبي له شد
وقتي از شيشه به زمين انداختند شيشه مثل شيشه ي ماشيني بود كه چپ كرده و ريز ريز شده البته هنوز به گوشي چسبيده بود ولي ريز ريز شده بود.
ولي اس 2 رو از هر طرف انداخت هيچيش نشد.
اصلا من برا همين پلاستيكه كه سامي رو دوست دارم :31:

Pedram_mrn
25-06-2012, 23:22
ممنون عزیز سلامت باشی.... درسته ولی پلاستیکش حس چیپ بودن داره خدایی...

تصمیم گرفتم دیگه گوشیو نگه دارم... وقتی جعبه رو باز کردم و گوشی رو روشن کردم خیلی هیجان زده نشدم... ولی وقتی وان ایکس رسید دستم وقتی با گوشی کار کردم خیلی هیجان زده شدم:31:.... جدی میگم...... انگار بهترین گوشیه دنیا بود(ولی خب نبود)

وقتی گوشی رو روشن کردم تو نگاه اول پنتایل بودنشو فهمیدم ولی اصلا اذیت نمیکنه فقط متوجه شدم...

اینم بگم که CPU گوشی به احتمال زیاد پایین گوشیه چون پایینش داغ میکنه نه بالاش(اون مورد CPUـــوش ترکیه یعنی:31:) مال من که نمیترکه میدونم:46:

اینم یه عکس از بندوبساط گوشی تا بعد...

shahabprince
28-06-2012, 12:40
بچه ها من امروز فرداست که یه GS 3 بخرم
کنکور هم که دادیم رفت پی کارش
عجب کنکور راحتی بود خدایی

poonel
28-06-2012, 20:19
S III رنگ مشکی نداره؟
تو این عکسه رنگ سمت چپی مشکی نیست؟

M@hdi-B
28-06-2012, 20:55
یه رنگ دودی جدیدا تو نت دیدم .. تو علاالدین هم یکی از مغازه های همکف آورده بود

PersiAndroid
29-06-2012, 15:35
این رنگ بهتره نه؟

29-06-2012, 16:53
من از دودی بدم میاد کلا ، آبیش بهتره به نظرم.

h!tman
29-06-2012, 17:31
نه این خوشگل تره :دی

Eblis 2011
29-06-2012, 17:40
دودیش بهتره

shahabprince
30-06-2012, 16:19
چرا قیمتا اینجوری شد؟
چقدر منه بدبخت بدشانسم
همه ی گوشی ها گرون شدن
پشیمون شدم از گرفتن این گوشی
تو این مملکت هیچ کار نمیشه کرد اه اه اه......

shahabprince
30-06-2012, 22:03
بچه ها حرفم رو پس میگیرم رفتم جلوی مغازه تا چشم به گوشی افتاد نتونستم طاقت بیارم و گوشی رو خریدم
یه 1 ساعت با گوشی ور رفتم خداییش پایین گوشی خیلی داغ میکنه
قابلیت Smart Stay به خوبی کار میکنه
چندتا فیلم فول اچ دی هم ریختم روش که به راحتی هر چه تمام تر اجرا کرد
تو گوشی به هیچ وجه خبری از لگ نیست خیلی روونه
اینم عکسش:

h!tman
30-06-2012, 22:21
مبارکه
کلا عکسش یک ور
قیافه خودش یک ور دیگه
خیلی فرق داره

Eblis 2011
30-06-2012, 22:38
بچه ها حرفم رو پس میگیرم رفتم جلوی مغازه تا چشم به گوشی افتاد نتونستم طاقت بیارم و گوشی رو خریدم

انصافا ظاهرش چطوره ؟

poonel
30-06-2012, 22:57
دوستان، این چه رنگه؟
دودیه؟؟؟

poonel
30-06-2012, 22:59
اینم عکسش:

مبارکه

اندازش تو دستتون بزرگ نیست؟

کنار گوش گذاشتن و حرفیدن باهاش ضایع نیست؟

آخه من خیلی از این گوشی خوشم اومده اما مشکلم اندازشه. گوشی بزرگ هم تا حالا نداشتم.

h!tman
01-07-2012, 00:27
مبارکه

اندازش تو دستتون بزرگ نیست؟

کنار گوش گذاشتن و حرفیدن باهاش ضایع نیست؟

آخه من خیلی از این گوشی خوشم اومده اما مشکلم اندازشه. گوشی بزرگ هم تا حالا نداشتم.
چرا ضایع باشه؟
شما حتی نوت هم باهاش حرف بزنی ضایع نیست
مثلا کسی میخواد بهتون بگه بشقاب چیه؟ خوب طرف زورش اومده که این گوشی رو نداره
به نظرم مهم چیزیه که ازش خوشتون بیاد
نه چشم در اومده دیگران هنگام دیدن دیوایس شما

malkemid
01-07-2012, 00:37
اینم عکسش:

آقا مبارک باشه...مطمئن هستم که ظاهر گوشی از اونی که تو عکس می بینی خیلی بهتره...همین حس رو در مورد گلکسی اس خودم هم داشتم...در مورد اس 2 هم داشتم...اس 3 رو هم ندیدم ولی مطمئنم خواهم داشت :دی

فقط یه رام کاستومی چیزی بزن روش که این آیکونهاش واقعا زشته ! نمی دونم طراحی آیکون سامسونگ چرا انقدر زاغارته

shahabprince
01-07-2012, 08:01
خیلی ممنون از همه ی دوستان
برای دست من اصلا کوچیک نیست خیلی هم برا دستم مناسبه
ظاهرش هم آره از اونی که توی عکسها دیدم خیلی زیبا تره
کنار گوش گذاشتن هم اصلا ضایع نیست گوشی خیلی با کلاسه
از مغازه که رفتم بیرون داشتم با گوشی کار میکردم ملت همه چشمشون به دستای من بود
قابلیت S-Voice به نظر من خیلی باحاله
ازش پرسیدم:
What is the best phone
جواب داد:
opinion vary but i think samsung galaxy is the best of them all
بهش گفتم:
iPhone is the best
بد جوری بهش برخورد و گفت:
I cant say
خلاصه بگم که گوشی محشره
باطریشم خیلی خوبه

amir200812
01-07-2012, 08:29
خیلی ممنون از همه ی دوستان
برای دست من اصلا کوچیک نیست خیلی هم برا دستم مناسبه
ظاهرش هم آره از اونی که توی عکسها دیدم خیلی زیبا تره
کنار گوش گذاشتن هم اصلا ضایع نیست گوشی خیلی با کلاسه
از مغازه که رفتم بیرون داشتم با گوشی کار میکردم ملت همه چشمشون به دستای من بود
قابلیت S-Voice به نظر من خیلی باحاله
ازش پرسیدم:
What is the best phone
جواب داد:
opinion vary but i think samsung galaxy is the best of them all
بهش گفتم:
iPhone is the best
بد جوری بهش برخورد و گفت:
I cant say
خلاصه بگم که گوشی محشره
باطریشم خیلی خوبه

S-Voice با اینترنت کار میکنه؟ یعنی باید به اینترنت وصل باشه؟

apoosh
01-07-2012, 08:37
باید به اینترنت وصل باشین و این یعنی برای اکثریت غیر قابل استفاده!
تو این دو هفته‌ای هم که من گوشی رو داشتم در اکثر موارد کاکرد خوب و روانی داره، باتریش هم خیلی خوبه
اما این قیافه‌ای که دوستان می‌گن رو قبول ندارم، اگر نگم خیلی زشت، اما خوشکل و با کلاس هم نیست! یادم هست وقتی اکسپریا اس رو دستم می‌گرفتم همه می‌گفتن این چیه! چه شیکه! ولی به این اس ۳ چندان کنجکاوی نمی‌کنند، از بس بد قیافه و دهاتیه!! (آخیش، دلم خنک شد lol)

h!tman
01-07-2012, 10:15
ولی اتفاقا (پیمان بودی دیگه نه ؟:دی) من اصلا با اکسپریا اس و همینطور طراحیش حال نکردم
بیش از حد دراز و جای گیری دکمه ها بد!
با این که دست بلندی دارم ولی بازم آف و آن کردن اسکرین برام سخت بود!!
تیم طراحی سونی شاید بد عمل نکرده باشن ولی خوب هم عمل نکردن!

shahabprince
01-07-2012, 11:45
از امروز ساعت 7 صبح شارژش 100% بود تا ساعت 11 داشتم باهاش ور میرفتم همه کار کردم
البته بیشتر وبگردی کردم
بعد از این همه مدت باطریش اومد روی 50 % واقعا باطریش عالیه

h!tman
01-07-2012, 11:50
شهاب جان رام رسمی هستی؟
اگر آره شک نکن این بدترین مصرف این باطریه
این بروبکس اس2 بیان سراغ اس3 منفجر میکنه

Pedram_mrn
01-07-2012, 13:53
متاسفانه مصرف باتری واسه آنتن(cell standby) خیلی زیاده تقریبا نصف باتری رو میخوره با استفاده ی معمولی...
طوری که من اولین روز که گوشیو گرفته بودم چون سیممو پانچ نکرده بودم گوشی رو ایرپلن مد بود و دیسپلی آن تایم از فول شارژ تا ۵ درصد ۶ ساعت بود ولی الان که سیمو انداختم روش دیسپلی آنتایم ۳.۵ تا ۴ ساعته... اما صفحه نمایش به شدت کم مصرفه...
درکل باتری خیلی خوبه وقتی با گوشی کار میکنی هی درصد باتری کم نمیشه(وان ایکس اینطوری بود)
----------------------------------------------
دوربین واقعا عالیه من که خیلی باهاش حال کردم اصلا قابل مقایسه با وان ایکس نیست حالا یه چندتا عکس گرفتم براتون میذارم خودتون میبینید

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

shahabprince
01-07-2012, 16:02
شهاب جان رام رسمی هستی؟
اگر آره شک نکن این بدترین مصرف این باطریه
این بروبکس اس2 بیان سراغ اس3 منفجر میکنه

آره رام رسمی استفاده میکنم
کلا اهل رام عوض کردن نیستم
اگه شد یه رام کم مصرف نصب میکنم

adrenalin
01-07-2012, 16:44
apoosh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حالا بد قیافگیش به کنار :دی داستان طراحیش که خودتون بهتر میدونید به خاطر ایفون
کیفیت ساختش چرا اینقد وحشتناکه :41:

یه چیزیم اضافه کنم 99% نسخه US اس 3 باید کم مصرف تر از نسخه جهانیش باشه چون هرچی باشه پردازنده اس 3 32 نانومتری و پردازنده استفاده شده نسخه US از نوع S4 که 28 نانومتری

Pedram_mrn
01-07-2012, 18:26
امروز یه چیزی رو در مورد صفحه نمایش این گوشی متوجه شدم:

تو تاریکی وقتی صفحه نمایش سیاه میشه سه تا نقطه سیاه تر تو صفحه نمایش دیده میشه انگار که با ماژیک نقطه گذاشته باشی روش چی ان اینا؟:31:

متاسفانه دوربین دیجیتال ندارم که عکس بگیرم براتون با دوربین های دیگه ام دیده نمیشه البته باچشمم سخت دیده میشه باید دقت کرد یه عکس میزارم براتون فقط جای اون نقطه هارو مشخص میکنم براتون... چیزه مهمی نیس فقط کنجکاو شدم....

h!tman
01-07-2012, 18:29
آره رام رسمی استفاده میکنم
کلا اهل رام عوض کردن نیستم
اگه شد یه رام کم مصرف نصب میکنم
خوب رام های رسمی واقعا پر مصرفن
من روی s2
رام رسمی 1روزه باطری تموم میشد
Turkbey
تا 3روز هم دووم میاورد
این که معمولی دو روزه
با یک رام و کرنل خوب میتونی ازش ریزر مکس بسازی:دی

01-07-2012, 19:44
امروز یه چیزی رو در مورد صفحه نمایش این گوشی متوجه شدم:

تو تاریکی وقتی صفحه نمایش سیاه میشه سه تا نقطه سیاه تر تو صفحه نمایش دیده میشه انگار که با ماژیک نقطه گذاشته باشی روش چی ان اینا؟:31:

متاسفانه دوربین دیجیتال ندارم که عکس بگیرم براتون با دوربین های دیگه ام دیده نمیشه البته باچشمم سخت دیده میشه باید دقت کرد یه عکس میزارم براتون فقط جای اون نقطه هارو مشخص میکنم براتون... چیزه مهمی نیس فقط کنجکاو شدم....

منم با گوشیم همین مشکل و دارم و دنبالش که گشتم توی XDA اینو پیدا کردم :

Courtesy of staticx57 - Black spots on a dark screen. Very common issue, odds are your replacement screen will have these, too.

اینطور که این میگه توی GNex مشکل شایعی بوده ، دیسپلی S III و GNex هم خیلی مشابه ــه و احتمالا مشکل همون مشکله.
همونطور هم که گفتی با چشم به سختی دیده میشه ، مهم نیست زیاد.

shahabprince
01-07-2012, 20:04
خوب رام های رسمی واقعا پر مصرفن
من روی s2
رام رسمی 1روزه باطری تموم میشد
Turkbey
تا 3روز هم دووم میاورد
این که معمولی دو روزه
با یک رام و کرنل خوب میتونی ازش ریزر مکس بسازی:دی

این رام Turkbey رو واسه S3 هم پیدا کردم
مشکل من اینه که من تا حالا روت نکردم و بلد نیستم:31:
اگه میشه یه آموزش درست و حسابی واسه روت کردن بذار
فدات شم:31:

h!tman
01-07-2012, 22:16
از این ماه تر نمیشه توضیح داد

poonel
01-07-2012, 23:05
چرا ضایع باشه؟
شما حتی نوت هم باهاش حرف بزنی ضایع نیست
مثلا کسی میخواد بهتون بگه بشقاب چیه؟ خوب طرف زورش اومده که این گوشی رو نداره
به نظرم مهم چیزیه که ازش خوشتون بیاد
نه چشم در اومده دیگران هنگام دیدن دیوایس شما

اتفاقاً ضایعترین موبایلی که به عمرم دیدم Note هست.
واقعاً کنار گوش خیلی خیلی ضایع و آبروریزیه حالا هر چقدر هم امکانات میخواد داشته باشه.

من مشکل اصلیم اینه که دستام خیلی کوچیکه و فکر نمی کنم بتونم راحت S III رو بگیرم. می ترسم بخرمش، از دستم سر بخوره و به فنا بره!
ای کاش موبایل های خوب رو یه خورده کوچیک تر میساختن.

Pedram_mrn
01-07-2012, 23:07
منم با گوشیم همین مشکل و دارم و دنبالش که گشتم توی XDA اینو پیدا کردم :

اینطور که این میگه توی GNex مشکل شایعی بوده ، دیسپلی S III و GNex هم خیلی مشابه ــه و احتمالا مشکل همون مشکله.
همونطور هم که گفتی با چشم به سختی دیده میشه ، مهم نیست زیاد.

دیدم جالب بود مرسی... یعنی میشه صفحه نمایش اون گوشی ها انقد داغون باشه...؟ چجور آخه؟
نکسوسه که الان دستمه صفحه نمایشش خیلی عالیه روشناییش از SIII هم بیشتره... اون مشکلارو نداشت ولی مشکل نقطه های مشکی تر رو داره خوشبختانه بالا سمت چپ گوشیه و به صورت خطیه (چندتا نقطه بغل هم) که خیلی تلاش کردم تا پیداشون کنم....
----------------------------------------------------------------------

خیلی برام جالبه وقتی گوشی رو میزنم شارژ اصلا داغ نمیکنه حتی گرمم نمیشه(ولرم میشه:31:)
دارم کم کم عاشقش میشم اولش خیلی برام نچسب بود...

این ویژگی دایرک کال هم خیلی به درد به خوره انقدی که منی که عاشق گو اس ام اسو گو چتو امکاناتشم دلم نمیاد بیخیالش شم و برم گو اس ام اسو نصب کنم..

ولی هر دفه که به پشت گوشی نگاه میکنم تن خوارمادر صاب کمپانی تو گور میلرزه:31: باید یه گارد بگیرم براش گناه دارن بدبختا:31:

shahabprince
02-07-2012, 10:14
گیرنده ی gps گوشی خیلی قویه
در عرض 10 ثانیه قفل میکنه رو ماهواره ها

mska
02-07-2012, 11:50
این گوشی شارژر بیسیم داره؟

shahabprince
02-07-2012, 13:27
یه کیت مخصوص واسه شارژ بیسیم هست که هنوز از طرف سامسونگ به بازار عرضه نشده

apoosh
02-07-2012, 14:27
این هم مقایسه گلکسی اس ۳ با اپتیموس 4X HD
لطفا دوستان عزیز نظر یادشون

لینک مقاله: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

poonel
02-07-2012, 16:29
جناب apoosh عزیز شما که با هر دو گوشی S III و Xperia S کار کرده اید، بنظرتون کدوم بهتره؟
یعنی از نظر کیفیت ساخت ، خوش دست بودن ، دوربین ، صفحه نمایش و قدرت GPS ، بطور کلی کدوم واسه خرید بهتره؟

apoosh
02-07-2012, 17:06
جناب apoosh عزیز شما که با هر دو گوشی S III و Xperia S کار کرده اید، بنظرتون کدوم بهتره؟
یعنی از نظر کیفیت ساخت ، خوش دست بودن ، دوربین ، صفحه نمایش و قدرت GPS ، بطور کلی کدوم واسه خرید بهتره؟

ببین عزیز، شاید مقایسه این دو مدل خیلی با همدیگه منطقی نباشه چون اختلاف قیمت و قدرت نسبتا زیادی دارند
در بخش سخت‌افزار و قدرت و این چیزها، شک نکن گلکسی اس ۳ یه سر و گردن بالاتره، اما آیا این بالا بودن به بهای قیمت اضافه اون میرزه و اصلا کاربرد مهمی برای یک یوزر داره؟
جواب من به این سوال در حال حاضر خیر هست و به همین خاطر اکسپریا اس رو انتخاب می‌کنم. در طراحی و شکیل بودن هم انتخاب اولم اکسپریا هست چون بعد از دو هفته که اکسپریام رو دستم گرفتم احساس خوبی داشتم و اصلا دلتنگ گلکسی نشدم. به احتمال فراوان گلکسی رو هم که بگیرم رد می‌کنم که بره چون علیرغم امکانات فوق‌العادش، نتونست من رو چندان جذب کنه
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مقاله مقایسه گلکسی اس ۳ با اپتیموس ۴ ایکس: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Pedram_mrn
02-07-2012, 17:41
گیرنده ی gps گوشی خیلی قویه
در عرض 10 ثانیه قفل میکنه رو ماهواره ها

شما یه بار که تو خیابونی و از جایی که آخرین بار پیدات کرده دور باشی 1 دقیقه طول میکشه... امتحان کنید.

دیشب واسه من بیشتر از یه دقیقه طول کشید...

کل لذت گوگل مپ به آنلاین کار کردن باهاشه وگرنه اصلا کارایی نداره. آنلاین هم که باشی دو ثانیه ای پیدات میکنه..

sadeghbb
02-07-2012, 22:45
دوستان شما کدومو پیشنهاد میدین !!!

اس3 یا اچ تی سی وان ایکس!!!

واسه مالتی مدیا دوربین و...!!! ظاهر هم مهم هست وقتی میخوای 1تومن بدی جای گوشی !

shahabprince
03-07-2012, 07:53
دوستان شما کدومو پیشنهاد میدین !!!

اس3 یا اچ تی سی وان ایکس!!!

واسه مالتی مدیا دوربین و...!!! ظاهر هم مهم هست وقتی میخوای 1تومن بدی جای گوشی !

اگه واقعا ظاهر برات مهمه که وان ایکس واقعا قشنگتره
به نظر من هر دو گوشی از هر لحاظ فرق زیادی با هم ندارن فقط پردازنده ی اس3 قوی تره و اس3 یک سری نرمافزارهای کاربردی هم داره که حتما میدونی که چی هستن

sadeghbb
03-07-2012, 09:41
چقد قوی تره پردازندش؟! چشمگیره یا نه ؟!

1.4 به 1.5 هست فک کنم؟!

دوربین...صدا...کیفیت ال سی دی اینا چطوره؟!

h!tman
03-07-2012, 11:35
کلا از نظر فنی Gs3 قوی تره.

shahabprince
03-07-2012, 12:49
چقد قوی تره پردازندش؟! چشمگیره یا نه ؟!

1.4 به 1.5 هست فک کنم؟!

دوربین...صدا...کیفیت ال سی دی اینا چطوره؟!

پردازنده ی GS3 چون از تکنولوژی 32 نانومتری ساخته شده قوی تره و کمتر گرم میشه و مصرف کمتری هم داره
ولی پردازنده ی وان ایکس از تکنولوژی 40 نانومتری ساخته شده بنابراین ضعیفتره بیشتر گرم میشه و درنتیجه مصرف بیشتری هم داره
دوربین GS3 که واقعا محشره هم عکاسی هم فیلم برداری
صفحه نمایش هم که دیگه تعریف نمیخواد خداست
صدای گوشی هم در حد قابل قبول هست
اینم عکسی که با گوشی گرفتم:

h!tman
03-07-2012, 13:28
چه فوکوس نازی کرده.

Pedram_mrn
03-07-2012, 14:53
برادر اگه دوربین برات مهمه دور وان ایکسو خط بکش... برتری های وان ایکس ایناست : زیبایی. سنس. و بازی های اپتیمایز شده ی تگرا
بقیه موارد اس ۳

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

M@hdi-B
03-07-2012, 21:18
آل دیجیتال 32 گیگ سفید آورده 1350

apoosh
05-07-2012, 19:31
دوستان عزیز یک مقاله در سایت آی تی رسان دات کام (it resan) در ارتباط با مقایسه نمایشگرهای اچ دی گلکسی اس ۳، اپتیموس ۴ ایکس اچ دی و اکسپریا اس درج شده که می‌تونید برید ببینید
متاسفانه نمی‌دونم چرا لینک رو که می گذارم اسم سایت رو برمی‌داره و تنها راه چاره ورود مستقیم هست!
لطفا نظرات خوبتان را هم بدین

poonel
05-07-2012, 23:44
کدوم رنگ S III برای یه مرد جوون و جنتلمن قشنگ تره؟
سفید مرمری یا آبی ریگی؟

فکر کنم سفیدش بیشتر طرفدار داره. اما بنظرم رنگ سفید بدنه مانع تمرکز بیشتر به صفحه نمایش میشه.
هر چی رنگ بدنه تیره تر باشه تمرکز روی صفحه بیشتره. پس بهترین رنگ بدنه مشکیه که متاسفانه S III مشکی نداره.

با رنگ آبیش هم با اینکه تیره هست، زیاد حال نمی کنم. البته رنگ آبی رو تو عکسا دیدم شاید از نزدیک قشنگ تر باشه.

به نظرتون کدوم رو واسه خرید انتخاب کنم؟

h!tman
06-07-2012, 00:31
به نظرم سفیدش خیلی شیک تره .
اون یک تیکه دورش میخواد حواس رو به 4.8اینچ پرت کنه ؟:دی

poonel
06-07-2012, 16:23
1- قاب نقره ای دور گوشی فلزه یا پلاستیکه (یا به قولی همون پلی کربنات)؟

2- خرید با گارانتی توصیه میشه یا بی گارانتی؟ چرا؟

M@hdi-B
06-07-2012, 17:45
1- قاب نقره ای دور گوشی فلزه یا پلاستیکه (یا به قولی همون پلی کربنات)؟

2- خرید با گارانتی توصیه میشه یا بی گارانتی؟ چرا؟

کلا پلاستیکه

گارانتی پول دور ریختنه همون بدون گارانتی بخر

Ali_Best
06-07-2012, 19:14
کلا پلاستیکه

گارانتی پول دور ریختنه همون بدون گارانتی بخر
آقا مهدی الآن میشه چنین گوشی رو با مواردی مثل اون سوختگی که ازش گفته شده بدون گارانتی خرید؟!

دوست من، من تا حالا یدونه از گوشی هایی که داشتم گارانتی نداشته! (البته به خاطر اعتمادی که به برندش داشتم)
من بخوام این گوشی رو بگیرم با گارانتی میگیرم! مخصوصا که سامسونگ نسبت به برندهای دیگه گارانتیش این قدر بی در و پیکر نیست!

M@hdi-B
06-07-2012, 20:17
آقا مهدی الآن میشه چنین گوشی رو با مواردی مثل اون سوختگی که ازش گفته شده بدون گارانتی خرید؟!

دوست من، من تا حالا یدونه از گوشی هایی که داشتم گارانتی نداشته! (البته به خاطر اعتمادی که به برندش داشتم)
من بخوام این گوشی رو بگیرم با گارانتی میگیرم! مخصوصا که سامسونگ نسبت به برندهای دیگه گارانتیش این قدر بی در و پیکر نیست!

والا اون سوختگی همون یه مورد بود دیگه هم موردی پیش نیومده

من که کلا پول بالا گارانتی نمی دم دیگه تصمیم با خودتونه

h!tman
06-07-2012, 20:18
اگر اینطور باشه تا الان 4تا آیفون آتیش گرفته .
سامسونگ گارانتیش هنوزم که هنوزه بی پدر مادره
قیمتش هم بسیار بالاتره
اگر اختلاف 30-40تومنی داشت بله! اما نه 100تومنی

sadeghbb
06-07-2012, 21:57
دوستان الان قیمت اس3 سفید و مشکی 16گیگ بدون گارانتی چنده کف قیمت؟!

sabzefosfori
07-07-2012, 00:36
در مورد رنگ به نظر من آبی زيباتر هستش چون صفحه نمايش های galaxy مشکی هستش و اگه مثلاً s2 سفيد با مشکی رو نگاه کنيد مشکی بخاطر اينکه با صفحه يک دست شده خيلی شيکتر و زيباتر از رنگ سفيد هست که دقيقاً آبعاد صفحه نمايش معلوم هستش

h!tman
07-07-2012, 02:18
اینجاست که جای خالی نسخه مشکی مات حس میشه

poonel
07-07-2012, 05:42
انتخاب رنگ بین سفید و آبی چه سختــــــــه.

ممکنه بعداً رنگ مشکیش هم بیاد؟

shahabprince
07-07-2012, 09:30

اون سوختگی رو سامسونگ بررسی کرده به خاطر گوشی نبوده
گوشی قبل از اینک تو شارژ زده بشه کمی خیس شده بود و از شارژر غیر استاندارد ماشین استفاده کرده بود که آتیش گرفت
لینکشم داشتم پیداش نکردم

Ali_Best
07-07-2012, 18:10
من یه موردی رو که کاملا نظر شخصی هست بگم به دور از کل کل، هرچند میدونم خود سامسونگی ها هم قبول دارند
کیفیت ساخت این گوشی با این قیمت میشه گفت خیلی پایینه

اتفاقا من یه سری خبر شنیده بودم در مورد رنگ آبی این گوشی که تو بدنه و تو ساخت دچار یه سری اشکالات فنی بوده به خاطر همین تولیدش متوقف و یا کم بوده (خبر دقیقش خاطرم نیست). علت نایاب تر بودن آبیش هم همین بوده
و اتفاقا یه عکس هم من از رنگ آبیش دیده بودم یه زمانی که اصلا آبیش تو ایران گیر نمیومد (یکی از اون ور آب سفارشی براش آورده بودن) حدود یه ماه پیش بیشتر بود. که قسمتی از بدنه ترک خورده بود. و طرف میخواست گوشیش رو بفروشه

من فقط به اون دوستمون میگم اگر اس3 رو بهترین گزینه دیده بیشتر روی رنگ سفیدش فکر کنه که خدای نکرده مشکلی واسش پیش نیاد و به خوبی هم مواظبش باشه
و شرایط گارانتی شرکتی رو هم کاملا ببینه چیه اگه گارانتی بدنه داره که خیلی میارزه با گارانتی خریدش..........
پیشاپیش هم مبارکش

johnypersian1656
07-07-2012, 19:56
اون سوختگی رو سامسونگ بررسی کرده به خاطر گوشی نبوده
گوشی قبل از اینک تو شارژ زده بشه کمی خیس شده بود و از شارژر غیر استاندارد ماشین استفاده کرده بود که آتیش گرفت
لینکشم داشتم پیداش نکردم

نه سامی گفته گوشی توی مایکروویو بوده :دی ماهم باید باور کنیم دیگه . مطمئنا سامی چیزی به اون شخصی که گوشیش سوخته نداده که اینو بگه :دی

M@hdi-B
07-07-2012, 20:40
نه سامی گفته گوشی توی مایکروویو بوده :دی ماهم باید باور کنیم دیگه . مطمئنا سامی چیزی به اون شخصی که گوشیش سوخته نداده که اینو بگه :دی

آره منم الان دیدم :دی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] y_s_iii-news-4489.php

h!tman
07-07-2012, 23:21
من کامنتتون رو خوندم از تعجب شاخ در اوردم
باو نوشته در معرض امواج ماکرویو یک مایکرویو بوده:دی

johnypersian1656
08-07-2012, 08:40
من کامنتتون رو خوندم از تعجب شاخ در اوردم
باو نوشته در معرض امواج ماکرویو یک مایکرویو بوده:دی

The only way it was possible to produce damage similar to the damage recorded within the owner's damaged device was to place the devices or component parts within a domestic microwave

دقیقا معنی کلمه ی whithin میشه در داخل! اگه اشتباه ترجمه میکنم بگین ولی گفته تنها راه ممکن برای بوجود اومدن آسیبی مشابه آسیبی که به دستگاه مالک این گوشی رسیده اینه که دستگاه یا قسمتها(اجزا ) در داخل یک مایکروویو داخلی(خانگی) قرار داده بشه.

h!tman
08-07-2012, 10:13
منم کلمه داخل رو فهمیدم. ولی توی GSmarena کلمه Oven آورده شده. تو کامنت سامسونگ نه!
اگر واقعا منظورش داخل باشه. این دلیل از آپدیت نشدن گلکسی اس هم دلیل بدتری بود!

poonel
08-07-2012, 23:10

mska
09-07-2012, 08:04
دوستانی که گوشی را خریدن از تجربیات خودشون بیشتر بنویسن

ممنون

poonel
09-07-2012, 23:12
کسی شرایط گارانتی پارس مایکروتل را برای این گوشی می دونه؟

مثلاً چه مواردی شامل گارانتی میشه و چه چیزهایی نمیشه؟

MrDevil
10-07-2012, 01:37
کسی شرایط گارانتی پارس مایکروتل را برای این گوشی می دونه؟

مثلاً چه مواردی شامل گارانتی میشه و چه چیزهایی نمیشه؟

h!tman
10-07-2012, 01:46
کلا مایکروتل همینه
توضیح ساده درباره این گارانتی:
هیچی جزو گارانتی نیست

sadeghbb
10-07-2012, 20:38
واقعا همه جای دنیا اینه گارانتیشون!!! من نفهمیدم پس چی جز گارانتیه!!!

خجالت هم نمیکشن یه مشت مفت خور...

adrenalin
10-07-2012, 21:31
بیشتر گارانتی ها همین مدلی هستن یقرونم ارزش ندارن چون تقریبا هیچ چیز شامل گارانتی نمیشه
فقط وارانتی خوبه که اونم به درد ما ایرانیا نمیخوره

Abbas.V
11-07-2012, 16:28
سلام
میشه در مورد شارژ بی سیم یکی توضیح بده؟یا لینکی چیزی بده بخونم ببیم چه جوریه؟
ممنون .

h!tman
12-07-2012, 22:39
به این میگن رنگ!

13-07-2012, 05:04
به این میگن رنگ!

رضا واقعا تو ميخواي اينو بگيري دستت؟! ايكس_ايكس؟!
يه جي اف مايه دارم نداريم مخشو بزنيم ازينا بگيره ببينيم چيه. :پي

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

h!tman
13-07-2012, 09:28
پارسا این قرمز ماته :دی ویو از بقلش رو نگاه کن چقدر نازه :دی
این خیلی بهتر از اون رنگ آبی راه راهشه!

SHinoB
13-07-2012, 13:17
سلام دوستان. نمیدونم این عکسا رو دیدید یا نه، مقایسه صفحه نمایش بین اس 2، اس 3، نوت و وان ایکس. خودم بین وان ایکس و اس 3 موندم، نمیدونم کدومو بگیرم. مقاومت بدنه اس 3 چطوره؟ ممنون میشم اگه جواب بدین.

poonel
13-07-2012, 13:50
تابلوئه که کیفیت صفحه S III بهتره.
کنتراستش بهتره.
تفکیک جزئیات تصویر و عمق رنگ مشکیش بالاتره و اشباع رنگ بهتری هم داره.

SHinoB
13-07-2012, 14:18
اینم از 3 تا عکس دیگه. از نظر صفحه نمایش وان ایکس حرفی برای گفتن در مقابل اس3 نداره.

h!tman
13-07-2012, 14:37
یک نکته مهم دیگه Gs3 دولاپمنت فوق العادشه
نیگا:دی
مخصوصا این رام . هر کی زده میگه چقدر سبکه!
یکم باگ داره ولی خوب سرجمع یک ماه نمیشه دولاپمنت ها شروع شدن همچین رام سبکی با 1-2تا باگ درپیت اومده!

shahabprince
14-07-2012, 13:24
تا حالا با گوشیتون همچین عکسایی گرفتین؟

h!tman
14-07-2012, 13:36
مرسی شهاب.
دوربینش خداس!

shahabprince
16-07-2012, 10:17
بچه ها من یه مشکلی باگوشی پیدا کردم
تو بنچمارک Antutu اوایل تو تستهای 3D خیلی خوب فریم میداد یعنی 60 فریم
ولی الان 30 تا 40 تا فریم میده کسی میدونه مشکل از چیه؟

h!tman
16-07-2012, 11:52
Nena Mark بگیر

shahabprince
16-07-2012, 19:10
Nena Mark گرفتم 58.5 فریم داد

h!tman
16-07-2012, 20:05
پس سالمه. Antutu چت زده :دی

mehrdad_h
17-07-2012, 20:55
سلام
آیا درسته که این گوشی فقط با میکروسیمکارت کار می کنه وقیمت میکروسیمکارت چقدر هست
ممنون

h!tman
17-07-2012, 21:27
قیمتش فرقی نداره
سیم کارد فعلیتون رو بدید مغازه ها میکرو میکنن

h!tman
18-07-2012, 12:08

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ging-news-4535.php

مثل این که Expansys یکهووی Pre Order گلکسی اس3 نخسه 64گیگ رو برداشته . فکر کنم کلا این نسخه کنسل شده

M@hdi-B
18-07-2012, 19:04
کنسل نشده نیمه دوم سال جاری ریلیز میشه البته برای بعضی از مناطق

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r_some_regions-news-4537.php

h!tman
18-07-2012, 19:36
تکذیب با سرعت نور=))

Mool Tee
19-07-2012, 17:23
قیمت 32 gb این گوشی الان چنده؟؟؟؟ 16 چطور؟
راستی این گوشی مثل galaxy s2 که قضیه 19100g و 19100 نداره که؟ اگه داره به من بگین وقتی دارم می خرم اشتباه نکنم!!!

shahabprince
19-07-2012, 18:02
32 گیگ این گوشی یه خورده کمیابه و قیمتش بین 1300 تا 1350 هست
16 گیگ هم قیمتش 1220 هست
نه هیچ مشکلی مثل galaxy s2 نداره از اون بابت خیالت راحت باشه مدلی به اسم I9300g نداره

aaa1990
20-07-2012, 01:57
شنبه دارم میرم بگیرم،راهی نداره که بفهمم مدلش واسه کجاست؟ مثلا ویتنام و چین یا اروپا
در ضمن 64 گیگی مشکلی نداره؟یعنی هنگ نمیکنه؟ چون فکر کنم بی ارزه 100 تومن بیشتر بخاطر این مقدار حافظه ی داخلی

M@hdi-B
20-07-2012, 07:14
شنبه دارم میرم بگیرم،راهی نداره که بفهمم مدلش واسه کجاست؟ مثلا ویتنام و چین یا اروپا
در ضمن 64 گیگی مشکلی نداره؟یعنی هنگ نمیکنه؟ چون فکر کنم بی ارزه 100 تومن بیشتر بخاطر این مقدار حافظه ی داخلی

کیفیت ساخت همشون یکیه

64 گیگ هنوز نیومده

aaa1990
20-07-2012, 15:16
ببخشید منظورم نسخه ی 32 گیگی بود. آخه شنیدم چینی و ویتنامی کیفیتش پایین تره،شایعه بود؟

Reza_994
20-07-2012, 19:39
32 گیگ این گوشی یه خورده کمیابه و قیمتش بین 1300 تا 1350 هست
16 گیگ هم قیمتش 1220 هست
نه هیچ مشکلی مثل galaxy s2 نداره از اون بابت خیالت راحت باشه مدلی به اسم I9300g نداره

بدون گارانتی ؟ اخه بدون گارانتی قیمتش زیر 1200 هم اومد

بعد مدل 32GB هم اگه گیر بیاد ساخت کجاش گیر میاد ؟ ( با گارانتی یا بدون گارانتی ؟ )
من احتمالا 32 بگیرم چون 50t sd16 هستش

ادیت :
دوستان من فردا پس فردا میخوام بگیرم نکته دیگه هست در رابطه با خرید ؟

h!tman
20-07-2012, 19:47
امروز قیمت علائدین
16 سفید 1170
16آبی 1190
:دی

amir200812
21-07-2012, 08:27
ببخشید منظورم نسخه ی 32 گیگی بود. آخه شنیدم چینی و ویتنامی کیفیتش پایین تره،شایعه بود؟

100% تضمین میکنم که نسخه ویتنامی هیچ مشکلی نداره!
من تا حالا تمام گوشی های گلاکسی که استفاده کردم ویتنامی بودن و هیچ مشکلی هم نداشته!
حتی NOTE من ویتنامی بود و مال دوستم کره ای، از همه لحاظ بهتر از کره ای بود! مخصوصا باطری!!!

abbasnajafzade
21-07-2012, 14:21
سلام
چرا قسمت svoice در گالاکسی اس 3 فقط بصورت انلاین و وصل به اینتر نت کار میکنه؟اساتید محترم راهنمایی کنید ایا راه حلی وجود داره؟با تشکر

h!tman
21-07-2012, 14:33
S voice نرم افزار انلاین هست دیگه

abbasnajafzade
21-07-2012, 18:14
سلام
هنگام مرور صفحات اینتر نت با گوشی لمسی مثل گالاکسی اس 3 چطور باید یک عکس را ذخیره کرد؟؟!!!:41:

mahyarSAMSUNG
21-07-2012, 21:16
تا حالا با گوشیتون همچین عکسایی گرفتین؟

عمرا به پای نوت برسه :31:

Reza_994
22-07-2012, 00:30
سلام دوستان

من این گوشی رو امروز به قیمت 1175 خریدم
هدفم این بود که 32 بگیرم ولی یا گیر نمیومد یا قیمت فضایی میدادن
(made in china by samsung) راهنماهای داخلش به زبان المانی بود!

بعد وسط این باتریش یکم بنظر من باد داره شما چیزی احساس نکردین یا من اینجوری فک میکنم ؟!

M@hdi-B
22-07-2012, 06:08
سلام دوستان

من این گوشی رو امروز به قیمت 1175 خریدم
هدفم این بود که 32 بگیرم ولی یا گیر نمیومد یا قیمت فضایی میدادن
(made in china by samsung) راهنماهای داخلش به زبان المانی بود!

بعد وسط این باتریش یکم بنظر من باد داره شما چیزی احساس نکردین یا من اینجوری فک میکنم ؟!

مبارک دوست عزیز

از کجا به این قیمت خریدین؟

در مورد باطری هم دوستانی که دارن جواب می دن:دی

aaa1990
22-07-2012, 10:43
منم دیشب به قیمت 1240 گرفتم از بازار موبایل با گارانتی سام تل.فقط به نظرم پیکسل های ال سی دیش یه جوریه وقتی گوشی نور مشکی داره،نمیدونم چجوری بگم،انگار پیکسل هاش سوخته چندجا وقتی نور صفحه سیاه میشه.اس 2 من این مشکل رو بعد از چندماه پیدا کرد ولی این از اول داره !! طبیعیه؟

Reza_994
22-07-2012, 11:24
از طبقه 6 علائدین - ته سمت راست ! - سیتی تل (سفید بدون گارانتی)
البته ارزونتر هم پیدا میشه اگه بگردید

M@hdi-B
22-07-2012, 18:34
32 گیگ سفید که بود امروز 1250 طبقه پنجم موبایل احسان

16 گیگ آبی هم 1180

clau
22-07-2012, 18:59
32 گیگ سفید که بود امروز 1250 طبقه پنجم موبایل احسان

16 گیگ آبی هم 1180
galaxy s IIIنسخه 16و32 گیگیش فقط 70 هزار تومان باهام فرق دارن خوب اینجوری خرید 32گیگش به صرفه تره که:20:

Reza_994
22-07-2012, 19:58
آره !!باید بیشتر میگشتم !

1350 تا 1550 قیمت میدادن بدون گارانتی !

M@hdi-B
22-07-2012, 20:07
galaxy s IIIنسخه 16و32 گیگیش فقط 70 هزار تومان باهام فرق دارن خوب اینجوری خرید 32گیگش به صرفه تره که:20:

با 70 تومن میشه یه مموری 32 گیگ کلاس 10 پتریوت خرید

Reza_994
22-07-2012, 20:47
میگم از این محافظای صفحه لازمه بگیرم ؟ ؟
کیف خوب چه بگیرم !!؟

mehrdad_h
22-07-2012, 20:50
سلام
بین رنگ سفید وآبی کدوم رو پیشنهاد می دین
کدوم رنگ شیک وجذاب تره

M@hdi-B
22-07-2012, 21:41
میگم از این محافظای صفحه لازمه بگیرم ؟ ؟
کیف خوب چه بگیرم !!؟
بگیری بهتره من توصیه می کنم جای کیف یه کاور خوب بگیر

سلام
بین رنگ سفید وآبی کدوم رو پیشنهاد می دین
کدوم رنگ شیک وجذاب تره

به نظر من آبیش خیلی شیک تره از اونی که تو فیلم می بینید خیلی بهتره

خودمم آبیشو خریدم :دی چشات درآد حسن موتوری:دی

h!tman
22-07-2012, 22:49
یک ریویو ول بده

Reza_994
23-07-2012, 00:18
ممنون
مات بگیرم یا شفاف ؟

اینم عکسی که با گوشی گرفتم:

دوستان چرا عکس هام اینجوری افتاده ؟ چرا اینقدر نویز داره ؟ ؟؟؟ :42: آقا شهاب شما چجوری اینطوری عکس گرفتی ؟

مشکل داره دوربین گوشی ؟:wac:
بعد بنظرتون صدای گوشی یکم ضعیف نیست ؟

amir200812
23-07-2012, 11:15
ممنون
مات بگیرم یا شفاف ؟

دوستان چرا عکس هام اینجوری افتاده ؟ چرا اینقدر نویز داره ؟ ؟؟؟ :42: آقا شهاب شما چجوری اینطوری عکس گرفتی ؟

خوب تو نور کم طبیعی هست، اینطوری باشه! ولی بنظر میاد کالا فکوس نکرده!
تنظیمات رو دست کاری کردید؟ روی کلوزآپ یا ماکرو قرار بدید و عکس بگیرید ، ببینید بهتر میشه یا نه!
ولی در کل عکاسی در نور آفتاب همیشه بهتر نتیجه میده!

shahabprince
23-07-2012, 12:02
ممنون

مات بگیرم یا شفاف ؟

من این عکس رو تو حالت اتوماتیک گرفتم
خودش اینجوری فوکوس کرد
تا حالا تو گوشیا این بهترین گوشی هست که دوربینش کیفیت بالایی داره

shahabprince
23-07-2012, 12:08
عمرا به پای نوت برسه
:31:

اون عکسهای قشنگ رو با این عکسها مقایسه میکنی؟
الان یعنی این عکسا قشنگن
بیا باهم از یه گل عکس بندازیم ببینیم کدومش قشنگتر میشه

mahyarSAMSUNG
24-07-2012, 20:01
اون عکسهای قشنگ رو با این عکسها مقایسه میکنی؟
الان یعنی این عکسا قشنگن
بیا باهم از یه گل عکس بندازیم ببینیم کدومش قشنگتر میشه

قبول ... فقط باید شرایط یکسان باشه .. مثلا نور باید در بهترین حالت باشه . ( عصر یا صبح زود نباشه ) تنظیمات با خودت هر جور که فکر میکنی با کیقیت تره تنظیم کن ... من عکس میگیرم تو بگیر همینجا بزار ....

Reza_994
25-07-2012, 00:23
ممنون از همه دوستان آره تو روز عالی میگیره فقط شبا با نور چراغ برفکیه !!

امروز رفتم یه کیف و یه محافظ بگیرم دیدم ارزون شده

1145
white & blue

mahyarSAMSUNG
25-07-2012, 18:41
آقا شهاب این گل نوت من ... :27:

h!tman
25-07-2012, 20:09
هوس کردم :دی

Mool Tee
25-07-2012, 22:13
mahyar جان عجب عکسی گرفتی احتمالا آقا شهاب شهید شده این عکسو دیده

ebionline
26-07-2012, 00:20
با سلام به تمام دوستان. من اگه خدا بخاد ميخام اس3 بخرم ولي هنوز زورم مياد 1 ميليون بابت يه گوشي بدم. ميخاستم بدونم ايا پايين 1 مياد يا نه . اگه مياد كي مياد؟ با تشكر

Mool Tee
26-07-2012, 01:08
پایین 1 ملیون که فک نکنم به این زودیا بیاد چون داره خفن فروش میکنه!!!شاید 5-6 ماه دیگه !!

shahabprince
26-07-2012, 12:16
آقا مهیار عکست خیلی قشنگهمن فعلا دارم دنبال گل میگردم آخه تو استان ما گل کم پیدا میشه

mahyarSAMSUNG
26-07-2012, 19:22
آقا مهیار عکست خیلی قشنگهمن فعلا دارم دنبال گل میگردم آخه تو استان ما گل کم پیدا میشه

گل هم کمیاب شده? اون عکس رو زیاد تنظیمات انجام ندادم.داشتم میرفتم سرکاردوربین رو روشن کردم و عکس گرفتم باز قشنگتر میگیرم میزارم

Reza_994
27-07-2012, 16:34
gps و s voice رو با چه اینترنتی راه انداختین ؟
با اینترنت ایرانسل فقط میتونم صفحه باز کنم ولی gps روی navigation availability
گیر میکنه و s voice هم هیچ واکنش نشون نمیده

shahabprince
27-07-2012, 16:47
من با همراه اول جفتشون رو راه انداختم خیلی هم خوب کار میکنن

MOHAMMAD_ASEMOONI
27-07-2012, 17:28
سلام دوستان .
بنده تو کویت هر جا رفتم فقط رنگ آبی دارند و سفید .
مطمئن نیستم اما بنظرم تو چند صفحه قبل خوندم که آبیش نایابه یا تولیدش متوقف شده .
جریان چی بود؟
با تشکر

Sn@pe
27-07-2012, 17:30
من یه هفته با این گوشی کار کردم حدود 30 تا برنامه و گیمم باهاش کار کردم ولی از وان ایکسی که یه هفتس دارم ضعیفتره بنظرم وفقط باتریش از وان ایکس بهتره
صدای موزیکش بشدت ضعیف و بیکیفیته و حال منو بهم زد و رابطه کاربریه تاچ ویزشم اصلا جالب نبود برام و نتونستم باهاش حال کنم و بنظرم قیمتشم الکی زیاده اصلا 1 و 300 براش ارزش نداره

A.IvI.I.N
27-07-2012, 22:12
من یه هفته با این گوشی کار کردم حدود 30 تا برنامه و گیمم باهاش کار کردم ولی از وان ایکسی که یه هفتس دارم ضعیفتره بنظرم وفقط باتریش از وان ایکس بهتره
صدای موزیکش بشدت ضعیف و بیکیفیته و حال منو بهم زد و رابطه کاربریه تاچ ویزشم اصلا جالب نبود برام و نتونستم باهاش حال کنم و بنظرم قیمتشم الکی زیاده اصلا 1 و 300 براش ارزش نداره

رفیق اینکه بدون دلیل و مدرک بهترین گوشیه جهان رو زیره سوال میبری زیاد جالب نیست.
شما یه نگاه به آمار فروش gs3 بنداز و با one x مقایسه اون وقت متوجه میشی هیچ گرونی بی حکمت نیست.
================================================== =
دوستان این مایکروتل قصد نداره ارزون کنه...؟؟؟
چند روز پیش رفتم نمایندگیش gs3 میداد 1350...!!! :18:

h!tman
28-07-2012, 14:11
عزیزم کسانی که کار کردند. سایت های ریویو و من جمله خودم مقایسه کردیم صدای اس 3 خیلی قوی تر بود.
بی کیفیت!؟:دی

Sn@pe
28-07-2012, 17:01
رفیق اینکه بدون دلیل و مدرک بهترین گوشیه جهان رو زیره سوال میبری زیاد جالب نیست.
شما یه نگاه به آمار فروش gs3 بنداز و با one x مقایسه اون وقت متوجه میشی هیچ گرونی بی حکمت نیست.

بدون دلیل و مدرک !!!!!! خوبه میگم تا الان 2 هفتس دسته برادرمه 1 هفته ام دست خودم بوده الانم بیشتر از 30 تا برنامه و گیم روش نصبه و زیرو بمه گوشیو من تو اون 1 هفته درآرودن جوریکه بیشتر از 50 تا عکس از جاهای مختلف یاهاش گرفتمو و ساعتها کار کردم باهاش و من فقط نکات ضعفشو گفتم که تازه کیفیت بسیار ضعیف قاب و خوده گوشیم یادم رفت بگم ( اون صداشم واقعا من تمام سبک های آهنگو با بالاترین کیفیت با هدفون خودش تست کردم و ضعیف بود نسبت به رقباش ناامیدم کرد این هدفون به این خوشگلی ولی صدا به این ضعیفی :|) ولی بقیه چیزاش که نکات قوتشه اصلا من کاری ندارم چون همه عالم و آدم میدونن دیگه قویترین پردازنده و دوربین و صفحه نمایشگر و ..... در کنار وان ایکس داره ولی من الان خودم وان ایکس خریدم فقط بخاطر کیفیت عالی قابش( چون گوشی زیاد از دستم می افته ) و رابط کابری HTC SENSE که هیچوقت تاچ ویز نمیتونه به گرد پاشم برسه ....
مگه چند تا منتقد گفتن بهترین گوشی جهانه پس وان ایکس چیه این وسط ؟ این دو تا با هم بهترینای اسمارت فونن نه تکی ضعفای وان ایکسم باطری ضعیفش و صفحه ضعیفترش نسبت با اس 3 میتونم اشاره کنم که نگین فقط تعریف میکنه هر کدوم مزایا و ضعفایی دارن که بنظره منو وان ایکس مزایاش بیشتره

عزیزم کسانی که کار کردند. سایت های ریویو و من جمله خودم مقایسه کردیم صدای اس 3 خیلی قوی تر بود.
بی کیفیت!؟:دی
خدایی ضعیفه صداش تو یه بار هدفون ساده وان ایکس ( تازه ساده HTC نه خوده هدفون بیت که تو پک XE یه زمانی بود ) بزار تو گوشت بیتشو روشن کن تازه گوش کن صدا و کیفیت موسیقی یعنی چی هدفون آکبنده بیت رو بذاری گوشات پاره میشه انقدر قدرتمنده
من از هدفون آکبنده خود اس 3 استفاده کردم و ناامیدم کرد تو زمینه صدا ولی پخش فیلم HD عالیه از وان ایکسم یکم بهتره

shahabprince
28-07-2012, 17:28
ببین اگه وان ایکس از فاصله ی 1 متری یه بار رو آسفالت بخوره زمین داغون میشه امتحانش مجانیه
شما که گوشی زیاد از دستت میفته باید Xperia Active میخردی

Sn@pe
28-07-2012, 18:22
از کل صحبتای من همینو استخراج کردی ؟؟؟؟؟

1100 نیست که دیگه 4.7 اینچ صفحه داره مگه میشه چیزیش نشه ولی هر چیش بشه اندازه اس 3 لتو پار نمیشه اینو 200 % مطمئن باش

A.IvI.I.N
28-07-2012, 20:06
بدون دلیل و مدرک !!!!!! خوبه میگم تا الان 2 هفتس دسته برادرمه 1 هفته ام دست خودم بوده الانم بیشتر از 30 تا برنامه و گیم روش نصبه و زیرو بمه گوشیو من تو اون 1 هفته درآرودن جوریکه بیشتر از 50 تا عکس از جاهای مختلف یاهاش گرفتمو و ساعتها کار کردم باهاش و من فقط نکات ضعفشو گفتم که تازه کیفیت بسیار ضعیف قاب و خوده گوشیم یادم رفت بگم ( اون صداشم واقعا من تمام سبک های آهنگو با بالاترین کیفیت با هدفون خودش تست کردم و ضعیف بود نسبت به رقباش ناامیدم کرد این هدفون به این خوشگلی ولی صدا به این ضعیفی :|) ولی بقیه چیزاش که نکات قوتشه اصلا من کاری ندارم چون همه عالم و آدم میدونن دیگه قویترین پردازنده و دوربین و صفحه نمایشگر و ..... در کنار وان ایکس داره ولی من الان خودم وان ایکس خریدم فقط بخاطر کیفیت عالی قابش( چون گوشی زیاد از دستم می افته ) و رابط کابری HTC SENSE که هیچوقت تاچ ویز نمیتونه به گرد پاشم برسه ....
مگه چند تا منتقد گفتن بهترین گوشی جهانه پس وان ایکس چیه این وسط ؟ این دو تا با هم بهترینای اسمارت فونن نه تکی ضعفای وان ایکسم باطری ضعیفش و صفحه ضعیفترش نسبت با اس 3 میتونم اشاره کنم که نگین فقط تعریف میکنه هر کدوم مزایا و ضعفایی دارن که بنظره منو وان ایکس مزایاش بیشتره

خدایی ضعیفه صداش تو یه بار هدفون ساده وان ایکس ( تازه ساده HTC نه خوده هدفون بیت که تو پک XE یه زمانی بود ) بزار تو گوشت بیتشو روشن کن تازه گوش کن صدا و کیفیت موسیقی یعنی چی هدفون آکبنده بیت رو بذاری گوشات پاره میشه انقدر قدرتمنده
من از هدفون آکبنده خود اس 3 استفاده کردم و ناامیدم کرد تو زمینه صدا ولی پخش فیلم HD عالیه از وان ایکسم یکم بهتره

وانx از سیستم سوتی بیتس بهره میبره به خاطر همین کیفیت صداش خوبه ولی انصافا کیفیت صدای gs3 هم بد نیست.
رابط کاربری هم کاملا سلیقه ای هستش مثلا من شخصا زیاد با سنس حال نمیکنم.
از نظر بدنه هم مقاومت gs3 عالیه یه نگاه به یوتیوب بندازین تو یکی از کلیپ ها قبلا دیده بودم با ایفون 4 مقایسه کرده بودن و انقد gs3 کوبید زمین گوریلا گلس با اون همه ابهت خورد شد ولی کماکان تاچ بخوبی کار میکرد و سخت افزار سالم بود در صورتی که ظاهرش داغون شده بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از بزگترین معایب وان x اینه که رم نمیخوره و برای امثال من 32 گیگ واقعا کمه.
از لحاظ cpu و نمایشگر هم که gs3 حرف اول رو میزنه.
در کل جفتشون خوبن ولی باید قبول کنیم کفه ترازو به نفع gs3 هستش.

shahabprince
28-07-2012, 20:58
از کل صحبتای من همینو استخراج کردی ؟؟؟؟؟

1100 نیست که دیگه 4.7 اینچ صفحه داره مگه میشه چیزیش نشه ولی هر چیش بشه اندازه اس 3 لتو پار نمیشه اینو 200 % مطمئن باش

واسه بقیه ی حرفات میخواستم یه فحش آبدار بنویسم گفتم یهو بن میکنن:31:
هر جفتشون اگه از طرف Lcd زمین بخورن فاتحشون خوندست
وقتی Lcd بشکنه دیگه مهم نیست کلش شکسته یا نصفش
باید یه نو بخری
ولی قبول دارم s3 نسبت به One x از کیفیت ساخت پایینی برخورداره

رضا جنگنده
29-07-2012, 15:21
سلام دوستان
من آخرای خرداد گرفتمش.
ازش هم راضیم.
تنها چیزش هم که اذیت می کنه سرعت برنامه opera mini که روشه.:31:

h!tman
29-07-2012, 17:18
از یک وی پی ان و کروم استفاده کن
فوق العادس

poonel
29-07-2012, 21:30

shahabprince
29-07-2012, 21:36
آقا این عکسو 10 بار گذاشتی بسه دیگه:31:

poonel
29-07-2012, 22:04
منم خُلم دیگه . پول خریدش که نیست با عکسش حال می کنم:31:

amir200812
30-07-2012, 09:55
منم خُلم دیگه . پول خریدش که نیست با عکسش حال می کنم:31:

نکنه شما کارمند نمایندگی هستید؟
:3:

A.IvI.I.N
30-07-2012, 22:12
دوستان امروز دل رو زدم به دریا و رفتم یک فروند gs3 آبی 16 گیگ به قیمت 1281000 تومن از نمایندگی مایکروتل تو بازار موبایل خریدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که انتظار داشتم عالیه و خیلی آدم باید بی انصاف باشه که طراحی این گوشی رو زیره سوال ببره به نظرم در عین سادگی واقعا زیباست.
s voice هم اگه یه مقدار با لهجه باهاش کار کنین بخوبی اجرا میکنه مثلا من angry birds و gallery رو گفتم راحت فهمید و اجرا کرد البته بیشتر جنبه تبلیغاتی داره تا کاربردی.
smart stay هم فعال کردم بخوبی کار میکنه.
یه مموری 16 گیگ کلاس 4 توشیبا اصل دارم انداختم روش به نظرتون از لحاظ سرعت کم میاره؟
اگه کمه برم 16 پاتریوت کلاس 10 بگیرم.
راستی مایکروتل جدیدا همراه با gs3 یه کاور چرمی هم میده که جنسش به نظرم خیلی خوبه اون جعبه سفید هم تو عکسه ماله همون کاور هستش.

shahabprince
30-07-2012, 22:36
آقا مبارکه اسمتم بلد نبودم چیه:31:
من میخوام رام بریزم رو گوشی ولی چون گوشیم گارانتی داره با روت کردنش گارانتیش میپره
میخوام بدونم آیا میشه گوشی رو آنروت کرد؟اگه میشه لطفا یه لینک کمکی از فرومهای همسایه بذارید
با آنروت کردن گوشی میتونن بفهمن که گوشی قبلا روت شده؟

vahid_crab708
31-07-2012, 00:25
اس3 ارزون ترین با گارانتی چند است نمی دانم بین این گوشی و نوت و اس 2 موندم و بودجه ام در حد اس تو و من گوشی باز نیستم می خوام یک گوشی تا 4 سال اینده را جواب بده تو را خدا کمکم کنید؟

poonel
31-07-2012, 00:30
مبارکتون باشه.

اونقدر ها هم آبی نیست!

یعنی تو عکس که اصلاً آبی به نظر نمیاد. بنظرم بخاطر نور محیط، رنگش تغییر میکنه. نه؟

h!tman
31-07-2012, 02:51
من میخوام رام بریزم رو گوشی ولی چون گوشیم گارانتی داره با روت کردنش گارانتیش میپره
میخوام بدونم آیا میشه گوشی رو آنروت کرد؟اگه میشه لطفا یه لینک کمکی از فرومهای همسایه بذارید
رام رسمی رو فلش بزنی حل میشه :)

A.IvI.I.N
31-07-2012, 09:09
ممنون عزيز
امين هستم :31:
به نظرم صبر كن 4.1 رسمي كه اومد ببر مايكروتل چون گارانتي داره مفتي نصب ميكنه :46:
ولي اگه گارانتي برات مهم نيست يه سر برو انجمن موبايلستان خودت دست بكار شو.

مبارکتون باشه.
اونقدر ها هم آبی نیست!
یعنی تو عکس که اصلاً آبی به نظر نمیاد. بنظرم بخاطر نور محیط، رنگش تغییر میکنه. نه؟
اره رنگش جالبه با توجه به نور گاهي مشكي يا نوك مدادي و گاهي ابي تيره ميشه.

soheiloooooo
31-07-2012, 10:21
راستی مایکروتل جدیدا همراه با gs3 یه کاور چرمی هم میده که جنسش به نظرم خیلی خوبه اون جعبه سفید هم تو عکسه ماله همون کاور هستش.

کیف شیکی هست.کسی سراغ نداره کجا میتونم اینو بصورت آزاد خریداری کنم؟

soheiloooooo
01-08-2012, 01:59
به نظر من هر کی می خواد بگیره 64 گیگ بگیره

16 انصافا خیلی کمه هر چند مموری هم بخوره ولی هیچی جای مموری داخلی رو نمی گیره

64 گیگ که گمون نکنم تولید کنه.اما 32 گیگ عرضه شده و توی بازار موجوده

mehrdadb3
01-08-2012, 11:10
دوستان این گوشی قابلیت انتقال تصویر گوشی رو به tv بدون سیم داره مثل قابلیت medialink گوشی Htc Onex

poonel
01-08-2012, 15:56
دوستان این گوشی قابلیت انتقال تصویر گوشی رو به tv بدون سیم داره مثل قابلیت medialink گوشی Htc Onex

منظورتون اینه؟ :

mehrdadb3
01-08-2012, 17:13
منظورتون اینه؟ : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بله دقیقا منظورم همینه

malkemid
01-08-2012, 17:46
بله دقیقا منظورم همینه

این اتصال از چه طریقی برقرار میشه؟ وای فای؟ تلویزیون باید چه امکاناتی داشته باشه؟

mehrdadb3
01-08-2012, 18:02
گوشی HTC که یه دانگل داره به نام MEDIALINK که به پورت Hdmi تی وی وصل میشه و از طریق اون کار میکنه فکر میکنم سیستم ارتباطیش هم همون وای فای باشه
ipad 2 هم چنین سیستمی داره بنام airplay
حالا اطلاعات دقیقتر رو دوستان متخصص باید بدن

poonel
01-08-2012, 18:21
فکر می کنم باید اتصالشون از طریق DLNA باشه.

برای این کار تلویزیون باید به یه مودم روتر وایرلس وصل باشه تا موبایل و تلویزیون شبکه بشن.

تلویزیونتون هم باید DLNA داشته باشه.

الآن تلویزیونهای موجود تو بازار اکثرآ DLNA دارن.

M@hdi-B
01-08-2012, 21:26
وقتی تلویزیون DLNA داشته باشه دیگه چه ربطی به مودم روتر داره ؟

shahabprince
01-08-2012, 22:29
فکر می کنم باید اتصالشون از طریق DLNA باشه.

برای این کار تلویزیون باید به یه مودم روتر وایرلس وصل باشه تا موبایل و تلویزیون شبکه بشن.

تلویزیونتون هم باید DLNA داشته باشه.

الآن تلویزیونهای موجود تو بازار اکثرآ DLNA دارن.

وقتی تلویزیون DLNA داشته باشه دیگه نیازی به مودم نیست
تو تلویزیون روشنش میکنی
با گوشی تو قسمت More setting به قسمت Allshare Cast میری و اسکن میکنی و تمام

poonel
02-08-2012, 05:38
وقتی تلویزیون DLNA داشته باشه دیگه چه ربطی به مودم روتر داره ؟
مگه DLNA همون شبکه کردن از طریق WiFi یا کابل با واسطه روتر نیست؟

اون TVهایی که نیاز ندارن، Wifi Build in هستن. یعنی حداقل امواج وایرلس روتر رو میخواد.

اگه wifi Build in نباشه از طریق دانگل یا اتصال به روتر از طریق کابل شبکه میشه شبکه کرد.

والا من با TV و موبایل این کار رو نکرده ام. اما با ----- و PS3 و PC ، از DLNA که استفاده کردم همین بود.

shahabprince
02-08-2012, 13:49
بچه ها آل دیجیتال کیفهای اورژینال آورده عجب چیزیه خیلی با کیفیته
قیمتش هم بالاست 79 تومن

M@hdi-B
02-08-2012, 18:07
قیمتش هم بالاست 79 تومن

از آل دیجیتال به هیچ وجه لازم جانبی نخرید

هر چی گوشی ارزون بده لوازم جانبیاش دو برابره .. تازگیا گوشیا رو هم گرون میده دیگه خرش از پل گذشته

کاوری که گذاشته 42 تومن از علاالدین خریدم20 تومن

کابل OTG گذاشته 16 تومن از علاالدین خریدم 2500 هر چقدر هم جنسش خوب باشه دیگه باید دو سه برابر باشه نه 6 برابر

پ.ن: اوه اوه اینجارو :

همین برچسب رو خریدم 2000 تومن :

اینا دیگه واقعا شورشو در آوردن .. نماد اعتماد الکترونیکی گرفتن فکر کردن چه خبره .. دارن مردم رو با استفاده از اعتبارشون می چاپن

d.b23
03-08-2012, 20:53
قیمتش هم بالاست 79 تومن
به نظرم اگر میتونید بگید از خارج از کشور براتون بیارن
من انگلستان هستم..اینجا قیمت رسمی Flip Cover از طرف خود سامسونگ 30 پوند هست ولی در حال حاضر تو سایت های مختلف حراج شده با قیمت های 12 الی 15 پوند
حالا اگه بتونید با قیمت دلار یا یورو تهیه کنید که به صرفه تره
این Case هم خوبه اگر پیدا کنید..قیمتش هم 8-9 پوند هست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ZQTzZh4EivwwlKt0f-Pq71gYq5nNQ[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahyarSAMSUNG
03-08-2012, 22:26
ما رفتیم ال ئی دی سری 7000 خریدیم بعد روشم نوشته بودم DLNA ,ولی بعدا فهمیدم داخلی نیست .. هرچی هم با گوشیم سرچ میکنم هیچی پیدا نمیکنه ... یکی بهم گفت مودت رو با کابل شبکه وصل کن به شبکه تی وی این کارم کردم هیچ تاثیری نداشت

d.b23
06-08-2012, 15:19
ما رفتیم ال ئی دی سری 7000 خریدیم بعد روشم نوشته بودم DLNA ,ولی بعدا فهمیدم داخلی نیست .. هرچی هم با گوشیم سرچ میکنم هیچی پیدا نمیکنه ... یکی بهم گفت مودت رو با کابل شبکه وصل کن به شبکه تی وی این کارم کردم هیچ تاثیری نداشت

در تلویزیون های مدل های بالاتر شرکتهاای مختلف سیستم Wi-fi در داخل خود تلویزیون قرار گرفته( Built in Wi-fi)
و تلویزیون هایی که قابلیت wi-fi دارند ولی گیرنده داخلی ندارند شرکت ها آداپتور های مخصوص خودشون رو به صوت جدا میفروشند که از طیق USB به تلویزیون وصل میشن
اینم عکس آداپتور سامسونگ که تقریبا قیمتش بین 80 تا 110 هزار تومنه

shahabprince
09-08-2012, 18:35
بچه ها یه تست Antutu بگیرید ببینید چه امتیازی بهتون میده
اینم واسه من:

Reza_994
10-08-2012, 09:01
چند بار تست گرفتم
از 8000 گرفت تا 12390 !
بعضی مواقع خیلی پایین میگیره !

abbasnajafzade
10-08-2012, 11:13
سلام
برای انتقال برنامه ها از حافظه گوشی به مموری کارت چه برنامه ای را توصیه میکنید ؟؟من تمام برنامه های اندروید را تست کردم اما با گالاکسی اس 3 سازگار نیست!!!:41:

h!tman
10-08-2012, 11:18
گوشیتون روت هست دوست عزیز؟

soheilnouri
10-08-2012, 11:45
اقا یه سوال مهم دارم...من میخام رو گوشیم نرم افزار بازار بریزم...اینو دانلود کردم اما داخل بوشه چیزی به نام اکسترکت یا چیزی واسه اینستال نیست.چیکار کنم؟

abbasnajafzade
10-08-2012, 14:38
بله گوشی را روت کردم........

ebionline
10-08-2012, 15:11
با سلاه دو مشكل دارم با اين گوشي. 1- من نمي تونم سيم كارت رو وارد كنم. 2- كناره هاي گوشي ترك خوردگي داره چكار كنم. با تشكر

abbasnajafzade
10-08-2012, 15:35
با سلاه دو مشكل دارم با اين گوشي. 1- من نمي تونم سيم كارت رو وارد كنم. 2- كناره هاي گوشي ترك خوردگي داره چكار كنم. با تشكر

سیم کارت را که باید میکرو کنید که وارد بشه دستگاه مخصوص اینکار را هم همه مراکز فروش گوشی دارند و در مورد ترک مگه شما گوشی را دسته دوم خریدید؟گوشی من هم اطراف نوار فلزی و گوشه هاش آثاری شبیه ترک داره اما ترک نیست اینو اگه دقیقا نگاه کنید مربوط به قالب ریخته گری و زمان ساخت گوشیه اگه میتونید از این ترک ها عکس واضح بزارید.

abbasnajafzade
10-08-2012, 15:38
اقا یه سوال مهم دارم...من میخام رو گوشیم نرم افزار بازار بریزم...اینو دانلود کردم اما داخل بوشه چیزی به نام اکسترکت یا چیزی واسه اینستال نیست.چیکار کنم؟
وقتی روی نرم افزار را با انگشت لمس کنید شروع به نصب میکنه بهتره نرم افزار بازار را با پی سی دانلود کنید و به گوشیتون بلوتوث و سپس نصب کنید

ebionline
10-08-2012, 15:50
سیم کارت را که باید میکرو کنید که وارد بشه دستگاه مخصوص اینکار را هم همه مراکز فروش گوشی دارند و در مورد ترک مگه شما گوشی را دسته دوم خریدید؟گوشی من هم اطراف نوار فلزی و گوشه هاش آثاری شبیه ترک داره اما ترک نیست اینو اگه دقیقا نگاه کنید مربوط به قالب ریخته گری و زمان ساخت گوشیه اگه میتونید از این ترک ها عکس واضح بزارید. ممنون دوست عزيز از جوابت . ايا تمام كساني كه اين گوشيرو دارن بايد ميكرو سيم كارت بندازن يا شانس منه ؟ در مورد ترك خوردگي هم بگم من گوشيرو از سايت معتبر انلاين و اكبند خريدم. اون ترك خوردگي كخ گفتم وافعا ترك بنظر مياد متاسفانه. ميگي چكار كنم

h!tman
10-08-2012, 16:17
اول این که ربطی به شانس نداره . گوشی میکرو سیم ساپورت هست
دوم این که عکسی بزارید. ، اگر از جای معتبری بوده فرصت تست داره