مشاهده نسخه کامل
: I9300 Galaxy S III » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android , صفحه نمايش 4.8 اينچي پردازشگر ا Quad Core ا
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
AryanLand
18-05-2013, 22:17
بچه ها من اگه محافظ صفحه ام را بکنم مشکلی برای صفحه نمایش پیش میاد ؟. آخه همونجوری که قبلا گفتم از اطراف حدود یک میلیمتر چسبیده نمیشه و خیلی روی اعصابه .
سلام.
باید حواستون باشه که شیء شیشه ای روی صفحه نمایشش کشیده نشه وگرنه خط میفته.یا مثلا" از طرف صفحه نمایش روی میزی که شیشه ای هست نزاری.:11:
AMoO.Reza
18-05-2013, 22:21
قیمت اس 3 چنـــده ؟
قیمت اس 3 چنـــده ؟
طبق گزارش دی جی کالا:
1589000 با گارانتی سامتل و
1649000 با گارانتی خاورمیانه/رنگ سفید
ولی باید تو علاءالدین ارزون تر باشه...
دوستان یه سوالی داشتم:
من وقتی این گوشی رو خریدم یه سری بازی و برنامه نصب نشده ریخته بودن براش که بعضی از اونها بعد از نصب اصلا گیر میکنه و کلا
گوشی موقع اجرا هنگ میکنه که مجبور شدم از نصب خارج و حذفشون کنم حالا وقتی برنامه و یا بازی می گیرم و یا دانلود می کنم
خیلی احتمال داره که ازین برنامه ها باشه.. به نظرتون این برنامه ها می تونند به گوشی آسیب برسونند و یا ...؟
infernal_a
20-05-2013, 07:32
سلام.
چرا زمانیکه گوشیمو با usb به TV وصل میکنم عکسها رو نشون نمیده .تیک دوربین رو هم میزنم ولی خبری نیست ؟
در مورد shell کسی نبود کمک کنه ....!
اساتید راهنمایی بفرمایید ممنون میشم .
Hidden-Hunter
20-05-2013, 07:44
یعنی اواخر این ماه اندروید جیلی بن 4.2.2 میاد؟؟
من از اینجا خوندم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
virus2009
20-05-2013, 13:35
یعنی اواخر این ماه اندروید جیلی بن 4.2.2 میاد؟؟
من از اینجا خوندم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک آپدیت غیر رسمی 4.2.2 که اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])گذاشته برای دانلود - مال اسرائیل هم هست
احتمال زیاد همین آخر ماه براش میاد
aliaghil
21-05-2013, 14:25
دوستان یه سوالی داشتم:
من وقتی این گوشی رو خریدم یه سری بازی و برنامه نصب نشده ریخته بودن براش که بعضی از اونها بعد از نصب اصلا گیر میکنه و کلا
گوشی موقع اجرا هنگ میکنه که مجبور شدم از نصب خارج و حذفشون کنم حالا وقتی برنامه و یا بازی می گیرم و یا دانلود می کنم
خیلی احتمال داره که ازین برنامه ها باشه.. به نظرتون این برنامه ها می تونند به گوشی آسیب برسونند و یا ...؟
سلام
اگه برنامه ها و اون بازیا سالم باشن آسیبی نمیرسونن، در صورت سالم بودن (آلوده نبودن) فقط حجمی رو روی گوشیتون اشغال می کنن اگرم نصب شده باشن علاوه بر اشغال فضا، از رم گوشی هم استفاده می کنن، که در نهایت هم باعث میشه مصرف باتری بره بالا
یک آپدیت غیر رسمی 4.2.2 که اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])گذاشته برای دانلود - مال اسرائیل هم هست
احتمال زیاد همین آخر ماه براش میاد
رفیق تو آدرسی که دادین خبری از اندروید 4.2.2 نیست. :n02:
AryanLand
21-05-2013, 23:57
سلام.
4.2.2 آزمایشی اومده مال اسرائیل هم هست.من نصب کردم.اما فعلا" دارم تست میکنم و نمیتونم نظر قطعی در موردش بده.تا حالا مشکلی باهاش نداشتم.فقط چیزی که فعلا" میتونم بگم اینه که از نظر سرعت بهتر شده.لینک دانلودش هم از هات فایل بوده خودم مستقیمش کردم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11:
virus2009
22-05-2013, 00:35
از اون لیست سمت چپ باید Galaxy S3 رو انتخاب کنی :
آپدیت های جدید هم تو صفحه زیر گذاشته میشه
این اپدیت اندروید 4.2.2 که رو گوشیتون نصب کردینش مشکلی نداشته اگه خوب بوده بریم دانلودش کنیم ؟یک سوال دیگه هم داشتم خبر دارین کی قراره اپدیت رسمیش بیاد:n01:
سلام.
4.2.2 آزمایشی اومده مال اسرائیل هم هست.من نصب کردم.اما فعلا" دارم تست میکنم و نمیتونم نظر قطعی در موردش بده.تا حالا مشکلی باهاش نداشتم.فقط چیزی که فعلا" میتونم بگم اینه که از نظر سرعت بهتر شده.لینک دانلودش هم از هات فایل بوده خودم مستقیمش کردم.
ممنون رفیق
اگه نصبیدی بیزحمت ببین چقدر از رم خالی می مونه:n11:
واینکه یه اسکرین شات از تغییراتی که توش می بینی بذار.
Hidden-Hunter
22-05-2013, 20:27
سلام.
سلام اریا جان
رفیق در تنظیمات اپشن Smart Pause اضافه شده یا نه؟
AryanLand
22-05-2013, 21:02
این اپدیت اندروید 4.2.2 که رو گوشیتون نصب کردینش مشکلی نداشته اگه خوب بوده بریم دانلودش کنیم ؟یک سوال دیگه هم داشتم خبر دارین کی قراره اپدیت رسمیش بیاد:n01:
سلام.
تا حالا به یه باگ برخورد کردم و اونم اینه که هر برنامه ای رو که آپدیت میکنی باز نمیشه و باید یه بار دیگه برنامه رو از روی فایل دانلودی نصب کنی.البته اطلاعات برنامه پاک نمیشه اما به هر حال باگ هست.اما اینو هم بگم که من گوشی رو بعد از آپدیت وایپ نکردم و شاید به خاطر اون باشه.حالا امشب آخر وقت یه تست میکنم ببینم درست میشه یا نه.:11:
AryanLand
22-05-2013, 21:04
ممنون رفیق
اگه نصبیدی بیزحمت ببین چقدر از رم خالی می مونه:n11:
واینکه یه اسکرین شات از تغییراتی که توش می بینی بذار.
سلام.
مقدار رم رو که نمیتونم دقیق براتون بگم چون وایپ نکردم و برنامه زیاد رو گوشی دارم و باعث میشه مشخص نشه رام چه اندازه هست.اگه امشب وایپ کردم خدمتتون عرض میکنم.اسکرین شات همچشم برم خونه میزارم(الان خونه نیستم) :11:
AryanLand
22-05-2013, 21:14
سلام اریا جان
رفیق در تنظیمات اپشن Smart Pause اضافه شده یا نه؟
سلام.
داداش من تا جایی که گشتم ندیدم .کدوم قسمت باید باشه ؟:11:
Hidden-Hunter
22-05-2013, 21:25
سلام.
داداش من تا جایی که گشتم ندیدم .کدوم قسمت باید باشه ؟:11:
سلام
این قسمت فکر کنم باید باشه :
settings/display/feature
AryanLand
22-05-2013, 22:55
سلام
این قسمت فکر کنم باید باشه :
settings/display/feature
سلام.
نه داداش توی قسمت Display یه همچین گزینه ای نیست.:11:
amin 2010
23-05-2013, 14:10
دوستان گوشيم ديگه كلا شارژ نميشه چه بايد بكنم باهاش ؟ چند جام خوندم مثله اينكه اين مشكل تو خيلي از s3 ها هستش ولي راه حلي براش پيدا نكردم ،
MOHAMMAD_ASEMOONI
23-05-2013, 16:46
سلام بر همگی .
سوال :
هشت سال پیش بنده نوکیا 6600 داشتم .
یه برنامه از اینترنت براش دانلود کردم که باهاش برای هر کی پیامک میفرستادم روی صفحه نمایش داده میشد و بعد که صفحه رو میبست پیامک هم خودش پاک میشد .
برای اندروید همچین برنامه ای هست ؟
amin 2010
23-05-2013, 17:56
دوستان يه سوال ديگه اين ٤.٢.٢ رو چجوري ميتونيم نصب كنيم ؟
AryanLand
23-05-2013, 22:34
سلام بر همگی .
سوال :
هشت سال پیش بنده نوکیا 6600 داشتم .
یه برنامه از اینترنت براش دانلود کردم که باهاش برای هر کی پیامک میفرستادم روی صفحه نمایش داده میشد و بعد که صفحه رو میبست پیامک هم خودش پاک میشد .
برای اندروید همچین برنامه ای هست ؟
سلام.
فکر میکنم دیدم برنامه ش رو (واسه اندروید ) میگردم اگه پیداش کردم براتون آپلود میکنم.:11:
AryanLand
23-05-2013, 22:37
دوستان يه سوال ديگه اين ٤.٢.٢ رو چجوري ميتونيم نصب كنيم ؟
سلام.
اگر همون آزمایش که از طرف سامسونگ اومده رو میفرمائید باید از طریق اودین نصب کنید و اگر رامهای کاستوم رو میفرمائید از طریق ریکاوری.:11:
amin 2010
23-05-2013, 23:15
ممنون دوست عزيز:n16: از طريق odin نصب كردم ولي بازم مشكل باتري پابرجا مونده ، يسري از دوستان گفتن مشكل از برد دستگاهه و كلا بايد عوض بشه !
+
الان دستگاه رو به pc وصل مي كنم به عنوان شارژر نميشناسه ، حتي به pc وصل هم نميشه انگار كلا شناسايي نمي كنه ديوايس رو
AryanLand
23-05-2013, 23:27
ممنون دوست عزيز:n16: از طريق odin نصب كردم ولي بازم مشكل باتري پابرجا مونده ، يسري از دوستان گفتن مشكل از برد دستگاهه و كلا بايد عوض بشه !
سلام.
مشکلتون چی بوده؟:11:
amin 2010
24-05-2013, 01:42
والا دستگاه كلا شارژ نميشه ، فقط بعضي وقتا به صورت كاملا شانسي شارژ ميشه ! ( از صبحزاصلا شارژ نميشد ولي الان شروع به شارژ شدن كرده ! )بقيه اوقات يا اصلا شارژر رو شناسايي نمي كنه ( شارژر هاي مختلفو امتحان كردم )يا شارژر رو شناسايي ميكنه و LED قرمز روشن ميشه ولي دستگاه شارژ نميشه و حتي از شارژش كم هم ميشه ( حتي بعضي اوقات وقتي كمتر از ٢٠ درصد هست شارژ و به شارژر وصل ميكنم چراغ قرمز روشن ميشه و علامت شارژ شدن هم روي دستگاه مياد ولي تو home screen پيغام ميده دستگاه رو با شارژر وصل كن !)الان مشكل شناسايي نشدن ديوايس بوسيله pc هم اضافه شده ( توي فروم اصلي اندرويد ميخوندم چند نفر ديگه هم اين مشكلاتو داشتن ولي راه حلي ارائه نكرده بودن)
ashkan1360
24-05-2013, 17:47
دوستان گوشيم ديگه كلا شارژ نميشه چه بايد بكنم باهاش ؟ چند جام خوندم مثله اينكه اين مشكل تو خيلي از s3 ها هستش ولي راه حلي براش پيدا نكردم ،
كابل ات رو عوض كن
بچه ها گوشیم دو سه روزه هی پشت هم هنگ میکنه :n03:، 10 ماهه دارمش ولی الان به این مشکل بر خوردم. اصلن نمیتونم با گوشی کار کنم . وقتی هنگ میکنه دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد مجبورم باتریشو در بیارم بعد دوباره بزارم تا روشن شه. بعد اینکه روشن میشه بعد از چند دقیقه تا 1 ساعت دوباره همین مشکل پیش میاد. حسابی رفته رو اعصابم :n03: . میدونید مشکل چیه؟؟؟؟
یک دوستی هم به خاطر بد افزار کلا تاچ ویزش بسته میشد.
شما مشکلی با فکتوری ریست نداری؟
والا دستگاه كلا شارژ نميشه ، فقط بعضي وقتا به صورت كاملا شانسي شارژ ميشه ! ( از صبحزاصلا شارژ نميشد ولي الان شروع به شارژ شدن كرده ! )بقيه اوقات يا اصلا شارژر رو شناسايي نمي كنه ( شارژر هاي مختلفو امتحان كردم )يا شارژر رو شناسايي ميكنه و LED قرمز روشن ميشه ولي دستگاه شارژ نميشه و حتي از شارژش كم هم ميشه ( حتي بعضي اوقات وقتي كمتر از ٢٠ درصد هست شارژ و به شارژر وصل ميكنم چراغ قرمز روشن ميشه و علامت شارژ شدن هم روي دستگاه مياد ولي تو home screen پيغام ميده دستگاه رو با شارژر وصل كن !)الان مشكل شناسايي نشدن ديوايس بوسيله pc هم اضافه شده ( توي فروم اصلي اندرويد ميخوندم چند نفر ديگه هم اين مشكلاتو داشتن ولي راه حلي ارائه نكرده بودن)
سلام
دوست عزیز برای من هم همچین مشکلی پیش اومده بود که با فول وایپ کردن حل شد و احتمالش هم به این دادم که برنامه کنترل باتری احتمالا باعث شده بوده به خاطر آلوده بودنش:n01:
مشکلی پیش نمیاد؟ این مشکل حل میشه؟
یک دوستی هم به خاطر بد افزار کلا تاچ ویزش بسته میشد.
شما مشکلی با فکتوری ریست نداری؟
اگر بک آپ دارید فکتوری ریست کنید درس میشه
amin 2010
24-05-2013, 22:33
نه مشكل از كابل نيست كلا با چند تا شارژر ديگه htc و سامسونگ هم امتحان كردم مشكل پابرجاست
AryanLand
24-05-2013, 22:54
نه مشكل از كابل نيست كلا با چند تا شارژر ديگه htc و سامسونگ هم امتحان كردم مشكل پابرجاست
سلام.
معمولا" با وایپ کردن گوشی این مشکل حل میشه منتها اطلاعاتتون پاک میشه.:11:
amin 2010
24-05-2013, 23:10
ممنون دوست عزيز:n16:
من وايپ كردم ولي بازم درست نشط متاسفانه فقط الان زبان دستگاه اسرائيلي شده هيچ نظري ندارم چجوري بايد درستش كنم
AryanLand
24-05-2013, 23:25
ممنون دوست عزيز:n16:
من وايپ كردم ولي بازم درست نشط متاسفانه فقط الان زبان دستگاه اسرائيلي شده هيچ نظري ندارم چجوري بايد درستش كنم
سلام.
همون اول باید زبان انگلیسی رو انتخاب میکردید.اگه تازه وایپ کردید و اطلاعاتی روی گوشیتون نیست یه بار دیگه وایپ کنید و توی صفحه اول انگلیسی رو انتخاب کنید وگرنه باید از روی آیکونها زبان رو پیدا کنید و از اونجا انگلیسی رو انتخاب کنید.:11:
اگر بک آپ دارید فکتوری ریست کنید درس میشه
ممنونم :n16:
سلام دوستان یه سوال داشتم:
اگه با این گوشی زیاد تو نت بریم،البته نه همیشه ،ممکنه ویروسی بشه؟
و یا هنگ کنه؟ چون به اندازه کافی باتریش که زود خالی میشه و خب قاعدتا داغ میکنه..
پاسخ بدید ممنون میشم...
aliaghil
25-05-2013, 19:50
و یا هنگ کنه؟ چون به اندازه کافی باتریش که زود خالی میشه و خب قاعدتا داغ میکنه..
پاسخ بدید ممنون میشم...
سلام
ویروسی که بستگی داره به چه سایتایی سر بزنین، اگه اونجا ها آلوده باشه شما هم گوشیتون آلوده میشه، که این بازم بستگی داره به این که اون سایت چطوری آلوده باشه، اگه روی خود پیج ویروس یا هر چیز دیگه ایی باشه، معمولا با رفتن به اون پیج اجرا میشن ولی امنیت سیستم عاملتون بالاس راحت اینطوری آلوده نمیشه، حالت بعدی اینه که نرم افزار آلوده دان کنید و روی گوشیتون اجرا کنید.
هنگ کردن بستگی به عوامل مختلفی داره،
اگه گوشیتونو روت کردین، ممکنه بخاطر کرنل باشه
ممکنه نرم افزار خاصی دارین استفاده می کنین که اون باعث هنگ میشه
ویروسو این مسائل هم هست ولی باید ببینین اگه جای خاصی رفتین و بعد از اون اینطوری شده، ممکنه آلوده شده باشه گوشیتون.
AryanLand
26-05-2013, 01:05
پاسخ بدید ممنون میشم...
سلام.
در مورد ویروس که دوستمون لطف کردن و توضیح دادن اما در مورد باطری و داغ کردن بستگی داره به مقدار استفاده گوشیتون از سی پی یو و اینکه چه برنامه هایی رو استفاده کنید و اینکه چه برنامه هایی به صورت مدام روی گوشیتون در حال اجرا باشه.اگر این برنامه هارو با نرم افزاری مثل آتو ران منیجر مدیریت کنید نه باطریتون زود خالی میشه و نه گوشیتون داغ میکنه من معمولا" صبح که شارژر رو از گوشی جدا میکنم تا شب با مقدار تماس خیلی زیاد و استفاده از اینترنت در حد متوسط و البته بدون اینکه بازی کنم یا فیلم ببینم تا شب متوسط بین 80 تا 75 درصد شارژم باقی میمونه اما اگر بازی کنم یا فیلم ببینم و با همون مقدار تماس و اس ام اس و اینترنت نهایت شارژ م تا شب به 40 در صد میرسه.یعنی در هر شرایطی از صبح تاشب بیشتر از شصت درصد شارژم استفاده نمیشه.
ضمنا" یکی از مواردی که به شدت توی کاهش شارژ تاثیر داره اینه که منطقه ای که هستید آنتن خوب نباشه و گوشی مجبور باشه مدام آنتن رو سرچ کنه.:11:
mehdi30nema
26-05-2013, 09:43
دوستان اگه یادتون باشه قبلا پرسیده بودم که گوشی گلکسی اس 3 همکارم بعضی وقت ها که صفحه قفل هست ، و بعد از مدتی میخان برم با گوشی کار کنن میبینن گوشی خاموش شده و اصلا هم روشن نمیشه باید باتری را درآورد .
این مشکل یکی دوبار پیش اومد و دو هفته ایی بود که دیگه این طور نشده بود تا دیروز که بازم گوشی در حالی که صفحه اش قفل بود خاموش میشه ( بدون اینکه ما متوجه بشیم ) و تا باتری را درنیاریم روشن نمیشه .
در ضمن گوشی یک ماهه خریداری شده با گارانتی سامتل .
فکر میکنید مشکل از چیه ؟
virus2009
26-05-2013, 11:56
دوستان اگه یادتون باشه قبلا پرسیده بودم که گوشی گلکسی اس 3 همکارم بعضی وقت ها که صفحه قفل هست ، و بعد از مدتی میخان برم با گوشی کار کنن میبینن گوشی خاموش شده و اصلا هم روشن نمیشه باید باتری را درآورد .
این مشکل یکی دوبار پیش اومد و دو هفته ایی بود که دیگه این طور نشده بود تا دیروز که بازم گوشی در حالی که صفحه اش قفل بود خاموش میشه ( بدون اینکه ما متوجه بشیم ) و تا باتری را درنیاریم روشن نمیشه .
در ضمن گوشی یک ماهه خریداری شده با گارانتی سامتل .
فکر میکنید مشکل از چیه ؟
شما ورژن آندرویدت چنده ... ؟؟
منم یک تبلت لنوو دارم که همین مشکل رو داره ... احتمال داره از رام باشه
mehdi30nema
26-05-2013, 12:27
شما ورژن آندرویدت چنده ... ؟؟
منم یک تبلت لنوو دارم که همین مشکل رو داره ... احتمال داره از رام باشه
4.1.2 رسمی است .
virus2009
26-05-2013, 13:10
4.1.2 رسمی است .
گوشی رو وایپ کنید , اگه مشکل ادامه داشت یک رام دیگه روش نصب کنید
احتمال داره از بدافزار هم باشه
A.IvI.I.N
27-05-2013, 10:25
دوستان صفحه گوشيم گاهي اوقات خود به خود روشن ميشه و بعد از چند ثانيه خاموش ميشه.
چه كنم؟ :n15:
بد افزار هست. فکتوری ریست کنید یا بد افزارو پیدا کنید
mehdi30nema
27-05-2013, 14:15
گوشی رو وایپ کنید , اگه مشکل ادامه داشت یک رام دیگه روش نصب کنید
احتمال داره از بدافزار هم باشه
ممنون ، اپیلیکیشنی نیست که بد افزار را شناسایی کنه ؟
سلام خدمت همه دوستان برنامه مسیر یاب آفلاین برای این گوشی سراغ دارین بهم معرفی کنین:n16:
سلام خدمت همه دوستان
بالاخره امروز گوشی رو 1/300 فروختیم رفت و سفارش s4 رو دادیم ببینیم چجوریاست:n02:
virus2009
27-05-2013, 21:33
ممنون ، اپیلیکیشنی نیست که بد افزار را شناسایی کنه ؟
از نرم افزار های آنتی ویروس میتونید استفاده کنید
DR.Web - KasperSky - Avast
پیشنهاد میکنم یک نرم افزار آنتی ویروس همیشه نصب داشته باشید
سلام خدمت همه دوستان برنامه مسیر یاب آفلاین برای این گوشی سراغ دارین بهم معرفی کنین:n16:
بهترین برنامه مسیریاب آفلاین به نظرم Sygic هست
نقشه کامل ایران + امکانات زیاد و رابط کاربری جذاب
mehdi30nema
28-05-2013, 06:40
سلام خدمت همه دوستان
بالاخره امروز گوشی رو 1/300 فروختیم رفت و سفارش s4 رو دادیم ببینیم چجوریاست:n02:
مبارکه ولی فکر کنم ارزون فروختی . دیجیکالا آکشو از دیروز گرون کرده . 1649 شده .
مبارکه ولی فکر کنم ارزون فروختی . دیجیکالا آکشو از دیروز گرون کرده . 1649 شده .
خیلی ممنون
راست میگی منم دیدم ولی بدجوری این s4 رفته بود رو مخمون:n01:
infernal_a
29-05-2013, 08:34
از نرم افزار های آنتی ویروس میتونید استفاده کنید
DR.Web - KasperSky - Avast
پیشنهاد میکنم یک نرم افزار آنتی ویروس همیشه نصب داشته باشید
سلام دوست عزیز .... من از برنامه Mobile Care استفاده میکنم ... بنظر شما خوبه یا از Dr web استفاده کنم ؟
یه برنامه خیلی راحت برای Reminder معرفی میکنین دوستان ؟
و اینکه چرا وقتی گوشیمو به TV وصل میکنم عکسامو نشون نمیده ؟
ممنون
virus2009
29-05-2013, 13:49
سلام دوست عزیز .... من از برنامه Mobile Care استفاده میکنم ... بنظر شما خوبه یا از Dr web استفاده کنم ؟
بهترین نرم افزار های آنتی ویروس آندروید رو میتونید در [ این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ] ببینید
این سایت یکی از معروفترین سایت های مقایسه آنتی ویروس هاست ..
دیگه انتخاب با شماست
DR.web فقط یک خوبی که داره اینه که به راحتی و رایگان آپدیت میشه .. ( من بقیه رو امتحان نکردم ؛ نمیدونم )
bahadorgamer
30-05-2013, 12:59
دوستان میخواستم بدونم بنچ مارک antutu شما چنده؟
من مدل دو گیگ رم اس 3 رو دارم با اندروید 4.1.2 رسمی تا حالا روت هم نشده گوشی آکبند بود ازش بنچ مارک گرفته بودم حدود 12650 آورد بیشتر از این تا حالا نگرفتم.ولی امروز یه بنچ مارک گرفتم دیدم داده حدود 9500.میخواستم بدونم این بنچ مارک رو باید تو چه شرایطی بگیری تا واقعی باشه؟ آیا میزان شارج باطری و رم اشغال شده و ... در حین بنچ مارک تاثیری روی امتیاز میزاره؟
ممنون میشم اگه دوستان پاسخ بدن
samdeath
02-06-2013, 22:30
سلام
قیمت lcd گلکسی s3 با هزینه تعویضش چقدره؟
سلام دوستان یه سوال :
قسمت RAM گوشیم اکثرا مخصوصا در زمانی که تو نت باشم تا 650 مگابایت پره و در صورت حذف حافظه گاهی تا 400 و خورده ای کاهش پیدا می کنه
آیا راهی هست که این مقدار کمتر بشه و اگر این مقدار بمونه برای گوشی ضرر داره؟
و این رو اضافه کنم که من live wallpaper رو صقه ی گوشیم دارم که احتمال زیاد پردازش زیادی نیاز داره ...
باتشکر
:n16:
kambiz11000
03-06-2013, 15:06
سلام Sygic چند بار گرفتم نصب کردم ولی کار نکرد.
aliaghil
03-06-2013, 18:34
سلام دوستان یه سوال :
قسمت RAM گوشیم اکثرا مخصوصا در زمانی که تو نت باشم تا 650 مگابایت پره و در صورت حذف حافظه گاهی تا 400 و خورده ای کاهش پیدا می کنه
آیا راهی هست که این مقدار کمتر بشه و اگر این مقدار بمونه برای گوشی ضرر داره؟
و این رو اضافه کنم که من live wallpaper رو صقه ی گوشیم دارم که احتمال زیاد پردازش زیادی نیاز داره ...
باتشکر
:n16:
سلام
رم گوشی وقتی که از گوشی استفاده می کنید، یه سری برنامه ها هم اجرا میشن اونا اون مقدار رمو اشغال می کنن، ولی وقتی رمو خالی می کنید، اونا حذف میشن و فقط برنامه های اصلی می مونن، که دیگه کمتر از اون ۴۰۰ مگی که گفتید کمتر نمیشه.
لایو والپیپیر مصرف باطری رو میبره بالا از رم هم میگیره ولی بیشتر باطری مصرف میکنه، ولی برای گوشی مثل اس ۳ لایو والپیپر پردازشی نداره.
ashkan1360
04-06-2013, 08:49
می تموم شد
4.2.2 نیومد ؟
samdeath
04-06-2013, 19:50
سلام
قیمت lcd گلکسی s3 با هزینه تعویضش چقدره؟
زنگ زدم نمایندگی میگه با هزینه تعویض 900تومن خرج داره
راستش شیشه رویlcd سالم هستش و lcdهم بدون هیچگونهضربه ای از یک گوشه شکست
آیا دوستان اطلاعی در این زمینه دارند?
کیفیت و بلندی صدای موزیک در هنزفری این گوشی سامسونگ چطوره؟
سامسونگ چرا اپدیت رسمی اندروید 4.2.2 برای گلکسی اس 3 تا الان نداده بیرون:n27:
omid.pari
08-06-2013, 21:16
سلام دوستان
من میخوام پس از چندین سال که w810 دارم گوشیمو بفروشمو یه پول ناقابل بزارم روش و برم یه اس 3 بگیرم یه چند تا سوال داشتم.
اول اینکه ارزش داره گوشیمو بفروشمو اس 3 بگیرم.:n02:
دوم اینکه این گوشی با رم 2 گیگ هم موجوده یا همین رم 1 گیگ هست.
سوم اینکه ، اینکه رمش 1 گیگ باشه مشکلی هست که میبینم بعضی از دوستا ایراد میگیرن.یعنی به آندرویدایه بعدی آپدیت نمیشه این رم 1 گیگ
چهارم اینکه باطریو نمیگم. اون دوستومون به توضیحاتی داد. تشکر
پنجم اینکه اپتیموس جی بگیرم یا اس3 (این رو بولد میکنم چون که مهمه)
ششم اینکه تشکر میکنم.
هفتم اینکه پاسخ یادتون نره.
هشتم اینکه دوباره تشکر میکنم.
AryanLand
08-06-2013, 22:51
زنگ زدم نمایندگی میگه با هزینه تعویض 900تومن خرج داره
راستش شیشه رویlcd سالم هستش و lcdهم بدون هیچگونهضربه ای از یک گوشه شکست
آیا دوستان اطلاعی در این زمینه دارند?
سلام.
این گوشی تاچ و ال سی دیش روی همه یعنی باید با هم عوض بشه.
امروز هم قیمت گرفتم (از یه آدم منصف) گفت 950 تومن ولی خودش پیشنهاد داد ببرید نمایندگی .(مال یکی از رفقای منم شکسته میگه مونده لای در ماشین :n08:).گفت اونجا ارزونتر تموم میشه.علت گرونی رو هم گفت چون توی بازار خیلی کمه پس قیمتش بالاست.:11:
AryanLand
08-06-2013, 22:52
سامسونگ چرا اپدیت رسمی اندروید 4.2.2 برای گلکسی اس 3 تا الان نداده بیرون:n27:
سلام.
بصورت آزمایشی داده ولی هنوز رسمی نشده.:11:
AryanLand
08-06-2013, 23:33
سلام دوستان
من میخوام پس از چندین سال که w810 دارم گوشیمو بفروشمو یه پول ناقابل بزارم روش و برم یه اس 3 بگیرم یه چند تا سوال داشتم.
اول اینکه ارزش داره گوشیمو بفروشمو اس 3 بگیرم.:n02:
دوم اینکه این گوشی با رم 2 گیگ هم موجوده یا همین رم 1 گیگ هست.
سوم اینکه ، اینکه رمش 1 گیگ باشه مشکلی هست که میبینم بعضی از دوستا ایراد میگیرن.یعنی به آندرویدایه بعدی آپدیت نمیشه این رم 1 گیگ
چهارم اینکه باطریو نمیگم. اون دوستومون به توضیحاتی داد. تشکر
پنجم اینکه اپتیموس جی بگیرم یا اس3 (این رو بولد میکنم چون که مهمه)
ششم اینکه تشکر میکنم.
هفتم اینکه پاسخ یادتون نره.
هشتم اینکه دوباره تشکر میکنم.
سلام.
مورد اول که اره حتما" ارزشش رو داره W810 رو بفروشی اینو بگیری :n02:(مگه هنوز کسی پیدا میشه دبلیو 810 بخره اونم کار کرده؟!!! چند میخوای بفروشی ؟:n02:)
2:گوشی با رم 2 برای ایران نیست یکی 2تا اپراتور آمریکایی و کانادایی دارن.(نمیدونم برای جای دیگه هم 2 گیگ ساخته شده یا نه).
3:خیر مشکلی نداره همین الان 4.2.2 بصورت آزمایشی براش اومده و تا چند وقت دیگه رسمی این رام رو براش میدن.(الان مال اسرائیله)(من خودم همین الان همین رام رو دارم)
4: باطریش هم اگه برنامه هاش رو کنترل کنی مشکلی نداره.من همین امروز صبح ساعت 7 از شارژ گوشی رو کشیدم تا الان صحبت کردم (زیاد) اس ام اس (کم) بازی در حد معمولی الانم 62% شارژ دارم.
5: با آپتیموس G کار نکردم پس نمیتونم نظر بدم کدوم بهتره.
6:خواهش میکنم.
7: پاسخ که دادم.
8:خواهش میکنم.
infernal_a
09-06-2013, 11:34
سلام.
به سلامتی که samsung apps هم دیگه کار نمیکنه . یعنی حالا که سامی بهمون برنامه یا گیم نمیده پس 100% آپگرید ورژن فیرم ویر هم نمیده دیگه درسته ؟ در این صورت چجوری باید گوشیهامونو آپگرید کنیم ؟
یه سوال دیگه .. آیا برنامه ای یا حرکتی میشه زد که مثلا فکس به گوشیمون بیاد ؟ یعنی متنی رو به گوشی فکس کنیم ؟
ممنون
omid.pari
09-06-2013, 17:26
جالبه بدونی این W810 رو 7 ساله خریدم در رابطه با فروشش شوخی کردم ولی باز جالبه بدونی که 6-7 نفر این گوشی رو میخوان و تا 100 تومن هم براش میدن.
حالا که شما این گوشیو داری دوربینش چطوره. البته دوست من این گوشیو داره عکسایه دوربین تو خود دوربین خیلی قشنگن ولی تو کامپیوتر چنگی به دل نمیزنن.حالا شاید اون چند تا عکس اونطور بوده. نظر شما چیه؟
راستی یه نکته مهم دیگه ، این گوشی تو جیب جا میشه؟(جیب شلوار(جین))
بازم تشکر میکنم.
من الان حدود 5ماه و نیم میشه این گوشی دارم کیفیت دوربین این گوشی در عکاسی و فیلمبرداری میشه گفت یکی از بهترین های بازاره قبل اینکه اس3بخرم گوشی دیگه ای هم داشتم که دوربین 8مگاپیکسلی روش بود ولی اصلن قابل مقایسه با اس3 نبودن کیفیت عکاسی اس 3 خیلی بهتر بود از هر جهت که بخوای بگی
AryanLand
09-06-2013, 21:30
جالبه بدونی این W810 رو 7 ساله خریدم در رابطه با فروشش شوخی کردم ولی باز جالبه بدونی که 6-7 نفر این گوشی رو میخوان و تا 100 تومن هم براش میدن.
حالا که شما این گوشیو داری دوربینش چطوره. البته دوست من این گوشیو داره عکسایه دوربین تو خود دوربین خیلی قشنگن ولی تو کامپیوتر چنگی به دل نمیزنن.حالا شاید اون چند تا عکس اونطور بوده. نظر شما چیه؟
راستی یه نکته مهم دیگه ، این گوشی تو جیب جا میشه؟(جیب شلوار(جین))
بازم تشکر میکنم.
سلام.
در مورد دوربین ،دوربین خوبی داره من یک نمونه عکسش رو براتون پیوست میکنم که ببینید.امادر قیاس با S2 من فکر میکنم اس 2 بهتر باشه.(جفتش رو دارم).در مورد اندازه و توی جیب گذاشتن بله میتونید منتها به هر حال گذاشتن گوشیهایی با این سایز و با صفحه تاچ توی جیبهای تنگ زیاد خوب نیست چون صفحه تحت فشار قرار میگیره و باعث میشه که به تاچ گوشی آسیب برسه.:11:
پ ن : متاسفانه عکس با سایز اصلی رو سایت قبول نمیکنه (حجمش زیاده) اگه دوست داشتید ایمیلتون رو برام پیغام خصوصی کنید تا براتون چند تا عکس ایمیل کنم بتونید کیفیت دوربینش رو ببینید.
AryanLand
09-06-2013, 21:43
سلام.
به سلامتی که samsung apps هم دیگه کار نمیکنه . یعنی حالا که سامی بهمون برنامه یا گیم نمیده پس 100% آپگرید ورژن فیرم ویر هم نمیده دیگه درسته ؟ در این صورت چجوری باید گوشیهامونو آپگرید کنیم ؟
یه سوال دیگه .. آیا برنامه ای یا حرکتی میشه زد که مثلا فکس به گوشیمون بیاد ؟ یعنی متنی رو به گوشی فکس کنیم ؟
ممنون
سلام.
قضیه بسته شدن سامسونگ اپز اصلا" ربطی به آپگرید رام نداره.ضمن اینکه شما فرض کنید که اصلا" دیگه برای ایران (به اسم ایران ) آپدیتی نیاد شما میتونید از را کشورهایی مثل امارات، عراق،افغانستان، الجزایر،مصر، مراکش و......استفاده کنید چون تمام این کشورها CSC شون با ایران یکی هست و کاملا" با رام ایران برابر هست پس از این بابت نگرانی وجود نداره علاوه بر این شما میتونید از رام هر کشور دیگه ای هم استفاده کنید و برای اینکه فارسی بشه میتونید زبانهای پنهان رام رو فعال کنید که فارسی هم جزو این زبانهاست.من الان دارم از رام 4.2.2 اسرائیل استفاده میکنم ولی همینجور که گفتم زبان فارسی رو فعال کردم و الان تمام قابلیتهای فارسی رو داره.(منوهای فارسی و.....).:11:
infernal_a
10-06-2013, 09:00
سلام.
قضیه بسته شدن سامسونگ اپز اصلا" ربطی به آپگرید رام نداره.ضمن اینکه شما فرض کنید که اصلا" دیگه برای ایران (به اسم ایران ) آپدیتی نیاد شما میتونید از را کشورهایی مثل امارات، عراق،افغانستان، الجزایر،مصر، مراکش و......استفاده کنید چون تمام این کشورها CSC شون با ایران یکی هست و کاملا" با رام ایران برابر هست پس از این بابت نگرانی وجود نداره علاوه بر این شما میتونید از رام هر کشور دیگه ای هم استفاده کنید و برای اینکه فارسی بشه میتونید زبانهای پنهان رام رو فعال کنید که فارسی هم جزو این زبانهاست.من الان دارم از رام 4.2.2 اسرائیل استفاده میکنم ولی همینجور که گفتم زبان فارسی رو فعال کردم و الان تمام قابلیتهای فارسی رو داره.(منوهای فارسی و.....).:11:
ممنون دوست عزیز از راهنماییه کاملت . ولی چون من مثل شما و اساتید دیگه حرفه ای نیستم و آپگرید گوشیمو با وای فای ، انجام دادم و اوونم خوده گوشی وقتی به نت وصل میشدم آپگرید کرد .... به همین دلیل پرسیدم . بنابراین با توجه به فرمایشات شما آپگرید بعدی برای ایران بوسیله خوده گوشی باید بیاد دیگه ؟
ممنون میشم در مورد سوال دوم هم از اساتید راهنمایی کنن در مورد فرستادن فکس به گوشی ؟
این برنامه "اتوران" "autorun" که بعضی از دوستان میگن با غیرفعال کردن بعضی نرم افزار ها به باطری کمک میکنه کدومه ؟ این دو تاست یا نرم افزار دیگه ای هست ؟ کلا بهترین توی این زمینه کدومه ؟
mehdi30nema
11-06-2013, 07:18
حرف نداره ، من چون قبلا سونی داشتم اینو میگم که نسبت به سونی و ال جی خیلی بهتره .
سونی به معنای کلمه افتضاحه!
نه صدا خودش در میاد نه صدا تو هندزفری
virus2009
14-06-2013, 00:05
دوستان به نظرتون S3 کارکرده با این مشخصات می ارزه ... ؟؟؟
32 گیگ فول پک آبی... 2 ماه کارکرد....سالم و تمیز..بدون ضربه و خط و خش...با تمام لوازم..فلیپ کاور + 2 عدد بک کاور کاشی مشکی و سفید Coco و یک کیف نیکیلین. اين گوشي فول پك سامسونگ هست و درون اين پك باطري اضافه و شارژر استند باطري و ٢عدد كاور شيشه اي داره.. و ساخت چین(ویتنامی نیست) آندروید 4.1.2 و روت شده با رام رسمی سامسونگ برای ایران که فارسی داره...
قیمت 1600 داده
به نظرتون چند می ارزه ازش بردارم .. ؟؟
Eblis 2011
14-06-2013, 00:11
دوستان به نظرتون S3 کارکرده با این مشخصات می ارزه ... ؟؟؟
قیمت 1600 داده
به نظرتون چند می ارزه ازش بردارم .. ؟؟
من نظرم رو بگم :
اگه شما میخوای 1.600.000 هزینه کنی میتونی با افزایش 30تومنی بودجه آکش رو تهیه کنی
ضمنا من پیشنهاد بهتری برای شما دارم : شما به نکسوس 4 هم فکر کن تو این رنج قیمت !!!!
ضرر نخواهی کرد !!!
قیمت نکسوس 4 1.595.000 با گارانتی 2 ساله شرکت ال جی
virus2009
14-06-2013, 00:23
من نظرم رو بگم :
اگه شما میخوای 1.600.000 هزینه کنی میتونی با افزایش 30تومنی بودجه آکش رو تهیه کنی
ضمنا من پیشنهاد بهتری برای شما دارم : شما به نکسوس 4 هم فکر کن تو این رنج قیمت !!!!
ضرر نخواهی کرد !!!
قیمت نکسوس 4 1.595.000 با گارانتی 2 ساله شرکت ال جی
نه
من خیلی تو گوشی ها چرخیدم و از آخر رسیدم به همین S3
نکسوس 4 خیلی خوبه ولی بزرگترین عیبش کارت حافظشه
الان میخواستم ببینم با توجه به اینکه گوشی 32 گیگه و لوازم زیاد داره تا چه حدود می ارزه .. ؟؟
لوازمش رو میگه داخل یک کارتون دیگه اصل سامسونگ بوده
Eblis 2011
14-06-2013, 00:31
نه
من خیلی تو گوشی ها چرخیدم و از آخر رسیدم به همین S3
نکسوس 4 خیلی خوبه ولی بزرگترین عیبش کارت حافظشه
الان میخواستم ببینم با توجه به اینکه گوشی 32 گیگه و لوازم زیاد داره تا چه حدود می ارزه .. ؟؟
لوازمش رو میگه داخل یک کارتون دیگه اصل سامسونگ بوده
راستش اگه گوشی بدون خط و خش باشه ، باتوجه به اینکه کلی لوازم جانبی داره و 32 گیگه می ارزه !!!
سلام دوستان
یه سوال داشتم :
من می تونم روی اس ام اس هام قفل بذارم ولی اون اس ام اس براحتی قابل دیدن هست .
حالا من می خوام بدونم آیا راهی هست که مثل فایل ها در pc ،بعضی فایل ها یا مثلا برخی اس ام اس ها و ... رو هیدن کرد که اصلا دیده نشند ؟
با تشکر ... .
Eblis 2011
14-06-2013, 22:53
سلام دوستان
یه سوال داشتم :
من می تونم روی اس ام اس هام قفل بذارم ولی اون اس ام اس براحتی قابل دیدن هست .
حالا من می خوام بدونم آیا راهی هست که مثل فایل ها در pc ،بعضی فایل ها یا مثلا برخی اس ام اس ها و ... رو هیدن کرد که اصلا دیده نشند ؟
با تشکر ... .
سلام
از نرم افزار قدرتمند شرکت Go استفاده کن :
در این زمینه پیشنهاد من : GO Sms
برنامه go sms pro یک قسمتی داره به اسم private boxکه میتونی روش رمز بزاری قسمت private contact شماره شخصی که بهت اس میده وارد کنی میره تو لیست برات مسیج میاد دیگه دیده نمیشه
اینجا کسی خبر نداره سامسونگ دیروز خبرش تو سایتا بود که اندروید 4.2.2 برای اس 3 با تاخیر میده بیرون زمانش کی هست:n13:
من که دیگه طاقتم تمام شده همین رام آزمایشی اندروید 4.2.2 دانلود میکنم فلش میزنم:n01:
velvet revoulver
15-06-2013, 23:44
دوستان شاید این سوال تکراری باشه اما چون جایی جوابشو پیدا نکردم اینجا میپرسم : آیا S3 قابلیت ضبط مکالمات تلفنی رو داره ؟ اگه داره لطف کنید بگید چجوری ؟ و اگه نداره و باید نرم افزار خاصی روش نصب بشه لطف کنید و بگید چه نرم افزاری؟
دوستان شاید این سوال تکراری باشه اما چون جایی جوابشو پیدا نکردم اینجا میپرسم : آیا S3 قابلیت ضبط مکالمات تلفنی رو داره ؟ اگه داره لطف کنید بگید چجوری ؟ و اگه نداره و باید نرم افزار خاصی روش نصب بشه لطف کنید و بگید چه نرم افزاری؟
یک سرچی توی گوگل بزنی چندتا برات میاره . این رو سرچ کن : android call recorder
من خودم این رو دارم و ازش راضیم :
ashkan1360
16-06-2013, 18:55
یک سرچی توی گوگل بزنی چندتا برات میاره . این رو سرچ کن : android call recorder
من خودم این رو دارم و ازش راضیم :
صدای هر دو طرف ضبط میشه ؟
Eblis 2011
16-06-2013, 18:58
صدای هر دو طرف ضبط میشه ؟
خب معلومه دیگه ... تماس برقرار میشه شروع میکنه به ضبط کردن ... مکالمه ها ضبط میشه دیگه
AryanLand
16-06-2013, 23:53
سلام.
بعضی از رامها خودشون دارن .شما وقتی تماس میگیری کلید ضبط مکالمه ش فعال میشه.(البته همونطور که عرض کردم فقط بعضی از رامها دارن).من از Record My Call هم استفاده کردم هم کیفیت خوبی داره هم امکاناتش خوبه.:11:
mehdi30nema
23-06-2013, 06:56
اینجا نوشته آندروید 4.2 هم اومد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ry_it_now-news-6259.php
دوستان متخصص یه بررسی بکنن ببینن جریان چیه .
A.IvI.I.N
24-06-2013, 12:59
رام رسمی نیستش :n27:
نسخه ازمایشی دادن بیرون ملت تست کنن :n29:
به نظرم باید یه فکری به حال ساپورت نرم افزاری اندروید بکنن واقعا داغونه :n15:
بازم سامسونگ ساپورتش از تمام برندها بهتره
AryanLand
25-06-2013, 00:32
اینجا نوشته آندروید 4.2 هم اومد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ry_it_now-news-6259.php
دوستان متخصص یه بررسی بکنن ببینن جریان چیه .
رام رسمی نیستش :n27:
نسخه ازمایشی دادن بیرون ملت تست کنن :n29:
به نظرم باید یه فکری به حال ساپورت نرم افزاری اندروید بکنن واقعا داغونه :n15:
سلام.
سامسونگ برای گوشی اس 3 تا الان سه تا رام آزمایشی 4.2.2 داده که میشه بگی هر آپدیت از قبلی بهتر بوده.الان سومین رام از لحاظ مصرف باطری سرعت خیلی بهتر از قبل شده ضمن اینکه یکی از قابلیتهای مهمی که توی این رام هست و قبلا" اس 3 نداشت قابلیت انتقال برنامه ها به SD هست.تغییرات ظاهریش هم منو تنظیمات بصورت 4 سربرگ شده (مثل رام اس 4).
اگه سوال خاصی هم در موردش دارید بفرمائید در خدمتتون هستم.
اما در مورد اینکه فرمودید ساپورت نرم افزاری آندروید داغونه و باید فکری به حالش بشه ،من متوجه نشدم میشه توضیح بدید؟ یعنی الان سیستم عاملی سراغ دارید که بهتر از آندروید ساپورت بشه و آپدیتهاش به زودی آندروید بیاد و.....؟!!!:11:
A.IvI.I.N
25-06-2013, 09:43
سلام.
سامسونگ برای گوشی اس 3 تا الان سه تا رام آزمایشی 4.2.2 داده که میشه بگی هر آپدیت از قبلی بهتر بوده.الان سومین رام از لحاظ مصرف باطری سرعت خیلی بهتر از قبل شده ضمن اینکه یکی از قابلیتهای مهمی که توی این رام هست و قبلا" اس 3 نداشت قابلیت انتقال برنامه ها به SD هست.تغییرات ظاهریش هم منو تنظیمات بصورت 4 سربرگ شده (مثل رام اس 4).
اگه سوال خاصی هم در موردش دارید بفرمائید در خدمتتون هستم.
اما در مورد اینکه فرمودید ساپورت نرم افزاری آندروید داغونه و باید فکری به حالش بشه ،من متوجه نشدم میشه توضیح بدید؟ یعنی الان سیستم عاملی سراغ دارید که بهتر از آندروید ساپورت بشه و آپدیتهاش به زودی آندروید بیاد و.....؟!!!:11:
پس ميشه اميدوار باشيم تا 1 ماه ديگه 4.2.2 رسمي بياد :n01:
والا از اين نظر ميگم داغونه كه پارسال اين موقع حرف از اندرويد 5 ميزدن و ميگفتن توي كنفرانس اينده معرفي ميشه ولي هيچ خبري از اندرويد 5 نشد.
بازم صد رحمت به سامسونگ هنوز خيلي از شركت ها 4.1 ندادن چه برسه 4.2
mehdi30nema
25-06-2013, 10:23
پس ميشه اميدوار باشيم تا 1 ماه ديگه 4.2.2 رسمي بياد :n01:
والا از اين نظر ميگم داغونه كه پارسال اين موقع حرف از اندرويد 5 ميزدن و ميگفتن توي كنفرانس اينده معرفي ميشه ولي هيچ خبري از اندرويد 5 نشد.
بازم صد رحمت به سامسونگ هنوز خيلي از شركت ها 4.1 ندادن چه برسه 4.2
والا آندروید 5 یه سری جذابیت قطعا خواهد داشت ولی خداییش من که از آندروید 2.1 که داشتم کلی با شوق و ذوق رفتم رو 2.2 بعد 2.3 ، بعدش آندروید 3.2 رو تبلت . حالا هم که 4 و 4.1 اما هیچ وقت تغییر خارق العاده ایی ندیدم که آدم رووسوسه کنه به خاطر آپدیت گوشی عوض کنه .
بازم صد رحمت به همین سامسونگ الجی یا سونی که آپدیتاشون خیلی دیر انجام میشه .
سلام دوستان
من می خواهم گوشیم رو بفروشم. می خواستم برای اینکه بتونم تمام اطلاعات گوشیم رو نگه دارم و به یه گوشی دیگه دقیقن همون ها رو منتقل کنم از همون گزینه Back Up توی نرم افزار Kies Samsung استفاده کنم کافیه و به مشکلی برنمی خورم بعدن؟
در ضمن می خواستم بدونم برای این که تمام چیزهای گوشیم ( عکس، آهنگ، برنامه ها و...) پاک بشه که بخوام بفروشم اش و مثل روز اول اش بشه باید چه کار کنم؟
ممنون
shahabprince
01-07-2013, 09:15
سلام
جدیدا به یه مشکل برخوردم دوستان اگه کسی میدونه راهنمایی کنن
مشکلم اینه که تو برنامه مارکت بازار و پلازا برنامه هایی که باید بروزرسانی بشن رو نشون نمیده؟
کسی تا حالا به این مشکل برخورده؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
virus2009
01-07-2013, 22:41
سلام دوستان
من می خواهم گوشیم رو بفروشم. می خواستم برای اینکه بتونم تمام اطلاعات گوشیم رو نگه دارم و به یه گوشی دیگه دقیقن همون ها رو منتقل کنم از همون گزینه Back Up توی نرم افزار Kies Samsung استفاده کنم کافیه و به مشکلی برنمی خورم بعدن؟
در ضمن می خواستم بدونم برای این که تمام چیزهای گوشیم ( عکس، آهنگ، برنامه ها و...) پاک بشه که بخوام بفروشم اش و مثل روز اول اش بشه باید چه کار کنم؟
ممنون
شما اگه گوشیت روت شده است نرم افزار Titanium backup رو نصب کن ( آموزش بک آپ گرفتن با Titanium backup ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ) از همه قسمت های گوشیت میتونی بک آپ بگیری ( سیو بازی ها ؛ تنظیمات نرم افزار ها و ... )
برای پاک کردن کامل گوشی : گوشی رو خاموش کن 3 تا کلید Home + power + volume up رو همزمان نگه دار تا وارد ریکاوری مود بشه
بعد گزینه Wipe data و Wipe Cache partition رو بزن ، اگر خواستی مموری و حافظه داخلی رو هم فرمت کنی برو به قسمت Mount and system و گزینه Format SD Card رو بزن
samdeath
04-07-2013, 23:16
سلام
من یک مشکلی با شارژ گوشیم پیدا کردم و اینکه گوشی رو باید چند بار به برقبزنم و قطع کنم تا شروع به شارژ کردن بکنه
اگر همون دفعه اول که به برق میزنم دیگه قطعش نکنم ، پس از حدود 5 ساعت تازه 60 یا 70 درصد شارژ میشه
باطری گوشی سالمه و پس از شارژ حدود 2 تا 3 روز کار میکنه
به نظر میرسه مشکل نرم افزاری باشه
از دوستان کسی میدونه ایراد از چیه ؟
سلام
من یک مشکلی با شارژ گوشیم پیدا کردم و اینکه گوشی رو باید چند بار به برقبزنم و قطع کنم تا شروع به شارژ کردن بکنه
اگر همون دفعه اول که به برق میزنم دیگه قطعش نکنم ، پس از حدود 5 ساعت تازه 60 یا 70 درصد شارژ میشه
یکی دیگه از دوستان هم قبلا گفته بود که این مشکل رو داره
من هم تازگی ها این مشکل رو دارم . یه 12 ساعت توی شارژ باشه 100 درصد شارژ نمیشه :n04:
احتمالا سامی باطری ای روی اس 3 گذاشته که فقط یک سال خوب کار میکنه بعد بریم اس 4 رو بخریم :n02:
مثل اینکه توی بلاد دیگه هم این مشکل زیاد پیش اومده :
گوگل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=search&sclient=psy-ab&q=galaxy+s+3+battery+charging+long+problem&oq=galaxy+s+3+battery+charging+long+problem&gs_l=hp.3...73735.101573.0.102633.40.40.0.0.0.0.0. 0..0.0...0.0.0..1c.1.17.psy-ab.F9mitNhXUD4&pbx=1&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.48705608,d.bGE&fp=cc68e79d4e244acb&biw=1366&bih=624)
virus2009
05-07-2013, 13:34
سلام
شما از یک شارژر اصلی سامسونگ استفاده کن ببین مشکلت بر طرف میشه ( منم یک شارژش دارم که وقتی ازش استفاده میکنم خیلی دیر شارژ میکنه )
باطری گوشیت رو هم طبق آموزش زیر کالیبره کن ، تاثیر داره :
نحوه کالیبره کردن باتری و راه حلی برای بهبود مصرف باتری در galaxy siii ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Hidden-Hunter
06-07-2013, 21:56
نمردیم و بعد عمری داریم به صورت زنده از گوگل پلی دانلود می کنیم ...فقط سایفون اخرین نسخه را بگیرید و برید از گوگل پلی دانلود بکنید :n02:
گویا رفع تحریم شده
AryanLand
07-07-2013, 00:58
نمردیم و بعد عمری داریم به صورت زنده از گوگل پلی دانلود می کنیم ...فقط سایفون اخرین نسخه را بگیرید و برید از گوگل پلی دانلود بکنید :n02:
گویا رفع تحریم شده
سلام.
خیر هنوز رفع تحریم نشده ولی همیشه میشده دانلود کرد.البته طبق فرمایش شما بصورت زنده !!!:n02::11:
A.IvI.I.N
07-07-2013, 09:41
با سايفون ميشه از گوگل پلي دانلود كرد ولي سرعتش پايينه.
من مايكت و بازار رو ترجيح ميدم گرچه به پاي گوگل نميرسن.
راستي خبري از اندرويد 4.2.2 نشد؟
infernal_a
07-07-2013, 12:00
گویا رفع تحریم شده
سلام.
ممکنه برنامه سایفون رو برای دانلود بزاری ؟ احتیاج به رووت نداره که ؟
ممنون
Hidden-Hunter
07-07-2013, 12:30
سلام.
ممکنه برنامه سایفون رو برای دانلود بزاری ؟ احتیاج به رووت نداره که ؟
ممنون
سلام عزیزم
این سایفون خدمت شما : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و نیازی به روت نداره در صورتی که نسخه اندروید شما 4به بالا باشد.
برای استفاده هم از use browser استفاده بکنید.
AryanLand
07-07-2013, 14:27
با سايفون ميشه از گوگل پلي دانلود كرد ولي سرعتش پايينه.
من مايكت و بازار رو ترجيح ميدم گرچه به پاي گوگل نميرسن.
راستي خبري از اندرويد 4.2.2 نشد؟
سلام.
هنوز به صورت رسمی نه.آخریش همون I9300XXUFME7هست که 4.2.2 آزمایشی هست.:11:
سلام
توی موزیک پلیر اصلی گوشی : چجوری میشه بدون اینکه آهنگ در حال اجرا قطع بشه وارد home sceen یا جای دیگه ار گوشی شد ؟ تا موزیک پلیر رو میبرم (مثلا با دکمه home ) موزیک قطع میشه :n27:.
A.IvI.I.N
07-07-2013, 15:54
سلام
توی موزیک پلیر اصلی گوشی : چجوری میشه بدون اینکه آهنگ در حال اجرا قطع بشه وارد home sceen یا جای دیگه ار گوشی شد ؟ تا موزیک پلیر رو میبرم (مثلا با دکمه home ) موزیک قطع میشه :n27:.
سلام
برو developer options<-----settings پايينه صفحه نوشته do not keep activities نبايد تيك داشته باشه.
سلام
برو developer options<-----settings پايينه صفحه نوشته do not keep activities نبايد تيك داشته باشه.
ممنون
ولی اون هم تیک نداره
A.IvI.I.N
07-07-2013, 22:36
ممنون
ولی اون هم تیک نداره
عجیبه :n15:
اگه حوصله داری فکتوری ریست بزن حل میشه اگه بازم حل نشد فک کنم باید رام عوض کنی.
نمیدونم والا شاید راه ساده تری برای رفع این مشکل وجود داشته باشه.
infernal_a
08-07-2013, 12:12
سلام...
یه برنامه دزدگیر میخوام که درست درمون باشه و باگ نداشته باشه .... یه 2-3 تا نصب کردم ولی ایراد دارن . بخصوص اینکه زمانیکه گوشی زنگ میخوره و دارم صحبت میکنم وسط حرف زدن آژیر میکشه( حالت shake فعال نبود) !!! یا گاهی وقتا اصلا یادش میره که باید آژیر بکشه و ....
اگه یه تست شدشو معرفی کنین ممنون میشم .
سلام...
یه برنامه دزدگیر میخوام که درست درمون باشه و باگ نداشته باشه .... یه 2-3 تا نصب کردم ولی ایراد دارن . بخصوص اینکه زمانیکه گوشی زنگ میخوره و دارم صحبت میکنم وسط حرف زدن آژیر میکشه( حالت shake فعال نبود) !!! یا گاهی وقتا اصلا یادش میره که باید آژیر بکشه و ....
اگه یه تست شدشو معرفی کنین ممنون میشم .
دوستان این برنامه رو من هم میخوام . همین الان گوشیم رو که ظهر توی محل کارم جا گذاشته بودم رفتم آوردمش . خیلی شانس آوردم که آخرین نفری بودم که از محل کارم خارج شده بودم !
بهترین برنامه آزمایش شده چی هست ؟
انفجار گوشی سامسونگ گلکسی سوختگی درجه 3 ایجاد کرد (عکس) یک دختر جوان سوئیسی پس از انفجار گوشی سامسونگ گلکسی S3 در جیب شلوارش دچار سوختگی درجه 2 و 3 شد. فانی اشلاتر 18 ساله گفت که اقدام به شکایت کیفری بر علیه کمپانی سامسونگ خواهد کرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
انفجار گوشی سامسونگ گلکسی سوختگی درجه 3 ایجاد کرد (عکس) یک دختر جوان سوئیسی پس از انفجار گوشی سامسونگ گلکسی S3 در جیب شلوارش دچار سوختگی درجه 2 و 3 شد. فانی اشلاتر 18 ساله گفت که اقدام به شکایت کیفری بر علیه کمپانی سامسونگ خواهد کرد.
دوستان
این چه جور انفجاری که باطری و درب عقب سالمه و پای خانومه این هوا سوخته یه کم با عقل جور در نمی یاد.
تازه نمایندگی سامی در سویس گوشی رو برای تحقیقات و کارشناسی بیشتر فرستاده کره.
و این که از 20 میلیون گوشی یکی اینجوری شده زیاد جای تعجب نداره.:n02:
mehdi30nema
13-07-2013, 11:52
دوستان من قبلا هم بهتون گفته بودم که گوشیم مشکل باتری پیدا کرده .
دو ماهه گوشی را گرفتم و رامی هم که روش هست از اول رام رسمی 4.1.2 بود و اصلا عوض نکردم . اوایل خیلی مصرف خوبی داشت ولی الان به شدت بد شده . یعنی شب تا صبح که من خوابم به طور میانگین هر ساعت دو سه درصد شارژ کم میشه ( قبلش با تسک منیجر تمام برنامه های باز رو میبندم ) . در صورتی که قبلا تو حالت استندبای هر دو سه ساعت یک درصد کم میشد .
خلاصه الان طوری شده که خیلی مصرفم رفته بالا ، فکر میکنید چی ممکنه باعث این اتفاق شده باشه ؟ ممکنه بدافزار این کارو کرده باشه ؟
چه جوری میتونم به شرایط اولیه برشگردونم .
virus2009
13-07-2013, 20:24
دوستان من قبلا هم بهتون گفته بودم که گوشیم مشکل باتری پیدا کرده .
دو ماهه گوشی را گرفتم و رامی هم که روش هست از اول رام رسمی 4.1.2 بود و اصلا عوض نکردم . اوایل خیلی مصرف خوبی داشت ولی الان به شدت بد شده . یعنی شب تا صبح که من خوابم به طور میانگین هر ساعت دو سه درصد شارژ کم میشه ( قبلش با تسک منیجر تمام برنامه های باز رو میبندم ) . در صورتی که قبلا تو حالت استندبای هر دو سه ساعت یک درصد کم میشد .
خلاصه الان طوری شده که خیلی مصرفم رفته بالا ، فکر میکنید چی ممکنه باعث این اتفاق شده باشه ؟ ممکنه بدافزار این کارو کرده باشه ؟
چه جوری میتونم به شرایط اولیه برشگردونم .
شما از منوی تنظیمات برو به قسمت باطری ببین چه برنامه درصد بیشتری از شارژ رو مصرف کرده
باطریه گوشیت رو هم کالیبره کن ( لینک آموزشش رو چند صفحه قبل گذاشتم )
mehdi30nema
13-07-2013, 20:49
شما از منوی تنظیمات برو به قسمت باطری ببین چه برنامه درصد بیشتری از شارژ رو مصرف کرده
باطریه گوشیت رو هم کالیبره کن ( لینک آموزشش رو چند صفحه قبل گذاشتم )
الان نگاه کردم ، 40درصد اسکرین هست و بقیه هم برنامه های اصلی خوده گوشی .
از چیز هایی که خودم نصب کردم 3 درصد بازی pou گرفته که بیشترین هست .
راستش خیلی عجیبه ، من ساعت 6 رسیدم خونه نزدیک به 40 درصد شارژ داشتم الان بعد از سه ساعت و نیم 20 درصد شارژ دارم ، کلا تو این سه ساعت و نیم فقط یکی دو تا اس ام اس دادم . خلاصه این باتری گوشیم الان خیلی روی اعصابه .
ممکنه از یکی از بازی یا برنامه هایی باشه که نصب کردم ؟
AryanLand
13-07-2013, 22:47
الان نگاه کردم ، 40درصد اسکرین هست و بقیه هم برنامه های اصلی خوده گوشی .
از چیز هایی که خودم نصب کردم 3 درصد بازی pou گرفته که بیشترین هست .
راستش خیلی عجیبه ، من ساعت 6 رسیدم خونه نزدیک به 40 درصد شارژ داشتم الان بعد از سه ساعت و نیم 20 درصد شارژ دارم ، کلا تو این سه ساعت و نیم فقط یکی دو تا اس ام اس دادم . خلاصه این باتری گوشیم الان خیلی روی اعصابه .
ممکنه از یکی از بازی یا برنامه هایی باشه که نصب کردم ؟
سلام.
شما شک نکن مشکل از برنامه های نصب شده و ران شده روی گوشی هست.با نرم افزار Auto Run Manager میتونید گوشیو برنامه هاش رو کنترل کنید.:11:
mehdi30nema
14-07-2013, 14:23
سلام.
شما شک نکن مشکل از برنامه های نصب شده و ران شده روی گوشی هست.با نرم افزار Auto Run Manager میتونید گوشیو برنامه هاش رو کنترل کنید.:11:
من این برنامه رو نصب کردم ولی برای مد advance باید گوشی روت باشه . ولی مد بیسیک لیست تمام برنامه ها رو آورد و بعضی ها مثل بازار ، s voice ، Factory test و ... را running نوشته بود که همشون رو disable کردم .
درست انجام دادم ؟ کلا تاثیری داره روی نگه داری شارژ ؟
سلام خدمت همه دوستان کسی سایتی سراغ نداره این اپدیت های ازمایشی اندروید 4.2.2 برای اس 3 با لینک مستقیم گذاشته باشه یکی از دوستان لطف کرده بود لینک مستقیمش برای دانلود گذاشته بود تو همین تاپیک که متاسفانه مثل اینکه expireشده
سلام خدمت همه دوستان کسی سایتی سراغ نداره این اپدیت های ازمایشی اندروید 4.2.2 برای اس 3 با لینک مستقیم گذاشته باشه یکی از دوستان لطف کرده بود لینک مستقیمش برای دانلود گذاشته بود تو همین تاپیک که متاسفانه مثل اینکه expireشده
دادا یه سرچ گوگل بزنی راحت پیدا میشه . بفرما :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Cloobgsm.ir).zip
این هم هست که توی تاپیک مستقیم سازی میتونی بدی برات مستقیمش کنن :
Hidden-Hunter
14-07-2013, 23:20
سلام دوستان
یه دو روزی هست وقتی باطری گوشی فول شارژ میشه ، هشداری نمیده ک نشون دهنده شارژ کامل باشه و فقط وقتی شارژر را به گوشی وصل میکنم هشداری میده...
تنظیمات صدا هم تغییری ندادم ولی نمیدونم مشکل از کجاست.
نسخه رام : 4.1.2 رسمی
ممنون میشم راهنمایی کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehdi30nema
15-07-2013, 21:16
میشه یکی بگه طریقه ریست فکتوری این گوشی چیه ؟ مثل گلکسی اس 1 کد داره یا روش دیگه ایی ؟
Eblis 2011
15-07-2013, 22:37
میشه یکی بگه طریقه ریست فکتوری این گوشی چیه ؟ مثل گلکسی اس 1 کد داره یا روش دیگه ایی ؟
باید برین به ریکاوری و بعد wide factory reset کنید ...
virus2009
16-07-2013, 00:01
نحوه ریست کردن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان
یک هفته است که اینترنت رو زیر و رو کردم تا بتونم گوشیمو روت کنم ولی هیچکدوم از روش ها جواب نمیده.
امیدوارم با کمک شما بتونم روتش کنم
مشخصات:
Model: Samsung Galaxy S III
Model Number: GT-I9300
Android version: 4.1.2
Baseband Version: I9300XXELLA
Kernel Version:
3.0.31 -836582
se.infra@SEP -97 #1
SMP PREEMPT Tue Jan 15 14:17:21 KST
2013
Build Number:
JZO54K.I9300XXEMA2
AryanLand
16-07-2013, 19:15
سلام دوستان
یک هفته است که اینترنت رو زیر و رو کردم تا بتونم گوشیمو روت کنم ولی هیچکدوم از روش ها جواب نمیده.
امیدوارم با کمک شما بتونم روتش کنم
مشخصات:
Model: Samsung Galaxy S III
Model Number: GT-I9300
Android version: 4.1.2
Baseband Version: I9300XXELLA
Kernel Version:
3.0.31 -836582
se.infra@SEP -97 #1
SMP PREEMPT Tue Jan 15 14:17:21 KST
2013
Build Number:
JZO54K.I9300XXEMA2
سلام.
یکی از 2 تا کرنل صفحه زیر رو دانلود کن (با توجه به اینکه میخوای از چه طریقی روت کنی.) و گوشیترو روت کن.
اگه میخوای از طریق اودین روت کنی پسوند Tar و اگه میخوای از ریکاوری روت کنی پسوند Zip رو بگیر و گوشی رو روت کن.:11:
Retired User
20-07-2013, 11:37
من s3 دارم
گوشی رووت نشده و از برنامه مسجینگ دیفالت استفاده میکنم
حالا مشکل اینه که حجم اس هام به یکی از مخاطبین خیلی خیلی بالا رفته
مثلا در حدود 000'15 کانورسیشن
واسه همین یکم هنگ میکنه گوشیم وقتی میخوام بهش اس بدم یا اس میگیرم
حذف تاپیک هم نمیشه کرد
گوشی هنگ میگنه
هم چنین سلکت آل + دیلیت هم نمیشه
بازم گوشی هنگ میکنه
راه حلی هست؟
king_darkness
20-07-2013, 17:39
من s3 دارم
حذف تاپیک هم نمیشه کرد
گوشی هنگ میگنه
بازم گوشی هنگ میکنه
راه حلی هست؟
می تونی از تنظیمات گوشی انتخاب کنی که وقتی تعداد مسیج های یه مخاطب از یه مقدار معینی بیشتر شد sms قدیمی ها رو خود گوشی پاک کنه
اگر دستی میخوای پاک کنی و گوشی هنگ میکنه چند دقیقه صبر کن خودش درست میشه
یه سری برنامه هم هست که گوشی tune up میکنه به طور خود کار sms های قدیمی پاک میکنه یا هر چند وقت یک بار کش گوشی خالی میکنه می تونی از این ها هم استفاده کنی البته فک کنم گوشی باید روت باشه
yoosef_st
20-07-2013, 20:11
من s3 دارم
حذف تاپیک هم نمیشه کرد
گوشی هنگ میگنه
بازم گوشی هنگ میکنه
راه حلی هست؟
با همون برنامه مسیجینگ وقتی دیلیت میکنی یکم صبر کن، دست بهش نزن خودش درست میشه
مثلا الان شب که میخای بخوابی، گوشی رو فلایت مود کن، بعد بزن دیلیت، دیگه کاری به گوشی نداشته باش تا فردا
به احتمال خیلی قوی درست میشه
mehdi30nema
20-07-2013, 22:01
یعنی داغون شدیم رفت ،
دو ماهه پیش گوشی را خریدم 1620 الان دیدم دیجی کالا زده 1350 . نشد ما یه چیزی بخریم و ضرر نکنیم .
Hidden-Hunter
20-07-2013, 22:56
یعنی داغون شدیم رفت ،
دو ماهه پیش گوشی را خریدم 1620 الان دیدم دیجی کالا زده 1350 . نشد ما یه چیزی بخریم و ضرر نکنیم .
سلام
بنده هم 3ماه پیش خریدم 1570 ولی میدونستم اروزن میشه ولی خریدم و مهم نیست ، چرا که لذت و کیف و حالش را انجام دادم و اگر گوشی بیاد پایین همه گوشی ها افت میکنه و اگر بالا برود همه بالا میره.
تو همین 2ماه که ازش لذت بردی از نظر من ضرری نکردی :n06:
AryanLand
21-07-2013, 01:23
یعنی داغون شدیم رفت ،
سلام.
آقا 2 ماه پیش که خریدی نسبت به الان 2 ماه جوون تر بودی زیاد غصه این چیزا رو نخور :n02::11:
Hidden-Hunter
21-07-2013, 12:25
سلام دوستان
خواستم یک لطفی بکنید و یک راهنمایی بکنید برای خرید گارد برا گوشی که از جنس ژله ای بخرم یا پلاستیکی ؟ چون رو خوده گوشی کیف لپ تابی هست ولی بقول دوستم یکم زاقارت شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و قشنگی گوشی را گرفته و اینکه تو دست پا هست برای تایپ کردن یا وب گردی و گوشی را خیلی بزرگ نشون میده.
خواستم ببینم کدوم جنس از گارد بخرم و قیمتش چقدره؟
مخلصم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hidden-Hunter
21-07-2013, 16:21
سلام دوستان
خواستم یک لطفی بکنید و یک راهنمایی بکنید برای خرید گارد برا گوشی که از جنس ژله ای بخرم یا پلاستیکی ؟ چون رو خوده گوشی کیف لپ تابی هست ولی بقول دوستم یکم زاقارت شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و قشنگی گوشی را گرفته و اینکه تو دست پا هست برای تایپ کردن یا وب گردی و گوشی را خیلی بزرگ نشون میده.
اقا گارد (کیس) را انتخاب کردم این مدله
فقط قربون دستتون بگید قیمتش چنده؟ تو سایت ها هرکدوم عشقی برای خودشون یک چیزی میپرونن :n04:
خوشگل هست یا نه؟:n02:
AryanLand
21-07-2013, 23:20
سلام.
خوب این موضوع از طرف سامسونگ پیگیری شد.گوشی و باطریش رو تحویل گرفتن و مشخص شد که از باطریغیر اصلی استفاده کرده و سامسونگ گفته شما میتونید برچسب روی باطری رو با برچسب رو باطری گوشی خودتون مقایسه کنید تا متوجه بشید.:11:
و
mehdi30nema
22-07-2013, 06:53
سلام دوستان
راستش ژله ایی ها بیشتر محافظت میکنن اما یه مقدار گوشی رو بزرگ میکنن ولی گاردهای دیگه خوشگلتر هستند .
اینا رو هم میتونی ببینی :
mehdi30nema
23-07-2013, 07:39
بچه ها یعنی واقعا هیچ کس مشکل منو نداره ؟، باتری گوشی دیگه واقعا اعصاب منو خورد کرده .
سه بار ریست فکتوری کردم ، بعد از ریست فکتوری تا حدوده یک روز خیلی خوبه ، مثلا شب تا صبح نهایتا دو درصد شارژ مصرف میشه اما بعد یه روز دوباره روز از نو روزی از نو .
ساعتی دو سه درصد اونم تو حالت استندبای که همه برنامه ها بسته هستند و صفحه نمایش هم خاموشه کم میکنه .
اینقدر این مشکل رو اعصابمه که اصلا نمیتونم چه جوری وصفش کنم .
خواهشا یکی یه راهنمایی درست و درمون بکنه .
Mool Tee
23-07-2013, 12:59
بچه ها یعنی واقعا هیچ کس مشکل منو نداره ؟، باتری گوشی دیگه واقعا اعصاب منو خورد کرده .
سه بار ریست فکتوری کردم ، بعد از ریست فکتوری تا حدوده یک روز خیلی خوبه ، مثلا شب تا صبح نهایتا دو درصد شارژ مصرف میشه اما بعد یه روز دوباره روز از نو روزی از نو .
ساعتی دو سه درصد اونم تو حالت استندبای که همه برنامه ها بسته هستند و صفحه نمایش هم خاموشه کم میکنه .
یه کاری میکنم بکن ببین درست میشه یا نه! الان انتقدر باهاش کار کن تا شارژش تموم بشه و خاموش بشه ! بعد بزنش به شارژ و حتی دستم بهش نزن تا شارژش 100 بشه بعد ببین درست شده یا نه
mehdi30nema
24-07-2013, 12:04
یه کاری میکنم بکن ببین درست میشه یا نه! الان انتقدر باهاش کار کن تا شارژش تموم بشه و خاموش بشه ! بعد بزنش به شارژ و حتی دستم بهش نزن تا شارژش 100 بشه بعد ببین درست شده یا نه
ممنون ، این کارو هم انجام دادم ولی تغییر چشم گیری توی مصرف باتری به چشم نمیخوره . ممکنه باتری خراب شده باشه ؟ گوشی رو سه ماهه گرفتم .
infernal_a
24-07-2013, 13:09
سلام.
تنها موضوعی توو این گوشی منو اذیت میکنه نور صفحه نمایشه که انگار کدره و حتی از گوشیهای معمولی هم نورش ضعیفتره .
چیکارش میشه کرد ؟ از برنامه LUX DASH براش استفاده کردم ولی جواب نمیده بازم .
یه سوال دیگه در مورد گیمایی که دیتا دارن ... مثلا در مورد wild blood که باید دیتا رو توو فولدر obb بریزیم و فایل رو اجرا کنیم ولی قبلش باید از برنامه های ضد تحریم مثل سا_ی_ فون 3 استفاده بشه و به اکانت Gmail وصل شد !!!! ممکنه اساتید راهنمایی دقیقتری انجام بدن ؟
ممنون .
arash_3tar
25-07-2013, 22:30
سلام دوستان
این جریان ورژن 9300 و 9305 چیه ؟
کسی هست اینجا 9305 رو داشته باشه ؟
رمش 2 هست ولی رادیو نداره
و اینکه S3 کدوم رنگش بهتره
Retired User
26-07-2013, 16:44
من s3 دارم
حذف تاپیک هم نمیشه کرد
گوشی هنگ میگنه
بازم گوشی هنگ میکنه
راه حلی هست؟
می تونی از تنظیمات گوشی انتخاب کنی که وقتی تعداد مسیج های یه مخاطب از یه مقدار معینی بیشتر شد sms قدیمی ها رو خود گوشی پاک کنه
اگر دستی میخوای پاک کنی و گوشی هنگ میکنه چند دقیقه صبر کن خودش درست میشه
یه سری برنامه هم هست که گوشی tune up میکنه به طور خود کار sms های قدیمی پاک میکنه یا هر چند وقت یک بار کش گوشی خالی میکنه می تونی از این ها هم استفاده کنی البته فک کنم گوشی باید روت باشه
با همون برنامه مسیجینگ وقتی دیلیت میکنی یکم صبر کن، دست بهش نزن خودش درست میشه
مثلا الان شب که میخای بخوابی، گوشی رو فلایت مود کن، بعد بزن دیلیت، دیگه کاری به گوشی نداشته باش تا فردا
به احتمال خیلی قوی درست میشه
دوستان من هر کار کردم نشد
رسما دیگه داره سر این موضوع از گوشیم بد میاد
اشتبام این بود اون اول کار تیک حذف اس های قدیمی رو برداشتم
حتی فکر نمیکردم گوشی چهار هسته ای اینطوری درمونده شه
راه دیگه ای واسه پاک کردن اسها هست؟
حتی اگه همه تاپیک ها پاک شه
+
نمیشه نرم افزاری واسه مسیجینگ بریزم؟
یه راهنمایی بکنید جواب بده لطفا
اضن ورمیدارم گوشی رو میبرم گارانتی:n09:
دیوونم کرده
Go SMS PRo نصب کن
شاید درست شد
یه سوال دیگه در مورد گیمایی که دیتا دارن ... مثلا در مورد wild blood که باید دیتا رو توو فولدر obb بریزیم و فایل رو اجرا کنیم ولی قبلش باید از برنامه های ضد تحریم مثل سا_ی_ فون 3 استفاده بشه و به اکانت Gmail وصل شد !!!! ممکنه اساتید راهنمایی دقیقتری انجام بدن ؟
ممنون .
با استفاده از برنامه لاکی پچر و انجام یه سری مراحل ساده شما میتونید به راحتی از لایسنس گوگل عبور کنید و بازی هارو اجرا کنید
به لینک زیر مراجعه کنید
آ»وزش حذف لایسنس
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من قبلا هم توی همین تاپیک گفته بودم که همین مشکل رو داشتم و دوستان هم راهنمایی کردن برای کالیبره کردن باطری ولی چون برام مشکل بود فکتوری ریست کردن و ... یه راه رو امتحان کردم برای خودم جواب داد اساسی ! :
نرم افزار هایی مثل autorun هم کمکی بهم نکرد . حجم رم مصرفی کمتر از 600 نمیشد ( وقتی رو رو clear میکردم ! )
اول اینکه هر چی ویدجت روی صفحه اصلی داشتم رو پاک کردم
دوم اینکه خیلی از بازی ها و نرم افزارهایی که گاه گداری ازشون استفاده میکردم رو uninstall کردم
الان فقط mxplayer و کدکش رو دارم با چندتا نرم افزار بانکی و navitel و evernote و چندتا نرم افزار ساده دیگه مثل پروک سی دروید و ...
بازی هم 4 تا دارم که کم حجم هستند و HD نیستند
الان شارژ گوشیم شده مثل روز اولش . رم گوشی در حالت عادی روی 550 هست و clear که میکنم تا 420 هم پایین میاد ( رکورد 340 هم دیشب بهم داد ! )
کلا اینکه ببینید رم الان روی چند هست بعد همه ویدجت ها و بعضی نرم افزار ها رو پاک کن ببین خوب میشه یا نه
infernal_a
27-07-2013, 09:06
با استفاده از برنامه لاکی پچر و انجام یه سری مراحل ساده شما میتونید به راحتی از لایسنس گوگل عبور کنید و بازی هارو اجرا کنید
به لینک زیر مراجعه کنید
آ»وزش حذف لایسنس
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون دوست عزیز از راهنماییت . ولی گوشیه من رووت نیست و از لاکی پچر هم نمیشه استفاده کرد .
راه دیگه ای داره ؟
Hidden-Hunter
27-07-2013, 10:31
من قبلا هم توی همین تاپیک گفته بودم که همین مشکل رو داشتم و دوستان هم راهنمایی کردن برای کالیبره کردن باطری ولی چون برام مشکل بود فکتوری ریست کردن و ... یه راه رو امتحان کردم برای خودم جواب داد اساسی ! :
نرم افزار هایی مثل autorun هم کمکی بهم نکرد . حجم رم مصرفی کمتر از 600 نمیشد ( وقتی رو رو clear میکردم ! )
دوم اینکه خیلی از بازی ها و نرم افزارهایی که گاه گداری ازشون استفاده میکردم رو uninstall کردم
الان فقط mxplayer و کدکش رو دارم با چندتا نرم افزار بانکی و navitel و evernote و چندتا نرم افزار ساده دیگه مثل پروک سی دروید و ...
الان شارژ گوشیم شده مثل روز اولش . رم گوشی در حالت عادی روی 550 هست و clear که میکنم تا 420 هم پایین میاد ( رکورد 340 هم دیشب بهم داد ! )
کلا اینکه ببینید رم الان روی چند هست بعد همه ویدجت ها و بعضی نرم افزار ها رو پاک کن ببین خوب میشه یا نه
سلام مصطفی
من هم همین مشکل رادارم ..الان رام را که پاک میکنم روی 581 خالی میشه ولی تا 1ماه پیش وقتی رم را خالی میکردم روی 400میرفت :n28:
سلام مصطفی
من هم همین مشکل رادارم ..الان رام را که پاک میکنم روی 581 خالی میشه ولی تا 1ماه پیش وقتی رم را خالی میکردم روی 400میرفت
سلام امیرجان
همون طور که گفتم من با پاک کردن خیلی از برنامه ها ( مخصوصا چندتایی از این utility ها مثل zdbox و super manager و ... ) و همه ویدجت هام باطریم برگشت به روز اولش .
یه سوال داشتم از دوستان :
این کابلی که میشه باهاش گوشی اس 3 رو وصل تلویزیون کرد اصلش توی ایران پیدا میشه ؟
از یک مغازه ای پرسیدم گفت دارم ، برای خود سامسونگ هست و از جای شارژ یه تبدیل برای HDMI داره ( بهش دانگل میگن آیا ؟ ) قیمتش هم میگفت حدود 80 تا 90 . بعد که رفت بیاره گفت توی انبار نداره و تموم کرده
آیا قظعه اصلش هست که برم دنبالش ؟ این قیمتی که گفته خوبه ؟
mehdi30nema
27-07-2013, 20:29
ممنون دوست عزیز ، ولی شما میگی با حذف یه سری نرم افزار مشکلت حل شد .
من نمیدونم این گوشی لعنتی من چش شده که با ریست فکتوری هم دوباره ساعتی دو سه درصد شارژ کم میکنه ، اصلا یه جوری شده 5 دقیقه باهاش وب گردی میکنم میبینم 5 ، 6 درصد شارژ کم کرده .
یکی از دلایلی که من از سونی دوباره برگشتم رو سامسونگ همین شارژ نگه داشتن بود ولی اینم که دو هفته هست اعصابمو ریخته بهم .
به نظرتون ببرم سامتل و گوشی را نشون بدم تاثیری داره ؟ درستش میکنن ؟
A.IvI.I.N
27-07-2013, 21:03
ممنون دوست عزیز ، ولی شما میگی با حذف یه سری نرم افزار مشکلت حل شد .
من نمیدونم این گوشی لعنتی من چش شده که با ریست فکتوری هم دوباره ساعتی دو سه درصد شارژ کم میکنه ، اصلا یه جوری شده 5 دقیقه باهاش وب گردی میکنم میبینم 5 ، 6 درصد شارژ کم کرده .
یکی از دلایلی که من از سونی دوباره برگشتم رو سامسونگ همین شارژ نگه داشتن بود ولی اینم که دو هفته هست اعصابمو ریخته بهم .
به نظرتون ببرم سامتل و گوشی را نشون بدم تاثیری داره ؟ درستش میکنن ؟
با این اوصاف یحتمل باتری گوشیت مرخص شده و کار از کالیبره و تعویض رام و ریست فکتوری گذشته.
به نظرم ببر گارانتی نشون بده ضرر نداره.
راستی من قبلا با رام ایران مشکل داشتم خیلی دیر شارژ میشد به توصیه دوستان رام 4.1.2 انگلیس فلش زدم مشکلم حل شد.
Hidden-Hunter
27-07-2013, 21:39
سلام امیرجان
همون طور که گفتم من با پاک کردن خیلی از برنامه ها ( مخصوصا چندتایی از این utility ها مثل zdbox و super manager و ... ) و همه ویدجت هام باطریم برگشت به روز اولش .
این کابلی که میشه باهاش گوشی اس 3 رو وصل تلویزیون کرد اصلش توی ایران پیدا میشه ؟
از یک مغازه ای پرسیدم گفت دارم ، برای خود سامسونگ هست و از جای شارژ یه تبدیل برای HDMI داره ( بهش دانگل میگن آیا ؟ ) قیمتش هم میگفت حدود 80 تا 90 . بعد که رفت بیاره گفت توی انبار نداره و تموم کرده
سلام مصطفی
منم حدود 10تا نرم افزار پاک کردم و تاحدودی مشکل برطرف شده..ولی این شارژ کم کردن رو اعصابه همه هست.
تو انجمنی بهم گفتن یک رام جدید بریز و بعد کالیبره کن و بعد روت کن و بعد بعضی از نرم افزارهایی ک کارایی ندارن را پاک کن در پوشه system/apps تا باطری کمتر مصرف کنه.
من منتظرم نسخه 4.3بیاد ببینیم چی میشه...این ZDBOX خودش خدای شارژ خوردنه :n02:
البته من یک سری توی setting هم تغییر ایجاد کردم :
توی wireless ....> mobile network ----> network mode رو گذاشتم روی GSM only
NFC و S beam هم همیشه خاموشه
همه vibration و haptic و keytones رو هم خاموش کردم
LED indicator هم گذاشتم فقط روی notification فعال باشه
screen mode روی standard هست
rotate screen و smart stay فعاله
با اینکه power saving mode غیر فعاله ولی فعال کردنش تاثیری برام نداشته
تمام motion ها فعلا غیر فعال هست
شاید این تنظیمات کمک کنه
Hidden-Hunter
27-07-2013, 22:58
البته من یک سری توی setting هم تغییر ایجاد کردم :
توی wireless ....> mobile network ----> network mode رو گذاشتم روی GSM only
NFC و S beam هم همیشه خاموشه
همه vibration و haptic و keytones رو هم خاموش کردم
LED indicator هم گذاشتم فقط روی notification فعال باشه
screen mode روی standard هست
rotate screen و smart stay فعاله
با اینکه power saving mode غیر فعاله ولی فعال کردنش تاثیری برام نداشته
تمام motion ها فعلا غیر فعال هست
شاید این تنظیمات کمک کنه
من با این گزینه ها ک قرمز کردم ، قبلا کمترین مصرف رو داشتم ولی نمیدونم چرا اینجوری شده :n23:پاور سیوینگ ک از اول فعاله ولی بنظرم بیشتر دکوره :n02:
Hidden-Hunter
27-07-2013, 23:03
با این اوصاف یحتمل باتری گوشیت مرخص شده و کار از کالیبره و تعویض رام و ریست فکتوری گذشته.
به نظرم ببر گارانتی نشون بده ضرر نداره.
راستی من قبلا با رام ایران مشکل داشتم خیلی دیر شارژ میشد به توصیه دوستان رام 4.1.2 انگلیس فلش زدم مشکلم حل شد.
سلام
جدید ترین رام اسپانیا هم تو یک انجمن دیدم امده ک میتونه رام را عوض بکنه و اگر مشکل پابرجا بود ، برود نمایندگی.
من رامی که از اول ریختم رو گوشی انگلیس بود ک مشکل تاخیر شارژ با امرو زنداشتم و از رامش راضی بودم..
Hidden-Hunter
27-07-2013, 23:12
برادران ارجمند به نظر شما از نرم افزارهای باقی مونده کدومشون مصرف زیادی دارند..امروز 10تا نرم افزار پاک کردم.
smart keyboard
سخنان بزرگان
xplore
samsung navi
fruit slice
nimbuzz
adobe reader
messenger
mx player
bludic
teamwiewr
sygic
swapps
puffin
اخرین خبر
stupid zombies
همراه بانک ملت
flashlight
jomlak :d
file expert
psiphon 3
whatsapp
instagram
bazar
DS battery saver pro
فقط اخرین نرم افزار را امشب نصب کردم ک مشکلی رفع بکنه ولی یحتمل خودش شارژ میخوره ( شاید ) !
mehdi30nema
28-07-2013, 06:26
سلام
جدید ترین رام اسپانیا هم تو یک انجمن دیدم امده ک میتونه رام را عوض بکنه و اگر مشکل پابرجا بود ، برود نمایندگی.
من رامی که از اول ریختم رو گوشی انگلیس بود ک مشکل تاخیر شارژ با امرو زنداشتم و از رامش راضی بودم..
این رام انگلیس رو لینکی ازش ندارید که بشه دانلود کرد ؟ راستی فارسی رو ساپورت میکنه که ؟
یه مطلب دیگه میخاستم بگم اونم در رابطه با این که یه سری از نرم افزارا رو غیر فعال کنیم تا مصرف گوشی پایین بیاد ، به نظر من که این کار درست نیست ، یعنی وقتی آدم یه گوشی high end میگیره خب باید از همه قابلیت هاش استفاده کنه ، این که من بیام بیشتر نرم افزار ها رو پاک کنم تا مصرف پایین بیاد مثل این میمونه آدم یه ماشین تاپ بگیره و باهاش فقط بره سر کوچه و برگرده خونه .
من که فکر میکنم در مورد گوشی خودم مشکل چیزه دیگست ، چون قبلا هم اس 1 داشتم و هم اس 2 و با یه خروار برنامه مثل چی شارژ نگه میداشت .
Hidden-Hunter
28-07-2013, 08:17
این رام انگلیس رو لینکی ازش ندارید که بشه دانلود کرد ؟ راستی فارسی رو ساپورت میکنه که ؟
یه مطلب دیگه میخاستم بگم اونم در رابطه با این که یه سری از نرم افزارا رو غیر فعال کنیم تا مصرف گوشی پایین بیاد ، به نظر من که این کار درست نیست ، یعنی وقتی آدم یه گوشی high end میگیره خب باید از همه قابلیت هاش استفاده کنه ، این که من بیام بیشتر نرم افزار ها رو پاک کنم تا مصرف پایین بیاد مثل این میمونه آدم یه ماشین تاپ بگیره و باهاش فقط بره سر کوچه و برگرده خونه .
من که فکر میکنم در مورد گوشی خودم مشکل چیزه دیگست ، چون قبلا هم اس 1 داشتم و هم اس 2 و با یه خروار برنامه مثل چی شارژ نگه میداشت .
سلام
این رامی بود ک من نصب کردم از موقعی ک گوشی را خریدم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینکه با نرم افزارهای کیبور تونستم زبان فارسی را بهش اضافه بکنم..برای نوشتار..وگرنه منو انگلیسی هست.
Hidden-Hunter
28-07-2013, 10:39
باید صبر کرد تا رام 4.3 کی میاد وو شاید مشکل نسخه قبل د رمورد باطری رفع شده باشه.
مهدی جان رام را بریز و بعد ی گزارشی بده از کارکرد باطری
مرسی
AryanLand
28-07-2013, 19:57
سلام
این رامی بود ک من نصب کردم از موقعی ک گوشی را خریدم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینکه با نرم افزارهای کیبور تونستم زبان فارسی را بهش اضافه بکنم..برای نوشتار..وگرنه منو انگلیسی هست.
سلام.
با برنامه Language Enabler میتونید فارسی رو به گوشی اضافه کنید.(تمام قابلیتهای فارسی به همراه منوی فارسی):11:
mehdi30nema
29-07-2013, 23:42
سلام.
با برنامه Language Enabler میتونید فارسی رو به گوشی اضافه کنید.(تمام قابلیتهای فارسی به همراه منوی فارسی):11:
من رام 4.1.2 لهستان رو الان ریختم ، امیدوارم مصرفش خوب باشه .
برای فارسی کردن فقط همین نرم افزار هست یا چیزه دیگه ایی هم موجوده ؟ بهترینش همبنه دیگه ؟
AryanLand
31-07-2013, 20:28
من رام 4.1.2 لهستان رو الان ریختم ، امیدوارم مصرفش خوب باشه .
برای فارسی کردن فقط همین نرم افزار هست یا چیزه دیگه ایی هم موجوده ؟ بهترینش همبنه دیگه ؟
سلام.
در مورد رام لهستان اطلاعاتی ندارم.اما در مورد فارسی کردنش فرقی نمیکنه این برنامه قرار نیست کار خاصی انجام بده تنها کارش اینه که زبانهای پنهان رو بیاره که فارسی هم یکی از اوناست.(مثل ویندوز موبایل قرار نیست کار خاصی رو توی رجیستری انجام بده و زبان رو اضافه کنه).فقط نکته مهم اینه که اگر بصورت عادی زبان فارسی اضافه نشد باید رام رو روت کنید.:11:
ashkan1360
31-07-2013, 20:44
من 4.2.2 ریختم ... :n10:
AryanLand
31-07-2013, 22:47
من 4.2.2 ریختم ... :n10:
سلام.
خیلی وقته اومده ،البته از طرف سامسونگ بصورت آزمایشی اومده و تا الان سه بار هم آپدیت شده .شما کدومشو نصب کردید؟:11:
mehdi30nema
01-08-2013, 07:53
ما هم 4.1.2 لهستان ریختیم ، مصرفش نسبت به رام 4.1.2 ایران بهتره و در کل به جز نداشتن زبان فارسی فرق خیلی زیادی با رام ایران نداره .
Hidden-Hunter
01-08-2013, 09:45
ما هم 4.1.2 لهستان ، مصرفش نسبت به رام 4.1.2 ایران بهتره و در کل به جز نداشتن زبان فارسی فرق خیلی زیادی با رام ایران نداره .
کلن چندتا پروسه هستن مثه گوگل پلی..ایمیل..سرویس اپدیت..این سه تا مصرف زیادی دارن..من دنبالشم بشه ریموش کنم..
وقتی این پروسه ها رو غیرفعال میکنم د رحالت دیپ اسکرین از شب تا صبح 3درصد کم میکنه..یعنی مثل سابق...بنظرم از وقتی گوگل پلی رو استفاده کردم مصرف هم رفته بالا:n02:
در حالت خاموش بودن اسکرین _ دیپ اسکرین این گوگل سرویس مصرفش خدا بوده :n02:
Hidden-Hunter
01-08-2013, 14:35
من امروزحدود8پروسه رو غیر فعال کردم :s voice- chat on-google play-google plus- و چند پروسه دیگه ک باهاشون کاری نداشتم ولی اجرا بودن و باطری میخوردن.
بعضی پروسه ها بدرد نمیخورن مثل google search
ashkan1360
02-08-2013, 13:45
سلام.
خیلی وقته اومده ،البته از طرف سامسونگ بصورت آزمایشی اومده و تا الان سه بار هم آپدیت شده .شما کدومشو نصب کردید؟:11:
بلی.
ولی من حوصلم نمیشد بریزمش
I9300XXUFME3_I9300OJKFME1_ILO
AryanLand
02-08-2013, 18:15
بلی.
ولی من حوصلم نمیشد بریزمش
I9300XXUFME3_I9300OJKFME1_ILO
سلام.
این رام رام دوم هست بعد از این هم یک رام دیگه اومده و خیلی از باگهای این رام درست شده.I9300XXUFME7 :11:
mehdi30nema
03-08-2013, 14:36
بچه ها گوشی من باز مشکل پیدا کرد ، من چهار روز پیش رام 4.1.2 لهستان را ریختم و گوشی کاملا خام تا دیشب بود . یعنی تا دیشب حتی یه اپ ساده هم روی گوشی نریخته بودم و یه سره از سه شنبه صبح تا دیشب شارژش دووم آورد ( فقط تماس تلفنی داشتم و اس ام اس )
دیشب دیگه گفتم درست شد و یه سری بازی مثل انگری برد و تمپل ران و ... روی گوشی ریختم و صبح زدم گوشی شارژ بشه . اما الان بازم بدون اینکه با گوشی کار کنم توی سه ساعت نزدیک 9 درصد شارژ کم کرد .
نرم افزارهام مطمئن هست و قبلا همشون روی همین گوشی و گوشی های دیگه هم بوده .
من که واقعا گیج شدم مشکل چیه ؟ اگه باتری مشکل داشت ، پس چرا سه روزه گذشته هیچ اتفاقی برای گوشی نیوفتاده بود ؟ اگه نه پس مشکل چیه ؟
Hidden-Hunter
03-08-2013, 15:03
بچه ها گوشی من باز مشکل پیدا کرد ، من چهار روز پیش رام 4.1.2 لهستان را ریختم و گوشی کاملا خام تا دیشب بود . یعنی تا دیشب حتی یه اپ ساده هم روی گوشی نریخته بودم و یه سره از سه شنبه صبح تا دیشب شارژش دووم آورد ( فقط تماس تلفنی داشتم و اس ام اس )
دیشب دیگه گفتم درست شد و یه سری بازی مثل انگری برد و تمپل ران و ... روی گوشی ریختم و صبح زدم گوشی شارژ بشه . اما الان بازم بدون اینکه با گوشی کار کنم توی سه ساعت نزدیک 9 درصد شارژ کم کرد .
نرم افزارهام مطمئن هست و قبلا همشون روی همین گوشی و گوشی های دیگه هم بوده .
من که واقعا گیج شدم مشکل چیه ؟ اگه باتری مشکل داشت ، پس چرا سه روزه گذشته هیچ اتفاقی برای گوشی نیوفتاده بود ؟ اگه نه پس مشکل چیه ؟
سلام مهدی جان
بنظرم یک برنامه داره در حالت دیپ اسلیپ از شارژت کم میکنه ، با این برنامه تست کن : Battery Monitor Widget Pro
میشه حتی مدت زمانی که برنامه ها مصرف باتری داشتن هم دید
پس از ورود به برنامه از 5 گزینه پایین وارد Estimates شین و در همین قسمت که Statistics هست اطلاعات مورد نظرت وجود داره
گوگل پلی و مپ رو غیرفعال بکن +گوگل موزیک ...
من دیشب ساعت 2 گوشی رو گذاشتم کنارک روی 94درصد بود و ( سحری هم باش کار نکردم)صبح ک ساعت 10.30بلند شدم دیدم شارژ روی 91 درصد هست
فکر کنم تونستم شارژ را کنترل کنم:n02:
و اینکه بعضی برنامه ها بعد از استفاده کردن و خارج شدن از ان هنوز د رحال استفاده هستند ک رم را اشغال می کنند و اشغال شدن رم مساوی با مصرف باطری.
من Nimbuzz-WeChat -استفاده می کنم برا گپ زدن با دوستان ولی وقتی از برنامه Exit می شم می بینم باز این دوتا برنامه د رحال اجرا هستند.
ک برای غیرفعال کردن اینا باید به مسیر ستینگ-اپلیکیشن منیجر-تب ران برید و از اونجا رو برنامه کلیک کنید و ان را غیرفعال کنید (Stop)
برای کم شدن مصرف هم میشه اکانت های ساخته شده ایمیل رو در صورتی که استفاده نمی کنید ریمو کنید.
برای غیر فعال کردن یا Disable کردن بعضی برنامه ها ک استفاده نمی کنید ولی باطری خور هستند به این مسیر برید :
ستینگ-اپلیکیشن منیجر-تب All بروید و روی برنامه ای ک مورد نظرتون هست کلیک کنید و روی گزینه Disable کلیک کنید.
و اینکه هر شب قبل از خواب به این مسیر برید و ببینید برنامه هایی ک باز هستند رو استپ کنید تا رو یحالت دیپ اسلیپ مصرف باطری زیاد نشه.
ستینگ-اپلیکیشن منیجر-تب ران برید و از اونجا رو برنامه کلیک کنید و ان را غیرفعال کنید (Stop)
نهایتش 20ثانیه وقت میگیره ..ولی بجاش مصرف باطری کم هست:n10:
اخرین نسخه : Battery_Monitor_Widget_Pro_v2_7_7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] k.html)
mehdi30nema
03-08-2013, 21:19
سلام مهدی جان
بنظرم یک برنامه داره در حالت دیپ اسلیپ از شارژت کم میکنه ، با این برنامه تست کن : Battery Monitor Widget Pro
میشه حتی مدت زمانی که برنامه ها مصرف باتری داشتن هم دید
پس از ورود به برنامه از 5 گزینه پایین وارد Estimates شین و در همین قسمت که Statistics هست اطلاعات مورد نظرت وجود داره
گوگل پلی و مپ رو غیرفعال بکن +گوگل موزیک ...
من دیشب ساعت 2 گوشی رو گذاشتم کنارک روی 94درصد بود و ( سحری هم باش کار نکردم)صبح ک ساعت 10.30بلند شدم دیدم شارژ روی 91 درصد هست
فکر کنم تونستم شارژ را کنترل کنم:n02:
و اینکه بعضی برنامه ها بعد از استفاده کردن و خارج شدن از ان هنوز د رحال استفاده هستند ک رم را اشغال می کنند و اشغال شدن رم مساوی با مصرف باطری.
من Nimbuzz-WeChat -استفاده می کنم برا گپ زدن با دوستان ولی وقتی از برنامه Exit می شم می بینم باز این دوتا برنامه د رحال اجرا هستند.
ک برای غیرفعال کردن اینا باید به مسیر ستینگ-اپلیکیشن منیجر-تب ران برید و از اونجا رو برنامه کلیک کنید و ان را غیرفعال کنید (Stop)
برای کم شدن مصرف هم میشه اکانت های ساخته شده ایمیل رو در صورتی که استفاده نمی کنید ریمو کنید.
برای غیر فعال کردن یا Disable کردن بعضی برنامه ها ک استفاده نمی کنید ولی باطری خور هستند به این مسیر برید :
ستینگ-اپلیکیشن منیجر-تب All بروید و روی برنامه ای ک مورد نظرتون هست کلیک کنید و روی گزینه Disable کلیک کنید.
و اینکه هر شب قبل از خواب به این مسیر برید و ببینید برنامه هایی ک باز هستند رو استپ کنید تا رو یحالت دیپ اسلیپ مصرف باطری زیاد نشه.
نهایتش 20ثانیه وقت میگیره ..ولی بجاش مصرف باطری کم هست:n10:
اخرین نسخه : Battery_Monitor_Widget_Pro_v2_7_7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] k.html)
ممنون بابت توضیحات کاملت ،
با این جمله ات که گفتی از ساعت 2 شب تا 10 صبح فقط 3 درصد شارژ کم کرد خیلی حال کردم . چون دقیقا منم همین مصرف مدنظرم هست که تا همین یک ماه پیش هم همین مصرف رو داشتم .
یه دفعه ایی چی شد اینجوری شد نمیدونم .
با این اوصاف که میگید با DISABLE کردن برنامه ها میشه مصرف رو پایین آورد ، پس منم این کارو میکنم و امیدوارم مصرفم پایین بیاد .
فقط شما همین سه چهار تا برنامه ایی که گفتید مثل گوگل پلی و مپ و موزیک رو غیر فعال کردید ؟
Hidden-Hunter
03-08-2013, 22:56
ممنون بابت توضیحات کاملت ،
با این جمله ات که گفتی از ساعت 2 شب تا 10 صبح فقط 3 درصد شارژ کم کرد خیلی حال کردم . چون دقیقا منم همین مصرف مدنظرم هست که تا همین یک ماه پیش هم همین مصرف رو داشتم .
یه دفعه ایی چی شد اینجوری شد نمیدونم .
با این اوصاف که میگید با DISABLE کردن برنامه ها میشه مصرف رو پایین آورد ، پس منم این کارو میکنم و امیدوارم مصرفم پایین بیاد .
فقط شما همین سه چهار تا برنامه ایی که گفتید مثل گوگل پلی و مپ و موزیک رو غیر فعال کردید ؟
سلام مجدد
من این برنامه رو غیرفعال کردم
Google Play Music
Google Play Service
Google Play Store
S Voice
Google +
Gmail
Google Map
این پروسه ها بیشتر وقت ها د رحال اجرا شدن هستند ، بخصوص اولی و دومی و سومی و اخری. ( برنامه هایی ک به رنگ قرمر هستند بعد از استارت مجدد موبایل اجرا می شوند ک باید دیزیبل بشوند--اونی ک ابی رنگ است ، بعضی وقت ها ک دوبار دکمه هوم را به اشتباه بزنیم اجرا می شود و اماده بکار هست ک بنظرم اینم باید دیزیب بشه...قهوه ای رنگ ها وقتی اجرا بشوند و از ان خارج بشید ، در حافظه د رحال اجرا هستند..ولی اصل کاری ها قرمز رنگ ها هستند..)
و اینکه اخر شب موقع خواب یک نگاهی به پروسه های د رحالت اجرا ببینید و بعد Stop رو بزنید
من تا جایی ک شد تونستم پروسه Google Service رو د رحالت Screen Off مهار کنم .
infernal_a
04-08-2013, 11:56
سلام.
چجوری میتونم فرمان صوتی جواب دادن به گوشی رو زمانیکه زنگ میخوره رو کنسل کنم ؟
دوستان یکی از دوستام این گوشی را دارد اما زبانش فارسی نیست لطفا بگید چطوری زبان فارسی را نصب کنیم روش
mehdi30nema
04-08-2013, 14:33
سلام مجدد
من این برنامه رو غیرفعال کردم
Google Play Music
Google Play Service
Google Play Store
S Voice
Google +
Gmail
Google Map
این پروسه ها بیشتر وقت ها د رحال اجرا شدن هستند ، بخصوص اولی و دومی و سومی و اخری. ( برنامه هایی ک به رنگ قرمر هستند بعد از استارت مجدد موبایل اجرا می شوند ک باید دیزیبل بشوند--اونی ک ابی رنگ است ، بعضی وقت ها ک دوبار دکمه هوم را به اشتباه بزنیم اجرا می شود و اماده بکار هست ک بنظرم اینم باید دیزیب بشه...قهوه ای رنگ ها وقتی اجرا بشوند و از ان خارج بشید ، در حافظه د رحال اجرا هستند..ولی اصل کاری ها قرمز رنگ ها هستند..)
و اینکه اخر شب موقع خواب یک نگاهی به پروسه های د رحالت اجرا ببینید و بعد Stop رو بزنید
من تا جایی ک شد تونستم پروسه Google Service رو د رحالت Screen Off مهار کنم .
ممنون بابت توضیحاتتون ،
من این برنامه رو ریختم و اون برنامه هایی هم که گفتید disable کردم ، ولی بازم از صبح تا حالا کلی شارژ مصرف کرده . یعنی صبح که از خواب بلند شدم ( ساعت 5.15 ) 78 درصد شارژ داشتم و الان 40 درصد دارم .
یه ربع ویدئو دیدم ، ده دقیقه بازی کردم و چند تا هم اس ام اس زدم . هیچ صحبتی هم با گوشی نداشتم .
احساس میکنم disable کردن اون برنامه ها خیلی برای من تاثیری نداشت ، حالا بزارید شارژم کم شه بعد از صفحه این نرم افزارم عکس میگیرم و میزارم تا نظرتون رو جویا شم .
بازم ممنون.
Hidden-Hunter
04-08-2013, 15:16
ممنون بابت توضیحاتتون ،
من این برنامه رو ریختم و اون برنامه هایی هم که گفتید disable کردم ، ولی بازم از صبح تا حالا کلی شارژ مصرف کرده . یعنی صبح که از خواب بلند شدم ( ساعت 5.15 ) 78 درصد شارژ داشتم و الان 40 درصد دارم .
یه ربع ویدئو دیدم ، ده دقیقه بازی کردم و چند تا هم اس ام اس زدم . هیچ صحبتی هم با گوشی نداشتم .
احساس میکنم disable کردن اون برنامه ها خیلی برای من تاثیری نداشت ، حالا بزارید شارژم کم شه بعد از صفحه این نرم افزارم عکس میگیرم و میزارم تا نظرتون رو جویا شم .
بازم ممنون.
سلام
والا من دیشب ک از گوشی استفاده نکردم تا صبح 2درصد کم کرد ..ولی وقتی استفاده بکنم ، مصرف زیادی داره...
حتی وقتی گوشی رو از شارژر خارج می کنید بعد از این که صد در صد شارژ شده ، بعد چند دقیقه میشه 99درصد...( وب گردی و چت کردن برای من مصرف بالایی داره - قبل این گوشی C6-01داشتم همه کاری باهاش میکردم و تا 1روز و نیم یا دو روز شارژ داشتم ولی با این گوشی دیگه باید تغییر رویه بدم ):n02:
یک عکس هم از برنامه هایی ک در حال اجرا هستند بگذارید ، و اینکه مصرف باطری در حالت دیپ اسکرین مصرف بالایی داشته یا به درصد مورد نظرت رسید؟
این چندتا سایت هم مرور بکنید برای کمتر مصرف باطری :
Greatone
04-08-2013, 16:40
من تازه خریدم
گوشی رو اپدیت کنم ؟
اگر اره چه اپدیتی؟
اگر اپدیت کنم کوچکترین هنگی میکنه بگید چون اندروید ارجینال خود گوشی های همیشه روون ترینه
الان تا حالا چه بروز رسانی هایی شده ؟
چه کار ها و اپدیت هایی نباید با گوشی کرد
ehsan102
04-08-2013, 16:51
سلام.
چجوری میتونم فرمان صوتی جواب دادن به گوشی رو زمانیکه زنگ میخوره رو کنسل کنم ؟
برو اینجا داداش
call settings / accessory settings / automatic answering
دوستان یکی از دوستام این گوشی را دارد اما زبانش فارسی نیست لطفا بگید چطوری زبان فارسی را نصب کنیم روش
باید یکی از رام های رسمی نسخه ایران ، افغانستان ، عراق ، پاکستان و.... رو فلش بزنه
میخواد منو فارسی شه یا فقط اس ام اس ؟
من تازه خریدم
گوشی رو اپدیت کنم ؟
اگر اره چه اپدیتی؟
اگر اپدیت کنم کوچکترین هنگی میکنه بگید چون اندروید ارجینال خود گوشی های همیشه روون ترینه
الان تا حالا چه بروز رسانی هایی شده ؟
چه کار ها و اپدیت هایی نباید با گوشی کرد
مبارک باشه دوست عزیز
سعی کن همیشه آپدیت باشی
اخرین رامی که واسه گوشیتون بطور رسمی اومده 4.1.2 هست
در حال تست 4.2.2
رام رسمی اصلا چرا هنگ کنه ؟
من از شما میپرسم !
چی همه سوال داری داداش
آیدیمو ادد کن تا بگم
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Greatone
04-08-2013, 17:19
مبارک باشه دوست عزیز
سعی کن همیشه آپدیت باشی
اخرین رامی که واسه گوشیتون بطور رسمی اومده 4.1.2 هست
در حال تست 4.2.2
رام رسمی اصلا چرا هنگ کنه ؟
من از شما میپرسم !
چی همه سوال داری داداش
آیدیمو ادد کن تا بگم
ممنون رفیق
اخه داشتم تاپیک رو میخوندم
کلی پچه ها مشکل باطری دارن
کمی برام عجیب بود
توی برسی های جهای و حتی وطنی از باطری این گوشی در مقابل چهار هسته ای های دیگه تعریفات زیادی شده
اما اینجا میگن چهار ساعته خالی میکنه اگر فیلم ببینی یا مثلا روزی دوبار شارژ میخواد یا دیر شارژ میکنه
من فعلا مشکلی ندارم اما این مشکل قراره برام پیش بیاد یا با رفتار درست با گوشی میشه راحت به زندگی ادامه بدم؟:n26:
ehsan102
04-08-2013, 17:29
مشکل تمام اینجور گوشی های مشابه مصرف زیاد باتریه
و شما باید باتری رو با استفاده از نرم افزار zdbox مدیریت کنید
کاستوم رام هایی هستند که مصرف باتری رو تا حدی کاهش میدن
ولی اگه اونارو نصب کنید گارانتی گوشی میپره
و اگه بخواین گارانتی به حالت اولیه برگرده باید رام رسمی نصب کنید
اخه داشتم تاپیک رو میخوندم
کلی بچه ها مشکل باطری دارن
کمی برام عجیب بود
مشکل تمام اینجور گوشی های مشابه مصرف زیاد باتریه
درسته که مصرف باطری توی گوشی های با صفحه های لمسی و کیفیت بالا زیاد هست ولی مشکلی هم که میبینید برای دوستان پیش اومده بعد از یک سال استفاده از گوشی هست
شما اگه پست های قبل رو ببینید این مشکل باطری توی این تاپیک حدود 1 ماهه که بحثش پیش اومده . البت برا همه نبوده . برای بعضی ها هم ( از جمله خودم ) حل شده . هر کسی هم با یه راه حلی
ehsan102
04-08-2013, 17:54
درسته که مصرف باطری توی گوشی های با صفحه های لمسی و کیفیت بالا زیاد هست ولی مشکلی هم که میبینید برای دوستان پیش اومده بعد از یک سال استفاده از گوشی هست
شما اگه پست های قبل رو ببینید این مشکل باطری توی این تاپیک حدود 1 ماهه که بحثش پیش اومده . البت برا همه نبوده . برای بعضی ها هم ( از جمله خودم ) حل شده . هر کسی هم با یه راه حلی
شرمنده من پست های قبل رو نخوندم
حرف شما کاملا درسته
یکی از راههایی که میتونه این مشکل رو بوجود بیاره
نصب بیش از حد نرم افزار ، و نبستن اونا بعد از کارکردن با برنامه است
که باید یا برنامه startup manager و zdbox برنامه هارو مدیریت کنند
Greatone
04-08-2013, 17:54
خب یعنی الان من نسخه 4.1.2 بریزم ؟ یو اس بی رو وصل کنم خودش میریزنه راحت یا باید دستی انجام بدم؟
شما خودتون الان روزی چند باز گوشی رو شارژ میزنید با استفاده ی معمولی مثلا وای فای و واتسپ و این حرفا ؟
من قبل این نوکیا e7 داشتم شبا میزاشتم تو شارژ بعد باز دوباره شب بعد میزاشتم توی شارژ یعنی یک روز رو دووم میوورد و برام مشکلی نبود
اینم همونجوریه؟
ehsan102
04-08-2013, 18:31
اگه از گوشیت استفاده نکنی باید حدود 7-8 روز شارژ نگه داره
اینو روو اس2 تست کردم
......
الان خودم هر شب میزنم به شارژ
چون مصرفم با وایرلسه
نحوه اپدیت هم به این صورته ::
0، باتری گوشی رو کامل شارژ کن
1، درایور گوشیت رو دانلود و نصب کن
2، از اطلاعات گوشیت بکاپ بگیر
3، گوشی رو خاموش و با کلید های زیر به ریکاوری برو
Home+power+volume up
وارد محیط ریکاوری که شدی این گزینه هارو بزن و yes کن
Wipe factory reset data
Wipe data cache
4، ریبوت کن و گوشی رو با کلید های زیر به حالت دانلودینگ ببر
Home+power+ volume down
Continue رو هم بزن
5، نرم افزار Odin رو دانلود کن
6، نرم افزار ادین رو اجرا کن ، گوشی هم در حالت دانلودینگ باشه
صبر کن تا مستطیل اول از سمت چپ زرد رنگ شه
و در مستطیل پایین سمت چپ پیغام added رو بنویسه
7، رامی که از لینک بالا دانلود کردی رو اکسترک کن
وارد ادین شو و گزینه PDA رو بزن و رامی که اکسترک کردی رو اونجا قرار بده
8، استارت رو بزن ، و بین 5 الی 10 دقیقه صبر کن
تموم شد
Hidden-Hunter
04-08-2013, 18:52
شرمنده من پست های قبل رو نخوندم
حرف شما کاملا درسته
یکی از راههایی که میتونه این مشکل رو بوجود بیاره
نصب بیش از حد نرم افزار ، و نبستن اونا بعد از کارکردن با برنامه است
که باید یا برنامه startup manager و zdbox برنامه هارو مدیریت کنند
سلام
من خودم با این حرف ک برنامه زیاد نصب بشود مشکل ایجاد می کند ، تا حدود یموافقم در صورتی ک برنامه ها بعد از خروج از ان در حافظه ران نباشند ، بنده 25نرم افزار داشتم ک بدون مشکل داشتند کار می کردند ک یهو ،مشکل شارژ باطری شروع شد ، بجای اینکه برم سره اصل کاری رفتم سراغ برنامه ها .
این دو برنامه خود د رحافظه بصورت ریل تایم ران هستند و خود مصرف باطری تاثیر دارند . من با راه حل خودم پیش رفتم و مشکلی ندارم.
مشکل من زمانی شروع شد ک گوگل پلی را ازش استفاده کردم و پشیمونم:n23:
Hidden-Hunter
04-08-2013, 18:57
دوست عزیز من 4ماه پیش از این رام استفاده کردم و راضی هم هستم تا الان...می تونی دانلود بکنی :
لینک دانلود :
Base Firmware: I9300XXEMC2 4.1.2
Region: Europe
Country: United Kingdom
Carrier: Unbranded
Build Date: 11 March 2013
Modem: XXEMC2
CSC: OXAEMC2
Change List: 1042335
mehdi30nema
05-08-2013, 07:35
سلام
والا من دیشب ک از گوشی استفاده نکردم تا صبح 2درصد کم کرد ..ولی وقتی استفاده بکنم ، مصرف زیادی داره...
حتی وقتی گوشی رو از شارژر خارج می کنید بعد از این که صد در صد شارژ شده ، بعد چند دقیقه میشه 99درصد...( وب گردی و چت کردن برای من مصرف بالایی داره - قبل این گوشی C6-01داشتم همه کاری باهاش میکردم و تا 1روز و نیم یا دو روز شارژ داشتم ولی با این گوشی دیگه باید تغییر رویه بدم ):n02:
یک عکس هم از برنامه هایی ک در حال اجرا هستند بگذارید ، و اینکه مصرف باطری در حالت دیپ اسکرین مصرف بالایی داشته یا به درصد مورد نظرت رسید؟
این چندتا سایت هم مرور بکنید برای کمتر مصرف باطری :
مثل اینکه مشکل گوشی من اساسی تر از این حرفاست ، دیشب ساعت 12 شب 26 درصد شارژ داشتم و موقع شارژ همه برنامه ها رو هم بستم . صبح شاعت شش فقط 16 درصد شارژ داشتم . یعنی 10 درصد تو شش ساعت که این دقیقا با مصرفم مثلا تو یک ماهه پیش مغایره ( قبلا همون نهایتا 3 درصد کم میکرد ) . دو دقیقه هم باهاش وصل شدم به نت شد 12 درصد . جدا الان دیگه دقیقه ایی داره درصد کم میکنه .
من از این میسوزم که همکارام هم اس 3 دارن هم نوت و واقعا هیچ کدومشون هم اصلا تسک منیجر و خالی کردن برنامه رو نمیدونن چیه اصلا اهل این چیزا که برن برنامه ها رو ببندن نیستن و گوشی رو هم دادن علائدین توش ده دوازده صفحه برنامه ریختن . ولی هیچ کدوم مشکل باتری ندارن . بعد من که اینقدر حساسم باید این مشکل پیش بیاد .
من برام قطعی شده باتریم مشکل داره . به نظرتون ببرم گوشی رو نشون گارانتی بدم ؟ یا اینکه خودم باتریش رو عوض کنم ؟
Hidden-Hunter
05-08-2013, 09:04
مثل اینکه مشکل گوشی من اساسی تر از این حرفاست ، دیشب ساعت 12 شب 26 درصد شارژ داشتم و موقع شارژ همه برنامه ها رو هم بستم . صبح شاعت شش فقط 16 درصد شارژ داشتم . یعنی 10 درصد تو شش ساعت که این دقیقا با مصرفم مثلا تو یک ماهه پیش مغایره ( قبلا همون نهایتا 3 درصد کم میکرد ) . دو دقیقه هم باهاش وصل شدم به نت شد 12 درصد . جدا الان دیگه دقیقه ایی داره درصد کم میکنه .
من از این میسوزم که همکارام هم اس 3 دارن هم نوت و واقعا هیچ کدومشون هم اصلا تسک منیجر و خالی کردن برنامه رو نمیدونن چیه اصلا اهل این چیزا که برن برنامه ها رو ببندن نیستن و گوشی رو هم دادن علائدین توش ده دوازده صفحه برنامه ریختن . ولی هیچ کدوم مشکل باتری ندارن . بعد من که اینقدر حساسم باید این مشکل پیش بیاد .
من برام قطعی شده باتریم مشکل داره . به نظرتون ببرم گوشی رو نشون گارانتی بدم ؟ یا اینکه خودم باتریش رو عوض کنم ؟
سلام مهدی جون
والا من هر روشی به مغزم میرسید رو اینجا بیان کردم...من با اینکه 4ماهه دارمش وقتی به نت وصل میشم 2دقیقه مثلا 1درصد کم میکنه.
بنظرم ببری گارانتی بهتره تا خودت باطری عوض کنی چون باطری ها معلوم نیست چه جنسی باشن و اگر تقلبی از اب دربیان ، یهو دیدی گوشی پوکید...
میدونم چی میگی خدایی ، منم وقتی میدیدم شبو 9درصد کم میکنه کلافه می شدم شما ک ، مشکلت بدتر از منه.
فدات:n16:
آقا این سوال من توی چندصفحه قبل جا موند :
اصلا دیدن فیلم با این کابل از روی تلویزیون باعث داغ شدن گوشی میشه یا نه ؟ کسی تجربه ای نداره ؟ میخوام فردا برم بگیرمش .
سلام من یه گوشی galaxy s3 گرفتم با سیم کارت ایرانسل که گذاشتم روش میرم نت سریع اعتبار خطم تموم میشه gps گوشی هم خاموشه مشکل چیه؟ چون با گوشی نوکیا میرفتم اینجوری نبود اصلا
سلام من یه گوشی galaxy s3 گرفتم با سیم کارت ایرانسل که گذاشتم روش میرم نت سریع اعتبار خطم تموم میشه gps گوشی هم خاموشه مشکل چیه؟ چون با گوشی نوکیا میرفتم اینجوری نبود اصلا
برای اینکه گوشی از اینترنت سیم کارت استفاده کنه باید Mobile Data رو خاموش کنید، به GPS ربطی نداره!
اگه mobile data خاموش باشه که اصلا نمیتونم از اینترنت سیم کارت استفاده کنم وقتی روشن باشه کانکت میشم
ehsan102
08-08-2013, 22:21
اگه mobile data خاموش باشه که اصلا نمیتونم از اینترنت سیم کارت استفاده کنم وقتی روشن باشه کانکت میشم
چون بعضی از نرم افزارها واسه اینکه نسخه ی خودشون رو برای آپدیت چک کنند از اینترنت استفاده میکنند
این نرم افزار هارو باید با نرم افزار مدیریت دیتا شناسایی کنید
مثه du meter
و بعد هنگام کار با نت اونارو force stop کن
موفق باشی
mehdi30nema
12-08-2013, 15:03
دوستان من یه مشکل دیگه پیدا کردم . جدیدا گوشیم وقتی به زیره ده درصد شارژ میرسه و پیغام میده که شارژ کنید وقتی شارژر رو میزنم اصلا شارژ نمیشه . یعنی هم با شارژر خودم هم با شارژر های دیگه امتحان کردم که نشد و گوشی شارژ نمیشه . باید گوشی رو خاموش روشن کنم تا شارژ بشه .
دیروز موقعی که حدوده 7 درصد شارژ داشت و داشتم باهاش کار میکردم ( به شارژر وصل نکرده بودم هنوز ) دیدم یه هو گوشی خاموش و بعد روشن شد . زدم به شارژ و بعد دیدم گوشی کلا قاطی هست ، هیچ کدوم از ویدئو ها رو پخش نمیکرد و وقتی دکمه هوم رو میگرفتم که برنامه های باز رو ببندم اصلا توی تسک منیجر نمیرفت . گوشی بازم ریست شد و بعد از یکی دو بار روشن خاموش شدن مشکلش حل شد .
فکر میکنید مشکل از چی باشه ؟ رامم هم رام رسمی 4.1.2 لهستان هست .
shahabprince
12-08-2013, 15:08
دوستان من یه مشکل دیگه پیدا کردم . جدیدا گوشیم وقتی به زیره ده درصد شارژ میرسه و پیغام میده که شارژ کنید وقتی شارژر رو میزنم اصلا شارژ نمیشه . یعنی هم با شارژر خودم هم با شارژر های دیگه امتحان کردم که نشد و گوشی شارژ نمیشه . باید گوشی رو خاموش روشن کنم تا شارژ بشه .
دیروز موقعی که حدوده 7 درصد شارژ داشت و داشتم باهاش کار میکردم ( به شارژر وصل نکرده بودم هنوز ) دیدم یه هو گوشی خاموش و بعد روشن شد . زدم به شارژ و بعد دیدم گوشی کلا قاطی هست ، هیچ کدوم از ویدئو ها رو پخش نمیکرد و وقتی دکمه هوم رو میگرفتم که برنامه های باز رو ببندم اصلا توی تسک منیجر نمیرفت . گوشی بازم ریست شد و بعد از یکی دو بار روشن خاموش شدن مشکلش حل شد .
فکر میکنید مشکل از چی باشه ؟ رامم هم رام رسمی 4.1.2 لهستان هست .
شما اول از همه اطلاعاتت بک آپ بگیر بعد فکتوری ریست کن احتمال زیاد درست میشه
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
mehdi30nema
12-08-2013, 16:43
شما اول از همه اطلاعاتت بک آپ بگیر بعد فکتوری ریست کن احتمال زیاد درست میشه
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
ممنون ، ولی من چون مشکل مصرف زیاد باتری رو داشتم توی این یکی دو هفته حداقل هفت هشت بازی ریست فکتوری کردم .
infernal_a
13-08-2013, 13:26
سلام.
برنامه ای هست برای -- کردن کلمه عبور اینترنت وای فای ؟
mehdi30nema
13-08-2013, 21:02
بعد از اینکه اون همه مشکل مصرف شدید باتری داشتم و کلی رام عوض کردم به توصیه دوستان گوشی را روت کردم بعد کرنل فلیز رو ریختم و بعد هم گوشی را مگاوایپ کردم و در آخر هم یه رام رسمی فلش زدم .
بعد از این همه کار بازم مثل اسب گوشیم داره شارژ میخوره . ساعتی دو درصد حداقل اونم توی حالت استندبای داره شارژ میخوره .
صبح ساعت 9 گوشیم 35 درصد شارژ داشت و از اون موقع همه برنامه ها هم بسته هست ( اصلا برنامه ایی هم روی گوشی نصب نکردم ) . کلا یه تماس سه دقیقه ایی داشتم و سه چهار تا هم اس ام اس زدم ولی ساعت سه فقط 12 درصد شارژ براش مونده .
من واقعا گیج شدم ، هر راهی تو هر تاپیکی بوده امتحان کردم ولی جواب نداد ، با اس 3 یکی از دوستان ، با گلکسی نوت و با گلکسی گرند مقایسه کردم ، همشون تو حالت استندبای هر دو سه ساعت یک درصد کم میکنن ولی برای من برعکسه .
واقعا به نظرتون چی کار کنم ؟ باتری گوشیم مشکل داره ؟ ببرمش گارانتی که اونا هم میگن باتری جزو گارانتی نیست . واقعا گوشی مثل چی از چشمم افتاده ، ممنون میشم یکی راهمایی کنه .
Eblis 2011
13-08-2013, 21:19
بعد از اینکه اون همه مشکل مصرف شدید باتری داشتم و کلی رام عوض کردم به توصیه دوستان گوشی را روت کردم بعد کرنل فلیز رو ریختم و بعد هم گوشی را مگاوایپ کردم و در آخر هم یه رام رسمی فلش زدم .
بعد از این همه کار بازم مثل اسب گوشیم داره شارژ میخوره . ساعتی دو درصد حداقل اونم توی حالت استندبای داره شارژ میخوره .
صبح ساعت 9 گوشیم 35 درصد شارژ داشت و از اون موقع همه برنامه ها هم بسته هست ( اصلا برنامه ایی هم روی گوشی نصب نکردم ) . کلا یه تماس سه دقیقه ایی داشتم و سه چهار تا هم اس ام اس زدم ولی ساعت سه فقط 12 درصد شارژ براش مونده .
من واقعا گیج شدم ، هر راهی تو هر تاپیکی بوده امتحان کردم ولی جواب نداد ، با اس 3 یکی از دوستان ، با گلکسی نوت و با گلکسی گرند مقایسه کردم ، همشون تو حالت استندبای هر دو سه ساعت یک درصد کم میکنن ولی برای من برعکسه .
واقعا به نظرتون چی کار کنم ؟ باتری گوشیم مشکل داره ؟ ببرمش گارانتی که اونا هم میگن باتری جزو گارانتی نیست . واقعا گوشی مثل چی از چشمم افتاده ، ممنون میشم یکی راهمایی کنه .
سلام دوست خوبم
شما از نرم افزارهای نظیر advance task killer، zedbox یا Go power master استفاده کن .....
این برنامه ها کار مدیریت باتری رو انجام میدن ....
شما با نرم افزار Go میتونید طوری تنظیم کنید که به عنوان مثال ، زمانی که اسکرین خاموش شد ، وای فای رو ببنده ... موبایل دیتا رو ببنده .... syns رو خاموش کنه .... بلوتوث رو قطع کنه ...
+ اینکه برنامه های باز رو بعد از خاموش شدن صفحه نمایش optimization ( بهینه سازی ) میکنه ....
+ همیشه گوشی رو برای فلش رام جدید فول شارژ کن.
1.از گوشی استفاده کن تا باتری تموم و گوشی خاموش شه.
2.گوشی رو در حالت خاموش به شارژ بزن.تا فول شارژ بشه.
3.بعد وارد ریکاوری شو و wipe battery رو انجام بده.بعد گوشی رو ریست کن.
4.دوباره از گوشی با برنامه های سنگین استفاده کن تا خاموش بشه.
5.به شارژ بزن و در همون حالت شارژ گوشی رو روشن کن و بذار باتری فول شارژ که شد شارژر رو بکش.
امیدوارم مشکلت بهبود پیدا کنه !
NIMA.GNI
13-08-2013, 21:47
گلکسی اس 3 بهتره یا اکسپریا وی؟ دنبال یه گوشی سفت و محکم هستم چون گوشی زیاد از دستم میفته
* Helium *
19-08-2013, 00:12
سلام. چه جوری میشه صدای پرشدن شارژو تو s3 فعال کرد؟ اصلا چنین هشداری داره؟ من تو تنظیمات گشتم نبود.
سلام. چه جوری میشه صدای پرشدن شارژو تو s3 فعال کرد؟ اصلا چنین هشداری داره؟ من تو تنظیمات گشتم نبود.
s3 چنین هشداری رو نداره . فقط توی display --> LED indicator --> charging میتونی تنظیم کنی که چراغ ال ای دی نشون بده یا نه . صدا نداره
ehsan102
19-08-2013, 18:22
s3 چنین هشداری رو نداره . فقط توی display --> LED indicator --> charging میتونی تنظیم کنی که چراغ ال ای دی نشون بده یا نه . صدا نداره
یا مثلا نرم افزار zdbox رو نصب کنی که بهت هشدار فول بده
eblis_tarsnak
27-08-2013, 17:06
سلام دوستان
من گوشي رو بردم رو حالت cyanogen اين شد مشخصاتش
android version:4.3
baseband version: 19300xxemc2
kernel version:
g26ecd97-cm-3.0.64
cyanogenMod version: 10.2-20130806 - unofficial-i9300
حالا ميخوام gprs گوشي رو فعال كنم چون كاستون رام هستش اس ام اس نمياد واسه تنظيماتش. ميشه لطفا كمك كنيد بايد چيكار كنم؟
در ضمن از xda گرفتم. تنها مشكلي هم كه داره دوربين گوشي اكثرا قفله امما خدا وكيلي گوشي شده خدا . . . . يعني يه وضعي . . . اصلا زبان در وصفش كوتاهه!!!!
خلاصه، اگه كسي كاستوم رام بهتري سراغ داره بگه.
دم همگي داغ . . .
يا حق:n16::n16:
AmirMomtaz
01-09-2013, 12:44
سلام//
آیا از دوربین دوم میشه بعنوان وبکم استفاده کرد (تو خود گوشی نه برای کامپیوتر) ؟
اگه آره تو چه برنامه هایی ؟ او وو ؟ اسکایپ؟ یاهو مسنجر؟ ...
ممنون ..
AryanLand
03-09-2013, 01:22
سلام//
آیا از دوربین دوم میشه بعنوان وبکم استفاده کرد (تو خود گوشی نه برای کامپیوتر) ؟
اگه آره تو چه برنامه هایی ؟ او وو ؟ اسکایپ؟ یاهو مسنجر؟ ...
ممنون ..
سلام.
توی یاهو مسنجر و OOVOO من تست کردم میشه.منتها توی یاهو مسنجر نمیدونم چرا تصویر رو برعکس نشون میده.البته از گوشی نیست از سیستم یاهو هست چون با گوشی نوت 2 و اچ تی سی وان هم تست کردم به همین صورت هست.تصویر برعکس نمایش داده میشه.:11:
Hidden-Hunter
06-09-2013, 10:31
نارنجی:
اندروید ۴.۳ برای گلکسی S3 و گلکسی S4، به زودی
در مراسم دیشب سامسونگ، علاوه بر معرفی سه محصول جدید اعلام شد که این شرکت تا یک ماه دیگر اندروید ۴.۳ را برای گلکسی S3 و گلکسی S4 ارائه خواهد کرد.به روز رسانی مذکور علاوه بر قابلیت های معمول، قابلیت تعامل با Galaxy Gear را نیز به گلکسی S4 اضافه خواهد کرد. بنابراین کسانی که این تلفن را دارند، شاید دلشان بخواهد ساعت هوشمند سامسونگ را نیز در آینده امتحان کنند.
infernal_a
08-09-2013, 10:19
سلام .... سوال فوری
2 روزه گوشیم بد قاطی کرده .... یکدفعهه خود به خود هنگ میکنه و صفحه فقل میکنه ( هر سری هم 3 دقیقه و 30 ثانیه که از روشن شدنش میگذره هنگ میکنه) و یا اینکه خود به خود خاموش میشه !!!!!!
برنامه هایی هم که طی اوون چند روز نصب کرده بودم هم همه رو پاک کردم ولی بازم نشد که نشد .....
برنامه mobile care هم دارم که safe بودن برنامه ها رو چک کنه
راهنمایی کنین لطفا ....
shahabprince
08-09-2013, 11:05
سلام .... سوال فوری
2 روزه گوشیم بد قاطی کرده .... یکدفعهه خود به خود هنگ میکنه و صفحه فقل میشه و یا اینکه خود به خود خاموش میشه !!!!!!
برنامه هایی هم که طی اوون چند روز نصب کرده بودم هم همه رو پاک کردم ولی بازم نشد که نشد .....
راهنمایی کنین لطفا ....
دوست عزیز مشکل شما از رامه
شما یک بک آپ از همه ی اطلاعات گوشی بگیر و گوشی رو factory reset کن مشکلت حل میشه
برای factory reset به مسیر زیر برید
setting -> back up and reset -> factory reset
دقت کن که با factory reset همه ی اطلاعات گوشی پاک میشه پس یک بک آپ خوب از گوشی بگیر
ariana18
09-09-2013, 14:51
سلام دوستان بنده بعد ازماهها انتظار و پایین اومدن دوباره ی قیمت گلکسی اس 3 تصمیم گرفتم یکیشو بخرم
احتمالا چند روز آینده میخرم ایشالا:n20:
میخواستم بپرسم مدل i9300 با i9305 چقد فرق میکنه ؟ کدوم بهتره؟ و اینکه مدل i9305 به راحتی تو بازار گیر میاد یا نه؟ من اصفهانم
ساخت کره made in korea by samsung توبازار هست یا نه؟؟:n13:
لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم :n16:
Hidden-Hunter
09-09-2013, 15:48
سلام دوستان بنده بعد ازماهها انتظار و پایین اومدن دوباره ی قیمت گلکسی اس 3 تصمیم گرفتم یکیشو بخرم
میخواستم بپرسم مدل i9300 با i9305 چقد فرق میکنه ؟ کدوم بهتره؟ و اینکه مدل i9305 به راحتی تو بازار گیر میاد یا نه؟ من اصفهانم
سلام همشهری
شما نوع GT-I9300رو تهیه بفرمایید بخاطر این موارد :
این نوع تحت اپراتور خاصی نیست مانند GT-19305 و اینکه اپدیت ها و کاستوم رام های GT-I9300بیشتر و روان و اسان تر یافت می شود.و اینکه GT-19305 از نظر اپدیت ، ایران رو ساپورت نمی کنه.
خلاصه حرفم برو GT-I9300رو بخر چیزی کمی از اون یکی نداره و اینکه ساخت خوده کره فکر نکنم به این مفتی ها پیدا کنی / از من ویتنامی هست و ازش راضی هستم و راحتر ویتنامی پیدا میشه.
بعد هم که خریدی حتما باید رام گوشی رو به 4.1.2 تغییر بدی تا مشکل مرگ ناگهانی در رام جدید برطرف بشه.
گوشی خوبی هست و از داشتنش خسته نمی شی...و موقع خرید هم یک گارد براش بخر حدود 50 تومن باید باشه به این مارک Iface Mall من خودم احمداباد و پاساز موبایل حافظ و چندتا مغازه رو سر زدم ولی نداشتن ...ولی یک نشانی بهت میدم خیابان فردوسی.روبروی پاساژ موبایل فردوسی چندتا مغازه هستند کنار هم یکی از اونا داره ، گارد فوق العاده محکم و شیک و خوش دستی هم هست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]امیدوارم که ازش خوشت امده باشه
Eblis 2011
09-09-2013, 16:00
سلام
پیشاپیش تبریک ، پیشنهاد میکنم یه نگاهی هم به LG Nexus 4 E960 داشته باشید .
ariana18
09-09-2013, 17:26
سلام
پیشاپیش تبریک ، پیشنهاد میکنم یه نگاهی هم به LG Nexus 4 E960 داشته باشید .
ممنونم
از این که جواب دادید ممنون به نظرم گوشیه خوبی بود هم قشنگ بود هم سخت افزار قوی ای داشت فقط یه مشکل داشت که اونم نداشتن شیار کارت حافظس که من به این یه مورد حتما نیاز دارم که البته گلکسی اس 3 رو هم انتخاب کردم و ازش خوشم میاد
بازم متشکر
اگر امکان داره در مورد سوالی که پرسیدم اگر اطلاعات دارید حتما راهنماییم کنید چون منتظرم جوابمو بگیرم تا گوشیو خریداری کنم
بسیار ممنونم :n16:
ariana18
09-09-2013, 17:38
سلام همشهری
شما نوع GT-I9300رو تهیه بفرمایید بخاطر این موارد :
این نوع تحت اپراتور خاصی نیست مانند GT-19305 و اینکه اپدیت ها و کاستوم رام های GT-I9300بیشتر و روان و اسان تر یافت می شود.و اینکه GT-19305 از نظر اپدیت ، ایران رو ساپورت نمی کنه.
سلام همشهریه گل چاکریم دادا :n16:
ممنونم از این که جوابمو دادی
فقط یه چیزیو در مورد i9300 شنیده بودم که میگفتن به خاطر رم یک گیگ خیلیا به مشکل ب میخورن چون فقط 20% از رم قابل استفادس!
شما این مشکلو نداری؟
من فقط به خاطر رم دوگیگ دارم در مورد i9305 تحقیق میکنم
شما گفتین مدل i9305 با همه ی اپراتور ها سازگاری نداره؟؟ ینی ایرانسل روش جواب نمیده؟ :O
بعد این که گفتین ایرانو ساپورت نمیکنه ینی زبان گوشی فارسی نیست؟ و آپدیت خاور میانه با زبان فارسی براش نمیاد؟ من میخوام از رام رسمی استفاده کنم و قصد استفاده از کاستوم رام هم ندارم
در ضمن در مورد کشورش ویتنامی با چینی و کره ای تو کیفیت با هم تفاوتی ندارن؟؟ ینی فقط ویتنامی تو بازار هست؟؟
و در مورد مرگ ناگهانی تو همین تاپیک در موردش شنیده بودم واقعیت داره که بعد از 6 ماه گوشی خاموش میشه و نیاز به تعویض مادر برد داره؟؟
اگر رام مورد نظرو نصب کنم و مشکل حل بشه گارانتیم از بین نمیره؟ اگه بدم گارانتی خودش عوض میکنه؟
ببخشید زیاد شد ممنون میشم جواب بدین
چاکری دادا :n02:
Hidden-Hunter
09-09-2013, 20:04
سلام همشهریه گل چاکریم دادا :n16:
ممنونم از این که جوابمو دادی
فقط یه چیزیو در مورد i9300 شنیده بودم که میگفتن به خاطر رم یک گیگ خیلیا به مشکل ب میخورن چون فقط 20% از رم قابل استفادس!
شما این مشکلو نداری؟
من فقط به خاطر رم دوگیگ دارم در مورد i9305 تحقیق میکنم
شما گفتین مدل i9305 با همه ی اپراتور ها سازگاری نداره؟؟ ینی ایرانسل روش جواب نمیده؟ :O
بعد این که گفتین ایرانو ساپورت نمیکنه ینی زبان گوشی فارسی نیست؟ و آپدیت خاور میانه با زبان فارسی براش نمیاد؟ من میخوام از رام رسمی استفاده کنم و قصد استفاده از کاستوم رام هم ندارم
در ضمن در مورد کشورش ویتنامی با چینی و کره ای تو کیفیت با هم تفاوتی ندارن؟؟ ینی فقط ویتنامی تو بازار هست؟؟
و در مورد مرگ ناگهانی تو همین تاپیک در موردش شنیده بودم واقعیت داره که بعد از 6 ماه گوشی خاموش میشه و نیاز به تعویض مادر برد داره؟؟
اگر رام مورد نظرو نصب کنم و مشکل حل بشه گارانتیم از بین نمیره؟ اگه بدم گارانتی خودش عوض میکنه؟
ببخشید زیاد شد ممنون میشم جواب بدین
چاکری دادا :n02:
نسخه i9300من که بارمش مشکلی ندارم و حدود 40تا برنامه هم رو گوشی نصب کردم.
خب ایرانسل هم جز اپراتور ایران میشه دیگه ! این نوع گوشی برای اپراتورهای خاص هستن و هر اپراتوری رو ساپورت نمی کنن.
زبان گوشی ، یا بگیم رام برای ایران صادر نمی شه ..زبان رو که با نرم افزار فکر کنم بشه فارسی کرد.من تو یک انجمن بودم که یکی بچه ها سوال کرد و مدیری گفت که بهتر هست نگیری..
چینی و ویتنامی تو بازار بهتر گیر میاد ولی ویتنامی بگیری بهتر هست .
شما رام رو به نسخه 4.1.2 اپدیت بکن تا مرگ ناگهانی از بین برود.
خیر در صورتی که رام رسمی بریزید نه رام کاستوم و اینکه روت کردن گوشی هم گارانتی رو از بین می برد.
ariana18
09-09-2013, 20:25
نسخه i9300من که بارمش مشکلی ندارم و حدود 40تا برنامه هم رو گوشی نصب کردم.
خب ایرانسل هم جز اپراتور ایران میشه دیگه ! این نوع گوشی برای اپراتورهای خاص هستن و هر اپراتوری رو ساپورت نمی کنن.
زبان گوشی ، یا بگیم رام برای ایران صادر نمی شه ..زبان رو که با نرم افزار فکر کنم بشه فارسی کرد.من تو یک انجمن بودم که یکی بچه ها سوال کرد و مدیری گفت که بهتر هست نگیری..
چینی و ویتنامی تو بازار بهتر گیر میاد ولی ویتنامی بگیری بهتر هست .
شما رام رو به نسخه 4.1.2 اپدیت بکن تا مرگ ناگهانی از بین برود.
خیر در صورتی که رام رسمی بریزید نه رام کاستوم و اینکه روت کردن گوشی هم گارانتی رو از بین می برد.
خیلی ممنونم از صبرو حوصله ای که به خرج دادین و جواب دادین
واقعا متشکرم
1-شما میفرمایین کلا اپراتور های ایران رو جواب نمیده؟؟ پس چرا وارد ایران میشه؟؟ میشه توضیح بدین چون اطلاعات کافی ندارم و میخوام بدونم
2-اینکه رام رو گارانتی تعویض میکنه ؟ یا باید حتما خودم عوضش کنم؟
3- اینکه از کدوم گارانتی بخرم؟؟ مایکروتل سامتل یا همراه سرویس؟ که مایکروتل گرونتر و همراه سرویس که ارزونترینه
شرمنده انقد سوال میکنمچون میخوام مطمئن خرید کنم
کوچیکتیم :n12:
Hidden-Hunter
09-09-2013, 20:55
خیلی ممنونم از صبرو حوصله ای که به خرج دادین و جواب دادین
واقعا متشکرم
1-شما میفرمایین کلا اپراتور های ایران رو جواب نمیده؟؟ پس چرا وارد ایران میشه؟؟ میشه توضیح بدین چون اطلاعات کافی ندارم و میخوام بدونم
2-اینکه رام رو گارانتی تعویض میکنه ؟ یا باید حتما خودم عوضش کنم؟
3- اینکه از کدوم گارانتی بخرم؟؟ مایکروتل سامتل یا همراه سرویس؟ که مایکروتل گرونتر و همراه سرویس که ارزونترینه
شرمنده انقد سوال میکنمچون میخوام مطمئن خرید کنم
کوچیکتیم :n12:
بله اپراتور ایران رو ساپورت نمی کنه ، چیزی که چندتا از مدیرا می گفتند...سوال خوبی هست که چرا این نسخه میاد ولی جوابش رو خودم هم درست نمی دونم.شاید بشه انلاک کرد ولی یکم مشکل هست بنظرم همون gti300بخر و تموم.
رام رو خودت هم م یتونی عوض کنی ، با نرم افزار ادین که بچه ها می تونن راهنماییت کنن...یا می تونی موقعی که گوشی رو خریدی به صاحب مغازهب گی رام گوشی من رو به رام 4.1.2 موجود اپگرید کن.
تاجایی که من اطلاع دارم گارانتی مایکروتل شناخته شده هست و بهتر.گرچه وقتی شماره سریال گوشی رو به شماره مورد نظر پیامک کنی پیامک جوابیه برای تایید گارانتی از سرویس خاورمیانه میاد.
گارانتی تو ایران که به عنوانی درست و حسابی ساپورت نداره ولی اسم گارانتی خودش یک ضمانته..گارانتی بگیر نگیر داره:n02:
شما هرچی میخوای سوال بکن..کاربر مصطفی منو میشناسه موقعی که میخواستم بخرم ، مصطفی رو حسابی بهش زحمت دادم..و اینجا باز ازش یک تشکر می کنم.
ariana18
09-09-2013, 21:18
بله اپراتور ایران رو ساپورت نمی کنه ، چیزی که چندتا از مدیرا می گفتند...سوال خوبی هست که چرا این نسخه میاد ولی جوابش رو خودم هم درست نمی دونم.شاید بشه انلاک کرد ولی یکم مشکل هست بنظرم همون gti300بخر و تموم.
رام رو خودت هم م یتونی عوض کنی ، با نرم افزار ادین که بچه ها می تونن راهنماییت کنن...یا می تونی موقعی که گوشی رو خریدی به صاحب مغازهب گی رام گوشی من رو به رام 4.1.2 موجود اپگرید کن.
تاجایی که من اطلاع دارم گارانتی مایکروتل شناخته شده هست و بهتر.گرچه وقتی شماره سریال گوشی رو به شماره مورد نظر پیامک کنی پیامک جوابیه برای تایید گارانتی از سرویس خاورمیانه میاد.
گارانتی تو ایران که به عنوانی درست و حسابی ساپورت نداره ولی اسم گارانتی خودش یک ضمانته..گارانتی بگیر نگیر داره:n02:
شما هرچی میخوای سوال بکن..کاربر مصطفی منو میشناسه موقعی که میخواستم بخرم ، مصطفی رو حسابی بهش زحمت دادم..و اینجا باز ازش یک تشکر می کنم.
مرسی از راهنماییت دادا <3
راستی میشه ببینی الان اگر تمام برنامه ها بسته باشه چقدر از رم گوشیت قابل استفادس؟؟
شما گارانتیتو مایکروتل گرفتی؟؟
یکی از دوستامم میگفت که اگه با گارانتی بگیری حداقل میدونی گوشیت اصله و خیالتم تا حدی راحته البته تا حدی :)))
تا حالا که کلا نظرم اومد رو i9300 البته با کمک شما دیگه تردیدی باقی نمونده
فقط میترسم که مشکل کمبود رم که بعضی ها ازش حرف میزنن برام پیش بیاد !!
راستی دادا من گوشیو که تحویل گرفتم چطوری باید تست کنم؟؟ و مطمئن بشم؟؟
زیاد وارد نیستم :n26: و این اولین گوشیه اندرویدی هست که میخوام بگیرم تا حالا تو سیمبین گیر کرده بودم :n08::n20:
متشکر دادا :n16:
Hidden-Hunter
09-09-2013, 21:34
مرسی از راهنماییت دادا <3
راستی میشه ببینی الان اگر تمام برنامه ها بسته باشه چقدر از رم گوشیت قابل استفادس؟؟
شما گارانتیتو مایکروتل گرفتی؟؟
یکی از دوستامم میگفت که اگه با گارانتی بگیری حداقل میدونی گوشیت اصله و خیالتم تا حدی راحته البته تا حدی :)))
تا حالا که کلا نظرم اومد رو i9300 البته با کمک شما دیگه تردیدی باقی نمونده
فقط میترسم که مشکل کمبود رم که بعضی ها ازش حرف میزنن برام پیش بیاد !!
راستی دادا من گوشیو که تحویل گرفتم چطوری باید تست کنم؟؟ و مطمئن بشم؟؟
زیاد وارد نیستم :n26: و این اولین گوشیه اندرویدی هست که میخوام بگیرم تا حالا تو سیمبین گیر کرده بودم :n08::n20:
متشکر دادا :n16:
خب ببینید مصرف رم گوشی بعد چند رو زاستفاده کردن کمی بیشتر پر میشه و البته بستگی به پروسه های برنامه ها هم هست که در حال اجرا شدن هستند کم ترین مصرف از 2 مگ تا 65 برنامه برای رم وجود داره که شما از برنامه خارج شدید ولی در اصل برنامه د رحال اجرا شدن هست.خوده اندروید هم مصرفش بالا هست.
فوقش بعد سه روز استفاده کردن گوشی رو که یک ریستارت بکنید باز رم گوشی خالی میشه !:n09:
والا این کد رو بزن موقع روشن کردن *#0*# و اینو رو چک کن reciver - red رو چک بکن برای اینکه پیکسل سوخته وجود نداشته باشه.
دیگه این کد رو بزن که سریال نامبر گوشی رو با کارتن چک کنی *#06# ..دو سه بار خاموش و روشن کنی و تو منو ها بری و دوربین و صدا رو چک کنی.چیزایی که بلد بودم در همین حد هست.
خوده منم اولین گوشی اندرویدیم S3 بود و قبلش C6-01داشتم سیمبین بل :n14:
ariana18
09-09-2013, 22:23
خب ببینید مصرف رم گوشی بعد چند رو زاستفاده کردن کمی بیشتر پر میشه و البته بستگی به پروسه های برنامه ها هم هست که در حال اجرا شدن هستند کم ترین مصرف از 2 مگ تا 65 برنامه برای رم وجود داره که شما از برنامه خارج شدید ولی در اصل برنامه د رحال اجرا شدن هست.خوده اندروید هم مصرفش بالا هست.
فوقش بعد سه روز استفاده کردن گوشی رو که یک ریستارت بکنید باز رم گوشی خالی میشه !:n09:
والا این کد رو بزن موقع روشن کردن *#0*# و اینو رو چک کن reciver - red رو چک بکن برای اینکه پیکسل سوخته وجود نداشته باشه.
دیگه این کد رو بزن که سریال نامبر گوشی رو با کارتن چک کنی *#06# ..دو سه بار خاموش و روشن کنی و تو منو ها بری و دوربین و صدا رو چک کنی.چیزایی که بلد بودم در همین حد هست.
خوده منم اولین گوشی اندرویدیم S3 بود و قبلش C6-01داشتم سیمبین بل :n14:
دادا دمت گرم خیلی آقایی یه دونه ای :n01:
فقط نگفتی که گارانتی خودت چی بود؟
اگه بازم سوال پیش اومد میپرسم
احتمالا تا دو سه روز دیگه میرم میخرمش ایشالا
چاکر دادا
ممنونم :n12:
Hidden-Hunter
10-09-2013, 05:45
دادا دمت گرم خیلی آقایی یه دونه ای :n01:
فقط نگفتی که گارانتی خودت چی بود؟
اگه بازم سوال پیش اومد میپرسم
احتمالا تا دو سه روز دیگه میرم میخرمش ایشالا
چاکر دادا
ممنونم :n12:
سلام
گارانتی من مایکروتل بود
فدات:n12:
infernal_a
10-09-2013, 14:34
سلام .... سوال فوری
2 روزه گوشیم بد قاطی کرده .... یکدفعهه خود به خود هنگ میکنه و صفحه فقل میکنه ( هر سری هم 3 دقیقه و 30 ثانیه که از روشن شدنش میگذره هنگ میکنه) و یا اینکه خود به خود خاموش میشه !!!!!!
راهنمایی کنین لطفا ....
سلام مجدد ........دیگه اعصابمو به هم ریخته
به کمک یکی از دوستان اینجا ... امروز گوشیمو ریست فکتوری کردم و بعد با برنامه ای که شهاب جان مهرفی کرد go backup برنامه ها رو برگردوندم و الان که 2-3 ساعت ازش میگزره متاسفانه باز گوشیم هنگ میکنه !!!!!!!!!!!!!! یعنی یکدفعه (چه صفحه روشن باشه و چه خاموش) همه چیز قفل میشه و هیچ دکمه ای کار نمیکنه و مجبورم با دکمه سمت راست ، پاور رو نگه دارم تا گوشی اجبارا ریست دستی بشه و بعد باز همین برنامس .....
جالب اینکه گوشیم کاملا صحیح و سالم بود و یکدفعه به این روز افتاده !!!!
اساتید راهنمایی بفرمایید .... در ظمن گوشیم "رووت" نیست .
Eblis 2011
10-09-2013, 17:53
سلام مجدد ........دیگه اعصابمو به هم ریخته
به کمک یکی از دوستان اینجا ... امروز گوشیمو ریست فکتوری کردم و بعد با برنامه ای که شهاب جان مهرفی کرد go backup برنامه ها رو برگردوندم و الان که 2-3 ساعت ازش میگزره متاسفانه باز گوشیم هنگ میکنه !!!!!!!!!!!!!! یعنی یکدفعه (چه صفحه روشن باشه و چه خاموش) همه چیز قفل میشه و هیچ دکمه ای کار نمیکنه و مجبورم با دکمه سمت راست ، پاور رو نگه دارم تا گوشی اجبارا ریست دستی بشه و بعد باز همین برنامس .....
جالب اینکه گوشیم کاملا صحیح و سالم بود و یکدفعه به این روز افتاده !!!!
اساتید راهنمایی بفرمایید .... در ظمن گوشیم "رووت" نیست .
سلام
من امکان میدم ، از اون نرم افزارهایی که ریستور کردی یک بدافزار وجود داشته باشه ، شما گوشی رو به حالت ریکاوری ببر .... wipe reset factori انجام بده ... wipe cach انجام بده ... بعد دوباره رام رو فلش بزن .... بزار یک روز بدون نصب هیچ نرم افزاری کار کنه ، بعدش نتیجه رو اعلام کن .
infernal_a
11-09-2013, 10:20
سلام
من امکان میدم ، از اون نرم افزارهایی که ریستور کردی یک بدافزار وجود داشته باشه ، شما گوشی رو به حالت ریکاوری ببر .... wipe reset factori انجام بده ... wipe cach انجام بده ... بعد دوباره رام رو فلش بزن .... بزار یک روز بدون نصب هیچ نرم افزاری کار کنه ، بعدش نتیجه رو اعلام کن .
ممنون دوست عزیز ... من آماتورم و فقط تونستم فکتوری ریست کنم همین ....
Eblis 2011
11-09-2013, 10:23
کاری نداره آسونه ... رام عوض کردن بلد نیستی؟
شما یک رام ورژن دیگه دانلود کنید. بعدش بیایید ما راهنمایی میکنیم عزیز:)
infernal_a
11-09-2013, 13:14
کاری نداره آسونه ... رام عوض کردن بلد نیستی؟
نه متاسفانه توو این مورد تعطیلم
شما یک رام ورژن دیگه دانلود کنید. بعدش بیایید ما راهنمایی میکنیم عزیز:)
خوب ممکنه بگی چی و از کجا دان کنم ؟
دمتون گرم
Eblis 2011
11-09-2013, 13:17
نه متاسفانه توو این مورد تعطیلم
خوب ممکنه بگی چی و از کجا دان کنم ؟
دمتون گرم
پ خ ارسال شد.
رفقا سلام
دوستایی که برای بهتر کردن شارژ این گوشی برنامه Autorun Manager pro رو معرفی کردن امکانش هست بگن چطوری برنامه رو کرک کردن ؟ من ورژن v4.2.8 رو دارم ولی کرک نمیشه و وقتی هم کرک نباشه بیشتر از 10 تا گزینه رو غیرفعال نمکنه :n03:
..hamed..
24-09-2013, 22:51
سلام
اقا من دیروز یه گلکسی S3(19305 خریدم:n20:
یه چند تا سوال دارم اگه لطف کنین بهشون جواب بدین ممنون میشم :
اول این که میشه میشه گوشی از طرقع کامپیوتر به اینترنت وصل شه (بر عکسشو میدونم میشه ولی اینو فکر کنم نشه )
این گوشیو چطوری اپدیت کنم (گوشیم قبلیم (xperia) یه نرم افزار داشت که رو کامپوتر نصب میشد اپدیت ها رو دانلود میکرد بعد رو گوشی نصب میکرد) ولی این گوشی نرم افزاری برا این منظور پیدا نکردم تو سایت اصلیش هم که هیچی نیست به جز تبلیغات و یه چند تا pdf
نرم افزارهای کرک شده زیادی میشه برا این گوشی پیدا کرد نصب این نرم افزارها سرعت گوشی رو کم میکنه ؟به سیستم عاملش اسیبی وارد میکنه ؟
فعلا همینا به ذهنم رسید
در ضمن از یه اشنا این گوشی رو خریدم 1350000 چون از هیج جا قیمت نکرده بودم و هنوزم نکردم میخوام بدونم بهم گرون نداده :n24:
یک دونه ازین کیت های وایرلس بگیرید .
10-15تومنه.
برای آپدیت هم به about Phone برید و Software Update رو بزنید. کاش I9300میخریدید.
خیر. سرعت کم میشه به خاطر پر شدن رم .
یکم گرون خریدید
آیا امکانش هست سریال گوشی رو بدون استفاده از باکس عوض کرد؟ یعنی با استفاده از کابل یو اس بی
و اینکه آیا استفاده از باکس برای عوض کردن سریال به سخت افزار گوشی آسیب میرسونه؟:n13:
رفقا من همچنان با شارژ باطری مشکلم برقراره
ولی یه چیزی که هست اینه که وقتی با usb شارژش میکنم مشکلی نیست ( خیلی زود شارژ میشه ) ولی با دوشاخه ـش نه
برا شما هم همین طوره ؟
میدونم که با یو اس بی شارژش کیفیت نداره و زودتر هم تموم میشه . این زودتر تموم شدنش برا شما چجوریه ؟
Mostafa NBA
04-10-2013, 20:17
بنده 2 شب پیش برای یکی از دوستانم یک دونه اس 3 یا I9300 خریدم بدون گارانتی.
2 تا مشکل خوردم. اول اینکه میخوام کاری کنم که با نسخه ی با گارنتی از لحاظ نرم افزاری فرقی نداشته باشه، یعنی منوی فارسی داشته باشه به همراه کیبورد فارسی سامسونگ.
دوم اینکه وقتی با USB به کامپیوتر وصلش میکنم، توی مای کامپیوتر براش درایوی باز نمیشه و نتونستم توش چیزی بریزم.
(بنده مبتدی نیستم، راهنمایی کوچیک لازم دارم)
ehsan102
04-10-2013, 20:22
بنده 2 شب پیش برای یکی از دوستانم یک دونه اس 3 یا I9300 خریدم بدون گارانتی.
2 تا مشکل خوردم. اول اینکه میخوام کاری کنم که با نسخه ی با گارنتی از لحاظ نرم افزاری فرقی نداشته باشه، یعنی منوی فارسی داشته باشه به همراه کیبورد فارسی سامسونگ.
دوم اینکه وقتی با USB به کامپیوتر وصلش میکنم، توی مای کامپیوتر براش درایوی باز نمیشه و نتونستم توش چیزی بریزم.
(بنده مبتدی نیستم، راهنمایی کوچیک لازم دارم)
سلام آقایی که مبتدی نیستی :دی
چطوری همشهری ؟
واسه منوی فارسی باید رام ایران فلش بزنید ، که فکر میکنم باید خودش داشته باشه
واسه صفحه کلید هم باید از قسمت تنظیمات صفحه کلید ، زبان فارسی رو دانلود کنید
واسه درایو ساختن یا همون حالت mass storage , این نرم افزار رو روی گوشی نصب کنید
SGS3_Easy_UMS_v1.1
Mostafa NBA
04-10-2013, 20:30
سلام آقایی که مبتدی نیستی :دی
چطوری همشهری ؟
واسه منوی فارسی باید رام ایران فلش بزنید ، که فکر میکنم باید خودش داشته باشه
واسه صفحه کلید هم باید از قسمت تنظیمات صفحه کلید ، زبان فارسی رو دانلود کنید
واسه درایو ساختن یا همون حالت mass storage , این نرم افزار رو روی گوشی نصب کنید
SGS3_Easy_UMS_v1.1
فدای همشهری گل.
ظاهرا که مبتدی ام ب این اوصاف :دی
رام ایران رو از کجا فلش بزنم ؟
و اینکه چرا حالت mass storage نداره؟ اینو باید گزاشت به حساب مزیتش ؟
مرسی دوست مشهدی.
ehsan102
04-10-2013, 22:10
فدای همشهری گل.
ظاهرا که مبتدی ام ب این اوصاف :دی
رام ایران رو از کجا فلش بزنم ؟
و اینکه چرا حالت mass storage نداره؟ اینو باید گزاشت به حساب مزیتش ؟
مرسی دوست مشهدی.
والا دقیقا توو این کار سامسونگ موندم
الان گوشی های بعد از اس2 اکثرا این حالت رو ندارند ، بعضی از گوشی ها مثه اس3 با اون نرم افزار این حالت رو بدست میارند
رام رسمی ایران توو سایت
Sammobile.com
Mostafa NBA
04-10-2013, 23:47
الان گوشی های بعد از اس2 اکثرا این حالت رو ندارند ، بعضی از گوشی ها مثه اس3 با اون نرم افزار این حالت رو بدست میارند
رام رسمی ایران توو سایت
Sammobile.com
ینی واسه اینکه رام فارسی بریزم باید گوشی رو روت کنم ؟
رام رسمی ایران توو سایت
Sammobile.com
کار سامی یا شرکت دیگه نیست
از اندروید 4 به بعد فقط mtP هست
Mostafa NBA
05-10-2013, 00:33
خب روی چه حساب؟؟؟ با سیستم من نشد کار کنم باهاش!
رضا اشتباه نمی کنی؟ اچ تی سی ها مس استورج مود دارنا .. حتی نوت و اس2 هم از اندروئید 4 به بعد بازم دارن
درایور سامسونگ رو نصب کردی؟
ehsan102
05-10-2013, 08:21
ینی واسه اینکه رام فارسی بریزم باید گوشی رو روت کنم ؟
نه داداش نيازي به روت كردن نيست ،،، شما يك فايل از همون سايتي كه گفتم دانلود ميكني ، (مطابق با گوشيت)
بعد با نرم افزار ODIN فلش ميزني
اتفاقاً كار سامسونگه ،،،
دليل : من خودم اس2 دارم ،(اندرويد 4.2.2 كاستوم) ولي راحت با UMS وصل ميشه به پي سي
اما دقيقا همين رام رو روي نوت8000 فلش زدم ، ولي هرچي سعي كردم نتونستم با حالت UMS به پي سي وصلش كنم
البته كلي نرم افزار و كلي رام روي نوت تست كردم ولي بازم نشد
توي انجمن XDA هم پرسيدم گفتند اينو نميشه با UMS به پي سي وصلش كرد
اما اس3 رو با استفاده از اون نرم افزاري كه صفحه قبل گفتم ، تونستند وصل كنند
شما حالت USB mass storage رو واسه چي ميخواين دقيقا ؟؟
من خودم تنها استفادم از اين حالت : اينه كه فايل هاي پاك شده ي توي گوشيم رو توسط يك نرم افزار (تحت ويندوز ) برگردونم
كه 100درصد به اين حالت UMS نياز داره
اگه واسه ريكاوري فايل هاتون نميخوايد ،واسه شما همون حالت mtP كافيه ، كه بصورت portable حافظه ي گوشي رو در پي سي نمايش ميده و ميتونيد هر فايلي رو كه خواستيد جابجا كنيد
رضا اشتباه نمی کنی؟ اچ تی سی ها مس استورج مود دارنا .. حتی نوت و اس2 هم از اندروئید 4 به بعد بازم دارن
حالت UMS به درايور نيازي نداره ، با گوشيم (اس2) بدون نصب درايور به هر كامپيوتري كه ميزنم راحت مياره بالا
موفق باشيد............
کار اصلی کار گوگله.
اونو اچ تی سی اضاف کرده
فکر کنم 4.0.4 یا 4.1 بود که مس استوریجو حذف کردن
بحث کاستوم جداس
کاستوم ها تا فیها خالدون گوشیو عوض میکنن
Mostafa NBA
05-10-2013, 18:40
شما حالت USB mass storage رو واسه چي ميخواين دقيقا ؟؟
من خودم تنها استفادم از اين حالت : اينه كه فايل هاي پاك شده ي توي گوشيم رو توسط يك نرم افزار (تحت ويندوز ) برگردونم
كه 100درصد به اين حالت UMS نياز داره
اگه واسه ريكاوري فايل هاتون نميخوايد ،واسه شما همون حالت mtP كافيه ، كه بصورت portable حافظه ي گوشي رو در پي سي نمايش ميده و ميتونيد هر فايلي رو كه خواستيد جابجا كنيد
مشکل اینه که با mtp حافظه ی گوشی توی پی سی نمایش داده نشد متاسفانه.
ehsan102
05-10-2013, 19:11
مشکل اینه که با mtp حافظه ی گوشی توی پی سی نمایش داده نشد متاسفانه.
اگه ویندوز 7 داشته باشی ، خودش درایور رو دانلود و نصب میکنه
در غیر این صورت باید درایور گوشی های سامسونگ رو دانلود و نصب کنی
که یک فایل حدودی 20الی 23مگابایتیه
Pedram_mrn
05-10-2013, 22:52
کار اصلی کار گوگله.
اونو اچ تی سی اضاف کرده
فکر کنم 4.0.4 یا 4.1 بود که مس استوریجو حذف کردن
بحث کاستوم جداس
کاستوم ها تا فیها خالدون گوشیو عوض میکنن
من One X که داشتم بعد از آپدیت به جلی بین مس استوریج حذف شد کلا...
این اتفاق بخاطر این افتادش که قسمت رام برای نصب برنامه ها کلا حذف شد و کل حافظه با هم ادغام شد و بصورت پویا هم در اختیار کاربر و هم سیستم برای نصب برنامه ها قرار گرفت...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.