مشاهده نسخه کامل
: I9300 Galaxy S III » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android , صفحه نمايش 4.8 اينچي پردازشگر ا Quad Core ا
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
ebionline
10-08-2012, 16:26
اول این که ربطی به شانس نداره . گوشی میکرو سیم ساپورت هست
دوم این که عکسی بزارید. ، اگر از جای معتبری بوده فرصت تست داره ممنون دوست عزيز منو از نگراني در اوردي. گوشي 48 ساعت فرصت تست داره. چون من شهرستان جنوب هستم و با تهران فاصله زياد دارم يه كم بيشتر از 48 ساعت به دستم رسيده نمي دونم قبول ميكنن يا نه؟ در مورد تركهاي گوشي هم اگه تونستم عكس ميزارم. با تشكر
از دیجی کالا خریدید؟ تماس بگیرید باهاشون و موضوع رو خبر بدید
ebionline
10-08-2012, 16:48
از دیجی کالا خریدید؟ تماس بگیرید باهاشون و موضوع رو خبر بدید بله. ممنون
ebionline
10-08-2012, 22:24
با سلام گوشي من به كامپيوتر وصل نميشه چكار كنم؟ با تشكر
soheilnouri
10-08-2012, 23:59
لینک نرم افزار بازار واسه اندرویید رو میتونید بدین....میشه اینو تو گالاکسی 3 ریخت؟من اینو دانلود کردم اما فولدری تو نرم افزار دانلودی واسه اینستال نبود
shahabprince
11-08-2012, 00:13
بیا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کابل mhlمخصوص این گوشی رو از کجا میشه خرید؟ من تو علاالدین و بازار موبایل پیدا نکردم
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
MHL رو واجب نیست مدل اصل بخرید
دوستان کابل mhlمخصوص این گوشی رو از کجا میشه خرید؟ من تو علاالدین و بازار موبایل پیدا نکردم
یکی از دوستان می گفت از فروم موبایلستان خریده کار هم می کنه
ebionline
11-08-2012, 12:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان ايا اين شيار لبه گوشي ترك خوردگي است يا قالببندي گوشي است با تشكر
Reventon
11-08-2012, 12:54
آقا این که ترک نیست ماله من هم داره
Punisher_2008
11-08-2012, 13:38
سلام...
دوست عزیز من کابل mhl و لوازم جانبیش مثل گارد و... رو برای فروش دارم.
جهت اطلاعات بیشتر پ.خ بدید.
shahabprince
11-08-2012, 14:41
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان ايا اين شيار لبه گوشي ترك خوردگي است يا قالببندي گوشي است با تشكر
من که تو گوشیم همچین چیزی ندیدم
اگه عکس رو به اون سایتی که خریدی نشون بدی بهتره
به نظر من که ترک داره
من که تو گوشیم همچین چیزی ندیدم
اگه عکس رو به اون سایتی که خریدی نشون بدی بهتره
به نظر من که ترک داره
واسه منم داره، همین رنگشو دارم. از هیچ سایتیم نخریدمش. فک نکنم ترک باشه. واسه قالببندیشه فک کنم. بیخیال بابا. ترک نیس.
دوست من نگران نباش. ترک نیس.
shahabprince
11-08-2012, 16:02
ترک نیست پس چیه؟
آخه همینجوری اون وسط یه خط سفید نمیندازن
ترک نیست پس چیه؟
آخه همینجوری اون وسط یه خط سفید نمیندازن
اوه. اون خط سفیدو ندیدم. من یه چیز دیگه ای رو گفتم. نه واسه من اون خط سفیدو نداره.
من فک کردم اون لبه گوشی که یه خط نازک مشکی داره رو میگه:d
راسی کاور پشتش خش گیره؟؟؟
من فکر میکنم منظور ایشون همون خط بالا باشه که واسه قالب بندیه
اون خط سفید فکنم واسه عکسه و رفلکس نوره
من فکر میکنم منظور ایشون همون خط بالا باشه که واسه قالب بندیه
اون خط سفید فکنم واسه عکسه
آره دقیقن. اون خط سفید چیزی نیس.
shahabprince
11-08-2012, 16:48
آره منم تازه یکم دقت کردم دیدم رفلکس نوره
اون لبه ی گوشی هم که ترک نیست
داداش گوشیت سالمه
ebionline
11-08-2012, 19:00
با تشكر از همه دوستان كه جوابمو دادن. جهت اطلاعتون بگم كه اون خط سفيد رو نميگم. اره اون رفلكس نوره. منظورم اون خط مشكي روي گوشه قاب فلزيه. براي اينكه بهتر ببينين روي عكس كليك راست كنين و view image رو بزنين. با تشكر
shahabprince
11-08-2012, 20:15
خیالت راحت داداش اون ترک نیست
Punisher_2008
11-08-2012, 22:40
مقایسه نمایشگر Xperia S با Galaxy S3
Ali_Best
12-08-2012, 12:58
دوستان، در یکی از فروم ها یکی از بچه ها اس3 داره
میگه که دستم بود ناخواسته گوشش کشیده شد به دیوار. این تصاویرش هست:
اینو گذاشتم اینجا اگه کسی 1 میلیون پای این گوشی میده درنگ نکنه برای خرید یه کاور یا کیف خوب
هدف اطلاع رسانی بود
یاحق
shahabprince
12-08-2012, 14:28
من اگه جای این آقا بودم الان تو بخش ccu بیمارستان به دلیل سکته ی مغزی و قلبی بستری میشدم:31:
همینه
کاور گوشی منم یه خرده بد جا میره دو بار در آوردم جا زدم یه چیزی اندازه همین پرید البته لبه کناری هست زیر کاور رفته معلوم نیست ولی موقع فروش بدجوری می زنن تو سر مال
کیفیت ساخت تعطیله
Ali_Best
12-08-2012, 19:43
من ریزر دستم بود داشتم وارد یه سالنی میشدم شتلق با کله گوشی رفت تو دیوار آجری!
اون زمان یه کیف سنسیشن بود فک کنم خریده بودم ولی سر گوشی به خاطر قد و بالای ریزر (بگو ماشالله :دی) بیرون بود
شدت ضربه خدایی بالا بود حرکت دست چطوری عقب جلو میشه تو حین راه رفتن سریع؟... اونجوری
وقتی خورد هُرّی دلم ریخت!
سریع تمیز کردم و نگاش کردم دیدم چیزیش نشده! :دی
فرصت شه یه عکس ازش میذارم ببینید چقدر صدمه دیده
یعنی این عکسو که خودم دیدم گفتم اگه اس3 دستم بود دیگه واویلا
ولی یه کیف و یه کاور خوب هم براش گرفتم
آره خدایی سامسونگ اگر یه خرده رو کیفیت ساخت کار کنه گوشیهاش جزو کم عیب ترین هاست
از لحاظ نرم افزاری و باطری و کیفیت صفحه و داغ کردن و دوربین و...... ضعفی تا امروز ندیدم ولی این گوشی نیست که بشه 2 یا 3 سال یا بیشتر نگه داشت از حق نباید گذشت سر یه سال نشده می ترکه :دی
Punisher_2008
12-08-2012, 23:02
آره خدایی سامسونگ اگر یه خرده رو کیفیت ساخت کار کنه گوشیهاش جزو کم عیب ترین هاست
از لحاظ نرم افزاری و باطری و کیفیت صفحه و داغ کردن و دوربین و...... ضعفی تا امروز ندیدم ولی این گوشی نیست که بشه 2 یا 3 سال یا بیشتر نگه داشت از حق نباید گذشت سر یه سال نشده می ترکه :دی
سامسونگ از نظر سخت افزاری حرف نداره..
ولی حقیقتا طراحی و کیفیت ساخت ( منظورم بدنه هست) کمی ضعیف عمل میکنه...
وقتی برای داداشم اس 3 خریدم وقتی دستش گرفتم کاملا بدنه بسیار اسیب پذیرش احساس میشد..
باید قبول کرد اس 3 از نظر طراحی و کیفیت بدنه نسبت به اس 2 پسرفت کرده..اس2 درسته پلاستیکی بود ولی خیلی محکم بود.... اما اس 3 به خصوص پشتش و نوار اطرافش به شدت اسیب پذیره..
هامون روز بلافاصله یه گارد راک براش انداختم..
البته از حق نگذریم هر گوشی مزایا و معایب خودشو داره..
در عوضش:
نمایشگر super amoled
سخت افزار بسیار قدرتمند
ساپورت قوی
قابلیت های جانبی بالا
باطری بسیار خوب
و....
رو براتون داره..
دوستان اگه کسی خواست گارد و کیفهای با درجه 1 برای اس 3 موجوده. در تعداد محدود. برای عکس و قیمت پ.خ بدید...
farzin_silver
12-08-2012, 23:27
من یه قاب گرفتم براش دورش حالت ژله ای داره یعنی نرمه(ولی از ژله ای معمولی سفت تره) اما پشتش جنس سفت هست.رنگشم مشکیه دودیه.به نظرم چیز خوب و خوشگلیه
هم کل دور گوشی رو میگیره.هم مثل hard cover خط نمیندازه دور گوشی و هم مثل ژله ای معمولی شل و ول و زشت نیست.
10 تومن خریدم از زیر زمین علاالدین.
محافظ صفحه و گارد حتما استفاده کنید
گارد های مگنتی هم خوبن. به شخصه موقع کار با اس3 با قاب چرم مگنتی خیلی بهم احساس خوبی داد
ebionline
13-08-2012, 12:11
سلام دوستان . لطفا كمكم كنين چجوري به كامپيوتر وصل بشم و برنامه روش بريزم. :42:
registerid
13-08-2012, 12:17
اگه این گوشی رو انتخاب کرده باشید و قصد داشته باشید اونو بخرید، به چه نکاتی اعم از موارد زیر توجه می کنید:
- محل خرید
- گارانتی
- محل ساخت (کره، ویتنام، چین)
- نوع رام (خاورمیانه یا اروپا)
- مقدار رم (16 یا 32: با در نظر گرفتن اختلاف قیمت و رعایت قانون بهترین خرید با کمترین هزینه!)
- نوع و مقایسه لیبل های الصاقی به جعبه، پشت گوشی و مندرج بر روی باتری
- پلمپ جعبه (پک یا آن پک بودن باکس؛ و اینکه آیا پلمپ جعبه می تونه غیر کارخونه ای باشه!)
- باتری (اینکه چه جور میشه فهمید باتری اصلی یا تعویضیه)
- سایر محتویات جعبه (نحوه تشخیص اصل و یا تعویضی بودن آن ها)
- نحوه تست گوشی در فروشگاه و مواردی که هنگام تست باید مد نظر داشت (از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری و اینکه آیا میشه فهمید قبلا گوشی کار کرده یا نه و همچنین کدهایی را که باید وارد کرد و تنظیماتی را که باید بهشون توجه کرد و ...)
- بهترین مموری کارت ها از لحاظ مارک، کلاس، ظرفیت برای این گوشی (به ترتیب و با رعایت اختلاف قیمت و با در نظر گرفتن فراوانی و قابل یافت بودن در بازار)
- بهترین محافظ های صفحه نمایش موجود در بازار (به ترتیب و با رعایت اختلاف قیمت و با در نظر گرفتن فراوانی و قابل یافت بودن در بازار)
- مقایسه کیف با قاب محافظ گوشی (مزایا و معایب)
- بهترین کیف ها و قاب های محافظ گوشی موجود در بازار (به ترتیب و با رعایت اختلاف قیمت و با در نظر گرفتن فراوانی و قابل یافت بودن در بازار) {با توجه به اینکه این مورد می تونه سلیقه ای و بسیار متنوع باشه، هدف اصلی از ذکر اون، نوع کیف و قاب می باشد مثلا در مورد کیف: بازشو بود از بغل یا پایین، نحوه جاگیری گوشی در کیف، دکمه ای، بندی، آهنربایی یا چسبی بودن در کیف - در مورد قاب: پلاستیکی بودن یا فلزی بودن قاب و ...}
- بهترین روش برای تبدیل سیم کارت به میکرو (با استفاده از کاتر یا به صورت رسمی و از طریق نمایندگی: بررسی مزایا و معایب و مقایسه دو روش از لحاظ زمانی، هزینه و ... و انتخاب بهترین روش جهت استفاده از دو حالت سیم کارت به صورت میکرو و معمولی)
- نحوه شارژ (شارژ اول و دفعات بعد)
- اولین کارهایی که بعد از خرید باید انجام داد
- بهترین برنامه ها برای بک آپ گیری از رام اصلی گوشی قبل از نصب برنامه و ایجاد هرگونه تغییر (لینوکس - ویندوز)
- مهمترین تنظیماتی که باید در اولین اقدام اعمال نمود و ضروری ترین برنامه هایی که باید بلافاصله حذف و یا نصب کرد (موارد بسیار مهم و ضروری)
- بهترین روش برای آپدیت و یا تغییر رام اصلی در ایران
- بهترین سایت ها و برنامه ها برای دانلود رام و برنامه
- نکات مهم در تغییر رام، روت شدن، نصب برنامه و ...
- و ...
لطفا:
- نیازی نیست به همش جواب بدید (هر کی هر چی میدونه)
- اگه چیزی از قلم افتاده و به ذهنتون اومد، مطرح کنید
- بحث های طولانی و بی مورد نفرمایید! هر کس دلایل،اطلاعات معتبر با منبع، سلیقه و نظرشو بگه، با رعایت احترام به سایرین
- اگه موردی سلیقه ای یا وابسته به مقدار بودجه و ... بود، تنها نظرات و سلایق خودتون را با ذکر دلیل بنویسید و یا اگه دوست داشتید به تمام حالات ممکن جواب بدید چون میتونه باعث کاهش حجم سوالات و همچنین کمک به سایر کاربرانی بشه که در این تاپیک نظر نمیدن و فقط مطالعه میکنن
shahabprince
13-08-2012, 12:29
من یه گارد baseus از آل دیجیتال خریدم خوب چیزیه تقریبا مثل rock هست
Punisher_2008
13-08-2012, 13:21
من یه گارد baseus از آل دیجیتال خریدم خوب چیزیه تقریبا مثل rock هست
سلام..
من ROCK رو بیشتر از همه میپسندم..
مارکهای دیگه هم هستند که قیمتشون از ROCK بالاتره..
اما من شخصا هرگوشی داشتم گارد ROCK خریدم..
کیفیت و شیکیشون منحصر به فرده..
دوستان کسی خواست گارد اصلی راک برای این گوشی رو دارم.
مارکهای دیگه هم موجوده.
برای عکس و قیمت پ.خ بدید.
برند CAPDASE سزی LAMINA هم عالیه هم خوش دسته و هم پشت گوشیتون هم دیده میشه و کاملا مقاومه....سری Lamina جدیده و با سریه Xpose که تو بازار ایران زیاده فرق داره مخصوصا جای دکمه ها....تو مدل Lamina راحت میتونید دکمه رو فشار بدید ولی تو سریه xpose راحت نیست....
اینم عکس سریه Lamina و لینک فیلم این محصول
و اینم نمونه های دیگه از محصولات این شرکت واقعا همشون با کیفیت و کاربردی هستن
رنگ پیور بلکش خیلی قشنگ میشه. یک دست بلک باشه کلاس خاصی داره، مثل اس2 بلک که واقعا از رنگای دیگش خیلی سرتر بود با این که یک دست نبود
مرسی مهدی:)
اگه این گوشی رو انتخاب کرده باشید و قصد داشته باشید اونو بخرید، به چه نکاتی اعم از موارد زیر توجه می کنید:
- محل خرید
- گارانتی
- محل ساخت (کره، ویتنام، چین)
- نوع رام (خاورمیانه یا اروپا)
- مقدار رم (16 یا 32: با در نظر گرفتن اختلاف قیمت و رعایت قانون بهترین خرید با کمترین هزینه!)
- نوع و مقایسه لیبل های الصاقی به جعبه، پشت گوشی و مندرج بر روی باتری
- پلمپ جعبه (پک یا آن پک بودن باکس؛ و اینکه آیا پلمپ جعبه می تونه غیر کارخونه ای باشه!)
- باتری (اینکه چه جور میشه فهمید باتری اصلی یا تعویضیه)
- سایر محتویات جعبه (نحوه تشخیص اصل و یا تعویضی بودن آن ها)
- نحوه تست گوشی در فروشگاه و مواردی که هنگام تست باید مد نظر داشت (از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری و اینکه آیا میشه فهمید قبلا گوشی کار کرده یا نه و همچنین کدهایی را که باید وارد کرد و تنظیماتی را که باید بهشون توجه کرد و ...)
- بهترین مموری کارت ها از لحاظ مارک، کلاس، ظرفیت برای این گوشی (به ترتیب و با رعایت اختلاف قیمت و با در نظر گرفتن فراوانی و قابل یافت بودن در بازار)
- بهترین محافظ های صفحه نمایش موجود در بازار (به ترتیب و با رعایت اختلاف قیمت و با در نظر گرفتن فراوانی و قابل یافت بودن در بازار)
- مقایسه کیف با قاب محافظ گوشی (مزایا و معایب)
- بهترین کیف ها و قاب های محافظ گوشی موجود در بازار (به ترتیب و با رعایت اختلاف قیمت و با در نظر گرفتن فراوانی و قابل یافت بودن در بازار) {با توجه به اینکه این مورد می تونه سلیقه ای و بسیار متنوع باشه، هدف اصلی از ذکر اون، نوع کیف و قاب می باشد مثلا در مورد کیف: بازشو بود از بغل یا پایین، نحوه جاگیری گوشی در کیف، دکمه ای، بندی، آهنربایی یا چسبی بودن در کیف - در مورد قاب: پلاستیکی بودن یا فلزی بودن قاب و ...}
- بهترین روش برای تبدیل سیم کارت به میکرو (با استفاده از کاتر یا به صورت رسمی و از طریق نمایندگی: بررسی مزایا و معایب و مقایسه دو روش از لحاظ زمانی، هزینه و ... و انتخاب بهترین روش جهت استفاده از دو حالت سیم کارت به صورت میکرو و معمولی)
- نحوه شارژ (شارژ اول و دفعات بعد)
- اولین کارهایی که بعد از خرید باید انجام داد
- بهترین برنامه ها برای بک آپ گیری از رام اصلی گوشی قبل از نصب برنامه و ایجاد هرگونه تغییر (لینوکس - ویندوز)
- مهمترین تنظیماتی که باید در اولین اقدام اعمال نمود و ضروری ترین برنامه هایی که باید بلافاصله حذف و یا نصب کرد (موارد بسیار مهم و ضروری)
- بهترین روش برای آپدیت و یا تغییر رام اصلی در ایران
- بهترین سایت ها و برنامه ها برای دانلود رام و برنامه
- نکات مهم در تغییر رام، روت شدن، نصب برنامه و ...
- و ...
لطفا:
- نیازی نیست به همش جواب بدید (هر کی هر چی میدونه)
- اگه چیزی از قلم افتاده و به ذهنتون اومد، مطرح کنید
- بحث های طولانی و بی مورد نفرمایید! هر کس دلایل،اطلاعات معتبر با منبع، سلیقه و نظرشو بگه، با رعایت احترام به سایرین
- اگه موردی سلیقه ای یا وابسته به مقدار بودجه و ... بود، تنها نظرات و سلایق خودتون را با ذکر دلیل بنویسید و یا اگه دوست داشتید به تمام حالات ممکن جواب بدید چون میتونه باعث کاهش حجم سوالات و همچنین کمک به سایر کاربرانی بشه که در این تاپیک نظر نمیدن و فقط مطالعه میکنن
-علائدین طبقه 6
-نیازی نیست.
-فرقی نداره
-به نظرم حتی اگه گوشیتون نسخه 32 گیگ باشه. بازم 32 گیگ کلاس 10 پاتریوت بگیرید
-هم؟ جعبه نرمال سامسونگه دیگه.
-پلمپ کاغذی داره.
-از علائدین بخرید طبقه6،همه عمده فروشند. همچین کارایی نمیکنند. اما باطری چینیه.
-هیچ محتویاتی نداره،شارژر و هندز فری و کابل وصل شدن به پی سی
-این که بفهمی گوشی کار کرده نه نمیشه، اما روشن کنید. ببینید پیکسل سوخته توی صفحه نمایش هست ؟ فیلم برداری و عکس برداری انجام بدید.همون فیلمی که ضبط کردید رو پخش کنید. یک فایل ویدئویی رو پخش کنید و با هندز فری و خود گوشی گوش بدید. یک تماس بگیرید . دیگه مشکلی نیست
-32گیگ کلاس 10 پاتریوت
-محافظ صفحه فرقی نداره .همشون یک جنسند
-حتما براش محافظ بگیرید. چه این کیف هایی که گوشی توش چفت میشه، چه محافظ ژله ای
-جواب دادم
-برید یکی از مغازه ها سیم رو بدید ،پانچ میکنند
-نیازی به شارژ اولیه نداره. سعی کنید به 5درصد رسید شارژ کنید همیشه
-بک آپ از رام ؟ چه نیازی دارید؟
-تنظیمی نیاز نیست که . هیچ مشکلی نداره
-دانلود رام و فلش کردن از طریق ادین
-خیلی زیاده . خیلی خیلی زیاده
-اون رو توی کلوپش بپرسید
این چیزایی که پرسیدید . بنز هم میتونید باهاش بخرید:دی
جای دیگه پرسیده بودید. گفتم اینجا هم باشه بد نی
agha sami
14-08-2012, 13:17
سلام دوستان
من می خواستم این گوشیو بگیرم ولی چند تا سوال داشتم :
(ببخشید که طولانیه)
1.یه جا خوانده بودم که بازیهای گرافیک بالا و مشهور که ساخته میشن ، بین نسخه آندروید و نسخه آیفونشون فرق نسبتا ملموسی در گرافیک بازی هست و نسخه آندروید آن را کمی دان گرید می کنن تا با اکثر گوشیهای آندرویدی بازار مشکلی نداشته باشد . آیا این درست است ؟
(اگر اینجور باشه که خیلی بده یعنی ما یک گوشی سطح یالا مثل اس3 بگیریم که به راحتی میتواند بازیهای آیفونی را اجرا کند ولی ما به دلیل این سیاست آندرویدی و اینکه نمیشود برای هر گوشی مثل اس3 یک نسخه از بازی داد ، مجبوریم همون نسخه جامع آندرویدی و کم گرافیک شده اش رو اجرا کنیم و این نسبت به قیمتی که برا این گوشی میخوایم بدیم بی انصافی میشه !)
2.می خواستم بدونم که این گوشی تا چه حد می توانه کارهای روزانه که با pc انجام میدم رو پوشش بده ؟
از نظر اینترنت رفتن :
مثلا فایلهای ویدیویی فلش (یوتوب و یا سایتهای اخبار) را میتواند مانند pc اجرا کند یا نه ؟
با سایتهای دانلود فایل مثل رپیدشر و فورشر و ... می توان کار کرد ؟(گوشی فعلی من نمیتونه، چون اون عدد 20 ثانیه که باید به 0 برسه تا لینکه دانلود بیاد رو به صورت ثابت 20 نشون میده و حرکت نمیکنه در نتیجه لینک دانلودشون نمیاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از نظر اجرا و ویرایش فایلهای رایج word , exel , pdf , power point و حتی Auto CAD و مواردی مثل این که برای دانشجوها خیلی کاربردیه به خصوص وقتی به pc دسترسی نداشته باشیم.
حتی فراتر از این ، آیا نسخه هایی از نرم افزارهای مهندسی مثل etabs , safe و ... برای آندروید وجود داره ؟ (البته نه در حد نسخه pc ،فقط در حد مشاهده کردن و ویرایشهای جزئی)
(و حرفهای غیر موثقی شنیدم که در سیستم عامل اپل ،برای بسیاری از نرم افزارهای مطرح مهندسی نسخه های کاربردی وجود دارد ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بقیه موارد مثل موزیک و تماشای فیلم و اتصال فلش مموری و ... که میدانم به خوبی انجام میده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اینها اکثر کارهایی هستند که روزانه با pc انجام میدهم و می خواستم ببینم که این گوشی کارهای من را انجام میدهد ؟ و یا اینکه باید به فکر تبلت باشم (هر چند که روی کاغذ هیچ فرقی از نظر قدرت پردازشی و سیستم عامل بین این گوشی و جدیدترین تبلتهای سامسونگ نمی بینم!)
مرسی
حتما رنگ مشکی رو میخرم....جدا خبر خوبی بود...خدا خفه نکنتت سامسونگ چرا آدم و اذیت میکنی؟ :)))
سلام دوستان
من می خواستم این گوشیو بگیرم ولی چند تا سوال داشتم :
(ببخشید که طولانیه)
1.یه جا خوانده بودم که بازیهای گرافیک بالا و مشهور که ساخته میشن ، بین نسخه آندروید و نسخه آیفونشون فرق نسبتا ملموسی در گرافیک بازی هست و نسخه آندروید آن را کمی دان گرید می کنن تا با اکثر گوشیهای آندرویدی بازار مشکلی نداشته باشد . آیا این درست است ؟
(اگر اینجور باشه که خیلی بده یعنی ما یک گوشی سطح یالا مثل اس3 بگیریم که به راحتی میتواند بازیهای آیفونی را اجرا کند ولی ما به دلیل این سیاست آندرویدی و اینکه نمیشود برای هر گوشی مثل اس3 یک نسخه از بازی داد ، مجبوریم همون نسخه جامع آندرویدی و کم گرافیک شده اش رو اجرا کنیم و این نسبت به قیمتی که برا این گوشی میخوایم بدیم بی انصافی میشه !)
2.می خواستم بدونم که این گوشی تا چه حد می توانه کارهای روزانه که با pc انجام میدم رو پوشش بده ؟
از نظر اینترنت رفتن :
مثلا فایلهای ویدیویی فلش (یوتوب و یا سایتهای اخبار) را میتواند مانند pc اجرا کند یا نه ؟
با سایتهای دانلود فایل مثل رپیدشر و فورشر و ... می توان کار کرد ؟(گوشی فعلی من نمیتونه، چون اون عدد 20 ثانیه که باید به 0 برسه تا لینکه دانلود بیاد رو به صورت ثابت 20 نشون میده و حرکت نمیکنه در نتیجه لینک دانلودشون نمیاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از نظر اجرا و ویرایش فایلهای رایج word , exel , pdf , power point و حتی Auto CAD و مواردی مثل این که برای دانشجوها خیلی کاربردیه به خصوص وقتی به pc دسترسی نداشته باشیم.
حتی فراتر از این ، آیا نسخه هایی از نرم افزارهای مهندسی مثل etabs , safe و ... برای آندروید وجود داره ؟ (البته نه در حد نسخه pc ،فقط در حد مشاهده کردن و ویرایشهای جزئی)
(و حرفهای غیر موثقی شنیدم که در سیستم عامل اپل ،برای بسیاری از نرم افزارهای مطرح مهندسی نسخه های کاربردی وجود دارد ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بقیه موارد مثل موزیک و تماشای فیلم و اتصال فلش مموری و ... که میدانم به خوبی انجام میده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اینها اکثر کارهایی هستند که روزانه با pc انجام میدهم و می خواستم ببینم که این گوشی کارهای من را انجام میدهد ؟ و یا اینکه باید به فکر تبلت باشم (هر چند که روی کاغذ هیچ فرقی از نظر قدرت پردازشی و سیستم عامل بین این گوشی و جدیدترین تبلتهای سامسونگ نمی بینم!)
مرسی
1-کیفیت بازی های آیفون کمی بهتره. ملموس نیست.چون اون تک دیوایس هست. مطمئن باشید فرقش رو نمیفهمید
2-بله میتونه . نیاز به اوپن وی پی ان دارید
برای مواردی که گفتید به جز اتوکد فکر کنم نرم افزار باشه
اخبارتون غیر موثق بوده :دی دنبال اتوکد و نرم افزار های مهندسی توی موبایل نباشید
میتونید تبلتی بگیرید و روش لینوکس بریزید ،نسخه لینوکس بریزید روش
Punisher_2008
14-08-2012, 20:45
1-کیفیت بازی های آیفون کمی بهتره. ملموس نیست.چون اون تک دیوایس هست. مطمئن باشید فرقش رو نمیفهمید
2-بله میتونه . نیاز به اوپن وی پی ان دارید
برای مواردی که گفتید به جز اتوکد فکر کنم نرم افزار باشه
اخبارتون غیر موثق بوده :دی دنبال اتوکد و نرم افزار های مهندسی توی موبایل نباشید
میتونید تبلتی بگیرید و روش لینوکس بریزید ،نسخه لینوکس بریزید روش
سلام..
ببینید ایفون چون تک دیوایس هست و مدل gpu هاشون هم همگی یکی هست سازنده بازی خیلی راحت و به بهترین شکل ممکن بازی رو مچ میکنه.
اما برای اندرویدکه گوشی های زیاد با پردازنده های مختلف و رزولیشن های مختلف موجوده کمی این موضوع رو مشکل خواهد کرد.
اما برای هر پردازنده Data مخصوص در نظر گرفته میشه..
مثلا بازی X شامل چند دیتا هست.
Data برای پردازنده های Mali-400 مثل s2 s3 Note Xperia P و.....
Data برای پردازنده گرافیکی Power vr 540 مثل Galaxy Nexsus و گوشی های LG
و....
خب گرافیک بازی ها با توجه به قدرت و تفاوت پردازنده های گرافیکی کمی متفاوت هست.
اما زیاد خودتون رو حساس نکنید..
من اسفالت 7 رو روی Xperia NEO تجربه کردم خیلی روان و راحت اجرا میشد.
بازی Dead Trigger دیگه خدای گرافیکه روی HD 2 با چیپ گرافیکی Adreno 200 و اندروید پورت شده بسیار روان اجرا شد...
و...
زیاد خودتون رو روی این چیزها حساس نکنید...
agha sami
14-08-2012, 23:22
سلام..
ببینید ایفون چون تک دیوایس هست و مدل gpu هاشون هم همگی یکی هست سازنده بازی خیلی راحت و به بهترین شکل ممکن بازی رو مچ میکنه.
اما برای اندرویدکه گوشی های زیاد با پردازنده های مختلف و رزولیشن های مختلف موجوده کمی این موضوع رو مشکل خواهد کرد.
اما برای هر پردازنده Data مخصوص در نظر گرفته میشه..
مثلا بازی X شامل چند دیتا هست.
Data برای پردازنده های Mali-400 مثل s2 s3 Note Xperia P و.....
Data برای پردازنده گرافیکی Power vr 540 مثل Galaxy Nexsus و گوشی های LG
و....
خب گرافیک بازی ها با توجه به قدرت و تفاوت پردازنده های گرافیکی کمی متفاوت هست.
اما زیاد خودتون رو حساس نکنید..
من اسفالت 7 رو روی Xperia NEO تجربه کردم خیلی روان و راحت اجرا میشد.
بازی Dead Trigger دیگه خدای گرافیکه روی HD 2 با چیپ گرافیکی Adreno 200 و اندروید پورت شده بسیار روان اجرا شد...
و...
زیاد خودتون رو روی این چیزها حساس نکنید...
تشکر مطالب مفیدی بیان کردید
من بیشتر منظورم این بود که تفاوت بازی بین نسخه آندروید و آیفون خیلی هست یا نه ؟ تو gsmarena خونده بودم که بازیهای آندروید down garade میشن
سوال دومم هم به طور خلاصه این بود که بانک نرم افزاری آندروید بیشتر هست یا اپل ؟ هم از نظر تعداد و تنوع برنامه ها و هم از نظر کیفیت و اینکه البته تو ایران دسترسی داریم یا نه
( دوستم می گفت که حتی حرفه ای ترین نرم افزارهای مهندسی عمران و معماری و نیز نرم افزارهای office با امکان ویرایش ببیشتر برای سیستم عامل اپل وجود داره ! آیا این درسته؟)
Punisher_2008
14-08-2012, 23:33
من بیشتر منظورم این بود که تفاوت بازی بین نسخه آندروید و آیفون خیلی هست یا نه ؟ تو gsmarena خونده بودم که بازیهای آندروید down garade میشن
سوال دومم هم به طور خلاصه این بود که بانک نرم افزاری آندروید بیشتر هست یا اپل ؟ هم از نظر تعداد و تنوع برنامه ها و هم از نظر کیفیت و اینکه البته تو ایران دسترسی داریم یا نه
( دوستم می گفت که حتی حرفه ای ترین نرم افزارهای مهندسی عمران و معماری و نیز نرم افزارهای office با امکان ویرایش ببیشتر برای سیستم عامل اپل وجود داره ! آیا این درسته؟)
سلام...
خیر دوست عزیز خیلی نیست.. خیلی تفاوتشون نا محسوس هست..
از نظر APPS ایفون یک قدم جلوتر از اندروید هست...
من قبلا چند روزی ایفون 4 داداشم رو دستم بود..
از نظر بازی و نرم افزار فوق العاده بود..
اما الان که خودش اس 3 داره میگه داخل اندروید خیلی راحترم.. ایفون خیلی محدودیت داشت...
اما به نظر من از نظر نرم افزاری عین اندروید هست. تمام نرم افزار هاش برای اندروید موجوده.
فقط بازی هاش بیشتره..
Ali_Best
15-08-2012, 02:56
ادامه حرف های دوستمون پانیشر:
اندروید اینقدر بازی داره خودش که شما گم بشید تو بازی هاش
اپ های اپل هم تو ایران محدودیت داری براش سر موضوع تحریم اینا
از نظر تعداد هم مطمئن باش اگه برای اپل بیشتر باشه شما اصلا متوجهش نمیشی! قرار نیست که همه رو نصب کنی!
ضمنا برای نرم افزارهای تخصصی هم بگم خود من معماری میخونم و فک میکردم بتونم تا حدوودی فوتوشاپ و کد رو داشته باشم ولی یک بار هم استفاده نکردم!
اتوکد تخصصی که از طرف خود شرکت اصلی برای اندورید هست
فوتوضاپ برای تبلت هم اومده بود که برای گوشی هم پورت شد
ولی مشکل داری توی کار باهاش!
یعنی مشکل تو اینه که تو پی سی یه صفحه بزرگ جلوی چشمته و شما با نوک ماوس که یک پیکسله داری ادیت میکنی و کار انجام میدی
ولی گوشی یه صفحه کوچیک داری و یه انگشت بزرگ که صدا پیکسل رو شامل میشه :دی خب نمیشه کار کرد دیگه
ضمنا تو پی سی یه دستت با ماوس هست یکیش هم کی بورد کلی دکمه های ترکیبی اینا هست که وقتی با گوشی کار کنی پشیمون میشی میری سراغ همون سیستم اصلیت!
حتی توی وبگردی هم بالاخره محدودیت از این نظر ها داری با دیوایس های تاچ
agha sami
15-08-2012, 05:32
ادامه حرف های دوستمون پانیشر:
اندروید اینقدر بازی داره خودش که شما گم بشید تو بازی هاش
اپ های اپل هم تو ایران محدودیت داری براش سر موضوع تحریم اینا
از نظر تعداد هم مطمئن باش اگه برای اپل بیشتر باشه شما اصلا متوجهش نمیشی! قرار نیست که همه رو نصب کنی!
ضمنا برای نرم افزارهای تخصصی هم بگم خود من معماری میخونم و فک میکردم بتونم تا حدوودی فوتوشاپ و کد رو داشته باشم ولی یک بار هم استفاده نکردم!
اتوکد تخصصی که از طرف خود شرکت اصلی برای اندورید هست
فوتوضاپ برای تبلت هم اومده بود که برای گوشی هم پورت شد
ولی مشکل داری توی کار باهاش!
یعنی مشکل تو اینه که تو پی سی یه صفحه بزرگ جلوی چشمته و شما با نوک ماوس که یک پیکسله داری ادیت میکنی و کار انجام میدی
ولی گوشی یه صفحه کوچیک داری و یه انگشت بزرگ که صدا پیکسل رو شامل میشه :دی خب نمیشه کار کرد دیگه
ضمنا تو پی سی یه دستت با ماوس هست یکیش هم کی بورد کلی دکمه های ترکیبی اینا هست که وقتی با گوشی کار کنی پشیمون میشی میری سراغ همون سیستم اصلیت!
حتی توی وبگردی هم بالاخره محدودیت از این نظر ها داری با دیوایس های تاچ
مرسی
با توجه به توضیحات مفید دوستان ، فکر کنم اس3 انتخاب خوبی برای من باشه البته باید صبر کنم تا کمی ارزانتر بشه
یک سوال هم داشتم اینکه معرفی gallaxy note 2 ، iphone 5 و گوشی w8 نوکیا و . . . روی قیمت s3 تاثیر میگذاره یا نه و اینکه قیمت s3 پس از افت نهایتا به چه حدودی میرسه ؟
(در مورد نرم افزارهای حرفه ای مثل office,exel,... که جزئیات ریزی داخل صفحه هست و کار کردن با آنها به صورت تاچ و با گوشی مشکل است ، خبری خونده بودم که مایکروسافت ، رابط کاربری اکثر این نرم افزارهای مفید رو برای کارکردن به صورت تاچ از نو طراحی کرده و همراه با windows 8 ارائه میده
و خب گوشیها و تبلتهایی هم برای w8 در راه هستند و اینکه آیا میشه این نسخه های بهینه شده برای تاچ اسکرینها را روی آندروید هم بیاورند یا نه !)
حتما رنگ مشکی رو میخرم....جدا خبر خوبی بود...خدا خفه نکنتت سامسونگ چرا آدم و اذیت میکنی؟ :)))
واقعا خاک بر سر سامسونگ :دی
و همونطور که حدس میزدم . پیور بلک هست . لعنت بر روح پر فتوح سامسونگ :|
shahabprince
15-08-2012, 16:02
دیروز رام omega v12 رو گوشیم ریختم
رامش افتضاح بود جالبه که تو xda همه ازش تعریف میکردن
gprs کار نمیکرد
تو تست antutu با رام رسمی نمره ی 12500 گرفتم با این رام 9500 گرفتم
خلاصه دوباره فلش زدم رو رام اصلی
agha sami
15-08-2012, 16:13
دیروز رام omega v12 رو گوشیم ریختم
رامش افتضاح بود جالبه که تو xda همه ازش تعریف میکردن
gprs کار نمیکرد
تو تست antutu با رام رسمی نمره ی 12500 گرفتم با این رام 9500 گرفتم
خلاصه دوباره فلش زدم رو رام اصلی
کاش یه جایی بود که بهترین رام رو معرفی میکردن هم از نظز سرعت و باتری و .... تا افرادی مثل من که زیاد وارد نیستن ، نخوایم همش صحیح و خطا کنیم تا ببینیم کدوم رام برای گوشی بهتره!
یعنی میگفتن ثابت شده که بهترین رام برای s3 فلان رام هست و همه با خیال راحت آن رام را می ریختند
.:PAR3A:.
15-08-2012, 16:17
مشکیش یه جوریه، حیف سفید و آبیش نیس؟! :|
چطوری پارسا؟
بهترین رام از لحاظ پرفورمنس و مصرف باطری ARHD هست
الان ورژن 2.1.1 رو گوشیمه خیلی عالیه با تمام بازیها هم سازگاره
دو روزه قراره نسخه 2.2.0 رو معرفی کنه هنوز که خبری نیست
S III مشکی برای بازار هند اومد.
حافظش 32 گیگه و در دو رنگ سفید و مشکی هست.
ای کاش مشکیش زودتر بیاد ایران بخرمش.
shahabprince
15-08-2012, 17:38
آقا مهدی ورژن 2.2.0 رو معرفی کرده
توسعه دهندش به یه مشکلی خورده بود برا همین دیر معرفی شد
آقا مهدی ورژن 2.2.0 رو معرفی کرده
توسعه دهندش به یه مشکلی خورده بود برا همین دیر معرفی شد
بله الان دیدم زدم دانلود
این لینکشه احیانا اگر کسی خواست دانلود کنه
Ali_Best
15-08-2012, 21:40
مرسی
با توجه به توضیحات مفید دوستان ، فکر کنم اس3 انتخاب خوبی برای من باشه البته باید صبر کنم تا کمی ارزانتر بشه
یک سوال هم داشتم اینکه معرفی gallaxy note 2 ، iphone 5 و گوشی w8 نوکیا و . . . روی قیمت s3 تاثیر میگذاره یا نه و اینکه قیمت s3 پس از افت نهایتا به چه حدودی میرسه ؟
(در مورد نرم افزارهای حرفه ای مثل office,exel,... که جزئیات ریزی داخل صفحه هست و کار کردن با آنها به صورت تاچ و با گوشی مشکل است ، خبری خونده بودم که مایکروسافت ، رابط کاربری اکثر این نرم افزارهای مفید رو برای کارکردن به صورت تاچ از نو طراحی کرده و همراه با windows 8 ارائه میده
و خب گوشیها و تبلتهایی هم برای w8 در راه هستند و اینکه آیا میشه این نسخه های بهینه شده برای تاچ اسکرینها را روی آندروید هم بیاورند یا نه !)
قیمت اس3 با این وضع دلار به نظر من الآن خوبه
در شرایطی در دو سه ماه آینده قیمت نسبتا محسوس میاد پایین که از جای دیگه تحریم نشیم (پتروشیمی مثلا) که دلار باز حتی بره بالا وگرنه دلار صعود خودش رو کرده و الآن باید منتظر پایین اومدنش باشیم
نوت چون کلا با سری اس سامسونگ فرق میکنه عرضه اون تو قیمت این تاثیری نداره به نظر من
و عرضه برندهای دیگه هم که ربطی به برند سامسونگ نداره
باز دوستان دیگه بهتر کمک میکنند
اما در مورد سوال آخر مسلما جواب منفی هست
مایکروسافت که نمیاد آفیسشو برای اندورید بده
اینقدر کرده حالا تازه داره وین8 میده بیرون برای دیوایس های تاچ بعد از سال ها ناکامی در نسخه های قبلی
الآن هم تو اندروید حدود 4 - 5 تا برنامه مشهور آفیس هست ولی مال مایکروسافت که نیست. اینها هم تقریبا کار راه انداز هستند
شما به اندروید به دید ویندوزی نگاه نکن. نمیتونید توقع ویندوز ازش داده باشید
تازه حالا همه منتظرند این وین8 و مخصوصا سرفیس عرضه بشه ببینند مایکروسافت چه کرده و تونسته وعده هاشو به حقیقت نزدیک کنه یا نه
shahabprince
15-08-2012, 23:09
خوب بالاخره نسخه ی 4.1 آندروید رسمی برای s3 کم کم داره پیداش میشه
گفته میشه که سامسونگ سخت مشغول آماده کردن این آپدیته و خیلی ها میگن که این آپدیت 29 آگوست آماده میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9300_leaks_-news-4655.php
agha sami
16-08-2012, 14:12
خوب بالاخره نسخه ی 4.1 آندروید رسمی برای s3 کم کم داره پیداش میشه
گفته میشه که سامسونگ سخت مشغول آماده کردن این آپدیته و خیلی ها میگن که این آپدیت 29 آگوست آماده میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9300_leaks_-news-4655.php
اگر علاوه بر روان بودن اینترفیس و اجرای روانتر ویدیوها ،عمر باتری را هم زیاد میکرد ، خیلی عالی میشد . :26:
نسخه آزمایشی اندروئید 4.1.1 جلی بین I9300XXDLG4
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
shahabprince
16-08-2012, 19:37
خبر خیلی خوبی بود
پس آپدیت خیلی نزدیکه
خبر خیلی خوبی بود
پس آپدیت خیلی نزدیکه
آپدیته دیگه فلش کن:دی
مایک هم گفته به زودی ورژن 3 روولوشن رو بر پایه این رام کوک می کنه
Punisher_2008
16-08-2012, 21:01
سلام..
تبریک میگم..
اندروید 4.1 هم برای اس 3 ریلیز شد..
فکر کنم بعد از نکسوس اولین گوشی باشه که این اپدیت رو دریافت کرده..
-----------------------------------------------
دوستان بازی دوبل برای S3 رسید.. درجه یک یک هست. قیمت زیر قیمت بقیه سایتها.
کابل mhl مخصوص s3 هم رسید.
انواع گارد و برچسب ال سی دی هم رسید.
برای قیمت پ.خ بدید..
کو؟ هنوز دریافت نکرده
این یه نسخه آزمایشیه به گفته خود سامسونگ فلش کردنش ریسک داره و باید حتما رو رام رسمی فلش بشه .. سی اف روتی هم در کار نیست
نسخه رسمی 29 آگوست (اگه بد قولی نکنن)
Reza_994
17-08-2012, 01:04
دوستان گوشی شما معمولا چقد شارژ نگه میداره ؟ استفاده معمولی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] n_october-news-4664.php
MOHAMMAD_ASEMOONI
20-08-2012, 06:33
سلام دوستان
اگر عجله ندارین صبر کنین چیزی نخرین گوشی با دو گیگ رم داره مياد بازار از سامسونگ .
پروسسور چهار هسته ای هم که اومده .
به نظرم بزودی گوشی چهار هسته ای با دو گیگ رم هم بیاد بازار .
s 3 رمش یک گیگ هست
سلام .
عیدتون مبارک .
بالاخره تبلت با پروسسور 4 هسته ای و 2 گیگ رم ساخته شد .
تا ببینیم کِی میاد ایران .
صد درصد نوت و گوشیش هم بزودی میاد .
amir200812
20-08-2012, 08:47
سلام .
عیدتون مبارک .
بالاخره تبلت با پروسسور 4 هسته ای و 2 گیگ رم ساخته شد .
تا ببینیم کِی میاد ایران .
صد درصد نوت و گوشیش هم بزودی میاد .
نوت جدید هم ظاهرا 2 هسته ای هست! ولی از نوع A15 با فرکانس 1.7Ghz و 1.5 یا 2 گیگ رم!
این پردازنده در تئوری حدود 60% از نوت قبلی قویتر هست! اگه چهار هسته ای باشه که دیگه واویلا... یعنی 60% قویتر از S3!
حالا قدرت ARM Mali-T604 که جای خود دارد که گفته شده قدرت پردازشش از کنسول های بازی هم بیشتر هست!
( GSMARENA گفته ممکه 4 هسته ای باشه، ولی سامسونگ هنوز Exynos 5 Quad رو معرفی نکرده و پیشرفته ترین چیپش Exynos 5 Dual هست!)
Punisher_2008
20-08-2012, 12:02
نوت جدید هم ظاهرا 2 هسته ای هست! ولی از نوع A15 با فرکانس 1.7Ghz و 1.5 یا 2 گیگ رم!
این پردازنده در تئوری حدود 60% از نوت قبلی قویتر هست! اگه چهار هسته ای باشه که دیگه واویلا... یعنی 60% قویتر از S3!
حالا قدرت ARM Mali-T604 که جای خود دارد که گفته شده قدرت پردازشش از کنسول های بازی هم بیشتر هست!
( GSMARENA گفته ممکه 4 هسته ای باشه، ولی سامسونگ هنوز Exynos 5 Quad رو معرفی نکرده و پیشرفته ترین چیپش Exynos 5 Dual هست!)
سلام..
اگه دو هسته Cortex A15 باشه عالیه!
این دو هسته ای کاملا 4 هسته Cortex A9 رو میخوره از طرفی مصرف باطری به شدت کاهش پیدا میکنه...
amir200812
20-08-2012, 12:31
سلام..
اگه دو هسته Cortex A15 باشه عالیه!
این دو هسته ای کاملا 4 هسته Cortex A9 رو میخوره از طرفی مصرف باطری به شدت کاهش پیدا میکنه...
این قدرا هم قوی نیستا:31:.
راندمان پردازنده ها برای هر MHz برابر با:
A8 برای هر MHz راندمانش برابر 2 واحد هست.
A9 برای هر MHz راندمانش برابر 2.5 واحد هست.
A15برای هر MHz راندمانش برابر 3.3 واحد هست.(البته با فرکانسش بالاتر هست تا 2GHz)
دوستان گوشی شما معمولا چقد شارژ نگه میداره ؟ استفاده معمولی
با استفاده کاملا معمولی مثلا 20 مین موزیک میگوشم. 20 مین ویدیو، 1 ساعت اینترنت. و 2 3 ساعت بازی و..... تقریبا هر 1.5 روز یه بار میشارژم.
Punisher_2008
22-08-2012, 12:05
با استفاده کاملا معمولی مثلا 20 مین موزیک میگوشم. 20 مین ویدیو، 1 ساعت اینترنت. و 2 3 ساعت بازی و..... تقریبا هر 1.5 روز یه بار میشارژم.
سلام..
باطریش نسبت به ONE X و رقیباش خیلی بهتره...
واسه دادش من 2 روز هم نگه میداره.. با اینکه کم هم با گوشی ور نمیره...
کلا سامسونگ در باطری هم عالیه...
من گالکسی اس ادونس داشتم در بین تمام گوشی های 2 هسته ای که داشتم باطریش واقعا بهترین بود. عالی بود!
-----------------------------
دوستان اگه کسی باطری دوبل برای این گوشی میخواد به من پ.خ بده.
در تعداد بسیار محدود و رنگ سفید و مشکی دارم. قیمتشم زیر قیمت ال دیجتال و.. هست.
همینطور گاردهای Nilkin با طرح های مختلف و 3بعدی بسیار شیک..
برای قیمت و عکس پ.خ بدید.
سلام..
باطریش نسبت به ONE X و رقیباش خیلی بهتره...
واسه دادش من 2 روز هم نگه میداره.. با اینکه کم هم با گوشی ور نمیره...
کلا سامسونگ در باطری هم عالیه...
من گالکسی اس ادونس داشتم در بین تمام گوشی های 2 هسته ای که داشتم باطریش واقعا بهترین بود. عالی بود!
-----------------------------
دوستان اگه کسی باطری دوبل برای این گوشی میخواد به من پ.خ بده.
در تعداد بسیار محدود و رنگ سفید و مشکی دارم. قیمتشم زیر قیمت ال دیجتال و.. هست.
همینطور گاردهای Nilkin با طرح های مختلف و 3بعدی بسیار شیک..
برای قیمت و عکس پ.خ بدید.
آره نسبت به one x خیلی بهتره. من که راضیم.
بچه ها داستان طراحی Galaxy S III حتما ببینید...خیلی جالبه...واقعا لذت بردم
اینجا ایرانه برادر لینک یوتیوب می ذاری؟ استغفرالله :دی
آره نسبت به one x خیلی بهتره. من که راضیم.
رام رسمی اگر هستید. صادقانه میگم مرخرفه. برید سراغ کاستوم های کم مصرف !
shahabprince
24-08-2012, 20:20
من رام Turkbey 8 رو ریختم در یک کلام بگم که عالیه
هیچ رامی رو مثل این کامل ندیدم
مصرف باطریشم خیلی خوبه
هیچ باگی هم تا حالا توش ندیدم
رو S2 هم کم مصرف ترین و استیبل ترین بود
سلام دوستان
من امروز يك آداپتور hdmi خريدم براي گوشي siii. با كابل hdmi وصلش كردم به تلوزيون. همين طور شارژر رو هم بهش وصل كردم. تلوزيون نشون ميده كه يك وسيلهاي به پورت hdmiاش وصل شده، اما وقتي از قسمت AllShare Cast گوشي scan ميكنم تلوزيون رو پيدا نميكنه. بنابراين اصلا هيچي روي تلوزيون نشون داده نميشه. ضمنا فروشنده به به من گفت اين آداپتور اصل هست. حالا بايد چكار كنم؟
shahabprince
26-08-2012, 14:26
بنچمارک Antutu گوشیم با اورکلاک cpu تا 1500
سلام
گوشی رو امروز صبح گرفتم.عصر داشتم تو خیابون را میرفتم گوشی دستم بود حواسم نبود خورد به یه میله و شیشه ی روش کامل خورد شد ولی تاچش کامل سالمه و ب بدنه هم چیزی نشده...این تعمیر میشه؟از گوریلا گلاس 2 تو ایران پیدا میشه؟قیمتش چقدره؟
با تشکر
yoosef_st
26-08-2012, 21:55
فکر کنم باید ببرین خدمات مشتریان توی بازار موبایل ایران
اونجا بهت میگن چیه و چجوری و چند و چون
اماخیلی گرونه. فکر کنم بالای 300 تومن آب بخوره...
300 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بابا چ خبره اخه؟؟اصن امکان نداره ارزونتر باشه؟داداش امکان نداره 300 باشه بابا...تاچش سالمه فقط گوریلا باید عوض شه.
yoosef_st
26-08-2012, 23:48
نمیدونم...
اگه تهرانی همین فردا هم باز هستن
ببر اونجا همینجوری نشونشون بده ببین چی میگن
ولی کلا گرونه...
من یه دوربین S2 اونجا قیمت کردم طرف گفت 200 تا 300 تومن...
total_overdose
27-08-2012, 00:00
300 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بابا چ خبره اخه؟؟اصن امکان نداره ارزونتر باشه؟داداش امکان نداره 300 باشه بابا...تاچش سالمه فقط گوریلا باید عوض شه.
احتمالا حدود 300 تا 400 آب بخئره البته جنس اصلی...
درضمن شیشه و تاچ ال سی دی این گوشیا باهم پرسه و گلا باید عوض بشه
شانس بیار بیشتر نشه چون دوستم واسه اس2 ش چنین مشکلی پیش اومد همین دیروز ازش پرسیدم چی شد گفت 200-300 خرج داره :دی
بازاری که نو باشه، خیلی قشنگ تو پاچه میکنند
amir200812
27-08-2012, 16:44
سلام
گوشی رو امروز صبح گرفتم.عصر داشتم تو خیابون را میرفتم گوشی دستم بود حواسم نبود خورد به یه میله و شیشه ی روش کامل خورد شد ولی تاچش کامل سالمه و ب بدنه هم چیزی نشده...این تعمیر میشه؟از گوریلا گلاس 2 تو ایران پیدا میشه؟قیمتش چقدره؟
با تشکر
یعنی "گلورا گلاس 2 "به این راحتی خورد شد؟
خیلی محکم خورده؟
بچه ها تو خبرا گفتن که احتمالا رنگ خاکستری Galaxy S III هم بین 10 تا 16 سپتامبر میاد.....بد بختی داریما....همه رنگ بندی هارو گذاشته یهو بده بیرون مارو بسوزونه..... :14:
shahabprince
27-08-2012, 17:52
همه ی رنگاش خوشگله دیگه سوختن نداره که:31:
shahabprince
27-08-2012, 18:07
بچه ها گوشیمو ترکوندم
shahabprince
27-08-2012, 21:02
چیزی نشده آخه پردازندش رو تا 1704 آور کردم واسه همین گفتم ترکوندم
بچه ها من دادمکل تاچ و صفحه و گوریلا عوض شه....مث روز اولش میشه ب نظرتون؟قشنگ درمیاد؟
Reza_994
28-08-2012, 16:34
دوستان چرا این قسمت encrypt گوشی من کار نمیکنه ؟ با اینکه بالای 80% شارژ میشه و به شارژش وصل بازم encrypt فعال نمیشه !
Samsung Galaxy S III new Colours
Amber Brown_Titanium Grey_Sapphire Black_Garnett Red
من که خودم شخصا خودم رنگ خاکستری شو دوس دارم.......محشره.............شما چه رنگی؟
shahabprince
28-08-2012, 20:30
فقط رنگ خکستری و سفید
البته به سلیقه ی خودم
malkemid
28-08-2012, 23:09
بچه ها من دادمکل تاچ و صفحه و گوریلا عوض شه....مث روز اولش میشه ب نظرتون؟قشنگ درمیاد؟
اگه با فریم دورش عوض کنه که عین روز اولش میشه...ولی اگه بدون تعویض فریم...بخواد تاچ و ال سی دی رو عوض کنه باید از این چسب ها بزنه که تمیز در نمیاد! پیشنهاد می کنم بدی کلشو با فریم دور عوض کنن
بچه ها تو خبرا گفتن که احتمالا رنگ خاکستری Galaxy S III هم بین 10 تا 16 سپتامبر میاد.....بد بختی داریما....همه رنگ بندی هارو گذاشته یهو بده بیرون مارو بسوزونه..... :14:
فکر می کنید تا کی توی بازاز ایران باشه رنگ بندی های جدیدش؟
shahabprince
29-08-2012, 14:51
به نظرم از الان اگه بخوای حساب کنی 1 ماه دیگه میاد تو ایران دیگه حد اکثر 40 روز
Reza_994
29-08-2012, 18:40
خاکستریش حرف نداره
بچه شما میتونین از قسمت security گوشی encrypt کنین ؟ برا من فعال نمیشه
shahabprince
29-08-2012, 19:36
آقا رضا اگه برا گوشی وی پی n تعریف کردی پاکش کن ببین درست میشه
الان گوشی من 80 % شارژ نداره که تست کنم
دوستان من یه گوشی galaxy s iii خریدم و چندتا سوال دارم
1- این که چطور می شه زمان lock screen رو تنظیم کرد ؟ من می خوام صفحه اش دیرتر قفل بشه . چه کار کنم ؟
2 - آپدیت دستیش امکان داره ؟ الان با kies توی pc آپدیت جدید براش پیدا می کنه ولی وقتی می خوام فریمورش رو آپدیت کنم توی 1 درصد میمونه . بدون روت کردن امکان آپدیت هست؟
shahabprince
01-09-2012, 13:58
محافظ صفحه نمایش گوشیم چندتا خط کوچیک روش افتاده
میتونم محافظ صفحه رو عوض کنم؟
ببین خودت بخوای عوض کنی
با یک شیشه پاک کن خوب قشنگ تمیزش کن
از پایین شروع کن بچسبون روش تا به بالا
جایی هوا بود زیرش فشار بده درست میشه
amir200812
01-09-2012, 15:04
محافظ صفحه نمایش گوشیم چندتا خط کوچیک روش افتاده
میتونم محافظ صفحه رو عوض کنم؟
فکر کنم خودت بتونی خوب بچسبونی!!!
چون کسی دلش نمیاد گوشیش رو اونجوری فشار بده!
**یکبار وقتی N97 داشتم بردم براش برچسب بچسبونن، یارو چندان فشاری میداد به گوشی که حالم داشت خراب میشد:31:
A.IvI.I.N
01-09-2012, 16:46
دوستان گوریلا گلس 2 با کلید و چاقو هم خط و خش نمیفته اگه شک دارین با نوک تیز ترین چاقو که تو منزل دارین تست کنین.
فقط اگه ضربه شدید باشه میشکنه که در این صورت هم محافظ صفحه هیچ تاثیری نداره.
پس کلا بیخیال بشید و بیخود صفحه گوشی رو زشت نکنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه پلیری مناسبه برای اینکه زیرنویس های srt فارسی رو نشون بده؟
روی گوشی خواهرم mx player هستش ولی زیرنویسای اس ار تی فارسی رو چرت و پرت نشون میده یا اگرم نشون بده ی و ک رو جا میندازه
A.IvI.I.N
01-09-2012, 23:29
چه پلیری مناسبه برای اینکه زیرنویس های srt فارسی رو نشون بده؟
روی گوشی خواهرم mx player هستش ولی زیرنویسای اس ار تی فارسی رو چرت و پرت نشون میده یا اگرم نشون بده ی و ک رو جا میندازه
فک کنم مشکل از زیر نویس باشه.
من هم با mx هم با پلیر خوده گوشی تست کردم راحت اجرا میکنه.
اینم چند تا اسکــرین شات با گوشی گرفتم.
لامصب 1080p پلی میکنه در حد لالیگا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
yoosef_st
01-09-2012, 23:55
دوستان من یه گوشی galaxy s iii خریدم و چندتا سوال دارم
1- این که چطور می شه زمان lock screen رو تنظیم کرد ؟ من می خوام صفحه اش دیرتر قفل بشه . چه کار کنم ؟
2 - آپدیت دستیش امکان داره ؟ الان با kies توی pc آپدیت جدید براش پیدا می کنه ولی وقتی می خوام فریمورش رو آپدیت کنم توی 1 درصد میمونه . بدون روت کردن امکان آپدیت هست؟
زمان لاک اسکرین رو، هم میتونین از طریق ویجت انرژی سیور عوض کنین
و هم توی تنظیمات، Display> Screen Time Out
معمولا آپدیتهای گوشی های سامسونگ اول برای کایز میاد
و بعد از یه مدت هم به صورت OTA میاد که مستقیم روی خود گوشی نصب میشه
آقا یه مشکل دیگه که دچارش شده
عکسایی که با دوربین گوشی گرفته میشه مستقیم پست میشه به گوگل پلاس!!!
چطوری میشه جلوی این امکانو گرفتش؟
A.IvI.I.N
04-09-2012, 20:43
حتما تو تنظیمات پلاس به چیزی دست زدی برو یه نگاه بهش بنداز.
اگه دیدی رو اعصابه برو ستینگ قسمت اکانت و اکانت گوگلت رو از بیخ پاک کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی از جیلی بین چه خبر؟
yoosef_st
04-09-2012, 22:42
والا به نظر من این خیلی امکان خوبیه
از تمامی عکسهات یه بکاپ میگیره دیگه هر بلایی هم سر گوشیت بیاد
یه بکاپ مطمئن از عکسهات داری
بدیش هم فقط اینه که ترافیکت رو میخوره در حد فضا!
ولی برای غیر فعال کردنش:
Setting> Account and Sync
بعد اکانت گوگلت رو اانتخاب کن، تیک گزینه Instant Upload رو بردار
از توی خود تنظیمات پلاس هم یه موقعی میشد یه کارایی کرد
که فکر میکنم توی ورژنهای جدید با توجه به
یکپارچگی بیشتر سرویسهای گوگل دیگه از اونجا امکانی نیست
Punisher_2008
04-09-2012, 23:51
سلام..
دوستانی که دنبال یک گارد شیک و خاص برای این گوشی دارند.
بنده 3 تا از گاردهای 3 بعدی Nilkin اصلی دارم..
خیلی شیک و زیباست...
کسی خواست پ.خ بده..
والا به نظر من این خیلی امکان خوبیه
از تمامی عکسهات یه بکاپ میگیره دیگه هر بلایی هم سر گوشیت بیاد
یه بکاپ مطمئن از عکسهات داری
بدیش هم فقط اینه که ترافیکت رو میخوره در حد فضا!
ولی برای غیر فعال کردنش:
Setting> Account and Sync
بعد اکانت گوگلت رو اانتخاب کن، تیک گزینه Instant Upload رو بردار
از توی خود تنظیمات پلاس هم یه موقعی میشد یه کارایی کرد
که فکر میکنم توی ورژنهای جدید با توجه به
یکپارچگی بیشتر سرویسهای گوگل دیگه از اونجا امکانی نیست
اینی که شما میگی نبود
یه سینک گوگل فوتو بود که برداشتم یه سینک گوگل پلاس
سلام
گوشی گالاکسی اس 3 رو چطوری به تلویزیون وصل میکنند ؟
سلام
گوشی گالاکسی اس 3 رو چطوری به تلویزیون وصل میکنند ؟
بوسیله کابل MHL
حتما کابل مخصوص اس3 رو باید بخرید کابلهایی که تا قبل از ورود اس3 تو بازار بودن جواب نمیدن
بوسیله کابل MHL
حتما کابل مخصوص اس3 رو باید بخرید کابلهایی که تا قبل از ورود اس3 تو بازار بودن جواب نمیدن
دوست عزيز يك سوالي از خدمتتون داشتم. من در مشهد هستم و هنوز كابل مخصوص S3 اينجا نيومده. ميخواستم بدونم آيا در بازارهاي تهران موجوده؟
دوست عزيز يك سوالي از خدمتتون داشتم. من در مشهد هستم و هنوز كابل مخصوص S3 اينجا نيومده. ميخواستم بدونم آيا در بازارهاي تهران موجوده؟
باید باشه من چون استفاده ای ندارم دنبالش نرفتم
shahabprince
08-09-2012, 14:12
بچه ها سامسونگ 3تا بازی قشنگ رو واسه s3 مجانی میده
Shadowgun - Modern Combat 3 -Asphalt 7
باید بازیها رو از samsung apps دانلود کنید من هنوز تست نکردم
بچه ها تست کنید ببینید میشه یا نه
Good news, Galaxy S III users! Samsung is giving you three Gameloft hot titles for free – Shadowgun: The Leftover, Modern Combat 3: Fallen Nation and Asphalt 7: Heat.
The offer is for a limited time so hurry up!
You can download the clients from SamsungApps Store. Only when you run them, then the real game download will begin.
Currently the download process is quite slow and battery-exhausting, so you’ll need to be patient and have a charger on hand just in case.
بچه ها سامسونگ 3تا بازی قشنگ رو واسه s3 مجانی میده
Shadowgun - Modern Combat 3 -Asphalt 7
باید بازیها رو از samsung apps دانلود کنید من هنوز تست نکردم
بچه ها تست کنید ببینید میشه یا نه
Good news, Galaxy S III users! Samsung is giving you three Gameloft hot titles for free – Shadowgun: The Leftover, Modern Combat 3: Fallen Nation and Asphalt 7: Heat.
....
آره من با samsung apps رفتم قیمت the leftover رو زده 53000 ریال بعد خظ زده و نوشته free
دارم دان میکنم ببینم چی میشه . حجم فایل نصب رو زده 6 مگ . دیتاش معلوم نیست
-----------------------------------------
ویرایش شد : حجم دیتا رو زده 250 مگ , زمان محدود دانلودش هم تا 22 نوامبر 2012 هست
سلام
من تو علاالدین رو گشتم کابل زیاد بود ولی هیچ کدام جواب نمیداد
تو اینترنت هم دو مدل معرفی میکنند یکی : دانگل وایر لس(وای فای) است ودیگری hdmi (کلیه کابل های hdmi علاالدین جواب نمی دن)
خلاصه هرکی اطلاعات جدیدتری داره - بسم الله
سلام
من تو علاالدین رو گشتم کابل زیاد بود ولی هیچ کدام جواب نمیداد
تو اینترنت هم دو مدل معرفی میکنند یکی : دانگل وایر لس(وای فای) است ودیگری hdmi (کلیه کابل های hdmi علاالدین جواب نمی دن)
خلاصه هرکی اطلاعات جدیدتری داره - بسم الله
من در مشهد هستم و رفتم دنبال كابل hdmi. تمامي كابلهايي كه تا به حال هستند هيچ كدومشون براي s3 جواب نميدن. حتي من خودم يكيش رو خريدم ولي جواب نداد و مجبور شدم برم بدم به كسي كه s2 داره. بعد خودم رفتم توي اينترنت سرچ كردم و ديدم كابلش دقيقا بايد اسم galaxy s3 روش باشه تا كار كنه. وقتي كه پرسيدم گفتم هنوز در ايران اين كابل نيومده و وقتي هم كه بياد اول در تهران مياد. دقت ميكنيد كه اين وضع ايرانه كه فقط يك تكنولوژي جديد رو ميارن و عين يك بچه سرراهي ولش ميكنن. فكر اين نيستند كه وقتي يك وسيلهاي رو ميارن بايد همزمان با اون قطعات و لوازم جانبيش رو هم بيارن. خلاصه اگر كسي در خارج كسي رو داره ميتونه سفارش بده براش بفرستند اگر نه بايد صبر كنيم تا در ايران هم بياد.
Reza_994
09-09-2012, 21:58
دوستان من با samsung apps میخوام برنامه بگیرم میگه ایمیلت رو activate نکردی در حالی که activate کردم !
نکنه اینم تحریمیم ؟
الان یه اکانت دیگه با گوشی ساختم درست شد ؟ نمیدونم چرا میگفت تایید نکردی
میگم راهی بجز vpn برای google play نیست ؟ نمیشه pro... کامپیوتر رو share کرد؟
MRMadadiN
10-09-2012, 20:47
سلام دوستان
جایی رو میشناسید قطعات داخلی S3 رو داشته باشه؟؟؟
تاچ اسکرین گوشیم شکسته بردم گارانتی میگه نداریم از چند جا سوال کردم اونا هم میگن نداریم.
لطفا کمک کنید دارم دیوونه میشم.:41:
shahabprince
10-09-2012, 22:49
بچه ها من امروز با سوکت 3.5 mm گوشی مشکل پیدا کردم
هدفون رو زدم توش دیدم فقط طرف چپ آهنگ پخش میکنه بعد با سر هدفون ور رفتم دیدم درست شد
اگه سر هدفون یه خورده تکون بخوره یا بچرخه صدا قطع میشه خیلی اعصابم خورده
میخوام گوشی رو ببرم گارانتی از اون طرف روتش کردم نمیدونم چی کار کنم
دوستان . آیا راست هست که رام رسمی اندروید 4.1.1 برا این گوشی اومده ؟
yoosef_st
10-09-2012, 23:31
دوستان . آیا راست هست که رام رسمی اندروید 4.1.1 برا این گوشی اومده ؟
بله ظاهرا که اومده
دیشب GSMARENA یه ریویویی هم ازش گذاشته بود
البته فکر کنم هنوز مراحل نهایی تست رو میگذرونه
هدفون رو زدم توش دیدم فقط طرف چپ آهنگ پخش میکنه بعد با سر هدفون ور رفتم دیدم درست شد
فکر نمیکنید شاید سر هدفونتون ایراد داره؟
چون معمولا سیم هدفونها دچار همچین مشکلاتی میشن
با یه هدفون دیگه تست کنین چون بعیده جای جک گوشی همچین مشکلی پیدا کنه
سلام دوستان
جایی رو میشناسید قطعات داخلی S3 رو داشته باشه؟؟؟
تاچ اسکرین گوشیم شکسته بردم گارانتی میگه نداریم از چند جا سوال کردم اونا هم میگن نداریم.
لطفا کمک کنید دارم دیوونه میشم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه فکر کنم اگر گارانتی رسمی نداره جای دیگه نتونید پیداش کنین
مایکروتل بردید دیگه؟
نگفتن کی میارن؟
البته اخیرا چندتا شرکت دیگه هم گاراتنی رسمی سامسونگ توی ایران شدن
ولی بعید بدونم توی تامین قطعه بهتر از مایکروتل باشن...
A.IvI.I.N
11-09-2012, 08:47
يه روشي تو انجمن موبايلستان هستش كه اگه انجام بدي گارانتي عمرا بفهمه روت كردي :46:
ولي همونطور كه دوستمون گفت به احتمال قوي مشكل از خود هدفون هستش و گوشي 100% سالمه چون بارها براي من اين مشكل پيش اومده.
MRMadadiN
11-09-2012, 09:53
متاسفانه فکر کنم اگر گارانتی رسمی نداره جای دیگه نتونید پیداش کنین
مایکروتل بردید دیگه؟
نگفتن کی میارن؟
البته اخیرا چندتا شرکت دیگه هم گاراتنی رسمی سامسونگ توی ایران شدن
ولی بعید بدونم توی تامین قطعه بهتر از مایکروتل باشن...
آره مایکروتل بردم هم شعبه مرکزی و هم شعبه بازار موبایل ولی جفتشونم گفتن نداریم تازه میگه معلوم هم نیست کی بیارن.
میدونید هزینش چقدره؟؟؟ من شنیدم حداقل 450 تومان باید بدم :41:
yoosef_st
11-09-2012, 11:25
آره مایکروتل بردم هم شعبه مرکزی و هم شعبه بازار موبایل ولی جفتشونم گفتن نداریم تازه میگه معلوم هم نیست کی بیارن.
میدونید هزینش چقدره؟؟؟ من شنیدم حداقل 450 تومان باید بدم :41:
بعله خیلی گرونه
مال S2 که یک نسل قبلتر از این صفحه نمایش هست و الان هم تا حدود زیادی موجوده بالای 250 تومنه
shahabprince
11-09-2012, 11:46
فکر میکنم که مشکل از هدفون نباشه
آخه هدفونهای مختلف رو امتحان کردم ولی بازم همونجوری هست
مثل اینکه جک گوشی مشکل پیدا کرده انگار یه اتصالی خیلی کوچیک داره که اینجوری میشه یا شاید کلا جک باید عوض بشه
WOLF PACK
14-09-2012, 16:25
دوستان قیمت گوشی چنده؟؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
14-09-2012, 16:57
سلام .
خوشبختانه این عیب نه الکترونیکی هست نه الکتریکی .
این عیب مکانیکی هست یعنی فقط یکی از سه فلزی که با فیش هدفون باید تماس داشته باشه تماسش مشکل داره .
اگر با زدنِ کمی اسپری کنتاکت که مخصوص تمیز کردنِ ولوم هائی هست که خش خش میکنه برطرف نشد باید گوسی باز بشه و اون سه فلز بررسی بشه که کدومش درست تماس نداره و کمی فشارش بدن تا به فیش هدفون درست بچسبه .
اونهائی که رادیو و ضبط و تلوزیون و ویدیو و اینا تعمیر میکنند دارند .
اگر هم دوست دارین میتونین یکی بخرین و تو خونه نگه دارین . بدرد تعمیرکارهای خودکفا میخوره .
:20:
فقط مراقب باشین حتما کنتاکت اسپری مخصوص تمیز کردن باشه نه روغن دار .
کمی اسپری بزنید توی جای فیش هدفون بعد همون موقع چند بار فیش هدفون رو بزنید و در بیارید تا خوب کثیفیها رو بسابه و تمیز کنه .
شاید لازم باشه دو یا سه بار انجام بدین .
اسپری کنتاک" یک لوله ی بسیار نازک هم داره" که برای جاهائی که باید دقیقا روی قطعه ی مورد نظر اسپری کنین ازش استفاده میشه .
با اون لوله میتونید توی سوراخ جای فیش رو راحت اسپری بزنید بدون اینکه روی گوشی پاشیده بشه .
shahabprince
14-09-2012, 18:54
میگم این اسپری که گفتی یهو نزنه داخل گوشی رو داغون کنه؟
میگم این اسپری که گفتی یهو نزنه داخل گوشی رو داغون کنه؟
شهاب جان اسپری خشک باشه(چرب نباشه) هیچیش نمیشه
خود تعمیرکارها از این نوع اسپری استفاده می کنن معروف ترینش هم برند ناهید هست
WOLF PACK
15-09-2012, 12:46
کسی نمیدونه قیمتش چند شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
shahabprince
15-09-2012, 13:58
قیمت 16 گیگ با گارانتی سامتل 1450
از یه مغازه دار پرسیدم
WOLF PACK
15-09-2012, 16:55
بدون گارانتی چند درمیاد؟
shahabprince
15-09-2012, 18:41
بدون گارانتی نزدیک به 100 تومن ارزونتر در میاد
1350 میشه گیر آورد تا 1300 هم میشه گیر آورد
A.IvI.I.N
15-09-2012, 23:32
اقا چقد رفته بالا :18:
من ماه پیش با مایکروتل گرفتم 1280
مملکته داریم!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان مشکلات این گوشی چیه ؟
باتری چطوره؟
نقطه روی صفحه نمایش معلومه یا نه ؟
کیفیت رنگ این گوشی چطوره ؟
لگ نداره ؟؟
رنگ های مشکی و خاکستری عرضه شدن ؟ اگه نه , کی میاد ؟
مشکلات این گوشی چیه ؟
باتری چطوره؟
نقطه روی صفحه نمایش معلومه یا نه ؟
کیفیت رنگ این گوشی چطوره ؟
لگ نداره ؟؟
رنگ های مشکی و خاکستری عرضه شدن ؟ اگه نه , کی میاد ؟
نظر شخصی من
تا حالا مشکلی نداشته برام (ولی قیمتش شاید یه کم نقطه ضعف باشه براش ولی می ارزه)
باطری عالی (نرم افزار zdbox رو نصب کردم و power saver رو توی اون فعال کردم عالی شده)
کیفیت رنگش هم عالیه
تا حالا توی بازی های hd هم لگ نداشته برام
سوال آخری رو نمی دونم
.
تا الان روت هم نکردم . چون تمام نرم افزار هایی که می خواستم نصب شده (غیر از اونایی که برای ------ هست )
برو بچ هرکی لوازم جانبی جدیدی پیدا کرد مطلبش رو بذاره ممنون میشیم
چرا بعضی جا ها رنگ سفید ارزون تر از سرمه ایه؟ مگه رنگ سفیدش مشکلی داره یا سرمه ایه کیفیت رنگ بهتری داره ؟
Ali_Best
17-09-2012, 12:34
چرا بعضی جا ها رنگ سفید ارزون تر از سرمه ایه؟ مگه رنگ سفیدش مشکلی داره یا سرمه ایه کیفیت رنگ بهتری داره ؟
چون آبیش دیرتر اومد و مثلا کمیاب تره
کلا رنگ ها هیچ وقت هم قیمت نیستند و الکی هم باشه قیمت یکی رو بالاتر میگن
shahabprince
18-09-2012, 22:25
بچه ها دیجی کالا رنگ قرمز و سرمه ای رو آورده با قیمت های فضایی 1599
دوستان برای این گوشی چه حافظه ای بگیرم مناسبه ؟ 16 یا 32 گیگ ؟ و چه مدلی ؟
32بهتره
کلاس ده سندیسک یا پاتریوت
32بهتره
کلاس ده سندیسک یا پاتریوت
حدودا چنده قیمتش ؟
با این وضع دلار نمیتونم بگم چیپس مزمز چنده:دی
سلام اس 3 سفید رو امروز خریدم 1440 شارژ اولیه رو چند ساعت بزارم ؟؟
آندروید راحت ویروسی میشه ؟ برای جلوگیریش چه کار کنم ؟؟
yoosef_st
20-09-2012, 09:04
مبارکت باشه
توی گوشی های جدید اینکه شارژ اولیه رو چند ساعت بذارم معنی نداره عزیزم
شارژ اولیه با آخریه هیچ فرقی نداره ولی خب بذار تا 100% شارژ بشه
اندروید هم اصلا راحت ویروسی نمیشه اگه برنامه الکی روش نصب نکنی خودت
ولی محض اطمینان میتونی آنتی ویروس هم نصب کنی
vahidsport
20-09-2012, 09:04
سلام
این گوشی رو می خوام بگیرم داخل جعبه ش چیا هست و گارانتی اصلی ش چیه و اصلی و تقلبی هم داره؟
گالاکسی نوت یه سری امکانات نرمافزاری داره مثلا وقتی که اس ام اس ی رو می خوام گوشی رو بگیری در گوشتون خود گوشی به صورت اتوماتیک به اون شماره اس ام اس زنگ میزنه دونه اینکه کاری بکنید و چنتا دیگه ، اس 3 هم از این جور چیز ها داره
ممنون
A.IvI.I.N
20-09-2012, 09:09
مباركت باشه رفيق
بزن تو شارژ هروقت فول شد از برق بكش اگرم نكشي خودش قط ميكنه.
در مورد انتي ويروس هم اگه حواست باشه مشكلي پيش نمياد ولي نصب كني بدنيست منكه نصب نكردم.
- دوستان این علامت بالای صفحه واسه چیه ؟ چطور میشه بردش ؟
- یکی 2 تا نرم افزار دان کردم نصب نشد یه وال لایو هم دان کردم نمیدونم چطوری باید نصب بشه دلیل نصب نشدش چیه ؟
لایو وال رو گرفتم روش کلیک میکنم میره تو قسمت سکوریتی یه راهنمایی کنید ممنون میشم
shahabprince
20-09-2012, 10:53
آندروید برای اولین که تو یه گوشی اجرا میشه به طور پیش فرض فقط نرم افزار هایی که از گوگل پلی دانلود شده رو میشه نصب کرد
برای نصب همه ی نرم افزار ها شما باید به این آدرس برید:
Setting-security
شما باید تیک گزینه ی Unknown Sources رو فعال کنی
بعد هر نرم افزاری دوست داشتی نصب کن
yoosef_st
20-09-2012, 11:00
- دوستان این علامت بالای صفحه واسه چیه ؟ چطور میشه بردش ؟
این علامت Edge هست
یعنی همون اینترنت موبایل
برای غیر فعال کردنش که توصیه میکنم حتما هم غیر فعالش کنی 2 تا راه هست:
1. از توی Setting که دقیق یادم یادم نیست
2. دکمه پاور رو چند ثانیه نگه دار وقتی صفحه روشنه، یه پنجره باز میشه که توش Data Network mode رو بزن تا غیر فعال شه
shahabprince
20-09-2012, 11:10
آقا پدرام از نوتیفیکیشن گوشی هم میشه این دیتا رو غیر فعال کرد
از بالای صفحه ی گوشی دستت رو به پایین بکش نوتیفیکیشن میاد پایین
بعد اون بالا یه گزینه داره به اسم data رو اون یه لمس خشک و خالی بکن تا غیر فعال بشه
Punisher_2008
20-09-2012, 13:31
سلام..
دوستان اندروید 4.1 رسمی ریلیز شده؟
به صورت OTA در دسترسه؟
shahabprince
20-09-2012, 13:36
نه هنوز به طور رسمی نیومده هفته ی اول october ریلیز میشه
mahyarSAMSUNG
20-09-2012, 15:53
shahabprince
20-09-2012, 17:11
ایول آقا مهیار تبلیغ باهالی بود
سامسونگ پارسال هم واسه s2 از این تبلیغ های خنده دار میداد و طرفدارهای اپل رو مسخره میکرد
بیشتر به نداشتن NFC تو آیفون 5 مانور داده و جالب اینجا بود که طرفدارای اپل هیچی ازش نمیدونستن و واقعیت هم همینه:31:
چند سوال دارم توی یه دمو اینها رو دیده بودم که جالب بودن و فر کنم غیر فعل باشه واسم :
1. علامت چشم که باعث میشه وقتی داری چیزی میخونی صفحه نمایش خاموش نشه کجا فعال میشه ؟
2. power saving چیه ؟
ممنونم
چند سوال دارم توی یه دمو اینها رو دیده بودم که جالب بودن و فر کنم غیر فعل باشه واسم :
1. علامت چشم که باعث میشه وقتی داری چیزی میخونی صفحه نمایش خاموش نشه کجا فعال میشه ؟
2. power saving چیه ؟
ممنونم
1 . settings ---> display ----> smart stay
2 . روی power saving ضربه بزنی کارهایی که با فعال کردن این گزینه انجام میشه رو نوشته.
vahidsport
21-09-2012, 10:08
سلام
این گوشی رو می خوام بگیرم داخل جعبه ش چیا هست و گارانتی اصلی ش چیه و اصلی و تقلبی هم داره؟
گالاکسی نوت یه سری امکانات نرمافزاری داره مثلا وقتی که اس ام اس ی رو می خوام گوشی رو بگیری در گوشتون خود گوشی به صورت اتوماتیک به اون شماره اس ام اس زنگ میزنه دونه اینکه کاری بکنید و چنتا دیگه ، اس 3 هم از این جور چیز ها داره
ممنون
بگید دیگه منتظرم...:42:
بگید دیگه منتظرم...
توی جعبه فقط گوشی - باطری - کابل شارژ و usb که با هم هستند و دو تا راهنمای کاغذی هست
گارانتی های موجود هیچ کدوم اصل نیستند و همه شون نمایندگی خودسر هستند ولی مثل اینکه مایکروتل از بقیه امکانات بیشتری داره
آره اس 3 این قابلیت و چندین قابلیت دیگه هم داره که توی قسمت motion هست اینجا رو نگاه بنداز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%DB%8C-%D8%AD%D8%B1%DA%A9%D8%AA%DB%8C-galaxy-s3)
shahabprince
21-09-2012, 15:46
بچه ها دیشب ساعت گوشیم خودش 1 ساعت اومد عقب
برای شما هم اینجوری شد؟
خیلی جالبه
Eblis 2011
21-09-2012, 15:48
بچه ها دیشب ساعت گوشیم خودش 1 ساعت اومد عقب
برای شما هم اینجوری شد؟
خیلی جالبه
واااااااااااااااای چه جالبه :31:
یه جوری گفتی با احساس که انگار گوشیت زبون در آورد :31:
من ان 73 هم داشتم خودش میرفت عقب :))))))))
shahabprince
21-09-2012, 15:59
من هر چی گوشی داشتم هیچ وقت نشد خودش ساعت رو ببره عقب خوب واسم تازگی داشت دیگه
مسخره میکنی:44:
من هر چی گوشی داشتم هیچ وقت نشد خودش ساعت رو ببره عقب خوب واسم تازگی داشت دیگه
مسخره میکنی:44:
ربطی به گوشی نداره شهاب جان مال سیم کارته:46:
سلام
دوستان یکی که اس 3 داره بره توی فضای باز با نور کافی یک عکس مناسب بگیره(بدون لرزش دست و تاری)
ببینه حجم عکس چند مگ هست
فوری هست
حالا تاثیری هم داره این power یا فقط حرفه؟
از همه چی راضی بودم ولی خدایش عکسش اصلا راضی کننده نیست . عکس n73 (گوشی قبلی ) خودم رو بهش ترجیح میدم .
عکس رو بی روح میگیره
mahyarSAMSUNG
21-09-2012, 17:20
از همه چی راضی بودم ولی خدایش عکسش اصلا راضی کننده نیست . عکس n73 (گوشی قبلی ) خودم رو بهش ترجیح میدم .
عکس رو بی روح میگیره
اگه پاور سیوینگ رو میگی تا حد شاید 20 30 درصد تاثیر داره .. یعنی درواقعه gpu و cpu رو تا حدی از کار میندازه تا باتری کمتر مصرف بشه .. این کاهش استفاده رو میشه توحرکت منو ها دید که حرکت کند تر میشه .. عکاسی با گوشی کمی تجربه میخواد شما با تنظیمات ور برو شاید بهتر شد با برنامه ی مختلف عکاسی هم تست کن . چون منم با تنظیمات خوب عکاسی خوبی میکنم وگرنه عکس جالبی در نمیاد
mahyarSAMSUNG
21-09-2012, 17:22
ایول آقا مهیار تبلیغ باهالی بود
سامسونگ پارسال هم واسه s2 از این تبلیغ های خنده دار میداد و طرفدارهای اپل رو مسخره میکرد
بیشتر به نداشتن NFC تو آیفون 5 مانور داده و جالب اینجا بود که طرفدارای اپل هیچی ازش نمیدونستن و واقعیت هم همینه:31:
حالا جقدر مگه این NFC کار برد داره ؟ ایا این سیستم توی ایران کار میکنه یا نه ؟ شنیدم برای پرداخت پول هستش .. اصلا مگه این سیستم سخت افزاریه ؟ تا اونجایی که من میدونم پرداختهای توی سایت انجام میشه پس این سیستم دیگه چیه ؟!
shahabprince
21-09-2012, 17:30
عکس رو بی روح میگیره
power saving رو حتما فعال کن خیلی تو مصرف باطری تاثیر داره
اگه عکسهایی که من با گوشی گرفتم رو ببینی چی میگی کیفیت عکسها عالیه برو به لینک زیر و نگاه کن:
حالا جقدر مگه این NFC کار برد داره ؟ ایا این سیستم توی ایران کار میکنه یا نه ؟ شنیدم برای پرداخت پول هستش .. اصلا مگه این سیستم سخت افزاریه ؟ تا اونجایی که من میدونم پرداختهای توی سایت انجام میشه پس این سیستم دیگه چیه ؟!
NFC تو ایران که اصلا کاربرد نداره ولی اونور آب کاربرد داره
آره یکی از کاربرداش برای پرداخت پول هست
آره این سیستم سخت افزاریه
مثلا شما میری فروشگاه و وقتی میخوای پول خریدت رو حساب کنی گوشیت رو میچسبونی به دستگاهی که اونجا تو فروشگاه هست و خرید انجام میشه
یه کاربرد دیگه ای که داره اینه که مثلا کنار هر محصول یه NFC tag میزارن و وقتی شما گوشیت رو به اون نزدیک کنی در مورد اون محصول یه سری توضیحاتی داده میشه
فعلا خیلی این تکنولوژی فراگیر نشده
سلام
دوستان یکی که اس 3 داره بره توی فضای باز با نور کافی یک عکس مناسب بگیره(بدون لرزش دست و تاری)
ببینه حجم عکس چند مگ هست
فوری هست
من یه عکس با کیفیت با نور کافی گرفتم حجمش 2.46 مگ شد
mahyarSAMSUNG
21-09-2012, 18:01
NFC تو ایران که اصلا کاربرد نداره ولی اونور آب کاربرد داره
آره یکی از کاربرداش برای پرداخت پول هست
آره این سیستم سخت افزاریه
مثلا شما میری فروشگاه و وقتی میخوای پول خریدت رو حساب کنی گوشیت رو میچسبونی به دستگاهی که اونجا تو فروشگاه هست و خرید انجام میشه
یه کاربرد دیگه ای که داره اینه که مثلا کنار هر محصول یه NFC tag میزارن و وقتی شما گوشیت رو به اون نزدیک کنی در مورد اون محصول یه سری توضیحاتی داده میشه
فعلا خیلی این تکنولوژی فراگیر نشده
یه سیستم از این گوشی توی تلوزیون نشون داد که من ندیده بودم . این گوشی رو چسبوند به یه اس 3 دیگه بعد عکس در عرض ثانیه رفت توی اون یکی اس3 .. این هممون nfc هستش یا سیستم خاصی؟ مخترعش کی بوده ؟ کی ثبتش کرده ؟ فیلم چقدرر طول میکشه انتقال پیدا کنه ؟
همون NFC هست . S3 اسمشو عضو کرده گذاشته S beam
shahabprince
21-09-2012, 18:19
سلام
ببینه حجم عکس چند مگ هست
فوری هست
آقا احسان همین الان تو حالت HDR یه عکس گرفتم حجمش 5.08 مگ شد
shahabprince
21-09-2012, 20:47
بچه ها یه خبر خوب
آندروید 4.1.1 به طور رسمی برای نسخه ی LTE منتشر شد
mahyarSAMSUNG
21-09-2012, 21:12
فیلم پرتاپ کردن این گوشی با گلکسی اس3 .. متاسفانه اس 3 ضعیف تره ...
Punisher_2008
21-09-2012, 21:24
فیلم پرتاپ کردن این گوشی با گلکسی اس3 .. متاسفانه اس 3 ضعیف تره ...
سلام..
کلا شما اس 3 رو دست بگیرید کاملا احساس میکنید که بدنه بسیار اسیب پذیری داره..
هامون روزی که داداشم این گوشی رو خرید وقتی دست گرفتم کاملا همین حس رو بهم دست داد..
مشخصه که خیلی به ضربه حساسه.. به خصوص اون قسمت اطرف دوربین..
البته هر گوشی مزایا و معایب خودشو داره..طبیعیه..
mahyarSAMSUNG
21-09-2012, 23:11
سلام..
کلا شما اس 3 رو دست بگیرید کاملا احساس میکنید که بدنه بسیار اسیب پذیری داره..
هامون روزی که داداشم این گوشی رو خرید وقتی دست گرفتم کاملا همین حس رو بهم دست داد..
مشخصه که خیلی به ضربه حساسه.. به خصوص اون قسمت اطرف دوربین..
البته هر گوشی مزایا و معایب خودشو داره..طبیعیه..
ولی به نظر من بازم خسارت زیادی ندید.تو مقایسه اس۲ با ۴اس ، اپل کاملا صفحش خورد میشه.این اس۳هم صفحش شکست ولی بدنش که میگن پلاستیکیتیه چیزیش نشد...
دوستان من رفتم توی تسک منیجر و clean ram رو زدم . بعد دیدم نوشته چیز هایی حذف میشه .
چیزی رو ز گوشی حذف کرده ؟ چی رو ؟
چطر باید برگردوند؟:44:
Reza_994
22-09-2012, 09:49
دوستان توروخدا کمک کنید 95% برنامه هایی که میخوام دانلود کنم تو google play ولی ما تحریمیم و کانکت نمیشه از طریق گوشی
حالا راهی هست که ازش استفاده کنیم ؟
اگه بشه proxy کامپیوتر رو از طریق wireless شر کنیم خیلی خوب میشه
vpn هم روی گوشی من هرکاری کردم وصل نشد همچنین proxy wifi
shahabprince
22-09-2012, 10:24
دوستان من رفتم توی تسک منیجر و clean ram رو زدم . بعد دیدم نوشته چیز هایی حذف میشه .
چیزی رو ز گوشی حذف کرده ؟ چی رو ؟
چطر باید برگردوند؟:44:
آقا پدرام چیزی از گوشیتون حذف نمیشه فقط رم گوشی رو خالی میکنه و برنامه های اضافی رو میبنده
دوستان توروخدا کمک کنید 95% برنامه هایی که میخوام دانلود کنم تو google play ولی ما تحریمیم و کانکت نمیشه از طریق گوشی
حالا راهی هست که ازش استفاده کنیم ؟
اگه بشه proxy کامپیوتر رو از طریق wireless شر کنیم خیلی خوب میشه
vpn هم روی گوشی من هرکاری کردم وصل نشد همچنین proxy wifi
آقا رضا شما میتونی بری به سایت زیر:
هر برنامه ای که میخوای دانلود کنی لینک google play رو بهش میدی و برات دانلود میکنه
clean ram رو میزنی 20 25 تا نرم ازفار رو میبنده از کجا میاره اینا رو :D
توی App maneger در قسمت running حدود 20 نرم افزار در حال اجرا هستند اینها رو باید Stop بزنم ؟مثلام ن یاهو مسنجرم باز نیست ولی در این قسمت وجود داره
MOHAMMAD_ASEMOONI
22-09-2012, 12:58
سلام دوستان .این گوشی router داره ؟
shahabprince
22-09-2012, 13:01
سلام دوستان .این گوشی router داره ؟
فکر کنم منظورت این باشه که بتونی مثل یه مودم وایرلس اینترنت رو share کنی آره داره
Reza_994
22-09-2012, 13:28
clean ram رو میزنی 20 25 تا نرم ازفار رو میبنده از کجا میاره اینا رو :D
توی App maneger در قسمت running حدود 20 نرم افزار در حال اجرا هستند اینها رو باید Stop بزنم ؟مثلام ن یاهو مسنجرم باز نیست ولی در این قسمت وجود داره
clear memory رو میزنی انگار فایل های اساسی رو هم میبنده گوشی دوباره میخواد آیکون ها app رو بالا بیاره طول میکشه
آقا پدرام چیزی از گوشیتون حذف نمیشه فقط رم گوشی رو خالی میکنه و برنامه های اضافی رو میبنده
آقا رضا شما میتونی بری به سایت زیر:
هر برنامه ای که میخوای دانلود کنی لینک google play رو بهش میدی و برات دانلود میکنه
دمت گرم داش شهاب!
راستی نرم افزار orbot رو هم امتحان کنین
دوستان یه نرم افزار سا.ک س نیست که نیاز به روت نداشته باشه ؟
برای کپی شماره تلفن از سیم کارت به گوشی و یا از گوشی به سیم کجا باید برم ؟
alitalker
22-09-2012, 15:51
سلام دوستانی که گلکسی S III 16 دارن.
لطفا واردSettings بعد وارد stroage بشید. و میزان total Space خودتون رو بگید.
واسه من نوشته 11.35 در صورتی که باید 16 Gb باشه.
سلام دوستانی که گلکسی S III 16 دارن.
لطفا واردSettings بعد وارد stroage بشید. و میزان total Space خودتون رو بگید.
واسه من نوشته 11.35 در صورتی که باید 16 Gb باشه.
همون 11.35 درسته . بقیه فضا برای خود سیستم گوشی ذخیره شده و قابل استفاده کاربر ! نیست .
alitalker
22-09-2012, 16:09
واسه شما هم همین 11.35 رو زده ؟
واسه شما هم همین 11.35 رو زده ؟
آره عزیز . برا همه همینه . توی گوگل بزن galaxy s iii 11.35 مطمئن میشی برا همه همینه
alitalker
22-09-2012, 16:33
آره عزیز . برا همه همینه . توی گوگل بزن galaxy s iii 11.35 مطمئن میشی برا همه همینه
مصطفی جان چه برنامه ای پیشنهاد میدید که من برنامه های نصب شده روی گوشی رو انتقال بدم به ExSdCard ؟
مصطفی جان چه برنامه ای پیشنهاد میدید که من برنامه های نصب شده روی گوشی رو انتقال بدم به ExSdCard ؟
من هنوز خودم کارت sd نگرفتم ولی این دو جا رو یه نگاه بنداز
.
مطئنا دوستای دیگه تجربه بیشتری دارن و بهتر میتونن کمک کنن
دوستان یه نرم افزار سا.ک س نیست که نیاز به روت نداشته باشه ؟
برای کپی شماره تلفن از سیم کارت به گوشی و یا از گوشی به سیم کجا باید برم ؟
بعید میدونم بدون روت نرم افزاری برای سا. ک س باشه . من که پیدا نکردم
برای کپی هم برو phone ---> contacts بعد دکمه نوری سمت چپ (اسمش چی بود؟) رو بزن توی لیست export / import رو بزن
A.IvI.I.N
22-09-2012, 20:29
دوستانی که مثه من روت نکردین برای عبور از شیلتر از uc browser استفاده کنید fb رو که راحت جواب میده.
اینم لینک دانلود uc browser :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!download|386p11|1823874553|com.uc.browser.en.38. rar|2296|0|0
وقتی نصبش کردین بازش کنین و به قسمت setting----->browse mode برین و روی حالت data saving بزارین و از نت بدون شیلتر لذت ببرین.
دوستانی که مثه من روت نکردین برای عبور از شیلتر از uc browser استفاده کنید fb رو که راحت جواب میده.
وقتی نصبش کردین بازش کنین و به قسمت setting----->browse mode برین و روی حالت data saving بزارین و از نت بدون شیلتر لذت ببرین.
آقا دستت درست . یوتیو ب و فیس . بوک رو راحت باز کرد . تشکر
بیشترین شارژی که نگه داشتم 19 ساعت بوده با استفاده از وای فای دوربین و نرم افزار ها ( هر کدوم در حدود 20 مین ) و باقی هم کارکرد روزانه معمولی اخرش 19 ساعت باتری نگه داشت . برای شما ها چطوره ؟ کلا باتری 1روز کار میکنه تقریبا نمیدونم بگم خوبه یا بد چون تجربه ی استفاده از همچین گوشی ای رو نداشتم.
نظر دوستا چیه ؟
WOLF PACK
23-09-2012, 19:46
بیشترین شارژی که نگه داشتم 19 ساعت بوده با استفاده از وای فای دوربین و نرم افزار ها ( هر کدوم در حدود 20 مین ) و باقی هم کارکرد روزانه معمولی اخرش 19 ساعت باتری نگه داشت . برای شما ها چطوره ؟ کلا باتری 1روز کار میکنه تقریبا نمیدونم بگم خوبه یا بد چون تجربه ی استفاده از همچین گوشی ای رو نداشتم.
نظر دوستا چیه ؟
دوست عزیز این گوشی smart phone هستش و خیلی انرژی میگیره...کلا یک روز برای این گوشی خیلی خوبه...6610 نوکیا نیستش که یک هفته شارژ نگه داره!:31:
دوست عزیز این گوشی smart phone هستش و خیلی انرژی میگیره...کلا یک روز برای این گوشی خیلی خوبه...6610 نوکیا نیستش که یک هفته شارژ نگه داره!:31:
جدی ؟ من فکر کردم 1100 .پس smart phone که میگن اینه :38:(شوخی ) .
نرم ازفار توی حافظه داخلی ریخته بشه گوشی رو کند میکنه ؟
WOLF PACK
23-09-2012, 19:55
جدی ؟ من فکر کردم 1100 .پس smart phone که میگن اینه :38:(شوخی ) .
نرم ازفار توی حافظه داخلی ریخته بشه گوشی رو کند میکنه ؟
اره جون تو...اخه همچین گفتی منم گفتم حتما...:31:
نه فک نمیکنم باعث کندی بشه ولی ترجیحا توی حافظه داخلی نریزی بهتره...
WOLF PACK
23-09-2012, 21:01
دوستان نرم افزار برای گوشی از کجا میتونم پیدا کنم؟؟
Punisher_2008
23-09-2012, 21:16
دوستان نرم افزار برای گوشی از کجا میتونم پیدا کنم؟؟
سلام...
داداشی گوگل بزنی نرم افزار اندروید دنیایی از سایت برات میاره...
Androidkade.com سایت خیلی خوبه..
مارکت ---------.com هم عالیه!
دیجی کالا رنگ مشکی اش رو هم اورده
دیگه چه رنگ هایی داره که می خواد بیاد تو بازار ایران؟
دوستان نصب بازی نیاز به روت داره ؟
من میخوام بازی آسفالت 7 رو دانلود کنم اگه بدون نیاز به روت نصب میشه دان کنم .
نصب بازی ربطی به روت نداره
24-09-2012, 15:46
نصب بازی ربطی به روت نداره
آسفالت ۷ دو تا کرک شدش اومده. یکی باید روت باشه و با تیتانیوم بکاپ یه چیزی رو باید ریستور کنی. یکیش هم قرتی بازی خاصی نداره و بدون روته. :دی
آسفالت ۷ دو تا کرک شدش اومده. یکی باید روت باشه و با تیتانیوم بکاپ یه چیزی رو باید ریستور کنی. یکیش هم قرتی بازی خاصی نداره و بدون روته. :دی
کسی روی گالکسی 3 بازی آسفالت 7 و نصب کرده؟ من که هر کاری میکنم بازی اجرا نمیشه همه مراحل هم درست میرم
WOLF PACK
25-09-2012, 23:13
دوستان چرا من با opera mini می خوام برم تو سایت ها اصلا نمیره؟؟ولی با کروم راحت میرم...
MOHAMMAD_ASEMOONI
25-09-2012, 23:51
دوستان چرا من با opera mini می خوام برم تو سایت ها اصلا نمیره؟؟ولی با کروم راحت میرم...
سلام.
سِروِرهای مینی اوپرا ایران رو پشتیبانی نمیکنه.
تو کویت کار میکنه اما وقتی میام ایران از کار می افته.
یکی دو بار هم وقتی اومدم ایران کار کرد برای دو سه ساعت و بعدش قطع شد .
WOLF PACK
25-09-2012, 23:55
خب حالا بخوایم سایت های هیتلر رو باز کنیم چیکار کنیم؟؟
Eblis 2011
25-09-2012, 23:59
من دارم استفاده میکنم عزیز دلم ... opera mini 6.2 اصلا هم از کار نیفتاده ....
از اینجا دانلود کن : and-apk.ir
WOLF PACK
26-09-2012, 00:30
یه چیز دیگه وقتی گوگل اکانتمو میزنم خیلی طول میده...چجوریه این؟؟
Eblis 2011
26-09-2012, 00:33
یه چیز دیگه وقتی گوگل اکانتمو میزنم خیلی طول میده...چجوریه این؟؟
با قند شکن وصل شو بعد اکانتتو بزن مشکلت حل میشه
اول نرم افزار مارکت آنلاکر رو نصب کن بعد یه چیز پی ان بخر بزن تنگش بعد برو گوگل اکانت
WOLF PACK
26-09-2012, 01:06
دوست عزیز کار با این برنامه چطوریه؟وصل نمیشه...
بازی asphalt 7 رو که هر کار کردم اجرا نشد حالا :
دوستان بازی real racing 2 برای گالکسی اس 3 اجرا میشه ؟
من از نت دان کردم روی لودینگش میاد بیرون
یه سوال دیگه هم اینکه کدام دیتا ها به اس 3 میخوره : adreno . mali .power ?
Eblis 2011
26-09-2012, 15:00
دوست عزیز کار با این برنامه چطوریه؟وصل نمیشه...
شما باید نرم افزار Market Unlocker رو دانلود کنی بعد تو گوشیت نصبش کنی .... بعد از نصب و اجرا داخل نرم افزار یه سربرگ به نام proxy داره .... اونجا باید مشخصات چیز پی ان رو بزنی ( آدرس - هاست - یوزر - پسورد ) بعد که با موفقیت پ ر و ک س ی فعال شد میتونی بری گوگل اکانتتو فعال کنی
چیز پی ان هم باید از یکی که چیز پی ان و س ا ک س میفروشه تهیه کنی
Punisher_2008
26-09-2012, 15:09
بازی asphalt 7 رو که هر کار کردم اجرا نشد حالا :
دوستان بازی real racing 2 برای گالکسی اس 3 اجرا میشه ؟
من از نت دان کردم روی لودینگش میاد بیرون
یه سوال دیگه هم اینکه کدام دیتا ها به اس 3 میخوره : adreno . mali .power ?
سلام...
اسفالت 7 خیلی دنگ فنگ داره..
بیخیالش بشی بهتره.. همچین تفاوتی با 6 نکرده به نظر من...
برای Galaxy S3 باید دیتای Mali-400 رو دانلود کنید. مثل اس 2.
--------------------------------------------
از دوستان اگه کسی گارد یا محافظ ال سی دی این گوشی رو خواست به من پ.خ بده..
گارد های مشکی هم در مارکهای مختلف و طرحهای مختلف اوردم.
همینطور فیلیپ کاور و..
26-09-2012, 15:41
آسفالت 7 مگه دیتاش مشترک نیس؟!
من یه دیتا گرفتم هم رو گلکسی نکسس (PowerVR) هم روی گلکسی دبلیو یکی از آشناها ، جواب داد. :-؟؟
ما که واسه اس 3 2 تا دیتا دان کردیم جواب نداد یکی هم مالی400 بود
A.IvI.I.N
26-09-2012, 21:09
دوستان اجرای اسفالت روی s3 راه داره :5:
راهش هم اینه که دیتای بازی رو توی فولدر data نریزین و توی obb بریزین.
اگه درست نشد هرچی خواستین بگین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mahyarSAMSUNG
26-09-2012, 23:37
اگه درست نشد هرچی خواستین بگین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما خسته نباشی راه حل میگی ... بازی های جدید معمولا باید توی این پوشه ریخته بشه که آسفالت یکیشه
همین کارم کردم باز روی چک لایسنس میاد بیرون
روش نصبش رو اینجا کامل توضیح دادم
دیتا هم لینک پیدا کردم می ذارم
Reza_994
27-09-2012, 10:37
دوستان gta III کرک شده هم پیدا کردین بزارین
ممنون
دوستان gta III کرک شده هم پیدا کردین بزارین
ممنون
تو فروم اندروئید تمام بازیهای تست شده با لینک دانلود هست من اکثرشون رو از اونجا دانلود کردم به راحتی هم اجرا شدن
روش نصبش رو اینجا کامل توضیح دادم
دیتا هم لینک پیدا کردم می ذارم
ممنون اگه دیتا پیدا کردی بزاری ممنون میشم .
من این قسمت ها رو نمیدونم کجان و چطوری هستن :
بک آپ رو ری استور کنید(data only )
با اکانت گوگل(جیمیل) حتما حتما لاگین کنید sync کنید
لطفا راهنمایی کنید :31:
A.IvI.I.N
27-09-2012, 12:33
شما خسته نباشی راه حل میگی ... بازی های جدید معمولا باید توی این پوشه ریخته بشه که آسفالت یکیشه
حتما ديتا مشكل داره.
من از اندرويد كده دانلود كرده بودم راحت اجرا شد.
جلی بین کی برای ایران ریلیز میشه؟
چه تفاوتایی داره با نسخه آیس کریم سندویچ؟
به نظرتون میتونه توی تستا آیفون5 رو پشت سر بزاره؟
5 که با اون پردازنده 2 هسته ایش خیلی راحت حریف گلکسی 4 هسته ای شد
............................................
یه تشکر هم از جناب punisher_2008 برای کمک به تهیه یه قاب مناسب برای گوشی
5693256933
56933
تعداد هسته با معماری فرق داره
همین الانم کوالکوم S4 از چهار هسته ای های A9 قوی تره!
بچه ها با هزار زحمت بازی real race 2 رو نصب کردم وارد بازی هم میشه منو ها هم همه درسته ولی جاده و ماشین سیاهه :31: راحش چیه
WOLF PACK
27-09-2012, 16:10
شما باید نرم افزار Market Unlocker رو دانلود کنی بعد تو گوشیت نصبش کنی .... بعد از نصب و اجرا داخل نرم افزار یه سربرگ به نام proxy داره .... اونجا باید مشخصات چیز پی ان رو بزنی ( آدرس - هاست - یوزر - پسورد ) بعد که با موفقیت پ ر و ک س ی فعال شد میتونی بری گوگل اکانتتو فعال کنی
چیز پی ان هم باید از یکی که چیز پی ان و س ا ک س میفروشه تهیه کنی
دوست عزیزPROXY هاست رو چی بزنم؟؟ای پی ادرس می خواد من وی پی ان دارم ولی همچین چیزی رو چطوری باید وارد کنم؟
mohsenslr
27-09-2012, 18:22
5693256933
من رام لهستان رو نصب کردم. یه کم روون تر شده. میزان استفاده از رم هم به 833 مگ افزایش یافته.
WOLF PACK
27-09-2012, 20:01
دوستان یه جا خوندم نسخه جدید اندروید رسما برای گوشی اومده و 200 مگ هستش...از طریق کایز اپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟
WOLF PACK
28-09-2012, 20:54
دوستان صفحه گوشی به طور خودکار روشن میشه...مشکل چیه؟؟
28-09-2012, 21:20
دوستان صفحه گوشی به طور خودکار روشن میشه...مشکل چیه؟؟
ایراد یه سری برنامه ها و یه سری چیزایی مثل تبلیغاتشونه. یه فروت نینجا ریخته بودم من یه بار اینطوری شد. یه بار کوین دوزر ریختم اونم اینطوری شد.
فکر کنید ببینید قبل از اینکه این مشکل ایجاد شه چه برنامه هایی نصب کردید. اونا رو دیزیبل کنید و ببینید مشکل حل میشه یا نه. بعد دونه دونه انیبل کنید تا بفهمید مشکل از کدومه و اون برنامه رو حذف کنید.
دوستان من یه مشکلی دارم موقع سا ام اس دادن وقتی میخوام برم و فرد مورد نظر رو انتخاب کنم برای ارسال اس ام اس هم شماره های که توی سیم کارت هست دیده میشن هم اونای که توی تلفن هست .
توی کانتکت فقط تنظیم کردم که مال تلفن رو نمایش بده ولی وقتی میخوام اس ام اس بفرستم همه میان 2تا 2تا
توی این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دوستمون a_gadget یه پست گذاشته بود که چون مناسب اینجا بود همون رو نقل می کنم :
در اینجا به شما میگوییم که چطور میتوان در گوشی Galaxy S III از صفحهنمایش عکس گرفت
ابتدا باید وارد صفحهای شوید که میخواهید عکس آن را ذخیره کنید. اکنون باید کلید Home (دکمه میانی دستگاه) و کلید قفل/روشنخاموش (لبه سمت راست گوشی) را به طور همزمان بفشارید و تا حدود ۲ ثانیه نگهدارید. پس از گذشت دو ثانیه، صفحه چشمکی خواهد زد و دو پیام به نمایش درخواهد آمد:
۱. بر روی نوار وضعیت (Status Bar) چنین پیامی ظاهر خواهد شد: «Saving screenshot»، به این معنی که ذخیرهسازی اسکرینشات در حال انجام است.
۲. پیام دیگر بر روی بخش پایینی صفحه نمایان میشود: «Copied to clipboard». این جمله به شما میگوید که تصویر به کلیپبرد کپی شده است.
بعد از بهنمایش درآمدن این پیامها میتوانید اسکرینشاتها را در بخش Gallery گوشیتان، در پوشهای با نام Screenshots پیدا کنید.
با قند شکن وصل شو بعد اکانتتو بزن مشکلت حل میشه
اول نرم افزار مارکت آنلاکر رو نصب کن بعد یه چیز پی ان بخر بزن تنگش بعد برو گوگل اکانت
دوست عزيز دو تا سوال داشتم كه خيلي ممنون ميشم جوابم رو بگيد:
1- آيا استفاده از اين برنامه نياز به root كردن گوشي داره؟
2- آيا اين برنامه با پرو كسي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم كار ميكنه؟
ممنون
Eblis 2011
30-09-2012, 00:01
دوست عزيز دو تا سوال داشتم كه خيلي ممنون ميشم جوابم رو بگيد:
1- آيا استفاده از اين برنامه نياز به root كردن گوشي داره؟
2- آيا اين برنامه با پرو كسي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم كار ميكنه؟
ممنون
سلام
1) بله نیاز به روت کردن داره
2) بله کار میکنه
توی این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دوستمون a_gadget یه پست گذاشته بود که چون مناسب اینجا بود همون رو نقل می کنم :
در اینجا به شما میگوییم که چطور میتوان در گوشی Galaxy S III از صفحهنمایش عکس گرفت
ابتدا باید وارد صفحهای شوید که میخواهید عکس آن را ذخیره کنید. اکنون باید کلید Home (دکمه میانی دستگاه) و کلید قفل/روشنخاموش (لبه سمت راست گوشی) را به طور همزمان بفشارید و تا حدود ۲ ثانیه نگهدارید. پس از گذشت دو ثانیه، صفحه چشمکی خواهد زد و دو پیام به نمایش درخواهد آمد:
۱. بر روی نوار وضعیت (Status Bar) چنین پیامی ظاهر خواهد شد: «Saving screenshot»، به این معنی که ذخیرهسازی اسکرینشات در حال انجام است.
۲. پیام دیگر بر روی بخش پایینی صفحه نمایان میشود: «Copied to clipboard». این جمله به شما میگوید که تصویر به کلیپبرد کپی شده است.
بعد از بهنمایش درآمدن این پیامها میتوانید اسکرینشاتها را در بخش Gallery گوشیتان، در پوشهای با نام Screenshots پیدا کنید.
شرمنده ولی این همه داستان نداره با نرمی بغل دست از یه سمت ال سی دی بکشید به سمت دیگه اسکرین شات می گیره
ویدئوی یوتیوب
سلام
1) بله نیاز به روت کردن داره
2) بله کار میکنه
ممنون از پاسختون. يك سوال ديگه: اين گارانتي گوشي siii چند وقته است كه منتظر بشم تموم شده بعد روت كنم؟
یک ساله
هرچند گارانتی چیز مسخره ایه
میتونید بعدا آنروت هم کنید
mahyarSAMSUNG
30-09-2012, 22:37
میبینم که بچه های گلگسی اس 3 درمقایل دوربین نوت کم اوردن ... نظرتون چیه در مورد این عکسی که با نوت گرفتم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.