مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2013
صفحه ها :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Spaniuly
26-04-2012, 14:35
به نام یزدان پاک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شناسنامه بازی
عنوان ویدیو گیم : Pro Evolution Soccer 2013
سبک : ورزشی - فوتبال سیمولیشن
سازنده و توسعه دهنده : کونامی
ناشر : کونامی
پلتفورم ها : PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation Portable, PC, Xbox 360, Nintendo Wii and Nintendo 3DS
تاریخ عرضه : پائیز 1391
رتبه بندی سنی : Everyone
مقدمه
خیلی کم پیش میاد بریم به کلوپ های بازی های کامپیوتری شایدم جزو اونهایی هستیم که زیاد به کلوپ ها می ریم شاید هم قبلا می رفتیم اما دیگه نمی ریم ولی اونچه که مهمه ما همگی عادت داریم وقتی می ریم کلوپ ببینیم که چند نفر نشستن و فوتبال گیمینگ انجام میدن. اگه دقت کرده باشید امار نشون داده که فوتبال گیمینگ رایج توی کلوپ ها بازی نیست جز وینینگ الون و یا اسم جدیدی PES که ساکر هم بهش می گن چند سالی هست که کسانی که بازی می کنن. اخم و تخم هم می کنن چرا معتقدن پیشرفت این سری خیلی کند صورت می گیره برای بسیار ی از طرفداران این فوتبال محصول ژاپن PES یا ساکر یا WE یه معنی خاص و ماورا ویدیو گیم داره برای برخی مثل لایف استایل می مونه با برخی از ورژن های به قدری رابطه عمیق ایجاد می کنن که برای سالیان سال هر ورژنی رو با اون مقایسه می کنن. WE که در سال 98 روی کنسول پلی استیشن بازی می کردند رو فراموش نمی کنن. یا شاهکاری به اسم PES 6. اما چیزی که هست کونامی توی سالهای اخیر مسیر دشواری پیمود. وقتی یکه تاز میدان باشی و درست در مقابل دیدگانت یه محصول دیگه از راه برسه و به صرف اینکه با مزاج اکثریت می سازه گوی سبقت رو ازت بگیره و بتونه تو دل اکثریت جا بگیره یه مقدار سنگین هست یه تلنگر... کونامی سازنده قدیمی گیم به همین راحتی در مورد یک عنوان پر فروش در مسیر شکست قرار گرفت و این مسئله چند سالی هست که کل برنامه های شینگو سیباس رو تحت تاثیر قرار داده کم نیستند تعداد کسانی که هر سال از ورژن جدید نا امید شدند... برای همین کونامی هر سال سعی در برگشت به قله اوج هست قله اوجی که قبلا جایگاهش بود... سال 13 شاید سالی خوش یمن برای کونامی باشد و نحسی آن به ضرر رقیبان کونامی ... ایا این چنین خواهد بود آیا قول ها و گفته ها و وعده وعید های سازندگان که هر ساله داده می شود این بار جامه عمل خواهد پوشید؟ شما را دعوت می کنم تا وعده هایی که برای PES 2013 داده شده را بخوانید...
نسخه جدید فرانچایز : PES 2013
بالاخره سازندگان چشم بادامی فرانچایز شبیه ساز فوتبال PES پرده از محصول آینده خود در پائیز سال جاری برداشته و نسخه جدید بازی را به طور رسمی معرفی کردند. طبق برنامه تعیین شده قرار است بازی Pro evolution Soccer 2013 برای کنسول های رایج PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation Portable, PC, Xbox 360, Nintendo Wii and Nintendo 3DS در پائیز امسال عرضه شود. طبق بیانیاتی که در جراید مختلف در مورد این نسخه گفته شده پایه و اساس این نسخه بر بازگشت به اصل و ریشه بازی و همینطور تمرکز بر روی پیاده کردن و شبیه سازی مهارت های بازیکنان مطرح و بزرگ فوتبال می باشد.جان مورفی لیدر اصلی تیم اروپایی PES اظهار کرده که: "امسال با تغییرات مثبت سال متفاوتی خواهند داشت. و اذعان کرده که بسیار جذاب تر از گذشته عنوان PES پا به عرصه میدان خواهد گذاشت. چهره رضایتمندان سازندگان و ایده های جدیدی که در این نسخه بر روی PES پیاده شده باعث دمیده شدن روح تازه ای در بتن نسخه 2013 این فرانچایز شده است. و ما در ماه های آینده با افتخار تمام به مرور با عرضه این جزئیات خواهیم پرداخت. برای رو نمایی از این محصول و نسخه خام اولین تیزر تریلر را به دوستداران و طرفدارانمان تقدیم می کنم."
[DOWNLOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g.com%2FPES2013%2FTaking%2520Control%2520In%2520Pr o%2520Evolution%2520Soccer%25202013%2520-%2520Pro%2520Evolution%2520Soccer%25202013.flv)]
[Format : FLV Size: 6.62 mg]
پیش نمایش رسمی کونامی (Announcement Fact Sheet)
بنابه تمجیداتی که کریستیانو رونالدو بازیکن بزرگ و تکنیکی حال حاضر دنیای فوتبال از بازی PES 2013 کرده به نظر می رسد که پس از مدت ها سری این شبیه ساز فوتبال به ریشه و اصل خود باز خواهد گشت جایی که بازیکنان آزادی عمل در حرکات خود را خواهند داشت و در بازی شاهد حرکاتی خواهیم بود که در دنیای حقیقی فوتبال از آنها سراغ داریم. آزادی عمل به معنای واقعی نه تنها در حرکات و کنترل توپ بلکه در کنترل کامل شوت ها ها نیز چیزیست که همیشه طرفداران همیشگی سری بازی PES ان را دوست دارند. و این همان چیزیست که فوتبال مدرن امروز بر پایه آن بنا شده و شبیه سازی این ویژگی ها چیزیست که نه تنها باعث جذابیت هر چه بیشتر این نسخه از بازی می شود بلکه کمک زیادی به طبیعی شدن بازی می کند بنابراین می توان از PES 2013 به عنوان یک شبیه ساز موفق یاد کرد. ما در این نسخه شاهد حرکات فردی اختصاصی بازیکنان مطرح خواهیم بود به طور مثال نحوه دویدن و حمل توپ یک بازیکن با بازیکن دیگر متفاوت خواهد بود و البته این حرکات به طور کاملا کپی شده از خصوصیات بازیکن از واقعیت می باشد.
سه جزء اساسی و تشکیل دهنده در ساخت و آماده سازی PES 2013 و آنچه که هدف اصلی تیم سازنده در طراحی این نسخه می باشد کنترل کامل بازی در میدان توسط بازیکنان، شناسه بازیکنان و هوش مصنوعی فعال-حرفه ای می باشد.
آزادی عمل واقعی کامل در زمین: همیشه چیزی که در ساخت بازی ساکر مورد توجه سازندگان بوده و هست افزایش هر چه بیشتر در آزادی عمل بوده. بخش PES FC جدید در PES 2013 یک برنامه ریزی کامل در زمینه آزادی کلی بازیکنان بر روی توپ می باشد. و این به طور قطع نوید یک تحول را در این سری می دهد. به گونه ای که تمامی انتظارات را برای گیمرها که خواهان یک آزادی عمل در هنگام حمل توپ هستند برآورده خواهد ساخت.
دریافت ها و حرکات تک ضرب: این بار تمهیدات خاصی برای دریافت های اول و حرکات تک ضرب دارد. یکی از مسائلی که تا پیش از این در این بخش مطرح می شد این بود که بازیکنان در دریافت ها دچار مشکل می شدند و این عامل افت سرعت اولیه بازیکنان می شود به گونه ای که در شروع هجوم ها بازیکنان خط حمله حتی با داشتن سرعت زیاد به صورت غیر معقول در تله مدافعین گرفتار می شدند که این بار ما شاهد حرکات ظریفی خواهیم بود که این نقیصه تا حد زیادی برطرف شده.
شوت زنی و پاسکاری دستی به صورت کامل: برای اولین بار شوت و پاسکاری دستی به طور کامل و صحیح را در PES 2013 تجربه خواهید کرد. به طوری که گیمر قادر خواهد بود که با تنظیم ارتفاع یا زاویه افقی شوت های دلخواهی بزند و مزد دقت بازی خود را بگیرد. که البته استفاده صحیح از این نوع گیم پلی نیازمند ین است که گیمر به سطح بالایی از کنترل و تمرکز برسد چرا که تنظیم شوت ها و پاس های کوتاه و بلند در حین بازی درک بالایی از جهت دهی و جای گیری در شرایط مختلف را می طلبد. به نظر استفاده از این نوع گیم پلی دشوار است اما باید به این هم دقت کنیم که در صورت استفاده از این نوع گیم پلی قادر خواهید بود در فضا های باز توپ های آزاد را برای مهاجمان سرعتی بفرستید تا موقعیت هایی طلایی و منحصر به فرد ایجاد کنید.
دریبلینگ: سرعت دریبلینگ و حمل توپ مطابق سرعت واقعی در دنیای واقع کمی کاهش پیدا کرده این چیزیست که باید انمجام می گرفت. چرا که یک بازیکن در کنترل های نزدیک باید زمان کافی برای انجام دایره حرکتی خود داشته باشند بنابراین با این شیوه شاهد حرکت هایی خواهیم بود که به طور مثال یک بازیکن می تواند نحوه حمل توپ خود را کنترل کند یعنی در مواقع لازم به آنن سرعت بخشد و یا به آرامی ان را انجام دهد و حتی در شعاع حرکتی کمی بتواند حرکت در 360 درجه را انجام دهد. همینطور به لطف سیستم جدید کار هایی از قبیل شیلدینگ توپ و برخی موشن های حرکتی مثل نگه داشتن توپ برای اینکه بازیکنان هم تیمی در موقعیت مناسب قرار بگیرند تعبیه شده.
حرکت یک-دوی کاملا کنترلی: حالا دیگر می شود یک حرکت یک و دوی کاملا اکتیو و کنترلی انجام داد به لطف بهبود و تغییر گیم پلی بازیکن دوم در جهت دلخواه فرار خواهد کرد در واقع این حرکت به صورت اتوماتیک و سرعت ثابت نخواهد بود بلکه تنظیم شروع دویدن بازیکن و همینطور سرعت دویدن به عهده پلیر خواهد بود و این کار با تمامی امکانات حرکتی به صورت تاکتیکی انجام خواهد پذیرفت و ما دیگر شاهد حرکت و دویدن ساده و اتوماتیک بازیکن یک دو کننده نخواهیم بود.
زمان پاسخ گوئی مدافعین: همانگونه که پیش تر گفته شد سیستم های جدیدی ایجاد شده که باعث بهبود در حرکاتی شده که باعث شده که مهاجمین کم تر در تله مدافعین بیفتند. بنابراین یک توازون باید در این بخش صورت بگبرد و مدافعین دارای زمان پاسخ گوئی کمتری نسبت به قبل داشته باشند. طبق تغییر سیستم دفاعی پلیر برای خنثی کردن حمله باید کلید R2 و X را همزمان فشار دهد. با فشار دادن کلید X به صورت دوبل و متوالی و با تنظیم تایمینگ چالش با بازیکن مهاجم انجام می پذیرد. به لطف ایجاد حرکت در 360 درجه و گسترش دایره حرکتی بازیکنان مدافعین قادر خواهند بود که توپ را از هر جهت و حتی در موقعیت ها حرکت موازی هم از مهاجمین بگیرند. توپ ربائی مدافعین با این تفاسیر به گونه فوق العاده ای بهبود پیدا خواهد کرد. به طوری که شبیه ساز کاملی از فیزیک و مهارت بازیکنان مدافع در دنیای واقعی فوتبال در بازی پیاده می شود و ویژگی های فردی آنها در نحوه توپ گیری و دفاع آنها بروز خواهد کرد.
دروازبانان: حتی دروازبانان هم از بهبود کیفیتی گیم پلی بی نسیب نمانده اند به طور مثال یکی از بهبودهایی که می توان به آنها اشاره کرد در حالتی هست در شرایطی که توزیع متوازن فاکتورهای قدرتی آنها از قبیل قدرت ایستایی (به اصطلاح نیروی بدنی) بالا باشد می توانند با پرتاب های دستی بلند و بهتر موقعیت ها حمله ایجاد کنند. و در شرایطی که تیم در موقعیت ضد حمله قرار می گیرد سریعا توپ را به میانه میدان برای بازیکنان هم تیمی ارسال می کنند. بهبود ها به طور موازنه در پست های مختلف وجود دارند بنابراین در پست دورازبانی شاهد تغییراتی خواهیم بود که سالها ثابت بودند. دروازبانی در PES 2013 دستخوش تغییراتی شدند که از جمله می توان به انیمشین های جدید در توپ گیری ها و عکس العمل های آنها در برابر شوت های زده اشاره کرد که که این حرکات از روی واکنش های دروازبانان کپی برداری شده و در بازی مشهود خواهد بود. این سطح از واقع گرایی در این پست می تواند به طور واضح تفاوت دروازبانان مطرح و غیر مطرح را برای پلیر آشکار سازد. دروازبانان قهار به واسطه هوش مصنوعی بهبود یافته در خط دروازه انیمیشن های آکروباتیک را در حرکات نزدیک و موقعیت های حساس و تک به تک خلق خواهند کرد. قسمت دروازبانی جزو عناصری بوده که بیشترین بازخورد را داشته و علاقمندان می خواهند که حالت بهبود یافته ای از این بخش را در بازی PES 2013 شاهد باشند. همین قضیه تیم سازنده بازی را بر آن داشته که از هوش انسانی دروازبانان مطرح استفاده کند تا دروازبانان دارای عکس العمل های بهتر و موثر تری باشند و در موقعیت های خطرناک میزان احساس مسئولیت بالاتری به نسبت موقعیت های عادی داشته باشند.
ویژگی های فردی بازیکنان: بهترین بازیکنان در بازی PES 2013 به واسطه عملکرد های فردی و ظریفشان مطابق آنچه که در دنیای واقعی می باشند به راحتی قابل تشخیص می باشند. جهت حرکتی، چرخش ها، حمل و دریافت و کنترل توپ، استیل شوت زنی و حتی شادی بعد از گل آنها به صورت قابل توجهی در داخل بازی متفاوت خواهد بود.
توازن در بازی: تمامی تلاش تیم سازنده بازی بر مبنای هواداران سری بازی PES می باشد و در واقع هدف اصلی پوشاندن جامه عمل به آنچه که در بازخوردهای آنها وجود دارد می باشد. عناصری که اغلب در مورد حرکت و دویدن ها می باشد. به طور قطع عنصر هوش مصنوعی پرو اکتیو یک توازن بین سرعت عناصر مختلف از جمله توپ و دویدن ها در بازی ایجاد کرده که منجر به طبیعی و واقعی تر شده هر چه بیشتر بازی شده است.
پیش بینی و درک تاکتیکی: یکی از بهترین بهبود هایی که در نسخه جدید شاهد آن خواهیم بود درک متقابل در خطوط مختلف می باشد یکی از قسمت هایی که نیاز به پیش بینی و درک متقابل بازیکنان از یکدیگر دارد هماهنگی خط دفاع با خط میانی می باشد این هماهنگی باعث می شود که میزان تخریب پذیری خط دفاع به میزان قابل توجهی کاهش پیدا بکند و به آسانی مهاجمین به عمق دفاع حریف نتوانند نفوذ کنند. همینطور واکنش پذیری بازیکنان پس از به دست آوردن یا از دست دادن موقعیت و تطبیق در شرایط جدید سرعت بخشیده شده بنابراین پلیر برای رسیدن به گل یک برنامه تاکتیکی برای گذر از این مانع باید را در زمین پیاده کند.
ترجمه و تالیف: آرمین (Spaniuly)
7 اردیبهشت 1391
منابع:
winningelevenblog
tothegame
gameinformer
امسال هم تاپیک ساکر زده شده. احتمالا به موازات اون فیفا هم میاد. باز هم کل کل با زهم بحث و جدل و بازم کوری خونی طرفدارای این دو بازی.
امسال چه کسی برندست؟ ( دعوا رو خودم با همین سوال شروع کردم :5: )
Alireza.M67
26-04-2012, 21:04
اینا هم که هر سال با یه گونی ادعا میان که نصفش محقق نمیشه . (البته بازم به شخصه PES رو به FIFA ترجیح می دم )
فقط امیدوارم یه چیز درست و حسابی بدن با لایسنس کامل و گرافیک بهبود یافته .
AlexMercer
26-04-2012, 21:27
امسال کونامی شمشیرو از رو بسته ولی متاسفانه بازم خنجر میره به پشتش.
کاش به جای این که اینقدر رو قیافه بازیکنا کار میکنن رو گیم پلی کار میکردن
Kamyar_AnathemA
26-04-2012, 21:47
دقیقا :31:
بازیکن ها در 12 در حین حمل توپ مثل شترمرغ میدون :31:
shahrokh_sib
26-04-2012, 21:48
به شخصه 2009 رو بیشتر از 2012 دوس داشتم ، امیدوررم 2013 بهتر بشه.
(البته اگه دنیا تموم نشه)
ragbar12
26-04-2012, 22:09
اميد وارم كونامي بتونه به دوران درخشان بر گرده
فيفا كه بد جوري گوي سبقتو ربوده
Masoud King
26-04-2012, 23:08
سلام
ممنون بابت تاپیک آرمین جان
احساس میکنم کونامی همیشه یه متن از پیش نوشته شده داره که هر سال موقع معرفی بازی همونو میده بیرون
amin 2010
26-04-2012, 23:24
به شخصه مطمئنم در این نسل PES هیچ پیشرفت قابل توجهی نخواهد کرد ولی تو این تریلر از موشن کپچر عالی( نوع دویدن .و پا عوض کردن رونالدو ) نمیشه گذشت .به خاطر همین شبیه سازی دقیق حرکات رونالدو هم که شده من امسال بیشتر از سال پیش PES بازی خواهم کرد !
+
ممنون بابت تاپیک ، به قول ایبرت :
Two Thumbs Up !!!
CRIS Joon CR7
27-04-2012, 10:04
توی این نسل کونامی خیلی هنر کنه رو گرافیک بازی کار خاصی بکنه اونم به استفاده از تکنولوژی هایی که قبلا هم استفاده میکرد ولی بازم فقط چند مدل دویدن تو بازی بود کاش بیان حداقل حرکات تعداد زیادی از بازیکنان مشهور رو با موشن کپچر رکورد کنند و بزارن تو بازی که وقتی طرف میدوئه یاد چیزای دیگه نیفتیم.:31: (Like an ostrich)
من رو که خیلی ها میدونند فیفا بازی میکنم ولی اصلا تعصبی روش ندارم و اگه ببینم PES بهتره خب PES بازی میکنم
گرچه با این مسیری که کونامی طی کرد من تا آخر عمر فقط فیفا بازی میکنم:31:
به شخصه مطمئنم در این نسل PES هیچ پیشرفت قابل توجهی نخواهد کرد ولی تو این تریلر از موشن کپچر عالی( نوع دویدن .و پا عوض کردن رونالدو ) نمیشه گذشت .به خاطر همین شبیه سازی دقیق حرکات رونالدو هم که شده من امسال بیشتر از سال پیش PES بازی خواهم کرد !
من که هر چی نگاه کردم لینک تریلر رو پیدا نکردم ! :13:
بی زحمت لینک رو به ما هم بدین یک نگاهی بندازیم :31:
به شخصه فکر نکنم از این نسخه هم بخاری بلند بشه , ولی امیدوارم احساس من اشتباه باشه
Spaniuly
27-04-2012, 13:00
من که هر چی نگاه کردم لینک تریلر رو پیدا نکردم ! :13:
بی زحمت لینک رو به ما هم بدین یک نگاهی بندازیم :31:
به شخصه فکر نکنم از این نسخه هم بخاری بلند بشه , ولی امیدوارم احساس من اشتباه باشه
توی پست اول تاپیک هست بهزاد جان
Game Details:
Genre: Sports ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Developer: Konami ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Publisher: Konami ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Official Game Site: Pro Evolution Soccer 2013 (PES 2013) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Platforms: PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), PS3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), Xbox 360 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Pro Evolution Soccer 2013 (PES 2013) Minimum System Requirements
ProcessorIntel Core 2 Duo 1.8 GHz or equivalent AMD processor
Video CardNvidia Geforce 6300 or ATI Radeon x1200 or Intel HD graphics 3000
Memory1 GB or more
OSXP , Vista and Windows 7
Additional Info
SOUND: Any sound card which supports DirectX 9.0
RESOLUTION : 800×600 or more
با این سیستم مورد نیازش به نظر میاد گرافیکش پیشرفتی نکرده باشه یا شاید من دارم اشتباه میکنم
CRIS Joon CR7
27-04-2012, 19:56
اضافه شدن حرکات واقعی توسط موشن کپچر نیازی به پردازش زیادتری نسبت به چیزی که در 12 هست نمیخواد
فقط اون حرکات شترمرغ گونه می خواد مثل آدم شه همین چیزی که تو فیفا میبینیم :31:
حتی اگه اسم بازیکن هم شنیده نشه میشه تشخیص داد که چه بازیکنی هستش:46:
در کل انتظار انقلاب در گیم پلی نداشته باشیم نباشیم در مورد لایسنس لیگ ها هم که اصلا انتظاری نمیره چون کونامی ازین پولا به کسی نمیده:31:
ولی امسال رقابت فیفا و PES میتونه یه خورده نزدیک شه:27:
dr_shahrooz
27-04-2012, 23:38
باز هم تاپیک این بازی نوب باز شد...
Eblis 2011
28-04-2012, 00:12
امیدی به تغییرات نیست .. . .
کونامی اگه همینجور بی تغییر ادامه بده هیچ وقت نمیتونه از رقیبش جلو بزنه ...حتی ب گردشم نمی رسه !:5:
قبلنا یه جا خونده بودم که این 2013 نسبت به قبلیاش خیلی تغییر خواهد داشت و به عبارتی نسخه های pes تا 2012 به هم مربوط میشدن ولی این 2013 جداست
همچین چیزی خونده بودم
اولش همش وعده و وعید میدن
تا 2010 همش PES بازی میکردم بعد از اون رفتم سراغ FIFA
به دنبال بهترین بازی هستم بدون هیچ تعصبی
(کاش گیم پلی فیفا با گرافیک ساکر ادغام میشد)
EngineeR EhsaN
28-04-2012, 19:00
من پارسال رفتم فیفا ، الان وقتی میبینم بعضیا دارن PES بازی میکنن یجورایی خندم میگیره ، نه گیمپلی مناسب نه صداگذاری نه حرکات درست و حسابی و کلی مشکل دیگه که باعث شد با یه دست بازی کردن فیفا جذب این بازی بشم و PESو کلا بذارم کنار! ولی یادش بخیر یه زمانی خیلی خاطرات داشتم ازش :13:
حالا تا پاییز صبر کنید pes بیاد شاید کار خوبی از آب دراومد
Eblis 2011
28-04-2012, 20:31
بعد از سالها تصمیم گرفته بودم این سری که فیفا میاد بخرم و نصب کنم ببینم چطوریه که این همه طرفدار داره ( منظورم 2012 بود ) . . . حیف 2 تومن پولی که واسه خرید بازی دادم کاش میرفتم ساندویچ میخوردم :31:
در حد یک نیمه بازی کردم واقعا بد بود . . . خئشحالی بعد از گل رئالی ها رو که دیدم خدا وکیلی همش یه شکل بود و حرکات بازیکنان بسیار بد بود . . . حالم داشت بهم میخورد . . . گفتم باز صد رحمت به این pes که بازم آدم یه دلخوشی پیدا میکنه بره بازی کنه . . . بعد از اون یه نیمه بازی رو حذف کردم و سی دی رو شکستم . . . .
امیدوارم pes امسال بترکونه .
Arrowtic
28-04-2012, 20:50
بعد از سالها تصمیم گرفته بودم این سری که فیفا میاد بخرم و نصب کنم ببینم چطوریه که این همه طرفدار داره ( منظورم 2012 بود ) . . . حیف 2 تومن پولی که واسه خرید بازی دادم کاش میرفتم ساندویچ میخوردم :31:
در حد یک نیمه بازی کردم واقعا بد بود . . . خئشحالی بعد از گل رئالی ها رو که دیدم خدا وکیلی همش یه شکل بود و حرکات بازیکنان بسیار بد بود . . . حالم داشت بهم میخورد . . . گفتم باز صد رحمت به این pes که بازم آدم یه دلخوشی پیدا میکنه بره بازی کنه . . . بعد از اون یه نیمه بازی رو حذف کردم و سی دی رو شکستم . . . .
امیدوارم pes امسال بترکونه .
خوشحالی تکراری بود؟!خوشحالی دست شماستا!شما نوع خوشحالیو تعیین میکنی!
pes فقط تو قیافه ها و تورنمت ها مثل چمپیونز لیگ خوب کار میکنه!!! همینو بس دیگه هیچی نداره!!
Eblis 2011
28-04-2012, 21:25
خوشحالی تکراری بود؟!خوشحالی دست شماستا!شما نوع خوشحالیو تعیین میکنی!
بحثم سر خوشحالی نیست . . . بحثم سر گیم پلی هست که اصلا با مزاجم سازگار نبود و بسیار حالمو بد کرد :2:
EngineeR EhsaN
28-04-2012, 21:34
بحثم سر خوشحالی نیست . . . بحثم سر گیم پلی هست که اصلا با مزاجم سازگار نبود و بسیار حالمو بد کرد :2:
به هر حال هر کسی یه سلیقهای داره نمیشه که زوری گفت حتما باید اینو بازی کنی و این یکی رو نباید بازی کنی! فیفا کلا اولاش یکمی سخته و تا نتونی درست استراتژی رو پیاده کنی به احتمال زیاد بازی رو نمیتونی کنترل کنی و... من خودم با اینکه حدود یه سالی میشه رو آوردم به فیفا ولی هنوز نمیتونم درست و حسابی فوت و فناشو یاد بگیرم بر خلاف PES!!!
kingmohsen
28-04-2012, 21:50
نقاط برتری فیفا به PES این موارد هستن
1. موشن کپچر فوق العاده
2. گزارشگر استثنایی
3. تیم های لایسنس شده
3. عکس العمل خوب دروازبان ها و داورها
4. وجود تعداد بسیار زیادی استادیوم با انواع حالات جوی
نقاط برتری PES به فیفا هم این موارد هستن
1. چهره ها و لباس های تیم ها بسیار بسیار زیبا ساخته شدن
2. عکس العمل تماشاچیها بسیار بهتر از فیفاست
3. صحنه های ورود به زمین -گل زدن -گرفتن جامها- صحنه های آهسته و ... از فیفا خیلی بهتره
4. مودهای موجود در PES از فیفا جذاب تر و متنوع تره
راستش من خودم الان فیفا بازی میکنم چون از سوتی های وحشتناک بازیکنان و داوری اعصابم به هم ریخته بود. البته فیفا هم خیلی وقتها خطاهای شدید رو خطا نمیگیره .
من که امیدوارم امسال pes یه تکون اساسی به خودش بده. چون واقعا عاشقشم اما الحق النصاف فیفا در مجموع از pes چند سالیه که خیلی جلوتر افتاده. میدونم چند سال دیگه طول میکشه که بخواد از فیفا جلو بزنه اما بازهم یکی از طرفدارهاشم.
Eblis 2011
28-04-2012, 21:57
من اصلا تعصبی به موضوع نگاه نمیکنم . . . اما اصلا نمیتونم با فیفا ارتباط برقرار کنم و از اینکه pes بازی میکنم خدایی لذت میبرم
من اصلا تعصبی به موضوع نگاه نمیکنم . . . اما اصلا نمیتونم با فیفا ارتباط برقرار کنم و از اینکه pes بازی میکنم خدایی لذت میبرم
البته گیم چیزی نیست که آدم بخواد روی اون تعصب داشته باشه ولی از پست های شما مشخصه که تعصب روی بازی دارین یا نه !
به هر حال نمره هایی که به نسخه های گذشته این دو عنوان داده شده و همچنین میزان فروششون خیلی مسائل روشن میکنه
Eblis 2011
30-04-2012, 13:18
من به نمره ها توجهی ندارم
شاید فیفا نمره 100 بگیره و pes نمره 10 . من بازی رو میکنم که بیشتر بهم خوش بگذره
شاید ب دید دیگران اون بازی اصلا خوب نباشه . . . تو اعداد و ارقام و ستاره کاری ندارم تو عمل می سنجم
AlexMercer
30-04-2012, 13:30
من همیشه اعتقاد دارم باید به بازی ها وقت داد. یعنی حالا چون 5 دقیقه بازی کردم خوشم نیومد دلیل نمیشه بازی بدی باشه و یا بعدا ازش خوشم نیاد. شما یک نیمه بازی کردی نه با گیم پلی فیفا آشنایی داری نه سیستم دفاع کردن جدیدش انتظار داری که خوشت بیاد؟
ولی بهرحال سلیقه ایه بازی ولی خوبه که آدم به خاطر سلیقش یا حالا تعصب فرصت های بهتر وبازی های بهترو از دست نده.
CRIS Joon CR7
30-04-2012, 13:58
من به نمره ها توجهی ندارم
شاید فیفا نمره 100 بگیره و pes نمره 10 . من بازی رو میکنم که بیشتر بهم خوش بگذره
شاید ب دید دیگران اون بازی اصلا خوب نباشه . . . تو اعداد و ارقام و ستاره کاری ندارم تو عمل می سنجم
بحث داره به مقایسه و کل کل و ... بین فن های فیفا و PES کشیده میشه:13:
ما (فیفا فنز:31:) اصلا قصد نداریم چیزی رو (فیفا رو) به کسی تحمیل کنیم:11:
هدف فقط بیان نظرات ما بود حال شما اصلا به نمرات یک بازی توجهی ندارید که اصلا بحث-ش جداست:31:
از همون جایی هم که از اسم تاپیک معلومه این تاپیک مخصوص PES 13 و طرفداراشه و این تاپیک با تاپیکی مثلا مثل
FIFA VS PES اشتباه گرفته شده:11:
اینکه شما از بازی لذت میبرید باعث خوشحالی ماست:21:
ولی آمار فروش و نمرات هم به خودی خود میتونن دلیل انتخاب ما باشند:11:
من که امید وارم PES 13 این بار یه جهش بزرگی داشته باشه :11:
Eblis 2011
30-04-2012, 14:48
من همیشه اعتقاد دارم باید به بازی ها وقت داد. یعنی حالا چون 5 دقیقه بازی کردم خوشم نیومد دلیل نمیشه بازی بدی باشه و یا بعدا ازش خوشم نیاد. شما یک نیمه بازی کردی نه با گیم پلی فیفا آشنایی داری نه سیستم دفاع کردن جدیدش انتظار داری که خوشت بیاد؟
ولی بهرحال سلیقه ایه بازی ولی خوبه که آدم به خاطر سلیقش یا حالا تعصب فرصت های بهتر وبازی های بهترو از دست نده.
مطمئن بودم اگرم دو هفته بازی میکردم هم باز ازش خوشم نمیومد
بازی باید تو نگاه اول به دلت بشینه نه اینکه بخوای بعد از کلی بازی و کلنجار رفتن با خودت بگی و دلتو راضی کنی که قشنگه
آخرین فیفایی که بازی کردم فیفا 2002 بود . . . همون که از وسط زمین شوت میکردی میرفت گل :27: :31: . یا زمان ضربه آزاد یه توپ میومد باید انتخاب میکردی ضربت کجا بره که واقعا ته خنده بود :31:
نمیخوام بحث رو ادامه بدم . . . باید به نظرات هم احترام گذاشت . هر کی دوست داره بره فیفا هر کی pes دوست داره بیاد pes
من با اینکه pes بازیهاش درب و داغون و ناقص بیشتر میپسندم تا فیفا رو . . .
بحث تمام :40:
masoud93
30-04-2012, 19:44
بازی باید تو نگاه اول به دلت بشینه نه اینکه بخوای بعد از کلی بازی و کلنجار رفتن با خودت بگی و دلتو راضی کنی که قشنگه منم تا حدودی فیفا برام اینجوری جا افتاده :41: ، ولی هنوز ساکر رو بیشتر دوست دارم :8:
تاره ، من شاید بیشتر از 500 دست فیفا بازی کرده باشم (فیفا 10 ، 11 و مخصوصاً 12 ، کنسولی)
آخرین فیفایی که بازی کردم فیفا 2002 بود . . . همون که از وسط زمین شوت میکردی میرفت گل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . یا زمان ضربه آزاد یه توپ میومد باید انتخاب میکردی ضربت کجا بره که واقعا ته خنده بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوست عزیز ، شما هم اول 12 رو بازی کن ، بعد از این حرف ها برن (ولی فکر نکنم یه ساکر باز اصیل ، فیفایی بشه :5:)
Don Thomas
14-05-2012, 07:07
سلام
من که توی گیم نت هر دو رو نصب کردم ولی کسی تا حالا یک دست هم با فیفا بازی نکرده و منم بر این شدم که اصلا این بازی رو از روی سیستم ها پاک کنم و الآن چند وقتیه که فقط PES بازی می شه و هر چند ماه یک بار هم مسابقاتی رو می گذارم که بسیار هم پرطرفدار و شرکت کنندگان زیادی رو در بر می گیره ... :18::18:
در کل هر کی فیفا بازی می کنه باید بدونه که PES چیزی دیگر است ... همینک به جمع PES بازان حرفه ای بپیوندید :10:
Abas1100
26-05-2012, 11:41
QUOTE=mosolim;6971533]امسال هم تاپیک ساکر زده شده. احتمالا به موازات اون فیفا هم میاد. باز هم کل کل با زهم بحث و جدل و بازم کوری خونی طرفدارای این دو بازی.
امسال چه کسی برندست؟ ( دعوا رو خودم با همین سوال شروع کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )[/QUOTE]
سلام
امروز واسه اولی بار تاپیک pes2103 رو دیدم واقعا این تاپیک مخصوص pes2013 هست؟
از همون پست های اول بحث سر تفاوتهای بین پس و فیفاس آخه چرا تو تاپیک فیفا 13 این بحثا نیست این تاپیک اصلا جای بحث در مورد چگونگی بازی پس 2013 وجزِیات بازی نیست بلکه سر تفاوتهای پس و فیفاس
دوستان خواهشا دیگه جو انجمن رو بهم نزنن
بازم ممنون
Eblis 2011
26-05-2012, 13:20
اطلاعات جدیدی از بازی نرسیده ؟ تایپک خوابیده
joopiter23
30-05-2012, 11:20
اندکی تا نمایش جدید از pes2013 ... !
این همه در مورد ساکر و فیفا بحث شد منم یه نظر بدم :31:
تا جایی که یادمه از میکرو به اینور فوتبال بازی میکنم فکر کنم از 1990 یه فوتبالی میکرو داشت که دروازه بانش مثل پاستیل کش میومد
تقریبا از 1993 به بعد بود فیفا رو سگا بازی میکردیم که بازیکنا از راه دور شوت میزدن کونامی هم من از 95 فکر کنم یه فوتبالایی داشت که بازی شروع میشد بلند میگفت کیک اف
یادم نیست دریم کست هم فوتبال داشت یا کنسولای دیگه
ولی از 97 قشنگ یادمه فوتبال گزارشگر کونامی رو سگا قشنگ ترکوند سوپر استار ساکر یا همون گزارشگر که ماها میمردیم براش یادمه یه بازی 20 تا گل از وسط زمین زدم :21:
اما سال 1998 سال فیفا بود هنوز فیفا 98 و ورلد کاپ 98 پلی استیشن 1 دارم اولین باری بود که به بازی فوتبال قابلیت تغییر چهره اضافه میشد
اولین فوتبالی بود که داخل سالن هم توش بود و تا جایی که یادمه تغییر شرایط اب و هوا هم عالی بهش اضافه شده بود رعد و برق میزد در حد تیم ملی!
همیشه رقابت بین این دوتا بازی بوده و به نظر من کونامی همیشه تو گیم پلی عالی بود و فیفا تو گرافیک و جزییات
مثلا سال 99 کونامی یه فوتبال داد بیرون که هنوزم که هنوزه با دوستان که صحبت میکنیم خاطرات اون روزها یادمونه
سرعت رونالدو روبرتو کارلوس شوتای باتیستوتا و ...
اونایی که بازی کردن میدونن چی میگم
این رقابت وجود داشته تا همین الان که فیفا 12 و ساکر 12 رو داریم میبینیم
چیزی که کاملا مشخصه اینه که فیفا روز به روز به گرافیکش اضافه کرده و همچنین روی گیم پلی هم داره کار میکنه و روز به روز داره بهتر میشه
اما کونامی به شخصه من بیشتر مدت زمان بازی فوتبالم رو بازیای کونامی رو بازی کردم ولی اصلا از روندش راضی نبودم همش بالا پایین میشه
مثلا 2010 خوب بود ولی 2011 و 2012 فیفا بهتر بود
من به عنوان یکی از پیرمردای فوتبال باز میگم هر کدوم که بهتر باشن باید اونو انتخاب کنید
دوست عزیز یک قسمت رو اشتباه کردی
فیفا توی گیم پلی خوب بوده و PES توی بعضی جزئیات گرافیکی از فیفا بهتر بوده
همیشه دوستداران PES برای نشان دادن برتری اون میان و از گرافیک اون یا بهتر بگم چهره ها مایه میذارن.
در صورتی که فیفا نقطه برتری اون گیم پلی اون هست
کونامی اعلام کرده که سری Pes در نسل بعد از موتور گرافیکی Fox Engine استفاده خواهد کرد ! Fox Engine اولین بار در سال 2011 قبل از E3 رونمایی شد .این موتور گرافیکی توسط استدیوی کوجیما در دست ساخت هستش و برای نسل بعد طراحی شده .
پاینده باشین
Spaniuly
31-05-2012, 07:48
مشکل PES درک پائیناز علم فوتبال هست به نظرم نه ایراد از موتور بازی هست نه گرافیک موتور بازی انعطاف پذیر و خوبه مشکل کلی هست. هوش مصنوعی توی PES فوق العاده پائین هست در اکثر مواقع مدافعین مثل آبجکت های کوری هستند که تحت شرایط مختلف تصمیم یکسان می گیرن روی توپ های هوایی شما همین نسخه اخیر رو دقت کنید مدافعین در مورد توپ های هوایی دیگه کاری به این ندارن که توی شعاع 20 متریشون مهاجم هست یا نه در هر صورت به توپ ضربه می زنن چه توپ به کرنر بره چه به دروازبان خودی برسی و چه به وسط زمین بره فقط اینو می دونن باید یه ضریه برره ای به توپ بزنن در حالیکه توی فیفا این کار تحت شرایط فشار انجام میشه در حالاتی که بازیکن مدافع بتونه توپ رو کنترل کنه و بازی سازی انجام بده این کار رو می کنه توی فیفا بازی سازی یکی از ارکان اصلی هست ولی توی PES یه همچین چیزایی اصلا مطرح نیست گل های بی شماره که کپی از روی همدیگه هستند توی PES به وفور دیده میشه و روند تکراری و خسته کننده گیم پلی باعث شده این سری به یه بازی Just for Fun تبدیل بشه انگار که نه انگار این بازی تا همین 5-6 سال پیش یه ابر گیم بود جالبه که سازندگانش هیچ سعی هم نمی کنن و هر بار اومدن یه تحولی ایجاد کردن زود پشیمون شدن و گفتند نه باید سعی کنیم تا می تونیم گند بزنیم به بازی یادمه نسخه 2009 فوق العاده از آب در اومده بود یا دموی اولیه PES 2012 واقعا جذاب و تر تمیز بود بلا فاصله کونامی از این که دموی اول مورد تحسین قرار گرفت ناراحت شد و نسخه گند زده نهایی رو داد و گفت عمرا اگه بذارم از بازی لذت ببرید... متاسفانه تمامی سوژه های که به کار می بره یه چیز بی مزه از آب در میاد و اصلا براش مهم نیست بازخوردها یه جورایی آب پاکی ریخته روی دستمون که امیدوار به بهبودش نباشیم ولی ما هر سال منتظریم که بازی خوب از آب در بیاد و این تنها امیدواری ما هست...
joopiter23
31-05-2012, 22:48
تریلر هم فردا میاد ...
joopiter23
01-06-2012, 11:59
این هم تریلر جدید pes2013 ...
ArminxXx
01-06-2012, 22:38
و ما هم جنان منتظر تحقق اين كفته ها هستيم :)
EngineeR EhsaN
02-06-2012, 00:08
اولین تریلر از گیم پلی بازی:
SD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ameplay%20video.FLV)
HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ameplay%20video-HD.MP4)
Spaniuly
02-06-2012, 09:15
اندازه سوزن هم شک نکنید که PES 2013 با این گیم پلی نخواهد تونست فوتبال رو شبیه سازی کنه مشکل سازنده ها اینه کلا توی یه دنیای دیگه هستند هر بار یه سوژه مضخرف به ذهنشون می رسه میان عنوان سال خودشون رو موش آزمایشگاهی می کنن ویدیو رو دیدم شدیدا حس فوتسال دست داده بهشون از کل دریبلینگ و تکنیک زنی فقط بال رولینگ رو متوجه شدن که مایه بذارن مگه گل کوچیکه؟
از پایه مشکل دارن و نمی خوان از اول پی ریزی کنن و تا ابدالدهر هم با این روند نمی تونن عنوانی بسازن که بتونه مورد تحسین قرار بگیره حقیقتا جای تاسف داره امیدوارم با ارائه ویدیو های جدید امیدواری بیشتر بشه ولی بعید می دونم
sasanjfr
02-06-2012, 11:35
دقیقاً من هم همین حس رو داشتم آرمین.جالب اینکه مهاجم تو محوطه جریمه هم داشت با آرامش ball rolling انجام می داد که واقعاً جای تأسف داره!به جز این به نظرم اومد بازی نسبت به قبل کندتر شده
afshin-434
02-06-2012, 12:25
Konami هم طرفداراش رو سرکار گذاشته.
الان خداییش این تریلر ها با Pes 2011 و 2012 چه فرقی کرده؟!
kingmohsen
04-06-2012, 18:38
گرافیکش که با قبل هیچ فرقی نکرده. بعضی از حرکاتش مسخره شده و بعضی هاش جالبه اما در کل خیلییییی کم پیشرفت داشته از سال قبل پیشرفتش کمتره.
چی میشد یازی بود که گرافیک چهره پی اس رو با لایسنس های فیفا داشت و مخلوطی از گیم پلی دوبازی بود که کلی حال می کردیم.
هم فیفا هم پی اس خیلی نقطه ضعف دارن که هرکدوم یه جوری روی اعصاب هستن.
حرصم در میاد وقتی میبینم کونامی داره اینقدر گند میزنه به بازی.
:41: :19: :9:
CRIS Joon CR7
04-06-2012, 18:48
هم فیفا هم پی اس خیلی نقطه ضعف دارن که هرکدوم یه جوری روی اعصاب هستن.
خب این وسط باید ببینیم نقاط ضعف کدوم طرف پیش و پا افتاده است و میشه ازش گذشت و اونو انتخاب کنیم:20:
M E S S I
14-06-2012, 17:58
دانلود تریلر جدید گیم پلی بازی PES 2013 در E3 2012
JUSTIN11
16-06-2012, 02:26
PES 2012 وقتی عرضه شد همون موقع رفتم خریدم یه دست بازی کردم گذاشتمش تو قفسه تا دیروز که ییهو نمیدونم چی شد یاد گذشته ها افتادم و خاطرات خوش نوجوانی و اینا خلاصه
بازی رو آپدیت کردم از طریق لایو نشستم 4-5 ساعت طی دو روز بازی کردم الان دوباره گذاشتمش تو قفسه :دی
چندتا نکته مثبت داشت خیلی خوشم اومد گفتم بد نیست بیام اینجا بگم:
اولین چیزی که دیدم و حسرتشو خوردم که چرا توی اون یکی بازی نیست استایل و طراحی هیکل و فیزیک بازیکناست که خیلی متناسب هستش و عالی! قشنگ میشد بازیکنا رو از هم تشخیص
داد درون زمین من که همون موقع اسامی بالای سر بازیکنا رو برداشتم.طراحیشون در این زمینه عالی بود و من خیلی دوست داشتم.البته این مورد با انیمیشن دویدن اشتباه نشه که خیلی افتضاحه!
دومین چیزی که واسم جالب بود سرعت بازی بود! همیشه با بچه ها میگفتیم که سرعت بازی زیاده یا کمه حالا بعضیا دوست داشتن کسانی هم مثل من دوست داشتن که سرعت کم باشه و خلاصه
به این نتیجه رسیدیم که در واقعیت سرعت بازی متغیره همیشه ثابت نیست مثلا موقع حملات یا ضد حملات سرعت بازی خیلی زیاد میشه یا مثلا موقعی دو تیم به نتیجه بازی راضی هستن و سرعت
در اون بازی فوق العاده کنده حالا چطور میشه اینو توی یه بازی کامپیوتری گنجوند که سرعت در شرایط مختلف فرق داشته باشه؟ حالا اینجا PES یه حرکتی در این زمینه انجام داده اینکه وفتی شما با
4 مدافع خودتون پاسکاری میکنید سرعت پاسها خیلی کاسته میشه و بازی کند میشه بطوری که از سرعت بازی کم میشه و در اصطلاح بازی میخوابه.حالا این حرکت جدید رو من تحسین میکنم و
امیدوارم همچنان بفکر متغیر کردن GAME SPEED بازی باشن چون مساله مهمیه
سومین ویژگی مدل کلی گرافیک بازی هستش با اینکه رنگها زنده نیستن و در این مورد کمی مشکل داره ولی بنظرم در کل به واقعیت شباهت بیشتری داره نمیدونم چرا ولی من اینطور حس میکنم. این
مورد رو میشه در نسل بعدی به اوج خودش رسوند.
چهارمین ویژگی این آپدیتهاست هر چند ماه عرضه میشه برای ترکیبها و توپ ها و کفش ها با اینکه PES در این زمینه مشکل داره فکر کنم همون اول که میخواستم بازی کنم زلاتان هنوز بارسا بود که
فاجعست البته همین که زیدان تو رئال نبود خودش جای بسی امیدواری بود :l در مجموع بحث آپدیت و اینکه در فوتبالی که همیشه در حال تغییره خوبه که رعایت بشه مخصوصا این کفشها
که مثلا در بازی رقیب بعد از 4-5 بار عوض شدن محصولات هنوزم باید با همون کفشهای اول فصل بازی کنیم که این اصلا جالب نیست.
پنجمین نکته وجود پرسنالدی بشکل بارز در هنگام بازی کردن با cpu بود که بازم حسرتشو خوردم.با اینکه این ویژگی از گذشته های بسیار دور در گیم پلی pes موج میزد(شوتهای سهمگین باتیستوتا
- استارتهای انفجاری رونالدو و ....) .الانم که مثلا در مقابل مسی بازی میکنی مشخصه که میخواد همش دریبل کنه یا مثلا کراسیچ با سرعت خودش در گوشه های زمین مدافع رو جا میزاره یا پاسهای
هوایی دقیق پیرلو و ..... کاملا بازی واقعی جلوه میده.
این 5 تا نکته مثبت بازی بود که امیدوارم رقیبش اونا رو دیده باشه و در بازی خود گسترششون بده با این حال امیدی به سری PES در این نسل نیست چون این 5 تا نکته مثبت در مقابل 500 نکته منفی
قابل دیدن نیست.امیدوارم در نسل جدید PES یه تکون حسابی به خودش بده و ما هواداران قدیمی رو خوشحال کنه به هر حال یه PES عالی بیشتر از یه FIFA ی عالی به من خواهد چسبید.
دقیقا ما فیفا باز ها بر عکس اینو میگیم این روزا!!!
کاش اینقدر رو گیم پلی کار میکردن روی گرافیک کار میکردن!!!
بابا آرزو به دل شدیم یه حرکت آهسته ی قشنگ از صحنه های حساس یا حتی گل هامون ببینیم که به واقعیت نزدیک باشه!!!!
CRIS Joon CR7
24-06-2012, 16:08
اسکرین شات های جدید:
Recently, Konami released new screenshots detailing a few of the stadiums and one excited keeper, take a gander.
عکسهای بازی پخش که مکنن همش سر کاریه
خب درست بازی رو طراحی کنین اینقدر با عکس مانور ندین
خب عقب افتادید از فیفا دیگه
پسر خاله ام که طرفدار سرسخت بازی هست بکشیش فیفا بازی نمیکنه
kingmohsen
01-07-2012, 18:51
واقا طراحیشون حرف نداره. چه بازیکنها چه زمین و استادیوم. دقیق مثه ژاپنی ها. ارزش گرافیکش 10 برابر فیفا هستش واقعا.
اما حرکات هم تخیلی مثه فیلمهای ژاپنی
pedramgolchin
04-07-2012, 01:49
سلام به همه دوستان
هر سال تو تاپیک PES فعال بودم ولی الان یک سالی هست که دورشو خط کشیدم و فقط فیفا بازی میکنم
امیدوارم امسال کونامی بتونه حرکت روبه جلو داشته باشه و مارو خوشحال کنه
M E S S I
07-07-2012, 14:44
Pro Evolution Soccer 2013 (PES 13)_ PES Full Control
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mojtaba_tanha
09-07-2012, 14:08
اي بابا يه ضرب المثل هست كه ميگه "خدا كنه اين دروغا ،راست باشه" . (منظورم وعده هاي كونامي، پست اول تايپكه) مرديم از بس يه pes درست حسابي بازي نكرديم.
Eblis 2011
09-07-2012, 14:27
همش یه شکلکه این تبلیغاتشون
تو بازی هم بجای اینکه هر نسخه نقاط ضعفشو رفع کنن و نقاط قوتشو تقویت کنن بدتر گند میزنن به همه چیز . . . مثلا تو نسخه های قبلی وقتی یه تکل خشن میرفتی و داور آوانتاژ میداد بعد اینکه بازی متوقف میشد داور کارت میداد اما الان دیگه اینجوری نیست . . .
kingmohsen
09-07-2012, 16:39
پی اس فقط چندتا ضعف داره که اگه اونا رو برطرف کنه بهترین بازی فوتبال میشه.
یکی سوتی های بد دروازبانها و یکی اشتباهات داوری.
بقیه موارد عالیه
گرافیکش که نسبت به فیفا خیلی سره و فیفا در مقابلش حرفی واسه گفتن نداره
نوع منو ها و ساختار کلید و ترکیب چینی بازی فوق العاده و کاملا عالیه
موارد حاشیه ای مثه انیمیشن های جدید و گزارشگر بازی هم اگه پیشرفت داشته باشه واقعا عالیه. اما جزو موارد خیلی مهم نیست
DJ POLESTAR
11-07-2012, 16:05
یه چند جمله هم من در کنم به عنوان یه بازیباز فوتبال دوست اصیل!
4،5 ساله از فوتبال PES خیلی بدم میاد و بنظر شخص من هر سال مزخرفترین و چرتر از قبل میشه!
من دیگه بیش از 5 ساله رفتم طرف فیفا اما گهگداری با رفقا (عاشقان دست و پا شکسته PES!) ساکر میزنیم ولی همیشه بیش از پیش سوتی ها و مزخرفات PES رو کشف میکنم! نمونش همین دیشب با 3 تن از رفقای PES باز نشستیم تورنمنت گذاشتیم 2 تا از دوستام که مدتهاست PES بازی میکنن و فوت و فنهای (مزخرف) PES رو فول هستن بازی میکردیم که گلهایی که بینمون رد و بدل میشد حسابی رو اعصاب من رژه میرفت! بارسا - بارسا بازی میکردیم اینا تا توپ میرسید دستشون عین پلنگ میدویدن و دیریبلهای خنده داری میکردن که آدم میموند داره فوتبال بازی میکنه یا مسابقه دو میدانیه!!! فقط کافی بود توپ به پای مسی یا اینیستا برسه دیگه واویلا بود... یه جوری اینور و اونور توپ رو میگردندند که از محالات ممکنه که تو فوتبال واقعی همچین اتفاقات و معجزاتی پیش بیاد! مخصوصا توپ گیری دروازبان از بین خط دفاع خودی یا حمله طرف مقابل سوتی های باحالی داشت! یه چیز دیگه هم که تو PES خیلی رو اعصابِ اینه که خیلی خیلی خیلی سخته که از کنارهای محوطه جریمه گل زد... برای گل زنی بصورت پاس کاری باید عین موش سری بازیکن رو بگردونی دور خودش و دفاع طرف مقابل این ور و اونور بدوونی بری عین خر گل بزنی!!! و چیزی هم که بسیار آزار دهنده بود خطاها ساده بازیکنان به هم و گرفتن خطا توسط داوری بود که خیلی رو اعصاب بود و بیش از حد معمول اقدام به خطا گیری میکرد البته مشکلات تنها به اینجاها ختم نمیشه و حوصله بنده یاری نوشتن نمیده!
(این حرفا رو زدم شاید طرفداران PES برام خورده بگیرن که من بازیم رو بلد نبودم... کاملا حرفشون درسته چون کم PES بازی میکنم ولی حرکات طرف مقابلی که باهاش داشتم بازی میکردم رو که دیدم! و همینطور شاید بگن که حرفای من به تاپیک 2013 چه ربطی داره که اینو اینجا نوشتم برای امیدواری بهتر شدن نسخه 2013 PES و طرفداران تعصبی PES!!!)
در مقابل در فیفا که من در جریانش هستم چنین اتفاقات و سوتیهایی سال به سال که نسخه جدید میاد رفع میشه که تو فیفا 2012 دیگه عاشق فیفا شدم... نقد ساده و کوتاهی هم میتونم درموردش بدم ایناست: گیم پلی فوق العاده ، گرافیک بسیار زیبا و همینطور چهره بسیار طبیعی و واقعی بازیکنان ، نور پردازی خوب ، گزارش عالی ، نحوه دویدن بازیکنان و نحوه دریبل دقیقا شبیه ساز فوتبال واقعی و البته نحوه واکنش بازیکنان هنگام توپ گیری + واکنش داور نسبت به خطاها... البته ناگفته نماند که تو فیفا توپ حتی اگه تو پای مسی یا رونالدو هم باشه اگه بلد نباشی ازشون کار بکشی و فوت و فن دریبل و بازی گروهی رو بلد نباشی کاری از پیش نمیبری و توپ رو سری واگذار میکنی در مقابل تو PES گشتم نبود نگرد نیست!
kingmohsen
11-07-2012, 21:22
یه چند جمله هم من در کنم به عنوان یه بازیباز فوتبال دوست اصیل!
4،5 ساله از فوتبال PES خیلی بدم میاد و بنظر شخص من هر سال مزخرفترین و چرتر از قبل میشه!
در مقابل در فیفا که من در جریانش هستم چنین اتفاقات و سوتیهایی سال به سال که نسخه جدید میاد رفع میشه که تو فیفا 2012 دیگه عاشق فیفا شدم... نقد ساده و کوتاهی هم میتونم درموردش بدم ایناست: گیم پلی فوق العاده ، گرافیک بسیار زیبا و همینطور چهره بسیار طبیعی و واقعی بازیکنان ، نور پردازی خوب ، گزارش عالی ، نحوه دویدن بازیکنان و نحوه دریبل دقیقا شبیه ساز فوتبال واقعی و البته نحوه واکنش بازیکنان هنگام توپ گیری + واکنش داور نسبت به خطاها... البته ناگفته نماند که تو فیفا توپ حتی اگه تو پای مسی یا رونالدو هم باشه اگه بلد نباشی ازشون کار بکشی و فوت و فن دریبل و بازی گروهی رو بلد نباشی کاری از پیش نمیبری و توپ رو سری واگذار میکنی در مقابل تو PES گشتم نبود نگرد نیست!
به نظر شما مکس پین 3 قشنگ تره یا دویل می کرای؟
مکس پینس 3 خیلی حرکات طبیعیه اما اون یکی کاملا فانتزی و خیلیییییییییییییییییی غیرواقعی و بدون هیچ قانون فیزیکی
جفتشون هم سوم شخص هستند و اکشن
فیفا و پی اس هم دقیقا همین مثال توشون صدق میکنه.
پی اس یک بازی آرکید هست اما فیفا سیمیولیشن هست
این دوتا بازی سبکشون از زمین تا آسمون با هم فرق داره و دوتا سبک متفاوتند هرچند که جفتشون بازی فوتبال و یا مثل مثال بالا سوم شخص اکشن باشند.
پس نمیشه گیم پلی جفتشون رو باهم مقایسه کرد چون سلیقه ایه و سبکشون کلا باهم فرق داره
از لحاظ گرافیک که هیچ شکی وجود نداره که گرافیک بازی پی اس از فیفا بسیار بسیار سرتره و چهره ها حرف اول رو توی پی اس میزنند
از لحاظ گزارشگر و داوری فیفا بهتره اما داوری فیفا هم خیلی نقطه ضعف داره
پی اس فقط نقاط ضعفش داوری سختگیرانه و سوتی های دروازبان هاست.
و تمام اون حرکات ها و دریبلهای غیرواقعی دلیلش سبک بازیه نه عیبی توی بازی
amin 2010
11-07-2012, 23:03
از لحاظ گرافیک که هیچ شکی وجود نداره که گرافیک بازی پی اس از فیفا بسیار بسیار سرتره و چهره ها حرف اول رو توی پی اس میزنند
کلیشه ای ترین جمله ای که جدیدا هم باب شده همینه !
برادر من چرا یه صحبت می کنی بعدا مهر قطعی بودن هم میزنی پاش !؟
از نظر نورپردازی که قطعا فیفا جلوتره ( تا سال پیش PES جلوتر بود در این بخش ولی فیفا این دو سال سبک نورپردازی رو عوض کرد) ، از نظر کیفیت جرکت لباس ها ( فیزیک لباس ها ) فیفا جلوتره ، از نظر کیفیت طراحی استادیوم جلوتره و ...
این طراحی چهره که شما میگی فیفا توش حداقل یه نسل از PES جلوتره ! اشتباه نکنین چهره های فیفا ی فعلی هنوز کامل نشدن ! شما اگه می خوای از نظر تکنیکی چهره ها رو مقایسه کتی ، به چهره بازیکن هایی که فیفا از چهرشون اسکن سه بعدی گرفته ( مثله بیشتر بازیکن های چلسی ) دقت کن . فیفا فکر کنم دومین ساله که این پروژه رو شروع کرده . از طرف دیگه PES رو داریم که هنوز داره از متد نسل پیش خودش پیروی میکنه ( یعنی هنوز طراحی سه بعدی نداره و چهره ها از روی عکس ساخته میشن !!!) این باعث میشه از زوایای کنار اگه به بازیکن ها نگاه کنین ، تفاوت چندانی احساس نکنین ، چهره ها هم اون حس واقعی بودن رو به هیچ وجه نداشته باشن . اما تو فیفا همه چهره ها از همه جهات ( حتی از پشت و زخم ها یا خالکوبی های پشت سر ) بصورت سه بعدی طراحی شده .
اما جرف شما از یه جهت درسته ، تعداد چهره هایی که در PES درست شدن بسیار بیشتر از فیفاست و در این زمینه کاملا برتری داره اما بازم تاکید میکنم بازیکن هایی که فیفا ازشون اسکن گرفته رو اگه مقایسه کنید ، اون موقعست که تفاوت رو اساس می کنید
+
با این بخش حرف شما که این دو بازی رو دو سبک جدا دونستید تا دو سال پیش موافق بودم . اما از دو سال پیش PES هم به سمت شبیه ساز خواست پیش بره (حرکت 360 درجه ناقص یا پاس منیوآل بازی !! ) اما به وضوح دیده شد که پتانسیل این کار و در واقع تواناییش رو نداره ! امسال هم که رسما گفتن این شبیه ترین بازی فوتبال به دنیای واقعی هستش تا ببینیم چی میشه !
+
کلا تا دو سال پیش مقایسه این دو بازی ممکن بود اما الان دیگه مقایسه حتی در کمترین مقیاسش هم از بیخ و بن اشتباهه
DJ POLESTAR
11-07-2012, 23:52
مکس پینس 3 خیلی حرکات طبیعیه اما اون یکی کاملا فانتزی و خیلیییییییییییییییییی غیرواقعی و بدون هیچ قانون فیزیکی
فیفا و پی اس هم دقیقا همین مثال توشون صدق میکنه.
پی اس یک بازی آرکید هست اما فیفا سیمیولیشن هست
این دوتا بازی سبکشون از زمین تا آسمون با هم فرق داره و دوتا سبک متفاوتند هرچند که جفتشون بازی فوتبال و یا مثل مثال بالا سوم شخص اکشن باشند.
پس نمیشه گیم پلی جفتشون رو باهم مقایسه کرد چون سلیقه ایه و سبکشون کلا باهم فرق داره
از لحاظ گزارشگر و داوری فیفا بهتره اما داوری فیفا هم خیلی نقطه ضعف داره
پی اس فقط نقاط ضعفش داوری سختگیرانه و سوتی های دروازبان هاست.
و تمام اون حرکات ها و دریبلهای غیرواقعی دلیلش سبک بازیه نه عیبی توی بازی
شما داری رو یه موضوعی کلید میکنید که به هیچ وجه با فوتبال قابل قیاس نیست! دارید دو تا بازی سوم شخص و اکشن رو به صحه گذاشتن رو حرف من مثال میزنید!!!
اتفاقا خیلی ساده میشه هر دو بازی (FIFA & PES) رو مقایسه و تحلیل کرد... اینکه سلیقه ایه درست اما سلیقه داریم تا سلیقه! کسانی هستن که وقتی با یه بازی خو میگیرن برتری و مزایای بازیهای استایل مشابه رو نمیبینن... نمونش بحث طرفداران BF3 با COD MW3 که هر کدوم از روی تعصبی پوچ بازی مشابه رو از عرش به فرش میارن و برتریهای هر کدوم رو نمیبینن! و اما بازی فوتبال طوریه که باید از حرکات و سیمولیتور بودن بازی لذت برد نه از حرکات معجزه آسا و مافوق بشریت!
اما حرفی که در مورد گرافیک بازی زدین منو به شک انداختین که آیا بازیهای فیفا رو دنبال میکنید یا نه...
و اما چهره پردازی و تفیکیک و تشخیص حقیقت رو واگذار میکنم به استدال خودتون:
SA33D_GT
13-07-2012, 15:14
دویل می کرای سبکش بیت ام آل هستش.
ثانیا تو دویل می کرای این پذیرفته شده چون بازی فانتزی هست ولی بازی ورزشی دیگه جایی برای خیال پردازی نداره.
M E S S I
14-07-2012, 22:58
منبع:مجله هنر بازی شماره 20
kingmohsen
14-07-2012, 23:51
شما چهره ها رو مقایسه میکنید اومدید دقیقا همون چندتا چهره ای که فیفا بهتره رو نشون میدید.
فیفا در حالت ریپلی چهره ها جزئیات زیادی دارن اما در حین بازی و صحنه های خوشحالی به شدت گرافیک بازیکنان به نسبت صحنه های replay افت میکنه.
اما در پی اس این موضوع اصلا وجود نداره.
بازیکنان در فیفا از نمای دور به هیچ و عنوان تشخیص داده نمیشن و واقعا توی بارسا نمیشه از نمای دور مسی و ژاوی و اینیستا رو از هم تشخیص داد اما در پی اس این مورد اصلا وجود نداره و کاملا همه بازیکنان از نمای دور هم با توجه به سبک بازیشون و گرافیک دقیقتر قابل شناسایی هستند.
توی فیفا اندام بازیکنان بسیار بد طراحی شده و اصلا هم خونی باهم ندارند. جالبه اندازه ساعد و دستها در فیفا تمامی بازیکنان با هم یکیه. ساعد و دست مسی با دست بوآتنگ یک اندازه هست.!!!!
لباس های تیم ها در فیفا بسیار بد طراحی شده و اصلا شبیه لباسهای تیمها در واقعیت نیست. هم فونت استفاده شده در پیراهن ها اصلا اون فونت در واقعیت نیست و هم خیلی آرم تیمها بزرگتر از حد نرمال هست.
هوش مصنوعی تماشاچیان در فیفا فاجعه باره. حتی در زمان خواندن سرود ملی تیمها درحال خوشحالی کردن و بالا پایین پریدن هستند و اصلا در بازی عکس العملهای خوبی نشون نمیدن.
فیفا فقط از لحاظ حرکات طبیعی تر از پی اس هست و گزارشگر بازیش. در بقیه موارد ضعیفتر عمل کرده.
شما چهره ها رو مقایسه میکنید اومدید دقیقا همون چندتا چهره ای که فیفا بهتره رو نشون میدید.
فیفا در حالت ریپلی چهره ها جزئیات زیادی دارن اما در حین بازی و صحنه های خوشحالی به شدت گرافیک بازیکنان به نسبت صحنه های replay افت میکنه.
اما در پی اس این موضوع اصلا وجود نداره.
بازیکنان در فیفا از نمای دور به هیچ و عنوان تشخیص داده نمیشن و واقعا توی بارسا نمیشه از نمای دور مسی و ژاوی و اینیستا رو از هم تشخیص داد اما در پی اس این مورد اصلا وجود نداره و کاملا همه بازیکنان از نمای دور هم با توجه به سبک بازیشون و گرافیک دقیقتر قابل شناسایی هستند.
توی فیفا اندام بازیکنان بسیار بد طراحی شده و اصلا هم خونی باهم ندارند. جالبه اندازه ساعد و دستها در فیفا تمامی بازیکنان با هم یکیه. ساعد و دست مسی با دست بوآتنگ یک اندازه هست.!!!!
لباس های تیم ها در فیفا بسیار بد طراحی شده و اصلا شبیه لباسهای تیمها در واقعیت نیست. هم فونت استفاده شده در پیراهن ها اصلا اون فونت در واقعیت نیست و هم خیلی آرم تیمها بزرگتر از حد نرمال هست.
هوش مصنوعی تماشاچیان در فیفا فاجعه باره. حتی در زمان خواندن سرود ملی تیمها درحال خوشحالی کردن و بالا پایین پریدن هستند و اصلا در بازی عکس العملهای خوبی نشون نمیدن.
فیفا فقط از لحاظ حرکات طبیعی تر از پی اس هست و گزارشگر بازیش. در بقیه موارد ضعیفتر عمل کرده.
دوست عزیز این حرفاتون بیشتر مث جوک میمونن ! فیفا کارش با License هسش ...از نظر لباسو اینا هیچ ایرادی بش وارد نیس....این ایرادو اس به Pes گرف !
هوش مصنوعی ب بالا پایین پریدن نیس....! من ک خودم بعد از این همه سال بازی کردن اصن به این مورد توجه نکرده بودم ! دی ! ...درمورد تماشاگرا ببینید وقتی منچستر تو Old Trafford بازی میکنه حرکات تماشگرا کاملن معلوم میکنه ک منچستر میزبان ...گل میخوره کل ورزشگاه میره تو سکوت و برعکس...موقعیت از دس میده همه آه میکشن (دی!...فکرتون جای بد نره ) و.....به اینا میگن AI ! نه بالا پایین پریدن هنگام سرود خوندن(WTF)
کلن خیلی به برتری گرافیک گیر میدید در حالی ک اصن اینطور نی...ذیگه توضیحاتشو برید تو تاپیک FIFA ببینید ...زبونمون مو دراورد از بس گفتیم ! (تو page ای قبلی هم هس)
kingmohsen
15-07-2012, 17:45
دوست عزیز این حرفاتون بیشتر مث جوک میمونن ! فیفا کارش با License هسش ...از نظر لباسو اینا هیچ ایرادی بش وارد نیس....این ایرادو اس به Pes گرف !
هوش مصنوعی ب بالا پایین پریدن نیس....! من ک خودم بعد از این همه سال بازی کردن اصن به این مورد توجه نکرده بودم ! دی ! ...درمورد تماشاگرا ببینید وقتی منچستر تو Old Trafford بازی میکنه حرکات تماشگرا کاملن معلوم میکنه ک منچستر میزبان ...گل میخوره کل ورزشگاه میره تو سکوت و برعکس...موقعیت از دس میده همه آه میکشن (دی!...فکرتون جای بد نره ) و.....به اینا میگن AI ! نه بالا پایین پریدن هنگام سرود خوندن(WTF)
کلن خیلی به برتری گرافیک گیر میدید در حالی ک اصن اینطور نی...ذیگه توضیحاتشو برید تو تاپیک FIFA ببینید ...زبونمون مو دراورد از بس گفتیم ! (تو page ای قبلی هم هس)
ببخشید اما لباسها واقعا در فیفا شبیه لباس اصلی تیمها (از نظرفونت اسمها) نیست
نمونش رو هم اینجا هست میتونید ببینید. من به لباسهای تیم های لایسنس نشده کاری ندارم.
اون سر وصداها صداگزاری بازیه نه هوض مصنوعی تماشاچیان داخل استادیوم. چون حرکاتشون هیچ ربطی به صداگذاری نداره و قتی حتی تماشاچیان توی سکوت نشستند اما بازم میبینید عده زیادی از تماشاچیان در حال بالا پریدن هستند!!!! و اصلا حرکاتشون رو نیومدن با صداگزاری تطبیق بدن!!
M E S S I
15-07-2012, 18:05
کونامی: FIFA یک کپی از روی PES است
Jon Murphy, PES Team Leader, Chelsea FC fan
Jon Murphy از کونامی در یک مصاحبه صریح و رک با Eurogamer از این که FIFA نقاط قوت خود را از روی PES کپی کرده مورد انتقاد قرار داد و همچنین ذکر نمود که شهرت باز رفته PES امسال بازخواهد گشت خوش نامی بیشتر FIFA نسبت به PES عادلانه نیست.
مورفی اعلام کرده است:
“آن ها کار هایی انجام داده اند تا مردم را متقاعد کنند که نشان دهند فاصله ی بین FIFA و PES بیشتر از چیزی است که واقعاً هست. البته من فکر می کنم که ما هنوز نتوانسته ایم شناخت کافی برای ایجاد یک نوآوری در این مدت به دست بیاوریم و تیم فیفا هنوز هم سعی می کند که کار هایی که ما انجام داده ایم را تکرار کند.”
“اگر شما گذشته PES را با دقت بیشتری نگاه کنید متوجه می شوید که آن ها یک بازی کاملا متفاوت نسبت به PES بودند که بعد ها کپی کردن از روی PES را شروع کردند و بعد تمام عرصه هایی که PES در آن ها بهتر از بازی فعلی آن ها عمل کرده بود را به چنگ آوردند.”
همچنین او در ادامه اعلام کرده است که FIFA واقعا یک محصول قوی است اما مردم نباید فراموش کنند که پشت همه این موفقیت ها PES بوده است. او اذعان کرده است:
“مردم نباید فراموش کنند که چگونه آن ها ( تیم فیفا)به چنین جایگاهی رسیدند. شما می توانید اعتبار و خوشنامی زیادی برای جایی که در حال حاضر به آن رسیده اند به آن ها بدهید و می بینید که محصولی کاملا با ارزش دارند که دارای ایده هایست که ما همه می توانیم از روی آن یاد بگیریم اما نباید فراموش کرد که PES قبلاً همه ی این چیزها را ابداع کرد و آن ها هم از رویش کپی کردند.”
منیع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویدیوی 4 دقیقهای و مفصل بازی فوتبال PES 2013 ، تمام امکانات و بخشهای جدید بازی را اینجا ببینید/ یک ضیافت کامل برای PES بازها/ نظر شما درباره رقابت امسال PES و فیفا چیست؟
ادامه ی مطلب در:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
ای بابا بازم کل کل بازی
ببینید ما چون کلا از فوتبال دو تا سبک داریم مجبوریم بگیم یکیش خوبه در حالی که هیچکدوم به نظر من نتونسته شبیه ساز واقعی فوتبال باشه و هر کدوم در حد تلاششون تونستن تا حدودی فوتبال بسازن
در کل پی اس اینقدر گند زده که نمیشه بازی کرد
و فیفا هم اینقدر تخیلی شده که بعد از چند دست بازی عصبی میشی و زده میشی از بازی
پس نتیجه میگیریم که هیچکدوم برای بازی مناسب نیستن البته با سی پی یو
SA33D_GT
15-07-2012, 18:48
اون از پارسال که هنوز یه ماه هم نشده بود pes اومده بود سازنده هاش گفتن نسخه 2013 خیلی با این فرق داره.
این هم از امسال که دیگه از همین الان دست پیش رو گرفتن پس نیوفتن هنوز نیومده دارن از نسخه 2014 و پیشرفت هاش حرف میزنن.
DJ POLESTAR
15-07-2012, 19:29
Jon Murphy از کونامی در یک مصاحبه صریح و رک با Eurogamer از این که FIFA نقاط قوت خود را از روی PES کپی کرده مورد انتقاد قرار داد و همچنین ذکر نمود که شهرت باز رفته PES امسال بازخواهد گشت خوش نامی بیشتر FIFA نسبت به PES عادلانه نیست.
مورفی اعلام کرده است:
.....
....
...
..
.
جک سال هم منتشر شد!:31:
برادر یه نگاهی هم به نظرات کاربران همونجا بنداز خوب چیزایی دستت میاد!
فقط من یه چیزی در مورد جناب جان مورفی بگم که جناب چیزی که عیان است چه جاجت به بیان است!!!
از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hackboter
16-07-2012, 22:59
خدا کنه این سری دوباره سیستم نشه دوباره مثل فوتبال سالنی.... اینقدر این بازی باگهای عجیب و غریب داره که به راحتی و با استفاده از این باگها میشه دو رقمی گل زد....
فوتبال درسته سبک ارکیده ولی دیگه زیادی تخیلیه... من تریلرهای جدید رو هم دیدم باز هم دریبلهای کذایی سریهای قبلی رو توی بازی گنجانده شده و بازم مثل اینکه باید با یک فوتبال سالنیه دیگه روبرو بشیم....
خداییش pes منو یاده بازی fifa street میندازه....امیدوارم امسال ابروی هوادارو رو کونامی بخره و نظر من یکی رو نسبت به خودش عوض کنه....
masoud93
17-07-2012, 00:35
Jon Murphy, PES Team Leader, Chelsea FC fan
مورفی اعلام کرده است:
“آن ها کار هایی انجام داده اند تا مردم را متقاعد کنند که نشان دهند فاصله ی بین FIFA و PES بیشتر از چیزی است که واقعاً هست. البته من فکر می کنم که ما هنوز نتوانسته ایم شناخت کافی برای ایجاد یک نوآوری در این مدت به دست بیاوریم و تیم فیفا هنوز هم سعی می کند که کار هایی که ما انجام داده ایم را تکرار کند.”
“اگر شما گذشته PES را با دقت بیشتری نگاه کنید متوجه می شوید که آن ها یک بازی کاملا متفاوت نسبت به PES بودند که بعد ها کپی کردن از روی PES را شروع کردند و بعد تمام عرصه هایی که PES در آن ها بهتر از بازی فعلی آن ها عمل کرده بود را به چنگ آوردند.”
همچنین او در ادامه اعلام کرده است که FIFA واقعا یک محصول قوی است اما مردم نباید فراموش کنند که پشت همه این موفقیت ها PES بوده است. او اذعان کرده است:
“مردم نباید فراموش کنند که چگونه آن ها ( تیم فیفا)به چنین جایگاهی رسیدند. شما می توانید اعتبار و خوشنامی زیادی برای جایی که در حال حاضر به آن رسیده اند به آن ها بدهید و می بینید که محصولی کاملا با ارزش دارند که دارای ایده هایست که ما همه می توانیم از روی آن یاد بگیریم اما نباید فراموش کرد که PES قبلاً همه ی این چیزها را ابداع کرد و آن ها هم از رویش کپی کردند.”
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویدیوی 4 دقیقهای و مفصل بازی فوتبال PES 2013 ، تمام امکانات و بخشهای جدید بازی را اینجا ببینید/ یک ضیافت کامل برای PES بازها/ نظر شما درباره رقابت امسال PES و فیفا چیست؟
ادامه ی مطلب در:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینو که خداییش راست گفته ...
من الان قبول دارم که فیفا از پس واقعی تر و بهتر شده ، ولی کلی از روی پس کپی زد (و البته این چند سال اخیر خودشون خیلی خوب کار کردن) تا تونستن به اینجا برسن ...
البته من خودم با پس بیشتر حال میکنم (دوست ندارم خیلی سیمیولیشن باشه بازی)
دوستمون گفتن جک سال ....ولی به نظر من یکی از بهترین جک های تاریخ بازی های رایانه ای هسش ! ...
میبینید هیج دلیلم واسه حرفش نیاورده ......یه دلیل فقط یه دلیل بیاره بینیم !
M E S S I
17-07-2012, 11:27
جک سال هم منتشر شد![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برادر یه نگاهی هم به نظرات کاربران همونجا بنداز خوب چیزایی دستت میاد!
فقط من یه چیزی در مورد جناب جان مورفی بگم که جناب چیزی که عیان است چه جاجت به بیان است!!!
دوستمون گفتن جک سال ....ولی به نظر من یکی از بهترین جک های تاریخ بازی های رایانه ای هسش ! ...
میبینید هیج دلیلم واسه حرفش نیاورده ......یه دلیل فقط یه دلیل بیاره بینیم !
دوستان خواهشا در اینجا از مقایسه دو بازی پرهیز کنید و اگر میخواید یه تاپیک بزنید خیال خودتونو راحت کنید...
اینجا تاپیک PES 2013 هستش نه کل کل 2 بازی و...اگه میخواید از Fifa طرفداری کنید و... بهتره برید توی تاپیک مربوطه و اونجا بحث کنید...مثل سال پیش همین موقع ها بود که این بحث ها بالا گرفت و آخرشم به هیچ نتیجه ای نرسیدیم...و کلی اغتشاش و...شد،
پس این بحث ها رو همین جا تموم میکنیم...
امیدوارم ناراحت نشده باشید...
CRIS Joon CR7
17-07-2012, 15:41
این تریلر تقدیم به فن های PES
چند تا صحنه از یورو 12 رو توی بازی شبیه سازی کردند خیلی جالبه:21:
گل رونالدو به چک و پیتر چک ، شادی گل بالوتلی ، گل لام به یونان ، پنالتی چیپ پیرلو ، گل فوق العاده ی اندی کارول با سر به سوئد و ...
دقت کنید که باید با قندشکن برید توی سایت وگرنه یه تریلر اشتباهی رو دانلود میکنید:11:
+
لینک یــو تیوب:
از یوتــیوب بگیریدش:11:
طرفدارهای دو بازی دوست دارن اخبار بازی رو ببینن
اصلا فیفا بالاتر از pes
کل کل رو بس کنین والا خسته شدیم از بس تاپیک تکراری دیدیم
بحث کردن تو هر تاپیکی با دلیل و احترام هیچ اشکالی نداره ...تو تاپیک بحث نکنی پس چیکا کنی !؟
دلیل داشته باش بحث کن ! همین !
MohammadT15
18-07-2012, 13:10
آره خدایی حمید جان
تدبیر غلط بعضی مدیرا و حرف بیخودی بعضی کاربرایی که ... همون مدیرا هستند باعث شده بچه ها فکر کنن توی تاپیک باید لال بمونن و وقتی یه تاپیکی زده میشه فقط توش اخبار بیارن و عکس و الا نباید چیز دیگه گفت !
تاپیک مال کاربرای فرومه کسی که اخبار و خبر میذاره دستش درد نکنه همه میان میخونن میتونن بحث کنن نظر بدن اصلا هر چی دوست دارن راجع به بازی بگن اون چیزی که تو دلشونه ایرادی نداره . نه اسپمه نه تاپیکو به بیراهه میکشه !
اما کل کل توی بعضی بازیا خیلی بچه گانست !
Fifa و Pes به نظر من سبکاشون خیلی با هم فرق داره ! درسته جفتشون فوتباله اما واقعا با هم فرق داره . هیچکدوم بی نقص نیست هیچکدوم هم مزخرف نیست . 2 تا بازیه برای 2 تا سلیقه ی مختلف که طرفداراش من ندیدم تا حالا بتونن همدیگه رو راضی کنن . هر کی از یه گیم پلی خوشش میاد من به ندرت دیدم کسی بگه من یه شب Fifa میزنم یه شب Pes ! معمولا گیمرها به یکی از این 2 سمت میرن و دیگه برگشتن به سمت دیگه خیلی سخته ! همونطور که میبینیم با فراز و نشیبهایی که بازیها داشتن اما طرفداراشون هنوز نرفتن سراغ رقیب و همچنان امید به سال بعد دارن !
به امتیازا هم کاری ندارم جفت بازیا یه سبک فوتبال هستن و از لحاظ گرافیکی عالی . گیم پلی متفاوت دارن که کاملا سلیقه ایه . توی سلیقه هم به نظر شما میشه کل کل کرد؟
پس بیخیال هر گروه بچسبه به فوتبال خودش دیگه چیکار به اون یکی دارید:46:
من خودم از بچگی طرفدار سبک Winning Eleven و Pes بودم از Fifa بدم میومده اما این سلیقمه دلیل برتریه pes به Fifa نیست !
Abas1100
19-07-2012, 04:58
سلام
امروز بعد گذشت یه ماه دوباره یه سری به انجمن PES2013 زدم دوستان چه می کنید پارسال یادمه همین اوایل ماه مبارک بود که این انجمن سر تر از فیفا بود ولی امسال مثل اینکه دوستان جهت خودشونو کلان
تغییر دادن این می تونه قابل تامل باشه .
به نظر من امسال هر دو شرکت بیشتر به دنبال کسب پول بیشتر نسبت به یکدیگرند یک دلیل این کار این بحران اقتصادی اروپاست که البته شامل تمام دنیا نیز خواهد شد
لذا این امر مزایا و معایب بسیاری رو می تونه داشته باشه
که بیان اون از بحث این انجمن خارج هست
البته این حدس منه که امسال دو حالت وجود داره یا هردو بازی بازیای خوبی خواهند بود یا هردو غیر قابل قبول
پس بایستی منتظر ماند و آینده این بازیهارا ملاحضه کرد با عکس و تریلر و امثال اینا هیچی دست آدم نمیاد و بس
Spaniuly
19-07-2012, 08:08
بله دقیقا بالاخره کونامی موفق شد بیشتر طرفدارانش رو سرخورده کنه و بگه حالا که از PES خوشتون میاد کاری می کنم پشیمون بشید و توی 3 - 4 سال متوالی بازی های جدید ترش نسخه بدتر از قبلی شدند اگه اقتضای زمان و مقایسه رو در نظر بگیریم می بینیم از PES 6 به این طرف هر سال محصولش بدتر از سال قبلش می شه... نمی گم امیدوارم امسال بهتر بشه چون کونامی به جهش نیاز داره و من به چیزی که مطمئن باشم زیاد امیدوار نمی شم... فقط آرزو می کنم کونامی با PES از کما در بیاد کودهای PES واقعا خوبه خیلی جذابه همه چیزش مفرح هست غیر از گیم پلی که مهمترین رکن بازیه... من کاری به کم شدن بازدیدکنندگان تاپیک ندارم مهم برام اینه که بعد 4 سال شاهد یه PES واقعی باشیم از تکرار خسته شدم امیدوارم بالاخره واسه اجرای دریبلینگ ها و موها یه اشل خاص و ثابت پیدا کنه تا هر سال یک سوژه رو موش آزمایشگاهی نکنه برای پیاده سازی آزمایش یکی نیست بردار درست مثل فیفا کل دریبل ها رو منتقل کن روی رایت استیک + LT بره پی کارش دیگه 3 تا کلید کمکی رو معطل این کار کرده بود توی نسخه 2012 که چی بشه تازه اونم اومد نیومد داشت و ریگلاژ نبود بعضی وقتا مارسی رولت میزد بعضی وقتا هیل تو هیل! اون سیستم دریبلینگ 2010 که روی Left Stick دقیق تر و کالیبر تر بود
halflife g
19-07-2012, 10:18
چرا تا یه بحثی میشه همه میگن تمومش کنید و برین یه جای دیگه بحث کنید؟؟؟تا وقتی که یه بحث رو بشه بدون توهین و مسخره کردن طرفین جلو برد (حالا چه مقایسه باشه چه نقد و ......)میشه ادامه داد
اگر قرار نباشه بحث کنیم .....مقایسه کنیم.....نقد کنیم پس تاپیک به چه دردی میخوره؟؟
+
در مورد این دو بازی هم هر دو سازندگان ادعا می کنند که بازی ما سبکش sports هست و هیچکدوم نمیگه مال من حتما شبیه ساز و یا ارکید......یعنی خواستم بگم سازندگان pes هم در چند سال اخیر خیلی تلاش کردن تا خیلی از جنبه ها بازی رو به سبک شبیه ساز برسونن که چون توانایی اون رو ندارن در نتیجه به نظر خیلی ها بازی ارکید گونه و مفرح مانند مونده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لحاظ نظر منتقدا که کلا فاصله کهکشانی هستش ولی از لحاظ فروش هم اگه معیار بگیریم چند سالی میشه که konami اصلا امید چندانی به فروش بالای بازی نداره و از لحاظ میزان بازی آنلاین هم همیشه فیفا در لیست 10 بازی برتر لیست بازی کنسولها(مال pc رو نمیشه چندان سنجید) هستش ولی هیچوقت pes اصلا در 30 تای اول هم حضور نداره......
در کل pes تو گیم پلی (که خیلی هم تلاش می کنه تا به شبیه ساز نزدیکش کنه)مشکل داره و تا مشکل گیم پلی رو درست نکنه حتی اگه گرافیکش عین واقعیت هم باشه باز از این بحران عمیقی که درش گرفتار هست خارج نخواهد شد.....
.
CRIS Joon CR7
19-07-2012, 10:38
یه جمله قصار از خودم قبلا گفتم و خودم خیلی بش اعتقاد دارم :دی
فیفا با گرافیک 32 هم منتشر بشه بازم گیم پلی-ش به کل کونامی می ارزه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوتبال تو بازی های کامپیوتری مهم ترین بخشش گیم پلی هست بقیه رو بریز دور[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم اینا تو گیم پلی موندند هی میان میگن ببینید گرافیک PES خیلی بهتره :27:
EngineeR EhsaN
19-07-2012, 12:28
من که کلا نسخه 12 رو بازی نکردم البته دو تا بازی چرا ولی چیزی ازش یادم نبود .... اونروز دیدم تو مسابقات طرف داره با مسی کل تیمو دریبل میزنه میره جلو :18: تا اون حد حرکات تابلو بود و بازی باگ داشت که اومدن گفتن شوت از راه دور با مسی ویا ممنوع ، شوت فنی ممنوع ، چیپ ممنوع ، ضربات از گوشی با مسی ممنوع و... ولی فیفا از اینجور مسخره بازیا نداشت. این خودش دلیل خوب و خیلی ساده ایه برای برتری فیفا نسبت به این بازی :46:
CRIS Joon CR7
19-07-2012, 12:33
من که کلا نسخه 12 رو بازی نکردم البته دو تا بازی چرا ولی چیزی ازش یادم نبود .... اونروز دیدم تو مسابقات طرف داره با مسی کل تیمو دریبل میزنه میره جلو :18: تا اون حد حرکات تابلو بود و بازی باگ داشت که اومدن گفتن شوت از راه دور با مسی ویا ممنوع ، شوت فنی ممنوع ، چیپ ممنوع ، ضربات از گوشی با مسی ممنوع و... ولی فیفا از اینجور مسخره بازیا نداشت. این خودش دلیل خوب و خیلی ساده ایه برای برتری فیفا نسبت به این بازی :46:
شوت از راه دور با مسی ویا ممنوع ، شوت فنی ممنوع ، چیپ ممنوع ، ضربات از گوشی با مسی ممنوع و...
.................[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M E S S I
19-07-2012, 13:39
چهارشنبه 1391/05/04 دموی 13 PES در مياد...
من كه ديگه نميتونم صبر كنم!!!
amin 2010
19-07-2012, 14:50
پست بالا رو تصحیح کنم بازی 25 جولای دموش میاد .یعنی 6 روز دیگه .
تیم ها هم Germany, England, Portugal و Italy و در لیبرتادورس هم Santos FC, SC International, Fluminense و Flamengo Flamengo قابل بازی هستند .
تاریخ دقیق عرضه این بازی برای pc کسی میدونه چه زمانی هستش؟
M E S S I
19-07-2012, 16:24
تاریخ دقیق عرضه این بازی برای pc کسی میدونه چه زمانی هستش؟
طبق چيزي كه اينجا
نوشتن بايد 2 اكتبر باشه...
كه به شمسي فكر كنم 11 مهر ميشه...
M E S S I
19-07-2012, 17:19
PES 2013 Cristiano Ronaldo Trailer
مدت:55 ثانيه
حجم:2.2 MB
M E S S I
19-07-2012, 17:38
برای xbox 360 میاد یا نه
100% مياد...:10:
تو اون عكس پست اولم تو اين صفحه علامت xbox رو هم زدن پس...
Spaniuly
19-07-2012, 18:59
یادش بخیر دموی اولی PES 2012 یادم نمیره چقدر بازی می کردم روی لپ تاپم این لپ تاپم هم نمی کشید دمو رو مجبور بودم رو رزولیشن 320 در 240 حالت ویندود بازی کنم بدترین گرافیکی بود که می دیدم ولی چون خدای گیم پلی بود ازش سیر نمیشدم همه امید های از دست رفته برگشته بود به چیزی که سالها انتظارشو می کشیدیم ولی با اومدن نسخه دوم دمو و نهایتا نسخه اصلی و نهایی همه چیز ویران شد گیم پلی رو با خاک یکسان کردن کجاست گیم پلی شیرین و بی نقص دموی اول PES 2012 خدای من این سازنده های PES عاشق پسرفت هستند! بی صبرانه منتظرم و خوشحالم که این بار به امید خدا می تونم روی ایکس باکس بازی کنم دمو رو و مجبور نیستم دست به دامن این لپ تاپ آنتی گیمم بشم دی:
نه منظوم اینکه دموی این بازی برای xbox 360 میاد یا نه؟؟
M E S S I
19-07-2012, 19:17
منم منظورم همون بود ديگه...:31:
آره مياد نگران نباش:12:
خودم برات لينكشو ميزارم...
Spaniuly
19-07-2012, 19:27
دوست عزیز این پست قبلی من رو شما مطالعه فرمودید؟ عارض شدم خدمتتون که بنده به امید خدا قصد دارم که دمو رو روی اکس باکس 360 تجربه کنم... پس خواهد اومد
سوال هایی که لطف می کنید و می پرسید حالت FAQ داره با مطالعه یکی دو پست می تونید به جواب برسید...
موفق باشید...
Abas1100
19-07-2012, 22:05
یادش بخیر دموی اولی PES 2012 یادم نمیره چقدر بازی می کردم روی لپ تاپم ولی چون خدای گیم پلی بود ازش سیر نمیشدم همه امید های از دست رفته برگشته بود به چیزی که سالها انتظارشو می کشیدیم ولی با اومدن نسخه دوم دمو و نهایتا نسخه اصلی و نهایی همه چیز ویران شد گیم پلی رو با خاک یکسان کردن کجاست گیم پلی شیرین و بی نقص دموی اول PES 2012 خدای من این سازنده های PES عاشق پسرفت هستند! بی صبرانه منتظرم و خوشحالم که این بار به امید خدا می تونم روی ایکس باکس بازی کنم دمو رو و مجبور نیستم دست به دامن این لپ تاپ آنتی گیمم بشم دی:
سلام
آره منم موافقم بازی فوق العاده ای بود
به هرجا دوست داشتی میشد پاس داد و هر جای زمین پاس تو عمق داد
نمیشه به دموی PES2013 امیدوار بود و دل بست چون ممکنه تو نسخه اصلی همه چیز تغییر کنه دقیقا مثل PES2012
M E S S I
20-07-2012, 21:42
کنترل های جدید برای PES 2013
زنده باد pes 2013 ..امسال چه زود دمو میاد؟ چهارشنبه همین هفته؟
M E S S I
21-07-2012, 11:49
زنده باد pes 2013 ..امسال چه زود دمو میاد؟ چهارشنبه همین هفته؟
آره همین هفته!!!!:31:
Abas1100
21-07-2012, 12:00
آره همین هفته!!!!:31:
سلام
ببخشید آیا امسال دو تا دمو منتشر میشه یا که نه
M E S S I
21-07-2012, 12:02
سلام
ببخشید آیا امسال دو تا دمو منتشر میشه یا که نه
بله،
طبق آخرین اطلاعات منتشر شده
قراره 2 تا دمو منتشر کنن...///:31:
Abas1100
21-07-2012, 12:04
مجددا سلام
بعد اون دمو دومییه کی منتشر میشه؟
M E S S I
21-07-2012, 13:12
مجددا سلام
بعد اون دمو دومییه کی منتشر میشه؟
نتونستم اطلاعاتی گیر بیارم...:41:
حالا بزا همون اوایو بگیر..
اولیو میده تا نظره همه رو بدونه و مشکلاتشو برطرف کنه..
پست بالا رو تصحیح کنم بازی 25 جولای دموش میاد .یعنی 6 روز دیگه .
تیم ها هم Germany, England, Portugal و Italy و در لیبرتادورس هم Santos FC, SC International, Fluminense و Flamengo Flamengo قابل بازی هستند .
تیمهای باشگاهی اروپا نیست؟
M E S S I
21-07-2012, 14:12
تیمهای باشگاهی اروپا نیست؟
نه،
همین که دوستمون گفتن درسته...
در ضمن حجم این دمو هم 1.2 GB هستش!
Eblis 2011
21-07-2012, 15:43
ما بی صبرانه منتظر دموی بازی هستیم
درود بر pes و کونامی
Abas1100
22-07-2012, 20:06
با سلام
دوستان می تونن روز 4 شنبه 25 جولای 2012 از آدرس زیر DEMO PES 2013 رو دانلود کنن حجم این دمو حدود 1.2 گیگا هستش
M E S S I
23-07-2012, 21:29
تصاویر جدید بازی PES 2013
منبع
M E S S I
23-07-2012, 21:36
کاور PES 2013
------------------------------------------
دمو منتشر شد:
البته تورنت:
Eblis 2011
24-07-2012, 11:35
از تورنت چطوری باید دانلود کرد ؟ منم میخوااااااااااااااااام :21:
M E S S I
24-07-2012, 11:55
از تورنت چطوری باید دانلود کرد ؟ منم میخوااااااااااااااااام :21:
با نرم افزار
µtorrent
میتونی
،
ولی بزار فردا از لینک مستقیم دانلود کن
این قابل اعتماد نیست!
من که منتظر فردام زودتر بیاد!!:31:
اقا من دانلود نکردم برای xbox 360 فردا بزاری اقای مسی قول دادی اگر به قولت عمل نکنی گناه داره مخصوصا در ماه رمضان:31:
راستی هیچکس دانلود نکنه 3 روز طول می کشه تا دانلود بشه تازه دالنود می کنه مبینی یک خارجی قالبت کرده:31:
Abas1100
24-07-2012, 12:28
سلام
دوستان هنوز دمو منتشر نشده.
راستی من دیروز PATCH 3.5 PES 2012 رو دانلود کردم و از یه جایی خونده بودم گیم پلی اون پچ شبیه PES 2013 هستش ولی اینجوری نیست البته تغییراتی بسیاری نسبت به خود PES 2012 داره مثل پاسها و دویدن و به خصوص شوت زدن اما اینکه بخاد دقیقا عین 13 باشه فکر نمی کنم
مجددا تاکید میکنم هنوز دمو منتشر نشده است
M E S S I
24-07-2012, 12:31
اقا من دانلود نکردم برای xbox 360 فردا بزاری اقای مسی قول دادی اگر به قولت عمل نکنی گناه داره مخصوصا در ماه رمضان:31:
راستی هیچکس دانلود نکنه 3 روز طول می کشه تا دانلود بشه تازه دالنود می کنه مبینی یک خارجی قالبت کرده:31:
اگه بیاد حتما میزارم
ولی ممکنه 1-2 روز بعد ازPC در بیاد و تاخیر داشته باشه!!:31:
moh3en_sh
24-07-2012, 12:36
ولی ممکنه 1-2 روز بعد ازPC در بیاد و تاخیر داشته باشه!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا نکنه:42: زبونتو گاز بگیر:31:
اگر نیاد دوباره خودم میرم شکرت konaami را برای بار دوم به اتیش می کشم
M E S S I
24-07-2012, 12:55
2lombe جان
فکر کنم اون لینک تورنتی که گذاشتی ویروسی باشه....اسم ویروس: security shield
الان کامپیوترم داغون شد.........:37:
فقط گیرت بیارم...:4:
هیچ کس وارد اون لینک و فکر دانلودشو نکنه.....
الان بزور وارد نت شدم...
شرمنده گفتم دانلود نکنید شاید قالبت کنند
M E S S I
24-07-2012, 13:22
شرمنده گفتم دانلود نکنید شاید قالبت کنند
دشمنت شرمنده،شوخی کردم باهات...:31:
با تدابیر امنیتی خودم به خیر گذشت...:31:
M E S S I
24-07-2012, 17:11
تیم های حاضر در PES 2013
TEAM LIST
EUROPE
Austria
Belgium
Bosnia And Herzegovina
Bulgaria
Croatia
Czech Republic
Denmark
England
Finland
France
Germany
Greece
Hungary
Ireland
Israel
Italy
Montenegro
Netherlands
Northern Ireland
Norway
Poland
Portugal
Romania
Russia
Scotland
Serbia
Slovakia
Slovenia
Spain
Sweden
Switzerland
Turkey
Ukraine
Wales
AFRICA
Algeria
Angola
Cameroon
Ivory Coast
Egypt
Ghana
Guinea
Mali
Morocco
Nigeria
Senegal
South Africa
Tunisia
Zambia (replaces Togo)
AMERICAS
Canada
Costa Rica
Honduras
Mexico
Panama
USA
Argentina
Bolivia
Brazil
Chile
Colombia
Ecuador
Paraguay
Peru
Uruguay
Venezuela
ASIA
Australia
China
Iran
Japan
Jordan
Kuwait
Lebanon (replaces Bahrain)
North Korea
Oman (replaces Syria)
Qatar
Saudi Arabia
South Korea
Thailand
UAE
Uzbekistan
New Zealand
Liga BBVA (League licensed + All teams licensed)
Athletic Club
Atlético Madrid
FC Barcelona
Celta De Vigo
RC Deportivo
RCD Espanyol
Getafe CF
Granada CF
Levante UD
RCD Mallorca
Málaga CF
CA Osasuna
Rayo Vallecano
Real Betis
Real Madrid CF
Real Sociedad
Real Zaragoza
Sevilla FC
Valencia CF
English League
Arsenal
Aston Villa
Chelsea
Everton
Fulham
Liverpool
Manchester City
Manchester United (licensed)
Newcastle
Norwich City
Queens Park Rangers
Reading
Southampton
Stoke City
Sunderland
Swansea City
Tottenham Hotspur
West Bromwich Albion
West Ham United
Wigan Athletic
Ligue 1 (League licensed + All teams licensed)
AC Ajaccio
SC Bastia
FC Girondins de Bordeaux
Stade Brestois 29
Évian Thonon Gaillard FC
LOSC Lille Métropole
FC Lorient
Olympique Lyonnais
Olympique de Marseille
Montpellier Hérault SC
AS Nancy-Lorraine
OGC Nice
Paris Saint-Germain FC
Stade De Reims
Stade Rennais FC
FC Sochaux-Montbéliard
AS Saint-Étienne
Toulouse FC
Estac Troyes
Valenciennes FC
Italian League (All teams licensed)
Atalanta BC
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Fiorentina
Geno
Internazionale
Juventus
S.S. Lazio
A.C. Milan
SSC Napoli
USC Palermo
Parma FC
Pescara
Roma
U.C. Sampdoria
Siena
Torino
Udinese Calcio
Eredivisie (League licensed + All teams licensed)
ADO Den Haag
AZ Alkmaar
AFC Ajax
FC Groningen
FC Twente
FC Utrecht
Feyenoord
SC Heerenveen
Heracles Almelo
NAC Breda
NEC Nijmegen
PSV Eindhoven
RKC Waalwijk
Roda JC
VVV-Venlo
Vitesse
Willem II
PEC Zwolle
Portuguese League
Académica
Beira Mar
Benfica (licensed)
Nacional Mad
FC Porto (licensed)
Gil Vicente
Maritimo
Olhanense
Ferreira
Rio Ave
Braga
Sporting de Portugal (licensed)
Guimaraes
Setubal
Other European teams
RSC Anderlecht (replaces KRC Genk)
Club Brugge KV (replaces Standard Liège)
Dinamo Zagreb
AC Sparta Praha
FC Copenhagen
F.C. Bayern München
AEK Athens
Olympiacos FC
Panathinaikos FC
PAOK F.C
Wisła Kraków
CFR Cluj (replaces FC Oțelul Galați)
CSKA Moscow
Spartak Moscow (replaces FC Rubín Kazán)
Zenit St. Petersburg
Celtic FC
Motherwell FC (replaces Rangers FC)
Beşiktaş
Fenerbahçe
Galatasaray
Trabzonspor
Shakhtar Donetsk
Dynamo Kiev
Removed teams from Other European Teams
HJK Helsinki
Bayer 04 Leverkusen
Rosenborg BK
AIK
FC Basel
FC Zürich
Copa Libertadores
MEX}} Tigres
MEX}} Cruz Azul
MEX}} Chivas
ARG}} Vélez Sarsfield
ARG}} Boca Juniors
ARG}} Lanús
ARG}} Godoy Cruz
ARG}} Arsenal
BOL}} Club Bolívar
BOL}} The Strongest
BOL}} Real Potosi
BRA}} Santos FC
BRA}} SC Corinthians
BRA}} Vasco da Gama
BRA}} Fluminense FC
BRA}} CR Flamengo
BRA}} SC Internacional
CHI}} Universidad de Chile
CHI}} Universidad Católica
CHI}} Unión Española
COL}} Atlético Nacional
COL}} Junior
COL}} Once Caldas
ECU}} S.D. Quito
ECU}} Emelec
ECU}} [[Club Deportivo El Nacional|El Nacional]]
PAR}} Club Nacional
PAR}} Club Olimpia
PAR}} Libertad
PER}} Juan Aurich
PER}} Alianza Lima
PER}} Sport Huancayo
URU}} Nacional
URU}} Defensor Sporting
URU}} Penarol
VEN}} Deportivo Tachira
VEN}} Zamora F.C
VEN}} Carascas
توجه داشته باشید که این لیست اولیه است و ممکن است تغییراتی در آن ایجاد شود.
M E S S I
24-07-2012, 17:20
استادیوم های موجود در PES 2013
PES 2013 stadium list
England
Old Trafford – Manchester United
Wembley Stadium – English National Stadium
Spain
Campo San Mames – Athletico Bilbao
Vicente Calderon – Athletico Madrid
Estadio RCD Espanyol – Espanyol
Coliseum Alfonso Perez – Getafe
Ciutat de Valencia – Levante
La Rosaleda – Malaga
Reyo de Navarra – Osasuna
Santiago Bernabeu – Real Madrid
Ramon Sanchez Pizjuan – Sevilla
Camp de Mestalla – Valencia
Rest of Europe
Stade De France – French National Stadium
Stade Lous II – Monaco
San Siro – AC Milan
Il Nuovo Stadio Della Juventus - Juventus
Stadio Olimpico – Roma/Lazio
Giuseppe Meazza – Inter
Allianz Arena – Bayern Munich
Estadio Da Luz – Benfica
Estadio Dragao – Porto
Estadio Jose Alvalade - Sporting Clube do Portugal
Rest of World
Estadio Urbano Caldiera – Santos
Saitama Stadium 2002 - Urawa Red Diamonds
Unlicensed Stadia
Bristol Mary Stadium
Burg Stadion
Estadio Amazonas
Estadio De Escorpiao
Estadio Del Nuevo Triunfo
Estadio De Palenque
Konami Stadium
Mohamed Lewis Stadium
Rose Park Stadium
Royal London Stadium
Stade De Sagittaire
Stadio Orione
Ville Marie Stadium
:Screenshots
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
متاسفانه نیوکمپ بارسلونا و Amsterdam Arena و El Monumental در حال حاضر در این لیست نیست ولی بعدا اگه اضافه نشد میشه از طریق DLC این مشکلو حل کرد.
M E S S I
24-07-2012, 18:32
(PES 2013 The Player ID Experience (Episode 3
لینک
حجم
8.60 MB
مدت زمان
1:40
این ویدیو حدود همین 2 ساعت پیش منتشر شد،
من که خیلی از این بخش و ویژگی جدید هیجان زده و خوشحال هستم،شما رو نمیدونم؟؟!!!
:10::7:
فقط حیف که من با سرعتی که دارم باید 12 ساعتی رو برا دانلود دمو منتظر باشم...
:37::41:
Abas1100
24-07-2012, 20:00
New Player ID video
لینک
حجم
8.60 MB
مدت زمان
1:40
این ویدیو حدود همین 2 ساعت پیش منتشر شد،
من که خیلی از این بخش و ویژگی جدید هیجان زده و خوشحال هستم،شما رو نمیدونم؟؟!!!
:10::7:
فقط حیف که من با سرعتی که دارم باید 12 ساعتی رو برا دانلود دمو منتظر باشم...
:37::41:
سلام
این ویدئو رو دانلود کردم چیز خاصی نداشت بعضی مواردش رو تو ویدئو های قبلی دیده بودم
تو این چند ویدئو اخیر فهمیدم کونامی امسال روی جشن بعد گل و شوت با جهت کارهای قابل تاملی انجام داده که میشه به آینده این بازی امیدوار شد
واسه من فکر کنم کمتر از 45 دقیقه دانلود بشه آخه واسه سرعت من 4 مگ هستش
M E S S I
24-07-2012, 21:55
از تاسیس استودیو جدید در بریتانیا تا تحول در سری PES
KONAMI امروز با تایید این مطلب اعلام کرد که آنها به دنبال جذب و استخدام افراد با استعداد برای فعالیت در استودیو جدیدی در انگلستان هستند که به تولیدسری
PES اختصاص داده شده ...
KONAMI ضمن ابراز تعهد خود به سری Pro Evolution Soccer به نوعی هدف خود را از تاسیس PES Production Studio ، همکاری این گروه اروپایی با تیم اصلی سازنده ی
PES در توکیو دانست تا به نوعی تجربه و فرهنگ فوتبال اروپایی بیشتر به این سری القا شود ... KONAMI در این مورد میگوید که PES Production Studio در جهت انطباق
و بازسازی فرهنگ منطقه ای و محلی فوتبال تلاش میکند تا از تازه و جذاب ماندن این سری در دراز مدت اطمینان حاصل شود ...
یکی از مسئو لان PES Production Studio گفت که تمرکز اونها در نسل جدید ،جذب مخاطب بیشتر از تمامی نقاط دنیا است .... و اینکه اونها در این استودیو به دنبال ایجاد
تحول در سری PES برای بالا بردن هر چه بیشتر سطح آن هستند ...
این استودیو قرار است اختصاصا بروی توسعه و ساخت سری PES در این نسل و به خصوص نسل بعد متمرکز شود و کونامی به این منظور به دنبال جذب استعداد های
کلیدی هست و علاقه مندان میتونن علاوه بر ارسال رزومه برای انجام مراحل اولیه در کنفرانس موسون به (GDC Europe ) که در شهر کلن و در فاصله ی روزهای 13 و 14
اوت برگزار میشود شرکت کنند ... Shinji Hirano رییس بخش سرگرمی دیجیتالی کونامی گفت که آنها مشتاقانه در انتظار ملاقات با طرف های ذینفع ( علاقه مند ) در
GDC Europe هستند ...
آیا استودیو اصلی PES در توکیو با کمک این استودیو اختصاصی در لندن میتواند دوباره سری PES را به روزهای اوج خود بازگردانده و اعتبار از دست رفته ی خود را از
سری FIFA پس بگیرد ؟! شما چه فکر میکند ...؟
منبع:
بازیسنتر
M E S S I
24-07-2012, 22:00
شایعه: PES 2014 با موتور Fox Engine ساخته خواهد شد
در انجمن های گفتگوی WENB، آدام باتی مدیر WENB، عکسی را منتشر کرد که به بازی PES 2014 مربوط میشد.
با توجه به گفته های وی، این بازی با موتور بازیسازی فاکس انجین ساخته خواهد شد.
اطلاعات منتشر شده توسط وی را میتوانید در زیر ببینید:
PES سال بعد، با موتور فاکس انجین ساخته خواهد شد که این موتور به طور کامل از پلتفرم های کامپیوترهای شخصی، ایکس باکس 360 و پلی استیشن 3 پشتیبانی میکند ولی برای نسل بعدی کنسول ها ساخته شده است.PES سال بعد لباس سوم تیم ها را هم خواهد داشت.
افکت های برف و آب و هوای برفی را خواهد داشت.
در PES سال بعد یک تیم را به طور کامل میتوان تغییر داد. (برای مثال: اسپانسر تیم، جوراب تیم، لباس های تیم و...)
vahidreza2007
25-07-2012, 00:30
لینک های دانلود نیومد ؟
Abas1100
25-07-2012, 01:47
لینک های دانلود نیومد ؟
سلام
نه هنوز خبری نیست احتمالا فردا تا ساعت 11 و 12 بیاد دیگه
sadeghbb
25-07-2012, 01:56
آقا اگه دمو اومده لینک بدید دانلود کنم اگرم کسی خواست رفاقتی براش بفرستم فردا...
sadeghbb
25-07-2012, 02:00
دمو رو که دوستان گذاشتن دانلود کردم !
یه چیزی زد تو ذهمنم !
اونم نحوه حرکت با توپ و پاس هست !
هنوزم بوی 2012 رو میده این نحوه حرکت با توپ و پاس !
vahidreza2007
25-07-2012, 02:35
مرد مومن دم کجا بوده !!!! احتمالا دمو 2012 رو دادن بازی کردی . هنوز دمو هیچ جا نیومده تازه الان به وقت اونا رفتیم تو 25 جولای !!!! دمو احتمال زیاد فردا تا ساعت 12 تا 2 ظهر میاد واسه دانلود
sadeghbb
25-07-2012, 02:53
عزیزم منظورم اون فیلم دمو بازی بود... تریلر بازی...
اینو میگم !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .htm
M E S S I
25-07-2012, 07:44
مژده به دارندگان XBOX
بالاخره نسخه دمو برای XBOX در اومد!!!
Pro Evolution Soccer 2013 Demo No. 1
لینک غیر مستقیم
حجم
1.19 GB
توجه:
متاسفانه لینک بالا فقط برای کاربران طلایی سایت
میباشد،
برای PC هم به زودی منتشر خواهد شد!
(تشکر فراموش نشه!:31:)
قرار بود demo بازی اول برای pc بیاد برای xbox زودتر اومد که :20:
Spaniuly
25-07-2012, 08:28
53609
از دیشب که اینو گذاشتن اعصاب نمونده برام!
داریم التماس می کنیم توی انجمن ریست گلیچ فعلا کسی دانلود نکرده از بروبچ گلدممبر اکثرشون فیفا خورن و دارن مسخره می کنن که واسه PES انتظار می کشیم:13:
53610
افریم به قولت وفا کردی مسی جان!!!!!
دوستان واسه pc هم امروز میاد؟
M E S S I
25-07-2012, 08:49
دوستان واسه pc هم امروز میاد؟
بله،
تا عصر ان شا الله میاد...:31:
بابا اینکه دانلود نمی کنه میگه باید عضو بشی منم حوصله ندارم بهتر نداری
M E S S I
25-07-2012, 09:01
دمو برای ps3 توی ژاپن بیرون اومده،
اینم مدرک:31:
4 تا مشکلو حل کنن ما راضیم آقا..
1:یه بازیکن کل تیمتو دریبل نزنه( فرقی نمیکرد طرف دفاع سوریه باشه یا رونالدو, "میل دریبل زنیه" هردو یکی بود)
2:بازیکنا رو چمن لیز نخورن( بازیکنا هر قدمی که بر میداشتن انگار یه قدم هم لیز میخوردن)
3:به جای اینکه هوش مصنوعیه بازی تقویت بشه نیان تو رو ضعیف کنن(هنوز این توهم رو دارم که یجورایی وسط بازی مدیریت میشم,مثلا یهو تو کورس ,سرعت بازیکنم کم میشه یا تکل های الکی بازیکنای خودم درحالیکه دکمه ای نزدم یا گل به خودیای مسخره,گل خوردن های تکراری روی کرنر و...)
4:اولویت توی نبردای تن به تن با pc نباشه(مثلا حریف اگه زیر توپ بزنه, حتی تو شرایط خیلی دشوار به احتمال170 درصد بازم توپ میریه به خودش,بماند بعضی وقتا انگار توپ مثل موشک هدایت شونده یهو مسیر عوض میکنه یا سرعتش کم و زیاد میشه تا نرسه دست شما! یا اینکه مثلا دیگه یکی مثل جووینکو نتونه در هر حالی رو سر یکی مثل ویدیچ و پپه هد بزنه)
پ.ن: نیاین بگین بازی بلد نیستی ...ما آخرشیم آقا :)
M E S S I
25-07-2012, 09:25
Pro Evolution Soccer 2013 Xbox 360 DEMO - First gameplay video
M E S S I
25-07-2012, 10:03
Pro Evolution Soccer 2013 Xbox 360 DEMO - Second
gameplay video
Spaniuly
25-07-2012, 10:35
لعنتی! حدود 20 ساعت از قرار گرفتن دمو بر روی شبکه لایو می گذره ولی فعلا هیچ گلد ممبر با مرام پیدا نشده که لینک فایل دمو رو بذاره متاسفانه PES اونقدر توی غرب وجهه خودشو از دست داده که الان هیچ شور و اشتیاقی نمونده که بیاد 1.19 گیگ رو دانلود و دوباره آپلود کنن
از قرار معلوم گزارشگر هم نداره حیف شد....
M E S S I
25-07-2012, 11:08
پس اینطوری که هست،یواش یواش باید ژاپنی یاد بگیریم...:31:
M E S S I
25-07-2012, 11:13
منم تو این انجمن های خارجی گفتم که میشه اونو برام یه جا دیگه بزارین و از این حرفا،که یکی از فکر کنم مدیرا بود اومدو بهم گفت،اگه دیگه حرف از دانلود غیر قانونی و از این چیزا بزنی اخراجت میکنیم...:31:
از قرار معلوم گزارشگر هم نداره حیف شد....
هیچ دمویی گزارشگر نداره..
moh3en_sh
25-07-2012, 12:34
لعنتی! حدود 20 ساعت از قرار گرفتن دمو بر روی شبکه لایو می گذره ولی فعلا هیچ گلد ممبر با مرام پیدا نشده که لینک فایل دمو رو بذاره متاسفانه PES اونقدر توی غرب وجهه خودشو از دست داده که الان هیچ شور و اشتیاقی نمونده که بیاد 1.19 گیگ رو دانلود و دوباره آپلود کنن
یعنی هیچکس پیدا نمیشه دمو رو از رو لایو برا ما هم آپلود کنه؟
Abas1100
25-07-2012, 13:15
سلام
دوستان فعلا خبري از انتشار دمو نيست احتمالا بعد از ظهر لينکا رو روي سايت خود PES EDIT بزارن منم واسه دوستان ميزارم
M E S S I
25-07-2012, 13:31
خودتون زحمت ترجمشو بکشین...!:31:
البته من مال گوگلو گذاشتم...
PES 2013 برداشت @ NET
* پس از بازی نسخه ی نمایشی من باید بگویم که PES بهتر می شود. آن بازی بد این سال مانند آنهایی که گذشته است. اما انیمیشن ها هنوز فقیر و سیستم کتابچه راهنمای کاربر برای عبور و تلاقی یک شوخی است. ما اصلا یک دکمه ماشه به علاوه یک فلش که به نقطه ای که به تصویب نیاز دارند. ارسال کونامی در صورت امکان و کتابچه راهنمای کاربر را آزاد. عبور ساده و کتابچه راهنمای کاربر را فشار دهید، با تنبلی و سنگینی حرکت کردن مانند آنها آن را با تیراندازی بود. شما یک گزینه دارند، با تک ساقه دکمه کتابچه راهنمای کاربر. شما فقط دکمه ساقه و کتابچه راهنمای کاربر آن را فشار دهید. چرا این کار را برای عبور و تلاقی نیز؟
* پس از داشتن یک زن و شوهر از موارد مشابه، من واقعا تحت تاثیر قرار گرفته است. به خصوص با کتابچه راهنمای کاربر. واقعا خوب است. تغییر چگونه شما انجام برخی از عکس های مختلف بیش از حد.
* ثابت زاویه دوربین
* 1) به طور کلی، بسیار بهتر از 2012 است. تیراندازی خیلی بیشتر است و می رود که در آن شما می خواهید آن را به. در حال قادر به مقابله با مخالفان که شما می خواهید به فوق العاده است و به خوبی کار میکند. منو و جزئیات بر روی صفحه رتبه بندی و غیره همه به راحتی بر روی چشم، به دنبال بزرگ است. حافظ هستند farcry از '12 همتایان خود، خیلی بهتر!
2) قسم یک کارت زرد دریافت کنید برای اساسا هر گونه مقابله است که من را که نمی تواند توپ را دریافت کنید، حتی گاهی اوقات زمانی که من دریافت توپ. ب هستند کارت کمی شاد من فکر می کنم.
بازیکنان، که معمولا AI حاشیه هنوز هم آگاه نیست. معنا، آنها را اجرا خارج از بازی با توپ بسیار زیادی است.
3) جو
* 1 - بازی کاملا هموار، تیراندازی احساس بسیار بهتر است، شناسه (شماره) پخش کننده خوب است.
2 - آیا این من یا دوربین است قادر به نگه داشتن عمل متوسط بیشتر از زمان، آن را سخت می سازد تا با هر دوربین دیگری از گسترده بازی.
انیمیشن PK
3 - می خواهم برای دیدن بهبود با استفاده از دوربین، هر چند من شک دارم هر چیزی خواهد شد در این بخش به بهبود
* صدای فضای شگفت انگیز. واقعا زیبا.
* کاملا تحت تاثیر قرار گرفته تا کنون. عبور و حرکت از بازیکنان است واقعا زیبا و سیال و در نظر گرفتن شناسه (شماره) بازیکن واقعا شکل بازیکنان به خوبی، Welbeck همیشه بر روی شانه در پشت اجرا شود به عنوان مثال جرارد بار دیگر کشنده است از محدوده فوق العاده 2 piledrivers علیه نوار. بازی با آلمان در برابر ایتالیا، Cassano در همه جا انداختن به فضا و به دنبال Balotelli در پشت. بازی با گومز و اولین تماس خود را افتضاح می شود و او تنبل است اما در جعبه او کشنده شلاق در تلاقی چند که او در پایان فقط بوفون در فرم خوب به منظور تلاش برای ضرب و شتم.
* خیره کننده موتور است. می کند به هر عنوان فوتبال تا کنون تولید شده کاملا ضعیف است. خیره کننده. این تغییر خواهد کرد که چگونه درک ما از شبیه سازی فوتبال است. نسخه ی نمایشی شگفت انگیز است.
گوگل واقعن به خودش فشار میاره با این ترجمه هاش:2:همون متن انگلیسیش فهمیدنش راحت تره
لینک دانلود واسه xbox:
این قبلا گزاشتن بگردی هست تازه اگر تونستی پلو بدی برای منم بده بعد حساب می کنم:31:
نگید 2lombe نامرده ها بفرمایید باری PC داران عزیز:
M E S S I
25-07-2012, 13:58
نگید 2lombe نامرده ها بفرمایید باری PC داران عزیز:
ممنون ولی هنوز لینک دانلود رو نذاشتن.....:37:
M E S S I
25-07-2012, 14:01
خبر جدید بچه ها !!!!
تا چند دقیقه ی دیگه....................................
لینک دانلود میادددد:7:
اینم لینک دانلود دمو واسه pc مستقیم از سرور کونامی:
من xbox 360 می خواهم کمک؟؟
M E S S I
25-07-2012, 14:19
:Demo Features
5min matches
8teams : England, Germany, Italy, Portugal | Flamengo, Fluminense, Internacional, Santos
2stadiums: Royal London Stadium | Vila Belmiro
خوب من که رفتم واسه دانلود...:31:
(هنوز برا xbox لینکی بیرون ندادن!)
moh3en_sh
25-07-2012, 14:21
PES 2013 First Demo Download Links
vahidreza2007
25-07-2012, 14:23
این لینک مستقیم که کار نمیکنه که !!!!!!!!!!!!! هر کار میکنم این جوری میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک مستقیم دیگه ای وجود نداره ؟
مسی شما از کدوم لینک داری دانلود میکنی ؟
SuperSt@r
25-07-2012, 14:23
سلااام
ايووول بعد از عمري دوباره دارم اينجا پست ميدم خيلي خوشالم كه ميبينم تاپيك جون داره و دمو هم كه اومد دست گلتون درد نكنه
messiTNT_2011
25-07-2012, 14:24
:Demo Features
5min matches
8teams : England, Germany, Italy, Portugal | Flamengo, Fluminense, Internacional, Santos
2stadiums: Royal London Stadium | Vila Belmiro
خوب من که رفتم واسه دانلود...:31:
(هنوز برا xbox لینکی بیرون ندادن!)
مهندس خوب اگه برای pC هست بده ما هم دانلود کنیم ؟؟؟
M E S S I
25-07-2012, 14:25
:PES 2013 First Demo Download Links
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
M E S S I
25-07-2012, 14:27
mj77 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تو پست صفحه قبل لینک مستقیم رو گذاشتن...
مسی شما از کدوم لینک داری دانلود میکنی ؟
ویرایش:
برا دانلود هیلتر پکن لازمه!!
SuperSt@r
25-07-2012, 14:30
اینم لینک دانلود دمو واسه pc مستقیم از سرور کونامی:
داداش ميگم اينكه نميره تو صفحش و دان نميشه خرابه
این لینک مستقیم که کار نمیکنه که !!!!!!!!!!!!! هر کار میکنم این جوری میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک مستقیم دیگه ای وجود نداره ؟
لینک مستقیم خود کونامیه..باید با هیلترشکن دانلود کنی
messiTNT_2011
25-07-2012, 14:32
اینم لینک مستقیم که سرعت دانش هم عالیه من دارم دانلود میکنم بفرمایید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vahidreza2007
25-07-2012, 14:32
mj77 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تو پست صفحه قبل لینک مستقیم رو گذاشتن...
ویرایش:
الان برا منم قطع شد!!
از همین لینکای پست بالایی استفاده کنید...
برا دانلود هیلتر پکن لازمه!!
این لینک های بالا مستقیم نیست که !!! با این سرعت پایین ما دانلود با لینک غیر مستقیم اونم تو این حجم خطر داره حسن :) اقا یکی زحمت بکشه لینک های بالا رو مستقیم کنه تا دانلودش کنیم
داداش ميگم اينكه نميره تو صفحش و دان نميشه خرابه
اگه هیلترشکن فعال باشه توش نمیره و با 1کلیک لینک دانلود میاد
M E S S I
25-07-2012, 14:38
لینکی که messiTNT_2011 گذاشتن بدون هیلتر و سرعتشم خوبه!!
messiTNT_2011
25-07-2012, 14:39
این لینک های بالا مستقیم نیست که !!! با این سرعت پایین ما دانلود با لینک غیر مستقیم اونم تو این حجم خطر داره حسن :) اقا یکی زحمت بکشه لینک های بالا رو مستقیم کنه تا دانلودش کنیم
از این مستقیم تر دیگه ؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M E S S I
25-07-2012, 14:40
از این مستقیم تر دیگه ؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورش این بود که هم مستقیم باشه و هم اینکه چند پارته باشه که راحت هر وقتی بشه دانلودش کرد!
اینم لینک مستقیم که سرعت دانش هم عالیه من دارم دانلود میکنم بفرمایید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون بابت گذاشتن لینک مستقیمش دارم دانلودش میکنم:20:این پسوردی چیزی نداره؟
SuperSt@r
25-07-2012, 14:42
اوووه دموش 1 گيگه خودش چي باشه ايووول داره :46:
M E S S I
25-07-2012, 14:42
PES 2013 Demo System Requirements
:MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
Windows XP SP3, Vista SP2, 7
Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent processor
1GB RAM
8GB free hard disk space
4x DVD-ROM Drive
DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 6200 / ATI Radeon X1300 / Intel HD Graphics 2000/3000)
DirectX 9.0c compatible sound card
DirectX 9.0c or higher (included on Disc)
Multiplayer: TCP/IP 192 kbps or higher
Windows compatible keyboard
800 x 600 monitor resolution
:RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS
Windows XP SP3, Vista SP2, 7
Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor
2GB RAM
8GB free hard disk space
8x DVD-ROM Drive
DirectX 9.0c compatible video card. 512MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 or AMD/ATI Radeon HD2400 or better)
DirectX 9.0c compatible sound card
DirectX 9.0c or higher (included on Disc)
Multiplayer: TCP/IP Broadband Internet connection
Windows compatible USB Gamepad
1280 x 720 monitor resolution
:SUPPORTED CHIPSETS
NVIDIA – GeForce GTX550Ti, GTX470, GTX285, 9800, 8800, 8600, 7950, 7900, 7800, 7300, 6800, 6600, 6200
AMD/ATI – Radeon HD 6870, HD5850, HD5770, HD4870, HD4650, HD3870, HD2600, HD2400, X1900, X1650, X1600, X1300
Intel – HD Graphics 2000, HD Graphics 3000
.It may be necessary to update your hardware drivers before playing
.Laptop versions of these cards may work but are NOT supported
-----------------------------------------
در ضمن توی این دمو همه میزان دشواری ها قابل بازی هست از جمله superstar:31:
messiTNT_2011
25-07-2012, 14:45
ممنون بابت گذاشتن لینک مستقیمش دارم دانلودش میکنم:20:این پسوردی چیزی نداره؟
والا فکر نکنم چون از خود کونامی
M E S S I
25-07-2012, 14:46
پس xbox کو خواشها یکی بزاره؟؟؟
M E S S I
25-07-2012, 14:53
اینم لینکی که pesbaz گذاشته باحجم 863 MB:
پاینای صفحه رو دانلود کلیک کنید!
SuperSt@r
25-07-2012, 14:54
راستي تيماي تو ايين دمو چه تيمايي هستن؟؟؟
moh3en_sh
25-07-2012, 14:57
اینم لینکی که pesbaz گذاشته باحجم 863 MB:
پاینای صفحه رو دانلود کلیک کنید!
حالا ما کودومو بگیریم بهتره مال کونامی یا مال پس باز
CRIS Joon CR7
25-07-2012, 14:58
راستي تيماي تو ايين دمو چه تيمايي هستن؟؟؟
Germany, England, Portugal , Italy , Santos FC, SC International, Fluminense ,, Flamengo Flamengo
M E S S I
25-07-2012, 14:58
حذف شود.....................
ببخشید زیاد اسپم میدم هیچکس نیست لینک XBO بزاره
SuperSt@r
25-07-2012, 15:01
ممنون عجب تيمايي هم گذاشتن نكردن تيمايي مثه 12 كه دموش اومد حداقل بذارن مثه ميلان و پورتو و .....
راستي جدا نيوكمپ تو استاديوماي 13 نيست عجيبه :13:
M E S S I
25-07-2012, 15:04
Pro Evolution Soccer 2013 Demo No. 1
For XBOX
حجم هر پارت 200 MB
منبع:
دستت پر از طللا انشا الله قربونت برم.
ما هم رفتیم تو کار دانلود اگر خدا بخواهد
M E S S I
25-07-2012, 15:09
حالا ما کودومو بگیریم بهتره مال کونامی یا مال پس باز
به نظر من مال کونامی رو بگیر اگه با حدود 200 مگابایت حجم بیشترش مشکلی برا دانلود نداری!:10:
M E S S I
25-07-2012, 15:30
حذف شود..........
M E S S I
25-07-2012, 15:34
:Download Mirrors PC-version
(Mirror: Zippyshare (6 Parts
part1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
part2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
part3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
part4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
part5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
part6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
-----------------------------
با هیلتر پکن دانلود کنید.
EngineeR EhsaN
25-07-2012, 15:39
بچه ها این همه چیزش ردیفه؟ رمز نداره؟ نصبش درسته؟ رفتیم برا دانلود :46: حجمشم دقیقا 1 گیگه؟!!
M E S S I
25-07-2012, 15:40
بچه ها این همه چیزش ردیفه؟ رمز نداره؟ نصبش درسته؟ رفتیم برا دانلود :46:
.................OK
M E S S I
25-07-2012, 15:59
لینک دنلود در 3 بخش بدون فیلتر برای PC:
pro_translator
25-07-2012, 16:08
!!!PES 2013 Demo #1 Released
53628
لینک دانلود (حجم: 1GB)
لینک مستقیم (سرور KONAMI): دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک کمکی (مستقیم): دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکسهایی از بازی:
53630536315363253633
M E S S I
25-07-2012, 16:21
!!!PES 2013 Demo #1 Released
53628
لینک دانلود (حجم: 1GB)
لینک مستقیم (سرور KONAMI): دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک کمکی (مستقیم): دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکسهایی از بازی:
53630536315363253633
ممنون،[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
ولی قبلا بچه ها و من لینکا رو گذاشتیم...
کسی دانلود نکرده؟
با سرعتی که من دارم، تا 15 ساعت دیگه میگیرم!
EngineeR EhsaN
25-07-2012, 16:25
کسی دانلود نکرده؟
دانلود من 15 دقیقه تموم میشه ، خبرشو با تصاویر از بازی بهتون میدم
sadeghbb
25-07-2012, 16:26
نسخه ایکس باکس !!!
Size: 989 MB/5 parts
Demo Size: 1.19 GB
Region: RF
Languages: English
ONE LINK DOWNLOAD
majid322
25-07-2012, 16:29
دانلود من 15 دقیقه تموم میشه ، خبرشو با تصاویر از بازی بهتون میدم
نری بازی کین مارو یادت بره...:31: یه دست بازی کن سریع بیا..
M E S S I
25-07-2012, 16:41
بچه ها حلالم کنید
دیگه شاید نتونم بیام...:37:
خداحافظ..........
Spaniuly
25-07-2012, 16:48
جلا جان اون 5 تا پارت که از مدیافایر گذاشتی 2 تا لینک اول جفتشون مال پارت یک هست پارت 2 در کار نیست
EngineeR EhsaN
25-07-2012, 16:48
بچه ها حلالم کنید
دیگه شاید نتونم بیام...:37:
خداحافظ..........
جلال چی شده داداش؟ :10:
دانلود تموم شد ---- نیم ساعت دیگه عکسهای بازی رو میذارم
moh3en_sh
25-07-2012, 17:05
جلا جان اون 5 تا پارت که از مدیافایر گذاشتی 2 تا لینک اول جفتشون مال پارت یک هست پارت 2 در کار نیست
من همین الان زدم دانلود کنم پارت هاش 1 تا 5 بودن درسته
Eblis 2011
25-07-2012, 17:17
ما که مجبوریم شب دانلود کنیم
ترافیک نمونده واسه روز
اونایی که دانلود و بازی کردن بیان بگن امسال کونامی چ خرابکاری کرده
EngineeR EhsaN
25-07-2012, 17:20
من دمو رو نصب کردم و یه دست با پرتقال بازی برداشتم و انگلس بازی کردم ، چون من خودم دو سالیه فیفا بازی میکنم و خیلی کم PES 12 رو بازی کردم در مورد تغییرات بازی نمیدوتم نظر بدم ولی چیزی که دیدم گیم پلی بازی خوب بود از اون دریبلای عجیب و غریب خبری نیست (یکمی شبیه فیفا شده ، یه حالت سنگینی دارن بازیکنا) ، بازی حالت مات و تار داره ، دورازبانا خیلی خوب بودن ، در مورد داوریم نظری ندارم :31: ااز هر جای بازی خواستید بگید تا عکساشو بذارم :10:
ویرایش: حالا که یه چند دست دیگه بازی کردم به نظرم بازی تقریبا جز بهتر شدن دروازه بانا و یکمی سنگیتر شدن گیم پلی هیچ تغییری نکرده! حتی اون دریبلیم که گفتم سخت شده تغییر چندانی نکرده و راحت میشه با بازیکنایی مثل نیمار دریبل زد و رفت جلو. گرافیک بازی هم اصلا هیچ پیشرفتی نداشته و همونه!
CRIS Joon CR7
25-07-2012, 17:32
اولین واکنش رونالدو بعد از عرضه ی دموی PES 2013:
(البته با تمام احترام به فن های PES )
اخبار موثق به گوش میرسد که سر به بیابون گذاشته :دی
amin 2010
25-07-2012, 18:08
اگه اسپم های دوستان در مورد لینکا یا اومدن یا نیومدن دمو تموم شده ، نظراتمو در باره دمو بگم !
اول اینکه بازی خیلی خیلی شبیه نسخه قبله با این تفاوت که بعضی از مشکلات نسخه قبلی حل شدن . یه نوع جدید دریبل اضافه شده که بهترین بخش بازیه !!!دروازه بانا بهتر شدن اما هنوزم انیمیشناشون جالب نیست . این ایده که LT بازی رو منیوآل بکنه افتضاحه ! گرافیک هیچ فرقی نکرده و دقیقا نسخه قبلیه ، حتی چهره بازیکن ها هم اصلا دست نخورده ( فقط انگار با همون ابزار ادیت بازی برای رونی و مرلش مو گذاشتن !)
داوری افتضاحه . بدترین بخش بازی بعده گیم پلی داوریه . اینقدر این داوری افتضاحه که انجام بازی رو غیر ممکن میکنه ! هر حرکتی میکنی داور خطا میگیره . بازیکنا کوچکترین برخوردی دارن خطا میگیره ، بعدا بازیکن تکل دو پا میره داور ککش نمی گزه ! کارت هم که تقریبا همه بازیکنا یه دور کارت میگیرن .
فیزیک توپ بهتر شده اما هنوزم با ایده آل بسیار فاصله داره .
امسال میتونین قدرت توپی رو که دروازه بان با دست ارسال میکنه و جهتشو خودتون تعیین کنین اما همین بخش باعث شد من مطمئن شم این دوستان کونامی کلا فوتبال نگاه نمیکنن !! احمقانه ترین واکنش توپ وقتیه که با دروازه بان توپ رو با تمام قدرت برای مهاجم نوک پرتاب میکنید ! اما دروازه بان به جای اینکه قدرت توپ و سرعتشو بیشتر کنه ارتفاع رو بیشتر میکنه !!! یعنی توپ یه دور کامل میره بالا بعدش سقوط میکنه پایین ! تقریبا همیشه این نوع پرتاب باعث میشه کل تیم حریف به زمین خودشون برگردن !!!
بخوام خلاصه بگم این بازی دقیقا نسخه قبلیه که یسری مشکلاش برطرف شدن ، اما اگه با نسخه قبلی نتونستین رابطه برقرار کنین قطعا با اینم نمیتونین !
(واقعا برام سواله اینا تو یه ساله اخیر چه غلطی کردن !!! این دمو انگار یه اکسپنشن پک برای نسخه 2012 هستش !)
نمره نسخه 2012 اگه 6 باشه این نسخه شاید بتونه یه 6.25 یا با ارفاق 6.5 بگیره اما اگه منتظرین با دانلود دمو با یه بازیه جدید روبرو بشین سخت در اشتباهین !
kingmohsen
25-07-2012, 18:19
بازی رو نصب کردم
فوق العاده شده
مزایاش:
دروازبان ها واقعا عالی عکس العمل نشون میدن و خیلی خیلی عالی شدن
حرکات فوق العاده نرم و طبیعی کار شده و مخلوطی از بازی فیفا و سبک پی اس هست
خیلی واقع گرایانه تر شده
ازون دریبلها ی خفن کمتر میشه زد
توپ کاملا سنگین شده و حس شوت زدن رو به آدم انتقال میده
چهره بازیکنان بهتر شده یعنی حرکات چهره مثه ابروها و چشمها و تکان خوردن پوست صورت در زمان حرف زدن بازیکن و چین و چروک های روی صورت عالی کار شده
برخوردها و فیزیک بازیکنان خیلی بهتر شده
داوری هم احساس می کنم کمتر شده اون حساسیتهای بیجاش
حرکات تماشاچیان نرم تر و بهتر شده
واقعا میشه بازیکن خوب و ستاره رو از بازیکن بد رو تشخیص داد
معایب:
مثل قبل تصوی محو هست
سوپر استارش مثل قبل قوی نیست
دفاع هنوز مثل قبل و قتی دنبال بازیکن صاحب توپ میدوه سرعتش کمه و هیچ فرقی با قبل نکرده
چمن بازی هنوز مثل موکته
صحنه ها ورود به زمین هم دقیقا مثل قبل و بدون هیچ تغییری هست
واقعا گیم پلی بازی بسیار پیشرفت داشته و طبیعی شده.
اما یه چیزی رو باید اعتراف کنم وقتی داشتم بازیش میکردم دلو واسه پی اس های قبلی که با کریس رونالدو میتونستی همه رو دریبل کنی و یه شوت خفن بزنی رو گل بزنی تنگ شد.:37:
Amir-Rainman
25-07-2012, 18:29
دوستانی که محو بودن تصویر pes مشکل دارن، فایل زیر رو دانلود کنن، و این فایل رو جایگزین فایل dt04.img که در پوشه img بازی هست کنن
Abas1100
25-07-2012, 18:46
با سلام
دوستان من مشکلی داشتم
الان وارد انجمن شدم وای چه خبره یکی می تونه لینک دانلود دمو بدون مشکل و با لینک مستقیم بزاره
ممنون میشم
amin 2010
25-07-2012, 19:01
واقعا گیم پلی بازی بسیار پیشرفت داشته و طبیعی شده.
میشه بگی دقیقا کدوم بخش گیم پلی بسیار پیشرفت داشته و باعث شده شما فکر کنین بازی طبیعی شده !!!؟؟؟
دروازبان ها واقعا عالی عکس العمل نشون میدن و خیلی خیلی عالی شدن
دوست عزیز نسخه دموی بازیه PES 2013 رو بازی کردی دیگه ؟ دروازه بانا عالی عکس العمل نشون میدن ؟ هنوز بیش از 50 درصد انیمیشن های دروازه بانا متعلق به نسخه قبلیه ، بعدا چطور شده الان دارن طبیعی واکنش نشون میدن !!! این که یه بار یه شوتی بزنی دروازه بان بتونه توپ رو بگیره و مثله نسخه قلی لایی نخوره باعث نمیشه به دروازه بانای این نسخه بگیم خیلی خیلی عالی !!!
حرکات فوق العاده نرم و طبیعی کار شده و مخلوطی از بازی فیفا و سبک پی اس هست
نزن این حرفو عزیز برادر ! انیمیشن های سری بازی های ورزشی EA حالا چه فیفا چه بازی هایه دیگه ای مثله هاکی و ... جزئ بهترین انیمیشن های این نسل هستن . این بازی جز ئ ضعیف ترین بازی های این نسل در زمینه انیمیشن هستش ! شما چی دیدین که دارین این دو بازی رو از نظر انیمیشن با هم مقایسه میکنید نمیدونم ! ( هر چی بیشتر پستتونو میخونم بیشتر شک میکنم همین بازی PES 2013 رو انجام دادین یا نه !)
چهره بازیکنان بهتر شده یعنی حرکات چهره مثه ابروها و چشمها و تکان خوردن پوست صورت در زمان حرف زدن بازیکن و چین و چروک های روی صورت عالی کار شده
این بخش رو کامل بحث کردیم یه بار ! فقط همینو بگم تا وقتی تکنولوژی یه نسل عقب مونده گرافیکی این بازی عوض نشه و کلا تکسچر پوست عوض نشه کلا گرافیک چهره ها در این بازی غیر ممکنه خوب بشه .(این بخش پستم نقل قول نشه چون همین یه هفته پیش کامل بحث کردیم )
برخوردها و فیزیک بازیکنان خیلی بهتر شده
با این بخش پستتون موافقم اگه قیدتون رو عوض کنید و به جای خیلی بزارید بسیار بسیار کم !!!
داوری هم احساس می کنم کمتر شده اون حساسیتهای بیجاش
اشتباه احساس میکنید ! حساسیت احمقانه داور بسیار بسیار بیشتر شده !
حرکات تماشاچیان نرم تر و بهتر شده
هر چی فکر میکنم حتی یادم نمیاد خوده سازنده ها از بهبود در این بخش حرف زده باشن ! حالا شما چجور پیشرفت دیدی !!!!
+
تا وقتی عینک تعصب رو برندارید نمیتونید ( یا بهتر بگم نمی خواهید !!!) عیب های بسیار و عقب موندگی واضحه بازی رو تشخیص بدین !
با سلام
دوستان من مشکلی داشتم
الان وارد انجمن شدم وای چه خبره یکی می تونه لینک دانلود دمو بدون مشکل و با لینک مستقیم بزاره
ممنون میشم
دوستان تو رو به خدا اینقدر پست الکی ندین !!! دوست عزیز 100 صفحه تاپیک که نیست ! همین 4 یا 5 صفحه اخر پره لینکه خودت بگرد پیدا میکنی !!!!
Spaniuly
25-07-2012, 19:09
عکس هایی از دمو رو دیدم تمام امیدواریم این بود که بلور لعنتی رو بیخیال بشن توی این نسخه ! کسانی که روی اکس باکس بازی می کنن چه گناهی کردن وقتی پچ هست واسه از بین بردن بلور یعنی اینکه آهای چشم بادومی بی عقل ملت حال نمی کنن با این بلور مثل حالت 2011 بکن تصویر رو! متاسفانه هر سال که می گذره نا امیدی ها برای بهبود بازی بیشتر میشه! تمام ذوق و شوقم واسه گرفتن دمو فروکش کرد...
Abas1100
25-07-2012, 19:13
دوستان تو رو به خدا اینقدر پست الکی ندین !!! دوست عزیز 100 صفحه تاپیک که نیست ! همین 4 یا 5 صفحه اخر پره لینکه خودت بگرد پیدا میکنی !!!!
سلام
عزیز شما دلت از یه جا پره سر ما خالی می کنی ؟
اولا دقت کن گفتم من نبودم الان که اومدم تو انجمن 7 صفحه پیشرفت رو دیدم
تمامی صفحات رو نگاه کردم دقیقا یکی یه لینک که گذاشت بعدی اومد گفت مشکل داره و فلان و فلان
منم اومدم گفتم یه مرد که که با لینک سالم و بدون مشکل دانلود کرده به ما لینک بده مام دعاش کنیم و همین
Killzone2
25-07-2012, 19:33
سلام
عزیز شما دلت از یه جا پره سر ما خالی می کنی ؟
اولا دقت کن گفتم من نبودم الان که اومدم تو انجمن 7 صفحه پیشرفت رو دیدم
تمامی صفحات رو نگاه کردم دقیقا یکی یه لینک که گذاشت بعدی اومد گفت مشکل داره و فلان و فلان
منم اومدم گفتم یه مرد که که با لینک سالم و بدون مشکل دانلود کرده به ما لینک بده مام دعاش کنیم و همین
خودشون اسپم میدن موردی نداره بقیه بدن مشکل داره به اینطور اسپم ها توجه نکن دوست عزیز:46:
+
یه سری کاربر اماتور تو انجمن زیاد شده وقتی تاپیک جدا در نظر گرفته نشده باید همینجا گفت...مدیریت اگر دید اسپم هست حذف میکنه!
بازی دقیقا خب همونطور که amin 2010 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتن ، هسش....
ازاولشم مطمئن بودم همینطوره ...، این کونامی داره گند میزنه به همه ی فرنچایزاش ...اینو ک خیلی وقت گند زده ..بعید میدونم حالا حالا تغیراتی توش ببینیم !
sadeghbb
25-07-2012, 19:50
دوستان لطفا مسیر قرار گرفتن فایل دمو برا ایکس باکس رو ممنون میشم لطف کنید !
میخوام بریزم رو فلش ! قبلا ریخته بودم برا فیفا الان یادم رفته :31:
M E S S I
25-07-2012, 19:55
به نظرم دوستان یه مقدار توی نقد بازی تندروی کردن...!!
درسته من الان بازی رو نگرفتم ولی فکر نمیکنم اینقدرام بازی بد باشه و دارن میکوبنش...:41:
M E S S I
25-07-2012, 20:18
طبق اخبار منتشره از کونامی
دموی PlayStation 3
31 جولای برابر با
سه شنبه، 1391/05/10 منتشر میشه...
smallfrank
25-07-2012, 21:07
من دمو رو بازی کردم
متاسفانه هیچ فرقی با 2012 نداره...
alone_boy
25-07-2012, 22:14
خب من هم دمو رو بازی کردم
به نظرم پیشرفت آنچنانی هم نداشته!.سرعت بازی همچنان بالاست و اصلا به سمت طبیعی تر کردن سرعت و جریان بازی نرفتن.یک ثانیه هم نمیتونی آروم بازی کنی و مدام توپ به محوطه میرسه و خطر ایجاد میشه(برعکس فیفا).گرافیک هم زیاد پیشرفت نداشته و هنوزم بعضی بازیکنا مثل زامبی هستن ولی بعضیا هم مثل رائول میرلس واقعا خوب طراحی شدن.صداگذاری هم خوبه.این که دوربین و عوامل ورزشگاه حرکت میکنن(که توی نسخه قبلی هم بود) و مربی هم کنار زمین هست خیلی خوبه به نظر من.نکته دیگه ای هم که دوست داشتم این بود که درگیری و خطاها به واقعیت نزدیکه(بازم برعکس فیفا).توی فیفا بازیکنای حریف نهایتش توی بازی 2 بار خطا میکردن ولی توی این نسخه تعداد خطاها به سمت واقعی تر شدن رفته و اینو دوست داشتم.دوربین خیلی رو اعصابه و تا یادم نرفته بگم که این قدرت اسلایدر ها هم اصلا تاثیری نداره.مثلا میخوای به بازیکن نزدیکت پاس بدی و اسلایدر رو کمی پر میکنی ولی توپ تند میره و به بازیکن دورتر میرسه.کنترل توپ هم یکنواخته و نهایتشوقتی بازیکن توپو کنترل میکنه یکی دو تا حرکت تکراری هستن
amin 2010
25-07-2012, 22:36
خودشون اسپم میدن موردی نداره بقیه بدن مشکل داره به اینطور اسپم ها توجه نکن دوست عزیز[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
+
یه سری کاربر اماتور تو انجمن زیاد شده وقتی تاپیک جدا در نظر گرفته نشده باید همینجا گفت...مدیریت اگر دید اسپم هست حذف میکنه!
:31:.......:46:
خب من هم دمو رو بازی کردم
به نظرم پیشرفت آنچنانی هم نداشته!.سرعت بازی همچنان بالاست و اصلا به سمت طبیعی تر کردن سرعت و جریان بازی نرفتن.یک ثانیه هم نمیتونی آروم بازی کنی و مدام توپ به محوطه میرسه و خطر ایجاد میشه(برعکس فیفا).گرافیک هم زیاد پیشرفت نداشته و هنوزم بعضی بازیکنا مثل زامبی هستن ولی بعضیا هم مثل رائول میرلس واقعا خوب طراحی شدن.صداگذاری هم خوبه.این که دوربین و عوامل ورزشگاه حرکت میکنن(که توی نسخه قبلی هم بود) و مربی هم کنار زمین هست خیلی خوبه به نظر من.نکته دیگه ای هم که دوست داشتم این بود که درگیری و خطاها به واقعیت نزدیکه(بازم برعکس فیفا).توی فیفا بازیکنای حریف نهایتش توی بازی 2 بار خطا میکردن ولی توی این نسخه تعداد خطاها به سمت واقعی تر شدن رفته و اینو دوست داشتم.دوربین خیلی رو اعصابه و تا یادم نرفته بگم که این قدرت اسلایدر ها هم اصلا تاثیری نداره.مثلا میخوای به بازیکن نزدیکت پاس بدی و اسلایدر رو کمی پر میکنی ولی توپ تند میره و به بازیکن دورتر میرسه.کنترل توپ هم یکنواخته و نهایتشوقتی بازیکن توپو کنترل میکنه یکی دو تا حرکت تکراری هستن
کل صحبتتونو قبول دارم به جز مورد خطاها ( و چهره مرلش :) )شما اینو هم در نظر بگیر که این تعداد خطا در حین یه بازی 90 دقیقه ای اتفاق میفته ولی توی این دمو در دونیمه 5 دقیقه ای به اندازه یه بازی 90 دقیقه ای خطا اتفاق میفته !
بالخره من بازی کردم ولی ای کاش بازی نمی کردم فقط 2 چیز تفییر کرده و والسلام:1.منوی اولیه بازی.2.خیلی خیلی کم قضاوت داور. اما بدی ها: من در حالت سوپراستار 3 بر 1 المان را توری درهم کوبیدم که کونامی زنگ بزنه که بگه المان تو دموی دومی باشه یا نه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif سیستم دروازبانی هیچ دفاع هیچ خوش حالی هیچ کل بری هیچستان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
من بشخصه از المان متنفرم ولی انصافا قدرت بازیکنای المان تو دمو خیلی کم بود !
بالخره من بازی کردم ولی ای کاش بازی نمی کردم فقط 2 چیز تفییر کرده و والسلام:1.منوی اولیه بازی.2.خیلی خیلی کم قضاوت داور. اما بدی ها: من در حالت سوپراستار 3 بر 1 المان را توری درهم کوبیدم که کونامی زنگ بزنه که بگه المان تو دموی دومی باشه یا نه:31: سیستم دروازبانی هیچ دفاع هیچ خوش حالی هیچ کل بری هیچستان:31:
kingmohsen
25-07-2012, 22:42
به نظرم دوستان یه مقدار توی نقد بازی تندروی کردن...!!
درسته من الان بازی رو نگرفتم ولی فکر نمیکنم اینقدرام بازی بد باشه و دارن میکوبنش...:41:
دقیقا درسته.
انصافا بازی خیلی بهتر شده
بعضی ها فکر میکنن وقتی بازی رو می کوبن و عیب براش میگیرن خیلی منتقد خوبی هستن و بهتر بازی رو درک کردن
واقعا کسی بگه بازی فرقی نکرده و پیشرفت نداشته خیلی کم لطفه
واقعا عیبهای نسخه های قبلش در این نسخه از بین رفته
اگه عیبی هم داره چون نسخه دمو هست اونم دموی اول بازی و نسخه نهایی نیست.
کونامی دمو رو واسه همین چیزا میده که بازخوردش رو ببینه و توی نسخه نهایی حلش کنه
چهره ها و نور پردازی در بازی هم بسیار بهتر شده و دیگه دور چشم بازیکنا سیاه نیست
من که لذت بردم
کسهایی که خوششون نیومده مشکل خودشونه برن همون فیفا رو بازی کنن :38:
amin 2010
25-07-2012, 22:57
بعضی ها فکر میکنن وقتی بازی رو می کوبن و عیب براش میگیرن خیلی منتقد خوبی هستن و بهتر بازی رو درک کردن
نه ولی عکسش صادقه !!! یعنی کسی که در حال حاضر از چنین بازیی طرفداری کنه در زمینه گیم میشه گفت هیچ سررشته ای نداره !تا دو سال پیش میشد گفت سبک بازی ارکیده بعضیا دوسش دارن ولی الان دیگه سبک بازی مثلا شبیه ساز شده پس اون بهانه هم از دست رفته !
واقعا کسی بگه بازی فرقی نکرده و پیشرفت نداشته خیلی کم لطفه
واقعا عیبهای نسخه های قبلش در این نسخه از بین رفته
خوب پسر خوب ما هم همینو میگیم دیگه ! این بازی همون نسخه قبلیه که بعضی از مشکلاش برطرف شده ! در اصل میتونست به عنوان یه DLC نمره بالایی بگیره !
اگه عیبی هم داره چون نسخه دمو هست اونم دموی اول بازی و نسخه نهایی نیست.
کونامی دمو رو واسه همین چیزا میده که بازخوردش رو ببینه و توی نسخه نهایی حلش کنه
ببین هر بازیی جز PES میگفتی این تعریف براش صادق بود ! اما PES اگه دموی اولش از خوده بازی بهتر نباشه بدتر نیست !
چهره ها و نور پردازی در بازی هم بسیار بهتر شده و دیگه دور چشم بازیکنا سیاه نیست
چهره ها و نورپردازی در بازی کوچکترین فرقی نکرده !
من که لذت بردم
کسهایی که خوششون نیومده مشکل خودشونه برن همون فیفا رو بازی کنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](37).gif
چشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](37).gif
+
پ.ن :
حاج آقا شما اومدی نقد کردی بازی رو ازت ممنونم
خواهش می کنم ، اختیار دارید .
دیگه نیازی نیست از نقد دیگران نقل قول بگیری و هی دلیل بیاری .....
حاج اقا پست ایشون مستقیما جوابی به پست من بود ، منم جواب دادم ، ایشون باز جوا بدن من جواب میدم ، ولی واقعا ممنون که چهارچوب رو برای من مشخص کردی
شب خوش !
Killzone2
25-07-2012, 23:04
آقا این دمو اصلا جالب نبود! یعنی من که فرقی ندیدم دوست داشتم چیز های بهتری ببینم اینطوری که دیدم چیز های قابل ارائه داشت ولی نه چیزی که انتظار داشتم به نظرم بهتر از این ها میتونست باشه کلا تا کونامی رو سیستم کلی بازی تغییر ایجاد نکنه نمیتونه عالی ترین باشه با این حال نباید گفت خوب هم نبود! خوبه کمی بهتر از شماره قبل در بعضی موارد ولی بهتر بود تغییرات وسیع میدادن اینا اومدن بیشتر رو بالا بردن جزئیات قبلی تمرکز کردن البته نکته خوبیه ولی چیز های زیادی بهتر از قبل برای ارائه نداشت به نظرم!
با این حال نسخه اصلی بازی بیاد امیدوارم بازی خوبی باشه:)
+
نظرات فرق میکنه به نظرات هم احترام بزارید دوستان اینکه یکی از این بازی خوشش نیومد بگه بره فیفا بازی کنه زیاد جمله جالبی نیست داریم درباره نسخه دمو بحث میشه هر کسی میتونه نظرش رو بگه!
kingmohsen
25-07-2012, 23:34
اینم پچ برای باز کردن تنظیمات بازی
مثل زمان - وقت اضافه و....
Eblis 2011
25-07-2012, 23:37
نه ولی عکسش صادقه !!! یعنی کسی که در حال حاضر از چنین بازیی طرفداری کنه در زمینه گیم میشه گفت هیچ سررشته ای نداره !تا دو سال پیش میشد گفت سبک بازی ارکیده بعضیا دوسش دارن ولی الان دیگه سبک بازی مثلا شبیه ساز شده پس اون بهانه هم از دست رفته !
خوب پسر خوب ما هم همینو میگیم دیگه ! این بازی همون نسخه قبلیه که بعضی از مشکلاش برطرف شده ! در اصل میتونست به عنوان یه DLC نمره بالایی بگیره !
ببین هر بازیی جز PES میگفتی این تعریف براش صادق بود ! اما PES اگه دموی اولش از خوده بازی بهتر نباشه بدتر نیست !
چهره ها و نورپردازی در بازی کوچکترین فرقی نکرده !
چشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](37).gif
حاج آقا شما اومدی نقد کردی بازی رو ازت ممنونم
دیگه نیازی نیست از نقد دیگران نقل قول بگیری و هی دلیل بیاری .....
شب خوش
hackboter
25-07-2012, 23:37
طرفداران این فوتبال بدشون نیاد ولی نمیدونم چرا این بازی اصلا خوش دست نیست... یعنی هر چی سعی میکنی روی بازی سوار نیستی... بهت نمیچسبه.... میتونی چپ و راست گل بزنی و خطا بکنی و هیجان ایجاد کنی ولی هر چی بیشتر بازی میکنی به دلت نمیشینه... نه فقط امسال بلکه از نسخه 2009 به این ور بازی روان و جون دار نیست...
به طور مثال بازی رو میزاری روی درجه سوپر استار چپ و راست گل میزنی.... دوباره عوض میکنی میزاری روی درجه کمتر بازم فرقی نمیکنه....
فقط برای اولین بار که رنگ و لعاب منوهای بازی و خوشحالی بازیکنان رو میبینی ذوق مرگ میشی بعدش دوباره روز از نو روزی از نو.....
یادش بخیر نمیدونم دوستان بازی wining eleven 2007 رو یادشون هست یا نه که ما بهش میگفتیم فوتبال ادریانو چون روی کاور بازی عکس این بازیکن بود.... یادمه لحظه به لحظه اون فوتبال تو زمان خودش هیجان و کل کل بود و هیچوقتم اون هیجان تمومی نداشت....
Alireza.M67
26-07-2012, 00:14
من دمو رو بازی نکردم .
ولی از اینکه می شنوم بازی خیلی هم تغییر نکرده ، مثل فیفا به واقعیت نزدیک نشده ، هنوز موقعیت های زیاد روی دروازه ها خلق میشه ، هنوز حالت آرکید داره و... واقعا خوشحالم، و خوشحال تر میشم اگه بیان بگن هنوزم میشه دریبل زد ، هنوزم میشه با سرعت از گوشه ها حرکت کرد ، هنوزم حرکات نمایشی میشه زد و ... .
کسی که می خواد اونطور فوتبالی بازی کنه میره فیفا بازی می کنه و لذتشو هم می بره و کسی هم نمیگه چرا ؟
من PES بازی می کنم چون هیجان داره و امیدوارم کونامی همین سیستم رو پیش بگیره و سعی نکنه شبیه فیفا بشه.
فقط PES :40:
نه ولی عکسش صادقه !!! یعنی کسی که در حال حاضر از چنین بازیی طرفداری کنه در زمینه گیم میشه گفت هیچ سررشته ای نداره !
آقا جان ما هممون هیچ سررشته ای در زمینه گیم نداریم و از PES لذت می بریم ، الآن یعنی مثلا می خواستی با این حرفت چی رو ثابت کنی ؟
متاسفم که هنوزم فرهنگ احترام به سلایق دیگران ، رشد نکرده.
amin 2010
26-07-2012, 00:26
آقا جان ما هممون هیچ سررشته ای در زمینه گیم نداریم و از PES لذت می بریم ، الآن یعنی مثلا می خواستی با این حرفت چی رو ثابت کنی ؟
قبول دارم جملم اشتباه بود ، باید میگفتم هیچ سررشته ای از فوتبال و گیم های ورزشی نداره !!! قصدم هم مشخصه ! توی جمله اولم قصدمو خیلی واضح گفتم
متاسفم که هنوزم فرهنگ احترام به سلایق دیگران ، رشد نکرده.
بنده هم واقعا متاسفم که پیشرفتی در زمینه های فرهنگی در جامعمون نمی بینیم !:37:
+
جوابی برای این پست یا پست های قبلی دارین تو پروفایلم مطرح کنین چون اینجوری پیش بره تاپیک به اظهار نظر های دوستان و جواب های من خلاصه میشه که زیاد جالب نیست .تو پروفابل مطرح کنین قشنگ میشینیم با هم بحث میکنیم .
+
بیشترین میزان قدرت در این بازی چنده ؟ رونالدو تو دمو 99 بود . راستی قدرت گومز چرا از کلوزه کمتره ؟
Alireza.M67
26-07-2012, 00:35
قبول دارم جملم اشتباه بود ، باید میگفتم هیچ سررشته ای از فوتبال و گیم های ورزشی نداره
حوصله بحث کردن ندارم ، فقط در جواب همین یه جمله که بازم درست که نشد هیچ ، بدترشم کردی :
من تمام زندگیم در سه چیز خلاصه میشه : فوتبال ، بازی کامپیوتری ، موسیقی (توی انجمن هم فقط در همین سه قسمت پست میذارم)
به شخصه با PES خیلی بیشتر از FIFA حال می کنم و این نظر شخصیه خوده منه .
دلیل نمیشه چون شما خودت با فیفا بیشتر حال می کنی ، تمام طرفدارای PES رو اینجوری ببری زیر سوال ! خوده بازی رو می تونی نقد کنی و زیر سوال ببری ولی شما این حق رو نداری که انسانها رو زیر سوال ببری .
hackboter
26-07-2012, 00:47
اقا یه صلوات بفرستید ختم به خیر بشه....
دو تا فوتبال داریم با دو سبک مختلف... هر کی خواست میره فیفا بازی میکنه هر کی هم خواست میره سمت ساکر...
اینکه چرا و اما و اگر بیاریم خوب نیست چون کلا بازیهای کامپیوتری اصلا ارزش خورد کردن شخصیت کاربران را در دنیای مجازی نداره....
Abas1100
26-07-2012, 00:54
قبوله ولی عکسش صادقه !!! یعنی کسی که در حال حاضر از چنین بازیی طرفداری کنه در زمینه گیم میشه گفت هیچ سررشته ای نداره !
قبول دارم جملم اشتباه بود ، باید میگفتم هیچ سررشته ای از فوتبال و گیم های ورزشی نداره !!! قصدم هم مشخصه ! توی جمله اولم قصدمو خیلی واضح گفتم
بنده هم واقعا متاسفم که پیشرفتی در زمینه های فرهنگی در جامعمون نمی بینیم !:37:
حوصله بحث کردن ندارم ، فقط در جواب همین یه جمله که بازم درست که نشد هیچ ، بدترشم کردی :
به شخصه با PES خیلی بیشتر از FIFA حال می کنم و این نظر شخصیه خوده منه .
دلیل نمیشه چون شما خودت با فیفا بیشتر حال می کنی ، تمام طرفدارای PES رو اینجوری ببری زیر سوال ! خوده بازی رو می تونی نقد کنی و زیر سوال ببری ولی شما این حق رو نداری که انسانها رو زیر سوال ببری .
با سلام
ضمن عرض قبولی طاعات و عبادات دوستان
دوست عزیز amin 2010 نمی دونم شما چه نتیجه ای میخای از این بحثا بگیری ولی لطفا دقت کنید که به تنهایی دارید این انجمن رو مختل و در ادامه کار این انجمن اختلال ایجاد می کنید مجددا میگم اصلا معلوم نیست شما با کی مشکل داری باطرفدارای PES با بازی PES با جامعه با فرهنگ بالاخره با کی الله اعلم.
بازم خطاب به دوست عزیز amin 2010 من خودم هم فیفا بازی میکنم و هم PES و از انجام هر دو بازی لذت می برم پس دلیل نمیشه بیام سلایق دوستان رو به باب تمسخر گرفته و حتی در این زمینه خدای ناکرده بی احترامی کنم . پس شما هم بیا و به سلایق دوستان احترام گذاشته و این جو صمیمی رو بهم نزن
amin 2010
26-07-2012, 01:33
ضمن عرض قبولی طاعات و عبادات دوستان
دوست عزیز amin 2010 نمی دونم شما چه نتیجه ای میخای از این بحثا بگیری ولی لطفا دقت کنید که به تنهایی دارید این انجمن رو مختل و در ادامه کار این انجمن اختلال ایجاد می کنید مجددا میگم اصلا معلوم نیست شما با کی مشکل داری باطرفدارای PES با بازی PES با جامعه با فرهنگ بالاخره با کی الله اعلم.
عباس 1100 دوست عزیز ، شما که فقط صحبت های قبلی من و علیرضا رو نقل قول کردین ! بعدا میگم اسپم ندین به دوستان بر می خوره ! پست بالا گفتم دیگه تو تاپیک ادامه ندین ، صحبتی انتقادی پیشنهادی چیزی هست پروفایل مطرح کنین یا گروه بزنین تو گروه ، شما ادامه میدی بعدا میگی داره جو به هم میخوره !!!!
+
نه بابا من الان مشکل اصلیم با گمرکه که این نوارای رادیولوژی که وارد کردیمو نگه داشته ال سی هم که نمیکنه !نمی دونم چی کار کنم !
+
انجمن رو هم منظورتون احتمالا تاپیک PES هستش و جالبه خیلی از دوستانی که دمو رو تجربه کردن نظر منو داشتن !
بازم خطاب به دوست عزیز amin 2010 من خودم هم فیفا بازی میکنم و هم PES و از انجام هر دو بازی لذت می برم پس دلیل نمیشه بیام سلایق دوستان رو به باب تمسخر گرفته و حتی در این زمینه خدای ناکرده بی احترامی کنم . پس شما هم بیا و به سلایق دوستان احترام گذاشته و این جو صمیمی رو بهم نزن
خوب میکنی عزیزم حتما بازی کن هر دو تا بازی رو
+
جالبه دوستان میگن جو صمیمی در حالی که کلا سابقشون تو انجمن در حد اینه که میان تو یه تاپیکه مشخص و ... ! جو صمیمی هم خیلی وقته تو این فروم از بین رفته ، شما نگران اون نباش .
دلیل نمیشه چون شما خودت با فیفا بیشتر حال می کنی ، تمام طرفدارای PES رو اینجوری ببری زیر سوال ! خوده بازی رو می تونی نقد کنی و زیر سوال ببری ولی شما این حق رو نداری که انسانها رو زیر سوال ببری
قصدم به هیچ وجه بهتر کردن اوضاع نبود !
+
پسر خوب چرا بحثو فلسفی ارزشی میکنی !!! انسان رو ببرم زیره سوال ! من گفتم کسی طرفداری بازی رو کنه نگفتم کسی با بازی بیشتر حال کنه ! شاید یکی یه کتاب از دنیل استیل بخونه خوشش بیاد از کتاب ویکتور هوگو خوشش نیاد ، اون شخص تا وقتی کتاب مورد علاقشو میخونه ولی ازش طرفداری کور کورانه نمیکنه محترمه ولی کسی بیاد بگه استیل در مقایسه با هوگو برتره چون سبکه نویسندگیش بهتره اون موقع صلاحیتش میره زیره سوال ! ولی بگه من نمی تونم کتابای هوگو رو درک کنم پس کتاب دنیل استیل میخونم اون وقت نظرش منطقیه !( البته خوده استیل هم طرفدارای خاص خودشو داره !)
+
بحث رو خواهشا ادامه ندین ، در هر صورت من دیگه ادامه نمیدم مگر در پروفایلم . I AM OUT !
Masoud King
26-07-2012, 01:56
یه چیزی که PES داره و حداقل تو اون زمینه عالی هست، پرسنالیتیه و خیلی کسا این بازی رو می پسندن میگن وقتی داری مثلا با ریبری بازی میکنی احساس میکنی خود ریبری هست یا مثلا بازیکن دیگه... اما تو فیفا متاسفانه کم وجود داره همچین چیزی.
درسته بازی با یک سری مشکلات داره ولی خوب نباید گفت هرکی اینو می پسنده فوتبالی نیست.
+
البته سازنده ها هم دارن بر اساس عقلشون کار می کنن و هیچ عقل سلیمی نمیگه رو یه بازیکن 35 ساله سرمایه گذاری کن بلکه پیشرفت کنه.
الان که نسل تمومه و مشخصه دارن جنازه PES رو یه جوری به زور تا آخر می خوان بکشن
مطمئنا باید منتظر PES NEXT-GEN بود
کسی نقدی چیزی از این بازی نمیزاره ببینیم چجوریاس؟:27:
moh3en_sh
26-07-2012, 09:49
البته سازنده ها هم دارن بر اساس عقلشون کار می کنن و هیچ عقل سلیمی نمیگه رو یه بازیکن 35 ساله سرمایه گذاری کن بلکه پیشرفت کنه.
الان که نسل تمومه و مشخصه دارن جنازه PES رو یه جوری به زور تا آخر می خوان بکشن
مطمئنا باید منتظر PES NEXT-GEN بود
بله دقیقا، pes رو باید از 2014 به بعد دید که با موتور قدرتمند fox engine ساخته میشه
The Auditor
26-07-2012, 10:08
من هم دانلود کردم و بازی کردم. غیر از چندتا تغییر جزئی، همون پخ قبلیه...
اینم پچ برای باز کردن تنظیمات بازی
مثل زمان - وقت اضافه و....
ببخشید برای xbox 360 نیست؟؟
SuperSt@r
26-07-2012, 12:44
اين كه تا ديروز سالم بود چي شد يهو امروز خراب شده؟؟
لينك دان ديگه نيس؟؟؟ كه حجمش همون 1 گيگ باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.