مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2013
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
Eblis 2011
08-01-2013, 22:02
ایتالیایی هست و البته رسمی
مطمئن هستم که گزارش رسمی عربی باید باشه... یه سرچی می زنم
مال pes 2012 رو نمیخواما :n02: آخه گزارش عربی هست واسه 2013 ، اما مال 2012 دقیقا .....
اگه پیدا کنی ممنون میشم . :n16:
Spaniuly
08-01-2013, 22:49
مهدی جان اون فایل که صفحه پیش گذاشته بودی گزارش ایتالیایی هست ولی رسمی نیست من اشتباه گفتم روی گزارش رسمی ایتالیایی که همون فایل dt0e_i.img هست پیاده سازی شده هیجان انگیز تر هست فکر کنم همون گزارشگرای ایتالیایی FIFA 13 هست. گزارش عربی هم ظاهرا نیست برا 2013 حق با توئه چیزی پیدا نکردم
توی همون سایت یکی بود که گزارش فیفا رو میاره روی PES گذاشتم امشب اون دانلود بشه البته فایل گزارش ورژن جدید ترکی رو هم شب می ذارم دانلود ببینم چه تغییری کرده
Eblis 2011
08-01-2013, 22:52
مهدی جان اون فایل که صفحه پیش گذاشته بودی گزارش ایتالیایی هست ولی رسمی نیست من اشتباه گفتم روی گزارش رسمی ایتالیایی که همون فایل dt0e_i.img هست پیاده سازی شده هیجان انگیز تر هست فکر کنم همون گزارشگرای ایتالیایی FIFA 13 هست. گزارش عربی هم ظاهرا نیست برا 2013 حق با توئه چیزی پیدا نکردم
توی همون سایت یکی بود که گزارش فیفا رو میاره روی PES گذاشتم امشب اون دانلود بشه البته فایل گزارش ورژن جدید ترکی رو هم شب می ذارم دانلود ببینم چه تغییری کرده
ممنون آرمین جان . ولی حیف شد :n03: من عاشق گزارشگر عربی هستم . شما تست کن ببین کدومش بهتره به منم بگو دانلود کنم :n02: فدات زیاد :n16:
Spaniuly
09-01-2013, 00:53
من فردا ببینم این گزارش فیفا چطوره... ولی تا این لحظه پر هیجان ترین بدون شک ترکی هست
Eblis 2011
09-01-2013, 00:55
من فردا ببینم این گزارش فیفا چطوره... ولی تا این لحظه پر هیجان ترین بدون شک ترکی هست
ویوا عربی :n02: .......... خیلی باحال و شلوغ گزارش میکنه . مخصوصا زمانی که گل میزنی ...... :n02:
good_messi
09-01-2013, 09:57
با سلام
میخاستم بدونم تو این بازی نمیشه بین 3 یا 4 نفر 3جانبه یا 4 جانبه بصورت لیگ برگزار کرد ؟
در ضمن واسه ایتالیا کدوم ترکیب و تنظیمات خوبه دنبال یه ترکیب هستم با 5 دفاع و هافبک طوری باشه که بشه پاسکاری کرد تا عمق دفاع حریف باز شه؟
اگه ممکنه به این سوال هم جواب بدید
Spaniuly
09-01-2013, 11:30
با سلام
میخاستم بدونم تو این بازی نمیشه بین 3 یا 4 نفر 3جانبه یا 4 جانبه بصورت لیگ برگزار کرد ؟
در ضمن واسه ایتالیا کدوم ترکیب و تنظیمات خوبه دنبال یه ترکیب هستم با 5 دفاع و هافبک طوری باشه که بشه پاسکاری کرد تا عمق دفاع حریف باز شه؟
سلام متاسفانه لیگ نمیشه ولی کاپ میشه و تا سقف تعداد تیم های اون کاپ میشه یوزر انتخاب کرد مثلا فرض می کنیم 32 تا رفیق هستید جمع شدید. میرید به قسمت COMPETITION و کاپ اینترناشنال رو انتخاب و تعداد یوزر رو میذارین روی 32 حالا هر 32 نفر یک تیم داره که طبیعتاً دو به دو باید بازی کنید شما 32 نفر و نهایتاً یکی از شما قهرمان جام جهانی میشید
البته اینکه لیگ رو نذاشتن طبیعی هست فکر کنید این تعداد بخوان لیگ برگزار کنن چقدر طول میکشه! ولی اگه همون جام جهانی رو بازی کنید خوبه تعداد بازیها زیاده می تونید. بین 2 یا 3 یا 4 نفر می تونید برگزار کنید هرکس یه تیم قدرتمند می تونه برداره خیلی هم پرهیجانه
+
من فایل ورژن 1.02 گزارش ترکی رو تست کردم مثل قبلی هست Beni Oku یا همون Read Me که داخلش بود رو خوندم باگ ها و ایرادات گزارش رو برطرف کردن البته من خودم بعضی هاشون رو دیده بودم... مثلا توی ورژن اول وقتی کاپ لیبرتادورس شروع میشه حسن موستان گزارشگر بازی میگه "آورپا لیگین ههیهجانی باشلیور یعنی هیجان یورو لیگ شروع میشه! باید بگه که کوپا سانتاندرین تورنومانین ههیهجانی باشلیور و یه سری باگ ها که توی call name ها داشت برطرف شده
صادقانه باید بهترین گزارش هست شاید فکر کنید که از روی تعصب روی زبون مادری این رو میگم نه اینطور نیست گزارش ترکی از لحاظ فنی خوب هست:
- صدای گزارش با محیط مچ هست یعنی انگار گزارشگرها توی محیط خاصی هستن مثل استدیوی گزارش ولی مال مزدک میرزایی یا حتی گزارش ژاپنی انگار توی یک محیط خونگی ضبط شده...
- گزارش قطع شدن نداره شما هر زبانی رو که امتحان کنید میبینید ثانیه هایی از بازی ساکت می شن و گزارش بریده بریده هست و جملات خیلی هم به همدیگه ربط ندارن اما گزارش ترکی صحبت ها کامل هست و ساکت شدنی در کار نیست صداشون خیلی با کیفیت هست و صحبت ها با هم مرتبط هستند که انگار تشکیل کانورزیشن رو می دن پشت سر هم و شما فکر می کنید گزارش زنده رو دارید از کانال TRT 1 ترکیه میشنوید. در حالیکه زبان گزارش PES طوری طراحی شده که بریده بریده حرف زدن های گزارش های حتی اورجینال بازی شما رو مطمئن میکنه که بازی یک گیم هست.
- برای کسانی زبان ترکی بلدن این گزارش فوق العاده اس چون کاری به ترجمه لغوی نداشتن سازندگان این اثر و توی بازی یه تیکه هایی توی این کار خرج کردن که آدم شاخ در میاره شاید بعضی هاشون توجه شما رو جلب کنه:
یه بازیکن توی زمین می درخشه و گل می زنه بعد گزارشگر میگه "صفحه فیس بوکش الان کلی لایک خوردش به خاطر این کاراش و محبوبیت پیدا میکنه" بعد ادامه میده: " حرف از فیس بوک شد شما هم اگه خواستید می تونید به صفحه فیس بوک ما مراجعه کنید: بعد آدرس فیس بوک و هوم پیجشون رو می گه
یه بازیکن وقتی 4 تا گل می زنه به صورت رندوم گزارشگر میگه " بویله بیر گُلجون اُلسون هِر کِسه بُرجون اُلسون" چون حالت شعر و غافیه داشت عیناً نوشتم یعنی یه گلزن مثه این داشته باش به همه قرض داشته باش
منظورش اینه که اگه یه همچین گلزنی داشته باشی دیگه غم هات یادت نمی افته:n02:
اینا فقط یه چشمه از صدها تیکه بامزه ای هست که توی بازی توسط حسن موستان خرج میشه واقعاً پرهیجان و زیبا گزارش میکنه
+
راستی فایل گزارش فیفا برای PES رو هم تست کردم فایل گزارش به جای فایل زبان گزارش پرتغالی جایگزین شده یعنی نیازی نیست به جای فایل انگلیسی کپی کنید کافیه از توی منو زبان پورتکیز رو انتخاب کنید اینم ارزش نداره چون اولا Call Name هاش خیلی کمه در ضمن مثل بقیه بریده بریده میشه صداها و سکوت زیاده توی بازی و از همه بدتر اکیپ کلایو توزلی و اندی تاوزن هست یعنی اکیپ گزارشگر فیفاهای قدیمی یاد فیفا 07 می ندازه آدم رو... ای کاش صدای مارتین تیلر رو می ذاشتن که بهترین گزارشگر فیفا هست.
yashar_silverboy
10-01-2013, 12:42
دوستان توی مستر لیگ چجوری میشه درصد انتقال بازیکنان رو زیاد کرد؟مثلا رونالدو 2% هست نمیشه یه کاری کنم بالا بره هی؟
دوستان به منم کمک میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی
ehsan_2000
10-01-2013, 12:55
سلام
الان من در مستر لیگ در نیم فصل اول هستم و به دروگبا پیشنهاد دادم و اونم قبول کرده . اما هنوز به ترکیبم اضافه نشده . چرا ؟؟
Farzamabi
10-01-2013, 14:15
سلام دوستان
چرا تو pes 2013 لیگ نیست؟ فقط کاپ هست کسی میتونه کمکم کنه که لیگ برم یا اضافه کنم؟
:n03::n03::n03:
aluminum
10-01-2013, 17:02
دوستان اخرین پچ برای اپدیت ترانسفرها کدومه؟
من اخرین چیزی که نصب کردم این Pro.Evolution.Soccer.2013.Patch.v1.01-RELOADED بود.
اگر جدیدتر هم هست لطفا لینکش رو به من بدید
سلام
الان من در مستر لیگ در نیم فصل اول هستم و به دروگبا پیشنهاد دادم و اونم قبول کرده . اما هنوز به ترکیبم اضافه نشده . چرا ؟؟
دوست عزيز بايد صبر كنيد تا فصل تقل و انتقالات كه فكر كنم ماه ژانويه باشه
ehsan_2000
10-01-2013, 18:08
دوست عزيز بايد صبر كنيد تا فصل تقل و انتقالات كه فكر كنم ماه ژانويه باشه
من نیم فصل اول تموم کردم تو نقل و انتقالات نیم فصل پیشنهاد دادم اونم قبول کرد ولی تو ترکیبم نیست؟
الانم دارم نیم فصل دوم بازی میکنم ولی بازیکنی که خریدم رو نمیدونم کجاست؟؟!!!
Farzamabi
10-01-2013, 18:49
سلام دوستان
چرا تو pes 2013 لیگ نیست؟ فقط کاپ هست کسی میتونه کمکم کنه که لیگ برم یا اضافه کنم؟
Eblis 2011
10-01-2013, 18:51
سلام دوستان
سلام دوست گرامی .
متاسفانه لیگ رو ورداشتن و راهی نیست تا اضافه بشه ..... فک نمیکنم پچی هم وجود داشته باشه که لیگ رو اضافه کنه ....
شما میتونید مستر لیگ بازی کنید . :n12:
Eblis 2011
10-01-2013, 19:01
آرمین جان چی شد؟
گزارشگر عرب پیدا نشد آخر :n02: ...... شما تست کردی؟
+
مزدک که حالمو بهم زد با گزارش کردنش :n02: میگه : این مسیه ... این مارسلوئه :n20:
کسی گزارش فیفا رو لینکی داره ؟
این گزارش ترکی رو هم دو تا لینک بودم که جفتش خیلی کند بود با اینکه سرعتم دو مگ بود دیشب گذاشتم بعد چند مگ دانلود کردن اینقدر کند بود قطع شد
Spaniuly
10-01-2013, 22:31
سلام
احتمالاً مذاکرات نهایی نشده بعضی مواقع بازیکن قبول می کنه تیم قبول نمی کنه بعضی مواقع برعکس
دوستان اخرین پچ برای اپدیت ترانسفرها کدومه؟
من اخرین چیزی که نصب کردم این Pro.Evolution.Soccer.2013.Patch.v1.01-RELOADED بود.
اگر جدیدتر هم هست لطفا لینکش رو به من بدید
تایتل آپدیت:
DVD Version Update File: Patch103.zip
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Download Version Update File: PES2013_Patch1_03.exe
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ولی کاملاً توصیه میکنم لینک اول رو دانلود کنید چون به احتمال 99 درصد بازیتون نسخه DVD هست نه دانلود چون تمام ورژن ها که توی ایران پخش شده یکی هستند.
دیتا پک رو هم که از داخل بازی دانلود کنید... ویا از لینک های زیر استفاده کنید:
و در آخر برای اجرای بازی از کرک زیر استفاده کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آرمین جان چی شد؟
گزارشگر عرب پیدا نشد آخر :n02: ...... شما تست کردی؟
+
مزدک که حالمو بهم زد با گزارش کردنش :n02: میگه : این مسیه ... این مارسلوئه :n20:
آره خیلی خیلی مضخرفه گزارش مزدک... نه عربی اصلاً موجود نداریم دی:
کسی گزارش فیفا رو لینکی داره ؟
این گزارش ترکی رو هم دو تا لینک بودم که جفتش خیلی کند بود با اینکه سرعتم دو مگ بود دیشب گذاشتم بعد چند مگ دانلود کردن اینقدر کند بود قطع شد
من همون روز مستقیم کردم این آخرین ورژنه و البته مستقیم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](v-i-p)/pes2013_spiker_V1_2.jpg
خوب اینم از لینک مستقیم فایل گزارش ترکی:
Eblis 2011
10-01-2013, 22:35
آره خیلی خیلی مضخرفه گزارش مزدک... نه عربی اصلاً موجود نداریم دی:
ای بابا ... پس باید صدای بازی رو ببندم آهنگ جاش گوش کنم :n08::n02:
فدات !!!!!!!!
oghyanoos
10-01-2013, 22:44
این بازی را نصب کردم.
اما بعد از چند دقیقه که وارد بازی میشم میپره!
آنتی ویروسم هم غیر فعال میکنم اما باز هم بازی یهو قطع میشه!
لطفا کمکم کنید
ا
من همون روز مستقیم کردم این آخرین ورژنه و البته مستقیم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](v-i-p)/pes2013_spiker_V1_2.jpg
خوب اینم از لینک مستقیم فایل گزارش ترکی:
ممنون ولی دیشب هم اومدم اینو دانلود کنم نشد الانم نشد :
پیام خطا » شما به عنوان کاربر رایگان، تنها می توانید ۲ دانلود همزمان داشته باشید و در حال حاضر سیستم بیش از این تعداد را با مشخصات شما شناسایی کرده است
راه حل » لطفا نسبت به تهیه اشتراک رپیدباز اقدام نمایید و یا در فواصلی دیگر و بعد از اتمام دانلودتان مجددا سعی کنید
نمیتونید مثلا اپلود باز ریموت کنید؟
moh3en_sh
11-01-2013, 00:43
پچ جدید برای XBOX360 نیومده؟
aluminum
11-01-2013, 09:09
تایتل آپدیت:
ولی کاملاً توصیه میکنم لینک اول رو دانلود کنید چون به احتمال 99 درصد بازیتون نسخه DVD هست نه دانلود چون تمام ورژن ها که توی ایران پخش شده یکی هستند.
نه خودم دانلود کردم Pro Evolution Soccer ( PES ) 2013 [RELOADED ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پس با این تفاسیر فایل دوم رو نصب کنم؟
کرک هم که انگار پاک شده .
Spaniuly
11-01-2013, 11:45
ممنون ولی دیشب هم اومدم اینو دانلود کنم نشد الانم نشد :
پیام خطا » شما به عنوان کاربر رایگان، تنها می توانید ۲ دانلود همزمان داشته باشید و در حال حاضر سیستم بیش از این تعداد را با مشخصات شما شناسایی کرده است
راه حل » لطفا نسبت به تهیه اشتراک رپیدباز اقدام نمایید و یا در فواصلی دیگر و بعد از اتمام دانلودتان مجددا سعی کنید
نمیتونید مثلا اپلود باز ریموت کنید؟
من فقط توی رپیدباز اکانت دارم واسه فچ کردن فایل به نظرم باید توی آپلود باز اکانت داشته باشی
لینکایی که توی سایت تورگچه اسپیکر گذاشتن رو نتونستید دانلود کنید؟
پچ جدید برای XBOX360 نیومده؟
پچ رسمی یا دست ساز؟
نه خودم دانلود کردم Pro Evolution Soccer ( PES ) 2013 [RELOADED ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پس با این تفاسیر فایل دوم رو نصب کنم؟
کرک هم که انگار پاک شده .
برای کرک بهتره که از سایت گیم کپی وُرلد استفاده کنید...
نه نسخه دانلودی دانلود اورجینال هست درسته که ما هم بازی هامون دانلود میشه ولی چیزی که دانلود می شه clone شده از دیسک اورجینال هست این رو دقت کنید! اما نسخه دانلودی اینه که شما بازی رو اینترنتی خرید می کنید ولی به جای ارسال دیسک برای شما لینک دانلود بازی از سوی کونامی ایمیل میشه همراه با شماره سریال یکتا و اورجینال و گیم آیدی و کونامی آیدی و ... برای استفاده از خدمات آنلاین... اینایی که پایریسی منتشر شده از روی دیسک اول ایمیج می گیرن بعد آپلود می کنن بنابراین نسخه هایی که الان دست ماها هست نسخه دیسکه
من فقط توی رپیدباز اکانت دارم واسه فچ کردن فایل به نظرم باید توی آپلود باز اکانت داشته باشی
لینکایی که توی سایت تورگچه اسپیکر گذاشتن رو نتونستید دانلود کنید؟
پچ رسمی یا دست ساز؟
منظورتون اینه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اینه که نه سرعت سرورش خیلی پایینه من با سرعت دو مگ هم نتونستم چند مگ دانلود میشه خودش ارور میده و دانلود کنسل میشه
Spaniuly
11-01-2013, 16:44
منظورتون اینه ؟
اگه اینه که نه سرعت سرورش خیلی پایینه من با سرعت دو مگ هم نتونستم چند مگ دانلود میشه خودش ارور میده و دانلود کنسل میشه
نه بابا این که اون قدیمی اس تازه معلوم نیس لینکاش زنده ان یا مرده:
اینا رو میگم لینک اصلی که من اینارو مستقیم کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ببینید از کدوم می تونید دانلود کنید یا مستقیم کنید
نه بابا این که اون قدیمی اس تازه معلوم نیس لینکاش زنده ان یا مرده:
اینا رو میگم لینک اصلی که من اینارو مستقیم کردم
یا
ببینید از کدوم می تونید دانلود کنید یا مستقیم کنید
همین دو تا رو گفتم دیگه کنده
این دوتا همون لینکاس دیگه که ادرس پستشو گذاشتم:
با سلام
این مربوط به ورژن 1.0 گزارشگر ترکی استانبولی هستش که شاید الآن غیر قابل دسترس شده باشه.
از یه ماه پیش ورژن جدیدش (1.02) اومده که در صفحه اعلام کردم. متاسفانه چون لینکهاش قابلیت رزیوم نداره، موفق به دانلود نشدم. اگه ممکنه یکی اونارو مستقیم کنه تا ما هم بتونیم دانلودش کنیم.
خوش و سلامت باشید...
فرقی نمیکنن که :دی
Spaniuly
11-01-2013, 19:24
والا از بین 3 تا لینک اینکه نتونی از هیچ کدوم استفاده کنی بدشانسی بزرگیه... شما مطمئنی که نمی تونی اون لینکی رو که من گذاشتم دانلود کنی؟ آخه ربی نداره اون مستقیمه من خودم وقتی دانلود می کنم اون از کجا می دونه که اکانت دارم یا ندارم؟ من که نه توی سایتش می رم نه ساین این هستم پس چرا می تونم دانلود کنم؟
Farzamabi
11-01-2013, 22:52
یه سوال دارم : من الان مستر لیگ رفتم و رئال مادرید رو مربی گری و بازی میکنم با استفاده از ترفندی GP یا همون پول باشگاه رو بی نهایت کردم هرچی که بود خریدم منظورم تو قسمت shop هستش. تمرین بازیکنا وسایل خلاصه همشو خریدم اما من واسه بازیکنا کفش میخوام. چجوری کفش بخرم؟
والا از بین 3 تا لینک اینکه نتونی از هیچ کدوم استفاده کنی بدشانسی بزرگیه... شما مطمئنی که نمی تونی اون لینکی رو که من گذاشتم دانلود کنی؟ آخه ربی نداره اون مستقیمه من خودم وقتی دانلود می کنم اون از کجا می دونه که اکانت دارم یا ندارم؟ من که نه توی سایتش می رم نه ساین این هستم پس چرا می تونم دانلود کنم؟
والا نمیدونم مشکلش چیه بقیه دوستان تست کنن ببینن میتونن این دانلود کنن ؟
فقط لینک باز کنن ببیننن ارور میده یا میتونه شروع به دانلود کنه
Spaniuly
12-01-2013, 00:23
تست کردم آره نمیشه حتما باید ساین این باشم من ساین این بودم الان هم از کرم هم اکسپلورر ساین اوت کردم نشد والا نمی دونم چی کار کنم. اگه لینک بهتری گیر اومد یا تونسم روی یه اپلود سنتر بهتری فچ کنم فایل رو می ذارمش حتماً
moh3en_sh
12-01-2013, 01:36
پچ رسمی یا دست ساز؟
کلا هرچی باشه فرق نداری فقط جدید باشه
Spaniuly
12-01-2013, 10:37
کلا هرچی باشه فرق نداری فقط جدید باشه
رسمی ها:
دیتا پک 3
آپدیت های تایتل : 1.03
(برای مدیا آیدی که ما الان در دست داریم و بصورت پایریسی منتشر شده آپدیت 1.03 نیومد و آخریش 1.02 هست)
پچ دست ساز مال یک ویرایشگر حرفه ای به اسم استویان هست... یه پسر 27 ساله بلغاری هست که راهنمایی های زیادی هم بهم کرد و کمک های زیادی کرد که بتونم بازی رو ویرایش کنم...
بدیش اینه که دیر عمل می کنه آخرین پچش بر پایه دیتا پک 2 هست...
من بازی خودم رو ویرایش کردم و کل لیگ انگلیس رو به حالت لایسنس شده در آوردم
اسم تیم ها اصلاح شدن
لوگوشون اصلاح شدن
لباساشون درست شدن
اسم لیگ و کاپ انگلیس به
The F.A Cup و Barclays Premier League
تغییر پیدا کرده
با ابزارهای خاصی میشه این کار رو انجام داد البته بایستی که کنسولتون جی-تگ یا ریست گلیچ ه_ک شده باشه
babriman
12-01-2013, 17:29
سلام
ترفندهای این بازی را از کجا پیدا کنم؟
Spaniuly
13-01-2013, 20:07
یه سوال دارم : من الان مستر لیگ رفتم و رئال مادرید رو مربی گری و بازی میکنم با استفاده از ترفندی GP یا همون پول باشگاه رو بی نهایت کردم هرچی که بود خریدم منظورم تو قسمت shop هستش. تمرین بازیکنا وسایل خلاصه همشو خریدم اما من واسه بازیکنا کفش میخوام. چجوری کفش بخرم؟
شما ورژن بازیتون چنده؟
منظورم اینه که تا حالا پچ رسمی کونامی رو دانلود کردید؟ 3 تا آپدیت رسمی داره شما اگه نصب نکردید آخرین پچ رو نصب کنید... تا اونجایی که می دونم بعد از هر برد توی مستر لیگ (باید بازی کنید نه اینکه کوئیک سیمولیت کنید) دقیقا مثل مود BAL براتون کفش های مختلف می ده
سلام
ترفندهای این بازی را از کجا پیدا کنم؟
والا ترفند که زیاده سایت ها و وبلاگ های زیادی ترفند می ذارن اما شما بهترین ترفندها رو توی یوتیوب می تونید پیدا کنید واسه PES برای همه بازی ها می تونید از یوتیوب تیوتریال و رهیاب و آموزش پیدا کنید گرچه به عقیده من تراینینگ این نسخه واقعا عالیه شما به قسمت تراینیگ بازی برید و اون چالش ها رو سعی کنید که پاس کنید. مطمئنا چیزای زیادی یاد می گیرید که توی بازی به دردتون می خوره
alone_son
13-01-2013, 23:58
سلام
آقا من یه مشکل دارم توی PES من دسته های بازی را جا به جا میشناسه دسته دو را دسته یک میشناسه و دسته یک را دسته دو
قبلا دوتا دسته بود مشکلی نبود ولی الان یه تک دسته وصل میکنم دسته یک ولی بازی اونا دسته دو میشناسه و نمیتونم با هاش کار کنم لطفا بگید چه جوری فیکسش کنم:n16:
milad_heartsick
14-01-2013, 12:54
سلام دوستان خوبم
لطفا اخرین اپدیت رسمی pc رو با مخلفاتش برام بزارید ورژن و دیتا پک هردو 1.00 هستند
با سپاس:n16:
Spaniuly
14-01-2013, 13:29
سلام
آقا من یه مشکل دارم توی PES من دسته های بازی را جا به جا میشناسه دسته دو را دسته یک میشناسه و دسته یک را دسته دو
قبلا دوتا دسته بود مشکلی نبود ولی الان یه تک دسته وصل میکنم دسته یک ولی بازی اونا دسته دو میشناسه و نمیتونم با هاش کار کنم لطفا بگید چه جوری فیکسش کنم:n16:
این مشکل نیست که دوست عزیز یکی از دسته ها رو دسته یک و اون یکی رو هم دسته دو میشناسه بهتره حساس نباشید چه فرقی می کنه شما کنترلر شماره 2 رو به عنوان پریماری تنظیم کنید... چیز حادی نیست یعنی اگه معکوس عمل کنید دقیقا میشه چیزی که می خواهید... امیدوارم منظورم رو رسونده باشم... شما فایل setting رو اجرا می کنید و کنترلر پریماری رو به دلخواه اون دسته ای رو که می خواهید انتخاب می کنید و تنظیم می کنید...
سلام دوستان خوبم
لطفا اخرین اپدیت رسمی pc رو با مخلفاتش برام بزارید ورژن و دیتا پک هردو 1.00 هستند
تایتل آپدیت:
ولی کاملاً توصیه میکنم لینک اول رو دانلود کنید چون به احتمال 99 درصد بازیتون نسخه DVD هست نه دانلود چون تمام ورژن ها که توی ایران پخش شده یکی هستند. همگی نسخه کلون از دیسک اورجیال هستند
قبل از ریختن کرک دقت کنید اول ویروس یاب رو غیر فعال کنید بعد کرک رو همراه با فایل rld.dll کپی کنید توی مسیر نصب... بعد اون پوشه رو ببندید و ترک کنید... ویروس یاب رو فعال کنید و توی تنظیمات مربوط به Exclusions فولدر کونامی توی program files اد کنید یعنی شما با اینکار ویروس یاب رو مجاب به این می کنید که کاری با فایل های درون این پوشه نداشته باشه... در غیر این صورت فایل rld.dll توسط ویروس یاب پاک میشه
موفق باشید
برای xbox360
با آپشن فایل هایی که daymouse برای ایکس باکس بیرون میده خیلی راحت میشه تمام تیمها و لیگ ها رو لایسنس کرد لیگهای بوندس لیگا و لیگ قهرمانی انگلیس (سطح 2 انگلیس) هم اضافه شده دو وع هم آپشن فایل میده یکی بر پایه دیتاپک های کونامی یکی بدون اونها فقط با بازی اصلی که نیاز به هیچ گونه دانلودی از لایو نداره فقط حدود 20 مگ دانلود داره بعد با فلش منتقل میشه به هارد کنسول.
استقبال از آپشن فایل هاش به قدری بالاست که فلش های آماده و کانفینگ شده با آپشن قایل هاش رو تو اینترنت برای فروش میگذارند.
milad_heartsick
14-01-2013, 20:10
سلام
من اپدیت اولی رو ریختم ولی وقتی نصبش میکنم ارور میده که این برنامه یا نصب نیست یا گم شده
باید چیکار کنم؟؟؟؟:n14:
Spaniuly
14-01-2013, 21:38
آپدیت دوم رو امتحان کنید یعنی ورژن دانلودی بازی
دوستان برای آپدیت بازی (مخصوصا ترانسفرها) در PS3 چه باید کرد ؟ (بازی کپی و ورژن کنسول 3.55 هست)
milad_heartsick
15-01-2013, 00:03
آپدیت دوم رو امتحان کنید یعنی ورژن دانلودی بازی
ممنون دوست عزیز دومی کار کرد من جز اون 1% بودم :n02:
Spaniuly
15-01-2013, 11:47
دوستان برای آپدیت بازی (مخصوصا ترانسفرها) در PS3 چه باید کرد ؟ (بازی کپی و ورژن کنسول 3.55 هست)
متاسفانه من پلی استیشن ندارم ولی نمی تونی مستقیما به شبکه PSN متصل بشی فایل دیتا پک از سایت های پایریسی دانلود کن... مطمئنا روش ها و Tool هایی مثل ایکس باکس کانتنت منیجر برای پلی 3 وجود داره که بتونی فایل ها رو بریزی روی هاردت می تونی به تالار کنسول ها هم مراجعه کنی ولی من پیشنهاد می کنم توی فروم های خارجی بگردی
ممنون دوست عزیز دومی کار کرد من جز اون 1% بودم :n02:
بسیار عالی...
پس خاطرت باشه که اگه پچ 1.04 یا 1.05 و ... اومد پچ ورژن دانلودی رو دانلود کنی
موفق باشی
farshad_pes9
15-01-2013, 17:24
با سلام.
دوستان من یه مدتی نبودم,میشه لطف کنین آخرین پچ رسمی و غیر رسمی,خلاصه هر چی که جدید اومدرو برام بذارید,مخصوصا آپدیت خود کونامی و پچ pesedit,توی تاپیک گشتم اما گیج شدم!!
ممنون
mohammad_87
15-01-2013, 22:02
با سلام.
دوستان من یه مدتی نبودم,میشه لطف کنین آخرین پچ رسمی و غیر رسمی,خلاصه هر چی که جدید اومدرو برام بذارید,مخصوصا آپدیت خود کونامی و پچ pesedit,توی تاپیک گشتم اما گیج شدم!!
ممنون
رسمی :
صفحه قبل پست شماره 1788
غیر رسمی pesedit:
AAA رو از لینک پاک کن.
اگه از pesedit استفاده کنی،آپدیتهای رسمی رو داخل خودش داره و شاید فقط نیاز به اون کرک داشته باشی.
yashar_silverboy
16-01-2013, 17:51
دوستان لطفا یکی به من بگه توی مسترلیگ چجوری میتونم درصد انتقال بازیکنان رو بالا ببرم؟ممنون میشم
آخه اینجوری هر کی رو میخوام بخرم همشون درصد انتقالشون 2 یا 1 درصد :n03:
Spaniuly
16-01-2013, 18:28
دوستان لطفا یکی به من بگه توی مسترلیگ چجوری میتونم درصد انتقال بازیکنان رو بالا ببرم؟ممنون میشم
آخه اینجوری هر کی رو میخوام بخرم همشون درصد انتقالشون 2 یا 1 درصد :n03:
به فکز یه مربی باشید که ترانسفرینگش بالا باشه اینطوری راحت بازیکن می تونید بخرید
yashar_silverboy
16-01-2013, 23:48
به فکز یه مربی باشید که ترانسفرینگش بالا باشه اینطوری راحت بازیکن می تونید بخرید
دوست عزیز بهترین مذاکره کننده رو ورداشتم ولی هیچی که هیچی
نمیدونم چیکار کنم
ککککککککککککککممممممممممم مکککککککککککککککککک
سلام
چرا داور موقعی که خطا میشه آوانتاژ میده کارت زرد نشون نمیده؟موقع کرنر چه جوری بازیکنان داخل محوطه افزایش بدم؟
Spaniuly
18-01-2013, 10:13
دوست عزیز بهترین مذاکره کننده رو ورداشتم ولی هیچی که هیچی
نمیدونم چیکار کنم
ککککککککککککککممممممممممم مکککککککککککککککککک
باید در ذهن داشته باشید بازیکنان بزرگ زمانی به تیم شما میان که تیم شما رنک بالایی پیدا کنه توی مستر لیگ شما از صفر شروع می کنید و پله های ترقی رو طی می کنید یه جورایی مثل منچستر سیتی یا مالاگای این فصل می بینید داره بازیکنان کلاس بالا میاره و یا منچسر سیتی که الان یه جورایی تیم کهکشانی ها شده ولی این مسیر به آرامی طی شده و کم کم تیم به لولی می رسه که بازیکنان ستاره حاضر می شن بپیوندن بهش من فکر می کنم شما اوایل راه هستید و می خواهید یه شبه منتخب بارسا و رئال جور کنید این اولا که امکان پذیر نیست در ثانی به هر شکلی هم اگه امکان پذیر باشه لوس ترین چیز ممکن هست همیشه پیشرفت تدریجی حس خاصی میده
سلام
چرا داور موقعی که خطا میشه آوانتاژ میده کارت زرد نشون نمیده؟موقع کرنر چه جوری بازیکنان داخل محوطه افزایش بدم؟
چرای اول که ضعف سازندگان هست و الان جیزی که توی فیفا از نسخه 11 تا الان رعایت شده و داور بعد از آوانتاژ وقتی توپ از جریان وای می ایسته در صورت صلاح دید و شدت خطا به بازیکن خطاکار کارت میده... ولی متاسفانه کونامی اصلا به این قضیه توجه نمی کنه امیدوارم این نقیصه رو درست مثل فیفا برطرف کنه.
جواب سوال دوم: وقتی کرنر به دست میارید آنالوگ سمت راست رو به یک سمت فشار بدید الان روی یک بازیکن کرسر می افته اگه از دور می تونید تشخیص بدید که خیلی خوبه می تونید کرسر رو روی یه بازیکن سر زن و قد بلند تنظیم کنید و یه جای گیری خوب براش در نظر بگیرید در پشت محوطه شش قدم و بعد کرنر رو سانتر کنید حالا سانتر شما دقیقا به همون بازیکن ارسال میشه
yashar_silverboy
18-01-2013, 11:15
دوست عزیز من میدونم اینارو....من ار pes 3 (pes 2003 دارم این بازیو میکنم با همه چم و خمش آشنام
بعدش دوست عزیز منم همه رنک تیم و بند و بساطش بالاس .. چند سالی هم هست که همه لیگ ها رو میبرم ولی نمیشه دوست عزیز
yashar_silverboy
19-01-2013, 01:28
دوستان ببخشید این پچ 2.8 که اومده تازه....... من ریختمش یه ذره نسبت به قبل بازی لگ داره...بعضی موقع ها اینجوری میشه با اینکه پچ 2.7 انیجوری نبود...مشکل از پچ؟مرسی
mohammad_87
19-01-2013, 01:46
دوست عزیز من میدونم اینارو....من ار pes 3 (pes 2003 دارم این بازیو میکنم با همه چم و خمش آشنام
بعدش دوست عزیز منم همه رنک تیم و بند و بساطش بالاس .. چند سالی هم هست که همه لیگ ها رو میبرم ولی نمیشه دوست عزیز
برای مستر لیگ بارها موارد مختلفی گفته شده.خود من هم مواردی که تجربی داشتم رو بارها گفتم.
یکی از نکات، قهرمانی های پیپی در 2-3 سال در جامهای داخلی و بین المللی هست.
بازیکن باید در تیم شما امید اینرو داشته باشه که در ترکیب اصلی قرار بگیره.مثلا اگه شما کیلینی و پیکه رو در دفاع داری،احتمال خرید تیاگو سیلوا پایین میاد.(البته روی این مورد هوشمندانه عمل نشده و در این مورد فیفا با داشتن گزینه وعده دادن به بازیکن خیلی خوب عمل کرده)
به نقل و انتقال بقیه تیمها هم توجه کنید.مثلا اگه رونالدو به من سیتی رفت،احتمال خرید سیلوا یا ژکو از سیتی زیاد میشه.
هر چی نقل و انتقال ستاذه ها در تیم شما زیاد باشه احتمال خریدهای بزرگ بیشتر میشه.فقط مراقب باشید با نقل و انتقالهای بی اندازه،شکل و شمایل لیگها رو از بین نبرید!!!!
سعی کنید از تقلب ها استفاده نکنید چون واقعا انگیزه رو از بین میبره.اگه بودجه شما محدود باشه در خریدها و فروشها بیشتر دقت میکنید و از همه مهمتر به سرمایه گذاری روی جوانها روی میارید(مثل بارسلونای امروزی)
و خیلی موارد دیگه..............
--------------
امکانات و هیجانات نقل و انتقالات در فیفا یه دنیای دیگست.با اینکه اونهم دارای نواقصی هست ولی کاملا سرتر از کونامی هستش.کاش کونامی بجای تغییرات مداوم در گیم پلی یه تکونی به این بخش بده...
Mohammad King
19-01-2013, 02:01
دوستان کسی گزارش گر نداره برای بازی ؟؟؟
الان مال من گزارشگر فابریکشه جان چمپین
گزارشگر دیگه ای نیست؟ که قشنگتر از همه باشه؟
Eblis 2011
19-01-2013, 02:04
دوستان کسی گزارش گر نداره برای بازی ؟؟؟
الان مال من گزارشگر فابریکشه جام چمپین
گزارشگر دیگه ای نیست؟
سلام .
یه سر به اینجا بزن : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mohammad King
19-01-2013, 15:18
بیشتر لینکاش قیلتره نتونستم دانلود کنم
Eblis 2011
19-01-2013, 15:25
بیشتر لینکاش قیلتره نتونستم دانلود کنم
اینو دانلود کن حال کن :n02:
دانلود گزارش فارسی بازی PES 2013 مزدک میرزایی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*l.*yas*dl*.*com/Game2012/PES.2013.Persian.Commentory_%5BYas*DL*.com*%5D.rar
+
پست #1179 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mohammad King
19-01-2013, 15:55
نه عزیز فارسی نمیخوام
هم فایل تورنت دانلود نشد هم لینک ها قیلتر بود
shahram_10
20-01-2013, 20:25
سلام خسته نباشید
من pes2013 رو نصب و پچ 2.8 ریختم.پیراهن اکثرتیمها و لوگوی تیمها قدیمی یه شکل و فقط ازنظر رنگ باهم فرق دارند.
ممنون میشم راهنمایی کنید چطوری این مشکل حل میشه!
مرسی.
yashar_silverboy
21-01-2013, 11:48
دوستان من پچ من انگار کار نمیکنه چون من تاحالا از پچ مچ استفاده نکردم میشه راهنماییم کنید مرسی
M E S S I
21-01-2013, 12:16
دوستان من پچ من انگار کار نمیکنه چون من تاحالا از پچ مچ استفاده نکردم میشه راهنماییم کنید مرسی
كاري نداره...
بري نصب پچ pesedit:
اگه تو محل نصب pes 13 پوشه ي kitserver13 داري پاكش كن...
پچ رو تو محل (پوشه ي) بازي نصب كن...
بعدش اگه ميخواي تنظيمات ليگ و استاديوم ها يا اسكوربردها و ... رو تغيير بدي Selector رو اجرا كن و ...
بازي رو از محل نصب بازي اجرا كن و يا از سلكتور و...
yashar_silverboy
21-01-2013, 15:53
دوستان من پچ 2.8 رو ریختم ولی فایل pes2013_103.exe رو اجرا میکن ارور close the program میده باید چیکار کنم؟بعدش من هیچ تغییراتی اضافه نشیدش برام
معمولا یادمه اولش که میزد press any key وقتی میخواست بره توی منو ها چیزای جدید مدیدشو میزد هان؟
دوستان یه سوال داشتم تو setting تب audio قسمت منوی audio buffer size برای چه چیزی هست آیا به کیفیت صدا ربط داره یا نه
M E S S I
21-01-2013, 18:11
دوستان یه سوال داشتم تو setting تب audio قسمت منوی audio buffer size برای چه چیزی هست آیا به کیفیت صدا ربط داره یا نه
?What is audio buffer size ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
?What is Buffer Size and why is it important ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
?What is audio buffer size ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
?What is Buffer Size and why is it important ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز ممنون حالا به نظر شما بالاتر باشه بهتره یا پایین تر اگه میشه یکم توضیح بدید
M E S S I
21-01-2013, 19:37
دوست عزیز ممنون حالا به نظر شما بالاتر باشه بهتره یا پایین تر اگه میشه یکم توضیح بدید
اغلب اوقات اندازه بافر کوچکتر بهتره ، اگه مشكلی توی صدا و تاخير توی گزارش و ... نداری بزار رو همون درجه بمونه وگرنه با تست كردن اندازه های مختلف ميتونی به اون درجه ايده آل برسی...
دوستان من دارم لپتاپ عوض ميكن بعد يه چيزي من اگه پوشه Konami تو My document هستش رو كپي كنم تو فلش بعد تو ويندوز لپتاپي كه ميخوام بگيرم كپي كنم كار ميكنه آيا؟؟؟؟:n02:
پدرمون دراومد اونقدر Masterleague رفتم بعد فك كن Save ها بپره وايــــــــــي:n28:
M E S S I
21-01-2013, 19:58
دوستان من دارم لپتاپ عوض ميكن بعد يه چيزي من اگه پوشه Konami تو My document هستش رو كپي كنم تو فلش بعد تو ويندوز لپتاپي كه ميخوام بگيرم كپي كنم كار ميكنه آيا؟؟؟؟:n02:
پدرمون دراومد اونقدر Masterleague رفتم بعد فك كن Save ها بپره وايــــــــــي:n28:
نه مشكلی پيش نمياد راحت باش!!:n02:
M E S S I
21-01-2013, 20:07
Pes 2013 Theme Song Free Mp3 Download, Pes 2013 Theme Song Play Online
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
yashar_silverboy
21-01-2013, 20:53
دوستان اسم بازیکنان چطوری درست میشه؟مثلا shirawtel همون پیتر اشمایکل خودمونه ولی یه بار درست کردم دیگه نمیتونم درستش کنم راهنماییم کنید ممنون میشم
shervinrain
22-01-2013, 00:57
این پچ 2.8 رو نصب کردم چرا لباس اسپانیا تو بیکام لجند سفیده؟
mansour2023
22-01-2013, 17:46
دوستان دو سوال دارم :
من وقتی تیم ایران رو برداشتم و بازی کردم وقتی از بازی خارج شدم رفتم برای انتخاب تیم بعد دیدم همه تیم های ملی اسماشون خراب شده ، اصلا اسم های عتیقه نشون میده مثلا تو ایتالیا بجای piro مینویسه paroria یه همچین وضعیتی دارم من ، چیکار کنم ؟ ( همه تیم های ملی )
سوال دوم ، چه جوری به بهترین شکل ممکن ضربه ایستگاهی بزنم ؟ قلق خاصی داره ؟ راهکاری دارید بگید ؟
من خودم R2 میگیرم و تنظیم میکنم و شوت ، 80% مواقع گل نمیشه :(
help me
سلام
من پچ 2.8 رو نصب کردم بازی دیگه اجرا نمیشه !! و میگه بازی رو سیستم نصب نیست !! چه بکنم ؟؟؟؟؟
yashar_silverboy
23-01-2013, 00:21
دوستان یکی نیست جواب منو هم بده؟ممنون
من اون فایل edit رو میریزم همه لباسای بازیکنان آبی میشه ولی اسما درستن....لباسا رو چیکار کنیم حالا؟
سلام..بچه ها این بازی قابلیت 3D داره؟؟؟؟یعنی میشه رو tv سه بعدی بازیش کرد؟؟؟ آخه رو جعبش نوشته بود 3d compatable !....اگه هست از کجا باید فعال کنم؟؟ ممنون
M E S S I
23-01-2013, 08:15
براي درست شدن لباس آبي تيما آنتي ويروستونو غيرفعال كنيد و پچو نصب كنيد و وقتي هم بازيو اجرا ميكنيد آنتي ويروستون رو غيرفعال كنيد.
اطمينان پيدا كنيد كه پچ رو به درستي و كامل در پوشه ي بازي نصب كرديد. كيت سرور attached شده به pes2013.exe نيست، manager.exe رو از پوشه ي kitserver13 تو حالت admin اجرا كنيد و pes2013.exe رو انتخاب و 'attach' كنيد.
راه آخر از مسير زير:
C:\Users\Jalal\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\save
فایل Edit رو پاک کنید پیراهن آبی تیمها درست میشه اما اسما به حالت قبل بر میگرده!!
Abdolreza2012
23-01-2013, 14:55
دوستان من این بازیو سالهاس انجام میدم (منظورم کلا pes هست نه pes 2013 ) ولی معمولی بازی میکنم زیاد از تکنیکاشو بلد نیستم
میخواستم ببینم تیکنیک های خاصی داره بگید ممنون
yakimura sanada
23-01-2013, 18:52
سلام من این مشکلو دارم:
این چیه؟
Eblis 2011
23-01-2013, 18:59
سلام من این مشکلو دارم:
این چیه؟
سلام . آنتی ویروس رو غیرفعال کن . کرک بازی رو دوباره بریز ... فایل رو در آنتی ویروس امن قرار بده آنتی ویروس رو فعال کن
آنتی ویروس شما احتمالا NOd32 که فایل رو پاک میکنه .
yashar_silverboy
23-01-2013, 23:34
دوست عزیز مرسی ولی همه این کارا رو کردم نشد باز آبی لباسا .... چرا آخه باید اینجور بشه؟
shahram_10
24-01-2013, 19:14
سلام خسته نباشید
من pes2013 رو نصب و پچ 2.8 ریختم.پیراهن اکثرتیمها و لوگوی تیمها قدیمی یه شکل و فقط ازنظر رنگ باهم فرق دارند.
مرسی.
ممنون که اینقدر سریع جواب منو دادین و مشکلم حل شد!!!!
واقعا که!!!
Eblis 2011
24-01-2013, 19:16
سلام خسته نباشید
من pes2013 رو نصب و پچ 2.8 ریختم.
پیراهن اکثرتیمها و لوگوی تیمها قدیمی یه شکل و فقط ازنظر رنگ باهم فرق دارند.
مرسی.
واقعا که!!!
پچ شما به درستی نصب نشده دوست من ......
برید پوشه کیت سرور بخش mange یکبار چک کنید ببینید درست attach شده یا نه ؟
Spaniuly
24-01-2013, 19:30
واقعا که!!!
سلام دوست من...
ببینید شما یک پچ دست ساز خارجی نصب کردید اصول کار این هست که از سایت یا فروم تخصصی که در واقع ساپورت می کنه این پچ رو شما کمک بگیرید... همه کسانی که توی این تاپیک حضور دارن که از پچ دست ساز استفاده نمی کنن که دقیقا بدونن مشکل کجاست مسلماً تعداد کمی با شما وجه مشترک دارن... حالا از این تعداد کم باید اولا آنلاین بشن پست شما رو ببین بخونن اگه متوجه بشن اشکال از کجاست و تازه اگه خیلی حوصله کنن و بخوان راهنمایی کنن می بینید که احتمالش میاد پائین ولی اگه دقت کرده باشید جواب دوستانی که در مورد خود بازی هست سریع تر داده میشه چون به فرض من می دونم و میام و جواب میدم و مطمئن باشید اگر خودم نسخه PC بازی می کردم و از پچ استفاده می کردم و می دونستم اشکال کار رو ساکت نمی نشستم و حتماً سعی می کردم پاسخگوی مشکل شما باشم... در ضمن سوال پرسیدن در تاپیک یکی از تلاش های یوزرهاست برای حل مشکل نه تنها راه حل...
shahram_10
24-01-2013, 19:55
پچ شما به درستی نصب نشده دوست من ......
برید پوشه کیت سرور بخش mange یکبار چک کنید ببینید درست attach شده یا نه ؟
مرسی
ولی تو کیت سروس بخشی به نام mange ندیدم!
مرسی
mohammad_87
25-01-2013, 12:01
بخش نیست یه فایل به اسم manager هست.
احتمالا مسیر نصب بازی در مسیر پیش فرض نبوده.بازی رو در چه مسیری نصب کردی و پوشه کیت سرور کجاست؟اون فایل manager رو هم در پوشه کیت سرور پیدا کن و فایل pes2013.exe رو attach کن.
shervinrain
25-01-2013, 12:01
کسی نمیدونه چرا فقط لباس اسپانیا تو این پچ خرابه؟ تو بیکام لجند :n13:
نه مشكلی پيش نمياد راحت باش!!:n02:
دمت گرم قلبم داش وا ميساد ايشالا هفته ديگه لپتاپ رو عوض ميكنم:n06:
oghyanoos
27-01-2013, 22:54
سلام دوستان
به یه نفر متخصص در بازی با بارسلونا نیاز دارم
کسی هست به من آموزش بده
به شکل حرفه ای:n01:
shahi666
29-01-2013, 11:59
خب دوستان بلاخره جناب جانکی برگشتن و کیت سرور رو آپدیت کردن فعلا برای پچ 1.02آماده کردن برای 1.03 هم بزودی آماده میشه :n10:
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Kitserver 13 by Juce & Jenkey1002
Version 13.2.0.0
Available module : afs2fs, afsio, lodmixer, speeder, ballsrv, sides, fserv, kserv
Support : PES2013 demo 1, PES2013 v1.00, PES2013 v1.01, PES2013 v1.02
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Download :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Spaniuly
29-01-2013, 17:25
خب دوستان بلاخره جناب جانکی برگشتن و کیت سرور رو آپدیت کردن فعلا برای پچ 1.02آماده کردن برای 1.03 هم بزودی آماده میشه :n10:
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Kitserver 13 by Juce & Jenkey1002
Version 13.2.0.0
Available module : afs2fs, afsio, lodmixer, speeder, ballsrv, sides, fserv, kserv
Support : PES2013 demo 1, PES2013 v1.00, PES2013 v1.01, PES2013 v1.02
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Download :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
احتمال ریلیز اپدیت جدید هست مسلما دیتا پک جدید تا 10 روز دیگه میاد ولی اینکه آپدیت تایتل هم میاد یا نه رو نمیشه با اطمینان گفت... اگه آپدیتی در کار باشه یه ماموریت دیگه هم داره شاید جنکی منتظر اینه که ببینه آپدیت 4 میاد یا نه اگه نیاد روی عمون آپدیت 3 کارش رو انجام بده... اونطور که جوس میگفت کار ساخت کیت سرور بر مبنای آپدیت ها و exe های جدیدتر خیلی وقت گیر و دشوار هست...
گرچه من بیشتر منتظر دیتا پک جدید هستم تا پروژه ناتمام خودم رو که ویرایش نسخه اکس باکس هست تکمیل کنم... برای من فرقی نمی کنه که کیت سرور بیاد یا نه
سلام
اوت بلند چه جوری پرتاپ میشه؟سیستم تیم رو چه جوری دستی کنم؟(مربی اتوماتیک سیستمی که انتخاب کردم، تغییر میده)
Spaniuly
30-01-2013, 14:07
سلام
اوت بلند چه جوری پرتاپ میشه؟سیستم تیم رو چه جوری دستی کنم؟(مربی اتوماتیک سیستمی که انتخاب کردم، تغییر میده)
بازیکن باید این ترایت رو بلد باشه لانگ ثراو
همون تنظیماتش رو بگردید یه جا هست که غیر فعال می کنه تاحالا دقت نکردم به اون قسمتش چون خودم فقط مود BAL رو بازی می کنم
+
همونطور که قبلا هم گفته بودم کوجیما رسما اعلام کرد که موتور گرافیکی بازی PES 2014 توسط فاکس انجین ساخته میشه برا اونایی که نمی دونن می گم: فاکس انجین موتوری هست که توی ساخت بازی متال گیر سالید یکی از خدایان گرافیکی هست که کوجیما ارائه کرده... امیدوارم یه تغییر شکل حسابی ببینیم در نسخه بعدی...
Altairezio
30-01-2013, 20:34
اگه موضوعو فهمیدی لایک کن!:n09:
Abdolreza2012
31-01-2013, 01:55
اگه موضوعو فهمیدی لایک کن!:n09:
وقتی دیوار دفاعی چیده شده اون وسط یکیو تعویض کردن
این باگ تو این بازی وجود داره که درست نمیشه
یه بار برای من اینجوری شد نتونستم کاری کنم گل خوردم:n02:
Behnam_o2
31-01-2013, 15:15
سلام رفقا، بعد از نصب آپدیت رسمی کونامی 1.3 احتیاج به نصب کرک مخصوص هست؟ اگه آره لینکشوبهم بدین:n12:
Spaniuly
31-01-2013, 16:39
سلام رفقا، بعد از نصب آپدیت رسمی کونامی 1.3 احتیاج به نصب کرک مخصوص هست؟ اگه آره لینکشوبهم بدین:n12:
بله همیشه نیاز هست فقط کیت سروری که متناسب با این ورژن باشه نیومده درواقع اگه کیت سرور دارید و ازش استفاده می کنید غیر فعال میشه
این لینک مستقیم کرک برای نسخه 1.03 هست
پچ جدیدی نیومده توش نقل وانتقالای نیم فصل لحاظ شده باشه؟
سلام
من یه سوال دارم, اگه ممکنه جواب بدن اساتید
اگه یادتون بیاد تو ورژن های قدیمی تره بازی pes دکمه L2 یا R2 رو که میگرفتیم یه دکمه ضربدر یا مربع یا هردکمه دیگه ای رو که میزدیم یه علامت کوچیک(ضربدر یا یکی از دکمه ها) گوشه پایین صفحه میوفتاد و از اون طریق میشد استراتژی های مختلف(مثلا آفساید گیری) رو انجام داد
حالا تو pes2013 هرکاری میکنم نمیتونم اینکارو انجام بدم
توروخدا اگه کسی بلده بهم بگه:confused:
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
shahi666
02-02-2013, 10:06
پچ جدیدی نیومده توش نقل وانتقالای نیم فصل لحاظ شده باشه؟
درود
تا یکی دو روز آینده پچ جدید PESEDIT PATCH 3.00 میاد که خوشبختانه با توجه به انتشار کیت سرور جدید هماهنگ با ورژن 1.03 شاهد یک پچ بسیار کامل خواهیم بود
New Features
Updated winter transfers 796 transfers made in all leagues since 2.8, 1400+ since start of the January window (Anelka > Juventus, Balotelli > Milan, Beckham > Paris, Drogba > Galatasaray, Gago > Velez Sarsfield, Monreal > Arsenal, Rivière > Monaco, Samba > QPR, Sneijder > Galatasaray, Willian > Anzhi etc.)
20+ new faces Abdennour, Cruyff, Cvitanich, Figo, Fofana, Gouffran, Mskani, Zidane etc., in total 700+ faces
New kits Angola, Atlético, Chile, Corinthians, France, Hungary, Israel, Las Palmas, Manchester City, Morocco, Nürnberg, Portugal, Sao Paulo, Sevilla, Sweden, Zambia
Created 149 missing players Hahn (Augsburg), Latka (Düsseldorf), Brice Samba (Marseille), Zevallos (Juventus) etc.
New scoreboard Canal+ (Txak)
Fixed a lot boots + accessories
General Features
Added 8 leagues Bundesliga, Primera Division Argentina, Russian Premier League, 2. Bundesliga, Liga Adelante, Npower Championship, Serie B, Ligue 2, Brasileirão Série B
Added 12 other teams Arminia Bielefeld, BATE Borisov, BSC Young Boys, Dnipro Dnipropetrovsk, FC Basel, KRC Genk, Metalist Kharkiv, Steaua Bucureşti, Videoton FC, Viktoria Plzen + Indonesia, Malaysia
Correct kits for all Premier League, Liga ZON Sagres + all National & Classic Teams
Corrected names for fake players in unlicensed National teams and ML unlockable players
Faces More than 700 new faces (all fixed by PESEDIT)
Fixed kits for a lot teams including Barcelona, Manchester United and Sevilla
Includes newest DLC 3.0 + game version 1.03
Scoreboard and stadium switch in selector (download stadiums here ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
Removed blur
Fixed boots + accessories for 4000+ players
payamhetfild
02-02-2013, 13:42
سلام
من یه سوال دارم, اگه ممکنه جواب بدن اساتید
اگه یادتون بیاد تو ورژن های قدیمی تره بازی pes دکمه L2 یا R2 رو که میگرفتیم یه دکمه ضربدر یا مربع یا هردکمه دیگه ای رو که میزدیم یه علامت کوچیک(ضربدر یا یکی از دکمه ها) گوشه پایین صفحه میوفتاد و از اون طریق میشد استراتژی های مختلف(مثلا آفساید گیری) رو انجام داد
حالا تو pes2013 هرکاری میکنم نمیتونم اینکارو انجام بدم
توروخدا اگه کسی بلده بهم بگه:confused:
دکمه سلکت رو بگیرید
Behnam_o2
02-02-2013, 16:32
بله همیشه نیاز هست فقط کیت سروری که متناسب با این ورژن باشه نیومده درواقع اگه کیت سرور دارید و ازش استفاده می کنید غیر فعال میشه
این لینک مستقیم کرک برای نسخه 1.03 هست
الان من آپدیت 1.3 رو کپی کردم تو فولدر بازی بجای dt0f تغییرات انجام شده با این کیت سرور هم مشکلی نداره !!!
البته این کرک واسه 1.3 رو کپی نکردم با همون ورژن 1.0 بازی میکنم.
Spaniuly
02-02-2013, 20:29
آپدیت 1.03 رو شما نصب نکردید... شما دیتا پک 3.00 رو کپی کردید فرق دارن چنانچه اپدیت تایتل 1.03 رو که به صورت نصبی هست رو نصب می کردید نیاز به این کرک داشتید... گرچه به نظرم بهترین کار رو شما می کنید تایتل اپدیت ها مسخره بازی هستند و هیچ چیز ملموسی ندارن حداقل برای ما که آنلاین باز نیستیم
masoud93
02-02-2013, 20:43
آپدیت 1.03 رو شما نصب نکردید... شما دیتا پک 3.00 رو کپی کردید فرق دارن چنانچه اپدیت تایتل 1.03 رو که به صورت نصبی هست رو نصب می کردید نیاز به این کرک داشتید... گرچه به نظرم بهترین کار رو شما می کنید تایتل اپدیت ها مسخره بازی هستند و هیچ چیز ملموسی ندارن حداقل برای ما که آنلاین باز نیستیم
البته تو آپدیت 1.02 آوتو سیو رو میشد خاموش کرد :n02:
دکمه سلکت رو بگیرید
منظورتون رو متوجه نشدم
اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدین
اصلا اگه میشه روش آفساید گیری دستی(نه اتوماتیک) رو بهم بگین
Altairezio
03-02-2013, 13:31
وقتی دیوار دفاعی چیده شده اون وسط یکیو تعویض کردن
این باگ تو این بازی وجود داره که درست نمیشه
یه بار برای من اینجوری شد نتونستم کاری کنم گل خوردم:n02:
تنها این نیست اگه میخوای یه فیلم بزارم که والدز با توپ میره بیرون و کرنر میشه!:n08:
Zlatan_ibra
03-02-2013, 22:53
سلام
آقا الان انلکا اومده یوونتوس من هر چی میکردم انگار انلکا تو پیس نیس چیکار کنم یکی کمک کنه
shahi666
04-02-2013, 00:56
درود
تا یکی دو روز آینده پچ جدید PESEDIT PATCH 3.00 میاد که خوشبختانه با توجه به انتشار کیت سرور جدید هماهنگ با ورژن 1.03 شاهد یک پچ بسیار کامل خواهیم بود
New Features
Updated winter transfers 796 transfers made in all leagues since 2.8, 1400+ since start of the January window (Anelka > Juventus, Balotelli > Milan, Beckham > Paris, Drogba > Galatasaray, Gago > Velez Sarsfield, Monreal > Arsenal, Rivière > Monaco, Samba > QPR, Sneijder > Galatasaray, Willian > Anzhi etc.)
20+ new faces Abdennour, Cruyff, Cvitanich, Figo, Fofana, Gouffran, Mskani, Zidane etc., in total 700+ faces
New kits Angola, Atlético, Chile, Corinthians, France, Hungary, Israel, Las Palmas, Manchester City, Morocco, Nürnberg, Portugal, Sao Paulo, Sevilla, Sweden, Zambia
Created 149 missing players Hahn (Augsburg), Latka (Düsseldorf), Brice Samba (Marseille), Zevallos (Juventus) etc.
General Features
Added 8 leagues Bundesliga, Primera Division Argentina, Russian Premier League, 2. Bundesliga, Liga Adelante, Npower Championship, Serie B, Ligue 2, Brasileirão Série B
Added 12 other teams Arminia Bielefeld, BATE Borisov, BSC Young Boys, Dnipro Dnipropetrovsk, FC Basel, KRC Genk, Metalist Kharkiv, Steaua Bucureşti, Videoton FC, Viktoria Plzen + Indonesia, Malaysia
Correct kits for all Premier League, Liga ZON Sagres + all National & Classic Teams
Corrected names for fake players in unlicensed National teams and ML unlockable players
Scoreboard and stadium switch in selector (download stadiums here ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
Removed blur
PESEDIT.COM 2013 PATCH 3.0 - RELEASED ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان لذت ببرید ، پچ بسیار کاملی هست مشکل کفش های سیاه در مستر هم حل شده + قابلیت سیو دستی ....
به خاطر اینکه یکوقت تبلیغ نشه ! لینک نمیزارم ولی در soft gozar , soft 98 , yas dl الان برای دانلود موجود است ، میتونید برید دانلود کنید
Eblis 2011
04-02-2013, 01:03
New Features
General Features
Removed blur
آپدیت نقل و انتقالات زمستانی 796 انتقال در همه لیگ ها انجام شده + 1400 انتقال انجام شده در آغاز ژانویه :
(آنلکا به یوونتوس , بالوتلی به میلان , بکهام به پارس سنت ژرمن , دروگبا به گالاتاسارای , گاگو به ولز سارسفیلد , مونرئال به آرسنال , ریوره به موناکو , سامبا به کوئینز پارک رتنجرز , اسنایدر به گالاتاسارای , ویلیان به آنژی ماخاچ و ...)
20 فیس جدید Abdennour و Cruyff و Cvitanich, Figo و Fofana, Gouffran و Mskani و Zidane و ... در مجموع 700 فیس .
کیت های جدید آنگولا و اتلتیکو و شیلی و کورنتیانس و فرانسه و مجارستان و رژیم صهیونیستی و لاس پالماس و منچسترسیتی و مراکش و نورنبرگ و پرتغال و سائو پائولو و سویا و سوئد و زامبیا
149 بازیکن جدید Hahn (آووسبورگ), Latka (فورتونا دوسلدورف), Brice Samba (مارسی), Zevallos (یوونتوس) و ...
اسکوربورد جدید (Canal+ (Txak
تصحیح بسیاری از کفش ها و لوازم جانبی (accessories)
***امکانات کلی***
اضافه شدن 8 لیگ : بوندسلیگا و لیگ برتر آرژانتین , لیگ برتر روسیه , بوندسلیگا 2, دسته دو اسپانیا , دسته 2 انگلیس , سری B, دسته دو فرانسه , دسته 2 برزیل
اضافه شدن 12 تیم دیگر آرمنیا بیه فیلد , باته بوریسف , یانگ بویز , Dnipro Dnipropetrovsk, اف سی بازل , خنک , متالیست خارکیف , استو بخارست, ویدئوتن اف سی اف سی , ویتوریا پلژن + اندونزی, مالزی
کیت صحیح برای لیگ برتر , لیگ پرتغال + همه تیم های ملی & تیم های کلاسیک
نام صحیح برای بازی کنان فیک(fake) در تیمهای ملی لایسنس نشده و بازیکنان باز شده در مستر لیگ
فیس ها : بیش از 700 فیس جدید (همه توسط PESEDIT)
کیت صحیح برای بسیاری از تیم ها شامل بارسلونا ، منچستریونایتد و سویا
شامل جدید ترین (DLC (3.0 + ورژن 1.03 بازی
سوئیچ اسکوربورد و استادیوم در سلکتور
حذف بلور
کفش های صحیح + لوازم جانبی برای بیش از 4000 بازیکن
سلام
کدوم کلیدها برای ضربه آزاد مناسب است؟پچ 2.6 نصب دارم،آخرین پچ؟مشکل داوری حل شده؟
Zlatan_ibra
04-02-2013, 20:20
سلام
آقا الان انلکا اومده یوونتوس من هر چی میکردم انگار انلکا تو پیس نیس چیکار کنم یکی کمک کنه
یکی جواب بده لطفا
Eblis 2011
04-02-2013, 20:23
یکی جواب بده لطفا
شما باید یا بصورت دستی نقل و انتقال رو انجام بدی یا صفحه قبل پچ 3 رو نصب کنی تا خودش انجام بده .
آنلکا هم هست . کدوم تیم و کجارو نمیدونم :n02:
Zlatan_ibra
05-02-2013, 09:40
شما باید یا بصورت دستی نقل و انتقال رو انجام بدی یا صفحه قبل پچ 3 رو نصب کنی تا خودش انجام بده .
آنلکا هم هست . کدوم تیم و کجارو نمیدونم :n02:
تو چین هستش اما چین تو بازی نیستش
کلا سرچ هم میکنم نمیاد شاید اصلا تو بازی نیستش
Eblis 2011
05-02-2013, 10:07
تو چین هستش اما چین تو بازی نیستش
کلا سرچ هم میکنم نمیاد شاید اصلا تو بازی نیستش
پچ صفحه ی قبل رو دانلود کن خودش به یوونتوس اضافه میکنه .
M E S S I
05-02-2013, 10:18
سلام
یکی جواب بده لطفا
برو تو قسمت ترانسفر بازي و يوونتوس رو انتخاب كن و add رو بزن و بعدش برو تو تيم هاي ملي اروپايي و فرانسه رو انتخاب كن و آنلكا رو از قسمت مهاجماي ss انتخاب كن./
سلام
کدوم کلیدها برای ضربه آزاد مناسب است؟پچ 2.6 نصب دارم،آخرین پچ؟مشکل داوری حل شده؟
...
نه الان 3 اومده ؛
...
من كه تو داوري مشكلي ندارم به جز چند مورد!
سلام
من pes edit 3.0 دانلود کردم نصب کردم دفعه اول اجرا شد ولی دفعه های بعد دیگه اجرا نمیشه
هر چی گزینه pesedit.com ... رو میزنم عکس العملی نشون نمیده ورژن 2.3 هم گرفته بودم همینطور بود برای همین دیگه نگرفتم
masoud93
05-02-2013, 13:38
سلام
من pes edit 3.0 دانلود کردم نصب کردم دفعه اول اجرا شد ولی دفعه های بعد دیگه اجرا نمیشه
هر چی گزینه pesedit.com ... رو میزنم عکس العملی نشون نمیده ورژن 2.3 هم گرفته بودم همینطور بود برای همین دیگه نگرفتم
سلام.
منم دیروز گرفتمش ، ولی برا من همچین مشکلی نداره ...
Amir-Rainman
05-02-2013, 22:41
این پچ های Pes بعضی اوقات مشکلاتی دارن که آدم خودشم میمونه که این مشکل از کجا آب میخوره :n13: (البته بیشترین دلیلش اینکه موقع جمع بندیش دقت زیادی نکردن)
این پچ 3 تا الآن میشه گفت بی غل و غش ترین بوده ...
توصیه میکنم دوباره این پچ رو راه اندازی کنین، احتمالا درست بشه ...
:n12:
این پچ های Pes بعضی اوقات مشکلاتی دارن که آدم خودشم میمونه که این مشکل از کجا آب میخوره :n13: (البته بیشترین دلیلش اینکه موقع جمع بندیش دقت زیادی نکردن)
این پچ 3 تا الآن میشه گفت بی غل و غش ترین بوده ...
توصیه میکنم دوباره این پچ رو راه اندازی کنین، احتمالا درست بشه ...
:n12:
اره درست شد :n02::n12:
دوستان من پچ رسمی PES رو دانلود کردم اما کلا بازی اجرا نمیشه!
میگه یه فایلی به اسم d3dx9_43.dll از کامپیوترم پاک شده!!
حالا چیکار کنم؟!
M E S S I
07-02-2013, 19:02
دوستان من پچ رسمی PES رو دانلود کردم اما کلا بازی اجرا نمیشه!
میگه یه فایلی به اسم d3dx9_43.dll از کامپیوترم پاک شده!!
حالا چیکار کنم؟!
لطفا مشكلات خودتون رو تو اين تاپيك سوال كنيد:
مشکلات نصب و اجرا - Pro Evolution Soccer 2013 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ولي حالا اينجا ميگم::n02:
آخرين نسخه DirectX رو كه كامل هم هست بايد نصب كنيد يا اين فايل پايين رو دان كن و بريز تو \WINDOWS\system32
لطفا مشكلات خودتون رو تو اين تاپيك سوال كنيد:
مشکلات نصب و اجرا - Pro Evolution Soccer 2013 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ولي حالا اينجا ميگم::n02:
آخرين نسخه DirectX رو كه كامل هم هست بايد نصب كنيد يا اين فايل پايين رو دان كن و بريز تو \WINDOWS\system32
ممنون
ولی با این فایل بالایی درست نشد
M E S S I
07-02-2013, 19:38
ممنون
ولی با این فایل بالایی درست نشد
اينو دان كن:
dl.d ownloadha.com/Game/DirectX%20%28[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ownloadha.com%29.rar
(فاصله ي بين d و o رو بردار)
راهی نداره رو ps3 پچ ریخت؟؟؟
paradisepersian
09-02-2013, 00:16
دوستان حرکت یک دو ( one two ) در این بازی چیجوریه
امروز رفتم واسه یکی از رفیقام پچ 3.0 pesedit رو ریختم بازی بالا نیومد...
بعد از نصب ارور میده و میگه بازی نصب نیست...
یه بار کامل بازی رو پاک کردم دوباره ریختم بدون پچ بالا میاد ولی با پچ نه...
انتی ویروسش نود 32 بود که خاموش کردم قبل از نصب...
ویندوزش هم 7 ،64بیت...
برای درست شدنش باید چی کار کنم؟؟؟
Eblis 2011
09-02-2013, 19:44
امروز رفتم واسه یکی از رفیقام پچ 3.0 pesedit رو ریختم بازی بالا نیومد...
بعد از نصب ارور میده و میگه بازی نصب نیست...
یه بار کامل بازی رو پاک کردم دوباره ریختم بدون پچ بالا میاد ولی با پچ نه...
انتی ویروسش نود 32 بود که خاموش کردم قبل از نصب...
ویندوزش هم 7 ،64بیت...
برای درست شدنش باید چی کار کنم؟؟؟
سلام . اول پچ رو نصب کن سپس بازی رو در مسیر پچ بریز .
تو خود تمرینش زده که L1 با ضربدر نگه داری بعد L1 ضربدر یا مثلث بزنی ولی جواب نمیده یا حداقل زیاد جالب انجام نمیشه
کسی میدونه دقیق و بهترش چطوریه که وقتی پاس یک میدی بازیکن خودش بره جلو و پاس دو رو بگیره ؟
soheilnouri
09-02-2013, 21:38
كسي تو لايو رفته و بازي كرده؟قابليتاش تو لايو مثه فيفاس؟
سلام . اول پچ رو نصب کن سپس بازی رو در مسیر پچ بریز .
جواب نداد بازم همون جوریه...
oghyanoos
10-02-2013, 00:10
چطوری بفهمم نسخه ای که روی سیستمم نصبه
اسکیدرو هست یا ریلود؟؟؟
mansour2023
10-02-2013, 04:29
این پچ برای نسخه های اسکیدرو و ریلود فرق داره ؟ یا برای دوتاش کار میکنه ؟
برای کدوم جواب میده ؟
( این سوالا به جواب سوال شخص قبلی مرتبطه پس اونو جواب بدید بعد اینو ) :n02:
راستی دوستان برای نصب اینو نوشته :
برای نصب پچ پوشه KITSERVER13 که در مسیر نصب بازی هست حذف کنید و فایل پچ رو اجرا کنید
تو پوشه نصب که نگاه میکنم اصلا همچین پوشه ای نیست . چه جوریه ؟
kingmohsen
10-02-2013, 09:44
شما اول اون کلیدی که باهاش بازیکن رو عوض میکنی نگه دار بعد کلید پاس رو زن
اون بازیکنی که پاس رو داده به عمق حرکت میکنه
بعد شما با پاس توی عمق بهش پاس دوم رو بده
Amir-Rainman
10-02-2013, 09:51
چطوری بفهمم نسخه ای که روی سیستمم نصبه
اسکیدرو هست یا ریلود؟؟؟
اگه از کرکی که استفاده میکنید، به همراه فایل buddha.dll باشه، نسخه اسکیدرو هست، اگه کرک همراه با فایل rld.dll بود، کرک ریلودد هست .( انتی ویروسا rdl.dll رو بعناون ویروس شناسایی میکنن، واسه همین بهتره به آنتی ویروس بشناسونینش!)
این پچ برای نسخه های اسکیدرو و ریلود فرق داره ؟ یا برای دوتاش کار میکنه ؟
برای کدوم جواب میده ؟
( این سوالا به جواب سوال شخص قبلی مرتبطه پس اونو جواب بدید بعد اینو ) :n02:
راستی دوستان برای نصب اینو نوشته :
تو پوشه نصب که نگاه میکنم اصلا همچین پوشه ای نیست . چه جوریه ؟
این پچ احتمال 95 % برای هر دو کرک کار میکنه، ولی بر روی ریلودد آمار مشکلاتش خعلی کمتره !
برای نصب پچ، اگه از قبل از کیت سرور استفاده میکردین، کیت سرور رو غیرفاعل و بعد پاکش کنین. پچ رو نصب کنین (فرقی نداره کجا باشه، مثلا تویه ویندوزای 64 بیتی، نسخه بازی تویه پوشه Program Files نصب میشه و پچ بازی تویه Program Files (x86) .) بعد برین داخل محل نصب پچ و فایل pes2012 رو اجرا کنین ...! (بعد از نصب احتیاج نیست کیت سرور رو فعال کنین، چون خودش فعاله)
---------
اگر بعد از نصب هم، وقتی تیما رو انتخاب و کردین و خواستین وارد بازی شین، کرش کرد، این میتونه دلایل مختلف داشته باشه، یا فایل چمن ورزشگاه خرابه، یا اسکوربرد خرابه، یا کفشایی که بازیکنا استفاده میکنن خرابه و ...،راه حلشم اینکه فایلایی که خراب نیستن رو جایگزین فایلایی که خرابن بکنین، یا اینکه فایلای خراب رو پاک کنین!
Zlatan_ibra
10-02-2013, 13:52
آقا یکی برام یه گزارش خوب برا پیس معرفی کنه
پارسال که ترکیه عالی بود
یه سوال فنی دیگه هم داشتم
چرا وقتی میخوام برا دسته دو سری آ بیاد و اسکوربورد مال سری آ باشه نمیشه ؟؟
پچ من 3 هستش اما هرکاری میکنم نمیشه
Spaniuly
10-02-2013, 18:25
آقا یکی برام یه گزارش خوب برا پیس معرفی کنه
پارسال که ترکیه عالی بود
پچ من 3 هستش اما هرکاری میکنم نمیشه
امسال هم عالی تره بهترین گزارش هست گزارش ترکی از هر لحاظ بهترینه
oghyanoos
10-02-2013, 19:01
اگه از کرکی که استفاده میکنید، به همراه فایل buddha.dll باشه، نسخه اسکیدرو هست، اگه کرک همراه با فایل rld.dll بود، کرک ریلودد هست .( انتی ویروسا rdl.dll رو بعناون ویروس شناسایی میکنن، واسه همین بهتره به آنتی ویروس بشناسونینش!)
من از روی یک فلش مموری نصب کردم. راحت نصب شد. کرک نداشت! ولی بعضی تیم ها یا بعضی استادیوم ها را که انتخاب میکنم بازی قطع میشه!
Zlatan_ibra
10-02-2013, 19:26
امسال هم عالی تره بهترین گزارش هست گزارش ترکی از هر لحاظ بهترینه
پس یاشاسین آذربایجان لینکشو زحمتشو میکشی؟
Spaniuly
10-02-2013, 22:50
پس یاشاسین آذربایجان لینکشو زحمتشو میکشی؟
PES 2013 Türkçe Spiker v.1.0 Çıktı!
گزارشگر ترکی استانبولی برای PES، ورژن 1.0، حجم 332مگ
------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
Part1 : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Part2 : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع :
اینارو کامران عزیز زحمت کشیده
PES 2013 Türkçe Spiker v.1.0 Çıktı!
گزارشگر ترکی استانبولی برای PES، ورژن 1.0، حجم 332مگ
------------------------------------------------------
منبع :
اینا که از سرور پاک شدن! لینک مستقیم نداره؟
Altairezio
10-02-2013, 22:56
دوستان جدید ترین پچ پیــــــــــِس ادیت چی داریم؟
Spaniuly
11-02-2013, 00:52
اینا که از سرور پاک شدن! لینک مستقیم نداره؟
این لینک بالایی سالم چک کردم تک لینکه
Mehran14233
11-02-2013, 03:02
دوستان جدید ترین پچ پیــــــــــِس ادیت چی داریم؟
پچ 3.0 :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gozar.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=1806&Title=PESEdit-2013-Patch-3.0
(فاصله بین soft و gozar رو بردارید)
Zlatan_ibra
11-02-2013, 10:45
این لینک بالایی سالم چک کردم تک لینکه
خرابه خرابه اینم خرابه
من گزارش ترکیه میخوام:42:
خرابه خرابه اینم خرابه
من گزارش ترکیه میخوام:42:
لیچ کردم تو اپلودباز :
matarsaak
11-02-2013, 23:00
کسی فیس از بازیکنان ایرانی هم داره که دانلود و استفاده کنیم؟
هر کی داره بزاره
Zlatan_ibra
12-02-2013, 11:03
پچ من 3 هستش اما هرکاری میکنم نمیشه.
درضمن چرا بعضی وقتا از بازی میپره بیرون؟تو مستر لیگ از بای میپره بیرون و باید رزولوشنش رو تغییر بدی تا نپره
یکی کمک کنه در مورد این دوتا
stronghold 3
13-02-2013, 22:05
یک سوال: من تو مسترلیگ نیم فصل هم نمیتونم بازی بخرم ... یادم نیست ارورش چیه ؟ مثل نسخه ی 12 نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم ... کسی از دوستان بلده به من کامل توضیح بده ؟؟؟
باتشکر
Zlatan_ibra
14-02-2013, 12:06
یک سوال: من تو مسترلیگ نیم فصل هم نمیتونم بازی بخرم ... یادم نیست ارورش چیه ؟ مثل نسخه ی 12 نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم ... کسی از دوستان بلده به من کامل توضیح بده ؟؟؟
باتشکر
شاید بازیکنات 32تا هستن که بیشتر از اون تعداد نمیزاره بازیکن بخری
milad_heartsick
14-02-2013, 14:10
سلام دوستان
من تازه شروع کردم مستر بازی کنم یادمه سری های قبل تو مستر بازیکنها پیشرفت میکردن و قدرتشون بالا میرفت
الان هم developmet هم رو on هست و توپ و کرنومتر فلان هم خریدم ولی تاثیری تو قدرت بازیکنها نداره
امير موسر
14-02-2013, 15:15
سلام !
من بازی نصب کردم ! هیچ پچی هم تاحالا نریختم ! آخرین پچ رو میخواستم که لباسها و تیمها درست شده باشند ! اگر هم پچش نیاز به چیزی اضافه هم داره مثل کیت سرور یا کرک و ... اونم بگید !
ممنون !
پچی نیست قیافه و لباس تیم ملی رو درست کنه ؟ با ترکیب جدید .
stronghold 3
14-02-2013, 23:03
پچی نیست قیافه و لباس تیم ملی رو درست کنه ؟ با ترکیب جدید .
سلام
دوست عزیز هست ... البته یا باید دانلود کنی یا این که تک سیدی رایت شده اش رو بخری ... یا از نسخه های آپدیت pes 2013 توسط شرکتهای ایرانی استفاده کنی که بیشتر فایده نداره ...
stronghold 3
14-02-2013, 23:05
یک سوال دوستان: اون مسئله خرید حل شد . دی:
7 بازیکن خریدم ورشکست شدم .... رونالدو رو از دست دادم .... :n02:
برای فروش بازیکن باید realse رو بزنم یا locan list یا trasnfer ؟؟؟؟
میشه راهنمایی کنید ؟؟؟؟
باتشکر
Mehran14233
15-02-2013, 00:25
سلام !
من بازی نصب کردم ! هیچ پچی هم تاحالا نریختم ! آخرین پچ رو میخواستم که لباسها و تیمها درست شده باشند ! اگر هم پچش نیاز به چیزی اضافه هم داره مثل کیت سرور یا کرک و ... اونم بگید !
ممنون !
پچ 3.0 :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gozar.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=1806&Title=PESEdit-2013-Patch-3.0
(فاصله بین soft و gozar رو بردارید)
این کامله و چیز دیگه ای نیاز نداره. همه چی رو هم درست میکنه. لباس و آرم و نقل و انتقالات و ....
Zlatan_ibra
15-02-2013, 09:56
آقا چرا جوابمو نمیدید
میگم چرا بازی یه وقتایی میپره بیرون باید رزولوشنشو تغییر بدی تا درست بشه؟؟
امير موسر
15-02-2013, 10:16
آقا چرا جوابمو نمیدید
میگم چرا بازی یه وقتایی میپره بیرون باید رزولوشنشو تغییر بدی تا درست بشه؟؟
برای من با عوض کردن رزولوشن هم تغییری نکرد ! بعضی وقتا میپره بیرون !
masoud93
16-02-2013, 22:59
یک سوال دوستان: اون مسئله خرید حل شد . دی:
7 بازیکن خریدم ورشکست شدم .... رونالدو رو از دست دادم .... :n02:
برای فروش بازیکن باید realse رو بزنم یا locan list یا trasnfer ؟؟؟؟
میشه راهنمایی کنید ؟؟؟؟
باتشکر
سلام.
باید بزاریشون تو trasnfer ...
دوستان من به يه مشكلي بر خوردم...
قبلنا با يه بنده خدايي بازي ميكردم اكثرا ميبردمش سبك بازيم هم تكنيكي يعني با دريبل زدن و پا به توپ بودن ميرم جلو ولي الان نميدونم همن بنده خدا چيكار ميكنه كه هر وقت بازيكن من پا به توپ ميشه بازيكن هاش مثل بختك ميان سوار بازيكن صاحب توپ ميشن و نميذارن حركت كنه يعني در جنگ تن به تن حتي اگه قوي ترين بازيكن هم مال من باشه اون بازيكن مقابل توپ رو از من ميگيره و بعد اينكه اگه توپ از رو هوا بيد و بازيكن من دو متر جلوتر از بازيكن حريف باشه باز اين بازيكن حريفه كه به توپ ميرسه حالا دوستان خبره اين بازي به من بگن كه اين حريف من از شيوه اي بازي ميكنه كه اين طوري ميشه و من چطوري ميتونم باهاش مقابله كنم؟؟؟؟؟
دوستان من به يه مشكلي بر خوردم...
قبلنا با يه بنده خدايي بازي ميكردم اكثرا ميبردمش سبك بازيم هم تكنيكي يعني با دريبل زدن و پا به توپ بودن ميرم جلو ولي الان نميدونم همن بنده خدا چيكار ميكنه كه هر وقت بازيكن من پا به توپ ميشه بازيكن هاش مثل بختك ميان سوار بازيكن صاحب توپ ميشن و نميذارن حركت كنه يعني در جنگ تن به تن حتي اگه قوي ترين بازيكن هم مال من باشه اون بازيكن مقابل توپ رو از من ميگيره و بعد اينكه اگه توپ از رو هوا بيد و بازيكن من دو متر جلوتر از بازيكن حريف باشه باز اين بازيكن حريفه كه به توپ ميرسه حالا دوستان خبره اين بازي به من بگن كه اين حريف من از شيوه اي بازي ميكنه كه اين طوري ميشه و من چطوري ميتونم باهاش مقابله كنم؟؟؟؟؟
ضربدر مربع رو با هم بگیر +r1 دو نفری میان پرس میکنن بازیکن صاحب توپ در اکثر مواقع هم میگیرن توپ رو
ضربدر مربع رو با هم بگیر +r1 دو نفری میان پرس میکنن بازیکن صاحب توپ در اکثر مواقع هم میگیرن توپ رو
ممنون داداش ولي الان مشكل چيز ديگه ايه و اون اينه من ميخوام از دست اون دو بازيكني كه ميخوان توپ رو از من بگيرن خلاص شم.....
اصلا در گزينه هاي formation گزينه اي براي افزايش تاكتيك دربلينگ وجود داره....؟؟؟؟
stronghold 3
17-02-2013, 16:57
ممنون داداش ولي الان مشكل چيز ديگه ايه و اون اينه من ميخوام از دست اون دو بازيكني كه ميخوان توپ رو از من بگيرن خلاص شم.....
اصلا در گزينه هاي formation گزينه اي براي افزايش تاكتيك دربلينگ وجود داره....؟؟؟؟
فکرنکنم.... ولی من استراتژی دو نیمه رو هجوم گذاشتم ... باید تو منوی خود مسترلیگ و بخش شاپ (فروشگاه) قدرت دریبل و ... بخرید ...
troy200489
22-02-2013, 10:45
کسی میدونی تاریخ ریلیز شدن dlc جدید بازی کی هست!؟!؟ همون dlc رسمی نقل انتقالات رمستانی رو میگم!!؟
mansour2023
22-02-2013, 17:01
دوستان راهی هستش GP قسمت مسترلیگ رو افزایش بدم ؟ ( هنوز پچی استفاده نکردم )
و یه چیز دیگه ، وقتی آیتمی میخریم در مسترلیگ فقط هر بازیکن دو تا میتونه داشته باشه یعنی مثلا من اگه سرعت یه بازیکنمو میخوام زیاد کنم دو تا آیتم سرعت میتونم بگیرم براش ، نمیشه زیاد کرد ؟ بجز این دو تا آیتم دیگه جا نداره بیشتر مثلا بخوام قدرشو افزایش بدم چرا اینجوریه
سلام
خدمت دوستان عرض کنم میشه فایل اجرای بدونه کرک رو برام اپلود کنید خود کرک رو دارم ولی فایل pes2013.exe اصلیش رو میخوام که وقتی بازی نصب میشه هست
با سپاس
shervinrain
23-02-2013, 18:42
سلام.بچه ها وقتی با حریف بدن به بدن میام حریف یکسره پا به توپ میاد منم نمیتونم بگیرم که بیشتر مواقع دبل X میزنم که خطا میشه ولی وقتی خودم پا به توپ میشم حریف با یه تنه توپ و میگیره.میخواستم بدونم دکمه ی خاصی رو باید بزنم که مثل حریف توپ و بگیرم یا کلآ قدرت بدنیه بیشتر توپ و میگیره؟:n27:
samyar_red
24-02-2013, 05:18
سلام.بچه ها وقتی با حریف بدن به بدن میام حریف یکسره پا به توپ میاد منم نمیتونم بگیرم که بیشتر مواقع دبل X میزنم که خطا میشه ولی وقتی خودم پا به توپ میشم حریف با یه تنه توپ و میگیره.میخواستم بدونم دکمه ی خاصی رو باید بزنم که مثل حریف توپ و بگیرم یا کلآ قدرت بدنیه بیشتر توپ و میگیره؟:n27:
در وهله اول به قدرت بدنی برمیگرده... مثلا با پویول شما همون ضربدر + سرعت رو بگیر همچین تنه به تنه توپ و میگیره... بعد یه مسئله ی مهم: هیچوقت پشت سر بازیکن نیفت و ضربدر+ سرعت بگیر... بلکه اول دستت رو از رو ضربدر بردار و از بغل سعی کن با سرعت بیفتی کنار بازیکن بعد ضربدر رو بگیر...
یه روش ساده دیگه هم هست اینکه:
R2+ ضربدر رو بگیر دیگه بسپرش به دفاع
samyar_red
24-02-2013, 05:21
بچه ها یه سوال من دارم: یه چراغه مستطیل شکل عمودی ای هست که تو بازی گوشه پایین سمت راست و سمت چپ تصویر میفته که 5 تا چراغ داره و وقتی میزاریش چراغ اول (قرمز رنگ) تیم تو فاز حمله میره و وقتی میزاریش اخری (آبی) تیم دفاع میکنه) میخواستم ببینم چطوری باید اون چراغ رو جابه جا کرد... قبلا تو ساکرهای قبلی با L2 + R1 (یا R2 ) میشد اما الان پیدا نمیکنم!
بچه ها یه سوال من دارم: یه چراغه مستطیل شکل عمودی ای هست که تو بازی گوشه پایین سمت راست و سمت چپ تصویر میفته که 5 تا چراغ داره و وقتی میزاریش چراغ اول (قرمز رنگ) تیم تو فاز حمله میره و وقتی میزاریش اخری (آبی) تیم دفاع میکنه) میخواستم ببینم چطوری باید اون چراغ رو جابه جا کرد... قبلا تو ساکرهای قبلی با L2 + R1 (یا R2 ) میشد اما الان پیدا نمیکنم!
select(or start)+r1
yashar_silverboy
24-02-2013, 13:06
دوستان ببخشید من یه سری صدای تماشاگر دانلود کردم میخواستم ببینم کجا و تو کدوم فولدر کپی کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
samyar_red
24-02-2013, 21:20
select(or start)+r1
اره این رو تو 12 فهمیده بودم ولی عمل نمیکنه....تنظیمات دسته هم مشکل نداره:n28:
MASTER OC 7
25-02-2013, 00:27
پاک بشه لطفا ...
shervinrain
25-02-2013, 12:21
در وهله اول به قدرت بدنی برمیگرده... مثلا با پویول شما همون ضربدر + سرعت رو بگیر همچین تنه به تنه توپ و میگیره... بعد یه مسئله ی مهم: هیچوقت پشت سر بازیکن نیفت و ضربدر+ سرعت بگیر... بلکه اول دستت رو از رو ضربدر بردار و از بغل سعی کن با سرعت بیفتی کنار بازیکن بعد ضربدر رو بگیر...
یه روش ساده دیگه هم هست اینکه:
R2+ ضربدر رو بگیر دیگه بسپرش به دفاع
مرسی سامیار:n01:
اره این رو تو 12 فهمیده بودم ولی عمل نمیکنه....تنظیمات دسته هم مشکل نداره:n28:
همینه دیگه بعضی موقع ها میبینی با یه سری تاکتیک جواب نمیده تیم یا ترکیب عوض کن همین دکمه ها رو بزن ببین میشه یا نه
samyar_red
26-02-2013, 05:29
همینه دیگه بعضی موقع ها میبینی با یه سری تاکتیک جواب نمیده تیم یا ترکیب عوض کن همین دکمه ها رو بزن ببین میشه یا نه
جل الخالق بازم نشد :|
این دیگه چجور مشکلیه من دارم اخه :n27:
arash-king
26-02-2013, 15:48
یکی از دوستان من پچ 3 را دانلود کرده قراره بده بهم ولی من نمیدونم برای نصب پچ باید چیکار کرد ؟؟؟ چه برنامه ای میخواد ؟؟؟
چطوری باید بریزیم تو پوشه بازی ؟؟؟؟ لطفا یه راهنمایی کلی کنید ! ممنون
M E S S I
26-02-2013, 16:01
یکی از دوستان من پچ 3 را دانلود کرده قراره بده بهم ولی من نمیدونم برای نصب پچ باید چیکار کرد ؟؟؟ چه برنامه ای میخواد ؟؟؟
چطوری باید بریزیم تو پوشه بازی ؟؟؟؟ لطفا یه راهنمایی کلی کنید ! ممنون
هیچ کاری نمیخواد بکنی! پچو نصب کن تو محل نصب بازی!
اینم فایل راهنمای پچ: (راستی امروز پچ 3.1م اومد!:n02:)
mansour2023
26-02-2013, 20:40
دوستان راهی هستش GP قسمت مسترلیگ رو افزایش بدم ؟ ( هنوز پچی استفاده نکردم )
و یه چیز دیگه ، وقتی آیتمی میخریم در مسترلیگ فقط هر بازیکن دو تا میتونه داشته باشه یعنی مثلا من اگه سرعت یه بازیکنمو میخوام زیاد کنم دو تا آیتم سرعت میتونم بگیرم براش ، نمیشه زیاد کرد ؟ بجز این دو تا آیتم دیگه جا نداره بیشتر مثلا بخوام قدرشو افزایش بدم چرا اینجوریه
کسی جواب بنده رو نمیده ؟
arash-king
27-02-2013, 00:05
کسی جواب بنده رو نمیده ؟
لینک GP برای مسترلیگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درمورد سوال دوم : چندماه پیش یکی از دوستان یه برنامه ای گذاشته بود که قفل اون قسمت سوم داخل Items را باز میکرد و میتونستی
برای هربازیکن 3تا قابلیت بزاری ..... تو همین تاپیک هست .....
پ.ن : بفرما دوست عزیز اینم لینک اون برنامه ای که قفل سوم Items را باز میکنه
بعد از کلی گشتن بالاخره پیداش کردم :n02:
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
samyar_red
27-02-2013, 04:27
لطفا یکی جواب من را هم بده :n14:
Advanced Ali-001
27-02-2013, 14:22
سلااااااااااااااااام.
پچ جدید عرضه شد:
لینک مستقیمممممممممممممممممممم مممممممممممممممممممممممم:
پیروزی رئال رو تبریک میگم 100 بازی به این بازی ها:دئ
موفق باشید.
golden_acorn
27-02-2013, 22:29
من پچ 3.1 رو نصب کردم ولی این ارور رو میده.
Unable to find version of runtime to run this application
همه ران تایم ها رو نصب کردم. دات نت 1 تا 4 هم نصبه.
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
pedram_01
28-02-2013, 10:42
باید چکار کنم لپتاپم به شدت داغ میکنه و وقتی 20 دقیقه بازی میکنم هی وسط بازی تیک میزنه
Mehran14233
28-02-2013, 12:47
لطفا یکی جواب من را هم بده :n14:
من الان بازی رو پاک کردم یادم نیست دقیق ولی این رو بخون متوجه میشی:
samyar_red
28-02-2013, 14:52
من الان بازی رو پاک کردم یادم نیست دقیق ولی این رو بخون متوجه میشی:
اییییییییییی دمت گرم مشکلم حل شد
من بدون این قسمت اصلا نمیتونم بازی کنم... مثل اینکه مثلا دکمه ی سرعت رو بگیرن
بازم ممنون دوست عزیز
Advanced Ali-001
28-02-2013, 14:59
سلام دوستان من یه مشکلی دارم........
من اول بازیو دان کردم از P30 DOWN LAOD نسخه RELOADED رو نصبش کردم بعد پچ قبلی رو که 1 گیگ بود دان کردم ریختم هیچ مشکلی نداشت حالا این پچ جدید رو ریختم بازی اجرا میشه بخوبی ولی وقتی میام بیرون ازش و دوباره میخوام برم داخل پنجره پچ رو که باز میکنم گیم رو ران کنم یهو میزنه پچ جدید ریلیز شده دانلود کنید و دیگه هم بازی رو اجرا نمیکنه.
من الان چیکار کنم کمک؟
Ali Delkhosh
28-02-2013, 17:13
پچ 3.1 رو نصب کردم
چرا چهره بالوتلی عوض شده ؟
دوستان دیگه هم یه خبر بدن بی زحمت
arash-king
28-02-2013, 17:27
دوستان پچ 3.0 دقیقا چه چیزهایی اضافه میکنه ؟؟ توی توضیحاتش نوشته لیگ آلمان و آرژانتین و سری ب و . . . اضافه میکنه
ولی دوشنبه رفیقم همین پچو ریخته بود تو لپ تاپ فقط دورتموند اضافه شده بود تازه اونم لباس و پرچمش درست نبود ......
کسانی که این پچو ریختن بگن چه لیگ هایی اضافه میشه ؟؟؟ چه بازیکن هایی میاد تو تیم ها ؟؟؟ ممنون
Ali Delkhosh
01-03-2013, 02:04
دوستان پچ 3.0 دقیقا چه چیزهایی اضافه میکنه ؟؟ توی توضیحاتش نوشته لیگ آلمان و آرژانتین و سری ب و . . . اضافه میکنه
ولی دوشنبه رفیقم همین پچو ریخته بود تو لپ تاپ فقط دورتموند اضافه شده بود تازه اونم لباس و پرچمش درست نبود ......
کسانی که این پچو ریختن بگن چه لیگ هایی اضافه میشه ؟؟؟ چه بازیکن هایی میاد تو تیم ها ؟؟؟ ممنون
همه اینایی که توی این لیست نوشته
چون من نصب کرده بودم درست بود و هیچ مشکلی هم باهاش نداشتم
الانم 3.1 رو نصب کردم که نمی دونم چرا بالوتلی چهرش تغییر کرده
عکس :
arash-king
01-03-2013, 02:35
هیچ کاری نمیخواد بکنی! پچو نصب کن تو محل نصب بازی!
اینم فایل راهنمای پچ: (راستی امروز پچ 3.1م اومد!:n02:)
ممنون جلال جان :n12: فقط یه سوال دیگه : درکل اگه فقط و فقط پچ 3.0 را بریزم تو مسیر نصب بازی ، همه این چیزهایی که نوشته میاد یا باید کار دیگه ای هم انجام بدم ؟؟
آخه تو این فایلی که دادی نوشته برای اضافه کردن سایر لیگ ها مثلا سری ب و بوندس لیگا و . . . باید از Selector استفاده کرد !
ممنون جلال جان :n12: فقط یه سوال دیگه : درکل اگه فقط و فقط پچ 3.0 را بریزم تو مسیر نصب بازی ، همه این چیزهایی که نوشته میاد یا باید کار دیگه ای هم انجام بدم ؟؟
آخه تو این فایلی که دادی نوشته برای اضافه کردن سایر لیگ ها مثلا سری ب و بوندس لیگا و . . . باید از Selector استفاده کرد !
این پچ کامله فقط برای اضافه کردن لیگ ها باید از انتخابگر پچ استفاده کنی (selector)
arash-king
01-03-2013, 14:06
این پچ کامله فقط برای اضافه کردن لیگ ها باید از انتخابگر پچ استفاده کنی (selector)
ممنون . اگه میشه لینک این برنامه هم بدین ...... :n16:
Spaniuly
01-03-2013, 18:36
سلام دوستان پنجشنبه هفته آینده پس از مدت ها انتظار دیتا پک جدید در راهه...
طبق گفته کونامی در تاریخ هفتم مارس دیتا پک جدید شامل اعمال تغییرات ترانسفر زمستانی بعلاوه کفش های جدید قراره که عرضه بشه
M E S S I
01-03-2013, 21:08
ممنون . اگه میشه لینک این برنامه هم بدین ...... :n16:
نیاز به کار خاصی نیس برای بعضی تغییراتش باید از این سلکتوره استفاده کنی ( عکسا روببین ، تو عکس دومی توضیح دادم!) : :»
stronghold 3
01-03-2013, 21:22
من الان تو pes خیلی پیشرفت کردم تو مسترلیگ ! فصل اول نایب قهرمان لیگ اسپانیا بعد از بارسلونا و جام حذفی با برد بارسلونا قهرمان ...
الان کلی بازیکن خریدم ... مثل سیلوا و آگوئرو و ...
قدرت رونالدو شده 105 :n02:
مشکل فقط دفاعم هست که بازیکن 98 مثل تیاگو سیلوا خیلی راحت دیریبیل میخوره... وقت کنم حتما تصاویر بازی ام رو میزارم ...
panther99
02-03-2013, 13:23
آقا من مشخصلت کامپیوترم اینه
CPU : Intel Pentume Dual Core 1.8 GHZ
RAM : 1GIG
Graphic : Gainward Nvidia 8500 GT. 512 DDR2 . 128 Bit
میخوام بدونم میتونم این بازی رو روون اجرا کنم بدون مشکل ؟؟؟؟ فقط زود جوابمو بدید . ممنون .
stronghold 3
02-03-2013, 17:33
میخوام بدونم میتونم این بازی رو روون اجرا کنم بدون مشکل ؟؟؟؟ فقط زود جوابمو بدید . ممنون .
مشخصات برای اجرای مناسب:
cpu:2.4ghz/ram:2gb/hard drive:3gb
video memory:512mb
vga:geforce 6600/radeon x1600
اگه مطابقت داشته باشه حتما اجرامیشه
با این سیستم میتونی در حالت نرمال و 1024 *648 بازی کنی (اگه ویندوزت اکس پی باشه خیلی بهتر هست)
اساتید بازی میخوام بازیکنی مثل دروگبا رو تیم باشگاهیش در لیست بازی نیست رو ترنسفر کنم ولی نمیتونم بهش دسترسی داشته باشم البته تیم ملی ها هم در لیست ترنسفر موجود نیست که از اونجا کمک بگیرم
M E S S I
03-03-2013, 15:03
اساتید بازی میخوام بازیکنی مثل دروگبا رو تیم باشگاهیش در لیست بازی نیست رو ترنسفر کنم ولی نمیتونم بهش دسترسی داشته باشم البته تیم ملی ها هم در لیست ترنسفر موجود نیست که از اونجا کمک بگیرم
چرا تیم ملی ها هست! یکم برو سمت راست تر و تو قاره آفریقا برو از اونجا هم توی تیم ملی ساحل عاج دروگبا رو add کن تو گالاتاسرای یا هر تیم دیگه ای...!
سلام دوستان
من و یه عده الاف مثل خودم تو این بازی مشکل داریم، دوست هم نداریم نسخه فارسی (یعنی همون گزارش مزدک میرزایی) رو بخریم که مشکلمون حل شه :n02:
همگی نسخه اولیه بازی رو داریم، ولی مشکل اینجاست که یعد از کمی بازی کردن یهو از بازی در میاد، بیشتر اوقات وسط دو نیمه از بازی در میاد. اگه Patch یا Crack سالم رو برام لینک کنید خیلی خیلی خیلی ممنوووون میشم :n12:
mnkamran
05-03-2013, 14:19
با سلام
از ورژن 2010 تا حالا هیچ پچی رو به بازی اضافه نکرده ام ولی PESEdit.com 2013 Patch 3.2 که بیادش، دانلود و نصبش خواهم کرد. چون قراره که لیگ ترکیه هم بهش اضافه بشه + DLC جدید:
PESEDIT announce the addition of Spor Toto Süper Lig for PES 2013 Patch 3.2, to be released this weekend.
15 new Turkish teams are added for PESEdit.com Patch 3.2 to complete the full 18 teams league together with Besiktas, Fenerbahce and Galatasaray. Konami's new DLC 4.00 will also be included to allow Online Play with all the latest transfers and boots.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش و گیمر باشید...
milad_heartsick
05-03-2013, 16:49
سلام دوستان
قبلا من از خود بازی دیتا پک رو دان میکردم ولی دیگه نمیتونم لطفا لینک اخرین پک رو قرار بدید.
با سپاس فراوان:n16:
دوستان این بازیکنا که خسته میشن ، یعنی فلش بنفش میشن رو به پایین :n30: باید یا بزارمشون ذخیره یا تعویضشون کنم که دوباره سرحال بشن ؟ :n19:
arash-king
05-03-2013, 23:18
دوستان این بازیکنا که خسته میشن ، یعنی فلش بنفش میشن رو به پایین :n30: باید یا بزارمشون ذخیره یا تعویضشون کنم که دوباره سرحال بشن ؟ :n19:
بعضی وقت ها اگه بازی بهشون ندی خوب و سرحال میشن ولی فکر کنم این آمادگی ها همش شانسی باشه ! یعنی به هیچ چیز ربط نداره جز شانس
من تو ML یه بازی کل تیمم بنفش بود ، از ترکیب اصل بگیر تا نیمکت :n02: ولی بازی بعدی همه نارنجی و سبز شدن !
بازیکن های بنفش را ثابت بازی نده بلکه دقایق آخر بیار و باهاشون خوب کار کن تا امیدوار بشن :n02: بازم میگم فقط به شانس بستگی داره
البته نظر شخصی منه
Spaniuly
06-03-2013, 11:58
سلام دوستان
قبلا من از خود بازی دیتا پک رو دان میکردم ولی دیگه نمیتونم لطفا لینک اخرین پک رو قرار بدید.
با سپاس فراوان:n16:
فردا دیتا پک 4 میاد یه 2 روز دیگه هم صبر کنی آخرین دیتا پک رو خواهی داشت
stronghold 3
06-03-2013, 13:24
بعضی وقت ها اگه بازی بهشون ندی خوب و سرحال میشن ولی فکر کنم این آمادگی ها همش شانسی باشه ! یعنی به هیچ چیز ربط نداره جز شانس
من تو ML یه بازی کل تیمم بنفش بود ، از ترکیب اصل بگیر تا نیمکت :n02: ولی بازی بعدی همه نارنجی و سبز شدن !
بازیکن های بنفش را ثابت بازی نده بلکه دقایق آخر بیار و باهاشون خوب کار کن تا امیدوار بشن :n02: بازم میگم فقط به شانس بستگی داره
البته نظر شخصی منه
فکرکنم اگربازی رو ببری روحیه بازیکنان درست میشه هم چنین بهشون استراحت بدی... خودم دقیق متوجه نشدم
masoud93
06-03-2013, 15:13
البته نظر شخصی منه
فکرکنم اگربازی رو ببری روحیه بازیکنان درست میشه هم چنین بهشون استراحت بدی... خودم دقیق متوجه نشدم
نه ، اصلاً شانسی نیست ...
باید بازیکنات فرمشون بالا باشه (اونی که عددش تا 8 بیشتر نمیشه)
در ضمن تو مسترلیگ هم باید با یه تیمت حدود 1 فصل بازی کنی (حتی اگه فرمشون 8 هم باشه) تا با فرم خوب بیان ...
arash-king
06-03-2013, 15:32
نه ، اصلاً شانسی نیست ...
باید بازیکنات فرمشون بالا باشه (اونی که عددش تا 8 بیشتر نمیشه)
در ضمن تو مسترلیگ هم باید با یه تیمت حدود 1 فصل بازی کنی (حتی اگه فرمشون 8 هم باشه) تا با فرم خوب بیان ...
دوست من منتظر شنیدن این جمله از یه نفر بودم که شما زحمتشو کشیدی :n02: هونطور که گفتم من با یووه ML میرفتم ...... برو تو بازی فرم بازیکن های یووه را ببین
زیادیاشون 7 و 8 هستند ! ولی زیادی بازی ها همشون بنفش بودن .... واسه همین میگم شانسی هست و به فرم و . . . ربطی نداره
همین بحث را من با برادرم داشتم ..... وقتی میخواستیم بازی کنیم آمادگی ها را میذاشتیم رو حالت Random ... بعد میرفتیم داخل ترکیب میدیدم بازیکن های یووه که فرم های خوبی دارن همه سبز و بنفش هستند ولی میلانی ها همه آماده بودن
بعد یه بار میومدیم بیرون و دوباره میرفتیم داخل میدیدیم قضیه برعکس شد :n02: بخاطر همین میگم همش شانسه !!!!!
دوستان گیمر پروفشنال!!! به من بنده خدا یه پچ فیکس کننده بدین :( اون بالا توضیح دادم مشکلم چی بود!!!
Spaniuly
06-03-2013, 21:28
دوستان گیمر پروفشنال!!! به من بنده خدا یه پچ فیکس کننده بدین :( اون بالا توضیح دادم مشکلم چی بود!!!
Spaniuly
07-03-2013, 08:12
دیتا پک 4 اومد بچه ها از توی بازی دانلود می تونید بکنید بازیتون رو من سعی می کنم لینک مستقیم رو هم پیدا کنم اما توصیه می کنم فعلا دانلود نکنید تا عصر بعضی وقتا دیتا پک مشکل دار می شه مجبور میشن دوباره آپلودش می کنن مسئولین کونامی بذارین فید بک هاش مشخص بشه بعد آپدیت کنید
M E S S I
07-03-2013, 11:54
NEW ENGINE REVEALED NEXT WEEK IN EDGE MAGAZINE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
abolfazlm
07-03-2013, 18:37
Edge 252: Pro Evolution Soccer’s next-gen engine revealed
Edge 252 contains exclusive details on how Konami seeks to reclaim Pro Evolution Soccer’s place at the head of sports games with photorealistic graphics and a new take on soccer physics. It also includes an interview with Hideo Kojima about Fox Engine and his vision for the next generation. It goes on sale March 14th.
6 روز دیگه(14 مارس) ....لطفا صبر کنید
masoud93
08-03-2013, 17:14
ساکر 2014 قراره موتور بازی عوض بشه ، یا برا 2015 (نسل بعد) ؟؟؟
M E S S I
08-03-2013, 17:16
ساکر 2014 قراره موتور بازی عوض بشه ، یا برا 2015 (نسل بعد) ؟؟؟
2014...........
/////////////////
بازی Pes 2014 با موتور قدرتمند بازی سازی Fox Engine ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A7%20%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1%20%D9%82%D8%AF %D8%B1%D8%AA%D9%85%D9%86%D8%AF%20%D8%A8%D8%A7%D8%B 2%DB%8C%20%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C%20Fox%20Engine. htm)
سری بازی های Pes که علاقه مندان زیادی دارد هر ساله شاهد افت این بازی هستیم که دلایل آن رشد نکردن گرافیک بازی,تغییر نکردن آن چنانی بازی و شباهت به نسخه های قبل بازی که شاید بتوان گفت از سال ۲۰۰۹ به بعد نتوانست مثل FIFA پرفروغ باشد حال طبق شایعاتی بازی Pes 2014 در اواخر سال جاری با موتور Fox Engine ساخته خواهد شد
از نکات جالب می توان تغییر دادن اجزای لباس تیم ها,هوش مصنوعی بسیار بالا,تغییرات آب و هوایی و تکنیک های بسیار هوشمند نام برد و اطلاعاتی دیگر که به مرور زمان فاش خواهد شد همچنین تصویر زیر را مشاهده کنید که ۲ تصویر شبیه به هم که یکی واقعی و دیگری با موتور بازی سازی Fox Engine ساخته شده است.
Eblis 2011
08-03-2013, 17:16
Edge 252: Pro Evolution Soccer’s next-gen engine revealed
Edge 252 contains exclusive details on how Konami seeks to reclaim Pro Evolution Soccer’s place at the head of sports games with photorealistic graphics and a new take on soccer physics. It also includes an interview with Hideo Kojima about Fox Engine and his vision for the next generation. It goes on sale March 14th.
6 روز دیگه(14 مارس) ....لطفا صبر کنید
قضه چیه دوسـ تـان ؟
M E S S I
08-03-2013, 17:22
قضه چیه دوسـ تـان ؟
میخوان توی این مجله ای که بیرون میدن اطلاعات و توانایی ها و ... این موتور جدیدو نشون بدن و با Hideo Kojima دربارش مصاحبه کنن و ...
abolfazlm
10-03-2013, 00:07
طبق گفته های Adam Bhatti مدیر سایت WENB که چند روز پیش به اسنخدام کونامی در اومده نمیتوانیم موتور بازی را FOX ENGINE بنامیم البته تاکید کرده موتور بازی توسط تیم سازنده بازی با استفاده از موتور FOX ساخته شده (اساس و ساختار و هسته اصلی موتور جدید بازی از موتور FOX گرفته شده ) باید ببینیم اسم این موتور رو کونامی چی میزاره . اما بازم میگم هسته این موتور از موتور FOX گرفته شده.
What I can tell you, contrary to some of the things I’ve read, it is not using Fox Engine. The engine has been built from Fox Engine by the PES Productions team specifically for PES
بعد که خیلیا تعجب کرده بودن با وجود شایعات زیاد که گفته میشد موتوربه کار رفته در بازی FOX خواهد بود Adam Bhattiاینطور جواب داد :
The engine has been built from Fox Engine, but isn't called Fox Engine. More info in the Edge article next week
اینطوری بگم مثلا 80 درصد موتور FOX رو برداشتن برای ساخت بازی نه همشو
کــــــــــــــــــــوجِـ ــــــــــیما بیبنم موتورت چیکار میکنه :n13:
milad_heartsick
10-03-2013, 11:07
دوستان لطفا لینک دیتا پک 4
یا سپاس فراوان:n16:
abolfazlm
10-03-2013, 14:22
اولین اطللاعات مربوط به pes 2014 که در حد شایعه هستش.
البته اون کسی که اینارو نوشته گفته این مطالب ، مطالبی هستش که توی مجله edge در مورد بازی منتشر خواهد شد و گفته اینا قسمتی از اون مطالب هست. آدام به این شخص گفت که اسکن صفحات مجله رو بذار اما اون طرف گفت که منبعی که این مطالب رو بهش میده فقط سورس مطالب رو میده و اسکن صفحات رو نمیده .
حالا سه روز دیگه باید صبر کنیم ببینیم اینا حقیقت دارن یا نه .
EDGE subscribers got their issues this morning. There’s a few details about the article coming out already...
- The new engine is based on the Fox Engine, but after that the engine is referred to as ‘new engine’.
- The new physics engine uses something called ‘Barycentre physics’, this basically means that different body parts have different weights. So collisions are similar to FIFA, except the impact strength will depend on which part of the body is hit.
- The team are focusing on 'photo-realism' when it comes to graphics, there’s a close up image of a Japanese player’s face showing detailed skin pores and individual eyebrows. Shirts are separate from the player models, they hang from the players and flow, they also get pulled when jostling.
- The ball control radius in 3x bigger than the current gen allowing for more dynamic off-ball tussles while player’s legs try to get control of the ball
- You can set player’s ‘zones’ meaning you can have an individual player only be allowed to move in a small area of the pitch when defending
Remember how FIFA 07 was build from scratch using a new engine? Seems like it's Konami's turn now...
Pillars of the new PES engine.
1. Barycentre Physics and Ball control
The new engine allows for a larger separation between player and ball - three time the radius of PES 2013, where tight 'confrontation' zones are used to make tackling easier. A striker will be able to throw his body weight in one direction and use his opposing foot to push the ball in the other way, leaving defenders off balance and buying space for a pass or shot. Players have specific centres of balance, calculated by locating their centre of gravity, or barycentre. You'll be able to control your player's weight shifts at all times and use practice touches to push the ball away from your feet. We see a wireframe demo with more natural animations and fluid transitions than FIFA 13. You control the player and the physics drives the animation, not vice versa. It's hard to tell how this will transform the 'feel' of play, rather than just being admirable behind the scenes calculations, but there appears to be scope for a radical new control scheme - think of how Skate's right-stick motions mimicked real-life movements by exploiting dynamic physics, and how they compared to the digital button taps of Tony Hawks Pro Skater. This could be a revelation in football game control.
2. Contact and Physicality
Konami has pinpointed this as a weakness in previous games, but now players can jostle for space - even without the ball present - for headers at corners, or to dominate a smaller opponent. You'll be able to tug shirts (cloth is now separate from the player's body and stretches) as well as elbow for room on the touchline. It works in tandem with the physics and precision control. Agile players can unbalance defenders with dropped shoulders or ball skills, and push the ball further ahead to exploit their acceleration. "Previously, body feints were more aesthetic," admits Masuda. "Now they're a key tactic."
3. Squad Emulator
Formations remain essential for success, but now you can set 'zones of play' so your key players focus on certain tactics in mission-critical areas. For example, you can set your front line to focus on possession and probing for gaps in from of a deep-lying defence. In theory, you'll be able to recognise your favourite teams pattern of play within a few minutes. The emphasis on defending and shape should allow weaker teams to create effective strategies, such as when Celtic beat Barcelona in the Champions League by defending deep, buoyed up by the home crowd..
یکی زحمت ترجمه رو بکشه
M E S S I
10-03-2013, 14:36
abolfazlm
10-03-2013, 14:40
Data Pack 4
یا
یا
یا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!4540URSY!KhUIiRmehhtwhk9Inp2n9FJXihME22CiEYMZcfV TiGM
:n25::n02:
M E S S I
10-03-2013, 14:41
M E S S I
10-03-2013, 15:03
PESEdit.com 2013 Patch 3.2 - Spor Toto Süper Lig & DLC 4.00
Download
Pass:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
or
or
dl3.soft9 8.ir/game/PESEdit.2013.Patch.3.2.part1.rar
dl3.soft9 8.ir/game/PESEdit.2013.Patch.3.2.part2.rar
( فاصله بین 9 و 8 رو بردارید! )
Fixed balls.txt
.There was a problem with balls.txt in the patch. Copy this file to kitserver13/GDB/balls and replace the existing
(Fix for selector crashes (only use if get crashes with PESEdit Selector
Altairezio
10-03-2013, 15:10
اولین اطلاعات از PES 2014 منتشر شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به تازگی مجله ی EDGE در شماره ۲۵۲ خود که قرار است مدتی بعد به انتشار برسد اولین نگاه به بازی Pro Evolution Soccer 2014 داشته ، که اطلاعات به دست آمده از این اولین نگاه نشان می دهد که Pro Evolution Soccer 2014 با خود تغییراتی انقلابی را در تاریخ این سری به ارمغان خواهد آورد. که از مهم ترین این ویژگی های می توان به ساخت بازی با موتور fox engine اشاره کرد. اطلاعات بیشتر در این مورد را می توانید در ادامه مشاهده فرمایید.
در زیر شما می توانید خلاصه ای از برخی اطلاعات موجودی که مجله EDGE از این عنوان ورزشی کونامی داشته است را مشاهده فرمایید :
این بار بازی بر پایه ی موتور FOX Engine ساخته می شود.
تیم سازنده از این موتور به عنوان یک انجین جدید یاد کرده است.
این موتور قدرتمند از فیزیک جدیدی با نام فیزیک Barycentre استفاده می کند.
مفهوم فیزیک Barycentre به این شرح است : این بار تمامی قسمت های مختلف بدن بازیکنان دارای وزن های متفاوتی می باشند.
برخورد های بازیکنان با هم مشابه FIFA است.
مقاومت بازیکنان نسبت به برخورد ضربات بستگی به این دارد که کدام قسمت بدن بازیکنان ضربه خورده است.
تیم ساخت بازی تمامی تمرکز خودش را بر روی تصاویر رئالیسم برای گرافیک قرار داده است.
مجله EDGE به این نکته اشاره کرده است در یکی از نمایش های بازی کلوز آپ ( نمای بسته ی ) یک بازیکن ژاپنی به نمایش درآمد که حتی منافذ دقیق پوست و ابروی فرد را هم به زیبایی نشان می داد.
پیراهن های بازیکنان کاملا از بدنشان جدا می باشند.
پیراهن بازیکنان در هنگام درگیری بر سر توپ ممکن است از طرف دیگر بازیکنان رقیب کشیده و حتی پاره شود!
میزان کنترل توپ در یک شعاع حرکتی سه برابر بزرگ تر از نسل فعلی است ، یعنی این که در هنگام یک درگیری بر سر به دست آوردن توپ و در حالی که بازیکن سعی می کند با پاهای خود کنترل توپ را در اختیار بگیرد ، موارد پویاتری را فراهم خواهد کرد.
می توانید نحوه ی چینش بازیکنان در مناطق را به دلخواه خود انتخاب کنید.
این یعنی که این که بازی به شما این اجازه را می دهد که یک بازیکن فقط در شعاع یک منطقه ی کوچک از زمین حرکت کند و فررتر از آن جلوتر نرود.
اطلاعات مختصر و کاملی از PES 2014 در چند سطر :
نحوه برخورد بازیکنان و فیزیک :
این ویژگی همیشه یکی از پاشنه آشیل های قسمت های قبلی این عنوان ورزشی کونامی بود که نسبت به آن انتقادات زیادی می شد. ولی این بار بازیکنان صاحب توپ می توانند برای این که برای خود فضا ایجاد کنند به یک دیگر تنه بزنند. حتی بدون حضور توپ نیز بقیه بازیکنان نیز می توانند مانع از فرار بازیکنان رقیب به گوشه و کنار زمین شوند و همچنین می توانید به راحتی بر حریفان کوچکتر خود تسلط یابید. شما در حال حاضر می توانید پیراهن بازیکنان را برای جلوگیری از ادامه حرکتشان بکشید ( لباس در حال حاضر از بدن بازیکنان جدا می شود ) و حتی می توانید از زانوی خودتان نیز استفاده کنید. فیزیک و کنترل دقیق بر توپ نقش مهمی در بازی دارد. بازیکنان چالاک به راحتی می توانند مدافعان رقیب را که تعادل خوبی ندارند با شانه هایشان از میدان به در کنند و یا با استفاده از مهارت هایی که با توپ دارند و سرعتشان از مدافعان بگذرند.
شبیه سازی واقعی از ترکیب یک تیم فوتبال :
در حال حاضر شما می توانید مجموعه ای از بازیکنانتان را در مناطق خاصی از زمین قرار بدهید. این یعنی این که بازیکنان کلیدی شما ماموریت دارند که بر روی تاکتیک های خاصی در مناطق مختلف زمین متمرکز شوند. به عنوان مثال شما در واقعیت می توانید الگوی تیم های مورد علاقه خودتان را بعد از چند دقیقه بازی کردن بشناسید. تاکید بر روی دفاع و نجوه چینش خط دفاعی این امکان را به شما می دهد که در مقابل تیم های قوی تر تاکتییک های موثرتری داشته باشید. مانند زمانی که سلتیک در لیگ قهرمانان اروپا توانست با یک دفاع خوب و چند لایه بارسلونا را شکست دهد.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
samyar_red
10-03-2013, 16:15
بچه ها حین بازی بعضی وقتا خودش میره رو تاکتیک شماره 2 و هرچی میرم رو ترکیب دوباره میارم رو تاکتیک 1 فایده نداره...
باید چیکار کرد که تحت هر شراطی رو تاکتیک شماره 1 بمونه؟
mansour2023
10-03-2013, 17:06
تو پچ 3 بالوتلی و ال شراوی رو خیلی ضعیف کردن ، تو پچ 3.2 فرقی نکرده ؟
M E S S I
11-03-2013, 09:13
Anfield
Download = [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Emirates
Download = [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Etihad
Parc des princes
San Paolo
Sports Direct Arena
Stamford Bridge
White Heart Lane
Camp Nou HD Stadium
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
FC Barcelona Start Screen
Real Madrid 2013-14 Away Kits
من پچ 3.1 دارم ارزش داره 3.2 دانلود کنم؟
Spaniuly
11-03-2013, 15:26
من برای Global Renameing اسامی فیک دیتا بیس داخل PES Editor 2 Final رو ویرایش کردم و اشکالاتش رو برطرف کردم شما با کپی کردن این فایل دیتا بیس در پوشه cfg برنامه پس ادیتور 2 با چند تا کلیک می تونید در عرض چند ثانیه تمام اسامی فیک بازیکنان تیم های ملی و کلاسیک و بازیکنان کلاسیک موجود در مستر لیگ هاید رو اصلاح کنید و یه ویژگیش هم اینه که بازیکنان اورجینال دوپلیکت رو جایگزین می کنه مثلا در دیتابیس بازی یه نکونام واقعی داریم یه NEGOZADEN داریم که فیک نکونام هست این برنامه اسم NEGOZADEN رو به NEKOUNAM^2 تغییر نام و از تیم اخراج می کنه و نکونام واقعی رو به جای اون جایگزین می کنه
برای تیم های باشگاهی هم این دیتا بیس رو آماده کردم که متناسب با دی ال سی 4 هستند خود دیتابیس PES Editor یک سری میس مچ ها داره که من اون میس مچ ها رو برطرف و با دی ال سی جدید هماهنگ کردم تغییرات زیاد نبود ولی تعدادی میس مچ داشت که روی اونا کار کردم...
کسی اگه خودش توی کار مودینگ و اینجور چیزاس بگه براش بفرستم فایل ها رو
M E S S I
11-03-2013, 15:31
من پچ 3.1 دارم ارزش داره 3.2 دانلود کنم؟
تغییراتشو مقایسه کن و ببین ارزش داره یا نه :
من برای Global Renameing اسامی فیک دیتا بیس داخل PES Editor 2 Final رو ویرایش کردم و اشکالاتش رو برطرف کردم شما با کپی کردن این فایل دیتا بیس در پوشه cfg برنامه پس ادیتور 2 با چند تا کلیک می تونید در عرض چند ثانیه تمام اسامی فیک بازیکنان تیم های ملی و کلاسیک و بازیکنان کلاسیک موجود در مستر لیگ هاید رو اصلاح کنید و یه ویژگیش هم اینه که بازیکنان اورجینال دوپلیکت رو جایگزین می کنه مثلا در دیتابیس بازی یه نکونام واقعی داریم یه NEGOZADEN داریم که فیک نکونام هست این برنامه اسم NEGOZADEN رو به NEKOUNAM^2 تغییر نام و از تیم اخراج می کنه و نکونام واقعی رو به جای اون جایگزین می کنه
برای تیم های باشگاهی هم این دیتا بیس رو آماده کردم که متناسب با دی ال سی 4 هستند خود دیتابیس PES Editor یک سری میس مچ ها داره که من اون میس مچ ها رو برطرف و با دی ال سی جدید هماهنگ کردم تغییرات زیاد نبود ولی تعدادی میس مچ داشت که روی اونا کار کردم...
کسی اگه خودش توی کار مودینگ و اینجور چیزاس بگه براش بفرستم فایل ها رو
خسته نباشی و دستت درد نکنه :11:، اگه میشه فایل ها رو همینجا تو تاپیک بزار، ممنون! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
milad_heartsick
11-03-2013, 17:21
سلام دوستان خوبم
من برای اولین بار پچ دانلود کردم زیاد سر در نیاوردم که چی به چیه
اسکوربرد بازی چطوری تغغیر میکنه ؟نوشته رو عکس کلیک کن میکنم میگه با موفقیت عوض شد ولی تو بازی هیچی عوض نمیشه
ممنون میشم کمکم کنید
M E S S I
11-03-2013, 17:25
سلام دوستان خوبم
من برای اولین بار پچ دانلود کردم زیاد سر در نیاوردم که چی به چیه
اسکوربرد بازی چطوری تغغیر میکنه ؟نوشته رو عکس کلیک کن میکنم میگه با موفقیت عوض شد ولی تو بازی هیچی عوض نمیشه
ممنون میشم کمکم کنید
از UCL وارد بازی میشی؟! / تغییرات برای گزینه اول (Match) و بازی های ملی و توی لیگ داخلی هر کشور هست!
milad_heartsick
11-03-2013, 17:31
از UCL وارد بازی میشی؟! / تغییرات برای گزینه اول (Match) و بازی های ملی و توی لیگ داخلی هر کشور هست!
ممنون دوست عزیز
UCL؟؟؟؟؟؟نه از خود ادیت میرم تو بازی.بعد اینم نفهمیدم که تو بازی عوض میشه یا اول عوض میکنم بعد میرم داخل بازی
کلا گیج شدم
M E S S I
11-03-2013, 17:36
ممنون دوست عزیز
UCL؟؟؟؟؟؟نه از خود ادیت میرم تو بازی.بعد اینم نفهمیدم که تو بازی عوض میشه یا اول عوض میکنم بعد میرم داخل بازی
کلا گیج شدم
ببین قبل اینکه وارد بازی بشی با سلکتور هر اسکوربوردی که میخوای با توجه به اندازه مانیتورت انتخاب و رو عکس کلیک کن و بعدش داخل بازی برو...، UCL ( لیگ قهرمانان اروپا) گزینه دوم توی منوی بازی که اسکوربورد اون عوض نمیشه ، و باید برای دیدن تغییرات توی گزینه اول توی منو (Match) برو و یه بازی دوستانه بزن ببین اسکوربورد جدید جایگزین شده؟!
تو پچ 3 بالوتلی و ال شراوی رو خیلی ضعیف کردن ، تو پچ 3.2 فرقی نکرده ؟
نه مثل قبل ضعیفن!
milad_heartsick
11-03-2013, 17:42
1.نه دوست عزیز متاسفانه عوض نشد
2.تو مستر یا .... فعال نمیشه؟چون من فقط مستر بازی میکنم
تو نصبش نوشته فایل کیت سرور 13 رو پاک کن کردم ولی بعد نصب بازم اومد
M E S S I
11-03-2013, 17:48
1.نه دوست عزیز متاسفانه عوض نشد
2.تو مستر یا .... فعال نمیشه؟چون من فقط مستر بازی میکنم
تو نصبش نوشته فایل کیت سرور 13 رو پاک کن کردم ولی بعد نصب بازم اومد
نمیدونم مشکلت چیه اما یه دور همه ی پوشه و فایل های اضافیه داخل پوشه بازی رو پاک و دوباره نصبش کن و تست کن!
2- چرا میشه، فقط تو بازی های اروپا فعال نمیشه!
مثل این:
milad_heartsick
11-03-2013, 17:53
دوست عزیز الان دیدم همه فیس ها لیگها اضافه شدن فقط این اسکوربرد عوض نشده اونم مهم نیست
ممنون از وقتی که گذاشتی:n16:
--------------------------------------------------------------
درست شد دوست عزیز
از فایل اجرایی قبلی وارد بازی شدم نه از پس ادیت
milad_heartsick
11-03-2013, 17:59
------
پاک شود
abolfazlm
12-03-2013, 02:29
تصویری شبیه سازی شده رونالدو توسط موتور FOX در PES 2014 که البته خدا میدونه راسته یا دورغ ......بچه ها اگه دورغ باشه فحشم ندین:n02:
من وظیفه خودم میدونم اگه خبری جدید بیاد بیام بهتون بگم خلاصه اگه صحت نداشته باشه این عکس منو عفو کنید:n01::n11:
البته اینو بگم اگه قراره بریم نسل بعد این عکس به نظره من قابل قبوله و چیز عجیبی نباید باشه از نسل بعد.
Amir-Rainman
12-03-2013, 10:45
اینا با چه نرم افزاری دارن فیس رو میسازن؟؟؟:n13:
اینطور که معلومه مثل فیفا فیس میسازن.. ولی این نرم افزارش ...:n13:
Spaniuly
12-03-2013, 12:52
بعد از مدت ها می تونیم از شر فیس های بی روح PES خلاص بشیم PES توی فیس سازی همیشه عالی عمل می کنه شباهت زیادی می تونه ایججاد کنه ولی بی روح بودن بزرگترین ضعف PES بوده ولی با این موتور جدید می تونیم یه انقلاب بصری ببینیم توی بازی.
malkemid
12-03-2013, 13:09
بچه ها برای 2014 تاپیک نداریم؟ من گشتم پیدا نکردم..
abolfazlm
12-03-2013, 13:15
بچه ها برای 2014 تاپیک نداریم؟ من گشتم پیدا نکردم..
نه نداریم چون هنوز هیچ اطلاعات و تصویری در مورد PES2014 منتشر نشده . هنوز خیلی زوده برای تاپیک
samyar_red
12-03-2013, 14:19
بچه ها حین بازی بعضی وقتا خودش میره رو تاکتیک شماره 2 و هرچی میرم رو ترکیب دوباره میارم رو تاکتیک 1 فایده نداره...
باید چیکار کرد که تحت هر شراطی رو تاکتیک شماره 1 بمونه؟
لطفا اگه کسی میدونه جواب مارو هم بده
Hadijooon
12-03-2013, 18:50
سلام خدمت دوستان ......
پچ 3.1 نصب کردم پیراهن بعضی از تیمها مخصوصاً بارسلون بهم ریخته ..... مشکل از چیه؟
abolfazlm
13-03-2013, 01:30
کاور مجله EDGE منتشر شد(تصویر هیدیو کوجــــــیمای بزرگ، سازنده موتور FOX که موتور جدید بازی هسته و ساختاراصلیش بر اساس این موتور خواهد بود). همچنین تو عکس در مورد اطلاعاتی که قراره منتشر بشه
abolfazlm
14-03-2013, 00:37
بزرگتر :
abolfazlm
14-03-2013, 20:49
اولين اطلاعات در مورد بازي PES2014 منتشر شد
مجله بازي EDGE امروز 14 مارس اين اخبار رو منتشر كرده.
سايت WENB كمي از اطلاعات منتشر شده در اين مجله رو منتشر كرده كه البته تمامش نيست و سايت رسمي بازي هم يه صحبتهايي كرده در مورد موتور جديد بازي .
It’s the moment you guys have been waiting for as the EDGE magazine which unveils the new engine that will feature in future Pro Evolution Soccer titles is out today!
The feature article is features quotes from various members of the PES team such as Jon Murphy and Kei Masuda, who both go into detail on how they hope the new engine will set up a bright future for PES.
The new engine was thought of by many to be the Fox Engine. However, the PES team state that it is NOT the Fox Engine but an adaption of the engine made specifically for football games. The engine comes based on three main pillars:
‘Barycentre’ Physics and Ball Control
Contact and Physicality
Squad Emulator
We have all seen that fantastic image of Masuda on the cover of the EDGE magazine. It seems that the fantastic visuals of the players will also stretch to balls, boots and stadiums as the article states that real and engine versions of Old Trafford were shown and they were indistinguishable to each other.
The new engine has been made so it adapts to more than just a console. The PES team are focusing on many other area such as tablets and phones. Editing a formation or player on your mobile/tablet on the way home from work? I’m sure you will all agree when we say that sounds fantastic!.
The controls and physics for future PES titles will also be revamped allowing for a much tighter control with much more precision that we have saw before in a PES title. Players will be able to drop a shoulder BEFORE the ball arrives and will control the player’s body when it comes to performing feints and skill moves such as step overs etc. There was no word given on how this will be controlled but it seems that the Right Stick will be the logical and likely answer. Players will also be able to jostle for space against players and also finally be able to ‘work’ for headers at corners, not just button mash as we have seen before. These controls were likened to that of Skate and Tony Hawk’s Pro Skater and could be fantastic to PES in the future. PES Veterans were said to be able to adapt to this new engine and controls whilst they are also experimenting with Assisted controls for newcomers to the series.
A lot of people have been screaming for better atmosphere’s in PES and this new engine allows for just that and have a big impact on matches. Home/Away matches will now matter greatly. Fans will react to key moments in the game such as hard-hitting tackles, penalties and goals to name a few moments. The crowd will also have an impact on player performance in game. If a crowd is on a players back, it may result in that player’s passing ability to suffer or to become more fatigued. However, the engine allows for Player’s Mental strength to have an effect. Stronger ‘Mental’ players will show to have less or no effect to the crowd. Of course, a cheering, buzzing crowd can also have the upturn effect and help the players on. The crowd will finally become the team’s 12th man!.
PES 2013 has around 40 star players/individual attributes and this new PES engine allows for that number to be greatly enhanced which will be fantastic for Player ID in the future. PES has always been about great individuality and its great to hear that Individuality will still be a fundamental part of the new engine.
A lot of the feedback have been for better animations and transitions in game and the new engine will allow for just that AND were shown to EDGE to be more fluid than that of FIFA 13. The Player and Ball are now a complete separate entity which allows for a greater control and the shirts are also separate from the players. Want to tug on coming player’s shirt to stop him easily passing you? That will now be possible.
It seems Team ID is also a big factor of the new engine with the new tactical side of the game. Player’s can set ‘Zones of Play’ and create playing styles that will be instantly recognizable of your favorite teams. The article mentions that of Celtic’s playing style when they managed to over come Barcelona. Players can set their full backs to over-lap or even double up on players such as Ronaldo or Messi when they receive the ball.
For those worried about the new engine only being available on next-gen, everything in Tokyo was shown to be running on the PlayStation 3. However, Konami have stated that the new engine is also ‘ready’ for next-gen.
Remember guys, this is not the PES 2014 reveal. The actual game announcement will come at a later date.
و تو سايت PES2013 هم يه سري اطلاعات منتشر شده
The day has come! Today EDGE have released their new magazine, which details the new PES engine. As we explained last week, the feature (which spans 8 pages) takes a closer look at the various elements behind the making of the new engine that will power the future of PES.
“In the short term, the team will use Fox Engine to shape Pro Evo for current-gen consoles, but there will be far more to this than a mere graphical update – the team’s aim is to create competition among unequal players by changing the rules of engagement. The new game will feature revamped physics and controls designed to create intriguing struggles between slow, strong players and their smaller, more agile opponents. Player movement will also be detached from the ball, so you’ll be able to drop a shoulder to unbalance an opposing player even before the ball arrives.“
“The goal is to recreate real football culture and the romance of “giant killings”. Currently, online PES 2013 players are almost obliged to choose Barcelona, Real Madrid or Paris Saint-Germain if they want to win. In the future, KONAMI hopes crowd factors – performing a nutmeg in a Brazilian game will elicit wild cheers, for instance – plus an increased emphasis on a team’s formational effectiveness will make for more nuanced and competitive matches.”
The full story also contains details on how crowds and stadiums can affect the outcome of a match, and even how having certain players on the pitch can motivate your squad.
منبع :
يكي از دوستان زحمت ترجمه رو بكشه.ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.