مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2013
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
masoud93
14-03-2013, 22:25
بعد از مدت ها می تونیم از شر فیس های بی روح PES خلاص بشیم PES توی فیس سازی همیشه عالی عمل می کنه شباهت زیادی می تونه ایججاد کنه ولی بی روح بودن بزرگترین ضعف PES بوده ولی با این موتور جدید می تونیم یه انقلاب بصری ببینیم توی بازی.
شبیه و بی روح باشه ، خیلی بهتر از اینه که اصلاً شبیه نباشه ولی روح داشته باشه (مثل فیفا)
babak_tour
14-03-2013, 22:35
سلام. من DLC 3 رو از سایت PESPATCH دانلود کردم. نوش یه فایل IMG بود و یه فولدر. اگه فقط بخوام از DLC استفاده کنم همون IMG رو بریزم کافیه؟
در ضمن شنیدم 4 هم اومده! درسته؟
only4u-m
14-03-2013, 22:49
سلام. من DLC 3 رو از سایت PESPATCH دانلود کردم. نوش یه فایل IMG بود و یه فولدر. اگه فقط بخوام از DLC استفاده کنم همون IMG رو بریزم کافیه؟
در ضمن شنیدم 4 هم اومده! درسته؟
بله، 4 هم اومده. این لینک دانلودش (دیوید بکهام رو اضافه کردن تو این نسخه!) :n05: :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسورد:
M E S S I
14-03-2013, 22:58
چکیده ای از نوشته های این مقاله:
* موتور بازی بر پایه ی موتور Fox طراحی شده و به همین دلیل فعلا به اون "موتور تازه" گفته میشه.
* در بخش فیزیک این موتور از چیزی با عنوان "Barycentre physics"استفاده شده که بر اساس اون هر بخش از بدن، وزن ویژه ی خودش را داره؛به همین دلیل، برخوردها شباهت زیادی به FIFA پیدا کرده، با این تفاوت که شدت برخوردها به این بستگی داره که به چه بخشی از بدن نیرو وارد میشه.
* برای بخش گرافیکی موتور، تمرکز روی "photo-realism" بوده. همون طور که در تصویر زیر می بینید، روی ابروها و هم چنین منافذ پوستی این بازیکن ژاپنی، با دقت بالایی کار شده. لباس بازیکنان هم به صورت جداگانه ای از بدن آن ها طراحی شده و به همین دلیل هنگام حرکت، طبیعی تر به نظر میرسن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
* شعاع کنترل توپ 3 برابر بیشتر شده و به همین دلیل درگیری بازیکنان برای به کنترل درآوردن توپ، شکل پویاتری به خودش گرفته.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
* شما میتونید "منطقه ی دفاعی" برای بازیکنان تعیین کنید؛ به این معنی که در هنگام دفاع، اون بازیکن به ناحیه ی کوچکی از زمین که براش تعریف شده حرکت میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
==========================================
تغییر مسیر شرکت EA با طراحی موتوری تازه برای FIFA 07 را یادتون میاد؟ الان نوبت به Konami رسیده تا این تغییرات را شروع کنه. در ادامه چکیده ای از ارکان اساسی این موتور تازه ی PES آشنا بشید...
1. فیزیک مرکز جرم و کنترل توپ ::: *Barycentre Physics and Ball Control*
موتور تازه این امکان را فراهم کرده تا شعاع موثر بین بازیکن و توپ حدود 3 برابر بیشتر از PES 2013 باشه؛ به این ترتیب ناحیه ای که بازیکنان برای گرفتن توپ با هم درگیر میشن گسترش پیدا کرده. بازیکن مهاجم میتونه بیشتر وزن بدنش را به یک سو بندازه و توپ را با پای مخالف به مسیر دیگه ای هدایت کنه. (تصویر زیر)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همچنین با به هم زدن تعادل مدافع حریف، برای شوت و یا پاس، فضا سازی کنه.مرکز تعادلی بازیکنان با توجه به فیزیک بدنی و محاسبه ی مرکز جرمشون تغییرخواهد کرد. بر اساس این ویژگی شما میتونید، نقطه ی مرکز جرم بازیکن موردنظرتون را در هر زمان جابجا و به این ترتیب، توپ را به هر سویی که دوست داشتید هدایت کنید. شما بازیکن را کنترل می کنید؛ و قوانین فیزیک، انیمشین را هدایت میکنه. گفتن این که این چگونه این محاسبات در پشت صحنه ی بازی،صورت میگیره و کنترل بازیکنان در بازی به چه شکلی خواهد بود، فراتر از بحث ما خواهد بود؛ ولی میتونید به بازی Tony Hawks Pro Skater و چگونگی کنترل اسکیت در اون فکر کنید تا متوجه این تغییرات بشید و بدونید که این موتور تازه میتونه انقلابی در کنترل بازی فوتبال ایجاد کنه!
2. برخوردها و قدرت بدنی *Contact and Physicality *
بدون شک یکی از نقاط ضعف Konami در بازی های پیشین PES ، درگیری دو بازیکن با یکدیگر حتی در مواقع بدون توپ بود؛ ولی با کمک موتور تازه، بازیکنان میتونند در کرنرها، غلبه بر حریف کوچک تر و فضاهای بدون توپ دیگر، برای گرفتن توپ، درگیری فیزیکی داشته باشند. شما میتونید لباس بازیکن حریف را بکشید (لباس دیگه جزیی از بدن بازیکن نیست و ساختاری جداگونه داره) ، همچنین میتونید در خطوط کناری زمین با کمک آرنج، به بازیکن حریف ضربه بزنید. این موارد در جدال های دونفری با کنترلی دقیق کار میکنه. بازیکنان چابک و باهوش میتونند با ضربه ی شانه و یا مهارت های تکنیکی همراه توپ، تعادل مدافعین را به هم بزنند و با جلوتر انداختن توپ، به کمک شتاب بیشتری که دارند، دوباره توپ را بدست بیارن و کنترل اون را به دست بگیرن. همون طور که ماسودا، سازنده ی بازی اشاره میکنه: «در گذشته، حرکات تکنیکی بدن بیشتر جنبه ی زیبایی داشت؛ ولی الان یکی از تاکتیک های کلیدی به شمار میره.»
3. شبیه ساز سیستم تیم*Squad Emulator*
چینش ترکیب تیم هنوز هم عنصری اساسی برای رسیدن به موفقیت هستش، ولی الان شما میتونید "مناطق بازی" برای بازیکناتون تعریف کنید؛ به این ترتیب بازیکنان کلیدی شما بسته به تاکتیک شما، در نواحی حساس تعریف شده تمرکز بیشتری خواهند داشت. برای مثال، شما میتونید خط جلوی تیمتون را به تمرکز روی تصاحب و قرارگیری در شکاف های ایجاد شده در عمق خط دفاعی حریف وادار کنید. دست کم، از لحاظ تئوری، شما قادر خواهید بود تا الگوی تیم مورد علاقه تون را در چند دقیقه بازسازی کنید. همچنین تاکید بر ساختار دفاعی، میتونه راهکاری مناسب برای تیم های ضعیف تر باشه؛ مثل تیم سلتیک که با استفاده از بازی دفاعی تونست به بارسلونا در جام قهرمانان غلبه کنه.
و نکته پایانی اینکه، اطلاعات آورده شده در بالا، تنها ویژه ی PES 2014 نیست و مربوط به موتور تازه ی PES هستش که این موتور هم برای نسل فعلی کنسول ها و هم نسل آینده طرح ریزی شده.
///////////////////////////
آرمین جان فک کنم این پستمو ندیدی; ممنون میشم پایین این پست رو یه نگاه بندازی.
#1982 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohammad_87
15-03-2013, 23:55
با همه این تبلیغات و فناوری های جدیدتر،هر وقت یاد وعده و وعیدهای سالهای قبل کونامی میفتم بازم میگم یه مانور تبلیغاتی دیگست و شاید 50% چیزی که میگن هم رخ نخواهد داد.
البته امیدوارم این بار،مثل اینبارهای قبل نباشه و واقعا یه تحول بسیار مثبت در قسمتهای مختلف ببینیم.هنوز نیمه راه هم طی نشده و هنوز 7-8 ماه تا نسخه بعدی فاصله ست.
آقا من هر چی مستر بازی میگنم هی از باری میپره بیرون چیکار کنم؟
Mehran14233
16-03-2013, 13:41
آقا من هر چی مستر بازی میگنم هی از باری میپره بیرون چیکار کنم؟
من که مسترلیگ بازی نمی کنم ولی فکر می کنم ایراد از پچت باشه. پچ جدید رو نصب کن (3.2).
برای اضافه کردن تایتل ها به بازی فایل رو داخل پوشه ی dt06 کیت سرورتون بریزید
manya-atashin
16-03-2013, 18:07
سلام من بازي رو چند بار هم نصب كردم ولي صدا نداره ! يعني صداي تماشاچيا و اينا هست ولي گزارشگر نداره !!!! چيكار كنم؟ همين dvd رو دوستم نصب كرده صدا داره ! ( گزارشگر )
سلام من بازي رو چند بار هم نصب كردم ولي صدا نداره ! يعني صداي تماشاچيا و اينا هست ولي گزارشگر نداره !!!! چيكار كنم؟ همين dvd رو دوستم نصب كرده صدا داره ! ( گزارشگر )
سلام ببین این فایل هست و اگر هست حجمش چقدره ؟
mansour2023
16-03-2013, 18:45
برای اضافه کردن تایتل ها به بازی فایل رو داخل پوشه ی dt06 کیت سرورتون بریزید
این فایل برای تیم میلان هست ؟
خیلی جالبه
این فایل برای تیم میلان هست ؟
خیلی جالبه
منظورت بازی با میلان هست دیگه ؟
اره عکس اول واسه بازی هفته پیش بارسا با میلان هست
پ.ن : بروبکس واسه تایتل اولی لینکشو یادم رفته بود بذارم صفحه قبل ویرایش کردم گذاشتم
manya-atashin
16-03-2013, 20:47
سلام ببین این فایل هست و اگر هست حجمش چقدره ؟
dt00_e.img با حجم 533 مگ وجود داشت !
dt00_e.img با حجم 533 مگ وجود داشت !
تو ستینگ اینا رو چک کن :
soheilnouri
16-03-2013, 23:17
با همه این تبلیغات و فناوری های جدیدتر،هر وقت یاد وعده و وعیدهای سالهای قبل کونامی میفتم بازم میگم یه مانور تبلیغاتی دیگست و شاید 50% چیزی که میگن هم رخ نخواهد داد.
البته امیدوارم این بار،مثل اینبارهای قبل نباشه و واقعا یه تحول بسیار مثبت در قسمتهای مختلف ببینیم.هنوز نیمه راه هم طی نشده و هنوز 7-8 ماه تا نسخه بعدی فاصله ست.
راضي نبودي از اين نسخه؟
Sent from my iPad 2
mohammad_87
17-03-2013, 02:42
راضي نبودي از اين نسخه؟
Sent from my iPad 2
نسبت به نسخه های قبل آره ولی در کل نسبت به انتظاراتی که میرفت نه.
یه خوبی pes اینه که خیلی پچ و برنامه های غیر رسمی براش میاد.من با استفاده از اونها تا حدود بسیار زیادی مشکلات بازی رو کم میکنم اما باز هم خیلی چیزها قابل رفع نیست.
ببین من الان بخوام بازی کنم باز هم میرم سراغ pes چون سالهاست بهش عادت کردم اما هر سال باز گیم پلی تغییر میکنه و باز خیلی از جزییات کم و زیاد میشه.یه آپشن اضافه میشه،در عوض یه آپشن خوب دیگه کم میشه.
دریبلهای مسخره cpu تا حدودی بهبود پیدا میکنه در عوض در سوپر استار با تیم های دسته هشتم هم بازی کنی،ضربات ایستگاهی پشت 18 میره کنج دروازه ات.ردخور هم نداره.
بخوام بگم نکات زیادی هست.اما در کل کونامی باید پیشرفت رو در عمل نشون بده نه با شعار
mansour2023
17-03-2013, 02:45
منظورت بازی با میلان هست دیگه ؟
اره عکس اول واسه بازی هفته پیش بارسا با میلان هست
پ.ن : بروبکس واسه تایتل اولی لینکشو یادم رفته بود بذارم صفحه قبل ویرایش کردم گذاشتم
نه منظورم این بود که این تصاویر برای تیم میلان هم هست
یعنی تصاویر بازکنان میلان پیدا بشه یا ورزشگاه ـش
تنکیو
نه منظورم این بود که این تصاویر برای تیم میلان هم هست
یعنی تصاویر بازکنان میلان پیدا بشه یا ورزشگاه ـش
تنکیو
اهان
باید باشه احتمالا
تو این سایت بگرد :
MaFia_King
17-03-2013, 11:34
با سلام
دوستان من این بازی رو امروز نصب کردم و بدون مشکلی داره اجرا می شه فقط چند تا سوال داشتم:
بازی که تازه نصب می شه چه کارهایی رو باید روش انجام بدیم تا بازی بروز و کاملتر بشه
در کل پچ چیه و چه کاری انجام می ده و اینکه وقتی یه پچ جدید رو نصب می کنیم باید پچ های قبلی رو باید پاک کنیم ؟ در این صورت تاثیراتش از بین نمی ره؟
پچی هم در مورد لیگ برتر خودمون هستش؟
فرق بین PESJP Patch 2013 و PESEdit 2013 چیه؟ کدوم بهتر هستش؟
DLC چیه؟
پچ های رسمی رو می شه همراه پچ های کامل نصب کرد؟ اصلا نیازی به این کار هستش؟
آخر اینکه همه ی اینها باید و همه شون باهم نصب بشه؟
پیشاپیش ممنون
Mehran14233
17-03-2013, 12:01
با سلام
دوستان من این بازی رو امروز نصب کردم و بدون مشکلی داره اجرا می شه فقط چند تا سوال داشتم:
بازی که تازه نصب می شه چه کارهایی رو باید روش انجام بدیم تا بازی بروز و کاملتر بشه
در کل پچ چیه و چه کاری انجام می ده و اینکه وقتی یه پچ جدید رو نصب می کنیم باید پچ های قبلی رو باید پاک کنیم ؟ در این صورت تاثیراتش از بین نمی ره؟
فرق بین PESJP Patch 2013 و PESEdit 2013 چیه؟ کدوم بهتر هستش؟
DLC چیه؟
پچ های رسمی رو می شه همراه پچ های کامل نصب کرد؟ اصلا نیازی به این کار هستش؟
آخر اینکه همه ی اینها باید و همه شون باهم نصب بشه؟
پیشاپیش ممنون
1- فقط باید پچ نصب کنی.
2- پچ همه چی بازی رو درست میکنه. لباسای تیم ها و آرم تیم ها و اسم تیم ها و نقل و انتقالات و .... . پچ جدید هم که میاد کامله و باید از اول نصب کنید. خودش میگه قبلی رو پاک کنید ولی فکر کنم پاک هم نکنیم مشکلی نداشته باشه. ولی بهتره پاک کنیم و دوباره از اول نصب کنیم.
3- نمی دونم ولی اگر هم باشه مطمئناً چیز کامل و خوبی نیست.
4- پچ های PESEdit کامل تر و بهتر هستند و بیشتر هم استفاده میشن.
5- آپدیت هاییه که کونامی هر چند وقت یک بار میده که با نصب پچ های PESEdit این DLC ها هم به طور خودکار نصب میشه.
6- بله مثلاً آخرین پچ PESEdit پچ 3.2 هست که همه آپدیت های رسمی رو هم شامل میشه. توی سایت های مختلف مثل سافت گذر یا سافت98 هست و می تونید دانلود کنید.
7- همونطور که در بالا گفتم که یچ PESEdit 3.2 رو که نصب کنید همه چیز نصب میشه و نیاز به چیز خاصی ندارید.
اره هست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 98.ir/game/15901-persianmw-pes.html
سلام دوستان.
شما تنظیمات Player Assistance رو چه طور میزارید... آخه واسه من بازیکنا موقع دفاع خیلی دیر عوض میشن و بیشتر مجبورم به صورت دستی Curser رو عوض کنم....
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه
arash-king
17-03-2013, 14:41
سلام دوستان.
شما تنظیمات Player Assistance رو چه طور میزارید... آخه واسه من بازیکنا موقع دفاع خیلی دیر عوض میشن و بیشتر مجبورم به صورت دستی Curser رو عوض کنم....
سلام دوست عزیز . فکر کنم اکثر دوستان گزینه Change Cursor را روی Semi-Assisted میزارن ..... برای منم روی همین گزینه است و مشکلی ندارم ......
سلام دوستان.
سلام
گزینه ی ASSISTED این امکان رو به شما میده که در تمام مراحل بازی یعنی چه دفاع کردن چه حمله کردن خود بازی واسه شما به طور اتوماتیک یه بازیکن سوئیچ میکنه و شاخص رو به بالا سر اون انتقال میده .
SEMI- ASSISTED :
این گزینه در موقع حمله کردن و موقعی که پاس به هم تیمی میدین به طور خودکار شاخص به بالا سر بازیکنی که توپ زیر پاشه میده ولی در موقع دفاع دیگه خودش به طور اتوماتیک بازیکن سوئیچ نمیکنه و شما میتونید هر بازیکنی رو که میخواید سوئیچ کنید و شاخص رو به بالا سرش ببرید .
UNASSISTED :
این گزینه نه در موقع حمله سوئیچ رو عوض میکنه نه در دفاع . یعنی اگه شما تنظیمتون رو روی این گزینه انجام بدین مثلا اگه صاحب توپ باشین و به بازیکن همتیمی خودتون پاس بدین دیگه اون بازیکن همتیمی در اختیار شما نیست و شما برای اینکه کنترل بازیکن هم دسترو بدست بیارید بعد هر پاس باید تند تند سوئیچ کنید .
FIXED :
این گزینه رو وقتی انتخاب کنید یه لیستی از بازیکنا واسه شما میاد که فقط میتونید یه بازیکن روالبته به جز دروازبان انتخاب کنید و ۱۰ بازکن باقی در اختیار کامپیوتر هستند . اگه بازیکنی که انتخاب کردین رو میخواین عوض کنید تو همون منوی START برید توی SELECT PLAYER و این کارو انجام بدین .
من خودم SEMI- ASSISTED میذارم چون موقع دفاع کردن بیشتر به کارم میاد
ممنون از دوستان که راهنمایی کردن مشکل حل شد.
چه ترکیبی بیشتر جواب میده ؟؟؟ ترکیب دفاعی یا تهاجمی ؟؟
arash-king
17-03-2013, 16:19
خواهش میکنم دوست عزیز ..... این سوال به خیلی چیزها بستگی داره مثلا شما چه تیمی انتخاب کنید ؟! چه بازیکن هایی در اختیار دارین ؟! خودت از چه سیستمی خوشت میاد ؟! حتی به سبک بازی ات هم بستگی داره ! مثلا من خیلی هجومی بازی میکنم و با یووه همون 2-5-3 خودشو بازی میکنم ..... ولی فکر کنم بهترین سیستمی که روی همه تیم ها بتونه جواب بده و میشه هم هجومی بود هم تدافعی ، سیستم 1-5-4 باشه ..... بازم میگم بستگی به خودت داره و تیمی که انتخاب میکنی
masoud93
17-03-2013, 17:54
من با رئال مادرید 4-1-2-3 بازی میکنم ...
2 تا دفاع وسط ، 2 تا کنار ، 1 هافبک دفاعی ، 2 تا هافبک هجومی ، 2 تا اس اس ، 1 کی سی اف (رونالدو رو میزارم نوک) ...
باهاش میشه مثل سگ به کامپیوتر گل زد ، ولی اگه با کسی بازی کردی این ترکیب رو نچین ، زیاد گل میخوری ...
سلام دوستان
بنده بازی رو روی سیستم مغازه نصب کردم و گهگاهی بازی میکنم الان هم فصل دوم دارم بازی میکنم بخش ستاره شدن bal با ادیتورش یه ذره بازیکنم رو قوی کردم و هربازی که مربی منو میاره داخل میتونم حداقل یه گل بزنم و یا پاس گل بزنم اکثر بازی هام مرد میدان و 7.5 ئ 8 میشه امتیازم ولی همچنان تو سال دوم بازیم هستم ولی ثابت نیستم
ایا روالش همینطوریه قبلا اینطوری نبود تو نسخه 10 بازی اینطوری نبود
من با رئال مادرید 4-1-2-3 بازی میکنم ...
2 تا دفاع وسط ، 2 تا کنار ، 1 هافبک دفاعی ، 2 تا هافبک هجومی ، 2 تا اس اس ، 1 کی سی اف (رونالدو رو میزارم نوک) ...
باهاش میشه مثل سگ به کامپیوتر گل زد ، ولی اگه با کسی بازی کردی این ترکیب رو نچین ، زیاد گل میخوری ...
سلام
من که با سیستم 3-3-4 بازی میکنم. سیستم نه هجومی کامل هست نه تدافعی کامل. یه جورایی یکی به نعل و یکی به میخ:n02: هوای همه جاها رو داره.
البته اگر با این سیستم ، شل شل بازی بشه احتمال گول خوردن زیاده. ولی اگر همون اول بازی گول ات رو بزنی و بقیه بازی رو با حمله به حریف یپش ببری. مشکلی پیش نمیاد.
masoud93
17-03-2013, 23:29
سلام
من که با سیستم 3-3-4 بازی میکنم. سیستم نه هجومی کامل هست نه تدافعی کامل. یه جورایی یکی به نعل و یکی به میخ:n02: هوای همه جاها رو داره.
البته اگر با این سیستم ، شل شل بازی بشه احتمال گول خوردن زیاده. ولی اگر همون اول بازی گول ات رو بزنی و بقیه بازی رو با حمله به حریف یپش ببری. مشکلی پیش نمیاد.
من با این ترکیب 11 تا به بارسلونا روی 10 دقیقه ای و سوپر استار گل زدم ...
manya-atashin
18-03-2013, 17:14
تو ستینگ اینا رو چک کن :
اینها هم درست بود ! ولی بازم گزارشگر نداره !
اعصابم خورد شده ... انگار دارم تمرین میکنم !!!
Altairezio
18-03-2013, 18:27
دوستان یه سوال فنی!
وقتی شوتو میزنی و بلافاصله پاسو میزنی شوتو رد مینه و حرکت فنی انجام میده!
حالا وقتی پاسو میزنیو میخوای رد کنی و پاس نده کدوم دکمه رو بزنیم؟!
arash-king
18-03-2013, 20:32
دوستان یه سوال فنی!
وقتی شوتو میزنی و بلافاصله پاسو میزنی شوتو رد مینه و حرکت فنی انجام میده!
حالا وقتی پاسو میزنیو میخوای رد کنی و پاس نده کدوم دکمه رو بزنیم؟!
سوالت خیلی فنی بود :n02: مُردم تا بتونم پیداش کنم :n02: توی Command List نوشته اگه بخوای پاس را رد بدی ، باید بلافاصله بعد از اینکه قدرت پاس را پر میکنی RB + RT را باهم بزنی
یکم سخت به نظر میرسه ولی شدنیه :n09: توی توضیحات خود بازی اینو نوشته بود :
A or Y ---> RB + RT as the player goes to kick the ball
یعنی وقتی قدرت پاس را پر میکنی و بازیکنت میخواد پاس بده ، سریع اون 2تا دکمه را فشار بده .........
موفق باشی
Altairezio
18-03-2013, 21:49
سوالت خیلی فنی بود :n02: مُردم تا بتونم پیداش کنم :n02: توی Command List نوشته اگه بخوای پاس را رد بدی ، باید بلافاصله بعد از اینکه قدرت پاس را پر میکنی RB + RT را باهم بزنی
یکم سخت به نظر میرسه ولی شدنیه :n09: توی توضیحات خود بازی اینو نوشته بود :
A or Y ---> RB + RT as the player goes to kick the ball
یعنی وقتی قدرت پاس را پر میکنی و بازیکنت میخواد پاس بده ، سریع اون 2تا دکمه را فشار بده .........
موفق باشی
خودم کامند لیست پی اس رو حفظ ولی اینو من اجرایی نتونستم بکنم !:n02::n09:
کی میتونه؟!
راه حل راحت تر؟
MaFia_King
18-03-2013, 23:44
دوستان سلام
آقا این بازی آموزش خاصی چیزی نداره ما هر چی بازی انجام دادیم باختیم همشو :n02:
فقط گل می خوریم :n03:
راستی نمیشه سرعت دویدن بازیکنان رو زیاد کرد خیلی آروم می دون!!
آقا میشه بذاری کامپیوتر بازی کنه و تو کاره مربی رو انجام بدی ترکیب تیم خودت و تیم حریف دستت باشه و بتونی تغییر بدی
MaFia_King
19-03-2013, 00:27
آقا میشه بذاری کامپیوتر بازی کنه و تو کاره مربی رو انجام بدی ترکیب تیم خودت و تیم حریف دستت باشه و بتونی تغییر بدی
یعنی راهی نیست خودمون یاد بگیریم ؟
M E S S I
19-03-2013, 00:31
دوستان سلام
آقا این بازی آموزش خاصی چیزی نداره ما هر چی بازی انجام دادیم باختیم همشو :n02:
فقط گل می خوریم :n03:
بخش تمرین بازی خوب کار شده و به خوبی بهت یاد میدن بیشتر چیزارو و میتونی راحت یاد بگیری!
اگرم میخوای تو نت آموزش پیدا کنی برو یوتوب و سرچ کن pes 2013 Tutorial یا یه چیزی تو همین مایه ها!
این دو تا رو تو آپارات پیدا کردم! :
pes 2013 lear ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آموزش تکنیکی PES13 گیمرور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mehran14233
19-03-2013, 12:42
دوستان سلام
راستی نمیشه سرعت دویدن بازیکنان رو زیاد کرد خیلی آروم می دون!!
سرعت دویدن که نه ولی سرعت بازی رو توی تنظیمات میشه زیاد کرد.
یعنی راهی نیست خودمون یاد بگیریم ؟
توی قسمت ترکیب چیدن بیاید پایین بعد به ترتیب گزینه ها رو بیاید سمت راست. گزینه آخر (یا یکی از آخری ها) Coach هست که می تونید انتخاب کنید و مربی گری کنید :n02:
babak_tour
19-03-2013, 18:09
سلام. من 2013FLEditor v20120828 رو دانلود کردم. ولی وقتی دکمهی ترنسفر رو میزنم هیچ اتفاقی نمیافته. بقیه چیزا کار میکنه.
کاش میشد یه راهی پیدا میشد این konami رو دور زد میشد مفتی انلاین بازی کنیم :دی بازی کردن با یه کاربر خودش یه صفایی دیگه داره تا کامپیوتر یعنی واقعا راهی نیست بشه بدون خریدن سریال انلاین بازی کنیم ؟ ایرانی جماعت بعیده ازش تا حالا نتونسته راهی کشف کنه :n09:
این super star هم دیگه فایده نداره 6-7 تا میزنیم بهش باید یه very super star اضافه کنن بهش :دی
mansour2023
20-03-2013, 04:20
مگه قیمت سریالش چنده ؟
amir-shakh
20-03-2013, 19:56
سلام
من ورژن 2013 reload دانلود و نصب کردم
راحت اجرا میشه اما بعد از نصب کرک 3.1 لباس های تیم ها به هم میریزه و ابی و زرد میشه و پرچم خیلی از تیم ها هم از بین میبره ؟!
ایراد از کجاس ؟
راهنمایی کنید ؟!
ضمناا کرک کونامی رو هم نصب کردم اما درست نشد
اگه نصب پچ لم خاصی داره لطفا بگید
مگه قیمت سریالش چنده ؟
خیلی ارزون :دی
تا یه ماه پیش که 90 هزار تومن بود الان دیگه حساب کنید چقدره
Mehran14233
21-03-2013, 00:44
سلام
من ورژن 2013 reload دانلود و نصب کردم
راحت اجرا میشه اما بعد از نصب کرک 3.1 لباس های تیم ها به هم میریزه و ابی و زرد میشه و پرچم خیلی از تیم ها هم از بین میبره ؟!
ایراد از کجاس ؟
راهنمایی کنید ؟!
ضمناا کرک کونامی رو هم نصب کردم اما درست نشد
اگه نصب پچ لم خاصی داره لطفا بگید
از چه پچی استفاده می کنید؟ اگه پچ های متفرقه هست پچ pesedit رو استفاده کنید و اگه پچ pesedit هست هم نباید ایرادی داشته باشه و یک بار از اول امتحان کنید و تمامی پچ ها رو پاک کنید و پچ رو در محل نصب بازی نصب کنید.
amir-shakh
21-03-2013, 03:13
سلام بر کاربران گرامی . یه مشکلی پیش اومده . من پچ 3.2 رو نصب کردم . من الان داخل لیگ بازی میکنم ، داخل بعضی از بازی ها ، لباس هر دو تیم به رنگ آبی و لباس دوم هر دو تیم نیز به رنگ نارنجی تغییر یافته است . و رو ی لباس ها آرم PES را زده اند . لطفآ اگر برای کسی این مشکل پیش آمده خبر بدهد . و اگر درست شده نیز ، توضیح دهد . ممنون .
پچ pesedit هستش و تنها پچ نصب شده بعد از نصب بازی
mansour2023
21-03-2013, 03:27
خیلی ارزون :دی
تا یه ماه پیش که 90 هزار تومن بود الان دیگه حساب کنید چقدره
:n04:
خب با این حساب الان یه 180 ، 200 تومنی هستش :n02:
لباس هر دو تیم به رنگ آبی و لباس دوم هر دو تیم نیز به رنگ نارنجی تغییر یافته است
اتفاقا من هم همین مشکلو دارم ، امروز این مشکل برام پیش اومد
خب با این حساب الان یه 180 ، 200 تومنی هستش :n02:
اتفاقا من هم همین مشکلو دارم ، امروز این مشکل برام پیش اومد
نه دیگه قیمتش با قیمت دلار بالا و پایین میره
الانم طرفای همون 90 هست یکم بالا و پایین
دلار که نرفته بالا این چند وقته:دی
سلام...عیدموبارک...
سیستم موردنیاز این بازی چیه؟
E.N.A.Y.A.T
21-03-2013, 23:57
آقا چطوری شوت بزنیم؟!:n02: من هرجور شوت میزنم میره بیرون به جز مستقیم!!
abolfazlm
21-03-2013, 23:59
سلام...عیدموبارک...
سیستم موردنیاز این بازی چیه؟
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
Windows XP SP3, Vista SP2, 7
Intel Pentium IV processor 2.4 GHz or equivalent processor
1GB of RAM
Video Card NVIDIA GeForce 6600 or ATI Radeon x1300. Pixel / Vertex Shader 3.0 and 128MB of VRAM DirectX 9.0c compatible graphics card.
RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS
Windows XP SP3, Vista SP2, 7
Intel Core2 Duo 2.0 GHz or equivalent processor
2GB of RAM
NVidia GeForce 7900, ATI Radeon HD2600 or higher. Pixel / Vertex Shader 3.0 and 512MB of VRAM DirectX 9.0c compatible graphics card.
mansour2023
22-03-2013, 03:23
نه دیگه قیمتش با قیمت دلار بالا و پایین میره
الانم طرفای همون 90 هست یکم بالا و پایین
دلار که نرفته بالا این چند وقته
این دلاری که من میبینم قیمتو تا اونجا هم میبره :n02:
لباس هر دو تیم به رنگ آبی و لباس دوم هر دو تیم نیز به رنگ نارنجی تغییر یافته است
امروز من اومدم دوباره پچ رو نصب کردم ، قبلش پوشه kitserver رو پاک کردم ، درست شد
abolfazlm
22-03-2013, 08:46
انجمن فوتبال PES بطور آزمایشی شروع به کار کرد .
اینجا :
PES – Association Football offers a new PES experience, wherein users take on the role of a novice manager charged with developing a team of players into a group of world beaters. Developing tactics, unlocking new formations from a variety of clubs and recruiting players best suited to those positions. Steering your team from mid-table obscurity to giant-killers, and from contenders to champions.
You’ll need cash and resources to improve your team, which means going on the road in Tour mode; competing in single matches and invitational tournaments in order to gain experience and monetary rewards to progress as well as unlocking bonuses such as new styles of play. Use the rewards, bring in new players and develop a winning eleven to climb the league ranks and challenge for cups… but watch out, there is more than just you trying to make a name for yourself!”
Spaniuly
23-03-2013, 12:00
سلام به دوستان عزیزم یه چند روزی نبودم من واقعا از همه عذر می خوام بخصوص جلال عزیز...
اول از همه دست گل جلال رو می بوسم بابت زحماتی که داره می کشه و همینطور محمود جان که با برگشتنتش حسابی جون داده به تاپیک:n16:
جلال جان من اون فایل CFG رو آماده کردم در اسرع وقت آپلود می کنم
M E S S I
23-03-2013, 13:25
سلام آرمین جان،:n18: :n11:
بابا این حرفا چیه شرمندم کردی ; شما خودتون بزرگوارید.:n16:
//////////////////////
Callejón PES2013 Face By CeNa
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Drogba Face For PES 2013 By miguelrioave
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[New Kit Sets For PES 2013 [21.03
Barcelona 2013/14 Fantasy Kits by HenriikeTW
Brazil 2013-14 GDB Kit Set by Fatih Cesur
* Italia Fantasy Kits: Home, Away and GoalKeeper by Iusep
////////////////////////////////////////
PESEdit.com 2013 Patch 3.3
PESEdit.com 2013 3.3 Patch adds Superleague Greece, including 12 new full teams with correct squads, lineups, kits & stadiums. You can use Superleague Greece by switching it on it selector. It will replace Eredivisie, but you can always revert back to the Dutch league, and also select Russian and Turkish leagues
NEW FEATURES PESEDIT 2013 PATCH 3.3
(New league: Superleague Greece (12 new full teams with correct squads, lineups, kits & stadiums
DLC 4.00: all new player stats & team formations added
New ball: UEFA Champions League 2013 Final London
New boots: adidas adiZero F50 Messi, Nike Mercurial Vapor IX CR7, Nike Total 90, CTR360 Maestri, Mercurial Vapor IX & Tiempo Legend new colorways
50+ new faces (including Beckham (PSG), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Draxler (Schalke 04), Ronaldinho (Atletico Mineiro), a total of 800 faces)
New kits: Atletico Mineiro, Celtic, Coritiba, Criciuma, Cruzeiro, Gremio, Hoffenheim, Malaga, Motherwell, Nautico, Olympiacos, PAOK, Sao Paulo, Vasco da Gama
(Fixed Champions League ball, problem with default formations (auto tactics
GENERAL FEATURES PESEDIT 2013 PATCH
Added Bundesliga, Primera Division Argentina, Russian Premier League, Spor Toto Süper Lig, 2. Bundesliga, Liga Adelante, Npower Championship, Serie B, Ligue 2, Brasileirão Série B
Added other teams (Arminia Bielefeld, BATE Borisov, BSC Young Boys, Dnipro Dnipropetrovsk, FC Basel, KRC Genk, Metalist Kharkiv, Steaua Bucureşti, Videoton FC, Viktoria Plzen + Indonesia, Malaysia
Correct kits for all Premier League, Liga ZON Sagres + all National & Classic Teams
Corrected names for fake players in unlicensed National teams and ML unlockable players
Faces: ~800 new faces (all fixed by PESEDIT
Fixed kits for a lot teams including Barcelona, Manchester United and Sevilla
Includes newest DLC 4.00 & game version 1.03
Scoreboard and stadium switch in selector (download stadiums here
Removed blur
Fixed boots + accessories for a lot players (Premier League, Ligue 1, Eredivisie, Serie A, Liga BBVA, Bundesliga and many more
PES 2013 SUPERLEAGUE GREECE TEAM LIST
AEK, Aris, Asteras Tripolis, Atromitos, Kerkyra, Levadiakos, OFI Crete, Olympiacos, Panathinaikos, Panthrakikos, PAOK, PAS Giannina, Platanias, Skoda Xanthi, Veria.
Download PESEdit.com 2013 Patch 3.3
part.1 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
part.2 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
part.3 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
part.4 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
part.5 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
part.6 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
part.7 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
/////////////////////////////////////////////
PES 2013 Kitserver 13.3.1.1 Final by Juce & Jenkey1002
Version 13.3.3.1
Available module : afs2fs, afsio, lodmixer, speeder, ballsrv, sides, fserv, kserv
Support : PES2013 demo 1, PES2013 v1.00, PES2013 v1.01, PES2013 v1.02, PES2013 v1.03
Changelog for Final version
:Update
faceserver supports online playing
fixed minor bugs for kserver, afsio
Spaniuly
23-03-2013, 21:16
خوب اولین کار من در کیت سازی این GDB Folder هست اگه خوب کار نشده به بزرگی خودتون ببخشید ولی یه تستی بکنید فیدبک بگید
Esteghlal GDB Folder by Spaniuly ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
password : spaniuly
اینم اون فایل های pes ditor که قول داده بودم کافیه توی پوشه CFG کپی کنید این فایل ها رو بعد از داخل برنامه می تونید گزینه های remove fake names و remove fake team رو بزنید تا به اسامی صحیح اصلاح بشن
CFG Files ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فایل ها رو پیوست هم کردم تا اگه از لینکها دانلود نتونستید بکنید از پیوست دانلود کنید
Amir-Rainman
23-03-2013, 21:46
Face Pack Brasileirao By Leirbag7
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
----------------------------------------------------------------------------------------
Neuer Face By Ilhan & Ismail
DOWNLOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
-------------------------------------------------------------------------------
Face Pack PSG By Leirbag7
DOWNLOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
M E S S I
23-03-2013, 21:59
آرمین جان پسورد فایل اولی چیه؟!
دستت درست![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Spaniuly
23-03-2013, 23:27
وای یادم رفت بذارم:
spaniuly
abolfazlm
25-03-2013, 02:29
با سلام خدمت اساتید
رفیق من مدتی هست که یه سیستم توپگیری خیلی قوی و مخفی رو یاد گرفته که واقعا سیستم دفاعیش رو قوی کرده. طوری که به سختی میشه توپ رو از دفاع هاش عبور داد و بهش گل زد. با رئال بازی میکنه و من با مهاجمهای بارسا و حتی مسی اصلا نمیتونم از دفاعهاش رد بشم و با پرس شدید، مدافعاش به مهاجمها من میچسبن و اول تعادل بازیکن صاحب توپ من رو بهم میزنه بعد با قدرت تمام و بدون خطا توپ رو ازش میگیره. حتی بدون توپ هم مهاجم من رو یارگیری میکنه طوری که به سختی میشه توی عمق دفاعش پاس عمقی انداخت و دفاعش نمیذاره توپ به مهاجم من برسه. حاضر نیست شگردش رو یاد بده. تا قبل از این معمولا من راحت میبردمش ولی توی چند ماهه که این سیستم رو پیاده میکنه به سختی میتونم ازش مساوی بگیرم و معمولا میبازم!
کسی از دوستان اگر میشه این روش خاص توپگیری و دفاع رو یاد بده ممنونش میشم.
پ ن: دقیقا همین عکس بالا رو که دوستمون abolfazlm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گذاشته رو اگر به عکس دوم که بازیکن قرمز بازیکن آبی رو پرس کرده دقت کنید همون حالتی هست که من بهتون توضیح دادم. خواستم بدونم چطور میشه انجامش داد؟
abolfazlm
25-03-2013, 17:36
با سلام خدمت اساتید
رفیق من مدتی هست که یه سیستم توپگیری خیلی قوی و مخفی رو یاد گرفته که واقعا سیستم دفاعیش رو قوی کرده. طوری که به سختی میشه توپ رو از دفاع هاش عبور داد و بهش گل زد. با رئال بازی میکنه و من با مهاجمهای بارسا و حتی مسی اصلا نمیتونم از دفاعهاش رد بشم و با پرس شدید، مدافعاش به مهاجمها من میچسبن و اول تعادل بازیکن صاحب توپ من رو بهم میزنه بعد با قدرت تمام و بدون خطا توپ رو ازش میگیره. حتی بدون توپ هم مهاجم من رو یارگیری میکنه طوری که به سختی میشه توی عمق دفاعش پاس عمقی انداخت و دفاعش نمیذاره توپ به مهاجم من برسه. حاضر نیست شگردش رو یاد بده. تا قبل از این معمولا من راحت میبردمش ولی توی چند ماهه که این سیستم رو پیاده میکنه به سختی میتونم ازش مساوی بگیرم و معمولا میبازم!
پ ن: دقیقا همین عکس بالا رو که دوستمون abolfazlm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گذاشته رو اگر به عکس دوم که بازیکن قرمز بازیکن آبی رو پرس کرده دقت کنید همون حالتی هست که من بهتون توضیح دادم. خواستم بدونم چطور میشه انجامش داد؟
دوست عزیز عکس دوم مربوط میشه به بازی pes2014 که قراره موتور بازی عوض بشه و اصلا به بازی 13 مربوط نیست .
حرفای شما در مورد سیستم بازی دوستتون کمی عجیبه ! انگار کاری میکنه که اصلا تو این بازی نیست ! و این امکان نداره . از حرفای شما اینطور برداشت میشه دوست شما از استراتژی دفاعی استفاده میکنه و چیز عجیبی نیست همین . حالا شما هم میتونی یک برنامه و استراتژی پیاده کنی در مقابلش .
البته شایدم بازی شما ضعیفه و نمیتونی ازش ببری و زیادی بزرگش کردی !!!
با سلام خدمت اساتید
سلام
دیگه خیلی داری اغراق میکنی :دی اینجور که تو میگی اصلا نمیشه بهش حمله کرد پس باید تو دنیا تو pes رقیب نداشته باشه
من با نفر اول مسابقات pes2013 جام دیجیتال :
رشته PES PC
وحید یحیی (1564) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدی صالح نورانی (1551) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که رفیقم هست و تو دانشگاهمون هم هست لپتاپو بردم باهاش بازی کردم دو سه هفته پیش تو بازی اول 6 تا ازش خوردم :دی منی که خودم همه رفقام رو 6 تایی میکنم ازش 6 تا خوردم و یک بار هم نشد حمله درست حسابی کنم یکی دو بار بازی کردم باهاش 6 تا شد 4 و 3 تا و حتی تو یه بازی 5 -3 شد مطمئنم بعد عید باهاش بازی کنم یا فوقش یکی بخورم یا مساوی
بسته به بازی حریف باید سیستم تغییر بدی بعضیا واسه هر کسی که بازی میکنن یه سیستم و شیوه ثابت میچینن
حالا سیستمی که این بازی میکرد با بارسلونا به این صورت بود که 4 دفاع رو میکشید عقب یعنی هر 4 تا دفاع رو میبرد میچسبوند به دروازه خودشون سه هافبک وسط دو مهاجم ss و یک مهاجم نوک cf
دفاع رو هی خودش سریع کرسرش عوض میکرد و میبرد به سمت اخرین دفاع که جلو نکشن
پرسینگ هم تا 18 -19 میبرد بالا تو تنظیمات تاکتیک تیمی
با این حال فقط این نیست باید تمرین کنی دیگه با سوپر استار بشینی زیاد بازی کنی و ببینی چجور بهتر میشه بازی کرد
من خودم اخرین باری که pes بازی کردم 2008 بود و دیگه به علت سیستم ضعیفی که کامپیوترم داشت دیگه pes و کلا هیچ بازی نصب نکردم تا pes2013 که لپتاپ خریدم و کلی بازی کردم که الان اکثر کسایی که بازی میکنم 4-5 تا رو میزنم فقط شاخشون همینی بود که گفتم که اولم شد جام دیجیتال ببرمش تمومه :دی
پس بشین خودت تمرین کن و این هم اموزش کامل pes که البته 2012 هست ولی 90 درصد همون 2013 هم کاربرد داره :
mansour2023
25-03-2013, 20:52
دوستان میشه دو مهاجم cf گذاشت تو بازی ؟
Mehran14233
25-03-2013, 21:43
دوستان میشه دو مهاجم cf گذاشت تو بازی ؟
آره چرا نشه :n02:
دوست عزیز عکس دوم مربوط میشه به بازی pes2014 که قراره موتور بازی عوض بشه و اصلا به بازی 13 مربوط نیست .
حرفای شما در مورد سیستم بازی دوستتون کمی عجیبه ! انگار کاری میکنه که اصلا تو این بازی نیست ! و این امکان نداره . از حرفای شما اینطور برداشت میشه دوست شما از استراتژی دفاعی استفاده میکنه و چیز عجیبی نیست همین . حالا شما هم میتونی یک برنامه و استراتژی پیاده کنی در مقابلش .
البته شایدم بازی شما ضعیفه و نمیتونی ازش ببری و زیادی بزرگش کردی !!!
بله کاملا عجیبه و برای من هم عجیبه که اومدم اینجا درخواست دادم چون وقت ریز شدن توی سیستم ها و استراتژی ها رو نداشتم و اگر کری های اعصاب خورد کنی (موقع بازی) که حتما شما تجربه کردید نبود اینجا دنبالش نمیومدم.
در مورد ضعیف بودن بازی من هم باید بگم که 12 سال هست از زمان 99 فوتبال بازی میکنم و حداقل در فامیل و آشناها و رفقا تا به حال رقیب نداشتم ولی الان دارم! همون شخصی که بالا توضیح دادم. هیچ بزرگ نمایی هم در کار نبوده بنابراین خواهشا به نظر من احترام بگذارید و اگر اطلاعی ندارید لطفا بگید تا به حال همچین چیزی ندیدیم!
با تشکر
abolfazlm
26-03-2013, 00:10
بله کاملا عجیبه و برای من هم عجیبه که اومدم اینجا درخواست دادم چون وقت ریز شدن توی سیستم ها و استراتژی ها رو نداشتم و اگر کری های اعصاب خورد کنی (موقع بازی) که حتما شما تجربه کردید نبود اینجا دنبالش نمیومدم.
در مورد ضعیف بودن بازی من هم باید بگم که 12 سال هست از زمان 99 فوتبال بازی میکنم و حداقل در فامیل و آشناها و رفقا تا به حال رقیب نداشتم ولی الان دارم! همون شخصی که بالا توضیح دادم. هیچ بزرگ نمایی هم در کار نبوده بنابراین خواهشا به نظر من احترام بگذارید و اگر اطلاعی ندارید لطفا بگید تا به حال همچین چیزی ندیدیم!
با تشکر
دوست عزیز من قصد بی احترامی ندارم و نداشتم ...
حالا اگه یکی دیگه میتونه کمک کنه به شما که عالیه .
سلام
دیگه خیلی داری اغراق میکنی :دی اینجور که تو میگی اصلا نمیشه بهش حمله کرد پس باید تو دنیا تو pes رقیب نداشته باشه
من با نفر اول مسابقات pes2013 جام دیجیتال :
رشته PES PC
وحید یحیی (1564) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدی صالح نورانی (1551) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که رفیقم هست و تو دانشگاهمون هم هست لپتاپو بردم باهاش بازی کردم دو سه هفته پیش تو بازی اول 6 تا ازش خوردم :دی منی که خودم همه رفقام رو 6 تایی میکنم ازش 6 تا خوردم و یک بار هم نشد حمله درست حسابی کنم یکی دو بار بازی کردم باهاش 6 تا شد 4 و 3 تا و حتی تو یه بازی 5 -3 شد مطمئنم بعد عید باهاش بازی کنم یا فوقش یکی بخورم یا مساوی
بسته به بازی حریف باید سیستم تغییر بدی بعضیا واسه هر کسی که بازی میکنن یه سیستم و شیوه ثابت میچینن
حالا سیستمی که این بازی میکرد با بارسلونا به این صورت بود که 4 دفاع رو میکشید عقب یعنی هر 4 تا دفاع رو میبرد میچسبوند به دروازه خودشون سه هافبک وسط دو مهاجم ss و یک مهاجم نوک cf
دفاع رو هی خودش سریع کرسرش عوض میکرد و میبرد به سمت اخرین دفاع که جلو نکشن
پرسینگ هم تا 18 -19 میبرد بالا تو تنظیمات تاکتیک تیمی
با این حال فقط این نیست باید تمرین کنی دیگه با سوپر استار بشینی زیاد بازی کنی و ببینی چجور بهتر میشه بازی کرد
من خودم اخرین باری که pes بازی کردم 2008 بود و دیگه به علت سیستم ضعیفی که کامپیوترم داشت دیگه pes و کلا هیچ بازی نصب نکردم تا pes2013 که لپتاپ خریدم و کلی بازی کردم که الان اکثر کسایی که بازی میکنم 4-5 تا رو میزنم فقط شاخشون همینی بود که گفتم که اولم شد جام دیجیتال ببرمش تمومه :دی
پس بشین خودت تمرین کن و این هم اموزش کامل pes که البته 2012 هست ولی 90 درصد همون 2013 هم کاربرد داره :
نه عزیز، بالاخره هر کسی یه بازی از دستش در میره 5-6 تا میخوره. چند تا بازی هم به همون شخصی که ازش 6 تا خوردی ممکنه 7 تا بزنی. اون طبیعیه! ولی من بازی این رفیقم رو مثل کف دستم میشناسم از همون 99. امکان نداره بتونه با روشهای معمول که شما هم گفتی اینطور دفاع کنه. مطمئنم یه شگرد خاصی داره که دو ماهه پیداش کرده. برید دنبالش کشفش میکنید. من که وقتش رو ندارم چون برخلاف شماها حرفه ای بازی نمیکنم. نهایتا هفته ای 3-4 ساعت.
با سوپراستار(بارسا-رئال) هم بازی میکنم معمولا توی 10 تا دست 4-5 تا میبازم، 4-3 تا مساوی(وقت اضافه) ، 2 تا هم می برم. ولی باورتون نمیشه گل زدن به این رفیقم از سوپراستار هم سختتر شده برام. در صورتیکه قبلا فرط و فرط بهش گل میزدم.
سلام؛ من یه فیس دانلود کردم چطوری وارد بازی کنمش ؟؟
الان پس ادیت هم نصبه
نه عزیز، بالاخره هر کسی یه بازی از دستش در میره 5-6 تا میخوره. چند تا بازی هم به همون شخصی که ازش 6 تا خوردی ممکنه 7 تا بزنی. اون طبیعیه! ولی من بازی این رفیقم رو مثل کف دستم میشناسم از همون 99. امکان نداره بتونه با روشهای معمول که شما هم گفتی اینطور دفاع کنه. مطمئنم یه شگرد خاصی داره که دو ماهه پیداش کرده. برید دنبالش کشفش میکنید. من که وقتش رو ندارم چون برخلاف شماها حرفه ای بازی نمیکنم. نهایتا هفته ای 3-4 ساعت.
با سوپراستار(بارسا-رئال) هم بازی میکنم معمولا توی 10 تا دست 4-5 تا میبازم، 4-3 تا مساوی(وقت اضافه) ، 2 تا هم می برم. ولی باورتون نمیشه گل زدن به این رفیقم از سوپراستار هم سختتر شده برام. در صورتیکه قبلا فرط و فرط بهش گل میزدم.
:دی رفیق ، حریف شما قوی نیست بلکه شما ضعیفید
من سوپر استار بارسا بر میدارم حداقل با اختلاف 5-4 گل تیمای قدر میبرم هیچ وقت هم نمیبازم
شما هر وقت تونستی سوپر استار تیمای قوی رو حداقل با دو سه گل اختلاف ببری بازیت خوبه
:دی رفیق ، حریف شما قوی نیست بلکه شما ضعیفید
من سوپر استار بارسا بر میدارم حداقل با اختلاف 5-4 گل تیمای قدر میبرم هیچ وقت هم نمیبازم
شما هر وقت تونستی سوپر استار تیمای قوی رو حداقل با دو سه گل اختلاف ببری بازیت خوبه
ببین جانم هوش مصنوعی زمین تا آسمون با هوش انسانی فرق میکنه. شما شاید بیکار باشی دم به دقیقه با cpu بازی کنی تمام ضعف ها و سبکهاش مثل باگ(مثلا 99 روی دریبل ضعیف بود، pro evolusion soccer 2001 روی "یک دو" ، یا از آخریا 2010 روی ایستگاهی زمینی یا 2011 روی سانتر تند و تیز زمینی و حتی کرنر باگ داشتند) دستت میاد و هوش مصنوعی برخلاف انسان نمیتونه ضعفهاش رو پوشش بده ولی من شاید چند ماه یکبار با کامپیوتر تکی بازی کنم. بیشتر بازی من با انسان هست و مطمئنم اگر خودمو مثل بازی خور هایی مثل شما به بازی با کامپیوتر عادت بدم خیلی راحت میتونم روی این درجه بازی کنم. شما شک نکن اگر با من رو در رو بازی کنی آبکشی:n02:
تازه اگر منظورت از اون نتایج تخیلی توی شرایط پیش فرض بازی دوستانه باشه و نه کاپ هایی که توی بازی هست و بازیکنها تخیلی میشن و پیشرفت میکنن.
M E S S I
26-03-2013, 10:26
سلام؛ من یه فیس دانلود کردم چطوری وارد بازی کنمش ؟؟
الان پس ادیت هم نصبه
فایلی که دانلود کردی رو کپی کن توی پوشه dt0c.img توی kitserver ، این مسیر:
E:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\kitserver13\pesedit\img\dt0c.img(درایوی که بازی رو تو اون نصب کردی!)
فایلی که دانلود کردی رو کپی کن توی پوشه dt0c.img توی kitserver ، این مسیر:
E:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\kitserver13\pesedit\img\dt0c.img(درایوی که بازی رو تو اون نصب کردی!)
نشد
من فیس نیانگ (میلان) رو دانلود کردم
توش 2 تا فایل هست
یکی : Niang_face.bin
یکی : Niang_hair.bin
اینا رو تو dt0c کپی کردم ولی نشد
اسمش یه مشکلی نداره ؟؟
نباید مثل بقیه چیزایی که تو dt0c هست باشه اسمش ؟؟؟
M E S S I
26-03-2013, 15:05
نشد
من فیس نیانگ (میلان) رو دانلود کردم
توش 2 تا فایل هست
یکی : Niang_face.bin
یکی : Niang_hair.bin
اینا رو تو dt0c کپی کردم ولی نشد
اسمش یه مشکلی نداره ؟؟
نباید مثل بقیه چیزایی که تو dt0c هست باشه اسمش ؟؟؟
تو این مسیر کپی کنید فایل ها رو :
E:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\kitserver13\GDB\faces\Serie A\Milan
M E S S I
26-03-2013, 15:38
(Pro Evolution Soccer History: 95-13 (Winning Eleven ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام يه سوالي داشتم
من چند وقت پيش pes 2013 رو نصب كرده بودم و مسترليگ رو تا سال 2020 بازي كردم و سيو شده
الان ميخوام ويندوز7 رو پاك كنم دوباره نصبش كنم
خواستم بدونم راهي هست كه مسترليگ و گل هارو سيو كنم ؟
يعني وقتي ويندوز جديد رو زدم و pes 213 رو نصب كردم دوباره از همون سال 2020 ادامشو بازي كنم
سلام يه سوالي داشتم
من چند وقت پيش pes 2013 رو نصب كرده بودم و مسترليگ رو تا سال 2020 بازي كردم و سيو شده
الان ميخوام ويندوز7 رو پاك كنم دوباره نصبش كنم
خواستم بدونم راهي هست كه مسترليگ و گل هارو سيو كنم ؟
يعني وقتي ويندوز جديد رو زدم و pes 213 رو نصب كردم دوباره از همون سال 2020 ادامشو بازي كنم
ُسلام اره به راحتی
از این پوشه :
C:\Users\Your User\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\save
بکاپ بگیر
mansour2023
26-03-2013, 19:28
دوستان این رقمی که نشونه قدرت بازیکنه ( مثلا مسی شده 101 یا رونالدو که 95 ـه فکر کنم ) اگه جابجا کنیم تاثیری هم در بازیشون داره ؟
مثلا من روبینیو تو پست ss شده 85 ولی تو پست LMF که میزارمش میشه 91 خب این چه تاثیری داره مثلا ؟
و دو چیز دیگه ، دو بازیکن cf دارم میخوام تو بازی باشن اگه یکی رو تغییرش بدم به ss قدرتش خیلی کم میشه ، این یعنی بی مصرفه ؟
هر بازیکن تو یه پست قدرت هایی داره که اگه تو اون پست باشه براش فعال میشه ، خب اگه غیرفعال باشه یعنی کار نمیکنه ؟ تاثیری محسوسی هم داره ؟
26-03-2013, 19:44
دوستان این رقمی که نشونه قدرت بازیکنه ( مثلا مسی شده 101 یا رونالدو که 95 ـه فکر کنم ) اگه جابجا کنیم تاثیری هم در بازیشون داره ؟
بله که تاثیر داره ... شاید شما به وضوح تاثیرات بین 101 تا 95 رو متوجه نشین اما اگه میخوای بفهمی که این اعداد تاثیری داره یا نه مثلا رونالدو رو بیار رو 70 .....
مثلا من روبینیو تو پست ss شده 85 ولی تو پست LMF که میزارمش میشه 91 خب این چه تاثیری داره مثلا ؟
خب هر چی عدد بیشتر باشه یعنی پست تخصیش داره بازی میکنه و 100% کارائیش بیشتر میشه ....
دو بازیکن cf دارم میخوام تو بازی باشن اگه یکی رو تغییرش بدم به ss قدرتش خیلی کم میشه ، این یعنی بی مصرفه ؟
آره درسته ... یعنی قدرت و کارئیش کم میشه ...
هر بازیکن تو یه پست قدرت هایی داره که اگه تو اون پست باشه براش فعال میشه ، خب اگه غیرفعال باشه یعنی کار نمیکنه ؟ تاثیری محسوسی هم داره ؟
آره درسته .... هربازیکنی رو باید تو پست تخصصی خودش بازی بدی تا متوجه کارائی هاش بشی ....
تو این مسیر کپی کنید فایل ها رو :
E:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\kitserver13\GDB\faces\Serie A\Milan
این حل شد، همین کارو باید می کردم و تو map باید یه چیزایی تایپ می کردم
یه سوال ؛ بازیکنی مثل بکهام که نیست تو بازی رو چطوری وارد کنم فیسش رو ؟؟
دوستان چطور 3 پيراهن رو به pes 213 اضافه كنم ؟
abolfazlm
27-03-2013, 21:56
متن اصلی :
Q: You’ve started talking about the new PES engine, can you explain the origins of development and how PES will develop?
A: As you may have read, the graphics engine is a result of our collaboration with Kojima Productions and uses elements of Fox engine. However, we’re making a very different product and so the PES Productions team had to come up with major new physics and AI models. Each of these areas are massive improvements for the series and will take us much further than any other sports title.
Q: How will PES2014 benefit from the new engine?
A: We’ll go into specific product details shortly. The future of PES is very exciting. However, contrary to what you might have read on the internet, we have said nothing about PES2014. You should also know we haven’t said anything at all about the next generation of console platforms. As I said, both topics will be covered shortly so please keep an eye on official announcements.
Q: If you haven’t announced PES2014 yet or talked about next gen platforms, where have the current crop of materials come from?
A: Everything we’ve demonstrated up until now is based on current gen technology using the new PES engine. We really believe it’s important to deliver an amazing experience on machines that most of our fans own. We will not be faking materials. This is what PES really will deliver and it’s so much more than just a better graphical experience.
Q: What about new formats, not just next gen consoles. Are the PES Productions team working on future plans?
A: The new engine has been developed to be used across whichever platforms we choose. Obviously we’ll be listening to which devices our fans want to use, but rest assured the new engine is extremely flexible and very powerful.
سوال و جواب از کارگردان بازی آقای Kei Masuda در مورد موتور جدید بازی
اول از موتور جدید بازی شروع کنیم ، میشه توضیحاتی در مورد توسعه بازی و اینکه pes چطور توسعه می یابد بدین ؟
Kei Masuda : همانطوری که شما ممکنه خوانده باشید موتور گرافیکی بازی نتیجه همکاری با استدیوی KOJIMA است و همچنین ما در ساخت بازی از عناصر این موتور استفاده میکنیم . با این وجود ما یک بازی متفاوت را تولید خواهیم کرد و تیم سازنده بازی بر روی فیزیک و هوش مصنوعی عظیمی کار میکنند که هر کدام از این قسمتها تحول بزرگی خواهد بود برای سری بازیهای PES و مارا از هر عنوان ورزشی جلوتر خواهد برد.
PES 2014 چه مزیتهایی خواهد داشت ؟
اKei Masuda :گه بخوام بطور مختصر بگیم آینده PES بسیار مهیج خواهد بود با این وجود بر خلاف آنچه ممکن است در اینترنت خوانده باشید باید بدانید که ما در مورد حضور این نسخه بر روی کنسولهای جدید هیچ صحبتی نکرده ایم و در این باره در آینده سخن خواهیم گفت .
اگر شما در مورد حصول PES2014 بر روی کنسولهای بعد حرفی نزدید اجزای سازنده بازی جدید از کجا نشعت میگیرد ؟
Kei Masuda :ما برای موتور جدید بازی تکنولوژی بر پایه همین نسل را بکار میبریم . ما واقعا معتقدیم باید یک تجربه شگفت انگیز را بر روی دستگاه ها ارائه کنیم . کار ما برروی بازی بر اساس تقلید نخواهد بود . چیزی که PES ارائه خواهد داد خیلی بیشتر از کیفیت گرافیک بازی خواهد بود .
موتور جدید بازی بر اسای سیستمی که ما انتخاب کردیم توسعه یافته . البته ما این نکته توجه میکنیم که طرفداران بازی کدام دستگاه ها را استقاده میکنند . با اطمینان کامل میگویم که موتور جدید بازی بسیار انعطاف پذیر و قدرتمند است .
ببخشید دیگه ترجمم خوب نیست. چند ساله دورم از انگلیسی و ترجمه
.................................................. ...................
:42: :42::42: Kei Masuda جون مادرت قسمت میدم یه بازی درست حسابی بساز که هر موقع بشینم پای بازی پدر مادرتو دعا کنم و برا رفتگانت فاتحه بخونم. اصلا ببین تو یه بازی خوب بساز من میشم غلامت میام تو همون کونامی نوکریتو میکنم
Spaniuly
27-03-2013, 23:51
این حل شد، همین کارو باید می کردم و تو map باید یه چیزایی تایپ می کردم
یه سوال ؛ بازیکنی مثل بکهام که نیست تو بازی رو چطوری وارد کنم فیسش رو ؟؟
دیوید بکهام توی پاریس سنت ژرمن بازی می کنه اگه بازیتون رو آپدیت نکردید آپدیت کنید نیازی به وارد کردن فیس بکهام نیست هم داخل بازی به صورت رسمی و اورجینال وجود داره فیس خوبی هم براش توسط کونامی طراحی شده
abolfazlm
28-03-2013, 04:05
این قسمت رو درست ترجمه کردم یا نه ؟!
ما برای موتور جدید بازی تکنولوژی بر پایه همین نسل را بکار میبریم .
Everything we’ve demonstrated up until now is based on current gen technology using the new PES engine
یعنی از تکنولوژی نسل بعد استفاده نمیکنن؟!!!!!:n04::n03::n03: پس چرا میگن میخواد نسل بعد بشه ؟! یعنی چی ؟! اینکه خیلی بده :n03:
SuperSt@r
28-03-2013, 09:33
سلام بچه ها
من بازی با گزارش فارسی عادل رو دارم از شرکت نوین پندار ک تغییراتی داره مثل اضافه شدن لیگ ایران و .... ولی اپدیت نیس خیلی از چیزا برای اینکه پچ بریزم چیکار باید بکنم ؟ اخه کیت سرور رو پاک کردم و پچ رون نصبیدم ولی وارد بازی نشد و ارور داد. یعنی نمیشهه بهش پچ اضافه کرد؟
سلام بچه ها
من بازی با گزارش فارسی عادل رو دارم از شرکت نوین پندار ک تغییراتی داره مثل اضافه شدن لیگ ایران و .... ولی اپدیت نیس خیلی از چیزا برای اینکه پچ بریزم چیکار باید بکنم ؟ اخه کیت سرور رو پاک کردم و پچ رون نصبیدم ولی وارد بازی نشد و ارور داد. یعنی نمیشهه بهش پچ اضافه کرد؟
سلام
چه اروری داد ؟یعنی ارور داد یا اصلا PESEDIT روش کلیک کردی باز نشد ؟ run as administrator زدی ؟ موقع نصب patch انتی ویروس غیرفعال کردی ؟
در ضمن این گزارش فارسی عادل میتونی اپلود کنی تا حالا کسی اپلود نکنه رو نت :n02:
بحث گزارش عادل شد سرچ زدم اینو پیدا کردم :
تصاویری از استودیوی ضبط گزارش بازی مهیج و پرطرفدار PES 2013 با صدای گزارشگر معروف عادل فردوسی پور - آذر ماه 1391
Altairezio
28-03-2013, 21:16
دوستان پچ جدید چی داریم؟!
دوستان این pes هم شورشو در آورده ها!
قبلا" از تو بازی میشد آپدیت کرد!
اه
Mehran14233
28-03-2013, 23:11
دوستان پچ جدید چی داریم؟!
دوستان این pes هم شورشو در آورده ها!
قبلا" از تو بازی میشد آپدیت کرد!
اه
پچ pesedit 3.3.
سایت های مختلف گذاشتند مثلاً:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gozar.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=1806&Title=PESEdit-2013-Patch-3.3
abolfazlm
29-03-2013, 03:52
داشتم تو YOUTUBE در مورد PES میگشتم ....
تاریخچه بازی PES بصورت تصویری ....ببین ما چی بودیم چی شدیم ؟!! خیلی افسوس خوردم . اینکه این بازی یه زمانی خیلی حرفها واسه گفتن داشته .
امیدوارم PES به روزهای اوجش برگرده ...امیدوارم.
حتما ببینین
Pro Evolution Soccer History: 95-13 -Winning Eleven
arashar2012
29-03-2013, 13:02
سلام به همه دوستان
من از پچ 3.00استفاده میکنم ولی تیم های زیادی لباساشون آبی و نارنجی و رو اعصابه راستی هیچ کدوم از اونایی که تو ویژگی های پچ نوشته عملی نمیشه (پچ رواز سایت yasdl دان کردم):angry:
میترسم patch3.3 رو دانلود کنم دوباره همین مشکلو داشته باشم. لطفا راهنمایی کنید:n16:
Altairezio
29-03-2013, 13:07
پچ pesedit 3.3.
سایت های مختلف گذاشتند مثلاً:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gozar.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=1806&Title=PESEdit-2013-Patch-3.3
دوست من لینکا خرابن
آقا نمیخوام خودم پیدا کردم!:n06:
M E S S I
29-03-2013, 13:12
سلام به همه دوستان
من از پچ 3.00استفاده میکنم ولی تیم های زیادی لباساشون آبی و نارنجی و رو اعصابه راستی هیچ کدوم از اونایی که تو ویژگی های پچ نوشته عملی نمیشه (پچ رواز سایت yasdl دان کردم):angry:
میترسم patch3.3 رو دانلود کنم دوباره همین مشکلو داشته باشم. لطفا راهنمایی کنید:n16:
اول از همه ، همه ی چیزای اضافی رو از پوشه ی بازی پاک کن و پوشه ی کونامی رو هم از documents پاک کن و بعدش برو تو پست زیر و چیزایی که گفتم رو انجام بده! :
#1827 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستانی که بال بازی میکنن نرم افزاری واسه باز کردن ایتم تو بال نداره؟ اسمش چیه؟
سلام به همه دوستان
منم همینطوری بودم
سیو ها رو پاک کردم و این کارو کردم ؛ درست شد و الان دارم استفاده می کنم :
مراحل زیر را برای حل مشکلتون انجام بدید
۱-به start menu برید و Regedit را تایپ کنید.
۲-اونا اجرا کنید و به مسیر HKEY_LOCAL_MACHINE>SOFTWARE>Wow 6432Node>KONAMI>PES2013
3-روی code کلیک کنید و کد V7TV-W3JX-6CC3-3DDU-Y3W7 وارد کنید.
۴-بازی را از طریق Run as administartor باز کنید.
Spaniuly
29-03-2013, 17:19
فوتبال لایف ادیتور... ضمیمه کردم فایل رو
arashar2012
29-03-2013, 19:50
جواب این سوالمو ندادید که چجوری ویزگی های جدید بازی رو فعال کنم
چون هیچکدوم برای من فعال نمیشه
arashar2012
29-03-2013, 19:57
اول از همه ، همه ی چیزای اضافی رو از پوشه ی بازی پاک کن و پوشه ی کونامی رو هم از documents پاک کن و بعدش برو تو پست زیر و چیزایی که گفتم رو انجام بده! :
#1827 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وقتی گفته های شما را انجام دادم این برام اومد:n13:
M E S S I
29-03-2013, 20:07
وقتی گفته های شما را انجام دادم این برام اومد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پچ رو دوباره نصب کن و کرکشم دوباره بریز ببین چی میشه!
ولی احتمالا مشکل از بازیتونو چون نسخه بازیتون احتمالا قدیمیه و pes2013.exe روش جواب نمیده!
بازیتونو خریدید یا دانلود کردید؟ چه نسخه ای؟!
arashar2012
29-03-2013, 20:45
پچ رو دوباره نصب کن و کرکشم دوباره بریز ببین چی میشه!
ولی احتمالا مشکل از بازیتونو چون نسخه بازیتون احتمالا قدیمیه و pes2013.exe روش جواب نمیده!
بازیتونو خریدید یا دانلود کردید؟ چه نسخه ای؟!
خریدم فکر کنم نسخه 1 باشه کرکشو عوض کردم درست شد فکر کنم وقتی attach میکنم این ارورو میده
Spaniuly
29-03-2013, 21:46
البته نا گفته نماند که فوتبال لایف ادیتور برای آیتم نیست برای آیتم شما این رو باس دانلود کنید. اول اپشن رو با کید بالا لود اون اعداد رو که صفر هستند همگی رو بذارید روی 100 این اعداد تعدادآیتم های شماست که ماکسیمم می تونن 100 تا باشن بعدش اون دکمه پائین رو بزنید تا سیو بشه بعدش دیگه هم توی مستر لیگ هم توی مود "یک افسانه شوید" آیتم ها رو خواهید داشت
خوب اولین کار من در کیت سازی این GDB Folder هست اگه خوب کار نشده به بزرگی خودتون ببخشید ولی یه تستی بکنید فیدبک بگید
Esteghlal GDB Folder by Spaniuly ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
password : spaniuly
اینم اون فایل های pes ditor که قول داده بودم کافیه توی پوشه CFG کپی کنید این فایل ها رو بعد از داخل برنامه می تونید گزینه های remove fake names و remove fake team رو بزنید تا به اسامی صحیح اصلاح بشن
CFG Files ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فایل ها رو پیوست هم کردم تا اگه از لینکها دانلود نتونستید بکنید از پیوست دانلود کنید
آقا آرمین عزیز امکانش هست که اسامی صحیح بازیکنهارو بصورت option fileقرار بدین آخه من اصلا کار با pes ditor رو بلد نیستم
آقا می خواهم یک پچ جدید بریزم هنوز تا حالا هیچ پچ یا آپدیتی نریختم بگید چی را دانلود کنم و بریزم تو بازی ؟
بعد ایا میشه انلاین بازیش کرد باید چه کار کرد برای انلاین بازی کردنش؟
ُسلام اره به راحتی
از این پوشه :
C:\Users\Your User\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\save
بکاپ بگیر
همونطور كه گفتي از save بكاپ گرفتم ولي وقتي ويندوز عوض كردم و دوباره save رو همونجا كپي كردم متاسفانه مسترليگ و گل هاي ذخيره شده برام نيومد
البته اونموقع اپديتم 2.2 بود بخاطر اين نيست ؟
الان اپديت 3.3 رو زدم اگه save رو تو پوشه بريزم واسم مياد ؟
MaFia_King
31-03-2013, 00:22
با سلام
دوستان چطور می شه کیبورد و دسته بازی رو همزمان فعال کرد
یعنی بشه دو نفری بازی کرد؟
ممنون
abolfazlm
31-03-2013, 00:49
با سلام
دوستان چطور می شه کیبورد و دسته بازی رو همزمان فعال کرد
یعنی بشه دو نفری بازی کرد؟
ممنون
تو تنظیمات بازی در قسمت Keyboard تنظیمات صفحه کلید رو به دلخواه انجام بده بعد برو قسمت Controller ،اونجا از قسمت Controller گزینه دوم (Controller2) رو انتخاب کن و قسمت Device هم دسته رو انتخاب کن . در این حالت صفحه کلید میشه دسته 1 و دسته بازی میشه دسته 2 .
abolfazlm
31-03-2013, 03:43
فینال PES2013 در دو شهر Koln و Munchen آلمان که هفته پیش برگزار شد .
Köln 16.03.2013
München 23.03.2013
دوستان یه مشکل عجیب برام پیش اومده..شاید باورتون نشه که من هنوز نتونستم بفهمم چطور بازیکن رو باید تعویض کنم!!!!:n13:میشه راهنمایی کنید!:n29:
M E S S I
01-04-2013, 12:02
دوستان یه مشکل عجیب برام پیش اومده..شاید باورتون نشه که من هنوز نتونستم بفهمم چطور بازیکن رو باید تعویض کنم!!!!:n13:میشه راهنمایی کنید!:n29:
تعویض؟!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو بازیکنی که میخوای تعویضش کنی برو و سلکتش کن و بعدش برو سمت چپ و با هر بازیکنی که میخوای عوضش کن:
مرسی حل شد!آخه این مدلیش رو ندیده بودم.:n02:
در مورد مشکل خروج و دادن ارور.من یه سی دی که دست کاری نشده بود خریدم مشکل خروج از بازی رو داشت.اما بعد رفتم یه دونه فارسی شدش رو گرفتم و اون سالم بودم.
چه عجب ما ایرانی ها تونستیم درست کار کنم.گزارشگری میرزایی هم بد نبود.
در کل مرسی از شما:n12:
M A S 0 U D
02-04-2013, 10:55
سلام دوستان من سریال بازی رو دیشب گرفتم و حتی دیشب خیلی راحت وارد انلاین بازی شد ولی امروز صبح دیدم این ارور رو میده - به دادم برسید
بی باک بی بال
02-04-2013, 18:45
مال من Settings باز نمی کنه مشکلش چیه
abolfazlm
03-04-2013, 00:17
سلام دوستان من سریال بازی رو دیشب گرفتم و حتی دیشب خیلی راحت وارد انلاین بازی شد ولی امروز صبح دیدم این ارور رو میده - به دادم برسید
سریال رو از کجا گرفتی ؟!
شاید از اونجایی که طرفتی نامعتبر بوده و سرت کلاه گذاشته ؟!
yakimura sanada
03-04-2013, 16:10
مرسی حل شد!آخه این مدلیش رو ندیده بودم.:n02:
در مورد مشکل خروج و دادن ارور.من یه سی دی که دست کاری نشده بود خریدم مشکل خروج از بازی رو داشت.اما بعد رفتم یه دونه فارسی شدش رو گرفتم و اون سالم بودم.
چه عجب ما ایرانی ها تونستیم درست کار کنم.گزارشگری میرزایی هم بد نبود.
در کل مرسی از شما:n12:
معذرت می خوام ضایعت می کنم ورژن ایرانی کارت کرافیکی که می خواد 216 ولی مال انگلیسیش 512
M A S 0 U D
03-04-2013, 19:29
سریال رو از کجا گرفتی ؟!
شاید از اونجایی که طرفتی نامعتبر بوده و سرت کلاه گذاشته ؟!
بار اول وارد شد فردا صبحش با id جدید زدم همش این ارور رو میدهاگه تقلبی بوده پس چرا بار اول وارد شده؟
نکنه id مو عوض کردم وارد نمیشه؟حتما باید اون id بار اول که وارد شدم باشه؟
abolfazlm
04-04-2013, 00:42
بار اول وارد شد فردا صبحش با id جدید زدم همش این ارور رو میدهاگه تقلبی بوده پس چرا بار اول وارد شده؟
نکنه id مو عوض کردم وارد نمیشه؟حتما باید اون id بار اول که وارد شدم باشه؟
شما با همون ایدی قبلی امتحان کن ، شاید از فیل تر شکن استفاده میکنی این ارور رو میده
M A S 0 U D
04-04-2013, 14:52
شما با همون ایدی قبلی امتحان کن ، شاید از فیل تر شکن استفاده میکنی این ارور رو میده
id اول باطل شد id مو عوض کردم
id اول باطل شد id مو عوض کردم
ایدی رو چند خریدی ؟
abolfazlm
04-04-2013, 17:41
چند بار دیگه امتحان کن ببین جوا ب نمیده ؟!
در ضمن شاید داری اشتباه میزنی ؟!
فک کنم آنتی ویروس هم فایروالت فعال باشه تاثیر گذار باشه تو اتصال به شبکه آنلاین
abolfazlm
04-04-2013, 17:56
مال من Settings باز نمی کنه مشکلش چیه
دوست عزیز شما باید بازی رو دوباره نصب کنی .احتمالا بازیت ناقص نصب شده
مشخصات سیستمت رو هم بگو ؟!:n06:
سلام به تمام دوستان
این مد بال چرا مربی منو نمیاره تو چهار فصل هست پیاپی تو یه تیم دارم بازی میکنم هر بازی هم حداقل یه گل یا دوتا میزنم مشکل چیه پاس هم میدم سانتر انجام میدم کلا در خدمت تیم هم هستم ..... من بیچاره تو مغازه بعضی مواقع سرم خلوت میشه میتونم یه دست پی اس بازی کنم اونم فقط به عشق این مود دارم بازی میکنم ولی..... یه رو مخمه تا بیام تو بازی الان هم لج کردم تا منو ثابت نیاره تو بازی دست بردار نیستم:n19:
M A S 0 U D
04-04-2013, 20:34
چند بار دیگه امتحان کن ببین جوا ب نمیده ؟!
در ضمن شاید داری اشتباه میزنی ؟!
فک کنم آنتی ویروس هم فایروالت فعال باشه تاثیر گذار باشه تو اتصال به شبکه آنلاین
فکر کنم چون id مو عوض کردم دیگه وارد نمیشه-عجب مسخره بازی
abolfazlm
05-04-2013, 00:09
بلاخره بعد از تلاش فراوان تونستم مجله EDGE رو گير بيارم . اين خارجيام که اصلا بيرون نميدادن هيچي از اين مجله .
اگه يادتون باشه 14 مارس يعني 20 روز بيش شماره 252 از اين مجله منتشر شد و اولين اطلاعات در مورد بازي و موتور جديد بازي و گفتگو با سازندگان بازي رو منتشر کرد(صفحات 72 تا 79 مجله EDGE)
تصاوير صفحات مجله به صورت اسکن شده رو ميزارم با سايز يزرگ ، يکي از دوستان زحمت ترجمه صفحات رو بکشه (صفحه 5 تکراريه).
با سپاس:sq_8:
سايز بزرگ :
سايز بزرگ :
سايز بزرگ:
سايز بزرگ :
سايز يزرگ :
سايز بزرگ :
سايز بزرگ :
اپشن فایلی وجود داره برای تصحیح نقل و انقالات ؟ من نسخه جدید که لیگ برتر رو داره گرفتم ولی خبری از دیوید بکهام نیستش
mansour2023
06-04-2013, 15:14
الان طعم واقعی بازی رو دارم میچشم با جایگذاری دقیق بازیکنان در پست خودشون :n02:
دوستان قابلیت long ranger چیه ؟ ( مثلا در بالوتلی این قابلیت هستش ) هر کاری میکنم فعال نمیشه ، تو تمام پست ها هم گذاشتمش
چیکار کنم ؟
Mehran14233
06-04-2013, 15:27
الان طعم واقعی بازی رو دارم میچشم با جایگذاری دقیق بازیکنان در پست خودشون :n02:
دوستان قابلیت long ranger چیه ؟ ( مثلا در بالوتلی این قابلیت هستش ) هر کاری میکنم فعال نمیشه ، تو تمام پست ها هم گذاشتمش
چیکار کنم ؟
اون قابلیت برای شوت زدنه که شوت های بازیکن قوی میشه. فقط در پست هافبک تهاجمی یا هافبک کناری جواب میده. مثلاً پودولسکی این قابلیت رو داره.
yakimura sanada
06-04-2013, 17:55
بازی من لیگ برتر 91-92 هست می خوام آخرین پچ pes رو نصب کنم میشه کمکم کنید:n28:
yakimura sanada
06-04-2013, 17:58
راسته که اگه هم ی ability هارو 99 کنی نمی تونن ازشون استفاده کنن؟:n13:
abolfazlm
07-04-2013, 00:45
بازی من لیگ برتر 91-92 هست می خوام آخرین پچ pes رو نصب کنم میشه کمکم کنید:n28:
فکر نمیکنم بتونی پچ رسمی کونامی و پچ های دیگه رو نصب کنی چون Database بازیت کلا عوض شده و اگه پچی نصب کنی همه چی بهم میریزه .
پچ ها برای نسخه های اصلی هستش و نسخه های ویرایش شده رو باید بیخیال بشی کلا .
abolfazlm
07-04-2013, 13:32
یعنی یکی پیدا نمیشه اینایکه گذاشتم رو ترجمه کنه :n13:!!!
mohammad_87
08-04-2013, 16:13
راسته که اگه هم ی ability هارو 99 کنی نمی تونن ازشون استفاده کنن؟:n13:
برای اینه که هر بازیکنی در پست خودش نیاز به یه سری مهارتها داره.مثلا یه مهاجم نیاز نداره که خصوصیت دفاعیش زیاد باشه.ضمنا اگه همه رو برداری 99 کنی خیلی فانتزی میشه.همینجوری خود بازی فانتزی شده.من سرعت رو میذارم -1
mansour2023
09-04-2013, 16:22
من سرعت رو میذارم -1
من که تا +2 نباشه نمیتونم بازی کنم ، اصن حس پیدا نمیکنه آدم :n09:
mohammad_87
09-04-2013, 17:57
من که تا +2 نباشه نمیتونم بازی کنم ، اصن حس پیدا نمیکنه آدم :n09:
خب سلیقه ایه دیگه.من وقتی تیمم پیشرفت میکنه و همه میرن بالای 95،سرعت رو به -2 هم میرسونم.
+2 که سرعتش از کونامی 99 هم بیشتره که.کارلوس کل زمینو تو 5 ثانیه میرفت!یادش بخیر....
mansour2023
10-04-2013, 16:33
آخه خیلی کند می دوند ، خیلی سخته بازی کردن اونجوری
اونقدرها هم تند نیست ، سریع عادت میکنی :دی
دوستان با تیم هایی که بازی میکنید یه عکس از ترکیبتون بزارید ببینم چه جوری سیستم میچینید
تا هم تاپیک از یه روالی در بیاد هم اینکه با سیستم های مختلف آشنا میشیم
aluminum
12-04-2013, 10:57
دوستان میشه اخرین پچ برای اپدیت ترانسفرها را بهم بدید؟
اگر پچ دیگه ای هم لازمه و باعث بهتر شدن بازی میشه اونم لینکش رو بهم بدید.
ممنون:n16:
mohammad_87
12-04-2013, 15:43
دوستان میشه اخرین پچ برای اپدیت ترانسفرها را بهم بدید؟
اگر پچ دیگه ای هم لازمه و باعث بهتر شدن بازی میشه اونم لینکش رو بهم بدید.
ممنون:n16:
بهترین پچ،pesedit patch هست.نسخه 3.4 :
علامت * رو حذف کن.
البته شاید با بعضی نسخه ها سازگار نباشه.اما نسخه 3.3 که الان خودم هم دارم و بدون مشکل هست رو هم میتونی استفاده کنی:
underali
13-04-2013, 17:39
سلام خدمت pes بازان عزیز البته ما با فیفا خوشیم
ولی این پچ و دیدم گفتم بیام بزارم واسه ps3 بازان شاید خوششون اومد
پچ فوتبالیستها یا همون سوباسا برای pes 2013 ps3
PES 2013 PS3 Option File Captain Tsubasa v2 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Compatible with PES2013 Data Pack 2.0 Ver. 1.02
IF YOU ALREADY HAVE OPTION FILE AND IF YOU DON’T LOOSE YOUR MASTER LIGUE OR OTHERS SAVE IT’S POSSIBLE TO CREATE A NEW SESSION WITH YOUR PS3 AND HAVE 2 OPTIONS FILES, YOU HAVE THE CHOICE
Explication to create 2 sessions :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]…s/newuser.html ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
La plus part des noms sont en français et jap pour ceux dont j’avais pas la traduction. Par contre pour les pro fans de la série sachez que tous les noms sont en JAP sur le dos des maillots !!!!
File contain :
- 13 Teams Captain Tsubasa + 1 Team Japan Tsubasa ( All-Star )
- Kits / Faces / Logos : 100%
- Based on Option File ” Onix and Wenb “
- 1 Stadium Tsubasa ( Shizuoka school stadium ) by Phenix-White.
- Chants / Musics from anime
Play without commentary for more fun !!!!
1- Download the file ” CAPTAIN TSUBASA V2 By Renzomix”
2- Dezip File.
3- Place the folder to PS3 racine on Usb Key.
4- Push Usb key toPS3, start PS3.
5- Run utility save PS3.
6 – Copy Multiple
7- Valider & Enjoy.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Installation des chants:
Copy the folder ” MUSIC ” On Usb key connected to PS3, Start the console and run to ” Music “, Go to usb key & push Triangle and ” Copy ” the folder ” CHANTS TSUBASA “. When the file are in PS3 PES2013 run to modification / Teams ( choose team ) / Ambiances et Chants. And attribute the chants by team.
سلام
چه جوری آنلاین بازی کنم؟
سلام
چه جوری آنلاین بازی کنم؟
سلام
اول باید سریال بخری که قیمتش دود 90 تا 120 هزار تومن هست!
سلام
یه سوال
من نسخه اصلی بازی رو دارم
اگه پچ لیگ برتر رو روش بریزم بازی بهم میریزه؟
masoud93
14-04-2013, 17:12
سلام خدمت pes بازان عزیز البته ما با فیفا خوشیم
ولی این پچ و دیدم گفتم بیام بزارم واسه ps3 بازان شاید خوششون اومد
پچ فوتبالیستها یا همون سوباسا برای pes 2013 ps3
PES 2013 PS3 Option File Captain Tsubasa v2
Compatible with PES2013 Data Pack 2.0 Ver. 1.02
IF YOU ALREADY HAVE OPTION FILE AND IF YOU DON’T LOOSE YOUR MASTER LIGUE OR OTHERS SAVE IT’S POSSIBLE TO CREATE A NEW SESSION WITH YOUR PS3 AND HAVE 2 OPTIONS FILES, YOU HAVE THE CHOICE
Explication to create 2 sessions :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]…s/newuser.html ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
La plus part des noms sont en français et jap pour ceux dont j’avais pas la traduction. Par contre pour les pro fans de la série sachez que tous les noms sont en JAP sur le dos des maillots !!!!
File contain :
- 13 Teams Captain Tsubasa + 1 Team Japan Tsubasa ( All-Star )
- Kits / Faces / Logos : 100%
- Based on Option File ” Onix and Wenb “
- 1 Stadium Tsubasa ( Shizuoka school stadium ) by Phenix-White.
- Chants / Musics from anime
Play without commentary for more fun !!!!
1- Download the file ” CAPTAIN TSUBASA V2 By Renzomix”
2- Dezip File.
3- Place the folder to PS3 racine on Usb Key.
4- Push Usb key toPS3, start PS3.
5- Run utility save PS3.
6 – Copy Multiple
7- Valider & Enjoy.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Installation des chants:
Copy the folder ” MUSIC ” On Usb key connected to PS3, Start the console and run to ” Music “, Go to usb key & push Triangle and ” Copy ” the folder ” CHANTS TSUBASA “. When the file are in PS3 PES2013 run to modification / Teams ( choose team ) / Ambiances et Chants. And attribute the chants by team.
نسخه pc این پچ براش نمیاد ؟؟؟
mohammad_87
14-04-2013, 19:28
نسخه pc این پچ براش نمیاد ؟؟؟
گشتم نبود نگرد نیست :n02:
البته برای نسخه های قدیمی مثل pes 5 pes 6 یه چیزایی بود که لینکهاشون از بین رفته بود.
vivabarca
14-04-2013, 19:56
بازی یه باگ جالب داره که میشه به راحتی از زمین خودی گل زد! :n02: اونم تو سطح سوپراستار !
Altairezio
14-04-2013, 20:21
بازی یه باگ جالب داره که میشه به راحتی از زمین خودی گل زد! :n02: اونم تو سطح سوپراستار !
چه طوری؟!!!!!!!!!!:n13::n04:
vivabarca
14-04-2013, 21:00
وقتی ضربه آزاد که به خط وسط زمین نزدیک تره گیرتون میاد ( در زمین حریف) یه بازیکن رو باید انتخاب کرد و برد عقب ( پشت محوطه جریمه خودتون) بعد که پاس رو دادید قبل از اینکه توپ بیاد تو زمین خودتون شوت رو پر کنید، بازیکنی که رفته بود عقب با سرعت میاد و شوت میزنه و توپش از بالای سر دروازه بان میره تو گل :n02: دلیلش اینه که توپ وقتی از خط وسط زمین رد میشه سی پی یو دروازه بان رو میاره جلو.
mohammad_87
14-04-2013, 21:06
وقتی ضربه آزاد که به خط وسط زمین نزدیک تره گیرتون میاد ( در زمین حریف) یه بازیکن رو باید انتخاب کرد و برد عقب ( پشت محوطه جریمه خودتون) بعد که پاس رو دادید قبل از اینکه توپ بیاد تو زمین خودتون شوت رو پر کنید، بازیکنی که رفته بود عقب با سرعت میاد و شوت میزنه و توپش از بالای سر دروازه بان میره تو گل :n02: دلیلش اینه که توپ وقتی از خط وسط زمین رد میشه سی پی یو دروازه بان رو میاره جلو.
خب سیو کن فایلشو بذار اینجا
vivabarca
14-04-2013, 22:00
ریپلی که زیاد هست، این ویدئوی یکیشونه:
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
wowww
عجب گل ردیفی زدی باید تمرین کنم روش :دی
mansour2023
15-04-2013, 03:29
یه باگ دیگه هم هستش به اینصورت که اگه از پشت محوطه جرمیه حریف از فاصله دور بین نیم دایره وسط و محوطه جریمه R2 رو بگیری و شوت بزنی ( بازیکنی مثل ژاوی ، اینیستا ، ویا ، فابرگاس ، کاسانو ، روبینیوو ، نوچرینو و ... ) راحت گل میشه
Altairezio
15-04-2013, 06:09
دوست من این جوری تا حالا خودت گل زدی؟!(یا فقط یه فیلمه؟!)
آخه از زمین خودی که شوتو نمیشه پر کرد، هر جوری شوت رو بزنی فقط دفع توپ میکنه!
Mehran14233
15-04-2013, 11:04
سلام
یه سوال
من نسخه اصلی بازی رو دارم
اگه پچ لیگ برتر رو روش بریزم بازی بهم میریزه؟
ببینید که تست شده و کامل هست جواب میده!
باید خودتون امتحان کنید.
اگر هم بازی به هم ریخت می تونید پاک کنید و دوباره بازی رو از ابتدا نصب کنید.
vivabarca
15-04-2013, 11:51
دوست من این جوری تا حالا خودت گل زدی؟!(یا فقط یه فیلمه؟!)
آخه از زمین خودی که شوتو نمیشه پر کرد، هر جوری شوت رو بزنی فقط دفع توپ میکنه!
آره این رو با روبن زدم. شوت رو همونطور که گفتم قبل از اینکه توپ بیاد تو زمین خودی میشه پر کرد.
M A S 0 U D
15-04-2013, 14:32
سلام دوستان
تو pes online توی قسمت ranking mach بعضی بیجنبه ها وقتی عقبن یهو نمیدونم چی میشه از بازی میپره بیرون و این درحالیه که رنکینگ من همونجور ثابت میمونه
چکار باید کنم گیر اینجور عوضی ها نیفتم
یا موقع اتخاب تیم یهو از بازی میپره بیرون یا قفل میشه و بعد میبینی از امتیازت کم شده
راهی وجود نداره واسه این لاشخورها
پچی چیزی؟
mansour2023
15-04-2013, 15:01
برای آنلاین بازی کردن ، سرعت اینترنت باید حداقل چند باشه ؟
چند سوال دیگه :
game speed بازی رو چند تنظیمه ؟
موقعی که بین بازی استارت بزنیم که مثلا بخواییم تعویضی چیزی بکنیم مشکلی نیست ؟ مثلا حریف چیزی نمیگه ؟ :d
باید آخرین پچ باشه یا با پچ های مختلف میشه بازی کرد ؟
وقتی سریال بازی رو خریدیم باید کجا وارد کنیم ؟
ممنون
amir_dvb
15-04-2013, 16:34
برو تو قسمت تمرینات می فهمی چطور این کار رو می کنه منم فهمیدم باید دکمه ظربدر و (اون دسته راستی پایینی چیه ؟؟ L2 یا r2 رو همزمان بگیری تازه اگر مربع و ضربدر رو با هم بگیری دو تا بازیکن همزمان میان تو پاش ) :n05:
سلام دوستان
تو pes online توی قسمت ranking mach بعضی بیجنبه ها وقتی عقبن یهو نمیدونم چی میشه از بازی میپره بیرون و این درحالیه که رنکینگ من همونجور ثابت میمونه
چکار باید کنم گیر اینجور عوضی ها نیفتم
یا موقع اتخاب تیم یهو از بازی میپره بیرون یا قفل میشه و بعد میبینی از امتیازت کم شده
راهی وجود نداره واسه این لاشخورها
پچی چیزی؟
عزیز من فیفا انلاین بازی میکردم و میکنم همچین ادمایی زیادن بازی هم اینطوری هست تا دقیقه 5 اگه طرف اومد بیرون مشکلی نیست و اگه بشه دقیقه 5.30 یا 6 دیگه بیاد بیرون حتی عقب هم باشی امتیاز واسه شما ثبت میکنه حالا واسه پی اس نمیدونم... چون بازی نکردم
Altairezio
16-04-2013, 20:50
آره این رو با روبن زدم. شوت رو همونطور که گفتم قبل از اینکه توپ بیاد تو زمین خودی میشه پر کرد.
دوست من این که من 20 بارم امتحان کردم یه ذره کج میره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(گل نمیشه!):n23:
abolfazlm
16-04-2013, 22:22
نماینده کونامی در AFC
بعضی از تیم های آسیایی در نسخه PES2014 لیسانس خواهند شد و همچنین شاید گزارشگر عربی در نسخه بعدی بازی !
stronghold 3
17-04-2013, 06:58
تیم ملی بهش اضافه میشه ؟ امیدوارم لیگ قهرمانان آسیا بهش اضافه بشه
mansour2023
17-04-2013, 18:59
لطفا سوال قبليم رو جواب بديد ممنون.
دوست من این که من 20 بارم امتحان کردم یه ذره کج میره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(گل نمیشه!)
در مورد اون شوت من تست کردم خيلي راحت گل ميشه ، تا چند دقيقه تو کف بودم چه باگ خفنيه :O
براي گل شدن هم بازيکني رو که شوت نسبتا خوبي داره کفايت ميکنه ، انتخاب کنيد و ببريد پشت محطه جريمه خودتون دقيقا بازيکن وسط باشه مثلا به گوشه زمين مايل نباشه ، پاس رو که داديد شوت رو پر کنيد تموم راحت گل ميشه
vivabarca
17-04-2013, 19:11
دوست من این که من 20 بارم امتحان کردم یه ذره کج میره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(گل نمیشه!):n23:
آره همونطور که دوستمون گفت بازیکن که شوت خوب میزنه رو باید برد. مثل روبن تو بایرن یا رونالدو تو رئال. وسط هم بذار که شوت کج نره
mehdi-barsa
18-04-2013, 19:14
سلام دوستان.
من یه خواهشی دارم از شما دوستان.دوستان من یه ترینر میخوام برای افزایش پول چون دارم برشکسته می شوم.لطفا برام بذارید چون خیلی لازمش دارم.اگه میشه یه توضیح هم در باره ی کار با اون به من بگید
باتشکرررررررررررررررررررر ررررررر فراوان
abolfazlm
18-04-2013, 22:50
روزنامه AL-JAZIRE چاپ عربستان امروز در مطلبی عنوان کرد کونامی و AFC در دبی به توافق رسیدند و قرادادی چند ساله امضا کردند . بر اساس این قرارداد شاهد جام قهرمان آسیا از فصل 2014 تا 2016 در بازی PES خواهیم بود.
Eblis 2011
18-04-2013, 22:53
روزنامه AL-JAZIRE چاپ عربستان امروز در مطلبی عنوان کرد کونامی و AFC در دبی به توافق رسیدند و قرادادی چند ساله امضا کردند . بر اساس این قرارداد شاهد جام قهرمان آسیا از فصل 2014 تا 2016 در بازی PES خواهیم بود.
اگه درست باشه که فاز میده
منبع خبر؟
منبع خبر؟
روزنامه AL-JAZIRE :n09:
Eblis 2011
18-04-2013, 23:07
روزنامه AL-JAZIRE :n09:
پس بی زحمت یکی برو از دکه ای سر کوچه بخر ببینیم چیه :n02:
پس بی زحمت یکی برو از دکه ای سر کوچه بخر ببینیم چیه :n02:
الان که دکه ها بستس بذار فردا صبح :دی
abolfazlm
19-04-2013, 00:14
منبع خبر؟
سایت الجزیره
سایتهای دیگر
M A S 0 U D
19-04-2013, 09:36
کسی میدونه این ارور چیه تو قسمت آنلاین؟ دیگه تو قسمت رنکینگ مچ اونجا که جستجو میکنه کسی رو پیدا نمیکنه؟
mohammad_87
19-04-2013, 17:54
کسی میدونه این ارور چیه تو قسمت آنلاین؟ دیگه تو قسمت رنکینگ مچ اونجا که جستجو میکنه کسی رو پیدا نمیکنه؟
خلاصش اینکه گفته بعلت سخت افزارهای شبکه که استقاده میکنید،شما فقط میتونید بازی 1 به 1 انجام بدید.برای حل مشکل،باید مستقیما به اینترنت وصل بشید و اون مواردی که ذکر کرده رو بررسی کنید.
Talar2009
21-04-2013, 09:21
با تشکر
اینکه بدون توپ بازیکن حریف رو تو فاز دفاع بگیره و ولش نکنه به هیچ چیزی بستگی نداره غیر از بادی بالانس بنابراین تردید نکنید که تو این بخش هیچ ترفندی وجود نداره و نخواهد داشت ، اما تو پرس در یک سوم دفاعی خودش قطعا" کاری رو انجام میده که شاید خیلیها ندونن و با اینکار پرس و تحت فشار قرار دادن بازیکن صاحب توپ بیشتر از هر زمان دیگه ای سنگینتر میشه به اینکه چکار میکنه شما توجهی نداشته باشید من راهشو میدونم هیچ ترفند خاصیم نیست و اصولیه که تو کارهای دفاعی باید رعایت بشه اما تنها راه برای شکست این دفاع انتقال سریع توپه ، سعی کنید توپ رو نگه ندارید و تو کمترین زمان ممکن پاستون رو ارسال کنید اینطوری پرس شدیدش تا حدودی شکسته میشه و قطعا" صاحب فضاهای خالی خواهید شد .
mansour2023
21-04-2013, 18:13
اما تنها راه برای شکست این دفاع انتقال سریع توپه ، سعی کنید توپ رو نگه ندارید و تو کمترین زمان ممکن پاستون رو ارسال کنید اینطوری پرس شدیدش تا حدودی شکسته میشه و قطعا" صاحب فضاهای خالی خواهید شد .
درسته ، کاری که من همیشه انجام میدم
abolfazlm
22-04-2013, 12:44
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]م کنفرانس مطبوعاتی AFC و KONAMI
پنالتی هارو نمیشه چیپ زد؟
Eblis 2011
22-04-2013, 18:50
KONAMI released the following official statement confirming the AFC Champions League’s license acquisition
شرکت کونامی، با انتشار بیانیهای رسماً تاکیید کرده که از سال آینده لیگ قهرمانان آسیا رو هم به نسخهی آیندهاش اضافه میکنه .
مـــنبع خــــبر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پنالتی هارو نمیشه چیپ زد؟
نه به این صورت که منظورته فقط مستقیم اونم بعضی موقع ها شوت متوسط بگیر حالت چیپ پیدا میکنه
abolfazlm
23-04-2013, 02:55
تصاویر مربوط به نشست خبری بعد از امضاء قرارداد KONAMI و AFC در امارات ...!
Jon Murphy مدیر سابق برنامه های کونامی در اروپا و Adam Bhatti (مدیر جدید برنامه های کونامی در اروپا ) هم اونجا بودن .:n02:
اون ژاپنیا که از ژاپن اومدن برای امضا قرارداد رو نمیشناسم . اونی هم که با Adam Bhatti عکس گرفته Rashid Malullah مدافع تیم النصر امارات هستش .
بقیه عکسها :
:n01:
amir_dvb
23-04-2013, 06:19
اینکه بدون توپ بازیکن حریف رو تو فاز دفاع بگیره و ولش نکنه به هیچ چیزی بستگی نداره غیر از بادی بالانس بنابراین تردید نکنید که تو این بخش هیچ ترفندی وجود نداره و نخواهد داشت ، اما تو پرس در یک سوم دفاعی خودش قطعا" کاری رو انجام میده که شاید خیلیها ندونن و با اینکار پرس و تحت فشار قرار دادن بازیکن صاحب توپ بیشتر از هر زمان دیگه ای سنگینتر میشه به اینکه چکار میکنه شما توجهی نداشته باشید من راهشو میدونم هیچ ترفند خاصیم نیست و اصولیه که تو کارهای دفاعی باید رعایت بشه اما تنها راه برای شکست این دفاع انتقال سریع توپه ، سعی کنید توپ رو نگه ندارید و تو کمترین زمان ممکن پاستون رو ارسال کنید اینطوری پرس شدیدش تا حدودی شکسته میشه و قطعا" صاحب فضاهای خالی خواهید شد .
این جمله اول که گفتید :(بدون توپ بازیکن حریف رو تو فاز دفاع بگیره و ولش نکنه به هیچ چیزی بستگی نداره ) کاملا اشتباه است من 2 تا بازیکن رو هم زمان میفرستم برای گرفتن مهاجم طوری که بگیرن و ولش نکنند این رو هم از قسمت تمرین بازی یاد گرفتم شما هم تمرین کن خوبه :n09:
mansour2023
24-04-2013, 18:37
دوستان من تو حالت سوپراستار خیلی راحت گل میزنم مثلا امروز با رئال چند دفعه بازی کردم نیمه اول پنج تا زدم :|
برای شما هم همچین وضعیه یا فقط برای من اینجوریه ؟
یه حسی بهم مگه از وقتی پچ نصب کردم ضعیف شدن بقیه تیم ها
دوستان من تو حالت سوپراستار خیلی راحت گل میزنم مثلا امروز با رئال چند دفعه بازی کردم نیمه اول پنج تا زدم :|
اگه حرفه ای باشی بعد یه مدت سوپر استار با اماتور فرقی نمیکنه برات
masoud93
25-04-2013, 20:59
منم این مشکل رو از روز اول دارم ، به پچ هم ربطی نداره ...
abolfazlm
26-04-2013, 18:26
DATA PACK 5.0 منتشر شد (DLC 5.0)
DATA PACK ها فایلهای آپدیت بازی هستند که هر چند مدتی توسط کونامی منشر میشوند و شامل آخرین نقل و انتقالات و آپدیتهای جدید میباشد.
دانلود (160 MB ) :
یا
یا
یا
یا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!Jo5kSDrA!XLZ8eyILzoaLdEI7jeSDa0_4DIcbhcnCv6mtXMl 9hlA
روش نصب :
* windows 7/8 copy dt0f.img in C:/ProgramData/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2013/download/
* XP C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\download
* if you can’t see the folder create it manually or unhide folders from windows.
توضیحات در مورد این فایل آپدیت :
To make the football experience even more realistic, the players of each team will be updated to recreate Libertadores 2013: new kits, emblems, player additions as well as a new player list will come together with DLC 5.0. Moreover, the referee uniform, ball and emblem of the 38 main teams will be updated to the cup.
If it wasn’t enough, the new DLC will also feature Libertadores 2013 season added into PES 2013 as a new mode.
Altairezio
29-04-2013, 06:12
پچ 3.5 که به تازگی منتشر شده رو نمیدونم کسی گذاشته یا نه ولی من میزارم تا دوستان استفاده کنن!:n02:
part 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
part 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
part 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
part 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
part 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
part 6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
DLC FIX 3.5.1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
روش نصبم که همه از من بهتر بلدن!:n02::n09::n26:
البته پک 1.5 هم هست که می تونین دانلود کنین که به صورت رسمی از خود KONAMI هست!
1.5 PACK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PASSWORD:
البته اگه کسی دلش بخواد همشو با هم 6 پارت دانلود نکنه 1 پارتی دانلود کنه میتونه از لینک زیر استفاده کنه!
PESEDIT PES 2013 3.5 PATCH ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PASSWORD:
+
رمز فایلا کمرنگ شدن خودتون میدونین چی کار کنین باز میشه دیگه!:n10:
البته تو هر رمز 2 تا فاصله وجود داره اونا رو هم بردارید!
mansour2023
30-04-2013, 01:56
میگم این پک چیه دوستان ؟
با پچ چه فرقی داره ؟
mohammad_87
30-04-2013, 02:31
پچ 3.5 دارای Includes newest DLC 4.00 & game version 1.03 هست و DLC 5.00 باهاش سازگاری نداره.برای dlc جدید پچ جدید در راه هست:
من تازه دوباره pes نصب کرده ام می خواهم قبل از شروع به بازی یک پچ یا آپدیت جدید روش بریزم البته بدون مشکل کسی میتونه بهم بگه چی باید بریزم روش یا چی دانلود کنم که بازی هنگ نکنه یا کلا بازی خراب نشه و روش نصب کنم
ممنون میشم بگید
abolfazlm
30-04-2013, 10:27
من تازه دوباره pes نصب کرده ام می خواهم قبل از شروع به بازی یک پچ یا آپدیت جدید روش بریزم البته بدون مشکل کسی میتونه بهم بگه چی باید بریزم روش یا چی دانلود کنم که بازی هنگ نکنه یا کلا بازی خراب نشه و روش نصب کنم
ممنون میشم بگید
همین پچی که تو چندتا پست بالا گفتم م رو دانلود کن و بریز . این پچ یا همون فایل آپدیت (DLC) مال خود کونامی هستش .
اینو دانلود کن و نصبش هم راحته و هم هیچ مشکلی برات پیش نمیاد .
DATA PACK 5.0 منتشر شد (DLC 5.0)
DATA PACK ها فایلهای آپدیت بازی هستند که هر چند مدتی توسط کونامی منشر میشوند و شامل آخرین نقل و انتقالات و آپدیتهای جدید میباشد.
دانلود (160 MB ) :
یا
یا
یا
یا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!Jo5kSDrA!XLZ8eyI...cnCv6mtXMl9hlA
روش نصب :
* windows 7/8 copy dt0f.img in C:/ProgramData/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2013/download/
* XP C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\download
* if you can’t see the folder create it manually or unhide folders from windows.
توضیحات در مورد این فایل آپدیت :
To make the football experience even more realistic, the players of each team will be updated to recreate Libertadores 2013: new kits, emblems, player additions as well as a new player list will come together with DLC 5.0. Moreover, the referee uniform, ball and emblem of the 38 main teams will be updated to the cup.
If it wasn’t enough, the new DLC will also feature Libertadores 2013 season added into PES 2013 as a new mode.
payamhetfild
01-05-2013, 18:03
Update 1.04
سافت98.ای ار
من بازی را نصب کردم و بعد هم پچ 1.04 بعد هم dlc که دوستمون دو تاپیک بالاتر گذاشتند دانلود کردم و گذاشتم تو پوشه دانلود بازی بالا میاد ولی هنوز منو ها نیامده اند هنگ میکنه ؟
mohammad_87
02-05-2013, 17:06
من بازی را نصب کردم و بعد هم پچ 1.04 بعد هم dlc که دوستمون دو تاپیک بالاتر گذاشتند دانلود کردم و گذاشتم تو پوشه دانلود بازی بالا میاد ولی هنوز منو ها نیامده اند هنگ میکنه ؟
دسترسی pes به اینترنت رو از طریق فایروال قطع کن.فایل اجرایی هم باید متناسب با نسخه اصلی،کرک شده باشه.
mansour2023
03-05-2013, 01:39
کسی نمیخواد فرق پچ و پک رو به بنده بفهمونه ؟!!
abolfazlm
03-05-2013, 03:48
کسی نمیخواد فرق پچ و پک رو به بنده بفهمونه ؟!!
پک ها (یا همون DLC )فایلهای آپدیت بازی هستند که توسط خود کونامی هر چند مدتی منتشر میشوند.پک ها در حقیقت قایلهایی هستند که بازی رو به روز میکنند مثلا آخرین نقل و انتقالات رو در بازی اعمال میکنند و نیازی به نصب برنامه جانبی ندارند و فقط کافیه دانلودش کنی و بعد در مسیر نصب بازی اون رو بریزی تا جانشین فایلهای بازی بشه و بازی به روز بشه
اما پچها که دو مدل هستند
1.
این پچ ها یه جور تغییرات تو بازی میدن که مثلا اگر بخوام تیم به بازی اضافه کنیم یا مثلا بخوایم پرچم و پیراهن تیمهایی که لیسانس نیستن رو درست کنیم یا اضافه کردن استادیوم جدید و......از پچ استفاده میشه. اینم بگم برای اعمال این پچ ها در بازی نیاز به برنامه های جانبی مثل کیت سرور و ....داریم .این پچ ها توسط کونامی منتشر نمیشن و طرفداران بازی اونو درست میکنن و تعدادش هم بسیار زیاده . خود شما هم میتونی اون رو درست کنی اگر توانایشو داشته باشی
سایتهایی در اینتر نت هست که پچ های متفاوت و زیادی رو عرضه میکنه مثل :
اگه به این سایت بری میبینی که پچ های مختلفی رو گذاشته که هر کدومشون یه جور تغییراتی تو بازی اعمال میکنه .(توضیحات در مورد هر پچ و تغییراتی که تو بازی ایجاد میکنه رو نوشته .)
2.
پچهایی که توسط خود کونامی منتشر میشن که معمولا تعدادش کمه شاید سالی نهایت 5 تا .اینم بگم که اگه پچهای رسمی کونامی رو نصب کنین چون شما نسخه کرک شده رو استفاده میکنی و بازیت اورجینال نیست بعد از نصب این پچها ، بازیتون به مشکل برمیخوره و نمیتونین برین داخل بازی (مثل موقعی میشه که باید کرک رو بریزی تا بتونی بری تو بازی ) البته باز این پچها هم کرک دارن که باید بری دانلودش کنی (دردسر داره ). من بهتون پیشنهاد میکنم که این پچهای کونامی رو دانلود نکنین چون این پچها بیشتر مشکلات بازی در قسمت آنلاین رو برطرف میکنن و کمی هم مشکلات کوچیک تو بازی مثل باگها و...که تاثیری نداره که به چشم بیاد . من خودم اصلا این پچها رو دانلود نمیکنم .
.................................................. ................
اما پک ها یا همون (DLC) ها ی رسمی کونامی رو اگه دانلود کنین مشکلی برای بازیتون پیش نمیاد و همونطور که گفتم بسیار راحته اعمالش در بازی (کپی در مسیر نصب بازی و جایگزینی با فایل مورد نظر)
موفق باشید.
.................................................. .................................................. ....................
اینجا کسی هست که PES2013 رو بصورت Manual بازی کنه ؟!
abolfazlm
03-05-2013, 16:39
سوال کونامی در صفحه FB بازی PES از شما :
چه زمینه و طرحی برای چمن بازی مورد علاقه شماست ؟!
برای ثبت نظرتون به صفحه FB کونامی برین:
/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من B رو انتخاب میکنم :n01:
shahin666
04-05-2013, 18:58
دوستان پچ نسخه 3.6 هم اومد که به نظر میرسه هم DLC 4.00 & game version 1.03 و هم Data Pack 5.00 آپدیت شدن
(- را حذف کنید)
abolfazlm
05-05-2013, 22:28
دوستان پچ نسخه 3.6 هم اومد که به نظر میرسه هم DLC 4.00 & game version 1.03 و هم Data Pack 5.00 آپدیت شدن
(- را حذف کنید)
از کجا اومد ؟! قضیه چیه ؟! :n13:
shahin666
06-05-2013, 00:45
از کجا اومد ؟! قضیه چیه ؟! :n13:
والا از کجا اومد که خوب این پچ ها هر چند وقت یه بار میاد بیرون دیگه!!! قضیه خاصی هم نداره
فقط من از موقعی که این پچ رو نصب کردم سرعت بازی به شکل سرسام آوری بالا رفته
البته من تو قسمت سرعت بازی رفتم روی صفر بود ولی در کل سرعت بازی به نظرم بالاتر رفته
حالا دوستان هم نصب کنن بببین برای شما هم همین طور هست یا نه
abolfazlm
06-05-2013, 03:16
والا از کجا اومد که خوب این پچ ها هر چند وقت یه بار میاد بیرون دیگه!!! قضیه خاصی هم نداره
فقط من از موقعی که این پچ رو نصب کردم سرعت بازی به شکل سرسام آوری بالا رفته
البته من تو قسمت سرعت بازی رفتم روی صفر بود ولی در کل سرعت بازی به نظرم بالاتر رفته
حالا دوستان هم نصب کنن بببین برای شما هم همین طور هست یا نه
نه من کلا معنی اینو که نوشتی رو نفهمیدم "
دوستان پچ نسخه 3.6 هم اومد که به نظر میرسه هم DLC 4.00 & game version 1.03 و همData Pack 5.00 آپدیت شدن "
منظورم از کجا اومدن این بود که از طرف کونامی که نیومدن یا چرا ؟!!! چون هنوز 25 آپریل پچ و دیتا پک کونامی اومد .منظورم این بود .
فک کنم این یه پچ دست ساز باشه که یکی اونو گذاشته برای دانلود دیگه ؟ درسته ؟!
sasan.69
06-05-2013, 03:56
رفقا پيچ جديد3.6 رو نصب کردم بار اول براي بازي همه چي اوکي بود اما وقتي بعد از روشن کردن سيستم خواستم اجرا کنم با اين پيغام روبه رو شدم انتي ويروس هم اف کردم نشد
shahin666
06-05-2013, 03:59
دوستان پچ نسخه 3.6 هم اومد که به نظر میرسه هم DLC 4.00 & game version 1.03 و همData Pack 5.00 آپدیت شدن "
منظورم از کجا اومدن این بود که از طرف کونامی که نیومدن یا چرا ؟!!! چون هنوز 25 آپریل پچ و دیتا پک کونامی اومد .منظورم این بود .
موردی که من نوشتم تو توضیحاتش اومد بود
بعد از دانلود یه فایل PDF هست که توضیح داده البته تو سایت هم در مورد همین موارد گفته شده
ولی فکر نمیکنم فایل دست ساز باشه چون مثه تمام پچ های PesEdit هست
shahin666
06-05-2013, 04:02
رفقا پيچ جديد3.6 رو نصب کردم بار اول براي بازي همه چي اوکي بود اما وقتي بعد از روشن کردن سيستم خواستم اجرا کنم با اين پيغام روبه رو شدم انتي ويروس هم اف کردم نشد
دوست عزیز احتمالا آنتی ویروس شما فایل rdl رو به عنوان ویروس شناخته و تو قرطینه برده
آنتی ویروس رو غیر فعال کنید فایل رو از تو قرطینه در بیارید بیرون و به آنتی ویروس تون این فایل رو به عناون یه فایل سالم بشناسونید
و اگر تو قسمت قرنطینه آنتی ویروس تون نبود دوباره پچ رو نصب کنید ، البته آنتی ویروس رو غیر فعال کنید
sasan.69
06-05-2013, 15:05
دوست عزیز احتمالا آنتی ویروس شما فایل rdl رو به عنوان ویروس شناخته و تو قرطینه برده
آنتی ویروس رو غیر فعال کنید فایل رو از تو قرطینه در بیارید بیرون و به آنتی ویروس تون این فایل رو به عناون یه فایل سالم بشناسونید
و اگر تو قسمت قرنطینه آنتی ویروس تون نبود دوباره پچ رو نصب کنید ، البته آنتی ویروس رو غیر فعال کنید
چطوری میشه از قرنطینه خارج کرد؟
shahin666
06-05-2013, 15:12
چطوری میشه از قرنطینه خارج کرد؟
دوست عزیز هر آنتی ویروسی قطعا یه قرطینه داره
اول بگید از چه آنتی ویروسی استفاده میکنید؟!
sasan.69
06-05-2013, 15:50
دوست عزیز هر آنتی ویروسی قطعا یه قرطینه داره
اول بگید از چه آنتی ویروسی استفاده میکنید؟!
نود32 ورژن6:n01:
shahin666
06-05-2013, 17:38
نود32 ورژن6:n01:
mohammad_87
06-05-2013, 18:49
DLC و Game Version همون نسخه های اورجینال کونامی هستند که همیشه در پچهای pesedit وجود دارند.خود پچ pesedit هم که بزرگترین و محبوبترین پچ غیر رسمی یا همون دست ساز هست.
Talar2009
06-05-2013, 23:12
دوستان data pack5 رو دانلود و داخل پوشه image ریختم ، از هیچ پچی هم استفاده نمیکنم اما بعد از کپپی کردن این پچ توپ بیش از اندازه از پای بازیکنا جدا میشه و یا یکجور حالت بی تعادلی در بازیکنها میبینم ، حالتی مثل لیز خوردن ، شما هم همچین وضعیتی رو دارید یا نه
samyar_red
07-05-2013, 01:30
عاشق اینم یکی تو این بازی ادعاش بشه باش بازی کنم .... زیر 4-5 تا به کسی نمیزنم حال نمیده
mohammad_87
07-05-2013, 02:31
دوستان data pack5 رو دانلود و داخل پوشه image ریختم ، از هیچ پچی هم استفاده نمیکنم اما بعد از کپپی کردن این پچ توپ بیش از اندازه از پای بازیکنا جدا میشه و یا یکجور حالت بی تعادلی در بازیکنها میبینم ، حالتی مثل لیز خوردن ، شما هم همچین وضعیتی رو دارید یا نه
احتمالا با سپاهان بازی داشتی،بازیکنانت آب معدنی خوردند اینجوری شدند :n08:
عاشق اینم یکی تو این بازی ادعاش بشه باش بازی کنم .... زیر 4-5 تا به کسی نمیزنم حال نمیده
همه همین حس رو دارن.:n02:حیف..............
Talar2009
07-05-2013, 08:10
طبق گفته دوستمون دقیقا" همه همین حس رو دارن ، عجیبه که همه تو ساکر ادعاشون میشه !
amir_dvb
07-05-2013, 08:38
من ادعام نمی شه ولی حریفم رو لوله میکنم :n02: مقوا میکنم :n09: پرس میکنم :n04: خلاصه میک..... :n08:
samyar_red
07-05-2013, 10:29
نمیشه انلاین بازی کنیم؟؟؟ با خرید key میشه؟؟؟
mohammad_87
07-05-2013, 18:59
نمیشه انلاین بازی کنیم؟؟؟ با خرید key میشه؟؟؟
الان key هم بخری با این وضعی که برای اینترنت درآوردن نمی تونی به سرور وصل بشی چه برسه به بازی
Spaniuly
08-05-2013, 21:30
به قول شاعر دست بالای دست بسیار است. گیم تنها چیزی هست که به این راحتی نمیشه ادعا داشت شاید شما با 50 نفر بازی کنی و ببری اما اصلا نمیتونی مطمئن باشی نفر 51 رو هم می بری چون هنوز باهاش بازی نکردی برای این ادعا شما باید تمام کسانی که بر روی کره زمین pes بازی می کنن رو ببری. چون با همه نمیشه بازی کرد ، پس ادعا هم نمیشه کرد با بردن هفت هشت نفر از برو بکس فامیل و بروبکس کلوپ سر کوچه نمیشه همچین ادعاهایی کرد.
abolfazlm
09-05-2013, 00:33
بر اساس گفته های یکی از آدمین های سایت WENB نسخه بعدی بازی شاید قبل از نمایشگاه بازی E3 و شاید در آن نمایشگاه رونمایی بشه !
( نمایشگاه E3 2013 از 21 الی 21 خرداد ( 11 تا 13 ژوئن )
یعنی اگه تا 32 روز دیگه نسخه جدید بازی رو رونمایی نکنه من یکی که میمیرم :n02:
Its a patience game, and PES 2014 will be announced at or before E3
سال گذشته PES2013 در تاریخ 24 آپریل رونمایی شد ! و تا امروز 15 روز از اون تاریخ گذشته .
نمیدونم کونامی امسال چی تو سرش میگذره . الان تو تاپیکهای خارجی هم خیلیا دیده بی ظاقت شدن و موندن چرا PES2014 رونمایی نمیشه ! خیلیها فقط یک عکس از نسخه جدید میخوان (یکیش خودمم یک عکس ارضام میکنه و نفسم راحت میشه :n02:)
بهر حال امسال با سالهای دیگه فرق داره چون کلا بازی موتور اصلیش و موتور گرافیکیش عوض شده و میشه بگیم یه موجود دیگه میخواد متولد بشه . یـــــکـــــــ بـــــــــازی جــــــــدیــــــد . یـــکــــــــ P E S جــــــــدیــــــد
اونایی از بازی اطلاعاتی دارن تا حالا حرفی نزدن ، فقط گفتن منتظر سورپرایز کونامی باشید !:n01:
اینم بگم PES2014 بر پایه همین نسل طراحی شده و برخلاف تصور خیلیا نسل بعد نخواهد بود ، اما با موتوری جدید و قدرتمند که از موتور قدرتمند FOX کمک گرفته .
امیدورام امسال شروع خوبی برای یک نسخه جدید از این بازی باشه .
:n12:...WELOVEPES
اساتید پچ جدید نصب کردم رنگ لباس بارسا و رئال و چند تا تیم دیگه عوض شده باید چیکارش کنم درست بشه؟
yakimura sanada
10-05-2013, 19:44
میشه یک کد برای آنلاین بازی کردن بذارید؟
malek911
10-05-2013, 22:34
میشه یک کد برای آنلاین بازی کردن بذارید؟
چرا نمیشه ولی 100 نومنی آب میخوره:n02:
yakimura sanada
11-05-2013, 15:52
چرا نمیشه ولی 100 نومنی آب میخوره:n02:
نه ممنون
یعنی کسی کد نداره؟
نه ممنون
یعنی کسی کد نداره؟
!
مگه ادامس هست ؟
کسی هم داشته باشه نمیده به من و شما که
خودش کلی پول داده خریده حالا بده بقیه ؟
yakimura sanada
11-05-2013, 16:17
!
مگه ادامس هست ؟
کسی هم داشته باشه نمیده به من و شما که
خودش کلی پول داده خریده حالا بده بقیه ؟
خودم یکی گرفتم ولی بعد از چند روز ارور داد
خودم یکی گرفتم ولی بعد از چند روز ارور داد
خوب شما سریالتو بده من تست کنم :دی
از کجا خریدی ؟ معتبر بود ؟ چند وقت پیش هم یکی از بچه ها یه سریال خریده بود ارور داد بعد گفت تعویض کردن براش
shahin666
12-05-2013, 04:38
بر اساس گفته های یکی از آدمین های سایت WENB نسخه بعدی بازی شاید قبل از نمایشگاه بازی E3 و شاید در آن نمایشگاه رونمایی بشه !
( نمایشگاه E3 2013 از 21 الی 21 خرداد ( 11 تا 13 ژوئن )
یعنی اگه تا 32 روز دیگه نسخه جدید بازی رو رونمایی نکنه من یکی که میمیرم :n02:
سال گذشته PES2013 در تاریخ 24 آپریل رونمایی شد ! و تا امروز 15 روز از اون تاریخ گذشته .
نمیدونم کونامی امسال چی تو سرش میگذره . الان تو تاپیکهای خارجی هم خیلیا دیده بی ظاقت شدن و موندن چرا PES2014 رونمایی نمیشه ! خیلیها فقط یک عکس از نسخه جدید میخوان (یکیش خودمم یک عکس ارضام میکنه و نفسم راحت میشه :n02:)
بهر حال امسال با سالهای دیگه فرق داره چون کلا بازی موتور اصلیش و موتور گرافیکیش عوض شده و میشه بگیم یه موجود دیگه میخواد متولد بشه . یـــــکـــــــ بـــــــــازی جــــــــدیــــــد . یـــکــــــــ P E S جــــــــدیــــــد
اونایی از بازی اطلاعاتی دارن تا حالا حرفی نزدن ، فقط گفتن منتظر سورپرایز کونامی باشید !:n01:
اینم بگم PES2014 بر پایه همین نسل طراحی شده و برخلاف تصور خیلیا نسل بعد نخواهد بود ، اما با موتوری جدید و قدرتمند که از موتور قدرتمند FOX کمک گرفته .
امیدورام امسال شروع خوبی برای یک نسخه جدید از این بازی باشه .
دوست عزیز یعنی شما میگید نسخه 2014 ماه دیگه تو خرداد احتمالا میاد!!!!!!
ولی خبر خاصی به اون صورت از رونمایی نسخه 2014 گفته نشده
البته اگر قرار بر رونمایی باشه احتمالا یکم طول میکشه تا بازی برای عموم به بازار بیاد؟!! درسته ؟!!
yakimura sanada
12-05-2013, 16:15
خوب شما سریالتو بده من تست کنم :دی
دکی بچه کجایی اینقدر زرنگی؟:n24:
از سایت کونامی با مستر کارد
yakimura sanada
12-05-2013, 17:57
خواهش می کنم تو رو به خدا یه key به من بدید خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم حیثیتیه
هم محلی رییس جمهور محبوبتونم این زرنگی از اون جا نشئت میگیره :دی
البته اون مستر کارت هست . کارد واسه اشپزخونه هست :دی
در هر صورت سایت خود کونامی دیگه معتبرترین جا هست مشکلی نباید داشته باشه به خودشون ایمیل بزن انگلیسی دست و پا شکسته هم منظورتو برسونی جواب میدن البته قبلش بگو از ایرانی
yakimura sanada
12-05-2013, 18:45
البته قبلش بگو از ایرانی
جایزه می دن؟:n08:
جایزه می دن؟:n08:
اره بگی ایرانی هستی جوابتو هم نمیدن
yakimura sanada
12-05-2013, 19:18
خواهشا کمک کنید
m3hrdad.x
12-05-2013, 20:04
عا غا گفت رو نمایی بازی نه که خود بازی..
رو نمایی میشه دو-سه ماه دیگه یه دمو قابل بازی میاد بیرون و آخر شهریور یا اوایل مهر خود بازی..
mohammad_87
15-05-2013, 15:20
داخل ایرانی؟بعد با کدوم بانک از مسترکارت استفاده کردی وقتی هیچ کدوم قراردای ندارن.
اگه کسی هم id اصلی گرفته،خود کونامی اطلاعاتی راجع به پشتیبانی و ... از طریق ایمیل به طرف میفرسته.
yakimura sanada
15-05-2013, 19:01
داخل ایرانی؟بعد با کدوم بانک از مسترکارت استفاده کردی وقتی هیچ کدوم قراردای ندارن.
اگه کسی هم id اصلی گرفته،خود کونامی اطلاعاتی راجع به پشتیبانی و ... از طریق ایمیل به طرف میفرسته.
من نگرفتم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
constant_boy23
21-05-2013, 02:22
...........
سلام..
من پچ PESEdit 3.6 رو گرفتم و نصب کردم
ولی لباس تیما درست نشده که هیچ گند خورده تو همشون
لباس بارسلونا ابیه لباس رئال ابیه
مشکل کجاس؟؟؟
پچ مشکل داره عایا؟:n13:
mohammad_87
22-05-2013, 00:34
سلام..
مشکل کجاس؟؟؟
احتمالا شما قبلش از پچ استفاده کردی یا بازی دستکاری شده نصب کردی.
پوشه کیت سرور در محل نصب بازی رو پاک کن و دوباره پچ رو نصب کن.
احتمالا شما قبلش از پچ استفاده کردی یا بازی دستکاری شده نصب کردی.
پوشه کیت سرور در محل نصب بازی رو پاک کن و دوباره پچ رو نصب کن.
نه قبلش پچی نریخته بودم
بازی پاک پاک بود :دی البته نسخه اسکیدرو هست
mohammad_87
22-05-2013, 21:47
نه قبلش پچی نریخته بودم
بازی پاک پاک بود :دی البته نسخه اسکیدرو هست
الان اون پوشه kitserver رو پاک کن و پچ رو دوباره نصب کن.اگه نشد در صورت امکان بازی رو پاک کن و از اول بریز و دوباره پچ رو بریز.
این مشکل شما مربوط به آدرس دهی و یا تداخل چند لینک لباس با هم هست.اگه از هیچ پچ و و حتی فایل استفاده نکرده باشی ممکنه مشکل از فایل edit در پوشه کونامی در my document هم باشه.
الان اون پوشه kitserver رو پاک کن و پچ رو دوباره نصب کن.اگه نشد در صورت امکان بازی رو پاک کن و از اول بریز و دوباره پچ رو بریز.
این مشکل شما مربوط به آدرس دهی و یا تداخل چند لینک لباس با هم هست.اگه از هیچ پچ و و حتی فایل استفاده نکرده باشی ممکنه مشکل از فایل edit در پوشه کونامی در my document هم باشه.
به منیجر کیت سرور ربطی نداره؟
اونو زدم رو ایکون بازی اتچ کردم و بازی اجرا هم نمیشد ولی وقتی کرک رو دوباره کپی میکردم درست میشد
یه ایکون دیگه هم بود pes 2013_100 یه همچین اسمی فک کنم
اینو run as admin کردم ارور rld.dll میده
منم انتی ویروس ندارم که بخواد فایل rld.dll رو پاک کنه
الان من دارم بازیو نصب میکنم و فایل کونامی رو تو مای داکیومنت کلا دیلیت کردم
تا ببینیم چی میشه
ولی خودم میگه باید یه ربطی به این rld.dll داشته باشه
mohammad_87
23-05-2013, 21:46
به منیجر کیت سرور ربطی نداره؟
اونو زدم رو ایکون بازی اتچ کردم و بازی اجرا هم نمیشد ولی وقتی کرک رو دوباره کپی میکردم درست میشد
یه ایکون دیگه هم بود pes 2013_100 یه همچین اسمی فک کنم
اینو run as admin کردم ارور rld.dll میده
منم انتی ویروس ندارم که بخواد فایل rld.dll رو پاک کنه
الان من دارم بازیو نصب میکنم و فایل کونامی رو تو مای داکیومنت کلا دیلیت کردم
تا ببینیم چی میشه
ولی خودم میگه باید یه ربطی به این rld.dll داشته باشه
اون فایل rld که حتما باید باشه.ممکنه فایروال ویندوز جلوش رو گرفته باشه اما مهمترین نکته همون اتچ کردن هست.به فایل pes 2013_100 کاری نداشته باش و فقط pes2013 رو اتچ کن.فایل هم که حتما باید کرک شده باشه.ضمنا حتما باید با یک فایروال جلوی اتصال بازی به اینترنت رو بگیری با خود فایروال ویندوز هم میشه.یا اینکه موقع اجرای بازی،اینترنت رو قطع کنی.
ضمنا وقتی پچ pesedit نصب میکنی بهتره اول selector رو اجرا کنی(اینترنت قطع باشه یا با فایروال جلوی اتصال seleector رو هم بگیر)و run as admin اجراش کن(توی properties تیک این گزینه رو بزن تا راحت باشی)و برای اجرای بازی و تنظیمات کیت سرور از گزینه های روی selector استفاده کن تا کاملا با پچ هماهنگ باشه.
سلام دوستان يك دنه راهنمايي ميشه به من بكنين:n02: بعضي بازي هارو كه مياري pes هنگ ميكنه مياد بيرون من از نسخه اصل و بدون هيچ پچي استفاده ميكنم از چند تا از دوستام هم همينطوره.:n13:
سلام..
مشکل کجاس؟؟؟
دوست عزیز منم این مشکل رو داشتم :
سیو هاتون رو پاک کنید و کارهای زیر رو انجام بدید :
- در قسمت Run ویندوز خود عبارت regedit را تایپ نمایید تا وارد قسمت رجیستری ویندوز خود شوید. حال به آدرس زیر رفته
[HKEY_LOCAL_MACHINE-SOFTWARE-KONAMI-PES2013] اگر در مسیر بالا تا قسمت SOFTWARE رو فقط داشتید و بعد از اون KONAMI نبود از آدرس زیر استفاده کنید:
[HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARE-Wow6432Node-KONAMI-PES2013]
در قسمت “code”=”"
V7TV-W3JX-6CC3-3DDU-Y3W7
سپس کرک RELOADED را در محل نصب بازی کپی نموده و به اجرای بازی بپردازید.
سلام دوستان يك دنه راهنمايي ميشه به من بكنين:n02: بعضي بازي هارو كه مياري pes هنگ ميكنه مياد بيرون من از نسخه اصل و بدون هيچ پچي استفاده ميكنم از چند تا از دوستام هم همينطوره.:n13:
مشکل از نسخه پس شماست
باید از نسخه ریلودد استفاده کنید
مشکل از نسخه پس شماست
باید از نسخه ریلودد استفاده کنید
یعنی یه نسخه دیگه بخرم؟؟؟ رو هیچ کدوم از نسخه ها که تا حالا من دیدم همچین چیزی نوشته نشده؟؟:n13:
دوست عزیز منم این مشکل رو داشتم :
سیو هاتون رو پاک کنید و کارهای زیر رو انجام بدید :
- در قسمت Run ویندوز خود عبارت regedit را تایپ نمایید تا وارد قسمت رجیستری ویندوز خود شوید. حال به آدرس زیر رفته
[HKEY_LOCAL_MACHINE-SOFTWARE-KONAMI-PES2013] اگر در مسیر بالا تا قسمت SOFTWARE رو فقط داشتید و بعد از اون KONAMI نبود از آدرس زیر استفاده کنید:
[HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARE-Wow6432Node-KONAMI-PES2013]
در قسمت “code”=”"
V7TV-W3JX-6CC3-3DDU-Y3W7
سپس کرک RELOADED را در محل نصب بازی کپی نموده و به اجرای بازی بپردازید.
داداش من اسکیدرو دارم
مشکلی نیست؟
shervinrain
25-05-2013, 12:17
سلام کسی میدونه فایلهای بین که تو مستر لیگ واسه خودمون که مربی هستیم فیس میسازیم, کجا میره؟
داداش من اسکیدرو دارم
مشکلی نیست؟
کلا اسکیدرو مشکل داره
حالا امتحان کن اگه چیز خاصی پیش نیاد کار می کنه
دوستان حرفه ای با چه نرم افزاری میشه نقل و انتقالات تغییر داد؟
PES_2013_Editor_v2.0 این نرم افزار خوبه ولی کفش بازیکنان که از پچ pesedit استفاده میکنم بهم میریزه..
mohammad_87
27-05-2013, 15:06
نسخه جدید Pesedit Patch 2.7 + 2.7.1
[*=left]New league: Liga MX with 18 new teams with correct squads, kits, lineups, players, stadiums and more
[*=left]New ball: Voit Alpha Liga MX
[*=left]New boots: adidas Nitrocharge, adidas predator lethal zones 2, adidas adizero f50, adidas adiPure, Puma evoSPEED 1.2
[*=left]New faces: 10 new faces (including Biabiany, Eder, Kroos, Vertonghen, a total of 800+ faces)
[*=left]New kits: Bayern München, FSV Frankfurt, Grasshoppers, Hamburger SV, Lyon, Mainz 05, Marseille, Motherwell, Nürnberg, Schalke 04, Sion, Stoke, Stuttgart, Twente, Werder Bremen, Wolfsburg
[*=left]New scoreboards: Nova Greece SL, Teleclub Sport 3 HD
General Features PESEdit.com 2013 Patch
[*=left]Added new 1st division leagues: Bundesliga, Primera Division Argentina, Liga MX, Russian Premier League, Spor Toto Süper Lig, Superleague Greece, Raiffeisen Super League
[*=left]Added new 2nd division leagues: 2. Bundesliga, Liga Adelante, Npower Championship, Serie B, Ligue 2, Brasileirão Série B, Primera B Nacional
[*=left]Added other teams (Arminia Bielefeld, BATE Borisov, BSC Young Boys, Dnipro Dnipropetrovsk, FC Basel, KRC Genk, Metalist Kharkiv, Steaua Bucureşti, Videoton FC, Viktoria Plzen + Indonesia, Malaysia)
[*=left]Correct kits for all Premier League, Liga ZON Sagres + all National & Classic Teams
[*=left]Corrected names for fake players in unlicensed National teams and ML unlockable players
[*=left]Faces: ~800 new faces (all fixed by PESEDIT)
[*=left]Fixed kits for a lot teams including Barcelona, Manchester United and Sevilla
[*=left]Includes newest DLC 5.00 (6.00 with 3.7.1) & game version 1.04
[*=left]Scoreboard and stadium switch in selector (download stadiums here)
[*=left]Removed blur
[*=left]Fixed boots + accessories for a lot players (Premier League, Ligue 1, Eredivisie, Serie A, Liga BBVA, Bundesliga and many more)
دانلود مستقیم از سایت دانلودها:
پسورد:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------------------------
دانلود از سافتگذر در سه پارت:
اول
دوم
سوم
پسورد: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------------
لینکها را باید کپی،پیست کنید
--------------------------------
برای استفاده از DLC 6.00 فایل pesedit patch 2.7.1 را پس از نصب کامل 2.7 نصب کنید.اگر آپدیت 2.7.1 در لینکهای فارسی بالا نبود از لینک زیر استفاده کنید:
آپدیت 2.7.1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mehran-King
30-05-2013, 16:01
بازی PES2013 به همراه لیگ برتر ایران با گزارش فارسی بهنوش بختیاری!!!!!!!!!!!!!:n08:
تازه اومده...
saman1330
30-05-2013, 17:06
درود
آقا این بازی رو من چند ماهی هست دارم بازی می کنم. پر از اشکال هست!
پنالتی رو آبانتاژ میده!!! و 1000 تا اشکال داوری دیگه.
از 30 متری میشه به دروازه بان چیپ زد!!!
دوستم گفت آپدیت داره که این مشکلاتش رفع شده.درسته؟همچین چیزی هست؟
سپاس:n16:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.