مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2013
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
jafar_cheshmekabod
30-09-2012, 12:07
کسی لینک پچ به ما میده؟؟؟
پچ رسمی کونامی ؟؟؟
M E S S I
30-09-2012, 12:21
کسی لینک پچ به ما میده؟؟؟
پچ رسمی کونامی ؟؟؟
پچ رسمی به درد نمیخوره,
از این صفحه پچ PES Edit رو دانلود کن هم پچ رسمی داخلش هست و هم کلی چیز دیگه....:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( به جای ----------- = آسان دانلود به انگلیسی بدون فاصله ( a s a n d o w n l o a d ) )
AlexMercer
30-09-2012, 14:35
آقا چرا ما تا میریم رو صفحه ای که دوتا بازیکن نشون میده ( موقع رفتن تو بازی) میبره بیرون؟ راهی نیست؟
Eblis 2011
30-09-2012, 14:50
آقا چرا ما تا میریم رو صفحه ای که دوتا بازیکن نشون میده ( موقع رفتن تو بازی) میبره بیرون؟ راهی نیست؟
چون داری از نسخه اسکیدرو استفاده میکنی و مشکل داره ..... نسخه ریلود رو بخر یا دانلود کن
بچه ها من بخوام این پچ رو نصب کنم : PESEdit.com 2013 - Patch 1.1 قبلش باید این ورژنش (PESEdit.com 2013 - Patch 1.0) رو هم نصب کرده باشم یا لازم نیست؟
کسی نمیدونه؟
Eblis 2011
30-09-2012, 15:37
کسی نمیدونه؟
فک کنم جلال یه سری جواب شما رو داده بود .... به نظر من نیازی نیست و ربطی به هم نداره ....
شما پست 971 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بخونی متوجه میشی
فک کنم جلال یه سری جواب شما رو داده بود .... به نظر من نیازی نیست و ربطی به هم نداره ....
شما پست 971 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بخونی متوجه میشی
آره ولی ایشون مطمئن نبود، باز ممنون
چون داری از نسخه اسکیدرو استفاده میکنی و مشکل داره ..... نسخه ریلود رو بخر یا دانلود کن
داداش نسخه ی منم اسکیدرو هست
ولی مشکلی نداشتم تو نصبش
Eblis 2011
30-09-2012, 15:58
آره ولی ایشون مطمئن نبود، باز ممنون
اگه نظر منو بخوای میگم پچ ها هیچ ربطی به هم نداره و هر کدومو بخوای میتونی جدا نصب کنی سالم ..... جالا اگه لینک صفحه این پچو بهم بدی با دیدن توضیحاتش میتونم بیشتر بهت کمک کنم
Eblis 2011
30-09-2012, 15:59
داداش نسخه ی منم اسکیدرو هست
ولی مشکلی نداشتم تو نصبش
شما شانس و اقبال داشتی که سالم در اومد .... جای پست زدن برو نماز شکر بخون :31:
من Become AL بازی میکنم . چرا کار تیمی اینقدر مزخرفه دو تا پاس بهم ندادن توپ رو از دست میدن یا توپ رو تا پشت 18 میارن بعد در بیشتر مواقع سانتر میکنن بعضی موقع ها با یه پاس کوتاه زمینی می تونن موقعیت گل بسازن ولی باز سانتر میکنن . تاکتیک تیمی رو میشه عوض کرد که بیشتر زمینی کار کنن یا نه ؟
وقتی که ذخیره هستی نمیشه کاری کرد کلک رشتی زد بیارنت تو بازی یا حداقل وقت زودتر بگذره ؟
کسی جواب منو نمیده ؟ فکر کنم کسی اینجا BAL بازی نمیکنه .
farshad_pes9
30-09-2012, 16:11
دوستان افت فریم شدید پیدا کردم,چون دارم مستر لیگ میرم,مخصوصا وقتی توی جام حذفی با یه تیم بزرگ بازی دارم و تماشاگر بیشتری هست این افت فریم بشترو بیشتر میشه,به نظرتون نمیشه کاری کرد؟!
واقعا کلافم کرده!!
شما شانس و اقبال داشتی که سالم در اومد .... جای پست زدن برو نماز شکر بخون :31:
لول
شانسو اقبالم روی sleeping dogs کم بوده :دی
من همون روزی که اومد خریدمش :دی
3 تومن
M E S S I
30-09-2012, 17:38
کسی نمیدونه؟
همون طور که قبلام گفتم به احتمال زیاد لازم نیست,الانم خودم تستش کردم و نیازی نبود...
M E S S I
30-09-2012, 17:41
تاکتیک تیمی رو میشه عوض کرد که بیشتر زمینی کار کنن یا نه ؟
نه کاری نمیشه کرد!
وقتی که ذخیره هستی نمیشه کاری کرد کلک رشتی زد بیارنت تو بازی یا حداقل وقت زودتر بگذره ؟
نه کلک رشتی نداره!:31: باید خوب بازی کنی و خودتو به مربی ثابت کنی!:31:
M E S S I
30-09-2012, 19:02
تو این پچ جدید بارسای B رو هم داره:31: و منم یه بازی با بارسای اصلی باهاش کردم...:31::
Altairezio
30-09-2012, 19:17
دوستان تا حالا شوت دو X رو امتحان کردید؟!
آقا همونی که دوبارر شوتو پشت سر هم میزنی!این شوت یعنی سرعت ما فوق سوت داره!
مخصوصا" اگه از کرنر زمینی بفرستی پشت محوطه ی جریمه!یه شوتی از کار در میاد که فقط دروازه بان میشینه نگاه میکنه!
دوستان تو تک یه تک یه بار اون نوع شوتو امتحان کنید تا ببینید که دروازه بان هنگ میکنه!
به قول ترکا ((ی فحله شوتیه حسابی اولده)) یعنی شوت کارگریه!
Altairezio
30-09-2012, 19:18
تو این پچ جدید بارسای B رو هم داره:31: و منم یه بازی با بارسای اصلی باهاش کردم...:31::
دوست من حالا من که نسخه ی ریلودد ندارم حالا چه طوری از پچ استفاده کنم!(کلا" چه طوری میشه بازیه اسکیدرو تهیه کرد؟)
با اون توضیحاتی که شما دادید کل بازیایه من همشون ریلودد هستن!
Eblis 2011
30-09-2012, 19:57
جلال خجالت بکش گرفتی تیم ولایت رو گل بارون کردی به خودت افتخارم میکنی ؟ :31:
بیچاره دفاع رو ببین مسی سرشو انداخته پایین تک به تک شده اونم تایم 3 :39:
malkemid
30-09-2012, 20:23
دوستان تا حالا شوت دو X رو امتحان کردید؟!
آقا همونی که دوبارر شوتو پشت سر هم میزنی!این شوت یعنی سرعت ما فوق سوت داره!
مخصوصا" اگه از کرنر زمینی بفرستی پشت محوطه ی جریمه!یه شوتی از کار در میاد که فقط دروازه بان میشینه نگاه میکنه!
دوستان تو تک یه تک یه بار اون نوع شوتو امتحان کنید تا ببینید که دروازه بان هنگ میکنه!
به قول ترکا ((ی فحله شوتیه حسابی اولده)) یعنی شوت کارگریه!
چجوری باید اینطوری شوت زد؟ بیشتر توضیح بده لطفا
M E S S I
30-09-2012, 20:49
نظرسنجی سایت jamdigital :
Pes با اختلاف زیادی جلوتره...:31::38::27:
Altairezio
30-09-2012, 21:06
چجوری باید اینطوری شوت زد؟ بیشتر توضیح بده لطفا
خوب از هر جا تو زمین حریف اگه خواستی میتونی!
ولی بهترین جاها تا شعاع 35 متریه دروازه س!
خوب اول شوتو بزن یه دونه ول کن بعد با فصله ی دهم ثانیه ای باید شوت رو دوباره یه تک بزنی ول کنی!بعد میبینی که بازیکن همچین شوتی میکنه که تا به حال ندیدی!:18:
Eblis 2011
30-09-2012, 21:24
خوب از هر جا تو زمین حریف اگه خواستی میتونی!
ولی بهترین جاها تا شعاع 35 متریه دروازه س!
خوب اول شوتو بزن یه دونه ول کن بعد با فصله ی دهم ثانیه ای باید شوت رو دوباره یه تک بزنی ول کنی!بعد میبینی که بازیکن همچین شوتی میکنه که تا به حال ندیدی!:18:
نمیدونم شما منظورتون چیه دقیقا اما وقتی یکبار شوتو بزنی قدرتش تا یه جایی پر میشه و وقتی دوباره شوت فشار بدی همون قدرت باز بالا تر میره و شوت میره آسمون .... خب چه کاریه همون اول شوتو به اندازه پر میکنی تا محکم بزنه دیگه
فک نمیکنم دوبار زدن تاثیری داشته باشه ....
Spaniuly
30-09-2012, 21:30
نمیدونم شما منظورتون چیه دقیقا اما وقتی یکبار شوتو بزنی قدرتش تا یه جایی پر میشه و وقتی دوباره شوت فشار بدی همون قدرت باز بالا تر میره و شوت میره آسمون .... خب چه کاریه همون اول شوتو به اندازه پر میکنی تا محکم بزنه دیگه
فک نمیکنم دوبار زدن تاثیری داشته باشه ....
مشخصه که تمریناتش رو انجام ندادید این دوبار زدن یه چیز جدید هست و نحوه زدنش توی دموی دوم هم بود دو بار شوت رو طوری می زنی که پاور بار تا نصف پر بشه بیشتر نه و این شوت زدن رو اگه بخواهید از پشت محوطه بزنید باید حتی کمتر هم پر کنی یعنی در طی دو بار زدن تا نصف هم بار پر نشه
ArminxXx
30-09-2012, 21:35
اقا این گزارشگر فیفا رو دانلود کردم و نصبش کردم انصافا عالی هستش هر چند که کامل مچ نیست با بازی ولی بازم از گزارشگر خودش خیلی بهتره !
در کل با نصب پچ و این گزارشگر و استفاده از پچ گیم پلی و نصب اسکوبورد و نصب زمین چمن با کیفیت و افزایش سرعت بازی و ... یه پس 2013 آپشن دار :39: اماده کردم و واقعا بازی خیلی خیلی بهتر شده و انصافا خیلی لذت بخش شده .
داداشی لینک مینکاشو تو یه پست بزاری خودم 100 تا یوزر میسازم 100 بار لایک میزنم و ارتقاع رتبه میدم بهت :31::8::27::12::40:
Eblis 2011
30-09-2012, 21:42
مشخصه که تمریناتش رو انجام ندادید این دوبار زدن یه چیز جدید هست و نحوه زدنش توی دموی دوم هم بود دو بار شوت رو طوری می زنی که پاور بار تا نصف پر بشه بیشتر نه و این شوت زدن رو اگه بخواهید از پشت محوطه بزنید باید حتی کمتر هم پر کنی یعنی در طی دو بار زدن تا نصف هم بار پر نشه
خب شما داری میگی با دوبار زدن طوری باشه که تا بیشتر از نصف پر نشه ؟ به نظرم این دوبار زدن ربطی تو قدرت و پاور شوت نداره ....
شما مثلا شوتو با یک بار زدن تا نصف پر کنی با اینکه دوبار شوتو بزنی و اونم تا نصف پر بشه قدرتش فرق میکنه ؟
همون طور که قبلام گفتم به احتمال زیاد لازم نیست,الانم خودم تستش کردم و نیازی نبود...
مرسی دوست عزیز
moh3en_sh
30-09-2012, 22:26
خب شما داری میگی با دوبار زدن طوری باشه که تا بیشتر از نصف پر نشه ؟ به نظرم این دوبار زدن ربطی تو قدرت و پاور شوت نداره ....
شما مثلا شوتو با یک بار زدن تا نصف پر کنی با اینکه دوبار شوتو بزنی و اونم تا نصف پر بشه قدرتش فرق میکنه ؟
بله فرق میکنه:27:
قدرت و سرعتشوت بیشتر میشه
Konami_Pc
30-09-2012, 23:22
واسه شوت واسه اینکه محمکم بزنه و قدرتی باشه باید دکمه شوت رو اول یکم اروم فشار بدید تایکم درجه شوت پر بشه بعد دوباره یکبار دیگه فشار بدید تا تا نصفه پر بشه کامل این میشه شوت قدرتی که بر خلاف pes 2012 که اینجوری میزدی توپ میرفت تو اسمون ولی اینجا فیکس شده اگه تو تمرینات برین اموزشش هستش :8:
abolfazlm
30-09-2012, 23:44
کاشکی pesمثل fifaاین قابلیت رو داشت که میشد یک بازی رو کامل ضبط کرد .تو فیفا من نسخه7کامپیوتر رو چندین سال پیش که بازی کردم این قابلیت رو داشت که میشد تمام بازی و یا قسمتی رو ضبط کرد . بعد تو ی سیستم ذخیره میشد و میرفتی بازیرو میدیدی .واقعا این جالبه . مثلا یک بازی دو نفره بین دو تا حریف حرفه ای و حساس رو بشه ضبط کرد. با برنامه fraps هم میشه اما سرعت سیستم رو کند میکنه و حیت بازی لگ دارم .اونم سیستم من که از لحاظ سخت افزار بالا نیست.
نظرسنجی سایت jamdigital :
Pes با اختلاف زیادی جلوتره...:31::38::27:
داداش مهم سایت پردیس گیمه :دی
داداش Spaniuly راس میگه
اگه 2 بار بزنی شوت قشنگ تر میره ولی شرایط خاص خودش رو داره که نباید حدودا بیشتر از نصف بشه
Spaniuly
01-10-2012, 11:28
بابا این تمرینات رو انجام بدید اون تمرینات گام به گام بیشترشون توضیح تصویریشون اشتباهه و اشتباه می ندازه آدم رو ولی اگه لم کار رو یاد بگیرید خیلی توی بازیتون تاثیر میذاره
Mehran14233
01-10-2012, 13:49
دوستان من پچ 1.1 پس ادیت رو هم نصب کردم و یه چمپیونز لیگ امتحانی رفتم.
با تمام احترامی که برای نظر دوستان قائلم :31: اما من باز هم هیچ گونه تغییری توی نحوه دفاع کردن و گرفتن توپ از حریف نمی بینم (نسبت به 2012). پاس های توی عمق رو 99 درصدش رو مدافعین حریف قطع می کنند. اگه تیم قوی باشه که 100% قطع می کنند. داوری هم به نظر من زیاد فرقی نکرده.
در کل تنها تغییری که نسبت به 2012 توی این بازی انجام شده اینه که لیگ رو برداشتن :27:
حیف 6 گیگی که دانلود کردیم :31: آخرین نسخه خوب pes نسخه 2011 بود و توی 2012 و 2013 بازی رو خیلی مسخره کردند.
hobgoblin
01-10-2012, 14:00
بابا این تمرینات رو انجام بدید اون تمرینات گام به گام بیشترشون توضیح تصویریشون اشتباهه و اشتباه می ندازه آدم رو ولی اگه لم کار رو یاد بگیرید خیلی توی بازیتون تاثیر میذاره
آرمین جان در کل بازی رو چجوری دیدی؟
چون اینجوری که بوش میاد فیفا روی PC تعطیل شد و رفت پی کارش دوباره باید برگردیم به PES
M E S S I
01-10-2012, 14:05
چون اینجوری که بوش میاد فیفا روی PC تعطیل شد و رفت پی کارش دوباره باید برگردیم به PES
arash-king
01-10-2012, 16:43
مطمئنی فیفا واسه PC نمیاد ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :18:
kingmohsen
01-10-2012, 17:31
مطمئنی فیفا واسه PC نمیاد ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :18:
کی میگه نمیاد
همزمان با کنسول اومده بازیش
واسه ما که میخوایم پول ندیم و با قیمت دوتا دوی وی دی 2000 تومن بازی کنیم هنوز کرکش نیومده
راستی خیلی بازی رو ارزون بازی میکنیم!!!
روز به روز هم داریم بازی ها رو ارزونتر بازی میکنیم
مثلا صبح دلار بود 3000 تومن یعنی این بازی میشد 0.66 دلار
امروز بعد از ظهر دلار شد 3500 تومن قیمت بازی هم شد 0.57 دلار
درضمن من حسابی سرم کلاه رفت چون هفته پیش دلار بود 2500 یعنی 0.8 دلار بازی رو خریدم!!!!!
به نظرم بچه ها صبر کنن تا یک هفته دیگه میتونن بازی رو 0.01 دلار بخرن :11:
کی میگه نمیاد
همزمان با کنسول اومده بازیش
واسه ما که میخوایم پول ندیم و با قیمت دوتا دوی وی دی 2000 تومن بازی کنیم هنوز کرکش نیومده
راستی خیلی بازی رو ارزون بازی میکنیم!!!
روز به روز هم داریم بازی ها رو ارزونتر بازی میکنیم
مثلا صبح دلار بود 3000 تومن یعنی این بازی میشد 0.66 دلار
امروز بعد از ظهر دلار شد 3500 تومن قیمت بازی هم شد 0.57 دلار
درضمن من حسابی سرم کلاه رفت چون هفته پیش دلار بود 2500 یعنی 0.8 دلار بازی رو خریدم!!!!!
به نظرم بچه ها صبر کنن تا یک هفته دیگه میتونن بازی رو 0.01 دلار بخرن :11:
اومده برای pc ولی نسخه ی سورس اومده و کرک نشده
هر کی کرکو گیر بیاره بازیشم جوره :دی
بابا يكي جواب مارو هم بده!!
من تو 2102 وقتی وسط مسترلیگ پچو نصب کردم لباسا فقط تو مستر آبی و نارنجی شد. اگه تو مسترلیگ لباسا به هم ریخته باید از اول شروع کنی.
patch ای هست که لباس لیگ انگلیس و نقل و انتقالاتش رو درست کنه ؟
soheilnouri
02-10-2012, 18:45
از بازی راضی می بیاشین؟
mojtaba007
02-10-2012, 19:16
دوستان از شما ها کدومهاتون عادت دارید با صفحه کلید بازی کنید
OMiD.1080p
02-10-2012, 23:09
این قضیه آنلاینش چیه ؟
من رفتم تو کونامی یه اکانت ساختم و یه چیزی به نام رجیستر کد میخواد.
من که نتونستم بدستش بیارم.
Eblis 2011
02-10-2012, 23:17
این قضیه آنلاینش چیه ؟
من رفتم تو کونامی یه اکانت ساختم و یه چیزی به نام رجیستر کد میخواد.
من که نتونستم بدستش بیارم.
مربوط میشه به قسمت آنلاین بازی که باید ایکس تومن پول کدشو بدی تا بشه آنلاین بازی کرد .
OMiD.1080p
02-10-2012, 23:48
مربوط میشه به قسمت آنلاین بازی که باید ایکس تومن پول کدشو بدی تا بشه آنلاین بازی کرد .
آها.
الان رفتم ته و توشو در آوردم یه چیزی حدود 60 تا 70 تومان آب میخوره !:42:
arash_gartal
03-10-2012, 00:29
کسی cd-key این بازیو خریده؟؟؟ می خواستم بدونم میشه بدون مشکل آنلاین بازی کرد یا نمیشه
M E S S I
03-10-2012, 08:54
دوستانی که مشکل دارن لطفا خواهش میکنم اگه بهتون برنمیخوره مشکلاتتون رو در تاپیک زیر مطرح کنید :
مشکلات نصب و اجرا - Pro Evolution Soccer 2013 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
دوستان پچی هم هست که بشه برا کنسول استفاده کرد. یعنی اسم تیم ها و لباس ها و کلیه موارد رو تو کنسول (ایکس باکس 360 ) درست کنه؟
اگر هست ممنون میشم لینک بدید و نحوه کار رو هم بگید ( برای اولین بار برا کنسول ساکر رو گرفتم )
ArashNAM
03-10-2012, 15:25
2 تا سوال؟
پچ رسمی که از خود کونامی کی میاد ؟
این لیگش کجاست من میخوام برم لیگ بازی کنم پیدا نمیکنم فقط کاپ داره میشه یه راهنمایی کنین؟ پی ام بدین
Abas1100
03-10-2012, 18:20
با سلام
دوستان بازی من گزارشگر نداره فایل گزارشگر رو کجا باید دانلود کنم
دوستان من می خوام از اینرنت دانلود کنم کدومو دانلود کنم بهتره reloaded یا skidrow
2 تا سوال؟
پچ رسمی که از خود کونامی کی میاد ؟
این لیگش کجاست من میخوام برم لیگ بازی کنم پیدا نمیکنم فقط کاپ داره میشه یه راهنمایی کنین؟ پی ام بدین
داداش لیگ تو 2013 نداره فقط کاپ داره
دوستان من می خوام از اینرنت دانلود کنم کدومو دانلود کنم بهتره reloaded یا skidrow
ریلودد بهتره
M E S S I
03-10-2012, 20:04
با سلام
دوستان بازی من گزارشگر نداره فایل گزارشگر رو کجا باید دانلود کنم
گزارشگر انگیسی خود بازی PES 13 :
PES2013 - English commentary
( 4parts - 459mb)
( 3parts - 459mb)
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=================
گزارشگر عربی فیفا برای PES :
=================
گزارشگر انگلیسی فیفا برای PES :
reloaded رو دانلود کن...
Eblis 2011
03-10-2012, 23:29
دوستان تو bal واسه اینکه یه ضربه ایستگاهی زن حرفه ای شی باید کدوم یک از توانایی ها رو بخری ؟
soheilnouri
03-10-2012, 23:44
بجه ها از بازی شکایتی ندارین...چقدر بهتره...به بای فیفا نمیرسه هنوز؟
سلام به همه ببخشید فرق reloaded با skidrow تو چیه؟
Eblis 2011
04-10-2012, 01:50
سلام به همه ببخشید فرق reloaded با skidrow تو چیه؟
سلام . به گفته دوستان نسخه اسکیدرو بدون سریال نصب میشه ( بعضی ها هم گفتن کرک هم لازم نداره ) ولی نسخه ریلود نیاز به کرک و سریال داره
نسخه اسکیدرو مشکل داره و از بازی میپره بیرون ( البته تو 90 درصد نسخه هاش ) اما نسخه ریلود کامل و بدون مشکله .
یاعلی
arash-king
04-10-2012, 07:18
بجه ها از بازی شکایتی ندارین...چقدر بهتره...به بای فیفا نمیرسه هنوز؟
چرا داداش من خیلی از بازی شاکی ام . بدترین چیزی هم که منو اذیت میکنه داوری هستش که بدجور رو اعصابه ! :13:فرقی نمیکنه وسط زمین باشی یا نزدیک محوطه جریمه اگه بخوای با زدن 2 تا A توپ را از حریف بگیری داور سریع خطا اعلام میکنه و کارت میده.چند بازی قبل وسط زمین بازیکن منو مستقیم اخراج کرد.هنوز هم وقتی با COM تو درجه سوپراستار بازی میکنی میشه راحت با نتیجه بالا شکستش داد.اکثر شوت از راه دور ها میره کنج دروازه البته اگه بلد باشی چطوری بزنی.
اکثر تک به تک ها گل میشه و دروازه بان فقط بیخودی عکس العمل نشون میده.وقتی تو عرض حرکت کنی و بخوای شوت بزنی فقط کافیه که R2 را بگیری اونوقت مثل شوت هایی که تو فیفا میزنی توپ از رو سر دروازه بان میگذره و مستقیم گل میشه
واسه من که هیچ جذابیتی نداشت و مثل 2012 بود :2: البته بعضی از دوستان از این نسخه راضی بودن که به نظرم هرکس نظر خودشو داره و این هم نظر من بود
mojtaba_tanha
04-10-2012, 10:17
برای بار سوم می پرسم. دوستانی که این پچ pesedit و نصب کردن برای درست کردن لباسای بعضی تیما که به هم ریخته باید چی کار کنم؟؟!!!
یه سئوال از بکس pes باز :
آقا این دوست ما یه مشکل عجیب داره تو این بازی..وقتی میخواد دونفره بازی کنه ،CPU هم میاد طرف این! یعنی CPU و خودش میشن یه تیم دوسشم یه تیم دیگه ....نمیدونم خودم مشکلش چیه ...ممنون میشم اگه راهنمایی کنید :11:
payamhetfild
04-10-2012, 12:03
یکی نیست آ مار بگیره dlc نهایی خود کونامی کی میاد؟ منظورم پچهای pesedit نیستا
کفم بشدت با مودریچ و اسکار بازی کنم
آقا این دی ال سی رسمی کی میاد پس؟؟؟؟؟؟:41:
Spaniuly
04-10-2012, 12:45
اولیش اومده ولی خیلی تاثیر گذار نیست من واسه اکس باکس دانلود کردم
hoomi_gta
04-10-2012, 13:28
بازی پیشرفت چشمگیری داشته! از PES2012 واقعا بهتره!! مخصوصا مشکلات دفاع تا حدود زیادی حل شده. بازی تاکتیکی تر شده و بیشتر حال می ده. کلا من 2012 و خیلی زود Unistall کردم ولی این داره فاز میده. با دوستمون در مورد داوری موافقم. خیلی تو مخیه. خطا های ساده و بیخودی کارت میده. توپ و هم که میگیری اکثرا خطا میگیره!!
آقا یه سوال . تو ورژن های قبلی select و که میگرفتی و L1 L2 و میزدی تیم دفاعی و هجومی میکرد. دقیقا اون بار پایین صفحه که پیش فرض روی وسطی هستش و بالا پایین میبرد. الان تو این جواب نمیده کسی میدونه برای اون قسمت چه دکمه هایی و باید زد؟
khuzestan72
04-10-2012, 13:29
بابا داوریش خیلی افتضاحه . خیلی کارت میده . آخه این چه وضعشه ؟ توی معرفی بازی نوشته بود توی بیکام لگند زمانی که روی نیمکت هستی میتونی خودتو ببینی اما چنین چیزی وجود نداره . سانترهاش هم خیلی بده . باید با جهت گرفتن سانتر کنی . آدم نمیدونه سانتر کنه یا بازیکن توی محوطه رو کنترل کنه ! تعجب میکنم که چرا مسی رو انقدر ضعیف ساختن ! مستر لیگ هم که اگه بخوای بازیکن پیشرفت کنه باید واسش کفش بخری !!! اخه این چه وضعشه ! حالا اینا به کنار همون داورش خیلی آدم رو به فنا میده . تا بازیکن رو لمس مسکنی زرتی خطا میگیره و کارت میده
khuzestan72
04-10-2012, 13:34
توی معرفی بازی نوشته بود موهای جدید و ابزار جدید برای طراحی صورت اما من که هیچی ندیدم ! پچ 1 رو هم نصب کردم
arash-king
04-10-2012, 13:41
بازی پیشرفت چشمگیری داشته! از PES2012 واقعا بهتره!! مخصوصا مشکلات دفاع تا حدود زیادی حل شده. بازی تاکتیکی تر شده و بیشتر حال می ده. کلا من 2012 و خیلی زود Unistall کردم ولی این داره فاز میده. با دوستمون در مورد داوری موافقم. خیلی تو مخیه. خطا های ساده و بیخودی کارت میده. توپ و هم که میگیری اکثرا خطا میگیره!!
آقا یه سوال . تو ورژن های قبلی select و که میگرفتی و L1 L2 و میزدی تیم دفاعی و هجومی میکرد. دقیقا اون بار پایین صفحه که پیش فرض روی وسطی هستش و بالا پایین میبرد. الان تو این جواب نمیده کسی میدونه برای اون قسمت چه دکمه هایی و باید زد؟
سلام دوست عزیز
اول از همه که باید تنظیمات دسته را درست کنید . اگه تنظیمات درسته وسط بازی select را میگیرید و با زدن R1 تیم هجومی میشه و با زدن R2 تدافعی !
موفق باشی
ببخشید اشتباه نوشته بودم :11: ویرایش شد :31:
khuzestan72
04-10-2012, 13:56
راستی یه چیز دیگه : توی معرفی بازی نوشته بود که در مراسم جشن قهرمانی کنترل حرکات بازیکن بر عهده خودمونه اما باز هم من اینو ندیدم
khuzestan72
04-10-2012, 14:10
سسک فابرگاس رو واقعا عالی ساختن . به اونایی که با بارسا بازی میکنن توصیه میکنم اینیستا رو بندازن بیرون و فابرگاس رو بذارن جاش . واقعا محشر بازی میکنه . هم جنگنده ست و هم پخته بازی میکنه و پاسهای عالی میده ما اینیستا لمپنه و اصلا قدرت نداره . یعنی اگه یه سیب زمینی رو جای جرارد پیکه میذاشتن بهتر بود . واقعا پیکه رو بد و ضعیف ساختن . کریس رونالدو رو هم که خیلی واقعی ساختن اما تو این فوتبال من عاشق فابرگاسم
masoud93
04-10-2012, 14:32
سلام.
سومین خونه خالی که ففل هست رو چجوری میشه بازش کرد ؟؟؟
tataltomeh
04-10-2012, 15:58
دوستان یه سوال تو پی اس 2012 چه جوری سطح دفاع و حمله رو بالا پایین کنیم برا 2013 رو بلدم الن برای 2012 رو لازم دارم؟؟؟؟
Eblis 2011
04-10-2012, 16:08
دوستان تو bal واسه اینکه یه ضربه ایستگاهی زن حرفه ای شی باید کدوم یک از توانایی ها رو بخری ؟
کسی نمیدونه؟
Eblis 2011
04-10-2012, 16:17
سلام.
باید از shop خرید کنی و به باریکن قابلیت رو اضافه کنی
فک کنم مثل 2 تا بالایی باشه دیگه
کسی نمیدونه؟
من منظورتو دقیق نمیفهمم
میشه دقیق تر بگی
Eblis 2011
04-10-2012, 16:26
من منظورتو دقیق نمیفهمم
میشه دقیق تر بگی
تو قسمت become a legned باید یه سری توانایی واسه بازکنت بخری تا پیشرفت کنه
من میخوام بازیکنم ایستگاهی حرفه ای بزنه و ایستگاهی زن اول تیم بشه باید کدوم یک از توانایی ها رو از shop بخرم؟
masoud93
04-10-2012, 16:44
باید از shop خرید کنی و به باریکن قابلیت رو اضافه کنی
فک کنم مثل 2 تا بالایی باشه دیگه
نه ، تو شاپ نیست ...
اول باید قفلش باز بشه ، بعدش میتونی از اون بالایی ها بزاری ...
یه سئوال از بکس pes باز :
آقا این دوست ما یه مشکل عجیب داره تو این بازی..وقتی میخواد دونفره بازی کنه ،CPU هم میاد طرف این! یعنی CPU و خودش میشن یه تیم دوسشم یه تیم دیگه ....نمیدونم خودم مشکلش چیه ...ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
Mehran14233
04-10-2012, 16:57
سلام دوستان
برای دفاعی کردن یا حمله ای کردن تیم (ستونی که اون پایین هست و میشه چراغاش رو روشن خاموش کرد) باید چیکار کنیم؟ قبلاً سلکت رو نگه میداشتیم و آر1 و آر2 رو میزدیم میشد اما الان نمیشه. چرا ؟
یه نکته ای هم که هست اینه که واقعاً این آمار بازی و درصد مالکیت و نمره ای که به بازیکنا میده آخر بازی و .... همه ش رو هواست :31:
دفاع کردنش خیلی سوتیه. با بازیکنم کورس میزارم با مهاجم حریف یهو بازیکنم از مسیرش منحرف میشه و بازیکن حریف میره تک به تک شه :31: از این طرف ما هرچی پاس هوایی یا زمینی تو عمق میندازیم دفاع های حریف قطع میکنند. با شاختار بازی می کنم همه توپ های زمینی و هوایی منو بر می گردونند :31:
و نکته دیگه اینکه واقعاً من هنوز موندم اینا چرا لیگ رو حذف کردند :18:
arash-king
04-10-2012, 17:04
سلام دوستان
برای دفاعی کردن یا حمله ای کردن تیم (ستونی که اون پایین هست و میشه چراغاش رو روشن خاموش کرد) باید چیکار کنیم؟ قبلاً سلکت رو نگه میداشتیم و آر1 و آر2 رو میزدیم میشد اما الان نمیشه. چرا ؟
یه نکته ای هم که هست اینه که واقعاً این آمار بازی و درصد مالکیت و نمره ای که به بازیکنا میده آخر بازی و .... همه ش رو هواست :31:
دفاع کردنش خیلی سوتیه. با بازیکنم کورس میزارم با مهاجم حریف یهو بازیکنم از مسیرش منحرف میشه و بازیکن حریف میره تک به تک شه :31: از این طرف ما هرچی پاس هوایی یا زمینی تو عمق میندازیم دفاع های حریف قطع میکنند. با شاختار بازی می کنم همه توپ های زمینی و هوایی منو بر می گردونند :31:
دوست عزیز تنظیمات مربوط به دسته ات درسته ؟ چون من با دسته بازی میکنم وقتی Select را میگیرم با R1 تیم هجومی میشه با R2 تدافعی
Mehran14233
04-10-2012, 17:15
دوست عزیز تنظیمات مربوط به دسته ات درسته ؟ چون من با دسته بازی میکنم وقتی Select را میگیرم با R1 تیم هجومی میشه با R2 تدافعی
نمیدونم . باید چطور باشه ؟
arash-king
04-10-2012, 17:20
نمیدونم . باید چطور باشه ؟
ببین دوست عزیز تنظیمات دسته من اینطوریه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما به RT و RB نگاه کن ببین واسه شما هم همینطوریه یا نه !
tataltomeh
04-10-2012, 17:43
سلام دوستان
دوست عزیز این ستونی که میگی تو پی اس 2012 چه جوری بالا پایین میشه؟
ببین دوست عزیز تنظیمات دسته من اینطوریه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا با pc نمیشه تمرین pes رو رفت
دکمه هاش هم خونه نداره
گیجت میکنه
یا ادم باید xbox بگیره
یا دسته ی xbox برای pc
tataltomeh
04-10-2012, 18:00
اقا یکی بگه تو پی اس 2012 چه جوری اون ستونها رو که دفاع وحمله رو کم وزیاد میکرد بالا پایین کنیم؟؟
دوستان سایتی رو نمیشناسید که ورژن reloded بازی رو بفروشه ؟
Mehran14233
04-10-2012, 18:46
این نتظیماتم درسته. سلکت و آر1 و آر 2 تنظیمه. فکر کردم تنظیمات توی خود بازی رو میگی.
دوست عزیز این ستونی که میگی تو پی اس 2012 چه جوری بالا پایین میشه؟
اقا یکی بگه تو پی اس 2012 چه جوری اون ستونها رو که دفاع وحمله رو کم وزیاد میکرد بالا پایین کنیم؟؟
اینو خودمم نمی دونم که پرسیدم :31:
Mehran14233
04-10-2012, 18:47
راستی دوستان من یه کم بیکام لگند رفتم یه سری GP اضافه شد. میخوام ببینم الان این GP ها کجا هستن و چه طوری باید ازشون استفاده کرد ؟ :31:
عوض اینکه بازی رو جذاب تر و یوزر فرندلی تر کنند هر سری بازی رو پیچیده تر و سخت تر می کنند :2:
دوستان سایتی رو نمیشناسید که ورژن reloded بازی رو بفروشه ؟
زیاده اگه خود پی سی وورلد نداشته باشه میتونی از سایت آسان دانلود هم بخری هم دانلود کنی.
دانلود که میدونم ولی اکثر این فروشی ها همون نسخه اولی (skidrow) هستن
واسه این دنبال یه جای مطمئن میگردم
سلام
من یبار دیگه سوالم رو مطرح میکنم امیدوارم پاسخی براش باشه
دوستان پچی هم هست که بشه برا کنسول استفاده کرد. یعنی اسم تیم ها و لباس ها و کلیه موارد رو تو کنسول (ایکس باکس 360 ) درست کنه؟
اگر هست ممنون میشم لینک بدید و نحوه کار رو هم بگید ( برای اولین بار برا کنسول ساکر رو گرفتم )
hoomi_gta
04-10-2012, 20:42
سلام دوست عزیز
اول از همه که باید تنظیمات دسته را درست کنید . اگه تنظیمات درسته وسط بازی select را میگیرید و با زدن R1 تیم هجومی میشه و با زدن R2 تدافعی !
موفق باشی
ببخشید اشتباه نوشته بودم :11: ویرایش شد :31:
تنظیمات دسته درسته ولی نمیشه!! هیچ اتفاقی نمیفته وقتی select و r1 و r2 رو میزنم! کسی این مشکل و نداشته؟
golmohammadi
04-10-2012, 22:56
سلام
پچی هست که بتونه اسم بازیکنان را اصلاح کنه ؟
arash-king
05-10-2012, 07:10
اصلا با pc نمیشه تمرین pes رو رفت
دکمه هاش هم خونه نداره
گیجت میکنه
یا ادم باید xbox بگیره
یا دسته ی xbox برای pc
نه دوست عزیز اتفاقا من با همین دسته PC تونستم همه تمرین ها را بگذرونم ! دسته xbox هم ندارم :31:
arash-king
05-10-2012, 07:28
تنظیمات دسته درسته ولی نمیشه!! هیچ اتفاقی نمیفته وقتی select و r1 و r2 رو میزنم! کسی این مشکل و نداشته؟
دوست عزیز الان رفتم داخل بازی و دیدم چطوری میشه اینکار را کرد.شما اول از همه داخل منو به قسمت Option برو بعد Personal Setting ... یه Data به اسم خودت بساز و بعد به قسمت Button Configuration برو
بالای صفحه نوشته Player Movement که میتونی تعیین کنی تو بازی با جهات 4 گانه بازیکنت را کنترل کنی یا با آنالوگ ! شما بزار روی هردو ....... یعنی هم آنالوگ و هم جهات
4 گانه ....... دسته ات هم بزار روی Type 1
حالا داخل بازی Select و R1 و R2 را بزن ببین میشه یا نه !!!!!! اگه منظورمو متوجه نشدی برو داخل بازی استارت بزن بعد برو قسمت Command List .... از بالا منوی
Both Attack and Defence را انتخاب کن و بیا آخر همون صفحه
یه جا هست نوشته : {Attack/Defence Level} ........ اونجا نوشته باید چیکار کنی ولی به احتمال زیاد با اون کاری که تو بالا بهت گفتم مشکلت حل بشه
دوستانی که مشکل این دوستمون را دارن هم همین کار را بکنن ببینن مکلشون حل میشه یا نه ................... موفق باشید
نه دوست عزیز اتفاقا من با همین دسته PC تونستم همه تمرین ها را بگذرونم ! دسته xbox هم ندارم :31:
دیگه شما واسه خودت استادی شدی
سلام
پچی هست که بتونه اسم بازیکنان را اصلاح کنه ؟
داداش اسمای بازیکنا که درسته
چرا میخوای تغییر بدی؟
moh3en_sh
05-10-2012, 13:17
سلام
من یبار دیگه سوالم رو مطرح میکنم امیدوارم پاسخی براش باشه
این مشکل منم هست یکی از دوستان که خودش هم تست کرده بود و گفت از این استفاده کرده و لیگ انگلستان و نقل و انتقالات درت شدن
از این لینک:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mehran14233
05-10-2012, 14:26
دوست عزیز الان رفتم داخل بازی و دیدم چطوری میشه اینکار را کرد.شما اول از همه داخل منو به قسمت Option برو بعد Personal Setting ... یه Data به اسم خودت بساز و بعد به قسمت Button Configuration برو
بالای صفحه نوشته Player Movement که میتونی تعیین کنی تو بازی با جهات 4 گانه بازیکنت را کنترل کنی یا با آنالوگ ! شما بزار روی هردو ....... یعنی هم آنالوگ و هم جهات
حالا داخل بازی Select و R1 و R2 را بزن ببین میشه یا نه !!!!!! اگه منظورمو متوجه نشدی برو داخل بازی استارت بزن بعد برو قسمت Command List .... از بالا منوی
یه جا هست نوشته : {Attack/Defence Level} ........ اونجا نوشته باید چیکار کنی ولی به احتمال زیاد با اون کاری که تو بالا بهت گفتم مشکلت حل بشه
دوستانی که مشکل این دوستمون را دارن هم همین کار را بکنن ببینن مکلشون حل میشه یا نه ................... موفق باشید
آره همون تنظیمات رو درست کردم ردیف شد ممنون :11: من از 3 حالت جهت دسته 2 حالتش رو امتحان کرده بودم نشد فقط اینی که الان گفتی رو امتحان نکرده بودم. که الان امتحان کردم درست شد :31:
راستی اون کامند لیست رو همه شو خوندی تا حالا؟ من اصلاً نگاه نمی کنم. چون دسته م هم دسته اصلی نیست و آر2 و ال2 ش دم دست نیست نمی تونم همه رو اجرا کنم :13: (آر2 و ال2 دسته من پهلوی 4 تا دکمه اصلیه انگشت کم میارم برای استفاده ازشون :31:)
Mehran14233
05-10-2012, 14:28
دوستان پچ جدید 1.2:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ------ . ir/game/14324-pesedit-2013-patch.html
(فاصله ها رو بردارید)
hoomi_gta
05-10-2012, 14:33
آقا دمت هات همین مشکل باتن کانفیگوریشن بود که باید روی هر دو میذاشتم.
آقا این داوری بد جور تو مخه. همش تو ورزشگاه دارن توپ تانگ فشفشه و میخونن این چه وضعشه آخه. دقیقه 3 بازی یه تنه ساده و کارت زرد میده!!! هر جور هم توپ و بگیری خطا اعلام میشه!!
ArminxXx
05-10-2012, 14:38
دوستان واسه مستر لیگ پچی مچی چیزی نیومده؟ اینجوری ک اصن پیشرفت نمیکنن که!:41:
Altairezio
05-10-2012, 15:40
دوستان پچ جدید 1.2:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ------ . ir/game/14324-pesedit-2013-patch.html
(فاصله ها رو بردارید)
دوست من این برا همه نسخه ها نصب میشه یا ما اسکدروی ها باید سماغ بمکیم هنوز؟
Eblis 2011
05-10-2012, 15:45
دوست من این برا همه نسخه ها نصب میشه یا ما اسکدروی ها باید سماغ بمکیم هنوز؟
کی گفته رو نسخه اسکیدرو پچ نصب نمیشه ؟ هر کی میگه نمیشه بلد نیست اینکارو انجام بده ....
کی گفته رو نسخه اسکیدرو پچ نصب نمیشه ؟ هر کی میگه نمیشه بلد نیست اینکارو انجام بده ....
تو قسمت مشکلات نصب و اجرا یه چیزایی نوشتید میشه کامل و مرحله به مرحله بگید ما هم پچ رو نصب کنیم ؟ نسخه من اسکیدرو هر کاری کردم لباسا و آرام ها درست نشد .
Eblis 2011
05-10-2012, 16:03
تو قسمت مشکلات نصب و اجرا یه چیزایی نوشتید میشه کامل و مرحله به مرحله بگید ما هم پچ رو نصب کنیم ؟ نسخه من اسکیدرو هر کاری کردم لباسا و آرام ها درست نشد .
شما برو یه پچ از سایت خارجی pes-patch.com بگیر ... یکی که دلخواهته بعد از محتویاتش بهم عکس بده تا راهنماییت کنم ... از سایتهای ایرانی چیزی دانلود نکن .... چون معلوم نیست چی هست و سالم یا نه
ArashNAM
05-10-2012, 16:06
میشه اگه dlc رسمی کونامی اومده لینکش رو بزارید مستقیم باشه بی زحمت
arash-king
05-10-2012, 17:11
آره همون تنظیمات رو درست کردم ردیف شد ممنون :11: من از 3 حالت جهت دسته 2 حالتش رو امتحان کرده بودم نشد فقط اینی که الان گفتی رو امتحان نکرده بودم. که الان امتحان کردم درست شد :31:
راستی اون کامند لیست رو همه شو خوندی تا حالا؟ من اصلاً نگاه نمی کنم. چون دسته م هم دسته اصلی نیست و آر2 و ال2 ش دم دست نیست نمی تونم همه رو اجرا کنم :13: (آر2 و ال2 دسته من پهلوی 4 تا دکمه اصلیه انگشت کم میارم برای استفاده ازشون :31:)
نه همشو نخوندم . آخه بعضی از تنظیماتش ثابته و نیاز نداره بخونیم :31: ولی هروقت نسخه جدید میاد توی قسمت آخر Command List مینویسه چه دکمه ها و کنترل هایی به بازی اضافه شده یا تغییر کرده
میتونی بری بخونی بیشتر آشنا بشی .......... نوشته Controls Changed From PES 2012 آخرین صفحه Command List
mohammad_87
05-10-2012, 19:15
دوستان واسه مستر لیگ پچی مچی چیزی نیومده؟ اینجوری ک اصن پیشرفت نمیکنن که!:41:
پیشرفت بازیکنان خیلی مسخره شده.دیگه مثل قبل نیست و بیشتر بسته به آیتمهایی داره که برای بازیکن تعریف میکنید ولی مثلا با یه کفش،قدرت شوت زنی یه بازیکن 5 تا میره بالا یا آیتمهایی هم هستن که کلا اورال تا 9-10 تا اضافه میشه.اینکه نشد پیشرفت.
توی بازیکنان دیگر تیمها هم دقت کنید اکثرا یا ثابتن یا پسرفت داشتند.ولی پیشرفت خیلی خیلی کم هست حتی در بین بازیکنان جوان.
با اینحال شما برای پیشرفت نیاز به خرید اون آیتمها داریو و موجودی شما با gp زیاد میشه.من با cheat engine خیلی راحت بالا پایینش میکنم که یکم آموزش میخواد.اینم یه برنامه کوچیک برای بالا بردن gp هم در مستر لیگ هم در بال:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه اگه dlc رسمی کونامی اومده لینکش رو بزارید مستقیم باشه بی زحمت
هنوز نیومده.قراره اواسط ماه جاری میلادی(اکتبر)بیاد.یکی دو هفته دیگه...
------------------------------
نه بابا
اسم بازیکنان بعضی تیمها درست نیست
مخصوصا اسم بازیکنان قدیمی
مثل پله ون باستن رود گولید زیدان و ....
اگه با حجمش مشکل نداری از پچهای pesedit استفاده کن.بازیکنان کلاسیک هم درست میشن.
golmohammadi
05-10-2012, 19:26
چرا میخوای تغییر بدی؟
نه بابا
ArminxXx
05-10-2012, 20:18
پیشرفت بازیکنان خیلی مسخره شده.دیگه مثل قبل نیست و بیشتر بسته به آیتمهایی داره که برای بازیکن تعریف میکنید ولی مثلا با یه کفش،قدرت شوت زنی یه بازیکن 5 تا میره بالا یا آیتمهایی هم هستن که کلا اورال تا 9-10 تا اضافه میشه.اینکه نشد پیشرفت.
توی بازیکنان دیگر تیمها هم دقت کنید اکثرا یا ثابتن یا پسرفت داشتند.ولی پیشرفت خیلی خیلی کم هست حتی در بین بازیکنان جوان.
با اینحال شما برای پیشرفت نیاز به خرید اون آیتمها داریو و موجودی شما با gp زیاد میشه.من با cheat engine خیلی راحت بالا پایینش میکنم که یکم آموزش میخواد.اینم یه برنامه کوچیک برای بالا بردن gp هم در مستر لیگ هم در بال:
.
این چیت انجین چطور کار میکنه؟
این برنامه واسه Gp کار میده؟ نزنه سیوم رو بپکونه:31:
پول مستر لیگ نیومده؟
نه بابا
wow
من که اصلا به این چیزا اهمیت نمیدم
بازیمو میکنم :دی
پول مستر لیگ نیومده؟
cheat engine کار باهاش خیلی اسونه
همه چیزو 9999999 میکنه :دی ولی شرایط خاصه خودشو داره
اگه توضیح خواستید بگید واستون توضیح بدم :دی
Mehran14233
05-10-2012, 21:19
آقا این GP ها که میگیریم کجای بازی میشه ازشون استفاده کرد ؟؟
Mehran14233
05-10-2012, 21:20
نه بابا
باید پچ نصب کنی درست شه
داداش همونجایی که تو 12 توپ موپو ازین چیزا میخریدیم
باید پچ نصب کنی درست شه
داداش تو قسمت Edit و بعد تو player نمیشه عوض کرد؟
oh oh
فک کنم با این وضع پست گذاشتنم به بن شدن هم برسم
Altairezio
05-10-2012, 21:58
آخه این پچ 1.1 که اومد فقط برا ریلودد بود!
یه نفرما نصب کرده بود گیمش خراب شده بود!
هم 1.1 هم 1.2 به اسکیدرو نصب میشن؟
اگه میشن برم هر دورو دان کنم بزارم نصب!
mohammad_87
05-10-2012, 23:36
پول مستر لیگ نیومده؟
اینم برای پول مسترلیگ:
نه بابا چیزی نمیشه که.یه بک آپ بگیر خیالت راحت باشه.تو سه حرکت میشه زیاد کرد.cheat engine و art money بدرد بازیهایی میخوره که چنین ابزارهایی ندارن.با همین راحت تری.
داداش همونجایی که تو 12 توپ موپو ازین چیزا میخریدیم
اون قسمت که دیگه نیست.gp فقط بدرد آیتمهای ml و bal میخوره.
داداش تو قسمت Edit و بعد تو player نمیشه عوض کرد؟
oh oh
فک کنم با این وضع پست گذاشتنم به بن شدن هم برسم
میشه اگه حوصله اش رو داری
golmohammadi
06-10-2012, 00:52
چرا میخوای تغییر بدی؟
باید پچ نصب کنی درست شه
زحمت کشیدی
مهم خود پچشه
اگه کسی داره لینکشو بده
Mehran14233
06-10-2012, 01:31
زحمت کشیدی
مهم خود پچشه
اگه کسی داره لینکشو بده
عنوانت همکار بازنشسته هست و یک صفحه قبل رو اگه دیده باشی پستش رو گزاشته بودم :
hamidreza2010
06-10-2012, 02:14
داداش من بازی pes 2013 رو از خدمات کامپیوتری گرفتم
فقط نمیدونم reloded هست یا اسکیدرو؟
از کجا باید متوجه شم؟
سئوال دومم اینه که وقتی میرم توی بازی قبل از اینکه بازی رو شروع کنم یه ارور میده و از بازی خارج میشه.اگه پچ 1.2 رو دانلود کنم نصب کنم درست میشه؟
فقط من اینترنتم زیاد پرسرعت نیست اگه درست میشه من پچ رو دان کنم
pes 2013
06-10-2012, 02:24
نسخه اسكيدرو هست احتمالا چون از بازي مياد بيرون.بايد نسخه ريلود رو از سايت دانلود ها دانبود كني .ميتوني نسخه بلك باكسشو دانلود كني با يه سرچ ساده تو گوگل.سپس پچ رو دانلود و نصب كن
pes 2013
06-10-2012, 02:50
نقدي از بازي فوتبال بزرگ pes 2013
سيزدهمين نسخه فوتبال كونامي رو نظر من ميشه ناميد بازگشت به روزهاي اوج.نظر دوستان رو كه ميخوندم خيليها ميگفتند تغييري ندارد و حتي بدتر شده.اينطور نيست دقيقا برعكس امسال خيليها كه فوتبال رو به علت پسرفت كونامي از 2009 به بعد ديگه بازي نكردند ولي با امدن 2013 دوباره دور هم جمع شدند و بازي ميكنند.
گيم پلي بازي واقعا زيبا و پيشرفت فوق العاده اي داشته مخصوصا پاسهاي توي عمقي كه ارسال ميشه.پاسكاري خيلي بهتر شده ولي هنوز انجام دادن پاسهاي اشتباه دور از دسترس نيست شما در حال انجام بازي هستيد در يك موقعيت حساس پاس شما به ان ياري كه در نظر داريد نميرسد و كلا سر از جاي ديگري در مي اورد.شوت ها خيلي بهتر شده تركيبي از 2009 و 2006 شده و راضي كنندست.زدن چيپ در اين بازي بسيار اسان شده و واقعيتر و جاي بحثي نيست.داوري در اين شماره تو اعصابه زياد سوت ميزنه و از ان بدتر در اين شماره بسيار زياد افسايد داريم و بسياري از پاسها با مشكل افسايد روبروست كه بايد رفع شود.در اين شماره با هر تيمي بايد مثل خودش در دنياي واقعي بازي كنيم.با بارسا مانند خودش در بازي هاي واقعي اين تيم با رئال هم همينطور.بهتره براي بهتر بازي كردن ما در اديت هاي قدرت بازيكنان دخالت كنيم.در كل pes 2013 بازگشت به دوران اوج هست و اين بازي شما را به راحتي بيخيال نميشود و حتما بايد چندين مسابقه انجام دهيد.به شما پيشنهاد ميكنم اين بازي را از دست ندهيد.در ضمن به هيچ عنوان با بازي فيفا موافق نيستم.اين بازي فقط فروش دارد ولي اصلا خوب نيست.چهره بازيكنان حركات بازيكنان غير طبيعيست و بچه گونست و بدرد بازي نميخوره.بهتره شركت ea به فكر انتشار يك بازي ديگر به غير فوتبال باشد و اصراري نست اين شركت هر سال فوتبال روانه بازار كند در صورتي فقط ليسانس ليگ و تيم ها بيشتر كند ولي درصدي به گرافيك به طبيعي بودن اهميت ندهد .به همه دوستان پيشنهاد ميكنم در اين تايپسك حرفي از بازي گند فيفا 13 نزنند و اين بازي اشغال رو با فوتبال ساكر 13 عظيم مقايسه نكنند.
با تشكر
سلام دوستان من نتونستم پچ pesedit رو نصب کنم
احساس میکنم از نسخه ای که خریداری کردم
یکی از دوستان که این پچ بدون هیچ مشکلی براش روی ویندوز 7 نصب شده بگه بازی رو از کجا یا کدوم شرکت خریداری کرده ممنون میشم
منم بازی کردم.
شاهد بهترین نسخه ی pes هستیم :20:
soheilnouri
06-10-2012, 12:48
استاد با دو پست دارن كل ابا اجداد شاهكاري مثه فيفا ١٣ رو منكر ميشن...واقعا ناسف اوره همچين نقد هاي با حب و بغض..pes اگرم پيشرفتي داشته باشه دليل نداره كه به غولي مثه فيفا ١٣ اينگونه توهين كنيم.
hamidreza2010
06-10-2012, 13:52
نسخه اسكيدرو هست احتمالا چون از بازي مياد بيرون.بايد نسخه ريلود رو از سايت دانلود ها دانبود كني .ميتوني نسخه بلك باكسشو دانلود كني با يه سرچ ساده تو گوگل.سپس پچ رو دانلود و نصب كن
خب از کجا بفهمیم اسکیدرو هست؟چون خارج میشه دلیل نیست که داداش؟
اگه کسی مطمئنه جواب بده و راه حلش رو هم بگه.
ممنون
masoud93
06-10-2012, 14:11
ممنون
اتفاقاً چون از بازی میزنه بیرون دلیل خوبیه که اسکیدرو باشه ...
داداش من بازی pes 2013 رو از خدمات کامپیوتری گرفتم
فقط نمیدونم reloded هست یا اسکیدرو؟
از کجا باید متوجه شم؟
سئوال دومم اینه که وقتی میرم توی بازی قبل از اینکه بازی رو شروع کنم یه ارور میده و از بازی خارج میشه.اگه پچ 1.2 رو دانلود کنم نصب کنم درست میشه؟
فقط من اینترنتم زیاد پرسرعت نیست اگه درست میشه من پچ رو دان کنم
نسخه اسکیدرویه از سایت آسان دانلود میتونی فایل کرش فیکس رو دانلود کنی تا از بازی نپره بیرون یا اصلا ریلودد رو دانلود کنی یا بخری
arash-king
06-10-2012, 14:20
واسه منم همین مشکلو داره ولی من فایل Crash Fix را دانلود نکردم.......چون فقط برای بار اول که میخوام برم تو بازی میپره بیرون..........
وقتی میپره بیرون و دوباره میرم تو بازی خیلی راحت اجرا میکنه و مشکلی نیست :sq_2:
pes 2013 چطوره ؟ شنیدم fifa ورژن جدیدش بهتره از Pes
سندبلاست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
arash-king
06-10-2012, 14:31
pes 2013 چطوره ؟ شنیدم fifa ورژن جدیدش بهتره از Pes
سندبلاست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هرکس یه نظری داشته تا الان......ولی بازی پیشرفت خوبی داشته حداقل از 2012 قشنگ تره ولی داور بدجور رو اعصابه !!!!! تو دستش کارت میگیره میدوئه دور زمین و به همه کارت میده :38::39: چیپ زدن مثل هلو شده ......... من تو یه بازی 3 گل چیپ زدم ......... شوت با R2 میره گوش دروازه طوری که درواه بان خودشو . . . بده هم نمیرسه :sq_2: درکل تو این نسخه هم گل زدن خیلی راحت شده ! میشه CPU را تو درجه سوپراستار با نتیجه بالا برد
هرکس یه نظری داشته تا الان......ولی بازی پیشرفت خوبی داشته حداقل از 2012 قشنگ تره ولی داور بدجور رو اعصابه !!!!! تو دستش کارت میگیره میدوئه دور زمین و به همه کارت میده :38::39: چیپ زدن مثل هلو شده ......... من تو یه بازی 3 گل چیپ زدم ......... شوت با R2 میره گوش دروازه طوری که درواه بان خودشو . . . بده هم نمیرسه :sq_2: درکل تو این نسخه هم گل زدن خیلی راحت شده ! میشه CPU را تو درجه سوپراستار با نتیجه بالا برد
با تعریف دوستان تو تایپک فیفا واقعا دلم میخواد دلیل این همه تعریف رو ببینم :دی
arash-king
06-10-2012, 16:27
با تعریف دوستان تو تایپک فیفا واقعا دلم میخواد دلیل این همه تعریف رو ببینم :دی
تعریف فیفا را ؟ منم نگرفتم ....... ای بابا فیفا هم بدتر از PES ....... قبل انتشار میان میگن فلان شده بهمان شده میخریم میبینیم همونه :2:
masoud93
06-10-2012, 16:35
سلام.
کسی نیست بدونه ؟؟؟
یعنی کنامی اون قفل رو بیخودی گذاشته که هیچوقت باز نشه ؟؟؟
هرکس یه نظری داشته تا الان......ولی بازی پیشرفت خوبی داشته حداقل از 2012 قشنگ تره ولی داور بدجور رو اعصابه !!!!! تو دستش کارت میگیره میدوئه دور زمین و به همه کارت میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیپ زدن مثل هلو شده ......... من تو یه بازی 3 گل چیپ زدم ......... شوت با R2 میره گوش دروازه طوری که درواه بان خودشو . . . بده هم نمیرسه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درکل تو این نسخه هم گل زدن خیلی راحت شده ! میشه CPU را تو درجه سوپراستار با نتیجه بالا برد
تقریباً حرف هاتو قبول دارم ...
رو درجه سختی سوپر استار (آخرین درجه سختی) با رئال مادرید به بارسا 11 تا گل زدم ، زمان بازی هم 10 دقیقه ای بود ...
pouyasony
06-10-2012, 20:26
منم یه بار با بارسا 14 زدم به رئال
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
enriquefk2
06-10-2012, 22:14
ممنون
اگه در پوشه ای که بازی نصب شده فایل rld.dll هست کرک مخصوص Reloaded هست اگه فایلی با نام buddha.dll هست کرک مخصوص Skidrow
اگه شما از شرکت گرفتی مثلا شرکت Sarir نسخه اسکید رو هست و کلا مشکل هم داره ولی قابل حل هست
golmohammadi
07-10-2012, 00:00
عنوانت همکار بازنشسته هست و یک صفحه قبل رو اگه دیده باشی پستش رو گزاشته بودم :
خب اینجا تاپیکی نداره
و یا کسی نیست تمام پچها و DLC های بازی را جمع کنه پست 1
واسه همین هر پست مفیدی در بین بقیه پستها باقی میمونه
hamidreza2010
07-10-2012, 01:33
خب داداش لینک کرش فیکس رو میذاشتی دیگه قربونت برم.
hamidreza2010
07-10-2012, 01:42
اگه در پوشه ای که بازی نصب شده فایل rld.dll هست کرک مخصوص Reloaded هست اگه فایلی با نام buddha.dll هست کرک مخصوص Skidrow
اگه شما از شرکت گرفتی مثلا شرکت Sarir نسخه اسکید رو هست و کلا مشکل هم داره ولی قابل حل هست
داداش من نگاه کردم توی پوشه نصب فایل buddha.dll هست پس اسکیدروه بازی من.
شما گفتین مشکلش قابل حله میشه بگین چجوری این مشکل رو حل کنم؟
hamidreza2010
07-10-2012, 01:44
آقایان بزرگوار من pes 2013 من نسخه اسکیدرو هست.به نظرتون این پچ هایی (1.1 یا 1.2) که سافت 98 یا آسان دانلود گذاشته رو بازی من نصب میشه یا نه فقط روی نسخه ریلودد نصب میشه؟
enriquefk2
07-10-2012, 02:01
داداش من نگاه کردم توی پوشه نصب فایل buddha.dll هست پس اسکیدروه بازی من.
شما گفتین مشکلش قابل حله میشه بگین چجوری این مشکل رو حل کنم؟
اگه شما مشکلت این باشه که هنگامی که یک بازی دوستان می خوای انجام بدی کرش می کنی و میاد بیرون بدون هیچ پیغامی از این راه که میگم حل میشه ... اما اگه پیغام خاصی میده یا ارور خاصی میده بنویس چه پیغامی میده
شما این رو سرچ کن در گوگل( دانلود بازی PES 2013 نسخه نهایی و کامل برای PC + نسخه BlackBox )
سایت یاس دل میاد
اونجا کرک اسکیدرو رو گدشته بصورت جداگانه برای دانلود که حجمش هم حدود 17 مگ هست اون رو دانلود کن و کپی کن به محل نصب بازی احتمالا درست میشه
فکر کنم لینک گذاشتن خلاف قوانین باشه واسه همین نگذاشتم
اما در مورد اینکه بخوای هم patch بریزی هم بازی اجرا بشه در این صفحه توضیح دادم چه جوری ...
hadi_vazi
07-10-2012, 02:14
من تا دیروز خیلی راحت با کرک skil داشتم بازی میکردم از امشب نمیدونم چرا تا مخواد وارد بازی بشه یهو بدون هیچ اروری از بازی خارج میشه حتی کرک relod رو هم ریختم ولی بازم همونجوریه...
soccer2008
07-10-2012, 06:31
شما باید کرش فیکس رو نصب کنید تا مشکل حل شود با حجم نزدیک به 700 mb
پی اس من برا شرکت مدرن هستش فکر کنم اسکیدرو هستش هر کاری میکنم پچ می ریزم بازی دیگه بالا نمی آد
ArminxXx
07-10-2012, 14:07
دوستان میگما شما هم از مستر لیگ ناراضی هستید؟
منظورم درمورد رشد کردن بازیکناست
اصن خیلی حس نا امیدانه ای بم داد وقتی دیدم رشد کردن بازیکنا شده لحظه و ازحالت بازی بیشتر رشد بیشتر خارج شده خیلی زد حال خوردم
خیلی مسخرست که یه کارت بخری و قدرت بازیکن از 70 بشه 82 فقط با خرید یک کارت :41:
دوس دارم نظرات بقیه رو هم بشنوم
مرسی
Mehran14233
07-10-2012, 14:42
رو درجه سختی سوپر استار (آخرین درجه سختی) با رئال مادرید به بارسا 11 تا گل زدم ، زمان بازی هم 10 دقیقه ای بود ...
منم یه بار با بارسا 14 زدم به رئال
یعنی شما واقعاً روی سوپراستار 11 تا و 14 تا گل می زنید؟ :sq_14: میگم فیلم بازیتون رو بفرستین کونامی برای pes14 بازی رو از این سخت تر کنه :sq_2:
من در بهترین حالت 4 تا می زنم. تازه گل هم می خورم. مثلاً 4-1 یا 4-2 :sq_3:
Eblis 2011
07-10-2012, 14:52
یعنی شما واقعاً روی سوپراستار 11 تا و 14 تا گل می زنید؟ :sq_14: میگم فیلم بازیتون رو بفرستین کونامی برای pes14 بازی رو از این سخت تر کنه :sq_2:
اینا فک کنم تایم بازیشون رو ، روی 30 میزارن ( در واقع به اندازه 30 یا 45 دقیقه واقعی بازی میکنن ) که میتونن اینقدر گل بزنن :31::sq_2:
mohsengolshan
07-10-2012, 15:32
آقایان بزرگوار من pes 2013 من نسخه اسکیدرو هست.به نظرتون این پچ هایی (1.1 یا 1.2) که سافت 98 یا آسان دانلود گذاشته رو بازی من نصب میشه یا نه فقط روی نسخه ریلودد نصب میشه؟
نه دوست عزیز من هم نسخه اسکیدرو دارم از سایت آسان دانلود
کرش فیکس رو هم ریختم آخرین پچم ریختم مشکلی نداشت.
pouyasony
07-10-2012, 16:12
دوست عزیز تو بازی دوستانه میشه زد ولی نه 14تا شاید بشه 7یا 8 تا زد من یخورده اغراق کردم اخه امشب ال کلاسیکو هست خواستم روحیه رئالیها یکم تضعیف بشه واسه یه برد پرگل دیگه اماده باشن:D
mohammad_87
07-10-2012, 18:20
دوستان میگما شما هم از مستر لیگ ناراضی هستید؟
منظورم درمورد رشد کردن بازیکناست
اصن خیلی حس نا امیدانه ای بم داد وقتی دیدم رشد کردن بازیکنا شده لحظه و ازحالت بازی بیشتر رشد بیشتر خارج شده خیلی زد حال خوردم
خیلی مسخرست که یه کارت بخری و قدرت بازیکن از 70 بشه 82 فقط با خرید یک کارت :41:
دوس دارم نظرات بقیه رو هم بشنوم
مرسی
منم دقیقا همینو گفته بودم.لذت مسترلیگ به پیشرفتها بود که دقیقا ترکوندنش.به قدری افتضاحه که pesedit در پچ جدیدش اومده پیشرفت با کفش رو روی هر دو مود ml و bal غیر فعال کرده.
---------------------------
یه تاپیک برای مشکلات نصب و اجرا هم هست.مشکلات کرک و کرش شدن رو اونجا بگید جواب میگیرید.
masoud93
07-10-2012, 18:49
نه دوست عزیز من هم نسخه اسکیدرو دارم از سایت آسان دانلود
کرش فیکس رو هم ریختم آخرین پچم ریختم مشکلی نداشت.
داداش گفتم که ، روی 10 دقیقه ای تنظیمه ...
البته تو مسترلیگ ، حالا شاید اونا رو فرم نبودن یا به خاطر بازی های قبلی بیشتر خسته بودن ...
وی 2012 میشد کاپ اختیاری درست کرد
مثلا 5 تیم ( تعداد تیمها را میشد کم یا زیاد کرد 2 تا 32 تا تیم ) انتخاب کرد و به صورت دوره ای (لیگ ) با هم بازی کرد
توی این نسخه هم میشه این کار را کرد ؟؟
milad_heartsick
08-10-2012, 13:49
مثلا 5 تیم ( تعداد تیمها را میشد کم یا زیاد کرد 2 تا 32 تا تیم ) انتخاب کرد و به صورت دوره ای (لیگ ) با هم بازی کرد
سوال خوبی بود مشکل منم هست
ما با دوستامون مسابقه برگزار میکنیم و میخواییم دوره ای باشه(حذفی نباشه همه با هم یه بار بازی کنند) و خود بازی امتیاز هارو حساب کنه و تعیین کنه کی با کی بازی کنه و کی قهرمان میشه
با سپاس
Abas1100
08-10-2012, 15:04
PES 2013 Arabic Commentary Essam El Shawaly And Abdullah Al-Harby
First Arabic Commentary Essam El Shawaly and Abdullah Al-Harby
This Is FIFA 2012 Commentary
برید حال کنید و بخندید...:31:
سلام
آقا این گزارشگر درسته دانلود کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟
mnkamran
08-10-2012, 15:41
PES 2013 Türkçe Spiker v.1.0 Çıktı!
گزارشگر ترکی استانبولی برای PES، ورژن 1.0، حجم 332مگ
------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
Part1 : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Part2 : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع :
PES 2013 Türkçe Spiker v.1.0 Çıktı!
گزارشگر ترکی استانبولی برای PES، ورژن 1.0، حجم 332مگ
------------------------------------------------------
منبع :
خدا کسی اینو دانلود میکنه؟
هر کی میکنه خیلی اهله حاله:دی
kurosh08
08-10-2012, 17:07
من که از PES2013 خیلی خوشم اومد...
بازی از هر نظر عالی شده و هیجان فوق العاده ای داره.
کافیه با یکی از دوستاتون بازی کنین، خیلی خیلی خیلی حال میده:sq_2:
من که از PES2013 خیلی خوشم اومد...
بازی از هر نظر عالی شده و هیجان فوق العاده ای داره.
کافیه با یکی از دوستاتون بازی کنین، خیلی خیلی خیلی حال میده:sq_2:
اره 2 نفری خیلی میچسپه
milad_heartsick
08-10-2012, 18:00
خدا کسی اینو دانلود میکنه؟
هر کی میکنه خیلی اهله حاله
چرا؟؟؟؟؟ نگرفتم منظورت رو؟(اخه من دان میکنم:دی)
سلام
آقا این گزارشگر درسته دانلود کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟
آره درسته. جالبه:sq_24:
من تازه ديشب 13 رو بازي كردم و به نظر من گيم پلي بازي از 12 به شدت افتضاح تر شده يا شايدم اين نظر منه و دوستان نظر ديگه اي دارن.
كسي كه توپ دستشه و 3 متر داره جلوتر از بازيكن حريف حركت ميكنه بازيكن طرف به راحتي بهش ميرسه و توپو ازش ميگيره!!!!!!
قدرت حمل توپ بهترين بازيكنا در حد افتضاحه چه برسه به بقيه بازيكنا
Mehran14233
08-10-2012, 21:28
سوال خوبی بود مشکل منم هست
ما با دوستامون مسابقه برگزار میکنیم و میخواییم دوره ای باشه(حذفی نباشه همه با هم یه بار بازی کنند) و خود بازی امتیاز هارو حساب کنه و تعیین کنه کی با کی بازی کنه و کی قهرمان میشه
با سپاس
اون کامیونیتی بود که توی این نسخه برش داشتن. لیگ رو هم بر داشتن. کلاً توی این نسخه یا باید مسترلیگ برید یا هی بازی دوستانه بزنید :sq_2:
Mehran14233
08-10-2012, 21:37
من تازه ديشب 13 رو بازي كردم و به نظر من گيم پلي بازي از 12 به شدت افتضاح تر شده يا شايدم اين نظر منه و دوستان نظر ديگه اي دارن.
كسي كه توپ دستشه و 3 متر داره جلوتر از بازيكن حريف حركت ميكنه بازيكن طرف به راحتي بهش ميرسه و توپو ازش ميگيره!!!!!!
قدرت حمل توپ بهترين بازيكنا در حد افتضاحه چه برسه به بقيه بازيكنا
من هم با نظرت موافق هستم با این تفاوت که به نظر من توی 12 هم همینطوری بود. دفاع های کناری به شکل خیلی ضایعی توی کورس ها مسیرشون منحرف میشه و جا میمونن. دفاع های وسط هم که با یه حرکت پای مهاجم حریف میریزن رو هم و از مسیرشون منحرف میشن :sq_14:
ربطی به بازیکن و تیم هم نداره کلاً بازی ایراد داره. با مسی و رونالدو هم نمی تونی دو نفر رو دریبل کنی اونوقت کامپیوتر با ضعیف ترین تیم و ضعیف ترین بازیکن همه رو دریبل می کنه :sq_11:
من هم با نظرت موافق هستم با این تفاوت که به نظر من توی 12 هم همینطوری بود. دفاع های کناری به شکل خیلی ضایعی توی کورس ها مسیرشون منحرف میشه و جا میمونن. دفاع های وسط هم که با یه حرکت پای مهاجم حریف میریزن رو هم و از مسیرشون منحرف میشن :sq_14:
ربطی به بازیکن و تیم هم نداره کلاً بازی ایراد داره. با مسی و رونالدو هم نمی تونی دو نفر رو دریبل کنی اونوقت کامپیوتر با ضعیف ترین تیم و ضعیف ترین بازیکن همه رو دریبل می کنه :sq_11:
با رونالدو با دسته شوک دار خیلی دریبل های زیبایی میشه زد و بازی هم مشکل خاصی نداره:sq_8:
اون کامیونیتی بود که توی این نسخه برش داشتن. لیگ رو هم بر داشتن. کلاً توی این نسخه یا باید مسترلیگ برید یا هی بازی دوستانه بزنید :sq_2:
درواقع لیگ رو توی مستر لیگ قاطی کردن، که موقع انتخاب مستر لیگ دو حالت میتونی انتخاب کنی که یکیش همین لیگ هست.
گذارشگر عربی هم نصب کردم خیلی باحاله :sq_2: ولی یکم ایراد داره. ولی خب جالبه
چرا؟؟؟؟؟ نگرفتم منظورت رو؟(اخه من دان میکنم:دی)
لول
:sq_2:
ایول بابا :دی
منظورم اینه که کسی از زیانش چیزی نمیفهمه
یعنی من
شاید خیلی از شماها بفهمید
ولی کسی که دان میکنه خیلی اهله حاله :دی
گذارشگر عربی هم نصب کردم خیلی باحاله :sq_2: ولی یکم ایراد داره. ولی خب جالبه
لووووووول
من اگه گزارش عربی بریزم نمیتونم دیگه بازی کنم :دی
واقعا خنده داره :)))))))))
فک کنم اگه بریزم از اسونش 7-8 تا بخورم
لول
یعنی من
عربیه خیلی بهتره. لامصب وقتی گل زده میشه این گذارشگر میترکونه :sq_2:
masoud93
08-10-2012, 23:10
گذارشگر ژاپنی برا دانلود نیست ؟؟؟
من زبون ژاپنی خیلی دوست دارم ...
hamidreza2010
09-10-2012, 01:44
دوستان من مشکلم با pes 2013 حل نشد همون که وسط بازی خارج میشد.نسخه اسکیدرو هست مال من.
چند از دوستان لطف کردن چند تا راه پیشنهاد دادن منم انجام دادم ولی حل نشد.به نظرتون دیگه راهی به جز نصب crash fix نیست؟
بابا من تو 12 با مسي 10 تا بازيكن حريف رو به راحتي دريبل ميكردم ولي تو 13 خيلي بشه 3 تا بتونم رد كنم.
كراسينگ بازيكنا تو 13 خيلي داغونه طرف جهت بخواد عوض كنه شب شده....
کسی نمیدونه گزینه boots boosting switch تو اخرین پچ pesedit واسه چیه؟ باید enable باشه؟
seday baron
09-10-2012, 11:54
دوستان سلام
pes من نسخه RELOADED هست همراه با پچ pesedit مشکلی که دارم تو مستر لیگ موقعی که می خوام برم بازیکن بخرم رو بعضی بازیکنها که میرم مثل دروگبا و ... از بازی میپره بیرون!
لطفا اگر کسی می تونه راهنمایی کنه ممنون می شم
دوستان سلام
pes من نسخه RELOADED هست همراه با پچ pesedit مشکلی که دارم تو مستر لیگ موقعی که می خوام برم بازیکن بخرم رو بعضی بازیکنها که میرم مثل دروگبا و ... از بازی میپره بیرون!
لطفا اگر کسی می تونه راهنمایی کنه ممنون می شم
FIX پچ 1.2 رو دانلود کن مشکلت حل میشه
چطور میشه سیو اتوماتیک رو غیر فعال کرد؟
Spaniuly
09-10-2012, 13:02
گذارشگر ژاپنی برا دانلود نیست ؟؟؟
من زبون ژاپنی خیلی دوست دارم ...
ضمیمه کردم برات 1.1 گیگ حجمشه
+
کامران واقعا ممنون از گزارشگر ترکی واقعا باحاله خیلی کیف می کنم اگه خودتم دانلود نکردی بیا شرکت بدم بهت من ریختمش روی اکس باکس فقط ای کاش کونامی فایل رسمی گزارش ترکی رو ارائه کنه این مودینگ شده و حتما باید روی انگلیسی کپی و جایگزین بشه
ایشته موتیش بیر گول آتیور دی:
واقعا حرفای جالبی می زنه میگه همه فکر کردن توپگل میشه ولی خود توپ اصلا فکر گل شدن توی سرش نبود توی این صحنه خیلی باحاله این زبون ترکی استانبولی
راستی بچه ها دیتا پک 2 هم فردا نه پس فردا ریلیز میشه به گوش باشید
ویرایش...
اینم از اسپانیش جونم
اینم که ژاپنی توی ضمیه خدمت دوستان فقط فایل تورنت هستش با تورنت دانلودش کنید
soheilnouri
09-10-2012, 13:24
اسبانیولی جان من منتظر تحلیل نازت از این بازی هستم...نظرت چیه
milad_heartsick
09-10-2012, 14:00
لول
یعنی من
اگه ترکی استانبولی بلد بودیم حتما میگفتم دانلود کنید واقعا باحاله گزارشگرش چون خیلی طناز هست یه تیکه هایی می اندازه در حد NBA:sq_15:
واقعا حرفای جالبی می زنه میگه همه فکر کردن توپگل میشه ولی خود توپ اصلا فکر گل شدن توی سرش نبود توی این صحنه خیلی باحاله این زبون ترکی استانبولی
اینجاشم باحاله:
وقتی یکی دو سه تا از مدافع هارو دربیل میزنه و گل میشه میگه
adeta savunmayi bakkala gonderiyor bakkala
یعنی :
میشه گفت مدافع هارو به بقالی میفرسته
Spaniuly
09-10-2012, 14:01
اسبانیولی جان من منتظر تحلیل نازت از این بازی هستم...نظرت چیه
بهترین PES ی هستش که تا این لحظه بازی کردم اینو واقعا می گم واقعا از هر لحاظ داره ارضا می کنه منو
Eblis 2011
09-10-2012, 15:49
بهترین PES ی هستش که تا این لحظه بازی کردم اینو واقعا می گم واقعا از هر لحاظ داره ارضا می کنه منو
میشه بگی از چیش لذت میبری تا ماهم استفاده کنیم ؟
mehr1362
09-10-2012, 16:36
هر چی در منوی بازی گشتم خبری از لیگ کشورها نبود... لیگ کشورها رو نداره؟( لیگ انگلیس ایتالیا اسپانیا و ....)
mehr1362
09-10-2012, 16:41
دو صفحه قبل رو خوندم....ظاهرا درسته لیگ نداره !!!!
از نظر اعتبار انگشت کوچک فیفا هم نمیشه.لیگ نداره چون نمیتونه امتیاز لیگ ها رو بخره = فوتبال دیمی
mohsen-jj
09-10-2012, 16:54
سلام دوستان . منم بالاخره بعد از 2 هفته بازی کردن میخوام نظرمو بگم البته خیلی خلاصه . تو این 2 هفته حتی یه بازی هم با کامپیوتر نکردم همش با دوستم تو خوابگاه !!!
بازی بنظر من از هر لحاظ (بخصوص شوت و پاس و روان تر شدن) بهتر شده ولی چند مشکلی که تو ذوق میزنه ایناس :
1- حداقل 90 درصد خصاها چه ساده و چه تکل کارت میده اعصابمونو خورد کرد کمتر بازی میشد که اخراجی ندیم .
2- از کناره ها من این مدت هرچی سانتر مردم (منظورم کرنر نیست) بجز یکی بقیه گل نشد . یا مهاجما بد جاگیری میکنن یا هم میزنن بیرون . منم فقط از طریق شوت و دریبل و .. راههای دیگه گل میزدم . شایدم من بلد نیستم کسی میدونه چطور سانتر کنم که گل بشه ؟؟؟
3- اهان یادم اومد ، آقا ما هر پاسی میدیم افساید میشه فکر کنم تو یه بازی نزدیک 30 افساید(حداقل) پیش میاد . البته اگه دقت بیشتری کنیم کمتر افساد میشه ولی بازم افسایداش دیگه زیادی زیاد شده !!!
مسی هم که ماشالله هر سوتی میزنه گله ! :sq_24: البته تو بازی واقعیشم سوپر ستاره س
ولی بازم میگم بازی خیلی بهتر از قبل شده
mohsen-jj
09-10-2012, 17:00
دو صفحه قبل رو خوندم....ظاهرا درسته لیگ نداره !!!!
از نظر اعتبار انگشت کوچک فیفا هم نمیشه.لیگ نداره چون نمیتونه امتیاز لیگ ها رو بخره = فوتبال دیمی
لیگ نداره ؟؟؟؟ نسخه pc رو میگی یا ...
داره عزیزم فقط تیما بیشترشون درست و حسابی نیستن که با پچ درس میشه
hamidreza2010
09-10-2012, 20:53
دوستان من مشکلم با pes 2013 حل نشد همون که وسط بازی خارج میشد.نسخه اسکیدرو هست مال من.
چند از دوستان لطف کردن چند تا راه پیشنهاد دادن منم انجام دادم ولی حل نشد.به نظرتون دیگه راهی به جز نصب crash fix نیست؟
کسی کمک نمیکنه؟
هر چی در منوی بازی گشتم خبری از لیگ کشورها نبود... لیگ کشورها رو نداره؟( لیگ انگلیس ایتالیا اسپانیا و ....)
داره تو بخش مستر لیگ هست.
Mehran14233
09-10-2012, 22:37
درواقع لیگ رو توی مستر لیگ قاطی کردن، که موقع انتخاب مستر لیگ دو حالت میتونی انتخاب کنی که یکیش همین لیگ هست.
لیگ نداره ؟؟؟؟ نسخه pc رو میگی یا ...
داره عزیزم فقط تیما بیشترشون درست و حسابی نیستن که با پچ درس میشه
داره تو بخش مستر لیگ هست.
لیگ نداره.
اون مسترلیگ هم حتی در صورت خاموش کردن نقل و انتقالات و خاموش کردن افزایش قدرت بازیکنان، باز هم لیگ عادی نمیشه. برای هر بازی باید 50 بار اوکی و نکست بزنی :sq_11::sq_2:
کلاً این نسخه pes هیچ فرقی با یک بازی مدیریت فوتبال نداره. مگر اینکه بخوای بشینی با دوستات بازی کنی. که اونم با برداشتن کامیونیتی دیگه مثل قبل نمیشه :sq_11:
==================================================
هیچ جذابیتی نداره این بازی.
آدم معمولاً از سر بیکاری و برای سر گرمی میشینه بازی می کنه که بدتر اعصاب آدم خورد میشه :sq_2: نسخه pes 12 رو فکر می کردم یک ایراد بزرگیه که خودشون درست می کنند اما همون ایراد رو توی pes 13 هم می بینیم و هیچ بهبودی درش ایجاد نشده.
اکثر دوستانی که از بازی ابراز رضایت می کنند یا زیاد با حریف کامپیوتر بازی نمی کنند یا اگر هم بازی می کنند همیشه بارسا و رئال رو بر میدارند :sq_2: چون با تیم های ضعیف تر مثل آرسنال و لیورپول و .... اصلاً نمیشه بازی کرد. مدافعین حریف (از پانایتیناکوس بگیر تا بارسا و رئال) طوری man to man می کنند که آدم شاخش در میاد :sq_6: این در حالیه که من توی pes 11 در همین حالت و روی بالا ترین درجه سختی، لیگ رو با 90 امتیاز برنده می شدم.
من سیستمم رو احتمالاً میخوام ارتقا بدم شاید فیفا نصب کنم یه کم بازی کنم شاید بهتر باشه :sq_11: چون الان فیفا روی سیستمم نمی کشه :sq_2: pes هم روی low بازی می کنم :sq_8:
asgar aga
10-10-2012, 00:43
من امروز بازی رو گرفتم نصب کردم ولی بازم مثل سالهای قبل جای بازیکنها تو نقل وانتقالات ناقصه دوستان اگه پیچ بازی اومده بگن دانلود کنیم ماله من اسین هنوز تو چلسیه
kingmohsen
10-10-2012, 01:07
امسال پی اس در کل از سالهای قبل بهتر شده اما خیلی همه چیزش تکراری شده
فیفا هم امسال واقعا افت کرده و به نظر من پی اس امسال بهتراز فیفا شده
فیفا که حتی صحنه های خوشحال گل روهم (ازنمای نزدیک) حذف کرده و بسیار غیرطبیعی سریع شده
در کل امسال فوتبال ها چنگی به دل نمی زنن
کسایی که از بازی ورزشی خوششون میاد امسال رو فقط و فقط NBA2k13 بازی کنن
بقدری گرافیک بالاست و حرکات طبیعی و همه چیز فوق عالی طراحی شده که واقعا باور نکردنیه
حداقل 6 سال از این دوتا بازی از همه جوانب جلوتره این بازی
ای کاش 2k هم میومد یه بازی فوتبال میداد و به کونامی و EA میفهموند بازی یعنی چی
دقیقا کاری که با ea توی بازی nba کرد و کلا ea رسما اعلام کرد که تا اطلاع ثانوی بازی nba live رو برای هیچ کنسول و هیچ وسیله ی بازی ای نخواهد ساخت :sq_8:
باید بلایی سر این دوتا شرکت برای فوتبالشون هم بیاره که اینقدر کم بیارن که یا بازیشون رو عالی کنن یا کلا بکشن کنار از ساخت فوتبال
pes 2013
10-10-2012, 05:01
امسال konami واقعا تركوند.بازي شده مثل قبل هرچي بازي كني ول كن نيستي.هرسال اين موقع هي طرفداراي فيفا ميگن بازي فيفا بهتره عالي شده .طبيعي شده مارو گول ميزنند كه از ساكر بهتره ميريم ميخريم به يك ساعتم نشده حذفش ميكنيم.اخه فيفا با ان بازيكنايه شبيه مجسمش ميتونه جاي ساكر رو برامون بگيره.فيفا هم شد بازي اصلا درحدي هست كه درموردش بحث كنيم.يه اقايي گفت (غولي مثل فيفا) اخه به كجاي اين بازي اين لقب رو دادي.به مجسمه هاش به تصاوير بعد گل كه طرف وقتي گل ميزنه يه جور خوشحالي ميكنه وقتي دوربين زوم ميكنه روش يه جور ديگه مشه.مثلا گل كه ميزنند همون موقع ميدوند برا خوشحالي وقتي زوم ميشه ميبينيم وايسادن دارندبغل هم ميرن.به هيچ عنوان فيفا در حد ساكر نيست اگه ساكر يه خورده بروز كنه بازيرو تمامه ديگه.دوستان بريد بازي كنيد و از ساخت بازي عظيم كونامي لذت ببريد.
mnkamran
10-10-2012, 08:22
کامران واقعا ممنون از گزارشگر ترکی واقعا باحاله خیلی کیف می کنم اگه خودتم دانلود نکردی بیا شرکت بدم بهت من ریختمش روی اکس باکس فقط ای کاش کونامی فایل رسمی گزارش ترکی رو ارائه کنه این مودینگ شده و حتما باید روی انگلیسی کپی و جایگزین بشه
با سلام. ممنون از محبتت، خوشحال شدم که خوشت اومد...
اولین بازی واسه این که تستش کنم یه دست رم - ناپولی زدم. پشت محوطه جریمه یه کاشته گیرم اومد. توتی پشت توپ وایساد ولی من زننده ضربه رو عوض کردم. همون لحظه مفسر گفت: "این بازیکن چپ و راست حالیش نیست، به نظر من مستقیم میزنه بیرون!!". بازی رو 4 بر 1 بردم. گل چهارم رو که زدم گزارشگر میگفت: "صدام گرفت از بس گفتم: گــــــل! بسه دیگه!!!!" و... خیلی فاز میده. خوش باشید.
payamhetfild
10-10-2012, 11:20
بلاخره فردا پچ رسمی کونامی میاد 11 اکتبر زمان آپدیت جدیده
فقط کفم با اسین و مودریچ توی رئال بارسا رو سوراخ سوراخ کنم:sq_2:
دیدن اسکار هم فازه جالبی خواهد بود بسی:31:
hoomi_gta
10-10-2012, 14:36
آره واقعا ردیف شده بازی هر چی میری جلو بیشتر فاز میده. این قضیه کفشا هم جالبه میتونی بازیکنا را تقویت کنی ولی به دشت غیر واقعیه. کلا این که پیشرفت بازیکنا را باید بخری خیلی جالب نیست.
golmohammadi
10-10-2012, 15:32
سلام دوستان . منم بالاخره بعد از 2 هفته بازی کردن میخوام نظرمو بگم البته خیلی خلاصه . تو این 2 هفته حتی یه بازی هم با کامپیوتر نکردم همش با دوستم تو خوابگاه !!!
بازی بنظر من از هر لحاظ (بخصوص شوت و پاس و روان تر شدن) بهتر شده ولی چند مشکلی که تو ذوق میزنه ایناس :
1- حداقل 90 درصد خصاها چه ساده و چه تکل کارت میده اعصابمونو خورد کرد کمتر بازی میشد که اخراجی ندیم .
2- از کناره ها من این مدت هرچی سانتر مردم (منظورم کرنر نیست) بجز یکی بقیه گل نشد . یا مهاجما بد جاگیری میکنن یا هم میزنن بیرون . منم فقط از طریق شوت و دریبل و .. راههای دیگه گل میزدم . شایدم من بلد نیستم کسی میدونه چطور سانتر کنم که گل بشه ؟؟؟
3- اهان یادم اومد ، آقا ما هر پاسی میدیم افساید میشه فکر کنم تو یه بازی نزدیک 30 افساید(حداقل) پیش میاد . البته اگه دقت بیشتری کنیم کمتر افساد میشه ولی بازم افسایداش دیگه زیادی زیاد شده !!!
مسی هم که ماشالله هر سوتی میزنه گله ! :sq_24: البته تو بازی واقعیشم سوپر ستاره س
ولی بازم میگم بازی خیلی بهتر از قبل شده
سلام
گزینه 2 و 3 تایید میشه
ولی در مورد گزینه یک اینطوری هم نیست
درسته زیاد ممکنه خطا بگیره و یا کارت بده ولی از 2012 کمتره
در 2012 یادمه تو یه بازی ده دقیقه ای حداقل نفری 4 تا میزدیم
در 2013 دقت کردم ضربه استگاهی یه دونه میفته نهایتش دو تا
در مورد سانتر درسته سر زنی سخت شده
از کرنر هم به سختی میشه سر زنی کرد
احتمالا شاید قلق خاصی داشته باشه
در مورد افساید هم همینطور
گاهی وقتها تو یه بازی هر پاسی میندازی افساید میشه
ادم واقعا اصابش به هم میریزه
ولی بعضا هم کمتر میگیره دلیلشو نمیدونم
امسال konami واقعا تركوند.بازي شده مثل قبل هرچي بازي كني ول كن نيستي.هرسال اين موقع هي طرفداراي فيفا ميگن بازي فيفا بهتره عالي شده .طبيعي شده مارو گول ميزنند كه از ساكر بهتره ميريم ميخريم به يك ساعتم نشده حذفش ميكنيم.اخه فيفا با ان بازيكنايه شبيه مجسمش ميتونه جاي ساكر رو برامون بگيره.فيفا هم شد بازي اصلا درحدي هست كه درموردش بحث كنيم.يه اقايي گفت (غولي مثل فيفا) اخه به كجاي اين بازي اين لقب رو دادي.به مجسمه هاش به تصاوير بعد گل كه طرف وقتي گل ميزنه يه جور خوشحالي ميكنه وقتي دوربين زوم ميكنه روش يه جور ديگه مشه.مثلا گل كه ميزنند همون موقع ميدوند برا خوشحالي وقتي زوم ميشه ميبينيم وايسادن دارندبغل هم ميرن.به هيچ عنوان فيفا در حد ساكر نيست اگه ساكر يه خورده بروز كنه بازيرو تمامه ديگه.دوستان بريد بازي كنيد و از ساخت بازي عظيم كونامي لذت ببريد.
هر بازی طرفدارای خودشو داره
یه نکته فقط در مورد گرافیک فیفا میگم
من گرافیک pes 2012 را گذاشتم حداقل و فیفا را حداکثر
با این حال کیفیت تصویر pes بیشتر بود
با آرمین هم نظر هستم
درسته این فوتبال هم مثل بقیه، ایرادهای خودشو داره ولی در مجموع فوتبال خوبیه
پاسها درست میرند
دریبل کردن نه خیلی سخته و نه خیلی راحت
پنالتی زدن خوب شده
و .....
siamak_mu
10-10-2012, 20:09
با سلام. ممنون از محبتت، خوشحال شدم که خوشت اومد...
اولین بازی واسه این که تستش کنم یه دست رم - ناپولی زدم. پشت محوطه جریمه یه کاشته گیرم اومد. توتی پشت توپ وایساد ولی من زننده ضربه رو عوض کردم. همون لحظه مفسر گفت: "این بازیکن چپ و راست حالیش نیست، به نظر من مستقیم میزنه بیرون!!". بازی رو 4 بر 1 بردم. گل چهارم رو که زدم گزارشگر میگفت: "صدام گرفت از بس گفتم: گــــــل! بسه دیگه!!!!" و... خیلی فاز میده. خوش باشید.
گزارشگر فارسی دارید؟
امسال واقعا KONAMI بهتر از EA کار کرده. فیفا 12 واقعا عالی بود پارسال ولی امسال PES بهتر از فیفا کار کرده
mojtaba_tanha
10-10-2012, 20:45
من نمیفهمم کجای این بازی میشه پاس درست داد !وقتی میخوای به بازیکن دورتر پاس بدی میده به بازیکن نزدیکتر وقتی میخوای به نزدیکتره پاس بدی میده به دور تره ! برخورد فیزیکی توپ موقع پاس دادن به بازیکن خیلی ضایع است! نمدونم چه جوری بگم ولی تو بازی خیلی تابلوست که میخوای یه پاس فرارو به بازیکنی که درحال فراره و به سمت دروازه حریف داره فرار میکنه بدی یه هو بر میگرده پاسو رو به عقب میده و تو راهم بازیکن حریف توپ و میگیره.(وقتی تو این بازی میخوام پاس فرار بدم با ترس و لرز پاس میدم) داوریم که قربونش بشم!درسته از سالای قبل بهتر شده ولی بازم زیاد خطاهای الکی داره! یه مورد دیگه که به نظر من میاد همچین میگی حرکت توپ تو بازی کند تر از حرکت بازیکناست البته میدنم استپ کردن تو بازی دکمه داره RT ولی نباید موقع توپ گیری توبازیه تک ضرب همچین حرکت سختی باشه! بعضی وقتا پاس فرار هوایی میندازی که بازیکنت بگیره ولی واسه این که شاید بگیره باید 3 تا دکمه رو با هم فشار بدی! konam که این بازی رو میسازه این چیزا اصلا براش مهم نیس که چند ساله همین جوری بازی میسازه! البته دروازه بانا تو این نسخه خیلی بهتر از سالای قبلن!خداییش چند روزه دارم بازی میکنم یه چیزایی تو این بازی رو مخمه که حس توضیح دادنشو ندارم... ولی واقعا کونامی باید یه فکری واسه بازیش بکنه!
saeeddavidvilla
11-10-2012, 08:36
سلام دوستان...یه سری سوال داشتم..
اول اینکه ایا پچی چیزی هستش که بتونه قابلیت لیگ رو به بازی اضافه کنه؟؟(منظورم اون قسمت حذف شده ی لیگ هستش) تو DLC دوم این امکان وجود داره؟؟
دوم در مورده مستر لیگه..حالا که لیگ نداره میتونیم مسترو به صورتی بازی کنیم که نه تیم من نه تیمهای دیگه بتونن نقل و انتقالات انجام بدن؟؟میخوام مثه لیگ ترکیب تیم ها طبیعی و واقعی باشه! البته کفش ها که مشکلش هست :(
مرسی
payamhetfild
11-10-2012, 09:40
سلام دوستان...یه سری سوال داشتم..
اول اینکه ایا پچی چیزی هستش که بتونه قابلیت لیگ رو به بازی اضافه کنه؟؟(منظورم اون قسمت حذف شده ی لیگ هستش) تو DLC دوم این امکان وجود داره؟؟
دوم در مورده مستر لیگه..حالا که لیگ نداره میتونیم مسترو به صورتی بازی کنیم که نه تیم من نه تیمهای دیگه بتونن نقل و انتقالات انجام بدن؟؟میخوام مثه لیگ ترکیب تیم ها طبیعی و واقعی باشه! البته کفش ها که مشکلش هست :(
مرسی
نه!
البته تا امشب پچ رسمی کونامی میاد...که بیشتر امید به درست شدن داوری باید داشته باشیم
و مطمئنا تمام نقل و انتقالات..
توی پچای رسمی دیگه لیگی نخواهیم داشت چون برای لایسنس کردن باید کونامی پول بده....
تا ژانویه هم پچ های peesedit استفاده نکنید چون فعللا خودشونم توی مررحله آزمون و خطا هستن
سعی کنید با low کردن ترنسفرها توی مستر لیگ با این قضیه لیگ کنار بیاین
من مطمئنم توی نسخه های بعدی pes گزئنه no teransfer هم اضافه خواهد شد تا کاملا حالت لیگ رو تداعی کنه(حتی بهتر!)
حالا ببینیم توی آپدیت امشب کریس و مسی هم تغییری میکنن چون تو این 1مااه ترکوندن احتمالا ضربه ایستگاهی مسی یه شماره بالا بره رونالدو هم اتک بیشتری بدن
saeeddavidvilla
11-10-2012, 10:02
نه!
البته تا امشب پچ رسمی کونامی میاد...که بیشتر امید به درست شدن داوری باید داشته باشیم
و مطمئنا تمام نقل و انتقالات..
توی پچای رسمی دیگه لیگی نخواهیم داشت چون برای لایسنس کردن باید کونامی پول بده....
تا ژانویه هم پچ های peesedit استفاده نکنید چون فعللا خودشونم توی مررحله آزمون و خطا هستن
سعی کنید با low کردن ترنسفرها توی مستر لیگ با این قضیه لیگ کنار بیاین
من مطمئنم توی نسخه های بعدی pes گزئنه no teransfer هم اضافه خواهد شد تا کاملا حالت لیگ رو تداعی کنه(حتی بهتر!)
حالا ببینیم توی آپدیت امشب کریس و مسی هم تغییری میکنن چون تو این 1مااه ترکوندن احتمالا ضربه ایستگاهی مسی یه شماره بالا بره رونالدو هم اتک بیشتری بدن
مرسی عزیز.بعد تو این قسمت low transfer یه گزینه دیگه هم هست بنام me only این معنیش این نیست که یعنی فقط من بتونم نقل و انتقالات انجام بدم؟؟
payamhetfild
11-10-2012, 11:41
مرسی عزیز.بعد تو این قسمت low transfer یه گزینه دیگه هم هست بنام me only این معنیش این نیست که یعنی فقط من بتونم نقل و انتقالات انجام بدم؟؟
آره دقیقا...البته اگه اینو بزنی میشه مثل مسترلیگ سری خدای wining eleven که واسه ps1 بود یادش بخیر فوتبال 2003 تور سبز:5:
Mehran14233
11-10-2012, 12:23
دوستان یک روش خوب برای دفاع کردن اینه که فقط فقط سرعت و ضربدر رو نگه دارید و هیچ کار دیگه ای نکنید. شماره عوض نکنید حتی اگه بازیکن حریف داشت تک به تک می شد. دروازه بان خودش عکس العمل نشون میده.
در این صورت اون بازیکنی که سرش شماره هست خودش میره دنبال توپ و اگه نرسید بقیه بازیکن ها خودشون میان و توپ رو می زنن. که اون موقع شماره رو عوض کنید و صاحب توپ شید.
تنها نکته این روش اینه که اصلاً نباید شماره عوض کنید و بزارید شماره روی یک بازیکن باشه و بقیه بازیکن ها خودشون بیان و توپ رو بگیرن.
این روش خوب جواب میده فقط بدیش اینه که آدم هی از روی عادت شماره عوض می کنه (که باعث میشه بازیکنا دریبل بخورن). که اون هم با تمرین و با مرور زمان حل میشه.
karim messi
11-10-2012, 13:23
من امروز بازی رو گرفتم نصب کردم ولی بازم مثل سالهای قبل جای بازیکنها تو نقل وانتقالات ناقصه دوستان اگه پیچ بازی اومده بگن دانلود کنیم ماله من اسین هنوز تو چلسیه
سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Spaniuly
11-10-2012, 13:57
دی ال سی انگار اومده یه نفر توی کامنت های سایت پس گیمینگ نوشته بود نمی دونم شایعه پراکنی بود هدفش یا واقعا تست کرده در واقع اخرین کامنت آخرین خبر منتشر شده توی صفحه اول سایت پس گیمینگ بود یکی تست کنه ببینه اومده یا نه
troy200489
11-10-2012, 15:29
نمیدونم چرا کونامی بد قولی کرده تا این لحظه ساعت 3.30 بعد از ظهر هنوز هیچ خبری نیس
از داهل بازی به سایت کونامی وصل نمیشه سایت رسمی خبر دیروز گذاشته که امروز dlc می یاد ولی تا لحظه هیچ خبری ازش نیس
Mehran14233
11-10-2012, 16:02
دوستان گویا دی ال سی جدید اودمه.
صفحه pesedit اعلام کرده که دانلودش نکنید و منتظر باشید تا ما پچ جدید بدیم (که دی ال سی رو داره).
چون اگه الان دانلود کنید و بعداً بخواید اون رو هم نصب کنید جواب نمیده.
پس یکی دو روز منتظر باشید.
SHAHAB-P30
11-10-2012, 17:07
dlc جدید اومده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\download Vista/Seven
XP
C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\download
Abas1100
11-10-2012, 18:01
dlc جدید اومده
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\download Vista/Seven
XP
C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\download
سلام
بازی که من دارم پچ روش نصب که میشه بازی دیگه بالا نمیاد
این DLC رو به نظرتون دانلود کنم یا نه ؟؟؟
این مشکل پچ چجوری حل میشه؟؟؟؟/
Abas1100
11-10-2012, 18:16
سلام
آقا من این دی ال سی رو دانلود کردم باید کجا بریزمش؟؟؟؟
Spaniuly
11-10-2012, 19:12
سلام
آقا من این دی ال سی رو دانلود کردم باید کجا بریزمش؟؟؟؟
پستی رو که نقل قول کردی رو مگه نخوندی برادر؟
یکی بگه این مشکل کراش رو چه جوری میشه حل کرد ؟
vahidgame
11-10-2012, 19:22
یکی بگه این مشکل کراش رو چه جوری میشه حل کرد ؟
مشکلات نصب و اجرا - Pro Evolution Soccer 2013 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Abas1100
11-10-2012, 19:31
پستی رو که نقل قول کردی رو مگه نخوندی برادر؟
سلام
دوست عزیز چرا خوندم و همونجا ریختم ولی کار نکرد
payamhetfild
11-10-2012, 21:40
رفقا کسی موفق شده با کپی کردن این dlc وارد بازی بشه؟
من که تا الان هر مدل فیلمی سرش آوردم نتونسم وارد شم
توی همون لود اول اول بازی میمونه!
کسی تونسته؟
سلام
لطفا آموزش ترفندها و تکنیکهای بازی.
Eblis 2011
11-10-2012, 22:54
رفقا کسی موفق شده با کپی کردن این dlc وارد بازی بشه؟
من که تا الان هر مدل فیلمی سرش آوردم نتونسم وارد شم
توی همون لود اول اول بازی میمونه!
کسی تونسته؟
من ریختم و وارد بازی شد به راحتی و مثل قبل ...
siamak_mu
11-10-2012, 23:18
سلام
لطفا آموزش ترفندها و تکنیکهای بازی.
Spaniuly
12-10-2012, 00:53
من ریختم و وارد بازی شد به راحتی و مثل قبل ...
واقعاً؟؟؟؟
میشه هر چه سریعتر از صفحه ای که نشون میده دیتا پک 2 ریختی یه عکس بذاری؟
mnkamran
12-10-2012, 01:00
با سلام.
سایت زیر دو نوع DLC2.0 واسه دانلود گذاشته.
اساتید عزیز کدومشون رو دان کنیم؟
Spaniuly
12-10-2012, 01:15
کامران جان سوالم از دوستمون معنی دار بود!
جناب ابلیس 2011 عزیز فرمودند که دی ال سی رو نصب کردن و دارن استفاده می کنن
قضیه اینه که دی ال سی خراب ریلیز شده و کونامی بیانیه داده و عذر خواهی کرده بابت این سوتی!!! و بزودی قراره دی ال سی اصلاحی بده بیرون!
با سرعت 128 از ظهر تا همین چند ساعت پیش گذاشتم 200 مگ دانلود شده حالا کونامی متوجه شده دی ال سی خرابه
من موندم واقعاً چرا باید احمق ترین بنی بشرهای اهل ژاپن جمع بشن توی استدیوی کونامی و PES
خیلی جالبه واقعا سوتی هایی که کونامی میده از آماتورترین بازی ساز ها هم سر نمی زنه یادمه واسه PES 2010 هم مشابه این قضیه اتفاق افتاده بود!
این متن عذر خواهی و سوتی نامه اساتید کونامی که همین مونده آپلو بفرستن هوا با این دی ال سی دادنشون واقعا خجالت آوره!
PES Announcement:
We have received reports that the game froze once the Data Pack 2.0 was applied to the game.
We are now investigating into this issue, but have stopped releasing the Data Pack 2.0 which seemed to be the cause of the issue.
It will be released again once the issue is solved.
Deep apologies for any troubles and inconveniences caused
mnkamran
12-10-2012, 01:30
قضیه اینه که دی ال سی خراب ریلیز شده و کونامی بیانیه داده و عذر خواهی کرده بابت این سوتی!!! و بزودی قراره دی ال سی اصلاحی بده بیرون!
با سرعت 128 از ظهر تا همین چند ساعت پیش گذاشتم 200 مگ دانلود شده حالا کونامی متوجه شده دی ال سی خرابه
من موندم واقعاً چرا باید احمق ترین بنی بشرهای اهل ژاپن جمع بشن توی استدیوی کونامی و PES
خیلی جالبه واقعا سوتی هایی که کونامی میده از آماتورترین بازی ساز ها هم سر نمی زنه یادمه واسه PES 2010 هم مشابه این قضیه اتفاق افتاده بود!
این متن عذر خواهی و سوتی نامه اساتید کونامی که همین مونده آپلو بفرستن هوا با این دی ال سی دادنشون واقعا خجالت آوره!
PES Announcement:
We have received reports that the game froze once the Data Pack 2.0 was applied to the game.
We are now investigating into this issue, but have stopped releasing the Data Pack 2.0 which seemed to be the cause of the issue.
با سلام
اتفاقاً سوال من هم معنی دار بود!! تو اون سایتی که بالا بهش اشاره کردم، لینک دومی unpacked version by jenkey1002 هستش که سایت مزبور دانلود اون رو پیشنهاد کرده. گذاشتم دان بشه امتحانش کنم ببینم بلکه جناب jenkey1002 تونسته باشه مشکل فریز رو حل کنه! تیم PES هم شعارشون این شده: "هر چه پیش آید، خوش آید!!" و با همین فکر و نیت دارن میرن جلو....
Spaniuly
12-10-2012, 01:37
کامران جان من همینیو که دانلود کردی رو دانلود کردم هیچ تاثیری نداره حتی روی اکس باکس هم ریختم اصلا تاثیر نداشت
راستی گفتم ایکس باکس... تایتل آپدیت 1.01 هم اومده بودم دانلود کردم ریختم ورژن بازیم تو ایکس باکس شد 1.01
ولی واسه PC اصولا باید یه پچ نصبی بدن... تایتل آپدیتی که واسه ایکس باکس دانلود کردم 1.5 مگ بود
Eblis 2011
12-10-2012, 01:44
واقعاً؟؟؟؟
میشه هر چه سریعتر از صفحه ای که نشون میده دیتا پک 2 ریختی یه عکس بذاری؟
من ریختم اما به شماره ای که اول ورود به بازی میده توجه نکرده بودم ... میگم چرا در بازی تغییر خاصی ایجاد نشد ...... از همینجا از همه بخاطر این اشتباهم عذر میخوام ..... عمدی نبود ...
Spaniuly
12-10-2012, 01:55
از همینجا از همه بخاطر این اشتباهم عذر میخوام ..... عمدی نبود ...
فدای سرت جیگر این چه حرفیه...
حالا باس بشینیم ببینیم کونامی می خواد چی کار کنه!
بدبختی اینجاست یه سری سایت برداشتن آپلود کردن بدون اینکه تست کنن!
payamhetfild
12-10-2012, 10:13
من ریختم اما به شماره ای که اول ورود به بازی میده توجه نکرده بودم ... میگم چرا در بازی تغییر خاصی ایجاد نشد ...... از همینجا از همه بخاطر این اشتباهم عذر میخوام ..... عمدی نبود ...
دوست بزرگوارم با کمال احترامی که واسه خودتون و آواتارتون قائلم لطفا زین پس دقت رو فدای تعجیل نکنید...
مرسی
payamhetfild
12-10-2012, 10:24
فدای سرت جیگر این چه حرفیه...
حالا باس بشینیم ببینیم کونامی می خواد چی کار کنه!
بدبختی اینجاست یه سری سایت برداشتن آپلود کردن بدون اینکه تست کنن!
بدون کوچکترین شکی مطمئنم کونامی این اشتباه عمدی رو انجام داده واسه مانور دادن روی تاثیرات روانشناسی و ادامه تبلیغات...و نسخه های اصلی
چون الان اینترنت یه شبه پر میشه از این نسخه های dlc فیک
عمرا نمیشه قبول کرد که خود کونامی این dlc2 خراب رو خودش یه بار تست نکرده!
عطش و تشنه تر کردن فن هایی که با این مشکل dlc خراب مواجه خواهند شد,برای بدست آوردن dlc سالم و یه همچین آپگریدایی فقط یه برنده در دارز مدت خواهد داشت که اونم "کونامی" خواهد بود
بازی pes هر سال داره بیشتر شبیه مسابقات دو میدانی میشه....
هر بازیکنی سرعت بالایی داشته باشه میشه باهاش خوب بازی کرد....
مسی و رونالدو و روبن و ریبری شدن مثله موتور...توپو برسون بهشون گل بزن....خیلی مسخرست خیلی خیلی مسخرست....گیم پلی این بازی واقعا مسخرست
masoud93
12-10-2012, 12:36
سلام.
DLC ها کفش و ... رو به بازی اضافه میکنن و پچ ها گیم پلی رو تغییر میدن ؟؟؟
Abas1100
12-10-2012, 12:38
PES Announcement:
سلام
من یه کار کردم حداقل نقل و انتقالات تابستونی درست شد
این دی ال سی رو همون جا ریختم به نام dt0f 2 بعد رفتم تو بازی قبل لود شدن اول بازی سریع Alt+F4 زدم و رفتم dt0f اول که 90 مگ بود رو حذف کردم و اسم این دی ال سی جدیدو دوباره dt0f گذاشتم مشکل نداشت ولی اول بازی دیگه دیتا و ورژن نمیرنه
ولی نقل و انتقال و اسم تیمایی که لایسنس نشده بودن درست شده
مثلا ترکیب تیم ملی ایران
رحمتی- حیدری - عقیلی - حسینی - پولادی - نوری- نکونام- کریمی - دژاگه- خلعتبری- قاضی
ArashNAM
12-10-2012, 12:55
یعنی می حواین بگین این dlc که دیروز دانلود کردم با شوق و ذوق خراب بود الکیه
پس کی کونامی می خواد dlc بده
payamhetfild
12-10-2012, 13:53
این آخرین چیز بدرد بخوری هست که تا حالا یافتیم ما مابقی راهکارایی هم که تا قبل از این داده شده توسط دوستان تا قبل از این تاپیک اساسا از سر عجله و حرف زدن... بوده!
دوستان اینم dlc2 سالم:
درود و سلامی دیگر بر دوستان
خب من یه دی ال سی دیگه پیدا کردم که داخل سایت pes-patch بود. این رو دانلود کردم و درست بود. که فکر کنم این دی ال سی اصلی باشه
ولی این 2 تا فایل داخلشه. یکی خود دی ال سی که حم 103 مگه و یه فایل فیلم که همون فیلم قبل بازیه که حجم 110 هست که روی هم رفته وقتی فشردش کنی باز میشه هم حجم همون دی ال سی که خراب بود
راستی اینم لینک دانلودش که از سایت pes-patch گرفتم:
Download PES 2013 DLC 2.00 unpacked version by jenkey1002 :
منبع:
hamidreza2010
12-10-2012, 14:15
سلام دوستان pes 2013 من نسخه اسکیدرو هست همش خارج میشد از وسط بازی من الان برنامه کرش فیکس رو گرفتم ولی نمیدونم باید باهاش چیکار کنم.فرمتش img هست؟
pouyasony
12-10-2012, 16:18
سلام دوستان pes 2013 من نسخه اسکیدرو هست همش خارج میشد از وسط بازی من الان برنامه کرش فیکس رو گرفتم ولی نمیدونم باید باهاش چیکار کنم.فرمتش img هست؟
اونو باید کپی کنی تو پوشه img تو فولدر بازی
hamidreza2010
12-10-2012, 17:41
اونو باید کپی کنی تو پوشه img تو فولدر بازی
دستت درد نکنه.
فقط من اسم اون فایل img رو تغییر دادم الان نمیدونم اسم قبلیش چیه؟از آسان دانلود ، دانلودش کردم کسی میدونه اسم فایل چیه؟
یا ربطی نداره با هر اسمی که باشه وقتی کپی کنم درست میشه؟
اگه اسمش مهمه خواهشن بگین
pouyasony
12-10-2012, 18:13
دستت درد نکنه.
فقط من اسم اون فایل img رو تغییر دادم الان نمیدونم اسم قبلیش چیه؟از آسان دانلود ، دانلودش کردم کسی میدونه اسم فایل چیه؟
یا ربطی نداره با هر اسمی که باشه وقتی کپی کنم درست میشه؟
اگه اسمش مهمه خواهشن بگین
بله dt07.img
Abas1100
12-10-2012, 18:26
این آخرین چیز بدرد بخوری هست که تا حالا یافتیم ما مابقی راهکارایی هم که تا قبل از این داده شده توسط دوستان تا قبل از این تاپیک اساسا از سر عجله و حرف زدن... بوده!
دوستان اینم dlc2 سالم:
درود و سلامی دیگر بر دوستان
خب من یه دی ال سی دیگه پیدا کردم که داخل سایت pes-patch بود. این رو دانلود کردم و درست بود. که فکر کنم این دی ال سی اصلی باشه
ولی این 2 تا فایل داخلشه. یکی خود دی ال سی که حم 103 مگه و یه فایل فیلم که همون فیلم قبل بازیه که حجم 110 هست که روی هم رفته وقتی فشردش کنی باز میشه هم حجم همون دی ال سی که خراب بود
راستی اینم لینک دانلودش که از سایت pes-patch گرفتم:
Download PES 2013 DLC 2.00 unpacked version by jenkey1002 :
منبع:
سلام
دوستان آیا کسی این دی ال سی رو دانلود کرده فرقش با دی ال سی دیروز چیه؟؟؟؟؟
اگه مثل همونه من دانلود نکنم آخه واسه من که کار کرد با اون کاری که گفتم
حالا عجله و از این جور حرفا که این برادر زده نمی دونم چه صیغه ای کلا اگه به پیامای ایشون توجه کنید چه این صفحه و صفحه قبلی می فهمید که این دوست عزیز خیلی بارشونه و خیلی چیزا رو میفهمه که ما از فهمیدن اون عاجزیم
مثلا یکی از دوستان که تو صفحات گذشته خیلی به بچه ها کمک کرده حالا یه اشتباه کوچک کرد و .....
این جواب ایشونه
دوست بزرگوارم با کمال احترامی که واسه خودتون و آواتارتون قائلم لطفا زین پس دقت رو فدای تعجیل نکنید...
مرسی
یکی اشتباه کرد ایشون انگار انجمن واسه باباشه سریع پرید روش آقا چرا شما دقت نمی کنید و از این جور حرفا
یکی بیاد بگه این تعجیل و عجله و این نوع واژه ها یعنی چی؟؟؟؟
سلام
حالا عجله و از این جور حرفا که این برادر زده نمی دونم چه صیغه ای کلا اگه به پیامای ایشون توجه کنید چه این صفحه و صفحه قبلی می فهمید که این دوست عزیز خیلی بارشونه و خیلی چیزا رو میفهمه که ما از فهمیدن اون عاجزیم
مثلا یکی از دوستان که تو صفحات گذشته خیلی به بچه ها کمک کرده حالا یه اشتباه کوچک کرد و .....
این جواب ایشونه
یکی اشتباه کرد ایشون انگار انجمن واسه باباشه سریع پرید روش آقا چرا شما دقت نمی کنید و از این جور حرفا
آدم بعضی برخوردها رو میبینه نمیدونه چیکار بکنه! ابنجا فروم هست نه سایت رسمی این بازی! که همه چیزش درست باید باشه. هر آدمی هم ممکنه اشتباه کنه. یکم سعی کنیم با هم بهتر برخورد کنیم.
پ.ن: کسی تست گرفته که از بازی چقدره فریم گرفته؟
گرافیک من ATI Mobility 5730 هست و فکر کنم روان اجرا بشه. نه؟ 2012 که روان بود.
بعد سوال بعدی. این پچ 1.2 رو کسی نصب کرده؟ خوبه؟
Eblis 2011
12-10-2012, 18:58
من از اینکه بی دقتی و عجله کردم حرفی ندارم و شرمنده دوستانی شدم که اطلاعات اشتباه بهشون دادم ...
واسه اون پستم دلیل دارم که عرض کردم من ریختم و درست اجرا شد : اول اینکه تو بعضی پستهای دوستانمون خوندم که بعد از ریختن این دی ال سی دیگه بازی براشون اجرا نشده ولی زمانی که من ریختم بازی به راحتی و مثل قبل اجرا شد .... طبق پست شماره 1210 که مسیر دی ال سی رو اشتباه گذاشته بود من خیال کردم که با کپی کردن اشتباه دی ال سی بازی براشون بالا نمیاد و من بعد از دانلود و مشاهده فایل ، اونو تو مسیر img کپی کردم و مشکلی نبود .
زمانی که وارد بازی شدم اصلا دقت نکردم که آیا ورژن دی ال سی عوض شده یا خیر و رفتم تو بازی که ببینم داوری بهتر شده یا نه اما یه مشکلی پیش اومد برام و سریع از بازی اومدم بیرون و نتونستم کامل بازی کنم تا متوجه تغییرات بشم ... بخاطر این دلایل اومدم نوشتم که واسه من اجرا شده ......
بنده از صحبت های آقای payamhetfild ناراحت نشدم و نیستم .... ایشون هم نظر خودشونو گفتن و یه توصیه کوچیک بهم کردن و مشکلی هم نیست .... از دوستان دیگه هم خواهش دارم که این مسئله کوچیک رو بزرگ نکنن و وارد حاشیه نشن ....
خیلی ممنون از همه . یا حق
siamak_mu
12-10-2012, 20:52
من 2.0 PESEDIT رو ریختم:
Spaniuly
12-10-2012, 23:30
بچه ها فعلا پچ 1.01 رو دانلود نکنید چون اثر کرک رو از بین می بره فعلا داشته باشید پچ رو
[دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]Patch 1.01
دیتا پک ه اصلاح شده ولی من که جایی پیدا نکردم به صورت اکسترنال گذاشته باشه لینکش رو
masoud93
12-10-2012, 23:42
این پچ گیم پلی رو تغییر میده ؟؟؟
payamhetfild
13-10-2012, 00:00
سلام
این جواب ایشونه
در مورد اون آقای ابلیس که به شما ربطی نداره!خودشم زبون داره اونم بهتر از شما....در مورد ادعای ارث پدری و این چرندیات حرفی نیست!بدرد بازار سر کوچتون میخوره صحبتاتون:sq_2:
ولی اگه دقت کنید بنده حتی اگه حرفی میزنم با منبع ذکر میکنم!!!!!!یعنی احترام به شعور مخاطب و فروم رو دوست دارم...
وقتیم ببینم کسی واسه سایر اعضا احترام قاعله واقعا لذت میبرم نه اینکه هرکی بدون تست کردن و مزه کردن حرف دهنش یه انجمن رو بزاره سر کار!
بنده از جناب ابلیس معزرت میخام ولی ادبیات شما رو حتی لایق جواب دادن هم نمیدونم
یا علی
payamhetfild
13-10-2012, 00:10
من از اینکه بی دقتی و عجله کردم حرفی ندارم و شرمنده دوستانی شدم که اطلاعات اشتباه بهشون دادم ...
واسه اون پستم دلیل دارم که عرض کردم من ریختم و درست اجرا شد : اول اینکه تو بعضی پستهای دوستانمون خوندم که بعد از ریختن این دی ال سی دیگه بازی براشون اجرا نشده ولی زمانی که من ریختم بازی به راحتی و مثل قبل اجرا شد .... طبق پست شماره 1210 که مسیر دی ال سی رو اشتباه گذاشته بود من خیال کردم که با کپی کردن اشتباه دی ال سی بازی براشون بالا نمیاد و من بعد از دانلود و مشاهده فایل ، اونو تو مسیر img کپی کردم و مشکلی نبود .
زمانی که وارد بازی شدم اصلا دقت نکردم که آیا ورژن دی ال سی عوض شده یا خیر و رفتم تو بازی که ببینم داوری بهتر شده یا نه اما یه مشکلی پیش اومد برام و سریع از بازی اومدم بیرون و نتونستم کامل بازی کنم تا متوجه تغییرات بشم ... بخاطر این دلایل اومدم نوشتم که واسه من اجرا شده ......
بنده از صحبت های آقای payamhetfild ناراحت نشدم و نیستم .... ایشون هم نظر خودشونو گفتن و یه توصیه کوچیک بهم کردن و مشکلی هم نیست .... از دوستان دیگه هم خواهش دارم که این مسئله کوچیک رو بزرگ نکنن و وارد حاشیه نشن ....
خیلی ممنون از همه . یا حق
منم عذر خواهی میکنم...حقیقتا اون صحبتی که با هم کردیم باعث شد من کلی وقت بزارم رو حرفتون چون "شما" خودتون گفتید dlc کار میکنه
و خیلی ضدحال شدم وقتی فهمیدم dlc2 اساسا خراب هست! چون روی حرف شما به خاطر چند صفه کمکتون به فروم حساب میکردم ناراحت شدم!!!!!!!!!
payamhetfild
13-10-2012, 00:46
دیتا پک ه اصلاح شده ولی من که جایی پیدا نکردم به صورت اکسترنال گذاشته باشه لینکش رو
لینک دیتاپک اصلاح شده:به نقل از سایت pes-patch
تست کردم نقل انتقالات تابستونه کامل شدن و همون اول بازیم دیتاپک 2 نوشته شده
فقط در ویندوز سون باید اینجا کپی و ریپلیس بشه این فایل :
C:\Program Files\Pro Evolution Soccer 2013\img
البته سایت pes-patch در آخر معرفی این دیتاپک اصلاح شده گفته:
Data will be updated
!
hamidreza2010
13-10-2012, 02:18
بله dt07.img
دوست عزیز یه فایل با همین اسمی که گفتین توی پوشه img در مسیر نصب بازیم هست
چیکار کنم حالا؟
mohammad_87
13-10-2012, 02:26
تغییرات dlc جدید چی بوده؟
pouyasony
13-10-2012, 10:35
دوست عزیز یه فایل با همین اسمی که گفتین توی پوشه img در مسیر نصب بازیم هست
چیکار کنم حالا؟
از اون یه کپی بگیر واسه خودت داشته باش بعد این کرک فیکس رو جایگزین اون کن move and replace کن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.