مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2013
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
kingmohsen
20-09-2012, 15:21
مشکلی که فیفا داره بایکنا وزن ندارن کنترلشون خیلی غیره واقعی تره .
بازیکون موقع پاس دادن مدام گو گیجه میگیره وسط زمین خصوصا تو پاسهای تودر هنگام ضده حمله تو پایین پاس میدی اون بالا .
کلا pes بازی کنی درپیت بودن فیفا بیشتر قابل لمسه:27:
امسال فیفا کمبود وزن کاملا مشهوده. پاسها هم بعضی وقتها بصورت باگ اشتباه داده میشه اما البته این نسخه دمو هست امیدوارم که بهتر بشه که امسال کنار این پی اس خوب یک فیفای خوب هم داشته باشیم
اما من امسال محو شفافیت تصویر فیفا شدم و اضافه شدن ایده های بسیار ناب و جذابی که سالها توی ذهن خودم آرزوشون رو داشتم
پی اس هم امسال با این بازی به رقابت برگشت و واقعا امیدوار شدم بهش
M E S S I
20-09-2012, 18:27
همون طور که گفتم بازی امروز تو اروپا ریلیز شده اینم خبری که کونامی داد...:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن اینم بگم که نسخه ای که ما دانلود کردیم و میکنیم 100 % خود بازی هست و چیزی ازش کم نشده و فقط بخش آنلاینش رو نمیتونیم بازی کنیم,پس خیال نکنید بازی تقلبیه و .... از این حرفا...
موفق باشید...:7::8:
=============================
اینجام براتون یه ویدیو آپ کردم مشابه ویدیوی قبلی که براتون گذاشتم اما این بار با حضور کریستیانو رونالدو!(کاش مسی بود:31:)به مناسبت ریلیز شدن PES 2013 :
PES 2013 90" TV Ad featuring Cristiano Ronaldo
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mohsen_gh1991
20-09-2012, 21:16
دوستان بازی تو بازار اومده؟
parsgiga_3
21-09-2012, 11:35
دوستان این نسخه reloaded رو تهران از کجا بگیرم که خوش قیمت هم باشه؟!
karim messi
21-09-2012, 11:35
کسی خبر نداره شیراز اومده یا نه ؟؟؟
اگه اومده ادرسشو بگه.
troy200489
21-09-2012, 11:43
بعد از چند بازی
به راحتی میتونم بگم بهترین pes نیست ولی به مراتب خیلی خیلی بهتر از pes 2012 هس
اول از از هم داوریش فوق العاده شده مثل 2012 هی سوت نمیزنه هی خطا نمیگره ادم خسته نمیکنه
یه نکته جالب دیگه که به فوتبال واقعی نزدیک تر شده این که بعضی مواقع وقتی پاس میده بازیکن های حریف دستا شونو بالا میبرن به عنوان افساید ولی داور افساید نمیگره باید افساید کاملا درست باشه که داور بگیره که خیلی خوبه
شوت زدن ها فوق العاده شده تو شوت زدن ها اگه دوبار دکمه مربع رو بزنی خیلی محکم میزنی طوری که داروزبان نتونه بگیره تو 2012 اگه دوبار مربع رو میز دی توپ می رفت هوا دکمه L2 کاربردی تر شده وقتی نگه میداری جهت میده بهت یعنی میتونی به هر جهتی که دوس داری شوت بزنی یا پاس بدی به صورت دستی نه اگه میخوای اتومات باشه نیازی به نگه داشتن L2 نیس.. کنترل دروازبان راحت تر و کاربردی تر شده قبلن نمی تونستی تو دروازبان قدرت پاس هوای یا تاچ هوای که با دست پرتاب میکنی کنترل کنی ولی تو 2013 این امکان هس
نکته جالب دیگه وقتی نمیه اول تموم میشه زود اماز بازی می یاد بدونه این که مچ دتایل رو بزنی و وقتی بازی تموم میشه کلان بازم مچ دتایل می یاد وعلاوه بر اینم نمره بازیکن ها می یاد و کسی که بهترین بازیکن زمین شده نمره شو به صورت طلایی نشون میده
کلان تو این PES بیشتر روی گیم پلی کار شده تا گرافیک بازی
mojtaba007
21-09-2012, 12:37
دوربین جدیدش خیلی باحاله
یه نکته باحال هم بگم
گزارش مزدک میرزایی نسخه 2012 رو ریختم تو این بازی
مزدک گزارش میکنه ولی قر قاطی دی:
arashsard
21-09-2012, 13:00
دوستان من pes 2013 با xbox بازی میکنم... موقع بازی اسم بازیکنا رو بالای کلشون مینویسه... چی کار کنم کنار صفحه بنویسه... هر که میدونه کمک دمتون گرم...
بعد یه سوال دیگه... به نظرتون بهترین سرعت واسه بازی کدومه... شماره گزاری کرده... مثلا 1 2 3 ...
troy200489
21-09-2012, 14:41
دوستان من pes 2013 با xbox بازی میکنم... موقع بازی اسم بازیکنا رو بالای کلشون مینویسه... چی کار کنم کنار صفحه بنویسه... هر که میدونه کمک دمتون گرم...
بعد یه سوال دیگه... به نظرتون بهترین سرعت واسه بازی کدومه... شماره گزاری کرده... مثلا 1 2 3 ...
دوست عزیز در داخل بازی استارت رو بزن بعد برو سیستم ستینگ بعد اونجا کنترل ستینگ رو بزن بعد اونجا کنترلر اسیتانت هس اونو میزنی و در اونجا کروس سیتنگ پلیر نییم نوشته اونو میذاری تو نون
بهتره دست نزنی + ها به بازی سرعت میده - ها بازی رو کند میکنه +1 میتونه گزینه خوبی باشه
emad_rowan
21-09-2012, 17:03
من نسخه ایکس باکس رو گرفتم.
بازی خوب و روونیه از منو با اهنگ های جالبش گرفته تا جام قهرمانان و...
دریبل زنی خیلی خوب شده لایی زدن ها عالیه و صد البته توپ گیری مدافعان بینظیر شده.
farshad.88
21-09-2012, 17:22
من بازی رو دیروز نصب کردم ( اسکیدروو + IMG ها + کرک ریلود ) . امروز هم پچ PESEDIT v 1.0 رو نصب کردم.بازی هیچ مشکلی برای اجرا نداشت. حتی با این پچ مات بودن تصویر هم از بین رفت
خود بازی فقط 2 تا نکته داره که نمیدونم چرا کونامی یادش رفته یا به چه دلیل اونارو برداشته:
1- تورنمنت لیگ و انتخاب گزارشگر به طور کامل حذف شده 2- در مستر لیگ سیو اتوماتیک است و هیچ راه دیگه ای نداره
اما خوبی های این نسخه تا اینجا :
1- در مستر لیگ تمرین دادن بازیکنان شبیه PES2010 شده 2- ابزار GP به مستر لیگ اضافه شده که با اون برای مربی گری هم پیشرفت در نظر گرفته شده 3- شوت زدن و دفاع کردن و هوش مصنوعی داور و دروازه بان ها خیلی خوب شده
mojtaba007
21-09-2012, 19:16
دوستان چه طوری تیم های کلاسیک و ازاد میشه؟
دوستان چه طوری تیم های کلاسیک و ازاد میشه؟
دوست عزیز تیم های کلاسیک همینجوری آزاده که:46:
سلام ببخشید من نمیتونم همه پستهای قبلی رو بخونم نگید پست تکراری دادی یه نفر بگه این بازی چند روزه که منتشر شده؟
و تغییراتش نسبت به نسخه قبلی چیه کسایی که بازی کردن بگن.
golmohammadi
21-09-2012, 23:54
بچه ها کسی میدونه چطوری میشه نسخه اوریجینال بازی را تهیه کرد ؟
میخوام ببینم اگه قیمتش مناسب باشه اینبار نسخه اوریجینال بخرم تا بتونم براحتی آنلاین هم بزنم
سلام به همگیه دوستان. الان تقریبا یه 4 روزی از انتشار بازی میگذره درسته؟ میخوام بگم که بچه هایی که تونستن بازی رو تهیه کنند و تست هم کنند بیان و بدون تعصب و رویا پردازی نقدی مفید و مختصری بنویسن. خیلی ممنون.
راستی کسی هم هست که بگه دوربین بازی چطوریه یعنی میخوام بگم که تو قسمت تنظیمات دوربین بازی گزینه واید لانگ یا اصلا هر وایدی وجود داره یا نه؟ چون بخاطره اینکه نسخه قبلی دوربین اش یک دفعه ای با سالهای گذشته اش یه فرق 180 درجه ای پیدا کرد و خبری از دوربین واید داخله آپشن بازی نداشت نتونستم حتی یک بازی انجام بدم چون بعد از 10 سال بازی pes بیای با یه دوربینه بیخودی بازی کنی حالم از بازیش بهم خورد ولی میگم خوب خدا کنه این سری بشه دوربین رو مثله سابق درستش کرد. بازم ممنون. منتظر جوابتون میمونم.
saeedblack
22-09-2012, 09:49
دیشب بازیرو گرفتم نصب کردم تا الان چندین بازی انجام دادم که از این چند بازی فهمیده که بازی نسبت به نسخه قبل پیشرفت خوبی داشته.اول موارد بهتر رو مینویسم.
1-اول از همه سیستم دفاع کردن خیلی بهتر شده مثل قبلی نیست که مثلا یک نفر از بشیکتاش ترکیه پویول پیکه و همه دفاعهای بارسلونا رو جا بزاره خیلی واقعی تر شده و استفاده از بازیکنان با توجه به قدرتشون شده.
2-کنترل دروازه بانها خیلی خوب شده مثل قبلی نیست که دروازه بان شوت میزد پشت هیجده تیم حریف روسر یکی از بازیکنهای خودی فرود میامد و همچنین یه سری از عملکردها برای گرفتن توپ بهتر شده البته هنوز خیلی جای پیشرفت داره.
3-داورها هم به مراتب بهتر شدن الکی سوت نمیزنن به نفع AI نمیگیرن
4-سیستم پنالتی و ضربه آزاد زدن خیلی بهتر شده پنالتی زدن آسونتر از ضربه آزاد زدن شده بر خلاف نسخه قبل.
5-کارکرد AI ها خیلی بهتر شده مثلا برخلاف نسخه قبلی نیست که وقتی شما جلو میافتید یکی از بازیکنان حریف که قدرتش 70 هست تمام دفاعهای شما رو که بالای 85 دریبل میکنه دیگه اینجوری نیست و بهتر شده براساس واقیعت شده.
6 -تعداد ورزشگاهها بیشتر شده و تنوع زیادتر شده و توپها هم بهتر شده
7-موارد بیشتری برای انتخاب حالتهای AI طراحی شده مثل حالت Semi Assissted که به غیر از تکل برای موارد دیگه مثل شوت و دریبل و پاس هم طراحی شده
8-قرار دادن یک سری تمرین که با انجام اونا روند بازی برای شما قابل هضم تر میشه
موارد ضعف
1-گزارشگر بازی که خیلی بد گزارش میکنه و زیاد تنوع تو حرفهاش دیده نمیشه
2-نقل و انتقالات بازی درست نیست که من هنوز نفهمیدم چه دلیلی داره که کونامی اینو از اول درست نمیکنه
3-شرایط جوی تاثیری رو بازی نداره
4-Interface بازی چنگی به دل نمیزنه زیاد جذاب نیست
در نتیجه من به بازی 9/10 میدم.
Amir-Rainman
22-09-2012, 09:53
سلام به همگیه دوستان. الان تقریبا یه 4 روزی از انتشار بازی میگذره درسته؟
راستی کسی هم هست که بگه دوربین بازی چطوریه یعنی میخوام بگم که تو قسمت تنظیمات دوربین بازی گزینه واید لانگ یا اصلا هر وایدی وجود داره یا نه؟
الآن دقیقا دو روز از انتشار رسمی میگذره ...!!
واسه دوربین زیاد جای نگرانی نیست، چون میشه با برنامه تنظیم دوربین، هر جور میخوایین تنظیمش کنین...
یه سوال: کونامی نسخه رسمی رو واسه دانلود میزاره...؟؟ احتمالا چند روز دیگه میزاره ...؟؟!!؟
malkemid
22-09-2012, 10:23
بچه ها الان صحبت سر دموی بازیه یا نسخه نهایی در اومده؟
pouyasony
22-09-2012, 10:26
الان چند ساله کونامی این حالتشو که مثلا وقتی داره بارون میاد اصلا احساس نمیکنی داره بارون میاد و با حالت عادی هیچ فرقی نداره نتونسته درست کنه نمیدونم چرا
ali_agha1981
22-09-2012, 11:19
بچه ها الان صحبت سر دموی بازیه یا نسخه نهایی در اومده؟
بازی کرک شده و اومده..میتونی بخری یا دان کنی...
هنوز هم همون حس عصبانیت pes رو بهت میده گاهی بازیکنها با هم قاطی میکنن و بجای درگیر شدن توپ رو نگاه میکنن وقتی مدافع داره رو به عقب میدوعه توپ از کنارش رد میشه و پانمیدازه توپ رو بزنه تنظیمات تکل رو هم بالا گذاشتم اما نمیزه این گیج بازی هارو هنوز درست نکردن
اما
شوت خیلی خوب شده واقعا قشنگ درست کردن نمیشه ایراد گرفت
دروازبان بهتر شده توی تک به تک ترس نمیخوره قبل شوت شیرجه نمیزنه اما همینطور که بالا گفتم گاهی تو تک به تک فقط وایمیسته نگاه میکنه هرکاری هم میکنم تکل نمیزه
درکل بازی بهتر شده اینو بدون شک میشه گفت خیلی بهتر شده بعد این همه سال نمیخام از بازی دیگه ای اسم ببرم و تایپیک رو شلوغ کنم اما میشه به این بازی با pach های بعدی و برطرف کردن باگها به بهترین بازی سال امیدوار بود
Altairezio
22-09-2012, 12:29
پی اس 2013 اومده؟
کی؟!
آقا مگه قرار نبود آخر مهر!
M E S S I
22-09-2012, 12:37
بعضی از بچه ها از دنیا عقبنا...:31:
امسال کونامی سریع تر از همیشه ریلیز کرد...
20 سپتامبر به صورت رسمی تو اروپا اومد
,
چند روز قبلشم تو اسرئیل پخش شده بود....
اگه اینترنتم بگردید پر از لینک دانلود و فروش و ... هست...
pouyasony
22-09-2012, 12:37
پی اس 2013 اومده؟
کی؟!
آقا مگه قرار نبود آخر مهر!
خسته نباشی داداش ما دیگه pes 13 رو تموم کردیم حالا منتظر pes 14 هستیم:31:
Altairezio
22-09-2012, 13:16
چه عجب یه شرکت زود تر از موعد داد و تاخیر نخورد!
ایول کارش واقعا" درسته!
pouyasony
22-09-2012, 13:29
تو این سایت cd key بازی رو گذاشته به قیمت 76 تومان
mohsen_gh1991
22-09-2012, 14:03
دوستان من اخرین بار pes 2010 رو بازی کردم بعد از اون دیگه نداشتمش. میخواستم بدونم تو این نسخه اون کم و کاستیهای 2010 رفع شده؟ مثلا لایسنس تیمها لیگها . ضعف داوری در خطا گرفتن و ... ؟
Mohammad Yek110
22-09-2012, 14:13
دوستان من اخرین بار pes 2010 رو بازی کردم بعد از اون دیگه نداشتمش. میخواستم بدونم تو این نسخه اون کم و کاستیهای 2010 رفع شده؟ مثلا لایسنس تیمها لیگها . ضعف داوری در خطا گرفتن و ... ؟
از نظر گیم پلی نمیدونم 2013 خوب شده یا نه
ولی بعد از 2010 پی ای اس خیلی رو به افول رفت و گیم پلی ضعیف شد
2010 فوق العاده بود خیلی بازی خوبی بود
اگه از 2013 خوشت نیومد یا فیفا باز شو یا برای همین 2010 آپدیت نصب کن:دی
البته اینا نظر من بود نمیخوام دعوا بشه:دی
Spaniuly
22-09-2012, 14:25
اولین دیتا پک بازی هم اومده...
من برای اکس باکس از الان دانلود می کنم شب ایشالا خود بازی رو هم میگیرم
3 استادیوم جدید
37 پیراهن جدید لایسنس شده
خصوصیات اصلی این دیتا پک هست برای اطلاعات دقیق تر به سایت اصلی بازی مراجعه کنید
توجه این لینک بالا برای اکس باکس هست ها PC ها دانلودش نکنن
kingmohsen
22-09-2012, 15:34
خیلی خیلی بهتر شده
pooyakhaste
22-09-2012, 15:47
دوستانی که تو تهران هستن و میخوان بازی رو تهیه کنن:
من از میدون انقلاب خریدم، نسخه کاملشه و بدون عیب و ایراد و دوشواری :31:
ما هم عقبیم :دی
همین الان خریدم
shahin666
22-09-2012, 16:34
دوستان عزیز چه تغییرات مثبتی ایجاد شده
یکی از دوستان به طور خلاصه تغییرات نسخه 2013 رو بگه ممنون میشم
مثلا دروازبان عملکردش بهتر شده: بالای 99 % هر وقت میمومد بیرون دریبل میخورد و گل میخورد
یا عملکر دفاع :بازیکن حریف خیلی راحت میتونه دریبل بزنه و مثلا 5 تا بازیکن ما مثه ماست عمل کنن این بهبود یافته
یا ضربه های ایستگاهی ، شوت ، عملکرد داور و ....
بازی کرک شده و اومده..میتونی بخری یا دان کنی...
من دارم دموش رو تازه دانلود میکنم از 5 پارت 4 تاش دانلود شده به هوای اینکه نسخه کامل حالا حالا ها نمیاد امروز تو چند تا سایت دیدم حجمش رو 4700 مگ زده بودن این که حجم دموی بازی هست . گیج شدم نسخه کامل حجمش چقدره ؟
Talar2009
22-09-2012, 18:22
مثلا دروازبان عملکردش بهتر شده: بالای 99 % هر وقت میمومد بیرون دریبل میخورد و گل میخورد
یا عملکر دفاع :بازیکن حریف خیلی راحت میتونه دریبل بزنه و مثلا 5 تا بازیکن ما مثه ماست عمل کنن این بهبود یافته
همه اشکالاتی که بهش اشاره کردی مرتفع شده و از نظر من بهترین نسخه شرکت کونامی همین پی ای اس 2013 هست .
زیاد روش کار نشده
دروازه بانو بگیم بهتر نکردن دروغ گفتیم
از نظر من بازیکنا عینه نسخه های قبلی به راحتی دریبل میخورن
ضربات ایستگاهی و شوت و عمل کرد داور رو خوب روش کار کردن
مخصوصا شوت
من که خودم خیلی با شوتاش حال میکنم :دی
کیفیتش نمیدونم چه جوری بگم ولی یه جوری حالت فیلمی به خودش گرفته که بد نبود :دی
همه اشکالاتی که بهش اشاره کردی مرتفع شده و از نظر من بهترین نسخه شرکت کونامی همین پی ای اس 2013 هست .
من خودم به شخصه فیفا رو بهتر میدونم چون کیفیته الان نسبت به نسخه 2012 تغیره زیادی نداشته
تازه شده عینه فیفا 2012 :دی
هنوز هم همون حس عصبانیت pes رو بهت میده گاهی بازیکنها با هم قاطی میکنن و بجای درگیر شدن توپ رو نگاه میکنن وقتی مدافع داره رو به عقب میدوعه توپ از کنارش رد میشه و پانمیدازه توپ رو بزنه تنظیمات تکل رو هم بالا گذاشتم اما نمیزه این گیج بازی هارو هنوز درست نکردن
اما
شوت خیلی خوب شده واقعا قشنگ درست کردن نمیشه ایراد گرفت
دروازبان بهتر شده توی تک به تک ترس نمیخوره قبل شوت شیرجه نمیزنه اما همینطور که بالا گفتم گاهی تو تک به تک فقط وایمیسته نگاه میکنه هرکاری هم میکنم تکل نمیزه
درکل بازی بهتر شده اینو بدون شک میشه گفت خیلی بهتر شده بعد این همه سال نمیخام از بازی دیگه ای اسم ببرم و تایپیک رو شلوغ کنم اما میشه به این بازی با pach های بعدی و برطرف کردن باگها به بهترین بازی سال امیدوار بود
با 3 خط اولت موافقم ولی فک میکنی با بازی هایی مثل اساسینس جایی واسه pes میمونه؟
eblisandenzo
22-09-2012, 18:55
دوستان برای بازی پچی نیومده که ترکیب تیم ها یا لباس ها رو تغییر بده !؟
M E S S I
22-09-2012, 19:57
من دارم دموش رو تازه دانلود میکنم از 5 پارت 4 تاش دانلود شده به هوای اینکه نسخه کامل حالا حالا ها نمیاد امروز تو چند تا سایت دیدم حجمش رو 4700 مگ زده بودن این که حجم دموی بازی هست . گیج شدم نسخه کامل حجمش چقدره ؟
دوست عزیز بازی به صورت کامل انتشار پیدا کرده و حجم بازی به صورت فشرده 4.7 گیگ هست که بعد از خارج کردن از حالت فشرده نزدیک به 6 گیگ می رسد! در ضمن حجم دمو حدود 1 گیگ هستش!
از این پچ ها میتونی استفاده کنی:
1- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش بازی تازه اومده
الان پچ نمیاد
Altairezio
22-09-2012, 21:01
داداش بازی تازه اومده
الان پچ نمیاد
دوستان تو صفحه ی قبل یکی بود!
pouyaabiboy
22-09-2012, 21:51
اولین دیتا پک بازی هم اومده...
من برای اکس باکس از الان دانلود می کنم شب ایشالا خود بازی رو هم میگیرم
3 استادیوم جدید
37 پیراهن جدید لایسنس شده
خصوصیات اصلی این دیتا پک هست برای اطلاعات دقیق تر به سایت اصلی بازی مراجعه کنید
توجه این لینک بالا برای اکس باکس هست ها PC ها دانلودش نکنن
چه جووری ازین استفاده کنم بعده دانلود ؟
worldclass
22-09-2012, 22:34
سلام
دوستان Gameplay بازی شباهتی به نسخه 2010 به قبل پیدا کرده یا مثل نسخه قبلی شبیه فیفا هست ؟
masoud93
22-09-2012, 22:34
سلام.
چیت وجود داره که پوینت مسترلیگ رو زیاد کنه ؟؟؟
پول رو نمیگم ، اون پوینته که میشه باهاش آت و آشغال خرید ...
سلام.
چیت وجود داره که پوینت مسترلیگ رو زیاد کنه ؟؟؟
پول رو نمیگم ، اون پوینته که میشه باهاش آت و آشغال خرید ...
چیت نزن خوب این همه برنامه ی --
artmoney
cheat engine
quick memory editor
.....
عدی که داری رو وارد کن
بعد یه جیز بخر یا به عددت اضافه کن
بعد هکش کن
اسونه :دی
سلام
دوستان Gameplay بازی شباهتی به نسخه 2010 به قبل پیدا کرده یا مثل نسخه قبلی شبیه فیفا هست ؟
داداش pes اصلا شبیه فیفا نیست
کیفیتش همونه چهره ها بهتر شده و حالت فیلمی مانند گرفته
ولی مشکل دفاع همچنان پا برجاست :دی
majid322
22-09-2012, 22:59
بازی داغ داغ رسید دستم دارم میزارم نصب شه..:31:
سلام
لیگ کشورها تو کدوم قسمته؟
بازم هم باید برم pes6 رو بازی کنم امسال هم مثل سالهای گذشته نه فیفا و نه pes حرفی برای گفتن ندارن ر....ن به بازی خاک بر سر ها
سلام
لیگ کشورها تو کدوم قسمته؟
مگه کشورام لیگ دارن :دی
مگه کشورام لیگ دارن :دی
لیگ انگلیس داره؟
malkemid
22-09-2012, 23:44
خوب منم بازی رو نصب کردم.
لایسنس ها که در حد مرغ...یعنی فکر کن تیم ملی برزیل و آرژانتین لباسشون درست نیست...دیگه بگیر و برو...البته با پچ ردیف شد.
شوت زدن خیلی راحت شده...یعنی غیر طبیعی شده...کافیه با کریس رونالدو شوت بزنی و تموم !
پاسکاری به نظرم بهتر شده...همینطور دروازه بان
دفاع کردن یکم لم دار شده...ممکنه خیلی ساده جا بمونی...
داور هم خیلی کم سوت می زنه...
در مجموع خوبه...ولی نمیشه گفت یه جهش خارق العاده داشته
aramesh_61
22-09-2012, 23:45
چه جووری ازین استفاده کنم بعده دانلود ؟
آقا این سوال منم هست، چجوری میشه پچ رو واسه نسخه ایکس باکس استفاده کرد؟ کرک دستگاه نمیپره؟ راهش چیه؟ ممنون
mohammad_87
23-09-2012, 03:27
بعد از چند بازی با تیمهای طرح و روی بالاترین درجه سختی یه سری نکاتی که بهتر دیده میشد رو یگم.البته بازم نکات دیگه ای هستند که هم مثبت و هم منفی اند.
نکات مثبت:
جزئیات کنار زمین بیشتر شده.مخصوصا حرکت جزئی عکاسان و فیلمبرداران جالبه.نیروهای امنیتی در ورزشگاههای مختلف متنوع ترند.(ولی اونی که با کت و شلوار در زمین میدوید هنوزم هست)
روی نیمکت هم بازیکنان ذخیره حرکاتی خیلی جزئی دارند.حرکات مربی کنار زمین هم جالبه.
موقع پنالتی کمک داور هم روی خط هست(البته فقط نگاه میکنه)
عکس العمل دروازه بانهای سطح بالا خیلی متفاوته با دروازه بانهای معمولی.
شادی دفع توپ دروازه بانها هم جالبه(قبلی بهتر بود)
خطاها خیلی کمتر شده و میشه گفت کمترین قطع بازی رو این نسخه داره(فکر کنم "evoulation 5" بود که هر برخوردی رو خطا می گرفت و خیلی خیلی روی اعصاب بود و اصلا نمیشد تاکتیک پیاده کرد)
فیزیک داور و برخورد بازیکنان با داور طبیعی تر شده.لباس داور با لباس کلیه بازیکنان متفاوته(توی 12 گاهی با دروازه بانها یکی بود)
توی هم رفتن بازیکنان خیلی خیلی کمتر شده (ولی هست)
تعویضها خیلی کمتر نشون داده میشه.ولی آمار بازی مثل تعداد خطاها و... در حین بازی این نقص رو کاملا جبران میکنه.
حرکت توپ در پاسها و شوتها در زاویه های خیلی بیشتری انجام میشه و انعطاف بیشتری داره(یه چیزی مثل 360 درجه بازیکنان شده)
آمار اول و آخر بازی بهتر شده و چند آمار اضافه شده.ترکیب اولیه تیمها مدت کافی نمایش داده میشه و زود نمیره.
سرعت بازی از حالت فانتزی خارج شده.
توی گیم پلی مهمترین چیزی که کاملا حس میشه حرکت دیگر بازیکنان موقع حمله و دفاع هستش که کاملا جالبه ولی گاهی مدافعهای حریف بیش از حد به پرس دیگر بازیکنان میپردازن که باعث میشه فضاهای زیادی به بازیکن صاحب توپ برسه.
سانترها بیشتر توسط مدافعین دفع میشه و گلزنی از این طریق سخت شده.
عملکرد cpu روی کارهای تدافعی بهتره تا هجومی.
گیم پلی نسبت به نسخه قبل روانتر و طبیعی تر شده.در برخی موارد راحتتر و در برخی موارد سختتر شده ولی در کل خیلی راضی کننده تر از نسخه های قبلیست.این یکی از بزرگترین تغییرات هست که میشه کلی درباره اش بحث کرد.
در کل در این نسخه بیشتر روی گیم پلی تغییر ایجاد شده تا گرافیک و سعی شده مهارتهای فردی مورد توجه بیشتری واقع بشه.عملکردهایی مثل استفاده از دکمه LT و یا پاس و شوت کاملا manual می تونه به جذابیتهای بازی استفاده کنه و مسلما برای استفاده صحیح از این موارد به تمرین و مهارت بالا نیاز هست.
نکات منفی:
تاکتیک تیمی مثل واقعیت نیست.حداقل بارسا که حفظ توپ و پاسکاری بین بازیکنانش کاملا مشهوره اینجا اثری ازش نمیبینیم و حتی روی سوپراستار هم با حرکت از جناحین بازیسازی میشه تا استفاده از اینیستا یا ژاوی.
درجه سختی سوپراستار قابل قبول نیست.خیلی راحت میشه تیمها رو شکست داد.اگه یه بازی بین تیمهای قدرتمند در این درجه بذارید اصلا کیفیت لازم رو نمی تونید ببینید.
باز هم کمک داور آخرین نفریه که میفهمه آفساید شده(چیزی که اضافه شده اینه که گاهی مدافعان دستشون رو بالا میبرن ولی آفساید نیست.)
منوها با اینکه کمی تغییر کرده اند ولی پس زمینه تیره برای انتخاب تیمها بیش از حد ساده هست و میشد جذابتر بشه.
گزارشگر هم که اصلا جای بحث نداره...!
لا یسنس هم بهش توجه نکردم چون با پچهای دست ساز خیلی راحت برطرف میشن.
---------------------------------------------
من نسخه reloaded رو دانلود کردم ولی نمیتونم لیگ برم.فقط کاپ داره.برای شما هم اینجوریه؟
pooyaabi
23-09-2012, 09:40
به نظرم گل زدن خیلی راحت تر شده نسبت به 12 مخصوصا تو تک به تک ها کافیه جهت خوبی بگیری و توپ گل میشه من که تو 12 اگه تک به تک میشدم فقط دریبل میزدم تا گل بشه ولی اینجا خیلی راحت تر گل میشه توپ
و الان دو تا بازی سوپراستار بازی کردم با رئال
5-1 و 7-4 بارسا رو بردم
که خیلی واسم عجیب بود چون تو 12 با سوپر استار هیچ وقت همچین نتایجی نگرفته بودم
seday baron
23-09-2012, 10:07
دوستان و اساتید محترم
امروز می خوام برم بازی تهیه کنم (در تهران) فقط اگر میشه راهنمایی کنید کدوم شرکت بازی کامل و نهایی بدون مشکل عرضه کرده ؟
یکی دو نفر بهم گفتن لوح زرین بگیرم . تائید می شه ؟
aminrafael3
23-09-2012, 10:11
آقا با این پچ pes-edit چکار کنیم همه لباسها تو لیگ انگلیس آبی دیفالت شد
یعنی این بازی لیگ کاپ نداره؟ کونامی هر ساله خودشو مسخره کرده
tehran corner
23-09-2012, 13:16
پرو دارد خودش خسته میکند
M E S S I
23-09-2012, 13:33
یعنی این بازی لیگ کاپ نداره؟
آره, تو این نسخه نه بخش COMMUNITY هست و نه بخش League Mode (در واقع گفتن این قسمت توی مسترلیگ هست! ):31:
تو این نسخه به نظر من بیشتر رو بخش آنلاین کار و سرمایه گذاری شده...
اینم یه عکس طنز در این مورد::31:
arash-king
23-09-2012, 13:48
به نظر من یکی از نقاط ضعف بازی اینه که وقتی میخوای تکل کوتاه ( 2 بار A ) بزنی اگه نتونی توپ را از حریف بگیری خطا میشه و صد در صد داور بهت کارت میده حالا فرقی نمیکنه توپ وسط زمین باشه یا نزدیک محوطه
حالا این زیاد مهم نیس ..... نقطه ضعف بزرگ و اصلی بازی تک به تک گیری دروازه بان هستش که بلا استثنا هیچ توپی را نه نمیگه :31: به نظرم دروازه بان ها خیلی پچل اند :31: با برادرم میلان-یووه میزدیم بازی 11-11 کشید به وقت اضافه :18:
یکی هم خروج دروازه بان ها واسه گرفتن توپ ! این نقطه ضعف از PES 2010 بوده و هنوز هم هست
ولی با همه این نقطه ضعف ها بازم از PES 2012 قشنگتره ! حداقل میشه بازی کرد :31:
hamed473
23-09-2012, 14:58
بابا قشنگیش به community ش بود که خاک بر سرا تو این نسخه نذاشتن براش :44:
aramesh_61
23-09-2012, 15:21
آقا این سوال منم هست، چجوری میشه پچ رو واسه نسخه ایکس باکس استفاده کرد؟ کرک دستگاه نمیپره؟ راهش چیه؟ ممنون
کسی میتونه کمک کنه؟؟
Macdiano
23-09-2012, 15:35
آقا من pes 2013 رو خریدم از این شرکت سریر گیم یا هم چین چیزی خریدم به قیمت 3 تومن!!!....یهو وسط بازی که هنوز شروع نشده میپره بیرون ... کرک درست و حسابی بهم معرفی کنین پلیز....
واسه من هم برای همین سریر هست, موقعی که میخواد لود کنه بره تو بازی میپره بیرون
خوب منم بازی رو نصب کردم.
لایسنس ها که در حد مرغ...یعنی فکر کن تیم ملی برزیل و آرژانتین لباسشون درست نیست...دیگه بگیر و برو...البته با پچ ردیف شد.
شوت زدن خیلی راحت شده...یعنی غیر طبیعی شده...کافیه با کریس رونالدو شوت بزنی و تموم !
پاسکاری به نظرم بهتر شده...همینطور دروازه بان
دفاع کردن یکم لم دار شده...ممکنه خیلی ساده جا بمونی...
داور هم خیلی کم سوت می زنه...
در مجموع خوبه...ولی نمیشه گفت یه جهش خارق العاده داشته
زدی تو حدف ;)
Konami_Pc
23-09-2012, 16:06
هر کی مشکل کرش بازی داره نسخه ریلودد رو نصب کنه چون پچ های هم که داره میاد تذکر داده حتما از نسخه rld استفاده کنید تا مشکلی نداشته باشید نسخه اسکیدرو با اینکه کرش فیکس رو هم نصب میکنی بازم بعضی قسمت ها که سنگین میشه یا لود میشه میپره بیرون اونائی که میتونن دانلود کنن حتما نسخه rld رو بگیرن تا با اومدن پچ های جدید مشکلی نداشته باشن
بازی Pes 2013 واقعا عالی شده یعنی خیلی فرقه بین شماره قبلی و این شماره کسانی که فیفا بازی کرده باشن دقیقا میدونن که بازی تو سبک و استیل و سبک نرم وزیبای فیفا شده
این نسخه خوراک اونائی هستش که یه فوتبال سخت و واقعی رو میخوان تجربه کنن به جرات میتونم بگم تو این نسخه میتونی بشینی و با جذابیت و جدیت زیاد لیگ بازی کنی حس و حال جدید و دلچسبی داره
بازی حالت سینمائی شدن گرفته طوری که بازی طراوات خاصی داره
خلاصه هر کی هنوز بازی نکرده زودتر بگیره بازی کنه و سعی کنید همه چیز رو روی Manuel بازی کنید از پاس و شوت گرفته تا حرکت بازیکنا اینجوری یه فوتبال واقعی رو احساس میکنید موفق باشید
M A S T 3 R
23-09-2012, 18:58
دیروز بازی رو خریدم تا امروز تو مستر لیگ یه 10 تایی بازی انجام دادم
بازی به نظر من نسبت به نسخه قبل سختر شده که این خیلی خوبه(تو نسخه 2012 تو مستر لیگ 3 فصل بدون باخت بودم:31:) ولی تا اینجا 2 بار باختم و یه بار تساوی
داور دیگه الکی سوت نمیزنه ولی اشکال داور اینکه هر تکلی بکنی اگه خطا بشه از هر 10 تاش 9 تاش رو کارت زرد میده(تو یه بازی 10 تا کارت زرد)
تا اینجا ضربه آزادی گیرم نیموده که بخوام بخاطرش نظر بدم(نهایتا یک خطا میگیرم که اونم آفسایده)
به نظر من بدترین اشکال بازی تو نسخه قبل این بود که هر کسی میتونست پا به توپ بشه و بیاد همه دفاع رو جا بذاره و بره گل بزنه که خداروشکر تو این نسخه خیلی کم دیده میشه
دفاع ولی هنوز ضعیفه مثلا پاس تو عمق میده مهاجم حریف توپ از کنار پا دفاع ما رد میشه ولی زحمت نمیده پاشو یکم جابجاکنه مگر اینکه توپ مستقیما در مسیر بازیکن باشه
آفساید واقعا زیاد شده (شده مثل 2011) از 10 تا خطا 8 تاش آفسایده
نمیدونم این مشکل کیبورد منه یا از بازیه وقتی دکمه پاس رو فشار میدی سریع پاس نمیده که این باعث میشه توپو ازت بگیرن
کرنر و سانتر از کناره ها بکنی دوصورت داره یک اینکه دروازه بان توپو میگیره(خیلی کم میشه دفع کنه) یا مدافع توپو دفعه میکنه وقتی از کناره ها اونا سانتر میکنه بازم دو صورت داره یا اینکه یه ضرب میزنن تو دروازه(جایگیری مدافع ها روی خط دروازه عالیه دوبار همینجوری مدافع ها توپو از روی خط برگردوندند) یا اینکه دفع میکنیم میرسه به مهاجم های حریف
فعلا همینا به ذهنم رسید چیز دیگه ای از بازی دیدم میگم
Altairezio
23-09-2012, 19:27
دوستان پچی برا pc نیومده که بازیکنا رودرست کنه؟
سلام
لیگ برتر انگلیس کدوم بخش منوی بازی هست؟
fery joon
23-09-2012, 20:44
آقا بازیه منم میپره بیرون چیکار کنم :41:
آقا بازیه منم میپره بیرون چیکار کنم :41:
اینو نصب کن درست می شه . حجم 660 مگ
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
fery joon
23-09-2012, 21:03
اینو نصب کن درست می شه . حجم 660 مگ
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون ولی این چی هست رفیق؟ حجمش زیاده
اگه دانلودش کردم بعد چیکارش کنم؟
Altairezio
23-09-2012, 21:08
دوستان این یه افتضاحه!
تک به تکا که اصلا" حرفی نیست!(هیچ کدوم اصلا" به طرف گل نمیرن!حتی شوت رونالدو!)
این دریبلا هم که بدرد بابا ی کونامی میخوره!باید خیلی اسپیدر باشی ا بزنیش تو سرعت +2!
دوستان تک به تکا رو با چی میزنین؟
masoud93
23-09-2012, 21:28
دوستان این یه افتضاحه!
تک به تکا که اصلا" حرفی نیست!(هیچ کدوم اصلا" به طرف گل نمیرن!حتی شوت رونالدو!)
این دریبلا هم که بدرد بابا ی کونامی میخوره!باید خیلی اسپیدر باشی ا بزنیش تو سرعت +2!
دوستان تک به تکا رو با چی میزنین؟
موقع زدن ضزبه ، دکمه RT رو نگه دار ...
من که نصف تک به تک هامو گل میکنم ...
در ضمن ، رونالدو به درد تک به تک نمیخوره ، مسی و ... خوبن ...
سلام
لیگ برتر انگلیس کدوم بخش منوی بازی هست؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.
ممنون ولی این چی هست رفیق؟ حجمش زیاده
اگه دانلودش کردم بعد چیکارش کنم؟
وقتی دانلود کردی فایلی به نام dt07 رو استخراج کن بعد بریز تو فولدر IMG که نصب کردی . بعد به راحتی بازی کن
M E S S I
23-09-2012, 21:32
لطفا راهنمایی بفرمایید.
دوستان لطفا قبل از اینکه سوالی بپرسید حداقل 3 صفحه ی قبل رو یه نگاهی بندازید!
برای چندیمن باره الان دارم به این سوال جواب میدم:
تو این سری از Pes بخش COMMUNITY و League Mode نیست یعنی حذفش کردن!
M E S S I
23-09-2012, 23:01
Pesgalaxy.com Patch 2013 0.61
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
: Fix Features
Bugfixes and small improvements
No Blur
: FEATURES
Complete Bundesliga added with correct kits, logos, squads
Premier League team names corrected and logos and kits added
Liga ZON Sagres team names corrected and logos added
League and Cup logos corrected
Many faces for Bndesliga added
Kitserver included
Support for DLC 1.00
Own exe
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MASTER OC 7
23-09-2012, 23:25
دوستان از این پچ هایی که تا به حال منتشر شده کدوم یکی بهتر و کاملتر هست ؟
یا
PESEdit.com 2013 Patch 1.0
M E S S I
23-09-2012, 23:27
دوستان از این پچ هایی که تا به حال منتشر شده کدوم یکی بهتر و کاملتر هست ؟
یا
PESEdit.com 2013 Patch 1.0
PESEdit Patch 1.0
Amir-Rainman
23-09-2012, 23:41
دوستان نسخه اصلی بازی چندتا گزارشگر داره...؟؟!
همونطور که گفته بودم تغییر خاصی نکرده همونه ! امشب بازی رو گرفتم ... توپ هم که به پای بازی کنا میچسبه انگار همه مارادونا می باشن ! مصنوعی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
Konami_Pc
24-09-2012, 04:17
فقط گزارشگر انگلیسی داره بقیه گزارشگرها بصورت جدا اپلود شده میتونید دانلود و استفاده کنید گزارشگر ایتالیای رو حتما تست کنید خیلی جذاب گزارش میکنه:8:
دوستان نسخه اصلی بازی چندتا گزارشگر داره...؟؟!
گزارشگر انگلیسی که تو خود بازی هست .
گزارشگر های اسپانیایی - فرانسوی - ایتالیایی - یونانی هم فعلا اومده جداگانه .
pishoolii
24-09-2012, 10:35
اتفاقا توو این نسخه از بازی خیلی راحت میشه تووپ گیری کرد، حتی از رونالدو و مسی هم میشه راحت توپ گرفت!!
مطمئنی pes2012 رو دوباره نصب نکردی؟؟؟!!!! :31:
M E S S I
24-09-2012, 10:35
جوایزی که تا اینجا در PES 13 درو کردم...!:31::27:
M E S S I
24-09-2012, 10:43
جالبه تا اینجا کسایی که PES 13 رو بازی کردن نظرات متفاوتی داشتن!!:31:
بعضی از دوستان به راحتی به گل میرسن بعضی دیگه به سختی!
بعضی ها هم توپ رو به راحتی از پای بازیکنان میگیرن بعضی ها هم نه!
siam2010
24-09-2012, 10:44
بازی بسیار خوبیه
مخصوصا تو لیگ برتر انگلیس
من که خیلی وقته بازی نمیکنم فوتبالو بخاطر چرت شدنش بعد از we 7 دیگه بازی نکردم از فیفا هم خوشم نمیاد گفتم این نسخه خوب درمیاد که اینم ظاهرا تغییری نکرده و رو اعصابه همچنان !!
akbar_syberia
24-09-2012, 12:11
من انتظار داشتم حداقل داور های پنجم و ششم کنار دروازه هم باشن که نبودن !
pouyasony
24-09-2012, 12:25
جوایزی که تا اینجا در PES 13 درو کردم...!:31::27:
\
منم این جوایزو با مسی گرفتم یکیشو که همون اول بهش میدن اون یکی هم بعد از چند هفته میدن.بابا حالت super star بازی خیلی مسخرست خیلی راحته اصلا سخت نیست الان 22 هفته گذشته با اخلاف 13 امتیاز نسبت به رئال اولم خودشم بازی رفت رئالو 6-1 بردم بازی برگشت تو برنابئو 1-1 مساوی شد در کل دیگه واسم جذابتی نداره چون اصلا سخت نیست تک به تکارو 95 درصد گل میکنم خودشم همه حالت های بازی رو روی manual گذاشتم
بابا قشنگیش به community ش بود که خاک بر سرا تو این نسخه نذاشتن براش :44:
توضیح میدی این قسمت واسه چیه؟
pishoolii
24-09-2012, 12:39
ولی واقعا حالت سوپر استارش اصلا سخت نیست!!! پارسال پی اس رو روو سوپر استار میزاشتی کلافه میشدی وسط بازی!!
یه پچی چیزی نیومده بازی رو سخت تر کنه؟؟!:31:
Talar2009
24-09-2012, 13:04
دوستان عزیز براتون پیش آمده که سرعت بازی و پاسها خیلی آهسته و نرم و روون باشه اما یکبار دیگه که بازی رو اجرا میکنید سرعت بازی و همینطور پاسها به طرز محسوسی افزایش پیدا میکنه ، من به این مورد برخورد کردم دلیلش چه میتونه باشه ؟
تا دیروز ( به مدت 5 روز ) بازی خیلی نرم و روون و آهسته انجام میشد ، دیشب تو همون اسپید نرمال به یکباره سرعت افزایش پیدا کرد و چیزی شبیه پی ای اس 2012 شد که برای من خوشایند نیست .
نظری اگر در این خصوص دارید بفرمائید تا کسب تجربه کنیم .
troy200489
24-09-2012, 13:12
دوستان عزیز براتون پیش آمده که سرعت بازی و پاسها خیلی آهسته و نرم و روون باشه اما یکبار دیگه که بازی رو اجرا میکنید سرعت بازی و همینطور پاسها به طرز محسوسی افزایش پیدا میکنه ، من به این مورد برخورد کردم دلیلش چه میتونه باشه ؟
تا دیروز ( به مدت 5 روز ) بازی خیلی نرم و روون و آهسته انجام میشد ، دیشب تو همون اسپید نرمال به یکباره سرعت افزایش پیدا کرد و چیزی شبیه پی ای اس 2012 شد که برای من خوشایند نیست .
نظری اگر در این خصوص دارید بفرمائید تا کسب تجربه کنیم .
مطمئنی Game speed رو تغییر نه دادی؟؟؟
دوستانی که مسترلیگ بازی کردن بگن کی میشه بازیکنا با کفش اصلی که تو ادیت بازی هست بازی کنن؟
arash-king
24-09-2012, 13:25
توضیح میدی این قسمت واسه چیه؟
Community یه قسمتی بود که میتونستی آمار و ارقام بازی هایی که مثلا با برادرت انجام دادی را ببینی ...... مثلا چندبار تو بردی یا چندبار اون برده
Community یه قسمتی بود که میتونستی آمار و ارقام بازی هایی که مثلا با برادرت انجام دادی را ببینی ...... مثلا چندبار تو بردی یا چندبار اون برده
من آخرش نفهمیدم هدف کونامی از ساخت کومونیتی چی بود.
جدی تو این ورژن حذف شده ؟
راستی ادیگه چه قابلیتایی داره ؟ من فقط باش کاپ میزدم دیگه به جزئیاتش کاری نداشتم.
arash-king
24-09-2012, 13:45
من آخرش نفهمیدم هدف کونامی از ساخت کومونیتی چی بود.
جدی تو این ورژن حذف شده ؟
راستی ادیگه چه قابلیتایی داره ؟ من فقط باش کاپ میزدم دیگه به جزئیاتش کاری نداشتم.
آره حذف کردن ...... من قبلا هر موقع با برادرم بازی میکردم میرفتیم تو Community که آمار ها را داشته باشیم ......... کلا امسال هم با PES حال نکردم ولی میشه تحملش کرد
همونطور که گفتم حداقل از PES 2012 قشنگتره !
من تاحالا از کونامی انتقاد نکردم ولی دیگه با حذف لیگ گندشو دراورده..مسترلیگ دیگه بچه بازی شده..کفش همه بازیکنان سیاهه.
کسی شماره استادیوما و چمن نداره؟
Mehran14233
24-09-2012, 14:46
تو این سری از Pes بخش COMMUNITY و League Mode نیست یعنی حذفش کردن!
یعنی حتی لیگ کشورها رو برداشتند؟
مثلاً لیگ انگلیس که با یک تیم میرفتی و طول فصل بازی های حذفی و لیگ قهرمانان رو هم بازی میکردی و آخر فصل هم نتیج و آقای گل و ... میدیدی رو برداشتند ؟؟؟ :18:
یعنی جز مسترلیگ راه دیگه ای نداره بخوایم لیگ رو بازی کنیم ؟ :18:
یعنی حتی لیگ کشورها رو برداشتند؟
مثلاً لیگ انگلیس که با یک تیم میرفتی و طول فصل بازی های حذفی و لیگ قهرمانان رو هم بازی میکردی و آخر فصل هم نتیج و آقای گل و ... میدیدی رو برداشتند ؟؟؟ :18:
یعنی جز مسترلیگ راه دیگه ای نداره بخوایم لیگ رو بازی کنیم ؟ :18:
اره دوست عزیز..من فقط لیگ دوست داشتم چون تو تیمای رقیب هیچ تغییری ایجاد نمیشد و با ترکیب اصلی بازی میکردن..
Mehran14233
24-09-2012, 15:04
اره دوست عزیز..من فقط لیگ دوست داشتم چون تو تیمای رقیب هیچ تغییری ایجاد نمیشد و با ترکیب اصلی بازی میکردن..
منم مثل تو بودم و هیچ وقت مسترلیگ نمیرفتم. چون نقل و انتقالات مسخره انجام میشد و بعد از چند فصل هم قدرت تیمت خیلی میرفت بالا در حالی که کامپیوتر اونقدر نمیرفت بالا.
برای همین همیشه لیگ معمولی یا کامیونیتی (با تیم های مطرح) میرفتم. ولی ظاهراً واسه این نسخه فقط باید بشینم بازی دوستانه بازی کنم :27:
حالا شاید pesedit یه پچی بده بیرون که درستش کنند :31:
من که زیاد خوشم نیومد بازی خیلی بی روح هستش انگار فوتبال نیست اصلا
Altairezio
24-09-2012, 16:50
دوستان اگه میشه یه توضیحی به من بدید !
کلافه شدم !
چی تنظیماتی باید انجام بدم که به راحتی 2012 تک به تکا رو گل کنم؟
مثلا" دارم مستقیم به طرف دروازه میرم ! وقتی میخوام شوت کنم دکمه ی شماره ی 2 سمت راست دسته رو میگیرم بهد دکمه های بالا و راست رو هم میگیرم ولی وقتی میخواد شوت کنه 2 متر اونور تر میزنه!
میشه بگید اگه بزارم رو کنترل دستی درست میشه؟
pooyakhaste
24-09-2012, 17:18
بچه ها کسی نسخه بازی که خریده از شرکت همراه رایانه بهسان هست؟؟
اگه کسی خریده بگه
Altairezio
24-09-2012, 18:21
دوستان اگه میشه یه توضیحی به من بدید !
کلافه شدم !
چی تنظیماتی باید انجام بدم که به راحتی 2012 تک به تکا رو گل کنم؟
مثلا" دارم مستقیم به طرف دروازه میرم ! وقتی میخوام شوت کنم دکمه ی شماره ی 2 سمت راست دسته رو میگیرم بهد دکمه های بالا و راست رو هم میگیرم ولی وقتی میخواد شوت کنه 2 متر اونور تر میزنه!
میشه بگید اگه بزارم رو کنترل دستی درست میشه؟
آهان بچه ها اشکالام رفع شد ولی یه سری اشکال دیگه دارم!
اون اشکالی که بالا گفتمو اگه بچه ها همچین مشکلی دارن که با دکمه های جهت دسته بازی میکن باید همه ی تنظیمات شوت و یکی ام زیریش رو روو ONبزارن و از manual در بیارن!
بچه هادرست میگفتن وقتی توپ تک به تک میشه دروازه بان مثل چوب کبریت وایمیسته نگا میکنه!
دوستان اون لول حمله یا دفاع که هست رو من چه طوری میتونم طوری بکنم که دکمه ی 10 رو به جای lt بگیرم و با lt درجه رو کاهش بدم و با lb افزایش!
اینو جواب بدید دیگه این بازی خوبه !
سرعت پاسو شوتم که توبازی خیلی عالی شده و قتی با سرعت +2 بازی میکنی پاسایه برقو بادی به هم میدن که من حال میکنم!
(دوستان داخل پارانتزم بهتون بگم که میدونید مسی 98 و رونالدو 99 بازی میکنه؟)
و در حق خدیرا و essien خیلی ظلم کردن!
Altairezio
24-09-2012, 19:16
دوستان من خیلی جو گیرم!
یه بازی بارسا رئال انداختم 38 تا شوت کردم که 26 تاش on target بود!
خلی شکه ام !
بابا این عالیه!
مخصوصا" اون قسمت که بازیکنایه حریف تو بعضی ضد حمله ها تلاش میکنن با بلند کردن دستشون از داور آفساید بخوان یا بازیکنو به خطا بندازن!ولی آفساید نمیشه!(عاااااااااااااااالی یییییییییییه)
و اون آفسایدایی که بازیکن تو آفسایده بهش پاس میدن و میوفته دست بازکن حریف دیگه اونو نمیگیره!
ایول شده!
آوانتاژا به موقع و خطاها به موقع!
من که حال کردم از پاسایی که کریس رونالدو از بین پاهای بازیکنا میده!یا شوتایی که با سرعت برق میزنه!
ودریبلایی که توپو رو هوانگه میاره و از این ور به اونور میزنه و از اون ور به این ور!(بد بخت بازیکن حریف نمیدونه توپ کجاست!حتما" امتحان کنید!)
و یا دریبلایی که مخصوص رونالدوهه که باسرعت وقتی داره میدوه و میخواد از بازیکن کنه ی کناری رد بشه توپو از بین پاهاش رد میکنه و سریع تغییر جهت میده!
و یا این که تمام پاس عمقی ها دقیق میرن و همش بلوکه نمیشن!(درست مثل 2010)
من که حال کردم با بازی ولی اون مشکل که گفتم همچنان باقیست!(چون باید یه بار فقط وقتی نیمه داره شروع میشه باید حمله یا دفاعتو مشخص کنی یا وقتی توپ باید از جلویه دروازه شروع بشه!و وقتی داری یه ضد حمله میزنی اصلا" نمی تونی درجه ی حمله رو زیاد کنی!ولی خوب باهاش کنار میام کم کم!)
دو تا ایراد که من فقط تو بازی دیدم همون مشکل تک به تکه و یکی هم اون score board (فارسی نمیشد:31:)هست که یکم بد طراحی شدن!چون مثل SB خود مسابقات لیگ اوروپا نیست و وقتی تعویضی میشه پایین SB نشون میده که باید اون پایین نشون داده بشه!(این قسمتش واقعا" حال گیر بود!)
hesamat87
24-09-2012, 20:53
منم مثل تو بودم و هیچ وقت مسترلیگ نمیرفتم. چون نقل و انتقالات مسخره انجام میشد و بعد از چند فصل هم قدرت تیمت خیلی میرفت بالا در حالی که کامپیوتر اونقدر نمیرفت بالا.
برای همین همیشه لیگ معمولی یا کامیونیتی (با تیم های مطرح) میرفتم. ولی ظاهراً واسه این نسخه فقط باید بشینم بازی دوستانه بازی کنم :27:
حالا شاید pesedit یه پچی بده بیرون که درستش کنند :31:
تو همون مسترلیگ میتونی نقل انتقال رو بذاری رو only me و پیشرفت بازیکنا رو هم off کنی میشه همون لیگ تقریبا
Spaniuly
24-09-2012, 22:28
کلا همه چیز رو فراموش کنید بچسبید به BAL وای خدای من عجب المان های RPG گذاشته واقعا دمت گرم کونامی BAL دوست داشتنی بود با این حرکت کونامی شد شاه مود ها! زندگی باید کرد امسال با این PES و مود BAL سورپرایزم در حد المپیک عجب RPG شده این تیکه
Eblis 2011
24-09-2012, 22:43
کلا همه چیز رو فراموش کنید بچسبید به BAL وای خدای من عجب المان های RPG گذاشته واقعا دمت گرم کونامی BAL دوست داشتنی بود با این حرکت کونامی شد شاه مود ها! زندگی باید کرد امسال با این PES و مود BAL سورپرایزم در حد المپیک عجب RPG شده این تیکه
حالا اینی که گفتی چیه ؟ به ماهم فارسی توضیح بده بفهمیم ... البته زیر دیپلم :31:
Spaniuly
24-09-2012, 22:52
آیتم ها و کفش هایی که با گرفتنشون پیشرفت ها و قدرت ها زیاد میشه به اینا میگن المان هایی که مشخصه ژانر RPG هست در واقع آیتم هایی که با اکیوپ کردنشون بازیکن شما بهبودهاش بیشتر میشه و فقط گذشت زمان نیست که پیشرفت شما رو تعیین می کنه بلکه می تونید یک سری آیتم انتخاب کنید که بر اساس دلخواه یه بازیکن بسازید و تمرکز کنید روی چیزی که دوست دارید قبلا توی مود BAL در حالت عادی توی فصل های ابتدایی خوابشو هم نمی تونستید ببنید که توی تیم ضربه ازاد ها رو به شما بدن چون پارامترش کم بود ولی الان می تونید روی این تیکه تمرکز کنید 2 -3 فصل بعد یه فری کیک مستر می شید
akbar_syberia
24-09-2012, 22:54
Bal منظورت کجاشه ؟
Eblis 2011
24-09-2012, 22:57
Bal منظورت کجاشه ؟
become a legend
M E S S I
25-09-2012, 00:27
(سرود ملی) NATIONAL ANTHEMS PATCH V1
SIZE: 70.00 MB
:Anthems List
===========
IRELAND
ENGLAND
PORTUGAL
FRANCE
NETHERLANDS
SWITZERLAND
CZECH REPUBLIC
GERMANY
DENMARK
NORWAY
SWEDEN
POLAND
AUSTRIA
CROATIA
GREECE
TURKEY
UKRAINE
UNITED STATES
HONDuRAS
BRAZIL
CHILE
PARAGUAY
URUGUAY
ARGENTINA
JAPAN
SOUTH KOREA
SAUDI ARABIA
AUSTRALIA
CANADA
NEW ZEALAND
ISRAEL
BOSNIA AND HERZEGOVINA
SERBIA
InsanelyCoolb0y
25-09-2012, 11:58
سولوم .
دوستان من نسخه ای که چند روز قبل تو سایت ایرانی منتشر شده بود رو دان کردم ..
می دونم مشکلی نداره ام چرا قبل از انتشار رسمی بازی leak شد ؟
راستی من Radeon 6870 دارم تو موقعی که تماشاگران رو نشون میده فریم به 15 هم میرسه ؟
چنین چیزی چطور امکان داره ؟
شما هم چنین مشکلی دارین ؟
سیستم هم مشکلی نداره و می دونم مشکل به خود بازی فوق چرت pes برمی گرده ..
نظر شما چیه ؟
mojtaba_tanha
25-09-2012, 12:03
آیتم ها و کفش هایی که با گرفتنشون پیشرفت ها و قدرت ها زیاد میشه به اینا میگن المان هایی که مشخصه ژانر RPG هست در واقع آیتم هایی که با اکیوپ کردنشون بازیکن شما بهبودهاش بیشتر میشه و فقط گذشت زمان نیست که پیشرفت شما رو تعیین می کنه بلکه می تونید یک سری آیتم انتخاب کنید که بر اساس دلخواه یه بازیکن بسازید و تمرکز کنید روی چیزی که دوست دارید قبلا توی مود BAL در حالت عادی توی فصل های ابتدایی خوابشو هم نمی تونستید ببنید که توی تیم ضربه ازاد ها رو به شما بدن چون پارامترش کم بود ولی الان می تونید روی این تیکه تمرکز کنید 2 -3 فصل بعد یه فری کیک مستر می شید
من مود بال و بازي كردم درجه سختي شو چند تا بازي اول گذاشتم روي سوپر استار بعد از بازي اول كه امتازم شد 5.5 بعد از 4 بازي دوباره بازيم داد بعدش كلا تو فصل 6يا 7 تا بازي بيشتر بازي نكردم توي 3 تا بازي آخر درجه سختي بازي رو آسون كردم امتياز 8 گرفتم ولي اخر فصل بازي ديگه تموم شد و بازيكنم با فوتبا خدافظي كرد. نفهميدم چي شد يعني بازي فقط يه فصله يا چون امتيازم پايين بود و هيچ تيمي بهم پيشنهاد نداد و قراردام تموم شد. شايدم گزينه اي هست كه بايد بيشتر از يه فصل و انتخاب كرد! بايد چي كار كنم؟ يه توضيح اگه بدي ممنون!
InsanelyCoolb0y
25-09-2012, 12:44
سولوم .
دوستان من نسخه ای که چند روز قبل تو سایت ایرانی منتشر شده بود رو دان کردم ..
می دونم مشکلی نداره ام چرا قبل از انتشار رسمی بازی leak شد ؟
راستی من Radeon 6870 دارم تو موقعی که تماشاگران رو نشون میده فریم به 15 هم میرسه ؟
چنین چیزی چطور امکان داره ؟
شما هم چنین مشکلی دارین ؟
سیستم هم مشکلی نداره و می دونم مشکل به خود بازی فوق چرت pes برمی گرده ..
نظر شما چیه ؟
کسی افت فریم داره تو بازی ؟
golmohammadi
25-09-2012, 16:14
آخرش منم بازیو قبل از اینکه دانلودش کنم، خریدمش
2 دی وی دی که کلا میشه 5.3 گیگ
بازی بسیار راحت نصب شد
نه کرک داره نه سریال و نه هیچی ....
راحت ترین حالت ممکن
بعد از مدتها بازی دیدم که نصبش راحت باشه
براحتی اجرا شد
کیفیت خوبه و از شفافیت مناسبی برخورداره
قبل از وارد شدن به بازی دسترسی بیشتری به تنظیمات بازی داریم
موقع بازی تصویر افت کیفیت داره و مات هست که مثل نسخه قبلی هست و بعد از ریختن فایل خودش کیفیت تصویر درست میشه
روند بازی طوری هست که تقریبا میشه گفت هر کسی خوب فوتبال بلده میتونه ببره
البته اینو بعد از یک روز بازی میگم
الان دقیق نمیشه گفت چون اکثر حرکتها را مثل نسخه قبلی تکرار میکنیم و بعد از مدتی مشخص میشه نقاط ضعف بازی
داوری پیشرفت کرده و راضی کننده هست
موقعی که برای محاجمی پاس عمقی میندازی دیگه مثل گذشته نیست که دفاعهای آخر براحتی جا بمونند
مخصوصا در تیم رئال که این ضعف بازی بسیار منو اذیت میکرد
وضعیت دریبل مناسب هست و به نظر من دریبل بازی بی ایراد یا کم نقص هست
پنالتی خیلی بهتر شده
کلا پنالتی در دو یا سه نسخه قبلی بدترین پنالتی کل فوتبالها بود
هر کدوم قلق خاصی داشت که دوستان میدونند
ولی در 2013 تقریبا هر جور که بخواهیم میتونیم بزنیم و یا حداقل رو اعصاب نیست ....
شوت زدن بهتر شده ولی نمیتونم بگم تا چه حد چون زمان میبره با یک روز نمیشه چیز دقیقی گفت
پاس خیلی بهتر شده که در مورد پاس میتونم بگم نسخه 2011 را با 2012 ترکیب کرده و الان پاسها خیلی بهتر شده اند
در آخر اگه قیمت کی اوریجینال خوب باشه احتمال زیاد داره بخرمش
گزارش بازی مشکلی نداشت برام
یه بار از بازی پرید بیرون تو این روز
تنها ایراد بد بازی که دیدم و تقریبا رو اعصابه، آفساید گیری هست
تا میخواهی پاس بندازی دفاعها به طور عجیب آفساید گیری میکنند و این یه مشکل اساسی شده
کلا بازی نسبت به 2012 خیلی خیلی بهتر شده ، فقط 3 تا نکته :
1- بازی رو در حالت Super Star که میذارم تقریبا راحت تیم حریف رو شکست میدم بعنوان مثال با بارسلونا به یوونتوس 4 تا زدم یا با گالاتاسارای به فنرباغچه 2 تا زدم
2- هر چی ضربه آزاد از پشت 18 برای حریف بدست میاد مستقیم میره تو گل
3- افت فریم هم بعضی وقتا دارم ، حالا نمیدونم مربوط به کرک هست یا ایراد از بازیه
ArminxXx
25-09-2012, 19:07
سلام
بازیش بهتر شده واقعا نباید از حق گذشت
من 12 رو اصلا بازی نکردم چون اصلا نمیتونستم باش ارتباط برقرار کنم، بازی واسم انگاری یه ماهی بود تو دستام و نمیتونستم نگهش دارم!
دمو رو خیلی بازی کردم خیلی خوشم اومد در حدی ک به خودم گفتم دادا این ترم رو مشروطی :31:
و اما نظراتم درمورد بازی:
نمیدونم شاید واسه من اینطوره ولی توی دمو راحت تر پاسکاری میکردم و حرکت میکردم، ولی تو نسخه اصلی یخورده داوری زیاد بم گیر میده :31: (شاید از مدل موهام خوشش نمیاد منشوریمون کردن :27:)
یه نکته دیگه با توجه به دمو اینکه، من بشخصه بارسارو برمیدارم چون با سبک بازیش آشنایی دارم و بهتر میتونم کارایی رو که مد نظرم هست انجام بدم! اما متاسفانه توی نسخه کامل بازی اصن اون چیزی که توی دمو بود نیست! منظورم اینه که توی دمو نفوظ بازیکنا و حرکت گروهیشون به سمت دروازه واقعا فوق العاده بود ولی نسخه کامل :41:...
واسه منی ک 12 رو بازی نکردم خیلی سخت بود اوایل توپا رد میشد راحت دریبل میخوردم از تیم رایو وایه کانو 2-0 باختم تو لیگ :31: (چیه خب با سبکش آشنایی نداشتم:20:)
آره آقا خلاصه ک نا امید گفتیم بریم یه چرخی تو تمیریناتش بزنیم ببینیم چی چی میگه! :)
رفتمو دمشون گرم اصن یه ملت رو از نگرانی دراوردن ولی بعضیاش رو هرکار کردم نمیشد انجام بدی سخت بود!:9:
آره خلاصه ک سخت شده ولی خوبه تکراری نمیشه واسه بردن یه تیم درپیت هم باید حرفه ای بازی کرد بسکه این کامپیوتر دفاهاش اتوبوسیه :31:
آغا یه سوال درست درمون جواب بدید مستفیض (درست نوشتم؟ :o ) بشیم!
این مسترلیگش این GP چی هستن؟
اصن چکا میکنن؟
پس اون کارتا چی شدن؟
چطور باید از یه جوون یه اینیستا ساخت؟ :5:
یکی توضیح بده ببینیم چقدر بلدید :31:
mohammad_87
25-09-2012, 19:36
این مسترلیگش این GP چی هستن؟
اصن چکا میکنن؟
پس اون کارتا چی شدن؟
چطور باید از یه جوون یه اینیستا ساخت؟ :5:
یکی توضیح بده ببینیم چقدر بلدید :31:
توی توضیحات خودش همه چیز رو میگه.gp اعتباریست که برای خریدن آیتمهای مختلف تمرین به شما داده میشه.در قسمت آیتم به shop بری میبینی که انواع تمرینها هست و بسته به اعتباری که داری میتونی چندتاشو بخری.واسه اینکه یه بازیکن جوان پیشرفت کنه باید با توجه به پست و استعدادش،تمرین مربوط به اون رو براش بخری و در قسمت equipment برای بازیکن اون تمرین رو تعریف کنی.حتی نوع کفش هم تاثیر گذاره.
اعتبار gp هم فقط از بازیهایی که خودت انجام میذدی بدست میاد و اگه بازی رو اسکیپ کنی هیچ اعتباری نمیگیری.
M E S S I
25-09-2012, 21:03
FIFA English Commentary For Pes 2013
FIFA commentary for Pes 13 [ver U].rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Or
FIFA commentary for Pes 13 [ver P].rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Pass: MGL
فایل را از حالت فشرده خارج کرده و در مسیر زیر :
Program Files\KONAMI\Pro EvolutionSoccer 2013\img
کپی کنید.
(اگر فایلی با همین اسم در پوشه موجود است قبل از جایگزین کردن از فایل اصلی پشتیبان (کپی) تهیه کنید...)
===============
من خودم هنوز این گزارشگر رو تست نکردم و نمی تونم نظری بدم...
لطفا اگه درست کار نکرد به خودم و عمم فوحش ندید! :31: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===============
Eblis 2011
25-09-2012, 23:43
ما رفتیم واسه تست این گزارشگر فیفا
امیدوارم حقیقت داشته باشه
خبر متعاقبا اعلام خواهد شد :31:
فقط وای به حالت جلال که این خراب باشه :31:
kingmohsen
26-09-2012, 00:46
FIFA commentary for Pes 13 [ver U].rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Or
FIFA commentary for Pes 13 [ver P].rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کپی کنید.
(اگر فایلی با همین اسم در پوشه موجود است قبل از جایگزین کردن از فایل اصلی پشتیبان (کپی) تهیه کنید...)
===============
لطفا اگه درست کار نکرد به خودم و عمم فوحش ندید! :31: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===============
متاسفانه کار نمیکنه
:41:
Eblis 2011
26-09-2012, 00:54
بعد از دانلود و اکسترکت کردن یه فایل به نام dt00_q بود توش که بعد از ریختن در مسیر بازی در پوشه ی img تغییری در گزارش بازی ایجاد نشد .....
همیچین فایلی در پوشه ی img وجود نداشت تا جایگزین بشه ....
در خود بازی هم از مسیر Option ===> language seting هم گزارشگر رو از engilish به porteghal تغییر دادم بازم فرقی نکرد ......
جلال به ع*ت سلام برسون :31:
سلام اونایی که 2011 رو بازی کردن بگن اینم مثل اون گیم پلیش داغونه؟پنالتی هاش ضایست یانه؟
kingmohsen
26-09-2012, 01:05
سلام اونایی که 2011 رو بازی کردن بگن اینم مثل اون گیم پلیش داغونه؟پنالتی هاش ضایست یانه؟
کونامی ترکونده
خیلی خیلی عالیه بازی
خیلی روون و با باگ بسیار بسیار کم
M E S S I
26-09-2012, 04:11
خوب خودم الان تستش کردم بسیار عالی گزارش میکنه!:31:ابلیس خان و محسن خان نمیدونم چطور برای شما کار نکرد! ولی برای من که خیلی خوب حرف میزنه و تحلیل میکنه!:31:
ای ابلیس ... بعدا به حسابت میرسم به عمم سلام میرسونی....!:31:
فایل رو که تو پوشه ی img کپی میکنی توی بازی به مسیر
Option و
System settings و language settings و بعدش Commentary Language (که بعد از کپی کردن فایل تو پوشه img ایجاد میشه) گزینه جدیدی برای گزارش باز میشه (مثلا اگه اولی رو دان کردی گزینه پرتغالی برات نمایش میده) که با انتخاب اون گزارشگر عوض میشه!
من یکیش رو گرفتم خیلی بهتر از این انگلیسی pes . داد میزنه چه جور :31::8: اون یکیش رو هم دارم میگیرم . داد و هوار زیاد میکنه...:31::27:
M E S S I
26-09-2012, 05:16
PES Video Converter v1.30 by Jenkey
:Features
(Convert video to SFD - PES's video (supported format : avi,flv,mpg,m1v,divx,wmv,mp4
(Supported SFD video with alpha layer (transparent video
Convert SFD to mpg
Video preview
(Convert video, audio to ADX ( support : mp3,wma,wav, avi,flv,mpg,m1v,divx,wmv,mp4
(Convert video, audio to AIX ( support : mp3,wma,wav, avi,flv,mpg,m1v,divx,wmv,mp4
.Support convert video with audio
:Changelog v1.30
Improve audio & video quality
Fix minor bug
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!
====================
M E S S I
26-09-2012, 09:22
(PeSBoX Anatolia 2013 v0.7 (25.09.2012
: GENERAL FEATURES
New leagues: Bundesliga, Spor Toto Süper Lig
New 2. divisions: Npower Championship (Partial), PTT 1. Lig
Licenced all leagues & cups
Licenced Barclays Premier League & Liga Zon Sagres teams
Correct kits for important national teams
Correct names for fake players
Some important transfers
Includes DLC 1.00
Disabled blur effect
Online compatible
Note: Transfers are not completely true. Important transfers were done but we will not complete all of them until DLC 2.00 because we don’t like double work
: Changelog v0.7
Added Complete PTT 1. Lig
Added mini flags for Bundesliga & 2. divisions
Added real relinked adboards
Corrected Spor Toto Süper Lig kit fonts, numbers & configs
Fixed a few bugs
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!download|412p8|1363227515|PeSBoX%20Anatolia%2020 13%20v0.7%20Installer.rar|159114|0|0)
HOW TO INSTALL
Delete old ‘pesbox-server’ folder
Install the patch by using ‘PeSBoX Anatolia 2013 v0.6 Installer.exe’ and be sure about the installation directory of PES 2013 is correct
After installation finished, start the selector via ‘PeSBoX Anatolia 2013 Selector.exe’. Press ‘Patch Mode’ button for normal game or press ‘Online Mode’ button for online game
Mode selector requires ‘Microsoft .NET Framework 4.0′
Windows Vista/7/8 users, run all exe files as administrator or disable UAC
mojtaba_tanha
26-09-2012, 09:24
Or
کپی کنید.
===============
===============
داداش زبان گزارشگر چيه؟ تفاوت ورژن u و p توچيه؟
M E S S I
26-09-2012, 09:28
زبانش فکر کنم هردوتا انگلیسی هستش ولی تو منوی بازی جایی که گزارشگرا رو انتخاب میکنی پرتغالی مینویسه,تفاوتشم تو لهجه و کلماتی هست که تو موقعیت های متفاوت ادا میکنه!
منم هوس کردم برم بخرم بازی کنم،به یاد گزشته هامیگم اگه کونامی یه فوتبال با گیم پلی فوتبال 98 اما با گرافیک بالا بده بیرون چی میشه.کلی طرفدار پیدا میکنهکلا فوتبال 98 و 2001 خیلی هیجان انگیز بود حرکت بازیکنام طبیعی تر بود فقط هیف گرافیکش پایین بود.
Mehran14233
26-09-2012, 13:45
دوستان نسخه ریلودد سایت دانلودها.کام موردی نداره ؟
من دارم اونو دانلود می کنم که نصب کنم اگه ایراد داره ادامه ندم ؟ :31:
M E S S I
26-09-2012, 14:26
دوستان نسخه ریلودد سایت دانلودها.کام موردی نداره ؟
من دارم اونو دانلود می کنم که نصب کنم اگه ایراد داره ادامه ندم ؟ :31:
خیالت راحت اوکیه!!
Altairezio
26-09-2012, 15:07
دوستان من نمیدونم بازی هوش مصنوعی داره یا چی!
روز اول با رئال به بارسا 6 تا زدم !حالا بعد از دو روز 3 تا میزنم!:31:
ولی اون قسمتشم خوب شده که وقتی بعد از تنظیمات game plan یهو یادت رفت 2 بار برگشتو زدی بعد برگشتی دوباره همون تنظیمات هستن!
soheilnouri
26-09-2012, 15:39
كلا نظرتون جيه؟بهتر شده...يه مهندسي بياد تحليل كنه...عاشق تحليل هاي بجه هام
نظر من بعد بازی کردن یه ورد کاپ تو درجه سختی سوپراستار نسخه ایکس باکس :
به طور کلی بهتر شده ، داور کمتر خطا میگیره ،دفاع ها بهتر شدن ولی هنوز سوتی میدن ، دروازه بان ها هم بهتر شدن ولی بازم دارای سوتی هستن! چند مورد پاس تو عمق انداختم تا مهاجم برسه قبلش دروازه بان از محوط جریمه اومد بیرون دفع کرد ولی هنوز روی ضربه های آروم از فاصله نزدیک تنها کاری که میکنه اینه که بعد برخورد توپ به پاش میشه نگا میکنه چجوری گل میشه کلا سیستم تک به تک پی اس خوب نیست (البته نظر منه)
سیستم پاس کاری هنوز درست نشده ، یه بازیکن معمولی دقت پاسش اینقدر زیاده که که پاس پشت سرش رو مثل ژاوی و زیدان میندازه! شوت ها هم تغییری نکردن
فاصله توانایی های بین بازیکنا هم هنوز زیاده ولی دیگه کمتر میشه همرو با دویدن جا گذاشت ولی من چند مورد مسخره از این مورد دیدم که کلا رو اعصابه
یکم منو های بعد از پایان بازی و آمار های بازی بهتر شده ، هنوز گل های رد و بدل شده تو بازیا زیاده به نظر من از ساده بودن بازیه تو حالت سوپر استار تو تایم ده دقیقه ای من 6-4 اماراتو بردم (آدم یاد فوتسال میفته:31:)
کنترل بازی هم مثل قبله عوض نشده ، گرافیکم که تو یه نسل از بازی ها تغییر چشمگیری نداره این بازی هم تافته جدا بافته از بقیه بازی ها نیست
لایسانس تیم ها هم ضعیفه ، یکی نیست به اینا بگه به جای اینکه تیم اضافه کنید تیم های موجود رو درست و حسابی لایسانس کنید
گزارشگر بازی و صداگذاری بازی که اصلا تعریفی نداره (دوزاری گزارشگر دیر میفته:19:)
در کل فقط یکم باگ ها و ایرادهای بزرگ نسخه قبلو گرفتن اگه بخوام امتیاز بدم 8.2
بعد نسخه فاجعه بار 2010 میشه پیشرفت رو تو 11 12 13حس کرد
ArashNAM
26-09-2012, 20:01
آقا پچ کی میاد؟ پچ رسمی از کونامی؟
چجوری بفهمیم که اومده؟
ArminxXx
26-09-2012, 20:06
یه مورد ک خیلی رئ اعصابه توی ساکر مورد دروازه بانیش واسه وقتیه که بازیکن پا به توپ نزدیک میشه و دروازه بان میاد جلو ولی بازیکن وقتی مسیرشو به سمت خط کرنر امتداد میده (به این منظور که از دروازه بان عبور کنه) دیگه دروازه بان فقط باش حرکت میکنه و هنگامی ک بازیکن مهاجم ضربه رو میزنه دروازه بان همچنان میدوه و توپو نگاه میکنه و نمیپره واسه توپ:41:
M E S S I
26-09-2012, 20:44
دروازه بان فقط باش حرکت میکنه و هنگامی ک بازیکن مهاجم ضربه رو میزنه دروازه بان همچنان میدوه و توپو نگاه میکنه و نمیپره واسه توپ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
یه راهش اینه که شما وقتی با مهاجم حریف تک به تک شدی دکمه ی مثلث (یا 1) رو با جهتی که میخوای عکس العمل نشون بدی بزنی بعد میبینی که چقد راحت یه مقدار از تک به تکا رو میگیره یا دفع میکنه...
arash-king
26-09-2012, 21:22
دوستان راه حلی واسه کارت زرد نگرفتن نیس ؟ :31: هربار که 2 بار A را میزنم تا تکل ریز بزنه توپ را میگیره ولی داور یه راست کارت زرد میده ! معمولی که نمیشه توپ را گرفت وقتی هم که 2 بار A میزنم داور کارت میده
یکی از نکات ضعف بازی هم اینه که وقتی توپ بین 3-2 نفر گیر میکنه هیچکدوم نمیرن دنبالش
همه وامیسن نگاه میکنن دور خودشون میچرخن !!
با سلاماگه امکانش هست نرم افزار رفع تاری تصویر jenkey 1002 را با حجم بسیار پایین قرار دهید.(دیال آپ دارم)حجم واقعیش 16 مگ هست. اگه دوستان یه حجم پایینشو بزارن برای دانلود ممنون میشم.متشکرم
M E S S I
26-09-2012, 21:37
با سلاماگه امکانش هست نرم افزار رفع تاری تصویر jenkey 1002 را با حجم بسیار پایین قرار دهید.(دیال آپ دارم)حجم واقعیش 16 مگ هست. اگه دوستان یه حجم پایینشو بزارن برای دانلود ممنون میشم.متشکرم
4.03 مگابایت
خودم این فایلو تست کردم سالم هستش فایل dt04 رو کپی کنید توی مسیر بازی داخل فولدر img...:31:
M E S S I
26-09-2012, 21:41
دوستان راه حلی واسه کارت زرد نگرفتن نیس ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
هربار که 2 بار A را میزنم تا تکل ریز بزنه توپ را میگیره ولی داور یه راست کارت زرد میده ! معمولی که نمیشه توپ را گرفت وقتی هم که 2 بار A میزنم داور کارت میده
یکی از نکات ضعف بازی هم اینه که وقتی توپ بین 3-2 نفر گیر میکنه هیچکدوم نمیرن دنبالش
باید این کارو از جلو بکنیو و از کنارا و از عقبم باید حرفه ای باشی تا داور خطا نگیره و با تکل صحیح هم میتونی توپو بگیری:دی درضمن با تمیرین زیاد میتونی,خواستن توانستن است...:دی
آقا من تا 2011 پس بازی میکردم ولی 2012 واقعا بد بود . همش خطا میگرفت موقع توپ گرفتن ... همین یه ایراد واقعا عصبیم می کرد.
الان دیگه این ایرادو نداره ؟؟ یعنی بدون خطا هم میشه توپ گرفت؟!
Eblis 2011
26-09-2012, 21:56
آقا من تا 2011 پس بازی میکردم ولی 2012 واقعا بد بود . همش خطا میگرفت موقع توپ گرفتن ... همین یه ایراد واقعا عصبیم می کرد.
الان دیگه این ایرادو نداره ؟؟ یعنی بدون خطا هم میشه توپ گرفت؟!
نه الان دیگه داور کمتر خطا اعلام میکنه و داوری خیلی بهتر شده
با خیال راحت میشه توپ گیری کرد
حیف روی مک بوک پرو 374 نمیاد
kingmohsen
26-09-2012, 23:27
یه مورد ک خیلی رئ اعصابه توی ساکر مورد دروازه بانیش واسه وقتیه که بازیکن پا به توپ نزدیک میشه و دروازه بان میاد جلو ولی بازیکن وقتی مسیرشو به سمت خط کرنر امتداد میده (به این منظور که از دروازه بان عبور کنه) دیگه دروازه بان فقط باش حرکت میکنه و هنگامی ک بازیکن مهاجم ضربه رو میزنه دروازه بان همچنان میدوه و توپو نگاه میکنه و نمیپره واسه توپ:41:
یه راهش اینه که شما وقتی با مهاجم حریف تک به تک شدی دکمه ی مثلث (یا 1) رو با جهتی که میخوای عکس العمل نشون بدی بزنی بعد میبینی که چقد راحت یه مقدار از تک به تکا رو میگیره یا دفع میکنه...
یک روش دیگه هم اینه که وقتی مثلت را نگه میداری و جهت میدی دایره (تکل) رو بزنی تا دروازبان به سمت بازیکن شیرجه بزنه
kingmohsen
26-09-2012, 23:30
دوستان راه حلی واسه کارت زرد نگرفتن نیس ؟ :31: هربار که 2 بار A را میزنم تا تکل ریز بزنه توپ را میگیره ولی داور یه راست کارت زرد میده ! معمولی که نمیشه توپ را گرفت وقتی هم که 2 بار A میزنم داور کارت میده
باید این کارو از جلو بکنیو و از کنارا و از عقبم باید حرفه ای باشی تا داور خطا نگیره و با تکل صحیح هم میتونی توپو بگیری:دی درضمن با تمیرین زیاد میتونی,خواستن توانستن است...:دی
با تشکر از جلال جان
زاویه تکل زدن خیلی مهمه که از کدوم سمت تکل بزنی و با دسته هم جهت بدی باید تمرین کنی
من خودم شاید از 10 تا تکل هم یکدونه خطا نشه
واسه دوبار کلید توپ گیری رو زدن هم باید جهت بدی و وقتی بغل بازیکن هستی با جهت مایل این کار رو بکنی اولش سخته اما با تمرین راحت میشه
kingmohsen
26-09-2012, 23:36
کسایی که میخوان لذت بیشتری از بازی ببرن فقط برن بخش مربی شدن رو بازی کنن
من تیم گراندا رو که تازه به لیگ اسپانیا اومده رو برداشتم با بازیکنان پیش فرض کونامی
خیلی جذابه چون باید واقعا تلاش کنی و بازیکن های با استعداد رو پیدا کنی که هم بوجه ی باشگاه جوابگو باشه هم پیشرفت کنن
بازیکنان بزرگ هم خیلی قیمتهاشون زیاده
واقعا محشره
الان من با این تیم توی سوپر استار رده ی 10 هستم و کلی لذت میبرم که تونستم تیمم رو تا این رده بالا بیارم
وقتی با تیم های کوچیک و آماتور بازی میکنید اونوقت متوجه اختلاف بین بازیکنان خوب و بد و یا سوپر استارها میشید و آرزوی داشتن یکی ازونها رو میکنید
راستی فراموش کردم که این رو بگم که این روشی که کونامی توی این ورژن گذاشته که خودش بصورت اتومات بازی ها رو سیو میکنه و نمیشه مثل قبل از هرجایی که خواستی لود کنی خیلی جالبه و مثل واقعیته چون بازی با یک تیمی یک بار اتفاق میوفته پس باید تلاشت رو بکنی چون بازی به قب بر نمیگرده
pouyasony
27-09-2012, 00:20
کسایی که میخوان لذت بیشتری از بازی ببرن فقط برن بخش مربی شدن رو بازی کنن
من تیم گراندا رو که تازه به لیگ اسپانیا اومده رو برداشتم با بازیکنان پیش فرض کونامی
خیلی جذابه چون باید واقعا تلاش کنی و بازیکن های با استعداد رو پیدا کنی که هم بوجه ی باشگاه جوابگو باشه هم پیشرفت کنن
بازیکنان بزرگ هم خیلی قیمتهاشون زیاده
واقعا محشره
الان من با این تیم توی سوپر استار رده ی 10 هستم و کلی لذت میبرم که تونستم تیمم رو تا این رده بالا بیارم
وقتی با تیم های کوچیک و آماتور بازی میکنید اونوقت متوجه اختلاف بین بازیکنان خوب و بد و یا سوپر استارها میشید و آرزوی داشتن یکی ازونها رو میکنید
راستی فراموش کردم که این رو بگم که این روشی که کونامی توی این ورژن گذاشته که خودش بصورت اتومات بازی ها رو سیو میکنه و نمیشه مثل قبل از هرجایی که خواستی لود کنی خیلی جالبه و مثل واقعیته چون بازی با یک تیمی یک بار اتفاق میوفته پس باید تلاشت رو بکنی چون بازی به قب بر نمیگرده
ولی من میتونم با یه تیم 100 بار باز کنم مثلا چند بار شده که اخرای بازی که دیدم نتیجه دلخواهمو نگرفتم از بازی میام بیرون از اول میام باز با همون تیم بازی میکنم
Mehdi.ss
27-09-2012, 00:25
سلام
بچه ها کسی جواب سوال منو میدونه ؟
آهان بچه ها اشکالام رفع شد ولی یه سری اشکال دیگه دارم!
اون اشکالی که بالا گفتمو اگه بچه ها همچین مشکلی دارن که با دکمه های جهت دسته بازی میکن باید همه ی تنظیمات شوت و یکی ام زیریش رو روو ONبزارن و از manual در بیارن!
بچه هادرست میگفتن وقتی توپ تک به تک میشه دروازه بان مثل چوب کبریت وایمیسته نگا میکنه!
دوستان اون لول حمله یا دفاع که هست رو من چه طوری میتونم طوری بکنم که دکمه ی 10 رو به جای lt بگیرم و با lt درجه رو کاهش بدم و با lb افزایش!
اینو جواب بدید دیگه این بازی خوبه !
سرعت پاسو شوتم که توبازی خیلی عالی شده و قتی با سرعت +2 بازی میکنی پاسایه برقو بادی به هم میدن که من حال میکنم!
(دوستان داخل پارانتزم بهتون بگم که میدونید مسی 98 و رونالدو 99 بازی میکنه؟)
و در حق خدیرا و essien خیلی ظلم کردن!
دوست عزيز من هم مشكل شما رو در شوت زدن دارم ميشه بگيد تنظيمات شوت كجاست عزيز
mojtaba_tanha
27-09-2012, 14:58
اين پچ pesedit و ريختم لباس تيما به هم ريخت چي كار كنم؟
shaahinnn
27-09-2012, 15:27
سلام به همه بچه های گل من دیروز از سایت آسان دانلود بازی دانلود کردم میشه Patch جدیدی اگه اومده معرفی کنید ممنونم
moh3en_sh
27-09-2012, 16:34
کسی فیلم آموزش دریبل های بازی رو داره؟ مثلا لایی زدن یا دریبل دوطرفه و ... اگه کسی بلده به ما بگه
hadi_vazi
27-09-2012, 16:51
یکی میتونه دقیق به ما بگه چطور باید تو مانیتورمون به صورت فول اسکرین بازی کنیم؟
من از pes2011 این مشکل رو دارم و همچنان مونده.
مانیتورم 23 اینچ سامسونگه و رزولیشن دسکتاپم رو روی 1280 * 1920 گذاشتم .
گرافیکم ati 4850 و تو تنظیمات بازی هم تیک full screen و sync رو هم میزنم و رزولیشن بازی رو هم دقیق مثل رزولیشن دسکتاپ میزارم ولی همیشه وقتی وارد بازی میشم بالا و پایین صفحه حدود 5 سانت سیاهه.
خواهشن یه راه کار براش بدید.
arash-king
27-09-2012, 16:55
کسی فیلم آموزش دریبل های بازی رو داره؟ مثلا لایی زدن یا دریبل دوطرفه و ... اگه کسی بلده به ما بگه
برو تو TRAINING ((( اسم بخش را یادم نیست ولی 2 بخش داره یکی Free Training و یکی هم فکر کنم Performence که شما باید بری تو Performence ))) هم آموزش داره و هم اینکه عکس دسته را میاره و میگه باید چه دکمه هایی را بزنی ! من همه را تو اونجا یاد گرفتم ....... طریقه یکی دو پا زدن هم نشون میده یا همون Double Touch ...... هر موقع یکی دو پا میزنم یاد علی کریمی میفتم :31:
ali_n2011
27-09-2012, 16:58
صدای تماشاگران فیفا رو می شه رو pes آورد؟
moh3en_sh
27-09-2012, 17:35
برو تو TRAINING ((( اسم بخش را یادم نیست ولی 2 بخش داره یکی Free Training و یکی هم فکر کنم Performence که شما باید بری تو Performence ))) هم آموزش داره و هم اینکه عکس دسته را میاره و میگه باید چه دکمه هایی را بزنی ! من همه را تو اونجا یاد گرفتم ....... طریقه یکی دو پا زدن هم نشون میده یا همون Double Touch ...... هر موقع یکی دو پا میزنم یاد علی کریمی میفتم :31:
قسمن ترینینگ رو رفتم دریبل هاش خیلی کمه من دریبل های بیشتر رو میخوام
erfan_jf
27-09-2012, 17:46
یکی میتونه دقیق به ما بگه چطور باید تو مانیتورمون به صورت فول اسکرین بازی کنیم؟
من از pes2011 این مشکل رو دارم و همچنان مونده.
مانیتورم 23 اینچ سامسونگه و رزولیشن دسکتاپم رو روی 1280 * 1920 گذاشتم .
گرافیکم ati 4850 و تو تنظیمات بازی هم تیک full screen و sync رو هم میزنم و رزولیشن بازی رو هم دقیق مثل رزولیشن دسکتاپ میزارم ولی همیشه وقتی وارد بازی میشم بالا و پایین صفحه حدود 5 سانت سیاهه.
خواهشن یه راه کار براش بدید.
منم مشکل شما رو داشتم ولی حل شد . شما تو تنظیمات تیک LB بردار درست میشه .
Altairezio
27-09-2012, 18:16
دوست من شما باید به قسمت fient برید!
من پچ PesEdit رو نصب کردم موقع نصبم هم آنتی ویروسم غیر فعال بود و هم اینترنتم قطع بود ولی وقتی میخوام بازیو اجرا کنم این ارور میاد لطفا راهنمایی کنید:
آپشن فایل بازی برای xbox360
لطفا قبل از نصب آموزش رو بخونید،مسولیتش هم با خودتون :46:
Altairezio
27-09-2012, 19:57
دوستان بعضیاشون همچین میگن مسئولیتش با خودتونه که آدم میترکه از خنده!:39:
دوست من فوقش اگه غلط نصب کنه یه بار باید بازی رو پاک کنه و از اول نصب کنه!:3:
آخه سی پی یو رو نمیسوزونه که ما بگیم مسئولیتش با خودتونه!:46:
boy iran
27-09-2012, 20:06
سلام
ببخشید اینجا پست میدم کرک سالم و نهایی بازی رو آدرس میدید
M E S S I
27-09-2012, 20:49
سلام
ببخشید اینجا پست میدم کرک سالم و نهایی بازی رو آدرس میدید
سلام
از این صفحه هم میتونی کرک هر نسخه رو که میخوای دانلود کنی و هم مشکلات احتمالی رو رفع کنی:
( ---------- = دانلودها به انگلیسی بدون فاصله (d o w n l o a d h a) )
ArminxXx
27-09-2012, 20:59
دادا اینو ک بلدم و مرسی بابت توضیحاتت ولی خوب من منظورم این مشکلی بود که رفع نشده!
hadi_vazi
27-09-2012, 22:22
داداش دستت درد نکنه نکته به این کوچولوئی داشت خبر نداشتیم؟
دمت گرم.
milad_heartsick
28-09-2012, 01:10
سلام دوستان
3 4 روزه دارم بازی میکنم به نظر من همه چی خوب و عالی هست جز موارد زیر:
باز یه جهش رو از کونامی ندیدیم بنظرم میشه گفت نسخه اصلاح شده 2012 هست
تنظیمات و اینترفیس گیم پلان تغییر پیدا نکرده و کاملا شبیه 2012 شده
اشتباه دست بلند کردن بازیکن ها به نشانه ی افساید خیلی ضایع از اب درامده بی موقع و بی جهت دست بالا میبرن یکی هم نه 2 3 بازیکن اونم نه در موارد مشکوک به افساید بلکه کاملا رندوم و تصادفی
دروازه بان ها هم واکاشی زوما شدن :31:
ViVa PES
Konami_Pc
28-09-2012, 07:09
اتفاقا این که بازیکنا موقع توپ در عمق به نشانه افساید دستشون رو بالا میبرن خیلی جذابه اصلا هم اشتباه نیست
بعضی وقت ها افساید نیست با بلند کردن دست بازیکنا الکی الکی باورت میشه افسایده تمرکزت بهم میریزه این خودش یکی از جذابیت های این نسخه هستش به نظرم:8:
Altairezio
28-09-2012, 07:43
دوستان از کجا بدونیم بازیمون نسخه ی اسکیدرو هست یا ریلودد؟
تو فولدر کرک بازیت چه فایل هایی هست؟
Altairezio
28-09-2012, 08:52
تو فولدر کرک بازیت چه فایل هایی هست؟
بازیم کرک نداره!:31:
شما لطف کن یه توضیح کامل بده!
Mehran14233
28-09-2012, 09:06
ابن که مدافعان به نشانه آفساید دستشون رو ببرن بالا که چیز جدیدی نیست ؟؟ توی 12 هم بود .
M E S S I
28-09-2012, 09:28
اگه موقع نصب بازی ازت سریال نامبر خواست ریلودد و اگه نخواست اسکیدرو...
ابن که مدافعان به نشانه آفساید دستشون رو ببرن بالا که چیز جدیدی نیست ؟؟ توی 12 هم بود .
آره بود,ولی همیشه وقتی دستشونو میبردن بالا آفساید بود و داورم سوت میزد ولی تو این نسخه اگه آفسایدم نباشه برای فریب کمک داور دستشونو میبرن بالا:31: و نباید بهش اعتماد کرد وگرنه ممکنه گل بخوری...:31:
آره بود,ولی همیشه وقتی دستشونو میبردن بالا آفساید بود و داورم سوت میزد ولی تو این نسخه اگه آفسایدم نباشه برای فریب کمک داور دستشونو میبرن بالا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و نباید بهش اعتماد کرد وگرنه ممکنه گل بخوری...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه توی فیفا 12 همیشه آفساید نبود . خیلی وقت ها سر همین مسئله که آفساید نبوده من موقعیت رو از دست دادم.
milad_heartsick
28-09-2012, 09:47
اتفاقا این که بازیکنا موقع توپ در عمق به نشانه افساید دستشون رو بالا میبرن خیلی جذابه اصلا هم اشتباه نیست
بعضی وقت ها افساید نیست با بلند کردن دست بازیکنا الکی الکی باورت میشه افسایده تمرکزت بهم میریزه این خودش یکی از جذابیت های این نسخه هستش به نظرم:8:
قبول دارم ولی وقتی مشکوک به افساید باشه نه هر حرکت تو عمق بعضی وقتها بی خود و بی جهت دست بلند میکنن ادم یاده مدرسه میوفته انگار میخوان برن اب بخورن دارن اجازه میگیرن
قبول دارم ولی وقتی مشکوک به افساید باشه نه هر حرکت تو عمق بعضی وقتها بی خود و بی جهت دست بلند میکنن ادم یاده مدرسه میوفته انگار میخوان برن اب بخورن دارن اجازه میگیرن
یکی از اشکلات بازی گرفتن توپه
وقتی ضبدرو میگیری میفته دنبال بازی کن یه بار دیگه فشار میدی پاشو دراز میکنه که توپو بگیره
اگه اشتباه کنی در هر صورت یه کارت زردو بهت میده
که واقعا بده
نه توی فیفا 12 همیشه آفساید نبود . خیلی وقت ها سر همین مسئله که آفساید نبوده من موقعیت رو از دست دادم.
داداش خودت داری میگی فیفا
pes 13 با فیفا 11 هم قابل مقایسه نیست چه برسه به 13
فیفا یه نسخه میزنه بیرون فکر همه جاشو هم میکنه
من فیفا گیرم بیاد pes دیگه بازی نمیکنم :دی
اگه موقع نصب بازی ازت سریال نامبر خواست ریلودد و اگه نخواست اسکیدرو...
آره بود,ولی همیشه وقتی دستشونو میبردن بالا آفساید بود و داورم سوت میزد ولی تو این نسخه اگه آفسایدم نباشه برای فریب کمک داور دستشونو میبرن بالا:31: و نباید بهش اعتماد کرد وگرنه ممکنه گل بخوری...:31:
سلام
اقا بازی رو ما نصب کردیم سریال نامبر نخواست و کرک مرک هم تو پوشه ندیدم و همینطور رفت تو بازی بدون مشکل حالا یعنی چی ؟خوبه یا بده؟؟
در ضمن بازی کردم ولی فکر کنم 2012 باشه فقط آرم 2013 رو روش زدن:18::2:
farshad_pes9
28-09-2012, 11:37
هر کسی نظرات شخصی خودشو داره,بنده هم همینطور,چون بنده فرد متخصصی نیستم نمیخواستم نظر بدم اما واقعا دلم نیومد!
بعد از چند روز بازی کردن به جرات میتونم بگم بعد از pes6 در دوران خودش,بهترین pes رو دارم بازی میکنم!
البته این به این معنی نیست که بازی ایراد نداره!
از چیزهای خوبی که توی این چند روز به نظرم اومد,نحوه پاسکاری,سانترها که چه از نظر استایل بازیکنها و چه از نظر دقت خیلی عالی شده,دیگه خبری از دخالتهای اعصاب خورد کن cpu در 2012 تقریبا خبری نیست!
داوری خوب شده به جز این تکل کوتاه که اگه نتونیم توپو بگیریم کارت اگه حتمی نباشه اما احتمالش خیلی زیاده!
با دروازه بانها زیاد مشکل نداشتم,توپهای خوبی میگیرن.
ضربات فنی واقعا فنیه!,شما میتونین با قدرت و جهت مناسب توپ رو به همون قسمت از دروازه بفرستید که میخواید.
اما همچنان مشکل این ضربات ایستگاهی وجود داره که cpu مخصوصا اگه عقب باشه به احتمال زیاد گل میکنه,اما خوب میشه با دستی کردن دروازهبان و آوردنش به وسط دروازه خیلی از مواقع جلوی گل رو گرفت,هر چند گاهی اوقات در همین حالت هم یه ضربه سوباسایی! میزنن که میره گل.
مشکل لایسنس ضعیف هم همچنان وجود داره,که به هر حال من نمیدونم دلیلش چیه!
گزارشگر بازی هم نه در حد تنفر,اما خوب میتونه خیلی بهتر باشه.
اون چیزی که من از اخباری که دوستان گذاشتن متوجه شدم اینه که سایتها اکثرشون معتقدند که بازی پیشرفت کرده,خوب این میتونه یه معیار خوب برای ما باشه.
نکات خوب یا بد دیگه هم میتونه باشه که الان حضور ذهن ندارم.
باز هم میگم اینها نظرات شخصی یه فرد عام نه متخصص هست و اصراری بر درست بودنش نیست!
M E S S I
28-09-2012, 11:43
PES 2013 Arabic Commentary Essam El Shawaly And Abdullah Al-Harby
First Arabic Commentary Essam El Shawaly and Abdullah Al-Harby
This Is FIFA 2012 Commentary
برید حال کنید و بخندید...:31:
M E S S I
28-09-2012, 11:45
اینم یه پچ برای بارسایی های عزیز...:10::7::12:
PES 2013 Barcelona Graphics Patch
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
M E S S I
28-09-2012, 11:46
بازی PES 2013 به صورت 3D :31::
PES 2013 Arabic Commentary Essam El Shawaly And Abdullah Al-Harby
First Arabic Commentary Essam El Shawaly and Abdullah Al-Harby
This Is FIFA 2012 Commentary
برید حال کنید و بخندید...:31:
ارزششو داره؟؟باحاله؟؟؟وقتی گل میزنی میگه:
یا الله یا الله یا سلام.............گللللللللللللل لللللللللللللللللللللللل ل:27:
من الان یه بازی کاپ زدم 9-1 طرفو زدم
ولی وقتی میبینم چقدر توپ درسته من بوده و چقدر پاس دادم شوکه میشم
کله بازی توپ دسته منه کله پاسام همه درست میره ولی درصد اون بیشتره
خدایی این یه موردو افتضاح ساختن :دی
وری نایس :11:
داداش فقط یه چیری
من 1 پچ دیگه گرفتم اون مشکلی نداشتم
این چرا اینجوریه مدلش :دی
چه جوری کپیش کنم
محتواش فایلیه
میشه دقیق بگی چیکار کنم؟
M E S S I
28-09-2012, 12:40
توضحیات در مورد PES 2013 Barcelona Graphics Patch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :
موارد تغییر کرده :
1-لوگو کونامی
2-کل محتویات منو
3-گیم پلن
4-چمن نیو کمپ
5-تابلو های تبلیغاتی
6-اسکوربرد بازی
7-تماشاچی های نیوکمپ
8-تایتل
9-توپ
توضیحات نصب :
1-حتما از پوشه img خودتون کپی بگیرید
2- 2 تا ویدیو به نام های pes_topBG_E_1.sfd و pes_topBG_E_2.sfd داره که باید توی پوشه img کپی کنید.
3- بقیه فایل ها رو هم باید داخل پوشه ی kitserver بریزید مثلا به آدرس :
\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\kitserver13\pesedit\img
4-درصورت خارج شدن از بازی فایل های 216تا 219 را از dt07 به حالت قبل برگردونید(ترجیحا 216 رو نریزید)
5- و در آخر آموزش خاصی نداره همه پوشه ها و دیتا ها معلومه...
پچی اومده که با ریختنش تیم های ملی درست بشن؟ مخصوصا تیم ملی ایران:31:
آخه بعضی از تیم های ملی خیلی ضایع هستن، مثلا برزیل پیراهن زرد نداره!!!:41:
اگه هست لطفا لینکشو قرار بدید
golmohammadi
28-09-2012, 14:55
در مورد دست بالا کردن ها
در 2012 وقتی دفاعی دستشو به علامت آفساید بالا میبرد بدین معنی بود که حتما آفساید هست
ولی در 2013 بازیکن همینطوری دستشو میبره بالا حالا چه آفساید باشه چه نباشی
وقتی ای 12 به 13 کوچ میکنین مقداری زمان میبره تا به این موضوع عادت کنین
در مورد گزارشگر
من مشکلی ندیدم و مثل نسخه های قبلی خوب هست
این ایرادهایی که دوستان میگند برمیگرده به نحوه کرک کردن بازی و ...
ضمنا افت فریم بازی هم کمتر شده
Eblis 2011
28-09-2012, 15:05
حذف شود ...
pouyasony
28-09-2012, 15:16
توضحیات در مورد PES 2013 Barcelona Graphics Patch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :
موارد تغییر کرده :
1-لوگو کونامی
2-کل محتویات منو
3-گیم پلن
4-چمن نیو کمپ
5-تابلو های تبلیغاتی
6-اسکوربرد بازی
7-تماشاچی های نیوکمپ
8-تایتل
9-توپ
توضیحات نصب :
1-حتما از پوشه img خودتون کپی بگیرید
2- 2 تا ویدیو به نام های pes_topBG_E_1.sfd و pes_topBG_E_2.sfd داره که باید توی پوشه img کپی کنید.
3- بقیه فایل ها رو هم باید داخل پوشه ی kitserver بریزید مثلا به آدرس :
\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\kitserver13\pesedit\img
4-درصورت خارج شدن از بازی فایل های 216تا 219 را از dt07 به حالت قبل برگردونید(ترجیحا 216 رو نریزید)
5- و در آخر آموزش خاصی نداره همه پوشه ها و دیتا ها معلومه...
چمن استادیوم نیوکمپ تو این پچ فوق العاده مزخرف شده نمیدونی استادیوم ها تو کدوم پوشه ان که فقط بشه این استادیومو پاک کرد تا به حالت قبلش برگرده؟
من پچ PesEdit رو نصب کردم موقع نصبم هم آنتی ویروسم غیر فعال بود و هم اینترنتم قطع بود ولی وقتی میخوام بازیو اجرا کنم این ارور میاد لطفا راهنمایی کنید:
Eblis 2011
28-09-2012, 15:55
شما برو در پوشه pes ( جایی که بازی رو نصب کردی )
برو تو پوشه ی پچی که نصب کردی ... گزینه manage رو بزن و از لیست pes 2013 رو انتخاب کن و attach کن ببین حل میشه
این کارم کردم ولی درست نشد! ( وقتی attach رو میزنم این پیغام میاد درسته؟ )
ali_n2011
28-09-2012, 20:30
در مورد دست بالا کردن ها
در 2012 وقتی دفاعی دستشو به علامت آفساید بالا میبرد بدین معنی بود که حتما آفساید هست
ولی در 2013 بازیکن همینطوری دستشو میبره بالا حالا چه آفساید باشه چه نباشی
وقتی ای 12 به 13 کوچ میکنین مقداری زمان میبره تا به این موضوع عادت کنین
در مورد گزارشگر
در مورد گزارشگر پیشنهاد می کنم گزارشگر فیفا رو که چند پست پیش یکی از دوستان گذاشت رو نصب کنید خیلی بهتر از گزارشگر بازیه اگه می شد صدای تماشاگران فیفا رو هم آورد خیلی عالی می شد.
Eblis 2011
28-09-2012, 21:20
این کارم کردم ولی درست نشد! ( وقتی attach رو میزنم این پیغام میاد درسته؟ )
این پیغام به این معنی که کیت سرور شما یکبار اتچ شده و نیازی به اتج کردن نیست
حالا چاره چیست؟ یه نفر راهنمایی کنه.
داداش بیا یه لطفی بکن این sleeping dogs مارو درست کن
شما که همه ی ارورارو میشناسی :دی
Eblis 2011
28-09-2012, 21:47
داداش بیا یه لطفی بکن این sleeping dogs مارو درست کن
شما که همه ی ارورارو میشناسی :دی
عکس بده جنازه بگیر :31:
Eblis 2011
28-09-2012, 21:51
حالا چاره چیست؟ یه نفر راهنمایی کنه.
شما از همون مسیری که رفتی بازی رو detach کن بعد از ایکون اصلی بازی رو اجرا کن ببین وارد بازی میشی
شما از همون مسیری که رفتی بازی رو detach کن بعد از ایکون اصلی بازی رو اجرا کن ببین وارد بازی میشی
بازم نشد!!!! امکان داره مشکل از ریجیستری باشه؟
عکس بده جنازه بگیر :31:
داداش ایکون بازی رو میزنم هیچی جلوم نمیاد
با Steam میخوام اجراش کنم میگه
failed to launch sleeping dogs
توضیح بیشتر میخوای برو اینجا پست های منو ببین :دی
Eblis 2011
28-09-2012, 22:22
بازم نشد!!!! امکان داره مشکل از ریجیستری باشه؟
خب پس مشکل از پچ نیست و نبوده چون بعد از detach کردن باید وارد بازی میشد بدون پچ .... حالا شما بازی رو کلا پاک کن دوباره بریز بعد پچ رو نصب کن و اتچ کن ...
vahidreza2007
29-09-2012, 00:44
اقا گسی این گزارشگر های فوتبال فیفا رو خودش تست کرده رو پس ؟ ( اصولا نباید درست دربیاد و ممکنه گزارشگر گزارش کنه ولی مثلا اسم بازکنانی رو میبره که اصلا مربوط به یه بازی دیگه اند چون هر چی باشه برای فیفا برنامه ریزی شده این گزارشگر ) در هر صورت :31: اگر کسی انصافا تست کرده و اوکی وبده بگه ما هم بریم تو کار دانلودش
vahidreza2007
29-09-2012, 00:48
اقا گزارشگر ترکی برای بازی نیومده ؟ گزارشگر خودش باشه ها نه واسه فیفا !
mohammad_87
29-09-2012, 01:21
یکباز بازی رو بدون پچ امتحان کن.اگه بازم مشکل داشتی ممکنه اشکال از فایل اجرایی باشه.کرکهای معتبر رو امتحان کن.
...
در مورد گزارشگر
مشکل کلا خود گزارشگره که چندین و چند ساله حضور داره در حالیکه اصلا گزارشگر نیست و از اعضای کونامی هستش.ضمنا نحوه گزارش اصلا دلچسب نیست و واسه همینه که همه ازش مینالند.
اقا گسی این گزارشگر های فوتبال فیفا رو خودش تست کرده رو پس ؟ ( اصولا نباید درست دربیاد و ممکنه گزارشگر گزارش کنه ولی مثلا اسم بازکنانی رو میبره که اصلا مربوط به یه بازی دیگه اند چون هر چی باشه برای فیفا برنامه ریزی شده این گزارشگر ) در هر صورت :31: اگر کسی انصافا تست کرده و اوکی وبده بگه ما هم بریم تو کار دانلودش
هردو سالمند و انصافا خیلی خوب فایلهارو جایگزین کردند.اما همه اسمهارو نمیگه.ضمنا یکیشون اصلا کارشناس نداشت و صدای همون کارشناس خود بازی(جیم بگلین) بود.ولی در کل بهتر از جان چمپیون بودند.
payamhetfild
29-09-2012, 09:05
کونامی بالاخره آبروی ساکر6 رو برگردوند
ign به pes 2013 نمره فوق العاده 9 داد همینطور به فیفا 13 هم 9 داد.
سایت ملعون :27: gamespot هم به هر دو تا نسخه 8 داد!
الان سالهاست که فیفا کمتر از 9 نگرفته بود!!!!!!!!!
دمه کونامی اگزوز موتور هزار
Mehran14233
29-09-2012, 13:46
من هم بازی رو نصب کردم و 2 تا بازی کردم البته بدون پچ.
فرق زیادی با 12 نکرده و من تعجب میکنم دوستان گفتند خیلی با 12 فرق کرده و بهتر شده :31:
داوری هم فرقی نکرده و توپ گیری از حریف هم مثل قبله و معمولی ترین بازیکن حریف با یه حرکت بدن نصف بازیکنای ما رو جا میزاره :2:
در مجموع تفاوت زیادی با 12 نداره و مهم ترین ایرادش هم که نداشتن لیگه. یعنی کسی بخواد مسترلیگ بازی نکنه (مثل من) یا باید هی چمپیونزلیگ بازی کنه یا هی جام جهانی :31:
حالا پچ 1.1 pesedit رو بگیریم نصب کنیم ببینیم چی میشه :31:
فرق زیادی با 12 نکرده و من تعجب میکنم دوستان گفتند خیلی با 12 فرق کرده و بهتر شده :31:
داوری هم فرقی نکرده و توپ گیری از حریف هم مثل قبله و معمولی ترین بازیکن حریف با یه حرکت بدن نصف بازیکنای ما رو جا میزاره :2:
در مجموع تفاوت زیادی با 12 نداره و مهم ترین ایرادش هم که نداشتن لیگه. یعنی کسی بخواد مسترلیگ بازی نکنه (مثل من) یا باید هی چمپیونزلیگ بازی کنه یا هی جام جهانی :31:
لیگ داره تو قسمت football life هست.
آپشن فایل بازی برای xbox360
لطفا قبل از نصب آموزش رو بخونید،مسولیتش هم با خودتون :46:
برای کسانی که XBOX360 دارند.
آپشن فایلی که قرار دادم رو تست کردم کاملا جواب داده. لوگو و اسم و پیرهن تیم ها درست شده.
لیگ برتر انگلیس کامل شده.نقل و انتقالات جدید درسته.
حجم فایل دانلودی هم 19 مگ بیشتر نیست.
آموزشش رو اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونید ببینید انگلیسیه ولی خیلی راحت هست.
فقط دو نکته یادتون باشه:
فلش رو روی 512 مگ کاستومایز کنید.
فایل Data 0000 رو پاک نکنید.
golmohammadi
29-09-2012, 15:52
شاد برای شما فرق نداره
برای ما که خیلی فرق کرده
تو نسخه 12 بازیکنان زود زود خطا میکردند و داور بازیو قطع میکرد و از سرعت بازی میکاست
در این نسخه دیر به دیر خطا میگیره و بهتر شده
و بقیه موارد
در مورد اینکه کاری کنی دریبل نخوری خب این یه چیز تجربی هست و باید یاد بگیری
درسته همچنان اشکالاتی در توپگیری داره ولی باور کن در 2012 یه بخشی از دفاع آخر سوراخ بود وقتی پاس در عمق مینداختی دفاع جا میموند و بازیکن حریف تک به تک میشد
که در این نسخه خیلی بهبود یافته و دفاع کردن بهتر شده
من قبلا گفتم بازم میگم نسخه های 2012 و 2011 و 2009 و 2008 یکیشو بدتر از دیگری بود
arash-king
29-09-2012, 16:05
شاد برای شما فرق نداره
برای ما که خیلی فرق کرده
تو نسخه 12 بازیکنان زود زود خطا میکردند و داور بازیو قطع میکرد و از سرعت بازی میکاست
در این نسخه دیر به دیر خطا میگیره و بهتر شده
و بقیه موارد
در مورد اینکه کاری کنی دریبل نخوری خب این یه چیز تجربی هست و باید یاد بگیری
درسته همچنان اشکالاتی در توپگیری داره ولی باور کن در 2012 یه بخشی از دفاع آخر سوراخ بود وقتی پاس در عمق مینداختی دفاع جا میموند و بازیکن حریف تک به تک میشد
که در این نسخه خیلی بهبود یافته و دفاع کردن بهتر شده
من قبلا گفتم بازم میگم نسخه های 2012 و 2011 و 2009 و 2008 یکیشو بدتر از دیگری بود
دوست عزیز از حرفم ناراحت نشو ولی فکر کنم شما مبتدی هستی ! چون من الان هم خیلی خیلی راحت میتونم پاس تو عمق بدم و دفاع حریف مثل . . . جا میمونه و تک به تک میشم
داور هم که کلا بیخیال ! گندترین هوش مصنوعی داور تو فوتباله ! وسط زمین با پیرلو 2 تا A زدم تا توپ را بگیرم مستقیم اخراج کرد :18:
با کیه لینی خیلی راحت میشه همو را دریبل کرد و سانتر کرد و گل زد !!!!!!!!!!!!! دفاع هم که تو نبردهای هوایی فقط نظاره گر توپ هستش .
گل زدن هم که مثل هلو شده درست مثل 2012 ...... دیشب با برادرم پورتو - زنیت زدم 9-9 مساوی شدیم حالم داشت بهم میخورد از این بازی
درکل این نسخه هم مثل نسخه های قبلی افتضاح بود :2:
بچه ها من بخوام این پچ رو نصب کنم : PESEdit.com 2013 - Patch 1.1 قبلش باید این ورژنش (PESEdit.com 2013 - Patch 1.0) رو هم نصب کرده باشم یا لازم نیست؟
Eblis 2011
29-09-2012, 16:41
خب منم یه نظری راجع به بازی بدم . بعد از چند روز بازی کردن و مسترلیگ رفتن بگم که :
داوری بهتر شده دیگه مثل قبل نیست که هر تنه و برخوردی رو سوت بزنه و بازی رو نگه داره اما کارت زرد های افتضاح میده و از هر 10تا سوتی که میزنه راحت میتونم بگم بالای 6 تا کارت زرد میده که واقعا رو اعصابه .....
با جهت اصلا نمیشه دریبل زد .... اگه سرعت رو بگیری دیگه نمیتونی از مدافع رد شی و سریع باید دور بزنی ....
سرعت همه بازیکنان تو یه سطحه .... یعنی وقتی من با مسی پا به توپ میشم اصلا نمیشه از دفاع تیم ملی سوریه هم رد شم که واقعا مزخرف ساخته شده .... یعنی میخوای بگی سرعت مسی و رونالدو باید با سرعت کریم بنزما مساوی باشه ....
با کریم بنزما هم سرعت بگیری نمیشه از دفاع رد شد با مسی و رونالدو هم نمیشه ...... اصلا تفاوت استارت و سرعتی تو بازی دیده نمیشه و همه تو یه سطح هستند .....
گزارشگر بازی که فرقی نکرده و سالی یه بار اگه عشقش بکشه فکشو باز میکنه و یه اراجیف میگه ..... میگه he is messi :31:
تک به تک زدن خیلی راحت شده یعنی شما اگه بتونی تک به تک شی بالای 80% رو مطمئنن گل میکنی ......
دروازبان ها کمی بهتر شدن نسبت به نسخه ی قبلی اما بازم سوتی میدن .... یه موردی هم که تو این نسخه اضافه شده اینه که دروازبان ها خیلی جلو میان و از محوطه جریمه خارج میشن ........
پاسکاری به نظرم فرقی نکرده و مثل نسخه قبل میشه تند و سریع پاس رد و بدل کرد .....
هنوزم یک بازیکن مهاجم حریف میتونی پویول و پیکه بارسا رو به راحتی با یه حرکت بدن جا بزاره و تک به تک بشه ..... همین الان داشتم با تاتنهام لیگ قهرمانان بازی میکردم مهاجم حریف کل تیمو دریبل زد ....
پا انداختن واسه توپ گیری خیلی زیاده و بصورت خیلی مصنوعی میشه با داشتن ضربدر پا انداخت و توپ گرفت ....
وضعیت جوی هوا اصلا تاثیری تو بازی نداره و مثلا در زمان بارانی اصلا زمین خیس به نظر نمیاد و باراش باران مشخص نیست ... همه جوره یکسانه ....
شوت زدن بهتر شده و لذت خاصی به ادم دست میده وقتی شوت میزنی
فعلا چیز خاص دیگه ای یادم نمیاد اما در کل بازی نسبت به نسخه 2012 بهتر شده ولی هنوزم خیلی چرته و باگ و ایراد داره ...... راستش روزی بیشتر از 3 بازی نمیتونم انجام بدم ... بسیار خسته کننده و کسل کننده میشه ..... هنوزم یک ماهم از انتشار رسمی بازی نمیگذره اما من که سرد شدم نسبت به بازی ...
M E S S I
29-09-2012, 16:42
بچه ها من بخوام این پچ رو نصب کنم : PESEdit.com 2013 - Patch 1.1 قبلش باید این ورژنش (PESEdit.com 2013 - Patch 1.0) رو هم نصب کرده باشم یا لازم نیست؟
به احتمال خیلی زیاد لازم نیست!
پس کسی مطمئن نیست که بگه؟
Talar2009
29-09-2012, 17:35
دوست عزیز از حرفم ناراحت نشو ولی فکر کنم شما مبتدی هستی ! چون من الان هم خیلی خیلی راحت میتونم پاس تو عمق بدم و دفاع حریف مثل . . . جا میمونه و تک به تک میشم
داور هم که کلا بیخیال ! گندترین هوش مصنوعی داور تو فوتباله ! وسط زمین با پیرلو 2 تا A زدم تا توپ را بگیرم مستقیم اخراج کرد :18:
با کیه لینی خیلی راحت میشه همو را دریبل کرد و سانتر کرد و گل زد !!!!!!!!!!!!! دفاع هم که تو نبردهای هوایی فقط نظاره گر توپ هستش .
گل زدن هم که مثل هلو شده درست مثل 2012 ...... دیشب با برادرم پورتو - زنیت زدم 9-9 مساوی شدیم حالم داشت بهم میخورد از این بازی
درکل این نسخه هم مثل نسخه های قبلی افتضاح بود :2:
فکر میکنم شما بجای pes13 یه چیز دیگه رو سیستمت نصب کردی
نه داداش
حرفاش کاملا درسته
هیچ تغییره خاصی رو 13 انجام نشده
بهتره بگیم نسخه ی کامل 2012 به جای 2013
من خودم طرفدار pes هستم
ولی خداییش قبول کنید این نسخه تغییره زیادی روش نشده
نمیگم فیفا بهتره چون بازی نکردم ولی
2012 فیفا خیلی از 2013 pes بهتره
pouyasony
29-09-2012, 18:18
نه داداش
حرفاش کاملا درسته
هیچ تغییره خاصی رو 13 انجام نشده
بهتره بگیم نسخه ی کامل 2012 به جای 2013
من خودم طرفدار pes هستم
ولی خداییش قبول کنید این نسخه تغییره زیادی روش نشده
نمیگم فیفا بهتره چون بازی نکردم ولی
2012 فیفا خیلی از 2013 pes بهتره
اولین نفری هستی که این حرفو میزنی.منی که 3 سال بود pes رو گذاشته بودم کنار از وقتی 13 اومده کم کم روزی 2 ساعت بازی میکنم چون واقعا پیشرفت خوبی داشته یعنی شما واقعا هیچ تغییری احساس نکردی؟؟؟؟امکان نداره.یا pes 12 رو بازی نکردی یا pes 13 رو.چون الان یه بچه 2 ساله هم این بازیو ببینه تغییرات بازیو به طور اشکار متوجه میشه.من نمیدونم چرا هرکی بازی دوستانه انجام میده اول اینکه با بردارش انجام میده دوم اینکه همه هم مساوی میکنن با گل های زیاد!!! تنها چیزی که رو اعصاب ادم راه میره داوریشه که هیچ تغییری نسبت به 12 نداشته حتی بدتر شده بدنت به بدن بازکن حریف میخوره خطا میگیره کارت میده.جالبم اینجاست مثلا وقتی یکی از بازیکنات کارت میگیره اگه همون بازیکن یه بار دیگه خطاا کنه چه تکل بره چه تنه بزنه چه اروم بهش بخوره کارت زرد دومو میده و اخراج میکنه
arash-king
29-09-2012, 18:22
نه عزیز من . منم مثل شما همین 2013 را نصب کردم ولی سبک بازی ها فرق میکنه . ممکنه شما خیلی مبتدی بازی کنه یکی هم مثل من حرفه ای ( به خدا نمیخوام تعریف کنم ) :23:
یکی ممکنه اصلا پاس تو عمق نده ممکنه خطایی نکنه ولی من که هر روز دارم بالای 6-5 بازی انجام میدم فقط میتونم هیچی نگم و درباره ساکر 2013 به این اسمایل اکتفا کنم : :2:
arash-king
29-09-2012, 18:26
اولین نفری هستی که این حرفو میزنی.منی که 3 سال بود pes رو گذاشته بودم کنار از وقتی 13 اومده کم کم روزی 2 ساعت بازی میکنم چون واقعا پیشرفت خوبی داشته یعنی شما واقعا هیچ تغییری احساس نکردی؟؟؟؟امکان نداره.یا pes 12 رو بازی نکردی یا pes 13 رو.چون الان یه بچه 2 ساله هم این بازیو ببینه تغییرات بازیو به طور اشکار متوجه میشه.من نمیدونم چرا هرکی بازی دوستانه انجام میده اول اینکه با بردارش انجام میده دوم اینکه همه هم مساوی میکنن با گل های زیاد!!! تنها چیزی که رو اعصاب ادم راه میره داوریشه که هیچ تغییری نسبت به 12 نداشته حتی بدتر شده بدنت به بدن بازکن حریف میخوره خطا میگیره کارت میده.جالبم اینجاست مثلا وقتی یکی از بازیکنات کارت میگیره اگه همون بازیکن یه بار دیگه خطاا کنه چه تکل بره چه تنه بزنه چه اروم بهش بخوره کارت زرد دومو میده و اخراج میکنه
داداش اون قسمتی که قرمز کردم منظورت منم دیگه ؟! :31: چرا غیرمستقیم میگی ؟ باور نداری میخوای عکس بگیرم یا فیلم بازی هامو واست بزارم ببینی ! دیگه اینقدر خوار و کوچیک نشدم که بخاطر یه بازی مسخره بیام دروغ تحویل شما بدم :13:
M E S S I
29-09-2012, 18:28
یه گل قشنگ که همین الان با زلاتان به منچستر زدم...:31:
kingmohsen
29-09-2012, 18:42
آقا این داوری بعضی عجیب سوتی میده
داشتم بازی میکردم بازیکن کامپیوتر یه پاس داد مهاجم حریف حداقل 4 متر توی آفساید بود.
کمک داور هم پرچمش رو برد بالا اما داور آفساید نگرفت و زرتی گل زد
:18:
داشتم دیوونه میشدم
آخه اول بازی دقیقا وسط زمین با مسی دوبار A رو زدم که توپ رو بگیرم داور هم یه راست کارت قرمز داد (دقیقه 3 بازی)!!!!!!
ماشالا کاسیاس هم یه دروازه بانی می کرد که واکاشی زوما و واکی وایاشی هم انگشت به دهن مونده بودن!!!
ویکتور والدز هم که وقتی توپ سمتش میومد فکر میکرد میخواد مرغ بگیره و کمرش رو خم میکرد و توپ از کنارش قل میخورد میرفت توی دروازه!!!
کلا کامپیوتر حال کرده بود که بازی رو ببازم :19:
kingmohsen
29-09-2012, 18:45
vahidreza2007
29-09-2012, 19:03
اقا این گزارشگر فیفا رو دانلود کردم و نصبش کردم انصافا عالی هستش هر چند که کامل مچ نیست با بازی ولی بازم از گزارشگر خودش خیلی بهتره !
در کل با نصب پچ و این گزارشگر و استفاده از پچ گیم پلی و نصب اسکوبورد و نصب زمین چمن با کیفیت و افزایش سرعت بازی و ... یه پس 2013 آپشن دار :39: اماده کردم و واقعا بازی خیلی خیلی بهتر شده و انصافا خیلی لذت بخش شده .
داداش من بازی محبوبم 2012 بود
یعنی اینقدر خنگم فرقشو نفهمم
از هر چیزش مقدار محدودی بهتر شده
اصلا چشم گیر نیست
کیفیتش هم ماته باید با پچ درست شه
داداش با دلیل حرف بزن
فیفا کدود از این مشکلاتو داره؟
از 2006 تا حالا دارم pes بازی میکنم
و خیلی هم دوست دارم این بازیو
ولی ادم نباید حقیقتو پنهان کنه
من نمیدونم چه جوری میگین تغییر کرده
جوری میگین انگار دیگه مشکل نداره
moh3en_sh
29-09-2012, 19:09
برای کسانی که XBOX360 دارند.
آپشن فایلی که قرار دادم رو تست کردم کاملا جواب داده. لوگو و اسم و پیرهن تیم ها درست شده.
لیگ برتر انگلیس کامل شده.نقل و انتقالات جدید درسته.
حجم فایل دانلودی هم 19 مگ بیشتر نیست.
آموزشش رو اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونید ببینید انگلیسیه ولی خیلی راحت هست.
فقط دو نکته یادتون باشه:
فلش رو روی 512 مگ کاستومایز کنید.
فایل Data 0000 رو پاک نکنید.
سلام دوست عزیز
Data 0000 این فایل توی پوشه نیست
چجوری فلش رو روی 512 مگ کاستومایز کنم؟
داداش اون قسمتی که قرمز کردم منظورت منم دیگه ؟! :31: چرا غیرمستقیم میگی ؟ باور نداری میخوای عکس بگیرم یا فیلم بازی هامو واست بزارم ببینی ! دیگه اینقدر خوار و کوچیک نشدم که بخاطر یه بازی مسخره بیام دروغ تحویل شما بدم :13:
داداش باور کن حرفت درسته
اصلا اینم نه
چرا تاپ پلیر باید 9-1 ببازه؟ :18:
خدا ادم شوکه میشه
خودم گل میزدم خودم باورم نمیشد دارم گل میزنم
شوت میکنی میره تو گل :دی
وقتی هم گل میخورم مثلا ارژانتینم گل میخورم وقتی میخوام شوروع کنم با مسی هم نه با lavezzi 11 تا بازیکنش دریبل میخوره
وای میستن نگات میکنن که بزنی تو گل
arash-king
29-09-2012, 19:21
داداش باور کن حرفت درسته
اصلا اینم نه
چرا تاپ پلیر باید 9-1 ببازه؟ :18:
خدا ادم شوکه میشه
خودم گل میزدم خودم باورم نمیشد دارم گل میزنم
شوت میکنی میره تو گل :دی
وقتی هم گل میخورم مثلا ارژانتینم گل میخورم وقتی میخوام شوروع کنم با مسی هم نه با lavezzi 11 تا بازیکنش دریبل میخوره
وای میستن نگات میکنن که بزنی تو گل
حرفتو قبول دارم ولی لحن اون دوستمون یه جوری بود که انگار من دارم دروغ میگم ! حالا این که چیزی نیست . 7-6 نفری با دوستان میرفتیم کلوپ ساکر 2012 کاپ میزدیم همه بلا استثنا بارسا و رئال برمیداشتن من غنا :31:
به قرآن قسم قهرمان میشدم نفر آخر حساب میکرد میرفتیم خونه :31: آقای گل میشد جیان آساموا :31: یه وقت فکر نکنید دوستام حرفه ای نبودن ها ! خداوکیلی هممون حرفه ای بودیم :20:
سلام دوست عزیز
Data 0000 این فایل توی پوشه نیست
چجوری فلش رو روی 512 مگ کاستومایز کنم؟
بعد از کاستومایز کردن فلش توی خود فلش ایجاد میشه.
وقتی فلش رو به ایسک باکس وصل میکنید برید سیستم/مموری اونجا فلش رو هم میشه کانفینگ کرد هم کاستومایز شما کاستومایز کنید حجم مورد استفاده هم بزارید 512.
kingmohsen
29-09-2012, 19:28
آقا این امتیاز دهی به بازیکنها چقدر مزخرفه
هرکی گل بزنه اون بهترین بازیکن زمین میشه
مثلا یه بازی کردم دروازه بانم 12 تا سیو داشت اما بهش امتیاز 5.5 داد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :18:
مثلا یه بازی کردم دروازه بانم 12 تا سیو داشت اما بهش امتیاز 5.5 داد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :18:
اونش خوبه
درصد این که چقدر توپ دستت بوده یا چند درصد از پاسات سالم رسیده خیلی جالبه
کل بازی توپ دسته من بود درصده من کم تر میشه
شیوه ی بازیم هم پاس کاریه پاسام کمتر به یارم رسیده (مگه میشه؟ :18:)
Mehran14233
29-09-2012, 19:39
لیگ داره تو قسمت football life هست.
توی فوتبال لایف که فقط مسترلیگه :31: من منظورم لیگ عادیه :31:
Mehran14233
29-09-2012, 19:50
اینکه برای دروازه بان ها دوباره اسکیل کارد گذاشتن خوب شده و فرق دروازه بان ها مشخص میشه.
راستی دوبار پشت سر هم A (ضربدر) زدن تاثیری داره توی گرفتن توپ از حریف ؟؟
Eblis 2011
29-09-2012, 19:52
یه نکته ی دقیق و جالبی که یکی از دوستان اشاره کردن و منم فراموش کردم تو نقدم بگم این بود که اگه بازیکنی کارت زرد داشته باشه و مثلا با دکمه ضربدر بری دنبال توپ و یه تنه بخوره یا طرف بخوره زمین داور سریع کارت زرد دوم رو میده اخراجت میکنه حتی اگر توپ وسط زمین باشه ... خداییش این یکی رو کجای دلم بزارم ؟ :|
arash-king
29-09-2012, 19:55
اینکه برای دروازه بان ها دوباره اسکیل کارد گذاشتن خوب شده و فرق دروازه بان ها مشخص میشه.
به نظر من یکی از نقاط قوت بازی همین اضافه شدن تکل ریز یا همون Block کردن خودمونه ! خیلی تاثیر داره به شرطی که بتونی درست بزنی . واسه من در اکثر مواقع خطا میشه و داور کارت میده
اگه بازیکنت از قبل کارت زرد داشته باشه و شما 2 بار A بزنی اگه هم توپ را بگیری داور خطا اعلام میکنه و کارت قرمز میده :18: من که A+D یا ضربدر+مربع را میگیرم بهتر نتیجه میده
من سرعت بازی رو تو تنظیمات روی +2 که حداکثر سرعت هست رو اوکی کردم خیلی بهتر شد حتما بروبچ امتحانش کنن ضمن اینکه کمترین سرعت روی -2 هست تو 2013
یکباز بازی رو بدون پچ امتحان کن.اگه بازم مشکل داشتی ممکنه اشکال از فایل اجرایی باشه.کرکهای معتبر رو امتحان کن.
قبل از نصب پچ مشکلی نداشت به خوبی اجرا میشد کرکشم عوض کردم فایده ای نداشت.
golmohammadi
29-09-2012, 22:45
دوست عزیز (arash-king ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
)
دوست عزیز از حرفم ناراحت نشو ولی فکر کنم شما مبتدی هستی !
من نمیدونم چند سالتونه
ولی من فوتبال را از سگا شروع کردم اومدم اینجا
و شده روزهایی که در یک روز 14 ساعت بازی کردم بدون استراحت ....
اکثرا هم فوتبالهای کونامی بازی کردم
ناراحت نشی ولی شاید به اندازه موهای سرت فوتبال بازی کردم
حالا شاید مبتدی باشم راست میگی
چون من الان هم خیلی خیلی راحت میتونم پاس تو عمق بدم و دفاع حریف مثل . . . جا میمونه و تک به تک میشم
خب مطمئنا کسی که باهاش بازی میکنی اونقدر قوی نیستش
کسانی که قدیمی هستند میدونند که در بازی فوتبال 99 کونامی چقدر دفاع کردن سخت بود
و توپ گرفتن از یک بازیکنی که سرعتش 9 بود (مثل رونالدو) با دفاعی با سرعت 8، چقدر سخت بود
و بایستی کلی تجربه داشتی تا دفاع کنی
و یا موقع سانتر چقدر سخت بود با یه دفاع کوتاه بتونی از یه دفاع بزرگتر توپو بزنی و دفع کنی
مثل فوتبالهای امروز نبود که
در اون زمون اختلاف میان بازیگر حرفه ای و متوسط فوری مشخص میشد
در این فوتبالها توپگیری اتوماتیک خیلی پیشرفت کرده
و گاهی وقتها پیش میاد بازیگر متوسطی بازگر قویتر از خودشو میبره و ....
من که در مورد یه چیز فوکوس میکنم مطمئنا خیلی به جزئیات اهمیت داده ام
داور هم که کلا بیخیال ! گندترین هوش مصنوعی داور تو فوتباله ! وسط زمین با پیرلو 2 تا A زدم تا توپ را بگیرم مستقیم اخراج کرد
شما طوری حرف میزنین که مثل اینکه نسخه های قبلی را بازی نکردین!
و یا یه فوتبال دیگری بازی کردین
چرا که بقیه دوستان میدونند در نسخه های قبلی ایراداتی وجود داشت رو اعصاب بود
مثلا در نسخه 2012 بازی تا سرعت میگرفت فوری داور یه خطا میگرفت
اکثر خطاها هم تنه به تنه و یا با دست بود و نه با تکل
و یا در دو نسخه قدیمیتر یعنی 2011 و 2010 که دفاعها بدون دلیل تکل میکردند و پنالتی میدادند
حتی زمانی که دو یا سه تا دفاع بود و اصلا موقعیت خطرناکی نداشت محاجم حریف
چقدر اعصاب آدمو به هم میریخت
در حالی که در 2012 و 2013 این تکلها وجود نداره و بهتر شده ....
در مورد پنالتی هم که نسخه های قبلی آشغال بودند
در 2012 وقتی شوت را پر میکردی دروازبان هر چقدر هم زرنگ بود نمیتونست بگیره حتی اگه درست میپریدی
البته این نوع شوتها را هم هر کسی نمیتونست بزنه
و یا وقتتی از وسط پنالتی میزدی 70 درصد مواقع نمیتونست توپو بگیره و از بالای سرش میرفت گل میشد
در 2011 بایستی مقداری جهت را میگرفتی بعد شوت میزدی
2010 هم یه شیوه دیگر که هر کدوم آشغالتر و اعصاب خورد کن تر از دیگری بود ....
در حالی که در 2013 پنالتی زدن راحت شده و واقعیتر
پنالتی گرفتن هم راحت تر شده
و کسی که ذهن طرف را بخونه راحت میتونه ببره
این خاصیت در 2011 و 2011 بیشتر بود
مخصوصا 2010
بدین صورت که وقتی توپ را با بازیکنان خاصی میخواستی ببری جلو (مثل روبینیو پاتو کاکا و مسی وکمی هم کریس رونالدو) دفاعها اصلا نمیتونستند توپو بگیرند ازش
حتی وقتی از روبرو میخواستی بگیری
جالبه گاهی وقتها هم وقتی دفاع میخواست از روبینیو توپو بگیره، روبینیو شارژ میشد در واقع تبدیل به دریبل میشد
در این فوتبالها میشه گفت بازیکن صاحب توپ از توی بازیکن رد میشد
این خاصیت در 2012 ضعیف شد و در 2013 تقریبا از بین رفت
گل زدن هم که مثل هلو شده درست مثل 2012
در 2012 هلو نبود و فقط میشد از زوایای خاصی شوت زد
هر بازیکن قلق خودشو داشت
ولی در 2013 اونطور که من دیدم شوتها بهتر شده و حتی جهت هم میشه دادولی در این مورد به خاطر اینکه کم بازی کردم بحث نمیکنم
و یه ایراد هم وجود داشت که در تمامی نسخه های 2012 و 2011 و 2010 و 2009 که خیلی رو اعصابم بود
این ایراد را هر کسی نمیتونست ببینه ولی میگم
بدین صورت که وقتی بازیکن طرف میخواست پاس بده من حدث میزدم کدوم سمت میخواد پاس بدم و به اون سمت تکل میزدم تا یا توپو دفع کنم یا توپو بگیرم در تمامی این نسخه ها اکثر مواقع بازیکنی که شماره روش بود تکل نمیزد و بازیکنی که اونوره و پاس طرف میخواد بهش برسه, اون تکل میزد در نتیجه حتما کارت زرد میگرفت
گاها هم قرمز میگرفت و روند کل بازی تغییر میکرد
در حالی که در 2013 این ایراد برطرف شده
در مورد پاس
2013 ترکیبی از 2012 و 2011 هست
در 2011 مقدار پاس ررا که پر میکردی همونقدر میزد
در 2012 هرچقدر پاس را پر کنی بازیکن خودش تصمیم میگیره کدوم ور بندازه
مگر اینکه دکمه ال دو را بزنی که در پاسکاری واقعا دشوار هست
در حالی که در 2013 پاسها کامل شده و هر جور که بخواهی میتونی پاس را بندازی
در مورد سر زنی و سانتر و .... هم بحثهای خودشو داره
هر کدوم از این فوتبالها را به مقدار زیادی بازی کرده ام
و این 2012 را حداقل 1200 تا بازی 10 دقیقه کرده ام .
من سرعت بازی رو تو تنظیمات روی +2 که حداکثر سرعت هست رو اوکی کردم خیلی بهتر شد حتما بروبچ امتحانش کنن ضمن اینکه کمترین سرعت روی -2 هست تو 2013
داداش من خودم هیچوقت با سرعت -2 -1 0 1 بازی نمیکنم فقط +2
:دی
hesamat87
29-09-2012, 23:48
اقا این گزارشگر فیفا رو دانلود کردم و نصبش کردم انصافا عالی هستش هر چند که کامل مچ نیست با بازی ولی بازم از گزارشگر خودش خیلی بهتره !
در کل با نصب پچ و این گزارشگر و استفاده از پچ گیم پلی و نصب اسکوبورد و نصب زمین چمن با کیفیت و افزایش سرعت بازی و ... یه پس 2013 آپشن دار :39: اماده کردم و واقعا بازی خیلی خیلی بهتر شده و انصافا خیلی لذت بخش شده .
پچ زمین چمن dr hany خیلی خوبه، نمیدونم چرا کونامی نمیتونه چمن درست حسابی واسه بازیهای شبش درست کنه! Jenkey gameplay tool هم حتما برید تو کارش بچهها، هم cheating رو کم میکنه هم میشه قدرت شوت، سرعت و وزن توپ رو تنظیم کرد باهاش
moh3en_sh
30-09-2012, 00:21
بعد از کاستومایز کردن فلش توی خود فلش ایجاد میشه.
وقتی فلش رو به ایسک باکس وصل میکنید برید سیستم/مموری اونجا فلش رو هم میشه کانفینگ کرد هم کاستومایز شما کاستومایز کنید حجم مورد استفاده هم بزارید 512.
باید کنسولم حتما jtag باشه؟ یا رو غیر jtag ها هم کار میکنه؟
mohammad_87
30-09-2012, 02:12
بیشتر روی گل زنی و پاس گل و متراژ دویدن محاسبه میشه.
توی فوتبال لایف که فقط مسترلیگه :31: من منظورم لیگ عادیه :31:
در واقع لیگهای قبلی با مستر لیگ زیاد تفاوتی نداشتند و فقط ساده تر بودند و آیتمهای تقویم و توضیحات نبود ولی اگه مشکل ترانسفر یا پیشرفت بایکنان رو دارید با تغییر تنظیمات به همون لیگ معمولی قبلی تبدیل میشه.مخصوصا ترانسفرها که در حالت high هم بذارید بازم تغییرات اکثرا در بازیکنان زیر اورال 75 انجام میشه.
قبل از نصب پچ مشکلی نداشت به خوبی اجرا میشد کرکشم عوض کردم فایده ای نداشت.
نقل از سایت pesedit
"Patch is not working. Pro Evolution Soccer 2013 is not installed"
Solution: Make sure you are using original game and not skidrow crack.
که میگه مطمئن بشید از بازی اورجینال استفاده می کنید و نه کرک اسکیدرو.
خب علتش هم اینه که بازی توسط سرور چک میشه و چون بعد از پچ این اتفاق میفته بعد از نصب پچ،توسط فایروال خود دسترسی به اینرنت رو هم برای بازی و هم برای selector pesedit کاملا مسدود کنید.
دفاع کردن روشهای متفاوتی داره.حتما به قسمت دفاع در تمرینها برید تا کاربرد هر کدوم رو بهتر یاد بگیرید.اینکه مدام بخواید x بزنید معلومه که کارت میگیرید.درسته که مشکلات داوری و کارتها بیش از حده ولی به قول یکی از دوستان از نسخه های قبلی بهتره ولی دفاع کردن هم قلق داره که باید دستت بیاد.
----------------------
نوع بازی با cpu از بازی حتی با یه فرد حرفه ای فرق داره.این در پاسهای عمقی (برای تیم خودی) کاملا محسوسه.طرف هر قدر هم حرفه ای باشه نمی تونه دو سه بازیکن رو همزمان در فضاها قرر بده و دادن پاس توی عمق با یه شخص خیلی راحتتر از بازی در برابر هوش مصنوعیه که با اعداد سروکار داره ن چشم و دست.
من Become AL بازی میکنم . چرا کار تیمی اینقدر مزخرفه دو تا پاس بهم ندادن توپ رو از دست میدن یا توپ رو تا پشت 18 میارن بعد در بیشتر مواقع سانتر میکنن بعضی موقع ها با یه پاس کوتاه زمینی می تونن موقعیت گل بسازن ولی باز سانتر میکنن . تاکتیک تیمی رو میشه عوض کرد که بیشتر زمینی کار کنن یا نه ؟
وقتی که ذخیره هستی نمیشه کاری کرد کلک رشتی زد بیارنت تو بازی یا حداقل وقت زودتر بگذره ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.