ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2013

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11

payamhetfild
30-11-2012, 07:12
موفق باشی : 5:

موفق هستم :31:شما هم باتجربه میشی کمکم با اینترنت و p30 فروم آشنا میشی بعد موفق میشی:31:

masoud93
30-11-2012, 13:42
سلام.

این پچ 1.2 کی میاد ؟؟؟

قرار بود دیروز بیاد که ...

shahi666
30-11-2012, 16:06
سلام.

این پچ 1.2 کی میاد ؟؟؟

قرار بود دیروز بیاد که ...

سلام
امده بفرمائید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بهتره صبر کنید قرار شده یک فایل فیکس برای PESEDIT Patch 2.4 بیاد همین یکی دو روزه که این پچ هم داخلش قرار میگیره...
فعلا پچ 2.4 رو اگه نگرفتید بگیرید تا فایل فیکسش آماده بشه..

netwait
30-11-2012, 18:19
کرک برای پچ رسمی 1.02: (خود فایل نصب پچ هم هست....نیازی به دانلود فایل بالا نیست)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

babelirani
01-12-2012, 03:02
با سلام

بابا این pes اعصاب مارو توی این انتقال بازیکن خورد کرد

هر چی میخوام بخرم unsuccesfull میده کسی نمیدونه باید چیکار کرد ؟

3 فصله بازی میکنم همه جام هارو بردم هیچ بازیکن +80 نتونستم بخرم

marzar
01-12-2012, 03:15
پیشنهاد میکنی؟

arash-king
01-12-2012, 11:57
من تا حالا پچ نصب نکرده ام نمیدونم باید چیکار کنم ؟! :31:
بعد از نصب پچ ، میشه دوباره همه تنظیمات را به حالت قبلی برگردوند ؟!
با نصب پچ کلا چه تغییراتی تو بازی اعمال میشه ؟!
دانلود کنم کجا بریزم ؟!
شرمنده سوالات ساده ایه ولی ممنون میشم جواب بدید !!!!!!!!!!!

دوستان این لینک پچ 2.4 هستش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ولی داخلش ننوشته که Ability بازیکن ها تغییر میکنه فقط نوشته که لیگ و چهره و لباس اضافه میشه
مگه قدرت ها تغییر نمیکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!

درضمن یه چیز دیگه ، اینکه من الان رفتم سایت خود PES-PATCH حجم پچ هایی که اونجا گذاشته همه 150 مگ و 180 مگ
پس چرا اینهایی که اینجاست همه حجمشون کمه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Mehran14233
01-12-2012, 13:14
سلااااااااااااااااااااااا ااام
دوستان من نسخه ریلودد دانلودها رو دارم
پچ 2.2 PESEDIT -تو مد BAL بازی میپره بیرون!
چه مرگشه به نظرتون؟؟؟

پچ 2.2 ایراد داشت که بعداً درستش کردن. من پچ 2.3 دارم و اون مشکلش رفع شده.

دانلود کنم کجا بریزم ؟!

دوستان این لینک پچ 2.4 هستش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ولی داخلش ننوشته که Ability بازیکن ها تغییر میکنه فقط نوشته که لیگ و چهره و لباس اضافه میشه

درضمن یه چیز دیگه ، اینکه من الان رفتم سایت خود PES-PATCH حجم پچ هایی که اونجا گذاشته همه 150 مگ و 180 مگ

آره میشه به حالت قبلی برگردوند ولی بر نمی گردونه کسی :31:
آرم و اسم تیم ها درست میشه و اسم ورزشگاه های تیم های مختلف درست میشه (فقط اسمش) لباس های تیم ها درست میشه و ....
بعد از دانلود پچ 2.4 یه فایل نصبی دارید که باید اون رو اجرا کنید و آدرس مسیر بازی رو بهش بدید و خودش نصب می کنه اونجا. شما کار دیگه نمیخواد بکنید.

قدرت ها هم تغییر نمی کنه شاید تک و توک بازیکن ها کم و زیاد بشن ولی در مجموع تغییر نمی کنه. البته پچ pesedit رو میگم شاید پچ های دیگه تغییر بدن.

اون 150 یا 180 مگی ها به درد نمی خورن. پچ های pesedit از همه بهترن :sq_25:

arash-king
01-12-2012, 13:21
پچ 2.2 ایراد داشت که بعداً درستش کردن. من پچ 2.3 دارم و اون مشکلش رفع شده.

آره میشه به حالت قبلی برگردوند ولی بر نمی گردونه کسی :31:
آرم و اسم تیم ها درست میشه و اسم ورزشگاه های تیم های مختلف درست میشه (فقط اسمش) لباس های تیم ها درست میشه و ....
بعد از دانلود پچ 2.4 یه فایل نصبی دارید که باید اون رو اجرا کنید و آدرس مسیر بازی رو بهش بدید و خودش نصب می کنه اونجا. شما کار دیگه نمیخواد بکنید.

قدرت ها هم تغییر نمی کنه شاید تک و توک بازیکن ها کم و زیاد بشن ولی در مجموع تغییر نمی کنه. البته پچ pesedit رو میگم شاید پچ های دیگه تغییر بدن.

اون 150 یا 180 مگی ها به درد نمی خورن. پچ های pesedit از همه بهترن :sq_25:

خب اگه قدرت ها را تغییر نمیده پس به چه دردی میخوره ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من یه پچ میخوام که قدرت بازیکن ها را کم و زیاد کرده باشه اگه کسی پچی سراغ داره که اینکارو بکنه معرفی کنه ، لطفا !

kurdtarfand
01-12-2012, 14:24
من یه پچ میخوام که قدرت بازیکن ها را کم و زیاد کرده باشه اگه کسی پچی سراغ داره که اینکارو بکنه معرفی کنه ، لطفا !

دوست عزیز جنین پجی که شما میخواید وجود نداره .. فقط پچ ها مثلا آخرین تعییرات و نقل و انتقال ها و کیفیت بازی game play و یک سری دیگر ازموارد رو بهتر می کنه .

netwait
01-12-2012, 19:35
با سلام

بابا این pes اعصاب مارو توی این انتقال بازیکن خورد کرد

هر چی میخوام بخرم unsuccesfull میده کسی نمیدونه باید چیکار کرد ؟

3 فصله بازی میکنم همه جام هارو بردم هیچ بازیکن +80 نتونستم بخرم
شما تو Setting همون مستر لیگ برو قسمت transfer رو بزار رو High

دانلود کنم کجا بریزم ؟!

شما اگر سیو مستر لیگ یا Bal داشته باشید تو فیس و قابلیت بازیکنا هیچ تغییری رخ نمیده ولی جاهای دیگه اینا هم عوض میشه
ولی استوک های جدید میاد لباس ها واستادیوم و...
ببین پچی که من گذاشتم پچ رسمی که خوده کونامی میده
این پچ PESEDIT PATCH یه پچ غیر رسمی که ملت میسازن...مثلا تو این 2.4 لیگ روسیه اضافه کردن! اینجا
حجم نسخه آخر 850مگه از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بگیر

اینم یه راه داره :31:
شما ازین برنامه استفاده کن( زبانش چینیه از گوشه سمت راست بالا اینگلیش میشه)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این قیافش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود
کارآییش تو مستر و bal فایلهای edit.bin و سیو رو باز میکنی بعد میتونی کارای خفن دروکنی:

arash-king
01-12-2012, 22:52
[QUOTE=netwait;7344692]شما تو Setting همون مستر لیگ برو قسمت transfer رو بزار رو High

شما اگر سیو مستر لیگ یا Bal داشته باشید تو فیس و قابلیت بازیکنا هیچ تغییری رخ نمیده ولی جاهای دیگه اینا هم عوض میشه
ولی استوک های جدید میاد لباس ها واستادیوم و...
ببین پچی که من گذاشتم پچ رسمی که خوده کونامی میده
این پچ PESEDIT PATCH یه پچ غیر رسمی که ملت میسازن...مثلا تو این 2.4 لیگ روسیه اضافه کردن! اینجا
حجم نسخه آخر 850مگه از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بگیر

دوست عزیز این سایتی که دادی بجای ------- چی بنویسم ؟! :31:

درضمن مطمئنی اگه من اینو دانلود کنم قدرت ها تغییر میکنه یا نه ؟! اگه تغییر نمیکنه بیخودی 850 مگ هدر ندم !!!!

p30g
01-12-2012, 22:59
موفق هستم :31:شما هم باتجربه میشی کمکم با اینترنت و p30 فروم آشنا میشی بعد موفق میشی:31:
قبول منتظر میشم ببینیم کدوم زودتر فایل گزارشگر فارسی رو میگذاره اینجا یا سایتهای دانلود اگه اینجا زودتر گذاشت 1 هفته اینجا آنلاین نمیشم ولی اگه کسی نگذاشت قول بده با کاربری که
تازه ثبت نام کرده درست برخورد کنی :46:

Mehran14233
02-12-2012, 01:17

آخه قدرت بازیکنان مثل نقل و انتقالات نیست که بشه با اطمینان انجامش داد. سلیقه ایه. هر کس بر میداره بازیکنی رو که میخواد می بره بالا و اون یکی رو میاره پایین. برای همین معمولاً دستش نمی زنند و میزارن همون استانداردی ی که خود konami گذاشته، باقی بمونه :31:

payamhetfild
02-12-2012, 01:21
قبول منتظر میشم ببینیم کدوم زودتر فایل گزارشگر فارسی رو میگذاره اینجا یا سایتهای دانلود اگه اینجا زودتر گذاشت 1 هفته اینجا آنلاین نمیشم ولی اگه کسی نگذاشت قول بده با کاربری که
تازه ثبت نام کرده درست برخورد کنی :46:
رفیق گلم شوخی میکنیم دور هم فان بترکونیم:31:
من کوچیکتم از همین حالا تا 2 هفته بعد:46:

n W o
02-12-2012, 06:28
سلام آقا من پچ 2.4 نصب کردم الان ارور rld.dll میده نمیره تو بازی یکاریش کنید

masoud93
02-12-2012, 14:25
no blur v1.02 هنوز نمیومده ؟؟؟

هر موقع اومد یکی بزارش ...

ممنون.

payamhetfild
02-12-2012, 19:45
سلام
امده بفرمائید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بهتره صبر کنید قرار شده یک فایل فیکس برای PESEDIT Patch 2.4 بیاد همین یکی دو روزه که این پچ هم داخلش قرار میگیره...
فعلا پچ 2.4 رو اگه نگرفتید بگیرید تا فایل فیکسش آماده بشه..

اساتید کاردرست
واسه من موقعه نصب Patch 1.02 رسمی این ارور میاد !
چاره چیه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Spaniuly
02-12-2012, 20:08
یه درد دل بکنم برم قدر نسخه PC رو بدونید الان 3 روز هست با انواع و اقسام برنامه ه و Tool های مختلف دارم ور می رم بلکه بتونم ویرایش های لایسنسینگ رو روی اکس باکس اعمال کنم توی این مدت میزان پیشرفت دقیقا صفر درصد بوده هر کاری کردم حتی نتونستم اسم یک تیم رو عوض کنم چه برسه به کارای گرافیکی مثل پیراهن و لوگو و ... امشب یه ادیتور خرفه ای برزیلی قراره یه آموزش هایی بده برام دعا کنید برام انگر نه انگار همونی هستم که واسه PES 2009 , 2010 خودم پچ لایسنسر می دادم اکس باکس خیلی حساسه یه فایل یه چیز کوچولو رو تغییر می دی کرش می کنه توی همون لودینگ ابتدایی میاد بیرون مصیبته.

ArminxXx
03-12-2012, 20:14
سلام دوستان گل
عاغا این تاری بازی رو اعصابه! :(
یه پچی چیزی نیست من بنصبم فقط مشکل تاری حل بشه؟
درضمن من پچ
PESEDIT.COM 2013 PATCH 2.0
12/10/12
رو نصب دارم
مرسیتونم

sami-z
03-12-2012, 22:08
سلام..بچه ها این بازی قابلیت 3D داره؟؟؟؟یعنی میشه رو tv سه بعدی بازیش کرد؟؟؟ آخه رو جعبش نوشته بود 3d compatable !....اگه هست از کجا باید فعال کنم؟؟ ممنون

farshad.88
04-12-2012, 20:51
سلام دوستان
کدوم پچ قابلیت غیر فعال کردن سیو اتوماتیک در مستر لیگ رو داره ؟
پچی که این قابلیت رو داشته باشه و بدون ایراد باشه. ایا 2.4 این قابلیت رو داره ؟ ممنون

Mehran14233
05-12-2012, 12:00
سلام آقا من پچ 2.4 نصب کردم الان ارور rld.dll میده نمیره تو بازی یکاریش کنید

بازی رو دوباره نصب کنید. باید آنتی ویروستون رو غیر فعال کنید.
چون بعد از نصب بازی آنتی ویروس این فایل رو به عنوان رو ویروس شناسایی می کنه.
یا اینکه این فایل رو به عنوان فایلی معرفی کنید که آنتی ویروستون اونو اسکن نکنه.

masoud93
05-12-2012, 13:55
سلام دوستان
پچی که این قابلیت رو داشته باشه و بدون ایراد باشه. ایا 2.4 این قابلیت رو داره ؟ ممنون

سلام.

پچ رسمی 1.02 رو یگیر نصب کن ، بعدش کرک 1.02 رو جایگزین کن ، میتونی آوتو سیو رو خاموش کنی ...

*IN*
05-12-2012, 15:39
برنامه ایی برای اضافه کردن پول و gp تو مستر لیگ هست؟

alireza2322
05-12-2012, 20:44
د.ستان راهي هست واسه بي نهايت كردن پول؟؟؟ و دوم اينكه بازيكناي كلاسيك قديمي رو از كجا بايد باز كنم؟

arash-king
06-12-2012, 03:33
سلام دوستان

:sq_14:

برای اینکار اصلا نیازی به پچ نیست !!!!!!!!!!
وقتی شما مربی تیم مورد نظرتون را میسازید و وقتی دموی جلسه معارفه شما را نشون میده گزینه سیو کردن میاد
شما اونجا دکمه B قرمز رنگ داخل بازی را میزنی یه نوشته میاد مینویسه آیا شما میخواید Auto Save را فعال کنید یا خیر ؟! شما هم خیر را میزنید !!!!!!!!!!!!!!

به همین راحتی ..........

arash-king
06-12-2012, 03:39
د.ستان راهي هست واسه بي نهايت كردن پول؟؟؟ و دوم اينكه بازيكناي كلاسيك قديمي رو از كجا بايد باز كنم؟

پول مستر لیگ یا BaL ؟؟؟!!!
این لینک پول مسترلیگ هستش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

هرچقدر که دوست داشتی میتونی به پولت اضافه کنی !!!!!!!!!

درمورد سوال دومت ! میخوای بازیکنهای قدیمی تو مسترلیگ بیان ؟؟؟؟!!!!
برای اینکار وقتی میخوای مسترلیگ را شروع کنی گزینه Classic Players را ON کن

arash-king
06-12-2012, 03:42
برنامه ایی برای اضافه کردن پول و gp تو مستر لیگ هست؟

لینک برنامه اضافه کردن GP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (( هم برای مسترلیگ و هم BAL ))

لینک برنامه اضافه کردن پول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

masoud93
06-12-2012, 11:40
:sq_14:

برای اینکار اصلا نیازی به پچ نیست !!!!!!!!!!
وقتی شما مربی تیم مورد نظرتون را میسازید و وقتی دموی جلسه معارفه شما را نشون میده گزینه سیو کردن میاد
شما اونجا دکمه B قرمز رنگ داخل بازی را میزنی یه نوشته میاد مینویسه آیا شما میخواید Auto Save را فعال کنید یا خیر ؟! شما هم خیر را میزنید !!!!!!!!!!!!!!

به همین راحتی ..........

نه داشی ...

حتماً شما هم پچ 1.02 رو نصب کردی که میتونی خاموشش کنی ...

وگرنه تا قبل از این نمیشد خاموشش کرد ...

arash-king
06-12-2012, 13:12
نه داشی ...

حتماً شما هم پچ 1.02 رو نصب کردی که میتونی خاموشش کنی ...

وگرنه تا قبل از این نمیشد خاموشش کرد ...

دوست عزیز یه حرفی میزنی ها ............ ورژن بازی من ورژن معمولی خود بازی هستش یعنی 1.00
من تابحال روی هیچکدوم از سری بازی های PES پچ نصب نکردم .......... منم اول نمیدونستم چطوری میشه سیو اتوماتیک را خاموش کرد تا اینکه
اتفاقی موقع سیو اول مستر لیگ ، دستم به B خورد و اون نوشته اومد تازه فهمیدم از چه قراره !!! شما همینکارو روی یه سیستم دیگه که پچ نصب نکردی انجام بده متوجه میشی چی میگم

M.Scorpion.K
06-12-2012, 15:25
آقا من نسخه ایرانی این بازی رو دارم...مال Newtech هست...تمام تیم های ایرانی هم توش هست و اینکه منوهارو همه رو تغییر دادن...حالا من از کجا بفهمم ورژن بازیم چنده ...البته اون اول بازی یه نوشته میاد که زده: Data Pack 1.00 Ver.1.00 ...حالا وقتی میخوام این پچ 1.2 رو نصب کنم ارور میده ( کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) )...آیا مشکل از این ورژن دستکاری شده ایرانی هست یا من باید مثلا پچ 1.1 قبل این نصب کنم؟:sq_20:

masoud93
06-12-2012, 18:56
دوست عزیز یه حرفی میزنی ها ............ ورژن بازی من ورژن معمولی خود بازی هستش یعنی 1.00
من تابحال روی هیچکدوم از سری بازی های PES پچ نصب نکردم .......... منم اول نمیدونستم چطوری میشه سیو اتوماتیک را خاموش کرد تا اینکه
اتفاقی موقع سیو اول مستر لیگ ، دستم به B خورد و اون نوشته اومد تازه فهمیدم از چه قراره !!! شما همینکارو روی یه سیستم دیگه که پچ نصب نکردی انجام بده متوجه میشی چی میگم

داشی من میدونم شما کجارو میگی ...
شما اولش که می خوای مسترلیگ رو شروع کنی میگی ...
اونجا اگه دایره بزنی اصلاً فایل سیو نمیتونی درست کنی ...

والا اونجا من پدر خودم رو در اوردم ولی نشد ، ولی الان که پچ 1.02 رو نصب کردم خودش گزینه خاموش کردن آوتو سیو رو اورده ...

اصلاً تو توضیحات این پچ نوشته بود که میشه آوتو سیو رو دیگه خاموش کرد ...

M.Scorpion.K
06-12-2012, 20:35
بچه ها کسی نمیدونه مشکل من چیه؟

یه سوال دیگه هم داشتم و اون اینه که من تو مستر لیگ در نسخه های قبلی که بازی میکردم بعد از هر بازی لیست بازیکنان میومد که بهشون Exp میداد تا بعد یه مدت مهارت هاشون زیاد بشه...اما تو این بازی اصلا واسم نمیاد چنین چیزی و پیشرفت نمیکنن ...میخواستم بدونم از بازی منه یا اینکه واسه همه اینطوری هست و این قابلیت کلا حذف شده از بازی؟

*IN*
06-12-2012, 23:10
لینک برنامه اضافه کردن GP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (( هم برای مسترلیگ و هم BAL ))

لینک برنامه اضافه کردن پول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینا رو استفاده کردم الان میرم تو بخش خرید و فروش بازیکنا از بازی میپره بیرون...
چیکارش کنم؟

arash-king
07-12-2012, 04:42
اینا رو استفاده کردم الان میرم تو بخش خرید و فروش بازیکنا از بازی میپره بیرون...
چیکارش کنم؟

واسه منم همین اتفاق میفته یعنی اگه راستشو بخوای واسه اکثر کاربران همین اتفاق میفته . واسه حل کردن این مشکل فکر کنم باید یه فایل فیکس دانلود کنید تا بازی دیگه کرش نشه
من اینو دانلود نکردم و نمیکنم چون بعد از 8-7 دفعه بیرون پریدن از بازی ، میشه دوباره بازی کرد :31: فقط یکم باید صبور باشی .
شما هم 8-7 دفعه ( شاید هم بیشتر ) بزارید بازی بپره بیرون بعد برید تو بازی . اگه نتیجه نگرفتید فایل فیکس را دانلود کنید :31:

*IN*
07-12-2012, 20:35
واسه منم همین اتفاق میفته یعنی اگه راستشو بخوای واسه اکثر کاربران همین اتفاق میفته . واسه حل کردن این مشکل فکر کنم باید یه فایل فیکس دانلود کنید تا بازی دیگه کرش نشه
من اینو دانلود نکردم و نمیکنم چون بعد از 8-7 دفعه بیرون پریدن از بازی ، میشه دوباره بازی کرد :31: فقط یکم باید صبور باشی .
شما هم 8-7 دفعه ( شاید هم بیشتر ) بزارید بازی بپره بیرون بعد برید تو بازی . اگه نتیجه نگرفتید فایل فیکس را دانلود کنید :31:

کدوم فایل فیکس؟
اون 600 مگیه که نیست؟اونو قبلا ریختم...
لینکش رو دارید؟

arash-king
08-12-2012, 00:29
کدوم فایل فیکس؟
اون 600 مگیه که نیست؟اونو قبلا ریختم...
لینکش رو دارید؟

نه دوست عزیز
من فکر میکردم با فایل فیکس درست میشه که اشتباه فکر میکردم
همونطور که گفتم واسه منم همین اتفاق میفته بعد از 8-7 بار بیرون پریدن درست میشه .........

Behnam_o2
08-12-2012, 15:28
سلام دوستان .میشه یکی map واسه لباسها رو که تو فولدر gdb - uni هست(تو کیت سرور) رو بهم بده؟ حجمش 1 کیلوبایت فقط !! هرچی لباس میذارم تو بازی اعمال نمیشه اصلآ.

fery joon
09-12-2012, 03:39
درود بر دوستان

من پچ PES2013_Patch1_02 رو نصب کردم ولی الان دیگه بازیم اصلا اجرا نمیشه.کسی میدونه مشکل چیه؟ :n03:

masoud93
09-12-2012, 11:25
درود بر دوستان

من پچ PES2013_Patch1_02 رو نصب کردم ولی الان دیگه بازیم اصلا اجرا نمیشه.کسی میدونه مشکل چیه؟ :n03:

پچ رسمی دیگه ؟؟؟

باید کرک ورژن 1.02 رو هم بریزین ...

fery joon
09-12-2012, 13:10
پچ رسمی دیگه ؟؟؟

باید کرک ورژن 1.02 رو هم بریزین ...

آره پچ رسمی رو میگم

کرکش رو از کجا بیارم رفیق؟ :n13:

masoud93
09-12-2012, 16:36
آره پچ رسمی رو میگم

اینجا دارش:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]%20Evolution %20Soccer%202013%20v1.02%20[MULTI5]%20No-DVD/Fixed%20EXE

اسمش Pro Evolution Soccer 2013 v1.02 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE هست ...

payamhetfild
09-12-2012, 18:32
آره پچ رسمی رو میگم

از اینجام میتونید:

esi641
10-12-2012, 13:09
با سلام خدمت دوستان گلم
یه سوال داشتم خدمتتون:
چرا من تا میخوام بازی کنم ارور stop working رو میده و در حالت معمولی که تو بازی هستی اصلا مشکلی نداره....
لطفا منو راهنمایی کنید که بدجور تو کف بازی افتادم.... مرسی

mss_195
10-12-2012, 15:15
آقا توی master league برای خرید بازیکن، غیر از جوانان و اونایی که توی list of targets هستند نمیشه همینجوری بازیکن گرفت؟ آیا؟

shervinrain
10-12-2012, 15:18
چرا داداش من خیلی از بازی شاکی ام . بدترین چیزی هم که منو اذیت میکنه داوری هستش که بدجور رو اعصابه ! :13:فرقی نمیکنه وسط زمین باشی یا نزدیک محوطه جریمه اگه بخوای با زدن 2 تا A توپ را از حریف بگیری داور سریع خطا اعلام میکنه و کارت میده.چند بازی قبل وسط زمین بازیکن منو مستقیم اخراج کرد.هنوز هم وقتی با COM تو درجه سوپراستار بازی میکنی میشه راحت با نتیجه بالا شکستش داد.اکثر شوت از راه دور ها میره کنج دروازه البته اگه بلد باشی چطوری بزنی.
اکثر تک به تک ها گل میشه و دروازه بان فقط بیخودی عکس العمل نشون میده.وقتی تو عرض حرکت کنی و بخوای شوت بزنی فقط کافیه که R2 را بگیری اونوقت مثل شوت هایی که تو فیفا میزنی توپ از رو سر دروازه بان میگذره و مستقیم گل میشه
واسه من که هیچ جذابیتی نداشت و مثل 2012 بود :2: البته بعضی از دوستان از این نسخه راضی بودن که به نظرم هرکس نظر خودشو داره و این هم نظر من بود

گیم پلیر بازی خیلی بهتر شده.تو pes 12 با مسی یا ژاوی پا به توپ میشدی زیاد فرقی نمیکرد ولی pes 13 خیلی رو مشخصات فردی تکیه کرده.

shervinrain
10-12-2012, 15:22
با سلام خدمت دوستان گلم
یه سوال داشتم خدمتتون:
چرا من تا میخوام بازی کنم ارور stop working رو میده و در حالت معمولی که تو بازی هستی اصلا مشکلی نداره....
لطفا منو راهنمایی کنید که بدجور تو کف بازی افتادم.... مرسی
اگه نسخه ی skidrow بازی میکنی پاکش کن reload دانلود کن بنصب.اگه reload داری به آنتی ویروست یه سری بزن چون بعضی dll هارو پاک میکنه باعث میشه هی close program بده:n01:

shervinrain
10-12-2012, 15:34
بچه ها توی become leag سه تا آیتم واسه Equipping هست یکیش قفله.اون چطور باز میشه؟:n13:

Altairezio
10-12-2012, 19:41
بچه ها من خیلی از پچا عقبم اگه میشه لینک دانلود پچ 2.5 رو بدید ممنون!
دوستانی که زدن رونالدو چه طوری بازی میکنه؟

Mehran14233
11-12-2012, 03:12
بچه ها من خیلی از پچا عقبم اگه میشه لینک دانلود پچ 2.5 رو بدید ممنون!
دوستانی که زدن رونالدو چه طوری بازی میکنه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gozar.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=1806&Title=PESEdit-2013-Patch-2.5

(فاصله رو بردارید)

Altairezio
11-12-2012, 14:44
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gozar.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=1806&Title=PESEdit-2013-Patch-2.5

(فاصله رو بردارید)

دوستان یه آدرس دیگه بدید این کار نمیکنه!

Raziel007
11-12-2012, 22:17
با درود
یه سوالی داشتم.
اگه من PES13 رو نصب کنم و بعدشم
Patch 2.5 رو روش بنصبم همه چی حله ؟
یا که باید همه پچ هارو از اول روش بریزم؟
ممنون میشم فوری راهنماییم کنید.
یه سوال دیگه هم داشتم که کسی در کرج جایی سراغ نداره که پچ های جدید را هم بفروشه؟ چون با این وضع اینترنت دانلودش خیلی زجر آوره!
با تشکر

Altairezio
12-12-2012, 11:41
با درود
یه سوالی داشتم.
یه سوال دیگه هم داشتم که کسی در کرج جایی سراغ نداره که پچ های جدید را هم بفروشه؟ چون با این وضع اینترنت دانلودش خیلی زجر آوره!
با تشکر

آره تو اگه فقط آخرین پچو بریزی کافیه!
مگر این که بخوای تمام کفشایه جدید و دیگر امکانات پچایه قبلی رو داشته باشی!
ولی از نظر نقل و انتقالات و مشخصه ی بازیکنا فقط آخری کافیه!
دوستان کسی جواب به ما نمیده؟
یه پچ خواستیما!:n05:

vahidreza2007
12-12-2012, 14:49
بچه ها بیان سیو ها ی مشتر لیگ و ترکیب های خودمون رو بزاریم تا ببینم هر کی با چه روشی بازی میکنه !

فقط ای کاش میشد تو مستر لیگ تیم ها رو مثل چند نسخه قبل دستی توی لیگ انتخاب کرد و همه تیم های بزرگ رو تو یه لیگ جمع کردش ! نبود این مورد خیلی اذیت میکنه . نمی دونم 2یا 3 نسخه قبلی بود که این قابلیت رو داشت که مثلا رئال و بارسا از اسپانیا و بایرن رو از المان و میلان رو از ایتالیا تو یه جا جمع کرد و مستر لیگ زد باهاشون :n22:

stealer
12-12-2012, 15:36
اقا یه مشکلی پیدا کردم من
پچ 2.5 رو دانلود کردم و نصبش کردم همه چی درست شد ولی وسط بازی کرش میکنه!!
قبل از نصب پچ این مشکلو نداشتم
کرکم ریلود هست
لطفا راهنمایی کنید

راستی دوستان این پچ کرک هم داره یا نه؟

arash-king
12-12-2012, 15:54
بچه ها بیان سیو ها ی مشتر لیگ و ترکیب های خودمون رو بزاریم تا ببینم هر کی با چه روشی بازی میکنه !

فقط ای کاش میشد تو مستر لیگ تیم ها رو مثل چند نسخه قبل دستی توی لیگ انتخاب کرد و همه تیم های بزرگ رو تو یه لیگ جمع کردش ! نبود این مورد خیلی اذیت میکنه . نمی دونم 2یا 3 نسخه قبلی بود که این قابلیت رو داشت که مثلا رئال و بارسا از اسپانیا و بایرن رو از المان و میلان رو از ایتالیا تو یه جا جمع کرد و مستر لیگ زد باهاشون :n22:

دوست عزیز شما توی همین نسخه هم میتونی اینکارو انجام بدی
شما برو قسمت EDIT بعد گزینه League Structure .... از اینجا میتونی تیم های لیگ های متفاوت را در یک لیگ جمع کنی و مسترلیگ بری
تنها مشکلی که هست اینه که از لیگ اسپانیا و فرانسه هیچ تیمی را نمیتونی منتقل کنی

vahidreza2007
12-12-2012, 16:19
دوست عزیز شما توی همین نسخه هم میتونی اینکارو انجام بدی
شما برو قسمت EDIT بعد گزینه League Structure .... از اینجا میتونی تیم های لیگ های متفاوت را در یک لیگ جمع کنی و مسترلیگ بری
تنها مشکلی که هست اینه که از لیگ اسپانیا و فرانسه هیچ تیمی را نمیتونی منتقل کنی

خوب این جوری ترکیب تیم ها تو لیگ ها به هم نمی خوره ؟ یا بعد اینکار و شروع مستر میشه رفت و دوباره برگردوند سر جاشون تیم ها رو ؟

خوب اگه لیگ اسپانیا رو بر دارین و تیم ها رو بیاریم تو این لیگ دیگه حله دیگه !!

stealer
12-12-2012, 16:21
اقا یکی جواب بده دیگه عجب

arash-king
12-12-2012, 16:22
خوب این جوری ترکیب تیم ها تو لیگ ها به هم نمی خوره ؟ یا بعد اینکار و شروع مستر میشه رفت و دوباره برگردوند سر جاشون تیم ها رو ؟

خوب اگه لیگ اسپانیا رو بر دارین و تیم ها رو بیاریم تو این لیگ دیگه حله دیگه !!

بعد از اینکه مسترلیگ را شروع کردید میتونید به همونجا برید و Default کنید تا برگرده به صورت قبلی یعنی هر تیمی میره تو لیگ خودش
ترکیب ها هم فکر نکنم تغییر کنه چون من یه بار انجام دادم تغییر نکرد

vahidreza2007
12-12-2012, 19:16
بعد از اینکه مسترلیگ را شروع کردید میتونید به همونجا برید و Default کنید تا برگرده به صورت قبلی یعنی هر تیمی میره تو لیگ خودش
ترکیب ها هم فکر نکنم تغییر کنه چون من یه بار انجام دادم تغییر نکرد

اقا دمت گرم . من ردیفش کردم و مستر رو دوباره دارم شروع می کنم . فقط یه مورد نرم افزاری نیومده که این پول و چی پی ها رو بشه باهاش بالا بر د ؟ اینجوری باید کلی بازی کنی تا چی پی جمع کنی برای خرید قابلیت های جدید!

arash-king
12-12-2012, 19:26
اقا دمت گرم . من ردیفش کردم و مستر رو دوباره دارم شروع می کنم . فقط یه مورد نرم افزاری نیومده که این پول و چی پی ها رو بشه باهاش بالا بر د ؟ اینجوری باید کلی بازی کنی تا چی پی جمع کنی برای خرید قابلیت های جدید!

خواهش میکنم دوست عزیز .
بفرما این دو برنامه برای مسترلیگ
برنامه لینک اضافه کردن GP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])( هم مسترلیگ هم BaL )
برنامه اضافه کردن پول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فقط ممکنه بعد از کار با این دو برنامه ، وقتی داخل سیو مسترلیگ میشی از بازی بپره بیرون
من هرکاری کردم نتونستم کاریش کنم و انقدر میرم داخل و میپرم بیرون تا آخرسر بیاد :n02: اگه برای شما هم همینطوری شد 8-7 دفعه که پریدی بیرون بعد برو داخل بازی ببین سیو را میاره یا نه . کلا تو این مورد باید خیلی صبور باشی :n02:

Mohammad King
12-12-2012, 23:25
سلام

دوستان شوت محکم و حرفه ایی چی جوری میشه زد؟

Mehran14233
13-12-2012, 03:43
دوستان یه آدرس دیگه بدید این کار نمیکنه!

دوست عزیز همین آدرسی که من دادم کار می کنه همین الان خودم دارم دانلود می کنم. فاصله بین soft و gozar رو بردارید و بعد آدرس رو به صورت بی فاصله در مرورگرتون کپی کنید تا به سایتش وصل شه و دانلود کنید. (اگه به صورت پیوسته بنویسم فروم تبلیغ حساب می کنه و نشونش نمیده)

arash-king
13-12-2012, 06:45
سلام

بازیکن هایی که قابلیت Knuckle Shot دارن راحت میتونن از وسط زمین گل بزنن فقط باید بدونی چطور میشه از این قابلیت استفاده کرد
برای استفاده از شوت سنگین یا همون Knuckle Shot ، وقتی شوت میزنی درست وقتی پای بازیکنت میخواد به توپ بخوره یه بار دیگه دکمه شوت را میزنی بعد توپ به صورت خیلی حرفه ای میره سمت دروازه
اگه متوجه نشدی چی میگم برو تو قسمت Training اونجا یه گزینه هست به اسم Performance Training ( اگه اشتباه ننوشته باشم )
بعد تو اونجا چندتا گزینه داره مثل Shoot و Pass و Dribblling و . . .
شما برو تو قسمت شوت . یه تمرین داره به اسم Knuckle Shot . اونو انجام بدی حساب کار میاد دستت

vahidreza2007
13-12-2012, 17:10
دوستان هنوز راهی برای بازی انلاین نیومده ؟ کرک مولتی ؟

انصافا از تنها بازی کردن ادم خسته میشه !

Altairezio
13-12-2012, 18:32
دوستان یه پچ خواستیم یکی جواب داد اونم که لینکش خرابه!
:n24::n25::n27:دوستان پچ 2.5:n14:

arash-king
14-12-2012, 03:35
دوستان یه پچ خواستیم یکی جواب داد اونم که لینکش خرابه!
:n24::n25::n27:دوستان پچ 2.5:n14:

بیا دوست عزیز اینم پچ 2.5 ( لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) )
ببین همینه یا نه ؟!

alireza2322
14-12-2012, 10:28
با سلام...من پچ 2.5 رو نصب كردم اما وقتي ميخوام اجراش كنم با اين پيغام مواجه ميشم
to run this application you first must install one of the following version of the net framework : v4.0.30319
البته من net framework 2 روي سيستمم نصبه...ممنون ميشم راهنماييم كنين
در ضمن براي اجراي پچ از start menu بايد selector رو انتخاب كنم ديگه؟

Mohammad King
14-12-2012, 11:49
سلام

دوستان pesedit 2013 رو میخوام

همونی که باهاش میشه بازیکن ها رو قوی کرد...

میخوام become legend بازیکنی که خودم ساختم هم قوی کنم

ممنون از دوستان

mehdi_vsgh
14-12-2012, 11:57
با سلام...من پچ 2.5 رو نصب كردم اما وقتي ميخوام اجراش كنم با اين پيغام مواجه ميشم
to run this application you first must install one of the following version of the net framework : v4.0.30319

net framework : v4.0.30319
نسخه فریومورکتون باید حداقل همونی باشه که تو پیغام گفته!!!!!!

alireza2322
14-12-2012, 12:00

دوستان من net framework 4 رو نصب كردم..الان اين پيغامو ميده
the dyanmic library rld.dll faild to load.please confirm that:
1.the file was copies over the same folder as the cracked executable
2.(the antyvirus software is not false-detecting the file(in which case withe-list the folder/file
البته آنتي ويروسم رو هم enable كردم..ممنون ميشم كمكم كنين

Altairezio
14-12-2012, 12:59
بیا دوست عزیز اینم پچ 2.5 ( لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) )
ببین همینه یا نه ؟!

دستت درد نکنه ولی یه پارتش فیلتره!

Mehran14233
14-12-2012, 14:13
2.(the antyvirus software is not false-detecting the file(in which case withe-list the folder/file

این فایل رو آنتی ویروس ها به اشتباه ویروس تشخیص میدن. باید به آنتی ویروستون معرفی کنید که اون رو اسکن نکنه.

SA33D_GT
14-12-2012, 14:17
من مستر لیگ رو شروع کردم فصل اول نتونستم هر هیچ بازیکنی رو که میخواستم بخرم فقط بازیکن هایی که تو لیست فروش بودن.
فصل های بعدی میتونم بازیکن های دیگه رو بخرم؟اونهایی که تو لیست فروش تیمشون نیستند.

shervinrain
14-12-2012, 14:50
یکی بگه چرا تو becomel lige کفش بازی کنا همش مشکیه.چطوری درست میشه؟؟؟؟

Mohammad King
14-12-2012, 15:38
سلام

ممنون از دوستان

دوستان این پست منم در نظر داشته باشن

alireza2322
14-12-2012, 17:07

alireza2322
14-12-2012, 17:21
این فایل رو آنتی ویروس ها به اشتباه ویروس تشخیص میدن. باید به آنتی ویروستون معرفی کنید که اون رو اسکن نکنه.

خدا خيرت بده...بگو چطور اين كارو كنم؟

Mohammad King
14-12-2012, 18:40
دوستان میخوام

become a legend بازیکنی که ساختمو قوی کنم

ادیتور هست براش؟

alireza2322
14-12-2012, 21:13
الان آنتي ويروسمو هم ريمو كردم بازم همون پيغامو ميده!!! به دادم برسين..............

mohammad.asghari
14-12-2012, 21:21
مشکلت چی هست بگو شاید بتونم کمک کنم؟

alireza2322
14-12-2012, 21:39
مشکلت چی هست بگو شاید بتونم کمک کنم؟
توي پستاي قبلي نوشتم داداش...ممنون ميشم كمك كني

shahi666
15-12-2012, 01:52
با درود
یه سوالی داشتم.
با تشکر

کلا برای نصب هر پچ جدید باید ابتدا کل پچ های ورژن قبلی رو که شامل پوشه کیت سرور هم میشه رو پاک کنید و تنها همان پچ جدید رو بریزید برای مثال الان جدیدترین پچ 2.5 هست شما فقط باید همین پچ رو بریزید احتیاجی به نسخه های قبلی نیست ، کلا در هر نسخه جدید ، نسخه قبلی رو هم شامل میشه + آپدیت های بیشتری.. در پچ های PesEdit صرفا لباس ها و چهرها و یکسری از تیم های جدید و.... اضافه میشه ، شما می تونید برای استفاده هر چه بیشتر از سایر موارد ، گزینه های متعددی که PesEdit قرار نداده رو دانلود کنید و استفاده کنید ، مثل Boot Pack های جدید که شامل 81 کفش جدید به صورت HD هست یا چمن های با کیفییت برای تمامی زمین ها و ......

سلام

کلا یکسری از بازیکنان همونطور که یکی از دوستانمون گفتن Knuckle Shot دارن که شوت کردن خیلی حرفه ای هست و حقیقتا زدنش کمی سخته و نمیشه همیشه استفاده کرد ، ولی در کل یکسری از بازیکنا شوت زن خوبی هست و دقت و قدرت خوبی برای ضربه دارن و کافی فقط از پشت 18 با دقت ضربه بزنید و یا با داشتن R2 شوت های فنی و کات دار بزنید برای مثال من خودم که با بارسا بازی میکنم ، شوت های بازیکنانی مثل مسی ، ویا ، فابرگاس و دنی آلوس و تیاگو قدرت مناسبی داره ولذت میبری از شوت زدن ولی وقتی با سایر بازیکنا شوت میزنم انگار دارن پاس میدن به دروازه بان ، کلا باید دستت بیاد تا بازیکنا شوت زن رو بشناسی ...

سلام

ممنون از دوستان

بفرما دوست عزیز :

PES 2013 Football Lift Editor v20121028 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کار باهاش آسونه اگر متوجه نشدی بگو توضیح بدم..

من مستر لیگ رو شروع کردم فصل اول نتونستم هر هیچ بازیکنی رو که میخواستم بخرم فقط بازیکن هایی که تو لیست فروش بودن.
فصل های بعدی میتونم بازیکن های دیگه رو بخرم؟اونهایی که تو لیست فروش تیمشون نیستند.

کلا باید بگردی دنبال بازیکنای ناراضی تو تیما ، که معمولا اون دسته از بازیکنا که میزان نارضایتیشون تو تیم های بالای 50% باشن خیلی راحت میان ، بازیکنای جوون هم راحت میان ولی نباید انتظار داشته باشی که بازیکنی که داره تو یک تیم فیکس بازی میکنه و میزان نارضایتیش 1% هست به همین سادگی های بیاریش ، خیلی سخته....
اگر خیلی اذییت میشی میتونی از نرم افزار بالای استفاده کنی و منتخب جهان راه بندازی ولی زیاد حال نمیده این کار...

یکی بگه چرا تو becomel lige کفش بازی کنا همش مشکیه.چطوری درست میشه؟؟؟؟

متاسفانه کونامی هرسال دست به ابتکارات عجیب غریبی میزنی و گاهی اوقات گند میزنه به بازی و یک نمونش همین نبود کفش اورجینال پای بازیکنا تو مستر یا بیکام هست ، مثلا رفته سلیقه به خرج بده که امده یکی مثل من که تموم عشقم مستر و پرورش جوونا بود:n27: رو بی نصیب کرده و دل و دماغش رو ندارم یا اینکه امده کلا سیو دستی رو برداشته و Auto save کرده که البته با اعتراض زیاد فهمید چه عسلی خورده امده تو پچ جدیدش 1.02 این دو تا عیب رو برطرف کرده ولی باز هم متاسفانه جناب Jenkey که کیت سرورها رو ایشون تو دنیا برای PES میسازن شانس ما گم و گور شده و فعلا پچ جدید کونامی هست ولی کیت سرور جدیدی که با پچ 1.02 همخونی داشته باشه نیست و باید صبر کنیم تا برگرده ، البته قرار شده 20 دسامبر یعنی 8 روز دیگه پچ جدید 1.03 کونامی هم بیاد و باید امیدوار باشیم طرف بیاد و کیت سرور جدید رو ارائه کنه تا بتونیم تو پچ های PesEdit قابل استفاده بشه....

الان آنتي ويروسمو هم ريمو كردم بازم همون پيغامو ميده!!! به دادم برسين..............

برو تو بخش قرنطینه آنتی ویروست فایل rld.dll رو که هست دربیار و بعد برو تو همونجا که برگشته پوشه نصب بازی بعد اسمش رو دقیقا عوض کن بشه rld.dll بعد آموزش زیر ، یا میخوای Reinstall کن ....

دو تا فایل آموزش جامع PDF یکی برای Eset و یکی هم برای Kaspersky

NOD32.pdf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Kaspersky.pdf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خسته شدم :n02:

Mohammad King
15-12-2012, 15:01
دوستان توی become a legend نمیدونم چرا توی تیم ملی بازی نمیکنم! هیچ پیشنهادی هم از طرف سایر تیمها نمیگیرم

توی همون تیمی مه بودم موندم خلی بازی ککردم کلی هم گل زدم خلی خوب بازی کردم اما اصن هیچ پیشنهادی از هیچ تیمی نمیگیرم!

ehsan_2000
15-12-2012, 15:01
سلام
آقا من یه مشکلی با این pes 2013 دارم اونم اینکه هر از گاهی بازی می پره بیرون و پیغام stop working میده !!

می خوام بدونم مشکل از dvd منه یا میشه با کرک یا چیزی درستش کرد ؟؟

stealer
15-12-2012, 15:30
دوستان توی become a legend نمیدونم چرا توی تیم ملی بازی نمیکنم! هیچ پیشنهادی هم از طرف سایر تیمها نمیگیرم

توی همون تیمی مه بودم موندم خلی بازی ککردم کلی هم گل زدم خلی خوب بازی کردم اما اصن هیچ پیشنهادی از هیچ تیمی نمیگیرم!

چند فصله بازی کردیین؟
تیم ملیتون هم بر اساس بازیتون بهتتون پیشنهاد میده که معمولا از نیم فصل دوم میتونید برید تو ترکیب تیم ملیتون
باشگاه ها هم بعد از تموم شدن فصل اول پیشنهاد بهتون میدن تو دوره نقل و انتقالات

pcsoft
15-12-2012, 15:31

من تیم ملی همیشه بازی میکنم. ولی خب پیشنهاد از طرف تیم ها برام کم هست. مثلا تیم ATALANTA بهم پیشنهاد داد که نرفتم و توی تیم اصلی بازی SC OLHANENSE بازی میکنم و تازه توی تیم ملی هم جام قهرمانی آسیا رو بردیم و توی باشگاهی هم ما قهرمان جام باشگاه های اروپا شدیم و Super Cup با رئال هم بازی کردم با سطح Top Player و سوپرکاپ هم برنده شدیم ولی از پیشنهاد خبری نیست که نیست.:n01:

Spaniuly
15-12-2012, 15:41
کسی به شما پیشنهاد نمیده این شما هستید که پیشنهاد می دید...
شما باید پول هاتون رو صرف گرفتن مربی بکنید و Agent بگیرید اگه Agent شما گرون قیمت باشه توی کلاب سرچ تیم یا تیم هایی رو که به عنوان تیم مورد علاقه اتون انتخاب می کنید. توی مذاکره می تونه راضی کنه اون تیم ها رو که به شما پیشنهاد بدن. شما اگه Agent گرون قیمت داشته باشید می تونید هم زمان سه تا تیم معرفی کنید که می خواهید فصل بعد براشون بازی کنید.

stealer
15-12-2012, 16:21
اقا یه سوال
واسه خرید ایتم چجوری میشه اون قفل رو باز کرد؟
ممنون اگه جواب بدین

Mohammad King
15-12-2012, 16:49
بالاخره از بارسلونا پیشنهاد گرفتم :دی

Mehran14233
15-12-2012, 16:53
سلام
آقا من یه مشکلی با این pes 2013 دارم اونم اینکه هر از گاهی بازی می پره بیرون و پیغام stop working میده !!

می خوام بدونم مشکل از dvd منه یا میشه با کرک یا چیزی درستش کرد ؟؟

اگه از پچ های قبل از 2.2 استفاده می کنید ایراد از پچه. اما در غیر اینصورت ایراد از بازیه و اگر نسخه skirdrow دارید باید کرکش رو نصب کنید تا درست شه و اگر هم میخواید از اول باید نسخه reloaded رو نصب کنید.

اقا یه سوال
واسه خرید ایتم چجوری میشه اون قفل رو باز کرد؟
ممنون اگه جواب بدین

اگه منظورتون اون چراغاست که خاموشه باید بازی کنید تا روشن شن. مثلاً توی لیگ قهرمانان هر مرحله که بری بالا یه چیزی براتون باز میشه و چراغش روشن میشه.

pcsoft
15-12-2012, 17:50
کسی به شما پیشنهاد نمیده این شما هستید که پیشنهاد می دید...
شما باید پول هاتون رو صرف گرفتن مربی بکنید و Agent بگیرید اگه Agent شما گرون قیمت باشه توی کلاب سرچ تیم یا تیم هایی رو که به عنوان تیم مورد علاقه اتون انتخاب می کنید. توی مذاکره می تونه راضی کنه اون تیم ها رو که به شما پیشنهاد بدن. شما اگه Agent گرون قیمت داشته باشید می تونید هم زمان سه تا تیم معرفی کنید که می خواهید فصل بعد براشون بازی کنید.

دوست گرامی. من حتما درخواست و پیشنهاد رو امتحان کردم که میام و میگم کسی به من پیشنهاد نمیده. Agent من هم(الان بازی را ندارم) فکر کنم نفر سوم هست. که نباید هم خیلی بد باشه. متوسط هست.
حتی پورتو و بنفیکا هم درخواست من رو قبول نکردن. چه برسه به تیم های دیگه. تیم ما تازه توی رنکینگ 36 هست فکر کنم. جای بدی هم نیست.
اینکه ما قهرمان باشگاه های اروپا شدیم و سوپرکاپ گرفتیم اینا هیچ ارزشی پس نداره فقط این ارزش داره که من Agent خوبی داشته باشم! گلزدن به رئال مادرید توسط بازیکن من توی سوپرکاپ مهم نیست مهم Agent هست! من همیشه عاشق این If های کونامی هستم!!

stealer
15-12-2012, 18:11
اگه از پچ های قبل از 2.2 استفاده می کنید ایراد از پچه. اما در غیر اینصورت ایراد از بازیه و اگر نسخه skirdrow دارید باید کرکش رو نصب کنید تا درست شه و اگر هم میخواید از اول باید نسخه reloaded رو نصب کنید.

اگه منظورتون اون چراغاست که خاموشه باید بازی کنید تا روشن شن. مثلاً توی لیگ قهرمانان هر مرحله که بری بالا یه چیزی براتون باز میشه و چراغش روشن میشه.

نه منظورم اون نیست عزیز
ببینید اونجا که ایتم و قدرت با gp واسه بازیکنتون میخریدو میگم مثلا 50 تا جیپی میدین 1 قدرت بهتون اضافه میکنه
بعد باید این قدرتو بذارید واسه بازیکنتون
اون جایی که میرید قدرتو بذارید واسه بازیکن جا واسه 3 تا قدرت داره و یه کفش که یکی از خونه هاش قفل هست اون چجوری میشه باز کرد؟؟؟؟؟:n27:

alireza2322
15-12-2012, 19:44
نه منظورم اون نیست عزیز
ببینید اونجا که ایتم و قدرت با gp واسه بازیکنتون میخریدو میگم مثلا 50 تا جیپی میدین 1 قدرت بهتون اضافه میکنه
اون جایی که میرید قدرتو بذارید واسه بازیکن جا واسه 3 تا قدرت داره و یه کفش که یکی از خونه هاش قفل هست اون چجوری میشه باز کرد؟؟؟؟؟:n27:

خدايي الان اومدم همين سوالو بپرسم...خدا حيرت بده كارمو راحت كردي!!!!!!!!

shervinrain
15-12-2012, 20:12
بچه ها کی تو مستر و بیکم لجندش کفشای بازیکنا همشون مشکیه؟؟؟؟؟؟چطوری درست میشه؟؟؟رو اعصابهههه

vivabarca
15-12-2012, 20:33
خیلی شخمی شده PES 13، هیچ جوره آدم باهاش حال نمیکنه :n22:

shahi666
16-12-2012, 13:37
بچه ها کی تو مستر و بیکم لجندش کفشای بازیکنا همشون مشکیه؟؟؟؟؟؟چطوری درست میشه؟؟؟رو اعصابهههه

باید از پچ رسمی 1.02 کونامی استفاده کنید.
البته اگر میخواهید به همراه پچ های Pes Edit استفاده کنید باید صبر کنید تا کیت سرور هماهنگ با نسخه 1.02 بیاد که هنوز نیومده ، طرفی که این کار رو میکرده فعلا گم و گور شده میگن رفته مرخصی ماه دیگه میاد :n02:

shervinrain
16-12-2012, 19:03
باید از پچ رسمی 1.02 کونامی استفاده کنید.
البته اگر میخواهید به همراه پچ های Pes Edit استفاده کنید باید صبر کنید تا کیت سرور هماهنگ با نسخه 1.02 بیاد که هنوز نیومده ، طرفی که این کار رو میکرده فعلا گم و گور شده میگن رفته مرخصی ماه دیگه میاد :n02:
منظورت از پچ رسمی کونامی چیه؟من الآن پچ 2.5 pes edit رو نصب دارم:n13:

Behrang_sh
17-12-2012, 01:14
نه منظورم اون نیست عزیز
منم دقیقا همین سوال رو دارم:n15:

payamhetfild
17-12-2012, 13:00
با گزارش مزدک میرزائی و تفسیر تحلیل گر ورزشی
بلاخره بعد از حدود 20 روز کار شبانه روزی و تلاش گروهی بازی ساکر 2013 با گزارش مزدک میرزائی آماده و تولید شد
اینم یه نمونه صدا از گزارش بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

shervinrain
17-12-2012, 13:13
با گزارش مزدک میرزائی و تفسیر تحلیل گر ورزشی

بلاخره بعد از حدود 20 روز کار شبانه روزی و تلاش گروهی بازی ساکر 2013 با گزارش مزدک میرزائی آماده و تولید شد
اینم یه نمونه صدا از گزارش بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فایل گزارش بصورت جدا وجود داره که بشه ریخت تو فولدر نصب بازی؟؟؟

Behrang_sh
17-12-2012, 14:47
نه منظورم اون نیست عزیز
دوستان بالاخره پیداش کردم
نرم افزاری که میشه باهاش هم اون خونه قفل رو باز کرد و هم گزینه consumable items رو در قسمت Items تو مستر لیگ(ML) فعال کرد
اسم نرم افزار :
PES2013 ITEM EDITORزبونش متاسفانه آسیای شرقی هست.
اما کار باهاش راحته . هر سوالی راجع بهش داشتید بپرسید، در خدمتم
اینم لینک دانلودش :

shahi666
17-12-2012, 15:46
منظورت از پچ رسمی کونامی چیه؟من الآن پچ 2.5 pes edit رو نصب دارم:n13:

کلا خود کونامی اگر صفحه اصلی بازی دقت کنی نوشته Data Pack که همون DLC هست و روبروش هم نوشته Ver 1.x که الان ورژن 1.2 امده لینکش به همراه کرکش تو صفحات قبل موجود هست میتونی دانلود کنید و استفاده کنید. البته چون کیت سرور هماهنگ با ورژن 1.2 نیومده نمیتونید از پچ های Pes Edit یا سایر پچ ها به همراهش استفاده کنید باید صبر کنید تا کیت سرور جدید بیاد تا با این نسخه جدید هماهنگ بشه ، در اون موقع خود سازندگان پچ Pes Edit مثل همیشه جدیدترین پچ های رسمی کونامی رو در پچ های خودشون اعمال می کنند.
حله داداش ؟:n02:

shahi666
17-12-2012, 16:10
دوستان بالاخره پیداش کردم
نرم افزاری که میشه باهاش هم اون خونه قفل رو باز کرد و هم گزینه consumable items رو در قسمت Items تو مستر لیگ(ML) فعال کرد
اسم نرم افزار :
PES2013 ITEM EDITOR

زبونش متاسفانه آسیای شرقی هست.
اما کار باهاش راحته . هر سوالی راجع بهش داشتید بپرسید، در خدمتم
اینم لینک دانلودش :

یا تشکر از دوست عزیز
نحوه کارکرد :

A
1. Open file PES2013 ITEM EDITION.exe
2. Click on Button A (from Pic) to Open Option.bin (automatical load)
3. Put a max value 100 in the right box (all list)
4. Click on Button B (from Pic) to Save File

در ادامه Menu = Item > Item List > Consumable Items :

B
1 = Fruit > Reduces Fatigue by a little.
2 = Energy Drink > Reduces Fatigue.
3 = Vitamin Supplements > Greatly reduces Fatigue.
4 = Power Supplements > Full recovery from Fatigue.
5 = Ultrasound Machine > Greatly quickens recovery from injury.
6 = Conditioning Supplements > Change player form (Violet & Blue) to Green
7 = Training Machine > Increase your focus Point (Max=100)
8 = Extra Pocket > Use for Unlock 3rd Item Slot (Max=3)
9 = Positional Advice > Get a random Position
10 = Technique Enhancement > Get a random Skill Card (Max=11)

برگرفته از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n16:

stealer
17-12-2012, 21:09
یا تشکر از دوست عزیز
نحوه کارکرد :

A
1. Open file PES2013 ITEM EDITION.exe
2. Click on Button A (from Pic) to Open Option.bin (automatical load)
3. Put a max value 100 in the right box (all list)
4. Click on Button B (from Pic) to Save File

در ادامه Menu = Item > Item List > Consumable Items :

B
1 = Fruit > Reduces Fatigue by a little.
2 = Energy Drink > Reduces Fatigue.
3 = Vitamin Supplements > Greatly reduces Fatigue.
4 = Power Supplements > Full recovery from Fatigue.
5 = Ultrasound Machine > Greatly quickens recovery from injury.
6 = Conditioning Supplements > Change player form (Violet & Blue) to Green
7 = Training Machine > Increase your focus Point (Max=100)
8 = Extra Pocket > Use for Unlock 3rd Item Slot (Max=3)
9 = Positional Advice > Get a random Position
10 = Technique Enhancement > Get a random Skill Card (Max=11)

برگرفته از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n16:

من باید از اول become legend رو برم یا از سیو هام هم میتونم استفاده کنم و اون قفل باز باشه؟
اخه واسه من کار نکرد رو سیو هام:n13:

aram24
17-12-2012, 23:57
کسی ایمیلی از تولید کنندگاه pes نداره
تا حالا به فکرتون نرسیده نظراتتون رو برای بهتر شده بازی برا کونامی بفرستید؟؟
اگه کسی ایمیل یا راه ارتباطی دیگه ای میدونه بگه :n26:

shahi666
18-12-2012, 00:41
من باید از اول become legend رو برم یا از سیو هام هم میتونم استفاده کنم و اون قفل باز باشه؟

حقیقتش خودم تست نکردم ، ولی معمولا این جور موارد رو باید قبل از شروع انجام داد ولی باز هم 100% مطمئن نیستم در هر دو حالت تست کن ببین چی میشه

hamedplus
18-12-2012, 17:00

روی سیو ها هم اعمال میشه و عمل میکنه من خودم تست کردم

Greedy
18-12-2012, 19:02
............

saeed jo
19-12-2012, 13:03
PES از لحاظ گرافیکی از FIFa بهتره ولی متاسفانه از لحاظ گیم پلی خیلی از FIFA عقبه

mj77
20-12-2012, 22:02
من یک فصل be come بازی کردم الان که پایان فصله میتونم برم 1تیم دیگه؟ پیشنهاد میدم قبول نمیکنن؟

payamhetfild
20-12-2012, 22:23
آپدیت رسمی جدیدم اومددددددددددددددددددددد:n 18:

arash-king
21-12-2012, 13:34
من یک فصل be come بازی کردم الان که پایان فصله میتونم برم 1تیم دیگه؟ پیشنهاد میدم قبول نمیکنن؟

آره میشه رفت یه تیم دیگه ........ اگه خودت مثلا به رئال پیشنهاد میدی ولی نمیگیرتت ، دلیلش
Connection کم مربی شماست ! من پول زدم مربی خودمو عوض کردم و الان دارم تو اودینزه بازی میکنم .......
شما هم اگه خواستی پول بزن و آخرین مربی را بخر :n10:

farhad_persona
21-12-2012, 14:12
بچه ها من درجه رو میگذارم روی سوپر استار ولی خیلی راحت تیم های بزرگ مثل رئال رو 4-5 تا میزنم. چی کار کنم بازی خیلی بی مزه شده برام ؟ پارسال (نسخه 2012) با بایرن مونیخ 5 فصل طول کشید تا قهرمان بشم امسال خیلی راحت همون فصل اول همه رو 5 تایی کردم. بازی آسون شده آیا ؟ درجه سخت تر از سوپراستار نمیاد که واقعاً بازی با کامپیوتر رو نفس گیر و سخت کنه ؟

Mehran14233
21-12-2012, 15:19
بچه ها من درجه رو میگذارم روی سوپر استار ولی خیلی راحت تیم های بزرگ مثل رئال رو 4-5 تا میزنم. چی کار کنم بازی خیلی بی مزه شده برام ؟ پارسال (نسخه 2012) با بایرن مونیخ 5 فصل طول کشید تا قهرمان بشم امسال خیلی راحت همون فصل اول همه رو 5 تایی کردم. بازی آسون شده آیا ؟ درجه سخت تر از سوپراستار نمیاد که واقعاً بازی با کامپیوتر رو نفس گیر و سخت کنه ؟

درسته بازی آسون تر شده یه کم.
پچ یا برنامه خاصی هم برای افزایش سختی بازی نداریم :n02:

payamhetfild
21-12-2012, 23:44
اینم آپدیت رسمی جدیددددددددددددددد...دم کونامی گرم با این پشتیبانی خوبش

پچ رسمی کرک شده ورژن 1.03
فقط در محل نصب بازی کپی شود :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]%20Evolution %20Soccer%202013%20v1.02%20

light
22-12-2012, 13:29
راهی نیست که pes2013 رو ویندوز xp نصب بشه ؟

mj77
22-12-2012, 18:01
آره میشه رفت یه تیم دیگه ........ اگه خودت مثلا به رئال پیشنهاد میدی ولی نمیگیرتت ، دلیلش
Connection کم مربی شماست ! من پول زدم مربی خودمو عوض کردم و الان دارم تو اودینزه بازی میکنم .......
چجوری مربی بخرم؟ از کجا؟ چقد پول میخواد؟

shervinrain
22-12-2012, 18:30
کلا خود کونامی اگر صفحه اصلی بازی دقت کنی نوشته Data Pack که همون DLC هست و روبروش هم نوشته Ver 1.x که الان ورژن 1.2 امده لینکش به همراه کرکش تو صفحات قبل موجود هست میتونی دانلود کنید و استفاده کنید. البته چون کیت سرور هماهنگ با ورژن 1.2 نیومده نمیتونید از پچ های Pes Edit یا سایر پچ ها به همراهش استفاده کنید باید صبر کنید تا کیت سرور جدید بیاد تا با این نسخه جدید هماهنگ بشه ، در اون موقع خود سازندگان پچ Pes Edit مثل همیشه جدیدترین پچ های رسمی کونامی رو در پچ های خودشون اعمال می کنند.
حله داداش ؟:n02:
آره داداش مرررررررررررسی:n02:

arash-king
22-12-2012, 18:30
چجوری مربی بخرم؟ از کجا؟ چقد پول میخواد؟

اگه داری BaL میری برو تو منوی خود BaL ، یه گزینه هست به اسم Negotiations .... اینو بزن بعد آخرین گزینه نوشته Agent's Contract
از این قسمت میتونی مربی مورد نظرت را استخدام کنی
بهترین مربی که داره قیمتش 600,000$ ....... اگه پول زده باشی میتونی راحت استخدامش کنی !

shervinrain
22-12-2012, 18:35
البته یه دلیلش مربی هست ولی اصلش اینه که باید تو گزینه هایی که واسه سرچ تیم ها هست یه گزینست که میزان تمایل هر تیم به شماست که اون رو باید رو high بذاری بعد سرچ کنی تیمهایی که می خواننت میان:n06:

shervinrain
22-12-2012, 18:39
PES از لحاظ گرافیکی از FIFa بهتره ولی متاسفانه از لحاظ گیم پلی خیلی از FIFA عقبه

با اینکه 2-3 روز فقط فیفا بازی کردم و باهاش هیچجوره حال نمیکنم و pes رو خیلی سر تر میدونم ولی با حرفت موافقم:n01:

Mehran14233
23-12-2012, 02:02
راهی نیست که pes2013 رو ویندوز xp نصب بشه ؟

راه خاصی نداره. خیلی راحت نصب میشه. من خودم روی xp نصب کردم.

Mehran14233
23-12-2012, 02:08
دوستان پچ 2.6 اومد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 98.ir/game/14324-pesedit-2013-patch.html
(فاصله soft و 98 رو بردارید)

nasrGod
23-12-2012, 12:46
دوستان پچ 2.6 اومد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 98.ir/game/14324-pesedit-2013-patch.html

این آخرین آپدیت کونامی رو همراه خودش داره؟

Mohammad King
23-12-2012, 22:45
سلام

ترزگه توی این بازی نیست؟؟

پیداش نکردم من!

shervinrain
24-12-2012, 14:30
راه خاصی نداره. خیلی راحت نصب میشه. من خودم روی xp نصب کردم.
رو xp سرویس پک 3 نصب میشه.اکه سرویس پکتون 2 یا کمتره میتونین از سایت microsoft.com سرویس پک 3 رو دانلود کنین نصب کنین.

Spaniuly
24-12-2012, 21:49
الان 22 سالگی BAL هستم بعد از 2 فصل حضور در آ. اس رم و تصاحب قهرمانی یورو لیگ و چمپیونز لیگ در حالیکه فصل دوم کاپیتان تیم بودم به منچستر اومدم نه به PES 2011 که بعد 10 فصل به زور می رسیدی به اورال 85 نه به اینکه الان توی 22 سالگی اورالم رسیده به عدد 99 و هنوزم پارامترام دارن رشد می کنن البته ناگفته نماند اون آیتم 5000 GP رو خریدم که باعث میشه تمرینات موثر باشه توی رشد ولی خوب حتی اونم نداشته باشی نهایتا توی 22-23 سالگی 90 رو راحت رد می کنی. الانم شماره 9 منچسترم ولی اصلا لیگ لایسنس نشده انگلیس حال نمیده! BAL خیلی آسون شده نسبت به دو ورژن قبل. اونقدر ترینر و Tool واسه دستکاری BAL دادن که کونامی اونقدر راحت کرده رشد رو که دیگه نیازی به اینا نباشه خیلی راحت میشه همه چیز رو با GP بدست آورد حتی لازم نیست بشینی یکی بهت پیشنهاد بده وقتی پولات زیاد شد و اون مربی 6000 پوندی رو خریدی هر تیمی رو که بخوای فصل بعد براش بازی کنی رو برات مهیا می کنه.

payamhetfild
25-12-2012, 00:32
دوستان پچ 2.6 اومد:
آقا شماها چطوری با این پچای دستساز :n02: کار میکنید قید ارجینالشو میزنید!
والا من هربار اینا رو نصب کردم از مستر لیگ میپره بیرون

mj77
25-12-2012, 13:13
اگه داری BaL میری برو تو منوی خود BaL ، یه گزینه هست به اسم Negotiations .... اینو بزن بعد آخرین گزینه نوشته Agent's Contract
از این قسمت میتونی مربی مورد نظرت را استخدام کنی
بهترین مربی که داره قیمتش 600,000$ ....... اگه پول زده باشی میتونی راحت استخدامش کنی !

نرم افزاری برای افزایش پول توی بال نیست؟

arash-king
25-12-2012, 15:25
نرم افزاری برای افزایش پول توی بال نیست؟

ببین این به کارت میاد ؟! >> لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) <<

Spaniuly
26-12-2012, 18:58
بالاخره شاخ غول رو شکستم و لوگوهای اورجینال رو وارد بازی کردم ویرایش نسخه ایکس باکس فوق العاده سخته تقریبا تمام برنامه های اصلی ویرایشی برای PC هست و کسانی مثل Wilder , Goldar Killer اصلا اهمیتی به ویرایش نسخه کنسولی نمی دن ولی با نرم افزار های مختلف و ترکیبی از فایل های نسخه PC و کنسولی بالاخره تونستم لوگوهای غیر فیک رو وارد نسخه ایکس باکس بکنم. قدم بعدی اصلاح کیت ها هست

pedram9
27-12-2012, 00:23
دوستان این بازی چرا لیگ نداره ؟ من خیلی علاقه به رفتن لیگ داشتم و در لیگ انجام بازی های جام باشگاه ها و ... .
با پچ لیگ اضافه نمیشه ؟
چرا قرار ندادن ؟!

Mehran14233
27-12-2012, 12:11
دوستان این بازی چرا لیگ نداره ؟ من خیلی علاقه به رفتن لیگ داشتم و در لیگ انجام بازی های جام باشگاه ها و ... .
با پچ لیگ اضافه نمیشه ؟
چرا قرار ندادن ؟!

منم فقط لیگ می رفتم ولی این نسخه لیگ نداره. با پچ هم اضافه نمیشه. میشه مسترلیگ رفت و نقل و انتقالات رو خاموش کرد ولی اون هم حال نمیده. لیگ خوب بود که حذفش کردند. من که دیگه تقریباً گذاشتم کنار بازی نمی کنم. گیم پلی هم که افتضاح و مصنوعیه. ضعیف ترین بازیکنا هم بهترین مدافعا رو دریبل می زنند. نه یک بار نه دو بار که بگیم عادیه.

pedram9
27-12-2012, 13:21
منم فقط لیگ می رفتم ولی این نسخه لیگ نداره. با پچ هم اضافه نمیشه. میشه مسترلیگ رفت و نقل و انتقالات رو خاموش کرد ولی اون هم حال نمیده. لیگ خوب بود که حذفش کردند. من که دیگه تقریباً گذاشتم کنار بازی نمی کنم. گیم پلی هم که افتضاح و مصنوعیه. ضعیف ترین بازیکنا هم بهترین مدافعا رو دریبل می زنند. نه یک بار نه دو بار که بگیم عادیه.

کجا میتونم نقل انتقال رو غیر فعال کنم ؟

kiar
27-12-2012, 19:13
کسی لینک مستقیم برای دانلود گزارش ترکی برای این نسخه داره؟

PES HOT
27-12-2012, 21:13
این همه پچ و برنامه ای که به این نسخه زدمو به قارچ خور زده بودم یه فوتبال درست و درمون از توش دراومده بود,اما این...در یک کلام غیرقابل تحمله این نسخه...حرکت بدون توپ اصلن وجود نداره تو این بازی بخدا..همه ممد نوری.آقا اگه کسی راضیه و با این بازی فاز گرفته یکم بیاد توضیح بده شاید ما ماهم راه افتادیم,بعد این همه سال فوتبال زدن!

Mehran14233
28-12-2012, 00:07

من چون اصلاً مسترلیگ نمی رم الان نمی دونم تنظیماتش دقیق کجاست.

pedram9
28-12-2012, 00:11
من مشکلم با این بازی فقط پاس هاش هست که میندازه توی پای حریف مخصوصا پاش های عمق .
و ایستگاهی زدن با کریس رونالدو اصلا نمیشه از سر مدافع رد کرد و گل زد رد کنی یا میگیره به تیر یا اوت یا در گوشه ترین جا هم بزنی دروازه بان میگیره اولین فوتبالیه که ایستگاهی هاش بهم حال نمیده . پرو 11 و 12 از فاصله 29 30 متری با فلش بالا از سر مدافع رد میکردم گل میزدم اینجا نمیشه یا من بلد نیسم

arash-king
28-12-2012, 00:26

دوست عزیز قبل از اینکه مسترلیگ را شروع کنید گزینه Market Activity Level را روی Only Me بزارید
با اینکار بقیه تیمها نمیتونن بازیکن بخرن و فقط شما قادر به بازیکن خریدن هستید
اگه شما هم بازیکن نخرید میشه همون چیزی که شما میخواید ، یعنی لیگ !
اگر میخواید خیلی به لیگ نزدیک بشید هم میتونید گزینه Player Development را روی Off بزارید تا بازیکنهای شما نه پیشرفت کنن نه پسرفت

pedram9
28-12-2012, 00:39
دوست عزیز قبل از اینکه مسترلیگ را شروع کنید گزینه Market Activity Level را روی Only Me بزارید
با اینکار بقیه تیمها نمیتونن بازیکن بخرن و فقط شما قادر به بازیکن خریدن هستید
اگه شما هم بازیکن نخرید میشه همون چیزی که شما میخواید ، یعنی لیگ !
اگر میخواید خیلی به لیگ نزدیک بشید هم میتونید گزینه Player Development را روی Off بزارید تا بازیکنهای شما نه پیشرفت کنن نه پسرفت

ممنونم .

من مشکلم با این بازی فقط پاس هاش هست که میندازه توی پای حریف مخصوصا پاس های عمق . و ایستگاهی زدن با کریس رونالدو اصلا نمیشه از سر مدافع رد کرد و گل زد رد کنی یا میگیره به تیر یا اوت یا در گوشه ترین جا هم بزنی دروازه بان میگیره اولین فوتبالیه که ایستگاهی هاش بهم حال نمیده . پرو 11 و 12 از فاصله 29 30 متری با فلش بالا از سر مدافع رد میکردم گل میزدم ( آخه ایستگاهی نرم با کریس که حال نمیده :n02:) اینجا نمیشه یا من بلد نیسم؟

arash-king
28-12-2012, 00:50
ممنونم .

من مشکلم با این بازی فقط پاس هاش هست که میندازه توی پای حریف مخصوصا پاس های عمق . و ایستگاهی زدن با کریس رونالدو اصلا نمیشه از سر مدافع رد کرد و گل زد رد کنی یا میگیره به تیر یا اوت یا در گوشه ترین جا هم بزنی دروازه بان میگیره اولین فوتبالیه که ایستگاهی هاش بهم حال نمیده . پرو 11 و 12 از فاصله 29 30 متری با فلش بالا از سر مدافع رد میکردم گل میزدم ( آخه ایستگاهی نرم با کریس که حال نمیده :n02:) اینجا نمیشه یا من بلد نیسم؟

اصولا اینکارا به تمرین بیشتری نیاز داره و کار خاصی نمیشه کرد
تو این بازی هم میشه ایستگاهی باهرکسی گل زد ، فقط بستگی به موقعیت داره و البته تمرین زیاد
منم اولش بلد نبودم ایستگاهی بزنم ، حتی بلد نبودم از رو سر مدافعان رد کنم
ولی با تمرین زیاد الان خیلی راحت هرچی ضربه آزاد میزنم اگه گل نشه حداقل کرنر میشه

موفق باشید

pedram9
28-12-2012, 01:35
اصولا اینکارا به تمرین بیشتری نیاز داره و کار خاصی نمیشه کرد
تو این بازی هم میشه ایستگاهی باهرکسی گل زد ، فقط بستگی به موقعیت داره و البته تمرین زیاد
منم اولش بلد نبودم ایستگاهی بزنم ، حتی بلد نبودم از رو سر مدافعان رد کنم
ولی با تمرین زیاد الان خیلی راحت هرچی ضربه آزاد میزنم اگه گل نشه حداقل کرنر میشه

موفق باشید

90% ضربه آزاد های من اگه از سر رد شه گوشه ترین قسمت دروازه میره اما به قول شما کرنر میشه . چیزی که باید گل بره نمیره دروازبان سخت گل میخوره ایستگاهی رو .

shahi666
28-12-2012, 12:37
من نمیدونم چرا این کونامی تو هر نسخه یک کارایی میکنه که گند میزنه به کل بازی ، خب امسال این تریپ جدید چی بود که تو مستر و بال باید با کفش های سیاه شروع کنی بعد بری کفش آزاد کنی و به هر بازیکن فقط یک کفش بدی و از این داستان ها که خودشم خلی زود فهمید گند زده به به بازی و مجبور شد زود اصلاح کنه و پچ 1.02 رو داد ، حالا یکسری آدم عاشق مستر مثل ما که هرسال به عشق مستر بازی میکنند به خاطر نیومدن کیت سرور هماهنگ با 1.02 باید کلا تعطیل کنیم این بازی رو.. لعنت به کونامی با این سیاست هاش
هرسال داره حق انتخاب رو از آدم میگیره ، خب لعنتی من دلم میخواد خودم داور بازی رو انتخاب کنم من دلم میخواد با کفش های اورجینال بازی کنم من دلم میخواد سیو دستی انجام بدم تو مستر! خب چرا اینارو نمیزاری به عهده ما و فقط خودش تصمیم میگیری کدوم بهتره !
از شانس ما این طرف که کیت سرور رو هر هفته آپدیت میکرد غیبش زده و نمیشه از پچ 1.02 و 1.03 با پچ های Pes Edit استفاده کرد:n27:

Spaniuly
28-12-2012, 13:51
خوب بچه ها بر خلاف دوستان PC باز و پچ استفاده کن که حالا به دلیل نیومدن Kitserver و اینا معطل موندن Spaniuly بازی PES 2013 اش رو روی ایکس باککس 360 ویرایش کرد بالاخره!!! :n02:

بعد از تلاش های شبانه روزی و کمک گرفتن از بزرگترین ویرایش کنندگان PES در دنیا بنده اولین ایرانی هستم که نسخه ایکس باکسی بازی PES رو ویرایش می کنه و اشکالات لایسنس نبودنش رو برطرف می کنه در حالیکه هیچ برنامه خاصی برای این ویرایش وجود نداره و تمام این ویرایش ها توسط یک سری کارهای ترکیبی از برنامه ها مختلف هست.
اگه افرادی مثل Stoyancho . Barcafan . W!lder . WE NG Team . Starvin . Smeagol75 و از همه مهمتر راهنما و استاد بزرگوارم Dramacydal که تمام این دستاوردها رو مدیونشم نبودند
هیچ وقت این مودینگ رو من نمی تونستم روی اکس باکس پیاده کنم
البته از تلاش های GliGli و تیم زکاتر هم باید تشکر فراوانی کرد چون همه این ویرایش ها بر روی کنسول جی تگ قابل اجرا هستند. چقدر زیادن اون کسانی که حلقه هایی زنجیر موفقیت و کارهای بزرگ رو تشکیل می دن و چقدر نامشون جاودان هست. مجالی برای تشکر از ادیتورهای بزرگ و زحمت کش نیست ولی تک تک اونها رو ستایش می کنم کسانی که kit ها رو طراحی می کنن و من فقط امروز تالیفی از دستاورد ها و تلاش های این دوستان رو تونستم استفاده کنم.

کمک زیادی از انجمن های فوق حرفه ای xbox360iso و evo-web گرفتم توی این راه و ممنون از زحمات کاربران حرفه ای هستم که کمکم کردند

حتی قصد دارم به زودی یک تاپیک پایه ای توی فروم evo-web راه اندازی کنم و آموزش های ابتدایی تا حرفه ای رو برای علاقمند به ادیت نسخه اکس باکس در سراسر جهان قرار بدم. با این روش ها حتی هیچ نگرانی برای آپدیت شدن بازی وجود نداره و زمانی که بازی آپگرید میشه و پچ و آپدیت رسمی میاد در عرض کمتر از یک ساعت کل ویرایش ها رو میشه روی آپدیت جدید پیاده سازی کرد شما نیازی به کیت سرور ندارید. البته اگه ویرایش نسخه PC رو در نظر بگیریم باید بگم 100 ها برابر راحت تر و سریعتر از ویرایش نسخه ایکس باکس هست. ولی مشکلات خاص خودش رو داره که با توجه به اینکه تقریبا 99.99 برنامه ها و ابزار های ویرایشی که برای PES میاد PC Support هستند. این مشکلات براحتی قابل حله ولی از اونجایی که برای اعمال ویرایش بر روی ایکس باکس ما یک راه بیشتر نداریم. قصد دارم بزودی آموزش مدون این یک راه رو قرار بدم.

اما یک گل جالب هم به مناسبت این جشن بزرگ می ذارم اگه کسی تونستی گلی بزنه از این فاصله بذاره تا ببینیم و استفاده کنیم ولی اینی که من مذارم گل از زمین خودی هست مدافع از زمین خودمون گل می زنه
به لباس های تیم ها توجه کنید که توی اکس باکس ویرایش شدن و لایسنس شده هستند آرسنال - چلسی

mj77
28-12-2012, 15:04
کسی تنظیمات گرافیک بازیو واسه ویندوز 8 نداره؟
من با 7 رو high بازی میکنم و هیچ مشکلی ندارم ولی ویندوز 8 کمی گیر گرافیکی دارم..کارتم geforce 450GTS هست و درایور nvidia جدیدم نصب کردم..ممکنه واسه دات نت باشه؟ اخه ندارم..

shahi666
28-12-2012, 16:39
خوب بچه ها بر خلاف دوستان PC باز و پچ استفاده کن که حالا به دلیل نیومدن Kitserver و اینا معطل موندن Spaniuly بازی PES 2013 اش رو روی ایکس باککس 360 ویرایش کرد بالاخره!!! :n02:

بعد از تلاش های شبانه روزی و کمک گرفتن از بزرگترین ویرایش کنندگان PES در دنیا بنده اولین ایرانی هستم که نسخه ایکس باکسی بازی PES رو ویرایش می کنه و اشکالات لایسنس نبودنش رو برطرف می کنه در حالیکه هیچ برنامه خاصی برای این ویرایش وجود نداره و تمام این ویرایش ها توسط یک سری کارهای ترکیبی از برنامه ها مختلف هست.
اگه افرادی مثل Stoyancho . Barcafan . W!lder . WE NG Team . Starvin . Smeagol75 و از همه مهمتر راهنما و استاد بزرگوارم Dramacydal که تمام این دستاوردها رو مدیونشم نبودند
هیچ وقت این مودینگ رو من نمی تونستم روی اکس باکس پیاده کنم
البته از تلاش های GliGli و تیم زکاتر هم باید تشکر فراوانی کرد چون همه این ویرایش ها بر روی کنسول جی تگ قابل اجرا هستند. چقدر زیادن اون کسانی که حلقه هایی زنجیر موفقیت و کارهای بزرگ رو تشکیل می دن و چقدر نامشون جاودان هست. مجالی برای تشکر از ادیتورهای بزرگ و زحمت کش نیست ولی تک تک اونها رو ستایش می کنم کسانی که kit ها رو طراحی می کنن و من فقط امروز تالیفی از دستاورد ها و تلاش های این دوستان رو تونستم استفاده کنم.

کمک زیادی از انجمن های فوق حرفه ای xbox360iso و evo-web گرفتم توی این راه و ممنون از زحمات کاربران حرفه ای هستم که کمکم کردند

حتی قصد دارم به زودی یک تاپیک پایه ای توی فروم evo-web راه اندازی کنم و آموزش های ابتدایی تا حرفه ای رو برای علاقمند به ادیت نسخه اکس باکس در سراسر جهان قرار بدم. با این روش ها حتی هیچ نگرانی برای آپدیت شدن بازی وجود نداره و زمانی که بازی آپگرید میشه و پچ و آپدیت رسمی میاد در عرض کمتر از یک ساعت کل ویرایش ها رو میشه روی آپدیت جدید پیاده سازی کرد شما نیازی به کیت سرور ندارید. البته اگه ویرایش نسخه PC رو در نظر بگیریم باید بگم 100 ها برابر راحت تر و سریعتر از ویرایش نسخه ایکس باکس هست. ولی مشکلات خاص خودش رو داره که با توجه به اینکه تقریبا 99.99 برنامه ها و ابزار های ویرایشی که برای PES میاد PC Support هستند. این مشکلات براحتی قابل حله ولی از اونجایی که برای اعمال ویرایش بر روی ایکس باکس ما یک راه بیشتر نداریم. قصد دارم بزودی آموزش مدون این یک راه رو قرار بدم.

اما یک گل جالب هم به مناسبت این جشن بزرگ می ذارم اگه کسی تونستی گلی بزنه از این فاصله بذاره تا ببینیم و استفاده کنیم ولی اینی که من مذارم گل از زمین خودی هست مدافع از زمین خودمون گل می زنه
به لباس های تیم ها توجه کنید که توی اکس باکس ویرایش شدن و لایسنس شده هستند آرسنال - چلسی

Spaniuly عزیز خسته نباشی واقعا کاربزرگی کردی خواستن توانستن هست اینجا معنا پیدا میکنه:n16:

این Jenkey , Juce که کیت سرور میدادند خودت خبر داری گم و گور شده ، میتونی کیت سرور رو ادامه بدی؟ یا از این اساتیدی که گفتی ببین کسی میتونه بجای Jenkey ادامه بده کیت سرور رو ..
امدو این طرف دیگه نخواد کار کنه ، یعنی ما همینجوری فقط نگاه کنیم..یک زحمت بکش پیگیری کن مشکل یک جهان رو حل کن :n02:
منتظر خبرهای خوبی باشیم انشاالله

mj77
28-12-2012, 19:17
دوستانی که bal بازی میکنن؟ من بعد 5 فصل بازی هنوز رو نیمکت تیمی مثل سوانسی هستم..قدرت من 85 شده همش دارم بازیو نگاه میکنم..تاحالا ۱بازی تو لیگ نکردم چرا؟ بر چه اساسی به تیم اصلی میرید؟

Spaniuly
28-12-2012, 19:19
می دونی که جنکی امتحانات ترمشو داره می گذرونه. بنابراین حتی توی تاپیک Kitserver13 حتی یک پست هم نداده حتی مدیر بخش انجمن اوو-وب تاپیک کیت سرور رو بسته اونقدر چرت و پرت گفتن یوزر ها انگار جنکی مجبوره که کیت سرور آپدیت کنه.
نه من متاسفانه نمی تونم کیت سرور رو ادامه بدم در واقع قبلا که جویس صاحب امتیاز این محصول بود و چون کل سورس برنامه رو در اختیار جنکی قرار داد الان این دوست چشم بادومی ما واسه بازی که محصول وطنش هست داره کیت سرور رو ارائه میده. سازو کار چگونگی عملکرد Kitserver برای ما پوشیده اس مشخصا کدهایی برای اولین بار در اختیار جویس قرار گرفته که می تونه یک پل و یک روکش ایجاد کنه بر روی بازی و قبل اینکه بازی فایل های باینری رو از داخل img فایل های مسیر نصب لود کنه کیت سرور مجبور می کنه که فایل ها از داخل پوشه هایی که داخل کیت سرور هست فراخوانی بشه.

هیچ کسی غیر از جویس و جنکی نمی تونه کیت سرور رو ادامه بده یا مشابهش رو ارائه بده برنامه نویس های PES Fan روی پروژه های خاص زوم می کنن W!lder که تو کار آپشن فایل هست. و PES Editor رو می سازه و اهل جمهوری چک هست. گلدار کیلر فرانسوی هم که برنامه پرو-اوو ادیتینگ استدیو رو می سازه کارش بی نظیره.

فعلا چاره ای نیست باید منتظر بمونیم که جنکی امتحانات ترمش رو تموم کنه

دوستانی که bal بازی میکنن؟ من بعد 5 فصل بازی هنوز رو نیمکت تیمی مثل سوانسی هستم..قدرت من 85 شده همش دارم بازیو نگاه میکنم..تاحالا ۱بازی تو لیگ نکردم چرا؟ بر چه اساسی به تیم اصلی میرید؟

شما پستی رو انتخاب کردید که این تیم اون پست رو نداره سعی کنید پست جدیدی رو بخرید 500 تا GP خرج کنید و یک فصل صبر کنید تا پست جدیدی که اون تیم توی فرمیشن داره اون رو کسب کنید بعد می تونید از ابتدا بازی کنید

من الان 22 ساله هستم و آورالم 102 هست البته اون آیتم 5000 رو خریدم که باعث میشه سریع رشد کنه بازیکن.
شماره 9 منچستر یونایتد هستم الان دیگه حال میده بازی توی لیگ برتر چون به حالت لایسنس شده در آوردمش

pedram9
28-12-2012, 21:30
تنظیماتی هست که وقتی توپ رو دارم و میخوام پاس عمق به بندازم بازیکن ها حرکت ( فرار ) کنن؟ مثل هویج نگاه میکنن :n02:

و

اینا کارشون؟ میشه تا آخر پر کردشون چه اتفاقی می افته ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mj77
28-12-2012, 22:32
می دونی که جنکی امتحانات ترمشو داره می گذرونه. بنابراین حتی توی تاپیک Kitserver13 حتی یک پست هم نداده حتی مدیر بخش انجمن اوو-وب تاپیک کیت سرور رو بسته اونقدر چرت و پرت گفتن یوزر ها انگار جنکی مجبوره که کیت سرور آپدیت کنه.
نه من متاسفانه نمی تونم کیت سرور رو ادامه بدم در واقع قبلا که جویس صاحب امتیاز این محصول بود و چون کل سورس برنامه رو در اختیار جنکی قرار داد الان این دوست چشم بادومی ما واسه بازی که محصول وطنش هست داره کیت سرور رو ارائه میده. سازو کار چگونگی عملکرد Kitserver برای ما پوشیده اس مشخصا کدهایی برای اولین بار در اختیار جویس قرار گرفته که می تونه یک پل و یک روکش ایجاد کنه بر روی بازی و قبل اینکه بازی فایل های باینری رو از داخل img فایل های مسیر نصب لود کنه کیت سرور مجبور می کنه که فایل ها از داخل پوشه هایی که داخل کیت سرور هست فراخوانی بشه.

هیچ کسی غیر از جویس و جنکی نمی تونه کیت سرور رو ادامه بده یا مشابهش رو ارائه بده برنامه نویس های PES Fan روی پروژه های خاص زوم می کنن W!lder که تو کار آپشن فایل هست. و PES Editor رو می سازه و اهل جمهوری چک هست. گلدار کیلر فرانسوی هم که برنامه پرو-اوو ادیتینگ استدیو رو می سازه کارش بی نظیره.

فعلا چاره ای نیست باید منتظر بمونیم که جنکی امتحانات ترمش رو تموم کنه

شما پستی رو انتخاب کردید که این تیم اون پست رو نداره سعی کنید پست جدیدی رو بخرید 500 تا GP خرج کنید و یک فصل صبر کنید تا پست جدیدی که اون تیم توی فرمیشن داره اون رو کسب کنید بعد می تونید از ابتدا بازی کنید

من الان 22 ساله هستم و آورالم 102 هست البته اون آیتم 5000 رو خریدم که باعث میشه سریع رشد کنه بازیکن.
شماره 9 منچستر یونایتد هستم الان دیگه حال میده بازی توی لیگ برتر چون به حالت لایسنس شده در آوردمش

دمت گرم..تاحالا سرکار بودما..درست شد.

mj77
28-12-2012, 22:34
کسی تنظیمات گرافیک بازیو واسه ویندوز 8 نداره؟
من با 7 رو high بازی میکنم و هیچ مشکلی ندارم ولی ویندوز 8 کمی گیر گرافیکی دارم..کارتم geforce 450GTS هست و درایور nvidia جدیدم نصب کردم..ممکنه واسه دات نت باشه؟ اخه ندارم..

pedram9
28-12-2012, 23:06
ممنون میشم به پست #1651 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) من هم جواب بدید .

yashar_silverboy
28-12-2012, 23:26
دوستان چرا هر کاری میکنم بازیکنان معروف مثل مارادونا ، رونالدو ژ اینا نمیان تو تیمم توی مستر لیگ
یه 2 3 سال هم هست پشت سر هم کاپا رو میبرم قهرمان همه چیز هستم ولی کلاس میذارن نمین
باید چیکار کنم؟

Greedy
28-12-2012, 23:51
تنظیماتی هست که وقتی توپ رو دارم و میخوام پاس عمق به بندازم بازیکن ها حرکت ( فرار ) کنن؟ مثل هویج نگاه میکنن :n02:

و

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تو همون game plan اون پایین که ترکیب یک تا چهار داره بعدش یه گزینه داره اولش technical داره برو اونجا استراتژی داره سه تا اور لب و سوییچ فعال کن و تو این قسمتم player suport بذار از 14 تا 20 که موقع حمله هم تیم بیاد بالا باهات attacking style هم بذار 14-20 حالا تو بازی
دکمه سلکت (بعضی دسته ها هم استارت) بگیر r1 بزن سمت چپ پایین چند تا مربع رنگی میاد تا اخر پر کن که ترکیب حمله ای شه بعد دوباره سلکت با مثلث و همچنین ضربدر بزن که استراتژی ها فعال شه دیگه تیمت کلا میریزه تو دروازه حریف :دی من از پس 2008 بود دیگه بازی نکرده بودم تا پس 2013 تو 2013 اولش هر چی بازی میکردم با سوپر استار میباختم ولی این کارا رو کردم دیگه هر بازی دو سه تا میزنم و کلی موقعیت گل هم دارم که گل نمیشه ولی خوب باید حواست هم باشه اینطوری دفاعت خیلی میاد جلو و توپ لو بدی به احتمال زیاد گل میخوری

ali_agha1981
29-12-2012, 10:46

و

شما قبل اینکه پاس توی عمق بدی باید دکمه R3 رو بزنی بعدش راست یا چپ رو بزنی (R3 = آنالوک سمت چپ)
بعدش بازیکن توی عمق حرکت میکنه اون موقع باید پاس بدی...
حالت های تمرینی رو بازیکن خودت متوجه میشی..
در مورد سوال دوم هم به اون تنظیمات دست نزن ...بذار روی حالت پیش فرض بمونه..

pedram9
29-12-2012, 11:07
شما قبل اینکه پاس توی عمق بدی باید دکمه R3 رو بزنی بعدش راست یا چپ رو بزنی (R3 = آنالوک سمت چپ)
بعدش بازیکن توی عمق حرکت میکنه اون موقع باید پاس بدی...
حالت های تمرینی رو بازیکن خودت متوجه میشی..
در مورد سوال دوم هم به اون تنظیمات دست نزن ...بذار روی حالت پیش فرض بمونه..

آنالوگ سمت چپ که کار فلش رو میکنه :n13:

arash-king
29-12-2012, 12:03
آنالوگ سمت چپ که کار فلش رو میکنه :n13:

شما تنظیمات دسته را از بیرون درست کن ...... مخصوصا آنالوگ ها
وسط بازی اگه خواستی مهاجمت تو عمق حرکت کنه R3 را بزن یعنی آنالوگ سمت راست را به داخل فشار بده
و بعد همونطور نگه دار و به سمت دروازه حریف حرکت بده
اینکار خیلی سخته ...... من که هیچ موقع از اینکار استفاده نمیکنم
به نظرم بهترین روش برای حرکت کردن مهاجمان به سمت دروازه حریف اینه که مهاجمی را نوک خط حمله استفاده کنی که Goal Poacher یا Darting Run
داشته باشه .......... من با Remy مهاجم مارسی خیلی خیلی عالی تو عمق حرکت میکنم و گل میزنم
یا Gyan Asamoah تو تیم ملی غنا .........

light67
29-12-2012, 16:28
یکی زحمت بکشه فایلهای سیو pes edit path رو بهم بده از my docoument بده
فایلهای Edit.bin و option.bin

pedram9
29-12-2012, 17:08
بچه ها این توپ برای pes 2013 هست ؟

arash-king
29-12-2012, 17:18
بچه ها این توپ برای pes 2013 هست ؟

خود بازی که چنین توپی را نداره ولی فکر کنم با اضافه کردن پچ به بازی ، این توپ هم به بازی اضافه بشه
چندوقت پیش تو یه سایت عکس این توپ را دیدم که توی یکی از پچ ها بود

pedram9
29-12-2012, 17:38
اگه این توپ رو پیدا کردید قرارش بدی ممنون میشم

pedram9
29-12-2012, 23:57
طریقه ی وارد کردن توپ از GDB رو میخواستم .

توپ ریختم توی GDB توی بازی توپش میاد ولی موقع انتخاب توپ عکس توپ نمیاد مشکل چیه؟

mnkamran
30-12-2012, 08:39
کسی لینک مستقیم برای دانلود گزارش ترکی برای این نسخه داره؟

با سلام
ورژن 1.2 گزارشگر ترکی استانبولی که در تاریخ دهم دسامبر منتشر شده، توسط گروه تولید کننده (turkcespiker.com) روی این سایتها آپلود شده که متاسفانه هیچکدوم قابلیت رزیوم ندارن.
کاربرانی هم درخواست دادن که روی مدیافایر آپ بشه، ولی این کارو نکردن. حالا اگه ممکنه یک نفر حال بده، این لینکا رو مستقیم کنه تا بریم سراغشون.
خوش و گیمر باشید...

mj77
30-12-2012, 12:12
دوستانی که بال بازی میکنن..من فصل دوم GP 500 خریدم الانم وسط فصل سوم تو تیم گرانادا قدرتم 74 هست فقط هر چند هفته یکبار رو نیمکت میشینم و تعویضم نمیشم چرا؟
باید GP200 , GP50 رو هم بخرم؟
میشه یه توضیحی در این مورد بدین ببینم موضو چیه؟
لیگ که تعطیل کردن من معتاد بال شدم..

mnkamran
30-12-2012, 12:41
من نمیدونم چرا این کونامی تو هر نسخه یک کارایی میکنه که گند میزنه به کل بازی ، خب امسال این تریپ جدید چی بود که تو مستر و بال باید با کفش های سیاه شروع کنی بعد بری کفش آزاد کنی و به هر بازیکن فقط یک کفش بدی و از این داستان ها که خودشم خلی زود فهمید گند زده به به بازی و مجبور شد زود اصلاح کنه و پچ 1.02 رو داد ، حالا یکسری آدم عاشق مستر مثل ما که هرسال به عشق مستر بازی میکنند به خاطر نیومدن کیت سرور هماهنگ با 1.02 باید کلا تعطیل کنیم این بازی رو.. لعنت به کونامی با این سیاست هاش
هرسال داره حق انتخاب رو از آدم میگیره ، خب لعنتی من دلم میخواد خودم داور بازی رو انتخاب کنم من دلم میخواد با کفش های اورجینال بازی کنم من دلم میخواد سیو دستی انجام بدم تو مستر! خب چرا اینارو نمیزاری به عهده ما و فقط خودش تصمیم میگیری کدوم بهتره !
از شانس ما این طرف که کیت سرور رو هر هفته آپدیت میکرد غیبش زده و نمیشه از پچ 1.02 و 1.03 با پچ های Pes Edit استفاده کرد:n27:
کلاً این موضوع کفش رو هیچ جوری نمیتونم باهاش کنار بیام؛ بعضی از کفشها قدرت و شوت بازیکن رو افزایش میده، بعضی سرعت بازیکن رو. اینکه در این ورژن، کفش باعث افزایش یا کاهش اورال بازیکن میشه، از نظر من مسخرس. فصل قبل جبرئیل سیسه رو خریدم. 16 ساله، اورالش 71. کفشهاشو ازش گرفتم، اورالش شد 67. کفش Tiempo Legend IV رو بهش دادم، اورالش شد 72!! درسته که کفش در دنیای واقعی خیلی مهمه ولی نه این اندازه که کونامی در این بازی اعمال کرده. اگه اینطوری باشه، کریس رونالدو میتونه کفشهای مسی رو بپوشه تا یه ذره پیشرفت کنه...

alaydyn
30-12-2012, 13:27
سلام
امروز پچ 2.6 را از سافت گذر دانلود کردم و این اولین پچی بود که نصب کردم بعد از نصب هر چی روی ایکن اجرا بازی کلیک کردم بازی اجرا نشد منظورم همون pes_patch.exe بعد رفتم تو پوشه بازی دیدم 4 تا فیل دارم به اسم های pes2013,exe و pes2013_103.exe و rld.dll و rld_103.dll امدم تغییر نام دادم و بازی اجرا شد و تو صفحه اصلی بازی نوشته بود datapack :3.00 و ver:1.03 می خواستم ببین پچ درست نصب شده البته تو منو های اصلی برنامه نگاه کردم گزینه extra content نبود که برم GP را فعال کنم .. حال نمیدونم جریان چیه اشتباه چیه چه کار باید کرد ؟

yakimura sanada
30-12-2012, 17:20
وقتی بازی رو باز میکنم میگه:

][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]

یعنی چی؟

Eblis 2011
30-12-2012, 17:24
وقتی بازی رو باز میکنم میگه:

][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]

یعنی چی؟

سلام . ظاهرا میگه سیستم شما حداقل شرایط مورد نیاز برای بازی رو نداره . به کارت گرافیک گیر داده . شما با لپ تاپ بازی می کنید ؟

yakimura sanada
30-12-2012, 17:28
بله با لپ تاپ بازی می کنم

Eblis 2011
30-12-2012, 17:37
بله با لپ تاپ بازی می کنم

بازی از کارت گرافیک اصلی لپ تاپ شما استفاده نمیکنه باید گرافیکتون رو سئیچ کنین ...

کارت گرافیک Geforce گزینه ای تحت عنوان Customize which Programs use GPU داره که به صورت دستی براش تعریف میکنید چه برنامه هایی از GPU استفاده کنه .
و با راست کلیک روی هر برنامه ای گزینه با عنوان Run With Graphics Processor هم داره .
قاعدتاً ATI هم گزینه ای مشابه این باید داشته باشه .
شما برنامه هایی که در TaskBar باز هستند رو چک کنید اگر نبود در کنترل پنل باید باشه .
ظاهراً دو گزینه Fix و Dynamic هم داره که درحالت Dynamic به صورت اتوماتیک بین دو گرافیک سوئیچ میکنه و در حالت Fix به صورت پیشفرض ATI فعال میشه .

+

نحوه سوییچ کردن بین دو کارت گرافیک INTEL و NVIDIA

در زیر نحوه سوییچ کردن بین این دو کارت گرافیک به طور کامل توضیح داده شده است:

در وهله اول باید از نصب صحیح درایور هر دو کارت گرافیک اطمینان حاصل کنید. توجه داشته باشید که لازم نیست برای سویچ کردن به دنبال دکمه خاصی روی لپ تاپ باشید بلکه تنها قرار است کمی لپ تاپ را راهنمایی کنیم.
تصویری زیر نشان می دهد که سیستم عامل، هر دو گرافیک اینتل و Nvidia را شناسایی کرده و به طور پیش فرض دسکتاپ را در اختیار کارت گرافیک اینتل قرار می دهد تا در مصرف انرژی صرفه جویی شود.

همانطور که در تصویر زیر مشخص است؛ در صفحه NVIDIA CONTROL PANEL و در تب Global Setting می توان تنظیم کرد که کارت گرافیک NVIDIA از حداکثر ظرفیت خود استفاده نماید یا خیر و یا اینکه گزینه Auto Select انتخاب شود که در این صورت سیستم به صورت پیش فرض در هنگام اجرای برنامه ها نوع گرافیک دستگاه را انتخاب می کند .

نکته جالب اینجاست که یک کارت گرافیک مسئولیت دسکتاپ را بر عهده دارد و کنترل گرافیک نرم افزارها بر عهده کارت گرافیک دیگر که قویتر است، می باشد. به این ترتیب می توان از حداکثر توان کارت گرافیک NVIDIA بهره مند شد.
همانگونه که در تصویر زیر مشخص شده است، زمانیکه بخواهید از خروجی لپ تاپ بر روی تلویزیون و یا مانیتور دیگر استفاده نمائید، این خروجی قابل تنظیم بوده و می توان تعیین کرد که از کارت گرافیک اینتل استفاده شود و یا از کارت گرافیک NVIDIA. همچنین می توان دو خروجی مجزا، یکی از کارت گرافیک اینتل و دیگری از NVIDIA، بر روی دو صفحه نمایش داشته باشیم.

yakimura sanada
30-12-2012, 17:55
بازی از کارت گرافیک اصلی لپ تاپ شما استفاده نمیکنه باید گرافیکتون رو سئیچ کنین ...

کارت گرافیک Geforce گزینه ای تحت عنوان Customize which Programs use GPU داره که به صورت دستی براش تعریف میکنید چه برنامه هایی از GPU استفاده کنه .
و با راست کلیک روی هر برنامه ای گزینه با عنوان Run With Graphics Processor هم داره .
قاعدتاً ATI هم گزینه ای مشابه این باید داشته باشه .
شما برنامه هایی که در TaskBar باز هستند رو چک کنید اگر نبود در کنترل پنل باید باشه .
ظاهراً دو گزینه Fix و Dynamic هم داره که درحالت Dynamic به صورت اتوماتیک بین دو گرافیک سوئیچ میکنه و در حالت Fix به صورت پیشفرض ATI فعال میشه .

+

نحوه سوییچ کردن بین دو کارت گرافیک INTEL و NVIDIA

در زیر نحوه سوییچ کردن بین این دو کارت گرافیک به طور کامل توضیح داده شده است:

در وهله اول باید از نصب صحیح درایور هر دو کارت گرافیک اطمینان حاصل کنید. توجه داشته باشید که لازم نیست برای سویچ کردن به دنبال دکمه خاصی روی لپ تاپ باشید بلکه تنها قرار است کمی لپ تاپ را راهنمایی کنیم.
تصویری زیر نشان می دهد که سیستم عامل، هر دو گرافیک اینتل و Nvidia را شناسایی کرده و به طور پیش فرض دسکتاپ را در اختیار کارت گرافیک اینتل قرار می دهد تا در مصرف انرژی صرفه جویی شود.

همانطور که در تصویر زیر مشخص است؛ در صفحه NVIDIA CONTROL PANEL و در تب Global Setting می توان تنظیم کرد که کارت گرافیک NVIDIA از حداکثر ظرفیت خود استفاده نماید یا خیر و یا اینکه گزینه Auto Select انتخاب شود که در این صورت سیستم به صورت پیش فرض در هنگام اجرای برنامه ها نوع گرافیک دستگاه را انتخاب می کند .

نکته جالب اینجاست که یک کارت گرافیک مسئولیت دسکتاپ را بر عهده دارد و کنترل گرافیک نرم افزارها بر عهده کارت گرافیک دیگر که قویتر است، می باشد. به این ترتیب می توان از حداکثر توان کارت گرافیک NVIDIA بهره مند شد.
همانگونه که در تصویر زیر مشخص شده است، زمانیکه بخواهید از خروجی لپ تاپ بر روی تلویزیون و یا مانیتور دیگر استفاده نمائید، این خروجی قابل تنظیم بوده و می توان تعیین کرد که از کارت گرافیک اینتل استفاده شود و یا از کارت گرافیک NVIDIA. همچنین می توان دو خروجی مجزا، یکی از کارت گرافیک اینتل و دیگری از NVIDIA، بر روی دو صفحه نمایش داشته باشیم.

خیلی ممنون

pedram9
30-12-2012, 18:03
توپ ریختم توی GDB توی بازی توپش میاد ولی موقع انتخاب توپ عکس توپ نمیاد مشکل چیه؟
من یک عکس هم توی همون پوشه ی توپ در فولدر هر توپ توی gdb قرار دادم اما باز هم عکس نداره.

ـ مثلا توپ جابولانی گذاشتم ولی عکس نداره خودم واسش عکس گذاشتم با سایز 128×128 ولی توی بازی عکسش نمیاد ولی وقتی یه توپ دیگه رو که خودش از اول عکس داشته عکسش میاد . نمیدونم فرق عکسی که میسازم با اون عکس چیه . یه راهنمایی بکنید مشکل از کجاس

alaydyn
30-12-2012, 20:03
سلام
امروز پچ 2.6 را از سافت گذر دانلود کردم و این اولین پچی بود که نصب کردم بعد از نصب هر چی روی ایکن اجرا بازی کلیک کردم بازی اجرا نشد منظورم همون pes_patch.exe بعد رفتم تو پوشه بازی دیدم 4 تا فیل دارم به اسم های pes2013,exe و pes2013_103.exe و rld.dll و rld_103.dll امدم تغییر نام دادم و بازی اجرا شد و تو صفحه اصلی بازی نوشته بود datapack :3.00 و ver:1.03 می خواستم ببین پچ درست نصب شده البته تو منو های اصلی برنامه نگاه کردم گزینه extra content نبود که برم GP را فعال کنم .. حال نمیدونم جریان چیه اشتباه چیه چه کار باید کرد ؟

کسی نمیدونه من باید چه کار کنم

Amir-Rainman
30-12-2012, 21:44
سلام

اگه تغییرات داخل بازی انجام شده (لوگو ها و کیتها و بقیه موارد ...) پس پچ درست نصب شده ...!

mj77
30-12-2012, 22:00
دوستانی که بال بازی میکنن..من فصل دوم GP 500 خریدم الانم وسط فصل سوم تو تیم گرانادا قدرتم 74 هست فقط هر چند هفته یکبار رو نیمکت میشینم و تعویضم نمیشم چرا؟
باید GP200 , GP50 رو هم بخرم؟
میشه یه توضیحی در این مورد بدین ببینم موضو چیه؟
لیگ که تعطیل کردن من معتاد بال شدم..

yakimura sanada
31-12-2012, 18:20
میشه تو این نسخه تمارض کرد؟

Greedy
31-12-2012, 18:44
میشه تو این نسخه تمارض کرد؟

اره : l1+l2+l3+r3
ولی همش کارت زرد میگیری خودت

pedram9
31-12-2012, 19:45
نرم افزار ویرایش فیس میخواستم

moghaddas mfa
31-12-2012, 20:57
سلام.نرم افزاری هست که بشه پول بکام لیگ رو افزایش داد. چندتا دان کردم ولی مال جی پی بود یا مسترلیگ.....

adolf32
31-12-2012, 21:07
سلام دوستان این بازیو تازه گرفتم تا حالا 2011 بازی میکردم چون از گیم پلی 2012 اصلا خوشم نمیومد مسخره شده بود نسخه ایکس باکس 2013 را گرفتم چقدر گرافیکش افتضاحه در حد پلی استیشن یکه رو پلی استیشن هم همینطوره واقعا کونامی گند زده...

pedram9
31-12-2012, 23:32
,دوستان نرم افزار ویرایش فیس میخواستم

arash-king
31-12-2012, 23:52
سلام.نرم افزاری هست که بشه پول بکام لیگ رو افزایش داد. چندتا دان کردم ولی مال جی پی بود یا مسترلیگ.....

سلام عزیزم
بفرما اینم پول برای BaL -----> لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mj77
01-01-2013, 00:26
سلام عزیزم
بفرما اینم پول برای BaL -----> لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوست عزیز میشه راجب خرید تو GP واینکه چطوری بیای ترکیب اصلی تیم توضیح بدی؟

arash-king
01-01-2013, 01:45
دوست عزیز میشه راجب خرید تو GP واینکه چطوری بیای ترکیب اصلی تیم توضیح بدی؟

سلام دوست عزیز
والا من یه فصل بیشتر Bal بازی نکردم و تو همین یک فصل پول زدم و مربی خریدم و با رابطه اومدم ترکیب اصل :n02:
بعد از یه نیم فصل تو یه تیم درجه 3 رفتم اودینزه و الان دیگه بازی نمیکنم
راجع به خرید یا به اصطلاح همون GP نمیدونم منظورت چیه ؟! شما دقیقا چی میخوای بخری ؟!
اگه میخوای بیای ترکیب اصلی تیم ، باید جز کسانی باشی که مربی بهشون اعتماد داره و البته پستی را انتخاب کنی که اون تیم تو اون پست بازیکن کم داشته باشه
مثلا من رفتم اودینزه چون دفاع وسط کم داشت و من چون مدافع بودم هربازی منو میذاشت تو زمین

Spaniuly
01-01-2013, 09:56
با تشکر فراوان از زحمات آرش عزیز

این GP چیز خوبیه باهاش میشه آیتم خرید بهترین آیتمی که میشه خرید اون 5000 تایی هست. فکر کنید بازیکن من الان اورالش رسیده به 108 مطمئنم که تاثیر همینه توی 18 تا 21 سالگی شلیک شد به آسمون هر 7-8 بازی یه بار آورالش افزایش پیدا می کرد پارامترها با سرعت افزایش پیدا می کردن یه آیتم 10000 جی پی هست که تمام پرامتر ها رو (البته پرامترهای 1-99 نه اون پارامتر های ثابت تک رقمی) 3 واحد افزایش میده و این اگه به فرض محال شما این آیتم رو بخرید و استفاده کنید در جا 6 واحد آورال شما بالا میره (حتما می دونید که اگه تمام پارامترهای 1 واحد افزایش پیدا کنن اورال 2 واحد بالا میره) من بعد خرید 5000 تایی پولارو جمع می کردم که اینو بخرم ولی الان که حدود 9700 تا دارم هیچ برنامه ای واسه خریدنش ندارم چون اکثر پارامترهایی که باعث بالا رفتن آورالم در پست تخصصیم (مهاجم نوک) میشه به 99 رسیدن الان که شماره 11 رئال مادرید هستم. با وجود مسعود اوزیل و رونالدو ضربه آزاد زن و پنالتی زن تیم هستم چه دور چه نزدیک همه اش رو من می زنم در کل خیلی خیلی آسون شده این BAL و پیشرفت در کوتاهترین زمان ممکن میسر میشه برعکس دو ورژن قبلی

hamed999
01-01-2013, 11:06
اقا من همش بعد از یه مدتی از بازی میاد بیرون چه کار کنم ؟
کلافه شدیم همش میپره بیرون

shervinrain
01-01-2013, 13:02
اگه نسخه ی skidrow بازی میکنی و پچ روش نصب کردی بیخیال پچ شو بدون پچ بازی کن یا که کلا پاکش کن reload بگیر نصب کن.اگه reload داری قبل از بازی آنتی ویروستو غیر فعال کن.بازم اگه نشد روی آیکون بازی کلیک راست کن یه گزینه هست troubleshoot compatibility بزن بعد کزینه اول try رو بزن بعدم گزبنه start program رو بزن بزار بازی اجرا شه بعد ctrl>esc رو بزن بازی در حال اجرا رو drag کن پایین رو ادامه صفحه ی اولیت بیا ok کن و تنظیماتو save کن بعد همون بازی درحال اجرا رو تمام صفحه کن بازی کن.دفعه ی بعد هم نیاز نیست این کارارو بکنی.بازی کن حالشو ببر:n06:

mj77
01-01-2013, 13:08
با تشکر فراوان از زحمات آرش عزیز

این GP چیز خوبیه باهاش میشه آیتم خرید بهترین آیتمی که میشه خرید اون 5000 تایی هست. فکر کنید بازیکن من الان اورالش رسیده به 108 مطمئنم که تاثیر همینه توی 18 تا 21 سالگی شلیک شد به آسمون هر 7-8 بازی یه بار آورالش افزایش پیدا می کرد پارامترها با سرعت افزایش پیدا می کردن یه آیتم 10000 جی پی هست که تمام پرامتر ها رو (البته پرامترهای 1-99 نه اون پارامتر های ثابت تک رقمی) 3 واحد افزایش میده و این اگه به فرض محال شما این آیتم رو بخرید و استفاده کنید در جا 6 واحد آورال شما بالا میره (حتما می دونید که اگه تمام پارامترهای 1 واحد افزایش پیدا کنن اورال 2 واحد بالا میره) من بعد خرید 5000 تایی پولارو جمع می کردم که اینو بخرم ولی الان که حدود 9700 تا دارم هیچ برنامه ای واسه خریدنش ندارم چون اکثر پارامترهایی که باعث بالا رفتن آورالم در پست تخصصیم (مهاجم نوک) میشه به 99 رسیدن الان که شماره 11 رئال مادرید هستم. با وجود مسعود اوزیل و رونالدو ضربه آزاد زن و پنالتی زن تیم هستم چه دور چه نزدیک همه اش رو من می زنم در کل خیلی خیلی آسون شده این BAL و پیشرفت در کوتاهترین زمان ممکن میسر میشه برعکس دو ورژن قبلی

من مشکلم اینه که بعد سه فصل بازی تو تیمی مثل گرانادا هنوزم ابازی تو لیگ نکردم..GP500 خریدم و قدرتم 85 شده

japolika
01-01-2013, 14:22
سلام به همگي..

من بازي رو نصب كرده بودم ولي از وقتي كه با پج 2.6 اپديت كردم و خودم چند تا قيافه بازيكن اضافه كردم رفتم كه بازي رو اجرا كنم از محل نصب بازي موقع اجرا اين پيغام رو داد (لينك).. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بازي رو ار اول پاك كردم و نصب كردم و پچ 2.6 رو نصب كردم دوباره اون خطا رو داد نميدونم ايرادش از چيه اگه ميشه راهنمايي فوري كنين :n14:

Amir-Rainman
01-01-2013, 16:24
,دوستان نرم افزار ویرایش فیس میخواستم

بفرمایید:
بلندر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
FEI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

magic69
01-01-2013, 16:45

اگه درست نشد.کارت گرافیکتو به آخریت ورژن موجود آپدیت کن

moghaddas mfa
01-01-2013, 17:14
سلام.دوستان اون قسمتی که توی بکام لیگ کفشو و اون چیزایی رو که میخری رو اعمال میکنی یکی از اون گزینه ها قفل هستش چه جوری باز میشه راهی داره....

arash-king
01-01-2013, 17:30
سلام.دوستان اون قسمتی که توی بکام لیگ کفشو و اون چیزایی رو که میخری رو اعمال میکنی یکی از اون گزینه ها قفل هستش چه جوری باز میشه راهی داره....

سلام عزیز
فکر کنم یکی از دوستان تو چندصفحه قبل گذاشته بود ، برنامه ای که هم قفل را باز میکنه و هم گزینه Consumable Items

بفرما اینم لینکش -----> پست شماره 1603 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لینک دانلود را داره و پست شماره 1605 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نحوه استفاده را توضیح داده

Spaniuly
01-01-2013, 19:24
من مشکلم اینه که بعد سه فصل بازی تو تیمی مثل گرانادا هنوزم ابازی تو لیگ نکردم..GP500 خریدم و قدرتم 85 شده
قبلا هم پرسیده بودید همین سوال رو جواب دادم: شما باید پست جدیدی رو بخرید که اون تیم ترکیب اصلیش شامل اون پست باشه در واقع اگه شما CF هستید پست SS رو خرید کنید و اگه SS هستید CF رو بخرید شایدم پستتون رو چیزی مثل RW , LW گذاشتید خوب این پست توی خیلی از تیما نیست. شما ببینید تیمتون چه پست هایی رو استفاده می کنه یکی از اونها رو بخرید گرچه خریدن کافی نیست باید برید به قسمت ایتم و اون رو تجهیز و فعال کنید بعد از 10 یا 9 ماه یاد می گیرید اون پست رو

در حقیقت راه معمول و رسمی اینه که 100 بازی آنلاین رو بازی کنید و برنده بشید این خانه برای پروفایلتون آنلاک میشه چه نسخه کنسولی باشه چه PC و همونطور که می دونید توی مستر لیگ و بیکام لجند به کارتون میاد.

موفق باشید

yashar_silverboy
02-01-2013, 00:30
دوستان چرا هر کاری میکنم بازیکنان معروف مثل مارادونا ، رونالدو ژ اینا نمیان تو تیمم توی مستر لیگ
یه 2 3 سال هم هست پشت سر هم کاپا رو میبرم قهرمان همه چیز هستم ولی کلاس میذارن نمین
باید چیکار کنم؟

دوستان کسی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

arash-king
02-01-2013, 02:56
دوستان کسی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ببین دوست عزیز بازیکن خریدن فقط به اون درصدی بستگی داره که تو اطلاعات بازیکن هست
مثلا اگه مارادونا 98% باشه خریدنش خیلی راحته نسبت به اینکه 30% باشه
اون بازیکنایی که درصد پایینی دارن اومدنشون یا غیرممکنه یا خیلی خیلی سخت
بیشتر سمت بازیکن هایی برید که درصد بالایی دارن یا اینکه تیم ندارن
بعضی از بازیکن هاهم هستن با اینکه تیم ندارن ولی درصد اومدنشون پایین هست .......
من امتحان کردم وقتی شما از برنامه افزایش پول استفاده کنید ، درصد اینکه بازیکنها بیان تیم شما افزایش پیدا میکنه
مثلا من یه بار از افزایش پول استفاده کردم و درصد ژاوی 70 بود و خریدمش
ولی بار دیگه با پول معمولی باشگاه رفتم ژاوی شده بود 2% :n04:

alaydyn
02-01-2013, 09:48
پچ 2.6 خیلی بده کلی مشکل داره مخصوصا هی از مستر لیگ میپره بیرون از همه بیشتر به درستی نصب نمیشه کلی خودت باید دستی ویرایش را اعمال کنی تو ویندوز 8 که خیلی مشکل داشت

siahkamar
02-01-2013, 11:53
سلام
دوستان من میخام با پی سی اینو انلاین بازی کنم چیکار کنم
اطلاعاتم صفره

alaydyn
02-01-2013, 14:53
سلام
دوستان من میخام با پی سی اینو انلاین بازی کنم چیکار کنم
اطلاعاتم صفره
تا اونجایی که من اطلاع دارم چیزی حدود 90 هزار تومان فقط خود بازی برات خرج بر میداره حالا بماند خرج اینترنت حداقل 512 نیاز داری چقدر میشه

siahkamar
02-01-2013, 16:06
اینترنت به سرعت نیست به پینگه
منم دائمی و نامحدود 128 دارم همیشه
بقیه لوازم؟

arash-king
02-01-2013, 16:29
اینترنت به سرعت نیست به پینگه
منم دائمی و نامحدود 128 دارم همیشه
بقیه لوازم؟

DVD اورجینال بازی را میخواد که قیمت بالایی داره ! فکر کنم بالای 50 تومن :n04:
اگه DVD اورجینال همراه با CD Key داشته باشی دیگه فکر کنم چیز دیگه ای نمیخواد
میمونه Register کردن که باید بری داخل بازی

moghaddas mfa
02-01-2013, 16:34
یا تشکر از دوست عزیزنحوه کارکرد :
A1. Open file PES2013 ITEM EDITION.exe 2. Click on Button A (from Pic) to Open Option.bin (automatical load)3. Put a max value 100 in the right box (all list)4. Click on Button B (from Pic) to Save Fileدر ادامه Menu = Item > Item List > Consumable Items :
B1 = Fruit > Reduces Fatigue by a little.2 = Energy Drink > Reduces Fatigue.3 = Vitamin Supplements > Greatly reduces Fatigue.4 = Power Supplements > Full recovery from Fatigue.5 = Ultrasound Machine > Greatly quickens recovery from injury.6 = Conditioning Supplements > Change player form (Violet & Blue) to Green7 = Training Machine > Increase your focus Point (Max=100)8 = Extra Pocket > Use for Unlock 3rd Item Slot (Max=3)9 = Positional Advice > Get a random Position10 = Technique Enhancement > Get a random Skill Card (Max=11)برگرفته از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام.دوستان من هر کاری کردم نتونستم اون قفلو باز کنم.تمام کارهایی که گفته انجام دادم ولی نشد بازیو دوباره نصبیدم بازم نشد تورو خدا کمک کنید.....از کجا باید رفت توی منویی که این چیزا نوشته اصلا این ایتم که گفته کجاست

arash-king
02-01-2013, 16:52
سلام.دوستان من هر کاری کردم نتونستم اون قفلو باز کنم.تمام کارهایی که گفته انجام دادم ولی نشد بازیو دوباره نصبیدم بازم نشد تورو خدا کمک کنید.....از کجا باید رفت توی منویی که این چیزا نوشته اصلا این ایتم که گفته کجاست

ببین دوست عزیز . وقتی شما برنامه را دانلود کردین روی گزینه A (( برطبق عکس بالا که به زبان آسیای شرقی است )) کلیک کن
بعد Option بازی را باز کن و برطبق عکس همه اون موارد را زیاد کن .... مثلا بده 100 یا 200 یا 300 یا هر عددی که جا میشه
بعد گزینه B (( برطبق عکس بالا )) را بزن تا سیو بشه
حالا برو داخل بازی ( مسترلیگ یا بکام لیگ )
داخل مسترلیگ یا بکام لیگ ، برو قسمت Items ..... یه آیتم 50 Gp بخر تا گزینه Item List واست بیاد
حالا اولین گزینه نوشته Consumable Items
برو اونجا و Extra Pocket را بخر تا قفل گزینه سوم باز بشه

pedram9
02-01-2013, 22:13
راهی نیست که گل هایی که سیو میکنم رو بتونم به فایل قابل پخش ( ویدویی ) در بیارم ؟

shervinrain
02-01-2013, 22:50
پچ 2.6 خیلی بده کلی مشکل داره مخصوصا هی از مستر لیگ میپره بیرون از همه بیشتر به درستی نصب نمیشه کلی خودت باید دستی ویرایش را اعمال کنی تو ویندوز 8 که خیلی مشکل داشت
من که نصب کردم مشکلی نداشت.نصب که میشه آخرش میگه که 1بار دیگه نصب کنین.2ومین بار که نصب میکنین کامل میشه.

shervinrain
02-01-2013, 22:55
راهی نیست که گل هایی که سیو میکنم رو بتونم به فایل قابل پخش ( ویدویی ) در بیارم ؟
پسوند فایلهای save شده bin هستش.بعید میدونم تبدیل بشه به فایل video.یه نرم افزار game recorder یا تصویر برداری از desktop بگیرین ظبط کنین.

Ali Delkhosh
02-01-2013, 23:29
دوستان کسی از این پچ PES2013_Money_ML_1.0 برای افزایش پول مسترلیگ استفاده کرده ؟
من به مشکل خوردم ممنون میشم کمکم کنید

عکس 1: خودش گفته فلان فایل رو پیدا کن

عکس 2 : گشتم ولی نبود !!

Amir-Rainman
03-01-2013, 12:05
شما میتونین با برنامه Fraps از گلی که زدین فیلم بگیرین!

دوستان کسی از این پچ PES2013_Money_ML_1.0 برای افزایش پول مسترلیگ استفاده کرده ؟
من به مشکل خوردم ممنون میشم کمکم کنید

عکس 1: خودش گفته فلان فایل رو پیدا کن

عکس 2 : گشتم ولی نبود !!

منظورش از xx فکر کنم شماره یا اسمی باشه! شما تویه پوشه سیو بازی نگاه کنین ببینین فایلی با اسم FL شروع میشه، هست یا نه؟
بعد با برنامه همین فایل رو باز کنین.

Ali Delkhosh
03-01-2013, 13:15
منظورش از xx فکر کنم شماره یا اسمی باشه! شما تویه پوشه سیو بازی نگاه کنین ببینین فایلی با اسم FL شروع میشه، هست یا نه؟
بعد با برنامه همین فایل رو باز کنین.
ممنون دوست عزیز
فایل FL نبود ولی توی قسمت Save بازی یه فایلی بود که نوشته بود ML ، اونو انتخاب کردم درست شد
ممنون از راهنمایی :n16:

pedram9
03-01-2013, 13:55
یه سری توپ اینجا بود تعدادش خیلی زیاده 200 تایی میشه فکر کنم ولی عکس نداره چه کنم چطوری بفهمم کدوم توپه :n13:

yakimura sanada
03-01-2013, 18:00
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این چیه؟

Spaniuly
03-01-2013, 18:24
دیتا پک شماره 3 که داره از اینترنت حضرت عالی دانلود میشه... 250 مگابایتی هم خرج میشه تا دانلود بشه

yakimura sanada
03-01-2013, 18:41
دیتا پک شماره 3 که داره از اینترنت حضرت عالی دانلود میشه... 250 مگابایتی هم خرج میشه تا دانلود بشه

بعد تموم شدنش میزنه installision failed واسه چی فیل میشه؟

yakimura sanada
03-01-2013, 19:07
یکی چواب بده

kingmohsen
03-01-2013, 19:22
یکی چواب بده

چون بازی کرک شده است و نمیتونه نصب بشه

yakimura sanada
03-01-2013, 19:24
چون بازی کرک شده است و نمیتونه نصب بشه

باید چه کار کنم؟

pedram9
03-01-2013, 21:59
بچه ها کاری میشه کرد که وقتی میری توی بازی اولش اینترنت رو سرچ نکنه و یک سره بره روی منو ؟ خیلی طول میده اونجا

mohammad_87
03-01-2013, 22:35
ببین دوست عزیز بازیکن خریدن فقط به اون درصدی بستگی داره که تو اطلاعات بازیکن هست
مثلا اگه مارادونا 98% باشه خریدنش خیلی راحته نسبت به اینکه 30% باشه
اون بازیکنایی که درصد پایینی دارن اومدنشون یا غیرممکنه یا خیلی خیلی سخت
بیشتر سمت بازیکن هایی برید که درصد بالایی دارن یا اینکه تیم ندارن
بعضی از بازیکن هاهم هستن با اینکه تیم ندارن ولی درصد اومدنشون پایین هست .......
من امتحان کردم وقتی شما از برنامه افزایش پول استفاده کنید ، درصد اینکه بازیکنها بیان تیم شما افزایش پیدا میکنه
مثلا من یه بار از افزایش پول استفاده کردم و درصد ژاوی 70 بود و خریدمش
ولی بار دیگه با پول معمولی باشگاه رفتم ژاوی شده بود 2% :n04:

نکات زیادی در بالارفتن اون درصد کاربرد دارن.
اعتبار مالی و جهانی باشگاه،تعداد قهرمانیها،مشخصات scout ،اعتبار بازیکنانی که با باشگاه قرار دارن
کارهایی هم خودتون باید انجام بدید:
سعی کنید بازیکنان مطرح زیادی خرید فروش کنید.پست بازیکن مورد نظر حتی الامکان بازیکن سطح اول نداشته باشه.
به خرید دیگر تیمها توجه کنید.با خرید بازیکن جدید،امکان خرید بازیکنان قبلی اون تیم در اون پست زیاد میشه.
روی یک بازیکن اصرار داشته باشید گاهی باید تا 9-10 بار اصرار کنید تا در صدخرید بالابره.
اگه وضع مالی باشگاهتون خوبه،دیگه چونه نزنید و همون اول بازیکن رو بخرید.
و............

باید چه کار کنم؟
از داخل بازی نمیشه چون کرک شده هست.فایل رو پیدا کن و جدا نصب کن یا از آخرین پچها مثل pesedit استفاده کن که خودش دیتاپک رو نصب میکنه.

بچه ها کاری میشه کرد که وقتی میری توی بازی اولش اینترنت رو سرچ نکنه و یک سره بره روی منو ؟ خیلی طول میده اونجا
از طریق فایروال جلوی اتصال به اینترنت رو برای بازی ببند.اگه آخرین دیتاپک رو هم داشته باشی چه بهتر.
برای من حتی یک ثانیه هم صبر نمیکنه.

pedram9
03-01-2013, 23:48
از طریق فایروال جلوی اتصال به اینترنت رو برای بازی ببند.اگه آخرین دیتاپک رو هم داشته باشی چه بهتر.
برای من حتی یک ثانیه هم صبر نمیکنه.
میگی چطوری باید این کار وکنم ؟ ممنون

Ali Delkhosh
04-01-2013, 00:32
دوستان چطوری میشه برای بازیکنام استوک بخرم ؟ فقط یه جفت دارم که اونم اول فصل بهم دادن که پای مهاجمم کردم :n13:

mohammad_87
04-01-2013, 03:19
میگی چطوری باید این کار وکنم ؟ ممنون
بستگی به فایروالت داره.
برو توی تنظیمات فایروال یه جایی باید لیستی از همه برنامه هات باشه.بعد برای pes دسترسی به اینرنت رو قطع کن.

abbasg4
04-01-2013, 17:46
درود پچ هوای برفی رو میخاستم

درضمن محل کپی کردن پچ رو هم بهم بگید

ممنون

arash-king
05-01-2013, 04:34
دوستان چطوری میشه برای بازیکنام استوک بخرم ؟ فقط یه جفت دارم که اونم اول فصل بهم دادن که پای مهاجمم کردم :n13:

سلام دوست عزیز
کلا تو این نسخه نمیشه استوک خرید
اگه داری Master League میری تنها راه بدست آوردن استوک جدید ، اینه که بازیکن جدید بخری !
مثلا اگه شما دروگبا را بخری ، وقتی دروگبا بیاد تیم شما ، با خودش یه استوک جدید میاره که میتونی اونو ازش بگیری و بدی به بازیکن دلخواه خودت !

Spaniuly
05-01-2013, 10:22
البته فکر کنم تاثیر پچ 1.02 اینه که شما وقتی یک بازی رو برنده می شید براتون کفش جایزه در میاد که می تونید برای بازیکنان اختصاص بدید. درست مثل مود بیکام - اِ - لجند

راستی بعضیا چرا به بیکام اِ لجند می‌گن: بکام لیگ:n02:

فکرشو بکنید 23 سالگی شماره 11 رئال مادرید... آورال 109
این دفعه دیگه خیلی شدید رشد کرده بازیکن... کونامی با این کار دیگه ترینرهای PES رو که واسه BAL ارائه میشد رو کساد کرد!

109 سقف رشد هست درسته که چند تا پارامتر هستند که به 99 نرسیدن اما پارامترهای هجومی رسیدن به 99 واسه همین 109 شده آورال بازیکن.

farhad_persona
05-01-2013, 12:38
بچه ها این لوگوهای کنار دروازه رو چه طور میشه اضافه کرد :
میخوام لوگوی اتلتیکو مادرید رو کنار دروازش اضافه کنم

mohammad_87
05-01-2013, 12:45
البته فکر کنم تاثیر پچ 1.02 اینه که شما وقتی یک بازی رو برنده می شید براتون کفش جایزه در میاد که می تونید برای بازیکنان اختصاص بدید. درست مثل مود بیکام - اِ - لجند

راستی بعضیا چرا به بیکام اِ لجند می‌گن: بکام لیگ:n02:

فکرشو بکنید 23 سالگی شماره 11 رئال مادرید... آورال 109
این دفعه دیگه خیلی شدید رشد کرده بازیکن... کونامی با این کار دیگه ترینرهای PES رو که واسه BAL ارائه میشد رو کساد کرد!

109 سقف رشد هست درسته که چند تا پارامتر هستند که به 99 نرسیدن اما پارامترهای هجومی رسیدن به 99 واسه همین 109 شده آورال بازیکن.
دقیقا آرمین جان.شدید و کاملا غیر منطقی.هم با استوکها و هم با خرید آیتمها.یه شبه بازیکن ره صدساله رو میره کلا انگیزه آدم میپره

yakimura sanada
05-01-2013, 13:20
راستی خیلی شوتاش ناجوره چرا اینجوریه؟ تو pes 2011 از کنار نقطه ی کرنر میزدی گل میشد اینجا منت توپ رو هم می کشی گل نمیشه.

abolfazl4270
05-01-2013, 14:49
کسی هست بتونه مشکل منو حل کنه؟؟

دارم مستر لیگ میرم و گزینه ارتقا بازیکنان هم فعاله اما پیشرفت نمیکنن بعضی ها هم افت میکنن چرا؟
تمریناتشونم میزان کردم خیلی عجیبه :n04:

abbasg4
05-01-2013, 18:44
​چرا کسی جوابگو نیست یکی پاسخ بده

atlas-m
05-01-2013, 23:21
سلام.
من چرا هرچی جلوی دروازه حریف هد میزنم عوض اینکه به سمت دروازه بزنند، شاخ میزنند روبه آسمون؟؟؟
روش هد زدن صحیح جلوی دروازه حریف چطوریه؟

برای راهنمایی، پیشاپیش ممنون از شما... .

Spaniuly
06-01-2013, 22:57
​چرا کسی جوابگو نیست یکی پاسخ بده

سلام دوست عزیز
ببینید سوال شما به ویرایش بازی مرتبط هست همه بچه های اینجا توی کار ویرایش نیستند اگه کسی بدونه جواب سوال شما رو حتماً پاسخ میده... ای کاش من می دونستم و می تونستم که راهنمایی کنم. به هر حال سوال پرسیدن در فروم به معنی گرفتن جواب نیست یکی از راه ها وتلاشهایی هست که برای رسیدن به جواب توسط کابر صورت می پذیره... صادقانه بگم من خودم تا این لحظه فقط 2 درصد از نیازهام رو از طریق این انجمن حل کردم معمولاً وقتی چیزی می پرسم یا راهنمایی می خوام توی یک تاپیک کلاً اون تاپیک می خوابه و می ره کما و دیگه هیچ کس اون تاپیک رو حتی ادامه نمیده... بنابراین مجبور میشم سراغ جاهای تخصصی تری برم و بگردم تا به جواب برسم...
موفق باشید... ایشالا که هرچه سریعتر مشکلتون حل بشه

سلام.
من چرا هرچی جلوی دروازه حریف هد میزنم عوض اینکه به سمت دروازه بزنند، شاخ میزنند روبه آسمون؟؟؟

سلام
دلیلش اینه که تقریبا اکثر مواقع توسط مدافع حریف بازیکن هد زن شما به اصطلاح کامپت میشه... این قضیه در مواقع شوت زمینی هم هست شما اگه توسط مدافع تحت فشار باشید و شوت بزنید شوت شما با اختلاف زیادی به بیرون میذه... اگه هد زن در لحظه هد آزاد باشه هد در چهارچوب خواهد بود
موفق و پیروز باشید

yashar_silverboy
07-01-2013, 00:17
دوستان توی مستر لیگ چجوری میشه درصد انتقال بازیکنان رو زیاد کرد؟مثلا رونالدو 2% هست نمیشه یه کاری کنم بالا بره هی؟

good_messi
07-01-2013, 00:34
با سلام
میخاستم بدونم تو این بازی نمیشه بین 3 یا 4 نفر 3جانبه یا 4 جانبه بصورت لیگ برگزار کرد ؟
در ضمن واسه ایتالیا کدوم ترکیب و تنظیمات خوبه دنبال یه ترکیب هستم با 5 دفاع و هافبک طوری باشه که بشه پاسکاری کرد تا عمق دفاع حریف باز شه؟

atlas-m
07-01-2013, 09:33
سلام.

سلام
دلیلش اینه که تقریبا اکثر مواقع توسط مدافع حریف بازیکن هد زن شما به اصطلاح کامپت میشه... این قضیه در مواقع شوت زمینی هم هست شما اگه توسط مدافع تحت فشار باشید و شوت بزنید شوت شما با اختلاف زیادی به بیرون میذه... اگه هد زن در لحظه هد آزاد باشه هد در چهارچوب خواهد بود
موفق و پیروز باشید
ممنون بابت راهنمایی
آیا باید دکمه های خاصی را برای هد زدن، روی دسته بزنیم؟

Spaniuly
07-01-2013, 09:52
ممنون بابت راهنمایی
آیا باید دکمه های خاصی را برای هد زدن، روی دسته بزنیم؟
نه دوست عزیز فقط یک لحظه شوت رو کافیه بزنی دقیق و قدرتی بودن هم به پارامتر هدزن وابسته هست اگر توی پارامترهاش Heading Accuracy برای اون بازیکن زیاد باشه خواهی دید حتی در شرایط کامپت شده هم هد های دقیق و موثرتری میزنه

Greedy
07-01-2013, 20:23
این گزارش فارسی مزدک واسهpes 2013 گرفتم ته خندس :n08:
خیلی بهتر از خارجی هست اقلا وسط بازی یه چند تا جمله میگه خندت میگیره
یه کارشناس هم هست اسمش حسامه انگار برای کودکان تفسیر میکنه :دی

Eblis 2011
07-01-2013, 20:36
این گزارش فارسی مزدک واسهpes 2013 گرفتم ته خندس :n08:
خیلی بهتر از خارجی هست اقلا وسط بازی یه چند تا جمله میگه خندت میگیره
یه کارشناس هم هست اسمش حسامه انگار برای کودکان تفسیر میکنه :دی

آپش کن ما هم فیضی ببریم :n02:

Greedy
07-01-2013, 20:40
آپش کن ما هم فیضی ببریم :n02:

لینکش :

روش نصب:
- از فایل قبلیتون کپی بگیرید. dt00_e.img
- فایل با نام dt00_e.i ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])mg رو در فولدر img بازی کپی و جایگزین فایل همنام قبلی نمایید.

:دی

رمز : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

atlas-m
07-01-2013, 23:22
سلام.
Konami چندتا آپدیت برای PES 2013 داده؟ برای آپدیت کردن باید همه اونارو دانلود کنیم؟ جابه جایی بازیکنها هم به روز میشن؟ لینک مستقیم دانلود را هم میشه بزارین بی زحمت؟

ممنون از همه .... .

shervinrain
08-01-2013, 01:23
راستی خیلی شوتاش ناجوره چرا اینجوریه؟ تو pes 2011 از کنار نقطه ی کرنر میزدی گل میشد اینجا منت توپ رو هم می کشی گل نمیشه.

دوست عزیز pes هرچه رو به جلو میره سعی میکنه گیم پلی خودشو طبیعی تر کنه و اکثر مواردو به عهده مخاطبش بزاره.این بر میگرده به مهارت اون کسی که بازی میکنه و این خوبه که مخاطب تلاش کنه تا مهارتشو ببره بالاتر.

Spaniuly
08-01-2013, 13:04
سلام.
Konami چندتا آپدیت برای PES 2013 داده؟ برای آپدیت کردن باید همه اونارو دانلود کنیم؟ جابه جایی بازیکنها هم به روز میشن؟ لینک مستقیم دانلود را هم میشه بزارین بی زحمت؟

ممنون از همه .... .
آپدیت های رسمی از سوی کونامی دو نوع هستند
تایتل آپدیت که یک فایل exe هست که پچ نصب میشه و ورژن بازی شما رو آپدیت می کنه آخرین پچ آپدیت 1.03 هست

یکی هم دیتا پک هست که تغییراتش محسوسه مثلاً لباس های تیم ها به روز میشه یا ترانسفر ها اعمال میشه فیس های جدیدی می ذارن یا توپ و کفش و ... اضافه میشه

+

با تشکر فراوان از Greedy عزیز که زحمت آپلود فایل گزارش رو کشید... از زحمتت واقعاً ممنونم

اما فرموده بودی با مزه‌اس و خنده داره! نه تنها خنده دار نیست بلکه باعث تاسفه که این همه زحمت کشیدن ولی واقعاً دیوانگی هست که آدم بخواد زبان گزارش رو بذاره روی فارسی!
مشکلات بزرگ این فایل گزارش اینه:

اگه دقت کنید فایل گزارش انگلیسی حدودا نیم گیگ هست ولی این فایل حدودا یک گیگ این شبه ایجاد میشه احتمالا گزارش زیاد تر هست... نه... نه‌تنها زیاد نیست بلکه کم صحبت تر و مختصر تر از خود انگلیسی هست... دلیل بالا بودن حجم غیر بهینه بودن فایل های صدا هست که اجزای تشکیل دهنده فایل گزارش هست متاسفانه به صورت ناشیانه ای حجم فایل بی جهت رفته بالا

اما کیفیت گزارش واقعا پائینه و تست نشده هست و همه چیز ترجمه شنیداری هست... اکثراً دوبله ها بی ربط و ترجمه لغویه... وقتی شما با زدن چند گل فاصله رو زیاد می کنید مزدک میگه فاصله این دو تیم زیاده که این جمله رو نباید بگه باید بگه اختلاف رو دارن بیشتر می کنن اما چون فایل های صدا بدون در نظر گرفتن بازی دوبله شده باعث شده زیاد اینجور حرفای بی ربط رو بشنویم... بیشتر فایل ها هم دوبله نشدن و بیشتر مواقع بازی ساکت هستند. شما فایل ترکی استانبولی رو اگه ببینید و بشنوید احساس می کنید دارید یک گزارش زنده رو میشنوید خیلی حرفه ای هست تیکه های با مزه و خنده دار گنجونده شده و توی گزارش مزدک دریغ از حتی یک فقره (تاکید می کنم حتی یک مورد!) تیکه نداره همگی از عین فایل صدای انگلیسی دوبله شدن اونم کاملاً ترجمه لغوی و غیر محاوره‌ای

خیلی مصنوعی و کسل کننده هست این کار... اسامی خیلی ساده اشتباه ادا میشه جالبه براتون بگم که به سامی کدیرا مزدک می گه کدرا یعنی اون لحظه که دوبله کردن اصلاً متوجه نبودن که سامی کدیرا هست خیلی از اسامی رو می تونید بشنوید که فدای شنیدار غلط شدن و اشتباه ادا میشن توسط مزدک

امیدوارم ویرایشگران این عملکرد بتونن در سال های آتی کارای حرفه‌ای رو ارائه بدن و همه‌اش دنبال پول نباشن... گزارش ترکی رو دو نفر خوش ذوق و اهل فوتبال با مقاصد غیر تجاری ارائه کردن و شاید بهترین گزارش غیر رسمی برای PES باشه حتی به عقیده شخصی من بهترین گزارش موجود برای PES هست در بین تمام گزارش های رسمی و غیر رسمی من خودم فقط با این گزارش حال می ‌کنم...

shahi666
08-01-2013, 13:43
امیدوارم ویرایشگران این عملکرد بتونن در سال های آتی کارای حرفه‌ای رو ارائه بدن و همه‌اش دنبال پول نباشن... گزارش ترکی رو دو نفر خوش ذوق و اهل فوتبال با مقاصد غیر تجاری ارائه کردن و شاید بهترین گزارش غیر رسمی برای PES باشه حتی به عقیده شخصی من بهترین گزارش موجود برای PES هست در بین تمام گزارش های رسمی و غیر رسمی من خودم فقط با این گزارش حال می ‌کنم...

آرمین جان لطفا لینک گزارشگر استانبولی رو بده...
مرسی

Spaniuly
08-01-2013, 14:46
آرمین جان لطفا لینک گزارشگر استانبولی رو بده...
مرسی
کامران عزیز زحمت کشیده بودن و فایل رو برای اولین بار توی تاپیک قرار داده بودند:
لینک پست ایشون رو می ذارم... البته چک نکردم ببینم لینک ها زنده هستند یا نه

mnkamran
08-01-2013, 16:02
کامران عزیز زحمت کشیده بودن و فایل رو برای اولین بار توی تاپیک قرار داده بودند:
لینک پست ایشون رو می ذارم... البته چک نکردم ببینم لینک ها زنده هستند یا نه

با سلام
این مربوط به ورژن 1.0 گزارشگر ترکی استانبولی هستش که شاید الآن غیر قابل دسترس شده باشه.
از یه ماه پیش ورژن جدیدش (1.02) اومده که در صفحه 167 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اعلام کردم. متاسفانه چون لینکهاش قابلیت رزیوم نداره، موفق به دانلود نشدم. اگه ممکنه یکی اونارو مستقیم کنه تا ما هم بتونیم دانلودش کنیم.

خوش و سلامت باشید...

atlas-m
08-01-2013, 16:36
سلام.
ممنون از همه .... .

آپدیت های رسمی از سوی کونامی دو نوع هستند
تایتل آپدیت که یک فایل exe هست که پچ نصب میشه و ورژن بازی شما رو آپدیت می کنه آخرین پچ آپدیت 1.03 هست
یکی هم دیتا پک هست که تغییراتش محسوسه مثلاً لباس های تیم ها به روز میشه یا ترانسفر ها اعمال میشه فیس های جدیدی می ذارن یا توپ و کفش و ... اضافه میشه
ممنون.
از کجا میتونم تایتل آپدیتها و دیتا پکها را دانلود کنم؟

Spaniuly
08-01-2013, 19:28
با سلام
این مربوط به ورژن 1.0 گزارشگر ترکی استانبولی هستش که شاید الآن غیر قابل دسترس شده باشه.
از یه ماه پیش ورژن جدیدش (1.02) اومده که در صفحه 167 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اعلام کردم. متاسفانه چون لینکهاش قابلیت رزیوم نداره، موفق به دانلود نشدم. اگه ممکنه یکی اونارو مستقیم کنه تا ما هم بتونیم دانلودش کنیم.

خوش و سلامت باشید...

سلام بر مرد نکونام... که هرگز نام تو در دلم نمیرد... زدم شعر شاعر رو نفله کردم :n02: البته چون به خاطر دوست عزیزی مثل توست ارزشش رو داشت:n11:

بله اتفاقا وقتی پستت رو لینک کردم سر ظهری رفتم توی سایت تورکچه اسپیکر دیدم بعد اون 2 تا ورژن هم داده سعی می کنم مستقیم کنم... البته نمی دونم چه فرقی دارن! ورژن یک که عالی بود بی نقص چیش رو تغییر دادن آخه؟

ممنون.
از کجا میتونم تایتل آپدیتها و دیتا پکها را دانلود کنم؟
همین تاپیک:

اینم از تایتل آپدیت:
DVD Version Update File: Patch103.zip

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Download Version Update File: PES2013_Patch1_03.exe

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ولی کاملاً توصیه می‌کنم لینک اول رو دانلود کنید چون به احتمال 99 درصد بازیتون نسخه DVD هست نه دانلود چون تمام ورژن ها که توی ایران پخش شده یکی هستند.

دیتا پک رو هم که از داخل بازی دانلود کنید... ویا از لینک های زیر استفاده کنید:

و در آخر برای اجرای بازی از کرک زیر استفاده کنید:

+

یک خبر داغ هم از PES 2014:
قراره که موتور بازی عوض بشه که این یعنی گیم پلی یک بار دیگه دستخوش تغییرات خواهد شد. بنابراین در نسل نکست جنریشن برای بار سوم کونامی دست به تغییر موتور بازی می‌خواد بزنه که به فال نیک می‌گیریم

+

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](v-i-p)/pes2013_spiker_V1_2.jpg

خوب اینم از لینک مستقیم فایل گزارش ترکی:

Eblis 2011
08-01-2013, 21:46
سلام .

این گزارش به چه زبونیه ؟

گزارشگر عربی نداره pes 2013 ؟

Spaniuly
08-01-2013, 22:00
سلام .

این گزارش به چه زبونیه ؟