PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Far Cry 3

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6

brain
20-12-2012, 04:14
بچه ها اگه مستند BBC the worlds رو دیده باشید خیلی بیشتر حال میکنید با بازی. بیشتر فضاهای بازی خیلی شبیه اون مستنده.
خیلی خوب ساختنش. یه جا یه غار هست اگه دیده باشید ، ورودیش خیلی بزرگه ، پریدم داخلش ، رفتم زیر آب ... وای چه حالی داد.

خود بازی و ماجراهاش به کنار :31: فقط برو گشت و گذار :n12:

hamed30
20-12-2012, 10:42
1- Fuel

بزرگترین بازی اوپن وورد جهان بازی سوخت (FUEL) هست که مساحت نقشه بازی 14,400 کیلومتر مربعه!!!!!!!!!!!!!!
واقعا باور نکردنیه و این رکورد در کتاب های گینس هم ثبت شده.
نقشه این بازی 140 کیلومتر در 100 کیلومتر هست.
این بازی سبک ریسینگ و در سال 2009 ساخته شد. وانصافا خیلی هم قشنگه بازیش.
میشه گفت هیچ نوع آب و هوایی نیست که در دنیا وجود داشته باشه و توی این بازی نباشه.
از بیابان های و کویرهای بی آب و علف گرفته تا مناطق بسیار سردسیر و یخبندان.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این بازی رو دارم : مسابقاتش زیاد واسم جالب نیست ، گرافیکشم خیلی شاخ نیست ولی نقشش فوق العاده بزرگه ، یه جا وامیستی هر پستی و بلندی که در دور دست میبینی رو میتونی بری همون جا . آب و هواش هم محشره باد و بارون و برف و گردباد و رعد و برق و طوفان شن و ..... که البته اینا بیشترش در حین مسابقه هست .
ولی خب FC3 یه چیز دیگست و آزادی عمل بیشتری داری همراه با گرافیک عالی .

mehdiporbaba
20-12-2012, 14:23
به نظر شما براش DLC مي سازند؟حيف اين محيط و گرافيك عاليش نيست با اين مراحل خيلي كم حروم بشه؟كسي خبري از دي ال سي داره؟

kingmohsen
20-12-2012, 14:56
به نظر شما براش DLC مي سازند؟حيف اين محيط و گرافيك عاليش نيست با اين مراحل خيلي كم حروم بشه؟كسي خبري از دي ال سي داره؟

احتمالش خیلی زیاده
من یه سایت بود که چند تا add on دیدم براش اومده. که شامل یک سری حیوانات جدیده. مثل ژاگوار - گوره خر - اسب آبی و...

kingmohsen
20-12-2012, 15:24

kingmohsen
20-12-2012, 17:27
یک خبر خوب
در ماه ژانویه سال جدید (دی ماه) یک DLC برای بازی با نام High tides (جز رو مد زیاد) ارئه میشه.
در این دی ال سی شما میتونید یکی از 6 نفر شخصیت اصلی بازی مالتی پلیر رو انتخاب کنید و بازی کنید.
این بازی نبردهای بسیار سر سخت تر و بزرگتر از داستان اصلی رو در بر داره.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

neon_91
20-12-2012, 17:59
من بدجور رفتم تو کف بازی.ولی یه چیزی که ناراحتم میکنه قیمت بالای فشنگاست آیا راهی نیست که بشه فشنگارو مفتی بدست آورد:n13:

Eblis 2011
20-12-2012, 18:44
به نظرتون ارزش داره بازی هیتمن رو که فقط نصب کردم و هنوز هیچ مرحله ای ازش نرفتم رو پاک کنم و این بازی نصب و بازی کنم ؟ :n07:

brain
20-12-2012, 18:52
من بدجور رفتم تو کف بازی.ولی یه چیزی که ناراحتم میکنه قیمت بالای فشنگاست آیا راهی نیست که بشه فشنگارو مفتی بدست آورد
من که مشکلی نداشتم، ناراحتی نداره که :31: اسکیلت رو ببر بالا ، یه قسمتی هست راجع به Loot کردن پول و آیتم.
ماموریت فرعی هارو انجام بده ، بگرد کلا. من پول زیادم آوردم.

به نظرتون ارزش داره بازی هیتمن رو که فقط نصب کردم و هنوز هیچ مرحله ای ازش نرفتم رو پاک کنم و این بازی نصب و بازی کنم
قبل از اینکه پاک کنی ، تست کن ببین فارکرای میاد به دستگاهت یا نه.
البته هیتمن یه فاز دیگس ، بالاخره باید اونم بازی کنی :31:

neon_91
20-12-2012, 20:53
من که مشکلی نداشتم، ناراحتی نداره که :31: اسکیلت رو ببر بالا ، یه قسمتی هست راجع به Loot کردن پول و آیتم.
ماموریت فرعی هارو انجام بده ، بگرد کلا. من پول زیادم آوردم.

قبل از اینکه پاک کنی ، تست کن ببین فارکرای میاد به دستگاهت یا نه.
البته هیتمن یه فاز دیگس ، بالاخره باید اونم بازی کنی :31:

ببخشید اسکیل رو ببرم بالا یعنی چی؟:n01:
آره لوت کردنو و فروختنو میدونم و تنها منبع در امدمم همینه:n06:

VAHID
20-12-2012, 23:12
والا من هنوز 3 مرحله از بازی نرفتم ولی بیشتر نقشه و تجهیزات و اسلحه ها رو دارم .........

brain
20-12-2012, 23:41
ببخشید اسکیل رو ببرم بالا یعنی چی؟:n01:
Escape رو بزن ، برو تو skill ، بخونی میفهمی چی به چیه. 2 تا اسکیل هستش که راجع به loot و خریدو فروشه

kingmohsen
21-12-2012, 00:57
والا من هنوز 3 مرحله از بازی نرفتم ولی بیشتر نقشه و تجهیزات و اسلحه ها رو دارم .........

فکر میکنی که داری چون اینقدر وسیعه که حد نداره. منم همین فکر رو میکردم
مگه اینکه کد تقلب زده باشی یا 99 درصد وقتت رو بری دنبال گشت و گذار و نه داستان

brain
21-12-2012, 05:11
کسی میدونه عکس هایی که با دوربین میگیریم ، بیرون از بازی سیو میشن یا نه ؟ اگه آره کجا .... من هرچی گشتم نبود ، تو نت هم چیزی نیافتم :( این همه ما عکاسی کردیم مثلا :n30:

------
بازی رو تموم کردم ، هر 2 پایانو ، بی نظیر بود.
نمیدونم چه اشکالی میشه از بازی گرفت... از هیچ جاییش کم نذاشتن.
عنوان Skyrim with guns برازندشه واقعا.

soroosh_cz
21-12-2012, 10:18
کسی میدونه عکس هایی که با دوربین میگیریم ، بیرون از بازی سیو میشن یا نه ؟ اگه آره کجا .... من هرچی گشتم نبود ، تو نت هم چیزی نیافتم :( این همه ما عکاسی کردیم مثلا :n30:

------
بازی رو تموم کردم ، هر 2 پایانو ، بی نظیر بود.
نمیدونم چه اشکالی میشه از بازی گرفت... از هیچ جاییش کم نذاشتن.
عنوان Skyrim with guns برازندشه واقعا.

عکاسی با دوربین عکاسیش فقط به درد یکی دوتا از مراحل بازی میخوره مثل همون که گفتم یکی بت میگه برو از اجساد دزدهای دریایی عکس بگیر.
اگر میخوای از بازی عکس بگیری باید Screen Capture بزنی با یه نرم افزار مثل FRAPS، نمیدونم (Print Screen(PrtScr تو بازی درست نشون میده یا صفحه ی سیاه می گیره.

zi behzad
21-12-2012, 11:51
یکی از بهترین بازی هایی که انجام دادم بود . ولی حیف زود تموم شد:n03:

VAHID
21-12-2012, 18:35
فکر میکنی که داری چون اینقدر وسیعه که حد نداره. منم همین فکر رو میکردم
مگه اینکه کد تقلب زده باشی یا 99 درصد وقتت رو بری دنبال گشت و گذار و نه داستان

نه فعلا زیاد دنبال مراحل اصلی نرفتم.........

sayan_se666
22-12-2012, 10:38
سلام دوستان
من تو این مرحله گیر کردم
یه دیو سیاه هست رو با تیر کمان میکشم بعد همه جا سیاه میشه هی آدما به من حمله می کنند هرچی میکشم تموم نمیشه اینقدر هم همه جا دود هست هیچی دیده نمیشه

arash_gartal
22-12-2012, 11:58
من وقتی بازی میکنم بعد یه مدت کوتاه سرگیجه و حالت تهوع میگیرم. البته تو بیشتر بازیای اول شخص اینجور میشم. نمیدونین راهش چیه؟ از این بازی نمیشه گذشت.

neon_91
22-12-2012, 18:20
سلام دوستان
من تو این مرحله گیر کردم
یه دیو سیاه هست رو با تیر کمان میکشم بعد همه جا سیاه میشه هی آدما به من حمله می کنند هرچی میکشم تموم نمیشه اینقدر هم همه جا دود هست هیچی دیده نمیشه

من این مرحله رو رد کردم چرا تموم میشه فقط باید بزنیشون و اگه جونت کم شد از دستشون فرار کن و q رو بزن همین جوری ادامه بدی باید:46:

shahin_sh
22-12-2012, 20:13
سلام چطوری 2 اسلحه با هم بگیرم

nois3
22-12-2012, 23:13
سلام چطوری 2 اسلحه با هم بگیرم

پست ۲۴۷ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جناب Kingmohsen کامل توضیح دادن.

peyman_nn
22-12-2012, 23:25
سلام
3 تا سوال
1 - چطوری فیلم های بازی رد میشه که نبینم ؟
2 - محل سیوهای بازی کجاست ؟
3 - چرا در حین بازی سیو نمیشه ؟ الان یک قسمت بود میخام برای دوستم بذارم ولی نمیشه اوردش ، مثلا از چندین ماموریت قبل ، امکانش هست ؟؟

kingmohsen
23-12-2012, 00:04
سلام3 تا سوال1 - چطوری فیلم های بازی رد میشه که نبینم ؟2 - محل سیوهای بازی کجاست ؟3 - چرا در حین بازی سیو نمیشه ؟ الان یک قسمت بود میخام برای دوستم بذارم ولی نمیشه اوردش ، مثلا از چندین ماموریت قبل ، امکانش هست ؟؟1- نه نمیشه چون بصورت فیلم نیست که بشه رد کرد خود بازیه
2- C:\ProgramData\Orbit.
3-بازی بصورت چک پوینت سیو میشه. همچین امکانی وجود نداره مگه اینکه قبل از اینکه اون مرحله رو انجام بدی از همون مسیری که گفتم از فایلهای سیوت بکاپ بگیری و دوباره اونجا کپی کنی تا از همونجا بشه بازیش کرد

neon_91
23-12-2012, 00:57
خب بازی رو تموم کردم واقعا عالی بود و تا حدودی کوتاه.اگه به بازی نگاه کنیم میبینیم حتی بعد تموم کردنشم خیلی کارا واسه انجام دادن داریم ولی نمیدونم بعد پایان اصلا حسش نیست بازی رو ادامه بدم.دوستان شما کدوم پایانو انتخاب کردید؟

من از همون اولشم می خواستم دوستامو نجات بدم و به خونه برگردم واسه همین نجات دوستان رو انتخاب کردم.اصلا این همه زحمت بکشیم که دوستامونو نجات بدیم آخرشم بیایم اونارو بکشیم تا بعدشم سیترا مارو بکشه.:n22:به نظر من پایان معقول همون نجات دوستان و ترک جزیره لعنتی است.

به نظر من بهترین شخصیت بازی واس است خیلی باش حال کردم از نوع حرف زدنش از نوع نگاه کردنش می تونستن بیشتر روش مانور بدن.یوبی سافت واقعا رو شخصیتا عالی کار کرده دس مریزاد خیلی بازی توپی بود

kingmohsen
23-12-2012, 01:17
خب بازی رو تموم کردم واقعا عالی بود و تا حدودی کوتاه.اگه به بازی نگاه کنیم میبینیم حتی بعد تموم کردنشم خیلی کارا واسه انجام دادن داریم ولی نمیدونم بعد پایان اصلا حسش نیست بازی رو ادامه بدم.دوستان شما کدوم پایانو انتخاب کردید؟

به نظر من بهترین شخصیت بازی واس است خیلی باش حال کردم از نوع حرف زدنش از نوع نگاه کردنش می تونستن بیشتر روش مانور بدن.یوبی سافت واقعا رو شخصیتا عالی کار کرده دس مریزاد خیلی بازی توپی بود

اتفاقا بعد اتمام هم حال میده
مثل شکار حیوونهای نایاب
گرفتن پایگا های دشمن
و .....

nois3
23-12-2012, 14:39
Patch 1.04 هم اومد
مشکلات برطرف شده در بخش ملتی پلیر :
Improve stability on multiplayer maps.
Fixed the crash when the player was planting explosives.
Fixed several crashes.
Fixed bug where user was unable to jump on certain surfaces.
Fixed bug where players could become invisible.
Fixed bug with 3D weapon images in Decoding menu.
Fixed bug where weapons could disappear after completing objectives in Co-op.
Fixed bug where users could get stuck in Loadout screen in Co-op.
Removed “Reloading” shout after user shoots the bow.
Parties will no longer be allowed to numerically unbalance games.
Improved and fixed several issues with host migration.
Connection degradation will now properly trigger a host migration.
Fixed several bugs with Loadout menu.
Fixed bug that could display a profile restriction message when trying to join a lobby.
Fixed bug where users could get stuck in 3rd person in Custom games.
Fixed bug with Flamethrower not doing any damage in certain circumstances.
Fixed bug where “Player is on the way” tag could stick to downed players.
Fixed bug where clients could remain on black screen if host left the game.
Fixed bug where Fire Arrows did not do fire damage.
Fixed bug where Long Distance Kill was not awarded.
Fixed bug where Tag Assist was not awarded.
Fixed bug where Killcam wasn’t shown in certain circumstances.
Fixed bug where Survival Instinct was not cancelled properly.
Fixed bug where Psych gas could get dropped in the wrong place.
Fixed bug where Psych gas could affect players outside of the deployment area.
Fixed bug where users could get stuck when killed by Poison gas.
Fixed bug where other player’s footstep sounds sometimes did not play behind you.
Fixed bug where sound could get muffled when being revived.
Fixed bug where user could get de-synced if killed in mid-air
مشکلات بر طرف شده در بخش MAP EDITOR :
Added information for Player Map playlists.
Improved available space for Player map names in lobby.
Fixed bug where User made maps wasn’t downloaded properly in lobby.
Fixed bug that made the user stuck when igniting Firestom nodes on certain maps.
مشکلات برطرف شده در بخش سینگل پلیر :
Fixed the accessing bug for the camera and the throwing rocks.

Users that have miss the Relic located in Dr. Earnhardt cave will have the relic recover.
Fixed the bug with the weapon models staying on screen / stuck on the charatcer arm.
The leaderboard is now updating correctly even after if the user is disconnecting/reconnecting the ethernet cable.
The objective is now properly updated after Jason burns the weed fields.
New options the hide the HUD are now available in the option menu.
Add support for downloadable content.
Fixed the issue when the user was becoming invincible after failing mission ‘Black Gold’ several times.
The Phonecall from Hurk (ULC missions) is no longer overlapping the brief of the ‘Piece of the past’ mission.
Fixed the issue when Sam was no longer in the jeep’s turret after placing two bomb and being kill several time in ‘Black Gold’ mission
مشکل سنگ + در نیاوردن دوربین هم حل شده

کسی‌ Patch 1.04 کرک شده رو داره؟

ممنون

king_darkness
24-12-2012, 17:32
Patch 1.04 هم اومد
مشکلات برطرف شده در بخش ملتی پلیر :
Improve stability on multiplayer maps.
Fixed the crash when the player was planting explosives.
Fixed several crashes.
Fixed bug where user was unable to jump on certain surfaces.
Fixed bug where players could become invisible.
Fixed bug with 3D weapon images in Decoding menu.
Fixed bug where weapons could disappear after completing objectives in Co-op.
Fixed bug where users could get stuck in Loadout screen in Co-op.
Removed “Reloading” shout after user shoots the bow.
Parties will no longer be allowed to numerically unbalance games.
Improved and fixed several issues with host migration.
Connection degradation will now properly trigger a host migration.
Fixed several bugs with Loadout menu.
Fixed bug that could display a profile restriction message when trying to join a lobby.
Fixed bug where users could get stuck in 3rd person in Custom games.
Fixed bug with Flamethrower not doing any damage in certain circumstances.
Fixed bug where “Player is on the way” tag could stick to downed players.
Fixed bug where clients could remain on black screen if host left the game.
Fixed bug where Fire Arrows did not do fire damage.
Fixed bug where Long Distance Kill was not awarded.
Fixed bug where Tag Assist was not awarded.
Fixed bug where Killcam wasn’t shown in certain circumstances.
Fixed bug where Survival Instinct was not cancelled properly.
Fixed bug where Psych gas could get dropped in the wrong place.
Fixed bug where Psych gas could affect players outside of the deployment area.
Fixed bug where users could get stuck when killed by Poison gas.
Fixed bug where other player’s footstep sounds sometimes did not play behind you.
Fixed bug where sound could get muffled when being revived.
Fixed bug where user could get de-synced if killed in mid-air
مشکلات بر طرف شده در بخش MAP EDITOR :
Added information for Player Map playlists.
Improved available space for Player map names in lobby.
Fixed bug where User made maps wasn’t downloaded properly in lobby.
Fixed bug that made the user stuck when igniting Firestom nodes on certain maps.
مشکلات برطرف شده در بخش سینگل پلیر :
Fixed the accessing bug for the camera and the throwing rocks.

Users that have miss the Relic located in Dr. Earnhardt cave will have the relic recover.
Fixed the bug with the weapon models staying on screen / stuck on the charatcer arm.
The leaderboard is now updating correctly even after if the user is disconnecting/reconnecting the ethernet cable.
The objective is now properly updated after Jason burns the weed fields.
New options the hide the HUD are now available in the option menu.
Add support for downloadable content.
Fixed the issue when the user was becoming invincible after failing mission ‘Black Gold’ several times.
The Phonecall from Hurk (ULC missions) is no longer overlapping the brief of the ‘Piece of the past’ mission.
Fixed the issue when Sam was no longer in the jeep’s turret after placing two bomb and being kill several time in ‘Black Gold’ mission
مشکل سنگ + در نیاوردن دوربین هم حل شده

کسی‌ Patch 1.04 کرک شده رو داره؟

ممنون

من پچ دانلود کردم ولی هنوز براش کرکی نیمده با کرک 1.03 دارم بازی می کنم

Mohammad Yek110
24-12-2012, 18:45
سلام
بازی خیلی باحاله ، از رنگ بندی محیطش خیلی خوشم میاد و خیلی قشنگه ، واقعا جون میده برا ساخت بازی :دی
نکته خنده دار این که من وقتی عکسای این بازی رو دیدم فکر می کردم Vaas شخصیت اصلی بازی هست که ما بجاش بازی می کنیم :27::دی
از نظر گرافیکی هم شاهکاره واقعا بازی قشنگیه

وین رونی
24-12-2012, 19:20
من تو اون مرحله که باید 5 تا مزرعه رو آتیش بزنیم و بعد بریم تو اسکله و یه قایق رو بترکونیم موندم.مزرعه ها رو آتش زدم اما اونجا که قایقه هست عین لونه زنبوره نمیشه رفت طرفش.سختی بازی هم رو آخرش هست

learnman
24-12-2012, 19:23
سلام دوستان
من تو اون قسمت که باید c4 را بزارم روی اون کامیون و بعدش برم بالای برج آب گیر کردم
نمی دونم چی کار کنم هر کاری می کنم نمی شه (قسمت ambush)
لطفا راهنمایی کنید ممنون

aha2012
24-12-2012, 19:50
سلام دوستان
من تو اون قسمت که باید c4 را بزارم روی اون کامیون و بعدش برم بالای برج آب گیر کردم
نمی دونم چی کار کنم هر کاری می کنم نمی شه (قسمت ambush)
لطفا راهنمایی کنید ممنون

سلام دوست من
میری بالا و با اسنایپر دشمنارو میزنی.قبلش هم کامیونو بترکون.بعدش بیا پایین سوار یه چیزی بشو بیوفت دنبال یه کامیون دیگه و ..........................ادامه ماجرا

kingmohsen
25-12-2012, 01:08
امروز پیش یکی از دوستام رفتم که داشت کال آف بلک اوپس 2 رو بازی می کرد. هی میگفت حال میکنی چه گرافیکی داره.
حالم از گرافیکش بهم خورد چون فقط فارکرای 3 بازی میکنم
بهش گفتم این چقدر گرافیکش کمه تنظیماتش رو ببر بالا گفت الان تا آخرشه دیگه
گفتم پس فارکرای 3 رو ببینی چی میگی :n10:
بهش فار کرای 3 رو دادم نصب کرد و گرافیکش رو روی نهایتش گذاشتم فکش افتاده بود. بعد نیم ساعت بازی گفتم برو حالا گرافیک کال آف رو ببین.
وقتی رفتیم توی بازی دوستم خشکش زده بود میگفت که انگار دارم پلی 1 بازی میکنم.
:n09:

همون لحظه کال آف رو پاک کرد گفت خیلی خنده داره گرافیکش و فقط فار کرای 3
:n25:

kingmohsen
25-12-2012, 01:12
من تو اون مرحله که باید 5 تا مزرعه رو آتیش بزنیم و بعد بریم تو اسکله و یه قایق رو بترکونیم موندم.مزرعه ها رو آتش زدم اما اونجا که قایقه هست عین لونه زنبوره نمیشه رفت طرفش.سختی بازی هم رو آخرش هست

شما وقتی خواستی بری قایق رو منفجر کنی از یه مسیر دیگه برو توی آب و شنا کن تا از پشت دشمن ها در بیای. بهد با همون آتش افکن روی قایق بگیر (وقتی رفتی روی اسکله) وقتی قایق آتیش گرفت (زیاد لازم نیست بگیری آتیش رو) بعد سریع بپر توی آب و با شنا فرار کن

من که اینطوری ردش کردم.
هر روشی که رفتم جواب نمیداد چون تا متوجه میشدن من اومدم قایق ازونجا فرار می کرد

League OF Legends
25-12-2012, 01:44
سلام منم میخوام بازیو دانلود کنم ایا بازیه خوبیه ؟

kingmohsen
25-12-2012, 02:17
سلام منم میخوام بازیو دانلود کنم ایا بازیه خوبیه ؟

خوب؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
محشره
به جرعت میتونم بگم یکی از بهترین بازیهای عمرم بوده و لذتی ازش بردم که سالهای سال (بعد از مافیای 1) از هیچ بازی ای به این اندازه لذت نبردم.
:n12:

hamed30
25-12-2012, 15:17
شما وقتی خواستی بری قایق رو منفجر کنی از یه مسیر دیگه برو توی آب و شنا کن تا از پشت دشمن ها در بیای. بهد با همون آتش افکن روی قایق بگیر (وقتی رفتی روی اسکله) وقتی قایق آتیش گرفت (زیاد لازم نیست بگیری آتیش رو) بعد سریع بپر توی آب و با شنا فرار کن

من که اینطوری ردش کردم.
هر روشی که رفتم جواب نمیداد چون تا متوجه میشدن من اومدم قایق ازونجا فرار می کرد

تا اونجایی که من یادمه بعد آتیش زدن مزرعه ها و درگیری با افراد vaas (البته بعد کشتن همشون ) میری سمت قایق تا میاد فرار کنه با آر پی جی که تو اسکله چوبی هست دخلشو میاری ، دیگه این همه چرخیدن لازم نیست .

kingmohsen
25-12-2012, 19:49
تا اونجایی که من یادمه بعد آتیش زدن مزرعه ها و درگیری با افراد vaas (البته بعد کشتن همشون ) میری سمت قایق تا میاد فرار کنه با آر پی جی که تو اسکله چوبی هست دخلشو میاری ، دیگه این همه چرخیدن لازم نیست .

اینم خب روشیه. آخه من اصلا اون آرپی جی رو ندیدم :n02:
خب خوبی بازی اینه که هر کس با یه روشی میتونه همه مراحل رو به پایان برسونه و مثل بازی های دیگه به هیچ وجه خطی نیست و به سبک و روش دلخواه بازیکنان مراحل رو میشه انجام داد
مثلا من با روش شنا کردن و رسوندن خودم به قایق این مرحله رو رد کردم و کلا توی بخش قایق فقط 1 نفر رو کشتم
شما با آرپی جی توی قرارگاه دشمن
یکی از دوستام این مرحله رو با یک ماشین که روش تیربار بود به پایان برد
یکی دیگه از دوستان هم با اسنایپ ARM از دور قایق رو منفجر کرد
و مطمئنا چندین و چند راه دیگه هست که ممکنه هر کس به روش خودش انجام داده باشه

:n11:

hamed30
25-12-2012, 20:15
خب خوبی بازی اینه که هر کس با یه روشی میتونه همه مراحل رو به پایان برسونه و مثل بازی های دیگه به هیچ وجه خطی نیست و به سبک و روش دلخواه بازیکنان مراحل رو میشه انجام داد
مثلا من با روش شنا کردن و رسوندن خودم به قایق این مرحله رو رد کردم و کلا توی بخش قایق فقط 1 نفر رو کشتم

حق با شماست اینم هست ! خطی نبودن گیم پلی بازی . یه چند سالی بود بازی اینجوری بازی نکرده بودم .

moghaddas mfa
25-12-2012, 20:36
دوستان من بازیو تا جایی که سوار هواپیما میشه بعد با چتر میپره پایین رفتم ولی متاسفانه ویندوز پلاسید. اگه کسی سیو تا اونجا را داره بزاره یه دنیا ممنون میشم........راستی سیستم من گرافیکش 512 رم 4سی پی یو 3.20 مادربورد گیگا پی 41 و ویندوز 7 هستش ولی بازی خوب اجرا نمیشه راه حلی نداره.

وین رونی
25-12-2012, 21:31

آخر سر می دونید چطور ردش کردم؟گیرم رو اون یارو نره غوله بود که یه مسلسل بزرگ دستشه.رفتم بالا تپه وقتی اومد زیر تپه ایستاد با همون تفنگی که آتش ازش بیرون می مود چندبار گرفتم روش و جزغاله شد و بعد هم با خیال راحت با آر پی جی قایق رو ترکوندم

این بازی رو که انجام می دم یاد چندتا بازی میوفتم.یکیش boiling point یکی دیگه مخصوصاً موقع پوست کندن حیوانات RDR

Amir rza
25-12-2012, 22:12
سلام به همگی.:n16:
این بازی چند dvd ه؟

kingmohsen
25-12-2012, 23:42
این بازی چند dvd ه؟

3تا دی وی دی
که موقع نصب 10 گیگ میشه

kingmohsen
25-12-2012, 23:44
دوستان من بازیو تا جایی که سوار هواپیما میشه بعد با چتر میپره پایین رفتم ولی متاسفانه ویندوز پلاسید. اگه کسی سیو تا اونجا را داره بزاره یه دنیا ممنون میشم........راستی سیستم من گرافیکش 512 رم 4سی پی یو 3.20 مادربورد گیگا پی 41 و ویندوز 7 هستش ولی بازی خوب اجرا نمیشه راه حلی نداره.

هیچ راه حلی جز خرید یک سیستم جدید وجود نداره
برای اجرای این بازی به صورت مناسب باید سی پی یو 4 هسته ای و گرافیک یک گیگ از نوع ddr3 با حداقل 128 بیت و 6 گیگ رم از نوع ddr3 باشه.
گرافیک بازی بسیار بالاست و به جرات میشه گفت بالاترین گرافیک حال حاضر بازی های اول شخص شوتر رو داره

moghaddas mfa
26-12-2012, 09:31
دوستان من بازیو تا جایی که سوار هواپیما میشه بعد با چتر میپره پایین رفتم ولی متاسفانه ویندوز پلاسید. اگه کسی سیو تا اونجا را داره بزاره یه دنیا ممنون میشم........راستی سیستم من گرافیکش 512 رم 4سی پی یو 3.20 مادربورد گیگا پی 41 و ویندوز 7 هستش ولی بازی خوب اجرا نمیشه راه حلی نداره.دوستان کسی سیو رو نمیتونه بزاره.

sayan_se666
26-12-2012, 11:45
سلام
دوستان چرا یکسری از آنتن ها رو نمیش فعال کرد یعنی میری به طرفشون بازی اجازه نمیده

moghaddas mfa
26-12-2012, 12:41
سلام یه مشکل دیگه هم اضافه شد .بازی توی ویندوز 8بعد یکی دو دقیقه بسته میشه ......کمک کنید stop working همچین چیزی میده.....

hamed30
26-12-2012, 14:11
سلام
دوستان چرا یکسری از آنتن ها رو نمیش فعال کرد یعنی میری به طرفشون بازی اجازه نمیده

خب معلومه چون شما فعلا اجازه رفتن به اون قسمت از نقشه رو ندارین ، اون قسمت از نقشه قفله و هنوز باز نشده ، معموریت های اصلی رو برید تا اونا هم باز بشه .

shabnam1986
26-12-2012, 16:03
با گرافیک 9500 جی تی اجرا میشه؟

Mohammad Yek110
26-12-2012, 16:24
این بازی چند dvd ه؟

سلام
من خریدم دوتا بود :)

Gazmali
26-12-2012, 17:01
دوستان بعد از اينكه بازي نصب شد صفحه ي uplay ظاهر ميشه ! دقيق اونجا بايد چيكار كنم ؟

ye adam
26-12-2012, 17:07
با گرافیک 9500 جی تی اجرا میشه؟
اره بابا

دوستان بعد از اينكه بازي نصب شد صفحه ي uplay ظاهر ميشه ! دقيق اونجا بايد چيكار كنم ؟

رو افلاین بازی کن دیگه
یه یوزر پس رو بزن SKIDROW
یا اگه اکانت داری وارد کن
ولی من خودم رو افلاین اجرا کردم

Gazmali
26-12-2012, 18:19
اره بابا

رو افلاین بازی کن دیگه

خوب وقتي آفلاين رو ميزنم اين پيغام رو ميده :

بعد برميگرده همونجا كه يوزر و پسورد رو ميخواد !

من قصدم اينه كه آفلاين بازي كنم ..

learnman
26-12-2012, 20:41
سلام دوست من
میری بالا و با اسنایپر دشمنارو میزنی.قبلش هم کامیونو بترکون.بعدش بیا پایین سوار یه چیزی بشو بیوفت دنبال یه کامیون دیگه و ..........................ادامه ماجرا

ممنون دوست عزیز
اونجا را رد کردم و بازی را تموم کردم
ولی عجب بازیی بود
به نظر من بهترین بازی سال 2012 هستش

kingmohsen
28-12-2012, 02:36
من که دارم از اول بازیش میکنم اما اینبار از روی فرصت و اینکه تمام مراحل جانبی که بعد از مراحل اصلی باز میشه رو انجام میدم.
:n01::n05::n26:

MOHAMMAD2010
28-12-2012, 14:11
اینقدر همه تعریف کردن که دیگه چاره ای نیست باید بخرمش
3 تا دی وی دی هست ؟

mf.designing
28-12-2012, 16:17
دوستان ببخشید این حیوانات سیاه! که برا لول آخر کیفها و ... مورد نیاز هست رو از کجا باید پیدا کنیم ؟!

Behnam_o2
28-12-2012, 16:18
واسه شما هم گزینه anti aliasing تو تنظیمات بازی غیر فعاله؟؟؟؟؟؟؟ واسه من غیر فعاله چرا؟!!

Mohammad Yek110
28-12-2012, 16:56
3 تا دی وی دی هست ؟
فروشگاه پی سی 3 دی وی دی میداد ولی من 2 تا خریدم

kingmohsen
28-12-2012, 17:09
دوستان ببخشید این حیوانات سیاه! که برا لول آخر کیفها و ... مورد نیاز هست رو از کجا باید پیدا کنیم ؟!

باید بری توی پایگهای مختلفی که فتح کردی بعد بخش شکار حیوونای نایابش بری و شکارشون کنی. بعضی حیوانات توی اون بخش ها هستند. مثل کوسه سیاه - ببر طلایی- گاو تک شاخ- ژاگوار و ...

kingmohsen
28-12-2012, 17:11
واسه شما هم گزینه anti aliasing تو تنظیمات بازی غیر فعاله؟؟؟؟؟؟؟ واسه من غیر فعاله چرا؟!!

بخاطر نوع دایرکت ایکس هست. بخاطر فروش بیشتر کارت های گرافیکی با دایرکت ایکس 11 این بخش فقط توی دایرکت ایکس 11 فعال میشه.

kingmohsen
28-12-2012, 17:11
3 تا دی وی دی هست ؟

حتما بخرید بازی رو واقعا زیباست.

VAHID
28-12-2012, 17:35
این نقشه هایی که میخریم ماله چی هستن؟؟جایی رو ازاد میکنه یا روی همون نقشه مکان هایی رو...........

kingmohsen
28-12-2012, 17:45
این نقشه هایی که میخریم ماله چی هستن؟؟جایی رو ازاد میکنه یا روی همون نقشه مکان هایی رو...........

این نقشه ها مکانه مواری مثل جعبه ها- مجسمه ها- نامه ها و فلش مموری هاست.

shabnam1986
28-12-2012, 20:49
اره بابا

رو افلاین بازی کن دیگه

آخه واسه من ک رو 9500 خیلی بی کیفیت و کند اجرا میشه

Mohammad Yek110
28-12-2012, 20:57
آخه واسه من ک رو 9500 خیلی بی کیفیت و کند اجرا میشه
دوران 9500 دیگه تموم شده !
درایورش رو آپدیت کنید شاید بهتر بشه ولی انتظار زیادی از این کارت نمیره ...

nois3
28-12-2012, 22:26
nVIDIA Driver
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Version:310.70 WHQL
Release Date:2012.12.17
Operating System:Windows 7, Windows 8, Windows Vista
Language:English U.S
File Size:121 MB

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
32Bit
GeForce 600 series:
GTX 690, GTX 680, GTX 670, GTX 660 Ti, GTX 660, GTX 650 Ti, GTX 650, GT 645, GT 640, GT 630, GT 620, GT 610, 605

GeForce 500 series:
GTX 590, GTX 580, GTX 570, GTX 560 Ti, GTX 560 SE, GTX 560, GTX 555, GTX 550 Ti, GT 545, GT 530, GT 520, 510

GeForce 400 series:
GTX 480, GTX 470, GTX 465, GTX 460 v2, GTX 460 SE v2, GTX 460 SE, GTX 460, GTS 450, GT 440, GT 430, GT 420, 405

GeForce 300 series:
GT 340, GT 330, GT 320, 315, 310

GeForce 200 series:
GTX 295, GTX 285, GTX 280, GTX 275, GTX 260, GTS 250, GTS 240, GT 240, GT 230, GT 220, G210, 210, 205

GeForce 100 series:
GT 140, GT 130, GT 120, G 100

GeForce 9 series:
9800 GX2, 9800 GTX/GTX+, 9800 GT, 9600 GT, 9600 GSO, 9600 GS, 9500 GT, 9500 GS, 9400 GT, 9400, 9300 GS, 9300 GE, 9300, 9200, 9100

GeForce 8 series:
8800 Ultra, 8800 GTX, 8800 GTS 512, 8800 GTS, 8800 GT, 8800 GS, 8600 GTS, 8600 GT, 8600 GS, 8500 GT, 8400 SE, 8400 GS, 8400, 8300 GS, 8300, 8200 / nForce 730a, 8200, 8100 / nForce 720a

ION series:
ION LE, ION

Operating System:Windows XP
File Size:96.3 MB

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])32Bit
GeForce 600 series:
GTX 680, GTX 670, GTX 660 Ti, GTX 660, GTX 650 Ti, GTX 650, GT 645, GT 640, GT 630, GT 620, GT 610, 605

GeForce 500 series:
GTX 590, GTX 580, GTX 570, GTX 560 Ti, GTX 560 SE, GTX 560, GTX 555, GTX 550 Ti, GT 545, GT 530, GT 520, 510

GeForce 400 series:
GTX 480, GTX 470, GTX 465, GTX 460 v2, GTX 460 SE v2, GTX 460 SE, GTX 460, GTS 450, GT 440, GT 430, GT 420, 405

GeForce 300 series:

GeForce 200 series:
GTX 295, GTX 285, GTX 280, GTX 275, GTX 260, GTS 250, GTS 240, GT 240, GT 230, GT 220, G210, 210, 205

GeForce 100 series:

GeForce 9 series:
9800 GX2, 9800 GTX/GTX+, 9800 GT, 9600 GT, 9600 GSO, 9600 GS, 9500 GT, 9500 GS, 9400 GT, 9400, 9300 GS, 9300 GE, 9300, 9200, 9100

GeForce 8 series:
8800 Ultra, 8800 GTX, 8800 GTS 512, 8800 GTS, 8800 GT, 8800 GS, 8600 GTS, 8600 GT, 8600 GS, 8500 GT, 8400 SE, 8400 GS, 8400, 8300 GS, 8300, 8200 / nForce 730a, 8200, 8100 / nForce 720a

ION series:
ION LE, ION

3Dmajid
28-12-2012, 22:33
واقعا بازی زیباییه ... :n12:

Eblis 2011
28-12-2012, 22:37
دوران 9500 دیگه تموم شده !
درایورش رو آپدیت کنید شاید بهتر بشه ولی انتظار زیادی از این کارت نمیره ...

پس من که 9400 دارم باید کلا ناامید باشم :n03: ....... ولی کارت گرافیکم غوله :n08: هر بازی رو میکشه :n02:

matr!x_2008
28-12-2012, 22:53
فقط بازی برای کامپیتر هست؟ یا واسه xbox و ps3 هم اومده؟

Eblis 2011
28-12-2012, 22:59
فقط بازی برای کامپیتر هست؟ یا واسه xbox و ps3 هم اومده؟

بله برای Xbox و Ps3 هم موجوده .

Mohammad Yek110
29-12-2012, 11:56
nVIDIA Driver
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Operating System:Windows 7, Windows 8, Windows Vista
File Size:121 MB

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
32Bit
GeForce 600 series:
GTX 690, GTX 680, GTX 670, GTX 660 Ti, GTX 660, GTX 650 Ti, GTX 650, GT 645, GT 640, GT 630, GT 620, GT 610, 605

GeForce 500 series:

GeForce 400 series:

GeForce 300 series:

GeForce 200 series:

GeForce 100 series:

GeForce 9 series:

GeForce 8 series:

ION series:
ION LE, ION

Operating System:Windows XP
File Size:96.3 MB

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])32Bit
GeForce 600 series:
GTX 680, GTX 670, GTX 660 Ti, GTX 660, GTX 650 Ti, GTX 650, GT 645, GT 640, GT 630, GT 620, GT 610, 605

GeForce 500 series:

GeForce 400 series:

GeForce 300 series:

GeForce 200 series:

GeForce 100 series:

GeForce 9 series:

GeForce 8 series:

ION series:
ION LE, ION

اینم لینک 64 بیتش :20: ویستا ، سون ، 8

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

peyman_nn
29-12-2012, 16:13
سلام
رفتم تو اون کشتیه و عملیات رو تا اونجا که کشتی منفجر میشه جلو رفتم
الان زیر اب هستم ، یک دریچه رو بست و خودم هم یک دریچه رو باز کردم
هر چی جلو میرم نمیرسم و میمیرم
شما چطور ردش کردیدش ؟

ye adam
29-12-2012, 18:45
سلام
شما چطور ردش کردیدش ؟
یعنی چی؟
اگه درست حدس زده باشم اینجاشو میگی که داری میری یه هو دریچه جلوت بسته میشه
اگه اینجایی باید بری راست
یه سوراخه باید از اون بری

kingmohsen
29-12-2012, 19:33
سلام
شما چطور ردش کردیدش ؟

یعنی چی؟
اگه درست حدس زده باشم اینجاشو میگی که داری میری یه هو دریچه جلوت بسته میشه
اگه اینجایی باید بری راست
یه سوراخه باید از اون بری

به جز این مورد دوستمون حتما از ماسک های اکسیژن هم تنفس کن تا نفست تموم نشه

Iman-Emperatour
30-12-2012, 00:09
سلام
این نشونه تفنگ اسناپر که از دوربینش نگاه میکنی واسه من دیده نمیشه (یعنی همون دو خط سیاه روی هم)
تفنگهای دیگم نشونش وجود داره (دو خط سفید رنگ)
همینطور مقیاسی تیر اندازی میکنم!
تنظیماتشو یکم دستکاری کردم
با پی سی بازی میکنم ،لطفا اگه میدونید راهنمایی کنید:n27:

Eblis 2011
30-12-2012, 15:55
سلام
این نشونه تفنگ اسناپر که از دوربینش نگاه میکنی واسه من دیده نمیشه (یعنی همون دو خط سیاه روی هم)

سلام ایمان جان . متاسفانه هنوز بازی رو نصب نکردم که ببینم مشکل چیه . آخه هاردم دیگه جا نداره :n02: باید بازی های دیگه رو تموم کنم تا نوبت این بازی برسه .

دوستانی که بازی کردن به دوست خوبم ایمان یه هلپی برسونن :n01:

nois3
30-12-2012, 16:23
سلام

پست ۲۰۳ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در مورد حل این مشکل گفته

ali_agha1981
30-12-2012, 23:36
سلام
تنظیمات روی LOW هست ولی بازم شدید لگ میزنه و افت فریم دارم.... کارت گرافیکم هم آپدیت هست...
سیستم من اینه ::
cup core i3 2100
ram 4 gb 1600
asus 5750 1g ddr5

روشی هست که افت فریم کمتر بشه و مشکل لگ زدن رفع بشه ؟

Eblis 2011
30-12-2012, 23:42
سلام
تنظیمات روی LOW هست ولی بازم شدید لگ میزنه و افت فریم دارم.... کارت گرافیکم هم آپدیت هست...
cup core i3 2100
ram 4 gb 1600
asus 5750 1g ddr5

ماشالله . روی سیستم شما روی Low لگ میزنه .

پس با این احتساب من باید قید بازی کردن رو بزنم .

دوستان بهم بگین رو سیستم من اصلا بازی اجرا میشه : در چه حد ؟

ram:3gig
Vga : Geforce gt 9400
cpu : intel core duo E4500

clau
30-12-2012, 23:46
ماشالله . روی سیستم شما روی Low لگ میزنه .

پس با این احتساب من باید قید بازی کردن رو بزنم .

دوستان بهم بگین رو سیستم من اصلا بازی اجرا میشه : در چه حد ؟

ram:3gig
Vga : Geforce gt 9400
cpu : intel core duo E4500
پسر داییم همین سیستم رو داره فقط رمش 4گیگ هستش گرافیکش هم GeForce 8600روی lowتونست بالا بیاره بازی :n01:

3Dmajid
31-12-2012, 00:14
حالم خیلی بد بود ... اصا حال و حوصله نداشتم ...

یکم نشستم بازی کردم اصا روحیه م عوض شد :n02:

خیلی فاز داد ... مخصوصا اون مرحله که باید خوشه ی خشخاشو موادو آتیش بزنیم :n02:

ولی رفیقم یه قسمت از داستانو لو داد گند زد به حالم :n28:

2lombe
31-12-2012, 09:58
ببخشید این بازی با NET WORK 3.5??

Mohammad Yek110
31-12-2012, 11:14
سلام
cup core i3 2100
ram 4 gb 1600
asus 5750 1g ddr5

من دارم با رزولوشن 1152 و تنظیمات High با این سیستم اجرا می کنم :18:
چجوری برا شما نمیاد؟:18:
intel c2d e7400
ram 4 gb 1066
gt220 1gb

ye adam
31-12-2012, 11:55
سلام
cup core i3 2100
ram 4 gb 1600
asus 5750 1g ddr5

داداش cpu usage نرفته بالا؟
من این مشکل رو رو وین قبلیم داشتم که به خاطر cpu usage بود که افت فریم و لگ شدید داشتم

3Dmajid
31-12-2012, 20:35
من عاشق شدم ...

عاشق فارکرای :n28:

adolf32
31-12-2012, 21:03
بازیو تموم کردم همه out post هارو گرفتم دیگه هیچ دشمنی تو بازی نیست ...!!!!!!!!!!!!! :n02::n02::n02::n02::n02::n02:

ali_agha1981
31-12-2012, 22:06
داداش cpu usage نرفته بالا؟
من این مشکل رو رو وین قبلیم داشتم که به خاطر cpu usage بود که افت فریم و لگ شدید داشتم

چطوری بفهمم رفته بالا ؟
چطوری بیارمش پایین ؟:n01:

من دارم با رزولوشن 1152 و تنظیمات High با این سیستم اجرا می کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجوری برا شما نمیاد؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
intel c2d e7400
ram 4 gb 1066
gt220 1gb

جدی ؟ پس مشکل لگ زدن من چیه ؟

ye adam
31-12-2012, 23:31
چطوری بفهمم رفته بالا ؟

جدی ؟ پس مشکل لگ زدن من چیه ؟

تو gadgets برو cpu meter رو باز کن ببین cpu usage چقدره
راهشم اینه که ویندوز عوض کنی :دی

Mohammad Yek110
01-01-2013, 09:02
حالم خیلی بد بود ... اصا حال و حوصله نداشتم ...

یکم نشستم بازی کردم اصا روحیه م عوض شد :n02:

خیلی فاز داد ... مخصوصا اون مرحله که باید خوشه ی خشخاشو موادو آتیش بزنیم :n02:

ولی رفیقم یه قسمت از داستانو لو داد گند زد به حالم :n28:
ای بابا من این مرحله گیر کردم اعصابمو بدجوری خورد کرده :n27:
ویرایش : همین الان رفتم بازی کردم دیدم با Flamethrower نمیشه آدم کشت ، با یه اسلحه دیگه عوضش کردم همه آدما رو کشتم الان میرم آتیش بزنم ، سه تاشونو با تیر زدن به بشکه های مواد منفجره آتیش زدم ، دو تاشون اینجوری نسوختن !! :18: الانم Flamethrower رو گم کرده بودم ( یه اسلحه میتونم بردارم فقط ) از بازی زدم بیرون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من عاشق شدم ...

عاشق فارکرای :n28:
:n28:چه رمانتیک:n28:
:دی

چطوری بفهمم رفته بالا ؟

یه روششو که پست بالا گفتن
روش دیگه رفتن به Task Manager و تب ِ Performance هست که Ram Usage رو هم نشون میده
برا پایین اوردنش
توی Run بنویسید msconfig بعدش وارد تب ِ Startup بشید و برنامه های به درد نخور رو تیکشون رو بردارید و یه ریستارت بزنید
آنتی ویروسم غیر فعال کنید موقع بازی

3Dmajid
01-01-2013, 10:44
ویرایش : همین الان رفتم بازی کردم دیدم با Flamethrower نمیشه آدم کشت ،

یعنی چی نمیشه آدم کشت ! اتفاقا آتیششون میزنی خیلی فاز میده. ولی مشکل اینه که مهمات کم میاری اگه بخوای همه رو اونجوری بکشی :n07:

:n28:چه رمانتیک:n28:

واقعا راس میگم :n28:

احساس میکنم بین منو Farcry رابطه ی احساسی عمیقی وجود داره :n14:

امیدوارم عشقمون یه طرفه نباشه :n14:

ali_agha1981
01-01-2013, 11:18
ای بابا من این مرحله گیر کردم اعصابمو بدجوری خورد کرده :n27:
ویرایش : همین الان رفتم بازی کردم دیدم با Flamethrower نمیشه آدم کشت ، با یه اسلحه دیگه عوضش کردم همه آدما رو کشتم الان میرم آتیش بزنم ، سه تاشونو با تیر زدن به بشکه های مواد منفجره آتیش زدم ، دو تاشون اینجوری نسوختن !! :18: الانم Flamethrower رو گم کرده بودم ( یه اسلحه میتونم بردارم فقط ) از بازی زدم بیرون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منم دقیقا همین جا گیر کرده بودم...حالا روی easy دارم بازی میکنم...!!!

خیلی مسخره است..اگه اسلحه آتیشی رو برداری مزرعه رو آتیش میزنی ولی کشتن آدم ها سخت هست..

اگه گلاشینگف برداری آدما رو میکشی ولی آتیش زدن مزرعه سخت یا غیرممکن میشه..
مسخره ترش اینه یک اسلحه بیشتر نمیتونی حمل کنی:n21:
افتضاح تر از اون اینه که هر چقدر آدم میکشی بازم از زمین و آسمون نازل میشن..:n15:
در پایان یه ترینر مشتی زدم اسلحه ام رو بینهایت کردم مرحله رو رد کردم...خیلی فاز داد..:n02:

لینک دانلود ترینر ::

milad dante
01-01-2013, 11:20
بچه ها این پچ ها رو باید حتما پشت سر هم نصب بشه یا اگه آخریش رو هم نصب کنی کافیه؟؟

Viren
01-01-2013, 11:56
بازیو تموم کردم همه out post هارو گرفتم دیگه هیچ دشمنی تو بازی نیست ...!!!!!!!!!!!!! :n02::n02::n02::n02::n02::n02:

حالا که فکر می کنم میبینم که از این لحاظ FC2 بهتر بود.
منم همه رو گرفتم عملا هیچ دشمنی نیست که بکشمش... اسلحه های بی استفاده:n27:

3Dmajid
01-01-2013, 12:10

خیلی مسخره است..اگه اسلحه آتیشی رو برداری مزرعه رو آتیش میزنی ولی کشتن آدم ها سخت هست..

افتضاح تر از اون اینه که هر چقدر آدم میکشی بازم از زمین و آسمون نازل میشن..

چی میگید بابا !!
به عشق من توهین نکنید ... عصبانی میشما :n14:

خیلی رد کردنش آسونه ... با اون اسلحه آتیشی فقط کافیه یه قسمت خیلی کوچیک از مزرعه هایی که توش مواد کاشته شده آتیش بزنید.
بعد صبر کنید تا آتیش به همه جای اون منتقل بشه ... آتیش به زودی به بشکه ها میخوره و انفجار رخ میده.
اصا لازم نیس زیاد آمو مصرف کنید !
بقیه آمو هم میتونید دشمنا رو آتیش بزنید ... یا به راحتی زود برید جلوشون و با چاقو بکشینشون !
یه کم دوگوله به کار بندازید اینقد عذاب نمیکشید :n02:

nois3
01-01-2013, 12:56
بچه ها این پچ ها رو باید حتما پشت سر هم نصب بشه یا اگه آخریش رو هم نص کنی کافیه؟؟

آخریش رو نصب کنید کافی‌ هست

Mohammad Yek110
01-01-2013, 13:19
یعنی چی نمیشه آدم کشت ! اتفاقا آتیششون میزنی خیلی فاز میده. ولی مشکل اینه که مهمات کم میاری اگه بخوای همه رو اونجوری بکشی :n07:

واقعا راس میگم :n28:

احساس میکنم بین منو Farcry رابطه ی احساسی عمیقی وجود داره :n14:

امیدوارم عشقمون یه طرفه نباشه :n14:
موشکلی از نظر مهمات ندارم :دی توی همه اتاقا مهمات هست اگه بگردین ، پره :دی موشکل اونجاس که خودم می سوزم :دی
رفیق احساساتمو برانگیزانندیدندیندی:n14::n28::n 14::n28:

افتضاح تر از اون اینه که هر چقدر آدم میکشی بازم از زمین و آسمون نازل میشن..:n15:
در پایان یه ترینر مشتی زدم اسلحه ام رو بینهایت کردم مرحله رو رد کردم...خیلی فاز داد..:n02:

ترینر که اصلا حال نمیده :13:
باید اسلحه آتیشی رو یه جایی عوض کنی که بدونی کجا گذاشتی مثه من به مشکل نخوری :دی:دی

چی میگید بابا !!
به عشق من توهین نکنید ... عصبانی میشما :n14:

خیلی رد کردنش آسونه ... با اون اسلحه آتیشی فقط کافیه یه قسمت خیلی کوچیک از مزرعه هایی که توش مواد کاشته شده آتیش بزنید.
بعد صبر کنید تا آتیش به همه جای اون منتقل بشه ... آتیش به زودی به بشکه ها میخوره و انفجار رخ میده.
اصا لازم نیس زیاد آمو مصرف کنید !
بقیه آمو هم میتونید دشمنا رو آتیش بزنید ... یا به راحتی زود برید جلوشون و با چاقو بکشینشون !
یه کم دوگوله به کار بندازید اینقد عذاب نمیکشید :n02:
نه نمیشه ، بشکه ها رو می زدم یه قسمت کوچیکی می سوخت و بعدش آتیش خاموش میشد
با چاقو هم میشه کشت ولی مشکل اینجاس که سه چار نفری می ریزن دورت نزدیک یکیشون میشی بقیه می زننت :دی
دوگوله چیه باو اعصاب خورد کنه :دی

توی بازی یه نوتیفیکیشن اومد ، فک کنم می گفت یه چیزی رو Craft کنید تا اسلحه دوم براتون آنلاک بشه ! الان باید برم بگردم دنبال اون

Mohammad Yek110
01-01-2013, 14:15
آقا بالاخره ردش کردم:دی :n19:
هیچ کاری نداشت ، اول مأموریت زود نرید سمت آتیش زدن ، یکم برگردید عقب یه گیاهایی رو می بینید که گلشون (:دی) قرمز رنگ هست ( وقتی برشون میدارید می نویسه Crismon Leaf ) ، اونا رو بردارید ( خیلی زیادن من حدود هشت نه تا پیدا کردم ) بعدش برید توی Crafting .اونجا توی Syringes دنبال FireProof بگردید و Craft کنید ، یکی از اون سرنگ ها رو بزنید و حمله کنید و آتیش بزنید ، تبریک میگم ! آتیش هیچ اثری به شما نداره :دی:دی
هروقت تموم شد سرنگتون ( بعد سی ثانیه اثرش رو از دست میده ) برید یکی دیگه Craft کنید و بزنید به بدن:دی
مرحله بعدشم آسونه ، باید قایق رو نابود کنید ، یکی از آدما رو بکشید و اسلحش رو بردارید و همه رو بکشید ، نزدیک قایق بشید ، نزدیکش یه RPG هست.برش دارید و قایق رو نابود کند
(آهنگ این مرحله خیلی باحال بود:دی کسی لینکشو نداره؟ )

animsprite
01-01-2013, 14:34
دوستان از بازی خوشم اومده ولی چون حالو حوصله زیادی ندارم پای بازی بشینم خواستم بدونم کسی سیو کامل این بازی رو داره -دریغ نکنید-لینک کنید-
در ضمن تنها بازی بود ه که تا حالا موفق نشدم بصورت 3d اجراش کنم -کسی نظری داره-بتلفید 3 هم اینطوری بود هر کاری میکرده 3d نمیشد -ولی بلا خره راش انداختمش ولی خودمم نفهمیدم چطوری 3d شد چون بعدا بعد نصب ویندوز دیگه نتونستم 3D کنم با برنامه مخصوص که نشد برنامه رو هم اپدیت کردم نشد دوستان اهل فن در این رابطه یه کمکی کنند-این فار کرای هم رفته رو مخم -دوستان هر کی سیو کامل بازی رو داره لینکش کنه

IOG
01-01-2013, 15:28
آقا به نظر من بعضی جاها بازی واقعا رو اعصابه. مثلا همین ماموریتی که باید مزرعه هارو بسوزونی! در کل من در مورد این بازی فک میکنم که ارزش وقت گذاشتن و تموم کردن نداره ...

kingmohsen
01-01-2013, 16:07

مشکل شما اینه که بلد نیستید بازی رو
این بازی بی عیب ترین بازی ای بوده که تا حالا دیدم و خیلی عالیه

این بازی برای هر کاری باید تلاش کنی
اگه اسلحه بیشتر میخوای باید با پوست حیوانات مختلف برای خودت بند تفنگ بسازی یا برای فشنگ بیشتر باید جا فشنگی بسازی و بیخودی بهت امکانات نمیده مثل بازی های دیگه.

کشتن افراد با آتش هم کاملا درسته
آتیش که مثل تیر نیست سر ضرب طرف رو بکشه
باید طرف توی آتیش بسوزه تا بمیره

حتی با یک اسلحه معمولی هم میشه مزرعه ها رو آتیش زد فقط کافیه بشکه های بنزین رو بزنی
واصلا هم اینطور نیست که تا بینهایت افراد بیاد سمتت و تعداد محدوده
البته اون مرحله دشمنان خیلی زیاد هستند ولی اینطور نیست که تموم نشن.

kingmohsen
01-01-2013, 16:11
آقا به نظر من بعضی جاها بازی واقعا رو اعصابه. مثلا همین ماموریتی که باید مزرعه هارو بسوزونی! در کل من در مورد این بازی فک میکنم که ارزش وقت گذاشتن و تموم کردن نداره ...

این حرفتون خیلی عجیب بود
بازی ارزش نداره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
بهترین بازی ساله
نمی دونم این مرحله مزرعه ها چیه که اینقدر سخته براتون

بابا بازی سبکش خطی مثل کال آف نیست که یه مسیر مشخص با دشمنان از قبل مشخص شده باشه
بازی اوپن ورد به معنای کامله
حتما که نباید بزنی تو قلب دشمن یه کم ایده و خلاقیت از خودتون خرج کنید
دشمنها رو به روشهای مختلف دور بزنید

alitech
01-01-2013, 16:47
به نظر من که فوق العاده بود .. از این بهتر نمیشد
این همه ابتکار و خلاقیت تو این بازی بود اونوقت VGA و ... این موفقیت ها رو ندیدن
دو پایان متفاوتش هم خیلی زیبا بود
استحقاق بهترین بازی سال شدن رو هم داشت
البته منم یکم تو مرحله مزرعه سختم شد ولی نه اینقدر که بگم ارزش نداشت تمومش کنم!!!
در کل من به این بازی 9.8/10 می دم
فقط خداکنه شماره بعدی این بازی ساخته نشه که با همین بازی خوب تو ذهن ها بمونه! (کنایه به فیلم Spider-Man)!

mehdiporbaba
01-01-2013, 16:49
Ubisoft امروز DLC جدیدی برای بازی Far Cry 3 به نام High Tides را رونمایی کرد که در انحصار PS3 خواهد بود.این DLC داستان چهار بازمانده ای را که در بازی اصلی (بخش Co-Op انحصاری PS3 بود) حضور داشتند را پایان میدهد.
بر طبق اعلام Ubisoft این DLC در ماه ژانویه ۲۰۱۳ عرضه میشود.High Tides علاوه بر ۴ بازمانده ،دو نفر دیگر به جمعشان اضافه میشود و صحنه ها و لوکیشن هایی را مشاهده میکنید که قبلا ندیده اید.قیمت و روز دقیق عرضه ی این DLC مشخص نیست و طی روزهای آینده اعلام میشود.

3Dmajid
01-01-2013, 16:56
نمی دونم این مرحله مزرعه ها چیه که اینقدر سخته براتون

همینو بگو :n08:

به جان Jason یکی از آسون ترین و Funترین ماموریت هایی که تو تاریخ گیمر بودنم انجام دادم همین مرحله بود :n08:

حالا اینا هی میان میگن چقد سخته !!

آدم میخواد با یه چماق بزنه تو کله شون :n24:

3Dmajid
01-01-2013, 17:01
آقا بالاخره ردش کردم:دی

خسته نباشی 110 :n07:

تو میتونی ... :n08:

hamed30
01-01-2013, 18:19
Ubisoft امروز DLC جدیدی برای بازی Far Cry 3 به نام High Tides را رونمایی کرد که در انحصار PS3 خواهد بود.این DLC داستان چهار بازمانده ای را که در بازی اصلی (بخش Co-Op انحصاری PS3 بود) حضور داشتند را پایان میدهد.
بر طبق اعلام Ubisoft این DLC در ماه ژانویه ۲۰۱۳ عرضه میشود.High Tides علاوه بر ۴ بازمانده ،دو نفر دیگر به جمعشان اضافه میشود و صحنه ها و لوکیشن هایی را مشاهده میکنید که قبلا ندیده اید.قیمت و روز دقیق عرضه ی این DLC مشخص نیست و طی روزهای آینده اعلام میشود.

حالا واسه چی فقط ps3 ?? عجب روزگاریه :sq_19:

hamed30
01-01-2013, 18:25

واااا چیش رو اعصابه ؟ نکنه مامور محیط زیستی ؟ با آتیش زدن طبیعت کنار نمیای ؟ تو آتش نشانی کار میکنی ؟ :n02: مرحله به این آسونی ، بی درد سر .
اتفاقا یکی از دوستام قبل اینکه بازی رو بگیره میگفت بازیش بدرد نمی خوره ولی الان که دوتا مرحله بازی کرده میگه خیلی باحاله .

animsprite
01-01-2013, 20:15
بابا به جای سرو کله زدن در مورد مسائل بیخودی و حاشیه رفتن جواب منو بدید-بعد برید سراغ اتیش زدن

Mohammad Yek110
01-01-2013, 20:33
همینو بگو :n08:

به جان Jason یکی از آسون ترین و Funترین ماموریت هایی که تو تاریخ گیمر بودنم انجام دادم همین مرحله بود :n08:

حالا اینا هی میان میگن چقد سخته !!

آدم میخواد با یه چماق بزنه تو کله شون :n24:
این که علی آقا میگه دشمنا هی میان و تموم نمیشن راست میگه ، دیروز کامل مزرعه هارو دور زدم ، رفتم راننده قایق رو کشتم و از اون عقب شروع کردم ، اون Machine Gun که روی یه پایه وصله رو ازش استفاده می کردم ، همینطور می زدم یک دیقه بعد بازم می اومدن:18:
سخت نبود ، خودم میدونستم باید اون برگا رو به دست بیارم ولی جاشو نمیدونستم :دی

خسته نباشی 110 :n07:

تو میتونی ... :n08:
مرسی :n08:

3Dmajid
01-01-2013, 21:08
سخت نبود ، خودم میدونستم باید اون برگا رو به دست بیارم ولی جاشو نمیدونستم

همیشه اینقد گیمو واسه خودت سخت میگیری ؟ :n02:

اصا نیازی به برگا نبود !

ali_agha1981
01-01-2013, 22:59
این مرحله مزرعه آتیش زدن سخت نیست..ولی اگه بشه دو تا اسلحه با هم حمل کرد راحت میشد ردش کرد..

تنها قسمت مسخره اینه که قبلا گفتم :
همه رو کشتم یکدفعه پنج نفر از آسمون جلوم ظاهر شدن....اونا رو هم کشتم دوباره همین جور ...خوب این مسخره نیست...؟ یه ایراده دیگه..
توقع ها امروز از یه بازی کامپیوتری مثل فارکرای خیلی بیشتر از ایناس...یعنی چی از آسمون دشمن نازل میشه..:n06:

ye adam
01-01-2013, 23:24
این مرحله مزرعه آتیش زدن سخت نیست..ولی اگه بشه دو تا اسلحه با هم حمل کرد راحت میشد ردش کرد..

تنها قسمت مسخره اینه که قبلا گفتم :
همه رو کشتم یکدفعه پنج نفر از آسمون جلوم ظاهر شدن....اونا رو هم کشتم دوباره همین جور ...خوب این مسخره نیست...؟ یه ایراده دیگه..
توقع ها امروز از یه بازی کامپیوتری مثل فارکرای خیلی بیشتر از ایناس...یعنی چی از آسمون دشمن نازل میشه..:n06:

:n08:
من همون اول بازی 3 تا جای حمل اسلحه رو باز کردم
ولی اونجا رو بدون استفاده از اتیش باره رفتم
ماشینو اوردم تیر بارش کردم
ترکید
بقیشو هم که با اون بشکه ها ترکیدن

3Dmajid
01-01-2013, 23:55
من همون اول بازی 3 تا جای حمل اسلحه رو باز کردم

راستی اینو باید از کجا آزاد کرد ؟ :n02:

Mohammad Yek110
02-01-2013, 09:29
راستی اینو باید از کجا آزاد کرد ؟ :n02:

توی Crafting و قسمت Weapon Holsters
پوست بز میخواد :دی

3Dmajid
02-01-2013, 11:32
توی Crafting و قسمت Weapon Holsters
پوست بز میخواد :دی

آها ...
بابا من میخوام یه کیف پول گنده تر درست کنم ... مگه پوست خوک نمیخواد ؟
من الان پوست خوک دارم ولی جواب نمیده.
آخه آیکونش شبیه پوست خوکه روشم نوشته Pig Hide :n17:

Mohammad Yek110
02-01-2013, 11:44
آها ...
اتفاقا منم همین امروز Craft کردم :دی
عجیبه ، با پوست خوک هم بود :دی

hamed30
02-01-2013, 11:49
آها ...

نکنه شما بجای خوک ، گراز میکشی ؟ آخه هم خوک هست و هم گراز ، با هم فرق فوکولندزجگ .

3Dmajid
02-01-2013, 11:51
نکنه شما بجای خوک ، گراز میکشی ؟ آخه هم خوک هست و هم گراز ، با هم فرق فوکولندزجگ .

یعنی من فرق خوک و گرازو نمیفهمم ؟ :n08:

والا راستشو بخوای خودمم شک کردم ...

ولی اونایی که کشتم خیلی شبیه خوک بود :n08: :n02:

همون جایی که اول بازی هستیم پیش دنیس، توی نقشه ببین پایینش یه منطقه ای هس که فک کنم عکس خوک داره، من اونجا میرم شکار میکنم :n02:

:n07:

خوکه اون ؟ :n08:

Mohammad Yek110
02-01-2013, 12:06

همون جایی که اول بازی هستیم پیش دنیس، توی نقشه ببین پایینش یه منطقه ای هس که فک کنم عکس خوک داره، من اونجا میرم شکار میکنم :n02:

خو اگه وقتی بر میداری می نویسه Pig Hide حتما خوکه دیگه :دی
Tapir هم هست که شبیه خوکه.اشتباه نمی کنی؟:دی
راستی کسی تونسته ببر ( یا پلنگ :دی ) بکشه؟
منو که همش کشتن ولی الان میخوام با Molotov برم بالا سرشون :دی

3Dmajid
02-01-2013, 12:35
خو اگه وقتی بر میداری می نویسه Pig Hide حتما خوکه دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

Tapir هم هست که شبیه خوکه.اشتباه نمی کنی؟:دی

راستی کسی تونسته ببر ( یا پلنگ :دی
) بکشه؟
منو که همش کشتن ولی الان میخوام با Molotov برم بالا سرشون

این سری باید دقت کنم.

آره یه سری یه پلنگه از دور پرید منم جا خالی دادم پشتم رودخونه بود بنده خدا غرق شد :n02:

soroosh_cz
02-01-2013, 15:11
Tapir رو به صورتش نگاه کنید، قشنگ فیس تو فیس :n02: شبیه مورچه خواره، فکر کنم مورچه خواره...
شما با ببر معمولی مشکل دارید، اون ببر سفید و یوزپلنگ سیاه رو که خواستید با تیرکمون بکشید چی میگید :n09:

ye adam
02-01-2013, 15:34
Tapir رو به صورتش نگاه کنید، قشنگ فیس تو فیس :n02: شبیه مورچه خواره، فکر کنم مورچه خواره...
شما با ببر معمولی مشکل دارید، اون ببر سفید و یوزپلنگ سیاه رو که خواستید با تیرکمون بکشید چی میگید :n09:

اگه تنوع حیووناشو تو اساسینسم زیاد میکرد خیلی جذاب تر بود :|
راستی
بازی تموم میشه کار دیگه ای هم میشه کرد؟
من اینقدر پول دارم که بهترین نوع اسلحه هارو دارم
ادم دلش میسوزه با اینا ادم نکشه

hamed30
02-01-2013, 17:40

میخوای فرقشو بفهمی ؟ :n02: برو نزدیکشون اگه فرار کردن یا خوکن یا فراری ، اگه یه کله زد تو کله ات گرازه :n02: . اونایی که اول بازی میگه برو بکش فکر کنم خوکن (یادم نی دقیق) .

کاش تو حیوناش گوریل هم می داشت .

moh3en_sh
02-01-2013, 17:48
اگه تنوع حیووناشو تو اساسینسم زیاد میکرد خیلی جذاب تر بود :|
راستی
بازی تموم میشه کار دیگه ای هم میشه کرد؟
من اینقدر پول دارم که بهترین نوع اسلحه هارو دارم
ادم دلش میسوزه با اینا ادم نکشه
آره میتونی بری برا خودت بچرخی تو جزیره

MOHAMMAD2010
02-01-2013, 17:57
من روی این سیستم با رزولوشن 900*1600 روی متوسط تقریبا روون بازی میکنم
e5200 over on3.4GHZ
9600GT
3 ram
--------------------------------------------------------
من یه خورده گیج شدم
هدف از کشتن این حیوونا چیه ؟ گیاه های سبز آبی قرمز واسه چین ؟
کلا منوی بازی خیلی پیچیده هست

valy1
02-01-2013, 18:19
دوستان اگه کسی تا chapter 7 بازی رفته لطفا سیوشو برای ما اپ کنه
ویندوزم مشکل داشت سیوام پرید
محل قرار گیری سیو ها C:\Users\All Users\Orbit\46
خیلی ممنون

Mohammad Yek110
02-01-2013, 18:56
یه نوع خوکه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/fa/tapir:دی:دی

e5200 over on3.4GHZ
9600GT
3 ram
من یه خورده گیج شدم
اینا به درد می خورن ، برای ساختن کیف پول ( وقتی کیفتون پر شد باید کیف بزرگتر بسازید )
برای ساختن Loot Rucksack که به درد ریختن خرت و پرت هایی که پیدا کردین می خوره
ساختن سرنگ های مختلف
و...
ببینید منوی بازی برای منم اوایلیش پیچیده بود ولی زود یاد میگیرید ( یه آشنایی مقدماتی با زبان می خواد )
قسمت Handbook که اطلاعات بهتون میده ، در مورد حیوونا ، گیاها ، آدما ، ماشینا و....
قسمت Skills براتون استعداد های مختلف رو آنلاک می کنه
قسمت Crafting برای ساختن چیزهای مورد نیازتونه ، که مواد اولیش همون پوست حیوونا و گیاها و... هستن

2lombe
02-01-2013, 19:05
اقا برای من این ارور میده کمک کنید تورو خدا!!!

kingmohsen
02-01-2013, 19:12
e5200 over on3.4GHZ
9600GT
3 ram
من یه خورده گیج شدم

شما به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])برو (پست 247)

2lombe
02-01-2013, 19:32

اقا یکی کمک کنه؟؟

soroosh_cz
02-01-2013, 20:28
یه نوع خوکه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/fa/tapir:دی:دی

اینا به درد می خورن ، برای ساختن کیف پول ( وقتی کیفتون پر شد باید کیف بزرگتر بسازید )
برای ساختن Loot Rucksack که به درد ریختن خرت و پرت هایی که پیدا کردین می خوره
ساختن سرنگ های مختلف
و...
ببینید منوی بازی برای منم اوایلیش پیچیده بود ولی زود یاد میگیرید ( یه آشنایی مقدماتی با زبان می خواد )
قسمت Handbook که اطلاعات بهتون میده ، در مورد حیوونا ، گیاها ، آدما ، ماشینا و....
قسمت Skills براتون استعداد های مختلف رو آنلاک می کنه
قسمت Crafting برای ساختن چیزهای مورد نیازتونه ، که مواد اولیش همون پوست حیوونا و گیاها و... هستن

فامیلی و جد و آبادش هم نوشته بود :n02:

soroosh_cz
02-01-2013, 20:34
اقا یکی کمک کنه؟؟

دوست عزیز، مثل اینکه شما باید Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package رو دانلود کنید.
اگر ویندوز 32بیتی دارید از اینجا:

و اگر ویندوز 64 بیتی دارید از اینجا:

دانلود و نصب کنید، تو DVD بازی هم فکر کنم توی آدرس Support/VCRedist باشه.
البته نصب نسخه ی 32 بیتی روی هر نوع ویندوز فکر کنم پاسخگو باشه. :n16:

ali_agha1981
02-01-2013, 23:03
اقا یکی کمک کنه؟؟

سوالات و مشکلات نصب و اجرا بازی رو اینجا بپرسید ...!
مشکلات نصب و اجرا - Far Cry 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در ضمن دوستان من موقع رانندگی و قایق سواری ، بازی خیلی لگ میزنه..کسی همچین مشکلی داره
دیگه نمیدونم چیکار کنم مشکل لگ زدن رفع بشه...

Eblis 2011
02-01-2013, 23:15

سلام . فایل زیر رو دانلود کن و در این مسیر بریز : C:\Windows\System32 Windows XP, Vista, 7

3Dmajid
03-01-2013, 00:27
خداوندا ... چرا این بازی اینقد باحاله :n28:

چرا اینا اینقد خلاقیت دارن ... :n28:

چرا طراحی مناظر اینقد بی نظیره :n28:

kingmohsen
03-01-2013, 00:57
فقط یک کلمه راجب به بازی میشه گفت اونم شاهکار
تنها بازی ای بوده که هیچ کدوم از مراحلش واسم آزار دهنده و تکراری نشد تا آخرش و داستان ش به قدری جذاب هست که تا آخر آدم رو نگه میداره.
مهمترین چیز در داستان بازی اینه که به هیچ وجه در داستان بازی آب بسته نشده و کاملا داستان اصلی رو دنبال میکنه برعکس 99 درصد از بازیها که برای کش دادن داستان کلی ماموریت های بیخودی و تکراری به بازی اضافه میکنن

MASTER OC 7
03-01-2013, 02:23
دوستان اگه کسی تا chapter 7 بازی رفته لطفا سیوشو برای ما اپ کنه
ویندوزم مشکل داشت سیوام پرید
محل قرار گیری سیو ها C:\Users\All Users\Orbit\46
خیلی ممنون

بفرمایید : :n16:

saeedblack
03-01-2013, 10:05
تو غاره که یه قرص میندازه بالا خاطرات قبل رو به خاطر میاره یه آهنگ هست که بار سوم چهارم که میری تو اون بخش میزارن و مثلا باید دکمه های Q,Space,Eرو بزنی تا برقصه تو اون دیسکو کسی میدونه اون آهنگه که تو دیسکو میزارن ماله کیه؟از کجا میشه دانلودش کرد؟

ess_1362
03-01-2013, 12:55
گرافیک بازی بسیار زیباست
اما نمی دونم چرا احساس می ککنم بازی سرشار از باگ هست!!
من نسخه reloaded را دانلود کردم که متاسفانه ایرادات عجیبی داره
مثلا در همون مراحل ابتدایی که یک نفر به گوشی جیسون تماس میگره و با هم سوار ماشین میشن وقتی می خوام از ماشین پیاده بشم میگه که کلیک راست را نگه دارید ولی هیچ اتفاقی نمی افته و همینجا گیر کردم

kingmohsen
03-01-2013, 13:15
گرافیک بازی بسیار زیباست
مثلا در همون مراحل ابتدایی که یک نفر به گوشی جیسون تماس میگره و با هم سوار ماشین میشن وقتی می خوام از ماشین پیاده بشم میگه که کلیک راست را نگه دارید ولی هیچ اتفاقی نمی افته و همینجا گیر کردم

مشکل از نسخه شماست
بازی کوچکترین باگی نداره حتی مثب لا گخای رد شدن دست و پا از اشیا یا گیر کردن افراد یا حیوانات و ...
کرک دیگه ای رو امتحان کنید و یا یک ورژن دیگه رو نصب کنید

از ماشین با کلیک راست نمیاد پایین با کلید E میاد پایین

3Dmajid
03-01-2013, 14:12
گرافیک بازی بسیار زیباست

من خودم خوراکم ایراد گرفتن از بازیاس ...
ولی واقعا از این بازی نتونستم ایراد بگیرم ... :n12:

Mohammad Yek110
03-01-2013, 19:30
سلام
بز ها توی نقشه چطوری مشخص شدن؟؟؟؟:دی
دو تا چیز ( :دی ) دیدم که شبیه بز بودن رفتم سراغشون توی نقشه خبری نبود :دی

ali_agha1981
03-01-2013, 21:49
من واقعا دارم از این بازی لذت میبرم فقط تنها چیزی که داره منو رنج میده افت فریم هست که خیلی رو مخه....:n27:..مخصوصا موقع رانندگی..
کسی آپدیت 1.4 رو نصب کرده مشکل فریمش حل شده باشه ؟
.
.
.
.
.

سلام
بز ها توی نقشه چطوری مشخص شدن؟؟؟؟:دی
دو تا چیز ( :دی ) دیدم که شبیه بز بودن رفتم سراغشون توی نقشه خبری نبود :دی
توی نقشه تا جایی که میشهzoom بکن اونایی که شاخ دارن سرشون بالاست گوزن هستن..اونایی که شاخ کوچیک دارن سرشون پایینه بز کوهی هستن:n09::n06:

nois3
03-01-2013, 22:56
من واقعا دارم از این بازی لذت میبرم فقط تنها چیزی که داره منو رنج میده افت فریم هست که خیلی رو مخه....:n27:..مخصوصا موقع رانندگی..
کسی آپدیت 1.4 رو نصب کرده مشکل فریمش حل شده باشه ؟

وقتی‌ میخواید بازی کنید،فایروال و آنتی ویروس رو حتما ببندید + مودم رو خاموش یا Local Area Connection مربوط به مودم رو دیسیبل کنید.

patch 1.04 خیلی‌ از مشکل‌ها رو حل کرده ولی‌ من تغییری رو فریم بازی ندیدم،بد نیست نصب کنید!

درایور بروز کارت گرافیک هم نصب کنید که خیلی‌ تاثیر داره.

arash_gartal
04-01-2013, 01:31
بهترین بازی سالو نمیتونم بازی کنم به خاطر سرگیجه و حالت تهوع موقع بازی کردن. افسرده شدم رفت. کاش یه راه حلی وجود داشت!!

kingmohsen
04-01-2013, 01:38
بهترین بازی سالو نمیتونم بازی کنم به خاطر سرگیجه و حالت تهوع موقع بازی کردن. افسرده شدم رفت. کاش یه راه حلی وجود داشت!!

احتمالا vsync شما فعال نیست. فعالش کنید امیدوارم که مشکلتون حل بشه.

ess_1362
04-01-2013, 09:53
خوب چند ساعتی از بازی را انجام دادم
جالبه
ولی داستانش یکم برام گنگ هست!
دقیقا قرار هست چیکار کنیم؟
باید نقشه را بگردیم و بیشتر ان را توسعه بدیم؟
فعلا که من دارم همین کار را می کنم + اینکه پوست خر و خوک و ... را می کنم:n02:

Mohammad Yek110
04-01-2013, 10:07
منم توی اون مرحله که باید Liza رو از آتیش نجات بدیم خیلی اعصابم خورد شد :41:

خوب چند ساعتی از بازی را انجام دادم
جالبه
ولی داستانش یکم برام گنگ هست!
دقیقا قرار هست چیکار کنیم؟
باید نقشه را بگردیم و بیشتر ان را توسعه بدیم؟
فعلا که من دارم همین کار را می کنم + اینکه پوست خر و خوک و ... را می کنم:n02:

سلام
شما یه گروه هستین که به اون جزیره میرید برای تفریح ، که Vaas شما و دوستانتون رو میگیره ،
شما باید دوستانتون رو نجات بدین...

kingmohsen
04-01-2013, 10:35
منم توی اون مرحله که باید Liza رو از آتیش نجات بدیم خیلی اعصابم خورد شد :41:

خیلی مرحله جذابی بود
آدم از لیزا حرصش می گرفت با اون دست فرمونش
فوق العاده مرحله خاطره انگیزی بود (مثل 90 درصد مراحل دیگش که واقعا به یاد ماندنی هستند)

:n16:

Mohammad Yek110
04-01-2013, 10:39
خیلی مرحله جذابی بود
آدم از لیزا حرصش می گرفت با اون دست فرمونش
فوق العاده مرحله خاطره انگیزی بود (مثل 90 درصد مراحل دیگش که واقعا به یاد ماندنی هستند)

:n16:

مرحله جالبی بود ولی اون جا که از ساختمان متروکه باید می رفتیم تا به لیزا برسیم رو میگم
سرگیجه گرفتم

3Dmajid
04-01-2013, 11:44
یوبی سافت واقعا امسال ترکوند !
دو تا بازی open world خیلی خوب داد.
به نظرم اگه از تجربه های این دو بازی استفاده کنن و روی watch dogs پیاده کنن، باید منتظر یه بازی همه چی تموم open world دیگه باشیم ... !

برام خیلی جالبه که دیدم یوبی سافت بین بازیاش داره یه سری ارتباط به وجود میاره.
مثلا شکار کردن حیوون توی اساسین هست و توی فارکرای هم هست !
تو اساسین باید بری بالا درخت و map آزاد کنی و توی فارکرای بالای برج های رادیویی.

جالبه نه ؟ خیلی جالبه :n02:

ali_agha1981
04-01-2013, 14:25
یوبی سافت واقعا امسال ترکوند !
دو تا بازی open world خیلی خوب داد.
به نظرم اگه از تجربه های این دو بازی استفاده کنن و روی watch dogs پیاده کنن، باید منتظر یه بازی همه چی تموم open world دیگه باشیم ... !

برام خیلی جالبه که دیدم یوبی سافت بین بازیاش داره یه سری ارتباط به وجود میاره.
مثلا شکار کردن حیوون توی اساسین هست و توی فارکرای هم هست !
تو اساسین باید بری بالا درخت و map آزاد کنی و توی فارکرای بالای برج های رادیویی.

جالبه نه ؟ خیلی جالبه :n02:

watch dogs مگه open world هست...؟
یوبی سافت کارش درسته..خیلی خلاقیت تو هر بازی به خرج میده..
تو فارکرای تنوع حیوانات و ماموریت ها اصلی و فرعی و...فوق العاده است.هنوز acIII رو بازی نکردم..

3Dmajid
04-01-2013, 14:42
تو فارکرای تنوع حیوانات و ماموریت ها اصلی و فرعی و...فوق العاده است.هنوز acIII رو بازی نکردم..

آره دیگه ! مگه تریلرشو ندیدی ؟

این تعریفش تو ویکی پدیا :
Watch Dogs (stylised as WATCH_DOGS) is an upcoming open world ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) action-adventure ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) video game ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]),

به نظرم رقیب سرسختی برای gta میشه.
اساسین بازی خوبیه ولی به نظرم worldش به زیبایی فارکرای نیس.

Mohammad Yek110
04-01-2013, 15:30
سلام
بچه ها من یه قسمت از داستان بازی رو نفهمیدم :n13:
( مربوط به پیدا کردن چاقو برای ، Buck ) ( چپتر شیش و هفت و اینا :دی )
لطفا اونایی که بازی نکردن اسپویلر رو باز نکنن

چرا Buck بعد از این که چاقو رو براش اوردیم خواست مارو بکشه؟مگه چاقو نمیخواست؟خو براش پیدا کردم که :دی
بعدشم وقتی Keith رو بردم توی غار ، جیسون به لیزا گفت Riley مرده ! از کجا فهمید؟

ma-bah
04-01-2013, 16:15
سلام به همگی..
یه سوال داشتم این سیستم میتونه این بازه رو اجرا کنه؟؟

cpu---intel e7400 2.8GHz
ram----- 4gig
VGA---- 4670 512mb

MOHAMMAD2010
04-01-2013, 16:20
سلام به همگی..

cpu---intel e7400 2.8GHz
ram----- 4gig
VGA---- 4670 512mb
آره مشکلی نداره

Mohammad Yek110
04-01-2013, 17:00
سلام به همگی..

cpu---intel e7400 2.8GHz
ram----- 4gig
VGA---- 4670 512mb

سی پی یو و رم من دقیقا مثل شما هست و بدون هیچ مشکلی اجرا می کنم :)

MOHAMMAD2010
04-01-2013, 17:58
جایی نیست داستان بازی رو ذره به ذره نوشته باشه ؟

kingmohsen
04-01-2013, 18:25
سلام
بچه ها من یه قسمت از داستان بازی رو نفهمیدم :n13:
( مربوط به پیدا کردن چاقو برای ، Buck ) ( چپتر شیش و هفت و اینا :دی )
لطفا اونایی که بازی نکردن اسپویلر رو باز نکنن

چرا Buck بعد از این که چاقو رو براش اوردیم خواست مارو بکشه؟مگه چاقو نمیخواست؟خو براش پیدا کردم که :دی
بعدشم وقتی Keith رو بردم توی غار ، جیسون به لیزا گفت Riley مرده ! از کجا فهمید؟

اینم جواب شما
باک بهت میگه اون رفیقت پیش منه اگه اون چاقوی افسانه ای رو پیدا کنی منم دوستت رو آزاد میکنم. وقتی چاقو رو پیدا میکنه و جیسون از باک میخواد که دوستش رو آزاد کنه و به وعدش عمل کنه باک چون هم...باز هست از جیسون میخواد که باهاش ... بکنه و توی اون مدت هم با دوستش ... میکرده. جیسون هم چون مخالفت میکنه باک میگه پس باید بمیری.

جیسون فکر میکرد رایلی مرده چون توی یکی از ماموریت ها توی بیسیم شنید که یکی ازون اسیرها مرده و چون تنها کسی که مونده بود رایلی بود فکر کرد اونه در حالی که اون نبود و چون دست هویت بود و هرکسی که دست هویت میبود یک مرده حساب میشد و واسه همین بود که اون دشمن ها بین خودشون ازین واژه استفاده کرده بودند اما جیسون منظورشون رو نفهمیده بود فکرد کرد که واقعا مرده

kingmohsen
04-01-2013, 18:34
جایی نیست داستان بازی رو ذره به ذره نوشته باشه ؟

کدوم قسمت داستان براتون مبهمه بگید تا توضیح بدم

kingmohsen
04-01-2013, 18:38

اسیسنز کرید 3 هم خیلی قشنگه و میشه گفت شماره 3 این بازی بهترین سری این بازیه اما ای کاش قبل از فارکرای 3 بازیش می کردی چون بهت نمی چسبه

من داشتم اسسینز رو بازی میکردم و تا 70 درصد بازی رفته بودم اما وقتی نشستم پای فارکرای ازون به کلی فراموش کردم و وقتی فارکرای رو تموم کردم و اومدم ادامه اسسینزکرید رو برم به هیچ وجه نتونستم چون اون جذابیتش کلا از بین رفته بود و کلا بازیش رو پاک کردم.

MOHAMMAD2010
04-01-2013, 20:30
کدوم قسمت داستان براتون مبهمه بگید تا توضیح بدم

همون اول بازی میریم تو خونه دکتره این دختره کیه رو تخت خوابیده ؟ چرا این یارو ولش میکنه ؟

ali_agha1981
04-01-2013, 22:39
اسیسنز کرید 3 هم خیلی قشنگه و میشه گفت شماره 3 این بازی بهترین سری این بازیه اما ای کاش قبل از فارکرای 3 بازیش می کردی چون بهت نمی چسبه

من داشتم اسسینز رو بازی میکردم و تا 70 درصد بازی رفته بودم اما وقتی نشستم پای فارکرای ازون به کلی فراموش کردم و وقتی فارکرای رو تموم کردم و اومدم ادامه اسسینزکرید رو برم به هیچ وجه نتونستم چون اون جذابیتش کلا از بین رفته بود و کلا بازیش رو پاک کردم.

جدی میگی ؟
آخه من اصلا فکر نمی کردم FAR CRY 3 اینقدر فوق العاده باشه..گفتم شاید یه چرتی مثل FAR CRY 2 باشه که هـییییی سرش گیج میرفت...!!:n21:
ولی خوب ACIII هم سبک منحصر به فرد خودش رو داره و اصلا نمیشه با این بازی مقایسه اش کرد...اونم حتما بازی میکنم ...

توجه :: مشکل افت فریم و لگ زدن من در FAR CRY 3 با نصب ویندوز 8 رفع شد پیشنهاد می کنم برای بازی های جدید حتما ویندوز 8 نصب کنید..فوق العادست...

kingmohsen
05-01-2013, 01:23
همون اول بازی میریم تو خونه دکتره این دختره کیه رو تخت خوابیده ؟ چرا این یارو ولش میکنه ؟

اون دختره نامزد برادر جیسون (شخصیت اصلی بازی) هست که از دست دشمنان فرار کرده و از شدت زخم از حال رفته و اون پیرمرده که یه دکتره اون رو پیدا کرده و در خونه ازش مراقبت میکنه.
دکتره از جیسون میخواد که یک نوع قارچ دارویی که باعث میشه حاله اون دختر رو بهتر کنه رو پیدا کنه.
جیسون هم که میبینه جای دختره امنه میره تا اون قارچ رو پیدا کنه
:n26:

3Dmajid
05-01-2013, 14:17
دلمون خوش بود یه بازی باحال داریم بازی میکنیم اینم که گند زد به روحیه ی ما :n28: :

واااااااااااااز چرا اینقد زود باید بمیره ؟
شخصیت به این باحالی ... چرا موندگارش نکردن ؟ :n28:
آخه چرا اینقد زود ؟
آدم به این خفنی آخرشم باید به دست کسی بمیره که یه دانشجو بوده و الکی الکی قدرتش زیاد شده :n14:

حالا اصا این هیچی ...
ولی چرا اینقد مسخره باید بمیره ؟
این همه ماموریتو رفتم منتظر یه سینماتیک خیلی اکشن و جذاب بودم.
که واااااز و میسون با هم حرف بزنن و میسون یه جور بهتری ازش انتقام بگیره.
حداقل یکم عذابش میداد شکنجه ش میکرد.
خیلی مسخره کشتش ... خیلی.
اصلا توقع نداشتم.
گفتم حتما یه صحنه ی خیلی قشنگ واسه کشتن وااااز توسط جیسون وجود داره.
هیچی دیگه حالمو گرفت :n28:

Mohammad Yek110
05-01-2013, 19:04
دلمون خوش بود یه بازی باحال داریم بازی میکنیم اینم که گند زد به روحیه ی ما :n28: :

واااااااااااااز چرا اینقد زود باید بمیره ؟
شخصیت به این باحالی ... چرا موندگارش نکردن ؟ :n28:
آخه چرا اینقد زود ؟
آدم به این خفنی آخرشم باید به دست کسی بمیره که یه دانشجو بوده و الکی الکی قدرتش زیاد شده :n14:

حالا اصا این هیچی ...
ولی چرا اینقد مسخره باید بمیره ؟
این همه ماموریتو رفتم منتظر یه سینماتیک خیلی اکشن و جذاب بودم.
که واااااز و میسون با هم حرف بزنن و میسون یه جور بهتری ازش انتقام بگیره.
حداقل یکم عذابش میداد شکنجه ش میکرد.
خیلی مسخره کشتش ... خیلی.
اصلا توقع نداشتم.
گفتم حتما یه صحنه ی خیلی قشنگ واسه کشتن وااااز توسط جیسون وجود داره.
هیچی دیگه حالمو گرفت :n28:

:n28:

:n28:
آره واقعا مجید ، من عکس وااس رو توی همه باکس شات ها و اسکرین شاتهای بازی دیده بودم فکر می کردم وااس ما هستیم
ولی دیدم نه ، یه بچه سوسولیه که وقتی Dennis بهش اسلحه میده میگه : من تاحالا به کسی تیر اندازی نکردم :2:
واقعا خیلی قشنگ بود ، مدلینگ و تکسچرینگ لباساش ، پوتیناش (:دی) کلا خیلی شخصیت جذابی بود ، شخصیت منفی بازی بود ولی مثل Joker نبود که آدم ازش متنفر باشه :41:
میتونستن ادامه این بازی رو بسازن و وااس بازم باشه چون خیلی دوسش داشتم :دی
مسخره بود کشتن وااس ، یعنی چی بره توی اون دنیای خیالی و با یه چاقو بکشتش؟
ضایه بود

وااس رو که کشتم رفتم پیش Willis ، اون رفت روسیه برای کار خودش ( چه کاری؟! ) و منم توی جزیره Hoyt پیاده شدم ، این Sam کیه؟چیکارس؟

3Dmajid
05-01-2013, 21:20
ولی دیدم نه ، یه بچه سوسولیه که وقتی Dennis بهش اسلحه میده میگه : من تاحالا به کسی تیر اندازی نکردم

و همین بچه سوسول اون ادم حرفه ای رو میکشه :n14: اونم اینقد مسخره :n14:

clau
06-01-2013, 12:23
سلام خدمت همه دوستان من تازه این بازی نصب کردم اوایلش هستم یک سوالی داشتم تو این بازی چطوری میشه شکار کرد با چاقو که دستشه که به هر حیوونی حمله کردم من کشته :n02:میخواستم بدونم روش خاصی داره

Mohammad Yek110
06-01-2013, 12:23
سلام
اونجا که بعد از دیدن Sam باید برم یه جا و لباسامو عوض کنم ( خود جیسون میگفت نباید کسی منو ببینه تا وقتی که لباسامو عوض کنم )
و نباید هم کسی منو ببینه
نگهبان اولی رو رد می کنم ، دو تای دومی که توی غار هستن همش پیدام می کنن.چیکار کنم؟؟

سلام خدمت همه دوستان من تازه این بازی نصب کردم اوایلش هستم یک سوالی داشتم تو این بازی چطوری میشه شکار کرد با چاقو که دستشه که به هر حیوونی حمله کردم من کشته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]میخواستم بدونم روش خاصی داره
خب بستگی به حیوونش داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پلنگ رو که نمیشه با چاقو کشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بز و خوک و ... هم سخته و باید اولش یکی دو تا تیر بخورن
آهو ها هم که فرار می کنن نزدیکشون بشی:n28:

3Dmajid
06-01-2013, 12:45
اونجا که بعد از دیدن Sam باید برم یه جا و لباسامو عوض کنم ( خود جیسون میگفت نباید کسی منو ببینه تا وقتی که لباسامو عوض کنم )
و نباید هم کسی منو ببینه
نگهبان اولی رو رد می کنم ، دو تای دومی که توی غار هستن همش پیدام می کنن.چیکار کنم؟؟

اتفاقا دیشب ردش کردم ... خیلی آسون بود. همینجوری کله رو انداخته بودم پایین میرفتم جلو هیچ کیم منو نمیدید :n02:
فقط یادمه واسه یکیشون سنگ پرتاب کردم ... سنگ بنداز میرن طرفش.
این حواس پرتی دشمنا با سنگ خیلی مسخره س :n02: تا سنگ میندازی نه حرفی نه دیالوگی سریع یارو راشو کج میکنه میره طرفه سنگه.
بابا یه چیزی بگو، یه کم وایسا یه تعجبی عکس العملی چیزی بعد یواش یواش برو اون ور ... :n02:

Mohammad Yek110
06-01-2013, 13:06
اتفاقا دیشب ردش کردم ... خیلی آسون بود. همینجوری کله رو انداخته بودم پایین میرفتم جلو هیچ کیم منو نمیدید :n02:
فقط یادمه واسه یکیشون سنگ پرتاب کردم ... سنگ بنداز میرن طرفش.
این حواس پرتی دشمنا با سنگ خیلی مسخره س :n02: تا سنگ میندازی نه حرفی نه دیالوگی سریع یارو راشو کج میکنه میره طرفه سنگه.
بابا یه چیزی بگو، یه کم وایسا یه تعجبی عکس العملی چیزی بعد یواش یواش برو اون ور ... :n02:

خب وقتی میرن طرفش من که میرم سمتشون منو می بینن :18:

Eblis 2011
06-01-2013, 13:44
خب وقتی میرن طرفش من که میرم سمتشون منو می بینن :18:

تورو چه به فارکرای :n02: برو منچتو بازی کن :n08: :n16:

3Dmajid
06-01-2013, 14:14
خب وقتی میرن طرفش من که میرم سمتشون منو می بینن

خب قطعا باید جوری بری که نبیننت ... آخه اینم پرسیدن داره ؟ :n02:

تورو چه به فارکرای :n02:
برو منچتو بازی کن :n08:

همون فتوشاپم ادامه بده ما راضی ایم :n08:

silent-assassin
06-01-2013, 14:35
بچه ها چرا اینقد کم بارون میاد؟ حیف نیست. من عاشق باروناشم

یه سوال : ما چراغ قوه نداریم؟ توی غارها و جاهای تاریک واقعا نیازه

MOHAMMAD2010
06-01-2013, 14:56
من درباره منو بازی چند تا سوال دیگه دارم :
1 قسمت loot rucksack واسه چیه ؟
2 قسمت skills جریانش چیه ؟
3 - من هر حیوونی میبینم میکشم پوستشو برمیدارم الان انگار پر شده ! باید چی کار کنم ؟

Mohammad Yek110
06-01-2013, 15:21
تورو چه به فارکرای :n02: برو منچتو بازی کن :n08: :n16:
چرا مسخره می کنین؟:n14:

خب قطعا باید جوری بری که نبیننت ... آخه اینم پرسیدن داره ؟ :n02:

همون فتوشاپم ادامه بده ما راضی ایم :n08:
:n14:

جدی : واقعا عجیبه ، دو تاشون با هم هستن هرچی سنگ پرت می کنم نمیرن اونور :دی ولی راست میگی مجید خیلی خنگن ، پشت سر یکیشون نشسته بودم اصن انگار نه انگار :دی

من درباره منو بازی چند تا سوال دیگه دارم :
1 قسمت loot rucksack واسه چیه ؟
2 قسمت skills جریانش چیه ؟
3 - من هر حیوونی میبینم میکشم پوستشو برمیدارم الان انگار پر شده ! باید چی کار کنم ؟
سلام
1.پوست حیوانات ، گیاها ، و چیزایی که پیدا کردید توی این کیف ذخیره میشن
2.با کشتن دشمنا به روش های مختلف و رد کردن مراحل ، XP کسب می کنید ، این XP ها به یه عددی که برسن به Skill Point تبدیل میشن که برای آنلاک کردن یه اسکیل به کار میرن ، با هرکدوم از Skill ها یه استعداد و یا قابلیت براتون فعال میشه ، مثل اضافه کردن یه اسلات به Health یا قابلیت Reload کردن اسلحه در هنگام دویدن و ...
هرچی اسکیل بیشتری بگیرین اون Tattoo ـی روی دستتون بیشتر میشه
3.توی منو و قسمت Loot Rucksack میتونید اونا رو Discard کنید یعنی بندازیدشون روی زمین که توصیه نمیشه
توی فروشگاه ها میتونید بفروشید که اینم توصیه نمیشه :دی
میتونید توی قسمت Crafting چیزای مختلف باهاشون بسازید تا خالی شه
اول از همه توی Crafting و توی قسمت Loot Rucksacks یه Loot Rucksack بزرگتر Craft کنید تا ظرفیت بیشتری داشته باشه
موفق باشید:n16:

بچه ها چرا اینقد کم بارون میاد؟ حیف نیست. من عاشق باروناشم

یه سوال : ما چراغ قوه نداریم؟ توی غارها و جاهای تاریک واقعا نیازه

چراغ قوه توی ماموریت های اصلی خودش روشن میشه ولی فرعی هارو نمیدونم...

3Dmajid
06-01-2013, 17:06
بازی تموم شد :n14:

خدای من این چه بازی ای بود :n14: چقد قشنگ بود ... عالی بود ... واقعا عالی بود :n14:
مدام با احساسات آدم بازی میکرد و آدمو غافلگیر میکرد ...
اینقد آخراش قشنگ شده بود که از ساعت 2 تا الان میخ کوب نشستم بازی کردم تا تمومش کنم.
هیچ بازی اینقد تا حالا بهم نچسبیده بود.
هیچ ایرادی نمیتونم از بازی بگیرم.
فقط یه انتقاد از اینکه چرا واااز اینقد راحت توسط ما کشته شد.
باز هویت بهتر بود.

واقعا عالی بود نمیخواستم اینقد زود تموم شه :n14:

2 تا سوال از داستان بازی دارم هر کی تونست جوابمو بده :

اون سام جاسوس بود دیگه درسته ؟ رفیق اون جاسوسه بود که باش دوست شده بودیم. رفته بود تو بکس هویت خودشو جا زده بود ... نه ؟

آخرش دنیس از قصد سیترا و کشت ؟
اون تیکه ش مامانم صدام زد نفهمیدم :n03:
چی شد خواست مارو بکشه یهو سیترا پرید وسط ؟

خداوندا این چه بازی خفنی بود یوبی سافت ساخت :n14:

اگه کسی فیلم پایان دوم بازی رو داره بزاره ...
من دوستامو نجات دادم، اگه کسی میخواد به سیترا بپیونده کپچر کنه فیلمو اینجا بزاره ببینیم چی میشه :n24:

MOHAMMAD2010
06-01-2013, 18:19
چه جوری باید تیرکمون گرفت ؟

kingmohsen
06-01-2013, 18:21
بازی تموم شد :n14:

خدای من این چه بازی ای بود :n14: چقد قشنگ بود ... عالی بود ... واقعا عالی بود :n14:
مدام با احساسات آدم بازی میکرد و آدمو غافلگیر میکرد ...
اینقد آخراش قشنگ شده بود که از ساعت 2 تا الان میخ کوب نشستم بازی کردم تا تمومش کنم.
هیچ بازی اینقد تا حالا بهم نچسبیده بود.
هیچ ایرادی نمیتونم از بازی بگیرم.
فقط یه انتقاد از اینکه چرا واااز اینقد راحت توسط ما کشته شد.
باز هویت بهتر بود.

واقعا عالی بود نمیخواستم اینقد زود تموم شه :n14:

2 تا سوال از داستان بازی دارم هر کی تونست جوابمو بده :

اون سام جاسوس بود دیگه درسته ؟ رفیق اون جاسوسه بود که باش دوست شده بودیم. رفته بود تو بکس هویت خودشو جا زده بود ... نه ؟

آخرش دنیس از قصد سیترا و کشت ؟
اون تیکه ش مامانم صدام زد نفهمیدم :n03:
چی شد خواست مارو بکشه یهو سیترا پرید وسط ؟

خداوندا این چه بازی خفنی بود یوبی سافت ساخت :n14:

اگه کسی فیلم پایان دوم بازی رو داره بزاره ...
من دوستامو نجات دادم، اگه کسی میخواد به سیترا بپیونده کپچر کنه فیلمو اینجا بزاره ببینیم چی میشه :n24:

جواب سوالاتتون

سوال اول- بله درسته

سوال دوم
آره دنیس چون دید سیترا دوس داره که تو پیشش باشی و تو رد کردی و چون بر سر یک سری از اعتقاداتش که نباید حرف رهبر قبیله رو رد کرد به سمتت حمله کرد و چون سیترا واقعا عاشق تو بود زمانی که دنیس میخواست با چاقو بکشتت خودش رو جلو انداخت و تو رو نجات داد اما خودش مرد.
اون پایان دیگه به علت داشتن سحنه های بسیار مبتذل نمیشه گذاشت :n10:

kingmohsen
06-01-2013, 18:30
چه جوری باید تیرکمون گرفت ؟

برید توی قسمت خرید اسلحه ها بعد گزینه special رو انتخاب کنید و تیر کمون رو بخرید

3Dmajid
06-01-2013, 19:22
اون پایان دیگه به علت داشتن سحنه های بسیار مبتذل نمیشه گذاشت :n10: یه چیزایی شنیده بودما :n02: انشالا امشب تمومش میکنم برای دومین بار :n09::n10:

Mohammad Yek110
06-01-2013, 19:40
یه چیزایی شنیده بودما :n02: انشالا امشب تمومش میکنم برای دومین بار :n09::n10:
من برای اینکه هردوتا پایانو برم اگه شد باید وقتی به قسمتی که باید پایانو انتخاب کنی رسیدم سیو ها رو کپی می کنم بعد بازیو تموم می کنم ، یعد دوباره سیوای قبلی رو میذارم و اون یکی پایان رو انتخاب می کنم :27::دی
سیوای بازی کجاست؟؟

kingmohsen
06-01-2013, 19:45
من برای اینکه هردوتا پایانو برم اگه شد باید وقتی به قسمتی که باید پایانو انتخاب کنی رسیدم سیو ها رو کپی می کنم بعد بازیو تموم می کنم ، یعد دوباره سیوای قبلی رو میذارم و اون یکی پایان رو انتخاب می کنم :27::دی
سیوای بازی کجاست؟؟

C:\ProgramData\Orbit

3Dmajid
06-01-2013, 20:36
سیوای بازی کجاست؟؟

خب تو خیلی باهوشی 110 :n02:

3Dmajid
06-01-2013, 22:15
من تا آخر بازی رفتم ولی آخرش نفهمیدم چه راه حلالی برای پول در اوردن وجود داره :n02:

یعنی فقط باید هی چیزی بفروشی یا بقیه رو loot کنی تا بهت پول بده ؟

ali_agha1981
06-01-2013, 22:25
یکی از چیزهایی که بازی نداره همون چراغ قوه هست..که بعضی مواقع واقعا به کار میاد.

مثلا اگه توی شب بخواید برید بالای دکل و map آزاد کنید به علت تاریکی زیاد سقوط می کنید و پرت میشید پایین.

البته چراغ قوه اتوماتیک داره که فقط وقتی وارد غار میشید فعال میشه..در صورتی که خیلی جاها توی شب مثلا زیر آب یا بالای کوه چراغ قوه نیاز هست..
در ضمن من میخوام آخرین آپشن کیف دستی و دیگر متعلقات رو باز کنم ولی یه سری پوست حیوانات عجیب غریب میخواد که اصلا توی نقشه نیست....مثلا پر غار سفید و....این حیوانات کجان ؟

havas_1980
06-01-2013, 22:56
در ضمن من میخوام آخرین آپشن کیف دستی و دیگر متعلقات رو باز کنم ولی یه سری پوست حیوانات عجیب غریب میخواد که اصلا توی نقشه نیست....مثلا پر غار سفید و....این حیوانات کجان ؟اون موارد رو فقط میتونین تو ماموریت های فرعی شکار (Path of Hunter) پیدا کنین.

Mohammad Yek110
07-01-2013, 14:03
C:\ProgramData\Orbit

سلام
مرسی ولی ندارم همچین پوشه ای!
ویندوز 7

ویرایش : حل شد ، hidden بود

mortezap30wor
07-01-2013, 14:11
من با برنامه cheat engin تونستم 9000000میلیون دلار بگیرم :n10:

Mohammad Yek110
07-01-2013, 14:14
من با برنامه cheat engin تونستم 9000000میلیون دلار بگیرم :n10:
لذت بازی کلا از بین میره اینطوری :13:
یادش بخیر GTA SA :دی

Mohammad Yek110
07-01-2013, 17:40
کیا موافقن؟:دی
خودم ساختم

Eblis 2011
07-01-2013, 17:44
خلاقیتت خوبه . افرین . :n12: حالا واقعا اینجوریه ؟ :n02:

Mohammad Yek110
07-01-2013, 17:48
خلاقیتت خوبه . افرین . :n12: حالا واقعا اینجوریه ؟ :n02:

آره واقعا همینطوره :دی
اصن سراغ بازیای دیگه نمیرم فقط فارکرای
یه عیبی داره اونم سیوشه ،
بازی سیو شده ، رفتم جلو تر ، حدود پنج شیش تا Checkpoint رو Reach کردم ، کار پیش اومد رفتم از بازی بیرون ، بعد برگشتم دیدم دوباره برگشته اون عقب !!!!

ویرایش :
یه سوال در مورد داستان چپتر های هفت و هشت و نه:دی
یه سری توضیح در مورد Sam می خواستم
هویت از کجا فهمید ما Foster نیستیم و جیسونیم؟؟

kingmohsen
08-01-2013, 23:49
آره واقعا همینطوره :دی
اصن سراغ بازیای دیگه نمیرم فقط فارکرای
یه عیبی داره اونم سیوشه ،
بازی سیو شده ، رفتم جلو تر ، حدود پنج شیش تا Checkpoint رو Reach کردم ، کار پیش اومد رفتم از بازی بیرون ، بعد برگشتم دیدم دوباره برگشته اون عقب !!!!

ویرایش :
یه سوال در مورد داستان چپتر های هفت و هشت و نه:دی
یه سری توضیح در مورد Sam می خواستم
هویت از کجا فهمید ما Foster نیستیم و جیسونیم؟؟

جواب شما
خب سم یک جاسوس بود که داخل تشکیلات هویت شده بود. (جاسوس از طرف مجامع بین المللی) - سم اهل آلمان بود و پدرش هم یک کماندو بود. سم به وسیله او جاسوس جزیره اول (اسمش یادم نیست) به جیسون معرفی میشه تا جیسون بتونه خواسته اش که کشتن هویت هست برسه.
اون جاسوس اولیه هم که با هواپیما رفت میخواست مدارکی که ازین جزیره علیه این آشوبگران جمع کرده بود به مقامات برسونه
هویت برای اینکه شنیده بود شخصی به اسم جیسون وجود داره که میخواد اون رو بکشه بسیار محطاط بود واسه همین هم برای امتحان جیسون اون رو پیش برادرش برد و ازون خواست که برادرش رو شکنجه کنه
سم به جیسون گفت که دوربین های اینجا با یک شوک الکتریکی برای چند لحظه از کار میوفتن
وقتی دوربین رو از کار انداخت و جیسون با برادرش راحت حرف زد هویت متوجه شد
چون دوربین های مستقل دیگه ای هم اونجا کار گذاشته بود و باعث شد هم مچ سم رو بگیره و هم جیسون
هویت بعد از کشتن سم به جیسون میگه که فکر نکن من یک احمق هستم که با یک دوربین چکت کنم
واقعا حرفاهای زیبایی با برادرت زدی و چقدر سخت بود که اون رو شکنجه کنی

aha2012
09-01-2013, 00:00
تابحال خودتونو تو بازی پیدا کردین و بعدش نفلش کنید؟؟ :دی
دیدم جیسون داره برای خودش می چرخید رفتم سمتش عین وحشیا افتاد دنبالم منم نامردی نکردم یه تیر زدم تو گلوش صداش خوابید :دی

kingmohsen
09-01-2013, 00:10
ایول کجا بود این جیسون؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
مگه میشه؟!!!!

ali_agha1981
09-01-2013, 00:54
منم بازی رو تموم کردم..
فقط این بازی ماموریت ها و مکان های مخفی و جالب و.....چیزی داره ؟ (بجز ماموریت های جانبی)

ye adam
09-01-2013, 01:14
منم بازی رو تموم کردم..
فقط این بازی ماموریت ها و مکان های مخفی و جالب و.....چیزی داره ؟ (بجز ماموریت های جانبی)

منم همین سوالو دارم
کسی میدونه؟

3Dmajid
09-01-2013, 10:55
تابحال خودتونو تو بازی پیدا کردین و بعدش نفلش کنید؟؟

یعنی چی :n04:

ali_agha1981
09-01-2013, 11:13
تابحال خودتونو تو بازی پیدا کردین و بعدش نفلش کنید؟؟ :دی
دیدم جیسون داره برای خودش می چرخید رفتم سمتش عین وحشیا افتاد دنبالم منم نامردی نکردم یه تیر زدم تو گلوش صداش خوابید :دی

منم نفهمیدم چی میگی ؟
جیسون مگه شخصیت اول خود بازی نیست..؟ اون پسره که خودم نیستم ..من خودمم یعنی جیسونم..:n02:

peyman_nn
09-01-2013, 11:24
تا حالا لاکپشت کشتید ؟
این شترمرغ ها چرا پیدا نمیشن ؟

من از دوستانم خداحافظی کردم و رفتم به ادامه مراحل ، بازی تا کی ادامه داره ؟ اونجام که سم کشته شد ، اون مرده چاقو کرد تو گلوش :n02:

3Dmajid
09-01-2013, 11:28
تا حالا لاکپشت کشتید ؟
این شترمرغ ها چرا پیدا نمیشن ؟

من از دوستانم خداحافظی کردم و رفتم به ادامه مراحل ، بازی تا کی ادامه داره ؟ اونجام که سم کشته شد ، اون مرده چاقو کرد تو گلوش :n02:

آخراشه :n02:

aha2012
09-01-2013, 11:34
ایول کجا بود این جیسون؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
مگه میشه؟!!!!

منم نفهمیدم چی میگی ؟
جیسون مگه شخصیت اول خود بازی نیست..؟ اون پسره که خودم نیستم ..من خودمم یعنی جیسونم..:n02:

شخصی که داره بهم حمله میکنه خود جیسونه.
داشتم تو بازی ول میگشتم یهو اینو دیدم رفتم سمتش حمله کرد عوضی :دی
خود منم تعجب کردم. تابحال تو بازی ندیدینش؟

ye adam
09-01-2013, 11:36

من که تاحالا ندیدمش :دی
شاید جای مخصوص داشته باشه :دی
کجای نقشه بووودی تووو؟

aha2012
09-01-2013, 13:10
من که تاحالا ندیدمش :دی
شاید جای مخصوص داشته باشه :دی
کجای نقشه بووودی تووو؟

جای خاصی تو نقشه نداره.مثل اینکه چندتا از این جیسونا تو بازی هست.اگه دوباره پیداش کردم بازم عکس میگیرم براتون میذارم.اگه هم خواستید میتونم براتون فیلم هم بگیرم

Mohammad Yek110
09-01-2013, 14:43
جای خاصی تو نقشه نداره.مثل اینکه چندتا از این جیسونا تو بازی هست.اگه دوباره پیداش کردم بازم عکس میگیرم براتون میذارم.اگه هم خواستید میتونم براتون فیلم هم بگیرم

شاید برای درجه آسون نذاشتنش که یه دفه حمله نکنه:دی
توی چه درجه ای بازی می کنین؟؟

تا حالا لاکپشت کشتید ؟

آره اون موقع که رفته بودم کوسه بزنم تفننی دو تا لاکپشتم کشتم :دی

mehr20
09-01-2013, 17:52
اگه میشه سیو مرحله اخرو بزارید ..تا بتونم پایان دیگش رو هم ببینم ...یادم رفت قبل از تموم شدن سیو کنم

kiar
09-01-2013, 18:37
من تازه بازیو شروع کردم هنوز تو مراحل اولشم.

اگه میشه توضیح بدین که چجوری کوسه شکار بکنم؟

Mohammad Yek110
09-01-2013, 18:41
اگه میشه سیو مرحله اخرو بزارید ..تا بتونم پایان دیگش رو هم ببینم ...یادم رفت قبل از تموم شدن سیو کنم
سلام
سیوی که پیوست کردم مربوط به اون قسمته که باید پایان رو انتخاب کنید

من تازه بازیو شروع کردم هنوز تو مراحل اولشم.

اگه میشه توضیح بدین که چجوری کوسه شکار بکنم؟
سلام
توی نقشه دنبال شکل کوسه باش ، وقتی پیداش کردی برو سمت اون قسمت ، پیدا میشه با تیر بزن بکششون :دی

kiar
09-01-2013, 18:45
سلام

سلام
توی نقشه دنبال شکل کوسه باش ، وقتی پیداش کردی برو سمت اون قسمت ، پیدا میشه با تیر بزن بکششون :دی

من گفتم اولای بازیم ولی اینقدرم پرت نیستم :دی

وقتی بهشون شلیک میکنم تا تیر خورد فرار میکنن.
وقتی هم که داخل آبی اسلحه نداری. باید چیکار کنم؟

Mohammad Yek110
09-01-2013, 18:51
من گفتم اولای بازیم ولی اینقدرم پرت نیستم :دی

کوسه اصن برا چی میخوای؟:دی
میخوای اسلحه هاتو چهار تا کنی؟
من دوتا پوست کوسه می خواستم ، یه اسنایپر خریدم رفتم اون قسمت غرب نقشه که عکس کوسه داره ، اونجا کوسه ها خیلی نزدیک به ساحل بودن ، با اسنایپر یه تیر بهشون می زدم می مردن

3Dmajid
09-01-2013, 20:10
خداییش داستان تموم شده اصلا حال نمیده دیگه بازی !

هر چی میرم تو بازی حال نمیده زود میام بیرون ...

اصا انگار بازی روح نداره :n02:

mehr20
09-01-2013, 20:18
سلام

سلام
اقا زدم ولی هیچ سیوی نیست فقط نیو گیم فعاله..... اگه میشه چک کن دوباره اپ کن...دستت طلا

peyman_nn
09-01-2013, 21:54
این زنه خودش رو انداخت رو من و خنجر رو کرد تو قلبم:n10:
مثبت 18 بود
بعد بازی تموم شد . من چرا سر اون دوستم رو با چاقو بریدم ؟
بعدش گفت میخای برگردی به جزیره و اکسپلور کنی ؟
متوجه نشدم ؟ چندین پایان داره ؟
یک توضیح ، ممنون میشم

ali_agha1981
09-01-2013, 22:08

اشتباه نمی کنی ...؟
این پسره همون نیست که آخر بازی با هم فرار می کنین با هلی کوپتر ؟

من گفتم اولای بازیم ولی اینقدرم پرت نیستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با F میتونی زیر اب با چاقو بهش ضربه بزنی
بهتر کار اینه لب ساحل وایسی و با اسنایر بکشیش...

منم بازی رو تموم کردم..

کسی میدونه جواب بده لطفا.

aha2012
09-01-2013, 22:26
اشتباه نمی کنی ...؟
این پسره همون نیست که آخر بازی با هم فرار می کنین با هلی کوپتر ؟

.

نه
اگه دوباره پیداش کردم یه عکس واضحتری ازش میذارم.خود جیسونه.مثل اینکه تو بازی چندین تا از اینا وجود داره. :)

ali_agha1981
09-01-2013, 23:30
نه
اگه دوباره پیداش کردم یه عکس واضحتری ازش میذارم.خود جیسونه.مثل اینکه تو بازی چندین تا از اینا وجود داره. :)

راس میگی خود جیسون هست :n06:
ESc رو بزنی تو بخش handbook عکس شخصیت های بازی هست..عکس جیسون هم هست..

سلام

هر دو تا سیو رو امتحان کردم جفتش کار نمیکنه هر جوری هم تست کردم بازم نشد..

این سیو مرحله آخر برای کسایی که میخوان هر دو پایان رو ببنین یکی از دوستان چند صفحه قبل گذاشته بود...

با تشکر از nois3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

3Dmajid
09-01-2013, 23:43
راس میگی خود جیسون هست
:n06:

ESc رو بزنی تو بخش handbook عکس شخصیت های بازی هست..عکس جیسون هم هست..

پس فک کردی کیه ؟
ریلی که از این کوچولو تره، خیلی هم سفید و کپلو گوگولی مگولیه :n12::n02:

وقتی داشتم شکنجه ش میکردم بدترین لحظات زندگیم بود :n14:

peyman_nn
10-01-2013, 01:33
دوستان جواب من رو هم بدید دیگه

Mohammad Yek110
10-01-2013, 09:56
خداییش داستان تموم شده اصلا حال نمیده دیگه بازی !

هر چی میرم تو بازی حال نمیده زود میام بیرون ...

اصا انگار بازی روح نداره :n02:
دقیقا همینطوره خسته کنندس :41:

سلام
اقا زدم ولی هیچ سیوی نیست فقط نیو گیم فعاله..... اگه میشه چک کن دوباره اپ کن...دستت طلا
هر دو پوشه رو توی C/program data/orbit کپی کنید ، همه محتویات اون پوشه رو قبلش حذف کنید ،
پوشه ها رو کپی کنید نه فایلهای داخلشو ( پوشه های 46 و 54 )

دوستان جواب من رو هم بدید دیگه
شما که کلی اسپویل کردی توی پستت :دی
اولش سوالاتتونو بذارید توی اسپویلر

دو تا پایان داره ؛ وقتی می رسی به لیزا دو تا انتخاب داری ، دوستاتو نجات بدی یا به سیترا بپیوندی
اگه نجات دوستاتو انتخاب کنی ، لیزا رو نجات میده و دنیس میاد شما رو بکشه ، سیترا خودشو میندازه جلو و می میره
ولی اگه دوستاتو بکشی ، به سیترا می پیوندی و کارای خاک بر سری می کنین :دی آخرشم سیترا شما رو می کشه

اون سوالی که می پرسه منظورش اینه که شما قسمت داستانی بازی رو تموم کردین ، دوست دارید برگردید به جزیره و ماموریت های فرعی رو انجام بدید؟

mortezap30wor
10-01-2013, 11:30
ذوستان چجوری میشه از 4 حالت اسلحه ها استفاده کرد؟آخه از من فقط یکیش بازه بقیه قفل هستن!!

kiar
10-01-2013, 11:32
دو تا پایان داره ؛ وقتی می رسی به لیزا دو تا انتخاب داری ، دوستاتو نجات بدی یا به سیترا بپیوندی
اگه نجات دوستاتو انتخاب کنی ، لیزا رو نجات میده و دنیس میاد شما رو بکشه ، سیترا خودشو میندازه جلو و می میره
ولی اگه دوستاتو بکشی ، به سیترا می پیوندی و کارای خاک بر سری می کنین :دی آخرشم سیترا شما رو می کشه

اون سوالی که می پرسه منظورش اینه که شما قسمت داستانی بازی رو تموم کردین ، دوست دارید برگردید به جزیره و ماموریت های فرعی رو انجام بدید؟

اگه من تو پایان بازی دوستامو نجات بدم دیگه نمیمیرم؟

این قسمت بعد از کدوم مرحله هست؟ میخوام سیواشو کپی کنم هر دو پایانو ببینم.

kiar
10-01-2013, 11:36
ذوستان چجوری میشه از 4 حالت اسلحه ها استفاده کرد؟آخه از من فقط یکیش بازه بقیه قفل هستن!!

شما باید اون کمری که بهش اسلحه وصل میشه رو ارتقا بدین. از منو برید به crafting و از از اونجا ببینید برای ارتقا کمر چه حیواناتی لازمه.
بعدش اونارو شکار کنید و از اونا برای خودتون کمربند بسازین.

Mohammad Yek110
10-01-2013, 11:39
اگه من تو پایان بازی دوستامو نجات بدم دیگه نمیمیرم؟

این قسمت بعد از کدوم مرحله هست؟ میخوام سیواشو کپی کنم هر دو پایانو ببینم.
باید خودتون بازی کنید :دی
اون جا که می بینید ....

دکتر مــُـرده:دی

mortezap30wor
10-01-2013, 12:35
نوی مرحله کشتی که اخرش کشتی منفجر میشه و من دارم شنا میکنم که از کشتی خارج بشم ناگهان یکی پیداش میشه و با من گلاویز میشه بعد من هرکاری میکنم میمیرم/یعنی اون منو خفه میکنه/دوستان لطفا کمک

Mohammad Yek110
10-01-2013, 12:59
نوی مرحله کشتی که اخرش کشتی منفجر میشه و من دارم شنا میکنم که از کشتی خارج بشم ناگهان یکی پیداش میشه و با من گلاویز میشه بعد من هرکاری میکنم میمیرم/یعنی اون منو خفه میکنه/دوستان لطفا کمک

پایین صفحه راهنما میاد که کدوم کلید رو باید فشار بدید ، اونو تند تند بزنید پرتش می کنه
ضمنا از کپسول های اکسیژن داخل کشتی استفاده کنید تا زود خفه نشید :دی

mortezap30wor
10-01-2013, 13:12
پایین صفحه راهنما میاد که کدوم کلید رو باید فشار بدید ، اونو تند تند بزنید پرتش می کنه
ضمنا از کپسول های اکسیژن داخل کشتی استفاده کنید تا زود خفه نشید :دی

ممنوم دوست عزیز/اولش کلید space میزنم بعدش میگه کلید mash رو بزن.هم E و F رو زدم ولی جواب نداد!
در ضمن من کجای بازی هستم؟وسطاش رسیدم؟

mortezap30wor
10-01-2013, 14:54
ممنوم دوست عزیز/اولش کلید space میزنم بعدش میگه کلید mash رو بزن.هم E و F رو زدم ولی جواب نداد!
در ضمن من کجای بازی هستم؟وسطاش رسیدم؟

پیداش کردم (C)بود

peyman_nn
10-01-2013, 17:27
دوستان
هیچ کدام از سیو های مرحله اخر که گذاشتید کار نمیکنه ، چرا ؟ :n24:
لطفا یکی سالمش رو بذارید

Mohammad Yek110
10-01-2013, 18:30
دوستان
هیچ کدام از سیو های مرحله اخر که گذاشتید کار نمیکنه ، چرا ؟ :n24:
لطفا یکی سالمش رو بذارید

من خودم از همین استفاده کردم
چجوری کپی می کنید؟

peyman_nn
10-01-2013, 18:49
اینجوری وارد میکنم

ali_agha1981
10-01-2013, 19:16
اینجوری وارد میکنم

خوب داری اشتب میکنی..
باید یه پوشه 46 هم ایجاد کنی هر 4 سیو + فایل saves رو بریز تو پوشه 46
اینجا :
C:\ProgramData\Orbit\46

peyman_nn
10-01-2013, 19:42
برادر جان
وقتی در پوشه 46 میذارم هم فقط گزینه new game داره:n29:

Little Sparrow
10-01-2013, 20:39
دوستان روی کیفیت Ultra چند فریم میگیرید؟اگه ممکنه ویندوزتون رو هم بگین.ممنون

3Dmajid
10-01-2013, 20:51

من رو 8 با تنظیمات آلترا و AA 2X
20 فریم میگیرم.

godsmak
10-01-2013, 21:54
دوستان توی اون مرحله که داریم با یه هلی کوپتر فرار میکنیم، باید چیکار کرد؟
از در و دیوار RPG میاد میخوره به هلی کوپتر. هرچی هم میزنمشون تموم نمیشن و آخرم هلی کوپتر منفجر میشه!؟؟؟

3Dmajid
10-01-2013, 21:59
یه سوال ... با این دوربینش که کلیک چپو میزنی عکس میگیره ... این عکسا کجا میره جایی ذخیره میشه یا همینجوریه ؟

ali_agha1981
10-01-2013, 22:45
از در و دیوار RPG میاد میخوره به هلی کوپتر. هرچی هم میزنمشون تموم نمیشن و آخرم هلی کوپتر منفجر میشه!؟؟؟

سعی کن تا میتونی هر چی دور ورت هست به رگبار ببند بذار منفجر بشه...
از بین آدما تمرکزت رو بذار روی افرادی که rpg دارن اول اونا رو بزن

یه سوال ... با این دوربینش که کلیک چپو میزنی عکس میگیره ... این عکسا کجا میره جایی ذخیره میشه یا همینجوریه ؟

الکی عکس میگیره ...مثل gta sa نیست یه جا ذخیره بشه..یکی از بیخودترین دوربین های عکاسی هست که تا حالا دیدم با اون مربع مربع های مسخرس..:n23:

برادر جان
وقتی در پوشه 46 میذارم هم فقط گزینه new game داره:n29:

اول سیو های قبلی رو پاک کن
تو پوشه orbit هم فقط یک پوشه باشه اونم پوشه 46..اگه جواب نداد اسم پوشه رو بکن 56...
در ضمن ورژن بازیت چند هست واسه من کرک 1.4 هست شاید سیو با ورژن بازیت مچ نیست..کرک 1.4 رو دانلود کن...

nois3
10-01-2013, 23:14
من رو 8 با تنظیمات آلترا و AA 2X
20 فریم میگیرم.
کارت شما چی‌ هست؟
۲۰ فریم فریز نداری؟
--------------------

کارت من XFX 260 GTX - 896Mb - 448 Bit Overclocking
تنظیمات اولترا WINDOWS 7 با DirectX9
میانگین 38 فریم میگیرم,باز هم میگم کمه:n29:

Little Sparrow
10-01-2013, 23:38
خودمم سیستمم رو بگم.
کارت گرافیک GTX550 Ti 1G سی پی یو Intel Core I3 2120 3.3 Ghz رم 4
تنظیمات اولترا Windows 7 با Direcxt 11
میانگین تقریبا 42-43

3Dmajid
11-01-2013, 00:36
کارت شما چی‌ هست؟
۲۰ فریم فریز نداری؟
--------------------

کارت من XFX 260 GTX - 896Mb - 448 Bit Overclocking
تنظیمات اولترا WINDOWS 7 با DirectX9
میانگین 38 فریم میگیرم,باز هم میگم کمه:n29:

5770 دارم.
میشه بازی کرد، البته ممکنه یکم از لذت بازی کم کنه.
من معمولا AA رو غیر فعال میکنم خوب میشه.

mortezap30wor
11-01-2013, 00:37

من میانگین 45تا70 فریم میگیرم با کارت 5870 و وین8 پرو

ye adam
11-01-2013, 00:49
5770 دارم.
میشه بازی کرد، البته ممکنه یکم از لذت بازی کم کنه.
من معمولا AA رو غیر فعال میکنم خوب میشه.

من aa رو غیر فعال میکنم
رو high بازی میکنم :ی
دایرکت ایکس 11 که هس
30 تا فریم میگیرم
5450 دارم
وین 7

3Dmajid
11-01-2013, 00:59
من میانگین 45تا70 فریم میگیرم با کارت 5870 و وین8 پرو

یعنی 5870 با 5770 اینقد فرقشه ؟ :n04:

5870 چنده الان ؟ :n02:

aha2012
11-01-2013, 01:39
خب دوباره این مردکو پیدا کردم :دی .داشت دم ساحل برای خودش ول میگشت :دی
فکر کنم گوشت گراز خورده اینطوری حمله میکنه :دی :دی

ye adam
11-01-2013, 01:59
خب دوباره این مردکو پیدا کردم :دی .داشت دم ساحل برای خودش ول میگشت :دی
فکر کنم گوشت گراز خورده اینطوری حمله میکنه :دی :دی

بابا تو از کجا پیدا میکنی خداییش
من نشستم 2:30 نتونستم پیدا کنم :n08:

ye adam
11-01-2013, 02:01
یعنی 5870 با 5770 اینقد فرقشه ؟ :n04:

5870 چنده الان ؟ :n02:
اختیار داری
100 تا فرقشه ها :n08:
بخوای عدد 100 رو در بیاری باید 5870 رو منهای 5770 کنی در میاد
خیلی اسونه
با ماشین حساب حساب کنی دقیق تر در میاد

peyman_nn
11-01-2013, 02:14
اول سیو های قبلی رو پاک کن
تو پوشه orbit هم فقط یک پوشه باشه اونم پوشه 46..اگه جواب نداد اسم پوشه رو بکن 56...
در ضمن ورژن بازیت چند هست واسه من کرک 1.4 هست شاید سیو با ورژن بازیت مچ نیست..کرک 1.4 رو دانلود کن...

نه
فولدر 56 هم نشد
لطفا اون کرک رو بذارید:n18:

Mohammad Yek110
11-01-2013, 09:31
سعی کن ماشین ها و بشکه های منفجره رو بزنی ، منفجر میشن کلی آدم می میره
امتیاز Multi Kill هم میگیری :دی

من که جایی ندیدم ذخیره بشه ولی فقط توی یه مرحله استفاده میشد