مشاهده نسخه کامل
: Far Cry 3
swan_lover
21-12-2013, 14:25
دقیقا نمی دونم کجایی اما سیو بازی رو بزار + ورژن بازی هم چنده
در کل با اسنایپر از راه دور لاک پشت رو بکش بعد برو پوستش رو بکن
ببخشید، اما ایجا چطوری باید فایل سیو رو بزارم؟!
اگه مقدوره براتون میل کنم
ضمنا با اسنایپر هم امتحان کردم نشد!!!
Dark Soul
22-12-2013, 00:59
ببخشید، اما ایجا چطوری باید فایل سیو رو بزارم؟!
اگه مقدوره براتون میل کنم
آدرس میل من : - (emh.ahadiyar@gmail.com)------------
ضمنا با اسنایپر هم امتحان کردم نشد!!!
فایل سیوتو توی یک آپلود سنتر آپلودکن بعد لینکشو بگذار اینجا .
در ضمن هیچ وقت ادرس ایمیلتو به این شکل توی هیچ فرومی نگذار .
swan_lover
22-12-2013, 14:59
فایل سیوتو توی یک آپلود سنتر آپلودکن بعد لینکشو بگذار اینجا .
در ضمن هیچ وقت ادرس ایمیلتو به این شکل توی هیچ فرومی نگذار .
ممنوون از راهنماییتوون. من بار اولمه این کارو میکنم نمیدونم درست انجام دادم یا نه اینم آدرس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم اگه جایی رو اشتباه انجام دادم ممنوون میشم متذکر بشین
ممنوون از راهنماییتوون. من بار اولمه این کارو میکنم نمیدونم درست انجام دادم یا نه اینم آدرس:
بازم اگه جایی رو اشتباه انجام دادم ممنوون میشم متذکر بشین
این فایلهایی که آپ کردی سیو گیم بازی نیست تنظیمات بازی که تو my game هست
مسیر سیو بازی اینجاست
H:\ProgramData\Orbit\46
تمام فایلهای پوشه 46 هست
swan_lover
24-12-2013, 17:18
این فایلهایی که آپ کردی سیو گیم بازی نیست تنظیمات بازی که تو my game هست
مسیر سیو بازی اینجاست
H:\ProgramData\Orbit\46
تمام فایلهای پوشه 46 هست
مرسی از توضیحاتتون اما من تو درایوی که بازی رو نصب کردم اصلا همچین فولدر هایی نیست!!!
فولدر های موجود : bin , data_win32 , Support هست که توو هیچکدوم پوشه هایی که گفتی نیست!!! من بازی رو روی پی سی نصب کردم و far cry3 هستشا
Dark Soul
24-12-2013, 21:44
مرسی از توضیحاتتون اما من تو درایوی که بازی رو نصب کردم اصلا همچین فولدر هایی نیست!!!
فولدر های موجود : bin , data_win32 , Support هست که توو هیچکدوم پوشه هایی که گفتی نیست!!! من بازی رو روی پی سی نصب کردم و far cry3 هستشا
عزیزم این پوشه توی درایو ویندوز هست دقیقا کنار Program Files . اگه ندیدیش ممکنه Hidden باشه .
C:\ProgramData\Orbit\46
swan_lover
28-12-2013, 16:53
عزیزم این پوشه توی درایو ویندوز هست دقیقا کنار Program Files . اگه ندیدیش ممکنه Hidden باشه .
C:\ProgramData\Orbit\46
بله. همونطور که گفتین هیدن بود!! اینم فایل آپلود :
wrath of god
28-12-2013, 21:20
اهممممممممم
بچه ها جسارتا فک نمیکنین FC 3 کمی تا اندکی قدیمی شده:15:
بله. همونطور که گفتین هیدن بود!! اینم فایل آپلود :
همون جا که تو نقشه نشون داده از نرده پایین میری دو تا تونل هست
توی تونلها رو خوب میگردی
من خیلی راحت کشتمشون اینم سیو شما بعداز کشتن لاک پشتها
Spaniuly
29-12-2013, 10:27
اهممممممممم
بچه ها جسارتا فک نمیکنین FC 3 کمی تا اندکی قدیمی شده:15:
اصلا و ابدا یه همچین بازیهایی که عشقی هستن تا دو تا نسخه بعدش موندگار می مونن توی اذهان من هنوز توی نوستالژی FC 2 و FC 3 هستم کماکان... البته نظر بنده اس و نظر جنابعالی هم برام محترمه دوست بزرگوار
swan_lover
29-12-2013, 15:49
همون جا که تو نقشه نشون داده از نرده پایین میری دو تا تونل هست
توی تونلها رو خوب میگردی
من خیلی راحت کشتمشون اینم سیو شما بعداز کشتن لاک پشتها
عجیبه واقعا!!! من با هر اسلحه ای نمیتونستم بکشمشون!!! مرسی از لطف شما
mmaali136555555
03-01-2014, 10:01
سلام دوستان من در مرحله ای که یکی مونده به آخره گیر کردم اونجایی که میره دوستشو نجات می ده بعد با هم سوار هیلیکوپتر می شن بعد من میشینم پشت مسلسل وباید هیلیکپترو تا خونه دکتره برسونم گیر کردم
اگر توجه کرده باشین تو این مرحله هیلیکوپتر هم یه مقدار جونی داره که با هیچ ترینری نمیشه جونشو بینهایت کرد وقتی هیلیکوپتر بلند میشه از زمین با 3 4 تا آرپی جی میزننش و میسیون فیلد میشم
الان 1 ماهه اینجا گیر کردم
از شما تقاضا دارم اگر دقیقا سیو بهد از این مرحله که هیلیکوپتر میشینه دمه خونه اون دکترو رو دارید که اسم مرحلش The Doctor Is Out اینه رو دارید حتما لطف کنید و برام بزارید
و اگر هم ترینری رو میشناسید که بتونه جونه هیلیکوپتر رو فیریز کنه بهم بدید
ممنون میشم از لطفتون
امید وارم منظورمو متوجه شده باشید که کجارو می گم
سلام دوستان من در مرحله ای که یکی مونده به آخره گیر کردم اونجایی که میره دوستشو نجات می ده بعد با هم سوار هیلیکوپتر می شن بعد من میشینم پشت مسلسل وباید هیلیکپترو تا خونه دکتره برسونم گیر کردم
اگر توجه کرده باشین تو این مرحله هیلیکوپتر هم یه مقدار جونی داره که با هیچ ترینری نمیشه جونشو بینهایت کرد وقتی هیلیکوپتر بلند میشه از زمین با 3 4 تا آرپی جی میزننش و میسیون فیلد میشم
الان 1 ماهه اینجا گیر کردم
از شما تقاضا دارم اگر دقیقا سیو بهد از این مرحله که هیلیکوپتر میشینه دمه خونه اون دکترو رو دارید که اسم مرحلش The Doctor Is Out اینه رو دارید حتما لطف کنید و برام بزارید
و اگر هم ترینری رو میشناسید که بتونه جونه هیلیکوپتر رو فیریز کنه بهم بدید
ممنون میشم از لطفتون
امید وارم منظورمو متوجه شده باشید که کجارو می گم
سلام.
دوست عزیز نیازی به ترینر نیست.شما از تنظیمات بازی میتونی مشکلتو حل کنی.فقط کافیه که سختی بازی رو بیاری پایین و بکنیش اولی.اسمش یادم نیست.
wrath of god
03-01-2014, 17:40
سلام.
دوست عزیز نیازی به ترینر نیست.شما از تنظیمات بازی میتونی مشکلتو حل کنی.فقط کافیه که سختی بازی رو بیاری پایین و بکنیش اولی.اسمش یادم نیست.
نه نمیشه سختی رو پایین اورد......اگه می خواستن سختی رو پایین بیارن از اول بازی باید میاوردن:n01:
mmaali136555555
03-01-2014, 17:47
نه داداش من از همون اول با ایزی بازی کردم
ولی تو اون مرحله به شدت با ارپی جی می زنن خیلی اعصابم خورد شده خدایی زور داره 1 ماه هر روز 3 بار دارم می رم ولی نمی تونم ردش کنم
میشه من سیو تا اونجا رو بهتون بدم بعد یکی از جونمردا اون مرحله رو رد کنه تا هلیکوپتر نشست سیو کنه و از بازی بیاد برون وبعد سیوشو بده به من من به هر وسیله ای متوصل شدم تا بتونم این مرحله رو رد کنم نشده
ممنون از راهنماییتون خواهشا راهنماییم کنید
mmaali136555555
08-01-2014, 08:40
آقا هيشكي نبود كمك كنه؟
wrath of god
08-01-2014, 14:03
عزیزم من بازی رو تموم کردم ولی دیگه بازی رو ندارم:n03:مرحله ی یکی مونده به اخر......... همونی که داداششو نجات میده riley .... سوار هلکوپتر میشه.......بعد داداشش هلکوپتر میرونه.....بعد توام با رگبار پایینی ها رو میزنی.....باید با رگبار همه جارو داغون کنی.........اگه دیدی از یه منطقه ی دفعه ارپیجی زدن.....به همون منطقه هی شلیک کن تیرات infinite هستن....یعنی بی نهایت کلیک راستو بگیر بهد zoom(نزدیک) میکنه بعدش که نزدیک شد دیدش بیشتر میشه میتونی راحت تر بزنی....:n12::n12::n12:
mmaali136555555
08-01-2014, 14:12
عزیزم من بازی رو تموم کردم ولی دیگه بازی رو ندارم:n03:مرحله ی یکی مونده به اخر......... همونی که داداششو نجات میده riley .... سوار هلکوپتر میشه.......بعد داداشش هلکوپتر میرونه.....بعد توام با رگبار پایینی ها رو میزنی.....باید با رگبار همه جارو داغون کنی.........اگه دیدی از یه منطقه ی دفعه ارپیجی زدن.....به همون منطقه هی شلیک کن تیرات infinite هستن....یعنی بی نهایت کلیک راستو بگیر بهد zoom(نزدیک) میکنه بعدش که نزدیک شد دیدش بیشتر میشه میتونی راحت تر بزنی....:n12::n12::n12:
داداش دستت درد نكنه تو نت جايي سراغ نداري كه سيو اين مرحله رو داشته باشه ؟
يا مثلا ترينري كه بتونه هيلي كوپتر رو ضد ضربه كنه ؟؟
wrath of god
08-01-2014, 19:14
نه والله اصن برای تو همه جا توی انترنت سرچ کردم هیچی پیدا نشد من واقعا متاسفم......... تمام سوایی رو که دانلود کردم بعد چک کردم دیدم خرابه...اصن پوششون خراب بود.......من خیلی متاسفم.....واقعا متاسفم که توی نت هیچی پیدا نکردم....من خیلی تلاش کردم ولی.........تو میتونی راحمو امتحان کنی اگه نتونستی شرمندت ولی اگه تونستی....عالی میشه چون مرحله ی بعدش خیلی قشنگ میشه
Spaniuly
08-01-2014, 21:40
ترینر استفاده نکن... مشکلت حل میشه
soranstar
09-01-2014, 00:02
دوست عزیز، از جاهایی که ارپیجی میزنن و شناسایی کن، چون تو هر دفه جاها ثابته.
بعد بلند شدن هواپیما، اول اونجاها رو بزن.
منم سیو بازیو ندارم، پاکش کردم.
Sent from my HTC One SV using Tapatalk
mmaali136555555
11-01-2014, 08:39
نه والله اصن برای تو همه جا توی انترنت سرچ کردم هیچی پیدا نشد من واقعا متاسفم......... تمام سوایی رو که دانلود کردم بعد چک کردم دیدم خرابه...اصن پوششون خراب بود.......من خیلی متاسفم.....واقعا متاسفم که توی نت هیچی پیدا نکردم....من خیلی تلاش کردم ولی.........تو میتونی راحمو امتحان کنی اگه نتونستی شرمندت ولی اگه تونستی....عالی میشه چون مرحله ی بعدش خیلی قشنگ میشه
داداش تورو خدا اين جوري نگو دشمنت شرمنده شما خيلي آقايي بازم ممون لطف كردي
ترینر استفاده نکن... مشکلت حل میشه
مطمئني ؟
آخه ربطي به ترينر نداره
دوست عزیز، از جاهایی که ارپیجی میزنن و شناسایی کن، چون تو هر دفه جاها ثابته.
بعد بلند شدن هواپیما، اول اونجاها رو بزن.
منم سیو بازیو ندارم، پاکش کردم.
Sent from my HTC One SV using Tapatalk
اگر سيوشو پاك كردي كه من دارم خوب بهت مي دم اون جا رو رد كن بعد سيوش كن بهم بده
ولي اگر بازي رو پاك كردي كه هيچ
Spaniuly
11-01-2014, 08:49
مطمئني ؟
آخه ربطي به ترينر نداره
بله 100درصد مطمئنم اگه استفاده می کنی غیر فعال کن اون تیکه رو رد کن
mmaali136555555
11-01-2014, 12:23
باشه داداش غير فعالش مي كنم ببينم ميشه بازم ممنون خبرشو مي دم بهت اگر بشه كه خيلي خوبه
سلام.
اگه بخوای شاید من بتونم اون مرحله رو برات برم
ولی ارزشی نداره.خودت سعی کنی می تونی.
اول به قول یکی از دوستان محل ار پی چی زنا رو پیدا کن و بعد سعی کن مرحله رو رد کنی.
mmaali136555555
12-01-2014, 14:15
ولی ارزشی نداره.خودت سعی کنی می تونی.
اول به قول یکی از دوستان محل ار پی چی زنا رو پیدا کن و بعد سعی کن مرحله رو رد کنی.
داداش خوب اگر مي توني ميشه سيو بدم بري دمت گرم خواهش مي كنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spaniuly
12-01-2014, 19:56
شما سیوت رو بذار ببینم چیکار می تونم بکنم برات
mmaali136555555
13-01-2014, 09:57
سلام آقا من خدايي نمي دونم از شما چطوري تشكر كنم جدي مي گم
مي دوني من چند وقت بود اينجا مونده بودم؟؟؟
باور كن وقتي ترينر رو غير فعال كردم همون بار اول به راحتي تمام مرحلرو مثل آب خوردن رد كردم اصلا چيزي نبود
بابا دمت گرم ايول داري
اگر شما نبودي فكر كنم بايد قيد بازي رو مي زدم
بازم ميگم ممنونم از شما
باور كن روزي 1 بار پي سي رو روشن مي كردم ميرفتم تو بازي به اميد اينكه اين مرحله رو رود كنم ولي با دلسردي كامل مي باختمو بر مي گشتم
ايول ايول ايول دستت درد نكنه خيلي ممنون كه كمكم كردي
اميد وارم آدمايي مثل شما هميشه تو اين فرما باشن تا به امثالي مثل من كمك كنن
خيليييييييييييييييي مردي
wrath of god
13-01-2014, 14:45
خدا رو شکر که مشکلت حل شد دادا........:n02:
خدا رو شکر تونستی رد کنی.
vahidgame
12-02-2014, 20:37
خب امروز Far Cry The Wild Expedition برای سه پلتفرم منتشر شد که شامل همه نسخه های بازی به علاوه DLC آخر شماره سه یعنی Blood Dragoon هست
برای کسایی که این سری رو نرفتن یا ناقص رفتن این مجموعه بهترین فرصته و صد در صد بهشون توصیه میشه
این مجموعه ظاهرا به مناسبت 10 سالگی این سری بوده
+
بعد از 10 سال دیگه شماره یک بازی هم انحصاری PC نیست! :دی
دو روز پیش Far Cry Classic در شبکه XBLA و PSN قرار گرفت که Remake همون نسخه اول بازی برای کنسوله
حجم اونم خیلی کمه و اونایی که می خوان به صورت غیر اورجینال تهیه کنن راحت می تونن اونو دانلود کنن
برای 360 حدود 1.7 گیگ و برای PS3 هم حدود 3 گیگه...
من برای یکی از مسلسل هام دوربین و صدا خفه کن خریدم
صدا خفه کن که سر جاشه ولی چرا دوربین رو مسلسل نصب نشده پس؟
از همون جا که خریدیش، باید واسه رو اسلحه هم نصبش کنی. هر اسلحه تا 3 جور وسیله روش نصب میشه. احتمالا ظرفیت مسلسلت پر بوده.
یکی از وسایلشو مثه دید در شب و اینا رو وردار که نمیخوای، جاش دوربین انتخاب کن.
سلام..
.. الان 2 هفتس تو فارکرای 3 گیر کردم یه جاییشو...با ps3 بازی میکنم
یه قسمته که میگه far cry 3 find and kill the commander using a knife
بعد چند تا آدم هستن بغل یه دریاچه که وقتی دوربینو میزنی بالای سر چنتاشون اسکلته که میشه با تفنگ کشت و بالای سر یکیشون یه علامت زرده که اگه اونو با تفنگ بکشی gameover میشی .مثل اینکه باید با چاقو بکشمش بابا هر کاری میکنم چاقو نمیاد .اصلا این چاقو رو از کجا باید بیارم؟ من فقط یه اسلحه و یه نارنجک بیشتر ندارم.همه رو هم میکشم بغیر از اون علامت زرده میرم پشتش قشنگ وای میستم که علامتی از چاقو بده باز هیچی نمیشه و یارو میفهمه منو میکشه :n28:
یه اسلحه فروشی هم اونورترش هست که تو اونجا هم چاقو نیستش....
javad2015
25-02-2014, 18:54
چاقو با f هست
| SoRoush 8K |
21-09-2015, 13:17
آقا میدونم خیلی خیلی خیلی خیلی دیره :|
یهو به سرم زد دوباره بازی کنم و تمومشم کردم . همه چی داشت خوب پیش میرفت که این مصاحبه نویسنده ارشد بازیو خوندم :| :
در میانه بازی ، جیسون و شخصیت منفی بازی یعنی Vaas در نا کجا آباد گرفتار می شوند و به مبارزه با یکدیگر می پردازند. نویسنده ارشد بازی Far Cry 3 ، آقای Jeffrey Yohalem در صحبتی که با IGN داشته است این سکانس را این چنین توجیه می کند:
شخصیت واس برگرفته از Virginia Woolf در رمان The Lighthouse است. کاراکتر اصلی رمان در میانه داستان می میرد و حفره ایی داستانی شکل می گیرد. مخاطبین رمان ، داستان را ادامه می دهند و اصلا به مرگ کاراکتر شک نمی کنند در حالیکه شخصیت اصلی مرده است!
Yohalem افزود: می داند که بایبازها می خواستند شخصیت Vaas را بیشتر ببینند ولی ایفای نقش Vaas کاملا به هنگام بوده است. بازیبازها همچنان کاراکتری می خواستند که تیر و کمان در دست گرفته و به دشمنان هجوم بیاورد.
آقای Dan Hay به عنوان سازنده بازی Far Cry 3 در این راستا ، Vaas را با کاراکتر منفی جنگ ستارگان یعنی Darth Vader مقایسه می کند و می گوید:
درباره سکانس آغازین جنگ ستارگان کمی بیندیشید. شما حتما به یاد دارید که سفینه ایی در فضا به حرکت در می آید و سپس توسط تعداد زیادی از سفینه ها احاطه می شود. همه چیز ناگهان به رنگ سفید در می آید و نیروهای شورشی درب ورودی سفینه را می کوبند و بالاخره درب را از بین می برند. جنگی عظیم شکل می گیرد و موقعی که همه چیز تمام می شود. Darth Vader سر تا پا سیاه پوش وارد سکانس می شود. این لحظه در ذهن همه بینندگان حک می شود!
شخصیت Vaas نیز همانند darth vader باید زمان کوتاهی در داستان ایفای نقش می کرد و در دل بازیبازها می نشست. سپس همانند Darth Vader از محور داستانی حذف می شد. تمرکز اصلی ما بر این فاکتورها بود! Vaas باید اجرای کوتاهی داشت و در دل بازیباز می نشست.
خب :|
به اون قسمتی که هایلایت کردم توجه کنید :|
:|
یعنی نصف بازی به بعد کلا توهم بوده ؟
همه رفیق رفقای جیسون و خودش مردن ؟ :|
چی شده ؟ :|
اصن حالمو بدجور گرفت :| vahidgame @Layken ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @Spaniuly ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
donkeyoxte
29-09-2015, 21:18
خاطره این بازی زیبا گرامی
هنوز مزه مرحله آتش زدن مزارع کوکایین زیر نیش هامه
اون آهنگم که از Skrillex ft. Damian Marley بود دیگه مست میکرد مارا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.