مشاهده نسخه کامل
: Far Cry 3
mortezap30wor
11-01-2013, 10:17
یعنی 5870 با 5770 اینقد فرقشه ؟ :n04:
5870 چنده الان ؟ :n02:
آره خیلی قویتره.من دو سال پیش 600 پول دادم البته از من V2 هست وکلاکش از معمولیش بیشتره
cpu:phenom II 1090T
ram:4gb
:n26:
Mohammad Yek110
11-01-2013, 10:24
سلام
من صفحه های قبلی تاپیک رو خوندم ، فکر کنم ارزش این بازی بیش از ایناس که من قسمت داستانیش رو تموم کردم و دیگه بازی نمی کنم
ولی با این که داستانی رو تموم کردم دیگه حال نمیده ماموریت های فرعی که 99 درصدشون دست نخورده هستن رو نرم !!!! باید برم از اول داستانی رو شروع کنم و همینطوری ماموریت های فرعی رو هم تموم کنم ، از همه امکانات استفاده کنم ! مثلا من اصلا این سری از سرنگ ها استفاده نکردم
به دوستانی هم که مثل من بازی کردن توصیه میکنم از اول شروع کنن و ماموریت های فرعی رو هم برن...
فارکرای دو هم خیلی قشنگه باید جور کنم و بازیش کنم !
سلام
من صفحه های قبلی تاپیک رو خوندم ، فکر کنم ارزش این بازی بیش از ایناس که من قسمت داستانیش رو تموم کردم و دیگه بازی نمی کنم
ولی با این که داستانی رو تموم کردم دیگه حال نمیده ماموریت های فرعی که 99 درصدشون دست نخورده هستن رو نرم !!!! باید برم از اول داستانی رو شروع کنم و همینطوری ماموریت های فرعی رو هم تموم کنم ، از همه امکانات استفاده کنم ! مثلا من اصلا این سری از سرنگ ها استفاده نکردم
به دوستانی هم که مثل من بازی کردن توصیه میکنم از اول شروع کنن و ماموریت های فرعی رو هم برن...
فارکرای دو هم خیلی قشنگه باید جور کنم و بازیش کنم !
من تصمیم دارم بعد امتحانام از اول بازی کنم، این دفعه قشنگ یادگرفتم با تجهیزات کامل تر میرم واسه انجام ماموریت ها.
داستان بازی رو خیلی دوس داشتم و دلم میخواد دوباره صحنه ها و دیالوگاشو ببینم.
مواجه شدن با ریلی توی زندان و کشتن سام توسط هویت واقعا غافلگیر کننده بود. :n16:
البته اینکه میگم بعد امتحانام بخاطر اینه که الان دارم اساسین بازی میکنم :n02:
ali_agha1981
11-01-2013, 11:59
نه
فولدر 56 هم نشد
لطفا اون کرک رو بذارید:n18:
کرک 1.4
Download Crack rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یا
کرک 1.04 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان لپتاپ من اینه مییونم با ultra بازی کنم؟
cpu:i7 2670k
graphic:geforce 635M
ram:8 gig
میتونی ولی فکر نکنم فریم خوبی بگیری
لپ تاپ دوست منم تو همین مایه هاست فقط لودینگ اول بازیو سریع آورد.
فریم افتضاحی میگرفت.کلا بازیش از نظر فریم دهی مشکل داره.20-25 فریم میده
حالا آپدیت اومده براش ولی زیاد مالی نبودن.:n01:
mortezap30wor
11-01-2013, 15:17
این هیولا که از تو قلعه میاد بیرون و باید با تیرکمون بزنی به صورتش که نمیشه بکشیش/همش آتیشم میده/چیکارش کنم؟
به اخرای بازی نزدیکم؟
این هیولا که از تو قلعه میاد بیرون و باید با تیرکمون بزنی به صورتش که نمیشه بکشیش/همش آتیشم میده/چیکارش کنم؟
به اخرای بازی نزدیکم؟
فقط باید تیر بزنی تو صورتش.همین
فقط هواست باشه بعدش کسی پیشت نباشه.یه نمه ستمه :) +18
نصف بیشتر بازیو رفتی.
لپتاپ من N55 Asus هست دقیقا با همین مشخصات با Ultra و Full HD نمیتونی بیشتر از 16 17 فریم بگیری. با 768p هم تازه بیشتر از 25 تا نمیشه. ولی با 768p و گرافیک High حداقل 35 36 تا میگیرم...
EhsanCPU
11-01-2013, 16:11
سلام دوستان عزیز
اینم صحنه ای از فیلم Far Cry 3 :n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:46:
peyman_nn
11-01-2013, 16:56
کرک 1.4
Download Crack rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یا
کرک 1.04 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تشکر ولی پسورد داره راپید شیره
برای شماها هم بعضی جاها مثل زمانی که از برج رادیویی بالا میریم یا داخل بعضی تونلها، تصویر ریب میزنه ! (گیر میکنه؟) افت فریم طبیعیه؟
در ضمن این کیف پول بزرگتر را چطوری میتونم بدست بیارم. کیف پول من 2000 تا بیشتر جا نمیگیریه. کیف بزرگتر هم که 4 هزار چوغ پولشه. حالا وقتی 2 هزار تا بیشتر نمیتونم جمع کنم چجوری بگیرمش؟!
:n13:
ali_agha1981
11-01-2013, 19:32
تشکر ولی پسورد داره راپید شیره
منم نمیدونم پسوردش چیه ..:n27:
من از آپلود باز دانلود کردم ..اگه نمی تونی تو گوگل سرچ بزن لینک دانلودش رو پیدا میکنی..
Spaniuly
11-01-2013, 19:33
کسی مشکلی با مرحله ای که سوار هلی کوپتر میشیم و آر پی جی زن ها رو می کشیم نداره؟ درست مرحله ای که سام بکر بهمون می گه راه برگشت نیست... من هر کاری می کنم بعد یه دور که می زنیم rpg7 زن ها هلوکوپتر رو می ترکونن اینجا همین جوریه یا بازی من اشکال داره؟ یا من لم کار رو نمی دونم تمام تلاشم بر اینه که بشکه های منفجره و هواپیما ها رو منفجر کنمم ولی درست بعد تخریب پل وقتی به جایی می رسم که 7 - 8 تا RPG7 زن بمباران می کنن هلی کوپتر رو در عرض 3 ثانیه ماموریت شکست می خوره
کسی مشکلی با مرحله ای که سوار هلی کوپتر میشیم و آر پی جی زن ها رو می کشیم نداره؟ درست مرحله ای که سام بکر بهمون می گه راه برگشت نیست... من هر کاری می کنم بعد یه دور که می زنیم rpg7 زن ها هلوکوپتر رو می ترکونن اینجا همین جوریه یا بازی من اشکال داره؟ یا من لم کار رو نمی دونم تمام تلاشم بر اینه که بشکه های منفجره و هواپیما ها رو منفجر کنمم ولی درست بعد تخریب پل وقتی به جایی می رسم که 7 - 8 تا RPG7 زن بمباران می کنن هلی کوپتر رو در عرض 3 ثانیه ماموریت شکست می خوره
آرمین جان سعی کن بشکه ها و ماشینهارو بترکونی تا موجش دشمارو نابود کنه
بعد rpg زنهارو نفله کن.اگه دیدی بازم نمیشه آخرین کرک و آپدیتو بگیر ببین درست میشه؟
من آپدیت 1.04 این بازیو تو نت سرچ کردم اما یه مشکلی که هست اینه که حجم آپدیتهایی که تو سایتهای ایرانی و خود ubi گذاشتن کمی زیاد فرق میکنه.
این فرق به خاطر نوع فشره سازیه یا محتوای آپدیت فرق میکنه؟
مثلا خود سایت ubi حجمش 260 مگه که اگه کرکم بهش اضافه بشه حدود 270 یا کمی بیشتر میشه.
ولی توی سایتهای ایرانی حجمش حدود 290 تا 320 بود. ضمنا نوشته بودن که آپدیت ارائه شده از طرف reloaded
آپدیت reloaded با آپدیت خود ubi فرق میکنه؟ کدومو دانلود کنم؟
EhsanCPU
11-01-2013, 21:23
دوست عزیز منم این مرحله رو با دردسر رد کردم:13:
رد کردن این مرحله بستگی زیادی به حرکت سریع موس و نشانه گیری دقیق آرپیجی زن ها داره
و همون طور که دوستان گفتن شما باید ماشین ها و بشکه ها و سوله های منفجره و هواپیما ها و هلیکوپتر های روی زمین رو بزنید تا منفجر شن و موج و آتش انفجار باعث کشته شدن اونا بشه
فکر نکنم کسی تونسته باشه این مرحله رو بار اول رد کنه :46:
Spaniuly
11-01-2013, 22:06
ممنون از دوستان من انتظار ندارم بار اول رد کنم ولی قضیه اینجاست که از صبح شاید 40 الی 50 بار رفتم این قسمت رو دقیقا توی همون جا هیلیکوپپتر منفجر میشه! اون جای شلوغ در عرض 3 ثانیه حدود 8 یا 9 تیر آر پی جی شلیک میشه حتی در مسیر هم دو - سه تایی بهم شلیک میشه جالب اینجاست از زاویه ای شلیک میشه که من نمی تونم ماشین گان رو به سمتش بچرخونم نمی دونم چه باگیه! خودم هم موندم... توی ایکس باکس 360 ایزو هم چند نفری این مشکل رو دارن و همینطور موندن... نمی دونم والا شایدم من سریع نیستم به اندازه کافی! به هر حال سعی می کنم رد کنم نشد که دیگه نشد دیگه چیکار می شه کرد نمی تونم که تمام روزهای زندگیم رو بذارم واسه رد کردن این مرحله
EhsanCPU
11-01-2013, 22:14
ممنون از دوستان من انتظار ندارم بار اول رد کنم ولی قضیه اینجاست که از صبح شاید 40 الی 50 بار رفتم این قسمت رو دقیقا توی همون جا هیلیکوپپتر منفجر میشه! اون جای شلوغ در عرض 3 ثانیه حدود 8 یا 9 تیر آر پی جی شلیک میشه حتی در مسیر هم دو - سه تایی بهم شلیک میشه جالب اینجاست از زاویه ای شلیک میشه که من نمی تونم ماشین گان رو به سمتش بچرخونم نمی دونم چه باگیه! خودم هم موندم... توی ایکس باکس 360 ایزو هم چند نفری این مشکل رو دارن و همینطور موندن... نمی دونم والا شایدم من سریع نیستم به اندازه کافی! به هر حال سعی می کنم رد کنم نشد که دیگه نشد دیگه چیکار می شه کرد نمی تونم که تمام روزهای زندگیم رو بذارم واسه رد کردن این مرحله
دوست عزیز منم اول مثل شما فکر میکردم باگ داره ولی اینطور نیست چون این مرحله، مرحله یکی مونده به آخر بازیه میزان سختیش بالاست بعد از این مرحله فقط راه رفتن و فیلمه :46:
(یه نکته هم هست که برای رد کردن این مرحله نباید از ترینر استفاده کنین یه جورایی بازی هوشمنده)
شما تا حالا اینجا رفتین؟ این عکس سنگی که گذاشتم. دقیقا از اونجایی که نشانه رفتم از تو سنگ بهم شلیک میشد: :n08::n08::n08:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این سربازا هم دیوونه شده بودن همینجوری داشتن تیر هوایی شلیک میکردن: :n08:
Spaniuly
11-01-2013, 23:11
دوست عزیز منم اول مثل شما فکر میکردم باگ داره ولی اینطور نیست چون این مرحله، مرحله یکی مونده به آخر بازیه میزان سختیش بالاست بعد از این مرحله فقط راه رفتن و فیلمه :46:
(یه نکته هم هست که برای رد کردن این مرحله نباید از ترینر استفاده کنین یه جورایی بازی هوشمنده)
ممنون من روی ایکس باکس بازی می کنم... مشکلم با اون قمت شلوغه نمی دونم باید هواپیما بزنم چی بزنم تعداد آر پی جی زن ها بهنهایت زیاده! در عرض 4 یا 5 ثانیه چیزی حدود 10-15 تا تیر آر پی جی شلیک میشه بمباران کامل میشه هلیکوپتر چند ثانیه پس از ورود به اونجا هلیکوپتر منفجر میشه حتی یک بار 80 درصد سالم بود ولی اونجا به قدری تیر های شلیکی زیاده که که جای من باشید قبول میکنید بازی من باگ داره سعی می کنم فیلم بگیرم... بذارم تا ببینید
ali_agha1981
11-01-2013, 23:24
این که میگی از زاویه ای شلیک میشه که نمیتونی ماشین گان رو به سمتش بچرخونی و شلیک کنی دقیقا باگ بازی هست و لاغیر...منم همین مشکل رو داشتم
اگه با 360 بازی میکنی که کارت زاره..چون هیچ چیز نشونه گیری موس نمیشه. اگه روی درجه نرمال یا هارد بازی میکنی که دیگه بدتر....چون من روی EASY چند بار رفتم تا ردش کردم..
تنها راه حلش هم دوستان گفتم منم صفحه قبل گفتم ، اینکه تمام تمرکزت رو بذار روی کسایی که RPG دارن و اول اونا رو بزن..تا زمانی هم که ماشین گان داغ نکرده همین جوری الکی به در و دیوار و زمین و.. شلیک کن تا هر چیزی هست منفجر بشه..
Spaniuly
12-01-2013, 00:36
ممنون از راهنمایی دوستان یه بار دیگه از لحظه سیو قبل از پوکر لود کردم حل شد... بار اول اندینگ بد رو انتخاب کردم اینبار می خوام اندینگ سمت چپ رو انتخاب کنم ولی ارزش داره که آدم بخواد کالکتبل ها رو پیدا کنه خوراک خودمه عشق کالکتبل هستم
بهترين بازي عمرم بود 2بار تمامش كردم
تنها بازي اي بود كه يكبار هم از بازي بيرون نپريد و ارورنداد، گرافيكش هم فوق العاده
فراموش نكنيد مراحل ضمني بازي مثل شكاو حيوانها مهم هست و باعث ميشه چيزايي ياد بگيرين
واسه گرفتن كيف پول بزرگتر و هم كيف ذخيره چيزايي كه بدست ميارين بايد حيوانهاي مشخص شده مثلا خوك رو بكشين، واسه اون دوستي گفتم كه سوال كردش
اگه كسي خواست saveم رو ميزارم، تمام skillها و upgradeها گرفتم
peyman_nn
12-01-2013, 10:37
رد کردن این مرحله بستگی زیادی به حرکت سریع موس و نشانه گیری دقیق آرپیجی زن ها داره
و همون طور که دوستان گفتن شما باید ماشین ها و بشکه ها و سوله های منفجره و هواپیما ها و هلیکوپتر های روی زمین رو بزنید تا منفجر شن و موج و آتش انفجار باعث کشته شدن اونا بشه
ولی من اولین بار ردش کردم ، حتی تو یک دستم هم چای بود :n19:
چرا به گیمرهای حرفه ای توهین میکنی :n24:
mortezap30wor
12-01-2013, 11:47
عجب بازیه توپیه این فارکرای :n02:
من همیشه از این بازی بدم میمد ولی با بازی کردن ورژن 3 عاااشقش شدم:n06:
Mohammad Yek110
12-01-2013, 11:55
اتفاقا من همون بار اول ردش کردم ، البته روی Adventurer ، که الان شروع کردم دوباره بازی کنم روی Survival
kingmohsen
12-01-2013, 13:49
اتفاقا من همون بار اول ردش کردم ، البته روی Adventurer ، که الان شروع کردم دوباره بازی کنم روی Survival
آره سخته. من بار سوم ردش کردم.
منم الان برای برای دوم شروع کردم بازی رو و روی Survival گذاشتم.
اما از بس استادی شده بودم توی این بازی مراحل خیلی برام آسون شده و سعی میکنم با خفن ترین شیوه ها و عجیب ترین روش ها مراحل رو پیش برم.
واقعا آزادی عمل توی این بازی دیوانه کننده هست
من عادت دارم حیوانها یا ادما رو با ماشین زیرمیکردم واسه کشتنشون اما روی حالت
Survival با بیشترین سرعت هم به یه حیوون میزنی نمیمیره و فرار میکنه، منم بیخیال این حالت شدم
soheilnouri
12-01-2013, 19:31
چقد عاااااااااااالیه این بازی...من هنوز تو چبتر 3 هستم...فوق العاده هستش....
EhsanCPU
12-01-2013, 22:31
بچه ها این مموری های SD با حجم 16 و 32 و 64 گیگ به چه درد جیسون میخوره ؟
و چرا لپ تاپ 2-3 میلیونی رو بر نمیداره ؟ و فقط مموری ها رو برمیداره ؟
بچه ها این مموری های SD با حجم 16 و 32 و 64 گیگ به چه درد جیسون میخوره ؟
و چرا لپ تاپ 2-3 میلیونی رو بر نمیداره ؟ و فقط مموری ها رو برمیداره ؟
خریت :دی :دی
فکر کنم به درد اچیو جمع کردن بخوره.به درد ما pc بازها نمیخوره :n01:
Spaniuly
12-01-2013, 23:02
خریت :دی :دی
فکر کنم به درد اچیو جمع کردن بخوره.به درد ما pc بازها نمیخوره :n01:
مگه روی pc بازی میکنی؟ ایکس باکس رو چی کار کردی؟
من که نشستم دارم بازی رو کامپلت می کنم. کل مموری ها و نامه ها رو پیدا کردم الانم نشستم رلیک ها رو پیدا می کنم
ولی متاسفانه نتونستم هیچ اوت پستی رو ببه صورت مخفیانه فتح کنم خیلی چیز غیر ممکنیه نه چاقو نه پیستول سایلنسر دار نه اسنایپ هیچ مدل نتونستم بدون اینکه اسپات شم فتح کنم
peyman_nn
12-01-2013, 23:14
سلام
این سیو بازی است
الان این رو باید کجا بریزم ؟ در محل نصب بازی همچین چیزی ندارم
وقتی از حالت فشرده خارج میکنم داخل فولدر پروفایل این فایل ها هستند
kingmohsen
13-01-2013, 00:41
مگه روی pc بازی میکنی؟ ایکس باکس رو چی کار کردی؟
من که نشستم دارم بازی رو کامپلت می کنم. کل مموری ها و نامه ها رو پیدا کردم الانم نشستم رلیک ها رو پیدا می کنم
ولی متاسفانه نتونستم هیچ اوت پستی رو ببه صورت مخفیانه فتح کنم خیلی چیز غیر ممکنیه نه چاقو نه پیستول سایلنسر دار نه اسنایپ هیچ مدل نتونستم بدون اینکه اسپات شم فتح کنم
lاتفاقا راحته بدون دیده شدن اوت پست ها رو فتح کرد
من که حدود 60 درصد رو بدون دیده شدن فتح کردم
سلام یک جای بازی رو گیر کردم اونجا که میخوام KEITHنجات بدم اون مرده با چاقو بهمون حمله میکنه بار اول کلیک چپ میزنیم جا خالی میدیم بعد دکمه SPACEمیزنیم چاقو رو میبریم سمت بدنش اخرین دکمه ای که اونجا باید بزنیم نمیدونم چیه ممنون میشم راهنماییم کنین
پ.ن : یعنی هیچکس نمیدونه اینجا باید چیکار کنم:n29:
peyman_nn
13-01-2013, 09:48
خب یادمون نیست که باید چی رو بزنی
خودش روی صفحه میزنه که کدوم دگمه رو باید بزنی
کاری نداره
سلام یک جای بازی رو گیر کردم اونجا که میخوام KEITHنجات بدم اون مرده با چاقو بهمون حمله میکنه بار اول کلیک چپ میزنیم جا خالی میدیم بعد دکمه SPACEمیزنیم چاقو رو میبریم سمت بدنش اخرین دکمه ای که اونجا باید بزنیم نمیدونم چیه ممنون میشم راهنماییم کنین
دکمه هاش یا Space یا C ...
از این دو حالت خارج نیس !
یادم نمیاد E هم بود یا نه.
Mohammad Yek110
13-01-2013, 11:04
مرحله های اینجوری سرعت عمل میخواد
هر کلیدی که خواست رو باید بزنی
(اگه با کیبورد بازی می کنی فکر نکنم بگه کدوم کلیده!!!)
من با دسته x360 روی پی سی زدم
مرحله های اینجوری سرعت عمل میخواد
هر کلیدی که خواست رو باید بزنی
(اگه با کیبورد بازی می کنی فکر نکنم بگه کدوم کلیده!!!)
من با دسته x360 روی پی سی زدم
دسته xbox360 مخصوص کامپیوتر؟سیمی هست یا بلوتوث؟!
همه بازیها رو میشه باهاش انجام داد؟
چنده قیمتش؟
Mohammad Yek110
13-01-2013, 11:43
دسته xbox360 مخصوص کامپیوتر؟سیمی هست یا بلوتوث؟!
همه بازیها رو میشه باهاش انجام داد؟
چنده قیمتش؟
سیمی هستش ، بله با درایور مخصوص ، اصل هم هست ( هولوگرام مایکروسافت داره )
همه ی بازیای که تاحالا داشتم رو ساپورت کرده و هیچ مشکلی نداشتم فقط COD بود که کلا با دسته نمیاد
قیمتشم نمیدونم ، حدودا پارسال خریدم 70 تومن
اونجا تا جایی که من یادمه تو pc دکمه W یا همون دکمه حرکت به جلو رو باید بزنی تا با کله بزنه تو کلش و ....
بازی امروز صبح تمام کردم خیلی بازی خفنی بود اساسی فاز داد خوش به حال دوستانی که تونستن روی بالاترین حالت گرافیکی بازی اجرا کنن :n01: مرحله Aced in the Hole با سم رفته بودیم داشتیم با هویت بازی میکردیم که وسط بازی هویت سم رو با چاقو سر میز میکشه 2تا سرباز بالا سرمون ایستاده بودن بعد از اینکه هویت رو کشتیم این همه جنازه که روی زمین افتاده بود از کجا اومده بودن:n02:
mortezap30wor
14-01-2013, 11:22
بازی امروز صبح تمام کردم خیلی بازی خفنی بود اساسی فاز داد خوش به حال دوستانی که تونستن روی بالاترین حالت گرافیکی بازی اجرا کنن :n01: مرحله Aced in the Hole با سم رفته بودیم داشتیم با هویت بازی میکردیم که وسط بازی هویت سم رو با چاقو سر میز میکشه 2تا سرباز بالا سرمون ایستاده بودن بعد از اینکه هویت رو کشتیم این همه جنازه که روی زمین افتاده بود از کجا اومده بودن:n02:
آره منم تو همینش مونده بودم :-D
mortezap30wor
14-01-2013, 12:01
منم الان این بازی خارق العاده رو تموم کردم/ی جورایی دلم برا بازی تنگ میشه چون بهترین بازی عمرم بود/خیلی بازی قشنگی بود.ایشالا ورژن 4 :n18:
منم بازیو تموم کردم فقط اینجاشو متوجه نشدم که چرا هویت سم رو کشت؟
منم بازیو تموم کردم فقط اینجاشو متوجه نشدم که چرا هویت سم رو کشت؟
پ ن پ بیاد بگه سام عزیز به جاسوسیت ادامه بده لذت ببریم :n02:
پ ن پ بیاد بگه سام عزیز به جاسوسیت ادامه بده لذت ببریم :n02:
پس من داستانو غلط فهمیدم. فک میکردم ما جاسوسیم هویت هم رئیس ماست.:n02:
من غلط فهمیدم یا درستش همینه؟
یا ما جاسوس بودیم تو تشکیلات هویت؟
capitan black
14-01-2013, 16:59
بازی واقعا شاهکار بود...داستان عالی..گرافیک عالی..موزیک خوب..
میتونست جزیره خیلی دیوونه تر و پیچیده ترم باشه که خوب..نبود !
نمره من به بازی 9/10
Spaniuly
14-01-2013, 17:17
پس من داستانو غلط فهمیدم. فک میکردم ما جاسوسیم هویت هم رئیس ماست.:n02:
من غلط فهمیدم یا درستش همینه؟
یا ما جاسوس بودیم تو تشکیلات هویت؟
هویت یه آشغاله... ما یعنی جیسون توی اون مرحله ای که باید بی سر و صدا وارد تشکیلات هویت بشیم سوئیت یکی از مزدورای هویت رو به تن می کنیم (قبلش البته با چاقو می کشیمش) سام بکر همکه توی تشکیلات هویته ولی چون جاسوسه و می خواد که هویت کشته بشه به ما کمک میکنه که بتونیم هویت رو حذف کنیم
silent-assassin
14-01-2013, 21:07
دوستان کلا چندتا "اسلحه امضا دار" توی بازی هست؟ چطوری میشه گرفتشون؟
Spaniuly
14-01-2013, 21:55
دوستان کلا چندتا "اسلحه امضا دار" توی بازی هست؟ چطوری میشه گرفتشون؟
با پیشرفت بازی آنلاک میشن
Shadow
1911 کاستومایز شده و سایلنسر دار هست
Shredder
Vector .45 ACP هست با ریفلکس سایت
Bull
شاتگان M133 که ظرفیت فشنگاش بیشتره
Bushman
P416 همراه با دوربین
AMR
که Z93 هست با کاستومایز که دقت دوربینش رو افزایش دادن
javad2015
15-01-2013, 00:01
کدوم کرک کرک سالم این بازی هست؟
کدوم کرک کرک سالم این بازی هست؟
کرک reloaded کرک اصلی هست، توی فایل zipآپدیت 1.04 کرک هم موجود هست
اینجا هست:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو سایتهای ایرانی هم هست
Eblis 2011
15-01-2013, 00:34
بازی قشنگیه؟
عالیه ...... بازی نکنی از کفت رفته
بازی قشنگیه؟
من كه حال كردم، از بس تعريفشو شنيدم بازيش كردم، داستانش گرافيكش، همه چيش، امتيازش هم كه 9 هست كافيه واسه تاييد
silent-assassin
15-01-2013, 09:41
با پیشرفت بازی آنلاک میشن
Shadow
1911 کاستومایز شده و سایلنسر دار هست
Shredder
Vector .45 ACP هست با ریفلکس سایت
Bull
شاتگان M133 که ظرفیت فشنگاش بیشتره
Bushman
P416 همراه با دوربین
AMR
که Z93 هست با کاستومایز که دقت دوربینش رو افزایش دادن
اینا را همه را آزاد کردم! اینا توی قسمت اول جزیره بود!
قسمت دوم جزیره چی؟ اونجا هم از این اسلحه ها آنلاک میشه؟
saeedblack
15-01-2013, 10:10
من احتمال میدم نمرد چون وقتی هرکی رو با خنجر میکشتیم میفتاد دیگه بلند نمیشد ولی وقتی اونو کشتیم بعد از افتادن دوباره چشماشو بازکرد
من نجات دادن دوستام رو انتخاب کردم اگر پیوستن به سیترا رو انتخاب کنی چه میشه؟
من احتمال میدم نمرد چون وقتی هرکی رو با خنجر میکشتیم میفتاد دیگه بلند نمیشد ولی وقتی اونو کشتیم بعد از افتادن دوباره چشماشو بازکرد
به نکته ی خوبی اشاره کردی ولی به نظرم چشاش باز موند و مرد !
خب اگه نمیمرد حتما سراغمون میومد.
تازه از دیالوگای کاراکترا توی بازی میشد فهمید که مرده !
مثلا میگفتن جیسون واااسو کشته.
من نجات دادن دوستام رو انتخاب کردم اگر پیوستن به سیترا رو انتخاب کنی چه میشه؟
هیچی ..... فیلم ضد اخلاقی میشه :n02:
یه صحنه +18 نشون میده که با سیترا حال میکنی !
بعد که حال کردی با اون خنجره میزنه تو شیکمت ...
میگه بچه مون قهرمان جزیره میشه :n06:
به نظرم داستان بازی اونقد تاثیر گذار نبود که آدم بخواد پیوستن به سیترا رو انتخاب کنه.
بهتره بگم داستان بیشتر روی انتخاب دوستا تاثیر گذار بود، اما خیلی بهتر میشد جوری level up شدن جیسون رو به رخ میکشیدن که اون لحظه ی انتخاب آدم احساس غرور کنه و بگه من بی خیال دوستام میشم چون حالا دیگه خیلی شاخ شدم و میرم به سیترا میپیوندم، ولی واقعا اینجوری نیس همه رفقا رو نجات میدن :n07:
Spaniuly
15-01-2013, 11:43
ببینید بچه ها آخر بازی شما اصولاً باید انتخاب نجات دوستان رو انتخاب کنید... این هدف اصلی بازی هست! و اینکه سیترا خودش رو فدای جیسون می کنه خیلی تاثیر گذار هست و همین صحنه می تونه پلیر رو کمی ناراحت کنه... ولی اگه پلیر یه روزی به سرش بزنه که بشینه دوباره بازی کنه و انتخاب پیوستن به سیترا رو انتخاب کنه تا سیترا فرشته نجاتش رو از مرگ نجات بده... ببینه که همون انتخاب اولش چقدر خوب بوده چون سیترا اهلش نبود که بهش بپیوندیم و دلمون براش بسوزه... اون صحنه که سیترا ما رو می کشه باعث می شه دل پلیر خنک بشه که توی انتخاب اول کمک به دوستان رو انتخاب کرده و دلش واسه سیترای روانی تر از برادرش نسوخته
ببینید بچه ها آخر بازی شما اصولاً باید انتخاب نجات دوستان رو انتخاب کنید... این هدف اصلی بازی هست! و اینکه سیترا خودش رو فدای جیسون می کنه خیلی تاثیر گذار هست و همین صحنه می تونه پلیر رو کمی ناراحت کنه... ولی اگه پلیر یه روزی به سرش بزنه که بشینه دوباره بازی کنه و انتخاب پیوستن به سیترا رو انتخاب کنه تا سیترا فرشته نجاتش رو از مرگ نجات بده... ببینه که همون انتخاب اولش چقدر خوب بوده چون سیترا اهلش نبود که بهش بپیوندیم و دلمون براش بسوزه... اون صحنه که سیترا ما رو می کشه باعث می شه دل پلیر خنک بشه که توی انتخاب اول کمک به دوستان رو انتخاب کرده و دلش واسه سیترای روانی تر از برادرش نسوخته
دقیقا ... اصا این کارو کردن که خاصیت تکرار پذیری به بازی بدن، وگرنه کی دلش میاد همون دفعه اول گردن دوست دخترشو بزنه :n28:
peyman_nn
15-01-2013, 12:22
سلام
این سیو بازی است
الان این رو باید کجا بریزم ؟ در محل نصب بازی همچین چیزی ندارم
وقتی از حالت فشرده خارج میکنم داخل فولدر پروفایل این فایل ها هستند
دوستان سلام
جواب من رو ندادید
بازیم کلا صفر شد
گفتید کرک 1.4
این کرک رو کجا بریزم ؟ من اون فولدر ها رو ندارم ، میخام پایان بازی که دوستان رو نجات میده برم
پلیز
دوستان سلام
جواب من رو ندادید
بازیم کلا صفر شد
گفتید کرک 1.4
این کرک رو کجا بریزم ؟ من اون فولدر ها رو ندارم ، میخام پایان بازی که دوستان رو نجات میده برم
پلیز
کرک باید تو این مسیر ریخته بشه:
به درایوی که بازیو نصب کردین برین بعد به پوشه ubisoft سپس farcry3 بعدش کرکو داخل پوشه bin بریزید.
aaaaaa
یه مشکل جدید
پلیز کسی بلده بگه :n28:
امروز اومدم بازی کنم افت فریم شدید داشتم
گفتم بیخی میسوزیمو میسازیم
رفتم با تیر کمون تیر بزنم تیر اولی که میزنم معلومه
تیرای بعدی غیب میشن :n28:
بیشتر افت فریم رفت رو مخم
کسی میدونه برا چیه؟
campuzlit
15-01-2013, 18:16
aaaaaa
یه مشکل جدید
پلیز کسی بلده بگه :n28:
امروز اومدم بازی کنم افت فریم شدید داشتم
گفتم بیخی میسوزیمو میسازیم
رفتم با تیر کمون تیر بزنم تیر اولی که میزنم معلومه
تیرای بعدی غیب میشن :n28:
بیشتر افت فریم رفت رو مخم
کسی میدونه برا چیه؟
کارتت چیه؟ قبلا افت فریم داشتی یا یه دفعه اینجوری شده؟
کارتت چیه؟ قبلا افت فریم داشتی یا یه دفعه اینجوری شده؟
نه بابا تازه اینجوری شده
من بازیو خیلی وقته تموم کردم و دارم همینجوری توش بازی میکنم ولی یه هو رفتم تو بازی افت فریم شدید
شما اینو بیخی
تیر کمونو چیکار کنم؟
تیراش غیب شده :|
EhsanCPU
15-01-2013, 19:25
نه بابا تازه اینجوری شده
من بازیو خیلی وقته تموم کردم و دارم همینجوری توش بازی میکنم ولی یه هو رفتم تو بازی افت فریم شدید
شما اینو بیخی
تیر کمونو چیکار کنم؟
تیراش غیب شده :|
منم بعد از تمام کردن بازی دارم بازیو تکمیل میکنم بعضی مواقع یکم وقفه داره و صفحه سیاه میشه و 10 ثانیه بعد دوباره میاد :exclamati
من تو v1.1 مشکل (در نیاوردن دوربین عکاسی + سنگ پرت نکردن) داشتم که تا به حال تو این تاپیک هیچکس به این مشکل نخرده بود که تو v1.4 مشکلم حل شد
واسه حل خیلی از مشکل،ها حتما آپدیت بازی رو نصب کنید
Far.Cry.3.Update.v1.04-RELOADED Crack ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](FarsV.Com).rar.html)
واسه حل افت فریم,آپدیت درایور گرافیک خیلی تاثیر گذاره.
nVIDIA Drivers
v310.90Desktop-win8-win7-winvista-32bit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
v310.90Desktop-win8-win7-winvista-64bit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GeForce 600 series:
GTX 690, GTX 680, GTX 670, GTX 660 Ti, GTX 660, GTX 650 Ti, GTX 650, GT 645, GT 640, GT 630, GT 620, GT 610, 605
GeForce 500 series:
GTX 590, GTX 580, GTX 570, GTX 560 Ti, GTX 560 SE, GTX 560, GTX 555, GTX 550 Ti, GT 545, GT 530, GT 520, 510
GeForce 400 series:
GTX 480, GTX 470, GTX 465, GTX 460 v2, GTX 460 SE v2, GTX 460 SE, GTX 460, GTS 450, GT 440, GT 430, GT 420, 405
GeForce 300 series:
GT 340, GT 330, GT 320, 315, 310
GeForce 200 series:
GTX 295, GTX 285, GTX 280, GTX 275, GTX 260, GTS 250, GTS 240, GT 240, GT 230, GT 220, G210, 210, 205
GeForce 100 series:
GT 140, GT 130, GT 120, G 100
GeForce 9 series:
9800 GX2, 9800 GTX/GTX+, 9800 GT, 9600 GT, 9600 GSO, 9600 GS, 9500 GT, 9500 GS, 9400 GT, 9400, 9300 GS, 9300 GE, 9300, 9200, 9100
GeForce 8 series:
8800 Ultra, 8800 GTX, 8800 GTS 512, 8800 GTS, 8800 GT, 8800 GS, 8600 GTS, 8600 GT, 8600 GS, 8500 GT, 8400 SE, 8400 GS, 8400, 8300 GS, 8300, 8200 / nForce 730a, 8200, 8100 / nForce 720a
ION series:
ION LE, ION
MOHAMMAD2010
15-01-2013, 23:06
چرا اصلا باید سازنده بیاد اون پایانو قرار بده !؟
مگه شخصیت اصلی بازی ما روانی هست که بعد این همه تلاشی که واسه نجات دوستاش کرده بیاد اون کارو کنه !؟
campuzlit
15-01-2013, 23:59
چرا وقتی با اسنایپ زوم می کنم هیچ خطی نداره که هدف رو نشونه بگیرم؟ یعنی باگه؟
بازی هم ورژن 1.02 هست.
Spaniuly
16-01-2013, 00:52
چرا اصلا باید سازنده بیاد اون پایانو قرار بده !؟
مگه شخصیت اصلی بازی ما روانی هست که بعد این همه تلاشی که واسه نجات دوستاش کرده بیاد اون کارو کنه !؟
خُب همینه دیگه اصلا کمپلت انتخاب سیترا یه انتخاب کاملا غیر صحیحه
نمی دونم شما GTA IV بازی کردید یا غیر اونجا هم اینطور بود توی چند جا شما امکان انتخاب دارید... که هدف سازنده اون انتخاب صحیحه غلط بودن انتخاب هم معلومه چیزای چرتی بودن مثلا بین دواین و پلی بوی شما باید پلی بوی رو بکشید... کشتن دواین کاملا احمقانه اس... چون به هیچ دردی نمی خوره زنده اش! وقتی می کشیمش خونه اش - هامر H1 که جلوی خونه اشه می رسه به ما از طرفی دواین زنده می مونه و به عنوان فریند می تونیم ازش بخواییم توی درگیری ها به کمکمون بیاد یا آخر بازی انتخاب انتقام و انتخاب به دست آوردن پول! خوب معلومه باید انتقام رو انتخاب کنیم دیگه چون پول که اصلا بعد پایان بازی به دردمون نمی خوره اصلا به درد نمی خوره همون مقدار پولی که اواخر بازی داریم واسه هفت جد نیکو بسه نیکو واسه انتقام رفته لیبرتی سیتی
حالا توی این بازی هم همین برنامه اس این پایان رو گذاشتن به همون دلیلی که گفتم یعنی اگه پلیر یعنی ما مدنس بازی دربیاریم و نامزدمون رو بکشیم و به اون سیترای لنهور بپیوندیم آخر عاقبتش میشه همون که دیدید... این رو گذاشته تا اونایی که دلشون به حال سیترا می سوزه که مثلا جونش رو فدای ما می کنه تجدید نطر کنن و خوشحال باشن که توسط یکی دیگه می میره... دلیل این پایان غلط همینه شما حتی اگر ندونید که اگه سیترا رو انتخاب کنید چه پایان مضحک و مسخره و بیخودی پیدا می کنه باید نجات دوستان رو انتخاب کنید... چون اصلا هدف همینه
چرا وقتی با اسنایپ زوم می کنم هیچ خطی نداره که هدف رو نشونه بگیرم؟ یعنی باگه؟
بازی هم ورژن 1.02 هست.
بله معلومه که این باگه سعی کنید همیشه آپدیت کنید وقتی آپدیت رسمی میاد ایرادات بازی برطرف میشه
ولی خدائیش ایکس باکس راحتیه نه کرک نه آپدیت نه کرش شدن نه افت فریم همه چیز آپتیمایز برای لذت بردن از گیم... گرچه قبول دارم PC گیمینگ با یه دسکتاپ یا لپ تاپ فوق العاده خفن یه چیز دیگه اس و یه عالم دیگه داره ولی واسه گیم خور یکم اذیت کننده میشه PC گیمینگ... به دلیل این جور مسائل... حالا باری به هر جهت... هرکی یه جور حال می کنه
موفق باشید رفقا
campuzlit
16-01-2013, 01:49
بله معلومه که این باگه سعی کنید همیشه آپدیت کنید وقتی آپدیت رسمی میاد ایرادات بازی برطرف میشه.
ولی خدائیش ایکس باکس راحتیه نه کرک نه آپدیت نه کرش شدن نه افت فریم همه چیز آپتیمایز برای لذت بردن از گیم... گرچه قبول دارم PC گیمینگ با یه دسکتاپ یا لپ تاپ فوق العاده خفن یه چیز دیگه اس و یه عالم دیگه داره ولی واسه گیم خور یکم اذیت کننده میشه PC گیمینگ... به دلیل این جور مسائل... حالا باری به هر جهت... هرکی یه جور حال می کنه
موفق باشید رفقا
ممنون بابت توضیحات.:n02:
البته من بازی (به قول شما با مشکل روی PC) رو به ایکس باکس ترجیح می دم. و همچنین نیازی به داشتن یه سیستم فوق العاده خفن نداره.:n02:
با یه گرافیک رو به بالا ( نه High-End ) در حال حاضر می شه گرافیکی بهتر از 360 رو تجربه کرد + DX11
سلام
دوستان بازی من حجمش 7.77 گیگه ایم کامله یا نه؟
میتونم پتچ 1.02 رو بریزم پتچ دیگه ای نمیخواد؟
بعد این بازی برا pc بیشتر 35 فریم نمیده؟
Spaniuly
16-01-2013, 14:28
ممنون بابت توضیحات.:n02:
البته من بازی (به قول شما با مشکل روی PC) رو به ایکس باکس ترجیح می دم. و همچنین نیازی به داشتن یه سیستم فوق العاده خفن نداره.:n02:
با یه گرافیک رو به بالا ( نه High-End ) در حال حاضر می شه گرافیکی بهتر از 360 رو تجربه کرد + DX11
چی بگم والا من که لپ تاپ خیر سرش گیمیمنگم چیزی ندیدم! مافیا 2 نصب کردم وقتی میذارم روی رزولیشن بالا و کمترین کیفیت گرافیک لگ داره دارکسایدرز همینطور! من فکر می کنم شما زیاد ایکس باکس بازی کردن با پورت HDMI روی یک LED 46 Inch رو تجربه نکردی واسه همین این مقایسه رو می کنی... اگه امتحان نمی کردم خودم هیچی نمی گفتم...
گرافیکم جی فورث GT540 و سی پی یو i7 2670QM و رم هم 8 گیگ دیگه به قول شما این میشه سیستم نسبتا خوب نه های اند ولی روی رزولیشن 1366 هر بازی لگ داره حتی وقتی می ذارم روی کیفتیت پائین... نگید از درایوره که آخرین درایور همیشه نصبه روی سیستمم... شما وقتی ایکس باکس رو وصل می کنید به HDMI یه 46 اینچ رزولیشن 1920 در 1080 میده اگه سیستم های اند نباشه هیچ بازی امروزی رو نمیشه روی این رزولیشن گذاشت و لگ نداشت روی 1366 بازی مثل مافیا 2 که مال 2 - 3 سال پیشه کم میاره چه برسه به 1920
ولی منظورم از اینا گفتن اینه که سیستم باید واقعا توپ باشه واسه خروجی خوب گرفتن از بازی های امروزی بخصوص که الان اکثر بازی های PC پورت از روی کنسول هستند... همه اشون نه بعضی ها یا بهتر بگیم تقریبا بیشترشون... دقیقا همون کیفیت و رزولیشینی که من روی ایکس باکس می گیرم روی لپ تاپ نمی گیرم این نشون دهنده چی هست؟ یعنی باید که سیستم های اند باشه که بتونه سرتر باشه از لحاظ خروجی... تازه کل اینا به یه طرف قضیه اساسی اینه که بازی روی کنسول به شما این اطمینان قلبی رو می ده که هیچ لگ و افت فریمی رو تحت هیچ شرایطی نمی بینید. ولی روی PC حتی همون های اند هم رندرینگ ها بعضا چشمه هایی از ناتوانی رو نشون می دن... من اول صحبت هام هم گفتم بازی روی PC واقعا یه عالم دیگه ای داره هیچ کسی منکر این قضیه نیست... من می گم گیمینگ کنسولی سهولت بیتری داره از هر لحاظ که فکرشو بکنی
عجیبه که بیشترین لگ را روی سیستم من وقتی داره که به صورت عمودی حرکت میکنم! مثلا وقتی از نردبان برج رادیویی بالا میرم. :n13:
سلام دوستان من تازه بازیو شروع کردم ماشالا بچه ها بازیو ترکوندن!!!!!
یه سوال داشتم
من اول بازیم وقتی میخوام پول بردارم بر نمیداره میگه فوله ، میخوام ازون گل ها :n02: که واسه جونه بچینم نمیزاره کلا بگم میخوام هرچی بردارم نمیزاره میگه فوله میدونین باید چی کار کنم؟
سوال بعدیم اینه نمیشه همزمان چند تا اسلحه با هم داشت؟ مث فارکرای2؟؟ اگه میشه چجوری؟
مرسی اگه ج بدین لطف میکنین:n12:
Spaniuly
16-01-2013, 18:26
یه سوال داشتم
من اول بازیم وقتی میخوام پول بردارم بر نمیداره میگه فوله ، میخوام ازون گل ها :n02: که واسه جونه بچینم نمیزاره کلا بگم میخوام هرچی بردارم نمیزاره میگه فوله میدونین باید چی کار کنم؟
سوال بعدیم اینه نمیشه همزمان چند تا اسلحه با هم داشت؟ مث فارکرای2؟؟ اگه میشه چجوری؟
به قسمت کرافتینگ برید
شما کیف همراه دارید
یکیش برای وسایل مثل گیاهان و پوست یا دل و روده شکارهایی می کنید و بعضی خرط و پرط های قابل فروش که از زمین خورده ها کف می رید.
یه کیف هم مربوط به پوله
اول بازی اینا کمترین حجم رو دارن اوایل باید برای افزایش کیف پول و کیف وسایل کرافتینگ کرافت کنید توی کرافتینگ می نویسه که فلا چیزارو جمع کن تا مثلا کیف وسایلت حجمش بیشتر بشه کرافتینگ ها چند نوع هستند:
سورنگ ها
کیف ها
ظرفیت سلاح های همزمان
ظرفیت هم فشنگ
ظرفیت حمل مهمات
می تونید کرافت کنید
قبل از اینکه مراحل سخت بشن سعی کنید تا جایی که می تونید کرافتینگ ها رو کامل کنید تا ادامه کار راحت باشه
kingmohsen
16-01-2013, 18:42
چی بگم والا من که لپ تاپ خیر سرش گیمیمنگم چیزی ندیدم! مافیا 2 نصب کردم وقتی میذارم روی رزولیشن بالا و کمترین کیفیت گرافیک لگ داره دارکسایدرز همینطور! من فکر می کنم شما زیاد ایکس باکس بازی کردن با پورت HDMI روی یک LED 46 Inch رو تجربه نکردی واسه همین این مقایسه رو می کنی... اگه امتحان نمی کردم خودم هیچی نمی گفتم...
گرافیکم جی فورث GT540 و سی پی یو i7 2670QM و رم هم 8 گیگ دیگه به قول شما این میشه سیستم نسبتا خوب نه های اند ولی روی رزولیشن 1366 هر بازی لگ داره حتی وقتی می ذارم روی کیفتیت پائین... نگید از درایوره که آخرین درایور همیشه نصبه روی سیستمم... شما وقتی ایکس باکس رو وصل می کنید به HDMI یه 46 اینچ رزولیشن 1920 در 1080 میده اگه سیستم های اند نباشه هیچ بازی امروزی رو نمیشه روی این رزولیشن گذاشت و لگ نداشت روی 1366 بازی مثل مافیا 2 که مال 2 - 3 سال پیشه کم میاره چه برسه به 1920
ولی منظورم از اینا گفتن اینه که سیستم باید واقعا توپ باشه واسه خروجی خوب گرفتن از بازی های امروزی بخصوص که الان اکثر بازی های PC پورت از روی کنسول هستند... همه اشون نه بعضی ها یا بهتر بگیم تقریبا بیشترشون... دقیقا همون کیفیت و رزولیشینی که من روی ایکس باکس می گیرم روی لپ تاپ نمی گیرم این نشون دهنده چی هست؟ یعنی باید که سیستم های اند باشه که بتونه سرتر باشه از لحاظ خروجی... تازه کل اینا به یه طرف قضیه اساسی اینه که بازی روی کنسول به شما این اطمینان قلبی رو می ده که هیچ لگ و افت فریمی رو تحت هیچ شرایطی نمی بینید. ولی روی PC حتی همون های اند هم رندرینگ ها بعضا چشمه هایی از ناتوانی رو نشون می دن... من اول صحبت هام هم گفتم بازی روی PC واقعا یه عالم دیگه ای داره هیچ کسی منکر این قضیه نیست... من می گم گیمینگ کنسولی سهولت بیتری داره از هر لحاظ که فکرشو بکنی
حرفتون کاملا درسته
اما خب لب تاب ها به هیچ عنوان ا ز لحاظ قدرت به پای پی سی نمی رسند هرچند اعداد و ارقامشون بالا باشه خیلی خیلی نسبت به همون اعداد و ارقام توی پی سی ضعیفتر هستند و اصلا لب تاب به درد بازی در سطح حرفه ای واقعا نمیخوره. مثلا من با یک کارت گرافیک 9800gt حدود 4 سال هست تمامی بازیهای روز رو تا الان بدون کوچکترین مشکلی دارم اجرا میکنم.
بازی های ایکس باکس هیچ کدوم Full HD واقعی رندر نمیشه و بازی رو میان بعنوان مثال 2x و یا 3x سایزش رو زیاد میکنه (بعنوان مثال کرایسس 2 با رزولیشن 720*480 رندر میشه و تا فول اچ دی ریسایز میشه) . دقیقا همون کاری که وقتی گوشی موبایل هوشمندی رو با کابل HDMI به تلوزیون وصل میکنی و باهاش بازی میکنی رزولیشن 1080 هست اما گوشی 1080 رندر نمیکنه. همچنین مواردی مثل antiasliling و vsync میشه گفت در بازیهای یه کم سنگین تر (حتی مثل فیفا) در کنسول وجود نداره
تنها خوبd های کنسول اینه که نصب و اجرای بازیها خیلی راحته - بازیهای انحصاری براش وجود داره- تا چند سالی جدیدترین بازیها رو میشه روش اجرا کرد (هرچند وسط های عمرش به بعد گرافیک واقعی رو مثل پی سی نمیتونه نشون بده)
اما نسل بعد کنسول ها به عقیده همه کارشناس ها آخرین کنسول ها هستند چون در آینده ای نچندان دور ابزارهایی مثل موبایل و تبلت جای کنسول ها رو به کلی خواهند گرفت.
kingmohsen
16-01-2013, 18:57
یه سوال داشتم
شما برید به لینک زیر اونجا کامل توضیح دادم.
توضیح Crafting ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
campuzlit
16-01-2013, 20:32
چی بگم والا من که لپ تاپ خیر سرشگیمیمنگم چیزی ندیدم! مافیا 2 نصب کردم وقتی میذارم روی رزولیشن بالا و کمترین کیفیت گرافیک لگ داره دارکسایدرز همینطور! من فکر می کنم شما زیاد ایکس باکس بازی کردن با پورت HDMI روی یک LED 46 Inch رو تجربه نکردی واسه همین این مقایسه رو می کنی... اگه امتحان نمی کردم خودم هیچی نمی گفتم...
خب ابتدا عرض کنم که من نظر خودم رو گفتم ممکنه خیلی ها نظرشون مخالف من باشه. خودم 360 ندارم اما خونه دوست و آشنا که دیدم. :n01:مثلا با یه 560 TI می شه بازی ها رو FULL HD روی جزئیاتی به مراتب بالاتر از 360 بازی کرد.
کاربر kingmohsen توضیحات خوبی دادند.
کلا قطعات سخت افزاری لپ تاپ ضعیف تر از مدل مشابه دسکتاپ هستند و این مسئله در مورد کارت گرافیک خیلی فاحشه.
این رو هم اضافه کنم که لپ تاپ شما اصلا گیمینگ نیست. CPU و RAM در سطح بالایی هستند اما مهمترین قطعه برای بازی کردن که کارت گرافیک هست، ضعیفه و نباید ازش انتظار زیادی داشته باشین.( کلا کارت های با پسوند GT مخصوص بازی کردن نیستند)
dverbame
16-01-2013, 20:44
سلام و علیکم ... دوستان گرام..
بچه ها دی ال سی که مثلا بازی جدیدی و اینا بهش اضافه کنه .. براش نیامده ؟ کی میاد ؟
پچ واپدیت معمولی نه.... دی ال سی میخوام...که بشینیم .. باز چند ساعتی این وسط امتحانا... امتحانا رو خوب گند بزنیم ...:ییییییییی:n08:
آقا بازیش جالبه که بخریمش؟
آقا بازیش جالبه که بخریمش؟
جالب نیس ...
خداس :n02:
این مموریها و مجسمه و نامه ها به چه دردی میخورن؟
اگه همشو جمع کنیم اتفاقی میافته؟ ارزش داره واسش وقت بزاریم؟
اون سوالی که دوستمون پرسیده سوال منم هست. قراره واسه این بازی DLC منتشر بشه؟
soheilnouri
16-01-2013, 21:36
من واسه خریدن گونی بزرگ باید tapir بخرم...این چیه؟میدونم خوک نیست...چون pig میشه خوک...
من واسه خریدن گونی بزرگ باید tapir بخرم...این چیه؟میدونم خوک نیست...چون pig میشه خوک...
اونجایی که نوشته چه حییونی لازمه عکسشم گذاشته شما از رو عکس میتونید حیوان مورد نظرو از نقشه پیدا کنین.
ali_agha1981
16-01-2013, 23:46
این مموریها و مجسمه و نامه ها به چه دردی میخورن؟
اگه همشو جمع کنیم اتفاقی میافته؟ ارزش داره واسش وقت بزاریم؟
هیچ اتفاقی نمیافته..فقط وقت تلف کردنه و اینکه بیشتر گیم پلی کنی...
silent-assassin
17-01-2013, 08:30
هیچ اتفاقی نمیافته..فقط وقت تلف کردنه و اینکه بیشتر گیم پلی کنی...
نه نه نه!
جمع کردنشون تا حدی لازمه! 7 تا اسلحه مخفی توی بازی وجود داره که وقتی توی جمع کردی رلیک ها و نامه ها تا یه حدی پیشرفت کنید اونا باز میشن. و اسلحه هاش واقعا تمیزن!
نسخه های آپگرید اختصاصی از همین اسلحه های موجود اما همه با 2-3تا اتچ اضافه که خیلی خاصشون میکنه
این بازی با گرافیک 7770 رو های اند اجرا میشه یا نه
Mohammad Yek110
17-01-2013, 09:10
خوک خرطوم دراز هست :دی
شبیه مورچه خوره ...
نه نه نه!
جمع کردنشون تا حدی لازمه! 7 تا اسلحه مخفی توی بازی وجود داره که وقتی توی جمع کردی رلیک ها و نامه ها تا یه حدی پیشرفت کنید اونا باز میشن. و اسلحه هاش واقعا تمیزن!
نسخه های آپگرید اختصاصی از همین اسلحه های موجود اما همه با 2-3تا اتچ اضافه که خیلی خاصشون میکنه
تا چه حد لازمه؟ شما خودتون جمع کردین؟
یه سوال دیگه هم داشتم.
با این که مراحل تموم شدن بازم دوتا از skill ها قفل موندن اونا هم با ماموریتهای فرعی باز میشن؟
ess_1362
17-01-2013, 12:49
با این که مراحل تموم شدن بازم دوتا از skill ها قفل موندن اونا هم با ماموریتهای فرعی باز میشن؟
شما وقتی روی skill مورد نظر کلیک می کنید می نویسه برای بدست آوردن این skill چه کارهایی باید انجام بدین
soheilnouri
17-01-2013, 13:45
كسايي كه. ميگن pc بهتره احتمالا با كنسول و با تلويزيون led 42 اينچ بازي نكردن كه مقايسهةاش با pc فقط يه شوخيه..خوبيةكنسول اينه كه همهةكسايي كه دارنش يه گرافيك و پردازنده ي خيلي خوب(اگر نگيم عالي)از ديوايسشون ميگيرن..چن درصد از گيميرهايي كه pc. دارن تو همين تاپيك از pcشون در گيمينگ نهايت لذتو ميبرن؟
aramesh_61
17-01-2013, 14:00
كسايي كه. ميگن pc بهتره احتمالا با كنسول و با تلويزيون led 42 اينچ بازي نكردن كه مقايسهةاش با pc فقط يه شوخيه..خوبيةكنسول اينه كه همهةكسايي كه دارنش يه گرافيك و پردازنده ي خيلي خوب(اگر نگيم عالي)از ديوايسشون ميگيرن..چن درصد از گيميرهايي كه pc. دارن تو همين تاپيك از pcشون در گيمينگ نهايت لذتو ميبرن؟شما با یه پی سی قوی با تلویزیون LED فول اچ دی امتحان کردی مگه؟! منم مثله خودت فکر میکردم ولی وقتی هر دو رو امتحان کردم واقعاً تفاوت داشت، کیفیت نسخه ی پی سی بهتره و شکی هم توش نیست، این در مورد خیلی از بازیها صادقه، تازه بحث Directx11 هم واسه پی سی هست
campuzlit
17-01-2013, 15:05
كسايي كه. ميگن pc بهتره احتمالا با كنسول و با تلويزيون led 42 اينچ بازي نكردن كه مقايسهةاش با pc فقط يه شوخيه..خوبيةكنسول اينه كه همهةكسايي كه دارنش يه گرافيك و پردازنده ي خيلي خوب(اگر نگيم عالي)از ديوايسشون ميگيرن..چن درصد از گيميرهايي كه pc. دارن تو همين تاپيك از pcشون در گيمينگ نهايت لذتو ميبرن؟
فک کنم شما خودت اصلا گرافیک ULTRA رو روی PC ندیدی چون اگه می دیدی همچین حرفی نمی زدی. همین FARCRY 3 که درایم تو تاپیکش بحث می کنیم نمونه بارز این قضیه هست. که گرافیک کنسول در حد MEDIUM پی سی هست. اگه می خوای رزولوشن 1080 واقعی بازی رو ببینی بهتره یه PC خوب رو به تلویزیون 42 اینچ بزنی تا FULL HD واقعی رو ببینی.
با این حرفت هم موافقم که مقایسه گرافیک کنسول با PC یه شوخیه چون گرافیک کنسول در حد PC نیست.:n09:
اختلاف گرافیک کنسول با پی سی هم در سال 2013 به اوج خودش می رسه. حتی به تازگی سازنده بایوشاک هم گفته که گرافیک کنسولی در حد MEDIUM نسخه PC هست و مطئمئنا در مورد خیلی از بازی های دیگه هم همچین اتفاقی می افته.
silent-assassin
17-01-2013, 16:50
تا چه حد لازمه؟ شما خودتون جمع کردین؟
یه سوال دیگه هم داشتم.
این توضیحات کامل هر اسلحه با نحوه فعال کردنش
AMR:
Sniper Rifle
“A customized Z93 with extended magazine, high power scope, and
custom paint. Fires an explosive, penetrating round. Enhanced for
damage at long range.”
Requirement:
20 Relics
Cost:
$4800
Bull Shotgun:
Shotgun
“A customized M133 shotgun with extended shell capacity, and custom
paint. Enhanced for damage.”
Requirement:
10 Relics
Cost:
$3010
Bushman:
Assault Rifle
“A customized P416 with optical scope, extended magazine, suppressor,
and custom paint. Enhanced for accuracy and damage.”
Requirement:
Activate all Radio Towers
Cost:
–
Japanese Tanto:
Melee
“The tanto is a Japanese dagger that was carried by the samurai.
Wielding one of these will increase the damage dealt in melee combat.”
Requirement:
6 Letters of the Lost
Cost:
–
Ripper:
LMG
“A customized MKG with optical scope, extended magazine, and custom
paint. Enhanced for accuracy, damage, and low recoil.”
Requirement:
6 Trails of the Rakyat
Cost:
$4200
Shadow:
Pistol
“A customized 1911 pistol with a larger magazine, silencer, and
custom paint. Enhanced for accuracy and stealth.”
Requirement:
Liberate 17 Outposts
Cost:
$2800
Shredder:
SMG
“A customized Vector .45 ACP with reflect sight, suppressor, extended
magazine, and custom paint. Enhanced for accuracy and damage.”
Requirement:
Collect 10 Memory Cards
Cost:
$3275
Mohammad Yek110
17-01-2013, 17:06
سلام
یکی از بهترین راههای به دست اوردن پول توی بازی ، این Knife Throwing هست که توی Amanaki هم هست ، خیلی راحت میشه باهاش پول در اورد ، البته اولش باید روی مود Practice بازی کنید تا روشش دستتون بیاد
کسی دیگه از این شرط بندی ها توی بازی سراغ نداره؟؟؟
کسی میتونه مراحل اپ کردن کیف پولشو بگه که چی میخواد؟
من 10000 تاشو نمیفهمم چی میخواد :|
Little Sparrow
17-01-2013, 17:29
سلام
یکی از بهترین راههای به دست اوردن پول توی بازی ، این Knife Throwing هست که توی Amanaki هم هست ، خیلی راحت میشه باهاش پول در اورد ، البته اولش باید روی مود Practice بازی کنید تا روشش دستتون بیاد
کسی دیگه از این شرط بندی ها توی بازی سراغ نداره؟؟؟
P0ker.:n02:
یه کوئست فرعی بود باید تو پوکر همه رو شکست میدادم تا میز رو ترک کنن.تو اون کوئست یه ذره فهمیدم پوکر چطوره.
یکی دیگه از کار ها برای پول در اوردن تیراندازی هست.چند تا کبوتر ول میکنن باید بزنیشون.خیلی هم اسونه.
اون یکی هم که Knife Throwing هست.
یه کوئست فرعی بود باید تو پوکر همه رو شکست میدادم تا میز رو ترک کنن.تو اون کوئست یه ذره فهمیدم پوکر چطوره.
یکی دیگه از کار ها برای پول در اوردن تیراندازی هست.چند تا کبوتر ول میکنن باید بزنیشون.خیلی هم اسونه.
داداش بدبختی همینجاس که من خودم پوکر بلدم نیستم :n02:
شما بلدی بگو :|:|:|:|:|:|
Mohammad Yek110
17-01-2013, 17:37
پوکر که بلد نیستم خوشمم نمیاد :دی
اینجا که کبوتر ول میکنن کجای نقشه هست؟؟
ویرایش :
پیداش کردم ، به لعنت خدا نمی ارزید :|
بازم به پرتاب چاقوی خودمون :|
Little Sparrow
17-01-2013, 18:26
والا منم زیاد بلد نیستم.ولی مثل اینکه کارت هات باید با کارت های روی میز یکی باشن.اگه مثلا یکی از کارت هات با یکی از کارت های روی میز یکی باشه میشه One pair اگه دو تا کارتت با کارت های میز یکی باشه میشه Two Pair.یا اگه کارتت بالا باشه میشه High Card.
از بین Two Pair و One Pair هم Two Pair برنده میشه.ولی نمیدونم High Card این دوتا رو شکست میده یا نه.اگه به کارت هاتون مطمئنین Chip هاتون رو بزارین وسط و شرط رو بالاتر ببرید.اگر نه Check کنین.یعنی پولی نزاری وسط و ببینی کارت هایی که روی میز میزارن چطوره.بعد دوره بعد که نوبتتون میشه Chip هاتون رو بزارید وسط.به همه ی Chip هایی که شرط می بندن بازیکن ها میگن Pot.برنده کل Pot رو میبره.
خودمم ایناشو فهمیدم.دیگه بقیش با خودتون :دی
silent-assassin
17-01-2013, 18:34
پوکر بلدی؟ با سلام و صلوات و کلی نذر و نیاز! اون مرحله فرعی را بردم!فقط فهمیدم شاه داری برنده میشی! همین! بلدی یه کم آموزش بدی؟
پ.ن: توی این بازی پول بی رازش ترین چیز هست! واقعا ارزش نداره وقت برای پول جمع کردن گذاشت
پوکر بلدی؟ با سلام و صلوات و کلی نذر و نیاز! اون مرحله فرعی را بردم!فقط فهمیدم شاه داری برنده میشی! همین! بلدی یه کم آموزش بدی؟
پ.ن: توی این بازی پول بی رازش ترین چیز هست! واقعا ارزش نداره وقت برای پول جمع کردن گذاشت
خوب شما که حالشو نداری art money pro یا cheat engine بزن پولتو بالا ببر
ولی بازم فک نکنم خوب باشه
چون کیف پولت جا نداره برا همینم دیگه نمیتونی شکار کنی :دی
silent-assassin
17-01-2013, 19:16
خوب شما که حالشو نداری art money pro یا cheat engine بزن پولتو بالا ببر
ولی بازم فک نکنم خوب باشه
چون کیف پولت جا نداره برا همینم دیگه نمیتونی شکار کنی :دی
نه. من خودم عشق جمع کردن کالکتیبل ها هستم. میگم توی این بازی کلا پول بی ارزش ترین چیز هست. تنها کاربردش گرفتن اتچمنت های اسلحه ها هست که اونم همینطوری توی بازی بچرخید جمع میشه.
سلام دوستان یه سوال دیگه دیگه داشتم من نمیدونم بازی من اینجوریه یا کلا اینه که من وقتی مپ(نقشه )رو باز میکنم ناقصه نمیدونم باید چیکار کنم؟؟:n28:
سلام دوستان یه سوال دیگه دیگه داشتم من نمیدونم بازی من اینجوریه یا کلا اینه که من وقتی مپ(نقشه )رو باز میکنم ناقصه نمیدونم باید چیکار کنم؟؟:n28:
نه داداش اون مشکل بازی نیست
برای همه همینجوریه
شما برای اینکه بتونی نقشه رو معلوم کنی باید بری بالای اون دکلا بعدش کاری که میگه رو بکنی
اصن این کار جز مراحله
شما چه جوری متوجه نشدی ؟ :n13:
Join Citra یا Save Friends ??:n02:
نه داداش اون مشکل بازی نیست
برای همه همینجوریه
شما برای اینکه بتونی نقشه رو معلوم کنی باید بری بالای اون دکلا بعدش کاری که میگه رو بکنی
اصن این کار جز مراحله
شما چه جوری متوجه نشدی ؟ :n13:
داداش گلم من شک کردم که نکنه نسخه بازی من مشکل:n05:داره
داداش گلم من شک کردم که نکنه نسخه بازی من مشکل:n05:داره
ولی مال من اینجوری نیست!:n23:
Spaniuly
17-01-2013, 22:36
دوستان عزیز به یک نکته توجه داشته باشن در مرحله پوکر اون مرحله که باید بریم اشک پوکریست ها رو در بیاریم شما کافیه بذارید روی نویست در اون صورت اگه فولد نکنید همینطور پشت سر هم برنده می شید و اون مرحله به همین راحتی تموم میشه و اچیومنتشم می گیرید این به خاطر اینه که کسی اگه پوکر بلد نباشه دیگه اینجارو گیر نکنه البته اگه تعریف از خود نباشه یه جورایی استاد پوکر هستم واسه همین متوجه شدم که توی مرحله تمام کارتهامون بدون استثنا یه دو جفت یا استرایت یا فلاش میشدن واسه همین حتی می تونید با all in تسریع هم بدید و باست آوت کنید... شما دوباره برید پوکر بازی کنید به صورت تفننی مطمئن باشید در جا باست آوت می شید اگه بلد نباشید پوکر ولی وقتی هم که بلد باشید بدجوری پدری می تونید بکنید واسه هوش مصنوعی حالا شما فکر کنید چقدر سخته پوکر رو جلوی یه هوش انسانی بازی کنید. توی فارکرای 3 البته واقعا کم هوش هستند و با بت هاشون کامل دستشون رو رو می کنن ولی توی Red Dead Redemption خیلی رند و Insane بازی می کنن
موفق باشید\
amirpers
17-01-2013, 22:45
دوستان من زیاد بازی نکرده تا الان اما چرا پس هر جایی از نقشه تا الان رفتم هیچ حیوونی نبوده تا بکشم و پوستش رو استفاده کنم؟
Spaniuly
17-01-2013, 23:17
دوستان من زیاد بازی نکرده تا الان اما چرا پس هر جایی از نقشه تا الان رفتم هیچ حیوونی نبوده تا بکشم و پوستش رو استفاده کنم؟
سلام بر آقا امیر گل گلاب... مشتاق دیدار:n12:
شاید اوایلشی به همون خاطر و هم اینکه اسلحه اینا نداری به اون صورت اسپاون نمیشن یکمی بری جلو اسپاون میشن اونقدر که حالِت از سگ ها و دینگو های وحشی به هم می خوره 4-5 تا با هم هجوم میارن لعنتی ها آدم نمی دونه کدومشون رو بکشه
campuzlit
17-01-2013, 23:30
برای اینکه محتویات نقشه معلوم شه باید از اون دکل ها بری بالا و هر دکل هم یه منطقه رو تو نقشه مشخص می کنه. اون وقت رو نقشه زوم کنی جای جونورها رو بهت نشون می ده.
جای تو باشم جوین سیترا رو نمیزنم
ولی اگه خواستی بزنی خانواده رو هم بگو بیان صفا کنن :n08:
سیو فرندز رو بزن
جای تو باشم جوین سیترا رو نمیزنم
ولی اگه خواستی بزنی خانواده رو هم بگو بیان صفا کنن :n08:
سیو فرندز رو بزن
جالب بود:n02:!
یبار Save Friend رو زدم!
یبار هم Join Citra!
EhsanCPU
18-01-2013, 03:12
سلام
اگه Join Citra رو بزنی پلیس فتا دستگیرت میکنه:n08::16:
اگه Join Citra رو بزنی پلیس فتا دستگیرت میکنه:n08:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه چی میشه؟اگه نجاتش بدیم؟
اگه دوستا رو نجات بدیم چی میشه؟
Spaniuly
18-01-2013, 09:57
یکی از مراحل شما پیش سم بکر می رید و به شما اولتیماتوم میده که راه برگشتی وجود نداره بنابراین شما قبول نکنید کنسل کنید و وارد نشید یک سیو دستی انجام بدید و بعد دوباره با سم حرف بزنید و وارد بشید اینطوری می تونید بعد تموم کردن بازی دوباره سیو دستی رو از اسلات 1 لود کنید و اون یکی رو هم ببینید ولی در کل چیزی نیست که ارزشش رو داشته باشه همون انتخاب نجات دوستان خوبه و انتخاب صحیح و هدف داستان هم همینه
Mohammad Yek110
18-01-2013, 10:17
سلام بر آقا امیر گل گلاب... مشتاق دیدار:n12:
شاید اوایلشی به همون خاطر و هم اینکه اسلحه اینا نداری به اون صورت اسپاون نمیشن یکمی بری جلو اسپاون میشن اونقدر که حالِت از سگ ها و دینگو های وحشی به هم می خوره 4-5 تا با هم هجوم میارن لعنتی ها آدم نمی دونه کدومشون رو بکشه
من یکی که حالم به هم میخوره از این سگ ها :2:
بوفالو ها هم وقتی داری راه میری توی جنگل میفتن دنبالت شاخ میزنن :دی با یه شاخشون همه ی Health Bar خالی میشه :|
ولی یکی از بهترین صحنه های بازی دیدن درگیری های حیوونا با همه...
sunrise1
18-01-2013, 11:48
سلام دوستان چرا من نمی تونم سیو دستی انجام بدم؟ فقط خودش آوتو سیو انجام بده....
مگه چی میشه؟اگه نجاتش بدیم؟
اگه دوستا رو نجات بدیم چی میشه؟
جوین سیترا رو بزنی +18
دوستاتو نجات بدی سیترا به فنا میره
سلام بچه ها
یک کرک جدید پچ مچی چیز نیومده بشه مثل ادمیزاد سیو کرد تو بازی من بیچاره اول داشتم بازی می کردم نفهمیدم این سیوها کجا زخیره می شن زدم ویندوز رو عوض کردم حالم گرفته شد الان داداشم داره بازی میکنه دلم حوس کرده برم بازیش کنم بی شعور سیو نداره اتو سیوه یعنی من بیخیال بازی بشم باید صبر کنم داداشی گلم تمومش کنه بعد من شروع کنم یک پروفایل دیگه تو ویندوز درست کردم نشد نمک بحروم از همون سیو داداشم شروع میکرد جدا حساب نمی کرد
یک راه حلی چیزی جلو پام بزارید بچه ها خدا عوضشو بهتون بده
kingmohsen
18-01-2013, 16:34
سلام بچه ها
یک کرک جدید پچ مچی چیز نیومده بشه مثل ادمیزاد سیو کرد تو بازی من بیچاره اول داشتم بازی می کردم نفهمیدم این سیوها کجا زخیره می شن زدم ویندوز رو عوض کردم حالم گرفته شد الان داداشم داره بازی میکنه دلم حوس کرده برم بازیش کنم بی شعور سیو نداره اتو سیوه یعنی من بیخیال بازی بشم باید صبر کنم داداشی گلم تمومش کنه بعد من شروع کنم یک پروفایل دیگه تو ویندوز درست کردم نشد نمک بحروم از همون سیو داداشم شروع میکرد جدا حساب نمی کرد
یک راه حلی چیزی جلو پام بزارید بچه ها خدا عوضشو بهتون بده
توی این بازی همزمان 3 نفر میتونن بازیش کنن
شما برید توی new game بعد یک بخش سیو که میاد معمولا اولی باید پروفایل برادرتون باشه و شما دومین save slot رو انتخاب کن
زمانی که هر کدومتون خواستید ادامه بازیتون رو برید روی گزینه load کلیک کنید و سیو خودتون رو انتخاب کنید
به همین سادگی :n20:
این new skill ها چطوری فعال میشن؟ من یک 7 یا 8 تایی را کسب کردم و فعال کردم. ولی الان یک مدته که بعد از هرمرحله اون عدد skill همش اضافه میشه، ولی روی آیکون هر کدوم که میرم، قفله.
چه جوریاست؟ پس اون عدده برای چیه؟
Mohammad Yek110
18-01-2013, 17:54
این new skill ها چطوری فعال میشن؟ من یک 7 یا 8 تایی را کسب کردم و فعال کردم. ولی الان یک مدته که بعد از هرمرحله اون عدد skill همش اضافه میشه، ولی روی آیکون هر کدوم که میرم، قفله.
چه جوریاست؟ پس اون عدده برای چیه؟
برای باز شدنشون یه نیاز هایی هست
وقتی موس رو می برید روشون یه Requirment نوشته براشون اون پایین
mahyarSAMSUNG
18-01-2013, 19:51
من هنوز متوجه نشدم چطور باید خونمون رو پر کنیم :n13: یه مشت گل جمع میکنم و شانسی شانسی یه کارایی میکنم ولی متوجه نمیشه اگه میشه یکی توضیح بده :n06:
Amir Hossein
18-01-2013, 20:28
سلام
بازی دیر به دستمون رسید
ولی رسید :31:
عاقا بازی خیلی راحته که
من الان رو هارد دارم بازی میکنم عین نرماله بازی های دیگه هستش:31:
یه درجه سختی بیشتر اضافه میکردن چی میشد خو
بچه ها این تفنگ های دوربین داره ما (اسنایپر ها) هدف نداره
ماله من اینطوریه یا برای همه همینه؟
راهی برایدرست شدن هست؟
ALEXANDER GOMEZ
18-01-2013, 20:45
من 3 شو بازی نکردم چون ویندوز من xp و این جواب گوی من نیست اما 2 شو بازی کردم زیاد مالی نبود ولی نسبت به سال انتشار خودش خوب بود :n01::n26:
من هنوز متوجه نشدم چطور باید خونمون رو پر کنیم :n13: یه مشت گل جمع میکنم و شانسی شانسی یه کارایی میکنم ولی متوجه نمیشه اگه میشه یکی توضیح بده :n06:
برای پر کردن خون اول باید از گلهای سبز رنگ ( توی نقشه با علامت برگ سبز مشخص شده ) جمع کنین بعد از منوی crafting و گزینه فکر کنم medical برای
خودتون از آمپولهای سبز رنگ درست میکنین بعد با کلید Q از اونا استفاده میکنین.
campuzlit
18-01-2013, 22:06
سلام
بچه ها این تفنگ های دوربین داره ما (اسنایپر ها) هدف نداره
ماله من اینطوریه یا برای همه همینه؟
راهی برایدرست شدن هست؟
توی تنظیمات ویدئو گزینه widescreen letterbox رو off کن. کارت من انویدیاست. توی nvidia control panel تنظیمات antialiasing مربوط به بازی farcry 3 رو روی حالت application controlled بذار درست می شه. اگه amd داری باید یه چی تو همین مایه ها باشه.
vahidshah
19-01-2013, 13:21
من تو اولهای بازیم.فرستنده رادیوی رو فعال کردم بعد ماموریت پیدا کدرن بگ ها و پوست خوک/بهدش که اومدم کنار دکتر که کنارماشینش توضیحاتی میده و تو یه صفحه میره اونجا دیگه گیر میکنم
3قسمت داره یکی اموزش نحوه باچاقو ازپشت زدن.یکی اموزش نارنجک و یکی زدن دگمه c واسه حرکتی و یجاهم تاتو یی رو نشون میده و امکان زوم رو تاتو هست .و با tab بین اونه سربرگهای نارنجکئ حمله و حرکت میشه حرکت کرد و لی از اونجا نمشه بیرون اومد تا بازی ادامه پیدا کنه همه دگه هارو میزنم اسکیسپ و m اما همیشه اونجامیمونه گزینه ها رو میزنم یا رو هرچیکه میشه کلیلک کرد مثل کلیلک رو اموزشنای سریعتر و گوینده میگه و بنظر نمیاد هنگ کردن باشه .از اونجا چظور بای بیرون اومد
soheilnouri
19-01-2013, 21:07
من هنوز یه فرستنده ی رادیو رو گرفتم و الان تو چاپتر 5 هستم...فرستنده رادیو واسه چیه؟
من هنوز یه فرستنده ی رادیو رو گرفتم و الان تو چاپتر 5 هستم...فرستنده رادیو واسه چیه؟
خب واسه اینه که نقشه ظاهر بشه.
من هنوز یه فرستنده ی رادیو رو گرفتم و الان تو چاپتر 5 هستم...فرستنده رادیو واسه چیه؟هر فر ستنده رادیویی که باز کنی، محدوده تحت پوشش روی نقشه فعال میشه و نقشه کامل اون قسمت با جاده ها و اماکن را خواهی داشت. همچنین راه انداختن ایستگاه های رادیویی باعث میشه بتونی اسلحه های فروشی را رایگان بدست بیاری.
Spaniuly
19-01-2013, 22:09
نقشه راهها Reveal میشه وقتی فرستنده ها رو فعال می کنید راه ها و علائم روی نقشه دیده میشه... سعی کنید قبل از انجام خیلی از کارا فعال کنید... 4-5 تا از این ها کاملا معما گونه هست و بالا رفتن ازشون خیلی حساس و دشواره و باید راهش رو بلد باشید همینطوری سرتون رو بندازید پائین و برید نمی تونید برسید به بالاترین نقطه البته فقط 4-5 تاش اینقدر سخت پیکربندی شدن. بقیه راحته
campuzlit
20-01-2013, 01:03
4-5 تا از این ها کاملا معما گونه هست و بالا رفتن ازشون خیلی حساس و دشواره و باید راهش رو بلد باشید همینطوری سرتون رو بندازید پائین و برید نمی تونید برسید به بالاترین نقطه البته فقط 4-5 تاش اینقدر سخت پیکربندی شدن. بقیه راحته
آره نکته خوبی گفتی. من یه دونش رو هر کاری کردم نتونستم برم بالا. همونی که پله اش از رو زمین شروع نمی شه. جزیره دوم گوشه سمت چپ پایین.
vahidshah
20-01-2013, 01:21
من تو اولهای بازیم.فرستنده رادیوی رو فعال کردم بعد ماموریت پیدا کدرن بگ ها و پوست خوک/بهدش که اومدم کنار دکتر که کنارماشینش توضیحاتی میده و تو یه صفحه میره اونجا دیگه گیر میکنم
3قسمت داره یکی اموزش نحوه باچاقو ازپشت زدن.یکی اموزش نارنجک و یکی زدن دگمه c واسه حرکتی و یجاهم تاتو یی رو نشون میده و امکان زوم رو تاتو هست .و با tab بین اونه سربرگهای نارنجکئ حمله و حرکت میشه حرکت کرد و لی از اونجا نمشه بیرون اومد تا بازی ادامه پیدا کنه همه دگه هارو میزنم اسکیسپ و m اما همیشه اونجامیمونه گزینه ها رو میزنم یا رو هرچیکه میشه کلیلک کرد مثل کلیلک رو اموزشنای سریعتر و گوینده میگه و بنظر نمیاد هنگ کردن باشه .از اونجا چظور بای بیرون اومد
منظورم بعداز اولین فرستنده رادیوی هست
milad dante
20-01-2013, 09:42
آقا وحید شما احتمالا کولت پر شده باید یه چیزی از تو کولت بندازی بیرون منم دقیقا همچین مشکلی داشتم:n02:
vahidshah
20-01-2013, 10:25
آقا وحید شما احتمالا کولت پر شده باید یه چیزی از تو کولت بندازی بیرون منم دقیقا همچین مشکلی داشتم:n02:
کولم یبار پر بوذ کم کردم این یه محیط دیگس محیط اشنا کردن با تکنیکهاست مثل نکنک چظور تو اب سریعتر شنا کردن
ess_1362
20-01-2013, 10:39
یک باگ هست
شما بیا بیرون دوباره از چک پوینی قبلی بازی را ادامه بده
soheilnouri
20-01-2013, 11:33
Tapir چيه؟من ميخام كولمو عوض كنم ولي نميدونم تو كجاي map بايد تهيه كنم اون پوست tapir رو...؟
milad dante
20-01-2013, 11:51
Tapir چيه؟من ميخام كولمو عوض كنم ولي نميدونم تو كجاي map بايد تهيه كنم اون پوست tapir رو...؟
کلی از بچه ها دنبال این موجود گشتن اگه صفحات قبل رو نگاه کنی بیشتر متوجه میشی ولی بطور خلاصه شبیه مورچه خواره...:n02:
eblisandenzo
20-01-2013, 11:57
سلام دوستان من دیشب بازی رو نصب کردم !
یه چند دقیقه بازی کردم ! رسیدم به جایی که اولین برج رادییوی آزاد میکنه و بعدش میره پیشه اون سیاه پوسته !
اما الان که میخوام بازی کنم اصلا گزینه های بازی عمل نمیکنن !
story و option < هر کردوم رو میزنم رو همون صفحه میمونه! چجوری باید Load کنم ادامش رو ؟
campuzlit
20-01-2013, 12:25
هر جونوری که نمی دونستی چیه خیلی راحت از روی عکسش که در قسمت crafting نشون می ده، می تونی توی نقشه پیداش کنی.
mahyarSAMSUNG
20-01-2013, 15:31
شما اول که باید بری انتن ها رو غیر فعال کنی که نقشه برات ظاهر بشه دوما تو نقشه بگرد دنبال عکس حیوونی که مثل خوکه ولی خورطوم داره :n07:
سلام دوستان
هنوز خبری از DLC نیست؟
تو این بی بازی ای شیطونه میگه دوباره تمومش کنم :دی
Mohammad Yek110
20-01-2013, 17:05
سلام دوستان
هنوز خبری از DLC نیست؟
تو این بی بازی ای شیطونه میگه دوباره تمومش کنم :دی
من که زدم روی Survival و فقط تمرکزم رو گذاشتم روی برجا و Outpost ها
هنوزم چپتر دو هستم :دی
Amir Hossein
20-01-2013, 17:10
سلام مجدد
عاقا دوتا سوال
1-بعضی از مهارت ها انگار یه پیش نیاز داره...
چیه اونا میشه مثال بزنید؟
======
2-من الان با سم اون مآموریت که با ماشین میریم پایگاهو بمب گذاری میکنیم تموم کردم
الان میخوام یه مآموریت جدید برم میگه راه برگشتی نیست
مطمئنی میخوای بیایی؟
این ینی چی؟ یه توضیح میدین:31:
خیــــــــــــلی ممنون
یه سوال دیگه الان یادم افتاد...: این vass شخصیت خیلی جالبیه. به همون زودی مرد؟ همونجا که تو توهم کشتمش...!
جواب رو تو اسپویلر بذارید اگه میشه
soheilnouri
20-01-2013, 18:19
کلی از بچه ها دنبال این موجود گشتن اگه صفحات قبل رو نگاه کنی بیشتر متوجه میشی ولی بطور خلاصه شبیه مورچه خواره...:n02:
من که زدم روی Survival و فقط تمرکزم رو گذاشتم روی برجا و Outpost ها
هنوزم چپتر دو هستم :دی
Outpost ها چيه برادر؟
campuzlit
20-01-2013, 18:24
سلام مجدد
عاقا دوتا سوال
1-بعضی از مهارت ها انگار یه پیش نیاز داره...
چیه اونا میشه مثال بزنید؟
======
2-من الان با سم اون مآموریت که با ماشین میریم پایگاهو بمب گذاری میکنیم تموم کردم
مطمئنی میخوای بیایی؟
این ینی چی؟ یه توضیح میدین:31:
خیــــــــــــلی ممنون
یه سوال دیگه الان یادم افتاد...: این vass شخصیت خیلی جالبیه. به همون زودی مرد؟ همونجا که تو توهم کشتمش...!
جواب رو تو اسپویلر بذارید اگه میشه
آره واس رو تو همون توهم زدی کشتیش والسلام.
اگه بری روی خود اسکیل بهت می گه پیش نیازش چیه.
اونجا قبل از اینکه مرحله رو بری یه سیو دستی بکن. چون بازی دو تا پایان داره از اونجا تا آخرش هیچ جایی واسه سیو نمی ذاره. یکی از پایان هاش رو که همون نجات دوستات هست رو برو. بعد اگه دوست داشتی برگرد همون جایی که سیو کردی اون پایانش رو هم ببین فقط حواست باشه خانواده رد نشن که +18 هست
اونایی که بازیش میکنن میشه بگن فریم،افت فریمش چطوریه؟و با چه تنظیم گرافیکی بازی میکنید؟ببینم این سیستم ذغالی ما اجراش میکنه یا نه :دی
Mohammad Yek110
20-01-2013, 18:52
Outpost ها چيه برادر؟
آی گفتی ، منم دفعه اول که بازی می کردم میگفتم من توی جاده حرکت می کنم این دشمنا از کجا میان :دی
کلا وقتی یه بار بازیو تموم کردین دوباره بازی کنین چون من تازه الان فهمیدم اینهمه چیز توی بازی به درد چی میخوره و کلا چی به چیه :دی
Outpost اونا هستن که توی نقشه با علامت یه پرچم قرمزرنگ مشخص شده ، وقتی پاکسازی کنین اونجا از سلطه ی دشمنا خارج میشه
توی هرکدوم یه Alarm هست ، اگه غیر فعالش نکنین و حمله کنید کارتون خیلی سخت میشه ولی حتما قبلش اون Alarm ــی که توی هر Outpost هست رو غیر فعال کنید و بعد حمله کنید
sunrise1
20-01-2013, 19:01
گیم پلی متوسطی داره...
بعضی وقتا بازی سازا جزئیات خیلی زیادی وارد بازی می کنن و خرابش می کنن.....
Amir Hossein
20-01-2013, 19:19
مطمئنی میخوای بیایی؟
این ینی چی؟ یه توضیح میدین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
بچه ها من بازی رو باز گذاشتم منتظر جوابه شمام :31:
اقا کسی سوال ما یادش نره لطفا
campuzlit
20-01-2013, 19:27
بچه ها من بازی رو باز گذاشتم منتظر جوابه شمام :31:
من که گفتم چی کار کنی. دنبال چی می گردی:n02:
اونجا وقتی سم بهت گفت راه برگشتی نیست. cancel رو بزن بعد برو تو منو یه سیو دستی کن. حالا دوباره وقتی خواستی همون ماموریت رو بری ok کن و برو بازی رو تموم کن. البته قبلا از پایان ازت سوال می کنه که می خوای دوستات رو نجات بدی یا با سیترا همرا بشی. بهتره که نجات دوستات رو بزنی. بعد اگه دوست داشتی اون یکی پایان رو ببینی می یای از همونجاییکه سیو دستی کردی دوباره مراحل آخر رو می ری تا بتنوی اون یکی پایان رو هم ببینی
campuzlit
20-01-2013, 19:37
اونایی که بازیش میکنن میشه بگن فریم،افت فریمش چطوریه؟و با چه تنظیم گرافیکی بازی میکنید؟ببینم این سیستم ذغالی ما اجراش میکنه یا نه :دی
سیس رو بگو تا ببینیم چه وضعی داری؟:n02:
کلا از نظر گرافیک بازی سنگینیه. ولی بهینه شدست. یعنی با گرافیک پایین هم می تونی روی جزئیات کم بازی کنی. آخرین درایور انویدیا هم روی فریم ریت خیلی تاثیر گذار هست.
والا سیس اینه:
cpu:pentium 4
VGA:Nvidia GTS250
RAM:3.5GB
Res:1600x900
حالا بنظرتون میتونم رو کیفیت متوسط خوب اجراش کنم نسبت به وضعیت شما؟
پزدازنده واقعا محدود کرده رفیقتم 260 داره با 9950 فنوم NFS THE RUN رو واقعا عالی اجرا کرد ولی من واقعا افتضاح :دی
والا سیس اینه:
پزدازنده واقعا محدود کرده رفیقتم 260 داره با 9950 فنوم NFS THE RUN رو واقعا عالی اجرا کرد ولی من واقعا افتضاح :دی
این بازی بهینه شدس ولی خب گرافیکتون GTS ! رو Low اجرا میشه ولی به نظر من بازی کنید ..ارزش داره !
EhsanCPU
20-01-2013, 21:13
والا سیس اینه:
دوست عزیز بازی با گرافیک قابل قبول رو سیستمتون اجرا میشه فقط cpu تون چند مگا هرتزه ؟ و چند هسته ای ؟
من با گرافیک 4850 و رم 4 و سی پی یو e8400 3000Gh رو Ultra بازی میکنم !!!:n19:
campuzlit
20-01-2013, 21:56
والا سیس اینه:
رم و گرافیکت برای اجرای قابل قبول بازی کافیه اما متاسفانه cpu تک هسته ایه و به شدت موجب گلوگاه می شه و موجب پایین اومدن فریم ریت بازی می شه تا جاییکه که شاید اسلوموشن بازی کنی. ( شاید بازی نکردنش بیرزه به اعصاب خوردیش )
یعنی به LOW هم امیدی نیست؟:دی
campuzlit
20-01-2013, 22:03
یعنی به LOW هم امیدی نیست؟:دی
نمی دونم. ولی اگه رزولوشن رو پایین بیاری و جزئیات گرافیک رو رو low بذاری احتمالا مشکلی نداری. و می تونی از سایر جنبه های این بازی جذاب لذت ببری.:n02:
پس مشکلی نیست
تو کفش میمونم :دی تا وقتی یه سی پی یو قویتر بخرم
Amir Hossein
20-01-2013, 22:49
سلام مجدد
عاقا بازی که تموم شد:31:
جالب بود ولی دوتا سوال
1-انگشت ما در هر صورت قطع میشه؟
2-سم در هر صورت میمیره؟
campuzlit
20-01-2013, 22:58
سلام مجدد
عاقا بازی که تموم شد:31:
جالب بود ولی دوتا سوال
1-انگشت ما در هر صورت قطع میشه؟
2-سم در هر صورت میمیره؟
1- آره
2-آره
اینا که قبل از وقتی هست که به ما حق انتخاب می ده
EhsanCPU
20-01-2013, 23:56
این انگشته واقعا ظلم بود تو بازی هر موقع به دستام نگاه میکنم اعصابم خورد میشه :19:
این انگشته واقعا ظلم بود تو بازی هر موقع به دستام نگاه میکنم اعصابم خورد میشه :19:
کلا یوبیسافت علاقه ی خاصی به این انگشت داره.این از این بازی یکی دیگه هم تو اساسین.
EhsanCPU
21-01-2013, 00:11
کلا یوبیسافت علاقه ی خاصی به این انگشت داره.این از این بازی یکی دیگه هم تو اساسین.
ولی به یه چیزی دقت کردی هویت لعنتی انگشت حلقه رو قطع کرد :n13:
Amir Hossein
21-01-2013, 00:12
گمونم تو اساسین انگشت وسطی بودا :31:
گمونم تو اساسین انگشت وسطی بودا :31:
خیر همین انگشت بود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] alm_19642_preview.jpg
Mohammad Yek110
21-01-2013, 18:03
بله ؛ و گفت دیگه نمیتونی با کسی ازدواج کنی، یعنی از عمد این انگشت رو قطع کرد
kingmohsen
21-01-2013, 21:33
دوستان post fx چیه؟
همون تنظیماتیه که اون شرجی بودن رو در دور دست میشه دید.
البته اگه اشتباه نکنم.
اساتید دیگه شاید بهتر بدونن
mahyarSAMSUNG
21-01-2013, 23:23
به نظر من این میتونه یه جور استکبار جهانی باشه .. دقت کنید دستاشو شبیه اسپایدر من گرفته و قطع این انگشت یعنی این شیطان پرست و این بازی توسط دشمنان قسم خورده ما ساخته شده :n08:
من از کل بازی فقط اینکه برم مقر دشمنان رو بگیرم خوشم اومدم اونم توی سکوت که 1500 تا رو بگیرم .. خیلی باحاله :n19:
eblisandenzo
21-01-2013, 23:30
دوستان من موقع بازی مشکل دارم ! وقتی با فق نگاه میکنم همش تصویر رنگ به رنگ میشه ! هی میپره انگار سیستم کم میاره
Vga gtx460
cpu corei5 760
ram 4gig ddr3
چه کنم چه تنظیمی بزارم ؟
kingmohsen
21-01-2013, 23:40
دوستان من موقع بازی مشکل دارم ! وقتی با فق نگاه میکنم همش تصویر رنگ به رنگ میشه ! هی میپره انگار سیستم کم میاره
Vga gtx460
cpu corei5 760
ram 4gig ddr3
چه کنم چه تنظیمی بزارم ؟
سیستمت کاملا واسه بازی مناسبه
یا از درایور کارت گرافیکته یا دایرکت ایکس و یا از ویندوز
آخرین آپدیت کرک شده رو نصب کن شاید درست بشه
eblisandenzo
22-01-2013, 10:42
سیستمت کاملا واسه بازی مناسبه
یا از درایور کارت گرافیکته یا دایرکت ایکس و یا از ویندوز
آخرین آپدیت کرک شده رو نصب کن شاید درست بشه
آپدیت کارت گرافیک دیگه ؟
mahyarSAMSUNG
22-01-2013, 21:29
Vga gtx460
cpu corei5 760
ram 4gig ddr3
چه کنم چه تنظیمی بزارم ؟
کارت من 4850ست با سی پی یو core2 due e5200 خداییش حداقل 25 فریم داره اجرا میشه با بالاترین دیتیل که میشه .. سیستم شما که خیلی خوبه نباید اینطوری باشه :n18:
campuzlit
22-01-2013, 22:29
آپدیت کارت گرافیک دیگه ؟
حتما درایور 310 انویدیا و آپدیت جدید که فک کنم 1.04 باشه رو بریز.
دوستان من بعد از یک ساعت یا کم تر کرش میشه چه مشکلی ممکنه داشته باشه؟
پتچ 1.02 هم نصبه
1.03 و 1.04 هم اومده
کسی لینک مستقیم از این دوتا با کرک نداره
دوستان من بعد از یک ساعت یا کم تر کرش میشه چه مشکلی ممکنه داشته باشه؟
پتچ 1.02 هم نصبه
1.03 و 1.04 هم اومده
کسی لینک مستقیم از این دوتا با کرک نداره
سیستمت گرم میکنه
دما Cpu رو ببین تا چقدر بالا میاد.
Amir Hossein
24-01-2013, 10:59
بچه ها آخرین آپدیت بازی چنده(چه ورژنیه)؟
لازمه بریزیم؟
دوستان من تو بازی یه مشکلی دارم ک هر کاری میکنم این یه مرحله رو نمیتونم بگذرونم تو اون مرحله گیر کردم که میره تو یه جایی مث یه معدن زیر زمینی بعد باید حواس همه رو با پرت کردن سنگ پرت کنه و از همه بی سرو صدا بگذره و بره من تا نزدیک اون لنگر گاه امدم اما جلوم پر از نیرو و آدمه هر کاری میکنم نمیتونم حواسشونو پرت کنم و ازشون رد شم میام ک رد بشم میفهمن و........ چی کار کنم؟؟؟؟
بچه ها من مشکل عدم هماهنگی صدا و تصویر دارم و گهگاه هم افت فریم در حالی که دموهای شروع بازی رو خیلی عالی اجرا میکرد ولی بعد که بازی شروع شد این مشکل پیش اومد.بازی رو به نسخه 01 هم آپدیت کردم ولی فایده نداشت
سی پی یو core i7 دارم با 6 گیگ رم و کارت گرافیک یک گیگابایت Radeon
silent-assassin
24-01-2013, 16:21
بچه ها من مشکل عدم هماهنگی صدا و تصویر دارم و گهگاه هم افت فریم در حالی که دموهای شروع بازی رو خیلی عالی اجرا میکرد ولی بعد که بازی شروع شد این مشکل پیش اومد.بازی رو به نسخه 01 هم آپدیت کردم ولی فایده نداشت
سی پی یو core i7 دارم با 6 گیگ رم و کارت گرافیک یک گیگابایت Radeon
به 1.04 هم آپدیت کن ببین چی میشه
به 1.04 هم آپدیت کن ببین چی میشه
یه کم به تنظیماتش ور رفتم الان خیلی بهتر شدش
نسخه 1.04 کرکشم اومده؟
میشه لینک بدی
دوستان من تو بازی یه مشکلی دارم ک هر کاری میکنم این یه مرحله رو نمیتونم بگذرونم تو اون مرحله گیر کردم که میره تو یه جایی مث یه معدن زیر زمینی بعد باید حواس همه رو با پرت کردن سنگ پرت کنه و از همه بی سرو صدا بگذره و بره من تا نزدیک اون لنگر گاه امدم اما جلوم پر از نیرو و آدمه هر کاری میکنم نمیتونم حواسشونو پرت کنم و ازشون رد شم میام ک رد بشم میفهمن و........ چی کار کنم؟؟؟؟
:n18::n18::n18::n18::n18::n18::n18::n18::n18::n18: :n18::n18:
Mohammad Yek110
24-01-2013, 18:58
:n18::n18::n18::n18::n18::n18::n18::n18::n18::n18: :n18::n18:
منم گیر کرده بودم ، سعی کن زیادی سنگ نندازی ، صبر و حوصله داشته باشی که خود سربازا جاشونو عوض کنن ، کلا مراحل مخفی کاری صبر زیاد میخواد
Spaniuly
24-01-2013, 19:34
این مرحله کم مونده بود باعث بشه بازی رو بذارم کنار!
خیلی آشغاله بخصوص اونجا که برای اولین بار وارد معدن میشیو پشت سر اون یارو باید بری....
یک سنگ اولش به سمت چپ باید بندازی... بعدش حالت رندوم داره اونیکی سرباز راه میافته و از پله های سمت چپ میره پائین من اونقدر اینجا رو ریپلای کردم که اینطور شد وقتی از پله ها رفت پائین مستقیم برو جلو و بپر اون پشت یه چیزی مثل سنگر هست وقتی پریدی سینه خیز شو بعدش بایداز سمت راست در بری بقیه جاهاش هم کمی سخته ولی نه به اندازه این تیکه اش... یک نصفه روز تمام علاف این تیکه بودم!
Professor Massoud
24-01-2013, 19:43
آفرین:n22:
silent-assassin
24-01-2013, 21:14
میگم شما چطوری بازی میکنید؟ من اصلا گیمر حرفه ای نیستم اما روی سخت ترین حالتش خیلی راحت بازی را تموم کردم
مرحله آخر را خب 2 بار بازی کردم که 2 تا پایان را ببینم اما هیچ دفعه ای نشد بتونن هلیکوپتر را بزنن. کلا توی مراحل بازی نهایت زیر 10 بار موفق شدن خونمو بریزن!
به نظرم هم مراحلش آسون بود هم کوتاه. والا!
amir2014
25-01-2013, 12:14
سلام من این بازی رو خریدم بعد دیدم یک مشت فایل فشرده شده تو3دی وی دی بود بازشون کردم بعد وقتی اومدم بازی کنم این خطا را میده msvcp100.dllلطفا راهنمایی کنید.
Spaniuly
25-01-2013, 12:47
سلام من این بازی رو خریدم بعد دیدم یک مشت فایل فشرده شده تو3دی وی دی بود بازشون کردم بعد وقتی اومدم بازی کنم این خطا را میده msvcp100.dllلطفا راهنمایی کنید.
شما برنامه دات نت فریم ورک رو به طور کامل نصب کنید... حدس می زنم ویندوزتونم اکس پی باشه که اگه اینطوره باید به فکر تعویض ویندوز باشید...
جالبه من این مرحله ای که شما میگید و بدون هیچ مشکلی روی مدیوم رد کردم و به نظرم خیلی آسون بود.نمیدونم شماها چیکار میکنید با بازی که اینقد عذابتون میده :n02:
سیستمت گرم میکنه
دما Cpu رو ببین تا چقدر بالا میاد.
نه اتفاقا تو یه خونه هست سیوم وقتی میام بیرون میرم که relic رو پیدا کنم یه دفعه ارور میاد میگه system getting information
قطع میشه
hoomi_gta
25-01-2013, 19:51
عجب بازی فوق العاده اس هستش، گیم پلی عالی در کنار گرافیک خیره کننده .. مخصوصا تو این بازی اسنایپ خیلی فاز میده. هرچقدر فارکرای 2 خسته کننده بود اینیکی جبران کرد. داستان جالبی هم داره. کلا نقص کمی داره بازی.
amir2014
26-01-2013, 10:01
نه ویندوزم8
میشه یارامونو جمع کنیم بریم کمپای دشمنو بگیریم یا فقط تکی میشه ؟
جالبه من این مرحله ای که شما میگید و بدون هیچ مشکلی روی مدیوم رد کردم و به نظرم خیلی آسون بود.نمیدونم شماها چیکار میکنید با بازی که اینقد عذابتون میده :n02:
آخه شما آخر فروم بازی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:n09:
آخه شما آخر فروم بازی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:n09:
ولی امید من به شما در آغاز فعالیت هاست :n02:
mahyarSAMSUNG
26-01-2013, 14:08
اتفاقا سوال منم بود ولی بعید میدونم بشه چون ممکنه دوستای شما کارو خراب کنن برای اینکه شمتا میتونید خیلی در حالت سکوت کار رو انجام بدید بدون اینکه آلارم در بیاد و 1500 تا XP بگیرد .. شما برای گرفتن پایگاهها یادتون باشه که در سکوت این کارو کنید بعضی مواقع کمپ ها یه سری حیوون های وحشی تو قفس نگه داری میکنن بدون اینکه دیده بشید به در قفس تیر بزنید تا حیوون وحشی از توش فرار کنه این فرار باعث کشته شدن حداقل 1 نفر از اعضای دشمن میشه یا بعضی مواقع همه دشمنای اون کمپ برای اینکه حیوون رو بکشند از کمپ خارج میشن و شما سریع بگیدید دنبال الارم و اونو قطع کنید با دکمه E
آلارم هم از بلند گوها معلومه کجاست ... از دور با دوربین ببین اون تیر برقی که بالاش بلندگو داره رو پیدا کنید دقیقا پایه تیر یه جعبه هست که آلارم رو قطع میکنه .. اینطوری اگه سرو صدا هم شد کسی نمیتونه بیاد کمکشون و کارو سخت تر کنه :n18:
تو محدوده ای که قبلا گرفتین افرادتون با ماشین دارن گشت می زنن
جلوی یکی از ماشین ها رو بگیرید تا افرادش پیاده شن بعدش خودتون جای راننده بشینید و صبر کنید تا بقیه سوار شن
بعد به یاد Serious Sam بریزین وسط کمپ دشمن و :n25:
اتفاقا سوال منم بود ولی بعید میدونم بشه چون ممکنه دوستای شما کارو خراب کنن برای اینکه شمتا میتونید خیلی در حالت سکوت کار رو انجام بدید بدون اینکه آلارم در بیاد و 1500 تا XP بگیرد .. شما برای گرفتن پایگاهها یادتون باشه که در سکوت این کارو کنید بعضی مواقع کمپ ها یه سری حیوون های وحشی تو قفس نگه داری میکنن بدون اینکه دیده بشید به در قفس تیر بزنید تا حیوون وحشی از توش فرار کنه این فرار باعث کشته شدن حداقل 1 نفر از اعضای دشمن میشه یا بعضی مواقع همه دشمنای اون کمپ برای اینکه حیوون رو بکشند از کمپ خارج میشن و شما سریع بگیدید دنبال الارم و اونو قطع کنید با دکمه E
آلارم هم از بلند گوها معلومه کجاست ... از دور با دوربین ببین اون تیر برقی که بالاش بلندگو داره رو پیدا کنید دقیقا پایه تیر یه جعبه هست که آلارم رو قطع میکنه .. اینطوری اگه سرو صدا هم شد کسی نمیتونه بیاد کمکشون و کارو سخت تر کنه :n18:
روی همون تیر برق ها یک جعبه قرمر هست. همونو از دور با اسنایپ هم بزنید جواب میده.
جلوی یکی از ماشین ها رو بگیرید تا افرادش پیاده شن بعدش خودتون جای راننده بشینید و صبر کنید تا بقیه سوار شن
بعد به یاد Serious Sam بریزین وسط کمپ دشمن و
ممنون.
جالبه ولی چرا همچین چیزی اصلا تو بازی آموزش داده نمیشه ! :n04:
jahangir1400
26-01-2013, 19:09
خدایی عجب بازی بود، چند سالی بود واسه یه بازی اینقدر اشتیاق نداشتم، سیر داستانش یه جوری بود آدم خودشو وسط بازی حس میکرد هیچ بازی رو اینجوری ندیده بودم، گرافیک که اصلا معرکه! مخصوصا اونجاهایی که از پله های برج رادیویی بالا میرفتی نور خورشید از لای نرده های میزد آدم دیوونه میشد! به نظرم آینده بازیهای کامپیوتری همچین بازیهایی هستن با یه همچین ایده ای، فقط این قضیه شکار و گیاه چیدن به آدم حس باغبون بودن و شکارچی بودن میداد علی رقم بی نقص بودن اما بازم نمیشد کامل خودمون رو یه اصلحه بدست حرفه ای فرض کنیم:n08:
بعد به یاد Serious Sam بریزین وسط کمپ دشمن و
من اینو امتحان کردم نشد :n15:
اونجایی که گرفتم یه ماشین هست که رفیقا میان ... اونا که پیاده میشن من سوار میشم ولی دیگه اونا سوار نمیشم.
اگرم مثلا بمیرم از اول بازی از اونجا بیاد اصلا هیچ کی جز خودم اونجا نیس که بخوام سوارش کنم !
Mohammad Yek110
26-01-2013, 20:05
روی همون تیر برق ها یک جعبه قرمر هست. همونو از دور با اسنایپ هم بزنید جواب میده.
فک کنم دوتا آلارم داشته باشن ، با تیر بزنین یکیشون غیر فعال میشه باید با کلید بزنین :دی
البته میشه هردوشونم با اسنایپر زد ولی فک کنم سریع برن بزنن اون یکیو
اونجایی که گرفتم یه ماشین هست که رفیقا میان ... اونا که پیاده میشن من سوار میشم ولی دیگه اونا سوار نمیشم.
اگرم مثلا بمیرم از اول بازی از اونجا بیاد اصلا هیچ کی جز خودم اونجا نیس که بخوام سوارش کنم !
برا منم بارها اتفاق افتاده که یه ماشین ازشون بگیرم ولی نیومدن که سوار شن
فک کنم دوتا آلارم داشته باشن ، با تیر بزنین یکیشون غیر فعال میشه باید با کلید بزنین :دی
تا وقتی که نبیننتون آلارم رو نمیزنن،اگر که صداخفه کن هم نصب کرده باشید روی اسنایپتون که چه بهتر
یعنی از نظر تئوریک شما میتونی بیرون کمپ بشینی و همه رو با اسنایپ بزنی و بدون اینکه دیده بشی 1500 تا xp بگیری ولی عملا خیلی سخته چون بعد اینکه 1-2 تاشون رو میکشی اونا تشخیص میدن که شلیک از کجا صورت گرفته و میان به سمتتون تا پیداتون بکنن و هی باید جا عوض کرد
.................................................. .......
عجب بازی اعتیادآوریه،از اسکای ریم هم بدتره
من دو روزه که دارم روزی 6-7 ساعت بازی میکنم و سعی میکنم تمام کوئست های جانبیشم برم
کوسه چه جوری باید کشت ؟ :n13:
soroosh_cz
26-01-2013, 22:55
کوسه چه جوری باید کشت ؟ :n13:
با جت اسکی زیرشون کن، یا با قایق بزرگ برو پیششون و با تیر بکششون.
ممنون.
جالبه ولی چرا همچین چیزی اصلا تو بازی آموزش داده نمیشه ! :n04:
برا منم بارها اتفاق افتاده که یه ماشین ازشون بگیرم ولی نیومدن که سوار شن
اگه سوار نشدن یه گاز و ترمز بزنین سوار میشن :دی
اگر هم مردین شما رو تک و تنها کنار بیس زنده میکنه و خبری از دوستان نیست :n03:
تا وقتی که نبیننتون آلارم رو نمیزنن،اگر که صداخفه کن هم نصب کرده باشید روی اسنایپتون که چه بهتر
یعنی از نظر تئوریک شما میتونی بیرون کمپ بشینی و همه رو با اسنایپ بزنی و بدون اینکه دیده بشی 1500 تا xp بگیری ولی عملا خیلی سخته چون بعد اینکه 1-2 تاشون رو میکشی اونا تشخیص میدن که شلیک از کجا صورت گرفته و میان به سمتتون تا پیداتون بکنن و هی باید جا عوض کرد
.................................................. .......
من که با اسنایپ صدا خفه کن دار از دور میزدم. البته باید مسیر رفت و آمد افراد رو بررسی کنید و هر کسی رو در شرایطی بزنین که کسی دور و برش نباشه و جایی بیفته که تو مسیر بقیه نباشه. (مثل Hitman Sniper Challenge)
اگر هم تیرتون خطا بره موقعیتتون مشخص میشه و همه میزین سر شما
هر دو تا آلارم رو میشه با اسنایپ زد ولی پیدا کردن موقعیتی که دید مناسب رو بده سخته
با اینکه دفعه دومه که دارم بازی میکنم واقعا منو از کار و زندگی انداخته :n03:
چون این سری خیلی خوب یاد گرفتم و اولش سعی میکنم کرفتارو کامل کنم، برجارو بگیرم تا اسلحه ها آزاد بشن بعدش برم سراغ ماموریت :n02:
خیلی حال میده :n14:
ess_1362
27-01-2013, 19:21
در طی مراحل که دوستانتون را نجات می دین و به غار میارید یکنار قایق نبش دیوار یکسری قرص هست که اگر هر بار چند تا از این قرص ها بخورید اتفاقات(ماموریت های) جالبی براتون پیش میاد
بیشتر مربوط به اتفاقات قبل از شروع بازی به همراه دوستان هست!!
Shadow-Man
27-01-2013, 21:49
در طی مراحل که دوستانتون را نجات می دین و به غار میارید یکنار قایق نبش دیوار یکسری قرص هست که اگر هر بار چند تا از این قرص ها بخورید اتفاقات(ماموریت های) جالبی براتون پیش میاد
بیشتر مربوط به اتفاقات قبل از شروع بازی به همراه دوستان هست!!
من الان تمومش کردم ولی هیچی از اتفاقات قبل از شروع بازی ندیدم :n04:
خیلی وقت بود یه بازی عالی نکرده بودم . داستان خیلی خوبی داشت.
بازی گرافیک نداشته باشه نو آوری نداشته باشه هیچی نداشته باشه ولی داستان داشته باشه من دیگه هیچی نمی خوام :دی
soheilnouri
27-01-2013, 22:20
من همه ی کارارو تنها انجام میدم..چرا نمیتونم یار داشته باشم...چطوری باید اینکار و کرد؟
من همه ی کارارو تنها انجام میدم..چرا نمیتونم یار داشته باشم...چطوری باید اینکار و کرد؟
دوست عزیز در بازی چیزی به اسم یار یا اینکه با کسی برید کمپی رو بگیرید تعریف نشده به جز چند مرحله خود دستگاه اینکارو انجام میده مثل مرحله ای که با سم میرید.
اون روشی هم که دوستان اشاره کردن یه جور ترفند محسوب میشه. به این صورت که شما افراد خودی رو از ماشین پیاده میکنید ولی همونجا میایستید اون افراد هم طبق تعریفی که سیستم براشون کرده باید سوار ماشین بشن به خاطر همین بعد از چند ثانیه سوار میشن.:n16:
شما هم گاز رو میگیری وسط کمپ دشمن پیادشون میکنی .:n02:
من الان تمومش کردم ولی هیچی از اتفاقات قبل از شروع بازی ندیدم :n04:
خیلی وقت بود یه بازی عالی نکرده بودم . داستان خیلی خوبی داشت.
بازی گرافیک نداشته باشه نو آوری نداشته باشه هیچی نداشته باشه ولی داستان داشته باشه من دیگه هیچی نمی خوام :دی
آخه باید از قرص قرمزای توی غاره بخوری...
بازیش خدایی محشره. هم گرافیک ، هم گیم پلی هم داستان...
در کل خیلی وقت بود بازی به این خوبی نیومده بود...
دوستان خبری از دی ال سی های این بازی نیست؟
Turok-71
28-01-2013, 17:55
فارکرای 3 منو یاد خودم میندازه،روز اول مدرسه بود که..(تصویر محو میشه و میریم به 15 سال قبل)
بابام منو برد مدرسه و ولم کرد داخل حیات گفت برو مرد شو بسرم!!!
"جی" هم داستان مرد شدنش عین ماس...توی یه جنگل تک و تنها رها شده و با چیزایی روبرو میشه که تا حالا ندیده.
روند استارت بازی یا به اوج رسیدن(من بهش میگم 0 تا 100) کنده...
داستان بازی بخشای ماوراییش واقعا لوس بازی بود،،با فاکتور گرفتن این صحنه ها بازی جذاب تر میشد.skill ها جذابیت بازی رو بالا برده بودن.
اون بایان بازی که اون سیترا بود کی بود رو غسل تعمیم میدادیم هم جالب بود: دی
حالا باس ببینم بچه ی جی چه خواهد شد...آخ که جیسی دلم برات میسوزه....نامرد نذاشت کامل اوجش تموم بشه رفت تو حالش...DD
خب این بازی رو همه بازی کنید...راستی اون صحنه ترکوندن مزرعه های مواد دخانیه واس با اون موزیک چه حالی داد...ایول
این واس رو هم الکی الکی کشتیم...چی بود این...
بهترین اول شخص امسال بود...نمره: 9.77/10
Shadow-Man
28-01-2013, 18:53
آخه باید از قرص قرمزای توی غاره بخوری...
بازیش خدایی محشره. هم گرافیک ، هم گیم پلی هم داستان...
در کل خیلی وقت بود بازی به این خوبی نیومده بود...
من هم میخواستم بگم خیلی وقت بود بازی به این باحالی نیومده بود ولی چون کلا خیلی بازی نکنم گفتم شاید اومده و من بازی نکردم.
البته dishonored هم خیلی خوب بود.
فقط خیلی موسیقی بدی داشت. ممکنه خیلی ها خوششون امده باشه مثل این دوستمون که از موسیقی بخش مزرعه مواد مخدرش خیلی خوششون اومده.
ولی من برعکس خیلی بدم اومد. موسیقیش در حد آزار دهنده بود. مخصوصا بخش مزرعه که رو اعصابم راه میرفت
Spaniuly
29-01-2013, 00:17
من هم میخواستم بگم خیلی وقت بود بازی به این باحالی نیومده بود ولی چون کلا خیلی بازی نکنم گفتم شاید اومده و من بازی نکردم.
فقط خیلی موسیقی بدی داشت. ممکنه خیلی ها خوششون امده باشه مثل این دوستمون که از موسیقی بخش مزرعه مواد مخدرش خیلی خوششون اومده.
ولی من برعکس خیلی بدم اومد. موسیقیش در حد آزار دهنده بود. مخصوصا بخش مزرعه که رو اعصابم راه میرفت
بله اومده و خیلی هم سرتر از این بازیه و اون Red dead redemption هست... درسته که سوم شخص هست و سبکش مثل GTA هست RDR ولی فارکرای خیلی ازش تقلید کرده توی بازیش و مطمئن باشید که RDR دهها برابر اعتیادآورتر و جذاب تر و دیوانه کننده تر از این بازیه گرچه فارکرای 3 بهترین اول شخص شوتری بود که امسال بازی کردم بهتر از بلک اپس 2
Turok-71
29-01-2013, 00:38
موسیقی بازی بد بود؟؟؟؟؟
موزیک بالانسو گوش نواز بود که!! خیلی حال کردم....خب شاید شما سنتی دوس داشته باشی...مثلا "ای ایران" اجرا بشه و شما بری شکار کومودورD
کلا سلیقه ایه دیگه...اما الان این سبک از موسیقی رو بورسه...:n20:
J U N I P E R
29-01-2013, 11:44
...
مرحله آخر را خب 2 بار بازی کردم که 2 تا پایان را ببینم...
آقا کسی سیوگیم قبل از رفتن به قلعه سیترا رو داره؟ میخوام مرحله آخر رو بازی کنم سیوگیم از کلی قبلش رو دارم. قبل از کشتن Hoyt :(.
campuzlit
29-01-2013, 12:18
آقا کسی سیوگیم قبل از رفتن به قلعه سیترا رو داره؟ میخوام مرحله آخر رو بازی کنم سیوگیم از کلی قبلش رو دارم. قبل از کشتن Hoyt :(.
بفرما دقیقا همون جاییکه سم بهت هشدار می ده راه برگشتی نیست. از load سیو 1 رو انتخاب کن.
Shadow-Man
29-01-2013, 14:48
بله اومده و خیلی هم سرتر از این بازیه و اون Red dead redemption هست... درسته که سوم شخص هست و سبکش مثل GTA هست RDR ولی فارکرای خیلی ازش تقلید کرده توی بازیش و مطمئن باشید که RDR دهها برابر اعتیادآورتر و جذاب تر و دیوانه کننده تر از این بازیه گرچه فارکرای 3 بهترین اول شخص شوتری بود که امسال بازی کردم بهتر از بلک اپس 2
سوم شخص و اول شخص برای من مهم نیست. RDR رو که دیگه مبدا تاریخ گیم نوین شده :دی کیه که اسمش رو نشنیده باشه. البته خیلی ها هم متاسفانه مثل من نتونستن بازی کنن چون کنسول ندارم. با این قیمت های جدید هم فکر نکنم بتونم بهش فکر کنم
موسیقی بازی بد بود؟؟؟؟؟
موزیک بالانسو گوش نواز بود که!! خیلی حال کردم....خب شاید شما سنتی دوس داشته باشی...مثلا "ای ایران" اجرا بشه و شما بری شکار کومودورD
طوری صحبت میکنید که انگار تمام موسیقی های دنیا به دو بخش سنتی و همین سبک فار کرای تقسیم میشه. خیلی سبک های دیگه هم هست که مناسب شکار کومودو هست. اولین بازی این نیست که همچین قسمت هایی داره.
البه شما درست میگی سلیقه ای هست.
بابا اینقد ازش تعریف نکنید ما رو میبرید تو خماری و نعشگی :دی
خوش بحالتون بازیش میکنید...:n14:
Spaniuly
29-01-2013, 17:19
بابا اینقد ازش تعریف نکنید ما رو میبرید تو خماری و نعشگی :دی
خوش بحالتون بازیش میکنید...:n14:
خُب بگیر بازی کن دیگه! سن تکلیف نرسیدی مگه؟ دی: این از اون بازی هایی هست که بر هر مکلفی واجبه و باید بازی کنه وگرنه ظلم کرده بر خودش;)
حالا جدای از شوخی چرا بازی نمی کنیش؟ ارزش داره بخدا
اقا ما همون اول بازی گیر کردیم.اونجایی که باید حواس نگهبان رو که داره چرت میزنه رو پرت کرد.چجوری باید این کار کرد.
mahyarSAMSUNG
29-01-2013, 19:01
لامصب موزیک بازی خیلی عالیه .. اینقدر استرس وارد میکنه که تو گرفتن مقر دشمنا یهو دستپاچه میکنه آدمو :n08: گرافیک هم که دیگه واقعا بالاست .. یه پوستی ازم خواسته نمیدونم کجا باید گیر بیارم .. فرق pig ..boar ..tapir رو نفهمیدم .. کلا تو نقشه دوتا قسمت که آیکونی شبیه خوک داره بیشتر نیست میشه بگید سومی کجاست ؟:n13:
silent-assassin
29-01-2013, 20:01
لامصب موزیک بازی خیلی عالیه .. اینقدر استرس وارد میکنه که تو گرفتن مقر دشمنا یهو دستپاچه میکنه آدمو :n08: گرافیک هم که دیگه واقعا بالاست .. یه پوستی ازم خواسته نمیدونم کجا باید گیر بیارم .. فرق pig ..boar ..tapir رو نفهمیدم .. کلا تو نقشه دوتا قسمت که آیکونی شبیه خوک داره بیشتر نیست میشه بگید سومی کجاست ؟:n13:
با فعال کردن برج های رادیویی و آزاد کردن بیشتر نقشه محل حیوان های مختلف هم توی نقشه نشون داده میشه
اقا ما همون اول بازی گیر کردیم.اونجایی که باید حواس نگهبان رو که داره چرت میزنه رو پرت کرد.چجوری باید این کار کرد.
یادم نیست کجا رو میگی ولی واسه پرت کردن حواسشون T رو میزنی تا یه سنگ پرتاب کنه.
اولی مورچه خواره دومی گراز و سومی هم خوک .به مرور که برج های رادیویی رو روشن میکنی نقشه ی بازی کامل تر میشه و میتونی همشون رو تو نقشه پیدا کنی.
یه سنگ بردار پرت کن توی اون سبزه هایی که روبروی نگهبانه هست . ( یه علامت هم روشه ) وقتی نگهبان رسید به سبزه ها به طرف پنجره برو و ...
موسیقی بازی بد بود؟؟؟؟؟
سوم شخص و اول شخص برای من مهم نیست. RDR رو که دیگه مبدا تاریخ گیم نوین شده :دی کیه که اسمش رو نشنیده باشه. البته خیلی ها هم متاسفانه مثل من نتونستن بازی کنن چون کنسول ندارم. با این قیمت های جدید هم فکر نکنم بتونم بهش فکر کنم
طوری صحبت میکنید که انگار تمام موسیقی های دنیا به دو بخش سنتی و همین سبک فار کرای تقسیم میشه. خیلی سبک های دیگه هم هست که مناسب شکار کومودو هست. اولین بازی این نیست که همچین قسمت هایی داره.
البه شما درست میگی سلیقه ای هست.
اون موسیقی مزرعه مواد مخدرا که منو هم واقعا آزار میداد... تمومم نمیشد آخه !!! :دی
ولی در کل موسیقی بازی خیلی معمولی و متوسط بود. یعنی اصلا تو ذهن من نمونده !!! ولی با این سبک میشد خیلی موزیکای عمیق تری میذاشتن...
سلام دوستان من ی مشکل دارم
من نصف بیشتر بازیو رفته بودم و بازیو سیو کرده بودم امروز اومدم ادامه بدم دیدم اصن بازی سیو نیس کلا از نو اومده بود
کلی اعصابم ریخته بهم
چی کار کنم؟ تا اون مرحله ای که باید تو اون غار بی صدا جلو بری رفته بودم. 20 تا از 34 تا مقرو هم آزاد کرده بودم
سوزش داره خدایی:n28:
turtleback
30-01-2013, 00:49
من نصف بیشتر بازیو رفته بودم و بازیو سیو کرده بودم امروز اومدم ادامه بدم دیدم اصن بازی سیو نیس کلا از نو اومده بود
کلی اعصابم ریخته بهم
چی کار کنم؟ تا اون مرحله ای که باید تو اون غار بی صدا جلو بری رفته بودم. 20 تا از 34 تا مقرو هم آزاد کرده بودم
اگه به نتیجه نرسیدی سیو برو بکس رو بگیر بزار برو برای ادامه بازی.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
اگه به نتیجه نرسیدی سیو برو بکس رو بگیر بزار برو برای ادامه بازی.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
خب اگه بچه ها سیو بازیو دارن بدن ممنون میشم چون اینجوری کسل کنندس
من تا اون مرحله رفتم ک باید ساکت بری تو اون غاره
ممنون از لطفتون
فقط چجوری باید این سیو هارو وارد بازی کنم اینم بگین دیگه منو اسیر خودتون میکنین
downazad
30-01-2013, 14:35
1/5 روزه تموم شد که کجاش سخت بود آخه :n29:
مرحله آخر دوتا گزینه بهت میده که دوستاتو بکشی یا نگهشون داری کسی نکشتشون ؟ 3 هفتست درگیر اینم که اگه بکشیشون چی میشه هیچ سیوی هم نکردم نمیشه دوباره برگردم یکی بگه خیلی درگیرم :|
کلی اعصابم ریخته بهم
بازی رو از طریق کدوم آیکون اجرا کردی؟
مال من farcry3 هستش و farcry3_d3d11
از جفتش بازی اجرا میشه ولی تو هر کدوم که سیو بکنی تو اون یکی نمیادشا
The monster raptor
30-01-2013, 16:06
داستان بازی کوتاه بود و به اندازه وسعت خود بازی تنوع نداشت!
کل داستان در راستای نجات دادن دوستان جیسون خلاصه میشد....:n15:
دوستان اپدیت v1.04 رو ریختم کسی ریحته بگه چه تغییراتی تو بازی به وجود اومده؟
بعد کسی تو این تاپیک هست که بازی رو از dx11 بالای 20 fps اجرا کنه اگه میتونید بگید کارت گرافیکتون چیه؟
یه جایی دیدم 680gtx بازی رو با ultra فقط با 35 fps اجرا میکنه که قیمت این گرافیک حدود 3 تا 4 میلیونه و قوی ترینه البته 690 gtx هم هست و
با ati radeon hd 7979 بازی رو با ultra فقط با 27 fps اجرا میکنه من لپتاپم با ultra و directx 11 فقط 15 fps اجرا میکنه ولی بازم خوبه :D
بازی رو از طریق کدوم آیکون اجرا کردی؟
مال من farcry3 هستش و farcry3_d3d11
از جفتش بازی اجرا میشه ولی تو هر کدوم که سیو بکنی تو اون یکی نمیادشا
من همیشه از یه آیکون باز میکردم بازیو که همیشه هم همون یکی تو دسکتاپمه اما نمیدونم چرا اینجوری شد!!!!
حالا کسی هست سیو بازیو بده؟؟ چون به نظر نمیاد این داستان درست بشه
ترجیحا اگه کسی داره تا حدود اون غاره بده ممنونش میشم
soroosh_cz
30-01-2013, 22:00
صفحه ی اف بی یوبیسافت:
یه لشکر Vaas جلوتونه، چی میکنی؟:n02:
ess_1362
30-01-2013, 22:17
کلا بازی فریم بالایی نداره
من با حداکثر تنظیمات با 5870 اور شده بیشتر از 32 فریم نمی گیرم!!
صفحه ی اف بی یوبیسافت:
یه لشکر Vaas جلوتونه، چی میکنی؟:n02:
چجوری وایستاده نگاه میکنه :n02::n08:
خیلی باحال بود یادش گرامی:n02:
من همیشه از یه آیکون باز میکردم بازیو که همیشه هم همون یکی تو دسکتاپمه اما نمیدونم چرا اینجوری شد!!!!
حالا کسی هست سیو بازیو بده؟؟ چون به نظر نمیاد این داستان درست بشه
ترجیحا اگه کسی داره تا حدود اون غاره بده ممنونش میشم
هیشکی به من کمک نمیکنه؟ سیو بازی.......:sq_3::sq_3::sq_3::sq_3::n03::n03:: n03:
هیشکی به من کمک نمیکنه؟ سیو بازی.......:sq_3::sq_3::sq_3::sq_3::n03::n03:: n03:
تا کجا رفتی؟
مال من تا بعد از نجات دادن اولیور هستش و الانم دارم برای آزادی کیث کار میکنم
اگه به دردت میخوره بگو آپلود کنم واست
mohsen_gh1991
31-01-2013, 15:19
دوستان من بازیو تازه ریختم. ماموریتا رو چطوری باید انجام بدم. یعنی تو نقشه باید به طرف کدوم قسمتا برم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.