ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Far Cry 3

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6

hormozan m
05-12-2012, 17:38
سلام دوستان من بازي رو هنوز نگرفتم ( ديگه بعد از امتحانات دانشگاه ) خواستم بپرسم كه داستان بازي ربطي به شماره ١ نداره ؟
چون شماره يكم توي جزيره بود ! اول عكس كشتي هم كه گذاشتين خيلي شبيه كشتيه در نسخه ١ هست :)

Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD

kingmohsen
05-12-2012, 18:13
سلام دوستان من بازي رو هنوز نگرفتم ( ديگه بعد از امتحانات دانشگاه ) خواستم بپرسم كه داستان بازي ربطي به شماره ١ نداره ؟
چون شماره يكم توي جزيره بود ! اول عكس كشتي هم كه گذاشتين خيلي شبيه كشتيه در نسخه ١ هست :)

Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD

اصلا ربطی نداره
داستانش واقعا زیبا کار شده و یکی از نقاط قدرتمند بازی همین داستان جذابشه که تا آخر آدم رو میکشونه

kingmohsen
05-12-2012, 18:17
اینترنت مخابرات بهتره یا صبا نت یا شاتل یا پارس آنلاین یا مبین نت یا آسیا تک یا وایمکس ایرانسل؟

هیچکدوم شما همون دایل آپ وصل شو :31:

عزیزم اینجا تاپیک بازی فار کرای 3 هست نه تاپیک اینترنت

ye adam
05-12-2012, 18:19
اینترنت مخابرات بهتره یا صبا نت یا شاتل یا پارس آنلاین یا مبین نت یا آسیا تک یا وایمکس ایرانسل؟

همونی که خودت داری بهترینه

saeedsh7j
05-12-2012, 18:23
محل سیو بازی کجایه؟

virus2009
05-12-2012, 18:55
محل سیو بازی کجایه؟

C:\ProgramData\Orbit\46

TheGnomonWorkshop
05-12-2012, 22:53
این نسخه یک شاهکار به تمام معناست.
خیلی بازیش عالیه و مثل ورژن قبل نیست که طرف هی سرگیجه بگیره و باید قرص بخوری

من خودم سرگیجه میگرفتم! :31:

YAHYA-PRO
06-12-2012, 00:07
یک ساعته مرحله ای که میری توی یه غار و اونجا باید بی سر و صدا بری رو یه اسکله گیر کردم:دی
هر طوری میرم آخراش که سه تا از اینایی که لباس ضد گلوله دارن و ماشین گان دستشونه رو نمیتونم رد
اونجا به هیچ وجه نمیشه حواسشونو پرت کرد:blink:

Reza Azimy_RW
06-12-2012, 01:19
به شدت منتظرم بازی به دستم برسه ... نسخه قبلش که خوب بود
دوستم دانشگاس اونجا بازی رو گرفته منتظرم بیاد ازش بگیرم ( یه هفته دیگه میاد ! )
خیلی وقته بازیی رو تموم نکردم الان تصمیم دارم این بازی رو + کا آف + آساسین تموم کنم :دی بالاخره آخر سال شده و باید بهترینای سالو امتحان کرد
فک کنم آخرین بازیی که تموم کردم گرشاسب بود
امیدوارم جذبم کنه
یه سوال :
مثل نسخه قبل اوایل بازی یکم گیج کنندس ؟

mjorh
06-12-2012, 09:28
مثل نسخه قبل اوایل بازی یکم گیج کنندس ؟

نه گیج کندگی نداره .همه چی توضیح داده میشه خیلی کامل !

hamed30
06-12-2012, 09:32
حیف اون وقتی که آدم حروم این بازی میکنه!
بچه ها بازی نکنید . . .! :20:

چیییییییییییییییییییییییی یییییییی ؟؟؟؟؟ :sq_14: من که تو این چند مدت خیلی کم بازی میکردم الان تمام کار و زندگیم رو گذاشتم کنار نشستم اینو بازی میکنم ، صبح ها دیر میرم سر کار به خاطر اینکه یه نیم ساعت بیشتر بازی کنم . assassin 3 و hitman و ..... رو کلا بیخیال شدم .
چی میگی شما یه نیگا به نمرات بازی بندازی بد نیست ها .

motv
06-12-2012, 12:45
وقتی سر رو به اطراف میچرخونم یا اینکه دارم راه میرم درست مثل تصاویر 360 درجه،گوشه های تصویر به سمت گوشه کشیده میشن و باعت سرگیجه میشه.مشکل چیه؟چطور حل میشه؟

tonypb
06-12-2012, 12:54
وقتی سر رو به اطراف میچرخونم یا اینکه دارم راه میرم درست مثل تصاویر 360 درجه،گوشه های تصویر به سمت گوشه کشیده میشن و باعت سرگیجه میشه.مشکل چیه؟چطور حل میشه؟

سلام...تو تنظیمات ویدئو مقدار field of view رو کم کن....

motv
06-12-2012, 13:51
من تو مرحله بعد از جمع آوری گیاه و گوشت خوک که با این یارو سیاهه سوار ماشین میشم به مشکل خوردم.وقتی میخوام پیاده شم میگه دکمه G رو نگه دار تا پیاده بشی.ولی پیاده نمیشه دوربین هم تکون میخوره انگار ماشین هنوز در حال حرکت هست.خود یارو و ماشین جلویی پیاده شدن منتظر منن.چه کنم؟

aramesh_61
06-12-2012, 13:53
من تو مرحله بعد از جمع آوری گیاه و گوشت خوک که با این یارو سیاهه سوار ماشین میشم به مشکل خوردم.وقتی میخوام پیاده شم میگه دکمه G رو نگه دار تا پیاده بشی.ولی پیاده نمیشه دوربین هم تکون میخوره انگار ماشین هنوز در حال حرکت هست.خود یارو و ماشین جلویی پیاده شدن منتظر منن.چه کنم؟
من با کنسول بازی میکنم ولی تا جایی که یادمه واسه پایین اومدن از ماشین باید دکمه ی E رو نگه داری

motv
06-12-2012, 14:17
من با کنسول بازی میکنم ولی تا جایی که یادمه واسه پایین اومدن از ماشین باید دکمه ی E رو نگه داری

خود بازی میگه G رو نگه دار تو تنظیمات کیبورد هم G هست.دوربین هنوز تکون میخوره انگار هنوز در حرکت هستم.بازی چند تا کرک داره؟شاید با تعویض کرک درست بشه

TheGnomonWorkshop
06-12-2012, 14:25
حالا که اینطوریه بازی و میگیرم
ولی اگه به درد نخورد پاکش میکنم و سوپر ماریو بازی میکنم :sq_17:

ye adam
06-12-2012, 14:45
خود بازی میگه G رو نگه دار تو تنظیمات کیبورد هم G هست.دوربین هنوز تکون میخوره انگار هنوز در حرکت هستم.بازی چند تا کرک داره؟شاید با تعویض کرک درست بشه

داداش شما با pc مگه بازی نمیکنی؟
ما هم با pc بازی میکنیم
ولی من تاحالا بهم نگفته دکمه ی G رو بزن
همش میگه E
نمیدونم برای شما چه مدلشه

aramesh_61
06-12-2012, 14:47
خود بازی میگه G رو نگه دار تو تنظیمات کیبورد هم G هست.دوربین هنوز تکون میخوره انگار هنوز در حرکت هستم.بازی چند تا کرک داره؟شاید با تعویض کرک درست بشهاینجا مطرح کن: تاپیک مشکلات نصب و اجرا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nois3
06-12-2012, 15:06
دوستان نقشه هایی که واسه فروش گذاشتن،بدرد چی‌ می‌خوره؟
بازی تو جنگل یه حسو حال دیگه‌ای داره,این لوازم جوشکاری واسه تعمیر ماشین هم خیلی‌ باحاله:sq_23:

Leon-117
06-12-2012, 16:12
دوستان نقشه هایی که واسه فروش گذاشتن،بدرد چی‌ می‌خوره؟
اگه نقشه ها رو بخرید مکان relic ها،Memory Card ها،Lost Letter ها و جعبه های توی بازی توی نقشه خودتون معلوم میشن..........

Max-Moro
06-12-2012, 17:34
داداش اول 2-3 صفحه قبل پستاشو نگا کن جواب نگرفتی بعد پست بزار :دی
خوندم دوست عزیز ولی نه letterbox م روشنه نه تو ati catalyst پروفایل هست :(

ezzat5700
06-12-2012, 17:40
دوستان آنلاین میزنین؟

آی دی uplay من: ezzat5700

hamed30
06-12-2012, 18:41
اگه نقشه ها رو بخرید مکان relic ها،Memory Card ها،Lost Letter ها و جعبه های توی بازی توی نقشه خودتون معلوم میشن..........

حالا این نامه ها و مموری ها و مجسمه ها رو همش رو هم جمع کنیم چی میشه ؟ به چه دردی میخوره ؟

kingmohsen
06-12-2012, 18:56
حالا این نامه ها و مموری ها و مجسمه ها رو همش رو هم جمع کنیم چی میشه ؟ به چه دردی میخوره ؟

فقط من میدونم که مموری کارتها، یاد روزهای قبل از این بلایا هست که سر این گروه اومده

به اینصورت که وقتی مموری کارتی رو پیدا میکنید برای دیدن گذشته این افراد باید برید همون غاری که دوستاتون رو اونجا میزارید
بعد نزدیک های در ورودی غار روی زمین یک جایی هست که یک سفره غذا پهن شده
که روی یک کاغذ نوشته شده Feed me بعد برید ازون غذاها بخورید

وقتی خوردید جیسون از حال میره و میره تویه رویاهاش و برمیگردید به زمان قبل از دستگیری و اتفاق هایی که اونجا افتاده

خیلی باحال و قشنگه

من که فقط دنبال مموری ها هستم :20:

بقیه اون چیزهای دیگه رو هنوز کاربردشون رو پیدا نکردم

Leon-117
06-12-2012, 19:23
نامه ها در مورد ﮊاپنی ها و تاریخ Rook Island توی جنگ جهانی دوم هستن.
مموری ها در مورد معاملات مواد مخدر و ارتباط Rook Island با باندهای مواد مخدر مختلف هستن.
relic ها هم یه سری مجسمه باستانی هستن و فکر کنم قضیه خاصی داشته باشن البته مطمئن نیستم!
با پیدا کردن 6 تا نامه به چاقو دیگه برای استفاده باز میشه(اسمش Japanese Tanto هست)که قدرتش نسبت به چاقوی اولی خیلی بیشتره.با پیدا کردن همه 20 تا نامه یه Achievement میگیرید.
با پیدا کردن همه مموری ها هم یه اچی.منت دیگه میگیرید.
با پیدا کردن 5 تا رلیک یه اچیومنت میگیرید،با پیدا کردن 10 تا یه اسلحه مخصوص(Signature Weapon)به اسم Bull میگیرید.(البته مجانی بهتون نمیده و باید بخریدش)
با پیدا کردن 20 تا رلیک یه اسلحه دیگه به اسم AMR برای خرید باز میشه که فوق العاده قویه.ماشین ها رو میشه با 2 تا گلوله این اسلجه منفجر کرد.
با پیدا کردن 30 تا رلیک دستور ساخت یه سرنگ Special رو بدست میارید(به اسم Untouchable که باعث میشه برای مدت کوتاهی کاملا ضد گلوله بشید.)
با پیدا کردن 40 تا رلیک دستور ساختیه سرنگ دیگه بهتون داده میشه.(اسم و مشخصات اینو یادم نیست)
و با پیداکردن 60 تا رلیک یه اچیومنت دیگه براتون باز میشه.

+

سلام دوستان کسی این بازیو تموم کرده ؟
چندتا چپتره؟
11 چپتر .............

moh3en_sh
06-12-2012, 19:55
سلام دوستان کسی این بازیو تموم کرده ؟
چندتا چپتره؟

alone-boy
06-12-2012, 20:22
دروود
من رو لپ تاپ نصب کردم باید همه چیز رو روی low بزارم که بازی روون اجاره بشه
اینم مشخصات

Core i7 2.9 GHz
8gb ram
AMD Radeon HD 7690M XT 2gb
این بازی گرافیکش انقدر بالاست یا مشکل از یه جایه دیگه هست

ezzat5700
06-12-2012, 20:27
دروود
اینم مشخصات

Core i7 2.9 GHz
8gb ram

مشکل از شماست،خیلی روونه
روی High بازی میکنم

لپ تاپ من:

Core i5
4gb ram
AMD Radeon HD 7470 1gb

kingmohsen
06-12-2012, 20:28
دروود
اینم مشخصات

Core i7 2.9 GHz
8gb ram

بازی برای شما با گرافیک سی پی یو اجرا میشه که اونم ضعیفه
برای اجراش روی فایل اجرایی بازی زاست کلیک کنید و (دقیقا یادم نیست) graphic run رو کلید کنید و کارت گرافیکتون رو انتخاب و با اون گرافیک اجرا کنید

virus2009
06-12-2012, 21:16
دوستان کسی هست که سیو مرحله ای که با Citra ملاقات میکنیم رو داشته باشه ( حالا یکم قبل یا بعدش اشکال نداره )

ممنون

مسیر سیو بازی هم اینجاست :

goldenmember
06-12-2012, 21:29
حدودا چند ساعت گیم پلی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چند روز آدمو سرگرم میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مراحل متنوع هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Leon-117
06-12-2012, 21:36
حدودا چند ساعت گیم پلی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چند روز آدمو سرگرم میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مراحل متنوع هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه فقط مراحل اصلی رو برید حدود 12-13 ساعت طول میکشه،ولی اگه مراحل فرعی رو برید و آیتم های مختلف رو جمع کنید بین 20 تا 30 طول میکشه...
تنوع مراحل همم خوب هستن و طی بازی اصلا خسته کننده نمیشن...

alone-boy
06-12-2012, 21:57
بازی برای شما با گرافیک سی پی یو اجرا میشه که اونم ضعیفه
برای اجراش روی فایل اجرایی بازی زاست کلیک کنید و (دقیقا یادم نیست) graphic run رو کلید کنید و کارت گرافیکتون رو انتخاب و با اون گرافیک اجرا کنید
نه اونو می دونم بازی از گرافیک اصلی استفاده میکنه
دایرت ایکس هم 11 هست
چیزی دیگه بنظرتون نیست؟

ezzat5700
06-12-2012, 22:28
من وقتی دوستم رو Invite میکنم و اونم accept میکنه پیغام could not join game میده

چیکار کنم با دوستم بازی کنم؟

kingmohsen
06-12-2012, 23:14
نه اونو می دونم بازی از گرافیک اصلی استفاده میکنه
دایرت ایکس هم 11 هست
چیزی دیگه بنظرتون نیست؟

شاید با آپدیت درایور کارت گرافیکت بتونی بازی رو بهتر اجرا کنی
تنظیمات گرافیک رو بهتره بزاری روی دایرکت ایکس 9 و مواردی مثل آنتی اسایلینگ و Vsync و bufferها رو خاموش کنی
رزولیشن تصویرهم بزار روی 1280*720 که سبکتر بشه

شاید ویندوزت 32 بیتیه
اگه 32 هست فقط 3گیگ از رمت قابل استفاده هست چون 32 بیتی تا این حد میتونه بشناسه
بهتره 64 بیتی نصب کنی که تمام رم قابل دسترس باشه

kingmohsen
06-12-2012, 23:15
من وقتی دوستم رو Invite میکنم و اونم accept میکنه پیغام could not join game میده

چیکار کنم با دوستم بازی کنم؟

بازی کرک شده هست و نمیشه بازی کرد

Max-Moro
06-12-2012, 23:35
دوستان این نشونه اسنایپره هر کاری میگنم درست نمیشه، چند صفحه پیش یکی از بچه ها گفته بود که letterbox رو خاموش کنم یا از ATI catalyst تنظیمش کنم ولی درست نشد، راستی من نسخه بلک باکسو دارم و تو بازی تو قسمت گیم پلی aiming assist خاموشه ، اگه کسی میتونه کمک کنه :)

treason_boys
06-12-2012, 23:40
نمی دونم بازیه من مشکل داره یا کلا اینجوریه
هوش مصنوعی فوق العاده مسخرس تو بازی:sq_6:کلا مبارزات اصلا دلچسب نیست، آدم غُصّش میگیره وسط درگیریا:دی آخه رو حالت سخت دارم بازی می کنم انتظارم بیشتر از این حرفا بود...یه جورایی آدم رو یاد just cause می ندازه

نحوه سیو و چک پوینت ها هم وسط بازی واسم قابل هضم نیست...مثلا بیرون کمپ دشمنی درگیر میشی اگه کشته بشی از داخل کمپ سر در میاری یهو

3taxxx
07-12-2012, 00:40
بازی خیلی خیلی شبیه boiling point شده بود تا just cause .حتی مثل بویلینگ دوربین عکاسی هم داشت!(به عنوان نمونه)

داستانش یه چندتا مشکل داره ولی اگه بگم یه کم داستان لو میره. چند بار توی داستان یک چیز تکرار میشه و خیلی توی داستان هندی بازی مشاهده میشه!

موزیک درگیری اخر بازی که دیگه اوج هندیش بود.هر جای بازی یه سبک موزیک رو میشنیدی.

صدای اسلحه ها خوب بود . ولی اسلحه ها متنوع نبود

تیر کم میومد توی درگیرها .

شب و روز شدنش اصلا خوب نبود. تم زیبای داشت ولی خیلی تند و سریع بود .
سوختن گیاهان هم خیلی جالب بود فقط سیاه میشدن! برعکس شماره 2 که کاملا از بین میرفت گیاه سوخته.
تخریب پذیری هم مناسب نبود

نمیدونم چطوری بازی 9 میگیره.

ezzat5700
07-12-2012, 00:50
بازی کرک شده هست و نمیشه بازی کرد

پس چجوری multiplayer بازی میکنم من؟ کرک مشکل نداره

kingmohsen
07-12-2012, 01:21
بازی خیلی خیلی شبیه boiling point شده بود تا just cause .حتی مثل بویلینگ دوربین عکاسی هم داشت!(به عنوان نمونه)

داستانش یه چندتا مشکل داره ولی اگه بگم یه کم داستان لو میره. چند بار توی داستان یک چیز تکرار میشه و خیلی توی داستان هندی بازی مشاهده میشه!

موزیک درگیری اخر بازی که دیگه اوج هندیش بود.هر جای بازی یه سبک موزیک رو میشنیدی.

صدای اسلحه ها خوب بود . ولی اسلحه ها متنوع نبود

تیر کم میومد توی درگیرها .

شب و روز شدنش اصلا خوب نبود. تم زیبای داشت ولی خیلی تند و سریع بود .
سوختن گیاهان هم خیلی جالب بود فقط سیاه میشدن! برعکس شماره 2 که کاملا از بین میرفت گیاه سوخته.
تخریب پذیری هم مناسب نبود

نمیدونم چطوری بازی 9 میگیره.

boiling point خیلی ضعیف کار شده بود اما ایده های بازی (گیم پلی) تقریبا شبیه ش بود ولی خیلی بهتر از اون
داستانش واقعا عالیه و واقعا آدم رو تا تهش میکشونه و داستان بازی رو بیخودی توش آب نبستن که بخوان داستان طولانی بشه و واقعا جذاب و بدون هدر دادن هدف بازیه
موزیک هاش خیلی عالی و با تنوعه
تنوع اسلحه ها خیلیییییی خوبه!!!! 22 نوع سلاح توی بازیه. 8تا سلاح دیگه هم باید قفلشون رو باز کنی که میشه 30 نوع سلاح. به نظرتون کمه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

شب و روزش سریعه اما به نظرم بهتره. لذتش بیشتره
این رو کاملا موافقم فارکرای 2 واقعا فیزیکش محشر بود.
تخریب پذیری هم کاملا موافقم

اما واقعا 9 برازندشه. چون داستانی زیبا- گیم پلی جذاب- سبک نسبتا جدیدی از اوپن ورد و گرافیک بسیار بسیار زیبایی رو ارائه کرده

3taxxx
07-12-2012, 03:01
سلام
اون بازی برا سال خودشه و موقعه خودش عالی بود.
موزیکا تنوع داره ولی به هم ربط ندارن. بلاخره باید بک گراند همه موزیکا یه جور باشه یا نه.تو موزیک بازیهای مثل اسپلینتر سل دیوس ایکس مس افکت رو بشنوی تند بازی توی ذهنت تصور میشه.
نگفتم داستان کلا بده گفتم چند جاش بد بود. و به داستان صدمه زد .داستان خوب غافلگیر میکرد و خوب ادمو میکشوند.این زیر رو بخون متوجه منظورم بشی.

خطر لو رفتن داستان!!!!! نرفتی بازیو تا ته این پست رو نخونین!!!!!!!!
نمیدونم چرا اسپویلر کار نکرد
[SPOILER] واس 4 بار به جیسون حمله کرد و کشتش ولی جیسون زنده میموند .مسخره نیست؟
اول بازی جیسون از کشته شدن یه نفر هنگ میکنه ولی یهو بعد یه زمان کوتاه میشه سوپر من!

یه جا پل خراب میشه اتفاقی . یه جا زیر پاش خراب میشه (توی اتیش سوزی) که به صندلی هم بسته بود. یه جا دیگه غرق میشه ولی دستاش باز میشه . بعد واس تیر میزنه به قلبش باز جیسون زندس.چون خورده به فندک. اصلا چرا واس سر جیسون رو نشونه نگرفت؟

واس با چشمای باز به قلب جیسون شلیک میکنه ولی تیرش خورده به فندک.یعنی متوجه نشد که خونی ریخته نشد از جای تیر یا صدای برخورد تیر به فندکو نفهمید؟
جالبتر از همه اینکه وقتی ما این 4 بار رو که زنده میموندیم واس اصلا تعجب نمیکرد!
حتی مرحله کشتن واس این واس بود که توی بلندگو ما رو غافلگیر کرد! به جا اینکه اون از زنده موندن ما غافلگیر شه (
واس روانی توی یه صحنه خیلی ابکی کشته میشه ! درگیری اش با چاقو مثل رزیدنت اویل 4 !
[SPOILER]

nois3
07-12-2012, 13:39
سلام
آقا این citra , جیسون رو چیزخور کرد بعدش باهاش شیطونی کرد.(شانس اوردم خانواده کنارم نبود)شما هم مراقب باشید...

من ۲۵تا از ۳۸ missions رو رفتم

۱کی‌ لطف می‌کنه بگه کجا بازی باید سیو رو نگاه دارم که ۲ پایان بازی رو ببینم؟

H 2 H
07-12-2012, 13:41
دلیل اینکه داخل اسپویلر قرار نگرفته اینه که اون / در [spoiler] اول ، اضافه هست !!!! اونو پاک کن تا مخفی بشه که کسی ناخودآگاه آخر بازی رو نخونه .

Max-Moro
07-12-2012, 13:52
دوستان این نشونه اسنایپره هر کاری میگنم درست نمیشه، چند صفحه پیش یکی از بچه ها گفته بود که letterbox رو خاموش کنم یا از ATI catalyst تنظیمش کنم ولی درست نشد، راستی من نسخه بلک باکسو دارم و تو بازی تو قسمت گیم پلی aiming assist خاموشه ، اگه کسی میتونه کمک کنه :)

کسی نبود به ما کمک کنه... :(

Viren
07-12-2012, 13:52
سلام
آقا این citra , جیسون رو چیزخور کرد بعدش باهاش شیطونی کرد.(شانس اوردم خانواده کنارم نبود)شما هم مراقب باشید...

من ۲۵تا از ۳۸ missions رو رفتم

۱کی‌ لطف می‌کنه بگه کجا بازی باید سیو رو نگاه دارم که ۲ پایان بازی رو ببینم؟

بعد از کشتن Hoyt و فرار از پایگاهش توسط هلیکوپتر

اون نقشه ها هم Loot chest ها.Letter ها و Relic هارو نشون میده

واس روانی توی یه صحنه خیلی ابکی کشته میشه ! درگیری اش با چاقو مثل رزیدنت اویل 4 !

تمام باس ها بازی با چاقو کشته میشن.باک.واس.هویت.
یه چیز جالب اینکه باک می خواست به جیسون تجاوز کنه همیونطوری که به Keith میکرد :دی

kingmohsen
08-12-2012, 00:21
بازی واقعا گرافیکش بالاست :20:
هربار بازی میکنم بازهم با گرافیکش حال میکنم و اصلا تکراری نمیشه

نمیدونم بعد از این بازی چیکار کنم چون هر گرافیکی رو که میبینم خندم میگیره چون خیلی پایینه نسبت به این بازی :41:

حیفم میاد که بازی زود تموم بشه واسه همینم نصف بیشتر از وقتم رو دنبال مجسمه ها و گرفتن مقرهای دشمنام

italodance
08-12-2012, 10:50
خیلی مسخرست زیاد خوشم نمیومد کسل کننده است انگار پازله

hamed30
08-12-2012, 11:07
کسی نبود به ما کمک کنه... :(

کارت من انویدیا ست رفتم تو کنترل پنل انویدیا (nvidia control panel) قسمت 3D manage و از اون نوار کشویی فایل farcry3.exe رو انتخاب و گزینه های مربوط به AA رو گذاشتم رو application control و یه سری رو هم دستی تنظیم کردم درست شد .

pcali
08-12-2012, 14:36
فقط اینو میخواستم بگم بعد از یک هفته و نیم که از بازی کردن این عنوان میگذره باید بگم دیوانه شدم از زیبایی طراحی محیط بازی واقعا یکی از مواردی که حرف اول رو میزنه نقشه بازیه به خدا دیونشم چه کرده این یوبی- ایوالا داره:sq_13:

milad_heartsick
08-12-2012, 16:27
سلام دوستان یه بزرگواری فایل ستاپ بازی نسخه 3 دی وی دی 794KB هم حجمشه رو برام اپ کنه مال من این ارور رو میده:

the setup files are corrupted. please obtain a new copy of the program
تو تاپیک مشکلات عنوان کردم ولی کم بیننده هست اینجا هم مطرح کردم

kingmohsen
08-12-2012, 17:15
فقط اینو میخواستم بگم بعد از یک هفته و نیم که از بازی کردن این عنوان میگذره باید بگم دیوانه شدم از زیبایی طراحی محیط بازی واقعا یکی از مواردی که حرف اول رو میزنه نقشه بازیه به خدا دیونشم چه کرده این یوبی- ایوالا داره:sq_13:

واقعا شاهکار به تمام معناست این بازی
تنها بازی ای که توش به معنای واقعی حس اپن وررد داشتم فقط این بازی بوده
خیییییلللللللللیییییییی خوبه
گرافیک عالی
داستانی زیبا
صداگزاری عالی
حس بودن در یک محیط وحشی و غیرقابل پیشبینی
تنوع بسیار خوب سلاح ها
اینکه میتونی یک مرحله رو توی 2 دقیقه یا نیم ساعت بری و اون هم با روش ها و ایده های خودت

همه و همه این بازی رو فوق العاده زیبا کرده

soroosh_cz
08-12-2012, 20:24
دوستان یه سوال فنی...
اگر بازی رو با فایل farcry3.exe اجرا کنیم، در حال که روی DX11 تنظیمش کرده باشیم، چه فرقی میکنه با اینکه فایل farcry3_d3d11.exe رو اجرا کنیم؟
من برای اولی سر Ultra البته با V-Sync خاموش، استفاده از هر دو جی پی یو در حالت SLI فوقش برسه به 50% ولی با فایل دومی، یه بار اجرا کردم، هم گرافیک پایین تر بود، هم استفاده از دو جی پی یو رفت سر 98% و گیر می کرد کمی... حالا فرق این دوتا فایل چیه؟

virus2009
08-12-2012, 21:06
دوستان یه سوال فنی...
اگر بازی رو با فایل farcry3.exe اجرا کنیم، در حال که روی DX11 تنظیمش کرده باشیم، چه فرقی میکنه با اینکه فایل farcry3_d3d11.exe رو اجرا کنیم؟
من برای اولی سر Ultra البته با V-Sync خاموش، استفاده از هر دو جی پی یو در حالت SLI فوقش برسه به 50% ولی با فایل دومی، یه بار اجرا کردم، هم گرافیک پایین تر بود، هم استفاده از دو جی پی یو رفت سر 98% و گیر می کرد کمی... حالا فرق این دوتا فایل چیه؟

شما وقتی داخل بازی DX رو تغییر میدی عوض نمیشه و میگه بازی رو باید ریستارت کنی تا با اون فایل دیگه بازی اجرا بشه
شما نیاز نیست از اونا استفاده کنی از شورتکات خود دسکتاپ هم که بازی رو اجرا کنی بر اساس تنظیمات بازی یکی از اونا اجرا میشه

Alireza.M67
08-12-2012, 21:45
یه سوال :
اینم مثل دو تا شماره قبلیش آشغاله یا اینکه فرق داره و یه تکونی به بازی دادن ؟

9126672935
08-12-2012, 21:49
با سلام کسی می دونه آپدیت های بازی روی نسخه black box جواب می ده یا دانلود نکنیم ؟

9126672935
08-12-2012, 21:50
انصافا این نسخه با وجود مشکلاتی که دوستان گفتن ارزش بازی کردنو داره ضرر نمی کنی.

pclord
08-12-2012, 21:58
سلام

دوستان این بازی مثل این که 2 نسخه داره یکی
Deluxe Edition
و یکی دیگه هم The Lost Expeditions Edition فرقشون چیه و کدوم یکی رو بگیریم بهتره؟

soheilnouri
08-12-2012, 22:50
اقا سلام....دوستاي نازم ماله من كرش ميشه اگه من فقط سي دي كي بخرم و حالا سي دي اصلي بدستم نرسه هم درسته؟

saeedsh7j
08-12-2012, 23:21
سلام

دوستان این بازی مثل این که 2 نسخه داره یکی

Deluxe Edition
و یکی دیگه هم The Lost Expeditions Edition فرقشون چیه و کدوم یکی رو بگیریم بهتره؟

Deluxe Edition رو بگیر

brain
09-12-2012, 11:33
واقعا نمیدونم این چه جور سیستم save و load یه که گذاشتن واسه یه بازی اوپن ورد. یکی میتونه توضیح بده دقیقا چه جوریه ؟
فرض کنید من میرم تو بازی ، فقط دوست دارم چرخ بزنم ، شکار کنم و گل بردارم و ... بعدش سیو کنم بیام بیرون.
manual save که نمیذاره بکنم ، میگه ماموریت داری ...

nois3
09-12-2012, 12:09
واقعا نمیدونم این چه جور سیستم save و load یه که گذاشتن واسه یه بازی اوپن ورد. یکی میتونه توضیح بده دقیقا چه جوریه ؟
فرض کنید من میرم تو بازی ، فقط دوست دارم چرخ بزنم ، شکار کنم و گل بردارم و ... بعدش سیو کنم بیام بیرون.
یعنی این بازی اینقدر سیوش سخته؟
ماموریت رو تموم کن تا بتونی‌ با F9 سیو کنی‌.

دوست عزیز این بازی ۲ مدل سیو داره + چک پوینت

چک پوینت :اگر مردید از آخرین جایی که چک پوینت داده لود می‌شه

اوتو سیو:بعد اتمام ماموریت خودش اوتو سیو انجام میده

سیو از داخل منو یا(F9):که با زدنش بازی درجا سیو می‌شه،اگر هم سیو نشد در حال انجام ماموریت هستید که سیو نمی‌شه
در مورد لود هم بگم،هر موقع میخواید دفعه بد بازی رو ادامه بدید از داخل خونه امن نزدیک به آخرین سیوی که انجام دادید لود می‌شه.

hamed30
09-12-2012, 12:51

خب چه اجباری که وسط ماموریت چرخ بزنی و شکار کنی و گل بچینی ؟:n02: ماموریت رو تموم کن بعد اون کارایی که گفتی رو انجام بده . درسته سیستم سیو بازی ناجوره ولی میشه باهاش کنار اومد . شما هر زمان غیر از زمانی که یه ماموریت رو برای انجام انتخاب کردی میتونی سیو کنی .

treason_boys
09-12-2012, 13:40
نمیشه کاری کرد این قابلیت تگ شدن دشمنا غیر فعال بشه که از پشت در و دیوار دیده نشن؟

از غریزه هیتمن می نالیدیم بدترش سرمون اومد:n02:

soroosh_cz
09-12-2012, 13:45
نمیشه کاری کرد این قابلیت تگ شدن دشمنا غیر فعال بشه که از پشت در و دیوار دیده نشن؟

از غریزه هیتمن می نالیدیم بدترش سرمون اومد:n02:

یه گزینه هست فکر کنم تو Game Play هست، که میگه وقتی موس رو نگه داشتی رو دشمن (ایم کردن) تگش میکنه خود به خود. اون رو برداری، دشمنات فقط با دوربین تگ میشن.

ye adam
09-12-2012, 15:59
این بازی چیز های ریز نداره که از زیره دستم ادم در بره؟
ترفندی چیزی :دی

nois3
09-12-2012, 16:19
۲-۳تا از یارم رو سوار ماشین کردم دارم میرم به کمپ دشمن حمله کنم.:n24:

نمیدونم اسم اینو می‌شه گذاشت ترفند؟!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

soroosh_cz
09-12-2012, 16:27
این که اوت پست ها کپچر میشن و گشتی های شما میچرخن خیلی خیلی بهتره، تو 2 هر دقیقه یه اوت پست با آدمای جدید پر میشد :| خیلی اذیت میکرد.

mehdiporbaba
09-12-2012, 17:26
۲-۳تا از یارم رو سوار ماشین کردم دارم میرم به کمپ دشمن حمله کنم.:n24:

نمیدونم اسم اینو می‌شه گذاشت ترفند؟!!

عجب چيزي با حاليه
من اين قابليت رو نمي دونستم چه جوري استفاده مي كني؟

nois3
09-12-2012, 18:05
عجب چيزي با حاليه
من اين قابليت رو نمي دونستم چه جوري استفاده مي كني؟
وقتی‌ یارات دارن با ماشین گشت میزنن جلوشونو میگیری سوار ماشین میشی‌ حرکت نمیکنی‌،بعد ۱۵ ثانیه خودشون ۲باره سوار ماشین میشن،حالا مس فیلمای گانگستری برو وسط کمپ پیاده شو...
حیف که این قابلیت واسه بازی تعریف نشده
یه جورایی با این روش داریم سر سیستم رو کلاه میذاریم.:n02:

soroosh_cz
09-12-2012, 19:15
وقتی‌ یارات دارن با ماشین گشت میزنن جلوشونو میگیری سوار ماشین میشی‌ حرکت نمیکنی‌،بعد ۱۵ ثانیه خودشون ۲باره سوار ماشین میشن،حالا مس فیلمای گانگستری برو وسط کمپ پیاده شو...
حیف که این قابلیت واسه بازی تعریف نشده
یه جورایی با این روش داریم سر سیستم رو کلاه میذاریم.:n02:

من برای کپچر کمپ کامل مخفیانه میرم.
کپچر کمپ در حالت عادی 500XP
کپچر کمپ بدون اینگه آلارم به صدا دربیاد 550XP
کپچر کمپ بدون اینکه حتی متوجه حضورت بشن (یعنی توسط اونا شناسایی نشی) 1500XP
چه کاریه، سه برابر دارم XP می گیرم گنگستر رو بیخیال...
این تیک داون که نارنجکشو فعال میکنی خیلی باحاله :n19:

soheilnouri
09-12-2012, 20:52
كلا داستان بازي چيه؟هطف چيه تو بازي؟

soroosh_cz
09-12-2012, 22:01
كلا داستان بازي چيه؟هطف چيه تو بازي؟

برای تفریح وارد جزیره میشی بصورت اسکی هوایی (Sky boarding) و بعدش گیر میوفتید، حالا تو سعی میکنی دوستات رو نجات بدی و فرار کنی که اتفاقات جدیدتری میوفته و ...

ye adam
09-12-2012, 22:23
برای تفریح وارد جزیره میشی بصورت اسکی هوایی (Sky boarding) و بعدش گیر میوفتید، حالا تو سعی میکنی دوستات رو نجات بدی و فرار کنی که اتفاقات جدیدتری میوفته و ...

من یه چیزو نفهمیدم
که اونایی که مارو میگیرن کین؟

nois3
09-12-2012, 22:37
دوستان اگر مراحل اصلی‌ بازی رو تموم کنیم،می‌تونیم بعد اتمام مراحل اصلی‌ بازی دنبال (نامه‌ها, مموریها،مجسمه ها) بگردیم, یا مراحل فرعی بازی رو انجام بدیم؟

soroosh_cz
10-12-2012, 01:13
من یه چیزو نفهمیدم
که اونایی که مارو میگیرن کین؟
شما برای تفریح میرید به اون جزیره ولی دقت کنی میگه که اینا افراد رو می دزدن که بفروشنشون به عنوان برده یا در ازای یه پول کلفت (مثل الیور -پیرهن زرده - سومین نفری که نجات پیدا میکنه) معامله میکنن چون نوشته خیلی خرپوله خونواده ی الیور و پدرش یه سرمایه داره.

دوستان اگر مراحل اصلی‌ بازی رو تموم کنیم،می‌تونیم بعد اتمام مراحل اصلی‌ بازی دنبال (نامه‌ها, مموریها،مجسمه ها) بگردیم, یا مراحل فرعی بازی رو انجام بدیم؟
تو 2 که اینجوری نبود، من که تقریبا تمام آپگرید ها رو دادم، کیف پولم هم 10000$ توشه و پر فقط ماموریت های Hunting و اصلی رو انجام میدم. میتونی از مارکت نقشه بخری تا تمام کالکتبل ها رو برات نمایان کنه.:n01:

Eblis 2011
10-12-2012, 01:25
دوستان سلام .

من اصلا نسخه های قبلی این بازی رو بازی نکردم .... بازی ارزش دانلود و بازی رو داره ؟ گرافیکش چطوره ؟ داستان خوبی داره ؟

روی سیستم من جواب میده :

رم : 3 گرافیک : 1 - جیفورس جی تی 9400 سی پی یو : 4.5

brain
10-12-2012, 01:50
عجب چیزی ساختن ، به سیستم سیوش عادت کردم ، ممنون بابت نکته ایی که گفتید. جون میده فقط توش گشت و گذار کنی.
حیات وحشش عالیه. میگم من لاک پشت نکشتم ، دلم نمیاد ، نکنه برای crafting نیازه ؟

یه سوال : 2 تا پچ داده بازی بیرون ، شماها گرفتید ؟ من خوندم خیلی بخش single player رو کاری نکرده.

راستی چند تا گزینه تو ویدئو هست که نمیتونم تغییر بدم ، به خاطر directx 11 هستش ؟
گرافیکم شاخه ولی ماله 2 سال پیشه ، 260gtx

soheilnouri
10-12-2012, 11:09
این باز مولتی پلیرش انلاین پسس میخاد؟

واسه خرید مپ های جدید باید بوینت داد؟

emad_rowan
10-12-2012, 13:29
عجب بازی خوبیه این فار کرای. عجب شخصیت معرکه ای داره این واس

یک سوال:
" چجوری میشه دو سه تا تفنگ همراه خودت داشته باشی" مثلا یک اسنایپر و یک شاتگان. من الان یکی بیشتر نمیتونم بردارم. اگر هم چیزی باید بخری اسم وسیله اش رو بگید ممنون میشم. از کجا باد بخری چجوری و اینا رو هم بگید که خیلی ممنون میشم.:n13:

nois3
10-12-2012, 14:06
اگر مراحل اصلی‌ بازی رو تموم کنیم،می‌تونیم بعد اتمام مراحل اصلی‌ بازی دنبال (نامه‌ها, مموریها،مجسمه ها) بگردیم, یا مراحل فرعی بازی رو انجام بدیم؟
دوستانی که تا آخر رفتن یه راهنمایی کنن

من ۳مرحله آخرم

treason_boys
10-12-2012, 14:06

یک سوال:
" چجوری میشه دو سه تا تفنگ همراه خودت داشته باشی" مثلا یک اسنایپر و یک شاتگان. من الان یکی بیشتر نمیتونم بردارم. اگر هم چیزی باید بخری اسم وسیله اش رو بگید ممنون میشم. از کجا باد بخری چجوری و اینا رو هم بگید که خیلی ممنون میشم.:n13:

باید بری از منو بری تو بخش crafting قسمت weapon holester رو اپگرید کنی .. البته باید چک کنی برای هر بار آپگرید پوست چه حیوانی رو نیاز داری ئ بعد بری شکار

واسه این موارد یکی از بچه ها یه توضیح کامل داد تو پست 247 توصیه می کنم بخونی

imi imi
10-12-2012, 14:11

یک سوال:

شما باید بری توی منو قسمت crafting اونجا یه سری آپگرید وجود داره قسمت weapon hostler رو باید آپ کنی تا بتونی اسلحه های بیشتری حمل کنی. روش آپ هم خیلی راحت میری پوست اون حیوونی رو که گفته رو با شکار اون تهیه میکنی.

Leon-117
10-12-2012, 14:53
بله بعد از پایان بازی میشه به بازی کردن ادامه داد...

Electronic-Arts
10-12-2012, 15:14

من ۳مرحله آخرم
آخر بازی دو تا انتخاب داری
یکی ملحق شدن به سیترا و یکی دیگه نجات دوستان که اگه نجات دوستان رو انتخاب کنید همراه باهاشون از جزیره میری و دیگه نمیتونی بری تو جزیره بگردی و اگر هم ملحق شدن به سیترا رو انتخاب کنی میتونی آزادانه بگردی تو جزیره ولی پیشنهاد میکنم از همین الان از سیوات یه بک آپ بگیر شاید خواستی قبل از تموم شدن داستان جزیره رو بگردی

Eblis 2011
10-12-2012, 15:17
دوستان سلام .

من اصلا نسخه های قبلی این بازی رو بازی نکردم .... بازی ارزش دانلود و بازی رو داره ؟ گرافیکش چطوره ؟ داستان خوبی داره ؟

روی سیستم من جواب میده :

رم : 3 گرافیک : 1 - جیفورس جی تی 9400 سی پی یو : 4.5

............. :n13:

SAMCRO
10-12-2012, 15:27
سلام !

می خواستم بدونم تو بازی نیودیتی هستش ؟ اگه هست چه قدره ؟ اخه برای یکی می خوام سنش پایینه ...

مرسی...

soroosh_cz
10-12-2012, 15:31
سلام !

می خواستم بدونم تو بازی نیودیتی هستش ؟ اگه هست چه قدره ؟ اخه برای یکی می خوام سنش پایینه ...

مرسی...

تو بازی حرف رکیک خیلی داره و راحت هم میزنن... حداقل هر دزد دریایی موقع کپچر کردن کمپ 20 تا فحش F دار نصیبت میکنه. اگر بچه سرش نمیشه از این چیزا و یاد نمیگیره مشکلی نیست.
نیودیتی هم یه قسمتایی اش داره، حتی یه جاییش که توی تریلر ها گذاشتنش مثل E3 شخصیت بازی یعنی جیسون با سیترا ... :n09: ولی در کل زیاد نه. بهتره خودت اول بازیش کنی.

soroosh_cz
10-12-2012, 15:33
............. :n13:

نمیتونم بگم اجرا نمیشه ولی نمیشه گفت هم که 100% اجرا میشه، ممکنه به قدری گیر کنه که منصرفت کنه.:n15:

رضا جنگنده
10-12-2012, 15:44
سلام
چطوره بازیش؟
موندم اینو اول بگیرم یا کال آف رو.

Eblis 2011
10-12-2012, 15:48
نمیتونم بگم اجرا نمیشه ولی نمیشه گفت هم که 100% اجرا میشه، ممکنه به قدری گیر کنه که منصرفت کنه.:n15:

بازیش چطوریه ؟ ارزش بازی کردن داره ؟ تو چه سبکیه ؟

ye adam
10-12-2012, 16:06
بازیش چطوریه ؟ ارزش بازی کردن داره ؟ تو چه سبکیه ؟

رفیق بازی نکنی از دستت پریده
یعنی واقعا از دستت پریده :دی
تو پردیس گیم معمولا بازی ها خیلی امتیاز بالایی بگیرن 9.5 هست
این تو 10 گرفت :دی
این تو مثل اساسینس نیست که حیونا سفید شن :دی
یه هو میپرن سرت :دی
توصیه میکنم حتما بازی کن
داستان بازی نسبت به 2 فارکرای بهتر شده

ye adam
10-12-2012, 16:09

نه داداش
رو کیفیت خوب نمیشه بازی کرد
رو medium یا low میشه

Leon-117
10-12-2012, 16:20
یکی ملحق شدن به سیترا و یکی دیگه نجات دوستان که اگه نجات دوستان رو انتخاب کنید همراه باهاشون از جزیره میری و دیگه نمیتونی بری تو جزیره بگردی و اگر هم ملحق شدن به سیترا رو انتخاب کنی میتونی آزادانه بگردی تو جزیره ولی پیشنهاد میکنم از همین الان از سیوات یه بک آپ بگیر شاید خواستی قبل از تموم شدن داستان جزیره رو بگردی
آخر بازی اگه با دوستات بری،نشون میده که دوستات با کشتی در حال رفتن هستن ولی جیسون میگه که من خشم درونم رو حس میکنم و باید اینجا بمونم و ........!و در کل توی جزیره میمونید.
اگه هم برید طرف سیترا،در آخر سیترا جیسون رو میکشه ولی بازم میتونید به بازی ادامه بدید.....

soroosh_cz
10-12-2012, 16:28
سلام
چطوره بازیش؟
موندم اینو اول بگیرم یا کال آف رو.
CoD به نظر من بعد از MW2 خز شده... خیلی تکراری و مسخره، گرافیکش هم ارتقای زیادی نداشته، تازه این بازی در سبک فارکرای نیست داستانش، این داستان قشنگ و زنده ای داره تو محیط باز، ولی CoD مثل همیشه چارتا چرت و پرت میگه و شروع میکنی به بکش بکش الکی.
از نظر من که هر دو رو بگیر ولی فارکرای صد شرف داره بش، خودت مقایسه کن بازی رو که بعد از 4 سال کار بیاد تا بازی که ورژن قبلیش شاید کمتر از یه سال پیش اومده باشه.

از نظر من COD بعد از MW2 و BF بعد از 2142 و Medal of Honor بعد از Airborn = 5 مردن... دیگه حوصله ی بازی کردنشون رو ندارم...
فعلا که بازی های خوبی که امسال دیدم Alan Wake و Mass Effect 3 و Far Cry 3 و The Walking Dead بوده بقیه ی بازی ها هم یا بازی نکردم مثل Max Payne 3 یا کلا پسندم نبودن.... پس بچسب به Far Cry که از دستت نره :n19:

نه داداش
رو کیفیت خوب نمیشه بازی کرد
رو medium یا low میشه

من گفتم اجرا میشه یا نه کیفیتش که مطمئنا LOW خواهد بود دز صورت اجرا... چون من کار 9500 رو دیدم چه برسه به کارت ایشون که 9400 هست.

Eblis 2011
10-12-2012, 17:09
خلاصه میشه با سیستمم بازی کرد یا خیر ؟ رو حالت low بدون لگ اجرا میشه ؟

brain
10-12-2012, 17:17
بچه ها پچ هاشو شما ها گرفتید ؟

ye adam
10-12-2012, 17:18

اره بابا
البته برای اطمینان رزولوشن بازی رو هم تا جایی که مطمئن بشی پایین بیار

soroosh_cz
10-12-2012, 17:51

80% اجرا بشه.

soroosh_cz
10-12-2012, 17:57
بچه ها پچ هاشو شما ها گرفتید ؟

من گرفتم پچ ها رو اتفاق خاصی نیفتاده، 280 مگ بود گمونم، سه چهار تا باگ درست کردن... اساسی نبوده.

Hamid Reza
10-12-2012, 18:40
منم تا وسطاش تقریبا رفتم
بیشتر مرکز رادیوی ها هم گرفتم
فقط تا حالا جایی رو کپچر نکردم . نیازه کپچر کردن؟ یعنی تو روند کلی بازی تاثیری داره؟
بعدش این بازی آخرش یه جور تموم میشه دیگه؟
خیلی حال کردم با بازیش . خیلی قشنگه
فقط نبردهاش زیاد جالب نیست . بقیه چیزاش عالیه
راستی قویترین اسلحه بازی کدومه ؟ :D

mokhtar
10-12-2012, 20:33
دوستان کسی مشکل سیو داره؟من هرچی سیو میکنم از اونجا نمیاد

soroosh_cz
10-12-2012, 21:02
منم تا وسطاش تقریبا رفتم
بیشتر مرکز رادیوی ها هم گرفتم
فقط تا حالا جایی رو کپچر نکردم . نیازه کپچر کردن؟ یعنی تو روند کلی بازی تاثیری داره؟
بعدش این بازی آخرش یه جور تموم میشه دیگه؟
خیلی حال کردم با بازیش . خیلی قشنگه
فقط نبردهاش زیاد جالب نیست . بقیه چیزاش عالیه
راستی قویترین اسلحه بازی کدومه ؟ :D
قویترین اسلحه که RPG هست :n02: خیلی حال میده، GL هم خوبه. ولی تو سلاح های اصلی بازی من با تیرکمون بیشتر از همه حال میکنم، هم بی صدا میکشه و هم قدرتش زیاده و تازه میتونی تیرت رو دوباره برداری.
اسنایپر هم خوبه با یه خفه کن اگر بزنی روش.
یه اسنایپر میذاره استفاده کنی موقع نجات دادن الیور که خیلی قوی هست و تکون میخوره، مشابهش تو 2 بود، ولی نمیدونم چرا اینجا نذاشتنش.

کمپ اگر کپچر کنی هم ماموریت های جدید ثانویه که رنگشون آبیه باز میشه که توشون شکار حیوانات کم نظیر (مثل پلنگ سیاه، کوسه سیاه و بوفالو تک شاخ و ...) هست که برای آپگرید تمام لوازمت نیاز میشن. همچنین گشت های دشمن تو منطقه ی تحت نظارتشون که با رنگ قرمز تو نقشه بصورت دایره ی شعاع دار معلومه، تموم میشه و بجاش نیروهای شما می چرخن تو منطقه، می تونید یکی از ماشین های دوست رو نگه دارید و E بزنید و بقولی Commandeer کنید، یعنی کنترل ماشین رو بدست می گیری و یارهات سوار ماشین میشن و بات همراه میشن. :n12:

دوستان کسی مشکل سیو داره؟من هرچی سیو میکنم از اونجا نمیاد
سیو که میکنی فقط پیشرفت رو ذخیره میکنه یا مثلا اگر پوست حیوونی چیزی برداشته باشی وگرنه محل لود شدن بازی از نزدیک ترین سیف هاوس/آنتن/شهر هست.

darkest
10-12-2012, 21:51
سلام دوستان میگم چرا فقط ی اسلحه میتونیم داشته باشیم اون 3تا دیگه قفله؟چطوری قفلش باز میشه؟ی سوال دیگه با چی نارنجک میندازه؟

soroosh_cz
10-12-2012, 21:58
جواب تفنگ اینجا گفته شده:

نارنجک هم با Middle Mouse هست، یعنی دکمه ی Scroll

saeedsh7j
10-12-2012, 23:17
کوسه رو چه جوری میشه شکار کرد؟

aa.kc
10-12-2012, 23:23
سلام بازی رو نصب کردم
روی لودینگ اولیه میمونه (یعنی همینطوری هی لود میکنه و اتفاق خاصی نمیفته)
سیستم هم لپ تاپ
win 7 x64
core i7
GTS 250 M nvidia
4 gb ram
driver version 306.97
lممنون میشم کمک کنید

Eblis 2011
10-12-2012, 23:37
سلام بازی رو نصب کردم
روی لودینگ اولیه میمونه (یعنی همینطوری هی لود میکنه و اتفاق خاصی نمیفته)
سیستم هم لپ تاپ
win 7 x64
core i7
GTS 250 M nvidia
4 gb ram
driver version 306.97
lممنون میشم کمک کنید

سلام

مشکلات نصب و اجرا - Far Cry 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Vicious
10-12-2012, 23:51
اقا یه سوال برای GTX 275 هم جواب میده ؟

soroosh_cz
11-12-2012, 01:09
باید تیر بزنی بش روی بالا ترین سطح کمرش، یا بپری تو آب دو بار که حمله کرد بت با چاقو بزنی تو سرش...
البته اگر بخوای تیر بزنی باید با قایقی بری که بتونی توش وایسی نه جت اسکی.

virus2009
11-12-2012, 01:30

اگه کنار ساحل بود با تفنگ سریع بزنش
اگه دور از ساحل بود بپر توی آب برو طرفش تا خواست بهت حمله کنه برگرد به طرف ساحل اونم دنبالت میاد
وقتی رفتی تو خشکی با تقنگ بزنش

nois3
11-12-2012, 12:18
اقا یه سوال برای GTX 275 هم جواب میده ؟
به به

این گرافیک شما که بازی رو میخوره

من با GTX260 میانگین ۳۸ فریم میگیرم.

hamed30
11-12-2012, 12:44
قویترین اسلحه که RPG هست :n02: خیلی حال میده، GL هم خوبه. ولی تو سلاح های اصلی بازی من با تیرکمون بیشتر از همه حال میکنم، هم بی صدا میکشه و هم قدرتش زیاده و تازه میتونی تیرت رو دوباره برداری.
اسنایپر هم خوبه با یه خفه کن اگر بزنی روش.
یه اسنایپر میذاره استفاده کنی موقع نجات دادن الیور که خیلی قوی هست و تکون میخوره، مشابهش تو 2 بود، ولی نمیدونم چرا اینجا نذاشتنش.

کمپ اگر کپچر کنی هم ماموریت های جدید ثانویه که رنگشون آبیه باز میشه که توشون شکار حیوانات کم نظیر (مثل پلنگ سیاه، کوسه سیاه و بوفالو تک شاخ و ...) هست که برای آپگرید تمام لوازمت نیاز میشن. همچنین گشت های دشمن تو منطقه ی تحت نظارتشون که با رنگ قرمز تو نقشه بصورت دایره ی شعاع دار معلومه، تموم میشه و بجاش نیروهای شما می چرخن تو منطقه، می تونید یکی از ماشین های دوست رو نگه دارید و E بزنید و بقولی Commandeer کنید، یعنی کنترل ماشین رو بدست می گیری و یارهات سوار ماشین میشن و بات همراه میشن. :n12:

سیو که میکنی فقط پیشرفت رو ذخیره میکنه یا مثلا اگر پوست حیوونی چیزی برداشته باشی وگرنه محل لود شدن بازی از نزدیک ترین سیف هاوس/آنتن/شهر هست.

یه جا خوندم اگه بری جزیره دوم کلت desert eagle باز میشه ، تو یه ویدیو هم دیدم که طرف داشت با کلت eagle و همون اسنایپری که شما میگی تیراندازی میکرد اول فکر کردم farcry 2 هست ولی دقت که کردم دیدم نه همینه یعنی fc3 .

با خفه کن هم که میزنی جاتو پیدا میکنن خیلی مسخرست ولی خب من سنگ میندازم سمتشون میکشمشون یه جای خلوت بعد ، BAANG !! هد شات !!! هیچکس هم نمیفهمه . دیشب که بازی میکردم تو یکی از این out post ها 6 تا سگ بود همشونو همینطوری کشتم ، نصف آدمایی هم که اونجا بودن توسط کمودو ها کشته شدن (کار منو راحت کردن:n02:) بعضی وقتا این حیوونا به یه دردی میخورن .
گرفتن out post ها بدون اینکه دیده بشی و آژیر بصدا دربیاد و دخل همشونو بیاری 1500 xp داره .

Dav0od
11-12-2012, 13:48
دوستان برای شما رنگ سبز طبیعت خیلی تند نیست !؟ به نظر من خیلی تو ذوق می زنه ! کاش گرافیک جنگلش مثل کرایسیز وارهد بود .

Hamid Reza
11-12-2012, 15:16
سلام
هر مموری کارتی میگیری باید ببری تو غار تا گذشته رو نشون بده؟
نمیشه یه دفعه 5 6 تا که گرفتی بری غار؟ اینطوری همه اون 5تارو نشون میده؟؟

یه سوال دیگه
این out post هارو چطوری بی سر و صدا میگیرید
من نهایت 3نفر رو بدون اینکه کسی بفهمه بکشم بقیه رو نمیشه
اکثرشونم سگ داره که آدمو بیچاره میکنن

goldenmember
11-12-2012, 17:13
از اون بازیا نیس که خیلی زود تموم بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hamed30
11-12-2012, 17:42
سلام
هر مموری کارتی میگیری باید ببری تو غار تا گذشته رو نشون بده؟
نمیشه یه دفعه 5 6 تا که گرفتی بری غار؟ اینطوری همه اون 5تارو نشون میده؟؟

یه سوال دیگه
این out post هارو چطوری بی سر و صدا میگیرید
من نهایت 3نفر رو بدون اینکه کسی بفهمه بکشم بقیه رو نمیشه
اکثرشونم سگ داره که آدمو بیچاره میکنن

من خودم دیشب داشتم بازی میکردم تو یه out post شیش تا سگ بود یکی یکی با پرتاب سنگ می کشیدمشون یه جای دور از بقیه و با اسنایپ خفه کن دار ترتیبشو میدادم 5 تاشونو اینجوری کشتم . البته در باره آدما هم همین کارو میکنم . به محض اینکه به محلی که من هستم مشکوک میشن ازشون فاصله میگیرم و جامو عوض میکنم . من 80 درصد out post ها رو با 1500 اسکیل پوینت گرفتم .

چندتا آپگرید تو اسکیل پوینت ها هم هست که به کشتار مخفیانه کمک میکنه مثل کشتن باچاقو و حمل جسد ، از بالا پریدن وکشتن با چاقو ، کشتن با چاقو از تو آب ، کشتن سه نفر پشت سر هم با چاقو (درصورتی که بهم نزدیک باشن) و .....

nois3
11-12-2012, 18:07
خوب..
به لطف دوستان فروم باز ۲پایان این بازی رو هم دیدیم.
در کّل بازی خیلی‌ عالی‌ از آب در اومده،به چنتا نظرسنجی هم که سر زدم این بازی اول هستش کال ۲وم یا ۳وم...

۱نفر لطف می‌کنه لینک از آهنگ،های این بازی بذاره؟ آهنگ آخر بازی خیلی‌ قشنگ بود.
ممنون

virus2009
11-12-2012, 18:18
خوب..
به لطف دوستان فروم باز ۲پایان این بازی رو هم دیدیم.
در کّل بازی خیلی‌ عالی‌ از آب در اومده،به چنتا نظرسنجی هم که سر زدم این بازی اول هستش کال ۲وم یا ۳وم...

۱نفر لطف می‌کنه لینک از آهنگ،های این بازی بذاره؟ آهنگ آخر بازی خیلی‌ قشنگ بود.
ممنون

Far Cry 3 Deluxe Edition ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .----------.com%29.rar)

( دانلود\ها )

vahidreza2007
12-12-2012, 06:07
بچه ها تو اول بازی که می خوای فرار کنی و یه نفر جلو در هستش و ما باید با انداختن سنگ توجه هش به یه جای دیگه پرت کنیم تا فرار کنیم باید چیکار کرد ؟ نمی دونم چرا هر کاری میکنم من رو کیبینه یارو :n13: ؟؟ باید بکشیبمش یا فرار کنیم مخفیانه ؟

soroosh_cz
12-12-2012, 06:28
بچه ها تو اول بازی که می خوای فرار کنی و یه نفر جلو در هستش و ما باید با انداختن سنگ توجه هش به یه جای دیگه پرت کنیم تا فرار کنیم باید چیکار کرد ؟ نمی دونم چرا هر کاری میکنم من رو کیبینه یارو :n13: ؟؟ باید بکشیبمش یا فرار کنیم مخفیانه ؟

سنگ پرت میکنی دورترین جای ممکن، یکم صبر میکنی تا دور بشه، بعدش از پشت سرش حرکت میکنید.

Hamid Reza
12-12-2012, 11:50
من اگه بخوام هر دو پایان بازی رو ببینم باید چیکار کنم؟

vahidreza2007
12-12-2012, 14:44
سنگ پرت میکنی دورترین جای ممکن، یکم صبر میکنی تا دور بشه، بعدش از پشت سرش حرکت میکنید.

ممنون دوست من مشلم حل شد و ردش کردم . فقط یه مشکل دیگه اینکه من دارم با دایرکس 11 بازی می کنم یکم تصویر تو چرخش جوری هستش که ادم احساس سرگیجه میگیره !! این از خود بازی هستش یا باید تنظیمات خاصی انجام بدم تا تصویر درست نشون داده بشه ! اگه بخوام با دایرکست 9 ادامه بدم باید از اول بازی کنم ؟

aramesh_61
12-12-2012, 15:14
ممنون دوست من مشلم حل شد و ردش کردم . فقط یه مشکل دیگه اینکه من دارم با دایرکس 11 بازی می کنم یکم تصویر تو چرخش جوری هستش که ادم احساس سرگیجه میگیره !! این از خود بازی هستش یا باید تنظیمات خاصی انجام بدم تا تصویر درست نشون داده بشه ! اگه بخوام با دایرکست 9 ادامه بدم باید از اول بازی کنم ؟تو تنظیمات گرافیک، افکت Post FX رو بزار روی low درست میشه، البته یه تنظیم دیگه هم هست که میشه گوشه های تصویر که در حالت عادی تو چرخشها کش میاد تغییر داد و میشه کاری کرد که دیگه کش نیاد، فقط اسم تنظمیشو یادم نیست، تو منو دنبالش بگرد حتماً پیداش میکنی،
همه زور میزنن که با دایرکت 11 بازی کنن بعد تو میخوای بیای با دایرکت 9 بازی کنی؟!! :n02:

nois3
12-12-2012, 15:48
من اگه بخوام هر دو پایان بازی رو ببینم باید چیکار کنم؟
مرحله ۳۴ رو تموم کردید از این مسیر:C:\ProgramData\Orbit\46 سیو بازی رو بکاپ بگیرید،۴مرحله آخر بطور پیوسته هستن

ممنون دوست من مشلم حل شد و ردش کردم . فقط یه مشکل دیگه اینکه من دارم با دایرکس 11 بازی می کنم یکم تصویر تو چرخش جوری هستش که ادم احساس سرگیجه میگیره !! این از خود بازی هستش یا باید تنظیمات خاصی انجام بدم تا تصویر درست نشون داده بشه ! اگه بخوام با دایرکست 9 ادامه بدم باید از اول بازی کنم ؟
میزان Field of view رو تو تنظیمات گرافیک روی 73.15 بذارید.

darkest
12-12-2012, 16:42
دوستان سلم میگم اون مرحله ای ک داره کشتی غرق میشه...زیر اب ی یارو درگیر میشه کلید لولی ک میده اسپیس هستش ک دورش میکنه اما کلید دومی ک میده مشخص نیست چه حرفیه؟راهنماییم کنید چ کلیدیو میگه بزن

virus2009
12-12-2012, 17:27
دوستان سلم میگم اون مرحله ای ک داره کشتی غرق میشه...زیر اب ی یارو درگیر میشه کلید لولی ک میده اسپیس هستش ک دورش میکنه اما کلید دومی ک میده مشخص نیست چه حرفیه؟راهنماییم کنید چ کلیدیو میگه بزن

اول Space بعد C و بعدش هم فکر میکنم E باشه

kingmohsen
12-12-2012, 18:44
من بازی رو تموم کردم اما هنوز هوای بارونی رو ندیدم :n03::n03::n03::n14:

virus2009
12-12-2012, 19:20
من بازی رو تموم کردم اما هنوز هوای بارونی رو ندیدم :n03::n03::n03::n14:

باید به مدت 2-3 ساعت فقط توی نقشه بگردی بدون اینکه ماموریتی بری تا شاید بارون اومد
من فقط 2 بار به بارون خوردم ولی خیلی قشنگ بود ، افکت و صداگذاری محشر

soroosh_cz
12-12-2012, 20:37
باید به مدت 2-3 ساعت فقط توی نقشه بگردی بدون اینکه ماموریتی بری تا شاید بارون اومد
من فقط 2 بار به بارون خوردم ولی خیلی قشنگ بود ، افکت و صداگذاری محشر

خیلی باحاله، اینگار یه دفعه قیامت میشه :n02: هوا تاریک میشه و آسمون پر میشه ابر و شروع میکنه به بارون و رعد و برق :n12:

nois3
12-12-2012, 22:46
دوستان بعد از نصب Patch:farcry3_1.02.exe نیاز به کرک نیست؟

soroosh_cz
12-12-2012, 22:53
دوستان بعد از نصب Patch:farcry3_1.02.exe نیاز به کرک نیست؟

بله نیاز هست... کرکش همراه با پچ هست. نسخه ی Reloaded

منم تمومش کردم... تمام جذابیت بازی تو همین 25% آخرش بود :n19: خیلی حال کردم.
آخرش اگر با دوستات بری میگه:

من به خاطر این همه آدم که کشتم، یه دیو شدم، ولی "من" هنوز درون منه. یه چیزی بهتر از اون (منظورش همون من دیو صفت هست). به جزیره هم برنگشتم.

چند مرحله ی آخرش مخصوصا بعد از اینکه با Sam آشنا میشی خیلی قشنگن. هیجان انگیز و سریع :n12:

OST بازی رو هم که تو Deluxe Edition هست و virus2009 لطف کردن لینکاشو گذاشتن دانلود کنید، واقعا زیبا هستن آهنگاش :n16:

nois3
12-12-2012, 23:11
بله نیاز هست... کرکش همراه با پچ هست. نسخه ی Reloaded
میشه لینک دانلودش رو بدید؟

من داشتم از سایت ubisoft دانلود می‌کردم :دی

ممنون

soroosh_cz
12-12-2012, 23:31
میشه لینک دانلودش رو بدید؟

من داشتم از سایت ubisoft دانلود می‌کردم :دی

ممنون

با هر کدوم که راحت تری دانلود کن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mohsen_1363
13-12-2012, 00:10
اصلحه های قابل حمل چطور باز میشن
جای 4 تا هست ولی 3 تاش قفله
....................
یه سری جام تو ی جاهای مختلف نقشه هست به چه دردی میخوره ؟

kingmohsen
13-12-2012, 00:23
اصلحه های قابل حمل چطور باز میشن
جای 4 تا هست ولی 3 تاش قفله
....................
یه سری جام تو ی جاهای مختلف نقشه هست به چه دردی میخوره ؟

برای اسلحه ها به این پست برید که اونجا توضیح بسیار کاملی دادم

ازون مجسمه ها هرچقدر پیدا کنی بهت تفنگ های ویژه جدید و قوی تر میده

soroosh_cz
13-12-2012, 00:26
برای اسلحه ها به این پست برید که اونجا توضیح بسیار کاملی دادم

ازون مجسمه ها هرچقدر پیدا کنی بهت تفنگ های ویژه جدید و قوی تر میده

مجسمه ها فقط XP میدن، سلاح های جدید فقط با درست کردن آنتن ها باز میشن :n01:

kingmohsen
13-12-2012, 01:11
مجسمه ها فقط XP میدن، سلاح های جدید فقط با درست کردن آنتن ها باز میشن :n01:

اینم لیست اچیومنت ها

AMR
· Weapon Type: Sniper Rifle
· Cost: $4800
· Unlock: 20 Relics Discovered

Bull Shotgun
· Weapon Type: Shotgun
· Cost: $3010
· Unlock: 10 Relics Discovered

Bushman
· Weapon Type: Assault Rifle
· Cost: $3800
· Unlock: All Radio Towers Activated

Cannon
· Weapon Type: Revolver Pistol
· Cost: $2790
· Unlock: Uplay Reward

Japanese Tanto
· Weapon Type: Machete Upgrade
· Cost: N/A
· Unlock: 6 Letters Discovered

Ripper
· Weapon Type: Light Machine Gun
· Cost: $4200
· Unlock: 6 Trials of Rakyat Completed

Shadow
· Weapon Type: Pistol
· Cost: $2600
· Unlock: 17 Outposts Liberated

Shredder
· Weapon Type: Submachine Gun
· Cost: $3275
· Unlock: 10 Memory Cards Collected

soroosh_cz
13-12-2012, 01:18
من در کل گفتم نه ایچیومنت ها رو... اینا رو نمیدونستم، با تشکر :n16:

اینم آهنگ آول بازی (مین منو) و آخر بازی که دو آهنگ برتر هستن به نظر من.

vahidreza2007
13-12-2012, 01:54
با هر کدوم که راحت تری دانلود کن:

دوست عزیز میشه بفرمایید این پچ چه چیزی به بازی اضافه میکنه ؟؟؟ ایا کرک پچ هم تو همین لینک همراه پچ هستش یا خیر ؟

soroosh_cz
13-12-2012, 02:29
دوست عزیز میشه بفرمایید این پچ چه چیزی به بازی اضافه میکنه ؟؟؟ ایا کرک پچ هم تو همین لینک همراه پچ هستش یا خیر ؟

hamed30
13-12-2012, 09:46
اینم لیست اچیومنت ها

AMR
· Weapon Type: Sniper Rifle
· Cost: $4800
· Unlock: 20 Relics Discovered

Bull Shotgun
· Weapon Type: Shotgun
· Cost: $3010
· Unlock: 10 Relics Discovered

Bushman
· Weapon Type: Assault Rifle
· Cost: $3800
· Unlock: All Radio Towers Activated

Cannon
· Weapon Type: Revolver Pistol
· Cost: $2790
· Unlock: Uplay Reward

Japanese Tanto
· Weapon Type: Machete Upgrade
· Cost: N/A
· Unlock: 6 Letters Discovered

Ripper
· Weapon Type: Light Machine Gun
· Cost: $4200
· Unlock: 6 Trials of Rakyat Completed

Shadow
· Weapon Type: Pistol
· Cost: $2600
· Unlock: 17 Outposts Liberated

Shredder
· Weapon Type: Submachine Gun
· Cost: $3275
· Unlock: 10 Memory Cards Collected

حالا این مجسمه ها و نامه ها و مموری کارت ها غیر اینکه signature weapon ها رو باز میکنه یا اسلحه های مجانی میده به درد دیگه ای هم میخوره ؟ چیکارشون میشه کرد ؟

soheilnouri
13-12-2012, 11:16
من تازه اونجايي هستم كه با اون دوستي كه تو سربازي بود ميخاد تازه بره دنبال بقيه دوستاشون...هر چي ميرم check point نميشه چرا؟

nois3
13-12-2012, 11:43
سلام
من آپدیت رو می‌خوام نصب کنم این ارور رو میده!
چرا؟

Hamid Reza
13-12-2012, 11:44
آقا این شارک رو چطور میشه شکار کرد
من چند بار رفتم تو آب و شارک بهم حمله میکنه و فرار میکنه
وقتی هم نزدیکش میشم هیچ کاری نمیتونم بکنم . هیچ گزینه ای واسه کشتنش هم نمیاد

nois3
13-12-2012, 12:50
آقا این شارک رو چطور میشه شکار کرد
من چند بار رفتم تو آب و شارک بهم حمله میکنه و فرار میکنه
وقتی هم نزدیکش میشم هیچ کاری نمیتونم بکنم . هیچ گزینه ای واسه کشتنش هم نمیاد
با قایق برید,بعدش رو قایق با تفنگ بکشیدش،برید زیر اب پوستشو بکنید.

vahidreza2007
13-12-2012, 14:43

اقا دستت درد نکنه من اینو دانلود و نصبش کردم . فکر کنم نسخه من بلک باکس هستش و به خوبی هم بازی بعدش برام اجرا شد :n16:

soroosh_cz
13-12-2012, 15:12
من تازه اونجايي هستم كه با اون دوستي كه تو سربازي بود ميخاد تازه بره دنبال بقيه دوستاشون...هر چي ميرم check point نميشه چرا؟
دوست سربازی؟ تو بازی چنین شخصیتی وجود نداره. آلمانیه رو میگی؟ Sam ؟

سلام
چرا؟

این ارور یعنی نتونسته محل نصب بازی رو پیدا کنه، یحتمل شما داری از نسخه ی Repack استفاده میکنی. مال من و اغلب دوستانی که احتمالا دانلود کردن ستآپ اوریجینال بوده.
شما آپدیت رو کپی کن پیش فایل اجرایی بازی ببین بازم ارور میده؟

اگر بازم نشد و احیانا خواستی در آینده بصورت آنلاین یا شبکه ای بازیش کنی حتما برو دنبال نسخه ی ستآپ اوریجینالش چون اکثرا بازی رو آپدیت میکنن برای شبکه.

با قایق برید,بعدش رو قایق با تفنگ بکشیدش،برید زیر اب پوستشو بکنید.
یه روش دیگه هم هست که با قایق برید رو کوسه ها، یعنی زیرشون کنید، یه صدای برخورد بلندی میاد و کوسه می میره.:n06:

YAHYA-PRO
13-12-2012, 21:26
سلام
چرا؟

نسخه شما از قبل نصب شده هست
باید یه فایل 10 مگی رو نصب کنی که مقادیر ریجستری رو بازنویسی کنه تا بتونی پچ رو نصب کنی:46:

Arrowtic
13-12-2012, 23:24
دوستان من همون اولای بازیم که باید با یه دکتری حرف بزنی.کلی راه رفتم و با کلی دردسر به دامنه اون کوهی که خونه هه بالاشه رسیدم و دیگه آخرای راه بودم که 2 تا پلنگ بهم حمله کردن.منم 5 تا تیر داشتم فقط در نتیجه مردم.حالا دوباره رفتم توی اون Amani.یعنی این همه تلاش و زحمت هیچی؟!

nois3
13-12-2012, 23:55
نسخه شما از قبل نصب شده هست
باید یه فایل 10 مگی رو نصب کنی که مقادیر ریجستری رو بازنویسی کنه تا بتونی پچ رو نصب کنی:46:
دوست عزیز می‌شه بگید اون فایل 10 مگی رو از کجا گیر بیارم؟
ممنون

YAHYA-PRO
14-12-2012, 00:11
دوست عزیز می‌شه بگید اون فایل 10 مگی رو از کجا گیر بیارم؟
ممنون

خدمت شما

البته بگم کاسپر فایل رو به عنوان ویروس میشناسه
دانلود نکنی آنتی ویروست اخطار بده فوشمون بدی:n02:

soroosh_cz
14-12-2012, 00:20
دوستان من همون اولای بازیم که باید با یه دکتری حرف بزنی.کلی راه رفتم و با کلی دردسر به دامنه اون کوهی که خونه هه بالاشه رسیدم و دیگه آخرای راه بودم که 2 تا پلنگ بهم حمله کردن.منم 5 تا تیر داشتم فقط در نتیجه مردم.حالا دوباره رفتم توی اون Amani.یعنی این همه تلاش و زحمت هیچی؟!

از نظر مکانی آره، ولی زیاد دور نیست... مگه با ماشین نرفتی؟ ولی از نظر پیشرفت نه، فرضا اگر تو مسیر آبجکتیوی چیزی انجام دادی ثبت میشه.
سعی کن همیشه تو راه آبجکتیوهات یا Fast Travel بزنی، یا اگر نقشه معلوم نیست آنتن ها رو فعال کنی که مثل چک پوینت عمل کنن.:n01:

aramesh_61
14-12-2012, 00:37
آقا یه جوانمرد میتونه سیو بازیو از مرحله ی قبل از آشنایی با سم (یعنی قبل از اینکه بریم جزیره ی دوم) واسم یه جایی آپلود کنه من بردارم؟ واقعاً ممنون میشم

vahidreza2007
14-12-2012, 00:47
بچه ها بازی رو چند روزه با متوسط روزی 3 ساعت میشه تموم کرد ؟؟؟؟؟؟؟ من نهایتا یه هفته وقت دارم تا تمومش کنم . میشه تو این مدت تموم کرد ؟

soroosh_cz
14-12-2012, 01:14
بچه ها بازی رو چند روزه با متوسط روزی 3 ساعت میشه تموم کرد ؟؟؟؟؟؟؟ من نهایتا یه هفته وقت دارم تا تمومش کنم . میشه تو این مدت تموم کرد ؟
4-5 روز حداکثر با انجام اکثر ماموریت های اضافه...

virus2009
14-12-2012, 02:46
آقا یه جوانمرد میتونه سیو بازیو از مرحله ی قبل از آشنایی با سم (یعنی قبل از اینکه بریم جزیره ی دوم) واسم یه جایی آپلود کنه من بردارم؟ واقعاً ممنون میشم

این سیو مال موقعیه که با Buck ملاقات میکنی ( دو ماموریت بعدش )
کرک بازی من کرک uplay هست که به صورت آنلاین میشه بازی کرد و این سیو با کرک اسکیدرو اجرا نمیشه

( اون فایل قبلیه اشتباه بود ؛ سیو AC3 بود ...) اینو دوباره آپ کردم

برای اجرا سیو اول روش پست زیر رو انجام بده تا بازیت کرک بشه و بعدش سیو رو در مسیر زیر کپی کن :

آموزش Online - Multiplayer - Coop بازی کردن FarCry 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\548602cf-f957-494a-83f5-54a8c48be247

اگر حوصله کرک کردن به این روش رو هم نداشتی که هیچی

nois3
14-12-2012, 11:18
خدمت شما

البته بگم کاسپر فایل رو به عنوان ویروس میشناسه
دانلود نکنی آنتی ویروست اخطار بده فوشمون بدی:n02:
نمیدونم چرا بدشانسم

وقتی‌ نصب می‌کنم این پیغام رو میده:

پتچ 1.2 هم نصب نشد

SA33D_GT
14-12-2012, 12:20
سلام.
در انتخاب آخر بازی من تصمیم گرفتم دوستانم رو نجات بدم و بعدش هم که سیترا کشته شد،حالا میخواستم بدونم اگه انتخاب میکردم با سیترا بمونم چی میشد؟

YAHYA-PRO
14-12-2012, 12:47
نمیدونم چرا بدشانسم

وقتی‌ نصب می‌کنم این پیغام رو میده:

پتچ 1.2 هم نصب نشد

معذرت یادم رفت بگم اینو باید پوشه اصلی بازی کپی کنی بعد اجرا کنی:n01:

C:\Program Files (x86)\Far Cry 3

p30g
14-12-2012, 13:27
سلام
دوستان کسی میدونه چرا این بازی دایرکت 10 نداره 9 داره و 11 ؟
چرا از دایرکت 10 به جای 9 استفاده نشده ؟

Viren
14-12-2012, 13:36
سلام.
در انتخاب آخر بازی من تصمیم گرفتم دوستانم رو نجات بدم و بعدش هم که سیترا کشته شد،حالا میخواستم بدونم اگه انتخاب میکردم با سیترا بمونم چی میشد؟

اینجا توضیح دادم

Davood_titan
14-12-2012, 13:39
اینم عکسهای دایرکت ایکس 9 با بالاترین تنظیمات ممکن

ببخشید سریع عکس گرفتم نتونستن مناظر زیبای بازی رو بگیرم

درکل خیلی آنچنان زیاد تفاوتی بین دایرکت ایکس 9 و 11 نیست
مطمئنا فرقهایی وجود داره اما چیزی که مسلمه از زمین تا آسمون نیست

[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خب 9 با 11 خیلی تفاوت داره شاید تو یه نگاه شبیه هم باشن
باید با سیستم خفن تست کنید که تغییرات رو ببینید

kingmohsen
14-12-2012, 17:44
خب 9 با 11 خیلی تفاوت داره شاید تو یه نگاه شبیه هم باشن
باید با سیستم خفن تست کنید که تغییرات رو ببینید

lمطمئنا فرق هایی وجود داره. من هر دو رو دیدم
اگه به دایرکت ایکس 11 نمره 100 رو بدی دایرکت 9 بهش به راحتی میشه 85 داد

kingmohsen
14-12-2012, 17:48
سلام.

جوابتون رو میدم

اگه لیزا و دوستات رو بکشی با سیترا هم بستر میشی و بعد از عملیات ... سیترا بچه دار میشه و میگه دیگه بچمون رهبر کل این جزیره خواهد شد چون پدری به بزرگی و قدرت تو داشته. بعد با همون خنجره میزنه توی قلبت و می کشتت

saeedsh7j
14-12-2012, 22:57
من به غیر رزوروشن بقیه رو رو اولترا بازی میکنم و dx 11 , فریم چهل میگیرم ، گرافیکمgts 450 , بازی واقعا عالی ساخته شده

mf.designing
15-12-2012, 00:48
سلام
دوستان من یه سوال داشتم
من میرم از مغازه مپ هارو میخرم اما هیچ مپی به مپم اضافه نمیشه باز ! چکار کنم ؟

aramesh_61
15-12-2012, 01:17
سلام
دوستان من یه سوال داشتم
من میرم از مغازه مپ هارو میخرم اما هیچ مپی به مپم اضافه نمیشه باز ! چکار کنم ؟مپ ها فقط جای لیریک ها و نامه ها و loot ها را به نقشه ات اضافه میکنن، اگه میبینی جایی از نقشه ات روشن نیست باید از دکل ها بری بالا! و اون بخش از نقشه ات روشن میشه

hobgoblin
15-12-2012, 12:14
از کار و زندگی ما رو انداخته این بازی. خیلی وقت بود اینجوری با یه بازی حال نکرده بودم.

این یارو Vaas خیلی باحاله. یکم شخصیتش شبیه بازی های حامد بهداده.

hamed30
15-12-2012, 13:13
از کار و زندگی ما رو انداخته این بازی. خیلی وقت بود اینجوری با یه بازی حال نکرده بودم.

این یارو Vaas خیلی باحاله. یکم شخصیتش شبیه بازی های حامد بهداده.

حامد یعنی اینقدر دیوونست ؟ (مشهدیه دیگه) . نکنه vaas هم مشهدیه :n02: .
کلا تو بازی نکات جالب زیاده . مثلا پلنگاش نمی تونن شنا کنن برن تو آب غرق میشن میمیرن :n02: . سر پیچ دستی بکشی پشت سریات میرن تو دره .(البته در حالت تعقیب و گریز ) .
یه جا خرسه اومد از در بره تو گیر کرد تا نیم ساعت در جا میزد تا بالاخره با اسنایپ یه تیر تو مخش زدم خلاصش کردم .
دقت کردین یه چیزاییش شده مثل assassin همین بالا رفتن از یه دکل و باز کردن نقشه ، زدن جیب جنازه ها و .... دیگه حال ندارم همشو بنویسم .

از اینا که بگذریم منو هم از کار و زندگی انداخته بازی باحالیه .

virus2009
15-12-2012, 13:24
دوستان این 2تا رو توصیه میکنم ببینید جالبه :

Hi-Res H.264 MP4-52.7MB Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 169_farcry3_earnhardt_om_120312_2800.mp4%3Fs%3D640 0947%26c%3Dmovie_ftp_%26site%3D1%26u%3D[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 52F%252Fdownload.gamespotcdn.com%252Fd8%252Fgsc%25 2F2012%252F12%252F169_farcry3_earnhardt_om_120312_ 2800.mp4)

Lo-Res IPOD / PSP12.2MB Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 169_farcry3_earnhardt_om_120312.ipod.mp4%3Fs%3D640 0947%26c%3Dmovie_ftp_%26site%3D1%26u%3D[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 52F%252Fdownload.gamespotcdn.com%252Fd8%252Fgsc%25 2F2012%252F12%252F169_farcry3_earnhardt_om_120312. ipod.mp4)

Hi-Res H.264 MP4-58.6MB Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 169_farcry3_vaas_om_120312_2800.mp4%3Fs%3D6400946% 26c%3Dmovie_ftp_%26site%3D1%26u%3D[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 52Fdownload.gamespotcdn.com%252Fd7%252Fgsc%252F201 2%252F12%252F169_farcry3_vaas_om_120312_2800.mp4)

Lo-Res IPOD / PSP14.4MB Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 169_farcry3_vaas_om_120312.ipod.mp4%3Fs%3D6400946% 26c%3Dmovie_ftp_%26site%3D1%26u%3D[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 52Fdownload.gamespotcdn.com%252Fd7%252Fgsc%252F201 2%252F12%252F169_farcry3_vaas_om_120312.ipod.mp4)

hamed30
15-12-2012, 13:42
دوستان این 2تا رو توصیه میکنم ببینید جالبه :

Hi-Res H.264 MP4-52.7MB Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 169_farcry3_earnhardt_om_120312_2800.mp4%3Fs%3D640 0947%26c%3Dmovie_ftp_%26site%3D1%26u%3D[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 52F%252Fdownload.gamespotcdn.com%252Fd8%252Fgsc%25 2F2012%252F12%252F169_farcry3_earnhardt_om_120312_ 2800.mp4)

Lo-Res IPOD / PSP12.2MB Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 169_farcry3_earnhardt_om_120312.ipod.mp4%3Fs%3D640 0947%26c%3Dmovie_ftp_%26site%3D1%26u%3D[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 52F%252Fdownload.gamespotcdn.com%252Fd8%252Fgsc%25 2F2012%252F12%252F169_farcry3_earnhardt_om_120312. ipod.mp4)

Hi-Res H.264 MP4-58.6MB Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 169_farcry3_vaas_om_120312_2800.mp4%3Fs%3D6400946% 26c%3Dmovie_ftp_%26site%3D1%26u%3D[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 52Fdownload.gamespotcdn.com%252Fd7%252Fgsc%252F201 2%252F12%252F169_farcry3_vaas_om_120312_2800.mp4)

Lo-Res IPOD / PSP14.4MB Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 169_farcry3_vaas_om_120312.ipod.mp4%3Fs%3D6400946% 26c%3Dmovie_ftp_%26site%3D1%26u%3D[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 52Fdownload.gamespotcdn.com%252Fd7%252Fgsc%252F201 2%252F12%252F169_farcry3_vaas_om_120312.ipod.mp4)

این ویدیوی vaas خیلی باحال بود . دمت گرم .

adolf32
15-12-2012, 13:53
در مورد کاربرد سرنگ ها کسی میتونه توضیحی بده ؟؟؟

mahyarSAMSUNG
15-12-2012, 14:21
به نظر شما بازی قشنگیه ؟ :n03: نمیدونم چرا زیاد باهاش حال نمیکنم ..

reza207
15-12-2012, 14:27
چندی پیش سایت gamespot یک مقایسه از لحاظ اجرا شدن فارکرای 3 در پلتفرم ها داشت
در این تریلر میبینیم که چه فرقی بین pc (Ultra) , pc (mediom) , x360 , ps3 هست

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hamed30
15-12-2012, 14:37
robert crooks -- jason brody

michael mando -- vaas

faye kingslee -- citra

stephen bogaert -- sam

منبع : IMDB.com

hamed30
15-12-2012, 14:50
به نظر شما بازی قشنگیه ؟ :n03: نمیدونم چرا زیاد باهاش حال نمیکنم ..

دیگه به هر حال هرکس یه سلیقه ای داره من میگم خوبه با اون معیار هایی که من مورد نظرمه مثل ماشین سواریش ، مخفیکاریش ، استفاده از محیط اطراف برای پیشبرد بازی ، اکشن و درگیری ، شکار که یه جورایی تفریح هم به حساب میاد تازه مسابقه هم داره مثل پرتاب چاقو و ورق بازی و ... دیگه از یه بازی چی میشه انتظار داشت ؟
. الان من assassin و hitman رو دست نزدم گذاشتم کنار دارم اینو بازی میکنم شما یه یک ساعتی بازی کن دو تا ماموریت انجام بده شاید خوشت اومد .

Arrowtic
15-12-2012, 15:01
دوستان از کجا بدونم یه دریا کوسه داره یا نه؟میخوام برم پیش اون دکتره تو اول بازی توی رهم هی میریزن سرم به خصوص پلنگا.

aramesh_61
15-12-2012, 15:36
دوستان از کجا بدونم یه دریا کوسه داره یا نه؟میخوام برم پیش اون دکتره تو اول بازی توی رهم هی میریزن سرم به خصوص پلنگا.اگه روی نقشه زوم کنی جا و نوع حیوانات هر منطقه رو نشونت میده، رو دریاها هم زوم کنی نشون میده که کوسه اونجا هست یا نه، میتونی از fast travel استفاده کنی تا سریعتر به مقصد برسی و تو جنگل با حیوونا درگیر نشی!

vahidreza2007
15-12-2012, 16:39
سلام
دوستان تو بازی به یه جایی رسیدم بعد اینکه اون دختره رو از تو اتیش نجات دادم و با هم برگشتیم خونه !! اینجا میگه که find the way to cave یعنی یه راهی پیدا کن برای رفتن به غار یا همچین چیزی !! رو نقشه هم علامت زرد داده اما میرم اون نقطه هیچ اتفاقی نمیافته حتی سوار کایت هم شدم یه دوری زدم :n02: اما بازم هیچ چی به هیچ چی !! اینجا باید چیکار کنم ؟

aramesh_61
15-12-2012, 16:47
سلام
دوستان تو بازی به یه جایی رسیدم بعد اینکه اون دختره رو از تو اتیش نجات دادم و با هم برگشتیم خونه !! اینجا میگه که find the way to cave یعنی یه راهی پیدا کن برای رفتن به غار یا همچین چیزی !! رو نقشه هم علامت زرد داده اما میرم اون نقطه هیچ اتفاقی نمیافته حتی سوار کایت هم شدم یه دوری زدم :n02: اما بازم هیچ چی به هیچ چی !! اینجا باید چیکار کنم ؟از کنار همون کایت از لب صخره به پایین نگاه کن و بپر پایین! ورودیه غار چند متر زیر اون کایته

virus2009
15-12-2012, 16:48
سلام
دوستان تو بازی به یه جایی رسیدم بعد اینکه اون دختره رو از تو اتیش نجات دادم و با هم برگشتیم خونه !! اینجا میگه که find the way to cave یعنی یه راهی پیدا کن برای رفتن به غار یا همچین چیزی !! رو نقشه هم علامت زرد داده اما میرم اون نقطه هیچ اتفاقی نمیافته حتی سوار کایت هم شدم یه دوری زدم :n02: اما بازم هیچ چی به هیچ چی !! اینجا باید چیکار کنم ؟

سمت چپ همونجایی که سوار کایت شدی یکم پایین تر از کوه یک غار هست که باید بری داخلش ( یک راه خیلی تابلو هم داره )

hamed30
15-12-2012, 17:17
سلام

آقا جون هر کی دوست دارین داستانو لو ندین من اینجا رو رد کردم ولی یه عده از دوستان شاید تازه بازیو شروع کرده باشن .

MASTER OC 7
15-12-2012, 19:27
دوستان من بعد از نصب پچ 1.02 به مشکل برخوردم

وقتی پچ را نصب میکنم میخوام وارد بازی بشم به هیچ وجه نمیشه به صورت معمولی بازی کرد ( حتما باید آنلاین بازی کنیم )

وقتی کرک Reloded را داخل بازی میریزم مشکل آنلاین شدن حل میشه ولی نسخه بازی به 1.01 برمیگرده و تو بازی آیکون Saving... سمت راست همش فعاله و جالب اینه که اصلا بازی سیو نمیشه

وقتی هم بازیرو به صورت آنلاین و با Uplay اجرا میکنم نیاز به آپدیت هست که من کنسل می کنم ولی داخل بازی خبری از سیو هام نیست :n28:

راه حل چیست ؟ ( به جز نصب دوباره بازی ) :n29:

nois3
15-12-2012, 19:47
والامن Patch1.2 رو نصب کردم تغییری تو قسمت تک نفره بازی ندیدم

دوستانی که نصب کردن تغییری دیدن؟

تو نسخه 1.1 باگ (سنگ ننداختن + در نیاوردن دوربین داشتم)

تو 1.2 هم همون باگ،ها هست
نمیدونم شاید بازی تموم شده این سنگ + دوربین عکاسی کاربرد نداره

kingmohsen
15-12-2012, 21:06
والامن Patch1.2 رو نصب کردم تغییری تو قسمت تک نفره بازی ندیدم

دوستانی که نصب کردن تغییری دیدن؟

تو نسخه 1.1 باگ (سنگ ننداختن + در نیاوردن دوربین داشتم)

تو 1.2 هم همون باگ،ها هست
نمیدونم شاید بازی تموم شده این سنگ + دوربین عکاسی کاربرد نداره

پچ دوم فقط و فقط برای مشکلات بازی آنلاینه و چون بازی کرک شده هست برای ما هیچ فایده ای نداره
و هیچ تغییری درون بازی نمیده

من که همچین باگی رو اصلا توی این نسخه 1.1 نداشتم و ندارم (ورژن اسکیدرو)
بازی تموم بشه بازهم فرقی نمی کنه و سنگ انداختن و دوربین کار میکنن

soroosh_cz
15-12-2012, 21:16
من نسخه ی ریلودد دارم و باگ دوربین و سنگ انداختن نداشتم... چجور بدون سنگ انداختن بازی کردی؟ من اغلب کمپ ها رو با همین سنگ ها گرفتم :n02:

kingmohsen
15-12-2012, 21:22
امروز رفتم دوباره سراغ فارکرای 2 یه چیزی که خیلی واسم جالب بود این بود که فیزیک فارکرای 2 خیلی بهتر از فارکرای 3 بود!!!
اما داستان و گیم پلی انصافا فارکرای 3 خیلی بهتره اما گرافیک میشه گفت باهم فرق بسیار زیادی ندارن اما بازهم فارکرای 3 بهتر از اونه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mf.designing
15-12-2012, 23:30
دوستان کسی میتونه در مورد کاربرد سرنگهای مختلف هم توضیحی بده که چی به چیه ؟!

pedram_sad
16-12-2012, 00:50
بعد از مدت ها یک بازیه تر و تمیز و درست حسابی انجام دادم
واقعا عالی بود
داستان و شخصیت ها
گرافیک فوق العاده
گیم پلی عالی و موسیقی و صدا گذاری خیلی خوب

یک شوتر عالی

kingmohsen
16-12-2012, 01:37
در مورد کاربرد سرنگ ها کسی میتونه توضیحی بده ؟؟؟

من خودم زیاد با سرنگ ها ور نرفتم
اما هر نوع سرنگ خاصیت خاصی داره
مثلا یک سری برای مراقبت در برابر حیوانات خوبه
یکی برای مصونیت در مقابل آتش
یکی برای زخم ها و...
یکی هم وقتی وقتی 30 تا مجسمه پیدا کنی دستور ساخت یک سرنگ رو بدست میاره که تا چند ثانیه (30 ثانیه فکر کنم) بصورت رویین تن میشی

kingmohsen
16-12-2012, 01:49
چندی پیش سایت gamespot یک مقایسه از لحاظ اجرا شدن فارکرای 3 در پلتفرم ها داشت
در این تریلر میبینیم که چه فرقی بین pc (Ultra) , pc (mediom) , x360 , ps3 هست

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

جالب بود.
طبق مقایسه ها بهترین گرافیک به این صورته

1. pc - ultra
2. pc medium -- 360
3. ps3

گرافیک کنسول در حد گرافیک نرمال پی سی هست.

tv47
16-12-2012, 11:17
سلام به دوستان
بازی کلا چند مرحله هستش؟

soroosh_cz
16-12-2012, 11:21
سلام به دوستان
بازی کلا چند مرحله هستش؟

دوست عزیز اینجا تاپیک Far Cry 3 هست تاپیک ETS2 اینجاس:

hamed30
16-12-2012, 11:43
دوست عزیز اینجا تاپیک Far Cry 3 هست تاپیک ETS2 اینجاس:

آخه سوال ایشون چه ربطی به ets2 داشت ؟ :n04:

moh3en_sh
16-12-2012, 12:18
سلام به دوستان
بازی کلا چند مرحله هستش؟

11تا چپتره

Aref_2008
16-12-2012, 15:31
عجب بازی باحالیه :n19:

من چطوری می تونم کیفم رو خالی کنم؟ می خوام گُل بچینم و ... میگه برو کیفت رو خالی کن :n27:

راستی یه چیز جالب و واقعا مسخره! مگه اینجا جزیره استوایی نیست؟ پس چرا بارون نمیاد؟ البته من اولای بازی هستم شاید بعدا بارون اومد :n23:

saeedsh7j
16-12-2012, 15:33
صحنه های بازی تو کدوم مرحله هاس؟ من تا اون جایی که میره یه معبد یه زن سیاه پوست رو میبینه رفتم ولی دریغ از یه صحنه ! دی:

hamed30
16-12-2012, 15:38
عجب بازی باحالیه :n19:

من چطوری می تونم کیفم رو خالی کنم؟ می خوام گُل بچینم و ... میگه برو کیفت رو خالی کن :n27:

راستی یه چیز جالب و واقعا مسخره! مگه اینجا جزیره استوایی نیست؟ پس چرا بارون نمیاد؟ البته من اولای بازی هستم شاید بعدا بارون اومد :n23:

هم تو فروشگاهش میتونی آیتم ها رو بفروشی هم گزینه discard رو انتخاب کنی بندازیشون دور . هم میتونی کیفت رو آپگرید کنی آیتم های بیشتری برداری .

goldenmember
16-12-2012, 15:41
چند روز آدمو سرگرم میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

soroosh_cz
16-12-2012, 17:32
چند روز آدمو سرگرم میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

3-5 روز، اگر طرفای 3-4 ساعت بازی کنی هر روز و نصف ماموریت های ثانویه رو ببری.

soroosh_cz
16-12-2012, 17:34
آخه سوال ایشون چه ربطی به ets2 داشت ؟ :n04:

صبح که اومدم پستشون یه سوال بود درباره ی کامیون های لایسنس بنز و ولوو، نمیدونم چجوری ادیت کرده :n02:
نکنید از این کارا، مردم فکر میکنن منگل شدیم :n09:

virus2009
16-12-2012, 18:58
دوستان فیلم کوتاه The Far Cry Experience رو دیدید ... ؟؟؟
Vaas هم توش هست جالبه :n02:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک هاش :
Episode 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | Episode 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | Episode 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | Episode 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

arash_gartal
17-12-2012, 10:57
من آپدیت 1.3 ریختم ولی دیگه بازی سیو نمیشه. دوستان همچین مشکلی داشتن؟

Hamid Reza
17-12-2012, 12:21
آقا سیو این بازی کجا ذخیره میشه؟
من تا مرحله 34 رفتم و میخوام یه ذخیره از سیوم بردارم که هر دو تا پایان بازی رو ببینم منتهاش سیوش نمیدونم کجاس

mf.designing
17-12-2012, 12:25
سلام.
من پچ 1.03 رو نصب کردم ، حالا دیگه سیو من رو نمیاره و فقط گزینه new game فعاله ! چکار میشه کرد ؟؟

imi imi
17-12-2012, 12:27
من تا مرحله 34 رفتم و میخوام یه ذخیره از سیوم بردارم که هر دو تا پایان بازی رو ببینم منتهاش سیوش نمیدونم کجاس

برو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست 408 . فکر کنم جوابت اونجا باشه:n16:

virus2009
17-12-2012, 12:48

Hamid Reza
17-12-2012, 13:30

من اشتباه اون مسیری که دوستمون گفت رو رفتم و اونارو یه جا کپی کردم :(
الان چیکار باید بکنم؟ از اول باید برم؟
شما سیوی نداری که تا مراحل آخر رفته باشه و من دیگه از اول نرم؟؟

nois3
17-12-2012, 14:09
من اشتباه اون مسیری که دوستمون گفت رو رفتم و اونارو یه جا کپی کردم :(
الان چیکار باید بکنم؟ از اول باید برم؟
شما سیوی نداری که تا مراحل آخر رفته باشه و من دیگه از اول نرم؟؟
اشکالی نداره
اگه هنوز تا آخر نرفتید
میتونید همین الان از سیو بازی بکاپ بگیرید و ۲ پایان رو ببینید

Hamid Reza
17-12-2012, 14:19
اشکالی نداره
اگه هنوز تا آخر نرفتید
میتونید همین الان از سیو بازی بکاپ بگیرید و ۲ پایان رو ببینید
:
من اشتباه از یه فایل دیگه بکاپ گرفتم وتا آخر رفتم :n03:
اگه کسی از دوستان تا مرحله های آخر رفته بی زحمت یه نسخه از سیوش رو به من بده
حوصله ندارم از اول برم

nois3
17-12-2012, 17:38
:
من اشتباه از یه فایل دیگه بکاپ گرفتم وتا آخر رفتم :n03:
اگه کسی از دوستان تا مرحله های آخر رفته بی زحمت یه نسخه از سیوش رو به من بده
حوصله ندارم از اول برم
اینم سیو ۴مرحله آخر(Mission 35) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

محل سیو هم :
فلدر ProgramData هیدن (Hidden) هستش

اسلات سوم save های ۴ مرحله آخر هست.

VAHID
17-12-2012, 18:08
دوستان تصاویر بازی رو میشه بزنیم بره؟و ماموریت های اصلی رو کی یا کجا باید بدست بیاریم.....

soroosh_cz
17-12-2012, 18:32
دوستان تصاویر بازی رو میشه بزنیم بره؟و ماموریت های اصلی رو کی یا کجا باید بدست بیاریم.....

تصاویر بازی رو گمون نکنم بشه، چون فیلم نیستن. عجیبه نصف توضیحات بازی تو همون تصاویرشه :n01:
ماموریت های اصلی بازی، به صورت پشت سر هم برات باز میشن و با یه علامت تعجب زرد تو نقشه نشون داده میشن.
در کل مارک های آبی مربوط به ماموریت های ثانویه هستن و این علامت تعجب زرده مال اصلیه. :n16:

milad_takjoo
17-12-2012, 20:50
یکی از ویژگی های عالی بازی حرکات عالی صورت شخصیت هاست...یه طوری که هنگام حرف زدنشون شما واقعا فک میکنین دارن با یه آدم واقعی صحبت میکنین...
یه جا که برادر کوچیکنون تو زندادنه با سم میرین پیشش واقعا عالی ساخته شده....

Hamid Reza
17-12-2012, 20:53
اینم سیو ۴مرحله آخر(Mission 35) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

محل سیو هم :
فلدر ProgramData هیدن (Hidden) هستش

اسلات سوم save های ۴ مرحله آخر هست.

یه دنیا ممنون
بالاخره دو تا پایان بازی رو دیدم
بازیش عالی بود

من هیچکدوم از ماموریت های فرعی رو نرفتم. این ماموریت ها در مورد چی هست؟ مثل ماموریت های اصلی بکش بکش هست؟
ارزش وقت گذاشتن داره؟

soroosh_cz
17-12-2012, 23:05
یه دنیا ممنون
بالاخره دو تا پایان بازی رو دیدم
بازیش عالی بود

من هیچکدوم از ماموریت های فرعی رو نرفتم. این ماموریت ها در مورد چی هست؟ مثل ماموریت های اصلی بکش بکش هست؟
ارزش وقت گذاشتن داره؟

ماموریت های ثانویه:
1) اسکلت آبی: ماموریت های کشتن Wanted ها که فقط به شما پول میدن و تا جایی که من دیدم، شما باید به گروه از دزدان دریایی یا همون Pirate ها حمله کنین و فرمانده شون(که موقع تگ شدن بصورت یه ستاره ی طلایی نشونش میده) رو با چاقو بکشید حالا یا با ضربه معمولی چاقو(غمه) یا Take Down. تو این ماموریت ها سنگ اندازی خیلی کار رو خوب پیش می بره :n02:

2) گوزن آبی: شکار حیوانات با اسلحه های خاص: به فرض میگه شما باید با شاتگان 5 تا گراز بکشی، یا مثلا با اسنایپر فلان حیوون رو بکشی... این ماموریت ها دو نکته ی مهم دارن:
الف) این که سرنگ های زرد مخصوص شکار خیلی کارایی دارن توشون.
ب) همه ی پوست های مورد نیاز برای آپگرید تجهیزات شما به آخرین سطح تو این مراحل هست، یعنی مثلا فلان چیز(به فرض کیف پول آخرین سطح که میتونی باش 10000$ پول جابجا کنی) به پوست یه حیوون خاص مثلا کوسه ی سیاه(یا فرضا کمودوی سیاه، یوزپلنگ سیاه، بوفالوی تک شاخ، مورچه خوار شکم سفید و ...) نیاز داره، این حیوونا که تک هستن، فقط تو این مراحل پیدا میشن. تا اونجا هم که میدونم، حیوونای نادر رو فقط با تیرکمون باید بکشی، حواستون به ببر عظیم و یوزپلنگ سیاه باشه، خیلی ناجور حمله میکنن :n02:

3) علامت تعجب آبی: ماموریت های کوتاه هستن که به شما پول و XP میدن، آسون هم هستن، مثلا یکیشون گرفتن عکس از جسد سه دزد دریایی بود، یکیشون نجات دختر یکی از ساکنین روستای Amakani (اگر اشتباه نکرده باشم) بود، یکیشون ترسوندن یکی بود که میخواست قبر دختر یکی رو نبش کنه و ...:n16:

VAHID
17-12-2012, 23:09
واقعا که محیط بسیار زیبایی داره و ادم لذت میبره بعد از بازی crysis 1 دیگه

اینجور محیط زیبایی رو ندیده بودم

Hamid323
18-12-2012, 01:11
بالاخره تو xp اجراش کردم
اونایی که ارور 142 رو دارن این فایل رو دانلود کنن

از داخلش فقط فایل ubiorbitapi_r2_loader.dll رو کپی کنید توی فولدر بازی به جای فایل قبلی

kingmohsen
18-12-2012, 01:28
این مراحل شکار حیوانات کم یاب خیلی جالبه.
موجوداتی رو می بینید که هیچ جایی نیست
از کرگردن گرفته تا مورچه خوار و ژاگوار و .....

تنوع جانوارانش بسیار بسیار عالیه

حدود 50 گونه جانوری توی بازیه که توی تاریخ بازیهای کامپیوتری بی سابقه هست

vahidreza2007
18-12-2012, 03:48
بازی رو تموم کردم . اولای بازی ادم خسته میشد اما رفته رفته هیجان بازی بیشتر و بیشتر میشد و ادم رو برای ادامه کار پای پی سی میخکوب میکردم . ایشالا فردا برداشت کلیم رو از بازی می نویسم .

فقط من از دو تا انتخاب اخر بازی راه انسانی ( دیگه خودتون می دونید کدوم رو میگم دیگه ) رو انتخاب کردم ممنون میشم یکی از دوستان بگه اگه اون یکی راه رو انتخاب می کردیم چی میشد ؟؟ تو اسپیلویر بگید تا لو نره !!:n02:

Hamid Reza
18-12-2012, 10:51
بازی رو تموم کردم . اولای بازی ادم خسته میشد اما رفته رفته هیجان بازی بیشتر و بیشتر میشد و ادم رو برای ادامه کار پای پی سی میخکوب میکردم . ایشالا فردا برداشت کلیم رو از بازی می نویسم .

فقط من از دو تا انتخاب اخر بازی راه انسانی ( دیگه خودتون می دونید کدوم رو میگم دیگه ) رو انتخاب کردم ممنون میشم یکی از دوستان بگه اگه اون یکی راه رو انتخاب می کردیم چی میشد ؟؟ تو اسپیلویر بگید تا لو نره !!:n02:

راه انسانی که خودت دیدی چی شد
راه غیر انسانی هم دوستمون توضیح داده :

خب من بازی رو تمام کردم
آخرای داستان واقعا قشنگ میشه مثل اوایلش نیست(جزیره2)
بازی هم 2 پایان داره...تو اسپویلر گذاشتم
قبل از مرحله آخر سیو کنید که بتونید اون یکی پایان رو هم ببینید.من با باید دوباره از اول برم...

1-نجات دوستان
2-کشتن دوستان و ملحق شدن به Citra

من دومی رو انتخاب کردم. جیسون لیزا رو میکشه و با Citra رابطه بر قرار می کنه.Citra هم جیسون رو میکشه و میگه که حالا بچه ما باید Rakyat رو رهبری کنه...جیسون هم میمیره.البته میتونید دوباره جزیره رو بگردید...

mahammad_reza
18-12-2012, 18:13
سلام من بازی FARCRY 3 رو دانلود کردم ولی زبان منو ها و زیر نویسش روسی هست و زبان انگلیسی نداره لطفا فایل های زبان انگلیسی منو ها و زیرنویس رو برای دانلود قرار دهید .

sayan_se666
18-12-2012, 20:12
با سلام
من همون اویل بازی گیر کردم که یه نفر خنجر رو گلوم گذاشته و دستور بازی space و پایینش نوشته mash نمی دونم چه کار کنم

neon_91
18-12-2012, 21:14
دوستان اون مرحله که باید اون drug field رو (مزرعه ای که مواد مخدر کشت میکنن) آتیش بزنیم چطور رد کنم؟آیا آلارمی چیزی هست که باید غیر فعالش کنم.آخه هرچی میکشم کم نمیشن هیچ تازه زیادم میشن:n03:

kingmohsen
18-12-2012, 22:13
با سلام
من همون اویل بازی گیر کردم که یه نفر خنجر رو گلوم گذاشته و دستور بازی space و پایینش نوشته mash نمی دونم چه کار کنم

اونجا باید خیلی سریع پشت سر هم کلید اسپیس رو بزنی

kingmohsen
18-12-2012, 22:14
دوستان اون مرحله که باید اون drug field رو (مزرعه ای که مواد مخدر کشت میکنن) آتیش بزنیم چطور رد کنم؟آیا آلارمی چیزی هست که باید غیر فعالش کنم.آخه هرچی میکشم کم نمیشن هیچ تازه زیادم میشن:n03:

باید اون مزارع رو با آتش افکن آتیش بزنی . فکر کنم 3تا مزرعه باشه. بعدش که آتیش زدی باید بری یک کشتی که مواد مخدر رو حمل می کنه رو آتیش بزنی و منفجر کنی.

sayan_se666
18-12-2012, 22:14
ببخشید من تو مرحله skills گیر کردم نمیدونم چیکار کنم بییرونم نمی یاد

kingmohsen
18-12-2012, 22:19
ببخشید من تو مرحله skills گیر کردم نمیدونم چیکار کنم بییرونم نمی یاد

باید یک SKILLS (مهارت) واسه خودت فعال کنی. روی هر کردوم از مهارتهایی که اجازه میده با موسس دبل کلیک کن تا اون مهارت بهت اضافه بشه

neon_91
18-12-2012, 22:31
باید اون مزارع رو با آتش افکن آتیش بزنی . فکر کنم 3تا مزرعه باشه. بعدش که آتیش زدی باید بری یک کشتی که مواد مخدر رو حمل می کنه رو آتیش بزنی و منفجر کنی.

دقیقا مشکل من هم همین است چطوری این کارو بکنم چون نمی تونم از پس نگهباناش بربیام یعنی هرچقدر میکشمشون زیاد تر میشن.در ضمن 5 تاست نه 3 تا.
واقعا کلافه شدم از هر راهی وارد میشم نمیشه مخفی کاریم نمیشه کرد چون آتیشم بزنی بالاخره می فهمن میان سراغت

nois3
18-12-2012, 22:52
دقیقا مشکل من هم همین است چطوری این کارو بکنم چون نمی تونم از پس نگهباناش بربیام یعنی هرچقدر میکشمشون زیاد تر میشن.در ضمن 5 تاست نه 3 تا.
واقعا کلافه شدم از هر راهی وارد میشم نمیشه مخفی کاریم نمیشه کرد چون آتیشم بزنی بالاخره می فهمن میان سراغت

اتفاقا راحت‌ترین مرحله همینه

کنار هر باغ گ.راس, بشکه هست که میتونید بترکنیدش راحت باغ آتیش میگیره
یا

با اسلحه آتشین گوشه‌ ی باغو آتیش بزنید همه جای باغ 2سوته آتیش میگیره:n05:
فقط آتیش بزنو فرار کن:n20:

kingmohsen
18-12-2012, 23:10

باغ ها توی زمین های همواره که دورش تپه های نسبتا بلنده. با یک تفنگ دوربین دار بشکه های کنار زمین رو یکی یکی بزن و حالش رو ببر :n25:

neon_91
18-12-2012, 23:41
اتفاقا راحت‌ترین مرحله همینه

کنار هر باغ گ.راس, بشکه هست که میتونید بترکنیدش راحت باغ آتیش میگیره
یا

با اسلحه آتشین گوشه‌ ی باغو آتیش بزنید همه جای باغ 2سوته آتیش میگیره:n05:
فقط آتیش بزنو فرار کن:n20:

ممنون دوست عزیز شما بازی رو رو چه درجه سختی بازی میکنید؟

باغ ها توی زمین های همواره که دورش تپه های نسبتا بلنده. با یک تفنگ دوربین دار بشکه های کنار زمین رو یکی یکی بزن و حالش رو ببر :n25:

باید امتحان کنم البته هنوز پولم نرسیده دوربین دار بخرم ولی فک کنم باید ماموریت های جانبی انجام بدم برای راحت انجام دادن ماموریت ها اصلی

VAHID
18-12-2012, 23:55
چند تا عکس خودم گرفتم.....

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

soroosh_cz
19-12-2012, 00:45
چند تا عکس خودم گرفتم.....

Anti-Aliasing روشن نیست؟
چرا این خطوط اشیا اینجورین؟

arash_gartal
19-12-2012, 00:55
بازم سیو را نشناخت. خسته شدم اینقدر از اول شروع کردم. واسه کسی پیش نیومده این مشکل؟؟ آپدیت بازیم 1.3 هستش:n28:

nois3
19-12-2012, 12:36
بازم سیو را نشناخت. خسته شدم اینقدر از اول شروع کردم. واسه کسی پیش نیومده این مشکل؟؟ آپدیت بازیم 1.3 هستش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز می‌شه بگید این آپدیت ۱.۳ رو واسه چی‌ نصب کردید؟
چون من ۱.۲ نصب کردم هیچ فرقی‌ با ۱.۱ نداشت
اگه واسه انلاین آپدیت نکردید,بنظرم بازی رو از اول نصب کنید آپدیت هم بی‌خیال شید

ممنون دوست عزیز شما بازی رو رو چه درجه سختی بازی میکنید؟
همیشه Normal بازی می‌کنم
شما رو High داری بازی میکنی‌؟

Hamid Reza
19-12-2012, 12:59
دوستانی که میخوان out post رو خیلی راحت و با 1500 xp بگیرن من پیشنهاد میکنم از اسنایپ استفاده کنن . یه صدا خفه کن هم حتما سرش بذارین . من 80 درصد out post هارو همینطوری گرفتم
میرفتم یه جای دور مثلا 100 110 متری بعدش یکی یکی هد شات میکردم

یه نکته دیگه که خیلی حال میده . تو بعضی out post ها یه قفس هست که توش حیوون هست . مثلا پلنگ . من همون اول یه تیر به اون قفس میزدم و این حیوونه آزاد میشد و بیشتر آدمای تو out post رو میکشت :D

VAHID
19-12-2012, 17:23
Anti-Aliasing روشن نیست؟
چرا این خطوط اشیا اینجورین؟

نه خاموشه ......

kingmohsen
19-12-2012, 19:37
یکی از زیباترین صحنه های بازی نگاه کردن صحنه های شکار حیوانات توسط ببر یا پلنگه

واقعا احساس میکنی که داری فیلم مستند حیات وحش میبینی خیلی قشنگه
:n16:

neon_91
19-12-2012, 19:49
همیشه Normal بازی می‌کنم
شما رو High داری بازی میکنی‌؟

من مد survivor بازی میکنم خوشبختانه اون مرحله رم رد کردم ولی همین جوری یک ضرب ماموریت های اصلیو رفتم فک کنم یه خورده باید ماموریت جانبی انجام بدم تا قوی تر شم:n27:

bar333lona
19-12-2012, 19:51
من بازی رو دانلود کردم اما هاردم فعلا جا نداره که بازی رو نصب کنم ... دوستانی که عکس گذاشتن انگار بازی گرافیک خوبی نداره
تو عکس اینجوریه یا کلا گرافیکش پایینه ؟ :n05:

kingmohsen
19-12-2012, 19:53
من بازی رو دانلود کردم اما هاردم فعلا جا نداره که بازی رو نصب کنم ... دوستانی که عکس گذاشتن انگار بازی گرافیک خوبی نداره
تو عکس اینجوریه یا کلا گرافیکش پایینه ؟ :n05:

گرافیکش خداست!!!!!!!
خیلی قشنگه گرافیکش و بالاترین گرافیک رو داره

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

bar333lona
19-12-2012, 19:54
من اولین نسخه ای که میخوام این بازی رو شروع کنم ... اصلا داستانش در مورد چیه ؟ چرا این همه حیوون هست تو بازی :n02:

kingmohsen
19-12-2012, 19:59
من اولین نسخه ای که میخوام این بازی رو شروع کنم ... اصلا داستانش در مورد چیه ؟ چرا این همه حیوون هست تو بازی :n02:

بازیهاش از لحاظ داستانی هیچ ربطی بهم نداره
موضوعش اینه که چند نفر میرن یک جزیره استوایی برای تفریح اما بدست گروهی دستگیر میشن. یکی از این افراد موفق میشه از محل زندانی شدن فرار کنه و خودش رو نجات بده. حالا این فرد میخواد دوستاش رو نجات بده و از جزیره فرار کنن.
داستانش خیلی محشر و جذابه

چون بازی توی یک جزیره استوایی هست مثل واقعیت این جزیره داخل حیوانات بسیار زیادی داره.
از عقاب و طوطی و ... توی آسمون گرفته تا ببر و مرغ و میمون و گرگ توی خشکی و تا کوسه و دلقک ماهی و سفره ماهی و عروس دریای و ... توی دریا

تنوع حیواناتش توی تاریخ بازیها بی سابقه هست
:n26:

وین رونی
19-12-2012, 20:35
گرافیکش خداست!!!!!!!
خیلی قشنگه گرافیکش و بالاترین گرافیک رو داره

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

همیشه برام یه سوال بوده که در این نوع بازی ها میشه مثلاً رفت به اون کوه عکس وسطی؟

kingmohsen
19-12-2012, 21:59
همیشه برام یه سوال بوده که در این نوع بازی ها میشه مثلاً رفت به اون کوه عکس وسطی؟

وسعت نقشه این بازی بیش از 70 کیلومتر مربه هست. دقیقا 12 کیلومتر در 6 کیلومتر. شما به راحتی میتونید به هرجا در این نقشه برید.

توی عکس وسطی هم شما راحت میتونید برید روی قله اون کوه ها و از اونجا کل جزیره ها رو ببینید.

البته بعضی از رشته کوهها که خیلی خیلی دور دست هستند رو بازی اجازه نمیده برید اونجا

اگه بشه یه عکس از دور دست ترین کوها براتون میگیرم که ببینید.

kingmohsen
19-12-2012, 22:26

خب اینم یک مثال از رفتن به نقاط دور دست

قصد من رفتم به این نقطه از کوه هست (کوه سمت راست که دورتر هستش رو حوصله نداشتم برم آخه خیلی دور بود و پیاده باید میرفتی)

اینم عکس از روی کوه

kingmohsen
20-12-2012, 01:50
شاید برای خیی ها این سوال پیش بیاد که نقشه فارکرای 3 که اینقدر بزرگه ازین نقشه هم بزرگتر هست یا نه

خب حالا یه چندتا بازی میگم که واقعا تعجب کنید

3- Just Cause 2

نقشه این بازی در حدود 1000 کیلومتر مربع هست. البته مناطق توی آب خیلی زیاد داره. اما به هر حال بزرگه

2- Test Drive Unlimited

مساحت نقشه این بازی 16000 کیلومتر مربعه. البته چون بازی ریسینگ هست فقط از درون جاده ها میشه رفت و خیلی مثل بازی های اپن وورد دیگه نیست.

1- Fuel

بزرگترین بازی اوپن وورد جهان بازی سوخت (FUEL) هست که مساحت نقشه بازی 14,400 کیلومتر مربعه!!!!!!!!!!!!!!
واقعا باور نکردنیه و این رکورد در کتاب های گینس هم ثبت شده.
نقشه این بازی 140 کیلومتر در 100 کیلومتر هست.
این بازی سبک ریسینگ و در سال 2009 ساخته شد. وانصافا خیلی هم قشنگه بازیش.
میشه گفت هیچ نوع آب و هوایی نیست که در دنیا وجود داشته باشه و توی این بازی نباشه.
از بیابان های و کویرهای بی آب و علف گرفته تا مناطق بسیار سردسیر و یخبندان.