ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Far Cry 3

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6

Mohammad Yek110
31-01-2013, 15:22
دوستان من بازیو تازه ریختم. ماموریتا رو چطوری باید انجام بدم. یعنی تو نقشه باید به طرف کدوم قسمتا برم؟

مارکر های زرد رنگ توی نقشه ماموریت های اصلی هستن :n16:

IOG
31-01-2013, 18:13
اینم تموم شد. واقعا خیلی وقت بود بازی به این قشنگی بازی نکرده بودم.دم یوبیسافت گرم!
فقط یه چیزی که آخرش به نظر من بد شد اینه که با دوستامون نمیریم خونه و تو جنگل میمونیم! البته این واسه این بوده که بتونیم به سندباکس ادامه بدیدم ولی یه جورایی به نظر من آزاردهندس...

mohsen_gh1991
31-01-2013, 21:29
مارکر های زرد رنگ توی نقشه ماموریت های اصلی هستن :n16:
یعنی همون علامت تعجبا؟

و سوال بعدی اینکه چطوری میتونم اسلحه ها رو بخرم؟ مثلا یه اسلحه قیمتش 1100$ هست ولی من ماکزیمم پولی که میتونم داشته باشم 1000$ هست. باید چکار کنم؟

J U N I P E R
31-01-2013, 22:30
یعنی همون علامت تعجبا؟

و سوال بعدی اینکه چطوری میتونم اسلحه ها رو بخرم؟ مثلا یه اسلحه قیمتش 1100$ هست ولی من ماکزیمم پولی که میتونم داشته باشم 1000$ هست. باید چکار کنم؟
آره علامت تعجب‌ها، در بین ماموریت‌ها هم گاهی اوقات به‌صورت دایره زرد رنگ هست.
ماکزیمم پولی که می‌تونی داشته‌باشی 2000 دلار هست که می‌تونی تو قسمت Crafting (تو منوی اصلی بازی) کیف جدید بسازی تا گنجایش پول بیشتری داشته‌باشی. برای ساختن کیف پول مثلا باید پوست فلان حیوون رو داشته‌باشی. برای چیزهای دیگه (مثل جای مهمات و اسلحه و ..) هم همین‌طور. تو Crafting نگاه کن ببین چه حیوونی می‌خوای، بعد از تو نقشه محل اون حیوون رو پیدا کن، شکارش کن و پوستش رو بردار.
توی نقشه 18 تا Radio Tower هست که خراب هستند که اگه هر کدم رو ازش بالا بری و درستش کنی، چنتا اسلحه برات «رایگان» می‌شه. بهتره این کار رو بکنی و پولت رو برای کارهای دیگه (اضافه کردن تجهیزات به اسلحه‌ها، خرید مهمات برای سلاح‌ها و ...) کنار بگذاری.

Beta
31-01-2013, 23:36
بازـــــی عالی بود !
فقط دریا و دریاچه کلا آبش اصلا گرافیکش خوب نبود!

estark
01-02-2013, 14:06
چرا واسه من مشخص نیست کدوم دکمه رو بزنم مثلا برا باز کردن در یه مربع خالی هستش E نداره. برا اساسینس هم همین طور بود.الان تو اون مرحله که کشتی داره غرق میشه یه یارویی زیر اب میاد سر وختمون کدوم دکمه رو باید بزنم تا ولم کنه.

jahangir1400
01-02-2013, 14:57
دوستان اپدیت v1.04 رو ریختم کسی ریحته بگه چه تغییراتی تو بازی به وجود اومده؟
بعد کسی تو این تاپیک هست که بازی رو از dx11 بالای 20 fps اجرا کنه اگه میتونید بگید کارت گرافیکتون چیه؟
یه جایی دیدم 680gtx بازی رو با ultra فقط با 35 fps اجرا میکنه که قیمت این گرافیک حدود 3 تا 4 میلیونه و قوی ترینه البته 690 gtx هم هست و
با ati radeon hd 7979 بازی رو با ultra فقط با 27 fps اجرا میکنه من لپتاپم با ultra و directx 11 فقط 15 fps اجرا میکنه ولی بازم خوبه :D

به قول دوستمون بازی کلا فریم بالایی نداره، البته اینجا همه استادن اما یه اشاره ای میکنم برا کسایی که آشنایی ندارن، غیر از تنظیمات قسمت video quality تو قسمت video هم دو سه تا گزینه داره تاثیر خیلی زیادی روی فریم داره، اولیش msaa anti-aliasing، من گرافیکم gtx670 هست و با dx11 روی ultra و همه تنظیمات روی حداکثر وقتی این گزینه رو روی 8 میزارم 30 فریم میده اما وقتی خاموش میکنم حدود 55-60 فریم، من خودم روی 4 میزارم بازی میکنم (البته میکردم:n02:) حدود 40-45 فریم میده، فکر نمیکنم افزایش کیفیت این گزینه به اندازه اینهمه افت فریم باشه همون 2 هم خوبه، گزینه ssao هم تاثیر داره ولی نه به اندازه این، اون v-sync رو هم خاموش باشه اگه روی 2 فریم بزاری که کلا 30 فریم بیشتر بهت نمیده، gtx680 هم قیمتش تا یه هفته پیش بسته به برندش حول و حوش 2 تومن بود اون قیمتی که میگی مربوط به gtx690 هستش که دو هسته داره

Mohammad Yek110
01-02-2013, 15:32
چرا واسه من مشخص نیست کدوم دکمه رو بزنم مثلا برا باز کردن در یه مربع خالی هستش E نداره. برا اساسینس هم همین طور بود.الان تو اون مرحله که کشتی داره غرق میشه یه یارویی زیر اب میاد سر وختمون کدوم دکمه رو باید بزنم تا ولم کنه.

سلام
اینجا یه نفر پرسیده بود خودشم به جواب رسید :دی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید :n16:

mohsen_gh1991
01-02-2013, 16:55
دوستان یه سوال دیگه. وقتی من میخوام اسلحه بخرم هر کاری میکنم جایگزین اسلجه ای که دارم میشه. راهی وجود نداره که بتونم دوتا یا تعداد بیشتری اسلحه داشته باشم ؟

Mohammad Yek110
01-02-2013, 16:59
دوستان یه سوال دیگه. وقتی من میخوام اسلحه بخرم هر کاری میکنم جایگزین اسلجه ای که دارم میشه. راهی وجود نداره که بتونم دوتا یا تعداد بیشتری اسلحه داشته باشم ؟

سلام
اولش وارد منو و قسمت Crafting بشید ، بعدش دنبال Weapon Holsters بگردید
اینجا میگه برای اینکه این قابلیت رو آنلاک کنه پوست چه حیوونیو میخواد ، باید برید اون حیوونا رو شکار کنید ، پوستشونو بردارید و این قابلیت ها رو آنلاک کنید ، اگه اشتباه نکنم دو تا اسلحه یه پوست بز میخواست ، سه تا اسلحه دوتا پوست گوزن ، چهار تا اسلحه دوتا پوست کوسه :دی

mohsen_gh1991
01-02-2013, 19:25
سلام
اولش وارد منو و قسمت Crafting بشید ، بعدش دنبال Weapon Holsters بگردید
اینجا میگه برای اینکه این قابلیت رو آنلاک کنه پوست چه حیوونیو میخواد ، باید برید اون حیوونا رو شکار کنید ، پوستشونو بردارید و این قابلیت ها رو آنلاک کنید ، اگه اشتباه نکنم دو تا اسلحه یه پوست بز میخواست ، سه تا اسلحه دوتا پوست گوزن ، چهار تا اسلحه دوتا پوست کوسه :دی مرسی محمد جان
عجب بازی باحالیه این :دی همه چیزش دست سازه لامصب :دی

soheilnouri
01-02-2013, 21:52
خب همین ادما رو چطوری میتونم سوار کنم؟

Advanced Ali-001
01-02-2013, 23:44
سلام آقا من اور ریلیک اولی اولی رو پیدا نمیکنم روی نقشه هم نیست کدوم قبرستونیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان 119 تا ریلیک دارم اینو پیدا کنم بازی 100% میشه کمکککککککککککککک؟؟؟؟؟؟؟

J U N I P E R
02-02-2013, 11:59
برا منم چندبار شد، اومدم بیرون Run As Administrator کردم. یه چند بار دیگه هم شد اومدم بیرون دوباره اجرا کردم حل شد.

estark
02-02-2013, 12:57
برا منم چندبار شد، اومدم بیرون Run As Administrator کردم. یه چند بار دیگه هم شد اومدم بیرون دوباره اجرا کردم حل شد.

از من که حل نشد .شما یادت نمیاد تو مرحله کشتی وقتی یارو زیر اب میاد سراغت میچسبه به پات چه دکمه ایی زدی دفعه اولش کهC بود.

hosseincode2008
02-02-2013, 13:04
از من که حل نشد .شما یادت نمیاد تو مرحله کشتی وقتی یارو زیر اب میاد سراغت میچسبه به پات چه دکمه ایی زدی دفعه اولش کهC بود.
كلا اين كليدهايي كه بايد ميزدي فكر كنم از 5 حالت بيشتر نبود. يا C يا E يا Space يا كليك راست و يا كليك چپ. تا دوستان بهتر راهنمايي كنن برو اينارو امتحان كن!

jahangir1400
02-02-2013, 14:34
سلام آقا من اور ریلیک اولی اولی رو پیدا نمیکنم روی نقشه هم نیست کدوم قبرستونیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان 119 تا ریلیک دارم اینو پیدا کنم بازی 100% میشه کمکککککککککککککک؟؟؟؟؟؟؟

اگه مایه تیله داری برو نقشه های جاهای مخفی اونایی که نوشته colletible items رو بخر تو نقشه بهت میگه کجاس:46:

Advanced Ali-001
02-02-2013, 16:21
اگه مایه تیله داری برو نقشه های جاهای مخفی اونایی که نوشته colletible items رو بخر تو نقشه بهت میگه کجاس

آقا من دارم همشونو همرو دارم نقشه نامه و.... فقط یکی از ریلیک هارو ندارم که تو اون غاره هست که کشتی توش بود زیر خونه دکتر بود حالا درش بسته شده نمیدونم چطوری برم بگیرمش....
کسی راهی سراغ نداره؟؟؟؟؟؟

hosseincode2008
02-02-2013, 16:34
آقا من دارم همشونو همرو دارم نقشه نامه و.... فقط یکی از ریلیک هارو ندارم که تو اون غاره هست که کشتی توش بود زیر خونه دکتر بود حالا درش بسته شده نمیدونم چطوری برم بگیرمش....
کسی راهی سراغ نداره؟؟؟؟؟؟

اين مشكلو خيلي ها داشتن و يوبي سافت توي يكي از پچ ها رفعش كرد. البته براي نسخه هاي پايرت شده اگه پچ جديد رو نصب كني بايد بازي رو از اول شروع كني.

Advanced Ali-001
02-02-2013, 20:20
اين مشكلو خيلي ها داشتن و يوبي سافت توي يكي از پچ ها رفعش كرد. البته براي نسخه هاي پايرت شده اگه پچ جديد رو نصب كني بايد بازي رو از اول شروع كني.

خب مشکلی نیست الان من باس چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پچ کجاست از کجا دان کنم؟
بازی مهم نیست از اول میرم.

kiar
02-02-2013, 21:50
پچ کجاست از کجا دان کنم؟

خود سایت یوبی پچ هارو واسه دانلود گذاشته که میتونید از همونجا دانلود کنید ولی کرکشو باید از یه جای دیگه پیدا کنید.

اینم از یه سایت دیگه که همراه کرک reloaded هست.

-------- = soft 98.ir ( بدون فاصله )

Advanced Ali-001
02-02-2013, 22:03
-------- = soft 98 ( بدون فاصله )

لینک دوم خرابه.

3Dmajid
02-02-2013, 22:25
هر چی از زیبایی بازی بگم کمه :n12:

دفعه ی اول بیشتر درگیر داستان بودم، کاری با کرفت و برج های رادیویی و کمپ ها نداشتم :n01:

الان که دارم بازی میکنم گذاشتم رو هارد و تازه فهمیدم باید چه جوری بازی کرد :n02:

اول از همه برج های رادیویی رو فعال میکنم تا اسلحه های جدید آزاد بشه، تمام کمپ هام میگیرم تا fast travel ها آزاد بشن و بتونم سریع از این ور به اون ور برم.

بعدش میرم سراغ ماموریت ها با ابزار جدید :n02:

خیلی فاز میده بازیش :n12:

aha2012
02-02-2013, 22:44

دفعه ی اول بیشتر درگیر داستان بودم، کاری با کرفت و برج های رادیویی و کمپ ها نداشتم :n01:

الان که دارم بازی میکنم گذاشتم رو هارد و تازه فهمیدم باید چه جوری بازی کرد :n02:

اول از همه برج های رادیویی رو فعال میکنم تا اسلحه های جدید آزاد بشه، تمام کمپ هام میگیرم تا fast travel ها آزاد بشن و بتونم سریع از این ور به اون ور برم.

بیکاریا مجید
این بازی ارزش دوبار بازی کردنو واقعا نداره
برو بازیهای جدیدی که اومده رو بازی کن:n07::n01:

3Dmajid
02-02-2013, 23:39
بیکاریا مجید
این بازی ارزش دوبار بازی کردنو واقعا نداره
برو بازیهای جدیدی که اومده رو بازی کن:n07::n01:

اتفاقا داره !
خیلی هم خوب داره.
تو برو بازیای دیگه رو بازی کن آها جان :n07:

aha2012
02-02-2013, 23:48
اتفاقا داره !
خیلی هم خوب داره.
تو برو بازیای دیگه رو بازی کن آها جان :n07:

خب اگه ارزش داره و داری برای بار دوم بازیش میکنی،اگه تونستی این مردکو:n01: پیدا کن؟
forum.p30world.com/showthread.php?t=509507&p=7422463&viewfull=1#post7422463

3Dmajid
03-02-2013, 06:48
خب اگه ارزش داره و داری برای بار دوم بازیش میکنی،اگه تونستی این مردکو:n01: پیدا کن؟
forum.p30world.com/showthread.php?t=509507&p=7422463&viewfull=1#post7422463

باشه :n02: ... ولی وقتی همه کمپارو بگیری فک نکنم این باشه ؟
چون دیگه دشمن نداری.

soheilnouri
03-02-2013, 15:18
پچ کجاست از کجا دان کنم؟

مثلا بیدا کنید چی میشه؟چه اتفاقی میوفته؟فک کن بیدا کردی رلیک رو...

majidts
04-02-2013, 12:55

داداش مجیییید تو که داری از اول بازی میکنییی بگو من اون قسمتو که باید ساکت از اون غاره رد شی رو چی کار کنم داره اعصابمو میریزه به هم 2 روزه وقت گذاشتم رد نمیشه بازی نصفه نیمه مونده
بچه ها یه کمکایی کردن اما نمیشههه..........
میگم یه کاری هم میشه کرد، هروقت اون غاره رو رد کردی سیو بازیتو میدی به من؟؟؟؟؟؟ ثواب داره.....:n06::n01:

3Dmajid
04-02-2013, 18:42
داداش مجیییید تو که داری از اول بازی میکنییی بگو من اون قسمتو که باید ساکت از اون غاره رد شی رو چی کار کنم داره اعصابمو میریزه به هم 2 روزه وقت گذاشتم رد نمیشه بازی نصفه نیمه مونده
بچه ها یه کمکایی کردن اما نمیشههه..........
میگم یه کاری هم میشه کرد، هروقت اون غاره رو رد کردی سیو بازیتو میدی به من؟؟؟؟؟؟ ثواب داره.....:n06:

من هنوز به غاره نرسیدم، فعلا دارم کمپای جزیره ی دوم رو میگیرم.
واقعا تعجب میکنم چرا اینقد بچه ها رو این غاره گیر کردن :n04:
باو من همون دفعه اول ردش کردم، آخه کجاش سخته ؟
قبلا رووو مدیوم بازی میکردم.
واقعا الان مشکلت کجاس ؟ :n04:
خیلی مرحله ش راحت بود. :n16:

ye adam
04-02-2013, 19:02

خداوکیلی هیچ جای بازیش گیر نداره
راحت میتونم بگم جز تنها بازی هایی هست که هیچ جاش گیر نکردم
یه سری بازی ها هستن واقعا نمیشه بعضی جاهارو رد کرد
ولی این واقعا من هیچ جا نبود گیر کنم و کاملا با نظرت موافقم :دی

majidts
04-02-2013, 23:00

من که سنگ میندازم سمت چپشون که حواسشونو پرت کنم یا اصلا تکون نمیخورن یا اگه چنتاشون میرن اونور من که میام رد شم میبیننم و.......
از 2 حالت خارج نیس یا این کارم درست نیس یا درسته اما من نمیدونم چه جوری رد شم!!!!!!:n13:

campuzlit
04-02-2013, 23:25
من که سنگ میندازم سمت چپشون که حواسشونو پرت کنم یا اصلا تکون نمیخورن یا اگه چنتاشون میرن اونور من که میام رد شم میبیننم و.......
از 2 حالت خارج نیس یا این کارم درست نیس یا درسته اما من نمیدونم چه جوری رد شم!!!!!!:n13:

وقتی یه جایی کاور گرفتی سربازا رو زیر نظر داشته باش. دقیقا یه جوری حرکت می کنن که باید حواس یکیشون رو پرت کنی و به راحتی رد می شی. شاید جای درست کاور نمی گیری. چون مخفی کاری این بازی بسیار آسونه و در این حالت هوش مصنوعی تقریبا در حد جلبکه.

3Dmajid
05-02-2013, 01:02
از 2 حالت خارج نیس یا این کارم درست نیس یا درسته اما من نمیدونم چه جوری رد شم!!!!!!

الان روی هارد این مرحله رو رفتم.
خیلی آسون و بدون دردسر.
اصلا نیازی نیست سنگ پرتاب کنی.
:n04:

mmf66
05-02-2013, 09:50
دوستان تو تنظیمات گرافیک بهترین حالت باید چه جوری باشه مثلا v-sync یا گزینه های دیگر برای بهترین فریم و کیفیت گرافیک هم 6850 هست میخوام بازی روون باشه مانیتور هم فول اچ دی هست

majidts
05-02-2013, 13:24
الان روی هارد این مرحله رو رفتم.
خیلی آسون و بدون دردسر.
اصلا نیازی نیست سنگ پرتاب کنی.
:n04:

:n01::n01:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

majidts
05-02-2013, 13:25
[QUOTE=majidts;7470287]آقا حل شد
همش بخاطر علامت های بازیه که آدمو گمراه میکنه ، ماجرا اینجا بود که من مستقیم میخواستم از راه اون قسمت برم پایین در صورتی که باید از پشت اون یارو که نشسته رد شیم و بریم
مسخره چن روز مچلمون کرده بود!!!!!!!!!!:n22:
دوستان هم که اصلا نمیگن باید از اونور رد شیم:n05:

3Dmajid
05-02-2013, 13:41
[QUOTE=majidts;7470287]آقا حل شد
همش بخاطر علامت های بازیه که آدمو گمراه میکنه ، ماجرا اینجا بود که من مستقیم میخواستم از راه اون قسمت برم پایین در صورتی که باید از پشت اون یارو که نشسته رد شیم و بریم
مسخره چن روز مچلمون کرده بود!!!!!!!!!!:n22:
دوستان هم که اصلا نمیگن باید از اونور رد شیم:n05:

خب خیلی تابلوعه که باید از اون زیر رد بشی چون اگه از اون ورش بری میبیننت.
آخه دوستان فکرشم نمیکردن این راهو تست نکرده باشی :n02:

erfan68
05-02-2013, 14:12
سلام خدمت شما دوستان من الان چپتر 9 هستم همون جایی که اون یارو که برادرشو گرفته باحاش چاقوکشی میکنیم میکشیمش بعد یه زمان میده بریم برسیم به یه فرودگاه تا برادرشو نجات بده میرسم اونجا نجاتش میدم سوار هلیکوپتر میشیم میریم تا جایی که رو پل تانکر رو منفجر میکنم مرحله رو میرم اما بعدش میزنن هلیک.پتر رو میترکونن اصلا نمیتونم برم کسی سیو این مرحله رو داره؟

erfan68
05-02-2013, 17:50
مجل سیو بازی :
C:\ProgramData\Orbit\46

اینم سیو بازی خودم لطفا این مرحله رو برام رد کنین:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

silent-assassin
05-02-2013, 18:54
مجل سیو بازی :
C:\ProgramData\Orbit\46

اینم سیو بازی خودم لطفا این مرحله رو برام رد کنین:

اینجا مرحله آخره!

این قسمت را رد کنی دیگه بازی تموم میشه. یه کم تمرکز کن روی مواد منفجره و بشکه ها و ...

آسونه!

erfan68
05-02-2013, 22:14
به خدا نتونستم اعصابم رو خورد کرده.از یوتیوب کلیپ برداشتم یارو میره کلا 4 تا آرپیجی میزنن که اونام بهش نمیخوره.من که میرسم فکر کنم 40تا آرپیجی میزنن خیلیاشو رد میکنم نامسب همین که میرسم از فرودگاه خارج شم 3تا یه جا میخوره و شپلق!!!!!!!:n28::n28::n28::n28:

Ali*Reza
05-02-2013, 22:40
من اولین باری هست که این سری بازی رو انجام میدم ، واقعا به نظر من گرافیک فوق العاده ای داره.
به شخصه از گیم پلی بازی خیلی خوشم نیومد. البته اوابل بازی هستم و نمیتونم کلی نظر بدم.
ولی تا اینجا به نظرم داستان و گرافیک خیلی خوبی داشته.

erfan68
05-02-2013, 23:22
اینجا مرحله آخره!

این قسمت را رد کنی دیگه بازی تموم میشه. یه کم تمرکز کن روی مواد منفجره و بشکه ها و ...

آسونه!

یعنی جدا بعد این مرحله دیگه نیست پاکش کنم بره:n24:

erfan68
05-02-2013, 23:54
من اولین باری هست که این سری بازی رو انجام میدم ، واقعا به نظر من گرافیک فوق العاده ای داره.
به شخصه از گیم پلی بازی خیلی خوشم نیومد. البته اوابل بازی هستم و نمیتونم کلی نظر بدم.
ولی تا اینجا به نظرم داستان و گرافیک خیلی خوبی داشته.

راستش منم اولین بارم بود این بازی رو امتحان کردم بد نیست جالب بود و نقشه بزرگی داره حسابی میتونه سرگرم کننده باشه اگه بخوایی واسه وقت گذرونی بازی کنی بهتره و سخته یه کم البته من مرحله آخرم و نمیتونم این مرحله رد کنم موندم اما کلا خوبه فقط اولاش یه کم حوصلا کنی رفته رفته جالبتر میشههههه:n02:

Spaniuly
06-02-2013, 00:35
راستش منم اولین بارم بود این بازی رو امتحان کردم بد نیست جالب بود و نقشه بزرگی داره حسابی میتونه سرگرم کننده باشه اگه بخوایی واسه وقت گذرونی بازی کنی بهتره و سخته یه کم البته من مرحله آخرم و نمیتونم این مرحله رد کنم موندم اما کلا خوبه فقط اولاش یه کم حوصلا کنی رفته رفته جالبتر میشههههه:n02:
برات پیغام خصوصیدادم ندیدی مگه دوست عزیز؟

ترینر رو غیر فعال کن

campuzlit
06-02-2013, 00:36
به خدا نتونستم اعصابم رو خورد کرده.از یوتیوب کلیپ برداشتم یارو میره کلا 4 تا آرپیجی میزنن که اونام بهش نمیخوره.من که میرسم فکر کنم 40تا آرپیجی میزنن خیلیاشو رد میکنم نامسب همین که میرسم از فرودگاه خارج شم 3تا یه جا میخوره و شپلق!!!!!!!:n28::n28::n28::n28:

اتفاقا خیلی آسونه اونجا. سعی کن تانکر ها و کامیونها و کلا چیزایی رو بترکونی که آدم های دوروبرش رو بفرسته هوا. اونجا رو که رد کنی بقیه اش رو دیگه تقریبا باس فیلم نیگا کنی.

anti-military
06-02-2013, 00:42

الکی شلیک نکن اونجا, دقیقا خیره شو به فرودگاه و ببین کجا وایستادن و همون قسمت هارو شلیک کن
منم 2-3 بار اونجا گیر کردم ولی اگه دقیق نگاه کنی کجا وایستادن و بزنیشون میتونی رد کنی

erfan68
06-02-2013, 01:33
از همه دوستان ممنون و تشکر فقط این یارو دیوانه که بود عکسشم رو پوستره بازی هست اونو پس کجا میکشیم؟

vahidshah
06-02-2013, 01:36
من با ترینیر پول نامحدود وکلی اسلحه خریدم اما باپول میشه کاری کردکه به کوله پشتی بزرگتر دست یافت تا 2 اسلحه و خرت پرت بردارم؟کیف روچجوری باید بزرگتر کرد؟

campuzlit
06-02-2013, 01:49
من با ترینیر پول نامحدود وکلی اسلحه خریدم اما باپول میشه کاری کردکه به کوله پشتی بزرگتر دست یافت تا 2 اسلحه و خرت پرت بردارم؟کیف روچجوری باید بزرگتر کرد؟

ترینر که اصلا حال نمی ده. ولی با پول نمی تونی کوله پشتی بزرگتر بگیری. باید بری جک و جونور شکار کنی تا با پوستشون بتونی کوله بزرگتر و.... داشته باشی. کلا در قسمت crafting برای هر آیتم توضیح می ده که چه جونوری باید شکار کنی.

soheilnouri
06-02-2013, 13:00
اين قاره كدوم چپتره؟

majidts
06-02-2013, 16:28
اینم تموم شد..........
فارکرای 3 هم به تاریخ پیوست
میگم نسخه 4 هم داره؟؟ کی میاذ؟:n02::n02:

وین رونی
06-02-2013, 16:51
یکی دوتا چیز جالب برای من این بوده که هرچی تو بازی کمپ ها رو از دست آدمای بدجنس آزاد می کنی و می کشیشون تو نقشه و موقع چرخیدن تو بازی کمتر دیگه این آدمای بد جلوت رو می گیرن یعنی اصلاً کم میشن دیگه
مورد بعدی هم اینکه یه دونه اسنایپر بگیرید آپگریدش کنید مخصوصاً صدا خفه کن بندازید روش دیگه موقع درگیری ها راحت هستید از دور و مخفیانه بکشید

ERFAN_337
06-02-2013, 18:31
ببخشید بچه ها من تو CRAFTING قسمت مربوط به تیر ها گزینه ی دوم که مربوط به ویژه کردن تیر ها و اعمال تغیرات روی اونهاست رو ندارم میشه بگید چیکار کنم؟

3Dmajid
06-02-2013, 19:25
برای دومین بار بازی رو تموم کردم.
این دفعه آخرش به سیترا پیوستم تا صحنه ای که همه ازش تعریف میکردنو ببینم :n09:

واقعا بازی خیلی خوب و جذابی بود. :n12:

فراموش نشدنی بود ... :n16: :n12:

soheilnouri
06-02-2013, 20:59
چطوری کمپ ها رو باید تسخیر کنم؟

راستی من الان اون مرحله اییم که باید بره تو کشتی و اونجا کارایی بکنه...فک کنم چپتر 5 باشه...اواسط یا اواخر یا اوایل؟

3Dmajid
06-02-2013, 21:05
چطوری کمپ ها رو باید تسخیر کنم؟

راستی من الان اون مرحله اییم که باید بره تو کشتی و اونجا کارایی بکنه...فک کنم چپتر 5 باشه...اواسط یا اواخر یا اوایل؟

اوایلشه.
برو به کمپ ها حمله کن دیگه، همه رو بکش. آژیرو قطع کن اول.

soheilnouri
06-02-2013, 21:15
كمپ ها كجان اژير ها كجان؟

وین رونی
06-02-2013, 21:22
كمپ ها كجان اژير ها كجان؟

یه تیر بلند هست که بالاش دو سه تا بلند گو هست پایین همون تیر یه جعبه قرمز رنگ هست اگه بری جلوش بایستی و ضربدر رو نگه داری آلارم رو خراب می کنه اما بهتره یه اسنایپر بگیری یواشکی از دور بزنی
یادت باشه در موقع حمله به کمپ قبل از خراب کردن آلارم حمله نکنیا چون در غیر اینصورت نیرو کمکی میاد معرکه ای میشه خیلی خیلی سخت بتونی کمپ رو بگیری اونوقت
راستی یادت باشه اکثر کمپ ها بیشتر از یکی آلارم دارن و همشون رو باید از کار بندازی

3Dmajid
06-02-2013, 21:39
یه تیر بلند هست که بالاش دو سه تا بلند گو هست پایین همون تیر یه جعبه قرمز رنگ هست اگه بری جلوش بایستی و ضربدر رو نگه داری آلارم رو خراب می کنه اما بهتره یه اسنایپر بگیری یواشکی از دور بزنی
یادت باشه در موقع حمله به کمپ قبل از خراب کردن آلارم حمله نکنیا چون در غیر اینصورت نیرو کمکی میاد معرکه ای میشه خیلی خیلی سخت بتونی کمپ رو بگیری اونوقت
راستی یادت باشه اکثر کمپ ها بیشتر از یکی آلارم دارن و همشون رو باید از کار بندازی

اگه با تیر آلارمارو بزنه فقط همون آلارم از کار میفته، و بقیه کار میکنن.
ولی اگه با دست بره و غیر فعال کنه همه ی آلارما از کار میفتن.
راستی یادت باشه تو بعضی از کمپ ها حیوونای وحشی تو قفس نگهداری میشه، به قفسشون تیر بزنی از قفس میان بیرون و اونارو میخورن :n07:

erfan68
07-02-2013, 00:32
برای دومین بار بازی رو تموم کردم.
این دفعه آخرش به سیترا پیوستم تا صحنه ای که همه ازش تعریف میکردنو ببینم :n09:

واقعا بازی خیلی خوب و جذابی بود. :n12:

فراموش نشدنی بود ... :n16: :n12:

این یارو دیوانه که بود عکسشم رو پوستره بازی هست اونو پس کجا میکشیم؟
فکر کنم اسمش واس بود

3Dmajid
07-02-2013, 00:34
این یارو دیوانه که بود عکسشم رو پوستره بازی هست اونو پس کجا میکشیم؟
فکر کنم اسمش واس بود

مرحله ش خیلی تابلوعه دیگه. تو جزیره ی اولی. جیسون میگه باید واااسو اول بکشم بعدش هویت.
کاشکی رو کشتن اینا بهتر کار میکردن.
اصلا دوس نداشتم اینجوری واسو بکشه :n15:

erfan68
07-02-2013, 00:42
مرحله ش خیلی تابلوعه دیگه. تو جزیره ی اولی. جیسون میگه باید واااسو اول بکشم بعدش هویت.
کاشکی رو کشتن اینا بهتر کار میکردن.
اصلا دوس نداشتم اینجوری واسو بکشه :n15:

من که ندیدم واسو بکشه الانم تو همین فرودگاه موندم هنوز دیگه می خوام پاکش کنم. ولی خیلی حال میداد این واسو بکشیم.
یه چیزی ای ابر قهرمان ای اخر فار کرای برا تو که عین آب خوردنه این مرحله رو برام رد کن دیگه سیو خودم هم گذاشتم براتون :n27:
:n03:

erfan68
07-02-2013, 00:47
ولی این یارو دومی که باحاش چاقوکشی کردیم خیلی حال داد.
این واس رو هم مثل این میکشتیم بهتر بود

ess_1362
07-02-2013, 10:10
نمی دونم متوجه شدین یا نه ولی در واقع واس برادر سیترا هست!!
شاید علت کشته شدن شخصیت بازی در پایان دوم بازی همین باشه

وین رونی
07-02-2013, 10:35
نمی دونم متوجه شدین یا نه ولی در واقع واس خواهر سیترا هست!!
شاید علت کشته شدن شخصیت بازی در پایان دوم بازی همین باشه

سیترا خواهر واس هست
دوست عزیز شما با این همه سابقه نمی دونید نباید پایان بازی رو همینجوری یهو لو بدید؟خوب مخفیش کنید.
والا به خدا تا الآن من نمی دونستم این چه کاری آخه

swastika
07-02-2013, 10:45
تو این تاپیک مثکه هیشکی بلد نیس از اسپویلر استفاده کنه:n15:

ess_1362
07-02-2013, 11:17
دوست عزیز شما با این همه سابقه نمی دونید نباید پایان بازی رو همینجوری یهو لو بدید؟خوب مخفیش کنید.
مدت ها از عرضه این بازی می گذره و میشه گفت تمام بازی باز ها این بازی را تمام کردن!!
ضمن اینکه شما هم بهتره پستتون را ویرایش کنید(داخل اسپویلر بذارید)

ye adam
07-02-2013, 12:50
سیترا خواهر واس هست

مدت ها از عرضه این بازی می گذره و میشه گفت تمام بازی باز ها این بازی را تمام کردن!!
ضمن اینکه شما هم بهتره پستتون را ویرایش کنید(داخل اسپویلر بذارید)

اره والا به خدا
الان خیلی وقته همه این بازیو تموم کردن مگه کسایی که برای فان بازی میکنن
ولی خدایی من نمیدونم وقتی یه بازی قدیمی میشه هرکی میاد توش حرفشو تو اسپویلر میزاره؟ :n09:

amir2014
07-02-2013, 16:08
سلام من بازی رو نصب کردم ولی وقتی می خواهم بازی کنم یک صفحه سیاه باز میشه باید چه کار کنم

ye adam
07-02-2013, 16:15
سلام من بازی رو نصب کردم ولی وقتی می خواهم بازی کنم یک صفحه سیاه باز میشه باید چه کار کنم

ERFAN_337
07-02-2013, 16:15
ببخشید بچه ها من تو CRAFTING قسمت مربوط به تیر ها گزینه ی دوم که مربوط به ویژه کردن تیر ها و اعمال تغیرات روی اونهاست رو ندارم میشه بگید چیکار کنم؟
مشکل از بازی یا چیزی دیگه لطفا راهنمایی کنید:n03:

وین رونی
07-02-2013, 21:14
اره والا به خدا
الان خیلی وقته همه این بازیو تموم کردن مگه کسایی که برای فان بازی میکنن
ولی خدایی من نمیدونم وقتی یه بازی قدیمی میشه هرکی میاد توش حرفشو تو اسپویلر میزاره؟ :n09:

یعنی شما نمی تونید احتمال بدید که یکی تازه بازی رو شروع کرده؟؟!!!!
پس چرا تو تاپیک همسایه داره این مورد کاملاً رعایت میشه؟
یکی از بهترین آپگریدها اینه که تو جایی که سه چهار نفر هستن یکی رو مخفیانه با چاقو بزنی بعد با پرتاب چاقوی اون یکی دو نفر دیگه رو هم از پا دربیاری

ye adam
07-02-2013, 21:40
یعنی شما نمی تونید احتمال بدید که یکی تازه بازی رو شروع کرده؟؟!!!!
پس چرا تو تاپیک همسایه داره این مورد کاملاً رعایت میشه؟
یکی از بهترین آپگریدها اینه که تو جایی که سه چهار نفر هستن یکی رو مخفیانه با چاقو بزنی بعد با پرتاب چاقوی اون یکی دو نفر دیگه رو هم از پا دربیاری

داداش بحث های الکی رو حاشیه ساز نکن
کسی میخواست بازی کنه تا الان کرده بود
موضوع رو عوض نکن خواهشا
شما اومدی از ما ایراد بگیری ولی خود شما یه ایراد داری که داری حاشیه سازی میکنی و بحث بازی رو عوض میکنی

وین رونی
07-02-2013, 21:53
داداش بحث های الکی رو حاشیه ساز نکن
کسی میخواست بازی کنه تا الان کرده بود
موضوع رو عوض نکن خواهشا
شما اومدی از ما ایراد بگیری ولی خود شما یه ایراد داری که داری حاشیه سازی میکنی و بحث بازی رو عوض میکنی

اینکه میگم ته بازی رومشخص نکنید حاشیه است؟!!!شما میگی کسی می خواست بازی کنه تا حالا بازی کرده بود خوب این همه افراد که در همین تاپیک میان می گن فلان جا گیر کردیم فلان ایراد رو داریم چی پس؟یک کمی حرفه ای باشید و به بقیه احترام بذارید به وقتشون به انتخابشون
آدم بی ایراد نیست اگه ایراد من در چنین چیزهای پیش پا افتاده ای هست خدا رو شکر چه چیز مهمی!اونی که داره حاشیه سازی می کنه شما هستی من فقط گفتم ته بازی رو مشخص نکنید این شما هستی که داری تاپیک رو به بیراهه می کشونی
به خدا تو بازی سنتر هنوزم که نوزه دارن رعایت می کنن و ته بازی پخش نمی کنن تو فروم
اون دوستمون رعایت کردند و پستشون رو ویرایش کردند شما هم دیگه ادامه نده بذار تاپیک به روند خودش برگرده

وین رونی
08-02-2013, 10:31
ممنون از دوست خوبم ye adam بابت راهنماییش
اما دیشب بازی رو تموم کردم.
با توجه به سن و سالم برام جالب بود که بعد از تموم شدن بازی افسوس تمام شدنش رو بخورم من تقریباً دو ماه طول کشید تا تمومش کنم آخه روزی تقریباً 1 ساعت بازی می کردم و البته کلی ماموریت فرعی هم رفتم و البته چندتایی مونده
خیلی جالب بود ته بازی عین یک فیلم
کسانی که برای فان بازی می کنن حتماً حتماً تا آخرش برن اتفاقی می افته که من اصلاً فکرش رو نمی کردم

kaspi
08-02-2013, 13:05
همین اوایل بازی بعد اینکه اولین برجک مخابراتی رو ترکوندم فرستاده شدم به خوکدونی که چند تا گیاه هم بریدم ولی وقتی میخوام همه خوکا رو بردارم میگه کیسه پره همینطور در مورد گیاهان از منطقه هم اجازه خارج شدن ندارم حالا باید چیکار کرد تو این بازی؟

campuzlit
08-02-2013, 13:26
همین اوایل بازی بعد اینکه اولین برجک مخابراتی رو ترکوندم فرستاده شدم به خوکدونی که چند تا گیاه هم بریدم ولی وقتی میخوام همه خوکا رو بردارم میگه کیسه پره همینطور در مورد گیاهان از منطقه هم اجازه خارج شدن ندارم حالا باید چیکار کرد تو این بازی؟

خب کیسه رو خالی کن دیگه:n02:
می تونی اضافه ها رو بفروشی یا کلا از کیسه بریزی بیرون.
توی منو یه گزینه بود برای همین کار اسمش یادم نیست چی بود.

mohammad varaste
08-02-2013, 19:11
وسطای بازی یه مرحله هست تو کشتیه
بعد وسطای همون مرحله یهو آب پر کشتی میشه و ما باید فرار کنیم اما بازم وسطای( :n02:)راه یه یارویی میپره رومون اولش میگه SPACE رو بزنید اما بعدش نمیگه کدوم دکمه فقط میگه MASH
میشه بگین کدوم دکمه منظورشه ؟

کسایی که بازی رو فتح کردن میشه بپرسم که من چه قدر دیگه واسم مونده تا پایان بازی ؟

ALEXANDER GOMEZ
08-02-2013, 19:39
نسخه ی دومش بد نبود اما در زمان خودش نه الآن که 1000 تا بازی بهتر از اون اومده :n05::n05:

3Dmajid
08-02-2013, 21:16
وسطای بازی یه مرحله هست تو کشتیه
بعد وسطای همون مرحله یهو آب پر کشتی میشه و ما باید فرار کنیم اما بازم وسطای( :n02:)راه یه یارویی میپره رومون اولش میگه SPACE رو بزنید اما بعدش نمیگه کدوم دکمه فقط میگه MASH
میشه بگین کدوم دکمه منظورشه ؟

کسایی که بازی رو فتح کردن میشه بپرسم که من چه قدر دیگه واسم مونده تا پایان بازی ؟

فک کنم C

مونده حالا ... چقد عجله داری واسه تموم کردن.

mohammad varaste
09-02-2013, 01:27
بعدش پاش رو میگیره بازم میگه MASH
ایندفعه چی رو بزنم ؟

jahangir1400
12-02-2013, 17:34
دوستان خبر از فارکرای بعدی:n19:

یوبی سافت به تازگی در طول یک تماس میان دوره ای با سرمایه گذاران خود اعلام کرده است که Far Cry های بیشتری در راه خواهد بود و طرفداران برای تجربه قسمت بعدی Far Cry برخلاف قسمت سوم ، مدت زمان زیادی را منتظر نخواهند ماند .
Guillemot مدیرعامل شرکت یوبی سافت در تماسی که با سرمایه گذاران داشته در این مورد اعلام کرده است که Far Cry بعدی خیلی زودتر از حد تصور خواهد آمد :
قطعا طرفداران ما دیگر نمی خواهند که چهار سال دیگر برای تجربه قسمت بعدی Far Cry صبر کنند. قسمت سوم که آخرین عنوان از این سری می باشد بهتر از حد انتظارات عمل کرده است و تاکنون توانسته ۴٫۵ میلیون نسخه شیپ داشته باشد.

pharm
12-02-2013, 17:57
دوستان من تمام skill هارو گرفتم پولمم 10000 تا کامل هنوز 3 تا مرحله اصلی دیگه مونده برم هی میگه کیف پولتون پره چیکار کنم؟ حیفه پولا تمام اسلحه هارو هم خریدم برا همم یه Skin خریدم :D
بازی خوب برنامه ریزی نشده الان نباید کسی مثله من بشه
همینجور xp میگیرم 3000 تا 1500 تا 600 تا :D ولی چه فایده :(

IOG
12-02-2013, 23:46
دوستان من تمام skill هارو گرفتم پولمم 10000 تا کامل هنوز 3 تا مرحله اصلی دیگه مونده برم هی میگه کیف پولتون پره چیکار کنم؟ حیفه پولا تمام اسلحه هارو هم خریدم برا همم یه Skin خریدم :D
بازی خوب برنامه ریزی نشده الان نباید کسی مثله من بشه
همینجور xp میگیرم 3000 تا 1500 تا 600 تا :D ولی چه فایده :(

راستش من نفهمیدم مشگل شما چی بود الان داداش که میگی بازی خوب برنامه ریزی نشده !!!

mr.reza
13-02-2013, 21:18
دوستان میشه سیو کامل بازی و محل ریختن و بدید ؟

aha2012
14-02-2013, 00:38
اخر بازی اگه ............. چی میشه؟
پستتو بذار تو اسپویل

اگه بکشیشون سیترا باها ور میره و بعدش چاقو رو میکنه تو شیمکت :)

pharm
14-02-2013, 01:29
راستش من نفهمیدم مشگل شما چی بود الان داداش که میگی بازی خوب برنامه ریزی نشده !!!

یعنی باید ی جوری اسکیل هارو درست می کردن که هر چه قدر هم lvl up بشه باز هم skill داشته باشه که بالا ببره الان من تمام skill ها رو گرفتم ولی بازم بیخودی xp میگیرم
پول هم که حداکثر 10000 تا میگیری خوب اگه پر بشه چی؟دیگه نمیشه بیشتر پول برداشت :DDD

MASTER OC 7
14-02-2013, 13:57
سلام دوستان این مرحله که باید تو چند قسمت بمب کار گذاشت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قسمت آخر بمب گذاری بعد از اینکه تمام آدم هارو میکشم نمی دونم باید چیکار کنم :n03:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

seven_turka
16-02-2013, 18:30
چطوری به اسلحه ها خفه کن اضافه کنم

campuzlit
16-02-2013, 19:11
چطوری به اسلحه ها خفه کن اضافه کنم

همون جاییکه که اسلحه ها رو می خری یه گزینه هم به نام آپگرید یا همچین چیزی داره می تونی خفه کن و دوریبن و چیزای دیگه اضافه کنی. البته روی همه سلاح ها نمی شه خفه کن نصب کرد.

Khan gholi
18-02-2013, 17:27
خدایی یبوبی خوب یاد داره دیالوگ ها با نمک رو تو سناریو بذاره.چه تو اساسین چه تو این بازی.فقط یکم این برجک های مخابراتیش رو اعصاب.ادم یاد AC می افتاد
عجب پایان بد خوبی داشت,منتظر دیوانگی شخصیت اصلی بودم که خیلی جالب بود ولی برام یک عقده شده تو بازی که بازی رو انتخاب های بد کنی ولی پایان با قدرت ببینی.پایان خوبش اصلا به من نچسبید.

arash-king
20-02-2013, 02:04
چرا آخر بازی 2 تا راه داره ؟؟؟ شما کدومو انتخاب کردین ؟؟؟

من Save my Friends را زدم و Citra کشته شد !
حالا چه فرقی میکنه اگه Join Citra بزنیم ؟؟؟؟

javad2015
20-02-2013, 02:25
[QUOTE=arash-king;7495007]چرا آخر بازی 2 تا راه داره ؟؟؟ شما کدومو انتخاب کردین ؟؟؟

یه سری اتفاقات دیگه میفته!!:n09::n09:

JING3LKHAN
20-02-2013, 18:51
[QUOTE=arash-king;7495007]چرا آخر بازی 2 تا راه داره ؟؟؟ شما کدومو انتخاب کردین ؟؟؟

اگه به سیترا ملحق شید در همون لحظه با خنجر گلوی دوست مختلشو میبره و صحنه های حماسی + 18 بین جیسون و سیترا رخ میده ..... بقیشو خودت بازی کن تا بفهمی:n07:

JING3LKHAN
20-02-2013, 18:54
سلام دوستان این مرحله که باید تو چند قسمت بمب کار گذاشت

قسمت آخر بمب گذاری بعد از اینکه تمام آدم هارو میکشم نمی دونم باید چیکار کنم :n03:

دوباره باید سوار همون ماشین که باهاش داشتی شلیک میکردی بشی و در محل که طلایی رنگه ماشینو پارک کنی...البته اون آلمانیه باید زنده بمونه

sunrise1
20-02-2013, 19:23
بهترین بازی بود... فقط فکر کنم پایان های مختلفی داشت...

اون پایانی رو داشتم که یارو دختر سیاه پوستو کشتم... کسی میدونه چی شد؟؟؟

دكتر سلام
20-02-2013, 19:32
To pirat hooo are ho he hey ho

فار كراي 120 جاي مخفي داره كه يك چيزي شبيه كوزه ميمونه، بايد پيداش كني، از شانس بد من يا .... چي بگم شايد هم كد نويسي اشتباه بازي باشه صدو بيستمين كوزه در نقشه ديده نميشه، من 119 تا جاي مخفي رو بعد از يكي دو هفته تلاش مداوم كشف كردم اما هرچي نقشه رو نگاه كردم نتونستم صدو بيستمين كوزه مخفي رو پيداكنم.:n28:
ضمناً اگر گفتيد، اون آقاي جنگلي توي عكس، چرا انگشت سبابه خودش رو به طرف پائين اشاره كرده؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
حالا ميگم، چون زير انگشتش يك كادري باز شده و redeem doce يعني سريال اورجينال بازي داخل آن نوشته شده.
البته در عكس صفحه شماره يك اين تاپيك، كسي از عكس دوم، چيزي متوحه نميشه چون عكس، دست كاري و سريال آن، پاك شده :n02:
اينو ميگم چون خودم اورجينال اين بازي رو قبلاً خريده بودم.
البته اگر كسي اين بازي رو به صورت اورجينال نخريده كار درستي كرده، چون آنلاينش اصلاً جالب نيست.

havas_1980
20-02-2013, 20:43
To pirat hooo are ho he hey ho

فار كراي 120 جاي مخفي داره كه يك چيزي شبيه كوزه ميمونه، بايد پيداش كني، از شانس بد من يا .... چي بگم شايد هم كد نويسي اشتباه بازي باشه صدو بيستمين كوزه در نقشه ديده نميشه، من 119 تا جاي مخفي رو بعد از يكي دو هفته تلاش مداوم كشف كردم اما هرچي نقشه رو نگاه كردم نتونستم صدو بيستمين كوزه مخفي رو پيداكنم.:n28:پچ ورژن 1.04 این بازی - که 261 مگ ـه - اون رلیک گمشده رو حل میکنه:

User that have miss the Relic located in Dr. Earnhardt cave will have the relic recover

دكتر سلام
20-02-2013, 21:43
من ديگه بي خيال بازي شدم چون اصلاً حوصله دوباره بازي كردن آن را ندارم. خيلي طولاني هست مراحل بازي، در راه، سوسمار يا ببر به آدم حمله ميكنه يا گرفتار دزدان دريايي ميشي و وقتت رو تلف ميكنن.
بگذريم اما در كل خيلي بازي جذاب و سرگرم كننده هست. در طول بازي مي‌تونيد با اسم لاتين انواع پرندگان و چرندگن آشنا بشيد و حتي تاريخچه آنها را مطالعه كنيد. من كه خيلي لذت بردم اما خيلي هم وقت گذاشتم:n22:

mmf66
21-02-2013, 10:27
خیلی بازی خوبی بود من 17 ساعته تمومش کردم ولی خوب زودتر از این هم میشه بستگی به طرز بازی داره الانم 22 ساعت بازی کردم فکر کنم یه 10 ساعت دیگه هم باید بازی کنم
جالبه مدرن وار فر3 رو بازی کردم حالم بهم خورد از گرافیک بگیر تا گیم پلی و حوش مصنوعی صداگزاری و غیره خداوکیلی فارکری3 خیلی بازی توپیه

kamrn990
21-02-2013, 23:30
سلام خدمت دوستان .... مرحله ای بودم که باید یک شی ء دایره ای رو کامل میکرد وتکه تکه هاش توی جاهای مختلف پیدا میکردیم وبه هم وصل میکردیم .اونجایی بودم که بعد صحبت با یه مردی که اسمش باک buck بود فکر کنم وارد یه غار میشد ریلها وواگن هایی وجود داشت ودر آخر هم حلقه دور شی رو پیدا میکنه غار شروع میکنه به ریزش و باید راه بیرون پیدا میکردیم وخارج میشدیم.. دقیق نمیدونم مرحله چند بود ... وقتی اومدم از غار بیرون اتوسیو گیر کرد ودیگه سیو نمیشه بازی .. اگه کسی سیو از اینجا به بعد این مرحله رو داره ممنون میشم آپ کنه؟

mahyarSAMSUNG
22-02-2013, 14:53
بالاخره تمام شد ... باید بگم واقعا قشنگ بود اوایل این تاپیک گفتم خوشم نمیاد ازش ولی عالی بود فرقی زیادی کرده با شماره 2ش... :n24:

docomid
22-02-2013, 16:49
واسه ما هم بالاخره امروز تموم شد :9:ولي بازي خوبي بود خصوصا آخرش كه هر دو تاش رو هم امتحان كرديم و جالب بود

arash-king
22-02-2013, 17:22
واسه من خیلی وقته تموم شده و دارم میرم کل نقشه را آزاد کنم :n02: فقط یه سوال : چطوری میشه دوستانم را به جنگ با گروه حریف ببرم ؟؟؟
همیشه تنهایی میرم جنگ ! :n02:

kiar
22-02-2013, 22:56
واسه من خیلی وقته تموم شده و دارم میرم کل نقشه را آزاد کنم :n02: فقط یه سوال : چطوری میشه دوستانم را به جنگ با گروه حریف ببرم ؟؟؟
همیشه تنهایی میرم جنگ ! :n02:

وقتی دوستات با ماشین دارن رد میشن جلوشونو بگیر و کلید E رو بزن تا از ماشین پیاده بشن بعد که خودت سوار شدی یکم صبر کنی اونا هم میان سوار ماشین میشن با هم میرین جنگ! :n02:

spartaqus
23-02-2013, 19:42
برای بازی کردن داستان بازی باید بریم story
advanteure?
اون survivor
و warior برای چی هستن ؟

gap
23-02-2013, 20:46
برای بازی کردن داستان بازی باید بریم story
advanteure?
اون survivor
و warior برای چی هستن ؟

اونا سطح سختی بازی هست. خب به ترتیب Advanteure همونطور که از اسمش پیداست برای بیشتر کیف و حال کردن هست ، Survivor کمی سخت تر میشه و Warriror خب سخت ترین هست. البته شخصا درجه Warriror رو که اصلا سخت ندیدم و باز فکر نکنید که Advanteure هم آسونه! تقریبا در یک سطحا!

spartaqus
23-02-2013, 20:57
آقا برای من کیفیت اول بازی یکم پایینه برای شما هم اینطوریه ؟! بالاتر نمیره ؟!

gap
23-02-2013, 21:07
آقا برای من کیفیت اول بازی یکم پایینه برای شما هم اینطوریه ؟! بالاتر نمیره ؟!

والا شما بگید روی چه پلتفرمی بازی میکنید؟ pc ؟ کنسول؟ و حقیقتا کیفیت بازی اتفاقا اول بازی هم که چشم آدم رو میگیره و من رو متوحش کرد و جذب کرد:دی البته اول بازی نه چندان چون شب هست و فقط زیبایی جنگل هست،‌اما بعدش تا ۲-۳ ساعت زیبایی جنگل واقعا چشم نواز هست! برید تو تنظیمات اگرpc هستید خب کیفیت رو با توجه به مشخصات سیستم ببرید بالا O_o

spartaqus
28-02-2013, 15:28
چنتا سوال دز بازی دارم
1 چجوری میشه از یک جای نقشه سریع مسافرت کرد جای دیگه من همه ماموریت ها رو پیاده میرم خیلی طول میکشه
2. این گیاه ها به چه دردی میخورد من همرو گرفتم میخوام یکی دیگه بگیرم میگه full شده چجوری ازشون استفاده کنم وبه چه دردی میخوره
3. از کجا بفهمم چند ساعت بازی کردم ؟!
4 . این کیف پولمم پر شده و دیگه نمیتونم پولام رو زیاد کنم راحی نیست اضافه بشه ؟ باید حتما خرج کنم ؟

gap
28-02-2013, 16:04
چنتا سوال دز بازی دارم
1 چجوری میشه از یک جای نقشه سریع مسافرت کرد جای دیگه من همه ماموریت ها رو پیاده میرم خیلی طول میکشه
2. این گیاه ها به چه دردی میخورد من همرو گرفتم میخوام یکی دیگه بگیرم میگه full شده چجوری ازشون استفاده کنم وبه چه دردی میخوره
3. از کجا بفهمم چند ساعت بازی کردم ؟!
4 . این کیف پولمم پر شده و دیگه نمیتونم پولام رو زیاد کنم راحی نیست اضافه بشه ؟ باید حتما خرج کنم ؟
۱- برید روی نقشه، میتونید به Outpost هایی که گرفتید Fast travel کنید.
۲- باید با پوست حیوان ها یه کوله پشتی جدید بسازید ( و از گیاه ها میتونید در ساخت دارو استفاده کنید)
۳- در Statics هست.
۴- کیف پول جدید بسازید.

همه ی این ها در ابتدای بازی آموزش داده میشه.

hasanoooooooo
28-02-2013, 16:17
دوستان من واقعا اعصابم خرد شده. الان دو روزه تو مرحله ای هستم که باید با سنگ حواس این ادمها رو پرت کنیم و از کنارشون رد شیم... و نبیننمون.... من چند تاشونو رد میکنم تا میرسم به یه غار داخل غار یعنی اولش 2 نفر هست یکیشون نشسته یکی هم واستاده میردم کنارشون هر چی سنگ میندازم اصلا طرف سنگ نمیرن یا اینکه پایینیها سریع میفهمن میان پیدام میکنن... واقعا هر کاری میکنم نمیشه اینارو رد کرد... کار خاصی باید انجام داد؟؟ ممنون

ترینری چیزی نیست اینن جا ما رونبینن از کنارشون رد بشیم بریم؟

spartaqus
28-02-2013, 17:17
اگه اول بازی رو میگی که خودش میگه باید کجا پرتاب کنی سنگو همون جا بنداز تمومه

gap
28-02-2013, 19:14
دوستان من واقعا اعصابم خرد شده. الان دو روزه تو مرحله ای هستم که باید با سنگ حواس این ادمها رو پرت کنیم و از کنارشون رد شیم... و نبیننمون.... من چند تاشونو رد میکنم تا میرسم به یه غار داخل غار یعنی اولش 2 نفر هست یکیشون نشسته یکی هم واستاده میردم کنارشون هر چی سنگ میندازم اصلا طرف سنگ نمیرن یا اینکه پایینیها سریع میفهمن میان پیدام میکنن... واقعا هر کاری میکنم نمیشه اینارو رد کرد... کار خاصی باید انجام داد؟؟ ممنون

ترینری چیزی نیست اینن جا ما رونبینن از کنارشون رد بشیم بریم؟

فکر کنم فهمیدم کجا رو میگید. فقط یک عکس بزارید تا مطمئن بشم. احتمالا به اونطرف جزیره نرفتید؟

hasanoooooooo
28-02-2013, 19:48
داداش این هم عکس ... این عکس مال زمانی هست که داخل یک تکه سنگ داره دشمنو میبینه الان همونجور که میبیتی 4 5 نفر پایینن
2 نفر هم بالا هستن کنار خودم... نمیدونم والا کجا رفتم... با یکی که ظاهرا کهنه سرباز بود یکم صحبت کرد بهم گفت بیا اینجا ... الان 3 روزی میشه که رفته رو اعصابم...

gap
28-02-2013, 19:51
خب درسته، اومدید دنبال لباس فکر کنم.
شما غکس از موقعیتی که هستید بگیرید:دی تا جایی که یادم هست ۲ تا غار بود!‌اولی آسون بود ولی دومی اینطور بود که ابتدا ۲ نفر بودن که باید حواسشون رو پرت کنید، میرید پایین تر در غار که ۲-۳ نفر هستند و جلوتون یکی از اون آدم گنده ها:دی اونجا باید سنگ رو سمت چپ بندازید تا برن!
باز هم میگم : عکس از موقعیت بزارید لطفا.

hasanoooooooo
28-02-2013, 20:17
خب درسته، اومدید دنبال لباس فکر کنم.
شما غکس از موقعیتی که هستید بگیرید:دی تا جایی که یادم هست ۲ تا غار بود!‌اولی آسون بود ولی دومی اینطور بود که ابتدا ۲ نفر بودن که باید حواسشون رو پرت کنید، میرید پایین تر در غار که ۲-۳ نفر هستند و جلوتون یکی از اون آدم گنده ها:دی اونجا باید سنگ رو سمت چپ بندازید تا برن!
باز هم میگم : عکس از موقعیت بزارید لطفا.

رفیق ممنون ... موقعیت همینحاست دیگه! همون 2 نفر بالا اصلا حواسشون پرت نمیشه که برم پایین!!!!!!! اون غار اول راحت رد شد... این یکی مثل یک غده سرطانی تو مغزمه

gap
28-02-2013, 20:21
رفیق ممنون ... موقعیت همینحاست دیگه! همون 2 نفر بالا اصلا حواسشون پرت نمیشه که برم پایین!!!!!!! اون غار اول راحت رد شد... این یکی مثل یک غده سرطانی تو مغزمه
اوکی، مشکلی نیست.
شما ابتدا که وارد غار دومی میشید، سنگ رو پرت کنید ته غار (ببینید تا جایی که یادمه اون ۲ نفر میرن سمت پایین غار و شما باید عقب ببریدشون) یکم تو غار که جلو برید کافیه سنگ به (اگه درست یادم باشه یه قسمتی هست که توش آتیش روشنه و صندلی هست) بندازید یا دقیقا سمت مخالف جهتی که میرید بندازید ، بعدش توجه داشته باشید که از پله نرید پایین و از سمت راست پله بپرید پایین که دقیقا جلوتون یکی از اون گنده ها هست، سنگ دیگه رو سمت چپ بندازید و از غار بیرون بیاید....

hasanoooooooo
01-03-2013, 00:11
اوکی، مشکلی نیست.
شما ابتدا که وارد غار دومی میشید، سنگ رو پرت کنید ته غار (ببینید تا جایی که یادمه اون ۲ نفر میرن سمت پایین غار و شما باید عقب ببریدشون) یکم تو غار که جلو برید کافیه سنگ به (اگه درست یادم باشه یه قسمتی هست که توش آتیش روشنه و صندلی هست) بندازید یا دقیقا سمت مخالف جهتی که میرید بندازید ، بعدش توجه داشته باشید که از پله نرید پایین و از سمت راست پله بپرید پایین که دقیقا جلوتون یکی از اون گنده ها هست، سنگ دیگه رو سمت چپ بندازید و از غار بیرون بیاید....
داداش دمت گرم مثل اسپیرین بود این روشت بار اول رد شد!!!!

docomid
01-03-2013, 02:51
داشت يكي از بهترين بازي هايي كه انجام دادم ميشد كه آخراش حالم گرفته شد اونجايي كه طرف ميگه داداشت رو مي خوام بفرستم واسه يمني ها اونا دوستش دارن !‌ خيلي ديالوگ زشت و نژادپرستانه اي بود (براي يه بازي بزرگ كه همه دنيا هم بازيش ميكنن) واقعا فكر مي كنيم اونا با فرهنگن و اين چيزا حاليشونه :grrr:

spartaqus
01-03-2013, 12:32
یک جای مشخصی برای کشتن خوک و... نیست من هنوز نتونستم کیفم رو آپدیت کنم اصلا حیوون پیدا نمیشه !!:n13:
چرا این نارنجک ها نمیترکن مصنوعین ؟!:n19:
سیو رو کجا میریزه ؟! :n21:
ممنون

pharm
01-03-2013, 13:38
دوستان در اخر بازی اگه join citra رو بزنیم چه اتفاقی میفته تو اسپویلر برام یکی توضیح بده
thx

campuzlit
01-03-2013, 13:46
یک جای مشخصی برای کشتن خوک و... نیست من هنوز نتونستم کیفم رو آپدیت کنم اصلا حیوون پیدا نمیشه !!:n13:
چرا این نارنجک ها نمیترکن مصنوعین ؟!:n19:
سیو رو کجا میریزه ؟! :n21:
ممنون

اگه از دکل ها بالا رفته باشی و نقشه رو آزاد کرده باشی. روی نقشه زوم که کنی جای تمام جک و جونور ها معلومه. می ری و دخلشون رو میاری.

نارنجک ها هم می ترکن. یعنی چی نمی ترکن؟

دوستان در اخر بازی اگه join citra رو بزنیم چه اتفاقی میفته تو اسپویلر برام یکی توضیح بده
thx

صحنه ای +18 مشاهده می کنی.

spartaqus
01-03-2013, 16:56
با g پرتاب نمیشن اصلا
کل نقشرو چجوری باید باز کرد ؟

arash-king
01-03-2013, 17:53
با g پرتاب نمیشن اصلا
کل نقشرو چجوری باید باز کرد ؟

اگه میخوای نارنجک پرت کنی اون دکمه وسط موس را به داخل فشار بده .... اگه نارنجک را داخل دستت نگه داری زمانش میگذره و اگه پرتاب کنی زودتر منفجر میشه
برای آزادکردن کل نقشه لازمه به همه برج های رادیویی (Radio Towers) بری و همه را فعال کنی ....

shs_micro2
05-03-2013, 18:50
سلام دوستان
اگه ممکنه سیو بازی اون قستمتی که میره تو خونه دکتره دنبال دوستاش ولی دوستاش رو سیترا برده و دکتر هم داغون شده رو بزارید
من به سیترا نپیوستم و دوستاش رو آزاد کردم حالا میخوام ببینم اگه به سیترا بپیوندم چی میشه
ممنون

M.Sadegh.M
05-03-2013, 23:10
سلام به همه

آقا من تو یه یک ماموریت توی جزیزه ی هویت گیر کردم.
با سم همه جا را بمب میگذارم بمب ها هم منفجر میشه بعد هم ماشین را سرجاش پارک میکنم سم میره تو این اتاق کناری و بعد همه میان و همه را هم میکشم بعد دیگه نمیدونم چیکار باید کرد هیچ جایی هم رو نقشه علامت نداره.

این man the turret چیه؟
چیکار باید کرد؟
اینم عکس

زود بگید اینجا گیر کردم.
اعصابم خورده.

gap
05-03-2013, 23:34
تا جایی که یادم هست باید منتظر سم باشید تا بیاد و راه بیفتید با ماشین. man the turret یعنی همین که تیربار رو دارید روی ماشین.
شاید یک باگ باشه که البته روی Xbox 360 دیده نشد! شاید یه دشمن مونده باشه اون پشت مشتا!
ببینید اگر برید و راننده ماشین بشید و یکم حرکت کنید تغیری میکنه؟!‌میتونید از ماشین پیاده شید؟

M.Sadegh.M
06-03-2013, 12:32
تا جایی که یادم هست باید منتظر سم باشید تا بیاد و راه بیفتید با ماشین. man the turret یعنی همین که تیربار رو دارید روی ماشین.
شاید یک باگ باشه که البته روی Xbox 360 دیده نشد! شاید یه دشمن مونده باشه اون پشت مشتا!
ببینید اگر برید و راننده ماشین بشید و یکم حرکت کنید تغیری میکنه؟!‌میتونید از ماشین پیاده شید؟

بله دوست عزیز سوار ماشین میشه همه جا را هم رفتم دور زدم اطرافم گشتم کسی نبود آخه اگه یک سربازا بره پشت مشتا یک یا دوبار نه هر بار.
از کمپ میام بیرون یکم که دور میشم میگه اگه دورتر بری ماموریت فیلد میشه.
نمیدونم چیزیای زیادی را امتحان کردم ولی جواب نداده.

ممنون از شما

M.Sadegh.M
06-03-2013, 20:43
سلام به همه

آقا من تو یه یک ماموریت توی جزیزه ی هویت گیر کردم.
با سم همه جا را بمب میگذارم بمب ها هم منفجر میشه بعد هم ماشین را سرجاش پارک میکنم سم میره تو این اتاق کناری و بعد همه میان و همه را هم میکشم بعد دیگه نمیدونم چیکار باید کرد هیچ جایی هم رو نقشه علامت نداره.

این man the turret چیه؟
چیکار باید کرد؟
اینم عکس

زود بگید اینجا گیر کردم.
اعصابم خورده.

دوستان فهمیدم چیکار باید کرد؟
باید سوار همون ماشین بشید و با سلاحی که روی ماشینه همه را بکشید بعد سم میاد سوار ماشین میشه و میرید.

ما هم بالاخره امروز بازی را تموم کردیم دو تا پایان را هم دیدم.
بازی جالبی بود.

یک مورد دیگه در آخر بازی

آخرین دیالوگی که جیسون میگه چی هست؟(پایانی که دوستات را نجات میدی؟)

vahidsabab
07-03-2013, 12:43
سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز

من تو مرحله یک گیر کردم لطفا کمکم کنین . وقتی دارم تو جنگل فرار میکنم از زیر صخره ها که عبور میکم یه مردی از اون بالا میپره پایی با جاقو و من هر جی کلید space رو میزنم فایده نداره و بعد جند ثانیه میشکتم ! راه حل چیست ؟ باید جی کار کنم ؟

soheilnouri
07-03-2013, 13:20
من تو چپتر ٥ هستم وً١ ماهه اصن بازي نكردم..يكم تكراري شده بازي

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Khan gholi
07-03-2013, 13:50
من تو چپتر ٥ هستم وً١ ماهه اصن بازي نكردم..يكم تكراري شده بازي

اگر سعی کنید بازی رو به حالت مخفی برید براتون خیلی جذاب میشه.اگر بازم تکراری شده مراحل داستانی رو به تنهایی برید فکر کنم ظرف 8 تا 10 ساعت تموم بشه

spartaqus
07-03-2013, 17:20
من 10 ساعت بازی کردم چپتر 7 هستم چنتا چپتر هست !؟!
االبته اکثر آپگریدا رو انجام دادم و فقط یکی مونده که آپگرید نمیشه یک حیوانی هست که اصلا تو مپ نیست :دی

Khan gholi
07-03-2013, 18:18
االبته اکثر آپگریدا رو انجام دادم و فقط یکی مونده که آپگرید نمیشه یک حیوانی هست که اصلا تو مپ نیست :دی

شما بگید کجا داستان هستید تا بگم چند در صد رفتید؟چپتر هاش یادم نیست
این 10 ساعت فقط مراحل داستانی بوده؟

Mohammad Yek110
07-03-2013, 18:23

11 چپتره ......

spartaqus
07-03-2013, 20:23
تو کجا باید انتخاب کنیم که با دوستام باشم یا با سیترا برم من رفتم تو غار که یوهو جیسون گفت من اینجا میمونم ولی من چیزی انتخاب نکردم !!!

Beta
07-03-2013, 20:28
تو کجا باید انتخاب کنیم که با دوستام باشم یا با سیترا برم من رفتم تو غار که یوهو جیسون گفت من اینجا میمونم ولی من چیزی انتخاب نکردم !!!

اون واسه مرحله آخره ،که تو محدوده سیترا هستی ، غارو از کجا آوردی؟!:n02:

spartaqus
07-03-2013, 20:52
خدا روشکر پس به اونجا نرسیدم تازه رسیدم CHAPTER 8 همونجایی که WILLS تو هواپیما قدیمیه هست و من با چتر میپرم بیرون

hofman1970
08-03-2013, 19:48
سلام.
دوستان من تو یک مرحله گیر کردم. فکر کنم capture های آخر باشه. اونجائی که سوار قایق مبشی میری با یک مرد ریش بزی ملاقات میکنی . بعد میری با ماشین یک محلی که . پله فلزی میخوره میره زیر زمین. نباید کسی را بکشی و باید تو غارها از همه نگهبان ها با پرتاب سنگ رد بشی میرم تو اب یک کشتی هست و داخل کشتی یک نگهبانرا باید با کارد بکشی . اونجا فرمان تعویض لباس میاد . تا میرسم به بعد از کشتن نگهبان صفحه سیاه میشه . فقط صدا دارم. دو بار بازی پاک کردم . دوباره نصب و دانلود آپدیت های بازی . اما همونجا بازی گیر میکنه...متشکر میشم راهنمائی بفرمائید..

hofman1970
08-03-2013, 20:37
مرحله chapter 8 گوشه سمت چپ یک ایکون میاد ..
find sam and ask him about hoyt:n13:

spartaqus
08-03-2013, 23:14
من save جلوترش رو دارم میخوای بهت بدم دقیقا بعد از اونه !!

GOLDFINCH
08-03-2013, 23:25
سلام دوستان ... می خوام بازی فارکرای رو بخرم . آیا به کرایسیس 3 می رسه.از لحاظ گرافیکی چی ؟ یا گیم پلی. ارزش بازی داره ؟کسل کننده نیست ؟:n16::n16: :n12::n12:

Khan gholi
09-03-2013, 12:29
سلام دوستان ... می خوام بازی فارکرای رو بخرم . آیا به کرایسیس 3 می رسه.از لحاظ گرافیکی چی ؟ یا گیم پلی. ارزش بازی داره ؟کسل کننده نیست ؟:n16::n16: :n12::n12:

از لحاظ گرافیک که یک از پر جزئیات ترین بازی ها روز هست.تو بازی یک مسائل جانبی قرار دادند که باعث طولانی تر شدن بازی میشه ولی میتونید با ندیده گرفتن این مسائل, فقط مراحل اصلی بازی رو برید

spartaqus
10-03-2013, 20:11
همونجا که sam همون کچله میپرسه باید انتخاب کنیم که با کی هستیم ؟!

Khan gholi
11-03-2013, 02:11
همونجا که sam همون کچله میپرسه باید انتخاب کنیم که با کی هستیم ؟!

نه جایی هست که زنی که داخل قلعه است بهتون داده انتخاب میده.موقعش که بشه تو صفحه 2تا انتخاب میاد
اواخر قبل از شروع مرحله سیو کنید که بتونید دو تا پیان رو ببینید

ADRIEN
13-03-2013, 13:03
بچه ها سلام
بازی رو تموم کردم
نسخه های قبلیش رو هم تموم کرده بودم ولی این 3 خداییش عالی بود
اگه میشه تو همین مایه ها به من جند تا بازی خوب معرفی کنید

rz21
14-03-2013, 16:29
من همون اول بازی گیرم:دی!!میکه برو با دکتر فلانی حرف بزن ولی اصلا توی نقشه جایی نمیبینم که..مراحل اولیه رو رفتم توی نقشه یک نقطه ی زردی میومد راحت بود ولی الان اصلا دکترو پیدا نمیکنم.

soheilnouri
14-03-2013, 21:37
شما بگید کجا داستان هستید تا بگم چند در صد رفتید؟چپتر هاش یادم نیست
این 10 ساعت فقط مراحل داستانی بوده؟

اصن نميتونم مرحله كشتي رو رد كنم.فك كنم ٥ باشه...
طگفتي تنهايي مگه دوتايي ام ميشه؟

Sent from my iPad 2

spartaqus
14-03-2013, 21:54
فکر کنم باید برید ته آب یکچیزی برمیدارید

soheilnouri
16-03-2013, 14:01
ته اب؟ته اب چيه مگه؟كوسه تجاوز ميكنه بهم:))

aha2012
16-03-2013, 14:09
ته اب؟ته اب چيه مگه؟كوسه تجاوز ميكنه بهم:))

کجایی دقیقا؟
همونجایی که تازه یه نفر دیگه هم پیدا کردی؟(2 تا دخترا؟)
اگه آره باید تو همون غار بری کف آب و یه چیزی برداری و باهاش قایقو تعمیر کنی

Mohammad Yek110
16-03-2013, 14:10
من همون اول بازی گیرم:دی!!میکه برو با دکتر فلانی حرف بزن ولی اصلا توی نقشه جایی نمیبینم که..مراحل اولیه رو رفتم توی نقشه یک نقطه ی زردی میومد راحت بود ولی الان اصلا دکترو پیدا نمیکنم.
بعضیاش با یه ! زرد مشخص شدن
!

اصن نميتونم مرحله كشتي رو رد كنم.فك كنم ٥ باشه...
طگفتي تنهايي مگه دوتايي ام ميشه؟

Sent from my iPad 2
من نمیدونم کدوم کشتی رو میگیدا !
دور و بر کشتی قایق های زیادی دارن دور میزنن ، توی ساحل هم یکی از این Jet Ski ها هست ، یه جت اسکی بردارید برید نزدیک این قایق ها ( قایق موتوری هستن و اسلحه دارن ) به محض اینکه افراد حاضر در قایق :دی شما رو دیدن فرار کنید سمت ساحل تا بیان دنبالتون ، همشونو بکشید و سوار قایقشون بشید ، یا اسلحه ی قایق همه ی اونایی که توی کشتی هستن رو بکشید تا کشتی خالی بشه ، حالا راحت از نردبان پشت کشتی برید بالا و ماموریت رو انجام بدید

kamygame
16-03-2013, 17:28
بهترین بازی امسال بود به نظرم

soheilnouri
17-03-2013, 12:48
کجایی دقیقا؟
همونجایی که تازه یه نفر دیگه هم پیدا کردی؟(2 تا دخترا؟)
اگه آره باید تو همون غار بری کف آب و یه چیزی برداری و باهاش قایقو تعمیر کنی

غار و كه رد كردم..الان اونجاييم كه با قايق موتوري ميره تو كشتي و تو كشتي پر اين عوضياس و ماموريت زده find the entrance

Sent from my iPad 2

rz21
17-03-2013, 22:11
یک چند تا سوال در مورد داستان بازی داشتم.از بس که زیرنویسش ریزه نمیشه فهمید...

این زنه سیاهه که توی غار هست رئیست یک جورایی محسوب میشه؟؟
قضیه ی چاقو چیه که اون پسره هی میفرستت توی غار های مختلف تا براش بیاری؟؟
چرا برادر کوچکت هم کشتن؟؟
الان من چه قدر دارم تا آخر بازی؟همون جایی هستم که میفهمی برادر کوچکت مرده..

کاشکی توی سکانس های مختلف قیافتم نشون میداد اینجوری بیشتر با شخصیت اشنا میشد بشی و احساساتش رو درک کنی..
بازی برای من در حد یک سرگرمی و زیاد برام جالب نیست.اینجور بازی ها باید سوم شخص باشه.

Khan gholi
17-03-2013, 22:45
یک چند تا سوال در مورد داستان بازی داشتم.از بس که زیرنویسش ریزه نمیشه فهمید...

این زنه سیاهه که توی غار هست رئیست یک جورایی محسوب میشه؟؟
قضیه ی چاقو چیه که اون پسره هی میفرستت توی غار های مختلف تا براش بیاری؟؟
چرا برادر کوچکت هم کشتن؟؟
الان من چه قدر دارم تا آخر بازی؟همون جایی هستم که میفهمی برادر کوچکت مرده..

کاشکی توی سکانس های مختلف قیافتم نشون میداد اینجوری بیشتر با شخصیت اشنا میشد بشی و احساساتش رو درک کنی..
بازی برای من در حد یک سرگرمی و زیاد برام جالب نیست.اینجور بازی ها باید سوم شخص باشه.

زن رنگین پوست رئیست نیست بلکه رئیس قبیله است که ازش کمک میخوای که این گروه خلاف کار رو نابود کنی و اون میگه باید ثابت کنی که ارزش و توانایی اش رو داری.جلوتر بری میفهمی این زنه کی هست و داستانش چیه
یک خنجر معروف هست مال همین قبیله که مال یک جنگجو معروف بودکی طی جنگ جهانی که از قبیله ازشون گرفته میشه
داداشت جلو بری میفهمی چرا کشتنش.نمیتونم چیزی بگم چون لو نمیره
فکر کنم نصف راهی یا کمتر

چهره شخصیت اصلی رو میتونی توی عکس های پروفایل که هر شخصیت رو معرفی می کنه ببینی.

basketball
18-03-2013, 02:11
دوستان من بازی رو تازه نصب کردم
اونجایی هستم باید برگ جمع کنم و دو تا گراز رو بکشم بعد با ماشین برگردم بفروشم...
جسارت نباشه این بازی کلا گیم پلی اش اینقدر کند است؟ بازی جلوتر جذاب تر میشه؟
البته زیاد اهل بازی نیستم، محیط بازی یک جورایی خلوته...شاید بخاطر علاقه من به کال آف دیوتی است

Khan gholi
18-03-2013, 02:23
دوستان من بازی رو تازه نصب کردم
اونجایی هستم باید برگ جمع کنم و دو تا گراز رو بکشم بعد با ماشین برگردم بفروشم...
جسارت نباشه این بازی کلا گیم پلی اش اینقدر کند است؟ بازی جلوتر جذاب تر میشه؟
البته زیاد اهل بازی نیستم، محیط بازی یک جورایی خلوته...شاید بخاطر علاقه من به کال آف دیوتی است

هر بازی اولش بخاطر اموزش کارهایی که در طول مسیر بازی انجام بدی کند میگذره ولی با ادامه بازی روند بازی تندتر میشه.
CoD کلا یک بازی خیلی سریع هست و فقط بکش برو جلو و نمی تونی با این مقایسه اش کنی

sunrise1
18-03-2013, 10:05
دوستان فکر کنم این بازی پایان های مختلفی داشته باشه.. . من اون پایانی رو داشتم که دوستامو انتخاب کردم و یارو دختر سیاه پوسته کشته شد... کلا آخرش چی شد و جریان چطور پیش رفت؟
اگر کوزه ها رو پیدا نکنی به این معنی هست که بازی رو تموم نکردی؟

spartaqus
18-03-2013, 10:32
آره 2 تا پایان داره

Khan gholi
18-03-2013, 12:24
دوستان فکر کنم این بازی پایان های مختلفی داشته باشه.. . من اون پایانی رو داشتم که دوستامو انتخاب کردم و یارو دختر سیاه پوسته کشته شد... کلا آخرش چی شد و جریان چطور پیش رفت؟
اگر کوزه ها رو پیدا نکنی به این معنی هست که بازی رو تموم نکردی؟

وقتی شما برادر سیترا(همین زنی که رئیس قبیله هست می کشتید) و بعدش اون سر دسته خلاف کار ها رو قمه قمه اش میکنید, سیترا(اسمش یادم نمیاد)بهتون میگه برای اینکه جنگجو کاملی بشید باید یک قدم دیگه بردارید اونم اینکه تمام دوستان خودتون رو بکشید تا به هیچ چیزی وابستگی نداشته باشید
اگر بکشید با سیترا همبستر میشید که تو بازی یک صحنه خیلی نابی هستید:n10:,بعد از اینکه سیترا باردار کردید اون شما رو میکشه و می فهمدید که تمام اینکارها برای قدرت گرفتن قبیله بوده
اگر نکشید دوستان رو ازاد می کنید و سیترا به توسط همون مرد که میخواد شما رو به علت نافرمانی کردن بکشه(یک جورایی عاشق این زنه هست) سیترا خودش سپر شما قرار میده و میمیره.یادم نیست دقیقا اخرش جیسون میگه سواری کشتی شدم یا نه
اگر کوزه ها رو پیدا نکردید مهم نیست چون این جز اضافات بازی هست

basketball
18-03-2013, 13:48
دوستان این برگ ها و ایتم هایی که گیرم بیاد اشکالی نداره بفروشم؟ کدوم ها را برای خودم نگه دارم و چه چیزهایی بخرم جز اسلحه؟
راستی اون تیرکمان که تو لیست خرید هست، چطوره؟
مرسی

arash-king
18-03-2013, 14:50
دوستان این برگ ها و ایتم هایی که گیرم بیاد اشکالی نداره بفروشم؟ کدوم ها را برای خودم نگه دارم و چه چیزهایی بخرم جز اسلحه؟
راستی اون تیرکمان که تو لیست خرید هست، چطوره؟
مرسی

آیتم ها را میتونی بفروشی ولی برگ ها و پوست حیوانات را نه ! ببین چه چیزی نیاز داری اول بازی . من اول نیاز به کیف پول داشتم واسه همین اول از همه رفتم ببینم برای بزرگ کردن کیف پول
به چه چیزهایی نیاز دارم ..... برای فهمیدن اینکه برای مجهز کردن خودت ، به چه برگ ها و پوست هایی نیاز داری ، از منوی استارت گزینه Crafting را بزن . زیر همه آیتم ها نوشته مثلا برای مجهز کردن این آیتم به پوست گراز احتیاج داری ...... راجع به تیرکمان ، من اوایل بازی با اسلحه میرفتم به شکار حیوانات مختلف ! و وقتی گروه های حریف صدای اسلحه را میشنیدن ، میومدن سراغم :n02:
برای همین به دردسر میفتادم و تصمیم گرفتم برای شکار حیوانات ،از تیرکمان استفاده کنم که خیلی خوبه ! .......

rz21
18-03-2013, 18:23
یک سوال:
مگه واس چاقو نکرد توی شکم جیسن؟؟پس چرا جیسن تونست اون رو بدون هیچ دردسری بکشه؟؟

docomid
18-03-2013, 19:52
یک سوال:
مگه واس چاقو نکرد توی شکم جیسن؟؟پس چرا جیسن تونست اون رو بدون هیچ دردسری بکشه؟؟

آقا كلا يه سئوال : اصلا اين توهمات چي بود كه ميرفت توي توهم طرف رو مي كشت و بر ميگشت :n13::n23:

Khan gholi
18-03-2013, 21:42
آقا كلا يه سئوال : اصلا اين توهمات چي بود كه ميرفت توي توهم طرف رو مي كشت و بر ميگشت :n13::n23:

بزن بهادر داستان که با یک چاقو نمیمیره :)
کلا از اول بازی دیوانگی و چگونه دیوانه شدن رو میخواست نشون بده.همونطور که دوست دخترش میگفت قضیه این همه تفنگ چیه با خودت حمل میکنی.سوار قایق نمیشید برای انتقام گرفتن.شخصیتی که داداشتون رو کشته میگه دارید میشید مثل خودش.تمامی این ها رو میگه چون میخواد بگه وقتی تو را کشتار قدم برمیدارید دیگه مثل اول نمیشید

rz21
19-03-2013, 10:58
بزن بهادر داستان که با یک چاقو نمیمیره :)
کلا از اول بازی دیوانگی و چگونه دیوانه شدن رو میخواست نشون بده.همونطور که دوست دخترش میگفت قضیه این همه تفنگ چیه با خودت حمل میکنی.سوار قایق نمیشید برای انتقام گرفتن.شخصیتی که داداشتون رو کشته میگه دارید میشید مثل خودش.تمامی این ها رو میگه چون میخواد بگه وقتی تو را کشتار قدم برمیدارید دیگه مثل اول نمیشید
این جملش همیشه توی ذهنم میمونه.دوبله باحالی هم واس داره..
Do you know what is insanity?

soheilnouri
21-03-2013, 13:41
من اون مرجله ایی رو میگم که نوشته piece of nostalgia...

Khan gholi
21-03-2013, 14:36
من اون مرجله ایی رو میگم که نوشته piece of nostalgia...

شما عکس بزاری از طاراف شاید دوستان تونستند کمکتون کنند

بردیا
23-03-2013, 00:49
چند دقیقه پیش تموم کردم بازی رو
دوستام رو نجات دادم و اون زنیکه هم به باد رفت
اعصابم خورد شد که آخر بازی جیسون از زنه عذرخواهی کرد،طرف جیسون رو تا مرز دیوانگی پیش برد و ازش خواست که خانواده و رفقاشو بکشه بعد جیسون ازش عذرخواهی کردش!
ولی آخرش سیترا مرد و همه از جمله جیسون سوار قایق شدن و رفتن که این خوب بودش

GOLDFINCH
25-03-2013, 18:32
فک می کردم گرافیک و نور پردازیش خیلی بهتر باشه ...

basketball
28-03-2013, 14:29
دوستان شروع بازی سه نوع است Warrior , Advanturer و یکی دیگه که نمیدونم این سه تا فرقش چیه؟ مفصل بگید :دی
برای کسی که یکبار بازی رو تموم کرده و بخواد دوباره بازی کنه کدوم را باید بره؟
راستی پوست بزغاله کجا پیدا میشه چون بخوام خشاب اضافه حمل کنم نیاز به پوست بزغاله دارم
ممنون

رضا جنگنده
28-03-2013, 15:07
رو نقشه عکسش هست.
کلا بزغاله زیاده.
اون جایی که یه ساختمونه که توش یه دکتر بود پایین اون تپه (همون جایی که جاده داره و دریا هم پیداست)بزغاله پیدا می شه.

Khan gholi
28-03-2013, 15:17
دوستان شروع بازی سه نوع است Warrior , Advanturer و یکی دیگه که نمیدونم این سه تا فرقش چیه؟ مفصل بگید :دی
راستی پوست بزغاله کجا پیدا میشه چون بخوام خشاب اضافه حمل کنم نیاز به پوست بزغاله دارم
ممنون

فکر کنم این سه تا گزینه مربوط به سختی بازی هست ولی دقیق یادم نیست(از نوع اسمش هاش مشخصه مثل اینکه اولی یعنی شما گردش کنید و حالت دومی بیشتر درگیری داشته باشید.تو انتخاب هر گزینه توضیحاتی رو نوشته اگر دوست داشت بنویسید تا براتون ترجمه کنم.فکر نکنم این سه گزینه فرقی در داستان بازی انجام بده چون الان سرچ هم کنید چیزی خاصی در موردش نمیاد

spartaqus
28-03-2013, 15:18
ممنون
اون سه تا سختی بازی رو تعیین میکنه که اولی از همه آسونتر هست البته فرق چندانی ندارن

ahmad rezaa
31-03-2013, 17:35
سلام دوستان من تمومش کردم اما اون واس که اول بازی زندانیمون کرده بود دیگه باهاش روبه رو نشدم سه تا سوال برام پیش اومده:

اون زنه که بهش جام آب میداد و میرفتیم توی تخیلات کی بود و هدفش چی بود؟

2-واس که اول بازی زندانیمون کرده بود چرا مرحله آخر بازی کشته نشد و دیگه باهاش روبه رو نشدیم؟(یه جورایی بی سروته شد خیلی دوست داشتم بکشمش)

3-باید چیکار میکردیم بیشتر از 1000 دلار پول بشه برداشت؟(کلی اسلحه باز کردم اما پولم بیشتر از 1000 دلار نمی شد برای اینکه تا 1000 دلار میشد پول جمع کرد.)

Khan gholi
31-03-2013, 17:50
سلام دوستان من تمومش کردم اما اون واس که اول بازی زندانیمون کرده بود دیگه باهاش روبه رو نشدم سه تا سوال برام پیش اومده:

اون زنه که بهش جام آب میداد و میرفتیم توی تخیلات کی بود و هدفش چی بود؟

2-واس که اول بازی زندانیمون کرده بود چرا مرحله آخر بازی کشته نشد و دیگه باهاش روبه رو نشدیم؟(یه جورایی بی سروته شد خیلی دوست داشتم بکشمش)

3-باید چیکار میکردیم بیشتر از 1000 دلار پول بشه برداشت؟(کلی اسلحه باز کردم اما پولم بیشتر از 1000 دلار نمی شد براغی اینکه تا 1000 دلار میشد پول جمع کرد.)

اون زنه رئیسس همین قبیله بود وشما ازش کمک میخواستید که نیرو هاش در اختیار شما بزاره که بتونید علیه این گروه خلافکار بایسیتید.اون فرد اولی هم گفتید داداش همین خانوم هست.تمام هدف این خانونم از این ماموریت هایی به شما میداد پشت صحنه بازگردوندن اعتبار وقدرت قبیله بود.اخر تو حالت توهم میرید و می کشتیدش(همون تیکه که روی پل هستید).

برای هر چیزی یک سری ایتم ها جمع باید بکنید که اون ارتقا بدید.روش که بگیرید نشون میده که چی میخواهد و ,وقتی اونها رو جمع کردید میرید تو Crafting ,اون رو ارتقا میدید

ahmad rezaa
31-03-2013, 19:09
اون زنه رئیسس همین قبیله بود وشما ازش کمک میخواستید که نیرو هاش در اختیار شما بزاره که بتونید علیه این گروه خلافکار بایسیتید.اون فرد اولی هم گفتید داداش همین خانوم هست.تمام هدف این خانونم از این ماموریت هایی به شما میداد پشت صحنه بازگردوندن اعتبار وقدرت قبیله بود.اخر تو حالت توهم میرید و می کشتیدش(همون تیکه که روی پل هستید).

برای هر چیزی یک سری ایتم ها جمع باید بکنید که اون ارتقا بدید.روش که بگیرید نشون میده که چی میخواهد و ,وقتی اونها رو جمع کردید میرید تو Crafting ,اون رو ارتقا میدید

یه جورایی توی توهم میرفت میکشتشون غیر طبیعی بود یادم اومد کشتمش تو فاز توهم مگه میشه آخه اینجور کشت؟!!!از حالت ارتقاشم خوشم نیومد من فقط بازی میکردم حوصله نداشتم بفهمم چه چیزی میخواد برای ارتقاء کیسه پول. به هر حال خیلی سپاسگذار

basketball
01-04-2013, 13:24
برای اینکه نقشه ها از حالت قفل خارج بشه باید چه کار کنم؟
من با ترینر تمام مراکز شورشی ها را با ترینر بدست آوردم ولی جنوب نقشه که میخوام برم اونا را هم بدست بیارم تایمر میده که برگرد سمت ماموریت

Khan gholi
01-04-2013, 13:40
برای اینکه نقشه ها از حالت قفل خارج بشه باید چه کار کنم؟
من با ترینر تمام مراکز شورشی ها را با ترینر بدست آوردم ولی جنوب نقشه که میخوام برم اونا را هم بدست بیارم تایمر میده که برگرد سمت ماموریت

چون اونجا شما وسط ماموریت هستید,ماموریت که تموم شد میتونید دوباره نقشه باز کنید

basketball
02-04-2013, 18:17
نه ماموریت هم تموم شد فرقی نکرد، چطور میشه نقشه های بیشتری رو فعال کرد؟
من تمام برج های رادیویی و مراکز شورشی ها را فعال و منهدم کردم!

Khan gholi
02-04-2013, 20:56
یک سری مناطق هست که بعدا با لباس ارتشی می تونی بری بگیری,من خودم چک نکردم چون هر جا حالت داستان میرفت من بعدش سریع اطرافش رو می گرفتم.اواخر داستان دیگه بهت وقت نمیده بری نقشه باز کنی باید فقط ماموریت بری.شاید شما داستان رو جلو ببری اونجا ها هم باز بشه

Thor God
03-04-2013, 18:23
دوستان من یه جا گیر کردم
همون جایی که تنهام و هیچ الحه ( حتی چاغو ) ندارم ولی باید یواشکی از بین چند نفر بگزرم اولش رو زمینه ولی بعد از اون میرم داخل یه تونل !
نمیدونم تونستم خوب بگم که کجا رو موندم یا نه

و یه سوال دیگه اینکه الان من کجای بازی هستم ؟! اوایل اواخر اواسط

Thor God
04-04-2013, 12:20
کسی نیست جواب بده ؟

Khan gholi
04-04-2013, 18:06
دوستان من یه جا گیر کردم
همون جایی که تنهام و هیچ الحه ( حتی چاغو ) ندارم ولی باید یواشکی از بین چند نفر بگزرم اولش رو زمینه ولی بعد از اون میرم داخل یه تونل !
نمیدونم تونستم خوب بگم که کجا رو موندم یا نه

و یه سوال دیگه اینکه الان من کجای بازی هستم ؟! اوایل اواخر اواسط

شما جایی هستی که دست رو میبندندمیندازتد تو اب یا جایی که میگه نباید کسی رو بکشی؟اگر جای دوم هستی که باید مخفیانه رد بشی
اگر عکس بزاری بیشتر میتونند دوستان کمک کنند

Thor God
04-04-2013, 20:01
شما جایی هستی که دست رو میبندندمیندازتد تو اب یا جایی که میگه نباید کسی رو بکشی؟اگر جای دوم هستی که باید مخفیانه رد بشی
اگر عکس بزاری بیشتر میتونند دوستان کمک کنند

نه اونجا رو که رد کردم ! همونی که یارو مو قشنگه دستم رو میبنده می ندازه تو آب رو رد کردم
همون جایی رو می گم که از بین یکسری جسد میام بیرون بعدش یارو سیاه پوسته که دکتره رو میبینم و میره منم باید برم داخل یه تونل که هیچ چیزی هم تو دستم نیست حتی یه چاغو. اون جا رو نمیتونم رد کنم سنگ هم میندازم ولی میفهمن و منو پیدا می کنن اه یه چاغو داشتم خیلی راحت میتونستم مرجله رو رد کنم ... ولی یه مرده ای هست که از این تفنگ های آتیشی داره با دوربین دید در شب هر کاری که بکنم بر میگرده منو میبینه

باشه یه عکس میگیرم میزارم.

Thor God
06-04-2013, 21:27
این هم یه اسکرین از همون جایی که توش موندم نمیدونم واضحه یا نه اگه باز هم نفهمیدید گجاست بگین تا یه عکس دیگه از یخ جای دیگش بزارم :

جای خالی رو با p30talk + .ir پر کنید

system1000
10-04-2013, 14:46
دوست عزیز شما باید از پشت اون سرباز که رو صندلی نشسته رد بشی یه مسیر باریک هست. اونجا بشین و با دکمه t کیبورد سنگ پرت کن تا حواس همشون پرت بشه. فقط یادت باشه از همشون با دوربین عکس گرفته باشی تا دقیقا ببینی صورتشون کدوم طرف هست. بعد چند بار سنگ پرت کردن که مطمئن شدی صورت همشون به سمت دیوار هست و نه به سمت محل فرار، اون وقت با حالت نشسته رد شده برو تو آب تا نبیننت و صدات رو نشنون. قبول دارم این قسمتش رو یه کم سخت ساختن ولی تنها راهت پرت کردن حواس اونا با سنگ هست.

Thor God
10-04-2013, 15:02
پدرم در اومده تو این قسمت
سیوی داری که این قیمت رو رد کرده باشه ؟

من هر کاری که کردم این یارو چاقه که یه تفنگ آتیشی داره رو نتونستم تکون بدم همش همون جا میمونه و یه قدم این ور اون ور میره فقط یه قدم میره جلو و بعدش بر میگرده سره جاش از پشتش هم که رد میشم جلو یکی مثله همین مرد چاقه هست دوربین دید در شب داره منو میبینه

رمزی کدی چیزی نداره یه چاقو بگیرم ؟

system1000
10-04-2013, 15:06
اون چاقه نمیتونه ببینت. یه کم حواس بقیه رو پرت کن تا از جلو محل خروج برن به سمت همون چاقه اونوقت با حال نشسته برو به سمت محل فرار که فکر کنم یه صندلی یا یه تکه سنگ هست که باید از پشت اون رد بشی تا نبیننت. بعد سریع بپر تو آب و زیر آبی برو میرسی به کشتی و لباس سربازا رو میپوشی. اینجا رو رد کنی تمومه.

Thor God
11-04-2013, 09:06
ایول
من این مرحله رو هم رد کردم. کاملا شانسی ... یعنی نشستم برای آخرین بار این مرحله رو برم ببینم چی میشه اگه واقعا نمیتونستم برم دیگه قطع امید می کردم. شایدم پاکش می کردم... ولی خوشبختانه رد کردم رفتم
بعدش که لباسش رو عوض می کنه و ( اون یارو غواص یا سربازه رو می کشه )لباسش رو می پوشه و میره کناره سربازای دیگه بعدشم اون یارو رو داخل قفس آتیش میزنن ( وای چه دادی میزد بدبخت ) و ... ادامشو فکر کنم بدونید

MoJtaBa.R
12-04-2013, 20:53
بازی با کیبورد و ماوس انگاری راحت تره تا کنسول :دی سومین دفعست که تا خروجی میخوام برم بیرون اون چاقه که میفرمائید کوره مارو میبینه که !!!!:n13: یه وقتایی فک میکنم جیسون مث جمشید آریاست : دی

.............

سرو صدا باعث هوشیاریشون بود که بار چهارم به سلامت حل گشت

mojtaba57
13-04-2013, 18:23
سوال اول:
دوستان بعد از نصب دو نسخه از بازی رو دیدم . یکیش دایرکت ایکس 11 است. گرافیک من 11 رو نمیکشه به نظر دوستان از نظر گرافیک خیلی با 10 فرقشه؟
:n13::n13:سوال دوم: تو تنظیمات گرافیک بازی فقط دایرکت ایکس 9 رو میزنه . چه جوری 10 رو بیارم و از طرفی تو قسمتی که گرافیک بازی رو رو ultra میزاری به نظر با حالت مدیومش و کمتر از اون فرقی نمی کنه . برای شما هم همنیطوره؟:n20:

Khan gholi
14-04-2013, 00:08
سوال اول:
دوستان بعد از نصب دو نسخه از بازی رو دیدم . یکیش دایرکت ایکس 11 است. گرافیک من 11 رو نمیکشه به نظر دوستان از نظر گرافیک خیلی با 10 فرقشه؟
:n13::n13:سوال دوم: تو تنظیمات گرافیک بازی فقط دایرکت ایکس 9 رو میزنه . چه جوری 10 رو بیارم و از طرفی تو قسمتی که گرافیک بازی رو رو ultra میزاری به نظر با حالت مدیومش و کمتر از اون فرقی نمی کنه . برای شما هم همنیطوره؟:n20:

DX 11 با 10 خیلی تفاوت داره از نورپردازی تا کیفیت اب.برای قرار دادن روی 10 هم خبر ندارم که بازی براش ساخته شده ولی برای خودم روی حالت اولترا خیلی فرق می کرد

mehran041
19-04-2013, 12:35
سلام دوستان
من دنبال محل Knife Throwing هستم.هر چی
Amanaki رو گشتم نبود.کسی می تونه راهنمایی منه یا یه عکس از نقشه اش بذاره؟

aha2012
19-04-2013, 13:20
سلام دوستان
من دنبال محل Knife Throwing هستم.هر چی
Amanaki رو گشتم نبود.کسی می تونه راهنمایی منه یا یه عکس از نقشه اش بذاره؟

salam دوست منر
راهنمای بازی:

mehran041
19-04-2013, 14:50
salam دوست منر
راهنمای بازی:

ممنون ولی من دنبال جای knife throwing هستم که تو Amanaki هست من جاشو می خوام

nimas2
26-04-2013, 15:39
سلام آقا تو همون اوایل بازی اونجایی ک دنیس توی قسمت های تتو میخاد راهنمایی کنه تو قسمت take down & sharks هی چشمک میزنه و هرچی سربرگ ها رو عوض میکنم اصلا هیچ اتفاقی نمیفته هیچ دکمه ای کار نمیده چیکار باید کرد ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sh68_sari
28-04-2013, 23:51
آقا من دیگه به آخرای بازی رسیدم فقط تو کار این تفنگ snipe موندم که چرا نشانه گیر نداره دوربینش؟؟؟؟ کسی میدونه چرا؟؟ یا باید با دکمه ای فعالش کرد؟

sh68_sari
29-04-2013, 00:01
یه چند تا دیگه سوال پیش اومد:
1- اونایی که میگن دو تا چیایان داره بازی انتخاب کردن، کجا انتخاب کردن؟؟ واسه من بدون انتخاب از دوستاش خدافظی کرده
2- یکی از دوستان تو چند پست قبلی گفته بود واس کشته نشد...ولی واسه من که وسظ بازی واس رو با چاقو کشت...فرق داشتن؟؟؟
3- تو ارقا کیف پول و ای چیزا تو آخرین گزینه ها حیوونا عجیب غریبن تو نقشه هم نیستن ا کجا پیدا کنیم؟؟؟

mmf66
29-04-2013, 08:50
آقا من دیگه به آخرای بازی رسیدم فقط تو کار این تفنگ snipe موندم که چرا نشانه گیر نداره دوربینش؟؟؟؟ کسی میدونه چرا؟؟ یا باید با دکمه ای فعالش کرد؟

اون از باگهای بازی هست میتونید پچ براش دانلود کنید

Turok-71
29-04-2013, 12:07
همونجا که میرید اسلحه و مهمات و ... میخرید آپگرید میشن اسلحه ها...

سلام آقا تو همون اوایل بازی اونجایی ک دنیس توی قسمت های تتو میخاد راهنمایی کنه تو قسمت take down & sharks هی چشمک میزنه و هرچی سربرگ ها رو عوض میکنم اصلا هیچ اتفاقی نمیفته هیچ دکمه ای کار نمیده چیکار باید کرد ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما همون TakeDown رو خریداری کنید مشکل حل میشه...

1- اونایی که میگن دو تا چیایان داره بازی انتخاب کردن، کجا انتخاب کردن؟؟ واسه من بدون انتخاب از دوستاش خدافظی کرده
2- یکی از دوستان تو چند پست قبلی گفته بود واس کشته نشد...ولی واسه من که وسظ بازی واس رو با چاقو کشت...فرق داشتن؟؟؟
3- تو ارقا کیف پول و ای چیزا تو آخرین گزینه ها حیوونا عجیب غریبن تو نقشه هم نیستن ا کجا پیدا کنیم؟؟؟
1- دوتا انتخاب دارید...یکی کشتن دوستاتون...یکی هم نکشتن اونا...همین.
2- واس هم جز انتخاب های بازی بود...منم کشتمش...
3- اونا حیوونای کمیابی هستن...باید واسه پیدا کردنشون خیلی بگردی...نابرده رنج گنج میسر نمیشود!

sh68_sari
29-04-2013, 16:14
نه دیگه تموم کردیم بازیو همین الان ترتیب citra خانومم دادیم!!:n02:

ab46
07-05-2013, 00:14
با سلام خدمت دوستان : لطفا" یک لینک دانلود کرک بدید که تو سیو کردن بازی مشکلی نداشته باشه ، ضمنا" آپدیت های بازی چیز خوبی هست که برای نسخه دولوکس ادیشن نصب کنم یا نه ؟ ممنون از همگی

aha2012
07-05-2013, 00:29
با سلام خدمت دوستان : لطفا" یک لینک دانلود کرک بدید که تو سیو کردن بازی مشکلی نداشته باشه ، ضمنا" آپدیت های بازی چیز خوبی هست که برای نسخه دولوکس ادیشن نصب کنم یا نه ؟ ممنون از همگی

salam
از سایت زیر بگیر کرکو:
nodvd.net
من که بدون آپدیتهابازیو تموم کردم(البته نسخه من بلک باکس بود که فکر کنم آپدیتو تو خودش داشت)

Thor God
08-05-2013, 18:13
دوستان بازی رو تموم کردم اما چند تا سوال چند جایی از بازی بود که ازت سوال می کرد که کدوم راه رو میری ؟ یکی همون آخر بازی سیترا ازت میخواد که دوستت رو بکشی من دوستام رو نکشتم ! و سیترا مرد ! حالا کسی هست که دوستاش رو تو بزای کشته باشه ؟ دقیقا چه اتفاقی می افته ؟ دومین مورد هم اینکه الان که بازی تموم شد من چی کار بکنم تو این جزیره

Khan gholi
08-05-2013, 23:58
دوستان بازی رو تموم کردم اما چند تا سوال چند جایی از بازی بود که ازت سوال می کرد که کدوم راه رو میری ؟ یکی همون آخر بازی سیترا ازت میخواد که دوستت رو بکشی من دوستام رو نکشتم ! و سیترا مرد ! حالا کسی هست که دوستاش رو تو بزای کشته باشه ؟ دقیقا چه اتفاقی می افته ؟ دومین مورد هم اینکه الان که بازی تموم شد من چی کار بکنم تو این جزیره

اگر قبل از ماموریت اخر سیو دارید میتونید دوباره برید وپایان دیگه رو مشاهده کنید.اگر ندارید من صفحه 117 توضیح دادم
حالت داستانی تموم شده و می تونید تو بازی ازادانه بچرخید و مناطق مخابراتی و ایستگاه بازررسی رو ازاد کنید.کوزه پیدا کنید .کلا دو ساعت بچرخید بعد پاکش کنید.

Thor God
09-05-2013, 11:09
آره خودم هم به این قضیه پاک کردن فکر کردم ...:n02:
زیاد هم اپن ورد نیست مثله جی تی ای ! تو جی تی ای خیلی بیشتر میشد بچرخیم و کار انجام بدیم اما فارکرای نه

جریان بازی رو بعد از اینکه دوستام رو کشتم خوندم تشکر هم کردم. فقط یه نکته، جیسون جدی جدی میمیره به دسته سیترا ؟ ( چی گفتم !! )
من چه جوری می تونم این مراحل رو برم ؟ سیوی داری از این بازی قبل از اونجایی که بین دوستات و سیترا باید یکی رو انتخاب کرد ؟
بعد یه جایی هم بود که اون یارو که منطقه نظامی داره که انگشت جیسون رو هم قطع می کنه ! ( یادت اومد ؟ ) با رفیقم میخوایم بریم پیشش که ازم میپرسه میای یا نه اوکی و کنسل میاره اونجا چی میشه دقیقا ؟ اوکی رو زدم جریان رو فهمیدم اما اگه کنسل میزدم چی میشد ؟

کلا سیوی از این بازی داری که قبل از این دو تا بخش باشه ؟ من همه سیو هام خیلی قدیمیه ماله مرحل اولیه حال ندارم دوباره برم

اگه سیوش رو بهم بدی ممنون میشم

Khan gholi
10-05-2013, 03:47
اره دیگه کلا شما بازیچش بودین.
سیو که من ندارم ولی یادمه که اگر هم بخواید به اون انتخاب برسید میاردتون از چند تا مرحله قبلی.
هیچی اون گزینه ها رو میده میگه اگر جوابتون بله باشه تا اخر بازی نمی تونید چرخ بزنید و همچنین الان لباس نظامی دارید مناطق نظامی بهتون گیر نمی دن.فقط همین
فقط GamerProfile بازی برام باقی مونده که حجمش 3KB هست.

Thor God
10-05-2013, 10:10
باشه اشکال نداره باز هم ممنون از توضیح داستان

دیگه پاکش می کنم بره پی کارش

kasra-ha
16-05-2013, 12:37
عالی بود. به نظر من این بازی یه شاهکار واقعیه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ravi
17-05-2013, 20:53
دوستان عزیز

میشه در مورد نحوه بازی راهنمایی کنید مثلا در منوی بازی منظور از اینها چیه و چکار باید کرد
1- skilld
2- crafting که میگه حیوون بکش و تجهیزات درست کن و ما حیوون میکشیم و لی اثر نداره و حتی گیهاهان برای پر کردن جون بر نمیداره
3- loot ruck suck که دائم پیغام میده فوله
تفنگ و تیر هم میخرم اما تو دستم نیست و تیرها زود تموم میشه
خلاصه راهنمایی ممنون

Hamid323
17-05-2013, 21:01
وقتی بازی میکنی و مثلا افراد رو میکشی بهت یک سری پوینت میده و وقنی پوینت ها به یه حدی رسید یک skill point بهت میده که میتونی توی منوی skill بری و خرجش کنی. مهارت هات اینجوری اضافه میشه. مثلا اینکه بتونی با چاقی طرف رو بکشی بعدش جسدش رو حرکت بدی و از این چیزا

گیاها رو بر میداری که جمع میشن توی همون loot ruck suck که میگی هی پر میشه! بابد ازشون توی منوی crafting استفاده کنی که بهت چیزای جدید میده مثلا سرنگ جون با گیاه سبز ساخته میشه. همینطور از حیونا برای پیشرفت دادن چیزای دیگه باید استفاده کنی مثل افزایش مقدار پولی که میتونی حمل کنی و ...

وقتی هم ساکت پر میشه میتونی توی فروشگاه با زدن دکمه quick sell همشون رو بفروشی و تبدیل به پول کنی

soranstar
17-05-2013, 23:36
دوستان عزیز

میشه در مورد نحوه بازی راهنمایی کنید مثلا در منوی بازی منظور از اینها چیه و چکار باید کرد
1- skilld
2- crafting که میگه حیوون بکش و تجهیزات درست کن و ما حیوون میکشیم و لی اثر نداره و حتی گیهاهان برای پر کردن جون بر نمیداره
3- loot ruck suck که دائم پیغام میده فوله
تفنگ و تیر هم میخرم اما تو دستم نیست و تیرها زود تموم میشه
خلاصه راهنمایی ممنون

دوست عزیز، واسه ارتقای هر مورد باید یه سری موارد که تو Craft هستشو جمع کنی.
البته واسه اینکه هر موردو تا مرحلةی آخر ارتقا بدی، باید یه سری مراحلو که توش کشتن یه حیونای خاصی هستو انجام بدی.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

soranstar
17-05-2013, 23:38
آره خودم هم به این قضیه پاک کردن فکر کردم ...:n02:
زیاد هم اپن ورد نیست مثله جی تی ای ! تو جی تی ای خیلی بیشتر میشد بچرخیم و کار انجام بدیم اما فارکرای نه

جریان بازی رو بعد از اینکه دوستام رو کشتم خوندم تشکر هم کردم. فقط یه نکته، جیسون جدی جدی میمیره به دسته سیترا ؟ ( چی گفتم !! )
من چه جوری می تونم این مراحل رو برم ؟ سیوی داری از این بازی قبل از اونجایی که بین دوستات و سیترا باید یکی رو انتخاب کرد ؟
بعد یه جایی هم بود که اون یارو که منطقه نظامی داره که انگشت جیسون رو هم قطع می کنه ! ( یادت اومد ؟ ) با رفیقم میخوایم بریم پیشش که ازم میپرسه میای یا نه اوکی و کنسل میاره اونجا چی میشه دقیقا ؟ اوکی رو زدم جریان رو فهمیدم اما اگه کنسل میزدم چی میشد ؟

کلا سیوی از این بازی داری که قبل از این دو تا بخش باشه ؟ من همه سیو هام خیلی قدیمیه ماله مرحل اولیه حال ندارم دوباره برم

اگه سیوش رو بهم بدی ممنون میشم

اون قسمتو باید OK بزنی، ورگرنه هیچ اتفاقی نمی افته و دوباره همون پیام میاد.
کلا پیام بیخودیه، هیچ تاثیری تو بازی نداره.

soranstar
17-05-2013, 23:44

۳- واسه پیدا کردن اون حیونا باید مأموریتهای اضافی که تو مناطقی که از دست دشمنا آزاد میکنیمو، انجام بدیم.
کل حیونا از اونجا پیدا میشن، که فکر کنم یه بوفالو، یه یوزپلنگ سیاه و یکی دیگه بود که الان یادم نیست.
البنه اینا رو باید با اسلحه خاصی که خودش میگه بکشی.!!!

Hitman67
10-07-2013, 14:59
دوستان من به به مشکل عجیب برخوردم.بعد از کشتن BOSS دوبین و rOCK کلا از لیست حذف شدن.یعنی کار نمیکنن.الان نه دوربین دارم نه سنگ. راه حلی داره که برگردونمش؟

poria-m
29-07-2013, 21:08
سلام به همه.
اگه حوصله تون از بازی سررفته بریدو outpost ریست کنید.فقط پایگاه های دشمن رو که گرفتیم همشون دوباره پر ادم میشن و می تونید دوباره فتح کنید.
یا هم deluex bundle DLC رودان کنید تا 6 تا مرحله ی جدید بیاد و 4 تا حیوان جدید{ببر سفید-شیرکوهی-پلنگ سیاه-لاشخور سر قرمز}و 4 تا سلاح جدید.{اسنایپر-تفنگ-تیرکون...}. :n10:

poria-m
30-07-2013, 12:13
سلام .تاحالا چند تا حیون کشتید؟:n10:
کسی میتونه رکورد منو بزنه؟:n05:

Dark Soul
30-07-2013, 22:55
کشتن حیوونا همچین کار لذت بخشی نیست !
فقط در صورت نیاز .

mehsan66
31-07-2013, 03:22
سلام به همه.
اگه حوصله تون از بازی سررفته بریدو outpost ریست کنید.فقط پایگاه های دشمن رو که گرفتیم همشون دوباره پر ادم میشن و می تونید دوباره فتح کنید.
یا هم deluex bundle DLC رودان کنید تا 6 تا مرحله ی جدید بیاد و 4 تا حیوان جدید{ببر سفید-شیرکوهی-پلنگ سیاه-لاشخور سر قرمز}و 4 تا سلاح جدید.{اسنایپر-تفنگ-تیرکون...}. :n10:

لینک DLC لطفا

poria-m
31-07-2013, 10:18
لینکش رو ندارم ولی باید با خود ایکس باکس دانش کنی که اونم نمیشه به علت چیلتر.من دادم یه نفر دیگه واسم زدم.مرحله هاش از قبلی سختره.

poria-m
31-07-2013, 10:38
اینم فیلم دی ال سی.

poria-m
31-07-2013, 10:49
کشتن حیوونا همچین کار لذت بخشی نیست !
فقط در صورت نیاز .

درست.ولی کشتن بعضی حیونا مخصوصا jellyfish (عروس دریایی)/moray eel(ماردریایی ) یه حال دیگه ای میده.:n06:

poria-m
02-08-2013, 14:06
سلام.
من نمی تونم امتیازی که میگه باید از 100 متری بپری تو اب رو بگیرم.از هرجایی می پرم امتیاز رو نمیده.

IOG
02-08-2013, 18:26
poria-m ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) : داداش ما اومدیم اینجا دیدیم 4 تا 4 تا پست پشت سر هم واسه شماس. :دی
سعی کن جواب همه رو تو یه پست بدی تا مرتب تر باشه... موفق باشی...

poria-m
02-08-2013, 19:38
poria-m ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) : داداش ما اومدیم اینجا دیدیم 4 تا 4 تا پست پشت سر هم واسه شماس. :دی
سعی کن جواب همه رو تو یه پست بدی تا مرتب تر باشه... موفق باشی...

باشه دیگه پشت سرهم میزارم.می تونی کمکم کنی؟:n02:

soranstar
03-08-2013, 00:00

وفتی نفل قول می‌زنی، همه رو تو quote های جداگونه بذار.

Sent from my HTC One SV using Tapatalk 4 Beta

IOG
03-08-2013, 19:55

:n13:
اگه میخوای جواب چند نفرو بدی تو یه پست حرفاشونو نقل قول کن بعد زیرش جواب هر کدومو بده ... :n06:

poria-m
03-08-2013, 21:21
وفتی نفل قول می‌زنی، همه رو تو quote های جداگونه بذار.

Sent from my HTC One SV using Tapatalk 4 Beta

مرسی.ممنون.

Amir rza
23-08-2013, 07:41
سلام دوستان...
ببخشید میشه این بازی رو به صورت آنلاین مالتی یا co-op کرد؟واقعا عالی میشه...
ممنون میشم جواب بدید...:n12:

arming900
31-08-2013, 21:59
این آهنگه همون مرحله آتش زدن مزرعه ... هستش

فقط هم تو یازی حال میده :n02:

poria-m
02-09-2013, 12:11
سلام دوستان...
ببخشید میشه این بازی رو به صورت آنلاین مالتی یا co-op کرد؟واقعا عالی میشه...
ممنون میشم جواب بدید...:n12:the
اره میشه.

EhsanCPU
04-10-2013, 15:48
این آهنگه همون مرحله آتش زدن مزرعه ... هستش

فقط هم تو یازی حال میده :n02:

منو دوباره بردی تو حال و هوای بازی ...:n06:

poria-m
14-11-2013, 21:45
کسی از فار کرای 4 خبری داره؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

jahangir1400
14-11-2013, 23:59
کسی از فار کرای 4 خبری داره؟

خبر رسمی که نه فعلا، ولی یه شایعه ای بود که 4 آوریل 2014 زمان انتشارشه که البته بعید به نظر میرسه، همینطور آهنگسازی به نام Cliff Martinez گفته که داره رو یه بازی به نام FarCry4 کار می کنه
جدای همه اینا خود سازنده FC3 بعد از عرضه گفته بود که از این به بعد این سری فاصله کمتری بینشون خواهد بود، Blood Dragon نمونش بود

CAPITAN MAC
15-11-2013, 17:34
حذف شود:n15:

poria-m
15-11-2013, 18:17
حذف شود:n15:
چرا حذف شود؟

MR.CART
16-11-2013, 02:34
آقا من بازی کرایسیس وارهد رو با DIRECTX 10 بازی کردم ولی فار کرای 3 فقط با دایرکس 9 میشه چرا؟
کارتم GTS 250 هستش.

SA.JJ.AD
17-11-2013, 04:46
آقا من بازی کرایسیس وارهد رو با DIRECTX 10 بازی کردم ولی فار کرای 3 فقط با دایرکس 9 میشه چرا؟
کارتم GTS 250 هستش.

شما باید فایل farcry3_d3d11 رو اجرا کنید از جایی که بازی رو نصب کردید ...
.
ضمن اینکه ...
این بازی فقط تو حالت DX 9 و یا DX11 اجرا میشه .. به احتمال زیاد کارت گرافیکتون پشتیبانی نمیکنه از DX11 ..:n01:

neon_91
26-11-2013, 18:30
سلام خدمت دوستان می تونید بگید که تا الان چند تا دی ال سی برای این بازی اومده؟
منظورم دی ال سی هایی که دارای ماموریت هستند و بعد از انتشار بازی بیرون داده شده اند.:n01:

mk367
30-11-2013, 13:00
سلام
بعضی کلید ها تو بازی غیر فعال شدند مثلااکتیو یا همون دکمه Eو به جاش یه مربع تو پر نشون میده ! البته الان دیدم تو بازی های دیگه مثا Assassin's Creed III هم به جای دکمه Eیع مربع نشون میده>!
نمی تونم تو تنظیمات هم تغیرشون بدم چیکار باد بکنم؟

swan_lover
09-12-2013, 18:26
سلام دوستان. من توو مرحله ای که باید لاک پشت ها رو بکشیم گیر کردم. هرچی f رو میزنم هیچ اتفاق خاصی نمیوفته. لطفا راهنماییم کنید

daren
10-12-2013, 23:11
سلام دوستان. من توو مرحله ای که باید لاک پشت ها رو بکشیم گیر کردم. هرچی f رو میزنم هیچ اتفاق خاصی نمیوفته. لطفا راهنماییم کنید

منم نمیدونم چطوری تو آب حیوون میکشه اما میرفتم از آب بیرون با تفنگ میکشتمشون :n02:

swan_lover
11-12-2013, 18:08
مشکل اینجاست که بیرون آب با هیچ اسلحه ای نمیشه این لاک پشت ها رو کشت. هش میگه باید با MELEE WEAPON بکشیشون. هرچی F هم میزنی هیچ اتفاق خاصی نمیوفته!!! فکر کنم شما هنوز به اون مرحله نرسیدین. بعد از آزاد سازی یکی از این پادگان های قرمز دشمن این MISSION رو میده

swan_lover
17-12-2013, 13:12
سلام .تاحالا چند تا حیون کشتید؟:n10:
کسی میتونه رکورد منو بزنه؟:n05:

jack426
19-12-2013, 03:28
دقیقا نمی دونم کجایی اما سیو بازی رو بزار + ورژن بازی هم چنده
در کل با اسنایپر از راه دور لاک پشت رو بکش بعد برو پوستش رو بکن